Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Grace klinika 6x05 - Betolakodók

2011. március 28. 11:00 - Hoppancs

A Seattle Grace-t elárasztják a Mercy Westből szabadult kollégák, egyikük ráadásul a drága jó néhai George szekrényét szúrja ki magának. Izzie majdnem meg is veri, de Alex épp időben érkezik. Hőseink aggódnak, mi lesz, ha ezek minden műtétet lenyúlnak majd, még Cristina is depressziós, úgyhogy a hiányos májú Meredith kénytelen lelkesítő szónoklatot tartani. Owen továbbra sem hajlandó feltétel nélkül egyetérteni Yanggel, ami láthatóan zavarja a nőt. Izzie először durcizik Charlesszal, a hozzá csapódó új rezidenssel, de aztán megenyhül a pasi dumájától. Calliet meglátogatja az apukája, aki gyanúsan nyájas hangot üt meg, ki is derül, hogy miért. Hozott magával ugyanis egy papot, aki szerinte majd lehűti a meleg leányát. Lőttek a békés hangulatnak.

Torres Arizonára zúdítja a haragját, aki azt javasolja, adjon egy kis időt az öregnek, elvégre évekig azt hitte, van egy rendes, keresztény lánya, aztán egyszer csak bumm. Lexie egy összevert betörőt, meg egy kotnyeles kis csajszit kap, aki felemlegeti a rossz emlékű vakbélszeletelős esetet. Bezony, Lexie-ék csapata híres lett. Mozgalmas nap ez a kórházban, van szúrt seb, veseelégtelenségben szenvedő fiatal nő, és hasfájós bácsi is. Utóbbit a hírhedt szekrényfoglaló, Reed happolja el Karev elől. Charles megtudja, hogy Izzie rákos, cserébe elárulja, hogy ő meg bele van zúgva Reedbe. Mindkettő kellemetlen. Richard nem örül, hogy a HR-es nőci ki akarja oktatni a helyes elbocsátási módról, aztán meglepődik, mikor megtudja, hogy emailben kirúgni a népet nem a legjobb megoldás, mert Megan például perel.

A Lexiehez csatlakozott April egész ügyes, ami nem jó hír a fotografikus memóriájú kis Greynek. A megkéselt beteg támadója (aki amúgy azért pipa, mert a férfi az ő kicsi lányát húzogatja) kalapáccsal próbálja befejezni, amit elkezdett, de az egyik új doki leteríti. Karev visszalopja Reedtől a pácienst - akinek úgy tűnik, mellékvese daganata van - és még a műtét is az övé lesz. Így kell ezt csinálni! A betörő azt javasolja Lexienek, vágjon vissza az őt leégető Aprilnek. Alex korán örült, mert Reed megint egy lépéssel előtte jár, és talált egy másik bajt a betegnél, aminek a helyre tételéhez viszont ő mosakodhat be. Torres apu ószövetségi idézetekkel bombázza Calliet, és még a papot sem hagyja szóhoz jutni. A lány persze nem bírja sokáig, visszavág az Újszövetséggel, és elviharzik.

Lexie új haverja ellopta April jegyzeteit, amik sok mókás titkot tartalmaznak a csajról. Kis Grey eleinte tiltakozik annak áttanulmányozása ellen, de a rivális újabb beszólása megadja neki a végső lökést. Amíg Yang ebédelni merészelt, elhappolták előle betegét, most már kezdem tényleg sajnálni. Kiderül, hogy Charles csak érdekből volt jó fej Izzievel, és természetesen pont akkor fejtegeti, mekkora balek is Stevens, amikor az épp arra jár. Vége a barátságnak. Izzie szembesíti az újoncot azzal, mennyire jóságos és tökéletes mindenki itt a Grace-ben, buszok elé vetik magukat, megműtik egymás agyát, soha nem bántják a szeretteiket. Alex és Reed páciensük lányától kapnak bőséges fejmosást, amiért csak egymást szívatják egész nap, ahelyett, hogy az édesapját gyógyítanák. Jogos.

Yang zokogva ront be Meredith szobájába, mert nagyon hiányzik már neki a szívek fogdosása és vagdosása, de nincs rá lehetősége. Mer egy kis tévézéssel vigasztalja. A vesebajos hölgy nagyon rosszul van, valaki elszúrta a dialízist. Bizony Izzie volt az, mert ideges lett Charles miatt, és félreolvasta a laboreredményeket. Emiatt most nem kaphatja meg a nő a neki szánt szervet, ami nem jó hír, mert anélkül három napon belül meghal. Arizona beszél Torres papa fejével, amire a férfi nagy csenddel reagál, majd kibékül a lányával, azzal a feltétellel, hogy ha eljön az ideje, azért lesz némi esküvő, meg unoka.

Lexie bocsánatot kér Apriltől a noteszlopásért, meg az azt követő kínos célozgatásaiért. Stevenst hívatja a Főnök, és elmondja neki a betanult elbocsátó szöveget. Bizony, egy ideje Hunt és Shep is aggódott a szőkeség érzelmi stabilitása miatt, és ez a vese-ügy bizony nem használt. Ha már így alakult, Izzie elhagyja Alexet is, de azért megtiszteli egy búcsúlevéllel, elvégre olyan szépen kiállt mellette a nehéz időkben.

Címkék: grace klinika
2 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acron 2011.03.28. 22:03:48

Végre, végre, végre!!!
Már nagyon vártam a HV-kat, köszi!!!
Ugye nem kell túl sokat várni a következőre?

Hoppancs · http://www.cseppetsembolcs.blog.hu 2011.03.29. 00:36:55

@Acron: Nem kell, ne aggódj!
Már feltöltöttem a 12. részig. Szóval majdnem teljesen utolértem az RTL klubot.:-) Jönnek majd szépen egymás után.:)
süti beállítások módosítása