Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X95

2011. március 22. 16:20 - Hódos Hajnalka

Olyan tanácstalanul ücsörgök a monitor előtt, mintha arról kéne döntenem, melyik kezem vágják le, mert hiába kezdődött meg a katonai hét a Villában, a tegnap esti összefoglaló olyan durvusul volt unalmas és semmitmondó, hogy inkább írnék az Önök kértékről, vagy az elcserélt mellű időjárásjelentő csaj napi öltözékéről, akit mazochizmusból azért megnézek, amikor csak tehetem. Jelmezversennyel kezdünk, én szóltam. A Villában található anyagokból kell ruhát varrni, a lakók közül csak Béci és Anikó jutnak a krumpliszsákon túl, a ruhák szűkek, vihogás, bemutató. Jerzsi kollekciójából legfőképpen a férfiasságot emelnénk ki, ezt a faroktájékra biggyesztett banán szimbolizálja, fél hat. Béci nájlonzsák ruháját előreszeretettel viselik aluljárókban, nyáron hűt, télen fűt, Béci táncol és a földön fekve pörög, legszívesebben én is ezt tenném, csak visítva karmolásznám is magam közben. Alekosz Rambónak öltözött, ruházatának éke a füle mellé biggyesztett karfiollevelek, elő is ad egy jelenetet, Éva szerint tök úgy néz ki, mint Stallone, ennek ellenére Jerzsi nyeri a versenyt.

A lányok is kitesznek magukért, Anikó lány az űrből, avagy a jövőbeli Pléjbojnyuszi, Alekosz lepontozza, mert hallott olyasmit, hogy géplány, robotika és futurisztikus jeleneteket szeretett volna látni. Anikó szerint és szerintem sem volt szó semmiféle robotról, de hülyékkel ne álljunk le vitatkozni, még a végén minket is annak néznek. Gigi ruhája és produkciója a fehér homokos tengerpartot próbálja megidézni, ahol bantu lányok sürögnek-forognak kezükben hűs koktéllal, Alekosz elégedett, mert maximálisan idevarázsolta a meditterán, karibi hangulatot, én meg hagyok időt. Irina (Éva) a 13. századi Oroszországból érkezett, az akkori jobbágyok ruházatát testesíti meg. Praktikus lábvédő is van a modellen, mely megtestesíti a földművelő jobbágy életérzést. Alekosz eredetileg kilenc pontot akart adni, de följavítja tízre, mert az orosz nők ugyan nem feltétlenül így mozognak, de ha egybe nézem a kollekciót, legfőképpen a frizurát, akkor úgy néz ki, mint egy orosz vagy egy csehszlovák táncdalénekes. Az új átok tehát tegnaptól: dicsérjen téged Alekosz! A jelmezversenyt Gigi nyeri, a mediterrán bantu, mert részletgazdagabb a ruha.

A Lakók feladatot kapnak, egy kérdőívet kell kitölteni egymásról, jó és rossz tulajdonságok alapján. Béci nem érti, aki nem zsarnoskodó, annak miért írja be, hogy négyesen zsarnoskodik? Laci tökéletes és sunyi. Alekosz okos(!) és zsarnokoskodó, Éva őszinte és hazudós, Gigi megbízható és kétszínű, Anikó szép és hisztis, Jerzsi jószívű és gyáva, Béci hűséges és rosszindulatú, Hajni ideges és türelmetlen, Pötyi nyüszögős és éhenkórász. Mindenki felhúz egy pólót, amin a jó tulajdonsága szerepel és egy fejkendőt, arra a rossz tulajdonságot biggyesztették. Nem mindenki elégedett, a hisztist Béci szerint Lacinak vagy Jerzsinek kellett volna kapni. Nem tudom, az őszinteség mellé a hazudós hogy kompatibilis, értetlenkedik Éva. Még te is elhiszed, amit hazudsz, és tényleg, örül magának Béla. És most pedig következzék kedvenc feladatunk, az igazmondó hinta! Óbazmeg, sejthettem volna!

Gigi megbízhatónak tartja magát. Lehet, hogy kétszínű vagyok, mert nem vagyok egyszínű, sokszínű vagyok és akkor ez egy színes dolog. Lehet, hogy azért vagyok gyáva, mert állandóan mindenkivel jóba akarok lenni, teszi fel a költői kérdést Jerzsi. Gigi szerint azért írták Jerzsit a többiek gyávának, mert nem vállalja a konfliktusait. Béci ha rosszat akar, viccesen akar rosszat csinálni másnak, Anikó hisztizik, mert a szépség egy külső tulajdonság, ami mulandó és nem minden, aztán érdeklődik, valóban hisztis-e. Laci rájött a legnagyobb titokra villaléte alatt: a tökéletes ember sunyi! Megpróbálják definiálni a sunyiságot, Béci úgy véli, sunyiság az, ha fingottál és nem vallod be, hogy te voltál, köszönjük, elég is lesz. A riportszobában Laci háborog, nem érti az összefüggést, mindenki azt mondta neki, hogy ő nem írta be sunyinak. Akkor ki a sunyi? Aki nem vállalja be, hogy azt írta be, hogy sunyi? Éva túl sokat is mondd el, amit érez. Hazudós? Van benne valami, nem tagadom. Anikó és Béci inkább Fejhezvágó pólót adtak volna Évára, aztán egy rövid eszmecsere arról, hogy Éva csak Alekosszal szemben őszinte, a többieknek nem mond dolgokat. Ez azért van, mert Éva nem akar konfliktusba keveredni. Alekosz fényesre nyalja a bölcsek kövét, egy igaz barátnak sosem azt mondjuk, amit hallani akar. Mikor észreveszek valamit, ami neki nem előnyös, megpróbálom azoktól távol tartani, ezt csak úgy lehet, ha rápirítunk, még ha meg is haragszik ránk. Arról viszont mindig gondoskodom, hogy utána visszaálljon az egyensúly. Ezeket a szituációkat hívhatjuk úgy, hogy zsarnokoskodás, de valójában ez odafigyelés, gondoskodás, törődés, óvás.

A következő játék is az őszinteségről szól. Egymástól kérdeznek, ha a választ nem találják igaznak, meg kell inni egy kupica színtelen valamit, amiről nem lehet tudni, ecet, víz vagy valami más és ne reménykedjen senki abban, hogy részeg orgiába fulladt a feladat, a szokásos kitviszelpárbajozni ment tíz percen keresztül. Anikó viháncolgat Gigi kérdésére, mi volt az LL Junioros sztori? Annyi, hogy igen, ennyi, hihihi. Most valami nagy dologra gondoltok, közben semmi. Éva csillogó szemekkel kérdez Gigitől, szexeltél Jerzsivel a kameramentes órában? Ahh, igen. Alekosz aztamindenitezik, Béci kifejezéstelen arccal próbál ülni, Anikó jujésmilyenvoltozik, Gigi bevallja, hogy jó volt, nagyon jó. Mi lesz az első dolgot, ha kimész a Villából, kérdez Jerzsi, Béci válaszol Gigi helyett. Szexel még egyet veled. Éva, mi lenne egy Jerzsi-Éva párbaj kimenetele? Éva mindenki ellen parázna és nem akar a sajátjáról jósolni. Béci, meg tudod fogalmazni a játékstílusodat? Nincs egyéni játékstílusa, aztán kimondja azt a mondatot, amitől a viszketés tör rám, próbálja magát adni. Egy dologban nem kevésbé mondja oda az embereknek, amit gondol, inkább kimegy és levegőzik egy kicsit. Élek, vagyok, nyerni szeretnék.

Lacit arról faggatják, milyen esélyeket adna egy Éva-Laci párbajnak? Totál feles. Totál más csapat kedveli őket, Laci csapata nem ül az internet előtt és nem küld sms-eket, amikor kell, oda fogják magukat tenni, hogy mekkora erő lesz benne, Isten tudja, aztán elutasítja Anikó válaszát. Nem tudna Gigi és közte dönteni, ha ebből lesz probléma, kizárnak és kimegyek a picsába. Ez, gyerekek, ecetes víz volt. Végre fény derül a nagy titokra is, mi volt az Alekosz-Gombi párbaj eredménye. Ha Alekosz kapná most a legtöbb jelet, Lacit, Gigit vagy Jerzsit vinné. Egy embert mondj. Laci. Kaja a pia ellen. Alekosz kérdése Anikóhoz az, Gigi, a Béci, a Jerzsi tennének csak azért rám jelet, hogy kivigyem a Lacit és ezáltal elodázzanak egy párbajt? Anikó már lejátszotta fejben az egészet, mostanában nem fogják Alekoszra tenni a jelet, szerinte most Éva-Jerzsi párbaj lesz. A játék után, amit csak azért volt érdemes végignézi, hogy közvetlen közelről leláthassunk Gigi tátott száján át egészen petefészkéig, amikor könyékig túrt benne, ha jól láttam egy kihajlított gemkapoccsal, Alekosz Évával, Gigi Lacival tárgyalja meg a történteket. Éva megfigyelte, hogy Jerzsi sokat beszélt a jótékonysági héten a gyerekkoráról. Szerinted ezzel elnyerte a nézők sajnálatát? Hogy veszélyes ellenfél lehet? A dolog lényege, ha te kimennél a Jerzsivel, úgyis visszajönnél. Éva Lacin is gondolkodik. És a Gigivel mi van? Azt mos nincs a fejemben, úristen, remélem nem te leszel a kiválasztott, mert ellopod előlem a Jerzsit és akkor mit csinálok? Gigi és Laci szavait csak azért idézem, nektek se legyen jobb, ne csak nekem fájjon. Nem téged fog vinni. Megtévesztő hadműveletet folytat. Megtévesztő hadműveletet? Miért? Hogy megtévesszen minket.

Reggel hat óra két perckor kezdetét vette a katonai hét. Aki azt hitte, hogy csak a tengerészgyalogosokról szóló katonai filmekben van ilyen ébresztés, az még nem nyaralt apámmal, nálunk ez egy sztenderd reggel, a különbség annyi, hogy kicsit korábban. Jó reggelt, katonák, vége van az éjnek! Gyerünk már, keljen föl! Jöjjön már, megkérjük?! Mit csinál, mondta valaki hogy turkáljon? Sorakozó! Tudtam, hogy ez lesz! Mit tudott maga? A dzsíájdzsók és dzsíájdzsének tíz percet kapnak tisztálkodásra, aztán az udvaron sorakoznak. Úristen, még vizsgálat is lesz, kérdi Béci. Ajajj, urológiával kezdünk! A nagyon halovány jó reggelt után ordítoztatják őket, erőt, egészséget. A mai nappal az orvosi vizsgálat után bevonulnak a VV4 hadseregébe, úgymond. A két ordítozós katona ezentúl a parancsnok úr becenévre hallgat. Béci felolvassa a szabályzatot, a katonai hét célja az összetartozás erősítése és a csapat összekovácsolása. Rend, fegyelem, engedelmesség. A kopaszokkal kiboríttatják a zsákokat. Megfordítja, kiborítja, örül neki. Csajka, kanálgép, kulacs. Elmegy, csurig tölti. Kiöblítették? Neeeeeem. Akkor meg, mozgás! Kiönti, újratölti! Visszapakoltatják a zsákokat, Éva szerencsétlenkedik, a többieknek belement? Tapossa meg. Éva ezt úgy oldja meg, hogy közben felmászik a Parancsnok Úr hátára, röhögök. Oszolj vezényszóra bemennek a körletekbe és tevékenykednek tovább, előírás szerint! Oszolj! A riportszobában megy a nyafi, Anikónak ez a hét elég nagy szívás, és ettől tuti lesz rosszabb, mert a katonák mennek mindenféle sárba! Éva amúgy is utálja, ha parancsolgatnak neki, a szívatásoktól tart egy kicsit, biztos benne, hogy ő lesz, aki a legtöbb büntetést kapja, de áll elébe. Látta valaki a Garni-zónát? A slagos jelenetben reménykedem, háháhá.

És igen. Az eszetlen kapkodásban kitöröltem az összes S-től kapott képet. Jó, még két percig lehet röhögni. S., bocsi, cserébe hoztam neked Anikó szemet!

Címkék: vv4
993 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pösze 2011.03.23. 13:36:46

@gernika: nem azon sértődtem meg hanem azon h. ebben az országban a véleményét se lehet elmondani az embernek mert egyből büntetik. és ez nem új regisztráció ha nem gond. van legalább három nevem.

genevieve 2011.03.23. 13:40:12

@pösze: milyen szerencse:-)

nem is értelek, ha vezéregyéniség vagy és leszarod a többiek véleményét akkor most minek ez a hiszti?:-)

rianna 2011.03.23. 13:40:49

@lac64: Szerintem egyetértünk ebben, csak másképp fogalmaztuk meg. Én arra akartam rámutatni, hogy a katonának általában az az érdeke, hogy alkalmazkodjon és teljesítse a parancsokat.

fran7 2011.03.23. 13:40:59

@pösze: Ha normális hangnemben mondasz véleményt, de nem egyezik a blogon levőkével, akkor sem kell megsértődni. Okos ember tanul a butától is, a buta az okostól se.

lac64 2011.03.23. 13:42:21

@genevieve: OK, visszanéztem, a Béci által felolvasott szabályzat valóban úgy kezdődik, ahogy írtad. Viszont úgy folytatódik, "ha valamelyik villakatona megtagadja a szolgálattételt, akkor a parancsnok azonnali büntetést róhat ki rá. A büntetés lehet egyéni és kollektív is."
Azaz az RTL a szankcionálást is átadta a kiképzőknek.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:43:43

@genevieve:
igen ez is igaz, de nem Úgy köteles:)
érted , hogy gondolom, ha megszegi ott a fogda, a többi inkább szívatás mint büntetés.
Ne feledkezzünk meg Béci szabályszegéséről sem, és akkor sem nyígtak a többiek , mikor mindenki meg lett miatta büntetve.
Kíváncsi leszek, hogy a "fegyverrel" való játszadozásért mi lesz a bünti.
A rágyújtásért azt már kb. láttuk, különben is félórával előbb kezdték meg a lányok az őrködést, akkor meg belefér még egy cigi is:DD
egyébként is szerintem hülye játék , katonaság meg már rég nem is kötelező, amikor meg az volt, akkor is voltak polgári szolgálatosok ?:)
csapatépítés egyéni játékban pedig úgymond unnaturális:D

genevieve 2011.03.23. 13:43:52

@lac64: igy van:-)

ezt nem is vitatta senki:-)

többek szerint éva egy jellemtelen,hisztis, lusta picsa

pár ember szerint pedig egy igazi, lázadó, jellemes, karakán csaj

Albino Vernyul 2011.03.23. 13:44:50

@pösze: Szerintem senkire se.. Inkabb gondold at az eleted, mert egyszeru troll lesz beloled..

genevieve 2011.03.23. 13:45:41

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ilyen szemmel a többi is csak egy hülye játék:-)
sőt az egész vv csak egy hülye játék:-)

pösze 2011.03.23. 13:45:47

mindenkinek a hangnemmel van baja... miért ti hogy beszéltek velem? egyáltalán nem vicces a smile-t kirakni egy oda nem illő mondat után...

dr. gernika 2011.03.23. 13:46:15

@genevieve: Igen, az már feltűnt. :)
@pösze: Óh ezer bocs, valóban nem új nick, hiszen már egy teljes hetes, bár az előbb kommenteltél vele először. :D
Senki nem büntetett amúgy, a te kis szuvenír véleményed ellenvéleményeket szült. Ezt normális emberek között úgy hívják, vita, a te kis világodban úgy, hogy falkában támadás. Nem véletlenül Éva a kedvenced. :)

genevieve 2011.03.23. 13:47:56

@pösze: én csak a magam nevében beszélhetek és tiszta lelkiismerettel mondhatom, hogy normális hangnemben beszélek veled:-)

még mindig:-)

pösze 2011.03.23. 13:48:19

@gernika: nem véletlen én meg is értem az évit.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:48:28

@genevieve:
tulajdonképpen igen , az:)
azért megnéztem volna a kiképző fejét amikor lelkiismereti okokra hivatkozva kéri valaki a polgári szolgálatot:D

Desperatefan14 2011.03.23. 13:48:36

De most komolyan mit néznénk ha Éva nem lázadna???? Unalmas lenne az egész hét. Az egész összefoglaló Évára van most építve... ez nem véletlen higyjétek már el, a szerkesztők sem hülyék, tudják ki csinálja a műsort.

pösze 2011.03.23. 13:49:20

kócos a legnagyobb karakter

genevieve 2011.03.23. 13:50:03

hmm, lehet, hogy a fogdában beadtak évának egy laptop-ot?:-D

pösze 2011.03.23. 13:50:06

@Desperatefan14: itt meg pipő csinálta így most unatkozhattok. ;)

lac64 2011.03.23. 13:50:06

@genevieve: Szerintem addig karakán valaki, amíg ezzel csak magát bünteti. Ha ez már a többiek rovására is megy, akkor az ok nélküli lázadás bunkóság, és az igazi katonaságnál a társaktól ezért elég hamar bünti jár.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 13:50:50

@fran7: én kimondottan kedvelem Peticsét, annyira édesen védi Évát:)

És ennyi erővel engem is lehetne bannolni, nem titkolt Alekosz-fanság végett.

genevieve 2011.03.23. 13:51:02

@Desperatefan14: ezt sem vitatjuk szerintem:-)

de attól az én véleményem szerint az éva egy jellemtelen, sunyi, hisztis picsa:-)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:51:45

@pösze:
azért van oda rakva a szmájli amikor irkál az ember, hogy lehessen érezni, hogy nem komoly, nem bántás, mosolygok, ha nincs oda rakva akkor tényt közlök, kedves sem akarok lenni stb.
de igazából nem tudom konkrétan mire gondolsz mert most nem nagyon van időm visszaolvasni

genevieve 2011.03.23. 13:52:15

@Ayesha: utállak is érte:-DDDD

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: na az viszont poénos lett volna:-)

genevieve 2011.03.23. 13:52:49

@pösze: itt vagy nekünk helyette, nem?:-)

Desperatefan14 2011.03.23. 13:52:55

@pösze: Én nem írtam eddig semmit, szóval nem nekem kéne írni, rádásul éppen évát védtem, de mindegy... nem voltam itt eddig, nem tudom miről beszélsz, ennyi.

pösze 2011.03.23. 13:53:09

a forradalmárok viszik előrébb a világot akik lázítanak... kócos nélkül az egész villa üres lenne és ha van egy kis esze a nézőknek nem az ellenfelét küldik vissza a párbajról. ha ő nem lenne játékban nem is lenne miről írnotok és ha én nem írtam volna ellentétes véleményt, nem lett volna értelme a tegnap estéteknek. ezen kellene elgondolkodni? akkor ki is az unalmas??? most már tényleg mennem kell...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:53:53

kár, hogy Szandika már nincs bent, megnéztem volna ahogy kislattyog a rózsaszín köntösében papucsában, vagy feje búbjáig húzza a takarót:)

_most_ 2011.03.23. 13:54:02

@pösze: te vagy pipő? Mert nekem tetszettek a hozzászólásai, bár kicsit túl komolyan vette a dolgokat.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 13:55:05

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

annak a nőszemélynek ugyanolyan házipapucsa van mint nekem!!!! Már megvan ősz óta, tehát nem az ő hatására szereztem be.:))))

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 13:56:02

@genevieve: én meg azért, mert olyan vagy mint A.H.:D

Desperatefan14 2011.03.23. 13:56:14

@genevieve: Értelek én, nem vitatom hogyha Éva nem lenne ilyen személyiség, ahogy te is írtad akkor nem ő csinálná a balhét, de hát valljuk be valakinek kell csinálni a feszkót :D

csicserierika 2011.03.23. 13:56:50

@genevieve: ki nem álltam :) kéjes öröm töltött el, hogy elvitte előle Milo a pálmát. :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:56:50

@pösze:
szerintem te tegnap este nem Éva pártolása miatt lettél kirakva, csak mondom

pösze 2011.03.23. 13:57:05

már késésben vagyok...hess...pösze hess...

rianna 2011.03.23. 13:58:11

@pösze: kócos egyszerűen csak jellemgyenge, nem forradalmár :))
Tegnap is látszott, hogy egyes fogalmakat keversz, jó lenne ezeknek utánanézni :)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 13:58:37

@lami83: PetiCsé is vérét adja Éváért, de őt valamiért szerintem mindenki - vagy kevés kivétellel mindenki - megkedvelte.:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 13:59:05

@Ayesha:
akkor gyorsan szerezz be egy hozzáillő köntöst is, aztán majd frászt kapnak tőled otthon, mikor reggel kómában kimész a kávédért:)

genevieve 2011.03.23. 14:00:45

@Ayesha: kiazaz A.H? le vagyok maradva:-)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 14:01:06

@pösze:
na látod, ennyi, itt ezen a blogon nem mondunk ilyeneket, ha ezt betartod, betartjuk, semmi bántódásod nem eshet, írhatsz annyit míg nem kapsz ínhüvely gyulladást:)
illetve a kommenttársakat is tiszteletben tartjuk, ennyi a titok, azt hiszem.

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 14:01:14

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: és még szőke is vagyok, de kisebb szájjal és inkább hegyes, mint ugratós orral:D:D:D
(saját, nem gyártották:))

Voltam egy interjún ahol a főnökkel kellett beszélgetnem. Csomó mondatát úgy kezdte, hogy "ÉN". (mármint E/1) Kedvem lett volna olyan évásan beszólni neki: MIÉRT? Ki vagy te?:D:D:D

genevieve 2011.03.23. 14:01:27

@Desperatefan14: én azért a magam nevében nem mondanám, hogy csak az szórakoztat, ha valaki ilyen alpári mint éva:-)

fran7 2011.03.23. 14:01:47

@pösze: Néha azért nem árt egy kis hangnem, regiszter váltás. Nem vagy véletlenül szabolcsi vagy esetleg viharsarki?

genevieve 2011.03.23. 14:02:02

@csicserierika: na jó, ezt respektálom:-)))

dr. gernika 2011.03.23. 14:02:51

@pösze: Csak a magam nevében beszélhetek, de én azért szmájlizok, mert mosolyogva írok neked. Hol mosolygok, hol nevetek rajtad. Az persze elég szomorú, hogy ezeken a vitákon te IRL is felhúzod magad, és talán tényleg legörbül a szád, de az nem az én bajom.
:)

genevieve 2011.03.23. 14:03:13

@Ayesha: ja azt hittem valamelyik villalakóra célzol:-DDD

genevieve 2011.03.23. 14:04:28

azért ha jól tudom a forradalmárok nem önös célok miatt lázadoztak, hanem tényleg a világot akarták előbbre vinni:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 14:05:35

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: De alapvetően egy jó humorú, emberi vezetőnek látom így elsőre, elfogadnám főnöknek. Kérdés, hogy elfogadna-e ő is engem alkalmazottjának:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 14:08:10

@genevieve:
legalábbis így volt/van beállítva:)

@Ayesha:
akkor szorítok:)

genevieve 2011.03.23. 14:08:52

öröm lesz majd nézni miután éva megkapja a zöld kendőt, milyen tündi-bündi lesz egy hétig megint:)

Hódos Hajnalka 2011.03.23. 14:08:57

@pösze: nem kizárólag. azért is, mert szóltam. egyszer. szépen. igaz, hogy nem írtam ki, hogy ne baszogasd a többieket, mint ahogy most sem, most csak felbasztam magam azon, hogy hülyének néztél.
és igen, úgy ahogy mondtad. hess a picsába.

dr. gernika 2011.03.23. 14:09:39

@genevieve: Mindenki azt mondta Olivér kiesésekor is, hogy nem lesz utána értelme a műsornak, de szerintem aki nem szerette, annak nem is hiányzik. Legalábbis nekem nem, sőt azóta nézem rendszeresen, és szerintem Éva sem fog hiányozni, ha kiesik.
@pösze: Én is azért mondok valamit, mert úgy is gondolom, mégsem kapok idegösszeomlást, mikor többen nem azt gondolják. De azért halálosan komolyan sem kéne venni a VV véleményezését, nincs fontosabb dolgod? vagy ezért kapsz fizetést?

genevieve 2011.03.23. 14:10:06

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: hát igen che gueveránál mikor bement a hegyekbe már szerintem is rezeg a léc:-)

genevieve 2011.03.23. 14:11:35

@gernika: én azt mondtam, hogy simán lesz műsor akkor is, ha oli kiesik:-) és lesz akkor is amikor éva kiesik:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 14:12:49

Nekem van a legszeretnivalóbb uram a fődön...vett nekem hajfestéket:):):):)
*az élet apró örömei

genevieve 2011.03.23. 14:13:43

@Ayesha: és eltalálta a színt?:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 14:17:44

@genevieve: igen:) ezekért baromira büszke vagyok rá.
Pl születésnapomra kaptam tőle egy mini-sminkkészletet (szemfestékek, szájfények és pirosító van benne) és tökéletesen jó árnyalatokat választott, önállóan, egyedül:)

_most_ 2011.03.23. 14:18:14

@genevieve: én nem kedveltem igazán Olivért, de szerintem mióta kiesett azért unalmasabb lett a műsor.

Desperatefan14 2011.03.23. 14:19:17

@genevieve: Megértem :D Csak erre a hétre értettem, mert senki nem mer most semmit csinálni Éván kívül... mit nem adnék ha Szandi bennt lenne, akkor aztán lenne műsor :D úgy kéne lefogni sztem hogy ne menjen neki a parancsnoknak.

Albino Vernyul 2011.03.23. 14:22:15

Mar elmult 14 ora, es meg egyetlen promo videot nem raktak ki a ma esti osszefoglalorol a VV oldalra.. Mi ez a hanyagsag kerem..?! Vagy tan reggel ota megy a szerkesztoi megbeszeles, hogy kit nyirjanak ki..?:)

genevieve 2011.03.23. 14:25:33

@Ayesha: :-)

@lami83: szerintem meg nem:-) de ugye, nem vagyunk egyformák:-)

@Desperatefan14: évánál ez nem bátorság, ő ilyen:-)

_most_ 2011.03.23. 14:25:42

@Desperatefan14: mondjuk én azt várom, mikor lesz Anikó szerelmes valamelyik parancsnokba :)

Desperatefan14 2011.03.23. 14:27:21

@lami83: Igen már tegnap is azt kérdezte Évától asszem hogy melyik szimpibb neki :D

genevieve 2011.03.23. 14:28:11

@lami83: én meg azt várom amikor vége lesz a katonai hétnek, este lesz egy buli és pertuba isszák magukat:-D

na akkor jön el ani ideje:-D

lac64 2011.03.23. 14:29:55

@Albino vernyul: Már kirakták. Alek mint legjobb katona súlyzóztatja a többieket.

dr. gernika 2011.03.23. 14:30:42

@Desperatefan14: Nem nem mernek, nem akarnak. Nem fáj az nekik, feladatnak veszik és kész. Nem hiszem, hogy Éván kívül bárki mást kiborított a szitu. Pedig Anikó és Alkesz is betegek.

genevieve 2011.03.23. 14:34:07

@lac64: alekot az isten is őrmesternek teremtette:-DDDDD

Desperatefan14 2011.03.23. 14:34:08

@gernika: Jójó értem, csak azért mondom hogy jelenleg Éva csinálja a műsort. meg tegnap kicsit Béci. de sztem ő már nem fogja.

_most_ 2011.03.23. 14:40:54

@lac64: mi, hogy lett Alek a legjobb katona, ez biztos valami nézői szavazás lehetett :)

lac64 2011.03.23. 14:41:34

@genevieve: Hát szivatni tud. Három feladatról volt szó, Éva javasolt valamit harmadiknak, erre Alek közölte, hogy az jó lesz ráadásnak, mert az a feladat neki is tetszik.

fran7 2011.03.23. 14:41:54

@genevieve: Az lehet, de azt hiszem van egy olyan mondás, hogy a háborút az őrmesterek nyerik meg, nem a tábornokok. Alekosz után nem mennék egy háborúba, mint az ő alakulat tagja. Bár akkor nem lenne választásom, de valami okosat csak ki találnák.

lac64 2011.03.23. 14:43:01

@lami83: Nem tudom, az előző öf-ben este a kiképzők választottak, így lett Gigi őrvezető

_most_ 2011.03.23. 14:50:12

@lac64: mondjuk Alekosz Rambo-t is nagyon hitelesen alakította, szerencse, hogy már nem voltak bent a kutyák, úgy emlékszem a rambo 1-ben csúnya végük lett :)

genevieve 2011.03.23. 14:50:41

@lami83: hát úgy, hogy beteg volt és ezért laci átvállalta a feladatát:-)

genevieve 2011.03.23. 14:52:27

@lac64: azért mondtam, és egy pillanatra sem esett ki a szerepéből:-)

viszont éva sem pofázott vissza neki:-)
csak vágott egy mostmiafaszvan? fejet:-)

genevieve 2011.03.23. 14:53:14

@fran7: én se utána, se előtte nem mennék:-D
sőt, még mellette sem

lac64 2011.03.23. 14:55:31

@genevieve: Éva szép lassan megtörik. Gondolom végigfutott az agyán, hogy sikerült megint kiharcolnia egy plusz feladatot a többieknek.

pong a ping 2011.03.23. 14:56:55

@lac64: Szerintem a "jelmezverseny" online szavazas jutalma, hogy o lett a napi orvezeto/szakaszvezeto, mig a masik online szavazason kapta az "eronleti feladatot vezenyelhet" vagymi lehetoseget. Igy a ketto ugy hozta, hogy megint O kapott mindent, nem csoda, hogy lassan mindenkinek ki van a toke az egesz szavazasos marhasaggal...

De lehet hogy maskent tortent, kiderul este.

genevieve 2011.03.23. 14:57:55

@lac64: aleknak nem mer ellent mondani:-)

Albino Vernyul 2011.03.23. 15:00:46

@lami83: Varhatod.. Ugy utalja a katonaskodast, hogy elmondhatatlan.. Meg annal is jobban, mint mikor szolga volt a regi feladatban.. Az egyik kikepzore azt mondta stikkes, latta az arcan, hogy elvezte mikor szetszorta a cuccaikat.. Nem eppen optimalis szerelembe esesi helyzet..:)

Ayesha (törölt) 2011.03.23. 15:00:54

Tud valaki egy linket, ahonnan ecdl vizsgafeladatsorokat lehetne szerezni? tesómnak kéne gyakorolnia...
egyet találtam már, de ott emelt díjas sms-be kerül a dolog:(

csicserierika 2011.03.23. 15:26:14

@genevieve: Leonidasz gyerek is le szeretne hasítani egy jó nagy szeletet a tortából :)
Nekem tűnik csak úgy, hogy mióta kiesett indokolatlanul nagy az arca? Bent sem szórakoztató, sem jópofi nem volt, igaz kint sem.

csicserierika 2011.03.23. 15:30:35

sZERINTEM Szerintem Alek volt katona, vagy sok hasonló filmet látott? Biztos, hogy nem szavazás útján lett parancsnok, mert arról tudnánk. Ti kis buták :)

genevieve 2011.03.23. 15:35:19

@csicserierika: elég sokat szerepel a belevaló és nekedvaló müsorokban:-)

meg irták azt a dalt alekoszról, azt is nyomatja:-)

oriana 2011.03.23. 15:36:02

@Hódos Hajnalka: sztem azt ő nem értette...
gőze sem volt, hogy te most szóltál...

egyébként sziasztok :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.23. 15:45:39

katonák maguk meg itt szédelegnek mikor már új poszt van?
sorakozó amott:D
süti beállítások módosítása