Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X93

2011. március 20. 16:00 - Hódos Hajnalka

Hat óra múlt tíz perccel, jó reggelt Magyarország, jó reggelt Villalakók! A Morning Show a villából jelentkezik. Szép délutánt, hogyvoltlakók, délután három négy óra, Hajni Bajáról jelentkezik, igen, halászlé volt az ebéd. A vízállás-jelentés előtt halljuk, mi történt tegnap a Villában. Kupi és büdi van, valószínűleg alszanak, mert egy ember sincs a Villában, legalábbis a társalgóban. Ha ők nem jönnek, mi megyünk be. A masszív sötétség, Jerzsi rettenetesen mogorva tekintete után Alekosz azonnal iszik, egyelőre csak üdítőt. Csak 18 óra után fogyasztok alkoholt. A Lakók cihelődnek, Béci majd főz kávét. Laci és Alekosz Balázzsal felkerekednek, hogy bejárják a Villát.

Kinél van a legnagyobb kupleráj? Az Évánál. Ki van írva nagy betűkkel, kutyaól. Éva ágya olyan, mintha bomba robbant volna benne, különböző ruhadarabok tömkelege, melltartó, bugyik, tiszta bugyik, használt bugyik, leopárd mintás felső, szatyrok, smink készlet, pipere kukászacskó. Úgy oldja meg, hogy esztétikusan stimmeljen, hogy napközben ráhúz egy takarót. Művészi színvonalú, rendszerezett kupleráj. Az ugaron Alekosz alszik. Nem nagyon engedek ide senkit, néha átcsábítom Évát, vagy Anikót, mikor kinek van kedve idejönni. Nagyjából senkinek, ahogy szoktam látni, vihog Balázs. Anikó ágyán is masszív kupleráj és egy sor poénkodás arról, a sírás miatt naponta kell cserélni a lepedőt, a párnát meg ki kell csavarni. Zsibongás, a riportszobában mindenki csillogó szemmel lelkendezik. Az a rádió, ami eddig a kocsiban szólt, most itt van. Egyszer én is szerepeltem a rádióban. Sosem telefonáltam rádióműsorba, de akkor úgy felhúztam magam, hogy megtettem. A szép emlékű Danubius rádióban akkor ment Vitray sportműsora, a téma foci volt, hogyne. Elmondtam a véleményem. Vitray Tamás pedig azt mondta, elismerése, megdicsért, azt mondta, rég hallott ilyen összeszedett és korrekt véleményt és azt kérdezte tőlem, gondoltam-e már arra, hogy sportriporter legyek, mert ez alapján úgy gondolja, tehetségem van hozzá, javasolja. Ahelyett, hogy beleüvöltöttem volna a telefonba, hogy igeeeeeeen moströgtönakarooom és magától akarok megtanulni mindeeeeeeent, megköszöntem, és azt válaszoltam, nem, még nem gondoltam rá és elköszöntem. Letettem a telefont, három perc múlva szóltam a férjemnek, hogy álljon meg, kiszálltam a kocsiból és tíz percet sikoltoztam toporzékolva egy repceföld szélén, hogy mekkora állat vagyok. Igen, kicsit túl lihegtem a dolgot, de akkor úgy éltem meg, hogy életem nagy lehetőségét szalasztottam el. Hát így nem lettem sportriporter. Se.

Most Anikó szerepel a rádióban, kérdezz-felelek. Mi Király L. Norbi horoszkópja? Vízöntő, köszönjük meg Évának, Anikó zavartan nevetgél. Most már tényleg hagyjuk a személyeskedést. Igazad van, János, nem ér szemétkedni, klasszikus műveltségi kvíz. Mi LL Junior polgári neve? Röhögés, zsibongás, személyre szabott ajándékok a Lakóknak. Na figyeljetek. A Lakók levelet kapnak az otthoniaktól. Éva sztenderd szerelmeslevelet kap Ádámtól, nekem kicsit olyan, mintha letöltötte volna valahonnan, ahogy a szerződésmintákat szokás, a lényeg, hogy Éva örül, sír, köszönöm szépen és én is nagyon szeretlek, jájj. Jerzsinek a nővére ír, olyan sok mindent éltünk át és most más utakon járunk. Mindig te leszel a drága kis öcsém, ketten vagyunk, mindenki más elhagyott vagy meghalt a családból. Tudd, hogy nem vagy egyedül, kis családod van, de van. Laci anyukája el van ájulva és büszke. A kapitánynak kell utoljára elhagyni a hajót! Csak a szeretetet engedd magadhoz közel! Alekosz anyukája a megbeszéltek szerint gyűjti az újságokat. Bécinek Adri ír, Giginek az anyukája, általános meghatottság, könnyes szemek. Az a helyzet, hogy végeztünk a levelekkel. Anikó, neked valami mást terveztünk, van itt valaki a vonalban. Anikó sír, anyukája az, a beszélgetésnek se füle se farka, ahogy ez az ilyen beszélgetéseknél lenni szokott és ez így is van jól. Anikó nagyon köszöni, hálás, és most megint ki kell csavarni a kispárnáját.

Balázsék után az állatoktól is búcsúznak a lakók. Szó szerint. Az előbb álltam itt és akkor fedeztem fel benne az értelmet. A malacban? Igen, válaszol Alekosz. Rájöttem, hogy milyen okos. Megállt, figyelt rám, a szemembe nézett. Miért vagy ilyen büdi? Mert egyikőtök se takarította ki a ketrecet, azért. Nem a malac büdi, hanem a szar. Büdös vagy, de te vagy a legokosabb, jó utat. Anikó arra buzdítja a naposcsibéket, bizonyítsák be a mondás ellenkezőjét, hogy buta mint a tyúk. Éva a nyúltól próbál elbúcsúzni, de a kapcsolatuk láthatólag még mindig nem javult, mondhatni a nyúltól Éva áll a Villában a legtávolabb. Laci bízik benne, hogy Roger (a nyúl) rendesen rendbe vágja a lányokat. Anikó kiabál a csibék után, sziasztok, repül a disznó, szia coca, sírok. A riportszobában megkönnyebbülés, hogy a malac elment, bár Gigi még el bírta volna viselni a szarszagját.

 Mámeg írogatós feladat, rajongói levelek egymásnak, ezek a feladatok fognak a sírba vinni, esküszöm. Kedves Laci! Jópofa figura vagy, sokat nevetünk rajtad. Nem azért, mert van humorod, hanem azért, mert nincs. Éva és Béci előbb-utóbb kivisz, de a párbajon semmi hit és becsület, humoros légy és szórakoztató. Ideje barátokat szerezned, nemcsak katona bajtársakat, nem Bejrútban vagy. Kedves Éva! Jó téged látni, természetes és szép vagy. Szeretjük a hajad, a mosolyod, az arcod, a szád, ahogy köp. Úgy vagy jó, ahogy vagy. Drága Alekosz, szeretlek! Nem vagy egyedül. Ne foglalkozz a benti lányokkal, nem érdemelnek meg. Idekint van olyan nő, aki önmagadért szeret. Becsüld meg a barátaid, vigyázz magadra, millió csók, Bella. Alekosznak persze van hozzáfűzni valója, kinn azt mondták neki, benn fog csajozni, benn azt mondják, majd kinn, hát akkor most mi van? Lófasz és esti fény, drágám. Kedves Jerzsi levele nagyobb port kavar, mint a kiszivárogtatott Wikileaks iratok. Gratulálok, hogy eddig eljutottál a játékban, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig benn leszel. Olyan karakter vagy, aki se nem pozitív, se nem negatív. Alapvetően kedves, jólelkű srác vagy, de sokszor naiv és befolyásható. Próbálj többet beszélni a többiekkel, élvez ki, amíg itt lehetsz. Nagy valószínűséggel a következő kiválasztott téged visz, és hogy te jössz-e vissza? Majd meglátjuk. A levelet Éva írta, bár Jerzsi először Anikóra tippelt. Éva persze nem érti, mi volt ezzel a levéllel a gond. Rosszul látod. Nem váltok ki érzelmeket a nézőkben? Nem ezt írtad. Azt írtad, hogy semleges vagyok. Se pozitív se negatív. Magyarul nulla, szólal meg Alekosz, felröhögök, de nem szeretnék Jerzsi helyében lenni. Anikó a kertben háborog, rögtön azt hitte, hogy én írtam, azt gondolja rólam, hogy rosszindulatú vagyok. Azt, mondja Éva, megint röhögök, mert nem fogja fel, hogy ebben a pillanatban saját magáról mondott véleményt.

És akkor gála. Ha meghallom a gála szót, önkéntelenül röhögni kezdek, az ok a Markos-Nádas 10 éves jubileumi műsora 1991-ből, és az abban elhangzottak, különös tekintettel a „köddé vált a tejeszacskó, benne látlak kicsiny Palkó” részlet a versből, amit sokáig tudtam kívülről, mert a hülyeség, az csak úgy ragad. Mint levél a bélyegre. Lilu varjútollas ruhában, hát nem tudom, alacsony vagyok és hosszú a felsőtestem, vagyis mondjuk ki nyíltan, kucu lábaim vannak, de legalább nem állnak hátrafelé. A stúdióban sztárvendégek, kamera engedelmesen fordul, Csonka Pici és Keleti Andrea a képernyőn. Éva biztos benne, hogy meglesz a százmillió forint. Anikó nagyon szurkol, nagyon izgul, a halvány libafoszöld ingben pompázó Alekosz bruttó tizenöt másodpercet kap, hogy elmondja amit akar, sikerül, ilyen összefogással ilyen ügyért meglesz a százmillió. Kisfilm, mi történt a héten. Olivérnek ez az első pillanat, hogy kicsit visszavágyott a Villába, majd a maga proli módján közli, most látja, mekkor szar is van idehaza. Gombi, szívecskéket küldtél, vagy smst? Kisebb összeget ajánlott fel, a gyerekeken mmkk kell segíteni.

Takács Nikolas mondataiból annyit tudtam értelmezni, hogy akinek nincs pénze ételre, az nem azt jelenti, hogy nemtommi van otthon, hanem ha van egy kis liszt víz és olaj akkor össze tud rakni egy kis kaparót. Azért csatlakozott, mert kapott az élettől egy esélyt, hogy jobb életet éljen, és az emberek alapvetően nem rosszindulatúak, amíg énekelt, kimentem pisilni, így ez a rész hogyvolttalan marad. Nézzük meg, ha küldenek smst, kiknek küldenek. Megnézzük. Rippel Feri és kedvese. Gyomorfacsarú, hogy hazánkban is ennyien éheznek, kéne szólni, hogy az alultápláltság és az éhezés nem ugyanaz. Bálint Antónia idegrendszerét megterheli a műsor. Az enyémet Bálint Antónia terheli meg. Ha ilyet lát, rosszul van, a kisfilmben szereplő kislányt elviszi étterembe. Kapcsolás a Villába, Jerzsi. Leírhatatlan érzés, ha az ember éhezik, muszáj segíteni. Tabáni István fodrásza adja vissza a szakmunkás bizonyítványt, most. A Balázstól kölcsön kapott ezüst zakóban, élre vasalatlan nadrágban a dalok által próbálja az érzéseit közvetíteni. Fogjunk össze a jó ügyért, hogy a gyerekek emberhez méltó életet élhessenek. Langyos dalocska, turkálás a hűtőben, megetted a túró rudit? Kapcsolás a Villába, Béci meg van feszülve, a gyomra egy zsömlére hasonlít. Bitzos, hogy megvan a százmillió! Meg, 121.941.036 Ft. Na, ehhez mit szóltok? Mit szólnának, amit szoktak, úristeneznek. Varga Viktornak megható érzés, még meghatóbb, hogy én is részese lehetek. A produkció felénél jövök rá, tudom ki ez, aki a múltkor egyedül vágta a haját. Hogy mit énekelt, fogalmam sincs, mert arra próbáltam rájönni, jól látom-e hogy rúzsos ajkak lenyomata van az üngjén, és ha igen, mi vitte rá, hogy magára vegye?

Kapcsolás a Villába, Laci, milyen ezt így látni? Most válik igazzá, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Anikó nem is merte remélni. Mivel készültök? Összemixeltük a Klikk és a Kultúrcsürhe produkciót. Balázs felszisszen, remegő térddel várjuk. Sárközi Lili és Józsika, a gyerekek cukik és meg vannak szeppenve, a számot szeretem, Józsika három éve gitározik, azóta vannak együtt. Csonka András elveivel ellenkezik, hogy a nyilvánosság előtt adakozzon és máris leborul az ország adakozó kedve előtt, aztán mégsem. Ha gyerekekről van szó, a szótárból ki van radírozva, hogy nincs. Keleti Andi is nagyon büszke, holnap főzzünk olcsóbban, amit így megspórolunk, küldjük el sms-ben. Hát már megrendeltük a halat, de nyugi, küldtem smst. Szegény Én Vidéki Lány Vagyokot lekeverik, sose tudjuk meg, mit akart mondani. Wolf Kati betegen jött el a gálára, segíteni kell és örülni, ha az ember olyan helyzetben van, hogy megteheti. A dal alatt turkálás a szekrényben, megetted a balaton szeletet is?

Az ináncsi gyerekek nagyon jól érzik magukat, Alekosz a kedvencük. Balázs megígérteti velük, hogy nem figyelnek a Kasza Tibire. Ez poén volt, csak mondom. Hogy Gigi mit mondott a tánctanításról, fogalmam sincs, mert nem tudom elolvasni, amit írtam, Béci nagyon izgul és most esik le neki, hogy mit is csináltak, mindenkinek köszöni. Vastag Tamás bölcselkedik mind a húsz életévével, ne halat adj, tanítsd meg halászni. Együtt bármit elérhetünk. Vastag Tamás dalra fakad, én ki, mert a pilóta kekszet is megette, az aktuális állás 159.549.316 Ft, Balázsék új célszámot tűznek ki, Lilu, mondj nagyot! Kétszázmillióóóó! Bon-bonék nehezen találnak ránk, a zene az egyik legfontosabb segítőtárs, aztán felordítok, mert Balázs matekzseninek titulálja Alekoszt. Kasza Tibi és Junior is nehéz körülmények között nőtt fel, komolyan mondom, lassan elszégyellem magam, nekem milyen fasza volt, a színpadon a NON-STOP, írtam valami olyasmit, hogy a tarajos kölyök, vagy valami ilyesmit, de nem tudom elolvasni, na mindegy, riszálják úgyis.

Villatörténelmi pillanat, kiürül a Villa, mindenki nagyon vár benneteket, indulás! A színpadon a hét VillaLakó, klikkesednek meg csókolják a szárnyakat, gyerekek, odatettétek magatokat! Béciből nem hallunk semmit, mert megdöglött a mikrofon, az összeg 174 millió forint, de éjfélig még fogadják az sms-eket. Hegedűs Zsuzsanna a színpadon, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány kuratóriumi elnöke, és a frappáns mondat: az a gyerek, aki ebben az országban él, a mi kölykünk! Laci nem talál szavakat, Lilu mindenkit megölel, aztán kiterelik a Villalakókat, Éva, büntetés lesz, büntetés lesz, a színpadon Tóth Gabi és Ádok Zoli a ValóVilág4 főcímdalával, hát ez a duett, akár az urumegahuru.

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
509 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

csicserierika 2011.03.20. 16:10:23

a hetedik én magam vagyok

Bogi és Burkó 2011.03.20. 16:10:52

remélem Lilu nem olvassa a blogot. vagy ha igen, akkor bírja a kritikát :)valami engem is borzasztóan idegesít a megjelenésében, de nem tudok rájönni, hogy mi. nem csúnya, az alakja sem rossz és mégis...

christaylor 2011.03.20. 16:13:33

sokadik,de mindegy. Hajni, köszi,hogy a gáláról is írtál,kínszenvedés volt végignézni,úgyhogy elismerésem. :)

christaylor 2011.03.20. 16:16:50

@Kacat: ma is úriember voltál,mint eddig mindig. :)

MegLepke 2011.03.20. 16:21:07

@Kacat: oké, rendben.:)

Ez a gála aztán...:)

Trevlovics 2011.03.20. 16:21:31

a fellépések előtt voltak a "Megható Mondatok". A non-stopból két tag beszélt, nagyon kérem, akinek megvan amit mondtak, írja be, mert felfeslett a valóság feletti lepel, olyan értelmetlen dolgot véltem felfedezni, hogy kábé biztos vagyok benne, hogy mindez, amit megélünk, valakinek a mesterkedése és a nonsztop szövegénél csúnyát hibázott.
Egyébként éjfélig lehetett gyűjteni, volt róla szó, hogy végül mennyi jött össze?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 16:21:47

Én egyszer telefonáltam be egy rádióba. Az volt a kérdés, mi volt Májkl Dzsekszon családi zenekarának a neve. Senki nem tudta, én meg már kínomban tárcsáztam az ismert számot. Egy idő után fel is vették, én meg belemondtam, hogy Dzekszon Fájv. A nőci a másik oldalon csak annyit mondott, hogy mi van? Az volt a baj, hogy régebben nálunk két helyi rádió volt. Az egyik délelőtt adott, a másik délután. Én persze az éppen nem működőbe telefonáltam. Először és utoljára.

csicserierika 2011.03.20. 16:24:21

@Bogi és Burkó: én hálát adok az égnek, hogy a Liptai a tv2-n van. Na őt nem tudnám elviselni.

christaylor 2011.03.20. 16:25:29

@Trevlovics: 177 millió gyűlt össze. :)

Mme Chauchat 2011.03.20. 16:27:00

@Zelefánt: de legalább nem kér kölcsön DVD-t

Zelefánt 2011.03.20. 16:28:39

@BGy:
Én csak egyszer telefonáltam be a TV-be, amikor szegény Bujtor István Rejtő-adapcióját adták, de akkor is csak azért, hogy szüntessék meg a gyalázatot.
Az még nem az esemes-korszak volt.
Állat-e vagyok?

tornapipő 2011.03.20. 16:28:52

@christaylor: szerintem is az volt.ritka szar volt...de jó h. más is így látja...

Trevlovics 2011.03.20. 16:31:07

@Zelefánt: és így utólag végiggondolva el tudtál volna képzelni olyan megoldást/adaptációt, amiről nem ugyanezt gondolod?

picigyongy 2011.03.20. 16:33:02

Kedves Hajni ! Vártam mindig az írásodat : az életben sem tudom eldönteni, hogy ki a jó újságíró, ki a jó politikus stb. Az én véleményem szerint az, akinek hasonló a véleménye. Két napja jöttem rá, hogy már nem nézem a VV-t, várom az írásodat és magam elé képzelek mindent , de ez szórakoztat ! Bennem lehet a hiba ,de számomra egyre jobban ellaposodott és nem a lakók IQ -jával van gondom. Nem tartom magam prűdnek, álszentnek : a szellemi színvonallal van gondom , amikor 3 ember nagy titka : Anikó bepisilt, Béci csomót kötött a farkára és elengedte, mint a lufit, Jerzsy is elengedte a békagalambját, de barna csíkot húzott.. Ez van az összefoglalóban , ami nagyon izgi ....Szóval köszi a hiteles, szórakoztató összefoglalót !.

Bogi és Burkó 2011.03.20. 16:33:04

@csicserierika: és ha együtt vezetnének műsort ? :)

traff 2011.03.20. 16:34:23

Alekosz is kapott levelet az anyukájától.Meg sem hatotta. Szerintem még zavarta is, nem tudott vele mit kezdeni.

tornapipő 2011.03.20. 16:34:36

Művészi színvonalú, rendszerezett kupleráj. :)))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 16:36:39

@picigyongy: ja, tényleg, mit csinált Béci? Nem láttam az összefoglalót. A cerkája végét befogta és oda pössentett? Vagy mi? És végül hol engedte el? Mingyá' rosszul leszek...

picigyongy 2011.03.20. 16:37:00

@christaylor: nem akarok Hajninak tovább puncsolni , de nagyvalagrendet érdemel , hogy végig nézi!

christaylor 2011.03.20. 16:37:48

@tornapipő: hát nehezen lehetne azt mondani rá,hogy szórakoztató volt.Az ertéel felvonultatta a saját sztárjait,egy-két nagyobb névvel kiegészítve. nekem a gála kifejezés azért egy kicsit mást jelent,mint amilyen a tegnapi műsor volt.
plusz ugye a rengeteg bevágás a villalakók heti programjáról,az is sok volt,szerintem.
az egyetlen pozitívuma az egésznek az volt,hogy a végén rájöttem,hogy Béci jó előadó és hogy Gigivel igenis nagyon jól táncolnak. :)

christaylor 2011.03.20. 16:39:06

@picigyongy: lehet,hogy két hét szabira megy utána valami tengerpartra,ahogy vége lesz az egész vv-nek.nem csodálnám. :)

Trevlovics 2011.03.20. 16:41:10

@traff: én el tudom képzelni azt is, hogy alekoszéknál ez nem divat, nem nagyon mondanak ilyesmiket egymásnak, most feladat volt, vája megcsinálta, de alekosz nem nagyon tudott mit kezdeni vele, mert nem volt hozzászokva. alekosztól lehetne keményeket kérdezni az igazmondó hintában, ha benn maradhatnál a villában örökre, vagy ameddig akarsz úgy, hogy többet nem láthatod a családod, mit válaszolnál?

Zelefánt 2011.03.20. 16:41:10

@Trevlovics:
Rejtőt -- már ha erre gondolsz -- nem szó szerint kell megfilmesíteni.
Nagyszerű forgatókönyvíró lehetett volna, ha hagyják.
Példálul képzeld el a "Fehér folt"-ot (amiben két külön történet leledzik) egy filmben:
van egy eszméletlen akcíófilm, és egy eszement vígjáték 120 percben.
Menne ez, ha hagynák.

Trevlovics 2011.03.20. 16:42:37

@Zelefánt: oké, igazából erre voltam kíváncsi, hogy eleve szentségtörésnek tartod, vagy csak az adott változat zavart

bknn 2011.03.20. 16:42:50

33
nyald a seggem télen-nyáron

picigyongy 2011.03.20. 16:44:06

@BGy: Vízuálisan próbáltam elképzelni, mert olyan részletesen magyarázta--Buszon ment randira- de hogy a csaj vele volt, vagy nem , azt akkor nem jegyeztem meg....-befogta végét és beleengedte a gatyájába...VAgy ez volt az előjáték?

Trevlovics 2011.03.20. 16:46:15

meg még az jutott eszembe megint tegnap jerzsiről, meg hogy tényleg milyen jóindulatú gyerek, hogy Jerzsi egy földre szállt lengyel :)

tornapipő 2011.03.20. 16:46:27

@christaylor: nekem a két kis romagyerek műsora tetszett... aranyosak voltak...meg a villalakók fellépése a többi gyászos volt...

Zelefánt 2011.03.20. 16:48:23

@Mme Chauchat:
Nőtől még sohasem kaptam vissza semmit, beleértve ebbe a szomszéd(szép)asszonyt is.

christaylor 2011.03.20. 16:48:53

@tornapipő: látod,ez az érdekes,mert hogyha megkérdeznének engem is,hogy mi volt az,ami esetleg mégis tetszett a tegnapi műsorból,ugyanezt a kettőt emelném ki én is. :) holott az egyik az playbackről ment,a gyerekek meg viszonylag amatőrök voltak.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 16:49:48

Lilu varjúruhája nekem is furcsa volt, de lehet, hogy a stylistja valakinek a valakije és azért dolgozhat ott. Más indokot nem találok. :))

christaylor 2011.03.20. 16:50:43

@Trevlovics: :D
Jerzsi egy szent,megölelgetném,megsimogatnám a haját,vennék neki csokit és olvasnék neki esti mesét.ezt váltja ki belőlem. :)

tornapipő 2011.03.20. 16:50:43

a klikk száma amúgy tök jó... a kultúrcsürhe száma az olyan pórias olyat nem hallgatok...

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 16:53:38

Rejtőt nehéz megfilmesíteni. A Bujtor féle adaptáció nézhetetlen volt, én éreztem magam kínosan. Legalább olyan rossz volt, mint a megfilmesített Adrien Mole naplója. Azt olvasta valaki? Már 35 éves koránál jár és még mindig nagyon jó.

picigyongy 2011.03.20. 16:53:40

@Trevlovics: Nem tudom miért cikiznek egy felnőtt embert, mert nem rohan haza a mamihoz. Anikó bömböl a mami után - mint egy gyerektáborban...Amikor a gyereket vittem bölcsödébe ,kész égés volt, mert nem akart hazajönni, elbújt,,,de megnyugtatott a dadus, hogy ez természetes. ?Miért kellene Alekosznak haza sietnie a mamához ?!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 16:54:17

@BGy: AdriAn Mole-t akartam írni.

Trevlovics 2011.03.20. 16:56:12

@picigyongy: nem arról van szó, hogy nem akar hazamenni, azért szólják meg, mert nem mutat érzelmeket, mert ennyi nap bezártság után is hidegen és racionálisan viszonyul olyan dolgokhoz, amiktől még az ultrabrutálkemény gyilkológép lacinak is elcsuklik a hangja :)

Albino Vernyul 2011.03.20. 16:59:11

@picigyongy: Alek reakcioi sok esetben termeszetellenesek, Aniko reakcioja abban a helyzetben normalisnak tekintheto..

Albino Vernyul 2011.03.20. 16:59:55

Dogoljon meg a blogmotor, elnyelte a linkeleseket... Most kezdhetem elolrol...

Zelefánt 2011.03.20. 17:01:43

Lehet hogy hülyén hangzik, de az imént
találtam két üveg viszonylagosan nívós fehérbort az előszobában, innentől kezdve csak korlátoltan vagyok felelős társaság.
Csak szóltam.

Sólámpa 2011.03.20. 17:02:25

@Trevlovics: Szerintem ez jött le akkor is, amikor ő volt Anikó " szülője".Nem tudott gügyögni, kedveskedni.

picigyongy 2011.03.20. 17:02:45

@Trevlovics: Lehet, hogy így lehet túlélni ?!
Ami engem zavar Alekoszban : a görögök érzelmesek -legalábbis akiket én ismerek - de ő csak egy fél...-

Zelefánt 2011.03.20. 17:04:04

@Albino vernyul:
Tényleg döglődik mostanság.

picigyongy 2011.03.20. 17:05:28

@Sólámpa: Gügyögni mindenki tud, ha akar. De ő nem akar - mellékesen el tudnád képzelni ? Különben nem vagyok a védőügyvéde....

picigyongy 2011.03.20. 17:07:47

@Zelefánt: Az előszobában én csak a tengerimalacot szoktam megtalálni, ha keresem...Te hogy leltél rá véletlenül?! Különben : koc - egészségedre

tornapipő 2011.03.20. 17:08:59

mennyi hülye van a klikk számára ha rákerestek már van bootleg, club mix, remix változat is... őrület...

Trevlovics 2011.03.20. 17:09:22

@picigyongy: alekosz furán görög. ha valakiről azt mondják nekem, hogy félig görög, rögtön arra gondolok, hogy az apja lehet valami komoly görög mácsó, akit egy más nemzetbeli csaj megfogott. a görögöknél, ahogy én képzeltem, a férfi istenek és félistenek az elsődleges exportcikkek :)

the sandwich maker 2011.03.20. 17:10:37

@BGy: Adrien Mole felnőttként is ugyanolyan hülye, mint 13 évesen, ez bizonyos szemszögből szórakoztató, másrészről meg rohadt ijesztő. :D

El kéne gondolkodni egy Aidy vs. Alekosz párbajon...

Sólámpa 2011.03.20. 17:13:39

@picigyongy: én inkább a védelmében írtam ezt.( nem tudnám elképzelni )

picigyongy 2011.03.20. 17:14:04

@christaylor: Nem volt még ilyen késztetésem , de kiváncsi lennék, milyen lenne Gigi nélkül !

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 17:14:35

@the sandwich maker: Ez az! Kezd bennem letisztulni a dolog. Alekosz egy Mr. Bean mozgáskultúrával rendelkező Adrian Mole felfogású ember! Jó karakter! Legalábbis filmes szempontból.

Zelefánt 2011.03.20. 17:16:02

@picigyongy:
A tengerimalacok rulez, tök jó fejek, de de meginni őket nem lehet.
Ettől lógatlanul rohadtul unatkozom, mi a franc van ezekkel a csövesekkel?

picigyongy 2011.03.20. 17:16:21

@Sólámpa: akkor félre értettelek , bár nincs jelentősége

Bogi és Burkó 2011.03.20. 17:18:08

@Trevlovics: Amennyire nőies Alek mamája, simán nézhető görög félistennek. :)

picigyongy 2011.03.20. 17:18:27

@Trevlovics: Nincs félig görög : görögnek születni kell és nem fogadnak be senkit...Ugyanakkor imádják a magyarokat - nincs utazási irodám, nem reklámozok...

picigyongy 2011.03.20. 17:21:23

@Zelefánt: hát nem . Lehet, hogy nem követem kellőképpen a dolgokat , de milyen csöveseket hiányolsz ?

zoxó 2011.03.20. 17:24:08

@Albino vernyul: nem akarlak idegesíteni, de van egy olyan gomb, hogy Komment küldése. Talán azt.:))

Zelefánt 2011.03.20. 17:25:30

@picigyongy:
Lehet hogy nem fogalmaztam épp precízen, de a villalakókra gondoltam.

Albino Vernyul 2011.03.20. 17:27:13

Na mindegy, itt kezdodik Ironman youtube csatornajan a cucc.. Elvileg tovabb tudjatok onnet mar leptetni oket.. Majdnem 3 oras anyag, szoval fanatikusoknak valo.. En par perces ugrasokkal neztem at, es ahol erdekes volt ujraneztem, mert mar lattam eloben..

www.youtube.com/user/Ironman1972ful#p/u/14/lEuMEDTiRZM

Albino Vernyul 2011.03.20. 17:31:23

Ezekben kezd Eva igazan puncsolni Anikonak.. Eloszor 5.45-nel, aztan kimennek cigizni, a masodikban meg folytatjak..:

www.youtube.com/user/Ironman1972ful#p/u/5/VVzQVhpWPj8

www.youtube.com/user/Ironman1972ful#p/u/4/yZ7wCLj3Uhs

csicserierika 2011.03.20. 17:31:40

@Bogi és Burkó: úgy gondolom, hogy zavarólag hatna rám, de legfőképp Caludia jönne ki belőle rosszul. Az a "derék" anyám :)

picigyongy 2011.03.20. 17:33:09

@Zelefánt: okés, nem kerested tovább a malacot, megittad a két üveg bort : ez a VV és mégis várod a csöviket.

csicserierika 2011.03.20. 17:33:34

@traff: tegnap már írtam, hogy fenn van a youtubon, ahol látható, hogy hosszabban reagált, csak este ennyit vágtak be. Nyugi :)

Zelefánt 2011.03.20. 17:34:50

@christaylor:
Olyan szörnyű, hogy a nőknek mindig ugyanaz a szép, de buta ember tetszik...
Igaz, Jerzy legalább jószívű.
Nadehátmégis.

gastro vazze 2011.03.20. 17:35:19

Lilu ruhája pont a válláig volt szuper, onnan lefelé, meg egy lowbudget kisfekete hatás volt csak...:)

tornapipő 2011.03.20. 17:38:12

@Zelefánt: kikérem magamnak.én ki nem állom a jerzy-t. buta és átlagos. csak a teste tetszik. az arcán a butaság tükröződik.

csicserierika 2011.03.20. 17:39:13

@Trevlovics: ultrabrutál és Laci egy mondatban , jaj :)
Neked is leírom mint fentebb, hogy igen, Alekosz hosszabban reagált anyuka levelére, csak nem mutatták az esti öf-ban. Ha sírna utána, na akkor mit kapna itt :)

csicserierika 2011.03.20. 17:40:37

@Sólámpa: a kutyusokkal kell gügyögni, a gyerek nem hülye, csak kicsi.

picigyongy 2011.03.20. 17:40:49

Liluról:
nem tudom megmondani, hogy miért : de iritál. Ugyanakkor : kicsoda ő? Vezette a VV-t, egyszer előbb döltem ki, mint a dominók, mert idegesített ahogyan közvetítette.....

csicserierika 2011.03.20. 17:44:25

@Zelefánt: tévedés, a férfi ne legyen szép, esze viszont legyen. Jerzsinél ez fordítottan igaz :)

2011.03.20. 17:45:50

@Zelefánt: asszem mindannyiunk nevében mondhatom, örülünk, hogy nem fagyállót találtál ;)

Zelefánt 2011.03.20. 17:46:34

@tornapipő:
Pipőke szívem, de azért mégiscak tetszik.

Albino Vernyul 2011.03.20. 17:47:06

@csicserierika: Itt a a link a Morningshow "ajandekos" reszehez.. Szerintem erdemes vegignezni, ki hogy reagal, nem csak a sajatjara, a masikera is..:

www.youtube.com/watch?v=O30NxXkIymk&feature=feedu

kiraaaaa 2011.03.20. 17:47:38

@csicserierika: ezzel vitatkoznék, azért az ördögnél egy fokkal legyen szebb.

Trevlovics 2011.03.20. 17:48:03

@csicserierika: én azt a rádióban hallottam, annál hosszabban nem hiszem, hogy reagált, az is elég hűvös és racionális volt :)

2011.03.20. 17:52:06

@Trevlovics: vélhetően az okozta számára a legnagyobb örömet anyuci levelében, hogy a megbeszéltek szerint gyűjti az újságcikkeket :) ezután majd a kis albumával fog csajozni, nem a fotósGábor névjegykártyájával :)

dr. gernika 2011.03.20. 17:52:27

@BGy: Én olvastam az elsőt, de úgy emlékszem, hogy a sorozat is jó volt.
Igaz, gyerekként láttam..

Köszi az öfit, a gála végéről úgyis lemaradtam, mert itthon megvétózták, olyan szar volt. :D
Villalakók berohanását tudná valaki linkelni?

Mylady 2011.03.20. 17:54:41

@BGy: Én is csak egyszer telefonáltam be a rádióba, a helyibe, amikor még tizenéves voltam. Valami olyan kérdés volt, amire a választ pár perccel előtte olvastam egy ezeréves cikkben (tök véletlen), így betelefonáltam. Nyertem egy egyórás vízibicikli-jegyet a helyi strandon. Tökre megérte.

Viszont az első pesti albérletemben rendszeresen keresték a Duna Tv-t. Mindig ugyanaz az idős női hang. Többször leegyeztettük a telefonszámot, hogy az az enyém (magánlakás), nem a Duna TV. Ennek ellenére minden szombat este telefonált. Többször is. Végül kihúztam a telefont.

2011.03.20. 17:55:03

@Zelefánt: dehogyis, Isten ments', őszinte öröm ez, nem más :)

Thulea 2011.03.20. 17:57:34

Szerintetek Szandika nem volt bedrogozva tegnap este? Annyira furcsa volt, mintha nem önmaga lett volna.
:-( Sajnálom szegényt...

Thulea 2011.03.20. 17:59:22

(Tegyük fel, hogy Szandika tudja kicsoda!)

Zelefánt 2011.03.20. 18:00:56

@hullámpapír:
Köszi, de ettől még unatkozom.
(És még csak az első bor vége felé tartok.)
Holmi magaskultúra?...

picigyongy 2011.03.20. 18:03:13

További szép napot Nektek %

2011.03.20. 18:03:43

Ez volt az első alkalom, amikor nem néztem VV-t az indulása óta. Herótom van a "gáláktól", még akkor is, ha nemes célért történnek. Inkább lehúztam a kis kecómba Nightwisht döngetni + jó pár feles pálinka. A Hogyvolt amúgy is mindenért kárpótolt, köszi, Hajni! Ma pedig kivételesen pezsgőzni fogok az öfi alatt.

csicserierika 2011.03.20. 18:03:45

@Albino vernyul: köszi, jóvoltodból már láttam tegnap

kiraaaaa 2011.03.20. 18:05:25

@tornapipő: és a szex után mit kezdesz vele? max a hátán gyúrsz tésztát?

Bora895 2011.03.20. 18:05:29

@BGy: Olvastam, és nagyon tetszett, de a film sztem borzalmas volt.

avanivi 2011.03.20. 18:06:22

Tugna valaki segiteni abban, hogy mi a szám cime amit a Sárközi gyerekek jászottak a gálán , mert nem ugrik be,és hiába dudolgatom a böszme gépemnek nem találja .

Bora895 2011.03.20. 18:07:21

@Trevlovics: Erre írták róla, hogy pszichopatologikus tüneteket produkál. Magyarán pszichopata, csak azt nem lehet írni.

avanivi 2011.03.20. 18:07:35

@avanivi: tudna no azt akartam írni

2011.03.20. 18:07:50

@Zelefánt: hát unaloműzésként még sosem próbálkoztam borivással, de lehet, velem van a baj. de ha kultúrát akarsz, akkor javaslom a vv helyett a FILM SZÍNHÁZ MUZSIKA c. folyóirat lapozgatását :D

dr. gernika 2011.03.20. 18:07:56

@Zelefánt: A villában csak buta férfiak vannak (Laci határeset), akkor meg már inkább a szép...

tornapipő 2011.03.20. 18:14:08

@kiraaaaa: senki se mondta h lefeküdnék vele valamelyik nap még én szidtam... nem fexek össze mindenkivel akinek jó teste van szívem...

kiraaaaa 2011.03.20. 18:14:48

@Zelefánt: rossz a bor, válts erősebbre:)

Thulea 2011.03.20. 18:15:15

@picigyongy: Örülök :-D
Szóval, szerinted nem volt nagyon más Szandi?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 18:16:12

@Mylady: ha-ha, ezen a blogon is összeFUTUNK. :))

@Bora895: filmen nekem sem tetszett, teljesen másképpen képzeltem el olvasás közben.

tornapipő 2011.03.20. 18:16:17

@Zelefánt: itt mindenki aláz mindenkit. :)

kiraaaaa 2011.03.20. 18:16:19

@tornapipő: értem én, csak teoretikus volt a kérdés, hogy a szexen kívül pl. mire lehet használni egy ilyen pasit. Mondjuk még a favágás is szóba jöhet.

traktoros domina 2011.03.20. 18:16:53

@BGy: Adrian Mole istenkirály:) annak idején a sorozatot néztem, meg azt a két könyvet olvastam, ami megjelent, de pár éve lehet kapni újakat is, úgyhogy ilyen-olyan alkalmakra végül megkaptam a teljes sorozatot:) imádom, csak picivel idősebb, és jó tudni, h nemcsak nekem vannak/voltak piszlicsáré problémáim :D

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 18:17:20

@christaylor: tegnap este megkérdeztem az itt levőktől, akarnak-e hogyvoltot a gáláról. akartak. máskor nem kérdezek ilyet :D

@picigyongy: köszönöm, örülök, hogy tetszik :)

@Trevlovics: próbáltam megkeresni a jegyzeteim között, utoljára akkor térdeltem könyékig a kukában turkálva, mikor leszokóban voltam és meggyújtható csikket kerestem, de sajnos nem találtam meg a lapot. vagyis nem tudtam összeilleszteni a puzzlet, bocs :)

@kiraaaaa: köszi

@Selkath, Bloemfontein díszpolgára: egészségedre :)

tornapipő 2011.03.20. 18:18:58

@kiraaaaa: bármire attól h buta szegény nincs vele baj sok buta nő is van, biztos talál magához valót...

csikarcsi 2011.03.20. 18:20:10

@BGy: Ez óriási! Stétröhögtem az agyam.
Köszi BGy.

kiraaaaa 2011.03.20. 18:21:00

@tornapipő: én nem bírom a buta pasikat, nézni ezért nem bírom ezt a sok szerencsétlent, viszont így olvasva sokkal jobb:)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 18:21:31

@traktoros domina: én is pár hónapja vettem észre véletlenül, hogy 3-4 naplót még írt Aidy, egyszerre meg is vettem mindet, nem bírtam letenni, amíg el nem olvastam őket. Néhol magamra ismertem, főleg a tizenéves csajozós részeknél, amit szerencsére kinőttem. Alekosz nem, ő hasonló "szakszerűséggel" végzi most is. :)))

Zelefánt 2011.03.20. 18:23:00

@hullámpapír:
Már megtetted, meg Kiraaaa is, na meg a Pipő.

traktoros domina 2011.03.20. 18:24:16

@BGy: csodálom is, hogy miért nem hajtották el durvábban, pl mikor Gigit szaglászta, na hát az undorkeltő volt :S

2011.03.20. 18:26:21

@Zelefánt: vadász, vadász, te.... ööö... alázódni jársz ide ;)))

tornapipő 2011.03.20. 18:26:23

@Zelefánt: csak így lazán Pipő... hol a tisztelet?

tornapipő 2011.03.20. 18:27:53

@Zelefánt: csak így lazán Pipő... hol a tisztelet? :)

kiraaaaa 2011.03.20. 18:27:53

@Zelefánt: á dehogy,én épp javaslatot tettem, hogy jobb legyen neked, ne unatkozz:)))

2011.03.20. 18:31:38

@hullámpapír: amúgy távol álljon tőlem az alázás. csak lehet, én is unatkozom?

tornapipő 2011.03.20. 18:31:41

kár h. a bloggerkedés nem egy szakma, ezt élvezem... :)

Zelefánt 2011.03.20. 18:33:18

@hullámpapír:
Papundekli?...
Alázás, mi?!...

2011.03.20. 18:35:48

@Zelefánt: asse tudom, mi az. mármint az alázás. talán kicsit pikírt vagyok, na nem az évai értelemben.

tornapipő 2011.03.20. 18:37:37

@Zelefánt: pipi? ne legyünk ilyen közvetlenek kérem... még a végén befizetek egy yoni masszázsra...

kiraaaaa 2011.03.20. 18:38:04

@tornapipő: de ha jól csinálod lehet az, van akiknek sikerült.

tornapipő 2011.03.20. 18:38:28

@tornapipő: akihez menni akartam az úgyis lemondta...

csicserierika 2011.03.20. 18:38:53

mosogattam - gondolkoztam - berágtam
A villalakók megelőzve sok ezer jelentkezőt, bekerültek egy olyan műsorba, ami elmondásuk szerint legfőbb vágyuk. Ígértek fűt, fát, vidámságot,galibát. Mind nyerni szeretne, vagy legalább is profitálni a bent létből.
Most a legtöbb unalmas, sírós, aki nem sír az érzéketlennek van kikiáltva. Miért?
Nyitva a villaajtó, nem börtönben vannak, nem halt meg senkijük, dolgozzanak meg az sms-ek áráért amit a tisztelt rajongó tábor küldözget.

Zelefánt 2011.03.20. 18:39:10

@hullámpapír: @kiraaaaa: @tornapipő:
Kedvesek vagytok, de valóban nem ismerlek benneteket.
Nadehát.

tornapipő 2011.03.20. 18:43:39

@Zelefánt: mi se téged ezért vicces ez az egész...

reccs 2011.03.20. 18:44:03

@picigyongy: ?Miért kellene Alekosznak haza sietnie a mamához ?!

Hogy megint tudjam nézni a műsort.

kiraaaaa 2011.03.20. 18:47:20

@csicserierika: na ezért veszélyes a mosogatás, én törni zúzni szoktam:)

@Zelefánt: pedig mi csupa jó betűkarakterek vagyunk:)

2011.03.20. 18:47:27

@Zelefánt: ó, hát ahhoz egy élet is kevés lenne :)

2011.03.20. 18:53:58

@kiraaaaa: egy mosogatógép életeket menthet :))

Zelefánt 2011.03.20. 18:56:27

Most kiakadtam, mert állítólag a berlini jegesmedve depressziós(!) volt, s azért pusztult el, négy éves korában(!).

kiraaaaa 2011.03.20. 18:57:13

@hullámpapír: a múltkor úgy elhajítottam a kispoharat, hogy csak úgy repült:))
magyaráztam közben, persze:))s így meggondolva igazad van:)

kiraaaaa 2011.03.20. 18:58:04

@Zelefánt: mert nem láttál még ovist:) csupa frusztrált gyerek létezik.

tornapipő 2011.03.20. 18:59:32

@Zelefánt: jajj az a maci olyan kis cuki volt...sajnáltam. de nem volt hírértéke. a hírekben miért mondanak be csupa olyan dolgot aminek nincs hírértéke???

redhaven 2011.03.20. 19:02:07

Hajni!
az a stretta a trubadúrbó lmég él!
most vagyok a csúcson!
nemsokára kell kis Pavarotti zsebből hozzá!

kiraaaaa 2011.03.20. 19:02:54

@tornapipő: @Zelefánt: de szegényke helyett már van más kedvenc.

tornapipő 2011.03.20. 19:04:42

@kiraaaaa: gyorsan változnak a dolgok...

Zelefánt 2011.03.20. 19:05:59

@kiraaaaa:
Láttam ovist, a fiam 4 éves, és nem frusztrált még, ám rettegek attól hogy az lesz, de törekszem arra, hogy ne legyen.

kiraaaaa 2011.03.20. 19:07:24

@Zelefánt: akkor egy cipőben járunk.
ez a sok aggódás pont tuti hogy az apróbetűs részben volt, s nem olvastam el anno.

Attilla 2011.03.20. 19:09:07

@Hódos Hajnalka: Hello Hajni! Két kérdésem lenne:

1. A "köddé vált a tejeszacskó, benne látlak kicsiny Palkó" verset hol lehet megtalálni?

2. A lófasz és estifény, honnan ered?

kösz

Zelefánt 2011.03.20. 19:11:05

@kiraaaaa:
Anikó elhízott,
Éva a köbön.
Most mintha egy Tarr Béla-filmet löknének.
Részeg-e vagyok?...

Profi hozzászóló 2011.03.20. 19:12:12

Keleti Györgyit kérem bevinni, emelt díjasban szavazzunk hogy bűnös vagy nem?
Ha nem bűnös Alekosz elé vetni, ha bűnös dutyi.

kiraaaaa 2011.03.20. 19:13:41

@Zelefánt: na csak hat a bor:)látod, látod, türelmetlen vagy:)

Profi hozzászóló 2011.03.20. 19:13:55

A Sátántangót vetíteni, aki végignézi marad.

2011.03.20. 19:14:09

@Profi hozzászóló: tehát ha ártatlan, nagyobb büntetést kap, mintha bűnös lenne? hol az igazság?

Zelefánt 2011.03.20. 19:17:57

@Profi hozzászóló:
Három órán keresztül bírtam, de addig tetszett.
Utána -- be kell vallanom -- elaludtam.
Bunkó-e vagyok?

2011.03.20. 19:18:59

@kiraaaaa: tényleg, ezt elfelejtettem :)
pedig ez így eleve vesztes szitu :)
(mondjuk ez még nem feltétlenül igazságtalan :D)

dr. gernika 2011.03.20. 19:21:12

Éva: egész héten mindent megteszek érted, aztán meg f*szt se kapok...

Leszoptad már?

kiraaaaa 2011.03.20. 19:21:19

@Zelefánt: bevállalod? akarsz beszélni róla?
de sztem kevesen nézték végig.

Zelefánt 2011.03.20. 19:22:15

Hülye ez a Tajgetosz, mert Éván tényleg a haja a legkirályabb.
Most meg megint cirkusz van.
Csövestanya.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.20. 19:22:47

Éva kirohanása nagyjából a "cseszd meg a talicskádat" csattanójú vicc egy az egyben.

genevieve 2011.03.20. 19:23:15

ez kész:-)

évának nem lehet megmondani, hogy szar a haja???

na bassz gigi megy vigasztalni, hogy ott vannak neki a többiek?:-DDDDD

genevieve 2011.03.20. 19:24:42

azért csak geci az alekosz:-)

kiraaaaa 2011.03.20. 19:24:43

jajaj, nincs meg a távirányító!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.20. 19:25:15

Éváról a kistacskóm jut eszembe. Bármilyen más kutyát lát : RRRÁÁVHRÁHVÁRH VRÁHVÁRHVÁRHV VÁRHRÁVRÁVHRÁHVÁRHV VÁRHÁRHVÁRHVÁRHVÁHRÁHVRÁHVRÁHVRVÁH!

dr. gernika 2011.03.20. 19:25:57

Baromira fáj kimondani, de az utolsó jelenetben tényleg a kazalnak volt igaza.

Zelefánt 2011.03.20. 19:26:16

@kiraaaaa:
Az a bálnás, az jobb volt.

Lone Starr (törölt) 2011.03.20. 19:27:18

Sziasztok!
Éva haja mit keres a második helyen? Félek, lesz még első is.

dr. gernika 2011.03.20. 19:27:48

De csak az utolsóban, előtte hüpi volt és felmászott a pofonfára.

zsok 2011.03.20. 19:30:10

Átértékelem: éva hiúsági kirohanását és minden egyéb szégyenteljes szarságát übereli tajgetosz undorító, féreg volta.
nem igaz, hogy ott vannak vagy 7-en (? 8-an?) és senki sem rakja helyre. de még a műsorvezető is ajnározza.

Lone Starr (törölt) 2011.03.20. 19:30:13

@genevieve: De ez mekkora flört volt már köztük. Csak azt gyűlöljük, akit szeretünk. Alek a legönzőbb szereplő, és egyre jobban nyílik a "formális", "explicit" csipája.

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 19:32:01

@redhaven: Aggyisten, ma nem dalolok.

@Attilla: hát ez az, sajnos én sem találom a verset, és csak töredékekre emlékszem belőle :(
a lófasz és esti fényt a barátnőmtől tanultam, de hallottam már mástól is.

Attilla 2011.03.20. 19:36:03

@Hódos Hajnalka: köszönöm, keresek tovább.

Zelefánt 2011.03.20. 19:36:10

@Lone Starr:
Tajgetosz meg a Zéva el fogják baszni: Ráczék feljönnek, és megnyerik.
Anikót sajnálom ugyan, de ő is el fog esni.

kiraaaaa 2011.03.20. 19:36:15

áá, a upc-s szerelők macskájának térdekalácsa törjön el, se analóg, se digitális adás...

genevieve 2011.03.20. 19:36:58

ezt a művi összeborulós barátságot......

Lone Starr (törölt) 2011.03.20. 19:38:22

-Kedves Ádám? Elmondaná, most mit érez?
-...

inmemancsi 2011.03.20. 19:41:00

a csatorna volt a főtámogató..ja és Önök, akik az sms-t küldték..

haruka 2011.03.20. 19:41:14

@Hódos Hajnalka: nálunk az lófasz meg esti fény, az eredetét én sem tudom, csak hogy milyen esetekben használható. :)

és örülök, hogy nem néztem tegnap öfit meg gálát, olvasni is elég volt.

Lone Starr (törölt) 2011.03.20. 19:41:44

@Zelefánt: Igazad lehet. Én is sajnálom Anit, kár lesz érte. Még sima is lesz a kiesése, mert a csapból is előhúzzák az összes sírós jelenetét. Persze télleg hisztis, de jóval több azért ő ennél.

Trevlovics 2011.03.20. 19:42:04

@Lone Starr: szerintem örült, hogy nem ő van alekosz helyén. van évában, illetve az arcában valami földönkívüli lényesen taszító, mikor sírva kér bocsánatot

Trevlovics 2011.03.20. 19:43:11

most, hogy láttam jerzsit bajuszban, jöttem rá, hogy milyen természetellenesen fest bajusz nélkül :)

Zelefánt 2011.03.20. 19:43:24

Még parasztlányként is Anikó a legszebb, mmiért van ez?...

Lone Starr (törölt) 2011.03.20. 19:44:20

Kazalhaj az első már, megmondtam, vagy megmondtam? Önbizalmat a kis Szerénkének, ahogy Balázs elővezette az eredményt.

Zelefánt 2011.03.20. 19:48:43

@Lone Starr:
Ne legyen sima.
Ha benne lenne a spritusz, kivihetné a Lacit/Jerzyt, s rajtam nem múlna, hogy visszakerüljön.

Albino Vernyul 2011.03.20. 19:52:03

@Zelefánt: Mert egyreszt szep, de van kisugarzasa is.. Eva is megmondta, es irigyli is, mostanaban magaban eppen.. Gigi meg tul fius viselkedesileg..

redhaven 2011.03.20. 19:53:01

@Hódos Hajnalka: ha nem,hát nem.
a művészetem romokban.
megyek legényest táncolni a villába.

2011.03.20. 19:53:12

@kiraaaaa: jajne, a macskákat ebből hagyjuk ki, kéremszépen, akkor legyen inkább vadászgörény :)
cica aranyos, cicának nem törik el semmije, sosenem :)

tar 2011.03.20. 19:53:28

Évát csak a halvány esélye, hogy "egyedül" marad és támogatás nélkül kell megvívnia a csatáit arra indította, hogy ilyen szintű megalázkodásba és nyalizásba kezdjen.
Ugyanakkor a teljesen kiközösített "Tordas" hetekig bírta ezt az állapotot, ráadásul folyamatos piszkálódással és szemétkedéssel súlyosbítva, anélkül, hogy ilyen szinten kiborult volna.
Felmerül bennem a kérdés: valójában melyik nő az erősebb?

Trevlovics 2011.03.20. 19:56:06

éva most sem magában keresi a hibát, hanem hogy anikó elvette tőle szandikát.
én a lába nyomát csókolnám annak, aki elvenné tőlem szandikát

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.03.20. 19:56:08

@Gee Halen: :-DDDD Nagyon igazad van, nekem is hasonlított valakire, de nem jutott eszembe, hogy olyan mint egy kisebbségi komplexusban szenvedő öleb :-)

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.03.20. 19:57:33

Lehet, hogy volt már szó róla, de mi történt a facebook HV csoporttal? Köszi előre is a választ.

Trevlovics 2011.03.20. 19:58:20

"az a bili volt az egészben, ami felborította ezt az egészet" éva

Zelefánt 2011.03.20. 19:58:37

Jerzy lehet hogy komolyabb?

Kekec1 2011.03.20. 19:58:55

ezek ketten megérdemlik egymást...
hogy is volt az a lakatlan szigettel? nem lehetne odaszállítmányozni őket?

kiraaaaa 2011.03.20. 20:00:05

@hullámpapír: jó, akkor legyen a tyúkjának baja...vagy vesszen el a csavarhúzója

Albino Vernyul 2011.03.20. 20:01:17

LOL... Aniko nem igen szokott Gigirol beszelni.. Mirol dumal ez...?! Es csendesen megjegyzem, tegnap Gigi vegig arrol beszelt este, hogy nem akar hiriget mostantol, meg ezt, meg azt, szeret mindenkit.. Sokaig tartotta magat, mig a tobbiek elott kellett mosolyogni, aztan............

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.20. 20:01:56

@DóraTanár:

Sajnos még élő nagyanyám szerencsére már döglött fogatlan csivavájára emlékeztet engem is.

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 20:04:08

@Attilla: ha megtaláltad, kérlek küldd el nekem üzenetben! köszönöm. míg élek, remélek :)

@haruka: sosem gondoltam volna, hogy egyszer erről fogok beszélgetni :D

Zelefánt 2011.03.20. 20:04:49

@Albino vernyul:
Anikó szeme.
Nem nagyon van annál szebb izé.

lac64 2011.03.20. 20:05:11

@Albino vernyul: Végig az volt az érzésem, hogy Gigi és Jerzy a kameráknak beszélnek.
Egyébként tegnap Jerzy egy SMS-re kicsit megbántottan azt reagálta, hogy Ő nem szokta emlegetni a hátrányos származását.

haruka 2011.03.20. 20:07:17

@Hódos Hajnalka: :D én még anyámat is megkérdeztem, azt mondta nem tudja, majd megkérdezte, hogy ez most honnan jött (de olyan fejjel, hogy hülye vagy te gyerekem?) :D

vajon a többi lakó kap veszélyességi pótlékot Alekosz miatt? én kérnék mindenféleképpen!

2011.03.20. 20:08:29

@kiraaaaa: lehet, hogy már elveszett neki, azért végzett ilyen kontár munkát :)

lac64 2011.03.20. 20:09:40

Jerzy gyűlöletét egyébként nem igazán értem. OK, hogy nem kedvelték egymást, de egyértelműen Ő támadta be Anikót, amikor Olivér kikerült, és úgy gondolta, hogy Anikó gyenge lett. Anikó azután csak reagált.

kiraaaaa 2011.03.20. 20:11:01

@hullámpapír: ha megtalálom a seggébe dugom.

K Tomoceusz 2011.03.20. 20:13:00

Ez a rész is szar volt. Az egyetlen értékelhető jelenet, amikor Gigi az udvaron hálát rebegett az égieknek. Attól legalább hányni lehetett. 6 pontot adok rá.

csicserierika 2011.03.20. 20:17:47

@K.Tomoceusz: fél szemmel a kamerát pásztázta .
A nyugi szobából pedig kortesbeszédet közvetítettek.

fáncsi28 2011.03.20. 20:20:10

Pár gondolat erejéig visszatérnék a jótékonysági akcióhoz. Azt olvastam egy cikkben, hogy a kieső villalakók kapnak 100ezer forintot. Gombi ezt a teljes összeget felajánlotta az akció keretében. Nem különösebben szerettem a műsorban, de ha ez a hír igaz, akkor le a kalappal előtte. Kíváncsi lennék, hogy a többi kieső mivel járult hozzá a gyerekek étkezéséhez.
Valamint az is érdekelne, hogy a fellépő rtl-es sztárocskák adakoztak-e vagy csak úgy gondolták, hogy elég ha mutogatják magukat. Felajánlották-e a gázsijukat az éhező gyerekeknek?
Hajni, változatlanul szuper vagy!!! Ha tényleg megcsinálják Alekosz párkereső rettenetét, remélem, arról is fogsz írni hogyvoltokat! :-)

2011.03.20. 20:24:40

Én azért még szeretném hinni, hogy alek feleségkereső műsora érdeklődés, illetve jelentkezők hiányában elmarad. Ugye nincs még 10-15 olyan nőnemű lény sem hazánkban, aki akár pénzért, akár hírnévért bevállalja ezt a ripacsot? Ugye? (kétségbeesetten ráncolja a homlokát)
Vagy vegyem ki a kezem a biliből?

johanna-ne 2011.03.20. 20:24:44

@Trevlovics: Éva csak piásan kér bocsánatot, és ez olyan megalázó szerintem, olyankor legszivesebben bemosnék neki.

Zuzimama 2011.03.20. 20:25:02

@BGy: csak éppen Alekosz Pandorája egy másik szériában fényeskedett. :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.20. 20:27:02

@fáncsi28:

Nekik ez reklám. Mondhatnák, hogy küldtek smst. Én is mondhatnám, de hazudnék. Egyrészt a cégnél is körberöhögnének, hogy bevettem ezt a szar dumát, másrészt meg nincs kedvem a miniszterelnök tanácsadójának az alapítványát gazdagítani. Úgyhogy nagyjából leszarom a kampányukat. Lehet összefügg azzal is ez nálam, hogy az EQ-m alacsonyabb egy autistáénál is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.20. 20:28:18

@hullámpapír:

Miért, a fingó-recskázó lantművészre is jelentkeztek, szerintem Alkesz még daliának számít ahhoz képest :D

fáncsi28 2011.03.20. 20:33:31

@Nard: Amikor a "dalia" ma beállt a fényképezéshez, sírtam a röhögéstől. De tuti, hogy rengeteg agyatlan buxa fog jelentkezni, hogy megkaparintsa a "görög hős"-t ill. általa a 15 perc hírnevet.

2011.03.20. 20:34:39

@Nard: jájjj, micsoda kilátások.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.20. 20:38:48

@Albino vernyul: Egyértelmű, hogy Éva a jobb, bár Anikó szépen fejlődik.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.20. 20:40:32

@DóraTanár: Erre én is kíváncsi vagyok. Miután gidabiga felvett a csoportba, azután vagy két óra múlva nem találtam a HV VV4 FB-csoportot. Jó lenne, ha működne.

Zelefánt 2011.03.20. 20:42:36

That's What They Always Say

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.20. 20:43:37

@johanna-ne: Nem bemosni kell neki, hanem éreztetni vele, hogy igenis szerethető!

Townsend 2011.03.20. 20:45:32

@BGy: Bocs, már 39 és 1/4 éves. The Prostrate Years. 2009. Először a filmet láttam, évekkel később olvastam a könyveket. Nem zavart, de azért könyvben jobb.

the sandwich maker 2011.03.20. 20:51:40

@Zuzimama: Alekosz Pandorája Éva, az se akar vele lefeküdni soha. :D

Zelefánt 2011.03.20. 20:53:33

@Mme Chauchat:
Most akartam lefeküdni Nélküled,

2011.03.20. 20:54:58

@Nard: :DDDD A probléma talán az lesz, ha ugyanazok, vagy ugyanolyanok jelentkeznek. Szegény Alek!

redhaven 2011.03.20. 21:00:01

@beebeer: ennyi erővel anikó is kereshetne férjet.
legfeljebb 21-en viszik az oltár elé.

Townsend 2011.03.20. 21:00:10

Ijesztő, amikor Éva próbál vicsorogva "aranyos" lenni. Nem kellene erőltetnie.

2011.03.20. 21:02:56

@beebeer: márpedig ugyanolyanok fognak, mert most őszintén, ki jelentkezik egy olyan műsorba, aminek alek a "fődíja"?
Én továbbra is szeretném megőrizni gyermeki ártatlanságomat, és hinni, hogy senki :), de attól tartok, Nardnak igaza van, és ő is van annyira kelendő, mint benkő.
De alekot valahogy nem tudom érte sajnálni :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.20. 21:05:18

@Townsend: Nekem ez nem vicsorgásnak jött le, hanem gyorsan akarja kifejezni magát.

2011.03.20. 21:09:03

@redhaven: Óóóóó csak nem egy jelölt személyesen?? Milyen önfeláldozó gondolat. :)))))

Előre is elnézést kérek a vesszők hiányáért de ma kinyitottam a laptomomat rutinszerűen lefújtam a klaviatúrámat portalanítás céljából és kirepült a vessző!!!! Visszaaplikáltam de még nem az igazi. Ha két kézzel teljes erőből ütöm, azért sikerül.

2011.03.20. 21:09:37

@Peter_Cs: bele sem merek gondolni, hogy vélekednél, ha elfogult lennél Éva irányában :))

Trevlovics 2011.03.20. 21:10:22

@Peter_Cs: a sors fintora, hogy éva haja nyert. más kategóriában nem lenne vele semmi gond. az egész éva úgy néz ki, mint egy lassan kiszáradó tó partján álló bedauerolt fűzfa, ami alatt már csak egy korhadt testű csónak hever.

2011.03.20. 21:11:46

@hullámpapír: én sajnálom Alekoszt kifejezetten az a pasi aki legfeljebb hármas a skálán de ízlése szerint a 10/10-es csajok után ácsingózik.

2011.03.20. 21:13:27

@genevieve: semmi minőségi nő, de én kinézem, hogy nem szívesen megy ilyen műsorba, úgy látom "szakmailag" már a híradót célozta be. :)

Zelefánt 2011.03.20. 21:16:19

Anikó szép.
Éva bunkó, de azért jÓ.
Én meg részeges vagyok, de:

zoxó 2011.03.20. 21:17:16

@beebeer: jó tüdőd lehet:))).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.20. 21:18:22

@Trevlovics: Szerintem Éva az általad leírtaknál sokkal jobban néz ki!

2011.03.20. 21:19:42

@beebeer: bár a kinézete is hagy némi kívánnivalót maga után, de ezért még nem húznám le annyira, az általános viselkedése, és főleg a nőkhöz való viszonyulása az, ami nálam olyan 0 és 0.3 közöttivé teszi egy 10-es skálán.
Az egész pasit jellemzi az önmagával szembeni igénytelenség, ez viszont külső és belső vonatkozásában is érvényes.
Persze valaki ezért sajnálja, belőlem inkább irtózatot vált ki.

genevieve 2011.03.20. 21:20:16

@beebeer: neki már a 10 +-os csajok kellenek:)
igen, hiradós bemondó, vagy ilyesmi:-)

szakmailag...de nagyon jó lenne szépségkirálynő választáson zsűrinek:-)

Zelefánt 2011.03.20. 21:20:35

@Mme Chauchat:
OK, én hátradőlök, de a fasznak sem kell a kib. Martini.

2011.03.20. 21:21:43

@Nard: Jaj én is megcsináltam egy EQ- és SQ-tesztet, az EQ egész jó lett, az SQ "átlag alatti", ami azért érdekes, mert informatikai vonalon dolgozom, ráadásul elkotyogtam a srácoknak is, azóta ezen röhög az iroda. :(
Kezdem érteni értekezleten miért hangoztatja a főnök rendszeresen: már megint NŐőőőő vagy! Bezzeg, mikor fel kell térképezni valaki pszichéjét jó vagyok, mert a srácok annyi ráérző képességgel rendelkeznek, mint egy konnektor.

2011.03.20. 21:26:19

@zoxó: vagy rossz klaviatúrám!!! :DDDD
Tavaly az 1-est és 5-öst a rendszergazda srác hasonló módszerrel likvidálta, az azért gázabb volt, az összes jelszavam tele ezekkel a számokkal, amíg ki nem cseréltem a klavit rendszeres vendége voltam a bank 24 órás telefonos szolgáltatásának természetesen éjfél után mikor sikeresen kitiltottam magam. :(

Trevlovics 2011.03.20. 21:27:55

@Peter_Cs: lehet, hogy igazad van, amennyiben szigorúan csak a külsőt nézzük :)

2011.03.20. 21:28:01

@hullámpapír: én sajnálom Alekoszt de ha közeledne kirázna a hideg!!!!
Sokáig úgysem kell sajnálni úgy néz ki ez az érdi biztonsági őr nagyot dobott a VV-vel.

2011.03.20. 21:29:14

@genevieve: szakmailag...de nagyon jó lenne szépségkirálynő választáson zsűrinek

Ez esetben viszont tegyenek az arca alá egy lavórt. :)

genevieve 2011.03.20. 21:29:57

@beebeer: pünkösdi királyság lesz az....

Zelefánt 2011.03.20. 21:30:37

@Mme Chauchat:
Egy jó nagy, mély lélegzetvétel, talán az segítene.
Meg egy jó csaj, hosszútávra, talán.

genevieve 2011.03.20. 21:31:23

@beebeer: szerintem rövid úton kinyirnák a csajok:-)

Mme Chauchat 2011.03.20. 21:34:38

@Zelefánt:
Ezért minden : önkínzás, ének:
Szeretném, hogyha szeretnének
S lennék valakié,
S lennék valakié.

2011.03.20. 21:36:09

@beebeer: hát akkor lehet, hogy sokkal több empátiával vagy megáldva, mint én. Én sajnálatot nem, legfeljebb némi szánalmat éreztem eleinte, most már csak bosszúságot és undort érzek.

cemende 2011.03.20. 21:40:26

@lac64:" Végig az volt az érzésem, hogy Gigi és Jerzy a kameráknak beszélnek"

Naja.....másképpem:

Végig az volt az érzésem, hogy Éva és Alekosz a kameráknak beszélnek

Nos, ezt nem tetszik?

Zelefánt 2011.03.20. 21:42:36

@Mme Chauchat:
Őt sem igazán szerették, úgy emlékszem.

nosce 2011.03.20. 21:43:46

Szerintem Alekosz ha nyer, tele lesz minőségi nővel, már a castingokon simán lepippantják :)

nosce 2011.03.20. 21:47:49

@Peter_Cs:
Sztem Éva a második legérdekesebb karakter most odabent, persze valszeg Béci így is lenyomja majd egy kiszavazáson

2011.03.20. 21:50:26

@genevieve: Felmerül ugye a kérdés, hogy minőséginek nevezhetjük-e azokat a csajokat, akik már a castingon lepippantják Alekoszt, mint azt nosce fórumtárs írta?
Érdekelne pár férfiember véleménye, egyfelől lehet, hogy ez a maga a férfimennyország, másfelől viszont csak ott van a megcsömörlés a mennyiségtől, a kihívás teljes hiánya, mint lehetőség....

Townsend 2011.03.20. 21:50:55

@Trevlovics: Létezik csavarfűz. Csak segíteni akartam.

dr. gernika 2011.03.20. 21:53:31

@genevieve: Figyelj, ha neki a BB pezsgő luxustermék, akkor Edit asszony is felsőkategóriás lesz. :)

genevieve 2011.03.20. 21:54:23

@beebeer: eleinte tetszeni fog neki a szitu:-)

na de aztán majd olyan nő kell, akivel meg tud jelenni:-)

genevieve 2011.03.20. 21:55:40

@gernika: ez viszont igaz:-)

de ő már vvanettra pályázik:-)

hogy meg fog lepődni mikor a csaj elhajtja majd a francba:-D

Bogi és Burkó 2011.03.20. 21:57:17

@beebeer: nekem az -ö- betűm nyiffant ki ma, az a rohadák macska leborította a laptopot és kiesett. most csálén áll, és nehéz lenyomni (nem a macskát)

Zelefánt 2011.03.20. 22:00:49

@Mme Chauchat:
"Világ, szép új világ
Nekem nem ér meg egy szimfóniát (se)
Majd a stricik és a kurvák
Bemutatnak érted egy ceremóniát.
És a nagyvárosi darwinizmus kirostál engem is, mire hármat számolok:
Egy... Ke.................."
Bistro Blues Band 1990(!)

2011.03.20. 22:02:03

@Bogi és Burkó: az enyém is csálén áll és nehéz lenyomni. De sebaj legfeljebb olyan sejtelmes mondatokat írok majd mint:

A királynőt megölnötök nem kell félnetek jó lesz ha mindenki benne van én nem ellenzem!

Trevlovics 2011.03.20. 22:07:03

@beebeer: engem meg az érdekelne, hogy ha alekosz pipa közben érdekesen és tőle megszokott félrebiggyent fejjel egyre nagyobb amplitúdóval bólogatva magyarázni kezdi, hogy ez most mak-szi-má-lis-an kompatibilis az ő bioritmusával, akkor van olyan jelölt aki nem röhögi el magát közben?

lac64 2011.03.20. 22:08:03

@cemende: Ők egymással szemben elég régóta csinálják ezt a húzd meg-ereszd meg játékot, abban több öszinteséget látok, mert csak egymással szórakoznak. De ahogy visszamentek a gáláról Gigi kifejtette a többieknek, hogy mindenkivel jóban van, és senkire nem tudna most jelet rakni, utána meg elkezdi osztani Anikót, aki pont őt nem nagyon szokta kibeszélni. Jerzy meg talán pont előtte napon bántódott meg egy SMS-en, amiben azért csesztették, hogy nem a hátrányos múltjával kéne jönni, hogy ő aztán szinte soha, itt meg előadta hogy a múlt, meg a gyerek.
Egyébként szent meggyőződésem, hogy taktika, Alektól és Évától félnek, Lacira nem akarnak rakni, marad Anikó.

2011.03.20. 22:09:01

@genevieve: és bármelyik nő hogyan jelenjen meg alekosszal? :) mert egy felső-, ó bocsánat, fÖlsőkategóriás nő ezt nem kockáztatja meg :)

2011.03.20. 22:10:08

@Trevlovics: :DDDDD Érzékletes a kép, vizuális típus vagyok.
Én még sosem röhögtem ilyen tevékenység közben, szerintem kicsit veszélyes is. :)

Zelefánt 2011.03.20. 22:11:33

Madame, jó éjszakát.
Meg mindenkinek jó éjszakát.
Na meg nekem is.
Csáp.

mézescsók 2011.03.20. 22:13:06

@hullámpapír: belőlem is irtózatot vált ki, de külsőleg önmagával szemben nem igénytelen. Az más kérdés, hogy röhejes az állandó nyakkendő hordása, a haj igazgatása, az atléta (jajjjjj) gondos lehúzogatása, stb.
@Trevlovics: látta valaki hajat mosni?
@beebeer: az izlés mióta szakmai kérdés? Ha szakmai mégis, akkor Alekosz hol szerezte a szakmai tapasztalatait?

2011.03.20. 22:17:49

@mézescsók: én csak idéztem a szépségversenyre utaló sorokat csak azért hogy hozzátegyem ez esetben szükséges lenne az arca alá helyezni egy lavórt. :)

2011.03.20. 22:18:04

@mézescsók: oké, tény, hogy foglakozik magával, de ettől még nem igényes, ha az lenne, dolgozna a testtartásán, elfelejtené azokat a röhejes alsógatyákat (de legalábbis nem feszítene benne fotózásokon), meg a kockás inget nyakkendővel. Talán van egy belső igénye arra, hogy kinézzen valahogy, elsősorban elegánsan, csak a mércét tartja túl alacsonyan, valahogy így értettem az igénytelenséget.

Mme Chauchat 2011.03.20. 22:20:40

@Zelefánt:
Jön a gond és jön az asszony, jön a gyávaság,
Jön a kétség, jön a vágy és jön az árvaság
S valamennyi fölsikolt és eggyé alakul:
Magad vagy és magad maradsz magadnak rabul!

redhaven 2011.03.20. 22:25:26

@beebeer: én diákként beleröhögtem az osztálytársnőm szájába.
nade pipa közben röhögni???
hallatlan.

Trevlovics 2011.03.20. 22:28:34

én nem tudom, elvileg nem vagyok nő, tehát csak minden másnap fantáziálom azt, hogy szájjal kényeztetem alekot, de ha közben elképzelem azt a rövid kis jelenetet ami a gombi-féle párbajjal kapcsolatban volt (bizakodó mosoly, oldalra billent fej, majd egy megerősítő biccentéssel: hadd menjen!) akkor szerintem ráköpném a májgombóclevest a röhögéstől

Albino Vernyul 2011.03.20. 22:30:17

@beebeer: Ne akarj ferfi agyu no lenni..;) Az egy dolog, hogy megtanultad a szakmat, es mas az, hogy mikent alkalmazod.. Valoszinuleg teljesen mas alapon jutsz el esetleg egy-egy problema megoldasahoz, mint a ferfi munkatarsaid.. Ami ertek lehet, a sok egy kaptafara gondolkodo ferfi kozott...

2011.03.20. 22:31:45

@redhaven: tuuuudoooom, teljes koncentrációt és odaadást kívánó művelet. :)
Azért beleröhögni még mindig jobb mint belehányni... csak filmes élményeim vannak ezügyben mint a 40 éves szűz.

redhaven 2011.03.20. 22:36:09

@beebeer: jóvanna.
múltam 15 (óóó...dejó volt).
meg amúgy is röhögős vagyok.
bizony,stratégiát kíván...:)))
mégiscsak a teremtés koronái vagyunk...

2011.03.20. 22:37:05

@Albino vernyul: én vagyok egyedül nő és marhára élvezem! Helyesek a srácok kicsit kockák főnök meg inkább csak húz ezzel a megint nő dologgal pedig csak egyszer fordult elő hogy összetévesztettem a balt a jobbal ami ugyebár bármelyikünkkel megeshet. Hm. Vagy mégsem? :)

2011.03.20. 22:43:01

@redhaven: ja a teremtés koronái meg a koronaékszereik!!!! :)
Tudtok arról valamit hogy Hajnalka bevállalja-e az Alekosz showt? Csak akkor vagyok hajlandó nézni, ha lesznek hogyvoltok! Nem Alekosz miatt szegény Olivért nem tudom elviselni.

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 22:45:20

Istenem, S. megküldte a képeket, azóta az egyik Lacison röhögök, hatalmas lesz, holnap meglátjátok! :DD

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 22:46:30

@beebeer: én kézzel mutatom, merre kell menni, annyira nem :DDD

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 22:47:13

@beebeer: ez nem azon múlik, hogy én bevállalom-e :)

gangesz76 2011.03.20. 22:47:20

Jó estét!

Most kapcsoltam be az onlájnt, feltételezhetően feladat van, minden lakón van egy feliratos póló és a fején egy feliratos fejpánt. Gigi fején a kétszínű szó olvasható,Bécién a hűséges,
Alekén az okoskodó, a többieket majd leírom ha visszakapcsolják..az előbb Béci beszélt, magáról mondott dolgokat, el kellett dönteniük hogy igazat mond-e, Éva hazugságnak minősítette, meg kellett innia valami piát, azt hiszem vodka volt.

gangesz76 2011.03.20. 22:49:05

Éva fején az őszinte szó van, a pólóján a hazudós,Ani fején a hisztis van, rajta nincs póló, viszont fekete a fejpántja, a többieké fehér.Lacinak ecetes víz jutott.

gangesz76 2011.03.20. 22:49:54

Anikón mégis van feliratos póló, a felirat: szép.

gangesz76 2011.03.20. 22:52:16

Béci fején hűséges, a pópóján rosszindulatú van, Alek fején okoskodó, a pólóján zsarnokoskodó,Jerzsi fején gyáva, pólón jószívű.Adás megint el...

gangesz76 2011.03.20. 22:54:59

Éva felirata a fején őszinte, a pólóján hazudós. Laci tegnap amikor kimentek 20-25 évesnek érezte magát.

sogeking 2011.03.20. 22:55:34

Alek még mindig hőemelkedéses, vagy csak vörös a feje?

gangesz76 2011.03.20. 22:56:12

Alek szerint a gyermekszületés a legfölsőbb...

gangesz76 2011.03.20. 23:01:30

@King of Shadows: röhögni fogsz, másodszor írom ezt,először még észrevettem:DDDDD

gangesz76 2011.03.20. 23:02:42

@King of Shadows: De mondjuk azt hogy direkt írtam így, mert tesztelni akartam az itt lévőket hogy észreveszik-e, mert akkor olvasnak ;)

Townsend 2011.03.20. 23:04:10

Anikó tényleg kezd pockosodni arcilag.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.20. 23:04:17

@gangesz76: Mondjuk. Gondolom teljes mértékben tudatában vagy annak, hogy ez hibázás utáni exkluzációnak számít...

redhaven 2011.03.20. 23:04:29

@beebeer: nemlenne rossz buli,csak ilyen lehetetlen módon ne húzzák el.
alekosz a pelust cserélire nemvok kíváncsi.

redhaven 2011.03.20. 23:06:05

@redhaven: Hajni,majd írjál alek és edith asszony első kukikereső ultrahangjáról is!

dr. gernika 2011.03.20. 23:08:13

@genevieve: Aznap kivételesen beleolvasok majd a szöszi blogjába. :))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.20. 23:08:14

Tölgyessy tévedett, mert Prolivér elhullásával MÉGIS új időszámítás kezdődött. Már mindegyik úgy számol, hogy Zolivér előtt-Zolivér után...

Bogi és Burkó 2011.03.20. 23:08:15

Szép álmokat mindenkinek!

mama ottmarad 2011.03.20. 23:10:27

@gangesz76: olvasunk :)
(barátságosan szorongatom a kezedet)

2011.03.20. 23:11:22

@redhaven: alekosz a pelust cserélire nemvok kíváncsi.

Azt hiszem késő van már nekem, ezen a mondaton másodpercekig tépelődtem, mire leesett a tantusz!

Asszem megyek aludni, mindenkinek jó éjszakát!
Na a végére visszakaptam a vesszőimet is!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.20. 23:12:16

Alek benyögött egy olyat, hogy a Bömbis párbaján 71-27 lett az eredmény. Azt nem közölte, hova tűnt a kieső 2%. Szerintem ellopta a Lilu...

gangesz76 2011.03.20. 23:14:54

@King of Shadows: :)

@mama ottmarad: Köszi, én is:)

Alek gyűjti az Olivérnek a mondanivalóját mert már annyi van, majd kint rázúdítja:)
Alek elképesztően kompatibilis magával és a játékkal, szenvedéllyel játssza ezt a játékot:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.20. 23:15:00

@mama ottmarad: Kinek az áf-át? :P Az olyasmi, mint mások béfája?

Townsend 2011.03.20. 23:15:53

Alekosz a nagy teoretikus kinyilatkozik.

gangesz76 2011.03.20. 23:18:01

Alek egész emberi most...jót tesz neki a betegség

mama ottmarad 2011.03.20. 23:18:15

@King of Shadows: ha magyarázom, már nem poén. (A jiányzó 2% az áfa volt, amit ő módosított 25-ről 2-re - hehehe) Hülye vicc vót.

mama ottmarad 2011.03.20. 23:19:04

@gangesz76: ágyban fekszik atlétában?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.20. 23:20:55

@mama ottmarad: Értettem, hogy mit nyögsz. :)

Az enyém is hülye vicc volt ... :S

Townsend 2011.03.20. 23:25:23

Anikó tud a legkevésbé uralkodni az arcvonásain. Körülnéz, látja, hogy a többiek pókerarccal hallgatnak, akkor ő is próbál semlegesnek mutatkozni.

mama ottmarad 2011.03.20. 23:27:49

off: M1 Híradó: az otp közzétette a banki zsaroló fotóját, hátha valaki felismeri a "basszetball" sapkás napszemüveges férfit, mondja a műsorvezető (ismeretlen lányka), miközben végig ott a képen a felirat, a zsaroló arcán keresztben : közzétették a banki zsaroló fotóját.
Amatőrök.
On

gangesz76 2011.03.20. 23:35:29

@mama ottmarad: nem, éppen őt kérdezgették akkor...

gangesz76 2011.03.20. 23:43:23

@King of Shadows: miért, más színűek a szemei?:)

Albino Vernyul 2011.03.20. 23:45:34

Kurva erdekes ez a kamera fel oraja.. Meg Jerzy mikroportja, amiben halgathatjuk hogy eszik... Van itt rendezo..?!

Albino Vernyul 2011.03.20. 23:47:03

Becinek se kene futyulni... A tobbiek kikoltoztek.. Na a kurva anyatok, elobe se birom a csamcsogast.... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA.............

gangesz76 2011.03.20. 23:53:49

@King of Shadows: ez azért elég gyakori jelenség:)

Nem figyeltem ki volt, de valaki akkprát büfögött hogy szétrepedt a dobhártyám...

gangesz76 2011.03.20. 23:57:25

Levél, ajándék a jótékonyság miatt, plusz mindenki kérhet zenét amit lejátszanak nekik...

sogeking 2011.03.21. 00:00:50

Black Velvet
Diary..

gangesz76 2011.03.21. 00:10:57

"mindenkibe van valami szar...belőlem például mindig este jön ki" by Gigi

mama ottmarad 2011.03.21. 00:23:29

Ha éjfél után tömik őket édességgel, pezsgővel - nem csoda, ha felfúvódnak. aztán szétpukkantják a hálótermet :D

Albino Vernyul 2011.03.21. 00:23:58

@Townsend: Igen, jol lehet olvasni a mimikajat, meg a testbeszedet.. Vicces, elvileg a szineszkedes miatt, neki ebben elonye kene, hogy legyen.. Ehelyett sok esetben olyan impulzivan eli at az erzelmeit, hogy elveszik a kontroll..

sogeking 2011.03.21. 00:33:41

lehet tényleg a netről töltik le a számokat

pong a ping 2011.03.21. 00:40:18

@sogeking: el is vettek a kepet, igy aztan a VV utalo zenei jogvedok most torhetik a fejuket, vajon youtuberol ment a zene, vagy letoltottek, vagy kifizettek e azt a par ezres jogdijat a szamok utan a mahasznak es tarsainak :)

Mert hogy gigi "letoltik netrol" elszolasa utan mar tuti irodnak a feljelentesek...

Albino Vernyul 2011.03.21. 00:45:45

5 masodperc elo, aztan feketeseg..Aniko eloszedte az osszegyujtott fotokat, meg egyeb emlekeket, azt mutogatja Aleknak, Evanak, meg Lacinak...

sogeking 2011.03.21. 00:55:25

beindultak a zenék, adás el:)

pong a ping 2011.03.21. 01:00:35

Hat a hangbol itelve erosen youtube gyanusak :)

Albino Vernyul 2011.03.21. 01:06:42

Megint jott a Oli effekt.. Volt valami villarap, mindenkirol volt egy szosszenet irva, az is megvan neki.. Kacaraszva felolvasta oket a tobbieknek (Laciet, Evaet, Aleket..), aztan jott Olie... Jegcsapok kepzodtek a falakon, es minden kornyezo vizfolyas megkeseredett...
Megaptak a szamokat.. Alek Demjent, a vegen kibokte, hogy ez volt az a koncert, ahol Rozsi be volt rugva, fent volt a youtubon.. Kep el.. Most Gigi maganszama volt torokulesben, macival az olben keseregve... Megint elvettek..
Most valami japan, opera, diszko keverek van.. Laci atment ninjaba..

Albino Vernyul 2011.03.21. 01:09:32

Szerintem ez Lacie.. Nem is rossz, kisse trances beutesu.... Igen, Lacie.. Beci ujra keri oket, mert lemaradt.. Adas el..

sogeking 2011.03.21. 01:10:53

ha jól hallom Sub Bass Monster lett Alicia Keys helyett:)

Albino Vernyul 2011.03.21. 01:11:02

Aniko rapeli Sub Bass Monster szamat... LOL..

gangesz76 2011.03.21. 01:12:09

@Albino vernyul: nekem tetszik, jól csinálja:)

pong a ping 2011.03.21. 01:13:09

@Albino vernyul: Kedvenc eloadoja, mondta mar joparszor, sot, az a csoda hogy eddig nem kuldtek be hozza :)

Laci zenejet nem hallottam, csak a vegen 10 secet, igen Enigmat kert.

gangesz76 2011.03.21. 01:18:14

Évának ez az ágyban magassarkúban hasalása felettébb unszimpatikus...

Albino Vernyul 2011.03.21. 01:18:16

Eva nem tul boldog....Ahanyszor Aniko-Alek interrakcio van, megrezdul a feje...;)

Albino Vernyul 2011.03.21. 01:22:30

Becinek valami latinos beutesu megyar szam van..

gangesz76 2011.03.21. 01:25:08

Béci miért ismételgeti vajon hogy holnap végük???

mama ottmarad 2011.03.21. 01:26:24

Hajninak jól elbsztuk a szombat estéjét. A pazar kiállítású gálát mi hamar otthagytuk, két sms, és csá. A képeket nézve nem lehetett valami fenomenális produkció.
A villalányok öltözékéről csak rossz jut eszembe - nem lehetne legalább ilyenkor megmondani, hogy mit vegyenek fel, vagy megmondták? Gigi és Ani trottyos gatyája mellett Éva cicanadrágja, mint a tezesz@rt zokni, Laca hólapátoláshoz öltözött házmestert imitál, Alek szabadnapos biztiőr, csak egy fagyi hiányzott a kezéből, a két fiú fekete mű-műbőr dzsekijéről már nem is mondok semmit.
Balázs botrányosan harmonikás nadrágját az első reklámszünetben végre feltűzték, az egészhez képest Lilu varjútollas szerkója volt a legjobb, noha bizarr.
A gyerekek életre szóló élménye lesz, hogy részt vehettek egy élő tévéműsorban, unokáiknak is ezt mesélik majd: láttam Alekoszt!
Na szép...

Albino Vernyul 2011.03.21. 01:26:45

Jerzynek is valami trance szam.. Indianos beutesel, ha jol veszem ki.. Eros dob alap, amugy jo lebegos..

mama ottmarad 2011.03.21. 01:27:55

@Albino vernyul: ez a kis hülye, ténylg belezúgott volna?

Albino Vernyul 2011.03.21. 01:29:32

Hohhoooo, Eva keszul a harcra.. Aleknak mondja a furdobe, hogy Jerzy, vagy Laci lehet a celpontja... Es hogy Anikoval beszelgettek, hogy az elmult heten Jerzy mennyit emlegette a gyerekkorat.. Kep el..

sogeking 2011.03.21. 01:31:59

közben én is kértem magamnak egy számot a youtube-ról (Negrocan - Cada Vez)

mama ottmarad 2011.03.21. 01:42:58

Jó éjszakát mindenkinek.
Új avataromon egy nagy sándorpapagáj pár látható.

Atok 2011.03.21. 01:44:02

Sziasztok, Evanak szoltak mar, hogy ma o nyerte az online jatekot?

pong a ping 2011.03.21. 01:46:59

@mama ottmarad: A "fellepo" ruhakat valami szponzortol kaptak, a lagzi-buli elott vissza is kellett adniuk.

Albino Vernyul 2011.03.21. 01:49:26

@mama ottmarad: Szerintem bele... A regebbi Alekos beszelgetesbol is ez jott le anno.. Aztan egy darabig ahanyszor elokerult a tema, mereven elzarkozott, hogy barki emlegesse ezt.. Vegul atkoltotte, hogy nem is ugy volt... De Oli megemlitesere, szinte mindig reagal.. Keseru grimasz, lemerevedik, es a hanghordozasa is megvaltozik..
Ezen bukott meg a nagy babjatekos anno, ezt nem kalkulalta bele a jatekaiba.. Ki is menekult sietve..

Albino Vernyul 2011.03.21. 02:01:14

Jerzy, Gigi az agyon.. Enyelges...

Albino Vernyul 2011.03.21. 02:03:03

Alek vagy levagni, vagy gyantaztatni akarja a honalj szorzetet...:)

Albino Vernyul 2011.03.21. 02:22:36

Bekapcs, SMS-ek, kikapcs...

Albino Vernyul 2011.03.21. 02:29:16

Alek Eva agyan fetreng, faj a feje.. Gyogyszer ismerteto Aleknak, az fejfajasra jo csak, nem megfazasra..

Albino Vernyul 2011.03.21. 02:33:15

Alek az F1 kozvetitest szidja, hogy rossz lett a feliratozas, kicsik a betuk, a regebbi jobb volt.. Eva is megnezne egy futamot.. Ma kezdodott volna az ideny, csak Bahreinbe ugye tuntetesek voltak, ezert halasztva, csak ezt Ok nem tudjak..

Zelefánt 2011.03.21. 06:51:14

@Zelefánt:
Azért az tök érdekes, hogy mindenki döglik, csak én nyomom a zipart.

lac64 2011.03.21. 08:15:33

@Zelefánt: Szia, jó reggelt! Biztosan a hétfő miatt.

Zelefánt 2011.03.21. 08:17:17

@lac64:
A hétfő bűn.
Jó reggelt!
(Végre egy értelmes ember.)

lac64 2011.03.21. 08:26:18

@Zelefánt: Megnéztem egy-két blogot és fórumot. Hasonló az aktivitás, mintha ciánoztak volna. Gondolom, mindenki a hétvégét próbálja kipihenni, mondjuk nekem is szükségem lesz egy második kávéra.

csicserierika 2011.03.21. 08:33:49

jó reggelt !
Meg van az első jelentkező Aleknak. Szemők Hajni rendezvényszervező, fotomodell. Edit asszonytól azért fényévnyire van :)
Mit szóltok ehhez így kora reggel kávé ivás közben?

Hódos Hajnalka 2011.03.21. 08:44:08

@csicserierika: én azt, hogy a Hajnik nevében elnézést kérek.

Zelefánt 2011.03.21. 08:45:55

@csicserierika:
Kávét semmilyen körülmények között.
Vodka-tonikkal kezdtem, a túlélés érdekében, aztán meg száraz fehérbor.
(Azok a fényévek melyik irányba is vannak?)

Zelefánt 2011.03.21. 08:48:14

@Hódos Hajnalka:
Már értem azokat a fényéveket...

csicserierika 2011.03.21. 08:53:16

@Hódos Hajnalka: most azért rossz lehet Hajninak lenne :)

Zelefánt 2011.03.21. 09:07:02

Most olvastam csak el az öfit.
"X Y dalra fakad, én ki."
Már-már rejtői magaslat.

lac64 2011.03.21. 09:14:01

Kinevetjük a villalakókat, ha egy szót rosszul használnak.
Ezt a Blikk újságírójának sikerült elkövetnie: "És – bár Alekosszal és Anikóval közösen egy új tribunust alapítottak".

Albino Vernyul 2011.03.21. 09:23:55

@lac64: Jo, ezt is megtudta a magyar nep... Eljen...

Albino Vernyul 2011.03.21. 09:52:37

@syfyboy: Azt, hogy vagjak az osszefoglalot, eddig is tudtuk.. Ezert erdemes az onlinet nezni, ha eppen nem fekete kepernyoznek, mert sok feladat, erdekes beszelgetes, vagy akar veszekedes is kimarad, ha eppen nem fer bele a koncepcioba.. Illetve egy-egy beszelgetesbol is csemegeznek, ettol vannak ilyen erdekes bakik..

fran7 2011.03.21. 10:18:30

Nálam okosabbaktól kérdezném. Nézem a reklámot Olivérrel az Alekosz feleséget keres fantázia címűt. Ott mintha az hangozna el, hogy be akarsz költözni a villába, akkor jelentkezz.
Ez mit Jelent? Még a VV4 alatt bemegy hozzá valaki vagy a Villába rendezik meg a műsort, hogy Aléekosz ne hiányolja? Vagy Alekosz a Cordia házbeli lakás helyett megkapja a Villát?

K Tomoceusz 2011.03.21. 10:20:50

Újraszámolták a legszebb testrészeket. Az új nyertes Anikó a szájára rúzst, a fülére bevalót kapott nyereményül.

syfyboy 2011.03.21. 10:23:10

@fran7: Alekosz nem kap semmilyen Cordia lakast.. az le van zsirozva masnak. Ellenben hogy ne szenvedjen villahianyban meg egy honapig kiberelheti a helyseget (a villat) csak egy mas musor kereten belul.

Albino Vernyul 2011.03.21. 10:27:39

@syfyboy: Ja, szerintem a lakast Oli kapja, ez mar el van dontve...:)

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 10:30:00

Sziasztok:) hú de rég voltam itt...
kié lesz az a kordia lakás és miért nem az enyém?

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.21. 10:30:38

jajjjj lemaradtam egy csomó mindenről :((, de most újra itt vagyok egy komment erejéig, s már viszem is tovább lobogó didijeimet, és várom a délutáni összefoglalót.
Hajni! isteniek az összefoglalók!!
pusszantás!

fran7 2011.03.21. 10:31:05

@syfyboy: Kinek? Én szeretem úgy nézni a meccset, ha tudom ki nyer, s most nem a bundára gondolok.

fran7 2011.03.21. 10:32:45

@Ayesha: Te vagy a nép hangja. Ha ezt a kérdést megjegyzi a politikus és jól lovagolja, szinte bármit elérhet. Tehát óvatosan az ilyen kérdésekkel.;)

Mme Chauchat 2011.03.21. 10:35:33

Köröttem csillagmiriád
Versenyt kacérkodik ragyog
Fejemre szórja sugarát
Azért még föl nem olvadok

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 10:35:53

Amúgy az esztrádműsor végigszenvedéséért le a kalappal, Hajnikám, mi az első fél óra után elmentünk biliárdozni. Akkora fosch volt. Lilut szerintem Kudlik Juli stílusára próbálják ránevelni, a hajáról (nem akkor, amikor össze-vissza van tűzködve, hanem amikor kvázi természetes állapotában van) mindig a Néni jut eszembe.:))

syfyboy 2011.03.21. 10:40:43

@Albino vernyul: ja persze :) En mar azt se hiszem amit latok...foleg a VV-t illetoen, de azert jol elvagyok egy oraig naponta, nem kell sokat gondolkozzak hozza :D
@fran7: majd ugyis megtudjuk par honap mulva... :) Ha az a 3 szemely kozul nyeri valaki akire en gondolok akkor mindenki osszeeskuves-elmeletre fog gyanakodni az ellenkezo tabor rajongoi kozul. De ha a masik 4-bol lesz nyertes valaki akkor nem lenne problema...szerintem... Meg ti is tudjatok kikre gondoltam, ugye? :D

mama ottmarad 2011.03.21. 10:45:32

@Mme Chauchat: ó, ti csodás irodalom órák .. a csalódás kifejezésének legszebbike ez a vers. Húsz év múlva - nem negyven éve. Juhász Gyula. lájk :)

Mme Chauchat 2011.03.21. 10:47:46

@mama ottmarad: Vajda Jánost is ajánlom, a korai szimbolizmussal...Harminc év után...

mama ottmarad 2011.03.21. 10:49:28

@Ayesha: "az esztrádműsor végigszenvedéséért" ...
köszönöm! Ez a kifejezés nem jutott az eszembe, pedig ott motoszkált.
Gála f@szom, olcsó esztrádműsor, az biza.

mama ottmarad 2011.03.21. 10:50:33

@Mme Chauchat: basszus... hát persze!!! leülök, egyes!

Mme Chauchat 2011.03.21. 10:52:15

@mama ottmarad: nemá, én nem írtam oda a forrást, egyes, leülök

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 10:54:44

@mama ottmarad: az "esztrádműsor" egyik kedvenc kifejezésem:)Sokáig kizárólag úgy tudtam megjegyezni, h Erik Estradára gondoltam, és akkor beugrott.:D:D Boldogan használom, amint lehetőségem adódik rá. (mármint a szót, nem pedig Senor Estradát.)

mama ottmarad 2011.03.21. 11:01:52

@Ayesha: ez az a műfaj, amitől már kora gyermekkoromban is kifutottam a világból.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:04:32

@mama ottmarad: ja, nem épp egy felemelő műfaj, mindig is ezek a rikító ruhás, csillámos zakós majmok gyűjtőhelye volt, akik valamikor menők voltak, most meg már nem azok.
Jó, a vévésben jelenlegi "sztárok" léptek fel, de ezt is sikerült idióta stílben prezentálni, pedig lehetett volna ez egy jó kis műsor is.

Zelefánt 2011.03.21. 11:10:43

@Morci úr:
Ha már a csalást is nagybetűvel írjuk, mire számíthatunk?

mama ottmarad 2011.03.21. 11:17:08

@Morci úr: én ugyan nem. Mi újat tudhat ebből az ámuló néző, ami eddig nem volt világos? Legfeljebb van, aki nem érti, mit jelent a szerkesztett műsor kifejezés.
Láthattad, ha a nézőkre van valami bízva, akkor Gigi feneke helyett Éva lobonca lesz a nyerő - minél rosszabb, annál jobb alapon.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:21:21

Én megnézném Évát egyenes hajjal. Vagy volt már ilyen, hogy kivasalták a haját?
Ha én választhatnék, hogy a benti lányok mindegyike nekem adja 1-2 testrészét, akkor én így választanék.

-Anikó szemei
-Gigi hasa és feneke
-Éva lábai

Zelefánt 2011.03.21. 11:21:31

@mama ottmarad:
Éva loboncát nem merem bírálni, mert a múltkor is kimoderáltak.
Gigi feneke? Hmmmmmm...

Zelefánt 2011.03.21. 11:22:15

@Ayesha:
De hát azok csámpásak!!

Zelefánt 2011.03.21. 11:26:22

Anikó szemeivel sem járnál igazán jól: csavargathatnád a párnádat óraszám.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:26:35

@Zelefánt: viszont formásak. Anikó lába tónus és formamentes, csak vékony és hosszú. Giginél törtem a fejem, de neki a feneke a tök jó:)

mama ottmarad 2011.03.21. 11:27:33

@Ayesha: az a baj, h én már azt is elfelejtem, kiről - miről jegyeztem meg valamit. :DD
Nagy kedvencem volt már ifjon is, ma is, a zseniális Presser-Adamis páros Harmincéves vagyok c. vígszínházi előadásából a mi is leszünk szenilisek című dal.
www.youtube.com/watch?v=vyFSWnxdr5A

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:27:50

@Thulea: mivel nem vagyok magas, nem is lenne arányos nekem a nyakig érő láb:)

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:29:02

@Zelefánt: viszont nézhetnék a férfiemberre olyan pirosbikinis-dzsakuzzis módon a szép kasszandraszemeimmel:D
nem beszélve arról, h milyen szépen lehet sminkelni azokat a szemeket:)

Zelefánt 2011.03.21. 11:30:12

@Thulea:
Tudja is, ezért nyomatja mindig tűsarkúban.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:31:06

@Zelefánt: jól is teszi, a magas sarkú csuka nagyon ügyesen formálja optikailag a lábat. Úgy még én is embernek nézek ki:D

Albino Vernyul 2011.03.21. 11:34:03

@Ayesha: Aztan par ev, es orulhettek, ha menni tudtok...;))

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:35:15

@Albino vernyul: nem hordom minden nap, mert azt azért észrevettem, hogy estére nagyon tud fájni a lábam egy egész napos viselés után. De tény, hogy csinosabb vagyok úgy:)

tornapipő 2011.03.21. 11:46:56

most fedeztem fel 1 dühítő dolgot pakolászás közben... a falhoz penészedett a tulaj lányának füleses minipárnája... micsoda kibaszás... rá volt tolva az ágy egész idáig a falra és mögötte tiszta penész minden. áááááááááááááááááá

tornapipő 2011.03.21. 11:48:02

a heti hetest láttátok? gálvölgyi úgy festett mint egy kivénhedt maffiafőnök... kurvára tetszett... :)

Albino Vernyul 2011.03.21. 11:50:29

@Ayesha: Hat Evanak gondjai lesznek, sokszor, meg ha nincs rajta cipo, akkor is pipiskedve jar...:)

Zelefánt 2011.03.21. 11:55:06

@tornapipő:
Olyan még van?
(Én életemben összesen 2 /kettő/ adást néztem végig -- azokat is egy csaj miatt, akinek ez volt a szellemi tápláléka, de mindkét alkalommal igen intenzíven szégyenkeztem.)
(Hálistennek a kapcsolat rövidre sikeredett, nem feltétlenül emiatt, de.)

tornapipő 2011.03.21. 12:01:33

@Zelefánt: pedig elég intenzív kis szellemi táplálék ez... ízlések és pofonok... főleg a hajós andris... :)

tornapipő 2011.03.21. 12:03:17

@Zelefánt: heti hetes mint válóok? ez jó...

Zelefánt 2011.03.21. 12:05:13

@tornapipő:
Lehet, hogy a sok-sok évfolyamból pont a két legszarabb adást fogtam ki, az én formám már csak ilyen.

genevieve 2011.03.21. 12:06:00

@Zelefánt: vv-t nézni sikk, heti7-es meg nem?:-D

tornapipő 2011.03.21. 12:06:26

@Zelefánt: ez is olyan mint a vv...nem mindig jó...de az elvetemült rajongók pl:én mindig megnézik ha csak tehetik...

Zelefánt 2011.03.21. 12:06:52

@tornapipő:
Ez volt az a két csepp, amely túltöltötte a poharat. :)

Zelefánt 2011.03.21. 12:08:32

@genevieve:
Nézi a fene.
Olvasom. (Hajnalka blogját, és úgy teszek, mintha képben lennék.)

Albino Vernyul 2011.03.21. 12:09:32

Na megvan Sub Bass Monster szama, amire ejjel Aniko rapelt..:

www.youtube.com/watch?v=uTuJVw-pGFE

Laci trance szamat nem talalom, pedig meghallgatnam egeszben.. Allitolag Enigma, de nem lelem..

fran7 2011.03.21. 12:11:28

@tornapipő: Én a HH-t addig bírom nézni, míg egymást ugratják, cinkelik, amint honi politikára kerül a szó, elviselhetetlenül elfogultak a számomra. Semmilen ellenvetést, észérvet képtelenel elfogadni, felismerni, még akkor se ha Hajós próbálkozik ezzel.

tornapipő 2011.03.21. 12:14:10

@fran7: én se a politikai rész miatt nézem...de akkora hülyeségek tudnak kibontakozni néha pl. nemrég mikor bajornak hajbeültetése volt...

genevieve 2011.03.21. 12:15:35

@fran7: azért manapság nem nehéz elfogultnak lenni:-D

fran7 2011.03.21. 12:16:05

@tornapipő: Igen csak nehéz ezeket a részeket kimazsolázni.

mama ottmarad 2011.03.21. 12:16:18

@tornapipő: tömény domestossal lejön, csak büdös. :)

tornapipő 2011.03.21. 12:19:55

punnany massif - nincsen zsé mp3 ez megvan??? hatalmas...

Zelefánt 2011.03.21. 12:20:01

@tornapipő:
Csákánnyal is lejön, s még csak szaga sincs.

tornapipő 2011.03.21. 12:21:53

@Zelefánt: lehet, csak nem az enyém a párna amúgy ki is lökném... nem szoktam sokat pöcsölni ilyennel...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:21:59

@Albino vernyul: a pipiskedés megelőzi a lúdtalp kialakulást:)

Zelefánt 2011.03.21. 12:25:10

@tornapipő:
Ha a tulajdonos hagyta odarohadni, annyira mégsem lehet fontos neki.
(Bár az is lehet, hogy így tudta igazán biztonságban.)(Nem lehet tudni, kiben mi lakozik.)

tornapipő 2011.03.21. 12:27:34

@Zelefánt: neki lehet nem fontos, de egy aranyos kislányé, gyerekeket nem károsítok meg, annyira görény nem vagyok... :)

Zelefánt 2011.03.21. 12:29:57

@tornapipő:
Lehet, hogy régen voltam már gyerek, de egy rothadó párnának akkor sem tudtam volna örülni.

mama ottmarad 2011.03.21. 12:30:32

@tornapipő: titkon sokat sírdogált valaki abban a kégliben ... lehet hogy vvanikó, mert hiányzott az anyukája :)

tornapipő 2011.03.21. 12:31:49

@Zelefánt: valóban régen lehetett... ezek a mai gyerekek harcolnak a tulajdonukért. :)lehet az akár egy rohadó kispárna is, ha füles van rajta...

tornapipő 2011.03.21. 12:33:43

@mama ottmarad: v. szegény kis pipőke azaz én, mert szerelmi bánata van... de remélem nem a könnyeimtől ment tönkre a fal...mert ki leszek belezve...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:33:59

Basszátok meg, ez az asztroshow ez tömegpusztító fegyver...ki a kóchengeres c-cimbalmos lótrágya ez a pizsamás muksó??? ide rakták a lipóti embereket????

Zelefánt 2011.03.21. 12:34:55

@tornapipő:
"füles", így kis f-el engem másra emlékeztet.

tornapipő 2011.03.21. 12:38:08

@Zelefánt: exem király l norbit hívta fülesnek mert akkora fülei vannak szegénynek... ;)

tornapipő 2011.03.21. 12:38:55

@Zelefánt: hogyhogy a király l norbit nem hívták meg a gálára már csak vv anikó miatt is... ez botrányos...

Zelefánt 2011.03.21. 12:39:30

@Ayesha:
Nekem az a középkorú móger a kedvencem, aki egy hűtőgépalkatrésznek tűnő izével
gyűjti be a kozmikus energiákat, miközben átszellemült arccal félrebeszél. De az nem itt lakik, hanem a Budapest TV-n, vagy valami ehhez mérhető csatornán.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:39:35

@tornapipő: mi fogasnak hívjuk, mert a szájberendezése is elég egyedülálló...illetve nem jó kifejezés az egyedülálló, hiszen megvannak a fogai, csak elég rendetlenek...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:40:30

@Zelefánt: juj az ezotévén meg szokott lenni egy FÉRFI, akinek hosszú, franciamanikűrözött, mandula alakú műkörmei vannak...

Zelefánt 2011.03.21. 12:41:41

@Ayesha:
Nagy az Isten állatkertje.

tornapipő 2011.03.21. 12:41:49

@Ayesha: lehet h. sámán a pali... ;)

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:43:16

@Zelefánt: @tornapipő: hja és szolidan ki is van sminkelve. Nem buzisan, csak olyan úrinősen:D

tornapipő 2011.03.21. 12:46:33

@Ayesha: ki a norbi? én bírom azt a palit nem normális, szeretem az őrülteket...én is az vagyok... ;) kis különc...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:47:47

@tornapipő: hú nem is tudom, mi a neve...ha képet látnék róla, akkor megismerném.

tornapipő 2011.03.21. 12:51:27

@Ayesha: én lemaradtam asszem, elakadtam a király l. norbinál. bocs...

tornapipő 2011.03.21. 12:57:09

Kielégítem Alekoszt!´- pucér fotók a szexéhes modellről, aki a görögöt várja! kapu.hu az első önjelölt ara...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:58:14

@tornapipő: ja:D
hát nekem még eleinte poén volt, de egyébként hamar rá lehet unni, feszt csak ismétli önmagát.

tornapipő 2011.03.21. 12:58:29

+halt egy férfi az egyik bkv buszon... na megint egy nagy hír...

Zelefánt 2011.03.21. 13:00:05

@tornapipő:
A családjának, gondolom tényleg.

mama ottmarad 2011.03.21. 13:00:09

@tornapipő: jogos. Nála el lehet akadni, olyan figura. Nálunk nagyon népszerű :))

genevieve 2011.03.21. 13:01:45

@tornapipő: 15 perc hírnév....

most az újságba került és nem kellett érte fizetnie

mama ottmarad 2011.03.21. 13:02:36

@Ayesha: a szilvásgombóc is ugyanolyan, szeretjük, de nem csak azt esszük.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 13:06:04

@mama ottmarad: szilvásgombóc...de rég ettem.
Mai ebédem rántott hal, rántott sajt volt kompárral.:)

csicserierika 2011.03.21. 13:16:50

@tornapipő: régen jó volt, de kb nyolc éve szerepet tévesztettek. A humor ugyanis mindig ellenzéki , akkor jópofa.
Gondolom, hogy úgy tíz hónapja visszarázódtak ebbe a szerepbe, de már nem viccesek.

genevieve 2011.03.21. 13:22:52

@csicserierika: mert a mai helyzet már nem vicces, hanem tragikus:-)

mama ottmarad 2011.03.21. 13:34:07

@genevieve: ezért is volt szép a múlt heti összefogás, a kb 5 és fél millió sms.
A szorgalmas, és igen tiszteletre méltóan fegyelmezett japánok hamarabb helyrerázzák majd az országot, mint mi az iszap által lenullázott környezetet. Pedig az adakozási hajlammal akkor sem volt gond.
Igen, ebben elég pesszimistapista vagyok.
Elmehetne Devecserbe a rádiókabaré, hogy a fonák, és a vidám dolgokat láttassák. Ezzel talán új lendületet adnának a szerencsétleneknek.

Zelefánt 2011.03.21. 13:37:49

Tajgetosz meg van mentve!
Turbóribi a láthatáron!
(Egy ország sóhajt fel megkönnyebbülten.)
Szenzáció!
Megjelent a VValótlanság!

mama ottmarad 2011.03.21. 13:40:09

@Ayesha: a kompárról jutott eszembe Kolontár, de az is, hogy én még nem ebédeltem.
Mindjárt jobb kedvem lesz, hisz süt a nap, és az éhemet is elverem.
Meg is jutalmazom magam egy gombóc fagyival, ha van a környéken :)

mama ottmarad 2011.03.21. 13:41:07

A villalakók napozhatnak, rájuk is fér.

fran7 2011.03.21. 13:44:10

@csicserierika: Tudod kiderült, hogy ők már akkor sem ellenzékiek voltak. Verebes mondta, hogy mi odaálltunk egy oldal mellé, akkor ne sírjunk, hogy a másik oldal nem kedvel. S nem értették miről beszél. Kb. Verebes és Havas kiszállásával elvesztette azt az atittüdöt, hogy elfogultak vagyunk ugyan, de ezt tudjuk magunkról.
@mama ottmarad: Egy szeretetszolgálat vezető beosztású embere mondta, hogy csak az létezik, amiről a nyugati, mainstream média beszél. Ezért fontos, hogy néha a retek felhozzon, felmutasson olyanügyeket, ami amúgy érdektelen a média számára. Erre a legjobb példa zebrán átkelő gyalogosok védelme. A Fókusz és Aktív annyira előtérbe hozta ezt a témát, hogy a Kresz, de a mindennapos gyakorlat is gyökeresen megváltozott. Néha akkor is átengedünk valakit, amikor bőven átérnénk. A gyalogosok meg körbe se néznek a zebrán. A média miatt.

Zelefánt 2011.03.21. 13:46:55

@fran7:
A rohadt puhatestűek!
"Gázt, főorvos úr, gázt!"

genevieve 2011.03.21. 13:50:50

@mama ottmarad: szép volt, szép volt...de, ha nagyon akarnám meg tudnám kapargatni kicsit az rtl szándékát....

na , de a lényeg, hogy elvileg most lesz pénz az alultáplált gyerekeknek
178 milla- minusz az áfa....

bár nem is tudom ez elvileg adomány, és mint olyan lehet, hogy áfa mentesnek kéne lennie...

fran7 2011.03.21. 14:15:21

@Zelefánt: Én nem bánom az ilyen stílusú változást a Kreszben, csak a gyalogosok válnak néha olyan flegmává a zebrán, ami már zavaró tud lenni. S itt nem az öregasszonyokra gondolok, akik csak lassan tudnak átmenni az úttesten.

2011.03.21. 14:54:43

Gyanúsak vagytok nekem. Hol bujkáltok mindannyian?

mama ottmarad 2011.03.21. 15:12:38

@hullámpapír: tudod, itt most szépen süt a nap. Mindenki kiment a vi :)
Magam is a kertben süttetem a hátamat.

2011.03.21. 15:26:55

@mama ottmarad: Jaj, de jó nektek! Itt -szokás szerint- esik az eső, és az egész várost belepik az esőfelhők :( Ilyen egy nyomorék éghajlatot nem tudom ki talált ki :S
Kűgyetek nekem egy kicsi szánsájnt!
süti beállítások módosítása