Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X95

2011. március 22. 16:20 - Hódos Hajnalka

Olyan tanácstalanul ücsörgök a monitor előtt, mintha arról kéne döntenem, melyik kezem vágják le, mert hiába kezdődött meg a katonai hét a Villában, a tegnap esti összefoglaló olyan durvusul volt unalmas és semmitmondó, hogy inkább írnék az Önök kértékről, vagy az elcserélt mellű időjárásjelentő csaj napi öltözékéről, akit mazochizmusból azért megnézek, amikor csak tehetem. Jelmezversennyel kezdünk, én szóltam. A Villában található anyagokból kell ruhát varrni, a lakók közül csak Béci és Anikó jutnak a krumpliszsákon túl, a ruhák szűkek, vihogás, bemutató. Jerzsi kollekciójából legfőképpen a férfiasságot emelnénk ki, ezt a faroktájékra biggyesztett banán szimbolizálja, fél hat. Béci nájlonzsák ruháját előreszeretettel viselik aluljárókban, nyáron hűt, télen fűt, Béci táncol és a földön fekve pörög, legszívesebben én is ezt tenném, csak visítva karmolásznám is magam közben. Alekosz Rambónak öltözött, ruházatának éke a füle mellé biggyesztett karfiollevelek, elő is ad egy jelenetet, Éva szerint tök úgy néz ki, mint Stallone, ennek ellenére Jerzsi nyeri a versenyt.

A lányok is kitesznek magukért, Anikó lány az űrből, avagy a jövőbeli Pléjbojnyuszi, Alekosz lepontozza, mert hallott olyasmit, hogy géplány, robotika és futurisztikus jeleneteket szeretett volna látni. Anikó szerint és szerintem sem volt szó semmiféle robotról, de hülyékkel ne álljunk le vitatkozni, még a végén minket is annak néznek. Gigi ruhája és produkciója a fehér homokos tengerpartot próbálja megidézni, ahol bantu lányok sürögnek-forognak kezükben hűs koktéllal, Alekosz elégedett, mert maximálisan idevarázsolta a meditterán, karibi hangulatot, én meg hagyok időt. Irina (Éva) a 13. századi Oroszországból érkezett, az akkori jobbágyok ruházatát testesíti meg. Praktikus lábvédő is van a modellen, mely megtestesíti a földművelő jobbágy életérzést. Alekosz eredetileg kilenc pontot akart adni, de följavítja tízre, mert az orosz nők ugyan nem feltétlenül így mozognak, de ha egybe nézem a kollekciót, legfőképpen a frizurát, akkor úgy néz ki, mint egy orosz vagy egy csehszlovák táncdalénekes. Az új átok tehát tegnaptól: dicsérjen téged Alekosz! A jelmezversenyt Gigi nyeri, a mediterrán bantu, mert részletgazdagabb a ruha.

A Lakók feladatot kapnak, egy kérdőívet kell kitölteni egymásról, jó és rossz tulajdonságok alapján. Béci nem érti, aki nem zsarnoskodó, annak miért írja be, hogy négyesen zsarnoskodik? Laci tökéletes és sunyi. Alekosz okos(!) és zsarnokoskodó, Éva őszinte és hazudós, Gigi megbízható és kétszínű, Anikó szép és hisztis, Jerzsi jószívű és gyáva, Béci hűséges és rosszindulatú, Hajni ideges és türelmetlen, Pötyi nyüszögős és éhenkórász. Mindenki felhúz egy pólót, amin a jó tulajdonsága szerepel és egy fejkendőt, arra a rossz tulajdonságot biggyesztették. Nem mindenki elégedett, a hisztist Béci szerint Lacinak vagy Jerzsinek kellett volna kapni. Nem tudom, az őszinteség mellé a hazudós hogy kompatibilis, értetlenkedik Éva. Még te is elhiszed, amit hazudsz, és tényleg, örül magának Béla. És most pedig következzék kedvenc feladatunk, az igazmondó hinta! Óbazmeg, sejthettem volna!

Gigi megbízhatónak tartja magát. Lehet, hogy kétszínű vagyok, mert nem vagyok egyszínű, sokszínű vagyok és akkor ez egy színes dolog. Lehet, hogy azért vagyok gyáva, mert állandóan mindenkivel jóba akarok lenni, teszi fel a költői kérdést Jerzsi. Gigi szerint azért írták Jerzsit a többiek gyávának, mert nem vállalja a konfliktusait. Béci ha rosszat akar, viccesen akar rosszat csinálni másnak, Anikó hisztizik, mert a szépség egy külső tulajdonság, ami mulandó és nem minden, aztán érdeklődik, valóban hisztis-e. Laci rájött a legnagyobb titokra villaléte alatt: a tökéletes ember sunyi! Megpróbálják definiálni a sunyiságot, Béci úgy véli, sunyiság az, ha fingottál és nem vallod be, hogy te voltál, köszönjük, elég is lesz. A riportszobában Laci háborog, nem érti az összefüggést, mindenki azt mondta neki, hogy ő nem írta be sunyinak. Akkor ki a sunyi? Aki nem vállalja be, hogy azt írta be, hogy sunyi? Éva túl sokat is mondd el, amit érez. Hazudós? Van benne valami, nem tagadom. Anikó és Béci inkább Fejhezvágó pólót adtak volna Évára, aztán egy rövid eszmecsere arról, hogy Éva csak Alekosszal szemben őszinte, a többieknek nem mond dolgokat. Ez azért van, mert Éva nem akar konfliktusba keveredni. Alekosz fényesre nyalja a bölcsek kövét, egy igaz barátnak sosem azt mondjuk, amit hallani akar. Mikor észreveszek valamit, ami neki nem előnyös, megpróbálom azoktól távol tartani, ezt csak úgy lehet, ha rápirítunk, még ha meg is haragszik ránk. Arról viszont mindig gondoskodom, hogy utána visszaálljon az egyensúly. Ezeket a szituációkat hívhatjuk úgy, hogy zsarnokoskodás, de valójában ez odafigyelés, gondoskodás, törődés, óvás.

A következő játék is az őszinteségről szól. Egymástól kérdeznek, ha a választ nem találják igaznak, meg kell inni egy kupica színtelen valamit, amiről nem lehet tudni, ecet, víz vagy valami más és ne reménykedjen senki abban, hogy részeg orgiába fulladt a feladat, a szokásos kitviszelpárbajozni ment tíz percen keresztül. Anikó viháncolgat Gigi kérdésére, mi volt az LL Junioros sztori? Annyi, hogy igen, ennyi, hihihi. Most valami nagy dologra gondoltok, közben semmi. Éva csillogó szemekkel kérdez Gigitől, szexeltél Jerzsivel a kameramentes órában? Ahh, igen. Alekosz aztamindenitezik, Béci kifejezéstelen arccal próbál ülni, Anikó jujésmilyenvoltozik, Gigi bevallja, hogy jó volt, nagyon jó. Mi lesz az első dolgot, ha kimész a Villából, kérdez Jerzsi, Béci válaszol Gigi helyett. Szexel még egyet veled. Éva, mi lenne egy Jerzsi-Éva párbaj kimenetele? Éva mindenki ellen parázna és nem akar a sajátjáról jósolni. Béci, meg tudod fogalmazni a játékstílusodat? Nincs egyéni játékstílusa, aztán kimondja azt a mondatot, amitől a viszketés tör rám, próbálja magát adni. Egy dologban nem kevésbé mondja oda az embereknek, amit gondol, inkább kimegy és levegőzik egy kicsit. Élek, vagyok, nyerni szeretnék.

Lacit arról faggatják, milyen esélyeket adna egy Éva-Laci párbajnak? Totál feles. Totál más csapat kedveli őket, Laci csapata nem ül az internet előtt és nem küld sms-eket, amikor kell, oda fogják magukat tenni, hogy mekkora erő lesz benne, Isten tudja, aztán elutasítja Anikó válaszát. Nem tudna Gigi és közte dönteni, ha ebből lesz probléma, kizárnak és kimegyek a picsába. Ez, gyerekek, ecetes víz volt. Végre fény derül a nagy titokra is, mi volt az Alekosz-Gombi párbaj eredménye. Ha Alekosz kapná most a legtöbb jelet, Lacit, Gigit vagy Jerzsit vinné. Egy embert mondj. Laci. Kaja a pia ellen. Alekosz kérdése Anikóhoz az, Gigi, a Béci, a Jerzsi tennének csak azért rám jelet, hogy kivigyem a Lacit és ezáltal elodázzanak egy párbajt? Anikó már lejátszotta fejben az egészet, mostanában nem fogják Alekoszra tenni a jelet, szerinte most Éva-Jerzsi párbaj lesz. A játék után, amit csak azért volt érdemes végignézi, hogy közvetlen közelről leláthassunk Gigi tátott száján át egészen petefészkéig, amikor könyékig túrt benne, ha jól láttam egy kihajlított gemkapoccsal, Alekosz Évával, Gigi Lacival tárgyalja meg a történteket. Éva megfigyelte, hogy Jerzsi sokat beszélt a jótékonysági héten a gyerekkoráról. Szerinted ezzel elnyerte a nézők sajnálatát? Hogy veszélyes ellenfél lehet? A dolog lényege, ha te kimennél a Jerzsivel, úgyis visszajönnél. Éva Lacin is gondolkodik. És a Gigivel mi van? Azt mos nincs a fejemben, úristen, remélem nem te leszel a kiválasztott, mert ellopod előlem a Jerzsit és akkor mit csinálok? Gigi és Laci szavait csak azért idézem, nektek se legyen jobb, ne csak nekem fájjon. Nem téged fog vinni. Megtévesztő hadműveletet folytat. Megtévesztő hadműveletet? Miért? Hogy megtévesszen minket.

Reggel hat óra két perckor kezdetét vette a katonai hét. Aki azt hitte, hogy csak a tengerészgyalogosokról szóló katonai filmekben van ilyen ébresztés, az még nem nyaralt apámmal, nálunk ez egy sztenderd reggel, a különbség annyi, hogy kicsit korábban. Jó reggelt, katonák, vége van az éjnek! Gyerünk már, keljen föl! Jöjjön már, megkérjük?! Mit csinál, mondta valaki hogy turkáljon? Sorakozó! Tudtam, hogy ez lesz! Mit tudott maga? A dzsíájdzsók és dzsíájdzsének tíz percet kapnak tisztálkodásra, aztán az udvaron sorakoznak. Úristen, még vizsgálat is lesz, kérdi Béci. Ajajj, urológiával kezdünk! A nagyon halovány jó reggelt után ordítoztatják őket, erőt, egészséget. A mai nappal az orvosi vizsgálat után bevonulnak a VV4 hadseregébe, úgymond. A két ordítozós katona ezentúl a parancsnok úr becenévre hallgat. Béci felolvassa a szabályzatot, a katonai hét célja az összetartozás erősítése és a csapat összekovácsolása. Rend, fegyelem, engedelmesség. A kopaszokkal kiboríttatják a zsákokat. Megfordítja, kiborítja, örül neki. Csajka, kanálgép, kulacs. Elmegy, csurig tölti. Kiöblítették? Neeeeeem. Akkor meg, mozgás! Kiönti, újratölti! Visszapakoltatják a zsákokat, Éva szerencsétlenkedik, a többieknek belement? Tapossa meg. Éva ezt úgy oldja meg, hogy közben felmászik a Parancsnok Úr hátára, röhögök. Oszolj vezényszóra bemennek a körletekbe és tevékenykednek tovább, előírás szerint! Oszolj! A riportszobában megy a nyafi, Anikónak ez a hét elég nagy szívás, és ettől tuti lesz rosszabb, mert a katonák mennek mindenféle sárba! Éva amúgy is utálja, ha parancsolgatnak neki, a szívatásoktól tart egy kicsit, biztos benne, hogy ő lesz, aki a legtöbb büntetést kapja, de áll elébe. Látta valaki a Garni-zónát? A slagos jelenetben reménykedem, háháhá.

És igen. Az eszetlen kapkodásban kitöröltem az összes S-től kapott képet. Jó, még két percig lehet röhögni. S., bocsi, cserébe hoztam neked Anikó szemet!

Címkék: vv4
993 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.22. 16:26:43

Bár katonásan csak 1-2-1-2, tovább nincs!

haruka 2011.03.22. 16:28:01

első, aki el is olvasta! :)

gastro vazze 2011.03.22. 16:31:01

fos9? :)
Én egészen beleuntam ebbe a VV-be (no nem Hajni HV-jébe, azt folytatom), azt vettem észre magamon, hogy simán főzök mellette, és gond nélkül kihagyom a kimaradt részeket!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.22. 16:32:47

Legalább megtudtuk, hogy aki egyértelműsíti a forrást és hangosan fingik, az már nem lehet sunyi!

haruka 2011.03.22. 16:33:07

én csak a katonás részt láttam, és én naív azt hittem, Évának nem lesz ideje sminkelni a kiképzés előtt, mert ugye 10 percet kaptak, majd hangosan röhögtem, amikor csak kifestette a szemeit, a biztonság kedvéért.

genevieve 2011.03.22. 16:33:27

@MegLepke: na, nekem meg volt a három első, már meg van a boldogságom:-)

(igaz számoltam és 10 mp-enként frissítettem 3 óra 59 perctől kezdve:-)

Tolve 2011.03.22. 16:33:57

Gombit néztem volna meg katonaként (semmi másként nem a továbbiakban), amikor légszívet küld a kiképző őrmesternek, ez kihagyott ziccer. Acéllövedék c. filmet ki ismeri? Na AZ az őrmester kellene ide, teli szájjal vigyoroghatnánk.

MegLepke 2011.03.22. 16:34:15

Én belehalnék, ha erről kéne írnom. Hiába megy a tévé, egyszerűen nem tudok figyelni. Szerencsére Hajni még bírja.:)

genevieve 2011.03.22. 16:35:55

@gastro vazze: én is főzni szoktam mellette:-)

genevieve 2011.03.22. 16:36:35

@genevieve: meg ruhát teregetni, felmosni ilyesmi a szünetekben:-)

locsolóember 2011.03.22. 16:36:59

Az milyen volt má', amikor Éva hidegvérrel még kisminkelte magát.
Hajni, késtél. :P

Eznemsemmi 2011.03.22. 16:48:46

@locsolóember: Rajparancsnokként leüvöltöttem volna azt a nagy kazal haját a fejéről ('90-ben egészen szakaszvezetői rangig vittem, mekkora karrierista voltam) :)

MissMarple 2011.03.22. 16:56:40

Apukám is így ébresztett mindig. Villany felkapcs, aztán jó hangosan, mintha nem egyedül lennék a szobában: Jó reggelt, ébresztő !...hú de utáltam, márcsak az elvtársak fel! hiányzott

bévé 2011.03.22. 16:59:40

@gastro vazze: detto. nem láttam egy jó pár napot, és vissza sem nézem neten, csak elolvason hajnit, oszt' jónapot. mellette net vagy bármi más, önmagában már nem nagyon köt le.

MegLepke 2011.03.22. 16:59:49

@genevieve: nekem még csak egy:(

@MissMarple: engem apukám reggel forró kakaóval ébresztett, halkan bemondta az időt és hogy ideje felkelni.:)

locsolóember 2011.03.22. 17:02:14

@Eznemsemmi:
Velem Béla járta volna meg, ha így (röhögcsélve)olvasta volna fel a "parancsot".
Üdv, egy kiképzőszázad (volt) hadnagya.
:))

Zelefánt 2011.03.22. 17:03:11

Én azért A domb c. filmből is emelnék át bizonyos elemeket.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.22. 17:03:38

igaz, hogy a magyar honvédség a villakókat küldi líbiába? ;)

Zelefánt 2011.03.22. 17:05:41

@MegLepke:
Boldogult nagypapám dettó, csak ő tejeskávét vetett be ellenem.

Zelefánt 2011.03.22. 17:08:59

Tajgetosz úgy néz ki azon a képen, mint egy bizarr őshüllő.
Elsőre bizony isten nem ismertem meg.

locsolóember 2011.03.22. 17:11:32

@Zelefánt:
Pedig Éva még a Csődört is felismerte benne.

thomasmakmusz 2011.03.22. 17:15:18

@Zelefánt: Az én boldogult nagymamám meg bundás-kenyér + tea kombinációval ébresztett, mikor nála nyaraltam, igaz, hogy hajnali 6-kor, amikor BÁRMEDDIG aludhattam volna...

Zelefánt 2011.03.22. 17:18:10

@thomasmakmusz:
Hát igen, ezek a nagyszülők még más anyagból voltak faragva.

MagasMacska 2011.03.22. 17:21:47

@Gildor Inglorion: Sajnos, nem. Pedig milyen jó lenne!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 17:22:26

Jó reggelt honvédek, vége van az éjnek:
59 napra ébredtek a vének!

Ez megvan még valakinek? :D

2011.03.22. 17:28:10

@Gildor Inglorion: igaz, hogy a magyar honvédség a villakókat küldi líbiába? ;)

:DDDDDDD Kadhafinak akkor vége!!!!!

mézescsók 2011.03.22. 17:28:41

@genevieve: @bévé: @gastro vazze: @MegLepke: és ezek után én kapok nyuszifültől, hogy nem nézem!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 17:35:13

@Eznemsemmi: Na ez a katonás hét is csak annak kedvez, aki tud droid üzemmódban működni! Katasztrófa!!!!! Büszke vagyok örök civil mivoltomra!

zoxó 2011.03.22. 17:38:57

@mézescsók: én sem nézem, de Hajni összefoglalóját ki nem hagynám:)).

elek1 2011.03.22. 17:39:23

Ha én olyan szuper kommandós lennék mint László, akkor kivágtam volna azt a két makk marcit a szobából, nem pedig riadtan sompolyogtam volna a többiek után. A héten kiderül mennyit ér L. László hadi tudománya.

penelope garcia 2011.03.22. 17:42:09

Juuuuuuuuuuujjj, szexi katonabácsik!
Izgi :))))))

K Tomoceusz 2011.03.22. 17:42:58

Alek meg akarta téveszteni szegény Ráczokat, de azokat nem lehet. Nekik 71-29-es Alek-Gombit mondtak, hiába próbált a majom sumákolni a 73-27-el. Azt, hogy honnan kapták az infót, sajna nem tudhattuk meg.
Gigit szabadon lehetett kérdezni egy négyzetméter vodka nevű játékban. Ha tudták volna a többiek (www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/szegyenkezik-szexelo-lanya-miatt-gigi-anyukaja-2047237/) részletesebben kérdezik a csajt Jerzy témában, nehogymá a vénasszony örömködjön odahaza. Na jó, ezt nem gondoltam komolyan, nem kell bántani szegényt. Elvégre olyan szépen mondta, hogy minél hamarabb otthon szertné látni a csemetéket. Én se mondhattam volna szebben. És hogy nem nekik való a nyeremény. Ezt is be lehetne nekik küldeni sms-ként, biztos megszavaztak maguknak valamit ma is, megérdemlik.

penelope garcia 2011.03.22. 17:44:28

Ja, egyébként kurrrrrrrvajó az a Rambo-kép a kreténről. :)

K Tomoceusz 2011.03.22. 17:46:33

@Peter_Cs: Évánk kézenfogva Anikóval remélem kikészíti az a két kis köcsögöt. Gyáva kis pöcsök, nem mertek bemenni üvöltözni, míg Szandika bent volt.

arkangyal44 2011.03.22. 17:48:14

Szép délutánt mindenkinek. Hajni kedves, megen kitettél magadért a semmiről ilyen jót írni ehez kell a tehetség,ami nálad maximálisan megvan. ha megengedsz egy apró kiigazítást:Mindenki felhúz egy pólót, amin a jó tulajdonsága szerepel és egy fejkendőt, arra a rossz tulajdonságot biggyesztették. vessenek az oroszlánok elé,de szerintem fordítva volt :))

solid01 2011.03.22. 17:49:18

elek 1 igazat adok neked, remélem Laci most tud virítani, bár nekem már az is tetszett amikor 30 kilom-ert tekert a bringán míg más 100 métert.
De nekem nagyon tetszeni fog ez a hét! Remélem a sok macskajancsi csicska ge..i megtanulja!
Laci nem vághatta volna ki a két nekem kicsit humoros kommandóst(?) mert akkor kollektív bünti lenne, Lacinak is van annyi esze. Ő katona, ha valaki volt katona az tudhatja hogy nincs visszapofázás- pláne ha ez a feladat !
A problémám csak az hogy Éva Alkesz kAncsiKÓ miatt a többiek is szopni fognak, de hát ez a katonaság!:)
Hajrá Laci!

penelope garcia 2011.03.22. 17:49:20

@Peter_Cs:

He? Ezt most miért?
A katonabácsik szexik, ezt írtam. A zene, amit betoltál gyengus. Mi közük egymáshoz?

(Ha majd megkaparintod végre vágyaid Éváját, javasold neki, hogy feledje a boglyát, és hordjon olyan frizut, ami a fenti képen van.)

Zelefánt 2011.03.22. 17:49:29

@K.Tomoceusz:
Mint szegény Potrien őrmestert?

Albino Vernyul 2011.03.22. 17:50:02

@mézescsók: Az nem zavar, ha nem nezed.. Az inkabb, ha velemenyt formalsz ugy, hogy nagyon sok dologra nem emlekeztel, vagy egyszeruen nem is lattad.. Ez kb. olyan, mintha egy etelrol megmondanad kostolas nelkul, csak egy pislantassal, hogy milyen az ize.. Amugy meg kardozni nem akarok...:)

gastro vazze 2011.03.22. 17:50:10

@bévé: @genevieve: és ezen nem nagyon változtatna az sem, ha Olivér bent lenne, ezzel meg is dől az a teória, hogy Olivérrel kiment a show, ebben biztos vagyok...
A Hotel Éden sokkal inkább az a fajta reality, amit érdemes nézni - meg olvasni is. Na ott van a természetes kiválasztódás, nem itt a VV-ben a 4-es, amit Alek hajtogat mindig:)
Tényleg érdekes is lenne lejátszani, mi történt volna, ha nekik egymást kellett volna kiszavazniuk, mint egy nem nézőkön, nem is egy emberen múló realityben!

penelope garcia 2011.03.22. 17:50:43

@Zelefánt:

Csak vörösbor legyen.
Trapézon és lovon. :)

penelope garcia 2011.03.22. 17:51:58

@solid01:

Igen! Végre Laci is megvillanthat valami izgalmasat. Remélem, meglátják végre az értékeit. :)

solid01 2011.03.22. 17:53:13

Alkesz egy brutál idióta, beöltözött a zsákruhába, feltűzte a feje mellé a három laput és rögtön Rambonak képzelte magát, nagyjából ennyire hiszi magát hódítónak is! Hülye fosz!

Zelefánt 2011.03.22. 17:53:42

@penelope garcia:
Az miért érték, hogy valaki robot?

redhaven 2011.03.22. 17:53:51

@Vajkrém - Möff CAT: én határőr-őrsellátóvoltam,
bi-bi.
hétvégén köbö olyan ótvar pitét sikerült sütnöm mint a vévé.
erőst gondolkoztam,hogy elmék a vellához,oszt hajítok pár kockát által a kupolán.
akkor 7-es döntő lett volna szombaton.
merre jártál ily sokáig?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 17:54:43

@penelope garcia: Figyelj a dalszövegre! A Solarisos Pócs Tamás, Gömör László és a debreceni születésű billentyűs-dalszerző Barcsik Valéria zenéje meg nem gyenge!

K Tomoceusz 2011.03.22. 17:55:29

@solid01: Nem tetszett, ahogy a felső ajkát bebiggyesztette az orrába? Jobb volt, mint az eredeti.

solid01 2011.03.22. 17:55:50

penelope, az a baj mármint ha nem megrendezett az egész- hogy a Laci tipusú emberek az igazi életben nehéz, vagy katasztrófa helyzetben villantanak!

Csak azt itt nem értékelik !

solid01 2011.03.22. 17:57:24

Én meg Rendész voltam!
A határvadászok kemények!
bratyesz is az volt, spanom meg Egerben felderítő!

Zelefánt 2011.03.22. 17:57:33

@redhaven:
Ne is beszéljünk sütésről.
Most raktam oda a gumót.
(...Amúgy én meg útlevélkezelő /is/).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 17:59:45

@K.Tomoceusz: Gigi egészséges fiatal nő, az élete természetes része a szex is. Csak ezt sokáig eltagadta Ha Rácz Művésznő nem játszotta volna meg magát a VV4 elejétől, ez elkerülhető lett volna! Vígszínház! Az anyjának inkább a gyermekei képmutatása miatt lenne szégyelnivalója!

arkangyal44 2011.03.22. 18:00:04

@penelope garcia: Értékeit??? csak nem bevitt magával pár kg aranyat ???:)))))

Zelefánt 2011.03.22. 18:00:16

@solid01:
Pedig a műsor igen katasztrofális.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.22. 18:00:49

ráczék információforrása a börtönöknél edződött bekiabálós pereputty volt...

arkangyal44 2011.03.22. 18:03:45

@solid01: Igazad van Egerben nagyon sok felderítendő dolog van,tavaj mi is felderítettünk vagy 20 borospincét,és vagy 5 egri leánykát :))DDDD

arkangyal44 2011.03.22. 18:04:40

@redhaven: A merre jártál az nekem szólt tesó ?

2011.03.22. 18:05:01

@redhaven: az igaz, hogy a határőrségnél hálóing volt a kincstári pizsama helyett?
Mesélte valaki és olyan izgi elképzelni.... :)

oriana 2011.03.22. 18:07:02

@Peter_Cs: hát nem bírom a ráczokat, de most talán megbocsátok nekik, hisz nem tehetnek róla, hogy álszentek lettek...
anyuka ilyennek nevelte őket...
szóval szinte sajnálom őket, hisz a saját anyjuk álszentsége nyomorítja az egész életüket... anyuci biztos szűznemzéssel fogant... képmutató család.

Zelefánt 2011.03.22. 18:07:36

@Peter_Cs:
Nem hiszem, hogy néhány hónapot nem lehet kíbírni, ráadásul ha mintegy kétmillióan kukkolnak.
Inkább az lehet, hogy valamivel ébren kellett tartani a lanyhuló érdeklődést, ezért terelték össze a két kölyköt.
(Lásd: szállodás jelenet, ami már majdhogynem kimerítette a kerítés fogalmát.)
És voltaképpen most sem tudjuk, hogy mi történt az éjszaka -- és a takaró -- leple alatt.( A BB-ben az a régi töcskölés igen explicit volt.)

Zelefánt 2011.03.22. 18:09:58

@beebeer:
Az én időmben igen, de csak a kiképzésen. Buzi-nak hívtuk, térdig ért, és olyan drapp vagy mifene színe volt.

2011.03.22. 18:12:13

@Zelefánt: mondtam én, hogy izgi! :) És mindenkinek térdig ért? Én úgy képzeltem, ismerve kicsit a katonaság kocka gondolkodását, hogy egy méretben készült.

tornapipő 2011.03.22. 18:13:38

A jósnők és a kártya szerint VV Anikó a favorit :)

penelope garcia 2011.03.22. 18:15:12

@Peter_Cs:

Félreérthető voltam.
Nálam a jó zene az, ami leköt, ami vonz. Műfajfüggetlenül, előadófüggetlenül, szerzőfüggetlenül.
következésképpen:
Ami ásítozásra és/vagy vállrándításra késztet, az nem jó zene.
Ami sikítozva menekülésre és/vagy öngyilkosságra késztet, az meg a rossz zene definíciója.

Én tudom, hogy Lilla aranyosan tud énekelgetni, de sajnos eleve rosszul bírom
a) a szoprán hangfekvést
b) az érzelgősködést
Szóval, köszönöm, nem. :)

Zelefánt 2011.03.22. 18:16:11

@beebeer:
Nem, ennél felkészültebbek voltak, hiszen csak a mi csapatunkban volt 160 centis és két méter négy magas srác is, mindketten igen érdekesen mutattak volna egy egyen/középméretű darabban.

redhaven 2011.03.22. 18:16:34

@Zelefánt: gyönyörű idők voltak,a fep-esek bejöttek éjjel kettőkor,megterített asztalnál beszéltük meg az aznapi történéseket.

rianna 2011.03.22. 18:17:01

Tordas szambázik a Nekedvalóban :)) Mindig van lejjebb..:D

penelope garcia 2011.03.22. 18:17:14

@Zelefánt: @arkangyal44:

Laci az egyetlen férfi a VV-ben.
A többi jó esetben a férfiasság felé jó úton lévő srác (Béci, Jerzy), rossz esetben valami hímnős überkretén (Alek).

Zelefánt 2011.03.22. 18:17:28

@tornapipő:
A kártyát tán egy rokon vetette ki.

traff 2011.03.22. 18:17:38

nézem a nekedvalót, ez a tordas rendkívül együgyű és ostoba.

redhaven 2011.03.22. 18:17:41

@arkangyal44: Te horgásztál.
Möfföt láttam régen.

2011.03.22. 18:19:51

@Zelefánt: most már csak az érdekelne, mi lehetett a praktikus oka a hálóing viseletének?
Riadó esetén csak be kellett ugrani a gatyóba? Tizedmásodperceken múlott a haza határainak védelme?

Zelefánt 2011.03.22. 18:20:03

@redhaven:
Fiatalok voltunk, vazze, hát persze, hogy gyönyörű -- még ha akkor nem is mindig éreztük így.

solid01 2011.03.22. 18:20:09

Zelefánt! Ahogy az élet is! De hát ez a való világ ! :)

redhaven 2011.03.22. 18:20:55

@beebeer: igen,én balassagyarmatra vonultam,a mi hálóingünk színe(1 hónapos kiképzéskor "hordtuk" csak,az csoda darab volt:)))
utónn türkizzöld pihamában poNpáztunk:))

tornapipő 2011.03.22. 18:21:14

@traff: ebben mi az újdonság?

penelope garcia 2011.03.22. 18:22:06

@beebeer:

Hálóinges szexipasik? Hááát... na jó... ha csukott szemmel tapogatok alá, tán nem röhögöm el magam... :))))))

Zelefánt 2011.03.22. 18:22:11

@beebeer:
Egy darabból állt, ez az ötvenes években, amikor kitalálták, valószínűleg
a költségek szempontjából számított.

tornapipő 2011.03.22. 18:22:16

@Zelefánt: a kapu.hu-n van fent mint hír a vv-nél. a háromban béci alkesz és anikó lesz és anikó nyeri meg...

arkangyal44 2011.03.22. 18:24:36

@penelope garcia: Nézd kedves erre nem tudok mit mondani neked,ha Lacit tartod a legjobb pasinak benn a villában,pedig majdnem megszerettelek amikor volt egy pozitív véleményed Alekról:Ja, egyébként kurrrrrrrvajó az a Rambo-kép a kreténről. :) Vald be ő az egyetlen akin szórakozni lehet.

MagasMacska 2011.03.22. 18:24:59

@penelope garcia:
De ne tisztán! Egy kis rummal higítva...

redhaven 2011.03.22. 18:26:57

@beebeer: ja ...mivel emeletes ágyak voltak,így pontosan lehetett a "furcsán,gyorsan mozgó ágyról tudni,hogy kinek van fontosabb dolgamint a haza és szocializmus védelme
...:)))

Zelefánt 2011.03.22. 18:28:27

@penelope garcia:
Ahogy ténferegtünk az épületben, leginkább olyan kísértetekre hasonlítottunk, akiknek kinőtt a lába.

solid01 2011.03.22. 18:29:02

hímnős überkretén (Alek)
:)

2011.03.22. 18:29:17

@penelope garcia: de éééééédesek lehetnek, nem? Ne is tagadd, neked is piszkálja a fantáziádat. :) Speciel nekem még a skótszoknya is bejön, pláne alsó nélkül, csak azt nem értem, hogy a hűvös, szeles skót hegyek között ugyan már miért alakult ki ez a szokás?????

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.22. 18:29:22

Na, végre bement oda két igazi férfi. Nem tetszett a kiabálásuk, de csak úgy jött le róluk a férfiasság.Bécinek este már nem tetszett a katonásdi. Inkább a földön aludt, csak ne keljen reggel ágyazni reggel.

traff 2011.03.22. 18:31:37

@tornapipő: nekem minden, mert én nem láttam a villabeli létét a szerencsétlennek.
De ha már itt tartunk, szerintetek is Béci megváltozott?A 'megalszik a tej a szájában', meg a 'két pislogás között szemműtétet lehet rajta végezni' Béciből virgonc fiúka lett.Mi volt a vízválaszték?Tán csak nem Olivér kiesése?Mitha akkortól változott volna meg a dinamikája.

penelope garcia 2011.03.22. 18:32:35

@arkangyal44:

Nincs mit bevallanom. Ugyanis nem nézem. Nincs is tévém. :D
Én a neten követem az eseményeket.
Ami a szórakoztatóságot illeti. Nekem a Hajni és a kommentelők a szórakoztatóak.
A VV önmagában nem ér annyit, mint az általa keltett echo. :)

Zelefánt 2011.03.22. 18:32:39

Már milyen állatok vannak, akik az ülés alatt csmpésznek csecsemőket?...
(Híradó)

2011.03.22. 18:32:45

@redhaven: ó ti szegények!!!!! Volt katonagyerekként mély részvétem, nem vagyok nagy híve a seregnek. Bár első exem igen kellemesen érezte magát a seregben, hosszú évekig összejártak a régi bajtársakkal.

solid01 2011.03.22. 18:33:25

nekünk kétrészes libafos zöld volt és bertha egyfolytában hokizott!
Alkeszen csak dühöngeni és sajnálkozni szoktam. Azon, hogy ez ma a menő! Szégyen!
Nézem a mai ajánlót! haha ugyanaz az ágy is ! Kit büntettek először persze hogy Évát! Tudtam! Asszem megverném de nagyon! Tuti sok vér folyna!

penelope garcia 2011.03.22. 18:33:43

@beebeer:

Talán nem mosták, de a szagtól azért csak próbáltak megszabadulni, szellőztetéssel?... :P

Zelefánt 2011.03.22. 18:33:52

@beebeer:
Spóroltak a nadrág száraival.

oriana 2011.03.22. 18:34:16

hááát, nekem laciról mindig a moha és páfrányból a moha ugrik be, pláne most, hogy a hálóing a téma :)

dehogy férfiasnak egyáltalán nem látom, az tuti...és furamód a hit és becsület dumától méginkább férfiatlan benyomást kelt bennem

puha plötty (mégcsak nem is pöcs) :D

2011.03.22. 18:34:58

@Zelefánt: a költségek szempontjából számított.

Jellemző módon erre a pofonegyszerű megoldásra nem gondoltam, tömegtermelésben, megspórolva a szabást tényleg ennél olcsóbb megoldás nem létezik.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.22. 18:35:59

A kulacskiöblítős szórakozást velünk is megcsinálták a katonaságnál. Én sem öblítettem ki, úgy be voltam szarva az első nap a szakaszvezetőtől. Nekünk még aloménium kulacsunk vót. A legelső ebéd előtt még a kanálgépet sem takarítottuk le. A forró leves arra volt jó, hogy leáztassuk a dzsuvát. Boldog idők!

solid01 2011.03.22. 18:37:08

Lusta még ágyazni is?pedig ő szorgalmas nem?
Háát igen a frankó szekrényrend! ugyeugye.
Kockára hajtogatva a ruha is. Még jó hogy lehetett kartont használni segítségképp.
Éva dettó Kenéz honvéd volt. Egy csicska,rendetlen, szabályokra, mindenki másra szaró, kis buzi!

penelope garcia 2011.03.22. 18:37:44

Ja, ha kérhetném az itt kommentelő kedves nézőket, hogy amikor a szexi katonabácsik zuhanyoznak, nyomjatok már pár prtscr-t, hogy legyenek végre nyami képek is. ;)
Köszike, puszika.

2011.03.22. 18:41:28

@penelope garcia: jó gondolat, de szellőztetéssel csak a szagtól szabadulhattak meg, attól is csak időlegesen, de a szag okozója, azt mint tudjuk maradt. Inkább mosták volna. :(
Bele sem merek gondolni. Brrrrrr.
Aproposz, én koleszos voltam, és a szomszéd fiúkoleszban a zoknimosást úgy akarták megúszni, hogy a billenőablakokkal kicsíptették a harmadnapos zoknikat szellőzni. Na, az se jött be, csak az átható szag időlegesen kívülre került.

Zelefánt 2011.03.22. 18:41:39

@BGy:
Az én kulacsomba be volt vésve, hogy X Y határőr, 1957 május akárhányadika.
(Én 87/89-ben voltam rabszolga.)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:42:07

@penelope garcia: Ebben a formációban Barcsik Vali, Lastofka Bea és Könczöl Szilvia voltak az énekesnői a bandának (1991-től 2009-ig Lilla nem énekelt a NB-ban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 18:42:44

@redhaven: Sokáig csak az öf-kat tudtam elolvasni, mert sok volt a meló, kellett zenélni is, így aztán még a szuper rekordkísérletről is csak 5 nappal később szereztem tudomást :(

solid01 2011.03.22. 18:43:08

Reggel pumaszag volt a körletben!
És volt mosógép !

redhaven 2011.03.22. 18:43:53

@Vajkrém - Möff CAT: ha nem titok milyen stílben nyomod a múzikát?

solid01 2011.03.22. 18:43:55

penelope te jó nő vagy?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:44:25

@solid01: Ezt a hetet is pont Éva ellen szervezték meg! Tqalálhattak volna értelmesebb feladatot is a hétre!

solid01 2011.03.22. 18:44:39

penelope te jó nő vagy?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.22. 18:45:23

@Zelefánt: nekem a "véletlenül" nálam maradt kanálgépem '63-as.

Zelefánt 2011.03.22. 18:46:22

@penelope garcia:
Sajnos, ha az egyenruhát levetették, (amely a nőkre, azt mondják, különös hatással van), a katonák közül is csak kb. a harmadát-negyedét lehet "szexi"-nek nevezni, akár csak a hétköznapi életben.

2011.03.22. 18:46:36

@Peter_Cs: találgatok milyen feladat feküdne igazán Évának. Tegyenek ki egy tükröt és sminkverseny?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 18:47:00

@redhaven: alter-rock, blues, funk vegyesen, a Krómpillangó zenekarban gitározom :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:48:02

@solid01: Lehet, hogy neked fontosak ezek a formaságok, de vannak sokkal fontosabb dolgok is az életben! Ez a kockára hajtogatósdi pedig úgy hülyeség, ahogy van! Szánalmas, akinek ez a központi témája!

csicserierika 2011.03.22. 18:48:34

@penelope garcia: férfin sskk ne legyen háj, mert az az érzésem vele, hogy buzulok:) Háj, csak a nők kritériuma !
Lacinál még öreganyám is férfiasabb.

dr. gernika 2011.03.22. 18:48:51

@Zelefánt: Egy időben volt katona pasim és mozogtam a haveri körében - tényleg átlagos volt mind, bár elhízott egy sem volt.

redhaven 2011.03.22. 18:49:15

@beebeer: na még annyit,amikor eskü után elkerültem siklósra,úgy örültünk,hogy tudunk mindennap fürödni meleg vízben,hogy vödörrel locsoltuk egymást,és mennyit röhögtünk...:))

2011.03.22. 18:49:42

@Zelefánt: ha beleszólhatok, a nőkre igazán a tűzoltók kantáros munkaruhája van igazán hatással, főleg, ha hanyagul letolják a felső részt és csípőtájékon rögzítik. :) Mint az autóversenyzők a versenyoverált.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:50:00

@beebeer: Műveltségi vetélkedő és hasonlóan elmés feladatok többek között.

redhaven 2011.03.22. 18:51:05

@Vajkrém - Möff CAT: férfiasan bevallom,hogy ilyen nevű bandáról még nem hallottam.:)

Zelefánt 2011.03.22. 18:51:14

@gernika:
Ne keverjük a két időszakot, mostanság a seregben lévők szerződéses/hivatásos katonák, akik más kondícióban vannak, mint mi, akiket innen-onnan fogdostak össze.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.22. 18:51:16

Szerintem Éva meggondolja majd, hogy szarozzon, ott a két igazi férfivel. Ők nincsenek vele össze zárva. Így aztán kíváncsi leszek, mikor fogja be a lepcses száját.Szeretem Évát, de nagyon rá fér már egy kiadós leckéztetés.

2011.03.22. 18:51:27

@Peter_Cs: a műveltségi vetélkedő stimmel, főleg ha az általános iskolai tananyag kerül terítékre. Fiam történésznek készül, szinte hörgött a fájdalomtól, mikor ezek a részek mentek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:51:28

@csicserierika: Pedig vannak olyan nők, akiknek a mackós pasi jön be!

solid01 2011.03.22. 18:51:44

nem központi de pondró csak nevelés ! évanak seggrészegre ivós versenyt! vagy távolbaköpőset !

redhaven 2011.03.22. 18:53:50

@Peter_Cs: sok nő szereti a "sűrűt":))

csicserierika 2011.03.22. 18:54:10

@penelope garcia: akkor már értem az elfogultságodat. Néha, ha olyan helyen jársz, azért kukkants bele nyugodtan, le is tagadhatod :) A tegnapi öf-ban is Alek volt a legszórakoztatóbb.

Zelefánt 2011.03.22. 18:54:35

@beebeer:
Na meg az a locsolócső is igen imponáló lehet, főként amikor feszíti a víznyomás.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:54:47

@beebeer: Amikor még bent volt a Tordas, akkor Éva remekelt magasabb szintű kérdésekre is. Az a stílusú vetélkedő kellene most is. Az iskolahét színvonala sajnos sokkal gyengébb volt, Éva egyszer megjegyezte, hogy magasabb szintű tananyagra számított.

csicserierika 2011.03.22. 18:55:05

@Peter_Cs: nem értem őket. Mellet csak nőkön tartok indokoltnak :)

2011.03.22. 18:55:27

@redhaven: mennyi szép közösségi élmény! Ha meggondolom a katonaság egyfajta férfivé avató szertartás, nem? Csak kicsit tovább tart, mint a természeti népeknél.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 18:56:24

@Ari11: A négyhavi állandó basztatás is túl sok volt már!!!!!

rianna 2011.03.22. 18:57:31

@beebeer: az amerikai tengerészgyalogos egyenruha sem elvetendő:)

2011.03.22. 18:59:41

@Peter_Cs: nézd, nem akarok sznobozni, de a vesztfáliai béke időpontja, biztos van akinek magasabb szint, van akinek nem. Ha a társak kicsit jobban el lettek volna eresztve meg lehetett volna fogni simán, de hát egyedül Laci tett fel talán kérdéseket, ő meg úgy látszik csak a háborúk témakörben erős.

redhaven 2011.03.22. 19:00:26

@beebeer: én csodáxom a villalakókon, a nagyon kicsi stressztűrésükön.
semmi kitartás,leeresztenekminden apróságon,stb...

oriana 2011.03.22. 19:01:46

@rianna: jiiiiiigen...
az a szép fehér, nyami...
néha megemlítem a barátomnak, hogy milyen szép lenne benne... :)übersexi

Zelefánt 2011.03.22. 19:02:27

@beebeer:
Lényegesen, de legalább nem kurtítanak meg...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 19:02:54

@redhaven: Február 24.-én léptünk fel először, nem is igen hallhattál :)
Április 28.-án lesz koncert a Rocktogonban, ha ráérsz, nézz le! :)

2011.03.22. 19:05:22

@Zelefánt: eeeeegen, a víznyomástól feszülő locsolócső pont olyan szimbólum egy egészséges nő képzeletében, mint mondjuk egy Magnum reklám egy férfi agyában. Tudod, melyikre gondolok....
Nyáron késő este villamosoztunk hazafelé a nővéremmel, egyik megállóban valami zűr volt, tűzoltó hegyek voltak ott kérem, azon röhögtünk, hogy az össze nő 16-60 között azonnal rátapadt az ablakra.

lac64 2011.03.22. 19:05:58

@redhaven: Mi "nagyon szerettük" az örsellátonkat. Nálunk azért vágták le a disznókat, hogy tovább ne fogyjanak. Novemberben nem lehetett csak fával fűteni, a jóember meg papirnyárt hozatott. Egyébként Drávaszabolcs.

redhaven 2011.03.22. 19:06:08

@beebeer: a békék időpontjai helyett inkább viselkedni,problémákat megoldani,megtanulni,hogy felelősek vagyunk magunkért,a másikért,a környezetünkért,ilyesmiket taníthatna az iskola.
sokkal könnyebb lenne beilleszkedni a mindennapokba.
magunk között:ki a faszt érdekel,hogy mikor volt?ez a történelemmel foglalkozók asztala kellene legyen.

2011.03.22. 19:06:36

@rianna: ha ők is leveszik a felsőt!!! Jó legyen, megszavazva az amerikai tengerészgyalogosok is!

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:08:59

@redhaven: az iskola jóságának, megfelelőségének próbája az lenne, ha megszüntetnék. Akkor kellene megnézni,ki, hány fő megy be oda, ha nem kötelező.

redhaven 2011.03.22. 19:09:16

@lac64: annyi disznót vágtunk,hogy a sápkóros,aki bevonult 60kilósan,95kilóval szerelt le.:))
somoskőújfalu

Zelefánt 2011.03.22. 19:09:21

Ez egy faszság, hogy üvöltöznek.
Ilyen nem volt, ez valami amerikai találmány.
Hatkor felbaszták a villanyt, beindult a hangszóróban a rádió, és tízből nyolcszor azt hallgattuk, hogy "Voyage Voyage", valami francia picsától, miközben félálomban dülöngéltünk a folyosón a fürdő felé.

2011.03.22. 19:10:55

@redhaven: a bezártság lehet az oka, de inkább az, hogy az ellenség nem külső, hanem egymás között kell keresniük. Mikor ti voltatok katonák gondolom a tisztek, kiképzők voltak az ellenség, és ellenük, vagyis a rendszer ellen tartottatok össze, kialakult a bajtársiasság. Én koleszosként közel sem azonos körülmények között éltem, de jó érzés volt a hatalom (nevelőtanárok, házirend) ellen lázadni, ez összehozott bennünket.

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:12:38

@beebeer: az iskola olyasmi abszurd börtön, ahol a fogvatartók együtt sínylődnek a fogvatartottakkal

2011.03.22. 19:13:21

@redhaven: már bocsi, de amit írtál ne csak az iskola sara legyen, hát a család hol marad? Az iskola tanítson, a család neveljen szvsz.

Zelefánt 2011.03.22. 19:14:31

"Mire valók ezek a műanyag zsákok?"

Hát a hulláknak, baszki.

oriana 2011.03.22. 19:14:51

jerzsinek agyfejlesztő gyógyszere van... :DDDDD

lac64 2011.03.22. 19:14:55

@redhaven: Akkor Siklóson csak kiképzés volt?

fran7 2011.03.22. 19:16:24

@ddendi: Engedéllyel, szabálykövető Jerzy.

Zelefánt 2011.03.22. 19:16:36

A katonaság-témakörből miért éppen a bunkóság részét erőltetik?
(A Béla gyerek meg nagyobb darab, mint az a faszi, aki ugrándozott ott előtte.)

redhaven 2011.03.22. 19:18:43

@beebeer: velünk sem üvöltöztek,voltak ganaj tiszthelyettesek (magunk között csak csillagharcosoknak hívtuk őket).kopaszként egy hónapig engedélyt kellett kérni a szoba elhagyására és a bejövetelre.én elfelejtettem egyszer,oszt mondtam,hogy elnézést.na megkaptam,hogy tudja mi az elnézés?bassza a kecskét,oszt elnéz a szarva között:))
hihetetlanül lesajnálóan néztem rá,és annyit gondoltam:szard össze magad,faszkalap.nem kellett semmit komolyan venni.

oriana 2011.03.22. 19:18:44

@beebeer: ezzel qrvára egyetértek
ma a szülők sehol sincsenek, mindent a sulitól várnak, és csak jogaik vannak, kötelességeik nincsenek... mármint szerintük...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 19:18:47

@Zelefánt: Viszont komoly esély van rá, hogy a kiképző gyerek karikába tekerné a Bélát :D

2011.03.22. 19:18:52

@Mme Chauchat: jó hangzik ez a mondat, de szerintem inkább iskolája válogatja.
Az a gondolatod, hogy tiltsák be az iskolákat, az jobban tetszett.

rianna 2011.03.22. 19:19:37

@ddendi: :D az a fehér bizony:)

@csicserierika: az össznépi nyálcsorgatáshoz ezúton csatlakoznék :)
Tudom, hogy nem szereted, de a Sex and the City-ben volt egy jópofa rész, amelyikben Samantha beszerzett egy tűzoltót, aztán ott maradt hoppon, meztelenül a tűzoltóállomáson, mikor az úriembert riadóztatták. Érdemes megnézni :P

Zelefánt 2011.03.22. 19:20:12

@Mme Chauchat:
"Ki oda se ballagott,
Még jutalmat is kapott,
Igy hát egy se ment oda,
Meg is szűnt az iskola."

redhaven 2011.03.22. 19:20:13

@lac64: igen,128napig.
és másfél napra engedtek minket haza.

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:21:43

@beebeer: több, mint gondolat...mozgalom már az 1970-es évektől (deschooling)

zeus666 2011.03.22. 19:21:45

Béci egy az egybe private Pyle:P

redhaven 2011.03.22. 19:21:48

@beebeer: persze,igaz!!!
csak ne azt amit most általánosan tanítanak.

oriana 2011.03.22. 19:21:53

éva egy köcsög most...
tuti megtépném :)

fran7 2011.03.22. 19:22:51

A furi Böszörmény környékén pozitívat jelent.

Kekec1 2011.03.22. 19:23:04

hogy is van ez, hogy ez az utolsó undorító véglény semmit se csinál????

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:23:06

@Zelefánt:
És lásd, akadt
nő, ki érti e szavakat,
de mégis ellökött magától.

lobster thermidor 2011.03.22. 19:23:26

@Zelefánt:

Beteg egy dolog ez. Nyilván valamelyik ertéeles balfék túl sok amerikai filmet nézett és azt hiszi, hogy ez jó poén.

oriana 2011.03.22. 19:23:41

jaj, most meg laci a hit és becsület lovagja, csak azért mert már ismeri a dörgést, és tudja, jó pont, ha átvállalja a másik guggolását... de tuti beveszik neki, mennybe megy

lac64 2011.03.22. 19:25:02

@redhaven: Hozzád képest akkor szerencsés voltam, mi 5 hetenként mehettünk eltávra.

Kicsit a VV-ről. Tegnap megelőlegeztem, hogy törni fogja a bakancs a lábukat.

Zelefánt 2011.03.22. 19:26:44

@ddendi:
Hogy somolygott, amikor a többieket miatta csicskáztatták!...
A "kiképző" csávó annyira mesterkélt, hogy már ciki.
Lehet az ilyet természetesen bunkó módon is csinálni, én sajnos ismertem olyan fazont, aki valóban tökre élvezte, és nem csöves amerikai filmekből merített.

2011.03.22. 19:27:01

@ddendi: pedig, ha figyelembe vesszük, hogy 12 éves koráig lehet nevelni a gyereket, onnantól kezdve önjáró, öngondolkodó, szóval ha ezt az életkort vesszük, a szülőnek jóval nagyobb felelőssége van, mint az iskolának. Általában a szülőnek sokkal nagyobb felelőssége van, mint bármelyik iskolának szerintem. Gyereket nevelni az élet legnagyobb kihívása, sajnáltam volna, ha kimarad az életemből. Azzal együtt, hogy az iskolai évek első 4 évében heti rendszerességgel jártam a suliba raportra. :)

Trevlovics 2011.03.22. 19:27:30

@ddendi: ma már olvastam olyant, hogy a laci nem olyan, aki segítene a többieken és csak okoskodik, fölényeskedik, ilyesmi. most azt olvasom, hogy csak azért segít másoknak, hogy. hát tényleg mindegy mit csinál ez a szerencsétlen faszi :)

oriana 2011.03.22. 19:29:15

@Trevlovics: hát tényleg mindegy :))
nem bírom, és kész... műanyag katona :)

redhaven 2011.03.22. 19:30:02

@lobster thermidor: valamelyik biztos dzsí áj dzsént nézhetett...
még jó,hogy véva haját nem borotválták le.
mehetettvolna hálivúdba.
a második részbe demimúr helyett.
az ordítást abbahagyhatnák.unalmas.

2011.03.22. 19:30:26

@Mme Chauchat: érdekes gondolat, főleg, hogy bizonyos korosztályokban a tiltott dolgok mennyire tarolnak. :)
Az iskola betiltásával egyidejűleg kötelezővé tennéd az alkoholfogyasztást és a droghasználatot is? :)

tornapipő 2011.03.22. 19:30:55

évi a legvagányabb katona mindig ellenszegül a parancsnak... mintha magamat látnám. ;)

oriana 2011.03.22. 19:32:01

@beebeer: így van...
és a szülők annyira elfelejtették mára a példa erejét...
papolnak, mondanak szépeket, az elméletet tudják... de ahogy élnek, beszélnek... na, az (lenne) a lényeg

Trevlovics 2011.03.22. 19:33:38

@ddendi: pedig szerencsétlen alekoszon eddigi életében eddig nem hiszem, hogy sokan segítettek, hát még az ezutániban. lesz majd pár haverja, akik látszólag segítenek, valójában kapaszkodnak rajta (ollie), jó lett volna ha megjegyzi ezt a pillanatot, a következő minimum egy évében talán ez volt az egyetlen olyan momentum, ha apró is, mikor önzetlenül segítettek neki :)

sogeking 2011.03.22. 19:33:58

ez izgi hét lesz. (nem)

2011.03.22. 19:34:03

@tornapipő: nagy dicsőség, főleg ha a többiek szívnak miatta.
Évát kiválóan lehetne büntetni egy hetes sminkelvonással. Igaz, az a nézőknek is büntetés lenne.

csicserierika 2011.03.22. 19:34:31

@rianna: miből gondolod, hogy nem szeretem a sex és NY-ot? Megvolt és a tűzoltós rész is.
Olyan cukik és irtó nehéz a munkájuk , ezért is szimpik nagyon.

oriana 2011.03.22. 19:35:36

@Trevlovics: pont azzal van a bajom, hogy nem igazán hiszem, hogy ez őszinte, önzetlen segítség volt
inkább nagyon is kiszámított jó pont gyűjtés...
de lehet, hogy tévedek, egyelőre nem hiszek benne

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 19:35:38

@tornapipő: Éva a legjobb, a többiek csak massza!

A görény kiképző meg kapjon bikacsököt a hátába a "Mi van, maga balkezes?! ... Majd lefog róla szokni!!!" kreténségért!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 19:36:11

@beebeer: Éva smink nélkül is szép! Ennyi!

Zelefánt 2011.03.22. 19:36:58

@lac64:
Létezik a seregben tűsarkú bakancs -- mondjuk Évának, külön?
Meg arra is gondoltam, hogy mivel úgyis imádja vakolni magát, ki kellene festetni afféle terepszínűre a fejét, és kirakni a kertbe tujának.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 19:37:07

Szerintem Alekosz nem volt katona, ezzel az alkattal tuti E kategóriát kapott

Albino Vernyul 2011.03.22. 19:37:34

Nekem tetszik ez a katonasdi... Nem art meg nekik, es senkinek nem artana meg egy ilyen trening.. Tulsagosan elharapozott, a tobbi le van szarva, csak en vagyok eleterzes, es nalunk minimalis az egyutmukodes a munkahelyeken is.. Pedig a team munka sokkal produktivabb, az egyutmukodes pedig jo.. Es azt tudom becsulni, akinek ilyen helyzetben ugyan ezert-azert hatranyban van, de csinalja..

2011.03.22. 19:39:00

@Mme Chauchat: semmit, ami kötelező

Na ez így már tökre járhatatlan út.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 19:39:32

Ez jó duma volt... :D:D:D
"De egy perc alatt megcsinálom..."
"Majd én megcsinálom magát egy perc alatt..." :D

penelope garcia 2011.03.22. 19:39:32

@csicserierika:

Ezt egyszer már kitárgyaltuk.
Én az angol humort értékelem, nem az orr alá fingósat. Alekosz szövegei nem viccesek, hanem tünetek. Beteg embereken röhögni szánalmas dolog.

rianna 2011.03.22. 19:40:02

@csicserierika: egyszer írtam, hogy majdnem SJP lett az avatarom, te pedig valami olyasmit mondtál, hogy jobb, hogy nem lett az. Innen vontam le a következtetést, bocsi, ha rosszul :)

oriana 2011.03.22. 19:40:23

én nem szeretem, ha valaki "csakazértse" dolgokkal akar kitűnni, ellenszenves magatartás, és marhára önző

Mme Chauchat 2011.03.22. 19:40:39

@beebeer: ó! itt a tévedés...nincs más út, mint a kötelező/nem kötelező..? hm?

penelope garcia 2011.03.22. 19:41:17

@solid01:

Minden nő jó nő. Valakinek. :)

rianna 2011.03.22. 19:42:01

Ez a kiképzés nekem nem tűnik annyira borzasztónak.

2011.03.22. 19:43:14

@Mme Chauchat: majd válaszolok részletesebben, csak most nézem Évát és nem tudom eldönteni most nagyon fasza csajnak érzi magát és születetten ilyen köcsög vagy RTL-es megrendelésre játssza a nagy lázadót.

sogeking 2011.03.22. 19:43:42

ez mekkora kamu

egységet kovácsolni, amikor arról szól a játék, hogy egy aki mindent visz

penelope garcia 2011.03.22. 19:44:12

@csicserierika:

Engem a vékonka buhergyerekek késztetnek menekülésre. Nem várom el a férfitól, hogy tökéletes legyen, de foglaljon el jelentős mennyiségű teret az univerzumban, elsősorban vertikálisan, de horizontálisan is belefér némi párna. Csak girhes csontváz ne legyen. brrrrrr

tornapipő 2011.03.22. 19:44:49

@beebeer: nem köcsög. én is ilyen vagyok ha nincs kedvem vmihez lázadok. jó arc...

oriana 2011.03.22. 19:45:36

@beebeer: szerintem nulla empátia és maximális önzés, ennyi :)
és persze, hogy fasza csajnak hiszi magát, és őt már megint mindenki bántja...

tornapipő 2011.03.22. 19:46:58

@beebeer: hülyeség... éva a kedvencem... mintha magamat látnám... legjobb szöveg az volt mikor el akart szívni egy cigit és mondta h egy perc és megcsinálom erre a paraszt majd megcsinálom én magát... hehe

Albino Vernyul 2011.03.22. 19:47:00

@Peter_Cs: A kedvenced azert nem megy semmire az eletben, mert ilyen amit most latsz.. Vegletegik onzo, csak az van amit O akar, es csak ugy.. Aztan mindenki leszarja, es nincs baratja stb.. Aztan csodalkozik.. Inkabb tanulna..

Zelefánt 2011.03.22. 19:47:29

Lehet, hogy a társaság jelentős részének újat mondok, de a katonaság lényege nem az ágyfelborogatás, meg a kúrogatás -- már elvileg.
Tanulhatnának valami értelmeset is, mondjuk a honvédelemmel, a harcászattal vagy a történelemmel kapcsolatban -- rájuk is férne.
Ezzel szemben beküldenek két seggfejet, hogy járják a póktáncot, és még azokat (a nézőket) is visszatántorítják a katonai pályától, akik egyébként késztetést éreznének ez irányba.
Gratulálok.

oriana 2011.03.22. 19:47:31

@penelope garcia: hát szerintem, laci, meg a girhes csontváz között még nagyon sok igazán férfias testalkat elfér...
az én társam 190 cm és 105 kiló, de nulla háj...

penelope garcia 2011.03.22. 19:47:31

@gernika:

Na, akkor én ezzel is szívtam. Amikor a fiúmat bevitték, gyönyörű, kisportolt, gömbfenekű, karcsú csípejű isten volt (hja, a heti 3-4 óra karate...).
Odabent felszedett vagy 20 kilót, és az agyát is elcseszték. Egy hisztispicsa töltött zoknit kaptam vissza. :(((

tornapipő 2011.03.22. 19:47:55

@ddendi: nem lehet mindenki empatikus. sokkal színesebb egyéniség az évi mint akármelyik...

penelope garcia 2011.03.22. 19:48:40

@ddendi:

Na igen, az már ember méret. :)
Nem állítottam, hogy Laci SZÉP. Persze, fogyhatna. De nálam az ő alkata a felső határ, még belefér.

oriana 2011.03.22. 19:50:17

@Zelefánt: hát szerintem, aki késztetést érez, azt ez nem tántorítja el.
sztem amilyen a mosdó alapon a kiképzők annyira nem bunkók, mint amennyire lehetnének...

tornapipő 2011.03.22. 19:50:31

@ddendi: pedig a vagány emberek ilyenek mernek ellenszegülni, mernek mást mondani, gondolni... a többi meg beletörődik a sorsába és máris empatikus meg cukipofa. érdekesen gondolkodtok...

redhaven 2011.03.22. 19:50:41

@Zelefánt: nagyon zsenge műsor ez a kiképzésről...

2011.03.22. 19:50:53

@Mme Chauchat: nincs más út, mint a kötelező/nem kötelező..? hm?

Szerintem nincs, a felnőtté válás magával hozza a kötelező dolgokat, persze vannak választásaid, mégis a kötelező a domináns. Hidd el, tanuló éveimben a világ legnagyobb csavargója voltam, a mai napig zokogok belül ha egy ilyen szép tavaszi napon, mint a mai meglátok egy gyülekező motoros csoportot, de mégis elmászok dolgozni, részint azért, mert gyereket nevelek, adót fizetek, másrészről meg a kollégák és a cég iránti felelősségérzetből. A felelősségvállalás teszi emberré az embert.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.22. 19:51:25

@Peter_Cs: Igen, de 50 milláért mit vártak. Nem is értem tényleg csak egy kis fegyelmezettséget várnak.
Egyébként most is azt mondom, hogy töketlen Laci kedvéért van az egész. Mert hónapok óta szart sem ért.Most RTL kicsit kiemeli, hogy ő is ér valamit.
Nem értem mért nem veszik feladatnak, és csinálják, ezek olyan kis szar dolgok, ilyen ideg gyenge emberek páran. Vagyis majdnem mind.

csicserierika 2011.03.22. 19:51:44

@penelope garcia: imádom az angol humort, úgyhogy nem értem , mi a baj?
Arra utaltam, hogy egyfolytában kreténezed Aleke, holott bevallásod szerint nem nézed . Mire ez a permanens gyűlölet? Igaz, a te dolgod, csak nem fair.

lac64 2011.03.22. 19:52:02

@rianna: Lehet, hogy a fizikai terhelés nem nagy, bár ebben sem vagyok biztos. Az egészben az durva, hogy egész nap csicskáztatnak, úgy beszélnek veled, ahogy egy kutyával. Voltam katona, ökölbe szorul a kezem az ilyen jelenetektől.

oriana 2011.03.22. 19:52:09

@penelope garcia: ok, értem :)
@tornapipő: sztem ez nem mentség az önzésére, ami határtalan... gyerekes, és ostoba viselkedés

rianna 2011.03.22. 19:52:09

@tornapipő: az állandó hiszti, önzés és empátiaképtelenség nem biztos, hogy színes egyéniséget takar... Én inkább a patologikus esetre szavaznék:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.22. 19:52:14

@tornapipő: persze, nem lehet mindenki empatikus! de ha ezt vesszük alapul, akkor meg igazán nem értem az olyan típusú költői kérdéseket, hogy hát vajon miért nem szeretik ezek a dögök szegény Kócost..

Szóval, még egyszer - persze nem kell mindenkinek empatikusnak lenni, csak én speciel szívesebben barátkozom ezekkel az emberekkel, az önző bunkókat meg elkerülöm.

oriana 2011.03.22. 19:54:01

@tornapipő: ezt én nem nevezném vagányságnak, csak színtiszta önzésnek...
leszarni mindenkit, aki miattam szív...
szerintem te gondolkodsz érdekesen :)

fran7 2011.03.22. 19:54:18

Jimmy ezt felejtette el töltetlen fegyver nincs.
Falumba mondta egy idősebb ember. A fegyver csak azt érdekelte, aki nem volt a háborúba.

sogeking 2011.03.22. 19:54:27

Ani fegyverrel:) ♥
majdnem olyan jó mintha Sarah Palin

2011.03.22. 19:54:32

@tornapipő: vagány emberek ilyenek mernek ellenszegülni, mernek mást mondani, gondolni.

Ha valóban gondolkodna, fel tudná mérni, hogy a többiek mennyit szívnak miatta. Az ilyen emberek nem vagányak, csak fegyelmezetlen herék.

gastro vazze 2011.03.22. 19:55:47

ÉVA-ÉVA A QRVAANYÁD!

az a szerencséje, hogy ez tényleg nem a sereg és a villán belül védve van: ugyanis a seregben a lámpaoltás után senki nem lát és hall semmit! Másnapra, de legkésőbb harmadnapra Évike jelentkezne, hogy szeretné a Jerzsi helyett is megcsinálná a fogkefével szarpucolást, csak, hogy ne legyen gond többé ......

rianna 2011.03.22. 19:56:46

@lac64: elhiszem, hogy az igazi katonaságnál így volt/van, de ezek az alakok nem tűnnek túl félelmetesnek.
p. s. Szeretnék megtanulni lőni

Zelefánt 2011.03.22. 19:57:14

@lac64:
Na ez az.
De már vízipisztolyuk is van, azt alkalmasint kockázat nélkül feldughatnák a csávók seggébe, a nézettségnek is jót tenne, meg az én közel negyedszázada megsértett önérzetemnek is.
(Mert én akkor ezt sajnos elmulasztottam.)

oriana 2011.03.22. 19:57:59

most nem ordítanak, hanem értékelnek a kiképző és nagyonis igazságosak, SZTEM :)

2011.03.22. 19:58:57

@tornapipő: megkérdezném hány éves vagy, ha nem lenne személyes a kérdés.
De az biztos, soha életedben nem sportoltál, csapatban tuti nem. :)

penelope garcia 2011.03.22. 19:58:59

@Peter_Cs:

Oké.
Ugye, te Éva anyja vagy?
Nyugodtan bevallhatod, nem gáz. Mindenkinek van anyja, aki ha szőrös, ha szaros, akkor is szereti. Ez teljesen természetes dolog.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.22. 20:00:17

Éva tipikusan az a jellem, akinek ilyenkor nagy a pofája, és marhára tudja, hogy mit hajlandó megcsinálni és mit nem, de ha élesben menne a dolog, a legnagyobb seggnyaló és besúgó lenne..

fran7 2011.03.22. 20:01:38

Anikó olyan furcsa, ha valami érzelem tör fel benne, vagy egy kis fáradtság olyan tájszólása lesz, hogy hihetetlen.

Frenk a hal 2011.03.22. 20:01:46

anikónak egy bajuszgyantát! gyorsaaaaaan!!

rianna 2011.03.22. 20:01:58

Jerzy most miért takarít? Végre kiáll magáért, aztán meg nekifog takarítani:((

Zelefánt 2011.03.22. 20:02:21

@rianna:
Én a seregben csak egyszer paráztam, akkor, amikor gránátot kellett dobni.
Kibiztosítva ott van a kezedben, és csak arra gondolsz, hogy mihamarább a lehető legmesszebb hajítsd el...és fogy az idő.

oriana 2011.03.22. 20:02:23

@Zelefánt: :D
@penelope garcia: ez már bennem is felmerült... :)

Anikó viselkedése sokkal sziNpatikusabb

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.22. 20:03:16

@rianna: mert ő megértette az egység lényegét, nem akarja, hogy miatTUK a többiek szívjanak, így inkább bevállalja, hogy egyedül ő szívjon, még ha így Éva megint nem csinál szart sem..

sogeking 2011.03.22. 20:03:58

kár hogy Szandi már nincs bent, csinált volna egy kis műsort

2011.03.22. 20:04:00

@ddendi: 190 cm, de jó!!!! Én elég magas vagyok a magam 177 cm-vel, életem legnagyobb élménye volt mikor a Nyugati téri McDonalds-ban a holland vizilabda válogatott közepébe keveredtem sorban álláskor. Olyan kicsinek és törékenynek éreztem magam a sok két méteres kisportolt narancsmezes srác között. :)

penelope garcia 2011.03.22. 20:04:35

@csicserierika:

Fair?
Erika, ne viccelj már.
Ez egy gügye sorozat. Amiről mindenkinek van véleménye. A fair-séget itt számon kérni... hát legalábbis naivitás. :))))

Zelefánt 2011.03.22. 20:05:55

Miért is kell bevallani, hogy cigizett?
Mindenki ezt tette (és/vagy ivott); az egész katonaság egyetlen nagy kibúvókeresés.
Rutintalan.

mozifan 2011.03.22. 20:06:22

Ez az első őrpáros, igazi "sosincski brigád"

redhaven 2011.03.22. 20:06:38

@sogeking: szandálka gyorsan összepromózott a fickóval.:)
sanyi?

Zelefánt 2011.03.22. 20:07:26

Ráczék valamiért mintha tényleg vonzódnának a fegyverekhez.

Lone Starr (törölt) 2011.03.22. 20:07:27

Anikó nagyon ott van katonanőként. :) Remélem készítenek majd vele egy nyárias fotósorozatot terepszerkóban.

oriana 2011.03.22. 20:08:24

@beebeer: megértem, rám is mágikus hatással van a magasság... mondjuk én 165 vagyok :D így nem csoda

rianna 2011.03.22. 20:09:33

@Zelefánt: nem irigyellek:)
Éles lőszerekkel, gránátokkal mennyire volt dolgotok amúgy?

sogeking 2011.03.22. 20:09:45

@redhaven: ja, jót nevettem amikor hallom, hogy a srác a Gombi testőre.

mondom mije??
Sanyíí forevör

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 20:11:43

Csak annyit akarok mondani, ha nem lesztek jók, letyúzok mindenkit!! Tyú, tyú, tyú!

rianna 2011.03.22. 20:11:51

most fognak lelőni?
Az is eljön majd. :DD

oriana 2011.03.22. 20:12:34

fúj, szandika... szegény pasi :)
vagy nemtom, csak én vagyok ilyen finnyás?

fran7 2011.03.22. 20:12:44

@sogeking: Én azon nevettem, hogy első randi után összeköltöztek, hát nem a Kant összest beszélték végig rajta.
Sanyi megnyugodhatott két hétig egyedül lehet otthon.

gastro vazze 2011.03.22. 20:14:32

@Hódos Hajnalka: Csúszunk Tata?! Mászunk Tata?
Akkor inkább Ra-Ta-Ta-Ta!
:D

Zelefánt 2011.03.22. 20:14:43

@rianna:
Mivel útlevelesnek képeztek, megelégedtek a kötelező minimummal.
Elég is volt, azt hiszem.
(A dolog egyáltalán nem olyan, mint amikor egy Gojko Mitic-film után szalagpatronos pisztolyokkal igen heves tűzharcba keveredtünk az osztálytársaimmal.) (Az egész lakás füstben úszott, a szomszédok azt hitték, felgyújtottunk valamit.)

oriana 2011.03.22. 20:15:30

@fran7: igaz szerelem...:S
de meg is érdemlik, ha ez a szintjük

2011.03.22. 20:16:25

Mme Chauchat:

KÖSZI!!!! MINDIG ARRA VÁGYTAM, HOGY KÖVETŐIM LEGYENEK!!!!! :)

sogeking 2011.03.22. 20:16:29

a kopasz férfinek miért van kirúzsozva a szája ?

Zelefánt 2011.03.22. 20:16:43

@ddendi:
Lehúzós kurva, gengszterkülsejű móger: az Isten is egymásnak teremtette őket.

tornapipő 2011.03.22. 20:16:51

jó nektek hogy ilyen tökéletesek vagytok... én ki merem jelenteni h. az évit szeretem és kész. szívem joga... nem kell emiatt támadásba lendülni... az évi emberi és szerethető... a hibáival együtt...ráadásul még jól is néz ki... :)

genevieve 2011.03.22. 20:17:16

éva még ezek után is azon fog csodálkozni, hogy miért utálják a többiek...

látszik rajta, hogy kurvára leszarja a többieket, jókat mulat az egészen

csicserierika 2011.03.22. 20:17:22

@rianna: mert nekem Charlotte a kedvencem :)

tornapipő 2011.03.22. 20:18:10

@genevieve: azért szeretem... én pont ilyen vagyok... hehehehehe...

redhaven 2011.03.22. 20:18:28

@sogeking: nem vagy egyedül vele,
ez a szoliban túlpirult gombotka akkora keleb lett,hogy tetőr dukál:))))
mikor alsónadrágban maga is egy gyémántkeménységűnapóleonka.

Zelefánt 2011.03.22. 20:18:49

Most (!) éppen Ollie reklámozta Megalekszandroszt vagy mit...
Ha egy karrier beindul...

2011.03.22. 20:18:58

@ddendi: jó, de neked 165 cm-rel sokkal nagyobb esélyed van rá, mint nekem 177-tel! Igazságtalan az élet. Igaz, buszon viszont könnyebben érem el a kapaszkodót.

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 20:19:03

@rianna: :DD én még mindig azon röhögök, hogy Anikó szerint TÁMADNI fognak :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 20:19:31

@sogeking: Azért Anikó emberileg sokkal magasabb színvonal, mint a reakciós keresztényfasiszta alaszkai kormányzó!

tornapipő 2011.03.22. 20:19:42

suliban, melóhelyen, mindenütt én vagyok az egyik legnagyobb lázadó és ez mindig minden körülmények között vezéregyéniséget sugall, persze utálnak, de kurvára be vannak szarva tőled... és ez tök igaz itt a villalakók és az évi viszonylatára is... félnek tőle...

genevieve 2011.03.22. 20:19:56

@tornapipő: szarsz mindenkire, csak az a fontos, hogy neked jó legyen?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:20:09

@genevieve: Majd meg lesz pokrócozva aztán nem fog mulatni :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:21:00

@genevieve: Majd meg lesz pokrócozva aztán nem fog mulatni :D

fran7 2011.03.22. 20:22:15

@tornapipő: Nem tudom férfi vagy-e, de én is érzem, hogy harminc fölött már kisebbek az elvárások, de azért az Évát még így is nehéz azokkal a szavakkal leírnom, mint te teszed.

Albino Vernyul 2011.03.22. 20:23:28

Nos... A kikepzok nem bunkok.. Csak ki kell nyitni a szemunket.. Aki pattog, az buntetve van, a tobbieken keresztul, ami regi, es jo modszer.. De, ha figyeltetek, Aniko hogy csinalta a fizikai feladatokat (a terpesznel kitamaszthatott kezzel combra, a masiknal meg terdelve nyomta a fekvotamaszokat), akkor egyertelmu volt, hogy a gyengebbek konnyitest kapnak, es nem csesztettek erte.. Ha Evanak lenne annyi esze, hogy nem kekeckedik, sok mindent meguszhatna..
Amugy azt jol kihagytak, hogy Anikonak valami majdnem ajulasa volt igy is... Eva kint a konyhaba magyarazta Jerzynek onlineba, mikor mar lehigadtak, hogy miert Ot valasztotta..

Zelefánt 2011.03.22. 20:23:31

@genevieve:
Akkor Te Éva vagy, és most is épp szabályt szegsz!

tornapipő 2011.03.22. 20:23:37

@genevieve: nem mindenkire, de az idegenekre igen, pl a villalakókra szarok, vagy azokra akiket nem ismerek, nem kedvelek...stb.

sogeking 2011.03.22. 20:24:04

@fran7: lehet, csak felhívta magához, és Szandi egyből azt gondolta, hogy összeköltöztek

Sanyíí is csak nézett, amikor az első ott töltött éjszaka után nem akart hazamenni:)

2011.03.22. 20:24:20

@tornapipő: tényleg nem csesztetni akarlak, de a vezéregyéniséget nem szokták utálni, azért vezér. :)

Zelefánt 2011.03.22. 20:24:20

@Zelefánt:
Bocs, Geneviéve, de ez Pipőnek ment volna.

zsok 2011.03.22. 20:24:35

@tornapipő: inkább simán egy gennyláda lehetsz. ha azt hiszed, hogy félnek tőled, akkor meg ostoba gennyláda vagy.

lac64 2011.03.22. 20:24:51

@rianna: TV-n keresztül lehet, hogy nem, de élőben azért más. Pl. ha nem vagy hozzászokva és egyik napról a másikra állandóan az arcodba kiabálnak, akkor az erősen frusztrál.
Egyébként a fegyver csak először érdekes, hamar hozzászoksz, ha állandóan ott lóg válladon.

genevieve 2011.03.22. 20:25:55

@tornapipő: azért azt nem lehet mondani, hogy évának a villalakók idegenek

főleg nem nagy barátja, aki beteg, de ugyan úgy szivni fog a közös büntetés alatt....

oriana 2011.03.22. 20:25:58

@redhaven: :) pöte vad?

@beebeer: ezt kifejtenéd az esélyekről?
sztem 177-tel egy 190-esnek simán bejössz :)

@tornapipő: szeresd nyugodtan évát, de a lázadónak, megbotránkoztatónak nincs automatikusan igaza... és ne téveszd össze a félelmet a sajnálattal... részedről ez is csak egy konfliktuskezelés, ami nem épít téged...

rianna 2011.03.22. 20:26:04

@Zelefánt: :)))

@csicserierika: nekem Carrie, mert belevaló de esendő is, Charlotte, mert reménytelenül romantikus. Miranda túl cinikus, Sam túl sok....:)

@Hódos Hajnalka: nem tudhatod, lehet kitörnek a kupolán keresztül, a villa környékét meg evakuálni kell.

fran7 2011.03.22. 20:26:29

@Albino vernyul: Éva szerintem ezt a lázadásait is azért csinálja, hogy a középpontban legyen. Szerintem az ágyas büntetést még élvezte is. Mélyen belül.

Zelefánt 2011.03.22. 20:27:20

@beebeer:
Már a birkáknál, ott lehet, hogy nem.

2011.03.22. 20:27:42

@Albino vernyul: azért Anikó ájulásait fenntartással kezelném, emlékszel hány másodperc tekerés után szedték le ájulás közeli állapotban a bicikliről? Kettő? Három?
Anikó csak kiválóan él egy ismert női fegyverrel, és még jól is áll neki.

fran7 2011.03.22. 20:28:16

@sogeking: Ha jól értettem Szandi 15 évesen költözött Sanyihoz. Szerintem Sanyi azon lepődött meg, hogy a rendőrség nem tört rá azon az éjszakán.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 20:28:32

@tornapipő: Örülök ennek, végre még egy ember itt a HV VV4-en, aki szereti Évát! Yeah!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:29:11

@Peter_Cs: Bázzz.... :D
Nem bírtam nem végignézni, mikor odakattintottam, pedig láttam már egy párszor! :D

tornapipő 2011.03.22. 20:29:38

@ddendi: lehet h. nincs igaza de jó karakter... mégis őt veszik észre az emberek nem a jerzyt meg a gigit...

haruka 2011.03.22. 20:29:39

aki 28 évesen 5 napig nem képes az önös érdekeit félretenni, és úgy gondolja, pont most kell megmutatni, ő milyen nagylány, az ne csodálkozzon, hogy utálják az emberek.

picigyongy 2011.03.22. 20:29:52

@redhaven: Érdekes módon ezzel semmi gond nem vot...Őrségben indokolatlan fegyver használat ? Sortüzek? Béci csinálta: ezt nem vették észre, vagy csak Évát b...a cigi miatt?- jogos....Ugyanakkor kétszer-vagy háromszor felhíva figyelmet a kiválasztásra és Éva magatartására----

2011.03.22. 20:30:07

@ddendi: persze, párom csaknem 190, de azért el kell ismerni, hogy az átlag pesti magasságot meghaladom.
(dunántúli vagyok, ott nem tűnt fel milyen nagyra nőttem, csak itt Pesten. Egyik haverom mindig úgy mondja: sok táááápos pesti gyerek)

tornapipő 2011.03.22. 20:30:14

@Peter_Cs: én is örülök... a többieket nem is értem...

Zelefánt 2011.03.22. 20:30:42

@fran7:
Lehet hogy ő is zsaru.

tornapipő 2011.03.22. 20:31:04

@haruka: és hagy utálják engem is utálnak jól megvagyok nélkülük is...

redhaven 2011.03.22. 20:31:05

@ddendi: nem vok pöfe,csak valami van a géppel:)

sogeking 2011.03.22. 20:31:42

most kivételesen egyetértek Évával, ha mindenki beállna a sorba, akkor a Lacit és nézhetnénk 7-szer

Jamelia mindenkinek aki...
www.youtube.com/watch?v=eGF0vbBVqgg

2011.03.22. 20:32:13

@Zelefánt: Már a birkáknál, ott lehet, hogy nem.

Ezt most nem értem. :(

Zelefánt 2011.03.22. 20:32:22

@beebeer:
Mert az valami mélyföld, vagy hogy?

fran7 2011.03.22. 20:32:25

@Peter_Cs: Na akkor most elmondhatod az igazi véleményed, már van ki továbbviszi a fáklyát. A mór megtette kötelességét,a mór...

oriana 2011.03.22. 20:32:28

@Albino vernyul: te nem én vagy? szinte mindig egyetértek veled :)

arkangyal44 2011.03.22. 20:32:31

@rianna: Első lépcsős tüzér dandár Marcali nem tudom mond -e neked valamit ??
Szerinted ?????????:)))DD

TapOut 2011.03.22. 20:33:24

@tornapipő: teljes fogalomzavar van nálad, a vezéregyéniségek attól azok, hogy tekintélyük van, követik őket és felnéznek rájuk.
Évát MINDENKI lenézi a villán belül - igen, még a nagy barátja, Alekosz is - de nem szemétkednek vele, mert egyrészt senki nem olyan hülye, hogy leereszkedik a szintjére, másrészt valahol még szánják is, mert az tény, hogy súlyos problémái vannak.
Félnek tőle, ugyan már...

tornapipő 2011.03.22. 20:33:33

@zsok: milyen kedves vagy...köszönöm szépen...

Zelefánt 2011.03.22. 20:33:44

@beebeer:
Fel sem merül bennük, hogy utálják a vezért, mert úgy is tudják, hogy a puli mondja a tutit.

tornapipő 2011.03.22. 20:34:34

@TapOut: mégis erősebb mint jerzy, laci, gigi,anikó, akkor miről beszélünk???

lac64 2011.03.22. 20:35:04

@beebeer: Nem hinném, Anikó megpróbálja odatenni megát az ilyen feladatokban. A futást például ő nyerte, akkor Gigi lett rosszul. A kerékpárnál lehetett szimplán rosszul vett levegő is, ami beszorult.
Egybként az esti sorakozónál lehetett látni, hogy a fiúk is megzuhantak egy picit.

2011.03.22. 20:35:32

@Zelefánt: az valami mélyföld, vagy hogy?

Nemtom, arrafelé annyit esik az eső, hogy magasra nőnek az emberek, így mondják.
De tényleg! :)

picigyongy 2011.03.22. 20:35:33

Örüljön mindenki, akinek nem ment tönkre kapcsolata a haccsereg miatt, aki nem vesztette el majdnem a gyerekét-Ha valakivel megtörtént, az megérti, hogy miért nrm értek egyet azzal, hogy mindenkire ráfér a katonaság, ki lehet bírni.
Ugyanakkor : nem barátok bent és nem is keresik egymés társaságát - szinte ellenségek. Akkor miért kell Évát elitélni ?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:35:51

@tornapipő: Nem erősebb, erőszakosabb, nagy különbség! :)

tornapipő 2011.03.22. 20:36:10

@TapOut: ki kit tart vezéregyéniségnek, nem mindenki úgy gondolkodik mint te...

genevieve 2011.03.22. 20:36:24

@tornapipő: mit is jelent, hogy erősebb?:-)

Talpig Jimmy 2011.03.22. 20:37:09

Évát jól megbüntették. Szabályosan élvezte, hogy a többiek miatta szívnak :)

Doktor Kotász 2011.03.22. 20:37:12

@Albino vernyul: "A kedvenced azert nem megy semmire az eletben, mert ilyen amit most latsz.. Vegletegik onzo, csak az van amit O akar, es csak ugy.. Aztan mindenki leszarja, es nincs baratja stb.. Aztan csodalkozik.. Inkabb tanulna.."

Ha most erről a katonai izábigyóról van szó, annak semmi értelme. Nem katonák, nincs háború, és nem egy csapat tagjai. Tehát ha valaki azt mondja magában, hogy anyátok picsáját, és szarik az egészre, az nem jellemhiba.
Amit láttam ma, az a hol a sapka, nincs meg?
Na akkor rajtad kívűl mindenki fekvőtámaszozik. Amelyik fekvőtámaszpzó ilyenkor a másiknak beszól, hogy miattad szívunk, kapd be, az ostoba. Nem, azért szívsz, mert ott áll előtted pár ember, aki elhiteti veled, hogy ez katonaság, és szívatni akar. Tehát nem az a hibás, akinek nem volt meg a sapkája, és a büntetés nem azért van, mert a sapka nem volt meg, hanem azért, mert szívatni akartak. A sapka erre csak ürügy volt. Aki ezt nem látja, az hülye.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 20:37:32

@fran7: Nem lesz meg az örömöd, maradok!

2011.03.22. 20:38:25

@lac64: igen, ez lemaradt, ezt akartam írni a végére, hogy én pont azért nem tudom nagyon komolyan venni az ájulásait, amik mindig csak ájulásközeli állapotok (!), mert kitartást igénylő feladatokban a legjobbak között van, sőt egyet meg is nyert.
Szerintem Anikó sokkal erősebb, mint aminek mutatja magát.

tornapipő 2011.03.22. 20:38:42

@Vajkrém - Möff CAT: úgy értem kint hagyná mindet a csába...

Zelefánt 2011.03.22. 20:38:52

@beebeer:
Ezek szerint az angoloknak kb. hárommétereseknek kellene lenniük.

zsok 2011.03.22. 20:39:28

@tornapipő: honnan veszed, hogy erősebb? mert tordas ellen visszament???
mert hisztizik és bőg, mert őt mindenki utálja. neked is jobb azt hinni, hogy mindenki azért tartja a 3 lépés távolságot, mert fél tőled, és nem azért, mert ki nem állhat, mint a szart.

oriana 2011.03.22. 20:39:57

@tornapipő: mi az hogy erősebb?
válasszuk szét, a villát, meg a kinti életet
akkor mért vágyik éva mindenáron az elismerésre? soha nem kaphatja meg, pont azért, mert így viselkedik
te nem ugyanezt teszed? utáljanak, ha már szeretni nem tudnak...?
és úgy teszel, mintha direkt így lenne?
mintha így pont jó lenne... közben meg nagyon nem, és arra vágysz, hogy szeressenek... én nem veszem be, hogy ez a jó neked, és tényleg így akarod :)

és attól, hogy kritizálunk valamit, még nem utáljuk, és nem törekszünk az elpusztítására, és hagyjuk élni,és nem gondoljuk, hogy mi tökéletesek vagyunk

TapOut 2011.03.22. 20:40:12

@tornapipő: erősebb?
ezt magyarázd meg, kérlek, játék szempontjából érted, vagy emberi értékek alapján, hm?
mindkettőt megcáfolom, örömmel.

picigyongy 2011.03.22. 20:40:17

Jajjjjjjj, a rekedt Szand i - az ifjú pár a Fókuszban....

rianna 2011.03.22. 20:40:33

@arkangyal44: nem igazán. Kérlek, homályosíts föl.

fran7 2011.03.22. 20:40:40

@Peter_Cs: Ez nekem nem okoz örömöt csak még mindig kétlem, hogy számodra valóban Éva személyiség és kinézete ennyire vonzó, kell legyen valami más ok. ;)

2011.03.22. 20:41:08

@Zelefánt: miért, nem háromméteresek????? A francba, egy illúzióval megint kevesebb...

sogeking 2011.03.22. 20:41:17

@picigyongy: Szandi megtalálta az igaz szerelmet:)

fran7 2011.03.22. 20:43:09

@Zelefánt: Múltkor láttam az angol rögbiválogatottat. S a szövetségi kapitányuk még tőlük is egy fejjel magasabb. Nem csak Rowan Atkinson angolságából kell kiindulni.

2011.03.22. 20:43:15

Gyerekek! Szandika itt fog lakni a mellettünk levő házban.
Urist"n!!!!!

Zelefánt 2011.03.22. 20:43:25

Pillow Lips love story-ja: tombolnak(!!!) az(!!!) érzések(!!!).

tornapipő 2011.03.22. 20:43:50

valaki védjen meg....

oriana 2011.03.22. 20:44:07

@beebeer: sirály :)
kukkolj... van videókamerád? :DDD

rianna 2011.03.22. 20:44:09

Elég félelmetes ez a pasi, de zsák és a foltja, Szandikának valszeg ideális :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 20:44:10

@Doktor Kotász: Amúgy a kolletktív büntetés szokott használni, ma még lehet, hogy nem, de ebből véres veszekedések lesznek, ha továbbra is így folytatja a csaj, az tuti!

genevieve 2011.03.22. 20:44:14

@beebeer: gratula, celeb lettél:-DDD

csicserierika 2011.03.22. 20:44:27

jajj, de durvus Szandika új pasija :)
Igazi bumburnyák képű. (most ez jó a Bécinek, mert hogy olyan pasiról ámodott, mint Ő) :) :)

TapOut 2011.03.22. 20:44:30

@tornapipő: akit nagyjából mindenki elutasit, mert együttműködésre képtelen, egyáltalán nem csapatjátékos, azt nem sokan tartják vezéregyéniségnek. OK, te igen, hajrá!

zsok 2011.03.22. 20:44:52

@beebeer: dejó!!! te leszel a szandika-térfigyelő-kameránk!

genevieve 2011.03.22. 20:45:05

@tornapipő: védjen meg a nőtanács:-)

egyébként meg miért kellene megvédeni téged? független, erős, önálló, erős nő vagy:-D

Doktor Kotász 2011.03.22. 20:45:28

@haruka: "aki 28 évesen 5 napig nem képes az önös érdekeit félretenni, és úgy gondolja, pont most kell megmutatni, ő milyen nagylány, az ne csodálkozzon, hogy utálják az emberek. "

Aki meg félreteszi az önértékelését, amit te önös érdeknek hiszel, az becsicskul a viszálykeltésen kívűl nyílvánvalóan semmi mást nem szolgáló manipulációnak.
Mert szerinted kötelező bárkinek katonásdit játszani?

Mondjuk, ha én odamennék hozzád és azt mondanám, hogy katona vagy, és most fekvőtámaszozni fogsz, és ha elégedett vagyok, akkor megdícsérlek, ha elégedetlen, akkor fikázlak, hogy rossz katona vagy, mit tennél?
Elküldenél a fenébe...

Hát akkor ez miért baj Évánál?

sogeking 2011.03.22. 20:45:47

@beebeer: kérj gyorsan egy autogramot, és fel az ebayre:)

2011.03.22. 20:46:02

@genevieve: speciel meg vagyok győződve, hogy Szandikával jól kijönnék, pasikon nem vesznénk össze az biztos!

oriana 2011.03.22. 20:46:27

@rianna: majd jól megrakja, minden értelemben, ha sokat hisztizik...
szandikának tényleg ez kell... :)

lac64 2011.03.22. 20:46:50

@beebeer: Hát nem tudom, én elhittem, de én férfiből vagyok, s ezek a fegyverek ellenünk lettek kitalálva.:)

csicserierika 2011.03.22. 20:46:55

@beebeer: szerb származás az ősök között?
Legmagasabbak a világon.

zeus666 2011.03.22. 20:47:10

Csak én érzek erős késztetést arra, hogy Évát addig üssem míg mozog? Megfognám a haját, puliszkakavaróra tekerném, majd a hátába támasztanék és tépném. Máskor kedvelem, de most hülyét kapok tőle. Vagy simán fosnék egy bajuszat neki. Miután megittam fél liter pálinkát...

oriana 2011.03.22. 20:47:26

@genevieve: sőt, igazi vezéregyéniség

genevieve 2011.03.22. 20:47:50

@Doktor Kotász: álljon meg a menet:-)

ő bement a villába, elfogadta, hogy a szabályokat betartja...ezt a katonásdi ugyan olyan feladat, mint ami eddig a többi is volt...ezt is be kell(ene) tartani...mégpedig az 50 milláért és a többiért....

2011.03.22. 20:48:57

Ne reménykedjetek, reggel megyek este jövök a dolgozóból. Esetleg a szemközti CBA-ból egy-két helyszíni jelentés, de semmi autogram, videó!!!!

genevieve 2011.03.22. 20:49:09

@zeus666: ahhoz képest, hogy máskor kedveled:DDDD

tornapipő 2011.03.22. 20:49:11

@genevieve: mert 100-an támadnak... ennyire reagálni se tudok...

oriana 2011.03.22. 20:49:29

@Doktor Kotász: csak annyi, hogy ő azért ment be, hogy feladatokat oldjon meg, megnyerjen egy versenyt, aminek ez is része...
és szívás, nem szívás, ez a feladat
ráadásul a többiekkel szúr ki, mit nem értesz ezen?

genevieve 2011.03.22. 20:49:46

@beebeer: feltétlenül várjuk ám:-)

TapOut 2011.03.22. 20:49:54

@tornapipő: ki kit tart annak, OK, tartsd annak, hajrá.
Vezéregyéniségek azonban nem szoktak egyedül maradni, miután mindenkit eltaszitanak maguktól. Csapatjátékra, együttműködésre képtelen emberekből nem lesz vezéregyéniség. Minél elöbb megtanulod, annál jobb lesz neked.

Zelefánt 2011.03.22. 20:50:09

@fran7:
A rögbiseket én is kúpom, de azok széltében is majdnem hasonló méretűek.
(És nem is igazán szenvelegnek.)

@beebeer:
S mivel mégsem háromméteresek, valószínűsithető, hogy az esernyő a brit tudósok találmánya.

zeus666 2011.03.22. 20:50:10

A posztot író Mesternőt meg csókóltatom, mert rettenetesen érdekessé teszi ezt a műsort, ami olyan unalmas, mint Jerzy agysejtjeinek kozmikus fitymacsattogásai...

tornapipő 2011.03.22. 20:50:14

@genevieve: egyébként meg jó néha védtelennek lenni, tudni h. van egy erős hím aki képes kiállni mellettem...

oriana 2011.03.22. 20:50:22

@tornapipő: elég, ha elgondolkozol :)
nem kell visszalőni, én nem bántani akartalak.

sogeking 2011.03.22. 20:50:35

@beebeer: akkor legalább az éj leple alatt egy hajrá Sanyíí grafitti a falra?

2011.03.22. 20:50:46

@lac64: azért csinálja jól, mert elhitted. Egy nőt sosem tudna becsapni, de kérem, mit nem vesztek be ti férfiak egy ilyen csinos kis pofitól???!!

haruka 2011.03.22. 20:50:52

@Doktor Kotász: mert én itthon ülök, és nem a Való Világban játszok. tehát ha te idejönnél a szobámba, hogy most azonnal nyomjak 100 fekvőtámaszt, akkor kiröhögnélek. ha azt mondanád, lehet, hogy a végén kapok 50 millát, ha szimpatikus vagyok, akkor megcsinálnám.

genevieve 2011.03.22. 20:50:58

@tornapipő: szerintem az a 100, max 5-6 :-D

egy vezéregyéniség egyébként se foglalkozik mások győzködésével, magyarázkodással:-)

redhaven 2011.03.22. 20:51:17

@beebeer: minden lépéséről,mondásáról,köhögéséről tudni akarunk!:)
sanyi sanyi egy áspiskígyót etettél a viaszkosvászonnal terített asztal mellett.

genevieve 2011.03.22. 20:52:32

@tornapipő:
na peter-cs előlépett alfa hímmé:-D

tornapipő 2011.03.22. 20:52:34

@TapOut: játék szempontjából.

Doktor Kotász 2011.03.22. 20:53:04

@genevieve: Csak éppen az a kifogás, hogy nem csapatjátékos. Miért baj az, ha nem az? A díj is egyéni. Mellesleg miért kellene csapatot alkotni azokkal, akikkel utálják egymást.

fran7 2011.03.22. 20:53:27

@Doktor Kotász: Kivételesen egyetértek veled, nem kell semmit csinálni, amit nem szeretnél. Ha valaki most nekiállna nekem és azt mondaná, hogy irány a katonaság mindenféle cél és értelem nélkül, akkor szépen felállnék és elmennék.
De ilyen helyzetben, ahol vállalta a játékot, olyan ellátást kap, amiről az utóbbi időkben csak álmodhatott, s ezzel nyerhet x összeget, s ezzel segít kis pajtásainak, akkor azért némi elfogadható indokot találhatna azért, hogy egy kicsit lelkesebb legyen és végezze a munkáját.
Van egy mondás a legrosszabb vezetőket kiváncsiságból követik, mert nem lehet tudni, mi a következő lépésük. Éva, ha másért nem kíváncsiságból kipróbálhatná a csapatjátékot.
Szerintem Béci és Gigi is először kiváncsiságból kezdett el takarítani. Úgy maradtak.

tornapipő 2011.03.22. 20:53:31

@genevieve: álljatok már le... nem vicces. nem magyarázkodok, csak visszavágok.. elmondom a véleményem...

sogeking 2011.03.22. 20:54:15

ki erősebb kinél? ez már engem is érdekel, csak nem bírom követni

2011.03.22. 20:54:36

@sogeking: @redhaven:
Peeersze, mi vagyok én valami felderítő partizán.
Graffiti, még csak az hiányzik, nem is menne, 24 órás portaszolgálat van, a múltkor még azért is szóltak, mert ráléptem a fűre.
Szerintem Szandika nem sokáig fogja bírni a légkört errefelé, mondjuk ez a pár ház jó, de pár utcára már kőkemény gettó. Lovat meg itt akkor lát csak, ha kimegy az ügetőre.

zeus666 2011.03.22. 20:54:41

"erős hím": Ville Vallo?

oriana 2011.03.22. 20:54:49

@beebeer: a videókamerát beállítod az ablakba, folyamatos felvétel...
vagy nincs mari néni a közelben? aki mindig a függöny mögött les? homlokára webkamera, oszt kész :D

tornapipő 2011.03.22. 20:54:52

@Doktor Kotász: na végre egy értelmes ember...

arkangyal44 2011.03.22. 20:55:29

@rianna: Fentebb kérdezted annó,hogy van e köze vagy látott e valaki löszert,gránátot,stb. erre írtam,hogy ott volt bőven tehnika,önjárok, sorozatvetők
T-34 harckocsik,tarackok,ágyuk,meg amit akarsz,volt szerencsém részt venni 3 nagy hadgyakorlatban a Bakonyban,senkinek nem kívánom :(

oriana 2011.03.22. 20:55:44

@Doktor Kotász: MERT EZ A FELADAT! kapisch?

tornapipő 2011.03.22. 20:56:00

@genevieve: nem alfahím nem engem védett meg a saját igazát szajkózza csak kivételesen egybevág az én véleményemmel...

Zelefánt 2011.03.22. 20:56:46

@Doktor Kotász:
...és a végén úgyis csak egy maradhat.
(Annak idején a Hegylakóban sem értettem, Connery miért istápolja Lambertet, ahelyett, hogy szimplán levágná a fejét?)

genevieve 2011.03.22. 20:56:53

@tornapipő: ezt most nem értem, nem vagy csapatjátékos, akkor mi a gond?

tornapipő 2011.03.22. 20:57:01

@ddendi: kik vagytok ti? elég ha elgondolkozol... szállj le a magas lóról... mivel vagy te jobb mint én??? nem is ismersz...

TapOut 2011.03.22. 20:57:13

@TapOut: nem támad téged senki, egyszerűen többen nem értenek veled egyet, és ennek hangot is adnak ilyen-olyan formában. Vélemények ütköznek, el lehet gondolkodni, ennyi.

TapOut 2011.03.22. 20:58:25

@TapOut: magamnak válaszoltam, szuper...
@tornapipő: neked ment

genevieve 2011.03.22. 20:58:37

@tornapipő: a humor se az erősséged?:-)

fran7 2011.03.22. 20:59:07

@tornapipő: Ha nem is látod a szmájlit, ott van a legtöbb téged és PetiCsét cinkelő kommentnél.

sogeking 2011.03.22. 20:59:45

@beebeer: persze hogy szóltak, mert a fű az a lónak lesz :):)

fran7 2011.03.22. 21:00:01

@TapOut: Ha értelmes emberrel akarok beszélni én is gyakran szóba állok magammal.;)

genevieve 2011.03.22. 21:00:34

@tornapipő: te tényleg tiszta éva vagy:-)

előbb nagy hangon kijelented, hogy vezéregyéniség vagy, és a többiek félnek tőled...most meg hirtelen mindenki téged támad (vagy 100-an) és nem is érted miért:-D

cso-dá-la-tos:D

2011.03.22. 21:00:53

@csicserierika: szerb származás az ősök között?

nincs tudomásom róla, sváb és kun ősökkel rendelkezem, ezek szerint közepes magassággal kellene bírnom... Érthetetlen. A család egyik fele magas és szőke a másik kicsi, görbe lábú és fekete. Én meg fekete vagyok és magas. Kun fejem van a sváb testemen. :((((

TapOut 2011.03.22. 21:02:38

@tornapipő: arról annyit, hogy valószinüleg bárki visszamenne Éva ellen, ezt ő is érzi, nem véletlenül lapitott a kiválasztások elött hetekig. Az eddigi ellenfelei nagyon gyengék voltak, egyszerűen nem látok benne mégegy győztes párbajt.

oriana 2011.03.22. 21:03:37

@tornapipő: mi vagyunk, akik támadnak...

ne beszélj mellé kiscsillag...

nem támadlak, csupán próbállak ráébreszteni bizonyos dolgokra, amit itt kinyilatkoztattál, azt ismerem... ha neked jogod van véleményt írni, akkor nekem is, nem?

az én bőröm vastagabb, minthogy ilyen kis szurkálás bántson, úgyhogy nyugodtan befejezheted :)

nekem mindegy tulképp, hogy téged hányan utálnak, és te ezt hogyan, hogyan nem dolgozod fel

nézz az orrodnál tovább, és láss is...

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 21:03:39

@genevieve: min-dig min-den körülmények között ÚristN, ennyit szólnék hozzá Évához tisztelettel...:D:D:

Zelefánt 2011.03.22. 21:03:53

@genevieve:
Már azt is nehezményezte, higy Pipinek szólítottam. :)
Én mondtam, hogy Éva.
(Vagy a nővére.)

rianna 2011.03.22. 21:04:36

@arkangyal44: tudom, hogy mire írtad, és tényleg érdekelt a kérdés. Az általam hallott sztorik szerint a kiskatonák nemigen láttak fegyvereket, legfennebb a raktárban, ezért érdeklődtem :)

sogeking 2011.03.22. 21:05:13

@tornapipő: én kiállok melletted, mert jó az avatarod:)

dr. gernika 2011.03.22. 21:05:24

@genevieve: Visszaolvastam és tényleg. :D
Éva nethez jutott a villában? :)))

csicserierika 2011.03.22. 21:05:37

@beebeer: miért lefele görbül ?
Töpszli szöszi lenne ciki :)

genevieve 2011.03.22. 21:06:41

@Vajkrém - Möff CAT: @Zelefánt: @ddendi:

jól van emberek, gyakoroljuk a felebaráti szeretetet, ne támadjunk falkában:-)

TapOut 2011.03.22. 21:07:44

@tornapipő: na látod, ez a probléma veled, te azt tartod értelmesnek, akinek a véleménye egyezik a tiéddel.
Nem is óhajtok veled további eszmecserét, értelmetlen időpocsékolás.
Pá!

rianna 2011.03.22. 21:07:53

@Doktor Kotász: nem állom meg, hogy ne mondjam el én is :D Ha bemegyünk a villába, a szabályok szerint játszunk, mert ez volt az egyezség (the deal). Ennyi erővel végigaludhatta volna ezt a négy hónapot, neki ugyan ne mondja meg senki, mit csináljon :))

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 21:08:17

@genevieve: Oké, részemről téma befejezve, bár szerintem nem estem a torkának :)

2011.03.22. 21:09:11

@arkangyal44: csak nem azon a hadgyakorlaton, mikor sátorozó kiskatonák közé behajtott egy gépkocsizó? Valami ilyesmit hallottam, jó régen volt, 4-en haltak meg.

Doktor Kotász 2011.03.22. 21:09:23

@ddendi: "MERT EZ A FELADAT! kapisch?"

És az nincs teljesítve? Van rajta egyenruha? Van. Tornázott? Igen. Őrségbe ment? Igen.
Ezek voltak a feladatok, és nem az, hogy örüljön neki.

Szóval mi is a probléma?
Az, hogy Gigi, Béci, Jerzy manipulálható, Éva meg nem?

Csak kérdezem, hogy miért nem Jerzy a téma, ha már ez az ürügy. Mintha ő nem akart volna takarítani.

Az, hogy most Éva van hibáztatva, csak azért van, mert egy katonai fegyelmezésnél valakit cikiznie kell a felettesnek. Mégpedig azt, aki a legkevésbé manipulálható. Jelen esetben ez Éva. Mert a személyiségéből adódóan nagyobb az ellenállása. Csakhogy ez nem jellemhiba. Ez pedig nem katonaság, ahol törvénnyel vagy kényszerítve a személyiséged feladására azlrt, hogy egy esetleges helyzetben irányítható haderő tagja legyél.

genevieve 2011.03.22. 21:09:47

@rianna: ezzel kapcsolatban csak azt nem értem, hogy az miért érv egy vitában bárkitől is, hogy neki senki ne parancsoljon, mert neki még az apja se parancsolhatott....

_most_ 2011.03.22. 21:10:34

Szerintem zsír volt Éva viselkedése, még jóhogy nem hagyja, hogy itt csicskáztassák, mint a többi birka.
Ahhoz, meg hogy a többieket emiatt megbüntetik mi köze, nem ő szabja ki a büntetéseket.

sogeking 2011.03.22. 21:10:52

@rianna: ha mindenki a szabályok szerint játszana, akkor elég lett volna, ha bemegy a Laci:)

Doktor Kotász 2011.03.22. 21:11:08

@rianna: Az előbb írtam ddendinek, hogy a feladatot Éva megcsinálta, legfeljebb nem tetszett neki. Ellemben Jerzy nem, mégsem őt cikizitek.

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 21:11:13

tornapipő szelet vetett, vihart aratott.

genevieve 2011.03.22. 21:11:43

@gernika: vagy lehet, hogy peter-cs meghasonlott:-))

2011.03.22. 21:12:24

@csicserierika: töpszli szöszi.... He-he ez jó.
Végül is tényleg szerencsés vagyok, ahogy Stohl lábait nézem, pont olyan mint a családi görbületek, még nadrágot is nehezen kapnék magamra. Csak az fáj, hogy magassarkút nem igazán tudok hordani, akkor tényleg olyan érzésem van, mintha én lennék a sétáló Godzilla.
Volt kollégám Japánban hasonlóan kényelmetlenül érezte magát, 194 cm, két fejjel magasabban hömpölygött Tokio utcáin, mint az átlag.

Cs 2011.03.22. 21:12:36

@tornapipő: Az aki visszapofáz állandóan, az nem vagány az szimplán hülye. Az a vagány aki úgy tud kibújni z egész alól, hogy a többieknek nem esik baja vagy éppen előnyük van belőle, visszapofázni vagányság szempontjából csak nagyon ritkán igaz

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.03.22. 21:12:42

@Hódos Hajnalka: A Királynő szólt (MMKK :D), IstN óvja Őt!

zeus666 2011.03.22. 21:13:40

@lami83: 26.media.tumblr.com/tumblr_lic5xcYu7l1qg0cppo1_400.jpg
Bár ma kedd van, te a szombati arcod vetted fel. Gondolom.

2011.03.22. 21:13:46

@Doktor Kotász: bocs, de Jerzsi csinálta meg a feladatot, mutatták, ahogy takarít a konyhában.

Zelefánt 2011.03.22. 21:16:55

@Doktor Kotász:
Akkor eszerint Te megúsztad a másfél éves kényszermunkát?...

arkangyal44 2011.03.22. 21:17:48

@beebeer: Ha emlékeim nem csalnak az a 90-es évek elején volt. én leszereletm 84 februárban másfél év után.

rianna 2011.03.22. 21:18:39

@beebeer: "Szerintem Szandika nem sokáig fogja bírni a légkört errefelé, mondjuk ez a pár ház jó, de pár utcára már kőkemény gettó."

Szandi amolyan Sandy from the block, nem hiszem, hogy ne bírná a gettót. Készülj fel az exkluzív tudósításokra.

@genevieve: szocializációs probléma, vagy nem volt megnevelve. 3-4 éves gyerekek élvezik, hogy mindenre nemet mondanak,aztán kinövik :))
Ő olyan erőből érvelő, akinél az észérvek hatástalanok. Mert ő mindig hangosabb, mindig személyeskedik, vagy épp megsértődik.

oriana 2011.03.22. 21:19:42

válaszoltam kotásznak, jó hosszan....
elszállt :DDD
ezt isteni jelnek vettem
a vége úgyis a fal, meg a borsó...
de milyen érdekes, hogy megjelent néhány azonos vélemény új nickkel...
paranoia rulez :D

2011.03.22. 21:20:33

@Cs: a vezéregyéniség pedig összetart egy közösséget és formálja is azt. Ahhoz, hogy a többiek elfogadják vezetőjüknek tenni kell a közösségért és nem írhatja felül önös érdeke a többiek érdekeit.

genevieve 2011.03.22. 21:21:35

@rianna: arra gondoltam, hogy nagyon tisztelheti a szüleit és viszont

Zelefánt 2011.03.22. 21:21:41

@lami83:
A közösség büntetése az egyén helyett azt a célt szolgálja, hogy megutáltassák a delikvenst a csapattal, s azok tegyék őt helyre.
(Oszd meg és hadd legyen balhé, bunkóéknál így megy ez.)
(Hát itt az ilyesmi amúgy is termékeny talajra talál, az szentigaz.)

rianna 2011.03.22. 21:21:57

@sogeking: ha mindig mindenki kibújna a feladatok alól, mi lenne? Szandit épp ezért akarták kirúgni, nem? :)

genevieve 2011.03.22. 21:22:19

@ddendi: olyanok vagyunk mint a villa lakói:-DDDD

legalább történik valami, van min rágódni:-)

fran7 2011.03.22. 21:22:48

@ddendi: Lehet benne valami, mert az enyém is elszállt.
Röviden: néha azt gondolom, hogy ha taktikából csinálná Éva, azt könnyebben elnézném.

2011.03.22. 21:23:36

@rianna: igazad van, Szandika megtalálja a hangot a helyi lakosokkal, ha meg beszólnak neki valószínűleg leordítja a fejüket.
Nincs más teendőm, mint nyitott füllel közlekedni... :)

zeus666 2011.03.22. 21:24:54

Arra lennék kíváncsi, hogy majd azt az Alekoszos műsort fogjátok-e itt dokumentálni sokunk örömére? Mert én konkrétan telibeszarom a műsort, de minden hódolatom Hódos Hajnalkáé és szeretném olvasni mélyrehatoló írásait mmkk!

oriana 2011.03.22. 21:24:55

@Zelefánt: de ez igazán nevelő hatású...
már ha az ember ért a szóból, és van annyi gógyija, hogy átlássa a helyzetet

és a társaktól sokkal inkább elfogadja az ember, mint a főnöktől

ez nem bunkóság, sztem
én gyakran alkalmazom, ez pedagógia :)
vagy most bunkó vagyok?! ok...

Zelefánt 2011.03.22. 21:25:14

@beebeer:
Most már tuti, hogy Te is külföldre szakadtál...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 21:25:29

@Zelefánt: Ez a gerinctelen hányadékok módszere!

sogeking 2011.03.22. 21:25:44

@rianna: nem tudom:) én önös érdektől vezérelve szeretem, ha történik valami

és szerintem a szerkesztők is bekalkulálták, hogy nem mindenki fogja teljesíteni a feladatokat

(látszólag arra van kitalálva ez a hét, hogy megoldja a konfliktusokat, de a valóság pont az ellenkezője - akárcsak az igazmondó hintánál)

genevieve 2011.03.22. 21:26:05

@Zelefánt: az is lehet, hogy csak ki akarják nyomni évat a következő párbajon:-)

tornapipő 2011.03.22. 21:26:44

@Cs: akkor szimplán hülye vagyok. annak is kell lenni...

tornapipő 2011.03.22. 21:27:35

@Hódos Hajnalka: ;) +osztó személyiség vagyok...

dr. gernika 2011.03.22. 21:28:49

@Doktor Kotász: A feladatokat nem teljesítette, és visszapofázott. Ezért kapta a büntetést, teljesen jogosan.
LEgalább végre helyrerakják kicsit.

oriana 2011.03.22. 21:28:51

@tornapipő: én nem tetszelegnék ebben a szerepben :)
sztem nem nem vagy az
keresed magad
remélem megtalálod :)

genevieve 2011.03.22. 21:30:18

@tornapipő: momentán teljesen egységes volt a reagálás a személyiségedre:-)

(peter-cs nem számít, mert elfogult:-D )

Zelefánt 2011.03.22. 21:30:52

@ddendi:
Csak akkor vagy bunkó, ha mindezt rákényszeríted arra a közösségre.
(És az a közösség, hát azon is sok múlik, hogy az milyen tagokból áll össze.)

tornapipő 2011.03.22. 21:31:19

@ddendi: már elég idős vagyok ahhoz h kiforrott legyek... már nem igen változom +.

2011.03.22. 21:31:38

@arkangyal44: Úrist'n! Szerintem te faterommal együtt hadgyakorlatoztál a Bakonyban!!!
Persze csak akkor, ha voltak ott vadászrepülők. Többet nem mondhatok, lehet hogy még mindig hadititok. :)))

TapOut 2011.03.22. 21:31:52

@genevieve: a próféta szóljon belőled, ha megtörténik, beállok a pezsgőbontók sorába. Ha esetleg Jerzy hagyná kint, akkor duplapezsgő! Nagyon jót tenne az igazságérzetemnek, ha pont az hagyná kint, akit a legtöbbet bánt.

zeus666 2011.03.22. 21:31:55

@tornapipő: megosztó személyiség és öszvér felfogás között van különbség...

genevieve 2011.03.22. 21:32:15

@tornapipő: akkor most hülye vagy, vagy megosztó egyéniség?:-)

rianna 2011.03.22. 21:32:17

@sogeking: a villában követendő viselkedésmintáról már volt itt néhány vita :))
Nekem annyira nem fáj az egész, de ma Éva azért verte ki a biztosítékot, mert a "lázadása" a többiek büntetését vonta maga után, ő meg leszarta az egészet, valószínűleg kuncogott is magában.

tornapipő 2011.03.22. 21:32:39

@genevieve: inkább vagyok hülye, idióta, v akármi minthogy belesimuljak a tömegbe...

sogeking 2011.03.22. 21:32:40

hogyan lehet követőket visszaigazolni?

Zelefánt 2011.03.22. 21:33:10

@genevieve:
Sokan akkor nem néznék tovább.
Pipőke szívem sem, meg lehet hogy én is elmaradnék.

oriana 2011.03.22. 21:33:15

hát akkor döntsd el
ha én vagyok az osztályfőnök, akkor rákényszerítem?
ha én vagyok a részlegvezető, akkor rákényszerítem?
ha én vagyok az igazgató, akkor rákényszerítem?
ha én vagyok a szülő két gyerekkel, akkor rákényszerítem?

hm? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.22. 21:34:37

@rianna: Nem Éva szabta ki a büntetést! Ha Éván múlott volna (konkrétan ő döntött volna a helyzet megítélésén), semmi hátrány nem érte volna a többieket!

genevieve 2011.03.22. 21:34:49

@tornapipő: miért, mi a bajod az emberekkel?

rianna 2011.03.22. 21:35:01

@Zelefánt: ki az a pipőke? miről maradtam le?:)

genevieve 2011.03.22. 21:35:22

@tornapipő: nekem mindegy, te vagy bizonytalan:-)

tornapipő 2011.03.22. 21:35:36

@Zelefánt: én nézném de már nem igazán izgatna... éva a királynő és alkesz a király. a többi semmi. esetleg anikó a hercegnő...

genevieve 2011.03.22. 21:36:01

@Zelefánt: nekem béci a favoritom, de nem maradnék el, ha kiesne....

Lijiang 2011.03.22. 21:36:14

Éva a harmadik legerősebb, mivel ez nem annak a függvénye, hogy az itteni kommentelők közül hányan utálják. az összes szimpátia felmérő szavazáson ő végez a harmadik helyen Alekosz és Béci után. és ha az Éva nem cirkuszol időnként a kiképzés miatt, akkor nézhetetlen lett volna a mai öf.

fran7 2011.03.22. 21:36:38

Ha Évának lenne annyi esze, hogy kiprovokálja a kiválasztást és közben rámenne arra, akit szerinte meg tudna verni a párbajban, s azt kicsit békén hagyná, akkor ez az engedetlenségi mozgalom akár működhetne is. De ez a l'art pour l'art engedtelenség csak valamiféle gyerekes csíny.
Mert ha nem az lenne, akkor eszébe jutna Hajni gyűrűjének felirata és a legkevesebb energiabefektetéssel megcsinálná a fealadatokat. S azután nem törődne vele.

sogeking 2011.03.22. 21:37:24

@rianna: persze, nekem ebben a kérdésben nem az a lényeg, hogy személyesen Éva lázad, csak, hogy van valaki:)

(az meg hogy más hibájáért büntetnek, az én szememben egy dedós módszer)

Zelefánt 2011.03.22. 21:37:33

@rianna:
Hamu és Pipőke, két bérgyilkos az eszement Pierre Richard-filmből.

rianna 2011.03.22. 21:37:35

@Peter_Cs: és egyszer miért nem lehetett volna csapatjátékos? Katonásdiban ezek a szabályok (az amerikai filmekben is így van:)), az egész csapat bűnhődik, ha valaki hülyéskedik.
Abban sem vagyok biztos, hogy ha alkalma lenne valakit vagy többeket CSAK ÚGY megbüntetni, nem tenné meg :))

oriana 2011.03.22. 21:37:37

@tornapipő: aki olyan marhára fél a tömegbe való belesimulástól, annak önértékelési zavarai vannak, fél, hogy nem tűnik ki...
hiszen aki tisztában van saját értékeivel, az magamutogatás és feltűnősködés nélkül békésen elvan a tömegben...

tornapipő 2011.03.22. 21:37:44

@genevieve: akkor veled nem is vitázom béci egy köcsög cigány és bunkó is...

2011.03.22. 21:37:47

@genevieve: momentán teljesen egységes volt a reagálás a személyiségedre:-)

:DDD Nekem mindjárt az jutott eszembe, hogy utoljára Hajdu Péter állította magáról, hogy megosztó személyiség. Nos, ő tévedett, őt mindenki utálja.
Csak nem akartam írni, még bántásnak veszi. :)

genevieve 2011.03.22. 21:38:31

@Lijiang: ha éva nem cirkuszolt volna, akkor más kerül az öfibe:-)

Zelefánt 2011.03.22. 21:38:39

@ddendi:
Csak ha Te vagy a kibaszott Állam, és úgy.

tornapipő 2011.03.22. 21:38:53

@ddendi: lehet h. igazad van... senki nem állította h. normális vagyok...

dr. gernika 2011.03.22. 21:38:59

@genevieve: Azon gondolkozom, hogy volt-e már ennek a nőnek főnöke, és vajon annak is ezzel érvelt-e. :))

oriana 2011.03.22. 21:39:29

@Lijiang: én nem utálom évát, sokszor kedvelem
de a viselkedése most nagyon helytelen, és önző, ráadásul értelmetlen
én nem bánom, hogy ezt csinálja, de a nézeettség nem igazolja...

tornapipő 2011.03.22. 21:40:10

@beebeer: vannak emberek akik különlegesebbek mint a többi. ennyi... lehet ő is annak érzi magát.

rianna 2011.03.22. 21:40:11

@tornapipő: @Zelefánt: :D:D
egyre jobban élvezem a mai estét :)

@ddendi: ámen

tornapipő 2011.03.22. 21:41:05

@genevieve: cigányellenes vagyok bocs...

genevieve 2011.03.22. 21:41:17

@gernika: azt nem tudom, de mint ő is mondta, nincs rendben az élete.

oriana 2011.03.22. 21:41:20

@tornapipő: jaj, egy magas ló befigyelt :DDD

Lijiang 2011.03.22. 21:41:56

sztem meg Éva valóban önző, de nem értelmetlen, mivel még bent van, két párbajt megnyert, és a nézettség igazolja.

genevieve 2011.03.22. 21:42:15

@tornapipő: nem, te most szimplán egy buta liba vagy:-D

TapOut 2011.03.22. 21:42:47

@genevieve: szerinted ezek után még van értelme további párbeszédnek?
aztakurva, de tényleg....

Lijiang 2011.03.22. 21:42:54

@tornapipő: ezzel viszont nem tűnsz ki a tömegből. előítélet rulez...

tornapipő 2011.03.22. 21:43:26

@rianna: hát ez örömmel tölt el...

2011.03.22. 21:43:41

@sogeking: szerintem nem dedós módszer, bejáratott közösségformáló módszer, pontosan azért ennyire tahók a kiképzésen, hogy a kialakuljon az a bizonyos bajtársi viszony. Nem feltétlenül az agymosás a cél. Az agymosott katona nem feltétlenül jó katona, vannak harci helyzetek ahol önállóan kell döntést hozni, agymosottak erre képtelenek.

oriana 2011.03.22. 21:44:00

@sogeking: jókat röhögök ma a beírásaidon :DDD köfi

rianna 2011.03.22. 21:44:21

@beebeer: ma volt a velveten egy cikk Liluról. Nos, a törzsközönség egyöntetűen utálja a sálas gyorsbeszélőt :)

tornapipő 2011.03.22. 21:44:24

@genevieve: úristn, mert a béci az egy nagyon okos pali nem hiszem h magasabb lenne az iqja mint az enyém...

zeus666 2011.03.22. 21:44:40

@tornapipő: tiszavirág életű pislogásod csúfos véget fog érni, hacsak meg nem tanulsz diplomatikusan fogalmazni: nem romapreferáló vagy.

genevieve 2011.03.22. 21:45:12

@beebeer: azért bejáratott módszer, mert a katonák nem a villában játszadoznak

hanem elvileg éles helyzetbe vetik be őket, és ha ott nem számíthatnak egymásra, akkor az életükbe kerülhet...

Lijiang 2011.03.22. 21:46:01

@beebeer: a szivatásnál vannak jóval hatékonyabb, nem a megfélemlítésen alapuló közösség összehozó technikák.

Zelefánt 2011.03.22. 21:46:37

@sogeking:
Manapság.
Úgy mint álarc, álság, áltudomány, áltevékenység, állatkert.
(Ja, az utóbbi mégsem.)

oriana 2011.03.22. 21:46:38

@Lijiang: a nézettség nem igazolja a jellemhibát, a helytelen viselkedést, semmit sem igazol...

az ellenállása értelmetlen sztem, nem éva :)

fran7 2011.03.22. 21:46:40

Ez olyan anti-Tordas effektus. Akkor alakult ki egy hasonló vita, mikor Ildikó párbajozott, hogy egy viszonylag normális ember miképp viselkedjen ilyen helyzetben.
Most Éva azzal vált ki vitát, mert mindannyian ismerünk olyan embereket, akik akkor fognak hozzá az önmegvalósításhoz, amikor összefogásra van szükség. S azt sokszor a másik hátán verik el.

MegLepke 2011.03.22. 21:46:49

Nah, mi vót itt? Mindig lemaradok. Épp főztem.:)

genevieve 2011.03.22. 21:46:53

@tornapipő: bécié, ha jól emlékszem 95-ös, a tied mekkora?

dr. gernika 2011.03.22. 21:46:59

@Cs: Szerintem túl fiatal az Angyalbőrben-szellemiséghez.

2011.03.22. 21:47:09

@rianna: mondhatjuk-e ebben az esetben, hogy a sálas gyorsbeszélő megosztó személyiség?

tornapipő 2011.03.22. 21:47:15

le lehet akadni rólam... inkább a vv-ről csatázzatok...

sogeking 2011.03.22. 21:48:04

@MegLepke: Szandi dobta Sanyíít Gombi testőréért, és már össze is költöztek:)

tornapipő 2011.03.22. 21:48:07

@genevieve: sokkal több... sokkal sokkal több... jobb ha nem tudod... az én dolgom...

Lijiang 2011.03.22. 21:48:48

@ddendi: nem mondtam, hogy igazolja a hibáit, csak annyit, hogy hibái ellenére (vagy éppen azért?) hatékony ebben a műsorban.

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 21:49:10

@genevieve: egy hónap múlva kiderül, addig gondokodhat, érdemes-e baszogatni egy közösséget meg cigányozni.

MegLepke 2011.03.22. 21:49:44

@tornapipő: neked mi bajod, szívem? kérsz egy magnéziumot?:)

genevieve 2011.03.22. 21:50:03

@Hódos Hajnalka: addigra éva már nem lesz bent a villában:-)

Zelefánt 2011.03.22. 21:50:22

@Lijiang:
Oktatásnak hívják.
A katonásdi egy szakma, igaz, mi nem úgy gyakoroltuk annak idején, csak beleszorultunk.

oriana 2011.03.22. 21:50:35

@Lijiang: de mért nem értitek, ez nem szivatás
legalábbis, ahogy én csinálom :)
közösen felállítunk szabályokat
a közösség kényszeríti ki a betartást, és önkéntes alapon mindenki betartja
előbb-utóbb :) én nem bántok senkit, nem terrorizálok senkit, nem üvöltözök...
elintézi maga a csapat
mert a következmény, ha szabályszegés van, mindenkire vonatkozik...
és a bünti nem megalázó, csak valami apróság, valami feladat, munka a közért...
ez a pedagógia lényege, sztem

Doktor Kotász 2011.03.22. 21:51:30

@Zelefánt: "Akkor eszerint Te megúsztad a másfél éves kényszermunkát?..."

Nálam már egy év volt. Viszont a hadsereg az elengedhetetlen egy országnak. A katonaság az katonaság. A közhiedelemmel ellentétben pedig senkibők nem csinált embert. Ha vaklakinek erős az öntudata, és van intelligenciája az ember maradhatott. Akinek ezek nincsenek meg, azokat meg elrintotta. Én híradós voltam, nálunk mindenkinek volt érettségije. Ha egy lajtanyába besoroznak 500 embert, 45-nek van érettségije ebből, és ha abból 40 egy századba kerül, akkor az a század lesz a laktanya krémje. Nálunk nem volt csicskáztatás, mert mindenkinek volt annyi esze, hogy az csak egy eszköz a megosztásunkra. Alkalmazkodtunk a helyzethez, de mind megőröztük az emberi énünket. Nálunk aki kifordul magából, az lett volna kiközösítve. A többi századnál viszont a férgek, a tartás nélküli talpnyalók, a manipulálható ostobák kerültek előtérbe, és ez mindenkiből kihozta a bunkóbbik énjét. Persze nálunk működött is minden, hozzánk már ellenőrizni sem jártak a legfelsőbb előljárók, és hétvégenként 90%-ban otthon lehettünk, aki kért az állandó kimenőt kapott.
A többi században pedig egymást szivatták, egymás életét keserítették meg, és soha semmi nem működött, csak ordibáltak egymással.

Volt olyan, hogy beüzemeltük a technikát a hadgyakorlatra, de a másik egységnél nem ment. Dzsippel vittek oda, beállítottam mindent, tartottam egy kétórás tanfolyamot, mit hogyan kell kezelni, stb.

Mert náluk nem az volt a jó katona, aki tudja kezelni az eszközöket, hanem az, aki csicskáztatja a másikat. Volt olyan a lövészeknél, hogy bezártak valakit a szekrénybe, és amikor bedobtak egy pénzérmét a kis kerek lukon, énekelnie kellett. Ez volt a wurlitzer. Csórika, aki be volt zárva, egyszer nem énekelt, és ütögették a szekrényt, hogy hibás a gép, de az felborult. De ez csak ott történhet meg, ahol az embereknek nincs erkölycsi tartása, és intelligenciája.
Amikor leszereltünk, arra ittunk, hogy mi emberek maradtunk.

genevieve 2011.03.22. 21:51:46

@ddendi: én értem:-)

igaz nekem 57 az EQ-m:-D

MegLepke 2011.03.22. 21:52:38

@sogeking: láttam, azóta se térek magamhoz. Valamit elronthattam, mert láttam most a tévében, hogy milyen az igaz szerelem. nagyon romcsi volt.:)

@genevieve: :)

@MegLepke: okafogyottá vált a kérdés, látom.:D

rianna 2011.03.22. 21:52:48

@beebeer: nem követem a tevékenységét, csak mióta a VV-t nézem, de azóta pozitív kommentet nem olvastam róla :D
Ebből, tudományos módszerekkel, levonnám azt a következtetést, hogy nem megosztó, hanem egyértelműen közkedveletlen :D (tudom, hogy nincs ilyen szó)

@tornapipő: a délután még egész sziNpatikus voltál a pasigondjaiddal, de ne vessük el a sulykot :)

Lijiang 2011.03.22. 21:53:01

@Zelefánt: hát, sajna a közoktatásról sem mondható el, hogy a helyzet magaslatán lenne közösségformálásban. de az egyén pozitív formálásában még rosszabb a helyzet, mondhatni a kreativitás a legnagyobb bűn, amit egy diák elkövethet.

fran7 2011.03.22. 21:53:05

@MegLepke: Remélem babgulyást, hogy ilyen soká elmaradtál.:)

TapOut 2011.03.22. 21:53:07

@genevieve: irigylem a kitartásod, én bizonyos szint alá SSKK nem megyek.
Mindenesetre erős idegeket kivánok! :-)

redhaven 2011.03.22. 21:53:48

@MegLepke: láttad szandál halálos szerelmét??
áááááááá...

2011.03.22. 21:54:06

@Lijiang: persze hogy vannak, nem állítottam, hogy nincsenek. De hát mégiscsak a katonaságról beszélünk, a legegyszerűbb, leggyorsabban ható módszereket választják.
Mondjuk a kiképzés rövid ideje alatt a katonáknak készségszinten kell elsajátítani bizonyos önvédelmi technikákat, mondjuk itt nem pusztán a közelharcra gondolok, hanem arra, ha lőnek, a hülyegyerek gondolkodás nélkül vesse hasra magát akár disznóhúggyal kevert tehénszarba is, meg ilyesmi.

genevieve 2011.03.22. 21:54:52

@TapOut: meg volt rá az okom:-)

Zelefánt 2011.03.22. 21:55:26

@Doktor Kotász:
Bocs, de a wurlitzeren most elröhögtem magam, de amúgy mindenben igazad van, lásd fenntebb.

2011.03.22. 21:55:26

@rianna: pedig Lilu most nyert el valami Glamour díjat vagy mit.

MegLepke 2011.03.22. 21:55:39

@Doktor Kotász: ilyet is ritkán hallani. Gratulálok.

genevieve 2011.03.22. 21:55:44

@TapOut: és egyébként se mentem le egy szint alá, arra MMKK vigyázok:-)

Lijiang 2011.03.22. 21:55:46

@ddendi: huhh, rémes, kiráz tőle a hideg.:) bennem is van ez a ha kötelező, akkor lázadhatnékom támad dolog. mondjuk adót azért fizetek, nem ilyesmire gondoltam:)

TapOut 2011.03.22. 21:56:26

@Hódos Hajnalka: ez esetben köszi, hogy megkimélted genevieve idegeit, bár nyilvánvalóan nagyon jókkal rendelkezik :-)

fran7 2011.03.22. 21:56:37

@Lijiang: Belém nem nevelte a kreativitást a porosz iskolarendszer, de van egy olyan gyanúm, hogy ebbe a mostani liberális rendszerben még nehezebb valóban kreatívvá válni.

TapOut 2011.03.22. 21:58:14

@genevieve: természetesen nem rád értettem, hanem a vitapartnerre.

penelope garcia 2011.03.22. 21:59:52

@tornapipő:

Na, szép. Apád nyilván nem erre nevelt. Rendes ember.
Azé' ez a te "kiforrott személyiséged" még forrhatna kicsinyég... :)

(Ha netán lesz egy kis szabadidőd, javaslom, hogy keress rá a hisztéria mint személyiségzavar tüneteire. Mondjuk a DSM-IV-ben. Sokat lehet tanulni belőle. Tán még a személyiség-forrást is segíti.)

genevieve 2011.03.22. 22:00:08

@Lijiang: te is alkalmazkodsz/alkalmazkodtál szabályokhoz mint mindeni:

az szüleidéhez, az iskoládéhoz, a fönöködhöz, barátaidéhoz, párodhoz, a társadalomhoz..stb.

sőt, itt a blogon is:-)

Lijiang 2011.03.22. 22:00:09

@fran7: felvilágosítalak, nem liberális a rendszer, uolyan poroszos, mint volt. max van néhány "liberális" iskola, amik szintén képtelenek teljesíteni a feladatukat.

Zelefánt 2011.03.22. 22:01:10

@beebeer:
Az ágyazással kezdik, mint az látható volt, de tényleg. Alig hiszem, hogy ez lenne a legfontosabb, amikor épp kiugrott a balhé.