Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X84

2011. március 11. 15:00 - Hódos Hajnalka

Hát kérem, tegnap ment a faszméregetés premier plánban, és nem Lacira gondolok, aki tulajdonképpen már nem is él, hiszen az életét adta emberekért. Azt tudtam, a legenda szerint a macskáknak kilenc élete van, de hogy a Hit és Becsület szobrának is egynél több akad, azt nem gondoltam volna. A tegnapi nap az Összeugatások Napja volt a Villában, az ilyen öfiket (kösz, MegLepke) nem szeretem, na de van nagyobb bajom is ennél, az idős bácsi, akivel kutyaséta alkalmával szoktam beszélgetni, feladta a leckét, aszongyahogy: itt a tavasz, dűl a fal. Hogy ez mit jelenthet, fogalmam sincs, utoljára ekkora dilemmát az okozott, mi volt az a téglalap alakú szürkés, szőrös, zöldes valami, amit nagytakarításkor találtam a hűtőben. Azt a kérdést, mikor került oda, fel sem mertem tenni. Szóval Béla és Anikó Alekosszal, Béla Évával, Laci Anikóval, Béla Alekosszal ugatott össze, lássuk.

A kezdés langyos, a Béla és az Anikó jöjjön le az ágyról, mert nem vették meg az ágyhasználati jogot. Béla, lejössz az ágyról? Ühüm. Tehát nem, ugye? Anikó? Biztos, hogy most nem. Rendben van, Béla és az Anikó nem hajlandók lejönni a felszólítás ellenére sem, fésülködik Alekosz a sűrű fogú, a nyugdíjas rendőrtisztek által a farzsebben hordott fésűvel, amiről nekem roppant kellemetlen élményeim vannak, ezzel tépték napjában kétszer a hajam gyerekkoromban, mikor tetves voltam. Éjszaka nem alszok itt, jó, de az, hogy nekem nappal megmondod, hogy a saját helyemen nem fekhetek, az azért már sok. És nem az óvodában vagyunk. Alekosz nem fogadja el az Anikó által felajánlott két üveg ásványvizet, majd szigorúan közli, kénytelen lesz más eszközökhöz folyamodni, lehet, hogy önállósítani fogja magát Anikó javaival kapcsolatban.

Ugyanez a párbeszéd megismétlődik a nappaliban, Bélával. Őszintén, mit csinálsz, ha rajta leszek az ágyon? Önállósítom én is magam a te javaidból. Hát akkor egyél jogtalanul egy rántott húst! Amíg Alekosz újra megfésüli a haját a serketépővel, Béci röhögve elzárja a ládájába a rántott húst. Anikó kapva kap az ötleten, ő is elzárja a gyümölcseit, aztán megbeszélik benn, hogy Alekosz elborult, meglepetésemre még Évának sem tetszik Alekosz viselkedése a kufárkodós héten.

A következő öt percben állapotfelmérésre kerül sor egy szénmonoxid mérő kütyüvel, a házba látogató férfi megmutogatja, milyen sárga lesz a dohányosok foga és milyen ramaty lesz a bőre, néhány pillanatig a két zsiványt ajnározzák, aki leszokott, ezen akkor elegánsan átlendülnék azzal, igen, a dohányzás káros az egészségre, aki nem dohányzik, ne szokjon rá, aki dohányzik, annak sok erőt kívánok ahhoz, hogy le tudjon szokni, egyébként meg, ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok.

Levél érkezik, a nézők döntése alapján a szieszta jegyekkel ezentúl Béci kereskedhet. Ez azt jelenti, hogy mostantól csak az fekhet le a Villa területén, aki megszerzi tőle az egy órára szóló jogot. Gondolják, mosttól kezdődik. Anikónak az a titkos ötlete, hogy csak holnaptól induljon és csukott szemmel hanyatt dől a kanapén, aztán felnéz Lacira. Te sem aludhatsz ülve! Fönt vagyok! Dehogy vagy, állandóan ezt látom, utánozza Anikó az ülve bóbiskoló Lacit. Te mit látsz, amikor napi 18 órát alszol? Figyelj, te nekem ne beszéljél, aki ide enni meg aludni jött, jó, meg harcba küldi a nőket! Jobb, ha ezzel nem viccelsz, mert nem vagyok jó hangulatban! Jobb, ha befogod a szádat, komolyan mondom, mert csak fölbaszol idegileg és el foglak küldeni a picsába, akármilyen barátok vagyunk! Már itt röhögök, pedig a java még csak most jön, ha rajtam valaki beindítja a gyújtást, elküldöm úgy a picsába, alig várja, hogy elinduljon, nem lamentálok előtte arról percekig, mi lesz, ha, de én nem adtam az életem emberekért, és engem az is zavar, ha rám nyitnak a klotyón. Laci nagymonológba kezd, napok óta csak gyűlikgyűlikgyűlik és elátkozza a napot mikor Szandira tette a jelet és őt lehet palimadárnak meg bohócnak hívni, de elég volt, napok óta nem tér magához! Anikó kikéri magának, hogy vele bárki így beszéljen, ő azt hitte, Laci röhögni fog, viccnek szánta. Éva is a nem tudtál elmenni a Simsonon dumát, ha jól rémlik, de ebben a vitában nekem nem osztottak lapot.

Szandi nem érti, mit törődik Laci mindezzel, ha neki jót tett és ő örül? Persze, sunyi meg gyáva! Az életemet adtam emberekért, érted?! Erről szól az egész életem, a hitről meg a becsületről, és le mernek sunyizni meg gyávázni, érted?! A becsületembe tudnak belegázolni! Kik?! Fogalmuk sincs az embereknek, hogy az ember mit meg nem tesz másokért. A mai Riga motor-díj (nagy hang kis teljesítmény) egyértelműen Lacié, bazmeg Lacikám, nem ezt a hatvanas tempót kéne tolni és akkor nem röhögnének ki a huszonéves csitrik. Se. Laci bebattyog a szobába és bocsánatot kér Anikótól. Anikó csak viccelt, fogalma sem volt róla, hogy Laci ennyire kivan. Nem tudom, hogy mi van veled, és nem tudok segíteni, ha nem mondod el! Én is ugyanolyan cipőben voltam, én is megtehettem volna, mégsem tettem meg, egyiknél se. Laci attól félt, hogy Szandika megsértődött volna rá. És akkor mi van? Két napig veri magát a földhöz, aztán semmi baja. Az én jelem az én döntésem! Arra fogok rátenni, akivel én nem tudok együtt élni, akit riválisomnak tartokk. Nem lehet, hogy jaj haverok vagyunk, izé, ez a játék nem a családi idillről szól. Az embereknek is elég egy idő után! Anikó már csak abban reménykedik, hogy Szandi visszajön és innentől fogva az egész téma nem érdekli.

Összeugatás, harmadik rész, a főszerepben Béci és Éva, a kiválasztás szünetében. Ezért bánom, hogy rád raktam, ahogy viselkedik, ahogy teszi magát, ezért akartam, hogy kimenjen, hány Szandika szemére Béci. Ne haragudj már, de mi a gondod azzal, hogy megvédtem magam? Éva kezében a változatosság kedvéért most nem szemcerka, hanem púderecset. Kinn akarsz látni a Villából, akkor vigyél ki párbajozni! Jegyezze meg mindenki, hogy nem biztos, hogy ő fog kinn maradni és most az a baja, hogy Béci beszólt neki. A Szandival akartatok elintézni! Béci nem érti, miért van Éva felháborodva, tudja, hogy Éva Jerzsit vitte volna, Éva miért ne tudhatná, hogy Béci őt vinné? Ja, akkor Éva most a hangnem miatt van felháborodva, aztán azzal érvel, a nézőknek nem szimpatikus a nemtommi mert Béci belebeszél, de itt benn jobban tudják, hogy mi van, mint a nézők. Kivihettelek volna, csak én védett voltam, ők meg azért nem rakták rád a jelet, mert a Dika már egy hete…mindegy, elleszünk, csak vele nem leszünk el, te is tudod, néz bociszemekkel Béci Dikára. A kiválasztás után Alekosz kijelenti, olyan izgalmaknak lett kitéve, amit fel kell, hogy dolgozzon (=bebaszok, mint az albán szamár), Éva és Anikó az ágyban fekvő Szandikát kérlelik, szedje össze magát és most már ne hangoztassa, hogy ki akar menni, még ha így is érzi.

Gigi megpróbálja megértetni Alekosszal, miért érzi magát kellemetlenül Jerzsi, Béci és Laci. Mert nem azért rakták rá a jelet, hogy hazamenjen, hanem hogy itt maradjon, hogy küzdjön. Alekosz szerint így is van értelme, mert egy emberrel kevesebb, akik meg rá tettek, azok megúsznak egy párbajt. Kicsit ekézi Lacit, neki kéne a vezérbikának lenni és törni az utat a nők előtt, aztán arról beszél már három ilyen párbaj volt és a nézőknél ki lett verve a biztosíték. Ha én néző lennék, én is utálnám, hogy mindig olyan párbaj van, ahol az egyik haza akar menni, hát a nagy fenét, akkor arra szavazok, hogy ne maradjál kinn, apukám, menjél csak vissza, tanuld meg, mi a magyarok istene! Gigi szerint a nézők nem a sírásra és sanyargásra kíváncsiak, aztán Béciékkel megosztja a hallottakat a dzsakunál. Tudod miért mondja ezt az Alekosz? Mert ez megy ki, ezt akarja elhitetni az emberekkel!

Összeugatás négy, Béci és Alekosz, hinta-palinta. A párbajjal kapcsolatban csak annyi, hogy valójában…eddig jut Béci, mikor Alekosz olyat büfikézik öklendezve a tányérba, hogy bármelyik anyuka, aki most szoktatja szilárd táplálékra gyermekét zokogógörcsöt kapna az örömtől. Törvénytelen röhögés. Idehánytál, Alek? Bocsánatot kérek, csak….Éva röhög, ezt azért nem szívesen nézném meg még egyszer. Laci próbál kérdést feltenni. Az, hogy kihívott a Szandi, változtat-e valamit a baráti….Hát megette a szalonnámat! Nem hiszem el, komolyan mondom, az is…bocsánat, bocsánat, csak konfliktusom volt! Az asztalnál csevegés kezdődik a szalonnáról, a Szandika szájából kilógó szalonna tépkedése jócskán túlhalad az ingerküszöbömön. Béla megunja, jó, ha befejeztétek, akkor visszaülök. Jó, akkor megyek én. Szandika nem izgul a párbaj miatt, mert ő a vesztesek nyugalmával fog ott ülni (röhögés). Van olyan érzésed, hogy ez a párbaj már kellőképpen kiverte a biztosítékot a nézőknél és már csak azért is vissza fognak küldeni? Na itt kezdődik a hirig.

Béci azt gondolja, hogy Alekosz bele akarja magyarázni a nézőkbe, ami nincs is és reméli, hogy ezt csak az smsezők eszik meg, akik normálisan végigkövetik az eseményeket, azok tudják, hogy miről van szó. Alekosz visszaszól, azok azt is látták, hogy te válaszoltál Szandika helyett. Meg azt is, hogy hullarészeg vagy és majdnem ide hánytál. Alekosz felszólítja Szandikát, hogy válaszoljon, aki olyan buta fejjel ül a hintában, hogy sajnálom, miért nem mutatják többet, aki látott már álldogáló birkanyájat, tudja, miről beszélek. Kemény vagy, de kíváncsi leszek, kint is ilyen kemény leszel-e tesókám. Alekosznak kint és bent közt nincs különbség. Itt bent játszod magad! Alekosz megint felszólítja Szandikát, hogy válaszoljon, Béci a háttérben duruzsol, kemény vagy, hányós gyerek, alkoholista! Szandi kinyögi, hogy szerinte a nézők nem arra kíváncsiak, hogy valaki sír meg nem hajtja végre a feladatokat, ő se lenne erre kíváncsi. Gyere Szandi, mert kíváncsi vagyok az Alekosz böszme kérdéseire, ül be a hintába Béci. Jó, akkor felteszem a böszme kérdésem. Minekután kijelentetted, hogy a VV4-et te fogod megnyerni, ennek a lánynak mennyi esélye van ellened a párbajon? Nagyon sok esélye van, de én fogok visszajönni. Kösz szépen! Úristen, ki a nagyképű, te, görög isten? Te, kaviárevő felső ezer! Te akarod megnyerni, azt’ kétszázhúsz négyzetméteren éled az életed egész életedben? Ki volt nyalva a picsád, egy villanyszámlát nem kellett fizetned otthon, egy semmirekellő vagy! Itt legalább a 80%-a normálisan dolgozott, te semmirekellő alkoholista!

Béci kér még kérdéseket, Giginek nincs, meg is kapja a magáét érte Alekosztól. Éva is beleszól a vitába, Béci, most te is agresszív vagy! De én be is vallom! Én vagyok a nagyképű, azt’ magával nem áll szóba! Alekosz a késsel hadonászik az asztalnál és gusztustalanul zabál, hajtsuk végre a feladatot, maradéktalanul hajtsuk végre! A vita végén Béci odamegy Alekoszhoz, belehajol az arcába és azt hajtogatja, nézzél rám, nézzél rám! Ne viccelj Béci, lejáratod magad párbaj előtt, még a végén kiesel! Most azt a jót is, amit felépítettél, lerombolod! Nem tartok igényt a sugdolózásodra, különben is, a sugdolózásért le fognak csukni! Éva a háttérből: provokál, hogy megüsd! Te félsz tőlem, Alekosz, ha férfi leszel, akkor kijössz velem! Éva, légy szíves ments már meg! Szandika elhúzza Bécit, aztán a hálóban vigyorog, uram adja meg, hogy kint egy ilyem palim legyen, mint te! Ha isten szeret, ad egy ilyen csávót!

A riportszobában mindenki elmondja a véleményét a történtekről, Alekosz többet képzelt Bélába, sokszor sajnálja. Éva szerint Béci agresszív volt, Alekosz jól tette, hogy kiállt magáért. Gigi szerint Alekosz a legnagyobb színész és taktikus a Villában. Béci ki van akadva azon, hogy Alekosz köntörfalaz és nem válaszol egyenesen semmire, aztán a hálóban dühöng, de már nem figyeltem, mert untam az egészet. Alekosz és Éva megbeszélik egymással, lehet, hogy a Béci visszajön, de meg fog gyengülni és ott követte el a legnagyobb hibát, hogy kimondta, ő nyeri meg a játékot. Tessék, nem értem? Lapos lett, lapos lett, hát mit tudtam volna kezdeni ezzel az egésszel? Meg nem is vagyok ma formában, na. 

A képeket a valóvilág.hu oldaláról válogattam. 

A másik felét S. küldte, köszönöm, a remek rajzot Alekoszról és Béciről pedig köszönöm BGy kommentelőnknek. Mindkettőjüknek légszív. 

Címkék: vv4
654 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bubis 2011.03.11. 15:01:28

elsőőőőőőőőőőőőőőő

gibson 2011.03.11. 15:10:41

Óóóó jesssz! Én vagyok a sixx(th) :)

Kivétel 2011.03.11. 15:12:15

csak nem fos9-es?:))

MegLepke 2011.03.11. 15:15:25

Sose voltam még első, most is csak bizonytalanul rákérdeztem.:)

Hajni, ez az öfi jobb volt megint, mint a tévés.:D Attól a fésűtől én is irtózom ovis korom óta ugyanazon okból.:)

Flashdance 2011.03.11. 15:15:59

"itt a tavasz, dűl a fal"

A tavalyi belvíz/árvíz által eláztatott házak csak azért nem dőltek össze a télen, mert a hideg/fagy összetartotta őket. Ahogy tartósan melegszik az idő, sajnos úgy fognak összedőlni ezek a házak - lehet erre célzott az öreg?

Kivétel 2011.03.11. 15:18:22

Valaki árulja már el nekem, hogy kell azt csinálni, hogy a hozzászólásom mellett legyen kép is, lsz.

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 15:21:39

@MegLepke: Na várjál, mit fogunk kapni az öfiért :DD

@Flashdance: sztem is, én is utánajártam :)

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 15:25:01

@Kivétel: sajnos én nem tudom, de majd jön valaki nálam okosabb, és az segít, türelem.

Robinzon Kurzor 2011.03.11. 15:25:10

A VV meg Éden Hotel hogyvoltakat tényleg annyian követik, hogy ezekkel a szarokkal kell foglalkozni, a régi kurva jók (pl. 24) meg ott vannak félbehagyva?

Tényleg ez kell itt is a népnek?

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.11. 15:29:08

Tegnap az öf végén tesztoszteron szag volt rendesen! Arra indulhatott be Dika.

prof. Perselus Piton 2011.03.11. 15:29:34

@Robinzon Kurzor: ez nem kötelező feladat...duplán nem: írni sem kötelező egyetlen sorozatról sem és olvasni sem...ha nem tetszik, hogy félbemaradt a 24, kérdezd meg Sixx-et, hogy folytathatod-e....

bungee 2011.03.11. 15:30:31

@Flashdance: na ezt szakmai korokben ne nagyon hangoztasd

MegLepke 2011.03.11. 15:31:16

@Kivétel: van-e indás profilod? Itt a komment ablak felett is rákattinthatsz, hogy avatar hozzáadása. Aztán a beállítások menüben feltöltesz egy képet, publikussá teszed (van erre pipa), és van egy olyan rész is, hogy indás nickek bekötése, azt is bepipálod.

@Hódos Hajnalka: szerintem a villaszlenghez képest ez a szó egyáltalán nem unnaturális.:)

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.11. 15:34:31

@MegLepke: mindent úgy csináltam ahogy most mondod, és mégse működik!!!!

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 15:34:33

@bungee: pedig igaza van, én is utánajártam, mert érdekelt. gondoltam, lehet, valami átvitt értelme is, de azon még nem gondolkodtam, egy napra egy kaland.

MegLepke 2011.03.11. 15:40:38

@vietnámi balzsam: akkor nemtom, mi lehet a gond. Én így csináltam. És utánam még páran, akiknek meg sikerült.

Robinzon Kurzor 2011.03.11. 15:42:32

@prof. Perselus Piton: "ha nem tetszik, hogy félbemaradt a 24, kérdezd meg Sixx-et, hogy folytathatod-e"

Ezzel már fenyegetőztem egyszer ... csak nem biztos, hogy tudnék olyan jót írni.

De majd kipróbálom.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.11. 15:42:34

@MegLepke: ja ja - a publikus pipát nem találom, lehet ott a gond :(

etikette 2011.03.11. 15:42:38

Dzsörzé még bent van? Napok óta nem láttam...
Amúgy szánalom az egész brigád, követelem vissza Tordasildit:D

BÁNYAI 2011.03.11. 15:44:23

No, a Rác-ból egyre jobban kiütközik az, amit kinn már a nézők tudnak.
Hiába, 100 nap hosszú idő, annyi ideig csak egy jól képzett pszichológus, vagy színész tudja átverni az embereket, nem egy ilyen ugra-bugra táncikáló.
Az igazi kavarás, és döbbentyű a villában tényleg az lenne, ha Szandika jönne vissza. Megnézném Gigi, de főként Laci képét. Szerintem - ahogyan kinézett tegnap az ábrázatja ennek a "sok emberért életet áldozó"-nak (ja, ha életét áldozta, akkor ő most nem is él?) - még képes lenne szét is verni a házat!
Az igazi játék a Rác-gyerek kiesése után lenne. Vajon, a retekklub hajlandó-e bevállalni egy ilyet!?

foxglove (törölt) 2011.03.11. 15:45:05

Nahát, pont tegnap jutott eszembe ez a képkocka a rajzfilmből. Kifejezetten ez. Erre most viszontlátom a hogyvoltban. Kicsit meglepett a dolog, hogy mit ne mondjak:)

prof. Perselus Piton 2011.03.11. 15:46:55

@Robinzon Kurzor: biztosan nem ír két ember egyforma stílusban, de attól még lehet mindkettő élvezhető...tegyél egy próbát, lemeózzuk :-))

bungee 2011.03.11. 15:47:04

@Hódos Hajnalka: ertem en, hogy a jegeroziora gondolnak, meg arra hogy a fagyott allapotban levo viz nemikepp osszekoti meg a vajogfalat, de az akkor beszivargott viz nem most a napokban olvadt meg eloszor

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 15:50:34

@bungee: jójó, én is értelek, de sztem az öreg most pusztán arra gondolt, hogy végre jó idő van. kinyílt a krókusz, nem kell hülyegyerek sapka, vernyákolnak a madarak meg ilyesmi, én meg még nem hallottam ezt a kifejezést.

K Tomoceusz 2011.03.11. 15:53:45

Szegény Évám ennyi mocskosszájú agresszív ember között. Kész csoda, hogy még tud őszíntén mosolyogni.

bungee 2011.03.11. 15:55:34

@Hódos Hajnalka: meg aztan az o szajabol mar jobban (hihetobben) hangzik a falas befejezes, mint a kasszikus
mas: titeket nem idegesit, hogy ezeknek ott a rezervatumban 2 mondasuk van: a kevesebb neha tobb, illetve amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten, es addig csurik-csavarjak mig minden reszben legalabb 1x elmondhatjak oket?

traff 2011.03.11. 15:55:54

Hajnalka, ha retrobuliba mész, akkor mi lesz az összefoglalóval?Felveszed videóra?Van má ruha?

Robinzon Kurzor 2011.03.11. 15:57:57

@Hódos Hajnalka:

Amúgy a félreértések elkerülése végett: az "ezekkel a szarokkal" nem a te írásodra vonatkozott, azt nem is olvastam, mert maga a műsor (amire viszont vonatkozott), az nem érdekel.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 15:59:57

Tényleg, Hajni, mit veszel fel???
Én guberáltam vmit a szekrény mélyéről...térdnaci, hosszú szárú csizma, meg két felsővariáció van. Uncsi, de nincs más:(

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:01:17

LEPKE!!!!! Nézed a Szomszédokat?:)))

etikette 2011.03.11. 16:01:21

mindegy ki esik ki úgyis egy két hétig "celeb" lesz belőle:P

the sandwich maker 2011.03.11. 16:03:12

@Ayesha: ugyanabba a retró buliba mentek? :D

a rajzolt kép az valami állat. legszívesebben belerágnék egy szívet a laptopba.

Hódos Hajnalka 2011.03.11. 16:03:32

@bungee: de, pont tegnap javasoltam a posztban, hogy adjanak be nekik egy O. Nagy Gábor: Magyar szólások és közmondások könyvet :))

@traff: @Ayesha: vanmá ruha. belefogytam az egyikbe, legalább az influenzának is volt valami haszna :)
szürkehá. milyen lenne, ez a rögeszmém. :)

@Robinzon Kurzor: rendben, kösz, kicsit úgy tűnt, hogy rám rúgtad az ajtót. :)

MegLepke 2011.03.11. 16:03:51

@Ayesha: óóóó, nem bazmeg. Jó, hogy szólsz, át is kapcsoltam. Már ennyi az idő??? ÚrisTN! És én még mindig a reggeli kávémnál tartok.:D

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:04:25

@Retardált Légpisztoly: nem, csak én is bulizni megyek este, meg ő is, és tegnap értesültem a női dilemmájáról a rucikkal kapcsolatban. És én is küzdök:)

Bezzeg, ha pajortestem lenne...:D

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:05:01

@MegLepke: vigyázzál, rohadt izgalmas!!! Jutka lázas!!!!

.lll. 2011.03.11. 16:06:34

a mocsok rasszisták és gaz imperislisták így drukkonak Bécinek:

Go Béci gó:DD

penelope garcia 2011.03.11. 16:12:17

A figura, aki a cigizés ártalmairól beszélt nekik, Urbán Róbert, az ELTE PPK egyik tanára. Évek óta kutatja a dohányzási szokásokat, publikál is róluk. Jó fej fickó.

penelope garcia 2011.03.11. 16:14:31

Ja, és TERMÉSZETESEN hajrá Béci!
(Egyébként lehetett volna hajrá Szandi is, ha nem Bécit, a szépségességes hímistent hívja ki, hanem a gusztustalanságosságos Éva banyát.)

penelope garcia 2011.03.11. 16:16:49

@Ayesha:

Természetesen nem dohányzik. :))) Szerintem sosem is tette.
Én pár éve jártam nála egy ilyen tesztelésen. Hasznosnak találtam, mert a kérdőív megválaszolása közben az ember elgondolkozik az érzésein, viszonyulásain. Én akkor döbbentem rá arra, hogy dohányozni tök ciki dolog. Röhejes ugyanis.
Azóta nem is teszem. :)

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:17:02

Lyukas az agyam és elfelejtettem, hogy mit jelent a PPK. Talán polgárpukkasztás?

the sandwich maker 2011.03.11. 16:18:29

@Ayesha: emlékeim szerint az a pedagógiai és pszichológiai kar, de aztán lehet, hogy nem.

és ha este bulizol, hogy lesz így vévé? ejj, ejj...

penelope garcia 2011.03.11. 16:19:38

Robi üzeni, hogy akit érdekel, az nézzen rá a www.leszokasvonal.hu oldalra. :)

penelope garcia 2011.03.11. 16:20:21

@Ayesha:

Pedadógiai és Pszichológiai Kar :)

tribeca 2011.03.11. 16:22:43

le a kalappal a Béci előtt, hogy nem törölte fel azzal az alkoholista f...szopó g..ivel a padlót. mekkora egy gyökér ez a pszichopata barom. nem szép ilyet mondani, de őszintén remélem, hogy átrendezik majd azt a rusnya fejét, amint kijön. nem fogja megúszni, ha hozza a formáját itt kint is.
ja, és hajrá BÉCI, már ami a párbajt illeti

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:23:15

@Retardált Légpisztoly: a tegnapi rész nagyon rosszat tett a bioritmusomnak és idegrendszeremnek, úgyhogy jót is fog tenni, ha egy öfit kihagyok:D

.lll. 2011.03.11. 16:23:33

én két éve hagytam abba a dohányzást,kurva nehéz volt

MegLepke 2011.03.11. 16:23:36

@Ayesha: hát, nem nagyon láttam, mert telefonoztam. Nem vettek fel oda, ahol 2 hete voltam interjún...:(

penelope garcia 2011.03.11. 16:24:59

@tribeca:

Nem szabad megütnie, mert akkor kizárják.
Erre játszik az elmegyenge, ezért hergeli, mert azt hiszi, ki tudja hozni a sodrából annyira, hogy üssön.
Hát nem. Béci úrigyerek, nem üt. :)

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:25:07

@MegLepke: milyen cég volt? valami csilivili agyonhájpolt multi vagy kisebb? Szerettél volna ott dolgozni, vagy már a mindegy kategóriát tolod?:)
én meg majd csütörtökön megyek ÚGYMOND második körre egy helyre.

penelope garcia 2011.03.11. 16:28:26

@Morci úr:

A MIJÉT???
Látatlanban azt mondom, hogy tyúk lesz az, nem nő. Vagy porszívócső.
Na, és most odakattintok.

solid01 2011.03.11. 16:29:39

Bírom, hogy olyan embereket bíráltok fikáztok baszod, akiket ha bajban vagytok hívtok. mentő,tűzoltó,rendőr, katona.
Ti meg ültök az irodában otthon melóban stb és okosak vagytok. Jobban bíznátok egy Évában vagy Alekoszban aki fél dl konyakért kinya..ná a saját szellemi fogyatékos anyját. Vagy a cigány hordában.
Hajnalka - 60 as tempó- hát belőled azért többet néztem ki.
Szar 1 ország!
Ja és Béci annak ellenére hogy nem csipázom király volt, majd kint eltöri az orrát a pedofil pszichopata sorozatgyilkosnak :) remélem!

penelope garcia 2011.03.11. 16:30:25

@este ráérek:

Ha agresszív lenne, akkor Alekosz bélzete a csillárról, falról csorogna lefele. Vagy nem láttál még valódi agressziót? :)

MegLepke 2011.03.11. 16:31:44

@Ayesha: már a mindegy kategóriát. Állami cég, és nagynéném ott dolgozik. És még így sem... Kezd bebizonyosodni, hogy ez a kötött munka nem nekem való...

penelope garcia 2011.03.11. 16:32:31

@Morci úr:

Na basszus. Hát ez egy nő.
Ki hitte volna.
De akkor viszont biztos pénzért-barátnő.
Vagy csak barát-barátnő.
Az lehetetlen, hogy egy viszonylag jó külsejű nő konkrétan akarja azt, hogy Alekosz hozzáérjen. Nonszensz. :)

the sandwich maker 2011.03.11. 16:32:55

@Ayesha: én a tegnapinak csak 10%-át láttam, az is elég volt.

@Morci úr: én eddig azt hittem a Tündi az a kedvenc bárszéke, de még most sem vagyok meggyőzve.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:35:47

@MegLepke: hát nem tom, én még sose dolgoztam olyan helyen, ahol ismerősöm lett volna...
Én is csípném, ha én osztanám be az időmet, de nem lenne meg a biztonságérzetem, márpedig nekem az kell:)
Gondolod amúgy, hogy benned van a hiba? KIZÁRT:) (ahogy így elnézegetlek kommentileg:))

penelope garcia 2011.03.11. 16:36:31

@solid01:

Pedofil, pszichopata sorozatgyilkos? XD
Ember, akkor gógyi is kell ám.
Hisz már az első után elkapják, mikor még még csak befordul a sarkon menekültében, s a tetthelyen minden tele lenne az ujjlenyomatával, spermájával, sőt, akár a fotójával is, amilyen gyengeelméjű. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 16:36:38

@penelope garcia: Ha Béla menne vissza, akkor olyan nagyképű lenne Béla, mint az ólajtó! Most is egy plazmatévé!

.lll. 2011.03.11. 16:38:05

@penelope garcia:

félreértés ne essék,én hányok Alektől,de Béci kb.annyira úriember,mint amennyire Alek a nők álma

penelope garcia 2011.03.11. 16:40:44

@lófő:

Á, nem érted te ezt.
Béciben a visszafogott erő a szexiség.
Az ember tudja, hogy tudna ütni, ha akarna. De képes kontrollálni magát, és ez pont az, amitől nedvesedik a bugyi. ;)

Zuzimama 2011.03.11. 16:42:55

Lehet, hogy már megírták, de az pontosan: "itt a tavasz, nő a fasz". volna. :D

penelope garcia 2011.03.11. 16:43:04

@Peter_Cs:

Van mire.
Ellenszélben megy neki remekül.
Sőt, ellentornádó az. Főleg manapság.
Én is kihúznám magam, ha tudnám, hogy mennyien utálnak csak azért, mert cigány vagyok, és ez mégsem tudott megállítani.
Te nem így lennél ezzel?

.lll. 2011.03.11. 16:45:12

@penelope garcia:

na erre tényleg nem gondoltam:D

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:45:44

@penelope garcia: nekem azért jóval szimpatikusabb lenne, ha nem lenne ennyire önelégült...tudom, önbizalom meg pozitív gondolatokkal erősíti magát, de úgy érzem, hogy nála ez már tényleg átment beképzeltségbe.

MegLepke 2011.03.11. 16:46:08

@Ayesha: :))) Na mindegy, este berúgok oszt jóvan.:D

@Peter_Cs: hehe, Évától idézgetsz?:) (ő mondta az ólajtósat, hallottam)

Albino Vernyul 2011.03.11. 16:46:54

@Ayesha: ppk.ru/

http://www.youtube.com/watch?v=hQl6Qmqu0Fkű

;))))))))))

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 16:47:28

@MegLepke: én is, majd iszom az egészségedre:)
Esetleg a karaoke keretein belül eléneklem a Butterfly című számot neked:D:D:D

csicserierika 2011.03.11. 16:50:22

@penelope garcia: elnézést ,te mit nézel?
Aki provokált, az Béci volt és ütne is, ha nem lenne kamera.
Nem tud már mit bevetni Alekosz ellen, mert ahhoz sütni való is kellene, meg nem csak a tisztességről papolni.

redhaven 2011.03.11. 16:58:45

ma nagyon remélem,hogy nem lesz származástan,tisztességes családanyák egymást ócskálása,úrinők hajtépése.
mert a fasz kivan ezzel.
egyébként egy nem titkoltan provokatív kérdés:amikor elmúlna a penna szédítő hatása,akkor is ennyi nő álma lenne ez a jó bélafiú?????

penelope garcia 2011.03.11. 17:01:03

@csicserierika:

Én azt látom, hogy Bécinek van önkontrollja, Alekosznak meg nincs.
Az egyik férfi, a másik takony. Ennyi.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 17:01:16

@redhaven: külsőre. Számomra Béla megszólalásig jó pasi. Utána már nem annyira.

redhaven 2011.03.11. 17:04:11

@Ayesha: ez zseniális mondásod ám!!!:)))

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 17:05:50

jaj:))) igazán köszönöm. De komolyan is gondolom. És nem csak őbéciségével vagyok így, hanem csomó olyan férfival találkoztam már, akik külsőre ÚRISTN, de amikor megszólaltak, gyanúsak emlékeztettek engem a gorillákra.

the sandwich maker 2011.03.11. 17:05:50

nekem Béci külsőre egyáltalán nem jön be, úgyhogy a témához nem tudok hozzászólni, de...

(off) a hűtőben a polcomon találtam két csak úgy odahelyezett tojást. vagy odateleportáltak, vagy valamelyik lakótársam lenyúlt korábban kettőt és most visszaszolgáltatta szó nélkül. meg van-e valakinek az a videó, amikor Éva kulturáltan érdeklődik a pirospontjai felől, hogy levetíthessem nekik?

karolinabeszarova 2011.03.11. 17:06:01

Helló!

Nekem az tetszett legjobban a vitában, amikor a csiga azt mondta ÉÉÉÉvvaa seegííts! Vagy valami ilyesmi, csak én hallottam? na az vicces volt!
Amúgy HAJRÁ BÉCI!Szerintem jó volt, kellett már ennek a csúszómászó féregnek! :D

karolinabeszarova 2011.03.11. 17:08:17

@redhaven: amikor elmúlik a penna szédítő hatása,akkor le kell cserélni,és nem csak a bélát! :D

karolinabeszarova 2011.03.11. 17:09:08

@Ayesha: jajj ez hatalmas volt,mikre emlékeztek.És csómóx beadták:)

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 17:10:32

@karolinabeszarova: mert ezen nagyon kellett röhögnöm. Van olyan szó a mi édes anyanyelvünkben, hogy TIEDEK, vagy esetleg Simor professzor honosította meg???

karolinabeszarova 2011.03.11. 17:16:29

@Ayesha: Sztem nincs, de mondjuk amekkora baromságokat mondanak néha! Bár ha Olivér esetleg valami vidéki embörke lönne, akkor be lehetne tudni tájszólásnak, de úgy tudom, hogy ő pesti,
akkor csak a ragozással vannak gondjai.

the sandwich maker 2011.03.11. 17:17:59

@Ayesha: Simor úrnak több nagyszerű nyelvújítása is volt, amikhez képest a zongora, meg a nyakkendő még csak ötletesnek sem nevezhető. mondanivalójának 70%-t ha értettem.

de ha valamelyik a vajkrémemre is rászáll, istenbiza beleütök a tolltartójába egy tojást abból a 12-ből amit reggel vettem.

MegLepke 2011.03.11. 17:19:27

@Ayesha: ó, de rendi vagy! Én meg szurkolok neked egyébiránt a következő körödhöz, meg hogy megkapd a melót.:)
És ím, mi vagyunk az élő példák arra, hogy mulat együtt egy Bélát kedvelő és kevésbé kedvelő személy.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 17:21:56

@Retardált Légpisztoly: jaj,én azt a részt kurvára bírtam, amikor Lejszló kikel magából vajkrém ügyben és Szandál meg Olivér ilye hülye hangon jelzik neki, hogy rábaszott. Vmi wa-wa-wa-waaaa.:D:D:D:D:D
Ott még kedveltem Algaevőt:)

@MegLepke: igen:) ez NEM HÁBORÚ:)

redhaven 2011.03.11. 17:22:18

@MegLepke: nem sikerült a munka??
kár!
retek még nem jelentkezett be?
kinevezhetnének főközvetítőnek!

gabeszó 2011.03.11. 17:23:15

Ez az alekosz mekkora gyökér??? egy idegesítő pöcsmag :D www.onlinepszichologia.hu/hirek/intelligencia-a-valo-vilagban

én nem értem h ki bírja elviselni?? van olyan aki TÉNYLEG kedveli?? :D

K Tomoceusz 2011.03.11. 17:24:10

Sajnos továbbra sem találom Bélánk vb2. gyakorlatát, de közelítek. Az Anikó rajongókat is el kell keserítenem, már 8 hasonmást felfedeztem amateurhome kategóriában, de 7-nek nem volt bibírcsókja a 8.-nak meg rossz oldalon. De vissza Bélánkhoz. Street Bounce csapatformációban aratott nemzetközi sikert 2005-ben. starity.hu/sztarok/racz-bela/eletrajz/ Akik kb annyi iqval rendelkeznek mint én, magyarán fingjuk sincs mi az, azoknak a példa: www.youtube.com/watch?v=w1t5TAk4nBg
Több példát ne kérjetek (főleg ne hármat) nem tudom hány kategórában streetbounce-oznak a világban, azt se hogy hány fő egy csapat vagy hány manus van benne.

gigi345 2011.03.11. 17:26:35

Alek az ász! Béci megy haza!

the sandwich maker 2011.03.11. 17:27:27

@gabeszó: én azt nem értettem soha, hogy lehet, hogy valaki TÉNYLEG szereti a lucskoskáposztát, aztán mégis... különböző emberek, különböző vélemények.
@Ayesha: algaevő nagyon hirtelen állt át a sötét oldalra, akkor még nekem is kiskedvencem volt.

sugerabugera 2011.03.11. 17:28:47

Sajnálom azokat a nőket , akik olyan kretének valószínűleg, hogy értelmes pasit nem kapnak. Pedig nagyon sok férfias pasi van aki nagyon sok értelemmel van megáldva. Ezeknek a hölgyeknek jut a hulladék,akikben csak férfierő van, de a szellemi tőke hiányzik belőlük.Nekik jut Béci. Ja, meg én:))))

gabeszó 2011.03.11. 17:30:07

apám :D azért a Laci se volt kispista

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 17:30:14

@Retardált Légpisztoly: megnézted a tiedekvideót?:D:D: kilinkeltem:)

Rézfaszú Bagoly 2011.03.11. 17:30:51

ez a lacifasz ez nagyon nettó! nem volt ez rendőr valaha? vagy még annál is hülyébb? akkor biztonsági őr? ezt a primitív állatot, hát ez a mónika-sóban állandó szereplő lehetett volna, akkora paraszt szegényem? van családja? hogy utálhatják magukat, hogy egy ilyen tahóval rokonságban vannak... :)

MegLepke 2011.03.11. 17:30:55

@Ayesha: :))

@redhaven: hát nem - ez a válasz mindkét kérdésedre. Sors keze és kész!:)

Albino Vernyul 2011.03.11. 17:37:38

Nahhh, a moanika show II-ben megint osszetereltek az idiotakat... Bar itt is egyre tobb regel.. A fenebe...

the sandwich maker 2011.03.11. 17:39:12

@Ayesha: eddig tartott, hogy betöltsön. (imádom a vv honlapo) lesz ám este közös program, majd szinkron tolmácsolok alá orrhanggal, mint a Pozsgay. (put my fucking red dots back fuck you, 'cause these are not yourses.)

gastro vazze 2011.03.11. 17:40:03

@este ráérek: fehér ember viselkedett már velem így, sőt buzi fradisták is körbevettek már, és azok is magyarkodók voltak. van még kérdés buzikám?

K Tomoceusz 2011.03.11. 17:40:41

Az éjszakai műszaknak egy kis nekedvaló:
Az rtl ki akarja ejteni Bécit, ez nyilvánvaló. Tinilányok szézezrei imádják, de a műsorban süket öregassznyok védik. Az ellenfél oldalán persze csinos parókás fiatalemberek ülnek.

the sandwich maker 2011.03.11. 17:41:17

Sanyiii!!! mondjad a frankót!

csicserierika 2011.03.11. 17:41:42

@penelope garcia: szép választékos kifejezésed után megértettem, hogy miért Bélára nedvesedsz:)A belevalóban Kati néni is ráizgult Bécire.
Én spec. nem férjet keresek, csak megfigyelek és ha van min, akkor szórakozok. Nekem ennyit jelent egy tv műsor.

gastro vazze 2011.03.11. 17:42:26

@Rézfaszú Bagoly: ez a Trivál (milyen név már ez?) cigga László, az Olivér haverja, mi a szart keres itt már megint?! Ő beszél itt agresszióról? ezzel a kinézettel?! hát egy bűnöző a gyerek! Azért ehhez pofa kell ám. Rtl -től is, meg a prOlivér féle gallerinek is..

Albino Vernyul 2011.03.11. 17:42:43

@K.Tomoceusz: Jahmmm... Megint elovettek a statisztakat...

redhaven 2011.03.11. 17:43:01

@MegLepke: sors keze nyiss Lepinknek tért!!!

K Tomoceusz 2011.03.11. 17:44:47

@gastro vazze: Azt , hogy "már" kétszer írtad véletlenül. Legközelebb jobban figyelj a szóismétlésre, mert ez elég durva volt.

Tompó 2011.03.11. 17:45:13

Milyen jó lenne ha Szandika térne vissza. Kéjes mámorban úszva figyelném a Retardált banda képét.....

the sandwich maker 2011.03.11. 17:45:23

@Ayesha: reméltem, hogy értékeled majd az angol nyelv vv-sítésére tett kísérletemet. :D

azt kell, hogy mondjam, ez a Katinéni rohadt aranyos. nem figyeltem rá kit véd, de olyan cuki. :D

MegLepke 2011.03.11. 17:45:52

@K.Tomoceusz: ezt a parókás Jánost régóta vártam már, de Kati néni se kutya!

@redhaven: szeretlek!:)

@gastro vazze: ez a Laci télleg mit keres itt megint? Amúgy is unnaturális a térdnadrág télen.

Advergaming 2011.03.11. 17:46:13

Sziasztok!

Előre is elnézést kérek mindenkitől az OFF miatt, egy kis segítséget szeretnék kérni a barátnőm szakdolgozatához.

A téma ADVERGAMING (termékelhelyezés a játékokban), egy pár perces kérdőív kitöltésében kérném a segítségeteket.

goo.gl/0q1L3 (nem reklám, nem MLM, csak a Google Docs-os link baromi hosszú :DDD)

Hálásan köszönöm minden kitöltőnek és még egyszer elnézést az OFF-ért!

.lll. 2011.03.11. 17:48:03

ez a nekedvaló egyszerűen zseniális

the sandwich maker 2011.03.11. 17:48:05

ez mi????? :D bassza meg! "ha egyszer majd kiszállok, lehet hogy senkinek sem hiányzok, épp ezért húzzatok el rosszak" nem tudtam, hogy ez a műsor kultúrális értékeket is képvisel!

MegLepke 2011.03.11. 17:48:44

Na, ami a nekedvalóban megy, ahhoz képest az éjjeli álmom teljesen logikus volt, pedig rám lőttek, én meggyújtottam egy öngyújtót, ami hatalmas lánggal égett és visszaverte a golyót. És még akciófilmeket sem nézek.

Tompó 2011.03.11. 17:48:45

@Advergaming: Miért nem te segítesz a barátnődnek? Ha segítek, megkaphatom?

Cs 2011.03.11. 17:49:11

Hehe. Innen szoktam követni az eseményeket, tetszik, ahogy Hajni ír (már amikor formában van :P ) Tegnap véletlenül volt szerencsém látni ebből az Alekosz-Béci akármiből pár percet, aztán már én éreztem magam kínosul, úgy hogy elég volt "élőben" ebből pár perc is. Sok kommentelőt nem értek, Alekosz szimplán egy hülye fasz, Béci meg szimplán egy sutyerák fasz.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 17:49:23

@the sandwich maker: ezezez már szinte GÖRÖGÖSÍTÉS:D

Tompó 2011.03.11. 17:50:19

@MegLepke: Kellemes álom lehetett:DDDD Ha visszatérő akkor ez jelent valamit...

Tompó 2011.03.11. 17:51:29

@==T==: Mivel fenyegette most?

redhaven 2011.03.11. 17:51:37

@MegLepke: köfiDDDDDDD.
ez a retekdélután télleg mindennek az alja:)))

MegLepke 2011.03.11. 17:51:39

@Tompó: nem visszatérő, de mások pl. meghaltak és folyt a vér.:)

sugerabugera 2011.03.11. 17:52:38

@gastro vazze:
És hány emberből áll a B-közép és hány kokeró van buzikám? Gondolkodjál:))))

gastro vazze 2011.03.11. 17:52:43

@Hódos Hajnalka: ok, sorry...
@K.Tomoceusz: Neked nem osztottam lapot, ha jól emlékszem.

the sandwich maker 2011.03.11. 17:53:27

@Ayesha: :DDDD (mondj egy szót, bármilyet, és én megmondom melyik görög szóból ered.)

gastro vazze 2011.03.11. 17:53:57

@sugerabugera: mittudomén, a magyar foci szart sem ér! de ezen a témán már túl voltunk a 50.-60 poszt környékén.

MegLepke 2011.03.11. 17:54:03

Nah, ne veszekedjetek, iszapbirkózás van a nekedvalóban, nézzétek azt!:)

the sandwich maker 2011.03.11. 17:54:08

erre a Nekedvalóra... én nem találom a szavakat. miért nem néztem ezt eddig???

K Tomoceusz 2011.03.11. 17:54:41

@gastro vazze: Kemény vagy gastro kollega. Ha ismerne a Béci, behúzná az összes farkát.

==T== 2011.03.11. 17:55:02

@Tompó: Semmi konkrét, csak a szokásos "majd ha kimegyünk"...

Tompó 2011.03.11. 17:55:49

@MegLepke: Ez valami fétis dolog lesz....elfojtott vágyak.....:DDDDDDD Durvus....:DDD

sugerabugera 2011.03.11. 17:55:51

@gastro vazze: Jó lenne, ha ilyen könnyen túl lennénk rajta. De majd próbáld ki a nyóckerbe este:)))

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 17:56:29

A fekete bringának jobb a segge már így női szemmel is.

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 17:58:37

na a kínait meg kellett ám okvetlenül kérdezni:D:D:D:D:D

Tompó 2011.03.11. 17:59:33

@==T==: Majd ha kimegyünk...??? Akkor lesz Béci nagyfiú mikor a rokonok hazamennek Szegedről... meg Sopronkőhidáról...majd a csapatával megmutatják Aleknak mi a "magyarok" istene.........

MegLepke 2011.03.11. 17:59:43

@Ayesha: jah, én is azon röhögtem.:)

@Tompó: lehet :DDD

redhaven 2011.03.11. 18:00:31

jános majdnemolyan rusnya,mint az általam tennapelőtt"megcsodált"edit-jujj meghalok a lantért-asszony.
emberek az a haj...ismeritek a berzicsirkét???

the sandwich maker 2011.03.11. 18:00:38

az egyik utcaembere megállapította, hogy ez a párbaj kétesélyes lesz.

MegLepke 2011.03.11. 18:01:15

Jajj, ott a Sanyi is, hát észre se vettem eddig. Vagy most ült oda?

Tompó 2011.03.11. 18:04:12

Most mindenki a Belevaló című gyalázatot nézi???

maghozo 2011.03.11. 18:04:29

@Ayesha: Ahogy ezt a videót újra megnéztem rá kellett jönnöm ,hogy azóta se változott se a lékör se az alaphangulat ott bent .
Csak itt kint lesz egyre több a palimadár .

Ayesha (törölt) 2011.03.11. 18:05:10

ezt sok önjelölt megasztárt kötelező jelleggel berakják oda...agyfaszt kapok.

Lanois 2011.03.11. 18:06:49

hogy lehet hármas a laci, ha nem cigizik...ezen töprengek tegnap óta.

K Tomoceusz 2011.03.11. 18:07:28

@Tompó: Mi az hogy gyalázat? Már a 62894. rapzenekart mutatják. Nem 10, 1 éven belül meglesz a 1millió új munkahely.

maghozo 2011.03.11. 18:07:49

@the sandwich maker: Ekkora mulasztást. Ezentúl ki ne hagyd . Sőt a tökéletes összhang érdekébe még az online adást is kukkold hajnalig .

penelope garcia 2011.03.11. 18:08:33

@csicserierika:

Én sem. De vagyok olyan naiv és jóhiszemű, hogy az emberileg legtöbbet érőt akarom győztesként látni. Erkölcsi győzelmet szeretnék. Én ilyen hülye vagyok.
Egyébként nem nézem a VV-t, csak olvasom a HV-t, meg a Velvetet, tehát nekem ITT van benne a szórakozás. :)

K Tomoceusz 2011.03.11. 18:09:47

@Lanois: Régen tanultam kémiát, gondolom az acetonban és a kénköves ménkűben sok a szénmonoxid.

penelope garcia 2011.03.11. 18:09:58

@Kivlov:

Ha rosszindulatú lennék, azt kívánnám neked, hogy költözzön be hozzád. :)

maghozo 2011.03.11. 18:11:22

@Lanois: Mert nem mozog meg negyven fele már lassul az anyagcsere .

2011.03.11. 18:11:26

@redhaven: Édes Jézusom, még Edit asszonyt is megszólították VV ügyben? Vagy hol láttad? Nem vagyok képben, van aki keményen dolgozik kérem szépen. :)

Tompó 2011.03.11. 18:13:49

@K.Tomoceusz: erre no comment....!!!!!!!!!A kénköves ménkű 10pont:DDDDDDDDDDDD

penelope garcia 2011.03.11. 18:14:37

@Tompó:

Azért, mert a kérdőív egy statisztikai adatgyűjtés, ergo több ember kell hozzá.
Kitölteni meg segítőkészség, empátia, emberi odafordulás.
De minek is magyarázok én ilyeneket egy náci tisztet kultiváló személynek?...

redhaven 2011.03.11. 18:15:38

@beebeer: mellettem szállt kia kocsiból.
a nazális hangja miatt ismertemmeg.
hááát....
smink nélkül...

maghozo 2011.03.11. 18:16:35

@penelope garcia: Olyan nincs - mármint "emberileg a legtöbbet érő "- :)))
Mihez viszonyítva ?
"Erkölcsi győzelmet "-:DDDDDDD

lamb79 2011.03.11. 18:17:59

Szépjónapot mindenkinek!

Itt a péntek, vége a hétnek, szabadszombat, lehet kommentelni:) az utóbbi 2 poszt nagyszeru volt, a dagenham-i buszon azt nézték ma hazafelé az emberek hogy mitol fulladozom :D

Megnéztem az Alekosz-Béci csattanásos jelenetet.
Véleményem annyi lenne, hogy az az ember, aki be van kissé rúgva és akinek valamilyen fajta komplexusa van, úgy viselkedik mint a Béci. Az az ember pedig, aki nagyon be van állva és hát valljuk be, nem tud piásan viselkedni, az olyasmi mint az Alekosz.
Szerintem ebbol a vitából Alekosz jott ki "gyoztesen" (mondjuk ez most egy kicsit furcsa kifejezés), Béci egyértelmuen rontott a saját megítélésén. Itt nem csak a felesleges és ostoba rasszista megnyílvánulásokról van szó- hanem arról hogy amíg a Béci tisztán provokált az arcbamászásával, addig Alekosz a sajátos stílusában és hidegvérrel kezelte a helyzetet. Ennek ellenére simán megértem a Bécit ha felszívta magát, én se szeretem ha valaki kozbeszól ha beszélnék de nem így kellett volna Alekoszt. Ideális esetben, csak simán elsétál, és megvárja azt hogy mindenki befejezze a kaját, és utána normálisan válaszolt volna a kérdésekre.
Szandi egyszeruen hihetetlen volt a vita utáni beszólásával :) kopni-nyelni nem tudtam.

MegLepke 2011.03.11. 18:18:41

@redhaven: jájjj, remélem, tudsz azért majd aludni.:)

2011.03.11. 18:19:19

@redhaven: miért, sminkkel igen? :DDDDD

Én ma Helyei Lászlóval utaztam a metrón, van egy közös ismerősünk, akivel közeli barátok, és mégsem tudtam megszólítani, pedig gyerekkorom óta egyik kedvenc színészem, mert egyszerűen nem jutott eszembe a kolléga vezetékneve.
Támad az Alzheimer?

penelope garcia 2011.03.11. 18:19:39

@maghozo:

Természetesen a benti emberanyaghoz viszonyítva.
Szegény ember vízzel főz. :)

the sandwich maker 2011.03.11. 18:21:19

@maghozo: azt sajna nem tudom nézni, pedig... majd max. nézem a belevalót is!

sugerabugera 2011.03.11. 18:22:20

@==T==:

Csak nehogy előítéletes legyél egy ilyen lopás ügyecske miatt:)))))

Kivétel 2011.03.11. 18:23:14

@MegLepke: köszönöm, megpróbálom :)

redhaven 2011.03.11. 18:23:51

@MegLepke: muszáj voltam ledobni egy fél barackot,a rettentő élmény felidézése után:)))

lamb79 2011.03.11. 18:23:57

A másik kedvenc beszólásom a tegnapiból Giginktol: "Alekosznak van egy olyan fegyvere amit beszédnek hívnak" :D eskuszom ez volt az elso aranykopése Giginek:)

redhaven 2011.03.11. 18:24:39

@beebeer: jujj,dehogy...
méltó párja benkőnek.

maghozo 2011.03.11. 18:29:10

@lamb79: Annakidején ezt sokat énekeltették vele az elemibe . " A szó veszélyes fegyver " . Most meg bevillant.

2011.03.11. 18:29:46

@redhaven: kövezzetek meg, én néztem a realityt, a trash legalja, de szétestem a röhögéstől..
Vitorláznak a Balatonon, Benkő a csodálatos tájat méltatja, "és most adjuk át magunkat a szépség élvezetének csendben" erre Editke: CSODÁLATOS, Dániel, CSODÁLATOS!!!
Benkő csak annyit szólt: élvezzük CSENDBEN!
:DDDDDD

penelope garcia 2011.03.11. 18:31:00

@==T==:

Jeeez, milyen oldal ez? Bénábbak a "cikkek", mint a Velveten. :)

Morgo1229 2011.03.11. 18:31:12

Azert az erdekes, hogy itt a HV-en a Beci fanok dominalnak, addig a fentebb is emlitett linken:
valovilag4.postr.hu/megtalaltuk-alekosz-baratnojet

az Becit totalisan elitelo forumazok vannak jelentos tobbsegben.

Nyanyóka 2011.03.11. 18:31:35

"a nyugdíjas rendőrtisztek által a farzsebben hordott fésűvel"
"A mai Riga motor-díj (nagy hang kis teljesítmény)"
"Alekosz olyat büfikézik öklendezve a tányérba, hogy bármelyik anyuka, aki most szoktatja szilárd táplálékra gyermekét zokogógörcsöt kapna az örömtől"
Hajnika!
Eszméletlen jók az idézett részek, még most is visítok a röhögéstől, a blog bejegyzéseid jobbak, mint a műsor!!!!!
Imádom a dumádat!!!!!!!!!!

Kivétel 2011.03.11. 18:33:29

Vajon sikerült-e képet is kitenni... Ha igen, köszönet érte MegLepkének!

sugerabugera 2011.03.11. 18:33:35

@penelope garcia: Attól még lopott a haverod:))) Nem bír a vérivel:)))

gastro vazze 2011.03.11. 18:35:29

@Morgo1229: igen van ez a szennyblog, annak az ócska írója is be szokott ide nézni, hogy fényezze magát (mindig tol egy linket a végére ), ez a blog full Rácz ellenes, Oli és Alkeszpártoló.
Viszont volt ott egy hozzászóló (szep munka a nickje), akinek teljesen igaza van és az utólagos engedélyét kérve idézném, mert tökéletesen meglátta a lényeget és igazat adok neki:

Nem azzal van a gond, hogy Alekosz fan a blog kedves szerkesztője. Nem protestáltam miatta, sőt. Ha az ember VV4 témában keres blogokat, akkor jóformán ez az egyetlen blog, ami után nem kapok kínomban röhögőgörcsöt. Magyarán minden blog és internetes fórum alekosz párti, de vannak szintek, hogy meddig megy el egy-egy blog és fórum. Ez még az egyik legnormálisabb hangvételű, erről ennyit szerettem volna írni.
Nyilván Alek párti a blog, nem kell messzire menni, se Alekosz nőnapi “érdekes” felfogásával se azzal a ténnyel nem foglalkozott, hogy Jez-nek magasabb iq-ja van, mint a Villa okostojásának.

Az emberek egy részében olyan őrült nagy alekosz hype alakult ki az internet miatt, olyan Alekosz kultusz, hogy már nem látják és nem is keresik az emberi értékeket a villában, ha az Éva leköp valakit, vagy kikel magából, mert 15 percig nem cigizhet vagy kibeszéli a barátnőit vagy csak adja a szokásos mindennapi hisztériáját, akkor ezek az emberek az alapján ítélik meg a viselkedését, hogy milyen viszonyban áll Alekosszal.
Ha Alekosz ráöklendez az ebédlőasztalra matt részegen vacsora közben és közben az emberek szájába adja a válaszokat az igazmondó széken, akkor ő a jófiú, mert megteheti, sőt elvárás: legyél “vállalhatatlanul gusztustalan Alek, megteheted, így szeretünk”.
Körülbelül január közepe óta nézem a VV4-et és megmondom őszintén ezalatt az idő alatt 7-8-szor biztosan gondban lettem volna a VV lakók helyében, hogy visszafogjam magam és ne menjek neki Alekosznak vagy ne dobjam ki az Évát.
Ha a Béci viselkedne úgy, mint Alek: minden lányt oltogatna és közben a nőnapot leszarná, belemagyarázna a kamerába vagy lehányná az asztalt, akkor már rég lelőtték volna az alek fanok. Ha a Gigi lenne akkora hisztérika, mint az Éva, akkor már összevágták volna a hisztérikus jeleneteit, de már az is bőven mixelve lenne.

De amint látjátok nem vagyunk mind Alekosz droggal beoltva. Büszke vagyok rá, hogy se a munkatársaim és se a közeli barátaim között nincs kultiválva Alekosz és az Éva viselkedése.

the sandwich maker 2011.03.11. 18:35:34

@beebeer: kár, hogy azt nem néztem, meg abból még nem volt hogyvolt. :D remeknek tűnik. (az a durvus, hogy nekem van olyan kottám, amit a Benkő adott ki)

Albino Vernyul 2011.03.11. 18:36:22

En elvetemult vagyok, es kivoltak az idegeim, mikor meglattam a Nekedizeben a tollas parokas izet... Ezert RMB-t hallgattam... Nyugtatja az idegeket...:)

www.youtube.com/watch?v=Yb93wJS1SQo&feature=related

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 18:37:24

@beebeer: Dániel végigkamuzta az egészet, lehetett az egészen jókat röhögni! Editke egg másik agyhalál mondata az ismerkedési estről: "Majd szétperzselte az ajkaim, s a szívemig hatolt!" - LOL! Pavlik tünde meg már Jerzyszakértőnek érzi magát.

2011.03.11. 18:38:03

@the sandwich maker: volt hogyvolt (de jól néz ki így leírva :)) sixx követte el, szerintem itt a címkékben is megtalálod, benkő of love.
Gurultam a röhögéstől, jobb volt, mint a műsor!

Lotyó Bridzsida 2011.03.11. 18:39:39

Gúten ábend!
Mivanmivan?:))

the sandwich maker 2011.03.11. 18:40:08

@beebeer: nagyon kultúrbarbár vagyok! légyszi tegyétek rám a jeleket, úgy szégyellem magam. ezt majd úgy elolvasom, hogy na.

lamb79 2011.03.11. 18:40:22

Asszem rájottem hogy miért is csinálta Béci ezt az arcbamászást. Megpróbálta belehipnotizálni Alekoszba azt hogy fél tole (Bécitol) :) ez számomra azt érezteti hogy Béci tényleg fél Alekosztól.
Alekosznál ez nem fog menni; az ilyen embert csak a saját módszerével lehet megállítani- mégpedig azzal hogy ok is kitalálják a saját maguk egyedi hangját/humorát amivel rendszeresen be tudják égetni.
Továbbra is 100%-ig pártatlan vagyok, a nézok majd úgyis dontenek a végén. Vagy a retek. Egy dolog biztos- ez volt idáig számomra a VV4 egyik legjobb jelenete.

csicserierika 2011.03.11. 18:40:42

@penelope garcia: merész húzás egy blog és velvet alapján megítélni, hogy ki ér legtöbbet emberileg.
Ha néznéd, akkor a nüansznyi kis rezdülések, tekintetek alapján lehet, hogy megváltozna a véleményed.
Béla túl élni szeretné a játékot, Alek pedig átéli úgy, hogy közben szórakoztat.
Ha katarzist akarsz, akkor győzzön a hétköznapi kisember :)

gastro vazze 2011.03.11. 18:43:55

@Peter_Cs: az egy csoda volt, mikor a Pavlik Tünde lebutázta a Jerzsit az egyik nekedvalóban, azt hittem összedől a stúdió is..

Doktor Kotász 2011.03.11. 18:44:20

@lamb79: "amíg a Béci tisztán provokált az arcbamászásával, addig Alekosz a sajátos stílusában és hidegvérrel kezelte a helyzetet. Ennek ellenére simán megértem a Bécit ha felszívta magát, én se szeretem ha valaki kozbeszól ha beszélnék"

Az első fele igaz. Béci a bodzatermesztőknél szokásos formát hozta. A huga tekintete sem volt különb, mint egy bodzatermesztő feleségé.

Hát a másik felével nem értek egyet. Ha valaki valamibe közbeszólt, az a Béci volt. A hintában üldögélők helyett akarta kifejteni a véleményt. Majd ó megmondja mások helyett alapon.

2011.03.11. 18:45:10

@Peter_Cs: Editke síkhülye, viszont exhibicionista. A legjobb kombináció egy trash realityhez.
Nagyon vártam viszont a nagy tanító, a magyar pop hercege, Delhusa Gion párkeresését, de nem jön! Csak nem annyira rossz lett, hogy már le sem adható? Sajnálom szegény Gionit, itt marad a végén pár nélkül. :(

gastro vazze 2011.03.11. 18:45:31

@lamb79: a Csórikámozást kellett volna folytatni Alkesszel mikor beszélnek, amolyan lesajnáló módon, az már régen felcseszte volna az agyát.

MegLepke 2011.03.11. 18:45:49

@Kivétel: szívesen:)

@Peter_Cs: Editnek számomra a legjobb mondata: "intelligensen lekezelem"

gastro vazze 2011.03.11. 18:46:34

@beebeer: majd jön az Alkeszé hidd el. hülye a retek, ha kihagyja, és ott biztos felszabadultan fogok röhögni ezen a suttyón.:)

penelope garcia 2011.03.11. 18:46:37

@sugerabugera:

Haverja a a vacogós lónak.
Miért, tán te még SSKK nem nyúltál le semmit?
Én bevallom. 9 évesen elloptam egy játékautót, 18 évesen loptam két csomag óvszert. És általános suliban, meg munkahelyeken annyi ceruzát, tollat, papírt, radírt, ami csak elérhető volt.
Ebből is látszik, hogy tipikus magyar vagyok. :)

redhaven 2011.03.11. 18:46:52

@Lotyó Bridzsida: :))
folynak az utóvédharcok:(((

sugerabugera 2011.03.11. 18:47:43

@gastro vazze: Ezzel nincs semmi baj, de ha nem bírod a lószart miért eszel tehénszart???

2011.03.11. 18:47:54

@the sandwich maker: Hát igen, a műveltségért tenni kell! Nem ám csak úgy elvonulni az elefántcsont toronyba egy Dosztojevszkij kötettel, az könnyű! Edit asszonyt nézni, na az már kihívás!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 18:47:58

@beebeer: Editke mindent beszopott, amit Dániel kamuzott neki.

maghozo 2011.03.11. 18:49:30

@Doktor Kotász: Doktor úr kérem ez rossz diagnózis . Csak felületesen futotta át az eseményeket így csak tüneti kezelést adhat .

Albino Vernyul 2011.03.11. 18:49:40

@csicserierika: Jah.. Gyozzon Aniko... Alak kapja meg a villat, Becinek csinaljon lemezt LL Junior, Gigi, meg Jerzy legyen egy par, Lacit nevezzek ki a magyar vezerkar elere, Szandika kapja meg a Mambo bart, Eva meg kapjon sok tukrot, meg szponzori szerzodest egy dohanygyartol...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 18:49:44

@MegLepke: Most meg valami harmadosztályú tévés jósdában mondja a baromságait.

penelope garcia 2011.03.11. 18:49:49

@csicserierika:

Nem tartom valószínűnek, de persze ez nem jelenti azt, hogy lehetetlen.
Viszont ne feledd, hogy mindaz, amit látsz, nem a valóság, hanem amit mutatnak belőle neked.
A blogokon, fórumokon kommentelők sokféle személyiségén átszűrt mindenféle véleménye sokkal tisztább és árnyaltabb képet fest a bentiekről, mint az RTL, ami mindig egy "témára" megy rá, és azt mutatja meg.
Szvsz.

sugerabugera 2011.03.11. 18:50:46

@penelope garcia:

Követtem el vicces csínytevéseket. kente be osztálytársam ceruzáját ragasztóval, meg ilyen ökörségek. De sohasem loptam, mert nem láttam rá példát a környezetemben és szüleim belém sulykolták, hogy ez nem szép dolog. Lehet akkor én meg cigány vagyok:))))

2011.03.11. 18:50:56

@gastro vazze: :DDDD Széles merítést kívánok Aleknek a jelentkező hölgyekből, korosztályilag úgy 16-tól 60 évesig képzelem el. Plusz Edit asszony. De szééééééép lenne! :DDDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 18:51:11

@beebeer: Editke elég jól elvan a szellemi leárnyékoltság hermetikusan lezárt burájában!

maghozo 2011.03.11. 18:51:13

@gastro vazze: A csórikámozás a nézők agyát cseszte volna fel és nem az Alekoszét .

Lotyó Bridzsida 2011.03.11. 18:52:44

@redhaven:

:))) uttyan kérem, ez csak a vv.:)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 18:52:55

@gastro vazze: Az a Laci nem azt nyögte még a Prolivér-érában, hogy ha kiesik a haverja, nem fogja nézni a műsort? Akkor most honnan a francból tudja, hogy mi történik? Mégis nézi? Legalább önmagának ne mondana ellen, a b@rma...

Mondjuk még mindig nem akkora idióta, hígagyú, sötét köpönyegforgató, mint az a VV Anett...

penelope garcia 2011.03.11. 18:53:04

@gastro vazze:

Csatlakozom. Magam sem mondhattam volna meg jobban. :)

2011.03.11. 18:53:11

@Peter_Cs: igen, pedig intelLigensnek tartotta magát. Az a helyzet, szerintem egy-két síkhülye nem elég egy ilyen műsorhoz, kell egy ilyen megvadult állat, mint Benkő, neki van elég agya hogy hülyére vegyen mindenkit.

Bob munkatárs 2011.03.11. 18:55:04

Egy ilyen Alekosz féle böfögés maximum azt háborítja fel, aki mindenáron fel akar valamin háborodni, és alig vár valami indokra. Normális ember röhög az ilyenen.

penelope garcia 2011.03.11. 18:55:24

@lamb79:

Nos, azért az mond valamit egy ember érzelmeiről, ha KÉPTELEN belenézni a szemedbe.
Nem azt, hogy bátor...

gastro vazze 2011.03.11. 18:55:50

@Bob munkatárs: nem a böfi volt a gond. nézd meg mégegyszer

Kivétel 2011.03.11. 18:56:09

@King of Shadows: az senkiben nem merült fel, hogy ezek nem igazi rajongók, meg haverok? Statiszta mind... Anno vv valahánynál még én is voltam ilyenen, pénzért, nem tudom már hogy hívják, a színes börű srác volt a kijelöltem...

csicserierika 2011.03.11. 18:56:27

@penelope garcia: az Rtl is abból válogat amiből tud.
El tudom képzelni, hogy mennyit izzadnak, hogy nézhető műsort tudjanak összevágni, az, hogy ebből nagyrészt Alek és környezete szerepel, csak azt jelenti, hogy a többi dög unalmas.

penelope garcia 2011.03.11. 18:57:53

@sugerabugera:

Nem lehet, hogy megszépíti az emlékeket pár évtized? ;)
Egyébként érdekes, mert én meg sosem geciztem senkivel. Sosem találtam ki aljas kis "tréfákat", hogy aztán jókat röhöghessek. De a szép radírok nem voltak tőlem biztonságban. :)

2011.03.11. 18:57:53

@Peter_Cs: aproposz TV-s jósda. Mély meglepetéssel fedeztem fel az egyik csatorna ilyen jellegű néphülyítő műsorában az egyik látót, pár éve még transzvesztitaként lépett fel, most meg látó. Nem is tudom, hogyan hagyhatják parlagon a kereskedelmi csatornák ezt a sokrétű tehetséget!

csicserierika 2011.03.11. 18:57:58

@maghozo: ezt akartam én is mondani. Igazad van, ellentétes hatás lenne

redhaven 2011.03.11. 18:58:08

@Lotyó Bridzsida: a próféta(nő) szóljon Önből!!!:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 18:58:17

@beebeer: Elképzelem:
Alekosz: MMKK egy felsőbb kategóriájú hölgy vagy!
Editke: Csodálatos, csodálatos!
Alekosz: [egy kis konyak után]Hiányzik belőled a kifinomult nőiesség, ami igazán felsőbb kategóriájú hölggyé tesz téged!
Editke: Csodálatos, csodálatos!
Alekosz: [még több konyak után] Te annyira felsőbb kategória vagy, hogy azt fel sem tudod fogni!
Editke: Csodálatos, csodálatos!
Alekosz elkezdi taperolni, nyalogatni Editkét,
Editke: Csodálatos, csodálatos! - És elélvez.
És így tovább ...

2011.03.11. 19:00:34

@Peter_Cs: ez egyszerűen isteni. Überelhetetlen! :DDDD
Ha lenne agyuk ott az RTL-ben, össze is hoznák őket.

Bob munkatárs 2011.03.11. 19:02:03

@gastro vazze: Az volt a gond, hogy Béci tehetetlen Alekosszal szemben és így jön ki belőle a tehetetlensége. Fél,hogy hiába akar nyerni, nem fog menni neki, egy általa lenézett ember veri meg.

gastro vazze 2011.03.11. 19:02:05

@King of Shadows: az Anettnak azt kivánom, hogy szálljon rá az Alkesz -- egy életre...
Az év vicce viszont az volt, amikor az a Miló nevű (Azt se tudom ki az a Miló....:D) exnyertes , aki semmit, de semmit nem csinált a villában, felhánytorgatta Bécinek a párbajon , hogy azért az Olira adja a voksát, mert az Oli pörög a villában. Mondja ezt az aki átaludta a villalétet és a perselyszájúra fanyalodott...

maghozo 2011.03.11. 19:02:27

@Peter_Cs: Utána meg a jakuzziba visszaemlékezne, hogy Editkének bűzlik a köldöke meg anyajegy van a hátsóján meg nem egyenlő távolságra vannak az órától a fülei ...

redhaven 2011.03.11. 19:02:30

@Peter_Cs: néha télleg olybá tűnt,hogy egy mákszemnyi esze sincs ennek a delnőnek.

penelope garcia 2011.03.11. 19:02:40

@csicserierika:

Na, most nem én vagyok naiv. :)
Nem azt jelenti, hogy unalmas a többi, hanem azt, hogy valamit akarnak neked mutatni.
Ne feledjük, a valóságshow-k mindig emberkísérletek. De az alanyok sosem a bentlakók, hanem a nézők.
Úgy játszanak a nézővel, ahogy akarnak. Azt hitetnek el vele, amit nem szégyellnek. És ne legyenek illúzióid: semmit nem szégyellnek.
Szóval, nekem szimpi Béci, mert helyes srác, mert dolgos srác, és mert tud magán uralkodni. Ezt látom én abból, amiket ti mutattok.
És nem szimpi Alekosz, aki gnóm, lekvár és gyengeelméjű. Ez megint csak az én meglátásom, a hozzám eljutott információk alapján.

csicserierika 2011.03.11. 19:02:55

@Peter_Cs: .Tündi jobban néz ki (már amennyi látszik belőle ) , mint Évike akit stabil 35-nek tippelnék az utcán, ha szembe jönne.

sugerabugera 2011.03.11. 19:03:11

@penelope garcia:

Biztos nem, mert vagyok oly balga, hogy még most is adózom és ha buszra szállok még jegyet sem veszek. És igazad van, az aljas csínyekből is kinőttem az évek során. Te is felnőhetnél, hogy felnőtt fejjel ne lopjál többet:))) És meglepődnél, hogy mindenféle bűnözési hajlam ellenére is milyen kisportolt srác vagyok. És ráadásul csak nyáron barnulok:)))

penelope garcia 2011.03.11. 19:05:26

@Albino vernyul:

Best hsz ever!
Benne vagyok, szavazzuk meg! :)

maghozo 2011.03.11. 19:05:56

@penelope garcia: Szelektív agyad van és szűri az infókat. Ha nem így lenne mind szeretnéd őket :))))

2011.03.11. 19:05:57

@redhaven: Te tudod, te láttad ma személyesen!!!! :DDDD
Tényleg, akartam kérdezni, élőben is akkora orra van, mint egy ólajtó? Felszívódott már az elcseszett szemöldöktetoválása?
Tényleg, ha már ilyen celebbel futsz össze, részletesebben is tudosíthatnál, hallod-e!

csicserierika 2011.03.11. 19:06:56

@penelope garcia: én is tudom minősíteni Bécit.
Sohasem volt esetem az ilyen tátott szájú, lassú agyú, galuska beszédű műmájer csávó.Alekban nem a férfit látom,mert el tudok vonatkoztatni és a külső mögé is szeretek bekukkantani.
Engem soha sem nyűgözött le egy kockahas sem.
Egyébként Béci aki mindig a távolba néz amikor beszél, tehát nem is őszinte.
Én így látom.
Iszapbirkózunk.

the sandwich maker 2011.03.11. 19:07:58

az a baj a Lacival, hogy így ledegragálja azokat az embereket, akik tényleg tettek valamit másokért, akik tényleg az életüket adták a többiekért. és pont ez a Jabba utánzat...

A Bélához én meg már rég hozzávágtam volna egy ananászt, ha így a pofámba mászik, ez van.

penelope garcia 2011.03.11. 19:08:55

@Peter_Cs:

Basszus, ember, most ettem!!!!!!
broáf

lamb79 2011.03.11. 19:11:02

@gastro vazze:
Nem tudom hogy a lesajnálás mennyire mukodne Alekosznál. Az biztos hogy o lenne az utolsó aki nekiugrana valakinek (bunyó), jómagam simán leutottem volna a Bécit egy szituban.
Alekosszal szemben még az lehetne hatásos ha esetleg olyanok is kinevetnék akiket kedvel odabent, kivéve Szandi mert ot már rég nem veszi komolyan. Akármilyen nevetségesen hangzik, ilyen szempontból Laci lehetne rá szerintem igazán veszélyes...

@Doktor Kotász:
Béci jól, és egyben rosszul méri fel a saját helyzetét. Érdekes számomra az, hogy Alekosz az egyetlen egy a villában akinek igazán kozelítenek a meglátásai a kinti valósághoz- szerintem a retek (bármennyire is nyal neki) nem mondja el a teljes igazságot.
Mindenki más teljes bizonytalanság-érzettel szenved, beleértve Bécit is akinek kulon kellett elmondani hogy a párbaját tényleg nem o nyert, hanem Olivér veszítette el.
A legegyszerubb elemi szabály- a televíziónak a 21. században már nemigazán az információ-áramlás és tanítás, hanem inkább a szórakoztatás a szerepe. Az egész Béci-oldal ott rontja el hogy egyszeruen nem szórakoztat. Alekosz szerintem azért viszi el szinte a hátán a show-t mert mint figura, kitunik a tobbiek kozul. De Éva is ilyen, csak sokkal unszimpatikusabb a nézok számára (olyan mint az anyósjeloltem:) .

Én mégis csípem a Bécit, legalább annyira mint Alekoszt; ha nincs is sok egyedi gondolata, azt ami a fejében van, általában jól használja. Most nem ez tortént mert hagyta hogy az indulatai vezéreljék.

2011.03.11. 19:11:55

Már megint mit tettek Liluval, Urist'n! Megszaladt a sminkes keze, a frizurát meg már nem is minősíteném!

Lotyó Bridzsida 2011.03.11. 19:12:13

@redhaven:

Ki az az editke???
Le vok maradva...:))

penelope garcia 2011.03.11. 19:13:25

@sugerabugera:

Mit ajánlgatok magad, béjbi? Szeretnéd, ha szeretnélek ? :P
(Ölég rég felnőttem már. Sajnos. Komoly, felelősségteljes felnőtt néni lettem, és manapság már nem is érdekelnek az autók.)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 19:13:45

@Kivétel: Bennem igen. Állítólag az elején toboroztak hajléktalanokat, meg munkanélkülieket is, hogy játsszák el a lelkes rajongót. Szerény(telen) véleményem szerint ezzel nincs is semmi baj, csak ha egyszer azt mondta, hogy nem fogja nézni, ha Zolivér kiesik, akkor most már ne is nézze! Vagy ne fenyegetőzzön ilyesmivel, ha úgysem tartja be. Ezzel csak belegázolt a saját (hitébe és) becsületébe...

@gastro vazze: "Vanettel" az a bajom, hogy Szandi áruló és köpönyegforgató volt, amikor arról volt szó, hogy kiviszi a volt barátnőjét, és azt írta, hogy takarodjon haza a Sanyihoz. Egy poszttal "arrébb" viszont már milyen jó fej, meg menjen csak vissza, mert Bécit hívta ki. Legalább ÖNMAGÁNAK ne mondjon már ellen...

Ráadásul a legszívesebben kitépné Gigi torkát, pedig az ugyanazt csinálja a villában, amit annak idején ő is. Meg a fényképein lovagol, mikor - saját bevallása szerint - ő meg hobbiból vetkőzik...

Jellemek omlanak össze, én meg csak kapkodom a fejem, hogy mégis mi történik itt...

the sandwich maker 2011.03.11. 19:13:51

@beebeer: volt a nekedvalóban egy csávó, akinek kopasz volt a fél feje, és csak a tetején volt meghagyva egy madárfészek. szerintem onnan lopta az ihletet Lilu fodrásza.

2011.03.11. 19:13:55

@Lotyó Bridzsida: kevesebb jóni-masszázs és nem maradtál volna le ilyen kulturális értékekről. :)

penelope garcia 2011.03.11. 19:15:42

@csicserierika:

Kinek a pap, kinek a paprika...
(Én speciel jobban bírom a lassabb tempójú figurákat, mint az idegbeteg hadarós/pattogós népeket. Introverzió rulez.)

2011.03.11. 19:15:43

@the sandwich maker: mi mindenről marad le az ember, ha sokáig dolgozik! :)
Komolyan érdekelne, honnan szedik ezeket a fazonokat össze, néha csodálkozom, hogy ők itt élnek? Közöttünk?

redhaven 2011.03.11. 19:17:24

@beebeer: annyit mondhatok,hogy a frizőrmindent vitt:)))

penelope garcia 2011.03.11. 19:17:24

@maghozo:

Hja.
Mind szejetünk, Bajbiiiiii!

Nem úgy van összerakva az emberi agy, hogy képes legyen világbékére. mindig van kedvenc, és mindig van utálatos. Ecce homo.

lamb79 2011.03.11. 19:17:35

@penelope garcia:
Néha az az igazi bátorság, ha NEM nézel a másik szemébe. Szerintem Alekosz nem véletlenul mondta azt amit mondott- kulon figyelmeztette Bécit hogy a nézoknek ez nem fog tetszeni. Ezért nem nézett a szemébe, így inkább mindkettejuket mentette. Nem vette fel a kesztyut mert o is a nyereményért kuzd- és ha nekiáll bunyózni, akkor nem fog nyerni.
De nem is igazán számít ebben a játékban, hogy ki a bátor; habár én biztosan máshogy reagáltam volna le a szitut (foleg becsiccsentve), hanem az hogy ki az aki a nézoket szórakoztatja. Egyelore ebben Alekosz messze gyoztesnek mondható; persze van még 2 hónap a musor végéig, bármi megtorténhet.

2011.03.11. 19:18:00

@penelope garcia: egyetértünk, én is a nyugis pasikért vagyok oda, eleget zizegek én... Különben is a általában nyugodt külső alatt igencsak izzik a parázs.... már tapasztalataim szerint :)

Albino Vernyul 2011.03.11. 19:19:35

Aniko megszivta ezt a kufarkodast... Szar cuccok, raadasul meg vissza is kapta ugyan azt.. Ez a csajszi mindig poruljar...:) Viszont valtozatlanul probalgatjak musorvezetoi szerepben...
Arra nem jottem ra, Beci minek hergeli az Alek fanokat ezekkel a kotozkodesekkel.. Maga ellen dolgozik.. Nem ertem...

penelope garcia 2011.03.11. 19:20:07

@lamb79:

És nem érzed kellemetlenül magad, hogy egy beteg ember önalázásán mulatsz?
Persze, lehet rajta röhögni, elismerem én. De számomra nagyon kényelmetlen, mert szégyellem magam ilyenkor. Kandi kamerát sem bírom, mert aljas dolognak tartom mások szenvedését kiröhögni. Túl érzékeny lennék?

redhaven 2011.03.11. 19:21:04

@Lotyó Bridzsida: sztár.
aretek sztárja!
majdnem pas(l)it keresett,de elseggelt valami banánhéjon.
most a celepdédik savanykás kenyerét eszi.
elnézést az igazi savanykás kenyértől.
na az is kergessen mókust aki ezt a rettenet vásár-csereberét kitanálta...

the sandwich maker 2011.03.11. 19:21:44

@beebeer: nem tudom, de szerintem mindenki ismer olyan embert, aki ismer egy ilyet (a sztorik arról, hogy egyik ismerősöm ismerőse is volt a máunikában, aztán...). városi legendák. :D

Anikó milyen jól kezeli a helyzetet.

Amúgy én inkább vittem volna a teákat, mint a BB-t, de hát én nem is költöztem be félévre egy bekamerázott házba.

Kivétel 2011.03.11. 19:22:50

Na nálam Alekosz most ütötte ki megint a biztosítékot!!!!!!! Bezzeg amikor ő semmi feladatot nem csinál meg, azzal, hogy hagy másokat hozzáférni a munkához, meg ő nem köt, nem segít nőnapon.... borzadály, más megint felidegesítettem magam..

Lotyó Bridzsida 2011.03.11. 19:22:54

@redhaven:

Én éppen sex és new yorkot nézek.
gondoltam ma nézek valami mélyet.::D:D:D:D

sugerabugera 2011.03.11. 19:24:30

@penelope garcia:
Autók engem se, az csak közlekedési eszköz:)) De van pár felesleges tollam és ceruzám. Leboltolhatjuk:)))

2011.03.11. 19:25:31

Amelyik kutya ugat, nem harap.
Megnyugtató tapasztalat, mely szerint bátran lehet közeledni az ugató kutyához. Kezdőket azonban figyelmeztetünk, hogy a kutyák nem tudják ezt a közmondást. Megfordítva: amelyik kutya harap, nem ugat - ez még nincs bebizonyítva, lehet, hogy ugat, csak nem hallani, mert tele van a szája.

Nem én vagyok ilyen szellemes, ez Karinthy. :)

penelope garcia 2011.03.11. 19:26:47

@sugerabugera:

Csak úgy, odaadnád? :O
Hol abban a kihívás?
De legalább fordujjá' el, hogy meglegyen a fíling. :D

De ha van erős B-s cerkád, az köll. 5B, 6B, stb. Vagy tusod. Rajzolós vagyok, oszt drága a cucc. ;)

Mit kérsz értük?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 19:27:21

@Albino vernyul: Mert szóltak neki, hogy kap egy jelentősebb összeget, ha kiejteti magát? :)

Frenk a hal 2011.03.11. 19:27:30

rosszul vagyok már r.béla lekezelő szövegétől. h mindig ő akarja megmondani a frankót. már csak az hiányzik, h levizelje a villa összes sarkát, kijelölve így a territóriumát. annyira élveztem nézni, ahogy tegnap tudatosult benne, h nem irányíthat mindenkit. ki is esett a műjófiú szerepéből :-) idióta!

syfyboy 2011.03.11. 19:28:19

A holnapi párbaj egy jó kis Alekosz-Béci párbaj lesz... Szandi csak bábu ebben a játszmában. És Béci tovább folytatja fenyegetőzését, hogy ha kint lennének akkor ő tudna "harapni".Mármint Alekoszt. Ahogy fentebb irta valaki, saját maga ellen dolgozik. Remélem sikeres lesz. :D

2011.03.11. 19:28:45

@the sandwich maker: engem untat ez a piacos játék. Egész nap azon kattog az agyam, hogyan húzzuk ki a hónapot nagyobb veszteségek nélkül, nem akarokmég este is hasonlókat látni.

mama ottmarad 2011.03.11. 19:28:51

Szevasztok bloglakók! Hajni drága tündér, be vaok Israizva, de közben rájöttem, ez az Alek tündérpofi, a világ legnagyobb sznobja :DDD
Hát ez naon édes.
Puszi mindenkinek, imádok bennetek mindent!

Lanois 2011.03.11. 19:29:28

Anikós kártyára cserélném alig használt kirobbanó formában lévő gombfocicsapatom.

Lotyó Bridzsida 2011.03.11. 19:30:54

@Lanois:

megnézem mit tehetek...:D:D:D

Frenk a hal 2011.03.11. 19:31:48

@syfyboy:
és van annyira sötét, h ezt fel sem fogja :-)

Bob munkatárs 2011.03.11. 19:32:08

A nőnapi főzés önkéntes volt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 19:32:18

@Lotyó Bridzsida: Horváth Edit a Benkő feleséget keres c. műsorból.

2011.03.11. 19:32:20

@Lotyó Bridzsida: én meg New Yorki tűzoltókat, fogok, ha végre lejön...

gastro vazze 2011.03.11. 19:34:20

mondjuk a kaviárból, amit Alekosz kultivál egy kanállal sem ennék, mert az nem kaviár, míg a borizlése mindent elmond az emberről: édes bort a nőkön kívül mégis kialófasz iszik?! minőségi bor? miről beszél? (mert nem tokajizgatnak ott bent, abból berúgni meg ordas suttyóság) BB spumante "pezsgő" ? WTF?!?!?! Hát van stílusa az embernek az biztos :S

Lotyó Bridzsida 2011.03.11. 19:34:35

@Peter_Cs:

összejön alekosszal?:D
még az anyukájára is hasonlít legalább.:D:D:D

Csigataposó 2011.03.11. 19:34:39

Remelem bela marad kint, valahogy uncsi lenne egy bela-alekszosz-szurkeszamar donto. Sokkal durvab kiabalos veszekedesek lennenek ha dontoben mondjuk gigi-jerzsi-eva van. :D

sugerabugera 2011.03.11. 19:34:58

@penelope garcia:

Van minden, erős cerka, fehéren fogó tus is:) Ingyé van minden, helyszínen kipróbálható:)

Peter__Blau 2011.03.11. 19:36:39

Ez a Laci milyen kis agresszív majom lett. Azt hittem több önuralma van. Néha már ijesztően agresszív.

the sandwich maker 2011.03.11. 19:36:57

@beebeer: hát én pl. örülök, hogy a saját helyzetemet látom a tévében. ha nekem is lejárat közeli kajákat kell vennem, mert azok vannak leértékelve, akkor nekik se legyen jobb. :D

syfyboy 2011.03.11. 19:37:28

@Peter__Blau: Palimadár. Egy szárnyaszegett palimadár.

syfyboy 2011.03.11. 19:38:15

@Peter__Blau: Palimadár. Egy szárnyaszegett palimadár.

syfyboy 2011.03.11. 19:38:53

Palimadár a blogmotor is...

lamb79 2011.03.11. 19:39:09

@penelope garcia:
Ebben az esetben azért nem, mert Alekoszt személyesen ismerem hosszú évek óta, habár mióta elkoltoztem Magyarországról nem beszéltunk. Róla legalább tudom azt hogy hiteles, régen is pont ilyen volt amikor a kocsmájukban iszogattunk a haveri korrel. De, továbbra is hangsúlyoznám hogy pártatlan vagyok, akármilyen furcsán hangzik, számomra az a lényeg hogy amennyire képes legyek, objektív maradjak. Mindenkinek a villában (talán kivéve Szandika) van még kb 2 hónapja hogy kuzdjon a fodíjért, ami valljuk be, rendkívul vonzó. 40-50 millió igencsak sokat jelent.

Egy kis OFF- Nem vagy érzékeny:) ez teljesen normális. Én szociális munkásként dolgozom, drogosok, értelmi fogyatékosok és AIDS-esek vesznek korul nap mint nap. Mégis, ha pozitívan állsz hozzá a dolgokhoz, és elfogadod a másik nézopontját, mások is elobb-utóbb megértik hogy mi a nézopontod csak légy konstruktív. Onnantól kezdve lehet építkezni és kihozni a maximumot.

MegLepke 2011.03.11. 19:39:12

@Lanois: Gombifocicsapatot?:)

@Peter__Blau: én még különb agresszív majom lennék, ha ennyi ideig lennék összezárva a sok majomkutyával.

Kivétel 2011.03.11. 19:40:26

@gastro vazze: jelentem, értelmes nő sem iszik édes bort.. amúgy meg teljesen igazad van

Peter__Blau 2011.03.11. 19:40:32

Béci meg folyton azzal fenyegetőzik, hogy ha kint lennének akkor fizikailag is bántalmaznál Alekoszt...
Laci meg Béci a két ideggyenge.

gastro vazze 2011.03.11. 19:43:30

@Kivétel: ezt nem mertem leírni, mert még azt mondják , hogy be vagyok képzelve, meg felsőtízezer vagyok:)
@Peter__Blau: remélem meg is teszi, itt kint:)

Kivétel 2011.03.11. 19:44:42

@Peter__Blau: át ha Béci gyenge lenne, tegnap bemosott volna Aleknak...

foxglove (törölt) 2011.03.11. 19:45:12

Ki az a szerencsétlen, aki Lilut sminkelte basszus?

syfyboy 2011.03.11. 19:45:24

@gastro vazze: az agresszív micimackó kibújt belőled :D

syfyboy 2011.03.11. 19:46:34

Ki volt a legjobb kereskedő?
Alekosz 65%
Anikó 1,8%
Béci 24,9%
Gigi 1,4%
Éva 2,5%
Laci 1,4%
Jerzy 1,5%
Szandika 1,5%

Online szavazás állása 19:46kor.

lamb79 2011.03.11. 19:47:01

Bocsi az újabb OFF-ért-
Ha valaki szereti a kellemes, Tom Waits-szeru muzsikát akkor ezzel érdemes próbát tennie:
www.youtube.com/watch?v=G5sAWvUZEd4

gastro vazze 2011.03.11. 19:47:14

@syfyboy: óóóó, ha tudnád.....jobb is, hogy nem vagyok bent. Leszarnám az 50millát, hidd el....

Albino Vernyul 2011.03.11. 19:47:59

Laci-Aniko vitat jol megvagtak... LOL.... Az onismereti feladat meg ahogy nezem megint teljesen kimarad....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 19:48:03

@Peter__Blau: Nem azzal fenyegetőzik, hanem azzal, hogy egy párbajon addig sértegetné, amíg el nem sírná magát/össze nem verekedne vele. Ne magyarázzunk bele olyasmit, ami nincs is...

Laci viszont tényleg verekedéssel fenyegetőzik.

Atok 2011.03.11. 19:48:19

@syfyboy: Szeritem eleg lenne beadniuk nekik minden alkalommal, hogy ki lett a masodik :) Alek mindig tobb szavazatot kap egyeduk mint az osszes tobbi egyutt.

Lotyó Bridzsida 2011.03.11. 19:48:28

@gastro vazze:

:D:D:D
ja!:)))

aki mindig azt mondja, hogy a "kurvák faszát!":D:D:D

gastro vazze 2011.03.11. 19:48:33

@syfyboy: tök mindegy milyen szavazás van, Alkesz megnyeri, ahogy a játékot is (hacsak nem fut be Ani valahogy...), mégha olyan szarul is kereskedik, mint láthattuk...:P

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 19:49:13

@foxglove: Miért? Szerintem jó az egész dizájnja most, olyan 80's retro.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 19:50:37

@syfyboy: Alek lesz az első, Béci meg a második. Ezeknél mindig szimpátia alapján szavaznak a nézők, abban a tekintetben meg egyértelműen a Kaviárzabáló az első, a Hím Rácz meg a második... :)

Lanois 2011.03.11. 19:50:46

@MegLepke: van egy dorombom is...választhatsz.

dwr 2011.03.11. 19:52:12

Helló!
Milyen stratéga ez a Laci, ha azt sem tudta kisakkozni, hogy így fog járni, ha önként beül a süvölvény majmok közé majomkodni. Ha már ott van akkor huhogjon ő is, és vágjon rettenetes pofákat, mi majd röhögünk rajta.
De ne gondolja magáról hogy ő lehet a majomházban a bölcs kultúrcsimpánz.

the sandwich maker 2011.03.11. 19:52:13

Béla most sem fenyegeti Alekoszt, ugye? Nyilván én vagyok a hülye.

foxglove (törölt) 2011.03.11. 19:52:47

@Peter_Cs: Általában vagy a szem, vagy a száj hangsúlyos. Ehhez a rúzshoz neutrál szemhéjfesték jobban illett volna, vagy legalábbis valami harmonikusabb. (Bocs, hogy így belementem:))

Frenk a hal 2011.03.11. 19:54:32

ha mondjuk egy piros lézer pont megjelenne a tükörből...

Albino Vernyul 2011.03.11. 19:55:07

@Lanois: En odaadom az Anikos kartyaert Lanoist.... Na all az uzlet...?;))

Frenk a hal 2011.03.11. 19:56:01

"szétoltottam mind a kettőt"
jééééézusom :-DD r. bélának kimaradt a homokozólapátos ovis élményhalom az életéből...lóidomár hugi majd megvigasztalja

syfyboy 2011.03.11. 19:56:01

Hát Béci tényleg ott folytaja ahol tegnap abbahagyta...Mennyi lesz a párbaj eredménye így? 80%-20% Szandi javára? :D

Peter__Blau 2011.03.11. 19:57:16

Ez a Béci ez egy szánalmas szar ember. Most megmutatja milyen kis egyszerű tahó.

Peter__Blau 2011.03.11. 19:58:31

A fizikai fenyegetőzés mindig az idegileg gyenge ember utolsó érve egy vitában.

penelope garcia 2011.03.11. 19:59:14

@sugerabugera:

Miért van az az érzésem, hogy mi másra gondolunk?... :O

Frenk a hal 2011.03.11. 20:00:46

ja és ahhoz képest, h r. bécink azt hajtogatja, h nem foglalkozik senkivel és képes jól érezni magát - hát majd' lerobbant a tök feje az idegtől

sugerabugera 2011.03.11. 20:01:39

@penelope garcia:

Mert biztos elfojtott kekszuális vágyaid vannak:)))

penelope garcia 2011.03.11. 20:02:19

@lamb79:

De ha ismered, ráadásul értelmi fogyatékosokkal dolgozol, akkor pont te pontosan tudod, hogy ő is fogyatékos. Láthatóak a jelei annak, hogy nem százas az ürge. Nem értelek.

the sandwich maker 2011.03.11. 20:03:50

hol a Szandi? ma még nem is láttam szinte. készíti a pszichomókus a párbajra?

penelope garcia 2011.03.11. 20:06:14

@sugerabugera:

Hajajajaj! Ha te azt tudnád! :P

2011.03.11. 20:10:03

@lamb79: tényleg érdekes, különleges hangulata van a dalnak. Tetszett nagyon!
Azért megjegyezném, Tom Waits nem egyszerűen "kellemes" zene, attól függ melyik lemezét hallgatod: az Earth died screaming, minden csak nem kellemes.
Nagy tisztelője vagyok az öregnek, nem azért mondom. :)

lamb79 2011.03.11. 20:10:11

@penelope garcia:
Szerintem nem fogyatékos az Alekosz. Hogy nem muvelt, az egyértelmu tény, olyan dolgokat tud mondani néha hogy kiver a víz:) A kombinációs készsége viszont jó, az érzelmi intelligenciája nulla, ezért nem tud a 21. századi nokkel bánni. Talán o, Anikó és esetleg Éva az akik értik a játék lényegét; a tobbiek, úgy látszik nem igazán értik meg azt hogy a saját normáik jelenleg nem számítanak, itt a szórakoztató faktor a lényeg. Alekosznak volt ideje boven arra hogy ezt a képességét (nem tehetségét!) fejlessze, amíg eskuvokon zenélt, vagy az anyukája kocsmájában játszott.

Viszont kíváncsivá tettél; elmondanád hogy mik azok a látható jelek?

p0ckany 2011.03.11. 20:10:46

nah, alek és gigi lett a két szélsőérték a kereskedésben - mikor kapják meg bent az eredményt? :)

sugerabugera 2011.03.11. 20:13:15

@penelope garcia:
Akkor, majd ha lehet kapni Bécimaszkot , akkor veszek egyet és elhívlak egy fenekelő partyra magamhoz:)

Albino Vernyul 2011.03.11. 20:14:24

Jol ertelmezem a holnapi elozetest..? Szandin kijon a Zsofi effekt, es meghulyul a parbaj elotti napon...?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.11. 20:14:45

@p0ckany: És a Ráczok hogy fognak megint berágni ...

gastro vazze 2011.03.11. 20:14:54

@p0ckany: látszik, hogy a szavazás sem mutatja meg a valóságot, mert kinek is volt tele minden földi jóval a ládikája?! Giginek és Bécinek! Ki nyert? Alkesz... persze a Béci fanoknak is akart dobni az rtl manipulált szavazógépe, így második helyre rakták..

gigi345 2011.03.11. 20:15:18

Béla egy nagy nulla.

lamb79 2011.03.11. 20:16:12

@beebeer:
Jesca Hoop egy igazi tundérbogár :) ha véletlenul nagy kedvencem, Peter Gabriel egyszer a másvilágon kot ki, akkor tudom hogy ki fogja szállítani a szép zenét. Alig várom már a londoni koncertjét, idáig 3szor láttam, azonkívul marha aranyos rajongóival, szívesen beszélget a koncertek után:)

Egy kicsit reklámoznék most, ha Hajni sem bánja :)
Idonként szoktam video review-kat csinálni. Jesca Hoop második albumáról is van egy, kíváncsi vagyok hogy hogy fog tetszeni! Magyarul, angol felirattal.
www.youtube.com/watch?v=0An_7TQ-l6Q

Fórumozókat kérném hogy tekintség meg:) Koszi szépen!

redhaven 2011.03.11. 20:16:28

@Lotyó Bridzsida: visszatudtáljönni nyújork után?

gastro vazze 2011.03.11. 20:16:30

@lamb79: hát a tömeggyilkosoknak is 0 az érzelmi intelligenciája....az egy beteg ember..

foxglove (törölt) 2011.03.11. 20:17:53

Én a bentiek helyében már másnap dobbantanék az eredmény beküldése után. Ennek így úgy sincs értelme. De legalább hadd kapjon az rtlk gutaütést, a nézők meg nézhetik Alekoszt és Évát még 2 hónapig.

2011.03.11. 20:18:26

@lamb79: Én vevő vagyok rá, és bevallom, bunkó vagyok, még nem hallottam róla. Majd nézegetek utána, úgyis kellene már valami friss az mp3-ba.

Albino Vernyul 2011.03.11. 20:18:29

Fokusz.... Szoveg..: Erdekbaratsagok... Vagas....: Eva... Aranyosak...:)

tjunior 2011.03.11. 20:20:09

Béla vicces volt, bár biztos nem annak szánta. Ez a kétségbeesett keménykedés olyan humoros :). Hát gondolom előjött belőle a pitiáner bűnöző.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.11. 20:21:59

most megmondta a pszichológus is, hogy Alek tökéletesen kezelte le Béci provokációját:)

redhaven 2011.03.11. 20:24:17

nekem sajnos van egy közeli, meleglevegővel doromboló,suttyófasz rokonom,aki ezzel a bélám által bemutatott seggfejekre jellemző félemlítéssel ősszé varázsolta a feleségét.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 20:24:19

@the sandwich maker: Nem fenyegette, legalábbis nem komolyan. :) Én olyanok között nőttem fel mint ő, a szüleim is olyanok, és csak pár HÉV-megállóra lakom tőle és Gigitől (én Békásmegyer ők meg Szentendre, ugye).

Náluk ez egyfajta játék, aminek az a lényege, hogy ki tud nagyobbat mondani, vagy olyan "terepre" kényszeríteni a másikat, ami neki előnytelen, mert nincs hozzászokva. Az már egy más kérdés, hogy a nyerési esélyeit ezzel mennyire rombolja...

Szerintem most az Alek-Éva ellenesekre próbál ráugrani, hogy azt a tábort megnyerje magának, csak ő azt nem tudja, hogy Alek tábora önmagában nagyobb, mint a többi hét játékosé együttvéve...

Kivétel 2011.03.11. 20:24:47

@gastro vazze: ebből is látszik, hogyvagy valóban nem a valós szavazatok kerülnek nyilvánosságra, vagy a sok nemnormális bármit is kérdezzenek, már nyomja az Alekosz gombot! Csak nehogy az legyen a következő kérdés, hogy ki menjen legközelebb haza...

Kivétel 2011.03.11. 20:27:57

@King of Shadows: csak tudnám, miért az ő tábora akkora... merthogy szórakozni nem lehet rajta, egyszerűen irritáló... és nem értem, hogy mások, sok értelmes ember miért nem így érez

lamb79 2011.03.11. 20:28:18

@beebeer:
Semmi gond, a csajnak csak Britanniában, USA-ban és Hollandiában van terjesztése egyelore. Nem is nagyon koncertezik máshol:( asszem Magyarországhoz legkozelebb Pozsonyban játszott tavaly.
A Hunting My Dress a legjobb tole idáig, de az új EP is nagyon jó.

the sandwich maker 2011.03.11. 20:29:11

@King of Shadows: hát ahol én felnőttem, ott ilyet utoljára az óvodában csináltunk. Ha ez tényleg csak nagyotmondás, akkor szimplán szánalmas (pláne egy pink sapis embertől), hogy másképp nem tudja magát érvényesíteni. Látom ám, hogy féltékeny, fél, hogy Alekosz fogja megnyerni a játékot, amit értek, csak nem érdekel.

Atok 2011.03.11. 20:31:24

@Kivétel: Meg tart a lendulet amit az elejen osszeszedett. Valoszinuleg kitart a jatek vegeig. Beci ezzel a magatartassal pedig csak meg inkabb erositi Alek poziciojat szerintem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 20:31:34

@Kivétel: Hát ... én például nevetek rajta, Béci mondta is, hogy ő is azt csinálná, ha kintről nézné. Zsu is benyögte, hogy kintről már neki is szórakoztató, csak nem bírt együtt élni vele... :)

lamb79 2011.03.11. 20:31:54

@gastro vazze:
A kulonbség az, hogy Alekosz senkit sem olt meg:) Nem igazán értem azt, hogy miért feltételeznek róla ilyen dolgokat... ha kijon a villából,akár gyoztesként, akár máshogy, neki nem lesz gondja élete legfontosabb céljának véghezvitelével: annyi csajjal szexelni amennyivel lehet :) hát legyen meg az orome, én nem sajnálom tole, ha boldoggá teszi!

gastro vazze 2011.03.11. 20:37:55

@foxglove: az komoly lenne:)
@lamb79: hát kiváncsi is leszek a villautáni létére...:D

p0ckany 2011.03.11. 20:39:16

@Kivétel: érdekelt ma, hogy vajon elképzelhető-e, hogy béci kiessen szombaton, úgyhogy belenéztem egykét facebookos csoportba, ahol én úgy láttam valóban szavazó emberek tömörülnek, és ahol amint feljött az online kérdés, érkeztek az utasítások is, hogy nyomják ezerrel alekoszt. ezzel csak annyit akarok, hogy talán nem is kell eljutni az rtl-es manipulációig, mert tartalomtól függetlenül az elvakult nyomkodás ("manipuláció") a nézők között is megy.

Kivétel 2011.03.11. 20:41:39

@King of Shadows: Biztos velem van akkor a baj, de nekem már sok... nem tudok rajta nevetni, nekem olyan mint egy Jim Carrey vígjáték... nézhetetlenül bugyuta. Elismerem, hogy a többi se sokkal szórakoztatóbb, de nekem Alekosz se mint ember, se mint szórakoztató műsorelem nem jön be

Kivétel 2011.03.11. 20:44:39

@p0ckany: én is azért szeretném azt hinni, hogy nincs "olyan" manipuláció, de nagyon érdekes amit írtál, mint valami tömegvonzás... nyomják Alakot, ha kell ha nem a nézők egymásnak is...

Lijiang 2011.03.11. 20:48:38

nem értem azolat, akik betegezik alekot. nem művelt, de nem is átlagos, furcsa dolgai vannak. de ez nem betegség, távol áll a pszichiátriai kórképektől. lehet akár szánalmasnak is mondani a személyiségét, de ne várjuk már el tőle, hogy azért, mert netán szerencsétlen, húzza is meg magát, hogy ne zavarja mások komfortérzetét.
avagy csak jólesik fikázódni, úgy mint a velveten, csak azt hangoztatva, hogy na de mi magasabb színvonalon társalgunk mint az átlag kommentelő??
max nyelvtanilag...

Darcylla 2011.03.11. 20:51:15

Akkor összefoglalnám az összefoglalót: szegény nyomorult Szandikáról egy hang nem volt máma, pedig az ő párbaja lesz holnap.
Nem mintha szimpatizálnám, de ezt nem kellett volna elvenni tőle.

lucc.gizi 2011.03.11. 20:52:15

Béluska remélem jól alszik az uccccsó éjszakán a vellában:-)

Kivétel 2011.03.11. 20:52:31

@Darcylla: hát kellett neki Bécit kihivni.. ez lett belőle

K Tomoceusz 2011.03.11. 20:52:31

@Kivétel: Ez egy szép tiszta bejegyzés. Ha egy Jim Carrey film se tetszik, akkor tényleg benned van a hiba.

KISCSILLAG 2011.03.11. 20:53:00

A mai összefoglalóban meg a tegnapiban Béci vesztesként kezdett viselkedni, ezért kezdem azt érezni, hogy Szandika fog nyerni, és paff lesz ugyan, de visszatér a villába, mert azért a nézői szavaztok meg fogják győzni... amikor pedig Gigi és Laci is kiesik, egy boldogabb, szórakoztatóbb nevetősebb korszak kezdődik a villában...

truegrit 2011.03.11. 20:54:14

Béci már látja, hogy mennyi esélye van a fődíjra, így most az egyetlen lehetséges módon próbál nyerni: tetlegességig akarta hergelni Alekoszt, hogy kizárják a játékból. Nagyon nem jött össze, de aztgondolom, ez megint kibontotta a két ember egyéniségének egy kis szeletét.

Darcylla 2011.03.11. 20:54:31

@Kivétel: hja, és akkor kezdhetik a valaki ellen történő szavazást a jóravaló dolgos népek.

lamb79 2011.03.11. 20:54:32

@gastro vazze:
Arra én is kíváncsi leszek! Szerintem stand-upként csinálhat karriert, úgy látom hogy a nézok szeretik a furcsa beszólásait. Persze, nem lesz belole egy Hofi (belole csak egy volt :( ) de a maga módján, valószínuleg meg fogja találni a kozonségét a villán kívul is. Mulatós zenészként eléggé átlagos; ráadásul a repertoárjában kevés az igazi lakodalmas darab, inkább a Charlie-féle vonalat nyomatja ami otthon már nincs annyira divatban. Egy jó menedzserrel, és egy kb 2 évenként frissulo show-al viheti valamire. Magyarországon ez még annyira nem divat, de ahogy vesszuk át a nyugati szokásokat/szórakozási formákat, jó eséllyel profitálhat a VV4-bol.

KISCSILLAG 2011.03.11. 20:55:51

@Darcylla:

nem a maiban volt, hogy a fürdőben tusolnak Alekosszal, és Alekosz megkérdezi tőle, hogy mit csinálsz, ha visszaszavaznak a nézők, mire Szandika azt felelte, ha visszaszavaznak visszajövök, ha kiszavaznak kinn maradok...

Kivétel 2011.03.11. 20:56:14

@K.Tomoceusz: Sajnos úgy néz ki, én a más típusú humort szeretem... egyetértek egy előttem hozzászólóval, nekem se jön be se a kandi kamera, se a kész átverés... pedig nem vagyok egy savanyú unalmas ember... de vannak ennél jobb poénok, valóban humoros vígjátékok, és vannak Alekosznál szórakoztatóbb emberek is..

lamb79 2011.03.11. 20:57:38

@Darcylla:
Logikus lépés a retek vágóinak/rendezojének részérol. Nem akarják a Bécit kiejteni, foleg azért mert így lesz lehetoség további konfliktusokra Alekosszal és Évával.

Darcylla 2011.03.11. 20:58:07

@KISCSILLAG: tényleg:))) 20 mp.
meg a holnapi öf. beharangozójában, hogy nem vesz részt a klipforgatásban:) 5 mp.

lucc.gizi 2011.03.11. 20:58:42

a Kókuszban egy pszichomókus elemezte a két mácsót, röviden: Béla agressziójára Alek az egyetlen jó módon, nyugodtan reagált. Béla valószínűleg a kint bevett viselkedésformáját hozta, ami itt nem műxik:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 20:59:00

@the sandwich maker: Szerintem csak annyi történik, hogy ő(k) is rájött(ek) Alek mennyivel erősebb lehet náluk, onnan meg csak két lehetőség marad. Vagy meghúzzák magukat, és próbálnak jóban lenni vele, amivel csak asszisztálnának a győzelméhez, vagy fellépnek ellene. Ahogy látom Béci arra brazírozik, hogy az Alek ellenes tábor majd felsorakozik mögé, és velük majd fordíthat.

Ha meg az nem is, az RTL mindenképp, mert jelenleg ő az egyetlen, aki még belefér a "méltó ellenfél" kategóriába. Ha ő kiesik, már meg is lesz az első helyezett, mert Dika csak Alek táborának segítségével (és a Rácz-gyűlölőkkel) nyerne...

K Tomoceusz 2011.03.11. 20:59:17

Béci ma este egy lépcsőfokot feljebb lépett, Alek személyében legalább olyan vitapartnert talált, aki ellen van 8% esélye ha szócsatára kerül a sor. A főhülye Laca. A pszihoterror doktora kit talál meg? Anikót bazmeg. A lány végre kibonthatja szárnyait, repül is, mint az ereje csúcsán lévő sasmadár. Arra a csajra sokan akarnak majd lecsapni, ha egyszer kijön a villából.

Darcylla 2011.03.11. 21:00:24

@lamb79: én épp ellenkezőleg látom, Béci legrosszabb pillanatainak lehettünk tanúi, inkább azt sugallta, szavazzatok Szandálra, s Aleknak nincs több ellenfele.
Szerintem ki akarják ejteni Bélát, ezt a Bélát biztosan.

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:01:50

@Kivétel: A kész átverést összehasonlítani egy Maszkkal vagy Ace Venturával bátor dolog.

2011.03.11. 21:02:01

@lamb79: megnéztem a videódat, vedd úgy, hogy lájkoltam (nem vagyok regisztrálva a youtube-ra).
Nagyon, nagyon érdekes ez a lány, ez a zene! Kösz!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 21:02:23

@Kivétel: Nyugi, vagytok még egy páran. :) Csak gondolom tőled nem érdemes protest szavazatra számítani... :)

KISCSILLAG 2011.03.11. 21:02:38

@lamb79:

állítólag Alekosz alig hét hónapra született, és sokat volt inkubátorban, ezalatt pedig nem ölelgethette a mamája, állítólag csak 5 hónapos korában ölelhette meg először, kicsi korban ez nagyon megviseli a gyereket, és elképzelhető, hogy Alekosz érzelmi intelligenciája ezért alacsony, érzelmileg ekkor lett "fogyatékos", és ezért képtelen érzelmileg viszonyulni a lányokhoz, képtelen igazi érzelmet kimutatni, kizárólag csak színpadias viselkedést tud mutatni feléjük, és hát ez nem tud igazán nyerő lenni a lányoknál...

elképzelhető, hogy egy jó terapeuta tudna neki segíteni, ha ő is rájönne, és elismerné, hogy valami gond van...

önmagában az hogy nem igazán jóképű nem számít, hisz a nők elvannak egészen randa pasikkal is...

p0ckany 2011.03.11. 21:04:29

@KISCSILLAG: igen, ez véleményem szerint pont akkora szelet szandi tegnapjából, amennyinek az összefoglalóba való szerkesztése a rajongóinak pont elég ahhoz, hogy ne/mégse adják fel a szavazást, így nem csak az antibéci közönség nyomogatja majd a telefont:)

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:04:47

@Darcylla: Durva lenne ha Bélánk kiesne. Én is kiváncsi lennék az új beköltöző játékosra, Gigi fejére meg pláne, de kevés esélye van, hogy szombaton lesz jó napom.

Kivétel 2011.03.11. 21:06:13

@K.Tomoceusz: Értem én hogy mit mondasz, de érts meg engem is, nem jön be... se ez se az, összehasonlítás nélkül
Amúgy még a Maszk csak csak, de az Ace Ventura már nagyon nem az én filmem

truegrit 2011.03.11. 21:06:55

Hét hónapra született és az anyukája csak 5 hónapos korában ölelhette meg. Alekoszról sejtettem, hogy csodabogár, de ennyire?!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 21:07:27

@KISCSILLAG: "... amikor pedig Gigi és Laci is kiesik, egy boldogabb, szórakoztatóbb nevetősebb korszak kezdődik a villában..."

Hát pont, hogy nem. Ha ők kiesnének a maradéknak is eszébe jutna, hogy ez nem csapatjáték, és azonnal egymás torkának mennének, és ha Dika meg Ribikó akkor még ott fogja rontani a levegőt előkerülnének a "nehézfegyverek" (nem a Lázár László) is...

truegrit 2011.03.11. 21:09:02

A Laci poénos. Először nem értettem a kirohanásait, de már jókat szoktam kuncogni rajta. Neki még benn kéne maradnia.:)

Peter__Blau 2011.03.11. 21:09:55

Béci elintézte magát ezzel a stílussal.

Darcylla 2011.03.11. 21:10:17

@K.Tomoceusz: még lehet, ha kihagyod ezt a mocsok műsort, és elviszed életed szerelmét táncolni:)

LuluBelle 2011.03.11. 21:10:27

@lamb79:
kiváncsi leszek, hogy ezzel az asperger szindrómással milyen nők fognak szexelni...

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:10:33

@Kivétel: Nekem Jim gyerek az egyik kedvencem, persze ismerek olyanokat, akik kiütést kapnak tőle. Nincs azzal semmi baj, csak a hasonlat volt furcsa. Nekem furcsa. Attól még lehetett jó.

sugerabugera 2011.03.11. 21:12:48

@LuluBelle:
Hát pont a nagymellűek tudnak jól elhelyezkedni alatta:)))

Virágék 2011.03.11. 21:13:48

@K.Tomoceusz: Ezt nem teheti meg az rtl!
Nem küldhet be valakit több mint 100 nap után tele infóval mindenkiről! Ha ezt mégis megteszik, én a többiek helyében egységesen kimennék a villából! Na, akkor mit tenne Rubin? Odaadnák a fődíjat annak, aki aznap ment be? Röhej az egész, ezért gondolom, hogy mindenképp a Rácz fog visszamenni! Sajnos!

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:14:43

@Darcylla: Tudod mennyibe kerül amikor kiruccanunk itthonról? Mind a 8 csajom szeret enni és inni tánc közben. Ne próbáld ki, kész anyagi csőd.

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:16:46

@Virágék: Beküldhetik az egyik troll kollegát, aki még egy percet se látott a műsorból. Legfeljebb elmondja a bentieknek, hogy nyert tegnap a Siófok Kecskeméten.

p0ckany 2011.03.11. 21:17:07

@Darcylla: szerintem is ki fog esni béci. az összefoglalók szerkesztésén kívül a neten is rossz a napokban a marketingje. az alekoszos incidens is alek javára lett a legtöbb helyen lekommunikálva, előszedegették több blogon a "sötét múltját":), olivér holdudvara is megpróbál fellépni... ha nem a lilu vezeti ma a műsort, akkor az rtl-től még több infó csöppent volna el, a fiúk jobban reflektálnak. summa, sztm bécinek nagy esélye van kiesni.

és ugye visszamenne a szandi, tehát nem kell új emberben se gondolkodni.

slara 2011.03.11. 21:17:57

@truegrit: sőt...elvinni a főnyereményt,mert megérdemli! úgy figyelem az összefoglalókat,ha ő benne van,mint hangya a katedrálist

témázgató 2011.03.11. 21:19:02

Nem tudom, miért mondjátok Alekot Asperger szindrómásnak. Én dolgoztam olyan gyerekekkel, még csak nem is hasonlít hozzájuk.
Másik: vajon miért mondta Béci az uszító monológját a tükörnek (kamerának)?
1. tükörképét nézte, hogy megerősítse saját magát
2. a nézők felé üzent, hogy ő nem kispályás.
(nálam elvágta magát ezzel is, meg a tegnapival is).

Kivétel 2011.03.11. 21:19:04

@K.Tomoceusz: Akkor értem, bocs hogy pont a kedvencedbe trafáltam bele, mondhattam volna mást is, de hát én is azok közé tartozom, akiknek ő annyira nem jön be

slara 2011.03.11. 21:19:05

@Peter__Blau: dehogy.....dehogy! nem jól láttad alekosz egy agresszív állat,csak rejtve

p0ckany 2011.03.11. 21:19:28

@Virágék: sztm nem kell attól tartani, hogy akkor ha a szandi nyerné, ne menne vissza...

Tompó 2011.03.11. 21:23:35

A testi erőszakkal való fenyegetés nem számít bűncselekménynek vagy ilyesmi??? Többek közt nem erre találták ki a "távoltartás" intézményét? Aki tudja írja!!!!!

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:26:38

@Kivétel: El van fogadva. Adsz két negyedórás dzsakujegyet és egy túró rudit, aztán kvittek vagyunk.

Tompó 2011.03.11. 21:27:00

@Virágék: Elnézést az avatárod zavaró hatással van a bioritmusomra!!! Nem bírtam magamban tartani....még egyszer elnézést...

truegrit 2011.03.11. 21:27:08

Ha lehet arra a pár hónappal ezelötti statisztikára még támaszkodni ( még a VV népszerűségének a bumm-ja előtt készült ), akkor a VV-t nézők legnagyobb hányada alacsony iskolázottságú és fiatal, ergo a Béci közönsége. Múltkor a Corvinon koriztam és többször hallottam a megjelent és amúgy az átlagtól pozitívba elhajló kisebbségtől LL.Junior dalát. Számukra ez a rapper nagyon " raj". Másrészről 300 HUF sok pénz, nem biztos, hogy megmonzgat elegendő mennyiségű Alekosz fant, hogy bennmaradjon a szopósszájú lidérc. Remélem, hogy Béci kinn marad, de az imént említettek tükrében kétséges.

zgabi 2011.03.11. 21:28:23

Alekosznak szurkolok, tehát szombaton Szandikára fogok küldeni SMS-t. Béci egy pökhendi, nagyképű, beképzelt s mint látjuk idegbeteg fickó. Menjen haza! Szandkiát sem szeretem, de ellene sokkal biztosabban fog győzni Alekosz, mint Béci ellen győzne, bár kétségem sincs afelől, Bécit is kint hagyná. A következő körben Alekosz fog kimenni párbajozni, s ha van egy csepp esze, akkor Jerzyt viszi és felejti kint. S akkor Gigi úgy megroggyan, hogy szerintem magától feladja. Szandika nagy sumák volt amikor Bécit hívta ki, de egyúttal nagy taktikus is, hiszen kikalkulálta, számíthat Alekosz szavazóira is Béci ellen. Számíthat is. Én biztos rá fogok szavazni, s ő boldog mosollyal, tele virsliszájjal megy vissza.

lamb79 2011.03.11. 21:29:09

@beebeer:
Koszi szépen! Orulok hogy tetszett:) amúgy a lány 35 éves:) remélem lesz még bulija idén Londonban márciust leszámítva, jegyre garantált vevo vagyok!

@KISCSILLAG:
elobb-utóbb szerintem egy férfi (beleértve jómagam) képtelen lesz az érzéseit elrejteni, viszont a no tanulhat a megnyilvánulásaiból. Anyukám jut eszembe ilyenkor, amikor éppen elegem volt a faterból, mindíg nyugtatott hogy majd rendbejon minden.. igaza is lett! Biztos vagyok benne, hogy lesz egy olyan lány/no, aki mellett lehorgonyozna emberunk. Nem lehet minosíteni sem Alekoszt, sem a jovendobeli arát mert még nem tudjuk hogy milyen változásokat hozna egy tartós, mindkettojuket kielégíto párkapcsolat/házasság.

Lijiang 2011.03.11. 21:29:36

@Tompó: attól függ. béci fenyegetőzése nem ütött meg olyan mértéket, ami már bcs vagy szabálysértés lehetne. így a távoltartás sem merül fel.

lucc.gizi 2011.03.11. 21:30:09

@LuluBelle: az asperger felemlegetésért meg szégyelhetnéd magad, én ismerek egy aspergeres srácot (aki egyébként bizonyos dolgokban sokkal tehetségesebb, mint az átlag...), de Alek biztos, h. nem aspergeres. Betegséggel meg ne jópofizz, mert visszatetsző!

Kivétel 2011.03.11. 21:30:54

@K.Tomoceusz: csak fél órás jegyem van, és az is kétszemélyes:) és egy túró rudim:) megesszük ketten a dzsakuban, és szent a béke?

the sandwich maker 2011.03.11. 21:31:53

@King of Shadows: tökéletesen egyetértek veled tesó.

LuluBelle 2011.03.11. 21:32:52

@lucc.gizi: ez nem jópofizás volt, hanem tény. nézd meg a jeleket rajta. ha ismered az asperger szindrómát, akkor jól láthatod a tünetek 80%-a fellelhető ezen a alkoholista szerencsétlenen.

Virágék 2011.03.11. 21:32:54

@Tompó: Azért választottam ezt, hogy véletlenül se hagyjam magam befolyásolni a rácz trió által! Elég, ha magamra nézek...

lucc.gizi 2011.03.11. 21:33:34

@K.Tomoceusz: figyeled, h. Anikód már többször is hogy leoltotta a konyhakommandóst?

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:35:19

@Kivétel: Legyen. Végül is van 50% esélyem, hogy nem szőrös manus vagy.

lucc.gizi 2011.03.11. 21:36:38

@LuluBelle: gondolod te...de mindegy, hagyjuk.

avanivi 2011.03.11. 21:36:42

Ha a Béci kiesik, Gigi kijön ,feladja,de akkor feladaj Jerzsi is ,és akkor már a Laci sem marad ,és akkor mit fog lépni a retek ?
Nincs müsor, nincs sok pénz bukta van.

Szandika ma eltünt , lehet holnap összecsomagol és párbaj nélkül kilép.A magam részéről szivből sajnálom az RTL azon dolgozóit, akik három hónapja, három müszakban kénytelenek nézni ezt a szánalmas társaságot. @MegLepke: Biztos vagyok benne, hogy szivesebben mondogatnák neked kórusban, hogy MegLepke mikroport,mire vége az összes orvosi segítségre szorul !!@Kivétel: Csak a Grinch jött be nekem Jimtől. Biztos bennem van a hiba mert az Alek gyerektől is kiráz a hideg.

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:36:53

@lucc.gizi: Szegény Laca, sajnálom piszkosul. Viszont büszke vagyok rá, hogy ennyi ésszel 3ezer forintos órabért is kapott fénykorában.

Tompó 2011.03.11. 21:38:01

Itt sokak szerint Béci kidolgozta magát a villából...Szerintem meg nem! Ő nem akar kimenni, tudjuk rtl utálja azokat akik távozni szándékoznak, ráadásul ezek a "hatalmas" konfliktusok Alekosszal megdobják a NÉZETTSÉGET, ami mint tudjuk a legszentebb dolog az rtl-nél!!!! És mekkora "médiatörténeti" esemény lenne a két "alfahím" párbaja!!! Ergo a retek mindent bevet Béci bennmaradásáért!!!!!!!

Tompó 2011.03.11. 21:40:45

@Virágék: :DDDDD@K.Tomoceusz: 3000ft??? Biztos??? Nem 300ft??? Többet nem ér....

syfyboy 2011.03.11. 21:40:47

@Tompó: Nézőpont kérdése. Inkább Béci-ellenesség alakult ki különböző fórumokon, meg egyéb helyeken... Szandika vissza fog jönni...holnap úgyis eldől.

truegrit 2011.03.11. 21:42:00

@LuluBelle: mik lennének azok a tünetek?

Tompó 2011.03.11. 21:42:38

@syfyboy: Isten szóljon szádból!!!! Csak az a baj én nem vagyok hívő.......

redhaven 2011.03.11. 21:43:06

"alfahímek"...
ők???
:))

Lijiang 2011.03.11. 21:43:56

@Tompó: béci-alek párbajra kicsi az esély. bécire még jó ideig nem fognak annyi jelet tenni, hogy kiválsztot legyen, hacsak nem teteti magára, de ezt valszeg már nem merik. alekre egyelőre azért nem merik tenni a kiválsztást, mert félnek, hogy akkor nála tuti gyengébbet hív ki, tehát nem a bélát viszi ki.

MegLepke 2011.03.11. 21:43:58

@avanivi: :)))) igazad van egyébként. Bár nem hiszem, hogy Gigi kijönne magától onnan.

Tompó 2011.03.11. 21:44:29

@redhaven: mit gondolsz miért tettem idézőjelbe.....igen azért:DDDD

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:45:03

@Tompó: Ő mondta. Nem tudhassuk milyen volt ereje teljében. Bár ahogy látom, lehet hogy huszan körbeááltak egy busmant és leüvöltötték a fejét. A franc se tudja régebben mennyit fizettek az ilyesmiért.

taxxy 2011.03.11. 21:46:10

Sziasztok, Én még nem írtam ide de Alekosznak a táborához tartozom és Szadira szavazok .Nem azért mert kedvelem...

Kivétel 2011.03.11. 21:46:21

@K.Tomoceusz: jó arány az az 50 % :) egy kis kockázatot csak vállalni kell a fél rudiért:)

Tompó 2011.03.11. 21:47:22

@Lijiang: Annyira mondjuk nem érdekel lesz-e Béci Alek párbaj, csak a Rácz gyerek végre takarodjon már haza és ha Szandikának elég volt mehet vele ő is!!!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.11. 21:48:01

@lamb79: Nagyon tetszik amit írtál .
Pontosan ez Alekosz mánia tiszka. Eddig nem tudtam megfogalmazni, de te most pontosan leírtad ide, Alekosz
mániának, ez a lényege.
Béci kint az életbe szinte mindenkinek előbb lenne barát, de valóban nem fogja fel, hogy bent van, és ez egy játék.
Alek koraszülött volt. Neki többet kellet, csöndben figyelni a többieket kiskorában, mert el volt maradva tőlük. Az én lányom is 1kg 70 dkg-al született.
Ö is meg gondolta mikor szólaljon meg. Mert az azonos korú társai okosabbak voltak. Ezért látom mikor csendben figyel, és előre megfontolja,megfogalmazza a válaszait Alek.

LuluBelle 2011.03.11. 21:50:02

@truegrit:
ami nála jelentkezik?
kapcsolatteremtés alapjaival nincs tisztába, beszélgetéskor nem érdekli, hogy a másik kiváncsi-e a mondanivalójára, csak mondja a magáét. bár nagy szókincse van, de nem tudja helyesen használni, gyakran használ olyan szavakat, amiknek az adott szövegkörnyezetben semmi értelme nincs. kényszeresség: apró dolgok esetén (pl. a szőnyeg, aminek mindig úgy kell állnia otthon)
a fejrángatás
nem szívesen vesz részt közösségi feladatokban
"Viselkedési mintája korlátozott, behatárolt és ismétlődő, melyre érdeklődési és aktivitási formák esetében legalább az alábbi jellemzők közül valamelyik ráillik: belefeledkezik egy vagy több sztereotipikus és korlátozott érdeklődési területbe, mely nagy mértékben eltér a normálistól; ragaszkodik speciális, semmi haszonnal nem járó rutinokhoz vagy rituálékhoz; folyamatosan foglalkozik egyes tárgyakkal, vagy annak részeinek vizsgálatával."

érzelmi kötődés sem tapasztalható nála, hiszen ő maga mondta, hogy neki nem hiányzik semmi, meg mikor a szeretetről kérdezték, akkor is elég gyorsan lezárta a kérdést.

redhaven 2011.03.11. 21:50:10

@avanivi: a szánalmas társasággal sokunk szívéből szóltál!
katasztrófálisan semmi embereket válogattak össze.

Tompó 2011.03.11. 21:51:42

@K.Tomoceusz: Izraelben nem busmanok laknak... ott, hát..... az átlagtól kicsit kampósabb orrú emberkék telepedtek meg......:DDDDDD Vagy ők csak kiképezték?????? Mert akkor már egyértelmű honnan ez a "jellem".....

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:52:19

@taxxy: Érzem te tudsz nekem segíteni. Hány szavazatot küldhetek holnap Szandikára, hogy ne legyen feltünő? Csóró gyerek vagyok, csak egy telefonom van.

K Tomoceusz 2011.03.11. 21:56:07

@Tompó: Ezek a bélák olyan egyformák, nem ismerhetem mindegyiket. Mondtam valamit, nem stimmelt. Ja...hogy te keletebbre gondoltál. Már értem. Lacánk tele van afrikai sztorival is.

lucc.gizi 2011.03.11. 21:58:12

talán egy kicsit abból is ki lehet indulni, hogy akik sms-t küldenek, azok a (kis)kamaszok, ők meg a face-en nagyon béci ellenesek, Olivérnek 95.000 fanja van, és már hevíti is őket + béluska nagyon gyökszin viselkedett az utolsó 2 összefoglalóban. Jó-jó tudom, h. nem az sms-ek döntenek, de szerintem azért a retek látja a "jeleket".

taxxy 2011.03.11. 21:58:55

Én mindíííg ha Alekról van szó.A 71%-ba voltam 3 szavazattal.Ennyit nem sajnálok tőle. Szandiéba is nyomok 3 mat.@K.Tomoceusz:

mario-luigi 2011.03.11. 21:59:16

Én is rendelkezem egy aspergeres emberkével, aki szintén esőember, és egészen más mint a megismert esőemberkék, és az Sosetosz. Mert szerintem Alekoszra nagyon illik a név, de még soha életében nem csinálta. Én is jókat nevetek a beszólásain, de mint esőemberrel együttélő, nevelő ember, megitélésem szerint nem lenne jó, ha ő nyerne, mert vagy nem tudna mit csinálni a nyereménnyel, vagy nagyon kifosztanák, pl. Olivér. Ő majdnem 3 hónapig élt vele, igy megismerhette.

truegrit 2011.03.11. 22:01:33

@LuluBelle: ezek a tünetek Bélára jellemzőek. Ahogy beszél, nincs benne érzelem. Nincsenek kötődései emberekhez, csak használja őket. Akkor most ő Aspergeres?

Minerva12 2011.03.11. 22:03:05

Szeretném tudni, hogy mi lett a 3 egykori villalakóval? A kiskutyákkal.
Ha nem volt kamu az egész gazdikeresős videóverseny, akkor mutassák már be őket, legalább az extragagyi Nekedvalóban..

K Tomoceusz 2011.03.11. 22:03:35

@taxxy: Értem, bár okosabb nem lettem. Gombár úr került be állítólag úgy a játékba, hogy egy telefonról kapott többezer sms-t. Gondoltam szigorítottak a szabályon, de látom nem tudsz ilyesmiről.

Elemer 2011.03.11. 22:03:42

Remélem nem vagyok egyedül azzal a véleményemmel, hogy ezen a fórumon egyértelműen lamb79 a legnagyobb király. Nemcsak hogy személyesen ismerte Alekoszt, de még együtt is zenéltek, abban a bizonyos kocsmában.

Tompó 2011.03.11. 22:03:50

@truegrit: Te melyik műsort nézed????

K Tomoceusz 2011.03.11. 22:04:57

@Visegrádi: Már bemutatták őket. Mind a három összenyalta Oli fejét.

mario-luigi 2011.03.11. 22:05:39

@truegrit: a Béla nem, /papás mamás játék , ki volt a leggondosabb szülő? ÉRZELEM!!/
Alekosz igen

Tompó 2011.03.11. 22:06:44

@Elemer: Az a legnagyobb királyság ha valaki személyesen ismeri Alekoszt meg "zenélt" vele????? Ugye most csak ironizáltál????

Elemer 2011.03.11. 22:07:28

Az amúgy feltűnt már valakinek, hogy villalakó agysebészek közül, egyedül a 8 általánosos, gügye, aspergeres, autista, szociopata, pszichopata pfuj pfuj alekosznak esett le, hogy a "párbajok" eredménye nem a stúdióban dől el? A többiek még mindig úgy képzelik, hogy jól rákészülnek, aztán a párbajon majd úgy megmutatják, hogy ihaj. Legutóbb Doktor lászló doktortól hallottam, hogy ő majd olyan párbajt csinál, amilyet még nem látott a világ.

K Tomoceusz 2011.03.11. 22:07:33

@Elemer: Jó srác lamb kollega, de levonok tőle 3 pontot. Nincs névjegykártyája Alekosz fiatalkori ismerőse felirattal. El se tudom képzelni, hogy csajozik.

Elemer 2011.03.11. 22:09:05

@Tompó: teljesen komolyan mondtam, de abszolút meggyőzhető vagyok. ha például megvolt neked anikó, vagy lenyomtad lacit szkanderben máris tiéd a trófea

Elemer 2011.03.11. 22:11:56

@K.Tomoceusz: azért milyen furcsaságokat produkál az élet. két tehetséges fiata együtt indul útnak, együtt zenélnek, aztán 10 évvel később az egyikük menő médiasztár lesz, a másik pedig teljesen lecsúszik és szociális munkásként dolgozik külföldön

Tompó 2011.03.11. 22:12:22

@Elemer: Inkább Évát, a szőkéket jobban bírom!!!!!!!!!!!!! A párbajok eredményéről szóló kommenteddel viszont teljesen egyetértek.

lucc.gizi 2011.03.11. 22:12:38

@Elemer: :-) ÉS téééényleg:-)

taxxy 2011.03.11. 22:17:00

Most mondták meg nekik hogy ki nyerte a kufárkodást.Alekosz köszöni...

Tompó 2011.03.11. 22:18:06

@taxxy: Béci milyen fejet vág???? Gigi meg utsó lett büntit kap? Erre mit vakernak?

maghozo 2011.03.11. 22:18:47

@K.Tomoceusz: A következő ünnepnapon majd megkímélik a nőket a főzéstől a férfiak Alekoszsalátával és Alekoszovszerel zárják a napot ,pontot tesznek a végire .

K Tomoceusz 2011.03.11. 22:19:49

Szegény Bélánk. Most hirdette ki a kufárverseny végredményét. Jó hogy a százalékokat nem írták meg neki. Egyébként meg kell jegyezni, sokkal jobban áll neki a nappali közepén a rózsaszín sísapka, mint a tegnapi fekete.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.11. 22:21:02

@KISCSILLAG: nem azt akarom mondani, hogy totális hülyeség ez a teória, de mint egy Alekosznál jóval korábban született kisfiú anyukája azért vagyok émi rálátással a dolgok menetére (arra is, ahogy régen mentek, mert az egyik testvérem más miatt ugyan, de szintén sok-sok hónapig volt születése után kórházban), szóval azért összességében tényleg, amennyire egy ilyen dolog kijelenthető, ki tudom jelenteni, hogy ez nem ettől függ

Tényleg hatással van rájuk, látom a saját fiamon is, hogy nehezebben viseli a tömeget, visszahúzódóbb, mindig nagyon határozottan meghúz egy bizonyos vonalat a szeretgetésben, de azért nem efelé halad, az biztos; ami nekik van, az hospitalizáció, egy jól leírt jelenség, Alekosz meg konkrétan egy elmebeteg

Szóval, lehet, hogy ez IS a baja, de hogy nem csak ez, és nem emiatt ilyen, az viszont 100000%

K Tomoceusz 2011.03.11. 22:21:50

@maghozo: Nem tudsz becsapni, nincs Alekosz saláta. Óvszer van, konyak, szivar és kockásing. Figyelek ezerrel.

taxxy 2011.03.11. 22:24:10

@Atok: Elég jól leplezik a Rácok. Szerintem szét robbannak belül az irigységtől.Főleg Gigi akit még büntetnek is ...

maghozo 2011.03.11. 22:24:30

@K.Tomoceusz: Ezért nyerte a kufárversenyt - mert megy ez neki még akkor is ha nincs jelen :)))

lamb79 2011.03.11. 22:26:01

@Ari11:
Igazán koszonom, nagyopn kedves :) remélem kicsi lányod jól van és minden ok vele!

Elemer 2011.03.11. 22:26:07

úgy látom, hogy kicsit már csillapodtak a kedélyek. éva bécitől kérdezte meg, hogy nem emlékszik-e milyen borotvája volt alekosznak. bécia meg vágta is: fúzsön, vagy fúzion, fúsion

taxxy 2011.03.11. 22:27:06

Alek írja össze a nyeremény ínyencséget amit akar. Éva segít neki.Kaviár,téliszalámi,szivar stb.

K Tomoceusz 2011.03.11. 22:27:42

@maghozo: Erről a szülő-gyermek játék ugrott be. Évánk 0%-ot kapott akkor. Még Laca is kapott kettőt, pedig épp kórházban volt.

maghozo 2011.03.11. 22:28:38

@K.Tomoceusz: Azért az elgondolkodtató ,hogy Béci fenyíti Alekoszt oszt kint a csürhe megrakja jutalomból .
Lehet kint majd Laci lesz a testőre aki meg évekig védheti jópénzért az Alkfanoktól.

lucc.gizi 2011.03.11. 22:28:38

és azt már tudja bélánk, hogy dzsörzé lesz a szijjártópetije? Ezt nem láttam..

K Tomoceusz 2011.03.11. 22:29:48

@taxxy: Hülyeségeket írtak össze, egyikből se lehet jó pálinkát főzni.

Puncás Margit 2011.03.11. 22:33:27

Ha valaki nem nézi a vv-t, attól még lehet jó fej?

maghozo 2011.03.11. 22:34:23

@seheresezádé: Ha tud beszélni róla akkor igen :))))))

Albino Vernyul 2011.03.11. 22:36:43

@Elemer: Haaat, nem vagyok biztos benne, melyik csuszott le...:)

Atok 2011.03.11. 22:37:24

Alek meg mindig a listat kormoli - leirta, hogy borotfa :). Szerinte mar tul sok tetelt irt fel, Eva szerint nem

Albino Vernyul 2011.03.11. 22:51:35

Ma megint izmos az online, fekete kepernyo, kiakasztva...: "Mindjart jovunk"

johanna-ne 2011.03.11. 22:52:20

@LuluBelle: szégyeld magad mélységesen

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.11. 23:03:00

@lamb79: Kicsi lányomat edzettem, 7-éves korától kézilabdára. Napi 2-órát az iskola pályáján. Az fTC-ben játszott 14-évig. Ebből 5-évet Dániában, játszott és edzősködött ott. A gyerekek gonoszak, és kellett valami, amiben kiemelkedő. Mert nem nagyon játszottak vele.A hallásával gond volt,nem hallotta pontosan mit akarnak játszani, ezért el rontotta a többiek játékát. Én meg az emeletről rá láttam az iskola pályájára, és ezt néztem. Innen kezdve edzések, naponta velem. Amikor benne volt a tv-be,a telesportba.Mint magyar mini válogatott, minden osztály társa boldogan játszott vele.:)))

lamb79 2011.03.11. 23:05:05

@Elemer:
(OFF) Én nem bánom hogy szoc melós lettem, ennek a melónak is megvannak a jó oldalai. Itt kint persze sokkal jobb a munkához biztosított háttér, ha a kollégák és a fonok is megbízhatóak akkor jelentos eredményeket lehet felmutatni, még a legsúlyosabb esetekben is. Nem érzem magam lecsúszottnak, így hozta az élet:)

Szerintem az az egyik legszerencsésebb embertipus aki talál egy olyan munkát amit szeret csinálni. Ezért vannak pl jó orvosok vagy rossz orvosok. Ha Alekosz jól jár a hírnévvel, vagy Béci befut mint rap-sztár akkor mindkettonek orulni lehet. Belolem pedig remélhetoleg túrisztikai szakérto lesz ha befejezem az egyetemet. (ON)

Én annyira nem voltam tehetséges, be is ismerem habár még Skóciában eltoltott éveimben is próbálkoztam zenéléssel. Alekosznak teljesen más elképzelései voltak, nekunk is, természetes volt az hogy nem jott ossze tobb pár kozos muzsikálásnál. Én szerettem vele egyutt játszani, nem rossz billentyus habár nem is igazán kiemelkedo. A precizitást viszont hozta, ami minden zenei stílushoz szukséges.

lamb79 2011.03.11. 23:10:34

@Ari11:
Ez igen, fogadd gratulációmat! Nem kis erofeszítés lehetett. Az ilyen mértéku odaadás abszolúte példaértéku mindenki számára:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.11. 23:11:18

@LuluBelle: Régebben már írtam ezt de valaki mindig szóba hozza: Alek azért nem nyavalyog a szerettei után, mert azzal a saját esélyeit rombolná. Szerintem erre magától is rájött, de ha mégsem, akkor meg az "első sorból" nézhette végig például Prolivér bukását.

És ha már itt tartunk Brigadier General László, a Kócbaba és Jezsy sem sír a szerettei után, róluk mégsem feltételezi senki, hogy nem képesek kötődni másokhoz... :D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.11. 23:21:42

@lamb79: Köszönöm, hát azért sikerült, mert ő megérezte, hogy jót akarok neki.
Ezért bírta a ki képzést, ami nagyon kemény volt.A húga mondta mindig, hogy anya, én már rég ott hagytalak volna a pályán.Olyan szigorú vagy. Ezer barátja van, a mai napig.Bár merre megyünk a városba tuti, hogy 2,3-rom baráttal borulnak össze.

Atok 2011.03.11. 23:25:05

Megkaptak a CKM magazint a lanyok fotoival. Alek szerint a legnagyobb valtozas az Ankiko aki jarhatna minden nap ugy mint ahogy a kepeken kinez, nem pedig papucsban, mackoban. Beci szerint az osszes lany nagyon szep.

Atok 2011.03.11. 23:27:16

Eva ideges, mert az o kepen latszodik a "bimbi" pedig megigertek neki, hogy nem fog.

Atok 2011.03.11. 23:40:11

Alek duzzog, hogy egy lany sem emliti ot a CKMes interjuban. Idokozben visszakaptak az elkobzott cuccaikat. Vege a kufarkodasnak.

Atok 2011.03.11. 23:46:16

Alek, ha jol latom, a jutalom cuccait(? eleg hamar beszereztek mindent) leltarozza.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.11. 23:50:25

Csak a pasik pakolnak. Egy lány sincs ott.
Egy keményebb férfi, már be szolt volna nekik, hogy ide lehet jönni. :))))

Atok 2011.03.11. 23:59:47

Regen volt jelmezbal... Indul a Rioi karneval, a cuccos a raktarban

Atok 2011.03.12. 00:01:44

Bekiabaltak az Erzsinek, hogy melegpornos. Jol ertettem?

MegLepke 2011.03.12. 00:06:26

@Atok: ezt nem hallottam. Most viszont készülnek a bulira. Nincs is közvetítés.

Atok 2011.03.12. 00:15:01

Szandika szabotalja a feladatot. Aludni keszul

lucc.gizi 2011.03.12. 00:15:17

@MegLepke: Lepi, te biztos tudod a választ, megmondták már nekik, h. ki mondja a kortesbeszédet?

K Tomoceusz 2011.03.12. 00:17:49

Sajnálom az olvasót, de nem bírom ki.
Melyik kaját nem enné meg Jerzy ?

a. mákos nudli
b. lekváros derelye
c. túrógombóc
d. almás pite

könnyítésül még egy négyes, hátha valamelyik 138-as iq kiszúrja a tutit infó nélkül is:

a. cseresznyebefőtt
b. szilvabefőtt
c. körtebefőtt
d. meggybefőtt

A kéttalálatos nyertesek között Young G és Trixi koncertjegyeket sorsolok ki.

MegLepke 2011.03.12. 00:22:28

@lucc.gizi: nem tudom sajna, nem hallgattam egész éjjel, csak nemrég kapcsoltam be.

lucc.gizi 2011.03.12. 00:24:35

@K.Tomoceusz: csak akkor válaszolok, ha a béci reppelésére a trixi táncol

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.12. 00:24:52

@K.Tomoceusz:
ezért a nyereményért ha tudnám sem mondanám meg:)

baromira van kedvük ehhez a karneválhoz, nem normális az ertéel éjfélkor feladatot adni....

Elemer 2011.03.12. 00:27:34

@lamb79: lambikám természetesen csak vicceltem, maximális respekt a melódért. az alekosszal való közös zenéléssel viszont tényleg elnyerted tőlem a fórum legnagyobb királya díjat!

Atok 2011.03.12. 00:28:51

Beci es Erzsi pezsgot isznak mezzel. Ha majd kimentek, levedetik az otletet.

K Tomoceusz 2011.03.12. 00:31:17

0.30 A brazil szambatáncosok fekete sísapkában ropnak nem rózsaszínben. Gigi büszkén nézegeti terhességtől felduzzadt kebleit.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.12. 00:33:07

frász jött rám, mikor a nagy csendben megszólalt egy férfihang, hogy mikroport:)

lucc.gizi 2011.03.12. 00:34:06

Szerintetek mi lesz holnap, ki megy vissza?

K Tomoceusz 2011.03.12. 00:37:23

0.35 Megszólalt a brazil snapszlinóta. Batyu batyu színre szín
sima sima színre szín
Nincs nagy kedv odabent az össznépi mókához.

KISCSILLAG 2011.03.12. 00:38:57

@Tompó:

A kampós orr éppúgy jellegzetessége a magyaroknak, mint a törököknek és görögöknek és szászoknak és még sorolhatnám. Ez a blog itt a VV-ről szól, úgyhogy abba lehet hagyni a fajozós szövegeket!

Atok 2011.03.12. 00:39:48

Alek ha akarna se tudna letagadni a brazil felmenoit :) A vereben van a ritmus :D

K Tomoceusz 2011.03.12. 00:53:44

0.51 Megtudtam mi a móka, buli, kacagás Ráczéknál. Bélánk női fejdíszben bandzsítva riszál, a hugi önfeledten kacag.
A többit a kollegáktól. Bocs reggeli műszak, eddig bírtam.

Albino Vernyul 2011.03.12. 00:53:58

Szegeny Pici Pocinak lemetelte a fulecskejet a fejdisz.. Amugy jol all neki a piros...
Alek meg ahogy tancolt, jezusom......
Szandi tenyleg sztrajkol.. Tiszta Zsofi effekt...

MegLepke 2011.03.12. 00:55:03

Szandál nem vesz részt a buliban? Rózsaszín köntösben manónak öltözve kint cigizik. Szerintem most búcsúzik lélekben az egésztől, ahogy elnézem az arcát.

MegLepke 2011.03.12. 00:56:50

Táncolniuk kell a csajoknak, egyenként, mint a latin táncosok, tíz perc felkészülés, fiúk pontoznak.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.12. 00:58:36

@MegLepke:
pont nem láttam, mert ágynemút húztam
valami olyasmi lehet, az ágyban volt mikor a többiek öltöztek akkor mondta ma van az utolsó estéje.

Albino Vernyul 2011.03.12. 00:59:43

Feladat.. Huspiac.. Azaz tancverseny.. A csajoknak a fiuk elott kell egyenkent tancolni, azaz segget razni.. Elmes jatek.. Alek mar fel is porgott.. Jerzy mar le is pontozta a kategoriakat, Gigire mindenre 10-es.. Mondjuk a csajok meg csak most mentek felkeszulni..

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:01:49

Tordas, azaz Ildi a etalon....:)

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:02:54

Bundaaaa, Alek azt javasolja Szandikat hozzak ki gyoztesnek...

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:06:17

A csajok felkeszulnek.. Sajat magukat nezik az ujsagban....:)

Desperatefan14 2011.03.12. 01:10:39

Alek azt mondta, megkockáztatná hogy az egy különleges CKM amit beadtak a villába, és ami megjelent annak nincs az elején egyik lány se... Haha, ha tudná milyen háború folyt pár hétig a CKM odlalán, hogy ki legyen a címlapon... nem tudjátok végül ki lett?

Atok 2011.03.12. 01:13:13

Megszolal a zene, Aniko elolibben, a fiuk lazasan pontoznak

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:15:20

Eva ezeket valami sztriptiz barban tanulta..?

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:17:51

Szandika inkabb fekszik...

Atok 2011.03.12. 01:18:25

Szandika nem vesz reszt ebben a feladatban sem

MegLepke 2011.03.12. 01:20:19

Remélem, Peticsé nem ment el bulizni, Évike nem nyomta rosszul. Bár néha a Mambo night clubban képzelte magát, azt leszámítva ki lehet hozni belőle valamit.

Azt hiszem, Szandál húzhat haza párbaj nélkül reggel. A múltkor utolsó utáni esélyt kapott...

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:20:51

Bundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa... Gecik...

MegLepke 2011.03.12. 01:27:17

Öcsém, ez az Alekosz mennyit beszél már, jajjjjjj!

Éva aggódik a hája miatt. Meg is sértődik, vagy mi? Pedig az nem is volt gáz (én nem látom hájasnak)

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:27:21

Hihi.. Hulye Alek attetelesen lekoverzte Evat...:)

Atok 2011.03.12. 01:32:21

Alek szerint Eva kinosan alultaplalt volt mikor bejott

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:32:25

Jerzy a noi szivek magusa, es minden beszedek ura vigasztalja..:)

MegLepke 2011.03.12. 01:32:29

Alek: egy baj volt a produkcióddal...
Éva: a hájam?
Alek: azzal nem volt baj, mert a brazil táncosok is terebélyesek combban, fenékben, hasban....

Éva erre sértődött be, el is sírta magát és otthagyta őket. Erzsi és Béci vigasztalja, hogy ők is hogy néznek ki. Ha nem érzi jól magát, itt egy csomó kondicucc, sportoljon. Csak nehéz rávenni magát, pedig nem érzi jól magát a bőrében. Béci senkit nem lát vastagabbnak. Alek szerint Éva kínosan alultáplált volt, mikor bejött, mert Éva akkor tetszett magának, mikor bejött. Mert ő 28 éves a többiek 20 évesek és nem tud velük versenyezni.

Atok 2011.03.12. 01:33:17

Akkor hogyan is lesz ez holnap? A Beci kiesik, a Szandikat meg kizarjak?

MegLepke 2011.03.12. 01:34:17

Levél: Éva olvassa. Ezt neki írják, meg a Lacusnak. Örül neki, biztos jó dolog, de adás el...

MegLepke 2011.03.12. 01:37:42

Kaja jött nekik. Babgulyás, meg valami rizs is van ott. Lacinak meg fáj a feje, biztos a front.

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:38:26

Valami brazil kajat kaptak....

Atok 2011.03.12. 01:39:22

Valami kajat kaptak, Alekosz szerint brazil babgulyas, Laci szerint inkabb izraeli, es ha mar a temanal van bele is kezdd valami haboru ssztoriba *kep el*

MegLepke 2011.03.12. 01:39:31

Jah, az nem is gulyás, hanem valami szósz, vagy chilis bab? De azt meg nem eszik rizzsel. Akkor nemtom.

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:40:24

Szandi, meg Aniko mit morgolodott ott hatul..? Valaki ertette..?

Atok 2011.03.12. 01:40:39

Szegeny Laci odavan, feje faj meg minden baja van, pedig a mai Blikk meg hatravan...

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:41:48

Szandika.. Mikroport....

Albino Vernyul 2011.03.12. 02:54:01

Hosszas feketeseg utan Eva, Alek egy agyban, Eva sugdolodzik Alekna, aztan vihogas, kep el...

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:12:09

Eva egyedul alszik, valaki horkol, Aniko idonkent torkot koszorul, ezek szerint nem alszik... Amugy csend, es hullaszag....

MegLepke 2011.03.12. 03:31:54

Béla horkolt épp. Évike odament, megabajgatta (nem nézem, csak hallom, így nem tudom, mit csinált), de már nem horkol. Éva és Ani tudnak aludni tovább.

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:32:13

Beci horkol, Aniko/Eva nem tud tole aludni, Eva odament horkolas mentesiteni...

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:33:28

@MegLepke: Nincs mit nezni, a kamera ragyogyult Eva agyara...

MegLepke 2011.03.12. 03:37:35

@Albino vernyul: most frissítettem, látom nem nagyon változik a helyzet.:) Kajáláskor elvették a képet, elfelejtem néha bemondani, hogy elmúltam 18, de úgy látom, semmiről nem maradtam le.

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:43:08

@MegLepke: Milyen osszefuggesben szamit, hogy elmultal 18..!? Ha nem multal volna el, nem nezhetnel kajalos kepeket..?!;))

MegLepke 2011.03.12. 03:46:24

@Albino vernyul: x időnként frissül az oldal és kiírja, hogy a video megtekintése csak 18 éves kor fölött ajánlott. Hát ezért.:)

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:48:29

Ugytunik Anikonak megartott a huspiac, torkot koszorul, kohecsel... Hiaba, ezek a brazil karneval rucik nem a magyar klimahoz keszultek..

MegLepke 2011.03.12. 03:54:13

@Albino vernyul: szerintem a dohányárutól van az. Van, aki hajlamos erre. Én is. Évánk nem.

Albino Vernyul 2011.03.12. 04:06:56

@MegLepke: Mar meeeer....?! Csak osszegereblyeztem, ha mar felratak...:)

MegLepke 2011.03.12. 04:11:38

@Albino vernyul: jóvanna, nagyon is ügyes vagy, csak nekem ez eszembe nem jutott volna.:)

Albino Vernyul 2011.03.12. 04:17:06

@MegLepke: Tobb csatornan kell tajekozodni...:)

Albino Vernyul 2011.03.12. 04:26:23

Most viszont azthiszem alvas.. Mert kozelg a reggel...

MegLepke 2011.03.12. 04:28:30

@Albino vernyul: jah, ahogy mondod, nekem is. Jó éjt!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.03.12. 06:41:31

Egy biztos, ha ez a Sohasetosz Konyakosz kijön valamikor a villából még ha nyer is...megkeressük..és a felismerhetetlenségig véresre verjük!!!!!!!!!EZ TUTI!

Ленина · http://szanalmas.hu 2011.03.12. 07:54:44

Ennek a Lacinak hihetetlen méretű segg van ránőve az állára..
A Rácok meg tényleg mehetnének már vissza a gettóba pornót forgatni, mert roppant unalmas és visszataszító mindkettő.

Ленина · http://szanalmas.hu 2011.03.12. 07:57:31

"Ezt elkúrtad Gonosz Törpe"

Te is biztos egy roppant erős és bátor csávó vagy (vagy csak egy kis gonosz törpe...?)

Tompó 2011.03.12. 09:41:07

Szandika vagy Béci??? Béci vagy Szanika?????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Tompó 2011.03.12. 09:45:35

@Albino vernyul: Mármint mindkettő gooooo haza...Így gondoltad? Milyen csodálatos lenne....

Albino Vernyul 2011.03.12. 10:00:13

@Tompó: Jahhh... Es akkor bekuldenenek egy luzert, akit egybol kiszavaznanak...:)

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.12. 10:03:47

Ez úton is szeretném kifejezni abbéli óhajtásomat, hogy a Halmozott Kátrány (Önjelölt Cordiatöltelék)a mai iccakát már otthon tölti.
Köszönöm.

Bagamoyo 2011.03.12. 10:03:55

Éltetik Bécit, hogy leszokott a cigiről.. Ehhez képest minden részben cigivel látom.. Furcsa
Alekosznak amellett, hogy nem normális, kötél idegei vannak, Béci primitív..

Bob munkatárs 2011.03.12. 10:12:18

@Bagamoyo: Elektromosat (e-cigi) szív. A nikotint megkapja.

Bagamoyo 2011.03.12. 10:20:30

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Kemény csávó vagy.. Nem is találok rá neked, megfelelő szavakat..

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.12. 10:22:16

@Bob munkatárs:

Ez még koránt sem leszokás, elmondanám, egy hónap az nudli.
Jómagam öt éve tettem le, húsz év füstölés (napi átlag egy doboz) után. Három hét tapaszozás, aztán csak a puszta akarat. Fél év kellett, hogy már ne nagyon zavarjon a hullámokban érkező kísértés, és egy év után kezdtem kimondottan undorodni tőle.

Egy hónap után leszokott állapotról beszélni még kissé merész dolog, úgy gondolom.

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.12. 10:24:15

@Bagamoyo:

Ha bátorkodhatlak kisegíteni:

a "kemény, mint egy tál takony" szókapcsolat azt hiszem, megfelelő lesz az úriember (vagy micsoda) számára.

Bob munkatárs 2011.03.12. 11:28:58

@Kaviárzabáló felső ezer: Nem mondtam, hogy leszokott, csak, hogy e-t szív.

K Tomoceusz 2011.03.12. 11:37:22

Köszcsi a vidcsiket jó volt. Nem vagyok nagy szamba szakértő, talán Anikó rázta legjobban a seggét. Éva mintha egy kicsit kurvásra vette volna a figurát.

Albino Vernyul 2011.03.12. 11:45:52

@K.Tomoceusz: Na igen... Gigi egyertelmuen tancos ugye, azert az latszott... Eva meg Szandikanal vett orakat a Mambo klubban... Aniko kicsit meglepett, azert tud mozogni, ha akar..

Bob munkatárs 2011.03.12. 12:00:17

@valowriter: Az összefoglalóban is lopott, nem is szégyellte magát. Még büszke is volt magára, hogy ellenszolgáltatás nélkül használta az ágyat, ami fölött Alekosz rendelkezett.

the sandwich maker 2011.03.12. 12:16:47

@Bob munkatárs: szerintem már volt, de én még nem szóltam hozzá. :D Csak annyi, hogy szééééééép.....

Lehet gondolkodni, hogy kit várunk vissza. (ma lesz egyáltalán az a retkes párbaj?)

csicserierika 2011.03.12. 13:01:48

@the sandwich maker:
igen. Sajnos Szandi már megint szabotálta a feladatot, ami ugye Bécinek kapóra jön.
Már újra úgy hívta, hogy Dikus. Pfejj

p0ckany 2011.03.12. 13:15:34

most azért kíváncsi vagyok, hogy ennek a párbajnak mi lesz a vége.
ha feltételezzük, hogy az rtl sehogy máshogy nem szól bele a végkimenetelbe, mint az összefoglalók szerkesztésével, meg a háttéresemények (média: blikk, story, belevaló, nekedvaló stb.) alakításával, akkor mivel a kihívás óta egyértelműen az antibéci hangulat a jellemző, neki kéne most kiesnie.

viszont az összefoglalókon kívül, azért az online-ból, ha nehéz is a nézőnek elkapnia a két feketeség közötti történéseket, azért számukra is, de az rtl számára egyértelműen kiderül, hogy béci nem csak az a fenyegős, primitív, agresszív stb. alak, mint amilyen kép a szerkesztett dolgokból lejön róla. alekosszal szemben sem, pl. csomószor látom, hogy kikéri a véleményét, normálisan elvannak egymással stb. ezt az oldalát meg az általános feladatokat illető aktivitását nézve - szandika makacsságával és passzivitásával együtt, az rtl-nek a műsor szempontjából érdeke lenne őt bent tartani. megbízhatóbb figura, mint szandika, alekosznak meg ellenpólus.

sogeking 2011.03.12. 13:35:51

elvonóra küldtem magam a párbajig, erre Anikó szakított kedvenc rózsaszín fürdőköpenyével :(

Albino Vernyul 2011.03.12. 13:41:23

@sogeking: Nem vagy eleg huseges, es kitarto, ezert megkapod a rozsaszin furdokopenyt, oszt jonapot...;))

sogeking 2011.03.12. 13:44:03

@Albino vernyul: nem baj, úgyis a másik térfélen játszik, mint kellene:)

MegLepke 2011.03.12. 13:46:14

Jó reggelt! Vajon lesz-e ma párbaj? Szandál éjjel ugye megint nem vett részt a feladatokban, ezt már leírtuk. Múltkor megkapta az utolsó utáni esélyt. Nos, kedves RTL klub, mi lészen? Szandálkát nem külditek vissza, abban már teljesen biztos vagyok.

the sandwich maker 2011.03.12. 13:46:32

@csicserierika: szóval akkor újra visszaállt a szeretet és a béke? hát nem lesz egyszerű választani.

foxglove (törölt) 2011.03.12. 13:47:18

@p0ckany: én is így látom. Ráadásul tegnap Szandál megint nem volt hajlandó részt venni a feladatokban. Ha visszakerülne, elvileg akkor is ki kellene zárniuk emiatt (már megkapta az utolsó esélyt). Ha nem ezt teszik, megint egy szép nagy segget csinálnak a szájukból, bár ez nem lenne meglepő, egyébként meg ők játszanak hónapok óta Dr. Frankeinsteint, most viseljék a következményeket. Új játékost viszont nem hiszem, hogy be mernének küldeni. Ez egy olyan kivételes eset, amikor tényleg kénytelenek lesznek beleavatkozni a szavazásba, bármilyen eszközökkel, hogy Szandál kiessen. Kíváncsi lennék, mennyit aludtak tegnap a t. szerkesztők, szerintem hajnalig ment a brainstorming.

sogeking 2011.03.12. 13:49:01

@Albino vernyul: mióta a Szandinak akar tetszeni, már nem csinosítja úgy ki magát, mint amikor régebben az Olinak akart

foxglove (törölt) 2011.03.12. 13:52:27

@MegLepke: no, úgy látszik egy húron pendültünk.

p0ckany 2011.03.12. 13:54:10

@MegLepke: szerintem teljesen jó megoldás lenne szandikát a tegnapi szabotázs miatt kizárni, a párbajt pedig így kihagyni:) szandit tényleg nem nagyon tuszkolhatják már vissza, új ember se merülhet fel ha komolyan nézik a lehetőségeket, és bécivel sem kell egyelőre megnyeretni semmit (mert tényleg fura lenne ha a beállított képe után lazán otthagyná szandikát, azaz megint egy olyan párbajt kapna, amit a másik veszít el).
+ felhajtás is lenne a műsor körül...

sogeking 2011.03.12. 13:55:27

@MegLepke: az RTL nem a szabályokat, hanem a nézettséget, botrányt követi:)

p0ckany 2011.03.12. 13:56:24

bár a már elküldött szavazatok miatt talán elképzelhetetlen le nem játszani a párbajt... ?

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.12. 14:03:10

@Bob munkatárs:

A Retek említette pár öf-ban,hogy lám, két ember már le is szokott, hurrá.
Ha jól emléxem.
Szóval erre gondoltam, úgy ÁLTALÁBAN véve a mondanivalómat, de a Te hsz-ed adta az apropót.
Mint kapcsolódási pont, hogy úgy mondjam.

MegLepke 2011.03.12. 14:12:25

@foxglove: igen, látom:)

@p0ckany:@sogeking: na pont a már elküldött szavazatok miatt nem mondhatják le a párbajt. Ez belekerülne pár be nem tervezett kidobandó millájába retekéknek. Szerintem is reggelig folyt a tanácskozás, hogy mi legyen. Én azon csodálkozom, hogy ezt leadták az online-ban. Hisz többeknek is szemet szúrhat a dolog. Persze, megmagyarázhatják, hogy Szandál beteg volt, nem érezte jól magát, stb. Meg is fogják.

Albino Vernyul 2011.03.12. 14:15:12

@sogeking: Tul nagyok az igenyeid... Tessek megszokni, hogy a nok nem napi 24 oraban neznek ki ugy, mintha akkor mennenek szepsegversenyre... Kerdezd meg Hajnit...;))

sogeking 2011.03.12. 14:24:27

@Albino vernyul: igen, csak megszoktam, hogy Magdi anyus mindig olyan kis nett, és azt hittem Ani is hozza azt a szintet:)

p0ckany 2011.03.12. 14:37:58

@MegLepke: sztm is egyfelől meredek volt mutatni online, másfelől viszont ez a "buli" volt annyira kirakat buli, hogy bele kell, hogy kerüljön az összefoglalóba, úgyhogy szandika kimaradása előbb-utóbb látszik.

a megmagyarázás meg simán működhetne, de ha itt is kimentik, és ezt hozzáadjuk ahhoz, hogy a napokban sem éppen bécikampány ment, akkor meg bécit visszaküldeni lesz mindezek után kemény...

Bob munkatárs 2011.03.12. 14:41:27

@Kaviárzabáló felső ezer: Majd elkezdi újra a cigit hamarosan. Mondta is, hogy már többször voltak hónapos szünetei.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 14:41:32

Látom nagy a felháborodás Dika rendszeres szabotázsakciói miatt. Ezúton szeretném megnyugtatni a kedves hőzöngőket, hogy Sanyit haladéktalanul értesítettem, aki azóta már meg is érkezett a stúdióba, és jelen nyilatkozatom közben is dolgozik is a probléma elhárításán ... meg azon, hogy Szandál visszamenjen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 14:45:28

@p0ckany: Egyszerűen nem adják majd le, hogy fekszik és azt mondják, hogy épp hasmenése volt...

maghozo 2011.03.12. 14:51:36

@p0ckany: Izgulsz ,aggódsz ?
Ez azért kellet hogy növeljék a bevételt .
Ha biztos a nyerő akkor nem megy a szavazás :) Így már nyomnak rendesen . Hogy ki az aki visszamegy tökmindegy :))))

Albino Vernyul 2011.03.12. 14:54:09

@sogeking: Na, jah, de Magdi anyus azthiszem nyugdijas volt, volt ra ideje, most meg mar szellem, ugy konnyu...;) Amugy nezzd meg milyen tajekozott vagyok, oszt nem is nezem...

maghozo 2011.03.12. 14:54:43

@King of Shadows: :DDDDDDDDDD
"dolgozik is a probléma elhárításán " Három mobilról nyomja egyszerre a szavazatokat ?

Albino Vernyul 2011.03.12. 14:59:22

@maghozo: Meg a lovak is szavaznak...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 14:59:27

@maghozo: Nem. Megegyezett Bömbi SMS-kommandójával, akik már meg is kezdték az akciót. Emellett pro-Dika deszantosokat fog ledobni a stúdió környékére, akik Lázár Vezénylő Tábornok Úr vezetésével gyorsan és hatékonyan elfoglalják az épületet. A szavazatszámláló gép lesz az elsődleges célpont, a közjegyző a második.

maghozo 2011.03.12. 15:01:44

@MegLepke: @foxglove: Bepótolja utólag mind a munkahelyen . Lehet pont most vagy reggelibe táncolt szólóba csak a szerkesztőknek .

maghozo 2011.03.12. 15:04:03

S ezt a táncot retusálva bemutatják , amitől majd mindannyian rájövünk arra ,hogy Szandinak van a legtökéletesebb alakja a szambához .

.lll. 2011.03.12. 15:07:38

én örvendek,hogy a busa végre kiesik,Béla is mehetne,ő is egy igazi gyökér

maghozo 2011.03.12. 15:11:14

@lófő: Ki esik ki ? Az éjjel megálmodtad ? Vagy szerkesztő vagy ?

maghozo 2011.03.12. 15:18:35

@King of Shadows: Te is láttad a műsort ahol egyszerű emberek ott voltak a stúdióba és interjút adtak miképpen biztosítottak minket ,hogy nincs csalás a szavazásoknál .Azóta e dolog felől én teljesen nyugodt vagyok , hogy csalás az nincs .
Csakis szabályszegés .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 15:31:12

@maghozo: Olvastam a Postr-en. De az továbbra sem zárja ki, hogy az RTL bérszavazókkal visszanyomjon valakit...

maghozo 2011.03.12. 15:31:53

@lófő: Szandika megy vissza !

maghozo 2011.03.12. 15:35:03

@King of Shadows: Egy rendes cégnél van az alkalmazottaknak díjmentes szolgálati telefonja :DDDDDDD
Csak bírják cérnával lekörözni a tömeget .

mézescsók 2011.03.12. 15:37:01

@p0ckany: Szandi meg nem az a kis butuska szőke cica, mert elég kemény világból jött. Símán el tudom képzelni róla, hogy kb. így sakkozta ki magában előre és most vált. Nehéz róla elképzelni ennyi agyat, viszont ravasz és jó iskolája volt a Mambo Night Clubban. Nézd meg, hogy hányszor váltja az arcait: amikor fúria (Tordassal) vagy amikor a napokban a kiválasztás volt. Aranyos kislányként kuncogott, mint egy kis ennivaló ártatlan baba!

@MegLepke: Szandi eddig is bármit megtehetett, amit akart. Egyszer sem kapott semmilyen büntetést. Az online közvetítések nem sokat számítanak, rajtatok kívül kevesen nézik. Én bagoly vagyok, 3-4 előtt ritkán alszom el, ráadásul a Vv-t is nézem, de éjszaka nincs roppant nagy kedvem bámulni a majdnem semmit. Szóval a szavazóknak tökmegy - szerintem -, hogy mi ment éjszaka online.

.lll. 2011.03.12. 15:40:14

@maghozo:

na fogadjunk egy Trixi poszterbe,hogy nem!

maghozo 2011.03.12. 15:42:30

@lófő: Nem Mo-n lakom .Az nem számít mert te úgyis elküldőd postán ? :DDD

.lll. 2011.03.12. 15:44:14

@maghozo:

sőt,elviszem személyesen:D

maghozo 2011.03.12. 15:48:09

@lófő: Azért én ennyire biztos nem vagyok ...- Most esett le mennyire hasonlítok Szandikára . Annyi idő is elég ahhoz ,hogy véleményt váltsak míg egy kávé lefő .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 15:50:39

@maghozo: Erről csinálnom kéne egy filmet, amin Prolivér csak azért kampányol Béci ellen, hogy felpörgesse a szavazatszámlálót, mert az ösztönzi a reklámozókat a saját szavazatokra költött lóvé egy része, meg úgyis visszaáramlik.

A filmen majd bejön Kolozsy, fekete csuklyával a fején (ez aaa LEG - FON - TO - SABB a gonosz karaktereknél) a két oldalán az a két (több mint) testőr, aki kikíséri a villalakókat a párbajra.

-K: Kelj fel, barátom!
-O: Bélát a tervnek megfelelően vissza fogjuk szavazni.
-K: Szép munka volt Nagyúr. És most - ha jól sejtem - tovább szándékozol folytatni a koslatást a fiatal Anikó után.
-O: Igen, "máj mászter".
-K: Légy türelemmel barátom! Idővel ő fog eljönni ... HOZZÁD, akkor pedig el kell hoznod a színem elé! Igencsak megerősödött, most már csak mi ketten, együtt tudjuk átállítani az RTL oldalára.
-O: Ő fog eljönni ... hozzám? :O
-K: Előre láttam. Az irántad érzett szerelme lesz a veszte!
Eddig minden úgy alakul, ahogyan elterveztem.
-K: *Gonosz röhögés.*

.lll. 2011.03.12. 15:51:54

@maghozo:

Szandikától hányok,a többiektől is,ha kötelező lenne ,akkor a síkhülye Zsörszét szeretném nyertesnek látni

maghozo 2011.03.12. 15:56:00

@lófő: Nekem is tetszik .Látszik rajta élvezi a pillanatokat . Az éjjel mikkor pakolásztak mindent megkóstolt .

maghozo 2011.03.12. 15:59:21

@King of Shadows: Ez csak különböző dimenzió sávok közt lesz érdekes , egyik lehetőségként besűrítve.

sogeking 2011.03.12. 16:00:57

@King of Shadows: jó ötlet, nekem a kultúrcsürhe videóról Óz a csodák csodája ugrott be:)

Dorothy - Gigi
Bádogember - Laci
Madárijesztő - Alek
Oroszlán - Éva
süti beállítások módosítása