Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x104

2011. március 31. 15:45 - Hódos Hajnalka

Éva egy tökös csaj és Gigit viszi párbajozni. Gigi meg egy tápos, embert nem láttam még, akinek négy hónap alatt ennyi nyavalyája lett volna, na nem kerülgetem tovább a forró kását és leírom, Lilu haja nagyon tetszett tegnap az összefoglalóban. Alekoszra, a Villa Locatellijére egy rossz szót nem merek mondani, épp azon morfondíroztam, milyen jelzőkkel fogom illetni a tegnapi szerencsétlenkedést, mikor lángolni kezdett mellettem a konyharuha. Ezt abban a szent pillanatban isteni jelnek véltem, pedig nem volt az, a megoldás egyszerű, nem kell rátenni a maxra kapcsolt lapra, ennyi. Tekintve, hogy a szintén tűz elemhez tartozó mikró is leégett a héten, (feng shuisok előnyben), a továbbiakban kérném a tüzes menyecske megszólítást. A tűzről pattantat azért nem, mert ez apám szerint azt jelenti, valami csoda folytán meglépni a máglyáról. A Villában is parázs hangulatban kezdődik a nap, Anikó nyúzottan cigarettázik, kicsit később veszekedés tör ki közte és Béci közt, de előbb nézzük, hogyan reggelizett a fölső tízezer.

Narancs facsarás, hajbaszkurálás, tojás pucolás, hajbaszkurálás, a cseléd készíti a reggelit. A színvonal az asztalnál sem nívósabb, Jerzsi, olyan büdöset fingottál már megint! Az asztalnál kell ezt megbeszélni? Szerintem sem, de a párbajsonkát sem kézzel kellene lepiszkálgatni a tálról. Béci azt nézi, már tekintgetnek befelé! Tegnap még mi tekintgettünk kifelé! Vigyorogva kimegy a kertbe, ahol megkapja a beosztását Anikótól, aki ideges. Bunkók voltatok, pofátlanok voltatok, beleröhögtetek a pofámba, és még én éreztem magam hülyének! Béci védekezik, hát poén volt, Anikót ez nem hatja meg, minden poénnak van határa! Én jó pofát vágok ahhoz, hogy itt ülök kinn, megdolgoztam azért, hogy ma legyen ebédünk, ti leöntöttétek róla a vizet, nem is biztos, hogy meg tudjuk csinálni a lencsét! Nem öntöttük le, hanem beszívta a vizet! Hagyd, Béci, a sárgaborsóval nemsokára sokkal rosszabb dolog fog történni. Sőt. A legrosszabb, ami sárgaborsóval megtörténhet.

Anikó a riportszobában is hisztizik, nem szereti, hogy amit Béci mond, az poén, az jófejség, és ha valaki másként reagál az idézőjeles poénra, akkor az rosszindulatú, kijön az úgymond vallódi énje. Alekosz sem ért egyet Anikóval, túldramatizáltad a helyzetet, de Anikó önérzete jobban kicombosodott, mint a mocsári szúnyog, ne szójjá’ most be! Főzzé’, és csönbe legyé’! Fiatal lányka vagy, nem áll jól az ilyesmi! Miért nem jó nekem, ha kiállok az igazam mellett és megvédem azt, és vállalom, amit gondolok? Bezzeg te, 32 évesen is úgy gondolkodsz, hogy vihetnek mindent, csak a hálózsákot hagyják itt! Vaslady akarsz lenni ilyen ügyekben, hogy elviszik a kanalat? Bécit sem hagyják nyugodni a szörnyű események, a hálóban panaszkodik, Anikó nem érti a poént. Irigy. Nem szép erény az irigység. Jerzsi volt, hogy találtátok ki? A kinti vitának Alekosz tojásrántottája vet véget. Ez hogy néz ki? Így. Ilyet még te nem ettél! Hát az biztos. Gyere Laci, mert én ezt….Te jóságos Isten, mennyi olajat tettél bele? Nyugi, ízleni fog nektek. Ennek ilyennek kell lennie. A villásreggeli még Évát is elborzasztja. Láttátok a rántottájukat? Nagyon durva, ilyet még nem is láttam! Na, milyen Anikó? Az egyik fele sós, a másik sótlan. Így változatos. És full nyers a fehérjéje, Alek! Az adja meg a hangulatát!

A kínok kínját szimbolizálandó, rögtön az ebédhez ugrunk, Éva megmelegítette a tegnapelőtti rizst egy kicsit, nem tudja, jó-e, kóstolják meg. Alekosz is hozzálát az ebéd elkészítéséhez, rögtön az elején nehézségbe ütközik. Melyik a fokhagyma? Egy fej? Az most akkor az egész, ugye? Anikó Pillanatokon belül újra megrökönyödik, te most mit csinálsz? Pontosan én sem tudom visszaadni, Alekosz egy lekvárkeverővel csiszatolja a lábas alját követhetetlenül gyors mozdulatokkal. Tettél bele vizet? Még nem. A tüzet bekapcsoltad? Még nem, külön választom a szemeket! Laci kínjában nyers virslit kezd enni kenyérrel és mustárral, a Gazda vigyorogva figyeli, Laci, ne csak nyelj, rágj is! Alekosz megint elakad, furcsa színe van a sárgaborsónak. Nem mostad meg még egyszer? Nem. A koszos vízben, ami kiázott…érdekes lesz, azért habzik. Az hagyján, hogy habzik, de ponty szaga van.

Az apróra vágott fokhagyma a legnagyobb jóindulattal is akkora, mint a kisujjamon a köröm, hagyok a mártásba is. Rántásba! Most miért nem serceg? Éva érkezik, hogy megy? És olyan dolog történik a pusztító látvány hatására, amit sosem gondoltam volna, Éva szava elakad. Fúj, de hát ez, én ezt nem tudom, de, fúj, de hát ez mi? Hát most már fut kifelé, ide nézz! Hát erre is figyelni, arra is figyelni, nem úgy van az! Saját bevallása szerint Alekosz próbálta azt a színt kikeverni, amit az anyjától is látni szokott. Azt a sárgásbarna színt. Úgy játszott a pirospaprikával, hogy szemre be tudja lőni a színt. A mű elkészült, az alkotó büszke. Na, ezt is megtanultam csinálni, büszke lesz rám anyám! Otthon a családra azért ne főzz! Hát pedig fogok, ezek urán! A főzelék kicsit csomós lett, kicsit kesernyés, kicsit darabos, kicsit sótlan, de hát utólag is mindent meg lehet sózni, utólag is szét lehet kanállal nyomkodni. Az étel végső meggyalázásaként még elvégzi a látványtechnikai elemeket, azaz a lábos oldalára szottyosodott habot komótosan kitörli egy papírkendővel, végül szól a napraforgónak. Ezt a következőképpen: betérdel a sátorba, napraforgózik néhányat, majd aprót füttyent kétszer–háromszor úgy, ahogy a kutyának szokás olyan helyeken, ahol a leszúrt karóhoz másfél méteres láncra kikötve tartás teljesen természetes és elfogadott. Jó étvágyat! Hát lehet, hogy kell hozzá! Túlélésre alkalmas!

Borul a beosztás, egy Kertlakó beköltözhet a Villába. Újabb véres küzdelmekben kell megmérkőzniük egymással. Hajtogassatok papírhajót, öltözzetek át és menjetek be a medencébe. Át kell fújnotok a hajókat a medence túlsó végébe. Alekosz kétéltű katonai hajót hajtogat, az elnevezés ne tévesszen meg senkit, ez egy repülő. Óvatosan beleérinti legalább két lábujját a medencébe, Béci röhög, áááááá, ingatja a fejét. Alekosz, menj már bele, ne tökölődjél már! A két kézzel a medence szélén lógaszkodó Alekosz végül, miután gatyalehúzással is megfenyegetik, beleereszkedik a medencébe. Anikó nyeri a versenyt, a katonai hajó a medence közepén elsüllyed. A második feladat csöves kukorica morzsolása, ezt is Anikó nyeri. Választhat, melyik Villalakóval szeretne megmérkőzni. Alekosz nem akar fiúval aludni és kiakad, pont a Jerzsi? Nehogy már kihívd ide azt az embert! Nem szalonképes! Elgázosítja a sátrat!

Próbálja győzködni Anikót, válassza Gigit. Anikó attól tart, nem tudná legyőzni Bécit, végül úgy dönt, Jerzsi ellen nem szégyen vereséget szenvedni. A lányoknak egészségügyi okokból úgyis a Villában van a helyük. Pingpong labdákat kell az ég felé fújni úgy, hogy azok a lábuk elé tett, vízzel teli tálba essenek. Jerzsi kedvéért elismétlik egyszerűbben a játékszabályt: beveszed a szádba, pfffff, azt’ köpöd! Anikó fölényes győzelmet arat, hiába próbálja jaj, apa, nógatással buzdítani Gigi élete párját. Alekosz összeomlik. A hülye röhögését kell majd hallgatni! Ki kíváncsi arra a maflára? Nem is értem, a Gigi egy kultúrnő, hogy bírja ezt a hülyét, komolyan mondom! Az összefoglaló találgatásokkal zárul. Éva Anikót kérdezgeti. Anikó szerint egy Éva-Gigi párbajnak 60-40, egy Éva-Jerzsi párbajnak 80-20 lenne az eredménye és a lányok közül Éva a legerősebb. Ja, persze, megerősödött Jerzsi az utóbbi időben, 90-10-ről 80-20-ra. Ha Éva Gigit választaná, az tökös lenne, ha Jerzsit, az biztos. Apa és anya is beszélgetnek, apa akkora erőt kapna a párbajtól, hogy mosolyogva ébredne és maximálisan tudna itt lenni. Anya attól félt, azt fogja érezni, hogy egy nulla, van azt’ csá és ez beigazolódott. Apa vigasztalja, az emberek szívébe beloptad magad, igenis letettél az asztalra olyan dolgokat, hogy van itt keresnivalód. Gondolkodnék tovább, mire gondol Jerzsi, de feszt pofáznak és írnom kell.

Alekosznak mindegy, kivel megy Éva, Gigi és Jerzsi ellen is visszajönne, csak Jerzsi ellen látványosabban. Éva elárulja, nagyobb győzelemnek tudná be, ha Gigi ellen jönne vissza. Gigi Anikóval is beszél a kiválasztásról, szerinte Éva közte és Laci között vacillál, mert Éva tart Jerzsitől. Anikó motyog. Az lenne a legjobb, ha engem vinnél, mondja Jerzsi Évának, mert a műsor elejétől fogva voltak feszültségeink. Éva Gigire célozgat, aztán kiböki, legszívesebben mindkettőtöket vinném, egyszerre! Kezdetét veszi a nyolcadik kiválasztás, bejöhetünk egyáltalán? Persze, bejöhettek, kép úgysincs, szokás szerint. Ki hogy van? Éva jól van, kicsit fáradt, leterhelte a tegnapi masszírozás. Béci sikertelenül gúnyolódik a lila ruháján, Lilu leoltja. Gigi lázas és mandulagyulladása van, azért kornyadozik. Alekosz szerint ez már a játék legizgalmasabb része, új lehetőségek, új viszonyok. Laci, te vagy a Villamester, hozd a fémbőröndöt, ki a büdös francot érdekel, hogy te hogy érzed magad? Éva, gyere ki a riportszobába. Na most fogok ínhüvelygyulladást kapni. Izgulok, a párbaj miatt is, bármelyikünk kieshet. Reméli, hogy szombat este megbomlik Béciék egysége. Nincsenek már olyan konfliktusok, mint a játék közepe felé, mindenki érzi, hogy ez a végjáték. Vannak olyan emberek, akik most kezdtek magukra találni, de hat hét kevés, hogy megmutassák magukat, bezzeg ő elejétől kezdve önmagát adja. A Béci-Gigi egységet meg kéne bontani, mert nagyon erősek így. Azért megy már harmadszor párbajozni, mert erős és megosztó személyiség. Béciéktől ő áll a legtávolabb, nagy a szája, megmondja a magáét, vegyél már levegőt bazmeg, nem vagyunk egy hullámhosszon.

A géppuskaszájú visszamegy, kisfilmek, kik raktak jelet Évára, tudjuk, Évát nem lepte meg egyik sem, mert nem kedvelik az elejétől kezdve. Lilu szigorkodik Bécivel, aki hímel-hámol, legalábbis Lilu szerint nem ad egyenes választ, aztán kiböki, bár Éva napról-napra normálisabb, vannak olyan dolgok, amik visszavezetnek arra a dologra, mikor megbántott. Az az igazi énje, csak most színlel. Éva felháborodik. Böszmeségeket beszél! Én vagyok az egyik aki önmagát adja! Azért én nem leszek kedves a Rácz testvérekkel, hogy színleljek! Konfliktusok. Szegény Laci most is érdektelen, mint mindig, pár hőzöngés a kupi miatt, Alekosz, kezeld az Évát jelenet. Laci bevallja, hogy nehéz együtt élni vele, más gondolkodásba’ vagyunk. Anikó és Éva mély egyetértésben vallanak arról, hogy nem tudnak egymásra haragudni. Évának az fájt a legjobban, mikor Anikó egy nagyon csúnya rovarnak nevezte, értsd lecsótányozta. Gigi megint jön a szokásos szövegével, neki az fáj, ha a családját bántják. Éva szerint Gigi nagyon rafkós csaj, valami nincs rendben vele. Megjátssza magát, nem érzi őszintének. Ez a túl jó kislány nekem nem jön be. Jerzsis konfliktusok. Jerzsi alaposan odapirít, amikor Éva iszik, vagy rossz passzban van, akkor előjön egy olyan énje, amit én hozok ki belőle. Nem őszinte ember. Éva egy balféknek tartja Jerzsit. Idegesít a jelenléte, és borzasztóan befolyásolható. Egymás véleményezése megint vitába torkollik, Lilu leinti őket, Éva, gegv.

Az elejétől őszintén játszottam, mondja el nyolcvanhetedszerre is Éva. Laci, nem jövünk jól ki egymással. Azt akarja mondani, nem tetszik neki Laciban, hogy az nem a másik szemébe mond véleményt, hanem a háta mögött szövegel, de évásan belezavarodik a saját mondókájába. Jerzsiről megint elmondja, hogy idegesítő és befolyásolható, és nem jött ki belőle az igazi énje. Az igazi énről egyre többször jutnak eszembe a kis élienek, egyszer csak szétnyílik Jerzsi mellkasa és kijön egy kis kicsién, akarom mondani KicsiValódiÉn. Béci-Gigi, úgy szólok hozzátok, mint testvérpár! Helyzeti előnyben vagytok! Gigi, neked még itt a Jerzsi is! Nem vagyunk egy hullámhosszon. Ezt a zöld kendőt nektek köszönhetem! Akik nem őszinték, azok ti vagytok! Nagyon sokat gondolkodtam, tökös csaj vagyok, akivel ki fogok menni párbajozni, az a Villa Amazonja, Gigi. Végül is, mondhatta volna azt is, hogy a Villa háztartási alkalmazottja, vagy hogy a Villa takarítőnője. Gigi számított rá, megy az orvoshoz, holnapra már jól lesz, mehet a dolog. Béci nem tudja elmondani, amit akar mert Éva még szeretne valamit mondani, én meg, amikor Lilu megadta neki a szót, feladtam.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
559 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eznemsemmi 2011.04.01. 09:26:42

@avanivi: A villában szerintem Anikó a legnagyobb stratéga, csak jól tudja kendőzni. Mondjuk meg is van a magához való esze és szerintem sanszos, hogy legalább a döntben ott lesz.
A pálfordulásai ellenére vele nincs semmi bajom, tőlem akár még meg is nyerheti, persze férfiként kicsit más szemmel nézem őt. ;)

lac64 2011.04.01. 09:33:07

@avanivi: Mikor beszélte ki Anikó Gigivel Évát? Az öf-ben annyit lehetett látni, hogy Ani kint beszél Évával, annyit mond, hogy szerinte Éva tökös volt és Éva fog visszamenni, utána meg bemegy és szóba elegyedik Gigivel (a beszélgetést Gigi kezdte). Ani Éváról annyit mondott Giginek, hogy tökösnek tartja, mást Éváról nem. Még annyit mondott, hogy ő Gigit erősnek tartja, de ezt Ani máshol többször nyíltan is elmondta. Utána pedig Éva is odaült hozzájuk, és hármasban beszégettek tovább a kihívásról.
Ezt én nem nevezném kibeszélésnek.

avanivi 2011.04.01. 09:40:12

@Eznemsemmi:Nagyon szép, nem ellenszenves napraforgó ,mert könnyedén csinálja ,ezért mondom,hogy sokra viheti az életben . Remélem ezt az undormány Alkoszt nem engedi közel magához, mert akkor vége!

lac64 2011.04.01. 09:42:37

@Eznemsemmi: Ani már nincs egyik táborban sem, ő a harmadik "csoport". Ezt valamelyik játékban el is mondta. Béciék zártak, oda nem tartozhat, de Alekékhez sem, mert Alek nem bízik benne, Éva pedig több szempontból is vetélytársat lát benne.
Ani elkezdte játszani a saját játékát, jóban lenni mindenkivel, de ha úgy érzi, hogy bántják, akkor visszatámad (lásd Bécivel való veszekedése)
Persze ez is taktika, és akár be is jöhet.
Egyébként én is gyanítom, hogy Ani IQ tesztjének eredménye alacsonyabb értéket mutat, mint a valóság, van esze a lánynak.

avanivi 2011.04.01. 09:45:13

@lac64: Évának pedig azt mondta , hogy őt tarja erősnek a Gigivel szemben.

lac64 2011.04.01. 09:50:23

@avanivi: Igen ezt én is írtam, de ez nem kibeszélés. Szerintem az a kibeszélés, ha a hátad mögött rólad nem túl hízelgőn beszélgetek.
Ezt Ani nem tette. Azt pedig miért ne mondhatná mindkét félnek, hogy erősnek gondolja, hiszen ez a valóság. Azt valóban nem mondta, hogy szerinte Éva erősebb, de közvetlenül kihívás után ezt talán én sem vágtam volna Gigi arcába.

Albino Vernyul 2011.04.01. 09:52:55

@avanivi: Aniko semmit nem beszelt ki, minden konkret informaciot kerult arrol, hogy mit beszeltek Evaval a parbajrol, a kivalasztasrol, es Evarol se mond Giginek semmit, max. azt, hogy most joban vannak, sokat beszelgetnek.. Mindegyik tudja, hogy Gigi megy haza, gyengebb Evanal.. Mar csak 3 no van a villaban, Eva ellenfel, marad Aniko, akivel Gigi tobbet beszelgethet.. Raadasul mar minden kozeli ember kint van a kertben, Beci meg amugy is bunko a noi csevejhez, Jerzyt meg hagyjuk.. Aniko lehetne taho is, es elhajthatna, de nem olyan tipus.. Ettol fuggetlenul Evaval valtozatlan a viszony, most joban vannak.. Es a joban levest Eva kezdemyezte, nem Aniko.. Amugy tegnap este Eva kikerult a kertbe, Aniko kardiganjat kapta meg, hogy ne fazzon..

Eznemsemmi 2011.04.01. 09:57:43

@Albino vernyul: Tök mindegy mi történik, úgyis az esik ki, akit majd Anikó visszavár a párbajról! :)

Albino Vernyul 2011.04.01. 10:03:03

@lac64: Kicsit osszetettebb.. Van az Alek/Eva duo, es van a Beci/Gigi/Jerzy trio, ezek a kemeny magok.. Aniko kulsoskent a duohoz van kozelebb, Laci a triohoz, de Aniko/Laci kozott is van egy kapcsolat, de nem taktikai..

Albino Vernyul 2011.04.01. 10:09:46

@Eznemsemmi: Evat fogja mondani, ha addig Eva nem szol be neki valami boszmeseget.. Es miota mar csak 3 lany van, jobban osszezarnak.. Mind a harom kozott javult a viszony, egyszeruen egymasra vannak utalva.. Barmilyen godjuk van, nincs kivel kibeszelni, segitseget kerni.. Ez termeszetes folyamat, a helyzet kenyszeriti ki..

_most_ 2011.04.01. 10:12:46

@Eznemsemmi: Szerintem paranoiás vagy kicsit, csak arról van szó, hogy Balázs jófej, ezért a jófej villalakókat kedveli. Jerzy meg tényleg vicces néha, de máskor meg olyan böszmeségeket mond, tegnap is: "mi az a hokedli?", meg az unnaturális szó is elég természetellenesen hangzott a szájából :)

Albino Vernyul 2011.04.01. 10:19:33

@avanivi: De Giginek azt nem mondta, hogy Evaval szemben tartja erosnek, csak hogy eros.. Figyelni kell a reszletekre..:)) Egyebkent azota javul a viszonyuk, mikor Alekkal volt a tamponos affer, es Gigi kiment hozza a jakuzzihoz megvigasztalni..

_most_ 2011.04.01. 10:40:31

@Albino vernyul: Látom te mindent meg tudsz magyarázni, ha Anikóról van szó. A feladatoknál nekem úgy tűnik, hogy szándékosan nyafog, hogy milyen béna lesz benne, hogy mikor aztán megnyeri a feladatot, még nagyobb dolognak tűnjön, ha meg nem nyeri meg, akkor tovább nyafog, hogy ő megmondta, hogy béna lesz.

genevieve 2011.04.01. 10:43:55

@lami83: ha nem tudja, hogy mi a hokedli mitől böszmeség?
egyszerűen csak ahol ő nőtt fel, nem használták ezt a kifejezést, vagy magát a butordarabot....manapság a háztartásokban sem nagyon van hokedli....

te pl. tudod, hogy burgonyának hány féle megnevezése van amit magyarországon használnak?

inmemancsi 2011.04.01. 10:46:24

@lami83: látszik, hogy nem lány/nő vagy. Ez nőknél természetes:))

avanivi 2011.04.01. 10:48:17

@Albino vernyul: Megnéztem megint, igazad van ebben az esetben. Ez egy játék ami sok pénzről szól es nem a barátségról . Eznemsemminek is igaza van, hogy jó stratéga ,én sem elitélően irtam róla, mint láthatod fentebb.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 10:48:47

Az utolsó héten megint sokat lehetett röhögni az adásokon, jó hangulatú volt a műsor, lehet, hogy most van ideális számú ember a házban, mindenki tud mindenkihez viszonyulni, kevesebb az összetűzés és mindenki elővette a humorát, nagyon jókat röhögtek megint, mondjuk jól volt kitalálva ehhez az alapszituáció a kertlakók és az urak akiket meg lehet lopni, cselédek, lakájok, , na vicces helyzetek voltak, azt hiszem amióta kiment oli ennyi felszabadult röhögés még nem volt... általában is lazábbak a szereplők, jól veszik a szerepeket...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 10:49:22

tegnap éjszakáról van valahol felvétel? mert én korán elaludtam...

genevieve 2011.04.01. 10:58:11

@avanivi: gigi sose nyafogott semmilyen feladat előtt:-)

szó nélkül odatette magát és megcsinálta

érdekes, hogy mégis ő játsza meg magát:-)

Albino Vernyul 2011.04.01. 11:00:04

@lami83: Hat igen.. Azt nem tudnam megmagyarazni, ha odament volna Gigihez, lekurvazta volna Evat, aztan Evanak meg Gigit, vagy elmondta volna, hogy konkretan mit beszelgettek.. De mivel ilyen nem tortent, csak a valosagra kellett ravilagitanom..:)
Igen, szerintem is kicsit raerosit a nyafizasra.. Ettol fuggetlenul az onbizalomhiny ott van a hatterben.. Ezert is var folyamatosan megerositest.. Evanal is megvan az onbizalomhiany, nala ez egyreszt ugy jelentkezik, hogy elkezdi magat produkalni Aleknak, es ha nem kap megerositest, akkor jon a hiszti.. Illetve vegig kocogja a "baratait" es nyomja a szoveget, hogy O most milyen ez, meg milyen az, es erre bologatast var.. Ha megkapja, akkor boldog...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 11:08:01

@genevieve: viszont sokat szomatizál, magyarul a bátyjának és később Jerzynek a nyomasztása betegségekben jön ki nála... ő volt az első a házban aki kórházba ment és utána is többször volt beteg.

Ez azt jelenti, hogy nem adja ki magából a feszültségeket és cuccokat, hanem inkább alkalmazkodik és beteg lesz, amikor viszont kiadja akkor meg hogyis mondjam enyhén szólva meglepő és nem odavaló, nem helyénvaló. Amikor például az 'úri' ebédlőasztalnál odafordult Jerzyhez, hogy borzalmas büdöset fingtál, nem világos hogy erre miért volt szükség, hisz ők ezt érezték, de mi a nézők erről nem tudtunk, amíg ő fel nem világosított minket, ez enyhén szólva megalázó lehetett Jerzy számára, aki nyilván nem direkt csinálta.. magyarul Gigi lealázta a szerelmét ország-világ előtt..

_most_ 2011.04.01. 11:09:59

@genevieve: Persze, hogy ismerem a burgonya összes megnevezését: burgonya meg krumpli :) Nem gond, ha Jerzy nem tudja, hogy mi az a hokedli, de például a szövegkörnyezetből ki lehetett volna következtetni, hogy egy ülőalkalmatosság, ezek után meg nehéz felismerni, mikor látja, hogy behozzák a raktárból.

genevieve 2011.04.01. 11:11:17

@MÁRIA TERÉZIA:

szerintem meg aki beteg azért beteg mert vagy valami szervi baja van, vagy mert megfertőződött....

ennek a lélekhez semmi köze...nem megfázásról van szó

birom, hogy mennyi amatör orvos van:-)

talán mert nem játszik a kamerának:-)

egyébként ilyesmiket már mások is megjegyeztek jerzyvel kapcsolatban...pl. alek is azért nem akarta jerzyt hálótársnak mert el fogja gázosítani a sátrat

genevieve 2011.04.01. 11:14:36

@lami83: ja, meg pl. a kolompér

vagy tudod mi az a ruca?:-)

mivel ülő alkalmatosság lehetett volna pl. pad is

és miután látta, már nem értetlenkedett

de persze, ha böszmének akarod látni, akkor úgyis mindegy:-)

alek ennél sokkal böszmébbeket mond:-)

genevieve 2011.04.01. 11:16:10

@MÁRIA TERÉZIA: én csak a hasfájásra és a mostani torokgyulladásról tudok, lemaradtam valamiről?

alek betegsége milyen lelki nyomásra jött létre szerinted?

avanivi 2011.04.01. 11:17:48

@genevieve: Nem irtam hogy Gigi nyafogott és én Őt várom vissza!!Azt sem ,hogy megjátsza magát ,semmi rosszat nem mondtam Gigire!
@Albino vernyul: látom mit irtam ,most megyek áLamelnöknek.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 11:20:28

@genevieve:

Hátha erről te szentül meg vagy győzödve, akkor felesleges lenne tovább győzködnöm téged, de hogy a szomatizálás az orvostudomány egy fontos kategóriája az ténykérdés, ezért tudnak sokszor placebóval gyógyítani.

Te innen a képernyő túlsó feléről nem fogod tudni biztosan megmondani, hogy szomatizálás útján szerezte be a betegségeit a villában, vagy se, de annak mindenesetre neked is fel kellett tünnie, hogy ő volt a legtöbbször beteg, neki volt a legtöbb nyavalyája.

A szomatizálás a problémakkal való szembesülés elöl való menekülés egy formája, a részvét és figyelem megszerzésének egyik útja, illetve arra is jó, hogy az embert kicsit békén hagyják és teret kapjon..

Nem arról van szó, hogy tudatosan él vele, hogy manipuláljon, de mégis él vele, mert épp nem tud jobb eszközt...

genevieve 2011.04.01. 11:22:35

@avanivi: tudom, csak a gondolatodat fűztem tovább:-)

hogy míg a többi csaj állandóan nyafizik, bezzeg ő odateszi magát szó nélkül

genevieve 2011.04.01. 11:24:14

@MÁRIA TERÉZIA: te onnan a képernyő előttről meg tudod mondani, hogy szomatizálás a problémája?

tényleg orvos vagy, esetleg távgyógyító?

de még mindig nem tudom hányszor is volt beteg gigi?

Albino Vernyul 2011.04.01. 11:30:14

@genevieve: Giginel ott a gubanc, hogy elfojt.. De tenyleg, nem csak rafogtak.. Benyeli az erzelmeit, ezert van olyan erzese az embernek, hogy jatszik.. Aniko, meg Gigi a 2 veglet.. Aniko verbalisan, mimikaban, testbeszedben is kiad mindent, Gigi mindent probal uralni, ettol tunik olyan huvosnek.. Persze, ha nagyon odafigyel valaki, nala is latni az erzelmi hullamzasokat.. Itt van, mikor kicsit lelazul.. Ez a kivalaszas utani ejjel, ha valaki meg nem nezte meg.. Szinte vegig Aniko, meg Gigi..:

www.youtube.com/watch?v=kKlvfC3EZbE

genevieve 2011.04.01. 11:33:42

@Albino vernyul:
ezzel egyetértek, gigi elfojt bizonyos érzelmeket, nem áll oda acsarkodni mint éva és nem kezd el hisztizni és bömbölni mikor valami problémája van...

közösségben ez szerintem teljesen normális dolog, gondolom az emberek általában a munkahelyükön is visszafogják magukat és kétszer meggondolják hogyan viselkednek

egy éva féle konfliktus kezelés esetén, már az első alkalommal kibaszták volna minden helyről....

genevieve 2011.04.01. 11:41:29

@Albino vernyul: lányok egymás közt:-)

egyébként giginek a párbajon dögösre kéne venni a figurát:-)

tüzpiros mini egyberuha, mellek kiemelve, piros tűsarkú cipő és a haja begöndöritve és igenis egy erősebb smink:-)

Albino Vernyul 2011.04.01. 11:45:58

@genevieve: Igen, csak ezt O tulzasba viszi.. Aniko kihisztizi, Eva kiorditja a feszultseget, Gigi meg felorli magat.. Az elso ketto, lehet hogy idegesitobbnek tunik, es van ami tulzas, de amit Gigi csinal, az a veszelyesebb onmagara nezve, es ebben csatlakozom Maria Tereziahoz..

dr. gernika 2011.04.01. 11:46:08

@Albino vernyul: Ezt már én is észrevettem, hogy azért is takarít annyit, mert azzal vezeti le a stresszt.
A videón tényleg aranyos.

genevieve 2011.04.01. 11:54:27

@Albino vernyul:
igen, önmagára veszélyesebb lehet, na de ezért elitélni.........

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 12:01:27

@genevieve:

csúsztatásaid kicsit nyakatekertek:

nem írtam sehol, hogy orvos volnék, vagy távgyógyító, ezek pusztán a te kiterjesztéseid, ellenben a mindennapi életben gyakran előforduló jelenségről beszélek.

Gigi magára vette két férfi nyomasztását is, és mivel nem adja le azonnal a feszültségeit ahogy Éva, nagyon sanszos, hogy betegségei szomatizáltak,

pl:
nagyon az elején kórházba is ment, ő volt az első, aki kint volt kórházban, és meglebegtették, hogy esetleg nem is jön vissza, aztán kiderült, hogy orvosilag nem mutatható ki súlyos probléma...

én minimum Gigi 4 betegségére emlékszem, és lehet, hogy nem is mutatták mindet, egyébként ez nem nagy szám ennyi idő alatt, de az nem véletlen hogy JELENTŐSÉG lett nekik tulajdonítva, így jutott Gigi több térhez, levegőhöz és figyelemhez is...

egyébként szomatizálással egész komoly betegségekhez lehet hozzájutni, amelyekbe bele is lehet halni...

avanivi 2011.04.01. 12:02:03

@genevieve: A Gigit megfertőzte az Alkosz amikor szagolgatta!!azért beteg.

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 12:03:52

@genevieve:

Ki itélte el Gigit a feltehető szomatizálásaiért? Én biztos nem. A szomatizálás egy mindennapi "bevett" módja a problémák, gondok kezelésének.

_most_ 2011.04.01. 12:03:56

@genevieve: Gigi mehetne a párbajra a szopnék feliratú pólójában, értékelném az öniróniát :)

Albino Vernyul 2011.04.01. 12:05:01

@genevieve: Szerintem mi itt ezert nem iteljuk el, inkabb sajnaljuk.. Viszont altalanosan az jon le rola, hogy kamuzik mert nem mutat semmit.. Ezt meg erositik ezek a "jatek" pornos dolgok.. Sok ember, meg feluletesen erre reagal..

genevieve 2011.04.01. 12:09:07

@MÁRIA TERÉZIA:

én sem mondtam, hogy az lennél, csak annyira határozottan tudod mi baja van giginek:-)

és ugy látom, a 4 betegség is inkább csak feltételezés mint bizonyosság...

mindegy

genevieve 2011.04.01. 12:11:32

@Albino vernyul:

tehát, ha valaki nem teszi közzé minden gondolatát és érzését, az kamuzik....

érdekes világban élünk:-)

picigyongy 2011.04.01. 12:11:47

@genevieve: én egyértelműbbnek gondoltam, hogy nem olyan szoros a két lány közti versengés: Éva, nagypofájú, esetleg iritáló - de Gigi végig szerepet játszó némber...tehát egy okot nem tudnék mondani, hogy miért őt várnám vissza...Piros ruha - stb , tehát ha magára venni a kis pólóját és elmesélné. hogy ezentúl ez lesz, akkor lenne esélye....de a fehér rózsácskájával mondta tovább a szövegét a nézőknek : nekem, akki tudja , hogy mennyire nem igaz,...Ha kezdet - kezdetétől önmagát adta volan - esélyes lett volna a döntőre, lemosta volna a bátyját....Remélem, hogy taktikájuk elbukik és Gigi mehet apucihoz...

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 12:15:10

@genevieve:

Mivel nem kell se együtt laknom, se együtt dolgoznom Évával csak néznem a műsort a képernyőn keresztül ezért mások a szempontjaim vele kapcsolatban, mintha élnem és dolgoznom kellene vele.

Egyik csaj se áll hozzám közel, de a műsornak Éva tesz jobbat az örjöngéseivel és kibírhatatlanságaival. Én a műsor egészét nézem, és sajnos azt kell mondjam, hogy hiába lenne egyszerűbb együtt élni Gigivel a műsornak Évára van szüksége.

Gigi egyébként nemcsak a takarítással rontotta el a helyzetét, hanem azzal, hogy lekötötte magát már nagyon az elején. Minden csajnak több esélye van, akinek vannak úgymond szabad vegyértékei, tehát akinek szabadon lehet udvarolni, és ő maga is flörtöl kacérkodik, hülyéskedik, nem fegyelmezi le magát, és inkább önmagát adja. De mivel Gigi elég hamar lekötötte magát az egyébként kedves, de uncsi Jerzyhez, és folytatták a halál unalmas szexműsorukat, ezért aztán nem maradt módja igazán felhívni magára a figyelmet.

Még legjobban a Kultúrcsürhében mutatta meg magát, azt a formáját kellett volna tartania, de sajnos nem tette. Ki kellett volna a rúgnia végleg a fenébe a Jerzyt és sziporkáznia.

Az lesz a vicc, hogyha Gigi kiesik Jerzy is fel fog szabadulni, kevésbé fog "viselkedni" jobban szabadjára engedi magát majd és érdekesebb lesz, szóval ők kölcsönösen rontották el egymásnak.

Tehát elvileg Jerzynek is az az érdeke, hogy Gigi ne jöjjön vissza. Mintahogy Giginek is az lett volna az érdeke, hogy Jerzy ne jöjjön vissza, ha Éva őt választja.

De azzal egyetértek, hogy a párbaj kimenetele kétesélyes. E pillanatban nem lehet tudni ki jön vissza Éva vagy Gigi.

Albino Vernyul 2011.04.01. 12:24:00

@genevieve: @picigyongy: Mind a ketten vegletesen gondolkodtok.. A takaritos verzio is Gigi, meg a leder noszemely is.. Attol meg, hogy valaki mupuncit reklamozott, meg ilyen ovis szintu erotikus valamiben szerepelt anno, meg lehet redszereto, baratsagos, empatikus, segitokesz, amiket akartok.. A ketto nem zarja ki egymast.. Szerintem Gigi is inkabb pozitiv szemelyiseg, mint negativ.. Ott hibazta el, hogy ezert-azert-amazert, csak egy oldalat ismertuk meg, a kulso infok, meg megmutattak a masik oldalat is.. Igy a ketto kozott ellentet keletkezett, ami agyocsapta a szemelyiseget sokaknal..

Albino Vernyul 2011.04.01. 12:30:16

@MÁRIA TERÉZIA: Nagyon, nagyon, nagyon csodalkoznek, ha Gigi visszamenne..

2011.04.01. 12:38:23

@MÁRIA TERÉZIA: na azért akkor nagy bajban lenne a világ, ha mindenki úgy küzdene a pszichoszomatikus megbetegedések ellen, ahogy éva... másképp is ki lehet ám adni a gőzt, mondjuk kulturált/civilizált módon. ha pl. éva minden hiszti helyett futott volna csak 20 percet a futópadon, máris nem lenne problémája a combjaival.

picigyongy 2011.04.01. 12:42:36

@Albino vernyul: Gigi pozitív személyiségébe belefér volna a ledér - múpinci reklámozó is . De ő szégyenli - azaz adja az ártatlant és ez nem tetszik nekem. Mellékesen a takarítás nagyon jó unalom ellen - bulikon én is szoktam ....-de személyiségéből csak ez jött le. Nekem .

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 12:42:55

@Albino vernyul:

ez azon múlik, hogy lesz e késztetésük az embereknek pénzt költeni Évára, mert az műsor egészének érdeke önmagában nem elég motiváció, hogy rá szavazzanak pénzért, szerintem valamennyire szeretni is kell azt az embert, akire áldozunk,

és elképzelhető, hogy azért többen "szeretik" Gigit és hajlandók áldozni rá... nem tudom, mert nekem kicsit érdektelen, nincs benne meg az az extra, ami pl az Anikóban minden szempontból, Anikó igazán intelligens, szép, nagy kavaró, tud sokat nyafogni, jó színészi képességei vannak, szóval egy minden szempontból tehetséges karakter, bár lehet, hogy sokan tartanak is tőle, mint a villa fekete özvegyétől.. én pl nem tudnék rá szavazni, miközben nagyon tehetségesnek tartom, és tudom, hogy lesz ő még tévéképernyőn műsorvezetőként, vagy filmvásznon, vagy színpadon.

A szerető nagymamák meg, akik állítólag sms-eket küldenek nekik nem biztos, hogy tényleg léteznek és áldozni is fognak Gigire...

picigyongy 2011.04.01. 12:47:17

Így van kitalálva ,de igazságtalannak tartom a testvér -ill. házaspár felállást, ugyanis dupla előny. Rácz gyerekek eleve ezzel a taktikával jöttek: játszani az aranyos testvéreket,a családszerető stb-t...Lehet,hogy ezért borult ki Gigi - bátyjára hallgatott és még ő cseszegeti a takarításért és rájött , hogy nem kellett volna belemenni .....

genevieve 2011.04.01. 12:48:47

@Albino vernyul: éva fog visszamenni, mert a vv átlag nézőközönsége szerint ő csinál műsort, és azt szeretik nézni....valamint ez bécinek is jobb, mert a végső döntőben nem kell megosztani a szavazatokat ő és a huga között

persze, szerintem nem a nézők döntenek, hanem az rtl:-)

picigyongy 2011.04.01. 12:49:25

@genevieve: Nem ismerem személyesen - csak elemezgetem ....mindenhez hozzátéve: szerintem

genevieve 2011.04.01. 12:49:52

@picigyongy: elmondta a többieknek bent a villában, hogy mit csinált...szóval az adja az ártatlant nem áll meg....

picigyongy 2011.04.01. 12:50:44

@genevieve: Mellékesen Gigi amyja is azt nyilatkozta, hogy nem bánná, ha kiesne és ne gyengítse bátyját.

genevieve 2011.04.01. 12:52:06

@picigyongy:

idézlek: neked akki tuda, hogy mennyire nem igaz

"de Gigi végig szerepet játszó némber...tehát egy okot nem tudnék mondani, hogy miért őt várnám vissza...Piros ruha - stb , tehát ha magára venni a kis pólóját és elmesélné. hogy ezentúl ez lesz, akkor lenne esélye....de a fehér rózsácskájával mondta tovább a szövegét a nézőknek : nekem, akki tudja , hogy mennyire nem igaz,...Ha kezdet - kezdetétől önmagát adta volan - esélyes lett volna

picigyongy 2011.04.01. 12:52:44

@genevieve: multkor írtam , hogy nem néztem kezdetektől és főleg a délutáni össuefoglalót - ezlért lett kedvencem Hajni, mert sokszor szívemből szól ....Akkor ez visszavonva - félig , mrt mesterkéltnek látom a jókislányt.

genevieve 2011.04.01. 12:54:20

@picigyongy: igazságtalan:-)

évának és aleknak is van testvére, ha igazságtalannak tarják igy a játékot miért nem úgy jelentkeztek, ill. miért jelentkeztek egyáltalán egy igazságtalan játékba?

kén-e egy nick? 2011.04.01. 12:55:15

@Hódos Hajnalka:
Te nyertél, őt én nem ismerem.
Fogadd tengermély megbánással elegy bocsánatkérésemet.

picigyongy 2011.04.01. 13:04:21

@genevieve: Én tartom igazságtalannak . nem Éva és ALekosz . A véleményemért nem kellene egyből Évára, Alekoszra támadnod .Ugyanakkor nem tudom mi a gond azzal, hogy én nem Gigit tartom szimpatikusabbnak. Neked sem kell meggyőznöd engem - én sem akarlak meggyőzni: mindenkiben kialakult erre az időre egy vélemény.

genevieve 2011.04.01. 13:07:57

@picigyongy: alek és éva is hangoztatja ezt az igazságtalanságot.....

semmi gond azzal, hogy neked nem szimpatikus gigi, egy szóval sem mondtam....viszont az érveiddel én nem szimpatizálok:-)

dr. gernika 2011.04.01. 13:09:33

@genevieve: Azért én jobban örülnék, ha nem Éva ejtené ki, hanem Anikó...

mézescsók 2011.04.01. 13:20:02

@mama ottmarad: hát ez rettenetes lett volna!!! Amilyen hülye vagyok végignéztem a kommentjeimet, hogy hol írhattam rosszul, mert biztosan nem véletlenül jegyezted meg pont nekem, de aztán megnyugodtam. Egyszer kisiskolás koromban azt írtam egy dogában, hogy Szovlyetunió és először senkisem jött rá, hogy mi ez a szó, mert az értelmet keresték benne. Annyira idegenül nézett ki, hogy nem az országra asszociáltak.
@Dave985: nem nagyon láttam piát a kezében. Amikor visszajöttek J-vel a szülinapi kirándulásról, Olivér kérdezte a srácot, hogy Gigi ivott-e,mert nem szokott.Ha meg beteg, gyógyszert vett be, akkor nem is lett volna szabad. Viszont követ el baromságokat az ember.
@0511: nem áll szándékomban nézni azt a műsort, a Benkő-féle is iszonyúan béna volt, de van egy fogadásom, hogy Alekosz ott sem fog hmmm "közösülni". Ha mégis, valaki szóljon. Az első meglepit kap tőlem: vagy pezsgőt vagy medvehagymás pogit. Bár hajzselén is gondolkodom.
@Zelefánt: Hogy ez eddig nem jutott eszembe!!!
@Ayesha: Ha annyira koszorúslány akar lenni, akkor fizesse saját maga, emelje ennyivel az ünnepség fényét. Gálánsabb vagy hülyébb - inkább ez utóbbi - vőlegényre ráverhető a kiadás.
@genevieve: Talált, süllyedt.

Genevieve, Wakka, penelope, pushpang: kösz a tegnapi kommentemhez fűzötteket. "Az emberi értelem jellemző és szakadatlan hibája, hogy jobban izgatja a megerősítés, mint a cáfolat". Bacon szerint, de én is így működök.

genevieve 2011.04.01. 13:21:06

@gernika: én is, de erre már azt hiszem nem kerül sor....vagy ki tudja

ha most éva visszamegy, ki lesz a következő kiválasztott?

alek és éva lacira tesz? vagy jerzyre, vagy bécire?

bécinek marad alek, laci vagy jerzy
jerzynek is
lacinak alek

anikonak jerzy maradt

és éva fog dönteni

ha gigi megy vissza:

akkor gigi-béci-jerzy valószinőleg anira fog tenni és akkor ani jerzyt viszi ki

dr. gernika 2011.04.01. 13:32:46

@genevieve: Ezért lett volna most jobb, ha Éva be meri vállalni Jerzyt.
Nekem sincsenek túl jó előérzeteim, de Olivérnél is biztos voltam benne, hogy visszamegy, aztán mégis kellemes meglepetés ért.

genevieve 2011.04.01. 13:38:39

@gernika: na de éva tökös csaj és gigit vitte ki:-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.04.01. 13:47:24

@genevieve: Alek-Laci, vagy Anikó-Jerzy párbaj lesz a következő.Vagy más. :))

avanivi 2011.04.01. 13:54:01

@gernika: Alek fogja Jerzsit vinni, azért beszélte le Évát róla ,hogy megmaradjon neki.
De röhögnék, ha Jerzsi menne vissza !

dr. gernika 2011.04.01. 13:54:09

@genevieve: Jajj igen, olyan tökös csaj, aki mást se csinál egész nap, mint mantrázza, hogy tökösvagyoktökösvagyoktökösvagyok... roppant hihető. :)

genevieve 2011.04.01. 13:57:34

@avanivi: azon én is:-)

de sajnos kevés az esélye....bár, ahogy jerzy bekerült.....bent is maradhat

_most_ 2011.04.01. 13:58:28

@genevieve: Éva meglátta, hogy Gigi most gyenge, nem bízik magában és kint lehet hagyni. Márpedig egy Gigi elleni győzelmet sokkal értékesebbnek tart, mint egy Jerzy ellenit.

genevieve 2011.04.01. 13:59:49

@gernika: mint a kisgyerek a sötétben:-)

fütyörészik:-)

genevieve 2011.04.01. 14:01:39

@lami83: meg a lónak az izéjét tart értékesebbnek:-)

neki csak az számít, hogy visszamenjen a villába, akár 1 %-al is

avanivi 2011.04.01. 14:08:56

@genevieve: Mese cime:Szegény Jerzsi elindult a vvillába ahol leköpta a nyönyörű kenderkóc boszi.

_most_ 2011.04.01. 14:15:53

@genevieve: Éva megígérte az elején, hogy kiviszi Gigi-t, ha eljön az ideje, és most eljött. És megijedt, hogy Anikó Gigi-t akarja kivinni, így nem lesz lehetősége betartania, amit ígért, pedig őszinte, szavatartó ember.

genevieve 2011.04.01. 14:21:19

@lami83: igen, de előtte
23856883ö864399765552211-szer azt mondta, hogy következő alkalommal kiviszi jerzyt és kint hagyja:-D

_most_ 2011.04.01. 14:28:47

@genevieve: Ezért mondta, hogy legszívesebben mindkettőjüket kivinné egyszerre, simán van annyira tökös csaj, hogy megtegye, csak az rtl gondolom nem engedte :)

genevieve 2011.04.01. 14:37:21

@lami83: látom peti-csnek konkurenciája akadt:-)

MegLepke 2011.04.01. 14:38:15

@gernika: ugyehogyugye!:)

@King of Shadows: olvastam, köszönöm, így már értem.:)

Semese 2011.04.01. 14:53:23

A VV4 egy rettenetesen idegesítő, unalmas műsor. Még az elején néztem, de már akkor sem értettem, miért olyan überfaszamenőjófej csávó a görög biztonságiőr. Megtanult pár idegen kifejezést, de azokat sem mindig jól használja. Mi vicces az idegbeteg hajasbaba viselkedésén? Annak a nőnek egy orvosra van szüksége! Viselkedészavaros, és antiszociális. Mi érdekes az Anikóban, Béciben....? Egyáltalán, ki van még bent? Még jó, hogy van más szórakozási lehetőség a televízión kívül... Emberek! Itt a tavasz! Irány ki a szabadba!

genevieve 2011.04.01. 14:57:18

@Semese: igen, főleg este 7kor:-)

rianna 2011.04.01. 15:02:08

Na végre egy jó hír. Jelentkeztem egy gyakornoki pozicióra, ami fizetetlen, de jó helyen. Egy hete volt a határidő, már lemondtam, hogy behívnak, erre ma írnak, hogy az önéletrajzom és a tesztkérdések alapján javasolják, hogy jelentkezzek egy rendes állásra, amit hamarosan kiírnak.

Ez persze még nem jelent semmit, de végre egy pozitív visszajelzés. Nem vagyok helikopter :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.04.01. 15:09:09

@Semese:

pedig épp mostanában kezdett jó lenni a műsor, a lakók felszabadultak, sokat hülyéskednek, viccelnek, rengeteg poén röpköd, azt hiszem a létszám is pont jó ehhez, jobb az embersűrűség a villában...

én utoljára még Oli alatt röhögtem, de az utolsó héten szinte mindennap...

avanivi 2011.04.01. 15:22:09

@Semese: Az szeretném megtudni miért olyan "überfaszamenőjófej"mások szerint az aki emgem halálra idegesít, és miért jó műsor az Éva részeg , vagy józan tombolása.
Mi lehet velem a probléma, hogy nem tudok rajtuk szórakozni.Én is úgy látom ahogy leírtad, de sokan nem , és akkor ők látják jól és mi nem? Az elejét nem néztem de elolvastam Hajnit és ideszoktam.

bukott madonna két nagy didivel 2011.04.01. 15:22:38

Sziasztok!

csak gondoltam szólok, van új post! :))

Hódos Hajnalka 2011.04.01. 15:24:18

@rianna: mire véget ér a műsor, minden állástalan hogyvoltozónak lesz melója! :))) gratu.

kén-e egy nick? 2011.04.01. 18:57:33

@rianna:
És mi van, ha helikopteri állást írnak ki?
süti beállítások módosítása