Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x11 - Váratlan bonyodalmak

2011. március 30. 13:00 - Hoppancs

A Főnök csúszik lefelé a lejtőn, az asszony is elhagyta már, de Meredithszel jól elvannak. A szőke Sloan kezd Lexie agyára menni, amin nem csodálkozunk. Azért Mark kedvéért hajlandó megcsinálni a lány ultrahangját, amin rögtön lát is valami furát. Tom Katest, a menő hátvédet fej- és egyéb sérülésekkel hozzák be, aggódó asszonykájának és karonülő kisfiának kíséretében. Derek kedves ismerősként köszönti a sztárt, akinek fenekét az egész csapat kész fényesre nyalni. Sloan magzatának lábait elszorította valami a méhben, ezért fennáll a csonkulás veszélye. Mark nem akar nyomi unokát, úgyhogy azonnal hívja Addisont, aki szívesen át is ugrik a spin-offból.

Szegény Bailey magánéletét senki sem tiszteli, a frissen érkezett Addison is szívesen beszáll a pasikerítésbe. Derek huncut mosollyal ajánlja bizonyos Dave-et az onkológiáról, Bailey rosszallóan néz vissza rá. Teddy vészjóslóan kedvesen bánik Yanggel, és azt is megengedi neki, hogy egyedül ültessen be néhány billentyűt egy Ruthie Carlin nevű nőnek. Cristina extázisban van, betege nemkülönben. Utóbbi kevésbé érthető. Ruthie vidáman sorolja allergiáit, párnájával kapcsolatos problémáit, majd közli, hogy műbillentyű helyett inkább malacot szeretne. Pont egy ilyen hibbant páciens kell Yangnek, a nagy emberbarátnak.

Sloan – miután tisztázta Addisonnal, hogy bár régen járt az apjával, de nem bosszúszomjas, pszichopata ex, aki csak arra vár, hogy szikéjével kettéhasítsa volt szeretője meg nem született unokájának aprócska koponyáját – az azonnali műtét mellett dönt, ami kicsit kockázatos, de legalább már nem kell sokáig izgulnia miatta. Reed nem titkolja, hogy szívesen Karey alá feküdne, ennek szellemében el is hívja inni. Charles és Meredith sem nézi ezt jó szemmel, persze eltérő okból. Shep mégsem mondott le Bailey boldoggá tételéről, ezért bemutatja Robnak, akit a doktornő válásának és ágybavizelő gyerekének emlegetésével szerel le.

Morris – a Főnök korábban besárgult páciense – Derekhez kerül utókezelésre, és olyan ódát zeng a kórházról, ami egyértelművé teszi, hogy elfelejtették tájékoztatni az általa elszenvedett aprócska műhibáról. Még fotót is mutat magáról, amint citromszín bőrrel hever az ágyon, nehogy elkerülje Shep figyelmét a nyugtalanító tény. Esélyes, hogy Altman nem véletlenül osztotta Yangre Ruthie műtétjét, a nő szeszélyes természete ugyanis dupla munkát ad orvosának. Most például szerencsétlen Cristina tanulhatja a malacbillentyű beültetést, pedig az eredetileg tervezett eljárást már kirázza a kisujjából.

Katesnek lépműtét kell, ráadásul a sportoló pánikrohamot is kap. Alex nem kíván magyarázkodni a Reed-ügy miatt, ha kedve támad megdugni valakit, akkor úgy fog tenni. Izzie úgyis kiszáll a sorozatból. Shep túl sokat szimatol Morris esetével kapcsolatban, ezért Bailey kétségbeesett lépésre szánja el magát. Azt állítja, teszik neki a sárga Adonisz, ezért fordít olyan nagy figyelmet a kezelésére. Ruthie nem tudja eldönteni, hogy disznó-, marha-, vagy esetleg oposszumbillentyűt érezne kellemesebbnek a mellkasában, ezért arra kéri a mindig segítőkész Cristinát, hogy hozzon neki mintát mindegyikből, hadd lássa, melyik a szimpi. Yang nagyon akarja a műtétet, ezért belemegy. Ruthie repül a boldogságtól.

Derek ki akarja ugrasztani a fülest a bokorból, ezért elkezdi ajánlgatni Richardnak Kates lépkivételét, mint kiemelt beavatkozást, amit a fősebésznek kéne végeznie. A Főnök borús tekintettel bólint rá a dologra. Mark bepánikol Sloan műtétje közben, és lefújja az egészet. Derek dühös, mert Richard mégis kibújt a lépkivágás alól. Yang nagyon unja már a huzavonát, ezért kihúzza Ruthieból a döntést, ami a malacbillentyű lesz. Kiderül, hogy Kates azért lett rosszul, mert nehezen viseli, hogy a pályán állandóan hülyére verik, viszont abba sem hagyhatja, mert ott van az a sok csillogó szemű rajongó, akiknek ő ad reményt.

Ruthienál durva komplikáció adódik, de Altman nem segít Cristinának megoldani. Owen közbelépne, de Teddy ezt sem engedi, hagyja, hogy tanítványa magától jöjjön rá a tutira. Derek elintéz Katesnek egy térdprotézist, hogy megszabadulhasson kellemetlen kötelességétől. Lexie elküldi Sloanékat Los Angelesbe Addison után, mert mégis csak kéne az a műtét, hogy ne legyen féllábú a kissrác. Mark belátja, hogy így lesz a jó, és ha már ennyire belejött az apaságba, meghívja Sloant, hogy költözzön hozzá a baba születése után. Szerencsére Lexie kezében most nincs kés.

Hunt aggódik Altman viselkedése miatt, főleg, hogy a nő bizonytalan abban a kérdésben, hogy miért is keménykedett Cristinával. Alex és Reed közt nem történik semmi, de Charles még azt is félbeszakítja. Lexie nem akar összeköltözni Mark egyre bővülő családjával, a férfi viszont Sloant választja. Ennek a szép kapcsolatnak is vége. Yang végre igazán boldog, de csak addig, amíg Owen nem közli vele, hogy Teddy elmegy. Nem jött be neki Seattle, ez a hivatalos magyarázat. Alex végül csak elkap valakit, egészen pontosan a frissen szinglivé avanzsált Lexiet. Derek kiszedi Meredithből, hogy a Főnök megint iszik, Yang pedig Altmanból, hogy Owent akarja.

Címkék: grace klinika
6 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nándusz 2011.03.30. 13:30:17

Jó nő ez az Addison!

Acron 2011.03.30. 18:05:55

Köszi a HV-kat!!!! Köszi,köszi,köszi :)
Nagyon élveztem...:)

Póniló 2011.03.30. 21:25:33

Hoppancs, köszi szépen, szeretem ezt a hv-t. A sorozattól ugyan a falat kaparom, ráadásul a Mercy-s emberek még nagyobb idioták, mint a Grace-esek, ha ez egyáltalán lehetséges. a nevüket nem tudom, mert baromi későn megy a sorozat, így csak a balga fejük van meg :-)
Kim Ravertől meg a falat kaparom bármiben is játszik, szóval fene se tudja, miért nézem, de nézem :-)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.04.03. 22:47:40

@Póniló:
Pont így vagyok a Mercy-sekkel én is:)

@Hoppancs:
Jó volt, köszi:)
süti beállítások módosítása