Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x102

2011. március 29. 15:15 - Hódos Hajnalka

Anikó azt hitte, ennél már nem lehet rosszabb. És akkor még nem is tudta, hogy Lacafacával kell töltenie az éjszakát. Én is azt hittem, többször már nem fog leégni a mikró, aztán mégiscsak. Mindketten elfeledkeztünk arról, hogy hinni a templomban kell. Azért van, akinek jobb napja van, Mikibachy olvasónk például egyenesen megvilágosodott, ami önmagában is dicséretes dolog, de hogy pont Alekosz sztriptízjelenete közben vágta hókon Buddha, nem mindennapi. Vagyok olyan jó és leírom hát, Alekosz, abban a pillanatban, mikor esése után, trotyialsógatyiban és bokáig letolt nadrágban a földön fekve próbálta megőrizni méltóságának utolsó morzsáit, megszűnt Alekosznak lenni, és megszületett Vanek úr. A héten új játék kezdődik, megfelelezték a Villalakókat. Hárman továbbra is Villalakók lesznek, hármukat kipaterolták a kertbe, és a héten a frappáns Kertlakó névvel illethetjük őket. Jó, hát névadásban én sem vagyok valami jó, a tanyán például minden macska a Cuna nevet viseli az elmúlt két év halálozási/elkódorgási/stb. statisztikája okán. Mivel heten vannak, mint a gonoszok, van egy cseléd, aki az átjárást biztosítja a két csapat között és szolgál. Éva lett az, hihi. Ja és el ne felejtsem, nyomon követhetjük az Anikó és Laci között fokozódó szerelmi feszültséget. Ami nincs egyébként, de velem együtt mindenki csináljon úgy játszásiból, mintha lenne, jó? Kacsintottam is.

Jerzsinek így ver a szíve, Éva hülyeségeket álmodott. Gombóc van a gyomrában. Alekosz révedezik, tipikus pecaidő. Borús, áll a levegő. Éva a közelgő párbajon pörgeti magát, mindig a Ráczoknak köszönhető, hogy rajta van a zöld kendő! Mindenképpen vissza akar jönni, Gigin is gondolkodik. Alekosz szerint Laci nem kompatibilis Évával, nem neki való, de néha be kell vállalni a rizikós párbajokat is, erősíti a jellemet. Jerzsi nagyon népszerű, az esetlensége tette népszerűvé. Kemény menet lesz. Jerzsi szíve közben rendbejött, Gigi fenekét markolássza. Jaj, mit csinálna Gigi eközben, ugyan? Mosogat.  

A Lakókhoz levél érkezik a heti feladatról, részletes tájékoztatást kapnak, hogy fognak élni a Kertlakók. Sátorban alszanak, dézsában fürdenek a kertben, bográcsban főznek. És kisrezsón. A Villalakók a Villa összes kényelmi szolgáltatását használhatják. Hogy ki melyik csapat tagja lesz, játékok és feladatok alapján dől el. Az első feladat a lálálálálálá, fülhallgató, zene, el kel lalázni a dallamot, aki felismeri, pontot kap. Én egyet sem ismertem fel, csupán abban bíztam, jobbak az idegeim, mint a karmesternek a Különben dühbe jövünk c. filmben. Alekosznak elismerésem, hogy Jerzsi egy darab hörgéséből és bizonytalan, lepkefing lálájából felismerte a Porsche, szerelem száguldás c. számot. Mikor meg neki kellett lálázni, el volt koncentrálva ebben a számban és nem figyelt, ki jelentkezett először, ejnye. A kornyikálás után meg kell ülni egy műbikát. A lányok visítanak, alap, Anikó jézusmáriázik is. A fiúk se sokkal ügyesebbek, Laci úgy mászik fel a bikára, hogy őszintén megsajnálom, a medve hozzá képest egy légies balerina, dehogy toljál! Jerzsi flikkaflakkázni próbál a kezével, mozogjon a csípő bekiabálások. Alekosznak tetszett a feladat, megmutatkozott, milyenek lehetnek a lányok az ágyban. Szeretnek lovagolni, szeretnek felül lenni, édesistenem.

Ugyan a végleges sorrend kialakult, de a megpróbáltatásoknak még nincs vége. Lacié a hetedik hely, ötödik Éva és Alekosz, a negyedik hely Anikóé, Gigi a harmadok, első helyen Jerzsi és Béci áll. A sorrend azonban változhat, a szerencse dönt. Szerencsekereket pörgetnek, a "marad" értelemszerű, "csere" esetén Béci dönt, kivel cseréljen a játékos, mivel kő-papír-olló játékban megszerezte Jerzsitől az első helyet, a "többiek" felirat jelentésére nem emlékszem, úgy logikus, hogy a többiek döntik el, maradjon-e vagy cseréljen, aztán ki tudja, nem figyeltem, na. Eredeti felállás szerint Éva, Alekosz és Laci lettek volna a kertlakók, végül Anikó lett a harmadik csöves, Éva pedig Béci javaslatára a cseléd. Éva hisztizik, Béci csak kedveskedni akart, hogy ne lányok legyenek kinn. Tudom, csak egy hetem van a párbajig, az Alekkal meg Anival akartam lenni! Féltékenykedni kezd.

Anikóval majd jól összemelegedtek és megint elvesztelek! Hát igen, úgyhogy ki is megyek hozzá! Hát köszönöm szépen, jó nagy bunkó vagy! Anikó kiült a kertbe, hogy szokja az időjárást és nem akar Alekosszal egy hálózsákban aludni, a fene se érti a nőket, mi? Laci arra készül, hogy lopni fog a hűtőből, Éva nem fogja engedni, a barátainak pláne, ha kuncsorognak, akkor se! Gigi nyugtatja Évát, nyugi, együtt leszünk, csak este lesz gáz. Majd istápollak, ne aggódj! Anikó örül, Évával és Alekosszal nem szívesen maradt volna kinn. Alekosz röhög, Éva kijelentését, miért, én is tudtam volna főzni nem kommentálom, láttuk már rántott húst készíteni. A hintában megint Alekosznak csipog, ha megcsalsz, akkor nagyon…Hát pedig ez egy jó lehetőség nekem, hogy közel kerüljek hozzá! Ha ezt megcsinálod, lelkileg fogok összetörni! Évát az nem érdekli, ha Alekosz szexel Anikóval, csak a barátság! Na de a barátság az más! De, emlékezzél arra, ki szeret a legjobban. Jó, de a kettőnek nincs köze egymáshoz! Ha lesz lehetőség, ki fogom használni. Szeretettel üzenem innen, nem lesz!

Már csak hat hét van hátra a játékból. A feladat is ehhez kapcsolódik, tanácsadás, egymásnak. Igen, megint, csak most nem egymás fejével kell gondolkodni. A sajátjukkal se sikerül mindig. Hogyan viselkedjenek a hátralevő időben? Itt kezdődik Éva újabb kálváriája. Jerzsi tanácsa Bécinek, ne változzon. Jól állsz ahhoz hozzá, hogy meg akarod nyerni ezt a játékot, így kell. Aki megszeretett, azt követeli, hogy maradj is ilyen. Az ölelkezés után egy kukkot nem hallunk Jerzsiből, mert Éva szövegel. Alekosz, már csak ön napom van, vagy hat. Könnyen lehet. Örülj neki, közelebb kerültél a győzelemhez. Rosszindulatú vagy. Te vagy. Az ellenfelemet akarod felkészíteni ellenem? Hogy mondhatsz ilyet, hogy közelebb kerülök a győzelemhez? Anikó félrehúzza Évát, ne beszélj most, aztán együtt röhögnek, nézd, Jerzsi szónokol! Megtalálja a helyes szavakat! Majd szombaton megtalálja, ne félj! Aztán tanácsol a Gyagyásnak. Hát öcsém, le a kalappal! Kuka embernek tartottalak, mert sokszor nem mondtad ki a véleményed, meg ott ácsorogtál magadban, meg lézengtél! Szerintem a nézők szétröhögik rajtad magukat, mert kicsit együgyű vagy és a böszme beszólásaidon hatalmasakat röhögnek. Ki tudja? Alamuszi nyuszi nagyot ugrik. Leparasztozza Alekoszt, ez egy lelki társnak minimum kijár. Alekosz büszke padavanjára, hát apukám, nem semmi, hogy milyen fejlődésen mentél keresztül! Ha úgy alakul, hogy az Éva téged visz ki, hát kösse föl a gatyáját, mert nem lesz könnyű meccs! Jerzsi, az együgyű a riportszobában bevallja, az, hogy Alekosz dicséri, lehet, hogy egy taktika, na nehogymá’ asziggyük, hogy most jött a hathúszassal!

Béci szerint Jerzsi már-már túlbuzgó, ne felejtse el, hogy butuskának szerették meg, legyen butuska. Ez egy külön óra, erre majd kitérünk! Alekosz, fejezd már be, most azt akarod, hogy kinn maradjak? Nem fogod fel a súlyokat, hogy miket beszélsz! Nehogymár őt emeld fel, mikor én megyek! A kertben tovább folytatódik Éva ekézése, Alekosz újra felszólítja, hogy kösse fel a gatyáját. Nézze meg, milyen kommunikációs színvonalon van Jerzsi! Egy hónap alatt annyit változott, mint más egy év alatt! Éva hisztizik, szerintem csak azért nem kezdte még csomókban tépni a haját, mert azt még önmagánál is jobban szereti, a vérnyomására viszont kíváncsi lennék. Alekosz tovább áradozik Jerzsiről, a riportszobában úgy vélekedik minderről, azzal, hogy Jerzsit erősíti, jót tesz Évának. Persze ez úgy tűnik, hogy nem jó, de valójában jó. Hadd agyaljon egy kicsikét, vegye komolyabban azért!

Lázár László közvetlen közelről bámul bele Anikó fejébe és nem érti, hogy mi ezzel a probléma. Anikó kacarászik, ne csináld ezt velem. Gigi csak egy gatyát akar kivenni, menjetek kicsit arrébb. Smacilaci beindult! Most Alekosz ágyán tartja fogva Anikót, aki a levél érkezésekor hangos jajköszönömmel szabadul ki. Folytatjuk, nem úszod meg ennyivel! Béci olvassa fel a levelet. Itt az alkalom, hogy meg tudjátok beszélni, hogyan alakult ki a kettőtök között levő kölcsönös szimpátia, mi az amit kedveltek egymásban. És mi az, amit férfiasnak per nőiesnek tartotok a másikban. Vihánc, ezt nem hiszem el. Tényleg nem hiszik el, taps, hangos tídididível felcsendül a Nászinduló. Add már ide azt a levelet, nem hiszem el! Na jó, röhög Éva, volt a Béci, Olivér, és most jön a Lázár!

Béci teljesen beleéli magát, borotválkozz meg alul-fölül, van jó parfümöm! Nyírjam meg a hajad? Aludtunk már együtt, most mi van? De az nem a nyugiszoba volt! Béci jelentőségteljes pillantásokat vet Lacira és tuctuctuc szavak kíséretében csípőmozgásokat végez. Már nekem kínos. Erről szavaztak a nézők?! Odamegyünk, megágyazunk, alszunk egyet! Én nem lacafacáznék! Azt én tudom, Alekosz, de a Laca én vagyok, és most az én facámmal van a történet! Érkezik Anikó, ha lenne bundabugyija, szerintem azt vette volna fel, nincs, ezért felvette a nagy pizsamát. Azta, hát így meg nem kívánnálak! Nézd már, milyen cuccban jön hozzám! Alekosz azt mondta, nem baj, majd lekerül, néz vissza Anikó az ajtóból, és hozzáteszi, mire jössz, én már alszok! Anikóóóó! Anikóóóó! Laci mézesmázos hangjáról eszembe jut egy film, lassan olyan leszek, mint Alekosz, szóval még gyerekként láttam, egy sorozatgyilkos felhívta telefonon a nőket, és azt suttogta a kagylóba, „borbélymester borotvája malac farkát borotválja” aztán megölte és fűrésszel szétdarabolta őket. Az hagyján, hogy én majd összetojtam magam, de anyu is úgy félt, hogy aznap éjjel világnál aludtunk. Akkor hallottam utoljára ezt a hangsúlyt. Anikó gyakorlatilag eggyé vált a tapétával, takargatja az arcát, nevetgél és nincs zavarban. A kemény Rosszkislány zavarban van! Nem vagyok zavarban, csak most nem értem ezt az egész helyzetet. Miért kellett így csinálni, miért kellett ez a szavazás? Mert ez nem arról szól, hogy szexuálisan vonzódunk egymáshoz, nem arról szól, hogy mi egy párt alkotnánk, hanem arról, hogy kialakulóban van egy férfi-női barátsát. Lacikám, akkor kellett volna vinni pár dobozos sört meg egy pakli magyar kártyát. Vagy mikádót. Nem a hónaljadat kenyegetni fürdés nélkül a golyós deóval.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
810 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Eznemsemmi 2011.03.29. 15:16:06

Na, ilyen se vót még :)

genevieve 2011.03.29. 15:19:12

na, akkor elolvasom:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 15:23:21

Hát, Éva megint hozta saját magát. LEHORDTA Alekoszt, hogy miért dicséri Jerzyt, amikor azzal NEKI (mármint Évának, kinek másnak) árt.

De a másik megjegyzése is csúcs volt, amikor szokásával ellentétbe részt vett feladatokban, aztán úgy kommentálta a riportszobában, hogy "benn akarok maradni a villában, nem szartam bele a feladatokba"

Ehhez már kissé késő Éva :)

misbelief · http://tevhit.blog.hu 2011.03.29. 15:28:07

László már a kommandós héten is leégett, ugyanis semmi jel nem mutatott arra, hogy anno az "életét adva" ő szabadította ki Chuck Norrist Jack Bauer karmaiból, ezen a héten meg kiderül, hogy hozzá képest Alekosz egy "pick up artist". :))

Zelefánt 2011.03.29. 15:28:44

Baszki, ugyanazt láttuk, csak én azt gondoltam eddig, hogy mindezt részegen álmodtam.
Az élet nem könnyű, de nehéz.

2011.03.29. 15:36:16

Már inkább bele sem megyek újra éva és alek viselkedésének véleményezésébe :)

iinside 2011.03.29. 15:36:53

a Gigi-Erzsi románc már nem menő, most a Laci-Anikó "románcot" fogják erőltetni?
valahogy nincs ehhez kedvem, hogy arról szóljon egy egész összefoglaló, hogy "jaj, ma az Anikó "úgy" nézett a Lacira"

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 15:37:31

Laci testbedobós turbékolásának jellemzése nagyon találó volt Hajni.:D Én ugyan nem láttam azt az ominózus gyilkosos filmet, de nekem is valami ilyesmi jutott az eszembe, ahogy az öf-t néztem.

genevieve 2011.03.29. 15:37:35

@hullámpapír: néha arra gondolok éva elfelejti, hogy ország-világ látja mit csinál és mit mond.....

Atok 2011.03.29. 15:37:47

„borbélymester borotvája malac farkát borotválja”
erre en is emlekszem, talan forro drot volt a film cime ha minden igaz. Rosaltam utana en is, bar mikor eloszor lattam, meg kicsi voltam ;)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 15:38:32

alkesz lábtörlőnek használja évát, ez meg nem veszi észre, én már rég pofán basztam volna..... annyira tahó vele, hogy még.
igazándiból az évát se értem miafacér ragaszkodik ehhez a "trotyigatyis" retardált anti férfihoz....brrrrrrrr

iinside 2011.03.29. 15:39:12

az Évát, ha már úgyis kint van, mi a retkes büdös kóchengeres pékfaszáért nem ássák el valahová??? vagy őket nem idegesíti ez a folyamatos rikácsolás, mindenért azonnal megsértődés és ezért megest rikácsolás????

mama ottmarad 2011.03.29. 15:41:30

Utsó két mondat, és a különben dühbe jövünk karmestere nagyonLOL :)

Szerintem is fasság volt ez a nyugiszobás szavazás, ez nem a zédenhotel.

genevieve 2011.03.29. 15:44:13

@bukott madonna két nagy didivel: üzleti alapon

éva is kap valamit alektól és fordítva

Zelefánt 2011.03.29. 15:46:00

@Gee Halen:
Gee, köszi a vendéglátást!

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 15:47:05

de mit????? könyörgöm mit???? :)))))

vak vagyok, én csak azt látom, hogy folyton alázza.....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 15:47:07

@Zelefánt: Nincs mit, gyertek máskor is, ha olyan szitu van, nyitva fog maradni! Ha vége a műsornak, jó szolgálatot tehet még.

2011.03.29. 15:47:10

@genevieve: vagy annyira sötét, hogy azt hiszi, ez rendben van :)
jaj, a kedvenc jelenetem tőlük már pár hetes, amikor a hálószobában beszélgetnek, és éva kérdezi alekot, végighallgatja-e éva eszmefuttatását (az is valami kiválasztásos-kihívásos történet volt, és akkor is fasírt-féleségben voltak). alek mondja, persze.
erre éva: jó, de az sem baj, ha nem, megoldom egyedül is, erős vagyok, tudod!
alek: jó, akkor nem. (elindul kifelé)
éva: hát most nehogy kimenj, hát hogy mered ezt megtenni, milyen barát vagy te, satöbbi, a szokásos, vég nélküli kárálás :DD

annyira végtelenül szánom ezt az erősnek mutatkozni akaró, de belül kislányként reszkető, görcsösen kapaszkodó, következetességet, büszkeséget hírből sem ismerő, emberi méltóságát eldobni nem szégyellő, érzelmi zsaroló lényt, hogy alig várom, hogy peticsé felvilágosítson, mit látok rosszul :)

2011.03.29. 15:48:20

@bukott madonna két nagy didivel: hát lehet, hogy épp erre van szüksége :)

haruka 2011.03.29. 15:49:04

"hangos tídididível felcsendül a Nászinduló" már ezért érdemes volt elolvasni! :D
amit Anikóval meg LL Seniorral művelnek, az a legalja. szerencsétlenek.

Hajni, te meg mégis milyen beteg filmet néztél anyukáddal? :D

Zelefánt 2011.03.29. 15:50:11

@iinside:
Akkor rakéta, az tuti, mint tegnap.

TapOut 2011.03.29. 15:50:14

@bukott madonna két nagy didivel: ez a folyamatos "civakodó házaspár" az ő kis műsoruk része, azt hiszik ezzel szórakoztatnak, de valójában egyre fáradtabb ez a show. Néha ezt játszák, néha meg a szerelmi huzavonát valós érzelmek nélkül.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 15:50:16

@hullámpapír:

nem tudom, hogy annyira sötét-e, de annyira kapaszkodik abba a tahóba. lehet azért, mert úgy érzi ő fog nyerni és kint utána csurran cseppen majd valami...

genevieve 2011.03.29. 15:50:17

@bukott madonna két nagy didivel:

megmondta neki alek, bent az egyetlen barátja évának

ha alek nem lenne, ki állna mellette?

bár, szerintem a többiek elviselnék, ha visszavenne magából, na de az meg nem megy neki:-)

Albino Vernyul 2011.03.29. 15:50:27

Huuun van Mme..?! Kellene egy pszichiater.. Az miert volt, hogy Aniko a szekrenyes jelenetnel egyszer lemagazta Lacinkat..? Kene egy melylelektani elemzes..:)))

genevieve 2011.03.29. 15:51:09

@Gee Halen: szerintem legyen meg az off-topiknak és itt csak szigorúan szakmázzunk:-)

mama ottmarad 2011.03.29. 15:51:49

@bukott madonna két nagy didivel: mert egy élősködő vérszívó. Rácsimpaszkodott, és csak magának vindikálja az összes jogot. Kötelezettség nélkül, persze.
Van a kurva, aki a pénzért nyújt valamit. és van a büdöskurva. Maguknak teremtenek ilyen szitut. Alekosz tényleg tudatosan tahó, de nagyon megnevettetett.

Szalonképesebben petercsének: szegény, csak alekra számíthat, eddig is mindig vele volt, és mert a másikok utálják, és az a dög Alekosz meg milyen tahó vele! Nevetségesen az.

Albino Vernyul 2011.03.29. 15:52:26

@bukott madonna két nagy didivel: Musoridot, figyelmet.. Minden osszeveszes, kibekules bent van az osszefoglaloban.. A tobbiek addig nem kerulnek be.. Alek direkt jatszik ezzel.. CSINALJAK A MUSORT!!

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 15:52:47

@TapOut:

szerintem ez nem tudatos viselkedés részükről, azt ki nem nézném belőlük. :)

genevieve 2011.03.29. 15:53:18

@hullámpapír: mindent:-DDDD

pedig egészen jól összefoglaltad:-)

TapOut 2011.03.29. 15:53:25

@bukott madonna két nagy didivel: ez is a műsoruk része, igy próbálnak "érdekesek" maradni, egymást generálják, ez egy ilyen érdekkapcsolat mindkét fél részéről, de Éva az, akinek nagyobb szüksége van rá.

mama ottmarad 2011.03.29. 15:55:30

Emlékezzünk vissza, Alekosz az első párbajánál kifordult magából, és rémületében szoros kíséretet kért a nap 24 órájára. Most tulajdonképpen nem hagyta el Évát. Csak edzi.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 15:56:11

Azért Alekosz böszmefuttatása sem volt semmi a bikáról. Áááhhh... És ha ő téliszalámit vág, az azt mutatja, hogy ő mennyire tud... mit csinálni?

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 15:57:17

@TapOut:

mint az erzsi meg a gigi (ez milyen név má) dugnak nem dugnak, csattog nem csattog :)))
az előző posztban ezen kifeküdtem a röhögéstől, nem láttam ezt, de már szinte sajnálom :)))

TapOut 2011.03.29. 15:57:19

@bukott madonna két nagy didivel: sajnos az, Éva már tapasztalt valóságshow szereplő, Alekosz pedig napi 24 órában azon agyal, mivel lehetne magára vonni a figyelmet. Szereplési vágy mindenáron, a többiek kiszoritása, ez a taktika.

2011.03.29. 15:59:21

@bukott madonna két nagy didivel: akkor nagyobb kurva, mint gondoltam :) lehet, hogy nem fekszik le vele, de ahányszor már megalázta magát előtte a folytonos féltékenykedésével (szerintem ép nő a szerelmével szemben nem féltékenykedik ennyit, legalábbis, ha jót akar magának, nem mutatja ki, és dolgozik azon, hogy uralni tudja, vagy felülkerekedjen rajta, nemhogy az "úgymond" barátjával szemben), érzelmi zsarolás-szerű dumáival, önsajnáltatásával, könyörgésével, lázadásával, sírás-rívásával... ha mindezt a nyereményért teszi, az talán még szánalmasabb, mintha ez ösztönös reakció nála.

Hódos Hajnalka 2011.03.29. 16:01:53

@pushpang: nekem egyből beugrott :))

@Atok: rákerestem, az! köszi, a címét elfelejtettem. 82-es angol film.

@haruka: határozottan emlékszem, hogy ebbe véletlenül futottunk bele. :)) mondjuk anyu ilyen kontrafóbiás volt, emlékszem, a "jugón" minden hétvégén volt vámpírfilm, engem elparancsolt aludni, egyedül végignézte, aztán pillogott jobbra-balra egész éjjel, de megnézte!

genevieve 2011.03.29. 16:02:32

@hullámpapír: ennél már csak az volt szánalmasabb és felháboritó amikor arról beszéltek, hogy este alek majd megduja anikót, de az semmi, az csak szex és a kettejűk barátsága nem sérül

közben mutatták anikót, aki elég kétségbeesett fejet vágott (nem tudom ő merre nézett, de mintha gondolta volna hogy őt beszélik ki)

Albino Vernyul 2011.03.29. 16:04:51

@bukott madonna két nagy didivel: Itt a hiba, hogy nem nezd ki beloluk.. Foleg Alekbol.. Pedig O ebben jo, ezert is erzi magat jol a villaban.. Mar tobbszor fejtegettek egymasnak online, hogy Alek sakkozik odabent, mindent figyel, es a tobbiek csak babuk.. A valo eletben sakk, politika, es film manias.. Amit ott megtanult, bent kivaloan hasznalja.. Lehet, hogy minden mashoz hulye, de ebben jo..

2011.03.29. 16:05:12

@genevieve: szegény anikó, tényleg úgy beszéltek róla, mintha az ő akarata, beleegyezése nem is számítana, vagy mintha aleknak lehetne komolyan esélye (na ez tényleg szánalmas). nem tudom, a sátruk be van-e kamerázva, de ha nincs, én inkább a sátron kívül aludnék a helyében. vagy mindegy hol, a kupolán, csak alektől minél távolabb :)

Zelefánt 2011.03.29. 16:05:51

@genevieve:
Ízléstelen, ez úgy neveztetik.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:06:17

@hullámpapír:

szerintem jól gondolod :)

azt meg, hogy mit művel féltékenység címszóval egyenesen szánalmas, már én kaparom tőle a falat..

haruka 2011.03.29. 16:07:10

@Hódos Hajnalka: az oké, de miért nem kapcsoltatok el? :D bár az emberek a baleseteknél is úgy vannak, hogy undorító meg minden, de nem bírnak nem oda nézni. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 16:07:39

@hullámpapír: Nem baj, mindjárt jön Petri_CSésze és megmondja mit kell hinnünk Éváról :D

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:08:11

@Albino vernyul:
lehet igazad van, és tényleg jó taktikus.

genevieve 2011.03.29. 16:08:38

@Hódos Hajnalka:

nekem egyetlen ilyen élményem van gyerekkoromból

Oni baba volt a film cime, egy kis japán szigeten játszódik 3-4 szereplővel .... ne tudd meg:-D

2011.03.29. 16:10:39

@bukott madonna két nagy didivel: jah, bennem is ott van néha, hogy úgy lekevernék neki két nagy pofont, vagy leönteném egy hordó hideg vízzel, aztán beültetném egy kétszáz órás előadássorozatra társas viselkedésből, és ha elhasal a vizsgán, gyenge (nem ártalmas:) áramütés a jutalma minden helytelen válasz/reakció esetén. ezt addig, amíg meg nem tanulja, hogy (nem) viselkedik egy "én már 28 éves vagyok!" ember.

dr. gernika 2011.03.29. 16:11:00

Nem kellett volna Anikónak azt mondani, hogy komoly kapcsolathoz Lacit választaná, kis mafla. Az öreg vitéz úriember ugyan, de ennyi idő után már az ő agyát is elöntötte a sperma.

Atok 2011.03.29. 16:11:30

@hullámpapír: Szerintem Alek se gondolja komolyan mar ezen megjegyzeseit, jatsza a figurat es ennyi. Masik dolog meg az, h sokat tulertekelik ot, hogy taktika meg miegymas, szerintem nem taktikazik, ahhoz keves o. Ha jo taktikus lenne, a Beci mar reg a villan kivul lenne - bocs genevieve :)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 16:12:37

Jeee, vége a zárolásnak:)
kenyérlángost csináltunk anyukámmal, most tömöm a fejem vele:D

mama ottmarad 2011.03.29. 16:14:12

Tegyük fel, Éva visszamegy a párbajról. A játékot nem nyeri meg, fos valahanyadik lesz, és mikor kijön, már lekéste a kasztingot az új sóról.
Na azt az ordítást, szemvillogtatást és hajrázást nem szeretném látni-hallani.
Hagy essen ki most, és titkosan készítsék fel titokban az alekosz sóban való meglepetés-megjelenésére.
Alekosz annyit feccölt már bele, mint még soha senki, megérdemli, hogy egy életre elnyerje vágyai tárgyát.

dr. gernika 2011.03.29. 16:14:45

@bukott madonna két nagy didivel: KAszatibiék ültették a fülébe a bogarat, hogy alázza Évát, akkor majd futni fog utána. És be is jött.

2011.03.29. 16:14:48

@Gee Halen: már nem tudom, ki írta/mondta róla, hogy igazi nő, talán a google translate szintű nyelvi készségekkel rendelkező, rendkívül kifinomult hölgy a tegnapi (egyetlen) nekedvalóban, amit nagyjából végigszenvedtem annak reményében, hogy láthatom Gotti excsaját :)
hát az én meglátásom szerint nagyjából semmi nincs évában, amitől nő lenne. nőnemű, ez kétségtelen, de sokkal inkább hasonlít egy elkényeztetett, hisztis 3 évesre. pedig imádom a gyerekeket, de egy felnőtt ember testébe zárva elég groteszk jelenség.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:15:49

@Ayesha:

hogy egy klasszikust idézzek:

"az finom lehet, már nem is emlékszem mikor ettem utoljára kenyérlángost...." :)

jó étvágyat! :)))

senior Muhaha 2011.03.29. 16:16:40

Nagyon jo kis poszt lett, de a film szerintem a Bostoni fojtogato vagy mi volt: o volt a nyakkendos gyilkos! Abban volt:" vagja, vagja, borotvalja, Mary fejet borotvalja" szpveg vagy mi. A hugomat terrprizaltam vele, ha szivatni akartam;)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:17:17

@gernika:

aham...., hogy nem szakadt le az álkapcsa mikor ezt mondta, gondolom ő is így viselkedik a nőkkel, tapasztalatból tudja mit, hogy kell csinálni....

dr. gernika 2011.03.29. 16:18:03

@hullámpapír: Ezért mondom én, hogy ki fog esni, mert dehogy erős ő, csak csaholással kompenzál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 16:19:23

@Albino vernyul: igen, az ő civakodásuk elengedhetetlen részét képezik minden összefoglalónak és sok olyan rész marad ki belőle, ami a többiekről szólna. Az onlájnon néha egészen jól lehet szórakozni, már ami a többieket
illeti és tökre nem mutatják meg a nézőknek. Persze, hogy unalmasnak, szürkének, stb. vannak elkönyvelve.

mama ottmarad 2011.03.29. 16:19:29

@gernika: igen, Laca úriember maradt. Bár nem selyem házikabátban, csak fekete atlétában.

Nem bírom, ha valaki a nappal viselt fehérneműjében alszik. Rossz szokás. Olyan gusztusos hálóruhák vannak, és még kényelmesek is. A seregben is van pizsi, vagy nem?

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:19:45

@senior Muhaha:

az egy másik film :)) amiről Hajniék beszélnek az a Forró drót c. film volt

2011.03.29. 16:20:31

@bukott madonna két nagy didivel: operáns kondicionálás, a patkányok hamar alkalmazkodtak, talán neki is menne :)

Zelefánt 2011.03.29. 16:21:34

@senior Muhaha:
A Bostoni fojtogatóban Tony Curtis volt az izé, de maga a film full idegesítő volt a sok-sok osztottképernyős jelenet miatt. (Sam Fia ráadásul tényleg sorozat/gyilkos/kodott.)

2011.03.29. 16:21:42

@gernika: igen, sokat és nagyon hangosan ugat, de aztán mindig elárulja magát. ostobenkó :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 16:21:48

Szerintem ezt az Anikó-Laci projektet azért kezdte a csatorna erőltetni, mert rájöttek, Éva sosem jönne össze Alekosszal mint szeretővel, Éva és Alekosz között nem lesz szex. Éva ebben a helyzetben - hogy kiválasztott és megy párbajra -, stabil szövetségest, barátot akar, aki kiáll mellette. Sajnos Alekosz erre képtelen és Évának nagyon is jogos a felháborodása ezügyben. Van egy olyan érzésem, hogy Alekosz ebben a játékban már mindegy minden érzéssel van bent és inkább magával rántaná a barátait is, minthogy segítene nekik.

Zelefánt 2011.03.29. 16:23:08

@mama ottmarad:
Kitárgyaltuk néhány napja már @redhaven-nel.

senior Muhaha 2011.03.29. 16:23:16

@bukott madonna két nagy didivel: Nem, ez uhyanaz a film es tenyleg forro drot volt a cime. Egy voros faszi volt a gyilkos;)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:23:46

@hullámpapír:
khöm... görény leszek, a patkányok hamar, de ő??? ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 16:24:37

@mama ottmarad: Én arra gondoltam, hogy Olivér mellett Éva lesz Alekosz tanácsadója Alekosz párkereső show-jában.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 16:24:43

@Hódos Hajnalka: én kiskoromban a Magriet felügyelő kezdőképeitől (falhozlapulva rágyújt kalap alól félhomályban) és a Kékfény zenéje+nénózástól+Szabó László sötét szemüvegétől fostam. Mindezt fekete-fehérben. Iszonyatosan nyomasztó volt. Akkortájt volt az, hogy sötétedés után csak úgy mentem ki a házból, hogy közben torkom szakadtából dalolásztam, mert így azt hittem, hogy ha hall a gyilkos, akkor nem eshet bajom. :D

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 16:26:47

@pushpang: Szabó Lászlótól ÁMBLOKK (fonetikus írás rulez) fosnék egy sötét utcán.
De én a Tetthely és a Derrick című csodálatosan izgalmas német sorozatok zenéitől meg nyitóképeitők féltem. Többek között.
Pl a bohócokat Stephen mester Az c könyve óta utálom, főleg mióta láttam a filmet is.

2011.03.29. 16:27:07

@bukott madonna két nagy didivel: szerintem a kutatók annak idején elfelejtettek emberekkel kísérletezni bízva abban, hogy amire egy patkány képes, az az embereknek sem okozhat problémát :) hm, van még hova fejlődnünk tudományos téren :))

pocokpocok 2011.03.29. 16:27:16

Szia Te Hajni nő!:)
nem először olvasgatok itt, és csak gratulálni tudok, marha jó a stílusod:)
megboldogítod az ember délutánjait: köszi.
Amúgy az lenne a nagy húzás, ha Teszetosz kitaktikáztgatná Évát: direkt, nem poénból: és szépen ráépülne Anikóra.
remélem kint marad ez a nyavajgó földim, nagyon idegesít már!

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:27:27

@Ayesha:
csengetett mylord, Mabel :)
mondjuk sosem a kenyérlángosról álmodott, de ami épp az asztalra került, arról igen :)) ez volt a szavajárása.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 16:27:36

@mama ottmarad: alekosz majd elveszi feleségül, Ványa anyunak nem lenne ellene kifogása.
Juteszembe, leht, hogy Éva válogató nélkül fog bekerülni a párkereső műsorba. Ő lesz A Végső Akadály a befutó jelölt előtt. :D

mama ottmarad 2011.03.29. 16:27:50

@bukott madonna két nagy didivel: ezért van az, hogy (bizonyos) férfiak úgy tartják, hogy a nők ezt szeretik, ha így bánnak velük. Piha.

Miközben csak annyira szerencsétlenül primitívek, és annyira függenek a férfitól, hogy nem találnak eszközöket a terror alól való kimenekülésükhöz.
Ebben itt ez is benne van ám, akármilyen vicces a műsor.

dr. gernika 2011.03.29. 16:29:01

@hullámpapír: Szerintem Anikót egy sátorba rakni Alekkel kimeríti a testi épség veszélyeztetésének fogalmát.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 16:31:02

@Ayesha: Ugye, hogy kész horror volt Szabó László?! A derricktől nem féltem, mert nagyon hasonlított a szomszéd kisfiúra.:D A tetthely zenéje is sokkolt,meg az a célkereszt az elején.

A bohócokat én is útálom, amióta kicsiként rájöttem, hogy csak a festék nevet az arcukon, a szájuk nem. Persze S.King könyve+film se növelte az ázsiójukat.

Zelefánt 2011.03.29. 16:31:21

@pushpang:
Én egyszer láttam egy bolgár bábfilmet a hetvenes évek elején -- fekete-fehérben ugrált egy madár, és valami ordenáré módon károgott, vagy mi a faszt csinált, mindezt esti mese címén, hadd szokjuk, de történet híján az egésznek még értelme sem volt -- na, az mindent vitt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 16:31:28

@pocokpocok: Úgy vettem le a legutóbbi összefoglalók alapján, hogy Alekosz le akarja építeni Évával való mindennemű kapcsolatát és Anikó felé kezdett nyitni. Sajnos Éva szövetséges nélkül fog maradni önhibáján kívül, bár jó lenne, ha megnyerné a végjátékot egyedül.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 16:32:59

@mama ottmarad: Én egy nővel sem bírnék ilyen gyökér módon viselkedni.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 16:33:40

@pushpang: Derrick szerintem Éva nagypapája volt. Nézd meg a batyuit. Priceless.:))))

Juj, tudod mitől fostam még tele a gatyóm??? A "Nulladik típusú találkozások" című műsor "zenéjétől" és főcímképsoraitól. Még szegény Déry János vezette, és néha a témák meg a sztorik is rámhozták a szaporát.
Nem beszélve a Twin Peaksről, amit azért serényen néztem, de utána anyukámmal akartam aludni.

Zelefánt 2011.03.29. 16:35:33

@Ayesha:
Déryt el is vitték a zufók, igen hamar, úgy emlékszem.

TapOut 2011.03.29. 16:35:54

@Hódos Hajnalka: nekem két parás filmélményem van gyerekkoromból, az egyik (talán Örvény volt a cime) egy házban játszódott, amiben volt egy elhagyatott szoba tele babákkal, és valaki mindig leskelődött a függöny mögül.
A másik a Twin Peaks, amit végigrettegtünk a tesómmal, persze úgy ültünk a tv elött, mint akit odaszögeztek.

Chingachgook 2011.03.29. 16:36:24

@bukott madonna két nagy didivel

rossz a neved, igy van eredtibe':
bukott Madonna nagy_ didikkel (The Fallen Madonna with the Big Boobies)

2011.03.29. 16:36:36

@gernika: ezt már egyszer én is írtam korábban az egyik posztnál, hogy én sem értem, ha narancsdobálásért kizárható valaki, akkor zaklatásért, ami konkrétan büntetendő (hogy bűncselekmény-e, vagy szabálysértés, fogalmam sincs, valaki biztos tudja, de azt hiszem, az előbbi), miért nem, illetve hogy a fenébe nem pirított még rá senki. a retek tényleg nemi erőszakot szeretne látni, illetve sugározni? de hogy mosná ki magát egy ilyenből? (mindamellett én sem látok rá esélyt, hogy alek idáig elmegy, de a zaklatás önmagában is túlmegy azon a határon, amit ő és a csatorna megengedhetnének maguknak)

2011.03.29. 16:37:43

@bukott madonna két nagy didivel: na, azért annyira nem :) bár vannak helyzetek, amikor kicsit megszalad a fantáziám :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 16:37:58

@Zelefánt: hálistennek nem láttam! Nálam a Rémusz bácsi meséje volt a rettegett esti mese. Később a varjú dombi mesék, meg a Mekkelek.
Már felnőtt voltam, amikor egy olyan esti mesétől lettem rosszul, ahol a főhős koponyákkal meg emberi csontokkal tekézett (!), meg mindenféle hullákkal és csontvázakkal kellett különböző dolgokat tennie. És az egész szintén olyan fekete-fehér színvilág volt, hát én dermedten néztem.. Aztán jött és bebújt az ágyába a tv-maci a metroszekszuális manójával.

genevieve 2011.03.29. 16:38:21

@hullámpapír: azért van, mert ahogy béci is mondta, még egyik csak sem mondta meg neki, hogy ha még egyszer hozzám érsz eltöröm a kezed

Zelefánt 2011.03.29. 16:39:23

@TapOut:
A magyarok is próbálkoztak:
"Defekt" a címe, késő nyolcvanas évek, és Márkus László(!) volt benne a rém.
(És nem is volt annyira szar.)

genevieve 2011.03.29. 16:40:18

@Zelefánt: a magyarok régen sok jó filmet csináltak:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 16:42:15

@TapOut: Bassza meg, valaki látta még azt rajtam kívül??????? Mekkora rettegés volt azt nézni...rohadtul nyomasztó egy sorozat volt az az Örvény.
És igen, én is néztem, mintha fizettek volna érte.

Albino Vernyul 2011.03.29. 16:42:32

Miert nem nyerheted meg, miert nyerheted meg jatek.. Mindenki-mindenkit elemzett.. Volt vagy masfel ora.. Mar teljesen kivoltak, Alek meg elkezdte megint a kormondatait.. Erdemes vegighallgatni, hogy szurkal be mindenkinek.. Becit majdnem szetvitte az ideg egesz ido alatt, hasonloan Anikohoz.. Gigit hatulrol akarta megnezni, az meg mindig szembefordult vele, azert a kezdo megjegyzes.. Eva is unta, de ugye az erdek..:

www.youtube.com/watch?v=nCXjPULWP5o

www.youtube.com/watch?v=NACCNU6SPY0

Es amikor ennek vege volt, egybol beindult Laci..

2011.03.29. 16:43:31

@genevieve: de hiába is mondanák szerintem, úgyis tudná, hogy valójában nem tennék meg, mert mindegyiknek fontosabb a bentmaradás (ahogy látom), mint az, hogy ezt a hülyegyereket helyretegyék. erre mondtam tegnap, hogy én nem félnék kizáratni magam, basszus, ennyire ne legyen már fontos az elsőség. és utána még jól be is perelném, azt hiszem, lenne épp elég tárgyi bizonyíték, és tanú :)

Albino Vernyul 2011.03.29. 16:44:18

Miert nem nyerheted meg, miert nyerheted meg jatek.. Mindenki-mindenkit elemzett.. Volt vagy masfel ora.. Mar teljesen kivoltak, Alek meg elkezdte megint a kormondatait.. Erdemes vegighallgatni, hogy szurkal be mindenkinek.. Becit majdnem szetvitte az ideg egesz ido alatt, hasonloan Anikohoz.. Gigit hatulrol akarta megnezni, az meg mindig szembefordult vele, azert a kezdo megjegyzes.. Eva is unta, de ugye az erdek, es Alek hogy plankolja fel..:
www.youtube.com/watch?v=nCXjPULWP5o
www.youtube.com/watch?v=NACCNU6SPY0
Es amikor ennek vege volt, egybol beindult Laci..

TapOut 2011.03.29. 16:44:48

@Zelefánt: láttam! Tényleg nem volt rossz.
Egyébként a Bostoni fojtogató sem volt egy rossz munka a maga korában, de a sok osztottképernyős vágásnak tényleg nem volt funkciója.

Albino Vernyul 2011.03.29. 16:44:53

A fene, jol mukodik a blogmotor..:)

Zelefánt 2011.03.29. 16:45:23

@pushpang:
A Varjúdombi mesékkel mi volt a gond?
MegaMekkElekkel?
Rémusz bácsi lehet hogy rémítő volt, de hogy miért, azt fejtegetni már nem illik a mi kis political correct világunkban.
(Ki ne moderáljanak, mostanság nagy az érzékenység.)

2011.03.29. 16:45:28

@Ayesha: nekem rémlik valami, de szerintem nagyon kicsi voltam még, talán nem is engedték nézni. de a főcím nagyjából megvan asszem, meg az is, hogy félős volt :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 16:45:44

@hullámpapír: Ez nekem sem kóser. Zsuzsit sokkal kisebb súlyú dologért kizárták, Alekosz meg folyamatosan zaklathatja az összes villalányt, pedig ezért is kizárás járna szerintem, ha nem lenne kettős mérce. Ráadásul Zsuzsi emberileg nagyságrendekkel Alekosz felett van.

TapOut 2011.03.29. 16:46:24

@Ayesha: ugye milyen para volt? :-) máig bennem vannak azok a képek, meg az a szoba a rohadt babákkal :-)

genevieve 2011.03.29. 16:47:13

@hullámpapír: alekkal ugy kellen bánni mint az a mexikoi ficko, a varázslatos kutyadoki:-)

minden egyes alkalommal felemelni az ujjad és mondani, alek : NEM
alek: NEM

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 16:47:41

@Zelefánt: Én a Szörnyecskéken (Gremlins) és a Rémálom az Elm utcábanon nőttem fel.

senior Muhaha 2011.03.29. 16:47:58

@pushpang: Nem voroskepuuu, hanem csak voros:))

Zelefánt 2011.03.29. 16:49:03

@Peter_Cs:
Talán ezért gerjedsz Évára.

genevieve 2011.03.29. 16:49:12

@Albino vernyul:

gigi arckifejezése mindent elmond:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 16:50:11

@TapOut: igen! és volt benne egy dilis nő, aki a saját anyjának képzelte magát, és Freya volt a neve. Svéd vagy norvég sorozat volt, ha jól emlékszem!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 16:50:13

@Zelefánt: Ú, gyáva voltam kimondani, vártam, hogy valaki más jegyezze meg helyettem :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 16:50:25

@mama ottmarad: Benkő Dánielnek is két segítője volt.

genevieve 2011.03.29. 16:50:28

@Albino vernyul: ez az alekosz mekkora hülye, az a testartás:-)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:50:31

@Peter_Cs:

elég gusztustalan, hogy a nézettség miatt hagyja ezt az rtl, én mondjuk már eltörtem volna a kezét, talán még az arcát is, hogy kevésbé legyen önelégült. A Szandinál és más volt a mérce a rötölönél, mint a narancs dobálásnál, hát ez van.

MegLepke 2011.03.29. 16:51:35

@TapOut: igen, ezek nekem is. Plusz még kicsi koromban egyszer szilveszterkor adták le az Óvakodj a törpétől c. filmet. nagyon féltem, de megnéztem.

TapOut 2011.03.29. 16:52:26

@genevieve: Cesar Millan a kutyasuttogó! :-))))
Hónaljtájékon megbökni egy psszzt hanggal kisérve, lehet, hogy hatásos lenne tényleg.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 16:53:11

@MegLepke:

pedig az mekkora film volt :))) mondjuk az albino pasastól én is kiakadtam :)

Zelefánt 2011.03.29. 16:55:33

@MegLepke:
A csajt benne igen bírtam.

genevieve 2011.03.29. 16:55:53

@MegLepke: azt imádom: )

legalább 6szor láttam már:-)

dr. gernika 2011.03.29. 16:56:24

@genevieve: Rákerestem, elolvastam a cselekményt. Hát, nem veszem fel a megnézendő vidám filmek listára. :)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 16:57:23

Olyanra emlékeztek hogy A hegy gyomrában?

2011.03.29. 16:57:40

@Peter_Cs: nagyon kényes téma ez a "társai testi épségét veszélyeztetés". ha szó szerint vesszük, alek tényleg nem veszélyezteti, akkor tenné, ha a tettek mezejére lépve tényleg megerőszakolna valakit. de egyrészt, ki akarja ezt megvárni, másrészt nem csak a fizikai veszélyeztetés lehet kellemetlen, vagy hagyhat maradandó nyomokat egy emberben, így efelett sem lenne szabad elsiklani. arról nem is beszélve, amit fentebb említettem, hogy bűncselekmény, akkor ezt így hogy? azt kell mondjam, a csatorna abszolút bűnrészes alek folytatólagosan elkövetett több rendbeli zaklatásában, mert egyedül "odafentről" tehetnének valamit úgy, hogy az a lányokkal szemben is fair legyen (nehogy már még őket zárják ki, ha megvédik magukat), de nem tesznek semmit.
zsuzsiról nincs véleményem, akkor még nem néztem a műsort annyit sem, mint most (bár az ominózus narancsdobálást azért visszanéztem)

genevieve 2011.03.29. 16:57:41

@gernika: meg tudom érteni:-)

hát még ha képi megjelenitést is láttad volna....csupa japán maszk, vihar a szigeten, ráadásul az egyik szereplő még leprás is volt

TapOut 2011.03.29. 16:57:43

@Ayesha: a röhej, hogy semmilyen részletre nem emlékszem, csak a szobára a babákkal
@MegLepke: az is parás volt, tényleg, főleg az albinó gyilkos.

2011.03.29. 16:59:36

@genevieve: én vigyáznék vele, mert a végén az "ujjadat nyújtod, és az egész karod kell neki"-helyzet áll elő :)
például azt hiszi, ez felhívás keringőre, és bekapja az ujjadat :)
(fúúúúúúúúúúj)

Zelefánt 2011.03.29. 17:01:18

@genevieve:
A megfelelő helyen volt a feje, és az nem is volt ronda.

@Ayesha:
Ha paráznál sorozaton, akkor a Birodalom c. dán munkát ajánlom Lars von Trier-től.
(Hat vagy hét rész összesen, de igen ott van a köbön.)

genevieve 2011.03.29. 17:01:40

@hullámpapír: de szerintem csak ez a hatásos módszer...emlékszel amikor a magyar tanárnő helyére tette?
határozottan, és konzekvensen....nem vihorászva, meg idétlenkedve...

na akkor égett is a feje rendesen, és egész napra meg volt zuhanva

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 17:02:14

@Peter_Cs: ha odatartja Alekosznak, lesz némi esélye. Éva ezt nagyon jól tudja, ezért is viselkedik zavartabban, mint máskor és csinálja ezt a kegyes hazugságosdit...

genevieve 2011.03.29. 17:02:33

@Zelefánt: tudom, mindig olyan szőke hajzuhatagot szerettem volna, mint az övé:-)

és akkoriban még nagyon bájos volt a mosolya:-)

2011.03.29. 17:02:42

@genevieve: bocsi, akkor ez most tényleg sokkolhatott :) nem akartalak ennyire felzaklatni :)

2011.03.29. 17:03:42

@genevieve: ááá, azt nem láttam, de akkor most már megnézem. egyszer :)

Hódos Hajnalka 2011.03.29. 17:04:19

Jó, akkor előállok a kínzó kérdéssel. Melyik sorozatban volt az André szellem a láncokkal?
Egy kúrián vagy haciendán játszódott és volt az André, akiről csak azt lehetett tudni, hogy már nem él, de már valamiért visszajár a kúriára és csörgeti a láncait. A halántékán meg van egy soha be nem gyógyuló seb, mert ott vágta fejbe a gyilkosa, vagy valami ilyesmi. A végén pedig kiderült, hogy André él, csak néha elkóborol. Valaki rejtegette, de hogy miért? Sajnos többre nem emlékeszem, a címére pláne.
Énn attól féltem.

genevieve 2011.03.29. 17:04:45

@hullámpapír: ő pont az a tipusu férfi, aki az első pillanattól fogva ellenszenves nekem
egy beszavazót néztem meg az elsőt, és már akkor is idegesitett minden megmozdulása

Hódos Hajnalka 2011.03.29. 17:06:28

a többit ki se javítom.... :D

Zelefánt 2011.03.29. 17:08:33

@genevieve:
Most is az, csak éppen elgondolkodtató, hogy anyámmal egyidős.
(Van egy másik jó kis filmje, amikor Kurt Russell szívatja, meg még egy harmadik, amikor Chevy Chase és Charles Grodin között kell választania, és még ott van a melgibsonos is.)

Albino Vernyul 2011.03.29. 17:11:27

Ha erdekel valakit, az egesz feladat link folyamat bemasolom.. 8 blokkbol all.:)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 17:12:09

@Hódos Hajnalka:

gugliba azt írták a Messziről jött ember volt a sorozat címe. :))))

genevieve 2011.03.29. 17:12:18

@Zelefánt:

a kurt russelesben egy elkényeztett libát játszik aki belesik a tengerbe és amnéziája lesz, kurt meg az egyszeri asztalos (akit addig szivatot) hazaviszi és bemeséli neki hogy ő a felesége és 5 gyerekének anyja (kb. 2 hete ismételték valamelyik adón)

a másodikban ügyvédnő és chevy a volt férj, grodin meg a jelenlegi , ebből vannak a bonyodalmak

a mel gibsonos pedig egy régi szerelem, keverve tanuvédelmi programbaj bujkáló pasival és 20 év utáni ujra találkozással

2011.03.29. 17:12:43

@genevieve: hát én is egy kialakult képpel a fejemben néztem meg az első videókat, mert ugye akárhova kattintottam, minden tele volt vv-s cikkekkel, ahol mind elolvashattam, alek milyen jópofa, meg minden. hát a legelső videó nézése során (azt hiszem, épp olivér párbaja előtt kellett a résztvevők mellett érvelni, és mellette alek érvelt) értetlenül álltam a jelenség előtt, és azt kérdeztem magamtól: ki ez a seggfej? mi baja a fejének, hogy így inog? vagy ennek funkciója van? és miért nincs értelme annak, amit mond?
ez nem jófej, basszus, ez egy nyomi. lehet, hogy az előzetes dicsőítő kommentek elolvasása után többet vártam, vagy csak egyszerűen nekem mások az elképzeléseim a jófejségről, nem tudom :) a tudálékos faszkalapok, főleg, ha nincs is ész az okoskodás mögött, engem is mindig irritáltak, ez van.

TapOut 2011.03.29. 17:13:34

@Zelefánt: a Jöttem, láttam, beköltöztem is tök jó Steve Martinnal. Russel-el azt hiszem 2 filmjük volt, a Vasmacska kölykeit láttam.

Zelefánt 2011.03.29. 17:15:00

@genevieve:
Penge vagy, szívem.
Csak nem jársz moziba?

genevieve 2011.03.29. 17:15:27

@hullámpapír: az egész csak manipulálás, ha nem ezt nyomatta volna az rtl, akkor most sehol se lenne....de sajnos mostanra már ő is elhitte magáról (és a többiek is), hogy mekkora jó fej

ne feledd az első jobbágyas játékban még csak 3. volt!

most meg azt hiszi, hogy ő akkora mentor lett mert egy óra alatt jerzyből mit kihozott:-)

az életben valószinüleg senkit nem érdekelt, most persze lubickol a figyelemben

Lone Starr (törölt) 2011.03.29. 17:16:20

@Ayesha: Az Az az nagyon kemény. Mi az osztálykiránduláson hatodikban a buszon néztük meg. Nem ment a végéig, a Moszkva téren még javában óriáspókként dulakodott Pennywise. A sofőr bácsi kiszedte a VHS-t, én szomorú voltam. Haver kifejtette, mi lesz a vége, de akkor volt igazán jó, amikor pár hónapra rá egészben láthattam. Az öngyis jelenet tette rám a legmélyebb benyomást. De a bohócokat nem utáltam meg, semleges vagyok bohócügyben.
A hegy gyomrában ügyében én írni akartam a tv-nek (szintén kb. 11 lehettem), hogy sugározzák végig újra. :) Ahogy a Dragonball levételekor. Csak végül sose írtam, hogy: Kedves tévés bácsi, néni! Tessék még egyszer végig leadni a hegy gyomrábant! Lécci lécci lécci!

dr. gernika 2011.03.29. 17:16:55

@bukott madonna két nagy didivel: Gondolom, bár az a durva, hogy tényleg bejött, mert addigra már Éva megszokta a folyamatos seggnyalást, és kialakult benne egy kötődés Alek iránt.

@mama ottmarad: Áh fúj ne is mondd, képtelen lennék aznap hordott fehérneműben aludni. :S

@senior Muhaha: A vörös pasik vagy gonoszak, vagy idióták a filmekben, pedig nekem nagyon tetszenek. :( Akkor ezt a filmet sem fogom megnézni...

genevieve 2011.03.29. 17:17:10

@TapOut: a vasmacska kölykei volt amiről az előbb irtam:-)

mindenben penge vagyok csak címekben nem:-)

tényleg annyi filmet láttam már hogy pár kockából megmondom ha ismerem

Zelefánt 2011.03.29. 17:18:02

@TapOut:
Meg hát az első filmje, A kaktusz virága, Walter Matthau-val, meg Ingrid Bergmannal.
Hozzá is vágtak egy oszkárt, mint ami a legjobbnőimellékszereplőnekkijáró.
Nem elveszett a csaj, az már igaz.

genevieve 2011.03.29. 17:18:28

@Zelefánt: mostanában már ritkán:-(

de gyerekkoromban csak a filmek és a könyvek voltak a szórakozás:-)

net csak az utóbbi 10x évben van:-)

2011.03.29. 17:21:06

@genevieve: oké, de azért ehhez kell az is, hogy sokan legyenek rá fogékonyak, hogy elhiggyék, amit az arcukba tolnak. én komoly pozitív előítélettel álltam hozzá, ami 2 másodpercig sem tartott, miután láttam is belőle valamit. azért, mert minden nap 100 cikket olvashatunk arról, hogy a szar rózsaillatú, attól még tudjuk, hogy ez nem így van :)

genevieve 2011.03.29. 17:21:07

@Zelefánt: pontosan:-)

aztán még ott van a lány a levesemben:-)

meg az első filmje kurt-al (amiben össze is jöttek)

a II. világháborús időkről szól, asszonyok otthon pasik a fronton, de a nőknek kell helytállni a hátországban

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:21:46

@Zelefánt: jeee:):)

beszarós film és könyvajánlatokkal bátran zaklathat bárki.:)))
közben ajánlok én is egyet, nem feltétlenül rettegtem rajta, hanem rohadtul felháborodtam. És ez az Eden Lake c.film, talán tavalyelőtt készült, de kurva nagy rombolási és ütlegelési kedvem támadt tőle.

TapOut 2011.03.29. 17:22:10

@gernika: ajánlom figyelmedbe a Hálószobaablak cimű filmet, vörös pasi a gyilkos, viszont nem éppen jóképű.
Ha már vörös pasi, akkor Eric Stoltz elég jó.

Zelefánt 2011.03.29. 17:22:25

@Gee Halen:
Csak Hajnalka ellenei meg ne gyanítsák, hiszen már megint elkalandoztunk holmi Aranka miatt, hová is fog ez vezetni, basszus?...

genevieve 2011.03.29. 17:22:36

@hullámpapír: ha most azt mondom, hogy csak bizonyos embereket lehet megvezetni, akkor a fejemet veszik:-D

ezért nem is mondom:-)

Lone Starr (törölt) 2011.03.29. 17:23:04

@Zelefánt: A Birodalomban sajnos meghalt a főszereplő színész a 3. évad előtt. 2x6 részes, asszem.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 17:23:14

@Zelefánt: Hova vezet? Egyenesen hozzám, ha ebből megint kipattan valami ;)

bévé 2011.03.29. 17:23:53

az én gyerekkori Forró drótom az Óvakodj a törpétől c. film volt Goldie Hawnnal. húgommal szétfostuk magunkat, szilveszterkor adták, amikor nagyiékhoz le voltunk adva, mert anyuék buliztak. szerepelt benne egy albínó, aki ugyanis a frász hozta ránk, onnantól az volt mindig a téma, h jujj, mi lenne, ha ez lenne a szomszédod? stb.
aztán vhogy mindig szilveszterkor vették elő újra mikor nagyobbak lettünk, és mindig röhögtünk, ha megláttuk, h műsoron lesz. :)
valakinek ismerős?

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:24:37

@TapOut: az az a film, amikor a fickó szemtanúja annak, hogy az utcán elrabolnak egy lányt? (vagy megölik...nem tudom)

dr. gernika 2011.03.29. 17:25:18

@Ayesha: Igen, én is akkor jöttem rá, hogy milyen kibacottul ijesztőek.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 17:25:38

Ki fogtok röhögni, de én a Linda sorozat főcímétől fostam kisgyerekként. Ahogy befordult a tojás alakú Föld, féltem továbbnézni. Amikor az lement, már minden rendben volt :)

Zelefánt 2011.03.29. 17:26:09

@Lone Starr:
Melyik, a svéd orvos, vagy ki?

genevieve 2011.03.29. 17:26:23

@Ayesha:

hellraiser - gyomor kell hozzá

vagy egy klasszikus 1976-ból: Ómen

Lone Starr (törölt) 2011.03.29. 17:26:24

Várom a 1905-t, mert Anit féltem. Nem Lacitól. A szexkiborgtól.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 17:26:26

Viccen kívül, ezeket inkább a hvchat-en tárgyaljuk ki, hátha ránk szól valaki emiatt.

2011.03.29. 17:26:59

@genevieve: én sem gondoltam erre :)
amúgy biztos vagyok benne, hogy vannak, akik pontosan átlátják őt, és így is szeretik (úgymond :D), vagy legalábbis őt tartják a legszórakoztatóbbnak, stb.
de ennél mélyebbre szerintem alek esetében nem szabad menni :)
de a csekély számú kivételtől eltekintve én is valószínűnek tartom, hogy a többségnek tényleg az kell, hogy megmondják neki, kit szeressen.

genevieve 2011.03.29. 17:27:20

@bévé: kb . egy órája kitárgyaltuk:-)

TapOut 2011.03.29. 17:27:24

@Ayesha: elmenekül az egyik áldozat, a fickó szeretője a szemtanú az ablakból, akit el is kap a gyilkos, a fickó pedig összejön az elmenekült áldozattal.

Zelefánt 2011.03.29. 17:27:29

@Gee Halen:
Soha rosszabbat, ugye. (Smilie)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:28:03

@genevieve: Gregory Peck játszik benne,az az?

genevieve 2011.03.29. 17:28:18

@Gee Halen: ha ránkszólnak akkor azonnal abbahagyjuk szerintem

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:28:49

@TapOut: áhh, igen, akkor végülis egyre gondoltunk.

dr. gernika 2011.03.29. 17:29:20

Leonidasz érve Éva ellen többek között: reggel büdös a szája.
Neki nem?

Zelefánt 2011.03.29. 17:29:40

@genevieve:
A Hellraiser egy barátomnak mániája, de én sohasem értettem, miért is.
Akkor inkább már az "Evil Dead".

genevieve 2011.03.29. 17:29:45

@Lone Starr: na basszus, pont orvosnál leszek:-(

genevieve 2011.03.29. 17:31:02

@Gee Halen: én igyekszem minden második kommentemben szakmázni:-)

genevieve 2011.03.29. 17:31:47

@Zelefánt: én is utálam a hellraisert....

az evil dead volt az első film amit vhs-en láttam (persze németül volt)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:31:51

Most nem azért, de ez a Leonidász mire fel akkora expert Való Világ szinten???
ha jól sejtem, elsőnek esett ki:D:D:D

Zelefánt 2011.03.29. 17:33:04

@genevieve:
Faszt pap. Római nagykövet, vagy valami ilyesmi, aki örökbefogad egy gyereket, aki meg az izé...

inmemancsi 2011.03.29. 17:33:32

@bévé: ja az jó film volt hajdan, izgi, de aztán pld. amikor felmegy dudley moore játszotta figurához:)) halálra nevetős volt

dr. gernika 2011.03.29. 17:33:48

@pushpang: Derrick hasonlított a szomszéd kisfiúra? :DD Szegény gyerek.

Lone Starr (törölt) 2011.03.29. 17:33:58

@Zelefánt: Igen. Ernst-Hugo Jaeregaard, Stig Helmer doktor, a nagy manipulátor (aki minden epizód végén csekkolta, hogy lebeg-e a kakija a wc-ben).
Amúgy négy hosszú epizódként van említve a sorozat az IMDb-n. Én 2x6 formában láttam.

sogeking 2011.03.29. 17:33:59

@Ayesha: azért mert van egy buzukija

genevieve 2011.03.29. 17:34:19

@Zelefánt: ja bocs, egy másik filmben volt pap:-)

igen, az ő fia volt a gonosz gyermek:-)

inmemancsi 2011.03.29. 17:34:49

@Ayesha: hát legalább annyira mint a transzvesztita

genevieve 2011.03.29. 17:34:53

@Ayesha: mindegyik szakértő amióta kiestek:-)

minden belevalóban be vannak ráncigálva 2-3an

bévé 2011.03.29. 17:35:15

@genevieve: :D ja bocs. így jár, aki dolgozik. :)

rianna 2011.03.29. 17:35:35

@bévé: ez korosztályra jellemző dolog lehet, én is a törpétől féltem:). Egyedül voltam otthon, az egész filmet a kanapé mögött töltöttem el. Amikor vége volt, ki mertem kapcsolni a tévét, átmentem a szobámba és ott rettegtem, amíg a szüleim hazaértek. Azért volt még bennem egy kis félsz, amikor újra láttam, jóval később :))
Az Örvény dettó, s amitől még ezeken kívül féltem, az az Isaura főcímzenéje. Magát a sorozatot tudtam nézni, de a zene félelmetes volt...
Amúgy mintha ez már ki lett volna itt tárgyalva egyszer.

Sziasztok

bévé 2011.03.29. 17:36:18

@inmemancsi: hát később igen, de akkor semmi nem volt benne nevetős. :)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:37:02

volt ennek a kisfickónak egyetlen értékelhető megmozdulása a villában? Tényleg minden rosszindulat nélkül kérdezem, érdeklődéssel, mert az elején még annyira nem követtem a műsort.

bévé 2011.03.29. 17:37:06

@rianna: azungézugé ungazó ungazé? ez? :D

genevieve 2011.03.29. 17:37:23

@bévé: nem azért:-) csak nem akartam ismétlésekbe bocsátkozni:-)

MegLepke 2011.03.29. 17:37:32

@bévé: igen, pont előtted nem sokkal hoztam fel én is.:)

@TapOut: ááááá, arra is emlékszem. Én szerelmes lettem a vörös gyilkosba.:D

Lone Starr (törölt) 2011.03.29. 17:37:48

@genevieve: Ha ügyel a villaszüzességére, még nincs minden veszve. Márpedig ügyelni fog (lehet, épp most teszi).

genevieve 2011.03.29. 17:38:04

@rianna: na ebből is látszik, hogy én mennyire vén vagyok már:-)

ezek a filmek nekem már szinte felnőtt korban voltak meg:-)

dr. gernika 2011.03.29. 17:39:20

@Peter_Cs: Peticsé, téged nem hívtak a Nekedvalóba Éva mellett kampányolni? :) Lenyomnád Terri Black érveit simán.

TapOut 2011.03.29. 17:39:55

@Ayesha: Zsuzsi egyszer lesmárolta, de nem lett semmi a dologból, mert Leonidasz leépitette egy kinti "alakulóban lévő" kapcsolatra hivatkozva.

sogeking 2011.03.29. 17:39:56

@MegLepke: a villalakók verseléséről jutott eszembe, nem akartál Alekról verset írni?!

MegLepke 2011.03.29. 17:40:06

aztamindenit! Terry Black szakért a nekedvalóban...

genevieve 2011.03.29. 17:41:03

@Lone Starr: látod pont ezért nem szeretem ha ribikónak hivják, mivel tudomásom szerint nem szexuált senkivel pénzért, pláne nem a villában

Zelefánt 2011.03.29. 17:41:04

@Lone Starr:
A magyar tévé (vagy a Duna) lenyomta néhány évvel ezelőtt, következetesen az éjjeli műsorsávban, feliratosan, eredeti nyelven ráadásul, és én bizony még VHS-re(!) felvettem az egészet.
De tetszett, csak ez sem olyan film, amit sokszor újranéz az ember.

bévé 2011.03.29. 17:41:04

@MegLepke: ja, utólag láttam, de előtte nem tudtam visszaolvasni. vagyis nem tudtam, h ennyire a filmes vonal lett kiemelve a posztból, mint ahogy nekem is az ezzel kapcsolatos élmény jött elő.

Lone Starr (törölt) 2011.03.29. 17:41:08

@Ayesha: Leonidásznak? Nem volt. Nem is tudná azt ordítani, hogy "This is Spartaaa!"

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:41:47

@TapOut: na ezzel a kis tücsökfejűvel pénzért se smárolnék.:D
kösz az infót:)))

MegLepke 2011.03.29. 17:42:21

@sogeking: írtam mindenkiről egy négysorost, mikor levelet lehetett nekik beküldeni félidőnél. Itt a többiek összehoztak nekik egy levelet, én meg egy verset. Alekoszról emlékeim szerint flanker írt egy hosszabb verset akkor.

Nyanyóka 2011.03.29. 17:43:12

Hajni! A szöveged "beszarás"!!!
"Alekosz, abban a pillanatban, mikor esése után, trotyialsógatyiban és bokáig letolt nadrágban a földön fekve próbálta megőrizni méltóságának utolsó morzsáit, megszűnt Alekosznak lenni, és megszületett Vanek úr."
"Laci mézesmázos hangjáról eszembe jut egy film, lassan olyan leszek, mint Alekosz, szóval még gyerekként láttam, egy sorozatgyilkos felhívta telefonon a nőket, és azt suttogta a kagylóba, „borbélymester borotvája malac farkát borotválja” aztán megölte és fűrésszel szétdarabolta őket. Az hagyján, hogy én majd összetojtam magam, de anyu is úgy félt, hogy aznap éjjel világnál aludtunk. Akkor hallottam utoljára ezt a hangsúlyt. Anikó gyakorlatilag eggyé vált a tapétával, takargatja az arcát, nevetgél és nincs zavarban."
Iszonytatóan jó és aktuális szöveg!!!!!
Csak gratula NEKED, és a műsor végéig KELL, hogy blogolj, mert fantasztikus és utánozhatatlan a stílusod!!!!!

sogeking 2011.03.29. 17:43:16

@MegLepke: ok, akkor arról lemaradtam

genevieve 2011.03.29. 17:43:27

na elgurolok most az orvoshoz, hátha szerencsém lesz és visszaérek 7-re

MegLepke 2011.03.29. 17:44:45

@bévé: :)) én csak felnevettem magamban, hogy neked is az jutott eszedbe, és te is szilveszterkor láttad először.:)

2011.03.29. 17:44:53

@MegLepke: ó yesss, Terry Black Éva nagy támogatója, össze kellene zárni őket, na azt megnézném!

rianna 2011.03.29. 17:45:12

@bévé: nem épp így van meg a fonetikus átírás a fejemben, de ajjaj, az bizony :D

@Ayesha: amerikai psycho-t olvastad? Borzongáshoz nagyon ajánlott, a filmet nem láttam.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:45:50

@MegLepke: az egy tipikus "szilveszterkor érdemes sugározni film":)))

TapOut 2011.03.29. 17:45:57

@MegLepke: a kis kancsal vörösbe? :-)) pedig nagyon rosszarcú volt.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 17:48:17

@rianna: igen, megvolt:))) meg a Lunar Park is:)

dr. gernika 2011.03.29. 17:48:25

@hullámpapír: Igen, amit Anikóval művelt valamelyik este, az már zaklatásnak minősült a szememben, és komolyan fogok aggódni a kiscsajért ezeken az éjszakákon.

@Albino vernyul: Ez kurvára idegesítő, a semmiről beszél hosszan. Tuti nem bírtam volna beszólás nélkül...

Zelefánt 2011.03.29. 17:48:49

@MegLepke:
Tajgetoszhoz leginkább Füst Milán, illene, de ő most már nem ér rá.

TapOut 2011.03.29. 17:49:14

@Ayesha: Szivesen :-)
hát kell hozzá egy izlés, meg bizonyos mennyiségű alkohol, gondolom.

Zelefánt 2011.03.29. 17:50:46

Az a vessző, ott középen, az nem illik a mondanivalóm lényegéhez, úgy éljek.

pingvinke24 2011.03.29. 17:50:50

Szerintem az Alekosz ki szeretné ejteni az Évát, mert már teher számára, zavarja a köreit, nem tud az Anikóra koncentrálni.

Az én legfélelmetesebb filmélményem a Defekt című magyar film volt, talán a 70-es években készült, ha jól emlékszem Márkus lászló játszott benne. Egy sorozatgyilkos a háza közelében defektet kapott és segítséget kérő embereket tette el láb alól. A mai napig beleborzongok.

inmemancsi 2011.03.29. 17:53:06

@bévé: hát én már kisebben is hülye voltam, halálra nevettem magam rajta, persze az izgi volt, ahogy a sárga esernyővel vagdalkozott, meg a fürdőszobás albinós jelenet is.

inmemancsi 2011.03.29. 17:54:59

ajaj, a transzvesztita körmei durvábbak, mint a pornósé

rianna 2011.03.29. 17:57:54

@MegLepke: itt még elmegy, az ő szintje, de a múltkor valamit nyilatkozott Daróczi halálával kapcsolatosan. az azért ízléstelen volt :(

TapOut 2011.03.29. 17:58:28

@pingvinke24: nekem is sokszor olyan érzésem van, mintha Éva egyre inkább kolonc lenne neki, már nem profitál annyit a kapcsolatból, sőt inkább a hátrányára van.

inmemancsi 2011.03.29. 17:58:50

még egy pornós, hát összetrombitálják ebbe a műsorba az rtl közeli szuper celebhordalékot

MegLepke 2011.03.29. 17:59:29

@beebeer: izgi lenne:)

@Ayesha: jah:D

@TapOut: igen, de valamiért vonzott.:)

Hátöcsém! Mi ez??? Pornósok, transzvesztiták...

kamuszutra 2011.03.29. 18:00:32

a Gyagyás név már foglalt, és a birtokosa: a sodi nevű blogger, a nemzet krónikása (kiss endre farkas)

rianna 2011.03.29. 18:01:00

@inmemancsi: miért, az első szőke is pornós?:)

MegLepke 2011.03.29. 18:01:27

@Zelefánt: értettem így is.:)

@rianna: igen? arról lemaradtam vagy már nem emlékszem.

2011.03.29. 18:02:12

@pingvinke24: a sorozatgyilkosoktól főleg a kéjgyilkosoktól tartok, mondjuk engem a pénzemért biztos nem fognak senki kinyírni. Ha mégis, nagyot tévedett. :)
Gyerekkoromban egyszer egy guillotinos gyilkolászos francia (?) filmet rettegtünk végig a nővéremmel, szép, tüchtigen dobozolt fejekre emlékszem, annyira féltünk, hogy film után nem mertünk kimenni bezárni a kaput. Sokáig kísértett a guillotin, pedig mai eszemmel, ha már gyilkolnak, akkor az már legyen guillotin. :)

dr. gernika 2011.03.29. 18:02:20

@genevieve: Volt pár kép abban a wiki cikkben amit olvastam. De melyik volt a leprás?

Hódos Hajnalka 2011.03.29. 18:04:31

@kamuszutra: VV Évánál reklamálj, ő nevezte el így.

dr. gernika 2011.03.29. 18:04:38

Mondjuk az finoman szólva visszatetsző, hogy teriblek a múltjuk alapján ítéli meg a szereplőket... és miért csak az lehet szórakoztató odabent, aki közönségesen viselkedik? Ha ezeket a részeket direkt nem vágnák bele az öfikbe, akkor pont Alek meg Éva lennének sótlanok...

2011.03.29. 18:04:51

@rianna: a szőke csaj Niki Bellucci, pornóban kezdte, de most DJ. Ő tényleg DJ, nem mint Dundika vagy Voksán Virág.

oriana 2011.03.29. 18:04:53

jézusmária, egyetértek terri blackkel...
no nem az éva dícséretében, a többi másban...

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 18:05:05

Nem értem ezeket az indokolatlan produkciókat...

Albino Vernyul 2011.03.29. 18:05:57

Most megallt az agyam.. Ez a ketszinu haju pornos csaj a Nekedvaloban, 2 napja meg a Belevaloban Laci mellett kampanyolt, most meg Lacit unalmasozza, es Alekoszt isteniti.. Vajh, mennyit kap adasonkent..?!
Terry Black, meg olyan mint Eva.. Vazze, betamadta a szoke csajt.. De mi f.... nezem en ezt, ha idegesit...?!

2011.03.29. 18:06:26

@gernika: pont ez jutott eszembe nekem is, pont Terry Black/Rácz Károly beszél itt a múltban elkövetett dolgokról? Édes Istenem, mi nem volt még, mit nem csinált még Terry Black?

Zelefánt 2011.03.29. 18:06:59

@pingvinke24:
Nem teljesen volt így.
A csaj defektet kapott egy erdei úton.
Becsöngetett Márkus Lászlóhoz, akiről nem feltételezte, hogy a pincéje dugig van hullákkal.
(Én sem feltételeztem volna, de szerencsére nem voltam a közelben.)
Aztán adódtak még némi nehézségek, de a nyolcvanas éveket azért mégiscsak túléltük valahogy.
Ilyesformán történtek a dolgok, szerény emlékezetem szerint.

MagasMacska 2011.03.29. 18:07:29

@pingvinke24: Próféta szóljon belőled!

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 18:07:43

@beebeer: szerintem ő is pont annyira DJ, annyi különbséget viszont látok, hogy ő volt az első, aki elkezdte:))
a kedvencem az volt, amikor abbahagyta a poreszfilm-készítést és zokogva nyilatkozott valamelyik tudományos csatornának, hogy őt lekurvázták. Szegényke.:D

pingvinke24 2011.03.29. 18:08:33

@beebeer: Én ma már nem is nézek ilyen filmeket, elég stressz ér a mindennapokban sajnos. A tévé előtt lazulni szeretnék.

pingvinke24 2011.03.29. 18:10:59

Alekosz nem járna jól Éva kiesésével, csak ezt ő még nem látja, elborítja a lila köd Anikó személyében. Viszont vele nem alakulna semmilyen kapcsolat, ezért utána csak lézengene a villában.

pingvinke24 2011.03.29. 18:12:37

@Zelefánt: igen valami ilyesmi volt, már régen láttam

2011.03.29. 18:13:48

@Ayesha: egyszer régen láttam valamelyik kereskedelmi TV-én délutáni (!) műsorsávban valami tóksót kurvák vs. pornósok.. A pornós macák "művésznőnek" hitték magukat, pedig sem külsőleg, sem belsőleg nem különböztek a kurváktól. Ahogy az egyik prosti meg is fogalmazta: te is pénzt kapsz a dugásért nem? Akkor pont akkora kurva vagy, mint én... :)

rianna 2011.03.29. 18:14:03

@beebeer: elhiszem neked, nem értek hozzá:)Nincs kiélt arca és nem közönséges, nem gondoltam volna.

@MegLepke:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/03/23/ujabb_reszletek_derultek_ki_daroczi_david_halalarol/

na ez, az. Nem is amit mond, hanem, hogy egyáltalán ott van, és mond valamit.

2011.03.29. 18:15:59

@pingvinke24: thrillereket én sem szoktam nézni, csak néhányat, de azok több mint egyszerű thrillerek, a Hannibál sorozatot és a Hetediket.

MegLepke 2011.03.29. 18:17:28

A két parancsnok a military hétről. üde színfolt a pornósok és társaik között.

Albino Vernyul 2011.03.29. 18:20:46

Rajottem miert nem volt ejjel online.. Alekosz ramaszott Anikora, a kung-fu panda felboszult, kivagta a falon at.. Az igy keletkezo lukat, meg Alekoszt egesz ejjel probaltak osszefoltozni az RTL...;)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 18:20:50

@beebeer: na igen, pont ezt gondolom.
Nem vagyok se prűd, se álszent, nem érdekel, ki mit csinál, csak akkor ne játsszuk már meg, hogy "tisztességes adófizető polgárok" vagyunk.

inmemancsi 2011.03.29. 18:21:22

@MegLepke: ez miért jó, hogy ez a zsiráflábú csaj, aztán meg a többiek mások hangjára tátognak??

Zelefánt 2011.03.29. 18:21:23

ebeer:
Nabokov fogalmazta meg a legprecízebben:
A modell és a kurva között annyi a különbség, hogy az utóbbi csak a testét adja el, míg az előbbi a róla készült fényképet is.
(Nem teljesen vág ide, de most hirtelen ez jutott fejembe.)
(Nabokov egyébként -- szerintem -- perverz egy faszi volt, és nem mindenben értünk egyet, de már régóta szarik rá.)

2011.03.29. 18:22:33

@rianna: Milyen már, hogy más tragédiáját felhasználva kapaszkodik a címlapokért? Általában hiszek az élet igazságosságában, remélem ezt még visszakapja Terri Black.
Gusztustalan hullarabló!

MegLepke 2011.03.29. 18:22:43

@rianna: ahha, ezt nem is láttam. És csodálkozom, hogy nem lett lezárva a kommentelés, mert ebben a témában elég hamar el szokott indulni egy-két dolog...

Valaki azonnal mondja el, mi értelme pléHbekkelni a villarapet? Ráadásul a szőke picsa Szandál szerepében még azt a pár sort sem tudja megjegyezni...

sogeking 2011.03.29. 18:23:49

@beebeer: thrillerben Ashely Judd nálam mindent visz (pl. eye of the beholder / a tanű szeme)

2011.03.29. 18:24:34

@Zelefánt: Nabokovot én az új Lolita, a Jeremy Ironsos Lolita óta teljesen másképpen látom már.
És mi van, ha tényleg szerelem volt? Ahogy Irons is játszotta. A szerelem annyira kiszámíthatatlan.

Albino Vernyul 2011.03.29. 18:24:37

@MegLepke: Az az igazsag, en egy reszletes ertekelest meghallgatnek ettol a 2 fickotol.. Lebontva minden bent levore.. Erdekes lenne.. Az latszott, hogy Evarol az a velemenyuk, mint nekunk..

2011.03.29. 18:27:04

@rianna: volt szerencsém személyesen találkozni vele (Niki Beluccival) tök normális, kemény csajszinak tűnt.
Csak egy pornófilmben szerepelt, az Isten tudja mi vitte rá. Talán a pénz.

dr. gernika 2011.03.29. 18:28:49

@TapOut: Láttam régen, bár a gyilkosra már nem emlékszem. :)

Eric Stoltzot igazán nem kell bemutatnod, számon tartom a helyes vörös színészeket. Persze azért ajánlgathattok nyugodtan, főleg újakat, hátha valaki elkerülte a figyelmem. :D

Zelefánt 2011.03.29. 18:29:38

@beebeer:
Ha a filmet nézed csupán, nem érted meg.
(Adrian Lyne-nak beletört az izéje, de még Kubrick-nak is.)
Olvasandó, de még akkor is kétesélyes.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 18:30:13

@beebeer:nem vagyok róla nagy véleménnyel, de tény, hogy az összes közül őt tartom egyedül szépnek és csinosnak.

Albino Vernyul 2011.03.29. 18:30:15

@beebeer: Hat altalaban penzert szoktak pornofilmezni.. Ez mar csak egy ilyen uzlet.. Amugy attol meg, hogy valaki pornozott, lehet jo ember.. A ketto nem fugg szorosan ossze.

2011.03.29. 18:30:54

@sogeking: háááát Ashely Judd-ra rá kellett keresnem a gugliban, a tanú szemét meg lehet, hogy láttam, de nem emlékszem.
Ebből egyenesen következik, hogy nekem nem jöhetett be annyira. :)
Kevin Spacey a Hetedikben, félelmetesen jó sorozatgyilkos szvsz.

Zelefánt 2011.03.29. 18:32:20

@beebeer:
És hol volt a legkeményebb?...

rianna 2011.03.29. 18:34:44

@beebeer: egyetértek, undorító, gusztustalan, méltatlan.

A Jeremy Irons-s Lolita nagyon jó film, JI isteni színész. Nem jut eszembe a címe, abban a filmben is szuper volt, ahol elszereti a fia barátnőjét, Juliette Binoche-t.

Azért az egy filmért (Niki Beluccinak) kár volt ilyen reputációt szerezni.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 18:35:00

Ashley Judd nálam letaszította a trónról (vagy mellőle, mert igaziból Uma Thurman a kedvenc színésznőm) Angelina Jolie-t.

sogeking 2011.03.29. 18:35:14

@beebeer: izé, a nevét rosszul írtam, de azért még kikövetkeztethető:):)

jelenlegi kedvencem:
Intimitás/Intimacy
www.imdb.com/title/tt0256103/

Zelefánt 2011.03.29. 18:35:18

@beebeer:
Ashley Judd/Evan McGregor/Patrick Bergin/Geneviéve Bujold/meg még egy faszi a Jóbarátokból, de azoknak nem bírom megjegyezni a nevét.
Érdemes nézmény.

2011.03.29. 18:38:44

@Zelefánt: olvastam is, de a film teljesen új nézőpontból mutatta a dolgokat, néztem-néztem és egyszer csak kezdtem megérteni Humbertet. Egyfelől rémes, mert mégiscsak egy 12 éves gyereket ront meg, vagy vele játszott egy 12 éves nő?
Jó tudom, majdnem minden pedofil azzal védekezik, hogy a gyerek is akarta, de mégis....
Apropó, mondtam már, hogy egy reggelen Jeremy Irons áll mellettem a zebrán a Népligetnél? Mentem dolgozni, meséltem a srácoknak, de csak legyintettek. Másnap jelent meg a hír, hogy itt forgatja a Szerelmem Júliát.

rianna 2011.03.29. 18:40:24

@gernika: kedvenc vörös színészem, sőt, az egyetlen: Damian Lewis.

www.imdb.com/name/nm0507073/

Zelefánt 2011.03.29. 18:41:55

@sogeking:
Ja, Kerry Fox igaz kicsit duci, de ott van.
(Milyen érdekes, hogy ma már másodszor kerül szóba...--> Lásd: "A krokodilok bölcsessége", délelőtt, még Gee-nél.)

Zelefánt 2011.03.29. 18:43:36

@beebeer:
Állítólag normális pasinak tűnik, ámbár lehet, hogy elmúltál már 12?...

2011.03.29. 18:44:47

@rianna: Jaj, ő szuper, láttam nemrég egy isteni kis filmben, bérgyilkos, aki álcázásként egy kis faluban péknek adja ki magát és beleszeret a "szakmájába".
Persze a faluban elterjed, hogy bérgyilkos és "tortarendelés" címszó alatt rendelik meg a gyilkosságokat. Óriási film volt, imádtam.

2011.03.29. 18:47:11

@Zelefánt: ja, így megvan, láttam a Tanú szemét, de érdekes film, de nem az a körömrágós thriller.
Ewan McGregor egyik kedvencem, de őszintén bevallva azokat a filmjeit szeretem, amiben van szexjelenet.
Annyira jó ebben, ha én lennék a felesége megőrülnék a féltékenységtől... Ha csak ezt csinálná a srác, már ebből is megélne.

rianna 2011.03.29. 18:50:49

@beebeer: pont be akartam linkelni:D:D, én is imádtam, The Baker.

www.imdb.com/title/tt0783234/

Kate Ashfield, a másik főszereplő, ő is egyik kedvencem. Biztos láttátok azt a filmet, amikor kis angol lány elmegy Ausztráliába, összejön egy rosszfiúval (aki bankrabló), terhes lesz, a vőlegényének nem árulja el az affért. Aztán a gyerek leukémiás lesz, és csontvelő, vagy valamilyen célból szükség lesz az apára is.

Zelefánt 2011.03.29. 18:50:58

@beebeer:
Pedig amúgy nyugodt faszi, nem egy Colin Farrell, van felesége is vagy tizenöt éve, meg gyerekek is, botrányt igazán nem csinált még eddig, inkább csak a filmjeiben éli ki magát.

rianna 2011.03.29. 18:51:44

@inmemancsi: beebeertől tudom, neki mondd:))

2011.03.29. 18:52:21

@Zelefánt: tök normális volt, bár elmúltam már 12, biztos nem mozgattam meg benne semmit.
Azért van abban valami hihetetlen, hogy egy hétfő reggel 8 órakor együtt ácsorogsz egy világhírű színésszel a zöldre várva. El sem tudom képzelni mit keresett ott.

sogeking 2011.03.29. 18:52:49

@beebeer: Jeremy Irons, Szandika... nahát, és hol késnek a Szandi lesifotók? :D

@Zelefánt:
nekem bejön "ducin" :), a krokodilost majd este megnézem

2011.03.29. 18:53:22

@inmemancsi: nekem ő egyet mondott. Nem szoktam nézni pornófilmeket, nem ellenőriztem.

Zelefánt 2011.03.29. 18:55:24

@sogeking:
Ne várj túl sokat, mert már a második jelenetben Jude Law kinyírja.
(Amúgy nekem is bejön, mert szép arca van.)

dr. gernika 2011.03.29. 18:56:33

@beebeer: Eddig mindig azzal védtem, hogy de legalább milyen jó és gondos apja/anyja a gyerekeinek, de azzal hogy rábízná őket Évára, szerintem konkrétan veszélyeztetné őket.

2011.03.29. 18:57:20

@Zelefánt: igen, láttam a motoros világutazó filmjeit, elég sok infó van bennük a magánéletéről is. De mégis. Mikor Ewan McGregort látom szeretkezni, érzem az szeretkezés bensőségességét, ez sokkal nagyobb hatással van egy nőre, mint a pornó, a pornóban csak a technika van, ez 2 perc után kurvára unalmas.

Zelefánt 2011.03.29. 18:58:40

@beebeer:
Remélhetőleg nem egy tizenkétévest...

MegLepke 2011.03.29. 18:58:43

@Kivlov: jóvan, látom, hazaértél. Aggódtam.:) Vacsi megvolt?

sogeking 2011.03.29. 18:59:11

egy másik kedvenc filmem:

bad santa/tapló télapó :D

2011.03.29. 18:59:20

@sogeking: A múlt héten sajnálattal értesültem, hogy Szandika elköltözött, pedig egyik este még nagy ívben tettem egy kört a belső udvaron, hátha. De hát mit is keresett volna Szandika a kutyasétáltatók között? Esélyem sem volt.

2011.03.29. 19:00:08

@gernika: én Évára egy kutyát sem bíznék, nemhogy gyereket!

Kivlov 2011.03.29. 19:00:48

@MegLepke:
:D
Ja, Osanos rozskenyér, vaj, felvágott, paradicsom, kakaó.

inmemancsi 2011.03.29. 19:01:44

@beebeer: én sem vagyok pornófilm fogyasztó - ezt mondjuk tudom, hogy több filmje volt, meg valami pornó oscar is, Egyébként meg nem is nagyon érdekel, de mondjuk azt nem bírom amikor tényeket amiket nem lehet letagadni próbálnak elferdíteni, pld. kedvenceim a photoshoppolt képek amikor az enyhén érdekes gondolkodású ember elhiszi, hogy a képen ő van

Zelefánt 2011.03.29. 19:02:39

@beebeer:
Lehet hogy műveletlen vagyok, de csak egy filmben láttam dugni, az az a hajósos volt Tilda Swintonnal.
(Vagy nem?...)
De egy igen tehetséges színészt miért is az ágyjelenetein keresztül ítélünk meg?
(Ez színésznők esetében is igen necces, sőt.)

inmemancsi 2011.03.29. 19:02:58

na itt többen hiányolták Alekosz büntetését, www.valovilag.hu/cikk/360979 nagyon gáz

2011.03.29. 19:03:14

@rianna: brit film, (már a Pék) gondolhattam volna, nagyon bejött a finom szarkasztikus humora. :) Szerintem le is fogom szedni valahonnan.

2011.03.29. 19:04:01

@genevieve: na, most jutottam oda, hogy megnézzem. banyek, a csaj tényleg profin leoltotta, az meg csak habogott :) tetszett :)

dr. gernika 2011.03.29. 19:08:08

@inmemancsi: A nekedvalóban előadott "proodukciókat" sskk nem tudom értelmezni. Egyszerűen csak töltik a műsoridőt szerintem.

sogeking 2011.03.29. 19:11:31

he-he, Stohl hangját elfelejtették lekeverni:)

dr. gernika 2011.03.29. 19:11:32

HÁHÁHÁHÁHÁHÁH!!! Stohlt elfelejtették lekeverni! :DDDDD

rianna 2011.03.29. 19:12:17

hoppá, Buci rábeszélt az anyagra? :D

fran7 2011.03.29. 19:12:49

@sogeking: Jól hallottam érdekli a műsor, Stohlt? Fighterben a hbos filmnézés meg van valakinek?

inmemancsi 2011.03.29. 19:13:04

@gernika: köszi, igen kár belegondolni, nézni meg méginkább:)

Stohl milyen önérzetes

Zelefánt 2011.03.29. 19:13:26

Rakéta élesítődik.
Gigi nem tűnik hülyének.

sogeking 2011.03.29. 19:13:46

@fran7: így van:D

érdekli, mert neki EZ a munkája:)

oriana 2011.03.29. 19:14:32

na, most meg béci nyomja a propagandát...
elkezdett giginek kampányolni...

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 19:15:15

akkor jól hallottam, hogy Buckó belepofázott:D:D:D

Zelefánt 2011.03.29. 19:16:22

Honnan is veszi, hogy hat hete van?...

zoxó 2011.03.29. 19:17:39

@Zelefánt: emlékezetem szerint a kútja volt tele hullákkal:)). Arra emlékszem még, hogy a készítési időhöz az volt írva: 1977-1987, vagy valami ilyesmi sok-sok év:). Márkus nagyon jó volt benne, mintha nem is ő lenne.

MegLepke 2011.03.29. 19:18:00

@Kivlov: egészségedre!:)

Gigi kétségbeesett, magába száll.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 19:18:18

jaj de unom ezt a Rácz-klánt már...

fran7 2011.03.29. 19:18:32

Gigi rájött, hogy belekényszerítették bizonyos dolgokba a Villában.
Nem mutat ki emberi érzéseket, Jerzsy meg hallgatja.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 19:19:38

"magamat rendelem, magatok alá" - új darab a gyűjteménybe, Gigitől.

Spéter46 2011.03.29. 19:20:00

Kedves Hajnalka!
Korábban többször is dicsértem írását, azonban most azt kell mondjam, hogy kifáradt, mint Fábry Sanyi!
Gondolom ezt a kommentekből is észleli!

fran7 2011.03.29. 19:20:29

Felsejlik a valóság. Gigi amit csinálnál, lehet hogy jobb ha nem csinálod.

oriana 2011.03.29. 19:21:36

fura, nem kedvelem, de átérzem, amit gigi mond, és meg is értem...
csak halkan: talán tényleg csak ennyi ő...?
meg a pucsítás, ha a béci nem korlátozza le :)

dr. gernika 2011.03.29. 19:21:49

@beebeer: Az nagyon komoly film volt...

Tetszik Gigi lebernyege, és mint kiderült, jól sejtettem magamban, hogy csak feszültséget vezet le a takarítással, ahogy én is.

rianna 2011.03.29. 19:21:59

@beebeer: én is imádom a brit filmeket. Másképp élvezhetők, mint az amerikaiak, plusz az akcentuson néha fetrengek.

@sogeking: gyorsan vág az agyam néha:)

sogeking 2011.03.29. 19:22:05

mindig megszomjazom amikor ez a szép ember ott feszít a kolásüveg mellett

Zelefánt 2011.03.29. 19:23:00

@zoxó:
Ja, úgy szedegették elő a zsaruk a maradványokat.
Azt nem tudom, miért tartott egy szegről-végről hatvan perces film forgatása olyan sokáig, hiszen akkor még lóvé is volt, nem úgy mint mostanában.
Márkus pedig azért volt zseni, mert a tőle megszokott szerepkörtől annyira eltérő karaktert játszott, hogy az eszméletlen.

inmemancsi 2011.03.29. 19:23:17

már csak az kell, hogy Alekosz tanítsa Lacit csajozni (vagy Stohl András:))

sogeking 2011.03.29. 19:23:42

Giginek lesz hat almája, de csak ha megszavazzák

foxglove (törölt) 2011.03.29. 19:25:09

Én sajnálom most Gigit, szerintem most jött rá, hogy mekkorát bukott ezzel a műsorral, hogy ebből jól már más sehogy sem fog kijönni, és a kinti dolgokat még nem is tudja.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 19:26:15

@sogeking: én konkrétan megkívánom a kólát, bárki van ott, meglátom az üveget oszt kész...:)

zoxó 2011.03.29. 19:28:41

@Zelefánt: szerintem az első a készítés, a második a bemutatás éve:))). Tényleg kemény volt, én a paplan alól néztem. @rianna: Végzet. De Binoche utána azt nyilatkozta, hogy nem szeretett Ironsszal dolgozni. A jelek szerint a pasi túlságosan is beleélte magát a szerepébe:).

MagasMacska 2011.03.29. 19:29:47

@Ayesha: Mit pofázott bele? Pont lemaradtam róla...

fran7 2011.03.29. 19:30:53

@foxglove: Teljesen egyetértek veled. Én azt tanácsolnám Giginek, hogy gyorsan hagyja el a Villát, s próbáljon valami normális életet élni, mert ha nem ebbe az irányba indul el, akkor nagy bajok is történhetnek vele. Más reality szereplőket látva gondolom ezt.

genevieve 2011.03.29. 19:32:17

na most azért pofán vágtam volna, egyszer meg kétszer, hogy meglegyen hétszer.....

pedig, nem a szivem csücske éva

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 19:34:13

@MagasMacska: véletlenül benne maradt a hangja az előző részben. kb ennyi: "de nekem ez a munkám!"

dr. gernika 2011.03.29. 19:34:21

@rianna: Jajj nálam is benne van az első háromban, láttad a Péket? :D

genevieve 2011.03.29. 19:35:07

ez még nézni is rossz....................

MagasMacska 2011.03.29. 19:35:51

@genevieve:
Melyiket? Mert én mindkettőt - de azért Alek többet kapna.

Zelefánt 2011.03.29. 19:37:12

Most Évából miért is akarnak szobalányt faragni?...

oriana 2011.03.29. 19:37:42

na szóval alek már megint talált magának egy testhezálló szerepet: komornyik...
vagy lakáj, hisz a hölgyeket is szívesen részesítené szolgáltatásaiban... :)
azért még nem olyan csinos, mint mr. twelvetrees (biztos nem jól írtam)

MegLepke 2011.03.29. 19:37:58

Na most jött képbe Hippolyt...

oriana 2011.03.29. 19:38:37

@Ayesha: az volt szó szerint, kicsit felháborodva: de megkérdezem, ne haragudj, de nekem ez a mun...

rianna 2011.03.29. 19:38:38

@genevieve: én is:)

@gernika: pont ezt beszéltünk fönnebb beebeer-rel, hogy mennyire jó film :D és mennyire angol:)

Kekec1 2011.03.29. 19:39:33

előkerültem, szénné röhögtem magam ezen a jeleneten :)))))) Ha alek így folytatja a lény-alázást, akkor ez lesz a kedvenc hetem az egész vv-ből:))))) és a hab a tortán az lenne, ha eléri hogy a lény besokaljon és holnap őt hívja ki:))))

2011.03.29. 19:40:18

@Zelefánt: nem vagy műveletlen, de a hajózós (a Young Adam, na speciel abban végig szeretkezett) filmen kívül nagyon sokszor előfordult még a Trainspotting-ban is és nem, nem erről ítélem meg Ewan McGregor munkásságát, csak feltűnt mennyire jól csinálja. Az intimitást marha nehéz megteremteni kamerák előtt szerintem, láttam már olyan filmet, ahol a nagyobb művészi átélés érdekében élesben ment a szex, Guillaume Depardieu volt asszem (mellesleg ő méltatlanul alulértékelt, elfelededett színész), de ha csak ezt nézzük, számomra Ewan McGregor a király. :)

dr. gernika 2011.03.29. 19:40:44

@genevieve: Mekkora egy büdös bunkó most is. Nem értem, miért nem teszi helyre senki.

Diagnózis?

sogeking 2011.03.29. 19:41:02

@ddendi: persze, hogy nem olyan csinos, mert ő Stokes:)

genevieve 2011.03.29. 19:42:09

@gernika:

gondolom azért mert éváról van szó:-)

2011.03.29. 19:43:59

@sogeking: Miért van olyan érzésem, hogy Alekosz is a "Csengetett Mylord" nagy rajongója? :)

genevieve 2011.03.29. 19:46:48

@beebeer: csak ő nem olyan vicces.......

genevieve 2011.03.29. 19:47:25

@beebeer:

Ewan McGregor MMKK :-)))

Miss Snooks 2011.03.29. 19:48:00

@ddendi: Basszus, egyre jár az agyunk :) Alekosz = James Twelvetrees.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 19:48:48

Azért a lakók vehették volna ezt az úr-szolga-játékot vehették volna Csengetett Mylord?-osra!

Miss Snooks 2011.03.29. 19:49:47

És már keresik neki Ivy-t :)

genevieve 2011.03.29. 19:49:54

@Peter_Cs: lehet nem látta mindenki:-)

sogeking 2011.03.29. 19:49:56

@beebeer: mindjárt rak egy melegítőtömlőt Jerzsy székére :)

Zelefánt 2011.03.29. 19:50:45

@beebeer:
Az ifjabb Depardieu ráadásul már meg is halt, nem?

dr. gernika 2011.03.29. 19:50:51

@rianna: Megyek olvasok akkor vissza. :) Nagyon angol? Nagyon walesi! Retróbb mint a gyerekkorom vaze! :D

2011.03.29. 19:52:35

@ddendi: bárki megérti Gigit, akinek bátyja van, volt, nekem spec. egy fogadott bátyám volt csak (együtt nőttünk fel, együtt bandáztunk), ha rajta múlik szűzen élném az életem, annyira vigyázott rám. Giginek meg kettő is van. :(
Nyilvánvalóan nagy a megfelelni vágyás benne, valljuk be, hagyományos női szerep, de nem tudom, ki van olyan helyzetben közülünk, aki ennyi ember után takarít, mosogat, pakol.
Én két férfiemberrel vagyok megáldva, tisztelem is Gigi munkáját, viszont vagyok annyira önző, hogy a villában hagynám a francba, még ha nagyon rosszul is érzem magam a kupiban, magamat ellátnám, aztán nézzük már meg hogy Éváék küzdenek meg a mocsokkal.

Miss Snooks 2011.03.29. 19:53:17

Még a fejét is úgy tartja mint Twelvetrees :D

Zelefánt 2011.03.29. 19:53:33

@zoxó:
Ja, megkergette a ribit, de az nem hagyta utolérni magát.
Azért a színészeknek sem könnyű ám.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 19:53:50

@foxglove: @fran7: Giginek minél előbb önállósodnia kell és felvállalnia önmagát teljesen, ha kell, a saját családja nyomása ellenére is, különben árnyékléte lesz csak.
www.youtube.com/watch?v=AOemA88vG4M

2011.03.29. 19:54:47

@Zelefánt: Igazad van, elírtam, de belezavarodtam a keresztnevébe. :)
Meghalt, két éve talán, pedig én nagyon szerettem a filmjeit.
De ki emlékszik Depardieu fiára? :(

Trevlovics 2011.03.29. 19:54:52

évának Gombóc van a gyomrában?

2011.03.29. 19:55:17

Váá, a videók a mai öfiről még nincsenek fent a vv oldalon, pedig annyira szeretném érteni, miről beszéltek. :)

genevieve 2011.03.29. 19:55:34

na , ez az éva most tetszik:-)

Zelefánt 2011.03.29. 19:55:38

@Gee Halen:
A Jason Robards-féle karakter témája.
Hogy is hívták a filmben?

genevieve 2011.03.29. 19:56:17

@Zelefánt: volt egyszer egy vadnyugat?:-D

genevieve 2011.03.29. 19:56:54

@beebeer: a fiam és lányom pont igy piszkálják egymást:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 19:57:19

Hát, Alekosz most megkapta a magáét, mondjuk meg is érdemelte.

Éva meg lecsapott a szitura.

sogeking 2011.03.29. 19:57:25

hallucinálok, hallom Szandika nevetését, de nem látom sehol

fran7 2011.03.29. 19:57:26

@Peter_Cs: Az a baj, ami magától eszébe jutna, hogy mit csináljon. Lásd Győzike, és stb, amiről nem is beszélnék, akkor, abból ugyanakkora baj lenne. Ön magad megismeréséhez azért kőkemény út vezet, s abban sokkal több olyan nehéz pillanat lesz, mint amit most bemutatott nekünk a retek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 19:57:27

@beebeer: Nekem is van húgom, de ő nincsen semmiféle nyomás alatt, ha együtt vagyunk, együtt bulizunk, nekem csak az a fontos, hogy jól érezze magát, a részletek rá vannak bízva, sokkal önállóbb gondolkodású, mint Gigi.

2011.03.29. 19:57:54

@Miss Snooks: Ivy lehetne Anikó, de akkor Alekosz csakis Teddy lehetne, hajkurászhatná fel és alá. Mire gerjedt Teddy, a mosószappan illatára?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 19:58:39

@MegLepke: Alekosz most Hyppolit szerepébe élte bele magát. :(

Zelefánt 2011.03.29. 19:58:40

@genevieve:
Hogy hívták a filmben a pofaszakállas rablót, baszki?

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 19:59:25

"megetted a tortát, dagadéééék"
:D:D:D:D
Bré első beszólása, amit értékelni tudtam és röhögtem is.

2011.03.29. 19:59:30

@Peter_Cs: biztos azért mert Giginek kettő van. Jó, elismerem, Béci pusztán jóakaratból elnyomja Gigit, persze az is lehet, hogy Gigi mindig is ilyen lesz.

fran7 2011.03.29. 19:59:32

@sogeking: Bukó van ez már majdnem szerelem vagy pusztán addikció.:)

Miss Snooks 2011.03.29. 20:00:24

Igen, meg a piros orcákra és a kirepedezett kezekre. Szerintem Anikó inkább Miss Poppy.

Trevlovics 2011.03.29. 20:01:12

azt tudja valaki, hogy béciék miért hoztak maszkot a villába? :)

Atok 2011.03.29. 20:01:24

Erzsi vihogasataol a falra tudnek maszni

dr. gernika 2011.03.29. 20:02:11

Naugye hogy lehet műsort csinálni veszekedés nélkül, ezen én is folyamatosan vihogok. :)))

fran7 2011.03.29. 20:02:38

@Peter_Cs: Rájöttem, te vagy Ádám. Te küldted be Évát, hogy gyönyörködhess benne és a húgodnak megmutathasd milyen egy igazi nő, szerinted. Most is ott ül melletted és nézi.;)

foxglove (törölt) 2011.03.29. 20:02:50

@fran7: szerintem el is hagyná, ha tudná, hogy mi folyik kint. Ha jól tudom, a csatornának a családdal kapcsolatos fontos információkat közölnie kell a játékosokkal, szerintem ez is olyan helyzet, főleg, ha esetleg jogi szempontból is tisztázni kellene bizonyos dolgokat.

2011.03.29. 20:03:05

@Miss Snooks: Ivy karaktere tényleg nincs a villában, talán még Ildikó, Tardos lett volna a legjobb ebben a szerepben.

genevieve 2011.03.29. 20:03:07

éva a pizsihez is magassarkút vesz fel:-D

Atok 2011.03.29. 20:03:08

@Ayesha: Ja, most formaban van. Nekem tetszet a lila kendo miatt nem is leszek gyanus :D vagy vmi hasonlo.

foxglove (törölt) 2011.03.29. 20:04:11

@Peter_Cs: ez így is van, lehet, hogy ez volt számára a lecke, még ha elég kemény is.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 20:04:29

Alekoszon befosok:

"Csókolj meg!"

"Gondolj a szerelemre!"

Kész...!!

Zelefánt 2011.03.29. 20:04:41

Cheyenne, na.
Viszont a blogmotorra ráküldeném, teljes fegyverzetben, az már igaz.

sogeking 2011.03.29. 20:04:45

Hajrá Ani:) Laaaci... csinálj már valamit

Miss Snooks 2011.03.29. 20:04:56

@beebeer: jaj szegény Ivy, ne tedd ezt vele :D

Kekec1 2011.03.29. 20:05:10

hát ez jó volt :)))

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 20:05:19

"Levegőt nem akarok most egységesen venni" - Golán

genevieve 2011.03.29. 20:05:40

@Trevlovics: hogy ne fázzon a fülük az őrségben:-)

2011.03.29. 20:08:03

@Miss Snooks: pedig kíváló lenne Ivyként Lady Lavender meg mindjárt lehetne akár Szandika is, biztos nagy élvezettel vágta volna Ildihez a tápiókapudingot.

Ancilla 2011.03.29. 20:08:15

Nekem ez sokkal érdekesebb volt, mint Olivér oly sokat dicsőített idétlen, fantáziátlan csínytevései.

genevieve 2011.03.29. 20:08:30

@gernika: pont ezt akartam irni:-D

@Gee Halen: mint az indul a bakterházban a banyának a patás:-)

ájjál már meg, aggyál egy csókot:-)

dr. gernika 2011.03.29. 20:08:35

@beebeer: Nekem megvan pont ezen a laptopon, amiről írok. Imádnivaló. :)))

inmemancsi 2011.03.29. 20:08:51

@Gee Halen: igen, meg, hogy egy jó pasi van melletted..

Kekec1 2011.03.29. 20:09:09

foskilences hozza a formáját...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 20:09:38

Á, Anikó - ünneprontó vagy.

Mondjuk én sem röhögtem volna halálra magam a helyében.

Zelefánt 2011.03.29. 20:09:55

@genevieve:
Benned mindig bízhatom.
Köszi.

2011.03.29. 20:10:18

@Peter_Cs: És Éva Cissy szerepében?
Telitalálat! A trágár beszéd és a cigi már adott. :)

Atok 2011.03.29. 20:11:13

@Ancilla: Ja, hosszu ido utan egesz nezheto resz volt. Bar az elejerol lemaradtam.

Zelefánt 2011.03.29. 20:11:30

@genevieve:
Miért is ne?
Nekem tetszik.

Miss Snooks 2011.03.29. 20:12:18

@beebeer: Mondasz valamit. Éva meg "az finom lesz" Mabel lehetne, asszem ő is szerette megdézsmálni Lord Meldrun Chateau Lafite-jét

genevieve 2011.03.29. 20:12:18

@Gee Halen: kicsit túllihegte szerintem is, biztosan visszaadtak mindent béciék (ill. vissza akartak adni)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 20:12:23

@beebeer: A Csengetett Mylord?-ból nekem az abszolút kedvenc Cissy!

genevieve 2011.03.29. 20:13:00

@Zelefánt: akkor nézzegesdd b+, :-DDD

rianna 2011.03.29. 20:14:27

Most, hogy meséltek róla, nekem is előjönnek a Csengetett, Mylord karakterei:)

@Kekec1: nem volt semmi értelme ennek a sértődésnek.

Zelefánt 2011.03.29. 20:15:08

@genevieve:
Hogy is van az, hogy Te előbb válaszolsz, mint ahogyan én begyömöszölöm a marhaságomat a virtualitásba?...

haruka 2011.03.29. 20:17:01

@gernika: @rianna: nem hagyhatom szó nélkül, el kell mondanom, hogy el a kezekkel Damian Lewistól! :D már az Elit alakulat óta szerelmes vagyok belé! de azért megnyugtató, hogy nem csak nekem van ilyen vörös fétisem. :D

Trevlovics 2011.03.29. 20:18:27

emlékszik valaki, hogy volt már olyan tréfa aminek anikó volt a célpontja? hogy viselte? vagy ez volt az első ilyen és most szembesülünk vele?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 20:21:01

@Gee Halen: hát, most nagyot zuhant anikó a szememben, ha nem sértődik be, akkor egy nagy röhögés közben tutira visszaadtak volna mindent.
Visszagondolva a dolgaira, ez a nő olyan sótlan és humortalan mint egy kavics. :S

Alekoszon meg Éván jót nevettem, tetszett, ahogy egymást baszogatták (cseléd szerep, meg a térdeplés közben a bagózás).

genevieve 2011.03.29. 20:22:07

@Zelefánt:

tetszés szerint választható

1. én vagyok a jobbik feled:-)

2. te én vagyok:-)

3. lelkitársak vagyunk:-)

Zelefánt 2011.03.29. 20:23:10

@genevieve:
Éva pontosan tudja, hogy rövid és igen kajla lábai vannak, és ezért rakja maga alá a tűsarkokat.
Kivetnivaló ebben semmi sincs, szerintem.
(Mindenki úgy próbál javítani a szerkezeten, ahogy képességei megengedik.)
(Nekem pedig, itt a front túloldalán, viszont tetszenek a tűsarkon tipegők, már megbocsáss.)

rianna 2011.03.29. 20:23:42

@haruka: :D:D én nem a vörössége miatt szeretem, sőt, annak ellenére:D

bévé 2011.03.29. 20:23:56

@MegLepke: :) hát elég vicces. :) de te biztos sokkal később láttad, nem olyan pici korodban, nem? sokszor adták szilveszterkor később. :)

Zelefánt 2011.03.29. 20:25:21

@genevieve:
4. --- Te vagy a blogmotor?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 20:25:58

@Trevlovics: már a katona héten is volt nekik, amikor őrségben voltak, lehet, hogy náluk ragadt, mint ahogy a denevéres mackófelső is.

genevieve 2011.03.29. 20:26:05

@Zelefánt:

ezzel semmi baj, én is szoktam tűsarkúban tipegni:-)

de akkor tegye valami rózsaszin pomponos papucsban:-D

vagy, időnként azért egy kényelmes papucsot is felhúzhat:-)

rianna 2011.03.29. 20:26:22

@Zelefánt: de azért pizsamához tűsarkút venni :D Jó, nem könnyű 24/7 haptákban állni, de talán nem is muszáj :))

@Trevlovics: Anikó tragikus karakter, vagy szeretik, vagy támadják, se SSKK nem viccelnek vele:)

2011.03.29. 20:26:55

@Miss Snooks: Mabel sokkal összetettebb karakter, mint Éva.
Éva egyszerű: ÉN, ÉN, ÉN.
Egyébként nekem Mabel volt a kedvencem, pedig mindegyik karakter zseniális volt.

2011.03.29. 20:27:32

hát én sem lennék alek szobalánya.

genevieve 2011.03.29. 20:27:38

@rianna: pláne m indig ugyan azt az egy nyomorult szandált:-) (nem szandikát:-)

haruka 2011.03.29. 20:27:46

@rianna: az Elit alakulatban barna volt, szóval én sem amiatt kedveltem meg, de mikor megtudtam, hogy vörös... :DD

Albino Vernyul 2011.03.29. 20:28:33

@Trevlovics: Elvittek a cigijet..:)) A sargaborsot meg a lencset, a masnapi ebedhez nekik kellett szetvalogatni, osszekeverve kaptak meg.. Stb.. Szoval amilyuk volt, abban munka is volt, nem csak kaptak, mint a bentiek..

rianna 2011.03.29. 20:28:38

@bévé: nem is mondtam, hogy az enyém a jó :)) Sokszor még az angol dalszövegeket sem értem, pedig angolul azért tudok.

genevieve 2011.03.29. 20:29:21

@hullámpapír: azért én bekérdeztem volna hogy a süteményes villát, a halkést, a vizespoharat, az borospoharat, a röviditalos poharat hova tegyem?

és a szalvétát, és a tányérokat milyen sorrendben?:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 20:29:32

Valaki árulja már el, egy viszonylag alacsony nőnek mitől lennének hatméteres hosszú lábai...

sogeking 2011.03.29. 20:30:13

@beebeer:
Mabel van egy kis kenyérhéj a hűtőben!
Az jóóóó lesz, köszönöm Mrs. Lipton:)

rianna 2011.03.29. 20:31:19

@genevieve: lehet, hogy csak egy szandált és egy fekete kabátot vihettek be:) És kabátot ráadásul tilos mosni, ahogy én értelmeztem a szabályokat.

@beebeer: és mindenki: ki volt aki mindig férfiruhába öltözött, ő a Mabel?

genevieve 2011.03.29. 20:32:39

@rianna:
azt nem tudom, hogy tilos-e mosni, de akár egy körömkefével le lehet időnként tisztitani....

télen ment be szandálba?

pong a ping 2011.03.29. 20:33:30

@Trevlovics: Vedd egy nagy dohanyos cigijet, es ne add neki vissza reggel sem. Az a csoda ha csak duzzog es puffog, es nem kezdenek el a kornyezo targyak repulo eletmodot folytatni... :) Es mivel a promo szituacio az elso kinti reggel utan tortent (kedd 10 ora korul), gondolom kaveban sem duskaltak. Hat kevesebbert is halt mar meg ember :)

2011.03.29. 20:34:00

@rianna: Cissy! Ő PetiCsé kedvenc karaktere. :)

genevieve 2011.03.29. 20:34:29

@rianna: cissy, az idősebbik lány

mabel a cseléd volt (takaritó-mosogató lány)

lac64 2011.03.29. 20:34:31

@Trevlovics: Talán az előző öf-ben? Amikor elég sokat Lacival, illetve kvázi minden férfival kapcsolatban, és azt tűrte.
Egyébként nem csodálom, hogy kiakadt. Valószínűleg elég megalázónak érezhette a Lacival töltendő estét, utána mehetett az udvarra, éjjel meg ellopták mindenüket.

Albino Vernyul 2011.03.29. 20:34:48

@pushpang: Hulyeseget beszelsz azt ugye tudod.. Siman be lehet neki szolni, es O is beszologat.. Sokkal tobbszor, mint a masik 2 lany.. Viszont, ha eppen kattant, es erzekeny a tema, akkor beborul, bar mar egyre kevesebbszer.. Van egy ilyen ismeros holgyemeny a koreimben..;)

Zelefánt 2011.03.29. 20:34:56

@Ayesha:
A testarányok számítanak, Éva olyan, mint egy állólámpa, nagy bukó, lefelé meg csak egy nyél.
Cca. 165 centit ennél jobban is beoszthatott volna a természet, de pont nem kúrogatom őt, hiszen próbál korrigálni.

sogeking 2011.03.29. 20:35:32

@rianna: Mabel a mosogatónő:)
A fiúnak öltözött Cissy.

mész szavazni?

bévé 2011.03.29. 20:38:47

@inmemancsi: hát jó neked, mi hetekig nem tudtunk aludni, mondjuk paráztattuk is egymást rendesen. :D

genevieve 2011.03.29. 20:39:33

@Zelefánt:
ezt de szépen fogalmaztad meg:-)

dr. gernika 2011.03.29. 20:39:51

Ha minden igaz, holnap végre megnyugodhatunk, mert Szandika kibékült Otti(?)val. :)))

lac64 2011.03.29. 20:39:55

@pushpang: Biztos nagyon szórakoztató estéje volt. Közel nulla fokban aludhatott sátorban, miközben Alekosz folyamatosan basztatta (volna). Gondolom vigyorogva fogadnád a hasonló jó poénokat.

Zelefánt 2011.03.29. 20:40:03

Ki lett a harmadik veteménylény?
(Szépség, a robot, meg még?...)

Miss Snooks 2011.03.29. 20:40:22

@beebeer: igen, Mabel nálam is abszolút favorit, "az finom lesz", "nem is emlékszem mikor ettem hideg ürühúst utoljára", - nálunk a családban szállóige.

Albino Vernyul 2011.03.29. 20:40:56

@lac64: Ja, mielott elmentek Lacival, vegigszekaltak elozo este.. Gumiovszertol, a sikositonak hasznalhato vajkremmel egyutt minden volt... Beci foleg az elemeben volt, akkor nem porgott be..

2011.03.29. 20:42:03

@genevieve: felszolgálás, leszedés melyik oldalról történik, ha tálcáról szervírozol, akkor megint mi van, ja, ja, ha naiv lennék, azt hinném, zavarba lehetne hozni ilyenekkel, de biztos mondaná, ami eszébe jut, teljes meggyőződéssel.

genevieve 2011.03.29. 20:43:04

@hullámpapír: simán, vigyázz állásban szervírozni:-DD

dr. gernika 2011.03.29. 20:43:27

@beebeer: Azaz, meg a keményített főkötőkre és a kipirosodott kezekre. :)

rianna 2011.03.29. 20:43:59

@beebeer: @genevieve: ezesetben nem hiszem, hogy áll az összehasonlítás Évával:)

Gene: tél vagy nyár, nagyrészt indoor zajlanak az események, nincs nagy szükség csizmára.

lucerna 2011.03.29. 20:46:09

Hajni, ehhez a poszthoz extra gratula, sírva röhögök!

Anikót még meg is értem, de a Laca miért nem fürdött? Disznaj.

Zelefánt 2011.03.29. 20:46:18

@genevieve:
Ezzel most nem segítettél, szívem, hiszen...

rianna 2011.03.29. 20:46:43

@Ayesha: tényleg arányosság kérdése. Magas nőnek is lehet saját magához képest rövid lába. De Évánál nem ezügyben van a probléma :)

2011.03.29. 20:46:50

@genevieve: persze, hátrakötött kézzel :D

dr. gernika 2011.03.29. 20:48:26

@haruka: Én is abban láttam meg először. :) És most, hogy idegesítselek, elindítom a Péket....

sogeking 2011.03.29. 20:49:01

@rianna:
az avatarod, zöld mezőben egy fehér pipa
(közben rájöttem - két láb és egy szoknya:)

Zelefánt 2011.03.29. 20:52:08

@rianna:
Hát ami igaz, az igaz, odafenn is adódnak problémák.

inmemancsi 2011.03.29. 20:54:28

@rianna: ha lett volna némi esze magassarkúként egy fekete normálisan kinéző zárt cipőt visz, ami majdnem mindenhez illik (persze a sárga pizsit nem lehet belekalkulálni)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 20:55:15

@gernika: Gotti. Gott mint isten németül, csak becézve:))))
@rianna: én tökéletesen átérzem a rövid lábúak hátrányos helyzetét:)nekem is az van:)

haruka 2011.03.29. 20:59:31

@gernika: én is! :D (na jó, csak a konyhai huncutkodást néztem meg, mert az olyan cuki:))

rianna 2011.03.29. 21:02:34

@sogeking: az előző kommentem vagy elment vagy nem. Mindenesetre annyit írtam, hogy "*pirul* hát, igen..." :D

@inmemancsi: sok esze nincs, ezt már tudjuk :), szerintem nőies akar lenni, de nem tudja, hogy ehhez nem elég egy cipő.

@Ayesha: épp annyira nem számít, mint ahogy mi kínozzuk és sanyargatjuk magunkat dolgok miatt. De mondjuk megfelelő öltözködéssel el lehet terelni a figyelmet.

@Zelefánt: főleg odafent, mert amúgy jó nő is lehetne.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 21:07:13

off: legnagyobb gennység ez a minimálár, 1 forintos kikiáltási árak mellett...

@rianna: lehet, hogy én egy ízlésficamos majom vagyok, de amikor Tordas ellen párbajozott, szerintem tök csinosan volt felöltözve Éva. Valami kis fekete rucit viselt:)

genevieve 2011.03.29. 21:08:07

@rianna: mondtam már, neki elegáns ruhákat kéne viselnie....azt meg pláne nem tudom miért gondolja azt, hogy ha kazalba áll a haja azzal jól néz ki

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 21:08:31

@lac64: miután bezabált egy csomó csokitortát, igazán vehette volna kevésbé hisztisre a figurát. Már csak az endorfin miatt is.

rianna 2011.03.29. 21:13:19

@haruka: az egy olyan cuuuuki jelenet. A bérgyilkosgyakornok oldalt alszik :)

@Ayesha: @genevieve: tényleg az elegáns állna neki jól, meg az office. Az alul fekete, felül fehér fodros ruháját nem szeretem, de volt egyszer rajta valami nagyon jó lila felső. A haját néha beköthetné, horribile dictum ki is vasalhatná, mindjárt más lenne.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 21:14:46

@genevieve: igen, és kimondottan jól állt neki. Mint a feltűzött haj.
És szerintem az egyenes haj is jól állhat neki:)

genevieve 2011.03.29. 21:15:11

@rianna: pontosan ez az én véleményem is:-)

de még mindig nem találta meg az egyéni stilusát...már nem tini, főleg azok a testhezálló farmerok nem állnak neki jól

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 21:16:16

@Albino vernyul: lehet, hogy hülyeségnek tartod, de azért ne keverjük össze a humorérzéket azzal, hogy vissza tud-e szólni, ha beszólnak neki. Nem titkolom, nekem nem kedvencem Anikó, és eddig nem sok mindent kavart fel bennem. Rosszlányként (haha )ment be és folyamatosan úgy viselkedik, mint a villa naívája. A sírásain, meg a kiborulásain, ja és a pillarebegtetésen kívül nem sok mindent tudnék felsorolni vele kapcsolatban.
És még az orrnyerge is tokmány . :D

Trevlovics 2011.03.29. 21:17:30

na végre, ezt a nevet keresem fél órája, rupert stiltskin!

rianna 2011.03.29. 21:21:37

@Trevlovics: az öregúr a törpéből?

@genevieve: hát ez van. Nem élvezzük az idő múlását, de lehet alkalmazkodni. 30 évesen is lehet tiniként öltözni, de már nem csapunk be senkit:D Amúgy én még hordok skinny farmereket és jól áll, úgyhogy a fentebbi jótanácsomat nem 100%-osan fogadom meg.

lac64 2011.03.29. 21:23:51

@pushpang: Neked mennyi csokitortát kellene megenned (én nem írom, hogy zabálnod) ahhoz, hogy annyi endorfin szabaduljon fel, ami ellentételezi Alekosz tapintatos közeledését?

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 21:24:57

@rianna: én meg örülnék, ha kimenne a divatból, mert rajtam nagyon szarul néz ki:D:D:D

genevieve 2011.03.29. 21:25:57

@rianna:
vannak kivételt képező szituációk:-)

de amikor ország-világ előtt van az ember és számít a megjelenés, akkor lehetőleg keveset tévedjünk:-)

rianna 2011.03.29. 21:30:38

@Trevlovics: annyira ismerős a név :D Deja vu vagy használták més filmben is?

@Ayesha: én, a botcsinálta stylist, azt mondom, hogy már nem igazán divatos. Vannak ilyen magas derekú nadrágok, amibe beteheted az inget, pl. és optikailag hosszabítják a lábat. Nekem ezek pl nem állnak jól, aki érti, tudja, miért :)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 21:33:30

@rianna: nekem azok SEM állnak jól, mert a seggem is nagy+ez is csak akkor jó, ha az ember karcsú és kicsit sem nőies:D felpróbáltam ilyet és utáltam, ahogy kinézek benne. Hónaljnadrág.
hiába, a divat a magas vékony lányoknak kedvez:)
Én megmaradok a jó kis egyenes szabású naciknál, amik takarják a dolgaimat.

inmemancsi 2011.03.29. 21:34:00

@genevieve: hordhatna testhez álló farmert, ha olyan lenne az alakja. Nem a kortól függ, hogy kin mi áll jól és mit tud viselni, hanem az adottságoktól külső belső. Öltözködéssel, stílussal sokat lehet dobni sok emberen, nagyon sok nőies nő van nem tökéletes alakkal és mégis jól tudnak kinézni. Éva nem nőies és nincs stílusa

genevieve 2011.03.29. 21:39:18

@inmemancsi:

igy van, nem kell tökéletes alak, de tudni kell megválasztani a stilust ami dob rajta:-)

kiemelni ami előnyös, eltakarni ami nem:-)

Trevlovics 2011.03.29. 21:39:36

@rianna: én nem tudok róla, hogy máshol lett volna ilyen név. szóval simán lehet

dr. gernika 2011.03.29. 21:40:29

@Ayesha: Oh köszi. :)
@haruka: Én meg az első reggelét a faluban. :D Ahogy megbámulják a népek a templomból kifele, aztán nagy boldogan elássa a fegyvert a határban, fellélegzik, rámosolyog egy békésen álldogáló birkára, ami felrobban és kiüti. :D Aztán mikor felébred a nő hangjára, egy vadkacsa áll előtte és azt hiszi, az beszél hozzá. :DDD

inmemancsi 2011.03.29. 21:42:48

@genevieve: és hozzátenni némi nőiességet ami belülről jön:), ami segít a megfelelő öltözékkel leplezett nem tökéletes alakot jól viselni

rianna 2011.03.29. 21:43:10

@Peter_Cs: Gill nagyon szép, de lehet hogy ezek nem a legsikerültebb példák. A második képen jó lett volna egy magassarkú, mert a blúz hosszú, a farmer meg csípőfazon.

@inmemancsi: egyetértek, mindenkinek tudni kell bánni a saját adottságaival.

@Ayesha:
próbáld ki a trapéznadrágot, és a csípőtájékot takaró nem szűk, de nem is túl bő felsőt :)

Zelefánt 2011.03.29. 21:43:25

Borztanya-Tulipánföld 2:1?...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 21:44:30

@genevieve: Bejön nekem ez a stílus is, ha az eleganciáról van szó. Gilliané miért nem, pedig mindkettő jól állna neki, Mia Farrowé és Gillian Andersoné is.

dr. gernika 2011.03.29. 21:46:29

@Ayesha: Tordas mellett Éva csinos volt, okos és szimpatikus. Még én is neki szurkoltam. Szerintem ezzel minden elmondtam Tordasról.

Banyek mmost mondta be a fókuszos csaj, hogy "a macskaürülékből készülő kávé 8-10 ezer forint" Most ez normális? Oké, hogy kijön a kávébab a cibetmacskából, de pont az emészthetetlen része, és így is elég undi, de ez a fogalmazás azt sugallja, hogy konkrétan macskafosból csinál valaki kávét....

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 21:46:56

@rianna: imádom a trapéznacit. csakhogy, állandóan egymásnak ellentmondó véleményeket kapok felőle.
1, "jáááj, Ayeshaaaa, te alacsony vagy, még jobban összenyoooom, vastag benne a combod (amúgy is úgyhogy mindegy),wáááá, ne vedd feeeel"

2, "hú, de jól nézel ki Ayesha, jól áll neked a trapéznadrág..."

na ilyenkor mit csináljak:D

genevieve 2011.03.29. 21:47:04

@Peter_Cs: az első képen már túl rideg volt...a másik kettőn meg túl laza

semmi nem jó nekem, mi?:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.29. 21:48:17

@inmemancsi: Mi nem nőies Éva személyiségében?

Trevlovics 2011.03.29. 21:48:40

@Ayesha: amelyiket a férjed mondja (és ha több, mint 10 éve vagy házas) azt fogadd egy kis kétkedéssel :)

dr. gernika 2011.03.29. 21:49:24

@lac64: Á, én azt sem engedtem volna, hogy mellém feküdjön. Fiúk kint az előtérben, enyém a háló, vita nincs. Be is cipzároztam volna az elválasztó ajtót.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 21:49:50

@Trevlovics: és ha nincs férjem és 28 év alatt nem is volt?:D
a barátom szeret, tehát szépnek lát MMKK, trotyinaciban is.

genevieve 2011.03.29. 21:50:15

@Peter_Cs: a viselkedése és ez most nem vicc

rianna 2011.03.29. 21:51:18

@Zelefánt: nem tegnap játszottak, most megint?:))

@Ayesha: enyhe trapéz legyen, ne lebernyeg, szerintem akkor okés.

@Trevlovics: nekem olyan érzésem van, hogy világéletemben tudtam egy emberről akit így hívnak, fura...:)

genevieve 2011.03.29. 21:51:32

@Ayesha: attól függ mennyire trapéz a nadrág szára:-)

de az egynes szárú nadrág mindig jó választás:-)

Albino Vernyul 2011.03.29. 21:52:09

@pushpang: Tenyleg inkabb naiva, mint rossz kislany.. Amugy van humora, na persze nem harsany, mert az egy naivahoz nem illene..;)
Amugy mi van ma itt, oltozkodesi tanacsadas, meg filmajanlo..?!

genevieve 2011.03.29. 21:53:16

@Albino vernyul: szigorúan on a téma:-)

éva stilusát elemezzük:-)

Trevlovics 2011.03.29. 21:53:17

@Ayesha: ha nincs, akkor nem tudtam segíteni :)

Zelefánt 2011.03.29. 21:53:38

@rianna:
Amikor a kollégám mondta, hogy (akkor) 1:1-re áll a Hollandia-Magyarország, bizony isten azt hittem, hogy olyasféle időviharba kerültem, mint a Kirk Douglas által irányított repülőgép-anyahajó a Végső visszaszámlálás c. filmben.

inmemancsi 2011.03.29. 21:53:55

@genevieve: köszi:) pontosan, bár Peter_Cs ízlésének biztos megfelelő, ezért erről nem lehet vitát nyitni (ízlés..)

genevieve 2011.03.29. 21:54:47

@Zelefánt: na az egy jó film volt:-)

Trevlovics 2011.03.29. 21:54:55

@rianna: hát vannak olyan képek, színek, jelenetek, hangok stb... ami valamiért pozitív érzéseket kelt benned, otthonosnak tűnik és ettől ismerősnek. ilyen ennek a névnek a hangzása is talán. egyébként nekem is

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 21:55:10

@Albino vernyul: közben segítenek a lányok nekem abban, hogy ne kövessem el Kócbaba divatbűncselekményeit:)

genevieve 2011.03.29. 21:55:27

@inmemancsi:

az előbb mondta, hogy tetszett amit irtam:-)

sogeking 2011.03.29. 21:56:29

@Ayesha: nézz meg néhány Trixis videót, és egyből tudod, mit nem szabad:)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 21:58:17

@sogeking: húú az a csaj...számomra még egy kicsit ijesztő is. Kicsit pszichotikusnak látom.

sogeking 2011.03.29. 21:59:11

@Ayesha: de legalább jó a haja :D

rianna 2011.03.29. 21:59:21

@Ayesha: hordhatsz normális magassarkút, nem kell 10 cm legyen, 3 cm mondjuk elég, az is nyújt, és még járni is tudsz benne.

@Zelefánt: :D:D

inmemancsi 2011.03.29. 21:59:33

2:2..@genevieve: huha már Peter_CS sem a régi?:)))

Zelefánt 2011.03.29. 22:04:24

Szopóka-nyalóka.
3:2, de ha Tököli beáll, az még mínusz három, legalább.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 22:05:34

@rianna: na igen. egy nagyon alacsony lányon hülyén is néz ki egy 10 cm sarkú cipő...nagyon disszonáns lenne.

@sogeking: hehe. Most néztem vmi ideggyenge arcot vágó képet Tordasról és eskü, az Ördögűzős kiscsaj feje jutott eszembe róla:D:D

genevieve 2011.03.29. 22:06:27

@inmemancsi:

de a régi, csak pozitív dolgot írtam:-)

lac64 2011.03.29. 22:07:42

@gernika: Alekosz ellen cipzározhatsz, szerintem azon keresztül is bepróbálkozott volna.

Zelefánt 2011.03.29. 22:08:29

Mi a fasz ez, kosárlabda?
4:3

rianna 2011.03.29. 22:09:45

@Zelefánt: zimány lindus ott van és szurkol?

inmemancsi 2011.03.29. 22:09:49

a tv2-n budapest van brad pittel és robert redforddal

Albino Vernyul 2011.03.29. 22:10:01

Bucit nem hagyjak dolgozni.. Vajh mire volt kivancsi, az osszefoglalora..?!;)

genevieve 2011.03.29. 22:11:14

@Zelefánt:

ja ma van a holland:magyar:-DDDDD

Zelefánt 2011.03.29. 22:11:17

@rianna:
Nem ő Dubai-ból követi nyomon az eseményeket.
Öthárom, baszki.

genevieve 2011.03.29. 22:11:58

@Zelefánt: akkor kivárom a sorom:-D

Zelefánt 2011.03.29. 22:12:24

@genevieve:
A holland-magyar visszavág.

genevieve 2011.03.29. 22:12:37

@inmemancsi: előttem az utódom?:-)

a múlt és a jövő:-)

lac64 2011.03.29. 22:12:46

@Zelefánt: Talán az nem, de egy vizilabda meccs eredményének elmegy: 5:3

sogeking 2011.03.29. 22:14:31

ha ping-pong, 11-ig még feljöhetünk

rianna 2011.03.29. 22:15:52

@inmemancsi: én forest whitakert nézem a dunán, de csak félszemmel, így véleményt sem tudok mondani:)

sogeking 2011.03.29. 22:26:02

aki megjavította a blogmotort, megcsinálhatná az onlájnt is, vendégem egy virtuális somlóira

inmemancsi 2011.03.29. 22:26:09

@rianna: én csak kapcsolgatok:)) meg direkt benyomtam az online-t persze nincs érdemes lett volna statisztikát vezetni hány százalékban van online adás

inmemancsi 2011.03.29. 22:31:06

@genevieve: a közvetítés hamarosan folytatódik, úgyhogy biztos:))csak mutatni nem mutatják szokás szerint, minek is azt, elég ez a kiírás és mindennap benyöghetik, hogy nézzék az online adást:)

sogeking 2011.03.29. 22:37:08

na nem baj, jövő héten már nyerünk, iszom egy kis becherovkát

rianna 2011.03.29. 22:40:43

Ki ez az adonisz, aki énekel?:)

inmemancsi 2011.03.29. 22:43:05

@rianna: az adonisz a TV2-n van, brutál jó alakja van Brad Pittnek és a szája is szép, na reklám ker. tv-ben nem lehet filmet (adoniszt nézni:))

Zelefánt 2011.03.29. 22:43:51

@rianna:
Adonisz?
Hát Alekosz! (Ki más?!)

genevieve 2011.03.29. 22:45:21

egyetlen jó dolog van ebben a betegségben, hogy holnap reggel alhatok, igy itt virgonckodhatok sokáig:-)

sokak nagy örömére:-D

Zelefánt 2011.03.29. 22:45:34

"Szabó Erika még többet is megmutat magából..."
Na, ez is hízik, bakker.

sogeking 2011.03.29. 22:46:29

@genevieve: még 200 komment elmaradásban vagy, így nem lesz meg az 1000 :D

rianna 2011.03.29. 22:46:43

@inmemancsi: @Zelefánt: :D:D
Az m1-re kapcsoltam, hogy lássam, vége van-e a meccsnek. A sarokban azt írta, Franciaország, gyanítom, hogy az idei Euróvízió francia versenyzője :))

genevieve 2011.03.29. 22:49:13

@sogeking: akkor gyerünk, húzzunk bele:-)

Zelefánt 2011.03.29. 22:55:25

Én bizonyisten láttam ezt a Redford/Pitt filmet -- sőt, még fizettem is érte a moziban -- de ha megfeszülök sem jövök rá, hogy mi volt az értelme.
(Leszámítva, hogy Budapest játszotta Berlint, Oscar-jelölésre méltó hitelességgel.)

rianna 2011.03.29. 22:58:47

@inmemancsi: nekem tetszett:D
Orosz, örmény, mi lehet ezzel a névvel?

dr. gernika 2011.03.29. 23:00:09

@lac64: De legalább felébredtem volna időben, mikor át akar jutni. És ne aggódj értem, amíg én beszélni tudnék, Alek le lenne oltva.

rianna 2011.03.29. 23:00:21

@genevieve: rövid hajjal jó, hosszúval egyáltalán :)

genevieve 2011.03.29. 23:01:11

@rianna: általában a hosszúhaj nekem sem jön be....de azért:)

genevieve 2011.03.29. 23:02:34

béci szerelme, adrien a belevalóban:-)

dr. gernika 2011.03.29. 23:03:17

Oké, bárkinek, aki nézi a Grace Klinikát- ÉN maradnék...

sogeking 2011.03.29. 23:03:27

letöltöttem a pék c. filmet, ha rossz, majd holnap reklamálok:):)

rianna 2011.03.29. 23:03:42

jó pasikról szólva, javier bardem, anyone?:D

genevieve 2011.03.29. 23:05:34

@gernika: azt nem bírnám nézni:-)
az első pár rész még okés volt

dr. gernika 2011.03.29. 23:07:02

@genevieve: Nézni én se nézem, de úgy maradt a tv míg fürödtem, visszajöttem a géphez és azt látom, hogy a ronda sárga nő egy isteni vörös pasival szexel. Az kérte tőle, hogy maradjon még...

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 23:07:22

@rianna: nem rossz.
nekem inkább gerard butler, colin farrell, jean reno meg george clooney.
:)))

az agyonsztárolt brad pitt sose jött be férfiként, de színészként nagyon szeretem.

inmemancsi 2011.03.29. 23:08:02

@rianna: franciaországban született, ott már nagy a kavarodás..

javier bardem jó színész.

genevieve 2011.03.29. 23:08:07

@gernika: jahhh, igy már érthető:-)

genevieve 2011.03.29. 23:08:53

@gernika: virusos torokgyulladás:-)

igy most senki ne közelitsen, mert veszélyes nő vagyok:-D

rianna 2011.03.29. 23:11:45

@sogeking: ennyi jó nő nem tévedhet:)

@gernika: remélem, még mutatják, kiváncsi lettem:)

@Ayesha: gerald butler MMKK, collin farrell nem annyira, jean reno es georgie is bejövős:D
Pittel én is így vagyok, sőt Leonardo di Caprio-val is. Most megint lusta vagyok megkeresni, de volt egy film, ahogy Baudelaire-t vagy Rimbaud-ot játszotta, ott nagyon jó volt.

genevieve 2011.03.29. 23:14:03

@rianna: teljes napfogyatkozás

leonak már réges régen kijárt volna az oscar!

ost mutatják a vörös pasit....hát szo-szo
szódával elmegy:-D

inmemancsi 2011.03.29. 23:14:37

@rianna: jaj de jó Pitt az enyém:) - kár, hogy szőke, de egyébként teljesen

rianna 2011.03.29. 23:14:45

@gernika: háááát, nem igazán:)

inmemancsi 2011.03.29. 23:15:12

@genevieve: hol mutatják a vörös pasit?

rianna 2011.03.29. 23:16:05

@inmemancsi: írhatunk listát, és megosztozhatunk testvériesen:)

sogeking 2011.03.29. 23:16:30

@rianna: mostanában inkább a művészfilmeket/drámákat kedvelem, ja és nő sem vagyok :D

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 23:16:52

@rianna: jaja!!! Leo:) sose bírtam a szerelmetes szerepköreiben, meg fiatalabb korában. Épp azt mondtam az uramnak a Tégla című film megtekintése után, hogy ennek az embernek át kellett lépnie a 30.évét és át kellett eveznie más vizekre ahhoz, hogy színésznek és férfinak tudjam tekinteni.

genevieve 2011.03.29. 23:17:20

@sogeking: leot pont kedvelhetnéd:-)

rianna 2011.03.29. 23:17:23

@sogeking: te nem, de mi beszéltünk annyit róla, hogy kedved szottyant :D

rianna 2011.03.29. 23:18:53

@Ayesha: kölyökképe van, ez nem segít ilyen szempontból:)

inmemancsi 2011.03.29. 23:21:36

@rianna: ok:), de ha esetleg - bár nem hiszem - szuper vörös pasi kerül elő, akkor előnyt élvezhetek?:))

Zelefánt 2011.03.29. 23:21:39

@Ayesha:
Hát inkább Redford, bár nem ugyanaz az évjárat, és buzi sem vagyok.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 23:23:23

@Zelefánt: :D

@rianna: na jó, fiatalabbnak néz ki, de klasszisokkal férfiasabb, mint a Titanic idején:)

nem az esetem, de bírom.

sogeking 2011.03.29. 23:24:00

@genevieve: ő nem kell senkinek?
eddig egyedül az inceptionben/eredetben volt szimpi

genevieve 2011.03.29. 23:25:03

@sogeking: nekem kell, iszonyúan jó szinész:-)
az volt már 13 évesen az ez a fiúk sorsában is, lejátszotta de nirót a vászonról:-)

rianna 2011.03.29. 23:25:22

@inmemancsi: abszolút. Föntebb már írtam, Damian Lewis inkább kivétel :)) Akkor én most lefoglalnám Javier-t, a többiről majd alkalomadtán megegyezünk:))

Zelefánt 2011.03.29. 23:25:46

@Ayesha:
Ésamikor Redford meg Newman lökték?
Azok voltak ám a szép idők!

dr. gernika 2011.03.29. 23:25:50

@genevieve: Az finom. :) Én nem voltam orvosnál, még küzdök magamban hősiesen, de néha nagyon megijedek - az előbb is tüsszenteni akartam, erre kiszakadt a fél tüdőm. :S

@rianna: Nem egy Damian, de a színei nagyon ott vannak. Sokkal jobb, mint a vészhelyzetes gnóm pl.

MegLepke 2011.03.29. 23:26:37

Nekem a kedvenc pasim Ewan McGregor, MMKK lávolom.

Zelefánt 2011.03.29. 23:26:43

@genevieve:
Jól le is verte az öreg, tuti hogy féltékeny volt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 23:27:32

Nem tudom, miért csinálom ezt magammal, de minden kedden megnézem legalább az egyik kórházas filmet. Aztán meg vérfürdővel és gőzölgő belekkel álmodom.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 23:28:26

Gerard Butler enyimé. Stipstop.

inmemancsi 2011.03.29. 23:28:38

@rianna: ok Javier elkelt. Sajnos ez a Damian nem jön be, és igen kevés az esélyem, dehát a remény hal meg utoljára?! Eddig egy vörös hajú pasi volt, aki bejött egy nestle reklámban régen:))- nekem életkérdés lenne, úgyhogy netmozgalmat kellene indítani:))

rianna 2011.03.29. 23:28:45

@genevieve: gyermek a köbön:D Mondjuk, annakidején tetszett, mert akkor én is tinédzser voltam :)
@Ayesha: így van, férfiként nem az esetem, de a színészi tehetségét elismerem.

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 23:32:05

@inmemancsi: vörös hajú pasik közül ajánlom:
Fodor Gábor, Pumukli, Vörös Erik...

dr. gernika 2011.03.29. 23:32:17

@inmemancsi: Nem a pirospöttyös fiú volt az?

genevieve 2011.03.29. 23:32:52

@Zelefánt: butch cassidy és a sundance kölyök

rianna 2011.03.29. 23:33:33

@MegLepke: őt is szeretem.
@gernika: nem volt rossz, igazad van, kicsit túloztam:)
@inmemancsi: netmozgalom a vörös pasikért, vagy a nestlésért?:)

genevieve 2011.03.29. 23:34:08

@rianna: kiváncsi leszek milyen lesz 40 évesen:-)

inmemancsi 2011.03.29. 23:34:29

@Ayesha: @gernika: na jó, hagyjuk az alekoszi magasságú vicceket:))

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 23:36:19

@inmemancsi: megtisztelő, hogy a legfölsőbb szintekre emelődtem:D

naaa, de komolyan, elkezdtem gondolkodni, hogy milyen vörös faszikat ismerek és csak ők jutottak eszembe.

sogeking 2011.03.29. 23:36:34

hogy lett Laci 10-es csajozó?

Zelefánt 2011.03.29. 23:36:57

@genevieve:
No lám, emelkedik a színvonal.
Az ilyen geraldbutlerek meg colinfarrelek jegyszedők sem lehetnének abban a moziban, ahol azokat a filmeket játszák.

sogeking 2011.03.29. 23:37:15

szász marci is vörös, és még az IQ tesztben is segít :D

inmemancsi 2011.03.29. 23:37:20

@rianna: nem egészen, mondjuk mozgalom a legszexibb vörös hajú pasiért nekem:)) tudom nehéz a dolog majd -nem ki - vi - te -lez - he - tet - len, hogy visszautaljak VV Alekosz bácsira is

inmemancsi 2011.03.29. 23:38:21

@sogeking: úgy, hogy láthatóan nem szatír

genevieve 2011.03.29. 23:39:11

@Ayesha: csakis eric stoltz

ja és persze james spader:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 23:39:43

@Zelefánt: nekem gerryben leginkább a teste tetszik. tetőtől talpig:)
@sogeking: abban a gyerekben rohadtul irritált, hogy minden második mondata az volt: "milyen szempontból??" anyád.:D:D

genevieve 2011.03.29. 23:40:33

@Zelefánt: na jó persze igazsságod van:-)

de változnak az idők:-)

paul newman az ifjúság édes madarában:-)

meg a macsaka a forró bádogtetőnben....ne mellesleg liz taylor gyönyörű volt partnereként:-)

inmemancsi 2011.03.29. 23:40:50

@Ayesha: :)

még mindig nincs oline közvetítés, ha holnap valakit érdekelne az éjszakai történés

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 23:41:10

@genevieve: Kabos. A kicsi. Az is vörös volt:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 23:42:26

@sogeking: úgy, hogy poénra vették a szavazást. Mást nem tudok elképzelni.

sogeking 2011.03.29. 23:44:43

@Ayesha: :D
@pushpang: pedig toltam az egyeseket rendesen:)

dr. gernika 2011.03.29. 23:45:46

@inmemancsi: Most miért, az a pasi aki a piros pöttyös reklámjában volt, igenis nagyon jó.

@Ayesha: Szerették is a nők állítólag.

inmemancsi 2011.03.29. 23:48:31

@gernika: ajaj neked adom, szóba nem jöhet

sajna nem találom az angol nyelvű régi nescafes reklámot

genevieve 2011.03.29. 23:49:02

na, sajnos leverődtem mostan a lábamról... a holnapi viszont látásra ifjúság:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 23:49:18

@sogeking: még Buci is meglepődött a szavazás eredményén. :D
Ha jól rémlik a 10-es után az 1-es v. a 2-es kapta a legnagyobb százalékot.

rianna 2011.03.29. 23:50:10

@inmemancsi: semmi sem le-he-tet-len :)

inmemancsi 2011.03.29. 23:50:55

@genevieve: jó pihenést és gyógyulást

sogeking 2011.03.29. 23:51:08

@pushpang: valamikor késő este még az 1-es vezetett 43% - 37% -ra

inmemancsi 2011.03.29. 23:55:22

@rianna: köszi ez jó végszó:)

rianna 2011.03.30. 00:00:40

akkor még egy kör búcsúzkodás:), jó éjt mindenkinek!

sogeking 2011.03.30. 00:02:03

jó 8 mindenkinek aki szereti:)

Ayesha (törölt) 2011.03.30. 00:08:41

megyek én is májkül dáglesz.
:)

sogeking 2011.03.30. 00:10:42

valaki mocorog az onlájnon:)

MegLepke 2011.03.30. 00:20:31

nah, elmentetek? Enyém az egész VV-hv?:D

Atok 2011.03.30. 00:23:34

Sziasztok, hogyan kerul Aniko Erzsi helyere?

sogeking 2011.03.30. 00:24:43

passz, egész eddig nem volt élő

pong a ping 2011.03.30. 00:24:53

@Atok: Ma mar felek nem fogjuk megtudni, max a holnapi osszefoglalobol.

Atok 2011.03.30. 00:31:57

Ritka az olyan kozvetetis, amikor nincs feladat es a Laci epp nem eszik. Ez a mai sem olyan :)

Albino Vernyul 2011.03.30. 00:39:37

@Atok: Gondolom napi egy szerencsekerek van, es kicsereltek..
Aniko a kis lazadto.. Bejelentkeztek, Beci kerdezte Gigit, Aniko miert van kint.. Erre Gigi mondja neki utal teged, inkabb kint maradt.. Es kint ul a hidegben tobbnyire.. Bent csak Gigi, meg Beci van, Eva is kint ult.. A lanyok neha bemennek.. Humm.. Aniko mondja, hogy milyen jo kajajuk van a kintieknek (sult hagyma:), erre mondta Jerzy neki, tele a huto miert nem eszik.. Ha jol ertettem, Bela azt mondta neki nincs kaja, meg se nezte.. A ket lany bement, kozben Jerzy/Alek kipakolta a "pekseget".. Az osszes kenyeret, zsemlet... Nem tudom, hogy falazni mentek, vagy csak epp bementek, ezek meg kihasznaltak..

Trevlovics 2011.03.30. 00:42:05

én amilyen hülye vagyok nézem a sport 2-n a válogatott meccset, amit már m1-en láttam és úgy örülök a góljainknak, mintha nem tudnám, hogy kikapunk :)

Trevlovics 2011.03.30. 00:46:52

na ránéztem a vv online-ra is, egy kicsit meg voltam ijedve, de megnyugodtam, mert kiírták, hogy a közvetítés hamarosan folytatódik!

MegLepke 2011.03.30. 00:51:22

@Trevlovics: mi lett a vége? 5-3-nál belenéztem picit.

pong a ping 2011.03.30. 00:51:23

@Trevlovics: Ennel "rosszabb" veresegunk ne legyen idegenben :)

Trevlovics 2011.03.30. 00:56:08

@Hódos Hajnalka: a legtöbb esetben nem szurkolóként élem meg a meccseket, hanem az esztétikai élményt keresem. a magyar meccseken viszont, ha a csapat morálja és a mérkőzés képe nem mond gyökeresen ellen, átlényegülök szurkolóvá. tudtam, hogy a világban előbb-utóbb helyükre kerülnek a dolgok, mégis akartam, hogy nyerjünk, azt hiszem ez lehet a szurkolói lét (is).

Trevlovics 2011.03.30. 00:57:08

@MegLepke: akkor mindent láttál :)

Trevlovics 2011.03.30. 00:58:05

@supern0va: igen, játszottunk egy jó kis meccset.

sogeking 2011.03.30. 01:02:06

kár, hogy nincs élő, pedig még cselekményt is lehetne mutatni, nemcsak Éva hátát, ahogy alszik

Albino Vernyul 2011.03.30. 01:02:37

Friss videjo.. Bela azthiszem javitva Evara kaja ugyben.. Bar igen elharapja, a fene tudja..:

www.youtube.com/watch?v=tdg5H1qHJXE

Hódos Hajnalka 2011.03.30. 01:03:41

@Trevlovics: ahh. idealistákból és fatalistákból még sosem lett véresszájú drukker. nem is baj.

Trevlovics 2011.03.30. 01:09:30

@Hódos Hajnalka: a szurkolói társadalomban mindenkinek megvan a saját helye. egy igazi drukker még a tényekkel is szembemegy! (péter csét tudom hozni példának, mindenféle személyeskedés szándéka nélkül, sőt, ezt néha kicsit tudom irigyelni is) :)

mama ottmarad 2011.03.30. 01:14:20

Offolgatunk offolgatunk? :))
Későn jöttem meg, és csak benéztem, hogy jól vagytok-e, az alvók betakarva, Lepkén van mikroport, jakuzzi van....
édes álmokat mindenkinek, utolsó oltsa le a villanyt.

Trevlovics 2011.03.30. 01:15:52

@mama ottmarad: nem megy az onlájn kérem. a szurkolói lélektan körüli fejtegetések pedig szerintem nem számítanak offnak ebben a játékban (sem) :)

MegLepke 2011.03.30. 01:19:01

@mama ottmarad: :))) Jó éjt! Aludj kékben!:)

mama ottmarad 2011.03.30. 01:30:34

Be vagyok kamerázva ÚrisTn? Tényleg kék a hálóhacukám!
Köszi, nektek is jóccaka.

Visszanéztem a ma esti összefoglalót, és sgészen sokat nevettem!
András ma megint elsütötte a hahó otthonlakókat, meg kell mondanom, jól esett, mintegy (úgymond?) személyesen nekem szólt. :)

A meccset nem láttam, de amerre jártam az utcán, hallottuk az ordítást, és tudtuk, hogy góóóóólt lőttünk. Az is jó érzés volt.

Albino Vernyul 2011.03.30. 01:40:24

Az az erdekes, hogy elvileg Aniko/Laci atbreszeltek a fel ejszakat, es ebbol az RTL csak azt a nyulfarknyit adta le, amit lattunk.. Vajh, mert nem illet a koncepciojukba, amit Aniko elmondott az eleterol, vagy egyszeruen nemi emberi erzes szorult belejuk, es nem csinaltak belole kozpredat..?!?! Na, ujabb titok a VV korul..:))

MegLepke 2011.03.30. 01:42:12

@mama ottmarad: hehe, nyugi, azt nem közvetítem:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 02:14:13

@Albino vernyul: Ugyan nem nekem szólt, de én is meg tud magyarázni. Értelemszerűen akkor szoktál magázódni valakivel, ha tartani szeretnéd a "taaavolsagot", tehát ha véletlenül történik az azt jelzi, hogy az érintett nem vevő a közeledésre...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 02:17:54

@King of Shadows: Kieg: vagy azért, mert Lacit korábban nem látta úgy viselkedni, és addig el sem tudta képzelni róla. Tehát a magázódás egy Ribikó által tudat alatt, ott helyben kialakított, képzelt "másik személynek" szólt és nem Lacinak...

Albino Vernyul 2011.03.30. 02:25:21

Ez jo volt...:
-Evaaa csinalj nekem bundaskenyereeeet..
-Mooost...?? Nincs tojas..
Huto kinyit..
-Parmai sonka..
-Eee
-Lazac
-Aaaa... Mi az ott?
-Turosbukta..
-Hammmmmmmmm
Eloadta Aniko..
Viszont kezd megkattani, vegigvette az anyjat, a baratait, ismerosoket, jolenne talakozni veluk, kint mi tortent, mi van veluk, csinalni valamit, dolgozni, nem bent tespedni....

Albino Vernyul 2011.03.30. 02:59:07

@King of Shadows: A masodik lesz.. Tegezesbol atvallt magazasra, aztan vissza..:
-Szerintem menjunk, nezzuk meg a tobbieket..
-Kicsit kellemetlenul erzem magam eben a szituacioban, csak ugy elmondom..
-Haaat tudjaa, nem vagyok egyreszt ehhez hozzaszokva..
-Hogy ezt csinalod velem..
Aztan megegyszer visszajon furcsan..:
-Nem birom a tekintetet..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 03:15:51

@Albino vernyul: Én is azt tartom valószínűnek. Ancsának kétségkívül van disszociációs képessége, de képzetlen és egyáltalán nem tudja irányítani (és emiatt kihasználni sem). Stresszhelyzetben előjön belőle, de szerintem ő maga sem tudja, hogy olyankor mit, miért csinál...

Albino Vernyul 2011.03.30. 03:48:36

@King of Shadows: Disszociacios kepsseg.. Ezt bovebben..:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 05:16:28

@Albino vernyul: Megpróbálom érthetően. Azt jelenti, hogy a személy képes "leválasztani" bizonyos emlékeit és érzéseit. Ani esetében ez úgy néz ki, hogy bizonyos külső ingerek hatására az adott személyhez kapcsolódó pozitív, vagy negatív emlékek a "háttérbe" kerülnek, így azok nem éreztetik a hatásukat.

Vagyis abban az esetben ha megbántja valaki, az illetővel kapcsolatban összeszedett "kellemetlen" tapasztalatai azonnal túlsúlyba kerülnek és emiatt "megvadul". Ugyanígy, az ha valaki kedves hozzá kiprovokálja a "váltást" (de ezt inkább "átrendeződésnek" nevezném) és a szép emlékeké lesz a nagyobb arány. Emiatt rögtön megszereti az illetőt.

Bizonyos szerepek is előhozzák belőle a helyzetnek megfelelő viselkedést. Tehát ha beállítják például műsorvezetőnek, automatikusan "átkapcsol" és úgy is marad, amíg megkapja a szükséges külső ingereket. Ezért nem tud műsorvezetőként viselkedni ha ez utóbbi megszűnik.

Aki képes ilyesmire az általában magából indul ki, tehát attól, hogy magázni kezdte a Vezénylő Tábornok Urat, szerintem azt várta, hogy az majd átvált arra a visszafogott Lacira, akit ő "nagyon tisztel és becsül". Szerintem Ani ezért jött még jobban zavarba, amikor nem az történt, amire számított ...

Ez a részleges disszociáció. Aki arra képes, az elméletileg képes a teljesre is, de ahhoz már erősebb "külső ráhatás" kell (vagy tudatosan kell fejlesztenie ezt a képességét).

Caprica99 2011.03.30. 09:33:09

Hahó Hv-lakók!

Hogy a vv-hoz szóljak hozzá - én különösebben nem is utálom, de nem is csípem az Évát.

Viszont, amit az Alek művel vele, az már több mint undorító!
Szegény Éva, nagyon el van tévedve.
EZ a puhap@csű féreg egy barát?
Már csak az eddigi felvett szerepe miatt is legalább úgy kéne tennie, hogy ő az Éva mellett áll, hiszen szerencsétlen csaj már megint párbajozni megy - és ha fennen hangoztatja, hogy ő mekkora barátja Évának, akkor pont most áll neki szivatni meg idegelni?
Mindenesetre egy ilyen "barát" mellett ellenség már nem is kell annak a lökött tyúknak.

dr. gernika 2011.03.30. 09:37:13

@Caprica99: A legjobb az lenne, ha Éva őt hívná ki, mert akkor valamelyikük biztos kiesik és feleannyi konfliktus sem lenne odabent.

Mikibachy 2011.03.30. 09:54:53

Hajni for president! :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.30. 10:00:59

@Caprica99: Épp ez az esszenciája Alekosznak. Éva hülye, mert belemegy. Áldozat-típus.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 10:09:04

Ez az egész táborozás egy óvodás hülyeség.
Amit Alek csinál Évával, az meg nem életszerű, tuti retek utasította erre.
Nem is színpatikus, sőt szerintem csak veszteni fog a műsor a nézettségből, mert dög unalom már. Alek párti voltam, de kezdek hányni, a csávótól. Nincs a reteknél egy jó ötlet, feladat kitalálásában. Jerzsi meg már nézhetetlen olyan ostoba, ráadásul Béci mintha kezdene lemenni a szintjére. Bárgyú kis vicceik, így még Béci is hülyének látszott tegnap. Asztal lopás közben.

Albino Vernyul 2011.03.30. 10:10:43

@Caprica99: Direkt csinaljak, mubalhe.. Adasba kerulnek vele, ezzel tematizaljak a musort, roluk mindig szo van, raadasul a tobbiekre kevesebb ido marad, igy kevesbe lathatoak, kevesbe lehet kotodni hozzajuk.. Olyan dolgok maradhatnak ki, ami a tobbieket erositene.. Arrol nem is beszelve, hogy ilyenkor parbaj elott, Alek ezzel a "bantassal" reszvetet general Eva irant a nezokben.. Te is azt irod, "szegeny Eva".. Ez meg szavazatokat generalhat.. Ez a cel.. Alek a politikai marketingbol, meg a filmekbol veszi az otleteket..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 10:13:33

@Lone Starr: Alekosz esszenciája már túl sok, még az is elfordul tőle aki szerette, jobb feladatok kellenének. A szerep játék már túl sok. Alek ostobasága nyilvánul meg, nem pedig az esendősége, nem szerethető így. Túl kombinálja magát, Rokonszenvesebb volt az Évával a szövetség. Most meg nyal ide oda.

Trevlovics 2011.03.30. 10:15:20

elolvastam az utolsó pár hozzászólást és meglepődtem, hogy néhányan úgy gondolkoznak, hogy alekosz genyó, éva meg ártatlan. azt komolyan el lehet hinni,hogy éva néha mereven elzárkózik alekosztól, mint férfitól, máskor meg önzetlen szeretetből csapódik alekoszhoz, és hogy őszintén vonzódik hozzá és táncol neki és vonaglik körülötte? csak a meglevő kapcsolata miatt nem teljesülhet be ez az őszinte vonzalom?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 10:16:52

@Albino vernyul: Megfogtál : ))) Így van ahogy írod. Jó kis pszichológia, azt hittem jó vagyok ebben, de most tényleg tévedtem. Köszi a jó megoldást.

dr. gernika 2011.03.30. 10:27:22

@Trevlovics: Dehogy lehet. Undorító, amit csinál, megérdemlik egymást. :)

_most_ 2011.03.30. 10:38:08

@Albino vernyul: lol, a végén még kiderül, hogy az egész játékot Alek irányítja a háttérből. Szerintem azért nem kéne túlmisztifikálni Alekosz viselkedését, néha dolgok egyszerűen csak azok, amiknek látszanak. A többiek meg azért szerepelnek kevesebbet az összefoglalóban, mert még Alekosz és Éva kálváriájánál is unalmasabbak, ennyi.

Albino Vernyul 2011.03.30. 10:52:49

@King of Shadows: Erdekes elmelet, vegulis magyarazhatja, hogy pl. Olinal is hogy valtott szeretem, veszekedes, atveres (negativ inger)->gyulolom, kiszavaztatom->patyolgatas (pozitiv inger)->szeretem, beleszerelmesedek hullamzasba par nap alatt oda-vissza.. Tegnap is a lopkodasokkal, mintha beindult volna a folyamat, mert az ejjeli online szerint, most eppen nagyon utalja Becit..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 11:08:01

Be küldhetnék Alekosz hoz lagzi Lajcsit, úgy is ígért neki egy jobb hangszert.
Meg mondta hogy volna mit javítani a zenélésén. Annak idején Majkát is elvitték a kedvenc foci csapatához, be kötött szemmel.Jó pofa volt. Ezek meg táborozós baromságot iktatnak be egy hétig.

Albino Vernyul 2011.03.30. 11:14:28

@lami83: Nem az egeszet, de amit tud megtesz, hogy belenyuljon a dolgokba.. Erdemes nezni az onlinet, tobbszor ertekeztek Evaval ilyen temakrol (nagyon szereti a sakk hasonlatokat, a tobbieket babukhoz hasonlitgatja, es O akar a tabla lenni..;), bent mindenki levette, piszkaljak is vele.. Raadasul Eva parbajai elott felerosodnek ezek a "jatekok", kezd panelekbol dolgozni a mester.. Es az onlineba nagyok sok olyan dolog van a tobbiektol is, ami erdekes lehetne, csak nehez konkuralni egy szappanopera sorozattal (Alek/Eva love story, vagy mi..)..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.30. 11:15:41

Meg nézném okos Alek, hogy kussol míg Galambos Lajcsi tanítja múlatós zenére. Meg sorolja neki azokat, amiket szarul csinál. : ))

dr. gernika 2011.03.30. 11:58:13

@Albino vernyul: Igen, Ani nagyon labilis érzelmileg. Oli már eszébe sem jut, de Bécit szerintem azért utálja, mert valamit érez még iránta.

csicserierika 2011.03.30. 11:58:31

@Ari11: Lajcsi zeneművészeti főiskolát végzett, Alek autodidakta módon próbálja elsajátítani. Azért hallgasd vissza a lányokhoz írt számot, igazán jól sikerült, kellemes az orgánuma. Biztos vagyok benne, ha venné a fáradtságot kár Lajcsi akárki más és szárnya alá venné, alázattal tanulna tőlük.
Alek Éva sohasem fognak bent úgy összeveszni, hogy egymásra tennének, erről lehet álmodni, de elég szoros szövetség alakult ki köztük, a zrikálásnak is megvan a filingje, különben unalomba fulladnának.
Szerintem most Alek Gigi felé tendáltatja Évát, mert szerinte ő most a legalkalmasabb, hogy kihívja Éva és kint is hagyja. Ideje megbontani a családot, és Jerzsi valóban erősödött kicsinység.
Béci szánalom volt a hétvégi kiválasztásnál a lila kendő miatt pl. örökké hárít, nem vállalja a felelősséget, egy szóval nem egy jellembajnok. Próbálja utánozni Alekot és eredeti lenni,pl. sms-felolvasásakor
"affektáló pöcs "(by thomokeus), nagyon találó volt, viszont nem volt vicces.
A sísapkás akció is kiverte a biztit nálam, mert az urak nem lopnak a kertlakóktól, ha valami apróságot lopnak, jól van, azt sem értettem volna, hogy mi értelme, de hogy mindent?
Ennyire nem érti a dolgok lényegét.
Erőlködik Béci, de egyre szánalmasabb.

csicserierika 2011.03.30. 12:01:09

@csicserierika: mármint a Béci nem volt vicces (thomokeus megjegyzései mindig tetszenek, annyira agyament )

Albino Vernyul 2011.03.30. 12:12:00

@gernika: Olival kapcsolatban ez igy tulzas, ha felmerul a neve, arra reagal testbeszeddel, hangszin valtozassal.. Talan ugy tudnam forditani amit latok, hogy keseru emlek, nemi nyakkitekeresi szandekkal..;)) Becire meg a lopjunk el mindent akcio miatt kattant be.. Lehet, hogy igaza van Kingnek, es osszeallt az eddig lefojtott "Ez egy tetu" program..

genevieve 2011.03.30. 12:13:53

@Albino vernyul: erzyre miért nem haragszik, nem egyedül cipelte el béci az asztalt?:-)

_most_ 2011.03.30. 12:16:11

Tegnapi összefoglalóban mekkora jelenet volt már, mikor Alekosz előadta a műsort Évának a cselédségről, akkor Laci majdnem elaludt ülve, én tényleg szurkoltam, hogy sikerüljön neki :)

2011.03.30. 12:18:30

Csak én gondolom képtelenségnek, hogy azok, akik Bécire szavaznak, ugyanúgy szavaznának hugicájára is? Na nem mind, egytől egyig, de nagy általánosságban. Ez persze majd kiderül, ha egyszer Gigi párbajozni megy, de én nem tartom kizártnak. Vagy?

genevieve 2011.03.30. 12:19:28

@hullámpapír: nem tudom, én senkire nem szavazok:-)

genevieve 2011.03.30. 12:21:23

@lami83: jerzy is szundikált:-)

dr. gernika 2011.03.30. 12:21:57

@Albino vernyul: :) OKé, hogy a lopás-akció váltotta ki, de nem értem, miért kellett ennyire kiborulni. Nyilvánvaló, hogy csak poénkodtak, és visszaadtak volna mindent, vagy cserébe ők is elindulhattak volna később mást lopkodni. Vagy amikor gyanakodtak, hogy kint neszeznek, miért nem mentek ki a sátorból és akadályozták meg? A tortalopást bezzeg élvezték, és Béciék azon nagyon röhögtek, mikor megtudták.
Tényleg nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy Ani most nagyon vonzódik Bécihez és frusztrálja, hogy nincs hatással a pasira, vagy ha van, az pont ilyen akciókban vezeti le a feszültséget, ahelyett, hogy kedveskedne neki.

2011.03.30. 12:22:24

@genevieve: hát én sem, talán ezért nem tudom :) de ettől még felmerült bennem :)

_most_ 2011.03.30. 12:23:22

@hullámpapír: Bécire csak nők szavaznak, ők Gigire nem fognak :)

genevieve 2011.03.30. 12:26:11

@lami83: honnan tudok kik szavaznak?:-)

én nő vagyok, mégse szavazok bécire:-)

genevieve 2011.03.30. 12:26:57

@gernika: addig jó bécinek, amig utálja anikó:DDDDD

_most_ 2011.03.30. 12:31:55

@genevieve: Kilogikáztam, mivel én férfi vagyok és nem szavaznék Bécire, így kizárásos alapon csak a nők szavazhatnak rá :)
De azért ne tagadd, ha szavaznál, akkor Bécire szavaznál.

2011.03.30. 12:41:22

@lami83: ó, tényleg, ez egy életképes elmélet :)

csicserierika 2011.03.30. 12:47:36

@gernika: mert a lényeg, hogy a kertiek szegények ők, lophatnak, míg tetten nem érik őket, na de fordítva? Hol a vicc?
Anikó pedig csak megint túlreagálta a dolgokat, mint oly sokszor már másokkal szemben is.

Atok 2011.03.30. 12:49:17

@genevieve: es nem felsz, hogy veleltlenul kiesik ? aztan meg majd lelkiismeret furdalasod lesz miata, hehe :)

dr. gernika 2011.03.30. 12:49:41

@genevieve: Az biztos. :)
@csicserierika: Nem tudom, hol a vicc, de én röhögtem, az biztos. Jókedv volt, ökörködés volt, senki nem vette komolyan, Anikónak sem kellett volna.

genevieve 2011.03.30. 12:51:44

@Atok: attól nem félek, hogy véletlenül kiesik:-)

ha kiesik akkor azt az rtl akarta úgy, az ellen meg nem lehet tenni....

genevieve 2011.03.30. 12:52:50

@gernika:
persze, hogy ökörködés volt, ha jól emlékszem az itteni kommentelők is azt irták, hogy tetszett nekik, inkább mint oli bunkóskodása.....

de tudod, most meg az volt a baj, hogy van sapka bécin:-DDD

Atok 2011.03.30. 12:53:38

@gernika: Tudjuk pontosan mi tortent? Csak az asztal miatt borult ki Aniko?

genevieve 2011.03.30. 12:54:26

@gernika: aproposz, jobban vagy már?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.30. 13:04:08

@Albino vernyul: Ani szerintem border. Legalábbis mindenre úgy reagál mint azok és általában is úgy viselkedik, mint azok. Például emiatt van súlyos önbizalomhiánya is...

@genevieve: Mert tudja, hogy nem ő volt az értelmi szerző, és nem is ő szólogatott be neki, mikor be akart törni a hálószobába...

@gernika: Mert (feltéve, hogy tényleg border) ő rögtön azt feltételezte, hogy NEM fogják visszaadni a cuccokat, és azért vitték el, mert ártani akartak neki. Ráadásul azonnal felrobban ha csak egy kicsit is megbántod...

dr. gernika 2011.03.30. 13:05:18

@Atok: Maga a lopkodás miatt már az elejétől, és ugye vagy 3-4 körben valósították meg. Egyre hisztisebb lett.

@genevieve: So-so, jobb éjszakám volt, jobban is keltem, de tuti nem fog elmúlni holnapra. Az előbb megint tüsszentettem és egyúttal kiköptem a másik fél tüdőmet is.

genevieve 2011.03.30. 13:05:58

@King of Shadows: vagy mert csak bécit akarja hibáztatni:-)

2011.03.30. 13:09:56

@gernika: nem, sajnos holnapra tényleg nem (bocs, hogy beleszólok :)), Hajnival egyidőben én is átestem ezen a nyavalyán, de a köhögéstől egy ideig azt hittem, soha nem fogok megszabadulni. a többi (láz, takony, orrvérzés, mindenemfáj-gyengeség) könnyen jött, könnyen ment.
@genevieve: nadeazért jobbulást mindkettőtöknek! :)

Albino Vernyul 2011.03.30. 13:15:32

@gernika: Az a baj, nem lattuk eloben.. Kicsit furcsa volt, hogy mikor kiment, es rajott, hogy elvittek az asztalt a cigijevel, meg kacaraszott, aztan vagas, es mar bent ment felporogve.. Nics meg a hangulatvaltozas pillanata, ettol kezdve sotetben tapogatozas van csak, hogy mitol valtott at.. Mondjuk ilyenek nem szoktak indok nelkul bekovetkezni.. A tobbi meg mar domino effekt.. Bekattant, elvittek mindenuket, kirohogtek oket, mellete ket toketlen, az egyik raadasul meg a kiramolasuk kozben is ra akart maszni.. Es tegyuk hozza, az utolso napja nem volt egyszeru az RTL-es Laci projekktel, egesz napi nomad elettel.. Lehet, hogy itt robbant a feszultseg..
Amugy is nehezen turi, ha ertelmetlen szivatast erez.. Hogy miert Beci, mert O a fokolompos, eddig is vot koztuk egy elfojtott feszultseg, es azert Becinek van egy provokativ stilusa..

avanivi 2011.03.30. 13:15:46

@Albino vernyul: Alek az Évát le akarja beszélni arról, hogy Jerzsit hívja ki párbajozni,kinálgatja neki Gigit, Lacit és Anikót ,ö akar Jerzsivel menni .Azért dicsérgeti Jerzsit,mert igy Éva nem fogja kihivni.
Ez a nagy sakkos taktika.
Azt nem tudom felfogni ,hogy miért tűrik el a nők ettől a gusztustalantól az állandó zaklatást.
Évát már a sárga földig alázta, szerintem érzi, hogy egyedül marad, ha Éva kiesik, és így akarja megnyerni a többieket.

lac64 2011.03.30. 13:19:21

@Atok: Lehet, hogy az az utolsó csepp volt a pohárban.
Kezdődött ugye a kertlakó-villalakó játékkal, ahol baromira nem akart sem cseléd, sem kertlakó lenni, természetesen kertlakó lett.
Utána jött a Laci ügy, ami nem tetszett neki. Lehet látni, hogy rosszul érinti minden olyan dolog, ami a férfiakkal kapcsolatos viszonyára céloz. Szerintem ezt a nyugiszobás éjszakát megalázónak tartotta és Béciék elég sokat ugratták, néha elég durván is.
Jött a kerti affér. Addigra már eléggé átfagytak, miután lefeküdtek, Alek folyamatosan molesztálta, akkor jött a lopás. Sőt tulajdonképpen a Béciék egyéb genyóságot is csináltak, pl. a sátrat miért kellett locsolniuk, azt nem tudom megérteni.
A ma éjjeli onlineból meg kiderült, hogy érzelmileg eléggé toprongy a lány (Gigivel a kinti életről beszélgettek).

Összefoglalva: ha nincsenek előzmények, lehet, hogy nem így reagál.

dr. gernika 2011.03.30. 13:21:52

@genevieve: Á, nem volt véres, csak a szutyok kezdett felszakadni. Tudod, most távozik belőlem a gyengeség. :)

@hullámpapír: Köszi. :) Túlélted antibiotikum nélkül? Nem akarok most egy ideig a dokim szeme elé kerülni.

_most_ 2011.03.30. 13:28:06

Szerintem Anikó azért akadt ki Bécire, mert mikor vitték be az asztalt tuti meglökte a sátrat, és miután Alekosz egyszer már annyira durván meglökte, erre érzékeny. Vagy lehet szerelmes lett az asztalba :)

genevieve 2011.03.30. 13:29:36

@gernika: én nagyon ritkán vagyok beteg, antibiotikumot ha lehet elkerülöm...sajnos ez most nem az az eset:-(

ráadásul hülyére unom most magam, és már a teleshop-ot nézem:-)

mindjárt rendelek valami vágó-apritó izét:-)

ha most rendelek, egyből kettőt adnak, érdekel valakit?:-D

dr. gernika 2011.03.30. 13:35:32

@Albino vernyul: Mondjuk az is igaz, hogy már az előző éjszakája sem volt nyugalmas, most meg a véglény zaklatta, lehet én is hisztiztem volna minden szarért.

2011.03.30. 13:39:59

@gernika: azt hiszem, nem, bocs, hogy határozatlan vagyok, de nem igazán ismerem az itteni gyógyszereket, valamit felírt, lehet, hogy antibiotikum volt. de már előtte én is próbálkoztam vény nélkül kapható szerekkel, forróitalport kerestem, de csak valami bogyót találtam, amit forró vízben fel lehetett oldani, azzal próbálkoztam. plusz felírt a doki egy ihatatlan köptetőt, abból egyetlenegyszer ittam csak, de utána két napig voltam rosszul az ízétől, komolyan, én ilyet még sosem éreztem :) Na, ezen a ponton érkezett anyóstól egy csomag, tele coldrex forróitalporral, és enyhe mosóporíze ellenére annak hatására éreztem kb. a második napon javulást az állapotomban :) de lehet, hogy addigra már amúgy is jobban lettem volna, nem tudom, akkor már kb. 10 napja szenvedtem a köhögéstől.
röviden: szerintem kipróbálhatsz valami vény nélküli köptetőt, forró italt, valamit, amit a gyógyszertárban ajánlanak, de ha nem javulsz, azért csak jobb lenne felkeresni a dokidat :) nem is biztos, hogy antibiotikumra szükség van :)

dr. gernika 2011.03.30. 13:56:48

@genevieve: Jajajaj, te már tényleg nagyon beteg lehetsz!
Nehogy rendelj, inkább küldj nekem egy százas zsepit! :)
Én is ritkán vagyok beteg, de decemberben végig az voltam, az antibit sem úsztam meg. Most próbálom kibekkelni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 14:00:35

@Peter_Cs: tényleg nem értem, hogy ki és miért tolja ezt az Olivért? Ritka visszataszító és irritáló egy senkiházi.

dr. gernika 2011.03.30. 14:02:03

@hullámpapír: Köptető- a múltkor kapott Stodal szirup legvégét nyelegetem, de szerintem már csak két kanálnyi van belőle. Nem tudom, az kapható-e vény nélkül. Coldrexből is csak egy szem van, itt tartogatom vészhelyzetre, és van még orrspray-m, az szerintem kitart. Ha holnapra sem javulok határozottan, veszek némi utánpótlást a gyógyszertárban, úgyis ki kell merészkednem zsepiért és vízért.

genevieve 2011.03.30. 14:09:30

@gernika: szátoffoljuk a blogot:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 14:16:42

@genevieve: Menjen le fekvőtámaszba, gernika közlegény számoljon!

genevieve 2011.03.30. 14:17:16

@Gee Halen: ha én most lemegyek fekvőbe, ott is maradok:-)

genevieve 2011.03.30. 14:18:59

@Gee Halen: megnéztem azokat a videókat amit nyulúr berakott, alek még mindig azt hiszi, hogy a katonai hét van:-)

folyamatosan mondja: éva vigyázz, éva vigyázz, éva vigyázz

éva meg szarik rá....

viszont azt kell mondanom, hogy ebben a szerelésben (miniszoknya, harisnya, tűsarkú cipő) jó lábai vannak:-)

MagasMacska 2011.03.30. 14:19:08

@gernika: Köhögés ellen nekem az Erigon szirup vált be, asszem 600 forint egy üveg és vény nélküli, torokfájásra meg a grape fruit - ha rendszeresen más gyógyszert is szedsz, kérdezd meg...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 14:19:16

@genevieve: Ne magyarázzon, akkor menjen ki a sátorba, de ne jöjjön ki onnan 3 napig, a rózsaszín vonalat nem lépheti át!

dr. gernika 2011.03.30. 14:22:26

@genevieve: Nem mindegy már? 1 óra múlva úgyis új poszt. :)

Najó, legyen egy kis on- olvasgattam itt, hogy Alek micsoda taktikus. Odáig el is hiszem, hogy próbálja Éva választását befolyásolni, de csak és kizárólag a saját érdekében. Laciról azonnal elterelte a gondolatát azzal, hogy nem neki való ellenfél - naná, mert ő akarja kivinni, ez nyilvánvaló volt. Jerzynél hasonló lehet a helyzet.

Albino Vernyul 2011.03.30. 14:22:29

@King of Shadows: Szep lassan a teljes pszichologiai nagylexikont fellapozod, es kielemezzuk szegeny lanyt..:) Megvalami.. Neha tudatos nala, de legtobbszor ugy veszem eszre nem, hogy atmenet nelkul valt 5 evesbol "tanarnobe", aztan 15 eves tinibe, a vegzet asszonyaba, egy hunoros leanyzobol, a vilagot teljesen realisan szemlelo nobe, abbol meg egy elszallt almodozoba, aztan paff, mar depis.. Ez melyik felvetett tunetegyutteshez kapcsolodik..?! Nekem ugytunik az elsohoz..

Hódos Hajnalka 2011.03.30. 14:24:00

@gernika: stodal kapható vény nélkül, de én úgy tudom, az nem köptető.
ha köptető kell, acc600, mellé a lándzsás útifű szirup, bár ebből egy nagy üveg annyiba kerül lassani, mint egy fél literes unicum. :)

genevieve 2011.03.30. 14:26:22

@gernika: egyrészt azért mert alak még egyszer nem akar nőt kivinni, másrészt mert úgy gondolja, hogy ha gigi kikerül akkor azzal bécit gyengiti

dr. gernika 2011.03.30. 14:27:59

@Gee Halen: Ehehe, nem garantálom a számolás folyamatosságát, vagy a köhögőrohamok is beleszámítanak? :)
@MagasMacska: Köszi, ez jól hangzik, nem szedek mást. :)

dr. gernika 2011.03.30. 14:32:08

@Hódos Hajnalka: Köszi az infót! Olvasom a címkéjét - Javallat: Száraz ill. hurutos (ez vagyok én) köhögés esetén. Köhögés csillapítására belsőleg alkalmazandó szirup.
Jé, az is ide van írva, hogy vény nélkül kapható, csak nagyon picivel. :D

@genevieve: Logikus.

csicserierika 2011.03.30. 14:37:12

Szerintem, hogy nőt visz ki férfi, abban nincs semmi különös, hiszen nem lovagi tornaáról szól a dolog. Lehet nő is erősebb játékos, úgyhogy szerintem semmi sincs abban, ha valaki a gyengébbet választja és a legtöbb esélyt szeretne magának adni a visszatéréshez. Amikor a gyengébbek betonbiztosokat vittek ki, hogy haza mehessenek, na annak mi értelme volt?
Gigi pedig megmondta, hogy mivel neki puncija és cicije van, ezért erősebbnek érzi magát pl Jerzsitől. Hahaha...

Albino Vernyul 2011.03.30. 14:37:33

@genevieve: Na terjuk at a pszicherol a foldi valosagra.. Jobbulas..

genevieve 2011.03.30. 14:39:12

@csicserierika:

most alekról beszélünk:-)

és már zsófit kivinni sem volt tőle, a lovagias férfi szerepköre szerint, férfias döntés:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 14:44:45

@Hódos Hajnalka: én is a lándzsás utifű szirupot ajánlanám, tényleg nagyon jó.
Meg van még egy, ami nálunk jól bevált, az a Sinupret szirup, ez kifejezetten jó az antibiotikum kúra mellé. Gyógynövényes ez is, gyereknek is adható.

_most_ 2011.03.30. 14:45:45

@genevieve: De ha Alek rábeszéli Évát, hogy Gigit vigye ki, akkor egy csaj mindenképpen kiesik, ez nem ellentétes a szexkiborg kódexszel?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 14:46:29

@genevieve: na jó, de Zs. rossz hatással volt a bioritmusára, és egyáltalán nem volt kompatibilis vele! :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.30. 14:48:36

@pushpang: Micsoda? Egy Zs. kaliberű csajszi volt rossz hatással a bioritmusára? Amikor Évát ostromolja folyamatosan, meg az idősebb tanárnőnél is be akart vágódni? :)

genevieve 2011.03.30. 14:52:07

@pushpang: azért megdugta volna őt is:-)

de az volt neki az első párbaj és nem tudta mennyire erős, ezért akkor mindenképpen olyat kellett választania aki általános vélelkedés szerint a leggyengébb lehetett

B_Kata 2011.03.30. 15:01:43

Hajnikám, egyem a szívedet, annyira gyengén írsz... Nem szokták legalább néha nívós posztokat olvasgatni? Pedig a hogyvolton is vannak ám.

picigyongy 2011.03.30. 15:03:07

@gernika: Bekukkantottam - visszaiolvasni sincs időm , ha esetleg keverlek, akkor bocsi : senki ne legyen beteg , gyógyuljon meg....Nem hülyeségként írom - takonykór nélkül én sem úsztam meg a telet!! - egyetlen köptető használt száraz köhögésre : Izlandi zúzmó!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:04:33

@Gee Halen: hát, a múltkor ezt mondta. :) Meg azt is, hogy igen, megdugta volna, naná, de amúgy egyszerűen nem tudott egy légtérben létezni vele. Még a mensás Bibiánánál (ezt most így kell írni, annyi ná van benne?) is bepróbálkozott, az meg csak lesett. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.30. 15:07:34

@genevieve: meg hát! :D
na igen, azóta sokat változtak a viszonyok odabenn. Azóta már nagyon jól tudja mennyire erős. Meg azt is, hogy Éváról is tudja. Néha meg vagyok győződve róla, hogy azért dumál annyit Évának, hogy az elbizonytalanodjon és rosszul válasszon célszemélyt a párbajra és kinn maradjon. Na meg akkor jobban ANikóra tudna koncentrálni. :D
süti beállítások módosítása