Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x102

2011. március 29. 15:15 - Hódos Hajnalka

Anikó azt hitte, ennél már nem lehet rosszabb. És akkor még nem is tudta, hogy Lacafacával kell töltenie az éjszakát. Én is azt hittem, többször már nem fog leégni a mikró, aztán mégiscsak. Mindketten elfeledkeztünk arról, hogy hinni a templomban kell. Azért van, akinek jobb napja van, Mikibachy olvasónk például egyenesen megvilágosodott, ami önmagában is dicséretes dolog, de hogy pont Alekosz sztriptízjelenete közben vágta hókon Buddha, nem mindennapi. Vagyok olyan jó és leírom hát, Alekosz, abban a pillanatban, mikor esése után, trotyialsógatyiban és bokáig letolt nadrágban a földön fekve próbálta megőrizni méltóságának utolsó morzsáit, megszűnt Alekosznak lenni, és megszületett Vanek úr. A héten új játék kezdődik, megfelelezték a Villalakókat. Hárman továbbra is Villalakók lesznek, hármukat kipaterolták a kertbe, és a héten a frappáns Kertlakó névvel illethetjük őket. Jó, hát névadásban én sem vagyok valami jó, a tanyán például minden macska a Cuna nevet viseli az elmúlt két év halálozási/elkódorgási/stb. statisztikája okán. Mivel heten vannak, mint a gonoszok, van egy cseléd, aki az átjárást biztosítja a két csapat között és szolgál. Éva lett az, hihi. Ja és el ne felejtsem, nyomon követhetjük az Anikó és Laci között fokozódó szerelmi feszültséget. Ami nincs egyébként, de velem együtt mindenki csináljon úgy játszásiból, mintha lenne, jó? Kacsintottam is.

Jerzsinek így ver a szíve, Éva hülyeségeket álmodott. Gombóc van a gyomrában. Alekosz révedezik, tipikus pecaidő. Borús, áll a levegő. Éva a közelgő párbajon pörgeti magát, mindig a Ráczoknak köszönhető, hogy rajta van a zöld kendő! Mindenképpen vissza akar jönni, Gigin is gondolkodik. Alekosz szerint Laci nem kompatibilis Évával, nem neki való, de néha be kell vállalni a rizikós párbajokat is, erősíti a jellemet. Jerzsi nagyon népszerű, az esetlensége tette népszerűvé. Kemény menet lesz. Jerzsi szíve közben rendbejött, Gigi fenekét markolássza. Jaj, mit csinálna Gigi eközben, ugyan? Mosogat.  

A Lakókhoz levél érkezik a heti feladatról, részletes tájékoztatást kapnak, hogy fognak élni a Kertlakók. Sátorban alszanak, dézsában fürdenek a kertben, bográcsban főznek. És kisrezsón. A Villalakók a Villa összes kényelmi szolgáltatását használhatják. Hogy ki melyik csapat tagja lesz, játékok és feladatok alapján dől el. Az első feladat a lálálálálálá, fülhallgató, zene, el kel lalázni a dallamot, aki felismeri, pontot kap. Én egyet sem ismertem fel, csupán abban bíztam, jobbak az idegeim, mint a karmesternek a Különben dühbe jövünk c. filmben. Alekosznak elismerésem, hogy Jerzsi egy darab hörgéséből és bizonytalan, lepkefing lálájából felismerte a Porsche, szerelem száguldás c. számot. Mikor meg neki kellett lálázni, el volt koncentrálva ebben a számban és nem figyelt, ki jelentkezett először, ejnye. A kornyikálás után meg kell ülni egy műbikát. A lányok visítanak, alap, Anikó jézusmáriázik is. A fiúk se sokkal ügyesebbek, Laci úgy mászik fel a bikára, hogy őszintén megsajnálom, a medve hozzá képest egy légies balerina, dehogy toljál! Jerzsi flikkaflakkázni próbál a kezével, mozogjon a csípő bekiabálások. Alekosznak tetszett a feladat, megmutatkozott, milyenek lehetnek a lányok az ágyban. Szeretnek lovagolni, szeretnek felül lenni, édesistenem.

Ugyan a végleges sorrend kialakult, de a megpróbáltatásoknak még nincs vége. Lacié a hetedik hely, ötödik Éva és Alekosz, a negyedik hely Anikóé, Gigi a harmadok, első helyen Jerzsi és Béci áll. A sorrend azonban változhat, a szerencse dönt. Szerencsekereket pörgetnek, a "marad" értelemszerű, "csere" esetén Béci dönt, kivel cseréljen a játékos, mivel kő-papír-olló játékban megszerezte Jerzsitől az első helyet, a "többiek" felirat jelentésére nem emlékszem, úgy logikus, hogy a többiek döntik el, maradjon-e vagy cseréljen, aztán ki tudja, nem figyeltem, na. Eredeti felállás szerint Éva, Alekosz és Laci lettek volna a kertlakók, végül Anikó lett a harmadik csöves, Éva pedig Béci javaslatára a cseléd. Éva hisztizik, Béci csak kedveskedni akart, hogy ne lányok legyenek kinn. Tudom, csak egy hetem van a párbajig, az Alekkal meg Anival akartam lenni! Féltékenykedni kezd.

Anikóval majd jól összemelegedtek és megint elvesztelek! Hát igen, úgyhogy ki is megyek hozzá! Hát köszönöm szépen, jó nagy bunkó vagy! Anikó kiült a kertbe, hogy szokja az időjárást és nem akar Alekosszal egy hálózsákban aludni, a fene se érti a nőket, mi? Laci arra készül, hogy lopni fog a hűtőből, Éva nem fogja engedni, a barátainak pláne, ha kuncsorognak, akkor se! Gigi nyugtatja Évát, nyugi, együtt leszünk, csak este lesz gáz. Majd istápollak, ne aggódj! Anikó örül, Évával és Alekosszal nem szívesen maradt volna kinn. Alekosz röhög, Éva kijelentését, miért, én is tudtam volna főzni nem kommentálom, láttuk már rántott húst készíteni. A hintában megint Alekosznak csipog, ha megcsalsz, akkor nagyon…Hát pedig ez egy jó lehetőség nekem, hogy közel kerüljek hozzá! Ha ezt megcsinálod, lelkileg fogok összetörni! Évát az nem érdekli, ha Alekosz szexel Anikóval, csak a barátság! Na de a barátság az más! De, emlékezzél arra, ki szeret a legjobban. Jó, de a kettőnek nincs köze egymáshoz! Ha lesz lehetőség, ki fogom használni. Szeretettel üzenem innen, nem lesz!

Már csak hat hét van hátra a játékból. A feladat is ehhez kapcsolódik, tanácsadás, egymásnak. Igen, megint, csak most nem egymás fejével kell gondolkodni. A sajátjukkal se sikerül mindig. Hogyan viselkedjenek a hátralevő időben? Itt kezdődik Éva újabb kálváriája. Jerzsi tanácsa Bécinek, ne változzon. Jól állsz ahhoz hozzá, hogy meg akarod nyerni ezt a játékot, így kell. Aki megszeretett, azt követeli, hogy maradj is ilyen. Az ölelkezés után egy kukkot nem hallunk Jerzsiből, mert Éva szövegel. Alekosz, már csak ön napom van, vagy hat. Könnyen lehet. Örülj neki, közelebb kerültél a győzelemhez. Rosszindulatú vagy. Te vagy. Az ellenfelemet akarod felkészíteni ellenem? Hogy mondhatsz ilyet, hogy közelebb kerülök a győzelemhez? Anikó félrehúzza Évát, ne beszélj most, aztán együtt röhögnek, nézd, Jerzsi szónokol! Megtalálja a helyes szavakat! Majd szombaton megtalálja, ne félj! Aztán tanácsol a Gyagyásnak. Hát öcsém, le a kalappal! Kuka embernek tartottalak, mert sokszor nem mondtad ki a véleményed, meg ott ácsorogtál magadban, meg lézengtél! Szerintem a nézők szétröhögik rajtad magukat, mert kicsit együgyű vagy és a böszme beszólásaidon hatalmasakat röhögnek. Ki tudja? Alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Leparasztozza Alekoszt, ez egy lelki társnak minimum kijár. Alekosz büszke padavanjára, hát apukám, nem semmi, hogy milyen fejlődésen mentél keresztül! Ha úgy alakul, hogy az Éva téged visz ki, hát kösse föl a gatyáját, mert nem lesz könnyű meccs! Jerzsi, az együgyű a riportszobában bevallja, az, hogy Alekosz dicséri, lehet, hogy egy taktika, na nehogymá’ asziggyük, hogy most jött a hathúszassal!

Béci szerint Jerzsi már-már túlbuzgó, ne felejtse el, hogy butuskának szerették meg, legyen butuska. Ez egy külön óra, erre majd kitérünk! Alekosz, fejezd már be, most azt akarod, hogy kinn maradjak? Nem fogod fel a súlyokat, hogy miket beszélsz! Nehogymár őt emeld fel, mikor én megyek! A kertben tovább folytatódik Éva ekézése, Alekosz újra felszólítja, hogy kösse fel a gatyáját. Nézze meg, milyen kommunikációs színvonalon van Jerzsi! Egy hónap alatt annyit változott, mint más egy év alatt! Éva hisztizik, szerintem csak azért nem kezdte még csomókban tépni a haját, mert azt még önmagánál is jobban szereti, a vérnyomására viszont kíváncsi lennék. Alekosz tovább áradozik Jerzsiről, a riportszobában úgy vélekedik minderről, azzal, hogy Jerzsit erősíti, jót tesz Évának. Persze ez úgy tűnik, hogy nem jó, de valójában jó. Hadd agyaljon egy kicsikét, vegye komolyabban azért!

Lázár László közvetlen közelről bámul bele Anikó fejébe és nem érti, hogy mi ezzel a probléma. Anikó kacarászik, ne csináld ezt velem. Gigi csak egy gatyát akar kivenni, menjetek kicsit arrébb. Smacilaci beindult! Most Alekosz ágyán tartja fogva Anikót, aki a levél érkezésekor hangos jajköszönömmel szabadul ki. Folytatjuk, nem úszod meg ennyivel! Béci olvassa fel a levelet. Itt az alkalom, hogy meg tudjátok beszélni, hogyan alakult ki a kettőtök között levő kölcsönös szimpátia, mi az amit kedveltek egymásban. És mi az, amit férfiasnak per nőiesnek tartotok a másikban. Vihánc, ezt nem hiszem el. Tényleg nem hiszik el, taps, hangos tídididível felcsendül a Nászinduló. Add már ide azt a levelet, nem hiszem el! Na jó, röhög Éva, volt a Béci, Olivér, és most jön a Lázár!

Béci teljesen beleéli magát, borotválkozz meg alul-fölül, van jó parfümöm! Nyírjam meg a hajad? Aludtunk már együtt, most mi van? De az nem a nyugiszoba volt! Béci jelentőségteljes pillantásokat vet Lacira és tuctuctuc szavak kíséretében csípőmozgásokat végez. Már nekem kínos. Erről szavaztak a nézők?! Odamegyünk, megágyazunk, alszunk egyet! Én nem lacafacáznék! Azt én tudom, Alekosz, de a Laca én vagyok, és most az én facámmal van a történet! Érkezik Anikó, ha lenne bundabugyija, szerintem azt vette volna fel, nincs, ezért felvette a nagy pizsamát. Azta, hát így meg nem kívánnálak! Nézd már, milyen cuccban jön hozzám! Alekosz azt mondta, nem baj, majd lekerül, néz vissza Anikó az ajtóból, és hozzáteszi, mire jössz, én már alszok! Anikóóóó! Anikóóóó! Laci mézesmázos hangjáról eszembe jut egy film, lassan olyan leszek, mint Alekosz, szóval még gyerekként láttam, egy sorozatgyilkos felhívta telefonon a nőket, és azt suttogta a kagylóba, „borbélymester borotvája malac farkát borotválja” aztán megölte és fűrésszel szétdarabolta őket. Az hagyján, hogy én majd összetojtam magam, de anyu is úgy félt, hogy aznap éjjel világnál aludtunk. Akkor hallottam utoljára ezt a hangsúlyt. Anikó gyakorlatilag eggyé vált a tapétával, takargatja az arcát, nevetgél és nincs zavarban. A kemény Rosszkislány zavarban van! Nem vagyok zavarban, csak most nem értem ezt az egész helyzetet. Miért kellett így csinálni, miért kellett ez a szavazás? Mert ez nem arról szól, hogy szexuálisan vonzódunk egymáshoz, nem arról szól, hogy mi egy párt alkotnánk, hanem arról, hogy kialakulóban van egy férfi-női barátsát. Lacikám, akkor kellett volna vinni pár dobozos sört meg egy pakli magyar kártyát. Vagy mikádót. Nem a hónaljadat kenyegetni fürdés nélkül a golyós deóval.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trevlovics 2011.03.30. 01:09:30

@Hódos Hajnalka: a szurkolói társadalomban mindenkinek megvan a saját helye. egy igazi drukker még a tényekkel is szembemegy! (péter csét tudom hozni példának, mindenféle személyeskedés szándéka nélkül, sőt, ezt néha kicsit tudom irigyelni is) :)

mama ottmarad 2011.03.30. 01:14:20

Offolgatunk offolgatunk? :))
Későn jöttem meg, és csak benéztem, hogy jól vagytok-e, az alvók betakarva, Lepkén van mikroport, jakuzzi van....
édes álmokat mindenkinek, utolsó oltsa le a villanyt.

Trevlovics 2011.03.30. 01:15:52

@mama ottmarad: nem megy az onlájn kérem. a szurkolói lélektan körüli fejtegetések pedig szerintem nem számítanak offnak ebben a játékban (sem) :)

MegLepke 2011.03.30. 01:19:01

@mama ottmarad: :))) Jó éjt! Aludj kékben!:)

mama ottmarad 2011.03.30. 01:30:34

Be vagyok kamerázva ÚrisTn? Tényleg kék a hálóhacukám!
Köszi, nektek is jóccaka.

Visszanéztem a ma esti összefoglalót, és sgészen sokat nevettem!
András ma megint elsütötte a hahó otthonlakókat, meg kell mondanom, jól esett, mintegy (úgymond?) személyesen nekem szólt. :)

A meccset nem láttam, de amerre jártam az utcán, hallottuk az ordítást, és tudtuk, hogy góóóóólt lőttünk. Az is jó érzés volt.

Albino Vernyul 2011.03.30. 01:40:24

Az az erdekes, hogy elvileg Aniko/Laci atbreszeltek a fel ejszakat, es ebbol az RTL csak azt a nyulfarknyit adta le, amit lattunk.. Vajh, mert nem illet a koncepciojukba, amit Aniko elmondott az eleterol, vagy egyszeruen nemi emberi erzes szorult belejuk, es nem csinaltak belole kozpredat..?!?! Na, ujabb titok a VV korul..:))

MegLepke 2011.03.30. 01:42:12

@mama ottmarad: hehe, nyugi, azt nem közvetítem:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 02:14:13

@Albino vernyul: Ugyan nem nekem szólt, de én is meg tud magyarázni. Értelemszerűen akkor szoktál magázódni valakivel, ha tartani szeretnéd a "taaavolsagot", tehát ha véletlenül történik az azt jelzi, hogy az érintett nem vevő a közeledésre...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 02:17:54

@King of Shadows: Kieg: vagy azért, mert Lacit korábban nem látta úgy viselkedni, és addig el sem tudta képzelni róla. Tehát a magázódás egy Ribikó által tudat alatt, ott helyben kialakított, képzelt "másik személynek" szólt és nem Lacinak...

Albino Vernyul 2011.03.30. 02:25:21

Ez jo volt...:
-Evaaa csinalj nekem bundaskenyereeeet..
-Mooost...?? Nincs tojas..
Huto kinyit..
-Parmai sonka..
-Eee
-Lazac
-Aaaa... Mi az ott?
-Turosbukta..
-Hammmmmmmmm
Eloadta Aniko..
Viszont kezd megkattani, vegigvette az anyjat, a baratait, ismerosoket, jolenne talakozni veluk, kint mi tortent, mi van veluk, csinalni valamit, dolgozni, nem bent tespedni....

Albino Vernyul 2011.03.30. 02:59:07

@King of Shadows: A masodik lesz.. Tegezesbol atvallt magazasra, aztan vissza..:
-Szerintem menjunk, nezzuk meg a tobbieket..
-Kicsit kellemetlenul erzem magam eben a szituacioban, csak ugy elmondom..
-Haaat tudjaa, nem vagyok egyreszt ehhez hozzaszokva..
-Hogy ezt csinalod velem..
Aztan megegyszer visszajon furcsan..:
-Nem birom a tekintetet..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 03:15:51

@Albino vernyul: Én is azt tartom valószínűnek. Ancsának kétségkívül van disszociációs képessége, de képzetlen és egyáltalán nem tudja irányítani (és emiatt kihasználni sem). Stresszhelyzetben előjön belőle, de szerintem ő maga sem tudja, hogy olyankor mit, miért csinál...

Albino Vernyul 2011.03.30. 03:48:36

@King of Shadows: Disszociacios kepsseg.. Ezt bovebben..:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 05:16:28

@Albino vernyul: Megpróbálom érthetően. Azt jelenti, hogy a személy képes "leválasztani" bizonyos emlékeit és érzéseit. Ani esetében ez úgy néz ki, hogy bizonyos külső ingerek hatására az adott személyhez kapcsolódó pozitív, vagy negatív emlékek a "háttérbe" kerülnek, így azok nem éreztetik a hatásukat.

Vagyis abban az esetben ha megbántja valaki, az illetővel kapcsolatban összeszedett "kellemetlen" tapasztalatai azonnal túlsúlyba kerülnek és emiatt "megvadul". Ugyanígy, az ha valaki kedves hozzá kiprovokálja a "váltást" (de ezt inkább "átrendeződésnek" nevezném) és a szép emlékeké lesz a nagyobb arány. Emiatt rögtön megszereti az illetőt.

Bizonyos szerepek is előhozzák belőle a helyzetnek megfelelő viselkedést. Tehát ha beállítják például műsorvezetőnek, automatikusan "átkapcsol" és úgy is marad, amíg megkapja a szükséges külső ingereket. Ezért nem tud műsorvezetőként viselkedni ha ez utóbbi megszűnik.

Aki képes ilyesmire az általában magából indul ki, tehát attól, hogy magázni kezdte a Vezénylő Tábornok Urat, szerintem azt várta, hogy az majd átvált arra a visszafogott Lacira, akit ő "nagyon tisztel és becsül". Szerintem Ani ezért jött még jobban zavarba, amikor nem az történt, amire számított ...

Ez a részleges disszociáció. Aki arra képes, az elméletileg képes a teljesre is, de ahhoz már erősebb "külső ráhatás" kell (vagy tudatosan kell fejlesztenie ezt a képességét).

Caprica99 2011.03.30. 09:33:09

Hahó Hv-lakók!

Hogy a vv-hoz szóljak hozzá - én különösebben nem is utálom, de nem is csípem az Évát.

Viszont, amit az Alek művel vele, az már több mint undorító!
Szegény Éva, nagyon el van tévedve.
EZ a puhap@csű féreg egy barát?
Már csak az eddigi felvett szerepe miatt is legalább úgy kéne tennie, hogy ő az Éva mellett áll, hiszen szerencsétlen csaj már megint párbajozni megy - és ha fennen hangoztatja, hogy ő mekkora barátja Évának, akkor pont most áll neki szivatni meg idegelni?
Mindenesetre egy ilyen "barát" mellett ellenség már nem is kell annak a lökött tyúknak.

dr. gernika 2011.03.30. 09:37:13

@Caprica99: A legjobb az lenne, ha Éva őt hívná ki, mert akkor valamelyikük biztos kiesik és feleannyi konfliktus sem lenne odabent.

Mikibachy 2011.03.30. 09:54:53

Hajni for president! :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 10:00:59

@Caprica99: Épp ez az esszenciája Alekosznak. Éva hülye, mert belemegy. Áldozat-típus.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 10:09:04

Ez az egész táborozás egy óvodás hülyeség.
Amit Alek csinál Évával, az meg nem életszerű, tuti retek utasította erre.
Nem is színpatikus, sőt szerintem csak veszteni fog a műsor a nézettségből, mert dög unalom már. Alek párti voltam, de kezdek hányni, a csávótól. Nincs a reteknél egy jó ötlet, feladat kitalálásában. Jerzsi meg már nézhetetlen olyan ostoba, ráadásul Béci mintha kezdene lemenni a szintjére. Bárgyú kis vicceik, így még Béci is hülyének látszott tegnap. Asztal lopás közben.

Albino Vernyul 2011.03.30. 10:10:43

@Caprica99: Direkt csinaljak, mubalhe.. Adasba kerulnek vele, ezzel tematizaljak a musort, roluk mindig szo van, raadasul a tobbiekre kevesebb ido marad, igy kevesbe lathatoak, kevesbe lehet kotodni hozzajuk.. Olyan dolgok maradhatnak ki, ami a tobbieket erositene.. Arrol nem is beszelve, hogy ilyenkor parbaj elott, Alek ezzel a "bantassal" reszvetet general Eva irant a nezokben.. Te is azt irod, "szegeny Eva".. Ez meg szavazatokat generalhat.. Ez a cel.. Alek a politikai marketingbol, meg a filmekbol veszi az otleteket..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 10:13:33

@Lone Starr: Alekosz esszenciája már túl sok, még az is elfordul tőle aki szerette, jobb feladatok kellenének. A szerep játék már túl sok. Alek ostobasága nyilvánul meg, nem pedig az esendősége, nem szerethető így. Túl kombinálja magát, Rokonszenvesebb volt az Évával a szövetség. Most meg nyal ide oda.

Trevlovics 2011.03.30. 10:15:20

elolvastam az utolsó pár hozzászólást és meglepődtem, hogy néhányan úgy gondolkoznak, hogy alekosz genyó, éva meg ártatlan. azt komolyan el lehet hinni,hogy éva néha mereven elzárkózik alekosztól, mint férfitól, máskor meg önzetlen szeretetből csapódik alekoszhoz, és hogy őszintén vonzódik hozzá és táncol neki és vonaglik körülötte? csak a meglevő kapcsolata miatt nem teljesülhet be ez az őszinte vonzalom?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 10:16:52

@Albino vernyul: Megfogtál : ))) Így van ahogy írod. Jó kis pszichológia, azt hittem jó vagyok ebben, de most tényleg tévedtem. Köszi a jó megoldást.

dr. gernika 2011.03.30. 10:27:22

@Trevlovics: Dehogy lehet. Undorító, amit csinál, megérdemlik egymást. :)

_most_ 2011.03.30. 10:38:08

@Albino vernyul: lol, a végén még kiderül, hogy az egész játékot Alek irányítja a háttérből. Szerintem azért nem kéne túlmisztifikálni Alekosz viselkedését, néha dolgok egyszerűen csak azok, amiknek látszanak. A többiek meg azért szerepelnek kevesebbet az összefoglalóban, mert még Alekosz és Éva kálváriájánál is unalmasabbak, ennyi.

Albino Vernyul 2011.03.30. 10:52:49

@King of Shadows: Erdekes elmelet, vegulis magyarazhatja, hogy pl. Olinal is hogy valtott szeretem, veszekedes, atveres (negativ inger)->gyulolom, kiszavaztatom->patyolgatas (pozitiv inger)->szeretem, beleszerelmesedek hullamzasba par nap alatt oda-vissza.. Tegnap is a lopkodasokkal, mintha beindult volna a folyamat, mert az ejjeli online szerint, most eppen nagyon utalja Becit..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 11:08:01

Be küldhetnék Alekosz hoz lagzi Lajcsit, úgy is ígért neki egy jobb hangszert.
Meg mondta hogy volna mit javítani a zenélésén. Annak idején Majkát is elvitték a kedvenc foci csapatához, be kötött szemmel.Jó pofa volt. Ezek meg táborozós baromságot iktatnak be egy hétig.

Albino Vernyul 2011.03.30. 11:14:28

@lami83: Nem az egeszet, de amit tud megtesz, hogy belenyuljon a dolgokba.. Erdemes nezni az onlinet, tobbszor ertekeztek Evaval ilyen temakrol (nagyon szereti a sakk hasonlatokat, a tobbieket babukhoz hasonlitgatja, es O akar a tabla lenni..;), bent mindenki levette, piszkaljak is vele.. Raadasul Eva parbajai elott felerosodnek ezek a "jatekok", kezd panelekbol dolgozni a mester.. Es az onlineba nagyok sok olyan dolog van a tobbiektol is, ami erdekes lehetne, csak nehez konkuralni egy szappanopera sorozattal (Alek/Eva love story, vagy mi..)..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 11:15:41

Meg nézném okos Alek, hogy kussol míg Galambos Lajcsi tanítja múlatós zenére. Meg sorolja neki azokat, amiket szarul csinál. : ))

dr. gernika 2011.03.30. 11:58:13

@Albino vernyul: Igen, Ani nagyon labilis érzelmileg. Oli már eszébe sem jut, de Bécit szerintem azért utálja, mert valamit érez még iránta.

csicserierika 2011.03.30. 11:58:31

@Ari11: Lajcsi zeneművészeti főiskolát végzett, Alek autodidakta módon próbálja elsajátítani. Azért hallgasd vissza a lányokhoz írt számot, igazán jól sikerült, kellemes az orgánuma. Biztos vagyok benne, ha venné a fáradtságot kár Lajcsi akárki más és szárnya alá venné, alázattal tanulna tőlük.
Alek Éva sohasem fognak bent úgy összeveszni, hogy egymásra tennének, erről lehet álmodni, de elég szoros szövetség alakult ki köztük, a zrikálásnak is megvan a filingje, különben unalomba fulladnának.
Szerintem most Alek Gigi felé tendáltatja Évát, mert szerinte ő most a legalkalmasabb, hogy kihívja Éva és kint is hagyja. Ideje megbontani a családot, és Jerzsi valóban erősödött kicsinység.
Béci szánalom volt a hétvégi kiválasztásnál a lila kendő miatt pl. örökké hárít, nem vállalja a felelősséget, egy szóval nem egy jellembajnok. Próbálja utánozni Alekot és eredeti lenni,pl. sms-felolvasásakor
"affektáló pöcs "(by thomokeus), nagyon találó volt, viszont nem volt vicces.
A sísapkás akció is kiverte a biztit nálam, mert az urak nem lopnak a kertlakóktól, ha valami apróságot lopnak, jól van, azt sem értettem volna, hogy mi értelme, de hogy mindent?
Ennyire nem érti a dolgok lényegét.
Erőlködik Béci, de egyre szánalmasabb.

csicserierika 2011.03.30. 12:01:09

@csicserierika: mármint a Béci nem volt vicces (thomokeus megjegyzései mindig tetszenek, annyira agyament )

Albino Vernyul 2011.03.30. 12:12:00

@gernika: Olival kapcsolatban ez igy tulzas, ha felmerul a neve, arra reagal testbeszeddel, hangszin valtozassal.. Talan ugy tudnam forditani amit latok, hogy keseru emlek, nemi nyakkitekeresi szandekkal..;)) Becire meg a lopjunk el mindent akcio miatt kattant be.. Lehet, hogy igaza van Kingnek, es osszeallt az eddig lefojtott "Ez egy tetu" program..

genevieve 2011.03.30. 12:13:53

@Albino vernyul: erzyre miért nem haragszik, nem egyedül cipelte el béci az asztalt?:-)

_most_ 2011.03.30. 12:16:11

Tegnapi összefoglalóban mekkora jelenet volt már, mikor Alekosz előadta a műsort Évának a cselédségről, akkor Laci majdnem elaludt ülve, én tényleg szurkoltam, hogy sikerüljön neki :)

2011.03.30. 12:18:30

Csak én gondolom képtelenségnek, hogy azok, akik Bécire szavaznak, ugyanúgy szavaznának hugicájára is? Na nem mind, egytől egyig, de nagy általánosságban. Ez persze majd kiderül, ha egyszer Gigi párbajozni megy, de én nem tartom kizártnak. Vagy?

genevieve 2011.03.30. 12:19:28

@hullámpapír: nem tudom, én senkire nem szavazok:-)

genevieve 2011.03.30. 12:21:23

@lami83: jerzy is szundikált:-)

dr. gernika 2011.03.30. 12:21:57

@Albino vernyul: :) OKé, hogy a lopás-akció váltotta ki, de nem értem, miért kellett ennyire kiborulni. Nyilvánvaló, hogy csak poénkodtak, és visszaadtak volna mindent, vagy cserébe ők is elindulhattak volna később mást lopkodni. Vagy amikor gyanakodtak, hogy kint neszeznek, miért nem mentek ki a sátorból és akadályozták meg? A tortalopást bezzeg élvezték, és Béciék azon nagyon röhögtek, mikor megtudták.
Tényleg nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy Ani most nagyon vonzódik Bécihez és frusztrálja, hogy nincs hatással a pasira, vagy ha van, az pont ilyen akciókban vezeti le a feszültséget, ahelyett, hogy kedveskedne neki.

2011.03.30. 12:22:24

@genevieve: hát én sem, talán ezért nem tudom :) de ettől még felmerült bennem :)

_most_ 2011.03.30. 12:23:22

@hullámpapír: Bécire csak nők szavaznak, ők Gigire nem fognak :)

genevieve 2011.03.30. 12:26:11

@lami83: honnan tudok kik szavaznak?:-)

én nő vagyok, mégse szavazok bécire:-)

genevieve 2011.03.30. 12:26:57

@gernika: addig jó bécinek, amig utálja anikó:DDDDD

_most_ 2011.03.30. 12:31:55

@genevieve: Kilogikáztam, mivel én férfi vagyok és nem szavaznék Bécire, így kizárásos alapon csak a nők szavazhatnak rá :)
De azért ne tagadd, ha szavaznál, akkor Bécire szavaznál.

2011.03.30. 12:41:22

@lami83: ó, tényleg, ez egy életképes elmélet :)

csicserierika 2011.03.30. 12:47:36

@gernika: mert a lényeg, hogy a kertiek szegények ők, lophatnak, míg tetten nem érik őket, na de fordítva? Hol a vicc?
Anikó pedig csak megint túlreagálta a dolgokat, mint oly sokszor már másokkal szemben is.

Atok 2011.03.30. 12:49:17

@genevieve: es nem felsz, hogy veleltlenul kiesik ? aztan meg majd lelkiismeret furdalasod lesz miata, hehe :)

dr. gernika 2011.03.30. 12:49:41

@genevieve: Az biztos. :)
@csicserierika: Nem tudom, hol a vicc, de én röhögtem, az biztos. Jókedv volt, ökörködés volt, senki nem vette komolyan, Anikónak sem kellett volna.

genevieve 2011.03.30. 12:51:44

@Atok: attól nem félek, hogy véletlenül kiesik:-)

ha kiesik akkor azt az rtl akarta úgy, az ellen meg nem lehet tenni....

genevieve 2011.03.30. 12:52:50

@gernika:
persze, hogy ökörködés volt, ha jól emlékszem az itteni kommentelők is azt irták, hogy tetszett nekik, inkább mint oli bunkóskodása.....

de tudod, most meg az volt a baj, hogy van sapka bécin:-DDD

Atok 2011.03.30. 12:53:38

@gernika: Tudjuk pontosan mi tortent? Csak az asztal miatt borult ki Aniko?

genevieve 2011.03.30. 12:54:26

@gernika: aproposz, jobban vagy már?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 13:04:08

@Albino vernyul: Ani szerintem border. Legalábbis mindenre úgy reagál mint azok és általában is úgy viselkedik, mint azok. Például emiatt van súlyos önbizalomhiánya is...

@genevieve: Mert tudja, hogy nem ő volt az értelmi szerző, és nem is ő szólogatott be neki, mikor be akart törni a hálószobába...

@gernika: Mert (feltéve, hogy tényleg border) ő rögtön azt feltételezte, hogy NEM fogják visszaadni a cuccokat, és azért vitték el, mert ártani akartak neki. Ráadásul azonnal felrobban ha csak egy kicsit is megbántod...

dr. gernika 2011.03.30. 13:05:18

@Atok: Maga a lopkodás miatt már az elejétől, és ugye vagy 3-4 körben valósították meg. Egyre hisztisebb lett.

@genevieve: So-so, jobb éjszakám volt, jobban is keltem, de tuti nem fog elmúlni holnapra. Az előbb megint tüsszentettem és egyúttal kiköptem a másik fél tüdőmet is.

genevieve 2011.03.30. 13:05:58

@King of Shadows: vagy mert csak bécit akarja hibáztatni:-)

2011.03.30. 13:09:56

@gernika: nem, sajnos holnapra tényleg nem (bocs, hogy beleszólok :)), Hajnival egyidőben én is átestem ezen a nyavalyán, de a köhögéstől egy ideig azt hittem, soha nem fogok megszabadulni. a többi (láz, takony, orrvérzés, mindenemfáj-gyengeség) könnyen jött, könnyen ment.
@genevieve: nadeazért jobbulást mindkettőtöknek! :)

Albino Vernyul 2011.03.30. 13:15:32

@gernika: Az a baj, nem lattuk eloben.. Kicsit furcsa volt, hogy mikor kiment, es rajott, hogy elvittek az asztalt a cigijevel, meg kacaraszott, aztan vagas, es mar bent ment felporogve.. Nics meg a hangulatvaltozas pillanata, ettol kezdve sotetben tapogatozas van csak, hogy mitol valtott at.. Mondjuk ilyenek nem szoktak indok nelkul bekovetkezni.. A tobbi meg mar domino effekt.. Bekattant, elvittek mindenuket, kirohogtek oket, mellete ket toketlen, az egyik raadasul meg a kiramolasuk kozben is ra akart maszni.. Es tegyuk hozza, az utolso napja nem volt egyszeru az RTL-es Laci projekktel, egesz napi nomad elettel.. Lehet, hogy itt robbant a feszultseg..
Amugy is nehezen turi, ha ertelmetlen szivatast erez.. Hogy miert Beci, mert O a fokolompos, eddig is vot koztuk egy elfojtott feszultseg, es azert Becinek van egy provokativ stilusa..

avanivi 2011.03.30. 13:15:46

@Albino vernyul: Alek az Évát le akarja beszélni arról, hogy Jerzsit hívja ki párbajozni,kinálgatja neki Gigit, Lacit és Anikót ,ö akar Jerzsivel menni .Azért dicsérgeti Jerzsit,mert igy Éva nem fogja kihivni.
Ez a nagy sakkos taktika.
Azt nem tudom felfogni ,hogy miért tűrik el a nők ettől a gusztustalantól az állandó zaklatást.
Évát már a sárga földig alázta, szerintem érzi, hogy egyedül marad, ha Éva kiesik, és így akarja megnyerni a többieket.

lac64 2011.03.30. 13:19:21

@Atok: Lehet, hogy az az utolsó csepp volt a pohárban.
Kezdődött ugye a kertlakó-villalakó játékkal, ahol baromira nem akart sem cseléd, sem kertlakó lenni, természetesen kertlakó lett.
Utána jött a Laci ügy, ami nem tetszett neki. Lehet látni, hogy rosszul érinti minden olyan dolog, ami a férfiakkal kapcsolatos viszonyára céloz. Szerintem ezt a nyugiszobás éjszakát megalázónak tartotta és Béciék elég sokat ugratták, néha elég durván is.
Jött a kerti affér. Addigra már eléggé átfagytak, miután lefeküdtek, Alek folyamatosan molesztálta, akkor jött a lopás. Sőt tulajdonképpen a Béciék egyéb genyóságot is csináltak, pl. a sátrat miért kellett locsolniuk, azt nem tudom megérteni.
A ma éjjeli onlineból meg kiderült, hogy érzelmileg eléggé toprongy a lány (Gigivel a kinti életről beszélgettek).

Összefoglalva: ha nincsenek előzmények, lehet, hogy nem így reagál.

dr. gernika 2011.03.30. 13:21:52

@genevieve: Á, nem volt véres, csak a szutyok kezdett felszakadni. Tudod, most távozik belőlem a gyengeség. :)

@hullámpapír: Köszi. :) Túlélted antibiotikum nélkül? Nem akarok most egy ideig a dokim szeme elé kerülni.

_most_ 2011.03.30. 13:28:06

Szerintem Anikó azért akadt ki Bécire, mert mikor vitték be az asztalt tuti meglökte a sátrat, és miután Alekosz egyszer már annyira durván meglökte, erre érzékeny. Vagy lehet szerelmes lett az asztalba :)

genevieve 2011.03.30. 13:29:36

@gernika: én nagyon ritkán vagyok beteg, antibiotikumot ha lehet elkerülöm...sajnos ez most nem az az eset:-(

ráadásul hülyére unom most magam, és már a teleshop-ot nézem:-)

mindjárt rendelek valami vágó-apritó izét:-)

ha most rendelek, egyből kettőt adnak, érdekel valakit?:-D

dr. gernika 2011.03.30. 13:35:32

@Albino vernyul: Mondjuk az is igaz, hogy már az előző éjszakája sem volt nyugalmas, most meg a véglény zaklatta, lehet én is hisztiztem volna minden szarért.

2011.03.30. 13:39:59

@gernika: azt hiszem, nem, bocs, hogy határozatlan vagyok, de nem igazán ismerem az itteni gyógyszereket, valamit felírt, lehet, hogy antibiotikum volt. de már előtte én is próbálkoztam vény nélkül kapható szerekkel, forróitalport kerestem, de csak valami bogyót találtam, amit forró vízben fel lehetett oldani, azzal próbálkoztam. plusz felírt a doki egy ihatatlan köptetőt, abból egyetlenegyszer ittam csak, de utána két napig voltam rosszul az ízétől, komolyan, én ilyet még sosem éreztem :) Na, ezen a ponton érkezett anyóstól egy csomag, tele coldrex forróitalporral, és enyhe mosóporíze ellenére annak hatására éreztem kb. a második napon javulást az állapotomban :) de lehet, hogy addigra már amúgy is jobban lettem volna, nem tudom, akkor már kb. 10 napja szenvedtem a köhögéstől.
röviden: szerintem kipróbálhatsz valami vény nélküli köptetőt, forró italt, valamit, amit a gyógyszertárban ajánlanak, de ha nem javulsz, azért csak jobb lenne felkeresni a dokidat :) nem is biztos, hogy antibiotikumra szükség van :)

dr. gernika 2011.03.30. 13:56:48

@genevieve: Jajajaj, te már tényleg nagyon beteg lehetsz!
Nehogy rendelj, inkább küldj nekem egy százas zsepit! :)
Én is ritkán vagyok beteg, de decemberben végig az voltam, az antibit sem úsztam meg. Most próbálom kibekkelni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 14:00:35

@Peter_Cs: tényleg nem értem, hogy ki és miért tolja ezt az Olivért? Ritka visszataszító és irritáló egy senkiházi.

dr. gernika 2011.03.30. 14:02:03

@hullámpapír: Köptető- a múltkor kapott Stodal szirup legvégét nyelegetem, de szerintem már csak két kanálnyi van belőle. Nem tudom, az kapható-e vény nélkül. Coldrexből is csak egy szem van, itt tartogatom vészhelyzetre, és van még orrspray-m, az szerintem kitart. Ha holnapra sem javulok határozottan, veszek némi utánpótlást a gyógyszertárban, úgyis ki kell merészkednem zsepiért és vízért.

genevieve 2011.03.30. 14:09:30

@gernika: szátoffoljuk a blogot:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 14:16:42

@genevieve: Menjen le fekvőtámaszba, gernika közlegény számoljon!

genevieve 2011.03.30. 14:17:16

@Gee Halen: ha én most lemegyek fekvőbe, ott is maradok:-)

genevieve 2011.03.30. 14:18:59

@Gee Halen: megnéztem azokat a videókat amit nyulúr berakott, alek még mindig azt hiszi, hogy a katonai hét van:-)

folyamatosan mondja: éva vigyázz, éva vigyázz, éva vigyázz

éva meg szarik rá....

viszont azt kell mondanom, hogy ebben a szerelésben (miniszoknya, harisnya, tűsarkú cipő) jó lábai vannak:-)

MagasMacska 2011.03.30. 14:19:08

@gernika: Köhögés ellen nekem az Erigon szirup vált be, asszem 600 forint egy üveg és vény nélküli, torokfájásra meg a grape fruit - ha rendszeresen más gyógyszert is szedsz, kérdezd meg...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 14:19:16

@genevieve: Ne magyarázzon, akkor menjen ki a sátorba, de ne jöjjön ki onnan 3 napig, a rózsaszín vonalat nem lépheti át!

dr. gernika 2011.03.30. 14:22:26

@genevieve: Nem mindegy már? 1 óra múlva úgyis új poszt. :)

Najó, legyen egy kis on- olvasgattam itt, hogy Alek micsoda taktikus. Odáig el is hiszem, hogy próbálja Éva választását befolyásolni, de csak és kizárólag a saját érdekében. Laciról azonnal elterelte a gondolatát azzal, hogy nem neki való ellenfél - naná, mert ő akarja kivinni, ez nyilvánvaló volt. Jerzynél hasonló lehet a helyzet.

Albino Vernyul 2011.03.30. 14:22:29

@King of Shadows: Szep lassan a teljes pszichologiai nagylexikont fellapozod, es kielemezzuk szegeny lanyt..:) Megvalami.. Neha tudatos nala, de legtobbszor ugy veszem eszre nem, hogy atmenet nelkul valt 5 evesbol "tanarnobe", aztan 15 eves tinibe, a vegzet asszonyaba, egy hunoros leanyzobol, a vilagot teljesen realisan szemlelo nobe, abbol meg egy elszallt almodozoba, aztan paff, mar depis.. Ez melyik felvetett tunetegyutteshez kapcsolodik..?! Nekem ugytunik az elsohoz..

Hódos Hajnalka 2011.03.30. 14:24:00

@gernika: stodal kapható vény nélkül, de én úgy tudom, az nem köptető.
ha köptető kell, acc600, mellé a lándzsás útifű szirup, bár ebből egy nagy üveg annyiba kerül lassani, mint egy fél literes unicum. :)

genevieve 2011.03.30. 14:26:22

@gernika: egyrészt azért mert alak még egyszer nem akar nőt kivinni, másrészt mert úgy gondolja, hogy ha gigi kikerül akkor azzal bécit gyengiti

dr. gernika 2011.03.30. 14:27:59

@Gee Halen: Ehehe, nem garantálom a számolás folyamatosságát, vagy a köhögőrohamok is beleszámítanak? :)
@MagasMacska: Köszi, ez jól hangzik, nem szedek mást. :)

dr. gernika 2011.03.30. 14:32:08

@Hódos Hajnalka: Köszi az infót! Olvasom a címkéjét - Javallat: Száraz ill. hurutos (ez vagyok én) köhögés esetén. Köhögés csillapítására belsőleg alkalmazandó szirup.
Jé, az is ide van írva, hogy vény nélkül kapható, csak nagyon picivel. :D

@genevieve: Logikus.

csicserierika 2011.03.30. 14:37:12

Szerintem, hogy nőt visz ki férfi, abban nincs semmi különös, hiszen nem lovagi tornaáról szól a dolog. Lehet nő is erősebb játékos, úgyhogy szerintem semmi sincs abban, ha valaki a gyengébbet választja és a legtöbb esélyt szeretne magának adni a visszatéréshez. Amikor a gyengébbek betonbiztosokat vittek ki, hogy haza mehessenek, na annak mi értelme volt?
Gigi pedig megmondta, hogy mivel neki puncija és cicije van, ezért erősebbnek érzi magát pl Jerzsitől. Hahaha...

Albino Vernyul 2011.03.30. 14:37:33

@genevieve: Na terjuk at a pszicherol a foldi valosagra.. Jobbulas..

genevieve 2011.03.30. 14:39:12

@csicserierika:

most alekról beszélünk:-)

és már zsófit kivinni sem volt tőle, a lovagias férfi szerepköre szerint, férfias döntés:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 14:44:45

@Hódos Hajnalka: én is a lándzsás utifű szirupot ajánlanám, tényleg nagyon jó.
Meg van még egy, ami nálunk jól bevált, az a Sinupret szirup, ez kifejezetten jó az antibiotikum kúra mellé. Gyógynövényes ez is, gyereknek is adható.

_most_ 2011.03.30. 14:45:45

@genevieve: De ha Alek rábeszéli Évát, hogy Gigit vigye ki, akkor egy csaj mindenképpen kiesik, ez nem ellentétes a szexkiborg kódexszel?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 14:46:29

@genevieve: na jó, de Zs. rossz hatással volt a bioritmusára, és egyáltalán nem volt kompatibilis vele! :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 14:48:36

@pushpang: Micsoda? Egy Zs. kaliberű csajszi volt rossz hatással a bioritmusára? Amikor Évát ostromolja folyamatosan, meg az idősebb tanárnőnél is be akart vágódni? :)

genevieve 2011.03.30. 14:52:07

@pushpang: azért megdugta volna őt is:-)

de az volt neki az első párbaj és nem tudta mennyire erős, ezért akkor mindenképpen olyat kellett választania aki általános vélelkedés szerint a leggyengébb lehetett

B_Kata 2011.03.30. 15:01:43

Hajnikám, egyem a szívedet, annyira gyengén írsz... Nem szokták legalább néha nívós posztokat olvasgatni? Pedig a hogyvolton is vannak ám.

picigyongy 2011.03.30. 15:03:07

@gernika: Bekukkantottam - visszaiolvasni sincs időm , ha esetleg keverlek, akkor bocsi : senki ne legyen beteg , gyógyuljon meg....Nem hülyeségként írom - takonykór nélkül én sem úsztam meg a telet!! - egyetlen köptető használt száraz köhögésre : Izlandi zúzmó!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:04:33

@Gee Halen: hát, a múltkor ezt mondta. :) Meg azt is, hogy igen, megdugta volna, naná, de amúgy egyszerűen nem tudott egy légtérben létezni vele. Még a mensás Bibiánánál (ezt most így kell írni, annyi ná van benne?) is bepróbálkozott, az meg csak lesett. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:07:34

@genevieve: meg hát! :D
na igen, azóta sokat változtak a viszonyok odabenn. Azóta már nagyon jól tudja mennyire erős. Meg azt is, hogy Éváról is tudja. Néha meg vagyok győződve róla, hogy azért dumál annyit Évának, hogy az elbizonytalanodjon és rosszul válasszon célszemélyt a párbajra és kinn maradjon. Na meg akkor jobban ANikóra tudna koncentrálni. :D
süti beállítások módosítása