Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x103

2011. március 30. 15:00 - Hódos Hajnalka

Hogy a franc essen bele ebbe az órabazgatásba, meg vagyok zavarodva, mint a szőke női sofőr a körforgalom előtti harmincas táblánál. Felkelek én a szokott időben, vekker nélkül, ahogy szoktam, aztán szédelgek egész nap eltévedve a felborult tér-idő kontinuumban, vissza a homokórákat, le a gépkakasokkal! Laci és Anikó között természetesen semmi nem történt, jó volt eldumálgatni hajnalig, aztán pont ennyi. Nagyjából erre számítottam, ez körülbelül annyira lehetett izgalmas, mint egy Kaposvár-Pápa meccs és körülbelül annyira is érdekelt. Nem úgy mint az, mire volt kíváncsi Andris! „Én akkor is kíváncsi vagyok rá, ne haragudj, jó? Mert nekem ez a mun..” kezdődött az öfi, szerencsétlen rendes kis húg megint szarul járt, innentől kezdve kit érdekel, miért borult ki Gigi?

Egyébként attól borult ki, hogy úgy érzi, egy nagy nulla. Négy hónapig takarítottam meg mostam és semmi nem jött le sehova. Mindenki többet ér itt nálam. Gigiben van más is, de nem akar kijönni. Olyan, mintha csak itt lenne. Ez egyfajta tünet, meg akar felelni. Attól borult a bili, hogy Béci leoltotta, miért takarítja a konyhát. Gigi elvonult bőgni a nyugiszobába, Béci több értelmezhetetlen mondatban, amitől megkímélnék mindenkit, kifejtette Jerzsinek, hogy Gigit idegesíti mások trehánysága, de nem szól, magában őrlődik, őt meg az bosszantja, hogy mások sminkbe’ meg hajba’ meg mindenbe’ odarakják magukat, körülöttük meg retek van, aztán Gigi után ment. Próbáld meg azt, ami benned van, ami jó. Nem biztos, hogy ha kimész, mosogatólány akarsz lenni, vagy házmester. Csináld azt, amihez értesz, hat heted van, használd ki. Végül, mit rinyázol, keljél már fel, te retek felkiáltással belerúgott egyet.

Gigi felkelt, de a konyhában is bőgött. Normális esetben ő őrült és hülye. Magamat rendelem magatok alá. Te otthon is ezt csinálod! Hát igen. Hát akkor? Csak lehet, hogy az emberek erre nem kíváncsiak. Ők arra lennének kíváncsiak, hogy elmondom a véleményem és ha kell, összeveszünk. És ha nem lenne itt Jerzsi, pucsítana is. Jó lenne, ha egyszer-kétszer felszólalnál, hogy lássák az erőteljesebb énedet! Ha fáradt vagy, pihenj, egyél csokit, érted, akkor csináld! Ha leköp az Éva, biztos nem fogom engedni, hogy visszaköpj, akkor én fogok köpni! Van itt elég pszichológiai eset, nehogy már te is az legyél! Természetesen Alekosz és Éva is értékeli a történteket. Ki mondta neki, hogy legyen ő a takarító fővállalkozó? Mondta valaki, hogy vegye magára ezt a szerepet a kezdetektől? Ha meg önszántából valaki nekiáll, akkor meg ne dörgölje a másik orra alá. Na. Most sír. Ha meg nem tud kuplerájban élni, költözzön ki a fűre. Gigi, tudnék sok közhelyes baromságot mondani, de csak egyet mondok. Ez a hajó már elúszott. De fogalmazhattam volna úgy is, most már baszhatod, kisanyám.

Béci és Alekosz feladatot kaptak, neveljenek jó cselédet Évából. Attól tartok, ahhoz kellett volna egy agymosó készüléket is beküldeni, nemcsak a levelet. Meg egy júdásbölcsőt is. Éva, gyere ide! Talán légy szíves! Nem. Az már megszűnt. Béci szeretné, ha Éva úgy venné ezt az egészet, amit büszkén vállalhat. Ez az egy mondata van, mint jó rendőr, Alekosz átveszi tőle a szót. A dolog lényege, viseld méltósággal azt, hogy cseléd vagy. A cselédség kiváltság. A fölső tízezreket szolgálod ki. Nem mindenki részesülhet abban a kiváltságban, hogy a fölső tízezrek lakásában él. És akkor kezdjük az alapoknál. Béci a gazda. Őt úgy kell szólítani, hogy igen, uram, vagy igen gazdám. Mert ő a tulajdonos. Na most Alekosz vagy keveri a cselédséget a rabszolgasággal, vagy ami még riasztóbb, olvasta az O. története c. könyvet. Azt, hogy a férfi-nő kapcsolatot a Boxing Helena-ra alapozza, már hetekkel ezelőtt megmondtam. A Jerzsit, minekután ő a legfiatalabb, úgy kell szólítani, úrfi. Gigit kisasszonynak. Úgy határoztunk higiéniai okokból, a legelső, ami bevezetésre kerül, hogy föl kell fognod a hajadat! De tovább megyek! Éva is, dühöngve a szobába. A sminkelésedet is korlátozni fogjuk! Vigyázzt vezényel, hogy megállítsa, ezen már nemcsak én, Béci is röhög. Te vagy a Gazda, parancsolj neki!

 

Béci röhögve benyit Évához, gyere már, nem lesz olyan drasztikus, aztán odasúgja Alekosznak, figyelj, a hajhálót elmondom neki, szerintem megmakkan! Éva kijön a szobából, úgy látszik, tényleg komolyan gondolta, hogy most nem szarik bele a feladatokba. Mit szólnál ahhoz, ha esetleg főzésre kerülne sor, mi lenne, ha kérnék egy hajhálót…amikor csak főzöl! Biztos, hogy nem, most felejtsd el! Én sem értem Bécit, ez a ValóVilág, nem egy fantasy, hogy jutott egyáltalán eszébe, hogy Éva főzni fog? És mert rosszmájú dög vagyok, igen, felteszem a költői kérdést, az elmosogatott edények közt persze még senki nem talált legalább egy darab hatvan centis hajszálat Gigi loboncából, mi? Na persze. Gyere, Éva, demonstrálni kell! Nem előzhetsz meg bennünket, mögöttünk kell jönnöd! Megnézzük, hogy önállóan hogyan terít. Vigyázz! Nem azért van itt ez a szék, hogy te leüljél! Tessék, kezdheted. Amíg Éva terít, Béci vigyorog, Laci, ahogy már megszokhattuk, ülve alszik a kanapén, felröhögök és a barátnőmre gondolok, akinek szent meggyőződése, hogy a férfiak negyvenöt körül vagy elkezdenek megtrottyosodni, vagy megőrülnek és nők után kezdenek kajtatni. Hogy ebből mi igaz, itt egy éven belül kiderül, Lacinál nyilvánvaló.

Jó, akkor mondom. Ferde, nem jó, szanaszét áll minden. Ez úgy nézett ki, mint amikor a feleség az urának megterít. Mutatom! Megközelítjük az asztalt. Alázattal, méltósággal. A tányért a lehető legkisebb felületen fogjuk meg, nem markolásszuk. Fordítunk rajta, háromnegyedet. A másikat is ráhelyezzük és szintén fordítunk felet rajta. Ujjbeggyel fogjuk meg a tányért, ez nem az, amit marokra kell fogni. A boros poharat szintén elvágólag, öt centire a kés hegyétől, balra. Éva újra terít, Alekosz elégedett. A levelek mindenkori felolvasója ezennel te vagy. A stílus a következő: a főbb szavakat kiemelve, nem hadarva, tisztán és világosan. Nem az egyéni stílusodban, mert az már megszűnt létezni. A Gazda, ha egyetlen szót is elvét meghallani a te hanyagságod miatt, annak beláthatatlan következményei lesznek! Na, akkor indulhat a hét! Indul is, a Kertlakók készülődnek, csodálom, hogy Anikónak nem jutott eszébe, hogy megint ridegtartáson van. Alekosz kész van, tőle indulhatnak. Figyelmezteti a cselédet, az ágyam és az ágyam körüli terület tiltott helyszín. Jó, akkor azt fogom először célba venni. Az óvszert itt hagyom, majd ha végeztünk, elhasználjuk. Bár, ha jobban belegondolok, kinn van az Anikó! Úgyhogy, Anikó, óvszerrel vagy anélkül? Fásult jajAlekosz a válasz. Szóval anélkül, értem. A Gazda átkutatja a Kertlakókat, motozás is van, testüreg vizsgálat vagy nem is volt, vagy nem mutatták. Na eredjetek Isten hírével! Redőnyök fel, jééé dejóóó kaja, pia hegyek, bográáács, huhúú! Alekoszban megint nosztalgikus érzések ébredtek. Sokat kempingeztek. Agárdon.

Sűrű napunk van, Béci büntetésben részesül, mert nem viselte a kiválasztáson a lila kendőt, ezért a párbaj végéig csak lila színű ruhákat viselhet. Ehhez segítséget kap, a raktárból. Béci haragszik a hózentróglis lila gatyára, ez katasztrófa. Tényleg az. Alekosz is büntetést kap, mert a nap folyamán többször átlépte a határvonalat, szárazbabon kell térdelnie húsz percig. Nagy az öröm, az-az fájjon! Akkor jó, ha fáj, tudod, olyankor távozik belőled a gyengeség! Éva leül Alekosszal szemben és szemétkedik vele, alig vártam ezt a pillanatot, hogy letérdelj elém! Nem hajolhatok közelebb, egy vonal, egy fal választ el minket! Fáj már? Igen, Alekosznak folyamatosan fáj, de kikapcsolta az érző receptorokat. Elkaplak! El foglak kapni! Tudod mit jelent, ha a szemembe fújod a füstöt? Jól van, kihúztad a gyufát! Most kihúztad a gyufát! Éva vihog, én meg tudom, mit jelent a másik szemébe fújni a füstöt. Orbitális türhőség.

Fontos szabály, hogy a Kertlakók lophatnak a Villalakóktól, és ha azok nem veszik észre, hogy beosontak és elvittek valamit, meg is tarthatják. A Villalakók vacsoráznak, pezsgőznek, ha Alekosz benn lakna, tuti, hogy Éva nem az asztalnál eszik, hanem sámlin a mosókonyhában, sőt, azt is el tudom képzelni, hogy a maradékot kaparná neki össze a többiek tányérjáról. De Alekosz kinn van, Éva pezsgőzhet és rázhatja magát a csipkés köténykéjében. Anikó berohant és vihogva ellopja a csokitortát. Éva felfedezi, hogy eltűnt a torta, kezdődik a tevoltozás meg a vihánc, Évaaaa nem jöhetsz be a sátorba! Jerzsi egy partvissal ütlegeli Lacit, Béci ordítozik, megetted a tortát, dagadék, mindenki visít és röhög. Jó éjt, szép álmokat, reggelre hűtőtök se lesz! Béci és Jerzsi visszavágót terveznek, ehhez be is öltözködnek, Béci még maszkot is húz. Szerinted levágós a lila kendőről, hogy én vagyok az? Amíg a tolvajok készülődnek, a sátorban megkezdődik a na, Alekosz, menjél innen, ahogy arra mindannyian számíthattunk.

Béci és Jerzsi ellopják a krumplipaprikást és a két gáztűzhelyet, óriási röhögés, a sikertől megittasodva vérszemet kapnak és már minden kell nekik. Nem szaroznak, elviszik a sörpadot is, cakumpakk. Anikó humorérzéke eltűnt, mint szürke szamár a ködben, berohan, de csak a háló ajtajáig jut, mert a többiek belülről nyomják az ajtót és vihognak. Ti nem lophattok tőlünk és nem léphetitek át a vonalat, úgyhogy adjatok vissza mindent! De most miért vagy ideges? Hát poén az egész! Anikó bevágja maga mögött az ajtót, bemászik a sátorba és dühöng. Elvittek mindent! A cigimtől kezdve mindent! Laci, csinálj már valamit! Menjél már! Inkább csókolj meg, szólal meg Alekosz. Azt hiszik, hogy mindent lehet! Gondolj a szerelemre! A slaggal verették a sátrat, Laci bazmeg, csinálj már valamit! Az álmából ébresztett barna medve megmoccan, ne röhögjél bazmeg, mert a fasz kivan veletek! Húzzatok befelé, mert levegőt nem akarok most veletek egységesen szívni! Béci kedvesen integet, Laci röhögve akkora lófaszt mutat be neki, mint ide Nagykáta, gondolom, ezután stílenáht.

Köszönöm S-nek a képeket! :)

Címkék: vv4
940 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 15:04:47

Gigi, jól el mondta, igen ő egy fos 12-es.
Tényleg nem oszt nem szoroz, hogy ő bent van a villában.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.30. 15:04:59

lassan már olyan leszek mint alkesz, csak nem kérdőjelbe állok, hanem ötös számformátumba... :)))

na megyek olvasni.

osgood 2011.03.30. 15:08:50

@bukott madonna két nagy didivel: szerintem te erre utazol. én meg most jövök az olvasásbó', jó vót.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 15:09:28

@Ari11: De oszt és szoroz. Ő erősíti a lengyel-magyar barátságot. Vagy rajta... vagy benne... vagy mi... :)

sirokkó 2011.03.30. 15:11:36

ó,...még FOS 9 se lettem:(((

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 15:14:30

Azé' legalább Laci tudott röhögni a dolgon, pontosabban Anikó miatt igyekezett magát a legfelsőbb szintekig visszafogni.

Gondolom nem akart arra ébredni, hogy halott :))

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.30. 15:19:30

"A cselédség kiváltság. A fölső tízezreket szolgálod ki. Nem mindenki részesülhet abban a kiváltságban, hogy a fölső tízezrek lakásában él."

hát bazzzz ez kész csengetett mylord, azon belül is miszter tveltvríííz :))))))

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.30. 15:20:13

@osgood:

ááááá folyton első szeretnék lenni, de sosem vagyok olyan gyors :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:21:44

Jézusom Hajni, most döbbentem rá, hogy Alekosz biztos olvasta O. történetét, nem véletlenül viselkedett így Évával!
Ha lett volna ott egy alkalmas zsámoly, tán még azt is megmutatta volna neki, hogy kell egy magára valamit is adó szobalánynak kikötözve viselkednie!

osgood 2011.03.30. 15:22:02

@bukott madonna két nagy didivel: nem érdemes sietni. odaér az ember elsőnek, oszt untakozik :)

dr. gernika 2011.03.30. 15:23:02

Csakazérse röhögtem, önvédelmi okokból, de azért óvatosan vigyorogtam. :)

dr. gernika 2011.03.30. 15:25:01

@bukott madonna két nagy didivel: Igen, csak ő nem teszi többesszámba a tízezret, mert okos és tudja, hogy az úgy hülyeség. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.30. 15:26:25

Dzsáááá, ezen beszartam, Istencsászárnő vagy Hajni!!! :D:D:D

genevieve 2011.03.30. 15:26:42

@pushpang: hmmm, hmmm:-)

O története:-)

genevieve 2011.03.30. 15:27:17

@Gee Halen: én 4-et terveztem, megvolt igy már nem hajtok tovább:-)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.30. 15:30:12

@osgood:

nem, mert utána gyorsan olvasni kell :)))

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.30. 15:30:49

@Gee Halen:

ha egyszer ott leszek én is én is én is! :)))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:30:53

@osgood: én meg rendszeresen az előző napi poszt utolsója vagyok. Egy ideig csendben szemlélődöm, mert látom, hogy senki nem válaszol, aztán eldöntöm magamban, hogy biztos meg vagyok átkozva, mint Bagaméri. Mire rájövök, hogy azóta kinn az új poszt, addigra már kb. fos42 szoktam lenni.

Albino Vernyul 2011.03.30. 15:31:16

@Gee Halen: Hat amilyen hiszterikus felhang volt Ani hangjaban egy ponton, szerintem tenyleg attol felt, hogy reggelre halara sminkeli..;)
Na Ancsa visszahajozott a kertbol a villaba...:

www.valovilag.hu/video/123539

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.30. 15:32:32

@gernika:

igen ez így van, ő mindig választékos volt.

alek is választékos az ostobenkók magabiztosságával :)

osgood 2011.03.30. 15:32:53

@bukott madonna két nagy didivel: ezt úgy általában értettem :)

@pushpang: pont ma gondoltam bele, hogy elkezdek utolsózni :)

genevieve 2011.03.30. 15:33:07

@pushpang: én mindig beírom, hogy van új poszt!:-)

Albino Vernyul 2011.03.30. 15:33:52

@Vajkrém - Möff CAT: Ooo, lehet, hogy nevet kene valtoztatnod.. Mostanaban a villaban a vajkrem mas ertelmet nyert, mint a messzesegbe veszo multban..

dr. gernika 2011.03.30. 15:34:40

@pushpang: Kigugliztam és őszintén remélem, hogy hogy Alek _NEM_ olvasta...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:37:05

@gernika: nekem is ez volt az első gondolatom, ahogy elolvastam amit Hajni írt! De szerintem olvasta. Vagy látta filmen. Nagy léhaságról tenne tanubizonyságot, ha épp ezt kihagyta volna. De tuti, hogy szóra pontosan tudna idéni a Salo avagy sodoma 120 napja c. filmből is. Pont ilyenekből ne? :D

genevieve 2011.03.30. 15:37:37

@gernika: pedig sokszor utal a dominaságra:-)

dr. gernika 2011.03.30. 15:46:46

@pushpang: Végülis, amíg ilyen nyommer, nagy baj nem lehet, de amint egy kis hatalomhoz jut... az ő híres Tündije ritka mazochista lehet. :S

@genevieve: A dominája az szívesen lennék, bármikor át tudnék sétálni a hátán egy tűsarkú csizmában. A korbácsolás is menne, aztán kizavarnám a küszöbre aludni.

osgood 2011.03.30. 15:46:55

@pushpang: Saját káromon tanulok, kipróbálom :D

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.30. 15:47:47

El kell olvasnom, mielőtt egy nagyot mondok itt, mert tegnap nem láttam az öf-t. És hiányzott, vazze!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:48:40

@genevieve:és ehhez még add hozzá, amíg én is észre veszem, hogy te mit írtál :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.30. 15:51:25

@Albino vernyul: Oké, akkor mindjárt leszek valami más...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:53:10

@gernika: ha létezik ez a Tünde, biztos ő is megnádpálcázza néha Alekoszt. Hm...vagy pórázon vezeti négykézláb, a fején (mármint A. fején) olyan tátottszájú bőrmaszk van. :D

genevieve 2011.03.30. 15:55:14

@pushpang: pedig én gyorsan irok:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:56:19

Nekem amúgy tetszett a tegnapi összefoglaló, Alekosz betanításos jelenete, a sátorozás, ahogy egymástól lopkodtak röhögéstől fuldokolva (amíg Anikó ki nem borult), olyan építőtáboros fílingje volt az egésznek.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.30. 15:58:03

@pushpang: Asszem szopóálarc az egzakt megnevezése :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:58:23

@genevieve: látod, milyen kispályás dolog egy tükör, meg egy hangyaboly? :D

(Izgatottan várom Trevlovics élménybeszámolóját)

rianna 2011.03.30. 16:01:02

@pushpang: nem nézem ki Alekből, hogy könyvet vesz a kezébe, de most gyorsan utánanéztem és van filmváltozata is, azt már el tudom képzelni, hogy látta:)

genevieve 2011.03.30. 16:01:06

@pushpang: igen, a tükör kutyafasza ehhez képest:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 16:01:56

@genevieve: off. azt hiszem kezdek visszaesni, baromira fáj a torkom megint, köhögök és megy el ismét a hangom. :( Nincs is jobb egy alattomos hangszálgyulladásnál, amikor napokig suttogva ordít az ember.

genevieve 2011.03.30. 16:04:00

@rianna: pedig elég sok könyve van a szuterénben

bár lehet, hogy csak a szinük miatt:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 16:04:53

Most tűnt fel, ahogy a képeket néztem, hogy Anikónak isteni szerencséje volt, amiért nyakigcipzáros lárvahálózsákot kaptak, máskülönben...

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.30. 16:05:04

Úgy látom, Anikó és Éva is azt a rohadt cigit félti mindig a legjobban. Éva is mikor nélkülözött, nem volt cigije. Emmán igazi függőség. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 16:05:51

@genevieve: nem fogok, ennél több közlendőm nincs is a nyavalyámmal kapcsolatban. :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.30. 16:05:56

@pushpang: Mondjuk lehet, hogy a külseje foltos lett reggelre...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 16:15:46

Gee Halen nagyon eltűnt, lehet, hogy most olvassa O. történetét az e-könyvtárban? :D

Kiß B. 2011.03.30. 16:22:56

A Kaposvár-Pápa a szezon egyik legizgalmasabb meccse volt, de nyilván a szerző nem látta. Csak akkor nem értem, hogy miért ezzel példálózik. Persze aki az órát sem ismeri....

rianna 2011.03.30. 16:28:49

@genevieve: erről nem tudtam :). De lehet, hogy nem is igazi könyvek, és a polc mögött titkos lejárat van a pincébe, ahol kedvére való nők kinagyított képeit elemzi, szakértői szemmel. Egy 1995-ből származó Royal tv, amelynek már elveszett az irányítója, az univerzális irányító használaton kívül, mert nem tudja beállítani. Plusz néhány kockás füzet (sárga és rózsaszín kiemelésekkel), amely kedvenc filmjeiből válogatott idézeteit tartalmazza, plusz egy másik füzet, a top100-as idézetekkel. Két borospohár, egy fehérnek, egy vörösnek. Na, hirtelen ennyi jutott az eszembe:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.30. 16:33:08

@rianna: Kihagytad a sok rozsdálló mechanikus szerkezetet, amelyekhez láncolva ébred fel a kiválasztott lány, hogy utána a bekapcsolódó TV-n egy baba így szóljon hozzá kurva mély hangon: "Szóval, lenne itt ez a kis JÁÁÁÁTÉÉÉÉÉK..." :D

genevieve 2011.03.30. 16:33:58

@rianna: szines a fantáziád, semmi kétség:-)

de kell még egy szivaros szekrény és pár szép konyakos pohár és diszes üveg, amibe a minőségi italokat tartja:-)

locsolóember 2011.03.30. 16:34:31

Jónagyot.
Alázattal, méltósággal közelítettem meg a mai HV-t, csak ujjbeggyel fogtam meg az egeret.
"... ez nem az, amit marokra kell fogni."
Ez meg touché volt az "autistától".

genevieve 2011.03.30. 16:37:21

de hol lehet az zelefánt?

rianna 2011.03.30. 16:38:00

@Lopott Torta (Möff CAT): erre is gondoltam, de végül csak a szoft-pszipopata variációt vetettem papírra:)

locsolóember 2011.03.30. 16:41:55

@genevieve:
Én még megszavaznék neki egy fésűt.
Olyan békebelit.

Zelefánt 2011.03.30. 16:42:12

@genevieve:
Padlón. Valaki megfertőzött az életundor vírusával, és fizikailag is úgy érzem magam, mintha összevertek volna.
(Lassan kész orvosblog lesz itt, kérem.)

genevieve 2011.03.30. 16:43:48

@Zelefánt: biztosan nem én voltam:-)

genevieve 2011.03.30. 16:44:22

@locsolóember: és cukros vizet hajzselé helyett:-DDD

Albino Vernyul 2011.03.30. 16:45:57

@Zelefánt: Veletlenul nem ismered Tundet..?!;)

genevieve 2011.03.30. 17:06:09

na most mi a szösz van?

locsolóember 2011.03.30. 17:07:30

@genevieve:
Az nem koNpatibilis a bioritmussal. ;)

Béla meg újraírta a "Ha békét akarsz, készülj a háborúra" c. örökbecsűt. :DD

MegLepke 2011.03.30. 17:08:38

Nekem a "gazdám" kifejezésről a Drakula halott és élvezi c. film jutott eszembe. Azóta is röhögök, ha eszembe jut.:)

dr. gernika 2011.03.30. 17:08:53

@genevieve: Biztos senki sem mer offolni. :D
Nyugi, mindjárt lesz Nekedvaló, az elé beülök majd unalmamban.

locsolóember 2011.03.30. 17:09:34

@genevieve:
Mindenki e-könyvtárba ment.

Zelefánt 2011.03.30. 17:11:34

@Albino vernyul:
Egyetlen Tündét ismerek, a volt anyósomat (bár ez a státusz a házasság végével nem múlik el, csak fokozódik.)

2011.03.30. 17:23:59

@genevieve: szarakodik a blogmotor, én is alig jutottam be.

Albino Vernyul 2011.03.30. 17:26:53

@gernika: Mar megint itt ez a Mario.. Es Eva fan.. Ki gondolta volna..

genevieve 2011.03.30. 17:27:09

@gernika: én is szétunom magam, már feküdni sem birok:-(

@locsolóember: hehe:-DDD

@beebeer: azt hitte nálam van a hiba, ezek szerint mindenkinél

2011.03.30. 17:32:09

@Albino vernyul: ráadásul ez a Márió gyerek most vagy a szoláriumba szorult be, vagy a barnítókrémet kente magára rosszul (barnítókrém brrrrr.), de nálam szép egészséges narancs színe van. :)

2011.03.30. 17:33:03

@genevieve: ja, és szépen nyeli a kommenteket is.

Kreta 2011.03.30. 17:34:48

Az index főlapján ki adja a bunkó címeket? Kicsit lejt a pálya.

Albino Vernyul 2011.03.30. 17:35:47

@beebeer: Olitol tanulta a mooodszert..

2011.03.30. 17:36:02

"Ildinek egy baja van, Éva kigojoszta."

Ez kérem így, ebben a formában fut a képernyő alján. Édes drága anyanyelvünk meg van erőszakolva tisztességgel. :(

dr. gernika 2011.03.30. 17:37:46

Hű Zsuzsi milyen jót röhögött a saját táncikáján...

Zelefánt 2011.03.30. 17:39:17

Lúzerek ha összeterelődnek.
Milyen fura szemei vannak Zsuzsinak, mintha kék üveggolyók lennének.
(Tuti be van kokszolva.)

rianna 2011.03.30. 17:39:36

Mindkettőnél kifőtt a kávé, by zsuzsi

fran7 2011.03.30. 17:40:16

Mónika, meg Balázs sírva nézi ezt a műsort, ha nekik ilyen közönségük lett volna, akkor még ma is fut a műsoruk.

rianna 2011.03.30. 17:40:19

@Zelefánt: ez nekem is feltűnt, mindig csillog a szeme:)

genevieve 2011.03.30. 17:40:50

@Zelefánt: mindenki otthon van és nekedvalót néz?:-)

2011.03.30. 17:41:36

@Zelefánt: tényleg, olyan bagzó macska szemei vannak! De ebben a mezőnyben magasan ő a legelviselhetőbb.

rianna 2011.03.30. 17:44:54

@genevieve: én tkp Oscar és Lucindát nézek, de nem bírtam ki, h ne kapcsoljak ide :)

Zelefánt 2011.03.30. 17:45:52

@beebeer:
Ki az a csávó, akiből folyamatosan jön a zaj?
(Falugyűlés, egy botrányba fulladt búcsú tán.)

Zelefánt 2011.03.30. 17:47:00

...után.
(Sokkolt az élmény, remeg a kezem.)

fran7 2011.03.30. 17:47:09

Egy nyelvész megélne abból, haezeket az itt használt nyelvi regisztereket feldolgozná.
Ha iszik olyan csúnya, hogy kicsúfolni se lehet.:D

dr. gernika 2011.03.30. 17:47:53

Jajj, produkcijóóóóóó

dr. gernika 2011.03.30. 17:48:28

hol a mute gomb, hol a mute gomb???

Zelefánt 2011.03.30. 17:49:06

Na, a hangot itt már levettem.
A képnek még adok másfél percet.

rianna 2011.03.30. 17:49:33

És ezt így hogy? :D

fran7 2011.03.30. 17:50:49

Azért reméljük ez a csávó nem PetiCsé. Mi van, ha ez a Nekedvaló valójában a Kész átverés és azon kísérleteznek, hogy mi az, amit már a Bence és Vivien nem vállal be.

rianna 2011.03.30. 17:51:40

@fran7: :D:D:D
Peticsét és másképp képzelem el:)

fran7 2011.03.30. 17:52:33

@Zelefánt: Szerintem a közönség hallotta a playbacket, de a zenét nem merték kiengedni. Lehet a SomyMusic nem engedte. Olyan lelkes volt a közönség.

2011.03.30. 17:52:53

@Zelefánt: az utolsóra gondolsz, aki azt képzelte, hogy énekel? Nem tudok nyilatkozni róla, azonnal lecsaptam a mute-ot!!!! Vannak határaim azért nekem is! :)

genevieve 2011.03.30. 17:53:15

@rianna: már megtárgyaltuk, hogy peti-cs, öltönyös, nyakkendős, entellektüel tipus és ő rábólintott erre:-)

rianna 2011.03.30. 17:56:28

@genevieve: ez az, így képzeltem én is

fran7 2011.03.30. 17:57:47

Lehet a VV tényleg a családi nevük, ahogy így kézenfogva kiálltak a közönség elé.

genevieve 2011.03.30. 17:59:31

@rianna: aki soha nem emelné fel a hangját ha évával beszél, mindig udvarias: igen drágám, nem drágám

és ezt most mint pozitívum mondom

genevieve 2011.03.30. 18:01:41

ez most tényleg off

tudja valaki, hogyan lehet az üzenet küldési e-mail cimet megváltoztatni itt?

agyamra, megy, hogy fél napos késéssel megy a levelezésem a freemailon:-(

2011.03.30. 18:01:48

Húúúú, azért ez a Lorenzó nagyon jól nyomja!!!!
OFF: egyszer láttam egy rettenetesen rossz Travolta filmet, vidéki amerikai fiatalok egyetlen célja, hogy minél tovább megüljék a műbikát. 2 óra múlva elérték a célt. Ennyi.

dr. gernika 2011.03.30. 18:02:55

@beebeer: Nagyon. De melyikben volt?

Zelefánt 2011.03.30. 18:03:04

@fran7:
Inkább halgattam volna mondjuk ágyúdörgést.
De aki egy ilyen rémálomba elmegy tölteléknek, az lehet, hogy otthon is efféle produkciókat fogyaszt.
(Tordasnak milyen pengén megy a bikázás, biztos a faluban is a jószág hátán közlekedett.)
(A két ifjú műsorvezetőt pedig nem irigylem, mélyvíz ez a javából.)

rianna 2011.03.30. 18:04:43

@genevieve: sajnos így prédálódnak el a jó emberek:)

A kommentbox fölött klikkelj a profilra, és ott meg tudod változtatni.

Zelefánt 2011.03.30. 18:06:28

@gernika:
Urban cowboy...?
Az tényleg kurva szar volt, ezért, hogy mentsék ami menthető, ráfogták hogy "filmdráma".

dr. gernika 2011.03.30. 18:09:24

@Zelefánt: Jaj nem a film, hanem Lorenzo. :) Villalakó, ismerős is, de már nemtom melyikben volt. Rákeresek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 18:10:01

genevieve 2011.03.30. 17:59:31
:D hát te hüje vagy.

genevieve 2011.03.30. 18:14:26

na, én is bekapcsoltam a tévét

Zelefánt 2011.03.30. 18:19:47

@genevieve:
Öngyilkossággal felérő lépés.
Rosszabbodott az állapotod?...

dr. gernika 2011.03.30. 18:20:29

Mámegint dallal kampányolnak Éva mellett. :S

fran7 2011.03.30. 18:20:41

Galla Miklós unokaöccse az énekes?

genevieve 2011.03.30. 18:20:46

@Zelefánt: hát, javulni nem javult, az biztos:)

a hangot levettem azért:-)

Zelefánt 2011.03.30. 18:25:18

@gernika:
Én a Ramonest küldtem volna be, mondjuk fénykorukban, kár hogy mindenképpen lehetetlen, mert a legtöbben közülük már ráadásul ki is dőltek.

Zelefánt 2011.03.30. 18:26:17

Vagy a Napalm Death-et, ők még szerencsére aktívak.

dr. gernika 2011.03.30. 18:36:03

Ritkán kelek ki Erős Antónia dizájnja ellen, de mi a jó életet csinál a nyakában az a bagoly????

rianna 2011.03.30. 18:39:23

magyar györgy visz minden ügyet a magyar bíróságokon?

Zelefánt 2011.03.30. 18:40:07

@gernika:
Jegyzi az arcokat, kinek van kifogása ellene.

2011.03.30. 18:41:54

ááá, tisztaságmániában pont úgy működöm, mint Gigi. vagy működtem, nem tudom. idegesít, de nem szólok, megcsinálom, mert nem bírom elviselni a koszt meg a kuplerájt, de magamban puffogok :)
elég béna tulajdonság :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.30. 18:42:13

@gernika: @Zelefánt: @rianna: Zsuzsi nagyon jól nézett ki, jó cuccban is volt, ráadásul ő megmondta a frankót!

@fran7: @genevieve: Nem én voltam, szerencsére vannak mások is, akik Évát támogatják.

fran7 2011.03.30. 18:43:10

@rianna: Ő a modern Torgyán, azért gazdag, mert sok ügyet visz egyszerre. Ki lehet az, aki megbízik benne? 100 Ft-ot nem bíznék rá.

Zelefánt 2011.03.30. 18:43:47

@rianna:
Csak a felmentéssel végződőeket.
A többieket, akiknek nem jut a klónjaiból, irgalmatlanul bevarrják, életfogytiglan.

fran7 2011.03.30. 18:44:58

@Peter_Cs: Bocs a cinkelésrt, de az internet bizonyos fokú anonimitása ingerli a fantáziámat.

dr. gernika 2011.03.30. 18:45:15

@Zelefánt: Hm?

@Peter_Cs: Jól nézett ki, és a többiekhez képest tényleg jól beszélt.
Hogy tetszett Éva a cselédszerkóban? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.30. 18:45:37

@beebeer: Éváért legalább tiszta énekléssel kampányolhatott volna!

@genevieve: @rianna: Nem ez a stílusom, lazább.

Zelefánt 2011.03.30. 18:45:46

@Peter_Cs:
Nem tudom, hogy ezzel a produkcióval vajon segített-e?...

Atok 2011.03.30. 18:46:40

Vigyazz! Elkap a rohoges ha eszembe jut, ahogy Alekosz bekiabalja neha :)

2011.03.30. 18:48:17

@Peter_Cs: Ja, a narancsfejű Márióval osztozol a szeretben! :)
Hogy van az a szabály pontosan, ha odaállsz egy ügy mellé, előtte nézz körül, kikkel áll egy oldalon?... Valami ilyesmi.

rianna 2011.03.30. 18:50:46

@hullámpapír: hasonlóképpen, egész sor lakótárs használta ezt ki. Én láttam, hogy kosz van, ők nem, én mérgelődtem, vártam, majd csak kitakarítanak, aztán megcsináltam én. Hasonló szisztémában képzelték a szemétlevitelt és a számlák kifizetését, de ott azért nem hagytam magam:)

@fran7: állandóan mutogatják a tévében, látszik, hogy minden hájjal megkent, szerintem azért keresik. Vagy ő keresi a médiafigyelembe került ügyeket.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.30. 18:52:03

@gernika: Nagyon aranyosan, bár alapból nem szeretem a formaruhákat.

fran7 2011.03.30. 18:53:58

@rianna: Nyilván,de hallottam már arról, hogy a gyakornokait rendesen kihasználja, sok munka kevés pénz. Szerintem egy normális ügyvéd kerüli a kamerát, mert éppen egy ügyre készül fel. Tudom, álomvilágba élek. Mint Kennedy Gundel szerint.

dr. gernika 2011.03.30. 18:56:07

@rianna: A szülői házban én is lusti voltam, sosem fértem hozzá a munkához, mert mielőtt észrevettem volna, anyám már hörögve megcsinálta. :D

De a kollégiumban anno és itthon azért nem ez a jellemző, sőt én vagyok az, aki hamarabb hozzákezd. Viszont rendet nem bírok tartani. :(

2011.03.30. 18:59:51

@fran7: he-he, jó cucc volt ez az álomvilág, Gundi nem is értette, persze ha beugrott volna Martin Luther King, talán az is feltűnt volna, hogy a holland srác fekete. :)))))
De nálam Egri Viktor viszi a lapot, mikor a kamera ráállt Cruyfra, hosszasan értekezett Wilhelm herceg munkásságáról, de hát ez már régen volt.

2011.03.30. 19:00:30

@rianna: igen, ebben tényleg az a legbosszantóbb, hogy ők tényleg nem látják a koszt, vagy nem zavarja őket, akkor meg hogy veszed rá őket, hogy néha mégis kitakarítsanak? ha nem látok koszt, én sem takarítok, csak hát általában látok :)

2011.03.30. 19:04:12

@gernika: ez amúgy, amíg szülőkkel éltem, nálunk is is volt (és anyum nekem is mindig gyorsabb volt, és ugyanilyen puffogós) :) azóta vagyok én is kényesebb erre, amióta külön élek, és kicsit jobban sajátomnak érzem a környezetemet. de attól tartok, ez a puffogós, inkább megcsinálom, mert nem bírom kivárni, amíg más megcsinálja-dolog annyira része a szocializációmnak, hogy nehéz lesz tőle megszabadulni :)

fran7 2011.03.30. 19:05:01

@beebeer: Mondjuk én ezért nem akartam megszólni Gundelt, se Egri Viktort, mert az ember tévedhet a szabad beszédben. Csak miért nem szóltak rá a fülesen, hogy Gundi valami baj van.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 19:07:25

Istenem... nekem elsőre is beleégett a retinámba Éva sárga pizsi+magassarkú szandi öltözéke. Másodjára se volt kellemesebb élmény.
Küldjünk már be neki egy strandpapucsot!

dr. gernika 2011.03.30. 19:08:43

Ahányszor Lilu összecsapja a kezét a papírjával, bedübben a mikrofon...

2011.03.30. 19:08:44

@hullámpapír: szerintem nem is kell, én is maga vagyok a zűr meg a zavar, de a piszkot nem bírom magam körül. Dolgozóba is azzal kezdem, hogy letakarítom az asztalokat, nem vagyok kényszeres, tényleg nem, de irtózatos por van mindenfelé, a srácok rendetlenek. Felmerült bennem a gyanú, lehet, hogy kirúgták a takarítót, ezért kell mostanában gyakrabban bemennem????
De azokról a csajokról, akik talpig sminkben feszítenek éjjel-nappal, de a környezetük kifejezetten mocskos, nos ők maguk az igénytelenség.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 19:10:04

Lilu meg Winettounak vagy Old Shatterhandnak öltözött?

rianna 2011.03.30. 19:12:22

@gernika: bennem mindig mély vágyakozás volt a rend irányába, most, hogy egyedül élek, és sok helyem van a cuccaimnak, azért már könnyebb. A baj az, hogy kampányszerűen űzöm a rendet, és két nagy rendrakás között felfordul a ház :)

@hullámpapír: szerintem nem éri el az ingerküszöbüket. Azaz látják, de nem tudatosul bennük, hogy a kosz ellen tenni lehet és kell, és ők is azok közé tartoznak, akik ezt meg tudják lépni:)

gabeszó 2011.03.30. 19:12:31

azért Évikét megcsinálnám ebben a cseléd szerkóban :D

Alekosz gyász, hogy lehet ennyire sugér egy ember, nem értem miert o a favorit ... www.onlinepszichologia.hu/hirek/alekosz-polo-es-mas-relikviak-gondolatok-valo-vilag-iranti-rajongasrol

fran7 2011.03.30. 19:12:56

@pushpang: Winettou 99,9%, hogy nem szőke volt. Old Shatterhand annál inkább. Bár most nem tudnék idézni semmit Karl Maytól.

2011.03.30. 19:13:46

@fran7: esetleg mert nem tudták ők sem!!
Wilhelm herceg cikibb volt, azért egy foci VB-én illenék felismerni minden idők legjobb hollandját!
Én egyszer írtam egy kommentet ez ügyben, nívós hetilapban Roberto Carlos feszít a Hungaroringen, aláírás: Ronaldo is itt volt! Mi lehetett a keresőszó a Google-ben, football, brazil, negro, Real Madrid?

Viszont a VV zenei szerkesztőjének van ízlése és humora: always look on the bright side of life! tatam, tatam, taratatatam!

rianna 2011.03.30. 19:14:10

@fran7: nem ismerem a sztorit, mit mondott Gundi?:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:15:19

Anikó, amit Béci mond az... poééén, téged reptsenek el a... lepkéééék, jeee! :P

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:16:11

"Neszójjámostbe! Főzzé! És maradj csöndbe!"
Ez kurva jó volt, Ani! :)

fran7 2011.03.30. 19:16:33

@rianna: Tegnap beállt egy Ellia nevű holland. aki fekete volt. S a cipőjét mutatták, hogy rá van írva: I have a dream. Gundi szerint ez egy Kennedy idézet, többek között.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:17:36

Anikó: "Egész életemben kiálltam az igazamért"

Az azért nem volt olyan hosszú idő, pláne ha azt is levonjuk belőle amikor még nem volt tudatában önmagának :)

genevieve 2011.03.30. 19:18:43

laci mintha fogyott volna ebben a pár napban:-)

rianna 2011.03.30. 19:19:05

Bezzeg ha Olivér poénkodott volna, azt Ani is viccesnek tartaná :) Nem értem, mi baja.

@fran7: :DDD

dr. gernika 2011.03.30. 19:19:39

Bazzeg Alek egy rántottát nem bír megcsinálni? És még meg is ideologizálja?

Jesszusom, milyen szar lehet a szexben tényleg...

genevieve 2011.03.30. 19:20:05

éva most teljesen normálisan viselkedik mióta cseléd:-)

fran7 2011.03.30. 19:20:21

Azt hittem valami komolyabb dolgot főz Alekosz. Bár a rántotta nagy vízválasztó. Valakik folyósan szeretik, valakik jól átsütve. Nagyobb társaságnál erre oda kell figyelni.

genevieve 2011.03.30. 19:20:46

@gernika: pontosan:-)

azért puha, hogy ne fájjon:-DDD

meg a csajnak pont annyi ideje volt mint neki:-)))

2011.03.30. 19:20:47

@gernika: a főzés és a szex összefügg? Azt hittem inkább a tánc...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:20:50

@genevieve: Amikor a tacskóm tüzelt, a vizslám állandóan meg akarta hágni. Napokig nem evett semmit. Ilyesmit sejtek :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:21:34

Alekosz szerint termékét "ilyen eljárásnak" becézi. A változatos sótlansós-édes-savanyú-békön-rántotta.

genevieve 2011.03.30. 19:21:47

@beebeer: abszolute összefügg:-)

Atok 2011.03.30. 19:22:09

@gernika: Hogy is fugg ossze a 2 ?

Albino Vernyul 2011.03.30. 19:26:00

@rianna: Probad ki az a masfel napot, ami neki volt, aztan rajonnel, mi a baja..;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:26:07

@Atok: Elmagyarázom egyszerűen:

Alekosznak csak a maga szmepontja a lényeg - hogy kész legyen.
Ha viszont finom illatokkal, jó kinézettel érkezik meg a kaja, és kellemesen morgó, hümmögű hangokat hallat az alany, vagyis ízlik neki, akkor azért nagyon hálásak tudnak lenni az emberek.

Érthető voltam? :P

dr. gernika 2011.03.30. 19:26:40

@genevieve: Na most ettől a kommenttől újabb köhöröhögőrohamot kaptam! :DDD

@beebeer: @Atok: Az az attitűd, ami akkor jellemzi, mikor kiderül, hogy alapdolgokat sem tud. Nézd meg a döbbent fejeket, a nyaka vörösödését, hatásszünet, aztán jön az agresszív ideológia, hogy ez direkt ilyen.
Az áztatólében történő főzésnél ugyanez volt, Laci már a gondolattól is fogyott vagy két kilót.

csicserierika 2011.03.30. 19:28:25

@gernika: a férjem detto így csinálja: nem szabad összekeverni nyersen a tálban a tojást, csak a serpenyőben először a fehérjét , majd mikor megszilárdult, akkor a sárgáját is, de nem szabad kiszárítani.
Húsz éve vagyunk együtt. Többet nem írok az összefüggésekről :)

2011.03.30. 19:29:16

@Gee Halen: @genevieve: igen, igen, mikor elküldtem, rájöttem, hogy az ízek, harmónia, ínyenc vonalon megközelítve tényleg lehet összefüggés, meg az is eszembe jutott, hogy akkor lehet, hogy a zuramnak kellene főznie, mert egyebekben igen tehetséges, majd meg is beszélem vele, ha hazajön. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:29:55

Bazmeg Alekosz, egy FEJ!!

Nem a töke, a kismedencéje, a hónaljmedre... egy FEJ, az egy kirejszolt darab, ne legyél ennyire hülye!

dr. gernika 2011.03.30. 19:32:26

Azért egy Alek-Éva főzőshowt megnéznék. :D

2011.03.30. 19:32:51

Alekosz apróra vágott fokhagymáitól kifeküdtem!!!!
Szegény Laci!

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:33:49

"Kifő belőle a kosz."
Maximum az ale-kosz, Alekosz.

rianna 2011.03.30. 19:34:30

@beebeer: épp ezen röhögök én is:) Jóindulattal ketté volt vágva:)

2011.03.30. 19:34:36

@gernika: Alekosz szerepeltetését főzőműsorokban is tervezik, olvastam Rubint Kristóf terveit. Nem maradsz le az élményről....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:34:59

"De most erre is figyelni, arra is figyelni..."

Nem csoda, hogy Alekosz egyik pillanatról a másikra vált szófosó, kaviárevő, borozgató "Quasinovából" szexkiborgba, minden átmenet nélkül

2011.03.30. 19:35:04

@beebeer: nem is a tisztaság meg a rend szeretetétől akarok megszabadulni, hanem attól a jelenségtől, hogy bár nem tetszik, és magamban puffogok, azért csak megcsinálom mások után is, szerintem ez inkább szól a konfliktuskerülésről, mint a takarításról :) egy időben együtt kényszerültünk élni uram egyik barátjával, hát nem volt egy leányálom :) azért valamicskét foglalkozott a dolgokkal, de idővel rendesen elkényelmesedett, és az alsógatyáit teregetve azért néha elszakadt nálam a cérna. olyankor jól elképzeltem, mit és hogyan mondanék neki, de inkább csak simán nem mostam rá egy idő után :) (mosott ő magára, de szigorúan csak magára, ami rendben is lett volna, hülyét is kaptam volna, hogy összefogdossa a kis bugyikáimat :) de azt elvárta, hogy én a sajátunkkal együtt az ő szennyeséről is gondoskodjak)
on :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:35:15

Maci Laci:
"Hát elméletileg!..."

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:36:04

"Mi ez a nagy darab benne?"

Nem lehet hogy egy k....szott FOKHAGYMA, vagy egy marék liszt?

fran7 2011.03.30. 19:36:36

Egyik kedvenc viccem: Fiatalasszony remekül főz, de a férje sose dicséri meg. Ezért nagyon frusztrált. Hát még akkor, mikor egyszer odaégeti az ételt. Sírva teszi férje elé az ételt. Aki felkiált: Végre! Hazai ízek!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:36:52

Hülye gyökér!!!

Nem a fazkat kell törölgetni hanem a tányért, Gordon papa kiskanállal szúrkálna halálra!

MagasMacska 2011.03.30. 19:37:49

Hát én sem vagyok egy mesterszakács, de azért...

MegLepke 2011.03.30. 19:37:51

Alekosz fütyül Anikónak. Valaki szólhatna neki, hogy a nő nem kutya. Amúgy tudja a kóser szó jelentését? Gondolom, jah, mint a böszméét.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:37:53

Hú, mekkora féltékeny fejet vágott Laci a "Csókkal ébresztettem" megjegyzésre :D

2011.03.30. 19:38:36

@hullámpapír: én tinédzser fiam idomítására kaptam azt a tanácsot, hogy nem menjek be a szobájába, ne takarítsam ki, egy hét múlva maga teszi ezt meg akkora lesz a rumli.
Hááát, két hét múlva még nagyon jól bírta... Kétségbe vagyok esve! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:38:54

IGaz, Alekosz, a puttos ételedet turbózd fel kaviárral, attól lehet "fölsőbb szintű" lesz!

dr. gernika 2011.03.30. 19:38:55

@beebeer: Halleluja!
Lacit feltétlenül tegyék mellé, az elmegyógyintézet ápolói nem bólogatnak ilyen lemondóan a betegek hülyeségeire...

2011.03.30. 19:39:00

@beebeer: meg azt is mondják, akik értenek hozzá, hogy főzni csak szenvedéllyel érdemes, nem is magyarázom tovább :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:39:41

"Napraforgó! Fütty-fütty!"
A nők gondolom imádják, ha rájuk füttyentenek az árokból a munkások. Bár állítólag növeli az önbizalmat.
Anikó mindent elnéz ennek az embernek.

Atok 2011.03.30. 19:39:49

Nekem tetszett *grin*

2011.03.30. 19:39:51

@MegLepke: pont azon vigyorogtam, hogy pont Lacinak jegyezte meg, hogy kóser. Azért Laci többet tudhat a dologról, mégiscsak Izraelben volt évekig.

fran7 2011.03.30. 19:41:20

@beebeer: Nem hiszem, mivel múltkor a nyulat emlegette, mint finom kaját, az meg nem kóser.

2011.03.30. 19:41:54

@beebeer: pedig tartanod kell magad! :) sajnos anyum nagyon elrontotta, na persze nem nálam, neeem :) de tényleg, viszont a 19 éves húgomat még mindig nem bírja rávenni, hogy kitakarítsa a saját szobáját, vagy mittudomén, bizonyos időközönként ágyneműt cseréljen, így a mai napig képes elgyengülni ez ügyben. határozottan kitartásra szólítalak fel! :)

sogeking 2011.03.30. 19:42:06

hiába, a szexkiborgról letépik a gatyát

2011.03.30. 19:42:12

Jajistenem, Alekosz meztelen teste büntet!

rianna 2011.03.30. 19:42:17

Na ezen a medencébe ereszkedésen tényleg jól szórakoztam :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.30. 19:42:29

Láttam Alekosz párkereső sójának reklámját. Olivér lesz a Pinainas? :))))

Alek + elképesztően óriási fakanál = instant röhögőgörcs

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:42:47

Alekosz, pont te lehetsz csak ilyen szerencsétlen, hogy olyan cuccot hajtogatsz, ami minél nagyobb felületen érintkezik a vzzel, hogy nagyobb legyen a súrlódása meg gyorsabban is elázzon :D

oriana 2011.03.30. 19:43:31

alek mér vesz minden gatyából 3 számmal nagyobbat? azt hiszi olyan nagy hely kell a bögyölőjének?

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:43:38

@Gee Halen: Szerintem is. Nem lehet ez olyan rossz testközelből sem. Most Alekosz magasságaiba emelkedtem.

2011.03.30. 19:44:30

@Lone Starr: nekem nem az önbizalmamat szokta növelni, hanem a késztetést, hogy a szájukba tapossak :) lehet, hogy elfojtott agressziókkal rendelkezem :))

Emanuelle 2011.03.30. 19:44:59

@Gee Halen: Ahogy lenyalta a kést bakker, ettől totál kibukok mindig minden körülmények között

Alek totál életképtelen mellesleg, ekkora béna pasit! Anyámasszonykatonája!

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:45:02

Na ma én is szavazok Alekra, természetesen. Akaratom ezúttal megegyezik a pártvezetésével.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 19:45:03

Gigi úgy néz ki ebben a ruciban, így a kanapén ücsörögve, mint egy domina a szülői értekezleten.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.30. 19:46:01

@hullámpapír: +1
Alek frankón úgy füttyögött, mint a kutyának szokás.

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:46:49

@hullámpapír: Az nem baj. Én naponta szorongatom össze a fogaim az embereken. Nőkön, férfiakon egyaránt. Aztán legyintek.

2011.03.30. 19:46:51

@neccharisnyás útonálló: innen is tudhatjuk, hogy Tündi valójában egy csivava :)

Trevlovics 2011.03.30. 19:47:57

@neccharisnyás útonálló: alekosznak az a nő aki nem hajlandó vele szexelni, az visszaminősül "élőlény" kategóriába

Atok 2011.03.30. 19:48:24

Szegeny Gigi, mekkora pofon lenne neki, ha megszavaznak csleednek :D

2011.03.30. 19:48:37

@hullámpapír: nehéz dolog a rendre nevelés! Annyit azért fejlődtünk, hogy a szennyes kitalál a szennyestartóba, na jah, a kedvenc farmer nem öntisztuló, de egyébként irtózatos a kupi, egy halomban a könyvek, füzetek, jegyzetek, CD-ék, tornacipők szerintem még a biciklije is. Ja és van képe megkérdezni, tudom-e hol lehet a pendrive. :))

rianna 2011.03.30. 19:49:21

@ddendi: nem a számmal van baj, hanem a fazonnal :)

Trevlovics 2011.03.30. 19:50:02

az lenne még kemény, hogy anikó elnyeri a villalakó tagságot közben meg a nézők beszavazzák cselédnek

Atok 2011.03.30. 19:50:40

@Lone Starr: Es mar vezet is... Beci :)

sogeking 2011.03.30. 19:50:40

20-at szavaztam Bécire, átvette az első helyet:)

dr. gernika 2011.03.30. 19:50:43

@beebeer: Én még tovább is bírtam, de ne menj be az isten szerelmére, ne idegesítsd magad rajta! :D

csicserierika 2011.03.30. 19:51:59

@Lone Starr: abból csak megint jól fog kijönni, többet fogják megint őt mutatni mint a többieket :)
A múltkor Béci nyalta végig a kenyérvágót, én akkor hallgattam :)

2011.03.30. 19:54:38

@fran7: nem voltam teljesen képben, pontosan mi is a kóser kaja, gugliban ezt találtam:

"Ne egyetek semmiféle utálatosat. Ezek az állatok, amelyeket ehettek: szarvasmarha, juh és kecske, szarvas, gazella és dámvad; vadkecske, antilop, nyársas antilop, és kőszáli zerge"

Érdekes lehet azért a zsidó konyha! :)
Eredetileg én csak arra céloztam volna, hogy Laci, miután évekig élt kinn Izraelben, biztos találkozott élőben a kóser konyhával.

2011.03.30. 19:56:22

@beebeer: na még egyszer megpróbálom, ha kétszer megy el, így jártam :)
szóval egyetértek, és én még nem is tartok itt, de figyelve a húgom fejlődéstörténetét, plusz anyum hibáiból levonva a tanulságokat, nagyjából kialakult bennem egy kép arról, hogy én ezt majd hogy szeretném csinálni. aztán majd tizenpár év múlva kiderül, hogy egyrészt képes vagyok-e tartani magam az elhatározásaimhoz, másrészt ha igen, akkor tényleg a kívánt eredményre vezet-e :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:56:56

@Atok: Látom... :(
@sogeking: Már elmúlt a hatása, a Párt gyorsabban szavaz nálad. :)
Nem én voltam.

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:57:46

@Atok: Látom... :(
@sogeking: Már elmúlt a hatása, a Párt gyorsabban szavaz nálad. :)
Nem én voltam.

2011.03.30. 19:58:12

@neccharisnyás útonálló: el sem akarom inkább képzelni, hogy amikor már nagyon kanos, és nagyon elkeseredett az állandó visszautasításoktól (alek), akkor mit kell szegény csivavának kiállnia... :)

sogeking 2011.03.30. 19:58:42

@Lone Starr: persze, mert közben átálltam Jerzsyre:D

2011.03.30. 19:59:17

blogmotor, nem szeretlek

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 19:59:24

@csicserierika: Ez sajnos igaz, Aleknek a középpontiság alanyi jogon MMKK jár.

2011.03.30. 19:59:41

@hullámpapír: Igen, az elméleti gyereknevelés nekem is jól ment, de a valóság mindig más. De nincs baj a kölökkel, csak magam miatt csinálom, hogy ne mártírkodjak minden egyes takarítás után. De rendben vagyunk, mire az ember egy tizenévest kinevel határozottan fejlődik a humorérzéke. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.30. 20:00:29

jáj, ez a dzsörzééé

ez az apázás meg szánalmas

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 20:01:38

Anikó, Anikó, ugye nem fogok kiesni, ugye nem?? Mondd már, mondd már!! Ugye nem?

fran7 2011.03.30. 20:02:10

@beebeer: S az sem mindegy miképpen vágják le. A sahternek ez a munkája, hogy biztosan kóser legyen.
Ez az izraeli dolgot nem értem. Volt a Golánon, mint krav magás, de van-e valami köze a zsidósághoz, az nem derült ki a számomra.

Atok 2011.03.30. 20:02:25

Hanyadszor mondja mar a Dzsorzi ezt a mi mindent letettel az asztalra frazist.

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 20:04:38

Gigivel most elkezdtem együtt érezni. Nem tudom, mi van velem.

IgazmondoJuhasz 2011.03.30. 20:04:57

az a kemény, hogy van aki erről blogol...

oriana 2011.03.30. 20:05:00

alekosz már nagyon beborult, ahogy csak a saját szempontjait nézi, mert neki nő kell a közelébe...
mostmár nem tartom poénnak, szánalmas, ahogy a punciért reszket...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.30. 20:05:26

@fran7: van, ezt már valamikor mondta (a vezetékneve is Lázár), kettőállampolgár is, azt is mondta már

2011.03.30. 20:06:23

@beebeer: ebben is biztos vagyok :) hát majd tényleg kiderül idővel, hogy az én gyereke(i)m majd milyen fogadalmakat tesz(nek) az én hibáimból okulva :))

Trevlovics 2011.03.30. 20:07:00

alekosz elmondta mire vágyik és gyakorlatilag leírta a saját későbbi műsorát :)
ha engem kérdeznek, dezsőnek meg kellett halnia, évának meg haza kell mennie

Atok 2011.03.30. 20:07:15

Remelem Eva vasarnap visszamegy. Erzsi tokosnek erzi magat. Megneznem Belaek arcat miutan vasarnap Eva visszamegy 70-30al.

fran7 2011.03.30. 20:08:39

@nyuszómuszó: Csak én azt nem értem, hogy egy izraeli ember, miért ajándékoz rózsafüzért.

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.03.30. 20:08:48

@hullámpapír: Fúúúj! Animálpornóót ne! Kiskorúak is vannak itt! Vagy nem. ;P

Ezért van mázlim az én dögjeimmel:
1. fémketrecbe vannak zárva, ergo rumlizásra adott m2 áll rendelkezésre
2. egy kisgyerek szintjén leledzenek
pl. kiakadnak a figyelemhiánytól
két napja mire konyhában összedobtam 1 főzeléket -ami ugye nem idő- akkora "lakásberendezés"-borogatást műveltek, mert nem voltam szem előtt

Asszem ezért IS rakják az anyák "gyerekkarámba" a porontyot a konyha biztonságos zugában, míg vargabélest gyártanak.

Ja, és ezt a viselkedést elképzelni egy felnőtt ember intelligenciájával rendelkező állattal......
főbe lőné magam, ha a weimari vizslám szétszaggatná a kanapét

dr. gernika 2011.03.30. 20:10:08

Éva ne pattogtass ki az ágyból egy ébredező férfit, ha nem akarsz olyat látni, amit... nem akarsz...

Trevlovics 2011.03.30. 20:10:09

ha éva kihívja jerzsit, remélem jerzsi ma estétől kezdve elkezdi gyűjtögetni a cuccot a torkából, hogy a vasárnapi párbaj csúcspontjaként rátehesse évára

MagasMacska 2011.03.30. 20:10:33

Alekosz lesz a cseléd. Na, azt megnézem!

2011.03.30. 20:10:54

@fran7: csak valami hülye bulvárban olvastam, hogy Izraelben élt két évet. Valami hasonlót. Arra gondoltam, hogy ebben az esetben nagyobb eséllyel találkozott ott Izraelben a kóser konyhával, mint én itt Pesten.
Semmiképpen nem arra akartam célozni, hogy Laci zsidó, nem érdekelnek ezek a dolgok. Tőlem lehet buddhista is.

2011.03.30. 20:12:49

@neccharisnyás útonálló: nem hát, én is ezt mondom, el sem akarom képzelni! :)

Albino Vernyul 2011.03.30. 20:12:50

Na Ancsika ma megint 3 deli ferfit vagott be a sarokba.. Szerintem Bela jobb, ha vigyaz mit szol be neki, mert aztan sirasig lesz alazva...;))

2011.03.30. 20:13:47

@hullámpapír: idáig két dackorszakot éltem meg, a hároméves és a tizenöt éves időszakot. :)

2011.03.30. 20:14:04

na, fent vannak a videók, akkor elkezdek felzárkózni

2011.03.30. 20:14:30

@MagasMacska: Jókat fognak enni a villalakók! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 20:15:09

Anikó meg annyit még tudott, hogy a lencsét be kell áztatni, de hogy miért, arról már fingja se volt. És hogy a lencse, mint olyan, képes magába szívni a vizet reggelre. Még Béci is elképedt. :D

2011.03.30. 20:15:58

@beebeer: akkor a nehezén már (majdnem) túl vagy :)

fran7 2011.03.30. 20:17:04

@beebeer: Na, nem ezt akarom témának, de például olvastam itt, hogy amikor Laci elkezdett beszélni izraeli élményeiről, akkor elvették az adást. Miért ez egy érdekes téma, nem? Ami akár érdekelhetné is az embert. De nem. Csak a veszekedés, a vita, meg az igazmondó hinta, meg Gigi és Jerzsy médiatörténelmi párosa.

2011.03.30. 20:19:19

az egy dolog, hogy éva nem hajlandó felkötni magát, öööööö, akarom mondani a haját kajakészítés közben, de hogy még direkt baszkurálja is, miközben reggelit készít... mégis minek?

2011.03.30. 20:19:23

@hullámpapír: azért vannak visszaeséseim, az ember jókat mulat rajtam, mikor ott sündörgök a kölök ajtaja előtt. Ő aztán igazán jól szórakozik a hadviselő feleken.. Na így zajlik nálunk a tisztasági forradalom. :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.30. 20:20:26

@gernika: @csicserierika: Én először felverem villával a tojásokat egy edényben, miután egyenként megszagoltam, hogy jó-e, kicsit megsózom, szalonnazsírba bele, kevergetem, hogy mindenütt jól átsüljön, tálaláskor egy kis mustár, ketchup, bors, pirospaprika rá.

2011.03.30. 20:24:14

@fran7: lehet, hogy olyasmiket mesélt Laci, ha meghallod, ki kell nyírnia. Mást nem is várnék egy olyan embertől, aki az életét adta másokért. :)

TapOut 2011.03.30. 20:25:10

@fran7: mindig elveszik az adást, amikor a lakók előélete kerül szóba. Sajnos. Valószinüleg a csatorna igy akarja kézben tartani, mikor és mennyi információt szivárogtat ki.

fran7 2011.03.30. 20:25:47

@Peter_Cs: Barátom, egyszer olyan rántottát csinált, amiben többek közt alma volt. Ráadásul elég csípős is volt. Hihetetlenül jól sikerült pedig rögtönzött.
Közben Rokonok eesszét segítettem írni. Mi volt a célja Jerszynek azzal, hogy kihívassa magát Évával? Ő tényleg elhitte, hogy van esélye, mert megerősödött?

genevieve 2011.03.30. 20:26:07

@pushpang: na de egyből az jött az kis agyába neki, hogy béci leöntötte a vizet a lencséről...

2011.03.30. 20:27:29

@beebeer: az egyik oldalról pontosan ismerem, bár nem vagyok biztos benne, hogy anyu is ilyen derűsen viselte a helyzetet, mint te :) (azzal a különbséggel, hogy neki 3 tinije, és egy kicsilánya volt egyszerre) :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.30. 20:28:05

@MegLepke: Alekosz nőkkel való viszonya katasztrófa! A nőkkel ilyen gyík, lenéző, ez undorító!

Kóser:
hu.wikipedia.org/wiki/K%C3%B3ser
he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%A9%D7%A8%D7%95%D7%AA

genevieve 2011.03.30. 20:28:12

@TapOut: szia,
irtam neked egy levelet!

és tartozom egy nyilvános bocsánatkéréssel is amiért leszivárványoztalak!

elnézést kérek!

genevieve 2011.03.30. 20:29:27

@Peter_Cs:

igen, alekosz MMKK csakis a saját érdekeit nézi...és még mindig nem jött rá miért nincs nője....

akinek ez a viselkedés tetszik, háááát.......

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.30. 20:31:10

@fran7: Nem is baj, ha a jövő hét már Jerzy nélkül lesz a villában. Éva ugyanis visszamegy erről a párbajról akár Jerzyt, akár Gigit, vagy akár Lacit hívná ki. Jerzy csak játssza az eszét, ami nem sok van neki.

fran7 2011.03.30. 20:32:42

@genevieve: Az, hogy önmaga érdekét nézi, még talán itt a villában, még elfogadható, de van olyan sejtésem, hogy a "civil" életében is ilyen.

TapOut 2011.03.30. 20:35:11

Egyébként most megsajnáltam Gigit, mert ő tényleg azon volt egész idő alatt, hogy a saját és a környezete körülményeit élhetővé tegye, és ezért nemhogy megbecsülést nem kapott, de még leggyengébbnek is ő lett elkönyvelve.
A két jellemóriás pedig megint rákezdte a szokásos "ki mondta neki, hogy takaritson" cimű szövegét, ami végtelenül dühitő és cinikus.
Én biztos a fejükre boritanám a mocskukat és csináljanak vele, amit akarnak.

fran7 2011.03.30. 20:35:49

@Peter_Cs: De mi a célja? Ha Éva kiviszi és veszít, akkor a kapcsolatának lőttek. Ha Gigit, akkor is, mert valószínűleg Gigi marad kint. Neki a Laci felé kellene terelni Évát. Vagy Gigi ígért neki valamit?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 20:36:30

@hullámpapír: az nagyon durva volt, ahogy pucolta a tojásokat, közben az összes haja egy nagy kazalban rálógott a kajára és közben ugyanazzal a kézzel megkurkászta magát, aztán folytatta a tojáspucolást.
Valszeg nem is tudja mt csinál, ezek ilyen kényszeres mozdulatok nála, mint a szájnyalogatás is...

genevieve 2011.03.30. 20:37:03

@fran7: egyik villalakó sem ekkora paraszt, hogy csak azért, hogy neki nő társasága legyen, azért anikó fagyoskodjon tovább kint,
érdekes, béci azonnal felajánlotta a cserét évának, pedig nem is kedveli...

és senki ne jöjjön azzal, hogy ez taktika volt, azonnali és őszinte gesztus, mint ahogy alek reakciója is

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.30. 20:37:34

@genevieve: Még nem nagyon néztem rá a freemailemre, de megválaszolom.

El van nézve.

dr. gernika 2011.03.30. 20:37:36

Szandika pasija még a csajnál is agyatlanabb.

csicserierika 2011.03.30. 20:37:57

@Peter_Cs: én a férjem variációjával örvendeztettelek meg, én vajon szeretem és vékony sajtszeletekkel, hogy nyúljon mikor eszem( reszelve eltűnik a sajt)

genevieve 2011.03.30. 20:39:49

@Peter_Cs: én tapoutnak cimeztem a bocsánat kérésemet:-D

félre ment volna?:-)

Trevlovics 2011.03.30. 20:39:56

ezt a gottit most mutatták a tévébe'. nagyon megfontol, nyugodt ember, nagyon higgadtan, lassan beszél és megválogatja a szavait. megtévesztő, mert akár azt hihetnénk, hogy fogyatékkal él, ha nem tudnánk róla, hogy milyen mérhetetlenül okos

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 20:40:04

@fran7: én meg összekevertem a cukrot meg a sót. Úgy ízesítettem a rántottát, hogy közben meg-megkóstoltam és azon morfondíroztam, hogy hej, már a só se a régi és hogy talán túl sok hagymát tettem bele, attól olyan édes. És szórtam rá még egy kis cukrot. Nem volt annyira rossz, de nem csináltam rendszert belőle. Csak beszíneztem a kondér pörköltet erőspaprikával, de ez már egy másik történet...

fran7 2011.03.30. 20:41:25

@gernika: Ha egy akkora kart tennének a nyakamba, akkor én is mosolyognék, de nem tűnt túl őszintének Szandika. Akkor van bukóban, ha Sanyi kiszáll mögüle, mert szüleinél nem nagyon bír ki néhány napnál többet.

TapOut 2011.03.30. 20:41:51

@genevieve: szia.
Őszintén szólva meglepett a dolog, pont tőled volt teljesen váratlan, de elkönyveltem magamban és levontam a konzekvenciát :-)
Most újra levonom.
Köszönöm és elfogadom.

csicserierika 2011.03.30. 20:42:47

@genevieve: remélem most Béci megint gáláns lesz és a cseléd Alek három lánnyal héderelhet a villában :)

dr. gernika 2011.03.30. 20:44:23

@Peter_Cs: Ez korrekt, bár én olajban sütök.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.30. 20:44:35

@genevieve: Ezek szerint igen. Lehet, hogy a blogmotor gyíkoskodik.

genevieve 2011.03.30. 20:45:54

@TapOut: huhhh, egy hegy gördült le a lelkemről:-D

TapOut 2011.03.30. 20:46:21

@csicserierika: Béci lehet, hogy gáláns, de nem hülye :-D

genevieve 2011.03.30. 20:46:34

@csicserierika: igen, alekkal biztosan gáláns lesz, annyira megérdemli szegény kislány:-))))

fran7 2011.03.30. 20:46:56

@pushpang: Én Aleknál azt furcsálltam, hogy megcsinálta a kaját és tukmálta, dicsérte. Megkóstolják, ha jó megeszik, esetleg dicsérik, de attól, hogy mentegetőzöm magyarázkodom attól nem jön meg az étvágy.
Tudom, hogy dicsérni kell más főztjét, de én azt gondolom a jó étvággyal evés elég bizonyíték. Az úriember mindig dicséri más főztjét.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 20:48:05

@genevieve: nem láttam a végét, Jerzsinek kell kimennie Anikó helyett, és ha Alekosz lesz a cseléd, az ő helyére is kimegy valaki? Olyan szövevényes már ez nekem.

2011.03.30. 20:48:24

@pushpang: meg az úgymondozás :)

genevieve 2011.03.30. 20:50:55

@fran7: nem is tudom, nálam egyetlen szabály van a főzéssel kapcsolatban
ha rossza akkor azt meg kell mondani, és akkor vagy nem csinálom legközelebb vagy próbálok javitani rajta....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 20:50:58

Trevlovics 2011.03.30. 20:10:09
baszki, ezt csak most olvastam! Már megint kezded? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 20:52:57

@hullámpapír: ez sajnos elharapózott a villában, már mindenki használja. Megőrülök tőle. Úgymond.
(megj.: úgymondozó kollégám is volt, a végén rám is átragadt, alig bírtam leszokni róla.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 20:53:49

@genevieve: (lehet, hogy P.csé titkon levelet remél tőled? ;))

fran7 2011.03.30. 20:54:53

@genevieve: Ha főtt kaját kóstolgatva, aki főzte azt kezdi boncolgatni, hogy éhen nem halunk, akkor jobb menekülőre fogni a dolgot, s keresni egy kis kenyérvéget.

csicserierika 2011.03.30. 20:55:10

@genevieve: egyszer szatír, máskor kislány? Azt bántjuk legjobban akit szeretünk :)

TapOut 2011.03.30. 20:55:35

@TapOut: most olvastam el, úristen genevieve, dehát együtt keveredtünk az illetővel szóváltásba...
Meg egyáltalán hogy lehet az én stilusomat egy lapon emliteni az övével??
Már az ötlet is sértő :-))
Na mindegy, ügy lezárva, back on.

2011.03.30. 20:56:07

@pushpang: nem is tudom, ez idegesít-e jobban, vagy alekosz értelmetlen körmondatai.

genevieve 2011.03.30. 20:56:46

@csicserierika: az egyik leghülyébb közhelyet sikerült leírnod:-))

egyébként meg érezd az iróniát a kislányban:-)

dr. gernika 2011.03.30. 20:57:11

@fran7: Én nem mosolyognék, igen riadt szemekkel néznék.
Pedig Sanyinak nagyon olyan hangja volt, mint akinek kezd tele lenni a töke.

genevieve 2011.03.30. 20:57:18

@pushpang: irtam én neki, csak az más témájú volt, nem bocsánatkérés:-)

TapOut 2011.03.30. 20:58:00

@csicserierika: akkor te nagyon szeretheted Bécit :-))

genevieve 2011.03.30. 20:58:07

@TapOut: nem kevertem, csak azt hittem egy alternatív nick, az ellenség megtévesztésére:-DDDDD

csicserierika 2011.03.30. 20:58:14

@genevieve: kikérem magamnak , én a villa filozófusától tanultam :)

genevieve 2011.03.30. 20:59:30

@TapOut: :-DDDDDDDDD

ilyen mikor a fagyi visszanyal:-)

vagy ahogy hajni is irta egyszer, helybe ment a pofonért:-)

2011.03.30. 20:59:36

ááááá, alekosz nem szeret otromba emberek mellett aludni. még jó, hogy soha nem kellett maga mellett aludnia. (?)

genevieve 2011.03.30. 21:00:04

@csicserierika: meg is látszik:-D

nem dicsekednék ilyesmivel:-)

genevieve 2011.03.30. 21:01:25

@hullámpapír: :-)

pont ez jutott eszembe, ő beszél?:-)

de nevettem volna, ha jerzy megkérdezi hozzon-e gumit:-)

ha már úgyis gyanusítgatják, tegyen rá egy lapáttal:-)

fran7 2011.03.30. 21:02:06

@gernika: Erre utaltam én is. Ilyen helyzetben a mosoly biztos nem természetes.

csicserierika 2011.03.30. 21:03:20

@TapOut: igazán csak a kiegyensúlyozottság jegyében ekézem Bécit, különben túl unalmassá válna a sok egybehangzó vélemény. (na meg az igazság, hogy nem is csipázom :) )

genevieve 2011.03.30. 21:03:27

@fran7: laci mindent olyan rezignáltan fogad...

genevieve 2011.03.30. 21:04:43

@csicserierika: ha ennyire egybehangzóan szeretik itt bécit, ami egy elég reprezentativ társaság, akkor miért is lenne alekosz olyan népszerű?

valakik nagyon meg vannak vezetve:-)

csicserierika 2011.03.30. 21:04:48

@genevieve: nem szégyen a tanulás (újabb közhely) :)

2011.03.30. 21:06:28

@genevieve: na igen, megnézném egyszer milyen az, amikor ő menekül :)

genevieve 2011.03.30. 21:06:31

@csicserierika: igy van, közhely....de azért nem árt megválogatni kitől tanulsz:-)

fran7 2011.03.30. 21:06:40

@genevieve: Neki már csak a harc szó lépi át az ingerküszöbét. De ez teszi kétségessé a harcban való tevékeny részvételét, legalábbis előttem.

genevieve 2011.03.30. 21:07:38

@hullámpapír: azt hiszem szandika egy kicsit megkergette már:-)

csicserierika 2011.03.30. 21:08:02

@genevieve: ez nem reprezentatív, mint tudjuk itt ált. 1-2 diplomával rendelkező, SSKK nem szavazó, csak a társaság kedvéért írogató, szigorúan nem rajongó típus kommentelget egy nehéz munkanap után :)

TapOut 2011.03.30. 21:08:16

@csicserierika: ok, rendben :-))
észre sem vettem, hogy itt mindenki Bécit élteti.

dr. gernika 2011.03.30. 21:10:00

@csicserierika: Majdnem eltaláltad, igen. :P

genevieve 2011.03.30. 21:10:04

@csicserierika: te tudod kinek mennyi diplomája van?:-)
és többen is mondták már, hogy szavaztak:-)
éés nem sokan nem csak munkanap után kommentelgetnek
éééés, peti-cs kifejezetten rajongó tipus:-)

TapOut 2011.03.30. 21:10:13

@genevieve: nem kombinálsz te egy kicsit túl sokat? :-)
mármint a dolgok néha tényleg azok, amiknek látszanak :-)

2011.03.30. 21:10:28

@genevieve: és menekült előle? és mi van a szánalom-dugás imitálással, vagy akkor még nem volt problémája vele, de később már igen?
(kicsit hiányosak az ismereteim, bocs) :)

fran7 2011.03.30. 21:10:43

@genevieve: Régebben itt Ildi is kedveltebb volt, mint az átlag nézőknél. S Évát kevesebben támogatták.

Toszkana 2011.03.30. 21:11:52

@genevieve: Én kifejezetten NEM szeretem Bélát még mindig. :)

genevieve 2011.03.30. 21:13:15

@TapOut: legtöbbször tényleg azok amiknek látszanak:-)

de volt pár előzménye a dolognak, és ebből következtettem (tévesen), de örülök, hogy rájöttem az igazságra:-)

genevieve 2011.03.30. 21:13:59

@hullámpapír: igen, a szánalom imitálás dugásra gondoltam:-)

csicserierika 2011.03.30. 21:14:41

@genevieve: olvasni azért tudok, elég sok off volt ebben a témában, na meg még egy közhely: kivétel erősíti a szabályt :)
Mindig csak petics Éva fansága, de én, én hol vagyok?? Nem koptattam már eleget a billentyűt egy Alek fanságért ? :)

TapOut 2011.03.30. 21:15:48

@csicserierika: akkor én kilógok a sorból, van egy fél diplomám, egy semmittevő hétköznap délelöttjén kommentelek, szavazni pedig külföldi tartózkodás miatt nem tudok (bár valószinüleg, ha otthon tartózkodnék, sem tenném).

genevieve 2011.03.30. 21:16:52

@csicserierika: előbb még csak arról volt szó, hogy csak béci rajongó táborát akarod ellensúlyozni?:-)

de ha alek fan vagy, akkor mégis igazam van:-)
járnak ide rajongók:-)

2011.03.30. 21:16:59

@genevieve: ja, hát lehet, hogy akkor is menekült volna, de ahogy elnéztem, inkább Szandikába befelé :) én azt nézném meg, ahogy fejvesztve menekül valaki elől, aki még az ő mércéjét sem üti meg, ha ez egy férfi, akkor az :)

csicserierika 2011.03.30. 21:17:20

@TapOut: látod, majdnem illik rád az egész amit írtam :)

Hódos Hajnalka 2011.03.30. 21:17:23

hoppá, geneive, bocs, a tiedeket nem akartam, klimpírozd be mégeccé. :)

genevieve 2011.03.30. 21:18:04

@Toszkana: ezt csicserierikának kellett volna címezned:-)

én tudom, hogy nem csak béci fanok vannak itt:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.30. 21:18:05

genevieve, akarom mondani

fran7 2011.03.30. 21:18:51

@genevieve: Tudom csak az itteni diskurzusokból nem szabad népszerűségi arányokat levonni. Részszint a többi nézőnek más lehet a preferenciája, meg a reteknek is.

genevieve 2011.03.30. 21:19:28

@Hódos Hajnalka: huhh, nem tudom most miről van szó:-)

genevieve 2011.03.30. 21:20:30

jah már látom:-)

nem volt annyira lényeges komment, mehet a levesbe:-)

genevieve 2011.03.30. 21:21:07

@fran7: én ezt pontosan tudom:-)

2011.03.30. 21:21:09

@fran7: ja, ide csak a vv-t néző fölső tízezrek járnak :)

na mivan, kit hív(ott?) ki éva?

csicserierika 2011.03.30. 21:21:16

@genevieve: gondolom, nem is sejtetted rólam :)
egyébként tényleg azért regeltem Alek első párbaja előtt, mert soknak találtam az ekézést irányába. :)

Atok 2011.03.30. 21:21:19

@genevieve: jaja, reprezentativ :)
Talalomra megneztem par nem eppen Alek rajongo kommentelo adatlapjat az utolso kommentelok kozul :
genevieve - no
hullampapir - no
gernika - no
tapout? - no
Peter_cs - na jo, o fiu :)
MagasMacska - no

Hódos Hajnalka 2011.03.30. 21:21:25

@genevieve: véletlenül töröltem egy kommentedet, mert félrenyomtam. azért szóltam, ne csodálkozz, ha nem találod :)

genevieve 2011.03.30. 21:22:02

@hullámpapír: azt mondta, kb. egy hónap múlva bele szandi arcába, mikor éppen padlón volt, hogy mint nő nem jön be neki egyáltalán....

Hódos Hajnalka 2011.03.30. 21:22:46

@Atok: én ffi vagyok, mint tudjuk :D

genevieve 2011.03.30. 21:23:29

@csicserierika: na akkor mostanra már megnyugodhattál, mert a legfölsőbb körökbe készül:-)

TapOut 2011.03.30. 21:23:31

@csicserierika: igen, majdnem tökéletes :-)
ja, és rajongani nem szoktam valóságshow szereplőkért, maximum szimpatizálok némelyikkel.

sogeking 2011.03.30. 21:23:41

@Atok: most csinálj Alek rajongó statisztikát is:)

genevieve 2011.03.30. 21:24:35

@Atok: ez neked nem elég reprezentativ?:-DDDD

csupa gyönyörü, intelligens, okos nő:-)

kivéve peti-cs-t:-)

Atok 2011.03.30. 21:24:44

@Hódos Hajnalka: Te kimaradtal, rolad azt gondoltam, hogy Alekosz rajongo vagy ;)

rianna 2011.03.30. 21:25:44

@hullámpapír: csak a felső ezer :D (by Béci)
A kiválasztás mindjárt kezdődik.

genevieve 2011.03.30. 21:25:54

na, kezdőőődik:-)

ugy izgulok éva kit fog kihivni:-)

2011.03.30. 21:30:13

@Atok: a rend kedvéért: én senkiért nem rajongok, még különösebb véleményem sincs róluk, nem véletlen, hogy a többiekről nem is nagyon írok. éva és alek szokott bazira felidegesíteni több okból, amiket már épp eleget fejtegettem itt, úgyhogy nem kezdeném el újra :)
vannak, akik erre azt mondják, hogy de ők legalább csinálják a sót. hát lehet, engem nem is az idegesít, hogy valamelyikük megnyerheti a vv-t, mert nem érdekel, hanem, hogy utána vissza lesznek engedve a társadalomba :)

TapOut 2011.03.30. 21:30:24

@genevieve: közvetitsetek légyszi, kész vagyok az izgalomtól :-)))

arkangyal44 2011.03.30. 21:30:51

Szép estét kommentlakók.@Hódos Hajnalka:
én meg majdnem szerelmes verset küldtem a névnapodra,na jól beégtem volna :))

2011.03.30. 21:31:39

@genevieve: még jó. én szandika helyében fellélegeztem volna :) ki tudja, miket művel(ne, ha tehetné) egy olyan nővel, aki még be is jön neki :)

dr. gernika 2011.03.30. 21:32:17

Na már rágom is a körmöm....

dr. gernika 2011.03.30. 21:33:04

@Atok: Mindig is tudtam, hogy túl sok adatot osztok meg a profilomon. :)

oriana 2011.03.30. 21:33:26

én sem bírom a ráczokat
megjátszás a köbön

2011.03.30. 21:33:30

@rianna: kösziiii :)
tényleg közvetítsetek a kedvünkért, légyszike :)

sogeking 2011.03.30. 21:33:43

ki ez a fess fiatalember csíkosban?

genevieve 2011.03.30. 21:34:32

huhha, úgy látom gigi elég rosszul van

oriana 2011.03.30. 21:34:37

lilu: cselédruhában vagy... egy férfi?!
vagy én vagyok a hülye? :)

oriana 2011.03.30. 21:35:15

@genevieve: ennyire fél? vagy beteg? lemaradtam valamiről?
de kétségtelenül nagyon csinos...

dr. gernika 2011.03.30. 21:37:05

@gernika: Ja hogy beteg. Hát együttérzek.

fran7 2011.03.30. 21:37:12

Béci Fradi-drukker, hogy ennyire zavarja a lila, vagy nem meri bevallani, hogy a lilákoknak szurkol.

genevieve 2011.03.30. 21:38:13

@ddendi: @pushpang: @gernika:

beteg, azt hiszem azt kapta el amit én.....hát első kézből szerzet tapasztalat alapján mondhatom, hogy ő most nagyon szarul érzi magát...ilyen helyzetben szinte már minden mindegy csak hagyják békén egy kis időre

Zelefánt 2011.03.30. 21:38:25

Kókadt egy példány Gigi, mindig van valami baja.

oriana 2011.03.30. 21:38:35

béci megint meg akarta játszani, hogy nincs a lila melegítővel semmi baja, de belesült a hazugságba, így lett belőle majdnem irónia

genevieve 2011.03.30. 21:39:06

bajban leszünk, ha éva továbbra is ilyen normálisan viselkedik:-DDD

sogeking 2011.03.30. 21:39:26

Gigi nem mindíg így néz ki?

genevieve 2011.03.30. 21:39:57

@Zelefánt:
@sogeking:

jajj már, ezt a rosszindulatot:-)

oriana 2011.03.30. 21:40:48

éva dobálja a haját, de az oda van betonozva,de csak folytatja, kb percenként... meg a fogán volt valami, beszéd közben nyalta le :D

TapOut 2011.03.30. 21:41:01

@fran7: vagy lehet vele egyébb baja, a lila szint hordó férfiakat szokták egy bizonyos kategóriába sorolni

genevieve 2011.03.30. 21:42:23

peti-csé-nek üzenem, hogy éva most egészen csinos, a haját leszámitva:)

genevieve 2011.03.30. 21:43:09

@TapOut: a lila szín a szenvedély szine:))))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 21:43:50

@genevieve: á, rutinos vv-nézők tudják, hogy Éva csak a kiválasztás és a párbaj előtt normális (máramennyire). NE ADJ ISTEN visszajön, megint szétesik.

sogeking 2011.03.30. 21:43:50

@genevieve: azt hittem padlizsánnak öltözött :)

rianna 2011.03.30. 21:44:10

Alek lett a cseléd? Jól áll neki a csíkos.
Csak nehogy Édes Anna legyen belőle:)))

genevieve 2011.03.30. 21:44:15

@TapOut: egyébként meg a püspökök, érsekek szine:-)

Kekec1 2011.03.30. 21:44:16

@TapOut: A lila szín néha kifejezetten jól áll férfiakon,vagy legalábbis egy bizonyos férfin nagyon is :)
Izgulok, de nem kicsit, talán utolsó esély, hogy eltűnjön a lény... nem tudom ki ellen lenne esélye kintmaradni...

fran7 2011.03.30. 21:44:21

@TapOut: Erről én nem tudtam, de nem is hordok lilát,. Mondjuk én Vasas drukker vagyok.

genevieve 2011.03.30. 21:44:53

@pushpang: de most úgy normális, hogy természetesnek tünik:-)

Kekec1 2011.03.30. 21:45:44

végre Béci megmondta az őszintét!!!

TapOut 2011.03.30. 21:45:54

@genevieve: van, ahol nem :-))
sok férfi azért nem hord lilát, nehogy bekategorizálják, véleményem szerint hatalmas baromság.

Zelefánt 2011.03.30. 21:46:20

Lehet, hogy be van parázva, mert Boglyafejből mindent ki lehet nézni.
(És az sem lehet jó érzés számára, hogy Jerzy is ott van a spiccen.)

genevieve 2011.03.30. 21:46:21

mindent visszaszívtam:-DDDDDD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 21:46:47

@genevieve: na most kicsit kiesett a szerepéből, Béci jól felhúzta. :)

oriana 2011.03.30. 21:46:57

@Kekec1: csak magából indul ki...
ő színleli a jófiút, gigi meg az erkölcsös lányt...

genevieve 2011.03.30. 21:46:58

@TapOut: az inkább a rózsaszin, pl. ingekben:-)

rianna 2011.03.30. 21:47:17

@genevieve: ki van fésülve, de be kellett volna vizezni, vagy kenni valami kencével. Olyan, mintha konnektorba nyúlt volna.

Zelefánt 2011.03.30. 21:47:20

@Kekec1:
Egyszer jól orrba basztak, nekem nem volt épp előnyös.

Kekec1 2011.03.30. 21:47:22

most jött el az a párbaj, amikor szavazni fogok, bárkire, csak hagyja kint a lényt....

genevieve 2011.03.30. 21:48:34

@pushpang: hát ja, meg lettem vezetve:-D

sogeking 2011.03.30. 21:48:52

Laci, Laci, mindig csak a szex

fran7 2011.03.30. 21:48:55

@Kekec1: Rákérdezhetek: Orbán Viktor? Oppardon K.Tomoceusz? Fradisták most panaszolják, miért hord lila kendőt a Fradi-Ute meccs előtt.

Kekec1 2011.03.30. 21:49:57

@Zelefánt: részvétem, nem erre gondoltam :)))

tudom már miért építettek kupolát a villa fölé, hogy ekkora hazugságok hallatán ne dőljön rájuk a ház....

Trevlovics 2011.03.30. 21:50:54

na, meglepődtem, mert nem gondoltam volna, hogy bent is látszik, hogy párbajai előtt éva hogy "játszik"

Kekec1 2011.03.30. 21:50:59

@fran7: bárkire szavaznék, még rá is :)

csicserierika 2011.03.30. 21:51:03

@TapOut: én sem remegek, hogy megérinthessem Alek atlétáját :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 21:51:15

@ddendi: helló, darázsfészekbe nyúltál, itt sok Béci rajongó van ám! :D

Albino Vernyul 2011.03.30. 21:51:56

Evat kicsit megpiszkaltak, maris sehol az a "bekes" maz, amit az utolso napokban hozott..;)

genevieve 2011.03.30. 21:52:55

@TapOut: na
most levetitettek pár vitás jelenetet amiben évának konfliktusa volt

és évát, bécit, lacit megkérdezték miért lett éva a kiválasztot, és miért nem lehet évával együttélni

éva a szokásos szöveg, megosztó személyiség vagyok, ilyennek kell elfogadni

béci: mostanában éva egészen normális, de időnként előjönnek azok a dolgok amik miatt nem szereti

éva erre rögtön visszaállt fúria üzemmódba

laci: éva áll tőle legtávolabb, a villában még csak elviseli, de nem szeretne vele együttélni

éva: lacival semmi baja, lacinak a csendesebb bombanők jönnek be

lilu szokás szerint egy hp volt

most szünet van

Kekec1 2011.03.30. 21:52:57

@Albino vernyul: jah, kicsit többet kellene piszkálni, de csak bottal, nehogy harapjon :) tényleg, ellenőrizte valaki a veszettség oltását beköltözés előtt?

Zelefánt 2011.03.30. 21:53:05

@Kekec1:
Lyuk pedig a tetején azért van, hogy a nagy egók szét ne feszítsék.

TapOut 2011.03.30. 21:53:58

@genevieve: az is lehet.
én akkor akadtam ki, mikor a lila szinű teletubbies figurát kiáltották ki melegnek, mert fiú neve volt, és kis retiküllel járt, na meg lila szinű volt.

genevieve 2011.03.30. 21:55:27

@TapOut: te néztél teletubbit?:-DDDDDD

mazohista vagy?:-)

Atok 2011.03.30. 21:55:32

Remelem Eva visszamegy. Jo lesz olvasni a kommenteket vasarnap este :)

csicserierika 2011.03.30. 21:56:02

@genevieve: én úgy tudtam, hogy a kielégítetlen nőké. Ez most komoly.

dr. gernika 2011.03.30. 21:56:21

@Kekec1: Mi volt az? Sikerült bekómálnom. :S

oriana 2011.03.30. 21:56:31

@pushpang: tuuuuudom,pont ezért mondom :)

genevieve 2011.03.30. 21:56:56

@csicserierika: helyes, nem is szabad ilyesmin izgulni, az már úgyis eldöntött tény, hogy béci nyeri a vv4-et, alek meg válogathat a fölsőtizezres csajok közül:-)

genevieve 2011.03.30. 21:57:55

@csicserierika: ööö, ezt most inkább nem csapom le:-D

oriana 2011.03.30. 21:57:57

@csicserierika: én is beírtam ezt, aztán elszállt a kommentem...
most döbbenek rá, hogy igazán egyiknek sem drukkolok...?! talán anikó...

Kekec1 2011.03.30. 21:58:04

@gernika: hogy a lény igazi énje az a köpködő fúria, és a mézesmázos normális arca csak megjátszás, a párbajok, kihívások előtt.

TapOut 2011.03.30. 21:59:29

@genevieve: :-D, nem magát a műsort nem néztem, de volt valami dokumentumfilm- szerűség a témáról, ott került szóba.

oriana 2011.03.30. 21:59:55

@Kekec1: ez talán még igaz is :)
de csak annyi a különbség béci és a lény között, hogy béci folyamatosan próbálja megjátszani magát...

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 22:00:03

Ez a farmergönc nagyon gáz, de Aninak egyszerűen minden jól áll.

TapOut 2011.03.30. 22:01:13

@csicserierika: illetve bizonyos népszokásokban az özvegyek szine is.

fran7 2011.03.30. 22:02:26

@Kekec1: Bocs, de erről a lény szóról mindig Natasha Henstridge jut eszembe, akit azért szívesen elnézeget az emberfia. Keres más szót!;)

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 22:02:36

@genevieve: Garrison bácsi is nézte a teletábbikat, mikor elszívta az elrettentő "minta" füvet és Meki bácsi vitte el a balhét. :)

dr. gernika 2011.03.30. 22:02:40

@Kekec1: Hehe. :)

De ma nem volt nehéz dolguk a szerkesztőknek konfliktusos videókat keresni.

oriana 2011.03.30. 22:02:52

@Lone Starr: nekem tecc...
milyen márka ez? azonnali termékmegjelenítést követelek :)

sogeking 2011.03.30. 22:03:11

ha Gigit választja, Erzsi nagyon le lesz strapálva hétvégéig :)

Atok 2011.03.30. 22:04:34

Eva nem latja rosszul.

fran7 2011.03.30. 22:05:01

@TapOut: Mely népszokásokban és mely népcsoportoknál?

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 22:05:26

Gigi konstans módon a sírás határán áll 3 napja. Mit határán?...

MegLepke 2011.03.30. 22:05:29

Ez mi Gigi hajában? Ilyen fürdő tüll-izé?

genevieve 2011.03.30. 22:05:40

@TapOut: most anikóval való vitáit játszák be...elég dúrva:-))

éva és ani is el tudják képzelni, hogy a villán kivül barátnők lehetnek:-DDDDDD

jajj, most jön a gigivel való vita és a köpés.....

itt volt éva a legalja....látszik, hogy atomi szinten van berugva....

huhh, ne lehet kellemes ezt visszanézni

ja, most meg a katonahetes dolgokat elvenitik fel

most gigit kérdezi lilu, éva az egyetlen ki tudja akasztani, mert olyan dolgokkal jön ami a legfájóbb, amikor a családját bántja

éva szerint azért nem ment eddig gigivel, mert még nem jött el az a pillanat,
éva szerint gigi, ellenszenves neki első perctől, úgy érzi megjátsza magát, nem érti őt őszintének
gigi kit vinne ki párbajozni? nem évát, hanem anikót
gigi az amit látnak, de nem mindent mutat meg, mert nem tartozik mindenkire

sogeking 2011.03.30. 22:07:23

á, legjobb jelenet kimaradt:)

2011.03.30. 22:08:16

@ddendi: nem béci mellett, hanem éva ellen beszélek: ahhoz, hogy valaki, bárki, hónapokon keresztül képes legyen megjátszani magát, ahhoz azért elég nagy önuralom/önkontroll kell. na ez az a (illetve az egyik olyan) tulajdonság, amivel éva egyáltalán nem rendelkezik, amit sokan elég nehezen, vagy egyáltalán nem tolerálunk, és ami túl sokszor keveri őt emberhez méltatlan helyzetekbe.
a megjátszással kapcsolatban inkább nem moralizálok, de ha éva gondolatmenetét veszem alapul, az is megjátszás, hogy sminkeli magát, hiszen nem vállalja fel (smink nélküli) önmagát :)

genevieve 2011.03.30. 22:09:49

@TapOut:
most jön a jerzy-féle konfliktus visszajátszása, aztán a katonai hetes dolgok,
most mutatják, hogy lassúznak és ölelgetik egymást

lilu intelligens kérdése: mi az mi miatt nem jó a kapcsolatotok?
jerzy: előbb láthattad a bejátszásból:-D

szerinte éva nem őszinte ember itt a villában

éva: évát idegesit jerzy a villában, nem szeretne vele együttélni, balféknak tartja (előbb mondta, hogy szereti jerzyt:-)))

éva megint védekezik:-))
egyszerűen idegesíti jerzy jelenléte....

lilu is megunta :-)

most fogják meghallgatni éva döntését

rianna 2011.03.30. 22:09:57

@TapOut: nem kell félni a lilától, Bécinek ez az árnyalat kifejezetten jól áll:)

Atok 2011.03.30. 22:10:20

Miert nem volt Alek vs Eva kisfilm?

Trevlovics 2011.03.30. 22:10:46

Évával kapcsolatban van egy érdekes logikai feladványom: ha adott egy őszintétlen sunyi ember, aki végig önmagát adja, akkor ő őszinte?

fran7 2011.03.30. 22:11:15

Magamről csak annyit szeretnék mondani, magyarul nehezemre esik nem magamról beszélni. Éva - szinkronfordítva.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 22:12:15

Évának jókora folt van a hóna alatt.

oriana 2011.03.30. 22:12:15

nekem visszatetsző ez a szent család izé...
sztem is igaza van évának ráczékkal
kapcsolatban

dr. gernika 2011.03.30. 22:12:30

"Béci Gigi! Én úgy szólok hozzátok, mint egy testvérpár"
Összetett személyiség ez az Éva. :)

genevieve 2011.03.30. 22:13:05

@TapOut:

éva: sziasztok villalakók
annyit el kell mondanom, hogy én MMKK őszinte voltam és magamat adtam

laci: nem tetszik benned, hogy a háta mögött beszéled ki az emberket, sajnálom, hogy igy alakult, nem mindig az a jó ember aki annak mutatja magát

jerzy: valóban idegesítesz, ugy gondolom roppant befolyásolható ember vagy, csak az utóbbi 3 hétben jön elő milyen vagy

béci+gigi: helyzeti előnyben vagytok, gignek még jerzy is ott van, a kezdetektől nem értjük meg egymást, sokszor támadtok, nektek köszönhetem az össze zöld kendőt, akik nem őszinték azok ti vagytok ti ketten, lehet ha visszanézi a műsort másként fogom látni

gigit választja

dr. gernika 2011.03.30. 22:13:22

Hű de belepörgette magát.

MegLepke 2011.03.30. 22:13:28

Mekkora primadonnás volt a vége.:)

Zelefánt 2011.03.30. 22:13:29

Ez nagyon mesterkélt volt, basszus.

csicserierika 2011.03.30. 22:13:49

jessz, jól van Éva. Gigi haza.

rianna 2011.03.30. 22:13:58

@pushpang: kis gonosz:D izgul szegény

@ddendi: miben nyilvánul meg szerinted a szent család izé? :)

Atok 2011.03.30. 22:14:07

Gigi kiesik, mekkora retek lesz a villaban a jatek vegere :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 22:14:50

"Általam erősnek vélt..." Éva-Éva...

sogeking 2011.03.30. 22:14:50

@genevieve: az mit jelent a testbeszédben, ha young G a szája elé teszi a kezét? :)

Zelefánt 2011.03.30. 22:15:12

@gernika:
Ketté is kellene hasítani.

Atok 2011.03.30. 22:15:16

Jo volt, Kekec1, mehetenek az esemesek! :) 1799 GIGI

Trevlovics 2011.03.30. 22:15:46

@MegLepke: nemár! őszinte volt! :)

oriana 2011.03.30. 22:16:27

@hullámpapír: értelek, de béci ki is esik soxor a szerepből, agresszív, köcsög...
nem mindig édibédi, mint mikor apja volt szandikának... :)

évát én is ekéztem, ekézem eleget... :)

rianna 2011.03.30. 22:17:03

remélem, nem megint 3 hét múlva lesz párbaj

genevieve 2011.03.30. 22:18:00

huhh, nem irigylem hajnit, baromi strapás lehet jegyzetelni:-)))

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 22:18:02

@ddendi: No, nekem is tecc maga a ruha is Anikón. A harisnya is meg ez a kis farmer egyrészes is.

Zelefánt 2011.03.30. 22:18:06

@sogeking:
Böfög, csak diszkréten, mert fejlődött.

2011.03.30. 22:18:17

@ddendi: na, ennyire nem figyelem :) teljesen leköt az éva-alek ekézés :D

Tompó 2011.03.30. 22:18:19

Remélem Éva bennmarad és Gigi megy haza!!!!! De félek nem így lesz....

joszif 2011.03.30. 22:18:26

Nah jólvan okos döntés volt, Éva megy is vissza....

csicserierika 2011.03.30. 22:18:46

@ddendi: pedig úgy láttam, hogy Aleket szimpatizálod. :(

Albino Vernyul 2011.03.30. 22:19:02

Vaaaaaan online.......... Egyelore meg a kesleltetve...

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 22:19:02

@rianna: Már nem férne bele az időbe a ritka párbaj. Remélem.

MegLepke 2011.03.30. 22:19:03

@Trevlovics: nem vitatom:) viszont hatásvadász:)

genevieve 2011.03.30. 22:19:33

@sogeking: ha ásit, akkor azt, hogy illedelmes:-)

Atok 2011.03.30. 22:19:41

Azert nem marad el az Eva Erzsi parbaj, az lesz a kovetkezo az Alek - Laci utan. Bar Alekosz van olyan mafla, hogy Erzsit viszi majd Laci helyett :)

Kolkom 2011.03.30. 22:19:50

Vége az Éva shownak, bárki akart egy értelmes mondatot mondani, már jött a lövés a Lilutól és Évike újra beszélt. De nagyon fél a köpködés hatásától ezért viszi a Gigit.

TapOut 2011.03.30. 22:20:05

@fran7: Thaiföldön biztosan www.erzsebetrosta.hu/Egyeb-erdekes-irasok/a-lila-a-hatalom-es-a-spiritualitas-szine-de-jelkepezi-az-oenteltseget-a-ggoet-es-a-kegyetlenseget-is.html
nekem viszont egy Romániából érkezett volt kollégám mesélte, de nem emlékszem, hogy ő melyik népcsoportot emlitette

2011.03.30. 22:20:25

@genevieve: hát csak nem merte kihívni jerzsyt :) kicsit talán túlbecsüli alek mentori képességeit :)

oriana 2011.03.30. 22:20:41

@rianna: hát hogy a családomat ne vedd a szádra, "szidtad anyámat" és már nyílik a bicska mentalitás...

egyrészt egy részeggel nem állok le veszekedni, másrészt bármit mond, röhögök rajta...
gigi meg nagyon is kikelt magából,majdnem megcsapta évát, és rohant bécihez bemártani évát, és béci ment is egyből keménykedni...
na ettől ráz ki a hideg

nem mondom, éva nagyon tahó volt, de ez nem menti a tesók szintén bunkó hozzáállását, szigorúan szerintem...

sogeking 2011.03.30. 22:21:19

@genevieve: jól van:) nem kötekszem.

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 22:21:21

Bagószünet.
Filmnézés.
Alvás.
Suli.
:(

2011.03.30. 22:21:28

@Atok: és arra is ő fogja majd felkészíteni beszédileg? :) vagy talán úgymond éva :)

sogeking 2011.03.30. 22:22:05

btw. a Pékes film egész jó volt

genevieve 2011.03.30. 22:22:05

@hullámpapír: mondhatni totál beszart attól, hogy jerzy kint hagyja őt:-))

oriana 2011.03.30. 22:22:06

@sogeking: hogy hazudik, mint mindig..

TapOut 2011.03.30. 22:22:41

@rianna: én nem félek, nekem is tetszik férfiakon :-)

Trevlovics 2011.03.30. 22:22:48

@Albino vernyul: majd közvetíts légyszi kit hív ki Az Ember Aki Mindig Őszinte :)

joszif 2011.03.30. 22:23:37

A következő párbaj Jerzy vs. Anikó lesz ha Éva megy vissza, ha gigi megy vissza akkor Alek vs. Jerzy.

oriana 2011.03.30. 22:23:44

@csicserierika: van amikor sziNpatizálom, van amikor rémes köcsög :)

oriana 2011.03.30. 22:24:22

@Lone Starr: béci rappes művészneve, nem?
ezen is kínomban röhögök...

fran7 2011.03.30. 22:24:37

Úgy gondolom Éva, ha nyer benne van a háromban, de ezzel Béci számára kaparja ki a gesztenyét.

Atok 2011.03.30. 22:25:17

Van itt aki Gigit szeretne viszont latni a villaban? :) Bar gondolom erre az lesz a valasz, h barki csak ne az Eva. De akkor kerdem ugy, h van akinek Gigi a kedvence, akinek o a legszimpatikusabb?

sogeking 2011.03.30. 22:26:20

@genevieve: eltanultad a magázást Anikótól?

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 22:27:11

@ddendi: A-haaa. Állat. :) Megértelek.
Ez a most kezdődő film de szar lehet...

Kolkom 2011.03.30. 22:27:32

Nem a bárki maradjon benn, hanem az Éva ne rontsa a levegőt lehet a döntő szempont.

TapOut 2011.03.30. 22:27:57

@ddendi: lett volna oka megcsapni Évát akkor, viszont pont Éva volt az, aki hozzányúlt Gigi kezéhez, sőt egész az arcába hajolt.
Ki akarta provokálni a pofont, de nem jött neki össze.

rianna 2011.03.30. 22:28:25

@ddendi: azt senki sem szereti, ha az anyját szidják, Éva karácsony körül állítólag cigányozott is, normális, hogy nem szeretik. Azt, hogy legyen benn testvérpár, a retek találta ki, ezt nyilván kihasználják, hiszen egymásban bízhatnak meg leginkább.

@sogeking: örülünk, hogy tetszett:)

joszif 2011.03.30. 22:28:40

Fogadni mernék rá hogy holnap vagy holnapután kapunk egy premier plán sexet takaró nélkül :D

Atok 2011.03.30. 22:28:43

@Atok: elnezest, legsziNpatikusabb

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.30. 22:28:47

Az összes közül, Liluval lenne a legnehezebb élni.

Amilyen baromságokat kérdezett az ma este is...!?

dr. gernika 2011.03.30. 22:28:48

@Kolkom: Elég undorító volt, ahogy ketten fojtották a szót Bécibe.

sogeking 2011.03.30. 22:29:51

@rianna: viszont mogyorókrémet nem eszek egy darabig:)

Ancilla 2011.03.30. 22:30:06

Na, most már elegem van ebből az unásig hangoztatott "önmagamat adom"-ból.

1. Az ember mindig önmagát adja - akkor is, ha szerepet játszik, mert akkor az is az ő - rá jellemző - személyiségtulajdonsága, hogy időnként megjátssza magát.

2. Az "önmagamat adom akkor is, ha a rossz oldalamat mutatom" (lásd: ordibálás, köpködés, intrikálás)nem más, mint a neveletlenségnek, az önfegyelem hiányának , a kulturálatlanságnak az eufémisztikus megfogalmazása (Éva szótárában).

Nem szeretem különösebben Gigit, de neki szurkolok. Lehet, hogy nem tudott kibontakozni, de ember/emberi tudott maradni.

Nem tudok csak önző nézőként gondolkodni róluk (tehát csak azért visszavárni Évát, mert ő csinálja állandóan a cirkuszt). Nem lehet ugyanis elvonatkoztatni az emberi értékektől és értéktelenségektől. Én nem tudok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 22:30:36

@ddendi: hát, nem tudom... én speciel nem mindig tudok röhögni valakinek a részeg hőzöngésén. És az ominózus szituban sem Jerzsi volt a hunyó. Nem veszekedett, szólt, hogy ne zavarjon másokat. Az a hülye picsa kezdett el rögtön üvöltözni.

Azt meg nem értem, hogy miért bunkóság az, ha testvérek _úgymond_ megvédik egymást egy ilyne helyzetben? Sok testvérpár nagyjából így viselkedne adott körülmények között. El is várható, szerintem.
És talán nem véletlen, hogy ilyen kategóriában is indítottak "versenyzőket", ez is egy jó konfliktus forrás.
Éva meg mindenképp bunkó. És ezt nem menti mások bunkósága. Szerintem. :)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.30. 22:31:41

@Ancilla:

maximális egyetértésem!
Éva egy impertinens tuskó.

dr. gernika 2011.03.30. 22:31:56

@Atok: Nincs különösebb bajom Gigivel, nem kerülne pénzbe a szavazás, akkor lájkolnám.

Albino Vernyul 2011.03.30. 22:32:12

Na, egymasnak estek.. Kikapcs..

TapOut 2011.03.30. 22:32:28

@Atok: nem a legszimpatikusabb, de emberileg sokkal többre tartom, mint Évát.

sogeking 2011.03.30. 22:32:28

@Ancilla: például amit Gigi a VV előtt csinált?

rianna 2011.03.30. 22:32:33

@TapOut: mea culpa, eddig azt hittem, férfi vagy :D

genevieve 2011.03.30. 22:33:13

@Atok: persze, nekem:-))@Ancilla: @pushpang:

számból vettétek ki a szavakat:-)

2011.03.30. 22:33:17

@Ancilla: én is pont azon gondolkodtam, hogy azt hiszem, mindenki jobban járna, ha éva nem adná önmagát, mert az önmaga elég visszatetsző, és nem emberek közé való jelenség. mondhatnám, hogy akár találhatna is némi perspektívát a jellemfejlődésben, de ez veszett már fejsze nyele.

Atok 2011.03.30. 22:33:48

@gernika: Nincs kulonosebb bajod gondolom a pafrannyal sem a sarokban. Nekem sincs vele gondom, teljesen kozombos. Azert kerdem, hogy van-e aki kifelyezetten kedveli

2011.03.30. 22:34:46

@genevieve: én is köszi, én is, én is :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 22:35:46

@TapOut: Gigi helyében sokan megcsapták volna akkor, én azt hiszem nem tudtam volna ennyire sem uralkodni magamon.

2011.03.30. 22:35:49

@hullámpapír: veszett már fejsze nyele = ez már veszett fejsze nyele :DDD

oriana 2011.03.30. 22:36:04

@pushpang: igen, ezzel egyetértek, hgoy egyiket sem menti a másik bunkósága...

nemtom, akkor nyilván előítéleteim vannak... :)
de nem látom őszintének sem bécit sem gigit...

Ayesha (törölt) 2011.03.30. 22:36:55

jó estét, hát nem bírom ki, hogy be ne köszönjek nektek:)
a kihívásról inkább nem nyilvánítok véleményt, nehogy összevesszek valakivel.

genevieve 2011.03.30. 22:36:56

@pushpang: ha akkor megcsapja és ugymond nem a jókislányt játsza akkor meg azt orditanák, hogy na tessék kijött a vére.....

ehh

TapOut 2011.03.30. 22:36:56

@rianna: ajaj, tudtam, hogy túl férfias nicket és avatart választottam :-D

fran7 2011.03.30. 22:37:05

@TapOut: Amúgy köszi a választ.

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.30. 22:37:19

Hibázott Éva, hogy Gigit választotta, Jerzyvel sima győzelem lett volna Éva számára, Gigivel ez nagyon közeli lesz, és nagy rizikó vállalt Éva, nem tudom miért, elhitte, amit a hülye Alekosz meg Béci magyarázott, hogy a Jerzy feljött az utóbbi időben, hát a Jerzy nem jött fel sehonnan, csak az RTL klub szándékosan megtévesztette a villalakókat azzal, hogy sok pozitív sms-t küldött be, de Jerzy az utolsó a villában, szóval ezt most rosszul érzékelte Éva, és az sajnos igaz, hogy még ha nyer Éva és kinn marad Gigi akkor a villa esztétikája romlik... sokkal kellemetlenebb látvány Jerzy mint Gigi, teljesen felesleges Jerzynek benn maradnia a villában, szóval ezzel tkp Bécinek és Alekosznak segített Éva, már ha visszajön, ha nem jön vissza, akkor Alekosz meg fog gyengülni. Éva bevállalt egy nehéz és rizikós párbajt... nekem nincs semmi bajom Gigivel, sőt sajnálom, és sokan fognak szerintem rászavazni... én ugyan nem, de akkor is butaságot csinált Éva...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 22:38:24

@Atok: na jó, én kedvelem!:D
Nem kifelyezetten, de jobban, mint a páfrányt.

Trevlovics 2011.03.30. 22:40:24

gigit szerintem direkte senki nem bírja különösebben, mert semmit nem csinált igazából. nagyon szeretném, ha éva kiesne, illetve nem örülnék neki, hogyha kapna egy "megerősítést", hogy az a hulladék jellem amivel rendelkezik, nyerő.

Albino Vernyul 2011.03.30. 22:40:36

Az en szememben Eva az antino, meg ferfinak is a legalja lenne.. Gigivel nincs bajom, de semleges szamomra, akar egy tuja is lehete odabent helyette.. Egyikre se szavazok, se pro, se kontra.. Es maradok az Aniko/Laci parosnal.. Nem mint par, hanem lany/fiu osszevetesben.. A pozitiv/negativ tulajdonsagok skalan, mindegyik pozitiv iranyba dol nalam, es alaposan.. Uff..

oriana 2011.03.30. 22:41:31

@genevieve: hát ki is jött folyamatosan :)
meg az is jelzésértékű, hogy kibukott, hogy ezért takarított 4 hónapig?!
utána mikor bécivel beszélt erről, úgy éreztem, hogy béci finoman terelgeti, hogy ne essen már ki a szerepéből...
meg hogy ha őszinte lenne pucsítana, meg melltartó nélkül fotózta volna a ckm, satöbbi, satöbbi...
rengeteg ilyen apróság van, aminél kilóg a lóláb...
ettől tök független, hogy éva gyökér-e, vagy nem :)

rianna 2011.03.30. 22:41:35

@Lone Starr: elsőre azt hittem, egy hillary swank-es film (amelyikben vörös lesz a folyó(, de ez tényleg nem tűnik túl jónak:)
@sogeking: akkor ma jöhet egy lájtos sex and the city maraton :)

genevieve 2011.03.30. 22:41:44

george clooney olyan mint egy chanel kosztüm, sose megy ki a divatból:-))))

2011.03.30. 22:42:16

@pushpang: én is inkább kifejezetten :)

sogeking 2011.03.30. 22:42:29

@rianna: lila pólót ne vegyek fel?

genevieve 2011.03.30. 22:44:06

@ddendi:
csőlátással nem tudok vitatkozni:-)

oriana 2011.03.30. 22:45:34

@genevieve: mi ebben a csőlátás?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 22:46:11

@ddendi: ezt sose fogom megérteni... Miért őszintétlen az, aki moderálja magát, próbál viselkedni, megfelelni pl. a normális együttélés elvárásainak és nem akar koszban fetrengve lemenni a béka segge alá?
Miért az az őszinte, aki pl. seggpicsarészegre issza magát, majd mindenkinek nekimegy, aztán másnap ott pitizik, hogy elnézést, meg mennyire szeretlek. Aztán elintéz mindent azzal, hogy én ilyen vagyok, csak magam adom. Szerintem azok is magukat adják, akik igen, másként viselkednek egy idegen közösségben + tv + online, mint ahogy azt tennék a saját mindennapjaikban.
Nem értem.

rianna 2011.03.30. 22:48:06

@sogeking: :P nem tudhatod, lehet, hogy jól állna

genevieve 2011.03.30. 22:48:33

@ddendi: lásd pushpang irását:-)

Atok 2011.03.30. 22:48:46

Meglatjuk mennyire relevans az rtles nepszerusegi lista, ott Eva v Gigi 8% v 3%

2011.03.30. 22:49:38

@ddendi: ez tök érdekes, én már eleve előítéletekkel kezdtem nézni őket, miután csak kb. a műsor felénél kapcsolódtam be, akkor is fokozatosan, de az előzőleg elolvasott cikkek, blogok, kommentek hatására kialakult bennem egy elképzelés a sötét parasztokról. ezzel szemben a benti (hangsúlyozom, a BENTI) viselkedésükben semmi kivetnivalót nem láttam, így megvetettből hamar átminősültek a "nincs velük semmi bajom" kategóriába.
az éva-alek párossal meg épp ennek ellenkezője történt, pozitív előítéletekkel és elvárásokkal kezdtem őket nézni, de a mostani álláspontom kb. 2 másodperc alatt kialakult.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 22:50:57

@ddendi: még annyit, hogy ha én lennék a Gigi helyében egy Béci báttyal összezárva, hát én is kétszer meggondolnám, hogy mit és hogyan. Valószínűleg kinn sincs ez másképp velük bár biztos kevésbé tudnak egymás dolgaiba beleszólni, de ott gondolom nem élnek egymás szájában 24/24, mint itt.

oriana 2011.03.30. 22:52:25

@pushpang: azt látom, hogy nem érted...
hol mondtam én, hogy ez az őszinte, amit te itt leírsz? soha nem mondtam, sőt elítéltem többször is évát ezekkel kapcsolatban...
de attól még megjátsszák magukat a ráczok

értsd meg én nem éva ellenében látom őket hazugnak, hanem önmagukban...

Ancilla 2011.03.30. 22:52:37

@sogeking: Gigi maga vallotta be, hogy nem úgy viselkedik, ahogy belülről fakadna, de mindig meg akar felelni valakinek: a testvérének, a barátjának, a szüleinek. S ez nem jó neki, mégis így viselkedik. Ezt rótták fel neki elejétől fogva. Pedig jobban járt volna szegény, ha cirkuszol, hőzöng, vetkőzik stb., mert a nézők ezt szeretik.

Namármost: miért olyan elítélendő dolog, ha - esetleg elnyomva merészebb vágyainkat, késztetéseinket stb. - meg akarunk felelni, tetszeni akarunk azoknak, akiket szeretünk?? Hogy nem akarjuk, hogy mások előtt szégyenkezzenek miattunk? (Nem hinném, hogy Éva szülei emelt fővel mentek végig az utcán egy-egy jól sikerült önmaga-adás után ...

Valószínűleg azok Gigiről készült filmek - amelyeket egyébként ezeken az oldalakon és más oldalakon is már tízezerszer agyonrágtak, csócsáltak - Gigi részéről egy kis kitörés(i kísérlet) volt az örökös megfelelési kényszerből. S azt se felejtsük el, hogy tizenéves kamaszlány volt, amikor azokat csinálta. Azért nem kellene ezek alapján ítélkezni.

genevieve 2011.03.30. 22:52:52

@hullámpapír:

aki az előitéletein nem tud felülemelkedni, annak teljesen mindegy mit lát.....
azt fogja látni amit látni akar....

dr. gernika 2011.03.30. 22:53:11

@sogeking: Nem igazán értem, hogy az ilyen emberek minek néznek egyáltalán egy ilyen műsort hónapokig. Tök mindegy, hogy valaki odabent mit visz véghez, hogy viselkedik, ember marad-e vagy nem, az a lényeg, hogy majdnem gyerekfejjel mit botlott. Én is csináltam elítélhető dolgokat 17 évesen, nem ilyesmi, de jelenlegi erkölcsi világomba nagyon nem fér bele.

@Atok: Voltak már olyan pillanatok, amikor kifeJezetten kedveltem.
De alle zusammen egyiket sem kedvelem kifejezetten, van amelyikkel kevesebb bajom van, van amelyikkel több.

@pushpang: Én sem. Még most visszanézve is kedvem lett volna megcibálni a kócát.

oriana 2011.03.30. 22:53:35

@genevieve: de mi köze ahhoz az egésznek, amit pushpang ír? én nem erről beszélek...

sogeking 2011.03.30. 22:55:19

@Ancilla: nem ítélkezem, de van véleményem:)

nálam az adja önmagát, aki úgy viselkedik, mint kint, és Gigi pont ennek az ellenkezője

de semmi bajom azzal, aki máshogy gondolja:)

genevieve 2011.03.30. 22:55:51

@Ancilla:
ha már egyáltalán itélkezünk, az alapján tegyük amit látunk...és ne feltételezgessünk

Ancilla 2011.03.30. 22:56:38

@ddendi: Ezt az állításodat mire alapozod? Ismered őket egyébként, hogy milyenek, és ahhoz képest látod őszintétlennek őket????
Én a metakommunikációja alapján (amit nem lehet megjátszani) Bécit abszolút őszintének tartom, Gigit meg fegyelmezettnek.

genevieve 2011.03.30. 22:56:56

@ddendi: szerintem hagyjuk:-)

te másként látod a dolgokat és én is másként:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.30. 22:57:09

Holnap megint beszavazóshow-m lesz. Bár ezt is tuti elhúzzák, mert személyzeti tanácsadó hívott be.

oriana 2011.03.30. 22:58:15

@pushpang: na pont ez sem tetszik a nagy szent családosdiban... hogy nem vagy szabad, mert meg akarsz felelni a bátyádnak, anyádnak satöbbi...
már írtam egyszer rácz anyuciról is, hogy meg is értem, mért ilyen álszentek a gyerekei, hisz így nevelkedtek...
anyuci jó példával járt elől képmutatásban...

rianna 2011.03.30. 22:58:39

@Ancilla: pont így gondolom én is, mindig olyan jól meg tudod fogalmazni:)

sogeking 2011.03.30. 22:59:49

@gernika: az ilyen emberek, mint én? hát köszönöm:)

szerintem ez a dolog ott fog eldőlni, ha kijönnek, és látjuk, hogy azt folytatják amit a VV előtt csináltak, vagy sem

genevieve 2011.03.30. 23:00:00

@ddendi: gondolom te biztosan leszarod anyád, apád, testvéreid, stb. véleményét

inmemancsi 2011.03.30. 23:00:42

se az online közvetítés nem megy nekik se az online műsor visszanézés - lehetetlen megnézni a kihívást - Dirk Gergkens bácsinál biztos jobban fog menni ha fizetni kell érte

2011.03.30. 23:00:45

@genevieve: nem tudom, bonyolult kérdés ez :)
talán a szociálisan érzékeny lelkecském (és szakmám), na meg az évek azok, amik árnyaltabb gondolkodásra tanítottak :))

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 23:02:07

@Ancilla: Egyetértek.
Ha szavaznék, azt nem az antiszociális, betegesen individualista, exhibicionista, őrjöngő Évára tenném, hanem a megfelelni szándékozó Gigire. Áldozatokat hoz és hozott a szeretteiért. Most nem a leszbipornóra gondolok, hanem a dolgokra, amit mondtál.
Éva vajon mikor hozott Áldozatot utoljára a szeretteiért?

inmemancsi 2011.03.30. 23:02:42

@ddendi: te ott nőttél fel köztük, hogy ilyen állításokat fogalmazol meg a családtagokról?

genevieve 2011.03.30. 23:03:10

@hullámpapír:
nem is rólad beszéltem:-))

csak a te gondolatodra helyeseltem:-)

jajj oli, a belevelóban kovács pistikét játszik, kockás ingben, szemüvegben

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 23:04:20

@ddendi: sajnos továbbra sem értem. Illetve nem értem, hogy miben játszák meg magukat "a ráczok" (sic!)? Mire gondolsz?
Hogy másként viselkednek, mint kinn tennék? Te nem így tennél?
Maradjunk Évánál: ő pl. sokszor rájátszik arra, hogy ő milyen vagány és belevaló és faszacsaj, pedig csak ideggyenge.
Alekosz, hát ő nagyrészt ilyen lehet kinn is, de azért rápakol rendesen a szerepre, amikor kell.
Laci sem ilyen tejbetök kinn - meséltek róla, akik ismerik.
Jerzsi, meg Jerzsi. :D
Mindenki megjátsza magát. Na, majd kifelejtettem, Anikót már ne is említsem.

Ancilla 2011.03.30. 23:04:42

@sogeking: "nálam az adja önmagát, aki úgy viselkedik, mint kint, és Gigi pont ennek az ellenkezője"

1. Szerinted az embernek minden környezetben, helyzetben egyformán kell viselkedni? Függetlenül attól, hányan és kik látják? Otthon esetleg szürcsölöd a levest vagy a kávét (mert éppen így esik jól), vagy nagyokat ásítasz, nyújtózol, ha álmos vagy, egy étteremben vagy egy társaságban ugyanezt már egészen biztosan nem teszed meg.

2. Ismered Gigit?? Hogy ilyen jól tudod, kinn hogyan viselkedik.

2011.03.30. 23:05:27

@genevieve: tudom, értettelek, csak továbbfűztem a gondolatot :)

kovács pistikén van-e hózentróger, és hónaljig van-e felhúzva a gatyája? :D

oriana 2011.03.30. 23:06:51

@genevieve: húúú...fogtad a lényeget... gratulálok :(

az én anyám nem kényszerítette rám, hogy szűznek tűnjek, mikor már nyilván nem vagyok az...
nem kényszerítette rám, hogy jókislányt játszak, ha rosszalkodni támadt kedvem...
nem prűd, és voilá, nem is csináltam fétispornót, és nem pózoltam szopnék feliratú pólóban...
szabad voltam, vagyok, és ezért nem kell "botlásokkal" kompenzálnom az elnyomást...

de ezután a beszólás után tényleg hagyjuk...

genevieve 2011.03.30. 23:07:29

@hullámpapír: volt:-)

és most ő fogja kommentálni a kiválasztást

ja és fogunk látni alek monológját a villacsajokról

genevieve 2011.03.30. 23:08:26

@ddendi: és a te anyukád nem tanította azt meg neked, hogy más anyukájáról ismeretlenül nem illik csúnyákat mondani?

Zelefánt 2011.03.30. 23:08:30

@genevieve:
Amilyen szülők vannak...
Biztos összehánynám magam, ha a lányom/fiam azzal állítana be, hogy egy efféle műsorban próbál szerencsét. (Vagy hogy "SZOPOK" felíratú pólóban tizenévesen vonaglik egy erotikus kiállításon, vagy épp egy jókora stukkerrel fényképezkedik, mert az a király, és akkor sem örvendeznék túlzottan, ha részegen anyázna vagy töcskölne mintegy kétmillió néző szeme láttára.)
(Valami ezekben a családokban nem gömbölyű, az fix.)

dr. gernika 2011.03.30. 23:08:47

@sogeking: Most ebben mi volt a sértő?

Nekem még mindig a jó öreg Dumbledore véleménye a mérvadó emberek megítélésében: nem a képességeink határoznak meg minket, hanem a döntéseink.
Ha valaki úgy dönt, hogy nem megy süllyed le egy bizonyos színvonal alá bármilyen provokáció ellenére, az többet ér, mint aki önkontroll és válogatás nélkül gázol bele mindenkibe.

sogeking 2011.03.30. 23:09:01

@Ancilla: ennyi erővel azt is mondhatnád, nem látok a fejébe, tehát nem tudhatom, hogy mit gondol:) (ahogy te sem)

johanna-ne 2011.03.30. 23:09:31

@MÁRIA TERÉZIA: nagyon jól tette Éva, hogy Gigit hívta ki, csak gratulálni tudok neki. Éva a legokosabb az egész villában. Hajrá Éva! SMS megy!!! A Gigike meg hagy szopjon, lehet attól fáj a torka.

oriana 2011.03.30. 23:09:34

@inmemancsi:

nem hálistennek, ezt onnan veszem amit és ahogy mondanak, amit anyuci nyilatkozik

te csak arról mondasz véleményt, akit személyesen ismersz, akivel együtt élsz?
akkor mit keresel itt?
vagy minden szereplővel együtt nőttél fel?

oriana 2011.03.30. 23:10:12

@genevieve: kinek az anyjáról mondtam csúnyát?!

genevieve 2011.03.30. 23:10:31

@Zelefánt: na most inkább nem mondok semmit.

sogeking 2011.03.30. 23:11:09

@gernika: nem sértődtem meg, csak ironizáltam:)

meg amúgy is egy nagy pirospont mindenkinek aki a pékes filmet javasolta

vitek 2011.03.30. 23:11:43

@Atok: igen én kifejezetten Gigi párti vagyok, engem ő és Jerzsi köt le a legjobban, nem mint pár hanem külön külön. Leginkább azért mert érdekesek, sokkal komplexebbnek tartom azt amit ők csinálnak mint a többiek viselkedését. Giginél azt látom, hogy az ő kérdései azok, hogy milyen ember is akarok lenni, hogyan viszonyulok egy domináns testvér jelenlétéhez, hogy kezelem azt a helyzetet hogy össze vagyok zárva számomra elfogadhatatlan emberekkel. Évánál a kérdés nagyjából annyi, hogy van-e elég alkohol, a mondanivaló meg annyi, hogy énénénénén. Hát engem valahogy Gigi dolgai jobban megfognak, sokkal érdekesebb, elgondolkodtatóbb kérdéseknek tartom az előbbieket, mint az utóbbiakat. Nekem Éva az egyik legszürkébb karakter, teljesen egysíkú, az egóján kívül más nem létezik a kis világában.

genevieve 2011.03.30. 23:12:12

@sogeking: én is köztük voltam:-)

oriana 2011.03.30. 23:12:55

@gernika: ezzel tökéletesen egyetértek :)

oriana 2011.03.30. 23:13:37

@genevieve: ja, persze... ez tényleg jó érv...

sogeking 2011.03.30. 23:13:48

@genevieve: neked meg egy nagy csokitorta:)

Albino Vernyul 2011.03.30. 23:14:15

Kezdem magam egy Fradi-Ujpesten erezni..:)
Egy kis zene..:

www.youtube.com/watch?v=Z5XvKBgxIzk

Trevlovics 2011.03.30. 23:14:41

eljutottam arra a szintre, hogy mindegy mi megy a tévében csak (nem dadogok) v v vonatkozása legyen. elnéznék egy olyan műsort, amiben alekosz gottival sakkozna

genevieve 2011.03.30. 23:14:50

@sogeking: a gesztenyetortát szeretem:-)

inmemancsi 2011.03.30. 23:15:02

@ddendi: igen, arról mondok véleményt ami a műsorban van, nem az anyjáról, a gyerekkoráról stb. és nem alkotok bulvár és retek műsorokból értékítéletet családokról, mások családi múltjáról, szerintem az már túlmegy a véleményen amit te írtál:

"már írtam egyszer rácz anyuciról is, hogy meg is értem, mért ilyen álszentek a gyerekei, hisz így nevelkedtek...
anyuci jó példával járt elől képmutatásban..."

genevieve 2011.03.30. 23:15:50

@Albino vernyul:

ha tudod nézni a belevalót, tedd meg lécci és kéne a most következő alek monólógból egy link

genevieve 2011.03.30. 23:16:49

@inmemancsi: úgy meg adja a választ más helyettem :-)

oriana 2011.03.30. 23:18:01

@inmemancsi: bocs, ez nem egy retek műsor?
mármint a vv...? ez nem bulvár?
anyucit jellemzi, amit nyilatkozik, nem? :)vagy csak azt nézed, ami a te véleményed támasztja alá?

genevieve 2011.03.30. 23:18:31

valkó eszter csöppet sem elfogult...

sogeking 2011.03.30. 23:18:55

@genevieve: még jó hogy nem a madártejet

nosce 2011.03.30. 23:19:45

@MÁRIA TERÉZIA:
"Hibázott Éva, hogy Gigit választotta, Jerzyvel sima győzelem lett volna Éva számára"

Szerintem meg kifejezetten jót húzott Éva, ezzel tudta a legjobban meggyengíteni a testvérhármast. Mert ha Gigi kiesik Bécit se fogja Gigi visszafogni az indulataiban (soxor tette) és Jerzy is tükön ül majd h Gigi megvárja-e, másrészt meg pont most volt maga alatt Gigi h ö egy senki, így alaposan meggyengítette saját magát..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 23:19:53

@ddendi: figyelj pipő, kezdesz lassan megint olyan lenni, mint Éva.
Ne húzd fel magad, gondolj inkább arra, hogy neki bezzeg milyen jó, hiszen szarik a családjára (már apucija után se nyávog), szarik a társaira, szarik a környezetére, neki ugyan nem parancsol senki, igazi vezéregyéniség, megy a saját feje után és milyen kurva boldog. :)

genevieve 2011.03.30. 23:19:57

@sogeking: azt is szeretem, csak ne hajni csinálja:-DDD

dr. gernika 2011.03.30. 23:20:27

@sogeking: :)

@vitek: Végre valaki, egyetértek. :)

oriana 2011.03.30. 23:21:18

@pushpang: :DD
ez jó volt, de nem vagyok pipő...

inmemancsi 2011.03.30. 23:22:26

@ddendi: hagyjuk már, ezt nyilatkozta amit te tényként állítottál?

már írtam egyszer rácz anyuciról is, hogy meg is értem, mért ilyen álszentek a gyerekei, hisz így nevelkedtek...
anyuci jó példával járt elől képmutatásban...

2011.03.30. 23:22:51

@ddendi: ezek a dolgok nem következnek egymásból, tudom, mert én is eléggé vissza voltam fogva anno, mégsem voltak drasztikus botlásaim (hacsak az nem számít annak, hogy még nem vagyok házas, de már szűz sem :))
másrészt azért arról senki nem tehet, hogy a szülei milyen szellemben nevelik, ezeket a dolgokat nem mi választjuk. viszont ami hosszú idő alatt beleivódik az ember személyiségébe, attól nagyon-nagyon nehéz megszabadulni. néha még én is azon kapom magam, hogy ha teszek valamit, arra gondolok, anyumnak ez tetszene-e, vagy mi lenne róla a véleménye, pedig elég nagylány vagyok már, aki 3000 km-re él anyutól... ezek persze csak kósza gondolatok, hamar el is hessegetem őket, és nem ennek rendelem alá az életemet, de hogy egy tv-műsorban hogy viselkednék, az már egy fogósabb kérdés.

nosce 2011.03.30. 23:23:49

@Trevlovics:
"amiben alekosz gottival sakkozna"

64 bábúval ? :)

oriana 2011.03.30. 23:24:29

@pushpang: engem nem érdekel éva, nem róla beszélek már rég...
ti csak éva ellenében tudjátok pozitívnak látni a testvéreket, mér rángatjátok mindig ide évát?
igen, éva tahó nagyon soxor, vállalhatatlan a viselkedése, önző, öntörvényű, neveletlen egyetértek!

de ettől nem változik a véleményem másokról

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 23:24:44

Van ez az arisztotelészi, vagy platóni gondolat.
Röviden: 4 attitűd-típus van:
-hatalom
-pénz
-hedonizmus
-erény
Éva: hedonizmus
Gigi: erény
Most persze jöhet, hogy a leszbipornó vajon miféle erény, de:
Gigi bevallotta bent, nem pedig elbüszkélkedett vele, vagy eltitkolta.
Éva mit mondott magáról?
Kezdettől fogva ellenségesek hozzá. Egyféle ok-okozati hálót ismer: MMKK őt bántják, és ő csak UTÁNA visszavág.
A külvilágbeli életéről annyit mondott, hogy ott is bántják, nincs egy szem barátnője. Jerzsy jól fogalmazott (nem hittem volna, hogy ezt valaha leírom): ha józan, elviselhető, ha iszik, elviselhetetlen.
Éva egy szimpla hedonista életkép. Nyeri is a párbajt.

oriana 2011.03.30. 23:25:20

@inmemancsi: nem, ez az én véleményem a nyilatkozata alapján

oriana 2011.03.30. 23:28:19

@hullámpapír: igen, ez így van, szerintem sem tehet róla senki, hogy hogyan nevelik,ezt nem is ítélem el...
@pushpang: ennyire nehéz elviselned, hogy más a véleményem a testvérekről? akkor ki a kompatibilis? :)

inmemancsi 2011.03.30. 23:28:23

@ddendi: köszi, akkor ezt úgy mondják írják, hogy nevelkedhettek, jó példával járhatott elől -feltételes mód

a kolamacika aranyos nagyon

Trevlovics 2011.03.30. 23:28:34

@nosce: ezt már nem akartam odaírni, hátha gotti is olvas :)

genevieve 2011.03.30. 23:28:59

oli szerint aleknak szexben a 18-20 év közötti, buta , szőke lányok jönnek be

és alek nagyon-nagyon romantikus tipus.....

csak azt nem értem, hogy egy kiválasztás után amiben éva és gigi a főszereplő...miért alek a téma????

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 23:29:13

@ddendi: Azért mégiscsak párbajozik Éva. :)
Implicit róla beszélsz, ha nem is mellette, hanem bárki más ellen.
Elismerem, én az vagyok, akinek mindegy ki, csak ne Éva. Az érveimet én is csak most keresgélem, mert most mondta ki a döntő szót a kihívó.

oriana 2011.03.30. 23:30:01

@Lone Starr: tényleg gigi bevallotta? erről lemaradtam...

genevieve 2011.03.30. 23:31:24

@ddendi: elmondta, és nem bevallotta mivel nem biróság előtt állt:-)

és jerzy is elmondta:-)

tényleg mekkora sunyiság:-)

inmemancsi 2011.03.30. 23:31:54

Alekosz, mint Hyppolit..

Trevlovics 2011.03.30. 23:32:08

@Lone Starr: az az igazság, hogy szerintem gigivel nehéz megindokolni, hogy miért ne éva (egyébként egyetértek). igazából évával lehet megindokolni, hogy miért ne éva

2011.03.30. 23:32:30

@ddendi: akkor szívj el egy cigit, vagy egy friss levegőt, vagy dobj be egy szelet csokit/sütit/csokissütit, és relax :)
én már nem szólok vissza többet, megyek túróstésztázni meg filmezni :)

oriana 2011.03.30. 23:33:27

@inmemancsi: ok, hát nyelvészkedhetünk...
@Lone Starr: nem állt szándékomban éva mellett beszélni... próbáltam mondani többször, hogy nem mellette beszélek, ha nem sikerült,akkor bocs :)

oriana 2011.03.30. 23:33:57

@hullámpapír: én tök nyugodt vagyok :)

Trevlovics 2011.03.30. 23:34:01

@nosce: nyugodtan tegye meg, én nem szaroznék, ha esetleg megkeresne, akkor teljes lelki nyugalommal belevágnám neki a képébe egyenesen, hogy mennyire tisztelem becsülöm! :)

inmemancsi 2011.03.30. 23:35:55

@Lone Starr: jó hát én nem javítanám ki Arisztotelészt, szerintem inkább ide nem jó éva, aki nem hedonizmus, hanem egoizmus:))a szerencsétlen nem hedonista, mert irigy, semmi nem jó neki, semmit sem tud élvezni, nem az öröm az élvezet a célja, hanem az, hogy mindig övé legyen az utolsó szó vagy róla legyen szó

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 23:36:29

@ddendi: nem a testvéreket illető véleménykülönbözőségünk a zavaró, nem veszed észre?

Mérges 1234 2011.03.30. 23:37:22

Értem én, hogy az Éva egy kretén, de Gigit az erénnyel azonosítani?????

Éva kretén, gusztustalan féreg, na de ettől egy álszent takarítógép sem jobb, maximum más.

Gigi sokkal emberibb, tud viselkedni, de különben nulla ő is....

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 23:37:23

@Trevlovics: Ebben van valami. Meg is rökönyödtem, be is írtam, hogy Éva szerint ő erős ellenfelet választott.
Itt az ő megosztási aránya dönt majd. Alighanem a "csak Évát ne" és a "csak Éva ellen bárkit ne" által motivált szavazatok lesznek.

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 23:39:21

@inmemancsi: Ezt belátom. Mivel amúgy sincs tiszta típus, ezt a sok tényleg egoista megnyilvánulást én bestrigulázom a hatalom alá. :)

oriana 2011.03.30. 23:39:33

@genevieve: kössél bele az élő fába is...
lone startól idéztem, nála nem kifogásoltad a bevallotta szót...
úgy látom mostmár neked vannak előítéleteid velem szemben, idézzek?

"aki az előitéletein nem tud felülemelkedni, annak teljesen mindegy mit lát.....
azt fogja látni amit látni akar..."

nosce 2011.03.30. 23:39:56

@Trevlovics:

Igen, a respect a fontos, ahogy idősebb bátyám Bob Sapp is szokta mondani - fűznéd tovább :)

oriana 2011.03.30. 23:40:05

@pushpang: na akkor világosíts fel, mi zavar téged?

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 23:40:48

@Lone Starr: És mindez az egész az eddig kihagyott dimenzióért, a pénzért folyik. :)

genevieve 2011.03.30. 23:42:04

@Lone Starr: gigi nem bevalotta, hanem elmondta, mert nem bíróság előtt állt!

@ddendi: veled szemben nincsenek előitéleteim mert nem tudok semmit rólad azon kivül amit itt látok, tehát ezek szerint itélek!

TapOut 2011.03.30. 23:42:26

Sajnos tartok attól, hogy Éva nyeri ezt a párbajt, és nem tudok nem gondolni a kamaszkorba érő unokaöcséimről, akik nézik a műsort, és azt fogják látni, hogy a viselkedés és stilus, amit ez "nő" produkál, nyerő. A gondolatától is rosszul vagyok, hogy ezt fogják sikeresnek tartani, és hinni, hogy ezzel lehet érvényesülni a világban.
Lehet nekik persze magyarázni, hogy nézettség, meg show, de ez hihetetlenül romboló, és Éva a valóságshow-k történetének legkárosabb szereplője.

oriana 2011.03.30. 23:45:17

@genevieve: ítélsz? ez talán bíróság? :D

genevieve 2011.03.30. 23:45:45

@TapOut:

az rtlnek a nézettség szent dolog, és ha éva fog visszamenni akkor azok a nézők akik rá szavaznak, azoknak ez a viselkedés tetszik, ezt akarják látni

viszont, pontosan tudják azt is, hogy viselkedési mintának nem hozhatnak ki ilyet nyerőnek....

ezért nem fogja éva nyerni a vv4-et, ahogyan a bár2-ben is kiesett

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 23:47:43

@TapOut: egyet értek, valami ilyesmi motoszkál nekem is a fejemben...

oriana 2011.03.30. 23:47:55

@pushpang: de tényleg, légy szíves írd le, mi a baj? én tényleg nem tudom,és valóban érdekel, neked mi?

sogeking 2011.03.30. 23:48:14

@TapOut:
a műsor társadalomformáló hatása elvitathatatlan - a múltkor kifigyeltem két kb. 10 éves kislány beszélgetését:

-most akkor mit szavaztak meg a nézők?
-rúdtánc lesz.
-tényleg? rúdtááánc?? mi az a rúdtánc?

:D

genevieve 2011.03.30. 23:48:57

@ddendi: bocsánat, most én használtam rossz szót

amit látok annak alapján tudok véleményt formálni rólad

MegLepke 2011.03.30. 23:49:00

@TapOut: ugyan, meséld el nekik, hogy ez a lány már szerepelt egy valóságsóban, ami megbukott és a viszonylagos ismertsége ellenére sem került be a médiába. Még a tizenöt perc hírnév sem sikerült.

genevieve 2011.03.30. 23:50:13

@sogeking: mint láthattuk az ovisok is nézik a műsort.....

hiába az rtl gondos, előre gondolnak a nézőközönségre:-)

nosce 2011.03.30. 23:50:39

@TapOut:
"Sajnos tartok attól, hogy Éva nyeri ezt a párbajt, "

az epic fail volt h a közönség nem szavazta meg h Gigi vegye át Bécitől a fönökséget, Stohl is alaposan meglepődött, ha ezt ráadásul Éva megtudta, ettől még vérszemet is kaphatott...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 23:50:48

@Trevlovics: ő meg dünnyögőmackósan keblére ölelne és mehetnétek a Belevalóba, ahol Szandika jól a szájára venne titeket.

oriana 2011.03.30. 23:51:42

@genevieve: jó, csak vicceltem :)
hát alkoss, szíved joga, sejtem ... :)

pong a ping 2011.03.30. 23:51:56

@TapOut: Elore is elnezesedet kerem, de ha az unokaocseid ertekiteletet, vagy szemelyiseget egy 5 honapos showmusor fogja kialakitani, akkor ott szerintem gondok vannak. Persze, nem kovetendo pelda Eva amokfutasa, de show szempontbol szorakoztato. Cirkusz es kenyer, ennyi, es Eva messzemenokig hozza ezt, kell a musorba. Nehogy mar egy napi 60 perces showmusor egy pszihopata versenyzoje fog egy teljes leendo generaciot tevutra terelni...

genevieve 2011.03.30. 23:53:54

@ddendi: én viszont nem, ha hibázok elismerem

oriana 2011.03.30. 23:53:54

@nosce: igen, az kellett volna a giginek, sztem is :)

TapOut 2011.03.30. 23:54:10

@genevieve: pontosan az a bajom, hogy ez a viselkedési forma lesz minta a tizenévesek számára, ugyanis azt látják, hogy ezzel lehet nyerni, mégha csak egy párbajról van is szó.
Ez pedig egy nagyon fontos párbaj, mert Éva az utolsó párbaja óta süllyedt hihetetlen mélységekbe, tehát az a kép fog lejönni, hogy az sem baj, ha féreg módjára viselkedünk, még igy is nyerők leszünk.

genevieve 2011.03.30. 23:57:39

@TapOut: én úgy gondolom, hogy ez tejesen gyerekfüggő.....

és mint láthatjuk felnőtt embereknek is szimpatikus éva viselkedése....

oriana 2011.03.30. 23:57:40

@TapOut: az a baj leginkább, hogy nem ez az egyetlen hely, ahonnan ez lejöhet és sajna le is jön mintaként... a valóságban is lépten nyomon ezt látják...
majdnem azt írtam a való világban :)

mama ottmarad 2011.03.30. 23:57:50

Sziasztok mindenki.
Nem tudok most végigolvasni mindent. Az utolsó fél óra alapján, Vitekkel értek egyet, nagy részben.
Szerintem a legkisebb nézettségű párbaj lesz, végre egy szabad este!
Mindketten unalmasak, egysíkúak, csak a Gigi (számomra) hosszabb távon kibírhatóbb, és kellemesebb látvány. Ha nem eszik és beszél egyszerre.
Még bárkit meglepetés érhet - kérdés, hány ember nyúl telefonhoz antipátia miatt. Ezt maga a csatorna is most teszteli először. Én SSKK, szóltam.

genevieve 2011.03.30. 23:58:15

teljesen gyerekfüggő:)

TapOut 2011.03.30. 23:58:39

@supern0va: sajnos lebecsülöd a média személyiségformáló hatását.
Nagy hiba.
Hiába rendelkezik valaki a legjobb szülőkkel/neveltetéssel ha nap mint nap a képébe kapja a mocskot, és azt, hogy ez bizony sikeres, az hatással lesz a fejlődésére. És nagyon jó szülőnek kell ahhoz lenni, hogy ezt a hatást semlegesiteni tudja az ember.

Albino Vernyul 2011.03.30. 23:59:27

Ma en linkelgetek itten mindenfelet, ezzel oldom a belso feszultsegemet, amit a kulonbozo forumok olvasa okoz.. Nem szeretnem, ha hisztisnek tartanatok, egy jo kurva anyazas utan..;))

www.youtube.com/watch?v=ghvM_psNpMY&feature=related

sogeking 2011.03.31. 00:00:18

@genevieve: biztos már a madártejen gondolkozol:)

genevieve 2011.03.31. 00:00:19

@TapOut: a lányom nem nézi a vv-t, el is itél miatta, hogy én igen:-)

a fiam viszont alek rajongó:-)

most rossz szülő vagyok vagy jó?:-)

genevieve 2011.03.31. 00:00:51

@sogeking: anyatejben már régen gondolkoztam:-)

oriana 2011.03.31. 00:01:48

@genevieve: mert egy jellemóriás vagy :)
most azt állítod, hogy én hibáztam?

sogeking 2011.03.31. 00:02:39

@genevieve: erre inkább nem írok semmit, mert úgy látszik ma front van:)

genevieve 2011.03.31. 00:03:29

@ddendi: csak ember:-)

én tudom, hogy hibáztam...

genevieve 2011.03.31. 00:04:35

@sogeking: mivel anya vagyok és van két gyerekem szerintem teljesen normális dolgot irtam....

ha te másra gondoltál az .....

TapOut 2011.03.31. 00:05:20

@genevieve: távol álljon tőlem, hogy bárkiről itélkezzek, főleg szülői mivoltában :-)
fiaddal vitázol-e? :-)

genevieve 2011.03.31. 00:06:10

@TapOut: naná:-)

de azért nem küldöm vacsora nélkül ágyba:-)

oriana 2011.03.31. 00:06:38

@genevieve: én nem tudom, nem kizárt, de nem vettem észre...
hacsak nem abban, hogy leírtam a véleményem... holott előtte már olvastalak, hogy itt csupa béci fan van :)

pong a ping 2011.03.31. 00:07:31

@genevieve: Orulj neki, mert a lanyod meg Bela fan lenne. :) Foleg ha tinedzser.

genevieve 2011.03.31. 00:07:43

@ddendi: na, akkor figyelmetlen voltál, mert én ilyet biztosan nem irtam:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 00:09:04

Valaki elmondhatná most már, hogy mi lett a szerep- és személycserék vége? Ki jött ki, ki maradt benn? stb.

sogeking 2011.03.31. 00:10:22

@genevieve: nem, csak arra gondoltam, hogy ma valahogy mindenki érzékenyebb

genevieve 2011.03.31. 00:10:22

@pushpang: jerzy, és béci ment ki

alek lett a cseléd, igy ő van bent a villában a három lánnyal együtt

nosce 2011.03.31. 00:11:39

@ddendi:
egyébkénz pont Béci oltogatása ásta alá Gigi önbecsülését, most már csak egy belevaló dugás polírozhatná fel kicsit az smseit, de alapvetően neki már reszeltek, úgy érzem :)

genevieve 2011.03.31. 00:13:07

@nosce: nem mutatták, de kapott egy sms-t azért borult ki gigi

Albino Vernyul 2011.03.31. 00:14:10

Beci nagy elannal hasogatta a fat az elobb.. Aniko kerlelte, hogy ovatosabban, vigyazzon a kezere (King, ugytunik most a pozitiv emlekek jottek elo..;)).. Lacink bekerdezett "Na mi van nagylany..?!".. A nagylany egyelore ki van akadva a kivalasztas miatt, nem erre szamitott.. Laci azt hitte, Ot viszi.. Jerzy azt hitte Ot viszi.. Kep el..

pong a ping 2011.03.31. 00:14:43

@genevieve: Mazlista :) Nalunk a tanc+jokepuseg eleg volt ahhoz, hogy a vv nezese kozben neha nagyobb vita legyen, mint a reggeli szokasos "mit veszel fel iskolaba, es abban miert nem mehetsz" klasszikus.

nosce 2011.03.31. 00:14:49

@genevieve:
akkor az rtl is hunyó, de a tesó is hülye volt :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 00:14:57

@genevieve: akkor aleknek teljesült az álma! Mint Micimackó a kaptárban.:D

Jerzsit még értem, Anikó helyére jött, de hogy került ki Béci?

oriana 2011.03.31. 00:16:12

@nosce: hát nem tudom, lehet szorosabb lesz, mint várnánk...

genevieve 2011.03.31. 00:17:42

@supern0va:

lányomnak a 18. században kellett volna születnie:-)

dr. gernika 2011.03.31. 00:18:24

@supern0va: Az is elég, ha csak egy gyereket tévútra terel....

pong a ping 2011.03.31. 00:19:12

@pushpang: Alek lett a cseled (netes szavazas), es o valaszthatott, hogy kivel csereljen. Belat valasztotta.

genevieve 2011.03.31. 00:19:58

@nosce:

testvérek között ez nem meglepő viselkedés:-)

genevieve 2011.03.31. 00:20:51

@pushpang: azt nem tudom, csak mikor behívták őket a kiválasztásra, ők ültek kint a kertben a tűz körül...alek meg már cselédnek öltözve ült bent

dr. gernika 2011.03.31. 00:21:38

@genevieve: Pedig akkor ma este lett volna az első alkalom, hogy utasítsd: csináljon magának példakép-vacsit! :D

pong a ping 2011.03.31. 00:23:19

@gernika: Jogos, de adna Isten hogy Eva legyen az egyetlen es kizarolag tenyezo, amitol meg kellene ovni egy gyereket... :)

Eva csak addig lesz "erdekes" az unokaocseid szamara, amig nem jon egy uj Hannah Montana, vagy valami uj vampiros film, stb, stb...

genevieve 2011.03.31. 00:23:23

@gernika: sose enne sárgaborsó főzeléket:-)
én viszont szeretem:-)

genevieve 2011.03.31. 00:25:26

@supern0va: egyébként meg se éva, se alek nem lesz példakép a gyerekek előtt:-)

a fiataloknak még a haverok, buli, fanta a menő....szórakozni

de kevesen akarnának olyan párt mint éva vagy alek szerintem

dr. gernika 2011.03.31. 00:26:37

@supern0va: 1 unokaöcsém van, pont annyi éves, egyelőre lekakálja, mi van a tv-ben. :)
@genevieve: Nekem ovis koromban a kedvencem volt, aztán felnőttem és megutáltam. De a szétválasztott holsós holnemsós rántottával igazán próbálkozhatott volna. :D

No mentem, jóccak. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 00:28:07

Jó éjt mindenkinek!
Ez az óra átállítás teljesen kikészít, ilyenkor nem vagyok álmos, reggel meg...

A sárgaborsó főzeléket én sem enném meg. SSKK.
Főleg pörkölttel a tetején, ahogy a menzán szokás. SSSSSSSKK.

genevieve 2011.03.31. 00:28:46

@gernika:

ja, rántottát első osztályú módon tud csinálni:-)

be is rontott hozzám, hogy a fenébe lehet egy rántottát igy elcseszni mint alek?:-D

jó éjt

nosce 2011.03.31. 00:29:06

@ddendi:
Valahogy Giginek se volt sok koncepciója, mert számára az, hogy egy lepedő mögött Jerzy hátulról megcsattogtatta minden volt csak népszerűséget növelő nem, és azt se hiszem h nagyon élvezte…

nosce 2011.03.31. 00:31:02

@genevieve:
De Béci ezzel maga alatt vágta a fát, mert ha Gigivel megússzák ezt a kiválasztást, akkor szinte becsusszanhattak volna a döntőbe

oriana 2011.03.31. 00:31:56

@nosce: igen, ezt épp tegnap kitárgyaltuk :)

genevieve 2011.03.31. 00:33:08

@nosce: meg kellett volna játszani magát?:-)

TapOut 2011.03.31. 00:34:17

@supern0va: szerintem ezt nekem szántad.
Nem, Éva addig lesz "érdekes" az unokaöcséim, és minden kamasz számára, amig képernyőn van.

nosce 2011.03.31. 00:36:10

@genevieve:
persze, nem idegen tőle :)

pong a ping 2011.03.31. 00:37:05

@TapOut: Igen, neked ment volna, sry. Es hat ezt a maradek masfel honapot mar kibirja mindenki, aztan minden csoda harom napig tart. Ha fel is tunik majd egy-egy musorban, egeszen mas arcat fogja mutatni, mint most.

nosce 2011.03.31. 00:37:48

@genevieve:
azért arra kíváncsi leszek mit szól ehhez a jelenethez Béci, ha majd kint megnézi :)

genevieve 2011.03.31. 00:38:38

@nosce: szerinte elfelejti mit mondott?

nosce 2011.03.31. 00:38:40

@genevieve:
egy tesonak bátorítani kell, vagy eltévedtem ? :)

TapOut 2011.03.31. 00:39:20

@supern0va: Az igazi felelős azonban mégsem ő, hanem a csatorna, amely teret enged egy ilyen viselkedési formának, sőt, azt állitja be nyerőnek.

Albino Vernyul 2011.03.31. 00:42:04

@genevieve: En soha nem ettem, aztan egyszer muszaj volt.. Azota szeretem.. Van ez igy..

nosce 2011.03.31. 00:43:31

@genevieve:
van, de nem is mennék be vele a VV-be :)

Atok 2011.03.31. 00:44:24

@TapOut: Lehet nezni Discoveryt, meg Duna Tvt is. Nem kotelezo a gyerkocnek VVt nezni.

genevieve 2011.03.31. 00:44:30

@Albino vernyul:
én is igy vagyok vele:-)

a lencse főzeléket se ettem meg:-)

kb csak egy éve szerettem meg:-)

genevieve 2011.03.31. 00:45:11

@nosce:

és nem szoktatok egymással csipkelődni és nem szokta megmondani a véleményét neked, ha valami nem tetszik , vagy te neki?

MegLepke 2011.03.31. 00:45:23

Én szeretem a sárgaborsófőzit. Mondom ezt így a semmibe, mert úgyse reagál rám a kutya se.:D

genevieve 2011.03.31. 00:46:38

@MegLepke: csapjunk egy nagy sárgaborsó főzelék partit:-D

genevieve 2011.03.31. 00:48:03

de késő lett közben...

de most legalább kapok normálisan levegőt

MegLepke 2011.03.31. 00:51:00

@genevieve: csapassuk! Én feltétet azonban nem kérek hozzá. Szeretem az ízét érezni és nem elrontani pörkölttel meg hasonlókkal.:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.31. 00:52:37

Akkor fogok röhögni, ha nagyon alacsony lesz a szavazatszám, mert teljesen egyértelmű, hogy az RTL ki akarja paterolni Gigit. Mindenáron el akarják majd kerülni, hogy kiszámíthatóvá váljon a műsor és emiatt nem engedhetik meg, hogy a következő jelrakásnál 4-2 legyen az arány...

genevieve 2011.03.31. 00:52:57

az universal csatornán van egy film amiben valóvilágot néznek :-)

amcsi film:-))))

TapOut 2011.03.31. 00:53:09

@Atok: na ezt nem szeretem, mikor azt hozza fel valaki érvként, hogy nem kötelező vmit nézni.
Igenis, nézhesse a gyerek, mivel nézi a szomszéd gyerek, meg nézi az osztálytárs, meg egyébként se kelljen egy gyereket burokban nevelni, és kizárólag Duna tv-t nézetni vele.
És igenis bajom van azzal, hogy káros példát mutató, elitélendő magatartást nyerőnek állit be bármely csatorna.

oriana 2011.03.31. 00:53:57

@MegLepke: én is szeretem, és még a menzai pörivel is :)

Zelefánt 2011.03.31. 00:54:07

@MegLepke:
A Tajgetosz-módra készült változat örökre szóló élmény lehetett.
Most először szórakoztatott a figura, mert nem hagyta magát eltántorítani, és a végén még meg is ette.

TapOut 2011.03.31. 00:54:20

@genevieve: na, hogy offoljak is egy kicsit: minden főzelék jöhet MMKK.
nyamm az összes!

genevieve 2011.03.31. 00:54:34

2000-ben készült és ott valóságháznak hívják:-)))

genevieve 2011.03.31. 00:55:35

@TapOut: kivéve a répafőzeléket:-)

Atok 2011.03.31. 00:56:44

@TapOut: Pedig nem kotelezo. Egy kereskedelni adot csak a profit erdekli, semmi mas. Ha Eva hozza a profitot, akkor ot nyomjak, ha Gigi hozza, akkor ot. Ennyi.

genevieve 2011.03.31. 00:57:26

tyűha itt a kiszavazás drasztikusabb módját választották:-)

az egyik csaj megölte a kiválasztott pasit:-D

MegLepke 2011.03.31. 00:57:41

@genevieve: jó, akkor mi így esszük:)

@ddendi: tiéd az összes pöri hozzá:)

@Zelefánt: hát rosszul is lettem, hallod.:D Bár igen, az, hogy megette, az hősies volt.

TapOut 2011.03.31. 00:58:03

@MegLepke: de én reagálok, az elöbbire is reagálni akartam, csak közben másfelé mentem. Igen, ez egy jó magyarázat és valamennyire a helyére teszi a dolgokat.

genevieve 2011.03.31. 00:58:27

@Zelefánt: akkor főzzön neked alekosz MMKK:-)

TapOut 2011.03.31. 00:58:48

@genevieve: azt is imádom. tudom, defektes vagyok :-)

genevieve 2011.03.31. 01:00:22

@TapOut: csak kifinomult az izlésed:-DDDD

Zelefánt 2011.03.31. 01:01:52

@MegLepke:
Legalábbis következetes.
Vajon a csajoknak is malactáp-szintű kajákat főz -- persze osztályon felüli tálalásban?...

genevieve 2011.03.31. 01:02:36

@Zelefánt: csak fasz és be nem vallaná, hogy elbaszta:-)))

genevieve 2011.03.31. 01:06:18

baszki, mintha a vv4-et látnám a filmben:-DDDD

most költöztettek be egy plusz személyt

Zelefánt 2011.03.31. 01:06:57

@genevieve:
Amikor elkezdett az izé habzani, azt vártam, hogy úgy fog járni, mint Woody Allen a Hétalvóban: a puding, amit kotyvasztani próbált, annyira megdagadt, hogy kimászott a fazékból, és a faszi miközben egy seprűvel próbálta agyonütni, lerombolta a konyhát.

genevieve 2011.03.31. 01:08:39

@Zelefánt: volt egy pillanat amikor éppen emelgette a főzelék a fedőt:-))

TapOut 2011.03.31. 01:10:31

@Atok: nyilván, de az emberi értékek közvetitésének soha nem lenne szabad a nézettség rovására mennie. Itt pedig ez történik.
Lehet úgy is nézettséget produkálni, hogy nem taposunk sárba emberi értékeket, és emelünk magasba valakit, aki elitélendő.

MegLepke 2011.03.31. 01:11:32

@Zelefánt: tegnap volt egy cikk a velveten erről, hogy falatkákat csinál a csajoknak fasírtot tűz fogpiszkálóra, ilyesmi. Persze a lakás sterilizálása után.:) Apukája nyilatkozta.

Zelefánt 2011.03.31. 01:13:18

@MegLepke:
Talán mert a pudingtól és a főzelékféléktől a szülei már eltiltották...

TapOut 2011.03.31. 01:27:07

@TapOut: mármint forditva, a nézettségnek nem lenne szabad az emberi értékek közvetitésének rovására menni. na megyek is, mert már csak fél aggyal koncentrálok ide.
jó éjt mindenkinek!

MegLepke 2011.03.31. 01:31:59

@Zelefánt: :DDD

@TapOut: jó éjt!

Nézi valaki az onlányt? Érdemes bekapcsolni?

Zelefánt 2011.03.31. 01:41:14

@MegLepke:
Én inkább elkezdek vetíteni a szemhéjaimra, belülről.

Jó éjt mindenkinek!

Zelefánt 2011.03.31. 01:42:52

@sogeking:
Talán nem igazán vonzza a lehetőség, hogy két kiborg között alhat a sátorban?...

sogeking 2011.03.31. 01:44:21

@Zelefánt: le vagyok maradva, azt sem tudom ki van kint, és ki bent:)

sogeking 2011.03.31. 01:45:40

Alek szerint most kezd izgalmas, érdekes lenni az egész:) De már nincs idő, mert párbaj, kiválasztás, hipp-hopp aztán annyi:)

Zelefánt 2011.03.31. 01:45:53

@sogeking:
Anikó beküzdötte magát, Jezyt pedig kirakták a kertbe, mint a Flinstone-ék macskája a gazdit.

MegLepke 2011.03.31. 01:47:06

@sogeking: akkor ez most nem érdekel inkább.:D Én is le vagyok már maradva.

@Zelefánt: jóccaka!

sogeking 2011.03.31. 01:48:13

@Zelefánt: és Alek bent Hippodrom a csajokkal, de kint kell aludnia?

Zelefánt 2011.03.31. 01:51:49

@sogeking:
Mikor alszik a személyzet együtt az urakkal (azt a bizonyos esetet sem leszámítva, amikor meghajtják a szobalányt?)

MegLepke 2011.03.31. 01:53:23

@sogeking: na ezt nem értem én sem.

Zelefánt 2011.03.31. 01:53:58

Fos napom volt, és még csak nem is kilences, hanem annál sokkal lejjebb, ideje hát, hogy véget érjen.

Csáp!

sogeking 2011.03.31. 01:56:29

megjöttek az SMS-ek

sogeking 2011.03.31. 01:58:45

Gigi - te vagy a legjobb csaj, és példakép, szeretünk

Alek - mit csinálsz, miért vagy ilyen undok Évával, térj már észhez

Anikó és Laci - megéritek a pénzeteket, kavartok, és mindenkit át akarok verni..

Anikó - ... engedj Aleknak, és tied a főnyeremény:)

(Alek Aninak -> meg kell tenned amit megkövetel a haza)

sogeking 2011.03.31. 02:02:26

Alek - ne borítsd ki az Évát a párbaj előtt, erősítsd inkább

Gigi - ne félj, sokan látjuk, hogy te milyen nagyszerű ember vagy...

Alek - te vagy a legjobb, csak miattad és Oli miatt nézzük/néztük..

Anikó - te angyal... jó hallani a nevetésed, maradj ilyen

Albino Vernyul 2011.03.31. 02:03:42

Na online vagyogat, olykor.. Alek tancolt Anikoval, Kek Dunyha keringo, vagy melyik.. Mereven, kibiztositva fel meter tavolsag Alektol (valami pink vall nelkuli ruha volt a leanyzon).. Aztan felkerte Evat (rajta meg kanape huzat mintaju ize), 1900-as evek eleji szamra, azert az lazabb volt.. Elotte vacsora volt bent mindenkinek, de kulon kaja, a vegen kidobtak a kertieket.. Kesobb Alek, meg Eva ertekelo megbeszelest tartott, Eva arra kerte Alekoszt, hogy Lacit vigye ki, ha ugy adodik.. Vajh miert, O vajh miert..... Most SMS felolvasas.. Gigit dicsero uzikkel eleg jol betuzdelve.. De elvettek, mikor mar Eva feje lilult..

MegLepke 2011.03.31. 02:10:43

@Albino vernyul: perszehogy mikor bekapcsolom, épp nincs közvetítés.

Albino Vernyul 2011.03.31. 02:12:19

@sogeking: Azert neha elcsodalkozok az emberek elmebeli kepesegein hatartalan melysegen.. A Belevaloban raknak ki uziket a kivetitore.. Tegnapiban azthiszem, az egyik kepes volt beirni, hogy Aniko igy meg ugy, most jon a kov. kavaras Lazarral.. Most meg ez az uzi..:

"Anikó és Laci - megéritek a pénzeteket, kavartok, és mindenkit át akarok verni.."

Ezeket nem zavarja, hogy RTL-es szavazas volt, hogy tortenjen valami..?!
IQ 70 alatt, vagy mi..?!?!

sogeking 2011.03.31. 02:15:15

@Albino vernyul: lehet, hogy a kavarást máshogy értette :) (nem egymással, hanem általában)

Albino Vernyul 2011.03.31. 02:19:14

Alek amugy most kezdene csak a kiszavazosdit, minek sietni, most mar jol megszoktak a kornyezetet, jobb atelni mindent.. Eva az ellenvelemenyenek adott hangot.. Ez meg az ertekeles resze volt..
Az SMS felolvasara Gigi/Aniko mar atvedlett pizsibe.. Alek mikor felolvasta azt a "Dugj a fodijert" uzit, betakarta Ancsa Pancsat, es a nyakat akarta csokolgatni.. Kibontakozas, es ellenvelemeny emlegetese..

MegLepke 2011.03.31. 02:27:12

Jól hallottam, hogy Béla akar a Csillag születikbe menni?

sogeking 2011.03.31. 02:27:27

Béci a csillag születikbe akar menni, kép el

Albino Vernyul 2011.03.31. 02:31:10

@sogeking: Nem.. Egyertelmuen erre Hoditos estere reagalt..
Visszajott az adas.. Gigi/Aniko azon filozofaltak, hogy milyen ruhaba menjen Gigi a parbajra.. Ancsa turkizkeket ajanlott, Gigi olyanba akar menni, amiben tud labatem emelgetni.. Most Gigi fotoalbumat nezegetik.. Valtas a kertre, Alek elment borotvalkozni, de elotte hoz nekik ki ragaszto szallagot.. Beci indulna a Csillag Szuletikben, na errol lekesett.. A kep meg felszivodott.. Visszajott, Ancsa fogja sminkelni Gigit.. Ancsa csalodott, hogy nem O parbajozhat Gigivel, ugy kigondolna, hogy az olyan vagany.. Kep el..

sogeking 2011.03.31. 02:31:50

cuki Ani pávatollas párbajruhát akar :D

Albino Vernyul 2011.03.31. 02:35:00

Ani kolibrizold pavatollas ruhaba menne parbajozni.. De a zold veszelyes, ha nem talaljak el az arnyalatot, az nem jo.. Egy zold volt mar rajta, de azt csak kolcsonbe kapta...

Albino Vernyul 2011.03.31. 02:38:12

Azon elmelkednek, ki meddig akart eljutni.. Gigi fenyegetest kapott, ha visszajon es nagykepu lesz, ossze lesz verve.. Aaaa, dehogy, na azert egy napig megis...:)

Albino Vernyul 2011.03.31. 02:40:41

Ugytunik nekem Ancsa Pancsa most lelki tamaszt nyujt Giginek, oldja a feszultseget..

sogeking 2011.03.31. 02:42:12

@Albino vernyul: vagy megérezte ki esik ki, és ezért gyorsan össze akar vele barátkozni:)

Albino Vernyul 2011.03.31. 02:53:38

@sogeking: Evanak az osszefoglaloban megmondta, hogy ki esik ki, meg szazalekot is tippelt neki.. Nem nezted..?
Itt az eloben hallottal Te olyat, hogy Aniko mondott volna olyasmit Giginek, hogy azt szeretne, ha Eva esne ki..?!

MegLepke 2011.03.31. 03:01:08

Nah, mára ennyi? Nem lesz közvetítés?

sogeking 2011.03.31. 03:02:00

@Albino vernyul: 90-10-re, és 80-20-ra emlékszem, de Jerzsyvel kapcsolatban.
Nem hallottam, de közben mást is csinálok:)

Albino Vernyul 2011.03.31. 03:05:34

@sogeking: Ha jol emlekszem 60-40-et mondott Evanak..

sogeking 2011.03.31. 03:15:04

nézek egy kis kosárlabdát, jó 8

Bredan 2011.03.31. 03:27:51

Ha Éva tér vissza győztesen a párbajról, úgy illik, hogy átvegye Gigi szerepét Jerzyvel a nyugiszobában, a takaró alatt. Puszta együttérzésből :-)

Bredan 2011.03.31. 03:30:15

Alek persze tiltakozik. Csak akkor kompatibilis így a dolog, ha ő fekhet Jerzy helyébe.

Bredan 2011.03.31. 03:33:02

És nem gond, ha Éva kiesik... indulhat az Alekosz feleséget keres c. új showműsorban... bár Alek szerint, ha nem szexuál vele, ott sem lesz túl sok esélye.

Bredan 2011.03.31. 03:34:44

Éva kiakad egy picit... jó a műsor!! :-)

Bredan 2011.03.31. 03:36:10

Helyesbítek: jó VOLT.
Szokásos kép- és hangszünet. Köszi!

Albino Vernyul 2011.03.31. 03:45:40

Ancsa ninja ruhat huzott, helyes kis masnik fityagnek rajta.. Laci ejszakai gyorstalpalo kepzesenek hala, csont nelkul kimaszott a teton... Valoszinuleg Olihoz megy lerendezni a szamlat. Laci tuja alcaruhaban, elegedett, atyai tekintettel kovette a nagylany utjat. Beci a sator sarkaban az uj reaplemezet veszi fel, Jerzy irja hozza a szoveget. Eva a furdoben egy csovel a lefolyobol szivja ki az ott elrejtett dugi alkoholt.. Gigi mosogat.. Aztan a porszivoval eload egy modern kortars tancot.. Alek a szerepeivel viaskodik, minden mondatat mas-mas szerepben, es filmbol mondja fel.. Online nincs..

Ronda Bözse 2011.03.31. 07:39:09

Évának kellene megnyernie,mégpedig azért mert:
-Az Alekosz csak elvedelné a nyereményt,semmi értelme nyernie.
-A Ráczgyerek pedig megjátsza magát,hazudűs és lopós és irígy szarkeverő,nem szimpi!
A többiről nem is érdemes említést sem tenni.
Az Éva szenvedett a legeslegtöbbet,mindig őt szívatták a legeslegtöbbet,ő igazán tudna örülni a nyereménynek rádásul csóró,továbbá mindvégig önmagát adta,amire egyik sem volt képes!
Évának kell nyernie!

mimózA 2011.03.31. 08:19:56

@Ronda Bözse: Hú, ez aztán a tuti! Mert Évikénk nemcsak, hogy elinná, elkábítózná,a szeme alatti árkok eltüntetésére használná a nyereményt. A csórók arra szokták! Úgy hallom a barátja is lelépett, mert már nagyon gáz a boglya.

Albino Vernyul 2011.03.31. 09:19:42

Joreeeeeeegggggggeeeeelt Valyognepek..!!!!

rianna 2011.03.31. 09:28:18

Jó reggelt. Elfogyott a kávém, hogy ébredek így fel :(((

_most_ 2011.03.31. 10:00:15

Remélem Éva visz a párbajra rácztalanító krémet :)

Eznemsemmi 2011.03.31. 10:14:12

Ma reggel a "móningshó"-ban Balázs azt mondta, hogy szerinte Éva nyeri a párbajt, mert rajta és Alekoszon milyen jót lehet szórakozni.
Innentől kár is esélyeket latolgatni, az RTL meg akar szabadulni az egyik testvértől plusz nem akarják, hogy Alekosz magára maradjon.

Kérdés? :D

Eznemsemmi 2011.03.31. 10:16:21

Pedig eddig úgy voltam a párbajjal, hogy bárkit is visz ki Éva, arra nyomok pár tucat sms-t a céges mobilomról (bár eddig még soha nem tettem ilyet).ű
De ezek után.....

Albino Vernyul 2011.03.31. 10:28:37

Videok..:
Kivalasztas..:
www.youtube.com/watch?v=t91CMm322xM
Toltelek. Alek lakajkodik, a lanyok keszulodgetnek..:
www.youtube.com/watch?v=fRxVP-jf6V4
Beci behelyetesit, hasabfa=eva feje, Aniko aggodik.. Kaja, aztan Ani probal keringo kozben tavol maradni Alektol, vegul Alek/Evaval tancika..:
www.youtube.com/watch?v=KLsK9QgvaYU
Alek/Eva taktikai ertekeles..
www.youtube.com/watch?v=riQh2vNZ3Os
Blikk, szatir lakajjal..
www.youtube.com/watch?v=riQh2vNZ3Os

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 10:32:56

@Eznemsemmi: nem bíztatlak sms küldésre, de nagyon sok "bárki, csak Éva ne" sms lesz szerintem.
És akkor még nem beszéltünk Béci+Jerzsy+talán Laci szavazótáboráról.
Persze a másik oldalon ott vannak az alekosz hívők, Olivérrel az élen. Bármi megtörténhet..

Éva nélkül se lesz magányos Alekosz, csak Anikó bírja. :D

_most_ 2011.03.31. 10:48:19

@pushpang: Szerintem gusztustalan, ha valaki valaki ellen szavaz, nem valakire.

_most_ 2011.03.31. 11:28:17

@pushpang: Mert nem értem, hogy utálhatnak emberek ennyire egy másik embert, hogy még szavaznak is, csak hogy ne lássák többet. Olyan mint fociban egy meccsen valamelyik csapat ellen szurkolni, kivéve ha az a Milan vagy Bayern München, mert akkor érthető :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 11:42:23

@lami83:

csak nagy a szájuk, senki sem költ pénzt olyanra, akit nem igazán bír, azért piacról élünk mindannyian, annak komoly oka kell legyen, hogy valaki nekiálljon költekezni... Ha valaki nem lelkesedik igazán Gigiért nem fog mellette szavazni, és költeni csak azért, hogy Éva nem mehessen vissza, a kérdés inkább az, hogy van e elég tényleg szavazó Éva-fan, azok ellenében, akik a Béci tinilány táborából Gigire szavaznak...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 11:42:53

@lami83: én meg azt nem értem, hogy miért kedvelnek emberek ennyire egy másik, vadidegen embert, hogy még szavaznak is rá, csak hogy még többet láthassák.
És még csak nem is sportolóról vagy művészről van szó, akik esetleg teljesítményt vagy értéket adnának... :D

Eznemsemmi 2011.03.31. 11:44:45

@lami83: Akkor én a te terminológusoddal élve gusztustalan leszek... és akkor te nem itélkezel senki felett, mi?

Szerinted tavaly a választásokon tényleg ennyi ember lett fideszes, vagy esetleg a maszopból volt elegük sokaknak és az ellen szavaztak?

Eznemsemmi 2011.03.31. 11:45:24

@Eznemsemmi: terminológiáddal, már bocs

Eznemsemmi 2011.03.31. 11:47:11

@MÁRIA TERÉZIA: céges mobilról lehet? Vagy akkor meg etikátlan vagyok, hogy nem a saját pénzem költöm?

_most_ 2011.03.31. 12:03:03

@Eznemsemmi: Ja valószínűleg sokan szavaztak az mszp ellen, de nem hiszem hogy felhőtlen az örömük...

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 12:09:31

sziasztok, ingecske-nadrágocska kivasalva, kb két óra múlva elindulok a beszavazóra.

Eznemsemmi 2011.03.31. 12:17:10

@lami83: Nekem se felhőtlen az örömöm, de ezt csak analógiaként hoztam fel.
Amúgy miért is ne szavazhatnék Éva ellen, ha az amúgy szórakoztató műsort számomra ő jelenléte rombolja (és nem utálom, hisz egyetlen embert se utálok, csak idegesít, itt kint sem utálnám, csak nagy ívben elkerülném).

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 12:22:53

hú és a hajamat is ki kell vasalnom...
én most tuti nem fogok szavazni, de csak a sóherség és csóróság végett.:)

genevieve 2011.03.31. 12:24:38

@Eznemsemmi: a kiszavazás is arról szól, hogy kit nem akarnak a lakók bent látni, és ki az akivel nem akarnak tovább együtt élni....

rianna 2011.03.31. 12:27:57

@Ayesha: szorítok, majd számolj be

_most_ 2011.03.31. 12:29:11

@genevieve: Ja, de ha így nézzük, akkor a párbajon meg arra lehet szavazni, hogy ki menjen vissza, nem hogy ki essen ki.

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 12:29:42

@rianna: oké, persze:) háromra kell mennem.
csak az zavar benne, hogy nem közvetlenül a munkaerőt kereső céghez megyek, hanem személyzeti tanácsadóhoz.Megint.

Hódos Hajnalka 2011.03.31. 12:32:29

@Ayesha: hat talicska apró majom szarjon az utadba! :)))

Ayesha (törölt) 2011.03.31. 12:33:58

@Hódos Hajnalka: óóó, de édes vagy:) köszönöm:)
neked meg Angus szolgálja fel a holnapi reggelidet, esetleg hiányos öltözékben.:D

dr. gernika 2011.03.31. 12:39:55

@lami83: Szerintem az ország jó része mást se csinál parlamenti választásokkor sem, már sokszor 4 éve.

genevieve 2011.03.31. 12:43:16

@lami83: vagyis kit látnánk szivesen a villában:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.31. 13:07:08

Na, Buci vezetheti az új reality-t. Élő jelentkezés a "villából".

Atok 2011.03.31. 13:08:15

Stohl letöltendő két év négy hónapot kapott első fokon
Aki lemaradt volna rola

genevieve 2011.03.31. 13:08:39

@Gee Halen: nem tudom, letöltendő büntetést kértek rá , másfél évet

genevieve 2011.03.31. 13:09:12

@Atok: ja, én még reggel olvastam a blikket

nem semmi

Albino Vernyul 2011.03.31. 13:12:23

Meg egy video.. Fiuknak veszelyes.. Aniko/Gigi, ruhakrol, sminkrol, nemi ki meddig akart eljutni.. Gigi oldja a feszultseget a kivalasztas utan, Aniko meg parter hozza..:

www.youtube.com/watch?v=kKlvfC3EZbE

Atok 2011.03.31. 13:15:31

@genevieve: most hozta meg a biro a dontest par perce

genevieve 2011.03.31. 13:17:21

@Atok: gondolom még lehet fellebbezni enyhébb itéletért

rianna 2011.03.31. 13:20:16

@Atok: ilyen friss info?:) Tegnap még azt mondta, megelégedne egy felfüggesztettel...

2011.03.31. 13:29:20

Jó reggelt :)
Na a tegnap kifestett szobát kitakarítani nem kell félnem jobb lesz mielőtt megjelenik az új poszt :)
Vesszők tetszés szerint odagondolhatók bárhova :))

Wakka 2011.03.31. 13:45:33

Gondolkodtam kicsit,melyikbe írjam,C:C vs.HV,de itt ismertebb ez az Éva nevű nő,aki képes volt 10cm.távolságból az arcába fújni a dohányfüstöt annak az embernek,aki adott helyzetben nem tehetett semmit ez ellen.Nincs bocsánat.

dr. gernika 2011.03.31. 13:48:09

@rianna: Megelégedne, jófej. :) Össze illene tennie a két kicsi pracliját.

fran7 2011.03.31. 13:52:32

@Atok: A Blikket érdekesen fogják fogadni a lakók. Amikor éjfél körül beadják nekik az már a holnapi lesz, ugye?

dr. gernika 2011.03.31. 13:53:12

@Wakka: Érdekes miken akadsz ki. Valóban bunkóság, velem is csinálták, de bár ez lett volna a legdurvább, amit a villában csinált...

Wakka 2011.03.31. 13:55:10

@gernika: Ez volt a legdurvább.Nem baj,ha nem érted.

genevieve 2011.03.31. 14:01:05

@Wakka: akkor minek irod be?
ha csak te értheted, miért nem tartod meg magadnak?

Trevlovics 2011.03.31. 14:01:14

úgy néznek ki a sátras képek, mintha valami déli-sarki kutatócsoport lennének. gigire éva elleni protestszavazatok is fognak menni, de ugyanúgy évára gigi elleni (illetve rácz-ellenes) protestszavazatok. nincsenek ugyan illúzióim azzal kapcsolatban, hogy ki tér majd vissza, ennek ellenére mégis sugárhányok.

Trevlovics 2011.03.31. 14:02:09

@genevieve: nem azt mondta, hogy csak ő értheti, azt írta nem baj, ha gernika nem

genevieve 2011.03.31. 14:03:37

@Trevlovics: momentán csak gernika válaszolt neki:-)

dr. gernika 2011.03.31. 14:04:16

@Wakka: Neked ez volt, ezt értem. Ennyi elég.

genevieve 2011.03.31. 14:05:12

@Trevlovics: egyébként én sem értem, mert szerintem sem az volt a legdúrvább megnyilávnulása

_most_ 2011.03.31. 14:06:30

@Wakka: Ez miért durva? Az a durva mikor véletlen a szemedbe fújja a szél a parázst, tök fáj.

Wakka 2011.03.31. 14:18:04

@genevieve: @gernika: @lami83: Voltatok már kiszolgáltatott helyzetben?Amikor nem tehettetek semmit?Na,az a helyzet ilyen volt.Csak verbálisan támadhattatok vissza.

Trevlovics 2011.03.31. 14:21:11

@genevieve: összevetni is csak akkor lehet, ha mindenki mondja a saját véleménye szerintit. bizonyos szempontból érthető az álláspontja Wakkának szerintem, mert itt a hangsúly a kiszolgáltatottságon van. ha olyannak okozol kárt aki nem tud ellene tenni semmit, az mindig súlyosabb. ha meg esetleg van valami extra érzékenysége a dohányzás, illetve a belőle fakadó elég ronda betegségekkel kapcsolatban akkor már helyben is vagyunk. én csak találgatok persze, a lényeg, hog nem mondta, hogy csak ő értheti :)

Wakka 2011.03.31. 14:22:59

@Trevlovics: Örülök,hogy valaki legalább megértette.

dr. gernika 2011.03.31. 14:23:08

@Wakka: Most komolyan úgy érted, hogy Alek attól volt kiszolgáltatott helyzetben, hogy közben térdelnie kellett? Miben lett volna más, ha egymás mellett állnak közben? Alek nem csavarta volna ki a cigit a kezéből és nem is ütötte volna meg. A villa összes lakója MMKK kiszolgáltatott helyzetben van Évával szemben, mert csak verbálisan támadhatnak vissza.
(mellesleg ne sajnáld Alekot, mert látszott rajta, hogy tetszik neki a játék, talán még fel is izgatta)

genevieve 2011.03.31. 14:24:38

@Trevlovics: igen, ha kifejti miért gondolja igy, akkor az más....de elintézni annyival, hogy te nem értheted, nem baj kis hülyegyerek....

Trevlovics 2011.03.31. 14:26:12

@gernika: úgy értette szerintem, hogy nem állhatott fel, nem mehetett arréb, ott volt köztük a piros vonal vagy mi, ne legyetek már értetlenek :)

genevieve 2011.03.31. 14:26:38

@Wakka: birom az ilyen másokat lenéző beírásokat:-)

_most_ 2011.03.31. 14:26:39

@Wakka: Ne sokkolj, Alekosz hányszor használta ki mások kiszolgáltatottságát, ez csak egy kis bosszú volt. Másrészt ha annyira zavarta volna, simán felállhatott volna, nem volt odaláncolva.

Trevlovics 2011.03.31. 14:27:40

@genevieve: "nem baj ha nem érted". ebből hogy lesz "te nem értheted", pláne hülyegyerek? csak úgy, ha bele akarod látni :)

Atok 2011.03.31. 14:29:11

@Wakka: "Poenbol" csinalta. Nem ertem miert keritesz ennek ekkora feneket. Meg sosem tortel borsot vmellyik haverod orra ala? Ugyanmar szerintem, tul komolyan veszed a dolgokat.

Trevlovics 2011.03.31. 14:29:48

@lami83: pont ezért írta wakka, mert nem állhatott fel, büntiben volt, nem mozdulhatott el onnan. ne csináljátok már, mert lezárom a kommentelést :)

Trevlovics 2011.03.31. 14:33:56

na, megöltem a bulit

Wakka 2011.03.31. 14:35:42

@Trevlovics: Nem fogják megérteni.Ne is reménykedj!

genevieve 2011.03.31. 14:35:45

@Trevlovics: ha most azt irom neked, hogy nem baj ha, te nem érted akkor ez pozitiv dolog szerinted?

genevieve 2011.03.31. 14:37:31

@Trevlovics: én meg erra azt irom, hogy éva mikor leköpte jerzyt, na az volt a legnyobb bunkóság amit elkövethetett...mert jerzy nem baszhatta pofán érte, mert kizárták volna és nem csak babra térdepeltetik büntiként....

teccik érteni?:-)

_most_ 2011.03.31. 14:38:38

@Trevlovics: Vágom, hogy büntetésben volt, de akkor se lett volna semmi, ha megszegi, szóval ez annyira nem volt kiszolgáltatott helyzet azért.

osgood 2011.03.31. 14:39:21

Mimózák vagytok mind. Füstfújás, köpés, legdurvább ... ugyan már! Az milyen durva, ha darázs csípi az embernyelőcsövét! Vagy grizzly. Na.

dr. gernika 2011.03.31. 14:40:55

@Trevlovics: Jajjmár most direkt kipróbáltam, térdelés közben is arrébb lehet rántani a fejünket.

Trevlovics 2011.03.31. 14:42:14

@genevieve: de hogy jön ide az, hogy pozitív-e? :) ami nem dicséret, az mind alázás? :)

Trevlovics 2011.03.31. 14:43:45

@genevieve: én értem, neked az volt a legdurvább, wakkának meg amaz. kezd kisütni a nap :)

_most_ 2011.03.31. 14:47:44

@gernika: Hallod ezt így bemondásra senki nem hiszi el, rakd már fel youtube-ra :)

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.31. 14:48:23

@Trevlovics:

már nem tudom követni ki gondolja azt, hogy ez a kis flörtölés, froclizás, cicázás Alekkal (aki egyébként szivarozik, tehát nem veti meg a dohányfüstöt) nem imponál pont Aleknek. Ő az enyelgés nagymestere pontosan tisztában volt az iciripirici dráma jelentőségével, éppenhogy élvezte, hogy Éva elé ült, szobalány felszerelésben és flörtölt vele.

Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy meg tudja e nyerni ezt Éva, tehát az egy dolog, hogy Gigi nem népszerű, de vajon Éva tud e elég szavazatot gyűjteni a nehéz természete dacára.

meggyőződésem, hogy győzködték a riportszobában, pl tudtára adhatták a közönség vágyát egy Gigi-Éva párharcra, bár szerintem az a szavazás meglehetősen gyanús volt, miért lenne érdekes egy Gigi Éva párharc? éppenhogy a Jerzy Éva lett volna érdekes, ha csak az RTL nem akar megszabadulni Gigitől.

Nem akarhatják, hogy unalmas legyen a végjáték, ezért Évát meg fogják próbálni benntartani a nehéz természetével...

dr. gernika 2011.03.31. 14:49:23

@genevieve: Ő a legfölsőbb szinteken van, oda mi nem érhetünk fel. :D

@osgood: :DD

genevieve 2011.03.31. 14:51:03

@MÁRIA TERÉZIA: bizonyos kultúrkörökben a másikra való cigifüstfújás azt jelenti, hogy dugni akar vele:-D

genevieve 2011.03.31. 14:51:55

@gernika:
hiába, itt a földszinten baromi egyszerű az élet:-)

Trevlovics 2011.03.31. 14:54:12

@MÁRIA TERÉZIA: szerintem éva be volt tojva jerzsitől, mindenkitől akinek ad a véleményére, azt kérdezgette, hogy ők is úgy látják-e, hogy a jerzsi megerősödött az utóbbi időben. giginél több szavazatot fog kapni, sajnos, teszem hozzá :)

Wakka 2011.03.31. 14:54:50

@genevieve: Veled nagyon elszállt a ...mi is?

genevieve 2011.03.31. 14:58:02

@Wakka: sasmadár?:-)

de ha ez megnyugtat én sem csipem évát, csak szerintem sokkal durvábbakat csinált már mint a cigifüst fújás....

pedig nem dohányzom és baromira utálom, ha a füstöt az arcomba fújják

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.31. 15:07:33

@Eznemsemmi: háthaháthahátha ;P

Éva ellen már többen ígértek az ismerőseim közül céges mobilokról sms hegyeket BÁRKINEK ;) Támogatom ;P

dr. gernika 2011.03.31. 15:07:59

@lami83: XD
@genevieve: Igen, Alek is pont úgy értette. Azért is mondta utána tüzelő szemekkel, hogy elkaplak még.

osgood 2011.03.31. 15:19:12

De nagy csend lett, csak nem új poszt van? Akkor: utolsó :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 15:27:05

@genevieve: 14:51:03
Tééényleg! Már el is felejtettem! Meg a tenyér hüvelykujjal való megcsiklandozása...:D bár utoljára gimnáziumban találkoztam ilyesmivel.
Vajon ma is élőek ezek a szép hagyományok?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.31. 15:34:10

mindenki máshol frissítget az új poszt reményében? :D

mézescsók 2011.03.31. 15:51:49

@Atok: Van olyan, aki a legjobban Őt kedvelte a villában. Én.
Valamilyen szinten mindenki megjátssza magát a villában, kint nem olyan. Ez magyarázható a körülményekkel, a bezártsággal, azzal, hogy lehet suttogni és sikítani bele a kamerába, hogy ez játék és én nem nyerni jöttem, stb., pedig dehogynem, mindenki azért jött.
Nekem nagyon vállalható személyiségnek látszott. A Művésznő nevet még Alekosz ragasztotta rá, gondolom sértett férfiúságában, mert már a kezdet kezdetén udvariasan bár, de nagyon határozottan leállította és később sem jött be neki. Szemmel láthatólag Alekosz érintését is elég nehezen viselte.A művésznő becenevet aztán más is megkapta.
Tetszett a játékhoz való hozzáállása. Mindenben maximálisan részt vett, teljesen odatette magát, általában nyert is. A feladatok alól nem húzta ki magát és a legkevesebbet hisztériázott, ha a rövidebbet húzta (urak-szolgák játék - egyébként még hányszor sütik el ezt a kintiek-bentiek poént?). A maga büntetéseit mindig megkapta, holott volt olyan, aki egyiket sem. Anikó pl. eddig kétszer tagadta meg a búcsúbeszéd tartását, még csak ejnye-ejnye sem hangzott el.
A lakókkal ritkán konfrontálódott. Szerintem alapból sem szeretheti a konfliktusokat, mert ha nem ilyen lenne, az már rég kijött volna rajta. Három-négy hónapig az elfojtás ilyen körülmények között nem megy. Én tisztelem azokat az embereket, akik a problémákat inkább megbeszélik, mint erőből reagálják le és számolnak 10-ig magukban. Ha kell 20-ig is! Addigra általában eldöntődik, hogy megér-e az ügy akkora feneket, mint amekkora keríthető lenne neki. A bentiek közül a legkevesebbszer Ő dumálta ki a többieket a háta mögött. Általában a megérzései bejöttek (Lacinak milyen pontosan vázolta, hogy a fürdőben A. és É. hogyan próbálja megvezetni a többieket azzal, hogy lebegtetik, ki lesz a kiválasztott! Szinte szóról szóra.) Ebből nekem az jött le, hogy figyelte a társait.
A tisztaságmánia megint butaság. Szerintem nem azon volt kiakadva, hogy a többiek nem csinálják, hanem azon, hogy ezért hülyének nézték és nem, ne legyenek érte hálásak, de legalább ne cikizzék érte és ne róják fel hibájául.
Éva eddig kétszer puncsolt neki úgy, hogy "benned nem csalódtam", igaz, hogy ezt aztán Anikónál is elsütötte.
Korrekt, megbízható személyiségként jelenik meg előttem, ezért kedvelem.
A Jerzy-vel való kapcsolat - nem tudom. De abban biztos vagyok, hogy valamilyen fajta érzelmi kötődésnek kell lennie, tekintetekből, félmondatokból, gesztusokból gondolom, meg abból is, hogy ennyi időn keresztül folyamatosan eljátszani ezt vagy nagy művészi vénára vall vagy valamilyen szintű érzelemre. Hogy szexeltek? Hát, istenem. Megtesszük ezt többen is, mert jó. Akinek meg felfordul tőle a gyomra, az ne nézze, de a jelek szerint a többség nagyon tájékozott volt a témában.
A Blikk és a Velvet "írásai" - említésre sem méltók.
Az előélete? Milyen előélet? Erotika kiállítás, táncos múlt, pornóra sem hasonlító marháskodás csajokkal? Hát, ha mindenkinek csak ennyi hullája lenne a pincéjében, akkor nagyon erkölcsös nép lennénk.
Ez volt a búcsúbeszédem, mert úgy érzem, sajnos Éva fog visszamenni. Majd Olivér megszervezi neki, hogy ne maradjon egyedül az egyetlen irinyó pirinyó (vagy icike-picike? ennél a reklámnál mindig rosszul vagyok és elkapcsolok!) Alekosz barátja.

genevieve 2011.03.31. 15:55:35

@mézescsók: maximálisan egyetértek veled!:-)

mindig szivesen olvasom a véleményed, nagyon összeszedett és korrekt:-)

kérlek ne búcsúzz:-)

Wakka 2011.03.31. 16:25:34

@mézescsók: El ne merészelj menni!!!pls
süti beállítások módosítása