Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X96

2011. március 23. 15:25 - Hódos Hajnalka

Megy itt kérem a sivalkodás meg a picsogás, pedig még csak a katonai hét első napján vagyunk túl, nem szeretem, ha így beszélnek velem, nyifinyifi. Velem éveken keresztül beszéltek így, oszt itt vagyok. Igaz, nem kiképzőtisztek, hanem pénzügyőrök, úgy látszik, aki valamilyen reverendába bújik, az megkapja ezt a hangszínt és beszédstílust is az alapcsomag részeként. Meg lehet szokni, a szívatást is meg lehet szokni, nem mondom, hogy felemelő élmény tételes vámvizsgálat alkalmával 3.834 csavart megszámolni augusztusban a kamionponyva alatt, de meg lehet szokni. Mivel a főnököm is volt pénzügyőr volt, az olyan faxoktól is csak eleinte szűkölt a seggem, aminek az volt a vége, „fenti utasításom betartását ellenőrizni fogom, annak gondatlan vagy szándékos elmulasztása esetén a felelősségre vonástól nem tekintek el”. Jó két évbe telt, mire a szakzsargon lekopott rólam és nem mondtam olyanokat itthon elmaradt baráti telefonhívások miatt, hogy jelentkezési kötelezettségének nem tett eleget, mondjuk a raklap vámtarifaszámára a mai napig emlékszem, 4415202000.

Magam még mindig vigyorog, mi olyan vicces? Semmi, vigyorog Béci. Vigyorog? Nem, röhög Béci. Köpje ki ide a bohócat. Hogy micsoda? Köpjön már ide egyet! Béci köp, megtapossa, ordít, mert fáj a bohócnak. Közben persze röhög, büntetésből fekvőtámasz, magával lesznek még itt gondok. Az már nem tetszik ennyire neki, hogy minden személyes tárgyat egy zsákba kell pakolni. Egyet tarthatnak meg, de előtte Évának viszket. Bírja ki! Nem, jó ez nekem. De nekem nem, és ezen a héten az számít, ami nekem jó. Hát majd vigyázzon velem, mert velem nehéz lesz! Maga vigyázzon velem! Morogva pakolásznak. Jerzsi kinn, a nappaliban. Nem, benn is van cucca. És gyógyszerek vannak eldugdosva a szekrényében? Agyfejlesztő. Minek az magának? Engedéllyel kaptam. Nagyszerű. De látom, nem használ.

Ezekkel a macikkal csak a gond van, én már csak tudom. Béla nem tud dönteni. A szívecskés párna vagy a maci. A macit nem adja, mert az a szerencsét hozza. Volt egy hülyénk ananásszal, egy másik macival, Béciben bíztam, erre tessék. A cigiszünet alatt kiszedi a zsákból a macit, és eldugja. Nehogymár elvegyék a plüssállataimat! Megkezdjük az alaki foglalkozást. Ez azért kell, hogy legalább legyen a fejükben valami olyan, ami egyforma. Van minden baj, Éva nem bírja, Éva bal kézzel tiszteleg, Anikónak töri a cipő a lábát, ne rázza magát. Laci kiváltja a feladatokból Alekoszt, mert lázas beteg. Megint Éva a középpontban. Hol a sapkája, katona? Ellopták. Elhagyjuk az egyéni felszerelést? Most miattad fekvőtámaszunk, hogy kapd be! Mindenki gondolkodjon el, mit jelent az a szó, hogy egység. A feladat során sok mindent meg lehetett tudni, kinek mennyire fontosak a társai. Mi lesz, ha valaki megsérül? Otthagyjuk? Belerúgunk, leköpjük, kiröhögjük, megalázzuk, hadd dögöljön meg, mi? Utána hogy néznek tükörbe? Gondolkodjanak el ezen. Éva sírva bocsánatot kér a többiektől és önként elkezdi a feladatokat újra, az égből rózsaszirmok hullnak és a szférák zenéje hallatszik. Á, csak vicceltem. Évánk szarik bele, három-négy.

Az alaki gyakorlatok után újabb meglepetés éri a Kopaszokat. Megváltozott a körlet. Stokizni fogunk, gyerekek! És a sminkcuccaimat hova rakták? Gondolom, mindenki számára nyilvánvaló, hogy ezt ki kérdezte. És az az egy dolog, az hol van? Elvitte a cica. A szabályszegés miatt azoktól is megfosztották őket. Béci dühöng, Laci kérleli Gigit, beszéljen a tesójával, az egész játékban döntős, ne bassza el. Nem tudok rá hatni, leoltja a fejemet. Majd Laci beszél vele. A Nagy Beszélgetést szerencsére nem kell végig néznünk, amúgy hisztit beszélgetéssel még senki nem tudott kezelni, ez meg az, bárki bármit mondjon. A komor hangulatú ebéd után délutáni csendes pihenő. Az ébresztés hasonló, mint reggel, kiről maradt le a szíj? És miért, kedves Éva? Méltóztatik felkelni? Van három percük, aki késik, megszívatja a többieket. Évike, rá ne gyújtson nekem! Miért? Mert a sorakozó volt megszabva. De még nem öltöztek fel, egy perc alatt megcsinálom. Mit? Majd én jól megcsinálom magát egy perc alatt, jöjjön befelé, majd ha kap rá engedélyt, dohányozhat. A délutáni foglalkozás tárgya a hálókörletük rendbe tétele. Oszolj után elkezdünk szépen ágyazni, úgymond. Na, szépen lebontjuk az egészet a szivacsig. Az a gumilepedője? Húzza már meg egy kicsit, nyúlik? Nem. Akkor az a gumilepedő? Nem. Valami azt súgja, Jerzsinek meg kéne emelni az agyfejlesztő napi adagját.

Éva újra bajszot akaszt a Parancsnok Úrral, nem ágyaz, mert úgyse lesz olyan. Mert, miért? Maga miben különbözik a többiektől? Hogy hisztisebb vagyok. Kinövi. Az ágy tényleg nem lesz olyan, jó ez nekem így. Nekünk viszont nem. Fölborítja és újra kezdi. Hát borítsa föl maga! Nekem nyolc. Pillanat alatt szétdobálják az ágyat, repül a matrac is, Évát fejbe találja, még egy ok a sértett hisztire, kirobog a szobából, gondolom, cigizni. Az esti foglalkozásnak mindenki örül, mint majom a farkának. Lűdöznek, ahogy nagyapám mondaná, egy fegyvernek kinéző tárggyal. Ebből nem sokat mutatnak, talán azért, mert nem éles fegyver, ha az lenne, Éva már lemészárolta volna a Parancsnok Urakat, tán meg is skalpolja őket, utána meg is fürdött volna a vérükben. Az unalmas értékelésre bezzeg értékes perceket szántak. A kollektív juttatásuk gyerekrajzok, amiket a rászoruló gyerekektől kaptak ajándékba. Éva büntetést kap, a konyhát kell kitakarítani egy olyan társával, aki szerinte a nap folyamán nem volt elég aktív. Jerzsi. Gigit előléptetik, őrvezetői rangot kap, ettől a perctől társainak utasításokat adhat, amit azok kötelesek végrehajtani. Azt majd csak később tudja meg, ha nem hajtják végre az utasításokat, őt fogják érte büntetni, hadd örüljön a hülye egy kicsit. A következő utasításig a hálókörletben tevékenykedik fordulatot ezentúl alkalmazni fogom, a „helyedre” helyett. Tetszetős.

A hálókörletben tevékenykedés balhét jelent, Éva és Jerzsi összeugatnak, Jerzsi nem érti, miért őt, miért nem a barátai közül választott valakit Éva. Mert veled akart kibaszni, azért. Éva siet panaszkodni a Parancsnok Úrnak, aki az ez már az önök problémája, oldja meg mondattal becsukja rájuk az ajtót, Éva meg is oldja, ordítani kezd, valakit választanom kellett, Alekosz beteg, Anikó beteg! Jerzsi még értetlenkedik egy kicsit és egy kanalat sem fog félretenni. Jó, úgyis viszlek párbajozni, ha kiválasztanak. Éva konfliktuskezelése és érvelési technikája egyszerűen lenyűgöz. A kopaszok az éjszaka folyamán őrszolgálatot fognak betölteni, megkapják a beosztást. Az őrség ideje alatt nem dohányzunk, nem fogyasztunk alkoholt. Fegyverrel fogjuk ellátni. Az első páros Éva és Anikó, lelkendezve készülnek a kalandra. Anikó gondol ilyenre, hogy éjjel betámadnak. És akkor letyúzzuk őket! Tyú, tyú, tyú, tyú! Hangosan röhögök. Ők is. Ha bejön az ellenség, lőni fogok!

Megkezdik a szolgálatot, élesbe vagyunk, ne tartsuk egymásra! Menjünk a csatába! Ahogy azt sejteni lehetett, két perc múlva már unatkoznak, megbeszélik, hogy a Gyagyásra teszik a jelet, mert Gigi mostanában tök rendes velük. Szerinted még hány perc van? Még csak húsz perc telt el? A csendes ücsörgést gongszó szakítja félbe, visítva röhögnek, még csak most kezdődött volna! Nem baj, túlórázunk! Akkor most rágyújtok egy cigire. Éva, ne gyújts rá, kollektív büntetést kapunk. Ki mondta? Hát ez így van. De, Éva rágyújt, Anikó ezt öntörvényűségnek értékeli a riportszobában, én jellemgyenge önző hülye picsát mondtam volna, de nem vagyunk egyformák. Éva azért megnyugtatja Anikót, holnap jelentek nekik, bevallom magamtól, jó? Jó. Arrébb teszem a karazsnyikovodat. Jó. Mivel semmi nem történik, ásítoznak, aztán Anikó felfedez valamit. Azta, nézd már, mi villog ott a Hold előtt, figyeld! Repülő! Ezt föl kell jegyeznünk, ismeretlen repülő tárgy! Hát ezt még elnézném egy ideig, ennyit rég nem röhögtem az öfin, mint amin ezek ketten véghez vittek, de érkezik a váltás, Béci és Gigi. Na, írjátok be és harcoljatok a hazáért! Béla és Gigi az őrség második másodpercében lövöldözni kezd, mindenre, ami mozogna, ha lenne. Miután kijátszották magukat, álmos beszélgetésbe kezdenek Éváról. Megint kirohant magából. Hát a szobában, a Jerzsivel, milyen gusztustalanul, pfff. Jerzsi sokat erősödött mostanában, jót tett neki a szex, morog Béci. Lehetséges. Anyu biztos örült, hogy így kinyilvánítottad, inkább ittál volna egy ecetet. Most mit izéljek már ezen úgyis tudta mindenki, vonja meg a vállát Gigi. Anyu biztos a mai Blikknek is örült.

Köszi a képeket S., ma vigyáztam rájuk! :)

 

Címkék: vv4
577 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osgood 2011.03.23. 15:28:32

Na mi van? Sztrájk? Hallgatás? Ér-dek-te-len-ség?? Noooormááális?

(egyébként: első, aki el is olvasta. most megyek és elolvasom)

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.23. 15:34:14

na stipistopi megvolt, megyek olvasni :)))

osgood 2011.03.23. 15:36:15

@Hódos Hajnalka: "A következő utasításig a hálókörletben tevékenykedik fordulatot ezentúl alkalmazni fogom, a „helyedre” helyett. Tetszetős."

Majd jelentse, mennyi idő alatt sikerült a célebbel való elsajátíttatást kieszközölnie! :)

Bubis 2011.03.23. 15:36:55

mi a franc az az agyfejlesztő?

sogeking 2011.03.23. 15:44:34

@Bubis: minden nap háromszor el kell mondania az Anyám tyúkját fejenállva

Verify 2011.03.23. 15:47:16

végre megint egy jó poszt!:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 15:47:28

@Bubis:
nem tudom, de bármi is legyen sok hatása láthatólag nincsen:)

sakraf8 2011.03.23. 15:49:04

@Bubis: Biztos ginzeng! Bár az mást is fejleszt!:) Talán kavinton még nem kell....

Hódos Hajnalka 2011.03.23. 15:50:36

@osgood: ki mondta, hogy a kutyáról beszéltem? :DDD

@Verify: kösz

osgood 2011.03.23. 15:51:14

@Bubis: Rendőrnek a piacon kínálnak almamagot. - Oszt mirejóez? -Agyfejlesztő. Megeszi oszt fejlődik a agya, e. -Mennyi? -12 szem ezeröccázé' csak a biztos úrnak.
Rendőr megveszi, elkezdi enni, elfogy, ráncolja a homlokát... -Kofa, te, ezeröccázé vagy 10 kiló almát vehettem volna, abban meg jóval több mag van! -Látja? Már hat is!

Albino Vernyul 2011.03.23. 15:51:26

Remelem fos kilences....

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.23. 15:51:55

"És akkor letyúzzuk őket! Tyú, tyú, tyú, tyú!"
kéééééééééééssssssszzzzzz :))))))) nem láttam, de elképzeltem, azóta megállás nélkül röhögök.......

osgood 2011.03.23. 15:52:15

@Hódos Hajnalka: Feltételezem a legjobbakat :))
De ha a helyedre helyett lesz, eb az, még ha nem is kutya :))

dr. gernika 2011.03.23. 15:53:19

Mi volt a mai blikkben? A lottózóban csak a cím felét tudtam elolvasni, mert valami rá volt pakolva.

A tyúzás tényleg aranyos volt, a repülőnél meg magamra ismertem - fél éve sincs, hogy Pestre költöztem, és az ember még mindig jókat vidul a fejemen, mikor meglátok egyet.
De most komolyan, olyan közel vannak, azelőtt csak fehér csíkokat láttam belőlük, meg pár fénylő pontot. :)))

osgood 2011.03.23. 16:07:00

@Hódos Hajnalka: Tudom, ismerem a játékot :) Most viszont megyek kutyát sétáltatni.

Albino Vernyul 2011.03.23. 16:12:03

@bukott madonna két nagy didivel: Voala... Babahazbol, a frontra, es a Barbikat Kalazsnyikovra cserelve...;))

www.valovilag.hu/video/122753

mézescsók 2011.03.23. 16:15:36

@Atok: Számon tartotta már valaki, hogy amióta elindult a Vv ugyanezzel a "hírrel" hány bőrt húztak le már a témáról? Nem tőled kérdezem, csak úgy általában. Mert majdnem hetente lehetett olvasni róla.
Szerintem most akarják kirakni a villából Gigit, azért kattantak rá ismét ekkora svunggal a témára.

dr. gernika 2011.03.23. 16:16:10

@Atok: @Hódos Hajnalka: Köszi, és ejha.
Gyököt vontam belőle és sajnálom az anyját.

Albino Vernyul 2011.03.23. 16:22:20

@mézescsók: Eddig ha jol emlekszem csak net-es oldalakon volt fent.. Most szetszortak a net-et nem olvasok kozott is.. Eddig pisztollyal puffogtattak, most bevetettek az agyukat.. Elindult a vegjatek bepozicionalasa..

Atok 2011.03.23. 16:26:31

@Albino vernyul: Hat mondjuk nem hinnem, hogy erre lenne szukseg, hogy a Gigi kiessen. Szerintem kinn maradna barki ellen - persze lehet, hogy rosszul gondolom.

penelope garcia 2011.03.23. 16:31:31

Lassú csiga vagyok hozzátok képest. :)

penelope garcia 2011.03.23. 16:33:27

Te, Hajni, ez a pénzügyőrös sztori nagyon szexi. Feltétlenül mesélj majd erről még! :)

Albino Vernyul 2011.03.23. 16:39:55

@Atok: Azert nem art biztosra menni... Jo szerkeszto nem kockaztat.... Mondjuk a jot kezeljuk fenntartasokkal, a kevesbe jo se...

frea 2011.03.23. 16:42:01

Sziasztok!Át lettem verve!Majdnem elhittem, hogy Kócos tényleg bocsánatot kért. Persze gondolhattam volna..

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 16:42:42

off: ti is beszartatok Hannibal Lectertől A bárányok hallgatnak-ban?
Könyvformában is futkos tőle a hideg a hátamon...

frea 2011.03.23. 16:45:46

Szerintem szegény Jersy gingkót szedhet, serkentse az agyát.

Albino Vernyul 2011.03.23. 16:47:05

@Ayesha: Nem.. En a csajtol, aki ki akarta nyirni a kutyat a godorben.. Ilyet mar, gonosz allatkinzo...;)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 16:49:48

@frea: @Albino vernyul:
Szerintem a filmhez keresve se találhattak volna jobbat Anthony Hopkinsnál...egyik kedvencem azóta is.

frea 2011.03.23. 16:51:11

@Albino vernyul: Én úgy két hete a baromtól, aki felgyújtott egy kutyát.

frea 2011.03.23. 16:52:34

@Ayesha: Nekem is, nagyon élethűen játszotta. Abban a maszkban tényleg frászt lehetett kapni tőle.

K Tomoceusz 2011.03.23. 16:54:02

Logikus gyerek ez a Béla. A plüssnyusziját félti hülye katonáktól nem a pucéradris művészképét. Vagy azt már eladta odakint jópénzért? Az ember kihagy pár napot és teljesen fonalat veszít.

arkangyal44 2011.03.23. 16:56:04

Szép napos délutánt mindenkinek.Hajni drága ma is csodát tettél:))

frea 2011.03.23. 16:57:06

@K.Tomoceusz: Az a kabala nyuszkó. És mit gondolsz, a nyuszi tojta neki?Fényképpel csak nem alhat!

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 17:03:16

@frea: nekem már akkor megjelent a barna maci a gatyámban, amikor szájkosár nélkül csak az arcát mutatták. Az a mosoly...brrr.

Albino Vernyul 2011.03.23. 17:05:16

@Ayesha: Szerintem neked ajanlott a Nyolcadik utas a halal...:)

penelope garcia 2011.03.23. 17:12:02

@Albino vernyul:

Fúúú, hogy én azon mennyire féltem!
17 voltam, a Sport moziban adták. Átutaztuk érte a várost. Aztán gyakorlatilag képtelen voltam nézni, mert mindig a sötét folyosót figyeltem, mikor ugrik rám a szörnyeteg.
Napokig totál kivoltam tőle.
Aztán manapság meg elalszom rajta.
Volt azért előnye a buroknak, amiben tartottak minket anno. Alacsony volt az ingerküszöb. :)

frea 2011.03.23. 17:14:55

@Ayesha: Félelmetes, mindent el tud játszani. Imádtam A király összes emberében és a Szégyenfoltban is.

frea 2011.03.23. 17:16:55

Hogy ne csak off legyen, nem érdekes, hogy az őszinte, nyílt Kócfej milyen elánnal mószerol?

Qju 2011.03.23. 17:19:00

Gipszkarton - VTSZ 4415202000

Albino Vernyul 2011.03.23. 17:24:27

@penelope garcia: Megcsinaltak szamitogepre jateknak a tortenet egy tovabbgondolasat Alien vs Predator cimmel, tobb reszben.. Na az tenyleg vicces.. Brrrrr....:)

csicserierika 2011.03.23. 17:29:04

@Albino vernyul: én botor, pedig éppen azt akartam mondani, hogy én a nyolcadik utastól is röhögőgörcsöt kaptam.
De tényleg.
Rám a keresztapa volt nagyobb hatással.

Hódos Hajnalka 2011.03.23. 17:32:33

@penelope garcia: hát én nem találtam annak, de szívesen :)

@arkangyal44: köszi :)

@Qju: eleve nem lehet, mert a 44. árucsoport a fa és faáruk, másrészt a vtsz.szám, amit én írtam, jó tíz évvel ezelőtt volt aktuális, azóta sok minden változott, puszi.

fran7 2011.03.23. 17:33:20

Karda Bea kedvence Éva. Bár ő lett volna olyan magabiztos, mint Éva. Hú ez no comment.
Ez a Belevalóban levő Ádám nem a Hotel Édenben szerepelt. Nincs Viasatom.

IDEyoda 2011.03.23. 17:36:51

Nekem speciel tetszik Éva bátorsága és tökéletesen megértem, bár valóban tény, hogy a konfliktuskezelése nagyon necces. Béciben is bíztam, de gyorsan megjuhászodott, pedig szerintem éppen azzal gyűjthetett volna újabb szimpatizánsokat, ha tökös. Gigi viszont ultragáz és túl könnyen fanatizálható, nem véletlenül csináltak épp belőle őrvezetőt.

Ezen túl pedig már csak azt nem értem, hogy ekkora VV reklám után, mint ami a múlt héten volt, vajon hogyan értelmezzem ezt a militáns mintát, mint népnevelést...?

TapOut 2011.03.23. 17:36:58

@frea: erről nem hallottam.
az ilyen sztorik kihozzák belőlem az állatot és szeretném az ilyet a tökénél fogva felakasztani (ha nő, mindegy hol, csak nagyon fájjon neki).
Basszameg

K Tomoceusz 2011.03.23. 17:37:22

Karda Beánk hatodszor légidézőjelezik és még senki se törte el a kezeit.

K Tomoceusz 2011.03.23. 17:39:45

@IDEyoda: Béci nem tökös? Ezek szerint nem láttad múltkor a szürke bugyijában.

rianna 2011.03.23. 17:40:05

@fran7: szerinte Éva a dinamikus, stabil emberekhez vonzódik, mint Alekosz. Micsoda meglátás...:)

fran7 2011.03.23. 17:40:58

@IDEyoda: Állítólag aaz egyik családnál volt egy Változást plakát. S gondolták, ha úgyis masíroznak az országban, akkor a Villában is. Helyesírási versenyt még se rendezhetnek.

TapOut 2011.03.23. 17:42:51

Karda Beáról eddig is sejtettem, hogy sikhülye, most ez bizonyossá vált.

fran7 2011.03.23. 17:43:18

Karda Bea halk volt, de megváltozott. Észt sajnos neki sem adhatott senki. Sajnálom egy picit.

rianna 2011.03.23. 17:44:10

Olvastam, hogy nagyon divatosak ezek a szőrmellények, de mindkét fehérnéőpepen rosszul áll:))

dr. gernika 2011.03.23. 17:44:22

@penelope garcia: Valamikor az ősszel lenyomtuk egyhuzamban az egész sorozatot, Predatorokkal együtt. Tényleg vicces volt az új részekhez képest, hogy az első milyen lassú, csendes, fél óra-negyven percig meg sem jelent az alien. És mégis, talán a legparásabb volt, a gagyi effektek ellenére. :)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.23. 17:47:19

lehetne egy kicsit alacsonyabb a kupola, akkor jól be lehetne sikeríteni fény és hangjelző gránátot, hogy eseménydúsabb legyen az őrség. tőlem le is tyűhezhenek érte :)

robian 2011.03.23. 17:51:35

bazmeg a leírás alapján tökjó műsor, beállítom a videót rá mert sajnos nem tudom nézni esténként. melyiken van?

IDEyoda 2011.03.23. 17:53:08

@robian:
A Hírtv-n megy éjfélkor.

frea 2011.03.23. 17:54:37

@TapOut: Attól purcanok ki,ha az összes jellemhiba azzal van fedve, hogy ilyen vagyok. A hülyék mentsvára.

2011.03.23. 17:55:32

@fran7: Karda Beát sajnálni? Inkább a környezetét!
Majka arca van előttem, valamelyik főzőshow-ból. Ahogy halál komolyan meséli, hogy Beácsak rúzsa mindig a fogára kenődik és kocogtatja a kanalat.

fran7 2011.03.23. 17:55:35

@IDEyoda: Tila Tequila show címen. Amikor nagyon alantasnak érzem a VV-t akkor mindig eszembe jut az az az 5 perc, amit láttam belőle. Csak tudnám felejteni.

Albino Vernyul 2011.03.23. 17:56:02

@gernika: Akkor nem voltak gagyi effektek, mikor kijott, az akkori csucs volt benne.. Persze a szamitogepes trukkok, azota mar nagyon nagy valtozasokat hoztak.. Mondjuk en sose ijedtem be tole, de nekem az erdeklodesi korombe vagott gyerekkortol kezdve a sci-fi mint mufaj, mindenfele stilusban..

frea 2011.03.23. 17:56:41

@TapOut: Szedhetne Beácska is agyfejlesztőt.Bár lehet, hogy már késő!

fran7 2011.03.23. 17:57:25

@beebeer: A buta, de jó szándékú embereket, ha rossz dolgok történnek velük, akkor sajnálom.

dr. gernika 2011.03.23. 17:57:33

@rianna: Ja végülis az S tartás elég stabil, és dinamikusan rángatja a fejét magyarázás közben. :)

rianna 2011.03.23. 17:58:52

Szakács munkaruha valakinek bejön, lányok? Ha már tűzoltókat ma nem kapunk...

2011.03.23. 17:59:08

@frea: én meg azon, hogy "de bocsánatot kért" ezért "tisztelni" kell.
Jó, akkor innentől ha valakitől ilyet hallok, nyakon csapom, leköpöm és seggbe rúgom, távozáskor pedig odalökök egy bocsánatot. Aztán lehet tisztelni érte!

Albino Vernyul 2011.03.23. 17:59:44

@beebeer: Es psszt, ha mar fozomusor.. Beacska ugy ivott benne, mint a kefekoto.. Es kevesebbtol becsiccsantott, mint Aniko...:)

2011.03.23. 18:00:08

@fran7: én csak akkor, ha fel is fogják. A legtöbbször nem.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 18:00:11

@rianna: bejön. De csak úgy, hogy kötényke, és alatta semmi. :D:D::DD

IDEyoda 2011.03.23. 18:00:24

@K.Tomoceusz:
Láttam, de az a kabala plüssmacija volt, csak eldugta.

2011.03.23. 18:02:13

@Albino vernyul: kevesebbtől? Láttam a vendéglátását, csak a tésztafőzésnél elfogyott egy üveg bor! Háromfogásos vacsoránál!

robian 2011.03.23. 18:04:34

@IDEyoda: sajna, az nekem nincs. meg hangosan zúg a videó, dédiék felébrednének rá. de azé köszi az infot

IDEyoda 2011.03.23. 18:05:45

@robian:
Az ATV is ismétlik reggel 9-kor.

fran7 2011.03.23. 18:11:05

@robian: Az milyen lenne, ha Hajni mellett Bolgár úr is írná a hogyvoltokat, kicsit művészete alapján továbbgondolva. Na, azt nem olvasnám én, de mások igen.

dr. gernika 2011.03.23. 18:14:38

@Albino vernyul: Úgy értettem ám, hogy mai szemmel nézve gagyik, főleg az újszülött alien-ujjbáb, meg ahogy elrohan, láthatóan valami elektromos kisautóra erősítve. :D

frea 2011.03.23. 18:14:56

@beebeer: Ha azért kért, mert fél a következményektől, az ciki. Ha végre megáll, elgondolkodik, és rájön, elcseszett valamit, ez már maga a változás. Nem tisztelem, adott esetben elfogadom a magyarázatát.

2011.03.23. 18:18:39

@frea: miután Éváról beszélünk, a kérdés eldőlt. :)

rianna 2011.03.23. 18:20:41

@Ayesha: de azért olyan kuktasapka legyen rajta :D

Na megint Alekosz nyert, ilyen nincs is :((

Albino Vernyul 2011.03.23. 18:21:49

@beebeer: Na joooo, enyhen tuloztam..;))
Amugy Aniko.. Aki nem latta, vagy olvasta az ejszakai online dolgokat.. Becivel beszelgettek, es kiderult alig iszik vizet, ne kelljen WC-re jarnia.. Ennyi emberrel egyutt, a'la higenikus allapotok a villaban, teszem hozza.. Beci magyarazta neki, hogy ez nem jo, minimum 2 litert legalabb meg kene innia, de inkabb tobbet.. Na igy mar ertheto anno a biciklis jateknal az osszeomlasa, es hogy miert uti ki magat minimalis alkohollal..

frea 2011.03.23. 18:21:58

Mutatták , hogy főznek a villában. Éva tud húst rántani, csak nem mossa meg, nem klopfolja ki, és nem forró olajba teszi. A többi stimmel.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 18:23:12

KŐHALMI:D:D:D:D kapcs a kúlra.

frea 2011.03.23. 18:27:05

@rianna: Ezen még csodálkozol?Mit nem?

rianna 2011.03.23. 18:33:06

@frea: nem csodálkozom, csak idegesít. Ezt nem is lehetett elvileg manipulálni, hacsak nem győzték meg Gombit és Ginát, hogy az Alek-kajára szavazzanak. Ezért irritálja az idegrendszerem. Javaslom, hogy holnaptól vörös szőnyeget terítsenek a lába alá, és küldjenek be hozzá 40 szüzet.

_most_ 2011.03.23. 18:34:25

@Albino vernyul: így már értem Anikó miért sír annyit, könny formájában távozik a szervezetéből a folyadék, hogy ne kelljen wc-re mennie :)

dr. gernika 2011.03.23. 18:35:16

@frea: Azaz tud panírozni? :)

csicserierika 2011.03.23. 18:39:37

@rianna: tegnap volt a szavazás online, hogy a napi parancsnok ( vagy ki), milyen feladattal büntessen. Az, hogy most Alek lett, az nem a szavazástól függött. Nyilván ő teljesített tegnap legjobban.

Jelen 2011.03.23. 18:40:34

@gernika: Tud, csak a sorrendet kellett megkérdeznie...

frea 2011.03.23. 18:54:58

@rianna: Engem is idegesít, mintha mindenki megbolondult volna. A hócipőm tele van az imádatával. Jön egy debil, és mindent visz.

fran7 2011.03.23. 18:55:00

Azért durva, hogy ha nem a VV-ben lett volna a minden gyerek lakjon jól kampány, akkor nem szerepelhetne a Híradóban. Így is csak a 20. percben. Segítettek nekik ültetni, hátha lesznek többen, akik tényleg elindulnak egy ilyen segítséggel felfelé.

frea 2011.03.23. 18:56:55

@gernika: Azt esetleg igen, de hol van az a késztől!Anyukámnak paníroztunk tesóval 4 évesen.

robian 2011.03.23. 18:57:17

@IDEyoda: 9 óra az nem is reggel hanem délelőtt

dr. gernika 2011.03.23. 18:59:02

@Jelen: *facepalm*
@frea: Hát én se lehettem sokkal idősebb...

frea 2011.03.23. 19:00:01

@fran7: Remélhetőleg kapnak szaktanácsot is, jövőre aztán belejönnek. Remélhetőleg fejleszteni is fognak, ha jön a sikerélmény.

frea 2011.03.23. 19:02:40

@gernika: Volt kis gyúródeszkám is, nyomorgattam némi tésztát, de nem hittem, hogy tudok sütni. Megjegyzem:még most sem hiszem.

fran7 2011.03.23. 19:03:39

@frea: Tetszik a filozófia ami mögötte van. Ha a tyúkokhoz kapnak valami rendes ketrecet és van egy zárható kertjük, udvaruk, akkor könnyen jöhet a sikerélmény.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 19:05:37

Erőt, egészséget bloglakó elvtársak!
Elszólított a kötelesség, nem voltam egy ideig itthon, de pár hajnis beszámolót (és szinte összes kommentet is!) elolvastam, hogy valamennyire azért képben legyek. Úgy tűnik nem maradtam le semmiről, a jótékonysági hét elég uncsi volt.
Tegnap pedig az öf-t a tv-ben, jól kibabráltak az eltunyultakkal ezzel a katonásdival, hehe.
Én már csak arra vagyok kíváncsi, hogy Évát mikor vetik a latrinába azok után, hogy rendszeresen miatta szopnak a többiek? (Bár ha lenne latrina, akkor alkalmazhatnák nála a Moldova könyvben elmesélt módszert az élesztővel...)

Jól látom, hogy Alekosz kicsit alulprezentált ezekben a napokban?

rianna 2011.03.23. 19:06:46

@csicserierika: a nekedvalóban szakácsok versenyeztek, és a VV-lakókról nevezték el a kajákat. Az Alekosz-féle akármi göngyölt banános desszert volt, Gina, Gombi, és a cool-os szőke csaj zsűriztek. Na, ezt "nyerte meg" ezúttal Alek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 19:09:52

stohl ingének a színe nem kompatibilis a szememmel

fran7 2011.03.23. 19:10:47

Miért érzem úgy, hogy ilyen időkben nem igazán akarják áthallásossá tenni a katonaságot, a menetelést, alaki kiképzést.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 19:11:01

Aztakurva, Éva örülhet, ha megússza ezt a hetet ép bőrrel. Vagy hajjal! :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:11:28

Jaj, pont ezt akartam írni, hogy Éva helyett mindenki mást kellene büntetni a marhasága miatt. És újra és újra...

Na, abban nem lesz köszönet!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:15:12

Jaj, Anikónak nem esik nehezére a guggolás?

Aztán mi volt amikor a biciklin kellett tekerni?

fran7 2011.03.23. 19:16:11

Azért csak megitta a multivitamint. Nekem égette volna a torkom. Szégyelltem volna inni belőle. Bár lehet utasítás volt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:17:02

@fran7: Gondolom addig kellett csinálniuk, amíg meg nem issza. Elég kétségbesetten tolta le.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 19:17:17

@Gee Halen: mert egy primadonna.
Meg biztos azt hiszti, hogy egy nőcis nőnek el kell ájulnia ilyenkor.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 19:19:01

@fran7: az első büntetéskor is be kellett volna szállnia, amikor elvesztette a sapkáját, vagy pofázott, nemtom, és a többieket büntették meg, ő meg csak ott állt és vigyorgott. Na akkor bizonyíthetta volna be, hogy milyen tökös és lázadó.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:20:02

"Miért kell ezen idegeskedni??"

"ANIKÓ, HUGYOZZÁÁÁ'!!!" :D

dr. gernika 2011.03.23. 19:21:26

@frea: Én sem, még igazán főzni sem, csak egyszerűbb kajákat megcsinálni. De az elébb extra alaposan mostam a csirkemellet, megyek is nyiszálni. :D

lac64 2011.03.23. 19:25:28

@puspang: Érdekelne, hogy Anikó mikor ájult el, mert én azt láttam, hogy végigcsinálta a gyakorlatot.

Lone Starr (törölt) 2011.03.23. 19:25:49

@Gee Halen: @puspang: Ebben nem lesz egyezség. :)
Anikó mindig beleadott mindent az összes feladatba. Szinte mindig első-második lett (kivéve, mikor 9-es), és nem állt neki pofázni, hogy ő mekkora királylány. Annak a jó-közepes kamerának is úgy örült, mint egy kisgyerek. És ez jó hatással van a bioritmusomra (nemiségtől függetlenül). Aztán Éva elirigyelte tőle a kamerát, akár az osztályelsőséget is. Tény, hogy az ilyeneket MINDIG túlreagálja. Ebben nem vitázom veletek. Csak ez inkább okozat, mint ok, és Alekosz meg egy f@szkalap volt (megint).

csicserierika 2011.03.23. 19:25:53

anikó megint kezdi a histit, mint az elején, amikor Alek "meglökte". Abból is országos botrányt csinált.
Valóban nem várhat a tampon ? Röhejes Évával együtt.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:27:20

De most akkor Ani meg Évi öribari mgint akkor akkor?

csicserierika 2011.03.23. 19:27:26

@rianna: ok, értem. SSKK nem bírom nézni a neked valót. Én érzem magam kellemetlenül a sok idiótától :)

csicserierika 2011.03.23. 19:29:13

@Lone Starr: ja , faszkalap. Elszorította a hugyit, csakhogy hiszti kisasszony tampont cseréljen. Ugyan már !

Lone Starr (törölt) 2011.03.23. 19:29:28

@lac64: Szerintem Szandálka ájult el majdnem a biciklin (is).

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:29:58

"Ez direkt rám állt!"

Mindenki hülye, csak én vagyok helikopter.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 19:30:34

@lac64: amikor biciklizett 2 percet. Na jó, nem alélt el, de úgy folyt le a bicajról, hogy ketten szedték össze.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:30:39

@Lone Starr: Ő is. Anikó tekert négyet, aztán úgy kellett összekaparni a földről.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.23. 19:31:10

Ahhoz képest, hogy elvileg nincs sminkje, szépen ki van kenve a Boglya (meg, gondolom, a többi is, csak most őt mutatták közelről) ;P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 19:32:00

@Lone Starr: én most nem erről a hétről beszélek, a biciklis témához írtam az ájulást. Itt most nincs gond Anikóval, dolgozik rendesen.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:32:41

Víziaknának hívják a vízben lebegő "taposóaknát", Béci!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 19:35:14

@nyuszómuszó: Éva hetek óta nem mosta/mossa le magáról a sminket. Volt egy bejátszás, amikor valamiért hajnalban ébresztették őket, és közelről mutatták az arcát ébredés után és vastagon ki volt festve a szeme.

lac64 2011.03.23. 19:36:03

@puspang: Igen, egyszer rosszul lett. Többen megírták, legutóbb Albino, hogy sport közben akár rövid idő után is rosszul lehet valaki az erőnléttől függetlenül. Egyébként pedig szinte mindig jól teljesít, és most is csinálja, pedig Gigi is mondta neki, hogy nem lenne neki kötelező.
Egyébként meg Alek most valóban paraszt, a nyalása meg egyenesen gusztustalan. Katonáéknál sskk nem mondtuk egy társunkra, hogy ideje megszabályozni.

fran7 2011.03.23. 19:37:56

@lac64: Csak ha tényleg menthetetlen. De barátra akkor se.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:38:49

BAzmeg, Alekoszt a seregbe!

"...én mégis belementem, mert kötelességemnek éreztem."

Hát, én is szarul éreztem volna magam, ha rajtam kíül mindenki pancsol.

Lone Starr (törölt) 2011.03.23. 19:40:51

@csicserierika: Szeeegény Alekosz.
Én férfi vagyok, és örülök, hogy nem menstruálok. És van is némi empátia bennem a nők felé (ezért is). 2 percig visszatartani a hugyot, az aztán embert próbáló. Persze, nem kell tudnia, mikor jön Vér néni Anikóhoz. És az sem árt, ha Anikó megtanulja, hol a helye. Le köll baszni a hisztis kurváját! Nem ám dobni neki egy nyavajás "Mindjárt"-ot!
Kivételesen igaza van Bucinak: az egyik villalakó személyiséget cserélt. Sorry, de igenis faszkalap.
Én most kiszállok a tampon-pisi konfliktus elemzéséből.

rianna 2011.03.23. 19:41:24

@csicserierika: nekem állandóan változik a toleranciaszintem, a műsort is hol nézem, hol nem, vagy lehalkítom, stb. A Nekedvalót általában nem szoktam, de ma láttam kb. 10 percet, ebben volt a szakácsverseny.

Kivétel 2011.03.23. 19:42:19

Éva persze megint nem hibás semmiben.. milyen szemetek a többiek, hogy helyette és miatta szí....vnak és nem örülnek neki... Emellett hogy milyen egy életképtelen, béna nő... szégyen...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.23. 19:43:14

@puspang: Jó, modjuk Anikó is lefekvés előtt (értsd hajalban), gyönyörűen kifesti magát, de Évának most konkrétan hajszálvékony, erős voalakkal = frissen ki van húzva a szeme, és arcpír is van rajta!

Amúgy, azóta megnéztem, sem gigi, sem Aikó nincsenek most kifestve

Szóval vagy olyan ügyesen dugta el, és használja a festéket, hogy egy kamera sem látja, ami valószínűtlen, vagy azok a táskák annyira nem kameraképesek, hogy megijedt a retek és visszakozott ;PPPPP

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:44:33

@nyuszómuszó: Lehet nem akartak veszélyességi pótlékot fizetni a sminktükör mögötti kameramannak :D

csicserierika 2011.03.23. 19:47:58

@Lone Starr: én meg, ha nem vagyok túl átlátszó a nickemmel, ugye nő vagyok.
Akkor is hisztis pi..sa az Anikó, mert túl reagálta a dolgot, és nem először.
Hidd el egy tamponcsere nem másodperceken múlik, míg a pisinél sokat számít, hogy eléred az áhított helyiséget :)
Ennyi, befejeztem.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:49:47

Éva mit összeerőlködött, hogy találjon egy bűnbakot.

Albino Vernyul 2011.03.23. 19:51:54

Alek atment baromba... Mind a ket csaj kinyalta a segget, mert O beteg.. Onlineban latszott.. Egyik menstrual, megkerdezi, hogy mikor vegez, szarik valaszolni, ehelyett bunkoskodik.. A masik allitolag a legjobb baratnoje, meg szerelme, meg mit tudom en mi, erre Ot is basztatja.. Meg ha hulyesegeket csinal is, egy baratnak illik mashogy kozolni a dolgokat az illetovel.. Pfuuu...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:53:23

Valaki csináljon egy YouTube videót, amin össze van vágva a "legfelsőbb szinteken" monológ, meg ez!

Lone Starr (törölt) 2011.03.23. 19:54:45

Viszont most Évával szemben tetszik Alekosz megnyilvánulása. Tényleg, átállt magázásra... :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.23. 19:55:19

Hát, ez marha jó volt, kár, hogy vége lesz még a párbaj előtt

Lone Starr (törölt) 2011.03.23. 19:56:26

@Albino vernyul: Na jó, ez viszont vastagon igaz. Én így nem beszélnék még ezzel a kócbabával sem. Még a vv-börtönben sem (remélem).

fran7 2011.03.23. 19:57:08

Igaza van Alekosznak, csak Éva még el se gondolkozik semmilyen kritikán. Ezt talán Einstein megengedheti magának, vagy tényleg zseniális emberek, akik teljesen másképp látják a világot, de még bennük is van néha kétség.
Évának azért nem mondanám meg a véleményem, mert alkalmatlan a változásra. Így nem tudsz jobbat tenni, mint elviselni.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 19:57:21

Hát, fetrengek Alekoszon, ez totál kész!!!

ha fent lesz valahol torrenten ez a rész, linkelje már be nekem valaki!

Ilyen Alekosz csengőhangjaim lesznek. :D

-Sarq- 2011.03.23. 19:58:16

Éva és Alekosz minősíthetetlenek.

fran7 2011.03.23. 19:58:19

Megvan a La Fontaine mese a szatírról? Éváról szólt.

Albino Vernyul 2011.03.23. 19:58:32

@csicserierika: Nok tudjak legjobban furni a noket... Grat... Tudod egy kulturember visszaszol, ha kerdezik... Leszarta, hogy kerdeztek, aztan beszolva kivagtatott.. Ha ez neked tetszik, szinten grat..

Mme Chauchat 2011.03.23. 19:58:48

Jó estét, Alekosz elemében van, hiszen eleve szerepekből építi fel identitását a hétköznapokban, e katonáskodás voltaképpen a "jutalomjátéka": tét nélkül, védett környezetben teheti.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 20:00:04

Alekosznak ez való.

Ma futottam egy ilyen nevű munkakörbe, hogy "fejmosó".

Ez Alekosz szakmája.

-Sarq- 2011.03.23. 20:00:18

@fran7: Én is ezt mondtam az előbb a zasszonynak. Teljesen felesleges Évának magyarázni, több évnyi terrorral sem lehetne semmi fegyelmet és bajtársiasságot beleverni.

Kivétel 2011.03.23. 20:01:02

Hajítsa már ki valaki Évát onnan... lassan nézhetetlen miatta a műsor... forr a vérem tőle..

-Sarq- 2011.03.23. 20:01:46

@Mme Chauchat: Védett környezetben igen, csak az igazi való világban Alekosz lenne a sereg udvari bolondja.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 20:02:05

Éva még nem látott ilyen egocentrikus embert mint Alekosz. Azt hittem, masszív órákat tölt a tükör előtt minden nap, de ezek szerint mégsem.

Pink Floyd király!

fran7 2011.03.23. 20:03:09

@Mme Chauchat: Inkább ilyen helyen élje magát ki Alekosz, mint a Magyar Honvédség kiképzőtisztjeként.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 20:03:27

@Lone Starr: Vége a műsornak, bevágom a "Pulse" DVD-t a lejátszóba ;)

Kivétel 2011.03.23. 20:04:08

@puspang: egy ilyen sunyi, mindent megúszni próbáló, életképtelen hülye p...-tól mit vártok... kivele!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 20:04:45

Alekosz szerintem valami vírusról beszélhetett, amit egy filmben látott. Hol az antiszérum?

fran7 2011.03.23. 20:04:52

Alekosz elkezdi énekelni mindjárt: Allways look on light side of life. S viszik a Gleebe.

-Sarq- 2011.03.23. 20:07:01

Azt hiszem Alekosz tökéletes valóságként tudná megélni a II. világháború után évtizedekre a csendes-óceáni dzsungelben ragadt japán katona szerepét.

Egyébként miért nem lehet a műsor után bezárva hagyni a villában? A rajongói nézhetnék évekig, a Fókusz után lehetne napi kérdés, sms-ben szavazhatnának, mindekinek meglenne az öröme.

Albino Vernyul 2011.03.23. 20:08:25

Tudtam, hogy a hirtelen Aniko furok Alekoszosok.. Az isten kiadta a parancsot a riportszobaba, johet a tragyazas.. Azt a marha, kezdek felni..

fran7 2011.03.23. 20:10:43

@-Sarq-: Szerintem az Alekosz feleséget keres című műsort is csak azzal a feltétellel vállalja el, ha addig a villában lakhat.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 20:11:01

Alekosz feleséget keres:

"Csak akkor pihen, ha engedélyt kap rá, asszony!"
"Szabályos menetben megindul a konyha felé, ott rántotta elkészítését foganatosítja!"
"Közlegény! Testét felszánásra alkalmazza rajparacsnoka kizárólagos használatára! Parancsot teljesíteni... most!"

B.Andita 2011.03.23. 20:11:23

Sziasztok! Már nagyon régen olvaslak benneteket, és úgy döntöttem, ma jött el a napja a regisztrációnak.
Nem Éva a kedvencem, ezt előre mondom, de!
Amit csinálnak vele, az már tényleg tulzás. Tegyük a szivünkre a kezünket, ki nem verné pofán azt a két seggarc "kapitányt"? Szerintem olyan türhők, hogy az égbekiáltó. Most néztem ezt a mai összefoglalót és megállapítottam, hogy Alekosz is közéjük tartozik. Irritál.
Remélem Éva (ahogy ti hivjátok:Kazal) agyát nem önti el a szar, és nem tesz olyat, amiért kizárhatják.

Mme Chauchat 2011.03.23. 20:12:03

@-Sarq-: ..hiszen így éli az életét: mint akiről elfelejtkezett az Isten.

B.Andita 2011.03.23. 20:12:49

Szerintetek Alekosz volt katona?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 20:14:19

@B.Andita: Kezitcsókolom, a leírt szituációt hívják "hadseregnek". Létező kollektíva, ahol parancsokat osztanak arra kinevezett személyek, amiket kötelező teljesíteni.

Hihetetlen ebben a mai modern világban, de tényleg létezik ilyen.

foxglove (törölt) 2011.03.23. 20:17:34

Craig Ferguson mondta ezt (a Charlie Sheen-ügy) kapcsán:

"There was a mental hospital in London, it’s been there for a very long time. It started as a priory in I think the 12th or 13th century. Anyway, it’s called Bedlam. And what happened was, in the 18th century, people used to go along and pay money — they would pay a penny — and they would look through the peepholes of the cells. And they would look at the lunatics and they would laugh at them.(...)They didn’t know that mental illness is not funny.(...)I’m starting to feel a little bit like I’m paying my penny and looking through the hole and I’m not comfortable with it anymore."

Ezt a mai rész után azoknak küldöm, akik arra hivatkoznak, hogy "de Éva nélkül mit néznénk, ő csinálja a műsort".

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 20:18:21

Kapcsolgattam a tévét, a HírTV-n éppen egy pilótakinézetű gyerek magyaráz a líbiai légi hadműveletekről.

Volt valami flashback momentum, srác:

"Milosevics katapultált... kapitulált, elnézénst."

Ez feltette az Alekoszos dumákra a pontot mára. :D

fran7 2011.03.23. 20:18:43

@B.Andita: Én azt hittem Alekosz felveszi a Vanek stílust és ezzel kergeti őrületbe a kiképzőket. Mindenki odalett volna érte. Erre Éva előadja a sértett kislányt, mint akinek soha nem lett volna főnöke, aki még az óvó néninek se engedelmeskedett soha. Túlzásba esik, s várja, hogy ezzel egy kis szimpátiát kicsiholjon.

B.Andita 2011.03.23. 20:19:34

@Gee Halen: Nem hiszem,hogy a hadseregbe jelentkeztek volna... :-)

Tompó 2011.03.23. 20:19:55

Alekosz tényleg elmebeteg! Remélem Éva kitart és nem törik meg, ha nem renitenskedne mi a francot néznénk???? AZ erzsiék szánalmas savanyú képét??? Hajrá Évaaaaaaa

csicserierika 2011.03.23. 20:20:05

@Albino vernyul: túl reagálta és felfújta, ezért nem szeretem, amúgy tényleg nincs bennem női szolidaritás ilyen szempontból, mert tudom, hogy miről beszélek. Nem nagy ügy.
Én spec. nem szívesen borotválkoznék minden nap :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.23. 20:20:48

@B.Andita: A lehetséges nyereményért csinálják. Pénzért bármit.

Kivlov 2011.03.23. 20:21:29

reméljük, Éva kinnhagyja dzsörzét... :P

Frenk a hal 2011.03.23. 20:21:58

@Gee Halen:
aki hadseregbe vonul - a kinti létben - az vállalja is minden következményével együtt. de ez egy szaros játék, ahol megpróbálnak olyan helyzetet teremteni, mint egy seregben. ettől még ez egy játék. nem kedvencem éva, de simán tarkón csaptam volna azt a kopasz kretént ha az ágymatraccal fejbe dobott volna...vagy letoltam volna a torkán a vaságy keretét

B.Andita 2011.03.23. 20:22:02

@fran7: Hát, ha ezért csinálja, az enyémet kivivta. Nem tudom én mit csinálnék, ha ilyen szituba keverednék. Valószinű végig fogdában lennék :-)

inmemancsi 2011.03.23. 20:22:19

@Kivlov: reméljük fordítva lesz:)

rianna 2011.03.23. 20:22:47

Foglalja már össze vki 3 mondatban, mi történt, ma csak a kommentekből tájékozódom. Köszi:)

fran7 2011.03.23. 20:23:06

@foxglove: Sajnos sokan nem értik azt, amit Craig mond, s nem az angolt nem értik.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 20:23:58

@rianna: majd a többiek, mert telefonálás végett nem tudtam nézni. Szia Lábak:)

csicserierika 2011.03.23. 20:24:04

@Tompó: Éva simán életképtelen. Nem tud alkalmazkodni, és örökké kapaszkodót keres, akit most Ani testesít meg.
Azt pedig tudjuk mit jelent.

csicserierika 2011.03.23. 20:25:33

@Frenk a hal: mi értelme van egy katonás játéknak, ha elszabotálják?

smule 2011.03.23. 20:26:31

Undorító ez az egész katonásdi. Jellemző, hogy a falka ráront Évára. Nem veszik észre, hogy nem ő szívatja őket, hanem a két baromarcú. (No meg a csatorna.) Tudom, nem értetek velem egyet, de nekem Éva sokkal szimpatikusabb, mint a rá acsargó falka.

fran7 2011.03.23. 20:26:56

@B.Andita: Ha te szeretsz fogdában lenni, mint Vanek úr, akkor lelked rajta, de a bajtársaiddal ne szúrj ki. Évának úgy kellene csinálni, hogy ebből a többiek ne lássanak kárt.

Tompó 2011.03.23. 20:27:13

@rianna: Katonai hét! Az egész arról szól, hogy Éva egy renitens, szabályszegő( tényleg az:DDD) Emiatt mindig basztatják! A többieket meg Éva miatt megbüntetik, azok meg szívből utálhatják a nőt! Ezenkívül ma beszólók Évának sóóó is volt, ahol a bajtársak kedvükre alázhatták a törtető leányt! Röviden ennyi!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.23. 20:29:25

@csicserierika: De Mádai Vivien egy jó humorú, intelligens, szórakoztató, vidám jelenség, azt elismered!

Frenk a hal 2011.03.23. 20:29:51

@csicserierika:
te is leírtad a szót - játék. játszani lehet rendesen, normálisan, akár katonásdit is. én spec nem szeretem ha játék keretén belül tárgyakkal dobnak tarkón. pláne ha az egy matrac.

flanker 2011.03.23. 20:30:18

Az utóbbi hét böszmeségei

Voltak, akik sutba vetették azt, hogy nem foglalkoztak egyáltalán azzal... (Buci)
Az az olyan öntelt, elborult, akarni vágyó dolog, érted? (Béci)
Van egy olyan fegyvere, amit beszédnek hívnak (Gigi)
Ezt ne verd a szememre többet (Anikó)
A Gigiében van a legtöbb jav! (Éva)
Púltípus (Béci)
Megmutatja mellének teljes terjedelmét (Alek)
Kezd visszatérni a régi... kerékvágás (Béci-Anikó)
Most nagyon fel vagy fokozva (Buci)
Várjál meg rám (Éva)
Nem lesz olyan jellegű dolog, ami egymás közötti feszület lesz (Laci)
Készítettem neki egy virágformátumot (Béci)
Nem szívesen adnám ki a kezemből..., de az orrára rendelkezésére bocsátom (Alek - beszédtanárság közepette!)
Torkomon éreztem a gombócot (Jerzsy)
...rájuk lettek szólva (Laci)
Csakhát azér ott a másik oldal is azér, hogy azér hát azér nagyon vonzó azér az édesség (Alek)
Néhány mérsodperc múlva ez is kiderül (Balázs)
Kezének ujjai lágyan simítják a kecske szőrének bőrét. (Jerzsy)
Mer a poén tényleg akkor poén, ha poénra csináljuk (Laci)
Ne szólj szám, nem fáj... ... fej! (Laci)
Egy játékról van szó és olyan unaktív vagy, mint állat! (Béci)
És ami a jókedvet még fotózta (Lilu)
Mi az az uhu? (Alek)
Azért jöttünk, hogy segítsünk... már ami tőlünk kifér (Laci)
Törhetem a nemlétező agyam (Laci)
Nem fogom leégetni magam (Éva - itt ugyan teljesen helyes a mondat, de hogy
ez a hajó milyen régen elúszott, Évikém, arról már a Gilgamesh eposz is beszámolt...)
Nemcsak egy feladatba kell elmondani azt, hogyha valakivel problémád van - ez a velem kapcsolatos dolog -, hanem hogyha valakiben, ha egy barátodban zavar valami, akkor ne egy feladatból tudja meg azt a dolgot, mondjuk, ami zavar benne, hanem hogyha tiszteled annyira a barátodat, akkor mondd el
neki, mi zavar benne és ne egy feladatból tudja meg! (Éva)
A Béci szeret kutogatni a más dolgában (Éva)
Egyszerűen besokallt ebből! (Anikó)
Ha besokallt belőlem, akkor barátkozzon veled! (Éva)
És aztán ők szétosztják a rászorultak közül (Balázs)
Nem találok olyan magyar szót, amit erre ki tudnék fejezni, pedig a magyar az egyik legválasztékosabb szó (Laci)
Nem fogom lecsicskulni (Éva)
Rólad kapcsolatban semmit nem mondtam! (Éva)
Én a mi kettőnk bizalmát, a bizalmas viszonyunkat mindig bizalmasan kezeltem (Alek)
Percről percig (Jerzsy)
Aki nem zsarnoskodó, annak miért írjam be, hogy négyesen zsarnoskodik, amikor még nem láttam, hogy zsarnotos... zsarnokoskodott volna (Béci)
Hajtsák végre a percet... öt percet (kiképző gyökérzet)
Nem bírom a feszültséget hallani (Gigi)
Fordítva ütött vissza ez a kis labda... mulatság (Gigi)
Maga miben különbözik, mint a többiek? (kiképző gyökérzet)
Anyu biztos örült, hogy így kinyilvánítottad (Béci)
Arcrezzenéstelenül nyomom (Jerzsy)
Élesíteni kell a fegyvert őrmesterkedés közben? (Anikó)
Karasnyikov (Anikó)
Nem egy igazi _pisztolyról_ beszélünk (Gigi)
Éva... hogy kirohant magából (Gigi)
Ilyenkor mindig kijön a fehér foga neki (Gigi)

B.Andita 2011.03.23. 20:30:45

@smule: Köszönöm, pont én is ezt gondolom.

Bogi és Burkó 2011.03.23. 20:30:58

Ezek szerint " A következő utasításig a hálókörletben tevékenykedik " kiváltja a " takaroggyá' gyerekem a szobába és gondolkodj el azon, hogy mit csináltál" fordulatot is. :)

még nem olvastam végig, de ezen nagyon röhögtem.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 20:31:31

@Peter_Cs: Peti, ne már...az Éva-szeretéseddel semmi gondom, de már a Mádai Vivien is????

Tompó 2011.03.23. 20:31:47

@csicserierika: Miért kellene alkalmazkodnia???? Ez egy EGYÉNI játék bármennyire is nyomják ezt az ostoba csapatjátékos szöveget!!! Ennek itt helye nincs!!!! Nem vagyok egy egoista, önző, de én is leszarnám a többieket! Ezt mindenki magáért vállalta be, nem azért hogy az ellenfeleinek megfeleljen!!!

flanker 2011.03.23. 20:32:04

Hopp, egy elszaladt!

diatetikus (Béci)

fran7 2011.03.23. 20:32:18

@smule: Tudod ez olyan mint a tornaóra. A legtöbben nem szeretik. De sokan rájönnek 30 évesen, hogy valamit sportolni kellene, s utána olyan edzéseket csinál meg, amit a gimiben a háta közepére se kívánt. Most meg fizetnek érte. Olyan tanároknak, edzőknek, akikhez képest az itteni kiképző tisztek jóságos nagymamák. Egy kor felett belátod egy kis fizikai kiképzés akár élvezetes is lehet. S ez fejben dől el. Én ezt hiányolom Évában. Alek meg hozza szociopatát, aki érzelem nélkül vált viselkedésmintát.

csicserierika 2011.03.23. 20:32:23

@Peter_Cs: ki beszél itt Vivienről? Nekem a Bence tetszik jobban, szerintem tehetségesebb. Én a vendégekről beszélek és a stílusukkal van bajom.

B.Andita 2011.03.23. 20:33:17

@fran7: Éva bármit csinál, ráugranak a többiek, meg az a két nemtommi. Béci folyamatos kacagásáért nem volt bünti, csak rászóltak. Vagy volt? Azt nem láttam, bocsi.

csicserierika 2011.03.23. 20:33:34

@Frenk a hal: buksi simogatós, gügyögős jobb lenne? Ugyan már. A játék komoly dolog :)

Tompó 2011.03.23. 20:34:52

@flanker: Kazinczy forog a sírjában:DDD

Frenk a hal 2011.03.23. 20:35:04

@csicserierika:
pont ezért komolyan becsavartam volna a kopasz kretént a gumilepedőbe

IDEyoda 2011.03.23. 20:35:11

Eddig mélyen Alek drukker voltam, de ma őszintén elképeszett a gerinctelesége, ahogy bemártotta a szövetségesét. Vagy bárkit.
Vesszen Alekosz!

csicserierika 2011.03.23. 20:35:42

@Tompó: ez így is van, csak jelen esetben Éva abszolute önző, mert a kollektív büntetésre is szarik. Ennyi önkontroll azért lehetne. Szerintem maga alatt vágja a fát. Ha egész héten ilyen lesz, még Jerzsi ellen sem fog visszamenni.

fran7 2011.03.23. 20:36:29

@Mme Chauchat: Ez az album, szám akkor a már emlegetett műintézményről szól? Ideje újrahallgatnom ezt a számot/Albumot.

IDEyoda 2011.03.23. 20:38:43

@smule: Én éppen így gondolom. Az önálló értékrend nélküli, buta embereket sajnos ennyire könnyű manipulálni.

frea 2011.03.23. 20:39:24

@B.Andita: Az a túlzás, hogy majd 30 évesen lázadó kislánynak akarja eladni magát.Megtehetné, ha nem a többiek szívnának miatta. Nem őszinte, csak egy idegbeteg nő, aki megfulladna, ha egyszer megtartaná a hülye véleményét. Erre a típusre mondta a dédi, hogy ha meghal, külön kell eltemetni a nyelvét.

flanker 2011.03.23. 20:40:08

Néhány megjegyzés a fentiekhez és úgy általában:
(egy heti kihagyást pótoltam be a mai napon, talán megbocsátható, ha nem olvasom vissza a hozzászólásaitokat,
így biztos lesz benne oylasmi, amiről beszéltetek már.)

Alekosznak nem élő és gondolkodó emberek között, hanem a Guinnessben (mondjuk legsötétebb alagsorában) lenne a helye az egy mondatban előforduló "azér"-ok birtoklásáért a napi böszmeségei mellett. Hála Istennek a többiekről lassan lekopik az "úgymond" és az "idézőjelben", de ő töretlenül, rendületlenül nyomul az azérjaival.
- - - - - - - - - - - - -
Alekkel egyébként nem az a baj, hogy "kígyót melengettünk a keblünkön", hanem hogy egy ártalmatlan, nyelvnyújtogató kis gyíkot "kígyóvá melengettük". Értem ez alatt azt, hogy nem lett sorozatosan, rendszeresen ÉS ERŐTELJESEN a helyére téve és így szabadulhatott el az Alekosz-szindróma.
Most is pl. a margarinos kérdésnél inkább a "hagyd rá", "nem olyan nagy ügy" volt a reakció ahelyett, hogy "Te vadbarom állat, fogd már be! Ki mondta neked, hogy te mindenről tudsz mindent és szaktekintélye és főtudora vagy a létező összes témának?
A dietetikus is (akit amúgy darabokra szedtem volna a baromságai miatt, ha ott vagyok bent...) mit mondott neki?
-Kihatással van a hangulatukra.
-Nagyon szépen megfogalmaztad!
Ahelyett, hogy:
Te kis tudálékos pöcs, nincs olyan, hogy "kihatással van rá", hanem csak "hatással van"!
És mindenki joviálisan bólogat hozzá és adja alá a lovat.
- - - - - - - - - - - - -
Én amúgy a jellemfejlődés és emberek képzésének nagy híve vagyok, de időnként egynek kell(ene) szenvednie a sokak miatt - őt pl. bezárnám valami kis nyugodt helyre, ahol ellehet magának, de a külvilággal való kapcsolat MINDEN lehetőségét
megtagadnám tőle.
Saját (és Magyarország) érdekében.
(Lipótmező jut eszembe alkalmas helyként.)
- - - - - - - - - - - - - - -
Jerzsy "Az első csecs, amit fog a villában" beszólása állati nagy volt, nekem nagyon tetszett, majd leestem az ágyról.
Ám ha a villában vagyok, azért vissza tudtam volna neki szólni, hogy: "Igen, de csak az asszonyodé után!" Ugyanis ha emlékszünk, akkor a fürdőruhás fényképeszkedés közben Alek kétszer is letaperolta Gigi bal oldali emlőjét.
(Persze most tovább nézve már láttam, hogy javított ő is, de ha már leírtam, nem húzom ki. Arra viszont kíváncsi vagyok, hogy ő kiről is tud, ki lehetett az első? [Mert mintha Évát is letaperolta volna később.]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ÖF 03.16. Második szegmens, 7m 29s
Azóta is próbálom úgy reprodukálni a "szeretni" szót, hogy közben kidugjam a nyelvem, de nem megy. Anikónak viszont gyakorlás nélkül is. Ez lenne a bajai akcentus? :-)
[szeret-ni - méghozzá mintha az elválasztójel helyén dugná ki!]
- - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Éva: A seggemet ne mutassam meg?
Alek: Isten őrizz, azt ne!

Na, ezért a beszólásért hajlandó vagyok 2, BÁRMELY böszmeséget megbocsátani Aleknek.
(Azokon kívül persze, hogy megszületett és hogy rá lesz szabadítva Magyarországra. Mert ezeket SSKK nem vagyok hajlandó.)
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Amúgy érdekes, hogy Alek és Éva nagyon jól látják (persze hogy jól látják - együtt élnek!) egymás hibáit, még akkor is, ha sajátjaikkal szemben elképesztően vakok. Javasolnám petercs és csicserierika kommentelő kollegáknak, hogy ha kedvenceik fikázását tőlem (tőlünk) nem fogadják el, akkor legalább a tapasztalt, mindent látó villalakó kollagáktól
fogadják el! [Már persze ha szeretnék a korrekt viselkedés látszatát fenntartani.]
- - - - - - - - - - - - - - - -
Azt a büdös mindenségit neki!
Hallgatom Éva és Anikó (egy főiskolát végzett, elméletileg művelt ember és egy magyartanár beszélgetését és
visszakívánom Zsuzsit és Szandikát a villába!
Mi folyik itt - a jószándék hete MELLETT most a továbbtanulás ELLEN is kampányolnak titokban????)
- - - - - - - - - - - - - - -
Alek és Éva: két beteg ember, akik egyre nagyobb, szánalommal vegyes taszítást váltanak ki belőlem.
Két beteg ember, akik egymásból is a rosszabbat hozzák ki, és akik pechjére nincs senki bent a villában (persze nem is erre való az), aki segíteni tudna rajtuk.Az ő betegségükön az egész villalét csak ront, s ezért (profitáljanak bármennyit is ebből az egészből) csak sajnálni tudom őket.
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Mikor van végre egy alkalmas pillanat, konfliktustól mentesen, amikor nyugodtan, meghitten tudnak beszélni, akkor MIÉRT kell Anikónak azt mondani, hogy "Éva, nem kell, hogy változz"???? És ugyanazzal a lendülettel elmondja, hogy nem fognak mindig megbocsátani neki az emberek, hogy elidegenít magától barátokat - tehát elvileg mégis változtatnia kell!
Persze mit is várok Anikótól, hisz magát sem volt képes megvédeni Alekosztól...
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Na tessék, itt is van!
Minthogy nem szokta meg, hogy leoltsák, hogy leoltható, ezért most meg is issza Anikó a levét az Alek-pátyolgatásnak.
A lány az űrből kritikája alatt Aleket ki sem lehetett lökni arról a pályáról, ahova ő belőtte magát - hiába hívták föl a figyelmét, hogy szó sem volt ROBOTIKUS műelemről, csak mondja a magáét és mondja és mondja...
Egyre szánalmasabb és idegesítően szánalmasabb figura.
Aki itt szórakozás-faktort emleget, az maga is gyanús most már nekem. Tízből kilencszer szó sincs semmiféle
szórakozásról - még itt kint sem, hát még akkor hogy érezhetik ott bent. Az lesz a csoda, hogyha ALEK éli meg élve
a végét.
Talán azért is "hozták ki" Szandikát, mert ő aztán elvágta volna a torkát egy rosszabb pillanatában...
- - - - - - - - - - - - - - - - -
Gigi amúgy ha kicsit többet beszélne egybefüggően, kenterbe verné Alekot az egy főre jutó böszmeségek terén...

Oszika 2011.03.23. 20:40:45

@smule: Teljesen egyetértek veled,nem veszik észre, hogy ők maguk kényszerítik ki maguknak a büntetést azáltal, hogy Éva arcába mondanak olyat, hogy sunyi, stb, meg amit Alek is csinált! Szivatja a barátját, pedig ő is tudja, hogy nem tud magán uralkodni, főleg, ha ilyen szemét módon igazságtalan vele.

lac64 2011.03.23. 20:41:35

@-Sarq-: Nem biztos, sajnos találkoztam hasonló tisztesekkel. Az életben senkik, akik kaptak egy krumplivirágot és ezzel hatalmat, ettől kezdve a saját barátaikat is hülyére szívatták. Az ilyen emberek alkották akkor a sereg alját.

fran7 2011.03.23. 20:42:04

@B.Andita: Ebben igazad van, de ez Éva személyiségének kettőssége. Kiprovokálja az emberek negatív reakcióit, közben meg kapaszkodna valakibe, aki mindenben mellette áll. Voksán Virág mondta, hogy rá is akaszkodott volna, mert szeretné, hogy ismert ember legyen, s dicsekedhessen ismert emberekkel. Szerintem, ha ez a célja lenne egyszerűbb útja, de azt meg Békéscsabán is megtudta volna valósítani. Azt meg soha nem ismerné be.

flanker 2011.03.23. 20:42:11

@Tompó:
Könnyű Kazinczynak.
Neki már semmi sem fáj.
Megkockáztatom, még Alek sem...

Tompó 2011.03.23. 20:42:23

@csicserierika: A többiek még élvezik is a kollektív büntit, lehet hangosan utálni, becsmérelni, szidni Évát!!! Egyébként (szerintem) akkor fogja a párbajt Éva megnyerni, ha az rtl azt akarja!!!! Az elmúlt időszakban nekem úgy tűnt, a csatorna tudatosan nyomja a szegény, hányatott sorsú Erzsikét a dőntőbe vezető rögös úton!!!!

K Tomoceusz 2011.03.23. 20:42:32

A legszebb bolgár emlékeim ugrottak be a mai öf-ról. Anikó és Alek térdizülete még hajlik, de a többiek gugolása kegyetlen kategória. Mint egykor a tengerparti lábnyomos klotyóban, terpeszt, roggyant, egyensúlyoz és céloz.

smule 2011.03.23. 20:44:05

@fran7: Azt hiszem, nagyon félreértettél. Egyáltalán nem a fizikai része amit Éva nem vállal. Itt arról van szó, hogy két ember ráuszítja a többit. Igaz, így kialakul valamiféle közösség közöttük, de milyen összetartás ez? Ami abban nyilvánul meg, hogy közösen gyűlöljnk valakit? Azt értettem, hogy a katonaságnál meg akarták törni az Éva féle embereket, de itt mi értelme van? Hidd el nekem, hogy nem a fizikai megterhelés a probléma...

flanker 2011.03.23. 20:47:49

@Mme Chauchat:
Keziccsók!
Mi ez a nagy bátortalanság? :-)

És honnan jöttek elő egy hét alatt ezek a sok újak?
És hová tűntek a régiek?
És egyltalán - mi folyik itt??? :-)

Tompó 2011.03.23. 20:48:11

@flanker: Szerintem az ő kozmikus böszmeségeit még a túlvilágon is érzékeli:DD

B.Andita 2011.03.23. 20:48:41

@frea: Évát, vagy bárkit miért kellene érdekelnie, hogy ki sziv miatta? /Bár szerintem nem direkt csinálja, hogy szivassa a többieket./ Ez nem egyéni játék?

K Tomoceusz 2011.03.23. 20:48:41

@flanker: Én csípem a tudálékos a pöcsöket. A bejegyzésed is hibátlan volt.

fran7 2011.03.23. 20:48:45

@Tompó: Ha ismernéd az említett úr remek természetét, akkor ezt külön kívánnád neki. Mondjuk Kazinczy megfelelő lenne Villalakónak, a kufsteini börtönévek alatt fejben megírta az önéletrajzát.

Kora Délutáni Kornél 2011.03.23. 20:50:51

Emberek!

Csak nekem tűnt fel, hogy a parancsnok néptársak mennyire köcsögök, főleg a nemkopasz? Szerintem ezek nem is katonák, hanem biztonsági őrök.

Szerintem a villalakóknak nem volna kötelességük elviselni ezt az alázó szöveget.

KDK

csicserierika 2011.03.23. 20:51:06

@flanker: engem ez a permanens Alek-gyűlölet elgondolkoztat, ezért nem tartom figyelemre méltónak szómenéseidet.
Én látok mindenkiben jót is, rosszat is, de kedvencem egy van, és bocsáss meg, de hagy ne érezzem ezért rosszul magamat.
Alek legjobb lépése az életben, hogy jelentkezett erre a műsorra és az rtl is érzi, hogy mézesbödönbe nyúlt.
Mindegy, hogy mennyi időre és hogy fogják felkapni idekint, de az élete biztos, hogy jobbra fordul, aminek örülök.
torok elvágás, kreténezés nem elegáns.

Tompó 2011.03.23. 20:51:37

@fran7: Mármint kinek a remek természetét?? És mit kívánnék neki? Bocs, elvesztettem a fonalat:DD!!

Mme Chauchat 2011.03.23. 20:51:43

@flanker:
a bátortalanság?
"Vad, habzó nyálú tengerek
falatjaként forgok, ha fekszem,
s egyedül. Már mindent merek,
de nincs értelme semminek sem."

inmemancsi 2011.03.23. 20:52:11

@flanker: hu ez szép hosszú, de tényleg az a gáz, hogy ezt a két nebáncsvirágot (Alekoszka+Évike) nem tudták helyrerakni, kintről meg kapják az olyan véleményeket, mint ahogy itt is olvasni néhány embertől..

fran7 2011.03.23. 20:53:03

@smule: Én értelek, csak a viszonylag normális emberek ilyen helyzetben megkeresik azokat az indokokat, ami miatt elvégzi a feladatokat. S közben lehet olyan helyzetet találni, ahol megmutathatja az egyéniségét, humorát, lázadását. Ha meg túlmennek a kiképzők egy határon, akkor lehet keménykedni.

Mme Chauchat 2011.03.23. 20:53:23

@flanker:
mi folyik itt?
"Mélységes mély a múltnak kútja"

Mme Chauchat 2011.03.23. 20:55:56

Akárhogy is, de csak-csak normális reakció, ha a kényszer(ítés) ellen tiltakozik valaki s jól-rosszul jelét adja az ellenérzésének... A riasztó inkább az, ha ebben a kényszerítésben (elkövetőként és elszenvedőként) örömét leli!

Tompó 2011.03.23. 20:56:01

@csicserierika: Nem fog jobbra fordulni az élete!!!! Ez biztos!!!!!!!!! Ideig-óráig felkapják, mindenki sztárolja, celeb lesz!!! De igazából nincs benne semmi, ezért egy idő után el fogják dobni mint egy darab rongyot!!!! Ez pedig egy ilyen egyszerű embert földhöz fog vágni!!!!! És rosszabb lesz neki mint volt a műsor előtt!!!!

fran7 2011.03.23. 20:56:45

@Tompó: Kazinczyét. Irodalomszervezőként elég nagy despota volt. De a kedvenc történetem, hogy a feleségéről akart írni egy verset, de romantikusként csak szép alanyt választhatott volna műve tárgyának. Dilemmája az volt, hogy az ő csúnya feleségéről miképp írhatna verset, ha annak tárgya csak szép lehet. Akkora az asszony már szült neki elég sok gyereket.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 20:56:49

Mivel a héten nem vagyok sose olyan helyzetben, hogy nyugodtan nézzem a kibaszott öfit, szavazásra bocsátom.
Igent vagy nemet kérek.

Szerinted köcsögök a kiképzők és miért pont a Junior?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 20:57:36

@smule: én nem érzem ráuszításnak ezt a beolvasósdit. Szerintem s.s.k.k. nem lett volna egyiknek sem lehetősége ezeket a dolgokat így elmondania az Évának, mert az úgyis túlordította, leköpte, pofánvágta, stb. volna őket, mint ahogy tette, ígérte eddig is. Vagy nagyon jól átlátja a dolgokat a két fószer, vagy az rtl utasítására tették, de ez volt az egyetlen lehetőség arra, hogy korlátozzák Évát, amíg a többiek elmondják a véleményüket róla, a nézők nagy örömére. És hát egyértelmű, hogy itt nem csak a katonai teljesítményét díjazták a társai.

Tompó 2011.03.23. 20:59:07

@fran7: Jaaa, köszi:DDD Bevallom(szem lesüt) nem ismerem Kazinczy életét...

flanker 2011.03.23. 20:59:18

@csicserierika:
engem ez a permanens Alek-gyűlölet elgondolkoztat, ezért nem tartom figyelemre méltónak szómenéseidet.

Jogod van hozzá, azt teszel velük, amit akarsz. Egyszer ugyan már elmagyaráztam neked, hogy gyűlöletről szó sincs, az egészet meg többször is elmagyaráztam.
De nekifutok még egyszer, aztán felteheted a padlásra a többi közé:
A múltban a legtöbb Éva- és Alek-oltó
megjegyzésem válasz volt egy-egy (vagy épp több) kritika nélküli és elragadtatott imádó megjegyzésre. Én ezzel járultam hozzá az egyensúly megteremtéséhez.

Természetesen nekem szómenéseim vannak, nektek pedig megfontolt, alapos értékítéleteitek. Én mit kezdjek ezzel a hozzáállással?

Én látok mindenkiben jót is, rosszat is, de kedvencem egy van, és bocsáss meg, de hagy ne érezzem ezért rosszul magamat.
Legyen a kedvenced, de amikor csak a jót látod benne és soha nem akarod elismerni a parasztságait(amit a legtöbben azért elég szépen észrevesznek), akkor te sem tűnsz valami korrekten pártatlannak.
Érdekes: az Éváét te is nagyon jól észreveszed, pétercs meg az Alekoszét.
Idnként cserélhetnétek legalább...

>torok elvágás, kreténezés nem elegáns
Ugyan már. Téynleg ez a legjobb, amivel elő tudsz rukkolni????

Mme Chauchat 2011.03.23. 20:59:51

@puspang: nem tudta a "kritikáit" Alekosz mint önmaga elmondani: szerepbe kellett bújnia hozzá

fran7 2011.03.23. 21:01:58

@puspang: Pontosan, Éva nem hallgatna végig egy ilyen monológot. Még az apjának is azt mondaná, hogy te nekem nem mondhatsz semmit. Szerintem nincs egyetlen olyan barátja, aki megmondhatta volna neki a valódi véleményét. Mert annak a fejét is leüvöltené, a második mondat után.

flanker 2011.03.23. 21:02:22

@Mme Chauchat:
Az a baj, hogy nemcsak a múlté, de a jelen hülyeségéé is.
És ezen még a költészet katarzisa sem segít...

Tompó 2011.03.23. 21:02:44

@puspang: Hát akkor az megint a "többiek" szánalmas mivoltát erősíti, hogy csak így tudják elmondani a véleményüket Évának!! Nem kell bárgyú, muja, pálottszájú bamba birkának lenni!!!!:DD

Mme Chauchat 2011.03.23. 21:04:18

@flanker: dehát a hülyékre szükség van!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 21:05:02

@Mme Chauchat: igen, végig az volt az érzésem, mintha A. teljes átéléssel alakítana valami filmszerepet!
És esküszöm, olyannak láttam a tekintetét kívülről, mint Swarzinak Terminátorként belülről; a megfelelő szerepek, epizódok, idézetek bukkantak fel belső látómezejében. :D

Nem tudom, ki írta fentebb, de a II.vh-s japán katona hasonlat is nagyon király volt rá.

csicserierika 2011.03.23. 21:05:13

@Tompó: kizárt dolognak tartom, uis bármilyen hihetetlen, de meg van a magához való esze. Benti társait is jól látja. Éva fog meghasonulni, ha mégsem jön be a média karrier.
Alek amiért bement, azt meg fogja kapni az első éjjel :)

flanker 2011.03.23. 21:05:39

@inmemancsi:
És az a baj, hophgy tényleg még azt sem veszik észre, hogy kedvencüknek tesznek rosszat. Mert ha bármelyik is megnyeri, kap pénzt, műsort, menő életet, vagy bárhogy profitál az ismertségből, celebségből, az a jellemfejlődésüknek, emberré válásuknak éppenséggel inkább az akadálya.
Permanensen belebetonozzák őket ebbe az állapotba. És aztán legurítják őket a lejtőn...

fran7 2011.03.23. 21:06:35

@Mme Chauchat: Állítólag Gibson hódos filmje is ilyen lesz. Néha ez az egyetlen út. A finnugor népek ezt a Medve ünnepen gyakorolták. Egész évben senkinek semmiért nem szóltak. De a három vagy négy napos medveünnepen: Bárki bárkit kifigurázhatott és senki nem sértődhetett meg. Ilyen típusú pszichodrámákkal oldották meg a nevelést. Szerintem ez a leghatékonyabb módszer. de a mai világban nehezen megvalósítható.

sogeking 2011.03.23. 21:06:56

@flanker: ez a műsor nem a jellemfejlődésről szól:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 21:08:08

@Tompó: jogos! De ezzel csak az a gond, hogy abban az esetben rohadtul elszabadulnának az indulatok, valaki tényleg bemosna az Évának egyet - vagy ő döfné a másik torkába a szempillaspirálját. :D

inmemancsi 2011.03.23. 21:08:18

@csicserierika: Hát nem hiszem, helyette nem tudnak dugni:)) őneki meg nem nagyon mehet a dolog a látottak alapján

smule 2011.03.23. 21:09:02

@fran7: Megpróbálom más oldalról megközelíteni. Ez a játék arról szól, hogy akit nem szeretnek a társai, azt kiszavazzák. Most bement hozzájuk két ember, és olyan helyzetet teremt, amelyben a társai óhatatlanul meggyűlölik azt, akit odadobnak eléjük. Ez az egység, amit így elérnek, kizárólag a gyűlöletre épül. Nem is beszélve arról, hogy ez a játék kimenetelét is befolyásolja. Nem vitatom, hogy "áldozat" szerepére mindenképpen legakalmasabb Éva, de valakit (akár Alekoszt is) mindenképpen ki kell választani, hogy a többiek "csapatot" alkossanak. Ami azért is érdekes, mert, mint tudjuk, a végén csak egy marad.

flanker 2011.03.23. 21:09:14

@Mme Chauchat:
Igen. Sajnos.
Bill Maher mondta ezt egyszer (Paris Hilton kapcsán, de az egész celebségre vonatkozik) (vagy valami ilyesmit):
Én nagyon örülök ezeknek a tabloidoknak, meg a bennük levő sok hülyének. Hazajövök egy 12-14 órás munka után, agyon vagyok hajszolva és beledöglök az ágyba, de ha csak két percre is kinyitok egy ilyen újságot, garantáltan instant felsőbbrendűnek érezhetem magam.

redhaven 2011.03.23. 21:11:08

lehet,csak én látom így,de túlpörgették a műsort,olyan márc közepén abbahagyhatták volna.
lassan egy kedvenc sem lesz,ha belegondoltok mindenki egyforma már.
mire eljő a vége,igazából senkit nem fog érdekelni,hogy ki visz mindent.
csak vigye már.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 21:11:30

@flanker: ez nagyon jó. Használni fogom:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 21:11:33

Azt meg tudja valaki mondani, hogy a végén mit mondott Alekosz Évának az ágyon?

flanker 2011.03.23. 21:11:53

@Tompó: Hasonlóan látom.
(Holott "permanensen gyűlölöm")
Az érdekes az, hogy legnagyobb drukkerei ezt nem képesek belátni.

Mme Chauchat 2011.03.23. 21:12:10

@fran7: A képmutatásra nevelés, úgy tűnik, "finnugor" vonás...:)Megy ez, napjainkban is. Érdemes lenne megnézni a szívbetegek, daganatosok számát az efféle társadalmakban, ahol el kell fedni, amikor probléma van, majd egy megbeszélt időpontban (flash mob) kiadni azt...A stressz nem jelenti be előre magát: arra hogyan készítünk fel? Elfedéssel?

flanker 2011.03.23. 21:13:28

@Ayesha:
Nekem se több, se kevesebb.
De Bill Maher számlaszámát meg tudom adni, ha neki fizetni akarsz. :-)

Tompó 2011.03.23. 21:14:33

@puspang: Én nem bánnám, ha lenne egy hatalmas bunyó, szétvernék a villát és végre vége lenne ennek a szarnak!!!! Utálom!!!!! Meg magamat is, hogy nézem!!!:DDDD

Mme Chauchat 2011.03.23. 21:14:57

@flanker: mért sajnos...?Egy rakat dologról fogalmunk sem lenne nélkülük - nélkülünk...Az idézet pontos, annyival kiegészíteném: a hasznos hülyék kellenek!

inmemancsi 2011.03.23. 21:15:03

@flanker: nemtudom, nekem inkább az az érzésem, hogy akár az itt kommentelő elfogult Éva és Alekosz természetéért rajongók sem ismerik be, hogy szórakoznak csak rajtuk - pedig ez nem baj, ez egy ilyen műsor -, hanem a baromságokat, önzőséget, butatságot, lustaságot stb. próbálják meg igazolni abban a kedvencükben, akitől a való életben való találkozáskor úgy menekülnének, hogy a lábuk nem érné a földet

fran7 2011.03.23. 21:15:56

@smule: Itt csak arra tudok utalni, hogy a VV szabályrendszere mindent a szavazók kezébe tesz, s ezáltal egyedüli játékra készteti az embereket. Míg más realitykben a játékosok döntenek a kieső személyéről. Ezért nem jönnek létre csoportok igazi kohézióval, s aki kívülálló nem biztos, hogy veszíteni fog, mint a legtöbb realityben. S ezért a veszekedéseknek sincs igazi tétje, hiszen az számít, amit kívülről látnak. Könnyebb a két tisztnek engedni, mert Évát is ezzel tudjáklehetetlen elfogadhatatlan helyzetbe hozni. Ezért viselkednek így. a kiképzők taktikája és az ő céljaik egybeesnek. Szerintem Alek is ezt ismerte fel.

Mme Chauchat 2011.03.23. 21:16:11

@redhaven: ...mi több: a műsort el sem kellett volna kezdeniük!

Bogi és Burkó 2011.03.23. 21:16:55

@Mme Chauchat: szeretem a gondolataidat, mme! :)

csicserierika 2011.03.23. 21:17:04

@flanker: na ezt inkább a pincébe viszem le :)
Ha egyensúlyt szeretnél tartani, akkor gyere ide az Alek és Éva klubba, mert aránytalanul kevesen vagyunk.
Látom a hiányosságait is, de ez emberibbé teszi a szememben. Azt látom, hogy ő a legnyitottabb a társai felé, csak mostmár falakba ütközik (by Ildi), mert a többiek ki vannak akadva a népszerűségétől, ami ellen nem tudnak mit tenni . Figyeld meg ha valakin rajta lesz a kendő, újrarendeződnek a benti kapcsolatok. Fognak még haverkodni vele, keresni a társaságát.
Az elegáns szó helyett mit javasolnál:

IDEyoda 2011.03.23. 21:17:54

@sogeking:
Szervilisen és készségesen megszivatásra ajánlotta a szövetségesét annak háta mögött. Sajnos igaz amit mások is írtak már, ez a katonásdi nagyon fexik neki, viszont nem áll jól. Kifejezetten aljas volt, ráadásul ebben a helyzetben még akkor is ki kellett volna mellette állnia, ha történetesen épp akármiért haragszik rá.

Ez nem egységbe kovácsolódás, hanem oszd meg és uralkodj. Ezeket a faszparaszt kiképzőket pedig legalább a villában egyelni kéne (hajrá Éva!), ott úgysem nyúlhatnak hozzájuk.

Persze, tudom, csak egy győztes lesz, de ezzel a tempóval mégsem ő, remélem.

Tompó 2011.03.23. 21:18:17

@flanker: Pedig minden úgy fog történni, ahogy leírtam!!!! Ezer példát láthattunk már rá!!!!! Intelligencia kell, hogy az ember ilyen dolgokat megfelelően jól, a helyén tudjon kezelni, s mint kiderült a többség abban(iq)deficittel küzd.:DDDD

fran7 2011.03.23. 21:19:24

@Mme Chauchat: Szerintem az a három négy nap, amíg szembesítették egymást a legkegyetlenebb módon is akár a másikat a negatív tulajdonságaikkal, tette őket alkalmassá az együttélésre. Mert ha nem esett jól, akkor önként könnyedén változtattak viselkedésükön.

flanker 2011.03.23. 21:20:06

@sogeking:
Az igaz ugyan, de nem légüres lélki térben történnek a dolgok, mindennek meglesz a következménye.
Ha Éva most azt látja, hogy ezzel a viselkedéssel elmehet a fináléig, ha ezt díjazzák az emberek, akkor szerinted ki fogja megállítani kint 5 év múlva, ha addig pénzt és pozíciót is szerez?
A kérdés ugyanúgy vonatkozik Alekra is.
Már most sem lehet neki semmit elmondani, a világ kincséért le nem állna azt mondani: "Bocsánat, tévedtem".
Fújja a magáét, akárhogy is mutatják a többiek a helytelenséget, a tévedését.
Egyszer mondaná ezt, esküszöm, rászavaznék legalább egy párbajon!

Mme Chauchat 2011.03.23. 21:21:32

@fran7: alig maradt hírmondójuk is...

csicserierika 2011.03.23. 21:22:46

@inmemancsi: nem értitek meg, hogy nem barátot , sőt szeretőt sem keresünk a kedvencünkben (én legalább is).
Én értékelem, hogy élvezi a benti létet és még szórakoztatja is a nézőket a meghökkentő szövegeléseivel, meglátásaival.
Annyira eltér az átlagtól, hogy ez lehet a népszerűségének titka. Béciből huszat is tudok mutatni, vagy akármelyikből.
Most go, de back.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 21:24:17

@flanker: kicsit off leszek, de muszáj megkérdeznem: Bourbon? VVnagyőAnikó? :)

Ha érted, tudod, ha nem, akkor ne hüjézz le kérlek. :D

inmemancsi 2011.03.23. 21:25:16

@csicserierika: jó, hát akkora amikorra visszajöttél: épp ezt magyaráztam volna - próbáltam, hogy nem kell bemesélni értelmes embereknek, hogy ezek milyen fasza gyerekek, mert nem azok, szórakozni lehet rajtuk és kész.

fran7 2011.03.23. 21:26:17

@Mme Chauchat: Az ok a tüzes víz és az oroszok mocskos politikája. Épp ezért nem értem a magyarok nagy finnugor ellenességét. Nekünk kellene védeni ezeket a kis népeket.

K Tomoceusz 2011.03.23. 21:26:36

@flanker: Kollega te viccölsz. Az a bajod Évánkkal, hogy nem tud beilleszkedni sötét férfiak katonásdi nevű játékába? A kis rosszcsont.

sogeking 2011.03.23. 21:26:46

@flanker: szerintem azért tisztában vannak azzal, hogy amit lehet a villában, az kívül csak egy ideig fog működni:)

az, hogy mindenki a saját igazát ismétli, és nem figyel a többiekre, a játék formátumából adódik, mert nem a bentlakók, hanem a nézők véleménye a legfontosabb

Mme Chauchat 2011.03.23. 21:28:41

@fran7: A hanti-mansi, zürjén, votják, cseremisz, vogul, szamojéd, lapp rokon-nyelveket? Kérdezz!

flanker 2011.03.23. 21:30:08

@csicserierika:
na ezt inkább a pincébe viszem le :)
-Lelked rajta - mondtam, hogy azt csinálsz vele, amit akarsz!

Ha egyensúlyt szeretnél tartani, akkor gyere ide az Alek és Éva klubba, mert aránytalanul kevesen vagyunk.
Na várj csak, nem az arányra gondoltam itt, hanem a vélemények elfogultságára. Ti minél inkább elhajoltok az egyik irányba, én is olyan fokban kidőlök a másik irányba "jelentés" előtt...

Látom a hiányosságait is, de ez emberibbé teszi a szememben.
Na, hát ne haragudj, de ez az pont, amit eddig nem nagyon láttam! De mostantól figyelek, oké?
(Vannak itt Béci-, Gigi-, Jerzsy-rajongók, akik időnként leírták, hogy nem tetszett nekik, amikor kedvencük valami f@szságot csinált. Nekem ettől pártatlanabbak még elfogultan is.)

Azt látom, hogy ő a legnyitottabb a társai felé, csak mostmár falakba ütközik (by Ildi), mert a többiek ki vannak akadva a népszerűségétől
-Én úgy gondolom, hogy már a legelején, szépen lassan húzták fel a falakat a többiek. Az elejére emlékszem: hányan jöttek be úgy, hogy Alek volt a kedvenc, őt akarták megismerni. Csakhát lakva ismerszik meg az ember, s tudod mit? Elhiszem nekik, amit mondanak, azt is, amit nem látunk! Soha nem volt okuk rá, hogy Alekellenes konspirációba kezdjenek. Legalábbis nem maguktól.
A népszerűsége újabb keletű, s nem kiakadva vannak miatta, hanem félnek tőle miatta. Sztem ez egész más.

>>>Az elegáns szó helyett mit javasolnál:
>torok elvágás, kreténezés nem elegáns
>Ugyan már. Téynleg ez a legjobb, amivel elő tudsz rukkolni????
Ezt azért írtam, mert a torokelvágást Szandira értettem, aki leplezetlenól gyűlölte a végére, s ő fenyegetőzőtt Éva felé is, meg a "locsolóember" felé is "Megöllek" beszólással. Ez tőled nem volt elegáns rám alkalmazni.
A kretén pedig? Ha az a véleményem akárkiről (pl. Alekről), hát csak őszinte vagyok, nem? És nekem ugyanúgy meglehet vlkiről a(z alkalmasint negatív) véleményem, mint másnak.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 21:30:37

@K.Tomoceusz: miért, a többi lány is tudja csnálni a maga módján? Neki miért nem megy? Ez egy játék vagy feladat, nem?

arkangyal44 2011.03.23. 21:32:26

egy hír a netről, ez a köcsög retek már előre magyarázkodik ?? undorító.

Az [origo] kérdésére a VV4 produkciótól azt választ kapta, hogy jóllehet, Alekosz népszerűsége a Facebookon is tapasztalható, ez nem feltétlenül jelent végleges esélyeket, mivel az RTL Klub tapasztalata szerint a valóságshow-kban az emberek olyan szereplőkre szeretnek szavazni, akikkel tudnak azonosulni, akiknek értékeit, világlátását osztják, akikben kissé magukra ismernek. A szerkesztők szerint a különös Alekosz nem olyan figura, akiben sokan önmagukat látják viszont: szerintük szavaznak rá, mert szórakoztatja őket a karakter, de a végén más fog számítani.

fran7 2011.03.23. 21:32:56

@Mme Chauchat: Mivel a legközelebbi nyelvrokonaink a hantik és manysik, őket.

flanker 2011.03.23. 21:35:10

@puspang:
kicsit off leszek, de muszáj megkérdeznem: Bourbon? VVnagyőAnikó? :)
Az az igazság, hogy ez az első magyar trash reality, amit nézek. Hallani már hallottam róla, de fogalmam sincs róla, ki-mi ő, így aztán a célzás sem jut el hozzám. Ha elmondod, szívesen válaszolok rá.

Ha érted, tudod, ha nem, akkor ne hüjézz le kérlek. :D
Nem szoktam! Első nekifutásra, normálsi
hangnemre és véleményre SSKK! :-)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 21:36:02

@csicserierika: ezzel egyetértek. Lehet kövezni, csak várjátok meg, amíg kimondom, hogy Jehova.

sogeking 2011.03.23. 21:36:11

@IDEyoda: az Éve-Alek kapcsolatot én úgy nézem, mintha színházban lennék (Vígszinház).

ebből a nézőpontból egész szórakoztató, ahogy néha teljesen jól elvannak egymással, máskor meg szívják egymás vérét:)

ezen a katonás héten azt hiszem én is lázadó lennék:)

picigyongy 2011.03.23. 21:37:01

@Tompó: Tökéletesen igazad van . Álszentül hangzik mindenkitől, hogy egységben , barátságban stb. Ellenfelek - ellenségek_?_ Még messze a vége, de már kialakult, hogy mindenki csak magára számíthat: a Rácz testvérek nagy szeretetben , Jerzyvel szerelemben....na ez az undorító, nem Éva viselkedése.
Éva beírta a naplóba, hogy elhagyta az őrhelyét. Különben is figyelhették - de akkor miért hagyták szó nélkül azt, hogy a Rácz testvérk indokolatlanul használták a fegyvert..nem hasonlít a gadsereg szabályaihoz - csak amit őkkitalálnak : Bécikét nem bűntették meg azért, mert sunyi volt és nem csak egy személyes tárgyat hagyott magánál...ha akkor megszivatták volna a többit-akkor nem Éva lett volna az első, aki miatt bűntetik a többit.

IDEyoda 2011.03.23. 21:37:33

@fran7:
Valószínűleg neked van igazad és én vagyok viszonylag abnormális, de én ebben a helyzetben (mármint egy átlátszó falú akváriumban, védetten, nem magam választotta parancsuralomban) azt hiszem a végletekig provokálnám a kiképzőket akár csak passzív rezisztenciával is. Szerintem ráadásul célravezetőbb is lenne, már ami a kinti népszerűséget illeti és nem mellesleg egyéniséget is mutatna. De legalább Svejket.

K Tomoceusz 2011.03.23. 21:37:41

@puspang: A maga módján Évánk is résztvesz a feladatban. Ha nem tetszik a két katonának kapja be. Irányítsák az agyatlan barmokat, van belölük odabent épp elég.

picigyongy 2011.03.23. 21:39:48

@arkangyal44: Még nem küldtem , nem is fogok SMS-t küldeni- ugyanakkor néha taktikának érzem azt, amikor tuti elsőnek harangozzák be Alekost : nagyon sokan nem szavaznak, mert ugyis sokan szavaznak rá....

flanker 2011.03.23. 21:41:51

@K.Tomoceusz:
Egyáltalán nem, félreértettél.
Én az egész idáig való viselkedésére, élethez, másokhoz való hozzáállására céloztam.

S hiszed vagy nem: történetesen most egész szimpi, amit csinál, mert van bennem is annyi lázadás, hogy ne tűrjem el ezt a katonai puccsot, ami most bent folyik. Én teljesen egyenesen fellázadtam volna, egyetlen parancsot sm teljesítenék nekik. Feküdnék az ágyon, ha éhen-szomjan kell lennem, akkor is kibírnám.
Ha meg hozzámnyúlnának, vagy valami bajom lenne, szétperelném az egész reteket.
Mert szerződés ide, szerződés oda, azt én a retekkel és a reteknek írtam alá, egy "kapitlista-demokratikus" céggel, egy CIVIL vállalattal, nem pedig egy katonai juntával.
Úgyhogy rendeznék a héten én is elég szép műsort és Évának (ebben az esetben) drukkolok! (Lehet, hogy hólyén csinálja, de amit csinál, azt támogatom)
Arról nem is beszélve, hogy ha nagyon éles lenne a helyzet, felbiztatnám a többieket, hogy mindenki tagadja meg a parancsot! Ebben az esetben
1,senkit nem fognak kizárni,
2, nem egy emberért szív mindneki, hanem egy közös JÁTÉKért :-)
3, A Retek egységet akart kovácsolni, hát elérték - mind, egy emberként ellene vagyunk a juntának! :-)

(Átirányítom magam ügyvédnek holnaptól.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 21:43:30

@flanker: oké, akkor nem ragozom tovább, csak az avatarod és a stílusod eszembe juttatott egy régi barátot egy másik, azóta már kihúnyt virtuális világból (aminek nincs köze egyik VV szériához se) ... :)

A hüjézéssel meg csak vicceltem, na. :)

Mme Chauchat 2011.03.23. 21:44:22

@flanker: :o:O...hát nem az vagy..?!

fran7 2011.03.23. 21:45:18

@IDEyoda: Svejk azért rossz példa, mert ő lelkesedik, s ezzel keveri bajba a többieket. Még a kórházból is a háborúba menne totálisan alkalmatlanul.
Amúgy megértem a véleményed. Éva azért buta, mert ha kivárná, míg Anikó kezd lázadozni, akkor nem csak rá öntenék a haragjukat.

flanker 2011.03.23. 21:45:20

@sogeking:
szerintem azért tisztában vannak azzal, hogy amit lehet a villában, az kívül csak egy ideig fog működni:)
[Bár így lenne! Én azonban...]
...Attól tartok (ismerve a "sárkányfogvetemény emberiséget") hogy túl jóhiszemű vagy.
Emiatt ugyan nem írlak le, de a véleményedet nem tudom elfogadni: :-)
(Alekről és Éváról legalábbis semmiképp, ha rájuk (is) gondoltál most)

sogeking 2011.03.23. 21:46:44

most kellene beküldeni Kasza Tibiéket, vagy az IQ-s csapatot, letesztelni a kiképző emberkéket

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.23. 21:47:22

@B.Andita: Tróger módon viselkedik ez a két kültag! Rá vannak szállva Évára, pedig Éva az egyetlen egyéniség a sok birka között, akiket a két gyíkarcú Éva ellen tud sajnos hangolni! A büntetéseket nem Éva szabja ki, hanem ez a két kültag, akik saját döntésük felelősségét hárítják rá Évára. Alekoszból meg a kápó jött ki ma, ami gyomorforgató! Valódi közösséget nem lehet egymástól való félelemre alapozva létrehozni!

flanker 2011.03.23. 21:48:33

@puspang:
Nos, én játszottam a játékot, bíróként is nyomtam.
(és szerettem mind a viszkis, mind a konyakos kólát, de VVNagyőanikó ajkaihoz nem volt szerencsém. Egyikhez sem...)

sogeking 2011.03.23. 21:49:03

@flanker: nincsen remény, nincsen remény:)

szerinted Alek és Éva személyiségét mennyiben változtatta meg a VV?

K Tomoceusz 2011.03.23. 21:49:48

@flanker: Akkor nem értelek igazán. Évánk a legkiegyensúlyozottabb játékos odabent, olyan volt a szentem két hónappal ezelött is mint a múlt héten. Egy hajszállal sem lett elviselhetetlenebb. Alek is pont ugyanaz a pöcs, aki volt. A nagykirohanásod nem mondom hogy jogtalan , csak érthetetlenke. Ez a nagy büdös helyzet ügyvéd úr.

fran7 2011.03.23. 21:50:16

@Peter_Cs: Az utolsó mondatod igazsága miatt robbant fel a rendszer 56-ban, és vált a demokráciára alkalmatlanná Magyarország 89 után.

IDEyoda 2011.03.23. 21:51:22

@fran7: Igen, azért írtam, hogy "de legalább" :) A lényeg a civil egyéniség lenne.

Egyébként talán a kevésbé hülyébbje felismerné egy idő után, hogy ennek mi az előnye és szvsz lenne akinek mintát ad(hat)na Anikón kívül is.

flanker 2011.03.23. 21:53:19

@Mme Chauchat:
Nem.
EDDIG nem az voltam.

Az első kérdésed (EZ!) ingyen volt, a többiért majd küldöm a számlát. :-)
(Ha másként nem megy, majd elbarterezzük.)

IDEyoda 2011.03.23. 21:54:31

@fran7:
és megint milyen aktuális éppen...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.23. 21:55:26

@foxglove: Ennek a hasonlatnak csak a nyaka véres! Éva nem elmekórtani eset ugyanis! A rendház inkább hasonlít a tébolydára!

flanker 2011.03.23. 21:56:43

@sogeking:
Szerintem különböző fokban ugyan, de egy irányban: megerősítették őket devianciájukban.
És ez rossz most a bent lakóknak, rossz lesz kijövetelük után mindenkinek, akik közel kerülnek hozzájuk, s, amit legtöbben nem látnak, ők maguk sem, de legrosszabb lesz nekik maguknak.
Mert mindig mártírjai lesznek a sorsnak, a töbiek vakságának, geciségének, értetlenségének, de a hibát soha sem magukban fogják keresni.
És boldogtalanok lesznek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 21:58:31

@Peter_Cs: jaj, ne már... a két kültag is csak egy rájuk osztott szerepet játszik. Nem lehet nem észre venni olykor a szájuk sarkában felsejlő mosolygást egy-egy szituációban. Ettől persze még lehet, hogy élvezik a helyzetet, de ki nem lenne így ezzel, főleg, ha Éva van olyan hülye, hogy lázong? :)
Az is lehet, hogy nem is katonák, lehet, hogy színészek, ki tudja?

fran7 2011.03.23. 21:58:33

A nagy ellenállókat azért nem tudom teljesen megérteni, mert semmi olyan nem történt, ami emberségükben alázta volna meg a játékosokat. Vagy másképp fogalmazva nem ezen a héten történt ez a legdurvábban. Maga az egész játék megalázó. Bejön két idióta és üvöltözik, na bumm, ilyen a való életben is van. De az, hogy kötelezzenek mindenféle idióta feladatokra, maskarák felhúzására, s közben olyan képet mutathatnak be rólam, amire semmi ráhatásom nincs. Na, ez a megalázó, ami ellen lázadozni kell.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 21:59:50

@flanker: ..és szerettem mind a viszkis, mind a konyakos kólát...
Barbár! :D

flanker 2011.03.23. 22:00:04

@sogeking:
Amúgy meg van, akit a remény tart életben, s van, akit a remény öl meg.
Úgyhogy nem mindig baj a reménytelenség...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.23. 22:00:31

@smule: Katasztrófa! Ezzel a katonásdi héttel a droidoknak kedveznek az egyéniségek rovására, ráadásul kápószellemiséggel mérgezve!

sogeking 2011.03.23. 22:02:25

@flanker: ez inkább a műsor hibája, ha így van:)

az állandó konfliktusgerjesztés (párbaj, igazmondó hinta, szavazások) miatt valaki vagy konok/határozott, vagy megalkuvó lesz

ha csupa kedves/normális/átlagos embert válogattak volna össze, akkor nem lenne nézettség:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:03:16

@picigyongy: khm... nem te vagy véletlenül a tegnapi pipő? :)

dr. gernika 2011.03.23. 22:04:06

@puspang: De lemossa, én már egyszer figyeltem reggel. Ébredés után odamegy a tükörhöz, vattával letörli az előző napit és azon nyomban keni fel a frisset.
Hányinger...

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:04:58

@sogeking: hogy azt a hintát én már mennyire unom...kibasznám a villából. Hintázzon benne Koko Stohl.

flanker 2011.03.23. 22:06:23

@K.Tomoceusz:
Akkor nem értelek igazán. Évánk a legkiegyensúlyozottabb játékos odabent, olyan volt a szentem két hónappal ezelött is mint a múlt héten.

Nos, akkor hadd magyarázzam meg.
Eddig nem voltak gyökér kiképzők a táborban. Direkt nem akarom azt a szt használni, hogy "normális" emberek voltak bent, inkább hadd mondjam úgy, hogy hasonszőrűek voltak, akik próbálták többféleképpen is kezelni a helyzetet (Évát és Alekot), de eredménytelenül.
Évát azért nem csíptem, mert a normális hangnemre is alpári stílus volt a válasz (igaz, legalább következetesen...)
Most viszont van bent egy erő, ami ellen lehet, szerintem kell is és tiszteletreméltó is harcolni. Ezt Éva megteszi. No nem azért, mert ő az erkölcsi óriás és morálgólem a villában, hanem a sündisznótermészete most épp egy korrekt ellenfél felé fordul. Ezért is mondtam, hogy nem biztos, hogy jól csinálja, amit csinál, de jót csinál (most épp).

>Alek is pont ugyanaz a pöcs, aki volt.
Ez így igaz, de most nem is igazán róla beszéltünk.

>A nagykirohanásod nem mondom hogy jogtalan, csak érthetetlenke.
És most már világosabb? Remélem, hogy jól végeztem a munkám, ez az első esetem és nagyon kéne a siker. Arról nem is beszélve, hogy én csak őszinte voltam. Megmondtam a véleményem. :-)

genevieve 2011.03.23. 22:06:44

@gernika: bizony, bizony sminkben alszik:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:08:30

@gernika: lehet, én akár még ezt is kinézem belőle, szánalmas. :D

De az tuti, hogy láttam az ágyból kikecmeregni úgy, hogy vastagon ki volt húzva alul-felül a szeme és még a festéktől összecsomósodott szempillái is látszódtak. Talán Balázsék mentek be hozzájuk, vagy a katonák, már nem emlékszem, csak az rémlik, hogy hirtelen ébredt mindenki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.23. 22:08:46

@puspang: Elég gerinctelen módszer ez!

@fran7: Szerintem barátságosan, szeretettel viszonyulva Évához megmondhatná bárki a véleményét, abból nem lenne égiháború! A falkában való állandó basztatástól pedig igen! Ennyi!

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:09:03

@genevieve: akárcsak a Dallas szereplői. Samantha és Pamela MMKK sminkben és belőtt frizurával feküdtek le aludni.

csicserierika 2011.03.23. 22:10:43

@inmemancsi: nem a fasza gyerekségről van szó, én csak próbálok rávilágítani, hogy Alek nem olyan hülye, mint itt sokan állítják. Nem érdekel, hogy hány osztályt végzett, az sem, hogy körülményesen és szóvirágokban beszél, hiszen épp ezért érdekes, hogy megállja a helyét a sok "tanult" között. Ő sem gondolta, hogy eddig benn marad, sőt döntős lehet, ezt egy korábbi nyilatkozatában olvastam róla.
Még szerény is az eszemadta :)

flanker 2011.03.23. 22:10:56

@puspang:
Mi van - angolszász???

És mi lenne a helyzet a sprite-ossal?
(Mert az már nem oylan nagy szentségtörés, bár én nem látom a különbséget.)
Az a fene nagy igazság, hogy ha csak nem tisztán vagy on the rocks iszod, akkor nincs jogod lebarbározni! :-)

genevieve 2011.03.23. 22:11:08

@Ayesha: éva még sirni is úgy tud, hogy nem mosódik el a sminkje:-)

csicserierika 2011.03.23. 22:11:31

@K.Tomoceusz: jaj, csak nem egy ügyvédet fogtam ki? :)

flanker 2011.03.23. 22:12:12

@sogeking:
ha csupa kedves/normális/átlagos embert válogattak volna össze, akkor nem lenne nézettség:)

Ugyan már, a Szomszédokat is hogy ette Magyarország!

IDEyoda 2011.03.23. 22:12:24

Azt a részt láttátok már, amiben egyenként mondják el Évának 2 centiről, miért utálják? Ez mostmár valóban kezd túlhajtott emberkísérletté válni.

Ja, és Alekinnyó -2, a nemkopaszt meg lassú tűzre, zsírjában.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.23. 22:12:43

@puspang: Nekem az ilyen szívatásokhoz valahogy nincs gyomrom!

sogeking 2011.03.23. 22:12:43

@Ayesha: mindig mosolygok, amikor a hintát mint nagy feszültségoldó csodagépet állítják be :)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:13:52

Ügyvéd???imádom az ügyvédeket.

Darcylla 2011.03.23. 22:15:24

@Peter_Cs: ma szolidaritást vállalok veled, a villalakók ma erősen be lettek folyásolva, hogy Évát most rúghatják, ahogy a csövön kifér. És ízléstelen is lett:(

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:15:37

@sogeking: meg mintha valami rohadt kegytárgy lenne - IGAZAT KELL MONDANI A HINTÁBAN. Pfejj...

fran7 2011.03.23. 22:16:10

@Peter_Cs: Annak a nőnek, aki ezért rohant neki valakinek, mert megkérdezte, hogy nem látta-e az elektromos cigijét? Aki a legkisebb kritikára azt válaszolta, hogy nem vagy az apám. Én nyugodt és szelíd ember vagyok, sőt néha szeretetteljes ember, akinek néha el kell mondania a véleményét. Évának akkor merném, ha, nem soha nem merném. Mert ha elkezdene üvöltözni, visszavágni én sarkon fordulnék és a jó reggelt köszönésen kívül semmire nem lennék hajlandó. S verném a fejem a falba, hogy mit képzeltem, valakinek elmondtam a véleményem, akinek csak az jut el a tudatáig, hogy támadják. Másrészt csak azt emlegeti, ami az ő tévképzeteit megerősíti. sajnos volt ilyen emberhez szerencsém idegileg tönkre tudja tenni az embert. Beszélgettem egyszer ilyennel félórát nyugodt hangnemben, életem legborzasztóbb pillanatai közé tartozik az az idő.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:17:00

@Ayesha: kiegészíteném még: MI lesz, ha hazudok a szent hintában??? Leszakad alattam?:D

redhaven 2011.03.23. 22:18:56

@Ayesha: bariköztbe kosztümben és tűsarkú csizmában/nyakkendőben főznek.
sehol egy pecsétes otthonka,kifingott mackó.

sogeking 2011.03.23. 22:19:05

@flanker: igen, mert akkor nem volt más, és ma azért magasabban van az ingerküszöb
(képzeld el pl. Szandikát a Szomszédokban)

amúgy Janka néni volt benne a kedvenc szereplőm:)

fran7 2011.03.23. 22:21:16

@Ayesha: Amivel nem is lenne baj, ha bármelyik is képes lenne igazat mondani. Mert ahhoz ennél mélyebb önismeretre lenne szükség. Mennyi idő kell egy saját élethazugság leleplezésére és kezelésére. Majd egy hintában 2 millió ember előtt fognak igazat mondani, a hazugságok házában. Bár egyszer érdekes lenne egy igazi őszinte mondat. Nem tudnának mit kezdeni vele se a lakók, se a szerkesztők.

genevieve 2011.03.23. 22:22:42

@fran7: mirét, béci mindig megmondja az igazat:-)

ő fogja megnyerni a vvt:-)

IDEyoda 2011.03.23. 22:22:58

@puspang: Szerintem pedig éppen az általad kifejtett mellénézős-megideológizálós konfliktuskerülés a gyávaság szinonimája.

Tudom hogy ez csak egy szórakoztató műsor, meg hogy önként vállalták, de erre nem lehet felkészülni és mindenképp torzulni fog a személyiségük szerintem, csak a tv szerencséjére azt nehéz számszerűsíteni, így senkit sem érdekel.

redhaven 2011.03.23. 22:23:02

@sogeking: rokonlelkek vagyunk!
Pásztor Erzsi szuper volt!

fran7 2011.03.23. 22:23:29

@sogeking: Janka néni volt, amikor összejött a ház gonosz emberével. Abból a frigyből lehet egy újabb Joszif Dzsugasvili születne.

sogeking 2011.03.23. 22:23:45

@redhaven: olyan kis aranyosan tudott gonoszkodni:)

fran7 2011.03.23. 22:25:15

@genevieve: Szerintem egy hazugságvizsgáló ennél az egyetlen válaszánál nem mozdulna ki a helyéből. A többit ki tudja.

redhaven 2011.03.23. 22:25:27

@sogeking: nagyon!!!
és cseppet sem volt kíváncsi:))
és azok a megsértődések!!

flanker 2011.03.23. 22:26:09

@Ayesha:
Felajánlhatom (nívós) szolgáltatásaimat? :-)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:26:43

@redhaven: baszki!!! ez az egyik olyan dolog az életben, amit SSKK nem tudok feldolgozni!!!!!!!!
Rohadékok...sose csinálnak semmi emberit. És az ágyukon is csomószor cipőben döglenek, nem büfiznek sör után, munkaidőben lehet randikat meg csomó magánügyet intézni, de ha épp munkanélküli vagy, mehetsz a Berényi Kft-hez, a Rózsába vagy Novák Lacihoz dolgozni. És a jogászok minden szakterületen otthon vannak.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:28:43

@flanker: jaaaj, drága...3 évet melóztam velük együtt. :)))) visszasírom őket:(

csicserierika 2011.03.23. 22:31:11

Én is így vagyok vele, mármint az arányossággal, ha már nagyon ekézitek, kényszert érzek, hogy megvédjem.
Soha nem m9ondtam, hogy elfogulatlan lennék. Kéne ?
Persze, hogy mindenkinek Alek volt a kedvence mielőtt bement, hiszen ők is azt nézték, amit mi itthonról láttunk. Bent aztán rádöbbentek, hogy ok, népszerű, de mi lesz velük, hiszen mind nyerni szeretne . A kiközösítés legfőbb okát ebben látom. Ha együgyü tyütyü lenne, még meg is szeretgetnék, mint Jerzsit, vagy Gombit, de Alekon érzik, hogy nagyon erős. Szegény Bécinek hogy vissza kell fognia magát, hogy megmaradjon az anyuka kedvence imidzs,közben szétveti az ideg, mert nem tudja kezelni Alek népszerűségét, ahelyett, hogy a sajátjával törődne, b e van feszülve.
Szandika bent sincs már, úgyhogy te adtad a szájába a torok elvágós soryt.
Hát erről beszéltem apukám :)
Legyen béke.
Kit szeretsz rajtam és Aleken kívül?
Komolyan érdekel.

flanker 2011.03.23. 22:31:41

@Ayesha:
Na jó, akkor ez nem sült.
Nem baj, majd csak horogra akad valaki... :-)

redhaven 2011.03.23. 22:32:42

@Ayesha: mondom,hihetetlenül életszerű az egész:))
lóvé sosincs,de a kávédzóban reggelizünk,ebédelünk,és vacsorádzunk.
a legjobb amikor emberi időszámítás szerint hajnal negyed4 van,de a kétévestől az aggig mindenki csácsog!

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:35:16

@flanker: esetleg csinálhatnánk neked is önálló tévéműsort. Horgászosat.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:35:21

@flanker: á, én csak egy egyszerű páholy-alkoholista vagyok, de nem szeretem keverni a dolgokat.
Volt szerencsém kipróbálni olyanokat, amiket említettél, de annak általában hányás és hasogató fejfájás lett a vége, így hamar leszoktam az ilyesmiről.
Apám szilvapálinkája amúgy is verhetetlen, minek kísérletezzek? :)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:40:13

@redhaven: és Bandika két év alatt öregedett 5 évet, és Timike újszülöttből lett 6 éves. Bulihely nemigen van, ismerkedni kizárólag a Rózsában (ahová TEJÉRT IS MENNEK), de nem is ismerkednek, mert mindenki megvolt már mindenkinek.
:D:D
azt is bírtam, Novák amikor csődben volt, nem volt se melója se semmije, hektószám vedelte a sört a Rózsában.:D

fran7 2011.03.23. 22:42:36

@Ayesha: A kedvencem, sosem derült ki mikor érettségizett le Imi vagy mikor kezdte el az egyetemet, amit 10 évig végzett.

redhaven 2011.03.23. 22:42:43

@sogeking: :)))
megnéztemmég párat!
és rájöttem milyen vén is vagyok...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:43:20

@Peter_Cs: reklamálj az rtl-nél! Látom magam előtt, ahogy az üveg mögött, a szerkesztői szoba monitorja előtt egy fokhagyma szagot párolgó, foszlott gallérú ingjén zsírfoltos nyakkendőt viselő, szuszogva izzadó kopaszodó kövér ember, száján és szemüvege lencséjén a sült oldalas fénylő zsírcsíkjával, hangosan röhög, hogy milyen jó mókát talált ki, hogy megszívassa a villalakókat ezzel a katonásdival.
Szerintem kommandózd be magad a villakupolán át és mentsd ki szíved hölgyét, mielőtt késő lesz! :)

redhaven 2011.03.23. 22:44:48

@Ayesha: az a leggyalázatosabb voltamikor a kicsit kínozták.
juli/nóra baszélt hozzá,míg a gyerek az annját nézte:((

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:45:33

@fran7: természetesen kovácsoltvas virágtartók nemi élete-éhhalál szakon:D:D:D

flanker 2011.03.23. 22:47:17

@csicserierika:
Én is így vagyok vele, mármint az arányossággal, ha már nagyon ekézitek, kényszert érzek, hogy megvédjem.

Na igen, csak épp fordítva történt... :-)

Soha nem mondtam, hogy elfogulatlan lennék. Kéne ?
Senki sem az, csak szerencsére sokan "korrektebben" (Ezt most ne vedd személyes sértésnek, az előzőben elmondtam, mit értek ez alatt.)

Persze, hogy mindenkinek Alek volt a kedvence mielőtt bement, hiszen ők is azt nézték, amit mi itthonról láttunk. Bent aztán rádöbbentek, hogy ok, népszerű, de mi lesz velük, hiszen mind nyerni szeretne . A kiközösítés legfőbb okát ebben látom.
Nos, én meg nem. Szerinted bent döbbentek rá, hogy milyen nészerű és így a saját útjukban áll. Szerintem pedig azt hitték, hogy milyen mókás lesz bent vele, aztán az együttélés során rájöttek, hogy amit ők valaki vidám, vicces oldalának láttak, az nem az, hanem maga az egész ember - rendületlenül ÉS halálosan kom olyan! Kizökkenthetetlenül. És saját igazáról meggyőződve MMKK.
Így már kicsit más a leányzó fekvése.

Ha együgyü tyütyü lenne, még meg is szeretgetnék, mint Jerzsit, vagy Gombit, de Alekon érzik, hogy nagyon erős.
Bécin is érzik, hogy erős, mégsinbcs ellene összeesküvés.
Olin is érezték, hogy erős, mégsem volt összeesküvés ellene. Pedig féltek is tőle (fizikailag is), ami még nagyobb indok lett volna erre.

>Szandika bent sincs már, úgyhogy te adtad a szájába a torok elvágós soryt.
Jajnemár. Még mindig?
Elmondtam, hogy miért...

>Hát erről beszéltem apukám :)
Az oké, de néhányszor félre ám!

>Legyen béke.
Á, sosincs béke!
Csak egy maradhat és én győzni jöttem ide, nem közösséget építeni! :-)

>Kit szeretsz rajtam és Aleken kívül?
>Komolyan érdekel.
Rajtad és Alekon?
Hm, csak nem tán irónia nyomait vélem felfedezni? :-)
Nézd, én már a legelején, 2-3 hét elteltével leírtam, hogy sajnos SENKI nincs a villában, aki győzelmének tiszta szívből tudnék örülni.
Azóta - mit mondjak? - sem javult a helyzet...
(Időnként becsúszik valaki lájtosan a szimpibb irányba, de eddig még senki nem tudott huzamosabban ott maradni.)

genevieve 2011.03.23. 22:47:39

@puspang: fuuu, amikor olvasni kezdtem azt hittem peterünket irod le:-)

K Tomoceusz 2011.03.23. 22:48:35

22.47 Éva vk és Anikó vk a kinti kantinban bagzik. Megtörtek a három nap alatt, az asztalon csak egy pakli cigaretta, egy doboz gyufa és a hamutál van, az is elvágólag az asztal szélével.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:49:01

@Ayesha: én ahányszor belenézek, andrás öltöny+nyakkendőben krumplit hámoz. Napközben. Meg este is.

flanker 2011.03.23. 22:49:04

@Ayesha:
Hááát, ha lesznek benne horgászlányok is... meg csupa finom, szexis csali. :-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:51:43

@genevieve: isten ments, én kedvelem őt, ő egy, egy.. kőszikla! :)

flanker 2011.03.23. 22:53:04

@puspang:
Volt szerencsém kipróbálni olyanokat, amiket említettél, de annak általában hányás és hasogató fejfájás lett a vége
-Ja, szóval csak az a berzenkedésed oka, hogy nem bírod...! :-)
Amúgy éltem angolszász országokban, ott tényleg szentségtörésnek veszik az ilyesmit, nem is engedték. De bezzeg a Sprite és a 7Up mehetett, azzal már nem volt probléma (mert az nem kóla, az csak "szóda". Nekem meg mind a kettő cukrosvíz, így máig nem értem az egész hipokritáskodást.)

Apám szilvapálinkája amúgy is verhetetlen, minek kísérletezzek? :)
Én meg már antialkesz vagyok, úgyhogy minden múltbéli kihágásom elfeledve, megbocsátva, eltemetve...

sogeking 2011.03.23. 22:53:33

@redhaven: @puspang: @Ayesha: most már azt is mondjátok el, mi van a Kingával:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:53:41

Éva terepruhás feneke látható egy ideje, némi mocorgás-hanggal aláfestve.

Ilyen csendes, még éber pillanatokban vajon mire gondolhat?

genevieve 2011.03.23. 22:54:28

@puspang: én inkább szemüveg, öltöny, nyakkendő, vékony alkat:-)

(bocs, a személyeskedésért)

genevieve 2011.03.23. 22:55:39

@puspang: hogy rendben van-e sminkje és a haja:-)

és ugye nem erősíti ez a terepcucc:-)

redhaven 2011.03.23. 22:56:03

@sogeking: melyikkel?
amelyiknek a feje teszi ki a teste harmadát??

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:56:42

@sogeking: ő is csillogó plázakimenőben főzi a köménymagos levest otthon.

lucerna 2011.03.23. 22:56:48

most kajak azt kell nézni onlájnban, hogy Éva csicsikál???

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 22:57:37

@sogeking: megmondom őszintén, hogy csak szemmel nézem. Aggyal nem.

lucerna 2011.03.23. 22:57:47

jaj, az előbb megmozdult, én kérek elnézést, így már érthető...

sogeking 2011.03.23. 22:58:28

@lucerna: igen, holnap az lesz a szavazás, miről álmodhatott Éva
A: Alek
B: ki az az Éva
C: Sanyíí
D: mindegyik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 22:58:45

@genevieve: öööö... asszem ezt most nem értem. Kire gondolsz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 23:01:20

@genevieve: alighanem! :) bár szerintem azon is morfondírozhat hogy holnap tényleg pofán vágja a Jerzsit. Vagy bárkit. :D

lucerna 2011.03.23. 23:01:26

BEJÖTTEK A KOMÁK!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 23:02:52

katonaemberek lesznek ezek, azok a vezényszavak elég élethűnek tűnnek. Már hogy artikulálnak.

genevieve 2011.03.23. 23:03:46

nádas györgy való világ fan:-D

a vv4-et kötelező jelleggel nézik a szinházban, mert nekik ez egy tanulás:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 23:06:56

@genevieve: ja! :D
én még nem gondolkodtam ezen, de szeirntem is kb. stimmel

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 23:08:03

- Alekosz maga szoláriumozott idebenn?
- Nem uram!
- Vörös a feje!
:D:D:

genevieve 2011.03.23. 23:11:51

társuk élvezi, hogy szivatja magukat vagy csak szimplán hülye?:-D

Tankvezető 2011.03.23. 23:12:22

ha éppen nincs izgalmasabb, mint a csicsikálást nézni, töltsétek ki ezt a kérdőívet, 6 perc alatt megvan. fontos, hogy minél többen kitöltsétek, témája a kreativitás...
spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dDJKQWtCYVBNSjJFNTVwcmk2d2ZLNXc6MQ#gid=0

amúgy meg Sanyíí

genevieve 2011.03.23. 23:13:34

győzi szerint éva pont olyan mint jockey a dallasban, ugyan annyit iszik:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.23. 23:14:05

Bécinek valameliyk lány súgott, hogy mit kell mondani a kitüntetés után (a vv-t szolgálom). Asszem gigi volt.

sogeking 2011.03.23. 23:47:17

cuki Ani zuhanyzik (fürdőruhában)

Atok 2011.03.24. 00:01:08

Alek "jon eggyel" Becinek,
majd kihivjak a riportszobaba gyogyszert vetelezni

Atok 2011.03.24. 00:03:38

Rossz a hangulat a villaban Alekosz szerint, de nem tudja az okat.

Atok 2011.03.24. 00:12:24

Beci hasra gyur es kozben Alekkal beszelget - a semmirol. Valaki kozelgo szulinpajat emlitettek - Aleket talan?

Atok 2011.03.24. 00:15:15

Beci szeretne a dontoben lenni, mar csak azert is mert mostanaban sok mindent kapnak a villaban es ebbol nem szeretne kimaradni. Szeretne a jatekot megnyerni, de elsodleges dolog a dontobe kerules.

Atok 2011.03.24. 00:23:36

Alek es Beci a kivalasztasrol beszelnek, de semmi konkret. Alekosznak fura erzese van a kovetkezo kivalasztassal kapcsolatban - ami szombaton lesz Beci szerint - ugy erzi, lehet egy napon lesz a kivalsztas es a kihivas :). Ezutan bevonulnak a szobaba, ahol Laci mar alszik.

Albino Vernyul 2011.03.24. 00:37:49

@csicserierika: Akkor nezd megegyszer a videot..: www.valovilag.hu/video/122853
4.50-tol csatlakoz be.. 4.56-kor kerdezi meg Aniko eloszor Alekot.. Alek 14 masodpercen keresztul szarik ra, aztan kirohan mint a boszult bika.. Ezutan mar kint elhangzik tole egy kijelentes a jelenet vege elott, a tukornel allva, marpedig hogy..: "..csereld ki a tamponodat, mert megy az ido".. Azaz valoszinuleg vartak vissza a "tabornokokat", gondolom ebed utan.. Koltoi kerdes, ha nem tudjak mikor jonnek, de szorit az ido, akkor mint no, egesz delutanra hagyod bent az adott tampont, ha esetleg meg kusznod, es masznod kell, vagy azon vagy, hogy kicsereld..?!
Folytassuk.. 5.50-nel Aniko kint, Gigi odamegy.. Elso mondat Anikotol..: "En orkodok ejszaka, mert O beteg, es akkor..".. Gigi reakciojabol egyertelmu, hogy Aniko atvette Alekosz helyett az orkodest, persze ez az osszefoglalo adott reszebol kimaradt..
Tehat, van 14 masodpercem, tobbszor kerdeznek, es meg nem is agresszivan, tudom, hogy a masiknak gondja van, raadasul elozo ejszaka kisegitett, akkor marhara uriember vagyok, nem valaszolok, viszont jol belegyalogolok a lelkebe, mikor azt is tudom, hogy ettol kiakad, es amugy is mit pattog, ha nekem ugyse kell annyira pisilnem, hogy siman viszaoltozok a kiosztasa kozben.. Ehhh...
Amugy optimista voltam, azt hittem harom lanynal sikerul a szerkesztoknek olyan hetre tenni az ilyen tipusu feladatot, mikor egyik se menstrual.. Bevallom tevedtem, bocs azoktol, akik ezt nem felteteleztek a szerkesztokrol..

Albino Vernyul 2011.03.24. 00:40:19

@Albino vernyul: Bocs, 6.50-nel a masodik fele..:)

Albino Vernyul 2011.03.24. 00:41:27

@Albino vernyul: Visszavonva, marad az eredeti.. Azthiszem aludnom kene...:)

Albino Vernyul 2011.03.24. 02:07:36

Hohoo, riadooo van onlin...

pojaca 2011.03.24. 02:20:38

Bukta van, tojás- és edzőórát találtak a felállított őröknél (Éva & Jerzy).

pojaca 2011.03.24. 02:24:42

Következő páros Béci & Laci.

pojaca 2011.03.24. 02:27:35

Mielőtt távoztak az elöljárók:
- (Pk) Ha jön a milómadár...
- (Béci) Lelövöm.
Aztán:
(Béci) Melegvizet töltök a kulacsba és beteszem a faszomhoz.

pojaca 2011.03.24. 02:31:40

Holnap... alszok bazmeg a napon, folyó nyállal. (Béci)

Albino Vernyul 2011.03.24. 02:31:47

Bementek a "tabornokok", volt motozas az orsegnel, kifogasoltak a tojasfozo orat, es Jerzynel megtalatak egy stoppert, amit ki kellett volna adni, ha nincs feladat.. Amugy az egyik kikepzo a jofiut jatsza, a kopasz, a masik a rosszat..

pojaca 2011.03.24. 02:32:24

Napkelte előtt van mindig a legsötétebb. (Béci)

pojaca 2011.03.24. 02:38:58

Laci víz helyett lájtkólázik örségben. Jerzy-t kérte meg, hogy hozzon neki a kulacsában, aki a sajátjában levő ájszteára töltötte fel. Laci furcsállta is a lájtkóla ízét.

Albino Vernyul 2011.03.24. 03:14:09

Na, ma a a riado ota nagyon sok elo volt.. Semmi..

Albino Vernyul 2011.03.24. 03:43:24

Azert azt figyeltetek, hogy a szefes feladatnal, Aniko/Eva/Laci egybol kapcsolt..?! Szerintem ennel a haromnal tobb a valos IQ, mint amit anno a tesztben irtak.. Es Laci, ahogy elegedett macikent mosolygott Anikora, azthittem egybol bevallja..: Aniko, en vagyok az apad...;))

Albino Vernyul 2011.03.24. 03:46:57

Elo.. Laci belopodzott puloverert.. Beci tamogatasaval.. Na most, mivel Beci a rajparancsnok, kerdes, hogy adhat-e ra engedelyt, vagy tartani kell az orhelyet.. Ha utobbi, bunti lehet...

Albino Vernyul 2011.03.24. 03:51:00

Bela tavaly ilyenkor mar a nagybanin piacozott.. Valoszinuleg ez a zoldsegeskedesehez tartozo adat.. Kepet panikszeruen el.. Tegnap meg azt meselte Anikonak, ha innet kimegy, mar mehet is vissza tancot tanitani, de el lesz maradva az uj zenekkel, meg lepesekkel, szoval neki is tanulnia kell par dolgot...

Albino Vernyul 2011.03.24. 04:10:30

Tegnap Aniko mondta Becinek, hogy szegeny Laci, faj a hata, megis odateszi magat, megse kap soha semmit, mikozben Alek.... Es lon, most mondta a papamaci, hogy marhara feszit a hata...

Albino Vernyul 2011.03.24. 04:32:19

Laci, nem tudja hogy all vissza a munkaba, meg hogy mi van hazaval, stb.. Valami begerjedt, erre biztos nem szabad a buszokrol beszelni..:) Es biztos a szep hangu van... A penzgyujtes tetszett nekik, meg a zenes het.. Ez most visszaeses... Agyalnak mi lesz kint...

gpetersz 2011.03.24. 05:43:47

Mondjuk azt nem értem, hogy miért próbálkoznak ezzel az Éva pihen a többiek szopnak, katonás neveléssel.

Mivel a seregben ugyi ilyenkor este a többiek kifejezik nem tetszésüket a delikvensnek, vagyis a közösség neveli. A nem tetszés kifejezése pedig szinte mindig fájdalmas... Évát meg a szabály szerint (VV szabály) ELVERNI nem szabad... Magától meg soha nem fog nem szarni mindenkire.

lac64 2011.03.24. 07:58:56

Szép jó reggelt mindenkinek!
Atok és Albino közvetített éjféltől, de voltak érdekes dolgok éjfél előtt is.

A legjobb katonát most a villalakók választották, egyhangúan Bécire szavaztak, így Ő is őrvezető lett. Az első őrséget Évának és Jerzsinek kellett adnia, a többire Évának kellett jelölnie: második őrség: Alek-Laci, a harmadikat Gigi önként vállalta.
Béci egyet módosíthatott az őrségen, Alek helyett magát osztotta be.
Mikor a kiképzők kimentek ezt többen is (Laci, Gigi, és talán Éva) szóvá tették, szerintük Jerzsit kellett volna lecserélni, de Béci valami olyat mondott, aminek kb. az a lényege, hogy eddig sem csinált semmit, hagy folytassa.
Egyébként nekem úgy tűnt, hogy már nem Éva a célpont, hanem Alek. Évával szinte mindenki beszélgetett, Alek sokáig egyedül ténfergett, aztán ő kezdeményezte azt a beszélgetést, amit Atok leírt. Valószínűleg a villában is bekövetkezett az, ami a valódi seregben: az emberek nem szeretik a renitenseket, de azt még jobban utálják, ha valaki közülük hatalmat kap és azzal visszaél.
Egyébként úgy látom, hogy a hatalom Alekből mindig a legrosszabbat hozza ki. Eddig két olyan játék volt, ahol Alek valamilyen formában uralkodhatott a többiek felett: ez, illetve a kereskedős, ahol ugye Ő rendelkezhetett az ágyak felett. Szerintem mindkét játékban lehetett volna sokkal normálisabb, de Ő élvezte a hatalmát, s ez számomra nem igazán szimpatikus.

A heti játékról: Nekem ez a vv mélypontja. Mivel voltam katona, nem nagyon vagyok kiváncsi olyan helyzetekre, amikor egy csoportot ráuszítanak egy társukra, legyen az a társ egyébként bármilyen rossz tulajdonságokkal rendelkező is. Sokkal jobban élveztem volna a bénázásukat, a - számomra aranyos - elszólásokat (karasnyikov, őrség helyett örmesterkedés), ezért nekem pl. tetszett Éva és Ani őrségbe készülődése és őrsége. Valószínűleg így is lettek volna konfliktusok.
Egyébként csatlakozom Albinóhoz, én sem gondoltam volna, hogy ilyen feladatot adnak, amikor az egyik hölgynek éppen megvan, de úgy látszik a retek szerkesztőiből a minimális empátia is hiányzik.

dr. gernika 2011.03.24. 08:06:16

@flanker: Ez igaz, bár ott is voltak gyűlölhető mellékszereplők - Janka néni, meg az állandóan mérgelődő vásárló. :D

csicserierika 2011.03.24. 08:25:50

Jó reggelit !
Sokan túlmisztifikálják egyesek a menstruációs témát. Ilyenkor az a legnagyobb baj a nőkkel, hogy a hormonjaik felborulnak, én pl. gyilkolós hangulatba szoktam kerülni, de tudom magamról és próbálok kontrollálni, mert szerintem magánügy. SSKK nem mondanám egy kollegámnak sem, hogy megyek tampont cserélni.
Anikó is feszültebb volt, ezért reagálta, már nem először túl a dolgot.
Alek pedig napok óta lázas , beteg, tőle se várjuk el, hogy mindig higgadt legyen.
Azt tudjuk, hogy Alek mondta, hogy imádja, ha beöltözős játék van, mert akkor azonosulni lehet a szereppel.
Szerintem van színészi vénája, mert mint látható a reakciókból, igazán hitelesen csinálja. Rambonál is hogy átalakult még az arckifejezése is.
Nem sokára vége a katonai hétnek , és visszavedlik Alekká.
Aki nem bírja Aleket, annak hiába is írtam, mások meg tudják, hogy miről beszélek.
Kezdem magam egy mézescsókba oltott Petics-nek érezni.
Nem szoktam ennyit kommentelni .

inmemancsi 2011.03.24. 08:26:32

@lac64: Jó reggelt!:) köszi a beszámolót.
Azért az, hogy megvan egyébként nem jelenti azt, hogy nem kell úgyanúgy dolgozni, vagy sportolni vagy egyéb dolgot csinálni. Egy versenyt sem halasztanak el pld. mert az egyik versenyző menstruál:)) De azt mondjuk jelentené, amit tegnap már kibeszéltek, hogy pld. átadjuk a wc használatot..

dr. gernika 2011.03.24. 08:34:07

@Ayesha: A gyerekek pedig nem járnak iskolába, esetleg néha megemlítik.

Albino Vernyul 2011.03.24. 08:48:23

@inmemancsi: Azert az elsporttal vigyaznek.. Sok csoda van arrafele, hogy ne egy olimpian, VB-n, EB-n lepjenek fel problemak..;))

csicserierika 2011.03.24. 09:03:51

Még valami. Most olvastam a blikk címlapot, már megint Gigivel foglalkozik, ami szerintem is gusztustalan és semmi káröröm nincs bennem, inkább szomorúság, hogy milyen rossz lehet most a szüleinek.
Ezt úgy mondom, hogy Gigit nem szimpatizálom sunyisága miatt és, hogy ketten vannak a tesóval , ebből több előnyük is származik.
A bent maradt hetek közül csak Aleknak nincs médiás múltja.
Megyek a tanyára. (nem kell viccelni, hogy odavaló is vagyok) :)

inmemancsi 2011.03.24. 09:07:23

@Albino vernyul: a lényeg: egy férfinek egy nővel udvariasan kell bánni (főszabály, Éva pld. már kérdés:))), akkor meg pláne, ha mondjuk tudja, hogy menstruál - mert az esetleges fizikai fájdalommal, mentális változással járhat -, de a menstruálás nem rokkantság:)) Alekosz viszont nem férfi, úgyhogy szerintem megbeszéltük a témát:)

Albino Vernyul 2011.03.24. 09:22:43

@inmemancsi: Huha, ezt beszeljetek meg csicserivel...;)

genevieve 2011.03.24. 09:37:28

@csicserierika: errről csak annyit, hogy az emberek többsége nagyon álszent....

nem az számit, hogy most mit látnak egy embertől, hanem az, hogy mit csinálhatott pár éve (ami megjegyzem nem emberölés vagy rablás volt).....

az, hogy valaki jelenleg jellemtelenül viselkedik az szórakoztató és megbocsátható, mert elvileg "tiszta" a múltja...

nevetséges....

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.24. 09:43:19

@csicserierika:
Alek feltűnt az Üveg tigris 3 ba. Nekem is a lányom mondta. Nem volt szövege, de látható volt egy jelenetben.
Szeretem Évát de ez egy heti feladat volt, és ő nem teljesített egy sereg dolgot, ha szigorúan vennék a villa szabályzatát, mér rég ki kellett volna zárni. Alek minden ilyen feladattal maradéktalanul azonosul, élvezi. Nekem tegnap már Éva barom, szemétségei nem volt szórakoztató. Szinte rossz volt nézni. Remélem nem ilyen, hanem megkérték rá, hogy nyomja ezt a vonalat, a nézettségért. Ha még is ilyen, azonnal orvoshoz kellett volna vinni a reteknek. Mert ilyen elképesztő viselkedést, csak egy kábszeres produkál.

inmemancsi 2011.03.24. 09:45:33

@Albino vernyul: hát ez kivitelezhetetlen feladat és szerencsére én nem vagyok villában:))

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.24. 09:46:04

@csicserierika:
Igen undorító amit Gigivel művel a bulvár.
Ő még gyerek, ezért nem is hoz valami nagy karaktert, csak ott van. De ez már a családját érinti, nem irigylem az anyukáját.

Albino Vernyul 2011.03.24. 09:51:06

@Ari11: Eva ilyen, ahogy Aniko megfogalmazta..:) Viszont azert rajott, hogy ez igy nem jo, probal valtoztatni mar.. Csak ugye az a kerdes, hogy tanul belole, vagy csak kenyszerbol fogja vissza magat ideiglenesen, aztan ahogy vege a jateknak, elillan a fejebol a dolog... Felek, az utobbi..

genevieve 2011.03.24. 09:58:35

@Albino vernyul: mint ahogy az már egy párszor megtörtént vele:-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.24. 10:01:22

@Albino vernyul: Hát én még nem láttam tőle, hogy ezalatt a hét alatt valamit is változott volna. Inkább az értelmetlen csak azért is. Igaz először ejtette ki a száján ,hogy szégyenlem amit tettem, ha erre gondolsz. Emberekkel dolgozom, nagyon rég. Én még ilyen viselkedési formával, soha nem találkoztam.Elfogadtam, hogy ilyen is van. Szerettem őt, de hogy még szemetebb is tud lenni, azt nem gondoltam.
Ez a katonai hét, meg jobban ki hozta, ezért tegnap már nézni is rossz volt.

genevieve 2011.03.24. 10:07:13

@Ari11: publikus, hogy mivel foglalkozol?

lac64 2011.03.24. 10:14:16

@Ari11: Éva nem szemét volt, hanem meggondolatlan és hisztis. Egyszerűen nem gondolt bele abba, hogy mivel jár az ellenkezése. Ráadásul utaztak is rá, büntetést kapott (vagy helyette a többiek) azért, amiért a többiek nem.
Szemét módon Alekosz viselkedett. Belebújhatok egy szerepbe, de a szerep kedvéért nem árulhatom el a barátaimat, a társaimat, márpedig Ő ezt tette.

genevieve 2011.03.24. 10:15:29

@lac64: meggondolatlan volt?:-)

el lett neki mondva előtte mit nem csinálhat őrségben, ani is szólt neki...azt mondta majd bevallja önként, akkor miről is van szó?
pontosan tudta mit csinál!

genevieve 2011.03.24. 10:23:03

@Ari11: akkor sok libával lehet dolgod:-D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.24. 10:24:46

@lac64:
Nagyon bírom Alekoszt, de tegnap igen gusztustalan volt. Ez így igaz.

Albino Vernyul 2011.03.24. 10:25:29

@Ari11: Evabol megelne par pszichomokus, az biztos.. Alekosz melto parja, de mas formaban.. Igazsag szerint a gondot en ott latom, hogy ilyen korulmenyek kozott, mindketto art a kornyezetukben levo embereknek, masreszt a nezok egy jo resze, csak hiriget akar latni, meg rohogni rajtuk.. Abba nem gondolnak bele, hogy ilyen emeber mellol menekulne amugy, es segiteni kene rajtuk, nem kirohogni.. Vagyis eltorzulnak a normak.. Mi lesz legkozelebb, bekameraznak egy elmegyogyintezetet...?!

Toszkana 2011.03.24. 10:27:41

Anikó megint ugyanúgy túlreagálta a dolgot mint az odébb lökésnél.Én tökre megértem Alekot, nekem sem megy gyorsabban semmi ha ott állnak felettem.
Viszont az Éva-ANikó viszony már röhejes.Az Anikó még 2 hete életképtelen gyökérnek nevezte az Évát most meg puszi pajtások. Konkrétan majdnem hánytam mikor Éva PISZI-nek szólította. Elképesztő.

Toszkana 2011.03.24. 10:34:04

csicserierika: Szegény,szegény Gigi meg a mamája.
Mikor 16 évesen elment az erotika kiállításra "szerepelni" hol volt a mamája ? Mégegyszer: 16 ÉVES VOLT
Nem utólag kell sajnálkozni, hanem figyelni a gyerekedre és utólag nem kell szégyenkezni.

Albino Vernyul 2011.03.24. 10:34:08

@Toszkana: Nyisd ki szemed, allj at write only uzemmodrol, es tan kitagul a vilag..

lac64 2011.03.24. 10:36:51

@Toszkana: Igazad van, nem megy gyorsabban. Viszont van szád és kiszólhatsz, hogy pl. 1 perc és végzek, ha már nagyon udvariasan 4x megkérdezték. Talán akkor nem lett volna gond.

frea 2011.03.24. 10:37:04

@genevieve: Szia!Igazad van, a meggondolatlansághoz köze nincs.Láttam ilyen gyerekeket, nekik még van esélyük, hogy normális felnőtté váljanak. Nálam tegnap kiverte a játék a biztosítékot. Éva egy primitív, önuralom nélküli bunkó, a tehetetlen dühét kezeltetni kéne. Nem vártam mást tőle, jellem semmi, csak szájkarate. Alkesztől viszont megijedtem. Csináltak a 70-es években egyetemistákkal egy kísérletet, ketté osztották őket, lettek börtönőrök és rabok. Két hetesre tervezték, de négy nap után be kellett fejezni, mert az egyik rab meghalt. A börtönőrök teljhatalmat kaptak, hiába tudták, hogy játék az egész, szemét módon alázták a rabokat.Eddig nem tudtam elképzelni, milyen lény az, aki egy szerepjátékkal így tud azonosulni. Választ kaptam. A többiek reagálása a normális, játsszuk, ha ez a feladat, ne csináljunk belőle tragédiát, de ne is higgyük azt, hogy véresen komoly. A két defektes itt is megmutatkozott igaz valójában.

lac64 2011.03.24. 10:41:00

@genevieve: Lehet, hogy nem a legjobb szót használom - látom a reakciókból, hogy többször félreérthetően fogalmazok.:(
Azt próbáltam csak írni, hogy nem szándékosan cseszik ki a többiekkel, hanem nem méri fel azt, hogy mivel jár az, hogy abszolút mértékben öntörvényű (ez jó szó?). :))

Toszkana 2011.03.24. 10:42:03

@genevieve: Szerintem ez eléggé tök mindegy 16 vagy 17. Egyébként nekem szimpatikus a mamája és valahol sajnálom is, de ha akkor tudott róla elég felelőtlen volt. A sajtó meg ilyen mikor bementek a villába mindegyik tudta, hogy a bulvár csak a rosszat fogja keresni és talál is. Mindenkinek van szennyese...

genevieve 2011.03.24. 10:42:36

@frea: aleknak ez az énje a kufárkodásnál is nagyon kijött.....tipikus biztonsági őr, aki ha kap egy pici hatalmat azt hiszi ő az atyaúristen.

egyébként meg ha valaki barátom akkor egyrészt félre vonom és megmondom neki, hogy te hülye kapd össze magad pár napig, ne szivass minket, és ha valaki a barátom az nem is szivat....

de alek először nyilvánosan lealázta évát (az más kérdés, hogy meg is érdemelte), aztán meg este ment hozzá nyalni a seggét....pont ugyan úgy viselkedik egyébként mint éva.....

előbb megcsinálja a cirkuszt, utána meg bocsánatot kér és még azzal is megfejeli a dolgot, hogy csak az éva érdekében tette:-D

genevieve 2011.03.24. 10:43:43

@lac64: az öntörvényű jó szó:-)

én azt irtam, hogy pontosan tudja mit csinál, pontosan fel is méri, hogy mi lesz a következménye....de öntörvényű, rándit egyet a vállán én ilyen vagyok és szerinte! ezzel minden el van intézve

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.24. 10:44:30

Midig minden körülmények között, figyelembe kell venni, a vevőim aznapi hangulatát. Először azt kérdezem, mi a baj ? Rossz kedved van ? Beteg Vagy ?
Csak ha már jólesően ki panaszkodta magát, akkor kérdezem mit kér a hétre.
Nagyon hálásan, és nagy vonalúan diktálja a mennyiségeket : ))))))))
Éva, szép, okos, dühít hogy ilyen adottságokkal, nem egy sikeres ember.

frea 2011.03.24. 10:47:24

@genevieve: Megtalálta a zsák a foltját, nem is tudom, melyikük a jellemtelenebb.

genevieve 2011.03.24. 10:48:03

@Toszkana: nem, egyáltalán nem mindegy, hogy 16 vagy 17 esetleg pár hónap és már 18 éves valaki....

és abban is biztos vagyok, hogy az rtl pontosan tudott ezekről a dolgokról, mivel mindenkitől! megkérdezik, hogy mi van a múltjában amikor beválogatják....
(ismerek egy korábbi vv szereplőt, ő mesélte, hogyan megy ez)

egyébként meg ha mindenki csak ekkora "bűnt" követett volna el mint gigi akkor egész normális lenne a világ

genevieve 2011.03.24. 10:48:46

@lac64: bocsánat, nem kioktatni akartalak!:-)

genevieve 2011.03.24. 10:49:28

@frea: egál:-)

de én elfogult vagyok:-)

Toszkana 2011.03.24. 10:53:14

@genevieve: Hát sajnos én nem így gondolom. Mindegy. Nekem még kicsi a lányom de ha 18 évesen részt akarna venni egy ilyen rendezvényen tutira lebeszélném róla. (Az apjáról nem is beszélve.) Tudom, hogy te rettenetesen elfogult vagy a Gigiékkel,csak szerettem volna gondolataim megosztani erről a dologról. További szép napot.:)

genevieve 2011.03.24. 11:01:15

@Toszkana: az én kicsi lányom meg most lesz 18 éves:-) és igen, én is lebeszélném őt egy ilyen rendezvényről:-)
mert én sem gondolom úgy, hogy normális esetben ezt kellene bárkinek is csinálnia...de! ettől még nem ítélek el senkit, sem gigit, sem szandikát (aki a szemétégető mellett árulta magát), elég nagy baj az nekik, hogy azt kellett csinálniuk....de ezzel senkinek nem okoztak kárt, senkit nem bántottak meg (csak saját magukat)
viszont utálom az álszentséget! bezzeg gipsz jakabot, vagy kovács pistit senki nem teszi a címlapra, mert ott járt!

momentán csak abból ítélek amit látok, és amit látok az pozitív, ezért vagyok elfogult:-)

de nem annyira, hogy ne tartanám tiszteletbe mások gondolatait:-)
te így gondolod, én meg másként ...ez teljesen normális, én el tudom fogadni:-)

frea 2011.03.24. 11:02:43

@genevieve: Azt hiszem, rokonlelkek vagyunk.

avanivi 2011.03.24. 11:03:44

Évától azt várnám,- mert én azt tenném-,hogy Ő kéri a büntetést a többiek helyett, mert a hibát Ő követte el , de olyan mértékben önző,hogy ez eszébe sem jut.Azt szeretném látni, hogy hol fog munkát találni,nem csak azért mert lusta ,hanyag,felelőtlen semmit érő, de munkatársnak alkalmatlan, nem a nagy szája miatt, hanem mert egy cerutát nem lenne képes mások helyett megfogni, pedig hányszor kell bizony beteg munkatás helyett dolgozni, mert nem lehet a határidőket módósitani azért, mert valaki hiányzik.Nekem van egy nagyszáju munkatársam,de a legjobb munkaerő ,tele energiával, a legtöbbet beszél és a legtöbbet dolgozik.
Alek simán egy f@szkalap. Mindketten rendkivül önteltek de a tehetségük ,a magukról elképzeltekhez viszonyitva a bányász béka szint alatt van .
Az irigység közös tulajdonságuk. Alek elpirul ,az Éva elsárgul az irigységtől.A nagy barátság most megmutatkozott, egy tál lencséért adták el, pedig csak ők emlegetik,hogy te vagy a barátom,te vagy a barátom.
Az Éva-Anikó pároson nagyokat nevettem,amikor őrségben voltak,jó volt.Nem kellene ennyire komolyan venni ezt a katonásosdit !Szeretném látni, hogy fellázadnak!!Mind a heten.

dr. gernika 2011.03.24. 11:07:07

@genevieve: Afrancba, már megint egyetértünk. :D

rianna 2011.03.24. 11:11:34

@genevieve: pont az én gondolataimat fogalmaztad meg, +1 rokonlélek :)

jó reggelt mindenkinek

Albino Vernyul 2011.03.24. 11:12:25

@avanivi: Apropo katonaskodas.. Ez fel van azert am epitve.. Az egyik kikepzo adja a bunkot, a masik a megertot.. A bunkosag alapvetoen addig tart az elejen, mig betorik oket, aztan elekezdenek tobb teret adni nekik.. Onlineban mar latni ezt.. Az elso napokban atgazoltak rajtuk, mindent szigoruan vettek, most mar ugyan 11-kor takarodo van elvileg, es eddig le is kellett fekudniuk, de tegnap ezt mar nem tartattak be veluk szigoruan.. Es mar jonnek a dicseretek is szepen csorgatva.. Ez csak egy enyhe szimulacioja a valosagnak, de a tematika hasonlo..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.24. 11:12:59

@Toszkana: Bocs de Gigi azért vállalta be, ha jól tudom két egyetemre is jelentkezett. Na már most, ha a sarki kis boltban dolgozna, 10-órákat nettó 65000 ért.Nem hinném, hogy ki kecmeregne a pult mögül valaha is. De a főnök úrral jóban lehetne, legfeljebb. Jó nem hangzik túl jól, ez az erotika kiállítás, de anyagilag sokkal jobb. Nem mondom, hogy küldjük a lányainkat ilyen helyre. De ha nem tudják támogatni a szülei.Semmi égbe kiáltót nem látok benne.

frea 2011.03.24. 11:17:38

@Albino vernyul: A hülye Éva erre se jött rá!Jó zsaru, rossz zsaru.

frea 2011.03.24. 11:19:29

@Ari11: Kócfej is ott billegett, vagy az más?

pong a ping 2011.03.24. 11:21:59

@Toszkana: Oliver meg "lelarvazta" es egyeb valogatott finomsagokat mondott Evanak, aztan megis ok lettek az agyonsztarolt "fantasztikus negyes".

Osszevesztek, na bumm. Kivel nem tortent mar ilyen? Mondtak mar ennel csufabb dolgokat is egymasnak emberek, sot... De aztan a lila kod felszall, es szent a beke. Hihetetlen, hogy ez a fajta szituacio ilyen meglepetes egy-egy embernek.

Hozzateszem, Eva kezdte a kapcsolatrombolo jelzovel a dolgot. Ancsa ezen beragott, jott a lila kod, es valami nagyon durvaval vissza akart vagni. Ebbol lett az "eletkeptelen gyoker". Aludtak ra parat, rajottek hogy hulyek voltak, es ment minden tovabb.

pong a ping 2011.03.24. 11:27:25

@supern0va: vagy ott van gigi esete, folyamatosan kopkod mind az Evara, mind az Anikora, ha erzsivel vagy belaval vannak kettesben. Szanalmasozza oket, rohog rajtuk, stbstb. De amikor latja, hogy Alek meg Eva, vagy Aniko Alek osszevesznek egy picit, mar megy is oda az egyikhez puncsolni, jatszani a jofej megerto lakotarsat, probalva meg jobban elmelyiteni a konfliktust... Es meg lehet folytatni a sort, a villabeli viszonyokat ne hasonlitsa senki a valo eletben alkalmazott normakhoz, mert amig idekinn felallsz/becsapod az ajtot magad utan es nem latod hetekig az illetot, addig a villaban ilyen nincs, masnap reggel is ott vigyorog rad az illeto csipas szemekkel.. :)

K Tomoceusz 2011.03.24. 11:52:52

Mit kell annyit csámcsogni azon a műpinán? Azt is árulnia kell valakinek. Nem lehet mindenki elsőre bazdmegszámláló a mdiahatóságnál, a ranglétrát végig kell járni.

Zelefánt 2011.03.24. 11:53:47

@supern0va:
A nőknél a viszályszításra való készség nem beépített alapfunkció?

Albino Vernyul 2011.03.24. 11:58:01

@frea: Igen.. Ment puncsolni a jofej kikepzonek.. Megint kapott toluk egy rossz pontot..:)
Na jo, akik nincsenek kepben a katonai kikepzosdirol, azoknak egy rovid szosszenet..
Amit ezek csinalnak, egy keverc, kicsit az amerikai tengereszgyalogsag, illetve specialis egysegek kikepzesere hajaz, persze nagyon szolid valtozatban, inkabb csak kulsosegekben (orditozas, ilyesmi..)..
Tehat adott egy individualista csurhe, akik meg egyszerre se tudnak lepni.. Jon a kikepzo, es kreal egy kulso elensegkepet, sajat magat.. Ordit, durva, buntet mindenert, hogy osszezarjanak.. Kozben figyeli, ki hogy reagal.. Az egyenieskedoket (Eva, Beci), kulonbozo modszerekkel beszolasok, megszegyenitesek, illete kollektiv buntetesekkel, a tobbieket felhasznalva betorik.. Egy valos kikepzesnel cel az is, hogy a pszichikailag, fizikailag gyengek kihulljanak.. Itt errol nincs szo, odafigyelnek a hatarokra.. Ahogy haladnak elore, csokken a nyomas, jonnek a jutalmak, a kedvezmenyek.. Kozben figyelik, ki hogy teljesit, viselkedik, stb.. Itt ez pl abban nyilvanul meg, hogy ki milyen feladatot kap.. Elso 2 napon, ha minden igaz Gigi volt az eloljaro, valoszinuleg tul gyengenek iteltek, ezert jott Alekosz.. Alekosz egy nap alatt kibukott, lattuk miert.. Ma Bela a soros.. Kozben mas feladatok is vannak, pl. a fegyver felelos.. Ez Aniko volt, O mara is megkapta ezt a feladatot.. Vagyis el van konyvelve megbizhatonak.. Szepen mind felmerik, es pl. parancsnoknak az lesz jo, aki betartatja a szabalyokat, de hajlando figyelembe venni a korulmenyeket is, torodik az embereivel, nem el vissza a hatalmaval, a tobbiek elfogadjak vezetonek, stb.. Kivancsi leszek Belara, mert elvileg, ha epp nem jon ra az 5 perc, erre alkalmas lehet.. Lacit egyelore nem tudom hova tegyem, eddig ugytunik, mivel O profi, nem igazan adnak neki teret... Meglatjuk a maradek idoben mi lesz..

pong a ping 2011.03.24. 12:05:07

@Zelefánt: Alapjaban nem, minden no kedves es imadnivalo, de amint megjelenik a feltekenyseg legkisebb jele is, azonnal jon vele kapcsolt arukent ez is :)

frea 2011.03.24. 12:14:19

@Albino vernyul:Az egész arról szól, milyen ember vagy. Kell tudni csoportban is játszani, ez egy kivétellel megy. Vízválasztó a kinevezés is, Alkesz meghülyült a hatalomtól. Béci azért egy napon nem említhető Kócfejjel, játéknak vette az egészet, kicsit el kellett venni a vigyorgásból. Éva nem való közösségbe.

dr. gernika 2011.03.24. 12:15:28

@Albino vernyul: Hidd el, hogy baromi magas nézettsége lennek egy bekamerázott elmegyógyintézetnek...

Szerintem egyébként mind Alekosz, mind Éva azon a szinten vannak, hogy beszámíthatóak, azaz bőven elszámoltathatóak a viselkedésükért, szóval ezzel ne védje őket senki. Viszont súlyosan defektesek, kezelésre lenne szükségük, de ennek csak akkor van értelme, ha maguk is belátják. És nincs azzal semmi gond, ha bizonyos emberek megpróbálják ezt beláttatni velük.

picigyongy 2011.03.24. 12:17:14

@K.Tomoceusz: ez nagyon aranyos ! Jogilag lehetnek problémák, ami miatt felelősségre vonható a munkáltatő ...kiskorút alkalmazott , hol voltak a szülők...stb. Nem lájtos pornóban játszott ,stb. mégsem ezért lehet elitélni, hanem azért a kétszinúségért, amiért játssza a jó kislányt . Előttünk - a bentiek előtt is : itt kint lelepleződött -bent a VV-?!_ban nem , de ettől kezdve hiteltelen számomra.

lac64 2011.03.24. 12:19:45

@Albino vernyul: Nyuszi, tetszenek a kommentjeid, elárulnád mi a foglalkozásod, már ha nem titok?

picigyongy 2011.03.24. 12:21:08

@gernika: Lehet, hogy Éva defektes - ki nem az?! , de számomra sokkal elfogadhatóbb, mint a kétszínű Gigi , aki még játssza a nagy szerelmet Erzsivel......

picigyongy 2011.03.24. 12:23:16

@frea: és hol van közösségben ? Mi a közös bennük ? Közös cél ? Nem . Nem kívánságműsorba jelentkeztek - így el kell viselni mindenkit,

K Tomoceusz 2011.03.24. 12:29:12

@picigyongy: Nem szeretem ezeket a blikkes félhíreket. Mit csinált Béla, míg a hugi pultoskodott? A műfej osztályon dolgozott? Esetleg már akkor is menedzser volt? Szerintem igaza lesz a srácnak, májustól háromnapi 30ezerért többet fog kapni a lányért. De igyekeznie kell, mert az idő vasfoga kegyetlenül dolgozik Gigin.

Zelefánt 2011.03.24. 12:30:51

@picigyongy:
Amikor Béla az őrségben, vagy hol egy kissé basztatta az Éj Leple Alatt-akció miatt, ahogy flegmán vonogatta a vállát, az volt az igazi Gigi.

dr. gernika 2011.03.24. 12:33:33

@Toszkana: Mikor te voltál 16-17, minden kis turpisságot elmondtál otthon? Én is csináltam egy csomó mindent, amiből nem lett bajom, de szegény jóanyám még most is agyvérzést kapna, ha megtudná.

Szerintem Gigike úgy indult el otthonról, hogy megy hostesskedni mittudomén hova, ami egy teljesen korrekt diákmunka, anyu meg örült, hogy a kislány próbál hozzáadni a nehéz körülmények között élő család költségvetéséhez, vagy finanszírozza a zsebpénzét. Talán még büszke is volt. Gigi meg tudta, hogy ebben a melóban több pénz lesz, és igazából nem csinált természetében nagyon mást, csak felvett egy nagyon ciki pólót és odaállt vigyorogni egy kupac olyan termék mellé, amikről talán azt sem tudta biztosan, hogy kell használni.
A fétisfilm már egy fokkal gázabb, de ott sem pornózott a hagyományos értelemben, csak színészkednie kellett és ki tudja, milyen hangulatú volt a forgatás. Az ilyenekbe könnyen bele lehet keveredni fiatalon, utólag meg csak fogja a fejét az ember.
Ha rólam napvilágra kerülne, hogy barátnőimmel milyen "klippeket" "forgattunk" fiatalon, el is kaparnám magam élve, pedig lehet, többet kaszálnék vele, mint Rebecca Black a Friday-el. :D

Zelefánt 2011.03.24. 12:37:37

@gernika:
Izgalmasan hangzik, hol van a páncélszekrény, amit meg kell fúrni értük?

Albino Vernyul 2011.03.24. 12:43:48

@lac64: Okleveles forum troll, koca pszichologus, es polihisztor...;))

Albino Vernyul 2011.03.24. 12:47:55

@gernika: Ja attol felek, tenyleg lenne nezettsege..
Pesze, beszamithatoak, kint el is mennel melletuk, illetve el tudnad oket kerulni.. De attol meg elcseszik az eletuket, foleg Eva.. Ami sajnalatos..

Albino Vernyul 2011.03.24. 12:50:01

@gernika: Humm, humm.. Hol vannak azok a videok...?!;))

frea 2011.03.24. 12:54:19

@picigyongy: A baj az, hogy egy ilyen idegroncs nőt beválasztottak.

frea 2011.03.24. 12:58:43

@K.Tomoceusz: Annyira nem sietős!Soká lesz, mire olyan fonnyadt lesz, mint Kócfej. Se cigi, se pia, idő bőven van, ugye fotózásra gondolsz?

picigyongy 2011.03.24. 13:14:01

@Zelefánt: pillanatok ! Biztos van még pár - főleg ha valaki nem csak az összefoglalőt nézi - ez mutatja , hogy ez ő - a többi megjátszás. Elkapott pillanatok a nap többi részéhez képest .....

picigyongy 2011.03.24. 13:15:13

@K.Tomoceusz: Pornó szinészként is felment az óradíja....

picigyongy 2011.03.24. 13:20:45

@frea: HA egyesével végig nézed , akkor összeválogatták az ideggyengéket, a lelkisérülteket, az érzékenyeket...stb.Éva esetében nem tudom elképzelni, hogyha valakinek bezártság érzése van , akkor miért jelentkezik : vagy nagy kihívás ?! Nem tudom. ANikó állandóan bömböl , olyanok néha, mint egy úttörő táborban.... Gigi Szandi,Jerzsy előéletéből kiindulva : nem sexmentesre tervezték a műsort.,,,,

picigyongy 2011.03.24. 13:22:26

@frea: A mai technika mellett bárki kerülhetne címlapra....Mellékesen Éva is tud jól kinézni,,Giginek már most kiélt feje van

_most_ 2011.03.24. 13:35:13

Éva viselkedésével a katonás feladatban szerintem nincs gond, legalább nem képmutató, mint a többiek, akiknek ugyanúgy nem tetszik a feladat, de csak sunnyognak, nehogy unszimpatikusak legyenek a nézők felé.

csicserierika 2011.03.24. 13:44:30

@genevieve: látod, nekem sem tetszik, amit a média művel Gigi anyjáékkal .
Gigi más tészta,mert én is voltam fiatal és csinos is, de ilyen munkára még gondolni sem mertem, mert megalázónak tartom. Ha akkora szükség van a pénzre, vannak más diákosabb munkák is. Álszentség az, amit Gigi művel, hogy ő jó kislány, takarít, stb.., juj, nem sexelek a kamerák előtt, mert az anyu mit szól.
Jobban járna, ha felvállalná az igazi énjét és lenne akár rossz kislány. szimpibb lenne.
Alekról meg nem írom le többet, hátha megjegyzitek már végre, hogy ő mondta, hogy a beöltözős játékokat szereti, mert akkor azonosulhat a szereppel, legyen az nő, vagy katona, bármi.
Miért kell messzemenő következtetést levonni abból, hogy a parancsnok szerepét is ugyanúgy hozza, mint amikor pl Rambo volt? Vagy ha Othellot játszó színész haza megy, megfojtja az asszonyt?
Ugyan már.

csicserierika 2011.03.24. 13:47:19

@Ari11: Na ne, és emlékszik rá? (mármint a lányod)
Éva tévedésben van, a játékot játszani kell. Óvodás szinten van az önértékelése és az önfegyelme.

genevieve 2011.03.24. 13:48:17

@picigyongy: szia pipőke:-))))

vegyél szemüveget, egyáltalán nincs kiélt feje:-D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 13:48:29

@picigyongy: háááát, azért ez túlzás. :D Éva kiélt feje, beszédesen lebiggyedő szája sarka, kiélt ábrázata, petyhüdt bőre és tarjagos teste simán kenterbe veri az összes benti és kiesett lányét együttvéve.
Egyedül akkor néz ki önmagához mérten jól, amikor fél kila vakolat van rajta a riportszobában és ott jól van megvilágítva.

frea 2011.03.24. 13:48:41

@picigyongy: Hát Éva sok sok photoshoppal, akár a testét, akár az arcát nézed. Nem látom, mi Gigi fején kiélt. Az alakja pedig klassz.

dr. gernika 2011.03.24. 13:49:58

@picigyongy: Éva a többi emberhez képest defektes, azaz ha mindenki difis, akkor Éva hiperdifis.
Gigi szerintem nem játssza, összejöttek és próbálgatják egymást. Szerintem sem szerelmes, de egész biztos, hogy nem is közömbös neki a srác. Nem mutat olyat, ami nincs, amikor épp csalódik benne, az látszik rajta.

mézescsók 2011.03.24. 13:52:04

@csicserierika: Ezt nem értettem kristálytisztán. Ha unod a kommentjeimet, b... meg, ne olvasd!

@Toszkana: A szervezőknek nem kellett volna tudniuk, hogy 16 éves nem árusíthat erotikus cuccokat? Nem mintha bármelyik tizenéves nem ismerné fel ezeket a dolgokat bekötött szemmel is, de akkor sem várható el tőlük, hogy ismerjék a jogszabályokat. És még egy kérdés: azonkívül, hogy eladott ilyen termékeket és felhúzott egy weboldalt, nem pedig saját szolgáltatást kínáló polót, csinált valami egyebet is? Ugyanis ezekért nem lenne büntethető úgy önmagában.

@picigyongy: A kétszínűség panelt frankón el lehet sütni sokszor, de konkrétum mellette szinte sosincs.
1./ A bentlakók közül a legkevesebbszer beszélt ki másokat, míg Aleknek, Évának, Anikónak ez 0-24 órás program.
2./ Sosem állította, hogy zárdából jött. Azt mondta, hogy nem szexelne kamera előtt szívesen, és ha jól meggondoljuk, akkor nem is láttunk semmit. Viszont nem nagyon tévedhettünk, hogy mi is történt, ez igaz. Egészséges embereknek alkalmasint vannak egészséges szexuális vágyai, amiket alkalmasint ki is él. A nézőknek meg nem kell kigúvadt szemmel bámulniuk, ha sérti a jóízlésüket.
3./ Vállvonogatás az őrségben: ha feltételezi, hogy a többiek annyira hülyék, hogy azt hiszik, Jerzyvel csak egymás kezét szorongatták, amíg össze nem izzad, az jobb? Na, akkor lett volna kétszínű. A vállvonogatást Zelefánt írta, ez a pont neki ment.

genevieve 2011.03.24. 13:53:21

@csicserierika: te nem vállaltál ilyen munkát, ő igen:-) ettől nem álszent:-)
attól sem, hogy takarít:-)

nekem nem kell leírnod egyszer sem, mert én megjegyeztem...de nekem meg pont ettől nem tetszik alek, hogy nincs igazi egyénisége, csak klisékben tud gondolkodni, cselekedni.

_most_ 2011.03.24. 13:57:39

@csicserierika: azzal nincs baj ha beleéli magát a szerepbe, de, hogy emiatt másokat szívat az már gusztustalan. Az színészet meg tök más téma, ott semmi se valóság, ha valaki eljátssza mondjuk egy parancsok szerepét, a többi színésznek nem kell végrehajtania a parancsait csak eljátszani, hogy végrehajtják.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 13:59:01

@csicserierika: na azért Éváról is beindultak a hírek, most olvasom a velveten, hogy a Bar után/közben rászokott az italra, meg drogozott is, innentől idézetek:
"Sosem úgy jöttek össze a dolgai, ahogy akarta. Neki az a műsor jelenthette volna az áttörést. Minden alkalmat megragadott, hogy a sztárok közelében maradhasson, és ott lehessen a fontosabb rendezvényeken" - "VV Évit megszédítette a csillogó celebvilág, de a féktelen bulizásokat a saját pénztárcájából csak nagyon nehezen tudta fedezni. A jóakaró azt is elmesélte, hogy a villalakó sokszor elvesztette a kontrolt. „Rákapott másfajta élvezeti szerekre, és bármit megtett egy kis cuccért.”

Lehet Gigit, meg Szandikát kurvázni, de akár Évára is rá lehet húzni ezt a gúnyát, csak ő nem a kocsisoron szaxizott kétezerért, hanem a celebvilághoz való dörgölőzésért, ismertségért és drogért, piáért.
Ja és ő is pózolt Erotika parádén, onnan ismerjük elmaradhatatlan párducmintás fehérnemű szettjét. :D

Előbb-utóbb mindenkiről kiderül valami.

dr. gernika 2011.03.24. 14:01:09

@Zelefánt: @Albino vernyul: A szobámban VHS-en, szerencsére amíg nem vagyok celeb, biztonságban. :D

@genevieve: Én is épp köszönteni akartam. :)

genevieve 2011.03.24. 14:01:17

@pushpang: lehet alek is egy dzsigoló:-DDD

azért nem voltak neki eddig minőségi csajai:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 14:02:04

@csicserierika: szerinted mi, milyen Gigi Igazi Énje? Trehány, koszban fetrengő, egy hétig egy bugyit hordó, bőrgombás izé privátban? Vagy mire gondolsz? Csak mert a takarításhoz való hozzáállása erősen kiveri nálad a biztosítékot.

genevieve 2011.03.24. 14:02:53

@gernika: hát igen, kissé hasadt személyiségű a szentem:-)

lehet, hogy nem is nőnemű:-)

genevieve 2011.03.24. 14:04:17

@pushpang: tudod ez úgy van, hogy aki 17 évesen az erotika kiállításon dolgozik, az ne merészeljen egyébként normálisan élni, takarítani, odafigyelni a másikra, évekkel később tanulni, dolgozni:-D

az kurva és kész:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 14:08:31

@genevieve: az! egy görög dzsigoló! Erről jut eszembe, hogy számára egy animátori állás lenne jó valami kies tengerparti üdülőben, tudod, ahol rengeteg magányos -akár gazdag- nő vágyik néhány kedves, önzetlen jó szóra.

csicserierika 2011.03.24. 14:10:05

@pushpang: ő mondta, hogy nem szokott ennyit segíteni otthon. Bocsi, ha ez egy Clear reality, akkor ő a győztes :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 14:10:48

@genevieve: aki meg 26 évesen teszi ugyanezt, az nyugodtan lehet trehány és élhet kutyaólban. Ja és köpködhet is, csak mert egyéniség is. :D

csicserierika 2011.03.24. 14:10:48

@mézescsók: b..meg, nem is szoktam, csak átfutom :)

genevieve 2011.03.24. 14:12:27

@pushpang: 28 az inkább nem?:-)

neki azt is el lehet nézni, hogy ugyan ott erotikusan rázta a......ját:-)

de mint tudjuk, ő ilyen és kész!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 14:14:20

@csicserierika: otthon ki szeret segíteni, ha kötelező. Itt legalább ezzel is telik az idő - na meg talán némi szimpátia sms-re is számíthat, mert hosszabb távon azért kifizetődőbb normálisnak lenni, mint tébolyodottnak.

Ez tök jó ötlet!:D Egy ilyen Clear realityt szívesen megnéznék ugyanezekkel a szereplőkkel. Gondolj bele, ahogy a heti cigiadagér kéne pl. Évának naponta többször kinyalni a házat.. :D

dr. gernika 2011.03.24. 14:17:36

@mézescsók: Igen, a kétszínűt nagyon könnyű egy ilyen helyzetben puffogtatni, mert az ember összezárva kénytelen beszélni azzal is, akit rühell.
Az én szememben akkor lett volna Gigi kétszínű, ha odamegy a cigiző Anikóhoz és Évához, mosolyogva szóvá teszi, hogy "Úgy örülök, hogy kibékültetek, aggódtam miattatok, míg bántottátok egymást, pedig milyen jó barátok lehetnétek blabla". Ezután bemegy Erzsihez, és puffog, ahogy az történt is.
Amikor megvígasztalta Évát, még én is odamentem volna hozzá, mert akkor spec megsajnáltam. Igaz, hogy magának kereste a bajt, de Alek túl messzire ment, és utána senki nem ment oda Évához, akinek kivételesen igaza volt.

Annyi az egész, hogy az ember alapvetően harmóniára törekszik, és ha talál egy közös témát, egy pontot, amiben egyetértenek, arról képes örömmel elbeszélgetni azzal, akivel egyébként nem jön ki. Ha megteheti, hogy hátat fordítson az ellenszenves embernek, pölö az utcán, akkor könnyű tartani magát, és nem fordul ez elő, de összezárva, vagy akár egy munkahelyen egészségesebb ez, mint a csakazértsenembeszélgetekvelemerutálomfúj hozzáállás. (mondjuk különösen rosszindulatú embereknél ilyenkor nagyon kell vigyázni, hogy mi az a közös téma, hogy magunkról véletlenül se adjunk ki támadható infót).

@genevieve: Vagy csak csökönyös. Biztos vagyok benne, hogy Hajni tegnap a másodnickjét is röptette.

A következő kommenteden meg úgy röhögök, hogy ezt alig bírtam beírni. :D

csicserierika 2011.03.24. 14:17:44

@genevieve: csakhogy hallgat róla némán, szerintem még bátyus sem tudja. Azzal van bajom, hogy többször mondta, hogy ő példaképe sokaknak, amiért itt szerepel .
Fogalma sincs róla szegénynek, hogy megy a hirig körülötte idekint.
Ezért mondom csak.

pong a ping 2011.03.24. 14:19:59

@pushpang: eleinte megprobalna a disznovenyeket kiszaritani es abbol sodorni cigit, aztan az elso slukk utan leszokna... :)

...vagy uvoltve torne at a villa falat a beszavazast koveto 24 oran belul.

genevieve 2011.03.24. 14:20:39

@pushpang: egyébként meg minden csoda 3 napig tart:-)

gigi 2-3 körön belül ki fog esni és akkor már senki nem fog azzal foglalkozni, hogy mit csinált 4 éve:-)

genevieve 2011.03.24. 14:21:26

@gernika: van neki még vagy 3-4 :-)

nagyon ráérhet:-)

csicserierika 2011.03.24. 14:21:38

@pushpang: ez el is hangzott valakitől, hogy betakarítják magukat a döntőbe :)
Azért a clearben megint Alek lenne a király, mert ugye tudjuk, hogy mindent max-an akar teljesíteni és még a hajlam is meg van hozzá.(lásd. bemutatkozó kisfilmje)
Évát pedig összekötözve vinnék el.:)

genevieve 2011.03.24. 14:23:27

@csicserierika: és nincs igaza?

ahogyan a villában szerepel annak alapján tényleg lehet példakép:-)

egyébként is krisztus is megbocsátotta máriának az előéletét, ki akar nagyobb követ dobni?:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 14:24:23

@genevieve: helyesbítenék: erotikusan kurkászta a haját! :D

de csak most lett 28, gondoltam, 1-2 évvel korábbi a történet.. :)

pelerin 2011.03.24. 14:25:51

jerzynek látványosan nem használ az agyfejlesztő vitamincsomag... :)

gastro vazze 2011.03.24. 14:25:59

@csicserierika: azt nem is mered feltételezni, hogy gigi szereti maga körül a rendet és tisztaságot, nem úgy, mint a retkes Éva mi?! Ha takarit, csakis kamuból takaríthat... napersze.

genevieve 2011.03.24. 14:25:59

@pushpang: ja, igy igen:-)

egyébként láttam róla képeket még 3-4 évvel ezelőttről, kifejezetten szép arca volt

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.24. 14:26:48

@supern0va: :D:D
vagy bezacskózná és mosogatásért cserébe seftelne vele!

pelerin 2011.03.24. 14:29:43

ez volt a legjobb beszólás. DDDD
Évike, rá ne gyújtson nekem! Miért? Mert a sorakozó volt megszabva. De még nem öltöztek fel, egy perc alatt megcsinálom. Mit? Majd én jól megcsinálom magát egy perc alatt, jöjjön befelé, majd ha kap rá engedélyt, dohányozhat.

Toszkana 2011.03.24. 14:30:16

@K.Tomoceusz: :)))) de hülye vagy nagyon jó !!

gastro vazze 2011.03.24. 14:30:33

Szerintetek, ha ez egy igazi reality lenne és NEKIK kellett volna kiszavazniuk mindig egyet maguk közül, akkor alkesz és Éva meddig húzták volna?
Tippem: elsők között rugdosták volna ki őket...
Ez a bajom a VV-vel, hogy egy igazi köcsög réteg dönt, a szerkesztők akarata szerint (ugyanis így simán lehet irányitani a műsort a vágásokkal).
Ezért is tetszik jobban az Éden :)

csicserierika 2011.03.24. 14:30:34

@genevieve: hitéleti vitába nem megyek bele, de gondolhatod, hogy van egy véleményem.
Villabeli énje még csak-csak, de szerintem a kinti is hozzátartozik.
Ti sem tudtok elvonatkoztatni a biztiőrségtől és ált. isk.-ai végzettségtől egyes benti személyekkel kapcsolatban :) :)

gastro vazze 2011.03.24. 14:32:16

@K.Tomoceusz: erre mondtam, tegnap, hogy nekem épitkezésen kellett dolgoznom, meg boy voltam az Atrium Hyattben, de sokkal inkább árultam volna műfaszokat...annak ciki, aki megveszi nem annak, aki árulja ! Ezt valahogy senki sem érti meg....

_most_ 2011.03.24. 14:33:22

@gastro vazze: hát ha Gigi szereti a rendet meg a tisztaságot úgy könnyű takarítani, de Éva a rendetlenséget meg a koszt szereti, mégis takarít néha, csakis a többiek kedvéért, hogy beilleszkedjen :)

csicserierika 2011.03.24. 14:35:57

@gastro vazze: nem mondtam, hogy kamuzik, habár , mikor Rákóczi Feri bement a konyhába, elájult a kosztól, pedig képernyőn keresztül egész rendben lévőnek tűnt :)
Éváról pedig jelen pillanatnyi állás szerint semmi jót nem tudok mondani:)
azt látom, hogy örökké érdek barátságot hajszol.
Egy jó erős hajgumi és egy hónap igazi katonaság kellene neki, talán abból tanulna.

genevieve 2011.03.24. 14:38:59

@csicserierika: nem hitéleti vita:-) csak humor:-)

bocsánat, én egyáltalán nem ítélem el alekot mert csak 8 általánosa van és biztonsági őr!
tisztességes szakma az is:-)

gastro vazze 2011.03.24. 14:42:08

@csicserierika: a feleségem gyönyörűen ki szokta takarítani a konyhát, de 5 perc alatt akkora dzsuvát tudok ott csinálni, hogy csak fogja a fejét:)

Albino Vernyul 2011.03.24. 14:42:52

@mézescsók: Na jo, azert tegyunk kulonbseget a kibeszelesek kozott..
Giginel eleg sokszor fordul elo, hogy valakinek a szemebe jopofizik, aztan fel oraval kesobb, Jerzyvel eloadnak egy performanszot a kameraknak, hogy milyen tetu is az illeto.. Lasd. a legutolso eset, a gala utan omlengett, hogy most mindenkivel milyen jo, senivel nincs baja, mindenkit szeret.. A kov. pillanatban meg mar jott Eva, meg Aniko savazasa a pihiben..
Aniko 90%-ban arra puffog, aki epp belegyalogolt a lelkivilagaba.. A legkedvencebb mondata, pedig hogy "Most miert csinalta ezt, miert nem lehet rendesen megbeszelni, nem ertem.." Viszont, ha 2 nap mulva az illeto szol hozza 2 jo szot, akkor az ori harit is elfujja a szel..
Eva reszben azt aztatja, akire irigy/feltekeny, reszben azt, akivel epp vitaja van, es meg fenntart egy kulon reszt a taktikai savazasnak..
Alek kulon minoseg... Nala 2 verzio van.. Vagy taktikailag ertekel valakit, vagy kifele manipulalva kibeszel a nezoknek, ugy huzza le a celpontot..
Ez a 4 lett megenlitve, ezeket ertekeltem neked, egalabbis, ha jol emlekszem..

dr. gernika 2011.03.24. 14:44:32

@csicserierika: Én el tudok vonatkoztatni, időnként a tény alátámasztja róla a véleményemet, de alapvetően az alapján ítélem meg, amit odabent nyújt (első benyomás alapján pölö: Ezt az embert ki kéne lőni az űrbe...)

genevieve 2011.03.24. 14:44:42

@gastro vazze: apropó, még nem is gratuláltam:-))))

gastro vazze 2011.03.24. 14:45:01

@pushpang: és ki védte meg? Bernáth Cecilia kivénhedt playboy prosti és drogfüggő p.csa barátnője :D
Érdemes megnézni, hogy néz ki a csaj most és, hogy nézett ki a playmate választáskor...szeretik ezek a kólát na!

K Tomoceusz 2011.03.24. 14:48:50

@gastro vazze: Még nem késtél le semmiről. Ha akarod és van elhivatottságod beajánlak egy huncutshopba műkukkancsárusnak. Elsőre próbáld bevágni mottónkat: Kis pénz kis kukancs, nagy pénz nagy kukkancs.

genevieve 2011.03.24. 14:54:08

lassan kezdhetünk vissza számolni:-)

2011.03.24. 15:28:41

@genevieve: "egyébként is krisztus is megbocsátotta máriának az előéletét"

Mária Magdolnának pontosítsunk. Mária a mamája volt.

Balfars 2011.03.25. 16:23:46

Egy kis kiegészítés. Az amerikai börtönőr-rab kísérletben senki sem halt meg. De tényleg be kellett fejezni a kísérletet a tervezett előtt mert kezelhetetlenné vált a helyzet.
süti beállítások módosítása