Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X93

2011. március 20. 16:00 - Hódos Hajnalka

Hat óra múlt tíz perccel, jó reggelt Magyarország, jó reggelt Villalakók! A Morning Show a villából jelentkezik. Szép délutánt, hogyvoltlakók, délután három négy óra, Hajni Bajáról jelentkezik, igen, halászlé volt az ebéd. A vízállás-jelentés előtt halljuk, mi történt tegnap a Villában. Kupi és büdi van, valószínűleg alszanak, mert egy ember sincs a Villában, legalábbis a társalgóban. Ha ők nem jönnek, mi megyünk be. A masszív sötétség, Jerzsi rettenetesen mogorva tekintete után Alekosz azonnal iszik, egyelőre csak üdítőt. Csak 18 óra után fogyasztok alkoholt. A Lakók cihelődnek, Béci majd főz kávét. Laci és Alekosz Balázzsal felkerekednek, hogy bejárják a Villát.

Kinél van a legnagyobb kupleráj? Az Évánál. Ki van írva nagy betűkkel, kutyaól. Éva ágya olyan, mintha bomba robbant volna benne, különböző ruhadarabok tömkelege, melltartó, bugyik, tiszta bugyik, használt bugyik, leopárd mintás felső, szatyrok, smink készlet, pipere kukászacskó. Úgy oldja meg, hogy esztétikusan stimmeljen, hogy napközben ráhúz egy takarót. Művészi színvonalú, rendszerezett kupleráj. Az ugaron Alekosz alszik. Nem nagyon engedek ide senkit, néha átcsábítom Évát, vagy Anikót, mikor kinek van kedve idejönni. Nagyjából senkinek, ahogy szoktam látni, vihog Balázs. Anikó ágyán is masszív kupleráj és egy sor poénkodás arról, a sírás miatt naponta kell cserélni a lepedőt, a párnát meg ki kell csavarni. Zsibongás, a riportszobában mindenki csillogó szemmel lelkendezik. Az a rádió, ami eddig a kocsiban szólt, most itt van. Egyszer én is szerepeltem a rádióban. Sosem telefonáltam rádióműsorba, de akkor úgy felhúztam magam, hogy megtettem. A szép emlékű Danubius rádióban akkor ment Vitray sportműsora, a téma foci volt, hogyne. Elmondtam a véleményem. Vitray Tamás pedig azt mondta, elismerése, megdicsért, azt mondta, rég hallott ilyen összeszedett és korrekt véleményt és azt kérdezte tőlem, gondoltam-e már arra, hogy sportriporter legyek, mert ez alapján úgy gondolja, tehetségem van hozzá, javasolja. Ahelyett, hogy beleüvöltöttem volna a telefonba, hogy igeeeeeeen moströgtönakarooom és magától akarok megtanulni mindeeeeeeent, megköszöntem, és azt válaszoltam, nem, még nem gondoltam rá és elköszöntem. Letettem a telefont, három perc múlva szóltam a férjemnek, hogy álljon meg, kiszálltam a kocsiból és tíz percet sikoltoztam toporzékolva egy repceföld szélén, hogy mekkora állat vagyok. Igen, kicsit túl lihegtem a dolgot, de akkor úgy éltem meg, hogy életem nagy lehetőségét szalasztottam el. Hát így nem lettem sportriporter. Se.

Most Anikó szerepel a rádióban, kérdezz-felelek. Mi Király L. Norbi horoszkópja? Vízöntő, köszönjük meg Évának, Anikó zavartan nevetgél. Most már tényleg hagyjuk a személyeskedést. Igazad van, János, nem ér szemétkedni, klasszikus műveltségi kvíz. Mi LL Junior polgári neve? Röhögés, zsibongás, személyre szabott ajándékok a Lakóknak. Na figyeljetek. A Lakók levelet kapnak az otthoniaktól. Éva sztenderd szerelmeslevelet kap Ádámtól, nekem kicsit olyan, mintha letöltötte volna valahonnan, ahogy a szerződésmintákat szokás, a lényeg, hogy Éva örül, sír, köszönöm szépen és én is nagyon szeretlek, jájj. Jerzsinek a nővére ír, olyan sok mindent éltünk át és most más utakon járunk. Mindig te leszel a drága kis öcsém, ketten vagyunk, mindenki más elhagyott vagy meghalt a családból. Tudd, hogy nem vagy egyedül, kis családod van, de van. Laci anyukája el van ájulva és büszke. A kapitánynak kell utoljára elhagyni a hajót! Csak a szeretetet engedd magadhoz közel! Alekosz anyukája a megbeszéltek szerint gyűjti az újságokat. Bécinek Adri ír, Giginek az anyukája, általános meghatottság, könnyes szemek. Az a helyzet, hogy végeztünk a levelekkel. Anikó, neked valami mást terveztünk, van itt valaki a vonalban. Anikó sír, anyukája az, a beszélgetésnek se füle se farka, ahogy ez az ilyen beszélgetéseknél lenni szokott és ez így is van jól. Anikó nagyon köszöni, hálás, és most megint ki kell csavarni a kispárnáját.

Balázsék után az állatoktól is búcsúznak a lakók. Szó szerint. Az előbb álltam itt és akkor fedeztem fel benne az értelmet. A malacban? Igen, válaszol Alekosz. Rájöttem, hogy milyen okos. Megállt, figyelt rám, a szemembe nézett. Miért vagy ilyen büdi? Mert egyikőtök se takarította ki a ketrecet, azért. Nem a malac büdi, hanem a szar. Büdös vagy, de te vagy a legokosabb, jó utat. Anikó arra buzdítja a naposcsibéket, bizonyítsák be a mondás ellenkezőjét, hogy buta mint a tyúk. Éva a nyúltól próbál elbúcsúzni, de a kapcsolatuk láthatólag még mindig nem javult, mondhatni a nyúltól Éva áll a Villában a legtávolabb. Laci bízik benne, hogy Roger (a nyúl) rendesen rendbe vágja a lányokat. Anikó kiabál a csibék után, sziasztok, repül a disznó, szia coca, sírok. A riportszobában megkönnyebbülés, hogy a malac elment, bár Gigi még el bírta volna viselni a szarszagját.

 Mámeg írogatós feladat, rajongói levelek egymásnak, ezek a feladatok fognak a sírba vinni, esküszöm. Kedves Laci! Jópofa figura vagy, sokat nevetünk rajtad. Nem azért, mert van humorod, hanem azért, mert nincs. Éva és Béci előbb-utóbb kivisz, de a párbajon semmi hit és becsület, humoros légy és szórakoztató. Ideje barátokat szerezned, nemcsak katona bajtársakat, nem Bejrútban vagy. Kedves Éva! Jó téged látni, természetes és szép vagy. Szeretjük a hajad, a mosolyod, az arcod, a szád, ahogy köp. Úgy vagy jó, ahogy vagy. Drága Alekosz, szeretlek! Nem vagy egyedül. Ne foglalkozz a benti lányokkal, nem érdemelnek meg. Idekint van olyan nő, aki önmagadért szeret. Becsüld meg a barátaid, vigyázz magadra, millió csók, Bella. Alekosznak persze van hozzáfűzni valója, kinn azt mondták neki, benn fog csajozni, benn azt mondják, majd kinn, hát akkor most mi van? Lófasz és esti fény, drágám. Kedves Jerzsi levele nagyobb port kavar, mint a kiszivárogtatott Wikileaks iratok. Gratulálok, hogy eddig eljutottál a játékban, nem gondoltam volna, hogy ilyen sokáig benn leszel. Olyan karakter vagy, aki se nem pozitív, se nem negatív. Alapvetően kedves, jólelkű srác vagy, de sokszor naiv és befolyásható. Próbálj többet beszélni a többiekkel, élvez ki, amíg itt lehetsz. Nagy valószínűséggel a következő kiválasztott téged visz, és hogy te jössz-e vissza? Majd meglátjuk. A levelet Éva írta, bár Jerzsi először Anikóra tippelt. Éva persze nem érti, mi volt ezzel a levéllel a gond. Rosszul látod. Nem váltok ki érzelmeket a nézőkben? Nem ezt írtad. Azt írtad, hogy semleges vagyok. Se pozitív se negatív. Magyarul nulla, szólal meg Alekosz, felröhögök, de nem szeretnék Jerzsi helyében lenni. Anikó a kertben háborog, rögtön azt hitte, hogy én írtam, azt gondolja rólam, hogy rosszindulatú vagyok. Azt, mondja Éva, megint röhögök, mert nem fogja fel, hogy ebben a pillanatban saját magáról mondott véleményt.

És akkor gála. Ha meghallom a gála szót, önkéntelenül röhögni kezdek, az ok a Markos-Nádas 10 éves jubileumi műsora 1991-ből, és az abban elhangzottak, különös tekintettel a „köddé vált a tejeszacskó, benne látlak kicsiny Palkó” részlet a versből, amit sokáig tudtam kívülről, mert a hülyeség, az csak úgy ragad. Mint levél a bélyegre. Lilu varjútollas ruhában, hát nem tudom, alacsony vagyok és hosszú a felsőtestem, vagyis mondjuk ki nyíltan, kucu lábaim vannak, de legalább nem állnak hátrafelé. A stúdióban sztárvendégek, kamera engedelmesen fordul, Csonka Pici és Keleti Andrea a képernyőn. Éva biztos benne, hogy meglesz a százmillió forint. Anikó nagyon szurkol, nagyon izgul, a halvány libafoszöld ingben pompázó Alekosz bruttó tizenöt másodpercet kap, hogy elmondja amit akar, sikerül, ilyen összefogással ilyen ügyért meglesz a százmillió. Kisfilm, mi történt a héten. Olivérnek ez az első pillanat, hogy kicsit visszavágyott a Villába, majd a maga proli módján közli, most látja, mekkor szar is van idehaza. Gombi, szívecskéket küldtél, vagy smst? Kisebb összeget ajánlott fel, a gyerekeken mmkk kell segíteni.

Takács Nikolas mondataiból annyit tudtam értelmezni, hogy akinek nincs pénze ételre, az nem azt jelenti, hogy nemtommi van otthon, hanem ha van egy kis liszt víz és olaj akkor össze tud rakni egy kis kaparót. Azért csatlakozott, mert kapott az élettől egy esélyt, hogy jobb életet éljen, és az emberek alapvetően nem rosszindulatúak, amíg énekelt, kimentem pisilni, így ez a rész hogyvolttalan marad. Nézzük meg, ha küldenek smst, kiknek küldenek. Megnézzük. Rippel Feri és kedvese. Gyomorfacsarú, hogy hazánkban is ennyien éheznek, kéne szólni, hogy az alultápláltság és az éhezés nem ugyanaz. Bálint Antónia idegrendszerét megterheli a műsor. Az enyémet Bálint Antónia terheli meg. Ha ilyet lát, rosszul van, a kisfilmben szereplő kislányt elviszi étterembe. Kapcsolás a Villába, Jerzsi. Leírhatatlan érzés, ha az ember éhezik, muszáj segíteni. Tabáni István fodrásza adja vissza a szakmunkás bizonyítványt, most. A Balázstól kölcsön kapott ezüst zakóban, élre vasalatlan nadrágban a dalok által próbálja az érzéseit közvetíteni. Fogjunk össze a jó ügyért, hogy a gyerekek emberhez méltó életet élhessenek. Langyos dalocska, turkálás a hűtőben, megetted a túró rudit? Kapcsolás a Villába, Béci meg van feszülve, a gyomra egy zsömlére hasonlít. Bitzos, hogy megvan a százmillió! Meg, 121.941.036 Ft. Na, ehhez mit szóltok? Mit szólnának, amit szoktak, úristeneznek. Varga Viktornak megható érzés, még meghatóbb, hogy én is részese lehetek. A produkció felénél jövök rá, tudom ki ez, aki a múltkor egyedül vágta a haját. Hogy mit énekelt, fogalmam sincs, mert arra próbáltam rájönni, jól látom-e hogy rúzsos ajkak lenyomata van az üngjén, és ha igen, mi vitte rá, hogy magára vegye?

Kapcsolás a Villába, Laci, milyen ezt így látni? Most válik igazzá, hogy nincs lehetetlen, csak tehetetlen. Anikó nem is merte remélni. Mivel készültök? Összemixeltük a Klikk és a Kultúrcsürhe produkciót. Balázs felszisszen, remegő térddel várjuk. Sárközi Lili és Józsika, a gyerekek cukik és meg vannak szeppenve, a számot szeretem, Józsika három éve gitározik, azóta vannak együtt. Csonka András elveivel ellenkezik, hogy a nyilvánosság előtt adakozzon és máris leborul az ország adakozó kedve előtt, aztán mégsem. Ha gyerekekről van szó, a szótárból ki van radírozva, hogy nincs. Keleti Andi is nagyon büszke, holnap főzzünk olcsóbban, amit így megspórolunk, küldjük el sms-ben. Hát már megrendeltük a halat, de nyugi, küldtem smst. Szegény Én Vidéki Lány Vagyokot lekeverik, sose tudjuk meg, mit akart mondani. Wolf Kati betegen jött el a gálára, segíteni kell és örülni, ha az ember olyan helyzetben van, hogy megteheti. A dal alatt turkálás a szekrényben, megetted a balaton szeletet is?

Az ináncsi gyerekek nagyon jól érzik magukat, Alekosz a kedvencük. Balázs megígérteti velük, hogy nem figyelnek a Kasza Tibire. Ez poén volt, csak mondom. Hogy Gigi mit mondott a tánctanításról, fogalmam sincs, mert nem tudom elolvasni, amit írtam, Béci nagyon izgul és most esik le neki, hogy mit is csináltak, mindenkinek köszöni. Vastag Tamás bölcselkedik mind a húsz életévével, ne halat adj, tanítsd meg halászni. Együtt bármit elérhetünk. Vastag Tamás dalra fakad, én ki, mert a pilóta kekszet is megette, az aktuális állás 159.549.316 Ft, Balázsék új célszámot tűznek ki, Lilu, mondj nagyot! Kétszázmillióóóó! Bon-bonék nehezen találnak ránk, a zene az egyik legfontosabb segítőtárs, aztán felordítok, mert Balázs matekzseninek titulálja Alekoszt. Kasza Tibi és Junior is nehéz körülmények között nőtt fel, komolyan mondom, lassan elszégyellem magam, nekem milyen fasza volt, a színpadon a NON-STOP, írtam valami olyasmit, hogy a tarajos kölyök, vagy valami ilyesmit, de nem tudom elolvasni, na mindegy, riszálják úgyis.

Villatörténelmi pillanat, kiürül a Villa, mindenki nagyon vár benneteket, indulás! A színpadon a hét VillaLakó, klikkesednek meg csókolják a szárnyakat, gyerekek, odatettétek magatokat! Béciből nem hallunk semmit, mert megdöglött a mikrofon, az összeg 174 millió forint, de éjfélig még fogadják az sms-eket. Hegedűs Zsuzsanna a színpadon, a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány kuratóriumi elnöke, és a frappáns mondat: az a gyerek, aki ebben az országban él, a mi kölykünk! Laci nem talál szavakat, Lilu mindenkit megölel, aztán kiterelik a Villalakókat, Éva, büntetés lesz, büntetés lesz, a színpadon Tóth Gabi és Ádok Zoli a ValóVilág4 főcímdalával, hát ez a duett, akár az urumegahuru.

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

syfyboy 2011.03.21. 10:23:10

@fran7: Alekosz nem kap semmilyen Cordia lakast.. az le van zsirozva masnak. Ellenben hogy ne szenvedjen villahianyban meg egy honapig kiberelheti a helyseget (a villat) csak egy mas musor kereten belul.

Albino Vernyul 2011.03.21. 10:27:39

@syfyboy: Ja, szerintem a lakast Oli kapja, ez mar el van dontve...:)

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 10:30:00

Sziasztok:) hú de rég voltam itt...
kié lesz az a kordia lakás és miért nem az enyém?

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.21. 10:30:38

jajjjj lemaradtam egy csomó mindenről :((, de most újra itt vagyok egy komment erejéig, s már viszem is tovább lobogó didijeimet, és várom a délutáni összefoglalót.
Hajni! isteniek az összefoglalók!!
pusszantás!

fran7 2011.03.21. 10:31:05

@syfyboy: Kinek? Én szeretem úgy nézni a meccset, ha tudom ki nyer, s most nem a bundára gondolok.

fran7 2011.03.21. 10:32:45

@Ayesha: Te vagy a nép hangja. Ha ezt a kérdést megjegyzi a politikus és jól lovagolja, szinte bármit elérhet. Tehát óvatosan az ilyen kérdésekkel.;)

Mme Chauchat 2011.03.21. 10:35:33

Köröttem csillagmiriád
Versenyt kacérkodik ragyog
Fejemre szórja sugarát
Azért még föl nem olvadok

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 10:35:53

Amúgy az esztrádműsor végigszenvedéséért le a kalappal, Hajnikám, mi az első fél óra után elmentünk biliárdozni. Akkora fosch volt. Lilut szerintem Kudlik Juli stílusára próbálják ránevelni, a hajáról (nem akkor, amikor össze-vissza van tűzködve, hanem amikor kvázi természetes állapotában van) mindig a Néni jut eszembe.:))

syfyboy 2011.03.21. 10:40:43

@Albino vernyul: ja persze :) En mar azt se hiszem amit latok...foleg a VV-t illetoen, de azert jol elvagyok egy oraig naponta, nem kell sokat gondolkozzak hozza :D
@fran7: majd ugyis megtudjuk par honap mulva... :) Ha az a 3 szemely kozul nyeri valaki akire en gondolok akkor mindenki osszeeskuves-elmeletre fog gyanakodni az ellenkezo tabor rajongoi kozul. De ha a masik 4-bol lesz nyertes valaki akkor nem lenne problema...szerintem... Meg ti is tudjatok kikre gondoltam, ugye? :D

mama ottmarad 2011.03.21. 10:45:32

@Mme Chauchat: ó, ti csodás irodalom órák .. a csalódás kifejezésének legszebbike ez a vers. Húsz év múlva - nem negyven éve. Juhász Gyula. lájk :)

Mme Chauchat 2011.03.21. 10:47:46

@mama ottmarad: Vajda Jánost is ajánlom, a korai szimbolizmussal...Harminc év után...

mama ottmarad 2011.03.21. 10:49:28

@Ayesha: "az esztrádműsor végigszenvedéséért" ...
köszönöm! Ez a kifejezés nem jutott az eszembe, pedig ott motoszkált.
Gála f@szom, olcsó esztrádműsor, az biza.

mama ottmarad 2011.03.21. 10:50:33

@Mme Chauchat: basszus... hát persze!!! leülök, egyes!

Mme Chauchat 2011.03.21. 10:52:15

@mama ottmarad: nemá, én nem írtam oda a forrást, egyes, leülök

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 10:54:44

@mama ottmarad: az "esztrádműsor" egyik kedvenc kifejezésem:)Sokáig kizárólag úgy tudtam megjegyezni, h Erik Estradára gondoltam, és akkor beugrott.:D:D Boldogan használom, amint lehetőségem adódik rá. (mármint a szót, nem pedig Senor Estradát.)

mama ottmarad 2011.03.21. 11:01:52

@Ayesha: ez az a műfaj, amitől már kora gyermekkoromban is kifutottam a világból.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:04:32

@mama ottmarad: ja, nem épp egy felemelő műfaj, mindig is ezek a rikító ruhás, csillámos zakós majmok gyűjtőhelye volt, akik valamikor menők voltak, most meg már nem azok.
Jó, a vévésben jelenlegi "sztárok" léptek fel, de ezt is sikerült idióta stílben prezentálni, pedig lehetett volna ez egy jó kis műsor is.

Zelefánt 2011.03.21. 11:10:43

@Morci úr:
Ha már a csalást is nagybetűvel írjuk, mire számíthatunk?

mama ottmarad 2011.03.21. 11:17:08

@Morci úr: én ugyan nem. Mi újat tudhat ebből az ámuló néző, ami eddig nem volt világos? Legfeljebb van, aki nem érti, mit jelent a szerkesztett műsor kifejezés.
Láthattad, ha a nézőkre van valami bízva, akkor Gigi feneke helyett Éva lobonca lesz a nyerő - minél rosszabb, annál jobb alapon.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:21:21

Én megnézném Évát egyenes hajjal. Vagy volt már ilyen, hogy kivasalták a haját?
Ha én választhatnék, hogy a benti lányok mindegyike nekem adja 1-2 testrészét, akkor én így választanék.

-Anikó szemei
-Gigi hasa és feneke
-Éva lábai

Zelefánt 2011.03.21. 11:21:31

@mama ottmarad:
Éva loboncát nem merem bírálni, mert a múltkor is kimoderáltak.
Gigi feneke? Hmmmmmm...

Zelefánt 2011.03.21. 11:22:15

@Ayesha:
De hát azok csámpásak!!

Zelefánt 2011.03.21. 11:26:22

Anikó szemeivel sem járnál igazán jól: csavargathatnád a párnádat óraszám.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:26:35

@Zelefánt: viszont formásak. Anikó lába tónus és formamentes, csak vékony és hosszú. Giginél törtem a fejem, de neki a feneke a tök jó:)

mama ottmarad 2011.03.21. 11:27:33

@Ayesha: az a baj, h én már azt is elfelejtem, kiről - miről jegyeztem meg valamit. :DD
Nagy kedvencem volt már ifjon is, ma is, a zseniális Presser-Adamis páros Harmincéves vagyok c. vígszínházi előadásából a mi is leszünk szenilisek című dal.
www.youtube.com/watch?v=vyFSWnxdr5A

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:27:50

@Thulea: mivel nem vagyok magas, nem is lenne arányos nekem a nyakig érő láb:)

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:29:02

@Zelefánt: viszont nézhetnék a férfiemberre olyan pirosbikinis-dzsakuzzis módon a szép kasszandraszemeimmel:D
nem beszélve arról, h milyen szépen lehet sminkelni azokat a szemeket:)

Zelefánt 2011.03.21. 11:30:12

@Thulea:
Tudja is, ezért nyomatja mindig tűsarkúban.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:31:06

@Zelefánt: jól is teszi, a magas sarkú csuka nagyon ügyesen formálja optikailag a lábat. Úgy még én is embernek nézek ki:D

Albino Vernyul 2011.03.21. 11:34:03

@Ayesha: Aztan par ev, es orulhettek, ha menni tudtok...;))

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 11:35:15

@Albino vernyul: nem hordom minden nap, mert azt azért észrevettem, hogy estére nagyon tud fájni a lábam egy egész napos viselés után. De tény, hogy csinosabb vagyok úgy:)

tornapipő 2011.03.21. 11:46:56

most fedeztem fel 1 dühítő dolgot pakolászás közben... a falhoz penészedett a tulaj lányának füleses minipárnája... micsoda kibaszás... rá volt tolva az ágy egész idáig a falra és mögötte tiszta penész minden. áááááááááááááááááá

tornapipő 2011.03.21. 11:48:02

a heti hetest láttátok? gálvölgyi úgy festett mint egy kivénhedt maffiafőnök... kurvára tetszett... :)

Albino Vernyul 2011.03.21. 11:50:29

@Ayesha: Hat Evanak gondjai lesznek, sokszor, meg ha nincs rajta cipo, akkor is pipiskedve jar...:)

Zelefánt 2011.03.21. 11:55:06

@tornapipő:
Olyan még van?
(Én életemben összesen 2 /kettő/ adást néztem végig -- azokat is egy csaj miatt, akinek ez volt a szellemi tápláléka, de mindkét alkalommal igen intenzíven szégyenkeztem.)
(Hálistennek a kapcsolat rövidre sikeredett, nem feltétlenül emiatt, de.)

tornapipő 2011.03.21. 12:01:33

@Zelefánt: pedig elég intenzív kis szellemi táplálék ez... ízlések és pofonok... főleg a hajós andris... :)

tornapipő 2011.03.21. 12:03:17

@Zelefánt: heti hetes mint válóok? ez jó...

Zelefánt 2011.03.21. 12:05:13

@tornapipő:
Lehet, hogy a sok-sok évfolyamból pont a két legszarabb adást fogtam ki, az én formám már csak ilyen.

genevieve 2011.03.21. 12:06:00

@Zelefánt: vv-t nézni sikk, heti7-es meg nem?:-D

tornapipő 2011.03.21. 12:06:26

@Zelefánt: ez is olyan mint a vv...nem mindig jó...de az elvetemült rajongók pl:én mindig megnézik ha csak tehetik...

Zelefánt 2011.03.21. 12:06:52

@tornapipő:
Ez volt az a két csepp, amely túltöltötte a poharat. :)

Zelefánt 2011.03.21. 12:08:32

@genevieve:
Nézi a fene.
Olvasom. (Hajnalka blogját, és úgy teszek, mintha képben lennék.)

Albino Vernyul 2011.03.21. 12:09:32

Na megvan Sub Bass Monster szama, amire ejjel Aniko rapelt..:

www.youtube.com/watch?v=uTuJVw-pGFE

Laci trance szamat nem talalom, pedig meghallgatnam egeszben.. Allitolag Enigma, de nem lelem..

fran7 2011.03.21. 12:11:28

@tornapipő: Én a HH-t addig bírom nézni, míg egymást ugratják, cinkelik, amint honi politikára kerül a szó, elviselhetetlenül elfogultak a számomra. Semmilen ellenvetést, észérvet képtelenel elfogadni, felismerni, még akkor se ha Hajós próbálkozik ezzel.

tornapipő 2011.03.21. 12:14:10

@fran7: én se a politikai rész miatt nézem...de akkora hülyeségek tudnak kibontakozni néha pl. nemrég mikor bajornak hajbeültetése volt...

genevieve 2011.03.21. 12:15:35

@fran7: azért manapság nem nehéz elfogultnak lenni:-D

fran7 2011.03.21. 12:16:05

@tornapipő: Igen csak nehéz ezeket a részeket kimazsolázni.

mama ottmarad 2011.03.21. 12:16:18

@tornapipő: tömény domestossal lejön, csak büdös. :)

tornapipő 2011.03.21. 12:19:55

punnany massif - nincsen zsé mp3 ez megvan??? hatalmas...

Zelefánt 2011.03.21. 12:20:01

@tornapipő:
Csákánnyal is lejön, s még csak szaga sincs.

tornapipő 2011.03.21. 12:21:53

@Zelefánt: lehet, csak nem az enyém a párna amúgy ki is lökném... nem szoktam sokat pöcsölni ilyennel...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:21:59

@Albino vernyul: a pipiskedés megelőzi a lúdtalp kialakulást:)

Zelefánt 2011.03.21. 12:25:10

@tornapipő:
Ha a tulajdonos hagyta odarohadni, annyira mégsem lehet fontos neki.
(Bár az is lehet, hogy így tudta igazán biztonságban.)(Nem lehet tudni, kiben mi lakozik.)

tornapipő 2011.03.21. 12:27:34

@Zelefánt: neki lehet nem fontos, de egy aranyos kislányé, gyerekeket nem károsítok meg, annyira görény nem vagyok... :)

Zelefánt 2011.03.21. 12:29:57

@tornapipő:
Lehet, hogy régen voltam már gyerek, de egy rothadó párnának akkor sem tudtam volna örülni.

mama ottmarad 2011.03.21. 12:30:32

@tornapipő: titkon sokat sírdogált valaki abban a kégliben ... lehet hogy vvanikó, mert hiányzott az anyukája :)

tornapipő 2011.03.21. 12:31:49

@Zelefánt: valóban régen lehetett... ezek a mai gyerekek harcolnak a tulajdonukért. :)lehet az akár egy rohadó kispárna is, ha füles van rajta...

tornapipő 2011.03.21. 12:33:43

@mama ottmarad: v. szegény kis pipőke azaz én, mert szerelmi bánata van... de remélem nem a könnyeimtől ment tönkre a fal...mert ki leszek belezve...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:33:59

Basszátok meg, ez az asztroshow ez tömegpusztító fegyver...ki a kóchengeres c-cimbalmos lótrágya ez a pizsamás muksó??? ide rakták a lipóti embereket????

Zelefánt 2011.03.21. 12:34:55

@tornapipő:
"füles", így kis f-el engem másra emlékeztet.

tornapipő 2011.03.21. 12:38:08

@Zelefánt: exem király l norbit hívta fülesnek mert akkora fülei vannak szegénynek... ;)

tornapipő 2011.03.21. 12:38:55

@Zelefánt: hogyhogy a király l norbit nem hívták meg a gálára már csak vv anikó miatt is... ez botrányos...

Zelefánt 2011.03.21. 12:39:30

@Ayesha:
Nekem az a középkorú móger a kedvencem, aki egy hűtőgépalkatrésznek tűnő izével
gyűjti be a kozmikus energiákat, miközben átszellemült arccal félrebeszél. De az nem itt lakik, hanem a Budapest TV-n, vagy valami ehhez mérhető csatornán.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:39:35

@tornapipő: mi fogasnak hívjuk, mert a szájberendezése is elég egyedülálló...illetve nem jó kifejezés az egyedülálló, hiszen megvannak a fogai, csak elég rendetlenek...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:40:30

@Zelefánt: juj az ezotévén meg szokott lenni egy FÉRFI, akinek hosszú, franciamanikűrözött, mandula alakú műkörmei vannak...

Zelefánt 2011.03.21. 12:41:41

@Ayesha:
Nagy az Isten állatkertje.

tornapipő 2011.03.21. 12:41:49

@Ayesha: lehet h. sámán a pali... ;)

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:43:16

@Zelefánt: @tornapipő: hja és szolidan ki is van sminkelve. Nem buzisan, csak olyan úrinősen:D

tornapipő 2011.03.21. 12:46:33

@Ayesha: ki a norbi? én bírom azt a palit nem normális, szeretem az őrülteket...én is az vagyok... ;) kis különc...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:47:47

@tornapipő: hú nem is tudom, mi a neve...ha képet látnék róla, akkor megismerném.

tornapipő 2011.03.21. 12:51:27

@Ayesha: én lemaradtam asszem, elakadtam a király l. norbinál. bocs...

tornapipő 2011.03.21. 12:57:09

Kielégítem Alekoszt!´- pucér fotók a szexéhes modellről, aki a görögöt várja! kapu.hu az első önjelölt ara...

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 12:58:14

@tornapipő: ja:D
hát nekem még eleinte poén volt, de egyébként hamar rá lehet unni, feszt csak ismétli önmagát.

tornapipő 2011.03.21. 12:58:29

+halt egy férfi az egyik bkv buszon... na megint egy nagy hír...

Zelefánt 2011.03.21. 13:00:05

@tornapipő:
A családjának, gondolom tényleg.

mama ottmarad 2011.03.21. 13:00:09

@tornapipő: jogos. Nála el lehet akadni, olyan figura. Nálunk nagyon népszerű :))

genevieve 2011.03.21. 13:01:45

@tornapipő: 15 perc hírnév....

most az újságba került és nem kellett érte fizetnie

mama ottmarad 2011.03.21. 13:02:36

@Ayesha: a szilvásgombóc is ugyanolyan, szeretjük, de nem csak azt esszük.

Ayesha (törölt) 2011.03.21. 13:06:04

@mama ottmarad: szilvásgombóc...de rég ettem.
Mai ebédem rántott hal, rántott sajt volt kompárral.:)

csicserierika 2011.03.21. 13:16:50

@tornapipő: régen jó volt, de kb nyolc éve szerepet tévesztettek. A humor ugyanis mindig ellenzéki , akkor jópofa.
Gondolom, hogy úgy tíz hónapja visszarázódtak ebbe a szerepbe, de már nem viccesek.

genevieve 2011.03.21. 13:22:52

@csicserierika: mert a mai helyzet már nem vicces, hanem tragikus:-)

mama ottmarad 2011.03.21. 13:34:07

@genevieve: ezért is volt szép a múlt heti összefogás, a kb 5 és fél millió sms.
A szorgalmas, és igen tiszteletre méltóan fegyelmezett japánok hamarabb helyrerázzák majd az országot, mint mi az iszap által lenullázott környezetet. Pedig az adakozási hajlammal akkor sem volt gond.
Igen, ebben elég pesszimistapista vagyok.
Elmehetne Devecserbe a rádiókabaré, hogy a fonák, és a vidám dolgokat láttassák. Ezzel talán új lendületet adnának a szerencsétleneknek.

Zelefánt 2011.03.21. 13:37:49

Tajgetosz meg van mentve!
Turbóribi a láthatáron!
(Egy ország sóhajt fel megkönnyebbülten.)
Szenzáció!
Megjelent a VValótlanság!

mama ottmarad 2011.03.21. 13:40:09

@Ayesha: a kompárról jutott eszembe Kolontár, de az is, hogy én még nem ebédeltem.
Mindjárt jobb kedvem lesz, hisz süt a nap, és az éhemet is elverem.
Meg is jutalmazom magam egy gombóc fagyival, ha van a környéken :)

mama ottmarad 2011.03.21. 13:41:07

A villalakók napozhatnak, rájuk is fér.

fran7 2011.03.21. 13:44:10

@csicserierika: Tudod kiderült, hogy ők már akkor sem ellenzékiek voltak. Verebes mondta, hogy mi odaálltunk egy oldal mellé, akkor ne sírjunk, hogy a másik oldal nem kedvel. S nem értették miről beszél. Kb. Verebes és Havas kiszállásával elvesztette azt az atittüdöt, hogy elfogultak vagyunk ugyan, de ezt tudjuk magunkról.
@mama ottmarad: Egy szeretetszolgálat vezető beosztású embere mondta, hogy csak az létezik, amiről a nyugati, mainstream média beszél. Ezért fontos, hogy néha a retek felhozzon, felmutasson olyanügyeket, ami amúgy érdektelen a média számára. Erre a legjobb példa zebrán átkelő gyalogosok védelme. A Fókusz és Aktív annyira előtérbe hozta ezt a témát, hogy a Kresz, de a mindennapos gyakorlat is gyökeresen megváltozott. Néha akkor is átengedünk valakit, amikor bőven átérnénk. A gyalogosok meg körbe se néznek a zebrán. A média miatt.

Zelefánt 2011.03.21. 13:46:55

@fran7:
A rohadt puhatestűek!
"Gázt, főorvos úr, gázt!"

genevieve 2011.03.21. 13:50:50

@mama ottmarad: szép volt, szép volt...de, ha nagyon akarnám meg tudnám kapargatni kicsit az rtl szándékát....

na , de a lényeg, hogy elvileg most lesz pénz az alultáplált gyerekeknek
178 milla- minusz az áfa....

bár nem is tudom ez elvileg adomány, és mint olyan lehet, hogy áfa mentesnek kéne lennie...

fran7 2011.03.21. 14:15:21

@Zelefánt: Én nem bánom az ilyen stílusú változást a Kreszben, csak a gyalogosok válnak néha olyan flegmává a zebrán, ami már zavaró tud lenni. S itt nem az öregasszonyokra gondolok, akik csak lassan tudnak átmenni az úttesten.

2011.03.21. 14:54:43

Gyanúsak vagytok nekem. Hol bujkáltok mindannyian?

mama ottmarad 2011.03.21. 15:12:38

@hullámpapír: tudod, itt most szépen süt a nap. Mindenki kiment a vi :)
Magam is a kertben süttetem a hátamat.

2011.03.21. 15:26:55

@mama ottmarad: Jaj, de jó nektek! Itt -szokás szerint- esik az eső, és az egész várost belepik az esőfelhők :( Ilyen egy nyomorék éghajlatot nem tudom ki talált ki :S
Kűgyetek nekem egy kicsi szánsájnt!
süti beállítások módosítása