Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x105

2011. április 01. 15:05 - Hódos Hajnalka

Fogalmam sincs, hogyan lett Gigiből egyik napról a másikra amazon, biztos úgy, ahogy a minap terhes is. Nem tudok szabadulni attól a gondolattól, hogy a vasárnapi párbajon – ha kiesik – betolnak a stúdióba egy raklap mosogatószert, ahogy annak idején BB Zsanett is kapott egy életre elegendő Domestost. Jar vagy Pur, Pur vagy Jar? Reggel cetlit találtam a monitoron, „az elmúlt két nap összefoglalója miatt új alapokra helyezem a kapcsolatunkat. Mire ma hazamegyek, gőzölögjön a vacsora, legyen behűtve a sör, te meg zöld-fehér cselédruhában énekled a Fradi himnuszt a sarokban, a sátrad felvertem az erkélyen, vi-gyázz!” Jajdevicces, tényleg, remélem, másnak nem jutott eszébe ilyen frenetikus áprilisi tréfa. Az öfi Éva és Alekosz jelenetével kezdődik, utoljára Alvégen, a Ződtakony kocsma előtt voltam tanúja hasonló párbeszédnek, öt éves voltam. A kocsma előtt mindig zajlott az élet, az öreg galagonya alatt, ott árulták a dinnyét is, vasárnap délelőttönként pedig megjelent a lovas kocsival Rozi, a zuráért. Rozi negyvenhét kiló volt és folyamatosan terhes, mégsem aggódott érte senki, akkor sem, mikor a huszadik kört futotta a lovas kocsi körül, kezében ostorral, a férjét kergetve. Régi szép idők, feledhetetlen gyermekkor! Évánál nem volt ostor, a többi körülbelül stimmel.

Alekosz, keljél már föl! Segítsél már! Én vagyok a…urad! Segíts az ebédnél! Most! Vigyázz! Keljél már föl, a hasadra süt a nap, lusta disznó! Mivel Alekosz meg sem moccan, Éva beront a sátorba és ráncigálni kezdi. Gyere csak kifele! Kifelé! Mit mi van, fél órája óbégatok! Gyeremá’! Mi a bajod? Csináld a feladatot, én vagyok a zurad! Húzzá’ má’ innen kifelé most már! Itt zaklatod az embert, azt sem tudom, miről van szó! Éva sátor előtt károg tovább, Alekosz kikászálódik, fogd már be a szádat, állandóan a hangodra kel föl az ember! Ne pofázzál itt nekem, kisanyám! Nem csinálok neked sem-mit! Ezért, mert ilyen stílusban beszélsz! Ez a vonat már elment, a szád miatt, úgyhogy cseszheted, anyukám! Itt fogok ülni és süttetem a hasam. Éva később újra próbálkozik. Nem csinálod? El vagyok foglalva. Nem azt kérdeztem. Nem csinálod? Csak nem képzeled? Éva Jerzsiékhez kegyes, őket nem bünteti, Alekoszt igen, ma nem ehet semmit egész nap. A verőfényes napsütésben kiáll az ajtóba a Villalakók tányérjával, Alekosz, ez az, amit te nem eszel! Jerzsi kitűnően meglátja a dolog lényegét, ha Alekosz enni akar, akkor idejön és eszik. Azt már csak én teszem hozzá, akkor is, ha Éva a feje tetején pörög.

A két csapat megmérkőzik egymással, nagy a tét, a győztes csapat valamit elvehet a másiktól. Az első ütközet a medencében zajlik, óriási úszógumiból kell egymást kiborítani. Az első páros a csodálatos Anikó és a nem olyan okos Alekosz. A kibicnek semmi nem drága alapon gyerünk Anikó, markold meg a mogyoróit, kapd el, kapd el bekiabálások a medence széléről. Béci és Laci viadala nem túl hosszú, Béci három másodperc alatt borítja Lacit. Jerzsi és Gigi keservesen küzdenek, gyerünk Gigi, mutasd meg, hogy ebben a kapcsolatban te hordod a nadrágot! A küzdelem alatt Alekosz rápusztul Anikóra és puszit ill. csókot próbál csenni, mivel a poszt ebédidő után jelenik meg, a részletektől minden kedves olvasó érdekében eltekintek.

A következő feladat a csótányok a gatyában címet viseli. Jerzsi és Béci a két szerencsés, akik biciklisnadrágba bújnak. A többiek feladata, hogy a műanyag dobozban levő csótányok közül minél többet rakjanak bele a nadrágjukba. Ha elfogytak a csótányok, a két játékosnak egy percen keresztül táncolni kell, zenét biztosítanak. Mindenki visít, mintha élve nyúznák, hát én ezt nem merem megfogni! Á, hülye vagy, ez nagyon nagy! Ne gerjeszd őket! Laci nemhogy fogott, de már evett is ilyet a gyakorlaton. Ugranaaaak?! Béci nem nyugodt, megpusztulok, mire kiszedik a másodikat! Mászik, mászik! Markold meg! Ha a feladat alatt csak a hangot hallanám, meg lennék győződve, hogy a Cannibal Holocaust c. film újabb részének egyik tömegjelenetét forgatják éppen. Béci és Jerzsi feje minden egyes csótány után a felismerhetetlenségig torzul, jobban ordítanak, mint King-Kong, de hősiesen állják a sarat, mi ez a tánc, fiatalok, talán rumba? Neeeem, ez egy csótánytánc! Jerzsi nem bírja, letépi magáról a nadrágot, az alsógatyát is, elmennek, elmennek, visítanak a többiek. Nem érdekel, az már a ti dolgotok! A nagy vigasság után következik a feketeleves, Béci egy hálózsákot kér a Kertlakóktól. Laci háborog, Anikó sajnálja őket, Alekosz nem tudja, odaadja-e a sajátját. Jerzsinek sem tetszik, konkrétan a csajom meg a sógorom basznak ki velem! Hogy végül mi lett, nem derült ki, ha csak számomra nem, mert megint nem figyeltem, elnézést, azt viszont mindenki jól jegyezze meg, ha bográcsban főz valamit, fát kell rakni!

Mi történt a kiválasztás alatt és után? Gondolom, Éva rikácsolt. Bejött. Nem félek tőled Jerzsi, megvan az oka, hogy miért őt hívtam ki! Lehet ezt taktikázásnak nevezni ööö…mindegy, tudom, hogy ez nekem most miért lesz jobb! Anikóval cigiznek a kertben, Éva egyre jobban behergeli magát, tudom, hogy a Jerzsit kinn hagynám! Ha én nyerek, egy tesóval kevesebb, megint megúszták volna, ha visszajövök a Jerzsi ellen? Nem! Vele is volt konfliktusom, nem tartom őszintének és egy Gigi-Éva párbaj méltó lesz hozzám! Ettől féltem, hogy belém fogják magyarázni, hogy tartok a Jerzsitől! Inkább a Gigitől tartok, mégis bevállaltam! Giginek először nagy a szája, szét fogom szedni! Szó ott nem lesz, csak ordítás! Később Anikónak már jóval visszafogottabban beszél magáról. Évát azért sokan szeretik, benne van az is, hogy nem jövök vissza, úgyhogy nem para. Nem biztos, hogy én olyan erős vagyok! Nem mondom azt, hogy nem, az első másfél hónapban erős voltam, színes…nem mentem bele konfliktusokba, nem feltétlenül szeretik ezt az emberek! És milyen érzés? Tudod mit érzek, hogy híró vagyok! Behősültem! Béci a tűznél morog, nem az Éva sakkozik, hanem Alekosz! Úgy mozgatja Évát, mint a játékszerét. Laci véleményén felröhögök, ő még ülni se szeretne ott kinn! Mert a műholdon, a Miren is fogják hallani!

Mivel Alekosz lett Éva helyett a cseléd, oppardon, lakáj, választania kell, melyik Villalakó költözzön ki a kertbe. Anikó rövid szívatása után Bécit választja. Úgyhogy két váltás fehérnemű, tisztálkodószerek, tessék összepakolni és elhagyni a Villát! Laci örül, mert Béci túlélő típus és az élelmezés is meg lesz oldva, mert Béci szétlopja a Villát. Egyelőre nincs szükség rá, főúri bál következik, amire meghívták a Kertlakókat is! Ők nem ülhetnek asztalhoz, a raktárban levő hokedliken foglalhatnak helyet. A lányok készülődnek, Anikó jajszínű ruhában, szegény Éva megint úgy néz ki, mint a lefosott kilométerkő, bézs (óarany?) alapon fehér pettyes ruha. Az már az ő bűne, hogy fekete neccharisnyát és divatfülest ölt hozzá, Anikó felteszi az i-re a koronát, beletűz a hajába egy rózsát, kész is a kényszergyógykezeltek farsangi bálján méltán dobogós helyet szerzett ápolt maskarája és szándékosan nem írtam, hogy női. Alekosz hozza a szerepét, félre hívja Évát, suttog. Privátban szeretném csak diszkréten közölni, hogy báli körülmények között roppant kínos az utánzás. De mind a hármunknak van rózsa a … Éppen ezért azt javasolom, hogy maga ne kövesse a példát és minden szem önre fog szegeződni!

Miután a hölgyeknek felszolgálta az első fogást, beszólítja a Kertlakókat. Korai az örömködés, mert a izé - nem jut eszembe a neve a szervírozó izének – alatt műanyag dobozkában káposztaleves van. Mi ez, tesó? Mozog? Hát ettől megjön az emésztőrendszered! Alekosz mind a három lánnyal táncolt. Nem azért, mert egy lakáj köteles. És figyelt arra is, hogy ugyanazokat mondja, nehogy féltékenyek legyenek, mert annak beláthatatlan következményei lennének. Alekosz táncát képtelen vagyok szavakba önteni, az Anikó dereka felett mereven, kifeszített tenyerű karjának látványától összeomlottam, javaslom, nézze meg a Hölgyválasz c. filmet, úgy látszik, az kimaradt a repertoárból. Ahogy azt sejteni lehetett, a főúri bál végeztével elszabadul a pokol, Béci és Jerzsi lopni indulnak. Nagyon okosan egy huszonöt literes fekete szemeteszsákot visznek magukkal, így Éva még a folyó víz mellett is tisztán meghallja, hogy benn vannak. Ez egyetlen embert hagy hidegen, Alekoszt, aki komótosan manikűröz. Elkezdődik a hajsza.

Éva visítására nemcsak Anikó és Gigi rontanak ki a hálóból, de a Villa ötven kilométeres körzetében a holtak is felébrednek, egyes hírek szerint azóta madarat sem láttak a környéken. A pockok már hetekkel ezelőtt elvándoroltak, már amelyik életben maradt szegény. A tolvajoknak sikerül kimenekülni, a sátorban röhögnek, nem hoztunk el semmit! Úgy tesznek, mintha semmiről nem tudnának, figyelj, álmos fej, álmos fej! Rövid vita arról, hogy Éva látta az orrukat a teremtés koronáinak képviseletében megjelenik Alekosz a hullámosra nyúlt trikójában, vi-gyázz! Annyi ember él ezen a földön, pont minket hármunkat kellett betalálnod, hihetlen, morgolódik Jerzsi, aztán úgy csinálnak, mintha lefeküdnének, persze szó nincs róla. Évát is elkapja a gépszíj, slaggal vereti a sátrat, de végül ő kap fürdetést. Vízi csata kezdődik, ezt élvezem, három évvel ezelőtt én is részt vettem sokadmagammal egy ilyenben, nem tudom, mennyire volt felnőtt dolog meghalsz, fattyú felkiáltásokkal csenevész kamasz fiúkat fojtogatni a gyerekmedencébe, de szóltam, hogy kihúzzák a gyufát! Éva nem viccel, beönt egy lavór vizet a sátorba, visítva menekül, a sátorban Laci az eljövendő idők Buddhája pozicíóban és annak nyugalmával veszi tudomásul a történteket. Béci újra próbálkozik, Éva megint visít, Alekosz gyere már, itt van a Béci!

Alekosz már a pedikűrnél tart, mert fél pár zokni van csak rajta, én is felvisítok. Vigyázzt vezényelnek, Anikó megmotozza Bécit. Nem mehet ki! Hadifogoly! Beparancsolják a hálóba, az lesz a büntetése, hogy Anikó mellett kell aludnia (fél)meztelenül. Amíg Éva elbarikádozza a bejáratot, Anikó a frottírköntös övével megkötözi Bécit. Jerzsi érkezik, de nem Béci sietségére siet, hanem a hidegtálhoz. Segíts Jerzsi, óbégat Béci a hálóból, Jerzsi tele szájjal visszaszól, tarts ki, tesó! Ádáz küzdelemben sikerül Bécinek kiszabadulni, szökni próbál, de a lányok a háló előtt elkapják, Anikó lefegyverezi. Ráül. Jerzsi mindeközben ki-be rohangál és visz, amit ér, Béci röhögve ordít neki, de ne csak lopj, segíts is! A csajok a földön fekvő hadifoglyot a fürdőszoba felé vonszolják, húzzad, húzzad, rakd be a budiba. Alekosz borotválkozik. Visítás, Béci kiszabadult, maraton életre-halálra, de nem tudják utolérni. A csajok lihegnek, vigyorognak, rablótámadás ért minket! De megvédtük a területünket! Mintegy végszóra, a hacacáré lezárásaként megjelenik Alekosz, kezem szét van száradva a levegőtől! Miután a krém beszívódott, kinyitja az ajtót és kiszól. Na mi van? Nem pihenünk? Leheveredik a tábori ágyra, felváltva rendezgeti a párnát a feje alatt, majd a lábait. Éva piros pizsamában őrködik a hokedlin, kezében egy partvissal, véget ért a móka mára, de Balázs megadja a kegyelemdöfést. Hihetetlen partiarc ez a Laci, valaki állítsa le, nem fér a bőrébe!

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

inmemancsi 2011.04.01. 21:06:32

@rianna: jaj azt én is néztem, és vad angyalos frufrut is vágattam. Tapasztalatból: akkor jó eredeti nyelven kezdeni nézni - lehetőleg minél butább, így egyszerűbb nyelvezetű - dolgokat, ha már azért kb. 1000 szós szókincs van az adott nyelven, mert akkor lelkesít, hogy értesz is valamit és kezd rádragadni a többi.

rianna 2011.04.01. 21:13:07

@inmemancsi: hát én értegetek egy kicsit spanyolul, ennyi, saját szókincsem nem igazán van. Amerikában találkoztam egy csajjal, aki így tanult meg spanyolul, és tökéletesen értekezett a konyhai hispanic személyzettel (étteremben dolgoztunk), akik nem igazán beszéltek angolul.

A Vad angyal aranyos volt, vicces, nem olyan tragikus, komolykodó. Van most az rtl-en délelőtt egy sorozat ugyanazokkal a színészekkel, de ezt már nem bírom nézni.

Ayesha (törölt) 2011.04.01. 21:16:07

@rianna: az a Yago, nem?:D
nem bírom elviselni.
Én a Sonadorast szerettem, de az már régen volt:)

rianna 2011.04.01. 21:17:30

@Ayesha: az az, magas, szőke, jóképű :D Pedig a szőkéket nem is szeretem:) A Sonadoras is kb. akkoriban volt.

Ayesha (törölt) 2011.04.01. 21:21:29

@rianna: nem az esetem a fickó:)
a Sonadorasban pedig utánoztam a csajok öltözködését, vagy legalábbis amelyik tetszett, megpróbáltam hasonlót:)))

avanivi 2011.04.01. 21:21:56

@Peter_Cs: Jól mondtam, jesszus a Lilu!

Sólámpa 2011.04.01. 21:25:24

@vitek: O.K. megnéztem a gumicukron a videót, de először még ott is úgy értettem, mert a szája elé tette a kezét.

rianna 2011.04.01. 21:25:53

@Ayesha: nagyon halványan emlékszem, volt egy göndör hajú lány, meg egy szegény lány, és folyton valami diszkóban lógtak:)

Ayesha (törölt) 2011.04.01. 21:33:05

@rianna: a göndör hajú volt a szegény, csak gazdagnak adta ki magát,mert szégyellte a barátnői előtt, hogy csóró:)

www.unafrasecelebre.com/modelos/imagenes/angelica-vale.jpg

(tudom mindegyik lány színésznő nevét a filmből:D és én is kísérleteztem ilyen spanyoltanulással, de maradtam a nyelvleckénél, bár nagyon kezdő vagyok.)

rianna 2011.04.01. 21:47:01

@Ayesha: hogy mik nem jutnak eszembe:D Volt akkoriban egy másik sorozat, Lucecita, Luz Maria, vagy hasonló volt a címe, és az Acapulco, amiben Rachelnek hívták az egyik főszereplőt:D Borzasztó névmemóriám van, de erre a névre emlékszem:))

Ayesha (törölt) 2011.04.01. 21:50:52

@rianna: az Acapulco-öbölben volt Rachel:) (a férfi főszereplő: Tony:D)
Arra is emlékszem:)

dr. gernika 2011.04.01. 21:51:15

@Ayesha: Én is csak erre a lányra emlékszem az egész gárdából. Bulímiás volt.

Ayesha (törölt) 2011.04.01. 21:54:34

@gernika: igen, és egy gazdag fószer tömködte, aki ott akarta hagyni érte a nejét:)

rianna 2011.04.01. 21:56:34

@Ayesha: az az, és valami hatalmas teraszon lébecoltak állandóan :)

Ayesha (törölt) 2011.04.01. 21:58:05

@rianna: mert ilyen gecinagy házban éltek. Ők voltak a Stockdale család.:) de az alapkonfliktusra már nem emlékszem.

Most biztos azt hiszitek rólam, h feszt ilyen butaságokat nézek:D

rianna 2011.04.01. 22:01:53

@Ayesha: szerintem Rachel gyüttment szegény lány lehetett, azért nem szerették:D
Hááát, én mondtam, hogy csak a Vad angyalt néztem, aztán tessék:D

Ayesha (törölt) 2011.04.01. 22:06:51

@rianna: én meg pont azt nem. De arra emlékszem, hogy a csajszi többször vendégeskedett Hochzeit Ludwignál:D

rianna 2011.04.01. 22:17:04

@Ayesha: áááááááááá, nem esett le :DDDDDD

inmemancsi 2011.04.01. 22:18:58

tollaznak a villában

Ayesha (törölt) 2011.04.01. 22:24:44

nekem kell a 9 és fél hét!!

inmemancsi 2011.04.01. 22:34:22

elég gáz lehet azért tiszta tollasnak lenni

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 22:50:23

@Hódos Hajnalka:

"Jézusom, Tordas jelentkezett a Csillag születikbe!!!!!"

Hát jelentkezni lehet.

De ezen mondjuk tényleg még röhögni se lehet, max mint a fakutyák.

Az ilyen, hogy is mondjam szociálisan picit alulfejlett egyedeknek zéró rálátásuk van a képességeikre.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 22:57:34

@Peter_Cs:

ezt úgy értette, hogy fehérnemű bemutatókon vesz részt modellként.

Albino Vernyul 2011.04.01. 22:59:12

@rianna: Szigoritott az RTL a szabalyokon, jobban kell figyelni a szabalyszegesekre, es buntetni a megszegoket.. Ancsa Pancsarol kiderult a katonai heten az online-ban, hogy a leheto legerelytelenebb parancsnok.. Megbeszel, ker, engedekeny, de nem eleg agressziv/kemeny ahhoz, hogy parancsot adjon, es arra hallgasanak is.. Itt megint elojott ez.. Hagyta, hogy Eva kivigyen egy csomo cuccot az orra elott, csak megdorgalta erte... Ezutan meg egyszer visszaengedte, erre Eva verszemet kapott, es kivitte amit ert.. Itt szakadt el neki a cerna, hogy O joszivu, kihasznaljak, hiaba szol, nem adjak vissza, es meg be is szolnak neki, tehat jott a verbalis tulreagalas.. Mert a fa elvetel nem volt bunti, ejszaka nem tuzelnek.. Azert szolt ra Laci, mikor visszaengedte Evat, mert O mar tudta, hogy ez lesz a vege..

Tompó 2011.04.01. 22:59:15

@MÁRIA TERÉZIA: Ez a név Avatárt kíván!!!:DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.01. 23:03:28

@MÁRIA TERÉZIA: Gigi vállalhatatlan, mert hazugságokra alapozta villalétét. Eljátszotta a csórikát, közben meg nagyságrendekkel többet akaszt le, mint a magyar átlag! Nem kell a hazugság a villába, hanem az őszinteség és az egyenesség, Éva megy vissza! Ennyi!

vitek 2011.04.01. 23:16:40

@Peter_Cs: nagy csalódás vagy nekem Peter_Cs. Te magad is tudod hogy ez egy ostoba, demagóg szöveg, ne süllyedj már le ilyen mélyre.

Albino Vernyul 2011.04.01. 23:18:57

@vitek: Eva szabta ki azt a buntit, hogy Becinek felmeztelenul kell Aniko mellett aludnia.. Nem Aniko otlete volt.. Csak a pontossag kedvert...:)

_most_ 2011.04.01. 23:19:07

@MÁRIA TERÉZIA: mondjuk el tudtam volna képzelni ilyen párbeszédet :)
- Gigi: Bevallom, hogy a testemből élek.
- Jerzy: Szervdonor vagy?

vitek 2011.04.01. 23:28:24

@Albino vernyul: na, visszanéztem:
www.youtube.com/watch?v=Kt0FEX4Lg-I
Részben igazad van, de azért ha megnézed Anikó először letapizta Bélát (3:30tól nézd), aztán mikor Éva azt mondta hogy félmeztelenül kell aludjon Anikó mellett, Anikó rávágta hogy nem, meztelenül! Meg valahogy nekem az az érzésem hogy az Anikó mellett alvás nem magától jutott eszébe Évának, de persze ezt már nem tudom biztosan.

Albino Vernyul 2011.04.01. 23:29:27

Na kerem.. Gigi/Aniko/Alek elvesztettek a jatekot, koltoznek ki a kertbe.. A tobbiek be, Laci marad lakaj.. A villa tele van fusttel, beszorult az epuletbe.. Kint jobb, mint bent jelenleg.. Ani keszit lazmerot Giginek, mert mandulagyulladasa van.. De azert Gigi a furdoben enekelget, mikozben a hajat probalja kikocolni.. Bela kolbaszt sutogetett, de hanyatt esett a szekkel, a kolbasz legi utra indult..:)
Aniko jelenleg dzsuvat soprogeti az udvaron, Beci/Eva mellete uldogel, es eszik.. A tobbiek keszulodnek.. Gong..

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 23:30:23

@Peter_Cs:

Nem mindennap keres ennyit fehérnemű bemutatókkal, hanem ez egy alkalmi munka, lehet, hogy egy hónapban egyszer van ilyen jól fizető bemutató...

"A testét árulja" itt ebben az esetben nem azt kell érteni, hogy konkrétan testét szexuális célra megveszi egy kliens, hanem ha figyeltél volna, modellként dolgozik fehérneműbemutatókon, erről beszélt.

mézescsók 2011.04.01. 23:31:24

@Peter_Cs: Figyelj kicsit jobban. Nem mindennap 300 euro! És ne havi 24 munkanappal számolj. Vedd figyelembe azt is, hogy olyan költségei is felmerülnek a munkája kapcsán, amit nem vagy csak esetenként térítenek (utazás, szállás, smink, gyakran fellépő ruha, a test karbantartása, stb.) Én bemegyek a munkahelyemre és nem én veszem meg a tollat, a számítógépemet, a nyomtatóba a patront, de még a faliórába az elemet sem. Munkája válogatja. Éva őszintsége, egyenessége pedig egyszerűen nem vitatéma. Nem mindig annak van igaza, aki hangosabban üvölt. Sőt, általában nem.
Az RTL és a Velvet ismét hozta szokásos formáját. Gigi a testével keres... A táncos mi a franccal keressen? A pengeéles eszével és mosolyával, mint Lilu? A héten még a kiválasztás előtt megindult a Gigi-ellenkampány, de ehhez már hozzászoktunk.
Nem baj, hogy nem értünk egyet Peter Cs., eszemben sincs bárkit győzködni. De nem lehetne kicsit kevésbé rosszindulatúan kommentelni?

Hajrá Gigi!!!

foxglove (törölt) 2011.04.01. 23:35:25

Nézem a Belevalót, és nem értem, hogy miért állítják Gigiről, hogy eltitkolta a múltját. Ti is írtátok, én is hallottam, hogy igenis beszélt erről, még az első hetekben. Az a csatorna sunyisága, hogy akkor nem adták be, és most egyszerűen letagadják.
"Valamelyik nap néztem élőben is őket a VV oldalán, ahol arról beszélt Jerzy-nek, hogy ő is go-go táncosként dolgozik az életben és hogy mennyire jó érzés, amikor nézik tánc közben."
Ez VV Anett blogjáról származik, december 20-i dátummal.

Albino Vernyul 2011.04.01. 23:35:47

@vitek: Persze, poen, eggyel feljebb vitte a csattanot, hogy uljon..:) A motozas nem volt tul meggyozo azert, inkabb maszatolas volt..:) Bela tovabbra is tetszik neki mint ferfi, de szerintem O odabent mar semmibe nem megy bele, mar annyit egettek ezen a vonalon, hogy minden ilyentol kirazza a hideg.. Eva meg zrikalta..

Albino Vernyul 2011.04.01. 23:37:27

Eva kicsit zizi fejjel uldogel, Aniko pakol a sator korul, es enekel, Alekosz mint a foldesur szivarozva tekinget..

Zelefánt 2011.04.01. 23:39:03

@mézescsók:
Milyen király is lenne, ha kiszámlázhatnám a kizsákmányolóimnak a sampont/tusolót, a borotvahabot/pengét, arcszeszt, ilyesmit a test, a nyugtatókat, meg a piát a lélek karbantartására, hiszen engem is megbírálnak, ha csövesen ülök az evező mellé.
Gigit előbb-utóbb mindenképp be kell áldozni, hogy létrejöhessen a Béla/Tajgetosz "álomdöntő".
(Csak egy Rácz maradhat.)

Albino Vernyul 2011.04.01. 23:41:10

Jeeeeeeeeezusom, Aniko fat vaaaag.. Menekuljuk.. Alek remulten felpattant, es kivette a kezebol a baltat..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.01. 23:46:21

Alekosz Évának, aki benn morog (gondolom mosogat?):
-És amit te hagytál nekem, az semmi? ....
Peeersze, mindig a másik, mindig más! Te sosem vagy hibás semmiben, persze.
:D
Éva válaszait nem hallottam, csak a bentről sivító hangját.

Zelefánt 2011.04.01. 23:46:27

Hát ne is egy nő vágja a fát, ha lehet.
Alek mostanában elég kiegyensúlyozottnak tűnik, talán nem jut eszébe semmi extrém a kezében lévő szerszámról.
(Komornyikként már majdnem Major Tamás-i szintet ért el.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.01. 23:48:35

Nahát, ha nem figyel oda Anikó, milyen tájszólásban beszél, eddig nem is nagyon tűnt fel.

vitek 2011.04.01. 23:48:40

@Zelefánt: igen nekem is ez az érzésem, Gigit be akarják áldozni. Nem maradhat bent úgysem végig, a döntőben ha ő lenne Béla mellett akkor tuti vesztenének mert megoszlanak a szavazatok. Ha Éva lenne, akkor jól meg lehetne magyarázni hogy miért nem Alek nyeri (mert kettejük közt oszlanak meg). De nekem az a benyomásom hogy Anikó lesz a harmadik ember, nem Éva, és akkor ő még be is futhat akár az első helyre Béla és Alek orra előtt. Alekot szerintem nem fogja hagyni nyerni a csatorna, és talán Bélát sem merik bevállalni, túl sokan támadják őt is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.01. 23:50:08

@Zelefánt: "Alek mostanában elég kiegyensúlyozottnak tűnik, talán nem jut eszébe semmi extrém a kezében lévő szerszámról." :D:D:D

vitek 2011.04.01. 23:50:42

@mézescsók: nagyon egyetértek veled.

Albino Vernyul 2011.04.01. 23:52:39

Alek morgott Evanak, hogy rahagyta bent a dzsuvat, neki kellett mindent elmosogatni, kitakaritani.. Most ugyan ez jatszodik le kint, az egesz kert egy szemetkupac, Aniko probal rendet vagi a kaoszban, mosogat.. Adalek, eddig soha nem kellett hazimunkat vegeznie, csak uduleskor, ilyesmi.. Alek mondta neki, ossze kell koltozni egy fiuval... Erre kibokte, hogy 3 evig egyutt elt mar eggyel, de az nem olyan volt.. Jerzy elvitte a parnajat, meg a takarojat.. Ebbol gaz lesz...

vitek 2011.04.02. 00:03:37

Na jó éjt mindenkinek!

Zelefánt 2011.04.02. 00:05:23

@vitek:
Alek egy fából faragott fasz, de mivel fura figura, mindenképpen érdekesebb jelenség, mint a két biot -- bár a JERZ-I típus most mintha kezdene bemelegedni, míg a LAC-I egyenlőre még nem találta meg a töltőjét. (Utóbbi, ha ilyen sebességgel halad, talán a negyedik Mars-expedícióra
még felférhet, talán, úgy 2090-körül.)
Anikó úgy ténfereg a villában a többiek között, mintha dülöngélne alatta a fedélzet, hol ide, hol oda kóvályog. (Csodálom is, hogy nem szokott hányni.)
Éva prosztó személyiség, nem megosztó, de van benne élet, az már igaz.
Béláról elterjedt, hogy erős, de ez inkább a megjelenésének köszönhető; az utóbbi egy-két hétig gyakorlatilag csak mormogott maga elé, kreatív ötlete csak egy volt, amikor el akarta égetni Boglyabanya ruháit, de azt a többiek elvetették, ami kár, mert megnéztem volna, amint békává változik, meg vissza -- Anikó biztos megcsókolta volna az ügy érdekében.
Gigi Évával szemben esélytelennek tűnik, de ez nem az ő hibája alaphelyzetben, hiszen a római cirkuszokban sem azok a gladiátorok maradtak életben, akik szívesen föltakarították volna a porondról az elesettek vérét, hanem azok, akik a mocskot csinálták.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.04.02. 00:05:54

Én lekapcsolom az online-t, nem bírom elviselni ahogy Anikó cinege hangon énekel mosogatás közben, valaki közvetítsen. :D

Na, most meg azt mondta, hogy "a bentieknek jó daóguk volt"! :D

rest69 2011.04.02. 00:06:50

meglep, hogy csak most írtad ki, hogy csótányok lepték el a villát. Szerintem az első beköltözéssel kerültek be, és amíg ki nem jön az utolsó, addig marad legalább egy.

Trevlovics 2011.04.02. 00:13:03

nem tudtam nem észrevenni, hogy a mai összefoglalóban milyen aránytalanul többet mutatták évát. persze erre lehetne azt mondani, hogy azért mert ő csinál valamit, gigi meg nem. de akkor tessék megnézni pl azt a bejátszót, amiben gigit kb egyáltalán nem mutatják, évát meg bevágják 4-5-szor, nem csinál semmit, csak ül és mosolyog. egyenlő pályák, egyenlő esélyek? :)

Albino Vernyul 2011.04.02. 00:19:20

@pushpang: Mashol szivesen hallgattak, Gigitol akadt le mindenki hangilag..:)
Alek ott hagyta Evat a tuznel.. Ki kell beszelni egymassal a dolgaikat.. Na visszament..

Albino Vernyul 2011.04.02. 00:27:31

@pushpang: Van mikor kijon a tajszolasa.. Gondolom mikor faradt, vagy dekoncentralt..
Eva, meg Alek elkezdett jol osszeveszni.. Erre elvettek a kepet..
Amugy csodalkoztak, hogy mennyi minden van mar kint, mikor Ok az elso napon kiszorultak, semmi nem volt.. Most meg kaja, pia, edenyek, minden szar.. Belaek jol loptak...:)

pong a ping 2011.04.02. 00:34:52

@pushpang: Megis csak mohacsi lyany :)

Zelefánt 2011.04.02. 01:23:14

Beállt az agyhalál?...

Albino Vernyul 2011.04.02. 01:24:42

@Zelefánt: A feladat miatt elvettek a kepet..

Zelefánt 2011.04.02. 01:34:40

@Albino vernyul:
Miféle feladat?...Pornográf tartalom, vagy az éjszakás agyfürkészők most módosítják a tudatukat holnapra?

Albino Vernyul 2011.04.02. 01:42:00

@Zelefánt: Paronkent a tuz mellett meg kell egymassal beszelni a dolgaikat, ha ellentet van koztuk.. Mindeni, mindenkivel.. Alek felpiszkalta Evat, veszekedes, kep el.. Azoza se adtak vissza..

Zelefánt 2011.04.02. 02:22:21

@Albino vernyul:
Nekem itt szép, különféleképpen kék kockák jönnek be, de úgy, mintha egy Vasarely-képet szállítás közben némileg összeráztak volna.

Albino Vernyul 2011.04.02. 02:35:18

@Zelefánt: Nekem meg a fekete kepernyon a felirat..: "Discoba mentunk, majd jovunk!"..

Zelefánt 2011.04.02. 02:41:58

@Albino vernyul:
Kihalt az emberiség, dőljünk hát utánuk, vár az álom mákonya, engedjünk neki, hadd ne toporogjon ott hiába.
Holnap még szarabb nap lesz, töltődjünk hát rá, jó éjszakát, és köszi az eddigi közvetlenítést.
Csáp!

zsolyo 2011.04.02. 07:44:13

Jó reggelt! Mi történt az éjjel?

zoxó 2011.04.02. 09:10:16

A jelek szerint semmi.

Albino Vernyul 2011.04.02. 09:13:37

Lesz sok videjo.. Mar 7-et felraktak..

Spéter46 2011.04.02. 09:26:22

Az egyébként jó postnak furcsa címet adott az INDEX:

"CSÓTÁNYOK LEPTÉK EL A VILLÁT
VV Béci megint lopott, de most elkapták"

Szóval, hogy finomat fogalmazzak POFÁTLANSÁG!!!!!

pong a ping 2011.04.02. 09:32:25

@zsolyo: Nos, 4 ember (Ancsa, Gigi, Bela es Erzsi) tetotol-talpig mezben uszott, majd hogy, hogy nem, tollban. Ok egyelore ismeretlen. Biztos jo moka lehetett, de az udvar ugy nezett ki utana, hogy egyszerubbnek tunt felepiteni egy masik villat par kilomterre onnan, mint sem kitakaritani azt a rengeteg tollat (amiben persze a kozben feltamado szel sem segitett). De kaptak slagot, es nagyjabol tiszta lett minden es mindenki. Ezzel el is ment egy oracska.

Aztan ismet szerepcsere, Alek, Aniko es Gigi a kertlako, Bela, Eva es Erzsi a villalako, ha jol emlekszem akkor Erzsi lesz a gore. Laci maradt a pingvin.

Ancsa nekiallt fat vagni, es Alekosz talan eloszor eleteben onkent segitett, felallt es megcsinalta helyette. Gondolom o is tudja, hogy levagott ujjal vagy alkarral nem folytathato a jatek, es meg tervei vannak Anikoval...

Aztan jott a szokasos "igazmondo hinta" jatek, csak most "igazmondo langolo getto hordo" mellett. A tema: konfliktusok ha vannak, beszeljek meg oket. Mindenki mindenkivel. Eva kezdte, Alek ment elsonek hozza, veszekedtek, majd meg jobban veszekedtek es Janos az ugyeletes segedszerkeszto a vezerloben jobbnak latta, ha megnyomja a panikgombot. Hogy utana volt e blikk vagy ilyesmi, nem tudom.

Egyszoval: semmi extra.

mutant · http://universal.blog.hu 2011.04.02. 10:26:18

Szerintem ne játszd tovább a műparasztot!Szánalmas!

vitek 2011.04.02. 10:26:32

@Zelefánt: igen, valószínűleg az a baj velem, hogy én nem vagyok az a típus aki élvezi az effajta cirkuszi vérengzést. Hiszed vagy sem, én jobban szeretem a Gigi-féle takarítást mint az Éva-féle üvöltözést. Ugyanis Gigi problémáját át tudom érezni: mit teszel, amikor olyan emberekre vagy ráutalva, akik nem végzik el rendesen a dolgukat, és ezzel a te életedbe rondítanak bele. Nekem ez gyakori probléma, ami nem konkrétan takarításban nyilvánul meg, hanem munkahelyi dolgokban. Például sokszor függ másoktól a munkám végeredménye, sokszor kell csapatban dolgoznom, és azt látom hogy bizonyos dolgokat nem végeznek el rendesen. Na ilyenkor felmerül a kérdés, hogy hogyan reagáljon az ember. Egyrészt nem akar szart kiadni a kezéből, másrészt nem akar látástól mikulásig mások helyett dolgozni, harmadrészt nem akar összeveszni a munkatársaival mert bizony sokszor fontosabbak az emberi kapcsolatok mint a munka. És akkor jön az agyalás hogy hogyan oldhatnám meg a helyzetet a legjobban, kicsit ebből áldozunk fel, kicsit abból, a munka egy részét mégiscsak elvégezzük mások helyett, más részére rámutatunk hogy bizony nem sikerült túl jól, közben hímestojásként bánunk a kedves kollegával hogy meg ne sértsük érzékeny kicsi lelkét, stb. Ez egy elég szar helyzet, és abszolút meg tudom érteni hogy Giginek fejfájást okoz és tépelődik rajta. Mivel elég konfliktuskerülő személyiség, szemmel láthatóan azt az utat választja hogy elvégzi mások helyett munkát. Én valószínűleg nem így csinálnám, de abszolút meg tudom érteni az alapproblémát. Látszik egyébként hogy eléggé frusztrálja Gigit is az egész helyzet, drukkolok neki hogy tanuljon az esetből, és gyűrje le a konfliktuskerülését, mert saját magának okoz vele még nagyobb problémákat annál mint amiket elkerült.

Albino Vernyul 2011.04.02. 10:36:38

@supern0va: A tollazas valami jatek sorozat resze volt, a villa-kert csere eldontesere..
Amugy egyre jobban bejon a VV elotti "normal" eletrajz" Anikorol, meg a Kiralynos idokbol.. Tanarkepzo, amator szineszkedes, most a 3 eves kapcsolata kerult elo adasba..

perszepolisz 2011.04.02. 10:44:43

350 komment? Hová tűnt massziv 200 hozzászólás? Hiába na tavasz van. (A nézettség esése miatt volt a tegnapelőtti adásban is kettő db női fenék+ 1 férfi fenék?)

mama ottmarad 2011.04.02. 10:54:37

@supern0va: köszi, legalább tudjuk, hogy mit nem látunk majd. Kicsit felpörgették a történéseket, kíváncsi vagyok, kinek a kedvéért?
Giginek már nincs lehetősége új oldalát mutatni, ezért sírhatta el magát.
Éváról kiderült, hogy nem csak öreg és ápolatlan, ha nem rikácsol (hála Istennek!!!), tök unalmas, mert semmit nem tud csinálni. Csak kuplerájt maga körül. Még a kinn-a-pinám-szoknya se állt rajta rendesen. Pedig megpróbált ő más is lenni, de reménytelen. AZ őszintesége meg ... kígyósziszegés. Az utóbbi napokban vajon miért nem kapunk az Anikót ekézéséből, hm? Pedig az az igazi Éva.
Hogy Gigi igazából milyen, már nem derül ki, legfeljebb a kifutókon, küllemben, ha felszalad az ázsiója, mint modellnek. Neki szurkolok, Évának hosszan tartó gyógykezelést kívánok. Meg egy jó fodrászt. :D

mama ottmarad 2011.04.02. 10:55:32

Napocskás hétvégét kívánok mindenkinek, a betegeknek gyógyulást :)

Zelefánt 2011.04.02. 11:13:56

@vitek:
Ha nem tudnám, hogy most ébredtem, azt hinném, hogy ezt én írtam.
Teljesen hasonló a (céges) helyzetem.
(Hacsak nem vagyok meghasadt személyiségű alvaíró.)

Albino Vernyul 2011.04.02. 11:20:27

Amug minden forum all.. Hetvege, tavasz..

vitek 2011.04.02. 11:22:59

@Zelefánt: lám, lám, kiderül hogy én vagyok az alteregód :)

pocokpocok 2011.04.02. 11:35:23

köszi mindenkinek a linkeket:)

pocokpocok 2011.04.02. 11:38:20

mitől tollasodtak meg ezek?:)

pocokpocok 2011.04.02. 11:42:14

éva pánikbeteg, meg is állt az élő adás.

pocokpocok 2011.04.02. 11:50:56

annyi ezünk nem volt, ha nincs melegvíz, melegíteni kell?

MagasMacska 2011.04.02. 12:19:56

@vitek: Még én nem látom. Mi a link?

Albino Vernyul 2011.04.02. 13:07:17

@pocokpocok: Volt, csak nem folyt ki a rendszerbol eloszor... Allandoan gond van vele.. Az a trukk, mint most megtudtuk, hogy az osszes csapot meg kell ereszteni.:) Valoszinuleg tul hosszu a vezetekrendszer, es visszahul benne a viz... Amugy, ha 4 tollas embernek akarnanak vizet melegiteni, az belekerulne nemi idobe, addigra mind megfagyott volna.. Vegul a slag volt a nyero...:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.04.02. 13:43:38

@supern0va: Évának volt ebben igaza. Éva a vitában felvállalta saját magát a hibáival együtt, teljesen kinyílt az érzéseiről. Ezzel szemben Alekosz hárított, terelt, nem akart szembesülni a problémákkal, amiket okozott (durván belemart Éva lelkébe is), szerintem Alekosz nem meri igazán felvállalni legbelsőbb világát Évával szemben, inkább játszmázásokkal fedi el önmagát, görcsös és a végletekig önző.
süti beállítások módosítása