Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4x100

2011. március 27. 15:25 - Hódos Hajnalka

Száz szónak is egy a vége, itt a századik poszt. Lilu, mintha csak sejtette volna, hogy a mai nap különleges, kiöltözködött, mint szarospista Jézus neve napján, strandkorlátkék blézer a nyolcvanas évekből, öklömnyi tüllös-láncos kitűzővel, diszkrét tevepata, leveletkaptamlájf fíling, ezt a vizuális csimborasszót később majd felülírja Alekosz sztriptíz jelenete, nem tudom, mi fogja feledtetni velem a retinámba égett képet, ahogy kisgatyiban mászik fel a rúdra térdzokni, fél pár bakancs kombóban, de haladjunk sorjában. A kellemes hangulatú őrség alatt egyetlen dolog nem történik, őrködés. Anikó puskával várja az ellent, Gigi szétlövi a bódét, Alekosz elmegy, körbenéz, pörköltszaftos tésztát vacsorázik. Anikó rajparancsnok úrhölgy ezt reggel úgy értékeli, semmi említésre méltó dolog nem történt, vagyis a nyugdíjas, állandó éjszakai műszakba beosztott portások szófordulatával élve esemény nem történt.

A parancsnok urak azonban mindent tudnak, megvizsgálják Gigi lábát, játszott a fegyverével? Nem uram. Én húztam meg a ravaszt. Elsütő billentyű, a ravasz az a róka. Beleakadt az ujjam. Anikó kiszabja a büntetést, tíz guggolótámasz. Alekosz enyhe nyomásra bevallja az éjszakai zabálást, meg akarta könnyíteni a mosogató dolgát, ezért termelte magába az ételt. Alekosz, fekvőtámaszba le. Mi ez, startpozíció? El akar futni?

Időre cihelődés után tesztelik a villakatonák kitartását, az első feladat korláton támaszkodás. A lányok kezdenek, lássuk, ki mennyire kitartó? Éva két másodpercet teljesít, és még ezt is eltúloztam. Az erő végtelen, gondoljanak Yoda mesterre. Az erő az erőbből származik. Az erő tartja fenn a bolygókat. Gigi bírja legtovább. A fiúk közül Béci, aki szerint ez nem erőnlét kérdése, agyban kell eldönteni. Ezért bírta Alekosz is nagyon sokáig, nagyon ott van lélekben, tovább bír mindent lélekben, mint a teste. Fájdalomtűrés. Gondolkodó állás, hát a falnak támasztva, csajka a combokon. Anikó teljesít a legjobban, Béci csalással vádolja. Ani, a párkányt fogtad végig! Anikónak rosszul esik, ha ő veszít, magára dühös, nem vádaskodik. Béci, ha tudta volna, a fugákba kapaszkodik, akkor ő is tovább bírta volna.

A hét legjobb villakatonájának szánt technikai eszközt két rosszfiú eltulajdonította. A nyugiszobában van, nézik a képernyőt. Hát azok meg kik? Valami két izé, ork. A zászlónkat is elvették! A kantinunkat is! Hogy a gyufás feladat hogyan kapcsolódott a cuccok visszaszerzéséhez, fogalmam sincs, egy perc alatt kell megoldani az egyenletet, minden tovább percet meg kell vásárolni, az ára ötven guggolás. Egyetlen gyufaszálat lehet áthelyezni. Gigi megfejti, jöhet a kulcskeresés. A nyugiszobát lelakatolták, Bécinek bekötött szemmel, Gigi irányításával kell megkeresnie. A kertben műanyag flakonok vannak, tele vízzel, a másodikban meg is találják a kulcsot. Jöhet a stratégia kidolgozása. Négy fő fogja végrehajtani a feladatot, a maradék három biztosít. És ha csak egy ember marad életben, azé lesz a laptop? Éva, milyen kedves a társaival, ezzel elnyerte azt a pozíciót, hogy a csapatból ő lesz az első ember. Lassan kell bemenni, profik, ha berohanunk, leszednek bennünket, elmélkedik Laci. Alekosz tárgyalást javasol. Jó, hát a legegyszerűbb az lenne, hogy bevágom a hang-fény gránátot, ez egyértelmű. Éva bemegy, aztán köpi őket!

A remek ötletek után halkan osonnak az ellenhez. Benyitás után a lányok visítanak, mint a szopós malac, ezt önmagában fegyverként értékelhetjük, ennek vége, ennek is vége, nagyon félelmetesek voltak! Nagyon félelmetesek, de én nem haltam meg szerintem! Anikó biztosítja, hogy biztos halottak, az ajtóból még belelő kettőt-kettőt a rosszfiúkba, örül, én hangosan röhögök. A behatoló állomány minden tagja kapott lövést. De nem haltak meg, ez biztos.

Gratulálok, túlélték ezt a hetet! A military hét legjobb katonája Anikó. Anikó villakatona szeretne valamit mondani. Drámai hangon. Nem tud elszámolni a lelkiismeretével, mert a mai nap folyamán volt egy feladat, amit nem szabályosan hajtott végre. Ez igazságtalan a többiekkel szemben. Erről beszélünk, Anikó. Tisztában vagyok vele. Mi legyen ezzel, lóbálják előtte a technikai eszközt. Annak kell odaadni, aki végig maximálisan teljesített. Ön maximálisan teljesített végig, van, aki nagyon sok feladatot nem csinált szabályosan végig. Akkor nagyon szépen köszönöm! Oszolj után önök civilek! VillaRaj, ’gyázz! Oszolj!

A civilek bulit tartanak, Éva rózsaszínű műanyag ruháját a fenekére biggyesztett pompommal és a térdig érő pornócsizmával a legfölsőbb szinteken sem tudom értelmezni, tán nem is baj. Anikó és Gigi decens kurvának vetkőzött. A fiúk vehettek volna rúdtánc órákat Szandikától. Vetkőznek is, Jerzsi hozza a szintet, a lányok a változatosság kedvéért dobhártyaszaggató hangon visítanak, mutasd az egeret! Az egér Jerzsi tangájának elülső része, úgymond. Béci hentesnek öltözött, bárddal a kezében lép a rúd mellé, borzasztó, röhögök. A boxer lecsúszik róla, libben a henteskötény, visítás, Anikó sikoltozik, nem láttam semmit! Én se. Lázár László munkavédelmi sisakban segget és hasat villant. Alekosz tengerészbe oltott vasutas egyenruhában áll percekig. Vedd le a nadrágodat! Fuldokló röhögésben török ki, Alekosz komótosan elkezdi levenni a gatyát, bakancson keresztül. Könnyesre röhögöm magam. El is esik. Ledobja magáról a felsőt, a látvány tragikus, indulna, de a csajok visszaparancsolják a rúdhoz, és anyám. Felmászik rá. Nem is egyszer. Kisgatyi, térdzokni, fél pár bakancs. Mikor harmadszor csúszik vissza, eltakarom a szemem és vinnyogva röhögök. Most is.A buli végén Éva piros pizsiben mereng a kertben. Sóhajtozik is, mint egy rossz orosz dráma főhősnője. Hiányoznak érzések, impulzusok….tavasz…Hát feküdjünk le, szexeljünk! Hát ha az hiányzik! Te miről beszélsz? Tavasszal zsonganak a lányok, nem? Ott a szöveg is, úgy gerjedek, mintha tavasz vóna! Éva jézusomozva bemegy, de Alekosz cseszegeti a fürdőben is. Összehozhatnánk valamit. Hogyne. A hogyne hangsúlya fergeteges lett, azt hittem, csak én tudom így kimondani. Ami végleg kiveri a biztosítékot Évánál, a következő mondat. Vannak időszakok, mikor nem érdekel benned más, csak az, ami a bugyidban van. Éva lehülyegyerekezi Alekoszt, a nem a játszókutyád vagyok visszavágáson megint röhögni kezdek. Hozzá vagy szokva, hogy papucsnak használod a férfiakat, de vannak férfiak, akik nem azok. És ha egy ilyennel találkozol, megáll nálad a tudomány.

A kiválasztást kisfilmmel kezdjük, elmélkedések, aztán a katonai hétről kérdezgeti őket Lilu. Éva megkedvelte a két kis komát. Alekosznak nosztalgikus volt, Anikó el sem hiszi, hogy ő nyert, Gigit és Bécit tartotta esélyesnek, mert ők a legügyesebbek. Hat hét múlva véget ér a játék, Alekosz legnagyobb bánatára, hihihi. Béci egyre jobban kivan, kedve lenne kimenni, tavaszi zsongás, Anikónak meg már csak maltert meg téglát kell nyerni és szép lassan felhúzza a házat. Laci is belső harcban van, ez a hét nem úgy sült el, hiányzik neki a kinti élet. Tábla, táska, szabályok ismertetése, miért nincs Bécin a lila kendő. Kisfilm, milyen volt a hangulat, mikor Béci visszatért a párbajról. Éva ebből a párbajból azt tanulta, arra kell tenni a jelet, akivel nem akarnak együtt élni, ne jöjjön létre többet ilyen párbaj. Konfliktusokat akar látni. Gigi azzal a céllal jött a villába, hogy még a bátyját is lenyomja, de mindenki erős karakter. Most egy kisebb célja van, azt szeretné elérni.

Éva pillanatai a katonai héten. Igen, lázadó típus vagyok, próbáltam változtatni, de azért tegnap is odaszúrogattam a mukiknak. Kisfilm, Alekosz mint rajparancsnok. Jó érzés volt parancsolni a többieknek, de az eminenseket nem szeretik a laktanyában, nem kell teljesen jónak lenni. Mindenki meg volt elégedve Alekosszal, Lilunak könny szökik a szemébe, nem is lesz ma kiválasztás, hanem ülnek kézen fogva a kanapén. Személyes konfliktusok. Úgy tűnt, hogy Alekosz és Anikó közel került egymáshoz, de ennek véget vetett egy pisiszünet. Alekosz, hogy értékeled? Anikó részéről el vannak túlozva ezek a konfliktusok. Anikó? Alekosz sokszor igazságtalan velem, lehet, hogy érzékenyebb vagyok, nekem az apró dolgok is konfliktusok. Éva és Alekosz kapcsolata. Gigi igaznak tartja a barátságukat, de neki más fogalmai vannak a barátságról. Lacinak is, olyat nem mondunk a barátunknak, hogy nem jó a segged. Van két villalakó, akik olyan régen ígérgetik egymásnak a párbajt, hogy el sem hisszük, Éva és Jerzsi. Jerzsi, komoly ez az ellentét? A kapcsolatunk gyönyörű. Pro-kontra. Lilu egyébként nagyon büszke Jerzsire, aki nagyon szépen beszél, ez Alekosznak köszönhető, aki a dzsedije volt. Olyan szinten fel tud idegesíteni, legszívesebben felképeltem volna! Máskor meg kenyérre lehet kenni! Jön a böszmeségeivel és kiakaszt! Gigi nem szól bele az Éva Jerzsi vitákba, de fáj neki. Béci úgy látja, Évát már Jerzsi puszta jelenléte is bosszantja. Éva kapja fel a vizet, de hogy min?

Kezdjünk, Alekosz, te vagy az első. Megihletett a katonai hét. Az ember, aki a jelet kapja, ért a katonáskodáshoz, szeretné látni, milyen a csatában. Olyan nincs, hogy valaki úgy jut el majdnem a fináléig, hogy nem párbajozott, Laci. Laci délután két-három óráig nem tudta, kire fogja rakni, aztán elhangzott egy mondat, nem lesz ennek jó vége, Alekosz. Akire Anikó teszi, azzal kifejezetten jó lett a kapcsolata, riválisának tartja, Gigi. Gigi nem lepődött meg, számított rá és Évára teszi a jelet, mert megbocsátott, de nem felejtett, fájó dolgokat csinált vele. Éva nem fog meglepetést okozni, a rajongói levélben mindent leírt, nem tetszett neki, amit a pofájába vágott, mert a sunyiság nem jellemző rá, Jerzsi. Jerzsi úgy tudná a kapcsolatukat jellemezni, hogy a rosszkislány és a jófiú, folytonosan veszekszünk, ennek véget kell vetni, Éva. Béci félt attól, hogy neki kell dönteni. Volt már szó arról, hogy őt akarjuk kinn látni, a katonai héten kijött az énje, Éva. A villalakók úgy döntöttek, hogy Évát küldik párbajra. Éva? Amíg a testvérpár itt van, meg a Laci és a Jerzsi, ez lesz. Ennek véget kell vetni.

Köszönöm a képeket S-nek!

 

Címkék: vv4
1044 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

John May R 2011.03.27. 15:27:41

Hajni kösz mind a 100 hávét :)

Boldog névnapot és boldog századikat! :)

(Első?)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.27. 15:29:44

mondhatni állandó 5.!! :))))
na akkor ötöske megy és olvas.
Hajni, boldog névnapot!

rianna 2011.03.27. 15:30:30

Majd elfelejtettem, boldog névnapot, Hajni!

christaylor 2011.03.27. 15:36:37

Hajni, nagyon sok boldog névnapot kívánok (ha ma tartod)! és köszi szépen a 100 hávét. :)

MegLepke 2011.03.27. 15:36:53

Gratulálok a 100. poszthoz. Előléptetését javasolni fogom az előljáróknál. Névnapja alkalmából a körülményektől függően küldök néhány szóvirágot. Azt nem kell gondozni, nem szükséges hozzá váza és el sem hervad.

locsolóember 2011.03.27. 15:37:14

Vagy fos9.
Na, elolvasom.

2011.03.27. 15:37:23

@rianna: KÖSZÖNÖM, URAM!
(szándékosan ordibál, és szólít uramnak) :)
Enyém a tablet? :D

gastro vazze 2011.03.27. 15:39:54

Boldog Névnapot a bloggerinának és mindenkinek erőt egészséget a kitartásért , ami kellett a 100 db vv rész végignézéséért (bár több az már, de legyen 100 az si:D).
Akkor most megolvasom:)

Hannibal22 2011.03.27. 15:41:13

Századik,úristN! Boldog névnapot!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 15:44:06

Hajnalkának boldog névnapt a legfelsőbb szinteken:))!!

Köszönet a hávékért, és gratula a 100.-hoz, illetve mind a százhoz:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 15:45:20

@Hannibal22:
nahát , itt lökdösődsz, és még be is előztél:DD

Bogi és Burkó 2011.03.27. 15:45:49

A 99-ben egyszer már megtettem, de úgy sítlszerű, ha itt is boldog névnapot kívánok !

@gastro vazze: sskk nem használd mégegyszer azt a szót a jelenlétemben, hogy "megolvasom". A nagyfőnök is ezt mondja,mikor megkapja az írásos anyagainkat. én meg úgy állok addig az asztalsarkánál , mint valami elfuserált Safranek. :)

Zelefánt 2011.03.27. 15:46:09

Csúcsribiknek nem áll jól a levelibéka-öltözet.
Az én naptáromon pedig -- írtam volna -- de közben rájöttem, hogy a fiam eltekerte két hónappal előre a naptárt...
Boldog Hajnalka-napot és évet, a Hajnalkáknak, s megatöbbieknek is, akik még kevésbé azok.

locsolóember 2011.03.27. 15:46:44

A parancsnok urak azonban mindent tudnak, megvizsgálják Gigi lábát,
- játszott a fegyverével?
- Nem uram. Én húztam meg a ravaszt.
- Elsütő billentyű, a ravasz az a róka.
Akkor mégsem tudnak a "komák" mindent.
A ravasz, az az Anikó.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 15:47:58

Én a mai összefoglalóra leszek nagyon kiváncsi. Az éjszakaiban végre megvolt minden amire egy ilyen műsor ki lett találva.

Szaffi B. 2011.03.27. 15:49:06

Ide is írom, hátha a másikban elveszik: Boldog Névnapot Hajni! :)

locsolóember 2011.03.27. 15:51:45

@Bogi és Burkó:
Megboldogult nagyapám használta ezt a szót.
"Megolvasom a pénzt."

rianna 2011.03.27. 15:51:59

@hullámpapír: maximálisan teljesített, katona :D Magáé a tablet, következő utasításig a hálókörletben tevékenykedik!!

Albino Vernyul 2011.03.27. 15:52:02

Hova elkeveredek, ijeszto..;) A tucatnyi fogalmaval nincs egeszen tisztaban aki irta a "cikket", es a cimek komolyan kemenyek..;)..:

www.nlcafe.hu/sztarok/20110307/kiderult_vv_aniko_is_a_testebol_el

Mily meglepo.. Ki hitte volna..:

www.nlcafe.hu/sztarok/20110323/baratnoje_kitalal_vv_anikorol/

haruka 2011.03.27. 15:54:22

gratulálok a 100-hoz, Hajni! :)

genevieve 2011.03.27. 15:55:55

@Albino vernyul: már várom azt a cikket a blikk cimlapján, hogy alek is a testéből élt:-D

locsolóember 2011.03.27. 15:56:16

Nem úgy van a szabályzatban, hogy a lila kendőt viselni kell, MMKK?
Mert akkor Bélának kinéz egy büntetés.

Bogi és Burkó 2011.03.27. 15:58:15

@locsolóember: én rajta kívül még soha senkitől nem hallottam, azt hittem ez csak olyan irodalmi kifejezés.

2011.03.27. 15:59:13

@rianna: Igenis, értettem :)
Engedélyt kérek táplálékfelvételre!

rianna 2011.03.27. 16:02:51

@Albino vernyul: hatásvadász és manipulatív, a legalsóbb szinteken. A nőknapja nem egy "színvonalas" kiadványnak tartja magát amúgy?:)) Azért a kiképzőkbe vetett sziNpátiám most elúszott :)

rianna 2011.03.27. 16:06:04

@hullámpapír: engedélyt megadom. Főzzön magának, ne egye meg a többiek maradék vacsoráját!!

locsolóember 2011.03.27. 16:11:07

@hullámpapír:
Csak pörkölszaftos tésztát vehet magához, villakatona.

genevieve 2011.03.27. 16:13:11

rossz hatással van ez az idő a bioritmusomra, délben keltem fel, de már megint csak aludnék:-(

rianna 2011.03.27. 16:16:13

@genevieve: én tegnap voltam ilyen, egész nap csak szédelegtem. Délután ittam egy kávét, hogy legalább takarításra alkalmas állapotban legyek, aztán nem tudtam éjjel aludni :)))

Albino Vernyul 2011.03.27. 16:18:16

Keszuljetek fel, lesznek nagyon csunya videok Evarol, ha igaz, valaki igerte.. Csak meg nem tudom mikor.. Mar van par a Kivansagmusorrol..

genevieve 2011.03.27. 16:19:30

@rianna: ettől félek én is, ha most alszom, akkor éjjel fent kukorékolok, holnap meg használhatatlan leszek a melóban:-(

zoxó 2011.03.27. 16:21:13

@Albino vernyul: micsinált már megint az a szerencsétlen???

tribeca 2011.03.27. 16:32:08

először is BOLDOG NÉVNAPOT HAJNI!!! és ezt is megértük, itt a 100.

G_P 2011.03.27. 16:32:09

www.youtube.com/watch?v=ImO2ZL0xgTE

Extra bunkó és agresszív rap Bécitől, nem az ezerszer látott, ez egy másik. Most ki az, aki ettől nem hányja el magát?!

Albino Vernyul 2011.03.27. 16:39:24

Tehat Alek csajozasi szokasai felelmetesek, folytatolagosan elkovetve, es emelve a tempon videorol, videora..
Elso videonal 10.00-nal Eva megy kapcsolatokat epiteni a leendo musorvezeto kislannyal..:

www.youtube.com/watch?v=jPlJLOKeQK8

www.youtube.com/watch?v=taDYasO7gGc

www.youtube.com/watch?v=ZyFkUN5JzOc

baliquez 2011.03.27. 16:41:24

Boldog névnapot! Továbbra is Hajni a legjobb csaj az egész interneten, füledérjenbokáig!

Albino Vernyul 2011.03.27. 16:42:16

@G_P: Pl. en.. Jo kis magyar gengszter rap.. Az alap is nagyon jo, utos..

penelope garcia 2011.03.27. 16:44:59

Ó, cseszd meg, Hajni, hát majd' megfulladtam a krumplipürétől, mikor Alekszexmachine jelenetét írtad. :DDD

genevieve 2011.03.27. 16:48:45

@penelope garcia: na basszus, most jutott eszembe, hogy ezt a posztot még el sem olvastam, egyből rábuktam a kommentelése:-D

vitek 2011.03.27. 16:49:12

@G_P: a zene nem rossz, de Béci mozgása itt kicsit béna, tud ennél jobbat is a srác azért. De nyilván messze van ez Ice-T vagy 50 Cent munkásságától.
Amúgy a műfajról itt lehet olvasni (en.wikipedia.org/wiki/Gangsta_rap), néhány jeles képviselőjét pedig itt sorolják fel: en.wikipedia.org/wiki/List_of_gangsta_rap_artists

rianna 2011.03.27. 16:49:24

@G_P: el-ké-pesz-tő!!! Most magamba roskadtam :))))

skorpioqueen 2011.03.27. 16:54:52

@Bogi és Burkó: Nem, nem. Az én nagyanyám is megolvasta a pénzt.

penelope garcia 2011.03.27. 16:55:19

@genevieve:

Pedig kihagyhatatlan.
Alek vágykeltőnek szánt megmozdulása festővászonra kívánkozik, lelki szemeim előtt legalábbis. :)

Albino Vernyul 2011.03.27. 17:02:16

@zoxó: Elso menet.. Hinta, ki tetszik nekik a villaban.. Evanak Bela (hasznalna a testet), de Alekosszal is prutykolne.. Vege, Anikoval cigizes kozben mar mas a velemenye.. Kizart, maximum egy csok, de csak, ha reszeg..
A Kivanagmusor meg fent nem levo reszeben egyik pillanatban Anikoval tancol (utalnak a mar belinkelt elso video "Szeretlek Aniko" kitetelere is..) A kov. pillanatban mar Aleknak napraforgozza, kurvazza, kigyozza, gonoszozza a masik ket lanyt, amellett, hogy O mindig onmaga, oszinte, stb.. Aztan ezt meg parszor megismetelte.. A vegen meg mikor a tobbiek mar lefekveshez keszulodtek, jott a katarzis, mindezt omlesztve eloadva Aleknak hizelgessel, hazudozassal, full irigyseggel, es savazassal.. Brrr....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 17:04:35

@Albino vernyul: Majd jön Peter_Cs és megvédi, hogy ő egy tisztalelkű egyéniség :)

zoxó 2011.03.27. 17:05:47

@Albino vernyul: szóval hozta a szokott önmagát:(.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 17:06:29

@Albino vernyul: Egyébként teljesen hihetetlen. Úgy viselkedik, mintha ott se lennének a kamerák.

Ezért leszek extra kiváncsi, hogy is lesz ez az összefoglalóban.

Albino Vernyul 2011.03.27. 17:09:33

@Gee Halen: Szerintem sehogy.. Mely hallgatasra tippelek..

Onlinepénz 2011.03.27. 17:13:15

Sikeres online pénzkeresési módszerek, plusz tuti sportfogadási tippek, nézd meg az oldalt hiszen sikeres pénzkeresési lehetőségeket mutatok be. penzkereses1.fw.hu

vitek 2011.03.27. 17:16:36

@NightWalker: ezért a videóért Peter_Cs mennyit fizetett? ;)

2011.03.27. 17:18:38

@rianna: @locsolóember: teljesen összezavartok. nem tudom, melyikőtök a magasabb rangú tiszt, így engedelmetekkel frissen sült bagettet ettem :)

_most_ 2011.03.27. 17:21:12

@Gee Halen: Nem tudom, én pont ezt bírom Évában hogy néha tényleg mindent kimond, amit gondol, minden cenzúra nélkül. Főleg ilyen italozós bulik végén.

rianna 2011.03.27. 17:21:24

@hullámpapír: locsoló nem írhatja felül az ÉN parancsaimat, katona!!!
Jó étvágyat :))

skorpioqueen 2011.03.27. 17:30:13

@NightWalker: Ez nagyon ott van! Hajrá, Éva!!!

kiraaaaa 2011.03.27. 17:33:18

jééééééé,nekem fel sem tűnt ez a 100 nap:) így olvasva tök jó a műsor:)

Ancilla 2011.03.27. 17:36:24

Mindenkinek szép vasárnap délutánt, Hódos Hajnalkának nagyon boldog, derűs névnapot kívánok!!!

Gratulálok a 100. bloghoz!!!

Kivlov 2011.03.27. 17:36:35

hajrá Éva, vissza kell menni!!! Béluék meg ehetik majd a kefét...

redhaven 2011.03.27. 17:37:15

@hullámpapír: szia!sütik e ottan a napsütés?
mer bagettet úgy jó enni:)

Albino Vernyul 2011.03.27. 17:39:39

Kung-fu panda tancol, aztan meghivja Anikot vacsizni, valami nagyon elokelo helyre.. Laci, az amorozzo..:

www.youtube.com/watch?v=XxPPpkS_19g

Zelefánt 2011.03.27. 17:41:32

@Zelefánt:
(Már a csúcsribi-kategóriára válaszolva.)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 17:41:40

Valaki írta itt, hogy Évának ez a harmadik valóságshowja. Az előző a Bár 2.0 volt. És előtte?

redhaven 2011.03.27. 17:43:13

@Gee Halen: előtte 25 éven keresztül éva volt.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.03.27. 17:46:41

Nektek van valami email elérhetőségetek? A blogon nem találtam ilyesmit. Szívesen hogy voltoznék nektek egy meglehetősen furcsa sorozatot csak jó lenne tudni hogy ti elfogadnátok e.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.27. 17:49:26

Hódos Hajnalka kartársnőnek Boldog Névnapot kíván BGy, a HV bajtársi közösség tagja!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 17:52:02

@Zelefánt: Vagy valami helyi, nyugdíjasok szájhagyományának útján terjedő sorozat magánéletéről.

Prof. William · http://profwilliam.wordpress.com/ 2011.03.27. 17:54:49

majd elfelejtettem a címem szelmuh@citromail.hu. ide írjatok.

_most_ 2011.03.27. 18:00:41

@Gee Halen: Nem, Évának egy véleménye van, utálja Anikót és Gigi-t, ismert okokból. Ezt azért már többször elmondta nekik is, nem lett jó vége, úgyhogy már nem teszi, főleg, hogy párbajozni megy.

Zelefánt 2011.03.27. 18:02:37

@genevieve:
Magyarázza már el valaki, hogy mi az a "fos 9-es", és miért is pont, mert szegény Ayesha-nak nem sikerült megvilágosítania.

terasz9 · http://www.teremibalazs.hu 2011.03.27. 18:03:16

"strandkorlátkék" - uramisten!
:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 18:04:29

@lami83: Akkor ez a "kimondja amit gondol" elv hogyan érvényesült, amikor Anikó nyakába borulva nyomatta a "Szeretlek!!" c. nyalizós szövegeket, vagy amikor Aleknak rázta a seggét, a nyakkendőjét harapdálta, meg azt mondta neki a többiek előtt, hogyha nem lenne az Ádám, akkor le is feküdt volna vele (is) - 5 perc múlva meg Anikóval cigizve azon röhögcsélt, hogy legfeljebb részegen csókolózna vele.

Ez a gondolatok őszinte kimondása, úgy vélem én is.

MagasMacska 2011.03.27. 18:04:38

@Gee Halen: Nem egyszerre. Egymás után. Hát Istenem, múlik az idő, változnak a vélemények...

haruka 2011.03.27. 18:08:25

@Zelefánt: hogyvolt.blog.hu/2011/01/20/vv4_4x36#more2599933
ebből okulhatsz. :) Anikó sírva-nyüszögve mondta magáról, hogy ő csak egy fos kilences.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 18:09:28

@lami83: JA, Alekoszról a dolgait pedig az igazmondó (!) hintában mondta.

Tompó 2011.03.27. 18:10:54

Gratula a 100. -hoz!! Hajrááááááá Évaaaaaaaaa!!!

avanivi 2011.03.27. 18:11:28

@terasz9: " leveletkaptamlájf"
Már majdnem elfelejtettem :))

flanker 2011.03.27. 18:12:31

FRANCBA!
Elfelejtettem, hogy ma van a századik, ma én akartam az ELSŐ lenni! :-(((

Na mindegy.

Hölgyeim és uraim, CSAK MA? CSAK ÖNÖKNEK ÉS CSAK INGYENÉRT ITT VAN...

...a Nagy, összesített és update-elt beszólás-, böszmeség- és kinyilatkoztatáslista a VV4-ből:

Ez már a sok! (Anikó)
Kicsit fáziskéséssel el voltam maradva (Alek)
A bulin ez megint kimutatkozott (Béla)
Bort beszélsz, vizet prédikálsz (Éva)
A táncra tettem a lényeget (Trixi)
Futkos tőled a hátamon a szőr (Oli)
Kellemetlen helyzetbe kényszerített (Alekosz)
Papírnyomdai írószerrel nem tudnám elmondani (Gigi)
Önhatalmúlag szeretne sztriptízelni nekem (Gombi)
Bennem van vagány becsület (Gombi)
Mindig, minden körülmények között (Balázs mondta először!)
MinDÍG, minden körülmények között (Alek-félrebarbarizálás)
Úgy be vagyok képzelve (Szandi)
Ez nekem az elvemmel szembe' van (Szandi)
Ki nem volt arra tisztelettel? (Szandi)
Az én értékrendemben a probléma túlnyúlt (Alek)
Próbálom elódázni (Szandi)
Az építő jellegű kritikám sírásba fakadt (Alek)
Megbüntetésben részesül (Oli)
Ő áll hozzám a legtávolabb (Anikó)
Megdöbbentően hallom (Oli)
Kint, a villán belül (Éva)
Véleménykinyilatkoztatásaim (Alek)
...nemcsak a csicskáztatással alapozódott meg volna... (Évi)
Akkor én próbálok neked meg segíteni! (Évi)
Ez rám nagyon rosszul érint (Alek)
...és ilyen fars arcok vannak! (Zsófi)
Nem egy felemelkedő pozíciójú jelző (Gigi)
Kifigurázza adott embereket (Béci)
Nagy erejét megsuhintva (Laci)
Fokozott lelkiállapotban vagyunk (Laci)
A bolhára miért csinálunk elefántot? (Laci)
Bezártságos komplexusom van (Éva)
A serpenyőnek két mérlege van (Szandika)
Megjött a nemes, arab ...nő! (Szandika)
Hányszor fordultál pálfordulást? (Éva)
Nekem ez volt a csepp a pohárba'! (Éva)
Szeretethiányra van szükségem (Oli)
Dre... degragáló (Béci)
Magam alatt vágom a fejszét (Oli)
Te fogalmad van arról, miket pedálozol? (Gigi)
Egy embernek a szájára nem veheti fel senki (Gigi)
Bevágódni a hierarchikus rendben... (Alek)
...azt érzik, hogy övéké a faluvilág főtér (Éva)
Érzem azt felőled, ami nem pozitív (Éva)
Mindenkiben fölháborodást keltettem föl (Alek)
Egy-ketten magukra találtak (Balázs)
Nem vettem a szájára magamat! (Éva)
Soha nem venném a szádra az anyádat! (Gigi)
Be vannak takvarakva, tényleg takra vannak állítva a poharak (Alek)
Vannak összehajtott hangedlijeim (Alek)
Ez nekem a lovaglópálcám! (Alek)
...akkor már nem csapongnál ki (Anikó)
Nem jut el a kollektív tudatáig (Alek)
Merhogy másra pocskondiázol..., de hogy még engem is kitalálsz! (Szandi)
Itt, a gravitációba’ biztonságban vagyunk (Szandi)
Elástam a síromat (Éva)
Engem érdekel, mert kifalsulsz (Éva)
Provokatív viselkedésformák, amiket tanúsítottak (Alek)
Vízipisztoly vagy vaktölténnyel! (Jerzsy)
Fölüdülő látvány (Alek)
Nincs önálló tudatod (Alek)
Ilyen megfogalmazott szavak... (én még nem láttam) (Éva)
Feszély van közöttünk (Jerzsi)
Neked nem szeretethiányra van szükséged (Alek)
Borzasztó roppant módon felidegesített Jerzsy (Éva)
Akkora kétoldalúság veszett el benned (Alek)
Pont ezt kellett kispécizni? (Jerzsy)
...meg itt bent is a feszület (Béci)
Egyre jobban erősödik ez a gondolati érzés bennünk (Jerzsy)
Feszülnek rajtam a farmerok (Jerzsy)
Tetted alá a lovat (Béci)
Tudom, hogy ez csak ideig-darabig fog tartani (Béci)
Én hiába biztatom arról (Béci)
Az emberek meg vannak makkanva (Éva-Szandi)
Én sírással adom ki a fájdalmat, a düht (sic!) (Anikó)
Ez egy másik szemszög (Jerzsy)
Szigorlatokra, törvényekre még nem gondoltunk (Gigi)
Ez meg itt röhörészik meg kuncorászik (Éva)
Már tényleg akkora nyomás uralkodik a fejében (Alek)
Hogy mersz te mást a szájára venni? (Szandi)
...most már enyhült a viszony kettőjük között (Balázs)
Kitettem érte idézőjelben a lelkemet érte (Éva)
Láttad a fejét, hogy hogy elvetemült? (Éva)
Jerzsynek a fejében már többször eszébe jutott (Balázs)
Nem szeretném a szavakat rabolni (Gigi)
Köszönöm szépen az elismerő szavazatokat! (Gigi)
A népjóléti miniszteri posztot Lázár László személy töltse be. (Gigi)
Békén vagy hagyva! (Alek)
Nem szeretném, hogy bekiabálás jólétével éljünk itt bent (Gigi)
A legmegfelelőbb ember lett kinevezve a népjóléti miniszter élére (Alek)
Ha a szalonképtelen viselkedést megszegjük (Béci)
Ezek a barátságok nem mindig azt tükrözik, ami a valós (Laci)
A nulla 24 órájában a hülyét játsza (Béci)
Ez nem fog menni, mert ma önkielégítettem (Jerzsy)
A magyar történelem során egy pár így még nem volt. (Jerzsy)
Az, hogy maga védekezik, én arról nem tehetek (Jerzsy)
Nekem kell betartani a szabályszegést (Béci)
(A belügyminiszter pedig) vandalizmus hatása alá került (Gigi)
Ezeket az sms-eket mi leválogatjuk (Balázs)
A Gombit nem azért küldtük, hogy ő vesztesként térjen vissza (Béci)
Erejem teljében vagyok (Gombi)
Alekinnyó nem tud a nők nyelvén bánni (Oli)
Olivér (...) hiánya nagy űrt hagyott a személyemben (Szandi)
Általuk a legerősebb ember (Balázs)
Az meg már trégent (sic!) rossz (Alek)
[vagy Az meg márt régent rossz!]
Nem vagyok formában. Formában vagyok, csak nem vagyok napi szinten gyakorlott (Alek)
Eddig terjedt a levegő a tüdőmben (Alek)
Családra, nemre és hovatartozásra vonatkozóan legyen büntetés kiszabva (Laci)
Béci a Gigit is lepróbálja elnökösködni (Évi)
Te hozod ki azt a helyzetet belőlem (Évi)
Azt mondjuk beszabhatjuk (hogy hányszor alszunk együtt) (Gigi)
A nő egy olyan faj (...amely...) (Alek)
Ez egy biológiai megfogalmazás, egy hímivarsejtet foglal magában [a nyikhaj geci] (Alek)
(én érezzem magam kellemetlenül, mert) Kiszabom a szabályt (Béci)
Miről beszélsz, büdös a szagod! (Laci)
Próbálták a legmaximumot nyújtani (Laci)
Olyan nagyképűséget mutat be, hogy az őrület! (Évi)
Olyan embert vigyél ki, aki szükségeltetik abban (Laci)
Mit gondol magáról ez a majomkutya? Büdös, ócska kutya! (Gombi)
(föl lettek vonultatva a stílusok,) Megtaláltam mindegyikben az érdeklődési kört (Alek)
A villa két, egyik leggyönyörűbb lánya (Alek)
Nem hajlandó figyelemben venni (Balázs)
Lenne egy kutya, amit rögtön szerválnék (Szandi)
Klassz, frappáns lakás, emberi fogyasztásra alkalmas (Alek)
Embereknek az unszimpátia-tárgya vagyok (Alek)
Miért ilyen titkozatos Alekosz (Győzike)
Szandinál kifutott a tej a pohárból (Zsuzsi)
Őrizzük meg a pánikot! (Alekosz)
Én csak kérdeztem egy kérdést... mert volt egy kérdés és én megkérdeztem...(Éva)
Éva nem beképzelt, mert nincs már mit beképzelnie (Alek)
Ez nem egy szöveg konkrétan, ezek sorok (Jerzsy)
Az ő idegei sem voltak a topon (Éva)
Zavarja a férfiúi hiúságodat (Éva)
Nem érti meg, hogy (a horkolás) egy emberi tulajdonság? (Buci)
Valami bélrendszertisztító-kúra kellene (Jerzsy)
(Annyit) Mászkálok az udvarra, hogy megtiszteljem a többieket (Jerzsy)
Amennyit szabad kereteken belül megengedek magamnak (Gigi)
A szó szoros értelmében szexen kívül minden volt (Jerzsy)
Te pont az a típusú gyerek vagy, aki járható út az Anikó kegyei felé (Alek)
Jobban veszem a levegőket, a fizikumom ...visszajött (Jerzsy)
Ez a kémiai szikra. (Éva)
A férfinak való érzésemnek a legcsekélyebb szintjét sem meríti ki. (Alek)
(Gigi) Dominanciális hajlamokkal rendelkezik (Alek)
Jó idéző... jó jelbe idézőjelbe, tehát nem rossz értelembe' (Alek)
(Anikó) Kivetette a csápjait (Balázs)
Azok a geszti...lukások, azok az arckifejezések! (Béci)
Elvetemült, veszedelmes küzdelem volt (Alek)
Ezt beépítem a szövegkörnyezetembe (Alek)
Impulzív, erős kinyilatkoztatású személyiség (Alek)
Nem akarok az ítélkezésnek a központja lenni (Szandi)
Engem tesznek zavaró tényezővé (Éva)
Megint kezdek így bekategorizálva lenni (Anikó)
Megpróbálok többet hozzád viszonyulni (Béla)
Voltak fonalak, mikor teljesen elveszítettem az egészet (Gigi)
(Szandikával) Mi nagyon megcsíptük egymást (Oli)
Konkrétan letámadt (sic!) (Gigi)
Látom rajtad, hogy olyan feszület van benned (Laci)
Megkértem valamire, pontosabban utasítottam, hogy valamit ne csináljon, azaz változtasson (Jerzsy)
Apám vadász volt de úgy volt vadász, hogy sose volt vadászaton. (Alek)
Főleg ezzel a bélszerkezettel (Laci)
Nem bírom ezt a stílust, nem is fogom preferálni! (Éva)
Amikor kimondtam azt a szót, hogy retardált, akkor lehet, hogy nem volt aktualitása, de most már kezd lenni aktualitásának. Mert belehízott a... a... a kijelentésbe (Alek)
De most nehogy végig Évát mondjál majd végig! (Éva)
De csak azért, mert nem nyilvánítja ki a nézeteltéréseit (Béla)
A Gigi... a testvére szoknyája alá futkorászik (Alek)
Ezek a nemek nem nemek (Alek)
Az egyik percben A-t mondanak, a következőben meg már B-t, és hogyha elérték az A-nak a végét, és igazából meg nem teljesítik a feltételeket! (Anikó)
Még 12 napig tehetik próbára az intelligenciahányadosukat (Lilu)
Benne van a kis eszembe, hogy hú, de jó lenne, ha jó lenne (Béci)
Még az összefoglalónál tartálunk (sic!) (Buci)
Az életemet adtam emberekért (Laci)
Vele elég jól kompatibilizálok (Alek)
Pulttól való távozástól nincs reklamáció (Béci)
Most mér kell megjátszani önmagát? (Éva)
Én érzem magam ugyanolyan erősebbnek (Éva)
Egyék meg azt a főztöt, amit maguknak csinálták. (Éva)
Dehogy akarom elkeseríteni a napodat! (Gigi)
Kicsit több pillanatokon belül (Buci)
Alekosz, te mákos disznó! (Anikó)
Amit ettem, megeszem (Laci)
Pillanatokon megtudjuk (Buci)
Mer fogalmad sincs annak... (Laci)
Kaviárevő felső ezer (Béci)
Voltak, akik sutba vetették azt, hogy nem foglalkoztak egyáltalán azzal... (Buci)
Az az olyan öntelt, elborult, akarni vágyó dolog, érted? (Béci)
Van egy olyan fegyvere, amit beszédnek hívnak (Gigi)
Ha már eddig eljutottam idáig (Béci)
Ezt ne verd a szememre többet (Anikó)
A Gigiében van a legtöbb jav! (Éva)
Púltípus (Béci)
Megmutatja mellének teljes terjedelmét (Alek)
Kezd visszatérni a régi... kerékvágás (Béci-Anikó)
Most nagyon fel vagy fokozva (Buci)
Várjál meg rám (Éva)
Nem lesz olyan jellegű dolog, ami egymás közötti feszület lesz (Laci)
Készítettem neki egy virágformátumot (Béci)
Nem szívesen adnám ki a kezemből..., de az orrára rendelkezésére bocsátom (Alek)
Torkomon éreztem a gombócot (Jerzsy)
...rájuk lettek szólva (Laci)
Csakhát azér ott a másik oldal is azér, hogy azér hát azér nagyon vonzó azér az édesség (Alek)
diatetikus (Béci)
Néhány mérsodperc múlva ez is kiderül (Balázs)
Kezének ujjai lágyan simítják a kecske szőrének bőrét. (Jerzsy)
Mer a poén tényleg akkor poén, ha poénra csináljuk (Laci)
Ne szólj szám, nem fáj... ... fej! (Laci)
Egy játékról van szó és olyan unaktív vagy, mint állat! (Béci)
És ami a jókedvet még fotózta (Lilu)
Mi az az uhu? (Alek)
Azért jöttünk, hogy segítsünk... már ami tőlünk kifér (Laci)
Törhetem a nemlétező agyam (Laci)
Nemcsak egy feladatba kell elmondani azt, hogyha valakivel problémád van - ez a velem kapcsolatos dolog -, hanem hogyha valakiben, ha egy barátodban zavar valami, akkor ne egy feladatból tudja meg azt a dolgot, mondjuk, ami zavar benne, hanem hogyha tiszteled annyira a barátodat, akkor mondd el neki, mi zavar benne és ne egy feladatból tudja meg! (Éva)
A Béci szeret kutogatni a más dolgában (Éva)
Egyszerűen besokallt ebből! (Anikó)
Ha besokallt belőlem, akkor barátkozzon veled! (Éva)
És aztán ők szétosztják a rászorultak közül (Balázs)
Nem találok olyan magyar szót, amit erre ki tudnék fejezni, pedig a magyar az egyik legválasztékosabb szó (Laci)
Nem fogom lecsicskulni (Éva)
Rólad kapcsolatban semmit nem mondtam! (Éva)
Én a mi kettőnk bizalmát, a bizalmas viszonyunkat mindig bizalmasan kezeltem (Alek)
Percről percig (Jerzsy)
Aki nem zsarnoskodó, annak miért írjam be, hogy négyesen zsarnoskodik, amikor még nem láttam, hogy zsarnotos... zsarnokoskodott volna (Béci)
Hajtsák végre a percet... öt percet (kiképző gyökérzet)
Nem bírom a feszültséget hallani (Gigi)
Fordítva ütött vissza ez a kis labda... mulatság (Gigi)
Maga miben különbözik, mint a többiek? (kiképző gyökérzet)
Anyu biztos örült, hogy így kinyilvánítottad (Béci)
Arcrezzenéstelenül nyomom (Jerzsy)
Élesíteni kell a fegyvert őrmesterkedés közben? (Anikó)
Karasnyikov (Anikó)
Nem egy igazi _pisztolyról_ beszélünk (Gigi)
Éva... hogy kirohant magából (Gigi)
Ilyenkor mindig kijön a fehér foga neki (Gigi)
Be is írtuk a naplóba a dohányzási tilalmat (Éva - azt akarta/kellett volna mondania, hogy a tilalom megszegését!)
S tudtam, hogy emiatt el fognak haragudni (Éva)
Tegnap már ott voltam, hogy föléhajolok és a fejébe fogom csinálni ezt a feladatot (Gigi)
Mindenki nagyon emberiesen odaállt a feladathoz (Buci)
Olyan kis problémákból csinálsz nagyot (Éva)
Sajnos néha a szeleburdiságomnak köszönhetően nem mindig sikerül (Éva)
Mániákus szabályszegésed ... kiéleződik (Alek)
Csöndben marad és issza szavaimat! (Alek)
Te meg a kapitány is direkt rámszólsz (Éva)
Nem vagyok a csicskád, azt nagyon jól megmondtam neked! Nemhogy a rajparancsnokom nem vagy, olyan ember sem vagy, aki nekem parancsol. Fejezd már be magad! Egy igazi színész vagy, mert mindig színészkedsz. Merhogyha akkor is így viselkedek, meg máskor is így viselkedek. (Éva)
Nem lesz nehéz, de könnyű sem. (Alek)
És akkor nem leszek szűkmarkú a kantinládával kapcsolatban. (Alek)
Nincsen neki olyan énje, ami eredeti lenne, nincs eredeti énje neki (Alek)
Nem kell ezt túlspirázni, Laci (Jerzsy)
Még a barátkozást is katonából hajtotta végre (Buci)
A parancsnokok fogják eldönteni, amennyiben valaki hibáz őrségben, hogy milyen büntetést kapjon (Buci)
Nem tudtam, hogy az bőrszolgálat ilyen mulasztást hajtott végre (Alek)
Az embert közbeszakítod (Alek)
Ez egy idegesítő kommunikáció (Alek)
Most jöttünk bele az ihletbe (Gigi)
Kicsit le akartam töredezni a szárnyait (Béci)
Teljesen ideális a nagy mostanába' számomra, hogy egy kis vicc alá vessem (Jerzsy)
Hát mondjuk azt értékelném, hogyha egy csinos lány onnan kilépne, kilibbenne mondjuk azért (Alek)
Teljesen elvesztette úgymond a mivoltját vagy mijét (Béci)
Érdekesen néznek ki a fejükből (Laci)
Akkor a kezemre ment az összes hangsúly (Béci)
Guggolótámasz (Anikó)
Ezért magamba termeltem az ételt (Alek)
Túlságosan túlzásba vinni sem szabad (Alek)
Nem szabad befásulni (Alek)
Nagyon megtiszteltető számomra (Anikó)
Ez egy kíváncsi dolog lenne számomra (Alek)
Volt egy mondata, ami engem nagyon megütötte a fülemet (Laci)

Legközelebb a 150. résznél lesz újabb összefoglaló, utána pedig majd könyvben lehet megvenni... :-)

Zelefánt 2011.03.27. 18:15:18

@haruka:
Köszi, így már (fel)derültem.

Szaffi B. 2011.03.27. 18:15:40

@genevieve: Zsönövív drága, milyen érzés patkánynak lenn? :)
Infokat szivárogtatni, és abban kéjelegni?
Úgy szeretném tudni, de nincs hozzá gyomrom hogy kipróbáljam...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 18:17:06

@Zelefánt:
volt egy játék a villában szolgálók uralkodók, mindenkinek jutott egy szám Anikónak a kilences, ettől kiborult sírt, hogy ő csak egy fos kilences:)

Zelefánt 2011.03.27. 18:18:30

@flanker:
Hát Te aztán nem kíméled magad, az fix.

_most_ 2011.03.27. 18:18:41

@Gee Halen: Igen a hintában hosszas huzavona után azt mondta, hogy talán, esetleg lefeküdne Alekosszal, ha nem lenne barátja. Utána kimentek cigizni, és Anikónak mondta, hogy csak azért mondta ezt, hogy ne sértődjön meg Alekosz, mert múltkor is mikor nem őt választotta társként a lakatlan szigetre, három napig nem szólt hozzá. Szóval ez olyan kegyes hazugság volt, ami persze neki is érdeke.

Zelefánt 2011.03.27. 18:21:42

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Köszi, már értem, de egyik betegtársunk már magára is alkalmazta a kifejezést (alaptalanul), ami viszont nyugtalanító.

flanker 2011.03.27. 18:23:53

@Zelefánt:
Kérlexépen én 100 %-osan égek és mindig odateszem magam a feladatokba'!
Én ide győzni jöttem és mindig topon vagyok, érted?

rianna 2011.03.27. 18:26:48

@flanker: nem semmi munka, gratula, maga is megérdemli a tabletet, katona :))

@Zelefánt: ez már többször el volt magyarázva neked :D

Zelefánt 2011.03.27. 18:27:04

@flanker:
KérleXépen, de a győzelem a Te bolygódon az mit is jelent?...

MagasMacska 2011.03.27. 18:31:02

@lami83: Pia fraus.
És Éva szereti a piát...

Szaffi B. 2011.03.27. 18:34:44

@rianna: Majd az "úrnő" elmeséli, vagy mi is képzelek, letagadja....

Zelefánt 2011.03.27. 18:35:17

@Trollseprű/ ki az a Milo?:
Geneviéve-től?!...
@flanker:
Ér-e ez annyit, amennyit belefeccölsz?...

haruka 2011.03.27. 18:35:46

@flanker: kösz, jókat röhögtem! :D azt megjegyezném, hogy a megmakkan, illetve a mákos disznó nálunk használatban van.

Zelefánt 2011.03.27. 18:38:46

@Trollseprű/ ki az a Milo?:
Férje/párja voltál-e vagy csak szerettél volna lenni?...
(Semmi gecizés nincs a kérdésben ,ez nem az a hely.)

flanker 2011.03.27. 18:39:03

@rianna:
Köszönöm, Úrnőm!
A ValótlanVilágtalanVillát szolgálom!

[A címemet meg, ahol Toshibámat soxeretettel fogadják, majd küldöm magánba! :-)]

flanker 2011.03.27. 18:49:02

@Zelefánt:
Nem tudom, mi a gond - nem most, nem egyszerre csináltam.
Figyelem az öfiket és ha "megakad a fülem" valamin, akkor leírom. Időnként, ha pihent és energikus vagyok, egy öfiben soxor megakad, ha épp fáradt, akkor kevesebbszer. Egyszerre akkor is pár perc munka (még ha 5x vissza is hallgatok valamit), szóval nem veszem észre. És az én "bolygómon" senki más se...
Úgyhogy ha lesz időm (valszeg nem lesz), akkor nemcsak az őj adásokból kerülhetnek bele az újak, hanem még régebbiekből is...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 18:49:11

@Zelefánt:
mindannyian alkalmazzuk:)
tényleg aggasztó:D

arkangyal44 2011.03.27. 18:52:43

Hajnalka máma a neved napja vagyon
Kívánom hulljon öledbe egy vagyon.
Kamrád legyen tele minden földi jóval,
Száraz kis torkod öblögessed borral.
Süssön rád a nap, sose legyen árnyék
Legyen mind a tied amire csak vágysz még.
Rózsák illatjukat csakis neked ontják,
Virágok szirmukat csak is neked bontják.
Így kívánok neked nagyon sok névnapot,
Soha se menjen le a szerencse csillagod.

puszi Laci

Zelefánt 2011.03.27. 18:52:44

@flanker:
Hát mi tényleg különbözünk.
Ha ilyeneket hallok, ti. igyekszem elfelejteni, mert kiráz tőlük a hideg.
Tiszteletem.

flanker 2011.03.27. 18:53:27

@haruka:
M. vagy csak környéke?

2011.03.27. 18:53:44

@redhaven: szia! :)
köszönöm kérdésed, sajnos nagyon bátortalanul, de nem állíthatom, hogy egyáltalán nem. mondjuk az én fogalmaim szerint ez nem napsütés, de most jóindulatúan ráfogjuk, hogy az :)
tegnap este még hóféleség esett, sőt, jövő hétre is ilyeneket jósolnak :(
küldjetek meleget (vagy Sándorokat, Józsefeket és Benedekeket :D)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 18:54:26

@arkangyal44: ha hazaértem, megköszönöm, most akkor pezsgőzöm és pofátlanul ünnepeltetem magam, ja HAL VAN IGEN :DDD

redhaven 2011.03.27. 18:54:40

@arkangyal44: László,az enyém április 10-én van.
köszöntő elmaradhat,
pézt kűggyé:))))))

redhaven 2011.03.27. 18:57:27

@hullámpapír: küldjek nyílás előtti mandula avagy illatos kajszivirágot??:))

arkangyal44 2011.03.27. 18:58:16

@Hódos Hajnalka: Érezd jól magad,hisz ez a te napod :)

haruka 2011.03.27. 18:58:58

@flanker: M, de ezt már megbeszéltük egyszer. :P papírgyár környéke, ugye?

dr. gernika 2011.03.27. 18:59:02

Köszi!
Olyan hülyeségeket olvastam ma a vonaton mellettem ülő néni blikkjében.... állítólag a bentiek ki akarják használni, hogy a betegségtől legyengült Alek, és most összefogtak ellene, hogy kicsinálják... persze Bécivel az élen. Ezek mit néznek???

Múltkor meg arról szólt egy egész cikk másik hiteles forrásban, hogy Jerzy szar az ágyban és a szerző valamiért biztos volt abban hogy a kameramentes órában Giginek nem volt jó. Állítólag utána az arcára volt írva...

haruka 2011.03.27. 19:01:25

@Hódos Hajnalka: Hajni, ezt minden névnaposnak el szoktam küldeni, csak hogy jó legyen nekik! priceless! :D
www.youtube.com/watch?v=JouhfYLYrzw

csicserierika 2011.03.27. 19:01:29

@arkangyal44: hm szóval Lacinak hívnak.
Csak azt nem tudom, hogy te honnan tudtad a múltkor, hogy én meg Erika vagyok? )
Amúgy jó estét
Ma kiszálltam, mert dógóm van és utálom, aki kitalálta az óraátállítást.

2011.03.27. 19:03:47

@redhaven: igen, igen, az is jöhet! :)

Zelefánt 2011.03.27. 19:06:22

Éva Ripley az Alien-ben. (Mindig okoskodik, és utálja is mindenki, de azért elviszi a balhét.)
Laci robot (Ash),
Anikó (Lambert),
Béla (Dallas)
Tajgetosz pedig az Izé.
Hogyan is másképp?...

Ancilla 2011.03.27. 19:07:16

@flanker: Őszinte elismerésem a gyűjteményért! Tőlem megkaptad a Lőrincze Lajos-díjat!!!!!

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 19:11:05

@redhaven: Kedves Zsolt, a névnapod a szülinapom. What a small World...:)

2011.03.27. 19:13:18

Alekosz célratart ha csajozik, a megtermékenyítésre koncentrál, egy vagy KÉT (!!!) nővel.
Na itt hangosan felröhögtem! :DDDDDD

solid01 2011.03.27. 19:14:13

Lilu öltözékének leírását mindig eltalálod!

Alekosz ismét arrogáns bunkó volt!

Évát ha meglátom, a schindler listája c. f. jut eszembe amikor a kisgyerek a pottyantós WC alatt a híg fosban áll.

Na odaképzelem Évát álmaimban!
egy kiskanállal !

redhaven 2011.03.27. 19:14:30

@Lone Starr: hát éljünk akkor nagy-nagy boldogságban:)))
valamit eldallok rögvest!
(azémilyen finoman közöltem,hogy eufrozina-leokádia a nevem)

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 19:15:59

Rain Man:
"Beépült a szürkeállományába. Lehet, hogy még most is ott van."

redhaven 2011.03.27. 19:16:38

@Lone Starr: neved egy régi amcsi expressz neve volt:))
(sajnos élek-halok a vonatokért)

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 19:18:59

@redhaven: Igen, éljünk!
Gondoltam ám én, hogy nem csak Zsolt lehetsz...
Jó költést! :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 19:19:55

@redhaven: Remélem Sport szelet helyett is Expressz csokit majszoltál!

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 19:21:25

@redhaven: Komoly? Ezt nem vágtam, nekem csak két jó barátom volt "terepasztalos" gyerek. Meg fogom guglizni, eskü! :)
Mert én ugye az Űrgolyhók Bill Pullmanját idealizáltam ide.

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 19:26:09

@redhaven: Találtam egy "VR-59 Lonestar" szervezetet a facebookon.

"For people who served in VR-59"

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2011.03.27. 19:26:34

boldog névnapot & századikat!

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 19:27:53

@Gee Halen: Az enyém nem jó találat, a tied helyes. Köszi, I feel myself smarter now. :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 19:30:41

Hogy savanyodott Éva arca Alekosz fejtegetésénél! Priceless.

rianna 2011.03.27. 19:30:47

@Lone Starr: szép fitos orrod van, Starr:)

redhaven 2011.03.27. 19:31:57

@Lone Starr: gyerekkoromtól szerettem a vasutat,
mondjuk nemolyan időket éltünk,hogy merklinhegyek zakatoltak volna a szobámban:))
mostanság is előfordul,hogy ki-ki megyek rail-jetet nézni.
ez van.
(azta kurva...mi titkokat osztok meg Veled)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 19:32:59

@redhaven: Balatoni nyaralásoknál csak álltam a sínek mellett és néztem az elhaladó vonatokat :)

MagasMacska 2011.03.27. 19:33:09

Azért Buci sem piskóta "Éva már csak egy egész picit sértődött meg, hiszen jön a kiválasztás..."

gidabiga 2011.03.27. 19:34:29

Hajni, köszi a 100-at, enélkül nem nagyon tudnám, hol tartunk és boldog névnapot! :D

@flanker:

gyűjtve vannak a régiek is :D
nem hagyjuk elveszni az általad korábban is begyűjtött sziporkákat :D

redhaven 2011.03.27. 19:34:44

@Gee Halen: ne röhögj:
igaz,mély szerelem ez.:))

Albino Vernyul 2011.03.27. 19:36:20

@lami83: Ertem, az oszintseg lovagnoje.. Foleg az a talan reszegen csok volt utos, meg ahogy eloadta, az jott le, hogy borsodzik a hata Alekosztol.. Kegyes hazugsag, aha erdek hazugsag, erdek kapcsolat, ahogy Aniko fele is a szeretlek, meg a puncsolas, aztan az 5. percig erdemes nezni..:
www.youtube.com/watch?v=lGjS17cx1WY
3. perctol vegig..:
www.youtube.com/watch?v=napV0b2mlm4
8.40-tol..:
www.youtube.com/watch?v=jd5bDlwM08k
Emlekezzunk meg arrol, hogy mikor Oli kiment, Eva leszarta sajat kijelentese szerint.. Szandika meg a Galan siman Piszizett..:) Alek a sakkjatekos..
www.youtube.com/watch?v=F6486W2tYkk
Jatekelmelet, aztan johet Aniko lehuzasa..:
www.youtube.com/watch?v=C0hP_u2greQ

flanker 2011.03.27. 19:36:42

@haruka:
Na várj csak: azt tudtam, hogy ide jártál be egy bizonyos intézménybe, de attól még te lehetsz környéki. Mert arra, hogy megbeszéltük az én "farkasszagomat", arra természetesen emléxem. Igen, pap.gyár.
Sőt még arra is, hogy neked köszönhetem [bár magánba akartam, de akkor itt meg is teszem: KÖSZÖNÖM SZÉPEN!!!] a TAR-t.
Telitalálat, egyszerűen imádom! :-)

redhaven 2011.03.27. 19:36:45

@Gee Halen: neeeeem....nem akarom:)))

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 19:37:54

www.newslink.com/pubs/lse/lse.pdf
@Lone Starr: Igen, rátaláltam erre a pdf-re, ez is az lesz.
@redhaven: ez még aktuális, Texas, úgy vettem ki. Asszem 1 vonat/nap, biztos nosztalgia. :)
OFF OFF

Kivlov 2011.03.27. 19:39:28

Alek! :D
böszmegálló...

flanker 2011.03.27. 19:41:03

@Ancilla:
Köszönöm széepn!
Olyanom még nem volt... :-)

Zelefánt 2011.03.27. 19:42:59

Baszki, eddig nem tudtam bejelentkezni.
Csúcsforgalom, van-e, vagy mi?...

extrmomlett 2011.03.27. 19:43:16

@flanker:
Thx már rég pályáztam vmi hasonlóra egy ideig gyűjtögettem, aztán meguntam :-/

flanker 2011.03.27. 19:43:26

@gidabiga:
De szerintem azok is benne vannak ebben!
(Esetleg a legeleje hiányzik. Majd utánanézek!)

gidabiga 2011.03.27. 19:45:59

@flanker:

lehet, ha gondolod, elküldöm, ami nekünk van, azt hiszem, mindig mentettem, amit gyűjtöttél

redhaven 2011.03.27. 19:46:11

@Lone Starr: fürödj meg.
szent dolgokról csak habtisztán tudok beszélni:))

gidabiga 2011.03.27. 19:46:45

@Zelefánt:

szarakszik a blogponthu :(

flanker 2011.03.27. 19:47:02

@extrmomlett:
De ha elküldöd, akkor beleilleszthetem a nagyba, ami esetleg hiányzik.
Megesett, hogy csak félálomban mezgeréltem, így sok kimaradhatott.

haruka 2011.03.27. 19:52:11

@flanker: igazán nincs mit! már alig várom a holnapot az új rész miatt! :) új Survivort követed?
amúgy őslakos vagyok, csak én a város másik végén, a hegyen.

Zelefánt 2011.03.27. 19:53:53

@gidabiga:
Akkor már értem, de igen derékszögűeket
kiáltoztam eddig, b+.

gidabiga 2011.03.27. 19:56:42

@Zelefánt:

oldalba kell rúgni, és felszólítani, hogy monnyonle, meg ilyenek :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 19:57:54

Hú, Alekosz minden egyes szavával egyetértek most.

flanker 2011.03.27. 20:00:48

@haruka:
Á, most semmit sem követek, a köcsög vv-n kívül minden szünetel. A TAR2-nél leragadtam, még a 2,5 ember, Big bang, Chuck, House is leállt decembertől.

Sok dolgom van: alkotok! :-)
Ezért vettem itt is vissza...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.27. 20:00:55

Most Éva lett a Terézanya, mert küldött egy számot?

inmemancsi 2011.03.27. 20:01:05

jaj hát Éva párbajozni megy.. mindenesetre a táncnak nevezett rángatózását is abbahagyhatná egy pár szavazatért

Zelefánt 2011.03.27. 20:01:26

@gidabiga:
Tiszta politika b+.
De hol vannak a VV-ribi-függők?...

Albino Vernyul 2011.03.27. 20:05:03

Beraktak a reszeges csokot.. Viszont a tobbi "aranyos" dolog kinos lett volna, ki is hagytak...

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 20:09:50

@Trollseprű/ ki az a Milo?: ha tudnád, ki volt, szivi, hanyatt basznád magad :D jahhát rajtam ne múljon, húzz a picsába.

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 20:11:46

Van még kamikaze fasz, vagy vackolhaltunk most már nyugodtan?

Zelefánt 2011.03.27. 20:15:21

@Gee Halen:
Erre nyomtam valamit, amire a -- : a) kimoderáltak, b) kimoderáltak, c) a blogmotor berágott.

2011.03.27. 20:16:05

@Hódos Hajnalka: Mi van? Mi van? :)
Mi a fene történt már megint, front van?

haruka 2011.03.27. 20:18:02

@flanker: írtam üzit! ne offoljunk, még a végén kivágnak, mint macskát! :)

Zelefánt 2011.03.27. 20:18:29

@Hódos Hajnalka:
Hajnalka szívem, (nem)/irigylem a férjedet.

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 20:20:39

@Zelefánt: barátnőm röhög és nagyonjózik. ennyi. én az ennyin röhögök.

gidabiga 2011.03.27. 20:21:10

@Zelefánt:

vv ribi = Anikó? :)

van olyan, aki Anikó függő? :)

Trevlovics 2011.03.27. 20:22:21

ajjaj, úgy látom megen le lett pisálva a szeretet tábortüze :)

na nem baj, a 100-as. a 100-as az nagyon komoly, talán egy negyed szomszédok? :) pedig az tizenévekig ment! gondoljunk bele 100 bármibe. köszi a 100 posztot!

rianna 2011.03.27. 20:25:24

@Trevlovics: ma este is lesz rúdtánc? :)

gastro vazze 2011.03.27. 20:26:09

@Hódos Hajnalka: Tevoltál? Tevoltál? TEVOLTÁL? :D

redhaven 2011.03.27. 20:26:09

@Trevlovics: keveset fúkáltad.
így annyi lett neki:))

gidabiga 2011.03.27. 20:26:41

@Trevlovics:

szia Trev!
belegondoltam 100 bármibe :)
mindenesetre én már nézni sem bírom, nemhogy írni róla :D

Zelefánt 2011.03.27. 20:28:27

@Hódos Hajnalka:
A négyezerkettőszázakármennyinn is?
Mert akkor mindannyian eltévedtünk, baszki.
Jó mulatást.

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 20:34:13

@redhaven: :)
I'm ready.
Én filmbuzi vagyok, a vonatokat iskolás koromig imádtam. Ahogy mindent, amit a Tesz-Vesz Városban megrajzoltak.

Érdekesnek tűnnek ezek a sínes dolgok. Lehet, hogy elkezdek olvasni. Állítólag hasznos hobbi.
OFF OFF, hiteltelenítem magam már másodszor. De köszönet a bizalomért, naon jó néha itteni csúcsidőben kicsit lazítani két "kurvaanikó/faszalekosz" között.

Trevlovics 2011.03.27. 20:35:48

@rianna: ma este kortárs mozgásszínházat mutatok be egy termoszzal!

Trevlovics 2011.03.27. 20:36:45

@gidabiga: fogadjunk, hogy nem volt 100! én nézem kitartóan, annyi segítségem van, hogy nem érek mindig oda a tévé elé időben :)

flanker 2011.03.27. 20:37:39

@haruka:
Micsodaaaa?
Ennyitől? Á, nem úgy megy az...

De legyen.

gidabiga 2011.03.27. 20:38:29

@Zelefánt:

jó, hát senki sem lehet tökéletes :)))
otthonra is kéne? :D

gidabiga 2011.03.27. 20:40:46

@Trevlovics:

én pedig eddig összesen, ha tízszer odaértem :D
az éjszakai onlájnt nem számolva :)

megtanítottál egy termoszt táncolni? :D
wow! :)

genevieve 2011.03.27. 20:42:05

na úgy látom megint elszabadultak az indulatok:-)

Trevlovics 2011.03.27. 20:43:02

@rianna: vannak még jegyek, de vigyázz, a kortárs színházi előadásokba gyakran bevonják a közönséget is!

gidabiga 2011.03.27. 20:43:26

@Zelefánt:

nekem nem, de én nőből vagyok :D

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 20:43:36

@genevieve: semmi gond, páholyod van, én foglaltam neked baszki.
hozzál valami izét. vivaldinál súlyosabbat gondoltam.

redhaven 2011.03.27. 20:44:01

@Lone Starr: :))
olvasni magam is szeretek,
filmről leszoktatott a mozikban dúló hangerő.
a villások már régóta nem érdekelnek.
néha jobban unomőket mint magamat:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.27. 20:45:51

Hajnalkának boldog névnapot kívánok!

Zelefánt 2011.03.27. 20:47:37

@Hódos Hajnalka:
Most szaladok, és megnézem a Vad banda utolsó húsz percét.
Utána tárgyalhatunk.
(Így érzem most magam.)

rianna 2011.03.27. 20:47:48

@Trevlovics: tudom, tudom, reméltem is, hogy kibontakoztathatom színészi vénám. Jáccottam ám amatőr színtársulatnál!

2011.03.27. 20:48:03

@beebeer: erre éva: voltál már kettővel?
alek: nem

de vajon egyszerre vagy összesen? :DD

rianna 2011.03.27. 20:48:39

@Zelefánt: te most kire haragszol?:D

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 20:49:09

@gidabiga: Nem is egy. És mindenki hoz magával még egy embert.
Animanó olyan jelenség, amilyen az én életemben hiánycikk. :) Nem a nő, mint olyan. Az oké.

Mindenki szerepet játszik, persze Anikó is. Valószínűleg jól kifejlesztett és begyakorolt maga a habitusa. De őszinte, nyitott, humoros, legalábbis bájosan vicces, kitartó, csapatjátékos, empatikus és megértő.

Hát lehet egyáltalán legalább egy kicsit nem a függőjévé válni? :)
You get it, don't you?
:) :)

genevieve 2011.03.27. 20:49:51

@rianna: neked is új avatarod van?

meg fogok kergülni:-)

gidabiga 2011.03.27. 20:50:23

@Zelefánt:

én bírlak :D
ne vedd a szívedre :)))
@rianna:

biztos vagy te benne? :DDD

MÁRIA TERÉZIA 2011.03.27. 20:52:38

@Hódos Hajnalka:

tudtam, hogy fiú vagy, de most már vissza se fogod magad, egyértelműen fiú-nyelvet használsz... egyébként ez nem baj, csak megnyugodtam, hogy nem én látom rosszul a dolgokat...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.27. 20:52:42

Jó estét!
1. Hajninak boldog névnapot!

2. Genevieve-t ugyan még nem tud róla, de a lelki társamnak tekintem, így aki baszogatni meri, kapja be.

3. Láttam az éjjeli bulizós, táncolós videót, úgy 2 perc után már nekem volt kínos Éva. Ő tényleg azt hiszi, hogy szekszis, ahogy vonaglik? Én kérek elnézést. :D

Onlinepénz 2011.03.27. 20:54:17

Sikeres online pénzkereseti lehetőségeket mutatok be, nézd meg az oldalt hiszen nincsen veszteni valód olyan hasznos infókra lelhetsz amellyel pénzt tudsz keresni az interneten! Meg kell ragadnod a lehetőségeket ne szalaszd el őket, plusz napi, heti sportfogadási tippek amelyek elég valószínű hogy be jönnek, hiszen olyan embertől kapod a tippeket aki nyer a totón, és napi 5000 et sportfogadásból. www.penzkereses1.fw.hu

rianna 2011.03.27. 20:54:56

@genevieve: igen, én sem ismerem meg még magam. De lehet, honlap kicserélem, nem tudom :))

@gidabiga: itt biztos valamit nem tudok. Mi az? Trevvel van baj? Nem vagyok jó színész? :D:D

Bogi és Burkó 2011.03.27. 20:55:49

@genevieve: ennek a mondatnak a végére azért nem hiányzott az a szmájli.

kurvára érezze magát fos9-nek az aki élvezetét lelte/leli abban,hogy egymásnak ugrasztott egy csomó embert.

gidabiga 2011.03.27. 20:56:18

@Zelefánt:

ráadásul szőke is, és ezt nem értem :D
@Lone Starr:

jóvan, jóvan, elhiszem :DDD

pasik, pfff :)))

genevieve 2011.03.27. 20:56:37

@pushpang: de kedves vagy:-)

tök furcsa, hogy soha nem szoktam senki háta mögött szervezkedni, vagy dumálni mégis engem pécéznek ki:-D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 20:57:45

@genevieve:

mert úgy viselkedsz azért
most is rendkívül önelégült vagy

2011.03.27. 20:58:02

@genevieve: én is erre tippelek :)

genevieve 2011.03.27. 20:58:07

@Bogi és Burkó: na az érezheti is magát annak:-)

genevieve 2011.03.27. 20:59:02

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ugy viselkedek mint aki a háta mögött dumál ki másokat????

tényleg meghülyültek az emberek:-)

Trevlovics 2011.03.27. 20:59:15

@rianna: nana, velem semmi baj nincs és ne keverjetek bele semmibe, mert megint be fogok pisálni, pedig 26 éves koromban egy remek orvos megszüntette ezt a problémámat!

genevieve 2011.03.27. 20:59:41

@rianna: nekem tetszett a másik:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.27. 21:00:06

@MÁRIA TERÉZIA: viszont sok olyan felhasználó van, akiről azonnal kiderül, hogy egy hülye picsa. :D

gidabiga 2011.03.27. 21:04:38

@rianna:

semmi baj sincs Trevvel, de szerintem ne akarj abban a kortárs darabban szerepelni, amire ő gondol :D

bár tudom, hogy rossz az, aki rosszra gondol, lehet, velem van a baj :D

2011.03.27. 21:06:07

@hullámpapír: :DDD
Melyik filmből is van ez a dialóg:
Voltál már két nővel?
Egyszerre?
Nem, összesen....

rianna 2011.03.27. 21:06:23

@genevieve: Nekem is, csak untam. Van még a szériában néhány, csak nem mentettem le, és nem kapom, honnan töltöttem le:)
Légpuszi és légölelés:)

@Zelefánt: vége van a katonai hétnek, beszéljünk magyarul :))

@Trevlovics: nem akarlak én bántani, csak nagyon kedvesen érdeklődtem :)

gidabiga 2011.03.27. 21:06:45

köcsög blogmotor, valaki rúgja már oldalba :D
kösz :)

Trevlovics 2011.03.27. 21:07:00

@gidabiga: te gida, te komolyan rontod az üzletemet? :) ha szerepelni szeretne, nincs neki akadálya szerintem, meg ne foszd már a világot, lehet, hogy mi lennénk a modern ginger és fred. és a termosz.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 21:07:20

@genevieve:

igen, pont úgy viselkedtél, de most marhára vissza kéne keresnem és ide bemásolnom, amihez nincs kedvem, de lehet majd előbányászom.
Amilyen stílusban ma Trollseprú megkapta , hogy rólad le lehet szállni, ez csak erősíti ezt a meggyőződést.

csak kibaszott szar úgy benne lenni egy dologban, hogy az ember nem is tudja miről van szó, meg nem is csinált semmit .

Te meg roppant jól szórakozol láthatólag.

rianna 2011.03.27. 21:08:56

@gidabiga: hallodhülyevagy...:D:D:D
Drága vagy, hogy testi és lelki épségemért aggódsz :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.27. 21:09:29

@genevieve: talán az avatarod miatt lehet. Valami harciasabbra nem gondoltál még? :D

Másnál is nagyon nehezen tölt be néha az oldal, vagy az én készülékemben van a hiba?

Zelefánt 2011.03.27. 21:10:49

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Most az van, hogy másodszorra írom be azt, hogy nálam Tom Waits éppen úgy gondolja hogy Swordfishtrombones.
(Az előzőt a blogmotor valahogy elveszítette.)

gidabiga 2011.03.27. 21:12:10

@rianna:

amúgy imádom Trevet a legfelsőbb szinteken :)
nem véletlenül vagyok a legszorgalmasabb lájkolója :D
de téged is, különben kivel irsaiznánk a dzsakuban? :D

2011.03.27. 21:12:22

@genevieve: peeeersze, de hülye vagyok, az Üvegtigris! Kössssz!
Megkérdezhetem, mi a mai feszültség története?
Olyan hülyén érzi magát az ember lánya, ha csak zajlanak a dolgok az orra előtt, de nem ért belőle egy szót sem.

genevieve 2011.03.27. 21:14:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
nos mivel pontosan tudom, felette állok ezeknek a dolgoknak egyrészt csak nevetni tudok az emberek hülyeségén

másrészt amilyen stilusban tollseprű itt megnyilatkozott rólam ahhoz képest hajnalka egészen visszafogott volt....

az fel sem merült benned, hogy hajni nem szokott elfogultan itélni itt és lehet igazságot mond?

ja, és persze vádaskodni könnyü, de visszakeresni, hogy miről is van szó arra már lusta vagy:-D

jellemes dolog....

Trevlovics 2011.03.27. 21:16:01

@gidabiga: most nehogymár visszamond! szereztem nézőket is!
(kétségbeesetten tekintete előtt két kezét homloktól állig végighúzó, majd a végén reménykedő pillantássá alakuló emotikon)

genevieve 2011.03.27. 21:16:09

@beebeer: foglamam sincs:-)

pisti vagyok a vérzivatarban:)

genevieve 2011.03.27. 21:16:44

@gidabiga: trev-et én is imádom:-)

rianna 2011.03.27. 21:17:04

@Trevlovics: ki hozza a termoszt?

@gidabiga: úgyszintén :)) De már elég rég nem irsaiztunk:)

Trevlovics 2011.03.27. 21:17:30

@gidabiga: gida, most majdnem visszagyúlt a tábortűz! köszönöm :)

Bogi és Burkó 2011.03.27. 21:18:18

@genevieve: Tudod, azt mondják a bölcsek, hogy roppant sok igazság van. hogy a dolgok nem fehérek és feketék. hogy nem csak jók és gonoszak léteznek.

mindenki lát egy igazgságot. a sajátját. te is, én is ,Hajni is.

2011.03.27. 21:19:22

@genevieve: @beebeer: ez így most nekem sem ugrott be. de valószínűleg a szürkeállományomban maradt a film megnézése után :))

Zelefánt 2011.03.27. 21:19:35

Town With No Cheer.
Tom Waits 1983
Szigorúan csak öngyilkosjelölteknek.

genevieve 2011.03.27. 21:19:48

@Bogi és Burkó: jól van, akkor te csak lásd azt amit látni akarsz:-)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 21:20:15

@genevieve:
na talán nem engem kéne baszogatnod aki egyáltalán írt neked , hogy miért éppen te, úgyhogy az én jellemem a helyén van

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 21:22:11

@Zelefánt:
jó volt, köszi:)
megkérdezhetem vezetsz valamiféle járművet bármit, bármilyen nagyot autón kívül?
hülye kérdés tudom, de nem véletlen kérdezem

genevieve 2011.03.27. 21:22:58

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

bocsánat, senkit nem baszogatok, csak válaszolok a hozzám intézett sorokra....

vagy rosszul láttam és nem is irtál nekem???

de a magam részéről itt le is zártam ezt a témát....

aki hülye és ragaszkodik a hülyeségéhez tegye

Bogi és Burkó 2011.03.27. 21:23:23

@genevieve: amit én látni akarok az már régen eltünt innen :(

Zelefánt 2011.03.27. 21:28:43

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Nem merek, mert félek hogy elütnék valakit.

redhaven 2011.03.27. 21:28:44

@Trevlovics: hozz száraz fát!
az nem jó amelyiken tegnap még a rigó fütyült.

2011.03.27. 21:30:22

@Zelefánt: bassza meg annyira szép kommentet írtam, miért szeretem Tom Waits-et és miért lenne veszélyes pont ma hallgatnom, de elnyelte a blogmotor. :(
Még egy egyszerű Soldier's things-től is elér a depresszó, csak a Jó ég tudja miért.

genevieve 2011.03.27. 21:30:27

@Zelefánt: látod milyen jó ember vagy:-)

Albino Vernyul 2011.03.27. 21:30:41

@Hódos Hajnalka: Boooldog, es misztikus nevnapot...:)

genevieve 2011.03.27. 21:32:17

@beebeer: az időjárás az oka:-)

Trevlovics 2011.03.27. 21:32:39

@Tompó: bazmeg, felröhögtem, göbbelsz behajol egy függönyön és bemondja, hogy kukk, ez tiszta monti pájton! :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 21:35:42

@Zelefánt:
Akkor jól van, nem ismerjük egymást:)
a második is jó volt

gidabiga 2011.03.27. 21:35:51

@rianna:

az igaz :(
kissé szanaszét vagyok mostanság, mindenre nem jut idő, de kézben tartom a dolgokat :DDD
@Trevlovics:

igyekszem :)
hozok még olajat :)

rianna 2011.03.27. 21:35:57

@Zelefánt: mondjuk némi irsai akadályozza, hogy a szöveget 100% megértsem, de azért ne vegyük el az emberek életkedvét:)))

all ya can be is thirsty in a town with no cheer

Albino Vernyul 2011.03.27. 21:36:04

Mi van itt, jel rakas lesz..?

Zelefánt 2011.03.27. 21:36:10

@beebeer:
Csak nem rokonok vagyunk?
(Most épp a Gin Soaked Boy megy.)

Bogi és Burkó 2011.03.27. 21:36:40

@Trevlovics: lájk, ahogy a művelt német mongya

2011.03.27. 21:36:48

@genevieve: ja, front meg óraátállítás, meg problémák halmaza, ezekből egy is elég lenne, hogy kivessem magam az ablakon. :(
Futni sem voltam, pedig az segít, na, ezért utálom a tengerentúli forma 1-es futamokat.....

2011.03.27. 21:36:53

GÁZ, gáz gáz és szomorú, ahogy ezeket az emberket sztárolja egy fél ország, egyszerűen fel nem foghatom, hogy hogy válhat egy ilyen típusú emberből majdhogynem ikon, ez az írás is ezt próbálja magyarázni: www.onlinepszichologia.hu/hirek/alekosz-polo-es-mas-relikviak-gondolatok-valo-vilag-iranti-rajongasrol-45

mama ottmarad 2011.03.27. 21:37:34

Mindenkinek boldog Hajnalka napot és 100.HV-t kívánok, virág helyett a most (Duna tv) kezdődött színházat küldöm, szeretettel :)
Halljátokdenagyonhülyék vagytok! :DD

2011.03.27. 21:39:17

@Zelefánt: gyanús a dolog, naggggyon gyanús. :)
Lelki társak lehetünk vagy valami ilyesmi..

genevieve 2011.03.27. 21:39:52

@beebeer: mondjuk fel is vehetnéd és akkor később meg tudnád nézni:-)

fel a fejjel, holnap új nap virrad...

vagy ahogy Hajnalka is mondta: elmúlik...

(mellesleg most lelki társad vagyok, csak nem mutatom:D )

mama ottmarad 2011.03.27. 21:40:10

Én Hajnira teszem a legszebb Lilu kendőt. :)

genevieve 2011.03.27. 21:40:33

@Zelefánt: azért ha valaki kedvel téged, az nem baj ugye?:-)

gidabiga 2011.03.27. 21:41:02

@Trevlovics:

hallodhülyevagy, eddig nem láttam a képet, de neked köszönhetően megvan :D

genevieve 2011.03.27. 21:41:35

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
ez akkor egy csodálatos barátság kezdete is lehetne:-D

Zelefánt 2011.03.27. 21:43:00

@beebeer:
Most járt le a lemez, mi következzen?
(Egyből kiderül, hogy...)

genevieve 2011.03.27. 21:43:24

@mama ottmarad: akár meg is ajándékozhatnánk egy szép darabbal:-)

rianna 2011.03.27. 21:43:50

@gidabiga: annak örülök, ha kézben tartod a dolgokat. Go girlfriend :D

@genevieve: aranyos vagy, as usual, de majd holnap újfent nekifutok:D

@mama ottmarad: tegnap Nóra a dunán, ma Fösvény az M1-en, valami nagyon rossz irányba halad ezen a világon :)))

Bogi és Burkó 2011.03.27. 21:47:04

@rianna: és a duna2-n meg a Macskajáték. Borzasztó :)))

2011.03.27. 21:47:21

@genevieve: én sem szoktam sokáig sajnálni magam, csak néha elgyengülök. :)
Asszem mindjárt be is vackolom magam az ágyikómba.. magammal viszem a Sopranokat, az mindig kikapcsol.
Aztán jók legyetek ám, nem bírom a feszültségeket. :)

Zelefánt 2011.03.27. 21:48:39

@genevieve:
Már régen történt meg velem efféle hasonló, nem is tudom, hogy hogyan kellene reagálni ilyen esetben.

K Tomoceusz 2011.03.27. 21:48:55

Elméleti Villakaszanova sírásig sunázná Szandikát
Zsuzsit
Zsófit
Évát és
Anikót.
A gébetűseket valamiért nem csípi, Gigi, Gina és Gordas kimaradt. És kimaradt Adri is, őt sajnos senki se sunázná sírásig a nyugiban. Megállapíthatjuk, Adrinak lenni szar. De örüljünk, megtudtunk egy féltve őrzött Béla titkot, ami tegnap este nem mehetett le egyenes adásban.

2011.03.27. 21:48:56

@Zelefánt: annyi lemeze van Tom Waitsnek, nekem csak három van tőle, de a Blue Valentine a kedvencem. Majdnem tökéletes.

genevieve 2011.03.27. 21:49:48

@beebeer: huhh, remélem zelefánt nem veszi rossz néven a sopranokat:-D

genevieve 2011.03.27. 21:50:45

@Zelefánt: őszintén:-)

vagy nem, ahogy akarod:-)

gidabiga 2011.03.27. 21:51:56

@rianna:

legalábbis azt hiszem :D
@Zelefánt:

csak lájkold, abból nem lehet baj :D

rianna 2011.03.27. 21:52:28

@genevieve: Zé jó ember, csak próbálja titkolni :D

2011.03.27. 21:52:31

@Zelefánt: blogmotor is úúúúúútál. A Blue Valentine, ha úgy döntesz a jó öreg Tom bácsival folytatod.
Nekem csak két teljes albumon van tőle, a Blood Money és a Blue Valentine, az utóbbi a kedvencem.
Meg egy csomó rendezetlen dal, vegyesen, még első torrentes kísérleteim egyikeként, az Earth Screaming meg ilyenek.

genevieve 2011.03.27. 21:54:03

@rianna: előlem nem lehet:-)

a vesékbe látok:-)

Zelefánt 2011.03.27. 21:54:24

@beebeer:
Hát igen, az az egyik legszebb.
De -- mivel nem löktél semmit -- most Pat Metheny-től megy a We Live Here.

2011.03.27. 21:55:00

@genevieve: miért????? Van aki nem szereti a Maffiózókat??
Engem kikapcsolnak a maffiás témák, és, most kapaszkodjanak meg az érzékenyebbek, nekem bejön James Gandolfini. Mint pasi.

genevieve 2011.03.27. 21:56:32

@beebeer: zelefántnak nagyon kényes az izlése:-))

a sopranok kimaradtak az életemből...de más maffiás filmek bejönnek:-9

gidabiga 2011.03.27. 21:57:39

@beebeer:

Sopranos like :D
Gandolfini meg gigalájk :)

rianna 2011.03.27. 21:58:57

@Bogi és Burkó: egyre mélyebb ez a fertő :))

@genevieve: velem mondjuk nem beszél, kb. 2 napja. Vissza kell nézzem, hogy megjelennek-e a hozzászólásaim:))

Trevlovics 2011.03.27. 21:59:15

maffiózók mindenhol vannak, én sakkoztam és ott is volt ilyen társaság. nem akartam bundázni, ezért egyszer találtam egy lófejet az ágyamban. a királynő seggének jobban örültem volna

2011.03.27. 22:00:44

@gidabiga: azért azt nem gondoltam, hogy konkurenciám is lesz!!! :))
Gandolfini sokszor csak egy erőszakos állat, de asszem a 3. évadban lesz majdnem szerelmes mercis eladó csajba, na ott nagyon vonzó.

Zelefánt 2011.03.27. 22:01:28

@genevieve:
Igen, mert kedvellek.
(Afféle bók.)

gidabiga 2011.03.27. 22:01:30

@Trevlovics:

inkább főztél volna belőle kocsonyát :D

genevieve 2011.03.27. 22:02:26

@rianna: ő ilyen, van amikor hozzám sem szól egy napig:-)

gidabiga 2011.03.27. 22:03:02

@beebeer:

na jó, a tiéd lehet :D

( az áldott jó szívem visz egyszer majd a sírba :D )
keresek egy másik elérhetetlent, találok, ne aggódj :)))

rianna 2011.03.27. 22:03:02

@beebeer: Maffiózókat szeressük. Mióta láttam James Gandolfinit Geena Davis-szel egy filmben, azóta még jobban. Érdekes látni a színészeket befutás előtti filmekben :))

genevieve 2011.03.27. 22:03:08

@Zelefánt: na, most elakadt a szavam:-)

2011.03.27. 22:03:41

@Zelefánt: Pat Methenytől semmim nincs, de hallottam, ismerem. Most azon gondolkodom, hogy létezik-e hogy voltam Metheny koncerten, vagy csak rosszul emlékszem. Ugye azok a boldog független évek, néha kicsit homályos az emlékezet. :)

genevieve 2011.03.27. 22:03:50

ja és az m2-ön meg a valamit visz a viz megy....

redhaven 2011.03.27. 22:04:05

@Trevlovics: erről a tábortűzről jutott eszembe,hogy koragyerekként tüzet ugrottunk,és nálam valahogy megállt az idő,vagy én lebegtem a tűz fölött,mindenesetre az új mackómnak annyi lett.a göndör fürtöknek is.
meg a szempillám is fölkunkorodott mint a malac farka.
otthon aztán...

rianna 2011.03.27. 22:04:29

@genevieve: akkor jó. Azt hittem, én vagyok Anikó-féle érzékeny :))

Zelefánt 2011.03.27. 22:04:46

@beebeer:
Robert De Niro inkább a Keresztapa/2-ben.

2011.03.27. 22:05:58

@rianna: én is visszanéztem, meglepett mennyi filmben láttam, csak nem emlékeztem rá pedig mondjuk a Tiszta románcban eléggé jelen volt....

genevieve 2011.03.27. 22:06:52

@Zelefánt: robert de niro MMKK : volt egyszer egy amerika ...de aztán szorosan a keresztapa2

2011.03.27. 22:07:38

@Zelefánt: pont ma délután néztem a Keresztapa 2-őt. !!!!!!
Köztünk tényleg lehet valami vérségi kötelék!!! :)))
Pont akkora marha vagy, mint én. :)

Albino Vernyul 2011.03.27. 22:08:22

@beebeer: En nem szeretem.. Valahogy minden maffiozorol Oli jut eszembe.. Szerintetek menjek ezzel pszichologushoz..?

2011.03.27. 22:09:46

@gidabiga: nekem komoly elérhetetlen készlet van a fejemben, listázhatnám, de hosszú lenne. :)
Azért örülök, hogy Gandolfinit megtarthatom. :)

rianna 2011.03.27. 22:10:33

@beebeer: fura, de tényleg így van. Nekem ez a legújabb hobbim, most már ismert színészeket felfedezni régi filmekben :) Shirley McLane-nek hány filmje van, el sem hinnétek...

@genevieve: imádok benned mindent, nah :D

Zelefánt 2011.03.27. 22:10:36

@beebeer
Pedig még jól is néz ki, hosszúhajú, tényleg jó pasi, csíkos trikóban.
(Igaz, most már elmúlt ötven, közelebb inkább a hatvanhoz.)
De jön újra koncertezni!
Hatszor láttam már, de mégis...

2011.03.27. 22:11:05

@Albino vernyul: Oli és a maffiózók... Ha egyet látna Olinak lenne szüksége pszichiáterre. De gyorsan.
Oli csak egy link alak. 12 egy tucat.

Zelefánt 2011.03.27. 22:12:46

@beebeer:
Geneviévenek, szeretettel.

2011.03.27. 22:15:37

@Zelefánt: Pedig még jól is néz ki, hosszúhajú, tényleg jó pasi..

Nekem azonnal beugrott a fazon, ahogy említetted. Stílusosan öregszik, illetve akinek van stílusa, az még öregedni is jól tud. Van benne valami megfejthetetlen elegancia, hiába farmer meg csíkos poló.

rianna 2011.03.27. 22:18:38

@beebeer: Oli kispályás zsebmetsző, komoly maffiózókkal nem lehet összehasonlítani, small town crook:))

@genevieve: figyeled, hogy semmi reakció?
:D

Zelefánt 2011.03.27. 22:18:44

@genevieve:
Én azt a nőt (Shirley McLaine) minden megjelenési formájában annyira imádom, hogy az már szinte beteges.

Zelefánt 2011.03.27. 22:21:02

@beebeer:
Tud zenélni, bakker.
Nem mellesleg zseni.
Mi is kellhet még?...

genevieve 2011.03.27. 22:21:11

@Zelefánt: öö, mondtam már, hogy pont úgy nézek ki, mint Ő?:-)

legalábbis a hajam :-D

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 22:21:31

@rianna: Hátmég, ha látnád az igazit! ... :)

2011.03.27. 22:21:59

@Zelefánt: pont ma délután volt egy gyengécske film vele, nem nagyon értettem, miért Elizabeth Taylor emlékére vetítették, volt szegénynek vagy 2 jelenete benne.

rianna 2011.03.27. 22:23:53

@Lone Starr: ezt most az orroddal kapcsolatos megjegyzésemre írtad? :D
Vagy Shirley McLane-re?:)))

2011.03.27. 22:25:13

@Zelefánt: Tud zenélni, bakker.
Nem mellesleg zseni.
Mi is kellhet még?

Mindig szerettem volna egy zenésszel élni. Mondjuk még jobb lenne, ha én tudnék zenélni, de arról már lemaradtam, annak idején csak a Muszti-Dobay könyvig jutottam, meg a bőrkeményedésig a ujjaim hegyén. :)

Zelefánt 2011.03.27. 22:27:37

@beebeer:
Last Train Home -- az tökéletes, hallgasd meg aztán kardozzunk.

K Tomoceusz 2011.03.27. 22:29:59

22.28 Béla nem egy hagyományőrző típus. A hegedűt a derekára kötve pengeti.

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 22:30:12

Na, hazaértem, szóval.
Aki genevievet baszogatja, azt kikúrom innen a véres faszba, mert tele van a púpom. Nem ő küldte a leveleket és ezt most mondtam el utoljára.
Zelefánt ne ugasson bele a dógomba, mert nem osztottam neki lapot és kibaszottul nem érdekel, mennyire népszerű itt és milyen jófej. Kb. ugyanz vonatkozik Bogi és Burkóra és mindekire, akire véleményezte azt, amihez semmi kóze.
Trollseprűt kivágtam a picsába, megvan a 15 perc hírneve, gondolom, sorsot húztak, ki legyen a napi hülye.

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókívánságokat, jólesett, hogy gondoltatok rám.

Zelefánt 2011.03.27. 22:31:10

@beebeer:
Én például nem tudnék egy operaénekesnővel élni, mert hát
megbolondulnék.

rianna 2011.03.27. 22:32:37

@genevieve: azt hiszem, egy embernél többre nem tud koncentrálni egy nap :))

Zelefánt 2011.03.27. 22:33:23

@Hódos Hajnalka:
Hol basztam el, tényleg nem emlékszem?....
(És ha igen, akkor bocs.)

sogeking 2011.03.27. 22:34:51

Gigi angolul tanítja Jerzsyt

2011.03.27. 22:35:24

@Zelefánt: én sem énekesre gondoltam, gitár vagy zongora, az nagyon klassz lett volna.
Egyszer laktam egy hagyományos gangos ház földszintjén, a harmadikon meg egy zongorista. Esténként gyakorolt, isteni hangulata volt.

genevieve 2011.03.27. 22:35:31

@rianna: akkor osszuk be:-)

nem vagyok kapzsi, elég kétnaponta is:-)

rianna 2011.03.27. 22:37:19

@genevieve: jó, ma beebeeré, holnap az enyém, mert már rég nem volt, holnapután a tiéd :)) De lehet csak a kettőnké is :D

Zelefánt 2011.03.27. 22:38:14

@Hódos Hajnalka:
Izé..
Megmagyaráznám, ha tudnám mt is?...

genevieve 2011.03.27. 22:38:55

@rianna: jó nekem 3 naponta is:-)

beebeer is lelkitárs, kapjon ő is a jóból:-)

esetleg még jelentkező?:-)

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 22:39:31

@gidabiga: Kedves Gidácska! Ha ez így adekvát megszólítás. :)
A szociológus is csak ember. E félelmetes presztízst nyújtó tudományos szerepem mellett ott van az este otthon kockuló, budai kis aranyifjú.
Mint ilyen aktor, figyelmen kívül hagyom az amúgy kedvenc formai és tartalmi alapossági igényemet.
Kisregénynek kisregény, amit Anikóról összenyáladzottam eddig. Objektivitásnak nem sok jelét mutatja.
Én de facto olyan naiv vagyok, mint ő. Nem azt látom/hallom meg, mikor pityereg (na jó, üvöltve zokog). Arra figyelek, mikor a kis kamerája miatt hüppög az örömtől.
Amúgy: nem visszaszúrásként: én is minden x.-k hozzászólásomat "phü, csajok" szavakkal zárom. Láthatod, hogy tele vannak a kommentek ilyen implicit szexuális szubjektivitással. :)

Tipikus minden nap, hogy férfi kommentelő lány villalakót véd, vs. női kommentelő meg pasit. Hányilván! :)

Na jó, phü csajok és pasik egyaránt... :) Joccakát Gida (ha ez jobban tetszik)!

sogeking 2011.03.27. 22:39:40

@Atok: Jerzsy most már angolul is tudja a "puncikát akarok" szófordulatot

Zelefánt 2011.03.27. 22:40:43

@Hódos Hajnalka:
Nem voltam bunkó.
(Vagy de?...)

genevieve 2011.03.27. 22:41:01

@Atok: @sogeking: számíthatunk rátok az onlány közvetítésében?:-)

2011.03.27. 22:41:20

@genevieve: aranyosak vagytok, de miből részesülök itten? Elvesztettem a fonalat. Mondjuk ha a lottó ötöst osztjátok, na, az nagyon jól jönne.
Ha a jó szerencsét, az is!

genevieve 2011.03.27. 22:41:30

@Zelefánt: szerintem félre értettétek egymást

rianna 2011.03.27. 22:43:33

@genevieve: én nem leszek semmi jónak az elrontója, osszuk be, aki akar, szóljon most, vagy hallgasson örökre :D

sogeking 2011.03.27. 22:44:40

@genevieve: amíg hamarosan folytatódik, vállalom:)

redhaven 2011.03.27. 22:44:43

@Lone Starr: ezen írásodon jót röhögtem:)
jó pihenést!

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 22:45:01

@genevieve: nem, nem értettük félre egymást, nekem ne sajnálkozzon senki hogy a férjem a férjem és ne szövegeljen bele olyan dologba, amihez köze nincs.

genevieve 2011.03.27. 22:45:31

@rianna: na kerüljön hátrányos helyzetbe az aki most nincs itt:-)

esetleg lepi, mme, mama?:-)

Zelefánt 2011.03.27. 22:46:07

@genevieve:
Hát igen nagyon.
(Vagy rühelli a jazz-t.)
Kösz, hogy nem hánytál le.

genevieve 2011.03.27. 22:46:43

@sogeking: hálás köszönet érte:-)

genevieve 2011.03.27. 22:47:28

most mondják be a heti 7esbe az alekoszos barátnős keresős hír:-)

(zelefánt, ne utálj:-)

rianna 2011.03.27. 22:47:35

@Zelefánt: az voltál.

@genevieve: bárki:D De nem várunk sokat:))

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 22:48:11

@rianna: NAGYOT néznél, szó szerint.
Bár a barátaim szerint normál méretű orrom van.

De hogy nem fitos, az tuti. Evvan, én szeretem, mert ahogy a társadalmi hátrány a további hátrányokat vonzza, az előnyök meg az előnyöket, úgy a méretek is ugyanígy függenek össze.

:) Természetesen a 45-s lábamra gondoltam a nagy orromhoz. :)
Shirley Mclane? Mindjárt elolvasom, mit írtál.
Én azt tudom róla, hogy anno kegyetlen bombázó volt. Én csak belepillantottam filmjeibe, de gyönyörű volt. Régiekbe, az igaz.

gidabiga 2011.03.27. 22:49:51

@Lone Starr:

esküszöm, nem akartalak megbántani... :)
ha úgy érezted, akkor bocsánatot kérek.
legkevésbé sem akarok senki lelkivilágába beletaposni.

2011.03.27. 22:49:58

@genevieve: @rianna:
Ne már, most úgy érezhetem magam, mint Anikó. :)
De Zelefántnak nagy szíve van, biztos osztható!
Részemről amúgy is a távozás mezeje körvonalazódik, viszem magammal Gandolfinit és kész! :)

Bogi és Burkó 2011.03.27. 22:51:08

@Hódos Hajnalka:

Neked is szia, Hajni !

Nagyon megbántottál.
Sokmindent megértek a dühödből és az indulataidból, ez érzelmeid azonban nem jogosítanak fel bármire.
Gondolom, nem akarsz és nem is tudsz most észérvekkel higgadtan beszélni, ezért - bár nagyon szerettem volna - nem írom le mindazt, amit érzek és gondolok.

Azt azért gondold végig, hogy valóban az-e a helyes út, ha szinte válogatás nélkül belerugsz bárkibe aki az utadba kerül.

redhaven 2011.03.27. 22:51:09

@gidabiga: majd jól lenyírjuka gyapjúdat Lonnal!:)

van-e szándék 2011.03.27. 22:52:44

@Hódos Hajnalka: mocskos egy szád van, hallod, baszod alásan :D

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 22:52:57

@gidabiga: Én is bírom. Bár az utolsó évadban 1,2 millát kért 1 részért.
Phü, pasik.:)

Albino Vernyul 2011.03.27. 22:53:04

@Lone Starr: Szerintem fogadjuk orokbe.. Hozunk meg 2 embert, de nem szavazunk, mert annyira nem vagyunk fuggok..;)

genevieve 2011.03.27. 22:53:32

@beebeer: na de most mééééér? hát nem voltunk rendesek veled?:-)

jó éjt és tudod, holnap:-)

rianna 2011.03.27. 22:54:29

@Lone Starr: :D:D
Érdekes, hogy már ketten vagytok, akik őt szeretitek:) Szuper színésznő, de, ha szabad ilyet mondanom, nekem nőként nem jön be.
Mi az egészet szoktuk nézni, az orr mérete nem számít, de tényleg:))

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 22:54:39

@gidabiga: Nem volt semmi ilyen érzésem, respect, peace. :)

sogeking 2011.03.27. 22:54:57

kő papír olló, talán menni fog Jerzsynek is

Zelefánt 2011.03.27. 22:55:12

@Lone Starr:
Most nem érzem túl jól magam, mert alaphelyzetben nem értem, miért is basztatnak azok, akiket tényleg kedvelek.
Csak van rá holmi magyarázat...

2011.03.27. 22:55:51

@genevieve: Rendesek voltatok, csak holnap meló van, pedig SSKK nem dolgozom hétfőn!
Ráadásul leragad a szemem, de az lehet, hogy attól van, hogy belekentem a krémet.
Szóval jó éjszakát! :)

genevieve 2011.03.27. 22:55:55

@rianna: én is nagyon kedvelem:-)

de mint nő, nekem sem jön be:-D

genevieve 2011.03.27. 22:57:31

kicsit most savazták alek-ot:-)

sogeking 2011.03.27. 22:57:33

bár Jerzsy bemelegített a nagy játszma előtt, Béci nyert (Laci nem érti:)

rianna 2011.03.27. 22:57:53

@beebeer: veled szívesen megosztom zelit:)
Jó éjt!

genevieve 2011.03.27. 22:59:36

@Zelefánt: na zeli:-)

ezt übereld:-)

Eper és vér:-)

gidabiga 2011.03.27. 23:00:09

@Lone Starr:

most már értelek, miért is volt az a hosszú válasz :D
semmi bajom a pasikkal, imádom őket :D
az a pfff meg csak irónia volt, semmi bántás, jó? :D
@Zelefánt:

tudod, akiket kedvelsz, csak azok tudnak megbántani

rianna 2011.03.27. 23:00:30

@genevieve: ezt azért mondtam, mert pl. Monica Belucci bejön, de csak úgy, általános értelemben:))

genevieve 2011.03.27. 23:02:12

@rianna: ő is lájk:-)

de pl. Shirley Mclane-nek piszok jó lábai vannak még mindig:-D

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 23:02:23

@Albino vernyul: :D
Én nem bírnám örökbe fogadni. Legfeljebb abból a Nyugat-Európában elterjedt okból, hogy egyes (perverz, aki én nem vagyok) urak szó szerint, legitimen örökbe fogadnak egy "kedves" bevándorló kisasszonyt, és x év múlva szabad a házasság.
Tiszta Zöld Kártya, meg Woody Allen.

Zelefánt 2011.03.27. 23:03:32

@genevieve:
Azt láttam.
De mi a f...() követtem el?

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 23:03:43

@Bogi és Burkó: végig gondoltam. nem egyszer.

@van-e szándék: jahhát ha van okom rá, akkor igen. most még vissza is fogtam magam, végül is a zinternetten vagyunk, baszodalássan.

genevieve 2011.03.27. 23:07:25

@Zelefánt: szerintem borítsunk fátylat a dologra....

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 23:09:26

@Zelefánt: Gida jól írta, én hozzátenni nem tudok, max. kitartást kívánni. MMKK. Én rokkant vagyok, és a magyar társadalom ma ugyanúgy 20 évre van Európától, mint 20 éve. Egyetlen lehetőségem a totális optimizmus. Másban soha nem gondolkodom, akárhány félcsöves nyomorékoz le az utcán, meg akárhány ember néz a villamoson, úgy, mint aki nem látott még fehér embert. Igaz, őket nem ismerem (nem is akarom), de semmiféle hatással nincsenek a bioritmusomra. És ez komoly.
A valahová tartozáskor is ettől még ugyanazt KELL, ha lehetek ilyen direkt, gondolni. Csak nem szabad kerülni a kontaktust, mert az csak nekem megy, idegenek nem tudnak bántani.
All in all: Gida jól szóltál. :)
Jó éjt, mára zárul Lónsztár mókatára.

redhaven 2011.03.27. 23:11:49

@Lone Starr: mi történt Véled?
ugorjon ki a szemi annak aki bámul...

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 23:12:20

@Albino vernyul: Én fogok rá szavazni, már előre hülyézem magamat. :)

Zelefánt 2011.03.27. 23:14:06

Hajnalka szívem, nem értek semmit, de ha véletlenül rossz kőre léptem, tényleg sajnálom, de...

gastro vazze 2011.03.27. 23:15:15

Na idefigyelj Hajnika!
Kurva jól írsz, jókat mosolyogtunk rajta. Ez, és a VV országos ismertsége idehajtott sok embert, akik kommenteltek és olvastak, vagy csak olvastak (vagy csak kommenteltek, de nem ovastak:), viccelődtek egymással, KIALAKITOTTAK itt maguknak egy nyelvjárást is és simán jól érezték magukat.
Amiből kialakult egy OFF-oló kommentáradat, amit először nem néztél jó szemmel, ha jól emlékszem. Ezt meg is értettük és eltakaródtunk OFF-olni egy erre megfelelő felületre, ami magával hozta azt a tényt, hogy itt lényegesen kevesebb komment lett.
Igenám! De megjelentek a VV-t más fórumokon végigkisérő rasszista és abszolút kikacsintó kommentek is - ezért szóltál egyszer-kétszer (aki támadta őket azt is lebasztad), ki is baszkodtál egy-két fazont, de ez nem érte el a hatást, mert újratermelődtek (mostanában szerencsére kevesebben vannak). Viszont ez sok volt annak a 44 főnek, akik OFF-oltak az OFF helyen, de ide pont a fentiek miatt, nem szívesen jöttek be.
Mivel nagyon jól tudod, hogy mik mentek az OFF felületen, ezért jól tudhatod, hogy pár embert kivéve (akiknek nem jön be a néhol alpári stílusod - istenem van ilyen, na bumm), szeretettel nyilvánultak meg rólad, meg persze Pötyiről is, egyébként teljesen más témák kerülnek ott szóba nap, mint nap. VV csak érintőlegesen téma...
Pont az irántad érzett tiszteletből terveztük el, hogy meglepünk egy kibaszott nagy kommentáradattal, (4000), hogy lásd bírunk azért, mégha kevesebbet is jöttünk már ide.
Az igazság az, hogy igen, nem spontán volt, el volt tervezve, hogy itt zúzunk, de volt valaki, nem tudom, hogy ki, különösebben nem is érdekel (szarja ki Éva haját, belakkozva!), hogy ki, de szépen leadott neked mindent, vagy te voltál álnéven ott mindegy. Mindenetre nagy kárt csinált - de leginkább neked. Mi továbbra is jól érezzük magunkat a fácsén, a 44 fős "szűk" mag megmaradt azután is, hogy kibaszkodtam vagy 15 embert önhatalmúlag a csoportból - pont azokat, akik nem nagyon szóltak hozzá semmihez, csak kémlelték, hogy mit írunk. Na bumm. Túléltük.
A kérdésem az, hogy neked ez így jó most?!
Sokaknak ez egy búcsúként volt betervezve (a 4000-es csúcsdöntés), de fogadni merek, hogy, ha nem történik, ami, akkor még mindig visszajárnának...
És igen, a csúcsdöntés után ÉN írtam ki a fácséra, hogy megérte, mert kinyalják a seggünket érte (név szerinti felsorolás), sőt gyerünk az 5000-re ezután.
Lereagálhattad volna poénosan is, mint az egész kurva VV-t, amit egyébként is viccként fogsz fel. Ez a komolykodás nem annyira áll neked jól, ez a véleményem.

rianna 2011.03.27. 23:16:25

@Lone Starr: nem akarok lame lenni, de légölelés és légpuszi.

gidabiga 2011.03.27. 23:16:51

@Lone Starr:

küldtem neked mélt, alkalomadtán nézd meg :)
és kösz :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 23:17:19

@Hódos Hajnalka:

Kedves Hajnalka!

Ez az egész helyzet nem jött volna létre, ha felnőtt ember módjára lettek volna ezek a dolgok elrendezve.
Mindenkit érint az a levél, sőt most látom levelek, mert nem egy-két emberről , hanem egy egész társaságról ( ráadásul teljesen zártkörű titkosított csoport) negyvenvalahány emberről van szó , akiket valaki besározott valamivel, még azt sem lehet tudni mivel, de valószínű, hogy súlyos dolgokkal, ha ilyenek a reakciók.
Nem tudhatjuk sem a vádakat, sem azt , hogy ki volt, tehát életbe a lép a ki volt az, kígyót melengettünk a keblünkön effektus, másodjára ha volt is valami rád nézve bántó , azt azokkal kéne rendezni, nem pedig szar helyzetbe hozni a semmiről nem tudó sokakat.
Feltéve ha egyáltalán igaz ami a levelekben van.
Ez lett az egészből , mit sem tudók savazása, gyanakvás, félreérthető mondatok, szavak.
Régi kommentlakók akik örömet szerettek volna neked szerezni, keserű szájízzel csak néznek ki a fejükből, hogy most meg mi van?

Egy társaság aki összejött, kicsit odébbállt, mert itt zavaró volt a sok offolás, de azért félszeme itt van, és jó páran továbbra is kommentelünk itt is, de nem csesszük szét a sok offal, az meg megy máshol.

Szóval valahogy most így áll a helyzet.
Genevíve pedig úgy keveredett gyanúba, te írtál a levélről , hogy most olvasod, Genevív pedig arra azt válaszolta neked, szívesen máskor is, valami ilyesmit.
Ez sem történt volna , ha akiket illet a dolog megbeszélik egymás között, és az sem, hogy a magáncsoportból minden rídonli inaktív ki lett rakva, tehát azok is szívtak.

sogeking 2011.03.27. 23:19:23

valami fura szerencsekerekes játék marad-többiek-csere tortaszeletekkel

egy csoport bent, egy csoport a kertben fog aludni

gidabiga 2011.03.27. 23:19:43

@gastro vazze:
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

imádlak benneteket a legfelsőbb szinteken! :DDD

redhaven 2011.03.27. 23:19:45

@gastro vazze: "szarja ki éva haját belakkozva"ezen beszartam:)))))))))))

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 23:19:55

@redhaven: Genetikai rendellenesség. 25 éves koromig csak magas vérnyomást okozott, és tanulási nehézséget, fáradékonyságot. Aztán egyszer csak suliba villamosozva epileptikus roham, ájulás, kórház, stb. A maradó hatás bal oldali bénulás (jobb agyfélteki erek nyomják a központi idegrendszer mozgatópályáit.

Szerencsére így is van teljes élet. Háztartást vezetek, mosok, mosogatok, takarítok, vásárolok. Főzni azt nem szoktam, mert kétkezesként se tudtam :). Abban a barátnőm és anyuci segít, meg némi pénz az egyetemtől.
De ez a második bekezdés a lényeg, nem érdekel, mikor jön hívás nekem Istentől, csak, ahogy Gandalf mondta, rajtunk áll, mihez kezdünk az idővel, ami megadatott.
Köszönöm az aggódást Testvér!
Én soha nem adom fel.

redhaven 2011.03.27. 23:21:21

@Lone Starr: lélekben Veled!!!!!!!!!!!!!

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 23:21:38

Én nem értek semmit, de ez Kafka-i helyzetnek tűnik.

gastro vazze 2011.03.27. 23:22:37

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: na tessék! és össze sem beszéltünk:)
Ettől még Alekosz marad egy nagy fasz ám! :DDDD

Bogi és Burkó 2011.03.27. 23:22:48

@Hódos Hajnalka: oké. akkor viszont azt gondolom, hogy olyan mértékben különbözőképpen gondolkodunk a világról, hogy nincs mit tenni.

Sajnálom,hogy elárultak és csalódtál, sajnálom, hogy fontosak neked a kommentelőid, de nem figyelsz eléggé rájuk.

" Bárkivel állasz is szemközt, tudjad, hogy csak ember , akinek a nagyságra egyetlen jogcíme van : az igazságosság.
Mindegy mit mond, mit tud, mi a rangja. Csak akkor van jogaa ahhoz, hogy embernek tartsad, ha legyőzi magában a hiúságot, a vágyakat, a gőgöt és kapzsiságot,s igazat szól ügyedben és a világ ügyében , melyről éppen beszéltek. Minden más lehet tetszetős, vagy megnyrő. de téged, ne félemlítsen és ne is kísértsen "
Márai Sándor

Zelefánt 2011.03.27. 23:24:50

Ráadásul én Genevíéve-t igen kedvelem.
Na erre varjunk gombot.

sogeking 2011.03.27. 23:25:08

Gigi letámadta Jerzsyt

Zelefánt 2011.03.27. 23:25:24

rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

redhaven 2011.03.27. 23:25:46

@Lone Starr: még itten el van a látásom homályosulva...
azt egyikünk se tudja,hogy mennyi van még.
nem is szabad föladni!!!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 23:26:03

@gastro vazze:
Alekosznak hajráá, és Évának is:DDDDD
mondtam, mert jófejek vagyunk, még ha nem is értünk soha egyet:)

@Bogi és Burkó:
lájk

genevieve 2011.03.27. 23:26:15

@Zelefánt: én is kedvellek:-)

és szerintem most mi álljunk hátrébb két lépést, nem a mi dolgunk ami most megy:-)

genevieve 2011.03.27. 23:26:53

@sogeking: eddig nem volt onlány?:-)

viszont elkezdődött a belevaló

elég rendesen savazzák évát

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.27. 23:27:08

@gidabiga:
hát gida, ez már így marad, ha ennyi éve nyűjjük már egymást :)))

sogeking 2011.03.27. 23:28:04

@genevieve: egész eddig azt írtam :):)

genevieve 2011.03.27. 23:29:01

@Zelefánt: udvarolás megy neked, nem vetted észre?:-)

genevieve 2011.03.27. 23:30:31

@sogeking: jajj istenem megvakultam, nem láttam:-)

ja ádám van a vonalban:-)

elég sután beszél...

rákérdeznek, hogy hűtlen volt-e évához?

azon gondolkozik jogi útra tereli a rágalmak terjesztőit

Zelefánt 2011.03.27. 23:31:24

@genevieve:
(El is vagyok igen érzékenyülve.)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 23:34:05

@gastro vazze: @nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: @gidabiga: könnyek szöktek a szemembe.
és ez a kurázsi! ez a nyíltszívűség, ez a kiállás!
hát már csak az érted szól a harang hiányzik, komolyan mondom.

redhaven 2011.03.27. 23:37:07

@Hódos Hajnalka: harangozni is tudok!
olyan fájdalmasan kondítom,hogy szem szárazan nem maradhat!

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 23:37:17

@genevieve: na izé, bétóven, kilencedik szimfónia. most az kell. a helyzet kívánja. csináljad be.

Zelefánt 2011.03.27. 23:38:36

@genevieve:
Eddig is megoldottad valahogy.

Lone Starr (törölt) 2011.03.27. 23:39:40

@rianna: Küldemény fogadva, azonos tartalmú válasz légpostázva... :)

genevieve 2011.03.27. 23:43:05

@Zelefánt: de csupa szenvedés volt eddig az életem:-)

genevieve 2011.03.27. 23:43:46

@nyanyanya: hellóhelló , de régen láttalak:-)

hát hogyan vagy mostanság?:-)

genevieve 2011.03.27. 23:44:28

@rianna: egyáltalán nem érti mi van:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.27. 23:45:16

Szentszar... Én már órák óta nem érte(tte)m mi folyik itt. De azt most már értem, hogy miért (volt) baromi fura ez az egész hv-vv blog egy ideje és hogy miért érezheti magát itt elveszve valaki, aki csak úgy idetéved időnként, kicsit ekézni a Való Világot.

Zelefánt 2011.03.27. 23:45:41

@Hódos Hajnalka:
Tényleg, lökd le már, hogy mi volt a baj?, (Mert fogalmam sincs -- persze ez engem minősit.)

dr. gernika 2011.03.27. 23:45:58

@Hódos Hajnalka: Hát persze, mi más...
Sokboldogat. :)

the sandwich maker 2011.03.27. 23:47:45

@Zelefánt: nem bírom már nézni a gyötrődésed tesó, ezért:

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 22:45:01
@genevieve: nem, nem értettük félre egymást, nekem ne sajnálkozzon senki hogy a férjem a férjem és ne szövegeljen bele olyan dologba, amihez köze nincs.

szerintem erre felé keresd a problémát. :)

the sandwich maker 2011.03.27. 23:50:08

@Zelefánt: ja és nézd meg az üzeneteidet, légyszíves.

Zelefánt 2011.03.27. 23:52:04

@genevieve:
Még nem láttál engem, (sem a bankszlámámat.)
"Ki látott engem?"
(Madame Chauchat rulez.)

genevieve 2011.03.27. 23:52:42

@Zelefánt: ahhoz látni kell valakit, hogy kedveljük?:-)

Bogi és Burkó 2011.03.27. 23:53:22

jó éjt és nyugodtabb holnapot mindenkinek !

genevieve 2011.03.27. 23:55:43

@rianna: isten őrizz:-)

buksi simi neki:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.27. 23:57:18

genevieve, na? még kit basszunk ki, ha már olyan jóban vagyunK :DDD

sogeking 2011.03.27. 23:59:55

@genevieve: alakul:)

majdnem kifogtál rajtam, de előhúztam egy ászt az ingujjamból :D

www.youtube.com/watch?v=FFqTbQJhCm0

the sandwich maker 2011.03.28. 00:00:58

@Hódos Hajnalka: fent nevezett három szeretné tudni mennyi időre lettek kitiltva, remélem ez nem titkos információ, köszönöm előre is a válaszodat.

redhaven 2011.03.28. 00:02:45

@genevieve: te aszontad a múltkor,hogy ötvenes vagy!
ilyen helytelenséget beszényi...
hetvenes úrként pirullok mint gombi 3000watt alatt.

nyanyanya 2011.03.28. 00:03:29

Hajnalka elore is az en kurva anyamat a kerdesert, de miota szokas egy blogon, amin te csak postokat irsz kenyedre kedvedre kibaszni embereket? En leszarom nekem nem oszt nem szoroz, csak sok az idom, gondoltam megkerdem...

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:03:52

@genevieve: hihihi, hozd a rudat. :DD én ma múlerúzsba őtözköttem. te?

Albino Vernyul 2011.03.28. 00:04:18

Hat ez a mostani jatek nem tunik valami nagy durranasnak az elmut ket tematikus het utan.. Alig vannak mar, de meg szet is szedik oket.. Hat nem tudom..
Azert Evabol megint kijott a feltekenykedes, hogy Aniko/Alek/Laci van kint, O meg bentre kerult.. Ugye szereti Anikot, fel, hogy Alek bantja...;)))

genevieve 2011.03.28. 00:04:36

@redhaven: tudom, hogy az általános vélelkedés az, hogy 30 felett megáll az idő:-)

de ha már nem csinálhatom, legalább beszélhessek róla:-)

(47 egyébként)

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:05:10

@nyanyanya: nagyon jó a kérdés! mert nem kényemre, kedvemre történt. voltak előzmények, érdeklődj.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:06:31

@the sandwich maker: ha tudni szeretnék, kérdezzék meg tőlem. onlájn vagyok.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:08:22

@genevieve: :DDDD hátbazmeg, imádok benned mindent :DDD

genevieve 2011.03.28. 00:09:09

@Zelefánt: na és a belső szépség?:-)

ha ez aggaszt, nem kedvelnél ha látnál:-)

randa vagyok, mint a bűn:-)

Zelefánt 2011.03.28. 00:10:01

@genevieve:
Már így gépen keresztül?...

genevieve 2011.03.28. 00:10:49

@Hódos Hajnalka: ez vicces:-)

mert én nagyon-nagyon-nagyon sokáig azt hittem nem vagyok a köreidben:-)

ezek szerint mégis csak az egyenes út a legjobb út:-)

és köszönöm:-)

Zelefánt 2011.03.28. 00:11:21

@genevieve:
Hát nem árt, az biztos.

genevieve 2011.03.28. 00:11:36

@Zelefánt: mivel még nem találkoztunk:-)

(figyeled a finom provokációt?:-D )

rianna 2011.03.28. 00:12:09

@pushpang: én sem értem, és meg vagyok itt hasonulva :((

Zelefánt 2011.03.28. 00:13:48

@genevieve:
Máj:..
Tüdő...
Vese...
Vagy mi?...

genevieve 2011.03.28. 00:14:55

@rianna: azok nem értik akiknek semmi köze semmihez, és szerintem jobb is ez nekünk, mi csak maradjunk meg igy:-)

nyanyanya 2011.03.28. 00:16:00

@Hódos Hajnalka: Ha azt mondom ismerem a sztorit, arra G6ot vagy F8at lepsz?

Nem gondolnam, hogy ennek ez az elintezesi modja, bar mit ne mondjak engem szorakoztat a dolog. Kedvelem a szokimondo stilusod, de szep lassan atcsaptal nem viccesbe. Persze a legegyszerubb megoldas mindenkit kibaszni, megsertodni es nem tisztazni hogy ki kavarta a szart.. igy minden el van intezve, de nem hinnem, hogy egy blognak nem errol kene szolnia, azt sem, hogy te ezt akartad elerni es jo szajiz marad benned is es azokban is akik idejartak regebben.

genevieve 2011.03.28. 00:23:09

kikészit ez az óraátállítás, most meg nem vagyok álmos:-(

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:26:04

@nyanyanya: majd ha az újakról is kiderül, mi mindennek neveztek engem a hátam mögött, akkor őket is kibaszom a vérbe. mert lehet, hogy csak én posztokat írok ezen a blogon és kényemre-kedvemre kibaszok mindenkit, mert megsértődök, de hát admin vagyok és megtehtem, és nem értem, miért ne basznám ki azt, aki a hátam mögött ugat, mint a veszett rühes szuka, a szememben meg jópofizik meg boldogakármitkínán?
jaj nem vagyok megsértődve egyébként. epizódszereplőket nem szoktam megjegyezni, szorri :)

Zelefánt 2011.03.28. 00:26:48

@genevieve:

Már királylány vagy?...

(Eddig tartott, míg újra bejelentkeztem.)

rianna 2011.03.28. 00:26:56

@genevieve: nyilván azért kapisgálom, miről van szó :)Téged szeretlek :)
A facebook klubba mostanság akartam önéletrajzot küldeni, mert fos9-esként csak én maradtam ki, amint a mellékelt ábra mutatja, na mindegy :D

@Zelefánt: neked semmi se jó, se szépen, se direktben nem lehet veled beszélni:D:D

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:28:34

@nyanyanya: te egyébként a negyvennégyek közül vagy az egyik kamikaze? vagy csak önszorgalomból ugatsz be??

Trevlovics 2011.03.28. 00:28:41

szomorú este ez, nincs is kedvem aludni, ezért szerintem hamarosan lefekszem

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 00:29:44

@rianna:
Én csak ritkán tudok jönni, pontosabban írni, mert család, meló, miegymás, így ritkás jelenlétem nem sok vizet zavar, de eddig jól éreztem magam itt.
Háááát, most már kicsit kényelmetlenebbül érzem magam, de ez biztos azért van, mert látens mártír vagyok.
Ide lőjetek! :D

De ezt az ostoba Alekoszt is lője már le valaki, kurvára el van szállva magától. -

sogeking 2011.03.28. 00:30:09

@genevieve:

(persze, Alek, Laci, Béci 1 órát beszélgettek a kanapén, abból kb. 20 percet volt közvetítést, most elmondják egymásnak a rossz és jó tulajdonságaikat)

a francia verzió az egyik legjobb

www.youtube.com/watch?v=IAQfOhDPZrc&playnext=1&list=PL3C9BBFD017013216

natoth 2011.03.28. 00:30:45

@Hódos Hajnalka:
nem volt kicsit sok az a névnapi pezsgő?

genevieve 2011.03.28. 00:30:55

@Zelefánt: nem, én a nyugati boszorka vagyok:-)

rianna 2011.03.28. 00:31:11

@pushpang: én is az vagyok, tesó:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 00:31:58

Akinek nincs a facebook regisztrációja, az nem sikeres ember?

genevieve 2011.03.28. 00:32:12

@rianna: ahogy elnézem jobban jártál, a fos 9-essel:-)

én meg nem is vagyok fent a fészbukon:-)

de most már értem a pár héttel ezelőtti hitetlenkedést:-)

asszem még az iwiwről is törölni fogom magam:-)

Zelefánt 2011.03.28. 00:32:56

@genevieve:
Megnéznélek, olyan rettenetes úgy sem lehet(sz).

genevieve 2011.03.28. 00:33:22

@sogeking: francia verzió:-)
imádom MMKK:-)

nyanyanya 2011.03.28. 00:34:12

@Hódos Hajnalka: Akkor csak annyi, hogyha valaki ilyennel foglalkozik, annak jobban kene birnia a kritikat vagy csak szimplan elengedni a fule mellett. En ugyan soha egy rossz szot nem hallottam rolad, de bizzunk benne, hogy tanultal te is az esetbol. Ismet bebizonyosik, hogy akik blogolnak nem igazan szoktak belekommentelgetni es kovetni azokat, mert ez sulhet ki belole. Neha nem eri meg megsertodni es jatszani az arrogans hulye picsat, mert ha elsore elmondtad volna, hogy ki mit mondott es nem visszamasolni 6x ugyanazt, akkor nem ennyi embert haragitottal volna magadra es elhettetek volna tovabb, mint egy nagy boldog csalad.

nyanyanya 2011.03.28. 00:34:54

@Hódos Hajnalka: En szerintem teljesen kulturalt, normalis modon kerdeztem, hogy ez itt miert szokas. Mert mashol meg nem lattam erre peldat. Ennyi:)

genevieve 2011.03.28. 00:36:05

megkérnék minden kedves kommentelőt, hogy ezt a napot vegyük hullámvölgy aljának, ilyennek is kell lenni, mivel soksok hullámhegy volt már itt...

ez most már végjáték kezdete a vv-ben ugye?:-)

koncentráljuk inkább arra:-)

redhaven 2011.03.28. 00:36:31

@pushpang: énmeg nagyon jókat röhögtem az írásaidon,úhogy gyere!!

rianna 2011.03.28. 00:36:49

Semmi köze semmihez, de ma ezt hallgatttam többször
www.youtube.com/watch?v=D4hAVemuQXY

Zelefánt 2011.03.28. 00:37:20

@genevieve:
Imádom a banyákat.
Izgalmasak.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:37:53

@nyanyanya: hát ez az. ez nem egy nagy boldog család szivi. én meg nem vagyok öregnéneőzikéje.
utóbbit nem hitte el senki, előbbit többen, de ők most is egy nagy boldog család, csak nem itt.
nem sértődtem meg, és nem vagyok arrogáns hülye picsa, de nem tartozik minden rátok.

genevieve 2011.03.28. 00:38:49

@rianna: tényleg?:-)

el fér ez itt:-)

sogeking 2011.03.28. 00:39:20

Alek mondja Aninak a rossz tulajdonságait, a cukika mindjárt sír:)

rianna 2011.03.28. 00:39:49

@genevieve: azt ugye láttad, hogy egy fél szót sem szólt hozzám ?:D Se későn, sem egyszersem.

rianna 2011.03.28. 00:40:50

@rianna: sem egyszersem :D Tudni beszél magyar...

gibson 2011.03.28. 00:41:11

"és nem vagyok arrogáns hülye picsa"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

(bazdmeg, pedig megfogadtam, hogy nem írok ide többet... :D)

genevieve 2011.03.28. 00:42:07

@rianna: ma biztos az én napom van:-D

Albino Vernyul 2011.03.28. 00:43:45

@pushpang: En szeretem az ilyen boncolgatasokat, de Alekosz tenyleg rohadt unalmas, mikor komolyan veszi magat..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 00:44:10

@rianna: az jó, akkor együtt tarthatjuk oda a másik orcánkat is! :)

genevieve 2011.03.28. 00:44:30

@Zelefánt: szerinted véletlen az avatarom?:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:44:40

@gibson: örülök, hogy jól szórakozol, negyvennégyek közül egy :)

pedig megfogadtad? hát, úgy tűnik, nem hiányoztál... a többieknek legalábbis, úgy tűnik, nem :)
sokan már azt sem tudják, ki vagy. :))

genevieve 2011.03.28. 00:45:44

@pushpang: @rianna:
ugye azért nem fogtok utálni?:)

esküszöm kussolni fogok mikor holnap ti kapjátok elitől a figyelmet:-)

nyanyanya 2011.03.28. 00:47:35

@Hódos Hajnalka: Az en naiv marmar szuzies latasmodom szerint megsertodtel es bant a dolog, hisz ha nem igy lenne, akkor szarnal az egeszre. Bizzunk benne, hogy a kovetkezo blogodnal nem koveted el ugyanezeket a hibakat es nem leszel annyira antino, mint ma:)

Trevlovics 2011.03.28. 00:47:36

@Hódos Hajnalka: csak annyit szeretnék mondani, hogy nincsen most igazad. megmondtam azt is amikor igazad volt, amikor kiküldtél a cserepadra egy hétre, ezért remélem nem vádol meg senki semmilen irányban elfogultsággal. az egész "csoportosítás" és szembeállítás egy hülyeség, akárki kezdte és folytatta is. én is most csak és kizárólag a magam nevében beszélek, ezt szeretném leszögezni, ennek semmi köze ahhoz, hogy voltam valaha úttörő is, küzdöttem azért, hogy a meleg pornószínészeknek is legyen szavazati joguk és élharcosa voltam a "Műfákat mindenhova!" szervezetnek akik azért küzdöttek, hogy a kutyák ne őket pisálják le, megjegyzem ennek a szervezetnek rajtam kívül csak fa tagjai lehettek. szóval saját véleményem az, hogy nincsen igazad, mégpedig azért, mert olyan embereket is bántasz, akik soha egyetlen egy rossz szót nem mondtak rólad se a szemed előtt, se a hátad mögött. azt nem tudom elfogadni érvként, hogy "belekerültek a szórásba". én sajnos nem értek egyet azzal az elvvel, hogy öljük meg mind, Isten majd kiválogatja. ha valahol eljárásban ártatlan emberek bűnhődnek, akkor az az eljárás rossz. annál az eljárásnál még az is jobb, ahol esetleg néhány bűnös nem bűnhődik, csak azért, hogy ártatlanok semmiképp se bűnhődjenek. mindenféle bántó szándék nélküli vélemény volt, nagyon örülnék neki, ha nem lenne következménye, ha mégis lesz, akkor még annyit beírnék előre a következő időszakra, hogy
hajrá Jerzsi! :)

sogeking 2011.03.28. 00:48:58

néha még a Béci sem érti Alekot, na, ez jelent valamit

genevieve 2011.03.28. 00:51:44

@Trevlovics: tudod trev ezzel csak az a baj, hogy az ártatlanok csak pislognak mint hal a szatyorban, a "bűnösök" meg előbb döfftek egy pár kést Hajni hátába, és most sunyi módon hallgatnak......

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 00:51:50

@genevieve: éseztígymosthogy?
Szmájli ide, szmájli oda, azért ez szarul esett.
Tudod mit? Legközelebb védjen meg téged az Éva.

christaylor 2011.03.28. 00:51:51

@Trevlovics: Trev,téged nem lehet nem szeretni! :) <3

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 00:52:16

@nyanyanya: "... Ismet bebizonyosik, hogy akik blogolnak nem igazan szoktak belekommentelgetni ..."

Nem kötekedni akarok, de igen, szoktak. Mi az, hogy? Nagyon is! :)

A Varanuson Fabius rendszeresen beszélget a kommentelőivel.
A Vastagbőrön Zero és Laspalmas is hozzá szokott szólni a saját postjaihoz.
A Michaelknighton az ugyanezen a kódnéven működő bloggazda is vitatkozik a hozzászólókkal a saját postjai alatt.
Fedor is beírogat a Fedorblog komment részében.

Hirtelen felindulásból csak ennyi jutott eszembe. Ahhoz képest, hogy nem szoktak hozzászólni a saját postjaikhoz ...

rianna 2011.03.28. 00:53:20

@pushpang: keblembre, tesó:)

@genevieve: puspival másról beszélünk :))
De hogy képes így keresztülnézni rajtam :DD

akkor viduljunk fel egy kicsit, ne utáljatok nagyon
www.youtube.com/watch?v=6FuPkk7GEE4

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:53:23

@nyanyanya: ez a blog nem az enyém. én itt szerző vagyok. az antinő kifejezés miatt meg büszke vagyok.

@Trevlovics: aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók. és leszarom, hogy igazam van-e vagy sem. engedtessék már meg nekem, hogy ne csináljak nagyobb hülyét magamból, mint amekkora vagyok.

Bogi és Burkó 2011.03.28. 00:53:37

Simán nem bírok elaludni :(

@Trevlovics: Szeretlek Trev!

Hajni,Trev az ötödik vagy a hatodik ma este, aki harag nélkül, észérvekkel próbál hatni rád. Gondolkozz egy kicsit. Ennyit csak megér ez a blog. Mindannyiónknak akik még itt vagyunk.

genevieve 2011.03.28. 00:53:39

@sogeking: néha alek sem érti alekot:-)

nyanyanya 2011.03.28. 00:53:56

@King of Shadows: Kivetel erositi a szabalyt:) Nem azt irtam, hogy abszolut nincs ra pelda, de azert ha megnezed hogy pl csak az indexen hany blog szokott futni, ugy ez a szam elenyeszo.. Persze lehet okosan is csinalni:)

Zelefánt 2011.03.28. 00:54:24

@genevieve:
Szebb úgysem lehetsz, mint a ribi a "Breakfast at Tiffany's"-ben.

genevieve 2011.03.28. 00:55:20

@pushpang: jajjj, asszem megint félreértésbe keveredtem:-)

én az zelefániról beszéltem:-))))

huhhh basszameg...ez a virtuális élet:-D

nyanyanya 2011.03.28. 00:56:11

@Hódos Hajnalka: Tudom, de egyszerubb volt ugy irni. A bloggazdak is jobban orulnenek biztos, ha nyugis lenne itt a hangulat es szivesen jarnanak ide, ahogy regebben volt. Nem biztos, hogy annak kene ra lenni. En szeretem, ha valaki szokimondo, en is az vagyok, de ez a mai meg nekem is sok volt..:)

redhaven 2011.03.28. 00:56:31

@Trevlovics: émmá tökönszúrom magam...
hogyne hiányozna Gib+a többi!!!
És neked is biztos Hajni...
bár a cilollógiát nem vágom annyira mint a meccést,de azért olvasni tudok a sorok között.
a gyalázatos besúgókra meg nem szabad hallgatni,hanem a halál faszára elhajtani őket.
odavaló mindahány.
a nyeremény meg jöhet nekem.

genevieve 2011.03.28. 00:56:42

@rianna: ugye nem csináltam az előbb végzetes hibát?:-)

sogeking 2011.03.28. 00:56:45

holnap odaállok a legjobb barátom elé, és megmondom neki, mit utálok benne

genevieve 2011.03.28. 00:57:56

@Zelefánt: még a lába nyomába sem érhetek:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 00:58:46

@rianna: :D na elmész a picsába, megnyitottam!
(Hogy' talál valaki ilyeneket?)

szédült nőszemély - forza 2011.03.28. 00:59:51

@genevieve: smileys lány..a bűnösök asszem azért hallgatnak, mert ki vannak tiltva. legyen agyad. @Hajni: részemről gáznak érzem ezt az egész hisztit meg erőfitogtatást, és nem állok egyik oldalon sem inkább. Nekem sem jön be amikor alpáriskodsz, de tulajdonképpen baromira mindegy, inkább nem olvasom már a kommenteket. A posztjaidat bírtam, de fanatikus offoló vagyok, ezért átmentem amoda, mert ott nem zavar senkit. az, hogy honnan jöttek neked és milyen infók,hidegen hagy, de ez a torzsalkodás mindkét oldal részéről gyerekes. valakinek abba kellene hagynia. ezt ott is mondtam, meg itt is, de végülis ez is kurva mindegy. és most lépek innen. úgysem kommenteztem ezer éve. :) ja, és hallottam, hogy ott voltatok a vörösiszapos esetnél segíteni. azért respect.Pötyi meg édes. válasz nem kell, nem fogom nézni. jó éjt mindenkinek.

Szaffiblue 2011.03.28. 01:01:10

Hajnika, hidd el téged is elfúj majd a szél és a kutyának nem fogsz hiányozni.
Való Világ hogyvolt íróság nem akkora dolog mint amekkora a büdös nagy képed rá.
Sok sikert az életben. Malackarajról miért basztak ki?

genevieve 2011.03.28. 01:02:35

@szédült nőszemély - forza: és a kitiltás előtt?????

de az én agyamba az fordult meg, hogy simán odaállhattak volna Hajni elé (irásban, szóban, személyesn) és elmondhatták volna amit gondolnak, akarnak

ez érdekes módon senkinek nem jutott eszébe

the sandwich maker 2011.03.28. 01:02:35

@redhaven: ez már terralájk apukám, terralájk.

rianna 2011.03.28. 01:02:40

@genevieve: semmi végzetes

@pushpang: :D:D örülök, hogy tetszett...
Csak még egy...
www.youtube.com/watch?v=qSn6alAZaGY

Zelinek szerintem a videóban szereplő csajok tetszenének :))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 01:02:59

@nyanyanya: Én azokat olvasom, tehát azokat hoztam fel példának. Biztos van olyan is, ahol nem szól hozzá a szerző, az az ő dolga. Szerintem a blogoknál egyáltalán nem tilos post(t)olóként hozzászólni.

Egyébként a szerző hozzászólhat álreggel is, ha akar. Tehát az, hogy nem szól hozzá, nem feltétlenül jelenti azt, hogy tényleg nincs ott a kommentelők között. Annak is megvan a maga előnye ... és hátránya is.

@Hódos Hajnalka: Szívesen.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 01:03:41

@szédült nőszemély - forza: ja, a vörösetes az tényleg riszpektes volt, úgy mellékesen, tényleg. viszlát, örültem.

nyanyanya 2011.03.28. 01:04:08

@King of Shadows: Ennyire nem gondoltam bele ebbe a szituba megmondom oszinten:DDD

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 01:04:29

@Szaffiblut: :DDDDDDDDDDDD te fasz, nem basztak ki onnan, én jöttem el, önként.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 01:07:23

@genevieve: hogy jön ide a zelefánt? Na de mindegy, hagyjuk.. Kellett nekem belekeveredni a nagyok dolgába.

redhaven 2011.03.28. 01:08:41

ezt má ki sem tudom pihenni reggelig:((((
a fasz kivan.

Zelefánt 2011.03.28. 01:10:06

@genevieve:
Tuti, hogy klasssssssz csaj vagy, de azért
kevesen mérhetőek Audrey Hepbourn-hez.

redhaven 2011.03.28. 01:10:08

@sogeking: Te azért tartsd a frontot!
olvaslak,és jó vagy!!!
puszpánggal együtt!

rianna 2011.03.28. 01:10:43

@sogeking: román népzene, balkáni és török zene keveréke, manele a becsületes neve. Bregovic szerint jó, adjatok még egy esélyt :D

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 01:11:23

@Szaffiblut: egyébként is, hogy kerül ide a karaj? meg aztán, az annyira mérvadó, hogy ha kibasztak volna onnan, akkor azt szégyellnem kellene? nem értelek, de nem is érdekel...

sogeking 2011.03.28. 01:13:20

na, mindenki aki vitatkozni akar, menjen el alukálni, majd holnap isten ésszel, angyal érzelemmel átgondoljátok a dolgokat:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 01:13:34

@nyanyanya: De én igen. És itt jön a képbe az, hogy mennyivel jobb (rosszabb?), ha a szerző álreggel kapcsolódik be a beszélgetésbe. Szerintem egyértelműen rosszabb...

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 01:13:39

@Szaffiblut: de miért is válaszolok egy egyhozzászólásos nicknek?

sogeking 2011.03.28. 01:15:35

@rianna: jöhet:)
@redhaven: kicsit fáradt vagyok, és csak a rövid kommenteket olvasom:)

redhaven 2011.03.28. 01:17:25

reggel beperelek mindenkit ha a melómat a nagy feldúltságom miatt nem a tőlem megszokott hihetetlen pontossággal,messzemenő szakmaisággal,és a sztratoszféráig nyúló lelkiismerettel tudom elvégezni.

nyanyanya 2011.03.28. 01:18:31

@King of Shadows: szerintem ez meg rohadtul nem egy kardinalis kerdes:DDD

redhaven 2011.03.28. 01:18:38

sogekinget mekkérem,eme hosszúba bele se kezdjen:))

Zelefánt 2011.03.28. 01:18:56

@genevieve:
Helyes, csak már be vagyok izélve.

genevieve 2011.03.28. 01:19:12

@redhaven: ne is mond:-)

szombaton délig aludta, vasárnap is, ma meg reggel hajnalban ébresztőőőő fel:-(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 01:19:28

@redhaven: Szerintem terelj mindenkit jogi útra. © by Zádám

mama ottmarad 2011.03.28. 01:19:41

Órák óta csak olvasok és olvasok, de a pislogásom csak szaporodott.

Emlékezetes lett a századik, bár azt gondolom, a túlnyomó többség nem így szerette volna.
Hajni, én bírlak, csapassad tovább a vvhv-t, nagy türelemmel, ugyanilyen humoros hozáállással. Én kifejezetten lájkolom, ha jelen vagy, és belekommentelsz.
Köszönöm az eddigieket. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 01:21:25

@nyanyanya: Ööö, a "kardinális" "alapvető fontosságú"-t jelent? :S

Zelefánt 2011.03.28. 01:22:39

@genevieve:
Állva izélek -- dolgozik a fűrész!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 01:23:14

@sogeking: Siete buoni se potete... mondjuk ez tényleg vág ide. ;)

Branduardi az egyik kedvencem (uno dei migliori violinisti). Nem feltétlenül ezért a számért..

redhaven 2011.03.28. 01:23:17

@King of Shadows: az ügy bonyolultsága miatt a 3 bárándit eccerre kérem föl.
úgyis olyan jóban vannak:)))
ilyen ádámcuppoglakévákkal most nemtok foglalkozni.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 01:23:17

@mama ottmarad: ja, tényleg emlékezetes a századik. kibaszottul. a seggem odaverdesem a fődhő, annyira emlékezetes.
hát, ez van. annak kell örülni, ami van.

rianna 2011.03.28. 01:23:26

@sogeking: ez egy filmzenének a manelesítése, talán a keresztapa, de lusta vagyok utánanézni...

www.youtube.com/watch?v=n9S6Mpz81ws&feature=related

sogeking 2011.03.28. 01:23:37

Alek belemegy a részletekbe, és magázza Bécit

the sandwich maker 2011.03.28. 01:24:02

@Hódos Hajnalka: ha onlájn vagy akkor tudnál válaszolni az üzenetre?

genevieve 2011.03.28. 01:24:59

@sogeking: szerinted tart bécitől?

nyanyanya 2011.03.28. 01:26:05

Majd legkozelebb nem hasznalok ilyen nehez szavakat:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 01:28:02

@redhaven: Én a VV-vel már amúgy se nagyon tudok foglalkozni, mert nekem egyértelmű, hogy mi lesz benne. Majd ha érdekesebbre fordul, akkor ismét komolyabban odafigyelek rá... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 01:31:17

@nyanyanya: Akkor jó. :)

Nyugodtan használhatod őket, csak rákérdeztem, mert nem voltam teljesen biztos a jelentésében, és el akartam kerülni, az esetlegesen téves interpretációt. :)

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 01:31:57

@the sandwich maker: hogyne, de végignéztem a ma esti íméleket és the sandwich makertől nem érkezett egy sem, úgyhogy nem értem, mi a problémád.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 01:32:02

Alekosz a végén még lebeszéli Évát Jerzsiről?

rianna 2011.03.28. 01:32:02

Jó éjt.
Aludjatok azért egyet erre a nagy méregre, mindkét oldal:)

sogeking 2011.03.28. 01:32:38

@genevieve: biztos, fél, nehogy elszeresse tőle az Évát :)
@rianna: ez egész hallgatható volt

Zelefánt 2011.03.28. 01:34:32

@genevieve:
Hogy bírjátok, főemlősök, ily jól...?

sogeking 2011.03.28. 01:35:32

Alekot tényleg még Alek sem érti :):)

már megvan neki a gondolat, de még szavakká kell formálnia
(Anit jellemzi)

genevieve 2011.03.28. 01:35:43

@Zelefánt: szarul:-)

már zombi üzemmódban vagyok:-)

redhaven 2011.03.28. 01:35:47

@pushpang: @King of Shadows: csak írjatok írjatok!!!
most jóéjt mindenkinek!
hajnalban egy rémálom lesz az órát hallani:((

genevieve 2011.03.28. 01:37:05

@sogeking: akkor pár nap múlva megtudhatjuk:-)

Zelefánt 2011.03.28. 01:39:14

@genevieve:
Kényszerítenek-e holmi duplacsővel a hátad mögött, ó, ember(némber) jaj?...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 01:41:26

@pushpang: Nem hiszem, hogy sikerülni fog. Szerintem a készítők az egész katonai hetet egy Zéva-Jerzy párbaj létrehozása miatt találták ki...

genevieve 2011.03.28. 01:41:37

@Zelefánt: nem, önszántamból teszem:-)

2-ig kitartok:-)

genevieve 2011.03.28. 01:43:38

@pushpang: lehet, szerintem most kicsit beszart lacitól:-)

Bredan 2011.03.28. 01:47:02

Béci annyira dicséri Gigi alakját... de annyira... hűha!

genevieve 2011.03.28. 01:49:00

@sogeking: köszöööönjük széépen, viszont kiiiivánjunk:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 01:49:11

@sogeking: Nekik volt konfliktusuk, Jezyvel már nem sok mindent lehet kezdeni (már b@szott a Gigivel). És ezekhez még hozzájön az is, hogy nélküle mit fog csinálni a Ráczildi? Mert Alek már készül is a "támadásra"...

sogeking 2011.03.28. 01:50:56

@King of Shadows: értem, azt hittem arra gondolsz, hogy valamelyiküket megerősítették a katonai héttel

Bredan 2011.03.28. 01:50:57

Tetszik, ahogy Béci dicséri Anikót... közben persze oltogatja :-)

jogaszlany 2011.03.28. 01:51:08

@Hódos Hajnalka: nem bírok szabadulni attól az érzéstől, hogy ma pont az volt a bajod, hogy a 100-ik alkalmából nem jött mondjuk 5000 komment, és így akartak legalább egy picit megemelni (pl. most én is írok ide, pedig a 4000 óta nem volt kedvem erre járni)...

Bredan 2011.03.28. 01:51:39

@genevieve: Na jó, jó az ízlése... de nehogy már vérfertőzés-gyanús legyen!

Zelefánt 2011.03.28. 01:52:26

@genevieve:
Még mindig nem értem, hogy miért lettem porrá alázva délután, különösképpen úgy, hogy Téged bizonyítottan igen kedvellek?....

pojaca 2011.03.28. 01:52:59

Ez a játék milyen gáz lett az alekosz miatt! De most komolyan, akármelyik másik viszonylag kerek mondatokban gyorsan elmondja, hogy miért nem, vagy miért de nyerheti meg a másik pajtás a vv-t. Ez a jóképű meg három-négyszer annyi idő alatt jut a végére.

genevieve 2011.03.28. 01:54:11

@Bredan: akkor viszont nem igazán értem a beiásod lényegét....mire is akartál célozni?

genevieve 2011.03.28. 01:56:19

@Zelefánt: nézd meg a postaládád!

Bredan 2011.03.28. 01:57:23

@genevieve: Tulajdonképpen csak humorizálni próbáltam. Szar bratyó lenne, ha nem dicsérné a húgát. Szóval, nekem nincs bajom ezzel.

genevieve 2011.03.28. 01:58:28

@Bredan: jol van, akkor elnézést kérek:-)

már kezdek én is meghülyülni:-)

Bredan 2011.03.28. 01:59:31

@genevieve: Miért kéne elnézést kérned? :-)
Szerintem hasonlóan érzünk a bentlévőkkel kapcsolatban.

genevieve 2011.03.28. 01:59:52

@Bredan: jol van akkor elnézésedet kérem...

már kezdek én is meghülyülni:)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.03.28. 02:00:25

Hajnika, gartu a századikhoz, így a százegyedik napján, itt cseszlóvákijában szorgalmasan nyomkodjuk azt ef5-öt, mégha tudjuk is, h az ef2 a helyes lépés. A Jerzsi tényleg tud szlovákul?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 02:00:31

@sogeking: Azt nem, viszont Lacit rendesen "megtorpedózták". Elvégre a Vezénylő Tábornok Úr rosszabbul teljesített, mint a "civilek". Ezek után már nem is az a kérdés, hogy kiesik-e, hanem az, hogy ki ellen...

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.03.28. 02:00:34

Kedves Hajnalka
nem akartam használni a másik nickem, mert van ugyan, de gondoltam betartom a szabályokat, tehát én várok a válaszra, mivel azt írtad tőled kérdezzük, de válasz azóta sem érkezett az üzenetre, ezután érdeklődött sandwich marker, csak ő elment már aludni nem volt ereje ezt elmagyarázni.

the sandwich maker 2011.03.28. 00:00:58
@Hódos Hajnalka: fent nevezett három szeretné tudni mennyi időre lettek kitiltva, remélem ez nem titkos információ, köszönöm előre is a válaszodat.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:06:31
@the sandwich maker: ha tudni szeretnék, kérdezzék meg tőlem. onlájn vagyok.

the sandwich maker 2011.03.28. 01:24:02
@Hódos Hajnalka: ha onlájn vagy akkor tudnál válaszolni az üzenetre?

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 01:31:57
@the sandwich maker: hogyne, de végignéztem a ma esti íméleket és the sandwich makertől nem érkezett egy sem, úgyhogy nem értem, mi a problémád

genevieve 2011.03.28. 02:00:37

@Bredan: mert olyasmit gondoltam az irásod mögé ami nincs:-)

Bredan 2011.03.28. 02:01:03

Basszus! Ez a Gigi mennyire telibe találva mondja meg Alekosznak! Tetszik!

Bredan 2011.03.28. 02:02:44

@genevieve: Oké, fórumon van ilyen. Nem ismerjük egymást, nem lehet tudni, ki mire gondol. :-)
Te kit szeretnél győztesnek?

genevieve 2011.03.28. 02:04:08

@Bredan: kérdés?:-)

béci örökkön , örökké:-D

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.28. 02:04:29

Hajnalka: Egy blog írása kemény elhatározás. Kell hozzá sok minden mi a legtöbb embernek nem adatott meg. Elszántság, akarat, érzőképesség, inteLigencia, téma, célközönség, exhibicionizmus. Egy blog írása nehéz, mondjuk ki nyíltan. Egy blog írója létrehoz valamit, alkot ha úgy jobban teszik. De mást is tesz ám.
Közösséget kovácsol!
Te szerencsés embernek mondhattad magad, mert egy tematikus blog a leghálásabb dolog, amit kellő humorérzékkel és aggyal sokáig lehet ballagtatni. Nem kellett a személyiséged varázsával idecsábítani az embereket, elég volt csupán ugyanezzel megtartani őket. Negyven-ötven vagy akár száz százötven embert összetartani azonban már embert próbáló feladat. Nem való mindenkinek. Egy blog írója felelősséget vállal azért amit csinál, s valahol megszűnik egyénnek lenni. Mert vezet. Szélsőségesen szólva közszereplővé, celebbé válik. Te az lettél a saját akaratodból. Az sem lenne elképzelhetetlen, h ballagj a blikkbe, s szájára vegyen az ország.
Az életben mindennap megkapod a magadét, olyan nincs s nem is lehet h valamíly tetted mindenkinek tetszen. Valaki mindig lesz aki beszól, poénkodik, mert mindig van ilyen. Hadd kérdezzem meg, h te, aki vállaltad egy VV-ról szóló blog napi összefoglalóinak megírását, te aki ezt néha olyan durva stílusban teszed, olyan köcsög beszólásokat engedsz el pl Alekosz, Anikó vagy akár Éva irányába, h jóérzésű ember kicsit szájelhúz már, te rísz itt h: jááájjárányányám mit mondanak a hátam megett? Te bárkiről bármit, de rólad semmit? Róluk te miért teheted meg? Jön a válaszod, h ők önként mentek oda befele, s véleményed ugye meg van, hát miért ne írhasd. Csakhogy ez rád is igaz.
Hatalomnak érzed azt ami a kezedben van? Tudod Hajnalka, az. Csakhogy nem úgy ahogy te gondolod, hanem még mindig az első mondataimban felemlegetett közösségtetemtés miatt. Összehoztál egy rakat értékes embert, akik teljesen különböznek egymástól, akik a való életben lehet elmentek volna egymás mellett, mert más a habitusuk, mások a közösségről akotott véleményeik, mégis... ..mégis együtt vannak és köszönik szépen jól érzik magukat, s köszönik szépen h megismertetted egymással őket. Sokat köszönhetek jómagam is ennek az alkotó hatalomnak.
Fura ráadás, h ezek az emberek még szeretnek is téged, s lám mindig van mi/ki elhomályosítsa az elmét. Ha hagyod persze.
Most vagdalkozol, büntetsz olyan személyeket azért, mert szerinted rossz csapatban játszanak. Nincs igazad, bár ezt kélem h most belátod. Itt nincs rossz csapat.
Gondolom ezt is most személyed ellen irányuló támadásnak veszed pedig nem az. Vélemény. Szomorú vélemény.

pojaca 2011.03.28. 02:06:11

@genevieve: Inkább az idegpályáik mások: Aleké többkörös, és az impulzus minden körben felkap egy újabb szóvirágot, aztán ott nézegeti és végül összeáll egy hosszú vonattá, ami rengeteg balasztot hurcol magával.

genevieve 2011.03.28. 02:07:37

@pojaca: azt hiszem alek attól fél, hogy ha egyszerűen fejezné ki magát a kutya se figyelne arra amit mond...

Zelefánt 2011.03.28. 02:08:20

@genevieve:
A titkárnőm levette a szemüvegét, és összevonta azt, mi mögötte általában található.
(Olyan csajt képzeljünk el, mint Ford Fairlane esetében.)
És csak nézett felém.

Bredan 2011.03.28. 02:09:04

@genevieve: Béci? Oké, legyen!

Én pasi vagyok, nem hat rám Béci férias bája... node kizárásos alapon... JELENLEG én is neki drukkolok.

Alek: idegesítő idióta
Éva: instabil hülyenő, görény és féreg
Laci: sótlan, jellegtelen
Jerzy: sótlan, gyáva, buta (pedig kár, mert szimpatikus lenne)
Anikó: sírós, kétszínű (sokszínű), hósötétke
Gigi: majdnem... szép, formás nő, de tök humortalan

Szóval, aki marad: Béci... :-)

sogeking 2011.03.28. 02:09:51

@genevieve: ahogy ezt így leírtad, tiszta Váncsa:)

sogeking 2011.03.28. 02:10:55

@sogeking: ez másnak íródott, legyen szíves továbbítani az illetékesnek:)

genevieve 2011.03.28. 02:11:12

@nida.: lehet, hogy elment aludni, vagy más egyéb dologgal van elfoglalva...biztosan válaszolni fog mindenkinek, gondolom reggelig mindenki ki fogja birni....

genevieve 2011.03.28. 02:12:08

@Zelefánt: akkor nem tudok segíteni:-)

pojaca 2011.03.28. 02:12:21

@genevieve: Igaz, ez az ő különlegessége, de nem is tudom, melyik mondta ebben a játékban/feladatban (talán Béci), hogy ugyan figyelmesen hallgatják, de belül már szétrobbant az agyuk.

genevieve 2011.03.28. 02:12:53

@Bredan: jajj, most majdnem beírtam valami poént , de ma már nem merem:-)

Bredan 2011.03.28. 02:13:47

@genevieve: Írd csak! Vevő vagyok minden poénra.

genevieve 2011.03.28. 02:14:53

@pojaca: olyankor kell hevesen bólogatni és lejátszani fejben egy römi partit, összeírni a bevásárló listát, stb:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 02:15:27

@genevieve: Engem sem zavarna, ha ő nyerne. Én inkább azt tudom, hogy ki ne: a Kócbaba, Laci és a Ribikó.

Bredan 2011.03.28. 02:17:49

@King of Shadows: A "Ribikó" az Anikó??
No persze, ki más... egyetértek veled. Hozzátéve: bárki nyerjen, csak ne az imbecilis Sosetosz-Balfékosz!

Bredan 2011.03.28. 02:18:45

@genevieve: Ha-ha, becsapós név! De nyilvánvaló: akkor is Béci a nyerő!

genevieve 2011.03.28. 02:19:18

@Bredan: de mint nő, kikérem anikó nevében a ribizést!

Zelefánt 2011.03.28. 02:19:28

@genevieve:
Nem mondott semmit, csak furán nézett rám.

genevieve 2011.03.28. 02:20:11

@Bredan: mondom, hogy poén:-)

kicsit szar, de az enyém:-)

Bredan 2011.03.28. 02:20:55

És ismét a legnépszerűbb vetítés lát éjvilágot: a közvetítés hamarosan folytatódik.

Szuper! :-))
Hajrá, RTL, tudjátok még alulmúlni magatokat?? Kizárt.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.03.28. 02:22:10

idézet innen

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 00:26:04

"mert lehet, hogy csak én posztokat írok ezen a blogon és kényemre-kedvemre kibaszok mindenkit, mert megsértődök, de hát admin vagyok és megtehtem, és nem értem, miért ne basznám ki azt, aki a hátam mögött ugat, mint a veszett rühes szuka, a szememben meg jópofizik meg boldogakármitkínán? "

Ezt a nyilvános rágalmazást pedig kikérem magamnak és a velem együtt a mai estén kitiltottak nevében is, akik még gondolati szinten sem illettek soha semmilyen bántó szóval.

Igen akinek nem inge nem veszi magára , csakhogy ez itt egy nyilvános fórum, és akik itt megfordulnak azok ezt nem tudhatják.

jó éjszakát!

_most_ 2011.03.28. 02:22:16

Ezt nem hiszem el, Alekosz teljesen abban a tudatban van, hogy azalatt az egy óra alatt megtanította Jerzy-t a szónoklás művészetére. Jerzy szerint beszédiskolát kéne Aleknek nyitnia...

Bredan 2011.03.28. 02:22:29

@genevieve: Na, most összezavartál. Részben pasi vagy, részben nő. Aha... van ilyen.

genevieve 2011.03.28. 02:23:45

@Zelefánt: akkor majd reggel ujra nekifutunk a dolognak:-)

Bredan 2011.03.28. 02:24:00

@lami83: Alekosz bármit elhisz, amit ő a félistenek közé emeli. Jerzy meg - sajnos - egy megalázkodó cselédlélek.

genevieve 2011.03.28. 02:24:45

@lami83: miért ne hinné, lilu is ezt nyomatta neki:-)

sogeking 2011.03.28. 02:25:25

elmentem bárányokat (akarom mondani bárándykat) számolni

jó8

Zelefánt 2011.03.28. 02:25:39

@genevieve:
Futnék én most is, de melyik irányba?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 02:25:42

@genevieve: Én nem, mert csak szétfolyna a kezéből a pénz és emellett nem áll annyira rosszul anyagilag (kocsit tart fenn, és saját lakása is van). :)

@Bredan: Az hát. :D
Engem Alek győzelme nem zavarna, de szerintem most már amúgy is esélytelen. Nem hiszem, hogy elvállalná a feleségkereső műsort ha nyerne, tehát az RTL majd "intézkedik" (ha kell), hogy csak második legyen...

genevieve 2011.03.28. 02:26:25

@Bredan: 57-es EQ-val és 41-es SQ-val mi is lehetnék?:-)

egyébként nő (vén nyanya)vagyok, csak hülye a humorom:-)

genevieve 2011.03.28. 02:26:59

@Zelefánt: előre, mindig csak előre:-)

genevieve 2011.03.28. 02:27:31

@sogeking: azt hiszem sokat nem kell:-)

jó éjt:-)

pojaca 2011.03.28. 02:27:32

Levél. Anikó és Laci a nyugiszobába száműzve. A többiek a nászindulót hümmögik :)

genevieve 2011.03.28. 02:28:56

@pojaca: ez geciség volt az rtl-től

Bredan 2011.03.28. 02:29:04

Na ez most tényleg jó (hatásos) volt!
Most érkezett a levél arról, hogy a nézők döntése alapján Anikó és Laci a nyugiszobában aludjon :-)

Anikó sem hitte, Laci sem hitte. De nagyon jó volt, tetszett. :-)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 02:29:08

"Én, Lázár László(!!!)" saját bevallása szerint most kezdett rájönni a dolgokra, a rohadt életbe!!! :D

*Kép el.*

Zelefánt 2011.03.28. 02:31:18

@genevieve:
Jó éjt, mi?
Tehát bele a sötétbe?
Vagy hogy?

genevieve 2011.03.28. 02:32:27

@Zelefánt: te, ne basssz már fel idegileg:-)

irtam mit csinálj vagy nem irtam?:-)

pojaca 2011.03.28. 02:33:17

@genevieve: a "nézők" döntése alapján hozták az ítéletet :)

pojaca 2011.03.28. 02:35:34

Újabb levél, blikk. Béci bezsongott, mézesmázos hangon olvassa az sm-eket.

genevieve 2011.03.28. 02:37:12

@pojaca: már látom a holnapi blikk cimlapot, anikó újabb áldozatot szedett.....

na basszus, éva tényleg lacit fogja kihivni és ha ani mellette van ő is fog kiesni:-(

genevieve 2011.03.28. 02:37:55

@pojaca: anikó a beépített ember:-D

Bredan 2011.03.28. 02:39:30

Na, ez tetszett. Megjött a Blikk. Éva többszörösen megrökönyödött pofákat vágott. Hát, most nem éppen őt dicsérték :-)))
Ciki a boglyafejű gennyedéknek!

Zelefánt 2011.03.28. 02:39:53

@genevieve:
Írtad a nagy semmit.
Erre varrjak gombot, szegény fejemmel.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 02:41:23

Ani megígérte a Zévának, hogy a párbaj előtt vele fog aludni...

pojaca 2011.03.28. 02:41:29

A&L ágyaznak a nyugiban, közben csacsognak.

Bredan 2011.03.28. 02:41:41

És ismét: "A közvetítés hamarosan folytatódik". Ez az RTL-retekklub kedvenc szlogenje. Hajrá!

Bredan 2011.03.28. 02:43:08

A közvetítés hamarosan folytatódik".

genevieve 2011.03.28. 02:43:46

@Zelefánt: jó akkor sos olvasd el a postádat!

pojaca 2011.03.28. 02:45:23

Anikó olvassa a blikket, közben Jerzy nyögéseit lehet hallani, Gigi csinál vele valamit :o)

Bredan 2011.03.28. 02:45:35

Jé, tényleg folytatódik... nahát! Mekkora csakódás!

_most_ 2011.03.28. 02:47:11

@genevieve: Szerintem az lenne az igazi geciség az rtl-től, ha megszavaztatnának Alekosznak valamelyik lánnyal egy kameramentes órát :)

genevieve 2011.03.28. 02:47:12

@Bredan: huhhh, de nehéz ezt most leirnom....de a tisztesség igy kivánja:-)

ne nevezze egy nőt gennyedéknek...

Bredan 2011.03.28. 02:47:49

Anikó olvassa a Blikket. Közben Gigi instruálja Jerzyt: megfogod, bedugod, közben oldalra... csípőkör... hopp... tudom, hogy így a jó... ez kurva nagy... (ja, ezt Anikó mondta) :-))

genevieve 2011.03.28. 02:47:59

@lami83: azt hiszem akkor hirtelen távozna a hölgy a villából:-)

Bredan 2011.03.28. 02:48:28

@genevieve: Egy nőt sose neveznék. De Éváról van szó :-)

Zelefánt 2011.03.28. 02:49:18

Éva ne essen ki.
Valamiért gerjedek rá.

Bredan 2011.03.28. 02:49:40

@genevieve: Kötni? Vagy köpni? Hogy visszavágjon az Évának.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 02:50:27

@genevieve: Akkor viszont egy férfit sem. Vagy azt viszont lehet?

Bredan 2011.03.28. 02:50:51

@Zelefánt: Tulajdonképpen nekem is tetszene... csak ne kellett volna látnom a tombolásait.

genevieve 2011.03.28. 02:51:45

@Zelefánt: ezt most meg se hallottam:-)

genevieve 2011.03.28. 02:52:41

@King of Shadows:

na, bejöttem a csőbe:-)

igen, lehet:-)

oli pl. sok esetben az volt

Bredan 2011.03.28. 02:53:29

@genevieve: De most tényleg... alapból bírnám a Jerzyt, csak ne lenne ennyire nyuszi!
Ha a párbaj előtt online-ban arcon köpné Évát, mondván, hogy "bocs, Éva, hogy véletlenül letüsszögtelek"... hát esküszöm, elnyomnék rá vagy száz sms-t. De így, hogy tűri, hogy leköpjék, megalázzák, egy kurva fillért is sajnálnék rá pazarolni.

genevieve 2011.03.28. 02:53:54

@Bredan: tulajdonképpen nekem is teszene, ha nem látnám, és nem hallanám:-)

Zelefánt 2011.03.28. 02:54:30

@genevieve:
Most tényleg nem tudom, mi a f... van, mert nem láttam az izéket.
Évát kijelölték?
És kit fog kivinni?

genevieve 2011.03.28. 02:55:03

@Bredan: az fel sem merül, hogy nem nyuszi, hanem ember?:-)

egy bizony szint alá nem akar lesüllyedni?
mennyivel lenne akkor különb mint éva??

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 02:55:09

@genevieve: Ugye tudod, hogy ez ... enyhén szólva is egyenlőtlen bánásmód, azt meg a törvény bünteti? Az egyik nemet hátrányosan megkülönbözteted.

Bredan 2011.03.28. 02:55:57

@genevieve: Pont így érzem én is. Van Évának nagyon szép arca, csillogó szeme... tényleg gyönyörű...
Node, basszus! Ha megszólal... vége.

genevieve 2011.03.28. 02:56:13

@Zelefánt: ige drága, évát 3 szavazattal kijelölték (béci, jerzy, gigi)...hivatalosan nem tudni kit visz ki, de jerzy és laci sanszos

Zelefánt 2011.03.28. 02:57:55

@genevieve:
Vesszenek az enteriőrök.

genevieve 2011.03.28. 02:57:59

@King of Shadows: tudom, de én már csak ilyen kis emancipunci vagyok:-)

@Bredan: a gyönyörű azért tulzás, de időnként szép a riportszobában (biztosan a fények miatt:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 02:58:20

@Bredan: Csak emlékeztetnélek hogy Leo ellen is az volt a legerősebb érv, hogy "milyen hangnemet alkalmazott egy nővel szemben". Mondjuk ugyanezt már nem hozták fel Prolivérnek vagy Aleknak...

Ahogy azt sem, hogy az a nő (Zéva) mit enged meg magának...

Bredan 2011.03.28. 02:58:39

@genevieve: De. igen, gondoltam erre, hogy Jerzy EMBER. Igen, felmerül. De az én értékrendembe akkor sem fér bele ez a fajta viselkedés. Ha alapjaimban megsértenek - anyámat szidják & leköpnek - én azt nem tudnám megbocsátani.
Hangsúlyozom: lehet, hogy bennem van a hiba... de ezt akkor is megbocsáthatatlannak tartom.

genevieve 2011.03.28. 02:59:33

na, akkor én most csinálok zárórát:-)

kiszipolyoztatok:-)

jó éjt mindenkinek:-)

az ajánlatom még mindig áll:-)
(aki érti, érti:-))

genevieve 2011.03.28. 03:00:19

@Bredan: nem is bocsátotta meg:-)

Bredan 2011.03.28. 03:00:32

@King of Shadows: Nekem úgy rémlik, nem Leo ellen mondták ezt, hanem "rugtam én szájba már nőt" Indián ellen... de mindegy. :-))

genevieve 2011.03.28. 03:01:21

@Bredan: de már irtam, hogy évának jerzyvel egyetlen baja van:-)
az, hogy nem őt szexualizálja:-)

Bredan 2011.03.28. 03:01:30

@genevieve: Lehet, hogy nem bocsátotta meg, de nem is vágott vissza.

Bredan 2011.03.28. 03:02:48

A "gyönyörű" számomra igaz. Már írtam párszor: Éva, a legszebb pillanataiban egy igen szép színésznőre hasonlít. (Csak ne szólalna meg!) :-)

genevieve 2011.03.28. 03:03:05

@King of Shadows: leo mindig udvarias volt a nőkkel:-)

na ő viszont jól megvezetett mindenkit:-)

a két szemembe mondta, hogy mennyire utálja ágicát, és csak szórakozott vele a villában, utána meg jól összebutorozott vele:)

genevieve 2011.03.28. 03:03:58

na tényleg megyek:-)

Bredan 2011.03.28. 03:06:37

@genevieve: Jó éjt! Álmodj Bécivel! :-)

Bredan 2011.03.28. 03:07:58

Mekkora duma: "Éva szétfújta magát parfümmel".
"Bedobta a hódító-sztájlt".

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 03:09:35

@Bredan: @genevieve: Nem is rá gondoltam, hanem a Leónidaszra... :)

pojaca 2011.03.28. 03:11:46

@Bredan: Laci fújta be magát, nem?

Bredan 2011.03.28. 03:13:21

Ismét megkaptuk "A közvetítés hamarosan folytatódik" alapműsort. RTL, hajrá, csak így tovább!
Fura lett volna, ha 3 percnél hosszabban betart egy online közvetítés, köcsögök!

Na, én is megyek aludni... ennek az online-kukkolásnak újfent semmi értelme.

pojaca 2011.03.28. 03:16:16

@Bredan: Ugyan, ne edd a kefét, hiszen az a való világ, ahogyan gengszterzoltán is megénekelte :)

Albino Vernyul 2011.03.28. 03:19:49

AZ EVA NEM SZOKOTT HAZUDNI AZ EMBEREK SZEMEBE..!!!!!!!!!!!!!!! Ez sziven talalt..;)

Albino Vernyul 2011.03.28. 03:21:18

Eva megint kezdi... Megerzi, ha az ember nem egyenes... Na jah, tukorbe nezett..

Albino Vernyul 2011.03.28. 03:22:36

Maan Eva ugy erzi, hogy Anio nyerhet.. Eszi a kefet...;) Most Jerzyt savazza..

pojaca 2011.03.28. 03:26:55

Sakktéma Alekosz és Éva között. Jerzy egy gyalog, Gigi futó, Laci bástya, Éva a királynő, de mégsem, inkább sakktábla. MI?

pojaca 2011.03.28. 03:31:04

@pojaca: na viszlát, most kiégett az agyam :)

Albino Vernyul 2011.03.28. 03:33:16

Alek nem jut kozel Anikohoz, es nem erti, hogy miert nem.. Mert nem kellesz ANIKOOOOOONAK azert, Te marhaaaaaaaaa...!!
Eva most valtott, Anikonak erzo szive van.. LOL....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 04:04:40

@Albino vernyul: Jah. Ahhoz képest a hálószobában már megint Anit ekézte Aleknak és gyakorlatilag szóról szóra visszaokádták azt, amit a múltkor már ledumáltak egyszer a nyugiban... :D

Albino Vernyul 2011.03.28. 04:08:42

@King of Shadows: Jah.. Ez a musor naluk.. Online viszont most nincs...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 04:10:29

@Albino vernyul: Szerintem már alszanak, szóval tök mindegy, hogy a feliratot nézzük, vagy azt, hogy fekszenek...

Albino Vernyul 2011.03.28. 04:46:21

Mar latom a bulvar lapok focimet "Laci Aniko ujabb aldozata".. Aztan szerintem Ok is alszanak...;))

dr. gernika 2011.03.28. 07:13:57

@genevieve: Mikor muszájból összeköti a haját, oldalról is szép arca van. De amikor a tükörben állva igazgatja a kócát még kócosabbra, a kezére tudnék csapni.
Ez a sörény csak egy hím oroszlánnak áll jól, megtanulhatná már.

John May R 2011.03.28. 08:22:12

Én is a negyvennégyek közül vagyok, kérlek tilts ki örökre, kösz.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.28. 08:24:56

Emberek! Most olvastam át a tegnapi kommenteket. Mi folyik itt? Valaki komolyan vette a 'klikkesedjél' felszólítást? :)))

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 08:41:24

@John May R: @BGy: minden csoda három napig tart.

genevieve 2011.03.28. 08:51:43

jó reggelt mindenkinek:-)

genevieve 2011.03.28. 08:52:30

@Bredan: az biza jó lett volna, de helyette megint valami hülyeséget álmodtam, ráadásul az alvásidőm is erősen lecsökkent, igy ma nem vagyok a top-on:-)

genevieve 2011.03.28. 08:53:45

@gernika:
vagy ki kéne vasalnia minden alkalommal, vagy becsavarni....mert igy, hogy csak nyomja belé a hajzselét egyre rosszabb lesz a helyzet

SunnySmile 2011.03.28. 08:59:27

@Kacat: Ezt végigolvasva egy szó jutott eszembe, amit még soha életemben nem írtam le, de majd most!
Megagigalájk!
:)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.28. 09:29:24

Mostanában csak félszemmel tudom követni az eseményeket, ezért kérdem: az olivéres reklámban keresett ivarérett csajszit beviszik a villába, vagy kint kell(ene) elhálnia Alekosznak?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.28. 09:31:37

@BGy: Állítólag beviszik a VV után, mert ott kész "infrastruktúra" áll rendelkezésre a forgatáshoz...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 09:34:05

@King of Shadows: @BGy: Hát, Olivér a műsor promójában mondja is; valami ilyesmit, hogy "költözz be a villába, és tudd meg milyen a szerelem a legfölsőbb szinteken"

genevieve 2011.03.28. 09:36:21

@Gee Halen: csak az én szememet szúrja ez a legfölsőbb szint?

Albino Vernyul 2011.03.28. 09:37:04

@genevieve: Hihetetlen mibol csinalnak hirt, es hogyan.. A VV oldal focimeben meg mar 2 napja azon aggodnak, hogy mi lesz Alek-Eva "kapcsolataval".. Valahogy ez a bulvar szar mindig idegesitett...:)

hexensussz 2011.03.28. 09:37:28

@genevieve: Jóregg! Már hetekkel korábban bátorkodtam vizionálni, hogy a Kócos az első kiesés-veszélyes szituáció előtt gondolkodás nélkül be fog bújni a Görög ágyába. Van egy olyan érzésem, hogy ez a helyzet kialakult.
Most majd kiderül, milyen vátesznek bizonyultam. :))

Csak az a kérdés,amint élesre válik a helyzet, Alek nem fogja-e menekülőre, és így hárítja a boglyasfejű támadási kísérletét?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 09:37:48

@genevieve: Nem, engem is irritál. De gondolom direkt van így - klasszikust csak pontosan szabad idézni, ugye.

genevieve 2011.03.28. 09:39:34

@Albino vernyul: jah, most alek és éva, holnap anikó és laci.....

genevieve 2011.03.28. 09:40:38

@hexensussz: a következő közönség szavazás az lesz, kapjon-e alek és éva egy kameramentes órát?:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 09:40:57

Szeretném abbéli "aggályaimat" ismételten kifejezni, hogy súlyosan befolyásoló tényező lehet a játék "tisztaságát" illetően, hogy az egyik játékost már most agyba-főbe promózzák, pedig hol van még a vége!

genevieve 2011.03.28. 09:41:15

@Gee Halen: ja, dirrekt jegyzik meg alek böszmeségét?:-)

John May R 2011.03.28. 09:42:16

@Hódos Hajnalka: Ha így nem megy, akkor máshogy:

Szolidaritás gidáért, gibsonért, Trollseprűért.

Ti vagytok a legjobbak! :)

genevieve 2011.03.28. 09:45:10

@John May R: na akkor ebben a témában utolsó megnyílvánulásként:-)

mindenki nézzen nagyon mélyen a lelkébe és csak azután irogasson!

ja és még annyit érdekes módon senkinek nem jutott eszébe leirni azt a pár szót, bocs genevieve nem te voltál, sajnálom, hogy megrágalmaztalak!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 09:47:08

Na ja, csak akkor tervezzenek is be a többi játékosnak is valami egyéb programot

Múltkor készítettem is valami csinos listát:
Jerzy - Vers mindenkinek
Éva - Metro-Goldwin-Mayer logo
Béci&Gigi- The Ráczs reality, amolyan Osbournes stílusban - Béci a stúdióban szenvedne, Gigi... is... csak másmilyenben :)
Anikó - 100+1 megható művészeti alkotás sorozat
Laci - A túlélés törvényei

vagy valami ilyesmi

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.28. 09:48:37

@Gee Halen: akkor előre sajnálom Alekoszt. Ha magamból indulok ki, akkor soha nem szerettem azokat a csajokat, akiket érdek(pénz, hírnév) fűzött egy "injekciózáshoz".

genevieve 2011.03.28. 09:50:05

@Gee Halen: akkor el tudod fogadni, ha azt mondom aleknek ez lesz a vigaszdíj, mert béci nyeri meg a vv-t?:-)

fran7 2011.03.28. 09:50:41

@genevieve: Csak a főcímet láttam a boltba. De ez olyan, mint mikor olyan cikk volt valahol, hogy szexelt volna a pápa. Ami annyit jelentett, hogy a pápa elképzelhetőnek tartotta fiatalkorában, a papi nőtlenség feloldását. Ilyen cikkeket tömegével lehetne gyártani: a magyar válogatott vállalná a győzelem terhét a holland fociválogatott ellen. Persze csak valószínűleg a következő 20 évben nem történik majd meg.
Volt arról itt vita, hogy megalázó a katonáskodás a villában. Szerintem meg az ilyen főcímek megalázóak.

genevieve 2011.03.28. 09:50:43

@BGy: ööö azt hiszem alek alig várja már, hogy végre valaki kihasználja, és csak egy tárgynak tekintse:-)

John May R 2011.03.28. 09:53:02

@genevieve: Talán most elintézem a kitiltásom, végre.

Ameddig az ellenkezője nem bizonyosodik be addig jó okunk van azt hinni, te voltál. Hajni szavának meg már nem tudunk hinni...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 09:54:42

@genevieve: Nekem amúgy teljesen mindegy ki nyeri. Az sms-ezők szempontjából nem oké.

Képzeld el mondjuk az X-faktor esetében, ha pl. elkezdik nyomatni a műsor felénél, hogy realityt terveznek valamelyik versenyzővel, és azt promózzák végig.

genevieve 2011.03.28. 09:55:12

@fran7: szerintem mind a két szitu megalázó...na de ők önként vállalták ezt, tudták mivel jár

Szaffiblue 2011.03.28. 09:57:47

@genevieve: Mélyen a lelkembe néztem Zsönvieve és bocs, hogy lepatkányoztalak, de szerintem te voltál. Ha meg nem, akkor már azért is megérdemled ahogy itt röhögcsélsz és nyalod Hajni seggét, mikor mindenki látja mit művelt. Máskor majd nem rugdalózik össze-vissza, hanem gondolkozik. Ha meg nem, akkor meg nem.
Szóval, nem vagy patkány, csak szánalmas.
Remélem most jobb a lelkednek.
Ja, a szmájlit ne feledjem.
:-)))))))

genevieve 2011.03.28. 09:58:42

@John May R: Hinni a templomban kell apukám!

fran7 2011.03.28. 09:59:46

@genevieve: Szerintem az a különbség, hogy két krav magás legalább szemtől szembe volt velük, lehet valamilyen ráhatásod a történtekre. Míg a bulvárra semmi ráhatásod nincs. Élvezettel vágnak tönkre a névtelenség ködébe burkolózva.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 10:00:24

Egyébként ez a blog is kezd olyan lenni mint bármely más indexes blog, Évák gyülekezete, semmi meglepő...

genevieve 2011.03.28. 10:01:03

@Szaffiblut: ja értem, ti megvádolhattok egy ártatlan kommentezőt, belevonhatjátok a kis hatalmi csatározásotokba....

de az akinek semmi köze az egészhez az kapja be a fasz, mert nem áll be a csordába.....

az én lelkem tiszta és igy teljesen rendben van:-))

genevieve 2011.03.28. 10:01:55

@fran7: igen, nehéz úgy kiállni valakinek az igazáért,, hogy nem védheti meg magát...

Albino Vernyul 2011.03.28. 10:02:07

@Gee Halen: Szerinted nem szarjak le..?! Nincs ki elszamoltassa oket, mint lathato erkolcsi aggalyai a csatornanak meg nemigen vannak..

genevieve 2011.03.28. 10:02:38

@Gee Halen: igazad van, bocs tényleg befejeztem:-)

fran7 2011.03.28. 10:05:17

@genevieve: A gonoszság ebben az, hogy nyilván létezik olyan forgatókönyv az életben, hogy Éva könyörög Aleknak, hogy este feküdjenek össze. Tehát hiába védekezne, mert van benne valami, aminek igazságalapja van, de mégis hazugság abban a helyzetben.

Szaffiblue 2011.03.28. 10:05:31

@genevieve: úgy vagy te ártatlan mint én szűz...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 10:06:59

@genevieve: Megyek is, szelek magamnak téliszalámit, görnyedt testtartásban, trikóban elfogyasztom, leöblítem némi kaviárral, majd elégedetten hátradőlve, az ujjaimmal dobolok a mellkasomon.

natoth 2011.03.28. 10:10:21

@genevieve:
"aki korpa közé keveredik, ne csodálkozzon, ha megeszik a malacok" - ezt Hajni üzente azoknak az fb-seknek, akik a tegnapi ámokfutásáig még kedvelték őt. eme roppantul bölcs szavakat küldöm neked én is szeretettel.

genevieve 2011.03.28. 10:11:15

@fran7: hát, majd meglátjuk mi lesz:-)

genevieve 2011.03.28. 10:12:17

@Gee Halen: LOL:-DD

@Ari11: melyik cikkre gondolsz pontosan?

vagy arra amikor felolvassák bent a blikket?

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 10:17:01

@natoth: voltaképpen mit akartok elérni?

beacska 2011.03.28. 10:20:21

:DDD jók vagytok!!!

itt is áll a "csak egy maradhat"???

Majd elírogat itt a tiszta lelkiismeretről, és a erkölcsről, hogy mi fér bele, és mi nem :DDD

nem baj, neki biztos jó lesz :DDDD csak röhögök jókat :DDD

a dolgok nem véletlenül történnek....

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.28. 10:21:12

Úgy látom, nem nőttük még ki az óvodai homokozót. Valakitől elvették a gyümölcsformát, vagy ráléptek a homokvárára? Sebaj, várom a 101. HV-t!

genevieve 2011.03.28. 10:23:08

@BGy: a legjobb átmenni a békésen szántó traktor üzemmódba:-)

genevieve 2011.03.28. 10:28:54

@BGy: 6 hét az még 42 hv?

Albino Vernyul 2011.03.28. 10:30:15

@Szaffiblut: Ki nem szarja le, hogy ki mit hisz.. Kialakult egy belterjes tarsasag, akik egymast faragjak.. Legyszi tegyetek mashol.. Inditsatok magatoknak egy blogot, ahol elkezditek egyenkent kicsinalni egymast, meg bemoszerolni.. Eleg nekunk a VV-t elviselni;), erre meg Ti is jottok itt a kicsinyes hajhuzogatasaitokkal, meg lofarok cibalassal, mint az oviban..
Ami Hajnit illeti.. Ahogy paran elmondtak, es a kulsosok kozul, nem muszaj mindenre egybol ugrani, es belemenni az iszapbirkozasba.. Vond le arrol a par emberrol a konzekvenciakat, es lepj at a dolgon.. Rossz taktika egy forrasra alapozva kiszorni innet embereket kulso ok miatt.. Ha itt csinalja feszultseget, vagy itt indit szemelyes tamadast ellened valaki, akkor van ertelme kirugni.. Mas esetben kontraproduktiv...

Dr_utcai_arcos 2011.03.28. 10:30:15

Heppi 100-at és neves naposat Hajninak! Ide linkelném az Alma együttes népszerű számát, de majd máskor :D!

genevieve 2011.03.28. 10:32:24

@Albino vernyul: hogy is kell irni? gigalájk?:-D

natoth 2011.03.28. 10:36:00

@Hódos Hajnalka:
Kik? Én csak a magam nevében tudok nyilatkozni: nem vagyok katona, így nem vagyok híve a kollektív büntetéseknek.
Egyébről kérdezd azokat, akik írtak neked tegnap, normális hangnemben.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 10:37:04

Szerintem most már itt is lehetne egymásra jeleket rakni, aztán három nap gondolkodás után a jelölt is kiválaszthat valaki mást, utána párbajra bocsájtjuk a dolgot, akit nem szeret a HV közönsége, azt Hajni kibannolja.

Lesz lesz itt HV Albino vernyul, HV genevieve, HV, Gee Halen, HV Szaffiblut, stb.

villanat- nyugiszoba 2011.03.28. 10:38:52

Ájem nap hülyéje titkos küldetésben, gerilla harcosként. Mindent kikémlelek és jelentem a titkos társaságnak.:-D Szolidarítás testvéreim és háromszoros hurrá gidabigának, gibsonnak, gastro vazzénak és nem utolsó sorban szaffinak:-)Sikerült szétbaszni valami jót. Gratulálok minden résztvevőjének, akit frusztrált egy szűk közösség öröme.

genevieve 2011.03.28. 10:42:42

@Gee Halen: köszi, de kihagynám a lehetőséget:-D

harcoljon csak aki akar, én inkább csak olvasgatok és kommentelgetek:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 10:45:09

@natoth: klikkoltam szaffliblutra is, azért tettem fel a kérdést többes számban.

fityfiritty 2011.03.28. 10:46:34

@Albino vernyul: Azért ehhez egy bizonyos szintre fel kell jutni az embernek, mert nem elég ha valaki vicceseket tud írni, ha nem képes kezelni a kialakult helyzetet. Hogy mitől alakul a helyzet kifele, az egy adott pillanatban már irreleváns. A kérdés csak az, van e elég értelem a problémák feloldásához. Ha igen, akkor működik az általad javasolt "lépd át a dolgot", főleg ha nem is tudod mi a Zigazság, pusztán feltételezéseken alapszik, vagy senem... Ha azonban hiányzik valakiből ez a képesség, akkor ne menjen közszolgának, ne akarjon emberekkel foglalkozni, még nyilvános blogon keresztül sem.
Szívesen olvastam Hajni jegyzeteit, jókat mulattam rajta(bár hibáztatom, hogy miatta kezdtem ezt a szart nézni is), de a kissé nyers stílusa a kommentekben néha már zavart. Azonban, elolvasva a múlt éjszakai történéseket, nekem - és most elnézést is kérek tőle előre - egy frusztrált ember borgőzös tombolásának tűnik. Aki megszólította, azt kivágta, és meg is mondta, azt bax ki akit csak akar...
Fontos megjegyezni, nem tudom mi bánthatta, mert itt az elmúlt 99 bejegyzéshez írt kommentek között nem emlékszem, hogy valaki neki támadt volna.
Kissé hosszú lettem, meg tán zavaros is, de azért remélem érthető is egyúttal.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 10:46:42

@genevieve: Én készülnék harcba. Felvenném legszebb ingem, bezselézném a hajam, a fejem ingatnám a tükör előtt, rágyújtanék egy szivarra a kertben, elmélyülten, szúrós tekintettel néznék a kijáratra, komótosan pöfékelnék, és gyönyörű szóvirágokba rendezve elmondanám, hogy miért is lesz szoros a küzdelem, és mik lehetnek a különböző eredmények kimenetelei. Aztán hosszas fejtegetésbe kezdenék az emberi kapcsolatokat illetően, közben ellenőrizném többször az üvegajtóban, hogy jól áll-e rajtam a bőrjakó a kockás inggel és a nyakkendővel.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 10:49:23

@fityfiritty: :))) frusztrált elme borgőzös tombolása. ez kurvajó.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.28. 10:49:59

nekem hiányzik a Gombigyerek. Hol van Gombi amikor szükség van egy lékszívgyárra, hol???

és nem tudja véletlenül valaki merre van az az aukció ahol tulajdonságokat lehet vásárolgatni soklicittel a többieknek? van néhány amit szívesen szétosztanék, s ha kell beáldozok érte mindent.
Kivéve a jakuzzit, mert azt már másnak szánom.

Soror Formoza 2011.03.28. 10:50:43

@John May R: elképzeltem egy embert, aki erőteljesen dönget kívülről egy ajtót, hogy engedjek őt ki, sőt zárják be az ajtót, mert nem akar bemenni

genevieve 2011.03.28. 10:51:24

@Gee Halen: oké, de én csak bécivel tudok azonosulni:-)

cigánykerekezni, meg rappelni nem tudok:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 10:55:11

@villanat- nyugiszoba: az álcafestést még gyakorolja, a halk osonás az ellen felé tökéletes.

Szaffiblue 2011.03.28. 10:55:17

@Hódos Hajnalka: Csak azt hittem ki vagyok tiltva. Mi a kérdés? Válaszolok tényleg, ha hajlandó vagy meghallgatni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 10:56:07

@genevieve: Hát ha így egyenlőtlennek érzed a dolgot, a reggelt egy fingással indítanám, azzal folytatnám, és egy öblös ropogtatással is fejezném be. Eközben többször megállapítanám, hogy béltisztító kúrára lenne szükségem, majd beszédet gyakorolnék, és feltétle ügyelnék rá, hogy ki ne maradjanak az "őszinte", "barát" és "szavazzanak" szavak.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 10:56:17

@Szaffiblut: az volt a kérdés, hogy voltaképpen mit akartok elérni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 10:59:46

@Hódos Hajnalka: A magyar katonáinkat ne vigyék külföldre, a külföldieket vigyék el tőlünk!

Ja, az már volt.

John May R 2011.03.28. 11:06:23

@jahuu: akkor képzeld el, hogy szolidaritás is van a világon.

Na felfogtam, hogy innen magamtól kell lépnem.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 11:10:25

@utcai_arcos: Nem. Alekosz és Jerzy villakatona még mindig bent van. Hö. :)

Szaffiblue 2011.03.28. 11:12:36

@Hódos Hajnalka: Gasztro vazze, Kacat nagyjából elmondták, de akkor én is leírom.
Karácsonykor jó dolgomban elkezdtem nézni a VV-t, aztán az indexről idekeveredtem. Tetszettek a posztok, viccesek voltak, és jó társaság alakult ki. Szerettél is minket, ezt hangoztattad többször is. Aztán a Elkezdtek áradni a trollok, ami szerény véleményem szerint akkor nagyon rosszul kezeltél, hagytad hogy tomboljanak, aztán kidobtál pár embert aki egy rossz szót nem szólt, de kurucinfot idelinkelő, cigányozó szarháziak maradhattak. Ránk szóltál az offok miatt.
Ezért csináltunk off-csoportot, amiből lett a fészbukos negyvennégyek. Semmilyen rossz szándék nem volt benne, és nem nagyon jöttél szóba, fikázás meg végképp nem volt, sőt, sokan párhuzamos itt is kommentelgettek, nem volt ebből vita ott soha. Páran úgy gondolták, hogy te hoztál minket össze, de nem járunk már ide és milyen kedves lenne, visszamenni és egy nagyon nagy számú kommentet összehozni, mint rég. Tisztán jószándékból, nem azt mondom hogy ezért most kitüntetés jár, de soha nem volt senki rosszindulattal feléd. Valami patkány onnan küldözgetett neked kontextusból kiragadott infokat, amikre berágátál. Pl gastro viccére a benyalásról, úgy értette, hogy mekkora jó, hogy tetszett neked, és a nevünk is szerepel a posztban, mindenki örült, písz lóv hepiness. Akkor belebegtetted az infokat, amiket a zárt csoportóbl kaptál. Szerény véeményem szerint ez is böszme lépés volt, mert vagy kipakolsz, vagy megtartod magadnak.
Genevieve meg a te lebegtetésedre azt válaszolta: SZÍVESEN MÁSKOR IS.
Ennyi. (by Éva.) Feleslegesen szétverted a téged kedvelő embereket, kizártad, elüldözted és vagdalkozol. Amit el szerettünk volna érni, olyan nincs. Kicsit mindeki ideírta ami bántotta, mert igazságtalan voltál velünk.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 11:17:33

@Szaffiblut: ettől a történettől nem lettem okosabb. Azzal a mondattal, hogy én szétvertem, kizártam, elüldöztem végképp nem értek egyet.

Dr_utcai_arcos 2011.03.28. 11:18:11

@Gee Halen: jaa,most esett le, ez ám a NATO kompatibilitás!(lengyel-görög két jó barát :DD)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 11:19:22

@utcai_arcos: Uram, igen, uram! Kiköptem és megtapostam a bohócot! A blogot szolgálom!

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 11:20:19

@Szaffiblut: elmeséltél egy történetet, ami csak része az igazságnak, és amiből úgy tűnik, hogy én vagyok minden baj okozója.

genevieve 2011.03.28. 11:20:58

@Gee Halen: ez a bohoc dolog egyébként miből ered? milyen szleng?:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 11:21:54

@genevieve: Nem szleng. Mindössze arra utalt, hogy a benned levő nevető bohóctól szbadulj meg.

genevieve 2011.03.28. 11:22:05

@Hódos Hajnalka: nemnem:-)

a patkány én vagyok és ehhez most már ragaszkodom:-D

Szaffiblue 2011.03.28. 11:22:07

@Hódos Hajnalka: Ez nem igaz, de a generátora te voltál. Légyszíves te is válaszolj nekem? Minek kellett meglebegtetni a patkány levelét, ha nem akartad elmondani hogy mi bánt benne?

natoth 2011.03.28. 11:22:12

@Hódos Hajnalka:
elmeséled te is a te történetedet?

genevieve 2011.03.28. 11:22:37

@Gee Halen: ahhha:-)

kicsit lassú a felfogásom:-D

Dr_utcai_arcos 2011.03.28. 11:22:47

@genevieve: HA!Visszakérdez?? akkor 20 guggolás!

genevieve 2011.03.28. 11:23:42

@utcai_arcos: ez most komoly?:-)

alig látok ki a fejemből:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 11:25:13

@Szaffiblut: @natoth: válaszolok és elmesélem. de nem itt.

@genevieve: édes istenem.....

genevieve 2011.03.28. 11:25:23

@Gee Halen: látom már, ki van osztva rám az éva szerep:-D

akkor még basztatom kicsit a hajam:-)

genevieve 2011.03.28. 11:26:03

@Hódos Hajnalka: aranyos vagy, de max istennő lehetek:-)

genevieve 2011.03.28. 11:28:31

@Gee Halen: ööö...izé.... csak a fésűmet keresem:-)

hogy is mondta zelefánt? pillarebegtetés és szomorú nézés vagy mi a franc...:-)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.03.28. 11:29:04

@Hódos Hajnalka:
voltaképpen ezt a kérdést a titkos levélírogatónak kéne feltenni, mert rajta kívül senki nem akart semmit, csak olvasgatni és békésen kommentelgetni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 11:31:53

@genevieve: Jó. Itt egy fésű, üljön le a tükör elé, itt egy sminkkészlet. Kezdjen szépülni. Most. Addig a többiek gondolkozó állás, fegyveremelgetés, amíg genevieve szép nem lesz!

Tompó 2011.03.28. 11:32:00

@Trevlovics: Pedig azt mondják nincs humorérzékem!!! Na ja, csak nem értik!! Végre valaki...!!:DDD

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.28. 11:32:04

@genevieve: Építő jellegű megnyilvánulásod akkor amikor épp a megbeszélés ideje jött el, valóban arra predesztinál téged, amit most felvállaltál. Kérlek vedd észre, h nem rólad szól most a kialakult párbeszéd, bár tudom rossz érzés h a figyelem nem rád irányul. Megvan az ideje a hallgatásnak. Písz, lékszív.

Zelefánt 2011.03.28. 11:33:49

@genevieve:
Nahátszépjóreggelt, már ha hétfőn erről szó lehet.

genevieve 2011.03.28. 11:34:17

@Kacat: bekaphattyátok mind egytől-egyig:-)))

Szaffiblue 2011.03.28. 11:34:53

@Kacat: Hagyjad, csetrobot, bazzeg.

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 11:36:16

@nida.: én futok ámokot, közben nem látsz az orrodnál tovább és csak az piszkálja a csőröd, ki írta a levelet. csak ez érdekel.

Zelefánt 2011.03.28. 11:37:52

@genevieve:
Akkor még időben kaptam el.

Zelefánt 2011.03.28. 11:41:50

@genevieve:
Most valami naptárreform volt, vagy mi van?
Az összes órám más-más véleményen van.
(A Murphy-törvénykönyvben volt egy megállapítás, mely szerint ha egyetlen órád van, mindig tudod mennyi az idő.
Ha kettő, vagy több, sohasem lehetsz biztos benne.)

genevieve 2011.03.28. 11:42:52

@Zelefánt: hát volt:-)

hivatalosan most 11 óra 42 perc van:-)

fityfiritty 2011.03.28. 11:43:06

@Hódos Hajnalka: Hajni, szerintem sokkal fontosabb annak a levélnek a tartalma. Hogy igazak az állítások, vagy sem. Az írója attól lesz érdekes, ha végre úgymond szembesíted a levélben leírtakkal a társaságot, akikre terhelő. Hogy itt teszed, vagy valami más módot találsz rá, az már mindegy is. Csak akard tudni, valóban bántottak, vagy csak egy rosszindulatú, esetleg pusztán buta ember kavarásáról van e szó. Szerintem mindenkinek ez lenne a legjobb (illetve egy valakinek talán nem....). Úgymond...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.28. 11:44:06

@genevieve: Igen a tegnapi Blikket nem láttam, amikor felolvasták. Itt láttam valaki nézte. Meg, hogy Éva nem örült neki.Ezért gondoltam, hogy meg van valakinek.

Zelefánt 2011.03.28. 11:44:44

@genevieve:
Már megint megloptak az ebadták.
Amúgy mi újság a Futrinka utcában?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.28. 11:45:03

@Hódos Hajnalka: nem, nem az érdekli. A konfliktust szeretné feloldani, a ködöt szeretné ellibbenteni ami beült a két csoport közé. Lásd már meg h nem ellenség. Nincs ellenség. Semmi rossz szándék nincs benne, vagy ha mégis, akkor kérlek mond el mit érzel támadásnak. Durcizva esélytelen, napestig mehet a leszarom kimitmiért gondol, én vagyok a jó te meg a rossz. Neki pl mi volt a bűne? Gida mit vétett ellened? Erről is van infód?

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.03.28. 11:46:28

@Hódos Hajnalka:
Hajnalka ,egyáltalán nem csak az érdekel, hogy ki írta, hanem válaszolva a kérdésedre az, hogy mi volt a célja, és ha belegondolsz akkor miatta futsz most, te szavaiddal élve ámokot, nem minden az aminek látszik, tényleg igaz a mondás.
Mert senki másnak nem volt semmi célja.

genevieve 2011.03.28. 11:46:44

@Ari11: ja, azt nem tudom neked prezentálni....peti-cs szokta berakni

Hannibal22 2011.03.28. 11:47:04

@Hódos Hajnalka: Nem a levélíró személye az elsődleges,hanem az,hogy MIT írt! Mi az,ami ilyen mélyen megbántott??
Mert erre csak utalgatsz,de az istennek sem vagy hajlandó elárulni..persze,hogy jönnek a találgatások,feltételezések,sértődések.stb
Ha leírnád,mivel bántottak/tunk meg,mindjárt világosabb lenne minden.

Szaffiblue 2011.03.28. 11:47:42

@fityfiritty: Igen engem is a tartalom érdekel. Hogy hazugság, vagy igazság....

genevieve 2011.03.28. 11:47:49

@Zelefánt: elmondanám, de baszol arra amit irtam:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.28. 11:48:57

@Kacat: milyen két csoport? nem értem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 11:50:14

Jó reggelt!
Új nap, új poszt, új lap?

genevieve 2011.03.28. 11:50:39

@Gee Halen: akkor most átmentem micimaciba:-)

genevieve 2011.03.28. 11:51:17

@pushpang: jó reggelt neked is:-)

(vagy inkább delet)

genevieve 2011.03.28. 11:52:29

@Gee Halen: katona magának meg kicsit hosszú a haja:-)

K Tomoceusz 2011.03.28. 11:53:17

Ennek is Béla úr az oka. Ha tegnap este jó alaposan seggbekúrta volna Évát, most nem kéne olvasni trollékat a svédasztalnál. Miért kell elvenni az ember illúzióját, hogy testveriszeretetmelengetikeblemet.hu/44ek-nek lenni jobb, mint szánalmas hogyvoltozónak? Rohadj meg Béla ott ahol vagy!

Zelefánt 2011.03.28. 11:54:23

@Szaffiblut:
Tüdőre kell-e vennünk itt bármit is, hiszen ez csak afféle unaloműző terefere?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 11:54:52

Már alig várom, hogy ebben a vitában valaki kiálljon és azt mondja: "Ez az egész egy nagy átverés volt, és ti bedőltetek neki. Az volt a lényeg, hogy elcsöpögtettem félinformációkat, ti meg nekiálltatok parázni kombinálni. Méghogy mi vagyunk a *mi is volt a pontos kifejezés*? Egy nagy lóf...t!"

És akkor vöröslő fejjel felállnék, hogy "énnn, Lázár László..."

genevieve 2011.03.28. 11:54:59

@K.Tomoceusz: ha ezt tudja béci, inkább bevállalta volna évát:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 11:56:01

@genevieve: A rajvezető haja szent és sérthetelen. Tegye fel a lábát a zöld kutyára!

genevieve 2011.03.28. 11:56:04

@Zelefánt: te csak vigyázz a tüdővel, mert neked hatalmas van:-D

genevieve 2011.03.28. 11:56:36

@Gee Halen: mimiiit akarsz csinálni?:-D

genevieve 2011.03.28. 11:57:17

@Gee Halen: na arra várhatsz szerintem:-)

genevieve 2011.03.28. 11:57:57

jol van, most már csak én vagyok a monitoron:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 11:58:41

@genevieve: Maga élvezi, hogy ezt csinálja, vagy csak szimplán hülye?

genevieve 2011.03.28. 11:59:39

@Gee Halen: a kettő keverve, de nem felrázva:-)

Zelefánt 2011.03.28. 12:01:52

@genevieve:
Hát ja. Anno, a kilencvenes évek derekán Ahrun, az állatkerti elefánt TBC-ben halt meg, de ezt nem igazán propagálták, amiért azért szájbarúgnék néhány embert, pedig nem is vagyok agresszív típus.
(Szerencsétlen jószágot daruval emelték ki, szörnyen lehangoló látvány volt.)
Bocs az OFF-ért, de (ez) a hétfő bűn.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:02:53

@genevieve: Keverve, nem felrázva... magából még azt is kinézném, hogy összeöntené társai meghagyott alkoholtartalmú italait.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.28. 12:03:05

@genevieve: Köszike, peti c majd csak meg jön, ha meg van neki : )) biztos adja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 12:05:24

@genevieve: ne is mondd, az egész család elaludt az új időszámítás tiszteletére. Este bezzeg.... :)

genevieve 2011.03.28. 12:05:29

@Zelefánt: azt hiszem itt most ez az off már nem oszt vagy szoroz:-)

nagyon régen, a galaktikában olvastam egy kis elbeszélést az utolsó elefántról...az jutott most eszembe

genevieve 2011.03.28. 12:06:10

@Ari11: a világon csak két dolog biztos:-)

az adó és peti-cs éva iránti rajongása:-)

Zelefánt 2011.03.28. 12:06:21

Miért is van Geneviéve kúrogatva?
(Ilyen ha az ember átalussza az élet kulcsfontosságú eseményeit.)

genevieve 2011.03.28. 12:06:53

@Gee Halen: hát, ha engem nézne meg akkor tényleg...az egészet leönteném aztán a lefolyóba:-)

genevieve 2011.03.28. 12:07:56

@Zelefánt: na ezt most kikérem magamnak:-D

ez most nem téma:-)

Zelefánt 2011.03.28. 12:13:30

@genevieve:
Sohasem hittem volna, hogy egy ilyen ártalmatlannak tűnő blog efféle küzdelmek színtere lehet.
(Egyszer cigóztam, igaz, nem vezetett rossz szándék, de Hajnalka mégis kibaszott, valakinek ez tetszett, őt elküldtem a rákba, és a világrend utána mégiscsak helyreállt.)
Hol a gond?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.28. 12:18:40

Visszatérve a VV-hez; azért Béla esti vallomásába biztos belebizsergett minden villalány bugyija. Még Évának is ragyogott a szeme, pedig őt nem is sírásig. Bevallom, a felsorolás vége felé azért kicsit aggódtam, hogy Gigi neve is felmerül a nagy hevületben. :D

mama ottmarad 2011.03.28. 12:20:54

Anyukám azt tanította nekem, hogy ahol siker van, ott hamar megjelenik az irigység is, a vámszedők is.

Jakuzzi van? Szauna van? Szines víz folyik a csapból? Benne vagyunk?

Nna... én a magam részéről, várom a mai öfit.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:27:46

@pushpang: Gina érthető okokból kimaradt a felsorolásból, de Ildi is, ő meg pláne érthető :D

Zelefánt 2011.03.28. 12:29:46

@pushpang:
Jerzy vajon melyik csoportban állt?...

Albino Vernyul 2011.03.28. 12:32:02

@Gee Halen: Tulbonyolitod.. En elterpeszkednek bent a pamlagon a plazma elott, egy rap-es szerekoban, termeszetesen fejemre huzott kapucnival, legpisztolyt porgetve az ujjamon, mikozben mutogatnam az alkaromra tetovalt "I like the law" feliratot.. Olykor benyognek egy "Yooo, yooo, yooo, en vagyok a Nyuuul, aki teged le nyuuul" csatakialtast, es ratok eresztenem Anikot.. A csajokat tulbogne, a sracokat le tyu tyu tyu-zna, oszt kesz...

fran7 2011.03.28. 12:32:43

@Zelefánt: A Való Világ néha generálja a való világot. De Gigit idézném: Itt semmi sem az, aminek látszik.. S utána egy nagyobb nevű illetőt, Illyés Gyulát: Jaj, csak azok vagyunk, akinek látszunk.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:33:26

@Albino vernyul: Azt gondolsz amit akarsz. Leszarom. Engem itt mindenki bánt. Egy naprafrgó vagy. Én vagyok egyedül igaz barát.

mama ottmarad 2011.03.28. 12:35:40

Én azt nem értettem (vagyis de, csak egyet nem értek vele), hogyha a lányok nyertékazt, hogy rúdtáncot kapnak a fiúktól, őket miért öltöztették szopós kurvának? Hamar át is öltöztek, Éva pedig saját jelmezben is érzékletesen harapdálta azt a nyakkendőt a kamerának. Csak szegény gazdája marad hoppon mindaddig, míg arra nem lesz eléggé érdemes. Éva még nem tudja, hogy az ő értékrendje szerint már az. Csak késik a kémiája.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:39:58

Elvették a kávémat, hogyan fogok most kávét inni, már most innék egyet. Hogy lehetnek ilyenek?? Brühühüüüü! NEM BÍROM KÁVÉ NÉLKÜL!!!! Brühühühühü!

HOZZÁK VISSZA A KÁVÉMAT!

mama ottmarad 2011.03.28. 12:44:38

Nagyon egyetértek azzal a komenttel - bocsánat, nem emlékszem biztosatosan ki volt - hogy a csatornától mélyen erkölcstelen, hogy már egy új műsort promóz az egyik szereplőnek, amivel egyben sztárolja is őt.
A nézők pedig hüledeznek, hogy akkor biztos le van ez már játszva valaki javára.
Le, és az az érzésem, már minden kihívás és párbaj és szatelitműsor le van előre forgatva, mert a szórakoztató műsor mi magunk, nézők vagyunk. Ha ha :(

mama ottmarad 2011.03.28. 12:49:38

@Gee Halen: egyetértek ebben veled, na így jó lesz, vagy újraforgatjuk?

Albino Vernyul 2011.03.28. 12:51:00

@Ari11: Volt 7 Anikot dicsero sms, mar nem csak a kulsejerol, Evanak meg azthiszem 3, de abban meg szidtak... Huuu milyen volt a feje, mikor felolvastak.. Varj van foto...:

kephost.hu/image-F1CD_4D8FD9DD.jpg

kephost.hu/image-F1CD_4D8FD9DD.jpg

genevieve 2011.03.28. 12:52:34

asszem behalt a freemail:-(

Zelefánt 2011.03.28. 12:53:15

@fran7:
Ez igen jó volt (már nem a Gigi).
Mégiscsak érdemes ide benézni.

Albino Vernyul 2011.03.28. 12:53:38

Es igen, kiderul hogy Aniko mehet aludni Lacival...;)):

kephost.hu/image-5714_4D8FD622.jpg

Dr_utcai_arcos 2011.03.28. 12:55:24

@mama ottmarad: rúdtánc?pff... csak az a szerencsétlen Alek próbálkozott, de bár ne tette volna :S, viszont Laci ólomhigany mozgása az priceless volt :)!!

mama ottmarad 2011.03.28. 12:55:39

@Gee Halen: futár viszi a kávédat, erős, costa ricai, tejhabbal a tetején, cukor nincs benne :D

Albino Vernyul 2011.03.28. 12:57:56

A feladatban.. Alek epp elemzi, hogy Aniko miert tudja megnyerni a jatekot.. Szerintem beszedes a szoveg minosegere nezve..:)))

kephost.hu/image-E47C_4D8FCAAB.jpg
kephost.hu/image-4856_4D8FCAAB.jpg
kephost.hu/image-5AEA_4D8FCAAB.jpg
kephost.hu/image-6A7B_4D8FCAAB.jpg

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 12:58:41

@utcai_arcos: Alekosz "rúdtánca" az a fajta beletörődő, komótos létfenntartási ösztönből fakadó mozgáselegy volt, mintha egy cseresznyefára akart volna menekülni a cunami elől, de tudja hogy reménytelen.

mama ottmarad 2011.03.28. 13:00:37

@utcai_arcos: na de kivillantotta a fingóját a csajok arcába áááá!
Alek tragédia volt, görög tragédia, és én sírtam, mert az jutott az eszembe, ha normális anyja van, most az is sír. De megcsinálta, ahogy tőle tellett. Még soha semmiből nem húzta ki magát. (nem húzta ki magát, ez jóóó, érteeed), a nőnapi pezsgőt is csak beadta a buliba.

Albino Vernyul 2011.03.28. 13:01:57

@genevieve: Lol.. Valaki meg emlekszik ilyen ujsagra.. Nohat...

fran7 2011.03.28. 13:02:13

@mama ottmarad: Szerintem itt a hv-n már rég megbeszéltük, miképp és hogyan manipulálnak a reteknél és miképp írják meg szerkesztik a műsort. Az Alekosz monológ óta mindenki számára világos. De utána vitt a lendület mindenkit, s próbált a kreált világ gondolkozása szerint értékelni dolgokat. De ez a világ Rubin Kristóf által van megírva.

mama ottmarad 2011.03.28. 13:05:23

@fran7: tudom én, ez itt a Truman show - ó, az csak szeretne lenni!
Én magamat szórakoztatom áltudományos feltételezésekkel.

genevieve 2011.03.28. 13:06:22

@Albino vernyul: ha valaki ilyen vén mint én:-)

az volt nálam a bevezetés a sci-fi világába:-)

mama ottmarad 2011.03.28. 13:11:51

Most kirajzok, mert valamiből élni kell. ViselkeGGYetek :))

fran7 2011.03.28. 13:13:55

@mama ottmarad: Persze, csak néha nem árt figyelmeztetni magunkat erre. S utána éljenek a konteók!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.28. 13:17:57

@genevieve: Cáfolat: http://www.facebook.com/#!/pages/VV-4-%C3%89va-Akik-szeretik-a-val%C3%B3-vil%C3%A1g-t%C3%B6rtet%C5%91j%C3%A9t/144446798952790 - a pletykalapok nem hiteles információforrások.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 13:20:02

@Peter_Cs: "a pletykalapok nem hiteles információforrások"

HI-HE-TET-LEN!

fran7 2011.03.28. 13:21:59

@Gee Halen: A legközelebb mivel lepsz meg bennünket. A politikusok hataloméhesek?

genevieve 2011.03.28. 13:23:26

@Peter_Cs: mondtam én,hogy csak két dolog biztos az életben:-D

mézescsók 2011.03.28. 13:23:32

@gibson: Pedig kár lenne, élveztem a hozzászólásaidat, de ez a Te döntésed.

@Kacat: A lehető legjobb végszó annak a méltatlan adok-kapoknak, ami ma este itt végbement, gratula.

@Bredan: Más dolog megbocsátani és más elfelejteni. Sztem egyszerűen nem mondhatta azt, hogy nem bocsátottam meg Évának, mert helyből visszakérdeznek, hogy és akkor mi van? Nem hiszem egyébként a megbocsátást, de ha mégis elhinné bárki is, akkor is biztos, hogy nem felejtette el. És lehet adni a showt arról, hogy majd odakint milyen jól megbeszélik a dolgokat és milyen jó is lesz. Nagy ívben letojják egymást, na jó, talán köszönnek, ha véletlenül összefutnának valahol. Különben kedvelem Jerzyt.
Egyébként akik most itt összeugrottak nem lenne egyszerűbb, ha elfelejtenék a dolgot és megpróbálnának túllépni? Az igazság nyilván valahol középen van ezesetben is.

Ha valakinek még lenne kedve visszatérni a fősodorra:

Az Anikó-Laci párosítást a csatorna részéről elkúrt ötletnek tartom. Két, ennyire össze nem illő embert nem nagyon találni a villában. Az, hogy Lacinak tetszik Anikó, egy dolog. Anikó talán kedveli a pasit, talán tiszteli is, de "párként" nem tudom elképzelni őket. És nem a korkülönbség miatt.

Ami végtelenül unalmas jelenleg (hetek óta) a Vv-ben, az az Alek-Éva páros. Ez a szerelek is meg nem is, az utállak is meg nem is, összetartunk meg nem is, ragozni lehet tovább, nagyon lejárt lemes. És azok, akik egyetértenek a műsorvezetők azon megjegyzéseivel, hogy olyanok, mint egy házaspár, továbbá azt is mondogatják, hogy miattuk érdemes nézni a műsort, megmagyarázhatnák nekem, hogy mi érdekes van még mindig a duett szappanoperájában?
Éva ismét nagyon intelligens volt, amikor a kertben Alekoszról beszélgetett Anikóval (hogy miért mondta, hogy lefeküdne vele) és természetesen őszinte is. Mármint valamelyikkel szemben.
Gigi-Jerzy - egészségetekre!
Hajrá Béci!

fran7 2011.03.28. 13:25:29

@Gee Halen: Nem jó helyre válaszoltam. Bocs.

Zelefánt 2011.03.28. 13:25:32

@fran7:
És értenek is ahhoz, amit csinálnak.
(Legalábbis meg vannak győződve róla.)
(Mi pedig meg vagyunk vesztődve.)
(Magyarszakosok most kíméljenek.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.28. 13:27:54

@Atok: Láttam, jó lenne ez a végkifejlet!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 13:28:08

@Atok: Ettől mindig elfog a röhögés. Béla elsírná magát, ha neki ilyen videoklipje lehetne.

Zelefánt 2011.03.28. 13:29:16

@mézescsók:
Ki az az állat, aki "összepárosította" a Szépséget a robottal?!...
(Vagy még mindig alszom?...)

Atok 2011.03.28. 13:30:00

@genevieve: Akkor nagyon ugyes! ;)

osgood 2011.03.28. 13:35:57

csendben megjegyzem: ezer.

Zelefánt 2011.03.28. 13:57:56

@Atok:
A James Bond-filmek kezdődnek így, bakker.
(Licence To Kill rulez.)

Albino Vernyul 2011.03.28. 13:59:47

@Zelefánt: Aleknak, a jovobol jott playboy lany, az egy robot, mint tudjuk...;)

Zelefánt 2011.03.28. 14:03:07

@Albino vernyul:
Szerintem a stílusától a robotribi is lefulladna.

osgood 2011.03.28. 14:07:20

@genevieve: Nekem? Én csak egyet írtam :)

Zelefánt 2011.03.28. 14:07:51

@genevieve:
Számolgatjuk, vagy pofázunk?...

osgood 2011.03.28. 14:08:10

@osgood: ...ööö.... illetve kettőt, bocs.

osgood 2011.03.28. 14:08:45

@osgood: ... mármint kettőt, de az előzőt meg ezt nem beleszámítva.

genevieve 2011.03.28. 14:14:37

@Zelefánt: is-is:-)

meg fogom a fejem, és megfogadom, hogy soha többet nem éjszakázom:-D

Szaffiblue 2011.03.28. 14:17:55

@Hódos Hajnalka: Hajni, azt ígérted, hogy válaszolsz. Én is válaszoltam a kérdésedre.
:(

Albino Vernyul 2011.03.28. 14:18:28

@Zelefánt: Maradjunk kepben, lefagyna... Bootolhatnak ujra Asimovek...;)

Zelefánt 2011.03.28. 14:19:01

@genevieve:
Most mennem kell, szétválogatni a borsót. (...az ocsútól?...Nem, az máshol van, de mindegy is.)
(Zűrprogram.)
Csáp!

I.Jenő 2011.03.28. 14:19:37

Ezt régen értékelték,mi történt:D

genevieve 2011.03.28. 14:21:41

@Albino vernyul: az drága ember már csak a túlvilágon bootolhat....

genevieve 2011.03.28. 14:22:14

@Zelefánt: oké, hagggyál csak itt

(duzzog és szájszélet remegtet:-D )

genevieve 2011.03.28. 14:23:08

@I.Jenő: várj:-)

hihihi, hehehhe, huuuhuu, vháááháááá
hahahhha:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.28. 14:24:22

@genevieve: @I.Jenő:

Azt így kel:

...

...

MUÁÁÁHHHHHÁÁÁÁÁHÁHÁÁVVÁÁÁÁHÁHÁHÁHHÁÁÁÁÁHÁHÁHHÁ!!!

I.Jenő 2011.03.28. 14:26:35

@genevieve: Nem az igazi,de jólesett:)

genevieve 2011.03.28. 14:28:30

@I.Jenő: kitettem pedig a lelkem:-)

@Gee Halen: na, most az egyszer:-)

Albino Vernyul 2011.03.28. 14:34:28

@genevieve: Egyreszt meruljunk el a sci-fi kornyezetben, ahol barmi elofordulhat, es annak ellenkezoje is, de szerintem ertetted Te az Asimovos utalast...:)

genevieve 2011.03.28. 14:37:40

@Albino vernyul: ééénn genevieve, hogyne értettem volna (határtalan rajongó vagyok:-)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.29. 10:17:47

"egyenlő pályák, egyenlő esélyek. én biciklivel megyek"

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.29. 10:18:22

@pushpang: volt szólva, olvasd el a tegnapi posztnál.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.29. 10:21:56

@sixx: tudom, olvastam, láttam az előzményeket. Valahol meg is értelek.
De így azokat is bünteted, akik nem tehetnek arról, hogy páran ide jönnek szart keverni.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.29. 10:54:49

nem oldom fel a zárt, viszont nem zárolom az új poszt kommentjeit sem. addig, míg mindenki szépen játszik pajtásaival a homokozóban. ha valaki elkezdi felrugdosni a homokvárakat, kihajítom, ha ez nem elég, bezárom a játszóteret. mint az előzőnél.

mama ottmarad 2011.03.29. 12:02:23

Azt a sértődött fűzfán fütyülő rézangyalát annak, aki nem képes megemészteni, hogy mi itt páran jól érezzük magunkat!! Akkor is, ha hiányoznak páran közülük a szellemességükkel. Valahogy megemésztettük, és ment az élet tovább.
De mért mi szívjunk, ha valaki gyökér?
Ki kell hessentgetni, mint a szobába betévedő szentjánosbogarat, mert nem világít, csak zavart kelt.

El a kezekkel Hajnitól :)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.29. 13:22:00

igazándiból én nem tudom mi történt, de nem akarok újabb lavinát elindítani a kérdéseimmel,sőt azt sem szeretném, ha sixx itt is zárolná a kommentelési lehetőséget, de azért csak értetlenül kapkodom a fejem és csak lesek.
privátba esetleg valaki nem világosítana fel, hogy mi folyik itt?
előre is köszönet.

szepi79 2011.03.29. 13:31:18

@flanker: az anikóféle anyapötty kimaradt? :(
süti beállítások módosítása