Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X92

2011. március 19. 13:30 - Hódos Hajnalka

„Itt vagyunk a hogyvolton újra/Hajni blogját kommentünk sújtja/de ha a Villát nem néznénk mégis/ez maradna a legnagyobb fétis.” Ez az egyik komment (írta van-e szándék verse) abból a négyezerből, amit a hogyvolt blog vv4 törzsközössége írt a „4000 komment 24 óra alatt” elnevezésű, óriási hajcihő alatt, mert őrült mindahány. Mert bolondozni vágytak. Mert kedvelik egymást és ezt a blogot ést úgy döntöttek, ünnepelni, játszani akarnak, és tudják, hogy lehet esős, munkás hétköznapokon is ünnepelni, nem kell hozzá más, csak elszántság, lelkesedés, kitartás, napokig tartó titkos szervezkedés, az együttlét öröme, fergeteges jókedv és (élet)szeretet. Akik a négyezer kommentet összehozták: Friedmann Juci, gibson, Trevlovics, gastro vazze, Gildor Inglorion, van-e szándék, natoth, vörös áfonya, fityfiritty, nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus, gidabiga, gangesz76, Bubis, tejfölösbableves canzone, christaylor, John May R, villanat-nyugiszoba, szédült nőszemély-forza, Hannibal22, műfű-babyiloveyou, prof. Perselus Piton, fran7, the sandwich maker, Trollseprű, K.Tomoceusz, SunnySmile, BGy, Szentpeter, mézescsók, mama ottmarad, Sarq, Ayesha, Traitor General, Zelefánt, redhaven, frea, genevieve, MegLepke, Az ős kaján, Kacat, sogeking, Albino vernyul, beebeer, gernika, hullámpapír, zoxó, csoki2, Mme Chauchat, Kivlov, Darcylla, csicserierika, egér a marsról, Peter_Cs, Lone Starr, MagasMacska, nyuszómuszó, Doktor Kotász, Bogi és Burkó, Lanois, tornapipő, Tompó, King of Shadows, supern0va, Yooha, arkangyal44, jahuu, lac64, avanivi, nyanyanya, Dr Betty Boop, jogaszlany, bukott madonna két nagy didivel, laspalmas. Köszönöm, ennél többet tegnap sem tudtam kinyögni. 

Anikó, Jerzsi és Laci Martonyiba látogat, ahhoz a családhoz, akit a jótékonysági felhívásból már ismerhetünk. Hat testvér és a nagypapa élnek együtt, az anya elhagyta a családot, az apa Esztergomban talált munkát, havonta látogat haza. A gyerekekről a legidősebb testvér, a tizennyolc éves Roxána gondoskodik. Laci már az utazás kezdetén kihúzza nálam a gyufát, feszt okoskodik, hogy a három kislánynak egy maci jut és Anikó magyarázza el nekik, mert biztosan veszekedni fognak. A család nem tud a VillaLakók érkezéséről, megszeppent arcok, a ház borzalmas állapotban, két szobát tudnak csak használni, a többi helyiség vizes, penészes, áll benn a víz. Jerzsiék ruhákat, zöldséget, üdítőt adnak ajándékba, és meghívják az egész családot a szombati gálára.

A hazaérkezéskor nagy az öröm, kisnyuszi, kispipi, kismalac, rögtön el is kezdik szerencsétlen állatokat nyomorgatni, az a naposcsibének különösen jót tesz. Mindenki izgatott, levél érkezik, a jótékonysági hét keretében holnap a Villából közvetíti élő adását az RTL Klub reggeli magazinja és a Morning Show. Juuj, bejönnek a Balázsék? De mi az a Morning Show, kérdezi Alekosz. A nagy izgalom gyorsan lelohad, mikor megtudják az ezzel kapcsolatos feladatot, alakítsanak csapatokat és mindenki írjon fel a névre szóló füzetébe két olyan titkot magáról, amit eddig még nem osztottak meg sem egymással, sem a nézőkkel. Gigi és Éva rávágják, hát nem is fogom! Amit eddig nem mondtam el, azt nem is fogom elmondani! Gigi, fel lehet úgy is fogni, hogy mondj el egy olyan dolgot, amit még nem mondtál el a Villában. Gigi olyan fagyos, mint egy vákuumcsomagolt tanyasi(nak hazudott) csirke. Gondolkodom. Meg hát, nem arra kíváncsiak, hogy te minden nap maszturbálsz, hanem olyan dologra, amit még nem mondtál el. Jerzsi szeme jobban elsötétül, mint Steven Segalé bármelyik filmben, amikor megtudta, hogy megölték a barátját/feleségét/társát/bántottak szegényeket és elesetteket/nem hangzott el a filmben elégszer, hogy „mert ő a legjobb”, és ő sem válaszol. Laci örül a legkevésbé, mert most meg kell erőltetnie a nem létező agyát, említettem már, hogy kedvelem az önkritikával bíró embereket? Gigi nem tudja, mi van Jerzsivel, amikor nincs vele, felszabadult, mikor ott van két méterre, akkor hisztizik, mint egy kis fürdős kurva.

Juj, itt az első titok, Anikó bepisilt. Nagyobb volt és fel volt fázva és és és…szerinted ez titok? Alekosznak konkrét titkai vannak. Első. Gyakran ismerkedem telefonon, találomra felhívok számokat és ha szimpatikus a női hang, akkor elmondom, miről van szó. Mindig bemutatkozom, ez a hitelesség miatt fontos. A második. Egy esküvőn, ahol zenéltem, VV Gábor volt a fotós, beszélgettünk, odaadta a névjegyét. Később úgy próbáltam csajozni, azt mondtam, jóban vagyok vele és ha összejön velem, később fotókat készít róla. Nagyon jó, visít Éva és Anikó. Szerintem beteges. Alekoszon kívül mindenkinek pisivel és kakival kapcsolatos titkai vannak, Béci egy lánnyal volt és egy szórakozóhelyre mentek. A buszon már azt hittem, behugyozok. Megfogtam, elszorítottam a végét a zsebemben, úgy, hogy ne látsszon és elengedtem magam. Ha ezt valaki részletesen elmagyarázná, megköszönném, mert én odáig jutottam, hogy egy klasszikust idézzek, és ezt így hogy? Éva keveri a dicsekvés és a titok fogalmát. Két évvel ezelőtt egy szórakozóhelyen bemutattak Talmácsi Gábornak, elkezdődött köztünk valami, bemutatott a szüleinek is. Nagyon rövid ideig tartott, egyrészt mert egyikünk részéről sem alakult ki szerelem, másrészt a versenyek miatt sokszor volt távol. Pffff Évikém, ez is valami? Na ezt figyeld. Mikor 1998-ban Siófokon, a Beach House-on fellépett a Simple Minds együttes, Jim Kerr mellettem ment el. Olyan közel, hogy súrolta a keze a kezem. Nagyon rövid ideig tartott, egyrészt ő sietett a színpadra, másrészt észre sem vett. Jerzsi tizenkét évesen, egyik reggel a suli fele robbantott egy galambot, a galamb bebarnult a gatyájába, azaz jött egy kis kaksa, mehetett haza tisztálkodni. Bár az én titkom nem olyan érdekes, azért mondok egyet. Kora tavaszi idő volt, péntek, előbb mentem haza a melóból, kívántam valami édességet, madártejet főztem. Türelmetlen voltam, hogy minél gyorsabban kihűljön, egy lavór hideg vízben kitettem a tálat az erkélyre, aztán gyorsan felmostam és felporszívóztam. Míg mosogattam, kinyitottam az erkélyajtót, hogy kiszellőzzön. Hosszú másfél percig nem tudtam rájönni, mi ez az érdekes hang, aztán bevillant. Az akkori kutyám, Argosz lefetyelte vidáman a madártejet, a pofájáról kétoldalt csurgott le a nyál. Bele a tálba. Az agyvérzés kerülgetett, bezavartam a kutyát, becsuktam az ajtót, folytattam a házimunkát, aztán leszaladtam a boltba, tejkenyércigi. Mikor hazajöttem, anyukám ült a konyhában az asztalnál, és jóízűen szürcsölgette a madártejet. Nem értette, én miért nem kérek belőle, pedig annyira finom lett, és olyan jó sűrű. Súlyos döntést hoztam és azóta sem árultam el neki, mitől volt olyan jó sűrű. Madártejet nem csináltam, és nem is ettem jó ideig.

Fokozódó izgalom, a lakók névtelenül tegyenek fel egymásnak kérdéseket. Alekosz, ha Éva a barátod és lelki társad, miért bántod mostanában? Nem bántom. Elfoglal az agyamban bizonyos területet és folyamatosan egyre több helyet foglal el az agyamban. Ahhoz, hogy az ő dolgait, habitusát, az egész Éva effektust valaki föl tudja fogni, olyan helyeket kell az agyban átcsoportosítani, magyarul kell hely hozzá. Sok-sok hely. Időre van szükségem, amíg kitakarítom az agyam, hogy legyenek új cellák, befogadó helyiségek. Ez egy fölfüggesztett állapot, de ha folyamatosan terheljük, összeomlik a rendszer. Hát így, azt hiszem, feleslegesek a szavak. Éva, mi a kifogásod egy Alekosszal való kapcsolat ellen? A szerelem vagy kialakul, vagy nem, Alekosz iránt nem szerelmet érzek. Alekosznak arra a felvetésére, hogy egy kapcsolat lehet pusztán testi is, az a válasza, ő nem csak egy test, amit ki lehet használni. Gigi és Jerzsi között mizu? Minden rendben, a mai nap kicsit káoszos. Anikó, mi a kifogásod egy Alekosszal való kapcsolat ellen? A kapcsolatunk baráti, így működik jól, nem kell ezt elrontani. Mi ezt már megbeszéltük. Jerzsi a belső énjével fogta meg Gigit és hogy mivel fogja megtartani, az majd még kialakul. Alekosz, miért genyózol egy olyan emberrel, aki a barátod? És az ki? Én. Az nincs odaírva. Én írtam, úgyhogy én vagyok. Alekosz szerint ez megint egy föltételezés. Bizonyos szinteken telítődve van, sok dologgal nem ért egyet, sok viselkedési forma nem tetszik neki. Éva felcsattan, akkor eddig miért nem mondta! Mert eddig nem voltak telítődve a rendszerek, most már kicsordul. Éva károg, miért egy ilyen feladatból kell megtudnia, miért hagyja őrlődni. Úgy viselkedsz velem, mint egy darab gané tróger fossal! Aztán belevág Alekosz szavában, ne oltogassál, nem vagy az apám, nem fogsz bántogatni és nem fogsz kikészíteni! Pont ezek zavarnak, amit prezentálsz! Gigi nem válaszol arra, mi történt a kameramentes órán, mindenki döntse el, mi történt. Miért van viszály Alekosz és Éva illetve Éva és Anikó között? Éva bevallja, hogy féltékeny Anikóra, mostanában Alekosz többet foglalkozik vele. Anikó ettől fél, és ezért már menekül. Az, hogy Alekosz Anikó társaságát keresi, annak oka van, fölfedezett valamit az Anikóban, ami neki kell. Nem, Alekosz nem lenne képes eldobni ezért a barátságát Évával, de ez egy mafla dolog, mert nincs két egyforma szerelem, nincs két egyforma női nemi szerv, nincs két ugyanolyan szint. Nincs az az Isten, hogy én még egyszer végignézzem ezt az összefoglalót.

Köszönöm a képeket S-nek. 

Címkék: vv4
818 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joszif 2011.03.19. 13:44:33

elolvastam első -e ?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 13:57:33

SZERETÜNK HAJNI!

hüüppp, hüpp, benne voltam a poszban, mondtam is ma reggel, hogy sztár leszek, faszom

natoth 2011.03.19. 13:58:43

uhh, most már celeb vagyok, mehetek dubajozni :)

Bogi és Burkó 2011.03.19. 13:58:46

baszod, Hajni ezek a legfelsőbb szintek, méditörténeti pillanatom van! benne vagyok egy blogban!!!!

imádlak mmkk!

gibson 2011.03.19. 13:59:31

Hajni drága, magadat kifelejtetted a listáról, pedig volt legalább 10-15 kommented neked is! Plusz, ha te nem vagy, mi sem lennénk, ugye!

Kösz a halakat és lávjú! <3

osgood 2011.03.19. 13:59:57

Madártejet nem csinálni vétek. Még ilyen szánalmas kifogásokkal együtt is. Hanyadik? Mármint aki el is olvasta...?

gastro vazze 2011.03.19. 14:00:38

itt 12., de Hajni listáján a negyedik vazze! :D

fityfiritty 2011.03.19. 14:00:41

Elolvastam a Maci Laciig. Utána is van még lényeges momentum, vagy mehetek ebédelni? :DD

Mme Chauchat 2011.03.19. 14:01:09

Mi volt tegnap?Milyen 4000 komment?

christaylor 2011.03.19. 14:02:21

AZ első bekezdés ooolyan szééép volt! Köszi Hajni, imádunk téged is a legfelsőbb szinteken! :)

gastro vazze 2011.03.19. 14:04:13

Hajni: tejkenyércigi kombó tudod, hogy hangzik egy egyetemista szájából? :
félszilva-szofi-gyufa :D

gidabiga 2011.03.19. 14:04:49

olyan sokadik, hogy meg sem számolom :D

Hajni, köszi szépen, az első bekezdés simogatja a lelkemet :D

gangesz76 2011.03.19. 14:05:02

Köszi Hajni,mmkk szeretünk:)

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 14:05:38

@gibson: kimentem a fejemből. érdekes levelet kaptam és azt olvasgatom.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 14:06:26

HV-titkok. mindenki írjon magáról egy titkos a titkos füzetünkbe, névtelenül :DDDD

Lotyó Bridzsida 2011.03.19. 14:06:57

sose értettem a népeket, hogy mit lehet szeretni a madártejen...:)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 14:07:41

az én titkom: írt rólam Hódos Hajnalka egy poszt. Nem tartott sokáig, a szüleinek se mutatott be, de írt rólam.

Mme Chauchat 2011.03.19. 14:08:06

@fityfiritty: ez az öf-ben volt? a villalakók kommenteltek?

gidabiga 2011.03.19. 14:08:29

@Lotyó Bridzsida:

mit nem lehet szeretni a madártejen? :D

Hannibal22 2011.03.19. 14:08:29

nem akarom a szavakat rabolni: köszönnyük!

de a bolhára miért csináltál elefántot?:)

fityfiritty 2011.03.19. 14:09:27

"De mi az a Morning Show?" Jóvan, ezt nem tudom értékelni. Nulla pont. Szakmai kérdésekben nálam nincs pardon.

Mme Chauchat 2011.03.19. 14:09:33

@gangesz76:
"Erőltetett kommenet. Így végzed hát te is"

osgood 2011.03.19. 14:09:39

@Lotyó Bridzsida: Ezt nem megérteni kell. Fogadd el, kész :)

fityfiritty 2011.03.19. 14:10:29

@Mme Chauchat: Igen. Négyezret bameg, ezek heten. Na mit szólsz...?

gastro vazze 2011.03.19. 14:10:31

@Hódos Hajnalka: írt a blog.hu, hogy ne fagyaszd le a rencert többet?! :D
(tényleg ez a 4000 komment hol áll a blog.hu (média)történelmi toplistáján vajh?

Bogi és Burkó 2011.03.19. 14:11:43

@Hódos Hajnalka: van oka, hogy hamarabb raktad ki a posztot?

MegLepke 2011.03.19. 14:12:09

Nah, látom az öfi nemnézésével nem vesztettem sokat.

Köszi Hajni! Én meg már annyira celeb vagyok, hogy valaki megadná a számomat kedvesferinek?

gibson 2011.03.19. 14:12:34

@Hódos Hajnalka: "érdekes levelet kaptam és azt olvasgatom."

Ez rosszul hangzik... Rólam, vagy mi?

Lotyó Bridzsida 2011.03.19. 14:12:34

@gidabiga:

hát ez az, hogy semmit!:D
az csak egy édes lötty, az nem süti!!!

a mézeskrémes, az süti, kérem!:))

a madártej samfu!:D

gangesz76 2011.03.19. 14:12:50

@Mme Chauchat: "kiálts rám! s fölkelek!"

Mme Chauchat 2011.03.19. 14:13:59

@fityfiritty: idegbe tesz. Hogy lehet ennyit beépíteni a szövegkörnyezetembe? Unnaturális, úgymond. Egy ici-picit.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.19. 14:15:55

Felhívtam a Fókusz szerkeztöségét.Szívesen adományoztam volna, a Japán embereknek 5000 ft-ot.
A világ nagyon kicsi tud lenni, ha radioaktív szennyeződés röl van szó.
Igértek egy vissza hívást 2-napja. Nem hívtak, fos 5000 ft-om senkit nem érdekel.
Japán egyetemista lányok 5.-en gyűjtöttek 870.000-ezer ft-ot, Devecser, és Kolontár károsultjainak.Gondoltam, abból a messzí távolból, gondoltak ránk, mi is viszonozhatnánk. Senkit nem izgat, hát ezek vagyunk mi. Pedig a radioaktív sugárzás, nagyon kicsivé teszi a földet, Japán így nincs is annyira távol. Csak ezt akartam megosztani veletek, van egy magyar lány ott, úgy hívják Anikó Kovesdi. Ő vette fel a kapcsolatot, Devecser, és Kolontár vezetői vel. Segédkezett, hogy a leg jobb helyre jusson a pénz, amit az egyetemisták gyűjtöttek. Gondoltam, has többet nem is, de ennyit mi is össze adhatnánk. Ha 100ft- az is pénz, ha 1000 ft-az is. De ez itt senkit nem érdekel, nem kell a fos 5000-ezer ft-om.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 14:18:20

@Ari11: tudod, az a baj, hogy a Fókusznak ez nem hírérték, hogy te, aki az ő szemükben senki, te akarsz adományozni. Ha teszem azt, Zimány Linda akarna egy plüsscicát adni a japán kislányoknak, abból egy 20 perces műsort is felépítenének. Sajnos ilyen a világ...

genevieve 2011.03.19. 14:19:07

@Hódos Hajnalka:

nagyon szivesen:-)

máskor is:-)

gibson 2011.03.19. 14:19:43

@Ari11: ne a Fókusz szerkesztőségét "zaklasd", próbáld a Vöröskeresztet, a Japán nagykövetséget, ilyesmik.
Feltéve persze, ha komolyan gondoltad, és nem poénból írtad.

Mme Chauchat 2011.03.19. 14:20:47

@gangesz76:
"Bolond, ki földre rogyván fölkél és újra lépked"

christaylor 2011.03.19. 14:21:32

@MegLepke: kedvesferi pfúj,nemjó! te nála jobbat érdemelsz.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.19. 14:22:12

@canzone: Látod erre nem is gondoltam.
De hogy mi, ilyen alá való gané nép lennénk, azt nem híaszem, én nagyon meg hatódtam a Japán egyetemisták, akcióján.Azt le adta Fókusz, gondoltam, szívesen el mondja, hogy nem vagyunk, fos 9-esek. Szívünkben a gyászoló családokkal, az együtt érzés.
Tévedtem, köszi, hogy fel világosítottál, mi a gond velem.

gangesz76 2011.03.19. 14:24:18

"s vándorló fájdalomként mozdít bokát és térdet,"

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 14:25:48

@Ari11: nem veled van a gond. Nagy a szíved, imádlak érte! Csak remélem, hogy sokaknak jutott még eszébe, hogy így tegyen, mint te!
Gibsonnak igaza van (kis g-vel), szervezeteket kell megkeresni az ilyesmivel

MegLepke 2011.03.19. 14:27:44

@christaylor: :))) Majka nem kell, hozzá nem vagyok elég buta!:D

natoth 2011.03.19. 14:30:29

@Zelefánt:
a porcelánboltot keresed? :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.19. 14:30:38

Várom Anko Kovesdi válkaszát onnan, ő megpróbálja megadni a leg megbízhatóbb, adomány vonalat. : ))Japán dékli részén tanul, ott még nincs baj, és mag is részese a segély intézményeknek. A Fókusznak, meg csak arra volt jó, hogy hír ként el adja. A Japán lányok sztoriját. Ez most már látható, hogy mi is együtt érző emberek vagyunk, az nem hír. : ((

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.19. 14:32:32

mindjárt sírok
celeb lettem, és nem keresek férjet:D
közben léglájkolok mindenkit:)

Hajninak és mindenkinek

Zelefánt 2011.03.19. 14:34:23

@Ari11:
Japán talán a világ negyedik leggazdagabb országa, rendezett állam, fegyelmezett nép, meg fogják oldani a rettenetet. (És tényleg sajnálom őket, hogy beleszaladtak.)
Kőhajításnyira viszont (magyar) emberek tömegei éhezéshez közeli állapotban leledzenek, ahol a kipakolt VV-hűtő, meg az összetrombitált pár-tízmillió kurvára nem ér szart se.
Erre varrjunk gombot.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.03.19. 14:37:59

Rendszertelenül olvaslak titeket, HH-féle öfikből minél többet igyekszem abszolválni, talán írtam két fos kommentet is, na de ami ezen a héten ment a villában, az valami nagyon pácsó volt. Szerintem ti, tisztelt kommentelők sokkal jobb, ötletesebb programokat tudnátok kitalálni. Sörgyárban jártak-e már? :)

Szaffi B. 2011.03.19. 14:39:35

Celeb vagyok!!!! :))))

Zelefánt 2011.03.19. 14:43:42

@Ari11:
Ezért köszönet jár, de a két ország helyzete össze sem hasonlítható.

Zelefánt 2011.03.19. 14:45:14

@natoth:
Ott is jártam már, de lekéstem a műsorról.
(Ellopták a készletet, baszki.)

natoth 2011.03.19. 14:46:13

@Zelefánt:
éva dugizsákjában lesz az, a tusfürdők mellett

Zelefánt 2011.03.19. 14:47:03

@gangesz76:
Kiálts rám (egy másnapos reggelen)!
-- és hozzád vágom a macskát.

Zelefánt 2011.03.19. 14:53:34

@Mme Chauchat:
De én piálok.
Hányni meg megint más fog, mindenki a saját szerepe szerint.

Trevlovics 2011.03.19. 14:57:03

egy kicsit, egy nagyon kicsit megint visszajött a jótékonysági hét előtti vv, amikor éva alekosz szemére hányt, igazi tanulmány volt.

gangesz76 2011.03.19. 14:57:34

@Mme Chauchat: "Légy egy fűszálon a pici él S nagyobb leszel a világ tengelyénél."

Ezt nagyon szeretem, annyira igaz...

Trevlovics 2011.03.19. 14:59:52

a harmadik helyet meg egyszerűen nem érdemlem meg. :)

mézescsók 2011.03.19. 14:59:53

Bármikor csatlakozom Ari akciójához pénzzel. Mással azt hiszem, nem tudok, de ha mégis, akkor szóljatok vagy szólok én.
Hajnalka! Szeretem az összefoglalóidat, van úgy,hogy a műsort nem látod, de ha elolvaslak, akkor képben vagyok.
Az a helyzet, hogy sz...-ból nem lehet aranyat csinálni, ez régi igazság. Néztem az adást tegnap, tehát nemcsak a Hv alapján mondom: Alekosz számomra végleg megütötte az elviselhetetlen szintet. Ezt csak azért mondom, mert elég volt hallgatni és nézni, de még Te is beidézted! Szemmel láthatólag a vv lakók is rettenetesen unták véget nem érő körmondatait, okoskodását, régen elvesztették a fonalat. Már a kérdésre sem emlékezett senki, mire befejezte. Egyszer - legalább egyszer - hallott valaki tőle egyértelmű, tőmondatos (arra már gondolni sem merek, hogy egyszavas) választ? Irgalmatlan kisebbrendűségi érzésben szenved szerintem ez a pasi - bár ez Mme asztala - donhuanos kliséivel, körmondataival, követhetetlen okoskodásaival, stb. kompenzálja azt, ami nem, és aminek látszani akar. Enélkül lenne belőle : egy hétköznapi, átlagos megjelenésű, átlagos értelmi képességű, stb. pasast. És szerethető is lenne.

Mme Chauchat 2011.03.19. 14:59:57

@gangesz76: hiába fürösztöd önmagadban, csak másban moshatod meg arcodat

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:02:34

@mézescsók: miután nem választása ez a magatartás, hanem - és itt megoszlanak a vélemények, hogy milyen - szindrómában szenved, bajos számon kérni tőle a normalitást.

mézescsók 2011.03.19. 15:04:39

@Zelefánt: Lehet Japán a világ negyedik leggazdagabb állama, de az nem az egyes emberek anyagi jólétét jelenti. Nyilván előbb megoldják a katasztrófák következményeit, mint mi, de nem hiszem, hogy az együttérzés, a segítség bármilyen fajtája felesleges lenni. Különben a kérdésem: mi a fenét keresünk akkor mi a világ túlfelén katasztrófák idején a segélycsomagjainkkal, kereső kutyáinkkal, orvosainkkal? Röhögve megoldhatnák nélkülünk is.

Lotyó Bridzsida 2011.03.19. 15:06:09

@mézescsók:

Jelen pillanatban olyan kisebbrendűségben szenved, amit megfejel egy kis elszálltsággal.
Ugyanis levette, hogy SENKI nem küldi el a halálfaszára. SOHA. Kivéve Bécit legutóbb. De az most volt először, és úgy néz ki utóljára. Sajnos.
Pedig tuti meg lehetne törni, ha következetesen nyomatná neki valaki.

mézescsók 2011.03.19. 15:06:47

@Mme Chauchat: igaz, kösz. Ezért kéne orrba vágni néha, hátha helyrebillen valami ott belül.

mézescsók 2011.03.19. 15:08:19

@Lotyó Bridzsida: Ld. Mme-nak írt válaszomat. Látom, Te is ugyanarra a diagnózisra és receptre akadtál.

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:08:24

@Zelefánt: semmi irodalom? film? lélek?

Zelefánt 2011.03.19. 15:09:29

@mézescsók:
Na végre, hogy Te is feltetted a kérdést.
Mert ha nem is "röhögve" ugye, de megoldthatnák.
Nincs elég katasztrófa ebben az országban ahhoz hogy itt lehessen tevékenykedni?...
(Az hogy nem a cunamira, meg a földrengésre gondolok, talán lejött.)

mézescsók 2011.03.19. 15:10:15

@mézescsók: Hajnalka! Mármint én nem látom a műsort, nem Te!!!

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:10:44

@Lotyó Bridzsida: @mézescsók: Sajnos,az orrbavágás (intellektualizálás, kognitív ráhatás, szembesítés, ráolvasás) a defektus ellen nem használ. Az ellen sem.

Bogi és Burkó 2011.03.19. 15:13:07

@Mme Chauchat: miben szenved szerinted ? tökkomolyan kérdem.

Darcylla 2011.03.19. 15:13:47

Szegény dpomen, mit össze kínlódott, hogy ezzel a szellemi termékkel hasítson egy szeletet a vv népszerűségének tortájából, de akkora celeb én is lettem, ezzel a poszttal: SZERETÜNK HAJNI!:)

Darcylla 2011.03.19. 15:14:30

Dopeman pityinger izé...

Zelefánt 2011.03.19. 15:14:59

@Mme Chauchat:
Este Black Hawk Down Ridley Scott-tól;
tömeggyilkosság, szétrobbanó csöves szudániak, Amerika rulez the world, néha ugyan nehezen, de bármi áron, pattogatott kukoricával és coke-kal.

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:15:19

@Bogi és Burkó: szia, az Asperger-kór, és a Williams-szindróma a befutók, de autizmus vagy autisztikusság biztosan. (bocs az ismétlésért)

pingvinke24 2011.03.19. 15:15:51

Sziasztok!
Ezt olvastátok? Érdekes elemzés, kár hogy egy idelye csak ritkán ír Tölgyessy D. Péter. Főleg az Alekosz elemzés tetszett.

tolgyessypeterelemez.blog.hu/

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:16:36

@Zelefánt: összekacsintás (+irigy smiley)

Bogi és Burkó 2011.03.19. 15:18:31

@Mme Chauchat: drága mme, akkor én most megyek és kiguglizom a Williams szindromát, mert arról még csak fingom sincs. :)

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:18:52

@pingvinke24: szia, TDP nem elemez. Nem azonos (és nem világos) szempontok alapján, elméleti megalapozottság nélkül ír róluk.

Zelefánt 2011.03.19. 15:20:10

@Mme Chauchat:
Az irigy smiley az milyen?
(Mert hát az eredeti alapból sárga.)
Hátat fordítva duzzog?...

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 15:20:45

@Bogi és Burkó: nincs :)

@gibson: ó, lényegében egy remekbeszabott "hogyvolt" amiben egyetlen szó nincs, amit ne sejtettem volna eddig is.

@Csehszlovák Kém: heló, én mindig örülök, mikor jössz! Tegnap én is azt gondoltam, hogy ebből semmit nem tudok kihozni, aztán csakcsak.

mézescsók 2011.03.19. 15:20:45

@Zelefánt: Lejött. De arra gondoltam, hogy a katasztrófák általában azért katasztrófák, mert váratlanok, nem lehet eléggé felkészülni rájuk. Ha emlékszel az első napok híradásaira, akkor biztos felrémlik az is, hogy arról volt szó, hogy nincs nagy baj, arrafelé földrengésbiztosan épülnek a házak. Kiderült, hogy nem az a legnagyobb baj, hogy esetleg leomlanak a házak (amik különben tényleg nem), hanem az egyéb hozadékok, pl. az atombiztosnak kikiáltott atomerőmű sérülése, stb.Segíteni egyébként nem ész nélkül kellene, bárhol is fordul elő ilyesmi a világon. Mi a fenének kellene pl. takarót szállítani olyan helyre, ahol az éghajlat miatt ezt vígan tudnák nélkülözni, ellenben aranyat ér a friss víz vagy a tabletta, ami fertőtleníti ezt. Néha még reménykedek abban, hogy a segélyszervezetek többet tudnak annál, amit én érzek.
Szívesen elolvasom, ha válaszolsz erre, de itt igazából nem azért jöttünk össze, hogy a katasztrófasújtotta övezetek megsegítéséről beszélgessünk. Viszont bárhol máskor, bármikor.
Ja, és irodalmi kávéház sem vagyunk, de azért írjátok csak, mert élvezem!!!

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:20:54

@Bogi és Burkó: Egyedülállóan kifejezőerejű nyelvi jártassággal rendelkeznek, nagyon barátságosak és általában udvariasak (bár viselkedésük tolakodásként is félreértelmezhető). Idegenekhez abszolút bizalommal közelednek, minden gátlás és félelem nélkül.

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:22:40

@Zelefánt: sárga (bár az a root kiskacsa, én annak sok joga van) és hátat fordítva duzzog, yeahhh

Lotyó Bridzsida 2011.03.19. 15:23:55

@Mme Chauchat:

Én nem vágnám orrba.
Csak szimplán következetesen elmagyaráznám neki minden alkalommal, hogy most mit is mondott és miért.:))) Eléggé alázódna, aztán egyszer csak megunná az okoskodást, mert 1001-edszerre is leoltanám.:D

Zelefánt 2011.03.19. 15:26:05

@mézescsók:
Utolsó, ebben a témában: a magyarok akkor segítettek a legtöbbet, amikor a thaiföldi katasztrófa után leszállítottak két víztisztitó gépet.
Azokra ott és akkor kibaszott nagy szükség volt.
Ez értékelhető.
Ám most fontosabb kérdések következnek:
Pl.: Mi van a Villában csövezőkkel?

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:26:33

@Lotyó Bridzsida: ezt próbálgatják odabenn is. Sajnos, hiába. Olyasmi, mint a kettős személyiségűt rábeszélni, hogy hagyja el valamelyiket.

cworm (törölt) 2011.03.19. 15:27:55

olvashatatlan, élvezhetetlen ez az egybehányt írási stílus

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 15:32:47

@cworm: a frusztrált picsa kimaradt, dühít ez a hanyagság.

Lotyó Bridzsida 2011.03.19. 15:33:21

@Mme Chauchat:

minden alkalommal az történik, hogy elmondja a frankót a többiek meg kussolnak.
hát ebből nem lesz kiút, az tuti.
holott értem amit mondasz, hallodhülyevagy, pontosan tudom, hogy reménytelen a csávó.
de együttélni vele csak úgy lehetne, ha MINDIG leoltaná valaki. vagyis mindenki mindig.

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:34:01

@cworm: a tiéd? tényleg...köszi, h szóltál

pingvinke24 2011.03.19. 15:34:48

@Mme Chauchat: Amit eddig olvastam tőle, az nagyon egybevágott az én véleményemmel.
Én sokáig bírtam az Alekoszt, de mindig volt valami ami zavart benne. Aztán rájöttem mi. Az, hogy nem képes a szeretetre. Közömbös az emberek iránt, ebbe beletartoznak a saját szülei is, ellenkező esetben nehezebben viselné a hiányukat, ráadásul ki sem akar menni a villából, 100%-san ki akarja zárni a külvilágot, csak saját maga érdekli. A csajozás is ezért nem megy neki, nem a dumája a gond, hanem a mögötte rejtőző közömbösség, és ez jön át belőle a lányok számára. Tölgyessy is lényegében ezt írja.

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:36:41

@Lotyó Bridzsida: persze, nem szakértők odabenn, az tény. Túl sok eszközük sincs, csk a duma. A lényeg, h éttermi kések legyenek csak, és ollós feladatot ne kapjanak. Óvodákba sem hordoznám a fickót.

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:38:47

@pingvinke24: igen. az autisztikus pszichopátia jegyei, amit összefoglaltál.

arkangyal44 2011.03.19. 15:39:40

Szép napos délutánt mindenkinek! A mai poszt is nagyszerű volt mindig,hála neked Hajni, és külön emelte a nagyságát,hogy az én nevem is benne volt:)El kell áruljam kisebb koromban sosem értettem hogy a madárból, hogy a kochengeresbe lehet tejet csinálni ?? ahogy a disznóból sajtot:)van erre egy vicc :)A kisnyuszi sétál a folyóparton ,és találkozik a kis rókával,kérdi tőle hát te ki vagy? Én vagyok a kis róka, apám is róka volt anyám is,így én is az lettem. Megy tovább a nyuszi,talizik a farkaskutyával,Hát te ki vagy? Én vagyok a farkaskutya, apám kutya volt anyám meg farkas,így farkaskutya lettem.Megy tovább a nyuszi,találkozik egy furcsa lénnyel,kérdi tőle hát te ki vagy ? Én vagyok a lótetű,mire a nyuszi na menj az anyádba :)))DD

gangesz76 2011.03.19. 15:42:03

@Mme Chauchat: Szerinted hogy fog rá hatni ha kijön(a népszerűség, egyúttal az hogy rángatják majd ide-oda), illetve az ha a idővel elfelejtik(és újra nem kell majd a kutyának sem)?

extrmomlett 2011.03.19. 15:42:10

@Ari11:
Igen baromi gyorsan "felejtünk".
Szégyen.

Az atomerőműben történt katasztrófa elhárításán dolgozó emberek, (hétköznapi hősök) önfeláldozását, sem köszöni meg senki.

Lotyó Bridzsida 2011.03.19. 15:42:17

@pingvinke24:

nem csak a közömbösség, hanem van egy olyan kis hülyegyerek kisugárzása, amitől magára valamit is adó nő menekül.
csak egy olyan lány tudna rákapcsolódni, aki annyira ki van már éhezve bármiféle figyelemre, hogy ezzel a félkegyelművel is beéri.

és mindezt úgy mondom, hogy valószínüleg a szülei tették őt ilyenné, tehát kvázi vétlen abban, amilyen.

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:44:47

@arkangyal44:
Az öreg mellé szivárvány-színű hajjal leült egy punk. Az öreg sokáig nézte, majd megkérdezte tőle a punk,
-"mi van tata, maga még sosem csinált vad dolgot az életébe'?"
-"De igen, egyszer tökrészegen megdugtam egy papagájt. Most azon spekulálok, nem te vagy a fiam?"

pingvinke24 2011.03.19. 15:45:14

@Mme Chauchat: Arra van válasz, hogy ez mitől alakul ki? Veleszületett, vagy a környezet váltja ki? Úgy tudom normális körülmények között nevelkedett. Bár ezt csak ők tudhatják.Mármint a családja.

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:46:17

@gangesz76: nem hat rá semmi. pl. az aspergeresek úgy élnek, h fogalmuk sincs róla, h azok (és a környezetüknek sem)

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.03.19. 15:48:05

@Hódos Hajnalka: Hajni van egy titkom ezzel kapcsolatban, megoszthatom? :) Tegnap nem mentem ki, nem teszteltünk, nem reggel hatra értem haza. Mi történik? Kikapattintottam két posztot tízig :)

arkangyal44 2011.03.19. 15:48:19

@Lotyó Bridzsida: Van némi igazság amit írtál,de Alekosz így egy egyéniség,ez ő és semmi és senki nem tudja megváltoztatni,mert egyedi,Én is szoktam volt mondani,hogy engem nagyon kell szeretni,mert belőlem csak egy van,míg mások nagyon sokan vannak :))

gastro vazze 2011.03.19. 15:49:17

Én is szivesen segítek a japókon, van is itthon egy féljapán baráti család, majd megkérdezem, hogyan tudnánk segíteni! (ott tuti nem nyúlják le a pénzt társadalmi okokból)
Addig is veszek japán épitőipari részvényeket, ajánlom a Kajima corp.-ot és a Penta-Oceant mindenki figyelmébe:)

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:51:58

@pingvinke24: elvileg öröklődő, főleg apai ágon, emellett a terhesség első nyolc hetében rendellenességet okozó hatások is lehetnek az okok, de tisztázatlan.

the sandwich maker 2011.03.19. 15:52:36

megafos százakárhányas, de ottan van a nevem, juhúúú!!! :D

olvasóink írták · http://mediaszerencsetlenseg.blog.hu/ 2011.03.19. 15:53:19

Laci meg Erzsi kirakta a zöldségeket, a hátrányos helyzetűek kényszeredetten mosolyogtak. Majd elővett egy szatyor üdítőt, mire a gyerekek nagy boldogan: kóóóólaaa és onnantól mindegyik kezében volt egy palack. Kár volt kaját vinni...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.19. 15:54:24

Alekosz úgy jó
ahogy van, nincs vele semmi baj, csodabogár:)

the sandwich maker 2011.03.19. 15:55:17

@gastro vazze: :D nekem ez a részvényvevés olyan üzletemberes dolognak tűnik, sose jutott még eszembe, hogy megpróbáljam. Japán barátaim csatlakoztak a Vörös Kereszthez, és úgy gyűjtenek egész nap, suli mellett, nagyon elkötelezettek.

Na de kíváncsi vagyok én erre az esti gálaműsorra, remélem nem csak egy Csillag születik promó lesz.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.19. 15:56:15

@olvasóink írták:
biztos mert zöldség szokott azért lenni, de a kóla az már egy luxusálomcikk

gangesz76 2011.03.19. 15:58:09

@Mme Chauchat: akkor a hirtelen változásokat sem reagálják le?

gastro vazze 2011.03.19. 15:58:16

@the sandwich maker: pedig gondolkozom rajta, csak nem tudom még megállapitani, hol az alja az áraknak, ha atomkatasztrófa lesz, akkor van még lejjebb bőven :S :(

A Csillag születik pornóra SSKK nem vagyok kiváncsi, főleg, ha az André is szerepel a DC-vel benne :D

Mme Chauchat 2011.03.19. 15:59:03

@gangesz76: nem, magába vagyon bezárva. amiatt

csicserierika 2011.03.19. 15:59:03

még mindig a könnyeimet törölgetem meghatottságomban. Igen , én is ott vagyok a blog nagy celebjeivel együtt említve. Köszönöm Hajni, és külön köszi az agycellás rész pontos idézését.
Én akkor sem tudtam felfogni és most is újra kell olvasnom, hogy emésszem a magvát.
Hogy én mennyit tanulok ittEN :)

Trevlovics 2011.03.19. 16:00:34

a cél szentesíti az eszközt. ki az aki megéhezik mikor meghallja vásáry andrét?

the sandwich maker 2011.03.19. 16:01:10

@gastro vazze: uhúúú, már épp kezdtem elfelejteni kik ezek! :D Hát ha feltűnik az emszídíszí meg a többi, max. elkapcsolunk.

vörös áfonya 2011.03.19. 16:03:41

Ez de szép előszó volt Hajni:)
Ott a nevem és nem is fos9.:)
<3

pingvinke24 2011.03.19. 16:03:48

@Mme Chauchat: Köszi a választ. Most olvastam utána én is, és tényleg sokminden jellemző a tünetekből Alekoszra.

pingvinke24 2011.03.19. 16:05:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Szerethető-e egy olyan ember, akinek nincsenek érzései? Én egy vívódó Alekosz fan vagyok.

gangesz76 2011.03.19. 16:05:49

@Mme Chauchat: uff, ez gáz...vajon ha a pszichológus aki beengedte a villába, tudta hogy ez a baja, szemétnek nevezhető-e hogy egy beteg ember nyilvánosság előtt való mutogatását támogatta? Vagy úgyis mindegy, hiszen nem lesz hatással az egyén későbbi életére?

Bogi és Burkó 2011.03.19. 16:06:36

@olvasóink írták: te nagyon empatikus , te ! egy kiló sárgarépa mégsem hozhat lázba egy gyereket.

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:12:09

@pingvinke24: @gangesz76: úgy látom, defektus alapján válogattak (ez is hozzátartozik ahhoz, h a karikatúráinkat láttassák velünk odabent). Sajnos maguk a szakemberek is ugyanattól "szenvednek", mit mi: igen-igen nehézkes a differenciáldiagnosztikája mind a négy betegségfajtának (nagyon sok a közös vonás) és hát a tök normál embernél is előfordulhat, h bőbeszédűbb, stb. Szóval a pszichó (ha volt) simán összetéveszthette a válogatás során a mókásságot a súlyos személyiségzavarral.

gangesz76 2011.03.19. 16:13:12

@Mme Chauchat: értem, köszi, de akkor is sajnálatos...

csicserierika 2011.03.19. 16:13:20

@pingvinke24: ezt én soha sem értem, mikor erre hivatkozik valaki vele kapcsolatban.
Hogyne lennének, hiszen családja veszi körül, akik teljesen átlagosnak látszanak így kívülről, volt több éves kapcsolata, munkahelye stb.. mint bármelyik egyszerű honpolgárnak.
Nem feltétlen az az érzelemdús, aki mindig hangoztatja , hogy mennyire szeret valakit. Lassan elcsépelik a jelentését.
Alek zárkózott és magányos. Átállt a benti létre és egyenletesen hozza a formáját, ezért zavarja meg, ha kizökkentik és kiviszik őket, mert akkor neki is nehezebb utána visszaállni.

kiraaaaa 2011.03.19. 16:13:56

A madártejes rész jó volt:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.19. 16:14:55

@pingvinke24:
szerintem vannak érzései, csak most kicsit magányos

Bogi és Burkó 2011.03.19. 16:16:25

@Mme Chauchat: nem tudom, mme... ha ugyanígy viselkedett, elképzelni nem tudom, hogy nem látták, hogy nincs rendben a feje.

pingvinke24 2011.03.19. 16:17:21

@Mme Chauchat: Egyetértek.
A Szandikánál viszont más a helyzet, ő tényleg kockázatos választás volt. Kiszámíthatatlan, időzített bomba, nagyon veszélyes terep szerintem. Szintén sérült ember, csak nála inkább a külső körülmények a bűnösek.

pingvinke24 2011.03.19. 16:20:28

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Az Olivér neki egy nagyon jó katalizátor volt, mellette ki tudott bontakozni. Látszott az Oli kiszavazása után hogy keresi a helyét, és sztem azóta sem találja. Az Éva csak pótmegoldás, neki egy pasi kellene ehez akivel a csajokat lehetne elemezni.

Az ős kaján 2011.03.19. 16:20:47

@Mme Chauchat: Canzone-nek mondom.

Egy kicsit szeretem József Attilát is...

Trevlovics 2011.03.19. 16:22:13

@pingvinke24: alekosznak vannak érzései, csak el vannak nyomva, általa. az érzésektől semmi nem kapott talán eddigi életében, haszontalanok. a racionalitást magasan az érzelmek fölé helyezi, az intellektualitást, a racionalitást, az észt tiszteli, az lehet a fétise és ő maga is ennek megfelelően próbál élni, csak nincsenek meg a megfelelő adottságai, képzettsége, előélete ehhez, ezért sokszor válik sokak szemében nevetségessé. ha nagyon okos lenne, akkor is boldogtalan lenne. sok okos ember van így vele, mert önmagában az ész, a racionalitás érzelmek nélkül terméketlen talaj.

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:22:14

@Bogi és Burkó: @pingvinke24: az, hogy szakember vki, nem egyenlő azzal, hogy egyben etikus is. Szandira is vonatkozik (mint minden lakóra), h defektus alapján válogattak, nem ép személyiségek kellettek nekik. A külső körülményekre (nevelés, szülők, stb.)csak egy ideig lehet hivatkozni, örökre nem.

Trevlovics 2011.03.19. 16:22:52

@Trevlovics: ja és gondoljunk már bele mióta nem dugott, a hormonok szétégették az idegpályáit :)

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:23:45

@Az ős kaján: én egy kicsit (nagyon) Ady-t is, love!

pingvinke24 2011.03.19. 16:27:42

@csicserierika: Lehet hogy igazad van, csak nehéz megérteni, hogy valaki hónapokon keresztül képes így viselkedni.
Az biztos hogy magányos. Talán ő az egyetlen ebből a csapatból akit nem ismerünk. Nemigen osztja meg a gondolatait, még akkor sem ha közben folyamatosan beszél.

Zelefánt 2011.03.19. 16:28:24

@Az ős kaján:
Én még egy házban laktam is vele.
Igaz, fél évszázaddal elkerültük egymást.

Bogi és Burkó 2011.03.19. 16:28:53

@Mme Chauchat: mégsem gondolom, hogy a defektesebb izgalmasabb vv produkálnak, mint a "normálisak". bár, olyan,hogy normális olyan nincs. sem odabennt, sem kinnt :)

Zelefánt 2011.03.19. 16:30:38

@Trevlovics:
Tajgetosz szeretne többnek/okosabbnak lástszani, mint amennyire futotta.
Akárcsak én.
Talán ezért nem kúpom.

biró lóránt 2011.03.19. 16:30:50

Sziasztok. Tudtátok, hogy a Jerzy név magyar megfelelője a György?
(lehet, hogy ez már volt)

pingvinke24 2011.03.19. 16:31:30

@Trevlovics: Vajon mi kellene hozzá hogy erre ő is rájöjjön?

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:33:28

@Zelefánt: hol: A halottak élén? S most mi van? Vér és arany? Hogy mentél oda, az Illés szekerén? Szeretnéd, ha szeretnének? és? Megtudtad a minden titkok verseit? Csak nem lett belőle egy Menekülő élet? Margita? Élni akar?S a Magunk szerelme?

dpalmer 2011.03.19. 16:33:39

@Mme Chauchat: Alekoszra írtad, hogy Aspergeres? Remek meglátás, szerintem is az. Szintén szakember?

John May R 2011.03.19. 16:33:57

KÖSZÖNJÜK HAJNI! :) <3

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.03.19. 16:34:30

@Lotyó Bridzsida:

Fél csomag háztartási keksszel kell a nagy tálba rakni, mielőtt beleöntöd a madártejet. :)

Zelefánt 2011.03.19. 16:35:40

@Mme Chauchat:
Ezeket addigra, mire én jöttem, mind letapétázták és kiadták.
De nem Ady volt, hanem J.A.

pingvinke24 2011.03.19. 16:35:44

Sztem az Évát is inkább sajnálni mint utálni kell, mert ő is a "problémás" csapatba tartozik.

dpalmer 2011.03.19. 16:35:51

@Mme Chauchat: Az Asperger-szindróma szűrésére speciális tesztet használnak - nem hiszem, hogy a beköltözőket alávetették ennek.

Trevlovics 2011.03.19. 16:35:53

@pingvinke24: nem tudom neki mi kellhet hozzá, általánosságban valamilyen értelemben meg kell semmisülni és újjászületni

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:36:51

@dpalmer: á, nem, zenész! Mint Alekosz! Nagy kérdés, h melyik szindróma. Collega?

dr. gernika 2011.03.19. 16:36:54

Á köszi hogy belevettél a felsorolásba. :D
A madártejen hosszú percekig kacagtam hangosan.
Asszem én azt a titkomat meséltem volna el a villában, hogy középsőben megmérgeztem az egyik óvónénimet. :)

caillard 2011.03.19. 16:37:06

Na, megkönnyebbültem! Azt hittem, hogy csak én látom betegnek ezt az embert. Kinevetjük, aztán lelkiismeret furdalásunk van, mert egy beteget mégsem illik kinevetni. Ez az RTL felelőssége, hogy köznevetség tárgyává teszi.

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.03.19. 16:37:21

@Hódos Hajnalka:

Törölj ki légyszíves, bár csak utolsó vagyok, azt sem érdemlem meg.

Zelefánt 2011.03.19. 16:37:21

@Mme Chauchat:
Nem Ady volt, hanem J.A., s mire én megérkeztem, addigra a falra írt verseit mind lemeszelték, illetve kiadták.

Zelefánt 2011.03.19. 16:38:09

Jóféle blogmotor ez, be(le) is kellene rúgni.

lac64 2011.03.19. 16:38:44

@Mme Chauchat: Szép délutánt mindenkinek! Mme, azt írtad, hogy defektusosakat válogattak. Akkor pl. a mostani 7 mindegyikének van valami baja szerinted? Esetleg leírnád, kiben mit látsz?

genevieve 2011.03.19. 16:39:07

@Trevlovics: alekosz egyszerűen csak sznob:-)

van ideje, megfigyeli az embereket, nézi a filmeket, hogy élnek a gazdagok....minden megnyilvánulásában e felé törekszik

az ing-nyakkendő viselése
a konyakozás, kaviárevés, a "választékos beszédstilus", a mozgás, a szóvirágok...

nagyon szeretne a legfelsőbb szintekhez tartozni:-)

ja és ezért nem jók neki azok a csajok akik eddig voltak, neki a csajokból is a legeslegeslegjobbak kellenek

pingvinke24 2011.03.19. 16:39:49

@Trevlovics: Lehet hogy a játék megnyerése és az utána következő dolgok nagy traumát jelentenének, és ez segítene. Kérdés hogy milyen mélyen ásta el "önmagát"?

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:41:55

@lac64: szia, leírtam egy más blogba, de az naon offnak számítana ide...

Zelefánt 2011.03.19. 16:45:08

@Mme Chauchat:
Fájhat-e egy pszichológusnak bármi is, anélkül hogy meg ne tudná magyarázni?
Amire pedig magyarázat van, arra megoldás is, amivel viszont helyre lehet tenni a dolgokat, hogy ne sajogjanak.
Önjavító mechanizmus?...(Robot?...)

dpalmer 2011.03.19. 16:45:25

@Mme Chauchat: Talán nem... :)
Asperger-szindrómás gyerekekkel foglalkozom évek óta. Sajnos, elég kevesen ismerik ezt a tünetegyüttest (az "autizmus" kifejezés hallatán a legtöbb ember a néma, katatón betegekre gondol, vagy a kaszinózó Rain Man-re), pedig rengetegen vannak - fentebb valaki írta -, nem is kevesen. CSak nem tudnak róla.
Ez az Alekosz erőteljesen autisztikus.
A kis csini-pipi reklámpszichológus, aki vizsgálta a leendő villalakókat, nem hiszem, hogy tisztában van vele, milyen is az. Bocs, de ez inkább egyébként a gyógypedagógia asztala, nem egy "most végeztem az ELTÉ-n" szintű dísz-agyturkálóé.
Évek után is azt mondom, hogy keveset tudok az autizmusról. (Pedig többet, mint nem.)

Trevlovics 2011.03.19. 16:45:42

@kiraaaaa: kis dömpert és közben visítok. ne is foglalkozz velem.

lac64 2011.03.19. 16:47:18

@Mme Chauchat: Hát a tegnapi után, amikor néha féltem, hogy beleonolok az offba... De rendben.

pingvinke24 2011.03.19. 16:47:29

Nem gondolnám hogy mindegyiknek van lelki problémája. A Ráczok, a Laci, és az Anikó sztem ilyen szempontból rendben vannak. Nekik inkább a változás kellett anyagiakban, ismertségben.

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:48:01

@dpalmer: pacsi. Írjuk könnyed dolgokról.

dpalmer 2011.03.19. 16:49:02

@lac64: Ha szabad válaszolnom: nem, nem mindegyikük "defis", egyáltalán nem.
Szocializációs gondjaik vannak inkább.
Konfliktus-kezelés, érzelmi stabilitás, lojalitás, empátia - na, ezek a hiánycikkek.
Ja, és hát az intelligencia, a szépérzék, a műveltség, de innentől már messzire vezet a dolog, szóval nem folytatom a felsorolást... :)

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:49:42

@lac64: ok. nem off, hanem: hosszú. ment privibe

egér a marsról 2011.03.19. 16:50:02

ÚristN! Szerepelek a posztban! Meg se érdemlem!
megint szuper volt, pedig amilyen fos adás volt..

Zelefánt 2011.03.19. 16:50:13

@dpalmer:
Én eddig -- bevallom -- csak rosszmájúságból írogattam Tajgetoszról, hogy sérült.
De tényleg?...

pingvinke24 2011.03.19. 16:51:48

@dpalmer: Viszont az Olivérnél nagyon jól ráéreztek arra hogy mivel lehet a legjobban kiborítani. Kíváncsi lennék hogy az Alekosznál mit alkalmaznának?

Zelefánt 2011.03.19. 16:54:44

@Mme Chauchat:
Ha nagyon le vagyok lombozva, mindig megnézem a Vad banda c. Sam Peckinpah-film utolsó 20 percét.
Ott mindenki megkapja a magáét, s noha nincs happy end, a világrend átmenetileg helyreáll.
(Szegény J. A. csak csöves filmeket láthatott a moziban.)
Beteg-e vagyok?

egér a marsról 2011.03.19. 16:54:52

@pingvinke24: beküldenének egy pár új lakót :-)
Kasza Tibit és Juniort is nehezen fogadta, és a szüleire is azt mondta, hogy nem gond, ha nem tudnak résztvenni a párbajon..

pingvinke24 2011.03.19. 16:54:54

@dpalmer: Talán minél többször ki kéne vinni őt a villából?

tornapipő 2011.03.19. 16:55:35

@pingvinke24: biztos vannak csak nem nőkkel kapcsolatosak...vagyis nem szerelemmel kapcsolatosak...sexuálisan bárkire rágerjed 18-70-ig vagy még lehet h keveset is mondtam...

Soror Formoza 2011.03.19. 16:55:55

Jo kedvem lett vegre... Azt hittem nem is szamitok. Pedig de! Koszonom Hajnalka

lac64 2011.03.19. 16:57:40

@pingvinke24: Építőmunkásokat küldenének be, akik látszólag elkezdenék lebontani az Ő villáját.

Zelefánt 2011.03.19. 16:58:36

@Mme Chauchat:
Addig jó, amíg a TV-ben lőnek, és nem én kezdem fontolgatni.
Bár mostanában...

tornapipő 2011.03.19. 16:59:50

@Lotyó Bridzsida: szerintem az aleknek olyan a tekintete mind a megboldogult adolf hitlernek...egy beteg állat...amikor elkezdtem nézni azt hittem nem normális az a pali...mostanra elbizonytalanodtam...de még mindig arra hajlok...

Mme Chauchat 2011.03.19. 16:59:57

@Zelefánt: ...a rendelőmben megtalálsz.

Zelefánt 2011.03.19. 17:01:00

@Mme Chauchat:
Nyilvánvalóan nem Veled kezdeném.

egér a marsról 2011.03.19. 17:01:29

@lac64: és akkor se lesz boldog, mikor a vv5 szereplőit látja majd költözni.

dpalmer 2011.03.19. 17:03:43

@Zelefánt: Szerintem az, de meg kéne vizsgálni. :)

Szaffi B. 2011.03.19. 17:04:38

Kaptunk egy ééérdekes fényképet...azton röhögünk fél órája. :DDD

pingvinke24 2011.03.19. 17:05:04

@lac64: Húúú ez jó. De talán ha sokszor vinnék ki az is hatásos lenne.

tornapipő 2011.03.19. 17:05:28

@Lotyó Bridzsida: aleknak egy baja van bekattant a magánytól... mindenki megkattan aki sokat van egyedül...az ember társas lény, társaságra van szüksége...alkesz a szeretethiányára azt hiszi sexhiány...de hiába is dugnak meg 100 nőt attól ő még ugyanúgy kilenne...

Zelefánt 2011.03.19. 17:06:55

@tornapipő:
Az a faszi egy fasz (brillíroztam épp), de nem veszélyes, meg nem Hitler, csak mi fújjuk fel unalmunkban az egészet.
Hozzá hasonló figurákkal van tele a metró reggel fél öttől hatig, akiknek nem igazán jött be az élet, de többet szeretnének.
Az élet megkímélt attól, hogy nő legyek, de felesége akkor sem lennék, az tuti.

dpalmer 2011.03.19. 17:07:05

@pingvinke24: Széles spektrumú tünetegyüttes, az 'enyémek' mindegyikét más borítja ki, de egyébként változó. Leginkább az előre betervezettektől való eltérés, a bizonytalanság és a spontaneitás - ezeknél szalad be náluk a madzag. (Hiányzik a rugalmas gondolkodás képessége. Ezt egyébként Alekoszon is látni.)
@Mme Chauchat: Bucó, Szetti, Tacsi. Bobó, Góliát, Pif és Herküles, Bud Spencer, Terence Hill.

Zelefánt 2011.03.19. 17:07:56

@Mme Chauchat:
A fene sem mászik szívesen holmi hegyre.

gastro vazze 2011.03.19. 17:10:41

@Trollseprű/ ki az a Milo?: többet nem küldök, ha azokat is így kiadod :S :)

dpalmer 2011.03.19. 17:10:55

@Zelefánt: Senki nem is állította, hogy veszélyesek. Rengeteg Aspi éli az életét, családja van, dolgozik, tudós, stb.
Viszont sokuk depresszív, tömegben is magányosak.

tornapipő 2011.03.19. 17:12:44

@Zelefánt: :))) nem azért hitler tekintetű mert veszélyes hanem mert őrült...csendes őrültek is vannak...de én se lennék a felesége pedig nő vagyok...

fityfiritty 2011.03.19. 17:12:45

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Én nem röhögök, mert hát ugye nem olyan vicces, ha valaki ilyen... :(
Mer bennem van empátia, úgymond :)

sogeking 2011.03.19. 17:15:03

most melyik macit adták a gyerekeknek? a beszélőt vagy a szótlant?

p.s. hajrá madártej

Szaffi B. 2011.03.19. 17:15:25

Ne kérdezgessetek, tudjátok miről van szó...titok.

Zelefánt 2011.03.19. 17:16:21

@dpalmer:
Érdekes lenne egy felmérés, amely azt kutatná, hogy hányan vagytok noooormálisak.
(Magamat már nem sorolom közétek, bár lehet, hogy még gyógyítható lehetnék.)

prof. Perselus Piton 2011.03.19. 17:17:00

@canzone: ne mondd már, hogy nem ismered meg...vaksi vagy?

dpalmer 2011.03.19. 17:17:02

Ami Alekoszt egyébként a leginkább elárulja, az a beszédmódja. A - sokszor értelmetlen, képzavaros - szóvirágai, az elállíthatatlan beszédfolyamai, egy az egyben a mi másodikos gyerekünk.
A másik pedig a szemkontaktus tudatos kerülése.

De, Mademoiselle Chauchat kedvéért, könnyebb dolgokról beszélek: nyuszi gombolyaggal, a háttérben tanácstalan kisőzikék.

Szaffi B. 2011.03.19. 17:17:21

Megosztottam tudjátokhol. :DDDDDDDD

Albino Vernyul 2011.03.19. 17:17:50

Nemi osszefoglalo a japan atomeromuvi balesetrol, mert igen sok a teveszme.. Ha lesz is komolyabb szennyezes, az igazabol a kornyeket erheti, globalis hatasa gyakorlatilag nem lehet..:

index.hu/tudomany/2011/03/17/az_atomeromu-krizis_elso_hat_napja/

fityfiritty 2011.03.19. 17:18:17

@Zelefánt: Mármint közénk vagy a normálisak közé nem számolod magadat...? Mer ugye nem mindegy :))

dpalmer 2011.03.19. 17:18:20

@Zelefánt: Ezt első körben kikérném magamnak: én NEM vagyok normális. Még a feltételezés is felháborító.

fityfiritty 2011.03.19. 17:21:08

@sogeking: Azt, amelyiket Anikó fojtogat a poszt elején, az első képen. Az beszél, vagy néma?

lac64 2011.03.19. 17:21:15

@Zelefánt: Néha ezen én is elgondolkozom. A vv nézése során már jutott eszembe, hogy tetszőleges helyen az első 15 embert megállítva és beküldve a villába kb. ugyanilyen jeleneteket látnánk 3 hónapos bentlét után

the sandwich maker 2011.03.19. 17:21:18

@Trollseprű/ ki az a Milo?: na, mennek a zártkörű bulik? tisztára mintha egy amerikai tinifilm középsulijában lennénk. :D

Az Aspergerről nekem Sheldon Cooper jut először eszembe (bár állítják, hogy nem az), összehasonlítva őt Alekosszal, mindenféle pszichológiai képzettség nélkül, azt kell hogy mondjam... lehet.

Ayesha (törölt) 2011.03.19. 17:22:26

Juj, Hajni beleírt a posztba:D:D:D:D
most most akkor híres vagyok?:))))) írjak könyvet esetleg adjak ki cédét...

zoxó 2011.03.19. 17:22:45

@dpalmer: valamelyik híres pszichiáter mondta (nem szó szerint): mutassatok egy teljesen kiegyensúlyozott, egészséges személyiséget, és én mutatok egy tökéletesen érdektelen, szürke személyiséget.

Senki sem normális. Csak néhányan átlépik a normalitás látszatát. :))

Zelefánt 2011.03.19. 17:22:50

@fityfiritty:
@dpalmer:
Marslakó vagyok, ezért nehéz magamat begyömöszölni holmi földi kategóriákba.
Az ám, de vajon kell-e?

pingvinke24 2011.03.19. 17:23:21

Akkor egy kis könnyű: Felhő szélén lábát lóbázó angyalka, mezőn szaladgáló hosszú copfú kacagó kislányok

the sandwich maker 2011.03.19. 17:25:03

@Ayesha: bizony, most már celeb vagy, én a helyedben bele is kezdenék egy utazgatós könyv írásába, de siess, hogy előbb adják ki, mint Olivérét. A zenei piac szerintem Zsófi miatt most egy kicsit telített, várd meg azzal talán a Csillag születik és az X-faktor közötti üresjáratot. ;)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 17:25:44

@Az ős kaján: hádde szeretlek! :D

(az ehhez kapcsolódó történet: nagyvárosom, buszpályaudvar, szép nyári nap, a pad tetején ül egy fiatalember, bizonyos népcsoportból, mellette szíve hölgye, és romantikusan évődnek, hogyaszondja a rák egye meg a szíved... a hölgy elrohan, mire a srác utána kiáll: "há várjá má, te geci! hádde szeretlek"
megtörtént eset, köszönöm, hogy elmesélhettem)

Zelefánt 2011.03.19. 17:25:51

@lac64:
Igaz. Ablak/könyvek/zsiráf nékül magam sem bírnám még két hétig sem.

Szaffi B. 2011.03.19. 17:26:42

@the sandwich maker: Zártkörűség alapfeltétel a bulihoz. A patkányokat kiirtjuk. Egyesével.

the sandwich maker 2011.03.19. 17:28:12

@Trollseprű/ ki az a Milo?: jobban is teszitek, mert a végén megnőnek 2 méteresre, kolóniát alapítanak és felzabálják az arra tévedő szerencsétlen munkásokat.

sogeking 2011.03.19. 17:28:49

@fityfiritty: azon a képen van egy másik is:)

tornapipő 2011.03.19. 17:30:53

nincs két egyforma szerelem, nincs két egyforma női nemi szerv, nincs két ugyanolyan szint. Alkesz, néha olyan bölcsnek tűnik...

egér a marsról 2011.03.19. 17:31:45

@Ayesha: esetleg egy állandó szerep a Barátok köztben?

Zelefánt 2011.03.19. 17:32:57

@Ayesha:
A Curriculum Vitae-ben mindenképp jól mutatna.

gangesz76 2011.03.19. 17:37:40

@Trollseprű/ ki az a Milo?: de kiirthatóak, csak fel kell csalogatni őket a csatornából...a párom pl. vízbe fojtott egyet...

Szaffi B. 2011.03.19. 17:49:05

@gangesz76: Én a vérmacskát küldöm rá...érted... :D

tornapipő 2011.03.19. 17:49:56

ha már alek eszmefuttatásánál jártam akkor továbbfűzném...két egyforma fasz sincs... DDDD

gangesz76 2011.03.19. 17:50:03

@Trollseprű/ ki az a Milo?: az is jó ötlet:D a lényeg hogy hulljon a férgese:)

csicserierika 2011.03.19. 17:57:26

elolvastam az aspergert a wikipédián, hát akkor nekem rengeteg ilyen ismerősöm van.
Csak mondják a magukét és rohadtul nem érzékelik, hogy nem érdekel :)
Alek viszont szórakoztat. Mi a baj velem?
Pszichomókusok erre válasz?

Soror Formoza 2011.03.19. 17:57:43

@gangesz76: Csotanyra nincs valami tippetek ;)

2011.03.19. 17:58:55

K.rva ritkán kommentelek, de ebbe a négyezervalahányba (és így a mai posztba) pont belesikerültem :)) Bárcsak mindig, mindenben ilyen jól időzítenék :D

2011.03.19. 17:59:28

Amúgy fos 264-es.

sexmachine 2011.03.19. 18:02:03

Ha valaki éppen akkor kezd el másként tekinteni alekre, mikor az összefoglalókban is kezdik más oldaláról bemutatni, az legyen oly kedves, írjon már az orbán-szili alkotmányozó titánoknak, hogy súlyos megvezethetősége okán lemondana a szavazati jogáról.
Nem értek hozzá, nem vagyok szihológus, csak érintőleges szakmabeliként, amatőr nőgyógyászként mondom, hogy szerintem inkább pszichopata, mint autisztikus. Korábban azt gondoltam, milyen magas lehet az érzelmi intelligenciája, de mióta előjött ez a pszichopátia téma, basszus, lehet, hogy azért tűnik az érzelmek mesterének, mert nincsenek neki, nem korlátozzák, nyugodtan tudja megfigyelni máséit. Visszagondolva, nem volt soha semmilyen érzelmi kitörése, de még csak ingadozása sem nagyon. A másik, ami kapcsolódik, de még nem volt téma (érdekes módon - vagy csak lemaradtam), hogy külsőre olyan, mintha enyhén Down-kóros lenne.

Zelefánt 2011.03.19. 18:03:43

@csicserierika:
Ingerszegény környezetben élsz, változtatnod kell.

gangesz76 2011.03.19. 18:07:16

@jahuu: arra inkább adj ötleteket Te:)

csicserierika 2011.03.19. 18:07:47

@Zelefánt: nyertél, de hosszú és szomorú lenne kifejteni, hogy miért nem tehetem :(

sogeking 2011.03.19. 18:08:33

ha nagyon belemennénk, mindenkinél lehetne találni valami szindrómát:)

Alek egy kis ártatlan figura, aki szeret beszélni, elemezni, és felvett általa (és részben általam is) viccesnek gondolt manírokat : furán hangsúlyozás, testtartás, "kreatív" nyelvhasználat...

és mint többször is elmondta, ezeket tudatosan használja

Zelefánt 2011.03.19. 18:11:42

@csicserierika:
Ne kunkorodjon lefelé az a jel a mondat végén, a legjobbat kívánom Neked.

csicserierika 2011.03.19. 18:12:41

@sexmachine: maradj is meg a szakmádnál.
A szavazásról régóta az a véleményem, hogy íq teszthez kellene kötni. Egyszerű kérdésekkel, pl ki a jelenlegi min. elnök.
Meglepődnél, hogy hányan nem tudják :)
Alek megüti ezt a szintet bőven, hiszen a benti dr-tól sem maradt le fényévnyire a tesztben :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.19. 18:13:07

@mézescsók:
Nagyon örülök a csatlakozásodnak. A Japán
katasztrófa áldozatainak. Ha megbízható, pontos, szervezetet találok, itt megírom.
Az összeg teljesen mindegy. A gesztus is jól eshet, az ott bajban lévőknek. Ha csak annyi jönne össze, amennyit az ottani egyetemista Lányok gyűjtöttek, Devecsernek. Már az is jó érzéssel töltene el.

2011.03.19. 18:17:30

@Mme Chauchat: nem sokat tudok a dolgokról, de az aspergernek nem épp a kiugróan magas intelligencia az egyik jellemzője? Lehet, hogy keverem valamivel, de mintha ezt olvastam volna róla valahol. Ez pedig rá valahogy egyáltalán nem igaz. Bár én is valami autizmus-közeli kórságra gyanakszom vele kapcsolatban.

Virágék 2011.03.19. 18:21:14

@csicserierika: Ja, pontosan így vagyok vele én is. Látom a hibáit is, de 100-szor inkább ő, mint az unalmas "normálisak".
Itt sokan nem szeretik, de folyton róla írnak:D

caillard 2011.03.19. 18:24:44

@sexmachine: ne tessék megsérteni a Down-kórosokat!!!

Zelefánt 2011.03.19. 18:25:41

@csicserierika:
Demokrácia, mi?
Platón szerint csak a filozófusoknak lehetne szavazati joga.
Robert A. Heinlein (B-szériás amerikai sci-fi író) szerint meg a katonáknak, aki már tettek valamit a hazáért.
Közben eltelt cca két és fél ezer év, amikor általában csak a nemeseknek volt szavazójoguk, (a többiek kussolhattak,) a nőknek meg nem.
A matematikusok szerint csak az szavazzon, aki meg tud oldani egy kibaszott másodfokú egyenletet, a fizikusok szerint az, aki visszafelé is be tud csavarni egy villanykörtét, a politológusok szerint pedig az, aki (a Te elképzelésed szerint) meg tudja mondani, éppen ki a fasz tesz keresztbe nekünk.
Jóféle elképzelések, szívem, de...

zsok 2011.03.19. 18:26:56

@dpalmer: örülök, hogy pszichológus is megfordul itt, egyben kérnélek arra, hogy a láttotak alapján írjál már egy pszichológiai jellemzést Alekoszról. Olyan részletesebbet. :-)
Nem sértésképpen, de aki Aspergeresek között van sokat, az ott is azt láthat, ahol nem az van.
Én egyfajta sima perverz pszichopatát látok benne. Igazából nem is annyira gond, hogy képernyőre és így a figyelem középpontjába került. Így talán jobban feltűnne valakinek, ha a szülei pincéjében nőket tartana fogva vagy egyebek... Már a nézésében van valami, amitől minden normális nő menekülőre fogja a dolgot. Rosszul látom?
Meg azért a szülőket is elővenném, hogy a fenébe sikerült egy pszichopatát nevelniük, mert ott sem lehet minden rendben.

tornapipő 2011.03.19. 18:32:56

@zsok: a nézésről már én is írtam egy kisebb értekezést...

sexmachine 2011.03.19. 18:36:09

Japánban elég nagy ám a drágaság, csak mondom. Ha nagy szarkában lennék, és odajönne hozzám egy hajléktalan azzal, hogy gyűjtöttek nekem 248 forintot, akkor azt mondanám, hogy kösz, de nem fogadhatom el. Viszont ha technikai segítséget nyújtana, mert a milliós problémám mellett még orra is estem, akkor azt mondanám, hogy köszi, hogy felsegítettél. Szerintem több értelme van mentőcsapatot küldeni, a segíteni szándékozóknak meg a spec. mentőket kéne támogatni, vagy ha mindenképpen Japánba akarsz küldeni valamit, akkor inkább ne küldd el az ottani 2 kiló kenyér árát, hanem az egyik ötezresből vegyél húsz kiló kenyeret, a másikból meg küldd el. Vagy írd oda, hogy költsék benzinre, mert asszem az még a rohadt drága Japánban is olcsóbb mint itt.
De mindenki azt csinál, amit akar.

Albino Vernyul 2011.03.19. 18:36:17

@pingvinke24: A Razcokrol nem nyilatkozom, de szerintem, ha megkapargatnank, ott is lelnenk ezt-azt... Anikonak viszont vannak problemai.. Mme, ha a kezebe kerulne, biztos felallitana egy jo kis listat.. Egyik se olyan veszes, de a sajat eletet megkeseriti vele.. Az onbizalomhianya, kisebbrendusegi erzese, az erzelmi hullamzasai, mind errol meselnek.. Amellett, hogy szerintem az egyik legokosabb a tarsasagban, es ez neha elo is jon, van mikor egy 5 eves gyerek szintjere sulyed le.. A tegnapi Morningshow alatti viselkedese is feltuno volt.. Rettenetes passziv volt, ha lehetett a tobbiek moge helyezkedett, vagy Laci, vagy Alekosz melle.. Gyakorlatilag pajzsnak hasznalta oket.. A musor vege fele kezdett kicsit aktivabb lenni.. Vegig olyan erzesem volt, hogy fel a 3 radios vezerbikatol, probalja oket messzirol felmerni.. Ha no megy be, ezt nem lattam.. Mondjuk apa nelkul nott fel, es eddig csak az anyjat, meg a nagymamajat emlegette.. Lehet, hogy gondot okoz neki a ferfi viselkedes mintak felismerese, ido kell ra neki.. Viszont ebbol kovetkezhetnek a parkapcsolati problemai is.. Ja megegy.. A csaladlatogatasnal, mikor kijottek, es kint tomeg volt, egybol huzott Laci melle, es fogta a kezet vegig kifele.. Szoval szerintem egy pszichologusnak O is egy aranybanya...

Zelefánt 2011.03.19. 18:42:52

@Albino vernyul:
Pszichológust még hazánkban nem láttam nélkülözni.
Anikó nem beteg, csak érzékeny.
Éva nem beteg, csak érzéketlen.
Alekosz sem beteg, csak ufó.
A többit Madame Chauchat majd elmagyarázza.

csicserierika 2011.03.19. 18:48:27

@Zelefánt: azért az én javaslatomat nem mondanám antidemokratikusnak, csak könyörgöm, ha átvette a száraz tésztát, legalább minimálisan tájékozódjon mielőtt dönt mások sorsáról is.
Na de sok lesz az off. Én csak azon húztam fel magam, mert valaki még Alek választójogi kompatibilitását kérdőjelezte ittEN.

csicserierika 2011.03.19. 18:49:28

@Virágék: Igen sajnos kevesen vagyunk. Hozz még egy embert :)

sogeking 2011.03.19. 18:49:36

@Zelefánt: jót nevetnék, ha tényleg ufó lenne, és a végén bejelenti, hogy mivel minden földi nő elutasította, leigázza a bolygót:)

sexmachine 2011.03.19. 18:49:50

@caillard: eszemben sincs, azt gondoltam, hogy ha a külső jegyek enyhén stimmelnek, akkor lehet, hogy a belső jegyek meg atipusosak. éppen hogy nem a Down- szindrómás melegszívűség, hanem az ellenkezője látszik alekinnyón.
Csak azért nem folytattam a gondolatmenetemet, mert külön kommentben akartam folytatni, hátha most is lesz egy ilyen négyezres síkfutás, aztán hátha benne leszek ma én is a zinternetbe. De így végiggondolva a szakmai véleményem inkább a pszichopatia irányába tendál, merthogy az alacsony intelligencia viszont tipusos. (nem az ertéeles mérés, hanem egy rendes) Majd meglátjuk, mit hoz ki az itteni konzílium.

CsíkosNapernyő · http://csikosnapernyo.blog.hu 2011.03.19. 18:51:21

@Ari11:
FELHÍVÁS

Budapest, 2011. március 11. - A Magyar Vöröskereszt, a csütörtökön indított líbiai gyűjtés mellett, ismét felhívással fordul a lakossághoz, cégekhez és intézményekhez, hogy segítséget nyújthasson a Japánban pusztított földrengés áldozatainak megsegítésére.

A Magyar Vöröskereszt segélyakciót hirdet a Japánban pusztított földrengés áldozatainak megsegítéséért. A gyűjtésből befolyó pénzt, az alapellátás és az alapvető szolgáltatások biztosítására fordítja a szervezet, idetartozik az élelmiszer- és vízellátás, a szennyvízkezelés, tisztálkodási eszközök, valamint az egészségügyi ellátás biztosítása a japán földrengés bajbajutottjai számára.

A Magyar Vöröskereszt a pénzadományokat az alábbi számlaszámára várja:

Belföldi átutalás esetén:

K&H Bank 10405004-00026548-00000009

(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni:”JAPÁN”)

Nemzetközi átutalás (Magyarországon kívülről érkező adomány) esetén:

IBAN: HU32 1040 5004 0002 6548 0000 0009

SWIFT kód: OKHBHUHB

(A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni:”JAPÁN”)

dr. gernika 2011.03.19. 18:55:02

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Hagyjad, ő gyerekkorában valszeg köpött az édességre és reggeltől estig főzeléket követelt.

Zelefánt 2011.03.19. 18:55:56

@csicserierika:
Egy földönkívüli nekem itt ne szavazgasson!

sexmachine 2011.03.19. 18:57:25

Nem tudom, mit szólnak hozzá a t. kolégák, de terápiás célzattal be lehetne önteni 1-2 m3 prozacot mindenesetre. Kezdetnek. Esetleg némi unikumot kísérőnek termékelhelyezni.

Albino Vernyul 2011.03.19. 18:59:03

Apropo... Hogy en is bekerultem a blog elejere, iciripiciti kis celeb lettem.. Viszont ez felvet egy problemat, mostanto tartanom kell Evatol... Segitseeeeeeeeg.........!!!!

dr. gernika 2011.03.19. 19:00:27

@Bogi és Burkó: :) Próbálom elképzelni, ahogy a kicsik kezüket összecsapva visítanak a zöldségek láttán: VITAMIIIIN!!!

Zelefánt 2011.03.19. 19:09:59

@csicserierika:
Ki akarják bérelni a lakásodat, vagy mi?

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 19:10:16

@Albino vernyul: Merthogy az első négy nicken kívül hozzávetőlegesen a hozzászólások sorrendjében tüntettem fel a kommentelőket, mer a zigasságosság ezt kívánja.

Juci azért az első, mert 1)tényleg ő volt az első 2)mert gibson is megkért arra, emeljem ki, egyrészt főkolompos, másrészt rengeteg kommentet írt, pontos számot nem tudok mondani.

gibson, Trev, gastrot már felírtam, mikor eszembe jutott a hozzászólások sorrendje frenetikus ötlet és hipp-hopp, két és fél óra alatt át is néztem a négyezerkétszáz kommentet. :))

dr. gernika 2011.03.19. 19:13:16

@dpalmer: És mit szólsz ahhoz az elemzéshez, amit egy szintén (talán ugyanaz a) dísz-szakértőtől hallottunk a Béci-Alek konfliktusról?

csicserierika 2011.03.19. 19:14:11

@Zelefánt: kac-kac
fotoshoppal akár Angelina Jolie is lehetnék :) ( pár javítás a fejemen, a számon, az alakomon )

sznupi46 2011.03.19. 19:14:26

@tornapipő: mindannyiunkban ott lapul egy kis alekosz...én pl.beledöglenék, ha nem fordulhatnék meg egy jó alakú nő után ,vagy nem flörtölhetnék...nem látok ebben semmi beteges dolgot.:-))

avanivi 2011.03.19. 19:16:46

Hajni beleírt a posztba ,köszi, köszi,szép estém van.

avanivi 2011.03.19. 19:17:01

Hajni beleírt a posztba ,köszi, köszi,szép estém van.

Zelefánt 2011.03.19. 19:17:07

@csicserierika:
Hátulról majdhogynem olyan vagyok, mint Clooney, és még fotóbolt sem kell hozzám.

Zelefánt 2011.03.19. 19:19:40

@csicserierika:
Hátulról majdhogynem olyan vagyok, mint Clooney, és még fotóbolt sem kell hozzám.

Zelefánt 2011.03.19. 19:26:46

@csicserierika:
De csak egy, a blogmotor pedig megint feszkózik, harapja már meg valaki.

dr. gernika 2011.03.19. 19:26:58

@dpalmer: A fejrángás is elég jellegzetes, nem?

2011.03.19. 19:27:40

Oké, hogy nem gasztroblog, de ha már madártej, meg halászlé, meg krumplistészta, akkor már csak megkérdezem: ki hogy készíti a zöldborsólevest? :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.19. 19:27:53

Bocsánat, de most írt a magyar kislány Japánból. Ő jól van. De a 4-lányból, akik Devecsernek gyűjtöttek, 2-nek a szülei ott élnek.Át küldte az itthoni adományozó lehetőséget.
voroskereszt.hu/2011.-%C3%A9vi-h%C3%ADrek/magyar-voeroeskereszt-segelyakciot-hirdet-a-japanban-pusztito-foeldrenges-aldozatainak-megsegiteseert.html
Köszike a türelmetek, én is várom a gálát.

Zelefánt 2011.03.19. 19:30:58

@hullámpapír:
Csak @Friedmann Juci leveséből ne merj, mert akkor nem állunk meg ötezerig.

mann 2011.03.19. 19:39:00

"EGY SMS EGY TÁL ÉTEL!"

Jójjjestét hogyvoltozók! :)

Albino Vernyul 2011.03.19. 19:40:07

@Hódos Hajnalka: Semmi bajom a helyemmel, orulok hogy egyaltalan ilyen megtiszteltete ert... Evaval vicceltem, aki mint tudjuk minden celebre begerlyed, meg az ilyen iciripiciri mint en, is veszelyben lehet..;)

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 19:41:38

@Albino vernyul: hehe :))

@mann: jó estét!

Egy kérdésem mindazokhoz, akik itt vannak. Akartok a gáláról is hogyvoltot?

Zelefánt 2011.03.19. 19:43:37

@Hódos Hajnalka:
Feltétlenül, hiszen úgy sem bírnám végignézni.

2011.03.19. 19:43:51

@Zelefánt: a nagyobb baj az, hogy úgy tűnik, meg kell látogatnom egy igazi gasztroblogot :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 19:45:55

@Hódos Hajnalka: Szia! :) Lenne egy gyors kérdésem. Megkaptad a múltkor? :)

the sandwich maker 2011.03.19. 19:46:02

@Hódos Hajnalka: úristn, hát hogyne, már ha bírod ép ésszel.

bévé 2011.03.19. 19:47:31

@Hódos Hajnalka: nem. :D és csak mert téged akarlak kímélni. :)

bévé 2011.03.19. 19:48:49

Aleknek vörösödik a feje, remélem a Balázs meg Jani szétekézik. :)

Zelefánt 2011.03.19. 19:49:10

-- ...mikor kinek van kedve idejönni...
-- Általában senkinek (by Balázs).

Trevlovics 2011.03.19. 19:50:47

én szeretnék a gáláról is hogyvoltot, pláne ha a villalakók is tevékeny részei lesznek a műsornak. a fellépő művészek előadásairól nem kell minősítést írni :) persze csak, ha nem nagyon megterhelő. ha túl nagy fáradság arról is, akkor nagyon nagy sajnálattal és együttérzéssel, de szintén akarok :)

Kekec1 2011.03.19. 19:50:54

Szépjóestét, imádom Balázst, nyerjen meg ő a vv-t :)

Kekec1 2011.03.19. 19:51:32

nyerje, n nélkül természetesen :)

zoxó 2011.03.19. 19:52:43

@hullámpapír: na jó, de csak mert te kérted: olajon megdinsztelem az apróra vágott hagymát, a feldarabolt gyökérzöldségeket, majd felöntöm vízzel, teszek bele mindenfélét, ami az eszembe jut (fahéjat, vaníliát NEM), és a borsó zsengeségétől függ, hogy azt mikor. Tésztát nem főzök bele, mert csak elrontja.

redhaven 2011.03.19. 19:53:14

@Hódos Hajnalka: de ne fogd vissza Magad!!!
sisteregjen!:))))))

zoxó 2011.03.19. 19:53:51

@zoxó: a mindenféle az más zöldségeket és fűszereket jelent.

bévé 2011.03.19. 19:55:04

Alek faszán meghatódott Vája levelén, bravó.

bévé 2011.03.19. 19:55:51

jajj Anikó sírni fog. bazmeg, neeeeeeeeeeeee

rianna 2011.03.19. 19:55:53

Alekosz csupa érzelem. "Hát...köszönöm" :)

Kekec1 2011.03.19. 19:56:17

na, a lepedőcsere mellé érik a mikrofon-csere is a foskilencesnek :) szétnyálazza a mikrofont!! :)

the sandwich maker 2011.03.19. 19:57:03

@rianna: többet is mondott, a tecsőn fent van az egész, csak ennyit vágtak be. (Kezdődik a karaktergyilkosság?)

Kekec1 2011.03.19. 19:57:33

jajjj, nem akar sírni... mi lenne ha akarna??? árvíz a villában?

csoki2 2011.03.19. 19:57:35

Sziasztok, bocs az off-ért, de tudom, hogy vannak közületek itt, akik a fb-on is tagjai a hv. csoportnak. Kérek valakit, copizza be a következőt:

Megdöbbenéssel láttam a legutóbbi bejelentkezésemkor, hogy kizártatok a csoportból. Ehhez jogotok van, nem is ágálok ellene, de két szót elvártam volna tőletek: isten áldjon. Így szebb lett volna a dolog. Köszönöm, hogy eddig is köztetek lehettem.

Hajni, elnézést, hogy itt üzengetek, de nem tudom máshol utolérni őket.Remélem, te nem zársz ki! :))

dr. gernika 2011.03.19. 19:57:51

Basszátok meg, Anikót megkönnyeztem.

dr. gernika 2011.03.19. 19:59:03

@Hódos Hajnalka: Akarok. Szerintem szar lesz, de végignézem, és holnap a posztod enyhítené a szenvedésem. :)

Zelefánt 2011.03.19. 19:59:14

Anikó...hüpp...szegénykém...hüpp...fellőttek a Marsra...hüpp...tudjuk, hogy sohasem jösssz vissza...legalább is a 40 millió nélkül, az kurvaisten...hüpp...imádunk...hüpp...puszi...megahüpp.

natoth 2011.03.19. 19:59:57

@Hódos Hajnalka:
én örülnék neki, köszi szépen

rianna 2011.03.19. 20:02:12

@the sandwich maker: Eddig őt nyomták a legfelsőbb szinteken. Tán mégse akarják, h megnyerje? Ha így van, akkor érthető a sietség a feleségkereső műsorral....

2011.03.19. 20:03:51

@zoxó: köszönöm szépen, hogy értékeled és válaszra méltatod egy hullámpapír alkotó szándékát :D

the sandwich maker 2011.03.19. 20:04:49

@rianna: én is a feleségkereső műsor miatt gondolom így. Azt neki adják, de azért nem kéne mindent egy embernek vinni.

csicserierika 2011.03.19. 20:05:04

@bévé: @rianna: annyira tudtam, hogy nem marad szó nélkül
Előző posztban vérnyúl belintelte a youtubról az egész reggeli műsort, és ott Alek bővebben beszélt a családról, csak most ennyit tettek be. Bee...:)

2011.03.19. 20:05:08

@zoxó: jó, hogy ez is leírtad, így akkor a körömreszelőt és a ceruzaelemeket kihagyom belőle :)

Zelefánt 2011.03.19. 20:05:14

@rianna:
Na végre, nem kedvetlen ismeretlen.

lac64 2011.03.19. 20:05:21

@Kekec1: Igaz is, mit sír ez, hiszen csak öt hónapja nem beszélt az anyukájával. Egyébként a többi villalakónál is megjelent egy-egy könnycsepp, kivéve Alekot

dr. gernika 2011.03.19. 20:08:03

Ajjaj, Alek a kismalacot simogatja, kezdek aggódni...

Kekec1 2011.03.19. 20:08:54

hát nekem is, de kínomban :)

the sandwich maker 2011.03.19. 20:08:57

Éva nagyon nincs egy hullámhosszon a nyulakkal. :D

Trevlovics 2011.03.19. 20:09:23

öö anikó azt mondja, hogy a nyulak nagyon vigyázzanak magukra és reméli, hogy egy nagyon kedves családhoz kerülnek. nem megenni viszik őket?

John May R 2011.03.19. 20:10:25

@csoki2: Hát Sorry az FB-sek nevében.

Semmi személyes.

Isten Veled!

Kekec1 2011.03.19. 20:11:00

@Trevlovics: dede, úgyhogy előbb valami önvédelmi tanfolyamra kellett volna beiratni őket, hogy tudjanak vigyázni magukra amikor a kedves család feni a kést :)

Albino Vernyul 2011.03.19. 20:11:04

@csicserierika: Hat ize.. A CKM-ben holgyeket szoktak mutogatni, ha jol tudom.. Nos nincs mellem, puncim, ellenben sok rajtam a szor, es mas kompatibilitasi problemak is akadnak, illetve nagy a fulem.. Raadasul nem jol mutat rajtam a csipkes noi fehernemu..;)

MagasMacska 2011.03.19. 20:11:33

Lécciléccilécci!
Persze, csak ha végig bírod nézni.

lac64 2011.03.19. 20:13:13

@Trevlovics: Hát nem igazán világos. Ha a kampányt nézzük, akkor ezek lehetnek tenyészállatok is, én például a nyulakat biztos inkább tenyészteném.

Zelefánt 2011.03.19. 20:13:35

Most azzal a kis konnektorral mi a faszt akarnak?

gastro vazze 2011.03.19. 20:14:58

@Ari11: egy féljapán ismerősömék gyűjtenek, holnapra megvan, hogy lehet segíteni (vagy holnaputánra:)

rianna 2011.03.19. 20:15:09

@csicserierika: láttam a linkeket, de túl dög voltam megnézni :))) Hajnit MMKK olvasom, a műsorba néha belepillantok, ennél többet már nem képes befogadni az idegrendszerem :)

@Zelefánt: szia, zé.

gastro vazze 2011.03.19. 20:16:43

@Hódos Hajnalka: há'hogyaviharbane, azt hiszem komoly merítési lehetőség lesz! és nyugodtan tedd félre a nemes kezdeményezés iránt érzett sziNpátiádat, mert akkor nem lesz elég vitriolos :D

zoxó 2011.03.19. 20:22:28

@hullámpapír: anyut Horváth Ilonka (igen, AZ a Horváth Ilonka) tanította főzni még a gimiben. Máig őrzi a háztartástan füzetét:)).

the sandwich maker 2011.03.19. 20:23:59

Ez a Zsörzé fiú milyen sértődékeny, még a végén igaza lesz a Dzsidzsinek és tényleg hisztis. (Éééés egyből az Anikó, én már tökre elfelejtettem miért utálja ennyire, valaki?)

gangesz76 2011.03.19. 20:26:49

"nem fogok becsicskulni" by Éva

zoxó 2011.03.19. 20:27:53

@zoxó: és abban sincs szó ceruzaelemről:))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.19. 20:27:58

Alekosznak velószínűleg megszűnhetett a merevedése, hogy ide jutott végül.

Trevlovics 2011.03.19. 20:28:49

alekosz meg éva mostanában sokat veszekszik, persze ez lenne a normális állapot, ha alekosz nem akarna vele dugni, de most már a csatorna is mintha rajta lenne a témán, leválasztják évát alekoszról a magányos férfi imidzsét előrevetítve :)

2011.03.19. 20:29:02

Áh, soha nem értettem, ilyeneket ma már miért nem tanítanak. Valamiért otthonlakós koromban kissé alulmotivált voltam főzés terén, azóta meg csak a szűz kéz szerencséje kísér :) Hátulütője, hogy általában egy ételt csak egyszer főzök :))

lac64 2011.03.19. 20:29:07

@the sandwich maker: Az elején csak szimplán nem voltak egymásnak szimpatikusak. A viszonyuk az Ani-Olivér kapcsolat során romlott meg, ami Jerzsinek nem tetszett. Hogy ez ürügy volt, vagy ok, ki tudja.
Egyébként Jerzsi nem csak sértődékeny, hanem legalábbis a játék során hm finoman fogalmazva nem volt túl okos: Mindenki egy levelet írt, és előtte már kiderült, hogy Alek levelét Anikó írta.

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 20:29:27

Odatettem a kávét, bevettem a magnéziumot és máskor nem kérdezek. :D

csicserierika 2011.03.19. 20:30:29

@Albino vernyul: fotóbolttal láttunk már nagyobb csodát is. Veled is meg lehetne tenni, vagy ne bízzak ennyire a technika csodáiban? :)

2011.03.19. 20:31:02

@zoxó: magyarul nem kombatibilis a levessel :))

foxglove (törölt) 2011.03.19. 20:32:31

@lac64: "finoman fogalmazva nem volt túl okos: Mindenki egy levelet írt, és előtte már kiderült, hogy Alek levelét Anikó írta."

Nem tudhatjuk, hogy vágták össze ezt a jelenetet...

csicserierika 2011.03.19. 20:32:54

Alekosz milyen összeszedett levelet írt Lacának, és nem volt rosszindulatú. Elgondolkodhatna rajta, ha van esze.

zoxó 2011.03.19. 20:35:34

@hullámpapír: kerüli, mit iPod a windows-t:)

Zelefánt 2011.03.19. 20:35:42

@lac64:
A VV értelmiség(?) helyett a kis szépség írogat?...

the sandwich maker 2011.03.19. 20:36:10

@hullámpapír: ez most kicsit off lesz, de nem tudom magamban tartani: egyszer nem tudtam aludni, így hát reggel 5-kor bekapcsoltam a natgeot, egy rohadt érdekes dokufilm ment a hullámpapírról. Csak szeretném, hogy tudd, tisztelettel tekintek a nickedre.
@lac64: hát lehet, hogy mérgesen nem tud objektív döntéseket hozni, vagyunk ezzel így egy páran. :D De az tuti, hogy Anikóra folyamatosan vágja a fejeket és ő az első számú ellensége bent. Éva meg ugyanazt leírta neki, amit egyszer már elmondott, mégse fog rajta elgondolkodni.

joszif 2011.03.19. 20:38:42

A lilu meg fekete hattyúnak öltözött :)
A haja kivételesen jól sikerült...

the sandwich maker 2011.03.19. 20:38:55

Lilu öltözéke ma Lady Gagát idézi, amint beöltözik egy háttértáncosnak MJ Thrillerjéhez.

lac64 2011.03.19. 20:40:06

@foxglove: Igazad van, az rtl nem mentes a manipulációtól. Ettől függetlenül elég bután reagált, ha többen írhatnak nekem, nem támadom be a az általam feltételezett személyt (először kiderítem, ki írta, utána tisztázom a nyomoromat)

zoxó 2011.03.19. 20:42:03

Nagyon OFF: látja valaki azt a kib...ott Holdat??? Tényleg nagy?

Zelefánt 2011.03.19. 20:43:01

@csicserierika:
Van klassz pasi, fej nélkül?
Persze retusálva, mert akkor van esélyem egy vak nőnél.
(Háttal.)

csicserierika 2011.03.19. 20:43:27

@foxglove: én miről maradtam le ? Nekem Alekra volt jellemző a levél

lac64 2011.03.19. 20:43:47

@Zelefánt: Bocs, úgy látszik fogalmazásgátlót szedek. Helyesen: az Aleknek szóló levelet Anikó írta. :)

2011.03.19. 20:45:17

@the sandwich maker: :))
ha visszahízeleghetek, én meg szeretem a finom szendvicseket. tisztelet annak, aki gyártja őket :))

natoth 2011.03.19. 20:47:20

@the sandwich maker:
már akartam kérdezni, te az a sandwich maker vagy, aki teljesenátlagosvadtulok-szendvicseket készít?

2011.03.19. 20:47:43

off. hullámpapír is új szót alkotott: holdteljesülés (jelentése: telihold)
örülök, hogy nem lakom a villában, és ez nem ott hagyta el a számat, mert akkor sosem mosom le magamról, hogy egy gyökér vagyok. így még talán igen.

lac64 2011.03.19. 20:49:13

@the sandwich maker: Nem, a múltkor is megsértődött rajta

Albino Vernyul 2011.03.19. 20:49:21

@lac64: Kb. a masodik mondatnal rohogtem, hogy Aniko a sajat levelet olvassa fel.. Jerzy meg olykor gondolkodhatna...
Hun vannak a celebek a galarol..?!

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.19. 20:49:57

Gálaműsor alatt levenni az "élő" feliratot, az nem gáz?

the sandwich maker 2011.03.19. 20:51:04

@natoth: Eeeeegeeeen!!! (Felismerésed örömteli kiáltozásra késztetett, kérlek képzeld hozzá azt is.) :D Dentarthurdent az én igazi lelkitesóm, a legmagasabb szinteken.
@hullámpapír: Ó, köszönöm, nagyon köszönöm, megtisztelő ez attól, akit annyi hasznos dologra használnak szerte a világban.

Lijiang 2011.03.19. 20:53:22

egyre többen élnek Magyarországon kilátástalan körülmények között. rtl jótékonysági hete pozitív.
ez pedig kormányzó pártunk egyik főemberének a véleménye:
"Én soha nem szégyeltem, hogy mim van, dolgozom keményen. Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyelni. Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér, én azt gondolom. Aki nem vitte semmire az életben, az annyit is ér, ezt tudom mondani. Annak annyi az élete. Ez az én véleményem" - mondta Hódmezővásárhely polgármestere, egyben a Fidesz parlamenti frakcióvezetője a megyei jogú város közgyűlésén.

köpni kell...

lac64 2011.03.19. 20:53:46

Na basszus, betoltam a lavórt a TV alá - ez a vártnál is nyálasabb

the sandwich maker 2011.03.19. 20:54:09

@Albino vernyul: én az előbb láttam a Csonkát meg a vörös hajú táncos csajt. De elég volt 100 Ft-os tiszteletjegyet venni, nem?

natoth 2011.03.19. 20:54:09

@the sandwich maker:
ennek nagyon örülök ám, többféle szinteken :)
majd dobhatnál egy párat tesó, hosszú lesz ez a gála...

2011.03.19. 20:57:52

@the sandwich maker: ne szerénykedj, a szendvics sem kevésbé hasznos jószág :)

foxglove (törölt) 2011.03.19. 20:58:21

@csicserierika: csak egy névkeveredés volt a kommentben

the sandwich maker 2011.03.19. 20:58:48

@natoth: megy virtuálisan, plusz küldök hozzá egy pángalaktikus gégepukkasztót is, de csak óvatosan vele. :D

Amúgy ha valaki Oslo felé jár, az komolyan, de komolyan beugorhat egy szendvicsre (ha megígéri, hogy nem kéjgyilkos), mert annyira szar egyedül nézni ezt a műsort. (Persze a hogyvolt enyhíti szenvedéseimet, szerencsére.)

lac64 2011.03.19. 20:59:29

@Albino vernyul: Látod, csak kérned kellett.

2011.03.19. 21:02:33

@the sandwich maker: öööö, csak nem Olsóban élsz? Üdv Bergenből :DD

dr. gernika 2011.03.19. 21:03:24

@zsok: A pszichopatákat nem nevelik, annak születnek.
Meg volt a múltkor az egyik House-ban, ahol betegség következtében lett valaki az.

Atok 2011.03.19. 21:06:34

@bévé: Meg volt vagva. Termeszetesen hoszabban beszelt.

the sandwich maker 2011.03.19. 21:06:35

@hullámpapír: tesóóó, váó, akkor ugorj már át, úgyis csak 7 óra vonattal. :D

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 21:08:57

@jahuu: jaj, édes vagy, de ezen már túl vagyok, köszi.

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 21:09:41

@King of Shadows: megkaptam, holnap válaszolok. :)

2011.03.19. 21:10:52

ez milyen már :)))
hullámpapírnak nem kell vonat. hullámpapír elrepül a szelek szárnyán :)))

Trevlovics 2011.03.19. 21:11:06

ez érdekes egyébként, hogy a jótékonysági héten egész héten összeszedtek 90 milliót, most meg negyed óra adásidő alatt 30-at, ez az 1/3-a. ha megnézzük a párbajokat, általában amit az elején mutatnak százalékos arányt, ugyanazt látjuk a végén is és azzal magyarázzák, hogy 2 és fél nap alatt annyi szavazat jön, amennyit már 2 óra alatt nem lehet befolyásolni. most akkor hogy van ez?

Soror Formoza 2011.03.19. 21:12:43

@Hódos Hajnalka: Nagyon lassu a gepem, fabol van :)

the sandwich maker 2011.03.19. 21:15:53

@hullámpapír: :D sajnos a Szendvics Készítőnek kell a vonat, vagy más egyéb szállítóeszköz. De majd akarok menni Bergenbe tavasszal, majd bedobok egy jóféle szendvicset. ;)

"Aki engem hallgat, az képes lesz segíteni másoknak" - ez megvolt? Többféle szinten is értelmezhető ez a mondat, én azt választom, hogy aki ezt képes végig hallgatni, az átérzi a világ összes fájdalmát, és képes segíteni bárkin.

Zelefánt 2011.03.19. 21:16:52

Gigi nem ronda élőlény így szemből, és így fekve.

2011.03.19. 21:20:22

@Zelefánt: igen, a mérleg egyik oldalán teljes az elégedettség, a másikon meg nem panaszkodnak, hanem viselik a döntésük következményeit :)

natoth 2011.03.19. 21:20:23

@the sandwich maker:
fincsi a szendvics, a pukkasztót meghagyom későbbre, viszont küldtem neked privát üzenet

2011.03.19. 21:23:09

@the sandwich maker: szétnézek majd, hátha tudok ajánlani valami királyos szendvicse(s)t. Bár attól tartok, a felhozatal megegyezik az oslóival :)

Albino Vernyul 2011.03.19. 21:28:30

@lac64: Na jo, de nem az RTL-el amugy is kapcsolatban levokre gondoltam.. Par nevesebb, de nem RTL kozeli egyen is elokerulhetett volna..

the sandwich maker 2011.03.19. 21:31:04

@hullámpapír: a brunost a lényeg, azért odavagyok. :D
@natoth: örülök, hogy ízlik, minden szakértelmemet beleadtam, az üzit meg észrevettem sikeresen.

(Eszményi Viktóriának frankón ez a neve vagy valamit félrehallottam?)

nyanyanya 2011.03.19. 21:31:46

fuck me, i'm famous:DD

Ancilla 2011.03.19. 21:38:04

@Trevlovics: Úgy lehetséges, hogy a százalékos arány, ha mindkét párbajozóra egyenlő mértékben szavaznak, nem változik.

1 úgy aránylik a 3-hoz. mint a 100 000 a 300 000-hez.

Itt viszont az összeget mutatják, ami folyamatosan nő.

2011.03.19. 21:39:50

@the sandwich maker: olyanot még nem is kóstoltam, csak hvit-meg gulostot :)
persze ami késik, nem múlik :)

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 21:41:45

@jahuu: úgy értettem, kb. három éve.

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 21:43:13

@Ancilla: te mérnökfeleség vagy, ne is tagadd ;))

Albino Vernyul 2011.03.19. 21:48:32

Szegeny gyerekek, Alekoszon nonek fel.. Mi lesz igy szegeny velunk..?!

Atok 2011.03.19. 21:51:51

@Albino vernyul: Azert, mert o szorakoztatja oket leginkabb, nem azt jelenti, hogy ra szeretnenek hasonlitani. Pampalinin is jokat nevettem, de azert sose volt a peldakepem :)

Tompó 2011.03.19. 21:55:56

FTC-TOULON : 37-26 Hurrrááááááá

redhaven 2011.03.19. 22:00:48

nehezen veszi a gyomrom ezt a gálát...

the sandwich maker 2011.03.19. 22:06:43

@hullámpapír: itt az a legolcsóbb sajt, csak azért. :D

Tompó 2011.03.19. 22:06:49

@Lijiang: Keményen dolgozik azon, hogy harácsoljon össze minnél többet magának a mi zsebünkből!!!!

Ancilla 2011.03.19. 22:07:00

@Hódos Hajnalka: Nem tagadnám le, de nem vagyok mérnökfeleség... (Magamtól vagyok ilyen okos...)

zoxó 2011.03.19. 22:09:24

@Lijiang: "Abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyelni." most olvastam az életrajzát. Az a pasas életében nem dolgozott egy tisztességes napot. Mondjuk Hmv-en is utálják, de nincs más. Bedolgozta magát.

Tompó 2011.03.19. 22:11:15

Hajni köszönöm!!!! Végre egy klub ami hajlandó volt felvenni a tagjai közé:DDDDDDDD még sokszor 4000-t kívánok!!!

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 22:11:15

@Ancilla: hja, én is, csak én mindig megkapom. asszem, ez náluk a racionalitás szinonimája :DD

2011.03.19. 22:11:15

@the sandwich maker: :))
mintha csak magamat hallanám, én ezért veszek állandóan kneippbrød-t :)
milyen szerencse, hogy nem vagyok nagy sajtos, sokat spórolok ezzel :)

Trevlovics 2011.03.19. 22:11:21

@Ancilla: igen, maximum így lenne lehetséges, de én ebben nem hiszek, márminthogy a párbaj, a bejátszott kisfilmek és az ott elhangzottak egyáltalán nem befolyásolnák a közönséget egyik irányba sem

Tompó 2011.03.19. 22:12:37

@zoxó: A szeme se áll jól!!!!! Sunyi, képmutató!

redhaven 2011.03.19. 22:13:00

@the sandwich maker: Kedves Ancilla!
magam jártam pár helyen,olyan körülményeket láttam...
de a szegénység mellett is élt a gyerekek szeme,gyermeki módon,ahogy csak gyerekek tudnak mosolyogni.
nem pediglen patikamérlegen beállított jeleneteket láttam mint amit egy hete nyomnak.
nekem hamis,nagyon hamis.
Hegedűs Zsuzsának főhajtás amiért felvállalta az ügyet!!!!
Ő igaz emberként ragyog!!!

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 22:13:19

@Tompó: hát már ne haragudj, ha egyre gondolunk, akkor te sose lennél egy olyan klub tagja, amelyik hajlandó felvenni a tagjai közé :DD

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 22:15:16

húbazze, mi jöhet most? király l. norbi. janicsák veca leplekben a glémúr hajjal.
van feljebb?

Trevlovics 2011.03.19. 22:16:13

@Hódos Hajnalka: lesz, mikor norbi beüzen anikónak, hogy vár rá kinn

the sandwich maker 2011.03.19. 22:16:42

@redhaven: most totál összezavartál tesó. :D

Virágék 2011.03.19. 22:17:08

Inkább néznétek m1-en A salemi boszorkányokat! Örök érvényű mű az emberi butaságról, a birkaszellemről.

sogeking 2011.03.19. 22:19:03

@Hódos Hajnalka: én még titkon várok egy Csonka Picire

Ancilla 2011.03.19. 22:19:55

@Lijiang: "Az ember gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér" - mondta Hódmezővásárhely polgármestere.

Önmagáról beszélt. Mert ő emberségből, erkölcsi értékekből valóban nem gyűjtött össze semmit. S ennyit is ér.

Atok 2011.03.19. 22:20:55

Alek: Ezek utan felmegy a kultircsurhe.. Beci szerint lejaratni mennek ki magukat :)

the sandwich maker 2011.03.19. 22:21:50

@hullámpapír: pontosan! nekem az fél nap alatt kiszárad, de még így is megéri, ha lefagyasztom. :D

El nem tudom mondani, mennyire színvonalas ez a műsor, mindjárt eretnyisszantok.

zoxó 2011.03.19. 22:22:27

"A polgármester ezt követően még ecsetelte, hogy aki ügyesen manőverezett az elmúlt évek árfolyam-ingadozásai közepette, az jól is járhatott - egyben reményét fejezte ki, hogy a családfő ügyessége következtében kisfia húsz év múlva "jó partinak" fog számítani a hódmezővásárhelyi lányos anyák körében."-nem kellene szólni a gyermekvédelemnek??

Ancilla 2011.03.19. 22:25:33

@redhaven: Kedves redhaven! Engem most nem zavar a sutaság. A szándékot nézem, és a szándék nekem nagyon rokonszenves.
Valahogy most elfogadom "a cél szentesíti az eszközt" mondást. (Sok esetben nem, de most igen.)

redhaven 2011.03.19. 22:29:41

@Ancilla: ezzel természetesen egyetértek!

oriana 2011.03.19. 22:31:50

sziasztok
szandika már ott picsog :)
ezt sajnálhatja, de nagyon, és sajnálja is...

oriana 2011.03.19. 22:34:12

@redhaven: azért hegedűs zsuzsa évente több mint 10 milláért ad tanácsokat vikinek... az nekem annyira nem tecc...
de ha megdolgozik érte, akkor megérdemli, majd meglátjuk :)bárcsak így lenne

gangesz76 2011.03.19. 22:36:26

" a magyar az egyik legválasztékosabb szó" by Laci

sogeking 2011.03.19. 22:38:03

Éva elég gáz volt, Laci viszont új derekat kaphatott, mert lepipálta Gigit

oriana 2011.03.19. 22:38:17

@gangesz76: lacinak olyan sikeréhes volt a tekintete, ahogy kilépett a villaajtón...
nagyon ellenszenves volt nekem

:D szandika azt kiabálja, nemtom kinek, hogy "gyere ki, várlak", gondolom anikónak, :D

Ancilla 2011.03.19. 22:40:23

@sogeking: Laci valóban elképesztően jól nyomta a táncot.

gangesz76 2011.03.19. 22:41:10

@ddendi: tud furcsán nézni máskor is...

gangesz76 2011.03.19. 22:41:46

Mi van gyerekek, nem közvetítitek mi történik a villában?:DDD

inmemancsi 2011.03.19. 22:45:29

@Ancilla: kár, hogy kevesen látják át így a dolgokat, például ez a szerencsétlen sem, aki polgármesterként (!) nyomatja ezt a szöveget. Normálisabb esetben (vagy országban) ilyen beszólás után egy percig sem lehetne polgármester..

maghozo 2011.03.19. 22:47:02

@gangesz76: stop a villaajtón a felirat :DDDDDD

oriana 2011.03.19. 22:47:51

azért nagyon sok pénz összejött... le a kalappal a zemberek előtt :)

Ancilla 2011.03.19. 22:48:42

@inmemancsi: Remélem, itt is így lesz.

gangesz76 2011.03.19. 22:49:31

@maghozo: ugye milyen izgi?:D

Minnyá beözönlenek, aztán kezdődik az onlájn hamarosan folytatjuk:D

maghozo 2011.03.19. 22:52:51

Lilu Bécinek feltett kérdése meg a Béci válasza a nem működő mikrofonal :))

gangesz76 2011.03.19. 22:53:30

csapat az előszobában...

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 22:54:07

@gangesz76: toljátok tesók, mert én csak a kommenteknek tudok örülni. már amikor nem vagyok frusztrált. amikor meg az vagyok, az két ok miatt lehet.

gangesz76 2011.03.19. 22:57:10

az Attila a Bárdosi után kettővel volt ha nem tudnátok:)

gangesz76 2011.03.19. 22:58:07

@Hódos Hajnalka: mesélj, mi az a két ok?

Még mindig a reggeli levél? Ennyire megrázó volt a tartalma???

2011.03.19. 22:59:09

@the sandwich maker: az a vicc, hogy legolcsóbb létére is teljesen korrekt kenyér, illetve ez a legtöbb dologra igaz, nyugodtan merem mindenből a nóném-legolcsóbb-akciós-bolthálózat saját termékét venni, mert még az is tök jó :)
bár pont a napokban gondolkodtam rajta, hogy mennyire hiányzik már egy jófajta vastag, ropogós héjú fehér kenyér, amiből egy szelet nagyobb, mint a fejem :)

gangesz76 2011.03.19. 22:59:32

@maghozo: mi az hogy?egész nap erre fényesítettem a varázsgömböm:)

gangesz76 2011.03.19. 23:01:50

" de jó volt a fikát látni" by Gigi

Végülis télleg nem rossz ha kapunk levegőt..:D

the sandwich maker 2011.03.19. 23:04:45

@hullámpapír: én mindig euro kjoper dolgokat veszek, olyan, mint a tesco gazdaságos. :D Az nekem is, meleg, friss kenyér, amit belemártogatnék a tejfölbe, ÚÚÚÚRISTN!!!

A villalakók egyelőre örülnek, hogy rájuk tombolták a legtöbbet, roppant izgalmas.

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 23:05:00

@gangesz76: te nem sok ágátákrisztit olvastál.
nem mondtam, hogy reggeli. és nem fejeztem ki pontosan, hogy levél. egyébként meg futás a fácsére, most válaszoltam gibsonnak, nehogy lemaradj valamiről.

the sandwich maker 2011.03.19. 23:06:54

Laci szerint, de ezt most tényleg nem nagyképűségből mondja meg minden, de szerinte most ők perpillanat nagyobb sztárok ebben az országban, mint a legtöbb énekes.

gangesz76 2011.03.19. 23:09:02

@Hódos Hajnalka: egyáltalán nem olvasok ágátákrisztit, de emlékeztem a reggeli bejegyzésedre és abban szerepelt a levél szó és gibson leveléről is tudtam.Mindenesetre nagyon nem örülök annak ami történik...és nagyon szeretnélek mosolyogni látni...

sogeking 2011.03.19. 23:09:21

Éva szereti Alekoszt ♥

Atok 2011.03.19. 23:12:01

Eva, Alekosz es Aniko olelik egymast. Eva sir. Nagy a beke - egy ideig :)

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 23:13:57

@gangesz76: hja, hát ha az kell, én mosolygok. nem is értelek, van okom arra, hogy ne mosolyogjak?

gangesz76 2011.03.19. 23:14:54

@Hódos Hajnalka: remélem nincs...én tuti nem adtam rá okot:)

Albino Vernyul 2011.03.19. 23:15:14

Eva Aleknak puncsolt, bocsanatot kert, illetve feltekeny volt Anikora, hogy vele tobbet foglalkozott Alek.. Kozben elokerult Aniko, egymast olelgettek, mindenki szeret mindenkit... Aztan a kintiekrol beszelgettek...

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 23:15:17

@gangesz76: ágátákriszti üzenete meg az, mindig köztünk van a tettes, de sosem az, akire mindenki gyanakszik.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 23:15:35

csak én nem értem, hogy mi folyik itt? bár én egyáltalán nem olvastam ágátákrisztit, viszont néha néztem miss marplet, de így se értem

the sandwich maker 2011.03.19. 23:15:45

Éva: "mondtam is annak a szőke lánynak, hogy jövőhéten lehet én megyek párba..." közvetítés off

Atok 2011.03.19. 23:16:35

Szandika Evanak kiabalt: Eva, szeretlek!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 23:18:50

@the sandwich maker: a folytatása az volt a mondatnak, hogy:"és erre ő azt válaszolta, hogy jövő héten nem dolgozik" WTF?

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 23:20:07

@gangesz76: itt mindenki szeret mindenkit. egy paradicsom, ez egy éden, ez... ez... ez.... egy szeretettábor, igen.

Atok 2011.03.19. 23:20:15

@the sandwich maker: Aleknak tervei vannak azzal a szoke lannyal

gangesz76 2011.03.19. 23:21:36

@Hódos Hajnalka: én most ha lehet ebből kimaradnék...mindenkit szeretek itt is és odaát is és kész, a többihez semmi közöm...

the sandwich maker 2011.03.19. 23:22:07

@Atok: az a szőke lány a VV Anett vagy vmit félrekombináltam?

Albino Vernyul 2011.03.19. 23:23:03

Osszetort az egyik gyerek bogreje, most ujra alairjak... Kekre pirossal...

Tompó 2011.03.19. 23:23:11

Na most akkor mennyi pénz lett végül? Mert arról lemaradtam!

Atok 2011.03.19. 23:23:37

@the sandwich maker: Nem, szerintem valaki a stabbol.

the sandwich maker 2011.03.19. 23:24:40

@canzone: én nem tudom, összezavaraodtam teljesen. :D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 23:25:40

jó ez a feszültségkeltés, komolyan. beteges énem szeretné tudni, hogy mi a fene folyik itt, de remélem majd Mme kikezeli belőlem

Tompó 2011.03.19. 23:26:32

Egyébként fantasztikus ötlet ezeknek a családoknak malacot, csirkét, nyulat adni!!! Saját maguknak se tudnak mindig ételt venni, akkor hogy fogják etetni a jószágokat????? Miből? Majd azzal ami a vetőmagokból kikel? Addig várjanak szerencsétlen állatok!!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 23:27:10

bréking! Béci látta Milót! felismerte!

Albino Vernyul 2011.03.19. 23:28:11

A csajok nem akarjak a jovo hetet, mert megint jon a hirig, meg a hinta.. Legyen megint akcio, Aniko allat menhelyeknek gyujtene..Allandoan megszakitjak...

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 23:29:03

@Tompó: te itt ne röhögjél, a faszom avatarod miatt virrasztottam itt másfél órát.

Albino Vernyul 2011.03.19. 23:29:15

Aniko, meg Eva porog, mindjart kiszallnak a villabol..

Tompó 2011.03.19. 23:30:06

@Hódos Hajnalka: Miért?????Lemaradtam valamiről??

2011.03.19. 23:30:41

@the sandwich maker: ja, az megy nálunk is, meg a first price termékek :) eleinte így is sokkolt, mennyit ott lehet hagyni egy vásárláskor, de már leszoktam arról, hogy átszámolgassam Ft-ra :)

nem tudom, sajnáljam-e, hogy kimaradok ebből a gálából. tv-m nincs, és ahogy olvaslak titeket,a videókat biztos nem állok neki betöltögetni :)

Atok 2011.03.19. 23:30:51

a 174milio ft, az kb 550kilo sms. VV1 dontojeben a masodik helyezett Majka egyedul kapott ennyi szavazatot :) Jo, jo, tudom az tuti nem kerult 315Ftba :)

the sandwich maker 2011.03.19. 23:31:24

Néha elönt a vágy, hogy neki szaladjak Évának egy hajvasalóval. Szerintem a sima haj sokkal jobban állna neki, vagy legalább hozna némi változatosságot.

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 23:31:37

@Tompó: ja, de röhögjünk együtt, jössz egy klinik szemránckrémmel :DDD

Albino Vernyul 2011.03.19. 23:31:47

Aniko, meg Beci lett valami szepsegverseny gyoztese.. Kapnak valamit...

Albino Vernyul 2011.03.19. 23:34:26

Azon izmoztak meg Gigivel az elen, hogy jol ravertek a VV3 gyujtesre osszegben..

Tompó 2011.03.19. 23:34:29

Röhögjek ne röhögjek??? Nem ér a kisebbet összezavarni mát totál elvesztettem a fonalat...........:DDD vagy :((

Hódos Hajnalka 2011.03.19. 23:37:08

@redhaven: de. az.

@Tompó: röhögjél. először :(( aztán rájössz, hogy :DDD

Lijiang 2011.03.19. 23:37:42

az adomány 20 %-a megy az államnak adóban. többször mondták, hogy a nettó összeg az alapítványé, egy sms-en 63 ft volt az áfa. ez icipic szépséghiba, állam ilyenkor mér tartja a markát?

2011.03.19. 23:39:35

Na jó, egy videót mégis betöltöttem, a gitározós-éneklős lányt és fiút... Gigi tényleg azt mondta nekik lányos zavarában, hogy "iszonyatosan gitároztok"? :))

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 23:42:32

jó, faszom. elegem van. én, naiv, tényleg azt gondoltam, hogy ez itt egy szeretettábor, a trollokat leszámítva. a másik "táborról" is ugyanezt gondoltam.
az a véleményem, hogy senki nem vígszínházasdiból jár ide vissza.
csókolok mindenkit.

oriana 2011.03.19. 23:44:57

@hullámpapír: tényleg azt :) nekem is megütötte a fülem...
@canzone: ne idegesítsd magad, klikkeseggyé... :) beszéljünk valamiről, amit senki se ért... akarod? :)

redhaven 2011.03.19. 23:46:00

@Hódos Hajnalka: ezt ennyi évvel a hátam megett nem éreztem őszintének.
mi a baj?
ha publikus...

genevieve 2011.03.19. 23:46:48

@canzone: nyugi, nem mindenki fácse tag:-)

vannak egyszerű halandók is, akiket nem érintenek a legmagasabb körök problémái:-)

natoth 2011.03.19. 23:48:39

@genevieve:
a fácse tagok is egyszerű halandók, amennyire én tudom :)

Albino Vernyul 2011.03.19. 23:48:55

Aniko kenyeret akart sutni, tobbiek mondtak neki, 2 ora mire meglesz.. Hatha kapnak valami kajat inkabb.. Alek valamit vakert Olival, de nem akarja megosztani a tobbiekkel.. Amungy megbeszeltek az eloadast, meg a recsego hangfalakat.

the sandwich maker 2011.03.19. 23:49:13

@hullámpapír: lehet, nekem is le kéne szoknom róla, mert mindééég mikor tejet veszek, kihagy a szívem egy ütést.
@Atok: ok, visszavonom az egész megjegyzésem, így tök malac feje van, jó lesz az a kazal eztán is.

genevieve 2011.03.19. 23:50:53

@natoth: ezt én ugye nem tudhatom, de elfogadom a választ:-D

Zelefánt 2011.03.19. 23:52:28

Berúgtam.
Sohasem.
Nevermind.
Ó jajj.
Rettenet.
Halál.
B.Ú.É.K.

2011.03.19. 23:53:37

@the sandwich maker: hát a tejet azt nem venni kell, hanem fejni egy véletlenszerűen kiválasztott tehénből Avagy kecskéből :))
amúgy ennek akkor lett vége, mikor meglett az első állásom, és már nem az otthon összekuporgatott pénzemet költöttem, az úgy tényleg szívinfarktus közeli állapotokat eredményezett néha.

sogeking 2011.03.19. 23:53:54

Alek beteg (meleg a homloka), mert nem kap pálinkát

genevieve 2011.03.19. 23:54:15

nézem a belevalót, elvis van bent...ennek a pasinak is jót tett, hogy elmúlt pár év felette:)

Albino Vernyul 2011.03.19. 23:56:20

Kozvetitsen nektek Jerzy feket kepernyorol, ki tudja kovetni ezeket a facses izeket amiket itt nyomtok.. Sztrajk...;)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 23:56:24

@ddendi: @genevieve: akkor nem csak én vagyok hülye? megnyugodtam :)

Atok 2011.03.19. 23:56:31

@sogeking: Nem azert meleg, mert nem kap palinkat, azert kellene a palinka, hogy ne legyen meleg :)

genevieve 2011.03.19. 23:57:26

na megint be vannak öltözve a lányok parasztlánynak élőben

genevieve 2011.03.19. 23:58:24

@canzone: nem tudom, de én biztosan nem vagyok hülye:-)

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

biztosan, mint mondtam, nem vagyok face tag:-)

sogeking 2011.03.19. 23:58:37

@Atok: igen, de biztos van valami baja, mert nem a kockás ingjét hordja :):):)

Atok 2011.03.19. 23:59:16

Martin Lawrencenek 44,5C fok volt a laza a badboys forgatasa alatt. Falubal lesz a villaban. Regen volt beoltozosdi...

redhaven 2011.03.19. 23:59:52

@Hódos Hajnalka: na,még muszáj leszek kis páleszkát magamhoz venni.
ezt a feszkót...
a villajányok legjobb pillanatai sehol nincsenek.

Atok 2011.03.20. 00:00:24

A szponzorruhakat (ezt, hoy irjak helyesen? :) le kell adni a raktarban.

Zelefánt 2011.03.20. 00:01:03

Anikó szép.
Évával élnék.
Berúgtam.
Madame meg sehol sincs, mint általában.
Csáp.

BÚÉK!

sogeking 2011.03.20. 00:01:32

buláj lesz, azt hiszem kivágom az orrszőrömet

Atok 2011.03.20. 00:02:28

Eva es Laci emlegetik a kultorcsurhe 72%-at, nemtom tisztaban vannak-e vele, ha Alek a Klikkben lett volna, akkor pont forditva lett volna az arany :)

genevieve 2011.03.20. 00:02:36

@Atok: erről jut eszembe, ma este elvoltam kicsit az éjszakában és ahogy keresgéltem a helyet, a II. kerületben benézek egy utcába látom ki van irva:

MASZKA JELMEZKÖLCSÖNZŐ :-DDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.20. 00:03:29

rendes lánynak neveltek, így elköszönök
Isten veletek
tudom, hogy senkinek nem fogok hiányozni

genevieve 2011.03.20. 00:04:01

na, most nem tudjuk meg mennyi pénz jött össze éjfélig?

bár a 200 biztosan nem, 2 perc alatt nem jöhet össze 24 millió

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 00:04:15

@redhaven: hüje :DD

@Atok: nem képzeled bazmeg, mikor végre rámjött ez a kurva hófehérke ruhaé
kievettatányérkámból?

@sogeking: gyere, kiszedem csipesszel. most mit menekülsz, hüjje, gyere közelebb!

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 00:05:31

@canzone: de igen, kibaszottul, csak engem nem rendes lánynak neveltek.

genevieve 2011.03.20. 00:05:55

@canzone: ne csináld már!
nekem hiányoznál:-)

sogeking 2011.03.20. 00:07:29

kezdem sajnálni a villalakókat, még be sem rúghatnak anélkül, hogy bolondot csináljanak magukból

Atok 2011.03.20. 00:08:08

Alekosznak hoemelkedese van, 37,0C :)

redhaven 2011.03.20. 00:08:23

@canzone: mit énekejjek má?
nápolyi dal?
sorrentói kankó?
kis sramlik?
rettentő lesz akármelyik.

the sandwich maker 2011.03.20. 00:09:25

@sogeking: valamit produkáljanak azért, ha már ott vannak.

Atok 2011.03.20. 00:10:16

@genevieve: a fooldalon azt irjak, hogy 177 meg valami apro

sogeking 2011.03.20. 00:10:19

@Hódos Hajnalka: csipesszel nem ér, annyira nem vagyok mozohista:)

redhaven 2011.03.20. 00:10:22

@sogeking: ha nemér a mellkasodig,akkor még hagyhatod.
tapasztalat.

sogeking 2011.03.20. 00:11:30

@redhaven: viszont ha már addig ér, elhúzhatok vele egy kamiont

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 00:11:37

@genevieve: majd visszajön, ígérem.

@redhaven: kiállok a kapujááááááááááába, kibeszégetem magamat végre utoljááááááára.

the sandwich maker 2011.03.20. 00:13:36

@hullámpapír: jaja, jó lenne állást találni, csak nem egyszerű. Szerencse, hogy a vv ismeretterjesztő műsor is egyben, így már simán meg tudok fejni egy kecskét, ha legközelebb meglátok egyet elkapom.

Trevlovics 2011.03.20. 00:13:59

na lezárták a jótékonyságot azt már itt a feszület :) mindenki kapjon egy kameramentes órát mindenkivel

gastro vazze 2011.03.20. 00:14:11

a 3/3-asokat sosem szeretjük és írtani fogjuk minden szinten! a legfelsőbb szinteken is. ugyanis csak szart kavarnak, még, ha féligazságokat is nyilatkoztatnak ki azzal is csak kárt tesznek. ugyanis jól működő közösséget próbálnak tönkretenni, szimplán nyereségvágyból, vagy irigységből. Aki olvassa, az biztos magára ismer.... És ne legyek ÉN Gastro Vazze, a hit és Becsület bajnoka, ha megtalálom és nem picsázom ki!

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 00:15:31

@canzone: az van, hogy téged tényleg megkedveltelek. de csókolom a szárnyadat. akkor is ha mész.

@sogeking: jólvan, van nálam körömolló is. ne szuszogsz, lobognak.

gastro vazze 2011.03.20. 00:16:31

@Atok: kezd bemelegedni a srác! hát, ha még egy hónapig nem kap pinát ?! előbbre vártam tőle, az az igazság:):D

mama ottmarad 2011.03.20. 00:16:46

Vája jégmama egy kockás terítős asztal tetején táncolt (harisnyazokniban)Leonidasz zenekarának produkciójában - a Belevalóban.
Veszélyesen felszabadult volt :)

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 00:18:13

@genevieve: az van, hogy hazudtam. ne haragudj.

redhaven 2011.03.20. 00:18:57

@Hódos Hajnalka: én is ki leszek tiltva?
vagycsak énekelté????
mer olyan szép volt,hogy aszittem a szférák zenéje ez!

genevieve 2011.03.20. 00:19:14

@mama ottmarad: ne is mond, úgy nézett ki mint egy 9 éves kissrác és zsófi a mellműtéte előtt, melltartó nélkül....

2011.03.20. 00:20:28

@the sandwich maker: abszolút átérzem, ismerem a problémát, csak annyit mondok, hogy még jó kapcsolatokkal is csak sokadik nekifutásra sikerült a legalja munkákat is megszerezni (jelenleg 2 helyen dolgozom rendszeresen, a harmadik az most nem nagyon fut, de van). De ez van, most ezt csináljuk, és bízunk benne, hogy lesz jobb is :)
Ha kecskét nem találsz, lehet, hogy a nyúldobálásért is fizetnek valahol :)

redhaven 2011.03.20. 00:21:05

@gastro vazze: kavarta valaki a szart?
hogy égjen ki a szeme!

genevieve 2011.03.20. 00:21:20

@Hódos Hajnalka: nem szép dolog, de nem haragszom:-)

2011.03.20. 00:21:53

@gastro vazze: nyereségvágy, basszus, ezt a szót kerestem tegnap fél órán keresztül, aztán feladtam, mert túl jól elbújt.

sogeking 2011.03.20. 00:22:00

Gigi nagyon étvágygerjesztően fogyasztja az ételt:):)

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 00:23:46

@redhaven: hogyne énekeltem volna, ha ismernéd a nótát, tudnád, hogy kibeszélgetem magamat VÉLE utoljára.
csak elbasztam. :DD

@gastro vazze: majd én kipicsázom, tudod, kell az ötezer a százhoz, és ehhez, ha kell, csontig benyalok. neked pláne. ;))

mama ottmarad 2011.03.20. 00:27:24

@genevieve: és ez a kisebbik baj vele. Úgy bulizott, mint a púpos lyány anyja a várva várt lagziban. (Végre elsütötte a gyereket valakinek.)

genevieve 2011.03.20. 00:29:28

@mama ottmarad: unokára vágyik....

no comment....

redhaven 2011.03.20. 00:29:52

@Hódos Hajnalka: wazze,láttam mán vagy 30 operát,
az olaszoknálmég véletlenül sem marad senki életbe a végére,
de ilyen drámát,
ilyen szenvedélyt,
ilyen idzzást,
keltem a Mestert,
Verdi,jöjjön kérem,
olyan libretto van,
mind meghalunk.

sogeking 2011.03.20. 00:33:20

erre a zenére nekem is innom kell vmit

redhaven 2011.03.20. 00:37:55

Tisztelt Hódos Hajnalka!
Bloggerasszony!
men zavarja,hogy az egyik alfahím pucsít,
a többi férfi seggrészeg,
ketten menetrendet böngésznek vonat után kutatva,
egy szűz akár győzikének is odaadná magát,
ez mind smafu????

mama ottmarad 2011.03.20. 00:43:02

Az öregek pedig lábujjhegyen kilopódznak, hogy ne zavarják a bulit. :)
Jóccaka

sogeking 2011.03.20. 00:46:23

lakodalom van a mi utcánkban...

Atok 2011.03.20. 00:46:43

Feladat: Mindenki szoloban eldalolja kedvenc notajat, a zenet Alekosz szolgaltatja.

redhaven 2011.03.20. 00:55:08

@sogeking: ilyen hidegbe?
befagy a menyasszonka segge!:)))

44M_Tas 2011.03.20. 00:55:56

Ekkora hulladék blogot még nem olvastam eddig, ez is kipipálva. Mindenesetre elgondolkodtató, hogy ilyesmire is van igény... Debilekről írogatni debileknek, hát gratulálok hozzá.

the sandwich maker 2011.03.20. 01:00:03

@hullámpapír: ó, hát akkor csak a remény maradt. :D De igyekszem, vagy a nyúldobálás, vagy a rénszarvasszánhajtás.

gastro vazze 2011.03.20. 01:00:21

@44M_Tas: köszönjük a véleményét, elraktuk a megfelelő helyre, amint szükségünk lezs rá, azonnal értesítjük. viszontlátásra.

redhaven 2011.03.20. 01:01:14

@44M_Tas: mi fújt ide ily baráti órán?
böjti szél?
telehold?
könnyíts a lelked terhén!

Mme Chauchat 2011.03.20. 01:01:47

@44M_Tas: köszönjük, hogy elvárásainak megfeleltünk.

2011.03.20. 01:05:22

@the sandwich maker: jó, így azért visszaolvasva magamat elég hülyén jöttek le a jó kapcsolatok. azért nem a királyi családdal ápolok szoros barátságot :)
ha bármiben tudok segíteni, vagy csak beszélgetnél, tapasztalatcserélnél, írj üzit nyugodtan :) vagy majd írok én :)

genevieve 2011.03.20. 01:05:56

@hullámpapír: ez most egy csodálatos barátság kezdete?:-)

Atok 2011.03.20. 01:08:46

A lanyok enekelnek, tancolnak, Alek nyomja a talpalavalot

redhaven 2011.03.20. 01:09:26

@genevieve: hát nem alszol még?
altatódalt?

the sandwich maker 2011.03.20. 01:09:47

@hullámpapír: ezt sajnálattal hallom, bemutathattál volna valami grófnak, ha már a koronaherceg foglalt (meg amúgy sem valami szép). :D Írj, írok én is, nem sok magyarral találkozom itt (még virtuálisan se).

genevieve 2011.03.20. 01:10:35

@redhaven: nem, tévét nézek...

meg kaptam egy mailt, amit nem értek és most csak pislogok ezerrel, hogy mi a fasz van???

sogeking 2011.03.20. 01:12:53

akkor a dalverseny sztornó?

Atok 2011.03.20. 01:14:04

Nem ismeri senki az Akacos ut cimu notat...

redhaven 2011.03.20. 01:15:44

@genevieve: jajjne.
a mai éccaka után agáca kriszti is megszopkodná akárhány (láb)ujját.

sogeking 2011.03.20. 01:16:49

a festett nők, s a pezsgős vacsorák..

genevieve 2011.03.20. 01:17:22

@redhaven: az tuti:-)

na többek között ezért sem vagyok ilyen közösségi oldalakon tag:-)

utálom a klikkesedést és a szarkeverést....

2011.03.20. 01:17:50

@the sandwich maker: hát erről az jutott eszembe, mikor a munkahelyemen cirka két hete bemutatkoztunk egymásnak az egyik új kollégával, képességeinknek megfelelően angolul. örülök, hogy hamar megkérdezte, hogy honnan jöttem -én simán elsiklottam volna felette-, mert így hamar kiderült, hogy ő is magyar :))
errefelé azért vagyunk páran, és konkrétan ezért van munkahelyem, de idegenben magyarból sosem lehet elég :)

redhaven 2011.03.20. 01:19:41

@hullámpapír: merre munkálkodsz?
amennyiben nem tolakodó a kérdés.

Hódos Hajnalka 2011.03.20. 01:20:01

@sogeking: kicsiny falum, ott születtem én........ :D

2011.03.20. 01:21:43

földrajzilag, vagy szakterületileg? :)
(csak mert szakmai kérdésekben nem tűröm a pontatlanságot :D)

sogeking 2011.03.20. 01:24:53

ma még a Gigi éneklése sem zavar:)

2011.03.20. 01:27:13

@genevieve: Bergen, Norvégia
És a felismerés, hogy SzendvicsKészítő ugyan pár száz km-rel odébb, de szintén Norvégiában él, egy egész estét betöltő offolást eredményezett :)
amúgy a túlélés érdekében elvállaltunk mindent, örültem, hogy egyáltalán mosogatni kellettem valahova, másodállásban felszolgálok, harmadállásban irodát takarítok. egyelőre :)

redhaven 2011.03.20. 01:28:03

@hullámpapír: huh...
várjámá...összekapom magam,
ez több kettőnél:))
szal az az igasság,hogy mindkettő érdekel.:)

genevieve 2011.03.20. 01:28:17

@hullámpapír: hátdehát, mi a francért mentetek olyan messzibe?:-)

genevieve 2011.03.20. 01:28:17

@hullámpapír: hátdehát, mi a francért mentetek olyan messzibe?:-)

sogeking 2011.03.20. 01:28:51

viszont már duplán is látok

the sandwich maker 2011.03.20. 01:29:31

@hullámpapír: te se tucc norvégul? :D Álláskeresésnél ez a legnagyobb problémám, meg hogy még a takarításhoz is önéletrajzot kérnek. :S

Hogy on is legyek, közölnöm kell, már rég lenémítottam az élőt, kábé ott, mikor Gigi elkezdett enni.

Atok 2011.03.20. 01:30:04

NotaTV, mar csak a Leo hianyzik

genevieve 2011.03.20. 01:30:32

@sogeking: áááá, csak az én kezem remeg, mert beájulok az álmosságtól

jó éjt mindenkinek:-)

redhaven 2011.03.20. 01:30:38

@Hódos Hajnalka: esetleg trovatoreból di quella pirát??
olcsón számítom.

2011.03.20. 01:35:32

@the sandwich maker: valamennyire tudok, de ez sajna nem elég egy komolyabb álláshoz. eleinte lelkesen tanultam itthon, magamban, aztán jártam egy ideig tanfolyamra is, de most (ennyi) munka mellett abszolút nincs rá időm, bár tervben van.

és csatlakozva az on-hoz: hogy tudod nézni az online-t? nálam mindig azt írja, hogy csak magyarországi ip címről érhető el.

sogeking 2011.03.20. 01:35:58

olyan gyönyörű a lány kire vár, hangja lágyan muzsikál...

Mme Chauchat 2011.03.20. 01:37:28

@sogeking: romantikusch hangulatba kerültél

sogeking 2011.03.20. 01:40:32

@Mme Chauchat: mióta megszabadultam az orrszőrzetemtől, új ember lettem

2011.03.20. 01:40:46

@genevieve: hát nem tudom, hirtelen jó ötletnek tűnt :)
viccet félretéve otthon egy szélmalomharcot vívtunk, sosem jutottunk egyről kettőre, és azért még tervben van egy-két gyerek, meg fejfájás nélküli megélhetés, és hát mi erre léptünk. Meg él(t) itt ismerősünk, azért épp ide jöttünk, és nem bárhova máshova, ahol csak magunk vagyunk. :)

2011.03.20. 01:41:45

@redhaven: remélem, számodra is ki-e-lé-gí-tő a válaszom :)

Mme Chauchat 2011.03.20. 01:41:46

@sogeking: remélem, az orrod megmaradt

redhaven 2011.03.20. 01:42:55

@sogeking: jelentős mennyiségű lehetett
ha így megkönnyebbültél!:))

the sandwich maker 2011.03.20. 01:43:21

nem küldte el a kommentemet (lehet, hogy csak elfelejtettem a küldésre kattintani, hmm), de :
@hullámpapír: én olyan boldog vagyok, ha a boltban megkérdezik, hogy kérek-e szatyrot, rá tudom vágni, hogy nem. :D

internettv.gportal.hu/gindex.php?pg=33713221
itt a videón szépen elmagyarázzák, hogy hogy kell megcsinálni, hogy külföldi ip-címről is nézhesd.

2011.03.20. 01:48:50

@the sandwich maker: hehe, nekem is ez volt az első sikerélményem :)))

kösziiii, alkalomadtán belövöm a rendszert, nehogy lemaradjak valamiről :)

2011.03.20. 01:49:57

@redhaven: a képedről mindig apósom jut eszembe :) mármint a fényképedről :D

sogeking 2011.03.20. 01:52:19

@Mme Chauchat: igen, hiánytalanul megvan:)
@redhaven: :D

gangesz76 2011.03.20. 01:53:32

Jó éjszakát mindenkinek!

Mme Chauchat 2011.03.20. 01:55:12

@sogeking: jó, mert a naso cognoscitur verga!

sogeking 2011.03.20. 02:00:09

@Mme Chauchat: lefordítod, vagy betápláljam a gúgliba?

Albino Vernyul 2011.03.20. 02:05:24

LOL... Aniko mar fel a kinti elettol, az emberektol, a vedelem amiben vannak.... Elvettek.. Evaval kezdtek dumalni.. Ajaj, egymast dicserik, meg ki mikor mire volt feltekeny... Oszintesegi, meg bocsanatkeresi rohama van Evanak.. Mi lesz ebbol, jaj nekunk.... Vagy Evanak....

2011.03.20. 02:05:34

@the sandwich maker: írtam neked privit :)
csak hogy ne offoljuk szét még jobban a mait, meg nem tudom, hányakat érdekel kis életem minden apró részlete :))

-Sarq- 2011.03.20. 02:06:09

Jól látom, az az Anikó lelkizik Évával, aki sskk nem fog többé kötődni senkihez? Lesz itt még brühühü.

the sandwich maker 2011.03.20. 02:06:33

@hullámpapír: nincsmit, nézzed is, hátha te jobban bírod, mint én. :D

Én megyek, mindenkinek szép és békés álmokat, hullámpapír, mi meg akkor ne veszítsük el egymást, hamár. :D
Csók evribádi!

the sandwich maker 2011.03.20. 02:07:02

@hullámpapír: ja oké, gyorsabb voltál, mint én. :D

redhaven 2011.03.20. 02:07:20

@hullámpapír: akkor nemcsak a külcsín,hanem a belbecs is ok!
hi-hi

2011.03.20. 02:12:21

@redhaven: lásd, hogy jó kedvemben vagyok: érezd állításodat megerősítve :))

én is elköszönök, elfogyott az internet.
jó éjt a fentmaradóknak!

dr. gernika 2011.03.20. 02:19:24

@-Sarq-: Barátkozzanak csak, én támogatom. Legalább tuti Éva lesz a következő kieső.

Albino Vernyul 2011.03.20. 02:26:39

Aniko-Laci tancot tanult, a feladathoz, nem semmi ket hulye, de most Aniko atment villa apolonobe, gyogyszer osztas Aleknak (c vitamin, lazcsillapito, meg valami), illetve neocitran keszites.. Eva folytatja az amokfutast, nagyon Anikoval, baratsagos, mindketten kint lennenek a csaladdal, meg stb... Na most Eva Alekot olelgeti az agyba... Alek panaszkodja, hogy evenkent egyszer beteg, de akkor vege..

Atok 2011.03.20. 02:27:29

Alek lerobbant. Aniko NeoCitrant keszit neki, Eva pedig olelgeti es nagyon szereti.

Albino Vernyul 2011.03.20. 02:32:32

Most Eva Alekkal lelkizik.. Alek epp kiosztja... Mi megy itt ma....

Albino Vernyul 2011.03.20. 02:39:40

@Atok: Kezdek szetesni irasilag... A szokasosnal is jobban...;)
Nem tudom mi volt, Aniko kint nyomott egy amolyan csatakialtast, aztan amolyan siras gyanusan bevonult Alekek mellett a helyere, ott szipogott, mig Alek elkezdte osztani Evat, aztan kivonult.. Aztan elvettek.. Most sotetben maradtunk..

pong a ping 2011.03.20. 02:45:32

@Albino vernyul: Eloszor azt hittem Laci leejtette Ancsat, azert kialtott, majd megijedt es szipogott :) Vagy megint meg akarta porgetni a hata mogott mint par hete.

Mar nem tudjuk meg mi volt attol tartok.

Albino Vernyul 2011.03.20. 02:57:37

Ugytunik nem volt lenyeges dolog, nem latszik semmi rajta.. Megvolt a tanc, jo moka volt, Eva beszelni akar Anikoval.. A tanc vegeredmenyet parszor atszamoltak, gozom sincs vegul mit hoztak ki.. Volt 2-2-2 szavazat is.. Most Alek-Eva bekulnek...

pong a ping 2011.03.20. 02:59:43

@Albino vernyul: atszamoltak ketszer, de nem valtozott, 2-2-2-es dontetlen lett ravaszul.

Albino Vernyul 2011.03.20. 03:05:07

Na, Eva levonta a konzekvenciat, Ot nem szereti senki, a'la Blikk.....

pong a ping 2011.03.20. 03:06:01

Na alkohol+Eva+negativ sms = "engem sose szeret senki..." Ancsa estere kolcsonadhatja a vizhatlan agynemujet Evanak.

Albino Vernyul 2011.03.20. 03:08:24

@supern0va: Ja valami ilyesmi volt, csak maguk is belekeverdtek, meg atszavaztak, kozben olvastam.. Ha igaz, lesznek holnapra videjok, errol-arrol.. Volt aki vett fel dolgokat... Ha lesz, majd linkelem oket..

pong a ping 2011.03.20. 03:16:26

Ironman rogziti elvileg ma este is.

Eltelt a het szepen es eredmenyesen, letudtak a fellepest is, es nem volt vita, csak aprosagok. Orom es bodotta'. A show utan 10 perccel viszont Eva vegignyalt lenyegeben mindenkit, akitol tart hogy jelet kap, majd 15 perc mulva mar elkezdte emlegetni a kivalasztast. Hihetetlen :) Nem csoda, hogy az sms "nem vagy oszinte az elmult idoben - vagy valami ilyesmi" nagyon betalalt, es ezen most kiakadt. A sirasnak 90% szinjatek a tobbiek fele, 10% meg esetleg a faradtsag es pia elegye...

Azt felejtik el, hogy a mostani 7 ember mar nem hulye, mindenki tudja mi merre hany meter, nem tudom miert kell felesleges koroket futni.

Albino Vernyul 2011.03.20. 03:19:56

Mindenki lefekudt, a kinti elmenyeken porognek, Eva ravetodott Alektra az agyban...

Albino Vernyul 2011.03.20. 03:23:10

@supern0va: Hehehe, majd kiderul.. Van egy hete Evanak, ha minden igaz, hogy megint kibujjon a szog a zsakbol..;)

Albino Vernyul 2011.03.20. 03:25:28

@supern0va: Amugy piszkos vagy odaat...?;))

pong a ping 2011.03.20. 03:31:37

@Albino vernyul: Hja, parhuzamosan megy a dolog, kezdem is elveszteni a fonalat, ugyhogy en balra el. :)

Albino Vernyul 2011.03.20. 03:40:12

En is nemsokara, kezdek lefaradni...

tribeca 2011.03.20. 06:32:56

@Ari11: figyu, ne hari, hogy ilyennel csesztetlek, de olvasom a hozzászólásaidat is, és roppant zavaró a helyesírásod, illetve annak a hiánya. nem akarok itt trollkodni, de bántja a szemem. olvasom, mert érdekel a mondanivalód.

van-e szándék 2011.03.20. 06:39:44

tudom, ez nem szintidő, az én eredményemet már csak a gondnok felesége méri a leves rotyogásából, de: köszi, Hajni, ♥
:)))

Albino Vernyul 2011.03.20. 08:33:13

Reggelt, vagy ilyesmi...

Zelefánt 2011.03.20. 09:05:24

@tribeca:
Azért bizsergető érzés, hogy valaki vasárnap hajnali fél hétkor is őrködik nyelvünk (sz)épségén.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 09:08:21

Lévén ehhez sem értek, megkérdem, miért csak a nettót utalják át? Mert ha céges telefonról küldöm, az áfát visszaigényelem? És aki nem? Ez így hogy?

Albino Vernyul 2011.03.20. 09:20:34

@BGy: Azert neto, mert az allam leszedi az AFA-t....

Albino Vernyul 2011.03.20. 09:35:45

@BGy: Azhiszem itt az emelt dijas SMS kever be.. Nem vagyok adoszakerto.. Kene keresnunk egyet...:)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.20. 09:55:47

Nem néztem a gálát, mert csak a házi kedvencek promózásának tűnt. Az összegyűjtött pénz nettó vagy bruttó volt, ami összejött?

@Albino vernyul: küldtem én is néhány sms-t, jött is köszönöm válasz mindegyikre, lehet, hogy azoknak az árával is csökken a bevétel? Egyszerűbb lett volna a számlaszámra átutalni néhány pengőt.

lac64 2011.03.20. 09:58:46

Jó reggelt! Vessetek meg, de a tegnapi gála során tetszettek a villalakók. Természetesebbek voltak, mint a celebek, akiknek a szövege nem egyszer rendkívül erőltetett volt (A Takács Nicholasét nem is értettem). Szerintem a produkciójuk sem volt gyengébb, mint például a Bonboné, a Klikkesedj lassú részében a Béci-Ani-Gigi hármas pedig kifejezetten jó volt (tudom playback, meg minden, de akkor elhittem, hogy élőben is el tudnák nyomni).

Zelefánt 2011.03.20. 10:07:36

Hol voltam én tegnap este?

Albino Vernyul 2011.03.20. 10:18:05

@BGy: Brutto osszeg volt azt hiszem.. A szolgaltato lemondott minden teritesrol stb.. Szoval ingyen koszonomot kaptal elvileg..

Zelefánt 2011.03.20. 10:27:35

@Albino vernyul:
...és milyen jó is lenne arra ébredni, hogy ezzel minden probléma orvosolva van, s nincs több éhező gyerek, és tehetetlenül lógó kezű családfő.
Minden tiszteletem azoké, akik ezt a pénzt összedobták, de ennyiből már egy kommandóscsapatot is fel lehetne bérelni, akik megdöntik az aktuális kormányt, abban a reményben, hogy a következő talán valami élhetőbb világot teremt.
Vidám vasárnapot!

Zelefánt 2011.03.20. 10:49:06

Lehet hogy oTROMBaság, de Madame Chauchat-nak

BOLDOG NÉVNAPOT

kívánok.
Na csáp.

Albino Vernyul 2011.03.20. 10:54:53

@Zelefánt: Nem ehezo, alultaplalt.. Magyarorszagon kimondottan ehezo gyereket nemigen fogsz talalni.. De olyanokat, akik nem kapjak meg a normal fejlodeshez szukseges taplalekot, oktatast, stb. igen...
Ez egy csepp a tengerben.. Viszont minden ilyen akcio felhivas azoknak, akik jobb korulmenyek kozott elnek, hogy vannak naluk szerencsetlenebbek is.. Nem art rombolni a paneleket, hogy a szegenyek ingyenelok, meg csaladipotlek csalok.. Ha belelatsz a kulonbozo sorsokba, mar mashogy allhatssz ezekhez a dolgokhoz..
Az epp aktualis kormany nem eppen a szocialis erzekenysegerol hires, de hiaba kergetned el oket, mas kormanyok se tudnak megoldani a problemat, esetleg erzekenyebben allnanak hozza, de ezt veglegesen megoldani nem lehet, csak kezelni...

Zelefánt 2011.03.20. 10:59:55

@Albino vernyul:
Mindenben igazad van, de akkor hogyan, merre tovább?

Lone Starr (törölt) 2011.03.20. 11:02:58

@Albino vernyul: Szerintem az ÁFA rész az államé, az egy tál étel meg kijön 160 Forintból is, nem-e? A különbözet felesben a reteké és a telefonos cégé. Ez az én buksimban reális megosztás. Nem morális, reális. Bár az állítás, hogy a teljes NET az alapítványnak megy, azért árnyalja a képet. Akkor csak az alapítványi adminisztráció, bürokrácia vonódik le a tál ételből. Az lehet 30 Forint is, de 130 is.

tornapipő 2011.03.20. 11:04:50

közérdekű információ figyelem...egy egész doboz tojás penészedett be a hűtőmben...a margarinom pedig picit kifolyt és rátapadt az üveglapra...ilyen ez az egyedüllét...

más téma...végre vége ennek az unalmas vv adományhétnek...empátia 0...veszekedést és izgalmat akarok...tornapipő voltam...

Zelefánt 2011.03.20. 11:06:00

@Lone Starr:
"Nem morális, reális."
Remélem az alkotmányban is benne lesz.
Elképesztően eltaláltad, sajnos.
Ezért rühellek élni.

Zelefánt 2011.03.20. 11:10:30

@tornapipő:
Most már Te is ismered azt az érzést, hogy a tárgyak összefognak ellened.
(Ezt általában hétfőre szokták kihozni, de lehet hogy most kommunista/kapitalista műszakot tartottak.
Nincs mit tenni. (Kínai/ beletörődéses/ mondás.)

tornapipő 2011.03.20. 11:16:35

@sznupi46: a flörtölés még önmagában nem beteges, de az alkesz azon már jócskán túllép... nem szeretem az olyan palikat akik pl. ha a barátnőjükkel, feleségükkel kézenfogva sétálnak más nők után forognak. volt benne részem... utálatos dolog...

tornapipő 2011.03.20. 11:17:56

@Zelefánt: akivel lakok jelenleg külföndön van...amúgy is szakítottunk csak betegesen ragaszkodik hozzám...

Zelefánt 2011.03.20. 11:25:45

@tornapipő:
Tajgetosz nem flörtöl...az teljesen más.
Berúgja az ajtót, és ha egy puskacsővel szembesül, megpróbálja megmagyarázni, hogy miért is ne húzzák meg a ravaszt.
(A flört csupa kellemes érzés/kedvesség/szellem, és az is benne van, hogy nem lesz semmi belőle, csupán egy mosoly másnap reggel.)

tornapipő 2011.03.20. 11:27:35

@Zelefánt: ;) elfogadtam az érvelést...+győztél... kommunista műszak a polgári kormányzás idején??? hol élnek ezek a beteges tojások??? az exkormány hagyta örökül kizárólag nekem...

Albino Vernyul 2011.03.20. 11:29:35

@Zelefánt: Nalam okosabbak megmondtak.. Pl. Ferge Zsuzsa, es mas szociologusok.. A gyerekekre kell koncentralni, nekik kell megadni mindent, amivel aztan kitorhetnek a helyzetbol.. Tehat a szocialis rendszeren at biztositani az elerheto legjobb felteteleket (pl. iskolaban gyereketkeztetes, tej, gyumolcsok), ahol nincs munka, ott kozmunkak, hogy a szulok tudjanak dolgozni, es ne csak otthon malmozzanak, mert az is rombolo.. Az oktatasban meg jo iskolak, felszerelve, jo pedagogusokkal, megfizetve, hogy legyen kitoresi pont.. Ez a recept, es nem megy marol holnapra.. Persze, ha pont forditott a folyamat, akkor csak ujratermeljuk a bajt..

tornapipő 2011.03.20. 11:31:09

@Zelefánt: tajgetosz egy egyszemélyes erőszakszervezet a nők ellen... azzal védekezik h. csak meg akarja termékenyíteni áldozatait...

tornapipő 2011.03.20. 11:33:16

@Zelefánt: benne vagyok... ;) irány a Kossuth tér... talpra magyar ahogy viki mondaná...

Zelefánt 2011.03.20. 11:33:53

@Albino vernyul:
Milyen igaz.
Ám a gyerekenek csak a szüleik tudnak mindent megadni, ám ha ők sóherek...
Kurvára ugyanazt gondoljuk/írjuk, de hol az a kib... megoldás?...

zoxó 2011.03.20. 11:35:01

@tornapipő: a tornapipők nem párban vannak? Jobb lábas vagy avagy bal lábas?

tornapipő 2011.03.20. 11:38:10

@zoxó: szerinted? általában bal lábbal kelek fel... ;) puszidobás, vállon át nézés... sztárallűr...

Zelefánt 2011.03.20. 11:38:23

@tornapipő:
Én január elsején hozzábasztam egy üres vodkásüveget a Parlamenthez -- mintegy kifejezve állampolgári elégedetlenségemet (meg persze a részegségemet is) -- de ennél azért többre lenne szükség, hogy a gyerekeink egy normális(abb) országban cseperedjenek fel, azt hiszem.
Hol a megoldás?

tornapipő 2011.03.20. 11:43:20

@Zelefánt: szép gesztus volt... tudom még egyszer megtennéd... minél több ilyen elégedett állampolgárra lenne szüksége az országnak... ha így haladunk nem lesz benne hiány...

Zelefánt 2011.03.20. 11:47:52

@tornapipő:
Józan eszű emberekre lenne szükség ebben az országban, nem harácsoló pszichopatára, baszki.
De igen nagyon, és igen hamar, mert különben...

Albino Vernyul 2011.03.20. 11:51:13

@Zelefánt: Olyan, hogy bolcsek kove nem letezik.. Altalanos, es teljes megoldas soha nem lesz.. Annyit lehet tenni, hogy javitani a felteteleken, es hosszas munkaval megadni az eselyet a kitoresre, es orulni, ha egy reszuknek sikerul.. Ez vala kerem...

Zelefánt 2011.03.20. 11:51:15

@Zelefánt:
Aki meg dobálja egy üveggel a Parlamentet, az persze hülye, s nem követendő példa.
Azt hiszem, Janus Pannonius írta az alább következőeket:
"Kell-e javítani ott, hol csapnivaló az egész?"

tornapipő 2011.03.20. 11:51:41

@Zelefánt: különben...??? ez az ország úgy szar ahogy van... és inkább vagyok pszihopata minthogy józan ésszel belegondoljak abba h. itt mi a szent szar folyik... elég kiábrándító... akkor akár fel is köthetném magam...

Mme Chauchat 2011.03.20. 11:53:58

@Zelefánt: köszönöm és köszönöm én és a magam nevében

tornapipő 2011.03.20. 11:55:43

@Zelefánt: most lehülyézted saját magadat :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.20. 11:56:36

@Albino vernyul: @supern0va: Ha nem basztatnák állandóan Évát és olyan feladatokat adnának a villalakóknak, aminek értelme is van, akkor nem balhézna Éva. Éva tud sziporkázóan szórakoztató is lenni, csak nem ez kerül az összefoglalókba, az online közvetítés is gyakran megszakad ilyen esetekben. Meg akármit is csinál Éva, sokszor csak negatív sms-eket kap, ami nagyon is igazságtalan és tróger dolog!

Zelefánt 2011.03.20. 11:57:18

@tornapipő:
Az ám, csak meddig nem gondolunk bele (józan ésszel)?

traktoros domina 2011.03.20. 12:01:03

@Peter_Cs: mert Éva persze sosem provokálja a basztatást, ő szépen ül csendben és hirtelen mi történik? mindenki őt bántja.... uncsi

Mme Chauchat 2011.03.20. 12:10:53

@Zelefánt:
Otthon bolondját járja a világ,
Majmos, zavaros, perces, hittelen,
Nagy, súlyos álmok kiterítve lenn,
Fenn zűrös, olcsó, kis komédiák.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.20. 12:13:11

@tribeca: Szia ari vagy, hogy szólsz, ez jó pont neked. Mert fontos dolog a helyesírás. Van némi ki vetni való, : ))
az én hozzászólásaimnál. Örülök, hogy a tartalom érdekel. Most írom le utoljára, elég határozott, értelmes ember vagyok. Helyesírást leszámítva. Túl tárgyaltuk itt ezt már. Szerintem lépj át, ha írnék.
Igyekszem ritkán, mert más ide író sincs feldobva. Már így is, Hajninak köszönhetem, hogy nem dobtak rám annyi jelet, az itt lakó hogy voltozók. Hogy Balázs meg mutassa nekem, melyik az utca ajtó.

tornapipő 2011.03.20. 12:14:45

@Zelefánt: gondolj bele helyettem is... talán bal pipővel keltél ma fel...??? nem bocsátkoznék ez ügyben vitába...szórakozni jöttem ide nem veszekedni...

Zelefánt 2011.03.20. 12:17:05

@tornapipő
Ez még semmi. Betévedtem egy horror-blogra, és nehezményeztem azt, hogy egy filmben csecsemőket(!) kúrnak meg, és igen sok időbe tellett, amíg kígyóbékából izévé változtam.
Még nem vagyok teljesen itt, de igyekszem felépülni.

Zelefánt 2011.03.20. 12:18:46

@Peter_Cs:
Amiben benne van a "párt", vagy a "tömörülés" kifejezés, az már nálam vesztett.

pong a ping 2011.03.20. 12:20:48

@Peter_Cs: Felreertes ne essek, kedvelem az Evat, mint jatekos karaktert. Teljesen mindegy hogy mi a szituacio, ha o ott van, garantaltan nincs unalom.

Viszont mar picit kezd sok lenni ez a megfelelesi kenyszer. Tudom, hogy visszavezetheto ez korabbi eletenek egyes szakaszaira, de egyszer ra kellene mar jonnie, hogy nem kell mindenkivel joban lenni. (Ancsa is most kezd erre raebredeni). Eva minden masodik szava az "en is", "en sem", "nekem is", "nekem sem", teljesen fuggetlenul attol, hogy mi a tema. Valahogy mindig megprobal rakontrazni a masok altal elmondottakra, bizonyitva ezaltal (szerinte), hogy mennyire "kozos nevezon vannak". Ezt koveti a parbaj elotti puncsolasok gigivel, aki persze rohog rajta, csak szegeny Eva ezt nem veszi eszre, es mindannyiszor hulyet csinal magabol. Pedig ha tudna, hogy cseppet sem kell felnie, mert az egyik legerosebb jatekos benn... De nem tudja, ezert kenyszeredetten probalja meg elkerulni a "jeleket" ezzel a teljesen felesleges huzasokkal. Mi ezt latjuk kinn, es a blikkes smsk ezt altalaban meg is emlitik, es ezen persze kiakad. Nem azert, mert bantja ot, francokat - karakan es eros csaj az Eva, leperegne rola ez alapjaban -, attol akad ki, hogy a smsek a legfajobb pontra mutatnak ra, az igazsagra.

Abban igazad van, hogy tenyleg keves pozitiv sms-t kuldenek be a szerkesztok neki, de a reteknel is tudjak, ha balhet akarnak mutatni a nezettseg miatt, akkor Evan csak meg kell nyomni a piros gombot es ihaj-csuhaj...

Sokkal szinesebb es tapasztaltabb szemely Eva, mint a bentiek tobbsege, csak erre valahogy meg nem jott ra, vagy nem akarja mutatni, nem tudom, es igy inkabb felesleges koroket fut, amivel csak ront az osszkepen.

Zelefánt 2011.03.20. 12:24:33

@Mme Chauchat:
Madame, ennek a fele sem tréfa.

Zelefánt 2011.03.20. 12:27:39

@tornapipő:
Az emberiség, ha uralkodik (magán/másokon/egymáson/a világon).
Lidércnyomás.

K Tomoceusz 2011.03.20. 12:33:30

@traktoros domina: Ráéreztél a lényegre.

"Idilli családi élet a nappaliban, Alek az élet értelméről beszél 1es és 2es számú anyókának Évának és Anikónak. A műsor meglepő és mulatságos, de hamar beüt a krach. Egy Rácz felébred és kikel az ágyából. Az élet értelmét vesztette. Egy Rácz a nappali közepén. A mi nappalink közepén, ahogy Anikó mondaná. Ráadásul a mi szőnyegünkön. A nagy dzsuvás szőrős lábaikkal."

( idézet a Minden probléma forrása című regényből )

tornapipő 2011.03.20. 12:33:37

@Zelefánt: tudod mi még a lidércnyomás... éva kuplerája...

Mme Chauchat 2011.03.20. 12:33:38

@Zelefánt:

Édes barátiság,
Kétkedő barátság,
Édes mégis-tartás,
Be jó, hogy napjaimat
Mégis-mégis tartják.

Zelefánt 2011.03.20. 12:37:25

@Mme Chauchat:
Könyvesboltot nyitottál-e már?
(Könyvekre persze nem igazán van szükség,
mert amire kíváncsiak, felmondod nekik.)

Zelefánt 2011.03.20. 12:41:58

Egy órára kiszálltam.
Tömeges hüppögés.
Ó, jaj.

Albino Vernyul 2011.03.20. 12:48:41

@supern0va: Tisztazzuk.. Evanal nem belso igeny, hogy joban legyen mindenkivel.. Ha az erdeke eppen azt diktalja, akkor probalkozik vele.. Amugy jol elvan magaval, meg a tukrokkel..;))

frea 2011.03.20. 12:57:20

Sziasztok!Annyi minden történt, sajna kimaradt 3 nap az itteni életemből. Nem is merek belekezdeni a nekem új témákba, biztos kiveséztétek mind.

genevieve 2011.03.20. 12:58:55

@frea: főleg, hogy tegnap előtt több mint 4000 komment volt:-D

frea 2011.03.20. 13:05:52

@Ari11: Szia Ari!Rá se ránts, az számít, mit írsz.Képzeld, mi áll a hegyeshalmi Paprika csárda falán:Első álamfői látogatásom első álomásán.2010.szept. 7.Schmitt Pál

Remélem, jobb kedved lett, sok puszi!

frea 2011.03.20. 13:09:14

@genevieve: Szia, sajnáltam, hogy egyet tudtam pöttyinteni, sajnos temetésre kellett menjek. Csak átfutni tudtam, nagyon derekasan dolgoztatok, ügyik vagytok!

genevieve 2011.03.20. 13:12:11

@frea: az nem jó:-(

a dicsőség inkább a többieké, én inkább csak irogatok mostanság:-)

többször visszatörlöm a kommentem, mint elküldöm:-)

frea 2011.03.20. 13:17:56

Ki a franc ez az Olivér, ő ad tanácsot az R. Kristófnak, hogy mi legyen Alkeszosszal a következő műsor?Pipa lettem, amikor röhögve mondta, jó lesz a párkereső, sokat fogunk röhögni Alekkínyón. Utóbbi úriember sem tartozik a kedvenceim közé, de mióta röhög az ember a barátján?Ilyen szitura mondják, Istenem, ments meg a barátaimtól, az ellenségeimmel magam is elbánok.

frea 2011.03.20. 13:18:49

@genevieve: Miért?Jókat írsz, nem bántasz.

genevieve 2011.03.20. 13:21:10

@frea: általában gondoltam:-)

kicsit elszabadultak itten az indulatok a napokban:-)

genevieve 2011.03.20. 13:22:09

@frea: oli és alek viszonyát én nem nevezném barátságnak:-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.20. 13:25:41

@frea: Drága vagy, nagyon jót tett nekem ez a cikk az Index ben. Na ha Palika ilyen, én simán ráfogom, hogy ő a példa képem. Még le is vagyok maradva, mert ő többre vitte. Lefogadom, hogy tegnap nem telefonált, az egy tál ételért.

genevieve 2011.03.20. 13:26:59

@Ari11: én sem küldtem sms-t

viszont utaltam pénzt az alapítvány számlájára

frea 2011.03.20. 13:28:17

@genevieve: Én sem, de rájött, hogyan válthatná pénzre a "barátságot".Azt is gusztustalannak tartom, hogy szakértőként löki a sódert, és ocsmányul áztatja a többieket. Az az érzésem, az egész szerelmi dráma bent színjáték volt, felmérte, nyerni nem tud, de pontosan tudta, mit lehet eladni.

frea 2011.03.20. 13:31:05

@Ari11: Helyes, így kell hozzáállni. Semmi pánik!

frea 2011.03.20. 13:33:32

@genevieve: Mára is jutott egy troll. Fel nem fogom, miért jelentkezik be valaki, hogy egyet fikázzon?Ennyi frusztráltat!

genevieve 2011.03.20. 13:38:11

@frea: rossz kedve van, haragban van a világgal, valahol ki kell adnia:)

mézescsók 2011.03.20. 13:41:45

@Zelefánt: A parlamentet kellett volna a vodkásüvegedhez.
@supern0va: Éva valóban színes és érdekes személyiség, de abból a fajtából, amelyiktől mentsen meg az úristnnn. (Tudja valaki egyébként, hogy honnan van Anikónak ez az idétlen modorossága? Még, ha könnyű lenne kiejteni!). Lehet, hogy sokféle tapasztalata is van, de megfelelési kényszere az aztán nincs.
Nem is értem egyébként, ha valaki ilyen ismert a celebek világában (híres, hírhedt emberek barátsága, szerelme, VIP belépők, Őt már a Szipál is fotózta, stb.), hogy kerül a Vv-be. Már régen "karriert" kellett volna csinálnia.A hatalmas megfelelési kényszerével ez már összejöhetett volna.
Olyan sms-ket továbbítanak a villába, amilyeneket küldenek az emberek. Nem könnyű a negatívok közül kicsemegézni a jókat, ha nincsenek.

Nekem a tegnap esti öf. csúcsa Anikó és Éva teraszos beszélgetése volt. Anikó sérelmezte, hogy Jerzy róla feltételezte a "bókoló" levél írását, ami mint tudjuk, csöpögött a rosszindulattól. A levelet Éva írta. Anikó azon kapta fel a vizet, hogy miért gondolta a srác, hogy ennyire rosszindulatú. Éva pedig egyetértett vele. Utána gondolt vajon, hogy ezzel saját magáról mondta ki, hogy rosszindulatú?

Arinak! A Vöröskereszt, mint a legkézenfekvőbb megoldás, nem jutott eszembe. Olvastam az elérhetőségeket, amit tegnap este írtatok be. Köszönöm.

Albino Vernyul 2011.03.20. 13:44:02

@frea: Szerintem akkor vazoltam, hogy mikor felallt ellunk a 6-os, Oli direktbe manipulalta Anikot.. Szet akarta szedni oket.. Aztan a szerelmi "vallomast" is ugy sajtolta ki belole.. Csak aztan elvesztette az uralmat az esemenyek felett, a babuk nem ugy mozogtak, ahogy O elkepzelte, onallo eletre keltek, ettol meg a szalak rangatoja belekeveredett a haloba, es csomot kotott magara...

2011.03.20. 13:48:04

@mézescsók: ez nekem is feltűnt (Éva-Ani párbeszéd, remegve vártam, Éva mikor csattan fel, hogy de ő nem is rosszindulatú, meg nem is azért írta a levelet, stb., de ez elmaradt). De feltűnt már máskor is, hogy képtelen a sorok között olvasni, emlékezz csak alek okfejtésére: "mondanám, hogy legyél okosabb, megfontoltabb, de az nem te lennél..." vagy valami ilyesmi.

Szép jó reggelt mindenkinek! :)

Albino Vernyul 2011.03.20. 13:48:51

Ironman szepen pakolja fel a tegnap esti videokat, majd az uj posztba linkelem.. Itt csak elsikkadna mar...

frea 2011.03.20. 14:00:26

@Albino vernyul: Belenéztem egy Best-be. A kedves Oliver azt írta Anikóról, hogy szövetséges nélkül egy nulla. Alkeszosz szerinte úgy tökéletes, ahogy van. Kívánom neki, majdan egy ilyen tökéletes gyereke legyen.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.20. 14:01:36

@mézescsók: Várj kicsit, mert itt direktben, tud valaki, egy fél Japán, ismerőst. Aki felvállalta a gyűjtést. Nekem, ez valahogy megbízhatóbb forrás. Már írtam az itt posztolónak, hogy írja meg, az elérhetőségét. Valahogy közvetlenebbnek tűnik, ha velük veszem fel a kapcsolatot.
Az egyetemista lányok is, nagyon figyeltek arra, hogy valóban óda jusson a pénz, ahová szánták. Kövesdi Anikó, az ott tanuló magyar lány, segítette ezt, és remekül sikerült. Akkor a 870.000 ft átadása, a rászorulóknak Devecserbe, és Kolontáron. Környezetemben, sokan adnának, az akkori Fókusz riport miatt. Csak várjuk, a legmegbízhatóbb lehetőséget.
Remélem meg kapom az elérhetőségüket, ha nem adom a Vöröskereszteseknek. Köszönöm, hogy reagáltál, én még várok kicsit. Biztos ami biztos. Lesem a levelezésem, várom a vissza jelzést.

Albino Vernyul 2011.03.20. 14:09:06

@frea: Miket olvasol Te...:) Aranyos egy ember, igazi galans lovag..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.20. 14:20:14

@genevieve: Hát, ez pont rád vall : ))).
Annyira precíz, pontos embernek, gondollak téged. Nálam, ment az SMS.
Mert itthoni volt a téma. Japán ügyben megfontoltabb vagyok.

pong a ping 2011.03.20. 14:26:00

@mézescsók: Ok. Akkor miert van az, hogy mindenre a "nekem is", "en is", stb a valasza, ha beszelget? Jo, vannak kivetelek persze, akkor jon az "en ilyen vagyok, oszinten kimondom, kimutatom", de ezt csak akkor mondja, amikor esely sincs elhitetni az ellenkezojen, miszerint "o is" :) Taktika es tudatos dolog lenne? Nem hiszem, annal sokkal ertelmesebb Eva.

genevieve 2011.03.20. 14:26:47

@Ari11: annyira azért nem:-)

csak egyrészt letiltottam minden emelt díjas szolgáltatást a telefonokról, másrészt még azt a csekély áfa tartalmat sem akarom az államnak adni ami egy sms után megy....
és talán, ha a számlára küldöm tényleg az alapítvány kapja meg:-)

frea 2011.03.20. 14:34:03

@Albino vernyul: Nem szoktam, az irodában volt, címlapon :VV Oliver kimondja. És ő ki is mondta, kinek mi a g illetve a gyenge pontja. Viszolygok ettől a palitól.

frea 2011.03.20. 14:39:37

@Albino vernyul: Nincs az RTL-nek ötlete, ilyen éceszgéberre van szüksége?

frea 2011.03.20. 14:50:47

@genevieve: Szép!Azt hittem, neki volt gyerekszobája. Szerencsétlen, még azt hiszi, lett is valaki.

frea 2011.03.20. 14:57:53

@genevieve: Erre sajnos nem lehet mit mondani. Az emberi tényező.Tragikus.

K Tomoceusz 2011.03.20. 15:05:23

Akkor ma nem állítjuk be az órákat 15 órakor. Viszont nézhetjük a királyt a jól megérdemelt háremével.
www.youtube.com/watch?v=ESihvFYbVho

mézescsók 2011.03.20. 15:05:31

@hullámpapír: és ebben Alekosznak volt igaza.
@Ari11: én is körül szoktam nézni, hogy mi a legmegbízhatóbb út. Kivárok.
@supern0va: nem vagyok lélekbúvár, de én nem megfelelési kényszernek érzem, hanem sokkal inkább dicsekvésnek, nagyzolásnak, időnként butaságnak. A megfelelési kényszernél én elvárnám legalább a hajlamot az alkalmazkodásra.
Nem nagyon szokott szimpatikus lenni - nekem természetesen - az az ember, akinek a társaságában nem lehet olyasmit mondani, amit Ő már nem tapasztalt volna, nem élt volna át, nem látott volna, stb. Ez olyan, mintha mondanád a kollégádnak, hogy érzékeny vagy a frontra és fáj a fejed, mire a harmadik közbevágna, hogy az semmi, hát még az Ő feje mennyire szokott ilyenkor fájni, sőt, nemcsak a feje, hanem... és így tovább. Lehet, hogy ezt máshol megfelelési kényszernek nevezik - ez Mme asztala, majd megmondja, ha akarja -,de én inkább túlfűtött egónak látom. Én, én, én - mindig és mindenekelőtt én!
Viszont nem vagyok szakember, lehet, hogy rosszul látom. Bármije legyen egyébként, úgy nem szeretem, ahogy van.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.20. 15:11:01

@genevieve: Ezt még nem olvastam, kösz. Nem lep meg, mióta ennyien élünk a földön, azóta minden galádság meg esik. Ott, Japánban is, és itthon is.
Magyar menő építési vállalkozó, bele építette a házát az erdőbe Budán. Kurvára nem izgatja, hogy nem is tartozik a telkéhez. Ezt megírják, majd valamelyik este látom a Házon kívül ben, mint hazánk, jól menő, sikeres üzlet emberét.
Persze az aktuális nője, az egyik celeb maca.
A ki pusztított erdő, kit érdekel ??
De a belváros tele az ő iroda házaival.
Mi a fenének írták meg,hogy lopta az erdőnket. Ha pár nap múlva, ő a sztár.

Zelefánt 2011.03.20. 15:11:31

@Mme Chauchat:
Volt annak jobb filmje is asmikor Robert Downey nyomta a HIV-es rákost.
Színész ám az, csak fasz,.

Mme Chauchat 2011.03.20. 15:12:11

@mézescsók: az empátia hiánya, mindenképpen, ha vki folyton maga sztorijaival áll elő, míg a másik megoszt vele valamit. Emellett önigazolás keresés, mint én-védő mechanizmus, amellyel a személyiségében eldolgozatlan problémákat akar elfedni, egyben azt védeni

K Tomoceusz 2011.03.20. 15:12:56

@genevieve: Na jó, neked is egy jó hír mielött vérnyúl kollega fellövi a vidcsiket. Bélánk végre túllépett ágytársa elvesztésén és Lacában új játszótársat talált. Imádom ezeket az alfahímzőket.

Mme Chauchat 2011.03.20. 15:14:51

@Zelefánt: ez az egyéjszakás kaland?

genevieve 2011.03.20. 15:17:21

@K.Tomoceusz: majd ha én leszek a játszótársa, akkor lesz jó hír:-D

Zelefánt 2011.03.20. 15:18:42

Nem igazán jó mostanság a hejtelenírásom, nadeneháthogy.

Albino Vernyul 2011.03.20. 15:21:45

@genevieve: Blikk cikre ne igaz alapozz (nem megbizhato ujsag semmilyen formaban), elegge kenik ossze a dolgokat.. Masfelol kozvetlenul az eromu ornyezeteben talaltak fertozott termenyeket, valoszinuleg minimalis emelkedes tobb helyen is lesz Japanban, attol fugg, merre fog epp fujni a szel, jelenleg az ocean fele mozog az aramlas... Az vicces lenne, ha Tokioban sugarfertozottt viz folyna a csapokbol.. Ezt ugy hivjak kamu... Jelen pillanatban ugy tunik, az 5-os, 6-os reaktornal a kiegett futoelem tarolokat stabilizalni tudtak, a tobbi reaktornal nincs hir romlasrol.. Ha valamit figyelemmel kovettek, akkor szerintem az Index eleg targyilagosan, frissen, es szakertoket megkerdezve tajekoztat.. Ott is neha bakiznak, de alapjaban jonak tunik a hirszolgalat..

tornapipő 2011.03.20. 15:24:24

almafelfújtat eszek baracköntettel... hízlalom a seggem...szegény gyerekek meg éheznek...

K Tomoceusz 2011.03.20. 15:28:19

@genevieve: Lacával akarsz versenyezni? Az öreg kígyóbűvölésből doktorált Irakban.

gastro vazze 2011.03.20. 15:31:34

@Ari11: még nem válaszolt, hogy hova, gondolom hétfőn fogja megnézni az emailcimét..de nem késtünk még el semmiről:)

genevieve 2011.03.20. 15:38:40

@Albino vernyul: rendben, fenntartásokkal kezelem:-)

Zelefánt 2011.03.20. 15:39:47

@Mme Chauchat:
I'm a prisoner,
capture in your eyes.
(Joe Bonamassa, mostanában.)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.20. 15:40:15

@gastro vazze:
Nem, várom türelemmel, mert így mások is csatlakoznának, örömmel.

Mme Chauchat 2011.03.20. 15:43:47

@Zelefánt: lefelé nincs határ. egy sem

Mme Chauchat 2011.03.20. 15:56:47

@Zelefánt: you can see them at any time

Zelefánt 2011.03.20. 16:03:01

Van itt egy nő, ki nyugtalankodik a szájbabaszott folyosón.
Kilenc évvel idősebb, mint én, de kurva jól néz ki.
Még a Pink Floyd-ot is szereti, csak sajnos engem nem.
Le is nyúlta a The Wall-DVD-met(Így kell írni, vagy hogy?), de ez nem annyira gáz.
Hanem hogy nem szeret.
Hüpp.

2011.03.20. 16:10:38

@tornapipő: itt meg a palacsintatészta várja, hogy kisüssem :) túróval, meg baracklekvárral (benne barackdarabokkal, nyami), illetve ezek elegyével lesz töltve, mi is adunk a testzsírnak :D

tornapipő 2011.03.20. 16:22:48

@hullámpapír: fini lehet szegény éhező gyerekek...jó kis neved van...bejövős...

semota · http://livewithit.blog.hu 2011.03.20. 23:11:25

@pingvinke24: @Mme Chauchat:

Gratulálok, sikerült az autizmussal és az Asperger-szindrómával kapcsolatos legoffenzívebb sztereotípiákat összefoglalni.
Nagyon más az, ha valaki *nem tudja kifejezni* az érzelmeit, mint az, ha *nincsenek érzelmei*

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.21. 10:30:16

nem az irígység szól belőlem, mert aki ilyent akar, az vigye...:

de mennyiben volt vonzóbb a a boglya számára talmácsi-vvéva kapcsolat, mint az vvalekosz-vvéva kapcsolat?

talmácsival kölcsönösen nem volt szerelem, alek esetében alek legalábbis azt mondja, hogy van, éva meg lelkitársazik...

ugye nem csak a hírnév működött, mint afrodiziákum?
süti beállítások módosítása