Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X91

2011. március 18. 15:00 - Hódos Hajnalka

„Egy hét múlva kutya bajom se volt már, legfeljebb az adott gondot szülémnek, hogy az étvágyammal nem lehetett bírni. Mindig azon vallattam, hogy mi lesz az ebéd, mi lesz a vacsora. Erre a kérdésre minálunk rendesen ez szokott lenni a felelet: - Háromféle: kenyér, haja, béle. Most azonban a meggyógyulásom örömére nagy lakodalmat csapott a szülém. Annyi volt ott a drága étel, hogy majd lehúzta a malomkő asztalt. Volt kertészpecsenye - ezen a néven a sült tököt tiszteltük. Volt bundás gombóc, ami alatt hajába főtt krumplit kell érteni, és volt vadribizli, az is nagyon jó étel annak, aki szereti. Éhes voltam, mint a farkas, azt se tudtam, a sok finom étel közül melyiket pártoljam, amikor édesanyám gyöngéden megsimogatott: - Megállj csak, lelkem gyermekem, mit hozok ám én teneked mindjárt! Hát egy kirántott galambfiókát hozott a jó lélek a kék virágos tálban, ami csak sátoros ünnepkor szokott az asztalunkra kerülni. Apám mindjárt odatette a tányéromra a mellehúsát, mikor egyszerre csak begurul az ajtónkon a bűbájos Küsmödi, se szó, se beszéd, elkapja előlem a tányért a mellehúsával, veszi az ölébe, leül vele a ládára, csak akkor szólal meg: - No, engem is a legjobbkor vezérelt ide az isten! Galambfiók húsával akarják etetni a beteg gyereket? Hát nem tudják, hogy egyszerre elváltozott volna galambbá, és hét esztendeig kellett volna neki repkedni hetedhét ország ellen! - Megint tisztul már a kend esze, Küsmödi bácsi - nevette el magát édesapám, de szülém ijedten húzott az ölébe, és még a kötőjével is betakargatott, hogy valahogy meg ne verjen szemmel a bűbájos ember.” (Móra Ferenc: Az ősök kincse) Ezen a héten a ValóVilág4 játékosainak bevonásával az alultáplált gyermekek javára indult gyűjtés. Ha szeretnél segíteni, az SMS szám: 06-91-334-334, díja: 252Ft + Áfa (63 forint) bruttó: 315 forint. Csütörtök estig 2500 család egy éves ellátásához elegendő összeg, azaz 42 millió forint gyűlt össze.

Éva és Alekosz Nagyszokolyra indulnak, az óvodába. Bonnie és Bambi is velük tart, ők az ajándék. Meg a bazi nagy lila elefánt. Alekosz, mint mindig, most is úriember, Bonnie-t vezeti, a szarvára kötött kötélen, hadd cipelje Éva a dögnehéz plüss elefántot, bírós menyecske az a jány. Később is gavallér, tartja az elefántot, míg Éva megpróbálja feltuszkolni az utánfutóra szerencsétlen állatot. Annak a kabátnak már úgyis mindegy, ruhakefét nem látott, az a pár deka kecskeszőr már meg se kottyan. Még szerencse, hogy ott van az a jószándékú ember, és segít, különben még mindig a kecskéket kergetnék a Villában.

Az operatőrnek innen küldök egy hatalmas légpuszit a kerítésnek támasztott bicikliért, mindketten tudjuk, hogy egy svájcisapkás, ruhacsipesszel összefogott kék munkásgatyában tekerő bácsi lett volna az igazi, csavart mintás barna dzsörzsé kardigányban, az ülésre pókozott pb palackkal, de ne legyünk telhetetlenek. Sajnos Alekosz nem húzta fel a bőrkabátját, azzal együtt lett volna teljes a látvány, úgy járkál az óvoda udvarán, mint egy minisztériumi dolgozó a hetvenes évek elején téeszcsé látogatáskor, később integet is, erről meg a filmek amerikai elnök ábrázolása jut eszembe, mindjárt bevetődik elé Clint Eastwood és megmenti a helyes kislánytól, aki odaszalad és átöleli a combját. Éva énekelve beszélget a gyerekekkel, juj leÉvanénizték, egy kislány megfogja a haját is, aggodalomra semmi ok, pár órás állott vízben való áztatás után újra szét tudta nyitni a mancsocskáját, feloldódott a hajlakk. A levest azt mindig lassan eszik. Ha gyorsan eszitek, megfájdul a hasatok. Szépen, lassan. Ha valaki rátok szól, hogy sietni kell, akkor ne hallgassatok rá. Mindig lassan egyetek. Várom az egyetek sok répát, hogy szépen fütyüljetek, vagy hasonló baromságot, be kell érnünk ezzel az eggyel.

A Villában nagy a sürgés-forgás. Béci kitalálta, megvicceli Évát és Alekoszt. Azt fogják nekik füllenteni, a kecskék miatt fertőtlenítésre volt szükség a Villában, és az összes ruhájukat el kellett égetni. Vihogok, na ebből akkora cirkusz lesz, hogy ahhoz képest a világháború közönséges kofalárma volt. Nem, nem lesz mert Lázár HB László beleköp a levesbe. Ő megőrülne, ha ezt valaki vele csinálná. Én megőrülnék, ha nekem kéne egy serprűnyéllel a seggemben leélni az életem. Ez lesz a hét poénja? Hát én nem venném poénra, ha valaki ezt csinálná velem. Rövid vita, Alekosz cuccát is pakolják-e el, Laci attól tart, hogy Alekosz nem fogja benyelni. Béci és Jerzsi nagy erőkkel hordják ki a ruhákkal teli zsákokat a szaunába. Béci beszól Lacinak, mit nyavalyogsz már? Te nyavalyogsz a legjobban! Laci nem akar veszekedést, pont ezen a héten. Béci feladja, elkezd visszapakolni, Jerzsinek morog, miért is vonták be a többieket, húzza a száját mind a három. Gigi aludni akar, fáradt, hisztis, nyavalygós, elég volt a konyhából, aludni akar, nem pakolászni. Jerzsi nem érti, mi ezzel az egésszel a probléma, aztán közli a többiekkel, lefújták a Kész átverés show-t. Jót röhögök vele együtt, mikor Béci az ágyra borítja Éva ruháit. Ez mind az ágyon volt? Pont így. Béci összeugat Anikóval, aki belegondolt, milyen lenne, ha ezt vele csinálnák, szóljál csak, eggyel több vagy kevesebb, mindenfélének elhordasz, lusta vagyok, féltékeny vagyok, minden vagyok már megint. Béci nem érti, miről beszél Anikó, egy játékról van szó és olyan unaktív vagy! Jó, most elértük, hogy mindenki mindenkivel összeveszett, összegez Laci, hogy a jelenetnek mi értelme volt, nem értem, de azt esszük, amit kapunk. Megérkezik Alekosz és Éva, te így voltál az óvodásoknál, hogy kivolt a melltartód, hüledezik Anikó. De furcsa volt kimenni, gyerekek, én nem megyek ki többet. Összezavar, nem jó. Megzavar.

Szipál Márton fotós érkezik a Villába, juj, engem már fotózott, lelkendezik Éva. Megtudhatjuk, hogy nem a ruha teszi az embert, hanem a pénztárcája, hahaha. Közös fénykép fog készülni, állatokkal. Izgulok, remélem, mindenkiről lehet majd tudni, ki kicsoda. Le fogtok ide ülni, van aki áll, van aki pucol. Alekosz kicsit kezd besokallni Évával kapcsolatban. Állandóan arról beszél, hogy ezt ismeri, azt ismeri, ismert emberekről van szó, meg ő ingyen megy be a különböző helyekre, meg a víájpíkba meg minden. Kicsit lehetne szerényebb. A zöldségekkel megrakott asztal előtt pózolnak a Villalakók, a meló nehezebb része az volt, mikor megjött a nyúl, a kecske meg a naposcsibék. Anikó sajnálta az állatokat, a kecskét állandóan arrébb kellett rakni, a nyulat az Éva legalább kétszer leejtette. Nemcsak ezen röhögök, Jerzsin is, tudom, hogy infantilis vagyok, de az Anikó kecskéje szófordulaton könnyesre röhögtem magam. A bókversenyt viszont halálosan untam.

A feladat, hogy az ellenfél játékosa a lehető legszebben bókoljon úgy, hogy az udvarlásba belefoglalja a következő szavakat: piramis, uhu, gépzsír, trambulin, C-vitamin. Alekosz megkérdezi, mi az az uhu, ez hülye. Alekosz kezd, állva nem bókolunk egy nőnek. Amíg Anikó elkápráztató szépségéről beszél, nekünk Évát mutogatják, akinek a szeme úgy jár, mint a bagzó macskáé és nem akar idegesnek és féltékenynek tűnni. Anikó - és itt emlékeztetnék mindenkit, hogy Rosszkislány kategóriában érkezett a Villába – Bécinek bókol, a mondandója egy hatalmas zavart viháncolás, a lelkem Bécikéje meg nekem fájdalmas. Gigi Alekosznak bókol, a mondókája meglepően összeszedett, de Alekosz számára ez értékelhetetlen és nulla pontot ad rá. Nem azért, mert nem igaz, hanem azért, mert te nem bókoltál nekem, hanem összekombináltad a szavakat és elmondtál egy kreációt. Először is, nem másfél méter távolságra ülünk attól, akinek bókolunk. Kettő, nem törökülésben, hanem egy nőiesebb pozíciót veszünk fel. Elkápráztatjuk azt, akivel tesszük. Ez nem jött át egyáltalán. Szóval Alekosz nézte a Megasztárt. Giginek nagyon rosszul esett, Évának és Anikónak sem tetszett, még a bunkó szó is elhangzott, de mindhiába, Alekosz szakmai kérdésekben nem ismer tréfát. Gigi mosogat és megkéri Jerzsit, ne jöjjön most azzal, hogy nem védte meg és nem férfi, mert már előre látja, hogy Jerzsi mondatainak hátterében ez van. VillaHíradóval zárunk, nagy meglepetést nem okoz, Jerzsi lelkes és agyonbakizza magát, Gigi meg úgy fest, mint a kisvárosi abortusz bizottság elnöknője az elutasító határozat felolvasásakor, kisfilm hálistennek ma nem készült.  

Köszönöm S-nek a képeket!

Címkék: vv4
574 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

oriana 2011.03.18. 22:44:54

@K.Tomoceusz: miért?! :)
szeresd őket inkább az álszentségükért, megjátszásukért, meg a többi szinonímáért...

oriana 2011.03.18. 22:46:22

@K.Tomoceusz: a te avatarod majdnem veri tompóét... :D

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:49:11

Alek mindig lassitani akar, nem erzi az utemet... Erdekes...

Albino Vernyul 2011.03.18. 22:59:47

Alek bolond, valami nyugdijas csapolast akar kiprobaltatni veluk...

lac64 2011.03.18. 23:00:59

Gigi tényleg jól táncol, Anikónak meg elég jó a hangja playback nélkül is.

lac64 2011.03.18. 23:04:00

Béci, riportszoba: Újra elő kell adniuk mindkét számot.

oriana 2011.03.18. 23:10:37

na, csak nem lettem troll :)

dr. gernika 2011.03.18. 23:14:11

@Trevlovics: Igen, valószínűleg ez ment végig Alek agyában, és logikus is, de a te pontjaid kikövetkeztetéséhez már egy átlag körüli EQ is kell, az meg valahol 20 körül mozoghat neki.

@ddendi: Megvannak, kivéve az abszurdum hülye. :D
Dunántúli nagyanyónál én a motor tárgyesetén röhögtem vinnyogva: "motrot".

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:16:44

Alek szetidegelte oket a koreografiajaval, Evat meg menet kozben eroszakkal ravette, hogy megcsinalja, de a tobbiek le se szartak.. Egyedul Aniko lejtette el neki magatol, ne nyavajogjon... Kozben a csajok cigiztek, Beci az elektromos cigit szivja.. Blikket var Eva, hogy mit szolnak az e-heti tetteikhez.. Laci be van szarva, hogy mi van akkor, ha nagy szinpadra kell nekik kiallni, es elotte nem is lattak...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:16:52

Laci teljes körű eligazítást követel a gálához, mert belegázolnak a hitébe és a becsületébe, ha beégetik.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:23:26

Lacinak eligazítást tartanak a gálával kapcsolatban és emiatt nincs adás...

dr. gernika 2011.03.18. 23:26:35

@nosce: Nem lesz annyira féltékeny, hogy lefeküdjön vele. Nem a pasit félti, hanem a figyelmet, a rajongást, amit addig kapott.

oriana 2011.03.18. 23:30:06

@gernika: igen ez a pasimnál is kiverte a biztit...meg az "add oda" helyett ide, meg a rajt=rajta...hűtő helyett hüttő, mondjuk ez nekem sem tetszik, nem is mondom így... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:30:20

A Kócbaba meg a Görnyemény csinál híradót, az előbbi szerint "ez qrva jó!".

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:34:48

Volt Blikk.. Aniko levelet irt Aleknak, az meg ledobta valami tanyerba... Aniko utanna vitte a furdobe, megmorogta, levagta a beszakadt kormet, kozben megjegyezte, hogy Jerzy sok uzit kapott.. Most Eva/Alek kapta a Hires feladatot.. Eva nem orult tulzottan...

oriana 2011.03.18. 23:35:02

@King of Shadows: annyira unom ezt a díszphast... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:38:03

@Albino vernyul: Sok UZIT? :P Tudtommal az egy géppisztoly... :D

@ddendi: Gondolom Ő is unja saját magát.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:43:28

Alek előkerült, valami gúnynéven szólította Ribikót, erre az kiakadt...

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:43:47

Laci a tegnapi Arnoth baleseten ragodott, hogy ott volt, ahol elmentek... Eva megkerdezte milyen radio is volt naluk reggel.. Laci odaszolt Anikonak, hogy szerelmes bele a fel orszag.. Aniko durcizik, hogy Alek ne napraforgozza... Alek szerint ez olyan aranyos megszolitas...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:46:22

-Géphang: Véva! Mikroport!
-Véva: Rajtam van, helóka!

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:46:49

Alek elmebeteg, folyamatosan napraforgozza Anikot...

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:48:57

@King of Shadows: Jo is az uzi, jol seggbe lolek vele a Ribikozasert... Tiszta Alek vagy...:) Na, Alek megint rendez, veszi fel a riportokat majd...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:49:22

Alek riportot próbál készíteni Jezsyvel és közben úgy néz ki, mint egy megkattant, pedofil rendező...

Albino Vernyul 2011.03.18. 23:49:37

Merre csaponghat Lepke..?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:50:55

@Albino vernyul: Még mindig jobb, mintha mocskos Alek lennék. :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:54:59

A lengyel most már egészen jól tud beszélni ... Alek beszédóráinak köszönhetően, ter - mé - sze - te - sen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 23:59:50

Gigi a tőle már megszokott csuklyában ad interjút. Szerintem azt hiszi, hogy egy Jedi mester ... és még a portját sem hordja rendesen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 00:02:26

Béci egyik nagy vágya volt a Morning Showban szerepelni...

nosce 2011.03.19. 00:05:35

@gernika:
"Nem lesz annyira féltékeny, hogy lefeküdjön vele. Nem a pasit félti, hanem a figyelmet, a rajongást, amit addig kapott."

Na de mi az elvi különbség a között h figyelemért, rajongásért fexik, vagy bömösért, vastag pénztárcáért ? Sztem semmi. De én is azt mondom h nem fog, mert valszeg már kevés hozzá az idő, Éva előbb kiesik...

Albino Vernyul 2011.03.19. 00:13:28

Alek ezzel a folyamatos napraforgozassal le fogja rombolni, amit tegnap felepitett.. Aniko nem Eva....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 00:17:41

@Albino vernyul: De legalább jól megbőgeti, és (nem mellesleg) most rettenetes bosszút áll a lökdösődésért. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 00:19:42

Már látom is, hogy az RTL alkalmazza Alekot a híradójába és nevet változtat Rémhírtévére. Az lesz a legnagyobb dolog. Aaa leg - na - gyobb - do - log.

Zelefánt 2011.03.19. 00:58:24

@nosce:
Itt már nem lesz töcsk, mert ilyen szempontból már senki sem hiteles.

dr. gernika 2011.03.19. 01:08:47

@ddendi: Szegények mindig lesznek, mert a szegénység szubjektív. Aki a legnehezebb körülmények között él az adott társadalomban, az a szegény.

@Peter_Cs: Az biztos, de akkor is álszent.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.19. 01:27:36

Úgy néz ki most már csak alvás lesz...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.19. 01:56:41

@gernika: Én nem érzékeltem semmi álságosat. Éva csak egy ügy végére akart pontot tenni.

dr. gernika 2011.03.19. 02:15:25

@Tompó: Hanem mit tükröz? A szexuális preferenciádat?

@Peter_Cs: Az az álságos, hogy ő ugyan megvan arról győződve, hogy Alek szerelmes belé (nem, de sunázni akarja), el is várja, hogy kritika nélkül imádják, de teszi mindezt a barátság égisze alatt, azaz ne kelljen cserébe nyújtani semmit, amit Alek igazán akarna. Képmutató.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.19. 02:26:58

@gernika: Éva csak biztos, korrekt szövetségest akar maga mellé. Alekosz ennek sokszor nem felel meg.

dr. gernika 2011.03.19. 02:30:36

@ddendi: Anyumat pont ma hallgattam telefonban, milyen természetességgel mondja többször is hogy "pappír", és nem vágta le, miért ismételgetem kuncogva. :)

@nosce: Szerintem is semmi. Egy esetben feküdne le vele, ha Alek megnyerné a sok lóvét, és belengetné belőle neki is a részesedést. Na, akkor a nyereménylakás minden helyiségében akár...

dr. gernika 2011.03.19. 02:31:40

@Peter_Cs: Ez igaz.
A többiek is akarnak ezt-azt, amiknek meg Éva nem felel meg. :)

No jóccak.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 03:05:03

durvus a látvány. Laci az oldalán fekszik, Béci a hátán. Alszanak. Valaki néha hangosan szuszog.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.19. 03:20:02

a éjszakás stáb helyében - ha épp nem valami unnaturális dolgot csinálnak, mint pl alvás - ilyenkor üvöltenék be, hogy PORT! de én Gecen születtem

K Tomoceusz 2011.03.19. 11:34:12

@Albino vernyul:

Vidcsiiiik! Remek, mindjárt nekiugrok. Remélem benne lesz, amikor Laca kiüzen harcostársinak, melyik házat bontsák vissza tégláig és újítsák fel tökig. Hülyén nézne ki, ha a főnök terepszemléje kárbaveszne.

Zelefánt 2011.03.19. 11:35:31

Mi ez a tömeges kihalás?
Hol vannak a blogfenntartók?

ilovecooking 2011.03.19. 11:57:56

Jó reggelt! "Alekosz egyebek mellett arról számolt be, hogy gyakran ismerkedik telefonon, úgy, hogy találomra hív fel nőket, és ha szimpatikus a hangjuk, akkor elmondja, hogy mire vágyik." Ez megvan mindenkinek;)))?

Zelefánt 2011.03.19. 12:00:19

@ilovecooking:
Ez új dimenziókat nyit meg előttem.

the sandwich maker 2011.03.19. 12:08:08

@ilovecooking: igen, ezt már többször kiveséztük szerintem, legalábbis én 2-szer biztos leírtam, hogy rohadt ijesztő. Ijesztő.
@Zelefánt: Nem tudom milyen ott az idő, lehet, hogy roppant elítélhető módon mindenki a szabadban van? :D

Albino Vernyul 2011.03.19. 12:08:26

@K.Tomoceusz: Nem kell neki ilyet tennie, a Moszad mar mindent tud... Elobb tudtak, minthogy az egesz adakozasi akcio elindult volna.. Eeeegen, a profizmus ugye...

the sandwich maker 2011.03.19. 12:09:56

@Albino vernyul: Köszíííí!!! (Ez a Rákóczi Feri mekkora egy nagydarab csávó.)

Albino Vernyul 2011.03.19. 12:10:33

@Zelefánt: Hetvege van.. Ilyenkor a 3 diplomas, munkanelkuli holgyek mennek anyuhoz ebedre csaladostol.. Egesz heten koplaltak, a hetvege a habzsi-dozsi ideje..;)

Zelefánt 2011.03.19. 12:11:37

@the sandwich maker:
Nem tudom, melyik kontinensről írsz, de itt leírhatalanul borús, nyomasztó idő van.
Aki ilyenkor a szabadba vágyik, az földi giliszta.

Zelefánt 2011.03.19. 12:12:43

@Albino vernyul:
Én meg mehetek gályázni, mert aszonták.

tornapipő 2011.03.19. 12:20:41

@Zelefánt: ez pontosan így igaz sajnos...nem a villalakókkal kellene megoldatni a problémát...

Zelefánt 2011.03.19. 12:23:30

@tornapipő:
Ez még a tegnapi vitára(?) vonatkozik?
Mert -- gondolom -- az időjárásra nem.

the sandwich maker 2011.03.19. 12:24:49

@Zelefánt: hát itt -2 fok van, tegnap meg havazott, úgyhogy gondolj arra, mindig van rosszabb. ;)

iinside 2011.03.19. 12:26:51

a jótékonysági héten és a gálaesten összegyűlt összeg: 100 millió magyar forint
tegyük fel
át is utalják annak rendje és módja szerint
ebben az esetben az említett ősszeget az alábbiak szerint használja fel az alapítvány:
- reklámtevékenységek népszerűsítés díja: 50 millió )vissza az RTL nek)
- működési költség: 10 millió
- reprezentációs ktsg: 10 millió
- ferrari bérlés az igazgató úrnak 3 milló
- szopós kurvák az igazgató úrnak - kelemen anna és társai házhoz jönnek - 2 milló
- pistikék, józsikák, tivadarkák megsegítésére fordítható összeg 25 millió

na ezt megkapja az alvállalkozó alapítvány, ahol az alábbiak szerint osztják szét:
- reklámtevékenységek népszerűsítés díja.....

valahogy így képzelem
pistike meg kap majd egy sapkát meg egy tollat
emlékbe
hm?

tornapipő 2011.03.19. 12:28:43

@Lotyó Bridzsida: díszfasz??? ez hatalmas szöveg... azért a benkő alkesznál is jóval nagyobb karakter... és miért is akarnak aleknek feleséget keresni hisz ő csak pár +baszható pinát keres...ja, lehet arról fog szólni az egész műsor h. h. próbálja becserkészni az összes szóbajöhető áldozatot...de az se normális aki jelentkezni fog erre a szarra...de nekem jó legalább lesz megint vmi buziság amit nézhetek esténként...ami kellőképpen elhülyít és ellazít... :)))

Zelefánt 2011.03.19. 12:29:05

@the sandwich maker:
Izland?
Vagy Grön?
Amúgy bírom a telet, ha elegánsan adja elő -- puha hótakaró, csendes hóesés, hóember, forralt bor, stb.
De ezt a csuszványos, semmi időjárást én csak közhangulatromboló intézkedésnek tudhatom be.

tornapipő 2011.03.19. 12:29:38

@Zelefánt: jaja...csak én este már nem voltam fent...

Albino Vernyul 2011.03.19. 12:32:55

@iinside: Ha a rosszindulat kepes lenne energiat termelni, ellatnad europat ingyen arammal...

zoxó 2011.03.19. 12:35:29

@Albino vernyul: attól tartok, van valami igaza:(.

Zelefánt 2011.03.19. 12:36:22

@iinside:
Rögvalóságországban sajnos ez így megy, más helyeken abból a százmillióból valami értelmes programot indítanak be, amiből jövőre is, meg utána is, meg még az után is lesz valami kézzel foghatól.
Ezért hőzöngtem tegnap, de nem mindenki akarta megérteni.
A háló meg a halfogás pédázatát ha valaki bedobja, megátkozom húszadíziglen, mert a halászathoz bizony hal is szükségeletetik.
(Sok-sok egyetemet végzetteknek: értékteremtő, építő, célravezető tevékenység, TERMELŐ munka.)

iinside 2011.03.19. 12:37:05

@Albino vernyul: kösz
de sajnos ez tapasztalat

the sandwich maker 2011.03.19. 12:37:14

@iinside: hogy te milyen negatív vagy...
@Zelefánt: Norvégia, hát én már nagyon várom a tavaszt, de szerintem sosem jön el.

zoxó 2011.03.19. 12:37:24

@Zelefánt: hal még csak-csak, halász nincs.

Zelefánt 2011.03.19. 12:37:57

Buta gép, nem hajlandó helyesen írni.
De azért remélem, érthető.

zoxó 2011.03.19. 12:38:47

@zoxó: pontosabban halászni nem nagyon akarnak. Erre mások rengeteg példát írtak az erről szóló kommentekben.

Zelefánt 2011.03.19. 12:41:47

@the sandwich maker:
Mázlista.
A legélhetőbb országok listáján rendre második-harmadik.
De hát Neked ezt tudnod kell.
A nyár szerintem tök csöves, rohadt meleg van és mindenki szenved.
(Igaz, a csajok ledobálják amit csak lehet, de abban sincs köszönet, tiszta szívfájdalom még rájuk nézni is.)

Zelefánt 2011.03.19. 12:51:40

@zoxó:
Most ha arra gondolsz, hogy bizonyos népcsoport (neduddgik) nem akar semmit sem csinálni, ez nem így van.
A társaság fele, igen is hogy dolgozna, de egyszerűen a mezőgazdaság&feldolgozóipar combó kinyírásával kihúzták alóluk a szőnyeget.
És gengszter meg kurva sem lehet mindenki, a pálya túltelített.
Most kellene valakinek valami nagyot mutatnia, de itt nem az arcra gondolok.

Albino Vernyul 2011.03.19. 12:54:51

@iinside: Az a gubanc, hogy szokas szerint altalanositasz.. Van X% ilyen, es van XX% olyan, ami tesz is valamit.. De mindig a rossz ragad meg az emberek fejeben, mert ilyen a termeszetunk, illetve mert abban nincs hir, vagy pletyka anyag, ha valami mukodik, csak abban, ha nem.... Ugyan ez igaz nagyon sok mindenre..

iinside 2011.03.19. 12:57:30

@Albino vernyul: olvasd végig amit írsz
ugyanúgy általánosítasz

zoxó 2011.03.19. 12:58:08

@Zelefánt: nem csak/elsősorban a romákra gondolok. Egy okos ember már évekkel ezelőtt megmondta, hogy itt nem romakérdés, hanem lumpenkérdés van.

Mondjuk neked szerencséd van, ha olyanokkal találkozol a lecsúszottak közül, akik dolgozni akarnak. Egy 15 éves csaj a napokban vezette le nekem, hogy az anyja egy napot nem dolgozott életében és havonta 70000-t kap. Akkor meg minek dolgozzon? És sajnos igaza van. És ugyanezt hozhatnám példának a magyarok közül is. De ez már nagyon OFF, úgyhogy befejeztem.

iinside 2011.03.19. 13:00:18

@the sandwich maker: negatív? nem, én realista vagyok

Zelefánt 2011.03.19. 13:00:28

Barátaim az Úrban ('958-ban volna jó -- de akkor sem itt), elköszönök.
Három óra felé, világvége után pár perccel újra jelentkezem.
Vegyétek ezt fenyegetésnek.
Csáp.

the sandwich maker 2011.03.19. 13:13:41

@Zelefánt: a legdrágább országok listáján meg sajnos első vagy második.
@iinside: nem, te negatív vagy, gondolom a hajléktalanoknak se adsz pénzt az aluljáróban, mert biztos piára költenék, vagy tévedek?

K Tomoceusz 2011.03.19. 13:20:30

@iinside: Beleestél a magyar népbetegségbe, áfát nem szeretsz kalkulálni. Pistikék és Tivadarkák maradék 25 millióját állambácsi várja sok szeretettel.

2011.03.19. 13:28:22

Bocs, hogy belebrekegek, kicsit megszólítva érzem magam az alapítványok tevékenysége kapcsán, magam szoktam önkéntes, karitatív munkát végezni egy alapítványnak, pusztán azért, mert fontosnak érzem amit csinálnak.
És igen, egy alapítványnak vannak költségei, de ne húzzuk már rá mindegyikre azokat a sztereotípiákat, amiket olvasunk itt-ott, hiszen sajnos a sajtóban a negatív történések jobban eladhatók, sikertörténetekről igen ritkán számolnak be. :(
Az aluljáróbeli adakozásról teljesen más a véleményem, különösen a koldusokról, fenntartani egy olyan iparágat, ahol kiszolgáltatott gyerekeket, állatokat használnak eszközként, nos ezt csak saját lelkiismeretünk olcsón megvehető megnyugtatásának tartom...
Ez az én véleményem, de elfogadom, ha más másként gondolja.

iinside 2011.03.19. 13:43:20

@the sandwich maker: pontosan, jól látod, tényleg nem adok, de nem azért amiért te gondolod
@K.Tomoceusz: nah látod? kösz a kiegészítést

Zelefánt 2011.03.19. 14:17:51

@zoxó:
Sajnos ez is igaz, hiszen vannak olyan családok (színfüggetlenül), ahol már a harmadik(!) generáció látja azt, hogy munka nélkül is el lehet boldog(?)ulni.

maghozo 2011.03.19. 14:21:48

@K.Tomoceusz: Eeeegeeeeen ! :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zelefánt 2011.03.19. 14:23:07

@the sandwich maker:
Semmit nem adnak ingyen.
Magyarország drága és élhetetlen.
Norvégia drága és élhető.
Sajnos nem ez alapján választunk lakóhelyet, de azért elgondolkodni érdemes.

maghozo 2011.03.19. 14:38:57

@Zelefánt: Azért néz szét milyen autókat meg házakat látsz és rájössz ,hogy nem élhetetlen . Tanuld Leonis-tól , hogy hogyan kell élni .
Vagy jelentkezz a a vv5-be . Sürgősségileg a Nekedvalóban vagy a Belevalóban is helyrepofozzák az önbizalmad .

maghozo 2011.03.19. 14:46:16

@Zelefánt: Meg ha igyekszel akkor Alekel is létrehozhatsz transzcendens állapotokat a legfelsőbb szinteken .

maghozo 2011.03.19. 14:48:53

@Zelefánt: Ha profi vagy akkor csapatmunkával szervezz gyűjtést Japánnak .

Melchi Zadok 2011.03.19. 18:40:49

@the sandwich maker: te ezt most komolyan írtad? tehát ha valaki a hogyvolt blogban a egy vv poszthoz ír megjegyzést, az automatikusan nézi ezt az izét?
:)) nincs több kérdésem, a vv-t neked találták ki.

Melchi Zadok 2011.03.19. 18:43:07

@Zelefánt: @gernika: ahogy látom nem vagy egyedül kedves szendvicskészítő. :)

the sandwich maker 2011.03.19. 19:07:10

@melchi zadok: köszönöm némileg megkésett, ám személyeskedő soraidat, ismét sikerült megbizonyosodnom arról, mekkora szerencse, hogy a hozzád hasonlók csak ritkán tévednek ide. Ha megengedsz egy javaslatot, inkább fordítsd az energiáidat a NatGeo vagy a Discovery műsoraira, ó, vagy van itt a blogon más érdekes sorozatos poszt is, de nem feltétlenül muszáj itt koptatnod a betűidet.

Melchi Zadok 2011.03.20. 11:04:44

@the sandwich maker: már meg ne haragudj, de tököm sem akart veled addig foglalkozni, amíg egy szimpla, egyszerű, nem kötözködős kérdésemre nem intéztél hozzám egy leereszkedős, magaslovas, megjegyzést.
az már csak hab a sekélyesség tortáján, hogy ez a megjegyzésed egy olyan orbitális logikai bukfenc volt, hogy azon tényleg csak sírni/röhögni lehetett (a kívánt rész aláhúzandó)
ezek után az, hogy szerintem a vv-t neked találták ki szerinted személyeskedés? :)) egyelek is meg...

:)) komolyan mondom csak ülök itt és röhögök rajtad. jobban be se találhattam volna. tényleg neked való világ ez itt.
egyben igazad van, a hozzám hasonlók csak ritkán tévednek ide. én legalább is nagyon remélem. én sem maradok soká pá, ennyi voltál, a válasszal ne fáradj, nem fogom elolvasni.

Zelefánt 2011.03.20. 14:59:14

@maghozo
Hülyének-e nézel, ó, jaj?
süti beállítások módosítása