Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X97

2011. március 24. 15:00 - Hódos Hajnalka

Sokszor nehéz egyértelműen megfogalmazni, mit érzünk, mit gondolunk, mi az, amit valójában szeretnénk, és mi az, amit nem. Nekem tegnap este az összefoglaló második percében sikerült egyértelműen, tömören és velősen megfogalmaznom. Ha valamit kurvára nem szeretnék, akkor azt, hogy a 18-49 éves korosztály körében nagy népszerűségnek örvendő ValóVilág4 c. műsorban Stohl András naposkacsa színű ingben bejelentse a felvezető szövegben – és itt maradjunk a villaszlengnél – ország-világ előtt, hogy menstruálok. Anikó nem volt ilyen szerencsés, remélem, kap ajándékba egy személyre szabott Jónás-naptárt, amit a BeleValóban elemezni is fognak egy szkeptikus nőgyógyász és egy javasasszony társaságában. Frissen, üdén kezdjük a mai napot, tíz perc, indul! Éva, sorakozó volt, ne most sminkelgessen!

Évának szarul kezdődik a nap, és úgy is folytatódik, Gigi villakatona lassan, tagoltan, érthetően felolvassa a szabályzatot. Az őrségben szolgálatot teljesítő villakatonáknak tilos az őrbódéban enniük, alkoholt inniuk, dohányozniuk és aludniuk. Éva annyit szeretne mondani, hogy ő szegte meg és be írták a naplóba, és nem az őrbódéban dohányzott, hanem a teraszon. A meglehetősen gyenge kifogás után Béci és Laci parancsot kap, hozzák ki Éva ágyát a nappaliba. Megkérjük, feküdjön be az ágyba, betakargatjuk, hogy ne fázzon, jó? Kap egy üveg multivitamint, nyugodtan fogyassza el, lassan, kortyolva. VV raj, nyitódjanak, gondolkodó állás, egyre föl és vissza! Minden tizedik emelésnél hangos kiáltás, köszönjük, Éva! Igyon! Nem vagyok szomjas.

Azt hittem, gyorsabban rájön, hogy addig szopnak a többiek, míg ő meg nem issza az italt, 203 emelés így sem kevés. Alekosz bizony megorrolt Évára. Anikó tudja, hogy ő ilyen, neki nem esik nehezére, ha kétszázháromszor le kell guggolnia miatta. Gigit nem az zavarja, hogy Éva miatt csinálják a feladatokat, mert bárki tévedhet, hibázhat, hanem az, hogy állandóan miatta csinálják. Tehát még egyszer! A katonai hét célja önöket egységbe kovácsolni. Nem vagyok egy pesszimista alkat, de most nagyon úgy látom, a pohár félig üres.

Hogy miért volt fontos Anikó ciklusa, a következő, mensi vs pisi jelenetből derül ki, Anikó kopogtat a vécé ajtaján, Alekosz, sok idő, hm? Alekosz! Sok idő még? Jó, akkor gyere, tessék! Alekosz, tampont kell cserélnem! Jó, cseréld ki a tamponodat! Most ne legyél…nem hallottam, hogy válaszoltál! Jön a menetrendszerű sírás, Alekosz leüvöltötte, pedig nem is válaszolt, akkómennyé, meg minden! Miért beszél velem így? Mér ilyen undok? Mér nem lehet rendesen kommunikálni, nem érdemlem meg? Én őrködök éjszaka, mert ő beteg, hüpp. Bocs, hogy ezt mondom, te vagy a hülye, ha ezt megcsinálod, komolyan! Nem tűnt még fel, hogy Alekosz általában szarik az emberekre? Majd ezt is kimagyarázza holnap vagy holnapután, azzal le lesz tudva, vigasztalja Gigi Anikót.

A következő csörte főszereplője Alekosz és Éva, Alekosz morog, mert Éva az ő sapkáját hozta el a fürdőből. Hagyjál már békén, mi van, kijött a másik éned? Miről beszélsz? Kösz szépen, jól vagyok, örülök, hogy megkérdezted az elmúlt három napban! Azt hiszem, minden nap odamentem hozzád! A vitának a ’gyázz! vet véget, Alekosz a riportszobában elmondja, Éva bepánikol, ha nincs mögött egy legfőbb bizalmas, akire támaszkodhat. Ez ő volt, talán még most is az, de kétségkívül az Anikó nyújtja most számára ezt a támaszt. A cigiszünet alatt Alekosz visszatér a témához, aztán vér folyik. Átvitt értelemben, mert Anikó beleszól kettejük vitájába, de Alekosz leoltja és a tamponos jelenetet is felhozza. Azt hiszed, ha öt másodpercenként megkérdezed, gyorsabban fogom elvégezni a biológiai szükségletemet? Alekosz el sem kezdte a pisilést! Hát sajnálom, tapasztalatom szerint a férfiaknak nem szokott gondot jelenteni a mosdókagyló nem rendeltetésszerű használata indokolt esetben. Fölfújod az ügyeket, tudatosan összemosol dolgokat! Anikó sértődötten távozik, a szobában dühöngenek Évával, hogy beszél velük Alekosz, mikor ki van nyalva a valaga. Ne is menjünk bele, mert most nincs igaza, neked adok igazat száz százalékban! Ja és Anikó már Évának is Piszi.

Sorakozó, mikroportok! Éva vetkőzni kezd. Mit vigyorog, ennyi esze sincs, hogy megtanulja, a mikroportot kívül kell hordani? Nem pofázik vissza, nem szövegel, nemsokára mehet ki, csúszik taknyán-nyálán, mint a csiga! Első, aki a feladatot végrehajtja, Béci! Kövessen! A terepgyakorlat két részből tevődik össze, kúszás fegyverrel, majd minél gyorsabban átúszni a medencét, kirakni a zsákba csomagolt ruházatot a partra, a három darab, lufira illesztett „vízen lebegő taposóaknán” levő számot és a lufik színét megjegyezni. A vízen lebegő taposóaknáról eszembe jutott egy kurva szar poén a fiatalemberről, akinek karácsonykor van a szülinapja, egyben elnézést kérek érte. Éva önként jelentkezik a terepgyakorlatra, hátizsákkal együtt kúszik a kifeszített háló alatt, erősítve ezzel pár előítéletet a nőkkel szemben, köszönjük, Éva! Amíg ő kinn küszködik a medencében, a parancsnok kérdést intéz a többi villakatonához.

A társuk élvezi, ha baszogatja magukat, vagy momentán csak ennyire hülye? Alekosz? Véleményem szerint az Éva mániákus szabályszegő, amit amúgy az életben el lehet viselni, de a seregben nem szeretik az ilyesmit. Éva kellőképpen megérett a megrendszabályozásra. Aha, Alekosz látta az Egy becsületbeli ügyet is, kíváncsi vagyok, mit válaszolna a hogyan kérdésre. Gigi villakatona szerint Éva szimplán hülye. Anikó? Éva ezt nem szándékosan csinálja, ő ilyen. A parancsnok úr közepesen hosszú monológba kezd, nagyon könnyű lelkifurdalást mímelni, vagy arra hivatkozni, hogy engem rettenetesen bánt, de én ilyen sete-suta vagyok. Segítsetek, aztán, ha segítettetek, legközelebb majd igyekszem. De hát, nem az én hibám, én ilyen vagyok! Alekosznak ez nagyon tetszett, jól elmagyarázta a parancsnok az Éva-effektust! Pont ugyanazt csinálja, amit elmondott! Meglepődtem, milyen jól átlátta a helyzetet, lehet, hogy aktív néző? A lufin levő számok a következő feladatnál kapnak szerepet, egy széfet kell kinyitni, háromszor próbálkozhatnak. A szükséges info a széf kinyitásához: kék, kék, piros, sárga, satöbbi, meglepően gyorsan sikerül, a jutalmuk egy villásvacsora. Előtte Alekosz lecseszi Évát, miért az ő ágyán hajtogatja a ruháit. Állandóan szabályt szegsz! Éva mentegetőzik, a parancsnok direkt gecizik vele és nem azért jött a Villába, hogy emiatt a hét miatt kiessen, nem fog hazamenni! És nem azért hízott itt benn húsz kilót!

A nap végén a parancsnokok örülnek, mert kezd összerázódni a társaság és rendhagyó értékelést tartanak. Mindenki arról fog szavazni, ki volt az, aki nem megfelelően hajtotta végre a nap folyamán a feladatokat. Egyhangúlag Évát nevezik meg, ő tanácstalan jobbra-balra pillogás után Jerzsit. Éva villakatona, lépjen ki, értékelje a teljesítményét. Éva a szokásos hadaró stílusban előadja, hogy a tegnapi naphoz képest jobban teljesített, mert tegnap szándékosan visszaszólt a parancsnokoknak, ma megpróbálta türtőztetni magát, ez több-kevesebb sikerrel járt. Megpróbálok jobban odafigyelni, sajnos néha a szeleburdiságomnak köszönhetően nem mindig sikerül. Minden egyes villakatona odalép Éva elé és értékeli a mai teljesítményét. Gigi! A mai teljesítményed kritikán aluli, nem tudsz odafigyelni a társaira, ha megtörténik valami, nem tanulsz belőle, és újra elköveted azt a hibát. Jó lenne, ha erre odafigyelnél, mert mi bűnhődünk, nem te. Jerzsi! Le ne köpj, vigyorog Éva. Nem sokáig. Magát jellemzi a sunyiság, a hazugság és a neveletlenség. Maga veszélyes magára és a villatársaira. Nem tisztel sem embert, sem Istent. Nem értek vele egyet és mindjárt pofán vágom! A nem szól vissza mantra többször hangzik el a parancsnok szájából Jerzsi mondatai alatt, mint az om mane padme hum egy tibeti kolostorban egy nap alatt. Majd a párbajon megbeszéljük, remélem, kinn hagylak! Aki uralkodik önmagán, az uralkodik a világon is! Alekosz! Mániákus szabályszegélyed ezek között a keretek között kiéleződik, megcsillan. Nem tudsz ellene semmit csinálni, ilyen vagy. Önzőséged határtalan! Hanyag vagy, rendetlen, szétszórt, trehány. És ez most látszik. Alekosz, magában egy költő veszett el, folytassa. Éva próbál szövegelni. Csöndben marad, és issza szavaimat! Női praktika nem való erre a terepre! Vártam volna azt is, hogy „Nem láttam még vadat amely szánná magát,/A madár fagyottan zuhan le az ágról,/De sosem gondolt rá ,hogy sajnálja magát, de úgy látszik, Alekosz ezt nem tudta megjegyezni. Vagy nem látta a filmet.

Na, lesz itt hőzöngés, őt léptetik elő rajparancsnokká. Köszönöm, a Való Világot szolgálom! Alekosznak nemcsak utasítási joga van, megkapja a kantin kulcsát is. Három perc a körlet rendbe rakására. Ennyi idő pont elég ahhoz, hogy összevesszen Évával. Van nevem. Most igazítottam meg! Nincs elvágólag! Éva már csattan is, elege van abból, hogy mindenki őt cseszteti és ő nem Alekosz csicskája. A rajprancsnokod vagyok. Az, tudod mikor! Nemhogy a rajparancsnokom nem vagy, olyan ember sem vagy, aki nekem parancsol! Aztán, amikor Alekosz arra céloz, nem akarnak újabb kollektív büntetést kapni, ordítani kezd. Alekoszból kijött az igazi énje, szánalmas, egy színész. Lehet, hogy ő szabályszegő, de én mindig ugyanúgy viselkedek, nem játssza meg magát! Inkább maradok ilyen, mint olyan ember, aki színészkedik! Az öfi végére jut az erőnléti edzés, Alekosz kemény és hideg, mint Sharon Stone jégvágója, hogy a filmes példáknál maradjunk. Nem lesz nehéz. De könnyű sem. Megígéri azt is, ha mindenki végrehajtja a feladatokat, bőkezű lesz.

Anikó elhaló hangon csokit kér a ládából, Évának nem kell semmi. Abból a ládából semmi nem kell, pedig tele van alkohollal! Most azért, mert beteg? Utálom, ha valaki azért, mert beteg! Mit csinált ő, amiért így ki lett emelve? Lacinak sem tetszik, hogy Alekosz a rajparancsnok, Jerzsi szerint nem kell ezt túlspirázni. Béci és Anikó őrködik. Béci bevallja, ő is várta, hogy kitüntetik, nézte Alekoszt, csomó dolgot nem csinált meg le volt maradva, meg össze-vissza csinálta. Nem értem, nem féltékeny vagyok… De én az vagyok, és akkor mi van, bevallom, füstölög Anikó, nyakig betakarva. Nincsen neki olyan énje, ami eredeti lenne. Csak akkor érzi magát embernek, ha szerepet szabnak rá. Ha nincs szerepben, alig tud megnyilvánulni mostanában. Alekosz Éva ágyához megy, hogy vagy? Utálom ezt a hetet, gyűlölöm. Nézd a szép oldalát. Találd meg a szépséget benne. Majd beszélünk, sok mindent tisztázni kell, mert nem jó irányba alakulnak a dolgok. Ez így van. És már kezdődik! Hogyvolt Raj, oszolj! Gógógó!

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
1179 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mama ottmarad 2011.03.24. 15:02:34

Sorakozó hv raj! it az új poszt, olvasás in-dujj

osgood 2011.03.24. 15:03:35

Navégre, lassan nekem lett volna kényelmetlen… :))

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.24. 15:03:41

lassan én leszek az állandó 5. :)))

mama ottmarad 2011.03.24. 15:06:27

Alekosz úgy néz ki ezen a képen, mint Svejk :D

tribeca 2011.03.24. 15:11:18

ez a f...fej balekosz ez élő példa arra, hogy mennyire veszélyes egy beteg agyú, pszichopata kezébe hatalmat adni. és most már igazán gyomorforgató, hogy az rtl mennyire nyomja ezt a személyiségzavaros köcsögöt. undorító, és még műsort is fog kapni, hánynom kell tőle. akármikor riportozik ez az elmebeteg, muszáj elkapcsolnom a tv-t, undorom tőle. nem tudom a villalakók hogy képesek még elviselni. 100X inkább az éva, pedig tőle is nagyon kivagyok már.

Albino Vernyul 2011.03.24. 15:21:42

Hajjjni igazan beidezhetted volna az Aniko/Beci szovegeles vagatlan szoveget a feltekenyseg temakorben, ugy mellesleg... Sniff..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.24. 15:22:02

@tribeca: Hidd el, addig jó, amíg ott bent van és nem az utcán jár-kel.

Az meg még jobb, hogy telefonközelben sincs.

mama ottmarad 2011.03.24. 15:22:51

@tribeca: meg ne bánd később, amit most mondtál :)
Alekosz nem volt túlzottan genya, beleélte, és eljátszotta a ráosztott szerepet, jobban, mint Tordas.
Éva sskk nem irányítható, anyira élvezi ezt - nagyon szomorú dolog. Igaz, önként jelentkezett egyszer, majd figyeljük meg, erre hányszor fog hivatkozni, ezzel visszaélni. Tele van már vele a hócipőm, az én szememben bunkó és buta.
Önmagunknak parancsolni a legnagyobb hatalom. Nem én mondtam ezt, hanem Seneca.

tribeca 2011.03.24. 15:24:35

@Gee Halen: :)) milyen igaz, Isten ments, hogy valaha is találkozzak vele, vagy vmi hasonló nyomival. továbbra is tartom a véleményem, miszerint SOHA nem lenne szabad kiengedni a villából. hagyják csak benn, a kutyának se hiányozna.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 15:26:37

basszus, én meg a 96-on frissítgetek, frissítgetek és meg voltam győződve, hogy mindenki egyszerre ment ebédelni, hogy senki nem ír... :D

Albino Vernyul 2011.03.24. 15:27:31

@mama ottmarad: Alekosz a magyar hadsereg legrosszabb ormestereit copyzta.. Remes volt...Egybol le is valtottak..;)

genevieve 2011.03.24. 15:28:36

@pushpang: én szóltam, hogy mindjárt kezdődik:-)

genevieve 2011.03.24. 15:33:09

@mama ottmarad: volt

tegnap mesélt erről a belevalóban az unoka testvére:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.24. 15:34:08

@mama ottmarad: Ezzel a testtartással? Nem hinném. Ha meg igen, valószínűleg a parancsnok cipőjét pucolta rogyásig.

mama ottmarad 2011.03.24. 15:35:21

Alekosz volt-e katona? Az életkora alapján a 6 hónapos időszakban még lehetett. Tudja valaki?
Amit az öfiben mutattak a parancsnoklásából, az nem volt olyan vészes. Én lány vagyok, de rengeteg katonasztorit hallottam, ahhoz ez nem volt bunkó, cseppet sem.

genevieve 2011.03.24. 15:35:25

@Gee Halen: és ha jól hallottam valami komoly helyen (makó?), de csak fél füllel figyeltem:-)

genevieve 2011.03.24. 15:36:27

@Gee Halen: mármint kiképzésen, mert után haza tudott "szökni" a mamához esténként vacsorázni, mert tudott venni egy trabantot:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 15:37:31

@genevieve: láttam is, csak azt nem néztem, hogy közben mennyi idő telt el... :)

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 15:38:07

@Albino vernyul: lényeg benne van? benne. csapból színes víz folyik? :))

@pushpang: ma megtévesztő hadműveletet folytattam, és pontos voltam. hogy megtévesszelek benneteket. :))

Atok 2011.03.24. 15:38:50

@tribeca: Ugye mennyivel jobb, hogy nem 3 darab Gigi es 4 darab Laci van a villaban? :)

mama ottmarad 2011.03.24. 15:39:38

@genevieve: köszi Zsöni, csak azért érdekelt, hogy saját tapasztalata volt, vagy filmekből merített. Még az érdekelne, hogy kívülről tudja-e a Piszkos 12-t is? Ha kijön, megkérdezem :)

genevieve 2011.03.24. 15:40:07

@Atok: lehetne 4 fő béci is:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.24. 15:40:58

@mama ottmarad: Hát, a Rambó jelenetnél, még Stallone szájtartását is hozta egy az egyben, úgyhogy minden bizonnyal.

genevieve 2011.03.24. 15:40:58

@mama ottmarad: a megérett a rendszabályozásra (mint ahogy Hajni is irta) a becsületbeli ügy-ből volt:-)

Atok 2011.03.24. 15:42:51

@genevieve: Irhattam volna akar 4 Becit is Laci helyett :)

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 15:43:42

@Albino vernyul: ahha, így már értem. hát sajnos ez nem szerepelt az öfiben.

genevieve 2011.03.24. 15:43:46

@Atok: nekem jobban teccene:-D

Atok 2011.03.24. 15:44:24

@Albino vernyul: Kiraly video, mint mar irtam is, mintha rendezoi utasitasra kiablatak volna be kivulrol :)

dr. gernika 2011.03.24. 15:47:52

Kétszer röhögtem sírva, az elején, és a taposóaknáknál. :)
Köszi, tegnap főztem közben, így legalább "élvezhettem" a kimaradt részeket. :D

dr. gernika 2011.03.24. 15:50:15

@mama ottmarad: Az lenne a legjobb, ha bezárnánk Évát és Alekot egy szobába és eldobnánk a kulcsot.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 15:50:46

@Hódos Hajnalka: sejthettem volna! És legközelebb fel-tét-le-nül egyeztetem az összes óráimat! :)

mama ottmarad 2011.03.24. 15:53:02

@Gee Halen: @genevieve: nem rajongok a lődözős filmekért, ezért nem ismertem fel, és csak az az egy cím jutott eszembe. Szóval akkor is-is a válasz. Köszönöm, oszlok :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 15:54:00

@mama ottmarad: vagy a Tökéletes katonát. Vágod, amint Alekosz összes arcizmát férfiasan megtáncoltatva felugrik és angolspárgában befeszül a kanapé és az igazmondó hinta közé?

genevieve 2011.03.24. 15:56:10

@mama ottmarad: abban nemigen volt lődözés:-)

a piszkos 12-ben igen:-)

dr. gernika 2011.03.24. 15:56:44

@Albino vernyul: Muhaha, megértem szegényt, és most még hisztizhet is, hiszen MENSTRUÁL. :)

genevieve 2011.03.24. 15:56:49

@pushpang: hülyeeeeeeeeeeeeee:-DDDDDDDDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.24. 15:59:02

@genevieve: Vagy még rosszabb. Seagalosan hosszúra növeszti a haját, és összehúzott szemmel osztja le az embert a szokásos fejmozgásával, mutatóujjával időnként a másik arca előtt hadonászva.

MegLepke 2011.03.24. 15:59:46

Hehe, így követni lényegesen jobb, mint nézni az öfit. Elég ha elolvasom Hajni öfijét az öfiről.:D

Ezt a katonai hetet én sem bírnám. Valószínű, úgy lennék, mint Anikó, nem szólnék vissza, de húzogatnám a szám egyfolytában, az már biztos!:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.24. 16:00:45

@MegLepke: Ennél már csak a kommentelők öfijeit jobb olvasni az öfi öfijéről :)

mama ottmarad 2011.03.24. 16:01:35

@genevieve: utána néztem,hiszen azt láttam is, hadbíróságos, nagyon jó film volt :)

genevieve 2011.03.24. 16:03:27

@Gee Halen: vagy stilusosan: Leonidasz és akkor ő is ordithatná, hogy spaaaaaaaaartaaaaaaaa

traff 2011.03.24. 16:14:48

Hajnalka, mondd már el a viccet a karácsonyi szülinapos fickóról.

osgood 2011.03.24. 16:18:08

@traff, HH: A majdnem vízenjáróst? Azt tényleg mondd el, az jó! :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 16:18:18

Most olvasom , hogy Alekosz - ha vállalja -, maradhat a villában a nőkeresős műsorban.
Hát neki aztán bejött az élet! :D

Albino Vernyul 2011.03.24. 16:23:28

Amgy belekukkantottam a Belevaloba a VV oldalon.. Hihetetlen, az egesz musor Alekosz istenitesevel foglalkozik..

dr. gernika 2011.03.24. 16:27:32

@pushpang: Mindannyian jobban járunk, ha ott marad. Szerintem legyen ott az esküvő és a mézeshetek is. Később Alek dolgozhatna onnan, csak telefont ne adjanak neki.
Meg kéne még nekik egy takarítónő.
Mondjuk Éva.

Atok 2011.03.24. 16:31:17

@Albino vernyul: Alekosz csinalj(t)a nezettseget.

traff 2011.03.24. 16:35:30

Én azt olvastam, hogy Alekkal közölék, nem ő nyeri a vv-t, ő mint nyeretlen kell a feleségkereső műsorba. Azért lett olyan amilyen 3 napja.

Atok 2011.03.24. 16:41:25

@traff: Nem ertem az osszefuggest - gondolom bennem van a hiba - hogy miert jobb nekik, ha nyeretlenul kezdi a felesegkereso musort? Bar szerintem bukta lesz a musor ugy, ahogy van (mondom ugy, hogy en Alekosz pozitiv vagyok *szegyenli magat* :D) Masik dolog, h en szemely szerint nem hiszek az elore leosztott lapokban. Tudjak befolyasolni a nezoket a kulonbozo blikk stb. infokkal, de szerintem nekik tokmindegy, hogy ki nyeri a dontot. A dontovel vege a musornak es annyi.

genevieve 2011.03.24. 16:45:57

@Atok: egyáltalán nem mindegy nekik:-)

egyrészt ha akarnak további vv-t , másrészt a csatorna megitélése se mindegy...nem véletlenül nyertek az előzőkben azok, akik:-)

Atok 2011.03.24. 16:48:16

@genevieve: Pl. hozzaadtak Szabolcs szavazataihoz csak ugy 350ezret? vagy ez en nem ertem, de en kicsit naiv vagyok :)

genevieve 2011.03.24. 16:51:07

@Atok: elég ha csak a fotót cserélik meg:-)

genevieve 2011.03.24. 16:51:44

@Atok: meg te csak egy számot látsz a képernyőn:-)
tudod mi van ténylegesen mögötte?

genevieve 2011.03.24. 16:53:33

@Atok: de ez csak az én véleményem:-)

ki tudja biztosan az átlag nézők közül, hogy pl. tényleg közöltek-e ilyet alekkal?

lehet tényleg minden teljesen és becsületesen úgy történik, ahogy mutatják:-)

Atok 2011.03.24. 16:54:04

@genevieve: Na mondjuk, ez olyan dolog amit nem hiszek el. Marmint, hogy jatszanak a szamokkal. Ezt szerintem nem mernek bevallalni, de megint lehet, hogy csak elojott a naivsagom :)

traff 2011.03.24. 16:54:07

@Atok: Mert így Bélanyertessel is tudnak kezdeni valamit meg a másodikalekosszal is 2 légy 1 csapásra.Eccerű mint a ék.

arkangyal44 2011.03.24. 16:55:37

@traff: Szép napos délutánt mindenkinek. Szabad tudnom ezt a baromságot merre olvastad ?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.24. 16:56:34

@Atok: hát, nem 350 ezret, de gyakorlatilag igen

Majdhogynem nyilvános, hogy a csatorna saját telefonokról küld sms-eket, ha változtatni akar az álláson; egyrészt a pénz felét visszíakapják, msárészt a párszázezer forint semmi ahhoz képest, hogy ha úgy megy a show, ahogy kell, akkor százmilliókat keresnek a reklámokon

És most meg már nem is ezres, hanem százas nagyaágrendű különbségek vannak

bknn 2011.03.24. 16:59:18

"...tapasztalatom szerint a férfiaknak nem szokott gondot jelenteni a mosdókagyló nem rendeltetésszerű használata indokolt esetben."

kemény...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.24. 16:59:24

@nyuszómuszó: TEgyük hozzá, ez teljesen legális, még ha nem is etikus! Nem csalás szigorúan véve!

Atok 2011.03.24. 17:00:07

@nyuszómuszó: Csak azt nem ertem miert akarnanak valtoztatni a szamokon? Szerinted volt olyan parbaj amikor valtoztattak? Vagy lesz olyan amit sanszosnak latsz? Viszont ha ugy van ahogy mondod, akkor Evanak nincs mitol felnie, mert tuti dontos :)

traff 2011.03.24. 17:01:45

@arkangyal44: Ugye nem gondolod, hogy tényként az rtl honlapján???
Itt, összeesküvés elmélet gyártás.
comment.blog.hu/2011/03/24/alekosz_maradhat_a_villaban#comments

arkangyal44 2011.03.24. 17:02:55

@traff: Ha velem egy ilyen hírt közölnének,rá 5 percen belül elhagynám a villát,és másnapi Blikk címoldalon hozná a sztorit.+ beperelném úgy a csatornát,hogy azt is megbánná,hogy a valóvilágoz kitalálta.

frea 2011.03.24. 17:06:41

@pushpang: Persze hogy vállalja. Mondta már, az ember azzá válik, ahol sokat van. Ő maga a villa!

Atok 2011.03.24. 17:07:23

@traff: Ezt ugy te sem gondoltad komolyan :) Idelinkelsz bizonyitekkent vmi forumozos kommentet Joebacsi70 tol

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.24. 17:08:44

@Atok: hát, tudod mit, én pl pont abban egyáltalán nem vagyok biztos, hogy a retek évát nem ejti ki pont a döntőből Anikó javára, egyszerűen mert nem felvállalható

Amúgy szerintem ez akkor jó eszköz, ha a kiválasztott nem hallgat a csatonra sugalmazására, pl, ha Szandál kihívta volna tényleg Évát, akkor az elég kétesélyes lehetett volna; perze az nyilvánvaló, hogy elősorban a bulvárral, meg az összefoglalóval manipulálnak, de ez egy remek eszköz, hogy biztosra mehessenek

De pl a beszavazóknál szerintem 100%, hogy rendszeresen éltek ezzel (főleg, hogy ott csak 100 ft volt az sms)

Atok 2011.03.24. 17:11:19

@nyuszómuszó: A beszavazonal megoldottak sms nelkul - lasd Erzsi.

shred 2011.03.24. 17:14:38

Hajnalka, lehet hogy írták már, de sokkal jobbak voltak a posztjaid a szó szerinti idézetek nélkül.

traff 2011.03.24. 17:14:41

@Atok: ???????????????
bizonyíték a faszom.egy szóval sem mondtam, hogy maga Rubin Kristóf közölte velem. Találgatás, mint mindenhol mindenkinél.Ki mondta, hogy tény vazze?

Atok 2011.03.24. 17:20:55

@traff: Csak megteveszto volt az elso posztod a temarol - gondolom erre reagalt arkangyal44 is. Ugy irtad mintha vmi tenyleg lenne mogotte.

arkangyal44 2011.03.24. 17:23:49

Valahol olvastam a neten,katingatva ide oda, hogy Alek támogatottsága úgy 49% a többin osztoznak a többiek.
ha jól emlékszem valahogy így volt
Alek
Béci
Éva
Annikó
Jerzsi
Laci
Gigi
Na most ezek után ha nem Alek nyer,az nagyon érdekes lesz:))

Atok 2011.03.24. 17:26:40

@arkangyal44: Az Rtl klub fooldalan is van statisztika

Alekosz 53%
Béci 22%
Éva 8%
Anikó 7%
László 5%
Gigi 3%
Jerzy 2%

sogeking 2011.03.24. 17:27:14

én úgy hallottam Alek megkapja a VV villát, és a csatorna kabalafigurája lesz

Atok 2011.03.24. 17:28:27

@Atok: Persze ez nem mervado - gondolom nem ugyanazok szavaznak on-line mint akik az smst kuldik. Ha igy lenne Eva kinnhagyna Gigit Erzsistul - bar szerintem ez akar meg is tortenhetne :)

solid01 2011.03.24. 17:29:27

Az összes valóságsó ugye a kisérlet című filmből ered. Abban pont megmutatkozott ez is. Nem szabad hatalmat adni akárkinek mert nem sül el jól. Alekosz most hirtelen ezredesnek képzeli magát. Ha levetítenék neki James Bond filmet két óra múlva már öltönyben pisztollyal feszítene. És még ő mondja Bécának, hogy nem eredeti.
Éva meg, höö. Van rá egy ötszázasom, hogy a retyóklub direkt csináltatja vele ezt, mert így érdekes a műsor.
Kár hogy nem lehet verekedni a műsorban.
Már az első nap után belevertem volna azt a kampó taknyos orrát a vaságy szélébe. Megtanulta volna!
A kopasz katona nem nagy szám, ellenben a másik hajas az korrekt.
Ennyi az egész , meg kell csinálni és nem baszogtatnak.

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 17:29:44

@traff: @osgood: nem vicc, saját poén, de a majnemvízenjáróst elmondhatnátok, mert nem ismerem.

@shred: mindig voltak benne szó szerinti idézetek, az első poszttól kezdve. hol több, hol kevesebb.
most azért van több, mert sztem ezek a párbeszédek fontosak voltak.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.24. 17:31:27

@Hódos Hajnalka: "ezek a párbeszédek fontosak voltak"

Mi több, Alekosz alakítása médiatörténeti momentum. :D

Atok 2011.03.24. 17:33:03

@solid01: "Az összes valóságsó ugye a kisérlet című filmből ered." - ez honnan?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.24. 17:34:28

Az előbb Alekosz módjára trikóban ültem a konyhában, toltam magamba a téliszalámit, és az jutott eszembe, hogy anno. pl. Jerzy beszavazásánal nem egyszerűen csak arról lehetett szó, hogy a stúdió elszámolta magát időügyileg és így toldották meg? Mint ahogy most sem volt kihívás, meg ahogy persze a Tordast is be kellett toldani (hehe) hirtelen, hogy egy héttel se rövidüljön a műsor.

arkangyal44 2011.03.24. 17:34:38

@Atok: Köszönöm ,igen lehet ezt néztem,és szerintem ezt nem lehet számításon kívül hagyni,mert ezek tények,és mint tudjuk a tények makacs dolgok:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.24. 17:37:05

Jaj, most akkor Balekosz bajvezetőt leváltják?

Akkó mi lesz akkó Éva köz(önséges)legénnyel?

arkangyal44 2011.03.24. 17:37:17

@Atok: Ha nem is azok szavaznak ahogy írod is,de egy statisztikát azért lehet vonni belőle.

dr. gernika 2011.03.24. 17:39:46

@arkangyal44: Nyilván nem olyan habitusú embereket válogattak be, mint te.

arkangyal44 2011.03.24. 17:44:50

Én nem értem a sok Aleket ekézőben azt,hogy mért baj ha beleéli magát egy szerepbe,és azt tökéletesen teszi.Most ez volt a feladat,és megtette maximálisan,talán ő az egyetlen figura aki minden nap hozza a formáját,és nézhetővé teszi ezt a műsort vagymit.

fran7 2011.03.24. 17:44:54

Azért durva, hogy a BeleValó világ a magyarországi tájszólások legnagyobb bemutatója. De a vicc az, amikor Szandika szól be a csávónak, akinek olyan börtönszlengje van, hogy a Csillag börtönben nem értik tökéletesen.
Éljenek a magyar tájszólások, s a különböző nyelvi regiszterek!

MagasMacska 2011.03.24. 17:53:56

@arkangyal44:
Nekem például azért baj, mert egy barátomnak mondott embert akkor sem ekézek, ha a szerepem úgy kívánja. Ugyanis az övé meg nem. (Persze, ha csak mondja, hogy a barátja, az más. Akkor más vele a bajom.)

Albino Vernyul 2011.03.24. 17:56:56

@arkangyal44: A baj az, hogy emogott egy betegseg van.. Sajat maga elmondta, hogyha csak maga van, akkor nem tudja ki az a Nagy Alekosz.. A szerepekben tudja csak kielni magat.. Amit Beci mondott, az Alekosz onvallomasa.. A katonasdinal meg az volt a baj, mint a Kufarkodasnal.. Ha egy kis hatalmat kap, egybol vegletekig kihasznalja, ahogy a jelzot is megkapta, zsarnokoskodik..

amit még megtehetsz 2011.03.24. 17:59:32

Nem értem az embereket. Balekosz egy undormány. Buta és érzéketlen. Ez nem tudom kinek szórakoztató...

kirbor 2011.03.24. 18:00:24

Alekosz.
Visítok attól, mennyire vakok és megvezethetők az emberek! Alekosz egy szociopata. Nincsenek érzelmei. Azért alakít mindig valamit vagy valakit, mert ő maga teljesen közömbös a világ iránt. Kurvára nem érdekli senki. A barom Olivér kampányol érte, szegény nem is gondolja, hogy Alekínyója kívánta legjobban a kiesését. Alekosz a legveszélyesebb fajta ember. Félelmetes, és az benne a legfélelmetesebb, hogy meg tudja téveszteni az emberek tömegeit.

arkangyal44 2011.03.24. 18:00:25

@MagasMacska: Nézd Cicus,ezen az alapon mindenkibe bele lehet kötni,de mikor az Évának titulált barátját bírálta,épp Túl volt 200 gugoláson,szerintem nagyon szerényen fogalmazott mikor leoltotta Évát.

arkangyal44 2011.03.24. 18:03:16

@kirbor: Akkor ezek a jelzők egyszerűen nem érvényesek rá amit írtál,szerintem egy illuzionista:)))

frea 2011.03.24. 18:05:53

@arkangyal44: És azokkal mi van, akik ugyanúgy szívtak miatta, de még csak nem is a barátai?És ez a debil oltotta legjobban a Kazlat.

arkangyal44 2011.03.24. 18:06:23

@kirbor: Nagyon vigyázz miket mondasz Alekra,mert jön csicserierika,és jól kikapol :))DDDD

sogeking 2011.03.24. 18:06:53

@frea: ez a műsor nem a barátságról, hanem a pillanatnyi érdekszövetségekről szól:)

fran7 2011.03.24. 18:07:19

@kirbor: Talán azért gondolhatod ezt, mivel annyira szerepjátékos Alekosz, hogy tényleg nem tudhatod, mi van a személyiségében. Ő se tudja, honnan tudnánk mi. (Sokmindent megmutathat magadról, amit belelátsz vagy csak arról, amilyen tapasztalataid vannak az emberekről.) Remélem rád az utóbbi igaz, és csak rossz emberekkel találkoztál.

Atok 2011.03.24. 18:08:00

@kirbor: Ja, engem is megvezetett a galad Alekosz! Vak voltam es joizuket nevettem ezen az erzeketlen szociopatan, mikor tancolni tanult peldaul Tordastol, a latin esten, mikor Evat kergette es meg sorolhatnam. Tudom, bennem a hiba, de engem szorakozat.

arkangyal44 2011.03.24. 18:11:11

@frea: Ha figyelmesen nézted,mindenki kiosztotta, csak Alek választékos,már-már művészi dumáját nem lehetett überelni.és neki ez a fegyvere.

frea 2011.03.24. 18:11:32

@sogeking:Teljesen világos.Nevezz meg légyszi egyet, kivel van Alkesz jóban, és Boglyán kívül kivel tudna szövetségre lépni?

frea 2011.03.24. 18:12:27

@arkangyal44: Ennyi hülyeséget nem is tud épeszű ember összehordani.

MagasMacska 2011.03.24. 18:13:33

@arkangyal44: Ha barátom, akkor leoltom egy kicsit, aztán később négyszemközt (vagy négykameraközt)alaposan. De itt nem a barátság megnyilvánulását láthattam, hanem a hatalomtól való megrészegülést. És ez szörnyű.(Most szedtem újra elő a Legyek urát, mert egy gyereknek kötelező olvasmány. Hááááát....)

fran7 2011.03.24. 18:14:44

@frea: Rövid ideig Anikóval tudna valamiféle szövetséget kötni.

sogeking 2011.03.24. 18:15:06

@frea: Anival (és két szövetséges 7 embernél már nem is rossz, főleg ha jól alakulnak a párbajok)

sogeking 2011.03.24. 18:17:08

@MagasMacska: miért vársz el egy ilyen műsortól őszinte baráti gesztusokat?

a régebbi VV-kből hány tartós barátság született?

arkangyal44 2011.03.24. 18:18:16

@frea: Egyetlen kommentemben sem állítottam,hogy épp eszű,de ha az lenne,nem is lenne olyan karakter ami most.

frea 2011.03.24. 18:18:29

@arkangyal44: A művészi beszédről ennyit, légyszi értelmezd ennek a hülyének egy mondatát, nekem nem sikerült. "Mániákus szabályszegélyed ezek között a keretek között kiéleződik, megcsillan"

dr. gernika 2011.03.24. 18:20:55

@MagasMacska: Igen, valamint az Állatfarm is eszébe jut néha az embernek...

arkangyal44 2011.03.24. 18:22:24

@frea: Ugye te sem gondolod komolyan,hogy egy mondatot kiragadsz a környezetéből és arról nekem most egy disszertációt kell írjak ?? én az eddigi szövegeire, monológjaira gondoltam:))

frea 2011.03.24. 18:22:52

@arkangyal44: Normális szavakkal talán érthetőbb lenne, de emberül nem tud. Mi éleződik ki?mi csillan meg?Épeszű ember normálisan el tudja mondani a mondókáját, oda nem illő szavak nélkül.

dr. gernika 2011.03.24. 18:24:06

@sogeking: Anit most legalább 2 hétre megörökharagította. Viszont baromira örülnék, ha utána tényleg hozzá csapódna a lány, és kiesne (tudom, ennek esélye a nullával egyenlő, azaz vele nem lesznek barátok.) :)

arkangyal44 2011.03.24. 18:24:46

@Kivlov: Semmi baj veled,csipázlak,csak néha oly sokat írsz hogy elfárad a szemem mire elolvasom,és oly nehéz belekötni amiket írsz :))DDDDD

frea 2011.03.24. 18:24:48

@arkangyal44: Ha egyetlen lenne, nem lenne baj. Az a baj, hogy csak marhaságokat mond, ismer pár szót, beilleszti, csak gőze nincs róla, mi mit jelent.

Albino Vernyul 2011.03.24. 18:25:52

@sogeking: Anikoval nem, epp tegnap kezdte ellokni magatol Alekosz, raadasul adagolja mar a riportszobas lehuzasokat is rola.. Ami azt hiszem ma folytatodik..

arkangyal44 2011.03.24. 18:28:57

@frea: Nem szeretem idézni önmagam ,de miattad kivételt teszek,lásd mennyire tisztellek :

Egyetlen kommentemben sem állítottam,hogy épp eszű,de ha az lenne,nem is lenne olyan karakter ami most.

Kivlov 2011.03.24. 18:29:14

@arkangyal44:
fáradt vagyok. nem vágyom már semmi másra, csak hogy holnap kimenjek a holland meccsre, meg megigyak vagy 8-10 sört aztán annyi. Szombaton meg vagy 15öt meccs nélkül, csak egy szimpla buliban. hosszú már nekem ez az 5napos munkahét... :D

Drogon 2011.03.24. 18:29:45

@arkangyal44: Mert zavart ember. Kíváncsi vagyok, kinn mi lesz vele.
Abban igazad van, hogy hozza az okoskodó típust, csak nem tudom, hogy a valós életben vagy a vévében az ilyen ember kinek szórakoztató : )

Egyébként a többiek miért nem hozzák az ígérteket? A testvérek testvérek, László doktor, Éva törtet, Jerzsi szépfiú.
Egyedül Anikó lett elbaltázva a rosszkislánysággal. Őt kéne kibaszni a Holdra legelőször.

sogeking 2011.03.24. 18:29:53

@frea: ami dekódolni kell:) Alek Évának?

@Albino vernyul: @gernika: mert mindig takarodó van, és éjjel nem tud feltámadni a szexkiborg:)

arkangyal44 2011.03.24. 18:32:36

@Kivlov: Drága barátom kedves egészségedre a söröket,de egy jótanács,egy mobil WC-t vigyél magaddal :))ja és kinek szukololodól ? :))

Csillagszemű Juhász 2011.03.24. 18:34:01

alekosz a mintapélda a hülyére, aki okoskodik. Szörnyű, hogy sokan ezt a félkegyelműt okosnak gondolják. Összevissza beszél, és olyan (remélem mindenki számára) alap dolgokkal nincs tisztában, mint a honfoglalás, Koppány, István. Az meg már csak hab volt a tortán, amikor megmagyarázta, hogy a margarin az vaj ,csak azért írják rá, hogy margarin, mert így könnyebb eladni. Kész vicc.

Kivlov 2011.03.24. 18:34:41

@arkangyal44:
a magyaroknak! Hungária!
nb1-ben meg csapat csak egy van, a többi gittegylet az 500 fős átlagnézőszámával...

frea 2011.03.24. 18:35:20

Igen. Csak épp se füle, se farka nem volt. Hanyag vagy, trehány, és ez most látszik. Csak most látszik, hogy Éva egy koszpók?Ki mutogatta Balázséknak Éva ágyát?Beszél Alkesz, csak éppen semmi értelme.

Kivlov 2011.03.24. 18:36:41

@Csillagszemű Juhász:
előfordul. számomra meg az a kész vicc, hogy az ilyen lacifélék kb még egy egészségeset nem tudtak nevetni 5 hónap alatt. ennek a tagnak szerintem még egy tisztességes orgazmusa nem volt 40 év alatt, mert ott is csak erőlködik. problémáznak minden sz*ron, ahelyett, hogy megpróbálnák jól érezni magukat. ennyi...

frea 2011.03.24. 18:37:31

@sogeking: Bocs, az előbbi neked ment.

arkangyal44 2011.03.24. 18:38:03

@Kivlov: Ha az a egy csapat a képzeletben az FTC akkor én is fizetek egy sört :))DD

Kivlov 2011.03.24. 18:39:27

@arkangyal44:
képzeletben?
"szeretlek Erzsi, haver vagy János, csapat csak egy van..."
gyere szombaton a PeCsába, DepecheMode bulira... :P

sogeking 2011.03.24. 18:40:39

@frea:

Mániákus szabályszegélyed ezek között a keretek között kiéleződik, megcsillan
=
Éva azon tulajdonsága, hogy nem szereti a szabályokat/kötöttségeket, ezen a héten(?) még jobban megmutatkozik:)

kirbor 2011.03.24. 18:41:10

@fran7:
Valóban emberekkel foglalkozom. Sok mindent láttam már,ezért írtam, amit írtam!Nem gondolom, hogy bizalmatlan lennék, szeretem az embereket,azt hiszem, engem is szeretnek. És mégis, ha Alekoszról van szó, rossz érzéseim támadnak. Megszólal a vészcsengő a fejemben. Azt javaslom, kezdd el figyelni Alekoszt, koncentrálj rá! Én is ezt tettem, mert kíváncsi voltam, mitől olyan népszerű, a fiam is bírja a poénjait. Minden ellenszenv nélkül kezdtem nézni, és az lett a vége, hogy "felállítottam a diagnózist". :-)))

kirbor 2011.03.24. 18:43:17

@arkangyal44:
illúzonista....? Igen! Cipolla!!!! Tipikusan! Hú, de jót mondtál!

Drogon 2011.03.24. 18:44:24

@Csillagszemű Juhász: Okoskodó, nem okos. Csak mivel rajongói iq-ja vetekszik egy szobapáfrányéval, ezért ezek a szobapárfárnyoknak ez az okos ember. Nagy üres bubikat böffent a levegő, oszt annyi.

kirbor 2011.03.24. 18:45:54

@Atok:
Te a kerekesszékeseken is nevetsz? Neeem? Pedig olyan viccesen szerencsétlenkednek a lépcsőknél... Én nagyon jól szórakozom rajtuk. Biztos bennem van a hiba...

arkangyal44 2011.03.24. 18:46:04

@perpetum: Kíváncsi vagyok, kinn mi lesz vele. Mért eddig mi volt?? Élte az életét,zenélt,őrködött,most adódott egy lehetőség a számára,és maximálisan ki is használja minden másodpercét,és szerintem nem színészkedik,mint egyesek ,Ő ilyen,és ha egyszer ebben a büdös életben ki kell jönni onnan ami nem holnap lesz,élni fogja a milliomosok életét :))

Csillagszemű Juhász 2011.03.24. 18:46:34

@Kivlov: Lehet, hogy valakinek Alekosz vicces a Tv-ben, de hogy te is a savanyú Lacival élnél inkább együtt, mint ezzel az elmeháborodottal, az fix.

MagasMacska 2011.03.24. 18:47:42

@sogeking:
Nem ez a baj, hogy nincs, az természetes. Hanem az, hogy állandóan mondják.

Csillagszemű Juhász 2011.03.24. 18:47:43

Évától meg vegyel el a kiképzője a cigit, egyből megtörne, és hajlandó lenne mindenre. Igen, még arra is...

Kivlov 2011.03.24. 18:48:49

@Csillagszemű Juhász:
de nekem nem együttélnem kell egyikkel sem, hanem nézni őket. Sőt! azt sem kell. és nem is nézném kb 20 ismerőssel 1ütt ha mondjuk csak ilyen laci-dzsörzé-gigi-béla féle halvérű gyökerek lenének bent. bár, akkor lehet ők sem ilyenek lennének, mert akkor is pakolni kéne jelet valakire. ezért kéne, hogy most éva visszajöjjön (ha kiválasztják), és védett legyen...

Atok 2011.03.24. 18:52:38

@Csillagszemű Juhász: Az, hogy kivel elnel egy fedel alatt szivesen az egy teljesen mas tortenet. Ez tok nem arrol szol. Miert mindig ezzel jon valaki? Mikor Bobbyt nezted a Dallasban, akkor is azon morfondiroztal, hogy ossze koltoznel-e vele? Vege lesz a musornak, es egy honap mulva azt se tudod kik voltak benn.

csicserierika 2011.03.24. 18:52:38

@arkangyal44: kivlov a mi emberünk.:)
Légyszí állj helyt, én kifáradtam tegnap óta :)

arkangyal44 2011.03.24. 18:52:45

@Kivlov: Visszajön,és az lesz :))

Kivlov 2011.03.24. 18:53:34

@arkangyal44:
ennyi. dzsörzé meg mehet babot aszalni...

arkangyal44 2011.03.24. 18:55:17

@csicserierika: Semmi baj kincsem,mint látod áljuk a strapát,És ha kérhetem ne add fel SSKK.Miben tudnék segíteni,hogy jobb kedved legyen ?

Drogon 2011.03.24. 18:57:14

@arkangyal44: Szerintem nem. Szerintem még jobban be fog zavarodni. Nem rendelkezik azzal a pszichikai stabilitással, ami visszazökkentené a valós életbe.
És pont ez az, hogy nem színészkedik. Ő _téynleg_ ilyen. Olivér, Szandika a jég hátán is megél, élvezik a szeleplétet.
Alekosz a vévé után is ezzel a felszínes gagyipoénkodással fog villogni, csak szeritnem még azok is meg fogják unni, akik eddig szerették. Egy merev fasz (ja nem, inkább pöcs).

Egyetlenegy pillanatot kaptam eddig el (jó, nem nézem nonstop), mikor róla csinálták a bepiázott nagymonológ paródiát (Évához) és azt visszanézte Szandikával, és akkor olyan iszonyú zavarba jött mikor a bábfilmeset játszották le, hogy vörös lett és elkezdett izzadni és zavartan nevetett. Na, akkor egész ember formája volt.

sogeking 2011.03.24. 18:59:19

@perpetum: miből gondolod, hogy ha valaki nevet Alek poénjain, akkor az szellemileg zakkant?

csicserierika 2011.03.24. 19:01:39

@arkangyal44: mára megvolt:)
Megnéztem a belevalót a neten. Mintha hájjal kenegettek volna, Alek mennybe ment:)
Erre nem kérek pikírt megjegyzéseket másoktól, uis. tudom, hogy magas labdát dobtam elétek :)

Csillagszemű Juhász 2011.03.24. 19:02:59

@Kivlov: Jó, rendben, nekem mindegy. Nyerjen akkor Alekosz, mert egy igazán művelt, szórakoztató személyiség.Túl fogom élni. Hozzám a Béla gyerek stílusa közelebb áll. És mielőtt cigányoznánk egy jót, gondoljuk végig, hogy jelenleg Éva viselkedik cigány módjára a villában.

arkangyal44 2011.03.24. 19:03:47

@perpetum: Szerintem nem. Szerintem még jobban be fog zavarodni. Nem rendelkezik azzal a pszichikai stabilitással, ami visszazökkentené a valós életbe.

Szerinted eddig hol élt a holdon?? Milyen valós életről beszélsz? Mindig válaszolok neked de te el sem olvasod szerintem :( ejnye

Atok 2011.03.24. 19:04:59

Szerintem felesleges vitatkozni Alekon. Senki nem gyozi meg a masik tabort. Aki eddig is szorakozott rajta, ezutan is fog, aki meg eddig is ruhellte es fortyog rajta, az ezutan is fog. Beszelgessunk mondjuk Gigirol vagy Lacirol.. :)

arkangyal44 2011.03.24. 19:05:51

megyek nézni offot,utána vagyok:))

Csillagszemű Juhász 2011.03.24. 19:06:17

@Atok: ki az a Bóbi? :) Ezt a villát szerintem lehet sok minden miatt nézni, de hogy Alekosz humoros, intelligens személye miatt?! Na neeeee! Max kiröhögni lehet.

sogeking 2011.03.24. 19:06:34

@Atok: én Jerzsyről szeretnék:)

Kivlov 2011.03.24. 19:06:53

@Csillagszemű Juhász:
ha Alek egyszer elhiszi, h erős, akkor kihívja bélut és 60-40el hazazavarja...

Atok 2011.03.24. 19:06:57

@Csillagszemű Juhász: Hogy jon ide a muveltseg? Miert kevered bele? Szorakoztato, es ezert szeretik sokan.

fran7 2011.03.24. 19:07:27

Anyám kérdi meddig mutogatják még ezeket. S az jutott eszembe, mire a levelek lehullanak. Csak aztán rájöttem, hogy az mennyi időt is jelent.:)
Pünkösdre hazamennek azért?

arkangyal44 2011.03.24. 19:07:33

@Atok: Ezeket az embereket nem ismerem,csak nem ők is benn vannak a villában ?:)))DDD

Csillagszemű Juhász 2011.03.24. 19:10:39

@Atok: nevetséges, de persze ez is lehet szórakoztató. Jó, srácok hagyjuk. Nekem ez nem annyira fontos. Nyerje meg Alekosz a VV-t az Arsenal meg a PL-t, akkor boldogok leszünk mindhárman.

Csillagszemű Juhász 2011.03.24. 19:12:30

@Kivlov: jó vigye, és hagyja kint. Szavazzál is rá! Amúgy milyen mostanában DM klub? Kb 6 éve nem voltam. Állítólag már kevesen vannak.

Atok 2011.03.24. 19:12:34

@Kivlov: Alek szerintem tart Becitol, pedig meg a donto elott kellene kivinnie. Beci egyetlen eselye Alekosz ellen a donto.

Kivlov 2011.03.24. 19:14:04

@Csillagszemű Juhász:
nem szavazok elvből, inkább megiszom azt a pénzt.
DM? passz. sosem voltam még, de állítólag mindig teltház van. Pláne, h decemberben volt az utolsó...

Drogon 2011.03.24. 19:15:32

@arkangyal44: Jó, akkor másként fogalmazok. Eddig sem a Holdon élt, de ez a környezet, amibe belekerült, teljesen más. És mivel lelkileg labilis, szerintem marhára nem fogja tudni kezelni azt, hogy kikerült a sajtbúra alól. De, ha tévedek, akkor tévedek :)

fran7 2011.03.24. 19:17:15

Alek, minek kommentálja a büntetést ő adhatja joga van hozzá, nem kell forgatni még a kést az emberekben.

Csillagszemű Juhász 2011.03.24. 19:19:26

és most mész? régen havonta volt, pénteken. Voltam katona és Alekosz pont az a típus, aki ilyen helyzetben éli ki magát, mert egy nímand a való életben. Sok ilyen szarházit láttam, aki élvezkedett azon, hogy van egy kis hatalma. Azt a szerelésük napján reccsent meg, mert rájött, hogy kint ugyanaz a szarházi lesz, mint volt előtte. Alekosz dettó.

fran7 2011.03.24. 19:22:19

Éva szerencsétlen. Megsajnáltam.

fran7 2011.03.24. 19:25:22

Alekot vigyék el a Sándor-palotához díszőrnek. Legyen belőle valami haszon.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 19:26:24

ahogy alekosz abban a 3 számmal nagyobb trottygatyában alakizott! :D:D

Lone Starr (törölt) 2011.03.24. 19:28:40

Tegnap kért csokit az a szerencsétlen lány, Alekosz! Basztál rá!
Most meg kérdezed, hogy miért nem mer tőled kérni csokit?
Oké, hogy megint Babanikó, de ez ám a következetes, hiteles rajparancsnok.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 19:30:22

@fran7: én még mindig nem tudom sajnálni őt. Egész addig nem is fogom, amíg azt nem látom rajta, hogy egy-egy bünti v. konfliktus után magába száll, nem pedig hárít, árulkodik vagy mást ken össze a saját szarával.

MagasMacska 2011.03.24. 19:30:36

@fran7:
Ha most kezdtem, volna el nézni, rokonszenveznék vele.

fran7 2011.03.24. 19:33:27

@pushpang: @MagasMacska: Igen most olyan dologért kapott büntit nem találta a rangjelzést, ami velem is valószínűleg megtörtént volna. Kivételesen nem szabotált, csak pechje volt. Jó tudom kis odafigyeléssel ezt is elkerülhette volna. De ez bárkivel megtörténhet.

Ancilla 2011.03.24. 19:35:27

Szép estét!

Igaza volt Bécinek: Alekosz akkor van elemében, ha valaki keretet (szerepet) ad neki.
Most, ahogy kirótta a büntetést, félelmetes volt. Amilyen kárörvendő mosollyal nézte Éva gondolkodó állását.Na, ő az az ember, akinek semmilyen hatalmat nem szabad adni, mert könyörtelenül visszaél vele. Élvezi, ha uralkodhat, sőt zsarnokoskodhat másokon.

Remélem, ez a néhány nap elgondolkodtatja az Alekosz-fanokat is. Nem létezik, hogy enniyre elfogultak legyenek.

Lone Starr (törölt) 2011.03.24. 19:37:07

No, Anikó karakán és nem bőg. Alek viszont, nagyon belemélyedt a focizásba... :)
"Jólvan Anikó, rendben van. Most már képben vagyok."
Nem igazán van képben.

fran7 2011.03.24. 19:40:22

Alekosz most vagy meggyilkolja saját karakterét vagy túlzottan magabiztos?

MagasMacska 2011.03.24. 19:44:48

Villainduló! Most jöttek rá, mit kellene csinálni?

Lone Starr (törölt) 2011.03.24. 19:46:35

@Ancilla: Veled általában egyet szoktam érteni. Ez statisztikai következtetés. Ezúttal is. :) +1. Like.

Lone Starr (törölt) 2011.03.24. 19:52:58

Rengeteg szociálpszichológiai kísérlet támasztja alá a "Kis kapu nagy őre" szindrómát, amiben Alekosz most "szenved".
Szenvedjen. :) Sajnálom, káröröm bűnébe esek.

fran7 2011.03.24. 19:59:53

Hol vannak a kommentelők?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 20:06:47

@Csillagszemű Juhász: Neked sem szabadna semmilyen hatalmat adni! Gáz beszólás! Ennyi!

Albino Vernyul 2011.03.24. 20:08:08

Alek takarodot rendelt el... Nem adtak le a cikizos villaindulot.. Tetuk..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 20:08:15

@Lone Starr: Alekosz az igazi gyáva: hatalma mögé bújva hárít!

rianna 2011.03.24. 20:09:13

Szépen összekovácsolódott a végére mindenki Alek ellen, ez tetszik :)
A legjobb mondat ma este az volt, hogy: a fájdalom annak a jele, hogy a gyengeség távozik a szervezetből (by egyik kiképző). Ezt magamévá teszem, és úgy használom ezentúl, mintha én találtam volna ki (lásd Alek):))

@fran7: jelen

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 20:09:17

@fran7: parancsba adtam, hogy alakinazzanak. :)))

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:09:42

@fran7: hát itt vannak:)

jó estét:)

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 20:10:57

jó, ma sem írok többet :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 20:12:55

@fran7: @Csillagszemű Juhász: @Ancilla: @Lone Starr: Alekosz pont az a típus, aki a kinti életben egy szar, fos, picsa ganéjtúró és ezt erőfitogtatással kompenzálja!

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 20:13:56

@Ayesha: tegnapelőtt óta nem írtam le egy mondatot anélkül, hogy abból ne hagytam volna ki, vagy ne tettem volna bele + 1 szótagot :)) már kínos :))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 20:15:27

Évának és Anikónak teljesen igaza van Alekosz ügyében, még túlságosan is finomak vele! Ebben a helyzetben képmutatásuk ellenére a Rácz testvérek inkább emberek, mint Alekosz. Ennyi!

foxglove (törölt) 2011.03.24. 20:16:51

Alek kicsit Akopalipszis, most hangulatban van:)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:20:10

@Peter_Cs: kénytelen vagyok megvédeni keblencemet! Én így kedvelem őt:)

fran7 2011.03.24. 20:23:17

Egem az zavart Alekban, hogy amikor engedélyt kaptak a B variánsra, akkor nagyokat hallgatott. Ha el is ragad a szerep, néha akkor is ki lehet lépni belőle.

csicserierika 2011.03.24. 20:24:40

@Peter_Cs: régóta figyellek, te féltékeny vagy Alekoszra :)
Ilyen jelzőket mégsem kellene használni. Ez nem volt szép apukám, egy olyan emberre mondani, aki az egyedüli, aki tolerálni tudja Éva ámokfutásait. Az, hogy most Anikózik, az csak átmenet. Fog még puncsolni Aleknál a kendő felkötése után. Becsüld meg a barátod barátját :)

fran7 2011.03.24. 20:26:34

@Hódos Hajnalka: Stohl szerint a Kálvária is nehéz szó.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:27:41

@csicserierika: ez pontosan így van. Én már nem tulajdonítok nagy jelentőségeket ezeknek az összeveszéseknek, mert úgyis mindig "egymásra találnak".

Mérges 1234 2011.03.24. 20:32:39

Én eddig mindig szerethető idiótának tartottam Alekoszt, továbbra is annak tartom, de az ilyen idiótáknak tényleg nem szabad komoly hatalmat adni, sőt.....

Azért nagyon durva, hogy beállt a katona szerpbe, nagyon nagyon durva.

Azért kívülről még mindig vicces, viszont együttélni vele, no az már nehéz lenne, pláne, hogy most ebben a szerpben még helyre sem lehet rakni....

Évát most nem tudom ütni, tegnap hozta a formáját (sötét idegbeteg picsa volt), ma viszont nem láttam semmi durvát.

csicserierika 2011.03.24. 20:37:00

@Ayesha: figyeled, hogy itt a többség ki nem állja Aleket, de állandóan vele foglalkoznak?
Érdeklődéssel olvasnék néha a többiekről is valami érdekest, de ne olyat, hogy bealudjak :)

MegLepke 2011.03.24. 20:38:40

@Hódos Hajnalka: akkor írj kevesebbet!:DDD (igen, a saját poénom a legviccesebb)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:38:40

Alekosznak vissza kellett volna követelnie a sapkáját. Ilyenformán:

"kérem vissza a sapkámat, tegyétek vissza a helyére, mert nem a tieitetek."

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 20:41:49

@csicserierika: Csak utálom az erőfitogtatást, a hatalommal való visszaélést!

csicserierika 2011.03.24. 20:42:53

@Ayesha: hát, szegény Bécinek ez a poén is nagyon soványra sikeredett :)

redhaven 2011.03.24. 20:43:32

@csicserierika: én már mindegyiket unom.
egy 7-es döntőt akarok szombaton.
ahol a jányok kaparják egymás szemit.
alkeszoszt kiegyenesítik.
brélának tetovált szemöldököt csinálnak
lilura 45méter sálat tekernek.
balázst elverik a sügópapírral.
ésa végén a 3db esemest beküldő között kisorsolják nekem a fődíjat.

csicserierika 2011.03.24. 20:44:22

@Peter_Cs: csak szerepet játszik, de akkor is erős jelzőket alkalmazol irányába.
Elég körülményesen fogalmaztam :)

fran7 2011.03.24. 20:45:05

@Doubledecker: Szerintem bölcs ember ezért nem vállal be ilyen szerepet. Mert tart attól, hogy olyan lesz, mint Alek. Csak akkor meg kapunk a fejünkre olyan vezetőket, mint amilyeneket most látunk.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:45:14

@redhaven: nem nyerheted meg a kordia kecót, a kocsit, meg a pénztet meg a nyaralást, mert nem a tiedek.

csicserierika 2011.03.24. 20:46:04

@redhaven: egyetértek, az utolsó sort kivéve :)
Én is írtam már,szerintem túl vállalta magát az rtl a hat hónappal.

MegLepke 2011.03.24. 20:46:51

@redhaven: én MMKK támogatlak ebben!:)

arkangyal44 2011.03.24. 20:49:33

@csicserierika: Én ezt nem nevezném poénosnak,Béci tudta, hogy Alek ezért szopni fog,és szándékosan ellopta a sapkáját,az hogy elvállalta az őrséget helyette,csak a lelkiismeretét,próbálta csillapítani,mert rájött magában,hogy mekkora paraszt volt.

fran7 2011.03.24. 20:49:36

@csicserierika: Illetve azt gondolták, hogy sokkal több műsort el tudnak adni és sokkal embert tudtak foglalkoztatni a műsorfolyammal. Ez a 7 ember már mindent megmutatott magából. Amit meg nem, arra talán nem is lennénk kíváncsiak. De a legnézettebb műsort nem fogják lerövidíteni.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:49:48

@csicserierika: mé, itt volt szegény Dzsoki. Megint Dallas példát mondok, na mindegy. Gonosz ember volt, de mindenki hiányolta volna. (az már más kérdés, hogy Bobbyt visszasírták a zuhanyrózsa alá.)
Vagy Leoncio a Rabszolgasorsból. Nélküle lófasz volt a sorozat. Jó, lehet, hogy vele is, de Ő tényleg színész volt:)

csicserierika 2011.03.24. 20:50:19

@MegLepke: micsoda ? Redhavennek a fődíjat?
Sorsolják ki, a legvehemensebb HV kommentelők között :)
Redhaven csak cseresznyézzen tovább fenn a fán, még le sem jött:)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:50:45

@arkangyal44: nem is volt poénos, szerintem kurva szar volt, nem is röhögött rajta senki. Még Bréla sem.

csicserierika 2011.03.24. 20:51:28

@arkangyal44: én is így értettem, csak soványnak jelzőztem. Tudod, olyan finom a lelkem:)

redhaven 2011.03.24. 20:51:50

@Ayesha: @csicserierika: @MegLepke: köszönöm eme lelki segíccséget!!
halljátok szómat,a segélynyál óta,egyszerűen nem bírom nézni,mert idegesít.
állítólag esik a nézettsége.

fran7 2011.03.24. 20:52:56

@Ayesha: Azért zseniális a Hamlet, mert abban nem tudod ki a gonosz. De a BK-ban is egyedül Rékasi színész. Rossz párhuzam, de érthető talán.

csicserierika 2011.03.24. 20:53:15

@Ayesha: és Eric Cartman a Soth Parkból?
Hát viccelsz, az a kedvencem mert olyan kis g..ci :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 20:53:15

@csicserierika: Alekosz úgy beszél a villalányokkal, mint a Keresztapa Don Corleonéja az alárendeltjeivel, nem pedig magával egyenrangúként kezelve! Ennyi!

redhaven 2011.03.24. 20:53:56

@csicserierika: hát nem vótam elég vehemencs???
iszonyú kedves,hogy még a fára vízionálsz!DDDDDDDDDD.

arkangyal44 2011.03.24. 20:54:06

@csicserierika: Imádom a lelkedet.... is :)))

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:55:44

@fran7: baszki, pontosan ezt gondolom. Senki nem bír egy értékelhető, vagy legalábbis hihető mozzanatot felmutatni, rajta kívül. Mindet összeszedték valahonnan. Pl a Kingát játszó amúgy tényleg csinos lány SZÉPSÉGKIRÁLYNŐ VOLT. És attól már tehetséges színésznő is, ofkorsz. Pedig az is csak diszkósruciban mosogat meg nyafog.

@redhaven: a jótékony hetet úgy ahogy volt kihagytam, semmi geciskedés, csak a nyál. Engem ez nem köt le. Hányok az ilyen angyalos harmóniáktól.

MegLepke 2011.03.24. 20:55:45

@csicserierika: jó, hát akkor legyen az enyém.:D

csicserierika 2011.03.24. 20:56:23

@Peter_Cs: mit gondolsz hányszor nézhette végig a trilógiát? Én is fújnám kívülről:)
Amúgy piszok jó film.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:56:31

@Peter_Cs: Corleone arc volt. Tökre bírtam. Alekoszt is:)

redhaven 2011.03.24. 20:57:27

@MegLepke: Legyen a sok szép versért,és éjszakai műszakért!:)))

csicserierika 2011.03.24. 20:57:38

@redhaven: hát látom a szememmel, csak az avatarodra kell néznem. Nem egy fa tetejéről vigyorogsz? :)

Ancilla 2011.03.24. 20:58:15

Éva leginkább Shakespeare makrancos hölgyére emlékeztetett egészen idáig. De ma hogy megszelídült!!! "Ahogy az őrnagynak mondta, mint egy kis ovis: "De ne tessék nekik elárulni!" Szinte aranyos volt. S olyan engedelmesen állt a gondolkodó pózban... Úgy látszik, megtalálták Éva megszelídítésének legjobb módszerét.

Viszont Alekosz ebben a szerepben sem nem vicces, sem nem jópofa, sem nem szerethető. Az a típusú katona lett volna belőle, akivel bármit el lehetett volna végeztetni. Önként, kéjjel csinált volna mindent, nemcsak parancsra... (Normális lelkületű ember a barátait akkor sem szívatja, ha éppen hatalmi pozícióban van.)

fran7 2011.03.24. 20:58:26

@Ayesha: Fábry mondta 10 év után megtudta, hogy BK-ben színészek játszanak.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:58:33

@csicserierika: akkor egy idézet a klasszikustól.

"Kellesz, mint a sóóó, Jééézus...nélküled élni nem tudok, Jééézus..."
(a selypítést nem tudom írásban kifejezni:)))

csicserierika 2011.03.24. 20:58:57

@MegLepke: nem a legcukibbat mondtam :)
(nyalint)

arkangyal44 2011.03.24. 20:59:09

@Peter_Cs: Néha meg is érdemlik ,hogy így beszéljenek velük.Két hisztis picsa,akik a bolhából is képesek elefántot csinálni.Eddig csipáztam Évát,de ha megfigyelted,mindig miatta szoptak,csak a többiek nem mernek szólni nekik valami oknál fogva.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 20:59:57

@fran7: azt olvastam, egészen összecimbizett Olivérrel adás után. (ami ma lesz)

arkangyal44 2011.03.24. 21:02:12

@csicserierika: Pedig nyitott vagyok minden kérdésre :))iszom szavaid :))DD

csicserierika 2011.03.24. 21:02:23

@redhaven: szemészhez kell mennem, revideálok: jé, te tényleg lejöttél a fáról :)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:02:33

@redhaven: akkor te számomra egy ember vagy, akinek cseresznyék lógnak a feje körül.
arkangyal avatarját permanensen Chuck Norrisnak nézem, de tudom hogy nem ő az.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 21:03:45

@csicserierika: Szerintem sokszor.

@Ayesha: Bennem inkább ez a figura viszolygást kelt, inkább a skandináv világgal rokonszenvezek.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:04:45

@Peter_Cs: na nekem azok meg olyan ridegek.

Meg Dimmu Borgir.

csicserierika 2011.03.24. 21:06:03

@arkangyal44: most zavarban vagyok :)(ritka pillanat, becsüljük meg)
Megyek készülődni mert kezdődik a Fábry, ma Oli is vendég lesz.
Újabb kiakadási faktor többeknek :)

redhaven 2011.03.24. 21:06:10

@csicserierika: ebben néha nem vagyok biztos:))

Ancilla 2011.03.24. 21:07:01

@arkangyal44: Amikor Olivér csinálta a hülyébbnél hülyébb, debil poénokat, a nézők egy része odavolt érte. Most Béci csinált egy - szerintem megérdemelt - szívatást, ez meg nem tetszik. Úgy látszik, egyeseknek Béci nem tud jól cselekedni: ha nem poénkodik, akkor unalmas, ha poénkodik, akkor meg paraszt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 21:07:33

@arkangyal44: Nem Éva rendelte el a büntetéseket! Ennyi!

arkangyal44 2011.03.24. 21:08:02

@Ayesha: Ez én vok valóban,és nem te vagy az egyetlen aki annak néz,csak én kicsit nagyobb vagyok,mármint testileg 184 cm 85 kg,igaz nem tudok úgy karatélyozni mint a dublőröm:))Ő viszont nem tud úgy horgászni mint én,így helyette is én pecázok,ő meg helyettem verekszik ,így egyeztünk meg :))DD

genevieve 2011.03.24. 21:08:59

@csicserierika: te tisztára olyan paranoiás vagy mint beácska volt:-DD

redhaven 2011.03.24. 21:09:07

@Ayesha: arkangyallal vigyázz,mert kifogja a (saját)tavából az aranyhalat,aztán csaknoriszként jő vissza!

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:09:20

@csicserierika: készülődni? tán téged is meglátogat Oli és most gyorsan tűsarkú-szoknya kombó?:D:D:D
(*nem szemétkedik, csak kicsit:))

arkangyal44 2011.03.24. 21:09:57

@Peter_Cs: Hogy a kochengeresbe tudsz te mindenre válaszolni ??? igaz nem ő rendelte el de miatta volt,remélem ezt nem tagadod ??

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:10:49

@arkangyal44: és gondolom nem hordasz tüdőnadrágot sem:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 21:11:42

@Ayesha: ... Amon Amatrh, ARTCH, Artch Enemy, Björk, Hilmar Örn Hilmarsson, Sigur Rós, GummiJóns, Sigga, Dr. Spock, Eivør Pálsdóttir, Lena Phipsson, Baltásar Kormákur, Ingmar Bergman, Toril Kove ...

arkangyal44 2011.03.24. 21:11:48

@csicserierika: Baccus én is szeretem a Fábryt,sok a közös bennünk. Férjnél vagy ?:)))DD

csicserierika 2011.03.24. 21:12:06

@genevieve: ki az a beácska? És mi az a paranoia? Te voltál? Te voltál? :):)
Megyek fürdeni, de a válaszodért visszajövök-

MegLepke 2011.03.24. 21:12:07

@redhaven: éjjeli műszakot meguntam, de a többiért jöhet.:) Köszi!

@csicserierika: :DDDD kösz!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.24. 21:12:40

@arkangyal44: Nem Éva rakta össze a szabályrendszert!

arkangyal44 2011.03.24. 21:13:44

@csicserierika: Ha kéred megmosom a hátad :)

redhaven 2011.03.24. 21:14:29

@MegLepke: nem csodátkozok rajta...
milyen égés ez az onlány...

genevieve 2011.03.24. 21:14:46

@csicserierika: egy kedves itteni kommentelő:)

arkangyal44 2011.03.24. 21:15:10

@Ayesha: Annyira nem hordok, hogy aztat sem tom miaz :)

arkangyal44 2011.03.24. 21:18:52

@genevieve: elmondom ha kérdezted,a spontán humorát,azt hogy közvetlen,sokszor nem érdekli,hogy kivel beszél,akkor is elmondja a véleményét.

fran7 2011.03.24. 21:19:48

Fábrynak van egy darab örökbecsű mondata: Mindegy mit főzöl csak marhapörkölt legyen belőle.

MegLepke 2011.03.24. 21:20:40

@redhaven: ha egyáltalán van.:)

@Peter_Cs: sziaaa!:*

fran7 2011.03.24. 21:21:25

@arkangyal44: Az megvolt mikor szerepelt a Heti Hetesbe? Ti csak Csiszár diszlexiájából éltek...

Bogi és Burkó 2011.03.24. 21:21:58

@arkangyal44: sajnos szerintem, ez a 10 évvel ezelőtti Fábry. Akkor, meg előtte sok évvel nagyon szerettem. ma már sokszor izzadtságszagú :(

genevieve 2011.03.24. 21:22:24

@arkangyal44: ugy tudtam, hogy bértollnokok irják elő neki a poénokat:-)

(lásd komedy centrálosok)

én inkább azt vettem észre, hogy az nem érdekli amit a vendégei mondanak, és belepofázik, hogy ne tudják elmondani....

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 21:22:32

@genevieve: beacska elköszönt innen, elég keserű szájízzel és nem szeretném, ha visszanézne ide és azt látná, hogy kibeszélik a háta mögött.
nem jó érzés, én már csak tudom.

arkangyal44 2011.03.24. 21:23:00

@fran7: Meg a másik,hogy nincs az a szar kaja amit egy kis erőspistával ne lehetne helyretenni :))

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:24:21

@genevieve: ezt én a full lófasz vendégeknél veszem észre. Akit kedvel, azt beszélteti és közben csönd van.

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 21:25:07

@arkangyal44: mint ex-gasztroblog szerző kérdem, kitiltsalak-e ezért? :DD

fran7 2011.03.24. 21:25:15

@genevieve: Egy 45 perces standup műsort megírni egy év. Tehát nem lehet másképp, mint ha írják neked. Szerintem figyelgetve egy kicsit az amerikai showkat, azért ott se a vendégekről szól a műsor.

Frenk a hal 2011.03.24. 21:26:34

szép estét! észrevettétek h azért alekosz is mennyire taplógomba tud lenni ha kap egy kis hatalmat?

arkangyal44 2011.03.24. 21:26:44

@genevieve: Nézd drága lövésem sincs ki írja a poénjait,de ha nem úgy adod elő ahogy ő a legjobb poén is lapos.

genevieve 2011.03.24. 21:27:05

@Hódos Hajnalka: nem gondolom ez kibeszélés volt, de ahogy tapasztaltam többen is jöttek már ide vissza sokadik nikkel.....

de természetesen, nem hozom szóba többet

genevieve 2011.03.24. 21:28:20

@Ayesha: én már a legelső adásban is ezt vettem észre:-)

az más kérdés, hogy akkor kovács kokó istván volt a vendége és nem hagyta magát:-D

arkangyal44 2011.03.24. 21:28:36

@Hódos Hajnalka: Drága Hajnika,igen megteheted,de akkor 27-én a névnapi versed kénytelen leszek a Blikk címoldalán lehozatni :))DDD

genevieve 2011.03.24. 21:29:28

@fran7: én botor azt hittem ha vendéget hivnak akkor azért hívják, hogy beszélgessenek vele:-D

genevieve 2011.03.24. 21:30:22

@arkangyal44: ezt nem is vitatom:-)én csak azt mondtam, hogy nem annyira közvetlen, nem ő ilyen jópofa:-)

arkangyal44 2011.03.24. 21:33:04

@genevieve: De hogy van beszélőkéje azt nem vitatod ugye ?:))

fran7 2011.03.24. 21:34:01

@genevieve: Én meg azt nem értettem, hogy miért nincsenek magyar partizán filmek.

redhaven 2011.03.24. 21:35:16

@arkangyal44: mester,émmá púpot beszéltem volna a hátatokra ennyi idő alatt...:))

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 21:35:49

@Ayesha: a kíváncsi teremburáját, a tiedek volt, elköszönt, most jót eszetlenkedik az éden hogyvolt posztokban. na. :)

@genevieve: na látod én ehhez naiv vagyok. már a sokadik nickekhez.

@arkangyal44: na az bebaszna, hogy nőies legyek. :D

genevieve 2011.03.24. 21:35:49

@fran7: voltak:-)

pl. a bors, vagy az egy óra múlva itt vagyok:-)

redhaven 2011.03.24. 21:36:48

@Hódos Hajnalka: mikor számoltok be a látogatásról???
a műfüvet is láttátok?

genevieve 2011.03.24. 21:36:55

@Hódos Hajnalka: mivel alapvetően egy jóindulatú ember vagyok, most kussolok és nem mószerolok:-)

arkangyal44 2011.03.24. 21:38:31

@Hódos Hajnalka: Akkor ezek szerint maradhatok :))DDDD
ui:) azt hitted elfelejtettem amit ígértem ?:)

fran7 2011.03.24. 21:39:27

@genevieve: A Bors nem Magyarországon játszódott. Az egy óra múlva itt vagyok meg nem tipikus partizán film. De szerintem értetted a lényeget.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:39:27

@Hódos Hajnalka: jóvan, ezt meg kell szokni nálam:) gyermeki kíváncsiság:)
Meg akkor én meg seholse voltam itt. Olvastalak csak nem emlékszem őreá.

@Peter_Cs: nyomasztó egy bagázs. :)
Egyedül a könyveket szeretem a skandináv cuccokból. Jó krimiket írnak.

genevieve 2011.03.24. 21:41:55

@fran7: a bors nem játszódott magyarországon?:-)
miket nem kell megtudnom igy vénségemre:-)

fran7 2011.03.24. 21:45:50

@genevieve: Én legalábbis úgy emlékszem, hogy Jugoszláviában molyoltak.

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.03.24. 21:46:35

Évának tök igaza van!!!
ha én lennék benn, még durvábban szívnának a többiek. a kiképzők meg elmenekülnének az anyjukba.

sikeres ember nem megy katonának. utálom az összes kényszeres militáns idiótát, aki így kompenzálja a saját proliságát, szerencsétlenségét.

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 21:46:38

@redhaven: az a mi titkunk, hehe. :)))

@genevieve: már megtették előtted mások, annak se sok értelme volt, ha így utólag belegondolok.

@arkangyal44: amennnyiben további antagonisztikus ellentéteket nem vélek felfedezni kettőnk között (pl. nem vagy b.münchen drukker) akkor igen. természetesen ideiglenesen. :D

@Ayesha: aha, a gyermeki kíváncsiságon akkor most még röhögök egy kicsit, szabad? :DDDD

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:47:22

@Hódos Hajnalka: pedig nem vicces, tényleg ilyen vagyok:D

genevieve 2011.03.24. 21:47:49

@fran7: lehet ott is:-)

de azért főleg magyarországon:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.24. 21:47:51

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): köszönjük az értées hozzászólást, vegyél be egy magnéziumot, az használ.

genevieve 2011.03.24. 21:49:29

@Hódos Hajnalka: azért kussolok és nem kavarok:-)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.03.24. 21:51:54

@Hódos Hajnalka: szívesen, a magnéziumot meg dugd fel magadnak...

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:53:02

júúúj, hogy néz ki ez a Jenny...

fran7 2011.03.24. 21:53:23

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Nagy Sándor, Napóleon, Kinizsi Pál, Hunyadi János, akkor nem is voltak sikeresek @genevieve: 10 se voltam, mikor láttam.

fran7 2011.03.24. 21:54:52

@Ayesha: Ez a VV3-as Jenny. Megérte a 2 milliót.

sogeking 2011.03.24. 21:55:12

esküszöm bayern münchent láttam a kommentek között

Frenk a hal 2011.03.24. 21:58:46

@fran7:
sosem értettem miért fizetett érte...

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 21:59:25

@fran7: tudom, ki ez. Csak rohadtul megcsúnyult, arra csodálkoztam rá.

csicserierika 2011.03.24. 22:02:33

@genevieve: na, most akkor tudatlanul halok meg?
egyébként tudtam, hogy egy kommentelő, csak elsütöttem a Béci viccet(ki az a Milo?), de látom itt sem jön be :) hihi
A személyeskedés eddig nem volt divat köztünk, de hallgatlak, a paranoiával kapcs.-ban.

genevieve 2011.03.24. 22:04:31

@csicserierika: ma többször is beirtad, hogy a többiek a véleményed miatt majd megtámadnak:-)

oszt senki nem bántott:-)

fran7 2011.03.24. 22:04:55

@Ayesha: Nem látszódott ennyire... Nem akarom megbántani.

genevieve 2011.03.24. 22:05:20

@csicserierika:

egyébként nekem bejött béci vicce:-)

miért kellett volna neki elájulnia attól, hogy miló kinek drukkol?:)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 22:06:24

@fran7: nem az, hogy rossz alakja lenne...vagy meghízott volna, mert nem. Csak inkább puha. Nem dagi, csak nem feszes.

MegLepke 2011.03.24. 22:07:43

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): mi a baj? Ne legyél már ellenséges rögtön.

csicserierika 2011.03.24. 22:09:21

@arkangyal44: ugyanaz a felállás, mint nálatok ( ha jól emlékszem te vagy akinek állapotos a felesége és egy huszassal fiatalabb ?). Hát kedves nálunk is ez van ( mármint korban értem), csak itt én vagyok a "fruska" és működik már lassan húsz éve. Most jól kiadtam magam így életkorilag. Kérlek ne számolj :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.03.24. 22:09:28

@fran7: 1. államférfiak voltak, nem katonák. idióta! másrészt hol van, amit elértek?

MegLepke 2011.03.24. 22:09:38

@Ayesha: én is elcsodálkoztam ezen. Azért ilyen kinézettel bikiniben nyomulni egy műsorban... Én nem tenném na. Mondjuk én nem is tarháltam volna össze milliókat, hogy bekerülhessek egy ilyen szarba.

fran7 2011.03.24. 22:10:36

@Ayesha: Ritkán járok strandra. De a gyulai strandon megtanultam, hogy a legjobb alakú nők felöltözve (bikiniről utcai ruha) nem olyan feltűnőek. Ez most fordított meglepetés volt

csicserierika 2011.03.24. 22:10:40

@genevieve: én ma ilyet nem írtam. Bizonyítékot követelek , most :)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 22:11:40

@MegLepke: most ez a kritizálás olyan mintha én sokkal szebb lennék, pedig nem, egyáltalán nem. Viszont van egy különbség, én nem mutogálom magam a tévében, majdnem sunában. Mutogassák magukat a szilfidek:D

genevieve 2011.03.24. 22:12:26

@csicserierika: oké, akkor biztosan én vagyok paranoiás:-)

MegLepke 2011.03.24. 22:13:57

@Ayesha: persze, én is erről beszélek. Felőlem aztán bárhogy nézhet ki. mehet egy nekedvalóba 150 kilósan is, hozzá illő ruhában. Nem ennek alapján ítélek meg senkit.:) Csak igen, egy szál bikiniben most kicsit így durva volt a szememnek a látvány...

fran7 2011.03.24. 22:14:12

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): Jaj, most erre mit mondjak? Remélem meggyőződéses pacifista vagy, mert akkor igazad van. Ha meg nem, akkor érted, hogy mire céloztam.

csicserierika 2011.03.24. 22:14:31

@MegLepke: na ugye, ez könnyen ment :)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 22:15:40

@MegLepke: most még azt is láttam, amikor a lábfejét mutatták,hogy csórikámnak lúdtalpa van. Amiről nem tehet, de akkor basszák meg, mit mutatják mezítláb? nem bírtak volna egy csinos kis papucsot/cipőt adni rá...

csicserierika 2011.03.24. 22:16:05

@genevieve: na ugye ez könnyen ment :)@MegLepke: bocsi, nem neked szántam :)

redhaven 2011.03.24. 22:16:26

@MegLepke: ezen hólgy az a jennie volt?
mi fasságot bevállalnak 1perc tévéért...

fran7 2011.03.24. 22:16:52

@MegLepke: Csak egy magyarázat van most fizeti vissza a kölcsönt. S azért mosolyog, mert eddig dolgozott, hogy fizetni tudja a részleteket.
Én se kritizálni akartam, hisz én is a kilókkal folytatok küzdelmet.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 22:17:13

@redhaven: lehet, hogy ezért is fizetett egy valag pénzt:D:D:D

redhaven 2011.03.24. 22:17:34

@Ayesha: még nem is naposlúd...

redhaven 2011.03.24. 22:18:22

@Ayesha: akkormég annyi esze sincs mint volt anna.

redhaven 2011.03.24. 22:21:00

@fran7: kocogjál.
az eleje szar,de amikor legyőzöd magadat,
és boldog leszel a lihegéssel együtt,az nagyon OK!

MegLepke 2011.03.24. 22:21:04

@Ayesha: az nekem is van, meg bokasüllyedésem. Szerintem ez egyedivé teszi az embert.:DDDD Na jó, bevallom, azt nem néztem rajta, de ez engem emiatt télleg nem zavar.:)

@csicserierika: nincs bocsánat!!!:DDDDD (viccezek)

@redhaven: az volt, igen.

@fran7: igen, tudom, senki nem kritizálta, csak meglepődtem. A nekedvalóban nagyrészt ült, és előnyös ruhái is voltak, tehát nem vettem észre, hogy picit kikerekedett.

Trevlovics 2011.03.24. 22:23:32

ez a jenni az a jenni, és anno az anyukája erőltette be nagyon asszem a villába, gondolom be volt oltva rendesen és most már önjáró médiaprosti, azért kicsit sajnálom is.

fran7 2011.03.24. 22:23:32

@redhaven: Futok, csak most pihentetem kicsit a térdem. Épp ezért tudom, hogy egy 10 kiló fogyásért mennyit kell tenni.

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 22:25:20

@MegLepke: nem nagy baj, de ha már félpucéron odarakja magát,meg mutogálják a lábát...
most ez olyan, mintha én reklámoznék tangabugyit a hepehupás orange county seggemmel:D:D:D

redhaven 2011.03.24. 22:26:47

@fran7: ha elfogadod magadat,az hatalmas segítség ám!
nem okoskodni akarok.

fran7 2011.03.24. 22:30:57

@redhaven: Egészségi szempontból csinálom.

genevieve 2011.03.24. 22:36:08

@fran7: akkor azért főzök szarul, hogy ne tudd megenni?:D

(bocs:-) )

genevieve 2011.03.24. 22:36:40

na szuper:-))))))

főzöl:-)

én jól főzök:-D

fran7 2011.03.24. 22:40:54

@genevieve: Sajnos mindenevő vagyok. S mostanában jó kis sonkánk van, amit nem kell főzni. S nem tudom elrontani.
Nehéz kefírt enni minden este.

genevieve 2011.03.24. 22:42:37

@fran7: egyél gyümölcsöt este:-)

fran7 2011.03.24. 22:43:52

@genevieve: Megpróbálok, jó éjt mindenkinek.

redhaven 2011.03.24. 22:45:59

@fran7: mindent egyél amit szeretsz.
és örülj neki!!
bűntudat egy szál se!
az ember nem egysíkú étkezésre van beállítva.

MegLepke 2011.03.24. 22:46:43

@fran7: jó éjt! én most csinálok melegítek valami kaját mindjárt. Belefér.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 22:48:39

@redhaven: én most csimpaszkodnék valami cseresznyefán. Olyan boldogan vigyorogsz ott a cseresznyékkel hogy már alig bírom kivárni a megérését:D

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.03.24. 22:53:38

@MegLepke: most jövök a fogásztól, fél arcom zsibbadt...

@fran7: akkor máshogy kérdezem: a villában lévő kiképzők és a villalakók szerinted sikeresek?

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.03.24. 22:54:23

@MegLepke: most jövök a fogásztól, fél arcom zsibbadt...

@fran7: akkor máshogy kérdezem: a villában lévő kiképzők és a villalakók szerinted sikeresek?

redhaven 2011.03.24. 23:00:11

@Ayesha: hááát...ami jó,az jó!

foxglove (törölt) 2011.03.24. 23:01:04

"Jerzy: Azt, hogy ki a napi rajparancsnok, a nézők döntik el?
Kiképző: A parancsnokság dönti el, nem tudom, hogy a nézők szavazatai alapján-e."
parancsnokság=rtl, gondolom

redhaven 2011.03.24. 23:01:29

@Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono): kiesett a fogad?vagy fúrták?
gyökérkezelés?

Ayesha (törölt) 2011.03.24. 23:15:25

na megyek alukálni:) sziasztok

Soror Formoza 2011.03.24. 23:15:41

Fabry: A vv ismeretlen senkikbol, ismert senkiket csinal. DDDD

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.24. 23:16:12

Aleknek hogy beszólt e magasabbik kiképző, hogyaszongya - alekosz, maga szoláriumozott? - mikor a megnyerhető tabletet mutogatták. Alek teljesen belevörösödött abba gondolatba, hogy megnyerheti a cuccot - hajtani fog érte mint a güzü, menetelni fog majd fel alá

genevieve 2011.03.24. 23:16:33

@Ayesha: én nem, elég volt látni a vv-ben:-)

gondolom nem lett kisebb az arca:-)

_most_ 2011.03.24. 23:20:24

Haha, online-ban mindenki választhatott a ládából valamit, Éva persze egy nagy üveg alkoholt vett ki.

gangesz76 2011.03.24. 23:21:57

Jó estét!

Blikkesedés...

genevieve 2011.03.24. 23:24:17

@gangesz76: csituljon katona, mi ez a lazaság?:-)

MegLepke 2011.03.24. 23:26:08

@Ayesha: jóccaka, aludj szélen!:)

gangesz76 2011.03.24. 23:26:32

@genevieve: Csitulok, kérek engedélyt meghunyászkodni:)

mama ottmarad 2011.03.24. 23:28:53

@MegLepke: hallodhülyevagy? Erre ilyenkor mindig megéhezem :)
Van még egy kicsi a rakott tésztádból?

genevieve 2011.03.24. 23:29:51

@gangesz76: pihenj:-)
közveticcccsen közlegény:-)

mi történik a körletben?

genevieve 2011.03.24. 23:30:27

@mama ottmarad: én már egy órája éhezem, de juszt se kezdek el zabálni:-)

Zelefánt 2011.03.24. 23:32:14

Nekem az Olivér/Tajgetosz/Éva hármas olyan volt, mint Leonénél A Jó, A Rossz, és a Csúf.
A filmben minden említett szereplő úgy és akkor állt össze az aktuális ellenfélel, ahogyan azt a körülmények épp diktálták, sohasem szenvedtek holmi erkölcsi gátlástoktól, csak hogy továbbléphessenek az kincs megszerzése érdekében.
(De lehet, hogy ezt Ti nem láttátok, mert túl fiatalok vagytok.)

pop38 2011.03.24. 23:32:45

Kár, hogy a villai "parancsnokok" soha nem voltak katonák. Ha lettek volna, tudniuk kellene, hogy "őrszolgálat" után jár a 8 órai pihenő. Így Évának és Jerzsynek is járt volna. 5-kor fejezték be az "őrséget" ehhez képest kellett volna biztosítani nekik a 8 óra pihenőt. Ez nem megvonható, ez járt volna nekik.

genevieve 2011.03.24. 23:34:07

@pop38: buci többször is kihangsúlyozta, hogy a villakatonaság semmilyen, hivatalos katonasági formával nem egyezik:-)

itt az rtl irja a szabályokat, ebben is:)

mama ottmarad 2011.03.24. 23:34:23

@Zelefánt: köszi, nem sokszor, tucatszor tuti. Nagyon megtaláltad :)

MegLepke 2011.03.24. 23:35:22

@mama ottmarad: nabazmeg. most vacsoráltam meg az utolsó adagot.:( Viszont meleg szendvics jó lesz? Provance-i melegszendvics krém, császárszalonka, gomba, hagyma karika, és sajt. No? Neked megcsinálom.

@genevieve: mert te biztos ilyen mazoizé vagy.:)))

gangesz76 2011.03.24. 23:35:35

@genevieve: Jelentem, a körletban a szokásos helyzet áll fenn, Alekosz közkatona köhög még némiképp, Éva zuhanyozott az imént, A többiek takarítanak, pihennek...

mama ottmarad 2011.03.24. 23:36:28

@genevieve: Te egy jellem vagy! Egy példakép :)

pop38 2011.03.24. 23:37:34

8 órás pihenés akkor is jár nekik.

genevieve 2011.03.24. 23:38:46

@MegLepke:
@mama ottmarad:

lónak az izéjét, csak a földszinten van a konyha, én meg lusta vagyok:-D

genevieve 2011.03.24. 23:39:45

@gangesz76: értettem, pihenj:-)

akkor most hajnalig őrszolgálatot (vagy mit) rendelek el:-)

én meg elhúzok császárszalonnás melegszendvicsekről álmodni:-)

sziasztok

MegLepke 2011.03.24. 23:41:17

@genevieve: :DDD Jó éjt! Aludj készen!:D

mama ottmarad 2011.03.24. 23:41:31

@MegLepke: köszi, rendes vagy, de már késő. Egy kis sajtot találtam, retekkel, ez utóbbi reggel méreg, délben étek, este orvosság.

gangesz76 2011.03.24. 23:43:52

@genevieve: értettem, jelentem szép császárszalonnás-melegszendvicses jó éjszakát kívánok!:)

Zelefánt 2011.03.24. 23:44:28

A hármas párbaj ott nagyszerűen van levezényelve, hiszen a Csúf úgy veszít, hogy esélye sincs beavatkozni, miközben a Jó lenyomja a Rosszat; aki menet közben megvilágosul: mindketten rá fognak lőni.

MegLepke 2011.03.24. 23:47:24

@mama ottmarad: akkor egészségedre! És én sem fáradok ezzel. Plusz Zsönö is jobban alszik, hogy nem készült el végül az étek.:)

IDEyoda 2011.03.24. 23:47:27

@Hódos Hajnalka:
Nem értelek, miért gondolod, hogy a te véleményed értékesebb vagy megalapozottabb?

A magam részéről szintén nem értek egyet a katonai kiképzések legalapvetőbb céljával, vagyis az értelem és gondolkodás nélküli parancskövetéssel és a fanatizálással. Ennek fényében pedig - bármekkora paradoxon - szerintem éppen Éva képviseli a józan észt ezekben a napokban. Miért kellene bármit is megtenniük csak azért, mert két majom az arcukba kiabál 2 centiről?

Na persze ha valaki önként lép be egy ilyen testületbe, akár pénügyőrként, az ne csodálkozzon persze.

mama ottmarad 2011.03.24. 23:48:22

@Zelefánt: ilyen zseniális végkifejletre számítsunk vv-ben is.

Zelefánt 2011.03.24. 23:50:40

@mama ottmarad:
Akkor sokáig írogatunk még.

mama ottmarad 2011.03.24. 23:51:10

@MegLepke: kortyocska Irsait? Tarzsd a bögrédet ide a monitorhoz!

MegLepke 2011.03.24. 23:52:32

@mama ottmarad: tartom, hozom is. SOKAT kérek!:) Köszike, te egy angyal vagy!

mama ottmarad 2011.03.24. 23:58:11

Le lehet szólni és lehet nem szeretni a katonaságot, de be kell látni, szükséges, ha nem szeretem is.
Viszont azt kritizálni, hogy gondolkodás nélküliek, butaság.
Pont ez a lényeg, ne gondolkodjon, hajtsa végre a parancsot. Erre képzik ki őket. Első a feladat végrehajtása, és a csapat, csak utána jöhet a saját bőröd. Másképpen nem működne.
Az a jó, ha csak olyan ember megy katonának, akinek ez fekszik is.

mama ottmarad 2011.03.24. 23:59:21

@MegLepke: az volt a jelem az oviban. Különben nem, csak megszereztem a kantinláda kulcsát. :))

Zelefánt 2011.03.25. 00:00:58

Most már végleg tanácstalan vagyok, hogy miért pont Irsai...
(Noha tudom, hogy van egy olyan szőlőfajta, hogy Irsai Olivér,de...)
...Mi a retk... f...nak akarja mindenki ezt inni?!!

mama ottmarad 2011.03.25. 00:03:46

@Zelefánt: odabe itták :)
'Úgymond' női bor, gyümölcsös zamattal, száraz=kevésbé hízlal, könnyű=itatja magát, nem drága= még Éva is megengedheti magának.

MegLepke 2011.03.25. 00:10:46

@mama ottmarad: tudtam, hogy érdemes veled barátkozni!:)))

@Zelefánt: Éva iszik irsait, ez a kedvence. Onnantól itt bárki bármit iszik, azt csakis irsainak hívjuk. Még ha épp chardonnay is - mint az én esetemben.

pop38 2011.03.25. 00:10:52

Ha a "parancsnokok" azt parancsolják Évának, hogy sz.pja le Alekoszt, azt is meg kell tennie?

Zelefánt 2011.03.25. 00:11:32

Találkoznék a Nagy Izével.
Csukott szemmel, mert az ellenségeim hajnalban újra támadni fognak.
(Megint csörög majd az Óriásvekker...)
Jó éjt, Mindenkinek!

Zelefánt 2011.03.25. 00:12:36

@MegLepke:
Értem már, hiszen hülyeség, na.
Jó éjszakát!

pop38 2011.03.25. 00:13:23

mama ottmarad: miért nem privátban üzengetitek egymásnak a hülyeségeiteket?

Zelefánt 2011.03.25. 00:14:19

@pop38:
Akkor hol maradnál le?...

mama ottmarad 2011.03.25. 00:17:48

@MegLepke: ez olyan itt, mint Romániában a tornacipő, adidasznak hívják, bármilyen legyen, ill. minden leves csorba. Nálunk pedig békönszalonna van.
Zeli, jó éjt, csöndes vekkereket!

Lepi, te nem a pisze orromért kedvelsz? Ne má hogy csalódnom kelljen!

mama ottmarad 2011.03.25. 00:20:04

@pop38: ez itt a mi privátunk. És csak a hülyeségért járunk ide.

mama ottmarad 2011.03.25. 00:25:27

@pop38: annyira mélyre csak nem süllyed a retek. (Majd megteszi magától, ha felvételt akar nyerni az alekoszos showba?)

MegLepke 2011.03.25. 00:28:46

@Zelefánt: aludj ébren!:)

@mama ottmarad: deeee, azért is!

Pici onlány: Béci fürdik és megy aludni.:)

sogeking 2011.03.25. 00:31:14

@MegLepke: én már nem bírom a katonás hetet:) - átváltottam Cseh Tamásra

pop38 2011.03.25. 00:31:16

mama ottmarad: :-)))

MegLepke 2011.03.25. 00:31:20

Nah, végre valami izgalmas: hálót mutatják, kintről ordítás, csörömpölés, mennek ki, hogy mi történt. Biztos valami izgalmas. Kép el...

Következő kép: Anikó felmos.

Albino Vernyul 2011.03.25. 00:31:46

@IDEyoda: Te alapvetoen nem erted a modern katonasagot... Pont, hogy gondolkodo katonak kellenek.. A tomeg katonasagnak vege...

mama ottmarad 2011.03.25. 00:32:46

@MegLepke: fürdéskor is rajta vannak a kockák, vagy leveszi?

MegLepke 2011.03.25. 00:33:12

@sogeking: én alig láttam belőle valamit, szóval most jöhet.:)

MegLepke 2011.03.25. 00:34:56

@mama ottmarad: nem láttam, mert csak mondta, hogy megy fürödni. Igazából sosem láttam még fürdés közben. Szerintem ez olyan dolog, mint a mikroport. Szólnak, ha nincs rajta: BÉCI, KOCKÁK!

MegLepke 2011.03.25. 00:37:07

Béci a zászlóval akar aludni, mert mi van, ha ellopják. Laci-Gigi őrségben, nem bízik bennük. Anikó közli vele, hogy a legjobb katonáit küldte ki őrségbe, majd ők védik a zászlót. Ani próbálja rávenni Bélát, hogy húzzon már fürödni végre.

MegLepke 2011.03.25. 00:40:16

@mama ottmarad: pontosan!:)

Erzsi elejti, hogy támadás készül ellenük. Ani közli Bécivel, hogy mégis öltözzön fel, ő is hozza a bakancsát.

mama ottmarad 2011.03.25. 00:41:51

@MegLepke: gondolom, Ani szeretne diszkréten utolsónak fürdeni. Miért is? Ki nem tudja még?

mama ottmarad 2011.03.25. 00:45:06

@MegLepke: mivel holnap péntek lévén, vége lesz a katonásdinak, mikor máskor lenne támadás, ha lesz egyáltalán, mint ma éjjel?

MegLepke 2011.03.25. 00:46:25

@mama ottmarad: most nincs fürdés, várják a támadást!:)

pong a ping 2011.03.25. 00:47:11

Ancsa teljesen bedolt ennek a tamadasos dolognak :) De akar igaz, akar nem, nem fogja engedni, hogy az o "parancsnoksaga" alatt gond legyen a villaval, inkabb nem alszik, csak ne rontsa el a dolgot... Mar csak Eva kellene melle orsegbe, es akkor lenne tyu-tyu meg ratatata :)

mama ottmarad 2011.03.25. 00:53:30

Nem bírom ezeket az izgalmakat. Inkább megtámadom a fogkefémet és a pizsamámat :)
Jó éjt mindenkinek.
(Hol aludjak: féken vagy léken? Megyek, szépen.)

Albino Vernyul 2011.03.25. 00:59:47

Na sracok, en eddig ma csak rohogtem.. Aniko mint rajparancsnok=Aniko alsoban terelgeti a gyerekeket... Mindenkit megker, ha nem csinalja, ujbol... Ami olyan volt, inkabb megcsinalta maga.. Jerzy beugratta kifele a riportszobabol, hogy ejjel tamadas varhato.. Majdnem kirendelte a korletet orkodni, mikor nem mentek, beelesitette a fegyveret, kiallt maga.. Az orok meggyoztek, hogy nem kene.. Erre kitalalta, hogy akkor egesz ejjel fent lesz... Kozben megkerdezte az oroket, hozzon-e nekik forro vizet a kulacsaikba.. Vegul eszhez tert, es elment furdeni.. Igaz azt akarta, hogy Beci menjen eloszor, de nem birta meggyozni.. Ugye elvileg O a parancsnok, a meggyozes egy masik teruleten divik, nem errefele.. Kesz vagyok... Megtalaltuk a noi svejket...:)

MegLepke 2011.03.25. 01:01:10

Kedves Szerkesztőim!

Rég találkoztunk. Uncsi olninet nyomattatok, keveset, meg volt dolgom is. De most itt vagyok. És az a kérdésem: mennyiben izgalmasabb a hálóban alvó embereket néznünk mint a kinti őrködést? Mi, ha? Egyébiránt bemondhatnátok riadó gyanánt, hogy: Lepke, mikroport!:D

MegLepke 2011.03.25. 01:05:23

Egyébként Buci mér nem ment be hozzájuk mint Bordás őrnagy? Ezt megnéztem volna.

Albino Vernyul 2011.03.25. 01:05:23

@MegLepke: Volt, hogy 6 orat neztuk az elso nap a halot, mikor kint orkodtek..:) Illetve nem neztuk, ment magatol..

MegLepke 2011.03.25. 01:06:36

@Albino vernyul: na jó, de most én is itt vagyok.:D

Albino Vernyul 2011.03.25. 01:09:57

@MegLepke: Mikor Beci/Aniko orkodott, 3 oran at beszelgettek.. Gyakorlatilag folyamatosan panikgomb volt.. Csak toredekes 1-2 percek voltak normalban.. Aztan mikor Eva/Jerzy, akkor folyamatos adas volt... Ugyanis egy szot se szoltak szinte egymashoz...:)

Albino Vernyul 2011.03.25. 01:11:12

Na, ma a halo fuggo szerekeszto van ugylatom.. Ejnye.....

Albino Vernyul 2011.03.25. 01:12:03

2.30-tol az idei elso F1 szabadedzes, akit erdekel...:)

sogeking 2011.03.25. 01:13:33

@Albino vernyul: szeretnéd inkább a két kamera között villámgyorsan váltogatót? :)

MegLepke 2011.03.25. 01:14:15

@Albino vernyul: értem.:D akkor nem fogok visszaszokni. Ezért untam meg eredetileg is. ha volt éppen adás, akkor is minek...

Albino Vernyul 2011.03.25. 01:23:41

@MegLepke: Van, mikor elfarad a kezuk, es hosszabb ertelmes reszek is vannak, de van mikor teljesen begozolnek, es vagy a halo van, vagy feketeseg... Most a halos balfek tombol a rendezoi szekben.. Amugy lehet, hogy ejjel lesz valami grimbusz.. Holnap vizsgak, vagyis vege a katonasdinak.. Ha akarnak valami akciot meg a vegso kiertekelesek elott, akkor arra ma van itt az alkalom..

Albino Vernyul 2011.03.25. 01:25:15

Eva akkor kibirhato, ha alszik.. Olyan csendes, szende, es gyak. alig forgolodik, csak 5 percenkent...;)

MegLepke 2011.03.25. 01:33:21

@Albino vernyul: igen.:) legalább van egy kis hang is a zúgáson kívül. Mert az ágyakban forgolódás most zajos.:)

Biztos lesz ma valami. Szerintem az éjszaka közepén, mondjuk 2-3 között. Mikor a legjobban alszanak - hisz az a lényeg, hogy akkor támadjanak.

Albino Vernyul 2011.03.25. 01:39:11

@MegLepke: Aniko nemigen alszik, forgolodas neszei, es torok koszorules hallik a halo zugastol terhes legtereben..
Amugy elvikeg a hajnal 4-6 kozott az optimalis rajtautesi ido... Csak hogy tudd, ha jon egy lepkehalos fazon, es be akarna gyujteni..:)

Albino Vernyul 2011.03.25. 01:43:01

Eva mar annyira hozzaszokott az orseghez, napi 3 ora kint a bodeban, hogy nem is tud aludni.. Ki vagyik a hidegbe, a tiszta, csillagos, illetve fenyszennyezett, azaz csillag nelkuli kalandos ejjbe...

Atok 2011.03.25. 01:56:29

@Albino vernyul: Akkor lesz orsegben Alek es Erzsi ha jol tudom. Alekosz majd jol lerambozza a behatolokat :)

pojaca 2011.03.25. 01:56:44

Tegnap volt egy vicces kamerakezelő: ebédlőasztalon volt egy villalevél borítékja - rázúmmmolt; aztán egy nagyobb növény a valamelyik sarokban, arra is; végül az asztalon a virágos cserepes növénykére vetette szemét. Érted, levél :)

pojaca 2011.03.25. 01:58:26

Éva feneke rendületlenül alszik.

pojaca 2011.03.25. 02:00:12

Az is meglehet, hogy állóképet adnak és alákeverik a gellérthegyi vízesés hangját, nem-e? :)

pojaca 2011.03.25. 02:02:58

Ez a csaj álmában olvassa a hv-t, mert most megfordult és betakarózott :)

Albino Vernyul 2011.03.25. 02:09:15

Aniko porog mint a bugocsiga, nem alszik (tervezgeti mit csinal holnap), kelti a masodik orseget, fajdalomcsillapitot visz Jerzynek.. Total bezsongott...

Albino Vernyul 2011.03.25. 02:21:10

Gigi/Laci attol tart, latogatokat kapnak ejjel..:)

Albino Vernyul 2011.03.25. 02:55:13

Gigi azthiszem furdott, most ert vissza.. Aniko tovabbra sem alszik.. Laci ellenben profi, ahogy lerakta a fejet, el is aludt....

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2011.03.25. 03:02:28

Kiderült Éva hazudott, sohasem volt Talmácsi barátnője.

valovilag4.postr.hu/eva-hazudott-sohasem-volt-talmacsi-baratnoje

Az igazi barátnő Playboy videója itt van.

valovilag4.postr.hu/video20/

yoh 2011.03.25. 03:31:50

qrva igénytelen ez a blog

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.25. 06:07:52

Gigi férfias, ezért jól teljesít, mint katona...

Zelefánt 2011.03.25. 06:18:02

Rohadt a Zélet.
Már megint reggel van.
Történt-e valami érdemleges?

Zelefánt 2011.03.25. 06:19:37

@MegLepke:
Kik?
A marslakók?
Vagy a pomogácsok?

Albino Vernyul 2011.03.25. 06:49:46

Reggelt.. Amig vege nem lett az elso F1 szabadedzesnek, semmi.. Kb. 4 utan nem tudom mi tortent.. De mig volt elet bent, en jol szorakoztam..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.25. 06:56:31

@Morci úr: Mennyi pénzt kapott ezért Sásdi Vivien, hogy pont mostanra időzítve "tálal ki"? Pont, amikor az egyik párbajozó nagy valószínűséggel Éva lesz a VV4-ben! Ebben a sztoriban nem biztos, hogy Talmácsi Gábor olyan ártatlan!

Albino Vernyul 2011.03.25. 08:01:59

Videok.. Sajnos a legjobb reszek kimaradtak a vegen, mikor Becit probalja Aniko meggyozni a furdesrol, meg mikor Jerzy felulteti a tamadassal..:(

SMS-ek..:
www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/3/156Ng_4d8ik

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/2/GWjJPrCWbyo

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/1/4S-gpbe638I

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/0/KVM7-YJzOPQ

Soror Formoza 2011.03.25. 08:53:34

Jó reggelt katonák!
Olivér a Fábry-sóban: Az Alekoszt népszerűsítő nagygyűléséket ingyen IS vállalná. Ooops!

lac64 2011.03.25. 08:54:54

@Albino vernyul: Jó reggelt!:) Köszi az éjszakai közvetítést.
A három videóban Ani elég korrekt parancsnoknak tünt, tényleg kár, hogy a többit nem lehet megnézni.:(
Az tetszett, hogy Alek morgott azért, hogy Jerzsivel kell őrségbe mennie, előtte meg Évát nagy lelki nyugalommal osztotta be Jerzsi mellé második alkalommal is.:)

Zelefánt 2011.03.25. 09:29:08

@MegLepke:
"Egyébként Buci mér nem ment be hozzájuk mint Bordás őrnagy? Ezt megnéztem volna."

Talán mert lefokozták?...

Soror Formoza 2011.03.25. 09:38:30

@Zelefánt: Icike-picike barátja. De ki fizet Olivérnek a kampányért. Ez itt a kérdés!

Zelefánt 2011.03.25. 09:54:44

@jahuu:
Mi (meg)fizetünk érte, mert nézzük.
A cehhet pedig az SMS-ezők pénzéből, meg a reklámbevételből a retekék állják, mert nagy cirkuszt akarnak a döntőben, ami egyenlő még nagyobb nézettséggel és még több lóvéval.
A kör bezárul.

fran7 2011.03.25. 09:58:42

@Zelefánt: Épp ezért mehetne be kiképzőnek. Az őrnagyok nem foglalkoznak holmi kiképzésekkel.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.25. 10:02:59

Csodálom, hogy Évát még nem vágta senki agyon eddigi életében. Ha kint is ilyen, akkor csak balfasz csávói lehettek, akik eltűrték neki ezt a viselkedést. Borzalom! Tudom, hogy erről már volt szó, de tegnap is teljesen felb@szta az agyamat.

Atok 2011.03.25. 10:14:22

@jahuu: Hakniznak mindenfele, jarjak az orszagot es ezert penzt kapnak a retektol. Ilyenkor kampanyol Aleker. Erre gondolhatott szerintem.

Albino Vernyul 2011.03.25. 10:19:06

@lac64: Beci engedetlensegenel (poenkodasainal), meg Jerzy atveresenel, azert pontosan kijottek a jellemvonasai.. Ker, es meggyozni probal.. Bela nem is vette komolyan.. Gyak. azert hagyta csak abba a zaszlo hurimpalasat, mert Gigi/Laci is raszolt.. Azt, hogy milyen sorrendben furodjenek, nem sikerult atvernie rajta, inkabb az 5.-6. probalkozas utan hagyta a fenebe.. Persze az annyira nem volt fontos, de parancs, az parancs...:)
A Jerzys beugratason meg most is rohogok.. Aki latta jotekonykodasi heten, a latogatasuk elotti ejjelt a gyujtogeteses porgessel, na most ugyan az jatszodott le, csak megallitjuk az ellent, ha kell egyedul is verzioban.. Kivancsi leszek holnap, hogy mit adnak le ebbol, es napkozben, ha nincsenek ott a parancsnokok, es nincs hatszel, mennyire tud veluk mit kezdeni, es hogy birja a mai napot, mert az 5 oras keleshez viszonyitva, meg 3 utan is ebren forgolodott.. Alek volt a taplo rajparancsnok mintapeldanya, Aniko meg a noi Svejk, csak igy lehet jellemezni a mukodeset...
Ma meg kiderul, hogy Bela menyire allt helyt (mondjuk nem volt tul boldog este), es miert kapta a zaszlo emelgetos buntit..

pong a ping 2011.03.25. 10:21:31

@Atok: Vagy ugye ot hivjak meg/kiberlik mindenfele rendezvenyre X gurigaert, amely soran sztorizik, elmenybeszamol, hulyeskedik es fene tudja mit csinal, de persze nyomja kozben az Alekoszt segito sztorikat, es probalja ravenni az embereket, hogy csak o nyerhet. Gondolom itt-ott becsuszik egy kis negativ kritika a meg versenyben levo jatekosokra, de nem hiszem hogy ez lenne a fo csapasvonal az ilyen "Alekoszt nepszerusito turnen".

lac64 2011.03.25. 10:43:01

@Albino vernyul: "Kér és meggyőzni próbál". Egyéb lehetősége nem nagyon van, hiszen valószínűleg a büntetést sem csinálnák meg, utána már csak a mószerolás maradna, amit meg róla nem tudok elképzelni.
Egyébként az előzetes szerint raj pk-ként Bélánk is küzdött rendesen, Laca már reggel eléggé szivatta.
A többit még nem láttam, most került fel újabb rész az estéről, remélem abban benne lesznek.

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 10:44:49

Sziasztok drágák:)

azért nem tudom, elgondolkodtam rajta, hogy ha én lennék Olivér, ragaszkodnék-e az ingyen missziós tevékenységhez, vagy elfogadnám-e a lóvét.
:)

Albino Vernyul 2011.03.25. 10:51:05

Na holgyek, urak, Megaszar5-nek koszonheten, ime a Nagy Durranas magyar valtozata, foszerepben Nadai Aniko.. Mellekszerepekben Jung-G, a rapek gengsztere, Gigi a szopjunk egyutt muanyagkest soft-konnyu-pihepuha pornofilmek kiralynoje, Lazar "Pandamaci" Laszlo, a parnak harcmuvesze, illetve karakterszerepekben Jerzy, az agyfejlezto gyogyszerek kiserleti alanya, es Eva, a mintakatonak mintaja.... Tessek...

www.youtube.com/watch?v=JnkRbFRtLBE&feature=feedu

Albino Vernyul 2011.03.25. 11:13:12

@lac64: Lenne, ha nem ilyen lenne.. Mert vegulis Beci fuggelemsertes, parancsmegtagadas-> bunti.. Jerzy meg dezinformaciokat kozolt, kivegzes, mint az ellenseg ugynoke..:) De eszebe se jutott, sot meg 2-kor O ebreztette oket, es vitt Jerzynek fajdalomcsillapitot.. Szoval sikerult megtalalnuk Alek ellentetet...

Albino Vernyul 2011.03.25. 11:59:56

Mi ez a pangas..? Erre jart Chuck Norris, es kirugta a gepeitekbol a procit...?;))

genevieve 2011.03.25. 12:02:14

@Albino vernyul: én csak téged olvasgatlak:-)

Zelefánt 2011.03.25. 12:21:56

@Albino vernyul:
Péntek van, és ilyenkor verik át mások rajtam mindazt a melót, amit a hét folyamán kellett volna megcsinálniuk.
Gondolom, máshol sincs ez másképp.
De estefelé biztos a feltámadás.

lac64 2011.03.25. 12:42:58

@Albino vernyul: A takarítást elvégezték? El. Az őrség ébren volt és elvégezte a feladatát? Igen. Mi jól szórakoztunk? Igen.
Akkor szerintem Anikó teljesítette az esti feladatát.:)

Egyébként igazad van, pörgött mint a búgócsiga, de számomra sokkal szimpatikusabb és szórakoztatóbb volt a pörgése és a bénázása, mint Alek ámokfutása.

Zelefánt 2011.03.25. 12:45:41

@Ayesha:
Még mindig nem tudtad eladni magad rabszolgának?

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 12:47:46

@Zelefánt: nem:( és nem tudom, hogy miért nem vagyok elég jó sehova:( régebben pikk-pakk találtam munkát, most meg szenvedek hónapok óta. Fos negyvenkilences vagyok.:(

Zelefánt 2011.03.25. 12:52:14

@Ayesha:
Mi az a negyvenkilences?
Születési szám, vagy életkor, vagy valami számmisztikával kapcsolatos dolog?
(Az első esetben szerintem már nem igazán kellene izgatnod magad.)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 12:54:08

@Zelefánt: a negyvenkilencest most olyan értelemben mondom, hogy legalja. Nem kilences, mert még ahhoz is gány.
Az első eset a régebbi munkatalálásra vonatkozik?

Zelefánt 2011.03.25. 12:58:43

@Ayesha:
A negyvenkilencesek már nyugdíjasok lehetnek, mint anyám, aki 1948-ban született.
(Azt már nem is mertem feltételezni, hogy IQ.) :)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 13:00:49

@Zelefánt: mondom, rangsori számnak gondoltam:)
életkorban én Kazalhaj korosztálya vagyok, ő még fiatalabb is nálam 2 hónappal, csak én vagy 2-3 évvel fiatalabbnak tűnhetek nála:D

Zelefánt 2011.03.25. 13:02:23

@Ayesha:
Talán nem szörpölsz és füstölsz eleget.
(Vagy pengébb a sminkkészleted.)

Albino Vernyul 2011.03.25. 13:07:26

@Zelefánt: Te is tudod, hogy kell egy nonek bokolni..;)

Zelefánt 2011.03.25. 13:15:31

@Albino vernyul:
A legtöbb nő mindent komolyan vesz, az iróniához nagyon kevésnek van érzéke.
(Különösen, akkor, ha a külsejével kapcsolatban tesznek észrevételt.)
(Sajnos, az a szomorú igazság, hogy már nagyon régóta nem volt alkalmam bókolni, s lehet hogy berozsdásodtak a bókolóizmaim.)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 13:18:31

@Zelefánt: iszom, mint Samantha Ewing, hangom mint a Nekedvalós Indiánasszonynak, a sminkkészletem pedig nagyon penge, és rengeteg szemkarika eltüntető fortélyt lestem el különféle sminkesvideóból.:D

rianna 2011.03.25. 13:18:55

@Atok: Fábry konkrétan azt kérdezte, hogy az Alekosz-promóért (és nemcsak úgy általában)fizetik-e és azt mondta, hogy igen.

@Ayesha: nagyon sajnálom, Ayi :( Nálam is változatlan a helyzet.

Mazochista indíttatásból tiffanyblogot olvastam mostanáig, meg is fájdult a fejem a sok sznobériától :D

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 13:19:37

@rianna: mi a tök az a tiffanyblog? sajnos leragadtam Be the bestnél:D:D:D

rianna 2011.03.25. 13:28:49

@Ayesha: én meg azt nem ismerem:). Szintén blog.hu, néha megnézem, de a mai alkalom azért túl tömény volt :D. Szokásos locsogás táskákról, cipőkről,stb. Nem mondom, én is szeretek jól kinézni, de ami sok, az sok.

genevieve 2011.03.25. 13:29:47

@rianna: ajvé:-)

jól belecsaptál a lecsóba:-DDD

gondolom neked is olyan narancssárga birkin táskára fáj a fogad:-D

Zelefánt 2011.03.25. 13:31:18

@Ayesha:
@rianna:
Vége ennek az országnak, ha a hozzátok hasonlóan értelmes és rokonszenves csajok nem tudják elrabszolgásítani magukat.
(Szándékosan nem az "eladni magukat" kifejezést használtam, hogy miért, gondolom érthető.)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 13:31:28

@rianna: én meg a sminkes blogokat bújom (autodidakta módon próbálkozom a sminkfortélyokkal) és ott naponta vagyok rosszul a HAUL jelzéssel ellátott posztoktól.
Be the best szerintem paródia, tele sznobériával meg metroszexikkel.:D

Zelefánt 2011.03.25. 13:40:46

Letelt a büntetés, elmentem haza.
Csáp mindenkinek!

rianna 2011.03.25. 13:42:15

@genevieve: :D:D
Én LV Almát szeretnék, abból is az aranyozott fajtából. Hadd lássa mindenki, hogy tellik rá. :))))

genevieve 2011.03.25. 13:44:21

@rianna: vatera:-)

cirka 10.000.- - 15.000.- ft :-)

(egyébként én is egy feketét és/vagy fehéret)

Albino Vernyul 2011.03.25. 13:52:37

@lac64: Megint vagasi hibanak tunik.. Ha jol latom, a sapi a regi varosi alcaszinekben tundokol (szurke, feher, fekete), Alek meg mar az uj fosszinuben van.. Gondolom az bent volt valahol a szekrenyeben, megtalaltak, kiraktak, kerestek tovabb az ujat, de ezt kivagtak az esemeny kozeperol..

rianna 2011.03.25. 13:54:33

@Ayesha: én szeretek képben lenni, hogy mik a trendek, mi az aktuális divatszín, ilyenek. Szeretem felfedezni, hogy mi áll jól nekem, stb., de amikor elvakult hülyeségeket olvasok, akkor "felmegy a cukrom".:)

@genevieve: a tiffany szerint kb. 300 ezer. Én alajáraton nagy táskamániás vagyok, de ennyi pénzt akkor sem adnék táskára, ha lenne ennyi pénzem:D. Van egy csomó különböző színű, méretű, évszakhoz, ruhához való táskám, egyik sem néz ki olcsónak, de normális, vagy az alatti árban vettem őket.

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 13:55:28

@rianna: jaj,valahogy nem tudom értékelni az LV cuccokat. Nekem a legtöbbjük ilyen vásárinak tűnik...
Nemrégiben egy Furlát láttam egy kirakatban, bele is szerettem, csak szerintem egyhavi segélybe kerül, ha nem többe:D:D:D

genevieve 2011.03.25. 13:57:19

@Albino vernyul: a kommentelők szerint is igy történt

genevieve 2011.03.25. 13:58:56

@rianna: egy eredeti LV alma, talán még többe is kerül , olyan 500.000.- ft körül

én kaptam az unokahugomtól amerikából egy pici táskát (a legkisebbet) az most 80.000.- körül van

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:02:39

@genevieve: jaj ezt olvastam én is. Annyira unnaturális ez a kapcsolat, meg a fickó se valami szimpatikus...

genevieve 2011.03.25. 14:05:59

@Ayesha: az éva pasija:-)

eleve minősíti:-)

locsolóember 2011.03.25. 14:08:39

A szem alatti táska (designed by Kazal, sponsored by smoke and Irsai) mibe kóstál?
És mi az a HAUL?

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:09:52

@genevieve: nem is miatta, csak olyan...izé ez a manus. Ha beszél a tévében, olyan, mint valami kezdő bemondó, aki még nem barátkozott meg a súgógéppel.

csicserierika 2011.03.25. 14:11:44

Sziasztok
Én most akkor kussolok jó? Uis. megnéztam, hogy mi a bánat az az LV és amit márkajelet láttam rajta ismerős volt, meg minden, csak én azt hittem eddig, hogy az yves saint laurent :)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:12:45

@locsolóember: zsákmány. Olyan posztok ezek, amikor a lánykák vásárolnak valamit, és beszámolnak róla.

rianna 2011.03.25. 14:13:03

@genevieve: amikor a villában volt, egész normálisan nézett ki, majdhogynem értelmiséginek, de most ez a haj, meg a név... Az Angelo olyan csippendéles:D

Fekete a táskád?:)

genevieve 2011.03.25. 14:14:19

@csicserierika: miért kéne kussolnod?:-)

de az egyik az LV egybe fonódva
a másik az YSL:-)

utóbbitól a Paris nevü parfüm az istenkirály:-)

genevieve 2011.03.25. 14:15:58

@rianna: na igen, az ádám névvel mi lehet a baja?:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:18:21

@genevieve: húú, imádom ezt a zenét:) Keira meg meseszép, mint mindig.
Egyébként, ha Coco Chanel, akkor számomra Audrey Taoutou. (remélem jól írtam)

genevieve 2011.03.25. 14:21:14

@Ayesha: jól:-)

az audrey-k hercegnők:-)

mind a 3 :-)

csicserierika 2011.03.25. 14:22:48

@genevieve: mihez hasonlít az illata? Én olyan tiszta púderos illatot keresek ezer éve.

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:23:02

@genevieve: és nagyon jó volt szerintem az a Chanelről szóló film Audreyval. A csíkos pólóját különösen szerettem benne:)

genevieve 2011.03.25. 14:25:27

@csicserierika: az nagyon nem olyan:-)

akkor inkább ajánlanám a nina ricci : L'air du temps-ét

csicserierika 2011.03.25. 14:30:02

@genevieve: köszi, utánajárok :)
A divat már nem tud megbolondítani, csak a parfüm amihez ragaszkodok, meg a hajápoló kencéim meglegyenek :)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:30:27

Anyukámnak kb 15-20 éve nagy kedvence volt a Vanderbilt, lila dobozos verziója.Volt neki parfüm,meg hattyús szappan:) Azt még lehet valahol kapni?

rianna 2011.03.25. 14:31:17

@csicserierika: A LV-ben pont a logót nem szeretem, hogy sok kicsi példányban ott van a táskán. Sznobság, nah...

@locsolóember: mindennek ára van, a szem alatti táska by Kazal megfizethetetlen.

@genevieve: keirá-t annyira nem szeretem, de a filmecske nagyon jó. Nekem Chanel Chance-em van, elég köznapi illat, nem is tudom, miért vettem meg :)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:33:37

@rianna: Szerintem Kazal Horst Tappert-től rendelte a szem alatti szütyőket.:)

www.youtube.com/watch?v=wb_t55OYITs

rianna 2011.03.25. 14:34:28

@csicserierika: nem épp púderillat, de szerintem neked tetszene a Bvlgari Omnia Amethyste.

Albino Vernyul 2011.03.25. 14:35:09

Jezusom.. Holgyeim, ma lesz sok "puska" az osszefoglaloban.. Vagy nem, ha kivagtak.. Na azokhoz milyen parfumot, es polot vennetek fel (SZU, MIG, F-16, B-2).. ?!;)

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:36:50

@rianna: húúú az nagyon király:) nekem most pont van belőle egy mini-kiszerelésem:)
meg legutóbb kaptam Versace Bright Crystalt, azt is imádom.

csicserierika 2011.03.25. 14:39:58

@rianna: köszi , ennek is utána járok, majd jól lebetűzöm, mert életemben nem hallottam róla :)

locsolóember 2011.03.25. 14:45:49

@Ayesha:
Thx.
Ma is tanultam valamit.

csicserierika 2011.03.25. 14:48:00

@locsolóember: még a szövegkörnyezetedbe is beépítheted :)

rianna 2011.03.25. 14:49:04

@Albino vernyul: egy AK 47-hez jól menne a DKNY Women, nyers, fanyar illata van, saját meghatározásuk szerint vodka és narancs keveréke :D

locsolóember 2011.03.25. 14:49:54

@rianna:
Az Irsaira meg ott a Maszterkárd.

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 14:54:57

@rianna: és mindegyik cucchoz khaki-arany-barnás színvilágú szemfestéket, pici bronzosítót az arcomra és színtelen szájfényt.

rianna 2011.03.25. 14:57:04

@Ayesha: így már komplett a kép, kéremszépen.

Zelefánt 2011.03.25. 15:07:17

@rianna:
És meg is lehet inni, vagy valami szintetikus izé?

Albino Vernyul 2011.03.25. 15:09:45

@Zelefánt: Barnito lotty.. Egy pillanat eleg....;)

rianna 2011.03.25. 15:11:08

@Zelefánt: szintetikus, de Kazal lehet meginná :) Mint ahogy egyesek megkóstolják az eperillatú krémet, pl.

Zelefánt 2011.03.25. 15:13:55

@Albino vernyul:
"Imádom hajnalban a napalm illatát!"
-- vagy valami ilyesmit mond Robert Duvall (szörf)őrült őrnagyként az Apokalipszis, most c. filmben.
(Valamit tudhatott.)

Zelefánt 2011.03.25. 15:15:15

@rianna:
Én régvolt gyerekkoromban azokra a színes, illatos radírokra gerjedtem, de nehéz (lehetetlen) volt elrágni.

Zelefánt 2011.03.25. 15:19:19

@rianna:
A "Kazal"-ról nekem mindig a Kazal László nevű (élet)művész jut eszembe, de ő fölöttébb kopasz volt.
Éva nekem inkább Boglya.

arkangyal44 2011.03.25. 15:22:45

Szép napos délutánt nektek,csak bekukk,de látom még nemvan új poszt :)

mézescsók 2011.03.25. 15:23:21

Hajnalka!
A hv-d nagyságrendekkel jobb volt, mint az összefoglaló tegnap este.
Különösen a mantrázásról szóló szöveged tetszett és a filmekre való utalásaid is. Amiben bizonytalan vagyok az az, hogy a második filmidézeted nem a G. I. Jane volt? Nem vagyok megátalkodott filmnéző, lehetett az Egy becsületbeli ügy is, de valahogy nem úgy dereng.
Bár senkit sem hiszem, hogy érdekelne, de ha már így szóba hoztátok, parfümben az Opium márkát használom. Száraz, nem émelyítős illat. Ja, és parfümből a sok, az már szag.

Ayesha (törölt) 2011.03.25. 15:24:59

LÁtta valaki a Ne nézz vissza c filmet Sophie Marceau-val és Monica Beluccival?

Zelefánt 2011.03.25. 15:35:51

@mézescsók:
Jó írta, abban volt az, hogy a katonák úgy "megrendszabályozták" egy társukat, hogy az belehalt.
És abban is volt Demi, csak még fél(idős, a mostanihoz képest), tehát Quart.

rianna 2011.03.25. 16:03:04

@Zelefánt: Kazalnak Hajni nevezte el, mindenképpen így használatos itt, de nekem a Boglya is tetszik :)

rianna 2011.03.25. 16:04:39

@Ayesha: nem láttam, de a többit, amit itt emlegettek láttam, de mégsem emlékszem sokra :)

rianna 2011.03.25. 16:23:12

Senki sem akar utolsó lenni ebben a posztban, vagy mire fel ez a nagy csend? :D

dr. gernika 2011.03.25. 16:25:55

@Zelefánt: :D
Lehet az is, meg az, hogy nemsokára már nem fogok ráérni, addig szeretném elolvasni. :)

Igen, tényleg függő vagyok. :S

Szélerőmű 2011.03.25. 16:26:15

Leszek utolsó, csak legyen már új.

MagasMacska 2011.03.25. 16:28:56

@Szélerőmű:
Hoppá, ez én voltam, csak az onnokaöccs maradt bejelentkezve...

csicserierika 2011.03.25. 16:30:43

@Zelefánt: beelőztél :)
utolsó utáni !

rianna 2011.03.25. 16:30:52

@Zelefánt: :D:D
jó na, leszek én.
Utolsó!

MagasMacska 2011.03.25. 16:33:21

Haladó hagyományt teremtünk?

Albino Vernyul 2011.03.25. 16:35:29

Szerintem Hajni odakeveredett a Villa kozelebe, es ez tortent vele...:

www.valovilag.hu/video/123011

Ki kene mentenunk... Brrr..:)

mézescsók 2011.03.25. 16:35:55

@Zelefánt: Nem Demi Moore miatt keverem a kettőt, tudom, hogy mindkettőben játszott. Hajnalka a Hv. elején említi az Egy becsületes ügyet. Azzal keveredtem össze, hogy mintha a G.I.Jane végén adna egy könyvet D. M.-nek a kiképző tiszt, amiben ez a vadállatos szöveg van. És mivel mindkettő rettenetesen fennkölt, hazafias, tisztességes, kitartó, az igazságot mindenáron kiderítő, bátor, stb. emberekről szól, és nem szoktam filmszövegeket megjegyezni (kivétel akad: Hasta la vista, baby), ezért aztán összemosódott a kettő. Boldogtalan nem vagyok, amiért nem tudom, hogy melyik filmben hangzott el az idézett szöveg. Legfeljebb du. megnézem dvd-n a becsületes ügyet. Ha abban nincs, akkor a másikban volt. Bár annyira nem érdekel a téma.

Bevállalom, hogy az utolsó legyek ebben a posztban, csak jöjjön már az új. Az öf.-nél csak jobb lehet, mert tegnap este is unalmas volt. Belefáradt a katonásdiba szerintem már mindenki.

Zelefánt 2011.03.25. 16:40:19

Ha még legalább háromezerhétszázszor felváltva leírjuk azt, hogy "Utolsó!", a rekordot is megdönthetjük.
(Igaz, ezután a VV-blogot átkeresztelik majd Sárga Ház-blognak, az tuti.)
Hajnalka kezében van a sorsunk, ez nyilvánvaló.

MagasMacska 2011.03.25. 16:44:25

@Albino vernyul:
Csak nehogy minket is ottfogjanak túsznak...

Zelefánt 2011.03.25. 16:46:14

@mézescsók:
Ráadásul a kiképzőtiszt ott Viggo Mortensen volt, és annyira a film mégsem volt rózsaszíűen hazafias, hiszen a kiképzés keretében majdhogynem megerőszakolták a menősködő kopasz ribit.
Nekem a kedvenc filmmondatom ez:
"Nem vagyok meggyőzve." (Bujtor István mondja ezt jónéhányszor a Ripacsok-ban.)
Bármikor használható, minden kockázat nélkül, s azt hiszik rólad, hogy kurva okos vagy, és éppen gondolkozol.
Pedig dehogy.

rianna 2011.03.25. 16:49:58

Én feladom, megyek egyet sétálni, mert gyakorlatilag hozzá vagyok nőve ehhez a székhez és mert holnaptól megint hideg lesz.

Az "utolsó" játék jó, főleg, hogy én kezdtem :))) Zé, utolsózz le azért még eccer...

Zelefánt 2011.03.25. 16:52:39

@rianna:
Csak nehogy az utolsókból legyenek az elsők...A középmezőnyben elrejtőzni mindig biztonságosabb.
Én is mászok egy kört, megsétáltatom a bevásárlószatyromat.
Később még benézek.
Csáp.

arkangyal44 2011.03.25. 17:28:17

létezik hogy félórája nem írt senki ??

Albino Vernyul 2011.03.25. 17:33:05

Na nezzetek a Nekedvalot... Alek promo... Alek rajongo no prototipusa...

MagasMacska 2011.03.25. 17:36:06

NEM nézek!
Én is Hajnit akaróóóóók!

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.25. 17:49:02

idézek valakit:

Lófasz lesz itt nem poszt :))))))))

MegLepke 2011.03.25. 17:51:25

Az értékteremtés csimborasszója a nekedvalóban. Egyszerre: Benkő, VV Ágica, Kiszel Tünci.

locsolóember 2011.03.25. 17:59:21

Hajnit bezárták a csúnyafiúk fogdába?

sogeking 2011.03.25. 18:01:34

@MegLepke: Tünciben egy VV Ildi veszett el

Albino Vernyul 2011.03.25. 18:04:40

Hat ez hulye.. Laci neveben rarakta Anikora a jelet... Kezdek becsavarodni, hogy ezt nezem.. Nincs mit ovasni, de csak azert...:(

avanivi 2011.03.25. 18:09:30

Remélem Hajni nem beteg!!
Lehet hogy a mai napon mentek violával kukucskálni?

MagasMacska 2011.03.25. 18:09:48

Lehet, hogy Hajni is ezt nézi és megpüsztült?

gastro vazze 2011.03.25. 18:10:09

Hajnika, hol a mai drog? Mindenre képes vagyok, ha nem kapok az anyagból :D

Hódos Hajnalka 2011.03.25. 18:10:09

Itt vagyok, bébikék, nem vesztem el, ma nem lesz poszt, bocs, hogy nem szóltam, én is azt hittem, hogy lesz :)
Holnap duplaposzt és reggel, jó?

sogeking 2011.03.25. 18:10:19

na nekiállok a posztnak

gastro vazze 2011.03.25. 18:10:58

@Hódos Hajnalka: faszom....a tegnapi volt az ELSŐ a VV4-ből amit nem láttam, jellemző...:D

dr. gernika 2011.03.25. 18:12:30

Benkő miért van nőnek sminkelve?

dr. gernika 2011.03.25. 18:13:23

@Hódos Hajnalka: Legalább lesz valami jó a holnapi napomban. :)

sogeking 2011.03.25. 18:14:11

kár hogy nem vagyok nő, most azt mondanám, amit az Anikó szokott

Zelefánt 2011.03.25. 18:15:46

@Hódos Hajnalka:
Tudtam, most költöd el Brazíliában a lóvét, amelyet a múlt heti rekord után bezsebeltél! :)
(Mi meg itt heverhetünk pamlagon.)
A MetálIca mi a f... keres a Nekedmaradóban?...

Zelefánt 2011.03.25. 18:21:42

@MegLepke:
Mi magyarok sajátos népség vagyunk, az már igaz.
Száz éve az operettre gerjedtünk, 70 éve a műnótákra, hatvan éve a termelési filmekre, harminc éve egy csöves brazil rabszolgalányra, húszegynéhány éve pedig a Szomszédokra, meg Sue Ellen-re.
Most meg itt függünk.
Nesze nekünk, már a Gazdi is leépít bennünket.

Zelefánt 2011.03.25. 18:23:01

Ez már nem is villasereg, hanem inkább elmeésgyógy.

sogeking 2011.03.25. 18:24:21

hogy volt, hogy nem volt...

Zelefánt 2011.03.25. 18:33:31

Na a zsaruk megint megoldottak egy nehéz ügyet.
(...a rendőrségi felhívás hatására(!) önként jelentkezett...)
A mi columbóink, kapják be.

Zelefánt 2011.03.25. 18:39:00

Mindennek vége?
Akkor tényleg én voltam a Zutolsó.
Csáp.

Soror Formoza 2011.03.25. 18:40:16

@sogeking: Hi-Hi :) Mar vartam mivel josz vissza "posztolas" utan. Mit szokott Aniko mondani ?

mama ottmarad 2011.03.25. 18:42:39

@Hódos Hajnalka: oké Anya, addig se piszkáljuk az orrunkat, :))

sogeking 2011.03.25. 18:43:17

@jahuu: az úgy értettem, hogy írok magamnak egy posztot:)

(Ani valami olyant csinál, amit egy nő nem is tud)

Zelefánt 2011.03.25. 18:47:15

@sogeking:
És röhögni is fogsz rajta?

Zelefánt 2011.03.25. 18:50:12

@mama ottmarad:
Anya a fedélzeti számítógép volt az Alien-ben, aki(?) szarrá szívatta a legénységet. Még rosszabb is volt, mint HAL, mert annak legalább küldetéstudata volt.

sogeking 2011.03.25. 18:50:23

@Zelefánt: persze. Hajni Roma vagy Milan szurkoló?

Zelefánt 2011.03.25. 18:54:30

@sogeking:
Most már Botafogo.
(Vagy butafogó?...)

Zelefánt 2011.03.25. 18:59:02

"A meleg után jön a hideg."
Az azonos neműek, ha egymást szeretik, ők a "melegek".
A világ többi része akkor eszerint hideg?...
It's A Cold, Cold World...
HŰLŐtársadalom, vagy MELEGEDŐ?...

sogeking 2011.03.25. 19:00:42

Abban a pillanatban, amikor a Roma - B. München BL döntő kezdőrúgása megtörtént,
a VV villában egy kigyúrt felsőtestű, alsónadrágos szexkiborg lépett a hálószobába.

Anikó az ágy szélén ült, öklömnyi könnycseppek hullottak díjnyertes szeméből. A férfi közelebb lépett, és határozott modulatokkal megsimizte a nemsimis pulóvert.
...

Jelenleg nincs közvetítés.

A képekért köszönet K ügynöknek.

Zelefánt 2011.03.25. 19:03:26

@sogeking:
Alternatív valóság?
Anikóról a legbájosabb kép az, amikor Laci mellett fekszik egy autóban, és csak úgy pislog a megamaci mögött.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 19:06:54

@Zelefánt: Megamaci? Akkor inkább valómaci, hogy csatornahűek maradjunk. Vagy legalább X-maci :)

Zelefánt 2011.03.25. 19:07:11

Ahhoz képest, hogy "12 éven aluliaknak nem ajánlott", az ovisok bizony Szandikáról érdeklődtek. (Pont!)
Meg van-e ez valakinek, s az is, hogy ez mit jelent?

Zelefánt 2011.03.25. 19:08:34

Most már biztos, hogy itt van a tavasz, mert Liluról végre lehagyták a gumicsizmát.

arkangyal44 2011.03.25. 19:08:38

Ha nincs poszt akkor nekiállok sütök 2db tejfeles csukát,jól besózva utána a hátán centinként bevagdalva gerincig,az egyik vágásba egy vékony szelet füstölt szalonna a másikba egy hagymakarika,2 dl tejfelbe elkeverünk egy kis pirospaprikát, borsot,meg egy kis tört fokhagymát,ezzel leönteni,és be a sütőbe 40 percre közepes lángon,Utána ajánlom a cserszegi fűszerest,ízben harmonizáljon:))

Ha most nem tilt ki Hajni akkor sosem :))DD

Zelefánt 2011.03.25. 19:12:01

Baszki, ezek sohasem voltak katonák, de egyből (2-3) nap alatt lementek állatba, ez hihetetlen.

(Nekem másfél év alatt sem sikerült, inkább (többször) lesitteltettem magam.)

Ahelyett, hogy röhögnének.

Egyéniség nélküli, szar banda, ez most már bizonyos.

Zelefánt 2011.03.25. 19:14:52

@arkangyal44:
Milyen csukát?
(Csak Tornapipő meg ne tudja!)
Ugye nem a Chaplin-filmre gondolsz?

sogeking 2011.03.25. 19:17:54

Béci prímán elsajátította Havas fejtartását

Frenk a hal 2011.03.25. 19:19:12

paci mosolyú lilun rajta maradt a pongyola

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.25. 19:21:01

Béla: Vigyázz, tipli! - ÜberLOL!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.25. 19:21:18

Éva megint egyből védekezett: - volt nálad óra, nem is tudtam! nem tudtam az óráról, nem tudtam az óráról...
Pedig hallgathatott is volna.

Zelefánt 2011.03.25. 19:21:51

Hmmm. Mi mindig azt kerestük, hogy hogyan NE kelljen -- vagy minél kevesebb hatásfokkal -- végrehajtani azt a sok faszságot, amit alaphelyzetben épeszű ember ki nem talál.
Lacinak viszont most már tuti leáldozott.
Kieső.

sogeking 2011.03.25. 19:22:48

@Zelefánt: van egy cuki képem Aniról, csak nem tudom ide bevarázsolni:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.25. 19:25:45

@Peter_Cs: mit szólsz, Éva meg a Jerzsi a végén még lelki társak lesznek ott a szauna legfölső szintjein! :)
Tudom, tudom... Éva megérdemelne már egy kis törődést, meg egy igaz barátot. :D

Zelefánt 2011.03.25. 19:27:39

@pushpang:
Pont a seregben derül ki, hogy kiben mi lakozik.
A legtöbben egyből felveszik az uralkodó stílust --> lásd TV, ők a nullák, és vannak -- kb. 10-15 százalék -- akik csak a vállukat vonogatják, s azt keresik, hogyan lehetne a többi faszkalaptól megszabadulni.

csicserierika 2011.03.25. 19:27:53

khm. khm..no comment Bécihez :)

dr. gernika 2011.03.25. 19:28:20

Lilu azzal kompenzálja a folyamatos sálkritikát, hogy ma kettőt vett fel?

sogeking 2011.03.25. 19:28:29

Aleknak kell egy kis itóka, mert elromlott a bioritmusa

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 19:29:09

Mi az annyjáért ilyen hangos mostanság az "Itt a lét a TÉÉÉÉÉÉT!"? Ráadásul ilyen jó visszhangosan. Majdnem lefordultam a székről ijedtemben.

dr. gernika 2011.03.25. 19:29:54

@Zelefánt: Igen, az nagyon cuki volt. :)

arkangyal44 2011.03.25. 19:30:55

@Zelefánt: Ezeket a múlt héten fogtam, az egyik úgy 2 kilós volt a másik úgy 1,6 körül,mindkettő kishalra jött:))

Zelefánt 2011.03.25. 19:31:12

@Gee Halen:
Ami akkor történt, amikor egyszer én voltam a kabinführer.
Két napig hányt mindenki az irgalmatlan ivászat után, én meg mehettem raportra.
(Mert az egyik vendégem bizony felnyomott, hogy hogyan is merem én ezt megszervezni, AMIKOR Ő ANNAK IDEJÉN NEM MERTE?!)
Minden kiderül ilyenkor, baszki.

MagasMacska 2011.03.25. 19:32:11

Na, Alek megint barátkozik...

genevieve 2011.03.25. 19:33:35

@csicserierika:

miért? geciskedett egy kicsit ő is, mint a többi:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.25. 19:33:42

@pushpang: Az csak jó, ha Éva barátokat szerez.

Albino Vernyul 2011.03.25. 19:34:00

@csicserierika: Beci peldat vett Alekrol, meghulyult a hatalomtol...:))) Eddig amennyit latni lehetet belole, csak Gigi, meg Aniko maradt a foldon ilyen helyzetben.. Kivancsi leszek a holnapi osszefoglalora, Anikobol mit vagnak ossze.. Az online szerint egy alsos tanarneni stilusaban parancsnokolt ejjel...

csicserierika 2011.03.25. 19:34:16

igazán egy Béci értő felvilágosíthatna, hogy Béci ennyire gyorsan elsajátította a taplóságot, vagy már eleve volt benne ? :)

csicserierika 2011.03.25. 19:35:20

@genevieve: @Albino vernyul:
Alek ehhez képest light volt :)
Bagoly mondja verében :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.25. 19:35:44

Lilunak jó a sálja, eddig ez volt az egyetlen darabja, ami tetszik nekem : (((
Kár, hogy nem az enyém.

sogeking 2011.03.25. 19:37:47

@Albino vernyul: hogy lehet kis képet ide beilleszteni?

genevieve 2011.03.25. 19:38:26

@csicserierika:

szórakozott velük kicsit, de ha jól láttam senki nem vette komolyan:-)

mind röhögött...

nem tudom mit csinált még később, de ha csak csináltatott velül pár guggolást amit láttunk akkor azért nem borult el annyira az agya:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 19:39:29

"Szeretem a lényedet". Már megint "lény"-ezés.

Nekem ez az "őszinte vallomás" eléggé mesterkéltnek tűnik.

genevieve 2011.03.25. 19:39:51

na szuper, most alak és éva kitalálja, hogy kettejük között a vitát anikó generálta?:D

Zelefánt 2011.03.25. 19:40:37

Nekem már hetek/hónapok óta gyanús, hogy ezek a párbeszédek előre megírtak, mert ha én valakit el akarok küldeni a picsába, azt megteszem, de igen keresetlen szavakkal, és valószínűleg az ellenvélemény is igen szögletes lenne, bárki részéről.
Éva & Tajgetosz pedig sohasem beszélgetett eddig, csak ugattak elfelé egymás mellett, vagy épp valaki ellen.
Most a Szépszeműt tolják lefelé, de ezek is csak afféle felsorolások.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 19:43:55

@genevieve: Mondjuk valamennyi igazságtartalma volt a dolognak. Persze arról Anikó nem tehet, hogy mindketten kretének.

fran7 2011.03.25. 19:44:00

@Zelefánt: Nekem erről a beszélgetésről a szépreményű spanyolajkú szappanoperák jutottak eszembe. Mégcsak nem is mutatták őket egyszerre. Mint a főhősők, akik a valóságban már nem szeretik egymást, de a filmben még ezt kell mutatni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.25. 19:44:17

@Zelefánt: Ebben a játékban Éva a legkevésbé hataloméhes, ő jelképezi ezt a 10-15 %-ot. @Albino vernyul: Alekosz és Béla megszállotjai lettek a hatalomnak.

Albino Vernyul 2011.03.25. 19:45:14

@genevieve: Aniko veszelyes Evara a dontobe kerules miatt, ezt Alek felmerte.. Most kicsinalja.. A hivok mar reagalnak is...

genevieve 2011.03.25. 19:45:24

@Gee Halen: egy barátságot, igazi barátságot harmadik fél nem tud kikezdeni

genevieve 2011.03.25. 19:46:54

@csicserierika: na most lehet pezsgőt bontani:-D

Zelefánt 2011.03.25. 19:47:54

Miért pont a krav maga?
(Izraeli eredetű küzdőtechnika, nevének jelentése: Védd magad!)
Nekik egy sima bokszkesztyűs balhé épp elég lenne.
(Talán mindenki könnyebben kezdené a következő hetet, hiszen legalább egyszer pofánbaszhatta volna azt, akit igazán utál.)

MagasMacska 2011.03.25. 19:48:08

@Peter_Cs: Éva még nem volt pozícióban, tehát nem derülhetett ki, hogy hataloméhes-e.

genevieve 2011.03.25. 19:48:33

@Gee Halen: egy anikó/éva párbajnál éva nem jön vissza

dr. gernika 2011.03.25. 19:49:06

@arkangyal44: Én meg főztem zacskós levest.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 19:49:11

@genevieve: Csak arra gondoltam, hogy az tényleg érdekes, hogy kiesésük előtt közvetlenül mindegyikükkel éppen öribari státuszban volt Anikó.

Éva és Alekosz mint igaz barát? Bruhahaha!! :)

genevieve 2011.03.25. 19:49:44

@MagasMacska: áá nem az, csak egyből bevágta alekot őrségbe:-D

és még meggyőzték egymást, hogy anikó a hibás a kettőjük vitájában:-)

picigyongy 2011.03.25. 19:49:45

@pushpang: Egyszer volt egy cikk , ahol kérdezgették Éca Ádámját, hogy nem féltékeny-e Alekoszra. Mondta , hogy nem . Jerzytől tart , mert ő Éva zsánere......

genevieve 2011.03.25. 19:50:26

@Gee Halen: ha ezt anikó tudatosan csinálja, akkor neki kell megnyerni a fődijat:-DDDD

genevieve 2011.03.25. 19:51:16

@picigyongy: alekoszra ki lenne féltékeny?:-)

csicserierika 2011.03.25. 19:51:22

@genevieve: ha ezt tudom, be is hűtöm :)
Mire vége a hétnek, a full hd junoszty lesz.

Zelefánt 2011.03.25. 19:53:10

@Peter_Cs:
Hát ami igaz, az igaz, Éva itt tényleg kiemelkedik, mert még Svejknél is nagyobb antikatona.
(Utálom azokat, akik betörtek, mert azoknak nincs egyéniségük.)
Évának ezért + 40 pont.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 19:53:56

Keleti Györgyinek miért takarják az arcát a vádlottak padján? Nem volt rajta smink?

genevieve 2011.03.25. 19:54:00

csonka picit betartotta igéretét és meghívta az egyik családot ebédelni....most, a fókuszban

fran7 2011.03.25. 19:54:17

@Gee Halen: A Villába mindenki barátkozni megy.:) Ez Murphy első törvénye. Sixx írta meg.

lac64 2011.03.25. 19:54:33

@Gee Halen: Tehát nem azon vesztek össze, hogy Alek rajparancsnokként szivatta és bemoszerolta Évát?
Anikó akkor kiállt Éva mellett.
Ha ez a párbeszéd nem megrendezett volt, akkor a villában leginkább Éva a kétszínű, igazából egy patkány (bocs peter-cs:()

genevieve 2011.03.25. 19:55:30

@csicserierika: majd adok egyet grátisz:-)

nálam már egy egész láda be van hűtve:-)

csicserierika 2011.03.25. 19:55:39

@picigyongy: Jerzsit mikor beszavazták, akkor mondta, hogy a bentiek közül Éva jön be neki, mert a nála idősebb nők a zsánerei. Nem kevered?

genevieve 2011.03.25. 19:56:18

@lac64: nemnem:-)

anikó ármánykodta ki az egészet:-D

picigyongy 2011.03.25. 19:56:48

Hajni ! Örülök, hogy minden okés - pihenj, fel kel töltődni ! Reggel nézd a Forma 1 szabadedzést és alkoss utána !
Bevallom, már nem tudom mit láttam, mit nem .Napok óta eljutok ahhoz a részhez, hohy Anikó nyüszög Bécinek, hogy csokit akar majd enni....Olvasgatom a kommenteket, mert gyanútlanul felálltam a fotelből és elkezdtek valamit nézni....

genevieve 2011.03.25. 19:56:54

@csicserierika: éva mint idősebb nő?:-DDD

lehet ezért a mondatért utálja jezyt?:-D

picigyongy 2011.03.25. 19:58:12

@csicserierika: Nem - erről még nem is hallottam..Lehet, hogy elfolytott indulatok?!- ők se tudnak róla---

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 19:58:15

@fran7: Ja igen.

Egyébként szerintem egy jó része az emberekenk Magyarországon tényleg nem a fődíjra hajt, vagy legalábbis sejtik, hogy nincs rá esélyük.

Szerintem a másik legerősebb motiváló erő, hogy celebségre hajtanak az emberek.

Éva, Ildi, szerintem Alekosz is.

genevieve 2011.03.25. 19:58:34

jéééé, alekosz tud emberi és spontán lenni:-)

én is pezsgőt bontok:-D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 19:59:33

@lac64: Szerintem megkapták a parancsot, hogy béküljenek ki, ill. Éva bólogasson Alekosz bármilyen okfejtésére. :)

lac64 2011.03.25. 19:59:41

@Gee Halen: Ugye ezt nem gondolod komolyan?

picigyongy 2011.03.25. 19:59:50

@csicserierika: Bevallom, a beszavazást nem néztem - nem érdekelt.

genevieve 2011.03.25. 20:01:06

laci ír manónak készül?:-D

Zelefánt 2011.03.25. 20:01:12

@genevieve:
Éva szerintem aláhemperedne -- már úgy unalmában, és csak a technika kedvéért -- Jerzy-nek, de ezt már az elején elbaszta, ráadásul az meg a konkurrens ribire ugrott rá.
Rosszmájú-e vagyok?

dr. gernika 2011.03.25. 20:01:33

Éva feje bazz... ááááá áGigiiiii!!!!

fran7 2011.03.25. 20:02:03

@Gee Halen: Épp ők alkalmatlanok a celebségre. Éva, Ildi biztosan, de Aleknek szerintem bőven elég ha lesz miről sztorizzon egy korty konyak mellett otthon.

dr. gernika 2011.03.25. 20:02:18

LAci viszont korrekt terepszínű...

lac64 2011.03.25. 20:02:53

Azét Alek kifelé még kivégezte a diákot!

picigyongy 2011.03.25. 20:02:55

Pár napja nem tudtam nézni, Hajni megérdemelt pihenójét tölti : Laci miért volt olyan morci, amikor Bécivel volt őrségben ? Álmos volt, vagy volt valami konfliktus köztük?

genevieve 2011.03.25. 20:03:23

jesszus, hogy néznek már ki:-DDDD

@Zelefánt: nem, csak vág az eszed, mint a beretva:-)

na ez most a Fekete emberekes rész koppintása...quantum fizika könyv van a kezében:-)

Zelefánt 2011.03.25. 20:05:17

Jaj, de gyenge.
Will Smith lőtte le a Man In Black-ben a gyerek-bábukat, mert vélhetően ők voltak a legkevésbé gyanúsak, tehát terroristák.

genevieve 2011.03.25. 20:05:45

@Gee Halen: akarom mondani: emberek feketében-es koppintás:D

fran7 2011.03.25. 20:06:41

Alek szuperképessége, felismeri az alkoholistákat. Ő a DrunkMan.

fran7 2011.03.25. 20:07:42

@Zelefánt: Akinél kvantumfizika könyv volt, amit nem olvasgat mindenki.

MagasMacska 2011.03.25. 20:09:39

@genevieve:
Az még lehetett egy dühös visszavágás is. Alek épp eleget szívatta.

Zelefánt 2011.03.25. 20:10:10

@fran7:
Rájöttem.
Éva John Rambo lánya.
Csak nem bírta otthon a fatert, a mániáival.

csicserierika 2011.03.25. 20:11:23

@genevieve: tudtam, hogy ari vagy legbelül, ha még Alekkal is megbékélnél, akár villabarátnők is lehetnénk :)

picigyongy 2011.03.25. 20:12:21

@genevieve: Illik kérdés ?! Alek az a tipus , aki szarban lenne , ha valaki elkapná....

fran7 2011.03.25. 20:12:48

@genevieve: Jó de Zacher Gáboron, Csernus Imrén és a kocsmárosokon kívül, hol lehet ennek a szuperképességnek hasznát venni.
Éva szuperképessége: érzelmes. A Bronte nővérek mit szólnának ehhez?

lac64 2011.03.25. 20:13:52

@Gee Halen: Hát azt, hogy Anikó miatt esett ki Zsófi, Olivér és Szandika.

genevieve 2011.03.25. 20:14:22

@csicserierika: semmi bajom alekkal, csak ne nyerje meg a vv4-et, és ne kerüljön 50 méteres közelembe:-)

picigyongy 2011.03.25. 20:14:22

mármint gyakorlatban nem tudna mit kezdeni egy nővel...

genevieve 2011.03.25. 20:16:16

@fran7: hát istenkém, nem vagyunk egyformák:-)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.25. 20:16:36

@lac64: Egy szóval sem mondtam, hogy miatta, csak megállapítottam, hogy mennyire érdekes, hogy Anikó éppen azzal volt szuperjó kapcsolatban, aki éppen kiesett. Kiesésükben nem volt szerepe. Kivéve talán Olivérnél egy kicsit.

picigyongy 2011.03.25. 20:16:46

rossz pont....Nem tartottam érdekesnek, sőt az elejét sem.....Második rossz pont.....Azóta nézem , de megint nem tartom érdekesnek.....Bünti?/

genevieve 2011.03.25. 20:17:15

@picigyongy: pedig neki egy igazi domina lenne való:-)

csicserierika 2011.03.25. 20:18:37

@picigyongy: pihenő állás a kiválasztásig
Gong...

Zelefánt 2011.03.25. 20:21:53

@picigyongy:
Ne bunkóskodjunk.
Tajgetosz olyan amilyen, de biztos normális pasi -- már technikailag --, és gerjed is a nőkre, ahogyan kell, csak az nem biztos, hogy utána nem falazná-e be a kedvesét?...

genevieve 2011.03.25. 20:24:42

na, belenéztem az éden hotel kommentjeibe....bár ne tettem volna:-D

Zelefánt 2011.03.25. 20:26:16

@genevieve:
Pedig ott aztán pörög az élet.

genevieve 2011.03.25. 20:30:25

@Zelefánt: jah:-)

megállapítom, hogy itt mi a legfölsőbb (ahogy oli hirdeti) szinteken vagyunk:-)

picigyongy 2011.03.25. 20:31:26

@csicserierika: sok dolgom van - ácsorogni utálok.....szóval valami mást....Holnap végig nézem reklámokkal a kiválasztást%

redhaven 2011.03.25. 20:32:30

Traitor!
Te nagy stratéga vagy,kitlátsz a legjobb katonának??

csicserierika 2011.03.25. 20:34:57

@picigyongy: velem lehet beszélni, de aztán kikérdezem ám .

dr. gernika 2011.03.25. 20:35:17

@genevieve: És minő meglepi, a gálán figyelt fel rájuk, mikor az egész jótékonysági héten ezt a családot nyomták a VV-ben...

genevieve 2011.03.25. 20:35:39

na, most a fókuszban a család akinél voltak, csonka pici elvitte őket ebédelni

picigyongy 2011.03.25. 20:35:47

@Zelefánt: Nem azt mondtam - gondoltam , hogy 100% inmotens, de hogy nagy a szája...és gondban lenne,ha bizonyítania kellene...Domina - ez más, ennek örülne

redhaven 2011.03.25. 20:35:47

@genevieve: eccer belenéztem...a
műsorba.
nem kellett volna.

genevieve 2011.03.25. 20:37:02

@gernika: de legalább betartotta a szavát

genevieve 2011.03.25. 20:37:43

pici elment a családhoz, és megnézte a macit... a kicsilány azt mondta, hogy még anikó illata van:-)

Zelefánt 2011.03.25. 20:38:43

OFF---
Letámadásos taktikát nyomatunk a hollandok(!) ellen, vajon meddig bírjuk irammal?...
(Ma tartalmasan szórakozom, mert miközben Ozzy-t hallgatom (No More Tears), félszemmel a holland-magyart nézem, és Titeket olvaslak, közben meg iszom.
ON --
Ki(k) dől(nek) ki először?

Zelefánt 2011.03.25. 20:39:38

Az egyik pillér már inog. (0-1)

penelope garcia 2011.03.25. 20:40:56

Aggyisten.
Kiderült, hogy miért nincs mai írás?
Remélem, nem beteg Hajni.
Aggódjak?

genevieve 2011.03.25. 20:41:09

sok vállalkozó jelentkezett, hogy segítenek helyreállítani a vizes házat

genevieve 2011.03.25. 20:41:55

@penelope garcia: dolga van, holnap reggel lesz dupla poszt

Zelefánt 2011.03.25. 20:43:39

@picigyongy:
Neki is csak egy átlagos csaj kellene, aki szereti és ELVISeli, de a nők manapság már csak BMW-ben gondolkodnak.

Zelefánt 2011.03.25. 20:45:25

@penelope garcia:
Hajni Brazíliában sütteti a hasát, és nézegeti a fura színű macho-kat.
Velünk kell beérned.

penelope garcia 2011.03.25. 20:46:56

@Zelefánt:

Nnnnna, szép.
Egészségére. :)

És nincs helyettese? :O
Te fogod elmesélni nekem, hogy miket bénáztak össze tegnap? :P

penelope garcia 2011.03.25. 20:47:36

@genevieve:

Köszi! :)

ZELEFÁNT!!!!
Te hazudol??????????

Zelefánt 2011.03.25. 20:47:43

@genevieve:
Kétszer írja le ugyanazt?...

penelope garcia 2011.03.25. 20:49:00

@Zelefánt:

Ja. Aztán neked kell a hazudásért büntiből 100-szor leírni. :P

genevieve 2011.03.25. 20:49:42

@Zelefánt: két nap eseményeit irja le

genevieve 2011.03.25. 20:50:30

@Zelefánt: pont, hogy ő nem átlagos csajok után vágyi, neki minőségi nő kell apukám:-)

nem mellesleg amit a nőkről irsz az rágalom!

Zelefánt 2011.03.25. 20:51:04

@penelope garcia:
Albino vérnyúl általában képben van, Ő majd tartja a frontot.
Nem, nem hazudtam.
Ironizáltam.
(Az.. az nem olyan, mint amikor.., szóval izé.)

genevieve 2011.03.25. 20:52:29

@Zelefánt: a helyszínről nincs információm:-)

dr. gernika 2011.03.25. 20:52:57

@picigyongy: Holnap nem időmérő lesz?

penelope garcia 2011.03.25. 20:54:03

@Zelefánt:

BMW?
Te nem a nőkről beszélsz, hanem a ribikről.
A nő beéri azzal, ha a pasinak van munkája (méghozzá tisztességes), nem addikt semmire, néha képes befogni a lepcses száját, és beletalál a szennyestartóba.

genevieve 2011.03.25. 20:54:20

én momentán a disney csatornán a hófehérke és 7 törpét nézem:D

Zelefánt 2011.03.25. 20:54:39

@genevieve:
Hogy Tajgetosznak mi kell a befalazás után, azt el nem képzelhetem.
(Nem is szeretném.)
De Neked mi a bajod azzal kapcsolatban, amit a nőkről írtam (és mikor is)?

penelope garcia 2011.03.25. 20:55:43

@genevieve:

Hosszú évek tapasztalata nevelt ilyenné. :)

genevieve 2011.03.25. 20:55:58

@Zelefánt: éppen délután dicsértél meg két itteni hölgyet, és ezek után ilyet irsz? ejnye!

genevieve 2011.03.25. 20:56:56

@penelope garcia: tudom:-)

a rutin, meg az évek:-D

Zelefánt 2011.03.25. 20:57:26

@penelope garcia:
Hogy kerültem el eddig, e csodás lényeket, el nem képzelhetem...

genevieve 2011.03.25. 20:58:11

@Zelefánt: nem mászkáltál az utcán mézzel bekenegetve:-D

penelope garcia 2011.03.25. 21:01:03

@Zelefánt:

Jaj, hát biztos úgy, hogy BMW-d van. Arra csak a ribik mennek, mint már említettem (meg a darazsak, ha leöntöd kólával...)

Zelefánt 2011.03.25. 21:02:10

@genevieve:
Mindenkit érdeme szerint.
V.ö.: "Minden pasi bunkó."
Ezek csak hadijelentések az épp aktuális vesztes sajtójában.

genevieve 2011.03.25. 21:02:14

@Zelefánt: egyébként meg manapság egy bmw már csak egy lónak az izéje:-D

MagasMacska 2011.03.25. 21:02:48

@gernika: De. Hajnalban. Na jó, kora reggel. Már fenem rá a fogam.

genevieve 2011.03.25. 21:03:08

@Zelefánt: én sose állítottam ilyet!

Zelefánt 2011.03.25. 21:07:58

@penelope garcia:
Még jogosítványom sincs, nehogy véletlenül elüssek valakit.
(Bámászkodó típusú ember vagyok, meg még részeges is, tehát nem kockázatom senki életét.)
Ezért hát a nők alantasabb életformának vélve felülről -- undorral letekintve -- néznek rám.
(Partiképtelen -- ezt régen úgy mondták.)

genevieve 2011.03.25. 21:09:36

@Zelefánt: jajj te szegény, hát innen fúj a szél?:)

Zelefánt 2011.03.25. 21:13:52

@genevieve:
Nem vagyok frusztrált.
Hat évesen vezettem először autót.
Egy Mercedes 280 SEL-t. (Egy bekötőúton, nagypapám segédletével, persze.)
Onnan már nincs feljebb.
(Kiégés.)

redhaven 2011.03.25. 21:14:18

@Zelefánt: amelyiknek bmw kell,az vegyen magának.
mára úgyis férfibbek lettek a nők a férfiaknál.

Zelefánt 2011.03.25. 21:17:35

0-2
Már most az a kérdés, hogy ebből egy könnyű tavaszi zakó lesz-e, vagy egy kurva nagy kabát?...

genevieve 2011.03.25. 21:18:14

@Zelefánt: akkor meg fel a fejjel:-)

genevieve 2011.03.25. 21:19:59

@Zelefánt: holnaptól ismét lehűlés várható:-)

Zelefánt 2011.03.25. 21:25:25

@redhaven:
Hát, bizony mintha megváltoztak volna a szerepek.
(Vajon ezek a lények most elégtételt vesznek az -- állítólagos -- évezredes elnyomásért?...)
Rettenetes idők várnak ránk, ha Ők így gondolják.)

(Nagy "Ő"-vel, írtam az Őket, hátha ezt később majd a javamra írják...)

Zelefánt 2011.03.25. 21:27:16

@genevieve:
Ja, csóró vagyok, csak afféle ideológiával igyekszem leplezni.

redhaven 2011.03.25. 21:27:39

@Zelefánt: és képtelenek belátni,hogy milyen rosszul áll nekik...

redhaven 2011.03.25. 21:28:40

@sogeking: ebben látok rációt:))

redhaven 2011.03.25. 21:30:12

@sogeking: ebben látok rációt:))

Zelefánt 2011.03.25. 21:31:28

@redhaven:
Csak kb. 35-40 között fog leesni, de addigra a legtöbbjüknek -- az igazán értelmesek persze kivételek -- hogy tévúton jártak, és az sehová sem vezetett.

genevieve 2011.03.25. 21:32:37

@Zelefánt: a sötétben bújjkáló ellenség?:-D

oriana 2011.03.25. 21:34:51

@Zelefánt: az én pasimnak sincs se jogsija, se kocsija, aztán mégis szeretem...

de ha mondjuk te is az úgynevezett "magasabb kategóriás" nőkre vágysz, az lehet bibi... mer aki annak látszik, annak szokott fontos lenni az ilyesmi...

egyébként sziasztok :)

Zelefánt 2011.03.25. 21:38:07

@genevieve:
Tűsarokban tipegő, vércsehangú, krokodilfogú, pókmentalitású új kis istenségek -- rettenetes idők következnek.
(És mind azt a rohadt BMW-t követelik rajtad.)
(Legalább.)

Zelefánt 2011.03.25. 21:40:11

Igen nagy kabát van kilátásban:
0 - 3.

genevieve 2011.03.25. 21:40:40

@Zelefánt: rajtam biztosan nem:-)

szóval még sem a dolgos, szorgos, egyszerű hölgyekről van szó?:-D

sogeking 2011.03.25. 21:41:02

Alek majd az új Chevroletjével furikázza az Anettot:)

picigyongy 2011.03.25. 21:41:36

@Zelefánt: most bunkó lennék, ha azt mondanám, hogyha nincs, akkor olyat álmod magának, amilyet akar . Mert nem mindegy, hogy milyen nincs!- ami nem egyenló azzal, hogy nem mindegy, hogy milyen van...Nem tudom, milyen lehet az életben , mennyire játssza a saját maga által kitalált szerepet: de nem egyszerű eset.

picigyongy 2011.03.25. 21:44:01

@gernika: Nincs kedvem visszakeresni : időmérőre gondoltam , de :4*tő 5-ig van szabadedzés....

Zelefánt 2011.03.25. 21:45:08

@ddendi:
Viccnek tűnik, de az ún. "magasabb katagóriás" nőknek ez már nem fontos igazán.
Csak ők a főemlősök kasztjának vajon hány százalékát is alkotják? (10-15)?
Az átlagribi azonban törekedne felfelé, néha még az orrodban is megkapaszkodva.

picigyongy 2011.03.25. 21:45:38

@Zelefánt: Kettős fiús anyaként: sajnos igazad van . Szerencsére vannak kivételek , de azokra nehéz rátalálni.

oriana 2011.03.25. 21:50:15

na, hát akkor definiáljuk a magasabb kategóriát...

mert sztem ez a férfiaknak kb a mindent kirakó, minden szempontból menő szexistennőket jelentik, akiknek legfontosabb dolguk a saját testük minél magasabb szintre vivése...
ebből rögtön jön a sok lóvé kérdése, mert az állandó fodrász, kozmetika, pedi-mani,fittness, pláza sokszögben mozognak, és nagyon sok időre és pénzre van szükségük...
viszont az egyszerű, kedves, de nem plázacica minőségű lányok sztem a pasiknál nincsenek benne a magasabb kategóriában... szóval ez is a 22-es csapdája :)

genevieve 2011.03.25. 21:51:34

@ddendi: azt hiszem ez most a mission impossibile:-)

Zelefánt 2011.03.25. 21:51:44

"Meglephetjük a hollandokat."
0 - 4
Ajándék-e ez?

oriana 2011.03.25. 21:53:08

@picigyongy: hát ez az, meg kell dolgozni érte, hogy megtaláld...
de a pasik sem szívesen adnak esélyt egy kicsit talán nem annyira tökéletes, de normális, szerethető lánynak, a külsőségekből kiindulva...

sogeking 2011.03.25. 21:53:16

@ddendi: mint pl. a Jenny és az Ágica?

nosce 2011.03.25. 21:53:30

@Zelefánt:
Nemtom miért probléma h ha a nők bömösre buknak ? A potens szarvasok nagy agancsot (azzal se megy semmire, túl azon h többet dughat) növesztenek a potens ffiak meg nagy bömöst, ez az élet rendje :)

redhaven 2011.03.25. 21:57:07

@ddendi: sztem egy férfi az ilyen típust unja meg leghamarabb.

oriana 2011.03.25. 21:57:23

@sogeking: talán...
nem ismerem annyira őket :)
de az ágicának legalább humora van,meg öniróniája, már amennyit én láttam belőle :)

genevieve 2011.03.25. 21:57:52

@Zelefánt: a régi módi meg a hat holdas rózsakert volt:-)

redhaven 2011.03.25. 21:58:11

@nosce: a nagy bömös mellé "járó"pofonokat nem unják majd meg?

oriana 2011.03.25. 21:58:27

@redhaven: hát persze, de mégis ez után vágynak leginkább, meg a legtöbben...
már amíg be nem nő a fejük lágya :)

nosce 2011.03.25. 21:59:22

@redhaven:
"a nagy bömös mellé "járó"pofonokat nem unják majd meg?"

nincs ingyenebéd :)

sogeking 2011.03.25. 22:01:01

Marion Cotillardhoz milyen autó kell? :)

picigyongy 2011.03.25. 22:02:45

@ddendi: Régi mondás , hogy minden férfi gazember - amire a válasz, hogy minden nő q...Szóval nem szabad általánosítani : se a srácokról se a lányokról.DE---ott a de , ami mögött rengeteg történet van , ami alapján úgy érzem , hogy -50 %-al indul az a srác, akinek nincs kocsija , aki nem tudja szórni a pénzt.

nosce 2011.03.25. 22:03:20

@Zelefánt:
fájdalmas vagy nem de a nők nagyon is racionálisan döntenek ezzel, rövidtávon :)

redhaven 2011.03.25. 22:04:07

@ddendi: kifelé muzsikálnak ilyen "trendi"dumát.
gondolni meg teljesen mást.:))

nosce 2011.03.25. 22:05:03

Ha nem kovácsolunk összeesküvés elméleteket, akkor is látszik h erős a korreláció az éppen villakieső, és az aktuális Anikóbari között. Ha a katonalét után folytatja a barátkozást Évával, akkor sanszos h Éva csusszan ki a kiszavazáson…

Zelefánt 2011.03.25. 22:06:54

@nosce:
Nocsak, hiszen eddig az terjedt el a nőkről, hogy igen érzelmes lények.
(Szerintem inkább a krokodilokra hajaznak, de lehet, hogy eddig rossz helyről merítettem.)

oriana 2011.03.25. 22:07:13

@redhaven: hálistennek... különben kihalna az emberiség :)

sogeking 2011.03.25. 22:07:54

@genevieve: azt hittem egy taxi feliratú kis peugeot is elég:)

genevieve 2011.03.25. 22:08:18

@Zelefánt: milyen is számodra az ideális hölgy?:-)
és hol kerested eddig?:-)

genevieve 2011.03.25. 22:08:57

@sogeking: az még az oscar előtt volt:-)

oriana 2011.03.25. 22:09:20

@picigyongy: persze, hgoy általánosítok...
de te is :)

de előbb-utóbb úgyis mindenki párra talál :)

fran7 2011.03.25. 22:11:07

@sogeking: Toscanában egy kis szőlőföld is elég lehet Marionhoz.

Zelefánt 2011.03.25. 22:11:53

@nosce:
Éva kiteszi Jerzy szűrét, és marad.
Anikó most egyáltalán nincs veszélyben.
Lacit már a távkapcsolóval én magam is kibasznám, csak épp még nem találtam meg rajta a megfelelő gombot.
(Régi típus, azt hiszem.)

genevieve 2011.03.25. 22:12:22

@Mme Chauchat: és téged ki analizál?:-)

Zelefánt 2011.03.25. 22:13:47

Ez a meccs olyan, mint a mi általános világháborús szerepléseink:
lőttünk, lőttünk ugyan, de valahogy mégis mindig vesztettünk.

nosce 2011.03.25. 22:14:07

@Zelefánt:
"Nocsak, hiszen eddig az terjedt el a nőkről, hogy igen érzelmes lények."

Nem arról van szó h a bömösbe szeretnek bele, az csak peremfeltétel :)

fran7 2011.03.25. 22:14:18

@fran7: Provence az a Toscana. Nagy elemzők világoskék Trabant mire elég? Már mint a női nemnél.

nosce 2011.03.25. 22:16:39

@Zelefánt:
"Éva kiteszi Jerzy szűrét, és marad."

Persze papírforma szerint kiteszi, csak ne lenne Anikó a barátja, mert az rossz jel :)

Zelefánt 2011.03.25. 22:17:06

@genevieve:
Elvégre a fogorvos sem saját magát fúrja/faragja...

cemende 2011.03.25. 22:17:22

@Zelefánt: Na megint kavarsz? :)))))

(de minek)

genevieve 2011.03.25. 22:17:25

@fran7: női nemnél mit akar?:-)

női igennél akarjon:-)

Zelefánt 2011.03.25. 22:17:46

@nosce:
Igen sokat nyom a latban.

redhaven 2011.03.25. 22:18:06

@ddendi: de legalábbis végzetesen elhülyülne:)

redhaven 2011.03.25. 22:19:12

@fran7: a minden ígéretét sejtetheti:))

genevieve 2011.03.25. 22:19:35

@Zelefánt: a fogorvosnak jók a fogai:-)

Albino Vernyul 2011.03.25. 22:20:09

@Zelefánt: Aniko most van a legnagyobb veszelyben.. Nem kieseileg, hanem Alekoszilag.. Elindult az Aniko megsemmisito projekt.. Vegulis, Alekosz modszereit nezve, nem is biztos, hogy akkor jar jol, ha sokaig bent marad..
Szoval mentsuk meg, es szavazzuk ki..

Albino Vernyul 2011.03.25. 22:22:02

@genevieve: Szerintem szembe all a tukorrel, csak nem sminkel mint Eva, hanem kibeszeli maganak magat...:)

K Tomoceusz 2011.03.25. 22:23:12

Két perc gondolkodó állás és tíz gugolás mindenkinek kivlov villakatona miatt, aki megnézette velünk a mai meccset.

Zelefánt 2011.03.25. 22:23:21

@cemende:
Rád nem emlékszem ugyan, de szeretném felszítani a parazsat, hogy mindenki ébren maradjon reggelig, legalábbis addig, amíg a Gazdi újra átveszi az irányítást.

Mme Chauchat 2011.03.25. 22:23:34

@genevieve: másnak e tájék mit jelent?

nosce 2011.03.25. 22:23:44

@Zelefánt:
a jövő héten Laca lehetne a bonuszkieső :)

genevieve 2011.03.25. 22:24:18

@Albino vernyul: én úgy láttam az amcsi filmekben, hogy a pszichológusoknak is van pszichológusuk:-)

genevieve 2011.03.25. 22:25:19

@Mme Chauchat: e tájék biztosan nem szülőhaza:-)

Zelefánt 2011.03.25. 22:25:23

@nosce:
Az lenne célravezető.
Áthúzott nulla az ipse.

genevieve 2011.03.25. 22:26:03

@Zelefánt: azért megható mennyire ragaszkodunk eme tájékhoz:-)

Zelefánt 2011.03.25. 22:26:25

@Mme Chauchat:
Nekem csövestanya e táj.
(Változtathatna magán.)

nosce 2011.03.25. 22:27:07

@Albino vernyul:
"nem is biztos, hogy akkor jar jol, ha sokaig bent marad.."

Anikónak mindegy mikor esik ki, sztem tutira betolják valamelyik délelőtti rtl műsor műsorvezetőjének..

genevieve 2011.03.25. 22:27:30

@Zelefánt: minden hely olyan, amilyenné a lakói teszik:-)

nosce 2011.03.25. 22:30:32

@redhaven:
"nem ér az annyit..."

Van akinek mindent megér ha csilli-villi bömössel villanthat, vagy h Talmácsi dugta meg, kétszer is :)

Zelefánt 2011.03.25. 22:31:43

@genevieve:
Tuti, hogy külföldről nyomatod.
Mi nem ilyenek vagyunk, csak húsz éve azok cidáztatják velünk a f--t, akik valóban nem ide valók.
(És itt már nincs mosoly, szívem.)

genevieve 2011.03.25. 22:33:28

@Zelefánt: én nem cidáztatlak, mert nincs mivel:-D

Atok 2011.03.25. 22:33:32

Fotokat nezegetnek a "pad"-on.

nosce 2011.03.25. 22:34:04

@Zelefánt:
"Áthúzott nulla az ipse."

én az áthúzást se pazarolnám rá :)

Mme Chauchat 2011.03.25. 22:34:24

@Zelefánt: má megin', negatív. nem jöttél a rendelőbe (nem kell megmászni a hegyet...)

Atok 2011.03.25. 22:34:38

Alek szokja beallitani az occse szamitogepet, ha elromlik rajta vmi. Mondjuk azt megneznem :)

genevieve 2011.03.25. 22:36:02

@Mme Chauchat: csoportterápiát is vállalsz?:-)

Zelefánt 2011.03.25. 22:37:42

@genevieve:
Nem is Rólad volt szó, szépségem.
Aki érteni véli (és akarja), az amúgy is tudja, mi helyzet.
(A többiek meg irgalmatlanul próbálják majd félreérteni.)
Ilyen világban élünk (csövezünk, inkább, de tényleg).

rianna 2011.03.25. 22:39:03

Érdemben nem tudok hozzászólni, de azt elmondanám, hogy a Kölcsönfeleség elég gyengécske, de elmegy. Jennifer Anistont MMKK szeretem, pasik féltékeny feleséget/barátnőt ne vigyenek moziba, mert nem fog nekik tetszeni, ahogy Brooklyn Deckerre csorgatjátok a nyálatok :))

@Zelefánt: Eléggé el vagy tévedve nők dolgában, akárhány éves is vagy :). ddendi fentebbi véleményével maximálisan egyetértek ezügyben.

nosce 2011.03.25. 22:39:38

@genevieve:
"én nem cidáztatlak, mert nincs mivel:-D"

nem is lízingelsz ilyet ? :)

genevieve 2011.03.25. 22:41:04

@Zelefánt: szépségem? ezt most bóknak veszem:-)

genevieve 2011.03.25. 22:42:38

@nosce: kölcsön adod felhasználásra?:-D

Zelefánt 2011.03.25. 22:44:27

@Mme Chauchat:
Nem láttál már elég féleszűt?
(Az irodalom-terápia sem ér semmit, hiszen a delikvens szinte a hallomás pillanatában elfelejti az idézeteket.)
(Ráadásul kisebbrendűségű komplexus is kialakul benne, hiszen megrekedt anno a Csip-csip csókánál...)
Reménytelen ez, asszonyom.

Atok 2011.03.25. 22:45:34

Aniko nyerte a legjobb villakatona cimet.

genevieve 2011.03.25. 22:47:20

@Atok: ajvé, akkor már nem csak egy kamerája lesz?:-)

évánál el fog szakadni a cérna:-)

nosce 2011.03.25. 22:48:10

@genevieve:
"kölcsön adod felhasználásra?:-D"

persze, hozzáférést is engedek :)

nosce 2011.03.25. 22:49:05

@Atok:
akkor beharapta a táblagépet ? :)

genevieve 2011.03.25. 22:49:38

@nosce: add meg a koordinátákat:-)

Mme Chauchat 2011.03.25. 22:51:26

@Zelefánt: ez lenne a módszerek mindegyike?

Zelefánt 2011.03.25. 22:51:31

@genevieve:
Régen bókoltam már.
De ezen a netes izén örök kérdés marad, hogy valaki, aki amúgy nőnek tűnik, és kedves, és rokonszenvesen írogat, nem véletlenül egy dagadt ötvenes buzi-e?...
(Csak nem moderálnak ki emiatt...)

genevieve 2011.03.25. 22:54:00

@Zelefánt: majdnem 50, dagadt, de nem buzi:-)

Zelefánt 2011.03.25. 22:56:56

@Mme Chauchat:
Az internet a tapasztalati úton történő megismerés fordítottja.
(Tajgetosz egyszer azt mondta, hogy fel szokott találomra hívni nőket, és úgy próbálkozott... -- Hogy milyen sikerrel, az most nem érdekes.)
De ott legalább női hangja volt az áldozatnak, az istenért..!

Atok 2011.03.25. 22:59:12

@genevieve: Nem volt semmi gaz :) Eva beszolt a ket kikepzonek, hogy ok Bob es Bobek :D

genevieve 2011.03.25. 23:00:33

@Zelefánt: nekem is női hangom van:-D

most már igy műtét után:-D

genevieve 2011.03.25. 23:01:06

@Atok: éván, agymosást hajtottak végre:-DDD

Atok 2011.03.25. 23:01:24

@nosce: Ja vitte a gepet, de azert kicsit rajatszott, nem akarta eloszor elfogadni, mert ma nem tette oda magat vmi feladathoz es ezert szerinte nem erdemli meg.

Zelefánt 2011.03.25. 23:02:17

@genevieve:
Tehát nincs már biztonságban senki.

Atok 2011.03.25. 23:02:57

Erzsi azt szerette vona, ha Gigi nyeri meg a katonahetet, de Gigi szerint ez nem lehetett mert pl lelotte magat orsegben :) Aztan Ibizarl kezdnek beszelni *kep el*

Zelefánt 2011.03.25. 23:04:33

@Mme Chauchat:
A tudós nőktől is megmenthetne az Isten...Tényleg fusztráló.

genevieve 2011.03.25. 23:05:55

@Zelefánt: ezek már a modern idők:-)

neked is át kell programoznod magad:-D

Zelefánt 2011.03.25. 23:06:21

@Zelefánt:
(..főként hogy az az "r" is megszökött
előlük.)

genevieve 2011.03.25. 23:06:32

@Zelefánt: nem szereted az okos nőket?:-)

igaz, aki cicababákra vágyik....:-)

Mme Chauchat 2011.03.25. 23:09:04

@Zelefánt: őszinte részvétem. Virágokat a fürdőkádba, h el ne hervadjanak.

genevieve 2011.03.25. 23:09:17

mennyi kommentnél járunk?:-)

genevieve 2011.03.25. 23:09:55

áááááá csak fos 932:-(

pong a ping 2011.03.25. 23:10:04

@Atok: Nem "nem tette oda magat", hanem konkretan nem szabalyosan hajtotta vegre a mai paintball meccsen a feladatot. Nem mondom hogy csalt, csak nem votl teljesen szabalyos, es erre mondta, hogy ez igy necces. Igy volt tiszta a dolog hogy szolt meg idoben, mas kerdes, hogy bob es bobek lefagyott ettol, es hirtelen nem tudtak mi csinaljanak, igy megis megkapta a dolgot. Ancsa meg nem hulye, igy kivedte a kesobbi "csaltal" dolgot is, es ove a technika is. Okos kislany :)

Zelefánt 2011.03.25. 23:13:10

@genevieve:
(Le lehet írni, vagy kibasznak?)
Buzivá?...
(Végül is érthető, mert a nem-alfa hímek -- jobb híján -- egymásra borulnak, s a lányoknak ott marad a paradicsom a csupa-csupa tökély lényekkel.)
Ettől egyfajta fajnemesedés mindenképpen várható, de kivel fogják majd a lányok megcsalni a tökéletes pasikat, amikor már kurvára unják azokat a tökéletességeket?...

genevieve 2011.03.25. 23:16:31

@Zelefánt:
csak más gondolkodásúvá:-)
pl. empatikusabbá a kedves hangú emberek irányában:-)

amúgy,meg ne izgulj, a nők leleményesek, majd kitalálnak valamit, ha idáig fajul a dolog:-)

Atok 2011.03.25. 23:16:32

@supern0va: Igen, tenyleg ezt mondta - rosszul emlekeztem. Honnan tudni egyebkent, hogy mit csinaltak ma napkozben?

genevieve 2011.03.25. 23:17:42

@Zelefánt: húznék én, de vége lett a filmnek:-)

és 3-4-en nehéz lesz 4000-et csinálni :-)

elek1 2011.03.25. 23:18:17

A mai összefoglalót elnézve a Lázár László mégis miféle csúcs kommandós lehet azután, hogy a gyakorlaton a civileket is simán lelőtte? Azt nem is említve, hogy a sorakozókon is rendre utolsónak ér oda, őrségben pedig szinte állva alszik. A héten sokat rombolt a nimbuszán, már ha volt neki egyáltalán.

Zelefánt 2011.03.25. 23:18:42

@genevieve:
A marslakók is jöhetnek, mi?

Atok 2011.03.25. 23:18:43

Beci a jatekfegyerrel lovoldoz a villaban. Az osszes kamerat kilovom, figyelj". Ugy latszik nem viccelt *kep el* :)

pong a ping 2011.03.25. 23:19:49

@Atok: Hat folyamatosan arrol beszeltek, hogy voltak ok, meg voltak a kommandosok. Aztan sunyilaci megmutatta a piros szobaban, hogy haboruban sarkon befordulni veszelyes, 10-bol 8 ember ott doglik. Es meg volt egy-ket reszlet, amibol szerintem az jon, hogy volt valami belso paintball meccs, termeszetesen nem festekkel, hanem ezzel a lezeres gyakorlo "karasnyikovval" :)

genevieve 2011.03.25. 23:20:39

@Zelefánt: mikor nevettél egy jóízűt utoljára?:-)

Zelefánt 2011.03.25. 23:22:06

@genevieve:
De ha elkezdjük felfejteni az utat az élet értelméhez (s tegyük fel az nem épp 42), akkor meg lehet csinálni, még ha belehalunk is.

genevieve 2011.03.25. 23:23:00

@Zelefánt: és ha 42? azzal mi a baj?:-)

rianna 2011.03.25. 23:23:47

Fos 9-es vagyok, senki nem válaszolt :)))
Megyek is lefeküdni, jó éjt.

genevieve 2011.03.25. 23:26:54

@rianna: bocs, mi is volt a kérdés?:-)

rianna 2011.03.25. 23:30:16

@genevieve: semmi, csak írtam a filmről, amit láttam ma este és Zelefántnak mondtam, hogy nem ért a nőkhöz :D

Zelefánt 2011.03.25. 23:31:12

@genevieve:
Érdekes kérdés.
Kínomban sokat röhögök, de persze az nem ugyanaz.

Nos:

Woody Allen / Annie Hall

Éjszaka, a csaj öccse (Christopher Walken)(!) vezeti az autót, amellyel hazaszállítja Allent és D. Keatont egy kínos vacsora után.
Walken:
-- Tudod, én gyakran álmodom arról, hogy egyszer keresztülhajtok a két szembejövő fénypont között...

Allen (szorongva néz előre, meg a sofőrre is, hiszen közben jönnek szembe holmi autók is), utána:

-- Igen...Már nekem is fel kellene hívnom a pszichoanalitikusomat.

Ezen én fél éjszaka röhögtem, de ez sem most volt.

genevieve 2011.03.25. 23:31:55

@rianna: rendben, egyedül fogok moziba menni:-)

zelefánt ért a nők egy bizonyos rétegéhez:-)

Zelefánt 2011.03.25. 23:35:17

@rianna:
Mi ez a fos 9-es, meg a 49-es???
Aysesha ugyanezeket írta, de akkor sem értettem.
Zártkörű, vagy mi?...

genevieve 2011.03.25. 23:35:46

@Zelefánt: allen nagyon jó a humora:-)

én ma nevettem egy jót....

pasi 49 éves (nagy nőcsábász), megismerkedik egy 22 éves lánnyal, nyomatja neki a süket dumát, idősebb vagyok, blabla....
erre a lány: nem gond, gyűjtöm a régiségeket:-D

genevieve 2011.03.25. 23:37:27

@Zelefánt: anikó mondta, hogy csak egy fos 9-es az uralkodó/szolga nevü játék alatt, mert ő csak a 9. lett a ranglistában

ebből jönnek azok a poénok, hogy mikor új poszt jelenik meg, mindenki nyomja, hogy az első legyen...de van aki csak a fos 49. lesz:-)

Atok 2011.03.25. 23:37:58

Beci kijon a villabol es vesz maganak egy iPhonet.

Atok 2011.03.25. 23:41:11

@genevieve: Azt nem magyarazta el mert elvettek a kepet :) De szuksege lesz internetre miutan kijott, vagy vmi hasonlot beszelt.

rianna 2011.03.25. 23:42:11

@genevieve: :))

@Zelefánt: volt még régebben egy olyan, hogy a villalakóknak rangsorolniuk kellett saját népszerűségüket. Az elsők lettek az arisztokraták, az utolsók meg a szolgák. Akkor még 11-en voltak, ebből lett Anikó a 9-ik, és nagy hisztit csapott, hogy őt csak 9-esre értékelik, ő csak egy fos 9-es.
A 49 nem tudom mit jelent.

genevieve 2011.03.25. 23:42:12

már több, mint 2000 kommentem van...nem csoda, ha most is nekem van szómenésem:-)

Zelefánt 2011.03.25. 23:42:44

@genevieve:
Még mindig nem értem ugyan, de legalább közelítek a dologhoz, köszi. (Ayesha dobta ezt be először, de nem tudtam mire vélni.)

genevieve 2011.03.25. 23:43:04

@Atok: akkor vegyen egy rendes gépet:-)

genevieve 2011.03.25. 23:43:49

@Zelefánt: a francba:-(

mindig azt hittem tudok világosan és érthetően fogalmazni:-)

genevieve 2011.03.25. 23:44:18

@rianna: egyébként meg van itthon dvd-n, lehet holnap megnézem:-)

genevieve 2011.03.25. 23:46:00

na igyatok egy kávét, vagy red bull-t:-)

lassú a reakció idő:-)

rianna 2011.03.25. 23:47:23

@genevieve: kb. úgy a kétharmadtól arrafele élvehető. (nem politikai célzás)
Vannak benne következetlenségek, de majd megbeszéljük, ha láttad :)

pong a ping 2011.03.25. 23:48:08

Van nalad 5000, a kenyer 3800 es visszakapsz 2200-at. Koszonjuk bela :) Mar ertem miert nem volt jovedelmezo a piacozas neki...

Albino Vernyul 2011.03.25. 23:48:12

@supern0va: Megjegyeznem, az a 106-os intelligencia teszt, amit Aniko irt, szerintem melyen a valos alatt van..

genevieve 2011.03.25. 23:48:41

@rianna: oksa:-)

holnap este állítjuk át az órát?

Trevlovics 2011.03.25. 23:49:55

alekosz szerint éva most duplaannyi kiló mint amikor bejött. éva még türtőzteti magát :)

Atok 2011.03.25. 23:51:33

@supern0va: Akkor megiscsak jol hallottam. Nem mertem beirni, mondom biztos felreertettem :)

genevieve 2011.03.25. 23:51:59

@Zelefánt: látod, látod szédíted itt a fehérnépet:-)

genevieve 2011.03.25. 23:52:40

@Trevlovics: mondom én, hogy agymosást kapott:-)

rianna 2011.03.25. 23:54:30

most már tényleg megyek. Jó éjt és aki bírja, közvetítsen :)

Zelefánt 2011.03.25. 23:55:32

@genevieve:
De azok már mutassanak is itt valamit, mielőtt bealszom, mert már a szörpöm is fogytán van.

genevieve 2011.03.25. 23:56:38

@Zelefánt: oké, gombolom az zakóm elejét:-)

Atok 2011.03.25. 23:59:56

Beszereltek a diszkofenyeket - buli lesz - nagy lesz az orom gondolom...

Zelefánt 2011.03.26. 00:00:03

@Albino vernyul:
Anikó 106-os?
Ugyan, ugyan, csak épp életében nem tanult.
Sokkal több van benne, mint Évában, aki holmi főiskolára ár.
Tajgetosznak vajon mennyi is lehet az IQ-ja?...

Trevlovics 2011.03.26. 00:01:23

húha nyomott egy komoly pásztát a kamera, végig a rúdon, meg az asztalon, japán kaját kapnak, alkoholokat, mindenféle fődijót

Zelefánt 2011.03.26. 00:02:23

@genevieve:
Felfelé, mint Henry Fonda Terence Hill ellenében New Orleans-ban a "Nevem: senki"-ben?

genevieve 2011.03.26. 00:04:59

@Zelefánt: ööö, hát nem pontosan:-D

inkább henry fonda v.s. claudia cardinale:-)

Atok 2011.03.26. 00:05:40

Jesszusom - Gigit milyet asitott...

Atok 2011.03.26. 00:07:29

Lolka es Bolka nem lengyel rajzfilm, hanem Csehszlovak - Eva szerint. Alek helyesel.

Zelefánt 2011.03.26. 00:08:34

@genevieve:
Jól választottál, mert New Orleans-ban mű(balhé)-párbaj volt.
De örülök, hogy olyan lénnyel találkoztam, aki legalább ismeri ezeket a mozikat.

genevieve 2011.03.26. 00:08:39

@Atok: az biztosan nem volt kivehető a tékából:-)

Trevlovics 2011.03.26. 00:09:08

valami jelmezes buli lesz megen

Atok 2011.03.26. 00:09:17

Raktar ajto nyilj ki! Varnak a jelmezek...

genevieve 2011.03.26. 00:09:34

@Zelefánt: tényleg tudsz udvarolni:-)

lény:-DDDDD

genevieve 2011.03.26. 00:10:06

@Atok: kamionosok/kurvák buli:-D

Zelefánt 2011.03.26. 00:10:21

@Atok:
Hm.
Lolek és Bolek bizony lengyelek voltak.

Atok 2011.03.26. 00:10:50

A fiuk alig varjak, hogy sztriptizeljenek - foleg Beci.

genevieve 2011.03.26. 00:11:06

@Zelefánt: egyébként nem szeretem terence hill-t

genevieve 2011.03.26. 00:11:38

@Atok: azt én is alig várom:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 00:12:06

@Trevlovics: Ez nem kellett volna, más témát is elővehetett volna, ami sokkal szórakoztatóbb. Többedszerre vette elő, pedig tudna sztorizni sok más érdekfeszítőbb dologról is sokáig.

Zelefánt 2011.03.26. 00:12:17

@genevieve:
Mert bizos hogy arra vágysz, hogy egy efféle netlovag tűzze drótjára a kendődet?...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 00:14:02

@genevieve: Vicces dolgokat kérünk!!! Nehogy még offline legyen belőle!!!

Zelefánt 2011.03.26. 00:14:18

@genevieve:
A "Nevem:senki" megkerülhetelen.
Karrierje csúcspontja, tökéletes. (1973)

Trevlovics 2011.03.26. 00:14:30

@Atok: az komoly volt egy pillanatra valószerűtlen szögben még a fogai is előremeredtek, az arca átalakult, nem előnyére, aztán meg is rettent, mintha látta volna magát :)

Atok 2011.03.26. 00:14:50

@genevieve: Azt vagom :) Sot kepzeld el, ha 5 Beci tancol, csak neked ;)

Trevlovics 2011.03.26. 00:15:54

@Peter_Cs: ha a fogyásra gondolsz, én úgy láttam éva vette elő, hogy neki a legnehezebb a csajok közül, de neki van kisugárzása és majd kimennek és fogyni fog, alekosz csak reagált rá :)

genevieve 2011.03.26. 00:16:05

@Atok: várj, behonyom a szemem és elképzelem:-)

genevieve 2011.03.26. 00:16:59

@Zelefánt: lehet, én ettől még nem kedvelem:-)

genevieve 2011.03.26. 00:19:32

@Trevlovics: évának nem fogynia kellene, hanem izmosodnia..

Zelefánt 2011.03.26. 00:20:31

@genevieve:
A ribik nem próbálkoznak?
(Hiszen a rúdtánc azért mégiscsak az ő műfajuk.)
Lacit pl. nem szeretném látni még egy ágyúcsőn vonaglani sem, amely pedig Cher-nek igen jól állt annakidején.

Atok 2011.03.26. 00:21:01

Erzsinek adjanak egy harmonikat es mehet Mario dublornek a NotaTvbe.

Trevlovics 2011.03.26. 00:21:51

@genevieve: jó, hát azért, ha megkérdezné valaki, hogy évának mit kéne változtatnia magán sürgősen, a fogyás meg az izmosodás nem lenne benn az első 5-ben. :)

genevieve 2011.03.26. 00:22:10

@Zelefánt: nincs ribi a villában:-)

cher külön kategória:)

Atok 2011.03.26. 00:23:33

Alek beoltozott valakinek a vezerlobol :)

Trevlovics 2011.03.26. 00:23:39

jól látom, hogy alekosz bkv ellenőrnek öltözött, éva meg rózsaszín malacperselynek?

genevieve 2011.03.26. 00:24:00

@Trevlovics: mi lehet az első 5-ben?:)

Trevlovics 2011.03.26. 00:26:46

@genevieve: hát éva esetében a fizikai állapotánál sokkal súlyosabb gondok vannak

Albino Vernyul 2011.03.26. 00:27:04

@Zelefánt: Aniko eleteben nem tanult..?! Ezt most komolyan irtad..? Elvileg nem vegzett magyar tanarno.. Arrol elternek az infok, hogy nyelvvizsga miatt nincs meg a diplomaja, vagy kozben hagyta abba.. Viszont gyakorlaton volt mar iskolaban, gyerekek kozott..

genevieve 2011.03.26. 00:27:25

@Trevlovics: ezt ő nem igy látja szerintem:-)

Zelefánt 2011.03.26. 00:28:25

@genevieve:
Vitatkoznék, már csak azért is, hogy növeljük a kommentszámot.
Amúgy ismersz-e egy olyan nevezetű színésznőt, hogy Geneviéve Bujold?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 00:30:03

@Trevlovics: Fantáziátlan az egész ruhatáruk, amit kaptak a bulira - a stáb ennyire amatőr, semmi kreativitás! Meg gyakori offline, ami ultragáz!

Zelefánt 2011.03.26. 00:31:22

@Albino vernyul:
Hát Anikóval nekem nincs különösebb bajom, de a műveletlenségi vetélkedőn igen ott volt.
Ott Boglya vitte a prímet, úgy emlékszem.

Atok 2011.03.26. 00:32:27

@Albino vernyul: Tul sokat meg nem tanithatott, a villaban toltotte be a 22ot.

Atok 2011.03.26. 00:33:09

A lanyok meg mindig abban a tudatban vannak, hogy ok tancolnak a fiuknak.

Albino Vernyul 2011.03.26. 00:34:09

Ha kurvas ruhakat kell felvenni, Aniko tanacstalan mit hova, Gigi a legjobb a szeren, mindent tud, es Eva sincs elveszve..

Zelefánt 2011.03.26. 00:34:25

@genevieve:
Ja, meg játszott Belmondo-val is, mert kanadai francia, így mindkét nyelven is tudja nyomatni.
De belé voltam anno szerelmesedve, baszki.

genevieve 2011.03.26. 00:36:52

@Zelefánt: a kedvenc filmem amiben belmondóval játszik:-)

megértem a rajongásod:-)

genevieve 2011.03.26. 00:37:22

@Albino vernyul: én is tudnám, pedig biztosan nem vagyok kurva:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 00:38:45

Jól érzik magukat, erre offline! Gyíkarcú szerkesztőbagázs!

Atok 2011.03.26. 00:38:46

Gigi azt tanacsolja a fiuknak, hogy basszak oda magukat a tancban, mert Beci szerint minden amit csianalnak fenn van a jutyubon :)

Atok 2011.03.26. 00:40:31

Evanak ket keze van - ezert csak 2 pohar van nala :)

Albino Vernyul 2011.03.26. 00:40:34

@Atok: Mondom gyakorlaton volt suliban, de nem vegzett, nincs meg a diplomaja..:)
Eva a lexikalis tudasban jo.. Ha kreativitas kell, logikai gondolkodas, Ott Aniko megveri..

Zelefánt 2011.03.26. 00:42:03

@genevieve:
Mi is volt a címe?
"Csodálatos"
"Káprázatos"...
A végén valami repülőtér tövében csöveznek, nem?

Atok 2011.03.26. 00:44:22

@genevieve: Eljott a te idod, Beci a rudon! :)

Atok 2011.03.26. 00:48:04

Laci olyan, mint Jótestű őrmester volt Phoebe leánybúcsúztató partiján :)

Atok 2011.03.26. 00:49:21

Alek nem erti a feladatot, elkezdte a lanyokat csocsoreszni :)

Albino Vernyul 2011.03.26. 00:50:41

@genevieve: Ezt ugy ertettem, hogy a Rosszkislany cimkevel bekerult, amator szineszcsajnak folyamatosan Gigi segitsege kell az ilyen ruhak felvetelenel.. Van nemi onellentmodas...;)

genevieve 2011.03.26. 00:51:39

@Zelefánt: most megfogtál, cimekben nem vagyok jó:-)

történetben viszont igen:-)

én arra a filmre gondoltam amiben belmondó egy csaló, és genevievet a nevelő tisztje (?) és közben egy múzeum igazgató lánya, és ezért betörnek hozzá a barátaival és ellopnak egy szárnyasoltárt, és lenyúl egy csomó pénzt a lánnyal együtt, aztán rájön, hogy nem neki találták ki ezt a barátnősdit és visszamegy a szélhámos barátaihoz...a reptér tövében:)

Albino Vernyul 2011.03.26. 00:51:47

Azhittem Jerzy, vagy Beci megcsapja, mikor Gigit akarta.. Eva mar megint nyomja a feltekeny fejet...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 00:52:21

Alekosz - Mr. Bean, a rúdtáncos!

Albino Vernyul 2011.03.26. 00:53:22

Na, Eva inkabb atvette a kezdemenyezest, felment razni a segget..

Atok 2011.03.26. 00:53:52

Eva besegit Alek szerencsetlenkedesebe. Latszolag nem eloszor tancol a rudon.

Zelefánt 2011.03.26. 00:53:56

@genevieve:
Van egy mozi, amitől mindenki rókázott -- bár sohasem értettem meg miért -- de én szeretem:
Nos:
A film címe: A tanú szeme
Szereplők: Evan McGregor, Ashley Judd, Patrick Bergin, K. D. Lang, és a mi Geneviéve Bujold-unk, igaz, sajnos már csak szolid hatvanas kivitelben.
Rendező: Stephan Elliott. (1999)
Nagyon-nagyon jó.

Trevlovics 2011.03.26. 00:54:45

jerzsi komoly csippendél sót nyomott, béci hentesnek öltözve a kisbaltával inkább pszichopatának tűnt, lackó nem variálta túl, alekosz meg teljesen tanácstalan volt ,a többiek biztatták, úgyhogy levett pár ruhát és mintha szennyestartóba dobná, kidobta a csajoknak. évánál meg beindult a pavlovi reflex, ahogy hozzáért a rúdhoz, elkezdett vonaglani :)

genevieve 2011.03.26. 00:56:00

@Zelefánt: szerintem nem láttam, bár nagyon-nagyon ismerős a cime

a szereposztás nagyon bejövős:-)

genevieve 2011.03.26. 00:56:48

@Trevlovics: és nem kapott gigitől egy fos 0-ásat?:-)

genevieve 2011.03.26. 00:58:35

@Zelefánt: volt egy kalózos filmje is, azt láttam vele legelőször, még tiniként

csak arra emlékszem,hogy a tengerparton vivot a "Pasival", valami fehér fűzőféle ruhában, és a pasi a karddal egyenként elvágta a ruha pántjait:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 00:59:13

@Albino vernyul: @Atok: Alekosznak ez nem központi téma, szerintem nem is akarta ezt a feladatot. Inkább nézni szereti

Trevlovics 2011.03.26. 00:59:31

éva nem bírja abbahagyni a rúd fogdosását és a vonaglást, péter cs, kérlek írj be valamit, hogy igazold, hogy nem mással foglalkozol :)

Zelefánt 2011.03.26. 01:02:53

@genevieve:
Megkeresni.
Mivel a saját példányom -- hogy másképp -- hamisítvány, nem tudom az eredeti címet.
De most begyömöszöltem, és kiderült hogy:
"Of The Beholder"
Erre varj gombot, szívem.

Albino Vernyul 2011.03.26. 01:03:10

@genevieve: Ja, napi 24 oraban...
Eva altal alkalmazott figurak szama eleg szukos.. Tekeredjunk, es razzuk a seggunk.. Brrr....

lac64 2011.03.26. 01:05:59

Kezdem érteni, hogy a nők miért gerjednek az egyenruhás férfiakra. Gigi és Ani átötöztek, terepszínű nagdrág, fekete melltartó combóba, baromi jól néznek ki.

MegLepke 2011.03.26. 01:06:28

Nah, mi a fasz van itt kérem szépen?:)

Trevlovics 2011.03.26. 01:11:05

évát ott lehetne hagyni a rúddal egy hétre, talán még a cigi hiánya sem tűnne fel neki
jerzsi kéket iszik, valami kuraszó lehet, vagy téli szélvédőlemosó, ha negyed óra múlva is ott mozog a zenére, akkor utóbbit kizárom

Zelefánt 2011.03.26. 01:11:13

@genevieve:
Baszki!
Gyerekkorom egyik kedvenc filmje volt:
"Kalózok Jamaicában"
Robert Shaw volt a fsz. meg a Geneviéve-nk.
Meztelenül ugrott le a hajóról fürdeni, bakker.

Zelefánt 2011.03.26. 01:12:42

@MegLepke:
Hol pillangott Ön eddig, kéremszépen?...

genevieve 2011.03.26. 01:13:40

@Zelefánt: majd megkérem a lányom, hogy töltse le valahonnan:-)

Trevlovics 2011.03.26. 01:14:07

alekosz "vidám-aktív" fázisba került

genevieve 2011.03.26. 01:15:24

@Albino vernyul: 12-ben alszik:-)
a maradékban meg simán:-)

genevieve 2011.03.26. 01:16:32

@lac64: terepszinű gatya, feszülős trikó a pasikon, nyami:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 01:16:38

Azért kíváncsi lennék, hogy egy Heavy Metal bulin hogy tombolna ez a társaság!

MegLepke 2011.03.26. 01:16:58

@Zelefánt: itt-ott, olvastam verset, gasztroblogot, társalogtam, pasiztam, ilyesmi. Most pedig csokiszökőkutat akarok!!!

jah, és azt, hogy valaki magyarázza el Éva jelmezét! Felül rózsaszín szobalánycucc, alul pompom-farkú műanyag barbie. WTF?

genevieve 2011.03.26. 01:18:16

@Peter_Cs: ha pia van, kb. ugyanígy:-)

MegLepke 2011.03.26. 01:18:42

Azért ezt a lédigagyi összest végig hallgattuk már párszor az onlány történetében...

genevieve 2011.03.26. 01:18:56

@MegLepke: sajnos ez igazolatlan hiányzás:-)

Zelefánt 2011.03.26. 01:19:06

@genevieve:
"Na, a Mami ilyen szarokon nevelkedett...?" --
...ezt fogja majd mondani, és sajnálkozó pillantásokat fog vetni Rád.

Trevlovics 2011.03.26. 01:20:06

@Peter_Cs: szerintem mindenki azt mondaná, hogy ő nagyon szereti a rokkot és rázná a fejét mindegy mire. én inkább azt nézném meg, hogy mihez kezdenének egy kockásterítős békebeli hangulatú kocsmában régi bizottság számokkal a háttérben, elhanyagolt külsejű szociológus hallgatók között, ahol komoly dilemma, hogy az üvegpohár, vagy a szemüveg fala a vastagabb

Atok 2011.03.26. 01:20:08

Csak kis alkohol kellett es masznak a fiuk maguktol a rudra.

Zelefánt 2011.03.26. 01:21:42

@Peter_Cs:
A legkönnyebben.
Egy seprűvel fetrengve --> léggitár.

genevieve 2011.03.26. 01:21:59

@Zelefánt: nem valószinű:-)

hibátlan az izlése:-)

Trevlovics 2011.03.26. 01:22:08

@MegLepke: én azt hittem, hogy rózsaszín malacperselynek öltözött, de igazad van, most látom hátul neki a fehér pompomt

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 01:23:13

@Trevlovics: Plusz Kontroll Csoport, CPG, Trabant, Waszlavik és társaik zenéjével. Lehet, hogy komoly szellemi kihívás lenne! :):):)

genevieve 2011.03.26. 01:24:57

@lac64: ajvé, most nem fogok tudni elaludni:-)

nyomjon már be valaki egy linket, nekem nem megy az onlány

genevieve 2011.03.26. 01:25:47

@MegLepke: lepi, hány éves is vagy, ha nem titok?:-)

MegLepke 2011.03.26. 01:29:04

@genevieve: faszom! Mit tegyek, hogy helyrehozzam?

@Trevlovics: na de hol a pénzbedobója akkor?

Trevlovics 2011.03.26. 01:29:48

@MegLepke: a hátán a rózsaszín cuccon van egy széles fehér sáv, az az

Zelefánt 2011.03.26. 01:30:14

@genevieve:
Anna ezer napja
(G. Bujold / R. Burton.

Atok 2011.03.26. 01:30:18

Beci odasugja Aleknak, hogy szoljon oda Evanak, hogy huzza be a hasat. Csodaval hataros modon semmi komolyabb kovetkezmenye nincs Alek beszolasnak.

Trevlovics 2011.03.26. 01:31:19

alekosz "nagyonvidám-aktív" fázisban

MegLepke 2011.03.26. 01:31:53

@genevieve: 32, nem titok, kinézek 25-nek.:)

Albino Vernyul 2011.03.26. 01:32:16

@genevieve: Ami azt illeti, amint lehetett megszabadult a kurvas cucctol.. Gigi is inkabb atallt a gyakorlo, melltaro dizanjra... Jobban is all nekik...:)

MegLepke 2011.03.26. 01:33:54

@Trevlovics: áhhááááá! Aztatat nem figyeltem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 01:34:11

Benkő Dániel jó lenne ebbe a társaságba!

genevieve 2011.03.26. 01:37:00

eddig birtam az iramot:-(

mindenkinek jó éjt:-)

Trevlovics 2011.03.26. 01:38:45

na, gigi és anikó megkapták a számot amit kértek, levettem a hangot mert nagy éneklés kezdődött

genevieve 2011.03.26. 01:38:59

@Zelefánt: azt még szeretném megnézni:-)

Zelefánt 2011.03.26. 01:40:07

@genevieve:
Nem menekülhetsz ily könnyen!

Atok 2011.03.26. 01:41:39

Alek szaraz borra edes pezsgot ivott, most meg lekuld utanuk egy curacao koktelt.

MegLepke 2011.03.26. 01:43:05

@genevieve: Jó éjt! aludj déren!:)

@Trevlovics: faszom, én pont előtte vettem fel a hangot. kaptam is egy kisebb infarktust.

Trevlovics 2011.03.26. 01:44:23

@Atok: át is megy lassan a derűs szemlélődő állapotba :)

Zelefánt 2011.03.26. 01:44:47

@genevieve:
Én már csak úgy vagyok, mint az öregebb bika a viccben:
"Csak halkan, fiam, meg ne hallják, mert a végén még feljönnek..."

MegLepke 2011.03.26. 01:45:51

Így a tánc igen érdekes. Mert szakadozik a kép, és olyan, mintha diafilmet néznék - visszavisz a gyerekkorba. Igaz, akkor még Mazsola és Tádét néztem.

Trevlovics 2011.03.26. 01:47:58

éva mindig a kameráknak táncol, úgy helyezkedik, hogy az általa kinézett kamera és a többi lakó között legyen, tehát legközelebb a kamerához, és néha jelentőségteljesen belenéz, hogy ő most jól érzi magát, és kacér :)

Zelefánt 2011.03.26. 01:52:56

@genevieve:
Hová, merre szaladjak?...

MegLepke 2011.03.26. 01:56:20

Gigi most közölte Anival, hogy olyan nyelve van, mint neki, hegyes, azaz puncinyaló nyelve van.

Atok 2011.03.26. 01:56:25

Gigi megallapitotta, hogy Aninak epp olyan puncinyalo hegyes nyelve van, mint neki

Rendszeres szavazóink között 2011.03.26. 01:59:35

Engem csunyan sokkol ez a party, eva szegeny eljutott arra a szintre, hogy szanalmasnak talalom, ami nagyon rossz neki ;) Aniko viszont remekul jatszik :>

dr. gernika 2011.03.26. 02:00:14

@genevieve: Az szép.
Ami még szép volt, az a gondos vágókép az étterem nevéről. :)

Atok 2011.03.26. 02:01:01

Off: Ki nyer vasarnap Melbourneben? :)

Atok 2011.03.26. 02:01:43

Regen volt Lady Gaga szam

Atok 2011.03.26. 02:02:55

Miert van olyan erzesem, ha nem lenne ott Beci meg a kamerak Gigi es Ani siman egymasnak esnenek? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 02:03:17

A csajok valahogy jobban bírják!

Zelefánt 2011.03.26. 02:04:11

@Trevlovics:
Éva médiaribi-tölelék, ha bármihaistörténikénakkoris!!c. főemlős.

dr. gernika 2011.03.26. 02:08:44

@Zelefánt: Én emberemnek sincs, oszt mégis megfogott. Pedig vidékről jövök, ahol tényleg nem férfi a férfi, ha nincs autója.

MegLepke 2011.03.26. 02:11:17

Csodás! Éva-Ani:
- Ez Madonna
- Rihanna
- Madonna
- Rihanna
- Tudom.
- Ez Lady Gaga bazmeg!

Zelefánt 2011.03.26. 02:12:30

@gernika:
Akkor meg hogy vitt Téged -- mint főnyereményt -- csacsifogattal?!...

MegLepke 2011.03.26. 02:16:59

A három csaj a rúd körül mozog az Umbrella-ra (egyik számomra érthetetlenül túlmisztifikált zeneszám)

MegLepke 2011.03.26. 02:21:36

Nah! Zenéééééét!

dr. gernika 2011.03.26. 02:25:42

@Atok: Ha elromlik a számítógép, csak be kell állítani? Feltétlenül közlöm az IT-s emberrel, amint ébren lesz...

Atok 2011.03.26. 02:28:38

Aniko utolso 3 mondataban, kb 140 karmokodas volt hallhato.
Lasd valovilag.hu/versenyzok/841 "Legidegesítőbb szokásom"

Atok 2011.03.26. 02:33:30

Alekosz Anikoval ohajt ma halni

dr. gernika 2011.03.26. 02:35:18

@supern0va: "Aztan sunyilaci megmutatta a piros szobaban, hogy haboruban sarkon befordulni veszelyes, 10-bol 8 ember ott doglik. "

Tükröt kell használni, mint a Harry Potterben....

Albino Vernyul 2011.03.26. 02:36:17

@Atok: Ani megint felig be van allva, de az Alek harito reflexei felholtan is mukodnek...

dr. gernika 2011.03.26. 02:44:51

@Albino vernyul: Ha volt már tanítási gyakorlaton, akkor igen közel lehet a vége neki.
Már ha nem hospitálásra gondolt gyerekek között, ami akár a tanár/tanítóképző első hónapjaiban is van.

Atok 2011.03.26. 02:46:57

Laci, Beci es Aniko (akivel forog a vilag) a szobaban alszanak.

pong a ping 2011.03.26. 02:51:52

@gernika: Vagy kezigranat, ahogy Alek mondta :)

Atok 2011.03.26. 02:52:11

Erzsi bevetesre keszul a nyugiszobaban. Ahogy elnezem Gigit, Erzsi szorulni fog :)

Albino Vernyul 2011.03.26. 02:54:00

@gernika: Az a baj, hogy csak ilyen elcsipett dolgokat lehet osszeszedni online.. A jotekonykodasi heten kezdte meselni, hogy ott is voltak hatranyos helyzetu gyerekek, es hogy a tanarnenik tobb kajat visznek, hogy tudjanak nekik adni, de valaki kozbeszolt, es abbamaradt.. Az osszefoglalokbol ilyenek meg kimaradnak..

Atok 2011.03.26. 02:54:35

Gigi atvette Aniko "uristn"-et.

Atok 2011.03.26. 02:55:32

Most mondta harmadszor. Sikitozik a nyugoszobaban.

pong a ping 2011.03.26. 02:57:18

@Atok: Eredetileg gigi kezdte el, amiert egyebkent megerdemelne egy nyakonvagast.

Albino Vernyul 2011.03.26. 02:59:27

Gigi begolyozott, csak nevetgel ossze-vissza, Jerzy meg nem erti min nevet..

MegLepke 2011.03.26. 03:00:26

Giginek fáj a gyomra és ezen kurvára röhög, miután kivisítozta magát. Most már Erzsi is röhög. Hát ehhez nem ittam eleget, bazz.

Albino Vernyul 2011.03.26. 03:00:57

Jerzy..: "Megcsikiztek a manok..?!"

Atok 2011.03.26. 03:01:16

Elhangzott a tizedik uristn

Atok 2011.03.26. 03:02:07

Ez az Erzsi tok hulye, percek ota faggatja Gigit, h min nevet.

dr. gernika 2011.03.26. 03:02:07

@Albino vernyul: Gondolom berúgott, én is vihorászósra szoktam inni magam.

No, mentem aludni, jóccak.

Atok 2011.03.26. 03:02:44

Erzsi mai kardozasanak annyi valszeg :)

Atok 2011.03.26. 03:06:25

Megvannak a holnapi vagokepek Gigirol

Atok 2011.03.26. 03:10:02

Ennyire meg talan meg az Eva sem volt beallva :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 03:11:13

@Atok: Éva sokkal jobb! Éva nem kerül ilyen állapotba, Gigi sokkal inkább kakukk! Éva legalább vicces részegen is!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.26. 03:13:46

@Atok: Gigi a felezőbulin is összeivott mindent és szívószállal itta a sört (aki alkesz témában egy kicsit is járatos, az tudja, mit jelent ez). Éva csak ellazul a piától, Gigi meg meg van vészve.

Albino Vernyul 2011.03.26. 03:38:16

@Peter_Cs: Vazze, ha teged ledobnanak a dzsungel kozepebe, kokain bandak koze, etlen, szomjan, egy Evi fotoval kiverekedned magad onnet..;)

dr. gernika 2011.03.26. 07:31:31

@Peter_Cs: Mi, hogy szívószállal olcsóbban be lehet rúgni? Ez nem alkesz szokás, hanem csóró diákszokás, én is ezt csináltam (igaz nem sörrel). :D

Albino Vernyul 2011.03.26. 08:02:28

@Peter_Cs: Eva sehogyese vicces, szogezzuk le, inkabb szanalmas.. Ami Gigit illeti, nem azert rohogott, mert beivott.. Amikor eppen ertelmesen beszelt, meselte Jerzynek, hogy ez a rohecseles szokott dolog nala, de most eloszor ivott is hozza.. Azthiszem mar onlineba regebben volt ilyen akcioja, akkor Beci, meg Laci raadasul szekalta is, a vegen mar a foldon fetrengett a konyhaban..

fran7 2011.03.26. 08:05:17

Nem akarok belekotyogni az ivási szokások kitárgyalásába, de Bréking News: Szandika szakított Gottival. Épp Zsuzsinál héderel. Felkészül: Sanyi. Volt egy szabad hete szerencsétlennek.

csicserierika 2011.03.26. 08:11:34

@fran7: jó reggelit !
Megint magam alá kerültem, uis én egy hónapot adtam Szandál kapcsolatának, erre most tessék. Teljességgel kiszámíthatatlan
:)
Kéne küldenünk egy támogató sms-t Sanyinak.

Albino Vernyul 2011.03.26. 08:15:58

@csicserierika: Sanyinak kuldjunk inkabb sok-sok nyugtatot, es hat paskolgatast...

Albino Vernyul 2011.03.26. 08:30:10

@csicserierika: Szerintem felajanlaskent fogadd orokbe Szandikat, en majd lelkileg tamogatlak...:)

fran7 2011.03.26. 08:33:55

@Albino vernyul: De csak akkor tedd, ha valamilyen okból van egy olyan lakásod, amit szeretnél, ha lelaknának.

Albino Vernyul 2011.03.26. 08:36:15

@fran7: Es penzed amit elszornanak, illetve kocsid, amit ossze lehet torni...:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.26. 08:41:48

Jóreggelt, jóreggelt.
Hogy én mikről maradtam le?! Meg lehet nézni valahol az esti történéseket?
Jól átaludtam az egész estét.. :S
És még Szandika is szakított, nem térek magamhoz. Pedig olyan szépek voltak együtt. :(

fran7 2011.03.26. 08:48:41

@Albino vernyul: Ez utóbbira nem tudok indokot hozni, hogy ha már ezt kell tennem, miért ne én magam tegyem meg.

Albino Vernyul 2011.03.26. 08:51:10

Ezen a youtube csatornan fent van 11 reszletben egy darabig az este... Az elso videot linkelem..:

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/10/so-l6qU-h8Y

Albino Vernyul 2011.03.26. 08:52:40

@fran7: Mert az onzoseg lenne, ha magad tenned.. Nyisd ki a szivedet, es add meg ezt a lehetoseget Szandikanak..

fran7 2011.03.26. 08:56:57

@Albino vernyul: Ha lenne olyan jó kocsim, akkor már inkább Zelefántnak adnám kölcsön, hadd csajozzon egy kicsit.;)

dr. gernika 2011.03.26. 09:11:29

@fran7: Höhö, túlbecsültem a csajt, én adtam nekik szűk két hónapot. :)

Hajniiiii, nem reggelről volt szó? Kezdenem kéne a tavaszi nagytakarítást. :(

Albino Vernyul 2011.03.26. 09:25:34

@fran7: Veszunk neki egy Trabit, aztan csapathat...;)

Albino Vernyul 2011.03.26. 09:32:57

Aniko best off, egy masik forumrol beidezven, a buli vegen, spiccesen a haloban..:

Ani Bécinek a Toshiba tabletről:
"Nem akartam feltűnően örülni, ezért bementem a szaunába és ott örültem neki"

"- Es hogy orultel neki?
- Mosolyogtam :)"

csicserierika 2011.03.26. 10:04:29

Levest felraktam, kukoricát kipattogattam, jöhet a poszt :)
süti beállítások módosítása