Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X94

2011. március 21. 15:00 - Hódos Hajnalka

Véget ért a jótékonysági hét a Villában, egyúttal megkezdődött a tüzelési időszak, amihez minden kutyás sorstársamnak kívánok kitartást, türelmet, erős idegeket és humort, és ne felejtsenek el magnéziumot bevenni. Pötyinek egyébként a szőke, sportos testalkatú csajok jönnek be, ezt arra alapozom, hogy tavaly ősszel is egy labradorba volt szerelmes, most is, önbizalma is van, egyáltalán nem zavarja, hogy szíve választottja kétszer akkora, mint ő, megnyugodtam, nem egy Alekoszt neveltem. Mondjuk nem ezekben a hetekben fogom a fugát kipucolni a fürdőszobában, az is biztos. A Villában a gálára való készülődést láthatjuk, szerencsére Anikó nem énekel sokáig. Béci próbálja összeállítani a koreográfiát, senki nem figyel, mindenki egyszerre beszél és mindenkinek jobb ötletei vannak, ahogy ez lenni szokott.

Hallod, ha átmegyünk egyszerűen utazóba? Alekosz feltartja a kezét, szeme a messzi távolba mered és nagyon lassan forogni kezd. Huhh. Ez súlyos. És pisztoly van a hátadban, röhög Laci. Nekem inkább egy holdkóros szekta szertartása jutott eszembe, amit közvetlenül az emberáldozat előtt mutatnak be, nem kevés pszichotrop anyag elfogyasztása után, de akkor legyen pisztoly. De ez nem a hatvanas évek, Alek. Mi? Ez modern. Utazó. Diszkökba’ ez van. A lányok nem akarnak integetni meg puszit dobálni, le akarnak guggolni. Két nyolcadot akarnak guggolni. Béci felhúzza magát, ő van a szakmában évek óta, ha megválasztották, hadd csinálja meg, aztán a riportszobában panaszkodik, hogy nincs kedve beégni, mindenkiben benne kellett volna, hogy legyen a para, hát senkiben nem volt.

Feladat, mindenki fényképezze le két testrészét, amire büszke. Gyűljetek össze a nappaliban, meséljétek el, miért vagytok büszkék, utána mindenki véleményezze és pontozzátok egytől tízig. Vad fényképezkedés kezdődik, Anikó és Éva Béci hasára csorgatják a nyálukat, Gigi fenekéről olyan képet kell készíteni, hogy úgy látsszon, mintha kerek lenne és jézusmáriaszentjózsef, Alekosz. Egész alakos kép trotyigatyában, zokniban és mikroportban. Mit is mondhatnék? Amit ő szokott, van, mikor nem kellenek szavak. Béci azért büszke a fülére, mert szereti szopogatni Adri. Őrá meg nem vagyok büszke, a lányok akarták, de büszke vagyok. Tízponttízpont, vigyorog a háttérben Éva és Anikó. Aztaaaa, juuuuuj. Igen, ez egy nagyon szélsőséges téma, bólogat Alekosz, vagy tízes, vagy egyes. Éva a testre tíz pontot ad, a másikra ötöt, mert Alekosz fogyott hasból.

Anikó viháncol, a fotónak köszönhetően elég pampula szám lett. A másik fotó a füléről készült, szóval mindenki látens tünde. Alekosznak ez a száj nagyon tetszik, ha meglátja, rögtön meg akarná csókolni. A fül is tíz pont, kifogástalan. Éva a lábára büszke, bár hízott pár kilót, de majd leadja. A másik kép a kazalról készült. Nekem a haj az nem tetszik egyáltalán, arra öt pontot adok, unom már ezt a hajat, a láb szép, arra kilencet. Már fogom a fejem, kicsit később kiderül, van rá okom. Hát én meg adok rád egy jó nagy nullást bazmeg! Jó, hogy csak nekem adtál öt pontot, nagyon kedves vagy, de megszoktam, hogy annak adsz legszarabbat, aki a barátod. Alekosz, könyörgöm, ne válaszolj, kérlek szépen, könyörülj, ne válaszolj neki!

Mindennek oka van. Mi? Mi az okod? És elkezdődik. Megpróbálom dióhéjba foglalni. Éva unja, hogy ő mindent megtesz Alekoszért és lófaszt sem kap. Folyamatosan kinyalja Alekosz picsáját, az meg csak bántja. Elege van, megunta, nem fog becsicskulni. Alekosznak ez a viselkedés nem szimpatikus, Éva úgy mondja mindezt, mintha ő nem tett volna érte soha semmit. Éva kirohanása miatt át fogja értékelni a viszonyukat. Éva felpattan és ordít, tudta, hogy Alekosz ezzel fog jönni, terrorizálja őt, nem tudja vállalni a saját véleményét. Nem vagyok csicska ordítással feltépi az ajtót és kimegy cigizni.

Nagy meglepetésre Gigi megy ki hozzá, aki szerint Évának igaza volt, megölelné, de. Éva sem tartja jó ötletnek, mert Alekosz lenapraforgózná. Éva fél, hogy egyedül marad és önzőnek nevezi Alekoszt, mert Anikó társaságát keresi, ez olyan, mintha eldobta volna. Éva indulna be, de Alekosz érkezik, várj egy picit! Most le fogsz baszni? Biztos vagyok benne, hogy igen, meg abban is, ezt Alekosz a legmagasabb szintű, művészi színvonalú kommunikációs stratégiának nevezné. Vagy valahogy így. Ez nem volt ám szép, hogy most annak sírod ki magad, aki valamikor a legnagyobb ellenséged volt! Éva erről is tudta, hogy Alekosz ezt fogja mondani. Nagyon nem esett jól, amit benn csináltál, az sem, meg ez sem, hogy a mi kettőnk bizalmi dolgait…Éva közbevág, ő nem mondott semmit a Giginek, tudod mit mondott? Alekoszt nem érdekli, Éva nem érti, ha nem érdekli, miért mondja, hogy mit mondott, amikor ott sem volt. De miért kellett mindenki előtt ezt a cirkuszt csinálni? Baromira unom, végre kilép Béci, ne veszekedjenek, hirdessék ki az eredményt és tipli, már rég a főpróbát kéne csinálni. Életemben nem örültem még így Bécinek, de valahol a zsigereimben érzem, hogy ez csak az első menet volt.

A gála utolsó perceit láthatjuk, a Lakók visszaözönlenek a Villába, sajnálkoznak, hogy milyen gyorsan elmúlt. Villalétem csúcspontja volt ez az este, mondja Laci, az életemnek egy olya része, ami a topháromban benne van. Jerzsi az összegen hüledezik, fel se fogja és nem is érzi a súlyát. Éva nem akart úgy lefeküdni, hogy nem beszélt Alekosszal, úgyhogy előhúzza szegényes repertoárjából a sírva bocsánatkérést. Az a piros dzseki kéne. Alekosz, szeretlek, hallod Alekosz, szeretlek. Ne haragudj, ha megbántottalak, csak kijött. Nem bírtam már, hogy egész héten mindig az Anikóval olyan kedves voltál. Féltékeny voltam rá és úgy éreztem, hogy mindig bántasz. Te vagy itt a legfontosabb nekem. Összeborulás, sírás, jön Anikó, akinek ritka nagy érzéke van az intim pillanatokhoz, megáll, bámul egy ideig, mint a birka, Évamivanozik, aztán átöleli mindkettőjüket. Nem akarom, hogy utáljon az Alek! Egyáltalán nem utállak, nincsen semmi baj. Jaj, Éva szeret mindenkit, gyertek ide. Az öfi legmégszebb jelenete következik, Gigi a teraszon áll egy újabb idióta köntösben, felnéz az égre, száznyolcvan misi, köszönöm. Köszönöm. Lehunyja a szemét, én is, de más okból, igen, sikerül egy könnycseppet is kiküszködnie magából, köszönjük, taps, függöny.

Parasztbuli, Laci főszereplésével, aki jó tíz percen keresztül szerencsétlenkedik a bőszárú gatyával, Giginek piros pont a ziherejsztűért, a többi dögunalom, tószt, tök evidáns vidéken ez a zene úgymond. Alekosz klimpírozik, próbálnak énekelni, Pedro kocsmájában sápadt lámpa ég, a János, meg nekem nehogy álmos legyen. Mondtam már, hogy a papám vőfély volt? Éva és Anikó egymásra találnak a kertben, egymás kezét szorongatva beszélgetnek. Tudod, mi a legnagyobb előnyöd a játékban? Nem. Nem árulom el, mert akkor kiadom magam. Tartottam úgymond tőled, kis színésznő meg kisugárzás meg mit tudom én. Te vagy az egyetlen, akiben úgymond még nem csalódtam. Múltkor még a Gigi volt, nézek fel a füzetből, aztán vállast vonok. Évát a lányok világéletében utálták, úgy gondolja, Anikót is. Nem, Anikót azért szerették. Éva bevallja, amit mi eddig is tudtunk, úgy érezte, hogy Anikó elvette tőle Szandit és ezért nagyon utálta. Nem értette, mit csinál Anikó, hogy Szandi jobban szereti. Anikó hangszínt vált, a bölcs anyaistennő hangján szólal meg. Sokszor csinálsz olyan dolgot, amivel megbántod a másikat és nehezen tudod elismerni. Nem kell, hogy változtass magadon, csak ezt az egyet jegyezd meg: az emberek sokszor megbocsátanak, de nem fognak mindig.

Jerzsi és Gigi kiakad ezen a nagy összeboruláson a nyugiban. Emlékszel, mikor az Anikó még gyökerezte az Évát? Gyökér vagy, életképtelen vagy! Szánalmas, nevetséges. Ja, és gusztustalan is. Jerzsinek egyébként céljai vannak a Villában, ezért nem hiszi, hogy a nézők Évát szavaznák vissza. Azért jött ide, hogy megalapozza a jövőjét. Nem akar abba a környezetbe visszaesni, amiből jött, jobb jövőt akar magának, a gyerekeinek, a párjának. Éva érzelgősre itta magát, nincs ezzel semmi baj, az ismerőseim ismerősei mesélték, milyen ez. Alekosznak nyavalyog. A téma még mindig az olyan szinten megbántottál a héten. Nem azzal, hogy Alekosz Anikó társaságában volt, hanem a froclizásokkal, a beszólásokkal. Alekosz szerint ezek játékos froclik és beszólások voltak, öt pontot adtam a hajadra, ez a legnagyobb problémád? Nem. Az a bili volt, ami felborította ezt az egészet. Vedd észre, hogy veled sem könnyű. Attól féltem, hogy téged is elveszítelek, úgy, mint Szandit. A ki bántott meg jobban kit rész után Éva sír, mert ocsmánynak tartja magát. És kisebbségi komplexusa van. Karikás szem, kövér test, ronda haj, és te folyamatosan fogod az Anikó kezét. Kit szeretsz jobban, Anikót vagy engem? A barátod vagyok. De akkor is. Ilyen kérdésekre nem lehet válaszolni. De lehet. Jobban, jobban. Értesz engem egy picit? Aludjunk. Jobban szereted, és én féltékeny vagyok. Idegesít, rohadtul. Holnap megbeszéljük. Ettől tartottam.

Köszönöm a képeket S-nek. :))

Címkék: vv4
479 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MagasMacska 2011.03.21. 23:18:19

@lac64: Mitől beteg most mindenki? Egymást fertőzik? Akkor nem lesz hosszú a játék.

MagasMacska 2011.03.21. 23:20:17

Na jó, elmegyek én is alszani. Majd holnap megtudom a lényeget. Jó éjt nektek is!

Albino Vernyul 2011.03.21. 23:21:16

Jezus.. Vegre kiszabadultak a halobol, erre a rendezo elkezdett jatszani 2 kameraval, masodpercenkent valtva oket.. Most Jerzyt visszakisertek a haloba... A musorkeszites csucsat lathatjuk, Oszkart nekik..

fran7 2011.03.21. 23:23:10

@Hódos Hajnalka: Ez az én különbejáratú véleményem, ami nem biztos, hogy helyes. Mondjuk Szabó Magda Ajtó című könyve annyira jó, hogy utána már nehezen kezdek bele bármilyen Szabó Magda szövegbe,annál jobbat nem lehet írni.

lac64 2011.03.21. 23:29:02

@MagasMacska: Nem biztos, hogy egymástól kapták el. Alek eléggé szarul néz ki, nála a gála estéjén kezdődött, szerintem megfázott, amire a kiképzés nem hiányzott. Jerzyn nem látszik annyira, csak hőmérőt keresett, meg bevett valamit.

lac64 2011.03.21. 23:32:31

@Albino vernyul: Akkor lemaradtam. Ani és Éva együtt örködnek?

Albino Vernyul 2011.03.21. 23:42:01

@lac64: Igen.. Mi meg nezhetjuk az alvokat..............

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.21. 23:48:47

Hát azért valahol a magyar irodalom közepében - már amihez méregetni szokták magukat az írók, az Ottlik Géza Iskola a határon című remeke. És még a miltary héthez is kapcsolódik, juhé!
Amúgy szintetizáló, világ fel és átölelő, átkaroló (ha már Peer Gynt szba került) bármely Határ Győző regény is, pl a Heliáné, vagy a Gólghelóghi - olvassátok, hamar meg lehet szokni a stílusát és roppantul szórakoztató

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.21. 23:52:48

@vietnámi balzsam: izé, a Gólghelóghi nem regény, hanem színdarab

Mag Karsznahorkai is csudálatos, meg Szerb Antal Utas és holdvilága, meg ne feledkezzünk meg Végh György Auguste Corbeille-éről sem, ami egészen elfeledett és valami hihhhhhetettttlenül elképesztően zseniális remekmű

lac64 2011.03.21. 23:52:58

@Albino vernyul: Pedig a beszélgetésük biztos érekesebb lenne mint a hálóban a szuszogás.

lac64 2011.03.21. 23:53:32

@Albino vernyul: Pedig a beszélgetésük biztos érdekesebb lenne mint a hálóban a szuszogás.

bévé 2011.03.21. 23:55:10

@Trevlovics: na végre még valaki. :)

lac64 2011.03.22. 00:17:16

Hát ez rém unalmas. Jó éjszakát!

Trevlovics 2011.03.22. 00:29:05

mindenki alszik, legalábbis úgy tűnik. érdekesek lesznek az éjszakai közvetítések, ha a parancsnokok napközben kifingatják őket :)

Albino Vernyul 2011.03.22. 00:31:49

@Trevlovics: A 2 or kint van, es nem alszik.. De nezhetjuk a halot.. Hat vegulis logikus, a 2 csaj ebren van, es beszelget valoszinuleg... Az alvok ugye sokkal erdekesebbek...

Trevlovics 2011.03.22. 00:39:52

így legalább elmondhatják, hogy 2 (3, 4, stb...) napja egyáltalán nem szakadt meg az éjszakai közvetítés :)

pong a ping 2011.03.22. 00:44:29

@Trevlovics: Lehet merevitett kepet latunk, ok kozben meg kint silent partyznak megint :)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.03.22. 02:22:18

éjszakai online közvetítés, oh. soha nem láthatok olyat...

Albino Vernyul 2011.03.22. 05:07:16

Media tortenelmet irt az RTL, 6 orat mutatott alvo embereket az online musoraban, midon lettek volna ebren levok is.. Hajni, a holnapi posztban errol igazan megemlekezhetnel...;))

Soror Formoza 2011.03.22. 05:21:16

Jo reggelt katonak!
Sehol senki.

Soror Formoza 2011.03.22. 05:23:30

@MagasMacska: Mehes Gyorgy eletenek utolso eveiben lett nagyon ismert. Fia Nagy Elek, a Vegyepszer Zrt tulajdonosa.

Zelefánt 2011.03.22. 05:49:42

@fran7:
Márai azt írta a minap (vagy hetven éve, de én a múlt héten olvastam), hogy a Nagy Könyvet, Amiben Minden Benne Van csak a dilettánsok akarják megírni.
Az igazi író az élet egyetlen részletét ragadja meg, de azt aztán istenesen.
(Ebben a csöves országban mindig hajnal/i ébresztő/ van.)

fran7 2011.03.22. 07:51:38

@Zelefánt: Én általában egyet értek Máraival, csak arra lennék kíváncsi Rejtő mire gondolt, amikor erre gondolt.

Zelefánt 2011.03.22. 08:05:25

@Mme Chauchat:
Most minden testhelyzetben el tudnék aludni, de nem hagynak az istenadták.
Jó (jobb) reggelt, Madame!

rianna 2011.03.22. 08:30:59

jó reggelt, mit neszeztek itt hajnalban?:)

Albino Vernyul 2011.03.22. 08:38:47

Na uraim, egy reggeli pislantas ebbe a szembe, hogy felebredjunk..?!;))

www.valovilag.hu/cache/leadimages/359981_1300715890_598x448.jpg

Reggelt, holgyek, urak..

Soror Formoza 2011.03.22. 08:50:37

Jó reggelt!
Anikó szeme látszik a képen?

Soror Formoza 2011.03.22. 08:51:54

A blogmotor is fából van

Albino Vernyul 2011.03.22. 08:59:47

@Mme Chauchat: Kizarolag, a legfelsobb szinteken..

Albino Vernyul 2011.03.22. 09:06:25

Az ejjeli online ota a bioritmusom elegge felborult... Eroteljesen egy balta megragadasra osztonoz, es rendrakasra az iranyitoban.. Hulljanak a fejek..;))

Albino Vernyul 2011.03.22. 09:16:19

@Mme Chauchat: Nem is tudom, jelenleg dogvesz, pusztitas, es karhozat... Es ne felejtsuk ki az elfojtott agressziot...:)

Trevlovics 2011.03.22. 09:16:30

ja tényleg egyébként, laci olyan arcot vág ezen a képen, mintha most vette volna észre, hogy mintegy ráadásként, anikó feneke fölés a Hit és Becsület szavak vannak tetoválva

iinside 2011.03.22. 09:21:54

én úgy látom, hogy ez a hét erősen a Lacira van szabva
most ez a military hét két dologra lehet jó, úgy értem két dolog történhet:
- vagy a Laci teljesen elemében lesz és messze a legjobb teljesítményt fogja hozni-->ezért megutálják
- vagy a Laciról kiderül köze nincs az egészhez, hogy egy hólyag --> és megvetés tárgya lesz
következtetés: szerintem a következő kieső a László lesz
bocs ha valaki már levezette ezt a forgatókönyvet

Albino Vernyul 2011.03.22. 09:28:29

Hat en jelen pillanatban inkabb attol tartok, hogy a 3 lany kozul Gigi, Aniko huzni fogja az igat, ha megdoglenek is, Eva meg vegig fogja kekeckedni, meg sapitozni a hetet, de a sok SMS-ezo biorobotnak ez lesz a meno..

Trevlovics 2011.03.22. 09:29:21

@iinside: ebben van egy olyan előfeltételezés hogy a lacit csak megutálni lehet, mert olyan :)
mi van abban az esetben, ha ő bírja legjobban ÉS segít a többieknek, mondjuk elsősorban lelkileg, hogy ne adják fel?

fran7 2011.03.22. 09:30:46

@iinside: Igazad lehet, vágóképeket akarnak Laci búcsú filmjéhez, amiben nem mutogathatják állandóan, hogy áll a többiek felett a fizikai feladatoknál és nem csinál semmit.

iinside 2011.03.22. 09:43:45

@Trevlovics: amit vázoltál az elképzelhetetlen
számomra
a Laci eddig sem segített
csak okoskodott, fölényeskedett, "meghakintlennénk.." stb

Albino Vernyul 2011.03.22. 09:46:55

En speciel rohogtem Laci, nem igazan izgatta magat, mikor berontott a 2 kikepzoormester, es uvoltozni kezdett.. Szerintem nosztalgiazott magaban egyet, a regi szep idokon.. Anikora meg rauvoltott az egyik "Varjak tan egy hetig?!", erre mosolyogva, bugo hangon visszaszolt "Addig ne".. Beci meg beszolt "Mint a Laci"..
Amugy kezdhettek rajonni, Lacibol idonkent miert jonnek ki ezek az uvoltos dolgok.. Nagy ur a megszokas, a 2 ficko prezentalja is..;)

Albino Vernyul 2011.03.22. 09:50:55

@iinside: Psszt.. Ez igy nem igaz.. Bent a bolcs pandamaci a statusza..;))

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 09:51:12

Tízkor körlet ellenőrzés. Csak mondom :DDD

lac64 2011.03.22. 09:52:38

Sziasztok. Azért az öszinteségi játékban az elég érdekes volt, hogy Lacit többen hisztisebbnek tartják, mint Anikót.

mama ottmarad 2011.03.22. 09:54:13

@tornapipő: miért nincsenek érzései a paliknak, ezt mondjátok meg kérlek ...
Hajni nagyon bölcsen válaszolt neked :)
Én csak az élettapasztalatom alapján, nem a pasik védelmében, de mégis mellettük szólva mondom: igenis vannak érzelmeik, csak azokat erősen befolyásolja két dolog, a tesztoszteron, és a kényelemszeretet. (Más előjellel, de pont ennyi hibát lehetne a csajokról is felsorolni.)
Kívánom, hogy találd meg a magad igazi hercegét :)

Trevlovics 2011.03.22. 10:01:35

@iinside: oké, ezért modtam, hogy van ebben egy ilyen előfeltételezés, hogy a laci nem segít, nem lehet jobb a megítélése, stb...
akko viszont mindegy, hogy épp katonai hét van, vagy a korábban már itt emlegetett Kamionosok és kurvák parti :)

Albino Vernyul 2011.03.22. 10:05:02

@mama ottmarad: Jah... Mindjart el is morzsolnek egy konnycseppet, de lusta vagyok kipreselni, es kulonben is, a teveben epp csajok terelgetnek kokoloncokat jegen, igy beindultak a hormonok, kiguvadt szemekkel meg amugy se megy a boges..;)

iinside 2011.03.22. 10:10:30

@Trevlovics: nem mindegy, mert most az a hét van ami a Lacinak elméletileg saját közege
az én véleményem szerint - ha azt feltételezzük, hogy a saját közegében brillírozni fog - nem marad energiája arra, hogy másokat segítsen és/vagy még neadjisten a maga keresetlen "hit, becsület, tisztesség, kemények vagyunk" stílusában osztani is fogja gyengébbeket
ez pedig semmikép nem jelent jót
neki

Mme Chauchat 2011.03.22. 10:15:16

@iinside: Szavak/hamis pénzek potyognak szeretszét/Őrült rendszer/de van benne beszéd"

iinside 2011.03.22. 10:25:28

@Mme Chauchat: nulla pont
ez számomra értékelhetetlen
ne haragudj, de szakmai kérdésekben nem ismerek tréfát!
:P

Trevlovics 2011.03.22. 10:25:46

@iinside: én csak azt mondtam, hogy ha neked elképzelhetetlen,hogy laci segítsen, mert mindig okoskodik és fölényeskedik, stb... akkor neked szerintem mindegy, hogy katonai hét van vagy apácás, így se meg úgy se lehet jó ez az áldott ember :)

Zelefánt 2011.03.22. 10:26:28

@iinside:
Pojáca inkább, frászkarikát kommandós.
A házban mindenki álmodik valamit magáról, aminek köze sincs a valódi egyéniségéhez.

mama ottmarad 2011.03.22. 10:26:30

Abból, hogy most van a katonai hét, 2 dologra következtetek. Vagy még nem engedik kiesni Lacit, vagy ez neki a hattyúdal. Alek ügyesen sugallta Évának, hogy Lacit hívja ki, ha ő lesz a kiválasztott. Ha mégis Alkesz kapná a legtöbb jelet, elvinné Gigit Éva elől. Akitől Éva fél. A lila kendőért is megy a harc.
Puszta okoskodás, mert nincs belelátásom a forgatókönyvbe.

Mme Chauchat 2011.03.22. 10:27:28

@iinside: néznek a nézők és tíz percig guggolunk?!x ideje vagyok a szakmában

mama ottmarad 2011.03.22. 10:34:56

Kint tényleg tavasz van! Remélem, a vvlakók is minél több feladatot kapnak terepen. Van ott hely a bunker mellett. Ha este 11-kor lefekszenek, és időben kelnek, még Éva táskái, és Anikó szarkalábai is visszahúzódhatnak :)

Egyben köszönöm Vérnyúl kollégának Ani belinkelt szemét, isteni puska lesz színpadi smnkhez. Verinájsz!

Zelefánt 2011.03.22. 10:38:33

@mama ottmarad:
Például áshatnának egy jó kis lövészárkot a kertben, úgyis mindig rinyálnak, hogy hájasodnak.

frea 2011.03.22. 10:45:48

Sziasztok!Most néztem meg a tegnapit, lenne egy újításom. Nem kell konkrét kérdés, elég ennyi:Ki a villában a ...?80%Alkesz, a többi néma csend. Na sziasztok, mentem dolgozni, majd jövök.

mama ottmarad 2011.03.22. 10:46:31

@Zelefánt: még megsérül a drága műfű :)

de pl. a következő héten elmehetnének BKV ellenőrnek. Úgyis annyiszor kimentek a vi, hogy a régi vv játékosok nem is tudják ezt feldolgozni. Akkor meg fejes a sűrűjébe.

Albino Vernyul 2011.03.22. 10:49:45

Kicsit lazitsatok, kezditek a harcteri stessz tuneteit mutatni.. Meg a regi szep idokbol zenes vidi..:
Alek.. Rozsi a reszeges..
Gigi.. Eroszakoljuk meg a macit betepve..
Laci.. Meditalo kung-fu panda..
Aniko.. A rap uj hercegnoje..
Kasza promo rogyasig..

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/3/ncQ92Zx3EBc

iinside 2011.03.22. 10:50:39

a katonai héthez még annyit, hogy körülbelül semmi értelme nincs az egésznek ha nem viszik ki őket valahová, de akkor egy hétre, csúszni-mászni-futni-cipekedni, mert az 50 m2-es villaudvar erre nevetségesen alkalmatlan

mama ottmarad 2011.03.22. 10:52:26

@frea: gyakorlatilag ez zajlik, mint közvélemény kutatás.

Nyáron meg majd egy sátorban lép fel Alek Benedek bácsival, Polgárjenő Hivatallal és Zokszigénnel és a többiekkel.

Erről jut eszembe: levegőre kell mennem, szasztok :)

fran7 2011.03.22. 10:54:59

@iinside: Illetve lehetne egy olyan feladat, hogy a látott család romos házánál egy hétig végeznének olyan munkát, amivel a felújítást elősegítik. A családot meg elszállásolhatnák addig egy közeli félpanzióban, megfizetve őket a reklámban szereplésért.

Trevlovics 2011.03.22. 10:56:12

@iinside: ebben meg neked van igazad :)

iinside 2011.03.22. 10:56:36

@fran7: "A családot meg elszállásolhatnák addig egy közeli félpanzióban.."
inkább a villában
:D

genevieve 2011.03.22. 10:58:54

@fran7: jut eszembe, ha már felcibálták a családot a gálára, legalább elvitték vendéglőbe a kislányt?

fran7 2011.03.22. 10:59:04

@iinside: Én is erre gondoltam, de próbáltam realista lenni.

mama ottmarad 2011.03.22. 11:00:33

@fran7: a legfelsőbb szinteken jársz! Hahó, Retekék! :)

iinside 2011.03.22. 11:05:39

fran7 for president!

bévé 2011.03.22. 11:25:20

@genevieve: Bálint Antónia csak elvitte. :)

mézescsók 2011.03.22. 11:46:13

@mama ottmarad: @Hódos Hajnalka: Viszont a nők kitartóbbak, jobb a fájdalomtűrő képességük, gyakran elszántabbak. Mondjuk Éváról ez nem mondható el. Anikóról sem mindig.
@arkangyal44: picit se vagy gonosz, de valószínű, hogy így lesz.
@MagasMacska: Nem szószerint idézem, mert nincs a kezem ügyében a könyv, de Szabó Magda Katalin utca c. regényében nagyon érthetően írja le a folyamatot. Az öregség nemcsak fizikai változásokat hoz és nemcsak elvesz az embertől valamit, hanem ad is. Nem bölcsességet, derűt, nyugalmat, hanem a "bontott egész" tudatát. Hogy az ember egyszercsak rájön, hogy abból amit átélt, csak néhány helyszin, néhány időpont, néhány esemény volt fontos igazán. A többi, ami elmúlt, lényegtelen, csak kitöltötte a létet, mint ládában a forgács, hogy ne sérüljön a tartalom.
@Albino vernyul: Amíg kettesben beszélnek róla, addig nem fúrás, hiszen egy csapatban vannak. Akkor lenne az, ha másoknak savaznák Anikót.
Az, hogy kiválasztások előtt Anikó mindig esendő, magányos, szeretetre vágyó, stb. lesz, a taktikája része. És ezt már a többiek is tudják. Talán még Alekosz is. Esetleg még Anikó nem veszi, vagy nem akarja észrevenni.
@Démétér: Azért a tiszta és használt ruhák szétválogatása talán még nem kóros tisztaságmánia. Mint ahogy az sem, hogy nem azokon fetrengünk mindennap - ruhástól - az ágyban.
@Atok: Legtöbbször azért beszélünk róluk, mert a kamera őket nyomja a pofánkba. Egyébként a rendszesen itt kommentelők bármelyike kapásból összehozna egy Alekosz-Éva párbeszédet szerelem, veszekedés, taktikai megbeszélés témakörből, annnyira egyformák ezek a duettek. És annyira unalmasak is. Ha Te erre azt mondod, hogy még mindig nyilván ezek a legérdekesebb megmozdulások ott bent, mert akkor nem közvetítenék, akkor én erre azt mondom, hogy vagy ezért ezt közvetítik, mert valamelyiket - találd ki melyiket -nagyon promotálják vagy elfáradt a műsor, de erről egyszer már írtam.
@ddendi: Anikóban sztem ott bent már nem nagyon bízik meg senki igazán. Éva-Alek latolgatta az esélyeket vele szemben, hogy Ők maradjanak a végére. A. azt is mondta, hogy figyelni fogja, hogy viselkedik, azttán majd meglátja. Béciéknek meg nincs igazán okuk arra, hogy maguk közé vegyék, mert egyszer már otthagyta őket, mert veszekedett Gigivel (pl. amikor felelősségre vonta, hogy hogyan mert jelet tenni rá), mert Alekoszékhoz csapódott. Laci valamilyen szinten bukik rá, de olyan nagyon nem. Annál sokkal gyávább, hogy ellene szóljon bármit is. Szóval a kedves Anikó kb. azon a helyen van, amit kiharcolt magának.
@Zelefánt: Azért alkalmasint melléfog. Pl. múltkor, amikor biztos volt Szandi visszajövetelében. És most is rettenetesen ravasznak képzeli magát, hogy mindenkivel elhiteti, hogy Lacit fogja kihívni, ha Ő lenne a kiszavazott, pedig Gigit vagy Jerzyt. Ezt Gigi kapásból levette, el is mondta Lacinak. Gigi múltkor is átlátott Szandin, csak nem nagyon hittek neki. A Vv Kasszandrája.

iinside 2011.03.22. 11:46:16

Toncsi for president!
:D

mézescsók 2011.03.22. 12:08:05

@mama ottmarad: Kiegészítésképpen: a férfiak pszichéjével itt a munkahelyemen többet kell törődnöm, mint a nőkével. Borzasztóan érzékenyek, többször sztaniolba csomagolva, kis szalagocskával átkötve kell eljuttatni hozzájuk a kritikát, mert még sértődékenyek is. Továbbá pletykásak. Általában mindenről mindent tudnak és előbb. Viszont nagyon jónéven veszik, ha egy nő lemegy alfába. Az övékébe.
A többségük emellett remekül főz és épeszűen állnak a női divathoz, bár azt még nem tudom, hogy hogyan lehet beindulni egy szilikonmellre. Tőlük tudom, hogy nem a méret a lényeg, kivéve, ha kicsi. Az éppen futó szappanoperából (Barátok közt, Jóban rosszban) és valóságshowkból nem pengék, de mindig lehet rájuk számítani, ha a legközelebbi F1 esélyeit vagy a BL menetét kell latolgatni. Az elrontott programot nem állítják helyre előbb, mint a nők, viszont MMKK kiismerik magukat a közműtérképen. Szóval érzékeny kis műszer mind és sokszor óvatosabban kell bánni velük, mint a hímestojással, mert hatalmas lelkük van. A hibáik ellenére szeretjük őket és van rajtuk mit szeretni.
Lacival kapcsolatban: szerintem inkább az utóbbi, mármint az, hogy készúl kifelé szépen. Valamikor biztosan nagyon macsó volt, sportos, katonás, erős, meg minden, de az idők változnak. Az egészsége sincs rendben és nemcsak a sérve, hanem a súlya miatt is, fullad rendesen és gyorsan elfárad, ez nem az Ő felragyogásának a hete.
(Egyébként bocs, az előbb véletlenül maradt bent Hajnalka neve előtt a tiéd. Azt a hozzászólást neki címeztem.)

Albino Vernyul 2011.03.22. 12:21:52

@mézescsók: Anikot faggatjak.. Valasz nehany felvetesedre.. Amugy nem a kivalasztasok elott esendo/stb. csak, hanem a nap 22 orajaban.. Alek mar reg atlepett a megfigyeles fazist, Evaval egyetemben.. Bela kotekedett vele, aztan jott a jelrakas.. A tesoknal megvan a klikk, abba mar reg nem vesznek be senkit..

www.youtube.com/user/megaszar5#p/u/6/sDtx8E9kSVs

lac64 2011.03.22. 12:37:36

@mézescsók: Gigi és Jerzsi beszélgetéséről Anikóval kapcsolatban: igazad van, az nem fúrás volt, hanem Gigi és Jerzsi részéről is kétszínűség. Gigi éppen aznap a gáláról visszajöve ecsetelte a többieknek, hogy ő mennyire jóban van mindenkivel és senkire nem tudná rakni a jelét, Jerzsi meg kiakadt arra az SMS-re amiben azt rótták fel, hogy a gyermekkorát emlegeti.
Anikó szerintem nem hagyta ott Gigiéket, hanem kitaszították. A hatokat előbb Jerzsi, majd utána meglepő módon éppen Zsófika hagyta cserben (emlékezzünk, Zsófi viselkedésén nemcsak Anikó, hanem Béci és Laci is többször kiakadt), Anikóval Zsófi pedig elég paraszt módon bánt. Ezt mérte fel Olivér, elkezdte vigasztalni, és ő gyakorlatilag nem a négyekhez állt, hanem Olivérrel barátkozott. Pont a kiválasztás előtt ültek le Gigivel kivesézni az Olivérrel való kapcsolatát, rá pár órára kiválasztás, ahol Gigi közölte, hogy igaz hogy megbeszélték a problémát, milyen kár, hogy ez nem előbb történt, de ő már előző nap feldobott egy érmét és az az Anikót mutatta. Azért ez milyen indok már? Egyébként pedig nem veszekedett utána erről Gigivel, annyit mondott, hogy Ő nem tett volna sem Gigire, sem Bécire jelet. Ezt egyébként eddig tartotta, Gigi volt az, aki a legutóbbi kiválasztáson megint valami hülye ürüggyel jelet rakott Anikóra.

Albino Vernyul 2011.03.22. 13:16:51

@lac64: Egyetertunk... Raadasul Oli ugyesen racsapott minden alkalomra, mikor vagy Bela, vagy Zsofi beszurt Anikonak.. Egybol ott termet, es felrehuzta vigasztalni.. Bela/Gigi nem ismerte fel, mivel lehet Anikot manipulalni, Oli viszont ugyesen kihasznalta a gyengesegeit.. Ami aztan a vegzete is lett, de ez mas kerdes.. Most Eva probalja ezt meg ujra, de jelen pillanatban nem tudom mennyire fog mukodni.. Valamennyit Aniko is tanult, de az alap problemai ott vannak, hiaba mondja azt a 3 lepes tavolsagot, ha nincs egy biztosnak hitt kulso pont a kozeleben, akkor sebezheto..

tornapipő 2011.03.22. 13:38:01

@mama ottmarad: már megtaláltam, csak bonyolult élethelyzetben vagyok, mással élek együtt, de tudom h. ő az igazi. ;)

tornapipő 2011.03.22. 13:39:21

@Zelefánt: akkor én azt álmodom, h. minden oks és királylány vagyok...

tornapipő 2011.03.22. 13:47:18

@mézescsók: hát ez az, h. annyira érzékeny némelyik h. már meg se merek szólalni, mert mindent elrontok vele...ami a szívemen a számon és ez nem mindig kifizetődő...most is fasírtban vagyok a számomra legfontosabb hímmel,de azt se értem miért nem szól hozzám...

lac64 2011.03.22. 14:00:52

@Albino vernyul: @Albino vernyul:
Igen, sebezhető, de szerintem lelkileg sokat erősödött az utóbbi időszakban.
Egyébként úgy látom, hogy már minden mindegy alapon játszik. Valahol tudat alatt elvesztette a hitét a végső győzelemben, de becsülettel végig akarja tolni a kieséséig hátralévő időszakot. Valószínűleg neki sokat segítene egy győztes párbaj.

Béciék vele szembeni taktikáját egyébként nem értem. Olivér kiesése után, amikor nagyon megzuhant, keményen nekiugrottak. Akkor szerintem könnyen kint lehetett volna hagyni, helyette Gombit küldték párbajozni, és hagyták Anit visszaerősödni.

Hódos Hajnalka 2011.03.22. 14:46:51

Kések, elcsesztem az időt, bocs.
Poszt négykor.

sogeking 2011.03.22. 14:53:55

@Hódos Hajnalka: akkor már nem leszek itthon:)

ezért:
elsőőő :)

Talpig Jimmy 2011.03.22. 15:01:03

pedig először lettem volna éber :(

mézescsók 2011.03.22. 15:02:38

@Albino vernyul: Igaz, a nap nagy részében gyenge. A játék kezdetén karakteresebb, erősebb volt, most meg mintha nem találná magát.

@lac64: Nem kétszínűség, vagy ha az, akkor a villa minden egyes játékosára jellemző. Még az őszinteség bajnokára, Évára és okostojás Alekoszra is. Szerintem egyesek utálják egymást ott bent, mint a sz...t, de ezt face to face nem mondják. Sőt, ha a stúdióból rákérdeznek, hogy ez akkor most hogy, kiderül, minden rendben, mindenki imád mindenkit, mindent mindig tisztáznak, megbeszélnek, tüske aztán nem marad sem a szívekben, sem a köröm alatt és borzasztóan jó barátok lesznek majd ott kint. Szóval erről ennyit. Meg még azt, hogy Anikó is kibeszélt mást a háta mögött, tehát egyik sem kétszínűbb a másiknál.
Nem emlékszem arra, hogy kitaszították volna maguk közül. Nekem úgy rémlik, hogy amikor Béciék először taktikáztak, akkor ment el tőlük önként (először Anikó, aztán Jerzy, majd Zsófi, aki miatt történt minden) és éppen azokhoz az Olivérékhez csapódott, akik az egész taktikázást, mint játékstílust elkezdték. Zsófi-Anikó afférra nem emlékszem, de el tudom képzelni, hogy volt és Zsófi tényleg tudott tapló lenni.
Ellentmondást látok abban, ami írsz. Ha lelkileg megerősödött volna (Te mondod), akkor nem játszana minden mindegy alapon (ezt is Te mondod).

@tornapipő: Ha jól értem, nem azzal az alfahímmel élsz együtt, akit nagyon szeretsz, ez utóbbi viszont most éppen nem tudod, miért haragszik rád. Ha jól értettem a problémád, akkor azt tanácsolom, hogy hátraarc és pánikszerű gyorsasággal otthagyni és vissza sem fordulni, még akkor sem, ha most úgy érzed, hogy beledöglesz. Esetleg még egyszer - de nem többször! - megpróbálhatnád megtudni, hogy mi a baja, de ha nem megy, akkor ld. mint fent. Különben azzal fog elmenni az értékes időd az életedből, hogy lesheted, nem sérted-e meg valamivel a mimóza lelkét és símán ott fog hagyni, ha jön egy nálad nagyobb balek, aki nálad jobban fényezi az egóját.
Azt meg csak hiszed, hogy ez olyan rettenetesen fáj. Mindennap egy kicsit kevésbé. Nincs az a pasi, aki miatt akár egy százas papirzsepi csomag is megérné. Ha a jelenlegi pároddal sem tudsz együtt maradni, akkor az sem muszáj. Nem könnyű a helyzet tisztázása, de a kusza viszonyok még kuszább viszonyokat eredményeznek. Nincs nő, aki vesztett helyzetekből is ne tudna feltápászkodni. Gondolj arra, hogy egy év múlva mennyire fogod restellni magad, hogy ennyire hülye voltál. Mondom ezt én így, kivülről. Ami lényegesen könnyebb, mint átélni és még az is lehet, hogy nincs igazam. Én ezt tenném.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.22. 15:26:15

@Hódos Hajnalka: óóóóóóóó......

pedig startra készen ültem, 4-kor már startra készen gördülök haza....,
akkor én vagyok a
MÁSODIK! :)))))))))))))

Albino Vernyul 2011.03.22. 15:29:07

@mézescsók: Ize, ha nem emlekszel sok mindenre, akkor hogy alkotsz velemenyt..?! Jerzy 1 nap utan lepett le.. Aniko barmit mondott Becieknek, nem volt jo.. Ha beszelt massal, akkor Beci benyomta neki, hogy arulo.. Aztan Zsofi az utolso 2 napban meghulyult, megbeszeltek, hogy egyutt alszanak a pihi szobaban, erre Gigivel szo nelkul bekuldte Aniko cuccait, mikor kiment megkerdezni mi van, kidobta.. Meg hasonlok.. Ugy volt, ha jol emlekszem, hogy szovegben, meg kortes beszedben Aniko segit neki, erre hopp hirtelen Becire valtott.. Minden ilyen akcional Aniko szokas szerint letort, es Oli mar rohant is patyolgatni.. Vegul igy sodrodott at teljesen a tulpartra..
Azert jatszanak minden mindegy alapon, mert mar mindenki elkonyvelte, hogy Alek nyer.. Max. akkor van eselyuk, ha Alekosz valami nagy hibat vet.. Ebben az RTL a hibas, a sok online szavazasbol, es egyeb forrasokbol nagyon kepben vannak..
Lac ugy erti, es en is, hogy valamelyest megerosodott, mert mar nem rohan minden szar miatt bogni a paplan ala.. Peldaul az egyik online adasban, par napja vitatkoztak Alekkel, behivtak oket jatekra, ott a vegen Belaval vitaztak, aztan kimentek Alekosszal, es megbeszeltek amit elkezdtek elotte.. Es probal tavolsagot is tartani, de Eva nagyon rajta van, hogy ez ne jojjon ossze..

mézescsók 2011.03.22. 16:01:41

@Albino vernyul: Az online adásokat valóban nem nézem, vagy csak ritkán. Nappal dolgozom, éjjel meg inkább egy könyv, mint órákon át bámulni azt, hogy ki hogyan alszik!
Lehet, hogy némely dologra rosszul emlékszem, meg is szoktam jegyezni, de ettől talán még nem vagyok alkalmatlan arra, hogy benyomásaim legyenek a műsorról, emberekről, stb. Különben általában jó a memóriám. Erről ennyit. Ha az jelezi, hogy megerősödött, hogy hetenként már csak egyszer bőg, akkor igazad van.
Évával kapcsolatos viszonyáról meg annyit, hogy Éva meg is tartaná az Ő hármasukban Béciék ellen és taszítaná is, nehogy Alekosz Anikó támogassa, ne pedig Őt. És ez nem emlék, hanem benyomás kérdése.
Nem mintha nem fecserésznék szívesen, de a Vv egyik szereplője sem ér nekem annyit, hogy kardot rántsak értük, de ha ragaszkodsz hozzá, akkor jelöld meg a helyet és az időpontot. Már most szólok, hogy nem szeretek korán kelni.

Zelefánt 2011.03.22. 16:07:28

@mézescsók:
Hát igen, az az esti nem egész egy óra is untig elég hogy megtudjuk, megint nem történt semmi érdemleges.
süti beállítások módosítása