Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X91

2011. március 18. 15:00 - Hódos Hajnalka

„Egy hét múlva kutya bajom se volt már, legfeljebb az adott gondot szülémnek, hogy az étvágyammal nem lehetett bírni. Mindig azon vallattam, hogy mi lesz az ebéd, mi lesz a vacsora. Erre a kérdésre minálunk rendesen ez szokott lenni a felelet: - Háromféle: kenyér, haja, béle. Most azonban a meggyógyulásom örömére nagy lakodalmat csapott a szülém. Annyi volt ott a drága étel, hogy majd lehúzta a malomkő asztalt. Volt kertészpecsenye - ezen a néven a sült tököt tiszteltük. Volt bundás gombóc, ami alatt hajába főtt krumplit kell érteni, és volt vadribizli, az is nagyon jó étel annak, aki szereti. Éhes voltam, mint a farkas, azt se tudtam, a sok finom étel közül melyiket pártoljam, amikor édesanyám gyöngéden megsimogatott: - Megállj csak, lelkem gyermekem, mit hozok ám én teneked mindjárt! Hát egy kirántott galambfiókát hozott a jó lélek a kék virágos tálban, ami csak sátoros ünnepkor szokott az asztalunkra kerülni. Apám mindjárt odatette a tányéromra a mellehúsát, mikor egyszerre csak begurul az ajtónkon a bűbájos Küsmödi, se szó, se beszéd, elkapja előlem a tányért a mellehúsával, veszi az ölébe, leül vele a ládára, csak akkor szólal meg: - No, engem is a legjobbkor vezérelt ide az isten! Galambfiók húsával akarják etetni a beteg gyereket? Hát nem tudják, hogy egyszerre elváltozott volna galambbá, és hét esztendeig kellett volna neki repkedni hetedhét ország ellen! - Megint tisztul már a kend esze, Küsmödi bácsi - nevette el magát édesapám, de szülém ijedten húzott az ölébe, és még a kötőjével is betakargatott, hogy valahogy meg ne verjen szemmel a bűbájos ember.” (Móra Ferenc: Az ősök kincse) Ezen a héten a ValóVilág4 játékosainak bevonásával az alultáplált gyermekek javára indult gyűjtés. Ha szeretnél segíteni, az SMS szám: 06-91-334-334, díja: 252Ft + Áfa (63 forint) bruttó: 315 forint. Csütörtök estig 2500 család egy éves ellátásához elegendő összeg, azaz 42 millió forint gyűlt össze.

Éva és Alekosz Nagyszokolyra indulnak, az óvodába. Bonnie és Bambi is velük tart, ők az ajándék. Meg a bazi nagy lila elefánt. Alekosz, mint mindig, most is úriember, Bonnie-t vezeti, a szarvára kötött kötélen, hadd cipelje Éva a dögnehéz plüss elefántot, bírós menyecske az a jány. Később is gavallér, tartja az elefántot, míg Éva megpróbálja feltuszkolni az utánfutóra szerencsétlen állatot. Annak a kabátnak már úgyis mindegy, ruhakefét nem látott, az a pár deka kecskeszőr már meg se kottyan. Még szerencse, hogy ott van az a jószándékú ember, és segít, különben még mindig a kecskéket kergetnék a Villában.

Az operatőrnek innen küldök egy hatalmas légpuszit a kerítésnek támasztott bicikliért, mindketten tudjuk, hogy egy svájcisapkás, ruhacsipesszel összefogott kék munkásgatyában tekerő bácsi lett volna az igazi, csavart mintás barna dzsörzsé kardigányban, az ülésre pókozott pb palackkal, de ne legyünk telhetetlenek. Sajnos Alekosz nem húzta fel a bőrkabátját, azzal együtt lett volna teljes a látvány, úgy járkál az óvoda udvarán, mint egy minisztériumi dolgozó a hetvenes évek elején téeszcsé látogatáskor, később integet is, erről meg a filmek amerikai elnök ábrázolása jut eszembe, mindjárt bevetődik elé Clint Eastwood és megmenti a helyes kislánytól, aki odaszalad és átöleli a combját. Éva énekelve beszélget a gyerekekkel, juj leÉvanénizték, egy kislány megfogja a haját is, aggodalomra semmi ok, pár órás állott vízben való áztatás után újra szét tudta nyitni a mancsocskáját, feloldódott a hajlakk. A levest azt mindig lassan eszik. Ha gyorsan eszitek, megfájdul a hasatok. Szépen, lassan. Ha valaki rátok szól, hogy sietni kell, akkor ne hallgassatok rá. Mindig lassan egyetek. Várom az egyetek sok répát, hogy szépen fütyüljetek, vagy hasonló baromságot, be kell érnünk ezzel az eggyel.

A Villában nagy a sürgés-forgás. Béci kitalálta, megvicceli Évát és Alekoszt. Azt fogják nekik füllenteni, a kecskék miatt fertőtlenítésre volt szükség a Villában, és az összes ruhájukat el kellett égetni. Vihogok, na ebből akkora cirkusz lesz, hogy ahhoz képest a világháború közönséges kofalárma volt. Nem, nem lesz mert Lázár HB László beleköp a levesbe. Ő megőrülne, ha ezt valaki vele csinálná. Én megőrülnék, ha nekem kéne egy serprűnyéllel a seggemben leélni az életem. Ez lesz a hét poénja? Hát én nem venném poénra, ha valaki ezt csinálná velem. Rövid vita, Alekosz cuccát is pakolják-e el, Laci attól tart, hogy Alekosz nem fogja benyelni. Béci és Jerzsi nagy erőkkel hordják ki a ruhákkal teli zsákokat a szaunába. Béci beszól Lacinak, mit nyavalyogsz már? Te nyavalyogsz a legjobban! Laci nem akar veszekedést, pont ezen a héten. Béci feladja, elkezd visszapakolni, Jerzsinek morog, miért is vonták be a többieket, húzza a száját mind a három. Gigi aludni akar, fáradt, hisztis, nyavalygós, elég volt a konyhából, aludni akar, nem pakolászni. Jerzsi nem érti, mi ezzel az egésszel a probléma, aztán közli a többiekkel, lefújták a Kész átverés show-t. Jót röhögök vele együtt, mikor Béci az ágyra borítja Éva ruháit. Ez mind az ágyon volt? Pont így. Béci összeugat Anikóval, aki belegondolt, milyen lenne, ha ezt vele csinálnák, szóljál csak, eggyel több vagy kevesebb, mindenfélének elhordasz, lusta vagyok, féltékeny vagyok, minden vagyok már megint. Béci nem érti, miről beszél Anikó, egy játékról van szó és olyan unaktív vagy! Jó, most elértük, hogy mindenki mindenkivel összeveszett, összegez Laci, hogy a jelenetnek mi értelme volt, nem értem, de azt esszük, amit kapunk. Megérkezik Alekosz és Éva, te így voltál az óvodásoknál, hogy kivolt a melltartód, hüledezik Anikó. De furcsa volt kimenni, gyerekek, én nem megyek ki többet. Összezavar, nem jó. Megzavar.

Szipál Márton fotós érkezik a Villába, juj, engem már fotózott, lelkendezik Éva. Megtudhatjuk, hogy nem a ruha teszi az embert, hanem a pénztárcája, hahaha. Közös fénykép fog készülni, állatokkal. Izgulok, remélem, mindenkiről lehet majd tudni, ki kicsoda. Le fogtok ide ülni, van aki áll, van aki pucol. Alekosz kicsit kezd besokallni Évával kapcsolatban. Állandóan arról beszél, hogy ezt ismeri, azt ismeri, ismert emberekről van szó, meg ő ingyen megy be a különböző helyekre, meg a víájpíkba meg minden. Kicsit lehetne szerényebb. A zöldségekkel megrakott asztal előtt pózolnak a Villalakók, a meló nehezebb része az volt, mikor megjött a nyúl, a kecske meg a naposcsibék. Anikó sajnálta az állatokat, a kecskét állandóan arrébb kellett rakni, a nyulat az Éva legalább kétszer leejtette. Nemcsak ezen röhögök, Jerzsin is, tudom, hogy infantilis vagyok, de az Anikó kecskéje szófordulaton könnyesre röhögtem magam. A bókversenyt viszont halálosan untam.

A feladat, hogy az ellenfél játékosa a lehető legszebben bókoljon úgy, hogy az udvarlásba belefoglalja a következő szavakat: piramis, uhu, gépzsír, trambulin, C-vitamin. Alekosz megkérdezi, mi az az uhu, ez hülye. Alekosz kezd, állva nem bókolunk egy nőnek. Amíg Anikó elkápráztató szépségéről beszél, nekünk Évát mutogatják, akinek a szeme úgy jár, mint a bagzó macskáé és nem akar idegesnek és féltékenynek tűnni. Anikó - és itt emlékeztetnék mindenkit, hogy Rosszkislány kategóriában érkezett a Villába – Bécinek bókol, a mondandója egy hatalmas zavart viháncolás, a lelkem Bécikéje meg nekem fájdalmas. Gigi Alekosznak bókol, a mondókája meglepően összeszedett, de Alekosz számára ez értékelhetetlen és nulla pontot ad rá. Nem azért, mert nem igaz, hanem azért, mert te nem bókoltál nekem, hanem összekombináltad a szavakat és elmondtál egy kreációt. Először is, nem másfél méter távolságra ülünk attól, akinek bókolunk. Kettő, nem törökülésben, hanem egy nőiesebb pozíciót veszünk fel. Elkápráztatjuk azt, akivel tesszük. Ez nem jött át egyáltalán. Szóval Alekosz nézte a Megasztárt. Giginek nagyon rosszul esett, Évának és Anikónak sem tetszett, még a bunkó szó is elhangzott, de mindhiába, Alekosz szakmai kérdésekben nem ismer tréfát. Gigi mosogat és megkéri Jerzsit, ne jöjjön most azzal, hogy nem védte meg és nem férfi, mert már előre látja, hogy Jerzsi mondatainak hátterében ez van. VillaHíradóval zárunk, nagy meglepetést nem okoz, Jerzsi lelkes és agyonbakizza magát, Gigi meg úgy fest, mint a kisvárosi abortusz bizottság elnöknője az elutasító határozat felolvasásakor, kisfilm hálistennek ma nem készült.  

Köszönöm S-nek a képeket!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gangesz76 2011.03.18. 15:00:43

sosem voltam még első...nem is elsőztem...:)

dr. gernika 2011.03.18. 15:01:04

Ez a posztkép már volt.

gibson 2011.03.18. 15:01:26

basszátok meg, MEGINT A JUCI!!!!!

Bubis 2011.03.18. 15:02:27

hetedikkkkkkkkkkkkkk

gibson 2011.03.18. 15:02:32

@gangesz76: te, ez egész nap otthon ül a gép előtt, és erre vár, ez az egyetlen öröme az életben, hagyjuk meg neki...

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 15:03:05

fos9. utálom, hogy mindig lemaradok

gibson 2011.03.18. 15:03:19

nida, a fos kilencesnél csak egy rosszabb kategória létezik, a sima "fos" :DDD

John May R 2011.03.18. 15:03:31

a 9 lemaradt, de nem ér, mert tíz:DDDDD

redhaven 2011.03.18. 15:04:29

na,egy átlagpöpörőre befutottam.
éjjahó!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 15:04:52

fos 11. még rosszabb.
Szia Hajni!

gibson 2011.03.18. 15:06:33

@John May R: én köszi, tökéletesen szemléltetted a mondanivalómat! :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 15:06:49

@gibson:
brühüüü, egész nap bántasz, megyek is és beülök a szekrénybe, már ha beférek, kupis mind:)

gangesz76 2011.03.18. 15:07:04

@gibson: a Te csajod, le kellett volna foglalnod a kezét...akkor nem nyomogatott vóna itten:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 15:08:18

na megyek.

mindenkinek légpuszi, légszív, légfasz. gibnek különösen.

gibson 2011.03.18. 15:10:45

Én lettem a (fos)kilencedik, most látom csak, szóval akkor ezt most szeretettel ajánlanám az én Hajnimnak, ha már sem az ezredik, sem a kétezredik, sem a háromezredik, sem a négyezredik nem sikerült... :D

Hajni, szeretlek!!! :*

Trevlovics 2011.03.18. 15:11:01

az első felét megint nem láttam. a bókversenyt láttam, de anti bácsi, a bókember ennél jóval összeszedettebb, vagy szétszórtabb. arra lennék kíváncsi, hogy bárki szerint, a jótékonysági héten változtak-e az előző hetekhet képest az erőviszonyok? van mozgás, vagy az akció nem csak az eseményeket de a rajongás/utálat intenzitásának változását is befagyasztja?

John May R 2011.03.18. 15:12:54

Naszóval elmesélem hogy lettem John May R. Nagy Frencváros-drukker voltam akkoriban. Volt egy fradi játékos Mátyus János. Lehettem vagy 12, kellett a motorosjátékomhoz a gépbe valami név. Gondolkodtam, hogy csináljak a Mátyus Jánosból angol nevet. A John az adott volt, a Mátyust meg leegyszerűsítettem Májusra, így lett John May, az R meg jött hozzá vannakakik tudják honnan. :))

gangesz76 2011.03.18. 15:13:31

@Friedmann Juci: vigyen el a légáramlat, pusszantás:)

SunnySmile 2011.03.18. 15:15:59

Alekosztól ezt a szakmai kérdés dolgot nem értettem. Milyen szakma??? Már megint miről beszélt???
:D

gibson 2011.03.18. 15:16:38

@John May R: hát ki nem találtam volna, baszod :DDD
Ha én te lennék, a nikknevem simán 'mátyus' lenne :DDD

Trevlovics 2011.03.18. 15:17:00

@SunnySmile: a bókolásról, mint "szakmáról". amiben ő nem ismer tréfát.

gangesz76 2011.03.18. 15:17:38

@John May R: köszönjük az infót, még jó hogy nem a Fonnyadt volt a kedvenced:D

Trevlovics 2011.03.18. 15:17:46

@gibson: esetleg igazságos mátyus

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 15:17:57

@redhaven:

héjjahó!:))
egy gyors jónira jó vagyok magánál?:D:D:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 15:17:59

@Trevlovics:
annyi derült csak ki , hogy mint Laci is mondta a héten végre nyugi van:)
unalmas az egész , várom már a jövőhetet.

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 15:20:29

@John May R:

hatalmas lokigai érzékre vall a Mátyus Májusra "kerekíteni".:D:DD

dr. gernika 2011.03.18. 15:21:07

A holnapi poszt elején idézhetnél mondjuk a Hét Krajcárból, vagy A Kis Bice-bócából. :)

gibson 2011.03.18. 15:21:38

@Lotyó Bridzsida: és a te nikked hogy keletkezett? Mesélj csak! :)))

John May R 2011.03.18. 15:21:46

@Lotyó Bridzsida: amennyire akkor tudtam angolul.... Te egyébként, hogy magyarítanád a "Mátyus" szót? :DDDD

John May R 2011.03.18. 15:22:24

@John May R: faszom, hogy fordítanád angolra, érted...

SunnySmile 2011.03.18. 15:23:39

@Trevlovics: Pedig egy vicc, ahogy csinálja.
:)

John May R 2011.03.18. 15:23:48

@gibson: ban benne valami, határozottan van benne valami :DDDDDD

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 15:29:19

@John May R:

hát ennyi erőből Mágus-ra is kerekíthetted volna.:D:D:D

És akkor lehetnél John Mage R.:D

Egyébként vannak dolgok, amiket nem kell lefordítani.:)) Próbáld meg az ingyom-bingyomot pl.:D

gangesz76 2011.03.18. 15:31:05

@Lotyó Bridzsida: ezt nem emlegesd, egyszer valakinek meg kellett magyaráznom mit jelent:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 15:32:30

@redhaven:

íííígeeeennn!:D:D:D
mindig ilyen férfira vágytam!:)))))

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 15:34:47

@gibson:

Nagyon egyszerű:

a Gina Lollobrigidáról nevezte el a Laar pour Lart társulat még jópár évvel ezelőtt.:))

Margit mondta az egyik jelenetben, hogy "Nem én vagyok a Lotyóbrigyida!"

gangesz76 2011.03.18. 15:43:48

mindenki kifeküdt...

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 15:44:43

@gangesz76: csodálod? :)

@gernika: már megvan a holnapi, de titok

Ancilla 2011.03.18. 15:46:08

Szép volt, Hajnalka!!!!
Hm... Nem változott a világ Móra Ferenc óta - vagy visszaváltozott? Én gyerekkoromban még úgy olvastam ezeket a sorokat, mint egy mesét, ami talán igaz sem volt. Igaz sem lehetett.

A hasonlatokért: 5*
Korhangulat-teremtéséért: 5*
(A "svájcisapkás, ruhacsipesszel összefogott kék munkásgatyában tekerő bácsi (...) csavart mintás barna dzsörzsé kardigányban, az ülésre pókozott pb palackkal" igazi, hamisítatlan magyar életkép a "boldog" Kádár-korszakból. A huszonévesek erre már nem is emlékeznek.)

Az egész poszt egy kis remekmű! :)

Egy ideig még csak be-bepillantok, mert mostanában nincs egy perc szabadidőm sem. Ebből a vadkapitalizmusból a fent említett korszak nyugalma azért hiányzik... Ennek a levét isszuk.

gangesz76 2011.03.18. 15:53:28

@Hódos Hajnalka: neeem, én is csak ásítozok itt fejfájva, körülöttem maga a káosz, rendet kéne rakni egy kicsit:)

pingvinke24 2011.03.18. 15:55:24

Sziasztok!
Minden nap olvasom a hv-t, de csak ritkán szólok hozzá.
Ti is úgy látjátok hogy mostanában ellaposodott a vv? Nem csak ezen a héten, hanem már előtte is. Várom hogy végre történjen valami ami megmozgatja az állóvizet.

sihaya 2011.03.18. 15:55:31

@Ancilla: a huszonévesek nevében kikérem a "nem emlékeznek" részt! :P

nyanyanya 2011.03.18. 15:57:22

csak 53 komment?:DD eleg gyer:D

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.03.18. 16:01:54

@Trevlovics: Pista bá volt a Bókember, nem Anti bácsi.:)

Anti bá az ivarérettségéről híres.:)

gangesz76 2011.03.18. 16:03:23

Tegnap a Sramlikings kapcsán valaki Lajcsit hiányolta.Ma megkaphatja, lesz a Nekedvalóban:DDD

Trevlovics 2011.03.18. 16:05:36

@alfonZINA: bakker, tényleg, elnézést!

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 16:06:39

@Ancilla: köszönöm! :) és türelmesen várlak :)

@pingvinke24: de, nekem is úgy tűnik.

@nyanyanya: höhö :D

gangesz76 2011.03.18. 16:07:56

@Peter_Cs: azt nem mondták...csak nem hiányzik???Vigyázz, Éva még megsértődik, nagyon érzékeny arra ha valaki bírja a Tordast:)

Zelefánt 2011.03.18. 16:14:02

@John May R:
Szörnyű gyerekkorod lehetett.
Az én időmben Nyilasi meg Ebedli volt az ász.
(És sajnos pont ezek miatt Nálad az előny.)

K Tomoceusz 2011.03.18. 16:14:15

Már a reggeli Balázs-rádió is Alekot ajnározza. Ki nyert pöttyös pögrét na ki? Az Alekfan a hülye Alekos barkóbájával:
- Szőrős?
- Nem.
- Akkor a rum.
És ahogy a stáb röhögött, rémisztő volt.

gangesz76 2011.03.18. 16:15:33

@Peter_Cs: sajnos volt szerencsém látni pár pillanatra:(

Zelefánt 2011.03.18. 16:15:49

@gernika:
Vagy a Meztelen ebéd-ből, sok ifjú okulására.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 16:22:01

@gangesz76:
mázlista vagyok, már pont a porszívó volt a kezemben mire hazajöttek, mint aki rettentő nagy munkában volt egész nap, ami igaz is, csak ugye tudjuk más értelemben:D

fityfiritty 2011.03.18. 16:25:53

Hö, hát nem fáradtatok még el? :)

gangesz76 2011.03.18. 16:26:29

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én is azt tervezem hogy nemsokára vagy 5 perc időráfordítással fenntartom a látszatot:D

Trevlovics 2011.03.18. 16:30:47

@gangesz76: gyűlölöm a takarítást, mert fél óra nyélhúzogatással tönkre lehet tenni 2-3 hét munkáját! :)

gibson 2011.03.18. 16:34:06

@Lotyó Bridzsida: ennyi? Semmi személyes párhuzam, semmi váratlan kámingáut? ENNYI??? :DDD

gangesz76 2011.03.18. 16:34:16

@Trevlovics: most mondjam hogy már gyerekkoromban kaptam egy táblát a klasszikus "a zseni átlát a káoszon" feliratú táblát???Nem mondom:DDD

Azt meg nem is akarom tudni milyen nyelet húzogatsz Te:DDD

Trevlovics 2011.03.18. 16:40:34

@Magóg: néha tényleg baromi lassú a blogmotor

gangesz76 2011.03.18. 16:40:36

@Magóg: Te meg honnan jöttél, úgy a 60. poszt tájékáról?:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 16:41:07

@gangesz76:
fenébe, egy óra lett belőle, de ez is csak a látszat, a mélyére ne nézzünk:)

MegLepke 2011.03.18. 16:41:35

@Trevlovics: lájk!:)

Hajni, jók ezek a részletek is különböző művekből, de én azért mégis jobban örülnék egy-egy receptnek.:) Tudom...:D

biró lóránt 2011.03.18. 16:42:48

Sziasztok, láttátok tegnap a Nekedvalóban a VV Szandikának pályaválasztási tanácsokat adó Horti Gábor sportkommentátort, azaz a MESTERt.

Nem tisztelte túl a csajt, szerencsére.

locsolóember 2011.03.18. 16:43:47

Mi ez a nagy unaktivitás, kéremszépen?
Az előző Hv kifektette a kommentelőket?

Trevlovics 2011.03.18. 16:44:01

@biró lóránt: én nem láttam, mi történt?

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.18. 16:49:22

még egy ilyen szar napot.

a tegnapi adás is fos lehetett, hajni vért izzadhatott, de láthatóan ezen a a napon már az sem segített :)

azért köszi!

különösen a móra ferenc adalékért, ami nagyban javította a villalakók alacsony oktánszámát :D

biró lóránt 2011.03.18. 16:51:56

@Trevlovics: szóba került, hogy VV Szandika érdeklődik a pankráció iránt és csajok részvételével szervezne ilyen mérkőzéseket.
Horti úr volt hivatott tanácsokat adni, hogy hogyan kell egy mérkőzést kommentálni, illetve megitélni VV Szandika beszédképességét, hogy alkalmas lenne-e rá egyáltalán.

Idézem Horti Gábort: Szandikának a fokozatosság elvét kéne betartani, először nem beszélnie kell a meccseken, hanem mondjuk a testi adottságait kihasználva a menetek számát mutató táblával félpucéran járnia. (nem szó szerint azt is mondta, hogy idegesitő hangja van)

Trevlovics 2011.03.18. 16:54:09

@biró lóránt: köszi, korrekt véleménynek tűnik, szandika hogy viselte?

biró lóránt 2011.03.18. 16:56:45

@Trevlovics: meglepően kultúráltan.
(igaz, hogy a műsornak rögtön vége lett, nem nagyon volt ideje mit mondani)

Trevlovics 2011.03.18. 16:58:39

@biró lóránt: hát igen, szandika olyan, mint egy felrázott kólásüveg, teljesen úgy viselkedik, mint egy átlagos kólásüveg, míg ki nem nyitod

gangesz76 2011.03.18. 16:59:25

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én most megyek 5 percre:)

@locsolóember: Leleplezlek meglásd, Te Góg és Magóg fia vagy!!!:DD

biró lóránt 2011.03.18. 17:00:42

szandika legyen agysebész

arkangyal44 2011.03.18. 17:00:48

Szép napos délutánt mindenkinek,akartam volna írni,de ha kinézek az ablakon az élettől is elmegy az ember kedve.Egyetlen vigaszom az a 2,6 kg-mos ponty amit reggel fogtam a tavon.

dr. gernika 2011.03.18. 17:04:19

Na mostanra el is olvastam, jóvót. :D
Anikó viháncolását ponnemláttam, de gyanítom azért volt zavarban, mert még/mármegint nem közömbös Béci iránt.
Erről jut eszembe, ma egy olyan pletykacímlapot láttam, hogyaszongya emlékezetből idézem "2 férfi hajt a biszexuális Anikóra" és ott volt Laci és Béci képe. Azért van bőr a képükön egy mondatban kettőt hazudni, Béci marhára nem akar tőle semmit (bár tuti akarna, ha független lenne), Anikó meg szerintem egy kis scratch-eléstől még nem lett bi.

Trevlovics 2011.03.18. 17:05:55

@gernika: azt mondta utána, hogy azért volt nagyon zavarban, mert ő nem szokott ahhoz hozzá, hogy neki kell bókolni és udvarolni a férfiaknak, mer fordítva szokott lenni.

Trevlovics 2011.03.18. 17:07:03

@gernika: szkreccselés tetszik, vizuális :)

MegLepke 2011.03.18. 17:08:12

@arkangyal44: attól még kívánhatod a napos délutánt nekünk. Ha sokan akarjuk, még a Nap is kisüthet.:)

biró lóránt 2011.03.18. 17:09:13

piszi pocok szerintem sem bi
de még lehet

dr. gernika 2011.03.18. 17:09:26

@Trevlovics: Hát ha van igazság, Alek népszerűsége esik, mert nagyon nem mozgatja meg magát, ellenben bunkó.
Éváé viszont nő, mert ezen a héten, még nem akasztott ki. A többi kizárt dolog, mert nem tudom.

Trevlovics 2011.03.18. 17:11:55

@gernika: lehet, meg jerzsié is nő talán, amit nem bánok. viszont alekoszés és éváé szerintem inkább átmeneti változás, nem tartós, ha visszaugrunk a "villahétkoznapokba" és ugyanazt hozzák, mint eddig, szerintem két nap alatt helyreáll az eredeti "rend".

arkangyal44 2011.03.18. 17:14:11

@MegLepke: Rendben kedves Lepike,csak mert te kérted. Aprópopó szereted a rántott halat? rizibizi lesz hozzá meg egy kis cserszegi fűszeres leöblíteni:))

lac64 2011.03.18. 17:16:29

@Trevlovics: Szerintem Jerzy-é nőtt, az RTL szerintem eléggé tolta ezen a héten, ez az itt kommentelő hölgyek tegnapi hsz-eiből is lejött.

gangesz76 2011.03.18. 17:16:47

@locsolóember: naná, csak azt nem értem, ilyen ősökkel hogy lettél Te egy egyszerű locsolóember????:D

locsolóember 2011.03.18. 17:17:37

@tornapipő:
"nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus"
;)

gangesz76 2011.03.18. 17:17:50

@Peter_Cs: Köll Neked az ördögöt a falra festeni!!!!Mégis lesz Tordas, fejni fog...

lac64 2011.03.18. 17:20:18

Már tegnap is kérdezni akartam, hogy azt a szerencsétlen kecskemamát nem Borinak (Bonnie helyett) nevezte el Ani?
Csak azért, mert az vidéken egy időben elég divatos nöstényállat név volt, így aannak még értleme is lenne.

gangesz76 2011.03.18. 17:21:11

@locsolóember: ez kimerítő válasz volt, köszi:D

lac64 2011.03.18. 17:23:10

@gernika: Meg elég gáz még feladat gyanánt is bókolni, ha a delikvens közben a barátnője képét fogja a kezében és azt nézegeti.

dr. gernika 2011.03.18. 17:24:14

@Trevlovics: Tudom, én is ezt mondtam volna a helyében, de hidd el, ha közömbös pasinak kell ilyet jáccásiból, akkor az nem ilyen kellemetlen. Vagy úgy kellemetlen, mint amilyen Giginek volt, de Anikó vihorászása gyanússs...

Nekem is tecc a szkreccs, Nardot plagizáltam. :D

Albino Vernyul 2011.03.18. 17:26:40

@Trevlovics: Nos... Az online adasokat is figyelembe veve, a sajat koordinacios teremben ez a helyzet...:
Aniko tovabb novelte elonyet, ami mar embernyi macinyira not..
Laci nehany nindzsa trukkel szerzett nemi plusz pontokat..
Alekosz a pozolos, a mocsarban ragadt, es elkezdett belesulyedni, de tegnap ejjel nemi lelegzethez jutott..
Beci, utemet vesztett, beledadogott a rapbe...
Gigi kicsit feljebb mosogatta magat...
Jerzy rabeszelt, hogy egy nemileg pozitivabban szemleljem...
Evanal pozitiv emberi tulajdonsagok gyanuja is felmerult, ezert ezen a heten O masodik a Het fejlodoje rangsoromban.. Persze olyan melyrol indult, hogy meg nem tudta befogni a Jerzy/Gigi parost, de ha igy folytatna, lenne eselye ra..

locsolóember 2011.03.18. 17:27:59

@gangesz76:
Mégis, mit vártál; elárulom a szeplőtelen fogantatás titkát, vagymi? :o))

Horizont 2011.03.18. 17:28:32

@Hódos Hajnalka:
Ez a két hasonlat mesteri lett, gratulálok!Idézem hátha valaki átugrotta ezeket a gyöngyszemeket:))
"úgy járkál az óvoda udvarán, mint egy minisztériumi dolgozó a hetvenes évek elején téeszcsé látogatáskor"
"Gigi meg úgy fest, mint a kisvárosi abortusz bizottság elnöknője az elutasító határozat felolvasásakor":DDDD

Milyen érdekes, hogy a balhék felpezsdítik a villát, és mivel most nincs (nagy) vita egy kicsit mindenki leülni véli az adást. Alekosz sajnos a nőnap óta kiesett a kegyeimből:( A kufárkodás meg jobban állt neki, mint az adakozás.De azért még mindig egyedi jelenség a villán belül. Éva mintha szelídült volna:)Tényleg észbontóan féltékeny volt amíg Alek Anikónak bókolt.Neki ugyan nem kell Alek, de csak neki hódoljon:)
Jó ez a kis műsor,(persze mindig lehetne jobb) én azért élvezem.De a műsornál is jobbak Hajni posztjai:)

lac64 2011.03.18. 17:31:33

@Albino vernyul: Szia! Nem tudom láttad-e a youtube-n az éjjeli videókat. Esetleg meg tudnád mondani, hogy az általad emlegetett beszélgetést felrakták-e?

gangesz76 2011.03.18. 17:32:35

@locsolóember: áááá, az unnaturális lenne:)

redhaven 2011.03.18. 17:36:15

@arkangyal44: háj!
teddmá hozzá azt az icike-picike birtokost!
mingyá elegánsabb a tavamon!:)))

tornapipő 2011.03.18. 17:36:30

@biró lóránt: plasztik agysebész...mekkora volna...biztos sokan rámernék bízni az életüket...

MegLepke 2011.03.18. 17:38:49

@arkangyal44: nem szeretem sajna, semmit ami vízben él. DE a rizibizit igen. Eleszegetem barack befőttel, köszi.:)

gangesz76 2011.03.18. 17:41:05

@MegLepke: barackbefőttel????ez olyan mint apám lekvárok tarhonyája:)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.18. 17:45:23

Hajni! A keményvonalas pébé palackosok nem gumipókkal, hanem biciklibelsővel rögzítették a palackot. :)))

gibson 2011.03.18. 17:45:29

@biró lóránt: én láttam, nagy volt! Horti a legnagyobb arc a sportriporterek között, ahhoz képest, amit a közvetítésekben művel, tegnap visszafogott volt, de még így is jót röhögtem :D
Szandika mint sportriporter...

redhaven 2011.03.18. 17:45:46

@MegLepke: :)) én kifejezetten szeretem sülthúsok mellé a gyümölcsöt.

redhaven 2011.03.18. 17:48:16

@gangesz76: sőt...az almát,szőlőt,dinnyét,friss,puha zsíroskenyérrel.

gangesz76 2011.03.18. 17:50:43

@redhaven: az szép,lilahagymával jobb:)

dr. gernika 2011.03.18. 17:54:03

@Hódos Hajnalka: Kivi leszek. :)

Közben Szandi kecskét szop....

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 17:54:53

édes istenem Szandika szájjal feji a kecskét :O

MegLepke 2011.03.18. 17:55:47

@gangesz76: dehogy olyan. nincs ez összekeverve:)

@redhaven: én is, meg az aszalt szilvás karajt pl.:)

arkangyal44 2011.03.18. 17:57:10

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: istenem a szokás hatalma,de nem is figyeltem kiköpte ?:))DDD

Zelefánt 2011.03.18. 17:59:20

Ez valami gaszto-blog, csak lenyúlták a fejlécet, vagy mi?

arkangyal44 2011.03.18. 17:59:51

@MegLepke: Meglepi drága ezzel a őszibarack kombóval megfogtál.Lehet űgy járok a legjobban ha elviszlek egy megdonászba oszt válogathatsz :))DDD

Zelefánt 2011.03.18. 18:00:08

@Zelefánt:
Na mégegyszer:
Ez valami gasztro-blog, csak lenyúlták a fejlécet, vagy mi?

dr. gernika 2011.03.18. 18:02:52

@lac64: Vagy csak elegük van már a hölgyeknek a mindig is szimpatikus fiatalember folyamatos fikázásából.

arkangyal44 2011.03.18. 18:03:03

@MegLepke: Meglepi drága ezzel a őszibarack kombóval megfogtál.Lehet űgy járok a legjobban ha elviszlek egy megdonászba oszt válogathatsz :))DDD

mama ottmarad 2011.03.18. 18:04:51

@MegLepke: De jó kaja, rizi-bizi rulez :) Bármilyen befőttel.

mama ottmarad 2011.03.18. 18:09:05

Hajniiii :)
Mit vettél elő! Előjött a düh, amit éreztem Küsmödi bácsival szemben, amikor olvastuk az iskolában. Majdnem úgy kiabáltunk az igazságtalanság láttán, mint később az én gyerekim a gonosz banyával a moziban, mikor megmérgezte Hófehérkét.
Nagy voltál megint, csíplek, tudod?

gangesz76 2011.03.18. 18:11:49

Farkam ebbe a dalbirba vagy ki ez,hazug disznó, 150000 találatot az a szeretem a bankom-ra...:D

Albino Vernyul 2011.03.18. 18:13:15

@lac64: Indarol lattam a beszelgetes elso reszet 2 reszletben (Trevlovics masolta be), ami a feladat elott volt, a masodikat sehol, ami utana.. Ha valaki megtalalja, szoljon...

lac64 2011.03.18. 18:14:56

@gernika: Nekem Jerzy nem mindig szimpatikus, de ízlések és pofonok...

Albino Vernyul 2011.03.18. 18:15:33

@mama ottmarad: Rizibizi befottel..?! Unnaturalis.. Csakis hussal...

MegLepke 2011.03.18. 18:15:53

@arkangyal44: húúúú, ez de romcsi!:D

@gangesz76: nem utána, közben!:)

tornapipő 2011.03.18. 18:17:51

@lac64: nekem sosem az nagyon buta az a pali...olyan benyomást kelt mintha kettőig se tudna számolni, tudod ki dugna egy ilyennel... hozzá nem jelentkeznék yoni masszázsra...

tornapipő 2011.03.18. 18:19:16

@lac64: ja még annyit h aki ilyen hülye az nemcsoda h szar az ágyban mivel nincs semmi fantáziája ahhoz egy kis sütnivaló is kellene...

lac64 2011.03.18. 18:19:20

@Albino vernyul: A youtubon volt fenn egy beszélgetés 3 óra körül (azóta eltünt), amin azt ecsetelte Ani Aleknek, hogy hogyan hullottak ki mellőle sorban az emberek. Az volt utána?

arkangyal44 2011.03.18. 18:19:30

@MegLepke: Jóvanaaa csak vicceltem,kinöttem már a megdonászból,számomra egy gyertyafényes vacsora lágy zenével az igazi. Ja és a személyzet aznapra szabadnapot kap :))

Albino Vernyul 2011.03.18. 18:21:34

@lac64: Elvileg igen... Addigra kodolta at Alek az agyat, es gyak. kikerdezte Anikot..;)

Bogi és Burkó 2011.03.18. 18:22:09

üdv mindenki!

hogy milyen k.rva utálatos ez a hosszúranyúlt péntek.

@MegLepke: most rendelt a gyerök rizibizit hétvégére. barackbefőttel tutiság. az apja azé' kap hozzá húúúúst is.

Hajni, én az ilyen biciklis bácsikért, abortuszbizottsági elnöknőkért imádok benned mindent. :)

gangesz76 2011.03.18. 18:24:06

@MegLepke: még az is oké bár külön jobban szeretem:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 18:25:13

@gibson:

Őrülten sajnálom, hogy nem tudtalak elkáráztatni a sziporkázó ötletességemmel és humorommal, ami a nickemet illeti.
Mivel tehetném jóvá, hogy semmire sem vagyok elég jó?:D:D:D

genevieve 2011.03.18. 18:25:26

@tornapipő: bántott téged az gyerek valamivel? esetleg veled nem volt jó az ágyban, hogy igy szapulod?

lac64 2011.03.18. 18:25:45

@Albino vernyul: OK akkor láttam. A két beszélgetés alapján tényleg mintha két Alekosz lenne a villában

genevieve 2011.03.18. 18:26:31

@arkangyal44: nálad otthon személyzet is van?:-)

MegLepke 2011.03.18. 18:26:35

@arkangyal44: úgy-úgy:)))

@Bogi és Burkó: naugye! hellóka!:)

@gangesz76: mindenki úgy eszi, ahogy akarja. Én így szeretem.:)

arkangyal44 2011.03.18. 18:27:14

@Bogi és Burkó: az hagyján, hogy hosszúra nyúlt,de holnap is munkanap leszen:))

tornapipő 2011.03.18. 18:27:41

@genevieve: nem bírom a képét...buta arca van...én nem adnék neki esélyt, így nem bizonyíthatna...csak a sexi, okos, vezéregyéniség palikra gerjedek...

arkangyal44 2011.03.18. 18:30:39

@genevieve: dehogy van 3 alkalmazottam,hiányzik nekem egy apeh vizsgálat ?:))DD

genevieve 2011.03.18. 18:30:55

@tornapipő: azért mert neked ilyen az izlésed, másnak lehet jó vele...szerintem

genevieve 2011.03.18. 18:31:39

@arkangyal44: ja, akkor ez csak olyan frappáns mondat volt?:-)

Albino Vernyul 2011.03.18. 18:34:44

Azert Szandika erdekes.. Utalja Evat elvileg, Aniko legjobb baratja ugye, de folyamatosan Evat mondja a dontobe.. A tobbi csak toltelek.. Tanulhatna Olitol, meg Ginatol..

arkangyal44 2011.03.18. 18:36:17

@genevieve: perszehogy,de ha nagyon szeretnéd elárulhatom privibe mivel is foglalkozom :))

genevieve 2011.03.18. 18:37:20

nem arra irányult az érdeklődésem:-)

arkangyal44 2011.03.18. 18:40:47

Úgy megkívántam egy kis bundás kenyeret,de olyan hülyén néz ki egy szelet kenyér egy nercbundába :))DDD

tornapipő 2011.03.18. 18:43:42

@genevieve: senki se állította az ellenkezőjét :)

Soror Formoza 2011.03.18. 18:46:42

Jaj, de jo nyugi van ma itt! A tegnapi formaegyes futamba beleszedultem. UristN! mi lesz a 100. posztnal? :)

Darcylla 2011.03.18. 18:47:02

@arkangyal44: én a nercbundát kívántam meg, most hogy mondod, egy szelet kenyérrel a zsebében:)

Bogi és Burkó 2011.03.18. 18:49:34

@arkangyal44: botrány !!!! már felkelni is utálni fogok :)

arkangyal44 2011.03.18. 18:50:03

@Darcylla: igazad van,ez is egy jó kombó :)) ui melyik zsebébe tegyem ?:))

Darcylla 2011.03.18. 18:51:35

@arkangyal44: mindkét zsebbe egy felet:)

arkangyal44 2011.03.18. 18:51:57

@Bogi és Burkó: jujjjj mi rosszat tettem,hogy nem akarol felkelni? :))

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 18:56:46

A 100. posztnál el kell érni az 5000 kommentet.:)))

arkangyal44 2011.03.18. 18:59:17

@Darcylla: Okos csajos vagy,és ha ráadásul szőke is megbeszélhetjük :))DD

Tompó 2011.03.18. 19:00:12

Alekosz saját valóságsooouuut kap! Alekosz feleséget keres!!! Olivér mint tanácsadó!!!! vesz részt benne!!! Most tényleg van még lejjebb ettől??? Hová süllyed még az rtl??? Ezt a Rubin Kristófot zavarják már el a gecibe!!!!!

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:05:05

@Tompó:

Szerintem a Benkő feleséget keresnél nincs lejjebb. Alekosz már csak hab a tortán.:))
Remélem sokan fogják nézni, ami sok reklámbevétel, ami sok pénz, ami sok munkahelyteremtést jelent.:))

tornapipő 2011.03.18. 19:07:58

@Lotyó Bridzsida: én tuti nézni fogom... a benkőt is imádtam...ez is van legalább olyan hülye...

the sandwich maker 2011.03.18. 19:09:52

Lilu ma Hawaii style-ban nyomja.

Zelefánt 2011.03.18. 19:10:31

@Lotyó Bridzsida:
Benkő legalább valamikor volt valaki, volt honnan ledolgoznia magát.
Tajgetosz azonban nulla, onnan lefelé csak a matematika világában lehet mozogni.
A médiában persze -- mint tudjuk -- semmi sem lehetetlen.
Hajnalkának legalább lesz hobbifeladata.

oriana 2011.03.18. 19:13:43

csak lilu cipőjét tudnám feledni... :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:14:00

@tornapipő:

Engem sajnos idegesítenek ezek a fajta hülyék.
Különös tekintettel arra, hogy mindkét díszfasz a nőktől való félelmét a nők alázásában éli ki. Ezt pedig SSKK nem bírom elviselni.

arkangyal44 2011.03.18. 19:14:18

Vazze milyen lánc van a nyakában, utoljára a berceli búcsúban lőttem ilyet a céllövöldében,asszem két pálcás volt :))

gastro vazze 2011.03.18. 19:14:59

@gangesz76: vagy a másik falábú Fatusi, aki babatünde is volt:)
@Tompó: én nézni fogom, de biztos unalmas lesz 4-5 adás után, mert ott azért ki fog jönni, hogy egyszer-egyszer jó fej ez a görög, de töményen idegesítő lesz és unalmas :D

Zelefánt 2011.03.18. 19:15:37

A kedvenc macimat/elefántomat/madárpókomat/kurvaistenemet soha sem adnám oda senkinek, ellenben lemondanék a gázsim egy részéről/egészéről a rászoruló manók javára, ha már feszíti a blúzomat az a kibaszott nagy szívem.
Már szerintem.

dr. gernika 2011.03.18. 19:16:00

Hehe Ani nem látszik ki a maci alól! :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:17:19

@Zelefánt:

amennyiben érték az, ha valaki valaha volt valaki.:D
szerintem nem az.
az az érték, ha egyre jobb leszek, nem az, ha egyre szarabb. mert az azt jelenti számomra, hogy az illető nem tanult/fejlődött semmit egész életében.
kvázi elsunnyogta az életét és mindig a kisebb ellenállás felé ment. (=gyáva kukac)

szkeptikus antiszeptikus 2011.03.18. 19:19:09

Hajnalka, neha matekozhatnal is a postokban. Most pl. azon, h hogy a f@szomba elegendo egy csaladnak egy evre 16 800, egy napra 46 Ft? (42mill/2500)

Csak szerintem beszelnek hulyeseget a zertejelnel ezek a kepmutato, hatasvadasz balfaszok mar megint?

lac64 2011.03.18. 19:19:25

@Zelefánt: Ha jól emlékszem, Ani a macin kívül felajánlotta a CKM-es fotozásra kapott díját

Soror Formoza 2011.03.18. 19:20:48

Gyonyoru gyermekek vannak ebben csaladban. Mintha Liv Taylor testverei lennenek.

Zelefánt 2011.03.18. 19:24:30

@Lotyó Bridzsida:
Ilyen alapon gyakorlatilag mindenki senki, aki elmúlt kb. húsz éves, hiszen karrierjének java már mögötte áll.
Tehát: a húszéves fejlődik, tanul, alkot, a zeniten létrehoz valamit, ami egyedülálló, aztán értelemszerűen lefelé ível az életpálya -- és végül senkivé válik, hiszen amit eddig tett, az már nem érték, mert nem fejlődött tovább...
Ugye nem így gondoltad?

Zelefánt 2011.03.18. 19:25:07

@lac64:
Helyes. Ez kézzelfogható, respect.

the sandwich maker 2011.03.18. 19:27:02

Hát én tökre szeretem, mikor Anikó parasztosan beszél. Jó az a vót, ne figyejjé erre a kötekedős Bélácskára kisángyálom!!

fran7 2011.03.18. 19:27:05

Anikó ója olyan szabolcsias, de Baján hol szedte össze ezt a kiejtést?

eyeofodin85 2011.03.18. 19:28:10

Kiszúrtátok a Jobbik plakátokat a családnál?

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:28:38

@Zelefánt:

nem. emberileg gondoltam.
számomra a Benkő egy töketlen ovodás, aki nem tud semmilyen szinten bánni a nőkkel 60 éves korára sem.
innentől felőlem világhírű agysebész is lehet, ha emberileg egy nulla.

Zelefánt 2011.03.18. 19:29:01

@fran7:
Színésznő az istenadta.

the sandwich maker 2011.03.18. 19:31:10

@eyeofodin85: jaja, már épp kezdtem bekönnyezni, de mikor megláttam hirtelen elmúlt. :D

Albino Vernyul 2011.03.18. 19:31:39

@lac64: Amit Hajni is elfelejtett megemliteni az aktualis postban.. Csak a macira kattant ra O is.. Persze, hogy vegulis az otlet megvalosult, vagy nem, azt nem tudjuk.. Minden esetre a villa kipakolasa, es elszallitasa (higeniai cuccok, ruhak, kaja), amibol a mai osszefoglaloban az atadasnal a toredeket lattuk, Aniko unszolasara jott letre..

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:32:15

@the sandwich maker:

bélácska javítja ki, aki az e-t á-nak ejti???:D LOL. Szárálám.

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 19:32:18

@fran7: Anikó kb. 3 és fél éve él Baján, nem tősgyörekes.
Ellentétben velem, aki, ha kicsit odafigyelek, olyan tájszólással beszélek, hogy nem érted meg a felét annak, amit mondok :D

oriana 2011.03.18. 19:32:56

@fran7: én pl. kecskeméten voltam fősulis, és átvettem teljesen, holott dunántúli vagyok, aztán a pasim hajdú-bihari lett, azóta keverek mindent mindennel... :) szaúval, föl löhet szödni akárhun, illyest...

hastok, véka, góré

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 19:33:45

@Albino vernyul: azt mondta egészen pontosan, hogy a kisfilm után rögtön arra gondolt, segíteni kell, a ckm-es pénzét - ami ugyan nem sok - is odaadná.
feltételes módban.

lac64 2011.03.18. 19:33:55

@Zelefánt:@fran7: Tanyán is lakott kiskorában, az nem derült ki, hogy merre. Egyébként néha tényleg elég szabolcsiasan beszél.

oriana 2011.03.18. 19:35:14

@ddendi: ezek a nagymamám, és a góré nem a főnök, hanem a kukoricatároló.. :)
kaszroly: bihari
kunsági nem jut most eszembe, már rég volt... :)

gastro vazze 2011.03.18. 19:35:58

@jahuu: Nekem is ez jutott az eszembe, meg az, hogy szerencsere nem a tojasfeju ment hozzajuk!

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:36:16

@Hódos Hajnalka:

én imádok így beszélni, akinek meg nem tetszik, annak nem kő velem barátkozni.:)

the sandwich maker 2011.03.18. 19:36:46

@Lotyó Bridzsida: :D ja, mint mikor Kasza Tibi vót a logopédus.

Jezsi feje PRÁJSZLESSSZ!

Zelefánt 2011.03.18. 19:37:25

@Lotyó Bridzsida:
Emberileg fejlődni?...
Annak mi a mértékegysége?
És a célja?
Én ugyanolyan vagyok, mint tíz-egynéhány éves koromban, csak sokkal több a negatív élményem, de alaphelyzetben ugyanúgy reagálok mindenre, mint akkoriban.
Más kérdés, hogy ezt a sok szart fel is tudom dolgozni.
Ez nem a fejlődésem, hanem a tűrőképességem növekedése.
Így hát nem lettem sem jobb, sem rosszabb, azt hiszem.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 19:37:28

Hát Gigi, te is egy setét nőszemély vagy, na nem azé'...

fran7 2011.03.18. 19:38:08

Nekem is néha előjön a szabolcsi óm, de én nem veszem észre, bezzeg a palóc tájszólásom eltűnt. A bíkisi és veszprémi ki se alakult.

oriana 2011.03.18. 19:38:27

giginek nincs titka... nyihaha

the sandwich maker 2011.03.18. 19:38:37

Ki visított még fel, mikor Gigi közölte, hogy nincs is titka?

oriana 2011.03.18. 19:40:12

@the sandwich maker: ÉÉÉN :)
alekosz meg egy telefonszatír :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 19:40:36

LAci, írd le azt az epizódod, amikor életedet adtad a hazának! Eddig tök jól titkoltad, hogy halott vagy.

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:40:45

@Zelefánt:

:))Akkor ezt a témát hagyjuk.:))
Egyébként a kérdésedre a válasz a szeretet. Ez a mértékegysége a fejlődésnek.:)

Zelefánt 2011.03.18. 19:40:45

@fran7:
És ha valaki pl. dadog, azt is tájszólásban teszi?...

the sandwich maker 2011.03.18. 19:41:25

Éva, ez sajnos már nem titok.
Alekosz meg rohadt ijesztő. Ez a telefonálgatós sztori, jézusom.

Zelefánt 2011.03.18. 19:41:30

@Lotyó Bridzsida:
A legfertelmesebb gazembereket is szereti valaki, bakker.

oriana 2011.03.18. 19:42:34

Jerzsyyyyy :)
bekérdezett lacinak, meg is érdemli a konyhaforradalmár... :)

gastro vazze 2011.03.18. 19:42:50

ÉÉÉÉÉÉÉn Lázár László, gecire unalmas figura vagyok, mert nincs semmi titkom, még be sem szartam a gatyámba sohasem, meg ilyenek:)

fran7 2011.03.18. 19:42:52

@Zelefánt: Ez a zsiráf hánytál már viccre hajaz. Ezen még nem így gondolkoztam el. A dialektus biztos előjön akkor is.

Soror Formoza 2011.03.18. 19:43:08

@gastro vazze: A gyermekek MMKK oszintek. Alekosz tojasfeju! Egy sejt van a fejeben :)

Darcylla 2011.03.18. 19:47:35

@gastro vazze: a MOSSAD dógait csak nem teregeti tán ki:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:47:41

@the sandwich maker:

ilyet utóljára 11 éves korában csinál az ember. kb ilyen szinten van.:))

Zelefánt 2011.03.18. 19:48:11

@fran7:
Ha már itt tartunk: hányás közben is előjön a tájjelleg?...

oriana 2011.03.18. 19:48:14

csak azért nyert a második,mert gyerekek voltak benne...? anyóm... (palócosan :)

the sandwich maker 2011.03.18. 19:50:14

@ddendi: ezentúl ha ismeretlen szám hív, elhajítom a sarokba a telefont.
@Lotyó Bridzsida: igen, és akkor se csajozásra/pasizásra használja az ember. Ez egyszerűen... hátborzongató. :D

gibson 2011.03.18. 19:50:57

@Lotyó Bridzsida: például válaszolhatnál a privire, amit kb. egy hónapja írtam neked, az indán keresztül :)

fran7 2011.03.18. 19:51:48

@Darcylla: Szerinted a Moszad, miféle titkot osztott meg Lacival. Kb. annyit hogy Tel-Aviv Izrael fővárosa és a Beitar Jeruzsálem egy focicsapat.

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:53:20

@jahuu:

elképzelem, amint a tojásfejét ingatva előadja a frankót és életvezetési tanácsokat ad bokáig állva a vízben a 7 tagú családnak, akik 30e jönnek ki havonta.:D úristn.:D
az ovisokat is megtanította, hogy miért kell levest enni. gondolom, azt sejtette, hogy az anyukáik hülyék és nem mondták el a gyerekeiknek, hogy hogy is van ez a leveses téma.:D
de még jó, hogy ott volt tojásfej okodkodni a 3 éveseknek.:D:D:D:

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 19:53:31

Szerintem Alekosz szándékosan Érden lakik. Minden apróhirdetéshez érdi telefonszám van.

oriana 2011.03.18. 19:53:33

@gibson: nono, nincs itt juci, máris másfelé nézegetsz...? :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 19:54:12

Na vazzeg, bejött az "Alekosz feleséget keres" jóslat.

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 19:54:25

@KancsiPista: egy család kb. 20 ezer forint értékű vetőmagot, palántát(?) és háziállatot kap.

the sandwich maker 2011.03.18. 19:54:31

Remélem a vv-hogyvoltozók május után sem szélednek szét, és találkozunk majd az Alekosz feleséget keres alatt. ;)

nosce 2011.03.18. 19:54:31

Ez a vv mostanra egy nézhetetlen fosh lett....ehhez képest egy ear zommal a helyi tecsoban emelkedett, intellektuális társalgást és pörgős eseménybombát láthat az ember..
Kíváncsi leszek az eheti nézettségi adatokra...komolyan, hol lehet ezt megnézni, vagy követni a neten ?

joszif 2011.03.18. 19:54:37

Ha alek műsort kap akkor sz.tem nem vele akarják megnyeretni... egyfajta kompenzációt látok benne. Nem fog nyerni de kap egy másik műsort.
Szerintem.

oriana 2011.03.18. 19:54:59

@Gee Halen: mér mi van érden? vagy úgyérted, hogy "érd:..." akkor értem... :D

Soror Formoza 2011.03.18. 19:55:23

@Lotyó Bridzsida: Alekosz csodagyerek volt. Mar 11 evesen annyi esze volt, mint most :)

Darcylla 2011.03.18. 19:55:56

@fran7: sztem a Beitarról nem tud:)
de akkor mi a mákból doktorált?? Na, ezt felfedhetné Laci...

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 19:56:00

@gibson:

mi??????? írtál????:))

nem kaptam meg!!!!

de lehet, hogy azért, mert nemrég írtam át az emailemet, mert olyan helyre ment, amit nagyon ritkán néztem akkoriban. na, utána nézek minnyá.:))

genevieve 2011.03.18. 19:56:43

ez az alekosz teljesen hülye....

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 19:56:58

Eszembe jutott, hogy ha valaki Éva hajához annak intimzónáján belülre kerül, az nem lenne más mint "kazlatás".

oriana 2011.03.18. 19:57:02

az agyban kell sok-sok hely, na alekosznak van elég... :D
mekkora egy pöcs :)

arkangyal44 2011.03.18. 19:58:19

Most ment el tőlünk a háziorvos,a nagyapánál járt, mikor kikísértem mondtam neki hogy az öreg szerintem egyszerre Parkinson,és Archermer kóros egyben,kérdezte ezt miből gondolom.Mondtam más egy ideje elfelejtett remegni :))

Zelefánt 2011.03.18. 19:58:28

@Hódos Hajnalka:
Kapnak egy kurva nagy papagájt -- kb. 19000 Ft értékben -- a maradék ezrest (a magokat, meg a palántát) pedig felzabálja, és még rikoltozik is.
(A húsa ehetetlen.)
Jótékonysági akcikó Tükörországban.

Melchi Zadok 2011.03.18. 19:58:52

ti ezt komolyan nézitek? miért??

fran7 2011.03.18. 19:59:08

@nosce: Én rájöttem, a retek célja, hogy azok az emberek, akik eddig nem nézték, mert még ilyet. Ezzel a jótékonykodó cuccal kapnak egy használható indokot, hogy amikor arról beszélsz, hogy VV-t nézel ne szorongj.
Alkonteó: Viktorék kérték, hogy küldjön a retek egy kis pénzt jótékonykodni, vagy megfogadják Vonát szakértőnek és végrehajtónak a médiatörvényre.

the sandwich maker 2011.03.18. 20:00:16

@melchi zadok: édesem, valahogy te is idetaláltál. (Véletlenül rácsaptál a billentyűzetre és ez jött ki?)

oriana 2011.03.18. 20:00:20

hogy elmesélhessük neked, meg a kultúrbarbároknak, akik igényesek, ezért nem nézik... :)

dr. gernika 2011.03.18. 20:01:33

Engedjetek be a villába 5 percre, a szájába rágnám Évának, hogy miért oltogatja most Alek... 5 mondat is elég lesz.

Zelefánt 2011.03.18. 20:01:45

@melchi zadok:
Hogy az elleneinknek elmesélhessük.

dr. gernika 2011.03.18. 20:02:01

@melchi zadok: Te ide komolyan bekommenteltél? Miért???

gastro vazze 2011.03.18. 20:02:35

@Darcylla: leinfoztam Lászlóurat, és egy kéthetes kiképzésen volt kint, amin te is részt vehetsz, ha befizetsz rá:).. nem volt semmiféle bevetésen állitólag...

fran7 2011.03.18. 20:03:48

@gernika: Én egy PetiCsé Éva interakcióra lennék kiváncsi 5 percben.

arkangyal44 2011.03.18. 20:04:03

@Gee Halen: De igen doktor úr :) ez a pontos kifejezés:)

the sandwich maker 2011.03.18. 20:04:32

Nincs két egyforma ember, nincs két egyforma női nemiszerv.

gastro vazze 2011.03.18. 20:04:54

ezt a kibebaszott csámcsogást befejezhetnék, vagy elmegyek a campona felé egy uzival! (vagy lehalkitom ezt a szart:D)

Trevlovics 2011.03.18. 20:05:11

megint a "régi" évát láthatjuk. azt mondja, hogy ő csak kérdez, de valójában közben számonkér, követel. amikor neki nem tetsző választ kap, akkor pedig leszarja és az egész téma nem érdekli.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 20:05:12

Szandika szerepében: Éva
Sanyi szerepében: Alekosz

Csapó 2

dr. gernika 2011.03.18. 20:05:24

@ddendi: Pill, ezt végighallgatom, aztán írom...
@fran7: Peticsé csak troll, menekülne előle. :)

Ok, Éva péntekig bírta, mostanra sikerült kiakasztania.
Végülis rekord.

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 20:05:44

@gibson:

na.
elbénáztam.
nem változott meg a mailcím, most már elvileg megkapom a cuccot.:))

oriana 2011.03.18. 20:06:26

Éva mekkora egy önző, uninteLigens picha...

the sandwich maker 2011.03.18. 20:06:52

@gernika: nekem egy mondat is elég lenne: azért oltogat bazzeg, mert nem akarsz vele lefeküdni.

Zelefánt 2011.03.18. 20:08:46

Történt valami fontos?
A képek alapján mindenki (T/A/É)vitatkozik, de nem hangosíthatom fel a dobozt, mert a kollégáim súlyos retorziókat helyeztek kilátásba arra az esetre, ha megteszem.

Zelefánt 2011.03.18. 20:10:38

Hihetetlen.
Holnap Anikó megint könnyezik.

Trevlovics 2011.03.18. 20:10:38

@the sandwich maker: azért viselte el, mert sokszor úgy látta, hogy esetleg van remény rá, hogy szex, de egyre világosabb számára, hogy nincs és innen kezdve nincs értelme, hogy úgy tegyen mintha. egyszerűen csak megmondja neki milyen valójában.

nosce 2011.03.18. 20:13:02

@fran7:
nyilván akarják fényezni a társadalmi hasznosságukat :), de ez így nem műsor, ki fogja körmét tövig rágva végigizgulni mikor lilu a lakókkal közli h ma hány millával pörgött felfele a számláló, miközben a lakók úristNeznek. Ha nem lenne önfelfényezés kitennék a képernyő aljára egy boxba, ahol pörögne a műsor alatt mindenki láthatná és ennyi, de ez így szánalmas hatásvadász fosh a legfelsőbb szintekig...

gibson 2011.03.18. 20:13:07

@Lotyó Bridzsida: és honnan veszed, hogy még aktuális? :DDD

(Írtam most akkor megint)

lac64 2011.03.18. 20:14:00

@Zelefánt: Anyukájával beszélhetett. Egyébként szinte mindenki könnyezett reggel, mert mindenki kapott levelet a családjától

the sandwich maker 2011.03.18. 20:14:14

@Trevlovics: köszönöm a pontosítást. Agyamból vetted ki a gondolatot.
@Zelefánt: milyen kollégáid vannak neked? Mindegyik híradót akar nézni? :D Miért kell lenémítani ezt a szerencsétlen műsort, mond meg nekik, hogy ha nem változtatnak a hozzáállásukon elveszed a pirospontjaikat. Semmi izgi nem volt amúgy, Éva nyíg, hogy Alekosz baszogatja, Alekosz szerint Éva nem viseli el, ha rávilágítanak a hibáira, Éva erre azt felelte, hogy jól van bmeg, akkor ne is szólj hozzám ezentúl, vagy vmi ilyesmi.

oriana 2011.03.18. 20:14:41

Igaza van alekosznak, de ettől még mérhetetlenül tapló... és ettől kicsit évának is igaza lesz... megérdemelnék egymást :)

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 20:17:13

@Zelefánt: @nosce: őszintén örülök, hogy benneteket is megérintett az alultáplált gyerekek sorsa.

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 20:17:28

@gibson:

mert én örök vagyok, és imádnak a népek.:D

megkaptam és válaszoltam!:))

lac64 2011.03.18. 20:17:39

@ddendi: SZép pár lenne, bár már most is úgy viselkednek, mintha húsz éve házasok lennének.:)

genevieve 2011.03.18. 20:20:03

@lac64: pontosan, szexelni ők sem szexelnek:-D

dr. gernika 2011.03.18. 20:25:19

@the sandwich maker: De erre vannak visszakérdései, az enyémekre nem lennének, figyu:

Éva drága, Alekosz véleménye eddig is ez volt rólad.
Az, hogy eddig nem mondta, sőt látszólag támogatott a picsaságaidban, azért volt, mert sunázásban reménykedett.
Egyszer már belátta, és próbálta veled normálisan megbeszélni, hogy ezúttal távolságot fog tőled tartani, de te visszarángattad a barátságra hivatkozva.
Ezt ő félreértette, és tovább reménykedett, pedig lehetne annyi EQ-d, hogy SSKK nem létezik barátság két olyan ember között, ahol legalább az egyik fél szexuálisan vonzódik a másikhoz.
Mostanra már elég kegyetlenül az értésére adtad, hogy esélye sincs, felfogta, és elkezdte a sértett önérzetét _úgymond_beszólogatással, azaz az eddigi véleményének kimondásával kompenzálni.

Összegezve: sosem voltatok barátok.

Darcylla 2011.03.18. 20:27:12

@gastro vazze: ha olyan leszek, mint énlázárlászló, akkor nem fecsérlek rá két értékes hetet:D

Zelefánt 2011.03.18. 20:27:39

@Hódos Hajnalka:
Engem annyira megérintett, szívem, hogy kitépném a lelkét annak a rohadéknak, aki circa húsz évvel ezelőtt ezt az egész helyzetet megalapozta.
Igen, NEM vagyok cinikus bunkó, de ahogy ezt az egész akciót azertéel nyomatja, az rettenetes.
Meg a kormányzat mérhetetlen közönye.
Ott lehetne számonkérni, s nem az én szánalmas, borgőzös kínviccemet kipellengérezni.
Telihold van, baszki...Ráadásul a probléma tengernyi, megoldás pedig még egy cseppnyi sincs benne, sajnos.
Amúgy bocs.

nosce 2011.03.18. 20:28:10

@Hódos Hajnalka:

Nézd ez olyan mintha gyűjtést rendeznének mondjuk egy gyerek szerv-transzplantációjára, utána az operációt hatalmas retek logókkal élőben közvetítve közlik h a retek gyüjtés már mennyi pénznél jár ki-ki kapcsolgatva a nézőkhöz...az hogy ez visszatetsző, nem jelenti azt h a gyerek halálát kívánja valaki

Ha annyira gyűjteni akarnak, miért nem lesz nézhető és eleven a műsor aztán az aznapi reklámbevételeket meg szépen átutalják... Hmm ? :)

oriana 2011.03.18. 20:28:40

@Hódos Hajnalka: most nem azért, de én sem hiszek a jótékonykodásban...
az a fixa ideám, hogy ha mindenkori dicső kormányunk jól végezné a dolgát (mint ahogy nem) nem kellenének ilyen kampányok, mert még a civil dolgok is sokkal jobban mennének, ha nem nyomorítana mindent a nagy közös pénzelnyelő gépezet, ami mindig többet nyel el, mint amit jó helyre kiad... és a rászorulók fele önnön hülyeségéből jut ide, ez a másik, biztos nagyon ellenszenves véleményem...de ez off...

the sandwich maker 2011.03.18. 20:29:14

@gernika: ez egy remekmű! :D Érzéseim szerint azonban Éva a következő választ adná: de én már az elején is mondtam neki, hogy mi úgymond csak barátok vagyunk! Nem tudom miért nem lehet ezt felfogni, most meg folyton csak bántogat!! Tudod mit, akkor én is leszarom, ne, Alekosz akkor ne szólj hozzám jóvan? Tökmindegy, leszarom, mm csak engem bánt, stb. stb. a végtelenségig, cigivel a kezében, míg ki nem menekülsz a vellábó'.

Trevlovics 2011.03.18. 20:32:04

@gernika: igen, ez a helyzet, és alekosz azért is viselte el, sőt, még védte is meg gyakran évát, mert azt gondolta, hogy egyrészt mivel a többiek kiközösítik, csak hozzá fordulhat, remény, másrészt meg ha megvédi, azzal talán valami férfias képet közvetít magáról felé, újabb remény.
jól látta szerintem, hogy éva milyen, viszont valamiért bamba mód azt gondolta, hogy az ő esetében majd nem lesz ilyen, pedig de, mert hiába védi alekosz, hiába biztosítja arról, hogy különleges kapcsolata van vele, évában az van, hogy a) ő sosem hibás, b)ha őt valaki hibásnak tartja az elvtelen, sportszerűtlen támadás felé, c) sosem fekszik le alekosszal.
ezeket a pontok vezérlik és úgy alakítja a maga valóságát, hogy bármilyen helyzetben képes ezeknek megfelelően látni és (szerinte) megmagyarázni a dolgokat

oriana 2011.03.18. 20:32:42

@Zelefánt: @nosce: némááá... egyetértünk :)

nosce 2011.03.18. 20:33:30

@gernika:
sztem Alekosz jó utat választott ahhoz h végre megdugja Évát :), Éva féltékenykedése erre mutat :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 20:33:55

@ddendi:

jótékonykodni nem azért "kell", mert fair vagy nem fair, meg majd a kormány oldja meg.

hanem mert jó érzés. pont.:)

az meg szintiszta utópia, hogy majd a kormány mindent meg tud oldani. dehogyis tud. de ne menjünk bele ebbe.
a lényeg fent van egy mondatban.

csicserierika 2011.03.18. 20:35:14

sajnos nem tudtam megjegyezni Alek mai eszmefuttatását, mert agyamnak a cellái csordultig teltek és idő kell míg kiürítek párat és helyet csinálok az új infóknak.
Remélem Hajni bőszen jegyzetelt. :)

Zelefánt 2011.03.18. 20:35:23

@ddendi:
Inkább párhuzamosan kiáltozunk, de legalább ugyanabba az irányba.

fran7 2011.03.18. 20:36:12

Volt a rádióban egy riport egy hasonló sorsú családról, mint itt. Nagyon megsajnálták őket az emberek elhalmozták őket minden jóval. Egy éven belül a családfő mindent elvesztett és nagyobb bajba került, s öngyilkos lett. Számtalan család alkalmatlan a pénz felhasználására, de ha a kormány polgármester azt mondja, hogy a fele pénzt költse el csak élelemre, akkor a sajtó felhorkad. Ennek a kezdeményezésnek, hogy kapnak vetőmagot és állatot, a lényege az, hogy aki akar tud vele mit kezdeni, de ha húszezernyi értéket elkótyavetyélnek, akkor sem lesz nagyobb az általam említett példához hasonló baj.

Zelefánt 2011.03.18. 20:36:59

@Zelefánt:
Ennek a mondatnak semmi értelme nem volt, de hát ilyen az, ha valaki -- elszakadva a gyökereitől -- spanyol vörösbort iszik.

genevieve 2011.03.18. 20:38:09

@Trevlovics: akkor azért ne fogjuk úgy fel, mintha alekosz önzetlen barát lenne:)

sőt, ő is nyomatta, hogy mekkora a barátságok, közben meg csak puncit akar, és semmi, de semmi mást

Albino Vernyul 2011.03.18. 20:38:36

@Hódos Hajnalka: Tudod Te..;) Csak a postbol maradt ki.. Persze minden nem lehet benne, csak ha a maci bekerul, egy pikirt megjegyzessel fuszerezve, ez meg kimarad, akkor torzitodik a valyoglako valos gondolkodasmodjanak abrazolasa.. Ezt politikaban tudatosan alkalmazzak, es karaktergyilkossagnak hivjak... Az RTL is jatszik vele a szavazasok elott.. Nehogy besertodj, csak jeleztem, hogy szerintem elertel mar egy olyan olvasottsagot, hogy ilyenekre jobb figyelni...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 20:40:23

@the sandwich maker: Ő hajtja fel a csajokat Alekosznak míg ő bent van a villában.

Nick Leeson 2011.03.18. 20:40:49

valaki megmondaná nekem, hogy 48m Ft-ból hogyan lehet 2500 családot 1 évig etetni?

Ez azt jelenti, hogy egy CSALÁD évente 19200Ft-ból elvan...

Trevlovics 2011.03.18. 20:41:40

nebazz, alekosz a legfelsőbb szintenek csajozik műsor NAPI műsor lesz, mint a vv...!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 20:42:24

@Nick Leeson: Nem mondták el eddig elégszer?

Önnfenntartó életmódot akarnak kialakíttatni. Kertművelés, állattartás.

Nick Leeson 2011.03.18. 20:45:08

@Gee Halen: Ja!!!! Akkor biztos menni fog...
Szerintem ez egy átlag családban még a wc papírt se nagyon futja... de mindegy jól hangzik.

Zelefánt 2011.03.18. 20:47:16

@Lotyó Bridzsida:
A kormánynak valóban nem az a feladata, hogy kb. hárommillió embert segélyezzen, hanem az, hogy a befizetett adóinkból végre egy olyan programot indítson be, amely 3/5/10 éven belül enyhíti a tömeges mélyszegénységet.
Ez mindeddig nem történt meg, és még elképzelés sem született rá, hogy hogyan is?...
Inkább cinikusan hagyják, hogy a segélyszervezetek, meg a civilek (Te/én/mi/) csöpögtessék az alamizsnát a szerencsétleneknek, mintegy "majd lesz valahogy" alapon.
Adakozni kell.
De ugatni is, mert ez így tovább sokáig már nem mehet.

oriana 2011.03.18. 20:48:12

@Lotyó Bridzsida: oké ne menjünk bele, de nem azt mondtam, hogy a kormány oldja meg, hanem ne szóljon bele, ha javítani nem tud rajta, legalább ne rontson idióta intézkedésekkel, túlszabályozással, nekem csak ennyi, és a jóérzésért jótékonykodni... szerintem önzés :)

nosce 2011.03.18. 20:48:24

@genevieve:
"sőt, ő is nyomatta, hogy mekkora a barátságok, közben meg csak puncit akar, és semmi, de semmi mást"

és mi azzal a probléma, ha egy férfi egy nőtöl puncit akar ? :)

Albino Vernyul 2011.03.18. 20:48:28

@Zelefánt: Persze.. Utoljara hagytak, Balazs eljatszotta vele, hogy nem kapott levelet, aztan kinyogte, hogy beszelhet az anyjaval, akivel 5 honapja nem talalkozott.. Vegulis miert is bogott volna...
Amugy nem tudom mit vergodtok Eva/Alekosz ugymond osszeveszesen, az locsocs volt, a szokasos jatekuk.. Es nem is volt ennyire durva a vege, ma meg megint egymas seggeben voltak a reggeli show alatt.. Az igazi konfrontacio az Aniko/Beci kozott zajlott le, illetve Aniko/Alek kozott, az utobbi a vegen kiegyezessel zarult... Ezekbol mondjuk semmit nem mutattak jellemzoen..

oriana 2011.03.18. 20:50:32

@Zelefánt: nem baj, én egyetérettem/ értettem :) ezt is :)

Trevlovics 2011.03.18. 20:50:59

@Nick Leeson: érdemes tisztába tenni, hogy miről van szó. azt nem tudom, hogy a tévében mit mondtak, de itt a posztban egy éves ellátásról van szó, tehát nem egy éves teljes ellátásról. arra nyilván édeskevés. ez az alapítvány ellátja valamivel a családokat, hogy pontosan mivel, azt nem tudom, de az egy éves ellátás arra a valamire vagy valamikre vonatkozik, amivel ellátják őket. kicsit bonyolultan hangzik de talán még érthető. ha én mondjuk olyan szervezet vagyok aki A4-es vonalas füzetet ad rászorulóknak, akkor ha azt mondom, hogy egy évre való adagot adok, akkor az csak a vonalas füzet, a "kockás" meg a toll meg a tolltartó sincs benne, természetesen. ha valakit teljes ellátást mond, az nem mond igazat, de ha csak ellátást, akkor arra kell érteni, hogy abból, amit ad.

Soror Formoza 2011.03.18. 20:51:33

@Trevlovics: Legalabb nem lesznek elvonasi tuneteink :)

nosce 2011.03.18. 20:52:20

@Lotyó Bridzsida:
"jótékonykodni nem azért "kell", mert fair vagy nem fair, meg majd a kormány oldja meg."

Ahamm akkor az rtl azért csinálja, mert jó érzés, és azért így mert így jó érzés a legfelsőbb szinteken :), erre nem is gondoltam :)

oriana 2011.03.18. 20:53:01

@nosce: azzal semmi, ha egy bizonyos nőtől, de ha mindegyiktől, sőt... bármelyiktől... az már elég gáz...

Albino Vernyul 2011.03.18. 20:53:03

@Zelefánt: Volt elkepzeles... Gyurcsanyek alatt kidolgoztak egy programot a gyerekszegenyseg ellen, most nem emlekszem melyik szociologusno vezetesevel, de aztan nem lett belole semmi, mert a lobbik megfurtak, aztan jott a vilagvalsag.. Valahol ott fekszik valamelyik miniszteriumi fiokban..

csicserierika 2011.03.18. 20:53:18

mekkora retek ez a retek. Alekot is meg kellene kérdezni .

Ancilla 2011.03.18. 20:54:13

@Zelefánt: Az, hogy a kormányzat nem teremti meg a lakosság egy részének a normális életfeltételeket, nem ok arra, hogy ha lehet és kell, egyénileg ne segítsünk azokon, akik rászorulnak.

Azok keresnek kifogásokat, akik sajnálják azt a 300 Ft-ot is, amivel hozzájárulhatnának ezeknek a szegény gyerekeknek az étkeztetéséhez.

Igenis, a részvét nagyon fontos!!S a segítség nemcsak annak jó, akin segítünk, hanem nekünk is jó érzés.

Az, hogy az RTL így kampányol nagy mértékben hozzájárul a sikerhez, hiszen így jut el sok mindenkihez. Annak idején a közszolgálatin is volt, vagy talán még most is van egy hasonló műsor (Aranyág). Itt is sok pénz össze szokott gyűlni pl. orvosi műszerekre.

Mindig és mindenütt voltak jótékonysági akciók, s nem véletlen, hogy az új oktatási törvényben szerepelni fog az érettségi egyik feltételeként 60 óra jótékonykodás. Lehet, hogy eleinte tiltakoznak majd ellene a mi sok esetben önző, kényelmes, elkényeztetett fiataljaink, de majd megszokják. Majd kialakul bennük a segíteni akarás vágya, igénye, és rájönnek, hogy a legjobb dolog a világon másokon segíteni, másoknak örömet szerezni. Még akkor is, ha ezzel nem váltjuk meg a világot.

Én küldtem és még fogok is küldeni sms-t.És pénzt is szoktam küldeni, és a hajléktalanoknak is szoktam kitenni szépen kimosott ruhákat, még ehető, szépen becsomagolt élelmiszereket. Egy sokgyerekes családnak éveken keresztül küldtem csomagokat a Családi Lapban olvasott kérésük nyomán.

Nagyon jó érzés volt.

Calcuttai Teréz anya mondta: Lehet, hogy amit teszünk, csak egy csepp a tengerben, de e nélkül a csepp nélkül sekélyebb volna a tenger.

További szép estét.

oriana 2011.03.18. 20:54:53

@Albino vernyul: no, akkor mesélj... én lemaradtam róla.konkrétan?

Zelefánt 2011.03.18. 20:55:11

@Albino vernyul:
Köszi az infót.
Anikót nincs miért nem szeretni.
Ám attól félek, hogy Béla legközelebb őt viszi ki, (ha úgy adódik), s a lány nem fog visszajönni.
És szerintem ezt ő is érzi.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 20:55:12

Az összegyűlt pénzre rá kell számolni még 25 százalékot, mert annyi megy ÁFA címszó alatt máshova. Csak eszembe jutott...

Trevlovics 2011.03.18. 20:55:48

@csicserierika: jó. alekosz, szeretnél bent maradni a villában, napi 6-8 órát csajozni váltott jelöltekkel és mindezért szép tiszteletdíjat kapni? tényleg, ezt meg kell kérdezni, amíg nem tudjuk a választ, nem fair hirdetni a műsort

nosce 2011.03.18. 20:56:43

@ddendi:
ne igen, de ezért Alekosz az Alekosz :)

Zelefánt 2011.03.18. 20:57:18

@Ancilla:
Ha a világ Te lennél....

csicserierika 2011.03.18. 20:57:30

@Zelefánt: Bélára nem fog jel kerülni, benne lesz a hármasban. Remélem örülni fog az ezüstnek is :)

oriana 2011.03.18. 20:59:05

@Ancilla: ok, részben egyetértek
de azt mondom, a fiataljainknak először nem a jótékonykodást kell megtanulni, és nekünk sem azt kell először gyakorolni

olyan helyzetbe kell hozni a mostani és jövőbeni rászorulókat, hogy saját erejükből tudjanak érvényesülni, és ne a jótékonykodásra álljanak be, ne az legyen egyetlen esélyük, hanem segíthessenek magukon...

tudod, ne halat adj, hanem hálót...
ez asszem biblia

Zelefánt 2011.03.18. 20:59:23

@csicserierika:
Főként, hogy most már tudja, hogy otthon ülve is lehet lóvét keresni.

gastro vazze 2011.03.18. 21:02:09

@Hódos Hajnalka: Hajni, holnap nagyon durva lenne Krúdy Gyulától idézned?

csicserierika 2011.03.18. 21:02:43

@Trevlovics: játék után , nem mondom, hogy ne lovagolják meg a népszerűséget, de most ez nem fair Alekkel és a többiekkel szemben sem.
Különben is megzavarják Alek villanyugalmát amit SSKK nem szeretnék :)

fran7 2011.03.18. 21:02:49

@King of Shadows: Ez az ÁFA jó kérdés. a VV1-ben rengeteg szavazat volt, s így az államnak volt ÁFA bevétele jócskán. Mégse örültünk neki annyira.
Én azt tartom viccesnek, mikor a Csányi alapítvány kér támogatást. Az tényleg vízhordás a tengerbe.

oriana 2011.03.18. 21:03:02

@Trevlovics: nem is olyan hülye ez az alekosz, milyen jó kis munkát gründolt össze magának az idiotizmusával :)

nosce 2011.03.18. 21:03:16

@Ancilla:
"Igenis, a részvét nagyon fontos!!S a segítség nemcsak annak jó, akin segítünk, hanem nekünk is jó érzés. "

A részvét nem a gyászolóknak jár ? :)

Zelefánt 2011.03.18. 21:04:19

@ddendi:
Egy olyan nemzeti fejlesztési program, ami nem két és fél évről szól, hanem minimum 25-ről.
Komplex, nem szófosás, hogy majd...
Itt, most, kezdjük, hajrá...
Olvastatok (már régen rossz, ha csak ebben a fázisban tart a dolog) már ilyenről?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 21:05:58

@csicserierika: Az origón azt írták, hogy meg fogják kérdezni Alekot, amint kiesik vagy megnyeri és a Prolivér fogja röviden vázolni a tényállást. Csak akkor élesítik a műsort, ha a főszereplő vállalja...

nosce 2011.03.18. 21:06:55

@Zelefánt:
"Egy olyan nemzeti fejlesztési program, ami nem két és fél évről szól, hanem minimum 25-ről."

Ez utópia, egy kormányzati ciklus 4 évig tart, a következő kormány meg pont lex@rja az előző fejlesztési programját...

fran7 2011.03.18. 21:07:27

@ddendi: Akár lehetne Biblia is, de nem.
Ott a témában ez szerepel: Szegények mindig lesznek köztetek. Szabad idézet: bánjatok velük emberségesen.
Nem volt olyan állam, rendszer, ahol ne lett volna, lenne szegény, aki rászoruló. Elég ha belegondolsz Japánba, pedig elég gazdag ország. Mégis vannak rászorulók, akiken az államnak segítenie kell. S bármennyit segítenek, akkor is marad belőlük bőven.

oriana 2011.03.18. 21:07:36

@Zelefánt: peeersze, főleg választási időszakban csak úgy repkednek az ilyenek :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:09:14

Azért ez mennyire kitolás a többiekkel, hogy az egyik játékos már kap(hat) egy műsort?

Abszolút egyenlőtlen feltételek mellett küzdenek a fődíjért.

fran7 2011.03.18. 21:09:36

@King of Shadows: Igen. Jó, hogy teszi, csak mégis furcsa.

Zelefánt 2011.03.18. 21:09:48

@csicserierika:
A telefonszámodat próbálom kitalálni, de nem megy az istennek se.
Ez volt a vicc.
A fenti pedig a rosszmájúság.
Nem rossz gyerekek ezek, csak mi vagyunk már túl dekadensek.
Az élet úgy szar, ahogy van.
Ők meg onnan akarnak kiugrani.
Remélhetőleg egyiküknek majd sikerül...átmenetileg.

oriana 2011.03.18. 21:11:11

@fran7: akkor ez az én utópiám, és jogom van hinni benne, hogy létezhet olyan állam,ahol nincsenek szegények...
illetve ez nem jó szó, mert mihez képest?
inkább nélkülözők...
azért a japán szegénység biztos nem kompatibilis a magyarral... az maga lenne az akopaliszpis :D

oriana 2011.03.18. 21:12:23

@nosce: hát pont ez a lényeg, ezek a kormányok pont ezért nem hívhatják magukat "felelős kormánynak"

ez a legnagyobb baj, ez az értékválság

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 21:12:33

@nosce: írhatott volna együttérzést is, ugye, csak ő valószínűleg tudta, hogy szinonimák

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.18. 21:12:52

@gernika: A balhé ilyen elfajulásában Alekosz a hunyó. Éva az, aki nem változott.

fran7 2011.03.18. 21:13:51

@ddendi: Én a földrengésre és cunamira gondoltam. Olvastam cikket, hogy keveslik a kormány segítségét. De sofőrt se tudnak fogadni, hogy a segélyt elvigyék. Milyen durva magyarok mentek és osztottak segélyt japánoknak. És megköszönték.

Zelefánt 2011.03.18. 21:13:56

@nosce:
Már megtehettük volna.
21 év ment füstbe.
Nagy a baj.

Ancilla 2011.03.18. 21:14:23

@nosce: Magyar értelmező kéziszótár (1166. old.):
részvét: Más fájdalmának átérzése, a szenvedővel való együttérzés.

Szenvedni, fájdalmat érezni nem csupán a gyászoló emberrel lehet - gondolom, ezt nem vitatod.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:16:54

Mindenki megnyugtatására mondom azért, hogy Magyarország úgy a 45. leggazdagabb ország a világon. Van még vagy 150 másik mögöttünk.

oriana 2011.03.18. 21:16:55

@fran7: ok, de ez azért egész más...
egy katasztrófahelyzetben természetesen segítünk...
de az nem a megélhetés, nem a létfenntartás, ez emergency...

csicserierika 2011.03.18. 21:17:27

@Zelefánt: jól van na, írtam fentebb, hogy agyi celláim túl vannak már csordulva.
Különben L.Lászlónak kellene már feleséget találni, ugyanis ő ezt reméli a műsortól. Béciék a tánckarriert, Éva , Ani médiát, Alek meg csak puncit szeretne, na de akik egy ilyen műsorra jelentkeznek, olyan volt már neki. Ő felső kategóriás nőkről ábrándozik. :)

oriana 2011.03.18. 21:19:10

@Gee Halen: pont ezért szégyen,hogy éheznek gyerekek...
mert ez csak statisztika...

nosce 2011.03.18. 21:20:21

@Ancilla:
jólvanna, amúgy jó olvasni amit írtál h ilyen pozitivan is gondolkodnak emberek :)

fran7 2011.03.18. 21:20:36

@ddendi: Annak a kétszázezer embernek, akit kitelepítettek, szerinted mikorra rendeződik a sorsa, meg mikorra jutnak el csak a fele életszínvonalra, ahol eddig voltak? Mikor mondhatja a japán kormány most már adtam nektek eleget?

Zelefánt 2011.03.18. 21:21:11

@csicserierika:
Aki a közértben a létrán állva pakolja fel a mosóport a felső polcra?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:21:18

@ddendi: Éhező gyerekek minden országban vannak azért, még a leggazdagabbakban is. Ezen soha semmi nem fog változtatni. Ezért kell mindenkinek a maga részét megtennie, ahol szükséget lát.

K Tomoceusz 2011.03.18. 21:21:35

Megint a legjobb jelenetet vették ki az adásból, amikor Laca és a 17 éves családfő kibeszélte a falón lógó radikális változás posztert. Aztán azt, amikor elmesélte a sztorit Bécinek.
De ne legyünk elégedetlenek. Láthattuk a boldog szingli Jerzyt, aki elégedett vigyorával még a magyar Travolta is lehet.

Tompó 2011.03.18. 21:22:24

Alek "műsorát" max. 4 adás után leveszik a kínálatból, mert nem lesz megfelelő nézettsége!!! Aztán még hívják majd egy ideig haknizni meg minden, de kb.1 év és már nem lesz akkora nagy szám, sőt minden addigi "barátjának" terhes, hovatovább kínos lesz a társasága!!!!! Ezek után Alekoszka mehet vissza a szánalmas kis álomvilágába tovább élni a biztonsági őrök szürke hétköznapjait,s öregségére egy rosszindulatú gonosz egyedül maradt vén lúzer lesz belőle!!!!!

nosce 2011.03.18. 21:24:05

@Hódos Hajnalka:
"írhatott volna együttérzést is, ugye, csak ő valószínűleg tudta, hogy szinonimák"

Ahamm, ha odamész egy szegény családhoz és közlöd velük h részvétem akkor mit szólnak ? És mit szólnak ha azt mondod együttérzek ? :)

Tompó 2011.03.18. 21:24:30

@K.Tomoceusz: Ez a poszteres mikor volt?? Nekem kimaradt! Meg van ez valahol?

Lijiang 2011.03.18. 21:24:43

szerintem egyáltalán nem gáz ez a jótékonysági hét, ha nem csinálná az rtl, akkor ezzel a 60 millával kevesebb jutna a kistérségi szegényeknek. csak jusson is el hozzájuk. persze el van túlozva,hogy hány ember fog belőle egy évig jóllakni, ez a fényezés része. az a baj, hogy még sokan mindig abban élnek, és fiatalok is vannak köztük jópáran, ha bajban vagyok, segítsen rajtam az állam, ha más bajban van, segítsen rajta az állam. nincs társadalmi szolidaritás, kihalt a jótékonykodás kultúrája.
attól, hogy az állam rosszul teszi a dolgát, még lehet jótékonykodni.

oriana 2011.03.18. 21:25:51

@fran7: ugye most ezt nem rajtam kéred számon? ez egy természeti katasztrófa, hogyan kapcsolódik ez a mi éhező gyerekeinkhez, akikért tehtettünk volna valamit, hogy ne kerüljenek ilyen helyzetbe, már eddig is...

K Tomoceusz 2011.03.18. 21:26:04

@Tompó: Az öf-ban biztos megvan. Ne kérd, hogy megnézzem.

fran7 2011.03.18. 21:27:17

@K.Tomoceusz: Laca a Moszad ügynök, hogy reagált a változásra?
Jerzy szingli?
@Tompó: Nem a négy adás a probléma, hanem a Gjoni példa, aki még most se vallhatja be nincs együtt választottjával. Tehát nem kerül adásba, mert lesz helyette más. A Retek nem tud mostanában rossz nézettséget hozni. Sixx, hajni ír egy remek hogyvoltot, a reteknek vannak jó forgatókönyvírói. Szerintem azt a műsort arra hegyeznék ki, hogy mi történek, ha egy nő nyomul Alekra és ő meg menekül, mint az Éva, vagy valami ellentétes Benny Hill showt csinálnának belőle.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:27:29

@Tompó: De most komolyan, nem akarod lecserélni? Már csak azért mert ilyenért szerintem permban is járhat.

Zelefánt 2011.03.18. 21:27:52

@Tompó:
SZEMÉYISÉG kell, még ha bunkó is, de, de legyen valami a gallér mögött!
Tajgetosznál nincs semmi, csak üres klisék és sivárság.
Miafasztakarazertéel ettől a dupla nullától?

K Tomoceusz 2011.03.18. 21:28:36

@Tompó: Egy kis segítség a kereséshez. Faló nem lesz a srác szobájában. A poszter a falon lesz látható, csak meg akartalak téveszteni.

fran7 2011.03.18. 21:29:34

@ddendi: Nem, semmiképp sem kérem rajtad számon. Csak arra akartam rámutatni, hogy a segítségnyújtásnak nem a pénzhiány és akarathiány az egyedüli nehézsége, amit egy kormánynak le kell győznie.

nosce 2011.03.18. 21:29:55

@Peter_Cs:
"Az, hogy ez nem viszonos!"

Te nem kívántál már meg jó modellt, aki azt se tudta te ki a tököm vagy ? :)

oriana 2011.03.18. 21:30:24

@Gee Halen: na, ez az én problémám,hogy egy gazdag országban hogyan lehetnek éhező gyerekek? valakik ott valamit nem csinálnak jól... és a segély, a jótékonykodás az csak tűzoltás...
és szeretném azt hinni, és hiszek is benne, hogy lesz majd idő, mikor nem kell jótékonykodni...
addig is álszentnek érzem...

nem ez a legtöbb, amit a dolgokért tehetsz, szerintem...

Tompó 2011.03.18. 21:31:48

@fran7: Gjón Rambó állítólag ősszel támad.... Azért a Casino csak megbukott.....Alek műsora is így fog járni!!!! Remélem!!!!(és ezt most nem rossz indulatból) Ha mégsem bukik meg, akkor tényleg komolyan el kell gondolkodnom van-e értelme ebben az országban maradnom.....

nosce 2011.03.18. 21:32:33

@ddendi:
igen, szerintem a kormánynak olyan gazdaság politikát kéne folytatni, h alapvetően ne legyen szükség jótékonykodásra

Lijiang 2011.03.18. 21:33:49

@Tompó: jesszus, neked nem csak a karszalagod szélsőséges:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:33:57

Na de azért még egyszer megismétlem: mérhetetlenül unfair a többi vályoglakóval szemben, hogy már most így tolja az RTL Balekoszt.

Mert akkor legyen:
- Vers mindenkinek Jerzy tolmácsolásában
- Éjjjvikém show
- Reggeli edzőműsor LAcival
- rapszöveg írás Bécivel
- 100+1 megható művészi mű Anikóval
- 18-karikás Gigivel

oriana 2011.03.18. 21:34:23

@fran7: ok, akkor megnyugodtam...
na,én ezért sem akarok kormányra kerülni :)

de ha valaki már olyan nagyon akar, akkor tudja mit vállal, és tegye meg amit tud...
a mi kormányaink sajna nagyon kevéssé, vagy semennyire sem nőnek fel a feladathoz, ez a baj...

Tompó 2011.03.18. 21:34:36

@Gee Halen: Mi??? Permban???? Egy műveletlen tuskó vagyok és nem tudom mi az a Permban?????Segíts!!!@K.Tomoceusz: Jelentem, sikerült!!! Elvesztem:DD

fran7 2011.03.18. 21:35:38

@Tompó: Ezt már tavaly ősszel is mondták. Nem mintha hiányozna ez a félresikerült guru a tv-ből, aki már első nap ette a szalámit a dzsungelben. Mondjuk Gjon lehet jobban bánik a kecskékkel mint Alek.
A Casino meg azért bukott, mert az eleje gyenge volt,ha az elejébe tettek volna valami ütőset, nemcsak Herrer Sárát meztelenül, meg Trokán Annát, akkor még én is néztem volna.

K Tomoceusz 2011.03.18. 21:36:05

@fran7: Hogy reagált rá Laca? Arra én is kiváncsi lennék.
Gígi és Jerzy 147 perce fasírtban van. Ha jól értettem. Jerzy fejéről ítélve jól. De lehet hogy tévedek, szerencsére nem fejtették ki bővebben.

Lijiang 2011.03.18. 21:37:55

@Tompó: szar a műsor a tévében! kivándorlok! ezért. a másikat tudod, hogy miért.

oriana 2011.03.18. 21:38:48

@Gee Halen: jót röhögtem

de nekem a 18 karikás Gigivel karikás (ÉÉÉÉRTED) ostorokkal jött be, 4 lipicai hátán , bőrszerkóban, jerzsy lazán átvetve a ló hátán összekötözve, szájpecekkel... kicsit perverz vagyok? :D

Tompó 2011.03.18. 21:40:24

@fran7: Szerinted Alek milyen ütős dolgot tudna villantani azok után, hogy 6 hónapig bámultuk, gyakorlatilag ismerjük minden mozdulatát, reakcióit, felfogását és mind a 40 szót amit ismer és sokszor rosszul használ!!!!Gjon is gáz de Alek gázabb!!!! Ez aztán a fokozás:DDD

nosce 2011.03.18. 21:40:32

@fran7:
"A Casino meg azért bukott, mert az eleje gyenge volt,ha az elejébe tettek volna valami ütőset, nemcsak Herrer Sárát meztelenül, meg Trokán Annát, akkor még én is néztem volna."

A Casino sztem a x@r rendezésen és a még xvrabb színészvezetésen bukott meg. Ott csak felskiccelték a jeleneteket amolyan didaktikus módon ahelyett h eljátszották volna, pedig a pókerlázat kihasználva bomba siker leheetett volna...szerintem

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:41:16

@ddendi: Egyébként most már lassan minden nap jár bent náluk valaki, vagy ők mennek ki. Még senki nem mondta a "dzsidzsinek", hoy te, a fétispornó után akarsz példát mutatni?

Tompó 2011.03.18. 21:42:02

@Gee Halen: Eddig senki nem akart kitiltani, te akit még soha nem láttam itt!!!!vagy az első, aki ilyenek mond....................................................................................................................

Tompó 2011.03.18. 21:42:55

@Lijiang: Ja, csak nem tudtam melyik szösszenetem írtad..:DDD!!!

Tompó 2011.03.18. 21:43:27

szösszenetemre!!! így akartam....

foxglove (törölt) 2011.03.18. 21:44:01

@csicserierika: Ő maga vetette fel már jó pár hónapja a villában, hogy el tudna képzelni magának egy Alekosz feleséget keres műsort. Még a részleteket is eltervezte.

fran7 2011.03.18. 21:45:50

@Tompó: A poén az, hogy ott már nem neki kellene kitalálni, hanem tényleg beletudnák helyezni olyan helyzetekbe, amiben még nem láttuk. S tényleg tudnának szerkeszteni, vágni. Én most sem tartom viccesnek, hanem csak egy olyan embernek, aki rohadt jól érzi magát és esz ágában sincs kimenni, sőt valójában össze se akar jönni senkivel.
@nosce: Nem néztem tovább az első hiteltelen párbeszéd után.

Tompó 2011.03.18. 21:46:54

@Gee Halen: Ám legyen..... Neked mi bajod, de komolyan? Valami cenzura-bizottság vagy??? vagy mi a fene? Magaddal foglalkozz, ne velem??? Hónapok óta jól elvagyok itt a többiekkel, te meg egyszer csak ide tévedsz és itt kötekedsz???

Trevlovics 2011.03.18. 21:48:55

@Tompó: szerintem csak arra gondolt, hogy legalább azt a szart lecserélhetnéd egy bkv karszalagra.

K Tomoceusz 2011.03.18. 21:49:06

@Peter_Cs: Meg ne sértődj az istenért. Bakelitem is van a csajtól ( a kis fruskától) talán még a 70-es évekből. Jól tartja magát, de hát már nem egy Éva.

Tompó 2011.03.18. 21:49:53

@fran7: Hát az igaz, hogy kimenni nem akar!!! Nem tudom nekem egyre inkább az agyamra megy!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:50:09

@Tompó: Igazad van, Sztálinra kellene cserélnem az avatarom. Vagy Kadahfira. Vagy mégsem???

nosce 2011.03.18. 21:51:32

@fran7:
"Nem néztem tovább az első hiteltelen párbeszéd után."

Jól tetted :), én is csak azért mert nem hittem a szememnek h hogy lehetett egy ilyen jó ötletet így elb@szni :)

Tompó 2011.03.18. 21:52:50

@Trevlovics: Szerintem meg kötekedik, most biztos el kezdett szervezkedni, hogy "örökre" kitiltsanak innen!!! De szarok rá!!! Egyébként az avatárom nem tükrözi sem a világnézetemet, sem a politikai meggyőződésemet!!!!

csicserierika 2011.03.18. 21:55:10

@Zelefánt: bocsi most jöttem vissza, nem eddig gondolkoztam, hogy most mire is gondolsz :)
Gonosz vagy egyébként :)

Trevlovics 2011.03.18. 21:55:28

@Tompó: nem hiszem, hogy szervezkedni kezdett volna,
de nem akarok beleszólni, mert félek, hogy a várhatóan hamarosan induló események sodrásában belekerülök a szórásba... :)

Tompó 2011.03.18. 21:55:55

@Gee Halen: Cseréld le nyugodtan!!! Engem nem fog zavarni!!! Miért ne tehetnéd meg????? Ez egy szabad ország, elvileg!!!!!!!!!Nem arról van szó, hogy úszító, lázító nézeteket terjesztek itt!!!! Ez csak egy nyamvadt kép!!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:55:56

@Tompó: Még egy ok, hogy lecseréld valami másra.

Nekem amúgy tökmindegy, láttam a tiédnél cifrább dolgokat is, csakhát valakinek nem fog tetszeni előbb-utóbb.

csicserierika 2011.03.18. 21:56:08

@foxglove: én erről miért maradtam le, hiszen iszom a szavait :)

oriana 2011.03.18. 21:57:48

@Tompó: akkor minek használod? hogy hergeld azokat akiknek bántja a szemét?
nekem is bántotta, csak nem vettem komolyan...
ha meg tényleg nem téged tükröz, akkor mért nehéz lecserélned?
és ne légy paranoiás, eddig sztem senki nem jelentett fel, de magától is láthatja egy illetékes, és tényleg kitilthat, törvény van rá, vagy valami...

csicserierika 2011.03.18. 21:58:30

@Tompó: szerintem a Lajcsi féle zeneiparban fog legkompatibilisebb lenni.
Ez a műsor nemek sem tetszik, amit most szeretnének.

Tompó 2011.03.18. 21:58:31

@Trevlovics: Nem lesznek események!!!!:DDD Nem harcolok!!!@Gee Halen: Előbb is utóbb is csak te szóltad meg!!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 21:59:36

@Tompó: Igazad van, annyira nyamvadt az a kép, hogy ha pl. felfested egy falra közterületen, még börtönbe is csukhatnak érte.

Tompó 2011.03.18. 22:02:06

@ddendi: Azért nehéz lecserélnem, mert elvileg egy szabad országban élek, hagy csináljak már azt amit akarok!!! Nem bántottam senkit, nem tüzeltem senkit!!! Amúgy meg ez is a történelmünk része!!!! Ami nem jó, de ez van!!!! Ha eldugjuk, a szőnyeg alá söpörjük az jobb????

nosce 2011.03.18. 22:03:50

@Tompó:
"azt a szart lecserélhetnéd egy bkv karszalagra."

Trevlovicsnak igaza van, a karszallag tényleg BTK....sztem a többieknek igazuk van jobb ha lecseréled...

Tompó 2011.03.18. 22:03:55

@Gee Halen: Akkor menj és jelents fel, ha szerencséd van lecsuknak aztán nem írogatok ide és nem fogja szúrni a szemed az avatárom

foxglove (törölt) 2011.03.18. 22:05:02

@csicserierika: azért, mert csak az online-ban volt, és elég régen, december környékén. Nem emlékszem pontosan a részletekre, annyi biztos, hogy a címben a feleség szót kifogásolta, mert az túl komoly kapcsolatot feltételezne:)

Tompó 2011.03.18. 22:05:47

Na várjatok ha ennyire zavar mindenkit a szalag leveszem, de Göbbels marad!!

oriana 2011.03.18. 22:06:10

hát akkor tanulj még kicsit a történelmünkről, már bocs...

a szabad országban élés nem egyenlő azzal, hogy az asztalra is szarhatok, ha akarok...
persze, megteheted, csak viseld a következményeit :)

sznupi46 2011.03.18. 22:06:24

@csicserierika: meg kellene, de ha felkínálnak neki 15-20millát, úgyis rá fog bólintani...:-)

Tompó 2011.03.18. 22:07:35

@ddendi: Nem ezt mondtam!!!!!!

oriana 2011.03.18. 22:07:39

@Tompó: nem hallottad még azt a mondást, hogy érted haragszom, nem ellened?

és mit szeretsz ennyire göbbelsben?

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:08:48

@Peter_Cs: Stimmel.. Ferge Zsuzsa volt..

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.18. 22:10:33

@Tompó: Elintézek neked VV Évával két hetet kettesben a nyugiszobában. Jól meglennétek.

dr. gernika 2011.03.18. 22:11:25

@ddendi: Akkor most már tudod, hogy milyen a mázgás, meg a pacuha? :)

@the sandwich maker: Köszönömköszönöm. :)
Megmondanám neki, hogy ez nem mentesíti, lehetne annyi emberismerete, hogy egy ennyire szexcentrikus, plusz, érzelmi fogyatékos embertől nem számíthat barátságra, csak számító benyalásra. Szerintem tudja is, csak most szűzkurvul és műbalhézik, mert ezután senki nem lesz mellette.

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:13:54

Alek nyomasa.. Reggel a show ugy volt szerkesztve, hogy Aleknak bent kellett lennie minden TV-s bejelentkezesbe.. Ott targyaltak ki Balazsek az adasszunetekben az adasmenetet.. Az online varazsa ugye, mikor a radio oldalan kommenteltek a nepek az adast, akkor tudatosodott bennuk, hogy latjak oket..;))

oriana 2011.03.18. 22:14:45

@gernika: na, ezek kimaradtak...
oktass, nem akarok guglizni :)

2011.03.18. 22:16:25

Na, az Alek feleséget keres-ben tökéletesen el tudok képzelni egy ilyen jelenetet:

www.youtube.com/watch?v=DKJjwQIVRGE&feature=related

:))))))

Csak persze magyarul.

Tompó 2011.03.18. 22:18:14

@Gee Halen: Legalább kiderült humorod is van!!!!!! Milyen az új avatárom? Átmegy a tisztelt cenzúra-bizottságon?

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:20:14

Van online.. Gyakorolnak a holnapi fellepesre.. Klikk, meg a Csurhe szamot...

dr. gernika 2011.03.18. 22:20:46

@ddendi: Mázgás a tükör vagy az ablak lehet, mikor a víz/pára letörlés után ott maradnak a nyomok.
Pacuha meg általában a gyerek, mikor nincs rendesen betűrve a póló-felsőruházat a nadrágba, kilóg itt-ott. :D Tágabb értelemben ha alul van öltözve.

oriana 2011.03.18. 22:25:00

@gernika: illetve a mázgás, az olyan ragacsos, koszos, nem?
a pacuháról gőzöm sincs :)

K Tomoceusz 2011.03.18. 22:25:21

114. napja várom Rácz tánctanár úrtól a hármas számú figurát. A tapsi jobbra fel és balra le hét nyolc már megy.

csicserierika 2011.03.18. 22:30:12

@K.Tomoceusz: olyan hülye vagy :)
Reggel megvolt, mikor Rákóczi bement a konyhába? Megkérdezte, hogy ki takarít, mert a tűzhely és a hűtő förtelem volt? Most akkor amit leadnak az csak pseudo takarítás a rendes villalakók részéről ?

oriana 2011.03.18. 22:30:40

@gernika: na, az ablaküveg beugrott, újságpapír, dörzsölés, mázga :)

dr. gernika 2011.03.18. 22:33:37

@the sandwich maker: Hajni még nem nyilatkozott, hogy azt naplózza-e, de ha igen, én jövök. :)

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:33:56

Addig szoszmotolnek a tanc osszeallitasaval, hogy Aniko megtanul enekelni.. Nem plebekel a bejatszasoknal, hanem mindig raenekel sajat magara..;))

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:36:07

Eva a foldon fetrengve rohog rajtuk...

dr. gernika 2011.03.18. 22:36:17

@ddendi: Azért kérdeztem, mert az expasim ezektől tette le a haját, én addig azt hittem, teljesen általános szavakat használok. :D Na nem mintha az ő borsodi szókincse kevésbé lett volna vicces. Pölö a pacuha borsodi szinonímája a patrac. :)

K Tomoceusz 2011.03.18. 22:40:17

@csicserierika: Jótól kérdezed. A játék elején volt egy szerencsekerék a bejáratnál. Pörgettek ott mindenféle huncutságot, lehet hogy Ráczék nyila a hitesd el magadról hogy te vagy a takarítónőnél állt meg.
Jerzy éjjeli dumája is engedett következtetni erre-arra. - Remélem azért zártak ki minket a kertbe, hogy végre kitakarítsák a disznóólat.
De nem árulkodok tovább. A Ráczokat az eszükért szeretem, nem a szorgalmukért.

dr. gernika 2011.03.18. 22:41:31

@ddendi: Sajnos egy barátom haverja ezt hóótkomolyan eljátszotta... azaz olvasgatta a hirdetéseket, és kifakadt, hogy minden érden van. :)

oriana 2011.03.18. 22:43:15

@gernika: a "kelletett" megvan?
ez is borsod
"el kelletett menni valahá..." (kellett)
"meg abszurdum hülye" (abszolút)

bár lehet, hgoy ez csak anyósom féle elszólás :)

dunántúli viszont az "őtet" (őt)

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:43:47

Nem megy nekik, mindegyik mondja, hogy egyszerusitsek, Beci megint Anikot torkolta le, hogy majd O megmonda mi a jo..

oriana 2011.03.18. 22:44:54

@K.Tomoceusz: miért?! :)
szeresd őket inkább az álszentségükért, megjátszásukért, meg a többi szinonímáért...

oriana 2011.03.18. 22:46:22

@K.Tomoceusz: a te avatarod majdnem veri tompóét... :D

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:49:11

Alek mindig lassitani akar, nem erzi az utemet... Erdekes...

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:59:47

Alek bolond, valami nyugdijas csapolast akar kiprobaltatni veluk...

lac64 2011.03.18. 23:00:59

Gigi tényleg jól táncol, Anikónak meg elég jó a hangja playback nélkül is.

lac64 2011.03.18. 23:04:00

Béci, riportszoba: Újra elő kell adniuk mindkét számot.

oriana 2011.03.18. 23:10:37

na, csak nem lettem troll :)

dr. gernika 2011.03.18. 23:14:11

@Trevlovics: Igen, valószínűleg ez ment végig Alek agyában, és logikus is, de a te pontjaid kikövetkeztetéséhez már egy átlag körüli EQ is kell, az meg valahol 20 körül mozoghat neki.

@ddendi: Megvannak, kivéve az abszurdum hülye. :D
Dunántúli nagyanyónál én a motor tárgyesetén röhögtem vinnyogva: "motrot".

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:16:44

Alek szetidegelte oket a koreografiajaval, Evat meg menet kozben eroszakkal ravette, hogy megcsinalja, de a tobbiek le se szartak.. Egyedul Aniko lejtette el neki magatol, ne nyavajogjon... Kozben a csajok cigiztek, Beci az elektromos cigit szivja.. Blikket var Eva, hogy mit szolnak az e-heti tetteikhez.. Laci be van szarva, hogy mi van akkor, ha nagy szinpadra kell nekik kiallni, es elotte nem is lattak...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:16:52

Laci teljes körű eligazítást követel a gálához, mert belegázolnak a hitébe és a becsületébe, ha beégetik.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:23:26

Lacinak eligazítást tartanak a gálával kapcsolatban és emiatt nincs adás...

dr. gernika 2011.03.18. 23:26:35

@nosce: Nem lesz annyira féltékeny, hogy lefeküdjön vele. Nem a pasit félti, hanem a figyelmet, a rajongást, amit addig kapott.

oriana 2011.03.18. 23:30:06

@gernika: igen ez a pasimnál is kiverte a biztit...meg az "add oda" helyett ide, meg a rajt=rajta...hűtő helyett hüttő, mondjuk ez nekem sem tetszik, nem is mondom így... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:30:20

A Kócbaba meg a Görnyemény csinál híradót, az előbbi szerint "ez qrva jó!".

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:34:48

Volt Blikk.. Aniko levelet irt Aleknak, az meg ledobta valami tanyerba... Aniko utanna vitte a furdobe, megmorogta, levagta a beszakadt kormet, kozben megjegyezte, hogy Jerzy sok uzit kapott.. Most Eva/Alek kapta a Hires feladatot.. Eva nem orult tulzottan...

oriana 2011.03.18. 23:35:02

@King of Shadows: annyira unom ezt a díszphast... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:38:03

@Albino vernyul: Sok UZIT? :P Tudtommal az egy géppisztoly... :D

@ddendi: Gondolom Ő is unja saját magát.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:43:28

Alek előkerült, valami gúnynéven szólította Ribikót, erre az kiakadt...

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:43:47

Laci a tegnapi Arnoth baleseten ragodott, hogy ott volt, ahol elmentek... Eva megkerdezte milyen radio is volt naluk reggel.. Laci odaszolt Anikonak, hogy szerelmes bele a fel orszag.. Aniko durcizik, hogy Alek ne napraforgozza... Alek szerint ez olyan aranyos megszolitas...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:46:22

-Géphang: Véva! Mikroport!
-Véva: Rajtam van, helóka!

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:46:49

Alek elmebeteg, folyamatosan napraforgozza Anikot...

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:48:57

@King of Shadows: Jo is az uzi, jol seggbe lolek vele a Ribikozasert... Tiszta Alek vagy...:) Na, Alek megint rendez, veszi fel a riportokat majd...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:49:22

Alek riportot próbál készíteni Jezsyvel és közben úgy néz ki, mint egy megkattant, pedofil rendező...

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:49:37

Merre csaponghat Lepke..?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:50:55

@Albino vernyul: Még mindig jobb, mintha mocskos Alek lennék. :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:54:59

A lengyel most már egészen jól tud beszélni ... Alek beszédóráinak köszönhetően, ter - mé - sze - te - sen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:59:50

Gigi a tőle már megszokott csuklyában ad interjút. Szerintem azt hiszi, hogy egy Jedi mester ... és még a portját sem hordja rendesen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 00:02:26

Béci egyik nagy vágya volt a Morning Showban szerepelni...

nosce 2011.03.19. 00:05:35

@gernika:
"Nem lesz annyira féltékeny, hogy lefeküdjön vele. Nem a pasit félti, hanem a figyelmet, a rajongást, amit addig kapott."

Na de mi az elvi különbség a között h figyelemért, rajongásért fexik, vagy bömösért, vastag pénztárcáért ? Sztem semmi. De én is azt mondom h nem fog, mert valszeg már kevés hozzá az idő, Éva előbb kiesik...

Albino Vernyul 2011.03.19. 00:13:28

Alek ezzel a folyamatos napraforgozassal le fogja rombolni, amit tegnap felepitett.. Aniko nem Eva....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 00:17:41

@Albino vernyul: De legalább jól megbőgeti, és (nem mellesleg) most rettenetes bosszút áll a lökdösődésért. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 00:19:42

Már látom is, hogy az RTL alkalmazza Alekot a híradójába és nevet változtat Rémhírtévére. Az lesz a legnagyobb dolog. Aaa leg - na - gyobb - do - log.

Zelefánt 2011.03.19. 00:58:24

@nosce:
Itt már nem lesz töcsk, mert ilyen szempontból már senki sem hiteles.

dr. gernika 2011.03.19. 01:08:47

@ddendi: Szegények mindig lesznek, mert a szegénység szubjektív. Aki a legnehezebb körülmények között él az adott társadalomban, az a szegény.

@Peter_Cs: Az biztos, de akkor is álszent.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 01:27:36

Úgy néz ki most már csak alvás lesz...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.19. 01:56:41

@gernika: Én nem érzékeltem semmi álságosat. Éva csak egy ügy végére akart pontot tenni.

dr. gernika 2011.03.19. 02:15:25

@Tompó: Hanem mit tükröz? A szexuális preferenciádat?

@Peter_Cs: Az az álságos, hogy ő ugyan megvan arról győződve, hogy Alek szerelmes belé (nem, de sunázni akarja), el is várja, hogy kritika nélkül imádják, de teszi mindezt a barátság égisze alatt, azaz ne kelljen cserébe nyújtani semmit, amit Alek igazán akarna. Képmutató.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.19. 02:26:58

@gernika: Éva csak biztos, korrekt szövetségest akar maga mellé. Alekosz ennek sokszor nem felel meg.

dr. gernika 2011.03.19. 02:30:36

@ddendi: Anyumat pont ma hallgattam telefonban, milyen természetességgel mondja többször is hogy "pappír", és nem vágta le, miért ismételgetem kuncogva. :)

@nosce: Szerintem is semmi. Egy esetben feküdne le vele, ha Alek megnyerné a sok lóvét, és belengetné belőle neki is a részesedést. Na, akkor a nyereménylakás minden helyiségében akár...

dr. gernika 2011.03.19. 02:31:40

@Peter_Cs: Ez igaz.
A többiek is akarnak ezt-azt, amiknek meg Éva nem felel meg. :)

No jóccak.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 03:05:03

durvus a látvány. Laci az oldalán fekszik, Béci a hátán. Alszanak. Valaki néha hangosan szuszog.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 03:20:02

a éjszakás stáb helyében - ha épp nem valami unnaturális dolgot csinálnak, mint pl alvás - ilyenkor üvöltenék be, hogy PORT! de én Gecen születtem

K Tomoceusz 2011.03.19. 11:34:12

@Albino vernyul:

Vidcsiiiik! Remek, mindjárt nekiugrok. Remélem benne lesz, amikor Laca kiüzen harcostársinak, melyik házat bontsák vissza tégláig és újítsák fel tökig. Hülyén nézne ki, ha a főnök terepszemléje kárbaveszne.

Zelefánt 2011.03.19. 11:35:31

Mi ez a tömeges kihalás?
Hol vannak a blogfenntartók?

ilovecooking 2011.03.19. 11:57:56

Jó reggelt! "Alekosz egyebek mellett arról számolt be, hogy gyakran ismerkedik telefonon, úgy, hogy találomra hív fel nőket, és ha szimpatikus a hangjuk, akkor elmondja, hogy mire vágyik." Ez megvan mindenkinek;)))?

Zelefánt 2011.03.19. 12:00:19

@ilovecooking:
Ez új dimenziókat nyit meg előttem.

the sandwich maker 2011.03.19. 12:08:08

@ilovecooking: igen, ezt már többször kiveséztük szerintem, legalábbis én 2-szer biztos leírtam, hogy rohadt ijesztő. Ijesztő.
@Zelefánt: Nem tudom milyen ott az idő, lehet, hogy roppant elítélhető módon mindenki a szabadban van? :D

Albino Vernyul 2011.03.19. 12:08:26

@K.Tomoceusz: Nem kell neki ilyet tennie, a Moszad mar mindent tud... Elobb tudtak, minthogy az egesz adakozasi akcio elindult volna.. Eeeegen, a profizmus ugye...

the sandwich maker 2011.03.19. 12:09:56

@Albino vernyul: Köszíííí!!! (Ez a Rákóczi Feri mekkora egy nagydarab csávó.)

Albino Vernyul 2011.03.19. 12:10:33

@Zelefánt: Hetvege van.. Ilyenkor a 3 diplomas, munkanelkuli holgyek mennek anyuhoz ebedre csaladostol.. Egesz heten koplaltak, a hetvege a habzsi-dozsi ideje..;)

Zelefánt 2011.03.19. 12:11:37

@the sandwich maker:
Nem tudom, melyik kontinensről írsz, de itt leírhatalanul borús, nyomasztó idő van.
Aki ilyenkor a szabadba vágyik, az földi giliszta.

Zelefánt 2011.03.19. 12:12:43

@Albino vernyul:
Én meg mehetek gályázni, mert aszonták.

tornapipő 2011.03.19. 12:20:41

@Zelefánt: ez pontosan így igaz sajnos...nem a villalakókkal kellene megoldatni a problémát...

Zelefánt 2011.03.19. 12:23:30

@tornapipő:
Ez még a tegnapi vitára(?) vonatkozik?
Mert -- gondolom -- az időjárásra nem.

the sandwich maker 2011.03.19. 12:24:49

@Zelefánt: hát itt -2 fok van, tegnap meg havazott, úgyhogy gondolj arra, mindig van rosszabb. ;)

iinside 2011.03.19. 12:26:51

a jótékonysági héten és a gálaesten összegyűlt összeg: 100 millió magyar forint
tegyük fel
át is utalják annak rendje és módja szerint
ebben az esetben az említett ősszeget az alábbiak szerint használja fel az alapítvány:
- reklámtevékenységek népszerűsítés díja: 50 millió )vissza az RTL nek)
- működési költség: 10 millió
- reprezentációs ktsg: 10 millió
- ferrari bérlés az igazgató úrnak 3 milló
- szopós kurvák az igazgató úrnak - kelemen anna és társai házhoz jönnek - 2 milló
- pistikék, józsikák, tivadarkák megsegítésére fordítható összeg 25 millió

na ezt megkapja az alvállalkozó alapítvány, ahol az alábbiak szerint osztják szét:
- reklámtevékenységek népszerűsítés díja.....

valahogy így képzelem
pistike meg kap majd egy sapkát meg egy tollat
emlékbe
hm?

tornapipő 2011.03.19. 12:28:43

@Lotyó Bridzsida: díszfasz??? ez hatalmas szöveg... azért a benkő alkesznál is jóval nagyobb karakter... és miért is akarnak aleknek feleséget keresni hisz ő csak pár +baszható pinát keres...ja, lehet arról fog szólni az egész műsor h. h. próbálja becserkészni az összes szóbajöhető áldozatot...de az se normális aki jelentkezni fog erre a szarra...de nekem jó legalább lesz megint vmi buziság amit nézhetek esténként...ami kellőképpen elhülyít és ellazít... :)))

Zelefánt 2011.03.19. 12:29:05

@the sandwich maker:
Izland?
Vagy Grön?
Amúgy bírom a telet, ha elegánsan adja elő -- puha hótakaró, csendes hóesés, hóember, forralt bor, stb.
De ezt a csuszványos, semmi időjárást én csak közhangulatromboló intézkedésnek tudhatom be.

tornapipő 2011.03.19. 12:29:38

@Zelefánt: jaja...csak én este már nem voltam fent...

Albino Vernyul 2011.03.19. 12:32:55

@iinside: Ha a rosszindulat kepes lenne energiat termelni, ellatnad europat ingyen arammal...

zoxó 2011.03.19. 12:35:29

@Albino vernyul: attól tartok, van valami igaza:(.

Zelefánt 2011.03.19. 12:36:22

@iinside:
Rögvalóságországban sajnos ez így megy, más helyeken abból a százmillióból valami értelmes programot indítanak be, amiből jövőre is, meg utána is, meg még az után is lesz valami kézzel foghatól.
Ezért hőzöngtem tegnap, de nem mindenki akarta megérteni.
A háló meg a halfogás pédázatát ha valaki bedobja, megátkozom húszadíziglen, mert a halászathoz bizony hal is szükségeletetik.
(Sok-sok egyetemet végzetteknek: értékteremtő, építő, célravezető tevékenység, TERMELŐ munka.)

iinside 2011.03.19. 12:37:05

@Albino vernyul: kösz
de sajnos ez tapasztalat

the sandwich maker 2011.03.19. 12:37:14

@iinside: hogy te milyen negatív vagy...
@Zelefánt: Norvégia, hát én már nagyon várom a tavaszt, de szerintem sosem jön el.

zoxó 2011.03.19. 12:37:24

@Zelefánt: hal még csak-csak, halász nincs.

Zelefánt 2011.03.19. 12:37:57

Buta gép, nem hajlandó helyesen írni.
De azért remélem, érthető.

zoxó 2011.03.19. 12:38:47

@zoxó: pontosabban halászni nem nagyon akarnak. Erre mások rengeteg példát írtak az erről szóló kommentekben.

Zelefánt 2011.03.19. 12:41:47

@the sandwich maker:
Mázlista.
A legélhetőbb országok listáján rendre második-harmadik.
De hát Neked ezt tudnod kell.
A nyár szerintem tök csöves, rohadt meleg van és mindenki szenved.
(Igaz, a csajok ledobálják amit csak lehet, de abban sincs köszönet, tiszta szívfájdalom még rájuk nézni is.)

Zelefánt 2011.03.19. 12:51:40

@zoxó:
Most ha arra gondolsz, hogy bizonyos népcsoport (neduddgik) nem akar semmit sem csinálni, ez nem így van.
A társaság fele, igen is hogy dolgozna, de egyszerűen a mezőgazdaság&feldolgozóipar combó kinyírásával kihúzták alóluk a szőnyeget.
És gengszter meg kurva sem lehet mindenki, a pálya túltelített.
Most kellene valakinek valami nagyot mutatnia, de itt nem az arcra gondolok.

Albino Vernyul 2011.03.19. 12:54:51

@iinside: Az a gubanc, hogy szokas szerint altalanositasz.. Van X% ilyen, es van XX% olyan, ami tesz is valamit.. De mindig a rossz ragad meg az emberek fejeben, mert ilyen a termeszetunk, illetve mert abban nincs hir, vagy pletyka anyag, ha valami mukodik, csak abban, ha nem.... Ugyan ez igaz nagyon sok mindenre..

iinside 2011.03.19. 12:57:30

@Albino vernyul: olvasd végig amit írsz
ugyanúgy általánosítasz

zoxó 2011.03.19. 12:58:08

@Zelefánt: nem csak/elsősorban a romákra gondolok. Egy okos ember már évekkel ezelőtt megmondta, hogy itt nem romakérdés, hanem lumpenkérdés van.

Mondjuk neked szerencséd van, ha olyanokkal találkozol a lecsúszottak közül, akik dolgozni akarnak. Egy 15 éves csaj a napokban vezette le nekem, hogy az anyja egy napot nem dolgozott életében és havonta 70000-t kap. Akkor meg minek dolgozzon? És sajnos igaza van. És ugyanezt hozhatnám példának a magyarok közül is. De ez már nagyon OFF, úgyhogy befejeztem.

iinside 2011.03.19. 13:00:18

@the sandwich maker: negatív? nem, én realista vagyok

Zelefánt 2011.03.19. 13:00:28

Barátaim az Úrban ('958-ban volna jó -- de akkor sem itt), elköszönök.
Három óra felé, világvége után pár perccel újra jelentkezem.
Vegyétek ezt fenyegetésnek.
Csáp.

the sandwich maker 2011.03.19. 13:13:41

@Zelefánt: a legdrágább országok listáján meg sajnos első vagy második.
@iinside: nem, te negatív vagy, gondolom a hajléktalanoknak se adsz pénzt az aluljáróban, mert biztos piára költenék, vagy tévedek?

K Tomoceusz 2011.03.19. 13:20:30

@iinside: Beleestél a magyar népbetegségbe, áfát nem szeretsz kalkulálni. Pistikék és Tivadarkák maradék 25 millióját állambácsi várja sok szeretettel.

2011.03.19. 13:28:22

Bocs, hogy belebrekegek, kicsit megszólítva érzem magam az alapítványok tevékenysége kapcsán, magam szoktam önkéntes, karitatív munkát végezni egy alapítványnak, pusztán azért, mert fontosnak érzem amit csinálnak.
És igen, egy alapítványnak vannak költségei, de ne húzzuk már rá mindegyikre azokat a sztereotípiákat, amiket olvasunk itt-ott, hiszen sajnos a sajtóban a negatív történések jobban eladhatók, sikertörténetekről igen ritkán számolnak be. :(
Az aluljáróbeli adakozásról teljesen más a véleményem, különösen a koldusokról, fenntartani egy olyan iparágat, ahol kiszolgáltatott gyerekeket, állatokat használnak eszközként, nos ezt csak saját lelkiismeretünk olcsón megvehető megnyugtatásának tartom...
Ez az én véleményem, de elfogadom, ha más másként gondolja.

iinside 2011.03.19. 13:43:20

@the sandwich maker: pontosan, jól látod, tényleg nem adok, de nem azért amiért te gondolod
@K.Tomoceusz: nah látod? kösz a kiegészítést

Zelefánt 2011.03.19. 14:17:51

@zoxó:
Sajnos ez is igaz, hiszen vannak olyan családok (színfüggetlenül), ahol már a harmadik(!) generáció látja azt, hogy munka nélkül is el lehet boldog(?)ulni.

maghozo 2011.03.19. 14:21:48

@K.Tomoceusz: Eeeegeeeeen ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zelefánt 2011.03.19. 14:23:07

@the sandwich maker:
Semmit nem adnak ingyen.
Magyarország drága és élhetetlen.
Norvégia drága és élhető.
Sajnos nem ez alapján választunk lakóhelyet, de azért elgondolkodni érdemes.

maghozo 2011.03.19. 14:38:57

@Zelefánt: Azért néz szét milyen autókat meg házakat látsz és rájössz ,hogy nem élhetetlen . Tanuld Leonis-tól , hogy hogyan kell élni .
Vagy jelentkezz a a vv5-be . Sürgősségileg a Nekedvalóban vagy a Belevalóban is helyrepofozzák az önbizalmad .

maghozo 2011.03.19. 14:46:16

@Zelefánt: Meg ha igyekszel akkor Alekel is létrehozhatsz transzcendens állapotokat a legfelsőbb szinteken .

maghozo 2011.03.19. 14:48:53

@Zelefánt: Ha profi vagy akkor csapatmunkával szervezz gyűjtést Japánnak .

Melchi Zadok 2011.03.19. 18:40:49

@the sandwich maker: te ezt most komolyan írtad? tehát ha valaki a hogyvolt blogban a egy vv poszthoz ír megjegyzést, az automatikusan nézi ezt az izét?
:)) nincs több kérdésem, a vv-t neked találták ki.

Melchi Zadok 2011.03.19. 18:43:07

@Zelefánt: @gernika: ahogy látom nem vagy egyedül kedves szendvicskészítő. :)

the sandwich maker 2011.03.19. 19:07:10

@melchi zadok: köszönöm némileg megkésett, ám személyeskedő soraidat, ismét sikerült megbizonyosodnom arról, mekkora szerencse, hogy a hozzád hasonlók csak ritkán tévednek ide. Ha megengedsz egy javaslatot, inkább fordítsd az energiáidat a NatGeo vagy a Discovery műsoraira, ó, vagy van itt a blogon más érdekes sorozatos poszt is, de nem feltétlenül muszáj itt koptatnod a betűidet.

Melchi Zadok 2011.03.20. 11:04:44

@the sandwich maker: már meg ne haragudj, de tököm sem akart veled addig foglalkozni, amíg egy szimpla, egyszerű, nem kötözködős kérdésemre nem intéztél hozzám egy leereszkedős, magaslovas, megjegyzést.
az már csak hab a sekélyesség tortáján, hogy ez a megjegyzésed egy olyan orbitális logikai bukfenc volt, hogy azon tényleg csak sírni/röhögni lehetett (a kívánt rész aláhúzandó)
ezek után az, hogy szerintem a vv-t neked találták ki szerinted személyeskedés? :)) egyelek is meg...

:)) komolyan mondom csak ülök itt és röhögök rajtad. jobban be se találhattam volna. tényleg neked való világ ez itt.
egyben igazad van, a hozzám hasonlók csak ritkán tévednek ide. én legalább is nagyon remélem. én sem maradok soká pá, ennyi voltál, a válasszal ne fáradj, nem fogom elolvasni.

Zelefánt 2011.03.20. 14:59:14

@maghozo
Hülyének-e nézel, ó, jaj?
süti beállítások módosítása