Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x101

2011. március 28. 15:00 - Hódos Hajnalka

Rögtön a poszt elején leszögeznék három dolgot. Az egyik, hogy a Hogyan tudnék élni nélküledtől legszívesebben üvöltve kirohannék a világból, a másik, hogy a tűzhelypucevánál rohadtabb konyhai meló nincs a világon. Végül, de nem utolsó sorban, ha Peticsé kommentelőnk akár egyetlen pozitív jelzővel illeti Éva táncát, amit a kertben, Alekosz előtt lejtett és a jegyzetembe a végelgyengülésben döglődő kígyó agóniájának utolsó pillanatai címen került be, sírva fakadok. Alekosz nincs megelégedve magával. Furcsa alakú lett a feje, és a bőre is tiszta ragya. Hogy mit kenegetett hosszasan az orrára, fogalmam sincs. Éva a dryvitot szedi az arcáról, közben arról beszélgetnek, hogy Alekosz nagyon kanos hangulatban volt előző este. Hát miért nem hoztunk össze valamit? Túl lettél volna rajta, azt’ kész. Egy hétig levan a gond. Alkohol hatására Alekoszból előtör a szexkiborg és nem a nőre, hanem a célra, a megtermékenyítésre koncentrál. Ez így van, nincs mit hozzáfűznöm. Ha van egy buli, automatikusan a vége az ágy. Egy nővel. Vagy kettővel. Voltál már kettővel? Nem. Alekosz, Éva úgy értette, egyszerre, nem úgy, hogy összesen!

Mindenki húzzon egy nevet az urnából, a kihúzott lakó fejével kell gondolkodni és személyre szabott tanácsot adni egymásnak, vagy ahogy Laci megfogalmazta, na gyerekek, kezdődik a feszkó! Gigi azt tanácsolja Lacinak, olyan emberre tegye a jelét, akivel volt konfliktusa. Évára vagy Alekoszra. Alekosz felháborodik. Bölcsen cselekednél, ha nem rám dobálnád a jeleket! Pusztán rutinból, megszokásból nem kell jeleket dobálni, hát vannak még itt mások is! És kimondja az ominózus mondatot, nem lesz ennek jó vége. Laci a kiválasztáskor ezzel magyarázza, miért Alekoszra tette a jelet, az meg nem érti, poénból mondta, de úgy látszik, beépült a szürkeállományába, lehet, hogy még most is ott van. Anikó Jerzsinek ad tanácsot. Éva és Anikó az, akivel konfliktusa volt, ebből a kettőből válassz. Ha a Jerzsi tökös gyerek, rám rakja, vigyorog Éva. Alekosz Gigit húzta, a tanácsa, hogy a testvérén kívül bárkire rakhat, ne álltassa magát. Hát rám raktál már háromszor vagy négyszer és még mindig stabilan itt vagyok, még mindig nem tüntettetek el, piszkálódik Éva. Béci odaszól neki, ha tudnál gondolkodni, mielőtt beszélsz! Azt hiszem, ezt hívják falra hányt borsónak. Béci Évát húzta, a húgát vagy Jerzsit javasolja neki, azt nem tudja, Lacira rakna-e jelet. De én mégis amondó vagyok, hogy rakd a jeled Alekoszra, szerintem úgy járnánk a legjobban. Miért? Megszűnne a sok konfliktus, amit itt hallgatok. De hogy szűnne meg? Úgy, hogy valamelyikőtök kimenne a picsába, röhög Béci.

A tulajdonságok vásárlását mint játékot akkor sem érteném meg ha egy székhez kötöznek és végtelenítve játsszanák a fülembe a dingdingdongot. Mindenkinek száz forintja van és minden tulajdonság három forintról indul. A tulajdonságokat nem maguknak, hanem egy másik villalakónak vásárolhatják meg. Az okosság úgy okosság, hogy valaki okos, vagy úgy hogy biznisz? Ezzel el is dőlt, hogy ez Jerzsihez kerül, Éva körbe is röhögi. A humorosságot Gigi kapja, Éva azzal indokol, nem volt még olyan megnyilvánulása, ami poénos lett volna. Gigi elismeri, ő nem egy humor teljében levő lány. A szépségért nagy a harc, Alekosz majdnem minden pénzét rászánja, hogy az övé legyen. A másik tulajdonság, amit megvásárolt, az igényesség. Mindkettőt Évának vette, az indoklás az, szépek csak egyféleképpen lehetünk, ha igényesek vagyunk. Éva, ha szép lenne, akkor nem nézné magát nyolcvan milliószor a tükörben. Szép lehetne, ha azokat a dolgokat, amik széppé teszik, a piperékre gondolok nem egy kukászsákban húzná maga után, nem a szekrény alján, a fiókba behányva tartaná. Éva levonja a következtetést, tehát én egy igénytelen, ocsmány nő vagyok, köszönöm szépen. Ne tessen megsértődni, az árt a szépségnek.

A következő jelenet a találgatásoké, tiszta Szabó család fíling, Gigi beszedi a ruhát, vasal. Alekosz és Éva a fürdőszobában diskurálnak. Alekosz nem akar Gigivel foglalkozni, sokszor tett már rá. Éva attól fél, hogy a napraforgó lesz a favorit, így elúszkál, itt is van, ott is van, lehet, hogy ez egy stratégia! A napraforgóval vigyázni kell! Fogd meg a combom, milyen erős! Hát még akkor milyen erős lenne, ha annyit guggoltál volna, mint amennyit miattad a többiek! A kiválasztás után Alekosz vicceskedik Lacival, játszásiból kiakad a jel miatt, aztán bevallja, hogy Lilu bejelentkezésekor, a vécében döntötte el, hogy rá rakja a jelet, jót röhög a saját poénján, aztán Évával beszél a kertben. A kollektív tudatuk nem fogja föl ezeknek, hogy már kétszer voltál párbajozni, és visszajöttél. Éva Jerzsihez való viszonyát Zsófi és Alekosz viszonyához hasonlítják, nem kell, hogy konfliktus legyen, a puszta jelenléte irritál. Megszólal, és kiköp a száján egy akkora böszmeséget! Béci érzi, hogy Jerzsi visszajön, nagyon megerősödött az utóbbi időben. Amitől parázik, az az, hogy Éva Lacit viszi ki. Laci biztos benne, hogy ő megy párbajozni.

Az igazmondó hintában arról kell vallani, ki kihez vonzódik. Béci vigyorogva kifejti, ha nem lenne párkapcsolata, ő lenne a Villa Casanovája. Nem létesítene párkapcsolatokat, de hálna. Évát is kipróbálná, milyen. Hülye vad nő. Anikót meg sírásig. És csinálná a csajok között a feszkót, egyszer ide feküdne, egyszer oda. Mindenki vigyorog, mint akit baszni visznek. Laci szerint nem kell megmagyarázni, miért Anikó. Bírom a formáját, a szemét, az orrát, a száját, úgy ahogy van. Az a fajta dolog van meg benne, amit a nőkben nagyon szeret. Akkor mi a fenéért nem állsz neki? Ó hát Laci nem olyan, hosszú szöveg az odabújásról meg arról, borzasztóan hiányzik valaki mellőle, gondolom, elvált harmincasok már fogalmazzák a szerelmes leveleket a monológ hatására. Férfiak is. Anikó fantáziáját legjobban Béci mozgatja meg, de ha hosszú távú (Anikó esetében ez vajon mennyi időt jelenthet?) kapcsolatban gondolkodna, akkor Lacit választaná. A Bécit össze kéne gyúrni a Lacival, az milyen pasi lenne! Rap és becsület. Évának is Béci jön be. Nagyon nagyon nagyon nagyon. Ő Alekosz belsejével keverné Bécit, na az milyen lenne, bele sem merek gondolni. Éva heherészve bevallja, ha nem lenne párkapcsolata Alekosszal akár egy csók is elcsattanhatott volna, sőt, a szexet is el tudja képzelni. Feltámad a szexkiborg, hoppá, még van hat hetünk, gyerekek! Úgy érzem, van remény, neki fogok állni! Na jó, mondja Anikó később a kertben, ez kegyes hazugság volt! Jó, hát részegen egyszer smárolnék vele, vihog Éva.

Kívánság parti, ami olyan jó volt, hogy ilyen jó még nem volt. Nem hiszek a szememnek, Éva és Jerzsi összeborulva lassúznak. Tényleg, nem hazudok! Jerzsinek mindig jó az illata, nem büdös, de azért frusztálja Évát, eggen. Alekosz a kertben alázza Évát, a szeretetről halvány fogalmad sincs. Kihasználtad, megaláztad, papucsnak használtad a férfiakat, ők meg téged. Aztán elküldted őket, nehogy te maradj alul. Éva rohadtulnincsigazadozik és a fent már említett mozgással tekereg Alekosz előtt. Anikó helyi vadmacskának nevezi Évát, számot küldhet. Felcsendül a hogyan tudnék élni nélküled, Alekosz bambán bambul, hajtogatja, hogy ez a legnagyobb. Jó, hát az nem érdekel, hogy én kértem neked! Hallgatom, szép. Szép. Szép. Összeölelkezve táncolnak, a többiek ordítva énekelnek, Jerzsi szerint fordult a kocka Éva és Alekosz viszonyában, hát ez a Villa.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

genevieve 2011.03.28. 23:35:07

@ddendi: látod, én is igy gondoltam, azért okéztam:-)

oriana 2011.03.28. 23:35:21

@Ayesha: én meg egy koala, mi? :D

TapOut 2011.03.28. 23:36:00

@genevieve: én összefoglalókat nem nézek, igy kénytelen vagyok a feltöltött videókra hagytakozni, amit láttam, meg ki se kellett túlzottan vesézni, mert egyértelmű volt.

Tompó 2011.03.28. 23:36:30

@genevieve: Tévedsz!!!!!! Anikó oder Erzsi lesz a végső győztes! SAJNOS!@pushpang: :DDDD a bele meg neked valókban VALÓ szerepléseit nem láttam! Képtelen vagyok megnézni azokat a "műsorokat"...

Tompó 2011.03.28. 23:38:10

@K.Tomoceusz: a "kurva ideges" emberre teccik gondolni??? ja........jóóóóóó

TapOut 2011.03.28. 23:38:18

@ddendi: nem vagyok ám olyan ijedős :-)

genevieve 2011.03.28. 23:38:28

@TapOut: jól van akkor te is másként szeretkeztél volna, de mégse mert nem jutottál volna el odáig...okés:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.28. 23:43:37

@Tompó: elég szomorú lenne, ha megint azért nyerne valaki, mert megsajnálják...

TapOut 2011.03.28. 23:44:30

@genevieve: mármint odáig, hogy valaki a fejemet a falhoz csapkodja.
erre reagáltam, idáig nem jutnék el.
az esetek nagy részében mi ketten egyetértünk, nem értem most miért probléma, hogy nem tetszik nekem Jerzy szeretkezési kulturája. ez van, nem lehet mindenki tökéletes.

MegLepke 2011.03.28. 23:44:55

@sixx: több órája senki nem szólt be neki, ahogy néztem. ha te nem hozod fel, már elfelejti mindenki:D Jó, oké, ittas vagyok és azt hiszem, hogy humoros. Remélem, érted, és nem baszol ki emiatt. És igen, én szeretem Hajnit.:)

oriana 2011.03.28. 23:48:06

@TapOut: azért gigié is az a kultúra, mert a nő irányít :)sztem

genevieve 2011.03.28. 23:48:54

@TapOut: fej falhoz csapkodása is volt? na ezt tényleg új infó nekem:-)

nem az egyáltalán nem baj, hogy nem tetszik a szeretkezési technikája, izlésről felesleges vitázni.....

TapOut 2011.03.28. 23:49:55

@ddendi: hát ő irányitott is, és másfelé, szóval nem igazán volt ez az ő kultúrája :-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 23:50:53

@TapOut: Egyszer egy szénaboglyán szekszeltem, ami tele volt hangyákkal, de tök sötét volt, fene látta. Szar érzés volt, ahogy a seggemen mászkáltak, de nem is tettem szóvá! Utána viszont...

TapOut 2011.03.28. 23:52:05

@genevieve: jaj, genevieve, ezt pushpang hozzászólására reagáltam, na......
most tényleg, ne csináljuk már ezt, nyilvánvaló, hogy mire irtam, amit irtam

genevieve 2011.03.28. 23:52:32

@pushpang: na tessék, elkapott a gépszíj:-DD

genevieve 2011.03.28. 23:53:36

@TapOut: nem tényleg nem tudtam, hogy fejcsapkodás is volt, meglepett:-)

TapOut 2011.03.28. 23:54:16

@pushpang: úristn, nagyon vizuális tipus vagyok, és az átlagnál fejlettebb empátiával megáldott, szóval ebbe most nem gondolok bele :-D

Trevlovics 2011.03.28. 23:55:08

én egyik filmemben egyszer hűtőházban csináltam, a sok fagyott hús között már a legapróbb langyosnak is örültem, még szerencse, hogy 8-an voltak a srácok és változatos volt a mezőny

Zelefánt 2011.03.28. 23:55:16

@genevieve:
Én okádásig lőném szitává azt a faszt, akinek köszönhető, hogy be sem tudtam eddig jelentkezni, ó jaj.
(Sam Peckinpah rulez)

MegLepke 2011.03.28. 23:55:23

@redhaven: ó, én bírom a csúnya szavakat, azzal nincs bajom. Az időzítést nem értem.:)

TapOut 2011.03.28. 23:56:48

@genevieve: mert nem volt, pushpang felvetette (hogyismondjam, költői túlzásként, de egyébként nincs kizárva, lepedő alatt zajlott az aktus, szóval megtörténhetett akár), ebből alakult ki az a párbeszéd, ami kialakult :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 23:57:11

@Tompó: én is csak háttérként hallgatom olykor, de nagyon szórakoztató, ahogy éltes nagymamák osztják egymást. Akkor szoktam elkapcsolni, amikor jön pl. a Sramliking autentikus ruhában és megéneklik a villalakókat.
Ennél már csak az önjelölt lúzer jobb, aki ugyanezt teszi és valamiért azt hiszi, hogy tud rappelni.

oriana 2011.03.28. 23:58:42

@redhaven: ez nem hajni volt?
bocs, de csak nézek, mint rozi a moziban :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.29. 00:00:10

Még mindig nem tudtam napirendre térni azon, hogy a "Kivel párbajozzon Év@lag?" szavazást is majdnem Alek nyerte. Ezt már nem hiszem el! NEM - HISZEM - EL!!! :)

Ja, és Bélára is lehetett szavazni... :S

genevieve 2011.03.29. 00:00:20

@ddendi: olvasd el még egyszer:-)

Albino Vernyul 2011.03.29. 00:00:30

@Trevlovics: Het Te elmebeteg vagy, +5pont..;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 00:01:10

@TapOut: @genevieve: :D:D imádlak titeket, tisztára Hacsek és Sajó vagytok most.

MegLepke 2011.03.29. 00:02:01

@Trevlovics: ezen a zele becézésen hosszú percek óta röhögök:D

Trevlovics 2011.03.29. 00:03:08

@Zelefánt: gondoltam, nem is újként akartam, csak felidézni :)

Albino Vernyul 2011.03.29. 00:03:14

@King of Shadows: Ember, poenbol meg kellett volna szavazni.. Eddig megnyerte talan az osszes online szavazast.. Milyen mar, hgy ez kimaradt.. Bevallom, en soha nem szavaztam, de most boszen nyomkodtam Alekoszt...;))

Trevlovics 2011.03.29. 00:03:46

@MegLepke: rendes vagy, milyen cigit hozzak?

redhaven 2011.03.29. 00:05:04

@ddendi: nem,nekem nincsen bajom Hajnival.

TapOut 2011.03.29. 00:06:13

@genevieve: akkor marad a Sajó :-D

MegLepke 2011.03.29. 00:06:15

@Trevlovics: fehér (avagy szürke) pall mallt. négyet. köszi. lávollak!:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 00:06:50

@Trevlovics: "legapróbb langyos" <- szóval valami kistestű rágcsáló is befigyelt? :)

Trevlovics 2011.03.29. 00:13:30

@pushpang: kis testű volt és a talpamat rágcsálta, mert ahhoz fért hozzá. nem tudom merjek-e szakmai tanácsot adni, bár végülis az én szakmám elég jól menő ma, hátha lesz aki hasznát veszi. én azóta a hűtőházas forgatás óta fogadtam el a metroszexuális külsőt, mert azért 8 ember a végjátékkal és az egyenkénti arc közelivel nem pár másodperc, nyugodtan lehet számolni másfél percet egy emberre, akkor az 12 perc, ennyi idő alatt az első 2-3 ember termése simán belefagy a mellszőrbe, egyrészt rém kellemetlen utólag megszabadulni tőle, nem mindegy, hogy a csupaszról lesöpröd, vagy körömvágó ollóval vagy kénytelen operálni, másrészt ha túl sok fagy bele és mozogsz, akkor az csörög zörög és randa látvány, meg az én művésznevem se zúz mara.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.29. 00:18:18

@Albino vernyul: Én is azt akartam, de most észbe kapott az Alek-kommandó...

@pushpang: Gigi 10 százalékkal lehagyta Alekot.

genevieve 2011.03.29. 00:18:22

@Zelefánt: dede, sokat kellene pihennem, hogy kigyógyuljak ebből a kórságból...ezért most el is húzok aludni..

jó éjt mindenkinek:)

Trevlovics 2011.03.29. 00:19:52

@redhaven: neked ez tetszik? hát te nem vagy normális! :)

Zelefánt 2011.03.29. 00:20:08

@Trevlovics:
Érdekes, de a Vonnegut-os irkálmányomat
ez az izé fullra elnyelte.
Rohadna meg úgy kétszer, alaphelyzetben.

redhaven 2011.03.29. 00:21:43

@Trevlovics: a stílért mindent megbocsájtok:))

Trevlovics 2011.03.29. 00:22:08

@Zelefánt: nem tudom mennyire vagy rutinos, arra figyelj, ha egymás után gyorsan írsz kettőt, akkor a második nem megy el, ugyan kiírja a lap alján, de nem mindig veszi észre az ember, ez ilyen flood elleni védelem, kicsit várni kell a hozzászólások között

Zelefánt 2011.03.29. 00:22:39

@genevieve:
Sokat, sokat pihenj, s ne emlékezz...
Jó éjt, szívem.

Albino Vernyul 2011.03.29. 00:23:33

@King of Shadows: Az volt a vicces, hogy az elejen Gigi vezetett, aztan Alek nagyon elhuzott, ha jol emlekszem 10% folott volt az elony, vegul megfordult, es eleg gyorsan megcserelodtek az eredmenyek..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.29. 00:25:54

@Albino vernyul: Azt néztem én is. Viszont ebből kiindulva már az sem biztos, hogy Alek az RTL segítsége nélkül teljesít mindig 50% fölött...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 00:30:27

@Trevlovics: menj a fenébe, leborulok előtted :D:D
Ha legközelebb mezőgazdasági pornót támad kedved forgatni mester Viszket a tiroli bőrnadrág címmel, engedd meg, hogy majd én adjam a cséphadarót a térdzoknis felszopó lányok kezébe. Viszek magammal orr- és fülszőr vágót, de azt még áruld el, hogy meleggyantát vagy sima hajstuccolóval könnyítsek szőrszál mentén, úgy mellileg, mint egyéb?
A metroszexuális kifejezéssel felzaklattál, volt egy ilyen kollégám. Irtóztam a sáljaitól és a lenvászon nadrágjaitól.

Trevlovics 2011.03.29. 00:40:23

@pushpang: :) a koncepciótól függ az egész, pl. használtunk már vékony és hosszú hideggyanta csíkokat is a hátszőrön a Tejút c. sorozatban. ha valakit érdekel a filmes ipar azon része, akik viszonylag kevés divattervezőt és costume designert foglalkoztatnak, én örömmel megosztom a tapasztalataimat!

Trevlovics 2011.03.29. 00:43:01

bevett sportriporteri fordulattal élve, mindezt nyugodtan elmondhattam, mert a villában közben nem történik semmi.

Trevlovics 2011.03.29. 00:46:15

attól félek, hogy annyira nem, hogy a műsorkészítőknek már kevésbé ciki a közvetítés folytatódik feliratot mutatni, mint azt, ami valójában "történik"

Zelefánt 2011.03.29. 00:46:37

@pushpang:
A metroszekszuális az az, aki beugrik a járatba, mert a tükör előtt szembesülve rájön arra hogy kurvára nem hasonlít David Beckham-re?

Albino Vernyul 2011.03.29. 00:46:50

@King of Shadows: Az a helyzet, az Alek hivok Gigire szavaztak.. Mind utaljak a Raczokat...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.29. 00:49:53

@Albino vernyul: Akkor viszont kik pumpálták fel Alek százalékát? :O

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 00:56:12

@Trevlovics: Elismerésem, érdekes szakmai kihívás lehetett egy-egy epizódban a főhős hátszőrzetébe belehideggyantázni a skorpió vagy az ikrek csillagképet.
Szerintem ajánld fel szerény, ám professzionális szolgáltatásaid A. Vajnának, ő nem csak befolyásos, de annyira szőrös is, hogy az összes referencia végiggyantázható lenne rajta.

Albino Vernyul 2011.03.29. 00:57:06

@Trevlovics: Allitolag a Belevaloban latszott, hogy a kintiek beszelgetnek.. Csak mi nem vagyunk erdemesek arra, hogy hallgathassuk..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 00:57:45

@Trevlovics: utoljára akkor láttam a közvetítést nem rég, amikor Éva vacsoráját ették. Talán nem véletlen az adásszünet.

Albino Vernyul 2011.03.29. 00:58:50

@King of Shadows: Gondolom reflexbol par a nevre kezdett nyomni kozuluk, meg jopar ilyen elvetemult mint mi, latta a lehetoseget a poenra...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 01:00:31

@Zelefánt: aaaaz az! :D De MMKK csupasz a mellkasuk. Na jó, egy-egy apró pamacs megengedett úgy szegytájékon. Úgy jelzés értékkel, érted.

Albino Vernyul 2011.03.29. 01:01:28

@pushpang: Az nem Eva vacsoraja volt, kintrol kaptak.. Ott cipeltek el a szegeny ehezok elott, akik sargaborsot, meg lencset valogatnak, vagy valogattak maguknak holnap ebedre...;)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.29. 01:03:28

@Albino vernyul: Én még azt bírnám, ha következőnek kiszavaznák Gigit, és az kihívná Jezsyt vagy Lacit... :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 01:04:18

@Albino vernyul: ja, akkor félre értettem valamit. Éva egyfolytában ott fontoskodott, hogy örülök, hogy ízlik, meg ilyesmi... De ezek szerint csak a irigykedett.
Mondjuk a sárgaborsó (boá) miatt meg is tudom érteni. :D

MegLepke 2011.03.29. 01:29:48

Hogy vagyunk, hogy vagyunk? Közben vettem cigit a benzinkúton, ha valakit érdekel. ha nem akkor is.:D

Albino Vernyul 2011.03.29. 01:45:06

Sallala, sotet kepernyo, es csak sotet, es sotet...

Albino Vernyul 2011.03.29. 01:52:42

Ja, azt kiszurtatok, hogy a Lazar Laszlo hodit cimu blokkban, a szekrenynel Aniko lemagazta a kung-fu pandat..?!: "..mert tudja, nem vagyok ehhez egyereszt hozzaszokva..".. Most kene egy pszichologus, hogy az ilyen tudatalatti dolgokat kielemezze..;))

MegLepke 2011.03.29. 02:25:44

@Albino vernyul: vazze... ez engem meggyilkol... legalább egy szonett vagy rondó, faszom...

Bredan 2011.03.29. 02:29:29

Nahát, micsoda meglepetés...
Csak nem a "Közvetítés hamarosan folytatódik" táblára érkezek már megint? :-)
Véletlen pech lenne? Vagy az RTL tovább hazudik?

Albino Vernyul 2011.03.29. 02:35:31

@MegLepke: Nagy igenyeid vannak.. Mondhatni sznob vagy.. Orulj, ha tudnak irni.. Egyedul Anikotol varhato valami.. Meg Becitol rap szoveg..;

MegLepke 2011.03.29. 02:38:00

@Albino vernyul: nem, csak én is írok verseket. és a mestereim szerint, aki szonettet nem tud, semmit nem tud, az a kiindulópont. Formára, fegyelemre nevel. Megtapasztaltam (én a korlátozást nem tűrő), és igazuk van.:)

Bredan 2011.03.29. 02:47:19

@Albino vernyul: Anikótól, írás? De komolyan ezt hiszed??
Emlékezz már, amikor a döbbent Olivér segítségével igyekezett lebetűzni a "hagyd" szót: H-A-Gy-J-D?

Albino Vernyul 2011.03.29. 03:01:52

@Bredan: Hihihi, kicsit el vagy maradva.. Mondhatni nagyon..;)

Lone Starr (törölt) 2011.03.29. 08:17:19

@MegLepke: Nem offolok bele, de ez olyan, mint a Karate Kid kezdő kiképzős jelenete. :)

Albino Vernyul 2011.03.29. 08:19:11

Reggelt..Online, ami sehogy se volt...

Lone Starr (törölt) 2011.03.29. 08:21:18

@MegLepke: Ezért kell kartononként venni. Ritkábban szorulsz rá statisztikailag, árban meg ugyanott vagy. :)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.03.29. 08:51:00

Mi lesz ha már csak egy ember lesz benn mondjuk egy hónapig mert kiesik a többi, akkor őt fogják mutatni, hogy nézi a tévén ezeket a kommenteket?

Ayesha (törölt) 2011.03.29. 08:53:10

Úristn. Fejős Éva a tévében:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.29. 09:38:24

@Szaffiblut: Én azért szeretnék továbbra is kommentelni, ha nem haragszol.

Albino Vernyul 2011.03.29. 09:43:11

@Szaffiblut: Legyszives mashol eld ki magad.. Esetleg egy box, cselgancs, vagy krav maga klub.. Levezeti az elfojtott feszultseget.,

mézescsók 2011.03.29. 09:52:24

@TapOut: Kérdés: mit és mennyit vágtak meg a "műsorból".
@genevieve: Ez így szokott lenni.
A szeretkezés és a dugás más műfaj és olykor-olykor egy-egy gyors menet is igen-igen kielégítő tud lenni ám! Fejcsapkodást nem láttam.
@King of Shadows: Bélára nem lehetett szavazni.
süti beállítások módosítása