Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X85

2011. március 12. 15:02 - Hódos Hajnalka

Idónak és lupacchiottának

Úgy akartam kezdeni, a tegnapi buliban jobban néztem ki, mint Lilu az öfiben, nem beszélve a sminkről, aztán rájöttem, ez nem túl nagy érdem, úgyhogy inkább azzal kezdem, fergeteges volt, egyetlenegyszer éreztem csak kínosan magam, mikor Zoltán Erika Remetelány c. számára táncoltam veszettül és még a szövegre is emlékeztem. Dévényi Tibi Bácsi tiszteletét tette az asztalunknál, a technika ördöge néha megviccelte, és minden dal közben előadott egy történetet, az 1967-es évben játszódó, kecskeméti kiskatonáról szóló sztorit a buli végéig nem tudtuk összerakni, sose fogjuk megtudni, miért zokogott az egész ország és megfogadtuk, ha beledöglünk is, elkapunk egy labdát és elhozzuk nektek ajiba, nem azért nézek én olasz focit, hogy egy labdát ne tudjak levenni, és lám. A 89. percben jártunk, mikor Tibi bácsi felemelte az utolsó előtti labdát. A tekintetem jobban elborult, mint Gattusoé. Saját térfélről indultam, hogy még véletlenül se fussak lesre, az én vezetéknevem nem Lesenszületett, mint Pippoé, ugye. Hajam jobban lobogott, mint Nedvedé anno. Ha kell, gondoltam magamban, nagyobb nagyhalált fogok eljátszani, mint Giraldino bármikor, ha kell, kiosztok egy könyököst is, mint De Rossi a Donyeck csapatkapitánya ellen, ha kell, köpök, mint Totti, azt a kétméteres lóbaszó gyereket meg, aki előttem hadonászik, fél mondattal elintézem, mint Materazzi Zizout, végül sikerült lefordulnom róla. Minden igyekezetem ellenére csak egy labda nélküli felhőfejest sikerült összehoznom, a tizenkét centis tűsarkúban ez se semmi, de a második hullámban Idó pirloi rutinnal érkezett és megszerezte a vezetést a labdát. Gólöröm, tessék, örültök?

A Villában nem ilyen eseménydús az élet, megint piac van, nem tudom, ki unja jobban, én, vagy a lakók. Laci szerint Anikó árukészlete elég hervadt, Alekosz megszerzi a napi szükségletet, kaviár, téliszalámi, kolbász, szivar. Kíváncsi vagyok, Szandikáról mikor rohad le a rózsaszínű köntös és mit szól ehhez a slampossághoz Sanyi, aztán egy Béci Alekosz vita arról, hogy Alekosz sziesztázhat-e ülve, behunyt szemmel a kanapén. Levél, következik a Nagy Villa Árverés, sírok. Béci egy üveg pezsgőt szeretne felajánlani. Mondom, árverés. Jerzsi és Laci licitálnak, Béci úgy érzi, Jerzsivel meg tudna egyezni. Alekosz is licitálna, mert neki ez egy eléggé becses fogyasztási luxuscikk lenne - egyébként egy édes BB pezsgőről beszélünk, csak hogy tudjuk hova tenni az előző mondatot - ezért én felajánlom cserébe, hogy a Béla Urat megtanítom a fair üzletelés lehetőségére. Micsoda verbális döfés, istenem. A roppant érdekfeszítő árverés másik főszereplője Jerzsi, aki nájlonzacskóba belehajigált gyümölcsteákkal járul az oltár elé. Miután a közöny kézzel tapintható, bepróbálkozik egy labdával és egy kitaposott, retkes, kutyarágta cipővel, nem is reagálok. Alekosz belerondít a játékba. Felsorolja, miket birtokol, aztán kijelenti, hogy ezek a jogok a mai nappal részéről aktualitásukat vesztették. Itt olyan szabálysértések történtek az Anikó és a Béci részéről az ágyhasználati joggal kapcsolatban, hogy! Fittyet hánytak. Anikó próbálja Alekoszt félbeszakítani, ez nem ide tartozik, kérem, üljön le, de Alekosz csak mondja a magáét, bár ne tennék, akkor nem születnének olyan mondatok, Anikó és Béci nem tisztelte a jogszabály betartó embert. Utána a riportszobában panaszkodik a tiszteletről.

Újabb feladat, forgassanak a Villaslágerekhez videoklipet. A Kultúrcsürhe megkezdi a tanakodást, hogyan kéne megörökíteni az utókornak Jerzsi fingásait. Laci nem elégedett a helyszínnel, egy disznóvágás kellett volna. Alekosz Évát instruálja, bemész a fürdőszobába és leköpöd a tükröt. Telibe köpöd a kamerát. Úristen, de már hányszor köpök, úgyis Köpősnek hívnak! Alekosz a próba alatt úgy érezte magát, mint egy rendező. Szegény Szabó István, szegény Tarr Béla, én kérek elnézést! Gördülékenyen, viszonylag simán ment a munka. A saját jeleneténél, amikor a szexkiborgot alakította, a Terminator c. film jutott az eszébe. Nekem is, egészen pontosan az a jelenet, mikor Linda Hamilton a félautomata csúzlival szarrá lövi Svarcit. Gigi és Jerzsi nyugiszobás jelenetéről más filmek ugrottak be neki, muhaha, aztán Anikót macskáztatja a kanapén. Anikó szerint Alekosz nagyon aranyos volt, ahogy kezelte a kamerát meg próbálta beállítgatni őket. Laci szerint Alekosz nem volt nagyon aranyos, ennek hangot is ad. Felveszek egy malacképet, várjávárjávárjá. Ne csináld ezt Alek, mert mindjárt kiverem a kezedből a izét. Izé Laci morgolódik, belőle ne csináljon hülyét Alekosz, csináljon magából. És neki ne parancsolgasson. Mostanában olyan agresszív vagy, mindenen felkapod a vizet, mondja Anikó, ezzel a kezdetét veszi egy vita.

Anikó védi Alekoszt, most tényleg normális meg csinálja nekünk ezt az egészet, és nem érti, miért kell mindig a rosszat belelátni az emberbe. Laci szerint ez a klip egy önreklám Alekosznak, és nem lehet neki azt mondani, hogy légy szíves ne, mert nem érti meg. Anikó meg csak mutogassa neki a picsáját. Jerzsi is bekapcsolódik, szerinte három hónap után már nem lehet mindent elviselni és lenyelni. Nekem megy? Senkinek nem megy. Anikónak megy. Miért, kiabálok, flegmázok, de… Ennyire nem veszed észre ezt a játékot, hogy ő mit csinál? Aztán Laci kimondja a hívószót, mikor ő kiállt az Olivérrel szemben Anikó mellett, Anikó feltérdel az ágyon, ezzel ne gyere nekem, nem kértem, hogy kiállj mellettem és ezt nekem ne vesd a szememre, ásítok, fél nyolc múlt.

Jerzsi kivan a kiválasztás miatt, Laci már kezdi magát túltenni, de hiába is mondana Szandikának bármit, nem értené. Apropó Szandika, eddig egyetlenegyszer mutatták, hoppá! Gigi még mindig csalódott Szandika miatt, és nem érti, miért kellett ezt csinálnia. A szaunában beszélget a bátyjával a közelgő párbajról. Béci nem tudja, marja-e meg Szandikát. Érkezik Laci, megmondja, mi a helyzet. A helyzet az, hogy nagyon pengeél, ezt az éleslátást, fantasztikus! Gigi szerint arra kell rámenni, hogy Szandi ki akar menni, meg hogy több lehetőséget kapott és nem tud örülni semminek. A fürdőszobában ugyanez a téma, Alekosz kérdi Szandit, vissza akar-e jönni, vagy nem, mert ez kulcskérdés. Hát figyelj, ha vissza kell jönnöm, visszajövök, ha nem, akkor nem. Lesz, ami lesz, majd meglátjuk. Köszönjük, Emese. Alekosz szerint ez a párbaj minden eddigit túl fog szárnyalni izgalmakban, nagy meglepetésekre lehet számítani, ez egy speciális helyzet (Alek beleszeretett ebbe a kifejezésbe) csattanós vége lesz és az eredmény nagyon sok mindent meg fog mutatni.

Béci és Alekosz megint összekötik a bajszukat. Az ürügy, hogy Alekosz még döglik, holott már lejárt a szieszta idő, de percekig nem tudtam eldönteni, mit csinál Béci. Felmerült bennem, hogy Szandi térdel előtte és hát izé, de tapasztalatom szerint ebbe nem szoktak férfiak ennyire megizzadni, mondjuk, nem ismerhetem Szandika technikáját, aztán az jutott eszembe, lehet, hogy Évánál van a vécéhasználati jog és Béci egy hordozható árnyékszéken végzi a dolgát. A faszméregetés 2.0 jóval alacsonyabb színvonalon folytatódik, mint az előző. Látom, te se tiszteled a másikat, ahogy te mondanád. Most már mondhatnál valami olyat, amit magadtól találsz ki, válaszolja a filmidézetek királya. Aztán jön, hogy amelyik kutya ugat, az nem harap. Ha kint lennénk, meglátnád, hogy harapok. Na de most bent vagyunk, hehehe. Ez a szerencséd. Fenyegetőzik a Rácz Úr? Ez nem fenyegetőzés, csak az értékrendedet akarom magadban tisztázni. He? Alekosz szurkálódik, Béci kolbászevőzik, Hajni kínlódik. Tisztelet, tegnap egy órán keresztül a tiszteletről beszéltél, és most ugyanúgy fekszel az ágyon. Rövid eszmecsere, öt vagy tizenöt percet mondott Béla. Párbaj előtt nem ez lenne a legnagyobb bajom! Akivel párbajozom, azzal nincs problémám. Itt kárál bele először Éva. Mégis létrejött ez a párbaj valahogy. Ilyenkor könnyen ugatsz, mikor nem téged hívtak ki. Béla ne mondjon egy nőre olyat, hogy ugat, tessen tisztelni a nőket.

Következik a ki nem tiszteli a nőket, unom, aztán az, hogy egész Magyarország Alekoszon röhög. Béla örül, hogy jól érzik magukat a világukban, ez az ő világába nem fér bele és az ő világában minden rendben van. Akkor miért jöttél be? Ki fogok menni, ha megnyertem a játékot. Magyarázat arról, nem biztos, hogy az nyer, aki nyer és Alekosz majd kinn nevessen. Éva szerint Béci fenyegetőzik. Béci sajnálja, de nem tudja elviselni a képüket, ezért amíg itt van, ezt kapják, három perc arról, kiben van rejtett agresszió, végül Béci Alekosznak pszichológust, Évának pszichiátert javasol. Gigi csitítja Bécit, Éva és Alekosz a szobában elemzik a történteket. Alekosz abban bízik, hogy a nézők példát statuálnak, mert ilyen hozzáállással, ilyen szöveggel nem lehet eljutni a fináléig. Végül Alekosz felhúzza magát, mert meghallja, hogy Jerzsi azt mondja Bécinek, a nézők tudják, hogy valami stiklije van. Az öfit a ládacsere zárja, mindenki álljon a letakart ládák mellé, az eddigi csereberék érvénytelenek. Éva visítozik, mert Gigi ládáját kapta és abban van a cigi, Laci dohog, mert Éva ládáját kapta, ha nem mondja, akkor is tudtam volna a kupiból. Béci és Anikó a saját ládájához állt, örülnek, mint majom a farkának, aztán egymás baszogatása az öngyújtó és az evőeszközök miatt, de Jerzsi ehet kanállal, megnyugodtam.

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.12. 15:21:54

Béci tegnap a komódnál mit csinált egyre izzadtabban? Beszorult a répája?

MegLepke 2011.03.12. 15:25:06

Harmadik! És most olvasok.

drazsebora 2011.03.12. 15:27:27

@BGy: nekem taposógép volt az első gondolatom, aztán egy távoli képen látszott, hogy nincs ott semmi. Az esélytelenek nyugalmával várom, mi a megoldás...

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.12. 15:31:36

Nálam Alekosz az ÉDES bor imádatával egy kicsit elásta magát. Megyek is, bontok egy Figula Zenitet...

MimaTeDrága 2011.03.12. 15:36:00

ó de jó! Hajni gratulálok,ez megint a szarból palacsinta esete,még jó hogy vagy,mert a műsor nézhetetlen egy ideje. :)))

Ti többi kedves kommentelők segítsetek már nekem... Azon tanakodom magamban,hogy amikor Béci a tisztességes munkát emlegette Alekosznak,akkor a lopásra,csalásra,hazugságra gondolt vagy a kocsilopásra?
Félre ne értsetek,nem A-t védem,csak nem veszi be a gyomrom...

Puszipá

Bogi és Burkó 2011.03.12. 15:37:22

remélem még pont befértem az első tízbe!!!!

és most elolvasom az írást is

MegLepke 2011.03.12. 15:38:49

Hajni, aztán végül melyik ruhát vetted fel? Ilyen fontos részleteket elhallgatni...:)

Én mintha úgy láttam volna, hogy emelgeti a lábát Béci, tán valami lábsúlyzó vagy ilyesmi lehetett rajta.

gastro vazze 2011.03.12. 15:40:31

@MimaTeDrága: lángossütőnél dolgozni, zöldségesüzletben dolgozni, reggel 6-kor kelni hozzá, palacsintasütősnél dolgozni, tánctanárkodni, tánciskolát vezetni, szóval ilyenek, de ne is törődj vele, mert az igazi munka: a budaörsi Holiday Inn-ben műbiztonságiőrnek lenni 65 kg-osan! az a tuti. szerintem te is menjél, mindig van felvétel.

gastro vazze 2011.03.12. 15:42:30

@MimaTeDrága: egy azaz egy darab ügyet idézz ide nekem légyszives, amiben Bécit az általad említettekben elitélték! Vagy tudsz valamit? Akkor jelentsd fel, vagy én foglak bűnpártolás miatt, mert nem teljesítetted állampolgári kötelességedet. (hamár okoskodsz)

Bogi és Burkó 2011.03.12. 15:43:32

na még egy magvas gondolat, olvasás előtt.

nem-e lehetne-e, hogy abbahagyjuk ezt baszogatós-ekézős stílust?
annyira jó volt sokáig ez a blog - még ha esetleg nem is volt percről-percre kielemezve a vvlakók valamennyi levegővétele - én sokszor sírtam a röhögéstől a kommentek alatt is.

mi szükség van arra, hogy valaki melett-ellen állandóan a másik szereplő vagy kommentelő csesztetése menjen.

nagyon unom.
tegnap például már csak beleolvastam a kommentekbe.

ne haragudj Hajni - hallodhülyevagyimádokbennedmindent - de ez kikívánkozott.

the sandwich maker 2011.03.12. 15:43:47

Ez a kutya annyira aranyos és olyan okos tekintete van! Legszívesebben beléje rágnék egy szívet (juj)!

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.12. 15:44:18

Mi a katonaságnál fenyegettük úgy egymást, mint Béci Alekoszt. Majd leszereléskor jól megverünk a laktanya előtt, stb. Rám is várt egy bunyó, de nem lett az egészből semmi. Bár Béci haverjaiból kinézem, hogy Alekinnyót kint várják, mert komolyan veszik a főnök benti mondatait. A verekedést ilyen indokkal csak IQ huszárok kezdeményeznek.

gastro vazze 2011.03.12. 15:45:15

Egyébként kiváncsi lettem volna, hogy hogyan folytatódott a tegnapi, de a begőzölt Alekosz szobából kijövetele után persze a szerkesztők már nem tartották fontosnak, hogy lássuk hogyan tovább...pedig már elég vörös volt a feje, és addigra már el tudta tervezni és bememorizálni, hogy mit is kellene mondani, anélkül még nem láttam, hogy ment volna...

lupacchiotta 2011.03.12. 15:45:43

Hajni! Köszönöm, zokogok mint a hatvanhetesek...

gastro vazze 2011.03.12. 15:46:31

@Bogi és Burkó: annak vége van! sajnálom, de beindult a CPG és itt élik ki magukat, nekem meg nagyon bassza a csőröm és NEM hagyom szó nélkül, max, ha kitiltanak!

Desperatefan14 2011.03.12. 15:46:32

@gastro vazze: Most miért a kommentelőnek támadsz neki? "Menjél mindig van felvétel", ez annyira undorító. Téged szidott? nem.Hanem egy villalakót. akkor mi a problémád vele? hogy lehet ennyire személyeskedni? nem vagy normális.

Bogi és Burkó 2011.03.12. 15:46:52

Hajni, pötyi kiba.. kameraérzékeny :) úgy ül ott modellt, mint egy vezénylő tábornok a döntő ütközet előtt. imádom.

gastro vazze 2011.03.12. 15:48:12

Tegnap Lilu maszkja tényleg ijesztő volt egyébként: a szeme helyén valami lila pillangók voltak, amik néha megremegtették a szárnyaikat vagy mi, de szemgolyót én nem láttam sehol:S:)

Hódos Hajnalka 2011.03.12. 15:48:53

@gastro vazze: tegnap már szóltam, ha nem bírsz magaddal baszki, menj el futni vagy ciccents fel egy sört, vagy bánom én, mit csinálsz, de ne baszogasd a többieket, mert.

gastro vazze 2011.03.12. 15:49:12

@Desperatefan14: a kommentelőket kérdezte, én meg megmagyaráztam neki, hogy mi az IGAZI munka, ha már pejoratívan feltételez, akkor én is megtehetem.

Hódos Hajnalka 2011.03.12. 15:50:03

@lupacchiotta: ez az én Canossám, neked. meg a bocsánatkérésem is. :)

Bogi és Burkó 2011.03.12. 15:50:21

@gastro vazze: tudod, hogy minden tömegbunyó is úgy kezdődik, "én csak visszaütöttem" :)

én sem bírtam ki nemegyszer szó nélkül, de ez így egy öngerjesztő folyamat és egyre durvusabb lesz.

Desperatefan14 2011.03.12. 15:50:22

Fel nem tudom fogni, hogy miért a kommentelőket kell támadni. Ugyanolyan ember mint te, csak más a véleménye a ValóVilág 4-ről. Húha, nagy ok az utálkozásra.

capa05 2011.03.12. 15:50:43

@gastro vazze: Ezek szerint az APEH nél arany fokozatú, ennyi munka után bizonyára sokat kell adóznia.

Desperatefan14 2011.03.12. 15:51:16

@gastro vazze: De ő nem rólad feltételezte!! nem azt mondom hogy ne írd le neki, de mirét ilyen stílusban?? mintha minimum leköpött volna.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.12. 15:52:07

@gastro vazze: Béci műmájer, csak szeretne a harlemi tesókra hasonlítani. Véleményem szerint ha ezt a gengszter rap stílust nem mutogatják úton-útfélen itthon, akkor talán a nyócker is élhetőbb lenne. Itt komolyan veszik, amit a klippekben látnak. Nem fogják fel, hogy az csak egy "film". Béci mozgása is ezekből a rap szarokból merítkezik és rájátszik erre a zsivány baromságra. Műmájer.

Lanois 2011.03.12. 15:54:17

Van egy vadiúj kicsomagolatlan fabatkám. A mai párbajra cserélném.

Lanois 2011.03.12. 15:58:12

@MegLepke: Érdeklődnék, hogy szerinted mi a különbség a 3-as és a 4-es szám között?

gastro vazze 2011.03.12. 16:00:26

@Desperatefan14: nem válaszolhatom meg sajnos....Hajni nem engedi:).
@BGy: ez sajnos igaz! itthon maradjunk annyiba, hogy mindegyik műmájer. P.Diddy vagy Jay -Z persze nem, azok igaziak, megveszik kilóra a nyóckert..ezek a magyarok márcsak az anyagi lehetőségeik miatt sem lehetnek igaziak, nem is tudok magyar menő rappert mondani. Ez van, Eminem is csak utánozza őket, de végül befogadták..

the sandwich maker 2011.03.12. 16:00:42

Na végeztem, állat jó volt, lassan én is inkább csak olvasni fogom, mert az idegrendszerem már alig tartja magát.

Na és ki kit vár vissza?

lupacchiotta 2011.03.12. 16:02:54

@Hódos Hajnalka: hahaha, az hetvenhatban volt és az út akkor is Rómába vezetett... ♥

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 16:03:14

@BGy: Pedig a száraz bor az igazi! Pl.: száraz szamorodni, ófurmint, bikavér. Édesből csak néha, de akkor is csak aszú.

gastro vazze 2011.03.12. 16:03:31

@the sandwich maker: Bécit! és a végére egy Anikó , Alkesz, Béla final3-t! Alkesz fogja megnyerni a végén az egészet, ez nem is kérdés, meg is fogja érdemelni, ettől függetlenül, az a véleményem, hogy.................................................................................................................

MimaTeDrága 2011.03.12. 16:04:13

@gastro vazze: kérlek ne legyél ideges egy ilyen szép tavaszi napon :) (árt a szépségednek)

A "loptam,csaltam,hazudtam" szöveget ő maga írta Young-G néven: www.mymusic.hu/outlawstyle .

A kocsilopásra vonatkozóan nem hiszem,hogy kiadna a rendőrség bármilyen adatot, de véleményem szerint nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél. (Hajninéni remélem nyelvtanilag helyesen írtam. :) )

A 65 kg-os utalást nem értem... :)

Többiektől bocs, nem akarok vihart kavarni a biliben, eltűntem.

Téged azért olvaslak Hajni,ha nem bánod. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 16:05:56

@vietnámi balzsam: Fontosabb dolguk nincs? Erre megy el mindnyájunk pénze?!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 16:08:59

@gastro vazze: Szerintem jó volt Lilu tegnapi dizájnja, tiszta 80's retro!

gastro vazze 2011.03.12. 16:19:42

@MimaTeDrága: kérlek ne legyél ideges egy ilyen szép tavaszi napon :) (árt a szépségednek)
--az enyémnek már semmi, vettem drága krémeket! gyerekszoba festéssel is végeztünk.

A "loptam,csaltam,hazudtam" szöveget ő maga írta Young-G néven: www.mymusic.hu/outlawstyle .

--Dopemen milyen szövegeket írt, aztán mégis felkoncolták a nagyszüleit egy kis apró reményében, pedig a betyárbecsület az szokott működni (megsúgom: Pityingerék sem járnak/jártak soha lopni) és Zsófika sem lesz egy darab Orbit soha, és Pataki Attis sem kúrt soha pénzért, pedig minden sarkon állt már illetve Máté Petya sem a nadrágjára gondolt, amikor azt énekelte, hogy "Elmegyek".
Ezeket dalszövegeknek hívják, nem kell nekik a nagyobb jelentsőséget tulajdonítani, és rendörségi vallomásnak sem hívják:)

A kocsilopásra vonatkozóan nem hiszem,hogy kiadna a rendőrség bármilyen adatot, de véleményem szerint nem zörög a haraszt,ha nem fújja a szél. (Hajninéni remélem nyelvtanilag helyesen írtam. :) )

--12-13 évesen a saját kocsijukat kötötte el (ezt elmondta a villában is Olikának, de lekapcsolták az adást) -- én 15 évesen kispolszkit loptam (szintén apámét). Ezenkívűl állitólag van egy szintén 13 éves korából származó sztori, amikor az ellopott kocsival (az is ismerősé volt, de ez lehet ugyanaz a sztori, csak a folytatása) rendőrök elől menekültek . (én kétszer hajtottam el rendőrök elől, mindkétszer ittasan...).
Pisztolyos képem nekem is van: csak nem gázpisztoly van a kezemben, hanem egy éles Glock... (nem az enyém természetesen)

A 65 kg-os utalást nem értem... :)
-Alkesz nincs több, mint 70 kg, hát nagy védelem az...erre értettem..

Téma lezárva, csak gondoltam megválaszolom, tényleg nem akartam senki kommentelőt megbántani, de régen valóban jobb volt itt a hangulat. amíg vicces megjegyzések voltak egyik-másik játékosra, és bár Ani a kedvencem, azért látom a hibáját, sőt Béci is egy fasz volt tegnap: amit leírt Hajni is, szóval az a jelenet már nem kellett volna -- mégha igaza is volt, fölösleges és a stílus sem volt helyénvaló, bár próbálta nyugodtan alázni a görögöt, de látszódott a feszültség rajta -sajnos..

tribeca 2011.03.12. 16:26:37

Hajni, nagyon édi Pötyi!!!
sztem Béci vmi láberősítést végzett, mert mutatták egy távolin, hiogy össze volt kötve a lába.
balekosz feje priceless volt jerzy beszólásán:)) ez van, fáj neki az igazság

reccs 2011.03.12. 16:29:18

@vietnámi balzsam: Azért jó szakma lehet a "bazdmegszámláló" :)

Hajni, kutya jófej :)

haruka 2011.03.12. 16:31:11

@MimaTeDrága: Döglégy Zoltán meg azt fújta, hogy Boom a fejbe, halott vagy haver, de nem hinném, hogy bárkit is fejbelőtt volna, szóval ez szerintem nem túl jó példa. ettől függetlenül Béci hülye volt, mert Alekosszal felesleges belemenni bármilyen vitába is.

@Hódos Hajnalka: ilyen kutyát hol lehet szerezni, mert nekem is kell! :)

K Tomoceusz 2011.03.12. 16:32:15

@vietnámi balzsam: Most már láttam (15.35.09). Ezek után nehéz lesz bármelyik villalakóról kijelenteni, hogy:

- már elitta az eszét
- sose volt normális
- nem hasznos tagja a társadalomnak
- sokba kerül a fenntartása
- felesleges volt a játékra jelentkeznie
- unalmas és képmutató

Ezek ott bent nyolcan hihetetlenül helyes emberek és a kiesettek se voltak akárkik.

Albino Vernyul 2011.03.12. 16:38:09

Az a helyzet, en is piszkosul unom, hogy idejonnek mindenfele futobolondok, es pore hulyesegbol, vagy csupan rasszizmusbol olyanokat puffogtatnak, ami nem igaz.. Es egyfolytaban ujratermelodnek... Marhara frusztralo.. Mert ez nem velemeny, hanem ostobasag..
Magyar rap szovegbol meg konzekvenciakat levonni LOL.... Ezek felvett szerepek.. Szerintetek Dopeman is vegiglopa a 8kert..?!
www.youtube.com/watch?v=uaUWzRBsjdg

inmemancsi 2011.03.12. 16:40:51

@MegLepke: igen, gumiszalaggal csinált egy lábas hátrahúzogatást.

Hajcsattka 2011.03.12. 16:41:37

Sziasztok!
Jöttem egy kicsit unaloműzni. :) Nem biztos,hogy benne leszek az első 10 legtöbbet kommentelőben (alapvetően introvertált emberke vagyok) ,de azért majd igyekszem hozni egy kis vidámságot. :)

MimaTeDrága 2011.03.12. 16:42:00

Ha megnéztétek a linket, akkor kiderül, hogy ez nem dalszöveg,hanem a bemutatkozása :) bocs a félreérthető megfogalmazásért :)
Na tényleg eldugulok,szép napot mindenkinek! :)

Hajcsattka 2011.03.12. 16:45:31

@BGy: :))) szerintem akkor csúnyábbakat mondott volna :D gondolom bokasúly volt rajta és hátrafelé emelgette a lábát :) minket is szadiztak ilyennel anno fősulin tesiórán, mert szép combot és feneket csinál (meg több napos alattomos izomlázat is,de ezt nem mondták előre)

the sandwich maker 2011.03.12. 16:50:07

@reccs: nekem KELL ez a munka, kötelező jelleggel végignézik a vévét, megszámolják az elszívott cigiket és helyes kis grafikonokat gyártanak hozzá. ehhez milyen végzettség kell, mert átjelentkeznék.

haruka 2011.03.12. 16:50:27

@Hajcsattka: én arra gondoltam, hogy lábujjhegyre áll, az is jó vádlira, mondjuk attól nem hinném, hogy ennyire izzadt volna. :)

Hajcsattka 2011.03.12. 16:52:13

@haruka: hát igen,ő jó kondiban van (így ránézésre), de nekem elég lenne a megizzadáshoz (mindenféle sporthoz lusta dög vagyok) :)

haruka 2011.03.12. 16:52:23

@MimaTeDrága: jó, hát most egy rapper mégis mit írjon, hogy szereti a kiscicákat, meg a szivárványt az égen? :)

Hajcsattka 2011.03.12. 16:52:41

@Hajcsattka: mármint a lábujjhegyre álldogálás :)

dr. gernika 2011.03.12. 16:54:36

Köszi, ez megint jobb volt, mint a tegnapi adás. :)
Én sem tudtam kitalálni, hogy mit csinálhatott Béci, Nard szerint nyújtott, de abban nem szoktak így megizzadni. A láberősítés kötéllel/súllyal lehetséges. Nekem amúgy tetszik, mikor oltja Alkeszoszt, ráfér. Lehet, hogy ettől népszerűtlenebb lesz, és bármely más párbaj előtt rontaná az esélyeit, de ma kizárt, hogy Szandika visszamegy a villába, úgyhogy végül is mindegy.

Hajcsattka 2011.03.12. 16:58:06

@inmemancsi: azt a gumiszalagot hogy képzeljem el? Nem láttam hátulról az eseményt, úgyhogy simán lehet az is, de asszem nem láttam még olyat :-o

Albino Vernyul 2011.03.12. 16:58:23

@haruka: Korberohognek, es elasnak a kert vegeben, de elotte agyonvernek egy rozsaszinu baseball utovel..:)

Hajcsattka 2011.03.12. 17:00:41

@Hódos Hajnalka: Hajni azt szabad elárulnod,hogy hol volt ez a buli? Tuti lehetett...Kicsit irigykedem :)

Soror Formoza 2011.03.12. 17:03:07

Hogy ne haljak meg butan, en is szoktam nezni a ValoVilagot. Jobban szeretem olvasni, ezert koszonet Hajninak. Meg az adasok alatt is a kommentekkel szorakozom.
Szoval szoktam nezni a VVnegyet. Es jol teszem, mert ezzel a musorral boviteni tudom ertelmezesi horizontom. Minap epp egyik parbajt kaptam el. En eddig ugy tudtam, hogy egy parbajon a sertett felek puskaval a kezben hatrafele lepnek mondjuk tiz-tiz metert, aztan celoznak, es durr. Persze az egyik felnek illik minimum masfel liter vert vesziteni. A teves parbaj mar kicsit finomabb. Ott a parbajozok nyugodtan ulnek a studioban, csokokat osztogatnak a rajongoknak, legsziveket rajzolnak a kedvesnek es arrol meselnek, hogy mennyire jo nekik ott lenni (ismetlem, parbajon vannak). Kozben felszabadultan varjak, hogy a nezok eurot kostalo SMS-ekkel dontsek el, ki gyozott a NAGY megmerettetesen. Vagyis - kicsit klasszikusan fogalmazva - ki celzott pontosabban a pisztolyaval!? A vesztes pedig erezven a golyo utotte sebet, szivehez kap, felall, integet, es szepen hazamegy.
Nekem mar sok ez az izgalom, engedelyetekkel ezutan csak a Hogyvolt-bol es toletek informalodom.
p.s. Trevlovics es Ancilla ritkabban jelentkezik az utobbi idoben. Hianyolom Oket.

haruka 2011.03.12. 17:05:08

@Hajcsattka: ilyen a gumiszalag: www.r-med.com/data/subprodpics/subprodbig_00001398.jpg
lehet, hogy tényleg ezzel edzett.

@Albino vernyul: :)) most eszembe jutott, hogy régen Britney Spearsnek meg az volt az imidzse, hogy szűzlány nemtom hány évesen, oszt aztán mégse. ez most nem tudom hogy jön ide. :)

Hajcsattka 2011.03.12. 17:06:34

@haruka: áhá,így már értem, köszi :)

redhaven 2011.03.12. 17:07:05

@Peter_Cs: szoktunk venni aszút,egy tiszt hozza,olyan a színe mintha gesztenyét néznék...
fantasztikusan finom,pazar!
Hajni! pöcörő fotója tuti!!!
egy igazi bátor harcos!!!
télleg higgadhatnátok már,akárki is a kedvencetek...
vessetek tűzre,de sem alekszosz,sem bélám nem ér egy deka veszekedést sem,
minket az Anyánk egyedül nevelt föl,és igen,bréluka,9 évesen csipkét szedtünk leadni,hogy legyen télikabátunk,úgyhogy ne szard magad a lángossütéseddel össze,más is túlélte.

inmemancsi 2011.03.12. 17:12:22

ezt csinálta csak kisebb szalaggal (ezért a szalag mindkét lábán volt (a tartó lábon is) (nem szabályosan csinálta, mert nagyon bedőlt.
www.youtube.com/watch?v=qbK8duH3LX0&feature=related (első gyakorlat)

Hajcsattka 2011.03.12. 17:12:44

@redhaven: leírás alapján olyan lehet az aszú,mint amit papság házi pincészetéből kaptunk (rokonok kapták,de nem fogyasztanak egyáltalán alkoholt,így nekünk adták)
Soha olyan finomat nem ittam.
Hasonlóan kellemes volt a 18 éves Törley pezsgő...

Albino Vernyul 2011.03.12. 17:12:54

@haruka: Ugy, hogy az eloadomuveszet (zene, film, szinhaz, tanc) bazi nagy uzlet.. Es a marketing elteti...:)

inmemancsi 2011.03.12. 17:13:39

@inmemancsi: bocs, egyébként gumikötélnek hívják, a szalag az a másik. A gumikötél jobb

MegLepke 2011.03.12. 17:14:10

@Lanois: :PPPP Nem tartottam szükségesnek a javítást. Továbbá nem gondoltam, hogy a kolléga egymás után ennyi kommentet ír, csak amíg frissítek.:) DE a kedvedért:

Negyedik!

Hajcsattka 2011.03.12. 17:16:40

@inmemancsi: köszi :) látom otthon vagy a témában :)

redhaven 2011.03.12. 17:18:30

@Hajcsattka: ez tarcali,hááát...fantasztikus a maga nemében!!!
nekem N1:)))

inmemancsi 2011.03.12. 17:21:29

@Hajcsattka: jaja, ha stílussal, s külső alakításával kapcsolatos kérdésed van szólj nyugodtan:)) a belső kapcsán pedig szokott lenni itt egy madame valaki, na abban ő profi. Ha netán Éváért szeretnél rajongani, akkor pedig Peter_Cs kollégához fordulj:))

Hajcsattka 2011.03.12. 17:28:11

@inmemancsi: ó kérdésem sok lenne :) mindig is voltak bajaim magammal,külsőleg és belsőleg is, majd kereslek titeket :) privátban,hogy ne offoljam szét a posztot :) Mondjuk sportolni nem mostanság fogok elkezdeni,de majd visszatérünk rá :) (most intenzív pocaknövesztésben vagyok,második babámat várom)
Rajongani asszem semelyik lakóért nem fogok,napi szinten tudnám mindegyiket nyakon vágni valamiért :)))

MegLepke 2011.03.12. 17:30:00

@Hajcsattka: csudálatos! Mert akkor rajonghatsz értem!:DDDDD (egyébként vigyázzatok magatokra és egészséget, bódottágot kívánok.)

redhaven 2011.03.12. 17:30:47

@Hajcsattka: Bébihez gratula!!!
utolsó mondatodmély bölcsességről árulkodik!:))

inmemancsi 2011.03.12. 17:34:55

@Hajcsattka: Gratulálok!!:) remélem nem utolsó hónapos vagy, mert akkor le kellene tiltani Alekoszról és a többiekről, nehogy hamarabb induljon a szülés:)

Hajcsattka 2011.03.12. 17:39:39

Köszi a gratukat! :) (bár ez sztem nem "érdem",de azért jólesik a lelkemnek,majd átadom apjuknak is :D)
Odébb van az még, majd szeptemberben érkezik a ded,addigra csak vége lesz. :) Bár Hajni posztjai meg a jóízű kommentek hiányozni fognak...
Ha nagyon hülye vagyok,akkor fogjátok a hormonokra légyszi :)))

@Meglepke: nem vagyok rajongó típus,de majd igyekszem :))) Kérsz egy üveg Irsait? :)))

MegLepke 2011.03.12. 17:47:17

@Hajcsattka: :))) köszi! Hogyne kérnék, meg helyetted is iszom és cigizek, ha gondolod.:)

Hajcsattka 2011.03.12. 17:57:37

@MegLepke: megköszönöm :) több mint 2 éve nem dohányzom,de az alkohol cigi nélkül még mindig nem az igazi...

biró lóránt 2011.03.12. 17:59:40

A Sahtar Donyeck csapatkapitányát Dario Srna-nak hivják.
Bezzeg a digókra mindenki név szerint emlékszik.

karolinabeszarova 2011.03.12. 18:15:00

Nekem két Tibi bácsilabdám is volt bibibíí,csak kékek,de elvándoroltak az unokaöcsiknek! :D Látom a tiéd meg Pötyi martaléka lett!
Az öreg nagyon jó retró bulikat csinál! Mi csak akkor mentünk ha ő volt a DJ

biró lóránt 2011.03.12. 18:17:15

amúgy szép a bőrülő

sogeking 2011.03.12. 18:19:35

@BGy: te csináltad a bécisalkeszos rajzot? PS? illustrator?

Albino Vernyul 2011.03.12. 18:22:34

@Hajcsattka: Grat a kicsihez..:) @MegLepke: Te meg inkabb szokj le, ne mas helyett akarj fustolni, meg vedelni..;))

Lanois 2011.03.12. 18:25:25

Bréking! Most szóltak Kristófék, hogy mivel a mai párbaj alkalmával az egyik lakó elhagyja majd a villát, ezért a keddi napon egy új lakó fog beköltözni, hogy fenntartsák a létszámot. A Márciusi Dusán nevű új lakóról egyelőre még nem tudunk sokat, de beköltözése után, ő is teljesjogú játékosként veszi ki részét a villalkók hétköznapjaiból.

Albino Vernyul 2011.03.12. 18:26:44

Humm.. Ahogy ezt a kutyat nezem, anno anyam ilyet vart szormebol... De annak nem volt labdaja, foleg nem pottyos..

Albino Vernyul 2011.03.12. 18:27:20

@Lanois: Lesz kit egybol kiszavazni...

Bogi és Burkó 2011.03.12. 18:29:25

@Hajcsattka: azért nem volt megterhelő a terhességem alatt a megvonás, mert mindkettő tiltva volt :) ha az egyiket szabad lett volna, megvesztem volna a másikért :)

MegLepke 2011.03.12. 18:29:46

@Hajcsattka: csak szólj!:)

Azon gondolkodom, mivel magyarázzák ma, hogy nem zárták ki Szandált. Betegséggel, oké. Milyen betegség az, amikor egy szál köntösben tudunk dohányozni az udvaron éjjel (oké, hogy már nincsenek fagyok, de nem volt 20 fok), később pedig - miután véget ér a feladat - jókedvűen kuncogunk a háttérben egy fél kettőkor érkező vacsora közben?

MegLepke 2011.03.12. 18:32:30

@Albino vernyul: okés, ha gyereket akarok, le fogok szokni.:)

@Lanois: minden párbaj alkalmával elhagyja egy lakó a villát. Nem korrekt az indoklás.:)

oceanfront 2011.03.12. 18:32:35

@Lanois: Julius Caesar is beköltözik vele együtt?

karolinabeszarova 2011.03.12. 18:42:39

Anikó hogy örült neki mikor éva tulajdonába került a cigi, egészen úgy vihorásztak mint a jó barátnők szoktak. Ahoz képest, hogy kb. 2hete még a ne szójjá hozzám meg a nem tartom veled a kapcs. ment! Tényleg szivárvány az a nő,már annyiszor fordult, hogy én szédülök, de lehet ez lesz a nyerő!

redhaven 2011.03.12. 18:49:24

@biró lóránt: eltűnésed petőfiével volt egyenértékű:))

Bob munkatárs 2011.03.12. 18:58:22

Sikerült már kideríteni,mitől nyögött Béci?
Én úgy láttam, hogy a gumikötéllel fenékre gyúrt. Mindenesetre elég muris volt.

csicserierika 2011.03.12. 18:58:24

sziasztok
rájöttem, hogy miért nem szeretem a régi hatost.
Véleményem szerint akik igazán játszák a játékot és megpróbálnak műsort csinálni és jól is érezni magukat az Alekosz, Éva és Anikó.
Gigi és Béci görcsösen akarják a nyereményt és ez ráül a viselkedésükre, azaz nem szórakoztatóak.
Laci és Jerzsi csak sodródik az eseményekkel a túlélésre játszva.

MegLepke 2011.03.12. 19:04:27

@Bob munkatárs: igen, olvass vissza. Ez jött ki nekünk is.:)

biró lóránt 2011.03.12. 19:07:28

@redhaven: hiányoztam, mint VV Jerzynek az IQ teszt.

Lanois 2011.03.12. 19:07:33

@karolinabeszarova: Anikó valóban rendelkezik az igazi megbocsájtás képességével. Irígylésre méltó tulajdonság.

@MegLepke: Értem. Szólok Kristófnak, hogy egy rovar aggályosnak tartja a történetet.

@oceanfront: A kérdés jogos. Azonba az uralkodó csak nyáron költözhetne, addigra pedig már a VVV. villát kezdik alapozni.

Caprica99 2011.03.12. 19:10:59

@BGy: Nem hiszed el, de az intelligens, értelmes emberk között is mennyien szeretik az édes bort!
Ősszel a várban tartott borfesztiválon döbbentem le ezen először.

oceanfront 2011.03.12. 19:12:02

@Lanois: Lehet, hogy Brutus ráér, igaz neki kedden máshol kell lennie.

Caprica99 2011.03.12. 19:14:08

@MimaTeDrága: szerintem a lángossütésre gondolt. :D

Caprica99 2011.03.12. 19:17:40

@Desperatefan14: mert sztem szerelmes a Bélába, azért védi annyira (esetleg maga az Adrienn :))))

MegLepke 2011.03.12. 19:22:44

@Lanois: köszönöm, lekötelezel.:)

@viola narvilly: csoki neked Violet!

Hajcsattka 2011.03.12. 19:24:18

@Bogi és Burkó: nekem engedelyezett a dokim 1-1 pohár vörösbort,de a büdös bagó nélkül nem az igazi. Nem állt szándékomban leszokni,de azért egy terhességnél,anyatejes babánál nem kérdés...evvan :)

viola narvilly 2011.03.12. 19:28:09

@MegLepke:
Üdv :)

És lassan megyek is, majd talán jövök

Caprica99 2011.03.12. 19:28:29

@K.Tomoceusz:
"Ezek ott bent nyolcan hihetetlenül helyes emberek..."

He???
Biztosan ugyanazt a műsort nézzük?
Van benn egy-két véglény, akit még véletlenül sem neveznék "helyesnek" (épp ellenkezőleg)

mama ottmarad 2011.03.12. 19:31:13

Pötyiiii ! :DDD
Az öfi óriási, a Kutyi tüneményes. Bearanyoztad az estémet, köszönöm!

Hajcsattka 2011.03.12. 19:32:07

@MegLepke: szerintem semmivel nem fogják indokolni,mivel ma nyilván hazamegy... :) pedig nagyon röhögnék ha ő menne vissza,epedve várnám a lakók arcát :D

Bob munkatárs 2011.03.12. 19:32:28

@MegLepke: Kinek volna erre ennyi ideje? :))

Caprica99 2011.03.12. 19:34:06

@Albino vernyul:
"Magyar rap szovegbol meg konzekvenciakat levonni LOL..."

Hát csak ott hibádzik az érvelésed, hogy ez nem dalszöveg volt, hanem bemutatkozás!

MegLepke 2011.03.12. 19:34:45

@Hajcsattka: jajj, én nem röhögnék, ne menjen vissza, nem szeretnééééém! Nyilván szavazni nem fogok azért.:)

@Bob munkatárs: :)))

Caprica99 2011.03.12. 19:37:22

@Lanois: mi van?????
Akkor sosem lesz vége, ha minden kiesett helyett beküldenek egy újat!
Nanemá...

Bob munkatárs 2011.03.12. 19:38:01

Lilu úgy néz ma ki, mint akit maga Talmácsi Gábor fuvarozott a stúdióba.

Albino Vernyul 2011.03.12. 19:40:36

@karolinabeszarova: Ez ennel bonyolultabb.. Szandika pl. fel nap alatt valtott kiviszem Evatbol, ne aggodj Evaba.. Van egy eros tomb, a Beci/Gigi/Jerzy harmas, illetve Laci mint kulsos racsatlakozo.. Van 2 kisebb Alek/Eva, vegul Aniko/Szandi... A Beci fele nemigen vesz be senkit, a masik 2 kisebb viszont rugalmasabb, ossze-ossze vesznek, de van atjaras a 2 kisebb csoport kozott.. Illetve Szandinak Beci fele, Anikonak meg Laci fele egy laza kapcsolata.. Mivel a 2 kisebb csoportban 3 lany van, ugyan osszevesznek, de megis van egy kozos platform, a noi szolidaritas.. Foleg, hogy a nagy tomb alapvetoen a kiszoritasukra jatszik.. Igy van egy egyutmukodesi kenyszer kozottuk.. Ugyan neha surlodnak, de erosebb a kulso nyomas, mint a belso, igy osszezarnak.. Persze, ha valtoznak a kulso korulmenyek, megint megindulhat az atrendezodes..

gastro vazze 2011.03.12. 19:41:45

@Hajcsattka: bírd ki. a csajom májusban szül, és őneki sem hiányzik a cigi, persze a bort és sört tolja ő is 1 pohár/nap szinten. A poharat én adom :)

sogeking 2011.03.12. 19:42:58

Aninak macskás fülbevalója van:)

MegLepke 2011.03.12. 19:43:50

Mai szavak eddig:

- pultipus (Béci)
- most már beszélek az agyával (Anikó)

Albino Vernyul 2011.03.12. 19:54:15

@Caprica99: Ezek mind az imidzs reszei.. Fel kell tupirozni kicsit a dolgokat..:)

syfyboy 2011.03.12. 19:55:42

A Kultúrcsűrhe szövegét kimondottan élvezem :D.. tök jó irónikus...de a zene...

fran7 2011.03.12. 19:55:49

Az összefoglaló két ötperces klipbből fog állni. Elfogyott a tudomány?

Hajcsattka 2011.03.12. 19:58:12

@gastro vazze: májust szeretem,én is akkor születtem :) gratula

p0ckany 2011.03.12. 19:59:07

huh benne lesz a szandi-szabotázs teljes valójában:)gigi még meg is magyarázza jól:D

Albino Vernyul 2011.03.12. 19:59:22

Vajh melyik klipp fog nyerni az online szavazason...?! Fogadast nem ajanlok, mert uriember biztosra nem fogad...:)

Hajcsattka 2011.03.12. 20:02:18

@gastro vazze: májust szeretem,én is akkor születtem :) gratula

Wakka 2011.03.12. 20:05:08

Lilu vs.Gwen Stefani,persze csak fejre,vagy csak nem kéne többet inni?

Hajcsattka 2011.03.12. 20:05:54

@MegLepke: én is csak addig röhögcsélnék,míg nem kezd el megint olyan kritikán aluli módoon enni,mint az IQ-teszt elején. Emlékszik rá más is,vagy csak bennem hagyott ilyen mély nyomot? :D

Caprica99 2011.03.12. 20:05:58

@Albino vernyul: múltkor a Kultúrcsürhe nyerte a szavazást (állítólag :)
Nagy különbség most sem volt az előadások között...

redhaven 2011.03.12. 20:06:24

kimán ez a nyúzga énekes a stúdióban?
az ilyen ha megevett egy főtt tojást,a nagyanyja egy hétig imádkozott a templomban örömében.

rianna 2011.03.12. 20:06:53

Lilunak ez a ténsasszony frizura vajh hogy jött össze?

cicmen (törölt) 2011.03.12. 20:08:19

@sogeking: Látnád az én f.szgyűrűmet! El ájúlnál!

MegLepke 2011.03.12. 20:09:38

@Hajcsattka: nem, én is emlékezem. Ééééés semmivel nem magyarázzák. Pedig feladat is volt, és azt mondja a Lilu, hogy Szandika nem vette ki a részét a BULIBÓL. Nem a feladatból, azt nem is említette. Grat nekik újra!

syfyboy 2011.03.12. 20:11:56

Anikó billegeti magát a fiúk előtt, Jerzy rá se pillant...;)

syfyboy 2011.03.12. 20:13:48

Éván tényleg mintha lenne egy kis háj :D

sogeking 2011.03.12. 20:14:59

@cicmen: ezt biztos nekem akartad írni?

rianna 2011.03.12. 20:16:40

Alek milyen aljas :(

cicmen (törölt) 2011.03.12. 20:16:47

@syfyboy: Anikó billegeti magát a fiúk előtt, Jerzy rá se pillant...;)

Jerzy szerintem férjnél van!

cicmen (törölt) 2011.03.12. 20:19:25

@sogeking: Aninak macskás fülbevalója van:)
Te írtad?
Akkor neked!
Gondoltam szereted az ékszereket.

syfyboy 2011.03.12. 20:19:46

@cicmen: Bezzeg a többiek hogy mustrálgatták a szebbnél szebb idomokat... Hát Anikót vinném bármikor MMKK...

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.03.12. 20:24:13

Mi a helyzet otthon?
Itt Prágában megvolt a könnygázmentes március 12-i koszorúzási ünnepség délután, oszt 15-ig iszunk.

Mi így messziről követjük az eseményeket, de az a faszi, az a görögös nevű, itt felettébb szíNpatikus, szívesen alkalmaznánk a pult mögött. Hallottuk zenélni is tud. Van valakinek rá mobilja?

Kivétel 2011.03.12. 20:24:44

Most akkor miért nem zárják ki Szandikát????? Nem vett részt a feladatban, ezzel nem játszotta el a legeslegutolsó esélyét????

syfyboy 2011.03.12. 20:24:59

Na kié a 60 és kié a 40%? Tippek?

sogeking 2011.03.12. 20:26:07

@cicmen: a kettő nálam nem így függ össze:) Az Ani - fülbevaló kombóból Ani tetszik.

Atok 2011.03.12. 20:26:13

@syfyboy: Beci 60, szorosabbra szamitottam

Caprica99 2011.03.12. 20:26:53

Megint elszólták magukat és észre sem vették...
Éva sorolta, jövő héten ki fogja rárakni a jelet és azt mondta, hogy: Gigi, Béci és Jerzy.
Tehát ők már konkrétan tudják, hogy Béla fog visszamenni!

Lanois?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 20:29:24

@Bob munkatárs: Jól néz ki, egy kicsit veszett macska tekintete van.

fran7 2011.03.12. 20:29:35

nap híre: kiderült a falumba járt Olivér és megígérte, hogy Alekosz fogja reklámozni a pálinkát, amit azért nem értek, mert eddig is 3500 ft volt a legolcsóbb fél literje, de van 30ezres is.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.03.12. 20:30:35

@syfyboy: Alek szavazótáborával felerősítve Algaevő hozza a hatvan százalékot. Easy.

.lll. 2011.03.12. 20:32:33

blikkeseggyé,blikkeseggyé

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 20:32:36

@syfyboy: Egy-két hónap alatt ledobja és újra a régi lesz! Amúgy mindenki hízott, mióta bement.

trillárom 2011.03.12. 20:35:01

Szerintem Szandika megy vissza. Olivér mindent megtesz ezért. Eléggé toborozza a szavazókat..

Mme Chauchat 2011.03.12. 20:35:02

@Peter_Cs: Én nem híztam, mióta bementek

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 20:36:47

@Mme Chauchat: Te nem össz. 190 m2 éled mindennapjaidat, eljársz boltba, dolgozni, stb.. A villalakók mindezektől mentesültek.

Mme Chauchat 2011.03.12. 20:38:36

@Peter_Cs: azt hittem, a "mindenkiben" benne vagyok

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 20:39:30

@rianna: Nagy görénység volt tőle! Pont a barátjával szembe ráadásul! Évának ez nem hiányzott! A többi pasi is lebőgött most, hogy nem hagyták ezt szó nélkül! :(

Atok 2011.03.12. 20:41:26

Azert marhara nem szoros az allas, de Bela arca nem volt semmi...

Kivétel 2011.03.12. 20:43:02

@Peter_Cs: Bizony, viszont rohadt sok idejük van edzeni..nem kéne állandóan feküdni és zabálni se muszáj..

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.12. 20:43:26

Béci és Gigi arcát megnézném, ha most Szandika nyerne :D

foxglove (törölt) 2011.03.12. 20:43:48

@Peter_Cs: Béci és Jerzy utána megnyugtatták, hogy nem hízott, egyáltalán nem kövér, csak ez kimaradt

Caprica99 2011.03.12. 20:45:52

@Morci úr: ennek érdekes folytatása is van:
valovilag4.postr.hu/level1/

Ennyit arról, hogy szavazzuk vissza Szandikát, meg hogy a nézők döntenek!

syfyboy 2011.03.12. 20:46:55

@Atok: Nem szoros, épp ezért nem értem Buci miért mondta meg nekik az állást (utalt rá). Még mindig bízom h Szandika jön vissza, több esélyt látok rá. Habár lehet ez is le van zsírozva mint a Béci-Olivér párbaj.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 20:47:10

Én Éva arcát és reakcióit imádtam (meg az egész szitut), amikor Alekosz igen plasztikusan leírta a korpuszát.

Caprica99 2011.03.12. 20:48:31

@syfyboy: akkor neked is:
valovilag4.postr.hu/level1/

Olvasd el, nem hosszú...

rianna 2011.03.12. 20:49:10

@Peter_Cs: eltekintve minden egyéb körülménytől, ilyet nem illik nőnek mondani, főleg nagy nyilvánosság előtt. Az tény, hogy Éva nem vigyáz magára, de azért kövérnek nem kövér

trillárom 2011.03.12. 20:49:29

" Te vagy nekem a H-gyerek" Jerzynek..na mi lehet ez a H?:D homo?

Bob munkatárs 2011.03.12. 20:50:51

Hol vannak a szaracénok?????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 20:50:59

@Caprica99: "Ezen lovagol maga? Amit a vaksi szemével lát? A süket fülével hall? A tompa agyával gondol?" :D

syfyboy 2011.03.12. 20:51:03

@Caprica99: Már reggel elolvastam, kösz. Az origos blogbejegyzésekben dúl a paranoia, többet látnak bele mint kellene, mégha a blogíró véleménye közelebb áll hozzám.

Caprica99 2011.03.12. 20:53:12

@syfyboy: akkor újra leírom ezt is:

Megint elszólták magukat és észre sem vették...
Éva sorolta, jövő héten ki fogja rárakni a jelet és azt mondta, hogy: Gigi, Béci és Jerzy.
Tehát ők már konkrétan tudják, hogy Béla fog visszamenni!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 20:53:56

@rianna: alekosz különbeket is mondott már a nőkről/nőknek. Nagy nyilvánosság előtt. Évának meg egyáltalán nem árt, ha néha helyre teszik, igen sajátos énképe van. Nem (csak) a külsejére gondolok.

Caprica99 2011.03.12. 20:54:00

@puspang: neked is írom:
Megint elszólták magukat és észre sem vették...
Éva sorolta, jövő héten ki fogja rárakni a jelet és azt mondta, hogy: Gigi, Béci és Jerzy.
Tehát ők már konkrétan tudják, hogy Béla fog visszamenni!

nyanyanya 2011.03.12. 20:54:17

De jo az a ruci Dikan.. Jol nez ki a no.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 20:56:11

@Caprica99: baszki, amióta fotoshop létezik, mennyire hiteles egy interneten keringő dokumentum, vagy fotó?

syfyboy 2011.03.12. 20:56:28

@Caprica99: tuuudooom..plíííz ne vedd el tőlem azt a kevés kis reményt hogy Béla kinnmarad! ..brühühü.. Tudod, a remény hal meg utoljára! :D

mann 2011.03.12. 20:57:01

Bréla mosaxik, de nagyon

Caprica99 2011.03.12. 20:58:08

@puspang: a szöveget is olvasd már el, amit írtam a jövő heti kijelölésről, baszki.
És ezt a játékosok mondták, nem a fényképbolt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 20:58:26

@puspang: Ezt az érzést nem kívánom senkinek, amit akkor Éva átélt! :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 20:58:41

@Caprica99: értettem én első olvasatra is. De az is lehet, hogy arról van szó, hogy Éva arra számít, hogy B. megy vissza, ami lássuk be, nem esélytelen.
Függetlenül attól a belinkelt levéltől, amit isten tudja ki szerkesztett és rakott fel a netre, ezzel is B. ellen hangolva az erre fogékony és szavazókész polgártársakat.

Ugye ma már nem írod be többször? :)

syfyboy 2011.03.12. 20:59:00

@syfyboy: mondjuk azon az elszóláson én is nagyot néztem, de lehet tulajdonítható annak is h Éváék nem adnak esélyt Szandinak... Ha meg már maguk közt tudják, h ki jön vissza akkor értelmetlen a párbaj, csak a kiválasztás és a kihívás számít. (Nyerített egyet Gigi, majd kiestem a székből basszus)..

Atok 2011.03.12. 20:59:33

Belan latszik rendesen a felelem

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 20:59:36

@Caprica99: Lehet, hogy csak biztosra veszik Szandika kiesését.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:01:10

@Caprica99: ezt válaszoltam neked:

puspang 2011.03.12. 20:58:41

Vers.0.2 Ugye ma már nem írod be többször? :)

syfyboy 2011.03.12. 21:01:14

@Atok: Megnézem sárga-e a hónalja :D

rianna 2011.03.12. 21:01:30

@puspang: így van, de ez különlegesen gonosz beszólás volt. És én csak a külsőre gondoltam, mert amúgy egyáltalán nem kedvelem Évát (és most eufemisztikus voltam). Engem kevesebbel is meg lehetett volna ríkatni, de azért nem szoktak ilyeneket mondani nekem.

Trevlovics 2011.03.12. 21:02:16

szandikát igazából úgy lehet megfejteni, hogy mindenféle valós megmérettetéstől menekül az életben. lásd a különböző feladatokat, az iskolát, a mai táncot, a fotózást, stb... bélát is azért választotta, mert őt tartja egyik legerősebbnek és így nem veszíthet, ha kinn marad az papírforma, ha visszajön, akkor meg csak nyert vele. mindenféle hülyeségre tud hivatkozni, hogy álmos, fáradt, dagadt, a zöld kendő hatalma (erre külön értetlen vigyorgó fej) de valójában minden megmérettetéstől pánikszerűen menekül. volt most itt egy pillanat az életében, amikor idegből meg akart lépni valamit, kivinni évát, az egy valódi megmérettetés lett volna, de végül megint nem tudta átlépni a saját árnyékát

Caprica99 2011.03.12. 21:02:30

@puspang: hát a válaszaidból nem úgy tűnt, mint aki érti...
Ez már csak belemagyarázás!
Egyértelműen, határozottan és minden kétséget kizáróan a Béci neve hangzott el Éva és Anikó között.
Ha csak feltételeznek, mondhatta volna Szandálkát is, mert nyilván ő is Évára tenné.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:04:20

@rianna: Tudod, az a baj, hogy Alekosztól ezeket, ilyeneket már hallottunk Évával kapcsolatban, de eddig mindig a háta mögött beszélt így róla. Ami sokkal gonoszabb.
Most legalább Éva is elgondolkodhat (nem fog), hogy micsoda lelki társa is van neki. :S

syfyboy 2011.03.12. 21:06:28

Elég képlékeny ez a villaszabályzat :S

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 21:07:15

@puspang: Alekosz konkrétan görény a nőkkel szemben. Évának meg pont nem erre van szüksége, hanem bátorításra!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:07:22

@Caprica99: inkább hagyjuk.
Eddig minden párbaj kapcsán felmerült, hogy TUTIZIHERHÓTBIZTOS, hogy xy fog visszamenni, mert az rtl... s tb...
Meg egy csomó párbeszédet is szétcincáltunk már itt, amit aféle elszólásként lehetett kezelni a jövővel, vagy épp az aktuális szavazással kapcsolatban.
Ütheted még a vasat, de mi már acélosan edzettek vagyunk az ilyenekre. :D

Bob munkatárs 2011.03.12. 21:08:10

Azzal a bizonyos levéllel kapcsolatban nekem csak az a furcsa, hogy ezek a bejegyzések a hivatalos VV oldalon MODERÁCIÓ után jelennek meg... Én eddig bármit írtam, nem ment ki a falra.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 21:08:50

@puspang: Remélem, ezután más szövetségek után is néz Éva!

Caprica99 2011.03.12. 21:08:53

@syfyboy: igen, ez már nem az első.
Ha esélyes szabáéytalankodik, akkor átlépnek rajta, ha a "futottak még" kategóriából valaki, azt keményen megbüntetik.

Trevlovics 2011.03.12. 21:09:03

@Peter_Cs: nade most mér, alekosz csak őszinte volt évával, ahogy éva másokkal :) ezt nagyon kell becsülni alekoszban! :)

Caprica99 2011.03.12. 21:09:57

@puspang: meglátjuk....
majd a vv4 végén megbeszéljük... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:10:09

@Trevlovics: azt hiszem, jól látod.

Jöhetnél többször is, élvezettel olvasom amiket írsz. Általában. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 21:10:48

@Trevlovics: Az őszinteség, hogy egyszer rámászna, másszor meg lehordja?!

rianna 2011.03.12. 21:13:02

@puspang: a syem;be is mondta azért néhányszor. Egyszer magyarázatot is mellékelt, hogy ez valami stratégia része.
De akkor is annyira aljas volt. Ilyet mi nem akarunk hallani, még ha igaz is lenne. Pl. nekem egy helyre szokott rakodni a háj, most akkor értékeljem, hogy valaki a szemembe mondja, hogy azért vigyázz, mert kezdesz kerekedni?

Bogi és Burkó 2011.03.12. 21:13:04

@Peter_Cs : Anikóra gondolsz? kibírnák hajtépés nélkül?

Trevlovics 2011.03.12. 21:13:29

@Peter_Cs: áhá, érdekes, hogy másnál észreveszed ezeket, de évánál (amikor az érdekei úgy kívánják mézesmázos, ha meg nincs érdeke akkor hát mögött nyomul) valahogy nem tűnnek fel. El is neveztem veled kapcsolatban ezt a tünetet, úgy hívják, hogy Évakság :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 21:14:22

@Bogi és Burkó: Csak ha van közös legyőzendő ellenfél.

syfyboy 2011.03.12. 21:15:35

Hogy ez a Béci mennyire nem őszinte..nagyon erőlködik egy semlegesen pozitív képet mutatni magáról. Eltitkolja saját énjét, egy vígszínház amit csinál...

Wakka 2011.03.12. 21:17:52

Ez mitől párbaj?Egymást fényezik.

Lanois 2011.03.12. 21:18:29

na most már lilu is táncol. az én idegrendszerem nincs erre beépítva.

MegLepke 2011.03.12. 21:19:51

@syfyboy: ismered közelről, mi? Azért tudod, milyen az igazi énje. Tudom, ne a szememnek higgyek, hanem neked.

Caprica99 2011.03.12. 21:19:53

@syfyboy: a retekklub a Bélánál miért csak a szép és jó dolgokat összegezte?
Pl. amit az Alkesszel művelt azt miért nem mutatták?
Bezzeg Szandálkát láthattuk hisztizni.
Ennyit az elfogulatlan, tiszteséges játékról!

Lanois 2011.03.12. 21:20:45

azért az milyen már, hogy a béci olivér párbajnál a 61-39 fölényes győzelmet jelentett a műsorvezetőknek. a mostani 60-40 pedig nagyon szoros állást, aminél még bármi lehet.:)

Caprica99 2011.03.12. 21:21:47

@Wakka: egymást fényezik?
És az mi, hogy a Dika bomlasztja a közösséget, lusta, nem vesz részt a közös feladatokban?
Ez neked fényezés?

rianna 2011.03.12. 21:22:04

@Lanois: lehet, még most sem tudják kit küldjenek vissza:)

syfyboy 2011.03.12. 21:23:38

@MegLepke: Én így látom. Elég jó emberismerőnek tartom magam és ő ebben a szituációban, ott a széken állandóan szabadkozik, nem akar rosszat mondani senkiről, nyálas és beképzelt képet mutat nekem. Sajnálom de így látom. Nem akarja rontani az imidzsét. Tehát nem őszinte. A nem őszinte embereket pedig nem szeretem. Ne nekem higgy, magadnak, amit te látsz és érzékelsz... :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:24:19

@Lanois: biztos kevés szavazat érkezett eddig, ezzel akarják ösztökélni a népet.

MegLepke 2011.03.12. 21:26:14

@syfyboy: így már oké. Az előbb tényként közölted, nem pedig véleményként. Ha ez a véleményed, akkor elfogadom, bár az enyém ezzel nem egyezik.:)

Caprica99 2011.03.12. 21:27:13

@MegLepke: pont a szemednek kéne hinned (már ha nézed az adást is és nem csak az of-t olvasod)!
Méghogy Béla tízes fokozaton ég? :-o
Általában ülnek a kanapén maga elé meredve, vagy alszik, vagy mosogat.
Vagy bent mikor látsz rajta ilyen széles, műmájer vigyort?

Wakka 2011.03.12. 21:27:23

@Caprica99: Eldőlt ez már,mielőtt kijöttek.Ne légy naiv.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:28:15

Az elkövetkezendő min. egy évben ilyen kaliberű hírekre számíthatunk. :D
www.life.hu/legykepben/sztarok/20110311-vv-oliver-majdnem-apa-lett.html

Rászabadítottak az országra 8-10 új KiszelTündét.

syfyboy 2011.03.12. 21:29:30

@MegLepke: Nézem közben a párbajt is, próbálok arra is figyelni, ide meg röviden véleményt nyilvánítani, nem tényt, persze. Ma este közvetítesz? :D

Caprica99 2011.03.12. 21:30:56

@Wakka: na ezt jónak mondod!
EDdig azért ekéztek, mert mondom a tutit, hogy le van zsírozva rég, hogy Béla megy vissza, te meg jössz ezzel.
Tán olvassál vissza HSZ-t, mielőtt megnyilvánulsz!

Caprica99 2011.03.12. 21:34:50

Na jellemzŐ!
Az életveszélyes fenyegetéseket nem adták le!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:35:28

Azért ezt az összefoglalót Béciről, nem az iránta érzett mérhetetlen szimpátia és háttérszél vezérelte. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:38:19

@Caprica99: Caprica99 2011.03.12. 20:54:00
@puspang: neked is írom:
Megint elszólták magukat és észre sem vették...
Éva sorolta, jövő héten ki fogja rárakni a jelet és azt mondta, hogy: Gigi, Béci és Jerzy.
Tehát ők már konkrétan tudják, hogy Béla fog visszamenni!"

Te, mi lesz az elméleteddel, ha Szandál megy vissza? :D

Wakka 2011.03.12. 21:39:03

@Caprica99: Nem igazán értelek.Az,hogy most Béla jön vissza,az tuti.Bélára kellett volna pakolni,aki kinnt hagyta volna Évát,ezzel megroppantotta volna Alekoszt.szvsz.

syfyboy 2011.03.12. 21:39:28

Na jönnek a kortesbeszédek, vajon Erzsi felsül? :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:39:39

@Caprica99: én úgy láttam, hogy elég durván kihegyezték B. konfliktusait, te meg nem.. valami ilyesmire gondoltam.

Caprica99 2011.03.12. 21:39:40

@puspang: eléggé kizártnak tartom- de hidd el, én pont Szandálkának drukkolok, mert az én ízlésemnek Béla túl nagyképű.

syfyboy 2011.03.12. 21:42:13

Na csak belesült :D Tódi :))

Atok 2011.03.12. 21:42:55

Megkeveredtek a lapok, az mondja a kortesbeszedet annak, aki ot akarta kiejteni az ellen akivel parbajozik :)

syfyboy 2011.03.12. 21:43:10

Szavazat állása maradt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:43:43

szerencsétlen jerzsi! :D Egészen szeretni való volt, ahogy össze-vissza beszélt.

Caprica99 2011.03.12. 21:44:49

@Wakka: te folyamatosan nem arra válaszolsz, ami az eredeti felvetés volt.
Te jelentetted ki, hogy fényezik egymást, én meg mondtam, hogy nem!
Hogy jön ide Éva és Alkesz?

Lanois 2011.03.12. 21:45:34

Erzsi sokat nőt most a szememben. Végre egy megbízható, stabil játékos, akiben nem lehet csalódni, mindíg hozza a formáját. Sőt!

Atok 2011.03.12. 21:45:50

A szamok lattan azert nem kis ko esett le Bela sziverol

slara 2011.03.12. 21:47:06

@Lanois: :D :D Éljenek a Rácz testvérek! Hajrá Béci! :D

MegLepke 2011.03.12. 21:49:28

@Caprica99: engem Szandál hisztijei, nevetése, folytonos önbizalomhiánya, hogy bojkottálja a feladatokat - mind-mind idegesít. Béla szimpatikus. Kevesebbet ül ő a kanapén mint Alek-Éva-Szandál-Ani.

@syfyboy: okés.:) Nem tudom, lesz-e egyáltalán onlájn. Meglátjuk.

Wakka 2011.03.12. 21:50:42

@Caprica99: Hát persze,hogy fényezik egymást,amikor pontosan tudják,illetve érzik az esélyeiket.Szandika meg...,grat:

Albino Vernyul 2011.03.12. 21:53:16

Amugy jeleznem, en se vagyok jo, ha dumalni kell tobb ember elott.. Lampalaz vagy mi.. Mindig is irasban szerettem megnyilvanulni, az jobban megy...:) Szoval szegeny Jerzyt meg tudom erteni..

Caprica99 2011.03.12. 21:54:05

@MegLepke: jaja, mert amikor a négyes a kanapén ül, akkor ő az ágyban alszik vagy a nyugiszobában szövi az összeesküvéseit. :)

Albino Vernyul 2011.03.12. 21:55:00

Szandi korlatozhatatlan...;))

syfyboy 2011.03.12. 21:55:46

Hát most már kiváncsi vagyok, ne húzzák na!Eredményt akarok! :D

Wakka 2011.03.12. 21:56:30

Én soha nem értettem,hogy mi a jelentősége annak,hogy ki kit vár vissza.

MegLepke 2011.03.12. 21:56:53

@Caprica99: te milyen négyesről beszélsz? Van Éva-Alek, és Ani-Szandi duó. Ott csak átjárás van, ahogy előttem megmondták az okosok.

Caprica99 2011.03.12. 21:56:57

@Wakka: na jó, akkor fussunk ennek a fényezésnek még1szer:
"egymást fényezik?
És az mi, hogy a Dika bomlasztja a közösséget, lusta, nem vesz részt a közös feladatokban? - mondja a fényező Béla.
Ez neked fényezés? "

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 21:58:37

Én most a Bécinek drukkolok (Alekosz és Éva miatt, no meg Olivér miatt), de nagyon hiányozna Szandál a villából, sajnálnám, ha kiesne. Az egyetlen józan ész ott... vagymi. :)

Caprica99 2011.03.12. 21:59:42

@puspang: na mi is van az elméletemmel?

syfyboy 2011.03.12. 21:59:57

Basszus! Bécit megy vissza...:((((

Kekec1 2011.03.12. 22:00:14

mit kiabált Szandi??

Caprica99 2011.03.12. 22:00:35

@syfyboy: előre tudható volt :((

MegLepke 2011.03.12. 22:01:10

@Kekec1: ott a Sanyi mellett a barátnője. Hol leszek én? Ki az a nő??????

Ezt most is kiabálja...

Kekec1 2011.03.12. 22:01:12

naaaa, csak lesz itt cirkusz :DDDD

Frenk a hal 2011.03.12. 22:01:56

most tényleg nem lehet kitenni ez az ocsmány sötét, nagyképű, taplógombát a villából????????????????

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:02:26

Saaanyi!! Hát mi lesz velem?!
Hát én imádom Szandikát! :)

fran7 2011.03.12. 22:02:42

Ez a dráma, nem a Hamlet.
Most már nem kap 100% figyelmet Szandika Sanyitól.

dr. gernika 2011.03.12. 22:02:46

Most helyezzük el a füldugókat jó előre, mert Gigi széjjel fogja repeszteni a dobhártyánkat...

genevieve 2011.03.12. 22:03:09

most sótlbuci a szandikának suttogó?:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:03:26

@Caprica99: az elméletedtől függetlenül is ez volt várható. :)

Caprica99 2011.03.12. 22:03:28

kiváncsi vagyok, megbüntetik-e a Ráczokat a ki is mondott szabálysértésért?

genevieve 2011.03.12. 22:03:51

ja és JESSSSSZ BÉCI:-DDDDD

Bob munkatárs 2011.03.12. 22:03:56

Szegény Shanyíííí...

Kekec1 2011.03.12. 22:04:04

Hát igen, most nem Szandinak kellett volna kiesnie, hanem a lénynek... szomorú vagyok :(

cicmen (törölt) 2011.03.12. 22:04:11

@Albino vernyul: Amugy jeleznem, en se vagyok jo, ha dumalni kell tobb ember elott.. Lampalaz vagy mi.. Mindig is irasban szerettem megnyilvanulni, az jobban megy...:)

Szerintem hagyd a f.szba mindkettőt!

syfyboy 2011.03.12. 22:04:52

Hogy van az hogy nem hiszek ebben az eredményben? Az összes párbajban jól éreztem ki megy vissza, kivéve mikor Béci párbajozott...Egész héten mindenhol nagy szerveződés volt Szandikára, Bécire semmi errefel 60%-al nyer?? Áh..nem húzom fel magam... Kemény napok várnak Alekoszékra...

BÁNYAI 2011.03.12. 22:05:54

@Frenk a hal: Igazad van!
Esély egyenlőséget akar a retekklub!
Mint amikor Káráméll nyert a TV2-nél.
De milyen esélyegyenlőség az, amikor ezt a sötét tapló, agresszív fa...zt nem nyomják onnan ki!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:05:56

@Caprica99: mint amennyire Évát is megbüntették a köpködésért.

rianna 2011.03.12. 22:07:11

Sajnálom, hogy a hülye Szandi nem Évára tett, most a kazal kinn maradt volna :(((

Frenk a hal 2011.03.12. 22:07:14

@syfyboy:
minél később esik ki annál szarabb lesz neki, mert egyre közelebb érzi magát a főnyereményhez, de a végén úgyis kiesik. nem nyerheti meg egy ilyen ostoba gerinctelen alak. csak sajnálni tudom azokat akiknek ő nagy példakép...

Kekec1 2011.03.12. 22:08:01

@rianna: ígyvan... persze hogy nem örülnek bent, ez harakiri volt, nem párbaj...

fran7 2011.03.12. 22:08:09

Hát nincs tomboló jókedv. Gigi egyetlen őszinte pillanata. Jól jegyezzük meg nem lesz több ilyen.

Caprica99 2011.03.12. 22:08:36

@puspang: jó, de akkor a műsorvezetők nem mondták ki, hogy ez szabáéyszegés volt...

témázgató 2011.03.12. 22:08:48

Szegény Szandi a végén már nagyon szeretett volna visszamenni.
Vajon mi lesz vele ezután?
Eltűnik a süllyesztőbe a rúdon...

KISCSILLAG 2011.03.12. 22:09:07

Nem hiszem el ezt az eredményt.

Tőletek is búcsút veszek, ez a show engem mostantól nem érdekel.

Gratulálok Hajni, jók voltak a szövegeid. Még mindig nem hiszem, hogy nő vagy, de gondolom ezzel nem vagyok egyedül, és te már feldolgoztad ezt párszor.

Albino Vernyul 2011.03.12. 22:10:02

@Caprica99: Semmi... A bentiek eleg jol belovik ki milyen eros.. Mikor Alek megkapta az X.-edik online nyeremenyet, Aniko mondta is neki, Te nyered a jatekot..

Hajcsattka 2011.03.12. 22:10:19

No nyugodalmas jó éjszakát mindenkinek (Sanyinak ez ma nem fog megadatni),kipihenem ezt a "rendkívül szoros" párbajt, holnap jelenek. :)))

Frenk a hal 2011.03.12. 22:11:14

@BÁNYAI:
felőlem olyan származású amilyen, nem ez érdekel. csupán ettől még nem lenne feltétlen rossz ember. engem csak az zavar, h rejtetten agresszív és megjátssza a megfontolt, nyugodt embert. de simán kitör belőle a suttyó faragatlan stílus, mert ezt képtelen mindig palástolni. lehet, h ez a lakótelepi bandájában menő, és ott ezzel nagy arc de számom emberileg egy nulla.

genevieve 2011.03.12. 22:11:34

@syfyboy: szerintem számoltasd újra a sms-eket:-)

syfyboy 2011.03.12. 22:12:47

Na Béci megint elszólta magát ÉLŐben: "A Kristóf jól le is baszott..."

Caprica99 2011.03.12. 22:13:13

@Albino vernyul: Érzek tt némi ellentmondást.
Ha ez igaz lenne, akkor miért vagytok olyan biztosak benne, hogy a kazalfejűt kint hagyta volna Szandi?
Hisz ő (Éva) általában második/harmadik az online szavazásokon.

Démétér 2011.03.12. 22:13:34

Azért tényleg hol jön ahhoz Béci, hogy aki öngyilkos akciót fontolgat, mind őt viszi hóhérnak?! Ha azt hiszik: Alekosz a legerősebb (én is ettől félek egyébként), vigyék néha őt is nyilvános kivégzésen gyilkosost játszani.

KTR 2011.03.12. 22:13:45

Megnézném majd a lakást egy év elteltével, ha ez a Rácz nevű egyed nyeri. :)

Kivétel 2011.03.12. 22:14:39

Nézzük a jó oldalát a dolognak, mostantól nem kell azt nézni, hogy Szandika 0-24 órában fekszik, alszik... mostanában mást nem nagyon csinált

Caprica99 2011.03.12. 22:14:47

@syfyboy: hát pont ezekről írtam eddig, ti meg itt ekéztek miatta.. :)

genevieve 2011.03.12. 22:15:20

@Pimp2: gondolom csillogna a tisztaságtól, mivel Ő és Gigi mindig takarít:-)

Démétér 2011.03.12. 22:15:36

Elnézést, nem néztem, csak a végét. Lenne kedves valaki elárulni, hogy milyen szabálysértése volt a Ráczoknak?

Kivétel 2011.03.12. 22:16:00

@Démétér: Gombi őt vitte hóhérnak

foxglove (törölt) 2011.03.12. 22:16:01

"Na Béci megint elszólta magát ÉLŐben: "A Kristóf jól le is baszott..."

Azért baszta le, mert ajándékot akart adni a barátnőjének az évfordulójuk alkalmából...

genevieve 2011.03.12. 22:16:39

@syfyboy: komolyan már ezek az összeesküvés elméletek:-)

ha sminkelték őket, akkor volt egy sminkszoba és oda minden rtl-es ember bemehet és le is baszhatja őket....

Caprica99 2011.03.12. 22:16:41

@Démétér: múlt éjjel odament a család és átordibáltak egymásnak a kerítésen keresztül.

Démétér 2011.03.12. 22:16:41

@Kivétel: Tényleg. Már ki is ment a fejemből.

KTR 2011.03.12. 22:17:00

@genevieve: Reménykedjünk, hogy nincs a közelben színesfémátvevő.

Kekec1 2011.03.12. 22:17:11

@Démétér: vitte is, Gombóc. Szandi is mondta, hogy Alekot vinné, de védett volt. Olivér meg persze hogy nem Alekot vitte, hisz a barátja volt, nem mert kockáztatni, meg aztán azt már nem tudta volna kimagyarázni sem a "kipróbálom magam a legerősebb ellen" szöveggel, egyértelmű lett volna a harakiri.

fran7 2011.03.12. 22:17:17

@KISCSILLAG: Én nem láttam az elmúlt héten a VV-t csak az öf-t olvastam. De azt ne feledd el, hogy Szandika tényleg utolsó utáni esélyeket kapott nem is egyszer, olyan idegösszeroppanást kapott, amin még az Éva is halálra rémült, pedig ő ilyen téren látott és csinált egyet és mást.
Még ha a retek csalt volna is. Sokkal nagyobb baj is lehetett volna vele. Ajánlom figyelmedbe a Czukor showt.
Milyen nehéz lehet Szandikával élni, alig bírja elviselni, hogy más nő ült a Sanyi mellett aki nem is a "pasija"

Caprica99 2011.03.12. 22:17:39

@foxglove: és ezt te honnan tudod?
Ott voltál?

Démétér 2011.03.12. 22:18:03

@Caprica99: Köszönöm!
A külsősöket mondjuk nemigen lehet megbüntetni, de a testvéreket - ha reagáltak - akkor tényleg kéne.
(Bocsánat, de a Maglódi úti intézmény jut erről eszembe.)

BÁNYAI 2011.03.12. 22:18:17

@Caprica99: Persze, hogy bekiabáltak, meg át a falon. Megszokták, hogy a Venyige utcai BV-intézmény előtt is milyen jó ez a kommunikáció.

syfyboy 2011.03.12. 22:18:37

@genevieve: Remélem te sem azt gondolod hogy a rossz sminkje miatt kapta a lebaszást. :) Nyilvánvaló h miért hordta le a producer...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:18:56

@Caprica99: te figyu, ha már az elméletednél tartunk: ha az ominózus beszélgetésre gondolsz Évával, hogy Béci jön vissza, akkor mi a véleményed arról, hogy többször is elhangzik/zott, tőle is, hogy Alekosz fog nyerni?

Démétér 2011.03.12. 22:19:11

@Kekec1: Igen, tényleg, köszi, hogy emlékeztettek :) Úristn, már most nem emlékszem Gombira.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:19:44

@Démétér: ilyen ki-bekiabálósdi a régi vv szériákban is volt, senki nem kapott büntetést.

Virágék 2011.03.12. 22:20:08

Dögöljön meg az összes, aki a Ráczra szavazott!

KTR 2011.03.12. 22:21:14

@genevieve: Öööö, nem is tudom. :) De nézz már rá a srácra. Vagy hallgasd már két percig. :)

foxglove (törölt) 2011.03.12. 22:21:15

@Caprica99: mielőtt elvették volna a hangot, gigi: engedték, h odaadd? B.: ááá, a Kristóf jól le is baszott.
Buci az adásban is világosan elmondta, hogy nincs kommunikáció.

BÁNYAI 2011.03.12. 22:21:31

@Virágék: Ejnye! Miért akarsz abba a jó computerbe vírust!? Már nem nagyon lehetett!

genevieve 2011.03.12. 22:21:34

@syfyboy: nem tudom, ,de te biztosan meg fogod mondani:-)

fran7 2011.03.12. 22:21:34

@foxglove: Részszint ezt nem is értem, miért nem lehet engedni.
Másrészt meg azért azt gondolom senki nem gondolta, hogy Kristóf nem kommunikál a lakókkal, főképp párbaj idején a sminkszobában.

Caprica99 2011.03.12. 22:22:05

@puspang: igen, de az sosem biztos kijelentés tőle, hanem inkább egyfajta reményteli áhítozás.

BÁNYAI 2011.03.12. 22:22:13

Más nem nagyon lehetett:)

genevieve 2011.03.12. 22:22:17

@Pimp2: ha nem tudok akkor miért irogatsz hülyeségeket?:)

BÁNYAI 2011.03.12. 22:22:59

Ki a fene az a Kristóf? A kimenekült kurva férje, aki kiesett korábban?

Wakka 2011.03.12. 22:23:04

Nincs itt semmi gond.Hullott a férgese.Sajnos valaki meg fogja nyerni,de akkor inkább nyerje meg a két rossz közül a kevésbé rossz.

rianna 2011.03.12. 22:23:19

@Kekec1: @puspang: nem Béci hibája volt, hogy Szandi nem képes egy gondolatot véghezvinni, de akkor is... Most még két hétig nézhetjük a Lényt :(
Különben sem tudom, mire fel ez az állandó szomorúság és sírás-rívás. Benne vannak a tévében :), színes víz folyik a csapból, híresek lesznek, legrosszabb esteben is hakniznak itt-ott. Szandikát meg pláne nem várja semmi...

redhaven 2011.03.12. 22:23:30

gondoljátok hogyha szandál"nyer" akkor visszamegy amikor "azősanyija" mellett ült egy nő??:))

Caprica99 2011.03.12. 22:23:47

@foxglove: ezt pont nem hallottam akkor..

Atok 2011.03.12. 22:24:20

@puspang: Ja jol emlekszem ki is zartak vkit miatta... Szilvia? Rakeresek. Bar lehet, hogy az a BB volt

foxglove (törölt) 2011.03.12. 22:24:45

@Caprica99: én sem vagyok benne 100%-ig biztos, de szerintem ezt hallottam

Bogi és Burkó 2011.03.12. 22:24:57

@redhaven: lehet, hogy erre az esetre ültették oda a nőt :)

BÁNYAI 2011.03.12. 22:25:17

@redhaven: Hát én megnéztem még egyszer. A Sanyi mellett a jobb kezénél a Rác-lény barátnője ült,, balra meg egy fiatal gyerek! Akkor milyen nő miatt üvöltözött a virsliszájú?

fran7 2011.03.12. 22:25:30

@BÁNYAI: Rubin Kristóf a műsor producere, Ördög Nóri első férje. Gondolom én.

syfyboy 2011.03.12. 22:26:18

Gondoltam h az ominózus mondatot kivágják az online-ból :D Méghogy nem jók az összeesküvéselméletek :D Azok viszik előre a műsort! :) (Meglepke! MIKROPORT!)

fran7 2011.03.12. 22:26:50

@BÁNYAI: A végén helyet cserélt a Sanyi a sráccal. Adódik a kérdés: ki is valójában a Sanyi?

BÁNYAI 2011.03.12. 22:26:53

Hát Rubinban csak ezt a gülüszemű Rékát ismerem. nem is tudtam, hogy ennek is van egy bátyja, mint a Rác-lánynak!

KTR 2011.03.12. 22:27:06

@genevieve: Jajj, ne értetlenkedj már. :) Rácz + ösztönök + népi hagyományok + színesfémkereskedő... Ez így elég végzetes.

Caprica99 2011.03.12. 22:27:16

@BÁNYAI: a fiatal gyerek mellett balra ült egy sötéthajú fiatal(os) bige.

Frenk a hal 2011.03.12. 22:27:40

anikó most r.bélához fog 'sündörögni', lóidomár és kommunikáció szakos szintén, evőgép 'feláldoztammagamazemberekért' értékcsökkent kommandó ugyancsak. szépen megpróbálják kicsinálni a klinikai eset duót. következő párbajozó hirtelenhullámhaj és viszi majd fekete hisztériát. szerintem.

BÁNYAI 2011.03.12. 22:27:41

@fran7: A lapok szerint Szandika szállásadója. :)

Kekec1 2011.03.12. 22:28:54

@rianna: persze hogy nem az ő hibája, neki is szurkoltam, ha már Szandál ennyire elcseszte, akkor tényleg menjen amerre lát. Csak nem kettejük párbaját néztem volna szívem szerint... most újabb heteket várhatok, amíg valaki végre eltakarítja a képernyőről... és sajnos, hogy most Béci védett, a köv. párbajra ő nem is jön szóba, tehát várható egy lény-Jerzy párbaj, a lény visszamegy, védett lesz, megint nem vihetik, áááááá.... mikor fogok én újra vv-t nézni???

BÁNYAI 2011.03.12. 22:28:58

@Frenk a hal: Hullámszőke Cicerót fogja kivinni

témázgató 2011.03.12. 22:29:15

valovilag4.postr.hu/level1/

"Név: Meg kell szólalnom. Az rtl vezetősége össze ült és támogatják Rácz Béla tovább jutását a játékban,mindezek ellenére,hogy tisztában vannak azzal, hogy Rácz Béla 2011.03.10.-én leközölt adásában(melyért ...felelőségre fogják vonni azt a személyt aki úgy ítélte meg,hogy ez mehet a műsorba) becsület csorbítására alkalmas tényt állított vagy híresztelt,és ilyen tényre közvetlenül utaló kifejezést használt,vétséget követett el,Nagy Alekosz személyisége ellen. Kitartanak az az elhatározásuk mellett, hogy szemet hunynak a dolog felett, és a Rácz Bélát fogják elvinni a végső győzelemig,minden áron.(Hogy miért? Erre válasz nincs) .Egyik behívó beszélgetés alkalmával közölték is vele a hírt. Éreztem,hogy meg kell tudni mindenkinek az igazságot,és ezért fordultam a nyilvánossághoz.Nevem érthető okok miatt nem jelenik meg, de szombaton igazolni fogják az eredmények igazamat!---------Ezt az üzenetet kaptam ma. Ha ez igaz...na,akkor ez az ami kivágja a biztosítékot a nézőknél!!
2011-03-11 16:27:52"

fran7 2011.03.12. 22:29:27

@BÁNYAI: Nem voltál itt amikor ezt találgattuk, hogy ki lehet, ha az RTL-t is ennyire befolyásolni tudta. Inside joke, mint a Lostban.

the sandwich maker 2011.03.12. 22:29:35

vége van már a párbajnak?

Caprica99 2011.03.12. 22:30:06

@BÁNYAI: plusz kifizeti Szandál közlekedési bírságait, plusz reggelit visz neki (mert a Sanyi be van idomítva).
Gondolod, hogy csupa szívjóságból ingyér pénzeli őt a Sanyi?

cemende 2011.03.12. 22:30:17

@Pimp2: Ne haragudj, te tényleg hülye vagy.
Jóéjszakát.

makkoska 2011.03.12. 22:30:26

Jerzy beszéde tök égő volt. Még felolvasni se tudta... Ekkora nyomorékot. Az ilyen minek akar tévében szerepelni?

redhaven 2011.03.12. 22:30:33

@BÁNYAI: amikor először károgott,akkor még a nő sanyi mellett ült,
(21.50-tőlnéztem csak,mert kibaszottul unom már)
amikor a szerkesztők látták,hogy szandálnál a helyzet több kettőnél,és beénekelt lucia őrülési jelenetére,akkor közéjük ültettek valakit.

genevieve 2011.03.12. 22:31:36

@Pimp2: na mi van öcsi, leirni már nem mered mire gondolsz?:-DDD

Frenk a hal 2011.03.12. 22:31:55

@BÁNYAI:
akkor lóidomár szomorú lesz, mert paplan alatt nyomuló hősszerelmese kint is marad

the sandwich maker 2011.03.12. 22:31:59

kicsit le vagyok maradva, valaki összefoglalná 3 mondatban mi vót, hadd ne kelljen mán a velvetről tájékozódnom. :D

BÁNYAI 2011.03.12. 22:32:11

@makkoska: Biztos nem láttad a filmjét Erzsinek! Nem is a szájáról szól, hanem a ...tükörről!

makkoska 2011.03.12. 22:33:02

@témázgató: Blablabla. És persze most mindenki az RTL-nél dolgozik, és mindenki tudja a játék kimenetelét :) Ahogy azt is váltig állították az "RTL-nél dolgozók", hogy Olivér fogja megnyerni :)
Aki meg bárkire is szavaz több száz forintért, hát megérdemli...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:33:32

@témázgató: nocsak, caprica99 kedvenc vesszőparipája? :D

Írjak én is egy ilyet? Név tsz. behelyettesíthető....

Kekec1 2011.03.12. 22:34:03

csak halkan merem megkérdezni, rég nem jártam erre, le vagyok maradva: hova tűntek a régi hv kommentelők? csak én érzem úgy magam, mint elsős koromban, amikor eltévesztettem az osztálytermet?

BÁNYAI 2011.03.12. 22:34:14

@the sandwich maker: Sanyin más nő fog az este lovagolni! ...azt hiszem, ennyi volt a mai lényeg!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:34:45

@makkoska: az elmúlt hetekben tele volt a net állítólagos rtl-es munkatársak által írt, fontos belső infókat kiszivárogtató levelekkel.

KTR 2011.03.12. 22:35:00

@cemende: Szerintem sík hülye mindegyik bent levő, de ez a Béla mindennek az alja. Pont olyan, amilyennek a sztereotípiák alapján lennie kell.

genevieve 2011.03.12. 22:36:00

@Kekec1: kiket hiányolsz név szerint?:-)

rianna 2011.03.12. 22:36:23

@Kekec1: pontosan. én sem őket akartam párbajozni látni :( Kazal annyira, de annyira megérett a távozásra, hogy ihaj:)Most a lényt még hetekig el kell viselni, ráadásul Alesszel állandóan Béci orra alá fogják dörgölni, hogy nem is nyert igazából, mert Szandi ki akart menni.

Caprica99 2011.03.12. 22:36:31

@puspang: Te totál el vagy tévedve! Már miért lenne az én vesszőparipám? Találtam a VV hivatalos honlapján és csak beraktam linket.

Kekec1 2011.03.12. 22:36:52

@genevieve: mindenkit akit "ismerek" :) pl téged, végre egy ismerős név :)

fran7 2011.03.12. 22:37:08

@Kekec1: Meg volt a második nagy hangulatromlás. Nem tudom miért? De ez történt.

syfyboy 2011.03.12. 22:37:41

@puspang: Amelyek mindig akkor szivárognak ki mikor Béci megy párbajozni...Hmmm :D

Atok 2011.03.12. 22:38:38

Lejatszuk a vegeig?
Parbajok szerintem:
Eva-Erzsi
Aniko-Gigi
Laci-Eva
Marad Eva, Alek, Beci, Aniko
Eva vedett lesz, Beci viszi Anikot
Gondolom a vegen mar nem lesz vedettseg,
Marad Eva Alek Beci,
Alek kiejti Becit
es Eva ismet masodik lesz a Bar 2.0 utan :)

Kekec1 2011.03.12. 22:38:42

@rianna: ennyi erővel lehetne neki is mondogatni, hogy Gombi meg rajta lett öngyi, szal.... áhhh, mindegy, megyek vissza földalatti ellenállási mozgalomba :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:38:48

@Kekec1: de ma számomra is sok az új név - pedig én se vagyok anyira régi.
Legalábbis ezen a néven. ;)

kopp 2011.03.12. 22:40:39

vazz, Béci nem beépített?! olyanokat mondd, aiket csak kintről kap6! "Laci 1általán nem olyan, ahogy a nézők látják"...honnan tudja, h látják?! "Kristóf leintett, h ne csináljam...", mik ezek?! amúgy Szandika BB Éva sorsára fog jutni, kb annyira "stabil"...!

Kekec1 2011.03.12. 22:41:23

@fran7: hmmm... lehet visszaolvasok mégis... kb mikor?
@puspang: ezekszerint van más neved :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 22:42:17

@puspang: Nem örültek, de korrektek voltak. Anikó volt az, aki kiakadt.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:42:24

@Caprica99: a VV hivatalos honlapján?! :)
nahát, én úgy tudtam hogy ez az www.valovilag.hu/

KTR 2011.03.12. 22:42:24

@genevieve: Beírtam én (mondjuk azt nem értem, hogy miért kell bátorság ahhoz, hogy beírjam). De - gondolom legalábbis - kimoderálták. :)

Bogi és Burkó 2011.03.12. 22:43:01

meg kell szólalnom. az rtl vezetősége "össze ült" és megegyeztek abban, hogy amíg ennyi félnótás istenbarma pénzt költ az esemesekre , addig nekik ez nagyon jó, az sem baj, ha konteókkal és városi legendákkal még izgalmasabbá válik a dolog. éreztem, hogy mindenkinek meg kell tudnia az igazságot és ezért fodultam a nyilvánossághoz. Nevem érthető okokból nem jelenik meg, de a szombaton igazolni fogják az eredmények az igazamat.

gangesz76 2011.03.12. 22:43:13

Onlány:

Alek szerint még lehet eső, lehet hó, Évával tárgyalják ki hogy mi lesz ezután, kíváncsiak Anikó majdani viselkedésére, arra hogy ha Lacihoz húz majd akkor megbízhatnak-e benne, hogy fog Ani hozzájuk viszonyulni. Éva Gigivel vagy Erzsivel menne,inkább Gigit akarná kint hagyni mert nem szereti a sunyiskodását, Alek Lacit vinné.

fran7 2011.03.12. 22:44:19

@Kekec1: Olivér kiesésénél volt egy mélypont. Meg Hajni influenzája is közrejátszott. De amikor Béci és Alekosz szembekerült, akkor ott hangzottak el súlyos dolgok, a megértés szándéka nélkül.

Caprica99 2011.03.12. 22:45:10

@syfyboy: van itt asszem tán két olyan kommentelő, akik első perctől kezdve állítják, hogy ők a "stáb" tagjai..

Túl sok konkrétumot nem szoktak mondani, csak csepegtetik az infót.
Tán ők hozzászolhatnának ehhez a témához!

Mert azon behaltam, hogy ha ott áll egy néző és sasol, akkor nem lehet csalni a szavazatokkal.
Tán a számélálóprogramot is megmutatják sorról-sorra?
Ha Béci - szorozd néggyeé, ha Szandi, oszd el kettővel. :D

genevieve 2011.03.12. 22:45:12

@Kekec1: szerintem sokan tényleg buliznak vagy elutaztak
vagy már unják:-)
vagy megsértődtek..

Kata Marán 2011.03.12. 22:45:54

@Kekec1: Szia, meg genevieve, itt vagyok, olvasok, Hajnit továbbra is imádom. A régi gárda jó volt, az új kommentelők némelyike szerintem a bányászbéka fenekét is csak nagyítóval látja. Ez a gyűlölködés és sok buta szöveg inkább elkeserít, szórakozni ilyen mélységben nem tudok. Ha olyan lesz a hangulat, és normális a hangvétel, jövök.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:45:55

@Kekec1: volt, már nincs, nem tudtam megszokni. :D

De megnyugtatok mindenkit, hogy nem én vagyok Peter-cs! :D

genevieve 2011.03.12. 22:45:59

@Pimp2: biztosan láthatatlan tintával irtad:-)

rianna 2011.03.12. 22:46:49

@Bogi és Burkó: :D:D:D

Amíg ekkora nézettséget generálnak ilyen elcseszett castinggal, ötlettelenséggel és következetlenséggel, addig részükről minden ok, szerintem :)

Kata Marán 2011.03.12. 22:46:56

@genevieve: Szia, itt vagyok, olvasok!Írtam.

KTR 2011.03.12. 22:47:54

@genevieve: Ááá, azt még annyira sem merném, mint beírni ide, hogy ez a Béla egy b.c. :) Na, ez most nem volt valami frappáns részemről.

the sandwich maker 2011.03.12. 22:48:03

engem az döbbent meg, hogy még csak négyszázvalahány komment van. Hol vannak a régi szép kétezres idők? szerintem túl sokáig húzzák ezt a játékot.

gangesz76 2011.03.12. 22:48:08

Alek mostantól kimondottan figyelni fogja Ani viselkedését.Éva elment bablevesért.Brazil bableves eszik, furcsállja a színét.Alek vár hogy megérkezzen a csomagja, megállapítják hogy heten vannak mint a gonoszok.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 22:49:17

@rianna: Szerencsére még a VV4-ben továbbra is élvezhetjük Évát!

TapOut 2011.03.12. 22:50:43

@genevieve: Szia genevieve, én is csak olvasok, van olyan szint, ahova nem megyek le és: ÉLJEN BÉCI!
ja még ennyi: szerencse, hogy egész hetes szervezkedés volt Szandika mellett, enélkül sokkal kevesebb százalékot ért volna el.

Tompó 2011.03.12. 22:50:44

Tényleg megsajnáltam ma az rtl-t Lilustól Bucistól mindenestől, mit meg nem tettek,hogy a mai párbajt halál izgalmas versenyként tálalják.....A nagy meglepetések, váratlan fordulatok vetélkedésén az eredmény 2 óra alatt sem változott semmit az elképesztően szoros 60-40 es állásról!!!! Ez azért fura....A két szekértábor összebeszélt, kínosan ügyeltek sms küldés közben, hogy a 20%-os különbség végig megmaradjon.....

genevieve 2011.03.12. 22:50:53

na, akkor krém nem tünt el, csak más dolga akadt és lassan mindenki becsekkol:-)

én most a belevalót várom, kiváncsi leszek szandi milyen állapotban lesz?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:50:53

@Kata Marán: nahát, őlédisége is aféle belterjes kesztyűvel fogja meg Azt Olyankor?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 22:51:54

@BÁNYAI: És Éva fog visszamenni és védett lesz megint! Ennyi!

rianna 2011.03.12. 22:51:56

@Peter_Cs: kellemes, aranyos, illemtudó, kiemelkedő intelligenciájú, persze, hogy élvezzük :D

genevieve 2011.03.12. 22:51:56

@Pimp2: frappáns biztosan nem, de lelked rajta...

genevieve 2011.03.12. 22:52:29

@gangesz76: jehhh, végre:-)

köszikösziköszi:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 22:52:56

@genevieve: Én TÉNYLEG hálás lennék, írnál, írnátok listát esetleg, hogy ki írhat ide és ki nem? Már krémileg értem.

KTR 2011.03.12. 22:52:56

@genevieve: Ez a véleményem, neked meg nem. Nincs ezzel gond. :)

gangesz76 2011.03.12. 22:53:31

@Pimp2: Hasonló rövidítés jutott eszembe nekem is, csupán az egyik betű és az ahhoz tartozó szó más...menj már a b.p-ba,köszi...pont az ilyenek miatt mentek el vagy nem szólalnak meg a régi kommentelők. Ja és köszi, nem vagyok kíváncsi a válaszodra, részemről ennyi a köztünk lévő kommunikáció.

Kekec1 2011.03.12. 22:53:31

@puspang: azt gondoltam :)
@Kata Marán: segít néha a szelektív látás :) szemmel ignorálni ami nem tetszik :)
@genevieve: unni én is unom, nemkicsit,meg külföldön is voltam/leszek, csak napokra ugrottam haza, na de megsértődni.... ennyit nem ér ez az egész:) nomindegy, ők tudják:)

MegLepke 2011.03.12. 22:54:03

@genevieve: azt közvetítsd lécci, mert én meg azt nem látom. Kösz.:)

genevieve 2011.03.12. 22:54:37

@Pimp2: nem, neked ez előitélet és nem vélemény!

maghozo 2011.03.12. 22:56:09

@the sandwich maker: Csakis a Retaldált géppisztoj miatt történik így. Pont mind a villába . Mikkor melyik oldalukat mutatják , s mindezt vágatlanul .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 22:56:11

@Atok: Igen, BB2, Szekeres Szilvia aka BB Szilvi külvilággal való kommunikáció és szerevezkedés (a BB-ben tilos volt a kiszavazás megbeszélése szövetkezve) miatt kizárva. Helyét más játékos vette át, ez is a show középtáján esett meg.

genevieve 2011.03.12. 22:57:16

@puspang: a krémet én a rendszeres kommentelőkre értettem és nem a véleményükre!

Nekem semmi bajom azokkal akik normális hangnemben irják le a saját véleményüket...pl. nagyon nem csipem évát, de peter-cs-t is a krémbe számitom!

redhaven 2011.03.12. 22:57:33

@Peter_Cs: ez tényleg hihetetlen szerencse.
Neked.:))

Kata Marán 2011.03.12. 22:58:33

@puspang: Bocs, ez az én saját szabadidőm, kevés van belőle, magam határozom meg, kivel, hol és hogyan akarom eltölteni. Ha ok. szívesen játszom, ha túl gagyi, értelmét nem látom , és kedvem sincs hozzá. Nézd végig a kommenteket kb. 80-ig, és rájössz, miről beszélek.

gangesz76 2011.03.12. 22:58:46

A párbajon a Gina, a Kristóf és a Zsuzsi volt ott, utóbbi a kutyájával. Éva számon kéri Bécin hogy azt ígérte, ha visszajön, segít neki edzeni, holnap akarja kezdeni.Bécinek fáj hogy Szandival kellett párbajoznia, Éba kapásból azt harsogja hogy őt kellett volna hogy vigye Szandi és ő nem tehet az egészről...adás el, mert Béci valami haverjáról kezdett el beszélni aki ott volt a beszavazón is.

Kekec1 2011.03.12. 22:58:56

no, bekapcsoltam én is az online-t. Azért megütötte a szememet a főcím, Béci fölényes győzelme... :) minden relatív, a 60-40 mikor az kell, akkor nagyon szoros eredmény, máskor meg fölényes győzelem:)

fran7 2011.03.12. 22:59:41

@Tompó: Ha elég nagy volt az smsek száma már a párbaj előtt, akkor nem lehetetlen a változatlanság. Ha emlékszel a parlamenti választások közvetítéseire, akkor 50%-os feldolgozottság felett nagyon ritkán változnak az arányok.

Bob munkatárs 2011.03.12. 23:00:07

@témázgató: A kommentek moderáció után jelennek meg azon az oldalon. Most vagy a moderátor írta ki vagy photoshop...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 23:00:58

@gangesz76: Szandikára csak rátört a Gombár-effektus!

genevieve 2011.03.12. 23:01:54

na, belevaló

itt legalább igazi táncosok szambáznak:-)

KTR 2011.03.12. 23:01:57

@genevieve: Azért a retardált Alekosz fenyegetése fojtott hangon az asztalnál erősíti a "bennem tomboló előítéletet". :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.12. 23:02:06

@Kekec1: Csak ettől Béla arca akkora lesz, mint az ólajtó! :(

rianna 2011.03.12. 23:02:16

@Kekec1: most már, ha nyert, akkor Béci mellé álltak. Kicsit kelletlenül, de nah, mit lehet tenni...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 23:02:39

@genevieve: értem én, de azért a férgese úgyis a természetes szelekció áldozatai lesz. Ez a megfogalmazás azoknak is bántó lehet, akik normálisan viselkednek, de keveset tudnak itt lenni.

Évát én is rühellem, de Peter-Cs-re nem lehet haragudni. :D

genevieve 2011.03.12. 23:02:40

rázzák is öööööö a mit rázniuk kell:-)

Bogi és Burkó 2011.03.12. 23:02:55

@puspang: nem erről van szó. félreérted.
sokan nem írnak már ide - sajnos - mert lassan eluralkodik az idióta egymást gyalázó, bunkó stílus.
az is bicskanyitogató, amilyen kirekesztő dumák mennek a lakókról ( és nitt nem csak a cigányozásra gondolok ) de egymással ís elképesztő stílusba kommunikálnak.

Kekec1 2011.03.12. 23:03:10

@Peter_Cs: Béla nem olvassa a főcímet, neki még azt mondták, hogy a 40-60 az egy nagyon szoros eredmény :)

genevieve 2011.03.12. 23:03:30

jön szandika:-)

ki van simulva:-)

genevieve 2011.03.12. 23:04:10

@puspang: a krém nem sértődős tipus:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 23:05:39

@Kata Marán: ezzel nincs is baj, de kb. ugyanazt tudnám mondani, amit G-nek is.

gangesz76 2011.03.12. 23:05:40

@Peter_Cs: Olyan mindegy szerintem, úgyis ellenfelek, barátság ide vagy oda...

Béci az álmát meséli, Adri szülinapja is lesz nem csak az évfordulójuk.
Március 15-ére lesznek kíváncsiak Alek szerint, Béci szerint szavalni kell majd, de hozzáteszi hogy ugye nem mondta ki:)
Alek szerint demonstrálni kell az eseményeket, szerinte vízágyúval és gázspray-vel:)

genevieve 2011.03.12. 23:07:24

nagyon jól érezte magát a párbajon, addig amíg ki nem szúrta sanyit....most is őt keresi, de megnyugtatják, hogy mindjárt érkezik sanyi....

de most örül, mert visszakapja a saját életét
örül is meg nem is, mert ott vannak barátai, sir mert anikót sajnálja

genevieve 2011.03.12. 23:09:18

szandi nem reménykedett, hogy visszamegy...mert ő ezt már eldöntötte, de érezte....
ő ezt eldöntötte bent, hogy kijön és végigcsinálta

azért jött ki, hogy a régi szandikát akit szerettek maradjon meg az emberekben és nem az aki már a vége felé volt

témázgató 2011.03.12. 23:10:12

Béci mondja: most már csak azok vagyunk bent, akik szeretjük egymást...:))
Alek: most már elférünk a kanapén.

gangesz76 2011.03.12. 23:10:31

Alek szerint most már elférnek a kanapén, Erzsi szaunázni akar de nem engedik be,Béci bánja hogy nem vágatta lejjebb a haját.

genevieve 2011.03.12. 23:10:57

szandi azt akarja, hogy a régi szerethető szandira emlékezzenek, ne az utolsó időkre

genevieve 2011.03.12. 23:12:10

szandikáról születt egy dal, valami x faktoros kávé együttes???
most adják elő, szandi győzivel táncol:-D

Bob munkatárs 2011.03.12. 23:12:16

Szilikon a melle, szilikon a hájaaaaaa...

genevieve 2011.03.12. 23:12:52

szandi kap egy józsef attila verses kötetet:-)

naezjó... 2011.03.12. 23:12:58

Hát gyerekek, ennél unalmasabb párbaj nem volt, gondolom erre gondolt Lilu,amikor azt mondta, h ilyen még nem volt. 2 említésre méltó dolog történt az este, h Lilunak sikerült az álságosságára még 1 lapáttal pakolni a privát búcsúbeszédében (nagyon cuki volt, amikor még a másik oldalról is megölelte Szandikát), valamint SANYI KI AZ A NŐ??? :D

Wakka 2011.03.12. 23:13:03

@Peter_Cs: Dolgozzunk ki egy taktikát,aminek a lényege az lenne,hogy az utolsó 3-ban Éva és Alek benne legyenek.A harmadik tök mindegy,hogy ki.Ezáltal Éva vagy Alek lesz a nyerő.

Albino Vernyul 2011.03.12. 23:13:37

Alek hulye.. Ha csak megfigyeli Anikot, azzal elmegy a vonat.. Beci is ezt rontotta el anno a 6-ok idejen.. Anikoval szemben aktivnak kell lenni, akkor lehet megfogni, ha valaki ad neki egy biztos pontot erzelmileg.. Ha passziv marad, akkor oda fog orientalodni, ahol megkapja a torodest...

redhaven 2011.03.12. 23:13:49

hát győzi haja sem gyenge darab.

genevieve 2011.03.12. 23:15:19

most visszanézik, hogy béci visszamegy a villába

naezjó... 2011.03.12. 23:15:19

belevaló, lópofi betelefonálós csajszi: na mit szólsz hozzá Szandika, milyen érzés sms-t kapni? ezek milyen régóta voltak bent? :)

genevieve 2011.03.12. 23:16:13

@Albino vernyul: anikó tényleg a fekete özvegy....

akihez kötődik az marad kint:-)

naezjó... 2011.03.12. 23:17:45

@Albino vernyul:
Aleket nem érdekli Anikó. A lökést nem felejti, Oli miatt engedett ebből kicsit, de bízni nem tud benne.

genevieve 2011.03.12. 23:18:09

szandika szerint a bentlévő barátai ki fogják heverni....

ő meg látja őket, és ez neki most jó

szerinte béci 100 %ig megérdemelte a sikert, mert ő egy remek srác

Albino Vernyul 2011.03.12. 23:18:32

@genevieve: Egyszer mar levezettem miert van igy....

Wakka 2011.03.12. 23:19:01

Szandika rajongók padlót fogtak.Nen csodálom.Szar érzés lehet.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.12. 23:19:49

Szandi rajongóknak emlékeztetőül:

Egyszer már "kizárták" a villábó, adtak neki egy utolsó utáni esély, majd esküdözött égre, földre meg minden szentre, hogy becsszó jó lesz, erre megint baszott csinálni bármit az utóbbi napokban, ráadásul átcseszett mindenkit, aki egy másodpercig is bízott benne, amikor rátették a jelet.

genevieve 2011.03.12. 23:20:32

béla nem nagyarcú,, hanem céltudatos...belülről ez látszik
és ő mindig meg fogja védeni

győzi ki akarja hegyezni azt, hogy béla nagyképű...szandi meg megkérdezi, hogy most mi ezzel a baj, hiszen most is ő ment vissza a villába, akkor nincs ezzel semmi baj

most gina és zsuzsi érkezett, nagy csókolózás és ölelkezés

zsuzsi egy kiskutyával(?) érkezik

cicmen (törölt) 2011.03.12. 23:21:00

@genevieve: de megnyugtatják, hogy mindjárt érkezik sanyi....

www.youtube.com/watch?v=w7txKdHAMho

És megnyugodott! :)

genevieve 2011.03.12. 23:21:14

@Albino vernyul: lehet azt nem láttam, ha nem gond megismétled?

engem érdekel!

gangesz76 2011.03.12. 23:22:04

Alek éjszakába akar nyúlni:)
Alek szemrevételezi az ágyakat, mindenkinek van már ágya.
Azon morfondíroznak mit vágnak be majd a klipekbe a szerkesztők.

naezjó... 2011.03.12. 23:22:10

@genevieve:
Zsófi az, csak még nem gyógyultak be a műtéti hegek.

genevieve 2011.03.12. 23:23:26

szandi szerint most fog tetőzni a hangulat

éva-alek marad együtt, de nagyon-nagy rivalizálás lesz
szerinte most fog robbanni a bomba, hála istennek ő már nem lesz bent

következő párbaj: éva-jezy....jezy marad kint

ani-gigi: ani fog visszamenni

genevieve 2011.03.12. 23:24:20

most a dalt fogja elénekelni szandi

Wakka 2011.03.12. 23:25:13

@naezjó?: Ja.Most mi a faszt csinálhat?Nyilván azon gondolkodik,hogyan tovább.Szerintem megoldja.

gangesz76 2011.03.12. 23:25:49

Éva mindenki előtt bevallja hogy kiket vinne ki: Gigi, Erzsi, Laci

Erzsi felvázolja egy lehetséges Éva-Alek párbaj történéseit.

cicmen (törölt) 2011.03.12. 23:26:08

@gangesz76: Azon morfondíroznak mit vágnak be majd a klipekbe a szerkesztők.

Biztosan kihagyják a tudományos részeket,mert egy páran belezavarodnának!

genevieve 2011.03.12. 23:27:15

szandihoz érkezni fog egy 4 lábú meglepetés vendég is

bevisznek egy lovat?:-DDDD

gangesz76 2011.03.12. 23:29:06

Éva rádöbbent hogy eljutott a feléig.Levél.Erzsi akarja mostantól olvasni a leveleket, majd megijed milyen hosszú a most kapott:)

Boríték, benne 3 fiúnév, a lányok húznak, párbajozni kell, Béci vezeti, neki nincs más feladata.

rianna 2011.03.12. 23:29:24

@genevieve: egy póni lehet befér a stúdióba:)

naezjó... 2011.03.12. 23:30:10

@Wakka:
gyanús. De valószínű, h az új mama mellett csak lóval közlekedhet ezentúl Sz., arra kevesebb a bírság, kell a pénz, és hát nem lett több :)

Trevlovics 2011.03.12. 23:31:11

sanyi érkezik, csak szandi úgy elverte, hogy már nem tud felegyenesedni

gangesz76 2011.03.12. 23:31:34

Gigi-Erzsi
Ani-Laci
Éva-Alek

Mindenki a hozzá közel állót húzta, Alek szerint milyen aranyos az a valaki aki kinyomtatta az ő nevét:)

genevieve 2011.03.12. 23:32:05

egyébként az tényleg érdekes, hogy amikor szandinak világos pillanatai vannak, nagyon-nagyon jól át tudja látni a dolgokat és jól meg is tudja fogalmazni

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.12. 23:32:08

Hihetetlen, Gigi mutatja Évának, hogyan kell kinyitni a borosüveget. Az ember azt hinné, ebben már profi.

Kekec1 2011.03.12. 23:32:12

Gigi tanítja a lényt bort nyitni :))) eddig hogy csinálta? leharapta az üveg végét? :))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 23:32:52

alekosz boros kólát kér. Bozsoléból, amin köztudottan szölőfürtök vannak. :D

genevieve 2011.03.12. 23:32:54

na most meg a kultúrcsürhe zenéje megy....nagyon uncsi már (nekem)

gangesz76 2011.03.12. 23:33:04

Kitárgyalják a borokat, Alek Bécit kéri meg hogy csináljon neki egy boros kólát a felső tízezer tálalásában, mindenki azt találgatja hogy milyen rosszat mondjon a másikról.

Wakka 2011.03.12. 23:33:56

@naezjó?: Csak lóval.DDD
Sanya megoldja.

rianna 2011.03.12. 23:34:14

@MegLepke: győzi, szandi, póni, kész freak show, mi kell még :)

Kekec1 2011.03.12. 23:34:45

@Gee Halen: megfejtettem, a poharakból összetöltve ellopni, na ebben profi :)))

Matrix_ 2011.03.12. 23:35:41

Nem szoktam nézni az online közvetítést, de most belekukkantottam és ezek teljesen normálisan viselkednek. Még az Éva is...
nem ordibálnak, nem veszekednek, normális hangnemben társalognak.
Lefogadom, hogy az esetek többségében ilyenek. csak a normálisan együtt élő emberek senkit nem érdekelnek...
És így lesznek az emberek bazári majmok :)

genevieve 2011.03.12. 23:36:02

milyen volt a dalszerzés, ezzel foglalkozni, milyen volt csinálni a klippet? ez a kérdés szandihoz

Albino Vernyul 2011.03.12. 23:36:44

@naezjó?: Dehogynem, meg akarja figyelni, mert eddig nem tette.. +1 szovetsegest akar, de kicsit kesonek erzem ezt, foleg, hogy Oli kimenetele utan volt par pillanat, mikor Aniko pozitivan reagalt par megmozdulasara... Persze nem sexualis ertelemben...:)

MegLepke 2011.03.12. 23:37:08

@rianna: :)))) hát igen. Meg Sanyi. Ott van már? Nagyon várom, nagyon izgulok!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.12. 23:37:32

@Matrix_: épp ezen gondolkodtam. Az online-ban sokszor tök más jön át, mint amit elénk tárnak az összeoglalókban.
Most kifejezetten normális, sőt békülékeny, most a hangulat. Mintha mindenki belefáradt volna egy kicsit...

genevieve 2011.03.12. 23:37:51

szandinak a legjobb hete volt amig csinálták

kint sem szeretett iskolába járni...
miért nem?

mert, volt, hogy begöndörödött a haja és ezért inkább visszafordult:-)

szerinte alek a legnagyobb favorit bent, szerinte a nézők már most tudják....ők azért tudják, mert minden internetes szavazást alek nyer

naezjó... 2011.03.12. 23:38:52

@Kekec1:
lenézed Évát. Hát nem hallottál még a midichloriánról? Szerintem 1 rendes irsainak elég ha ránéz... :D

Kekec1 2011.03.12. 23:39:04

két süket beszélget :)))

genevieve 2011.03.12. 23:39:08

mikor meglátta sanyit és a nőjét, ugy érezte, 2-3 percig , hogy vége az életének, nem érdekelte semmi...

szandi most nem haragszik a sanyira,

sanyi most érkezik...jön csengő...beszarok hoznak egy pónit:-DDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.12. 23:39:08

"Azért nem költöztetlek magamhoz, mert trehány vagy." - Alekosz Évának

genevieve 2011.03.12. 23:39:50

csókolgatja a póni száját:-)

naezjó... 2011.03.12. 23:40:58

Sanyinak a füle rossz. Szanda mindig nyaggatta, h neki póni kell. Sanya: ''Móni??? hát ha muszáj...''

gangesz76 2011.03.12. 23:41:00

Egy darab e-cigit szívnak négyen, Alek, Erzsi, Béci és Éva, Bécit riportba hívják.
Éva felsorolja mit fog ellene mondani Alek: önző,visszafocizik, belekiabál mindenbe (itt rájön hogy tulképp ötleteket ad Aleknek).
Még nem is megy a játék de már összeveszett Alek és Éva, Alek azért nem költözteti magához Évát mert trehány.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.12. 23:41:21

Lilu úgy nézett ki mint egy sminkesvödörbe mártott klozetkefe. A szavazás mindenképp gyanús, fura módon, egyszer sem tért el a szavazatok mennyisége, jó lenne látni egyszer, tizedespontossággal az adatokat. 70-30 60-40 eléggé furi, hogy pont ilyen arányok jönnek ki mindig.

genevieve 2011.03.12. 23:41:25

sanyi megmondta, hogy lovat nem csókolgatunk!

sanyi nem örül, hogy szandi kijött, mert nem szereti, ha valaki feladja

gangesz76 2011.03.12. 23:42:29

Gigi kezd, savazza Erzsit, aki rapelve jön be..

Éva megissza Béci maradék borát, kivételesen engedélyt is kér rá:)

genevieve 2011.03.12. 23:43:06

a csaj csak egy lovas, akit szandi is ismer, és megkérte, hogy bejöhessen a párbajra...csak ennyi

de semmi gond, szandinak meg van a helye

most szent a béke köztük

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.12. 23:43:19

Hö, Szandiról most Hadházy Lászlóék hülye kislány karaktere jutott eszembe.

"Apuuuuuu!! Az ott az a póóóóniiii? Vagy a róka?"

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.12. 23:43:58

@genevieve:

Meg így nem sunázhatja a hölgyet, hanem sütheti a tepertőt a nyarvogó hisztigépnek. :)

gangesz76 2011.03.12. 23:44:05

Abbahagyták a feladatot, gondolom Bécit riportba hívták mert nem látom...

genevieve 2011.03.12. 23:44:43

oli a vonalban...

szandi te hülye picsa, miért estél ki, mert megnyerhetted volna a játékot, nem lehettem ott, mert dombrádon vagyok, alekot népszerűsíteni...hivj fel majd, adjátok oda neki a számomat, holnap találkozunk...
miért rendelted magad alá ennek a fasznak...

Wakka 2011.03.12. 23:45:03

@Nard: Lilu fikázása nagy örömet szerez a kedves kommentelőknek?

dr. gernika 2011.03.12. 23:45:04

@syfyboy: Volt Bécire is szerveződés, én láttam jelét facebookon.

Matrix_ 2011.03.12. 23:45:13

@puspang: Azon se csodálkoznék ha parancsszóra veszekednének.

"Béci! fél kettőtől háromnegyedig veszekszik Alekosszal. Béci! tartsd légyszi az időt mert 2-től jönnek a kaszatibiék. Aztán este lebaszod anikót.Nem meg! Le! De ne úgy mint a 213. jelenetben hanem istenesen. Mindenkinek minden világos? Akkor csapó..."

genevieve 2011.03.12. 23:45:35

győzi rászól olira, hogy most már vége, erre oli beszól:hogy kussolják győzi:-DDDDD

rianna 2011.03.12. 23:45:59

@MegLepke: én sem, nincs is Cool-om, csak figyelem a közvetítést. Az online megy, de hang nélkül, mert filmet nézek és Mobyt hallgatok közben. Úgy megöregedtem :((( Azt írják valami pelenkás korú fiatalok, hogy Moby oldie-nak számít.

Bement-e már a ló? Fel van-e nyergelve? Szandi felült rá?

gangesz76 2011.03.12. 23:46:14

Most visszajött Béci a lényeg hogy úgy kell előadni magukat mintha ténylegesen valós párbaj lenne.
Újrakezdik, Erzsit faggatja mi zavarja Gigiben, Erzsi mellébeszél,Gigi szeretne nyerni, adás el...

dr. gernika 2011.03.12. 23:46:39

@Wakka: Ha már a látványa/hangja szenvedést okoz, legalább ennyi öröme legyen...

genevieve 2011.03.12. 23:46:54

győzi megkérdezi szandit, hogy mi volt az aniban annyira jó...
,most visszanézik az ominózus lepedő alatti "akármit"......

naezjó... 2011.03.12. 23:46:55

@Albino vernyul:
látom nem figyelsz. :) Anikó teljes beleéléssel kérdezgette pár hete, h de téged érdekel mi van velem, érdekellek, kiállsz mellettem? mire Alek másfél perc alatt összehozott 1 igent. az mindent elmondott a helyzetről.
Csodálatos este: Sanyi ki az a nő???
Kussoljál Győzike!!! by Oli :D

genevieve 2011.03.12. 23:48:37

szandi szerint ez a történés alapcsomagban beletartozik, aninak nagyon jó a kézügyessége:-)

gastro vazze 2011.03.12. 23:48:44

Belevalóban Olika full bekokózva orditozott Szandival Dombrádról, vagy honnana rákból, repkedtek a bazmegek, meg, hogy minek rendelte alá magát annak a fasznak (Béci), de mindezt barátilag, bár borzalmas proletár módon :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.12. 23:49:40

@Wakka:

Különb dolgokat húzok le a wc-n, de nem akarok ilyesmiket a képernyőn látni.

gangesz76 2011.03.12. 23:50:20

Erzsit kérdezgeti Béci, neki önmagával van baja, vannak rejtett dolgai amiket ismer vagy nem és beszélne vagy nem, a múltról nem akar beszélni mert nem akarja az édesanyját kellemetlen helyzetbe hozni.

Hát ez édes volt, Béci Gigit faggatta hogy mit csinálna ha oltogatná a Laci, erre Alek kikéri magának hogy azt ő csinálja nem Laci, mert neki tetszik a Gigi és ő álmai nője...

naezjó... 2011.03.12. 23:50:24

@Matrix_:
és a lényeg: ne várd meg, hogy a Kristóf basszon le!! :)

Wakka 2011.03.12. 23:50:59

@gernika: OK.Legalább ennyi öröme legyen.

MegLepke 2011.03.12. 23:51:10

@rianna: :)))

@gangesz76: @genevieve: kössz nektek, ez halálos. Főleg egyszerre. Nekem közben megy tévén a Ghost, ha vége onlájnozok én is.

gangesz76 2011.03.12. 23:52:16

Gigi-Erzsi 50-50% lett...

Jön Laci és Anikó, Lacit kérdezi Béci hogy miért hívta ki Anit párbajozni ha egyszer tetszik neki a csaj, Laci közli hogy zavaró hatással van a bioritmusára Ani.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.12. 23:53:00

Nincs Cool tévém, de azt hiszem megyek, és rátöröm az ajtót a kábelszolgáltatóra és bekapcsoltatom nálam :D

genevieve 2011.03.12. 23:53:15

szandika mi lesz most?

énekelni fogsz, modellkedni?

modellkedni nem fogok, mert kövér vagyok....
győzi szerint nem:-)

mindenre nyitott, gyorsan összezárja a lábát...minden ami motor, plasztika,
lacival terveztek egy pankrátor sót:-D

elképzelhető,, hogy +18-as filmben is szerepelsz? NEM

gangesz76 2011.03.12. 23:53:18

@MegLepke: :)

Nem tudod Gida miért nincs?:(

gastro vazze 2011.03.12. 23:53:25

@rianna: hát nem ma volt, hogy először hallottam az " I'm feeling so real"-t, de mondjuk én öreg is vagyok :))

Wakka 2011.03.12. 23:53:37

Hát most erre mit írjak,kedves Nard?

naezjó... 2011.03.12. 23:53:46

@gernika:
na ennek pont nem kéne hangot adnod.szerintem.

zevilaga 2011.03.12. 23:54:41

Kedves Hajni!
Most járok nálad először. Vicces az írásod, kb. felét értettem is. Az így is hamar lejött, hogy nagyon unod ezt a VV műsort.
Elmondom én mit csináltam a kiesős show ideje alatt: A kisfiammal kiszíneztünk négy traktort, beragasztottunk uszkve 20 matricát. Megnéztem egy filmet az Afganisztánban használt fegyverekről, közben egy másikat a vadászpilóták életéről egy Nimitz osztályú anyahajón. A feleségemmel jót beszélgettünk, ettem sajtos tésztát, ittam két pohár teát, és egyszer még pisiltem is.
Hát ennyi. Értékes estém volt, ellentétben a Tiéddel. :)

naezjó... 2011.03.12. 23:55:22

@genevieve:
de ez a dal a legnagyobb. Szandika gyere velem randira...

Miss Snooks 2011.03.12. 23:55:46

@genevieve: Oli - Győzi párbeszéd priceless volt. Úriemberek amikor találkoznak :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.12. 23:55:46

@naezjó?:

Már miért ne? OMG Kiscsillag nem hiszi el! :) Komolyan ez indok bármire, hogy egy mű-valóságsó miatt sértődik ? Ha legalább ő nyerhetne bármit is, de így 0 tét, 0 érdek. Ez csak és kizárólag a butaság és szellemi posvány. :)

dr. gernika 2011.03.12. 23:56:03

@genevi: Az ilyeneket nem zavarják a tények. :)

gangesz76 2011.03.12. 23:56:24

Laci-Ani párbaj, ki kit várna vissza, Alek egy kicsit meglepetés mert Lacit, Gigi viszont Anit várná vissza.Anit többen várnák vissza.

genevieve 2011.03.12. 23:57:10

@zevilaga: már nem azért, de most ez mi a faszért volt jó?

te most ettől jobb ember vagy?????

amig elolvastad és értelmezted a felét, addig is molyolhattál volna a családoddal

gangesz76 2011.03.12. 23:57:49

Éva-Alek párbaj, Alek már az elején savazza Évár hogy miért oda ült ahova, folyamatosan egyszerre beszélnek, követhetetlen...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.12. 23:58:05

@Wakka:

Semmit nem kell írnod. Csak arra próbáltam utalni, hogy szart láthat bárki bárhol, nem kéne tévében ezt a Lilu nevű antropomorf organizmust mutatni, ugyanis szellemi és fizikai értékei a fekália értéke alá konvergálnak.

naezjó... 2011.03.12. 23:58:07

@genevieve:
nekem az jutott eszembe, h korrekt a komment, ha ő Hajni párja... :DDD

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.12. 23:58:36

@genevieve: ne is törödj vele...

ani - laci nem 2-2 lett? miért nyert Anikó?

Albino Vernyul 2011.03.12. 23:58:57

@genevieve: Roviden.. Ebben a jatekban azok az erosek tobbnyire, akik nem adjak ki az erzelmeiket, illetve fegyelmezettek, kontrollaltak.. Es azok a gyengebbek, akik megelik, illetve kiadjak az erzelmeiket, es instabilabbak.. Ok valhatnak celponta.. Aniko, mivel folyamatosan erzelmi kapcsolatokra vagyik, automatikusan azokhoz kerult kozel, akik ezt oda-vissza biztositani tudtak.. Csak ez azzal jart, hogy az erzelmes gyengekhez kotodott... Tehat ettol kezdve varhato volt, hogy sorba esnek ki a kornyezetebol..

MegLepke 2011.03.12. 23:59:48

@gangesz76: szóltam neki, hogy hiányolod.:)

@zevilaga: örülünk, hogy jó estéd volt, köszi, hogy elmondtad. Szia! Cserébe itt az enyém is: megnéztem az összefoglalót, és párbajt, közben fórumoztam egy nagy társasággal, akikkel jól éreztük magunkat. Vacsoráztam. Én is pisiltem egyszer. Aztán telefonon összevesztünk a pasimmal és most kitöltöttem magamnak egy pohár bort.

genevieve 2011.03.12. 23:59:53

@Nard: én csak azt nem értem, hogy miért tudják ennyire lelkükre venni az emberek egy ilyen műsort?

béci fan vagyok, de ha most béci esett volna ki, akkor is tovább olvasnám hajnit és kommentelnék, és eszembe se jutna másokat köpködni ezért.

rianna 2011.03.13. 00:00:17

Ha jól értem, tényleg egy póniról van szó. ÚristN!!!Ezt hogy kitaláltam. Told u so:D

@gastro vazze: én a Why does my heart-t, és a Disco lies-t hallgattam kb. 522-szer, plusz egy kis Rammstein-t. Ha nem lenne kisgyerek a szomszédban, akkor sokkal hangosabban, mert az alsó szomszédokat igenis szeretném zavarni.

Wakka 2011.03.13. 00:01:07

@Nard: Szíved joga,kit hogyan ítélsz meg.

genevieve 2011.03.13. 00:01:39

@Albino vernyul: sokat gondolkoztam azon, hogy én mennyire tudnék elviselni egy ilyen helyzetet, mennyire keresném a kötődést, tudnám-e az érzelmeimet konrollálni, hogyan kezelnék helyzeteket....hát nem egyszerű válasz.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.13. 00:01:39

@genevieve: szerintem nagyon gyökér volt Olivér. Látni lehetett Sz. arcán, hogy rosszul esett neki, amikor "úgymond" elnézést kért tőle O. hogy azért nem volt ott a párbajon, mert Tiszabödöcskén volt Alekoszt népszerűsíteni.

naezjó... 2011.03.13. 00:01:46

@Nard:
csak tudod, nyelte azért elég szépen a többi kommentelőtől, pedig nem osztott mást (legalábbis amit én olvastam tőle), csak a műsorról írta le a magáét, de lehet h kurva elegáns még 1et beszúrni neki, nem tudom.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 00:01:59

@gastro vazze: Olivér is kimenekülésre használta a párbajt, ebben a kérdésben kicsit álságosnak érzem a kifakadását. Szerintem valójában Béla kiesését várta.

zevilaga 2011.03.13. 00:02:02

@genevieve: alszanak.
De felkelthetem őket...

genevieve 2011.03.13. 00:03:48

@puspang: ennyit oli nagy barátságáról

szandibandi megnyerhetted volna, de én szarok rád igazából...mert közben alekot (MAGAMAT)népszerűsítem...

naezjó... 2011.03.13. 00:04:14

@Albino vernyul:
nem-nem, ő a fekete özvegy, tényleg csak ennyi :))

genevieve 2011.03.13. 00:04:33

@zevilaga: alszanak, apuci meg a neten?:-)

zevilaga 2011.03.13. 00:05:16

Csak a félreértések tisztázása érdekében: Nem akarok senkit megtéríteni, mindenki azt néz amit akar, és én sem vagyok jobb az átlagnál. De ez a műsor azért érdekes. Beteszik estenyócra, és máris mindenki nézi.
Bár egy ilyen országban van is helye a kukkolós shownak. A legyenönismilliomos, meg a kimittud meg menjenek a lecsóba!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 00:05:38

@Nard: Szerintem meg nagyon dögös volt!

dr. gernika 2011.03.13. 00:05:46

@Frenk a hal: Sündörögjön inkább Évához, az azt jelentené, hogy ő lesz a következő kieső.

genevieve 2011.03.13. 00:07:02

@zevilaga: na, ülj le fiam egyes:-)

dr. gernika 2011.03.13. 00:07:35

@naezjó?: Én sose szóltam be neki, pedig nehezen fogtam vissza magam, mert finoman szólva szőkeségeket írt. Nagy megkönnyebbülés nekem, hogy (ha tényleg) nem jön többet.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 00:07:38

@zevilaga: Most volt két kimittud. Úgy hívták X-faktor meg Megasztár. Kicsit már sok is belőlük. Meg van 40 milliós játszma.

Meg vannak baromi jó tematikus csatornák, amiből ilyenkor is lehet művelődni.

MagasMacska 2011.03.13. 00:07:45

@genevieve:

Nem szerettem Olit, bármire képesnek tartom, de nem lehet, hogy hogy az RTL szervezte a "népszerűsítést", és a szerződése kötelezte rá?

genevieve 2011.03.13. 00:07:49

@gernika: :-DDDDDDDDDDDDDDD

ha mindig sündörög valakihez a végén még mindenki kiesik és ő nyer:-)

naezjó... 2011.03.13. 00:07:56

@zevilaga:
basszus, legalább ne a Vágóval jönnél. meg IQ teszt is van a vv-oldalon te kis butus, pozitív lett, nézhetem. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 00:08:43

@gernika: Inkább a másik tábor valamelyik tagjához menjen! Éva még maradjon!!!

rianna 2011.03.13. 00:08:58

@zevilaga: köszönjük, hogy megaszontad nekünk, hogy élnek az értékes emberek. Utat mutatsz az éjszakában, tényleg...

genevieve 2011.03.13. 00:09:01

@MagasMacska: még az is meglehet.....de akkor is bunkó dolog igy szandi arcába nyomni ezt a szöveget....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 00:09:23

@zevilaga: Szerintem meg minden műsortípusnak legyen helye!!!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 00:09:23

Váhháháh, éppen a műsorszerkeztésről beszéltek, gyorsan le is húzták az adást.

MagasMacska 2011.03.13. 00:10:19

@genevieve: A szöveg csakugyan bunkó volt. De mit lehet várni egy Olitól?

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.13. 00:11:44

amúgy a Rácz tesóknak szerintem jót tenne (már nyerési esély miján) ha az egyikük kiesne (mondjuk Gigi) mert így ha mindkettő ottmarad, megoszlanak majd végén a szavazataik - Uff

genevieve 2011.03.13. 00:11:58

na kérem szépen én ma 12-ig aludtam

aztán este 6-ig főztem kb. 8 féle ételt, közben takarítottam, kisúroltam a fürdőszobát, (többször is jártam bent egyébként) teregettem, ágyat húztam
6kor elmentem a tescoba sütőrumért, (holnap sütit csinálok, többet)
aztán megint föztem, az összefoglaló és a párbaj alatt is
közben beszélgettem a családommal, meg is ölelgettem őket

Miss Snooks 2011.03.13. 00:12:15

csak azt nem értem,hogy akik most ki vannak akadva,hogy a retek mainpulálta a szavazást a Béci javára(ami egyébként lehet, hogy megfelel a valóságnak, mert Szandika már olyan szinten volt irányíthatalan,hogy ez még a reteknek is sok volt),szóval ezek az emberek azon miért nem akadtak ki amikor a csatorna ugyanezt csinálta, csinálja pl. Olivér v. Alekosz javára.Bírom ezt a kettős mércét.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.13. 00:12:26

@Peter_Cs:

Jó, de te csak egy troll vagy :) Szerinted Éva is tündér meg szép. :)

@zevilaga:

Bezzeg a te idődben mi? Rózsagyuri csak úgy nyelte a vizet és kapkodta a piros nyomkodós telefonját! :) Az bezzeg milyen jó volt! Én is visszasírom a Vers Mindenkineket. Meg a Szomszédokat (najó azt tényleg) :)

@naezjó?:

És? Aki retard, annak ez jut.

@Wakka:

Na ne mondd, hogy Lilu akkora nagy tálentum lenne, vagy a legközelebbi nyilvános wc-t üzemeltető néni ne lenne szofisztikáltabb személyiség mint ő. Meg persze dekoratívabb és hasznosabb.

@genevieve:

Én igazi troll vagyok, én imádom amikor ezek a hülyék felszívják magukat. Most is akadt pár :) Ez a jó szórakozás, nem a VV.

Albino Vernyul 2011.03.13. 00:12:36

@naezjó?: Te nem figyelsz... Alek most jott ra, hogy kene +1 ember a duojukhoz.. Ezert akarja elkezdeni megfigyelni Anikot.. De ezzel igy mar elkesett szerintem.. Elvesztegette a lehetosegeket...

genevieve 2011.03.13. 00:12:56

@vietnámi balzsam: gigi ki is fog, ő felvállaltan a tesóját erősiteni van bent

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.13. 00:13:14

@zevilaga: Szép estéd volt, tényleg. Nem is értem, miért pazarlod az időd Hajni életunt írásaira.
Én a helyedben nyitnék egy blogot, ahol minden estémről írnék néhány elgondolkodtató sort.
Mi pedig mennénk kommentelni, mint ahogy te is tetted itt. :)

Kata Marán 2011.03.13. 00:13:37

@zevilaga: Ha annyira érdekes lett volna, nem piszkítottál volna ide. Valami csak hiányzik, nemde?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 00:14:49

Próbálom összeszedni, mik történtek a világban azóta, mióta bementek a villába:

Észak-Korea tüzet nyitott Dél-Koreára.
Fellázadt Tunézia.
Fellázadt Egyiptom.
Fellázadt Bahrein.
Fellázadt Jemen.
Fellázadt Líbia.
Polgárháború Líbiában.
Földrengés Magyarországon.
Földrengés Japánban, cunamival kísérve, egy atomreaktor majdnem a levegőbe repül.

Schmitt Pál a Himnusz egy sorában két nyelvtani hibát vét. - na ezen ki lesznek bukva.

MagasMacska 2011.03.13. 00:15:43

@Albino vernyul:
Még nem késett el. A kerti tujánál ő is jobb.

gastro vazze 2011.03.13. 00:17:11

@Peter_Cs: szerintem is, biztos volt benne, hogy működik a szavazókommandó..hát ez most nem úgy lett, hogy rtl miatt vagy sem, nem tudom:)

genevieve 2011.03.13. 00:17:15

na de most már alszom is mert holnap megint rengeteg hasznos dolgot kell véghez vinnem, mint ahogy a rendes, dolgos embereknek illik:-)

jó éjt mindenkinek

foxglove (törölt) 2011.03.13. 00:17:42

Érdekes volt a belevaló. Szandál extraaranyos volt, pedig annyira nem kedvelem. Tetszett minden válasza, meglepően korrekt.
Olivér mekkora tahó... most komolyan végigkampányolja az országot? O_O

az a mondata meg különösen megfogott, hogy "miért rendelte alá magát Szandál annak a fasznak". Ezt órákig tudnám elemezni.

MegLepke 2011.03.13. 00:18:14

@genevieve: minek főzöl te 8-féle ételt???? vendégség?

genevieve 2011.03.13. 00:19:32

@MegLepke: nem:-)

igy szoktam egy nap főzök és a többiben nem kell a konyhában robotolnom
plussz, egy csomó dolgot lefagyasztok, hogy később csak elő tudják kapni a gyerek ha nem vagyok otthon:-)

Miss Snooks 2011.03.13. 00:19:46

@foxglove: Oli született úr, az már egyszer biztos :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.13. 00:20:52

@foxglove:

Naná, hogy végigkampányolja, ez az egyetlen esélye, hogy madjarceleb lehessen, és elkerülje a számára a legrosszabb dolgot, a valódi munkavégzést.

naezjó... 2011.03.13. 00:20:53

@Nard:
khmm. tömör és egyszerű, igazi hutt :)
@Albino vernyul:
Minek kéne? Eddig mitől lett volna másként? tovább megyek, miért ma? Szandi ugyanez volt, nem tartott tőle, nem kellett neki. Még1*: nem bízik benne. Éva teljesen tiszta, kiismerte, tudja mit kell mondania neki, mit fog egyből továbbadni etc.. Elmondta, neki katalizátor kell, teljesen jó neki 1, nem kell neki slepp, akármit is mond vagy mutat most éppen. Szerintem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.13. 00:21:24

Peter_Cs 011.03.13. 00:01:59:
ezzel most teljesen egyet értek veled.

Wakka 2011.03.13. 00:21:35

@Nard: Kedves Nard,ez a tipikus Lilu gyűlölő vagy,de én valamiért nem haragszom Rád ezért.

naezjó... 2011.03.13. 00:21:55

@puspang:
én is olvasnám, írnék is, de csak ha vége a vv-nek. :)

MegLepke 2011.03.13. 00:22:05

Csudálatos! Bécinek be kell ülnie az igazmondó hintába. Meg kell beszélniük a párbajjal kapcsolatos érzéseiket.

gangesz76 2011.03.13. 00:22:07

levél, igazmondó hintázás, áldozat Béci, téma a párbaj elemzése...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 00:23:01

Alekosz mixelt valami alkoholpacsulit Évának, aki töredelmesen lenyakalta "Ez nagyon rossz."

gangesz76 2011.03.13. 00:23:05

Alek Évának aki bort iszik: Úgy iszod már mint a vizet:)

MegLepke 2011.03.13. 00:23:28

@genevieve: ahha, értem. Nekem nincs családom, ez eszembe se jutott. Jó éjt neked!:)

rianna 2011.03.13. 00:25:25

@MegLepke: ez az újdonság erejével hat rám. Olyan ritkán kell beszélniük az érzéseikről...

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.13. 00:25:33

@naezjó?:

Mindig is büszke voltam arra, hogy nem finomkodom. A retardok bére a sértődöttség. Kiscsillag nyilván úgyis visszatér. Mindenki tudja. Annyira kell komolyan venni az ilyesmit, mint Stohl Buci intelmeit a szabályok fontosságáról és azok betartásáról. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.13. 00:25:38

Ezt most csak úgy off kérdezem: nem lehet normális előzményezést csinálni ide? Az előzményezett név mellé, az odavágó időpont is látható lehetne. Néha azt se tudjuk (én legalábbis), hogy ki mire válaszolt.

gangesz76 2011.03.13. 00:26:29

Béci szerint a párbaj korrekt volt, örült hogy mindenkit láthatott, feszültek voltak az elején...a párbajra nem tudott figyelni, inkább a közönségre és a szeretteire.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.13. 00:27:08

@Wakka:

Nem gyűlölöm őt, csak szeretném valami olyan munkakörben látni ami valóban illik hozzá. Modell is lehetne. Mondjuk a SOTE patológián.

naezjó... 2011.03.13. 00:27:14

@rianna:
én már láttam ilyet. csak azt nem tudom, hogy mit nyer aki mindent visz, valamint mit sorsolnak ki a rendszeres szavazók között? :)

gangesz76 2011.03.13. 00:29:31

Béci nem izgult a párbaj miatt, nem volt benne hogy párbajozni megy, úgy kellett tudatosítani magában.Holnapra meglesz a feltöltődés.

Nem gondolta komolyan ezt a párbajt, a párbajon a legkínosabb számára a veszekedések visszanézése volt. Visszafogottabb lesz ezentúl.

naezjó... 2011.03.13. 00:30:17

@Nard:
uh, erről beugrott, h Lilu, mielőtt Szandi kisétál, még MINDENKÉPP meg akarta ígértetni vele, h boldog lesz. na az is csudaszép őszinte pillanat volt. Szerintem privát prémium, nem lehet más.

MegLepke 2011.03.13. 00:30:26

@rianna: ugye? Olyan kevés ilyen alkalom van. De legalább nem jelmezben kell tenniük.:)

rianna 2011.03.13. 00:31:34

@naezjó?: és azt sem tudjuk, ki a maszka..., bocs, a jelmezszponzor :)

rianna 2011.03.13. 00:33:45

@MegLepke: micsoda összhang van közöttünk :)

naezjó... 2011.03.13. 00:33:53

@puspang:
nem akarok okoskodni lehet félreértem, de jobb egér a névre, megnyit új lap, és látod mire írták. én így csinálom.

gangesz76 2011.03.13. 00:34:08

Gigiben benne volt hogy lehet hogy nem Béci jön vissza, aztán lenyugodott, Sajnálja hogy Szandival kellett kimennie Bécinek.
Laci szerint Béci a párbaj után bekullogott a villába.Béci szerint ez részben Szandika miatt volt, mert rossz neki hogy pont ő ejtette ki, részben meg azért, mert az egyéves évfordulójukat és Adri szülinapját nem ünnepelhetik meg, rossz hogy nem kommunikálhatott vele, nem érinthette meg, nem adhatta oda neki az ajándékát.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 00:34:32

Béci megemlítette a az ajándékot, amit nem tudott odaadni, erre Kristóf lebaszta az adást XD

gangesz76 2011.03.13. 00:38:28

Ani azt kérdezi, látta-e Adri arcát Béci amikor a kettejük konfliktusát játszották be és mit szólt hozzá, Béci bevallja hogy akkor Adri éppen vele kommunikált, de nem értette Béci mit mond, ezért értetlen arcot vágott, ezt láthatta Ani...

Éva a riportban ma 60-40-et tippelt a mai párbajra, a kérdést nem halljuk mert lelövik az adást...

gangesz76 2011.03.13. 00:43:03

Béci pontozgatja magát, hol 10-esen ég, hol kijön belőle a 3-as...

Ha most kiesett volna, már akkor is elégedett lenne, mert mostantól a ház a pénz a kocsi és az utazás a tét, eddig az ismertség volt az éneklés, tánc terén de az már megvan.

MegLepke 2011.03.13. 00:43:06

@rianna: lelki tesók lettünk már rég, csak ritkán jössz.:)

gangesz76 2011.03.13. 00:44:09

Zavarja Bécit hogy 2 olyan ember ellen jött vissza, akik ki akartak menni, majd meggondolták magukat.

dr. gernika 2011.03.13. 00:47:07

@genevieve: Olivér barátságának fabatkaértéke már a legelejétől nyilvánvaló szerintem. 20-21 évesen még én is kerültem (rövid időre) hozzá hasonló, hűdevalakinek látszó suttyó bűvkörébe, de hamar kiderült, hogy az ilyenekre nem lehet számítani.

gangesz76 2011.03.13. 00:49:53

JERZSI MIKROPORT!!!!

Alek dicséri Béci céltudatosságát, kitartását.
Ani szerint korrekt volt a párbaj, Béci jól beszélt.Aniban eltört valami, eddig itt voltak akiket szeretett, mostantól csak a nyeremény érdekli.Éva szerint most már mindenki a nyereményre megy, Laci szerint most már nincs olyan köztük aki haza akarna menni.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.13. 00:51:01

@gernika:

Abban bízik a lerobbant játékgépfüggő, hogy Alekinnyótestvíre majd ad neki a nyereményből, mert ugye ezért kampányol, no meg azért, hogy celeb lehessen :) "Tudodtesó hogy megadom!" :D

dr. gernika 2011.03.13. 00:52:16

@genevieve: Mióta túltette magát Olivéren, egyre erősödik a gyanúm, hogy esélyes is a győzelemre. Szerintem a végső háromban ott lesz.

@Peter_Cs: Pedig mostanában igen jól megértik egymást ahhoz képest, hogy egy hete még neszóljhozzám volt.
Éva Alektől már nem kapja meg a feltétlen támogatást, egyre többet savazza. Gigi nem barátkozik lányokkal, Évának nem marad más kapaszkodó, csak Anikó. :)))

gangesz76 2011.03.13. 00:52:42

Megyek, aludni is kell valamikor, mindenkinek jó éjt!:)

rianna 2011.03.13. 00:52:49

@MegLepke: fárasztanak az összefoglalók manapság, itt az acsarkodás meg a cigányozás.
De azért mindent szeretek benned( + a másik 8ban is:)

Wakka 2011.03.13. 00:54:25

@Nard: Nard b+ az empátia hiánya...

Miss Snooks 2011.03.13. 00:57:00

@Nard: és mennyire meg fog lepődni,mikor egy fityinget sem fog kapni. Szerintem Alekosz ötszázasokra fogja váltani a nem tudom hány milliót, és tuti senkinek sem fog adni.Ja, talán még kipengeti belőle a kedves mama zalakarosi 4 napos nyaralását :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 00:59:22

Hijj, de durván szerkeszti az RTL ezeket az élő adásokat is. Gondolom csúsztatott élő.

Albino Vernyul 2011.03.13. 01:01:01

@naezjó?: Figyelj lattad az onlinet..? Alek meg Eva agyaltak, hogy figyelik Anikot, hogy reagal most.. Mert, ha szamukra nem jol, akkor ok csak ketten maradnak.. Ergo szukseguk lenne Anikora.. De passziv megfigyelem hozzaallassal nem fogjak megfogni...

MegLepke 2011.03.13. 01:01:19

@rianna: nem csodálom.:( Én azért kitartok, ez csak egy szar műsor, nem vagyok hajlandó felidegesíteni magam a sok hülyén.

zevilaga 2011.03.13. 01:02:48

@Kata Marán: Minden karaj. Csak szeretem ugratni az embereket. Aki elég buta az ugrik is. ;) ééééteeed...

rianna 2011.03.13. 01:05:42

@MegLepke: én át-át csábulok a konkurrenciához és 40 milliós játszmázok. De mindent vagy semmit alapon szoktam, ezért a legjobb eredményem valahol a 2000 körül van :)

Jó éjt mindenkinek!

Albino Vernyul 2011.03.13. 01:07:54

@Miss Snooks: Ez igy igaz.. Berakja a pancelszekrenybe, ahogy a fizeteset is, mar nem emlekszem milyen cimletekben, aztan idonkent kinyitja, megcsodalja a bankokat, aztan visszacsukja.. Anikonak eleg cifrakat meselt errol az oldalarol, csodalnam, ha Oli egy fityinget is latna a milliokbol...:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.13. 01:07:56

@Wakka:

EQ tesztem negatív lett!

@Miss Snooks:

Igen, ez valszeg így is lesz, csak még Olivér ezt nem tudja. Szó szerint értendő Alkesz esetében, hogy aprópénzre váltja a "tehetségét" :) De szerintem valamelyik Rácz testvér fogja nyerni, esetleg Anikó, aki nem okos, de legalább valahogy kinéz. VV Évi meg valszeg beáll a BB Évi példája mögé, "karrier" szempontjából :)

MegLepke 2011.03.13. 01:08:56

@zevilaga: jah, hogy ez a te felfogásod, hogy elmesélted az estédet, erre reagálva én is az enyémet (egyiket se kérdezte senki), akkor buta vagyok? Hát bazmeg, csak megcsinálom újra azt az ikútesztet, biztos pozitív-e.

dr. gernika 2011.03.13. 01:09:14

@Nard: Ahapersze, ebből látszik, hogy mennyire nem ismeri Alekot (pedig abból is rájöhetett volna, hogy a jóslatával ellentétben a drága tesó mégsem omlott össze teljesen, miután ő kiesett).

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.13. 01:09:30

@Nard: Ő is elfelejtette, hogy meg van töltve a pisztolya. De aztán eszébe jutott.

Albino Vernyul 2011.03.13. 01:10:49

Ma szet cincaljak oket ilyen pszicho feladatokkal..:)

MegLepke 2011.03.13. 01:11:33

@rianna: megint ilyen véleményes játék. Izgalmak a tetőfokára hágnak. Hát jó éjt!:)

MegLepke 2011.03.13. 01:16:43

Aelkosz! Fáradj a riportszobába!

Lécci-lécci mondjátok be nekem, hogy LEPKE! MIKROPORT!

Miss Snooks 2011.03.13. 01:23:42

@Albino vernyul: már annyira várom ennek a csodálatos barátságnak (Oli-Alekosz) a végét. szerintem hónapogik fog ezen csűmcspgni a Fokusz :)

@Nard: ha úgy vesszük VV Évi már most lepipálta BB Évit, hiszen már a műsor végét sem várta meg az idegösszeomlással.

MegLepke 2011.03.13. 01:25:03

Béci-Éváról:
- indulatosság, sokat kiabál, hangosan...

Adás el. Köszi szépen.

MegLepke 2011.03.13. 01:28:20

Évának éreznie kell, hogy szeretik, sokkal normálisabban tud akkor viselkedni. Látszik a szemén is egyébként, hogy annyira vágyja a szeretetet. Vessetek meg, de néha úgy megölelném.

Éva-Erzsiről: nagyon aranyos, rendes fiú és jóindulatú. Próbál megfelelni másoknak, még ha úgy is fejezi ki magát, ami vicces. Kitér a köpésre, és megbántotta a lealkoholistázással. Jobban megbántotta, mintha kurvaanyázta volna. Adás el.

gangesz76 2011.03.13. 01:31:22

@MegLepke: időnként én is megölelném... csak vannak esetek amikor kissé erősebben szorítanám:D

Albino Vernyul 2011.03.13. 01:51:33

@Nard: Anikoval vigyazz.. Ne csapjon be a szep arcocska, meg az erzelmi hullamzasai.. Okos a csaj, es kreativ.. Az mas kerdes, hogy erzelmileg labilis, es ez sokszor fellulirja az eszet...

hollario 2011.03.13. 01:52:25

Alekosz egyre aljasabb féreg.

gangesz76 2011.03.13. 01:55:57

Most már tényleg megyek, jó éjt!

MegLepke 2011.03.13. 02:00:16

Laci szerint nem véletlenül voltak különböző karakterek, akiket beválogattak, hogy a nézők több rétege tudjon velük azonosulni. nem egy buta fiú ez a Laci. Akárki akármit mond, én kedvelem.
Gigiről beszél. Szerinte kilőtte a pisztolyából az összes töltényt (jól táncol, sportol, takarít, stb.), márpedig nézői szempontból a megújulás a legfontosabb. Lehet, hogy többet kellene beszélgetniük. Szappanoperához hasonlítja a VV-t. Adás el...

MegLepke 2011.03.13. 02:05:41

@gangesz76: aludj széfben! Jó éjt!:)

MegLepke 2011.03.13. 02:09:58

Levél: elkészültek a videoklipek és most megnézhetik.

MegLepke 2011.03.13. 02:19:43

Éva és Alek egymás mellett ültek közben és Alek néha megszagolta Évát. Hát kész.

pong a ping 2011.03.13. 02:23:40

Hihetetlen, hogy nem képesek csoportképet mutatni, hogy ne csak 2 ember reakcióját lássuk... Főleg, hogy megismétlik nekik.

MegLepke 2011.03.13. 02:36:19

Levél: Alekosz menj ki a raktárba az ajándékodért (ami a cserekereskedelmi hét legjobb kufárjának jár)

MegLepke 2011.03.13. 02:46:58

Alek, mennyi lehet az idő Laci?
Laci: éjfél, fél egy.
Alek: 2 még nincs, ugye?
Laci: nincs
:DDDD

MegLepke 2011.03.13. 02:52:34

Alek: melyik a legszebb női név?
Éva: Éva, de nem azért, mert engem úgy hívnak
Alek: azért választottad életed párjául Ádámot?
Éva: nem, az tök véletlen.

Alek könyvet fog írni. Címe: Jobb bent, mint kint.

Atok 2011.03.13. 02:58:34

Alek es Beci koccintanak a parbajra, Alek vmi hosszu monologba kezd, amit a kamera megun es *kep el*

Atok 2011.03.13. 03:00:38

Laci fel haromkor mondta, hogy kb ejfel van. Alek haromig tervezi, hogy ebren marad. Kivancsi vagyok holnap hogyan fog ebredni :D

Atok 2011.03.13. 03:24:54

Nem tortenik semmi erdekes, hacsak az nem az, hogy Erzsi lefekveshez keszulodve bofog egy hatalmasat.

Spéter46 2011.03.13. 06:18:46

Megfigyeltétek, hogy Lilu egyre inkább hasonlít néhai édesanyámra Spéter Erzsébetre és Alekosz anyjára?
Csak butább náluk!

donpéló 2011.03.13. 08:08:07

Alekosz az isten. Alekosz 4 Prezident.

Albino Vernyul 2011.03.13. 08:15:38

Ejjel tortent meg valami, mert elaludtam a masodik kibeszelo show utan...?!

Lotyó Bridzsida 2011.03.13. 08:39:31

Hát őszintén csalódtam 1000-edszer is a Szandálban.
Komolyan azt szeretné, hogy csak azért, hogy neki legyen hol laknia, a Sanyi soha az életében ne legyen boldog egy másik nővel???
Mindig meg tud döbbenteni a butasága.

Nyanyóka 2011.03.13. 08:43:28

Hajnika!
A bevezető csúcs, betegre röhögtem magam, az olasz focihasonlatok szenzációsak! Már csak egy fotót lenne jó látni Rólad, abban a 12 centi magas tűsarkúban!

hexensussz 2011.03.13. 09:11:31

Jóregg!
Hírcím a Startlap nyitó oldaláról: "VV Szandi furán párbalyozott". Lyahhh : LY, mert múltidő.

Ezek után tegyen bárki is megjegyzést a villalakók inteLigenciájára, ...

2011.03.13. 09:27:12

@Lotyó Bridzsida: mert gyerek még.... Úgy kell kezelni, mint egy ötévest, akit meg kell győzni, hogy a harmadik, aki bejött a képbe, nem veszi el tőle a szeretetet.
Ismerős helyzet. :)

Lall-R 2011.03.13. 09:27:35

Mikor Béla visszament és élőben mutatták a villát, mesélt valamit, hogy a Kristóf lecseszte.Valaki nem emlékszik, hogy miért???

Tompó 2011.03.13. 09:36:49

@hexensussz: Két L(intelligencia) Egyébként DURVUS!!! :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Albino Vernyul 2011.03.13. 09:38:02

@Lall-R: Mert ajandekot akart adni Adrinak.. Szulinap, meg evfordulo azthiszem...

Albino Vernyul 2011.03.13. 09:39:41

@Tompó: Miota a VV honlapon a szavazasnal 1 darab L volt az intelligencia, azota mar atvezettek a hivatalos nyelvtudomanyba, hogy az 1 L... Punktum..

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.13. 09:48:22

Hát igen.
Pedig beh kellemes lett volna megtekinteni, miként őbélasága az or(k)czáján landol.
Ellenben maximálisan meg tudom érteni, hogy ezen óhajtást nem túl széles tömegek hajlandósultak a Virsliszájú Rém irányába forintosítani.

Jómagam az EGÉSZ majomparádé kapcsán nem vagyok rávehető egyetlen huncut picula ezirányú eltapsolására, természetesen.

Kibicing rulez.

Lotyó Bridzsida 2011.03.13. 09:54:19

@beebeer:

Na, ja.

Mindig elfelejtem, hogy az emberek 90%-a 5 éves szinten éli le az életét.:))

Albino Vernyul 2011.03.13. 09:57:43

A VV oldalon a Klikk klippje vezet 22k-16k-ra megtekintesben.. A kulonbseg enyhen nol..

Albino Vernyul 2011.03.13. 09:59:36

@Lotyó Bridzsida: Ne legy ennyire negativ, hullik tole a hajad...:)

genevieve 2011.03.13. 10:00:59

Jó reggelt mindenkinek:-)

Lotyó Bridzsida 2011.03.13. 10:06:30

@Kaviárzabáló felső ezer:

Különös tekintettel arra a tényre, hogy sosincs közjegyző, aki valóban igazolná a s(z)avazás tiszta voltát.
Tehát elképzelhető, hogy minden kívülről jövő "támogatás" olyan, mint halottnak a napszemüveg.:))

Bob munkatárs 2011.03.13. 10:08:19

Szexkiborg nick van már? Vagy forgó stanecli?

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.13. 10:09:31

@Lotyó Bridzsida:

Minden elképzelhető, plusz ezek ellenkezője is - de én csak egészen kivételes alkalmakkor mondok ekkora ordas közhelyeket.
Mint most például.

Szólít a dologság, további kellemetes évődést a HV-lakóknak!

Lotyó Bridzsida 2011.03.13. 10:13:44

@Bob munkatárs:

A szexkibor az a személy, aki MINDIG szexel, és pont nem az, aki sose?:D:D

Érzek itt egy kis enyhe költői túlzást.:D:D:D

Nándusz 2011.03.13. 10:16:55

@Lall-R: Erről Rubint Kristóf a VV 4 kreatív főszerkesztője a következőket mondta:

„Bécit bajba sodorták barátai: éjszaka bekiabáltak neki a villába, s ő felelt is nekik.

Ezért büntetésre számíthat, de az nem lesz komoly.
Nem taktikai megbeszélést folytatott a kint állókkal, semmi olyat nem mondott, ami befolyásolhatná a játék menetét, csak nagyon hiányzik neki a barátnője, ezért kikiabálta, hogy „szeretlek”. Fontosnak tartom elmondani, hogy ez elsősorban a kintiek felelőssége, akik pontosan tudják, hogy nem lenne szabad odamenniük és bekiabálniuk, mégis megteszik”

penelope garcia 2011.03.13. 10:21:29

Nekem bejött volna az is, ha Szandi nyer, mert aranyos kis rüfke, de azért alapvetően
HAJRÁ, BÉCIIIIIIII!!!
Már csak a szélütöttet kell kilapátolni, és szabad az út a fényes jövő felé!

viola narvilly 2011.03.13. 10:26:54

@penelope garcia:
Melyik szélütöttet? Évát, vagy Alekoszt???

Amúgy üdv mindenkinek

viola narvilly 2011.03.13. 10:32:38

@Bob munkatárs:
Egek, Jerzsi ráfingott valakire? :D

@genevieve:
Tényleg azért kérdeztem, mert szélütöttségben nem látok köztük különbséget. Habitusban annyit, hogy Alekosztól még sosem láttam, hogy valakit leköpött volna.

Bob munkatárs 2011.03.13. 10:34:58

Alekosz kapitány ellen egyik szélütöttnek sincs esélye! Hajrá szexkiborg!!! :D

genevieve 2011.03.13. 10:35:20

@viola narvilly: alek nem is fog senkit leköpni:-)
nem uriemberhez méltó dolog:-)

Bob munkatárs 2011.03.13. 10:36:11

@viola narvilly: Erre Gigiek nagyobb az esélye az átlagosnál. :)

genevieve 2011.03.13. 10:36:40

egyébként szandika tegnap a belevalóban azt mondta, hogy a bentiek azért gondolják alekot a végső nyertesnek, mert a nézők minden szavazáskor őt hozzák ki győztesnek....

én viszont úgy gondolom, hogy ez a fajta szavazást erőssssen befolyásolja az rtl

viola narvilly 2011.03.13. 10:37:06

@genevieve:
Hát úriemberhez nem is, de Alek mióta az? :D

viola narvilly 2011.03.13. 10:38:37

@Bob munkatárs:
Hogy Jerzsi lefingja? Max. ha Gigi tolná hátulról, de ez talán nem úgy működik.
Uh, asszem ma elmerozzant vagyok :D

genevieve 2011.03.13. 10:44:25

@viola narvilly: alek saját maga szemében az:-)

Bob munkatárs 2011.03.13. 10:44:39

@viola narvilly: Te nem láttad Gigi filmjeiből a képeket? :O Szerintem ez neki simán belefér! :DD

Lanois 2011.03.13. 10:48:43

@viola narvilly: Szia!

Mikor mész be a villába? Vagy már voltál? Mert szükségem lenne egy mikroportra. Nem baj, ha használt. Számítok Rád!

genevieve 2011.03.13. 10:51:09

@Lanois: persze, lopni fog egyet:-D

hexensussz 2011.03.13. 10:52:22

@Tompó: Miután a kisbetűk közé nagybötűvel írtam egy L-t, gondoltam csak feltünik, ...
Tévedtem!

viola narvilly 2011.03.13. 10:52:31

@genevieve:
A saját magam szemében én is egy kedves lány vagyok. De tudom, hogy a külvilág szemében nem vagyok az :DDD

@Bob munkatárs:
Pfujj, gusztustalan vagy :D

@Lanois:
Szia, Hajnitól függ az egész, de nem hiszem, hogy tudnék neked hozni egy mikroportot :D

Lanois 2011.03.13. 10:52:37

@genevieve: Én közjegyzőként dolgozom az RTL-nél, és biztosíthatlak, hogy nem befolyásoljuk a savazást.
Ha nem hiszed, gyere be a clubba és győződj meg róla saját szemeddel. Tamáskodtok itt komolyan.

viola narvilly 2011.03.13. 10:53:41

@Lanois:
Baszki, akkor szerezzél magadnak mikroportot :DDD

Lanois 2011.03.13. 10:55:10

@viola narvilly: Miért nem?:(

@genevieve: Hülye vagy? Adok neki cserébe egy jóni masszázst.

viola narvilly 2011.03.13. 10:56:13

@Lanois:
Mert nem hiszem, hogy lenne bátorságom ellopni egyet, adni meg biztos nem fognak. De majd megpróbálom. Mármint kérni, nem lopni :)

Lanois 2011.03.13. 10:57:35

@viola narvilly: Mégis hogyan? Te vagy itt az egyetlen, akinek szabad bejárása van a villába. Én nem a villában dolgozok.

Albino Vernyul 2011.03.13. 10:59:17

Nem ertelek titeket.. Gigivel az a bajotok, hogy fius.. Anikoval az, hogy tul csajos... Ez maaaan tarthatatlan, nektek semmi se jo, nem vagytok eleg toleransak, bezzeg ha tukorbe neztek, csak irigykedtek rajuk...;)))

Albino Vernyul 2011.03.13. 10:59:59

@Lanois: Megnezem mar mi ez a joni masszas, annyira odavagytok erte...:)

Lanois 2011.03.13. 11:00:14

@viola narvilly: Fú, naggyon hálás lennék, ha sikerül. Elem nem kell bele, így biztos odaadnak egy használtat. A lopás Genevieve ötlete volt, nem az enyém.

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:02:35

@Albino vernyul: Aha, petting ezoterikus loszarral leontve... Megint tanultam valamit...:)

genevieve 2011.03.13. 11:04:24

@Albino vernyul: nekem semmi bajom gigivel:-)

és anikóval sincs alakra:-)

mindkettővel kiegyeznék:-)

Mály Balázs · www.uzletiangol.blog.hu 2011.03.13. 11:04:45

gááááz az egész.... mondjunk én Szandikában látom jól elrejtve azt a rafkósságot ami kell ahhoz, hogy érvényesüljön, itt is azt olvastam, hogy mennyire megviseli őket a benti élet pszichológiája:

www.onlinepszichologia.hu/hirek/a-let-a-tet

genevieve 2011.03.13. 11:07:13

@Lanois: na persze, kend rám:-DDD

viola narvilly 2011.03.13. 11:07:40

@Albino vernyul:
Én a jelenlegi mellméretemmel és Anikó deréktól lefelé testével tökéletesen elégedett lennék :DDD

Tompó 2011.03.13. 11:09:17

@hexensussz: Feltűnt!! Csak kötekedtem egy kicsit! :DDD

locsolóember 2011.03.13. 11:10:42

No, megtörtént a rendkívül szoros végeredménnyel záruló párbaj.
Bélaúr csak asszisztált Szandika harakirijéhez, betartva szavát, hogy nem fogja oltogatni.
Személy szerint sajnálom; fordított eredménnyel érdekesebb lennének a további benti történések.
A "ki az a nő Sanyi mellett?!", az "ez az alapcsomag része", és a "Győző, kussoljjál!" meg csak emelte az (egyébként halovány)est fényét.

genevieve 2011.03.13. 11:11:02

@viola narvilly: deréktől felfelé ani, lefele gigi:-DDD

Lanois 2011.03.13. 11:12:32

@Albino vernyul: Anikóval nincsen semmi baj.:)

@genevieve: Hallod? Írásos bizonyíték van ellened.

viola narvilly 2011.03.13. 11:13:07

@genevieve:
Nekem Anikó segge jobban tetszik. Bár igaz, ami igaz, Gigié is jó, de ekkora seggem kb. 6 éves koromban volt utoljára, mostmár furcsán mutatnék vele :DDD

viola narvilly 2011.03.13. 11:14:03

@Albino vernyul:
Nem, jézusom, 40-es a lába? Nemá! Tegnap kaptam egy tök jó tornacipőt anyuéktól és az 38-as :DDD

locsolóember 2011.03.13. 11:14:58

@genevieve:
Én meg úgy, hogy nem csak ezt a fajtát. ;)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.13. 11:15:36

@penelope garcia: Béla kiesésével meg átrajzolódtak volna az erőviszonyok, a show meg tudott volna újulni. A következő kiesőnek mindenképpen a Rácz-brigádból valónak kell lennie!
Ki a szélütött?

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:17:14

@viola narvilly: Jah, valamikor nyusszogott, hogy nagy a laba, 40-es (Ani a felszeerzet, Zsakos Frodo szerelme a megyebol)..;)) Es amugy is kb. 2 centit hizott hasra... Szornyu dolgok ezek....

genevieve 2011.03.13. 11:19:13

@viola narvilly: miért giginek pont jó a seggmérete:-)

viola narvilly 2011.03.13. 11:19:16

@Albino vernyul:
Fú, akkor lehet, hogy olyan szőrös is a lábfeje, mint egy hobbitnak? :D

viola narvilly 2011.03.13. 11:20:09

@genevieve:
Ahhoz a felsőtesthez, mint ami neki van, ahhoz igen, de én nem szeretnék a melleim helyére ilyen szúnyogcsípéseket.

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:23:13

@viola narvilly: Nem, azt megszemleltem, nem szoros...:) Mondjuk 169 centi, szerintem belefer... Legalabb stabilabban all, ha Alek fel akarja lokni...;))

viola narvilly 2011.03.13. 11:26:51

@locsolóember:
Deréktól lefelé testével-t írtam. Melyik szó nem érthető belőle?

@Albino vernyul:
Akkor nem is igazi hobbit :)
40-es lábért sajnálom, ha tényleg az van neki, arra már egy csinos cipőt nem lehet felvenni (nem ezekre az ocsmány platformcipőkre gondolok)

locsolóember 2011.03.13. 11:34:51

@viola narvilly:
Vedd kiegészítő-kérdésnek. (smilével megfejelve)
Aztán nyugodtan le is haraphatod a fejemet.

viola narvilly 2011.03.13. 11:36:19

@locsolóember:
Ha vicceskedsz, szmájlizz, ha nem, akkor meg ne visszakozz utólag.

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:36:27

@viola narvilly: Hat minden nem lehet tokeletes... Amugy eddig ahogy lattam azert volt mit felvennie.. Es emlekszem mar, akkor sorolta a hibait, mikor Szandit probalta a CKM fotozas elott ejjel kicsit felporgetni lelkileg..

Lanois 2011.03.13. 11:36:29

@viola narvilly: hát igen...te vagy itt az atyaúristn amióta megnyerted azt a hülye játékot.

viola narvilly 2011.03.13. 11:42:10

@Albino vernyul:
Mondjuk mondom pont én ezt a csinos cipő dolgot, aki haldoklik, ha csinos cipőt kell felvennie :))

viola narvilly 2011.03.13. 11:45:53

@Lanois:
Nem. Nő vagyok. Atyaúristen nem lehetek.
Nem szoktam nagyon veszekedni itt, és őszintén szólva most sem értem, hogy mi volt a problémád, de rendben, nem zavarok.
sziasztok

genevieve 2011.03.13. 11:46:55

@viola narvilly: ne már!!!

ne foglalkozz senkivel, engem tuti nem zavarsz:-)

Albino Vernyul 2011.03.13. 11:49:49

@viola narvilly: Hat ok is jobban szeretik a rozsaszin mamuszt....:)

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.03.13. 11:55:21

Mér van elhomájosulva a képen a fenekük?

locsolóember 2011.03.13. 12:02:46

@viola narvilly:
Eccerű, ártatlan kérdés volt.
Ha már így kiveséztétek a testi adottságokat, kíváncsivá tett, hogy mit gondolsz(tok) Anikó elmebeli képességeiről.
Nahát.

Albino Vernyul 2011.03.13. 12:15:53

@locsolóember: Ezt ejjel mar kinyilatkoztattam.. Ime..:

"Anikoval vigyazz.. Ne csapjon be a szep arcocska, meg az erzelmi hullamzasai.. Okos a csaj, es kreativ.. Az mas kerdes, hogy erzelmileg labilis, es ez sokszor fellulirja az eszet..."

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.03.13. 12:26:52

@Bisztő Gyalla: Az ital miatt lehet. Volt a Károjnak ojan, hogy eggykét feles után már homájosan látta az Ibit, és ugyanakkor bisztos hogy a saját valaga is elhomájosult, mer amijen az aggyonisten, ugyanojan a hátsód is, fogaggyunk, és ez nem velem történt meg.

Albino Vernyul 2011.03.13. 12:26:56

@Bisztő Gyalla: Mert kod kepzodott rajtuk a furdoben tapasztalhato parabol...:)
Amugy mert pucer seggek mutatasa 18-as karikat igenyelt volna.. Igy kitakartak oket...

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.03.13. 12:30:45

@Albino vernyul: Engem nem zavar a 18-as karika, engem még az Ibi valaga se zavar, pedig ojan nagy, hogy asse tudom, hányas, és eggyáltalán nincsen karikaformája.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.13. 12:47:04

@zevilaga: @zevilaga: Tisztelt zevilaga Úr!

Engedje meg hogy bemutatkozzam. Thomas Johansson vagyok a Discovery Channel műsorpolitikai igazgatója. Magyarországi kollégám küldte el nekem az ön egyik hozzászólását, mely szerint idézem: "Elmondom én mit csináltam a kiesős show ideje alatt: A kisfiammal kiszíneztünk négy traktort, beragasztottunk uszkve 20 matricát. Megnéztem egy filmet az Afganisztánban használt fegyverekről, közben egy másikat a vadászpilóták életéről egy Nimitz osztályú anyahajón. A feleségemmel jót beszélgettünk, ettem sajtos tésztát, ittam két pohár teát, és egyszer még pisiltem is.
Hát ennyi. Értékes estém volt, ellentétben a Tiéddel."

Kollégám remekül érzett rá az Önben rejlő lehetőségekre, s gyakorlatilag a teljes vezetőséget lenyűgözte az Ön kalandos, fordulatos, világunk jobbátételére irányuló hasznos élete, ezért úgy döntöttünk, ha Önt és tevékenységét hiba lenne elrejteni a világ elől. Szeretnénk tehát egy sorozatot leforgatni, melyben természetesen profi kaszkadőrökkel és színészekkel leforgatnánk izgalomban bővelkedő napjait.
Már csak egy rossz és egy jó hírem van az Ön számára.
Sajnálattal kell közölnöm, h a forgatásainkat ellenőrző biztosító társaság a fennálló veszélyre hivatkozva olyannyira megemelte a biztosítási díjat, hogy a jelenleg is futó saját gyártású műsorainkat szüneteltetnünk kell a felvételek ideje alatt. Így az elkövetkezendő két évben többek között sem a Mythbusters, sem pedig az American Choppers sorozat nem fog új epizódokkal jelentkezni, de még most is úgy érezzük, hogy megéri.
A végére hagytam a jó hírt. Az Ön kommentjét elküldtük Mr. Bear Gryllsnek, aki - jelenleg épp egy földrengés sújtotta terület megrongálódott nukleáris reaktorának szivárgó magfúziós kamrájából mutatja be, hogy miként lehet egy kaszáspók kettéharapásával és a saját vizelete segítségével megmenekülni - gondolkodás nélkül elvállalta a szerepét. Elmondása szerint eddig még nem is élt igazán, s h kell ingyen is bevállalja. Nem lesz rá szükség, Önben rengeteg pénz lehetősége rejlik.

Szeretném megkérni arra, h a mai napon a.m. 4 órakor tartott rendkívüli értekezletünkön jelenjen meg, mivel a stáb elkezdené megírni a forgatókönyvet. Amennyiben szíves jelenlétére nem számíthatunk, kérem a kezdő epizód munkálatainak megkezdése érdekében küldje el nekünk, h milyen színű traktort is színezgettek a fiával, illetőleg amikor pisil, az folyamatosan csobogós, vagy szaggatottan pulzáló hangot hallat.

Köszönöm, h megszületett, s remélem mielőbb személyesen is megszorongathatom a torkát/kezét. (sajnos a google translate ezt a két szót keveri)

Csodálattal vegyes tisztelettel üdvözli Önt,

Thomas Johansson

Rubicon 2011.03.13. 13:05:35

Az oké, hogy a Hajni seggét nyaljátok, de a kanapéjáét is??!
Már ha van egy kanapénak segge.
Vaterán kb 30 ezertől kezdődik az ár.

Albino Vernyul 2011.03.13. 13:11:52

Kiegeszites a videokhoz.. Latom valamiert lehagyta a srac.. Aniko megint mashogy fogta meg a harmadik feladatot, osszerakott egy levelet Lacinak.. Rakott bele egy formai pluszt.. Ezert mondom, tobb van benne, mint ami latszik..

Albino Vernyul 2011.03.13. 13:13:05

@Mezei ZsurLó: Mi nem csak Hajni hatsojat, illetve kanapejat nyaljuk, hanem az egesz lenyet.. Ez van, vagy megszokod, vagy radejtjuk a kanapet..;)

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2011.03.13. 13:19:55

@Albino vernyul: Ez de szép megfogalmazás! Csókolom a kezecskéjét hejett ezentul lehet mondani, hogy nyalom a kedves lényecskéjét, vagy komojabb esetbe meghogy megnedvesitheteme a kedves auráját vagyhogy de szép a csücske a maga lelkének, de minkettő ám, hát illetheteme.

Lanois 2011.03.13. 13:24:21

@viola narvilly: félreértettél. egyáltalán nem zavarsz. hülye vagy? mindent imádok benned. és mindent érted teszek. nem tudsz te semmit.

the sandwich maker 2011.03.13. 13:25:39

@Kacat: Dear Mr T. Johansson,
Can I gratulálni first, for your brilliant éleslátás? Én lenni very happy, that is legalább one TV channel, which can see the igazán értékelhető things.

Ps.: Can you send to Mr. Medve Grilles a message? My sweetmother is totálbrutál fall in love with him, and she wants to see his meztelen body more többször.

gibson 2011.03.13. 13:25:54

@Kacat: zseniális vagy, kár, hogy ez az idióta, degenerált fasz köcsög troll geci soha az életbe nem fog ide visszajönni tobbet, hogy elolvashassa... :(

Én jót röhögtem mindenesetre :DD

Hihhhetetlen bazmeg, hogy mennyire szánalmas emberek vannak.

"A fiammal kiszíneztem egy traktort, megnéztem egy dokumentumfilmet"

Pfffff..... hova szarjak?

the sandwich maker 2011.03.13. 13:28:33

@gibson: hagy pontosítsak: NÉGY traktort, nem mindegy ám!

Albino Vernyul 2011.03.13. 13:30:38

A 3. feladat osszefoglalojaban ahogy latom kimaradt Gigi.. Ez van..
Meg 2 video.. A rendezo szerelmes Alekba, a'la klippnezes...

www.youtube.com/watch?v=TdSocagAIF4&feature=feedu

www.youtube.com/watch?v=F6JX370TqOs&feature=feedu

gibson 2011.03.13. 13:32:27

@the sandwich maker: te is elrontottál ám valamit, annak, hogy "more többször", nincs értelme! :DDD

the sandwich maker 2011.03.13. 13:36:58

@gibson: OMG!!! Right! That was just unfigyelem, I speak english very good! Akik said no are hülyes!
Korrektour: "more many alkalom!"

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 14:01:04

@Mezei ZsurLó: Nos, az nem kanapé, hanem egy egyedi tervezésű handméd bőr ülőgarnitúra, ami a férjem különvagyonaként érkezett a nappaliba, mert megboldogult legénykorában a fejébe vette, hogy neki kell egy ilyen és másfél évgi verte érte a fogához a garast. Én magam bevallottan az első perctől kezdve rühellem, mert batár, négerbarna, emiatt túlságosan uralja a nappalit, ennek ellenére nyalom én is, kéthetente egy speciális spanyol tisztítóval, amit a helyi cipészkellék boltban vásárolok.

És most, hogy ilyen jót beszélgettünk és a magánéletem picinyke szeletkéjét is megosztottam veled, és mert nem vagyok én semmi jónak elrontója, nyugodtan kinyalhatod a seggem, csak félő, sorszámot kell, hogy tépj, mert rajtad kívül sok a jelentkező.

Hódos Hajnalka 2011.03.13. 14:01:38

hendméd természetesen, pardon

K Tomoceusz 2011.03.13. 14:41:22

@Hódos Hajnalka: Na végre egy jó ajánlat. Kérhetek egy igazolványképet a hátsódról mielött beállok a sorba? Csak hogy felmérjem a feladat nagyságát.

zevilaga 2011.03.13. 21:39:26

@Kacat: Kedves Johansson úr,
Na eeez k*rvajó volt! :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.14. 09:02:10

@Hódos Hajnalka:

Hajni, Drága!

A férfiaknak köztudottan csak akkor van izlésük a lakberendezéshez, ha a saját nemükhöz vonzódnak.:D

Kitartást és jó suvickot életed végéig!:D:D:D

tornapipő 2011.03.14. 18:26:46

@Lanois: én ráharapnék egy kiadós jóni masszázsra ha nincs ellene kifogásod.

Lanois 2011.03.15. 10:10:51

@Lotyó Bridzsida: Nagy igazság. Pl. Norman Fostert, aki heteró, fiatalabb korában megbízták egy szálloda tervezésével, és miután elkészítette a szálloda éttermének a vázlatait, utána olyan homoerotikus álmai voltak, hogy maga sem gondolta volna. Ezért azóta nem is foglalkozik belsőépítészettel.

@tornapipő: Semmi kifogásom ellene.:)

tornapipő 2011.03.15. 21:07:58

@Lanois: homoerotikus álmok??? nem tudom ki az a norman foster de jó nagy marha ha pár tervrajz miatt ilyesmi kijött rajta. :)

tornapipő 2011.03.15. 22:01:22

@Lanois: ;)eeegen. alkesz szövege. ja meg szandikáé sajnálom hogy kiesett én sírtam is.szerettem a dikát.
süti beállítások módosítása