Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X106

2011. április 02. 10:45 - Hódos Hajnalka

Ha Alekosz nem lenne Villalakó, tegnap este biztos megnézte volna a Rambóegyet a tévében, nehogy egyetlen párbeszéd kimenjen a fejéből. Én nem néztem, sőt, kikapcsoltam a trubadúrdobozt. Éppen elég egy sokk egy estére. Felvezetés nélkül, csak így, tessék: Tordas Ildikó jelentkezett a Csillag születik c. műsorba, mert neki a próza mindene. Az élete, úgymond, tessenek egyénileg, habitusuknak megfelelően feldolgozni az információt, Liluról meg szedjék le a csizmát, még a végén bepállik a lába. Béci erős felvezető mondatával kezdünk, Alekosz, ahogy fáradt, ilyen izé és agresszív. Bezzeg ha ő benn lenne, nem tudnának aludni, mert folyton takarítana. Nagyon retek a ház. Alekosz agresszíven tombol és eszement ámokfutást rendez, valóban. Csendesen alszik a vaságyon. Ilyen agresszívnek még sosem láttam. Béci fejében megszületik a vad ötlet, egy gyors zuhany? Nem is kell lopózkodni, Alekosz és az úrnők úgy húzzák a lóbőrt, mintha valaki Csipkerózsika álmot bocsátott volna rájuk.

Szerintem Anikónak sem tűnne fel semmi a kertben, ha Béci nem fújkálná magát teátrális mozdulatokkal és nem szólna oda Lacinak, olyan frissnek érzem magam ma reggel! Anikó kezéből legszívesebben kicsavarnám azt a hatalmas epret, amit éppen cukorba tunkolgat. Annak a kezével, aki a farmerjára ragasztgatta bagoly ragasztóval a csilliköveket, egész mást csinálnék. Béci, te megfürödtél? Persze, hoztam a dézsába vizet….Bementél fürdeni, te kis púder! Most bemegyek és megnézem, vizes-e a fürdő. Nem is kell odáig elmenni, hát látom, hogy itt csattogtál végig! Itt van a mocskos lábnyomod! Seprűvel megy, vigyázz! Anikó megseprűzi és még kétszer-háromszor lepúderezi Bécit. A hajad is tiszta víz, gyere ide, megszagollak! Honnan veszed, hogy én voltam? Mert ránézek a Lacira és látom, hogy retkes! Anikó szalad árulkodni az Úrnőnek, Éva részéről nagyobb az érdektelenség, mint a féllábúak falujában a maratoni futóversenyre való felhívás. Csak hadd aludjon egy kicsit. Jerzsi szerint Anikóból előjött a pökhendi princess énje.

Alekosz két napja lakáj és máris a végkimerülés jelei mutatkoznak rajta. Éva Úrnő teázás közben kiakadja az ukázt, ki kell takarítani a konyhát és rendbe tenni a kerti asztalt. Alekosz rezignáltan veszi tudomásul, a riportszobában kitör belőle a panasz. Lakájnak lenni jó, de nem feltétlenül úgy, hogy mindent a lakásnak kell csinálni. Kellene még hozzá egy segéd. Egy segédinas. Akkor lenne az igazi. Méla undorral hozzákezd, a legszebb mozdulat tőle, mikor a kupi közepéből felemel egy merőkanalat, erőteljesen ráfúj és visszaakasztja a helyére. A Kertlakók elégedetlenek a kiszabott feladattal, a háló retek, a fürdőszoba katasztrofális és négy napja nem volt felsöpörve. Anikó védelmébe veszi Alekoszt, nincs hozzászokva és fáradt. Alekosz szótlansága a riportszobában is feltűnik. Vagy maximálisan sterilbe vágom az egész lakást, vagy nem csinálok semmit. Ha elkezdi, akkor olyan energiákat visz el tőle, hogy nem tud utána a lányokkal mosolyogni, sziporkázni, jópofizni. Na itt küldtem el a náthásba. Alekoszkám, képzelj el ehhez pluszban egy nyolc órás melót, három gyereket, lehetőleg az orgonasíp változatot, hogy érdekesebb legyen, egy kutyát, kertet, háziasszonyok milliói nem döglöttek még bele, és ismerek olyat is, aki tud jópofizni meg mosolyogni is. Éva Úrnő elégedett, nem gondolta volna, hogy ilyen tisztaságot fog találni. A te precizitásod túltesz az enyémen, sokkal alaposabban takarítottad ki a konyhát, mint én. Az biztos, röhög fel Anikó, Gigi és Hajni. Alekosz kap tíz perc pihenőt, utána fel kéne mosni. Most pedig üljön le egy kicsit. Nem aludhat, csak üljön le.

A csatába indulók elemezgetnek. Éva a mosókonyhába vonul Anikóval, Gigi a medence szélén ücsörög kézen fogva Jerzsivel. Éva nem fél, úgy érzi, jól döntött és ő jön vissza. És nincs benne félsz. Anikó bólogat, Éva jön vissza és ő már kigondolta. Levezeti Évának a következő párbajt, a lényeg, Éva védett lesz és ha döntetlen, Jerzsit küldje párbajra. Gigi még nem fogta fel, hogy megy párbajozni, de egyáltalán nem izgul, várja, hogy szétsavazza Évát. Látja, hogy Éva meg van feszülve. Neki nincs vesztenivalója, Évának van. Pont akkor jött be a Villába, mikor beindultak a melói. Hívtak telefonon, holnap tíz óra Párizs, telefon lerak, pakolás. Kimentem, mentem három kört, vissza. A testemből élek, azt veszik meg, nem a lelkemet meg az eszemet, de amíg tudom, én ezt ki akarom használni, ezek kurvajó pénzek! Jerzsi nem érti, akkor minek jött be? Látod azt az embert ott, int a fejével Béci felé Gigi. Akkor választ kaptál a kérdésedre. Én egyedül soha nem jöttem volna ide be. Gigi végrendelkezik. Az egyik macit Jerzsinek adja. Még nem döntötte el, hogy a nagyot (=kefélős) vagy a kicsit (=sírós).

A Kertlakók szinkronúszással szórakoztatják az úri népeket. Ez abból áll, hogy állnak a medencében és vihogva hadonásznak a kezükkel, Jerzsi az első, a produkcióról mindent elárul Laci jelentőségteljes pillantásával kísért mondata Bécihez: ennyire fog menni nekünk is. Béci gyakorlatát nem várt esemény szakítja félbe. Te, mi az a fekete ott előtted? Ordítás, ekkora bogár! Perszeee! A zekkora bogár felfedezése után sztenderd visítás, Anikó szakért: ez egy ganajtúró! És él! Alekosz is átcsap rovarszakértőbe, ez mérges, és harap! Anikó jobban megnézi, ez egy csíbornak a kanja! Nehogy megöld! Béci nehogy megöld, jó? Valamit csináljunk vele! Tartsuk meg! Neveljük! Kimerik a vízből a nyomorultat, jövőjét jótékony homály fedi. Laci bemutatójáról Béci szavai árulkodnak: hát hogy a biztonsági céged befuccsol, öregem, az biztos! Jerzsi csodálkozik, milyen kevés víz fröcskölt Laci ugrása után. Ha összetett lábbal ugrasz, mint a tű hegye, úgy mész bele a vízbe. Így ugrunk helikopterről. A vízbe? Vízbe, mikor izé van. Desszantolás.

A lakájnak nehéz napja van, nem elég, hogy takarított egész nap, meg kell fürdetnie a Kertlakókat. Dézsában. Laci nem érti, miért akarja Alekosz, hogy ő fütyülje a Híd a Kwai folyó c. film zenéjét, a lakájnak kéne szórakoztatni őt, aztán óbégat, mikor Alekosz bejelenti, vegyszerrel mossa a fejét. Alekosznak nagyon tetszett a dézsa, igazi filmes hangulatot kölcsönzött, a hátak sikálásánál előtörtek régi autómosós mozdulatai. Ugyanaz az effektus, mikor autómosó kefével mosta a gumikat és a sárvédőt. Jut eszembe, apu pinaszőr kefének hívja a teszkós autómosó kefét és ezt most fontosnak tartottam elmondani. A lakáj megtette kötelességét, a lakáj mehet. Alekosz Lacit választja utódjául. Éva költözik a kertbe, Anikó lesz az Úrnő. Na ennek vagy veszekedés, vagy sírás lesz a vége. Az Úrnő eligazítást tart. Mmkk meg kell őrizni ezt a tisztasági állapotot. Mostantól kezdve magázódunk, én pedig az úrnője vagyok. Nincs szabad akarata mostantól kezdve. Minden gondolata felett uralkodok. Éva nemcsak a ruháit, hanem a konyha és a hűtő teljes tartalmát viszi magával a kertbe, Anikó ezt nem preferálja. Az új lakáj szerint az Úrnő nem következetes, hogy vigyázzon így a rendre? Próbálok az lenni, de néha ez nagyon nehéz, tudja? Mert az ember nem akar megbántani soha senkit. De most meghúzzuk a határokat, innentől kezdve innen semmi nem kerülhet ki! Amennyiben ez nem így fog történni, önt fogom megbüntetni!

A következetes Úrnőnél rögtön ezután elszakad a cérna, Éva, hogy került a narancs a hónod alá? A sonkát kérjük vissza! Éva a sátorból rikácsol, de azt nem vettétek észre! Hát már kikerült ide valahogy! Anikó hisztizni kezd, ő korrekt meg jó fej, ha a Kertlakók nem azok, ő se lesz az! Büntetésből elveszi tőlük a fát, ezzel aztán tényleg nagyon kicseszett velük, mert már lefekvéshez készülődnek. Jerzsi félhangosan morog, Anikó kajakra mintha főnökasszony lenne! Nem voltál megkérdezve! Most már megtanultál beszélni, csak egy értelmező kéziszótárt kéne a kezedbe adni! Jerzsi replikázik, kár volt, mert Éva is nekiugrik, ha azt hiszed, hogy azért nem vittelek párbajozni, mert félek tőled, nagyon tévedsz! Én azt hiszem, iszom még egy kávét.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
566 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pong a ping 2011.04.03. 11:20:11

@vitek: Inkabb csak meselt rola (Samfox, CCCatch, Modtalking, stb az egykori zenei es tancolasi szokasokrol), ulve nehez tancolni :)

Albino Vernyul 2011.04.03. 11:26:37

@vitek: Minek linkelek videokat..?! Ott van fent.. Viszonylag az elejen..

Albino Vernyul 2011.04.03. 11:37:47

@supern0va: Ulve is lehet.. No de Laci nem olyan..;)

vitek 2011.04.03. 11:39:53

@Albino vernyul: na de mégsem! Ugyanazt linkelted be kétszer, ezért kimaradt egy videó. Követelem a link bepótlását!

2011.04.03. 12:04:58

@nyuszómuszó: neeeem hát, az tényleg nem, csak az igazi, aha!-élményes önkritika :)

dr. gernika 2011.04.03. 12:06:30

@Albino vernyul: Félelmetes.
De egyszerűen képtelen vagyok felfogni, miért nem küldi el Ani a fenébe.

Albino Vernyul 2011.04.03. 12:15:05

@gernika: Az elso videoban igent kaffant volt, akkor elprobalta, megfenyegette, hogy elveszi a palinkajat.. Mar csak 1 centinyi volt neki, nem jott be..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 12:32:44

NAGGGYONNAGGGYONIZGALMAS NAP LESZ EZ A MAI, KIDERÜL, HOGY A DEKORATÍV, ÁM KISSÉ UNALMAS, VAGY A NAGGYONNAGGYONZGALMAS ÉVA NYER-E, ÉLŐBEN JELENTKEZEM A BÖRTÖNBŐL, MERT ÉN SEM AKAROK LEMARADNI ERRŐL AZ ESEMNYRŐL, MERT NAGGGYONNAGGYONIZGALMAS!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 12:38:23

@nyuszómuszó: Hát, ha nem is kiütéssel, de rendes előnnyle fog nyerni Éva.

Akkor pedig nem lesz megállás, egó az egekbe száll :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 12:39:37

Hallodhülyevagy, ugye án jövök vissza, uye, ugye? Uye hogy nyerni fogok a Gigi ellen, mondd már!! Meg a Jerzy ellen is visszajönnék, ugye, ugye? Mondd már, ugye igazam van, ugy én jövök vissza, hallodhülyevagy, ugye?!

2011.04.03. 12:44:33

@Gee Halen: évának is szüksége lenne egy olyan tükörre, mint Hófehérke mostohaanyjának. vagyis sok-sok olyan tükörre, mert időnként biztos összetörne párat, ha esetleg azt találná mondani, hogy bocsi, de a Napraforgó szebb nálad :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 12:46:20

Azért megintcsak érdemes összeszedni, hogy mik történtek, mióta bementek:

Észak-Korea rálőtt Dél-Koreára (vagy az még előtte volt?)
Schmitt Pálról kiderült, hogy analfabéta... meg álamfő
Kvázi megszűnt a magánnyugdíj-rendszer
Felkelés Tunéziában
Felkelés Egyiptomban
Felkelés Bahreinben
Felkelés Jemenben
Felkelés Szíriában
Felkelés Líbiában, NATO csapatok támadják az országot
Apró földmozgás Magyarországon
Óriási földrengés Japánban, ebben és az általa előidézett cunamiban meghal 12000 ember, egy atomerőmű tönkremegy, folyamatosan ömlik belőle a radioaktív anyag
Földrengés Görögországban
Buci börtünbe megy (na, ez tényleg durva :D)

zoxó 2011.04.03. 12:54:56

@Gee Halen: az mind hagyján, de Dajcs Tompika felfedezte magának a Twittert.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.04.03. 13:00:39

@zoxó: Jaaaa, és hogy Charlie Sheen királyabb mint a világ összes valóságshow szereplője együttvéve!

haruka 2011.04.03. 13:04:09

@gernika: én is csodálkozom, hogy miért nem tépi ki tőből Alek jobb karját. istenem, mi lesz itt még a társkeresős műsorban...

zoxó 2011.04.03. 13:08:48

@Gee Halen: és még az Édenes kockahasakról és szilikoncsöcsökről ne is beszéljünk:))

dr. gernika 2011.04.03. 13:09:37

@haruka: Oda legalább olyan nők mennek be, akik önként akarnak tőle valamit. De mi a jófrancért nem képes felfogni, hogy a bent lévő nőknek nem jön be? Oké nem elég határozott vele Ani, de millióegy nonverbális jelet ad arra, hogy undorodik tőle...

pong a ping 2011.04.03. 13:19:33

@gernika: Azert legyunk korrektek, Aniko is jatszik vele, idorol idore enged neki dolgokat, aztan ezen Alek felbatorodik, ekkor probalja csak erelyesebben elkuldeni. Ugye Alek a nemet ugy ertelmezi, hogy az csak pillanatnyi nem, es bizik a csodaban, es hogy valamikor a nem-bol igen lesz.

Es Ancsa sem hulye, tudja, hogy ezek a dolgok csak Eva idegelese miatt vannak, tegnap is vegig ott volt a sajat agyaban Eva, direkt ezert produkalta Alek magat. Ezert nem kell komolyan venni az ilyen "nyomolast", tudja kezelni Aniko egyelore.

vitek 2011.04.03. 13:21:41

@gernika: na igen, itt eléggé kettőn áll a vásár szerintem. Mert persze gáz hogy Alek nem ért a finom jelekből, de Anikó meg miért nem képes határozottan elküldeni a francba? Jól mondta Béci, ennél sokkal határozottabban kéne fellépnie a lányoknak (anno ő a saját barátnőjére utalt, hogy az bizony már rég megmondta volna Aleknak a magáét)

haruka 2011.04.03. 13:23:36

@gernika: Alekosszal az a baj, hogy nem hogy a nonverbális, de a verbális jelekből sem fog fel semmit.

Zelefánt 2011.04.03. 13:28:44

@haruka:
Vajon Hajnalkában marad-e annyi szuffla a végén, hogy "Tajgetosz a női nem ellen" c. műsort is nyomon tudja majd követni?

inmemancsi 2011.04.03. 13:34:24

@vitek: azért mert játszik és tudja, hogy ő a nőiességével tud előre törtetni a fináléba

dr. gernika 2011.04.03. 13:41:17

@supern0va: Nem hülye, de tényleg nagyon ellenszenves, ahogy ráhagyja a dolgokat.
@vitek: @haruka: Hát az én nonverbális jeleimből értett volna már, az biztos...

vitek 2011.04.03. 13:42:42

@gernika: :D
Tippelhetek? Rácsaptál volna a kezére egy serpenyővel?

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 13:43:02

@Zelefánt: Hajnalka egyelőre nyög, de hát így jár az, aki késő este fél szál kóbászt meg édességet zugzabál. az volt a mogyoró a hab tetején, hogy Alekosszal álmodtam, már amikor aludtam és nem vedeltem a vizet a sós kóbászra. pálinkával szétcsapatást ne javasoljátok, reggel azzal kezdtem :D

vitek 2011.04.03. 13:46:39

@inmemancsi: igen, ebben van valami, nekem is úgy tűnik hogy elég tudatosan használja a nőiességét.

vitek 2011.04.03. 13:47:36

@Hódos Hajnalka: Alekosszal álmodni??? Atyavilág

Zelefánt 2011.04.03. 13:54:17

@Hódos Hajnalka:
És legalább csíkos pólóban volt?...
(És az ujjai végén meg körömcsipeszek?...)
Mert akkor tetőzhetelen a baj.

dr. gernika 2011.04.03. 13:56:19

@vitek: Serpenyővvel, partvissal, sütőajtóval, vizes törölközővel, végülis bármivel, amíg meg nem tanulja...

@Hódos Hajnalka: Részvétem. Legyen ez intő példa, hogy nem szabad lefekvés előtt nehezet enni...

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 13:59:39

@vitek: @Zelefánt: :)) nem, halványzöld rövidujjú ingben volt és kapaszkodjatok meg, az első filmjét mutatták be, arra mentem a férjemmel aki nem a férjem. Mondjuk, hogy miért mentem egy rozsdamentes bográccsal moziba, ne kérdezzétek. :DDD
ja és nem sima mozizás volt, hanem premier előtti bemutató és vip vendég voltam.

@gernika: ja, ezt kb. annyiszor megfogadtam, mint azt, hogy nem várom össze a vasalnivalót :D

Hódos Hajnalka 2011.04.03. 14:02:29

Yooha, igen. Sztem így jobb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 14:17:30

Baljós kép a Csillag születik FB-s oldaláról:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=119798471425326&set=a.119798281425345.20551.115750701830103&ref=nf#!/photo.php?fbid=119798351425338&set=a.119798281425345.20551.115750701830103&pid=141140&id=115750701830103

2011.04.03. 14:18:51

@Townsend: akkor a feltételezésért bocsi :)

2011.04.03. 14:20:02

@gernika: összegöngyölt Blikkel :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.04.03. 14:31:19

Naszóval tuddukki tudjukmije tudjukizett? Basszus? Itt is van tudjukmi!

dr. gernika 2011.04.03. 14:32:46

@Hódos Hajnalka: A vasalnivaló az más, nálam már harmadik hete gyűlik - de majd ma!

@Peter_Cs: Ajjaj

@hullámpapír: Pláne. :)

dr. gernika 2011.04.03. 14:42:08

Nem tudom ki kérdezte tegnap, de a Kleopátra 15.35-kor kezdődik majd a retekklubon.

Albino Vernyul 2011.04.03. 14:42:58

@vitek: Egyreszt ki akar rosszban lenni a jatek legerosebb karakterevel, ha az Alekosz tipusu, es nincs hova bujni elole.. Ettol fuggetlenul Aniko is probalt mar hatarozottabb lenni, de falra hanyt borso, foleg, ha Alekoszban van nemi alkohol, mint most is.. Gigi viszonylag hatarozottan kezeli, de nala is beprobalkozik, ha ivott, annak ellenere, hogy ott van Bela, aki bevedi.. Masreszt egy szintig kedveli, csak nem ugy, ahogy Alekosz szeretne.. Harmadreszt az olyan feladatokbol, ahol neki kell iranyitani a tobbit, stb. az jott le vegig, hogy keptelen igazan hatarozottan fellepni, senki nem veszi komolyan.. Noi trukkokel operal, de ha az nem mukodi, akkor megall a tudomany..
Szoval arra jatszik, hogy tulelje Alek rohamait, oszt kesz..

dr. gernika 2011.04.03. 14:43:26

Addig is megtaláltam a nekem való műsor, a Finnyások klubbjában most valakit a halra próbálnak rászokatni.

Townsend 2011.04.03. 14:44:29

@Hódos Hajnalka: Vasalnivaló! Az mi az? Valamelyik lakatosnő elmondhatná.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 14:55:44

Anettet és Ágicát hiányoltam a háttérműsorokban ezen a héten.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 14:56:45

@vitek: Komoly divatcég nem az utolsó utáni pillanatban rendeli be modelljeit egy-egy bemutatóra. Hétvégi 900 euro már annak számít. Direkt hozzátettem, hogy nem akarom én bántani arcszerkezetével Gigit, nincs nekem azzal akkora problémám, más kérdés, hogy a divatvilágban nem is az én szempontjaimat mérlegelik...:) Ilyen búrával esetleg ott illegethetik magukat a lányok, ahol nem a bikinire fókuszálnak a férfiak.

Tudvalevőleg hosteskedett és erotikus táncot lejtett idehaza és több külföldi országban. Ebből a világból vezet egyenes út a szexiparba (nem a fehérneműs bemutatókból), szellemi képességeit dicséri, hogy nem merült azért akkora mélységekbe.
Üsd be a keresőbe, mit értünk pornográfián! Mérd fel, milyen céllal készült az a film! (A művészeti vonatkozást ne emlegesd, ha kérhetem.:))
Igencsak szabadelvű megközelítésben tekinthető nem szeméremsértőnek az a darab. A szurkálás, nyalogatás és a többi nyilvános ügyeskedés többünknél annak számít. Attól még, hogy most bárki megnézheti, letöltheti ezt a filmet, eredetileg pénzes ügyfeleknek készítették, jelszó ellenében le lehetett tölteni, mint minden 18-as munkát.

Gigi felnőttfilmek művésznőivel szerepel egy adatbázisban, mint a gyilokpornó üdvöskéje. A bulvárlapok teljes joggal írják, hogy a múltban pornós munkát vállalt (jó pénzért), ami akkor lenne iszonyatos ferdítés, ha azt követően nem részleteznék, pontosan kikkel, hány emberrel, miféle munkát folytatott. Leírták, fotókat, rövid videókat is közöltek, innentől mindenki döntse el maga, hogy Gigi finoman pornózott, vagy keményen pornózott.:)

Albino Vernyul 2011.04.03. 14:58:50

@Dave985: Unalmas vagy.. Es spamels..

vitek 2011.04.03. 15:01:49

@Albino vernyul: nagyon jó meglátások, mindegyikkel egyet tudok érteni. Igazából az utolsón gondolkodom, ez kicsit ilyen tyúk-tojás probléma nekem. Vagyis hogy azért nem tud erélyes lenni, mert a női praktikákba ez nem fér bele, vagy azért alkalmaz női praktikákat, mert máshoz nem ért, nem tud erélyesen fellépni.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:04:08

@vitek: Anikóval volt egy egyezményük, miszerint Alekosz nyugodtan flörtölhet vele, simogathatja, puszilgathatja, de világosan meghúzta a határokat, amit Alekosz elfogadott. Azóta sem lépte át, ha közel járt hozzá, Anikó szólt neki (ld. tegnapi "vámpíros" jelenet), ő pedig elállt az akciótól.

@Albino vernyul: A spam mibenlétésvel tisztában vagy?:)
Elhiszem, hogy itt Éva módszeres negatív színben feltűntetése a jellemző. Hadd engedjem meg magamnak, hogy a jókislány bent nyújtott díjnyertes alakításáról lerántsam a leplet. Maga Gigi is megtette ezt hét elején és tegnapelőtt, igazából csak őt erősítem meg.:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 15:07:53

@Dave985: Nem Éva volt, hanem Gigi az, aki hónapokig megvezette a nézőket! Játszotta a csóri kis szüzikét, közben meg az ellentéte! Éva pedig teljesen önmaga, felvállalja minden konfliktusát.

inmemancsi 2011.04.03. 15:08:50

@Dave985: Évát nem kell negatív színben feltüntetni, mert elég látni:))

Albino Vernyul 2011.04.03. 15:09:01

@Dave985: Szerintem ugyan azt a szoveget masolgatod be.. Amugy se hatsz itt senkire, tul eros egyenisegek vannak errefele, egyeni velemenyekkel..

2011.04.03. 15:11:53

@Peter_Cs: nem hogy felvállalja, de leginkább ő generálja a konfliktusok 95%-át.

dr. gernika 2011.04.03. 15:15:11

@Albino vernyul: Naigen, akármeddig olvasgathatnám, akkor sem tudnám Gigit hazugnak látni. Láttam, miket csinált eddig, nem szexelt kamerák előtt, még csak nem is villantott. Ezzel összefér az, hogy bent a villában nehezen vette rá magát arra, is, hogy a fiújával megtegyék az első lépést.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:15:15

@Peter_Cs: Hozzáteszem, hogy bizonyos cselekedetei után az "önmagamat adom" kijelentés értéktelen, muszáj lenne néha visszafognia magát. Gigi színészkedett villaléte során, ez viszont tény.
Éva néha alkohol hatására, vagy kora reggel befeszül, onnantól kő kövön nem marad. Egyébként egy rendkívül aranyos, szerethető nő, lehet vele értelmes, tartalmas témákról beszélni, gyakran Alekosz miatt nem bontakozott ki magasabb szinten az eszmecsere. Gigi beszédkultúrája sekélyes, folyamatosan kötőszavakat használ (összefoglalóba nem került be), szeméből kiolvasható, hogyan be tudna olvasni adott esetben Évának, Alekosznak, Anikónak, de még Jerzynek is.

vitek 2011.04.03. 15:15:59

@Dave985: nem igazán sikerült megértened amit mondani akartam. Hogy jön ide megint a pénz? Kit érdekel hogy te mit tartasz komoly divatcégnek? Szerinted ha én téged holnap felteszlek egy ilyen adatbázisba, attól pornós leszel? Ha meg tényleg úgy látod hogy a bulvárlapok korrektül hozták le a sztorit, akkor valószínűleg nem ugyanabban a valóságban élünk.

Összességében tényleg csak annyit tudok megállapítani, hogy az írásaiddal Gigiről nem sok újat mondasz, viszont magadról, a gondolkodásodról annál inkább.

inmemancsi 2011.04.03. 15:19:26

@Dave985: ismered Évát? biztos lehet tartalmas, érdekes témáról beszélni vele (ahogy látjuk a műsorban)magáról.:))

foxglove (törölt) 2011.04.03. 15:20:51

Tökmindegy, mi az "igazság" Gigivel kapcsolatban, sem a villa előtt, sem a villában nem tett olyasmit, ami miatt megérdemelné ezt a gusztustalan lejárató kampányt, ami körülötte zajlik. Egy köztörvényes bűnöző nem kap ennyi sz*rt, mint ő, érdekes értékrend...

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:21:45

@Albino vernyul: "Volt rá precedens", de jelen esetben újragépeltem mondanivalómat. Megeshet, hogy tökugyanazt, szóról szóra.:)

@gernika: A második, harmadik, sokadik lépést már sikerrel meglépték:

www.youtube.com/watch?v=AEs9iUxNVd0

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:26:54

@inmemancsi: Élő stream alapján tájékozódom. Még mielőtt kérdeznéd, hála az erre szakosodott kollegáknak, utólag, késő délután nézem végig az esti termés érdekesebb részeit.
Beszédstílusban, szókincsben kottázni lehetne a különbséget kettejük között, Éva javára.

@vitek: Üres személyeskedés. Íráskészségemet pocskondiázod, a végén szatírnak és bűnőzőnek nevezel. Ez aztán az elmés replika, mondhatom.:)

"Szerinted ha én téged holnap felteszlek egy ilyen adatbázisba, attól pornós leszel?"

Gratulálok, megfogtad a probléma lényegét... :)

amit még megtehetsz 2011.04.03. 15:27:18

@Dave985: Én tényleg szeretném tudni Gigi mikor és hogy színészkedett a villában? Annyira nem követem a műsort, de te biztos többet tudsz. Leírnád?

dr. gernika 2011.04.03. 15:27:39

@Dave985: Igen, és? Te még sosem voltál úgy semmivel, hogy csak elkezdeni volt nehéz? Teljesen természetes, hogy nemi életet élnek, ahogy az is, hogy wc-re járnak, gondolom azt is nehezen szokták meg, hogy kamera előtt kell... elég gusztustalan, hogy míg azt nem teszik adásba (hálistennek), addig a szexet igen.

inmemancsi 2011.04.03. 15:35:13

@Dave985: én nem vagyok semelyik rajongója, de az adások alapján embertelenségben, bunkóságban, önzőségben stb. is éva nyerne, szerencsétlenben annyi a rosszindulat, hogy nem nehéz aranyosabbnak lenni nála:))

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:51:25

@tojastobias: Effektíve saját maga vallotta be hét elején. Neki sem hiszel?
- direkt konfliktuskerülés (ez ugyanúgy nem erény, mint az "ami a szívemen, az a számon" mentalitás, ld. Éva)
- jószándékú, engedelmes, rendszerető kistestvér szerepben tetszelgett

@gernika: Ó, kérlek! Az összefoglalóba sok fontos beszélgetés nem került be, kompromittálta volna rendesen a Ráczékat. A Jerzy-s kalandok is zömmel az esti kiadásban kerültek leadásra, nagyon helyesen.

@inmemancsi: Szem a lélek tükre. Ezt szem előtt tartva érdemes néha figyelni Gigi arcrezdüléseit...:)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 15:58:53

@Dave985: Alábbi videó igazolja előbbi állításomat. Mint egy lókupec.

valovilag.hu/video/124075

vitek 2011.04.03. 16:04:21

@Dave985: nem arról van szó, hogy ilyen szerepben akar tetszelegni, hanem ezt váltotta ki belőle a testvére jelenléte. Nem megjátszotta, hanem ezt váltotta ki belőle. És nem bevallotta, hanem felismerte, rádöbbent hogy ez történik vele. Őt zavarja a leginkább a dolog, ennek fényében elég vicces hogy tetszelgésnek hívod.

_most_ 2011.04.03. 16:06:08

@Dave985: Gigi állandóan indokolatlanul káromkodik, bezzeg az nem zavarja, hogy ilyen mocskos a szája, csak a tányérok legyenek tiszták.

Spéter46 2011.04.03. 16:06:31

Éváéknál ma lekapcsolják a villanyt.
Mivel TAKARODÓ lesz!!!

Kivétel 2011.04.03. 16:06:32

@vitek: részemről rémálom lenne, együttérzek:)

csicserierika 2011.04.03. 16:08:07

@Dave985: végre felszabadult és önmagát adta. Egyem azt a kulturált kommunikációját :)

Spéter46 2011.04.03. 16:10:05

lami83@: Káromkodásban Évával fel sem lehet venni a versenyt. Én is tudok, de már a rajt előtt elsunnyognék a verseny elől, ha Éva iszik egy pohár szeszt!

vitek 2011.04.03. 16:10:29

@csicserierika: nekem is ez jutott eszembe, tényleg felszabadultabb.

Kivétel 2011.04.03. 16:16:14

Engem marhára nem érdekel, hogy a Gigi pornózott-e, vagy mit csinál odakint.. Még ha igen is, és ha el is titkolta volna a villában, akkor is sokkal sokkal sokkal szerethetőbb és emberibb mint az Éva... Éva valóban csinálja műsort, de ezt olyan irritáló módon, hogy a konkurens csatornáknak tett jót vele.. sokszor elkapcsoltam, amikor ő volt képernyőn.. vállalhatatlan, nézhetetlen időnként

_most_ 2011.04.03. 16:17:57

@Spéter46: Éva csak veszekedések alkalmával káromkodik, ez indokolt, de Gigi tök normális beszélgetések közben is ezt az alpári stílust hozza.

Spéter46 2011.04.03. 16:26:55

"Éva csak veszekedések alkalmával káromkodik, ez indokolt...."
Ja már mindent értek!:DDD
Ezért veszekedik Éva állandóan????

vitek 2011.04.03. 16:27:05

@lami83: pont ez a lényeg, hogy Éva sértő módon káromkodik, amikor azt mondja hogy a kurva anyád akkor azért mondja hogy bántson, míg Gigi nem azért káromkodik hogy bárkit megbántson, ez csak egy beszédstílus nála.

Ha azt mondja valaki hogy "kurva nagy ház", akkor nem rosszindulatból használja a kurva szót, hanem fokozásként, tehát hogy nagyon nagy. Ez Gigi stílusa.
Ha azt mondja valaki, hogy büdös kurva vagy, akkor azt azért mondja hogy megbántson. Ez Éva stílusa.

Mondjuk az elég érdekes ha valakinek a bántó szándékú megjegyzések jobban tetszenek.

inmemancsi 2011.04.03. 16:28:42

@lami83: és legtöbbet veszekszik, ha meg esetleg nem, akkor rikácsol és ordenáré,
@Kivétel: és hallgathatatlan

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 16:34:04

@vitek: Egeen. Ezért volt annyira átlátszó Béci közbeékelt megjegyzése ("hiszen kint is ezt csinálod"-takarít), miközben Gigi épp kitárulkozott a nézők előtt?
Kapcsolódok is hozzák egy picikét: Kíváncsian várom, mit fog szólni a bátyó, ha megtudja Gigi múltbeli viselt dolgait? A villaszex és a pucérkodás kapcsán tett kifakadásait ugyanis én maximálisan őszintének éreztem.

Ráczék állítólagos szegénységéről is beszélhetnénk, az egy hálószobás lakásukról, a napi betevő előkerítéséről. A műsor elején még ezzel etették be a nézőket. Ehhez képest ez a hosszú hétvégén gyűjtött 900 euro "durvus" ellentmondás. (Most úgy teszek, mintha pornófilmjéről, bártáncosi munkájáról nem tudnék semmit, szorítkozok az általa elmondottakra.)

@Spéter46: Ott a különbség, hogy míg Éva "csak" felizgult idegállapotban (pl. részegen, kialvatlanul) beszél ocsmányul, ezzel persze nem kell mentesíteni, kultúrember úgy nem beszél; addig Gigi anyanyelvi szinten űzi a trágárkodás, bárhol, bármikor, bármilyen szövegkörnyezetben b+-ol, kurvázik, nőket előszeretettel ribancozik le. A Ráczékhoz, különösen Gigihez viszonyítva (Bécin néha pozitívan meglepődök) Éva általános kommunikációja nagyságrendekkel kultúráltabb, szókincse bővebb, szépen, tisztán beszél.

Spéter46 2011.04.03. 16:41:23

Dave985@: Azt mondod, hogy Éva szépen tisztán beszél. Most hagyjuk a trágárságokat és a káromkodásokat, és maradjunk a sima beszélgetésnél!
Én ugyanis erre sem fogadom el, hogy Éva érthetően mondja a szavakat. Szerintem hadar, leharapja a szóvégeket, de sajnos a ragozásban is többször téved.
Persze ez legyen a legnagyobb baj, hiszen egyik versenyző sem a Kazinczy-díjért jött és mindegyiktől távol áll a nyelvőrködés.

Spéter46 2011.04.03. 16:43:01

...A másik pedig, hogy Éva sajnos állandóan "felizgult" állapotban van.:D

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 16:44:43

@vitek: Éva nem kurva anyázott, ezt csak Gigi hazudta Bécinek, hogy kellő határozottsággal leteremtse Évát. Jerzy lealkoholistázta Évát, mire ő felidézte a lengyel srácban gyerekkori élményeit, amivel szinte kiplakátolta a villát, annyiszor elmesélte a többieknek. Ocsmány húzás volt, amikor Jerzy felé köpött (jobban megnézve a felvételeket, kétlem, hogy eltalálta volna), de jobb visszaemlékezni, hogy maga a vita órákkal korábban akkor kezdődött, amikor Jerzy folyamatosan stuffolta Anikót, majd az őt kisegítő Évát. Olivérrel folytatott viszonya volt terítéken. Még villanyoltás előtt is kiadós üvöltözés (mindhármuk hangját ki lehetett venni) rázta meg a villát, tisztán kivehető volt Alekosz és Gigi elhíresült beszélgetése közben.
A végkifejlet ettől függetlenül se példázza Éva intelligenciáját.

Bizonyára Gigi fenyegetőzéseit ("megfojtom" (sic!), "megkeserítem az életedet") is ilyen hatásfokkal ki tudod magyarázni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.03. 16:50:47

@Dave985: Meg a Hip-Hop tánciskolájuk, Béla rapklipjei. . . Lehet még incestus is a háttérben!

Spéter46 2011.04.03. 16:52:35

Dave985@: Nem kívánom Gigit az ifjúság elé mintaként állítani, és csupán arról van szó, hogy a sok rossz ember közül kell a legrosszabbat kiválasztani, vagy ha úgy tetszik a legkevésbé rosszat.
Nos én ebben a nem túl dicsőséges versenyben helyezem Gigit Éva elé!!!
Sajnálatos, hogy csak ilyen emberekkel tudja a csatorna biztosítani a nézettséget.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 16:52:37

@Spéter46: Gyorsan írtam, így az utolsó két jelzőt elfelejtettem középfokba ültetni.:) Éva egy-egy feladat (mi a véleményed a másikról típusú) kapcsán is átlépi azt a küszöböt, ami után már idegesen beszél. Én olyan esetekről beszélek, amikor Alekosszal kint cigizés közben, vagy a díványon éjjel kettőkör eszmét cserélnek a "világ dolgairól". Sosem tagadta, hogy egy partycica, meg is látszik, hova züllött az eredendően tehetséges, kitűnő tanulmányi eredményekkel rendelkező lány. Sajnálom is. Néha azért kibuggyan belőle az az értelem, amitől a többiek - esetleg Lacit kivéve - igencsak távol állnak. Érzelmi kicsapongásai miatt szakemberre lenne szüksége, mert nyugalmi állapotban egy aranyos, szerethető lány. Ld. Alekosszal való e heti beszélgetései, vagy Béciék rablóhadjáratai közben nyújtott ugrándozása.:)

Spéter46 2011.04.03. 16:53:48

Albinó@: Megkeressük!

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 16:57:33

@Peter_Cs: A rapzenélésből aligha akasztott le tisztes summát, amatőr kategória, Junior oldalán kapaszkodtak fel táncosként a ranglétrán. Tehát maradjunk a tánciskolánál, amiért hitem szerint megdolgoztak.

@Spéter46: A kívánt nívót elérő emberek nem jelentkeznek a műsorba, vagy ha mégis, az első rostán kibuknak. Tettem egy kísérletet, mert kíváncsi voltam, hogyan működik a casting. Nem csalódtam.:)
Hentesek, szakácsok, tanárok, ügyvédek, rendőrök kategóriában rendezhetnék a következő szériát, melléjük érkezhetne egy go-gotáncos is. Na jó, álmodozom...:)

vitek 2011.04.03. 17:00:50

@Dave985: persze hogy Béci ezt látja, hiszen Béci váltja ki ezt belőle, tehát nyilván kint is ilyen meg bent is amikor Bécivel van.
Hol itt az ellentmondás? Attól még születhetett valaki szegény sorba, hogy KÉSŐBB kap egy jól kereső munkát.

Az a vicces benned, hogy egyrészt rettentő arrogánsan írsz, másrészt te beszélsz kommunikációról, miközben szemmel láthatóan értelmezési nehézségeid vannak. Mivel úgy látszik csak az arroganciából értesz, ennek megfelelően fogok én is viselkedni veled, és hogy ezúttal ne a VV-vel jöjjek, a saját kommentemre adott válaszodra hivatkozom. Én ezt írtam:

"Ennyi erővel én az írásstílusodból megállapítom, hogy betörésből élsz, szabadidődben pedig szatírkodsz."
Mire te közölted hogy "Üres személyeskedés. Íráskészségemet pocskondiázod, a végén szatírnak és bűnőzőnek nevezel."

Kedves Dave, elárulom, hogy nem neveztelek bűnözőnek, se szatírnak, hanem arról beszéltem hogy HA azt csinálnám amit te csinálsz Gigivel, AKKOR ezt kéne írnom. Mondjuk ahhoz hogy ezt megértsd, nem csak olvasni kéne tudnod, hanem érteni is amit olvasol. Persze nem tudom ezt miért is várom el azok után, hogy a VV-s kommentjeidből is kiderül, hogy csak nézel, de nem látsz.

dr. gernika 2011.04.03. 17:09:21

@vitek: (hagyd, nyilvánvaló, hogy megzakkant, mikor nem került be a villába)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 17:09:53

@vitek: Mint kiderült, alig-alig vannak együtt, csak nagyon ritkán találkoznak. Ez is ellentmond a kezdetben kialakult képpel.
Folyamatosan mellébeszélsz, ismét személyemre tereled a szót, szemantikai párbeszédet igyekszel kiprovokálni. Pontosan értettem, mire próbáltál célozni: hasonlatoddal szeretted volna úgy beállítani Gigi megítélését, mintha az egy alaptalan légvár lenne. Olyan, mintha írásom alapján bűnözőnek állítanál be. Ügyes, bár átlátszó érvelési fogás, ha nem derült volna ki, egyből levágtam.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 17:11:37

@Dave985: képnek

@gernika: Fogadni mertem volna, hogy ezt a bugyutaságot valaki még felhozza...:)

vitek 2011.04.03. 17:18:19

@Dave985: mi mond minek ellent? Nem az a kérdés hogy MENNYIT vannak együtt, hanem hogy milyen amikor együtt vannak, függetlenül attól hogy ez milyen gyakran van. Magyarul már megint sikerült egy teljesen irreleváns dolgot úgy előhoznod mintha az egy releváns érv lenne, újfent bizonyítva hogy totálisan értelmetlen amit összehordasz.

Tényleg igaza van gernikának, veled nem érdemes beszélgetni, úgyse érted amit mondok. Az est hátralévő részében ehhez tartom magam.

Spéter46 2011.04.03. 17:19:02

Javaslom Legyen itt most vége, és Albino@
felhívását megfogadva evezzünk közös ladikkal át az új postra!

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.04.03. 17:26:12

@vitek: Folyamatosan csak saját mondókádat sulykolod, ahelyett, hogy érdemben bármelyik felvetésünkre reagálnál. A retorika művészetével hadilábon állsz. A legfőbb, hogy önmagad meg vagy győződve ennek ellenkezőjéről, no meg arról, hogy te tisztán látod a villabeli történéseket, Gigi sötét múltját, Bécivel való kapcsolatát (más kérdés, hogy a hét eleji beszélgetés kikristályosította a dolgok hátterét), mi ellenben szürkehályogtól végletesen meg vagyunk vakulva. Alig várom, mikor jössz a Ráczék kapcsán adódó kártyával. :)

@Spéter46: Javaslat megfogadva.

Townsend 2011.04.03. 17:50:32

@Peter_Cs: mai további ajánlatunk: pedofília, nekrofília, stb. nota bene hemofília.
süti beállítások módosítása