Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X90

2011. március 17. 15:00 - Hódos Hajnalka

„Először is mikor idegyöttem a bakterházhoz, az előző este is éhesen feküdtem le. Tovább pedig mindennap igen korán kellett fölkelnem. Már magam is azon csodálkozom, hogyan van az, hogy még eccer se szöktem el. Aztán itt vannak a levesek. A levesbe mindenféle vót tegnap is: pertlidarab, csipetke, nadrággomb, pipakupak meg miegymás…Arra gondoltam, hogy a ténsasszony talán nekem külön főzi ezeket a dolgokat, mert rettentően haragszik rám. A bakterom az sokkal szerencsésebb, mint én: ő például szarvasbogarat fogott a sűrűkrumpliba. Elkértem tülle, nekem adta. – Hunyjuk be a szemünket – mondom a bakternak -, oszt úgy falatozzunk. Evés közben becsuktam a szemem, de sokáig ezt sem bírtam ki. A kosztom utóbb ott avasodott a napon, ahová kiöntögettem. Nem túlzok, ha azt mondom, hogy olyan éhes lettem, mint a farkas. Nagyon sok mindent gondoltam, hogy jóllakhassak. Állandóan a konyha körül sétáltam. A banya meg eccer a zsírt, máskor a szalonnát kereste rajtam, seprűvel kergetett délelőtt, délután. Eccer aztán beszöktem a konyhába, ahol a tejet hűtöttük, és megettem vagy húsz köcsögről a tejfölt, a köcsögöket pedig szépen összedöntögettem a vizesdézsába. A bakterom azt állította, meg én is, hogy a kárt a kutya vagy a macska okozta. A ténsasszony, vagyis ahogy én nevezem, a banya, rám mutogatott. Nagy baj ebbül se lett, de az egész bakterház ellen bosszút fogadtam.” (Rideg Sándor: Indul a bakterház) Ezen a héten a ValóVilág4 játékosainak bevonásával az alultáplált gyermekek javára indult gyűjtés. Ha szeretnél segíteni, az SMS szám: 06-91-334-334, díja: 252Ft + Áfa (63 forint) bruttó: 315 forint. Eddig 1250 család egy éves ellátásához elegendő összeg, azaz 25 millió forint gyűlt össze.

Kedves Béci és Gigi, sajnos elmarad a mai program. Dehogyis, menjetek a kijárathoz, viháncol Anikó. A tesók az ináncsi iskolába látogatnak, ahol világsztároknak kijáró fogadtatásban részesülnek. Puszik, ölelések, autogramok, a kiscsajok visítoznak, ahogy kell, hatalmas az öröm. Béci magához húz egy kislányt, miért sírsz, hát ugyanolyan ember vagyok, mint te. Mert szeretlek! Én is! Tudjátok, miért vagyunk itt? Igen, minden gyerek lakjon jól, kiabálnak a gyerekek. Tánctanítás, a bátrabbak felmehetnek a színpadra is. Aranyos.

Ami a Villában folyik, nem aranyos, hanem tragikomikus. Kedves Villalakók! Új Villalakók érkeztek hozzátok, fáradjatok ki az udvarra és fogadjátok őket sok szeretettel. Anikó és Alekosz a leglelkesebbek, Anikó gondolom, egy újabb aranytorkú celebre számít, Alekosz lányra, ezért rövid gondolkodás után magára dönt fél üveg arcszeszt. Volt egy pasim, csak zuhanyozás után volt hajlandó bármire, az előjáték szerves része volt a ruhák élre hajtogatása, igen, összegöngyölgette a zokniját is, ez meg hosszú távon elég illúzióromboló, nem beszélve a kiaknázatlan lehetőségek tárházáról, hogy Alekosan fogalmazzak, így a liezonnak rövid időn belül vége szakadt, hiányzott volna a francnak szülinapra egy jelzés értékű szájzuhany-irrigátor kombó. Szerintem a Görög Isten is ezen az úton halad. Végül neki lesz igaza, lány érkezik a Villába, egy anyakecske személyében. Gidástul. Az állatokat később egy óvoda fogja megkapni. A következő percek a jaaajdearanyooooosak jegyében telnek. A tévé előtt szenvtelenség fogadja a látottakat, meggyőződésem, hogy istennek baromi szar napja volt, mikor a kecskét teremtette, kiállhatatlan dög mindahány.

Alekosz sincs megelégedve, a kecskékről azt gondolom, hogy nem egyenletesek, furcsán vannak összerakva. Nincsenek arányban a testrészeik. Nagy a feje, a lába túl vékony, nem egyenletes. A hátsó része sem. Valahogy nincs összerakva ez az állat. A gazdálkodás jegyében foganhatott az a számomra rémisztő ötlet, megfejik az állatot. Annyi eszük legalább van, hogy nem a gidával próbálkoznak. Anikó a legbátrabb, először ő merészkedik be, juj ne harapjál! Alekosznak is kedve szottyan, na, megpróbálom, gyere. A lelkesedést Jerzsi egy frappáns mondattal díjazza, az első csöcs, amit fog a Villában! Ajajj, támad, nagyon ideges lett ez rám! Új ötlet, lefogják, és úgy fejik meg. Éva a marad! utasítást próbálja alkalmazni, kevés sikerrel és a technikát is tudja. Nem kell félni, le kell fogni és magától adja a finom tejecskét! Nem megy az istennek se, Jerzsi segít lefogni. Várj, ne mozgasd, mert rájöttem a technikára! Úristen, tudjátok, milyen sokat fejtem? Nem tudjuk meg, mert a kecske felrúgja a tálat. A hosszú és keserves küzdelem után kecsketejjel koccintanak, Alekosz a tulipán formájú pálinkás pohárból fogyaszt, én lehunyom a szemem és némán zokogok. Megérkeznek Béciék, élménybeszámoló egymás szavába vágva. Hitetlenkedő arcok, jézusmáriázás. Na gyertek, most mi jövük! Megtekintjük a háziállatainkat! Le kell vágni? Dehogyiiiis. Tudom, hogy egy dög vagyok, de én ezen röhögtem. Majd elfelejtem, Anikó az állatok keresztanyja, az anyakecskét Bonnie-nak, a gidát Bambinak hívják, emiatt neki a későbbiekben identitászavarai lesznek, mert a szomszédban lakó koszlott kutya, Morgó elárulja neki, hogy ő nem is őzike, hanem kecske és kecskepszichológushoz kell járnia nagykorában, de a végén minden jóra fordul, mert találkozik egy unikornissal, akivel egymáséi lesznek és boldogan élnek, míg meg nem halnak.

Kezdem unni a kisfilmeket, pedig mára is jut egy, kezdjünk! Felhívjuk a közéleti személyek, közszereplők, médiaszemélyiségek és ismert emberek figyelmét, csatlakozzanak a jótékonysági összefogáshoz….jaaajdeéééédes! Bambi produkálja magát, felugrott anyukája hátára és szemmel láthatóan nagyon jól érzi magát ott. Bízunk benne, hogy az Önök sikerei sikert hoznak majd nekünk is! Azaaaaz! Alekosz következő mondata, a kölcsönösen elégítsük ki egymást, nem kerül bele a felhívás szövegében, nem is értem. Jerzsi keményen készül, egy egy egy, egy-kettő, Alekosz páváskodik, pillanatra állj ki, hogy lássam a tükörből hogy hogyan…tehát vagy zsebre tett kezes téma, Cserhalmi Gyurisan, vagy pedig papíros. Összeomlok és azt fogalmazgatom magamban tiszta pillanatokban, hogy követem meg a színészművészt a mai posztban. A következő jelenet főszereplője Alekosz kilógó orrszőrzete. Először kézzel próbál megszabadulni tőlük, de úgy fáj. Majd Anikó kitépkedi őket csipesszel, az biztos nem fog fájni. Az akció röhögésbe fullad, ááááááááá mit csináltál? Legalább egy csomót kivettél! Anikó visongva bevallja, hogy egyet sem sikerült kitépni, remélem, a fülébe nem kukucskál bele, hogy van-e benne cicakaka, mert az én türelmem is véges.

Alekosz nagyon örült, hogy ismét kamerát ragadhatott, imád kamerával dolgozni. De akkor kezdjétek, amikor mondom, mert az lényeges a zummmolásnál – így, három emmel – tehát a tempónál. Amikor szólok. Figyeljetek. Anikó és Béci nem fogják fel a helyzet komolyságát, először csak vihognak, aztán Anikó röhögőgörcsöt kap. Pazaroljuk a kockát, így nem lehet dolgozni! Amatőrökkel nem szeretek dolgozni, komolyságot kérek, Béci, mehet. Éktelen röhögés. Három, és, Béci, indul! Nem mondd, hogy Béci indul, röhög Béci. Nem mondd, hogy Béci! Jó, akkor mutatja az ujjával. Ez sem megoldás, Anikó most azon röhög, nem látta. Jó. Béci! Azt mondtad, hogy az ujjaddal… jó, mehet. Béci! Számítunk a részvételükre, hogy egy emberként tudjunk örülni a közös eredménynek! És bizonyítsuk be együtt szombaton, hogy csodák márpedig léteznek! Alekosz meg van elégedve a felvétellel szakmailag. Mi több, ő ehhez ragaszkodik, mint felvételvezető.

Március 15-e alkalmából a lakók is összeírták a saját 12 pontjukat, a korhű ruhák miatt lehet röhögni a parókás, körszakállas Alekoszon és Lacin. Jerzsi olvassa fel az első pontokat, csak az utolsónál ficcen le a műbajusz róla, aztán Éva veszi át a stafétabotot. Szombatig mindenki küldjön legalább egy smst! Aki teheti, a közösségi oldalakon töltse fel a videót, terjessze, ossza meg és lájkolja! A dj-k buli előtt és közben hirdessék az „egy sms egy tál étel” programot! Az iskolarádiók óránként mondják be az alapítvány céljait! A multik lehetőség szerint ne csak egy sms-t küldjenek! A nagyobb felajánlásokat is szívesen fogadják a gyerekek! Az összefoglalót Éva és Alekosz VillaHíradójával zárjuk, ezek ketten megérdemlik egymást. Alekosz, haladj, mert én már kész vagyok! Még el sem kezdtem, gondolkodom még. Én már megírtam, ezt neked írtam! De várjál, én olyat nem olvasok be, amit nem én szerkesztettem! Csak felolvasom a lényegét! De ez már maga a hír, nem a felvezetés. A felvezetés lényegét akarom felolvasni! A felvezetésre vagyok kíváncsi, ülj le és nyugodj meg. Lassabban, mert nem értek belőle semmit. Éva folyamatosan kapkod. Állandóan siet, hadar, gyors, hanyag, trehány, nem jó. Éva már előre tudta, hogy másfél-két óránál hamarabb nem fognak végezni. Írok egy felvezetést. Nem kell, ez nagyon jól meg van írva! Ezt te írtad. És akkor mi van? Nem az én szavaim, nem az én gondolataim. Nagy kínnal elkészült a híradó, az egyetlen, amit érdemes megemlíteni róla, hogy Éva többször összefoghatná a kazlát, mert jól áll neki.  

Köszönöm a képeket S-nek! :))

Címkék: vv4
4218 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gangesz76 2011.03.18. 00:05:11

Alek ezeken a falakon túl nagyon kevés impulzust kap a nőktől, ő nem érdekli a nőket, nem akarnak tőle semmit évek óta, aztán volt egy feladat amiben szépeket kellett mondani és a Gigi semmibe vette őt és ezen akadt ki...

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:05:16

alekosznak bassza az oldalát, hogy őt nem veszik férfiszámba.
és hogy anikó úgy hívta ki őt cigizni, hogy közben nem nézett rá.

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:05:50

alekosznak a radarjai nem tudják a sok üööö sok ööö rossz közül a pici jót.

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:05:56

@canzone: holnap fos dolgod van?és ezért hagysz/haddsz/hagyjsz itt bennünket?!?

gangesz76 2011.03.18. 00:06:17

@Mme Chauchat: igen, Gida könyvelte:)

@gidabiga: köszi:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:06:34

ja, és van egy disznó a nappaliban.... mmint egy óllal minden szarra együtt. és most kiküldték őket a kertbe.

gangesz76 2011.03.18. 00:07:01

mindenki kizavarva az udvarra...

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:07:20

mindenki felsorolja, hogy őt miért nem találják férfiasnak.

miért nem fogadja el a tényket?

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:07:23

@Friedmann Juci: kár, hogy nem nézem... asszem sírvaröhögős rész ez. nemde?

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:08:01

te itt te ott, vagy te ott én itt - by alekosz

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:08:15

@gangesz76: Alekosznak kell majd egy pszichológus, vagy kineziológus asszem. de komolyan..

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:08:53

@szédült nőszemély - forza: alekosz basztatja anikót még mindig azért, mert anikó nem nézett a szemébe, miközben kihívta cigizni, mert közben vette fel a papucsát. ennyi van.

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:09:41

@canzone: jó éjt Canzi, holnap reggel a második ütközetben találkozunk. bár nem ártana dolgoznom sem.. :))
falba rágott szív

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:10:23

@Friedmann Juci: hülyekurvadekomolyan, amiért nem értékeli Alkeszoszt. pedig ő egy görög isten (Hádész? :))

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:11:08

valami óriáspókokról beszélnek. nemértem

gangesz76 2011.03.18. 00:13:04

@szédült nőszemély - forza: én már annak is elvenném a diplomáját aki megengedte hogy bemenjen a villába, mert az egy dolog hogy valaki vicces vagy szórakoztató, az meg egy másik kérdés ha valakinek pszichés zavarai vannak és vagy nem ismerte fel a szakember, vagy felismerte de ennek ellenére beküldte.Szarnak ezek rá hogy később mi lesz ennek a hozománya.

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:13:24

anikó azt gondolta, hogy a problémákat meg lehet beszélni alekosszal. téved.

éva közbevág: eeeeegen.

alekosz lebassza évát, hogy ne vágjon közbe.
éva: fffú tudod, hogy tudsz nézni, mintha meggyilkolnád az embert.

kép el.

Zelefánt 2011.03.18. 00:13:26

@Mme Chauchat:
Talán mert csak a pálinkafőző
cyber-szereplő tűnt
úgy, mint letűnt nemünk képviselője.
@Friedmann Juci által felállított axióma szerint pedig aki alszik, az szegről-végről buzi.
Nem alszom ugyan, de főemlős sem vagyok.
Vékony az ösvény, melyen botorkálok.

gidabiga 2011.03.18. 00:13:27

@szédült nőszemély - forza:

én canzone-tól köszöntem el, ilyen korán én még nem alszom :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:15:02

éva tiszteletről beszél.

nem értem, miről beszélnek, én így nem tudok gépelni.

miért nem mondtad el hamarabb? én elmondtam
nekem ez nem egy olyan nagy dolog.
mindannyian különbözőek vagyunk
de tudtad.
nem éva ezt nem értem, nem tol el magától.
látod, megint viszatámad.

kép el.

gangesz76 2011.03.18. 00:16:43

Alek éppen felváltva savazza Anit és Évát, a szokásos dolgait csinálva: a saját sikertelenségét rávetíti a két csaj viselkedésére, hogy még azoknak kelljen magyarázkodniuk...és persze magyarázkodnak is, nem ismerik fel hogy bábukként vannak rángatva...

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:17:07

@gangesz76: sztem simán felismerték, és alig várják, hogy mikor robban Alkesz, mint bomba:)

MegLepke 2011.03.18. 00:17:39

Fasznak írtok két sornál több hsz-t. Nem bírom követni.:)

gangesz76 2011.03.18. 00:18:45

@szédült nőszemély - forza: akkor nagyon szemetek, ez olyan mintha valami krónikus betegségben szenvedőket küldenének be és azon élvezkednének.

gibson 2011.03.18. 00:19:21

Gyerekek, én is kimegyek a vi, reggel kilencre itt vagyok, addig hozzátok valahogy össze legalább azt a szaros 2500-at, jó? :D

gangesz76 2011.03.18. 00:19:49

@MegLepke: oké, akkor ha hosszabb mondanivalóm lesz majd, nem írok két sorná

gangesz76 2011.03.18. 00:20:46

@gangesz76: l többet hogy könnyebb legyen elolvasnod, bár gyanítom hogy ez a változa

gangesz76 2011.03.18. 00:21:15

@gangesz76: t sem fog tetszeni:D

Vagy így jobb?:)

gidabiga 2011.03.18. 00:21:22

@gibson:

nem ígérek semmit, reggel csak kicsit tudok lenni

gibson 2011.03.18. 00:21:53

@Friedmann Juci: aki éjszaka legény, nappal is legyen legény... Ha nem vagy itt holnap reggel mikor jövök, picsánrúglak! :*

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:22:35

kölcsönösen visszatiszteltük egymást? az ember mindig tanul vmi újat.

gangesz76 2011.03.18. 00:22:42

Alek Anikónak: itt kölcsönösen visszatiszteltük egymást...

gidabiga 2011.03.18. 00:22:43

itt kölcsönösen visszatiszteltük egymást :D - Alek

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:23:16

@gangesz76: végülis Éva is beteg elvileg, meg Olivérnél is rebesgettek ilyesmiket, de hogy igaz volt-e.

gidabiga 2011.03.18. 00:23:24

jóvan lányok, 8 másodpercen belül :)))

gibson 2011.03.18. 00:23:39

@gidabiga: senki nem ígér semmit, ilyen hozzáállással nem is lesz meg az a négyezer.. :)
Na csók gyerekek!!

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:23:42

anikónak tök rossz érzés, hogy alekoszt zavarja ez (??)
alekosz hisztizik, hogy anikó miért csinál ebből ekkora ügyet. kár, hogy alekosz hisztizik az önbecsülése miatt.

emlegetik a pozitívum szót, a barátságot, dolgokat, meg a feledés homályát, de semmi értelme.

anikó szeretei megbeszélni a nézeteltéréseket, alekosz szerint ez nem az.

kép el

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:24:02

úgy érzem, hogy a visszatisztelést bevettük a médiatörténeti és szociológiai fogalmak közé

gangesz76 2011.03.18. 00:24:05

@gibson: megteszünk mindent az ügy érdekében hogy egyesek békésen alhassanak (legalább akkor helyettünk is aludj:D)

gangesz76 2011.03.18. 00:24:45

@gibson: oké, megígérem, így már jó?:)

gangesz76 2011.03.18. 00:26:12

@szédült nőszemély - forza: valamit mindegyiknél lehetne találni, de talán Alek a legveszélyeztetettebb a jövőbeni életét tekintve.

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:26:14

@gibson: szeretlek te fasz.

anikó nem foglalkozik többet ezzel, alekosz szerint túl problémás. éva szerint mindegyik nő ilyen, alekosz szerint nem mindegyil. anikó sajnálja. és szerinte ez most szar érzés. alekosz erről beszél.
éva közbepofázik, hogy igen, anikó túlproblémás, ő meg visszafocizik.

nem értem ezt a proliszlenget, segítsetek.

alekosz szerint nem kell ilyen csipcsup ügyekkel egerészni. visszafordul, megjegyzi, nagyobb intenzitású, intervallumú, fajsúlyosabb ügy.

faszom hagyd abba a szinonimákat!!!

MegLepke 2011.03.18. 00:26:17

@gibson: aludj téren!:)

@gangesz76: neked szabad, te közvetítőállásban nyomulsz:)

gidabiga 2011.03.18. 00:26:20

@gibson:

gib, ne dühíts, és azértsem magyarázkodom :P :D

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:26:31

megbeszéltétek már amúgy, hogy az alvók fején ki mikor fog átmenni sáros magassarkú csizmával? 7.40-ig alszom, de utána vállalok egy tiprást:)

gangesz76 2011.03.18. 00:26:51

"Zavar az hogy mi a véleményed mert fontos vagy nekem" by Ani Aleknak

gangesz76 2011.03.18. 00:27:32

@MegLepke: ahhh, köszönöm a megtiszteltetést:DDDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:27:38

@Friedmann Juci: ha még szinonímák lennének!

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:27:43

@Friedmann Juci: Juci én sem értem, de a szeretlek, te fasz megragadta a szememet (alekoszi szófordulat). majd legközelebb egy alkalmas pillanatban mondom is egy pasinak. sokkal édesebb,mint a szeretlek szívem.

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:28:16

anikó akarta, hogy tudja, mert alekosz fontos neki.

alekosz"ááhmm.. fontosshh..."

zörej a háttérben. laci valait lekésett, de nem hallottam.

jirzsi azt mondja, nem lehet bemenni a dzsakuzziba, mert beledobtak egy olyan....

éva szerint anikó nem hülye, és nem alszanak ma megint.

laci azt mondja éjfél van. és kitakarítják a cocát.
meg hogy van még egy hiradózás (??)

vagy berendezik a reggelit. .. ja.. tényleg.. reggel balázsék. elfelejtettem.

gangesz76 2011.03.18. 00:28:21

@szédült nőszemély - forza: én nem ígérek semmit de azt betartom, majd meglátjátok:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:29:30

@Mme Chauchat: mittomén mám. én hülye vagyok.

lasi hátrafelé fut. így megy párbajozni?

anikót már tük más zavarja. olyan érzése van, mintha nem egy nyelvet beszélnének alekosszal. alekosz már rég nem ott jár. anikó gondolta.

nem bírom!!!

gangesz76 2011.03.18. 00:29:41

Jerzsi hátrafelé fut a futópadon, ami Laci szerint a párbajon plusz szavazatokat fog érni

Trevlovics 2011.03.18. 00:29:57

@szédült nőszemély - forza: az még hagyján, hogy édesebb, de lényegre törőbb

Zelefánt 2011.03.18. 00:30:14

@Mme Chauchat:
Jó kis teszt-analízisre, mi?
Hová, merre szaladjak?!...

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:30:17

anikónak MAJNEM lelkiismeretfurdalása van, és alekosz tartja, hogy ő problémás, mert ha nem lenne problémás, akkor összejött volna egy magafajta gyerekkel, pl vele. mmint alekosszal.

gangesz76 2011.03.18. 00:31:01

"Ha nem lennél problémás, már összejöttél volna egy magamfajta férfivel, például velem"

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:31:07

éva unatkozik.
és mindent öszefirkált.

alekosznak rossz hallani, hogy ha egy lakatlan szigeten lennének ketten, akkorse feküdne le vele anikó. éva se. bár lehet, hogy ő igen, mert szexhiánya lenne.

gangesz76 2011.03.18. 00:32:13

Alek szexre akarja rávenni a csajokat és szokás szerint semmit sem ért abból amit mondani akarnak.

Trevlovics 2011.03.18. 00:32:32

éva lakatlan szigeten, ha egyedül lennének, akkor lefeküdne alekosszal. alekosz piszkos nagy mázlija, hogy viszonylag kevés olyan lakatlan sziget van, ahol nem lennének egyedül

Zelefánt 2011.03.18. 00:32:32

@Mme Chauchat:
Nem is jött ki a srác túl jól a dologból.

Albino Vernyul 2011.03.18. 00:33:21

Aniko problemas.. Amugy mar a sexnel tartanak....

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:33:38

@Trevlovics: jóstét Trev:)

ugye? dícsér, kedves, szeretetteli, egyben lebaxós! megvan benne a balansz.

amúgy: fizikai kapcsolatban én sem kerülnék Alkesszal, még ha szexhiányom lenne sem:)

Trevlovics 2011.03.18. 00:33:43

@gangesz76: azért nem érti, mert köntörfalaznak neki. úgy adják elő, hogy ők nem megfelelőek testi kapcsolatra vele, miközben arra gondolnak, hogy alekosz a nem megfelelő...

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:33:59

szexuális értelemben ingerszegény a környezet.

éva ha egy lakatlan szigeten lenne, és barátja se lenne (:D:DD:D) akkor biztos szexelnének. de igazából akkor se.

alekosz ezen ideges. senki nem akar vele szexelni.
anikó nem érti, alek miért csiál ebből problémát. alek nem elégedett, mert nincs neki semmi.
alekoszt zavarja, hogy anikó nem úgy kommunikál vele, mint férfi és nő.
ő érezni akarja hogy fiú és lány.

alekosznak megfelelő lenne anikó, éva és gigi is, és minden lány, aki bent volt az lenne.
de nem igaz, hogy minden lány, mert böszmeség.

éva: és tordassal? tordas neked tetszene? mint nő?!?! belebonyolódtál volna?

anikó arról kérdezi aleket, hogy mint nő.. mint nő.. kapcsolatra.. hosszabbtéávra.. nem egy éjszakára..

kép el

gangesz76 2011.03.18. 00:34:41

végre a csajok is visszavágnak:)

Trevlovics 2011.03.18. 00:34:50

@szédült nőszemély - forza: nem kifejezetten erre gondoltam, hanem a rész-egész viszonyra és az ehhez kapcsolódó érzelmi koncentrációra :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:35:44

@Zelefánt: végül is...aki felmegy a hegyre

gangesz76 2011.03.18. 00:36:15

@Trevlovics: nem akarják megbántani, mert valahol ők is érzik hogy problémás...de végre a sarkukra álltak és szembesítik pár dologgal.

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:36:15

(amúgy csak hallgatom, nem nézem)

alekosz szerint tiszta lappal kell hozzáállni. nem tudom, mihez.
anikó azt tapastalja, hogy bármelyik nővel kapsolatot létesített volna a villából.

éva ha valakibe belÉszeret, akkor nem néz másra. de mennyire buzi alek, hogy mást is dugott volna.

alekosznak kint van BAGI (?!?!) megírta anikó neki a plakátot is.. alami hóbagi.. mivan?:DD?!?!

alek..: hagyjuk ezt, maradjumk házon belül

gidabiga 2011.03.18. 00:36:16

@szédült nőszemély - forza:

én 6:10-ig, bárki fején áttiposok, akár kéri, akár nem :D

Trevlovics 2011.03.18. 00:36:24

@gangesz76: én meg sajnos úgy látom, hogy a csajok mellébeszélnek, legalábbis éva. mond dolgokat, de a valós indokot nem meri

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:36:33

@Trevlovics: pars pro toto, kolléga, erre gondolsz?

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:36:51

felhúzták a redőnyt.

alek még mindig méltatlankodik, és csak pakolják a szavakat egymás mellé, de semmi értelme.

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:37:44

alekosz szerint az előítélet, hogy vele nem jön össze anikó.

gangesz76 2011.03.18. 00:37:45

Te mondtad hogy milyen könnyen szerelembe esel, egyik nap ez, másik már más...ezt azért Ani szájából hallani vicces...

Trevlovics 2011.03.18. 00:38:08

@Mme Chauchat: nem tudom, már rég nem is tippmixelek. arra gondolok, amire te. :)

gangesz76 2011.03.18. 00:39:00

@Trevlovics: persze hogy mellébeszélnek, ezt mondom, hogy sajnálják és nem akarják az arcába vágni hogy nem kellesz mert ezért meg azért...

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:39:39

anikó már huszadszorra mondja el alekosznak - alek kérésére - hogy miért nem jön be neki, mint férfi.
alek szerint bár megindokolta, de ezek az indokok marhaságok.

Trevlovics 2011.03.18. 00:39:42

úgy látom egy szellemi sakkparti folyik, vagy kettő, alekosz szimultán játszik anikóval és évával, és folyamatosan adja a sakkokat, a lányok meg menekülnek, nem is gondolkodnak abban, hogy visszatámadnak, csak a vereséget akarják elkerülni. szalonremi 64 bábuval

Trevlovics 2011.03.18. 00:40:39

@gangesz76: ezt megértem és rendes tőlük, csak nem látják már ezalatt a pár hónap alatt, hogy egyáltalán nem hatékony? :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:40:56

@gangesz76: nos, azt sem értené - alkalmatlan az emberi kapcsolatra ui.

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:40:58

némán ülnek. elég uncsi.

Trevlovics 2011.03.18. 00:41:31

mennyivel érdekesebb lett volna ez az egész beszélgetés, ha anikó, éva és alekosz is be van szakítva :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:42:12

@Trevlovics: ez csak természetes. Úgymond naturális

Zelefánt 2011.03.18. 00:42:16

Az az érdekes az egészben, hogy amíg afféle "átlagembereket" szedtek be a villába, minden szériában volt töcskölés. Itt pedig válogatott, mindenre elszánt félvilági zsoldossereg van, aztán meg mégsem működik a dolog.

"Ki érti ezt?
Ki érti ezt?...
-- Én nem." (KFT)

gangesz76 2011.03.18. 00:42:31

Alek most maga a megtestesült megbántottság...neki az egészben csak az a lényeg hogy nem akarnak szexelni vele

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:42:39

@Trevlovics: :D

anikó néha TÖKRE azt érzi, hogy érti alekot, a következő pillanatban pedig TÖKRE nem.

alek szerint anikó nem figyel az emberre.
anikó BÁRMIT visszatud mondani, amit eddig alek mondott.

nabazmeg, mégegy aspergeres,

Trevlovics 2011.03.18. 00:42:57

anikó válaszút elé érkezett, hogy bőgjön, vagy megsértődjön

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:43:16

alek szerint anikó nem tud építkezni, csak rombolni, és örömét leli a pusztításban, ami jó. (?!?!?)

gidabiga 2011.03.18. 00:43:47

Anikó nem tud építkezni, csak rombolni, örömét leli a pusztításban :)
( Alek )
@Trevlovics:

aztán minden lépnek egy böszmét :D

gangesz76 2011.03.18. 00:43:54

@Trevlovics: de valószínűleg látják, csak egymás szájában kell még élniük több hétig, akár hónapig...

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:45:15

@Zelefánt: ergo az arisztokrácia nem töcsköl

gangesz76 2011.03.18. 00:45:42

@Mme Chauchat: igazad van. Neked mi a véleményed, lesz esélye Aleknak a villalét után normális életet élni, vagy hosszú távon rosszabb lesz az élete mint volt?

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:46:08

alek: ha nekem egy nő kijelentiazt, hogy annyira visszataszítónak tart, hogy bottal se nyúl hozzá...
anikó: de én nem..
alek: miért anikó, te lefeküdnél velem?
anikó: nem
alek: de ha egy nő kizárja, akkor nekem egy nőnek a társaságában lenni nem az igazi.
igénylem a női társaságot.
de nem tudod kielégteni. te sem, az éva sem, a gigi sem.
anikó: de akkor miért erőlteted?

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:46:24

@Trevlovics: ácsi! azt mondra, hogy soha többet nem fog sírni! Jucival hallottuk valamelyik nap. és másnap már sírt! hazug:)

Trevlovics 2011.03.18. 00:46:43

@gangesz76: az a baj, hogy amikor megértetik alekosszal nagy nehezen, utána engednek a burkolt érzelmi zsarolásának (mármint, hogy jó, akkor ennyi kész, vége)

gangesz76 2011.03.18. 00:47:02

Anikó: Olyan elégedetlen vagy!
Alek: Nem igaz, nem vagyok elégtelen!

Albino Vernyul 2011.03.18. 00:47:32

Eljeeen.. Nyamm.. Lelkizes teljes gazzal..

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:47:47

@Trevlovics: hát ja. pedig a valós indok képen csap, de legalább tudod. az emberek gyávák kimondani. és ezt komolyan mondom és nem VV vonatkozásban :S

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:47:54

anikó azt kérdezi, hogy miért nem jó az, hogy felnéz alekra.
alek szerint ha felnézne rá, akkor képes lenne vele összejönni.

:DD zseniális

gangesz76 2011.03.18. 00:48:14

@Trevlovics: eddig még sosem sikerült megértenie...

Trevlovics 2011.03.18. 00:49:10

ha alekosz meleg lenne és beszélgetni kezdenénk, szerintem már 3 perc után szándékomon kívül szabadkoznék, hogy mér nem akarom seggbetolni

Trevlovics 2011.03.18. 00:49:48

@szédült nőszemély - forza: hát igen. és annak fényében, hogy bent mennyi őszinte ember van, ez különösen fájó :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:49:52

@gangesz76: miután az őt körülvevő környezet nincs hatással rá (csk annyiban, h az állandóság meglegyen - amiatt érzi jól magát bezárva) és magába zárva él, tehát ott tudja folytatni, ahol abbahagyta. Monomániás: ő marad ő, bárhová kerül.

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:50:10

@Trevlovics: jójó, de mi az igazi oka Trev, ne szabadkozz. mondd meg a tutit! nem nézel fel rá? vagy szexuálisan nem vonz? vagy a kockás ing? meg a trikó? ne szégyelld, elmondhatod:)

gangesz76 2011.03.18. 00:50:24

Alek szavakon lovagol, a szövegkörnyezetből kiszedi azokat a szavakat amikbe belekothet, a többit -és ezzel egyidejűleg magát az értelmet- elengedi a füle mellett...

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 00:51:23

Prüntyőkéim, elmegyek aludni! remélem reggelre valaki megizéli Alkeszt, hogy béke legyen. ha más nem, akkor a kis zöld állatkák.:)

Zelefánt 2011.03.18. 00:52:03

@Mme Chauchat:
Messzebbre lát?...
Mit is?...
Ottmarad?...
Érdemes? (Hiszen nincs feljebb)...
Megvárja, míg felmennek érte?...
Le is kell jönnie?...
Feltétlenül le kell jönnie?...
Ráfarag, ha elgondolkozik, hogy érdemes-e lejönni?...
Nekivág és lejön?...
Lefelé jövet farag rá?...
Megvárja, míg kiolvasztják sok-sok évezred múlva?...
És ha mégis épségben leért, mit is tudnak neki mutatni még?...
Analízisért type-olok.

Trevlovics 2011.03.18. 00:52:28

micsoda feladat. megint párokat kell húzni és a kettő közötti kapcsolatot, konfliktust elemezni. mintha lett volna már ilyen

Trevlovics 2011.03.18. 00:53:25

@szédült nőszemély - forza: nem érzem az akopaliptikus kompatibilitást

gangesz76 2011.03.18. 00:53:27

@Mme Chauchat: ez eddig oké, csak elképzeltem hogy kimegy a villából, szerződés köti hogy ide-oda mennie kell, rajongani fognak érte, nyilván sok nő lesz aki le is akar feküdni vele, ez meg szerintem csak megerősíti abban hogy ő mindent jól csinál és ehhez képest lesz nagy a pofáraesés amikor már senki sem lesz körülötte...de lehet hogy nincs igazam.

Trevlovics 2011.03.18. 00:55:28

mennyi állat van ebbe' a villába'!

gangesz76 2011.03.18. 00:55:35

bazz, rohamosan álmosodok, valaki öntsön nyakon egy vödör jeges vízzel...

Albino Vernyul 2011.03.18. 00:55:42

Picsaba, hulye feladat, kezdtek belemelegedni....

gangesz76 2011.03.18. 00:56:16

@Trevlovics: úgy 500x...mi jön utána, hinta-palinta?

Friedmann Juci 2011.03.18. 00:56:52

na. befejeztem a közvetítést. kész. vége.
TÍZórája itt vagyok, ez már emberletti tejesítmény. sskk nem csinálok ilyet többet, mert már vörös az arcom.
már meg sem merem számolni hány kommentet írtam eddig.
az a minimum, hogy valami kurvanagy és drága ajándékcsomagot kapjak.

vagy legalább kapjon valamit hajni.

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:56:56

@Zelefánt: "Hans Castorp gondosan átnézte leveleit. Tudta, hogy semmi fontos, de mégis. Minden alkalommal, tüzetesen, egyetlen mozdulatot sem kihagyva, a borítékokat megforgatva, kezében tartotta, lassan a fény felé emelte, amíg egy napon valamit meglátott..."

Trevlovics 2011.03.18. 00:58:05

@Friedmann Juci: juci úgy odatetted magad, mintha pénzt kapnál érte, ügyes volt! számlát tudsz adni?

Mme Chauchat 2011.03.18. 00:58:41

@gangesz76: ne tévesszen meg, h emberi vonásai vannak, sőt úgy tűnik, mintha élne.

gangesz76 2011.03.18. 00:58:48

"megyek arrébb mert megint fel leszek lökve" by Laci

Albino Vernyul 2011.03.18. 00:58:56

Ajaj, Alek fel van porogve, Gigin kapja a szart a nyakaba a feladat miatt...

gangesz76 2011.03.18. 00:59:39

@Mme Chauchat: aha, érzelmi hulla? élő szövet fémvázon...köszi:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:00:00

Aeket nem kéne bántani, és (s)akkor nem harcolna vissza...

"Lacit BIZTOSAN azért borította fel, mert meg akarta semmisíteni" és "csak egy eszköz volt".
Az a hülye "Ráczildi" MOST dühítette fel... (ijedt)

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:00:19

Az a feladat, huzni kell 2 nevet, es elemezni az O viszonyukat kulso szemlelokent...

Trevlovics 2011.03.18. 01:00:33

@Albino vernyul: alekosz fél óra alatt fel tudná húzni úgy gigit, hogy nekimenjen, legalábbis így tűnik :)

MegLepke 2011.03.18. 01:00:38

@szédült nőszemély - forza: aludj szélen! Jó éjt tesókám!:)

Na jó, bekapcsolom ezt a szar onlányt.

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:01:03

@Friedmann Juci: eeeeemberfeletti teljesítmény

Trevlovics 2011.03.18. 01:01:14

@Friedmann Juci: vizet? beteg vagy? rosszul érzed magad?

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:01:24

Tetuk, elvettek a kepet...

gangesz76 2011.03.18. 01:01:49

@MegLepke: ideje lesz, kapunk ha nem lesz meg a 2500 kilencig:)

Trevlovics 2011.03.18. 01:02:22

@Albino vernyul: igen, pedig jerzsi kezdett volna beszélni. szerintem titkolni akarják, hogy mennyit fejlődött és következő párbajon majd robban a bomba

Zelefánt 2011.03.18. 01:02:59

@Mme Chauchat:
Ugye szívem, ezt nem fejből idézed, mert ha igen, akkor kihajítom a laptopot az ablakon, és soha többé...
Az én példányomat lenyúlták, de hát minden könyvnek megvan a maga sorsa.
Tehát tőlem hasonló sziporkákra ne számíts, még ha ezzel csalódást okoznék.
(Örök defenzívára kényszerítve a művelt világgal szemben.)

mama ottmarad 2011.03.18. 01:03:51

@Zelefánt: szólított valaki???

Szép volt bloglakók! Kimegyek egy vajas kenyérre, és már megint nem győzlek benneteket?

mama ottmarad 2011.03.18. 01:04:28

Nekem nincs Onlányom :((

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:05:08

Bitang erosek a jatek szempontjabol, jellemben Beci az erosebb.. 70%-80%-ban pozitiva kapcsolatuk szerinte... Alek kieli magat.. Benne van a tuske az Anikos beszelgetes miatt, most mindenkinek kekeckedik...

mama ottmarad 2011.03.18. 01:05:19

Meg In lányom se ... brühühü

mama ottmarad 2011.03.18. 01:06:11

Mondjátok csak, most mi történik?
Figyelek :)

gidabiga 2011.03.18. 01:06:57

@gangesz76:

forza 2500 :D

megyek aludni, elég volt mára, majd reggel még benézek :)

jóéjt mindenkinek! :D

Trevlovics 2011.03.18. 01:07:29

@mama ottmarad: anikó elemzi lacit és gigit, illetve a kapcsolatukat. nem nagyon van mit mondania

Friedmann Juci 2011.03.18. 01:07:51

@Trevlovics: hallodhülyevagy, mintha maratont futottam volna.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:08:19

@Trevlovics: Vagyis a nőnemű Ráczban tombol az elfojtott agresszió? Ketyeg? Bármikor robbanhat?

MegLepke 2011.03.18. 01:08:57

@gangesz76: igyekszem, rajta vagyok, én még csak most jövök!:)

@Albino vernyul: már van. (jó tudni, hogy szerecc még:D)

gangesz76 2011.03.18. 01:09:06

@gidabiga: jó éjt, reggel sorakozóóóó:)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:10:16

Laci szerint Anikó "ordított, mint a veszett ló", mikor Alek fellökte...

mama ottmarad 2011.03.18. 01:10:22

@King of Shadows: ha akkor Évát pofán b@assza, ma nem itt ketyeg :)

gangesz76 2011.03.18. 01:10:24

@MegLepke: igen, én úgyis nemsokára távozom...

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:10:25

@Zelefánt: mos' mi a jó válasz? (pislog). Izé...dobd ki a laptopot. Pontos cím esetén az ablak alá állok (ilyen könnyen se lett még gépem...) Könyvet nem adunk kölcsön, mert megsértődik és nem jön vissza. (Erre az esetre jó fejben tartani a szövegeket.)

Friedmann Juci 2011.03.18. 01:10:49

beteg vagyok. megszámoltam. ez a 279. kommentem ebben a posztban. hajnalka ezt vedd megtisztetetésnek. holnaptól infúzióra leszek kötve és a kanapén fekszem majd kommentfelületet vizionalizálva (jól írtam én ezt?), ne keressetek.

mama ottmarad 2011.03.18. 01:11:57

@King of Shadows: azt tényleg túlspilázta. Talán azt hitte, ez a kis lökött elsőként kihullik, beleköthet.

Trevlovics 2011.03.18. 01:12:01

@Friedmann Juci: hősies küzdelem volt, büszke lehetsz magadra. a 280-assal húzzál aludni. :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:12:37

@Friedmann Juci: az analízisben várlak. Csapóajtó balra

Trevlovics 2011.03.18. 01:13:34

@King of Shadows: nem tudom, de ha akit alekosz fel tud idegelni az mind időzített bomba is egyben, akkor csúnya világ lesz itt hamarosan :)

mama ottmarad 2011.03.18. 01:13:51

Már bent vannak a lakásban?

mama ottmarad 2011.03.18. 01:14:23

Bocs, ma kérdezni fogok, mint a hülyegyerek :DDD

gangesz76 2011.03.18. 01:15:40

@Mme Chauchat: akkor az előbbi:
1.nem elköszönés volt
2.nem nekem szólt
3.azt hitted én megyek...

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:15:42

Laci elemezte Anikot-Alekoszt, pont jokor.. Szerintem most minden rendben, de voltak nagy oszeveszesek, illetve olyan idoszakok, mikor jol osszejottek.. Mindketto volt dominans, Aniko mikor Alek meglokte, leorditotta a fejet, de volt Alekosz is, mikor agyilag kicsinalta Anikot... Valamelyik megjegyzesnel Aniko beszurta, hogy problemas vagyok... Laci kicsit megallt, es bamban bamult...:)

MegLepke 2011.03.18. 01:16:33

Alek: a játék szempontjából dominánsabbnak tartom a Gigit, ha a Béci hagyná kibontakozni, de nem hagyja. Nem ért egyet, hogy itt egy testvérpár. bölcsen tennék, ha két külön emberként funkcionálnának. Legyen külön a testvérpár, erő szempontjából dominánsabb a Gigi. Sokkal szimpatikusabb. ne okozzunk saját magunknak negatív töltést, mikor nincs rá szükség (Rácz úrnak mondja)

Béci: jól játszol, ügyes vagy, örülök, hogy őt tartod dominánsnak. Soha nem jött oda hozzám, hogy bármilyen gond van. Egyetlen jelrakást beszéltek meg: Gombi.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:16:58

@gangesz76: @Trevlovics: Alek szerint mindenki ketyeg, aki haragszik rá, vagy csak nem kedveli őt. :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:17:00

@gangesz76: ebben a sorrendben. Vagy menjek? Elintézetlen dolgaim vannak még

gangesz76 2011.03.18. 01:17:51

@Friedmann Juci: ügyes vagy, kapsz egy munka hőse kitüntetést, választhatsz a rádgombostűzés és a rádtetoválás között.

Trevlovics 2011.03.18. 01:17:51

alekosz: véleményem szerint éva és jerzsi sokkal jobb kapcsolatban vannak annál, mint gondolják.
na itt kell lelőni a kamerákat, kihúzni a kábeleket, nincs tovább

gangesz76 2011.03.18. 01:19:03

@Mme Chauchat: dehogy menj, sskk nem küldenélek, amíg itt vagy, biztonságérzetet ad hogy bármikor analízist kérhetek:)

Zelefánt 2011.03.18. 01:19:34

@Mme Chauchat:
Ha így lököd Adyt, meg Th. Mann-t fejből, akkor egyike lehetsz a Fahrenheit 457-ben szereplő erdei társaságnak... ami egyben azt is jelenti, hogy Te már régóta tudod, hogy az értelem világának leáldozott...
Tudtam, hogy kevés a remény, de hogy már itt tartunk, ezt azért nem hittem volna.

gangesz76 2011.03.18. 01:19:47

@King of Shadows: akkor megfejtettem a fejmozgását, Alek egy metronóm:)

mama ottmarad 2011.03.18. 01:20:42

Ezt (testvérpár), míg él nem tudja megbocsátani. Talán otthon előre kisakkozott mindet, de párokkal nem számolt.

Friedmann Juci 2011.03.18. 01:20:52

@gangesz76: nem bírom ki, hogy ne válaszoljak, a tetoválást kérem, természetesen a seggemre.

/281/

gangesz76 2011.03.18. 01:20:53

"senki nem tehet róla hogy zöld a haja" by Alek

szerintem tehet...

Trevlovics 2011.03.18. 01:21:25

alekosz úgy gondolja, hogy éva és jerzsi között nincs rosszindulat, csak felületi irritációk

mama ottmarad 2011.03.18. 01:21:27

A házaspárral nem volt sok gondja. Bár Ginával elbíbelődött volna. :)

gangesz76 2011.03.18. 01:21:45

@Friedmann Juci: oké, megkapod, már csak a tetováló személyét kell majd kiválasztanod

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:21:58

@MegLepke: Persze, csak azt nem ertem, miert nem tekintesz ram ferfikent.. Mindig csak ez nyuszikam igy, meg ugy..... Problemas vagy, szeretsz egy tapsifulesnek tekinteni, ami jo, de azert...;))

Zelefánt 2011.03.18. 01:22:26

@MegLepke:
Ha szükséges lenne, kihívnák-e egymást?
Afféle trónörökösödési háború, volt már ilyen, a töriben.

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:22:42

@Zelefánt: önnek egy új üzenete érkezett

mama ottmarad 2011.03.18. 01:22:55

Közben figyelek, mi folyik odabent?

gangesz76 2011.03.18. 01:23:47

@mama ottmarad: sok baromság...Alek éppen kifejtette hogy vannak emberek akikre allergiás.

mama ottmarad 2011.03.18. 01:24:18

Valakinek zöld a haja?

gangesz76 2011.03.18. 01:24:22

@Friedmann Juci: azért én szeretném leírva is látni:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 01:24:28

miért vagyok még mindig itt?!?!

gangesz76 2011.03.18. 01:24:56

@mama ottmarad: nem, csak példaként hozta...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:25:13

@gangesz76: Egyébként most tudnék csinálni egy qrva jó filmet Alekról... :)

@mama ottmarad: Az Prolivér örök(ökör?) sége. Azért kezdett el azon pörögni, mert annak idején a "nagy barátja" is rámozdult a témára...

Friedmann Juci 2011.03.18. 01:25:19

@gangesz76: gib. mmkk csak gibson láthatja a meztelen seggem.

ágy
284

Trevlovics 2011.03.18. 01:25:58

nebazdmeg... évát azért zavarja jerzsi kapcsolata gigi felé, mert ő egy határozott nő és határozott férfiakat kedvel és jrzsi nem elég határozott, nem elég domináns. msot visszaemlékszem ádámra, aki mint egy bulldózer törte át a nyugiszoba ajtaját, éva visongott és repkedett a levegőben, mint egy rongybaba

gangesz76 2011.03.18. 01:26:17

@Mme Chauchat: most inkább a feletted szólónak kellene segítség, fogalma sincs hogy miért van itt, ha elmagyaráznád neki esetleg, azt megköszönném.

mama ottmarad 2011.03.18. 01:26:26

@gangesz76: pedig az Éváét befesthetnék már, tőlem zöldre is. Az a nagy lenövése borzasztó ápolatlan.

gangesz76 2011.03.18. 01:27:19

@Friedmann Juci: remélem az sem zavar ha fényképezőgéppel a kezében fogja csinálni és felteszi a netre:)

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:27:22

Alekosz meg van sertodve, lehet latni a fejen.. Marhara nem birja, ha megmondjak neki mi a helyzet...

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:27:48

@gangesz76: ki, trev? helyén van a szíve. Jucc? Privátba kezelem

gangesz76 2011.03.18. 01:29:32

@mama ottmarad: tőlem az egész Évát befesthetnék

gangesz76 2011.03.18. 01:30:17

@Mme Chauchat: Jucc.Ha privátban kezeled akkor megnyugodtam.

gangesz76 2011.03.18. 01:31:31

feladat befejezve, mindenki aludni akar...én meg nem biztos hogy akarom látni a hatórás fejüket reggel...

Trevlovics 2011.03.18. 01:32:31

béla nagyon kulturáltan elküldte anikót a picsába. anikó nagyon kulturáltan elindult

Zelefánt 2011.03.18. 01:33:28

@Trevlovics:
De a figura melyik irányba törte át azt az ajtót, talán az a lényeg...?

mama ottmarad 2011.03.18. 01:33:31

@Albino vernyul: szerencsétlen, azt gondolja, hogy vele semmi baj. Ő a legápoltabb pali a vi. Ami igaz is. Hát akkor az állandóan mackónadrágos Bécire miért néznek úgy a nők? Rá meg nem?

Trevlovics 2011.03.18. 01:34:42

@Zelefánt: az általam vélt rejtett feltételezésre válaszolva, én is úgy láttam, hogy az egyik irányban lenne benne elszántság :)

mama ottmarad 2011.03.18. 01:35:47

Tényleg holnap bennek be Balázsék a rádiójukkal?

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:37:04

@Trevlovics: ez nem kultúrált volt, véletlenül?

mama ottmarad 2011.03.18. 01:37:35

Anikó már régen sírt...

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:37:47

Durva, Aniko ketfrontos harcot viv a 2 alfahimmel.... Csodalom, hogy meg nem bog.... Belekoltozott Szandika lelkenek egy darabja.. A problemas amazon...;)))

Trevlovics 2011.03.18. 01:38:32

béci és alekosz szerint anikó leragad a problémáknál, hiába beszélik meg, utána is benne marad. anikó 15 perce le van ragadva annál, hogy ő nincs leragadva egy problémánál sem

mama ottmarad 2011.03.18. 01:39:20

Erős csajszi, felvette a harcot.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:39:26

@gangesz76: Dióhéjban a forgatókönyv: a film elején röviden felvázolódnak az előzmények, amiben elpusztítják és soul trappelik a King of Shadowst, utána elássák a későbbi villa területén a lélekkövet. A jelenben Alek megtalálja egy feladat keretében, a nyakába akasztja és King rövid idő elteltével megszállja.
Utána a feltámadt King megsemmisít pár haszontalan emlőst, erre Béci, Ani és Gigi egy közepesen hosszú és nagyon intenzív harc során annyira megrongálja Alek testét, hogy az működésképtelen lesz. King visszakerül a soul gembe, amit Ani felvesz és a film végén mutatja a kam, hogy neki is vörös lett a szemének a fehér része, és vonal pupillái vannak (Aleknak is olyan, amíg King irányítja)... :)

@mama ottmarad: :)

gangesz76 2011.03.18. 01:40:05

@mama ottmarad: a múltkor amikor Szandál kiesett, megfogadta hogy nem fog sírni többet a villában.

Trevlovics 2011.03.18. 01:40:20

@Mme Chauchat: legjobb tudomásom szerint kultúra és kulturált, de javítást kérek!

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:40:46

Hihihi, Alekosz 3 honap utan ismerkedik Anikoval.. Hat eddig hol volt....?

mama ottmarad 2011.03.18. 01:41:01

Átlátja, hogy a két bika nem penderíthető ki, most legalábbis. De nekik kell menni, hogy az erejét megmutassa. Akkor benne lesz a 3-ban.

pong a ping 2011.03.18. 01:41:23

@mama ottmarad: laza negy ora mulva mar ott vannak.

Trevlovics 2011.03.18. 01:43:10

nohát, két és fél kiló, az emberek csodálatosak, mindenkinek jó éjszakát!

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:43:40

@Trevlovics: jó, akk semmi szóvicc, értettem, majd holnap, kipihent ál/apotban

mama ottmarad 2011.03.18. 01:44:50

@supern0va: akkor ezek sminkelve fekszenek le megint, és felöltözve.

Trevlovics 2011.03.18. 01:44:57

@Mme Chauchat: jó, majd holnap túlkúrált állapotban

mama ottmarad 2011.03.18. 01:46:12

Jóccaka a lefekvőknek.

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:47:02

@Trevlovics: igen, ez az akopalipszis most unnaturális, úgymond

Zelefánt 2011.03.18. 01:47:30

Nem kellene már többet innom, mert a bejegyzés címét most épp úgy olvastam, hogy "Kecskefejek a világban".
Jó éjt mindenkinek.

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:47:31

Na ugytunik Alek a jatek alatt osszerendezve az agyat.. Most marha megerto....:)

MegLepke 2011.03.18. 01:48:03

@Trevlovics: helyes. így. Jóccaka, aludj fényben!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:48:17

Ani Aleknak is elsírja a Zsófi kiesése idején történteket...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:49:31

@gangesz76: Ugye? Tudom, hogy kell hitelesen ábrázolni egy Alek-King közös irányítást. :)

mama ottmarad 2011.03.18. 01:51:32

@King of Shadows: akkor is folyton elkapkodják majd a képet? Nehogy már meglássuk a rádiós arcukat.

gangesz76 2011.03.18. 01:51:53

14 bejegyzés a 2500-ig...

@King of Shadows: mintha csak az életből vetted volna a témát:)

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:52:03

@Zelefánt: jobb, mint a "kecsketejet a virágra". Meg fosnának közben. Jóéjt

mama ottmarad 2011.03.18. 01:52:32

Na, a zsófi kiesésével már akkor is tele volt a tököm.

Albino Vernyul 2011.03.18. 01:53:29

Alek baratunk most visszaugrott 1 honapot, es atment pszichologusba.. Kikerdezi Anikot....

mama ottmarad 2011.03.18. 01:53:40

Ez az Anikó egy energiavámpír, neki mindig kell valaki, akire támaszkodhat. Egy unterman. (Vagy ez 2 n?)

mama ottmarad 2011.03.18. 01:54:24

Akik aztán kihullanak mellőle.

mama ottmarad 2011.03.18. 01:56:07

Alekinyó mindjárt elhelyez egy bizalmas információt, hogy aztán titokban kövesse útját.

Zelefánt 2011.03.18. 01:56:10

@Mme Chauchat:
Még kornyadozom, mert nem esik az eső.
@mama ottmarad:
Energiát szív és vizet áraszt?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:56:45

@mama ottmarad: El, de csak azért, hogy ne tartsd őket nagyképűnek. :P

@gangesz76: Igen? :O

mama ottmarad 2011.03.18. 01:56:50

Ravaszul. Éva ezen a teszten elbukott, mégis vele fonódott egybe.

mama ottmarad 2011.03.18. 01:57:47

De már annyira únják egymást, mintha 10 éve együtt élnének.

Mme Chauchat 2011.03.18. 01:59:00

Ez esetben ég áldja mindenőtöket. A szokott helyen megtaláltok

gangesz76 2011.03.18. 01:59:02

úgyhogy mehetek aludni, 2 percem van...@King of Shadows: talán:)

Jó éjt mindenkinek, ma Veletek ugyanitt

PÁPÁ

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 01:59:53

@mama ottmarad: Erről lehetne filmet csinálni, amiben Ribikó egy spirit eater lesz, tehát lelkeket kell szívnia, hogy létezhessen. Viszont ha "felszívja" magát a normálisnál sokkal magasabb lesz az energiaszintje. Ja ... és azoknak fekete aurájuk van. :)

mama ottmarad 2011.03.18. 02:00:00

Tanulhatna Éva kárán, aki nem sokkal idősebb, de 45-nem néz ki a bőre.

MegLepke 2011.03.18. 02:00:46

Alek telítődött az Évával. Más impulzusokra, elmélyítésekre vágyik.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:01:29

45-nek

@King of Shadows: ez jó. Bár először azt hittem ő fog megnőni.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:02:27

@MegLepke: ezzel nincs egyedül.
Pedig a lény nagyon viselkedik mostanában.

MegLepke 2011.03.18. 02:04:39

@mama ottmarad: nekem semmi bajom vele. Tán azért, mert napok óta nem láttam öfit, csak Hajni előadásában.:)

Zelefánt 2011.03.18. 02:05:27

@mama ottmarad:
A rajzfilmfigura-hüppögésre gondoltam.
Valaki beszól neki -- vagy úgy véli -- , és máris kész egy vödör tengervíz.
"Te jó ég, dehátezezegyérzőlény!" -- mondhatná valaki, s igaza is lenne, ám az energiaszektor igen kemény világ.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:05:40

Sokan élnek ilyen vámpír tulajdonsággal, talán észre se veszik. Rossz nevelés, szülői minta? Ki tudja. Csak felismerni kell idejében, és messzire elkerülni.

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:06:21

@Zelefánt: naés? a megújuló energia? az smafu?

Zelefánt 2011.03.18. 02:09:58

@Mme Chauchat:
Tehát szegényt folyamatosan stresszelni kell, hogy hozza az elvárt mennyiséget?
Most támadt fel poraiból a lelkiismeretem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.18. 02:10:03

@mama ottmarad: Kösz. ;( NEKEM is fekete aurám van...

Én csak negatív energiákat "szívok fel", már ha találok valakiben. Ha nincs, akkor tényleg "rá kell fanyalodni" a pozitívakra... :)

mama ottmarad 2011.03.18. 02:10:12

@MegLepke: mondom, nagyon rendesen is viselkedik, nem káromkodik, a híradóban még a haját is összefogta.
De kezd szétesni, meghízott, rosszul öltözik.
Kíváncsi leszek, mit alakítottak abban az óvodában?
Vagy az ma volt? Ma én se láttam.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:12:07

@King of Shadows: én meg már csak a pozitívra utazom. Tanult viselkedésforma.

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:13:51

@mama ottmarad: a különféle idegi eredetű problémák egyik bevett kezelési módja,hogy egyszerűen felhizlalják a pácienst (I mean: étvágyserkentéssel testtömeg-növelésbe fognak) hogy az idevégződésekre zsír rakódjék és az ingerület-átvitel akadályozottabb legyen (kipárnázzák). Tehát a hízással együttjáró kedélyváltozás (Évánál, ha van) nem véletlen és nem is rejtélyes.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:15:48

@Mme Chauchat: ezt értem, és köszi. Gondolom, az a köpés utáni ijedelem sem múlt el nyom nélkül.

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:16:11

@Zelefánt: igen, és ami a legfontosabb, állandó vérszívásra (energia-elszívásra) alkalmas alanyok kellenek körülötte. Mindenki alkalmas erre, aki nem veszi észre, h mi történik - ilyen értelemben nem az energy-vampire a hibás - ő csak kódot hajt végre.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:16:34

Nekem nincs problémám az idegvégződések bepárnázottságával. Hö

bélabú 2011.03.18. 02:18:15

Nem tudom volt-e már erről szó, de én csak most néztem meg a csütörtöki összefoglalót. Aszondja Lilu, hogy 42 millió forint gyűlt össze, ami 2500 család 1 éves ellátását fedezi. Tehát 16800Ft / család / év, ami Ez milyen ellátásra elég? 323Ft/hét, 46Ft/nap.

Tegnap Balázs 25 milliót és 1250 családot mondott, az is hasonlóan kicsi összeget ad ki, ha elosztjuk.

Ti értitek?

Albino Vernyul 2011.03.18. 02:18:49

@mama ottmarad: Ott tevedtek, hogy O ad is, nem csak elvon.. Ha kiepult a kapcsolat, es valaki ad neki, azt vissza is kapja..
Amugy megint kezd cserelodni a helyzet, eddig Alek hallgatta vegig Aniko siramait, most visszazokkentek az Alek es a nok temaba, itt meg Aniko kezdte el gyurni Alek lelket...
Most viszont bementek..

mama ottmarad 2011.03.18. 02:19:02

@Mme Chauchat: ez alaptermészet, vagy nevelt tulajdonság? Esetleg mindkettő?

bélabú 2011.03.18. 02:19:15

@bélabú: az "ami" nem kell oda...

Zelefánt 2011.03.18. 02:21:18

Rinyálok-e, ha azt mondom, hogy a mi kis gladiátoraink azért mégiscsak emberek; olyanok, amilyenek, elvállalták ezt a szart, a Nagy Lehetőségért, amely alaphelyzetben sohasem adatott volna meg számukra -- és még sokunk számára sem --, és rohadt nagy bunkóságnak tartom, hogy mi itt az összes éleselméjűségünket bevetve rajtuk gúnyolódunk, minden kibaszott kockázat nélkül?
Igen, ha valkaki kurvának áll, ne csodálkozzék, hogy...hm...szaván fogják, de néha már magam is csömört érzek a saját rosszindulatú megjegyzéseimet olvasva.
A világ szar, és emiatt szenvedünk, vagy azért szenvedünk, mert a világ szar, amelyet persze mi tettünk szarrá?
Madame?

mama ottmarad 2011.03.18. 02:21:37

@bélabú: nem ételt kapnak, hanem az előállítás (termelés, termesztés, tartás) lehetőségét. Vetőmag, kisnyúl, f@sztudja mik.

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:23:08

@mama ottmarad: alapvetően azt írnám ide, hogy a neveltség-béli és mintakövetős dolgot felnőtteknél már el kellene vetni, mint drive-ot (hajtóerőt). Az autonóm, érett személyiség ezekkel szembesül és kellő munkával le tudja vetni/megtörni.Itt azonban infantilis, regresszív, kialakultalan énképű, ám felnőtt-testbe szorult gyermekeket látunk villalakókként. Tehát nem kizárt, hogy primér szocializációs defektusok tömegét találnánk, ha kutatni kezdenénk.

Albino Vernyul 2011.03.18. 02:26:20

@Zelefánt: Az a trukk, hogy nekunk is megvannak ezek a hibaink, hulyesegeink, csak azt nem latjak masfel millioan, max. a csalad, meg a baratok...

mama ottmarad 2011.03.18. 02:26:28

Figyi Zeli, ez egy orbitális nagy szórakoztató műsor. Mi pedig szórakozunk.
Sajnálom őket egy bizonyos fokig, ők pedig azt hiszik, irigylésre méltóak. Kinek így, kinek úgy.
Nekem miért legyen lelkifurdalásom?
Levonom a tanulságot, és tovább lépek. De a gyerekemet, unokámat, kisöcsémet, sose fogom ilyen helyre engedni.

bélabú 2011.03.18. 02:26:29

@mama ottmarad: igen, ezt tudom. De nem tudom elképzelni, mire elég ez éves szinten... az állat, a vetőmag, a takarmány nem olcsó dolog.

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:27:38

@Zelefánt: mi itt azért írunk, mert helytelenítjük akik ott vannak, amilyenek és ami ott folyik - ám ezt intellektualizálva, empátiával, nem a "ne nézd" és "pfejj" szintjén megragadva tesszük. Ez is segélykiáltás a jobbért, a minőségibbért és magyarázatok keresése arra a furcsa lélektani helyzetre, amelyben a villalakók vannak és amelybe a villaléttel kerültek.

Zelefánt 2011.03.18. 02:28:08

@Albino vernyul:
Igaz, s fődíj sem néz ki belőle. (mosoly)

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:30:11

A világ - mi vagyunk. Nincs valami "külső" erő, amelynek áldozatai lettünk. Ha szar - tőlünk, miattunk, általunk szar. Csak könnyebb elviselni, ha feltételezzük, hogy tőlünk függetlenül lett azzá. Kifogásgyár.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:31:17

@bélabú: most dobálóznak a jó nagy számokkal, mert az jó a kampánynak. Majd a végén kiderül.
Kapnak két tucat palántát egy szponzoráló kertészettől, Pár méter tyúkól kerítést a másiktól, és csak meglesz az.

Zelefánt 2011.03.18. 02:31:35

@Mme Chauchat:
Hát, szívem, ha végignézed a mai komment-áradatot, nem annyira az elítélésen volt a hangsúly, hanem azon, hogy MIÉRT IS NEM SZÓRAKOZTATÓBBak ezek a szereplők.
mama ottmarad:
Dehogy legyen itt bárkinek elefje, én csak leírtam, ami a fejembe jutott.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:32:33

@Mme Chauchat: ó de szépen mondtad. Integrálom a szótáramba :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:32:35

@bélabú: @mama ottmarad: de ezeket a pénzeket át sem utalták...csupán felajánlások. Érdekes lenne tudni, mi válik valóra az ígéretekből.

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:33:42

@mama ottmarad: megtisztelsz, ha beépíted a szövegkörnyezetedbe ŁoŁ

Zelefánt 2011.03.18. 02:34:43

@Mme Chauchat:
Ki a franc is feltételezi, hogy tőlünk függetlenül...?

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:35:30

@Zelefánt: miután a mi karikatúráink a bennlakók, következésképpen mi, az eredetik nem vagyunk szórakoztatók...Tehát csak-csak mi vagyunk a világ. Így, ilyen nem-szórakoztatóan.

mama ottmarad 2011.03.18. 02:35:43

@Zelefánt: nekem néha attól van lfem, hogy már nincs.
Lehet, hogy nem vagyok menthetetlen. Vagy már túl sokat láttam, és nincs új a nap alatt?
De van. Csak kényelmesebb elemelkedni a dolgoktól, hogy a szagát ne érezzem, ha büdi.

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:36:18

@Zelefánt: some...almost all, have a look at them

mama ottmarad 2011.03.18. 02:38:32

És akkor mi itt, egymás szórakoztatásával kompenzálunk?
Hajni, hallod ezt?

Zelefánt 2011.03.18. 02:39:43

@Mme Chauchat:
Amused To Death /Roger Waters/ (fenesetudja mikor, lusta vagyok felállni)

mama ottmarad 2011.03.18. 02:41:10

kétezerötszáz ötven...jó éjszakát a virasztóknak :)

Zelefánt 2011.03.18. 02:42:41

@mama ottmarad:
Én még attól is szenvedek, amin már változtatni nem tudok, sőt, azon is, ami ezután fog történni, és amin ezután sem fogok tudni változtatni.
A fordított kardigán esedékes-e már?

Zelefánt 2011.03.18. 02:44:41

@Mme Chauchat:
Csak nem ismered, vagy Dr. Googlie?

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:45:53

@Zelefánt: hogyne. Minden gugli. Ady is meg Th. Mann. Meg a világ

Albino Vernyul 2011.03.18. 02:46:50

@Mme Chauchat: Azert azt tisztazzuk, hogy Aniko 22, Szandi/Gigi 21, Zsofi 19 eves.. Ezek a leanyzok meg csak felig felnottek.. Raadasul Aniko/Szandi mas modon, de problemas csaladbol jon.. Es meg igy is, Aniko meg Gigi, merfoldekre van a masik 2 leanytol erettsegben.. De koztuk is lathato a kulobseg.. Aniko egy apa nelkuli csaladban nott fel, erosebbek rajta a noi vonasok (erzelmileg labilis, nagy a szeretet, es a verbalitas iranti igenye).. Gigi fiuk kozott cseperedett, nala meg a fius vonasok dominansabbak (elrejti/elfolytja az erzelmeit, kemenyebb, onalobb).. Ok meg nem kesz felnottek, es igy-amugy problemasak is.. Igazan szamon kerni barmit is, az idosebb korosztalyon lehet, de mint latjuk/lattuk, Ok se jobbak odabent.. Talan meg Kristof volt nevezheto kiegyensulyozottnak..

MegLepke 2011.03.18. 02:50:53

@Albino vernyul: minden szavaddal egyetértek.

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:51:54

@Albino vernyul: nos, magam is azt írtam, h felnőtt-testben gyermekek, kialakulatlan énképpel. S ha ez így van, nem éppen pozitív (reális) irányba fogja eltolni villa-létük ezt az alakuló (?) identitást. Kérdésem: meddig lehet takarózni/érvelni vele/kapaszkodni a sanyarú gyermekkorba?

Zelefánt 2011.03.18. 02:52:08

@Mme Chauchat:
Voltaképpen miért is ne lehetne, hogy egy életre kelt számítógépes program saját személyiséget és nickname-t hozzon létre, és kedvére cseverésszen a világhálón?
(A Terminator2-ben a SKYNET ennél rosszabb hobbit választott.)
Csak felbosszantani nem érdemes Önt, Madame -- pl. egy rossz idézettel -- mert akkor mindannyian megnézhetjük magunkat....

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:54:58

@Zelefánt: miért kell, pár perc alatt kitalálni ráadásul közhírré tenni, hogy csetrobot vagyok...? Várhattál volna pár évet ("Most rezge megbánás fog át:
várhattam volna még tiz évet")

Zelefánt 2011.03.18. 02:57:17

@Mme Chauchat:
De hát ez a mai világban nem szégyen!
(Rosszabb is lehetne, na.)

Mme Chauchat 2011.03.18. 02:58:43

@Zelefánt: ennél? rosszabb? kezdek bosszús lenni...

MegLepke 2011.03.18. 03:02:58

@Mme Chauchat: te aztán dógozol, tündérmanóMme! De te ilyenkor már aludni szokol, nem-e? Nem mintha küldenélek, csak rácsodálkoztam.:)

Zelefánt 2011.03.18. 03:04:26

@Mme Chauchat:
Blade Runner?
Más ugyan a sztori, de az alapfelvetés közös....
Nem, ezt már én is elröhögtem...Ne legyünk hülyék, inkább az analízis.
Vagy ez már az volt?...

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:04:35

@MegLepke: értem a célzást, értem...csak nem szeretem...))és te? éjjeli lepke?

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:07:14

jó, akk legyen replikáns, mit bánom én

Zelefánt 2011.03.18. 03:07:24

@Mme Chauchat:
Black Rain?
Mérem az időt guglilag.

MegLepke 2011.03.18. 03:07:40

@Mme Chauchat: :DDD Én igen, csak ezt te nem látod általában. Esetleg úgy, hogy álmodsz engem, én téged, mindhármunkat meg Dzsuang Dszi.:)

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:08:25

@Zelefánt: Ridley Scott ofkorsz és hát MICHAEL...Douglas ohhh

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:08:57

@MegLepke: álma? Szabó Lőrinc?Köszönöm, Lepi!

Zelefánt 2011.03.18. 03:09:38

@MegLepke:
Nagy a valószínűsége, hogy MINDANNYIUNKAT a Madame álmodik/ír, s akkor mi van?!...

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:10:09

@Zelefánt: ne félj...nem rossza álom az

Zelefánt 2011.03.18. 03:11:48

@Mme Chauchat:
Lehet némileg korrumpálni az álmodót?
(Már hogy csiszoljon egy kicsit az életem stílusán, basszameg.)

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:12:21

@Zelefánt: MMKK, kérem tegyék meg tétjeiket

MegLepke 2011.03.18. 03:14:27

@Mme Chauchat: igen, nagy kedvenc ez a vers...:)

@Zelefánt: vagy mindhármunkat én.:)

Albino Vernyul 2011.03.18. 03:15:13

@Mme Chauchat: Szerintem pl. Aniko fejlodott.. Meghozza eleg sokat.. Meg egy honappal ezelott is, ha annak a ketfrontos vitanak a tizede erte volna, mint ma, fel napot bogott volna utanna.. Ugytunik nekem, hogy Eva is elmozdult egy pozitivabb iranyba.. Szerintem Jerzy is jopar dologban elorebb lepett.. A tobbiek fene tudja.. Alek inkabb meg minuszba is ment jellemfejlodes teren, bar Aniko ma kizokentette a felvett pozbol, a beszelgetes alatt visszajott a regebbi Alekosz.. Az pl. tetszett, mikor fejtegette, hogy a musor utani Alekot korulvevo nok, a teveben szereplo emberre lesznek kivancsiak, nem ra.. Meg az onironia is visszajott nala.. Szoval nem biztos, hogy mindenkire rossz hatassal lesz a bentlet, es a felhajtas...

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:18:16

@Albino vernyul: úgy legyen! ámbátor nem beszéltem "rossz hatásról", hanem az énkép reális irányba fejlődéséről. Az sajnos nem fog reális énképet eredményezni, ha pár napra a média művilága kapja fel majd s ejti el ezeket az embereket.

Zelefánt 2011.03.18. 03:19:22

@MegLepke:
Vagy Szabó Lőrinc mindannyiunkat.
Vagy épp Dzsuang Dszi ezt az egészet, de ebbe már azért ne gondoljunk bele teljes mélységében, azt hiszem, mert a Madame ügyfeleivé válunk mindannyian, sőt még Ő maga is, jóféle paradoxon ez, az már igaz.

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:19:58

Habár nem mindig az a gonosz, aki eltapos és nem mindig az a jó, aki felemel.

Zelefánt 2011.03.18. 03:24:53

Kecskét felejtettek Villarealban.
Most ezt olvastam a blog címe helyett.
A magyar nyelv valóban gazdag, főként ha megtámogatod némi alkaloidával.

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:28:40

@Zelefánt: ne olvass. igyál. utóbbi meglátszik

Zelefánt 2011.03.18. 03:32:13

@Mme Chauchat:
Te meg a Lepke, mikor szoktatok aludni?

MegLepke 2011.03.18. 03:33:01

@Zelefánt: én mán mostan az ügyfele vagyok. VAgyis bejelentkeztem már rég. De mindig foglalt.:D

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:34:44

@Zelefánt: Nemde, tanult barátom, somni simili quae morte?

Zelefánt 2011.03.18. 03:34:45

@MegLepke:
Csak a hegyre fel ne cipeljen.

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:35:33

@MegLepke: De Lepi! Kedvesem! Holnap Veled kezdek, beccszó!

MegLepke 2011.03.18. 03:35:38

@Zelefánt: én nemsoká. Ilyenkor kapom a pasimtól a virtuális jóéjtpuszit (ami neki jóreggeltpuszi), aztán megyek is lassan.

Zelefánt 2011.03.18. 03:38:28

@Mme Chauchat:
Épp csak nem forgolódik akkor már annyit az ember.

MegLepke 2011.03.18. 03:38:54

@Zelefánt: megyek én magam.:)

@Mme Chauchat: rendben Mme!:)

Jóccaka nektek!:) Megyek hunyni.

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:39:42

@Zelefánt: ki tudja? nem volt még panasz...

Zelefánt 2011.03.18. 03:43:08

@Mme Chauchat:
Lehet, hogy ott még szarabb, és azért nem engedik vissza a delikvenseket, nehogy mindenki nekiálljon egészségesen élni.

Mme Chauchat 2011.03.18. 03:46:38

@Zelefánt: lehet. most kipróbálom azt, ami hasonló a halálhoz.

Zelefánt 2011.03.18. 04:06:46

@Mme Chauchat:
Nem tudom, téged mennyire hoz lázba, de 2596-nál áll a számláló.
Én leszarom, de örültem, hogy Veled kommunikálhattam.

Szerettem volna holmi frappáns, ide vágó verset találni, de nem sikerült, lévén az agyam csak afféle szürke massza, és per pillanat az is úszik egy erjedt lében, ám ez azért bizonyíték arra, hogy én nem vagyok robot.

Bzzzz.

Bzzzz.

Jóéjt.

Bzzzz.
Bzzzz.

Click.

gangesz76 2011.03.18. 06:25:16

Jó reggelt, számomra unnaturális módon felkeltem hogy közvetítsek Nektek, de max. a rádióból tudnék valami infóhoz jutni, azt meg nem kapcsoltam be,mert ha esetlegesen mégis bekapcsolnák az online-t, elég érdekes lenne a kettő együtt:)

John May R 2011.03.18. 06:31:30

Hát mi ez itt kérem?? Alvótábor? :)) Jóreggelt!

gangesz76 2011.03.18. 06:32:08

Megkerestem a rádió online adását, azt hallgatom jobb híján, Vadonék tanakodnak hogy milyen módon is kellene közlekedési híreket mondani hogy ne jussanak a lakók infókhoz.

Kérdezték Béciéket, mennyit érne meg nekik ha belenézhetnének a gépükön bármibe a neten, mire Béci azt mondta hogy majd ha megnyerik a játékot, bármit megnézhetnek a gépükön , ezért semmit nem ér meg.

arkangyal44 2011.03.18. 06:32:42

Jó reggelt mindenkinek. mi a fac volt az éjszakás műszakkal? Minden éjjeles dolgozónak le fogok vonni a béréből,mert végig filozófálták az egész éjjelt,ahelyett,hogy közvetítették volna ami a villában történik,de egy sort nem találtam. Talán nem volt adás? vagy mi a szösz?? Még egy ilyen és mindeni mehet a személyzeti osztályra leszámolni :))DD

gangesz76 2011.03.18. 06:32:49

Hírek, utána fekete-fehér igen-nem játék, a hallgatók a villalakókkal játszhatnak.

gangesz76 2011.03.18. 06:35:47

@arkangyal44: Jó reggelt!Én is hiányoltam a közvetítést, de nem tudhatjuk volt-e egyáltalán...így részemről az ártatlanság vélelme megilleti az éjszakásokat további információszerzésig

John May R 2011.03.18. 06:47:15

Ki álmodott Szandika lovával és ki a kecskékkel? :DDD Más opció nincs! :)

arkangyal44 2011.03.18. 06:48:43

@gangesz76: Rendben tesó,van némi igazad,de... senki nem tudta leírni azt a mondatot,hogy sorry de nem van adás???

gangesz76 2011.03.18. 06:49:25

Menjen a retek a 'csába, a kis facomnak ígérik hogy lesz reggel onlájn, remélem valaki feljelenti őket, büntessék meg emiatt is...jó tudom, én vagyok a hülye hogy felkeltem, de ez csak a tudjátokmi sikerének érdekében volt...

gangesz76 2011.03.18. 06:50:19

@arkangyal44: jójó, leírhatták volna:)

gangesz76 2011.03.18. 06:51:05

@John May R: a kecskeszarvú ló felfújt szájjal ér????

gangesz76 2011.03.18. 06:53:27

Minden lakó kávét hord a rádiósoknak, sündörögnek a gépek felé, de 1m-nél közelebb nem engedik őket.

Albino Vernyul 2011.03.18. 06:55:16

Jelentem az utolso komment korul mindenki elaludt a villaban.. Aztan mi is...

gangesz76 2011.03.18. 06:55:59

a hallgató egy Barbi nevű lány Pestről és Gigivel szeretne játszani, akinek nincs nagy kedve, valszeg nem sok sikert érhetett el eddig benne

John May R 2011.03.18. 06:57:06

@gangesz76: ér, tiéd a főnyeremény, tesó, úgymond!! :DDD Megnyerted a jogot, hogy további egy hétig egy lefújt szájú kecskeszarvú lóval álmodj :DDDDDDDDDD

arkangyal44 2011.03.18. 06:57:09

@gangesz76: ezen akadtam ki én is,mert nem baj hogy dumcsiznak mindenről szívük joga,De legalább egyetlen ember mondta volna,hogy nincs adás ezért egymást szórakoztatjuk.

gangesz76 2011.03.18. 06:57:38

Gigiék összecsaptak, döntetlen lett

gangesz76 2011.03.18. 06:58:19

@John May R: mééé akarsz nekem ilyen rosszat????:DDD

gangesz76 2011.03.18. 06:58:55

@arkangyal44: vagy írnák ki hogy szarunk rátok...

Albino Vernyul 2011.03.18. 06:59:21

@arkangyal44: Hat ott van, addig arrol volt szo...;)

John May R 2011.03.18. 06:59:40

@gangesz76: csak opció, ha nem akarod nem kell :DD

gangesz76 2011.03.18. 07:01:25

a vv oldalán napok óta az van hogy Alekosz tart beszédet Jerzsinek. Nem értem miért nincs a héten onlájn szavazás. Kirúgták a manipulálóembert vagy csak szabin van??

gangesz76 2011.03.18. 07:01:57

a vv oldalán napok óta az van hogy Alekosz tart beszédet Jerzsinek. Nem értem miért nincs a héten onlájn szavazás. Kirúgták a manipulálóembert vagy csak szabin van??

arkangyal44 2011.03.18. 07:02:01

@Albino vernyul: Nyuszi, ha nem dolgozol rendesen te is mész a tepsibe,vadasan :))DD

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:02:19

Terápiás jó reggelt kívánok!

John May R 2011.03.18. 07:04:48

@Mme Chauchat: Jó reggelt Mme. A többiek alvótábornak hiszik ezt a helyet, mit ajánl ez ellen? Egy kiadós "JÓREGGELT" elég lesz? :))

Albino Vernyul 2011.03.18. 07:06:11

@Mme Chauchat: Le lettunk b...va... Szoval idezd nekik szo szerint az Aniko-Alek pszichoterapias beszelgetesek szoveget..;))

gangesz76 2011.03.18. 07:08:04

@Albino vernyul: azt inkább ne! Az elején még itt voltam.

Albino Vernyul 2011.03.18. 07:08:05

Hat, van online.. Csakhat a ClassFM online adaskent hallgatva... VV-s nincs.. Csak a "Villan kivul vagyunk" szokasos kiirasa...

Albino Vernyul 2011.03.18. 07:09:19

@gangesz76: Pedig tiszta csemege volt az egesz.. Mme biztos jegyzetelt...;))

John May R 2011.03.18. 07:09:28

@gangesz76: A Balázsék most négy órán keresztül csak a vévéről beszélnek?? Mert minden külső infó, úgymond... :))

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:10:01

@Albino vernyul: az lesz...!Jó reggelt, addig is!

gangesz76 2011.03.18. 07:13:08

@Albino vernyul: a szöveg nem érdekel csak a diagnózis amit felállított a két A-ról:)

John May R 2011.03.18. 07:14:13

Akkor csak arról dumál(hat)nak, amit a még benlévő hét villalakó is tudhat ?? Az nem sok, ugyebár!!... :))

gangesz76 2011.03.18. 07:15:00

@John May R: a rádiós onlájn is olyan mint a vv-s, csak a hamarosan folytatódik kiírás helyett reklámokat, híreket és zenéket adnak...elvileg nem kaphatnak külső infót...de hát elvileg onlájn is van...

gangesz76 2011.03.18. 07:15:50

@Mme Chauchat: Köszönöm ezt a megértő, kedves hangot, most agy szükségem volt rá:)

gangesz76 2011.03.18. 07:16:31

@gangesz76: agy=nagy...bár az sem árt ha agy van.

gangesz76 2011.03.18. 07:17:18

Éppen sms-eket olvasott fel Balázs, természetesen szelektálva.

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:18:03

És mégis mozog a Freud...

gangesz76 2011.03.18. 07:18:23

bejárják a villát, először a hálóba mennek, Vadon szerint a szagok nem vv-villára utalnak hanem egy farmra

gangesz76 2011.03.18. 07:19:24

Alek Éva ágyát írja le, mert Éva a legrendetlenebb, Éva onnan öltözködik

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:19:54

@gangesz76: végül is, vadon a vadont is megjárta, szal tudja, h mit beszél

gangesz76 2011.03.18. 07:20:08

Béci ágyát Laci írja le, pedáns, viszonylag rend van

Lanois 2011.03.18. 07:21:15

@MegLepke: ezt én írtam. énénén.

gangesz76 2011.03.18. 07:21:17

a masszív kuplerájos ágy Anié

Albino Vernyul 2011.03.18. 07:21:55

TV-ben van online adas...

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:22:21

@gangesz76: tudjuk, Éva ágyának genus proximusa és differentia specificája: "kutyaól"

gangesz76 2011.03.18. 07:22:27

Alek a saját ágyát mutatja be, az is pedáns, Vadon szerint most is úgy néz ki Alek mintha állásinterjúra menne

gangesz76 2011.03.18. 07:23:22

@Albino vernyul: ja tényleg, azt be sem kapcsoltam még, ezúttal pótolom, köszi

John May R 2011.03.18. 07:23:36

@gangesz76: :DDD Hát nem egy jól szellőztethető hely mondjuk a háló különösen elzárt :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:24:25

Számoljuk, bal lázs hányszor mondja: "jó"

gangesz76 2011.03.18. 07:26:10

@John May R: legalább legyen valami nehézség is a fődíj megszerzésében

gangesz76 2011.03.18. 07:27:38

Laci a biohőmérő 7 fokot tippel de 12 van, bukott egy bögrét.
A csajok cigiznek, a fiúk az udvart mutatják be és a zöld jacuzzit

gangesz76 2011.03.18. 07:28:56

Éva Sándor nap alkalmából felköszöntötte Alekot.

gangesz76 2011.03.18. 07:30:16

a szauna ált. 110 fokos és tiszta, a mosókonyha viszonylag ép, Laci idejár kakkantani, ez a VIP budi

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:31:53

@prof. Perselus Piton: Köszi, Mester! Érdekes, h alekoszról mindenki elmondja frankót, a tutit. Csupán alekosz nem. Illetve...akárhányszor megnyílik (nem kis telejsítmény), gag-számban sem megy. És így válunk magunk is áldozattá.

gidabiga 2011.03.18. 07:32:30

jóreggelt! :)
nézitek vagy hallgatjátok? :)

gangesz76 2011.03.18. 07:32:51

@Albino vernyul: bekapcsoltam, mutatták őket vagy két percig, de ez érthető is, elvégre az a műsor nem erről szól.Mondjuk engem nem az érdekelne mi van akkor amikor éppen műsorban vannak, hanem az amikor nem...

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 07:33:02

@gangesz76: Hogy áll a nyakkendőd, kis úttörő? :-)) és vedd ki a farzsebedből a varázspálcát mert seggbe rúg valaki és eltörik :-P

John May R 2011.03.18. 07:33:04

@gidabiga: Szia gida! meddig vagy?? :)

gangesz76 2011.03.18. 07:33:48

A hírek szerint Janics Natasa tegnap jelentette be hogy a harmadik hónapban van...jelentem én is, elvégre március van

John May R 2011.03.18. 07:34:27

@prof. Perselus Piton: Szia, Piton. tegnap unműveltségről tettem tanúbizonyságot, sorry <3

gangesz76 2011.03.18. 07:34:36

@gidabiga: jó reggelt, próbáljuk ezt is azt is:)

gangesz76 2011.03.18. 07:35:36

prolivér és gombóc a retekben

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:35:52

@gidabiga: CNN-t nézek, Chopint hallgatok

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 07:37:52

ezt is csak nektek, csak most, hogy jól kezdődjön a nap :-)) bocs, ha volt már...

www.storyonline.hu/hirek/szandika/31572/

gangesz76 2011.03.18. 07:37:57

@prof. Perselus Piton: kikérem magamnak, én már hatodik éve járok a Roxfortba, nem ma vót az amikor a Teszlek süveg beosztott a Griffendélbe. Ja és a pálcát sskk nem hordom a farzsebemben, a talárnak nincs is farzsebe.

Albino Vernyul 2011.03.18. 07:38:01

@gangesz76: Tobb volt az....;) De online tovabbra sincs...

John May R 2011.03.18. 07:38:37

@prof. Perselus Piton: hogy, értsd: nem ismerem a Harry Pottert. (Belekötöttem a nikkedbe.) :DD

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:39:51

van onlájn (törlesztek)

Albino Vernyul 2011.03.18. 07:40:35

Vaaaaaaaaaaaaaaaaan adas....

John May R 2011.03.18. 07:41:26

@Albino vernyul: közvetítsetek, lécci, lécci. :)

gangesz76 2011.03.18. 07:42:15

@Albino vernyul: akkor csak a végét láttm, de hoppá, beindult a netes onlájn, rájuk szóltak, bekapcsolták:)
a Bumeráng is bemondta a kezdeményezést, ezt Balázs korrektnek nyilvánítja.A hírolvasó nem ott van, hanem valszeg a nyugiszobában vagy a riportban lehet a stáb többi része

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 07:42:28

@John May R: el van nézve :-)) de április végére részetes olvasónaplót kérek mind a 7 kötetről :-P

gidabiga 2011.03.18. 07:43:14

halljátokhülyékvagytok, ti képesek vagytok nem aludni, vagy csak alig? :D
én se vagyok normális, de ti... :)
@John May R:

mihelyt elérek a volánnál valami értékelhető információt a mai buszjáratokról, megmondom, addig nem tudom :)
elvileg 10-ig, de ha nem megy a délelőtti buszom, akkor délután 1-ig

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 07:43:50

jé, Jerzsy szépen beszél :-))

gangesz76 2011.03.18. 07:44:11

@gidabiga: király napom van, kora reggel ketten hülyéztek le:DDD

gangesz76 2011.03.18. 07:44:50

@prof. Perselus Piton: nekem is feltűnt

Már majdnem 54 milla gyűlt össze

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 07:45:32

Laci és Balázs összekapcsolódnak :-))

gangesz76 2011.03.18. 07:45:47

@prof. Perselus Piton: köszi, ez most jólesett:)

Aszongya Balázs: Laci, összekapcsolódunk...

vörös áfonya 2011.03.18. 07:46:22

Jó reggelt kívánok szervusztok pajtások!
Rádióműsor van?

gangesz76 2011.03.18. 07:47:39

Ohó, feltűnt másnak is hogy a Szujó azt mondta: majdnem 54 millió van azon a KÉPZELETBELI számlán???....

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:47:55

@Lanois: csoki? vajkrém? pocok? semmi?

gidabiga 2011.03.18. 07:47:59

@gangesz76:

értékeld :DDD
az árnyal valamit a helyzeten, hogy magamat is lenemnormálisoztam? :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:48:49

@gangesz76: dehát hogyne, ezek nem befizetések: ígéretek

gangesz76 2011.03.18. 07:48:52

@vörös áfonya: jó reggelt, van onlájn a vv-n és van a class fm is onlájn és a retken a reggelibe is bekapcsolják őket néha...tobzódunk:)

gidabiga 2011.03.18. 07:49:04

@Mme Chauchat:

apropó vajkrém, hova tűnt Möff Cat? :D
@vörös áfonya:

jóreggelt neked is! :)

gangesz76 2011.03.18. 07:49:54

@gidabiga: nem zavar, nyugodtan hülyézzetek,lepereg:)

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:49:56

érdeklődöm, hogy mikrofonba mi a retkes kóchengeres faxnak kell ordítani? csk kérdezem...

dr. gernika 2011.03.18. 07:50:03

Jóreg, látom nem adjátok fel. :)

vörös áfonya 2011.03.18. 07:51:06

@gangesz76: A Reggeliben láttam egy pillanatra,jó korán kelt a népség:)

@gidabiga: Gida korán nyomod,nem aludtál?

gangesz76 2011.03.18. 07:52:09

@Mme Chauchat: az addig oké, de ez egy alapítvány, aminek nyilván van számlaszáma, feltételezem hogy nem csak azt számolják bele az 54 millába ami az sms-ekből gyűlt össze, de lehet hogy tévedek...őszintén remélem hogy a számla tényleg létezik és a pénz tényleg oda kerül majd ahova kell.

Mme Chauchat 2011.03.18. 07:54:31

@gangesz76: számla valszeg van, de azon nem ennyi az egyenleg. Ez az összeg az ígérvényeket mutatja.

gangesz76 2011.03.18. 07:54:36

Éva hallgatóval játszik, tárgyra gondol, használati tárgy, férfiak használják és a villában van, ruházati dolog(biztos Alek valamije), alsóruházat is, Alekon most nincs de szokott rajta lenni, majdnem a lábukra húzzák de mégsem majdnem, éjszaka viselik, a pizsi az, Jenő nyert.

gidabiga 2011.03.18. 07:55:00

@vörös áfonya:

valamennyit igen :)
@gangesz76:

ezt én is nagyon, bár nincsenek illúzióim.
de remélem, hogy egyszer tényleg...

gangesz76 2011.03.18. 07:55:14

@Mme Chauchat: oké,köszi, ezt nem tudtam, akkor így már megkövetem a Szujót:)

Albino Vernyul 2011.03.18. 07:56:54

Csinalnak nekik reggelit..

gangesz76 2011.03.18. 07:57:03

@vörös áfonya: muszáj volt nekik, szép lenne ha aludnának, a vadonék meg nyomnák csendben nehogy felébredjenek:)

Albino Vernyul 2011.03.18. 07:57:39

Kecske korozott, kecskesajt, meg ilyesmik vannak..

gangesz76 2011.03.18. 07:59:53

Balázs szerkeszti a szituációs játékot, Anikónak többször kellene megszólalnia, Vadonnal morfondíroznak mi hogy lenne jó,adáson kívül vannak és Vadon jófejségnek tartja Bocskorékat hogy bemondták a gyűjtést

gidabiga 2011.03.18. 08:00:31

@Albino vernyul:

nekem is csinálhatnának :D
ha reggeliznék... :)
@gangesz76:

Vadonék átmásztak a fejükön sáros bakancsban? :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:00:36

@gangesz76: nos, ez van - műsor helyett. Szegény ember vizel és főz.

gangesz76 2011.03.18. 08:00:49

az Alekot akarják először a szituációsban, mert azt akkor akarják amikor a retek is bekapcsolódik

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:00:58

Most osztjak le, ki milyen jatekban vegyen reszt.. Alekosz kiemelt, neki az osszekapcsolasoknal kell bent lenni valamiben..

gangesz76 2011.03.18. 08:01:27

@Mme Chauchat: csak ne az előbbiből az utóbbit...

gangesz76 2011.03.18. 08:02:19

@gidabiga: biztos ők ébresztették őket, mert valami reggeli sötétséget emlegettek ami a hálóban volt...

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:02:26

Beci rantottat fog sutni.. A csajok kimentek cigizni Rakoczival...

gangesz76 2011.03.18. 08:02:55

reggeli készül,zöldségtál, paraszttál, kenyér...

gangesz76 2011.03.18. 08:03:40

...és min. 20 tojásból rántotta...

Vadon fotózza őket

gangesz76 2011.03.18. 08:04:25

Balázs lefotózta Vadont amint egy kés tart Laci hátánál

John May R 2011.03.18. 08:05:01

@gidabiga: az online menetrend nem megbízható szerinted, én tényleg nem tudom, ezért kérdezem:))

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:05:16

Laci valami zoldsegtalat csinal...

gangesz76 2011.03.18. 08:06:48

Rákóczi és Gigi beszélgetnek, közben Rákóczi is beállt a reggelikészítésbe,imád főzni, otthon ő főz

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:08:07

Leslie elemében van - kaját csinál (az élet értelme az evés.) Közben indokolatlan csöcsmutatás kamera által, Unikóról. Bréla elkezdni ecsetelni 4 legnagyobb álmát - erre lekeverik.

gangesz76 2011.03.18. 08:08:15

Borosék köszönik hogy köszönitek, most majd ők is köszönik hogy azok köszönik hogy köszönjük...vagy valami ilyesmi

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:08:50

Lilu, Balazs lesz a musorvezeto a hetvegi galan...

gangesz76 2011.03.18. 08:10:15

hagymás rántotta készül..

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:10:24

A csajok elmentek megkerdezni a stabot, hogy kel-e nekik valami a pihi szobaban...

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:10:56

Élőben serceg az üvegesre pirított hagyma - Leslie elfogyasztja szerény de ízléses reggelijét (2354 Kcal)

John May R 2011.03.18. 08:11:17

@gangesz76: és mit készítenek, azt nem mondták?? :)

gangesz76 2011.03.18. 08:12:00

Balázs szerint mi tudjuk mit gondolnak ők...éppen felszólítottak bennünket hogy küldjünk sms-t

John May R 2011.03.18. 08:12:14

@gangesz76: gyors voltál, mint a gondolat :))

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:12:39

@John May R: 20 tojásból kéttojásos rántottát, édes

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:12:49

Most esett le Balazsnak, hogy mi latjuk oket, mit beszelnek, mit terveznek..

gangesz76 2011.03.18. 08:13:08

"Én meg itt írom nekik hogy mi történik a villában, amit ők egyébként látnak" ezt Vadon mondta

Na most akkor valljátok be, melyikőtök a Vadon????

John May R 2011.03.18. 08:13:27

@prof. Perselus Piton: sima ügy, majd letöltöm a netről :))

gidabiga 2011.03.18. 08:13:57

@John May R:

már kiderült, megy a busz, onlájn menetrend meg bekaphatja :D

gangesz76 2011.03.18. 08:14:10

@John May R: mert a Te gondolatodat is kitalálom, rákapcsolódtam a hv kollektív tudatára...

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:14:13

Bal-lázs és Dzsun-gel műsora(i)nak legfőbb célja az önmaguk szórakoztatása.

John May R 2011.03.18. 08:15:12

@gangesz76: de jó neked, hallod... :)

gangesz76 2011.03.18. 08:16:18

Alek kezdi a játékot

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:16:21

@John May R: tudtam, hogy feltalálod magad :-)) én is nehezen kezdtem bele anno és ez volt a szerencsém: csak az utsó rész megjelenésekor vettem meg mindet...különben megőrültem volna, ha hónapokat kellett volna várni a folytatás megjelenésére...évekig tiltakoztam, hogy a franc sem akar mesét olvasni :-))

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:16:29

Az online-t azert most is kesleltetik..

gangesz76 2011.03.18. 08:17:01

@John May R: ááá, annyira nem, túl sok hang tolong a fejemben:)

John May R 2011.03.18. 08:17:58

@gidabiga: szabad-e érdeklődni, hogy szokott-e free wifi lenni a buszon, amivel utazol, ez egy új fícsör éllítólag, hogy minden volánjáraton van wifi úgymond. Onnan is tolhatnád... :)))

gangesz76 2011.03.18. 08:19:46

Aleknak hang alapján kell leírnia hogy milyen a nő aki beszél. VV Anett az,Béciék már tudják ki, naiv, domináns 21-22 évesnek gondolja, szőke,160-170 cm, egyenes hajú

dr. gernika 2011.03.18. 08:21:01

@prof. Perselus Piton: Hónapokat.... az első négyet egy szuszra olvastam el, aztán várhattam éveket. :D

gangesz76 2011.03.18. 08:21:12

Megtudta hogy Anett az, Vadon szerint vegyék el gyorsan a képet mert Alek megtermékenyíti a plazmát

gidabiga 2011.03.18. 08:21:31

@John May R:

ezen nincs, ez csak egy kis fos 9-es kiegészítő járat :D
a nagyokon van,

gangesz76 2011.03.18. 08:22:33

Jerzsi feladata: meg kell tanítani nekik lengyel szavakat, mondatokat amivel Varsóban kiismerik magukat és eljutnak a reptérre

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:23:21

Jersey bármit mondhat, lengyel gyanánt

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:24:15

a kutya se tudja csekkolni

gangesz76 2011.03.18. 08:27:01

na most azért hallani hogy Jerzsi az anyanyelvén folyamatosan beszél...azért elmondatnék vele egyben egy hosszabb szöveget hogy hallani lehessen mennyire van úgy zavarban...

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:27:38

@gernika: én egyben lenyomtam mindet egy hét alatt...azért kezdtem el végül, mert halálra idegesített, hogy nem tudtam, miről beszélnek az ismerősök: durrfarkú szúrcsók, nyelvnyújtó nyalánkság, stb...és ezek rendes, tanult, felnőtt emberek voltak :-))

Szaffi B. 2011.03.18. 08:27:42

Jó reggelt majomkutyafalka!!! :D

gangesz76 2011.03.18. 08:27:43

Bécinek freestyle rappelni kell, megadott szavakat beleszőni

gangesz76 2011.03.18. 08:28:58

Megírja a szöveget, addig Balázs beszél

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:30:37

Amugy erdekes volt figyelni, ki hogy helyezkedik.. Talalos kerdes, ki helyezkedett altalaban a legkozelebb a 3 radios bikahoz, es ki a tobbiek moge...?! Nem folyamatosan, hanem atlagban...

gangesz76 2011.03.18. 08:31:14

Jön Béci, mégis freestyle lesz, nagyon izgul, nem volt ideje megírni

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:32:02

@gangesz76: azóta lenyomtam még vagy 15-ször :-)) és kivételesen a filmek is tetszettek, pláne bennük én :-D

Soror Formoza 2011.03.18. 08:32:04

ÚristN! Mi lesz itt a 100. posztnál!:)

gangesz76 2011.03.18. 08:33:17

bejött valami stábtag Vadonnal dumálni

John May R 2011.03.18. 08:33:25

@gangesz76: Béci rapje olyan is. Fásy Ádámhoz tudnám hasonlítani, utóbbi annyit énekel a tévében, hogy lassan elhiszik neki, hogy tud is.

dr. gernika 2011.03.18. 08:33:43

@prof. Perselus Piton: :D Nekem a törpe golymók volt a kedvencem. :) (karakterek közül meg Piton)

gangesz76 2011.03.18. 08:34:00

@prof. Perselus Piton: akkor tesó vagy, én évente min. 1x elolvasom az összeset:)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:34:19

Jerzsy úgy tűnik remekül tud beszélni, ha elfelejtkezik a kamerákról és ha olyan emberek vannak körülötte, akik szeretik...mert a stáb egyértelműen kedveli és az elnyomja alkeszévaanikó nem szeretését és lenézését...

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:35:28

ha valamely villalakó odamenne a nethez, torkonrúgnák?

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:36:11

@Mme Chauchat: és ugyanazzal a mozdulattal hátba is szúrnák...

gangesz76 2011.03.18. 08:36:17

@John May R: elég szar vót, bár ő mondta is hogy nem freestyle rapper, mégis rákényszerítették, feltehetően ha mondjuk van rá egy órája akkor jobban megoldja

HAHAHA, ez király volt, Laci azt mondta hogy tökre FEL VANNAK BORULVA itt a villában....jaja, főleg ő:)

John May R 2011.03.18. 08:36:17

@prof. Perselus Piton: Akkor úgy mükődik a csávó, mint én, úgymond. De ez csak erre az egy tulajdonságra értendő, még mielőtt...

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:36:30

Rakoczival beszelnek, hogy rendes volt, hogy elengedtek...

natoth 2011.03.18. 08:37:32

reggelt majomkutyulik
"ezt tudjuk, csak amikor tudatosul bennünk az teljesen más" - Gigi, még ilyen bölcsességeket, még, még!

gangesz76 2011.03.18. 08:38:00

@gernika: ne nyalj:D

Nekem nem volt kedvencem, mindent imádok benne, de rettentően tetszenek az emberek és tárgyak, stb...magyar elnevezései

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:38:05

@John May R: :-)))) tele van gátlásokkal, nem sok szeretetet kaphatott eddig...

John May R 2011.03.18. 08:38:09

@Mme Chauchat: beütnék, hogy "Alekosz" és kicsit lennének csak elképedve, hogy kapnának 1.200.000 találatot :))

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:38:51

Laci most beszel a latogatasrol...

natoth 2011.03.18. 08:39:24

@prof. Perselus Piton:
egyszer éjszakaiban mondta valakinek, hogy ő saját magát kevesebbre tartja, mint más embereket

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:39:46

@gangesz76: igen...aki olvasta eredetiben, azt mondja, hogy a magyar fordítás zseniális a nevek tekintetében...

gangesz76 2011.03.18. 08:40:21

@John May R: Alekot ismerve az összeset végig fogja nézni:)

John May R 2011.03.18. 08:40:52

@natoth: jó reggelt majomkutyalányok, úgymond.
Inkább Laci-bölcsességeket hallgatnál? Kezdem: A Hit és Becsület zászlaja alatt hajózunk, mindahányan. Nehogy kiszáljatok, mert átmegyek a falon és csúnyán nézek rátok... :DDDDDD

dr. gernika 2011.03.18. 08:41:20

@gangesz76: Nem nyalás, már az első kötettől Piton-fan vagyok, a legelső moziplakáton is egyből őt kerestem. :)

Igen, Tóth Tamás Boldizsár nagyot alkotott a fordítással.

gangesz76 2011.03.18. 08:42:46

@prof. Perselus Piton: ...és mennyien lemaradnak az élményről mert gyerekesnek tartják...a tesóm is azt mondta mikor ajánlottam neki hogy olvassa el, hogy ő nem olvas ilyen meséket, én meg csak csendesen letettem elé az asztalra...pár nap múlva csak annyit kérdezett, hol a többi, ma már a polcán sorakozik az összes kötet:)

John May R 2011.03.18. 08:43:14

Mi ez gyerekek, alvótábor? ÉBRESZTŐ! Egy óra kell 100 kommenthez??? Nemár!!!

gangesz76 2011.03.18. 08:43:19

@gernika: jóvanna, nem tudtam kihagyni:)

natoth 2011.03.18. 08:43:29

@John May R:
ja, nem tudtam miért van hányingerem, ezek szerint nem bírom a hajózást

gangesz76 2011.03.18. 08:44:19

@John May R: jöhetne valami erősítés, lassan az összes szót külön kommentben küldöm el a cél érdekében:)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:46:07

@gangesz76: én különben olvasok mesét, fantasyt, de a HP-t a nagy mizéria miatt nem akartam...ami divatos, az engem sosem érdekel :-))

gangesz76 2011.03.18. 08:46:18

villatitkok jönnek, első Laci: Győzike két évvel ezelőtt megkereste hogy testőrkiképzést akar végigcsinálni

gangesz76 2011.03.18. 08:47:31

@prof. Perselus Piton: az én figyelmemet is jóval az második megjelenése után hívták fel rá

gangesz76 2011.03.18. 08:48:06

@lac64: Alek és Éva hátul...

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 08:48:25

szegény Talma...tényleg kellemetlen lehet neki...

John May R 2011.03.18. 08:48:27

@prof. Perselus Piton: tehát akkor nem olvasol Márait és Wass Albertet sem, úgymond??

@gangesz76: jöhetne már gibson Jucival az óránként egy plusz százas :))))

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:49:15

@prof. Perselus Piton: remélem, itt nem lesz motoron "üléses" történet, like Unikó's

natoth 2011.03.18. 08:49:34

@Trollseprű/ ki az a Milo?:
mondd csak, te vajban szoktad kisütni vagy margarinban?

gangesz76 2011.03.18. 08:50:01

Éva Talmácsival jött össze egy rendezvényen, megtetszett neki az Éva, telszámcsere volt, egy hónap múlva randik, pici kapcsolat volt, közös megegyezés alapján fejezték be, szerelem nem volt, 3 hét volt összesen az egész, bemutatta a szüleinek is Évát Talma

natoth 2011.03.18. 08:50:30

@prof. Perselus Piton:
a múltkor nem azt nyilatkozta, hogy nem is emlékszik rá, hogy ismerné Évát? :D

gangesz76 2011.03.18. 08:50:42

@John May R: nézem meredten az órát, gibson 9-re ígérte magát

lac64 2011.03.18. 08:51:34

@gangesz76: Hát mást gondoltam, azt hittem, hogy Éva a nyakukon lóg

Szaffi B. 2011.03.18. 08:51:46

Nekem miért nincs hang az onlájnon? :((((

gangesz76 2011.03.18. 08:51:52

Gigi a 18-ra kapott gyűrűt az exétől, feltette a kérdést és 3 évig menyasszony volt, senki nem tudta, még Bécinek is csak tegnap mondta meg

dr. gernika 2011.03.18. 08:52:10

@prof. Perselus Piton: Alátámasztom, én is. Mikor előbb olvastam angolul, fogalmam sem volt pár dologról, hgy TTB hogy fogja ezt megoldani, pedig magam is dolgoztam fordítóként. De mindig ügyesen csinálta. :)

John May R 2011.03.18. 08:52:17

@gangesz76: ha nem jön időre, kitiltom, tudjukhonnan :DDDDDD

gangesz76 2011.03.18. 08:52:35

@lac64: sündörög amikor nincs adás, kérdezgeti őket hogy kérnek-e valamit

gangesz76 2011.03.18. 08:53:50

@John May R: helyes, támogatom az ötletet:DDDDD

Viszont ha jön, egyúttal megböködhetné Jucit is hogy keljen már fel:)

gangesz76 2011.03.18. 08:54:24

a malac a háttérben időnként váratlanul eldől

Mme Chauchat 2011.03.18. 08:55:34

@gangesz76: kiütötte magát 277 kommenttel (leszámolta). Nem baj, h mi hajnali 4-ig a homlokunkkal vertük a touchpadot

Szaffi B. 2011.03.18. 08:55:39

@Mme Chauchat: Valaki kihúzta a hangszórót! Ááááááááááááááááááááá
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Megverek egy családtagot ma még!

John May R 2011.03.18. 08:56:34

@zoxó: ez annyira magát adta, hogy az lett volna unnaturális, ha nem lesz ilyen műsor. :)

gangesz76 2011.03.18. 08:57:12

Aninak 3 kérdésre kell válaszolnia, de már a feladatot sem érti:)

1.mi Király L. horoszkópja? Éva segített hogy vízöntő(dedikált egéralátét megvan)

2.Mi LL Junior polgári neve? ez kapásból megy, dedikált póló a nyeremény

3. a legfontosabb férfi nemi hormon neve? Tesztoszteron, ezt is Éva súgja

Szaffi B. 2011.03.18. 08:58:04

@Mme Chauchat: Imádok bennük MINDENT!!! :)

John May R 2011.03.18. 08:58:06

@gangesz76: Anikó leblokkolt, van ilyen, bitos lámpalázas :))

gangesz76 2011.03.18. 08:58:30

@Mme Chauchat: több volt az mert utána még nem tudott elszakadni tőlünk:)

Egyébként meg minden elismerésem a Tiétek, főleg hogy most is itt vagytok már!

natoth 2011.03.18. 08:58:54

@John May R:
nem szokott hozzá, hogy kamerák veszik :)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 08:59:11

jó reggelt! mé nem dolgozatok rendesen? hol az a 3000, amit megígértetek? :)

azt álmodtam, hogy olyan szám volt, mint Szandikának :S

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 08:59:13

Jó reggelt(?), kávét, energiaitalt, kézmasszázst az elgémberedett ujjaknak?
Egyebet?

gangesz76 2011.03.18. 08:59:46

@John May R: biztos azt hitte megint a prolivéres liezonjáról faggatják majd:)

Albino Vernyul 2011.03.18. 08:59:49

@lac64: Fiuk kozul Laci a dominans nyomulo, a lanyok kozul az elejen Eva tette oda magat, egy ido utan viszont elment enni, es Alekoszozni.. A fiuk kozul Jerzy a visszahuzodo, a lanyok kozul meg Aniko..

gidabiga 2011.03.18. 08:59:56

@Hódos Hajnalka:

időt kérek, + 6 órát, azt lehet? :D

John May R 2011.03.18. 09:00:15

@gangesz76: én olyan kialvadtlanul ébredtem, hogy az már unnaturális, hogy én milyen hülye vagyok :))

gangesz76 2011.03.18. 09:00:38

GIBSOOOOOOON, hol vagy már????Fos 9-es óra van!!!!!

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:01:19

@gangesz76: Tíz előtt ne számíts rá

John May R 2011.03.18. 09:01:23

@Hódos Hajnalka: egy kis kávét, ha nem kérek sokat. Kösz :)))))

natoth 2011.03.18. 09:02:19

@Hódos Hajnalka:
egy mentes ásványvizet ha hoznál a dzsakuba, tesó
reggelt :)

gangesz76 2011.03.18. 09:02:21

@Hódos Hajnalka: Jó reggelt, ilyen sorrendben tökkkkéletes lesz, köszi:))

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 09:02:29

@natoth: én is azt olvstam, hogy azt sem tudja Talma, hogy ki az az éva

lac64 2011.03.18. 09:02:45

@natoth: Borzasztan zavarban van, amikor egy általa kedvelt celeb érkezik. A Király L. Norbertet is kerülte.

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:03:08

@gangesz76: ő írta, h mennyi. Igaz nem írta, br., v. nettó. Könnyű egyébként fennmaradni: az a titok, h ne aludj el.

lac64 2011.03.18. 09:03:44

@Albino vernyul: Igen, most belenéztem, Ani hihetetlenül merev, Laci meg folyamatosan dumál

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 09:03:45

@gidabiga: mármint egy nap 30 órából álljon? na az nekem is jól jönne. :))

Szaffi B. 2011.03.18. 09:03:57

@natoth: MMKK VAJ!!!! :)
Reggelt Drága!

gangesz76 2011.03.18. 09:04:14

@John May R: nem baj, a cél érdekében mindent bevetünk, még akár a kertet is rántotthús palántákkal :)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 09:04:34

@John May R: azt olvastam, hogy biolámpalázas :-))

John May R 2011.03.18. 09:05:13

@Mme Chauchat: ...és, hogy kitámaszd a szemeidet fogpiszkálóval, igaz Mme? :))

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:05:14

@Hódos Hajnalka: ...éspersze plusz az éjszaka, na ja!

gidabiga 2011.03.18. 09:06:38

@Hódos Hajnalka:

igen, úgy gondoltam :D
még 1 órát érek rá ( félig ), abból lehetne 7 :D

és jóreggelt neked is! :D

gangesz76 2011.03.18. 09:07:00

@Mme Chauchat: nem számítok, csak írásos lenyomatát akartam annak hogy számon kértem rajta amit ígért, hogy lecseszhessem:)

Igen, én is ott rontottam el...bár a netem 2-kor megszűnik létezni, szóval eléggé unnaturális lett volna fent maradnom.

lac64 2011.03.18. 09:07:34

@Mme Chauchat: Éjjel írtad a Williams-et, talán Anikóval kapcsolatban. Mi alapján gondoltad?

gangesz76 2011.03.18. 09:07:47

@Hódos Hajnalka: kitöltenéd azt is és további órákra vágynál:)

John May R 2011.03.18. 09:08:02

Én vittem a reggeli műszakot, igazán jöhetne már a nagy gibson kis g-vel, hogy kicsit tehermentesítsen. gangesszal mi vagyunk a Morning Hero-k :DDD

gangesz76 2011.03.18. 09:09:19

onlájnban épp arról beszélgetnek a lakók Vadonnal hogy milyen a netes társadalom, a kommentelők, hogy a nick mögött bárki lehet

gangesz76 2011.03.18. 09:10:33

@John May R: a kommented elejét olvasva épp készültem beolvasni Neked de a végével jóvá tetted:D

natoth 2011.03.18. 09:10:41

én a költő urat hiányolom, meg a titkárnőjét, ilyenkor már javában munkálkodni szoktak :)

John May R 2011.03.18. 09:11:16

@gangesz76: bárki bizony akár még én is really John May R :DDD

avanivi 2011.03.18. 09:11:28

Jó reggelt, jó reggelt !
Közel 3000 hsz ? Nem voltam egy napig és vissza sem tudom keresni mert mire a böngészőm betölti letelik a munkaviszonyom!
Mi történt?

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:11:43

@lac64: Szia, főként Alkeosszal kapcsolatban. Vacilláltam az Asperger és a Williams között (egyedülállóan kifejezőerejű nyelvi jártassággal rendelkeznek, nagyon barátságosak és általában udvariasak- bár viselkedésük tolakodásként is félreértelmezhető) ill. jellemző az elmondottak szó szerinti értelmezése, kóros bőbeszédűség, a finom árnyalatok félreértése, és a mások számára érthetetlen metaforák használata. A beszéd formális, pedáns; a hanghordozás nem felel meg a helyzetnek

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:12:26

röpke kérdés, hogy on legyek:
Rákóczi Feri ugye pont a VV öfik műsoridejében "vezet" egy másik műsort a tv2-n. Nem kapott ejnyebejnyét vajon, amiért most a villában lébecol?

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 09:12:52

@avanivi: a törzsgárdatagság nettörténelmi pillanatot ír és 4000 hsz-ig meg se állnak.

vörös áfonya 2011.03.18. 09:13:02

@canzone: azt mondták,hogy most összefogás van és a nemes célért mindent:)

gangesz76 2011.03.18. 09:13:42

konkrétan négyen beszélnek egyszerre Balázshoz, Éva nyert, volt egy gyanús megjegyzése...

a fejésről beszélt, azt mondta volt a kecske mellett egy gida, majd hozzátette: "mármint olyan kecskegida"

Gidabiga gyanús vagy Te nekem, nem voltál véletlenül bevarrva a kecske hasába???A trójai gida...

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:13:50

@natoth: szió, én rosszat sejtek...

natoth 2011.03.18. 09:13:50

@canzone:
az előbb pont dícsérték a konkurrenciát, hogy ilyen rendesek voltak és megengedték neki

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 09:13:53

@avanivi: és ha már itt vagy, kenhetnél pár margarinos kenyeret, mert én főzöm a kávét és nem érek rá.
a vajkrém elfogyott.

John May R 2011.03.18. 09:14:03

@canzone: Nem, valami TV2-nagy fejes nyilatkozta, hogy engedélyezték, "kell lenni ilyen pillanatoknak is, mikor nem a nézettség az első" vagy valami ilyesmi

vörös áfonya 2011.03.18. 09:14:07

@natoth: biztosh értekezlet van.Vagy csak alszik:)

natoth 2011.03.18. 09:14:28

@Mme Chauchat:
mádám, ne ijesztgessen, mik a sejtései?

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:14:31

@canzone: szióka, elengedték...!pár bőrt még lehetne lehúzni a dologról, hm

lac64 2011.03.18. 09:14:36

@Mme Chauchat: Köszönöm, akkor félreértettem, nekem úgy jött le, hogy Anikóval kapcsolatban írtad. És a Wikin megnéztem, az is ezeket a tüneteket írta, emiatt nem értettem.

gangesz76 2011.03.18. 09:14:53

@John May R: nálam tán rájönnek hogy sem teknős, sem folyó nem kommentelhet...:D

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:15:09

@natoth: költő és titkárnője...ehhh

natoth 2011.03.18. 09:15:16

@vörös áfonya:
értekezlet alatt simán ír, gondolom a titkárnő alatt is, marad az alvás :)

vörös áfonya 2011.03.18. 09:16:01

@gangesz76: Nálam meg,hogy áfonya.Az unnaturális lenne.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:16:05

@vörös áfonya: @natoth: @John May R: köszönöm. szeretek pozitívan csalódni a médiában. nemes cél érdekében mindent, ez olyan szép, mint egy szeretettábor :)

gangesz76 2011.03.18. 09:16:29

@Mme Chauchat: az Aspergert elolvastam tegnap, tényleg ráillik...gondolom még más diagnózisokat is fel lehetne állítani.

natoth 2011.03.18. 09:16:40

@gangesz76:
milyen igaz, hiszen minden nick mögött egy bárki van :)

John May R 2011.03.18. 09:17:37

@natoth: szandek szandekoltan nem lehet tavol, valami oka csak van :DDDD

gibson 2011.03.18. 09:17:38

Mindjárt 3000? Itt valakik nagyon komolyan vették az éjjeli műszakot! :)

Sziasztok!

vörös áfonya 2011.03.18. 09:17:51

@canzone: Biztos egész nap szíveket harapdálnak egymásba:)

natoth 2011.03.18. 09:17:58

@canzone: és azt még nem is tudod, hogy a bochkorékat is megdícsérték, mert bemondták a másik rádión a jótékonysági akciót. hát nem csudaszép az élet? :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:18:00

@lac64: Jucc írta, h "még egy Aspergeres", nem tudom, kire. Csak arra reagáltam, h nekem is eszembe jutott, h A. a két szindróma közül az egyiket hozza. Differenciáldiagnoszitka kellene - lehet, hogy csupán autista ill, autisztikus tüneteket mutat.

gangesz76 2011.03.18. 09:18:04

@natoth: kikérem magamnak hogy bárki legyek, én valaki akarok lenni:)

-Sarq- 2011.03.18. 09:18:52

'reggelt!

Éva ezért a talmácsizásért még meg fogja ütni a bokáját. Vagy Évát üti meg valaki :).

vörös áfonya 2011.03.18. 09:19:00

@gibson: Szia gib,te meg meddig aludtál:)

gangesz76 2011.03.18. 09:19:39

@gibson: 17 perc 38 másodpercet késtél és nem ébresztetted fel Jucit...ez két rossz pont így kora reggel, úgyhogy vesd be magad hogy jóvá tudd tenni:D

vörös áfonya 2011.03.18. 09:20:03

@-Sarq-: Éva Talmácsizott már nem egyszer,úgyhogy szerintem már senki sem figyelt rá:)

gibson 2011.03.18. 09:20:40

@vörös áfonya: de én sokáig fenn voltam, Áfi! ;)

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:21:21

@gibson: tudod! "Semmiért, egészen" (SZ.L.)

-Sarq- 2011.03.18. 09:21:35

@vörös áfonya: Pont azért, mert nem kattan le a témáról. Egyszer majd egy csúnya nagyfiú meg fogja jegyezni neki, hogy "Kiscsillag, csitujjá mostmá" :).

vörös áfonya 2011.03.18. 09:21:49

@gibson: Ha álmodban is kommenteltél,akkor el van nézve,hogy nem nonstop írtál:)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:21:52

@natoth: ez már több, mint amit valaha is képzeltem :) ááá, még nem jut el az agyamig ez az összefogás, kéne egy kávétea kombó

gibson 2011.03.18. 09:21:54

@gangesz76: Juci meddig volt? Remélem, minimum hajnalig!

John May R 2011.03.18. 09:21:58

@gibson: szevasz gibson, azt hittem már altatót tett a Juci az italodba :DDDD, mi itt nyomjuk gangesszal reggel fél héttől :))

gangesz76 2011.03.18. 09:23:17

@gibson: na ne próbáld beadni nekünk hogy nem együtt voltatok az éjjel...nem vesszük be!!!:)

gibson 2011.03.18. 09:24:02

@John May R: szevasz Johnnie, nagyon helyes, nagyon helyes! :)

natoth 2011.03.18. 09:24:42

@canzone: kávétea? ne keverd, tesó, abból mindig csak a baj van

gibson 2011.03.18. 09:24:42

@Mme Chauchat: menjünk terápiába, MOST?

lac64 2011.03.18. 09:24:56

Na Ani a beszólások miatt Balázsék közeléből is el fog menekülni.

John May R 2011.03.18. 09:25:13

@gibson: Juci? 277 komment erejéig volt, biztos kifáradt :))

gibson 2011.03.18. 09:25:19

@John May R: mi legyen a háromezredik komment, találjuk ki addig!

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:26:11

@gibson: nem akartam mindjárt ezzel kezdeni, de igen

Albino Vernyul 2011.03.18. 09:26:16

@lac64: Balacs is kiszurta.. Aniko a csendes szemlelo... Most 3 ora utan kezd kommunikativabb lenni.. Evanak meg nincs gondja semmivel, meg a papat is leszolitana, megyunk-e buliba felkialtassal..:)

gibson 2011.03.18. 09:26:21

@gangesz76: :D

Mi volt éjjel, nincs időm visszaolvasni most. A rio marén kívül történt-e valami érdekes?

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 09:26:24

elhagylak benneteket egy kis időre...a tapsvihart nem akarom hallani, ami távozásom örömére tör ki :-PP

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:26:31

benyomtam az online-t. tök durvus lehet nekik ez az élmény, nem elég a jótékonykodás, még egy ministáb is bent van, olyan impzulusokkal, mintha kapnának is a kinti világból, meg nem is.

valljatok, kik azok, akik írogatnak Balázséknak? :D

dr. gernika 2011.03.18. 09:27:04

Ja, hülye vagyok, elolvastam. :D

christaylor 2011.03.18. 09:27:06

@natoth: elmondanám,hogy a múltkor sikerült egy olyan 4 az 1-bent kifognom,hogy volt benne kávé,zöld tea, tej, és egzotikus fűszerek. Asszittem elhányom magam az ízétől.

vörös áfonya 2011.03.18. 09:28:16

@christaylor: helló,az tényleg durvus kombó.

gangesz76 2011.03.18. 09:28:27

a lakók ajándékot kapnak, Éva szerelmes levelet Ádámtól, elsírja magát

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:28:30

@natoth: ááá, tesó, majd mártogatok bele pirítóst, hogy tompítsam :)

Bazze', most PetiCsé küldött ajándékot Évának, vagy Ádám?

christaylor 2011.03.18. 09:28:38

A 3000. mondjuk lehetne SOK BOLDOG NÉVNAPOT SANYI!

lac64 2011.03.18. 09:28:38

@Albino vernyul: Hihetetlen Ani metakommunikációja, ez a karba tett kéz. Balázsék meg oltják.

gibson 2011.03.18. 09:28:49

@vörös áfonya: szavazzuk, levezényled? :)
Én még nem tértem teljesen magamhoz.. :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:28:49

@gangesz76: @vörös áfonya: @gibson: legyen valami off. vagy unnaturális dolog, úgymond, a háromezredik. Esetleg ajánljuk fel.

gidabiga 2011.03.18. 09:28:59

@natoth:

ááááááá, :DDDDD
@gangesz76:

majd elárulom, mi? :)))
@gibson:

én még tovább, sőt, gangesz le se feküdt, ez nem kifogás :P :)

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 09:29:11

jó reggelt mindenkinek.valaki tolja ide a kvt és a vajkrémet.

ki volt, aki átmászott a fejemen hajnal háromkor üvöltve, sáros csizmában?

gangesz76 2011.03.18. 09:29:24

@gibson: 2-ig semmi, csak Ani és Alek próbáltak egymással dűlőre jutni, de nem ment, utána nem tudom

John May R 2011.03.18. 09:29:42

@gibson: SZERETÜNK HAJNI szerintem elmegy 3000.-nek is, ismétlés a tudás öregnyja vagy mi... :)))

gangesz76 2011.03.18. 09:30:19

Jerzsi az uncsitesójáéktól kap levelet

christaylor 2011.03.18. 09:30:21

@vörös áfonya: nem vicc, Sanyiról is illene megemlékezni,annyit emlegetjük.

gibson 2011.03.18. 09:31:14

@gidabiga: gangesz kap majd valami különdíjat ezért. Szegényt úgyis úgy sajnálom, hogy minden este magához beszél egyedül a nyugiszobában... :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:31:22

@gangesz76: lengyelül és Leslie olvassa fel

gidabiga 2011.03.18. 09:31:34

@szédült nőszemély - forza:

csak az lehetett, aki az én fejemen is átmászott :)

gangesz76 2011.03.18. 09:31:58

Laci anyukájától kap, megköszöni, elsírja magát és egyúttal felköszönti anyukáját a 60. szülinapja alkalmából

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:31:59

a 3000. komment legyen lengyelül. addig megtanulom

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:32:05

Laci anyukája olyan szép levelet írt, pozitív energiákról és a jó befogadásáról, még én is meghatódtam

gibson 2011.03.18. 09:32:09

@John May R: @christaylor: lehetne mondjuk:

SOK BOLDOG NÉVNAPOT SANYI,
SOK BOLDOG KOMMENTET HAJNI!

John May R 2011.03.18. 09:32:18

@canzone: Mondjunk a hallgatók, esetleg. vagy nem vagyok képben?? :DDD

gangesz76 2011.03.18. 09:33:01

@prof. Perselus Piton: én majd akkor tapsolok ha visszajössz

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 09:33:13

@John May R: ne kábítsál, nyalomaszád, a kétezredik se az volt. :DDD

natoth 2011.03.18. 09:33:21

@szédült nőszemély - forza: @gidabiga:
az enyémen bongyor, bár csizma nem volt rajta

vörös áfonya 2011.03.18. 09:33:40

@christaylor: Jó,emlékezzünk Sanyiról,Szandika mentoráról,mert ma van a névnapja.
De gondolod,hogy Sanyi annyira illusztris személyiség,hogy övé legyen a 3000.?

natoth 2011.03.18. 09:34:11

@gibson:
tegyük hozzá, hogy SPARTAAAAAAA

vörös áfonya 2011.03.18. 09:34:11

@canzone: Volt benne hit és becsület?

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:34:18

@gibson: ha szeretsz vkit, nincs szükség a szóra "sajnálom" (Love Story. E. Segal, 1970.)

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 09:34:18

@gibson: jó hogy nem egy kommentben szerepeltetsz együtt a Sanyival... hát ártottam én neked valaha?

John May R 2011.03.18. 09:34:44

@gangesz76: hogy ennek az Ádámnak semmi fantáziája nincs, szerelmes levél helyett beküldhedhettet volna egy almát:DDDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:35:04

Ki az a nő? KI AZ A NŐ?!

christaylor 2011.03.18. 09:35:07

vótmár?

Szerelem a legfelsőbb szinteken címmel párkereső show-t indít az RTL Klub. A műsor ötlete Olivértől származik.

A műsorterv tudom,hogy volt,de a cím és az ötletgazda személye is?

gibson 2011.03.18. 09:35:20

Minjárt jön, mindjárt jön!!! :)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:35:27

@John May R: közülünk gondoltam, teeeee :)

tényleg kéne teáznom, a nemes cél érdekében még nem is reggeliztem ma...

Laci sír, Jerzsi sír, Éva tökátlagos arcot vág. Ők 3an kaptak eddig üzenetet ma Balázsékon keresztül. Tipikus.

vörös áfonya 2011.03.18. 09:35:34

@John May R: Á,Éva nem értette volna,hanem megeszi:)

lac64 2011.03.18. 09:35:34

Hát Alek szokás szerint "roppant empatikus". Leveleket kapnak, Ani reméli, hogy kap az anyukájától, ez a hülye meg közli, hogy lehet, hogy Király L-től kap levelet azzal, hogy Norbi meggondolta magát

gangesz76 2011.03.18. 09:35:51

@Mme Chauchat: nincs ötletem, pedig ütögetem a fejem mint Micimackó hogy gondolj, gondolj...

natoth 2011.03.18. 09:35:57

@John May R:
vagy egy kígyót. mérgeset.

Albino Vernyul 2011.03.18. 09:36:08

Gigi Jerzyt olelgette, Aniko Lacit.. Most kimentek cigizni, Aniko fel, hogy O nem kap levelet, Alek szekalta, hogy Norbitol fog kapni, hogy meggondolta magat...

christaylor 2011.03.18. 09:36:26

@vörös áfonya: gondolom.szerintem már ő is celebbé nőtte ki magát. mondjuk,ebben az országban ezt nem nehéz összehozni.
de Sanyinak vannak értékei. a lovak pl.

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:36:27

@lac64: asszem, simán szociopata. mégis

gangesz76 2011.03.18. 09:36:47

@gidabiga: ha felnősz nem kapsz káposztát amíg el nem árulod:)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:37:19

@vörös áfonya: nem, inkább ezoterikus volt, mint spártai :)

gidabiga 2011.03.18. 09:37:35

@gibson:
én szoktam vele ott beszélgetni, de te szinte sosem jársz arra :P
@Kacat:

jóreggelt! :D

avanivi 2011.03.18. 09:38:10

@Hódos Hajnalka:
Rendben, hozom a margarint és még egy hektoliter irsait is ,azt hiszem kb annyi elfogyott az éjszaka.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:38:20

gyerekek, nehogymá Sanyinak ajánljuk a 3000-t, neki bármelyik szám megfelel, mondjuk a 3219

gibson 2011.03.18. 09:38:23

@Hódos Hajnalka: majd kipontozzuk a sanyit vagy valami, erre már nincs idő! :)

lac64 2011.03.18. 09:38:51

@canzone: Jerzyt Gigi, Lacit Anikó vigasztalta.

vörös áfonya 2011.03.18. 09:38:53

@canzone: Akkor semmi harcba hívás,semmi lázadás?Csalódtam Lezli anyukájában:)

gangesz76 2011.03.18. 09:39:08

@Mme Chauchat: az nem ajándék, büntetés lenne...mindkettőnek

gibson 2011.03.18. 09:39:22

Akkor legyen ez:

SOK BOLDOG NÉVNAPOT ...,
SOK BOLDOG KOMMENTET HAJNI!

SPARTAAAAAAA

christaylor 2011.03.18. 09:39:32

@canzone: akkor ajánljuk magunknak!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:40:07

@vörös áfonya: azért az volt az üzenet vége, hogy ne feledje el: a kapitány hagyja el utoljára a hajót :)

gangesz76 2011.03.18. 09:40:20

Béci Adritól kapott levelet

vörös áfonya 2011.03.18. 09:40:28

@gibson: és mennyinél tartunk?Nehogy beírjak valami tök mást.

gibson 2011.03.18. 09:40:41

Na hátha:

SOK BOLDOG NÉVNAPOT ...,
SOK BOLDOG KOMMENTET HAJNI!

SPARTAAAAAAA

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:40:45

@christaylor: szerénytelenség nélkül egyetértek :D

John May R 2011.03.18. 09:40:45

SOK BOLDOG NÉVNAPOT ...,
SOK BOLDOG KOMMENTET HAJNI!

SPARTAAAAAAA

gangesz76 2011.03.18. 09:41:10

@Mme Chauchat: oké, addig felmentelek a kommentelés alól

John May R 2011.03.18. 09:41:24

@vörös áfonya: áfii, :DDDDDDDD Tiéd a 3000 :))

gibson 2011.03.18. 09:41:25

@vörös áfonya: gratulálok, ezt elb*sztad! :DDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:41:34

bakker, lecsúsztam :( vigasztalhatatlan vagyok :(

vörös áfonya 2011.03.18. 09:41:37

Megvolt már?Bonthatom az írsai pezsgőt első körben?

Mme Chauchat 2011.03.18. 09:41:58

@gangesz76: rendben. Elmentem lengyelül tanulni. Ha megvan, visszajövök.

vörös áfonya 2011.03.18. 09:42:10

@John May R: @gibson: naneee,picsába.Nem lehet törölni?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 09:42:46

@gidabiga: jó reggelet bezony :), bár néha megkérdőjeleződik, h nekünk van-e értelme így megkülönböztetni a napokat :D

gangesz76 2011.03.18. 09:43:20

Alek levele a szüleitől jött, megköszöni, hadd ne írjam le hogy..

vörös áfonya 2011.03.18. 09:43:29

@canzone: átadom neked bármi is legyen az:)csak ne légy szomorú.

Albino Vernyul 2011.03.18. 09:43:46

Anikonak huuzzak az agyat.. Utolso lesz...

lac64 2011.03.18. 09:44:05

@Mme Chauchat: Én nem tudom, de ritka érzéketlen ez az ember.

gangesz76 2011.03.18. 09:44:38

Gigi anyukájáéktól kap, egyúttal Bécinek is írnak,ő is sír

lac64 2011.03.18. 09:45:08

@Albino vernyul: Ha most nem indul el a Niagara, akkor soha

vörös áfonya 2011.03.18. 09:45:18

Balázsék meddig lesznek bent?Egész nap?

zoxó 2011.03.18. 09:45:28

Ani megkapta anyukáját:)).

gangesz76 2011.03.18. 09:45:37

Anikónak nincs levele,már sír, anyukája a vonalban

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:45:50

Anikó nem levelet kap, a telefonban anyukája. már sír.

gangesz76 2011.03.18. 09:46:11

már én is sírok...

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:47:16

@vörös áfonya: olyan önzetlen vagy, mint a magyar média :) ma ez nem sértés, mielőtt úgy érzenéd :D

gibson 2011.03.18. 09:47:16

@vörös áfonya: Hajni tudja csak törölni. Bár szerintem maradhat, valahol nagyon vicces, hogy pont az lett a háromezredik hsz, hogy "Nehogy beírjak valami tök mást." :D

christaylor 2011.03.18. 09:48:10

@gibson: az. én is itt röhögök rajta,hogy Áfi milyen aranyosan elbénázta. <3 Áfika!

-Sarq- 2011.03.18. 09:48:14

Anikót megint megbőgették.
Pedig ha Balázson múlik, biztos Király L. Norbit kapcsolják be a villába :)).

John May R 2011.03.18. 09:49:30

Basszus meg akartam nézni az összes kommentet erre befagyott az Operám, mondom jól van megpróbálom szar Expolrerrel, az is befagyott, az egész rendszerem meg majdnem le... :DDD

vörös áfonya 2011.03.18. 09:50:36

@gibson: @christaylor: nem frissített ez a szar és nem láttam,hogy gib már beírta,hogy 2994.onnantól folyamatosan a sztenderd szöveget kellett volna beírnom:)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:50:59

@gibson: @christaylor: annyira Áfikás lett, szerintem ez Hajninak is kedvére való :)

gibson 2011.03.18. 09:51:27

@John May R: FF, Safari vagy Chrome, de SSKK Explorer!

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 09:51:53

@gangesz76: volt benne legalább 10 szinoníma, 5 ismeretlen szó, és végtelenül formális volt?:)

gibson 2011.03.18. 09:52:02

@christaylor: @canzone: @vörös áfonya: úgy sikerült ez is mint az elsőzés :)))

gangesz76 2011.03.18. 09:52:45

@Mme Chauchat: ezt elk..tuk, nem kicsit, nagyon, de most már ha megtanultad írd be akárhányadik is, nehogy kárba vesszen a fáradozásod

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 09:53:02

@vörös áfonya: gyönyörű jubileumi hozzászólás volt:))))
teljesen megfelelt az ünnepi hangulatnak. hozd a pezsgőt!

christaylor 2011.03.18. 09:53:04

@canzone: jaja, ez a jó kifejezés! Áfikás. :D

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 09:53:07

@vörös áfonya: ne bánkódj, nekem tetszett :DDDD

vörös áfonya 2011.03.18. 09:53:31

@gibson: Persze,mert Hanni sehol sem volt.Akkor sikerült volna.

John May R 2011.03.18. 09:54:05

@gibson: tudom utálom is, de a melóhelyen csak az Opera van felrakva, eddig soha nem fagyott le, ez volt az első alkalom.

christaylor 2011.03.18. 09:54:07

@vörös áfonya: ne mentegetőzzél,nincs rá okod, ennek így kellett történnie! :)

gangesz76 2011.03.18. 09:55:27

@szédült nőszemély - forza: pontosan...még azt is olyan szenvtelenül mondta hogy jó volt a szüleit a párbajon látni, mintha egy darab szappanhoz beszélt volna...

gidabiga 2011.03.18. 09:55:51

@Kacat:

esetleg annyiban, hogy világos van-e vagy sötét :D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 09:55:58

Áfikának ajánlva hivatalosan is megnyitom a mai szeretetnapot, haladjunk előre a négyezresig légszíveket dobálva, sírva, meghatódva <3 :)

maghozo 2011.03.18. 09:56:25

@John May R: Az öngyilkos merénylet :DDDD
Ez egy irsaival felturbózót szófosó szervezett akiket követni csak GPS -el lehet .

gidabiga 2011.03.18. 09:57:37

@szédült nőszemély - forza:

szerintem én később mentem aludni, mint Juci, de lehet, hogy kimászott és vissza :D

na és hol van gastro?
illene már itt lennie, nem? :)))

gangesz76 2011.03.18. 09:57:53

Balázsék elköszönnek a lakóktól és a hallgatóktól...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 09:59:17

@John May R: IE9 csont nélkül behozta a teljes kommenthalmot 5 éves vason. Fox fagy.

@canzone: ezdeszép :) s a szeretet folyamként hömpölyögve ölel körbe minket, óvón beterítve. :)

maghozo 2011.03.18. 09:59:22

@gangesz76: Ez már történelem :DDD

gangesz76 2011.03.18. 09:59:25

Megkapták a leveleiket, adás két perccel az ígért tíz óra előtt lelőve

vörös áfonya 2011.03.18. 10:00:08

@canzone: Ez az,legyen így,irány a 4000.komment felé:)

@szédült nőszemély - forza: hozd a poharad,töltök:)

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 10:00:10

@gidabiga: tudod, biztos nehéz éjszakája volt valamilyen okból:)

gangesz76 2011.03.18. 10:00:27

@maghozo: médiatörténeti pillanat...mondta is valamelyik rádiós és hallhatjuk még ezerszer Lilutól is...:D

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 10:00:49

@gangesz76: egy darab szappanhoz:)) ez jó volt!
légszív

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:01:06

@Kacat: ez nem ér, te sokkal szebben fogalmaztad meg, mint én :)

gidabiga 2011.03.18. 10:01:17

@szédült nőszemély - forza:

ez nem indok :D
10-ig így is aludhatott :)))

John May R 2011.03.18. 10:01:21

@vörös áfonya: nagyon jó, hogy te voltál. Megérdemelted :DDDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:01:54

@vörös áfonya: eeeeggggeeeen :) hozom is a villásreggelit, hogy legyen erőnk folytatni :)
remélem, hogy a főnökasszony ma nem ad semmi fontos munkát :D

gangesz76 2011.03.18. 10:02:07

@szédült nőszemély - forza: ha kérhetem rágd bele nekem légyszi a szappanba hogy eltehessem örök mementóként, köszi:D

gangesz76 2011.03.18. 10:02:51

Tudjátok mit csinálok most?

Élvezem a csöndet:D

Hannibal22 2011.03.18. 10:03:11

@gibson: Valóban nagyon vicces volt,de vicces a saskabaré legyen,bazmeg!
Itt más volt a cél,ez nem az a kávéház!Vagy te a golán fennsíkon is a viccet keresnéd?
Sziasztok!

natoth 2011.03.18. 10:05:24

@Hannibal22:
reggelt Hanni, ma olyan szigorú vagy, mintha Buci és LázárLászló szerelemgyereke bújt volna beléd

christaylor 2011.03.18. 10:05:38

@gangesz76: pironkodva írom csak le,hogy mit olvastam: élvezem a csöcsöket!

John May R 2011.03.18. 10:05:59

@gibson: hol van Juci. HOL.? Húzd már le róla a takarót és ültesd a gép elé, a p*ba, most! :DDDDDDD

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 10:06:08

@canzone: a lényeg, h érezd :)
amúgy még vissza is kellett fogjam magam mert volt tovább a gondolatmenet, de azt utólag átolvasva töröltem, mert annyira gáz volt, h még Kozsó is ordítva hányt volna tőle a sarokba. :)

gangesz76 2011.03.18. 10:06:41

@christaylor: vannak, de annyira egoista nem vagyok hogy azt élvezzem:D Másét meg unnaturális lenne:)

natoth 2011.03.18. 10:07:10

@christaylor:
a kedvedért megpróbáltuk rekonstruálni a tegnap esti jelenet :)
indavideo.hu/video/Bongyor_es_a_kendo

gangesz76 2011.03.18. 10:07:25

reggel óta kb.500 hsz-t termeltünk

John May R 2011.03.18. 10:09:06

Valaki összefoglalná nekem, hogy mi volt a Morning Show-ba, részletesen, öt perces bontásban, köszönöm :))

gibson 2011.03.18. 10:09:25

@John May R: mikor fölkeltem reggel, már nem volt itt a hülye k*rvája, biztos elment shoppingolni a pénzből, amit tegnap este megkeresett... :)

Hannibal22 2011.03.18. 10:09:43

@natoth: valaki tojást rakott az izémbe,azért lehet.

John May R 2011.03.18. 10:10:09

@Hannibal22: Jó reggelt, uram. Lacit evett az éjjel? :DDDDD

gibson 2011.03.18. 10:10:13

@Hannibal22: szerintem se volt vicces, csak Áfit akartam megnyugtatni, de itthon azért kétszer lefejeltem az íróasztalt dühömben.

christaylor 2011.03.18. 10:10:25

@natoth: aztakurva! :D
szeretlekszeretlekszeretlek,hogy miattam! :)
és persze,köszönöm.

@gangesz76: nem is értem,hogy olvashattam félre. még ha pasi lennék,érted.

Albino Vernyul 2011.03.18. 10:10:39

@lac64: A keze mar megint remegett, rafogot a ballal, csak ugy tudta tartani a mikrofont.. Jo, tehat akkor megvolt az elenorzo proba, ha tulterhelodnek a bit-ek a fejeben erzelmileg, akkor jon ez elo.. Lasd. anno a 2 korabbi kiborulasat...

natoth 2011.03.18. 10:11:08

@Hannibal22:
vagy izét rakott a tojásodba

vörös áfonya 2011.03.18. 10:11:34

@gibson: Majd a 4000.kommentem frappáns lesz és nem vicces.Majomkutya.

natoth 2011.03.18. 10:11:53

@christaylor:
cégünk mindenben az ön rendelkezésére áll, asszonyom :)

John May R 2011.03.18. 10:12:23

@gibson: nem baj, tiéd a dicső 3001., fogd fel úgy, hogy te kezted a 4. ezredet :) /hú, ez nagyon zagyvára sikerült/

gidabiga 2011.03.18. 10:12:29

no fiúk, lényok, forza 4000 komment!
vérző szívvel veszek búcsút tőletek, szívesen maradtam volna még.
ha mégsem jön a busz, 1 óra múlva itt vagyok :)))
viszlát este! :D

@Kacat:

:DDD
@John May R:

:DDD

christaylor 2011.03.18. 10:12:51

@natoth: igen,nagyon elégedett is vagyok az ügyintézésükkel.maximálisan elégedett.

John May R 2011.03.18. 10:14:21

@gidabiga: szia, gida (hüpphüpp), remélem nem jön a busz... ;)

Trevlovics 2011.03.18. 10:14:42

reggel befele jövet hallgattam a rádiót nem nagyon hallgatok danúbiuszt de ez a hülye vévé "meghülyít" :) hallom most megint fel lettek töltve a lakók :) nem akarnám már megint az éva-vonalat piszkálni, de amit ádám ír neki az mér nem látszott a képernyőn, mikor ketten voltak? :)

John May R 2011.03.18. 10:15:17

Nahát az én mai GDP termelésem sem ér l*szt se, szerencse, hogy holnap munkanap :S

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 10:15:44

@gangesz76: megyek is rágni. ha nem jönnék vissza, akkor leszögezhetjük, hogy a szappan ártalmas az egészségre:)

gangesz76 2011.03.18. 10:16:14

@John May R: zene, reklám, összekapcsolódás a retekkel, hülyeség, sms-olvasás, és ennek körforgása:D

gibson 2011.03.18. 10:16:22

@John May R: volt már 1001-edik, 2001-edik és 3001-edik kommentem is, kezd ebből elegem lenni bazmeg, jöhetne már egy kerek szám :D

John May R 2011.03.18. 10:16:38

@Trevlovics: ez a feltöltés már-már gyanús, lehet, hogy ők is csak akkuval müködő villalakó-robotok :)

gangesz76 2011.03.18. 10:17:27

@christaylor: előfordul hogy az emberből kijön valaki más:)

John May R 2011.03.18. 10:17:41

@gibson: én fölajánlom, hogy a 4000.-re nem hajtok, befejezem 3999-nél oké? :DDD

gangesz76 2011.03.18. 10:19:11

@gidabiga: lényok???ménemmingyá lények...
egy óra múlva még nincs is este:)
Vigyázz magadra!

Trevlovics 2011.03.18. 10:19:53

@John May R: nem, ők mindannyian érző, hús-vér emberek. alekoszban nem vagyok biztos. jól láthatóan értetlenül áll az előtt, hogy a többiek megőrültek, vagy mi van, hogy egy-egy szóba kapaszkodnak, apró jeleknek örülnek kitörően és sírdogálnak minden lehetséges helyzetben. :)

gangesz76 2011.03.18. 10:20:18

@Trevlovics: ezeket állandóan töltik, nem lehet hogy az oldalukon az nem is mikroport hanem aksi???

Hannibal22 2011.03.18. 10:20:20

@gibson: tényleg,bazmeg! Ez milyen durva már,mintha el lennél átkozva!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:20:31

@natoth: szandi vagy papi? papi vagy szandi? kérjük szavazzanak! mutatom a százalékokat :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:20:35

@Hannibal22: ...mért fáradnak el a rohanók?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:21:18

@Kacat: hallodülyevagy, te egy egészen más arcodat mutatod ma, nem szoktál ilyen érzelmes lenni :) mi van veled, tesó, ébredj fel :)

gangesz76 2011.03.18. 10:21:21

@Friedmann Juci: na szép jó reggelt lustaság, a zurad már régen itt van, nem vetted észre amikor kimászott mellőled???

gangesz76 2011.03.18. 10:21:58

@szédült nőszemély - forza: rágj bioszappant, az csak nem árt már:)

gangesz76 2011.03.18. 10:23:04

@gibson: mondd szépen: OOOOOOOOO

Na máris kerek a szád

John May R 2011.03.18. 10:23:19

@gibson: Nekem meg elsőre bejött a förszt 2000-es próbálkozásom, ebből látszik ki a máker és, ki a ..... :DDDDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:24:14

@Trevlovics: azért, mert valentin nap volt, meg a kamerák, meg a csillagok állása se volt olyan aznap, és egyébként most könnyű volt Ádámnak, mert más írt helyette. vagy másolta.

@gibson: legyen kerek szád

gangesz76 2011.03.18. 10:24:18

@John May R: már megint az az egy sróf...:)

Hannibal22 2011.03.18. 10:24:38

@Mme Chauchat:
Mért rág szú-módra szét a teng er
Karcsú, viharra teremtett hajót?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 10:25:17

én is kérek az oldalamra egy feltöltős cuccot
sziasztok ügyesek vagytok:)

gangesz76 2011.03.18. 10:25:36

@Mme Chauchat: na nem sikerült megtanulni?

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:25:40

@Hannibal22:
Tudom, hogy jössz majd. Úgy esel belém,
Mint szép, szikrázó mennykő a tóba!

lac64 2011.03.18. 10:25:46

@Albino vernyul: Szerintem a bentiek közül (és a kiesetteket is ideszámítom) a talán a legtöbb érzelemmel és empátiával Ő rendelkezik. Vannak rossz tulajdonságai és az érzelmeit sem mindig tudja kordában tartani, de ettől függetlenül szerethető ez a lány (szándékosan nem nőt írtam). Képes azokat az embereket is támogatni, akikkel nem igazán van jóban (Jerzy-t a kameramentes óra előtt próbálta pár szóval, Gigit az Alekos bókolás után), azok pedig meximálisan számíthatnak rá, akiket kedvel (lásd ma, amikor Lacinak az anyukája levelét olvasták, már a levél olvasása közben simogatta a vállát, utána átölelte).

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:25:59

@John May R: gyanús vagy nekem, pon-to-ssssan ez jutott eszembe az előbb reggeligyártás közben :) mássz ki a fejemből :D

Trevlovics 2011.03.18. 10:26:20

@canzone: szerintem van egy ilyen hallgatólagos közös megegyezésük, hogy amíg azt mondják egymásnak, amit a másik hallani szeretne, addig nincs veszekedés se és nem is kell egymáshoz nyúlni :)

John May R 2011.03.18. 10:26:36

lassúak vagytok, mint Jerzy, vagy én vagyok hiperaktív, mivanmá??? :DDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:26:49

@gangesz76: miből gondolod..? igaz, egyelőre csk középfok

Zelefánt 2011.03.18. 10:27:03

@Mme Chauchat:
Feleslegesen fáradnak, csak a megfelelő irányba kell állni, és a lábakat néha emelgetni, és a Föld majd alájuk fordul.

gangesz76 2011.03.18. 10:28:53

@Mme Chauchat: nem azzal jöttél vissza...de ezek szerint csak máskorra tartogatod.

Albino Vernyul 2011.03.18. 10:29:22

@Trevlovics: A tegnap ejjel jo Alekosz tanulmany volt.. Gyakorlatilag egy dolgon tudja odabent felhuzni magat, a nokon.. Marmint, hogy nem ferfikent neznek ra.. Mason aligha.. Az is jellemzo volt, ahogy az Aniko beszelgetes part2.-re, hogy atallt az agya a kivant stilusra.. Meg is jegyezte talan ketszer-haromszor is, hogy rendben, akkor veled igy kell beszelgetni.. A lefutott az ertekeloprogram, es beallitotta a kodolast Anikohoz...

Hannibal22 2011.03.18. 10:29:27

@Mme Chauchat:
De megégetnők-e a világot,
Vonagló lángokként összefonódva?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:29:29

@Trevlovics: amíg Ádám kintről úgy tesz, mintha halálosan szeretné Évát, addig azt dug meg, akit akar? :D deal :D

gibson 2011.03.18. 10:29:34

Ezt most csak úgy.

John May R 2011.03.18. 10:30:09

na, most hogy mindenki felébredt, átmozgató edzést tartunk az udvaron, öt perc múlva kezdés :)

natoth 2011.03.18. 10:30:12

ajvé, ildi már nem akar színésznő lenni, itt pusztulunk mind!
storyonline.hu/hirek/vv_ildi/31575/

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 10:30:38

@John May R: én itt szorítok a háttérben. néha beordítok egy hajrát, meg ilyen lelkesítő szavakat, hogy izé.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:30:45

@John May R: mi ma má még nem ittuk meg a napi irsai-xanax adagot. te mit nyomsz? adhatnál nekem is

John May R 2011.03.18. 10:31:09

@vörös áfonya: hozzálassúltok a blogfelülethez, f*szom, van án "frissít" gomb is azon a böngészőn :DDDD

vörös áfonya 2011.03.18. 10:31:13

@John May R: 5 perc?kevés.még nem is sminkeltem,meg a hajamat is birizgálnom kell.

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:31:43

@Hannibal22:
S pocsolyákba árkolt bús arcomba
Birnál-e nézni, ha én is belelátnék?...

gangesz76 2011.03.18. 10:31:54

@Mme Chauchat: kizárva, nem tudlak ellenőrizni

christaylor 2011.03.18. 10:32:08

@natoth: most nem azért,de ennek a nőnek nincsen jó lába.pedig még magassarkú is van rajta,az meg tudjuk,hogy csodákra képes.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 10:32:46

@John May R:
na, de fúj a szél, meg mindjárt esik az eső, és a sminkem sincs még fent:))

Trevlovics 2011.03.18. 10:33:03

@canzone: éva együtt tud élni azzal szerintem, ha valami nem úgy van, ahogy szeretné, de akkor legalább látszódjon úgy, mintha :)

Hannibal22 2011.03.18. 10:33:17

@Mme Chauchat:
Ó asszonyom, te balga,te bolond,
Játszűt játszó,ostoba, semmijáték!

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:33:41

@gibson: gangesznek?? GANGESZNEK?!?!? hát KIAZANŐ?!?!
MI LESZ ÍGY VELEM?!?! HOVA FOGOK ÍGY MENNI?!??!!

286

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:33:46

@Hannibal22: megint mellényomtál, kisapám? :DDDDD
"úgy tesz" I mean ilyen leveleket írogat, mint amit ma küldött vicuskának. unnaturális volt, ha nem hallottad volna.

Trevlovics 2011.03.18. 10:33:49

@canzone: amúgy neked mi ebben a deal? ádám jelöltje vagy? :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:34:24

@Zelefánt:
...fáradtan ülök, nézem hogy virítsz

gangesz76 2011.03.18. 10:34:27

@Hódos Hajnalka: ...és egyúttal aktívan közreműködsz a tudjukmi elérésében, köszönjük!:)

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 10:34:28

@canzone: nemtom, tavasz van. Nomeg a Éva-Ádám őszinte szerelmi szál azért már a Lábatlani Papírgyár heti termelését használtatta el velem. Inspirál. Feltölt. Példát mutat. Jó látni h van még ilyen. Písz.

Zelefánt 2011.03.18. 10:34:35

@Hannibal22:
Már megint kezdik.
Ha a csöves VV nézői ilyen magasan műveltek, vajon milyen lehet egy irodalmi portál törzsközönsége?
Vagy azok szotyit köpködnek, és a letört nyakú borosüvegbe lógatnak?
Attól tartok, inkább közöttük lenne a helyem.

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:34:43

ha mégegyszer valaki lelustaságoz, vagy holvoltálozik, szandika méretű patáliát csapok, és abban nem lesz köszönet!!

szandiii i miss you

mama ottmarad 2011.03.18. 10:34:49

Ki töltött Irsait a kávésbögrémbe?
Te voltál???
Pálinkás jó reggelt mindenkinek :)

natoth 2011.03.18. 10:35:06

hirszerzo.hu/shake/20110318_szandika_alekosz_szerelem
"Alekosznak olyan nő kell, aki szereti vagy legalábbis azt hazudja, hogy szereti"

Albino Vernyul 2011.03.18. 10:35:09

@lac64: Egyetertunk...
Amugy mindenkitol bocs az elirasokert, betuhianyokert, stb.. Kicsit tul gyorsan potyogetek egy ujjal egy koreaiakra meretezez billentyuzetet, neha erdekes kombok jonnek ki...;))

Trevlovics 2011.03.18. 10:35:15

@Albino vernyul: ez az egy dolog is kintről jön, onnan ered, onnan származik. igazából minden tekintetben jobb neki a villalét, mint a kinti élete, és ez az egyetlen amin bent sem tudott változtatni

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:35:17

@Trevlovics: kimondtad Éva életének a lényegét: látszat. e körül forog minden.

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:35:20

@gangesz76: oxi, akk megy tovább, egészen a felsőfokig. A legfelsőbb fokokig!

Hannibal22 2011.03.18. 10:35:38

@canzone: nem hallottam,de elhiszem neked:)
gibsont csak lájkolni akartam..aztán ez van belőle

gangesz76 2011.03.18. 10:35:40

@Friedmann Juci: jelentem ezennel elültem gibson mellől...

John May R 2011.03.18. 10:35:56

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: nem érdekel, egy-kettő, egy-kettő, áfi, ne a tükör előtt matass, hagyd azt a szénakazlat :DD, egy-kettő :DD

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:35:57

ja, és gangesz kivételével a többiek mehetnek zuzmónak, mert miután összestem az éjszakai közvetítés közben, ők csak diskuráltak a nagy semmiről, és csesztek az online adásra. hát hol itt a munkamorál?!

mama ottmarad 2011.03.18. 10:36:36

Mi ez a Hajnal-i zajongás?

Megjavulnék én Édsanyám, de nehéz az itt faluhelyen.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:36:36

@Trevlovics: nem nekem a deal, nekem hót mindegy, mi van köztük, csak ne hazudják az arcomba, hogy megvesznek egymásért és egymás nélkül :)

gangesz76 2011.03.18. 10:36:56

@Mme Chauchat: hajrá, drukkolok, legalább valakinek gyakorlati haszna is legyen abból hogy VV-zik és HV-zik.

John May R 2011.03.18. 10:36:58

@Friedmann Juci: kabbe Juci, én viszem itt a csapatot gangesszel reggel fél hét óta és semmibe nézel.

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:37:08

@Hódos Hajnalka: vizet hajni... vizet pls

@gangesz76: figyellek!
:D

Hannibal22 2011.03.18. 10:37:42

@Zelefánt: most lemajomkutyáztál?:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:38:00

@John May R: te vagy hozzám a legtávolabb, és tőlem a legközelebb, úgyhogy gyanusítgasd a kecskét helyettem leszelszíves

Trevlovics 2011.03.18. 10:38:15

@Friedmann Juci: az online adásban nem történt semmi, az unalmas mondj-bármit-párokról feladat után el is mentem aludni.

christaylor 2011.03.18. 10:38:39

bzmeg, sírok Gombin,hogy ilyen jó volt. én láttam rajta, tudtam az első perctől fogva,hogy ilyen.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:39:06

@Kacat: tudom, mit érzel. énénén azóta is a szekrényben ülök, és azon rágódom, mikor fognak engem is ennyire őszintén szeretni. leszel a szerelmem, elveszel feleségül? ha nem, ha nem kellek neked, én isten bizony a tujáé leszek mindörökre :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:39:22

@Trevlovics: perszepersze. kifogások nekem is mennek. fel sem nézek rád, mint anikó alekoszra. érted e.

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:39:38

@Hannibal22:
ismersz engem, kit szemed megviselt

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:40:42

@Hannibal22: higyj, higgyydj, hiddgy, a faszom, szóval úgy volt :D

gangesz76 2011.03.18. 10:40:56

@Friedmann Juci: nem láthatsz, bebújtam a szekrénybe:D

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:41:29

basszus mám tényleg:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Williams-szindróma

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:41:48

hihhhetetlenek vagytok, nincs időm a belinkelt cikkeket elolvasni, pláne reagálni rá :)

Trevlovics 2011.03.18. 10:41:51

@christaylor: szegény gombi, nem elég, hogy tényleg ilyen rendes, most még meg is büntethetik, hogy kikotyogta a tiszteletdíját

John May R 2011.03.18. 10:42:15

@gangesz76: unlájk, úgymond :DDDDDDD

Zelefánt 2011.03.18. 10:42:18

@Hannibal22:
Rejtélyes számomra ez a "majomkutya" kifejezés, mert pl. olyanról már hallottam, hogy "kacsamajom", de annak van jogtulajdonosa, nevezetesen Laár András.

"Nem szeretem a Kacsamajmot
Nem szereteeeeem" (énekel)
(A rettenetes Moziklip c. film egyik dala.)

Trevlovics 2011.03.18. 10:42:38

@Friedmann Juci: nem baj, a magam részéről nincs lelkifurdalásom, egyébként meg elefes! :)

John May R 2011.03.18. 10:43:53

@gibson: nem vagy formában tesó, nem lennél jó politikusnak, nem tudsz a semmiről órákig beszélni... :DDDd

gibson 2011.03.18. 10:43:59

Hol a pöcsömbe lehet állítani a nikkemen?

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:45:05

@Mme Chauchat: a jellegzetes manószerű arcnál elgondolkoztam... aztán a viselkedés leírás.
inkább ez, mint asperger

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:45:37

@avanivi: csónakot fótozok, hát az öreg micsinál?

avanivi 2011.03.18. 10:45:49

Hát az öreg mit csinál?

Zelefánt 2011.03.18. 10:45:59

@Mme Chauchat:
Akinek ennyi idézet van a fejében, annak a hétköznapi teendőkre hogy marad szabad tárterülete? Vagy pl. a bevásárlásaidat is ily fennkölt stílusban szoktad lebonyolítani?

natoth 2011.03.18. 10:46:03

@gibson:
azt nem tudom, hogy a pöcsödet hogy lehet állítani az meg 18-as karika

John May R 2011.03.18. 10:46:03

@avanivi: jó napot minden kedves bloglakótársnak :DDD

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:46:27

bár lehet, hogy simán csak valami enyhe személyiségzavar, meg rohadtmód nárcisztikus. de az biztos, hogy beteg.

Hannibal22 2011.03.18. 10:46:40

@Zelefánt: Köszönöm,hogy alkalmat adtál a linkelésre:)

www.youtube.com/watch?v=mOsdgpWgQ-s

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:46:49

@Friedmann Juci: akk? visszaadjam a praxist? vagy?

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:46:55

@gibson: mit akarsz állítani tündérmajomka?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:47:02

elolvastam mindkettőt.
1. Ildi nem színésznő lesz - éljen, van istN. Fitnesz DVD-t szeretne kiadni - jó ég, bár legalább azt nem fogjuk látni, legfeljebb a Kókuszban fél másodpercig.
2. Gombi jótékonykodik - egyem meg az arany szívét, de mit szól ehhez Ernő?

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:47:24

@natoth: én tudok vmit az előbbi állítására is, csk szólok

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:48:02

@Hannibal22: hát mi ez te, ezt még sohasem láttuk :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:48:07

@gibson: kattints a nevedre, menj rá az adatlapodra.. és ott mókolj.

natoth 2011.03.18. 10:48:08

@Hannibal22:
ezt már annyira vártam :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:48:09

@Zelefánt: megvan arra a személyzet. Ifjú szívekben élek.

gibson 2011.03.18. 10:48:10

@Friedmann Juci: meg akarom számolni én is, hogy mennyit kommenteltem, mint te!!!!

gibson 2011.03.18. 10:48:45

@Friedmann Juci: de az már megvan, mégis baszik megváltozni :(((

Zelefánt 2011.03.18. 10:49:12

@Hannibal22:
Basszus, beleszaladtam, mert azt hittem a Kacsamajom lesz az.
De nem.
Örihari.

John May R 2011.03.18. 10:49:17

@canzone: pörögni kell ezerrel a nemes cél érdekében tesó, aki nem bírja az iramot kibukik, ez van :))

Trevlovics 2011.03.18. 10:49:31

el tudok képzelni egy kortárs (kortes) színházban egy olyan szürreális paradicsomi jelenetet, amiben éva éva, ádám ádám, és alekosz a kígyó (kobra). alekosz körbefonja évát, éva kidumálja magát ádámnál, hogy szereti, de közben kacéran a haját igazgatva megpróbálja meghívatni magát egy mai thai-ra Istennel, ádám meg szomorúan néz, de az álarc mögött mohón vizsgálgatja a kecskék fenekét.

natoth 2011.03.18. 10:49:52

@Mme Chauchat:
szóljál gibnek, én egyik kérdésben sem vagyok érdekelt :D

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 10:49:57

@canzone: baszki, pedig épp ma tárgyaltam James Cameronnal egy szerepről Ildinek. Bevették volna az Avatart 2-be, erre mégse akarja? biccs.

John May R 2011.03.18. 10:50:12

@gibson: bazt csak a küldetés végén számolgatjuk tesó, most írjál !! :DDD

Albino Vernyul 2011.03.18. 10:50:18

@Trevlovics: A feladat utan volt meg az Aniko-Alek parbeszed masik fele, az ugy nezek rad mint egy tanarra kitetellel, Alek atallasa az Aniko kodra, aztan elmentek aludni.. Idokozben a tobbiek mar reg huztak a lobort.. Jahhhh, megvalami.. Mielott Aniko lefekudt, valami tablettakat vett be..

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:50:18

@Friedmann Juci: autista, és/vagy szociopata, most azon muszáj elmerengenem. esetleg autisztikus

John May R 2011.03.18. 10:51:11

@Trevlovics: röviden? Igen. hooszabban? Igen, de nem.

gibson 2011.03.18. 10:51:19

"Ez a becenév érvénytelen vagy már foglalt!"

Nem fogaaaaaalt, baszódj meg!!! Rohadt indagenya!

John May R 2011.03.18. 10:52:16

@Mme Chauchat: kiről is van szó Mme rólam? :DDDD

Zelefánt 2011.03.18. 10:52:23

@Mme Chauchat:
Mielőtt még végletesen bunkónak kezdeném érezni magam, lelépek.
Trombita.

mama ottmarad 2011.03.18. 10:52:31

Deja vu, asse tom hol vagyok. Kép a képben.

gibson 2011.03.18. 10:52:38

@natoth: "azt nem tudom, hogy a pöcsödet hogy lehet állítani"

Hát ez elég szomorú, drága natoth... Oszt Bongyorkát a gólya hozta-e? :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 10:52:39

@Mme Chauchat: autisztikus. nem autista.

csak enyhe gondjai vannak. de az nyilvánvaló.

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:53:27

@John May R: ha rólad van szó, mindig jelölöm, így: "manó-bébike"

gibson 2011.03.18. 10:53:29

@Mme Chauchat: terápiára van szükségem, doktornő! MOST!

Trevlovics 2011.03.18. 10:53:46

@Friedmann Juci: az "autisztikus" az nem az asperger-szindróma?

mama ottmarad 2011.03.18. 10:53:54

Tudtok adni valami erőset?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:54:08

@Trevlovics: ez annyira apokaliptikus kép, hogy szinte látom magam előtt. Madách: Az ember tragédiája, rendezte: Alföldi Róbert, főbb szerepekben: VV Éva, Alekosz és Ádám.
(Madáchtól és Alfölditől itt kérek elnézést)

avanivi 2011.03.18. 10:54:45

Miért nem tudhatják a villalakók , hogy hány az óra ? Miért titok , hogy reggel van vagy este ?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:55:07

@John May R: le is főztem másfél liter teát :D

John May R 2011.03.18. 10:55:25

@Mme Chauchat: bájos becenév mondhatom, de csak te hívhatsz így... :DDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:55:38

@gibson: a privát rendelőmben várlak, a helyzet súlyosságára tekintettel. Lemondtam a többi appointmentet.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:55:45

@szédült nőszemély - forza: hallodhülyevagy, én elvállalom, vagyok annyira jó, mint tordas :D

John May R 2011.03.18. 10:56:03

@canzone: kösz szépen, nem kellett volna... :)

natoth 2011.03.18. 10:56:19

@gibson:
nem helytálló a felvetés, mert tudtommal nem te vagy az apja (legalábbis nagyon remélem :D)

John May R 2011.03.18. 10:57:12

@canzone: hát izé, nem tudom, azokat a művészi kvalitásokat nehéz utolérni: XDDDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 10:57:15

@canzone:
ÉVA
Érezni, hogy gondoskodnak felőlünk,
És mindezért csupán hálát rebegnünk
Ahhoz, ki nyújtja mind e kéjeket.

Albino Vernyul 2011.03.18. 10:57:41

@Mme Chauchat: Meg lingvisztikus, furamokus, es raadasul pedofil is, mert mikor megjottek a kecskek, a tobbiek gyerekeket vartak (hallod Hajni, Aniko nem celebeket vart, hanem gyerekeket..!!!), Alek elso kerdese az volt, lesznek-e lanyok, es berohant pacsuliert...;)))

gibson 2011.03.18. 10:57:42

Gyerekek, megadom Jucinak a jelszavam egy pillanatra, ha az elkövetkezendő negyed órában bárki obszcén, vulgáris, vagy felháborító privit kapna tőlem, az nem én voltam!
Csók mindenkinek, jövök vissza, remélhetőleg egy ennél hosszabb nikkel!

mama ottmarad 2011.03.18. 10:57:49

Sándorjózsefbenedek miaf@szt csinál? Holameleg?
Úgy hasogat mindenem, hogy szegény Nagyanyám jut eszembe, valaha ő is így volt. Biz én beveszek valamit, mert a tdomány mai állása szerint, a fájdalom pont olyan ártalmas, mint a fájdalomcsillapító.

Trevlovics 2011.03.18. 10:58:12

aki a négyezrest megszerzi, annak szerzek/küldök egy tetszőleges vv autogramot :)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 10:58:59

@John May R: te szólsz be nekem, teee? :D én már gyerekkorom óta művésznek készülök, üres sportpályán is szoktam szavalni. még a kedvenc színem se tudod :D

John May R 2011.03.18. 10:59:54

@gibson: ÚristN, mi lesz itt "gibson, aki most Juci" teljesen nem leszek képben, teljesen... :DDDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:00:11

@Albino vernyul: ehh, az ÚrisTn óvja őket, odabenn

Trevlovics 2011.03.18. 11:00:33

@Mme Chauchat: dehogyis, abban nincs semmi. igazit :)

John May R 2011.03.18. 11:00:58

@canzone: Én kivűlről tudok három verset, a közepéből kifelé haladva, ezt csináld utánnam :DDDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:01:08

@gibson: egy pillanat? S kész az idő egésze mit százezer ős szemlélget velem

Albino Vernyul 2011.03.18. 11:01:25

@avanivi: Mert fokozza a bizonytalansagot, elvesztesz egy bizos pontot.. Jo vallatasi modszer, rakj egy embert olyan kornyezetbe, ahol nem erzekeli az idot... Katt, katt...

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:02:12

Drága SANYI! Boldog neved napját kívánunk Neked mi, a hv-kommentelői! Ezúton is szeretnénk megköszönni, hogy elküldted nekünk a mi Szandánkat, aki azelőtt a te Szandád volt, hogy osztozhassunk örömödben, boldogságodban, jó kedvedben, de hálásak vagyunk, hogy a kiadásait csak közvetve álltuk mi ezalatt a pár hónap alatt. Minden jót kívánunk, és szeretnénk neked átnyújtani virtuálisan ezt az üveg általunk dedikált Irsait!

avanivi 2011.03.18. 11:02:22

Most van tiz pecem, csak írni tudok, olvasni nem

Trevlovics 2011.03.18. 11:02:29

@Albino vernyul: engem is ez tart még józanul, hogy a kommentek mellett látom az időt :)

John May R 2011.03.18. 11:03:08

@Mme Chauchat:

"Látom, mit ők nem láttak, mert kapáltak,
öltek, öleltek, tették, ami kell.
S ők látják azt, az anyagba leszálltak,
mit én nem látok, ha vallani kell.

Tudunk egymásról, mint öröm és bánat.
Enyém a mult és övék a jelen.
Verset irunk - ők fogják ceruzámat
s én érzem őket és emlékezem."

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:03:30

@Trevlovics: a bugyilehúzogatós hangú portos fiatalembertől szeretnék autogramot, ha én nyerek :D

mama ottmarad 2011.03.18. 11:04:01

@mama ottmarad: ezzel is pozitív a mondanivalóm, mert le akarom győzni, tehát le is fogom. Tojok az időváltozásra. Nem siránkozom, gyógyszer be, én talpon maradok.
Ha a közeli órákban kicsit kusza leszek, előre is elnézést kérek :)

John May R 2011.03.18. 11:04:12

@avanivi: írj, mint Jókai, úgymond

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:04:13

@John May R: bizonyítsd! :) menj rögtön 3 óra után egy üres sportpályára a Fókusz stábjával :D

Trevlovics 2011.03.18. 11:04:19

@canzone: ha tudod a nevét, akkor ez nehéz ügy lesz, ha nem, akkor sima :)

mama ottmarad 2011.03.18. 11:05:46

A rádióban annyira más volt nekem a vlakók hangja. Éváé csicsergősebb, Anikóé búgósabb, Bécié magasabb, mint a tévében.

John May R 2011.03.18. 11:05:53

"Aki feladja a cél előtt, nem ér oda!" Nigériai közmondás. Hajrá!!! Fussatok, mint Alekosz :DDDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:06:20

@Trevlovics: tőled Kis Jóssskaként is elfogadom, bárhogy hívják is. csak hazudd azt nekem, hogy ő írta :D

avanivi 2011.03.18. 11:06:28

Elszorul a szivem, ha a szegény gyerekeknek nincs mit enni, kutya mit eszik?

mama ottmarad 2011.03.18. 11:07:51

Anikó és anyukája hangja és beszéde mekkora már! Teljesen egyformán beszéltek, ugyanolyan hangon. Bár ők sírtak, nekem mosolyognom kellett.
Nem esett messze anya a lányától :)

John May R 2011.03.18. 11:08:44

26 perc: 100 komment? Jó jó, de nem eléggé. aki nem ír be még 20 kommentet, azzal nem áll szóba Alekosz három napig...

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:09:03

@Mme Chauchat: a tényleg betegekhez képest enyhe. hozzánk képest BETEG!

sshhhh

gibson 2011.03.18. 11:09:20

FRIEDMANN, WILL YOU MARRY ME?

natoth 2011.03.18. 11:09:35

@John May R:
az 10 napig nem mehet 2 méternél közelebb saját magához

Trevlovics 2011.03.18. 11:10:53

@gibson (hogy megszámolhassam mint juci): na én ezt a szókimondó, egyenes gibsont szeretem, végre! :9

John May R 2011.03.18. 11:11:25

Hogy kicsit ON is legyek.

Ezzel a mondattal egyet kell értenem Hajni: "Nagy kínnal elkészült a híradó, az egyetlen, amit érdemes megemlíteni róla, hogy Éva többször összefoghatná a kazlát, mert jól áll neki. " Így van :DD

Albino Vernyul 2011.03.18. 11:12:03

@avanivi: Biztos nem tapot.. A kutya falun maradekot eszik.. Ami jut.. Ha mas nincs, a szomszed macskait....

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:12:16

faszom, már a fácsén is úgy kommunikálok, mintha verseny lenne, minden pikír humor nélkül, pedig tök komoly dolgot kellett volna írnom. beteges. tudná valaki törölni az ismerősöm memóriáját?

John May R 2011.03.18. 11:12:33

@natoth: ez jobb :DD ez lesz !! :DDDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:12:59

@Albino vernyul: jegyeztem! a zeneterápiám szövegkörnyezetébe építettem

Trevlovics 2011.03.18. 11:13:05

@canzone: attól te még szarul érzed majd magad miatta. törlöm a tiédet.

John May R 2011.03.18. 11:13:35

@canzone: ki az aki, oda merészkedett, ki ??!?? Te voltál? TE VOLTÁL? TEEE VOLTÁL??? :DDDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:14:21

@avanivi:
Volt valami Sándor,
Nem lehet ezt bírni,
Nem olvastam, ‘sz nem is tudok
Olvasni, csak írni. (Karinthy)

Trevlovics 2011.03.18. 11:15:21

@canzone: az örök hálát benn hagyom :9

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:15:30

@John May R: nem úúúúgy. nem oda. a saját oldalamra. :) különben is miről beszélek, engem nem húzol csőbe :D

avanivi 2011.03.18. 11:15:36

@John May R: Én kibirnám simán, de most dógom van.!!!

mama ottmarad 2011.03.18. 11:15:45

@John May R: duplán ad, aki kétszer ad :)
Nekem ez a kedvencem.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:16:26

@Trevlovics: jó, a hála maradhat, de töröld a Trevlovics névhez kapcsolódó emlékeim is, lécci

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:17:51

@Mme Chauchat: doktornő, majd terápián olvassa ki a fejemből

Albino Vernyul 2011.03.18. 11:18:37

@Mme Chauchat: Ezt berakhatod az "Atszellemultem, es tok laza vagyok" fiokba..:

www.youtube.com/watch?v=JTL8SpKYnDo

Trevlovics 2011.03.18. 11:18:44

@canzone: oké, kíváncsi vagyok, hogy tiszta lapról is ugyanoda jutunk-e, ahogy ezt annak idején michel gondry megálmodta és vászonra/szalagra(?) vitte :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:18:54

@canzone: rendben, akopaliptikus élmény lesz

John May R 2011.03.18. 11:20:40

Ezennel szeretném megköszönni mindannyiunk nevében Hajninak azt a végtelen türelemet és szeretetet, amellyel elviseli és még lelkesíti is kiscsapatunk "randalírozását"a blogján. KÖSZI HAJNI!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:20:55

@Trevlovics: oh my god, A makulátlan elmére gondolsz? mindjárt beléd szeretek, de még a törlés előtt :D

mama ottmarad 2011.03.18. 11:21:29

Vajkrém, pácsó, paprika, már mind rákentem :)

De bevettem a magnéziumnál is erősebbet. Már hat.
Vagy hét?

John May R 2011.03.18. 11:22:23

@Mme Chauchat: ako-pa-lip-ti-kus, igaz? tanulok helyesen beszélni :DDD

Zelefánt 2011.03.18. 11:22:25

@Mme Chauchat:
Volt itt valami faszkalap, aki azon rugózott, hogy a HÜJEBUNKÓVVFANOK, meg stb, stb.
Visszanézhetne, mert több irodalmat talál itt, mint az összes eddigi iskolájában együttvéve.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:23:15

@Mme Chauchat: kérem gyorsan fogadjon, mert már mélyen a saját szintem alatt teljesítek

John May R 2011.03.18. 11:23:19

kié a 3333. kié??? :)))

mama ottmarad 2011.03.18. 11:23:31

Valaki elmondhatná, ki mindenki volt bent reggel a kiesettek közül a vi?

Trevlovics 2011.03.18. 11:23:50

@John May R: ahogy a szeretve tisztelt éva mondaná: Eeeegen!

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:24:05

@Zelefánt: manó, ne...nem tudsz te semmit. Nem jársz rendesen a magánrendelésemre, az van. Így nem jutunk előrébb...

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 11:24:28

www.youtube.com/watch?v=C_RTpg9C1IM

ez még a reggeli onlány közben jutott eszembe...

Trevlovics 2011.03.18. 11:24:38

@canzone: csak arra, törlés előtt nincs kockázat :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:24:47

@John May R: igen, de ügyelj a hangsúlyra

Trevlovics 2011.03.18. 11:25:09

@mama ottmarad: a kiesettek közül bárki is visszamehet?

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:25:27

@canzone: tudod, hol találsz. Soron kívül fogadlak.

mama ottmarad 2011.03.18. 11:26:10

@Zelefánt: az a bajszoslepke azon volt kiakadva, hogy miért egy ilyen mindneki által szidott műsort hogyvoltoz a zindex, mér nem az ő kedven sorozatát? Oszt azzal dobálózott, amije volt.

John May R 2011.03.18. 11:26:54

@Zelefánt: ja. A magasműveltség hordozói vagyunk MMKK. Hordozzuk, mint a vírust, csak nem mindig jön elő :DDDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:27:20

@John May R: úgy szeretem, ahogy saját magadnak tudsz örülni :D

natoth 2011.03.18. 11:27:40

gibson és juci nagyon eltűntek, most jelentik be az örömszülőknek?

mama ottmarad 2011.03.18. 11:27:44

Mi szeretjük Hajnit, és ha majd azt HV-ozza, mert úgy tartja kedve, akkor azt olvassuk, há nem, há de.

Trevlovics 2011.03.18. 11:28:23

@natoth: azt hiszem ez esetben pontosabb lenne talán a rémületszülő kifejezés :9

John May R 2011.03.18. 11:28:38

@natoth: biztos, dolguk van, neaggódj, negyedóra és itt vannak .DDD

John May R 2011.03.18. 11:29:47

@canzone: nincs is annál szebb, mint az önöröm :D Töhötöm

mama ottmarad 2011.03.18. 11:29:52

@John May R: tudtam, hogy régóta lappang bennem valami.

Hannibal22 2011.03.18. 11:30:02

@Zelefánt: Jártál volna erre januárban.Azokhoz mérve ,ez a poszt a kultúrbarbárság netovábbja:)

mama ottmarad 2011.03.18. 11:30:44

@John May R: szemrevételezzük a külsérelmi nyomokat?

Trevlovics 2011.03.18. 11:30:48

én attól félek, hogy gibson meg akarta változtatni a nevét, hogy könnyebb legyen megmondani a hozzászólásainak a számát és most, hogy megváltozott, egyesével számolja.

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:32:08

@Hannibal22:
Olyan szokatlan, mint ez a pályaudvar,
hogy egyáltalában nincsen semmi.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:32:12

@Mme Chauchat:
"Azt írom: jól vagyok.
S pontot teszek.
És félbeszakítom a mondatot,
és félbeszakítom a levelet.
S a vad áradatot,
mely belezúdulna a kis levélbe,
hogy el nem bírná jámbor papiros:
szakadna, égne
korommá lenne pillanat alatt,
a vad áradatot szorítom félre.
Hűlő láva legyen.
Víz, mely szétterült,
kiömlött a rétre és elpihent,
és csak a naplemente
tükröződik és fodrozódik benne.
Véresen, fenyegetőn és vadul."

csak mert ma még nem is írtam verset

Zelefánt 2011.03.18. 11:32:21

@mama ottmarad:
Ja, valami FRINGE vagy mi a f...-ra gerjedt, de a válasszal adós maradt, hogy miért is zavarjuk az ő köreit.

John May R 2011.03.18. 11:32:44

@mama ottmarad: hogy is állapította meg Alekosz, hogy szerinte Gigiék nem szexeletek???

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:33:03

na itt vagyunk újra, csak gib egy kicsit töketlenkedett..

gibson 2011.03.18. 11:33:09

224, ezzel együtt már 225!

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 11:33:10

@John May R: (a blog nem az enyém)

Mindent értetek teszek. Csak ti azt még nem tudjátok. Nem tudtok semmit! De majd... egyszer.... :D

Ja, majd elfelejtettem, hajrá :))

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 11:33:46

@Zelefánt: a 24 folytatását akarta...mondtam, akkor írja meg :-))

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:33:52

@John May R: hogy nem voltak gigi combján KÜLSÉRELMI NYOMOK

gibson 2011.03.18. 11:34:15

És most kezdjünk el dolgozni akkor!

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:34:24

@gibson: úrisTn, ennyi idő alatt? Oli elmehet a pybe a 8-9-cel

Hannibal22 2011.03.18. 11:35:10

@Mme Chauchat: Nincsen málhám.
Valamot elfelejtettem ,talán ha azt kitalálnám

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 11:35:45

@Zelefánt: kevés az esélye, de hiányzik, hogy olvassa mindezt és egy másik (sok) nicken visszajöjjön? mondjuk nekem nem nagyon.

@prof. Perselus Piton: az egy másik nick volt.

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 11:35:53

@Hódos Hajnalka: szívesen elovasnám tőled a Ki vagy, Doki HV-ját...szerintem ahhoz pelenkát kellene kötnünk :-))

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:36:09

@Hannibal22: úgy szeretlek ezért :)
"Lobogj, kis gyertya! Meg nem árthat
ennyi kis fény tán a világnak."

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:36:11

@gibson: we've already been working, haven't we?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:37:18

3373. nekem ez volt az álmom. a 4000 után persze :)

mama ottmarad 2011.03.18. 11:38:09

@John May R: se karmolás, se külsérelmi nyom a combján :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:38:10

@Hannibal22:
Egy: semmi.
Kettő: semmi.
Három: semmi.

Albino Vernyul 2011.03.18. 11:38:18

@John May R: Nem volt sterilizalva se Gigi, se a pihi szoba, se a szonyeg.. Aleknel ez az utojatek.. Ha elmarad, nem is tortent semmi...

gibson 2011.03.18. 11:38:30

@Mme Chauchat: well, I haven't! Not very hard, anyway..

Trevlovics 2011.03.18. 11:39:34

@mama ottmarad: sajnos nem egyértelmű, tegnap éjjel pl felületi irritációt emlegetett éva és jerzsi között. az is hagyhat külsérelmi nyomot.

gibson 2011.03.18. 11:40:10

@natoth: grafitember rulez! :)

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:40:48

304

a háromszázadik az volt, amiben IGENT MONDTAM GIBSONNAK!

EZ AZ IGAZI ROMANTIKA BZMG!!!

Hannibal22 2011.03.18. 11:41:16

@canzone: egyemmegaszíveded:) Az első, amit Banditól..meghatódtam:)

mama ottmarad 2011.03.18. 11:41:34

@Trevlovics: egy unikum ez a szóösszetétel :)

natoth 2011.03.18. 11:41:38

most komolyan, hol van -e szándék, tud róla valaki? hiányzik a bioritmusomnak, hüpp

Zelefánt 2011.03.18. 11:42:22

@Mme Chauchat:
Mostanában kissé szétszórt a titkárnőm.
(Kicsit úgy kell elképzelni, mint Ford Fairlane titkárnőjét. Kicsit. Elképzelni.)
Olvasgattam, de csak a kérdőjel növekedett a fejem felett, mint afféle jobb képregényekben.
Okosabb nem lettem, de lehet, hogy már elértem a személyre szabott limitet.

John May R 2011.03.18. 11:42:50

@natoth: szándék eltűnt, a titkárnőjét se láttátok?? :)

gibson 2011.03.18. 11:43:05

@natoth: még jó, hogy csütörtökön-pénteken ráért, képzeld, mi lett volna, ha nem ér rá!

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:44:35

@gibson: én már túl vagyok az agyfelbaszáson. mármár bécigiginek érzem magam, aki itt takarít, a többiek meg csak kint dohányoznak.

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:44:48

@natoth: @John May R: a titkárnő üzeni, h teli szájjal nem beszélhet.

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 11:45:21

3392 komment?????

Micsinátatok tegnap, nem vót tévéadás????:D:D:D

John May R 2011.03.18. 11:45:45

@gibson: nekem is épp ez jutott eszembe, gib :DDD

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:46:14

namostmár pörögjetek be, mert mindjárt dél, és még sehol nem vagyunk!!!!
holvan mindenki??!

visszatérve alekoszra. simán csak egy nárcisztikus szocipata, enyhe autisztikus, és williams szindróma tünetekkel.

John May R 2011.03.18. 11:46:18

@gibson: még jó, hogy miatta lett csütörtök...

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:46:56

@Zelefánt: persze. az IQ ugyanannyi a Földön, csak egyre többen vagyunk rá, never mind. Ha kérdőjel van, kérdezni kell. Adódik.

mama ottmarad 2011.03.18. 11:47:29

Ahh, dekadencia!

szólt Sally Bowles (Liza Minelli), ha valami választékosat akart mondani.

gibson 2011.03.18. 11:48:12

@John May R: @Friedmann Juci: majd kitalálunk a lustáknak valami büntetést, ne aggódjatok!

mama ottmarad 2011.03.18. 11:48:15

Kiabáljuk be Aleknak a villába, tetszene neki, mint új szó :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:48:28

@Friedmann Juci: pontos, kolléga! az állás az öné!

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:49:05

@mama ottmarad: de akkor azt is kiabáljuk már be neki, hogy megállapítottuk, hogy williams-es

gibson 2011.03.18. 11:49:22

@Friedmann Juci: de én csak vicceltem, most akkor el kell vegyelek???

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:49:42

@Friedmann Juci: nem szabad komonikáni, bünti jár érte

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:50:38

@Mme Chauchat: köszönöm, de nem fogadhatom el. vár a kreatívszajhaság.

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:51:16

@gibson: tanúk vannak: majomkutyák, nyelvtannácik, pszichók, bébimanók, szal nincs sunnyogás

mama ottmarad 2011.03.18. 11:51:27

@Friedmann Juci: tetszene neki. Az olyan britt... csak megkérdezné, annak mikor van a neve napja?

gibson 2011.03.18. 11:51:39

ÚristN, mindjárt dél, és még 3500-nál sem vagyunk!

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:52:00

@Friedmann Juci: megy az egyidejűleg. multitasking

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:52:00

@Mme Chauchat: én nem kapok büntit. a többit leszarom.

@gibson: akkor csak dugjunk

gibson 2011.03.18. 11:52:08

@Mme Chauchat: ó basszus, ezt megszívtam akkor

gibson 2011.03.18. 11:53:03

@Friedmann Juci: ezért a hozzáállásért szeretlek, látod? Gyere hozzám mégis :DDDD

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:53:15

na. öten 500 komment? ha nem megy, majomszarok vagytok.

kéne főzni ilyen japán levest... cuki ez a film, bár elég klisés. szandika biztos át tudná érezni.

John May R 2011.03.18. 11:53:23

@gibson: Ha tudnátok, hogy nekem kismillió dolgom lenne, amúgy, de majd késődélután meg holnap, csak mert az Ügy a fontos :))) (nem panasz, csak ténymegállapítás és szándék tesó, nem is ellene, csak úgy)

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:53:52

@gibson: én meg szeretem, ha könyörögsz. de gyűrűt max én húzok rád.

gibson 2011.03.18. 11:54:17

Óóóóó, tunájt,
Jú killd mi vit jóóór szmájl...

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:54:28

@Hannibal22: direkt neked. a kedvedért. jótékony vagyok ma :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:54:28

@Friedmann Juci: @gibson: ideg, -és elmegyógyász valamint párterapeuta jogomnál fogva ezennel házias háztartássá nyilvánítlak Benneteket. Amen. Az első gyerek az én nevemet viselje.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:55:00

@natoth: a titkárnőt futtatja szabadidejében

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:55:04

...a második gyerek is

John May R 2011.03.18. 11:55:31

Na, próbálkozzunk meg valamivel: kinek mi a legidegesítőbb VV-beszólása, amit már hallani se bír???

gibson 2011.03.18. 11:55:46

@Mme Chauchat: és ha lány lesz a gyerek?

natoth 2011.03.18. 11:55:47

@Mme Chauchat:
ha fiú, akkor legyen Meleg, ha lány, akkor Macska

Zelefánt 2011.03.18. 11:56:33

@Friedmann Juci:
Már megint?
3400 felett járunk, de attól tartok, nincs még egyszer ennyi szuffla a bagázsban.
Meg hát az alapanyag is igen szegényes.
Talán mégis el kellett volna égetni Éva összes ruháját, s akkor a CNN is velünk kezdené a hírösszefoglalót.
Szegény japánok csak a harmadik helyre szorulnának, mert az első két helyet Éva megszerezte volna.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:56:34

halljátokhülyevagyok, nekikezdetem felsöpörni, már majdnem takarítottam, mikor mondom magamnak, canzone, nem szabad, majd délután :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:57:07

@gibson: akkor is. A lány nem gyerek, különben. Amúgy unisex név

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:57:50

@natoth: összeolvasva nem is rossz

John May R 2011.03.18. 11:58:12

@Zelefánt: hitetleneknek ott az utcaajtó :DDD Igenis elérjük a 4000-et ha beledöglünk is :DDDDD

natoth 2011.03.18. 11:58:25

@canzone:
ezt a hozzáállást magam is csak támogatni tudom :)

mama ottmarad 2011.03.18. 11:58:25

melyik magazin olvasótáborában?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 11:59:03

@John May R: az "úgymond". a már kiesettektől az "én tudom, mert én voltam bent", Balázstól pedig az "és ez nagyon-nagyon fontos"
habár ezek effektíve nem igazi beszólások, de a falat kaparom, ahányszor csak meghallom

mama ottmarad 2011.03.18. 11:59:09

Feltétlenül gratulálok hozzá. Ezen a képen milyen jól áll neki a sárga.

Mme Chauchat 2011.03.18. 11:59:20

@John May R: vagy a kocsmaajtó. amely utcára nyílik

redhaven 2011.03.18. 11:59:25

@John May R: az állandó úristn-től a falra ugrok!
pedig nemvok izgága csávó.

nyanyanya 2011.03.18. 11:59:25

@mama ottmarad: en az elso mondatnal elakadtam, ugyhogy a megfejtest rad bizom:D

velvet.hu/trend/2011/03/18/glamour/

gibson 2011.03.18. 11:59:31

... szó bjútiful end vájld
Szó bjútiful eeend váááááájld!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 11:59:34

@canzone:
:DD
én meg nem megyek a postára, mert esik az eső is, ez magyarázatnak nem rossz:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 11:59:35

@canzone: szeretlek.

az a problémám, hogy olyan vagyok, mint anikó. szerelembe esek könnyen, de az gazit még nem találtam meg. illetve de, de nem engedi magát, mert csak egy szédelgő paraszt. trevre felnéznék, de ő meg elfoglalt a gondolataival. tönkre fogok menni.

natoth 2011.03.18. 11:59:42

@canzone:
pedig nincs ezzel semmi baj...

John May R 2011.03.18. 11:59:46

@canzone: úgy ám, mondj valami szépet nekem canzone kérlek (kedvesen néz), olyan fáradt vagyok, jól esne pár kedves szó, plízzz :DDDDDDDDDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:00:28

szerintem a gyerek legyen Chauchat Alekosz, ha fiú, ha lány, ha uhu, akkor is.

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:00:30

@canzone: @John May R: namost az "elmegyünk egy ici-pici szünetre" is ott van a TOP 10-ben

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:01:12

Chauchat Alekosz MMKK!!!!!!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:01:18

@John May R:
színes egyéniség
karakter
ettől falat kaparok:)

John May R 2011.03.18. 12:01:36

@Mme Chauchat: utcára nyílik a kocsmaajtó, kihalatszik belőle... (nem folytatom, mert pépé vernek :DDD)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:02:03

@natoth: te megértesz engem, igaz barát vagy, BBSZR

mézescsók 2011.03.18. 12:02:22

@gibson: nem szivatta. Az volt a feladat, hogy bókoljanak és a csajok közül Gigi szövege volt a legösszeszedettebb. Alekosz egy seggfej, nem érezte elég közelinek, személyesnek a bókokat, nem bújt hozzá, törökülésben mondta, stb. Alekosznak szerintem minden értelemben kielégülést okozott, hogy kioszthatta. A show eleje óta ba... a csőrét, hogy kereken visszautasította, pedig kultúráltan tette. Azóta fortyog sértettségében. Mégis, mit képzelt ez a szerencsétlen, hogy majd összesímúlva szerelmes szavakat suttog, netán nyálazza és csókolgatja? A csaj szerintem fizikai értelemben legalább olyan mértékben undorodik Alekosztól, mint mondjuk én a tarajos gőtétől!
A szakmaiságot Alekosz a bókolás tudományára értette, amit Ő olyan magas szinten művel, hogy sorra dönti le a nőciket a villában a lábukról. Egyébként magánvélemény, de sztem Éva is undorodik tőle fizikai valóságában. Neki viszont szüksége van rá a villában, Giginek meg nincs. Szerintem szöges ágyra is szivesebben feküdne, mint Alekra.

John May R 2011.03.18. 12:02:39

Na itt vagytok ti, akkor ne harapófogóval kelljen kihúzni a szót belőletek.... :DDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:02:44

@John May R: nah, végre. Ecce homo, íme a kultúra az ínséget szenvedőknek. Köszönöm

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:02:49

@Friedmann Juci: te megértesz engem, igaz barát vagy, BBSZR

rátok natothtal nem rakok jelet, so-ha-sem

John May R 2011.03.18. 12:03:18

@mézescsók: ez öt részletben még jobb lett volna. kösz :))

avanivi 2011.03.18. 12:03:19

@Lotyó Bridzsida: Figyi ! Alakulunk!!
név : Lotyó B. Jóni NépJóléti Alapitvány.

Kell a népjóléti mert EU támogatást igénylünk.
Kurrrratóriumi tagok: 1. K Tom a vissza nem téritendő támogatás miatt.
Támogatókat keresünk.!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:03:26

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: különben is, a posta jöjjön helybe, ha szükség van rá, különösen esős időben

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:03:38

@Mme Chauchat: de a prolik proli módon is dugnak. lásd jirzsi. paplan alatt bzmg. mint valami kislány.

Zelefánt 2011.03.18. 12:04:12

Az "úgymond" a legirrítálóbb, s azok használják, akik... akik... olyanok mint Tajgetosz...+ egy kollégám, aki majdhogynem olyan mint Tajgetosz, de csak azért nem fejelem le ezért, mert a faszsága mögött azért van tudás is -- ellentétben a mi villalajhárunkkal.

John May R 2011.03.18. 12:04:18

gibson szaros 3500. ugye nem érdekel?? :)

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:04:58

engem az ötszázak már hidegen hagynak.

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:05:17

@Friedmann Juci: de legalább sötétek és bunkók. hol találsz ma ilyet?

John May R 2011.03.18. 12:05:17

@Zelefánt: én az úgymondot szoktam a legtöbbször használni, kiváló töltelékszó, úgymond :DDDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:06:11

@John May R:
"Jártam én koromban, hóban, húzott az álom.
Mást kerestem s mellém te álltál,
kardél mellett felnõtt virágszál,
sebzett virágom.

Húszévem elveszett, s érzem, te lész a vígasz.
Mord kültelken, hol a füst szárnyal,
szádról szóló harmonikáddal
föl-fölvidítasz.

Engem a szépség, a vígság csodásan éltet.
Érte égek, hogy megmaradjak,
bár úgy kelljen szívnom, mint rabnak
kócból a mézet."
(miközben ezt szavalom, nem terpeszben ülök a kanapén, és lágyan simogatom a buksid)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:06:12

én a taktikázás emlegetésétől mászok falat...az baszna be, ha nem taktikána valaki egy taktikai alapú játékban...

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:06:30

@Mme Chauchat: mindenhol. ezek mindenhol ott vannak. könnyebb dolgom van, mint összeszedni pár részeg angolt. pedig az két perc.

John May R 2011.03.18. 12:06:56

@Mme Chauchat: hát ez az minden férfiban világít az értelem, csak bennük kettőjüket kerüli messzire :DD

John May R 2011.03.18. 12:07:59

@prof. Perselus Piton: ja, erről- a taktikázásról- amúgy írt sixx egy kiváló esszét, úgy emlékszeM (bloggazdának benyal)

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:08:03

gib elmehetsz a picsába, kitalálom itt a zenédet, de rám se köpsz. az istenit.

átérzem az érzéseid, mint szandika a lovakkal, és semmi. csak egy fasz vagy, semmi más. remélem, legalább nem lankadt.

muszáj lesz taktikáznom

gibson 2011.03.18. 12:08:07

@mézescsók: szívatta, azt mondta neki, hogy nem tudta, a mennyben vagy a pokolban érezte-e magát, például. Alek pedig visszaszólt neki, nagyon helyesen. Alekosz nem egy seggfej, Gigi viszont egy irritáló kurva.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:08:14

@canzone:
így van, meg valami orvos is, miután összeadtam a csekkeket:))

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:08:23

@Friedmann Juci: @John May R: brékó! a zalagút végén lekapcsolták a villanyt!

Zelefánt 2011.03.18. 12:08:36

@Friedmann Juci:
Az entellektüellek pedig a Városháza tetején, helikopterek reflektorának kereszttüzében, vagy hogy?...

gibson 2011.03.18. 12:09:13

@John May R: nem baj, ha felidegesít, legalább gyorsabban pörgetem a kommenteket én is! :DDD

John May R 2011.03.18. 12:09:27

@canzone: Tudtam, hogy rád számíthatok, tudtam. Most úgy feltöltöttél, de úgy... egy hétig elég lesz, tenksz :DDD <3

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:09:52

@Mme Chauchat: úgymond arra nem figyelek, mert már felbasz az is, hogy megint fos reklámok jönnek. onnantól még inkább befogadóképtelenre állítom az agyam.

John May R 2011.03.18. 12:11:01

Hát nem akarok én ördögöt a falra, de húzzunk már bele, mindenki hozzon még két embert, MOST!!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:11:14

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: erre az esetre javaslom az ipari mennyiségű irsait vodkával

Zelefánt 2011.03.18. 12:11:24

@John May R:
Az "izé" sokkal bájosabb, főként ha úgy tudod használni, mint egy volt barátnőm: hosszan, eeeeelnyúúúújtva, elgondolkodva, s közben a szemembe nézett.
Bizony isten, erotikus hatása volt.

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 12:11:33

@avanivi:
Röviden csak:
Lotyó Jóni Bt.:D:D:D

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:12:00

@John May R: szarnak ezek mindenkire. csak a szájuk jár. mindenkire ráteszem a jelem. az összeset.

gibson 2011.03.18. 12:12:27

Asszem meglett a 3500-adik, jeeeeee!!!

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:12:29

@Zelefánt: és milyen hatással volt rád?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:12:30

@John May R: ha enyém a 4000., azt is neked ajánlom majd... gondolatban, miközben Hajni nevét kiáltom caps lockkal

John May R 2011.03.18. 12:12:46

@gibson: gib, te pechvogel! (ezt nem hiszem el)

mama ottmarad 2011.03.18. 12:13:06

@nyanyanya: ilyen cikkeket én sskk, azt se tudom, kikről szól.
Na jó, Lilut és Gryllus Dorkát ismerem. Tóth Gabi az akis rockercsaj a másikaktól?

frea 2011.03.18. 12:13:25

Sziasztok, nagyon jók vagytok!Nem is tudtam átolvasni, csak átfutottam. Sajna vidékre kellett utaznom, most meg temetésre kell mennem. Szívesen lennék veletek, majd jövök, pusza.

Albino Vernyul 2011.03.18. 12:13:37

A vernyul a modorosra ugrik...;)

John May R 2011.03.18. 12:13:51

@gibson: te nyertél, engem meg szívat a blogmotor... :D

nyanyanya 2011.03.18. 12:14:06

@mama ottmarad: en is az elso mondatig jutottam..:D asszem az, ja:)

Zelefánt 2011.03.18. 12:14:32

@canzone:
Miért mindig az Irsai?
Nyakadon maradt a raktárkészlet?
Vagy ez afféle belterjes poén?
Vagy azért, mert Olivér?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:14:40

"oly korban éltem én e földön..."

John May R 2011.03.18. 12:14:41

és milyen stílusosan, bravó :DDDD

Dr Betty Boop 2011.03.18. 12:14:56

Valószínűleg meghalhattam. A kommentelés ugyanolyan, csak a mosogatnivaló egyre több.

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 12:15:16

Csapassátok, tesók, kevesebb, mint ötszáz! :))

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:15:28

@Zelefánt: egyrészt azért, mert én azt szerintem nem szeretem, ezért bátran kínálom másnak :) másrészt azért, mert bent Évike jóvoltából mindig azt isznak :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:15:44

leszarom az öccázat!!

csinálja meg valaki helyettem az illatosgombáskínaizöldségbaszomat, mert nincs kedvem.

Zelefánt 2011.03.18. 12:16:29

@Mme Chauchat:
Először (magamban) kuncogtam, aztán meg CENZÚRÁZVA CEZÚRÁZVA.

John May R 2011.03.18. 12:16:34

165 perc és 480 komment hibádzik. Percenként hárommal kell pörögnünk!!! :)

redhaven 2011.03.18. 12:16:44

@avanivi: én támogatom az alapítvány működését!!:))

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:17:01

szeretném befesteni szandika haját. nem tud valaki valamilyen elérhetőséget?

natoth 2011.03.18. 12:17:16

@canzone:
"Ha fiam lesz, Alekosz lesz. Ha lányom lesz, Titanilla lesz. Ebbe beleszólása senkinek nincs."
bocs a lassú reagálásért, a netem néha elveszti a szerkezeti integritását

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:17:35

félig off, félig on: van egy csomó nemfinom narancsom. mit csináljak belőle? vagy küldjem el VVZsuzsinak, hátha?

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:17:46

@redhaven: namost, meggylakó, jössz kb. 1200 hiányzó kommenttel, babám

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:18:19

@canzone:
és, hogy legyen hol jó benyakalni rágok a földbe ide az ablak alá egy szív alakú dzsakut:)

John May R 2011.03.18. 12:18:24

@Friedmann Juci: de megkeresed az RTL-t ezzel, a NekedValóban szerintem fel is léphetsz vele :D

natoth 2011.03.18. 12:18:28

@canzone:
narancsos-mézes csirke?

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:18:29

vágtázni akarok csillaggal, ráróval, és szandikával!! lemenőnapfénye, hegyek, fűfavirág. ki tart velem? még a végén leszbikusnak hisznek.

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:18:40

@Zelefánt: és? cenzúra lett vagy cezúra a dologból?

mama ottmarad 2011.03.18. 12:18:59

Amikor egy lány terpeszben ül, az is jelent valamit. Csak Alek semmit se tud.

Szaffi B. 2011.03.18. 12:19:09

Sziasztok! Mennyi az annyi?????

avanivi 2011.03.18. 12:19:21

@Lotyó Bridzsida:
Kell a NépJóléti a támogatás miatt, az adózás miatt pedig az alapítvány.!!
DE a Betéti T .sem rossz.

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:19:24

@John May R: öt éve nem festettem hajat. előtte is csak az enyémet. élő adásban meg kurvára izgulnék. érted.. nem az arcát akarom összekenni. kell egy próba előtte.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:19:31

@Friedmann Juci: keresd meg Sanyit, ő az illetékes. vagy Kiszel Tünci fodrásza, aki Lázár volt szeretőjével jár, ő volt bent múltkor a Reggeliben, mikor Szandika is. bizony, láttam.

redhaven 2011.03.18. 12:19:34

@Lotyó Bridzsida: régen láttam Magácskát!:)))
látom,a szent jóni ügyét a szívén teccik hordani!:)))

Dr Betty Boop 2011.03.18. 12:20:11

Úgy döntöttem, kommentelek. A mosogatnivaló úgyis marad.

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:20:17

@Trollseprű/ ki az a Milo?: vé ne kérdezősködj, hanem pörögjéééé!!!

ma este a campona mellett a megbeszélt időpontban? mindenki ott lesz?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:20:21

@natoth: rakd a netre a zöld kendőt, mért pont ilyen fontos napon vacakol

natoth 2011.03.18. 12:20:24

@Trollseprű/ ki az a Milo?:
szia, te most te vagy, vagy ő? :)
3500 fölött, és 58 millió

gibson 2011.03.18. 12:20:49

@John May R: most akkor meglett nekem, vagy nem lett meg nekem?

redhaven 2011.03.18. 12:20:51

@Mme Chauchat: Édes annyir rohangáltam délelőtt,hogy a fasz kivan!
enni ugrottam föl,akkor már nyomok párat!

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:21:01

@canzone: sanyi már a mltkor is elkergetett. pedig... tök kedves voltam. vittem almát meg répát.
a lónak.

John May R 2011.03.18. 12:21:19

@prof. Perselus Piton: nem baj, most legyen, most dolgozom úgyis :))

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:21:54

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: neked milyen jó ötleteid vannak :D még sincs elveszve a világ :) majd küldj egy fotót

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:22:02

én ki vagyok? lehet az? mi ? nem értem.
vé segíts. mám?

dika?!

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:22:03

@redhaven: ez a beszéd, Manó! Ne egyél. Írjál

Albino Vernyul 2011.03.18. 12:22:11

Van felvetel a reggeli showrol.. Nem teljes, de ha felrakja a srac, majd linkelek..

mama ottmarad 2011.03.18. 12:22:26

Hó és szél?? hideg tél? Na ezt is biztos a Demszky intézte.

natoth 2011.03.18. 12:22:33

@canzone:
ja, csak ha nyúlnak kell megszavazni a párbajon, hogy a net vagy én, félek hogy szoros lenne a végeredmény :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 12:22:39

@redhaven:

gútentág az úrnak!:))
hát igyekszem leszokni a káros élvezetekről, mint az egész este elbaszása a net előtt...:))

hát a jóni ügyet a jónimon szeretném hordani.:D:D:D

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:22:45

gyerekek itt már nem a lét a tét, hanem a győzelem!

gibson 2011.03.18. 12:22:52

@John May R: ez a rohadt blog.hu korlátoz, nem engegdi csak félpercenként vagy hogy!!!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:22:56

ha nem lesz meg, akkor újra kell kezdeni, egészen addig míg nem sikerül:)

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:23:09

@Friedmann Juci: s mit úgy hívtál: Én, az sincsen már? Utolsó morzsáit rágod? Míg fel nem ment az odvas televény?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:23:18

@natoth: méz nincs. csirke se. csak kacsa meg darált sertés. sütire gondoltam, amilyen aberrált vagyok :)

mama ottmarad 2011.03.18. 12:23:24

Ütök a számra, ilyeneket nem beszélünk.

gibson 2011.03.18. 12:23:57

nyolc óra munka - nyolc óra pihenés -
nyolc óra kommentelééééééés

Szaffi B. 2011.03.18. 12:24:04

@gibson: bellóhelló, szédelgő :))))

redhaven 2011.03.18. 12:24:05

@Lotyó Bridzsida: úgy is köll!!!!
Drága vagy!!!:))

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:24:06

hó és szél? asse állíthat meg senkit sem.
mozgásmozgás!

mintha élnétek! csak az időtöket vesztegetitek. illetve az enyém.

abnormális leszek, mint alekosz, ha ezt így folytatjátok.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:24:07

@Friedmann Juci: jó,én addig pillangókat kergetek a réten. nem Lepkéket, pillangókat

natoth 2011.03.18. 12:24:13

@canzone:
ha a kacsából vagy a sertésből gondoltad a sütit, akkor igen, az vagy :)

Zelefánt 2011.03.18. 12:24:46

@Mme Chauchat:
Klassz, hogy ha kimarad egy betű, a mondat más értelmet nyer, de a végén tényleg szünet lett, amely már vagy tíz éve tart.

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:25:00

@gibson: 8? elég amatőr vagy. tegnap több, mint 10 volt. szerintem egy sálat is tudnék már kötni.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:25:00

@John May R: te már kaptál ma ajándékot tőlem :) ne kérj túl sokat, nem szeretem az ilyen pasikat :D

John May R 2011.03.18. 12:25:03

Jut eszembe, ki van itt?

redhaven 2011.03.18. 12:25:05

@Friedmann Juci: megfőztémá?
vagy szénné kommentelted a konyhádat?

gibson 2011.03.18. 12:25:26

Hol van genevive, aki máskor a kommentek felét generálja?
Hol van flanker, hol van Flood?
HOL VAN MINDENKI?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:26:02

@natoth: befolyásold Bongyorkát, elvégre neki is van véleménye, nemcsak Nyúlnak :D

gibson 2011.03.18. 12:26:02

@Trollseprű/ ki az a Milo?: te hol vagy, mit csinálsz, miért nem harcolsz velünk?

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:26:30

@redhaven: nem érünk rá főzni ilyenkor hé! nem pazarolhatunk el egyetlen másodpercet sem!

@gibson: beszari szaralakok

Szaffi B. 2011.03.18. 12:26:31

@gibson: Ne hozd elő, mert Hajni visszaengedi... :OOOOOO

redhaven 2011.03.18. 12:26:31

most világbéke van a vellában,vagy mivan ott?

John May R 2011.03.18. 12:26:35

@canzone: egy kis aszott narancsot is sajnálsz, tőlem, te, TEE??

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:26:45

@Zelefánt:
én úgy vagyok, hogy százezer éve nézem, amit meglátok hirtelen. Egy perc, s kész az idő egésze mint százezer ős szemlélget velem, tudod?

gibson 2011.03.18. 12:27:30

@Friedmann Juci: a csetrobot/troll, tudod. Jobb napjain napi száz kommentet termelt magában beszélgetve :D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:27:34

@natoth: ne feltételezz ilyen rossz ízlést rólam, nekem a süti az szent. nem úgy, mint Évának a főzés, sokkal szentebb dolog. a legszentebb :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:27:46

engem folyásolni sem lehet. ki még talán. ellenben sosem leszek beképzelve. ebben ez a legjobb.

mézescsók 2011.03.18. 12:27:48

@Trevlovics: nem tudott volna pozitív bókot mondani neki, de szerintem senki. Azt kellett volna gügyögnie, hogy Te vagy a fény az éjszakában? Rólad álmodom, megremeg a gyomrom, kattog a szívem, bizsereg az egész testem, ha csak rád gondolok? Olyan izgalmat érzek a közeledben, mintha trambulinról ugrálnék? Hitelesebb lett volna?
Különben egyetértek veled.

John May R 2011.03.18. 12:27:58

@gibson: valahogy úgy, nem tudjátok amúgy, hogy bloghus blogon mennyi a legtöbb komment evör??

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:28:31

@gibson:
Ha féltem is, a helyemet megálltam -
születtem, elvegyültem és kiváltam.
Meg is fizettem, kinek ahogy mérte,
ki ingyen adott, azt szerettem érte. (1936)

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:28:36

@gibson: nem. de biztos. nem tudok semmit. elborult az agyam. KIAZANŐ? robotkurva?!?! ROBOTKURVA?!?!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:29:08

@John May R: "én a szívemet adtam neked, és az árából vettünk egy labdát" :)

Zelefánt 2011.03.18. 12:29:11

@Dr Betty Boop:
Mindig azt remélem, hogy az edények egy idő után elszégyellik magukat, és nekiállnak egymást megfürdetni.
(Ihlet: T. H. White: Üdv néked Artúr, nagy király!)

gibson 2011.03.18. 12:29:26

@John May R: asszem subbán, hétezer felett, gida mesélte.
De az nem 24 óra alatt jött össze!!!

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:29:32

@John May R: a homáron bőven szoktak lennei többezres kommentek. de több nap alatt.
az idő is számít!!!
tiktak!!

John May R 2011.03.18. 12:29:33

@canzone: bocs, lemaradt a szmájli :))))))))))))))))))

mézescsók 2011.03.18. 12:30:02

@canzone: citromos szelet analógiájára narancsos szeletet.

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:30:17

@gibson: gida mesélte?! mi ez valami urbanlegend? :DDD

gibson 2011.03.18. 12:30:20

sáááálálálálá

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 12:30:34

@redhaven:

Ja! Uncsi mi?:D:D:D
Veszekeggyenek má valamit, mer elkapcsolok!:D:D:D
Kikíváncsi erre, nóóórális????D:D:D

redhaven 2011.03.18. 12:30:39

@Mme Chauchat: jujj...
ez nagyon szép vala!!
mégjó,hogy a lakókatnem verseltették,major tamásnak hóttában leesne a szemöldöke.

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:31:01

ma még egy tasakos levesre sem lesz időm. lehet, hogy a rántotthúst is a hideg oljaba kúrom csak be, mert sietni kell!!!!

Dr Betty Boop 2011.03.18. 12:31:08

@Zelefánt: Azt nem ismerem, de fogjunk össze, mi magányos harcosok.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:31:09

@gibson:
az egy hétvége volt:)
párbajon itt is lehetne ha nem is hét, de a négy már meglenne:)

John May R 2011.03.18. 12:31:19

@gibson: @Friedmann Juci: lehet, hogy miénk a "24 óra alatt legtöbb komment a bloghun" rekordja ?!!? Juhééééé

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:31:42

@gibson: legalább értelme legyen a mondandódnak. csak itt rázod a segged, meg nyivákolsz, mint gigi. hát mire megyünk veled?!

Albino Vernyul 2011.03.18. 12:31:42

@redhaven: Nem.. Tegnap pankracio volt, piros sarokban Nadszalvirag kisasszony, kek sarokban az Alfahimek... Az osszecsapason minden megengedett volt, kiveve a sex..

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:32:00

@mézescsók: te nyertél. szeretlek. majd küldök neked belőle <3

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:32:02

@redhaven: ne írd, h jujj, me az szekszuális. vagy de.

John May R 2011.03.18. 12:32:13

3600 felett elhagyod a valóságot , 3600 felett...

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:32:21

@John May R: kérdezzek le valami statit? szeretnéd? na? mit adsz érte? a szívedlelked... tudom...

redhaven 2011.03.18. 12:32:51

Hajni!
mongyad,hogy elromlott az erika írógéped,oszt csak 5-re lesz komment.
akkor meló után páran még dobunk rá!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:33:23

@John May R:
minden lehet:)
a lényeg, egy poszt alatt legyen:D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:33:25

@Friedmann Juci: hallodhülyevagy, a hússal se bajlódj, jó az olyan baszott nagy szeletekben, a sót is csak egy helyre cuppantsd rá

mama ottmarad 2011.03.18. 12:33:38

elkészült az iszappakolásom, mennem kell.

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:33:45

@John May R: jó. még nemtom hol, de majd írok mindenkinek:D

redhaven 2011.03.18. 12:33:56

@Mme Chauchat: ésmilyen erotik susogtattam a meleg levegőt ajakaim között:)))

John May R 2011.03.18. 12:34:15

@Friedmann Juci: akár azt is, meg kókuszlevet is, akár.

mama ottmarad 2011.03.18. 12:34:35

Hajni, hajni, szeretünk mi itten :)

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:34:57

@canzone: ilyen nagyszemű só jó lesz? az a pelyhes...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:35:45

a városban lakó éhes gyerekekkel mi lesz?

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:35:50

@John May R: csak szandikától idéztem. hát mlyen vv néző vagy te, hogy még ezt sem tudod!?

redhaven 2011.03.18. 12:36:07

@Albino vernyul: hát erről annyit:amióta a jányok bennrohadnak,minimum 3-szor volt peteérésük.
namost egy alfahím már agyonboldogította volna őket.

mama ottmarad 2011.03.18. 12:36:20

"Csobog a langyos víz, fürödj meg!
Ime a kendő, törülközz meg!
Sül a hús, enyhítse étvágyad!
Ahol én fekszem, az az ágyad."

Ebbe mér nincs piramis meg egyéb hülyeségek?
Ja, attól gyönyörű, hogy ilyen egyszerű.

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:36:23

Bús düledékeiden, Husztnak romvára megállék; Csend vala, felleg alól szállt fel az éjjeli hold.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:36:23

@Friedmann Juci: nincs idő megnézni, hogy milyen a só. kapj ki valamit a konyhaszekrényből, és csapasd. az se baj, ha cukor

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:36:52

ahol nincs kert?

francba, ezért nem lehet gyorsan sokat grrrr

Két komment elküldése között várnod kell néhány percet!

gibson 2011.03.18. 12:37:04

@Friedmann Juci: egyél valami cukrosat gyorsan, hogy meglegyen a szénhidrát, aztán toljad! Nagy a segged, tudom, de majd holnaptól fogyózunk!

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:37:34

@canzone: a lényeg hogy fehér legyen? akkor szólok gibnek. majd lenyalja a maradékot.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:37:43

@mama ottmarad: se gépzsír. csak egymás után rakta a szavakat. Alekosznak nem felelne meg szakmai szemmel

Albino Vernyul 2011.03.18. 12:37:46

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Kimerik a zold teruleteket kiskertnek.. Tereket, ligeteket, ilyesmi...

gibson 2011.03.18. 12:37:58

Ma a faszt írjak, semmi nem jut eszembe..

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:38:02

hova teszik a kecskét
meg hova ültetnek
vagy ők éhesek maradnak?

kínzó kérdések

mézescsók 2011.03.18. 12:38:03

@canzone: a narancsos kacsa sem rossz. Sütire már volt tippem. Csak sikerüljön. Én sütésben béna vagyok, egy piskótát sem tudok igazán jót összehozni, kivéve a sós rágcsálni valókat.

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:38:13

@gibson: ma nem eszem semmit, mert tegnap betoltam egy duplacsokis muffint. NEM TEHETEK RÓLA!!!!! NE HARAGUDJ!!!!!!

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:38:32

@gibson: ilyenkor kéznél, van, jól jön, ha a faszról írsz

gibson 2011.03.18. 12:38:46

@Friedmann Juci: ez félreérthető volt egy kicsit, szívem

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 12:38:55

hová tűnnek a fél pár zoknik?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:39:00

@Albino vernyul:
igen, akkor felkészülök, hogy a parkban nyulak fognak ugrálni, meg kecskék:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:39:00

@gibson: mondom.. nyald fel a maradékot, és csapassad! nem hiszem el, hogy tudod elereszteni azt a kispöcsméretű agyadat. a szégyent hozod rám csak,mást nem!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:39:36

a virágok helyét átveszik a répák, meg a retkek:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:39:41

@gibson: semmi félreérthető nincs ebben. ondó, vagy drog... kit érdekel?
@canzone: nekem mondod?

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:40:15

@Lotyó Bridzsida: vannak azok a feketelyukak.. tudod... meg a parkettarések. azok igen aljasok tudnak lenni.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:40:27

@gibson:
nem, ezt én kérdezem, és darabokban növelve a kommentszámot:)

mama ottmarad 2011.03.18. 12:40:37

még kábé háromszázötven magasröptűt kell produkálnotok.
Gratulálok az eddigiekhez is. Visznek már, vár a pallos...
Jót ne halljak felőletek :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:40:41

a RETEK hatása:
Mérsékelten fogyasztva az emésztést elősegítő, vesetisztító, étvágygerjesztő hatású. Mustárolaj-glikozidjai antibakteriális és gombaölő, így kiválóan alkalmas a megfázás és cseppfertőzések megelőzésére.

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 12:40:57

a következő kampányom az lesz, hogy egy társasházba csak maximum 3 mosógép kell az alaksorba.

minek van 15 mosogép 100nm-en belül???

gibson 2011.03.18. 12:41:07

még 340 komment kell, 2 óra húsz perc alatt, az 140 perc, tehát kell percenként két komment, jól számolom? Piece of cake!

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:41:11

két kommentem van közvetlenül egymás után. lassú szarok vagytok! enyém a cordialakás!

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:41:44

@gibson: annyit egymagam is produkálok. csak ne remegnék ennyire...

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:41:46

@mézescsók: én főzésben vagyok bénább. vagyis csak kevésbé kreatív. a sütésre jobban rááll az agyam, a kezem, a szívem.

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:42:15

A kétszínűek családjából, a zárvaélők családjából, a napraforgófélék között

mama ottmarad 2011.03.18. 12:42:32

@Friedmann Juci: most mér kellett szóbahozni a lift és folyosó emelet közti rést?
Mehetek le gyalog.

gibson 2011.03.18. 12:42:46

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: pedig rímel:

Hova teszik a kecskét
Meg hova ültetnek

Vagy ők éhesek maradnak?
Kínzó kérdések ezek

nida /az ÉLET egy geci nagy mágus, 2011

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:43:15

@mama ottmarad: én állandóan attól rettegek, hogy beejtem ott a kulcsom:D

mama ottmarad 2011.03.18. 12:43:22

Mme megmondta, mindnekinek van egy kis bukéja :)
nekem a lift.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:43:23

@gibson:
látod, még a végén bármi is lehetek:)))

John May R 2011.03.18. 12:44:04

@Lotyó Bridzsida: igen, ez igaz, de minek van annyi ember 15 nm-en belül, szted? :DDDD

Zelefánt 2011.03.18. 12:44:06

...Mert felül a gálya,
s alul a víznek árja,
de azért a gályatulajdonos az úr, meg
az ő helyi kirendeltségvezetőjének a bikacsöke.
Ezért hát elmentem evezni.
Csáp.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:44:28

van egy kis gombasaláta fasírttal, ki kér? hozzátok már be lécci, kommentelnem kell

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:44:28

@gibson: értelmesen beszéljél, mert ezt nem értem meg.

mama ottmarad 2011.03.18. 12:44:53

Mert vagy nagy, vagy kicsi, vagy lassú, vagy gyors, vagy beszáll valaki, vagy egyedül vagyok, ez mind iszonyú nagy kihívás egy ilyen töpörödött öregasszonynak.
Na de a lépcsőház rejtelmei...

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:45:07

verseket idézni nem érvényes.

mama ottmarad 2011.03.18. 12:45:39

Megyek máááár! Hol a járókeret?

mama ottmarad 2011.03.18. 12:46:09

Margit, ne arra teregesd a harisnyáidat.

John May R 2011.03.18. 12:46:13

@Friedmann Juci: akkor majd te levonod a kommentek számából a versidézeteket és kihirdeted a végeredményt, díl? :DDDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:47:00

a lift félelmetes, és általában beragadok, ezért is lakom földszinten, de már kórházban is állt meg félúton

gibson 2011.03.18. 12:47:21

@Friedmann Juci: itt már nincsenek játékszabályok, édesem, toljad!

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:47:26

szedjétek a lábatokat szaporán

John May R 2011.03.18. 12:47:39

@canzone: én sem... :) Ez nagyon cinkes...

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:48:15

@gibson: a szabályokat sosem követem, nincs is ezzel baj. de ha én mondok valamit, és azt nem tisztelik, akkor perpatvart csinálok. nagyot.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:48:19

azt sem szeretem ha idegenek tapenolnak, vagy túl közel jönnek hozzám

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:48:42

a Sanyit felköszöntöttük már?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:48:58

hiányzik Fántika. és fáj, hogy ma este szociális életet fogok élni. 8-9-et is.

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:49:04

nincs senki, semmim! S mit úgy hívtam én, az sincsen már!

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:49:11

akkor vévé.

ki nyeri a játékot?

ki lesz alekosz felesége?

az alekosz feleségetkeres első adásában lesz e végre szeksz?

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:49:23

a rúdtáncosokkal suttogót...

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:49:35

@canzone: persze csak dicsekszem, ne is törődjetek velem.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:49:37

a versek miért nem érnek?
gyűjtjük Ildinek a szavaló versenyre, lehet már a csillagszületikbe is jelentkezett:)

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:49:49

@canzone: jó vagy. 8-9? ennyire még én se vagyok menő.

gibson 2011.03.18. 12:50:02

@prof. Perselus Piton: igen a háromezredik komment környékén, de ne most keresd vissza, most ÍRJ!!!

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:50:09

Soványan ülök, nézem hogy virítsz, világ, kóró virágja, messziség!

Albino Vernyul 2011.03.18. 12:50:11

@redhaven: A pankracio nem elojatekot jelent...:) 2 frontos vita party volt.. Nadszal kisasszonynak egyszerre sikerult az eszaki, es a deli frontot is megnyitnia... Beasta magat, es az elorenyomulo eroknek sehogy sem sikerult bevenni az eroditmenyeit... Ezutan az egyiktol rulalmasan elszakdt, a masikkal meg szovetseget kotott...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:50:17

vagy ő lesz az új versmondólány a zsebtévében:)
(szegény gyerekek)

John May R 2011.03.18. 12:50:27

@canzone: nekem meg anyu hiányzik.

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:50:46

elfáradtam. ilyen lehet a tour vége is? hogy a cél előtt akarja feladni az ember?

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:50:53

az alkeszosz feleséget keres című műsorfolyam érdeklődés/jelentkező hiányában elmarad...a kívánt rész aláhúzandó

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:50:59

@Friedmann Juci: 1. nem nyilatkozom
2. nem tudom
3. biztooooos :) csak olyan elvetemültek indulnak a játékban, aki vagy szeretik ezt az.... embert, vagy van annyi pénz, amennyiért lefekszenek vele minden adásban 8-9 alkalommal is.

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:51:01

Kék szirmaidban elhamvad az ég. A nagy szürkeség beborít.

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:51:36

@gibson: eszembe sem jut visszakeresni, így is szédülök már

John May R 2011.03.18. 12:52:06

@prof. Perselus Piton: lesznek jelentkezők dögivel, ne aggódj :))

Hannibal22 2011.03.18. 12:52:25

@canzone: nem törődik vele senki:)

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:52:31

@Hannibal22:
Hohó! nagyon sok van még, mit te nem tudsz,
S nem is fogsz tudni. Vagy a jámbor agg
Azért teremtett volna-é porondból,
Hogy a világot ossza meg veled?

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:52:56

alekosz nem nyerheti meg a vévét, mert akkor ciki lenne, ha kapna a nyeremény mellé még egy műsort is.
konteó e?

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:53:14

@John May R: ha a lantfaszúra is pályáztak, akkor erre a majomkutyára is lesz, tudom...de azért álmodozhatok, nem? :-)))

John May R 2011.03.18. 12:53:25

csapassuk tesók, meglessz érzem :)))

gibson 2011.03.18. 12:53:25

@Friedmann Juci: igen, de a touron a szakaszok végén a hajrára belehúznak mindig, úgyhogy kérj egy frissítőt valamelyik Skodából, és húzzál bele bazmeg!!!

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:53:36

@gibson:
Rejtélyeket beszélsz. Igérted a
Tudást, az ösztön kéjéről lemondtam
Érette, hogy, bár küzdve, nagy legyek.
S mi az eredmény.

gibson 2011.03.18. 12:54:03

@John May R: mi legyen a négyezredik komment?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:54:07

@prof. Perselus Piton: igen, mindannyiunk nevében. megnyugodhatsz :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:54:09

@gibson: de a kurva vízhordó valahol lemaradt!

Szaffi B. 2011.03.18. 12:54:37

Béci
Báthory Erzsébet
SSKK

van-e szándék 2011.03.18. 12:54:39

csók/pacsi!
fogorvosnál voltam, le vagyok szedálva.. igyekszem magamhoz térni és jövök..
ha nem, ezt a hsz-t másolgassátok úgy tízpercenként :DD

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:54:55

AKKOR MÉGEGYSZER:

alekosz nem nyerheti meg a vévét, mert akkor ciki lenne, ha kapna a nyeremény mellé még egy műsort is.
konteó e?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:55:20

@Friedmann Juci: ennyi szociális életem van. vagy ennyi sört fogok este inni. még magam sem tudom.

natoth 2011.03.18. 12:55:21

@Friedmann Juci:

Jerzsi

Edit asszony

nem tudni, de kecskék lesznek

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 12:55:37

jöttem, h velem is csak többen legyünk.

Fogalmam sincs milyen volt a ma reggeli műsor mert nem hallgattam, de hogy nagyjából olyat szóljak, ami idevaló azt kell mondjam h Alek ma nem volt szimpi. Ha mégis akkor bocs.

gibson 2011.03.18. 12:55:38

@Mme Chauchat: csak nem Az Ember Tragédiája? :)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:55:42

@canzone: nagy kő esett le a szívemről...de miért pont a lábamra?

John May R 2011.03.18. 12:55:53

@gibson: HAJNINAK ÉS S.-NEK, MEG MINDENKINEK AKI SZERETI ???

Hannibal22 2011.03.18. 12:56:03

@van-e szándék: mér szedáltak ott le? ennyire fostál?:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 12:56:33

@Friedmann Juci:

miért lenne ciki?
hadd így kell?
haggy így kell?
hadj így kell?
szaladjon a szekér:)

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 12:56:40

@van-e szándék: nem csak a szádba kaptál érzéstelenítőt? DE! Hát akkor? A kezed szabad :)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 12:56:49

1. Bci
2. tán a kutya
3. lehet-e a kecskével?

gibson 2011.03.18. 12:56:55

@John May R: @Trollseprű/ ki az a Milo?: @Hannibal22: mindenki mást akar, szerintem improvizáljunk akkor!

gibson 2011.03.18. 12:57:23

van-e szándék 2011.03.18. 12:54:39
csók/pacsi!
fogorvosnál voltam, le vagyok szedálva.. igyekszem magamhoz térni és jövök..
ha nem, ezt a hsz-t másolgassátok úgy tízpercenként :DD

jogaszlany 2011.03.18. 12:57:24

Hello, ideértem én is.

Azt hittem, már rég 5000-nél jártok :)

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:57:36

@Hannibal22:
Úgy-é, úgy-é, hasonlót érzek én is.
Ha majd te harcolsz a fenevadakkal,
én lankadva kertünk ápolom

Szaffi B. 2011.03.18. 12:58:00

@gibson: Nekem jó a link a Gombis videóra is :D

gibson 2011.03.18. 12:58:17

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: benned egy költő veszett el, nida! Kár, hogy olyan mélyen!

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:58:18

@gibson: ötös. gyere a szertárba

John May R 2011.03.18. 12:58:20

@gibson: Oké, akkor ÉN csak beírom lazán, hogy: "megvan" és a 4001. lesz a fenti :DDD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 12:58:20

@prof. Perselus Piton: a lábadra eshet, attól még tudsz kommentelni :)

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:58:31

van-e szándék 2011.03.18. 12:54:39
csók/pacsi!
fogorvosnál voltam, le vagyok szedálva.. igyekszem magamhoz térni és jövök..
ha nem, ezt a hsz-t másolgassátok úgy tízpercenként :DD

Mme Chauchat 2011.03.18. 12:59:00

@van-e szándék:

csók/pacsi!
fogorvosnál voltam, le vagyok szedálva.. igyekszem magamhoz térni és jövök..
ha nem, ezt a hsz-t másolgassátok úgy tízpercenként :DD

Friedmann Juci 2011.03.18. 12:59:15

igazi költő soha nem lehet senki. aki azt mondja, hogy ért hozzá, lószart se tud még.

napi bölcsesség jucitól.

lószart.

Szaffi B. 2011.03.18. 12:59:18

van-e szándék 2011.03.18. 12:54:39
csók/pacsi!
fogorvosnál voltam, le vagyok szedálva.. igyekszem magamhoz térni és jövök..
ha nem, ezt a hsz-t másolgassátok úgy tízpercenként :DD

gibson 2011.03.18. 12:59:47

A négyezredik után rágyújtok.

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:00:06

megint érzem a lassulást, pedig már nincs sok hátra

Szaffi B. 2011.03.18. 13:00:27

Fokozott lelkiállapotban vagyunk (by Laci)

John May R 2011.03.18. 13:00:42

@Friedmann Juci: na, ezt is tudjuk: szandek szedelva, ez alliteráció !!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:00:42

10 percenként. 10 PERCENKÉNT! nem másodpercenként, faszom, írjatok valami értelmeset, ne egy leszedáltat idézgessetek :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:00:43

@gibson: én is... (pedig tordasra szántam az új első szál cigim)

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:00:54

@gibson:
a négyezredik után ona.., nah izé analizálok

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 13:00:57

van-e szándéknak nagy halom igazolatlan óra...a fogorvos egy tipikus "jó kifogás sose rossz" duma...

gibson 2011.03.18. 13:01:06

van-e szándék 2011.03.18. 12:54:39
csók/pacsi!
fogorvosnál voltam, le vagyok szedálva.. igyekszem magamhoz térni és jövök..
ha nem, ezt a hsz-t másolgassátok úgy tízpercenként :DD

(van-e szándék, te EGY ZSENI VAGY!!!)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 13:01:08

telefonálnom kell , tudom, de kell, majd nyomok néha egy szívecskét közben:)

Hannibal22 2011.03.18. 13:01:14

@Mme Chauchat: Hiú báb, mostan fittyet hánysz az égnek,
Meglátjuk szíved, villámok ha égnek.

@Trollseprű/ ki az a Milo?: most nem igényled?:) mert örömmel

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:01:50

@gibson: gratulálok, te leszel a HV rágyújtásellenes kampányának reklámarca

Albino Vernyul 2011.03.18. 13:01:52

Ja ezt valaki tegnap belinkelte a regi posztba, de 15.00 utan, szerintem joparan nem lattak.. EQ/SQ teszt... Ha zavaros a kodolas, a FF-be a Nezetnel atallitani a Karakterkodolast Nyugati(ISO)-ra..

John May R 2011.03.18. 13:01:55

@Friedmann Juci: így van. @canzone: úgy nem lehet, próbáld ki <3

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:01:57

De tűrelem. Tudod, hogy a gyönyör
Percét is harccal kell kiérdemelned;
Sok iskolát kell még addig kijárnod,
Sokat csalódnod, míg mindent megértesz. (Lucifer)

natoth 2011.03.18. 13:02:10

@Friedmann Juci:
ezt lefordítom: véletlenül ő itta meg a randidrogot, amit a titkárnőjének kevert tegnap este és most tért magához meztelenül, az ágyhoz bilincselve, "szeretlek Gizike" tetoválással a mellkasán

avanivi 2011.03.18. 13:02:17

3800 Irsait mindenkinek.!!

John May R 2011.03.18. 13:02:37

1 óra/100 komment meglesz ez csak semmi lazulás. :)))

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:02:56

az meg úccse olvassa, akinek kéne. ilyen az élet.

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:03:13

@Hannibal22:
Hadd lássam én is, e sok újulásban
Nem lankad-é el, nem veszít-e bájam.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:03:34

@John May R: szerencséd, hogy rágtál nekem egy szívecskét a monitorba :)

Trevlovics 2011.03.18. 13:04:43

a négyezredik legyen a viszontlátásra :)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 13:05:08

hemperegjünk, míg édességed s vad
erőm egyetlen, görgő gombolyag,
aztán nyergeljünk és a kéj lován
vágtázzunk be az élet kapuján,
s mivel megállítani az Időt
lehetetlen, kergessük mi meg őt.

Szaffi B. 2011.03.18. 13:05:13

@gibson: Lif is lájk, levelet kaptam lájk!

christaylor 2011.03.18. 13:05:23

itt is szólok közben,hogy odaát mínusz 1 ember.

Trevlovics 2011.03.18. 13:06:09

esetlen lehetne a 3999. a hit és a 4000. a becsület

Szaffi B. 2011.03.18. 13:06:17

@christaylor: Átjött a túlvilágról? Vagy milyen odaát? ;) :D

jogaszlany 2011.03.18. 13:06:25

gondolom, valahol 1500 táján már leírtátok, mi volt ma reggel a rádióban (nemtom melyikben, ahol a villából közvetítettek), vki összefoglalná?

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:06:34

itt e művel, mellyet alkotok,
Azt tartom, hogy megleltem az utat,
Mely a valódi nagysághoz vezet.

jogaszlany 2011.03.18. 13:06:58

@Trevlovics: az meg négy kommentet érne, hogy MMKK

christaylor 2011.03.18. 13:07:08

@Trollseprű/ ki az a Milo?: faszom, tudodhol! ahol most nem vagyunk.

John May R 2011.03.18. 13:07:26

@jogaszlany: persze, ötperces bontásban :))

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:07:31

@jogaszlany: nem érünk rá ilyen felesleges dolgokra. egyébként tévedsz, mert az 1500 valamikor a múlt században volt. ma reggel volt a 3000.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 13:07:36

@jogaszlany: Ez... ez olyan megalázó most. 1500 táján még tegnap volt. :D

John May R 2011.03.18. 13:08:03

@jogaszlany: de az a 2500. komment tájékán volt, csak szólok.

Szaffi B. 2011.03.18. 13:08:06

@christaylor: Tudom hát, de kommentelni KELL!!!! :DDDD Majd megkerül, biztos lepusztult a kommentáradatban...

jogaszlany 2011.03.18. 13:08:27

@Friedmann Juci: és reggel óta csak 800??? tudom, tudom, én a harmadiknál tartok, úgyhogy inkább no comment

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:08:28

@christaylor: mit csinálsz te odaát? KI VOLT AZ? miért ment el?

christaylor 2011.03.18. 13:09:05

@Trollseprű/ ki az a Milo?: ja, ravasz vagy nagyon! :D szóljál akkor,hogy nem vagy hülye,csak kell a darabszám! :)

Trevlovics 2011.03.18. 13:09:18

@jogaszlany: én csak azt a kb fél órát hallottam belőle amit kocsiban töltöttem, az arról szólt, hogy mindenki küldje a tál ételt mms-ben, és most ennyi van, most már ennyi van (kb mint a végefelé itt :) ), illetve kaptak ajándékot a villalakók, mindenki egy személyes hangvételű levelet valamelyik hozzá közel álló személytől, éva meg ádámtól.
ezeket beolvasták és ontheair kellett reagálni rá, többen pityeregtek.

christaylor 2011.03.18. 13:09:40

@canzone: ÉÉÉÉÉÉÉN? semmit. nem tudom,nem láttam.

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:09:42

aki a múltba néz meg a jövőbe is, hamar kancsal lesz

John May R 2011.03.18. 13:09:43

na, úgy látom belefér, hogy elmegyek ebédelni, csak ésszel ahogy szándék mondaná 15 perc és itt vagyok :)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 13:10:07

@Friedmann Juci: valamit keresek, ha csak azon múlik :-))

Szaffi B. 2011.03.18. 13:10:29

@Hannibal22: Köszi bébi! Bár már kívülről fújjuk! :DDD

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:10:35

Leköpöm a multat

Leköpöm a multat
A lélek-pókot, a cudart,
Leköpöm a lelkemet is,
Mert visszanyihog a multba.
Én vagyok Máté király.
Én vagyok Máté király.
Holdfényes, szelíd arcom.
Belelobog a nagy éjbe.

Szaffi B. 2011.03.18. 13:11:10

@christaylor: Akkor szólok: nem vagyok hülye (dehogynem!)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:11:12

@jogaszlany: kb. 9-től láttam, kaptak levelet a szeretteiktől, kivéve Anikót, aki élő adásban beszélhetett anyujával. volt sírás sok. Alek pedig tárgyilagosan kezelte a tényt, hogy írt neki az anyja. Éva szerelmeset kapott Ádámtól, csöpögött. a levél.

jogaszlany 2011.03.18. 13:11:17

@Trevlovics: köszi! ez nagyon tetszett: mindenki hozzá közel álló személytől, éva meg ádámtól :)

gibson 2011.03.18. 13:11:29

Na már csak száznegyven kell, kettő ELŐTT megleszünk!!!

fityfiritty 2011.03.18. 13:11:54

Szépnapot hőseim! Beleugathatok é így a vége felé egyből, vagy rágjam át magam mind a háromezernyolcázvalahány kommenten?

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:12:02

@Friedmann Juci: te voltál? TE VOLTÁL? TE VOLTÁL?!?!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 13:12:03

@John May R: sztem ne várd, h most jó étvágyat kívánnak neked :)

jogaszlany 2011.03.18. 13:12:21

@canzone: neked is köszi. alektól nem is vártam más, meg persze ádámtól se... úgy tűnik, nem vesztettem sokat, hogy nem hallottam.

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:12:41

@Mme Chauchat: mindent tudok.. csak te még ... nem is sejted...

Hannibal22 2011.03.18. 13:12:44

@gibson: tudom,hogy mit érzel,gibson!:)

Szaffi B. 2011.03.18. 13:12:47

@Trevlovics: Nemnem, nem szoktam SSKK! :)

gibson 2011.03.18. 13:12:54

@John May R: akkor lemaradsz a négyezredikről :DDD

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.18. 13:13:02

Hali! aszem lemaradtam valamiről, csak nem verseny van? :))))
na akkor +1 komment. :))))

jogaszlany 2011.03.18. 13:13:12

@fityfiritty: sztem gyere nyugodtan, olvasgatni majd utána is ráérsz :)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:13:19

az idei év egyik legnagyobb celebje. aki összehányja magát, ha kell. nem semmi, kisapáim, mi, ha?
www.youtube.com/watch?v=aobcaKRYAs0

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:13:21

@Hannibal22: nekem persze nem vagy képes elküldeni azt a jó kis videót...

Szaffi B. 2011.03.18. 13:13:23

@Mme Chauchat: Valaki buzul és hiányzik állítólag...chris mondja, én nemtom

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:13:25

ha megvan a cél, utána pihenhetek?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 13:13:36

@fityfiritty: mond csak, de kérlek ha nagyobb lélegzetvételű, akkor bontsd fel egységekre és azt külön kommentbe rakd. Köszi! :)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 13:13:43

ez nem az lett...biztos, hogy alt? nem basszus? :-D

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:14:23

Törpe fejűek

Nem dolgozni jöttem ide
Nem dolgozni jöttem ide
Törpe-fejű mit akarsz tőlem?
Nehéz munka az enyém
Nehéz munka az enyém
Mi vagyunk az Új Undokak.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:14:27

@jogaszlany: hallodhülyevagy, besírtál volna :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:14:29

lépjenek csak ki. engem már senkisemmi nem érdekel.

christaylor 2011.03.18. 13:14:45

@canzone: mekkora suttyó ez az Oli!

Trevlovics 2011.03.18. 13:15:25

@jogaszlany: pont az volt az érdekes, hogy ádám úgy írt, mintha meg akarna veszni éváért, ha most ott lehetne, széjjelszedné és még a bordáiról a húst is leszopogatná, amikor viszont bent volt, úgy adta a puszit, hogy közben kifele sandított gombiékra, hogy neki is milyen jól jönne most egy plexifal

jogaszlany 2011.03.18. 13:15:28

@canzone: ha így vesszük, akkor mind hallodhülyék vagyunk, hogy nézzük :D

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:15:38

@Trollseprű/ ki az a Milo?:
nem fog a macska egyszerre kint s bent egeret

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:15:56

@canzone: Szilágyi bácsi, mint meglepetésvendég. basszameg, sztár leszek, ma el is kezdem.

fityfiritty 2011.03.18. 13:16:27

Nem tudom biztosan - mert a bioritmusom ma nagyon nincs kompatiniliában velem - volt e szó Alekszisz új jövőjéről... :DD

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:16:34

@Hannibal22: azt az érdekes, újszerű majomkutyásat. Vagy másikat :)

jogaszlany 2011.03.18. 13:16:39

@Trevlovics: valakivel megíratta ádám azt a levelet, beküldeni viszont már nem tudott mást maga helyett

christaylor 2011.03.18. 13:16:40

@Trollseprű/ ki az a Milo?: azt írtam volna,hogy Oli? nem tudom már magam se,hogy ki lehet.biztos bevoltam én is baszva.

gibson 2011.03.18. 13:16:57

@Trevlovics: a levelet nem Ádám írta, hanem a Balázs meg a Vadon Jóska vagy ki biztos

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:17:06

@christaylor: csak nem képernyőképes véleményem van.

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 13:17:37

ha odaérünk, úgy lefekszem csendespihenőzni, mint a fene

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 13:17:41

Gyerünk, gyerünk, emelkedik a pulzusom! :)))

gibson 2011.03.18. 13:17:43

@Friedmann Juci: csak velem, de a szád pont úgy nézzen ki közben, mint itt a kommentedben!

christaylor 2011.03.18. 13:17:49

@Trevlovics: " a bordáiról a húst is leszopogatná" :D
:* ezért.

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:17:56

vagyok aki vagyok, és nem óhajtok elszállni. remélem mindenki figyelt.

fityfiritty 2011.03.18. 13:18:06

Nem tom Juci kapott e választ, miszerint a konteója szerint Alek nem nyerheti meg a VV-t emiatt... :))

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:18:43

@gibson: dugás közben minek kell neked nyitottszáj?

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:18:44

@Hannibal22:
S óh, fáraó, mégis boldog vagy-é
E képzeletben? tedd kezed szivedre

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:18:53

@christaylor: az a fontos, hogy ne hányj. a kép, amit eddig felépítettél magadról, nem bírná el, még akkor se, ha bebasztál a pálinkától a disznóvágáson

Szaffi B. 2011.03.18. 13:19:01

HAgyjuk meg a 4000.-et Hajninak? Na?

laspalmas · http://vastagbor.blog.hu 2011.03.18. 13:19:12

Mi történt veletek, hogy megint így belejöttetek?
Hajni örülni fog :)

jogaszlany 2011.03.18. 13:19:20

egyébként jól írta trev, éva meg ádám nem is csókolózott, csak szájrapuszizott. úúútálom az ilyet

Hannibal22 2011.03.18. 13:19:37

@Hódos Hajnalka: nyugi,az élet iskoláját mi ,már kijártuk:) Megleszaz

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:19:40

@Hannibal22: köszönöm! Annyit kerestem! Cserébe bármit kérhetsz!

Szaffi B. 2011.03.18. 13:19:42

@Friedmann Juci: Biztos náthás, nem kap levegőt..

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:19:49

@jogaszlany: elméletben tudja, hogy miket kellene éreznie, ha szerelmes lenne, csak kivitelezni képtelen. nem is értem, hogy miért :)

avanivi 2011.03.18. 13:19:49

Alek maradhatna örökös villalakó ,nagyon szeret ott élni, az RTL pedid jó pénzért mutogathatná a zarándokoknak a vv5 ig.
Felesleges lebontani ha vége vv4-nek.

John May R 2011.03.18. 13:20:01

na itt vagyok, bekaptam pár falatot :DD

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 13:20:12

@laspalmas: rekordot döntenek. 24 óra, 4000 komment. :))

gibson 2011.03.18. 13:20:20

@Trollseprű/ ki az a Milo?: jó ötlet, ő benne van?

HAJNI, BENNE VAGY?

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:20:30

@fityfiritty: nem kaptam. mindenkinek rohaggyon ki a bele.

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:20:30

„Ti vagytok az Új Undokak
Ti vagytok az Új Undokak
Menjetek dolgozni ti is.”
Felgerjedt szittya vérem
Felgerjedt szittya vérem

jogaszlany 2011.03.18. 13:21:04

@avanivi: illetve maradhatna is bent a vv5-ben is

John May R 2011.03.18. 13:21:18

Ki lesz a négyezer???

christaylor 2011.03.18. 13:21:21

@Trollseprű/ ki az a Milo?: nem,de fogok.az idegtől,ami most belémállt.

@canzone: ne baj, legfeljebb utána eladakozom én is a 100ezres tiszteletdíjam,aztán már senki nem fog emlékezni rá,hogy egyszer hánytam.

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 13:21:33

@gibson: nemnem, a tiétek az érdem. :)

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:21:36

úristn, úristn.

izgulok

gibson 2011.03.18. 13:21:37

Már csak hatvan!!!

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:21:45

mi van, ha elfogynak a versek....?!?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:21:59

siethetnénk, kezdek éhes lenni.

Hajrá, Hajni, te legyél a 4000.!

gibson 2011.03.18. 13:22:31

@Hódos Hajnalka: basszameg de akkor ki kell találnom, mit mondjak a négyezredikbe :D

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 13:22:31

@Trollseprű/ ki az a Milo?: máshoz hívok szívesen, csak én ne lássam...

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:22:42

@Hannibal22: Ah, Lucifer, mi rettentő beszéd ez!

gibson 2011.03.18. 13:23:03

@Friedmann Juci: úristN! Nagy N-el, baszod!

fityfiritty 2011.03.18. 13:23:09

@Friedmann Juci: Szerintem így lesz. Remélem :D Mármint nem a bél kirohadás...

jogaszlany 2011.03.18. 13:23:12

@canzone: én rutinosan előbb kajáltam, utána jöttem (de azért lszi ne tegyétek rám a jelet :)

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:23:19

@gibson: én már tudom mit mondok.
de úgyse nyerek;(

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:23:34

@gibson:
Neked silány szám, nékem egy világ,
Óh, jaj, ki fog majd engemet szeretni

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:23:44

@Hannibal22: gonosz vagy, megmondalak Hajninak, és elküld gondolkodni egy hétre :D

fityfiritty 2011.03.18. 13:23:53

Bakker, le kell állni, számolni oszt HAJRÁ HAJNIIIIIII !!!!!

christaylor 2011.03.18. 13:24:05

@canzone: az. így szeretni fog egy ország,ha nyilvános.

John May R 2011.03.18. 13:24:09

na, akkor én innen hátradőlve, egy pohár irsait a kezemben tartva figyellek titeket, én már megtettem, amit megkövetelt a haza, a 2000. én voltam, a 4000. MMKK legyen valaki más, mondjuk gib. :DDDD

Szaffi B. 2011.03.18. 13:24:23

A 4000. legyen Hajnié, senki ne írjon semmit, oké? :DDDDD

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:24:23

nem merek kimenni pisilni, pedig már nagyon kell.
mégsem írhatom a négyezrediket a klozettről!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:24:37

@jogaszlany: ravasz :) mi már reggel óta nyomjuk :D nem merek felkelni, nem hagy a felelőség :)

fityfiritty 2011.03.18. 13:24:43

Hö, hová lett a kommentem? Valaki szabotál....

gibson 2011.03.18. 13:24:54

@Friedmann Juci: te mindenképpen kapsz különdíjat, te voltál a legaktívabb. Mit szólnál egy kis popiszexhez például, simogatnám is a fejedet közben!

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:25:04

gib szedd össze magad, szerezd meg a 4000.-et

Hannibal22 2011.03.18. 13:25:07

@Mme Chauchat: Csak hódolat illet meg, nem birálat.

christaylor 2011.03.18. 13:25:09

@John May R: Áfit meg sem említed? nagyon szomorú lesz.

jogaszlany 2011.03.18. 13:25:21

én már nem merek megszólalni, nehogy lelőjem a 4000-et így, hogy 20 percre szálltam csak be :)

gibson 2011.03.18. 13:25:33

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Hajni nem vállalta, nekünk kell áttörni a falat!

christaylor 2011.03.18. 13:25:45

Hajnit négyezrediknek!!!

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:25:46

@gibson: :DDD legalább érted benne a poént?:DD

Szaffi B. 2011.03.18. 13:26:12

@gibson: Akkor törd te, főkolompos :DD

Trevlovics 2011.03.18. 13:26:24

úgy látom, hogy a poszt utolsó kommentje a "na ki legyen az?" lesz és az lesz a 3999. :)

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 13:26:39

@gibson: nem vállalta, de kénytelen lesz...vagy nem?

K Tomoceusz 2011.03.18. 13:26:47

Bocs az offért, de szolgálati közlemény. Tom barátunk 40 percre kijött a mélykómából, akit érdekel:
indavideo.hu/video/vv0317anialek_1
Van 2.rész is, de azt nem mutatom.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:26:59

büszkeséggel tölt el, hogy itt lehettem ÚJRA tegnap-ma, nekem már megérte. kérek ajándékot :)

gibson 2011.03.18. 13:27:07

JUCINAAAAAAAAAAAAAK!!!!!

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:27:28

@Hannibal22:
Jőj hát te is, nem nézhetem soká,
Ha más ölelkezik

gibson 2011.03.18. 13:27:39

Na bazmeg, elkapkodtam:

JUCINAAAAAAAAAAAAAK!!!!!

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:28:22

vége:((

és nincs extázis.

ellenben kiesik a szívem a helyéről

áááááááááááááááááááááááááááááááááá

Trevlovics 2011.03.18. 13:28:48

dehogy van vége, hogy lenne má végee :)

gibson 2011.03.18. 13:28:49

DE BAZMEG, AKI NEM JÁTSZIK, AZ MIÉRT VERSEL BELE, MIÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉRT?????????????

prof. Perselus Piton 2011.03.18. 13:28:50

megint nem én...inkább alszom...sziasztok!

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:29:02

meg kell mondjam, Áfi célszalagja jobb volt, mint Mme-é :D

christaylor 2011.03.18. 13:29:05

@Friedmann Juci: nagy levegő beszív,kifúj,nyugodj meg! :)

jogaszlany 2011.03.18. 13:29:17

Megvan!!! Sztem Mme Chauchat a 4000-ik, nem?

Mme Chauchat 2011.03.18. 13:29:18

akk? ha elbaxtam töröjjétek

egér a marsról 2011.03.18. 13:29:32

Basszus, félórába telt míg beléptem, aztán meg már nem mertem írni, nehogy elvegyem a 4000.-t :-)

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 13:29:42

SZÉP VOLT, FIÚK! SZÉP VOLT, FIÚK!
SZÉP VOLT, LÁNYOK! SZÉP VOLT, LÁNYOK!

TI VAGYTOK A LEGKIRÁLYABB NETES KÖZÖSSÉG KEREK E VILÁGON, BÜSZKE VAGYOK RÁTOK!

és köszönöm. :)

gibson 2011.03.18. 13:29:47

@Friedmann Juci: én mindent megpróbáltam látod :(((

christaylor 2011.03.18. 13:29:47

@Trevlovics: remélem,most örülsz. :) látod,én mondtam,hogy meglesz. :)

John May R 2011.03.18. 13:29:48

@gibson: ne legyál idegbeteg Mme-ra ki fog akkor kezelni, gondolj arra! :XDDD

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:29:52

@fityfiritty: lófaszt. a mádám.

ribanc!:D :*

Szaffi B. 2011.03.18. 13:30:10

Lehetne, hogy ha valaha háború lesz, egy században legyek veletek? IMÁDOK MINDENKIT!!!!

jogaszlany 2011.03.18. 13:30:13

na, tovább az 5000-ért? :D

mama ottmarad 2011.03.18. 13:30:13

Már régen meg akartam kérdezni: ki írja ezeket a nagyon állat trackbackeket? Azok is lájk.
Bloglakóknak is lájk :D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:30:14

a 4000. tiszteletére most megebédelek. egészségetekre!

SZERETÜNK, HAJNI! :)

John May R 2011.03.18. 13:30:45

@Hódos Hajnalka: Mi köszönjük, egy élmény volt :) /És: megvaaaaaaaannnnn.../

mama ottmarad 2011.03.18. 13:31:07

@canzone: ki mit ebédel?
Egytálétel?
Én Jókai bableves

vörös áfonya 2011.03.18. 13:31:26

Ez szép volt,mindenkinek küldök egy légszívet:)

fityfiritty 2011.03.18. 13:32:06

@Hódos Hajnalka: Gratula Hajni, nem sok ilyen izgalmas öf. készült a HV-n, ez látszik a kommentek nagy számából is... :DDDD

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:32:28

én még bírom tovább, csak értelmát nem látom.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:32:41

@Hódos Hajnalka: hallod, köszönjük, hogy itt lehetünk, köszi, hogy írsz nekünk, imádok benned mindent! könnyekig hatódtam, naa, pedig kemény akartam maradni, mint Juci
<3

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.18. 13:32:43

@Friedmann Juci: Most meg christaylor jött ki, segond :) Örülünk Vincent, ez a lényeg! :) És gracc nektek!

John May R 2011.03.18. 13:33:12

Emlékeztenék mindenkit, úgymond, hogy háromig csak ide ér kommentelni, úgymond :))

gibson 2011.03.18. 13:33:23

@Hódos Hajnalka: legközelebb megcélozzuk az ötezret, ok? De ahhoz párbaj is kell :)

mézescsók 2011.03.18. 13:33:31

@John May R: legközelebb.
@canzone: én meg majd holnap töpörtyűs pogácsát csinálok, mert sajna mint már említettem, édes sütihez nincs affinitásom.
@gibson: és Te min szívtad fel magad? Te kedveled Alekoszt, én nem. Én Gigit tartom többre, Te nem. Ilyen egyszerű ez az egész. A seggfej egyébként tény, hogy nem pozitív jelző, nem is annak szántam, de az irritáló kurva sokkal durvább. Engem annyi érzelmi többlet nem fűz ott bent senkihez, hogy veszekedjek egy ismeretlennel rajtuk.

christaylor 2011.03.18. 13:33:44

@Kacat: szerintem ne számold meg újra! :)

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:34:26

@John May R: akko kommentelj, mert gibbel ketten hoztunk olyan 20 százalékot, és most a jól megérdemelt dugásunkba fogunk belekezdeni.

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 13:34:33

most az a baj, hogy nem tudok mit mondani, na.

Trevlovics 2011.03.18. 13:34:39

@gibson: úgyis a döntő lesz a rekord, egyrészt a hossza miatt, másrészt búcsúadás is. de addig be lehet lőni az új célszámokat :)

fityfiritty 2011.03.18. 13:35:36

@christaylor: De igenis számolja. Újra és újra, míg nem sikerül kétszer ugyan azt a versenyzőt megneveznie :DDD

Hannibal22 2011.03.18. 13:36:25

a szeretet és a szív diadala volt ez!

jogaszlany 2011.03.18. 13:36:43

@fityfiritty: sőt, ne csak hátulról számoljon vissza, hanem előröl is, mind a 4000-et, úgy a tuti :)

John May R 2011.03.18. 13:36:53

@Friedmann Juci: én meg olyan ötöt százalékot, mármint:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 13:37:13

pont lemaradtam, a telefon miatt, de azért dobtam közben szívet is:))
ki volt a 4000.?
te voltát? te voltál??:))

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 13:38:48

@gibson: hehe.

mindenki kap ajit. a holnapi posztban. majd meglátjátok. :)

Friedmann Juci 2011.03.18. 13:40:09

@Hódos Hajnalka: ez nemjó. ez volt a te ajid. ünnepelt meg ne ajándékozzon már:)

gibson 2011.03.18. 13:41:40

@Hódos Hajnalka: Jucit emeld ki mindenképpen légyszi, mint a legaktívabb, leglelkesebb versenyzőt! :)

John May R 2011.03.18. 13:41:56

Mekkora lett volna, ha Tomoceusz a 4000., csak egy kicsi hiányzott :)))

egér a marsról 2011.03.18. 13:42:01

Gratulálok mindenkinek, hozzátok a vizespoharatokat szereztem irsai pezsgőt Alekosztól!!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 13:43:14

a 4000 örömhírére a parancsfájl is el kezdett dolgozni:))

fityfiritty 2011.03.18. 13:43:49

@egér a marsról: Eh, siettemben összetörtem két üveg irsait... :(

mama ottmarad 2011.03.18. 13:44:03

@canzone: gombafasírt saláta? Kösz az ötletet, holnap megcsinálom :)
Egyben sütve, vagy pogácsában?

Mindegy, jó étvágyat!

gastro vazze 2011.03.18. 13:44:49

faszom, mennyi hozzászólás baszki, nincs jobb dolgotok, mint mindenféle faszsággal teleírni a hv blogot?! :D

mama ottmarad 2011.03.18. 13:45:10

@fityfiritty: egy szivaccsal szedd össze Évának. Óvatosan, bár nem finnyás.

christaylor 2011.03.18. 13:45:31

@gibson: meg Jucin kívül még vagy 10-15 embert is akkor már (és én nem vagyok köztük a miheztartás végett).
akik szintén itt voltak kurvasokat és tették a dolgukat.

gibson 2011.03.18. 13:45:35

@gastro vazze: CSAK MOST JÖSSZ, BAZMEG??? :DDD

Trevlovics 2011.03.18. 13:45:42

az jutott még eszembe témába vágóan, hogy jerzsi valószínűleg nagyobb mennyiségű éva-nyállal érintkezett már élete során, mint ádám.

gibson 2011.03.18. 13:46:49

@christaylor: övé volt a legtöbb komment, úgyhogy akár megköszönhetnéd te is neki, ahelyett, hogy itt kötekszel.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:48:01

@fityfiritty: szivacs gyöngyének jó lesz az is :D

christaylor 2011.03.18. 13:49:11

@gibson: ez nem kötekedés,észrevehetnéd,hanem tény.
és nem hiszem,hogy megkellene köszönni.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:49:33

@Hódos Hajnalka: hozzál nekünk sütit meg irsait, elég lesz az is :) (lófaszt, tök izgatott lettem, hogy mire készülsz)

@gastro vazze: esküvői tortát hoztál-é? :D

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 13:49:53

@gibson: szeretettábor van, faszom. :D

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 13:50:48

@christaylor: én köszönöm nektek. mindenkinek. egyformán.

fityfiritty 2011.03.18. 13:50:55

@gibson: @christaylor: Most, hogy elértük a célt, nyugodtam kezdhettek egy kis hiriget.... MOst már ráérünk :DDD

natoth 2011.03.18. 13:51:12

mindenki nagyon ügyes volt ☻ (kivéve bongyorkát, mert nem alszik), további szép napot nektek! ☼

John May R 2011.03.18. 13:51:23

Én meg szeretném megköszönni annak a 10-15 tesónak, aki kurvasokat írt és a többieknek akik csak egy keveset. Nélkületek senkik vagyunk :))

christaylor 2011.03.18. 13:51:31

@Hódos Hajnalka: én be is fejeztem,szeretek mindenkit! <3

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:51:38

@christaylor: @gibson: abbahagyjátok magatoktól, vagy szétültesselek titeket?

Hannibal22 2011.03.18. 13:51:53

@canzone: Fántikában reménykedsz titokban,tudom:)

fityfiritty 2011.03.18. 13:52:20

Szegény villalakókat meg éjfélkor kibaszták az udvarra... borzasztó

christaylor 2011.03.18. 13:52:46

@fityfiritty: faszom,nem lesz itt semmiféle hirig,pláne nem gibsonnal. én szeretem őt. :)

vörös áfonya 2011.03.18. 13:52:50

@John May R: Meg köszönd meg magadnak is,mert kitartottál végig.légszííííív:)

fityfiritty 2011.03.18. 13:54:48

@christaylor: Elhiszem, ha gib is hasonlóképpen nyilatkozik :))

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:55:32

@natoth: imádom, hogy mostanában ennyi kis mifenét illesztesz be :)

John May R 2011.03.18. 13:56:13

A felgyülemlett feszkót meg máshol vezessétek le, köszi :))

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 13:57:09

@Hannibal22: eeeeggggen, Fántikában, akinek ha megnyomom a hasát, búgó hangon azt mondja: "canzone, PORT"

christaylor 2011.03.18. 13:57:12

@fityfiritty: téged is szeretlek! :) kedves vagy.

natoth 2011.03.18. 13:58:00

@canzone:
ezt pasiknak is gyakran mondod? :DD

fityfiritty 2011.03.18. 13:58:52

Na, megyek kipakolom a szatyrot, hátha még nem olvadt ki minden fagyott xar benne...

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 14:00:36

@natoth: nem, nekik azt szoktam mondani, hogy itt vagy már bent a vi-n kívül? :D

Trevlovics 2011.03.18. 14:02:49

párbajos rekorddöntés kommenthez már majd bekapcsolom a monitort is.

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 14:04:47

@Friedmann Juci: bár nem vagyok canzi, de meglesz a 8-9 simán. pláne mert hétvégén van, és akkor tudok pötyögni, mert nem kell dolgozni:)

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 14:05:17

@Trevlovics: ja hogy te most anélkül gépeltél? elég jól megy szerintem így is:))

gibson 2011.03.18. 14:05:31

Hajni, mikor mentek violával Villába? Nem tegnap kellet volna? :)

gastro vazze 2011.03.18. 14:05:42

@gibson: hát mit csináljak?! így jött ki a lépés.... meg hát benned és Jucciban (aka gucci jucci), Canziban, Christaylorban, Trollseprűben, bévében, nidában, John May R.-ben, Trevben, Pithonban, fityfirittyben, Kacatban, Lepiben, Holabög Rémben, van-e szándékban, gidában, natothban, Vamp-írban, Gildorban, Traitorban, Zabkásában, Mádámmban, Darcyllaban,Bogi és Burkóban, műfű-babyloveyouban, gangeszben, jogaszlanyban, Sarqban, Áfikában, nyanyaban, villanatban és persze
szédült nőszemélyben mmkk bízhattam, hogy a legfelsőbb szinteken képvisel ebben az embertelenségben:D Én még emberetelenebb dolgot végeztem ezalatt az idő alatt, remélem sok lányt el is szomoritottam vele :D
Hajnikának köszönöm, hogy nem baszott ki idő előtt a blogról, pedig szoktam feszegetni a határokat, amik arra vannak, hogy feszegessék őket és egyúttal szeretném átadni a legmélyebb gratulációmat is, ha ezért nem kaptok goldenblog díjat, ami a netszkár előszobája, mint tudjuk, akkor semmiért! Anyámnak is köszönök mindent persze:)

dr. gernika 2011.03.18. 14:09:58

Na látom, sikerrel teljesítettétek a küldetést. :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 14:10:00

@gastro vazze:
ez már tényleg egy hatalmas szeretettábor:)
te kimondottam a legfelsőbb szinteken igazoltan voltál távol:)

natoth 2011.03.18. 14:10:02

@gibson:
nem, már megint én tudtam rosszul, tiltsál ki léccives :)

Trevlovics 2011.03.18. 14:10:15

most felcsillant előttem az ötezredik reménye.

gibson 2011.03.18. 14:10:53

@gastro vazze: egyébként a nagy rohanásban el is felejtettem gratulálni, úgyhogy akkor engedd meg most:

Gratulálok! :DDD

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 14:10:58

@gibson: nem értem, miért hiszitek azt, hogy tegnap kellett volna mennünk...
megbeszéltük violával, hogy ezt a hetet megvárjuk, mert neki se jó, meg nekem se, ma vagy holnap fogom felhívni, hogy konkrét időpontot egyeztessünk. na, nincs itt titok.

én kértem, hogy várjunk, amíg a betegség után összeszedem magam, az előző és ez a hét meg más miatt nem volt jó egyikünknek sem.

John May R 2011.03.18. 14:11:10

Köszönök mindent! Hajni neked még egyszer kösz! Az utolsó oltsa le a villanyt! :) Pá

redhaven 2011.03.18. 14:11:31

@gastro vazze: köfi,hogy messe említettél.

Trevlovics 2011.03.18. 14:11:34

@gibson: mi meglett a kisgastro? komolyan?

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 14:11:46

@gernika: meg szoktam, de be is írom mindig :D

redhaven 2011.03.18. 14:12:51

Hajni nekemelég a 12 centis sarokról egy photo!

Friedmann Juci 2011.03.18. 14:13:15

@Hódos Hajnalka: hajni én még mindig remegek, pedig már a szemetet is levittem.

christaylor 2011.03.18. 14:14:15

@gastro vazze: hallodhülyevagy,mi MMKK imádunk benned mindent! :)

gibson 2011.03.18. 14:14:48

@Hódos Hajnalka: ezt mondta mindenki, hogy tegnap, én is csak úgy hallottam...

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:15:30

Basszus:-) 4000fölött a komment szám:-) Sziasztok szép napot:-) Büszke vagyok rátok:-)

gibson 2011.03.18. 14:15:47

@Trevlovics: nem, de tegnap volt az esküvője. Mármint a nagy Gastro-nak.

gangesz76 2011.03.18. 14:16:23

Nagyon nagy gratula mindenkinek!!!!

Köszönjük Hajni!

gibson 2011.03.18. 14:16:35

@Hódos Hajnalka: @Friedmann Juci: én rágyújtottam, és megittam két tekilát (gold), de még mindig "meccsben vagyok" :DDD

Hódos Hajnalka 2011.03.18. 14:16:39

@Friedmann Juci: elhiszem, reggel volt is egy kis lelkifurdalásom, hogy én alszom, míg ti veritek a billentyűzetet, aztán ma de. egyre jobban dobogott a szívem.

Trevlovics 2011.03.18. 14:16:44

@gibson: éreztem, hogy a nagy és felemelő dolgok árnyékában mindig ott húzódik valami tragikus is! :)
gratulálok Gastro! :9

gibson 2011.03.18. 14:17:09

@natoth: megtortént, már csak 58! :D

Friedmann Juci 2011.03.18. 14:17:39

@gibson: a goldtekila miatt mégegyszer megfontolom a házassági ajánlatod.

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:18:38

@gastro vazze: Hallodhülyevagy:-) Az oszkáréknál nem ilyen összeszedettek a celebek:-)

Friedmann Juci 2011.03.18. 14:19:49

@gastro vazze: összepisiltem magam az örömtől a kommented miatt.

egér a marsról 2011.03.18. 14:19:52

@Hódos Hajnalka: kár, hogy nem ma mentetek, MÉDIATÖRTÉNETI PIILANAT részesei lehettetek volna!

natoth 2011.03.18. 14:20:11

@gibson:
visszamászok a kupolán :)

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:20:42

@Friedmann Juci: Hát mire véget ér a fellépésünk itt, addigra gastro is gratulálhat nektek, természetesen a mi ünnepélye mosolyunk kíséretében:-) Csak aztán a nászt el ne háljátok előbb.-)

natoth 2011.03.18. 14:21:00

@egér a marsról:
ne aggódj, hetente átlag 5 médiatörténeti pillanatot sikerül prezentálnia a műsornak :)

gastro vazze 2011.03.18. 14:21:14

@gibson: ez már rémhírterjesztés!
@redhaven: óhhhhh sorry...de elsősorban a partizánhősöket emlitettem, akik minden nap szétfagyasztják a gépemet, de persze neked is köszönöm, hogy képviseltél :D
@Trevlovics: ammégnem, de oda a fiatalságom, innentől annyi esélyem van -- hivatalosan -- becsajozni, mint alekosznak egy teljes generál után :)

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:22:22

Nem mellesleg jelen pillanatban vonaton ülök Hatvan és Bp között:-)

Trevlovics 2011.03.18. 14:22:48

napok óta hiába keresem, nincs meg valakinek a majomkutyás link?

redhaven 2011.03.18. 14:23:04

@gastro vazze: na azé!!!
amúgy nagynagy GRATULA!!!!!!

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:23:27

Nem mellesleg jelen pillanatban vonaton ülök Hatvan és Bp között:-)

gibson 2011.03.18. 14:23:55

@villanat- nyugiszoba: én meg az íróasztalomnál ülök Négyezer és a Szívinfarktus határán.

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:24:08

Nem mellesleg jelen pillanatban vonaton ülök Hatvan és Bp között:-)

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 14:24:38

@gastro vazze: ez felemelő volt. minket az motivált tegnap, hogy amíg igába hajtod a fejed, addig a blogháborúban helyetted is emberségesek legyünk az embertelenségben. illetve embertelenek.:)

jutalmad egy 80%-os brazil csokoládéból készült Alekosz szobor, ami egy fehércsokiból készült, míves faragású Goldenblog díjat szorongat S teSttartáS-ban:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 14:25:05

@Trevlovics:
már tegnap is megnéztük vagy háromszor:)

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 14:25:52

@villanat- nyugiszoba: wow, lelki társ! te is utazva kommentezel MMKK?:)

gastro vazze 2011.03.18. 14:26:16

@Friedmann Juci: Jucus neked sírnod kéne, le is írtam miért:)

gangesz76 2011.03.18. 14:27:33

Mire számítsak az új posztban? Eltűntök megint?

gastro vazze 2011.03.18. 14:28:00

@szédült nőszemély - forza: most jött el az a (médiatörténeti) pillanat akkor, hogy kijelentsem, szivesen leszopkodom AZT az Alekoszt:)

szédült nőszemély - forza 2011.03.18. 14:28:46

@gastro vazze: :DD

tessék egy nap házasság, és máris meleg lettél:(

Trevlovics 2011.03.18. 14:29:05

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: köszi, nem gondoltam, hogy bárki beteszi :)

fityfiritty 2011.03.18. 14:29:10

Hülye kérdés, de valaki kiszámolta tegnap este azt a 42 millából 2500 család egész éves etetése dumát, amit ez a Luli, vagy mi makogott? Én nem voltam rest. Baszki, 16800 jómagyar forintpercsaládperév. Anyád, egy vidámabb este többet elbasz az ember...

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:29:20

@szédült nőszemély - forza: Amikor vonat visz a suliba akkor MMKK:-) Egyébként meg irodából, melónak álcázva na meg otthonról álca nélkül:-)

gibson 2011.03.18. 14:30:27

@gangesz76: pihenünk egy kicsit. Te tanuld meg használni a fácsét közben! :)

Trevlovics 2011.03.18. 14:31:19

@fityfiritty: márpedig ennyi az annyi. ebből lesz vetőmag meg állat. vetőmagnak csak föld kell, nap meg víz, ingyen van. az állatnak meg víz meg kaja, szinte ingyen van, az eső esik, a kaja meg majd az lesz, ami a vetőmagból kinő. :9

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:32:04

@fityfiritty: Rosszul számoltad, ennyiért kapnak magokat, h ültessenek zöccséget, gyümölcsöt meg malacot és kecskét:-) Legalábbis valami ilyesmivel etették a népet az elején.

gibson 2011.03.18. 14:32:47

@villanat- nyugiszoba: @fityfiritty: igen csak mire abból kaja lesz, az fél év...

Friedmann Juci 2011.03.18. 14:34:14

HOLNAP MINDENKI ÜLTESSEN EGY KECSKÉT!

fityfiritty 2011.03.18. 14:34:24

Én mindent elhiszek, de ez a pitscha nem ezt mondta tennap. Arról meg inkább nem beszélnék, mi lesz a sorsa a vetőmagnak, szerszámoknak, stb...

Albino Vernyul 2011.03.18. 14:34:33

@K.Tomoceusz: Sajna ez a ket resz, csak a beszelgetes feladat elotti resze... A feladatot koveto, szerintem erdekesebb volt...

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:34:34

Mikor ilyen tudálékosan kommentelek, akkor felrémlek magamnak Alekosz tartásban és atlétikatrikóban pálinkával a kézben. Bár ez utóbbi ellen nem lenne most kifogásom.:-)

gangesz76 2011.03.18. 14:36:39

@gibson: nagyjából már megy, csak az előtt ha bekapcsolódok folyton ott kell ülni, arra meg nincs időm csak nagyon néha, de majd próbálkozom:)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 14:36:40

cél nélkül maradtam. mi lesz így velünk, sehol egy kommentforradalom.
nincs kedvem takarítani se, majd legfeljebb nem kapcsolok villanyt, ha vendégek jönnek. a főnökasszony meg kva másnapos, most ébredt :D

Trevlovics 2011.03.18. 14:37:35

@canzone: most megdöbbentem, te meglepke alatt dolgozol?

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 14:38:08

valaki mentsen meg, megbolondulok a dolgozóban...:(

Trevlovics 2011.03.18. 14:38:57

@Lotyó Bridzsida: nyugi, már péntek van! holnap meg 14-e hétfő

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 14:39:33

@Trevlovics: alatt, fölött, mikor hogy szeretné :D

fityfiritty 2011.03.18. 14:39:45

@Friedmann Juci: A kecskét is duggatni kell ültetés előtt? :)

gibson 2011.03.18. 14:42:24

@canzone: én sem találom a helyem egyelőre :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 14:43:01

@Trevlovics:

őrült hiba volt, hogy nem vettem ki szabit holnapra...:(((
még akkor is, ha 2-kor haza lehet menni.

lopják a drága életidőmet, vazzeg...:)))

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 14:44:51

@Trevlovics: úgymond. csak az a kár, hogy meglepke nem pasi, sokkal szívesebben dolgoznék alatta-fölötte-jobbra-balra

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:48:55

Na basszus, holnap még jó szar idő lesz, oszt utána meg napos. Én meg szabin vagyok:-S Nem úszom meg a takarítást:-)

Trevlovics 2011.03.18. 14:49:15

@canzone: de lepke azt mondta neki van, és egy ilyen bohém életet élő költőnőnek nem lehet probléma, ha arra kerülne a sor, hogy megosztozzon bármijén is felebarátjával.

lac64 2011.03.18. 14:50:05

@Albino vernyul: A youtube-n is vannak fenn az éjjeli adásból, illetve folyamatosan pakolják fel.

Trevlovics 2011.03.18. 14:50:43

indulhat a visszaszámlálás 4x91-re :)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 14:52:38

@Trevlovics: nekem nem kell Lepke pasija, nem osztozom :D marad a tuja :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.18. 14:52:55

@Hannibal22:
nehogy már majomkutya nélkül múljon el a nap:)

@Trevlovics:
nem tudsz te még semmit:D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.18. 14:53:09

(majdnem) végelszámolás: 4202

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 14:53:51

@villanat- nyugiszoba:

na, nekem szabi nélkül kell takarítani.:D
ráadásul sanszos, hogy még másnaposan is, mert farsanglunk vidéken.:D:D:D

MegLepke 2011.03.18. 14:54:50

Megvan a négyezer, ügyesek vagytok!:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 14:55:14

@lac64:

mé, megdugta a Gigit az Alekosz, vagy mi olyan nagyon érdekes a múlt estén?:D

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:56:30

@Lotyó Bridzsida: A másnaposság nekem is kinéz, mert ha nem tudok bringázni holnap a rossz idő miatt akkor ma borozás lesz:-)

villanat- nyugiszoba 2011.03.18. 14:57:19

@MegLepke: Megjött az éjszakás műszak is:-)

Lotyó Bridzsida 2011.03.18. 15:00:50

@villanat- nyugiszoba:

Tekintve, hogy ezeréve nem ittam, észnél kellene maradnom majd, mert megint túlvedelem magam és jónimasszázst követelek a kollégáktól.:D:D:D

Trevlovics 2011.03.18. 15:00:52

@gibson: tehetségtelen balpöcs vagyok elsőzésben (is) :)

tornapipő 2011.03.18. 16:23:12

@Lotyó Bridzsida: nekem ahhoz h. kierőszakoljak 1 yoni masszázst még innom se kell...

Kivétel 2011.03.20. 15:03:08

Gratulálok mindenkinek 4000 már szép szám.... kár hogy nem tudtam gép közelében lenni pont.. lemaradtam erről a médiatörténeti pillanatról
süti beállítások módosítása