Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x104

2011. március 31. 15:45 - Hódos Hajnalka

Éva egy tökös csaj és Gigit viszi párbajozni. Gigi meg egy tápos, embert nem láttam még, akinek négy hónap alatt ennyi nyavalyája lett volna, na nem kerülgetem tovább a forró kását és leírom, Lilu haja nagyon tetszett tegnap az összefoglalóban. Alekoszra, a Villa Locatellijére egy rossz szót nem merek mondani, épp azon morfondíroztam, milyen jelzőkkel fogom illetni a tegnapi szerencsétlenkedést, mikor lángolni kezdett mellettem a konyharuha. Ezt abban a szent pillanatban isteni jelnek véltem, pedig nem volt az, a megoldás egyszerű, nem kell rátenni a maxra kapcsolt lapra, ennyi. Tekintve, hogy a szintén tűz elemhez tartozó mikró is leégett a héten, (feng shuisok előnyben), a továbbiakban kérném a tüzes menyecske megszólítást. A tűzről pattantat azért nem, mert ez apám szerint azt jelenti, valami csoda folytán meglépni a máglyáról. A Villában is parázs hangulatban kezdődik a nap, Anikó nyúzottan cigarettázik, kicsit később veszekedés tör ki közte és Béci közt, de előbb nézzük, hogyan reggelizett a fölső tízezer.

Narancs facsarás, hajbaszkurálás, tojás pucolás, hajbaszkurálás, a cseléd készíti a reggelit. A színvonal az asztalnál sem nívósabb, Jerzsi, olyan büdöset fingottál már megint! Az asztalnál kell ezt megbeszélni? Szerintem sem, de a párbajsonkát sem kézzel kellene lepiszkálgatni a tálról. Béci azt nézi, már tekintgetnek befelé! Tegnap még mi tekintgettünk kifelé! Vigyorogva kimegy a kertbe, ahol megkapja a beosztását Anikótól, aki ideges. Bunkók voltatok, pofátlanok voltatok, beleröhögtetek a pofámba, és még én éreztem magam hülyének! Béci védekezik, hát poén volt, Anikót ez nem hatja meg, minden poénnak van határa! Én jó pofát vágok ahhoz, hogy itt ülök kinn, megdolgoztam azért, hogy ma legyen ebédünk, ti leöntöttétek róla a vizet, nem is biztos, hogy meg tudjuk csinálni a lencsét! Nem öntöttük le, hanem beszívta a vizet! Hagyd, Béci, a sárgaborsóval nemsokára sokkal rosszabb dolog fog történni. Sőt. A legrosszabb, ami sárgaborsóval megtörténhet.

Anikó a riportszobában is hisztizik, nem szereti, hogy amit Béci mond, az poén, az jófejség, és ha valaki másként reagál az idézőjeles poénra, akkor az rosszindulatú, kijön az úgymond vallódi énje. Alekosz sem ért egyet Anikóval, túldramatizáltad a helyzetet, de Anikó önérzete jobban kicombosodott, mint a mocsári szúnyog, ne szójjá’ most be! Főzzé’, és csönbe legyé’! Fiatal lányka vagy, nem áll jól az ilyesmi! Miért nem jó nekem, ha kiállok az igazam mellett és megvédem azt, és vállalom, amit gondolok? Bezzeg te, 32 évesen is úgy gondolkodsz, hogy vihetnek mindent, csak a hálózsákot hagyják itt! Vaslady akarsz lenni ilyen ügyekben, hogy elviszik a kanalat? Bécit sem hagyják nyugodni a szörnyű események, a hálóban panaszkodik, Anikó nem érti a poént. Irigy. Nem szép erény az irigység. Jerzsi volt, hogy találtátok ki? A kinti vitának Alekosz tojásrántottája vet véget. Ez hogy néz ki? Így. Ilyet még te nem ettél! Hát az biztos. Gyere Laci, mert én ezt….Te jóságos Isten, mennyi olajat tettél bele? Nyugi, ízleni fog nektek. Ennek ilyennek kell lennie. A villásreggeli még Évát is elborzasztja. Láttátok a rántottájukat? Nagyon durva, ilyet még nem is láttam! Na, milyen Anikó? Az egyik fele sós, a másik sótlan. Így változatos. És full nyers a fehérjéje, Alek! Az adja meg a hangulatát!

A kínok kínját szimbolizálandó, rögtön az ebédhez ugrunk, Éva megmelegítette a tegnapelőtti rizst egy kicsit, nem tudja, jó-e, kóstolják meg. Alekosz is hozzálát az ebéd elkészítéséhez, rögtön az elején nehézségbe ütközik. Melyik a fokhagyma? Egy fej? Az most akkor az egész, ugye? Anikó Pillanatokon belül újra megrökönyödik, te most mit csinálsz? Pontosan én sem tudom visszaadni, Alekosz egy lekvárkeverővel csiszatolja a lábas alját követhetetlenül gyors mozdulatokkal. Tettél bele vizet? Még nem. A tüzet bekapcsoltad? Még nem, külön választom a szemeket! Laci kínjában nyers virslit kezd enni kenyérrel és mustárral, a Gazda vigyorogva figyeli, Laci, ne csak nyelj, rágj is! Alekosz megint elakad, furcsa színe van a sárgaborsónak. Nem mostad meg még egyszer? Nem. A koszos vízben, ami kiázott…érdekes lesz, azért habzik. Az hagyján, hogy habzik, de ponty szaga van.

Az apróra vágott fokhagyma a legnagyobb jóindulattal is akkora, mint a kisujjamon a köröm, hagyok a mártásba is. Rántásba! Most miért nem serceg? Éva érkezik, hogy megy? És olyan dolog történik a pusztító látvány hatására, amit sosem gondoltam volna, Éva szava elakad. Fúj, de hát ez, én ezt nem tudom, de, fúj, de hát ez mi? Hát most már fut kifelé, ide nézz! Hát erre is figyelni, arra is figyelni, nem úgy van az! Saját bevallása szerint Alekosz próbálta azt a színt kikeverni, amit az anyjától is látni szokott. Azt a sárgásbarna színt. Úgy játszott a pirospaprikával, hogy szemre be tudja lőni a színt. A mű elkészült, az alkotó büszke. Na, ezt is megtanultam csinálni, büszke lesz rám anyám! Otthon a családra azért ne főzz! Hát pedig fogok, ezek urán! A főzelék kicsit csomós lett, kicsit kesernyés, kicsit darabos, kicsit sótlan, de hát utólag is mindent meg lehet sózni, utólag is szét lehet kanállal nyomkodni. Az étel végső meggyalázásaként még elvégzi a látványtechnikai elemeket, azaz a lábos oldalára szottyosodott habot komótosan kitörli egy papírkendővel, végül szól a napraforgónak. Ezt a következőképpen: betérdel a sátorba, napraforgózik néhányat, majd aprót füttyent kétszer–háromszor úgy, ahogy a kutyának szokás olyan helyeken, ahol a leszúrt karóhoz másfél méteres láncra kikötve tartás teljesen természetes és elfogadott. Jó étvágyat! Hát lehet, hogy kell hozzá! Túlélésre alkalmas!

Borul a beosztás, egy Kertlakó beköltözhet a Villába. Újabb véres küzdelmekben kell megmérkőzniük egymással. Hajtogassatok papírhajót, öltözzetek át és menjetek be a medencébe. Át kell fújnotok a hajókat a medence túlsó végébe. Alekosz kétéltű katonai hajót hajtogat, az elnevezés ne tévesszen meg senkit, ez egy repülő. Óvatosan beleérinti legalább két lábujját a medencébe, Béci röhög, áááááá, ingatja a fejét. Alekosz, menj már bele, ne tökölődjél már! A két kézzel a medence szélén lógaszkodó Alekosz végül, miután gatyalehúzással is megfenyegetik, beleereszkedik a medencébe. Anikó nyeri a versenyt, a katonai hajó a medence közepén elsüllyed. A második feladat csöves kukorica morzsolása, ezt is Anikó nyeri. Választhat, melyik Villalakóval szeretne megmérkőzni. Alekosz nem akar fiúval aludni és kiakad, pont a Jerzsi? Nehogy már kihívd ide azt az embert! Nem szalonképes! Elgázosítja a sátrat!

Próbálja győzködni Anikót, válassza Gigit. Anikó attól tart, nem tudná legyőzni Bécit, végül úgy dönt, Jerzsi ellen nem szégyen vereséget szenvedni. A lányoknak egészségügyi okokból úgyis a Villában van a helyük. Pingpong labdákat kell az ég felé fújni úgy, hogy azok a lábuk elé tett, vízzel teli tálba essenek. Jerzsi kedvéért elismétlik egyszerűbben a játékszabályt: beveszed a szádba, pfffff, azt’ köpöd! Anikó fölényes győzelmet arat, hiába próbálja jaj, apa, nógatással buzdítani Gigi élete párját. Alekosz összeomlik. A hülye röhögését kell majd hallgatni! Ki kíváncsi arra a maflára? Nem is értem, a Gigi egy kultúrnő, hogy bírja ezt a hülyét, komolyan mondom! Az összefoglaló találgatásokkal zárul. Éva Anikót kérdezgeti. Anikó szerint egy Éva-Gigi párbajnak 60-40, egy Éva-Jerzsi párbajnak 80-20 lenne az eredménye és a lányok közül Éva a legerősebb. Ja, persze, megerősödött Jerzsi az utóbbi időben, 90-10-ről 80-20-ra. Ha Éva Gigit választaná, az tökös lenne, ha Jerzsit, az biztos. Apa és anya is beszélgetnek, apa akkora erőt kapna a párbajtól, hogy mosolyogva ébredne és maximálisan tudna itt lenni. Anya attól félt, azt fogja érezni, hogy egy nulla, van azt’ csá és ez beigazolódott. Apa vigasztalja, az emberek szívébe beloptad magad, igenis letettél az asztalra olyan dolgokat, hogy van itt keresnivalód. Gondolkodnék tovább, mire gondol Jerzsi, de feszt pofáznak és írnom kell.

Alekosznak mindegy, kivel megy Éva, Gigi és Jerzsi ellen is visszajönne, csak Jerzsi ellen látványosabban. Éva elárulja, nagyobb győzelemnek tudná be, ha Gigi ellen jönne vissza. Gigi Anikóval is beszél a kiválasztásról, szerinte Éva közte és Laci között vacillál, mert Éva tart Jerzsitől. Anikó motyog. Az lenne a legjobb, ha engem vinnél, mondja Jerzsi Évának, mert a műsor elejétől fogva voltak feszültségeink. Éva Gigire célozgat, aztán kiböki, legszívesebben mindkettőtöket vinném, egyszerre! Kezdetét veszi a nyolcadik kiválasztás, bejöhetünk egyáltalán? Persze, bejöhettek, kép úgysincs, szokás szerint. Ki hogy van? Éva jól van, kicsit fáradt, leterhelte a tegnapi masszírozás. Béci sikertelenül gúnyolódik a lila ruháján, Lilu leoltja. Gigi lázas és mandulagyulladása van, azért kornyadozik. Alekosz szerint ez már a játék legizgalmasabb része, új lehetőségek, új viszonyok. Laci, te vagy a Villamester, hozd a fémbőröndöt, ki a büdös francot érdekel, hogy te hogy érzed magad? Éva, gyere ki a riportszobába. Na most fogok ínhüvelygyulladást kapni. Izgulok, a párbaj miatt is, bármelyikünk kieshet. Reméli, hogy szombat este megbomlik Béciék egysége. Nincsenek már olyan konfliktusok, mint a játék közepe felé, mindenki érzi, hogy ez a végjáték. Vannak olyan emberek, akik most kezdtek magukra találni, de hat hét kevés, hogy megmutassák magukat, bezzeg ő elejétől kezdve önmagát adja. A Béci-Gigi egységet meg kéne bontani, mert nagyon erősek így. Azért megy már harmadszor párbajozni, mert erős és megosztó személyiség. Béciéktől ő áll a legtávolabb, nagy a szája, megmondja a magáét, vegyél már levegőt bazmeg, nem vagyunk egy hullámhosszon.

A géppuskaszájú visszamegy, kisfilmek, kik raktak jelet Évára, tudjuk, Évát nem lepte meg egyik sem, mert nem kedvelik az elejétől kezdve. Lilu szigorkodik Bécivel, aki hímel-hámol, legalábbis Lilu szerint nem ad egyenes választ, aztán kiböki, bár Éva napról-napra normálisabb, vannak olyan dolgok, amik visszavezetnek arra a dologra, mikor megbántott. Az az igazi énje, csak most színlel. Éva felháborodik. Böszmeségeket beszél! Én vagyok az egyik aki önmagát adja! Azért én nem leszek kedves a Rácz testvérekkel, hogy színleljek! Konfliktusok. Szegény Laci most is érdektelen, mint mindig, pár hőzöngés a kupi miatt, Alekosz, kezeld az Évát jelenet. Laci bevallja, hogy nehéz együtt élni vele, más gondolkodásba’ vagyunk. Anikó és Éva mély egyetértésben vallanak arról, hogy nem tudnak egymásra haragudni. Évának az fájt a legjobban, mikor Anikó egy nagyon csúnya rovarnak nevezte, értsd lecsótányozta. Gigi megint jön a szokásos szövegével, neki az fáj, ha a családját bántják. Éva szerint Gigi nagyon rafkós csaj, valami nincs rendben vele. Megjátssza magát, nem érzi őszintének. Ez a túl jó kislány nekem nem jön be. Jerzsis konfliktusok. Jerzsi alaposan odapirít, amikor Éva iszik, vagy rossz passzban van, akkor előjön egy olyan énje, amit én hozok ki belőle. Nem őszinte ember. Éva egy balféknek tartja Jerzsit. Idegesít a jelenléte, és borzasztóan befolyásolható. Egymás véleményezése megint vitába torkollik, Lilu leinti őket, Éva, gegv.

Az elejétől őszintén játszottam, mondja el nyolcvanhetedszerre is Éva. Laci, nem jövünk jól ki egymással. Azt akarja mondani, nem tetszik neki Laciban, hogy az nem a másik szemébe mond véleményt, hanem a háta mögött szövegel, de évásan belezavarodik a saját mondókájába. Jerzsiről megint elmondja, hogy idegesítő és befolyásolható, és nem jött ki belőle az igazi énje. Az igazi énről egyre többször jutnak eszembe a kis élienek, egyszer csak szétnyílik Jerzsi mellkasa és kijön egy kis kicsién, akarom mondani KicsiValódiÉn. Béci-Gigi, úgy szólok hozzátok, mint testvérpár! Helyzeti előnyben vagytok! Gigi, neked még itt a Jerzsi is! Nem vagyunk egy hullámhosszon. Ezt a zöld kendőt nektek köszönhetem! Akik nem őszinték, azok ti vagytok! Nagyon sokat gondolkodtam, tökös csaj vagyok, akivel ki fogok menni párbajozni, az a Villa Amazonja, Gigi. Végül is, mondhatta volna azt is, hogy a Villa háztartási alkalmazottja, vagy hogy a Villa takarítőnője. Gigi számított rá, megy az orvoshoz, holnapra már jól lesz, mehet a dolog. Béci nem tudja elmondani, amit akar mert Éva még szeretne valamit mondani, én meg, amikor Lilu megadta neki a szót, feladtam.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
559 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.31. 15:49:56

sértettségemben megyek és olvasok.:)

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 16:00:20

VV Gigi, ami az összefoglalóból kimaradt:

www.youtube.com/watch?v=AEs9iUxNVd0

E heti önvallomása után, miszerint ő egész villaléte során színészkedett (Béci próbálta menteni a helyzetet, amikor hozzátette, hogy ő odakint is állandóan takarít), épp itt az ideje, hogy távozzák, a műsornak is az szolgálná igazán az érdekét, ha a hugit kizavaró Évára és Alekoszra rámászna a bátyó és a hős szerelmes Gyagyás Tódi. Fordított esetben bebetonozódna a Rácz-uralom, kettő/három a hatban.

Eznemsemmi 2011.03.31. 16:07:16

@Dave985: Amennyiben e két nő közül kellene választanod (Éva ill. Gigi), hogy melyik legyen a gyermeked anyja, akkor melyiket választanád?
Szerinted a habitusuk alapján melyik szeretné és nevelné jobban a gyereket (és nem öntené ki egy lavór vízzel idegességében)?

fran7 2011.03.31. 16:09:47

@Eznemsemmi: Ez nagyon gonosz kérdés volt.

Kajakóma 2011.03.31. 16:11:09

@Hódos Hajnalka: Köszönöm, ma nagyon rajta voltam :)

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 16:11:35

@Dave985: Éva okoskodása a riportban minden észérvet nélkülözött. A tesókat rögtön az elején meg kellett volna bontani, nem most, a "végjátékban".

Eznemsemmi 2011.03.31. 16:14:48

@fran7: Igen, ez volt a cél.
A gyerekneveléshez kell a legnagyobb türelem és odaadás, ez az egyik legjobb mérce ahhoz, hogy ki is igazán jó ember.

Nos, én nagyon remélem (legfőképp a gyerek miatt), hogy Évának soha se lesz gyereke... és ezzel mindent elmondtam részemről.

Wakka 2011.03.31. 16:15:01

@Hódos Hajnalka: Dohányzás,cigifüst témát fel lehet-e hozni kommentbe beágyazva?

osgood 2011.03.31. 16:15:49

@fran7: ... de csak mert erősen eufemisztikusra sikerült, a vége szépítgetés nélkül kb úgy hangzana, hogy "és nem verné pépesre fapapuccsal, csak mert ő olyan, ennyi" :)

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 16:15:55

@Wakka: nem értem, miért ne lehetne?

Sólámpa 2011.03.31. 16:20:08

@Hódos Hajnalka: Köszi Hajnalka a mait is!
Tegnap este már attól tartottam, hogy nem is lesz ma poszt, mert idegösszeomlást kapsz attól, ahogy Alekosz főz!

Eznemsemmi 2011.03.31. 16:21:06

@osgood: Ez jó kiegészítés... köcce! :D:D

osgood 2011.03.31. 16:21:31

@Sólámpa: Tényleg, annakidején megért volna egy Karaj-HV közös posztot a mutatvány :)
Mondjuk felőlem azt követ el sárgaborsóval, amit akar...

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 16:22:50

@Eznemsemmi: Elemi tévedésben vagy. Ez nem társ-, vagy feleségkereső, de még csak nem is lakótársválasztó műsor.

@Hódos Hajnalka: Jogos, mindkettejüknek (Alekosz-Éva) az állna igazán érdekükben, hogy a két Rácz megossza a hármas fináléban a szavazatokat. Éva merész döntést hozott, kalapemelés jár érte. Jerzy ellen csont nélkül visszatérhetett volna, de az a győzelem semmivel nem ért volna többet, mint előző két sikere.

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 16:24:59

@Sólámpa: láttam már ennél rosszabbat is :D

@Dave985: kérdés, mekkora ebben a döntésben Alekosz kanala? és főként, mi volt a célja vele?

Eznemsemmi 2011.03.31. 16:25:20

@Dave985: Nem a kérdésemre válaszoltál, csak terelsz. Attól függetlenül, hogy milyen műsor ez, kíváncsi vagyok a választásodra.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.31. 16:30:39

@osgood:
Te egy tündér vagy! :)))) köszönöm!! :)))

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 16:30:42

@Hódos Hajnalka: Akkora behatása legalább van, mint annak idején Olivér döntésében, amikor Bécire terelte barátját.

@Eznemsemmi: Komolytalan kérdésre komoly választ ne várj, a lényegtől elrugaszkodó maszatolásból kiindulva ne számíts érdemi vitára!
A könnyűvérű, önkontrollt nagyrészt nélkülöző, törtető nőszemély és az önmagát megjátszó, pornós ribanc között nem tudnék választani, egyformán irritálna mindkettő, ha huzamosabb ideig társaságomban ideig társaságomban tudnám. Egyébként egyik sem az esetem, sem belsőleg, sem külsőleg.

osgood 2011.03.31. 16:31:33

@bukott madonna két nagy didivel: hát tündérnek elég ocsmány, szőrös, de köszönöm :)))

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.31. 16:32:42

@Hódos Hajnalka:
ez így van és a Gy.T. Erzsit is valahol akkor kellett volna elveszteni...

Eznemsemmi 2011.03.31. 16:34:32

@Dave985: Megint nem a kérdésemre válaszoltál. Nem azt kérdeztem, hogy te kit választanál társnak (ki az eseted, hogy a szavaiddal éljek), hanem azt, hogy ha ez a két nő létezne csak, melyiküktől szeretnél gyereket.
Ez egy konkrét kérdés, nem kell terelned és olyan tudálékosnak lenned, mint a motorsportálon szoktál.

osgood 2011.03.31. 16:36:57

@bukott madonna két nagy didivel:
(/dúdolgat)
mert azt hiszed, ha szárnyaim látod,
mégis vannak angyalok
és félek a lelked is összetörne,
ha megtudnád, hogy csak sas vagyok.

:)

penelope garcia 2011.03.31. 16:37:04

Éváról valahogy mindig a társkereső hirdetések jutnak eszembe.
Nagy garral fényezi magát, minden mondatába beleszuszakolva a fenenagy őszinteséget. Na az ilyen társkeresőkről szokott kiderülni, hogy ez a kifejezés pont az, ami jellemüktől a legtávolabb áll...
Ha valaki folyamatosan a saját egyenességét bizonygatja, az mmkk orbitális hazug. :(

És hajrá, Gigi! :)

penelope garcia 2011.03.31. 16:38:11

@Eznemsemmi:

Naná, hogy Gigi lenne jobb anya. Ez nem is kérdés.

OnlinePénzkeresés · http://www.zseni.info 2011.03.31. 16:38:49

Éva akkor kint marad hiszen el van rendeltetve hogy Gigi , Béci és Alekosz marad utolsó háromnak! Ja amúgy nem nézem ezt a sz.rt mert egy nagy rakás szerencsétlenség az egész műsor!

Wakka 2011.03.31. 16:40:37

Én férfiként inkább tudnék élni együtt egy nemdohányzó,szorgalmas,fitt és nett nővel,mint egy bagózó,lusta,.....hát nem igaz,hogy nem értitek!

Atok 2011.03.31. 16:41:12

@Eznemsemmi: Kerdezd meg tole meg haromszor legalabb, legyszi. Teljesen igaza van, kevered a musort valamivel.

TapOut 2011.03.31. 16:41:43

@Dave985: semmi merész nem volt Éva választásában, ha figyelted a műsort, napok óta az volt a téma, hogy Jerzy mennyit erősödött, Alekosz is egyfolytában ezt hangoztatta. Akkor nem az lett volna a tökös és nyilvánvaló húzás, hogy őt viszi, főleg a számos konfliktusuk után?
Egyszerűen befosott és szokásához hiven az általuk leggyengébbnek tartott embert hivta ki, és ezt nevetséges módon még bátor húzásnak próbálta beállitani.
Úgy látszik van, akit ezzel etetni tud.

penelope garcia 2011.03.31. 16:41:44

@OnlinePénzkeresés:

Szerintem Béci, Alek és Anikó lesz a vége. Kell a szépséges kis nőci a népnek. :)

Desperatefan14 2011.03.31. 16:43:52

Én nem hinném hogy Gigi benne lenne az utolsó háromban, Bécit nyomatják nagyon,de Gigit sztem egyáltalán nem, nem tudom hogy most visszamegy-e, de akkor sem marad az utolsó 3ban.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 16:45:27

@Eznemsemmi: Legközelebb fogalmazz érthetően, nem vagyok gondolatolvasó, hogy kiderüljön, mire célozgatsz. Szóval a klasszikus "lakatlan sziget" analógia. Egye fene, belemegyek ebbe a butaságba, ha annyira akarod:
Mivel Gigi Overdose küllemű fejét leszámítva közelebb áll ízlésemhez, nem dohányzik, némileg jobban tud főzni, őt választanám. De csak azért, mert a jancsika polírozása élethosszig nem jó móka, gyerek végképp nem születik belőle. De szigorúan férfi vezetésű társadalmat képzelek el, a nevelést át nem adnám neki.

pocokpocok 2011.03.31. 16:46:21

ezt nézd jónép éváról:
qz.hu/Valo-Vilag-4/Valo-Vilag-4-53-perc-amit-erdemes-latni.html
mellesleg liluka iritáló módon teszetosz drukker, már úgy volt, tegnap beleverek a tv-be kihíváskor, mert csak éva beszélhetett, mindegy-miről, az általa megszólítottakéba meg jól belevágott, vagy leoltotta őket a tisztelt mv-nő.
grr..

0511 2011.03.31. 16:46:46

@Dave985: Éva merész döntést hozott?:))) vagy csak betojt attól, hogy Jerzsivel párbajozzon? Már a bejutásnál segített a retek Jerzsinek, megeshet ez egy párbaj alkalmával is.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.31. 16:47:28

@osgood:
hogy mi nem lakozik a szőrös tündér külső mögött. :)))))

(alél.........) :)

TapOut 2011.03.31. 16:52:02

mézescsók, ha olvasol, megtennéd, hogy bemásolod az utolsó hozzászólásodat az előző poszt végéről?
szerintem érdemes minél több embernek elolvasnia, mert nagyon a helyén van.

2011.03.31. 16:53:20

itt vagyok :)
megyek olvasni.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 16:54:24

@TapOut: @0511:
Mókás feltevés, miszerint épp a középszerű Jerzytől tojt volna be, így kénytelen-kelletlen a bentről is valószínűsíthetően betonerős Béci tesóját választja, mondván vele szemben aztán biztosan/nagyobb eséllyel visszakerülök. Az előző napok éppen azt bizonyították, amit a műsor kezdetétől, az első kiválasztás óta látunk: Éva tartott Gigitől, keményebb riválisnak tekinti, meg is lepődött, amikor Anikó 60-40%-os győzelmet jósolt neki.
Béci előre megfontolt szándékkal próbálta elhitetni a többi villalakóval, hogy Jerzy megerősödhetett a jótékonysági és katonai hét idején. Okosan tette, hiszen elültette a bogarat Éváék fülében.

@pocokpocok: Tegnap a kihívás volt soron, ami a mindenkori kihívóról, vagyis jelen esetben Éváról szól. Minden korábbi adás így ment végig.

dr. gernika 2011.03.31. 16:54:51

Én is feladtam, mikor Lilu is belefojtotta Bécibe a szót.
Egyre inkább az az érzésem, hogy Jerzy azért frusztrálja úgy Évát, mert tetszik a csajnak.

mama ottmarad 2011.03.31. 16:59:49

@Desperatefan14: az én kis összeesküvés elméletembe belefér a Gigi sírása. Eddig mindegyik kieső hirtelen változáson ment át egy héttel a búcsú előtt. Vagyis, most tudta meg a riportszobában. Sok dolgot meg tudnak játszani, de a sokk nehezen takarható el.

TapOut 2011.03.31. 17:03:43

@Dave985: attól, hogy Béci betonerős, a húga még nem az, sőt ő akár fel is áldozható az erősebb testvér győzelme érdekében (lásd szavazatok megoszlása kettejük között). Sajnos neki ez a szerepe, pedig többre lenne érdemes.
Jerzy meg valóban megerősödött, ezt jól látják kint és bent is, Évának nem lenne esélye ellene. Nem véletlenül terelte Alekosz Gigi felé Évát.

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 17:04:15

"Ő A KEDVECED?"

kimaradt egy N, tehát nem hivatalos helyen csinálták a videót, mert akkor észrevették volna... vagy ennyire ügyesen csinálták meg amatőrnek?

www.youtube.com/watch?v=VgR_g5xaE8A&feature=feedwll&list=WL

mama ottmarad 2011.03.31. 17:05:21

Kedves Lilu!
Tartsd meg a tegnapi fodrászodat. Régen nem volt ilyen jó a hajad. :)
Az elfogultságodról azért nem terelte el a figyelmet. Évát nyomjátok csak, ha megtanul gondolkodni, méltó helyettese/vetélytársa lehet SzAnnamáriának. Jól jöhet még a csatinál.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.31. 17:06:48

részemről nem bírom egyik csajt se, de valamiért az az érzésem, hogy az Éva fog visszamenni....

azt, meg hogy Erzsit próbálták erősebbnek feltüntetni, puszta manipuláció, a gyagyás tódi kint is és bent is az aki, manipulálható, gyenge és egy kissé ostobácska, szóval ez bent is ugyan úgy lejön, mint itt kint.

TapOut 2011.03.31. 17:09:47

@mama ottmarad: ugyanezt gyanitom már én is régóta! valahogy az eddigi kiesők mind kedvüket vesztették/feladták/magukba zuhantak vagy kezdtek el váratlan dolgokat csinálni.

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 17:12:14

/watch?v=VgR_g5xaE8A&feature=feedwll&list=WL@0511:

mindenki tudja, kint is és bent is, hogy jerzy a leggyengébb, de viszont ha Gigi kinnmarad, akkor tényleg megerősödhet, mert már nem kell neki megfelelnie, nem kell a jófiút jéátszania, szabadjára engedheti magát, vadulhat kicsit, és akkor tényleg komolyabban kell majd számolni vele, például Lacinak, ha Gigi kiesik Jerzy esetleg megerősödhet Laci ellenében, de jelenleg nyilvánvalóan Anikónak van igaza, aki a legokosabb a házban, hogy 80% 20% az esélye Évának Jerzy ellenében.. ha mégis sikerül Évának visszajutnia Gigivel szemben, ami egy rizikósabb történet, az érdekes lesz, mert szerintem Éva vonzódik Jerzyhez, és fog vele kacérkodni, bár nem tudom Jerzy mennyire mer majd erre reagálni, de ha van egy kis realitásérzéke tudja, hogy Gigi úgyis ejteni fogja mint a kő, tehát nyugodtan elengedheti magát.

0511 2011.03.31. 17:12:48

@Dave985: tényleg logikusnak tűnik, hogyha elhitték Bécinek, hogy Jerzsi megerősödött, akkor Éva bátorságból hívta ki Gigit párbajra:)))

mama ottmarad 2011.03.31. 17:13:00

@gernika: Szia. Szerintem tetszene neki, de jól emlékszik a Jerzy váratlan bekerülésére. Mint közismerten protekciókereső törtetőnek, Évának lehetnek elképzelései arról, hogy is történhetett a dolog. Ezért utálja és ekézi az első perctől. Hogy lejárassa a nézők előtt. Gyűlölete őszinte.

groove 2011.03.31. 17:14:10

Nem értem miért nevezitek Évát gyagyásnak mindig :)

mama ottmarad 2011.03.31. 17:16:23

Most facsartam narancslét, ki kér?

TapOut 2011.03.31. 17:16:37

@bukott madonna két nagy didivel: Jerzy egyáltalán nem manipulálható, Olivérnek sem sikerült, pedig nagyon jóban voltak, a tesók nem is próbálták manipulálni, de valószinüleg nekik sem sikerült volna. Jerzy azokra neheztel, akikkel konfliktusa volt, de nem pedig olyanokra, akik ellen terelik.
Mikor egy egész falka támadt Ildikóra, szinte ő volt az egyetlen, aki kiállt mellette. Ez a legnagyobb cáfolata a manipulálhatóságának.

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 17:17:32

@mama ottmarad:

Jerzyt azért küldték be a házba, mert látták hogy egyetlen más bekerült fiúnak nincs lekötetlen szabad vegyértéke, mindegyiket várta kinn egy asszony, és Jerzynek az volt a küldetése, hogy valamelyik lányt lefektesse, hogy némi szex is legyen a házban...

Bár Alekosz szintén egyedülállónak vallotta magát, de azért csak tudtak kettőig számolni a szerkesztők, hogy ő nem fog annyira bejönni a csajoknak... (kivéve, ha ő a fődíj)

TapOut 2011.03.31. 17:17:53

@MÁRIA TERÉZIA: Jerzy már rég nem a leggyengébb, sem kint, sem bent.

0511 2011.03.31. 17:20:10

@MÁRIA TERÉZIA: se Jerzsit, se Gigit nem tartom erősnek, jelenlétükkel nem zavarnak, míg Éva egy agyrém.Ha a külseje olyan lenne, mint a jelleme, akkor ő lenne a vasorrú bába

mama ottmarad 2011.03.31. 17:20:36

@TapOut: tetszik, amit mondasz. Igen, ez a Jerzy fiú egy ló lélek.

Ha Jezzy kijön, összejöjjön Ildivel?
Olvasói savazás indul:

Mamaottmarad igen

copy please, ha szavazol :)

TapOut 2011.03.31. 17:23:00

@mama ottmarad: ló lélek? :-)
felőlem jöjjenek, áldásom rájuk.

0511 2011.03.31. 17:23:33

@MÁRIA TERÉZIA: se Jerzsit, se Gigit nem tartom erősnek, jelenlétükkel nem zavarnak, míg Éva egy agyrém.Ha a külseje olyan lenne, mint a jelleme, akkor ő lenne a vasorrú bába

dr. gernika 2011.03.31. 17:25:01

Ez a nő Éva anyja, vagy rokona?

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 17:25:27

@TapOut:

Ha tetszik neked a Jerzy fiú gyere vele össze, mikor kijön, de jelenleg ő a leggyengébb a házban, de mondom még erősödhet, ha Gigi kinn marad és Jerzynek módja lesz Évával flörtölni kicsit és lazulni... a show elejét nagyon elkomolykodta Gigivel, és hát ez a takaró alatti fűrészelés nem volt túl érdekes.. uncsik voltak ketten Gigivel, tkp elnyomták egymást...

Hertelendi 2011.03.31. 17:26:39

Lehet, hogy csak én látom így, de ez az Alekosz gyerek egy hatalmas nulla, ráadásul akkora paraszt, mint ide Nagykáta. Mit esznek rajta a csajok? Csúnya is hülye is, akkor nem tudom...

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 17:27:54

@0511:

oké, Éva egy nehéz eset, de különbség van aközött, hogy nézed őt otthonod kényelmében egy tévéképernyőn keresztül, vagy együtt kell élned vele. Neked mint nézőnek nem kell együtt élned vele, ahogy sok más rémes szappanoperahőssel se, akik nélkül viszont nézhetetlenek lennének a szappanoperák..

dr. gernika 2011.03.31. 17:29:17

@penelope garcia: Ígyígy. Dehát ezzel többször le is bukott már.

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 17:30:16

@Hertelendi:

dehát pont hogy nem esznek rajta semmit a csajok!

0511 2011.03.31. 17:31:23

@MÁRIA TERÉZIA: számomra minden szappanopera nézhetetlen.Fel sem merült bennem, hogy egy Éva stílusú emberrel együtt élhetnék, mert nézni és hallgatni is borzalmas

dr. gernika 2011.03.31. 17:34:48

@Wakka: Szerintem neked kóros megnemértettségi komplexusod van.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 17:35:15

@TapOut: Villalakóként biztosan tartanék Gigitől is, számomra a napnál is világosabb lenne, hogy testvérként nagyobb eséllyel számolhat a betonerős Béci szavazataira, mintha csak baráti kapcsolat fűzné hozzá. Jerzy megerősödésének semmi jelét nem véltem felfedezni, bizonyára bennem van a hiba.

_most_ 2011.03.31. 17:38:28

Szerintem Évának első párbajon Béci-t kellet volna kihívnia, simán kint hagyta volna, utána nem is merték volna baszogatni többet. Így csak úgy kerülhet döntőbe, ha összejön egy Anikó-Béci párbaj.

dr. gernika 2011.03.31. 17:40:23

Már megint produkcióóóó....

fran7 2011.03.31. 17:43:01

@gernika: Szerintem a Csillag születik castingjáról ide irányították át a nem teljesen vállalhatatlan embereket, akik ingyen csinálnak hülyét magukból.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 17:45:18

szia mindenki, megjöttem:)
véleményt még mindig nem nyilvánítok:)
inkább mindenki mesélje el nekem, hogy mit ebédelt.

an₤ß 2011.03.31. 17:46:20

Évának nagyon jó esélye van visszakerülni, mert Gigi szavazótábora 14-én kap segélyt.

TapOut 2011.03.31. 17:46:36

@MÁRIA TERÉZIA: te nem tudsz értelmezni? Ki mondta, hogy tetszik nekem? Ki mondta, hogy összejönnék vele?
Azért mert erősebbnek tartom pár embernél?
Az meg, hogy feltételezed róla, hogy Gigi kiesése után flörtölne (pont Évával??) szintén röhejes, mert ennél sokkabb szilárdabb jellem.
Szóval teljesen hibás a gondolatmeneted.

TapOut 2011.03.31. 17:48:20

@MÁRIA TERÉZIA: de létezik egy olyan dolog, hogy empátia, meg jóérzés, ezért az is sokszor bántja az embert, amit páldául mások ellen elkövetnek. Még ha nem is te vagy a szenvedő alany.

Wakka 2011.03.31. 17:49:15

@gernika: Fejtsd ki bátran!Nen sértődöm.

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 17:52:38

@Ayesha: Disznóvágásból maradt jóságok, én inkább májat ettem a hurka helyett.

mézescsók 2011.03.31. 17:53:06

@MÁRIA TERÉZIA: Többször is próbálkozott nála, ez tény, de nem jött be. Viszont neki Jerzy nem hasznos, mert annyira nem tartja erősnek, hogy a hátán bemásszon a végjátékba. Meg különben is ott van Ádám! Hogy képzeled? Ráadásul minek el nem mondanák? Vesztett ügy.
@Eznemsemmi: Gigire. Az előbbi videó ellenére is. Nem szokott alkoholt inni, a jelek szerint nem is bírja. Alapvetően kiegyensúlyozottabb és nyugodtabb, gondoskodóbb, szeretet nyújtani tudó és megbocsátóbb személyiség, mint Éva, aki a gyerek-szülő játéknál is bemutatta, hogy kb. milyen lenne. Önmagával sincs rendben, hát hogyan lehetne rábízni egy életet?
Az alkoholhoz még annyit, hogy nekem egyszer egy fogműtét előtt a doki javasolta, hogy vegyek be nyugtatót, aztán sírógörcsöt kaptam, amikor még hozzám sem nyúlt. Mármint a fogamhoz. A nyugtatótól, mert nem vagyok hozzászokva. Azért, ha igazságos vagyok, akkor kicsit riasztó volt a görcsös röhögés, de tudhatjuk, van ilyen. Balázsnak is volt nemrég.
@Hódos Hajnalka: A testvérpár megbontása logikus lépés lett volna már az elején, de azért az nem lenne korrekt, ha nekik rónánk fel, hogy testvérként bekerülhettek a villába. Mint Gináék házastársként. Ez nem saját leleményük volt, de ha már így alakult, akkor mit kellett volna tenniük, kiszavazniuk egymást? Melyikőnk nem segítette volna a testvérét? Ha az egyik nyer, akkor a másik is profitálhat belőle. Ez már így van.
@TapOut: Éva, mert különben fineszes nő, de elhomályosítja az agyát a célja egyéb személyiségbeli problémái mellett, rájöhetne már, hogy Alekosz előtt takarítgatja az utat és a pasi fannntasztikusan manipulálja, még a generált veszekedéseikkel, stb. is.
Hol van az különben megírva, hogy amennyiben Alekosz kap egy külön műsort (jajjjjjjj), attól függetlenül nem nyerhet most? A klub igazságérzete, méltányossága, korrekt adásvezetése, közvetítéseinek célirányossága, a Blikkel való kapcsolata miatt?
@pocokpocok: Egyik műsorvezető sem akármi, Balázs nagy Alekosz drukkernek mutatkozik, Lilu Éva-fannak látszik és persze mindenek előtt a nagy Alekosz rajongója. Balázs állítólag nem látja előre a műsort, csak tájékozódik, amit kétlek, Lilu tudatosabb. Nem először fojtja bele a szót a lakókba és általában úgy, ahogy neki tetszik. Vagy még rosszabb, ahogy a monitorról olvassa.

fran7 2011.03.31. 17:54:21

@Ayesha: Vaddisznó pörkölt nokedlivel.

vitek 2011.03.31. 17:54:39

Nagyon egyetértek mézescsók kommentjével (az előző öf végén van). Bennem is nagyon hasonló dolgok fogalmazódtak meg, úgy látom hogy Éva fog visszamenni és onnantól kezdve nem hiszem hogy sok kedvem lesz nézni a műsort. Arra jöttem rá, hogy engem igazából Gigi és Jerzsi érdekel csak igazán a bentiek közül. Ők nagyon emberiek, s mint ilyenek persze esendőek, de a hibáikat abszolút meg tudom nekik bocsátani. Ők azok a karakterek akik másnap is eszembe jutnak, akiken gondolkodom, hogy mit tettek és miért, akiknek egy-egy tulajdonságában, viselkedési formájában felismerek dolgokat a saját életemből, környezetemből. Kifejezetten szeretem, hogy Gigi viselkedése például igen komplex, hogy sokszor nem lehet elsőre érteni hogy valamit miért csinál, hogy több van a cselekedetei mögött mint ami elsőre látszik, és amikor úgy érzem megfejtem, rájövök hogy mi a mozgatórugó, örülök neki, és sokszor észreveszek magam körül másokban is vagy akár magamban egy-egy hasonló vonást. Ők ketten a két legérzékenyebb szereplő, akik nem gázolnak át a környezetükön, hanem kölcsönhatásban vannak azzal, őrájuk hatnak leginkább a dolgok, s akik épp ezért állandóan változnak, fejlődnek. Ez persze életkorukból is adódik, de például Zsófin vagy Anikón kevésbé láttam ilyesmit.

Mézescsók azt mondta, búcsúzik, én azért még megvárom a párbaj végét, s ha Éva megy vissza akkor valószínűleg én is búcsúzom. Tulajdonképpen csak Jerzsi miatt hezitálok, az ő sorsa érdekelne, de lehet hogy akkor már inkább célzottan nézek majd róla szóló részeket, remélem írtok majd néha ezekről.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 17:57:15

Szandál milyen csinos, csak nézek. Megvolt már az orrműtétje??? Sokkal szebb az arca.

Zelefánt 2011.03.31. 17:57:22

Na, felfújták újra Bibendum Szandit, fusson ki merre lát.

TapOut 2011.03.31. 17:58:42

@Dave985: nem tartom hibának, hacsak nem hiba az is, hogy Gigit jóval gyengébbnek tartom, mint Bécit. Ez már a végjáték, az elején talán számithattak egymás szavazataira, de a finálé közeledtével a szavazatok megoszlása már csak gyengitené az erősebb testvért.

lamb79 2011.03.31. 17:59:09

Sziasztok!

Csak egy kis lényegtelen megjegyzés. A buszmegállóban figyelmes lettem egy valszeg indiai származású idős nenire. A karjara egy ugyanolyan zöld kendő volt kötve mint ami a kiszavazottaknak jár :) Angliában sok az utcai kamera, arra gondoltam: lehet hogy én leszek a következő!

fran7 2011.03.31. 17:59:35

Szerencsétlen Jerzy-sógor, mintha Vízi E. Szilveszter beülne mucsajröcsögei kocsmába, ahol elkezdene beszélni valami komoly dologról. S a beszélgetői a csokornyakkendőjét kezdenék szidni.

Zelefánt 2011.03.31. 18:01:46

@penelope garcia:
Anikónak egyre cipóbb a feje.
Ha nem vakolja, akár valaki más is lehetne.

genevieve 2011.03.31. 18:02:17

@fran7: szegény pasi mindig úgy jár:-)

értelmes emberként mindig a hülyék közé teszik be...

pocokpocok 2011.03.31. 18:03:59

@Ayesha:
olyan borzasztó a neved, én is sok helyen ezzel futok, mindig azt hiszem, nekem írnak:)
olvastad a könyvet?

TapOut 2011.03.31. 18:04:05

@vitek: szerintem mézescsók Gigi búcsúbeszédjének szánta azt a hozzászólást, nem a sajátjának. :-)

mézescsók 2011.03.31. 18:04:26

@TapOut:
Kérlek, a tegnapi hozzászólás:

@Atok: Van olyan, aki a legjobban Őt kedvelte a villában. Én.
Valamilyen szinten mindenki megjátssza magát a villában, kint nem olyan. Ez magyarázható a körülményekkel, a bezártsággal, azzal, hogy lehet suttogni és sikítani bele a kamerába, hogy ez játék és én nem nyerni jöttem, stb., pedig dehogynem, mindenki azért jött.
Nekem nagyon vállalható személyiségnek látszott. A Művésznő nevet még Alekosz ragasztotta rá, gondolom sértett férfiúságában, mert már a kezdet kezdetén udvariasan bár, de nagyon határozottan leállította és később sem jött be neki. Szemmel láthatólag Alekosz érintését is elég nehezen viselte.A művésznő becenevet aztán más is megkapta.
Tetszett a játékhoz való hozzáállása. Mindenben maximálisan részt vett, teljesen odatette magát, általában nyert is. A feladatok alól nem húzta ki magát és a legkevesebbet hisztériázott, ha a rövidebbet húzta (urak-szolgák játék - egyébként még hányszor sütik el ezt a kintiek-bentiek poént?). A maga büntetéseit mindig megkapta, holott volt olyan, aki egyiket sem. Anikó pl. eddig kétszer tagadta meg a búcsúbeszéd tartását, még csak ejnye-ejnye sem hangzott el.
A lakókkal ritkán konfrontálódott. Szerintem alapból sem szeretheti a konfliktusokat, mert ha nem ilyen lenne, az már rég kijött volna rajta. Három-négy hónapig az elfojtás ilyen körülmények között nem megy. Én tisztelem azokat az embereket, akik a problémákat inkább megbeszélik, mint erőből reagálják le és számolnak 10-ig magukban. Ha kell 20-ig is! Addigra általában eldöntődik, hogy megér-e az ügy akkora feneket, mint amekkora keríthető lenne neki. A bentiek közül a legkevesebbszer Ő dumálta ki a többieket a háta mögött. Általában a megérzései bejöttek (Lacinak milyen pontosan vázolta, hogy a fürdőben A. és É. hogyan próbálja megvezetni a többieket azzal, hogy lebegtetik, ki lesz a kiválasztott! Szinte szóról szóra.) Ebből nekem az jött le, hogy figyelte a társait.
A tisztaságmánia megint butaság. Szerintem nem azon volt kiakadva, hogy a többiek nem csinálják, hanem azon, hogy ezért hülyének nézték és nem, ne legyenek érte hálásak, de legalább ne cikizzék érte és ne róják fel hibájául.
Éva eddig kétszer puncsolt neki úgy, hogy "benned nem csalódtam", igaz, hogy ezt aztán Anikónál is elsütötte.
Korrekt, megbízható személyiségként jelenik meg előttem, ezért kedvelem.
A Jerzy-vel való kapcsolat - nem tudom. De abban biztos vagyok, hogy valamilyen fajta érzelmi kötődésnek kell lennie, tekintetekből, félmondatokból, gesztusokból gondolom, meg abból is, hogy ennyi időn keresztül folyamatosan eljátszani ezt vagy nagy művészi vénára vall vagy valamilyen szintű érzelemre. Hogy szexeltek? Hát, istenem. Megtesszük ezt többen is, mert jó. Akinek meg felfordul tőle a gyomra, az ne nézze, de a jelek szerint a többség nagyon tájékozott volt a témában.
A Blikk és a Velvet "írásai" - említésre sem méltók.
Az előélete? Milyen előélet? Erotika kiállítás, táncos múlt, pornóra sem hasonlító marháskodás csajokkal? Hát, ha mindenkinek csak ennyi hullája lenne a pincéjében, akkor nagyon erkölcsös nép lennénk.
Ez volt a búcsúbeszédem, mert úgy érzem, sajnos Éva fog visszamenni. Majd Olivér megszervezi neki, hogy ne maradjon egyedül az egyetlen irinyó pirinyó (vagy icike-picike? ennél a reklámnál mindig rosszul vagyok és elkapcsolok!) Alekosz barátja.

2011.03.31. 18:04:51

@Hódos Hajnalka: Hajni!

Tegnap óta foglalkoztat a kérdés, hogyan éghet le a mikró? Ezt most tök komolyan kérdem....

genevieve 2011.03.31. 18:06:14

@beebeer: ha valami fém cuccot tesznek bele és bekapcsolják:-)

Zelefánt 2011.03.31. 18:06:51

Stohl Bukta most maga is bevonul egy szép, nagy, igen jól őrzött villába, ezért felvetődik a kérdés, hogy nem lehetne-e vele is egy valóságshowt forgatni, hogy addig se maradjon jövedelem nélkül?...
(Olyan jól tudta osztani a villalakókat, mint műsorvezető, most megtapasztalhatja az életet a front túloldalán is.)

Zelefánt 2011.03.31. 18:08:14

@beebeer:
Az égő házban ő sem bírja túl sokáig, űrtechnológia ide vagy oda, ebbe bele kell törődni.

dr. gernika 2011.03.31. 18:10:09

@mama ottmarad: Én nem emlékszem a bekerülésére. Honnan lenne ennek a gyereknek protekciója?

genevieve 2011.03.31. 18:11:13

@gernika: miután gombi bekerült győztesként, benyomták jerzyt is, azzal az indokkal, hogy gombira csak pár telefonról jöttek az sms-ek és igy a nép igazából jerzyt akarta bent látni:-)

mama ottmarad 2011.03.31. 18:11:34

@mézescsók: úrisTn, azt hiszem, az előbb rossz jével írtam a fojtást. Egyre hüJébb leszek... elnézést!

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 18:11:51

@mézescsók: "Az előbbi videó ellenére is. Nem szokott alkoholt inni, a jelek szerint nem is bírja."

Végig kellett volna hallgatnod a videót, maga Gigi említette mámoros állapotban, hogy odakint jóval több felest is ki szokott bírni, nem érti, miként rúghatott be ennyire.
A villában is minden bulin felöntött a garatra, bár tény, olyan szintre nem aljasodott le, mint az alábbi videóban látható.

www.youtube.com/watch?v=AEs9iUxNVd0

fran7 2011.03.31. 18:13:16

@Zelefánt: S mutogatnák, hogyan próbál kommunikálni Lakatos Vinetuval, aki megismerteti vele a börtönszlenget, majd színdarabot rendez, szavalóversenyt. Időnként mutatnák a zuhanyzót, ahogy félve belép. Mutatnák, hogy mit kell megtenni a cigiért. Mehetne dolgozni, a börtön papírgyárába. Ahogy a könyvtárba sírva olvasná a Jancsi és Juliskát. S meglepődne, hogy az valamiért, nem az Alföldi változat.

fran7 2011.03.31. 18:14:16

@gernika: A hitelezők. Nagy testvéri szeretettel a szívükben.

sogeking 2011.03.31. 18:15:11

tönkretették egyik kedvenc számomat:)

dr. gernika 2011.03.31. 18:19:19

Huhh, de nagyonsznar Zsófi. Szandi fején is látszik. :D

fran7 2011.03.31. 18:19:26

Rebecca Black fellégezhet.

2011.03.31. 18:19:41

@genevieve: ja, fém, bekapcs, ezt már én is csináltam, de nem égett le. Igaz, gyorsan kikapcsoltam. :)

sogeking 2011.03.31. 18:19:45

@gernika: kb. én is úgy nézek:)

mama ottmarad 2011.03.31. 18:21:22

@gernika: á, csak rossz pletyka volt, hogy valakinek a babája a csatornánál. Azt már tapasztaltuk, hogy nem hermetikus a hírzár. Mit gondolhatott akkor Éva erről? Nem mindennapi esemény, ha valaki műsoron kívül kerül be, rontva a már bent lévők esélyeit. Ezért gyűlölte rögtön Ildit, ezért ekézi a tesókat (ketten erősebbek, milyen igaz, de meddig).
Szerintem Éva már a castingon felmérte és aztán leinformálta a társaságot. Régóta gyanítom, hogy Gigiről többet tud. Tőle hallottam először, hogy Anikó színésznő. Félt tőle a legelső pillanattól (szerintem jogosan).

Dave985 · http://siparadicsom.reblog.hu/ 2011.03.31. 18:21:39

ZsóFIKA követhetné Bucit a börtönbe, az imént kimerítette az audióvizuális környezetszennyezés tényállását.

2011.03.31. 18:23:07

@Zelefánt: :)
Hajninál égett le a mikró, házról szó sem volt! Másnap a lángra kapott a törlőkendő, nem akarok vészmadárkodni, de nálam háromig meg sem állnak ezek a dolgok.

Zsófi überfos volt, kíváncsi lennék, ki szponzorálta a dalt felvételét, komolyan érdekelne, mit látott ebben a lányban.

Zelefánt 2011.03.31. 18:23:29

@fran7:
A komolyabb embereket, akik egyszer elbaszták, de vélhetően fejlődőképesek, nem zárják össze a legaljával. (Sikítós könyvelők, autóval balhézók, felelőtlenségből, vagy pillanatnyi hibából kárt/veszélyt okozók, ilyenekre gondolok.)
Nekik vannak lightosabb, kultúráltabb helyek, ahol letölthetik, amit kell, de nem kattannak meg, mert nem az a cél.
(Amúgy amit írtál: :))

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 18:24:42

Nemigen látszott a csöcsműtét eredménye, adhattak volna valami mélyebben dekoltált felsőt is a kispicsára.

Zelefánt 2011.03.31. 18:26:53

@beebeer:
Bármilyen elektromos készülék megbokrosodhat, ha zárlatos lesz.
Nálunk egyszer a hűtő kiégette a vezetéket a falból, mi meg félrenyeltük a reggelit.

+

Egyik saját testrészét, mi mást.

fran7 2011.03.31. 18:29:16

@Zelefánt: Nem ismerem a börtönrendet, de szerintem a szerencsén is múlik, hogy hova kerül. Hogy az őrök miképp állnak hozzá. Szerencsétlen Geréb, hogy bántak vele. De ha az őr komolyan vette a vádat, hogy eltörte egy csecsemő nyakát és hasonló tapasztalata van a szülészekről, akkor nem volt véletlen a szorosan meghúzott bilincs és a többi.

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 18:30:12

@beebeer: A izé. A hőkioldó (?) vagy mi megadja magát, ez kb. olyan látvány, mint egy atomvillanás nyári zivataros villámlásokkal kísérve, csak kicsiben :)) Aztán pukk, végül biztosíték ki. Lehet, hogy az újabb típusokban már nincs ilyen alkatrész, nem értek hozzá, ez egy elég öreg darab. Volt.

Ja, megvolt a három! :)

rianna 2011.03.31. 18:35:43

@Zelefánt: biztos vagyok benne, hogy lesz valami csinnadratta, bevonuló-show, beszélő-show, végteleg fókusz-riportok a börtönkörülményekről, stb.

2011.03.31. 18:37:21

@Hódos Hajnalka: "Ja, megvolt a három! :)"

Az jó, jobb ezeken a kellemetlenségeken gyorsan túljutni!
Én úgy képzeltem, hogy bennt lángolt valami a mikróban, megnyugodtam, köszönöm. :)

0511 2011.03.31. 18:37:29

@mézescsók: Csak Olivér Alekoksz reklámjára reagálok, ami nálam is kiverte a biztosítékot. Méghogy Alek senyved a kulipintyóban??? Röhejjj a köbön, hát nem azon rinyál, hogy milyen hamar vége lesz?
Olivér felcsapott kerítőnek, ezt bizonyítja a MMKK szöveg beszuszakolása a reklámba.Az egy dolog, hogy minden körülmények között segít megtalálni Trikosz Atletikosznak igaz szerelmét, de a mindig szó folyamatosságra utal. Hány igaz szerelme lesz?Sajnos, nincs kétségem, lesz elég repdtsarkú jelentkező.

Zelefánt 2011.03.31. 18:41:00

@beebeer:
Amikor kigyullad a lakásban valami, gyorsan be kell dobni a tűzbe még két beáldozható darabot, és akkor egy füst alatt (szó szerint) le is van tudva a széria.

Zelefánt 2011.03.31. 18:42:22

@rianna:
Ja, mint a Zalatnay-saga.

2011.03.31. 18:42:41

@Zelefánt: nagyon praktikus gondolat! Ahelyett, hogy oltanék még tápláljam is a tüzet! :)

Zelefánt 2011.03.31. 18:45:42

@beebeer:
Te táplálod, a család meg gyorsan eloltja.
(Egyedül kissé necces, az már igaz.)

Tompó 2011.03.31. 18:46:04

Hajrááááááá Évaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

fran7 2011.03.31. 18:47:01

@Zelefánt: Hamvasnak van erről egy érdekes regény-részlete. Mit állítanak a lakók a biztosítónak, hogy mit is vett el tőlük a tűz, az idegen hatalom.

0511 2011.03.31. 18:48:05

@Zelefánt: Azért csak úgy, puszira, nem túlzottan kivételeznek az elítéltekkel.Delhusa mesélte nem rég, hogy mit kilincselt azért, hogy a Cinit a könyvtárba tegyék. Úgy hallottam, hogy egy,a városházáról vendégül látott nagyember is naphosszat az ágyán kuporgott és a cella erős legényétől engedélyt kért ahhoz, hogy onnan leszállhasson.

Zelefánt 2011.03.31. 18:48:16

@Tompó:
ÁÁÁÁÁÁDÁÁÁÁÁM, hoooooool vaaaaaagy?...

Lone Starr (törölt) 2011.03.31. 18:48:25

@TapOut: Igen, ez a "Kemény ellenfelet választottam." Évi duma nagyon sokat mond a kis jelleméről.

Tompó 2011.03.31. 18:48:57

A 46-os lábú fétispornókirálynő menjen HAZA!!! Vigye magával a tükörgyalázó!! hímringyó, protekcióval(behajolt egy-két rlt-es vezérnek)bejutott gyagyás tódit is!!

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 18:49:27

Közvéleményt szeretnék kutatni.
Szerintetek a koszorúslányok ruháját, cipőjét, sminkjét, haját, mindent a menyasszonynak kell állnia?
(NEM, nem én megyek férjhez.:))

dr. gernika 2011.03.31. 18:49:28

@fran7: Lehetséges...
@Wakka: 2-3 kommentből ezt szűrtem le, nincs rajta mit kifejteni.
@genevieve: Hát ez tényleg elég érdekes.

Tompó 2011.03.31. 18:49:57

@Zelefánt: meeeeeeeeeeeerrrrrrrrrreeeeeeeeee csaaaaavvvvvvvvvaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrooooooooogggggggggssssssszzzzzz?

Tompó 2011.03.31. 18:51:30

@Ayesha: Ha rafkós koszorúslányról van szó igen!!!! Az kifizetteti a boldog arával:DDD

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 18:52:57

@Tompó: a menyasszony azt mondta, hogy a két csajszi magától ajánlkozott, ő meg nem akarja őket megbántani. Viszont már így is egy valag pénz megy el az egész hajcihőre.

Albino Vernyul 2011.03.31. 18:53:27

@mézescsók: Jeleznem, ha jo emlekszem a kortes beszedekre (nem bucsubeszedekre) jo darabig egymast kertek fel.. Nem volt kotelezoen, a csatorna altal kijelolt ember.. Oli parbajanal jeloltek ki azt hiszem Anikot onhatalmulag eloszor.. Meg is lett belole a grimbusz, Oli eloben alazta porig a csajszit, hogy neki ne mondja.. Akkor lepett vissza, es adta at Alekosznak.. Talan elotte volt meg, hogy Zsofinak mondta volna, de osszebalheztak, es meg az adas elott csereltek Becire, de ott meg a sajat maguk egyeztek meg, ki mondja..

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 18:53:43

@Tompó: hányszor kérjelek, hogy ne cincáld az idegeim?

Zelefánt 2011.03.31. 18:55:39

@fran7:
Tűz még hálistennek nem volt, de volt fullos beázás, 1991-ben. (Előtte egy évvel végeztünk egy teljes felújítást.)
A kárfelmérő elővett egy kis könyvet, és kiszámolt egy összeget, amit miután felfogtam, elkértem a kis könyvecskét, és megnéztem, mikor adták ki.
Nos, 1976-ban, az akkori tarifákat tartalmazta.
Kihajítottam a csávót, és felmondtam a szerződést.
Szóval, bármit is vetíthet a károsult, a biztosítókat ez nem nagyon hatja meg.

inmemancsi 2011.03.31. 18:56:13

@Ayesha: hát ez nem kérdés, egyértelmű: ha a mennyasszony koszorúslány látványt akar akkor fizesse meg a ruhát, sminket stb., ellenkező esetben bizza a lányokra a saját ruhájukban, sminkben menetelt.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 18:57:17

@inmemancsi: mondom, csórikám nem is gondolt koszorúslányokra, csak betámadták...

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 18:58:29

ja, ezt ma kaptam, hátha még valaki nem látta :))

www.klonok.com/vv-laci-don-lino/

inmemancsi 2011.03.31. 18:58:59

@Ayesha: hát akkor mondja meg, ha nem akar koszorúslányokat, vagy azt, hogy saját ruhában menjenek (és azért kérje meg őket, hogy a tervezett öltözetet mutassák meg neki:))

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 18:59:20

@Hódos Hajnalka: nagyon jófej volt a személyzeti tanácsadós csaj (olyan világítós kék szemekkel, hogy nem bírtam máshova nézni), és a türelmemet kéri, mert a melóra (500!!!!) pályázat érkezett, aminek még a végére sem ért. Én voltam a 2. akit meghallgatott személyesen. Meg ugye úgyis a megbízója választ, h kire lesz kíváncsi.

Zelefánt 2011.03.31. 18:59:33

@Ayesha:
...És még egyformára is kell plasztikáztatni őket, egyrészt hogy ne üssenek el már annyira egymástól, másrészt hogy a csokorhajigálásnál abszolút egyenlő esélyekkel indulhassanak.

2011.03.31. 19:00:24

@0511: azért ami Delhusa mond, azt én először megfelezném, aztán osztanám hárommal. Közelebb jutnánk az igazsághoz.
Nem gondolom, hogy Cinit feltétlenül rossz helyre szánták volna, ahogy Zelefánt is írta fentebb, nem az a cél, hogy kinyírják.
A drága Gjonni, vagy szólítsam a magyar pop arisztokratájának (?) rászállt az ügyre, pusztán azért, mert a közelben voltak a kamerák.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:00:54

@inmemancsi: na, én is ilyesmit javasoltam neki.:)
Én 2 éve voltam koszorúslány, de engem felkértek. És mindenemet én fizettem, 30 ezerbe fájt ruha-cipő-haj-arc...nem kicsit fájt a pénztárcámnak, csak nem volt pofám nemet mondani.
A ruhát azóta se hordtam, eladó:D:D:D:D

rianna 2011.03.31. 19:03:09

@Ayesha: azt mondtam volna, mint mancsi :D, de ha nem a menyaszony a kezdeményező, akkor esetleg lehetne egy köztes megoldás és fizeti a ruhákat. Mehetnek a saját cipőjükkel, táskájukkal, sminkelni meg fodrászhoz menni amúgy is kellene.

2011.03.31. 19:04:14

@Ayesha: akkor álljon nemes bosszút, ő mint menyasszony dönthesse el milyen fazonú ruhában, frizurában legyenek a lányok! Tudom ajánlani a múlt héten vetített "Bazi nagy görög lagzi" koszorús lányait mintának! :)

0511 2011.03.31. 19:05:02

@beebeer: nem tudom mennyire szavahihető, csak infónak szántam

inmemancsi 2011.03.31. 19:07:24

@Ayesha: hát igen, próbáld meg a vaterát, vagy ilyesmit. Biztos nagyon csinos voltál azért és akkor már megérte!

flanker 2011.03.31. 19:07:51

Újabb böszmeségek:

Ugye most már harmadszor érkezik párbajozni (Buci)
Inkább hagyd meg a kis pozitív tudatomba' (Éva)
De a kettőhöz nincs, nincs köze egymáshoz (Alek)
Ha lesz lehetőség, én nem fogom nem kihasználni! (Alek)
El voltam koncentrálva ebbe' a számba' (Alek)
Van egy tartás bennem részére (Éva)
Azt hittem kreatívav vagy... kreatíbav... kreatívabb... (Béci)
Nem fejeztem be, mert nem csapott meg a múzsa (Béci)
...elizéli a... kizét-izét-mizét... (Anikó)
Több van ott bent annál, semmint amit ez idő szerint látok (Alek)
Magamat rendelem magatok alá (Gigi)
Ne aggódj rajta (Béci)
Alázattal és méltósággal (Alek)
Az érzőidegreceptorjaimat kikapcsoltam (Alek)
Megtarthatják azt a bizonyos javat (Buci)
Levegőt most nem akarok veletek egységesen szívni (Laci)
...elősegítve az önbizalmát (Buci)
Nem szép erény az irigység (Jerzsy)

2011.03.31. 19:08:15

@0511: OK, én csak árnyaltam a Delhusa képet. :)

rianna 2011.03.31. 19:09:25

@Ayesha: ajánlott olvasmány: 27 idegen igen, Katherine Heigl-lel:)

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:09:41

@inmemancsi: két éve árulom azt a szaros ruhát, már pofátlanul olcsón, nem kell senkinek, csak hülye kérdéseket tesznek fel. (lehet-e bővebbre engedni a szoknyát, 5 hónapos terhes kismamára jó-e.)

Albino Vernyul 2011.03.31. 19:11:33

@mama ottmarad: Eva, es Aniko a castingon futottak ossze, mar ott felmerte Eva.. Es igen, van felnivaloja tole, kulsoleg, es belsoleg is olyan, amit O soha nem ert, es nem fog elerni.. Eszi is a kefet rendesen, persze csak a hata mugott..;)

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:13:07

@Albino vernyul: mondjuk belsőleg én személy szerint nem akarok/akarnék Anikóra hasonlítani. Ritka nagy jellemóriás ő is.

2011.03.31. 19:13:36

Alekosztól ez a "na húzzál ki innen" nagyon őszintén hangzott. :)

Albino Vernyul 2011.03.31. 19:13:50

Na, megint Alek/Eva mubalhe..........

flanker 2011.03.31. 19:15:18

Nos, ameddig be nem áll a "kampánycsönd", addig én is tartok egy kis ellenreklámot. Nem mintha nagy Gigi-drukker lennék, de százszor őt választanám Éva ellen BÁRMI céljára...

Íme Éva ellen hozott villaszabályzatom:

-rávágnék a kezére, valahányszor hozzányúl a hajához
-mindig megfricskáznám egy kicsit a nyelvét, valahányszor kinyújtja szájnyallintás céljából
-megpofoznám, ahogy kiejti a száján az "úgymond" és az "idézőjelben" szavakat
-ahányszor csak beszéd közben belenéz a kamerába (MMKK tudja, hol van egy!), bemondatnám a hangosba, hogy "Éva a legnagyobb színésznő!"
-ahányszor belebeszél mások feladatába és "lelőhetetlen" marad, lelocsolnám egy ibriknyi hideg vízzel
-ha felemeli a hangját, szintén jeges víz a nyakába
-ahányszor a többiek másról beszélnek és ő magára vonatkoztatva beleugat, megüttetném olyan 80-90 Volttal
-valahányszor elkezd "táncolni", olyan 150-el...
-és ha mást kérdeznek és közben prüszköl, fújkál, belebeszél és elveszi a szót, legszívesebben... no ezt nem is lenne ildomos leírnom...

Attól tartok, ilyen feltételekkel 5 percnél tovább nem bírná a villában!
(Illetve nem tartok tőle - biztos vagyok benne.)

Persze, értem én a játék dinamikáját, meg sok baromságot, de ez a nő annyira nézhetetlen, taszító, ellenszenves, hogy számomra ő az antinő. És ezt alkalomadtán szívesen a tudomására is hoznám.

inmemancsi 2011.03.31. 19:15:45

@Ayesha: hátha sikerül előbb - utóbb.

sült krumplit én is ennék

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:17:52

@inmemancsi: igazából az idegesít, hogy odaírtam a rohadt méreteket, lemértem azt a tetű ruhát, és akkor ilyen kérdéseket tesznek fel:
"5 hónapos terhes vagyok, jó-e rám, vagy ki lehet engedni??"
honnan a kóchengeres rákfenébe tudjam...

inmemancsi 2011.03.31. 19:17:54

@flanker: hát én csak beragasztanám a száját és hátrakötném a kezét - tudom nem olyan szofisztikus mint a tied, de talán hatásosabb:))

Lone Starr (törölt) 2011.03.31. 19:18:21

Ani nappali fényben is szexi a szoknyácskád. :)
Főszerep? Csótány?
Éva?

inmemancsi 2011.03.31. 19:19:26

@Ayesha: a villán kívül is vannak érdekes emberek, egy ismerős üzletében szoktam lenni néha, amiket tudnak kérdezni, meg csinálni a vevők..

flanker 2011.03.31. 19:21:01

@inmemancsi:
Nézd, akkor már egyszerűbb, ha nincs is bent, nem? :-)
Én elkeseredetten próbálok hinni benne, hogy valahol ő is ember és esetleg ha a jó szó nem is, de bizonyos drasztikus hatások (Pavlov-kutya) eredményesek lehetnek nála is.
Nagy úr a kondicionálás! (És szórakoztatóbb is lenne a te módszerednél. Az viszont nem az, hogy ő mindig a nagy hangerelyével és álszent, hazug szóoklataival, hihetetlen erőszakosságával kerekedik felül.)

Alekosz és Éva - mindkettőre ráférne egy kis igazi kiképzőtábor.

Lone Starr (törölt) 2011.03.31. 19:21:36

Perverz állat ez az Alek... Külvilágban az ilyen megnyilvánulások eccerűen jogi következményekkel járnak.

fran7 2011.03.31. 19:21:57

Éva a Dadusból Fran barátnőjére hasonlít.

Zelefánt 2011.03.31. 19:23:27

...csótányok a gatyában?
Azért a tetveknél némileg nagyobbak.
Beteg az ertéelnél valaki, baszki.

inmemancsi 2011.03.31. 19:23:43

@flanker: még mindig azt mondon, hidd el, ragtapasz jó lenne, pár napig, nem tudna vissza és belepofázni és talán a károgásától mentesen elgondolkodna egy kicsit azokon, amiket mondanak neki.

Igen, remélem kiesik

fran7 2011.03.31. 19:25:54

Ezt a játékot Buci megnyugtatására találták ki. Nem is kell félni a csótányoktól, Bucikám. -szólt a vicces Rubin Kristóf.

dr. gernika 2011.03.31. 19:26:00

Ezek a fejek kegyetlenek. :DD

Zelefánt 2011.03.31. 19:26:22

Csótánc.
(Vajon a partnerek hogy bírták?...)

2011.03.31. 19:26:45

@Zelefánt: az lehet, de akkor én is beteg vagyok, a könnyeim kijöttek a röhögéstől... A két Tarzan, mindent vitt. :DDDDDD

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:27:15

a csajom meg a sógorom.Muhaha.

flanker 2011.03.31. 19:27:32

@inmemancsi:
Nézd, velem lehet beszélni.
Sokkoljuk meg a te módszereddel pár napig, utána az én szabályrendszeremet kitörő örömmel fogadná és teljesen fairnek is tartaná...

Még a végén embert is faraghatnánk belőle. Aztán nőt. És talán (nagyon csak talán!) még egy normális nőt is. :-)
De ahhoz NAGYON sok pénzt kéne fizetniük, hogy Évával foglalkozzam.

Lone Starr (törölt) 2011.03.31. 19:27:40

Semmi official Balázs-komment Bucóról?

Zelefánt 2011.03.31. 19:28:55

@fran7:
Utóbbi is az, csak extra méretben és kivitelben.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 19:29:04

Azt lehetne, hogy Aleket kinevezik a Villa hivatalos szakácsává a hátramaradó időre? Még több undorító kaját, borzadó Lacifejet, és kínlódva nyelő embereket szeretnék látni.

Nékem életem első főzeléke krumpli volt anno, picit kevesebb sóval, meg nagyobb lével, mint kellene, de ettől eltekintve pont mint anyámé, és még a habarás se csapódott ki.

joszif 2011.03.31. 19:29:13

Hát amikor azt mondják hogy kő kövön nem marad meg szédszedik egymást meg ordibálás stb. lesz a párbajon akkor mindig ülnek mint a kuka. Szóval Giginek csak a szája nagy.

inmemancsi 2011.03.31. 19:29:21

ez az Alekosz egy patkány, adjuk oda a hálózsákot, de a sajátját azt ne..

ez az Éva meg akkora gáz, olyan ruhákat vesz magára, kritikán aluli, legalább ezért a vizuális szennyezésért már rég ki kellett volna dobni

flanker 2011.03.31. 19:29:37

@fran7:
Nos, lehet, hogy az Éván megedződött Buci csakugyan könnyebben fog lekezelni msáfajta csótányokat és életformákat is...

lamb79 2011.03.31. 19:30:26

Ki szeretnem fejezni afelett érzett örömömet hogy végre egy igazán izgalmas párbajt fogunk látni. Eva rengeteg utalkozot gyújtott ossze, jogosan- Gigi viszont a takaritason kívül túl sokat nem tudott felmutatni, sajnos túl sokat. Szoros lesz ez a küzdelem, egyenlőre úgy tűnik hogy Eva lesz a győztes de persze Gigit sem írnám le.
Ne feledjük- szórakoztatás szempontjából Eva egyértelműen jobb, viszont Gigi egy olyan értékrendet képvisel ami sokak szamara szimpatikus. Én mind a kettőt kedvelem a maga módján; de ez egy tv műsor, ahol az számít igazabol hogy ki mennyit volt a képernyőn. Győzzön a kedveltebbik!

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:30:47

@neccharisnyás útonálló: JÓ TÉMA.Mert épp valakitől meg akartam kérdezni, hogy azt hogy csinálja:)
a krumplistésztámat a múltkor már kiveséztük:)

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:31:46

@joszif: ez a tipikus Golán hozzáállás. Eddig mindenkit uszított a háborúra és mindenki ki is esett:D:D:D

2011.03.31. 19:31:54

@flanker: ó, ez már hajaz az én elképzeléseimre, amiket egyszer már kifejtettem :) a hideg víz, és az áramütések az én verziómban is szerepeltek :)
pacsi :D

flanker 2011.03.31. 19:32:15

@neccharisnyás útonálló:
Támogatom!
Szakács és lakáj egyszerre - ilyen szervilis szerepekben talán jobban sakkban tartható lenne (hisz úgyis annyira beleéli magát).

fran7 2011.03.31. 19:32:41

@neccharisnyás útonálló: S az lenne az állandó online kérdés, mit főzzön ma Alek? Lehet nem menne hat hétig a műsor.

inmemancsi 2011.03.31. 19:33:08

@flanker: ok benne vagyok, de bocs ebből nőt nem faragsz, ez nem a my fair lady. Ahogy mozog, néz a szemeivel, artikulál, agresszív, stb. Az alap nőiességet nem lehet beleverni valakibe, tanulni lehet kedvesnek, empatikusnak tűnni pld. de annak lenni.. azt nem lehet, vagy az vagy vagy nem.

Zelefánt 2011.03.31. 19:33:31

@neccharisnyás útonálló:
A maradék csótányokból is kihozhatna valamit. (Fogpiszkáló csak akad odabenn...)

2011.03.31. 19:34:36

@flanker: és a végén még visszasírják Gigi állandó sertepertélését a konyhában :)

flanker 2011.03.31. 19:34:47

@hullámpapír:
Én már majd két hónapja felvetettem a hidegvíz tematikáját (te nemrég érkeztél, még nem láthattad).

A csajnak vannak azért értékei, de annyira gáz az összkép (főleg a pofánkba tolt ellenszenves oldala), hogy soxor vele együtt lexívesebben eltemetném őket...

mézescsók 2011.03.31. 19:36:16

ledoro@an₤ß: Ha a Rácz testvérpár tagja lennék és cigányszármazású (szerintem egyébként nem azok, de ha mégis, akkor mi van?), bátran felvállalnám, sőt, még rá is játszanék. Nem olyan sokan vállalják be az etnikumot ebben az országban, hogy ne lehetne arra alapozni, hogy közületek vagyok egy, szavazzatok rám! Persze ez egy cinikus és nem is túl tisztességes ötlet.

@TapOut: Részben jól sejted. Vállalom és kijelentem, hogy nézem a Vv-t és általában élvezem is, mert kedvelem az emberkisérletes dolgokat, hogy nem szokványos körülmények, események, mit képesek kihozni embertársaimból. Mondjuk azért annyira nem vagyok bátor, hogy valaha akár fel ötlött volna bennem, halvány ködként akár, hogy jelentkezzem ilyesmire. Egyszer alváskisérletben vettem részt, na annak sem volt értelme (rossz alvó vagyok, napi igényem kb. 3 óra, én akkor még fent viribelek, amikor az ablakomtól kb. 40 m-re lévő erdő lakói már felkeltek és olyan vidáman csiripelnek, mint akik kialudták magukat! A dögök!)
Mindegy: nézni fogom továbbra is a műsort. Eddig sem szóltam hozzá unos untalan, eztán talán ritkábban fogok, de mit tudom én, hogy mi fog történni.
Arra gondoltam egyébként, amikor a búcsúbeszédre hivatkoztam, hogy valami ilyesmit lehetne elmondani vasárnap Gigi mellett.

Különben most jut eszembe, hogy mi ez a kriptahangulat részemről? Pozitívan kell gondolkodni és csak azért is arra koncentrálni, hogy Gigi visszajön!!! Hajrá Gigi!!!

Istenem, Éva most fényezi, hogy mennyire bátor! Laci is megkönnyebbült.

fran7 2011.03.31. 19:36:52

Hű nagyon kemény lesz! Ülnek és kiabálnak egy sort. Kell ám hozzá a lelkierő.

flanker 2011.03.31. 19:37:35

@inmemancsi:
Nahát, nem is akarok belőle semmit sem faragni (azért is volt ott a zárójel, a talán, meg sok minden más) - csak egyszerűen muszáj hinnem benne, hogy ő is csak ember!
(De persze ugyanez érvényes Alekre is. Számomra ők két szép nagy példa a nem kezelt, s elfajult devianciára. Eddig. Mert ezután máég ünnepelni is fogják a devianciájukat. No, szép kilátás...)

Eznemsemmi 2011.03.31. 19:37:47

@Dave985: Kedves Dávid, pont, hogy nem a klasszikus lakatlan szigetes dologra voltam kíváncsi, de megmagyarázom a dolgot, mert leragadtál egy szinten.

Nos, vannak itt olyan emberek, akik MMKK védik Évát, tiszta szemellenzős módon minden cselekedetében igazat adnak neki.

Nos, ezektől a férfiaktól kérdezném meg, hogy ha már ennyire védik és ennyire szimpatikus nekik, akkor vajon nyugodt szívvel csinálnának neki gyereket (úgy, mint család).
Ezzel pont azt akartam kiprovokálni, hogy Éva felé meddig tart a szeretet ezeknél az embereknél, mert ha itt agyondícsérik, hogy Éva milyen fantasztikus nő, akkor bevállalnák-e, hogy egy ilyen hárpia legyen a gyerekük anyja. Vagy addig már nem terjed a szeretet?
Érted az analógiát?

Lone Starr (törölt) 2011.03.31. 19:38:27

@Lone Starr: A velvet biztos meginterjúvolja Krisztoforó Rubinnyót.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 19:38:39

@fran7: Horváth Ilona szakácskönyvet mire végigfőzi, eltelik 5 hónap. :D

@Ayesha: Célzás egy krumplifőzelék gyorstalpalóra? Itt vagy priviben?

2011.03.31. 19:39:12

@flanker: én sem tudok vele azonosulni egyáltalán, hogy finoman fogalmazzak :)

Zelefánt 2011.03.31. 19:39:25

Most hány napig fognak ezen rugózni, hogy ki jön vissza?
(Remélem nem egy hétig, mert azt a feszültséget már nem viselném el.)

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:39:31

@neccharisnyás útonálló: teljesen mindegy, ahol kényelmes:) a legegyszerűbb módozat érdekel:)

fran7 2011.03.31. 19:41:12

@neccharisnyás útonálló: A végigfőzi, nem jelenti azt, hogy ehető lesz a produktuma. Laci a harmadik nap ehetetlen kaja után. Golán felkiáltással kiront a villából.

dr. gernika 2011.03.31. 19:42:35

@Ayesha: Szerintem még kötések vannak rajta.

inmemancsi 2011.03.31. 19:43:11

@flanker: erre mondják, hogy nagy az isten állatkertje.. vannak még cifrábbak is. elismerem így kettejüket minden nap látni - hallgatni nagyon gáz - nem is nézem mindig az összefoglalókat

2011.03.31. 19:45:52

azt azért elmondhatjuk -mivel éva nem főző-és takarítósóba jelentkezett, és mivel mindig önmagát adja ÚGYMOND-, hogy a jelek szerint éva életének egyáltalán nem része ezen tevékenységek egyike sem, illetve természetes számára, hogy ezt mindig mások végzik el helyette. olyan ez, mint amikor a kamaszok már elég felnőttnek érzik magukat (amit ugye évike is szeret hangoztatni az életkorával együtt) az iváshoz, cigizéshez, kimaradáshoz, stb., de amikor felelősséget kellene vállalniuk valamiért, vagy valamilyen kötelességnek kéne eleget tenni, akkor még gyerekek :)
szerintem éva valóban éhen halt volna, ha nem hívatja meg magát éttermekbe, és csomagoltatja el a kaját, de nem azért, mert annyira csóró volt, hanem mert nem volt, aki főzzön rá :)

flanker 2011.03.31. 19:46:37

@hullámpapír:
erre tényleg jól mondta Hajni, hogy ez a hajó már elúszott.
Én vagy két hétig elmosogattam volna (vagy csak 3 napig...) és utána szépen telerakosgattam volna a padlót (stratégiailag elhelyezve persze)a szennyes edényekkel. És ha valakinek nem tetszik, akkor megmondtam volna, hogy srácok, nektek ott van a határ, hogy magatok után nyugodtan otthagyjátok az asztalon, a szobában, az ablakban, az udvaron a szarjaitokat (mindegyikre láttam példát!), nekem még az is belefér, hogy a mosogatón kívül, a földön is legyenek. Xsak egy kicsit kijjebb van nálam a határ, mint nálatok. És ha nem tetszik, akkor el lehet mindenkinek takarítani maga után.
Ez vagy használ, vagy nem. Ha nem, akkor félreteszek magamnak pár edényt, amit csak én használok és utána csak azokat mosogatom el, a többi meg rohadjon, ahogy hagyják...

Még azt nem értem, hogy ha Laci (és Alek) annyira nem tud piszokban lakni (mert Anikónál és Évánál pl. ez bevallottan életforma!), akkor miért nem látom őt is ott sertepertélni állandóan a konyhában? [Na jó, lehet hogy utána a főzés és kaja áráért eltakarítanak...]

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 19:47:27

Én kizárólag a saját mocskomat takarítanám el.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 19:49:50

@Ayesha:

Krumplifőzelék 4 főre
ÉRZÉSRE főzök, szal néhol hézagosabb lesz

Üvegesre pirítasz egy fej felaprított vöröshagymát. 1 kg karikára vágott krumplit rádobsz, sózod és egy ideig magában főzöd, majd 1 babérlevél és némi víz társaságában tovább, puhulásig. Habarás: 1 evőkanál liszt, 2 deci tejföl elegyítve, ezt kb. az utolsó előtti pillanatban keverem bele. 1-2 percig még fő, és kész. Ecetet mindenki az asztalnál rak bele, amennyit szeret.
Feltét meg ami akad. Legutóbb kenyérszalonna kakastaréjba sütve. ;P

Zelefánt 2011.03.31. 19:51:07

Tajgetosz különb kiképzőőrmester lenne, mint amilyen az a két lúzer volt itt pár hete.

genevieve 2011.03.31. 19:52:00

ez az alek mekkora egy hülye barom!!!!!!!!!!!!!

flanker 2011.03.31. 19:52:10

@Ayesha:
Normális helyen nem is lenne szükség másra. Illetve azért a közös helységek beosztott takarítását meg kellett volna szervezni. (Erre még a legelején volt nagyon jó alkalom, amikor Laci ki is fakadt, de már nem.)
Vagy ha egyvalaki takarít (nem azért, mert kijelölik, hanem mert elvállalja), akkor ő mentesüljön más alól.
Csak hát a doktorúr és a főiskolás lányok mellett erre senkinek nem telt IQ-ra. Vagy csak józan paraszti észre.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.31. 19:52:36

@fran7: Nem. Azt jelenti, minden nap megcsinál egyet. Bár a rántottát elnézve, lehet komoly gondjai lennének a tasakos pudingporral is.
Mint Kelly Bundy mikor zselékészítéskor a dobozzal együtt csinálta.

@inmemancsi: Recept fentebb. Tárkonyosba mi kell még plusz?

genevieve 2011.03.31. 19:52:44

giginek nagyon szupi a ruhája

fran7 2011.03.31. 19:53:18

Mi az a hokedli? Egyébként régen faluhelyen az asszonyok, lányok ültek rajta míg a család férfi tagjai az asztalnál ettek. Szerencsére nagyapáméknál nem így volt.

dr. gernika 2011.03.31. 19:53:37

Hát ez a pöcs tényleg nem normális. Komolyan egy o lábat akart összenyomni?
Kár hogy nem Stohl vezeti a műsort, kivi vagyok hogy kommentálná. :)

Zelefánt 2011.03.31. 19:54:43

Évának sikerült úgy felöltöznie, mint nagymamámnak a régi fényképeken, a hatvanas évekből.

2011.03.31. 19:55:20

@flanker: ezt gigi valóban ott baszta el, hogy azt hitte, a többiek értékelik, hogy élhető környezetet teremt a számukra, ez tényleg hiba volt, bár a belső késztetést meg tudom érteni, nekem is vannak ilyen perverzióim (bár ilyen nagy társaságban még nem éltem tartósan, nem tudom, mit hozna ki belőlem)
ami viszont igazi mocsokság éva (meg alek) részéről, hogy kijelenti, hogy nem főző- és takarítósóba jött, ugyanakkor nem vettem észre, hogy egyszer is fanyalgott volna azért, mert tiszta wc-re teheti le a kényes seggét, és nem retekben fürdik, vagy hogy mások által tisztára mosott tányérokból és evőeszközökkel fogyaszthatja el a mások által főzött ételt. a hasznot lefölözi, aztán a másik fejére olvassa, hogy erre nem kíváncsi.
de valóban kellett ehhez gigi baleksége, remélhetőleg tanult belőle.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.31. 19:55:57

Hát, Alekosz erre született: a proli, aki felső tízezer akar lenni, vagy legalább abban a körben mozogni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.31. 19:56:53

@gernika: Hát, ő közvetlen közelről mustrálhat majd O, X, meg sánta lábakat.

genevieve 2011.03.31. 19:57:55

@Gee Halen: már régóta ezt mondom:-)

egy középszerű alak, ki a filmekből vett klisékkel akar fölsőtizezresként viselkedni

2011.03.31. 19:59:13

@genevieve: meg béta (vagy omega) létére alfahímként :D

genevieve 2011.03.31. 19:59:20

azzta kurva, mekkora kupi van a villában

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.31. 20:00:05

Éeva törölközőben és magassarkúban. Pornóra készül?

rianna 2011.03.31. 20:00:32

@fran7: nálunk sima konyhaszéket jelentett, nemi megkülönböztetés nélkül:)

Zelefánt 2011.03.31. 20:01:18

Pocakos atléta, alsónadrág, zokni-papucs...és a körmét vágja.
Ha nem látnám, nem hinném el, hogy ilyen alakok még léteznek.

genevieve 2011.03.31. 20:02:05

na a lányokból kijött a domina:-)

genevieve 2011.03.31. 20:02:47

ani milyen szakszerűen kötöz:-)))

tesó tarts ki:-DDD

rianna 2011.03.31. 20:02:49

@genevieve: jobb ez a játék, mint az állandó pocskondiázás

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.31. 20:02:59

"Tesó, tarts ki..!" közben tömi a fejét kolbásszal :D

flanker 2011.03.31. 20:03:28

@hullámpapír:
És az igazi probléma, hogy emellett Éva és Alek még erkölcsi óriás szerepben tetszelegnek egymás és önmaguk (meg egy csomó sajnálnivaló, vak fanatikus néző) előtt.

Mert ugyan igaz - ez egy játk, de nem egy harminc napos Surviver, ahol 3 napból látunk 50 percet összevágva, hanem hosszú hónapokon keresztül napi élő ÉS öfi. Vagyis mondenkinek meg kellene találni a helyes arányt a só és az együttélés, emberség között.

Annak azért nagyon örülök, hogy annak ellenére, hogy Éva azt hangoztatja, nem győzni jött, csak ismertséget szerezni a munkájához, ezek után az országban nem, maradt egyetlen jóérzésű és normális ember sem, aki felvenné Évát, vagy együtt akarna dolgozni vele.
És Alekosz dettó. :-)

Zelefánt 2011.03.31. 20:04:22

Szado-mazo is lesz?
(Van itt, aki ebben már otthonos, megtaníthatná a másik két jószágot néhány -- mondjuk hét -- fogásra.)

genevieve 2011.03.31. 20:04:24

ugy tünik van bent egy kis szexuális feszültség:-)))

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 20:04:37

@neccharisnyás útonálló: köszi:))) nem is tűnik bonyolultnak.
(szégyellem, de 28 éves vagyok és nem kellett túl sokat főznöm életemben. De gyúrok a férfival való élésre:D)

Albino Vernyul 2011.03.31. 20:04:55

@Ayesha: Nem is kell, a kopia, nem jo.. De nagyon sok mindent nem veszel eszre, vagy nem latsz...:))

genevieve 2011.03.31. 20:04:57

nem aleknak kéne őrködni?:-)

inmemancsi 2011.03.31. 20:05:06

na ott a vasorrú bába, tisztára olyan:))

fran7 2011.03.31. 20:05:37

@rianna: Tudom, csak fel akartam vágni néprajzi ismereteimmel, ha már nem tudtam, mi a kotla.

genevieve 2011.03.31. 20:07:06

jajj, mindjárt meghalok annyira röhögtem:-))

betegen nem szabad ilyesmit nézni:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.31. 20:08:28

"Lilu várja majd önöket..."

Hát ja, mert közben valakit beszavaztak a villába.

Atok 2011.03.31. 20:09:34

@genevieve: ugye, milyen jo volt a ket lany? ;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.31. 20:10:27

Gigi meg Laci nagyon egymásra találtak ebben a nagy össznépi csínytevésben.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 20:11:03

@Albino vernyul: nálam kibaszta a biztosítékot, hogy foglalt pasival állt le flörtölni, ezzel már alapvetően nem tudtam azonosulni.(tudom, tudom, Olivér se volt nagyon ellene)
Viszont az arcát, derékig az alakját elfogadnám:)

2011.03.31. 20:11:26

@flanker: jaj, ne is mondd, hát nekem kínos, hogy elhiszik magukról, hogy az erkölcs és intelligencia képviselői :) illetve, ha nekik ez a mérce pl. értelmi képességek terén (hányszor ömleng éva alekról/nak, hogy milyen okos!), az is sokat elárul róluk.

hát normális és jóérzésű nem is :)

genevieve 2011.03.31. 20:11:34

@Atok: meg a két srác:)

@Gee Halen: gigi beteg, nem valószínű, hogy van ereje rohangálni...

inmemancsi 2011.03.31. 20:12:38

@Atok: Béci és Jerzy is jó volt - ahogy tömte magát és tarts ki-zott:))

arkangyal44 2011.03.31. 20:14:41

Szép estét kommentlakok. Azért a retek nagyon kimeríti a negatív diszkrimináció fogalmát, Alek fél órát térdelt a babon,mert fél lábbal átlépte a piros vonalat,ez a két suhanc,meg többet van a villában mint a kertbe ahol lenniük kellene,és mindig lebuktak,de sehol egy kis bünti,úgyhogy innentől nincs értelme az egésznek.

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 20:14:48

ma biztos nem fogok aludni. ahogy ott állt alekosz a trikó-gatyi-FÉL PÁR FEKETE ZOKNI-iszonyúpapucsban a konyhában és azt mondta, VIGYÁZZ!
nem tudom, láttam-e, hallottam-e ilyen borzasztót valaha :DDDD

inmemancsi 2011.03.31. 20:14:59

@flanker: hát Alekoszról nem tudok véleményt formálni, hogy hogyan venné észre magát, vagy valami - szerintem ő már azért egy kicsit beteges
, de a szerencsétlen Éva megkapta azért már a büntetését a természetével - akár minek is képzeli magát soha nem lesz boldog ezzel az irígy, mindig másokat savazó, magát előre helyezni akaró attitűddel

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 20:16:05

@arkangyal44: ne legyél már Laci :))) szabad lopni, csak ne vegyék észre.

flanker 2011.03.31. 20:16:06

@hullámpapír:
Na, hála az égnek - nem vagyok teljesen egyedül!

Régen fikáztam már ilyen jót, általában verbális villongás közepette kell ezeket elmondanom és a másikról mindezek az észérvek lepattannak, mint Alek dobhártyájáról a női nemek... :-)

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 20:18:01

@inmemancsi: próbáljátok ki egyszer úgy is, hogy habarás helyett kivesztek egy kis krumplit, turmix, tejszínnel elkever (normálissal, nem a 10%-os lófasz és esti fénnyel) és azzal sűrítitek be. nagyon finom.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 20:18:42

@inmemancsi: bárki veheti védelemnek vagy bárminek, de senki nem "magától" olyan, amilyen...elméláztam azon, hogy Évát vajon szerették-e a szülei, vagy csak basztatni tudták, ha mondjuk egyest kapott a suliban, és bezzegeltek-e az eminens Rózsikával, hogy ő majd többre viszi.

inmemancsi 2011.03.31. 20:19:20

@Hódos Hajnalka: hát a rúdtánca se volt semmi, meg amikor sztríptíz címén folyt a lányokhoz, mint az éticsiga

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 20:19:41

@Hódos Hajnalka: anyukám is saját magával sűríti be, megkérdeztem:)))
na majd ha megcsinálom, beszámolok:)

arkangyal44 2011.03.31. 20:20:34

Drága Hajnika ,épp ez az mindig észrevették, lebuktak,és hogy fenébe ne legyek Laci mikor így hívnak :))DD

2011.03.31. 20:21:10

jááájjjj, éva hogy magyaráz, bizonygat (nem félek a jerzytől, nem félek a jerzytől, tudod, hogy nem félek a jerzytől, ugye elhiszed, hogy nem félek a jerzytől, isten bizony nem félek a jerzytől)
blööö.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 20:22:00

@arkangyal44: a Lacik jó arcok. Csak a Lázár Golánok nem.

flanker 2011.03.31. 20:22:25

@inmemancsi:
...Alekosz hogyan venné észre magát, szerintem ő már azért egy kicsit beteges

Sztem nem kicsit.
De biztos nem úgy, hogy a vélt ereje miatt félünk és mindent ráhagyunk, vagy épp dicsérjük is a böszmeségei miatt.
Neki bele kellene egyeznie abba, hogy korrepetálásra szorul "emberből" és ezért az új, megerősítő impulzusoknak nagyon erőseknek kell lenniük. Minden baromságára nagyon erős, határozott tiltakozással/büntivel kell reagálni. Dehát ez nem fog megtörténni...

de a szerencsétlen Éva megkapta azért már a büntetését a természetével - akár minek is képzeli magát soha nem lesz boldog
Én ugyanezt próbáltam magyarázni Éva és Alek fanjinek is - hogy legalább azt lássák be, hogy kedvenceik nagyon rossz úton járnak és rossz számukra ez a sok gigyelem, népszerűség, elimserés, ha csak kicsit is számít későbbi életükben a boldogság, jellemfejlődés!

inmemancsi 2011.03.31. 20:22:33

@Ayesha: persze lehet ezen töprengeni, az is lehet, hogy már 5 évesen ba.tatta a szegény szülőket, akik mindent ráhagytak, mert már akkor is ekkora volt a po.ája, ki tudja

fran7 2011.03.31. 20:23:20

@Ayesha: Állítólag gimi befejezése előtt összejött egy olyan csávóval, aki rossz útra vitte, s már nem nagyon talált vissza az átlagos békéscsabai lány életmódjához.

arkangyal44 2011.03.31. 20:23:22

@Ayesha: Köszönöm drága vagy, én is szeretlek :))DD

2011.03.31. 20:23:27

@flanker: nekem is már úgy tud hiányozni a napi évalek szidási adagom, mint egy falat kenyér :D
de itt általában akad hozzá partner :)

inmemancsi 2011.03.31. 20:24:37

@inmemancsi: köszönjük! én nem eszem húst, halat:)) úgyhogy nagy főzelékfaló vagyok és kipróbálom majd ezt a változatot is

2011.03.31. 20:25:18

@inmemancsi: éticsiga :DDD
a meztelencsigától jobban undorodom, legyen inkább az :D

Tompó 2011.03.31. 20:26:27

@Hódos Hajnalka: Mivel cincáltam az idegeid kedves Hajni?????????????

arkangyal44 2011.03.31. 20:26:42

@hullámpapír: Sokan ekézik Alekot,de csak ő hoz egy kis színt a villába,ma is két dolgon tudtam nevetni az egyik Hajni posztja a másik Alek baromságai :)

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 20:27:01

@inmemancsi: szerintem valamit elkúrtak a szülei, és az lehetett akár ilyen mindenráhagyás is, vagy egyszerű leszarósdi, netán bezzegelés is. Utóbbit azért gondolom lehetségesnek, mert annyira követeli, vágyja az elismerést.

@arkangyal44: de ez tény. Ismerek néhányat, de egyik se járt a Golán közelében sem és nem zabálják be magukat a döntőbe.:)

2011.03.31. 20:28:17

@arkangyal44: akkor mi nagyon másképp vagyunk bekötve, belőlem alek csak szánalmat, undort meg feszületet képes felszínre hozni :)

2011.03.31. 20:31:04

@Ayesha: én is gondolkodtam már ezen, hogy ez honnan jön neki. nem biztos, hogy nekem van igazam, de nekem inkább egy elkényeztetett hisztikirálylánynak tűnik, aki baromira nincs hozzászokva, hogy nem körülötte forog a világ. és apukája, aki minden lehetséges helyzetben abszolút kritikátlanul nyilatkozik róla, csak megerősíti ezt az elképzelésemet.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 20:31:29

www.youtube.com/watch?v=x-64CaD8GXw&feature=related

rejtvény, gyerekcsék:) egyik kedvenc filmem zenéje:) aki kitalálja, melyik film az, az kurva jó fej és a legfölsőbb szinteken imádom.

flanker 2011.03.31. 20:37:16

@arkangyal44:
Sokan ekézik Alekot,de csak ő hoz egy kis színt a villába

Ez egyszerűen nem igaz.
Csak épp ő van bevágva.
Tegnap is a lopásos balhékon jókat derültem, Aleknek egyik oldalon sem volt köze hozzá. A főzelékes és előadói, meg lakájkiképzői teljesítménye inkább rémisztő és félelmetes számomra. (Ha móka lenne, nem annyira - de ő mindvégig nagyon komolyan veszi magát!)

Nem mondom, hogy időnként nem vicces. Én is szórakoztam már rajta. Időnként meg is bocsátottam x darab böszmeségét ilyesmik miatt. Tabula rasát is kapott már tőlem.
De ez, hogy CSAK Ő hoz színt, meg Éva, mindig kilövik a biztosítékot nálam.

inmemancsi 2011.03.31. 20:37:22

@hullámpapír: hát igen, talán ez lehet reálisabb

inmemancsi 2011.03.31. 20:38:42

@flanker: de nyomja az rtl és tolja le a torkunkon, mint libák torkán ezt a szöveget - ma Balázs pld. -

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.31. 20:39:48

@flanker: Kényszeres rendre nem egészséges és kellően okos jellemnek van szüksége. A zseni átlátja a káoszt. Ennyi!

@hullámpapír: Giginél visszarúgott a négyhónapi színészkedés és szükségtelen önalávetés.

arkangyal44 2011.03.31. 20:45:38

@inmemancsi: Ez egyszerűen nem igaz.
Csak épp ő van bevágva.

Szerintem a többiekről is bevágnának, ha lenne mit,de nagyon ritka,hogy legyen,tisztelet a bevételnek :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.31. 20:47:47

Az összefoglaló végén a rabló-pandúr játékon sokat röhögtem, Gigi kivételével vicces volt mindenki, főleg Éva, Anikó, Jerzy(!), Béla(!).

_most_ 2011.03.31. 20:48:05

@flanker: Pedig nyilván Alek és Éva a legszórakoztatóbbak, különben nem ők szerepelnének a legtöbbet az összefoglalókban, a rtl-nél csak jobban értenek ehhez, mint te.

arkangyal44 2011.03.31. 20:49:03

csicseri erika MERRE KOLBÁSZOLSZ????? :))D

inmemancsi 2011.03.31. 20:52:03

@arkangyal44: mi nem igaz? az, hogy BAlázs műsorvezető mondja, hogy mennyire szórakozik Éván és Alekon?? nézd vissza a mai összefoglalót akkor pld.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 20:52:40

@Tompó: jaaj,hát akkor te vagy a nyertes:D:D:D:D

most már akárkinek is drukkolsz, jófej vagy és kész.:D:D

arkangyal44 2011.03.31. 20:54:07

Elszaladok bevágom magam a dzsakuba 10 percre,utána vagyok,addig is kitartás@lami83: Te a mi emberünk vagy :)

csicserierika 2011.03.31. 20:55:10

@arkangyal44: szia Noriss Laci, csak olvasok, nem jött el az én időm :)
fárasztó napjaim voltak

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.31. 20:56:25

@flanker: Alekosz a rabló-pandúr játékból is kihúzta magát, semmi kritikát nem visel el, úgy érzi, neki mindent szabad, a többieknek meg semmit, minden szerepbe úgy beleéli magát, hogy az már beteges. A spontaneitás teljes hiánya jellemzi.

flanker 2011.03.31. 20:56:46

@Peter_Cs:
Kényszeres rendre nem egészséges és kellően okos jellemnek van szüksége.

Ki beszélt itt kényszerességről?????
Persze egy anarchistának minden rend alapból felrúgandó. Sztem te ezért isteníted annyira Évát. Csakhogy a lázadás a lázadás kedvéért nagy büdös szart ér, mert mindent elpusztít maga körül, de vajon milyen ideológia alapján tudja megmagyarázni az építést, alkotást, teremtést???

>A zseni átlátja a káoszt. Ennyi!
Na, ez nagyon durva, Évát egy zsenihez hasonlítani. Persze meg lehet magyarázni a bizonyítványt és be lehet mutatni, hogy a bűn az valójában erény.
Csináld csak. Építsd a saját életed iylen elvekre.

Amúgy az ilyen és ehhez hasonló beszólásaid miatt írtalak már régen le, mint olyat, akinek nem kell adni a véleményére, mert nem objektív...

Egyszer már leírtam, leírom újra: kívánok neked boldog életet Évával! Meggyőződésem szerint hamarosan kialakulna a sartre-i pokol számodra.
(Köcsögség kimondani, de lehet, hogy meg is érdemelnéd.)

Azt, hogy egy ilyen fenntartás-, gát- és kritikanélküli rajongásod van Éva iránt, elfogadom. Te dolgod.
De hogy még ünnepeljem is?
Vagy megálljam szó nélkül?
Azt azért nem.

arkangyal44 2011.03.31. 20:57:58

@inmemancsi: Na figyu az ,hogy Balázs min szórakozik az az ő dolga én amit nézek azon szórakozom,és nekem Alek figurája a legszórakoztatóbb.mint ember nem egy észlény ezt aláírom,de nem is az eszéért szeressük,bocsi a többes számért:))

csicserierika 2011.03.31. 20:58:11

én is megyek, de egy másik jakuzziba, addig is valakinek nem tűnt fel, hogy Éva olyan mint a jól lakott óvodás amikor Alek dicséri? Én akkor szeretem Évát.

flanker 2011.03.31. 20:59:40

@Peter_Cs:
Na látod, ezt milyen jól átlátod!!!!!

Ugyanezt a kritikai hozzáállást, pallérozott megfogalmazást szeretném tőled tapasztalni Évával kapcsolatban is.

Az Alek-fanek meg Éva rossz oldalát látják nagyon jól, de ők meg Alek felé vakok...

Szeressen mindenki valakit, akárkit - tőlem akár rajonghatnak is, de maradjon valami realitás is!
Ez pedig a hibák beismerésén látszik meg.

arkangyal44 2011.03.31. 21:00:24

@csicserierika: Szia drága szép estét neked,pihenj akkor kicsit és relax, merrelax ?:))DD

Lone Starr (törölt) 2011.03.31. 21:02:41

Oli Presszó a Barátok közt-ben!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.31. 21:03:28

@flanker: Egy-kétszer Éva is vehetné lazábbra a figurát.

flanker 2011.03.31. 21:04:39

@lami83:
Pedig nyilván Alek és Éva a legszórakoztatóbbak, különben nem ők szerepelnének a legtöbbet az összefoglalókban, a rtl-nél csak jobban értenek ehhez, mint te.

Ez természetesen így van. Ezért akadt, hogy órákon keresztül azt kellett nézni, hogy Oli, vagy Éva, vagy Alek szuszog a takaró altt, mikor pedig hallottam, hogy a többiek kint nevetgélnek, szórakoznak, vagy veszekednek!
Ezért van az is, hogy a tomi1976 nevű felhasználó által feltett anyagokban sok olyan volt-van, ami jóval fontosabb, érdekesebb az összefoglalóba bekerült agyalágyult salátáknál.

Meg aztán még eddig egyszer sem derült ki a Retek elfogultsága, szabálycsűrés-csavarása, kettős mércéje, hazudozása, stb.

Nem baj, te azért csak nyald ki az RTL seggét.

flanker 2011.03.31. 21:06:23

@Peter_Cs:
S hidd el, hogy amikor megteszi, még én is szerethetőnek tartom. Volt pár (sajnálatosan kevés) ilyen pillanata.

Nem sokáig tartottak és gyorsan felülírta őket valami böszmeséggel.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 21:07:19

Attól én még bírom Alekot, engem Ő SZÓRAKOZTAT, a többieket vastagon leszarom. Némelyeket egyáltalán nem kedvelek, van aki meg annyira semmilyen, hogy nem is vesztegetek rá szót.

csicserierika 2011.03.31. 21:08:39

@arkangyal44: kis cseles, ez a csajozós dumád? :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.31. 21:09:26

Láttátok a Fókuszban Buci szerecsenmosdatását (elnézést a mór származású kommentelőktől)?
A "független ügyvéd" volt csak igazán tragikomikus.
"Nem halt meg senki, úgyhogy sok a büntetés!"
Még jó, hogy Bucin múlt, hogy nem halt meg senki. Ha nem egy egyterű Citroenbe, hanem egy '95-ös Suzukiba fut bele, a bácsi ottmarad. És még cigit se kapott volna ez a gyökér.
Vajon vezeti még a vv-t? Csak nem!

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 21:09:42

@Tompó: a jelzőiddel, cuncika. a jelzőiddel :DD

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 21:11:15

@arkangyal44: hát Lacikám, örülök neked :))

Lone Starr (törölt) 2011.03.31. 21:11:34

Ez a kinder bueno reklám tök jó!

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 21:16:46

@Lone Starr: az nem mór. Hanem more.
:D:D:D
Britney Spearsnek is volt egy témába vágó száma, a Gimme More.

Lijiang 2011.03.31. 21:20:33

azért Gigi a takarító programjával annyit csak elért, hogy csomóan témázgatnak a takarítani vagy nem takarítani létfontosságú kérdésről.

arkangyal44 2011.03.31. 21:23:09

@csicserierika: Jaj kis tündérke,ha az igazi csajozós dumát előveszem,leolvad rólad a bugyi :))DD

arkangyal44 2011.03.31. 21:25:00

@Hódos Hajnalka: Részemről a megtiszteltetés,hogy közétek tartozhatom:)

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 21:25:45

natessék. ráérek meg minden, erre mindenki beledöglik a dzsakuba. szép.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 21:27:04

@Hódos Hajnalka: sok fölsőtízezer, menőznek itt a szaros dzsakujukkal.Ne is törődj velük:)

arkangyal44 2011.03.31. 21:27:36

@csicserierika: fárasztó napjaim voltak

Ha nem titok mibe fáradtál el ? vagy olyan napok voltak ?:)

arkangyal44 2011.03.31. 21:30:27

@Ayesha: Jóvvvaaannnna most ti vagytok a kertbe,mi a villában,holnap cserélünk:)

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 21:30:53

@arkangyal44: ööö... akkor lesz újabb vers is? :)

@Ayesha: ja, fölveszem a pizsit és kikullogok a lépcsőház végébe a közös zuhanyzóhoz, kenyek egy kis kánesztent utána és jövök :DDD

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 21:32:11

@Hódos Hajnalka: és pénzt kell bedobni egy ilyen kis dobozkába, hogy legyen meleg víz???
(tinikori osztrák kempingezés emlékei)

genevieve 2011.03.31. 21:33:01

senki ne közelitsen, ha jót akar...már ketten is lebetegedtek a környezetemben:(

arkangyal44 2011.03.31. 21:33:53

@Hódos Hajnalka: Szeretnél egy újabbat ? aham, itt valaki provokál valakit :))D

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 21:35:48

@genevieve: nem értem, miért aggósz, tök hatékony tetűirtókat lehet már kapni :DDDDDDDDD

@Ayesha: néha sütök kis almás pitét a házmesternek, meg engedem, hogy dörgölőzzön :DD

@arkangyal44: ááááá. eszem ágában nem volt :D

arkangyal44 2011.03.31. 21:36:28

@genevieve: Akkor ne sokat írj nehogy elkapjuk:))bár aszonta a körzeti orvosom,hogy Laci maga olyan egészséges,hogy akár lábon is kihordja az agyhalált :))DDD

kén-e egy nick? 2011.03.31. 21:38:51

Hódos Hajnalka:
"Alekoszra, a Villa Locatellijére"

Tudod te, ki volt Locatelli?
Tartok tőle, hogy nem.

0511 2011.03.31. 21:39:57

@flanker: tökéletesen egyetértek a fegyelmezési listádon felsoroltakkal, de van egy olyan érzésem, hogy a reteknek vízen és áramon kívül is volt valamilyen más eszköze, mert pár hete eléggé megszelidült Éva az előző bő 3 hónapjához viszonyítva. Az biztos, hogy szeszhez elég mérsékelten jut már.

genevieve 2011.03.31. 21:40:05

@Hódos Hajnalka: azért speckó nem aggódom:-)

2011.03.31. 21:40:07

@Peter_Cs: gigi szegény ha tényleg így működik az életben is, akkor vissza is fog még rúgni ez neki párszor, mert kell ahhoz egyfajta intelligencia és empátia a környezet részéről, hogy az ember, ha már lusta, legalább a körülötte élők erőfeszítéseit értékelni tudja. a legtöbben inkább visszaélnek ezzel.
ja, nem a színészkedésről beszélek (ezt nem tudom megítélni, miután nem ismerem őt), hanem az alávetettségről, vagy hogy is fogalmaztál. bár szerintem ez sem jó szó.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 21:40:51

@arkangyal44: ez hasonlít arra az általam is elég sokat hangoztatott szövegre (hiába,olyan vagyok, mint a kedvencem, amit hallok és tetszik, felhasználom)ami így szól:

"Nem szenvedek elmebajban. Minden percét élvezem."

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 21:44:20

@kén-e egy nick?: szivi, tekintettel arra, hogy az előző három nickedet kibasztam már innen, (de lehet, hogy az előző ötöt, nem emlékszem) a helyedben megválogatnék minden egyes kbsztt szót, ami kiugrik fogaim rácsa közül és örülnék, hogy van lik a seggemen és szelel.

2011.03.31. 21:45:11

Ki kér egy kis piskótát? :DD

dr. gernika 2011.03.31. 21:45:42

@Ayesha: Enyém bezzegelt.
De nem lettem ilyen.

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 21:45:54

@genevieve: köhögéshez türelem. tudom, hogy megvisel és kifáraszt, részvétéem :S

2011.03.31. 21:47:29

@gernika: dettó. és dettó :)

Albino Vernyul 2011.03.31. 21:48:15

@flanker: Anikonak ki kell adni feladatba, hogy rendnek kell lennie.. Nyusszogni fog fel napot, aztan meg a Aleket is kihypozza.. Feladat fuggo, Beci is megmondta.. A katonai idoszakban lelkesen takaritott szo nelkul.. Amugy tenyleg elvan mint a befot..

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 21:50:29

@gernika: bizonyára a bezzegelés mellett normálisan viselkedett veled és esetleg éreztette is, hogy te vagy az ő szeretett kislánya.
Ha nem, akkor tévedtem, és bocs:)
Nem akarom én Vicát kényszeresen megvédeni, csak próbálom az okokat kutatni:)

arkangyal44 2011.03.31. 21:50:41

@hullámpapír: Én szeressem egy kis csokiszoszal nyakon öntve,de félek mire ideérne,csak zsemlemorzsa lenne belőle:))

Zelefánt 2011.03.31. 21:50:45

@Hódos Hajnalka:
A régi vicc szerint pedig hashajtó.
Tuti, hogy leszoksz róla.

Albino Vernyul 2011.03.31. 21:52:12

@genevieve: Tiltakozom.. Ani egy pancser.. Beci potom 2x szedte le magarol pillanatok alatt a kotest.. Haaat semmit nem tanul ez a jaaany a kung-fu pandatol..?!?!

Mérges 1234 2011.03.31. 21:56:36

Én is rühellem a Retek viselkedését, de azrt talán mér tényleg túl sokat rúgozunk rajta.

2011.03.31. 21:57:04

@arkangyal44: az valószínű, de egy virtuális szelet azért a tied lehet :) csokiszósz nincs, arról magadnak kell gondoskodnod :D viszont vannak barackdarabok, meg dió.

genevieve 2011.03.31. 21:59:47

@Albino vernyul: igen, mert fürdőköpeny övvel csinálta, kötelet nem tudott volna leszedni magáról:-)

csicserierika 2011.03.31. 22:00:01

@arkangyal44: jaj,erre most mit mondjak?
Nem talált. Csupán ügyintézős, vendégfogadós stb.. plusz egy örökmozgó kutya akivel ilyenkor is három órát intenzíven és 21 órát passzívan, de foglalkozni kell. Kórosan gazdifüggő :)

Trevlovics 2011.03.31. 22:01:28

megint lemaradtam mindenről, ezért felteszem a legidegesítőbb kérdést, jó volt? érdemes megnézni?

Trevlovics 2011.03.31. 22:07:04

na jó, elkezdem nézni, aztán valaki legyen szíves írja be érdemes-e. köszi

MegLepke 2011.03.31. 22:08:02

@Trevlovics: ha az új versemre gondoltál, akkor igen, jó lett, és érdemes megnézni.:D

arkangyal44 2011.03.31. 22:13:18

@hullámpapír: Minden esetre köszönöm:)

@csicserierika: Megnyugodtam,ezek túlélhető dolgok :)

Neked drága meg jobbulást,Mézes tea,lándzsás útifű kombo csodát tesz,és sok gyümolcs:))

inmemancsi 2011.03.31. 22:13:30

@Trevlovics: vége jó volt, sokat lehetett nevetni rajtuk

arkangyal44 2011.03.31. 22:14:42

@genevieve: Neked drága meg jobbulást,Mézes tea,lándzsás útifű kombo csodát tesz,és sok gyümölcs:))

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 22:15:55

Aki beteg annak sok szeretettel és mérhetetlen törődéssel ajánlom az indigófa-gyökér teát. Engem rendberakott 3 nap alatt!!!

arkangyal44 2011.03.31. 22:16:35

@MegLepke: Puszka Lepike szép estét neked,hol lehet megnézni ?

arkangyal44 2011.03.31. 22:18:27

@Ayesha: Az is valami????? Én a barátnőmet fél óra alatt raktam rendbe,és május 22-re van kiírva,állitolag kislány lesz :))DD

csicserierika 2011.03.31. 22:21:41

@genevieve: amióta megvan a kutyánk, nem voltam megfázva, mert mínusz húsz fokban is kint kell vele steppelnem, pedig van kertünk is. Gondolom, megedződtem.
Ez csak egy tipp volt gyógyulás utánra :)

flanker 2011.03.31. 22:22:02

@0511:
Arra emléxem, hogy amikor Oli lárvázgatta, akkor figyelemreméltó önuralommal viselte és az tetszett is.

Most láttam megint azt a fajta arcát PÁRSZOR, ez egyelőre azonban nagyon kevés ahhoz, hog y a napi tízszeri kirobbanását eltakarja (arról meg, hogy az előző 4 hónapot feledtesse, nem is beszélek).

genevieve 2011.03.31. 22:22:22

@csicserierika: én sem megfázva vagyok
virusos torokgyulladásom van

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 22:23:30

@arkangyal44: takonykórra gondoltam, nem kisdedmágiára, teee:D:D:D
és mi lesz a neve? Lászlina? (ez az én találmányom, lányosítva a Lacikat.):)

csicserierika 2011.03.31. 22:24:08

@arkangyal44: gratula, bár már tudtam róla :)
A kislányok előbb jönnek világra, így nagy az esélye, hogy "bika" lesz mint apuka (horoszkópilag)

Albino Vernyul 2011.03.31. 22:24:33

Az nem tunt fel senkinek, hogy az elso napi bentiek szetloptak a kertieket akcio ota, a bentiek kozul senki nem lopott..?! Ezek szerint tenyleg nem lehetett volna nekik.. De nem lattuk a buntiket.....Viszont a kintiek minden ejjel szetlopjak a benti cuccost..;))

csicserierika 2011.03.31. 22:25:23

@genevieve: azom sem, semmiféle nyavaját sem szedtem össze, ezért gondoltam, hogy összefüggés lehet a két dolog közt.

genevieve 2011.03.31. 22:28:08

@csicserierika: de az is lehet, hogy csak nem voltál olyan ember közelébe aki rádragasztotta volna a vírust

Albino Vernyul 2011.03.31. 22:29:26

@inmemancsi: Ezt mondom..;) Csak akkor illett volna oket megbuntetni..

csicserierika 2011.03.31. 22:30:49

@genevieve: ne tudd meg, hogy milyen csúnyán nézek az előttem levegőbe köhögőkre és inkább kiállok a sorból, ha lehet valóban kerülöm a zsúfolt helyeket, ami egy kisvárosban nem nagy cucc.

genevieve 2011.03.31. 22:30:56

@Albino vernyul: béci meg is lett büntetve:-)
azért vitték be a hálóba és kötözték meg:-)

arkangyal44 2011.03.31. 22:31:03

@Ayesha: Szerintem Balogh Renáta lesz a neve,ha egyetértesz vele és nincs jobb ötleted :))DD

genevieve 2011.03.31. 22:32:14

@csicserierika: elég ha megfoszt valami olyat amit előtted megfogott egy beteg ember

Atok 2011.03.31. 22:33:35

Megneztem az Eden hotel aktualis reszet es nem volt rossz, nem volt rossz... Meg a vegen rakapok :)

MegLepke 2011.03.31. 22:34:24

@genevieve: én meg Stodal szirupot javaslok a köhögésre. Homeopátiás, nekem az hat a leggyorsabban. És még ízre is jó.:)

@Trevlovics: :)

@arkangyal44: puszi neked is!:) még mindig az ominózus balhé keretein belül folyt, ahonnan kizártak - na mindegy, írok neked üzit.:)

csicserierika 2011.03.31. 22:34:46

@genevieve: értem, köszönöm, de a kézmosás sem árt :)

arkangyal44 2011.03.31. 22:34:55

@Ayesha: Tolvai Renáta után:)) bejött a csajos,hogy klasszikust idézzek ,SÍRÁSIG :))DD

Zelefánt 2011.03.31. 22:35:01

@Atok:
A lejtőn nehéz megállni, vigyázz.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 22:35:29

@Atok: olvastam a cékáem honlapján, hogy majd lehet szavazni, melyik édenes nőcit dobják címlapra.:)

genevieve 2011.03.31. 22:35:46

@csicserierika: persze, ha hurcolsz magaddal mobil mosdókagylót

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 22:37:14

Lepike, mikor jelenik meg Lepkés verseskötet?

csicserierika 2011.03.31. 22:38:23

@genevieve: vannak egész jó kézfertőtlenítő gélek, mosás nélkül kell alkalmazni. Téma lezár ok?
:)

genevieve 2011.03.31. 22:40:16

@csicserierika: oké, bár azt hittem van még pár remek tanácsod

Trevlovics 2011.03.31. 22:40:56

na akkor kiderült, hogy anikó mellett aludni egy büntetési tétel

csicserierika 2011.03.31. 22:42:00

@genevieve: csak a kutyámról szerettem volna beszélni :)
Most tudod, megyek aludni, mert nyolc órára szükségem van MMKK. Jó éjt :)

inmemancsi 2011.03.31. 22:42:11

@Atok: ez most jó rész volt, a sáskaképű csaj bekavart legalább

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 22:43:14

Jó estét!

Ma nem láttam az összefoglalót, jobbára csak hallottam. Abból is csak az maradt meg, hogy végigvisítozták a lányok az egészet.
DE. Láttam Alekoszt. Leírhatatlan érzések kavarognak bennem azóta is.

genevieve 2011.03.31. 22:44:04

@pushpang: nem tudom melyik filmben ordította a lakáj azt, hogy vigyázzz:-)

Trevlovics 2011.03.31. 22:44:12

@pushpang: én is most néztem meg utólag, és elmondhatom, megérte

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 22:49:01

@csicserierika: én pont fordítva tudom, és a családi tapasztalatok is azt mutatják, hogy a lányok szeretnek kicsit váratni magukra. :)

Ezúton gratulálok Arkangyalnak. És ha a kiíráshoz képest egy napot késik a kicsi, akkor együtt ünnepelhetjük a születésnapunkat, mint ikrek. :)

MegLepke 2011.03.31. 22:49:47

@Ayesha: olyan nem lesz, kedvtelés, semmi több. Majd más témában csak figyelj! Na, érdemes volt szurkolnom? Benyomások? Tudom, még fejvadásznál voltál, de akkor is.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 22:51:00

@genevieve: ő biztos tudta. Vagy gondolod, hogy ugrott a tű nála és rossz filmből idézett? :)

Zelefánt 2011.03.31. 22:51:10

@pushpang:
Tiszta akció volt az egész.
Volt benne tengeri csata, bál, szépségverseny(?) Alek bolygójának értékrendje szerint, ellenséges beszivárgás, betöréses rablás, üldözés, valamint méretes szörnyekkel való erotikus dance show(!)
Közöttük volt a visítás, meg közben is.
(Valamit beadhattak nekik, mert nem a vasárnapot hajtogatták folyton, hanem elfoglalták magukat -- meg a nézőket is.)

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 22:51:45

@MegLepke: nem tudom, jófej volt a csajszi, de persze várnom kell, csomó pályázatból kell kihalászni a gyémántot.:)
1-másfél hét türelmet kért, hogy megtudjam, érdeklem-e a megbízót.

Off: baszki, hiba volt Mohamanre kattintani youtube-on...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 22:54:42

@Trevlovics: felcsigáztál. Hol lehet visszanézni?

(felcsigáztál <- még egy ilyen hülye szót)

arkangyal44 2011.03.31. 22:56:36

@pushpang: Köszi a gratut,de nem volt tervezve,én 48 ő 33 nekem van 2 nagy fiam 23 és 26 évesek ,egy három éves unokám,neki is van egy nagylány 14 éves,meg egy kisebb fia az 4,előtte sokat beszélgettünk,hogy nagyon nehezen esik teherbe,másfél évet próbálkoztak a volt párjával míg összejött a kicsi,én meg egyszer nem vigyáztam,de már mindegy:)

Én nem is értem nekem elég ránéznem egy nőre és máris ágy marad :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 22:58:50

@Zelefánt: ó köszönöm! most már tényleg meg KELL néznem. :D

arkangyal44 2011.03.31. 22:59:40

@arkangyal44: jobban mondva úgy marad,de így sem rossz:)

inmemancsi 2011.03.31. 23:02:58

ahhoz képest, hogy 10-től "van" online most benyomták 10 mp-re

genevieve 2011.03.31. 23:03:20

@pushpang: tudod ez volt olyan, hogy mindenki magát adta:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 23:04:38

@arkangyal44: hát ez nagyon édes volt! :D Ne hülyéskedj már, mindennek oka van, még hogy nem vigyáztál...
És ilyen családfa, meg előzmények után tényleg csak gratulálni tudok. :)

Zelefánt 2011.03.31. 23:06:56

Az előbb teljesen kilőtték de Niro szélvédőjét, most meg mégiscsak két nagy lyuk van rajta.
Ezek az amerikai rendőrautók tényleg elnyűhetelenek, hiszen a sérült alkatrészek hajsza közben maguktól visszanőnek.
(Vajon hol lehet rendelni belőlük?...
Vagy szigorúan ülnek a technológián?)

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 23:08:58

jesszus. Rábukkantam iwiwen Lesi László Csabára. Az ismerőseit nem lehet megtekinteni, mert túl sokan (úgy 26ezren) vannak:D:D:D:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 23:09:01

@Ayesha: nem irigyellek, nem is tudom, melyik a rosszabb - interjúra menni, vagy várakozni utána.
De a legrosszabb elküldeni egy rakás helyre a CV-t és... n e m történik semmi.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 23:09:47

@Peter_Cs: ezt el sem olvasom.
VV Anett, mint objektív szakkomentátor? :D

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 23:10:50

@pushpang: az is kurva rossz, amikor még biztatnak is,keltik benned a reményt és utána soha többé nem hallasz felőlük, vagy pedig kapsz egy semmitmondó elutasítást.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 23:11:09

@Ayesha: én az előbb rábukkantam Éva húgára az iwiwen. Évával is vannak közös képeik, régebben is kb így nézett ki, de ekkora táskái nem voltak.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 23:12:33

imádok nyomozni:D
Szandikát is megtaláltam:)

Zelefánt 2011.03.31. 23:14:40

@Ayesha:
Jelöld be, hiszen ismered.
(Még csupaszon is láthattad.)
Hátha visszajelöl, és meg is keres (a turbógengszterrel együtt).

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 23:14:58

@pushpang: nem. Nem mindig kell ám...

gigike is fent van amúgy, csak nem a rendes nevén.:)

merülök úgyhogy jóéjt:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 23:16:17

Dezsavűm van. na ezt a kurva visítozást hallottam egész este, amit most a belevalóban - és most sem láttam, mert most háttal ülök a tv-nek. :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.31. 23:17:38

@pushpang: Én is rátaláltam, jó arc és jól néz ki a húga is, amit láttam róla és olvasom a facebookos bejegyzéseit is a Györgyinek az Évarajongó kluboldalakon, ő is megmondja a frankót.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 23:20:54

@genevieve: nahát, mind egyformák ezek... :D

_A gombócot is megzabálta, a bort is megitta, ki se végzik, dohányt is kap, egy brancs maguk, ne is tagadja_ :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 23:22:03

@Peter_Cs: ő is megmondja a frankót?
Ne haragudj, de nekem erről az jut az eszembe, hogy milyen szörnyű lehet Évából kettő?! :D

Albino Vernyul 2011.04.01. 00:03:08

Bela kifustoli oket online.. Kipakolt egy kupac felig megegett tuskot egy vodorbe, mig megrakta fahasabokkal a tuzhelyet.. Azok meg kozben fustologtek.. Mar alig lehetett latni.. Kozben Alek, Eva dohanyzassal javitott a helyzeten..:)

MegLepke 2011.04.01. 00:35:19

@Albino vernyul: egyedül vagy hagyatva? ne már!

Albino Vernyul 2011.04.01. 00:40:04

@MegLepke: Ja, egyedul vagyok, mindenkitol tartom a 3 lepes tavolsagot.. Az online is tolem..

Zokni Show 2011.04.01. 01:01:05

Az igaz, hogy jövő héten börtönös hét lesz és beköltözik a Buci?

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2011.04.01. 01:12:56

Menjen e börtönbe a VV4 műsorvezetője?

Egy másik, talán elgondolkodtató aspektus:
valovilag.postr.hu/menjen-e-stohl-andras-bortonbe/

Albino Vernyul 2011.04.01. 02:41:44

Alig volt adas, most van, de a satrat mutogatjak, ahol alszanak, kozben meg bent Aniko, meg valaki beszelget.. Nem hallani mit, csak a hangokat.
Aniko a haz urnoje, Eva kikerult a satorba, Laci meg a lakaj. Most Alek hangjat is hallani.

kén-e egy nick? 2011.04.01. 03:03:01

@Hódos Hajnalka:
Na, komplexusos parasztpicsa felkerült Budapestre, és majd ő megmutatja?
Muhaha...

Hát az legyen a legnagyobb örömöd az életedben, hogy kibaszod a nickemet.

(Egyébként szerintem te csak kettőt. sixxhez képest sehol sem vagy, ő már vagy 30-at. De lehet, hogy 50-et.)

El sem hiszed, hogy mennyire leszarom. Regisztrálok másikat pár másodperc alatt. Ez csak egy nick. Semmi nem köt hozzá.

Úgyhogy ilyen fenyegetésekkel esetleg otthon a szüleidnél próbálkozz. A tanyán lehet, hogy bejön.
De ez itt Budapest.
Én meg már akkor neteztem, amikor te még disznókat ganajoztál, és le sem tudtad írni azt, hogy internet (mondjuk most sem nagyon tudod, de ez más kérdés, amikor a félig-meddig írástudatlan az írásaival akar kitűnni, lásd első mondat).

A véleményemet pedig elmondom, mert ebben az országban állítólag szólásszabadság és véleménynyilvánítási szabadság van.
Ha törlöd, akkor bemásolom még egyszer, meg még egyszer, meg még akárhányszor, új nickeken.

Gondolom, ha veletek tennék azt, amit ti másokkal, ti sírnátok a leghangosabban, hogy de hát miért nem lehet elmondani, amit akartok (mint ahogy vinnyogtatok itt a sajtószabadság miatt is az Indexen, nem mellesleg jogosan).

Azt meg nem értem, hogy a hozzászólásom miért háborított fel, csak egy egyszerű kérdés volt.
Nem kéne rosszat/rosszindulatot feltételezni ott is, ahol nincs, bár paranoia rulez, persze.

Egyébként Pietro Locatelli az egyik legnagyobb XVIII. századi olasz zeneszerző, főleg a hegedűdarabjai nagyon jók, ajánlom őket figyelmedbe (szerintem jobb, mint Vivaldi).
Csak hogy tudd már, mivel dobálózol.

en.wikipedia.org/wiki/Pietro_Locatelli

Na csók, találkozunk holnap, legföljebb új nicken.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.01. 03:05:43

Csak tudnám HONNAN jönnek ezek a trollok ... és, hogy küldjem vissza őket...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.01. 03:09:56

@Albino vernyul: Azzal csak akkor érsz el valamit, ha statikust használ. :|

IP tartományt meg "nem szerencsés" tiltani... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.04.01. 03:26:49

@Albino vernyul: Mondjuk a rendszeres visszaregisztrálás azt hiszem netes zaklatásnak minősül, és ezért büntethető. Hallottam már olyanról, hogy valakit pénzbüntetésre ítéltek ilyesmiért... :S

MegLepke 2011.04.01. 03:39:22

@King of Shadows: ezt fejtsd ki nekem lécci majd privibe. köszi! és jó éjt nektek!:)

Albino Vernyul 2011.04.01. 04:12:54

Na ez szep.. Eddig a nagyszeru satorbelsot mutogattak a deli sarkrol, a benne alvo felfedezokkel.. Most kapcsoltak be a haloba, ahol megtekinthettuk, hogy Aniko nekikeszul lefekudni, joejt kivannak egymasnak a mar fekvo Gigivel, Alekosz oldalt valt, es szunya... Csak tan nem megint lemaradtuk egy kis beszelgeterol a kung-fu pandaval, aki jelen allapot szerint a lakajok priccsen senyved kint a nappaliban..?!

Eznemsemmi 2011.04.01. 07:53:38

Áááá, ma reggel Balázs és Jani megint a puffogó viperát fényezte a morning show-ban.
Most vagy eldöntötte a retekklub, hogy Éva megy vissza, vagy pedig szerda este óta kevés szavazat ment rá és ezért fényezik már második reggel.
Remélem az utóbbi.

pong a ping 2011.04.01. 08:17:10

@Albino vernyul: Ha mutattak, es neadj'sten talalsz linket a tegnapi Blikkhez, pls linkeld majd be :) Amilyen troger a stream mostansag, meg sem probalom kovetni estenkent.

avanivi 2011.04.01. 08:35:12

@Eznemsemmi: Most néztem a tegnapi öfit,es nagyon jól szórakoztam.
Jerzsit megszerettem: jóvan tesó mindjárt ,és evett tovább. Én is remélem, hogy nem az Éva fog visszamenni.
Figyeld meg ,hogy az Alkosz nem tud beszélgetni, csak beszélni tud,amihez közönséget sorakoztat. Csak kinyilatkoztat, nem kiváncsi senkire, ezért nincs barátja se kink,se bent.
Az pedig, hogy a Gigit cikizik, mert takarít, nem iszik, nem pletykál,nem anyáz,külön idegesít.
Én sem azért takarítok mert élvezem, hanem a koszt nem szeretem azért !

Eznemsemmi 2011.04.01. 08:49:24

@avanivi: Igen, Jerzy egyre jobb, főleg, hogy már egyre több a cinikus beszólása, jókat kacagtam tegnap este én is.
Éva is szimpatikusabb lenne, ha mindig olyan laza lenne, mint amikor Bécit kötözték ki az ágyhoz, az is tetszett, hogy Béci játékosan, lazán állt a dologhoz.
Egyébként teljesen egyetértek azzal, amit leírtál! :)

dr. gernika 2011.04.01. 08:53:11

@MegLepke: Én is azt vettem tegnap (mert az előző elfogyott), és ma még szinte nem is köhögtem.

avanivi 2011.04.01. 09:14:01

@Eznemsemmi: Az Anikó még nagyon érdekes nekem, figyeld meg, milyen könnyen tud egyik oldalról,most Évától a Gigihez menni, kibeszélni a másikat,semmi törést nem okoz ez neki. Ha ez alaptulajdonság nagy jövőt jósolok neki az életben.Nem fog lelkizni,csak hisztizik egy kicsit és megy tovább.Még nyerhet is a végén. Ha valakit kijelölnek annak rögtön a barátja, addig amig megtudja, hogy nem őt viszi ki.

2011.04.01. 09:18:24

Éva csak a világgal van harcban, nem értem mit nem lehet ezen érteni.

Eznemsemmi 2011.04.01. 09:26:42

@avanivi: A villában szerintem Anikó a legnagyobb stratéga, csak jól tudja kendőzni. Mondjuk meg is van a magához való esze és szerintem sanszos, hogy legalább a döntben ott lesz.
A pálfordulásai ellenére vele nincs semmi bajom, tőlem akár még meg is nyerheti, persze férfiként kicsit más szemmel nézem őt. ;)

lac64 2011.04.01. 09:33:07

@avanivi: Mikor beszélte ki Anikó Gigivel Évát? Az öf-ben annyit lehetett látni, hogy Ani kint beszél Évával, annyit mond, hogy szerinte Éva tökös volt és Éva fog visszamenni, utána meg bemegy és szóba elegyedik Gigivel (a beszélgetést Gigi kezdte). Ani Éváról annyit mondott Giginek, hogy tökösnek tartja, mást Éváról nem. Még annyit mondott, hogy ő Gigit erősnek tartja, de ezt Ani máshol többször nyíltan is elmondta. Utána pedig Éva is odaült hozzájuk, és hármasban beszégettek tovább a kihívásról.
Ezt én nem nevezném kibeszélésnek.

avanivi 2011.04.01. 09:40:12

@Eznemsemmi:Nagyon szép, nem ellenszenves napraforgó ,mert könnyedén csinálja ,ezért mondom,hogy sokra viheti az életben . Remélem ezt az undormány Alkoszt nem engedi közel magához, mert akkor vége!

lac64 2011.04.01. 09:42:37

@Eznemsemmi: Ani már nincs egyik táborban sem, ő a harmadik "csoport". Ezt valamelyik játékban el is mondta. Béciék zártak, oda nem tartozhat, de Alekékhez sem, mert Alek nem bízik benne, Éva pedig több szempontból is vetélytársat lát benne.
Ani elkezdte játszani a saját játékát, jóban lenni mindenkivel, de ha úgy érzi, hogy bántják, akkor visszatámad (lásd Bécivel való veszekedése)
Persze ez is taktika, és akár be is jöhet.
Egyébként én is gyanítom, hogy Ani IQ tesztjének eredménye alacsonyabb értéket mutat, mint a valóság, van esze a lánynak.

avanivi 2011.04.01. 09:45:13

@lac64: Évának pedig azt mondta , hogy őt tarja erősnek a Gigivel szemben.

lac64 2011.04.01. 09:50:23

@avanivi: Igen ezt én is írtam, de ez nem kibeszélés. Szerintem az a kibeszélés, ha a hátad mögött rólad nem túl hízelgőn beszélgetek.
Ezt Ani nem tette. Azt pedig miért ne mondhatná mindkét félnek, hogy erősnek gondolja, hiszen ez a valóság. Azt valóban nem mondta, hogy szerinte Éva erősebb, de közvetlenül kihívás után ezt talán én sem vágtam volna Gigi arcába.

Albino Vernyul 2011.04.01. 09:52:55

@avanivi: Aniko semmit nem beszelt ki, minden konkret informaciot kerult arrol, hogy mit beszeltek Evaval a parbajrol, a kivalasztasrol, es Evarol se mond Giginek semmit, max. azt, hogy most joban vannak, sokat beszelgetnek.. Mindegyik tudja, hogy Gigi megy haza, gyengebb Evanal.. Mar csak 3 no van a villaban, Eva ellenfel, marad Aniko, akivel Gigi tobbet beszelgethet.. Raadasul mar minden kozeli ember kint van a kertben, Beci meg amugy is bunko a noi csevejhez, Jerzyt meg hagyjuk.. Aniko lehetne taho is, es elhajthatna, de nem olyan tipus.. Ettol fuggetlenul Evaval valtozatlan a viszony, most joban vannak.. Es a joban levest Eva kezdemyezte, nem Aniko.. Amugy tegnap este Eva kikerult a kertbe, Aniko kardiganjat kapta meg, hogy ne fazzon..

Eznemsemmi 2011.04.01. 09:57:43

@Albino vernyul: Tök mindegy mi történik, úgyis az esik ki, akit majd Anikó visszavár a párbajról! :)

Albino Vernyul 2011.04.01. 10:03:03

@lac64: Kicsit osszetettebb.. Van az Alek/Eva duo, es van a Beci/Gigi/Jerzy trio, ezek a kemeny magok.. Aniko kulsoskent a duohoz van kozelebb, Laci a triohoz, de Aniko/Laci kozott is van egy kapcsolat, de nem taktikai..

Albino Vernyul 2011.04.01. 10:09:46

@Eznemsemmi: Evat fogja mondani, ha addig Eva nem szol be neki valami boszmeseget.. Es miota mar csak 3 lany van, jobban osszezarnak.. Mind a harom kozott javult a viszony, egyszeruen egymasra vannak utalva.. Barmilyen godjuk van, nincs kivel kibeszelni, segitseget kerni.. Ez termeszetes folyamat, a helyzet kenyszeriti ki..

_most_ 2011.04.01. 10:12:46

@Eznemsemmi: Szerintem paranoiás vagy kicsit, csak arról van szó, hogy Balázs jófej, ezért a jófej villalakókat kedveli. Jerzy meg tényleg vicces néha, de máskor meg olyan böszmeségeket mond, tegnap is: "mi az a hokedli?", meg az unnaturális szó is elég természetellenesen hangzott a szájából :)

Albino Vernyul 2011.04.01. 10:19:33

@avanivi: De Giginek azt nem mondta, hogy Evaval szemben tartja erosnek, csak hogy eros.. Figyelni kell a reszletekre..:)) Egyebkent azota javul a viszonyuk, mikor Alekkal volt a tamponos affer, es Gigi kiment hozza a jakuzzihoz megvigasztalni..

_most_ 2011.04.01. 10:40:31

@Albino vernyul: Látom te mindent meg tudsz magyarázni, ha Anikóról van szó. A feladatoknál nekem úgy tűnik, hogy szándékosan nyafog, hogy milyen béna lesz benne, hogy mikor aztán megnyeri a feladatot, még nagyobb dolognak tűnjön, ha meg nem nyeri meg, akkor tovább nyafog, hogy ő megmondta, hogy béna lesz.

genevieve 2011.04.01. 10:43:55

@lami83: ha nem tudja, hogy mi a hokedli mitől böszmeség?
egyszerűen csak ahol ő nőtt fel, nem használták ezt a kifejezést, vagy magát a butordarabot....manapság a háztartásokban sem nagyon van hokedli....

te pl. tudod, hogy burgonyának hány féle megnevezése van amit magyarországon használnak?

inmemancsi 2011.04.01. 10:46:24

@lami83: látszik, hogy nem lány/nő vagy. Ez nőknél természetes:))

avanivi 2011.04.01. 10:48:17

@Albino vernyul: Megnéztem megint, igazad van ebben az esetben. Ez egy játék ami sok pénzről szól es nem a barátségról . Eznemsemminek is igaza van, hogy jó stratéga ,én sem elitélően irtam róla, mint láthatod fentebb.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 10:48:47

Az utolsó héten megint sokat lehetett röhögni az adásokon, jó hangulatú volt a műsor, lehet, hogy most van ideális számú ember a házban, mindenki tud mindenkihez viszonyulni, kevesebb az összetűzés és mindenki elővette a humorát, nagyon jókat röhögtek megint, mondjuk jól volt kitalálva ehhez az alapszituáció a kertlakók és az urak akiket meg lehet lopni, cselédek, lakájok, , na vicces helyzetek voltak, azt hiszem amióta kiment oli ennyi felszabadult röhögés még nem volt... általában is lazábbak a szereplők, jól veszik a szerepeket...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 10:49:22

tegnap éjszakáról van valahol felvétel? mert én korán elaludtam...

genevieve 2011.04.01. 10:58:11

@avanivi: gigi sose nyafogott semmilyen feladat előtt:-)

szó nélkül odatette magát és megcsinálta

érdekes, hogy mégis ő játsza meg magát:-)

Albino Vernyul 2011.04.01. 11:00:04

@lami83: Hat igen.. Azt nem tudnam megmagyarazni, ha odament volna Gigihez, lekurvazta volna Evat, aztan Evanak meg Gigit, vagy elmondta volna, hogy konkretan mit beszelgettek.. De mivel ilyen nem tortent, csak a valosagra kellett ravilagitanom..:)
Igen, szerintem is kicsit raerosit a nyafizasra.. Ettol fuggetlenul az onbizalomhiny ott van a hatterben.. Ezert is var folyamatosan megerositest.. Evanal is megvan az onbizalomhiany, nala ez egyreszt ugy jelentkezik, hogy elkezdi magat produkalni Aleknak, es ha nem kap megerositest, akkor jon a hiszti.. Illetve vegig kocogja a "baratait" es nyomja a szoveget, hogy O most milyen ez, meg milyen az, es erre bologatast var.. Ha megkapja, akkor boldog...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 11:08:01

@genevieve: viszont sokat szomatizál, magyarul a bátyjának és később Jerzynek a nyomasztása betegségekben jön ki nála... ő volt az első a házban aki kórházba ment és utána is többször volt beteg.

Ez azt jelenti, hogy nem adja ki magából a feszültségeket és cuccokat, hanem inkább alkalmazkodik és beteg lesz, amikor viszont kiadja akkor meg hogyis mondjam enyhén szólva meglepő és nem odavaló, nem helyénvaló. Amikor például az 'úri' ebédlőasztalnál odafordult Jerzyhez, hogy borzalmas büdöset fingtál, nem világos hogy erre miért volt szükség, hisz ők ezt érezték, de mi a nézők erről nem tudtunk, amíg ő fel nem világosított minket, ez enyhén szólva megalázó lehetett Jerzy számára, aki nyilván nem direkt csinálta.. magyarul Gigi lealázta a szerelmét ország-világ előtt..

_most_ 2011.04.01. 11:09:59

@genevieve: Persze, hogy ismerem a burgonya összes megnevezését: burgonya meg krumpli :) Nem gond, ha Jerzy nem tudja, hogy mi az a hokedli, de például a szövegkörnyezetből ki lehetett volna következtetni, hogy egy ülőalkalmatosság, ezek után meg nehéz felismerni, mikor látja, hogy behozzák a raktárból.

genevieve 2011.04.01. 11:11:17

@MÁRIA TERÉZIA:

szerintem meg aki beteg azért beteg mert vagy valami szervi baja van, vagy mert megfertőződött....

ennek a lélekhez semmi köze...nem megfázásról van szó

birom, hogy mennyi amatör orvos van:-)

talán mert nem játszik a kamerának:-)

egyébként ilyesmiket már mások is megjegyeztek jerzyvel kapcsolatban...pl. alek is azért nem akarta jerzyt hálótársnak mert el fogja gázosítani a sátrat

genevieve 2011.04.01. 11:14:36

@lami83: ja, meg pl. a kolompér

vagy tudod mi az a ruca?:-)

mivel ülő alkalmatosság lehetett volna pl. pad is

és miután látta, már nem értetlenkedett

de persze, ha böszmének akarod látni, akkor úgyis mindegy:-)

alek ennél sokkal böszmébbeket mond:-)

genevieve 2011.04.01. 11:16:10

@MÁRIA TERÉZIA: én csak a hasfájásra és a mostani torokgyulladásról tudok, lemaradtam valamiről?

alek betegsége milyen lelki nyomásra jött létre szerinted?

avanivi 2011.04.01. 11:17:48

@genevieve: Nem irtam hogy Gigi nyafogott és én Őt várom vissza!!Azt sem ,hogy megjátsza magát ,semmi rosszat nem mondtam Gigire!
@Albino vernyul: látom mit irtam ,most megyek áLamelnöknek.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 11:20:28

@genevieve:

Hátha erről te szentül meg vagy győzödve, akkor felesleges lenne tovább győzködnöm téged, de hogy a szomatizálás az orvostudomány egy fontos kategóriája az ténykérdés, ezért tudnak sokszor placebóval gyógyítani.

Te innen a képernyő túlsó feléről nem fogod tudni biztosan megmondani, hogy szomatizálás útján szerezte be a betegségeit a villában, vagy se, de annak mindenesetre neked is fel kellett tünnie, hogy ő volt a legtöbbször beteg, neki volt a legtöbb nyavalyája.

A szomatizálás a problémakkal való szembesülés elöl való menekülés egy formája, a részvét és figyelem megszerzésének egyik útja, illetve arra is jó, hogy az embert kicsit békén hagyják és teret kapjon..

Nem arról van szó, hogy tudatosan él vele, hogy manipuláljon, de mégis él vele, mert épp nem tud jobb eszközt...

genevieve 2011.04.01. 11:22:35

@avanivi: tudom, csak a gondolatodat fűztem tovább:-)

hogy míg a többi csaj állandóan nyafizik, bezzeg ő odateszi magát szó nélkül

genevieve 2011.04.01. 11:24:14

@MÁRIA TERÉZIA: te onnan a képernyő előttről meg tudod mondani, hogy szomatizálás a problémája?

tényleg orvos vagy, esetleg távgyógyító?

de még mindig nem tudom hányszor is volt beteg gigi?

Albino Vernyul 2011.04.01. 11:30:14

@genevieve: Giginel ott a gubanc, hogy elfojt.. De tenyleg, nem csak rafogtak.. Benyeli az erzelmeit, ezert van olyan erzese az embernek, hogy jatszik.. Aniko, meg Gigi a 2 veglet.. Aniko verbalisan, mimikaban, testbeszedben is kiad mindent, Gigi mindent probal uralni, ettol tunik olyan huvosnek.. Persze, ha nagyon odafigyel valaki, nala is latni az erzelmi hullamzasokat.. Itt van, mikor kicsit lelazul.. Ez a kivalaszas utani ejjel, ha valaki meg nem nezte meg.. Szinte vegig Aniko, meg Gigi..:

www.youtube.com/watch?v=kKlvfC3EZbE

genevieve 2011.04.01. 11:33:42

@Albino vernyul:
ezzel egyetértek, gigi elfojt bizonyos érzelmeket, nem áll oda acsarkodni mint éva és nem kezd el hisztizni és bömbölni mikor valami problémája van...

közösségben ez szerintem teljesen normális dolog, gondolom az emberek általában a munkahelyükön is visszafogják magukat és kétszer meggondolják hogyan viselkednek

egy éva féle konfliktus kezelés esetén, már az első alkalommal kibaszták volna minden helyről....

genevieve 2011.04.01. 11:41:29

@Albino vernyul: lányok egymás közt:-)

egyébként giginek a párbajon dögösre kéne venni a figurát:-)

tüzpiros mini egyberuha, mellek kiemelve, piros tűsarkú cipő és a haja begöndöritve és igenis egy erősebb smink:-)

Albino Vernyul 2011.04.01. 11:45:58

@genevieve: Igen, csak ezt O tulzasba viszi.. Aniko kihisztizi, Eva kiorditja a feszultseget, Gigi meg felorli magat.. Az elso ketto, lehet hogy idegesitobbnek tunik, es van ami tulzas, de amit Gigi csinal, az a veszelyesebb onmagara nezve, es ebben csatlakozom Maria Tereziahoz..

dr. gernika 2011.04.01. 11:46:08

@Albino vernyul: Ezt már én is észrevettem, hogy azért is takarít annyit, mert azzal vezeti le a stresszt.
A videón tényleg aranyos.

genevieve 2011.04.01. 11:54:27

@Albino vernyul:
igen, önmagára veszélyesebb lehet, na de ezért elitélni.........

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 12:01:27

@genevieve:

csúsztatásaid kicsit nyakatekertek:

nem írtam sehol, hogy orvos volnék, vagy távgyógyító, ezek pusztán a te kiterjesztéseid, ellenben a mindennapi életben gyakran előforduló jelenségről beszélek.

Gigi magára vette két férfi nyomasztását is, és mivel nem adja le azonnal a feszültségeit ahogy Éva, nagyon sanszos, hogy betegségei szomatizáltak,

pl:
nagyon az elején kórházba is ment, ő volt az első, aki kint volt kórházban, és meglebegtették, hogy esetleg nem is jön vissza, aztán kiderült, hogy orvosilag nem mutatható ki súlyos probléma...

én minimum Gigi 4 betegségére emlékszem, és lehet, hogy nem is mutatták mindet, egyébként ez nem nagy szám ennyi idő alatt, de az nem véletlen hogy JELENTŐSÉG lett nekik tulajdonítva, így jutott Gigi több térhez, levegőhöz és figyelemhez is...

egyébként szomatizálással egész komoly betegségekhez lehet hozzájutni, amelyekbe bele is lehet halni...

avanivi 2011.04.01. 12:02:03

@genevieve: A Gigit megfertőzte az Alkosz amikor szagolgatta!!azért beteg.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 12:03:52

@genevieve:

Ki itélte el Gigit a feltehető szomatizálásaiért? Én biztos nem. A szomatizálás egy mindennapi "bevett" módja a problémák, gondok kezelésének.

_most_ 2011.04.01. 12:03:56

@genevieve: Gigi mehetne a párbajra a szopnék feliratú pólójában, értékelném az öniróniát :)

Albino Vernyul 2011.04.01. 12:05:01

@genevieve: Szerintem mi itt ezert nem iteljuk el, inkabb sajnaljuk.. Viszont altalanosan az jon le rola, hogy kamuzik mert nem mutat semmit.. Ezt meg erositik ezek a "jatek" pornos dolgok.. Sok ember, meg feluletesen erre reagal..

genevieve 2011.04.01. 12:09:07

@MÁRIA TERÉZIA:

én sem mondtam, hogy az lennél, csak annyira határozottan tudod mi baja van giginek:-)

és ugy látom, a 4 betegség is inkább csak feltételezés mint bizonyosság...

mindegy

genevieve 2011.04.01. 12:11:32

@Albino vernyul:

tehát, ha valaki nem teszi közzé minden gondolatát és érzését, az kamuzik....

érdekes világban élünk:-)

picigyongy 2011.04.01. 12:11:47

@genevieve: én egyértelműbbnek gondoltam, hogy nem olyan szoros a két lány közti versengés: Éva, nagypofájú, esetleg iritáló - de Gigi végig szerepet játszó némber...tehát egy okot nem tudnék mondani, hogy miért őt várnám vissza...Piros ruha - stb , tehát ha magára venni a kis pólóját és elmesélné. hogy ezentúl ez lesz, akkor lenne esélye....de a fehér rózsácskájával mondta tovább a szövegét a nézőknek : nekem, akki tudja , hogy mennyire nem igaz,...Ha kezdet - kezdetétől önmagát adta volan - esélyes lett volna a döntőre, lemosta volna a bátyját....Remélem, hogy taktikájuk elbukik és Gigi mehet apucihoz...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 12:15:10

@genevieve:

Mivel nem kell se együtt laknom, se együtt dolgoznom Évával csak néznem a műsort a képernyőn keresztül ezért mások a szempontjaim vele kapcsolatban, mintha élnem és dolgoznom kellene vele.

Egyik csaj se áll hozzám közel, de a műsornak Éva tesz jobbat az örjöngéseivel és kibírhatatlanságaival. Én a műsor egészét nézem, és sajnos azt kell mondjam, hogy hiába lenne egyszerűbb együtt élni Gigivel a műsornak Évára van szüksége.

Gigi egyébként nemcsak a takarítással rontotta el a helyzetét, hanem azzal, hogy lekötötte magát már nagyon az elején. Minden csajnak több esélye van, akinek vannak úgymond szabad vegyértékei, tehát akinek szabadon lehet udvarolni, és ő maga is flörtöl kacérkodik, hülyéskedik, nem fegyelmezi le magát, és inkább önmagát adja. De mivel Gigi elég hamar lekötötte magát az egyébként kedves, de uncsi Jerzyhez, és folytatták a halál unalmas szexműsorukat, ezért aztán nem maradt módja igazán felhívni magára a figyelmet.

Még legjobban a Kultúrcsürhében mutatta meg magát, azt a formáját kellett volna tartania, de sajnos nem tette. Ki kellett volna a rúgnia végleg a fenébe a Jerzyt és sziporkáznia.

Az lesz a vicc, hogyha Gigi kiesik Jerzy is fel fog szabadulni, kevésbé fog "viselkedni" jobban szabadjára engedi magát majd és érdekesebb lesz, szóval ők kölcsönösen rontották el egymásnak.

Tehát elvileg Jerzynek is az az érdeke, hogy Gigi ne jöjjön vissza. Mintahogy Giginek is az lett volna az érdeke, hogy Jerzy ne jöjjön vissza, ha Éva őt választja.

De azzal egyetértek, hogy a párbaj kimenetele kétesélyes. E pillanatban nem lehet tudni ki jön vissza Éva vagy Gigi.

Albino Vernyul 2011.04.01. 12:24:00

@genevieve: @picigyongy: Mind a ketten vegletesen gondolkodtok.. A takaritos verzio is Gigi, meg a leder noszemely is.. Attol meg, hogy valaki mupuncit reklamozott, meg ilyen ovis szintu erotikus valamiben szerepelt anno, meg lehet redszereto, baratsagos, empatikus, segitokesz, amiket akartok.. A ketto nem zarja ki egymast.. Szerintem Gigi is inkabb pozitiv szemelyiseg, mint negativ.. Ott hibazta el, hogy ezert-azert-amazert, csak egy oldalat ismertuk meg, a kulso infok, meg megmutattak a masik oldalat is.. Igy a ketto kozott ellentet keletkezett, ami agyocsapta a szemelyiseget sokaknal..

Albino Vernyul 2011.04.01. 12:30:16

@MÁRIA TERÉZIA: Nagyon, nagyon, nagyon csodalkoznek, ha Gigi visszamenne..

2011.04.01. 12:38:23

@MÁRIA TERÉZIA: na azért akkor nagy bajban lenne a világ, ha mindenki úgy küzdene a pszichoszomatikus megbetegedések ellen, ahogy éva... másképp is ki lehet ám adni a gőzt, mondjuk kulturált/civilizált módon. ha pl. éva minden hiszti helyett futott volna csak 20 percet a futópadon, máris nem lenne problémája a combjaival.

picigyongy 2011.04.01. 12:42:36

@Albino vernyul: Gigi pozitív személyiségébe belefér volna a ledér - múpinci reklámozó is . De ő szégyenli - azaz adja az ártatlant és ez nem tetszik nekem. Mellékesen a takarítás nagyon jó unalom ellen - bulikon én is szoktam ....-de személyiségéből csak ez jött le. Nekem .

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 12:42:55

@Albino vernyul:

ez azon múlik, hogy lesz e késztetésük az embereknek pénzt költeni Évára, mert az műsor egészének érdeke önmagában nem elég motiváció, hogy rá szavazzanak pénzért, szerintem valamennyire szeretni is kell azt az embert, akire áldozunk,

és elképzelhető, hogy azért többen "szeretik" Gigit és hajlandók áldozni rá... nem tudom, mert nekem kicsit érdektelen, nincs benne meg az az extra, ami pl az Anikóban minden szempontból, Anikó igazán intelligens, szép, nagy kavaró, tud sokat nyafogni, jó színészi képességei vannak, szóval egy minden szempontból tehetséges karakter, bár lehet, hogy sokan tartanak is tőle, mint a villa fekete özvegyétől.. én pl nem tudnék rá szavazni, miközben nagyon tehetségesnek tartom, és tudom, hogy lesz ő még tévéképernyőn műsorvezetőként, vagy filmvásznon, vagy színpadon.

A szerető nagymamák meg, akik állítólag sms-eket küldenek nekik nem biztos, hogy tényleg léteznek és áldozni is fognak Gigire...

picigyongy 2011.04.01. 12:47:17

Így van kitalálva ,de igazságtalannak tartom a testvér -ill. házaspár felállást, ugyanis dupla előny. Rácz gyerekek eleve ezzel a taktikával jöttek: játszani az aranyos testvéreket,a családszerető stb-t...Lehet,hogy ezért borult ki Gigi - bátyjára hallgatott és még ő cseszegeti a takarításért és rájött , hogy nem kellett volna belemenni .....

genevieve 2011.04.01. 12:48:47

@Albino vernyul: éva fog visszamenni, mert a vv átlag nézőközönsége szerint ő csinál műsort, és azt szeretik nézni....valamint ez bécinek is jobb, mert a végső döntőben nem kell megosztani a szavazatokat ő és a huga között

persze, szerintem nem a nézők döntenek, hanem az rtl:-)

picigyongy 2011.04.01. 12:49:25

@genevieve: Nem ismerem személyesen - csak elemezgetem ....mindenhez hozzátéve: szerintem

genevieve 2011.04.01. 12:49:52

@picigyongy: elmondta a többieknek bent a villában, hogy mit csinált...szóval az adja az ártatlant nem áll meg....

picigyongy 2011.04.01. 12:50:44

@genevieve: Mellékesen Gigi amyja is azt nyilatkozta, hogy nem bánná, ha kiesne és ne gyengítse bátyját.

genevieve 2011.04.01. 12:52:06

@picigyongy:

idézlek: neked akki tuda, hogy mennyire nem igaz

"de Gigi végig szerepet játszó némber...tehát egy okot nem tudnék mondani, hogy miért őt várnám vissza...Piros ruha - stb , tehát ha magára venni a kis pólóját és elmesélné. hogy ezentúl ez lesz, akkor lenne esélye....de a fehér rózsácskájával mondta tovább a szövegét a nézőknek : nekem, akki tudja , hogy mennyire nem igaz,...Ha kezdet - kezdetétől önmagát adta volan - esélyes lett volna

picigyongy 2011.04.01. 12:52:44

@genevieve: multkor írtam , hogy nem néztem kezdetektől és főleg a délutáni össuefoglalót - ezlért lett kedvencem Hajni, mert sokszor szívemből szól ....Akkor ez visszavonva - félig , mrt mesterkéltnek látom a jókislányt.

genevieve 2011.04.01. 12:54:20

@picigyongy: igazságtalan:-)

évának és aleknak is van testvére, ha igazságtalannak tarják igy a játékot miért nem úgy jelentkeztek, ill. miért jelentkeztek egyáltalán egy igazságtalan játékba?

kén-e egy nick? 2011.04.01. 12:55:15

@Hódos Hajnalka:
Te nyertél, őt én nem ismerem.
Fogadd tengermély megbánással elegy bocsánatkérésemet.

picigyongy 2011.04.01. 13:04:21

@genevieve: Én tartom igazságtalannak . nem Éva és ALekosz . A véleményemért nem kellene egyből Évára, Alekoszra támadnod .Ugyanakkor nem tudom mi a gond azzal, hogy én nem Gigit tartom szimpatikusabbnak. Neked sem kell meggyőznöd engem - én sem akarlak meggyőzni: mindenkiben kialakult erre az időre egy vélemény.

genevieve 2011.04.01. 13:07:57

@picigyongy: alek és éva is hangoztatja ezt az igazságtalanságot.....

semmi gond azzal, hogy neked nem szimpatikus gigi, egy szóval sem mondtam....viszont az érveiddel én nem szimpatizálok:-)

dr. gernika 2011.04.01. 13:09:33

@genevieve: Azért én jobban örülnék, ha nem Éva ejtené ki, hanem Anikó...

mézescsók 2011.04.01. 13:20:02

@mama ottmarad: hát ez rettenetes lett volna!!! Amilyen hülye vagyok végignéztem a kommentjeimet, hogy hol írhattam rosszul, mert biztosan nem véletlenül jegyezted meg pont nekem, de aztán megnyugodtam. Egyszer kisiskolás koromban azt írtam egy dogában, hogy Szovlyetunió és először senkisem jött rá, hogy mi ez a szó, mert az értelmet keresték benne. Annyira idegenül nézett ki, hogy nem az országra asszociáltak.
@Dave985: nem nagyon láttam piát a kezében. Amikor visszajöttek J-vel a szülinapi kirándulásról, Olivér kérdezte a srácot, hogy Gigi ivott-e,mert nem szokott.Ha meg beteg, gyógyszert vett be, akkor nem is lett volna szabad. Viszont követ el baromságokat az ember.
@0511: nem áll szándékomban nézni azt a műsort, a Benkő-féle is iszonyúan béna volt, de van egy fogadásom, hogy Alekosz ott sem fog hmmm "közösülni". Ha mégis, valaki szóljon. Az első meglepit kap tőlem: vagy pezsgőt vagy medvehagymás pogit. Bár hajzselén is gondolkodom.
@Zelefánt: Hogy ez eddig nem jutott eszembe!!!
@Ayesha: Ha annyira koszorúslány akar lenni, akkor fizesse saját maga, emelje ennyivel az ünnepség fényét. Gálánsabb vagy hülyébb - inkább ez utóbbi - vőlegényre ráverhető a kiadás.
@genevieve: Talált, süllyedt.

Genevieve, Wakka, penelope, pushpang: kösz a tegnapi kommentemhez fűzötteket. "Az emberi értelem jellemző és szakadatlan hibája, hogy jobban izgatja a megerősítés, mint a cáfolat". Bacon szerint, de én is így működök.

genevieve 2011.04.01. 13:21:06

@gernika: én is, de erre már azt hiszem nem kerül sor....vagy ki tudja

ha most éva visszamegy, ki lesz a következő kiválasztott?

alek és éva lacira tesz? vagy jerzyre, vagy bécire?

bécinek marad alek, laci vagy jerzy
jerzynek is
lacinak alek

anikonak jerzy maradt

és éva fog dönteni

ha gigi megy vissza:

akkor gigi-béci-jerzy valószinőleg anira fog tenni és akkor ani jerzyt viszi ki

dr. gernika 2011.04.01. 13:32:46

@genevieve: Ezért lett volna most jobb, ha Éva be meri vállalni Jerzyt.
Nekem sincsenek túl jó előérzeteim, de Olivérnél is biztos voltam benne, hogy visszamegy, aztán mégis kellemes meglepetés ért.

genevieve 2011.04.01. 13:38:39

@gernika: na de éva tökös csaj és gigit vitte ki:-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.01. 13:47:24

@genevieve: Alek-Laci, vagy Anikó-Jerzy párbaj lesz a következő.Vagy más. :))

avanivi 2011.04.01. 13:54:01

@gernika: Alek fogja Jerzsit vinni, azért beszélte le Évát róla ,hogy megmaradjon neki.
De röhögnék, ha Jerzsi menne vissza !

dr. gernika 2011.04.01. 13:54:09

@genevieve: Jajj igen, olyan tökös csaj, aki mást se csinál egész nap, mint mantrázza, hogy tökösvagyoktökösvagyoktökösvagyok... roppant hihető. :)

genevieve 2011.04.01. 13:57:34

@avanivi: azon én is:-)

de sajnos kevés az esélye....bár, ahogy jerzy bekerült.....bent is maradhat

_most_ 2011.04.01. 13:58:28

@genevieve: Éva meglátta, hogy Gigi most gyenge, nem bízik magában és kint lehet hagyni. Márpedig egy Gigi elleni győzelmet sokkal értékesebbnek tart, mint egy Jerzy ellenit.

genevieve 2011.04.01. 13:59:49

@gernika: mint a kisgyerek a sötétben:-)

fütyörészik:-)

genevieve 2011.04.01. 14:01:39

@lami83: meg a lónak az izéjét tart értékesebbnek:-)

neki csak az számít, hogy visszamenjen a villába, akár 1 %-al is

avanivi 2011.04.01. 14:08:56

@genevieve: Mese cime:Szegény Jerzsi elindult a vvillába ahol leköpta a nyönyörű kenderkóc boszi.

_most_ 2011.04.01. 14:15:53

@genevieve: Éva megígérte az elején, hogy kiviszi Gigi-t, ha eljön az ideje, és most eljött. És megijedt, hogy Anikó Gigi-t akarja kivinni, így nem lesz lehetősége betartania, amit ígért, pedig őszinte, szavatartó ember.

genevieve 2011.04.01. 14:21:19

@lami83: igen, de előtte
23856883ö864399765552211-szer azt mondta, hogy következő alkalommal kiviszi jerzyt és kint hagyja:-D

_most_ 2011.04.01. 14:28:47

@genevieve: Ezért mondta, hogy legszívesebben mindkettőjüket kivinné egyszerre, simán van annyira tökös csaj, hogy megtegye, csak az rtl gondolom nem engedte :)

genevieve 2011.04.01. 14:37:21

@lami83: látom peti-csnek konkurenciája akadt:-)

MegLepke 2011.04.01. 14:38:15

@gernika: ugyehogyugye!:)

@King of Shadows: olvastam, köszönöm, így már értem.:)

Semese 2011.04.01. 14:53:23

A VV4 egy rettenetesen idegesítő, unalmas műsor. Még az elején néztem, de már akkor sem értettem, miért olyan überfaszamenőjófej csávó a görög biztonságiőr. Megtanult pár idegen kifejezést, de azokat sem mindig jól használja. Mi vicces az idegbeteg hajasbaba viselkedésén? Annak a nőnek egy orvosra van szüksége! Viselkedészavaros, és antiszociális. Mi érdekes az Anikóban, Béciben....? Egyáltalán, ki van még bent? Még jó, hogy van más szórakozási lehetőség a televízión kívül... Emberek! Itt a tavasz! Irány ki a szabadba!

genevieve 2011.04.01. 14:57:18

@Semese: igen, főleg este 7kor:-)

rianna 2011.04.01. 15:02:08

Na végre egy jó hír. Jelentkeztem egy gyakornoki pozicióra, ami fizetetlen, de jó helyen. Egy hete volt a határidő, már lemondtam, hogy behívnak, erre ma írnak, hogy az önéletrajzom és a tesztkérdések alapján javasolják, hogy jelentkezzek egy rendes állásra, amit hamarosan kiírnak.

Ez persze még nem jelent semmit, de végre egy pozitív visszajelzés. Nem vagyok helikopter :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 15:09:09

@Semese:

pedig épp mostanában kezdett jó lenni a műsor, a lakók felszabadultak, sokat hülyéskednek, viccelnek, rengeteg poén röpköd, azt hiszem a létszám is pont jó ehhez, jobb az embersűrűség a villában...

én utoljára még Oli alatt röhögtem, de az utolsó héten szinte mindennap...

avanivi 2011.04.01. 15:22:09

@Semese: Az szeretném megtudni miért olyan "überfaszamenőjófej"mások szerint az aki emgem halálra idegesít, és miért jó műsor az Éva részeg , vagy józan tombolása.
Mi lehet velem a probléma, hogy nem tudok rajtuk szórakozni.Én is úgy látom ahogy leírtad, de sokan nem , és akkor ők látják jól és mi nem? Az elejét nem néztem de elolvastam Hajnit és ideszoktam.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.01. 15:22:38

Sziasztok!

csak gondoltam szólok, van új post! :))

Hódos Hajnalka 2011.04.01. 15:24:18

@rianna: mire véget ér a műsor, minden állástalan hogyvoltozónak lesz melója! :))) gratu.

kén-e egy nick? 2011.04.01. 18:57:33

@rianna:
És mi van, ha helikopteri állást írnak ki?
süti beállítások módosítása