Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X84

2011. március 11. 15:00 - Hódos Hajnalka

Hát kérem, tegnap ment a faszméregetés premier plánban, és nem Lacira gondolok, aki tulajdonképpen már nem is él, hiszen az életét adta emberekért. Azt tudtam, a legenda szerint a macskáknak kilenc élete van, de hogy a Hit és Becsület szobrának is egynél több akad, azt nem gondoltam volna. A tegnapi nap az Összeugatások Napja volt a Villában, az ilyen öfiket (kösz, MegLepke) nem szeretem, na de van nagyobb bajom is ennél, az idős bácsi, akivel kutyaséta alkalmával szoktam beszélgetni, feladta a leckét, aszongyahogy: itt a tavasz, dűl a fal. Hogy ez mit jelenthet, fogalmam sincs, utoljára ekkora dilemmát az okozott, mi volt az a téglalap alakú szürkés, szőrös, zöldes valami, amit nagytakarításkor találtam a hűtőben. Azt a kérdést, mikor került oda, fel sem mertem tenni. Szóval Béla és Anikó Alekosszal, Béla Évával, Laci Anikóval, Béla Alekosszal ugatott össze, lássuk.

A kezdés langyos, a Béla és az Anikó jöjjön le az ágyról, mert nem vették meg az ágyhasználati jogot. Béla, lejössz az ágyról? Ühüm. Tehát nem, ugye? Anikó? Biztos, hogy most nem. Rendben van, Béla és az Anikó nem hajlandók lejönni a felszólítás ellenére sem, fésülködik Alekosz a sűrű fogú, a nyugdíjas rendőrtisztek által a farzsebben hordott fésűvel, amiről nekem roppant kellemetlen élményeim vannak, ezzel tépték napjában kétszer a hajam gyerekkoromban, mikor tetves voltam. Éjszaka nem alszok itt, jó, de az, hogy nekem nappal megmondod, hogy a saját helyemen nem fekhetek, az azért már sok. És nem az óvodában vagyunk. Alekosz nem fogadja el az Anikó által felajánlott két üveg ásványvizet, majd szigorúan közli, kénytelen lesz más eszközökhöz folyamodni, lehet, hogy önállósítani fogja magát Anikó javaival kapcsolatban.

Ugyanez a párbeszéd megismétlődik a nappaliban, Bélával. Őszintén, mit csinálsz, ha rajta leszek az ágyon? Önállósítom én is magam a te javaidból. Hát akkor egyél jogtalanul egy rántott húst! Amíg Alekosz újra megfésüli a haját a serketépővel, Béci röhögve elzárja a ládájába a rántott húst. Anikó kapva kap az ötleten, ő is elzárja a gyümölcseit, aztán megbeszélik benn, hogy Alekosz elborult, meglepetésemre még Évának sem tetszik Alekosz viselkedése a kufárkodós héten.

A következő öt percben állapotfelmérésre kerül sor egy szénmonoxid mérő kütyüvel, a házba látogató férfi megmutogatja, milyen sárga lesz a dohányosok foga és milyen ramaty lesz a bőre, néhány pillanatig a két zsiványt ajnározzák, aki leszokott, ezen akkor elegánsan átlendülnék azzal, igen, a dohányzás káros az egészségre, aki nem dohányzik, ne szokjon rá, aki dohányzik, annak sok erőt kívánok ahhoz, hogy le tudjon szokni, egyébként meg, ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok.

Levél érkezik, a nézők döntése alapján a szieszta jegyekkel ezentúl Béci kereskedhet. Ez azt jelenti, hogy mostantól csak az fekhet le a Villa területén, aki megszerzi tőle az egy órára szóló jogot. Gondolják, mosttól kezdődik. Anikónak az a titkos ötlete, hogy csak holnaptól induljon és csukott szemmel hanyatt dől a kanapén, aztán felnéz Lacira. Te sem aludhatsz ülve! Fönt vagyok! Dehogy vagy, állandóan ezt látom, utánozza Anikó az ülve bóbiskoló Lacit. Te mit látsz, amikor napi 18 órát alszol? Figyelj, te nekem ne beszéljél, aki ide enni meg aludni jött, jó, meg harcba küldi a nőket! Jobb, ha ezzel nem viccelsz, mert nem vagyok jó hangulatban! Jobb, ha befogod a szádat, komolyan mondom, mert csak fölbaszol idegileg és el foglak küldeni a picsába, akármilyen barátok vagyunk! Már itt röhögök, pedig a java még csak most jön, ha rajtam valaki beindítja a gyújtást, elküldöm úgy a picsába, alig várja, hogy elinduljon, nem lamentálok előtte arról percekig, mi lesz, ha, de én nem adtam az életem emberekért, és engem az is zavar, ha rám nyitnak a klotyón. Laci nagymonológba kezd, napok óta csak gyűlikgyűlikgyűlik és elátkozza a napot mikor Szandira tette a jelet és őt lehet palimadárnak meg bohócnak hívni, de elég volt, napok óta nem tér magához! Anikó kikéri magának, hogy vele bárki így beszéljen, ő azt hitte, Laci röhögni fog, viccnek szánta. Éva is a nem tudtál elmenni a Simsonon dumát, ha jól rémlik, de ebben a vitában nekem nem osztottak lapot.

Szandi nem érti, mit törődik Laci mindezzel, ha neki jót tett és ő örül? Persze, sunyi meg gyáva! Az életemet adtam emberekért, érted?! Erről szól az egész életem, a hitről meg a becsületről, és le mernek sunyizni meg gyávázni, érted?! A becsületembe tudnak belegázolni! Kik?! Fogalmuk sincs az embereknek, hogy az ember mit meg nem tesz másokért. A mai Riga motor-díj (nagy hang kis teljesítmény) egyértelműen Lacié, bazmeg Lacikám, nem ezt a hatvanas tempót kéne tolni és akkor nem röhögnének ki a huszonéves csitrik. Se. Laci bebattyog a szobába és bocsánatot kér Anikótól. Anikó csak viccelt, fogalma sem volt róla, hogy Laci ennyire kivan. Nem tudom, hogy mi van veled, és nem tudok segíteni, ha nem mondod el! Én is ugyanolyan cipőben voltam, én is megtehettem volna, mégsem tettem meg, egyiknél se. Laci attól félt, hogy Szandika megsértődött volna rá. És akkor mi van? Két napig veri magát a földhöz, aztán semmi baja. Az én jelem az én döntésem! Arra fogok rátenni, akivel én nem tudok együtt élni, akit riválisomnak tartokk. Nem lehet, hogy jaj haverok vagyunk, izé, ez a játék nem a családi idillről szól. Az embereknek is elég egy idő után! Anikó már csak abban reménykedik, hogy Szandi visszajön és innentől fogva az egész téma nem érdekli.

Összeugatás, harmadik rész, a főszerepben Béci és Éva, a kiválasztás szünetében. Ezért bánom, hogy rád raktam, ahogy viselkedik, ahogy teszi magát, ezért akartam, hogy kimenjen, hány Szandika szemére Béci. Ne haragudj már, de mi a gondod azzal, hogy megvédtem magam? Éva kezében a változatosság kedvéért most nem szemcerka, hanem púderecset. Kinn akarsz látni a Villából, akkor vigyél ki párbajozni! Jegyezze meg mindenki, hogy nem biztos, hogy ő fog kinn maradni és most az a baja, hogy Béci beszólt neki. A Szandival akartatok elintézni! Béci nem érti, miért van Éva felháborodva, tudja, hogy Éva Jerzsit vitte volna, Éva miért ne tudhatná, hogy Béci őt vinné? Ja, akkor Éva most a hangnem miatt van felháborodva, aztán azzal érvel, a nézőknek nem szimpatikus a nemtommi mert Béci belebeszél, de itt benn jobban tudják, hogy mi van, mint a nézők. Kivihettelek volna, csak én védett voltam, ők meg azért nem rakták rád a jelet, mert a Dika már egy hete…mindegy, elleszünk, csak vele nem leszünk el, te is tudod, néz bociszemekkel Béci Dikára. A kiválasztás után Alekosz kijelenti, olyan izgalmaknak lett kitéve, amit fel kell, hogy dolgozzon (=bebaszok, mint az albán szamár), Éva és Anikó az ágyban fekvő Szandikát kérlelik, szedje össze magát és most már ne hangoztassa, hogy ki akar menni, még ha így is érzi.

Gigi megpróbálja megértetni Alekosszal, miért érzi magát kellemetlenül Jerzsi, Béci és Laci. Mert nem azért rakták rá a jelet, hogy hazamenjen, hanem hogy itt maradjon, hogy küzdjön. Alekosz szerint így is van értelme, mert egy emberrel kevesebb, akik meg rá tettek, azok megúsznak egy párbajt. Kicsit ekézi Lacit, neki kéne a vezérbikának lenni és törni az utat a nők előtt, aztán arról beszél már három ilyen párbaj volt és a nézőknél ki lett verve a biztosíték. Ha én néző lennék, én is utálnám, hogy mindig olyan párbaj van, ahol az egyik haza akar menni, hát a nagy fenét, akkor arra szavazok, hogy ne maradjál kinn, apukám, menjél csak vissza, tanuld meg, mi a magyarok istene! Gigi szerint a nézők nem a sírásra és sanyargásra kíváncsiak, aztán Béciékkel megosztja a hallottakat a dzsakunál. Tudod miért mondja ezt az Alekosz? Mert ez megy ki, ezt akarja elhitetni az emberekkel!

Összeugatás négy, Béci és Alekosz, hinta-palinta. A párbajjal kapcsolatban csak annyi, hogy valójában…eddig jut Béci, mikor Alekosz olyat büfikézik öklendezve a tányérba, hogy bármelyik anyuka, aki most szoktatja szilárd táplálékra gyermekét zokogógörcsöt kapna az örömtől. Törvénytelen röhögés. Idehánytál, Alek? Bocsánatot kérek, csak….Éva röhög, ezt azért nem szívesen nézném meg még egyszer. Laci próbál kérdést feltenni. Az, hogy kihívott a Szandi, változtat-e valamit a baráti….Hát megette a szalonnámat! Nem hiszem el, komolyan mondom, az is…bocsánat, bocsánat, csak konfliktusom volt! Az asztalnál csevegés kezdődik a szalonnáról, a Szandika szájából kilógó szalonna tépkedése jócskán túlhalad az ingerküszöbömön. Béla megunja, jó, ha befejeztétek, akkor visszaülök. Jó, akkor megyek én. Szandika nem izgul a párbaj miatt, mert ő a vesztesek nyugalmával fog ott ülni (röhögés). Van olyan érzésed, hogy ez a párbaj már kellőképpen kiverte a biztosítékot a nézőknél és már csak azért is vissza fognak küldeni? Na itt kezdődik a hirig.

Béci azt gondolja, hogy Alekosz bele akarja magyarázni a nézőkbe, ami nincs is és reméli, hogy ezt csak az smsezők eszik meg, akik normálisan végigkövetik az eseményeket, azok tudják, hogy miről van szó. Alekosz visszaszól, azok azt is látták, hogy te válaszoltál Szandika helyett. Meg azt is, hogy hullarészeg vagy és majdnem ide hánytál. Alekosz felszólítja Szandikát, hogy válaszoljon, aki olyan buta fejjel ül a hintában, hogy sajnálom, miért nem mutatják többet, aki látott már álldogáló birkanyájat, tudja, miről beszélek. Kemény vagy, de kíváncsi leszek, kint is ilyen kemény leszel-e tesókám. Alekosznak kint és bent közt nincs különbség. Itt bent játszod magad! Alekosz megint felszólítja Szandikát, hogy válaszoljon, Béci a háttérben duruzsol, kemény vagy, hányós gyerek, alkoholista! Szandi kinyögi, hogy szerinte a nézők nem arra kíváncsiak, hogy valaki sír meg nem hajtja végre a feladatokat, ő se lenne erre kíváncsi. Gyere Szandi, mert kíváncsi vagyok az Alekosz böszme kérdéseire, ül be a hintába Béci. Jó, akkor felteszem a böszme kérdésem. Minekután kijelentetted, hogy a VV4-et te fogod megnyerni, ennek a lánynak mennyi esélye van ellened a párbajon? Nagyon sok esélye van, de én fogok visszajönni. Kösz szépen! Úristen, ki a nagyképű, te, görög isten? Te, kaviárevő felső ezer! Te akarod megnyerni, azt’ kétszázhúsz négyzetméteren éled az életed egész életedben? Ki volt nyalva a picsád, egy villanyszámlát nem kellett fizetned otthon, egy semmirekellő vagy! Itt legalább a 80%-a normálisan dolgozott, te semmirekellő alkoholista!

Béci kér még kérdéseket, Giginek nincs, meg is kapja a magáét érte Alekosztól. Éva is beleszól a vitába, Béci, most te is agresszív vagy! De én be is vallom! Én vagyok a nagyképű, azt’ magával nem áll szóba! Alekosz a késsel hadonászik az asztalnál és gusztustalanul zabál, hajtsuk végre a feladatot, maradéktalanul hajtsuk végre! A vita végén Béci odamegy Alekoszhoz, belehajol az arcába és azt hajtogatja, nézzél rám, nézzél rám! Ne viccelj Béci, lejáratod magad párbaj előtt, még a végén kiesel! Most azt a jót is, amit felépítettél, lerombolod! Nem tartok igényt a sugdolózásodra, különben is, a sugdolózásért le fognak csukni! Éva a háttérből: provokál, hogy megüsd! Te félsz tőlem, Alekosz, ha férfi leszel, akkor kijössz velem! Éva, légy szíves ments már meg! Szandika elhúzza Bécit, aztán a hálóban vigyorog, uram adja meg, hogy kint egy ilyem palim legyen, mint te! Ha isten szeret, ad egy ilyen csávót!

A riportszobában mindenki elmondja a véleményét a történtekről, Alekosz többet képzelt Bélába, sokszor sajnálja. Éva szerint Béci agresszív volt, Alekosz jól tette, hogy kiállt magáért. Gigi szerint Alekosz a legnagyobb színész és taktikus a Villában. Béci ki van akadva azon, hogy Alekosz köntörfalaz és nem válaszol egyenesen semmire, aztán a hálóban dühöng, de már nem figyeltem, mert untam az egészet. Alekosz és Éva megbeszélik egymással, lehet, hogy a Béci visszajön, de meg fog gyengülni és ott követte el a legnagyobb hibát, hogy kimondta, ő nyeri meg a játékot. Tessék, nem értem? Lapos lett, lapos lett, hát mit tudtam volna kezdeni ezzel az egésszel? Meg nem is vagyok ma formában, na. 

A képeket a valóvilág.hu oldaláról válogattam. 

A másik felét S. küldte, köszönöm, a remek rajzot Alekoszról és Béciről pedig köszönöm BGy kommentelőnknek. Mindkettőjüknek légszív. 

Címkék: vv4
654 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:32:25

Jerzy a noi szivek magusa, es minden beszedek ura vigasztalja..:)

MegLepke 2011.03.12. 01:32:29

Alek: egy baj volt a produkcióddal...
Éva: a hájam?
Alek: azzal nem volt baj, mert a brazil táncosok is terebélyesek combban, fenékben, hasban....

Éva erre sértődött be, el is sírta magát és otthagyta őket. Erzsi és Béci vigasztalja, hogy ők is hogy néznek ki. Ha nem érzi jól magát, itt egy csomó kondicucc, sportoljon. Csak nehéz rávenni magát, pedig nem érzi jól magát a bőrében. Béci senkit nem lát vastagabbnak. Alek szerint Éva kínosan alultáplált volt, mikor bejött, mert Éva akkor tetszett magának, mikor bejött. Mert ő 28 éves a többiek 20 évesek és nem tud velük versenyezni.

Atok 2011.03.12. 01:33:17

Akkor hogyan is lesz ez holnap? A Beci kiesik, a Szandikat meg kizarjak?

MegLepke 2011.03.12. 01:34:17

Levél: Éva olvassa. Ezt neki írják, meg a Lacusnak. Örül neki, biztos jó dolog, de adás el...

MegLepke 2011.03.12. 01:37:42

Kaja jött nekik. Babgulyás, meg valami rizs is van ott. Lacinak meg fáj a feje, biztos a front.

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:38:26

Valami brazil kajat kaptak....

Atok 2011.03.12. 01:39:22

Valami kajat kaptak, Alekosz szerint brazil babgulyas, Laci szerint inkabb izraeli, es ha mar a temanal van bele is kezdd valami haboru ssztoriba *kep el*

MegLepke 2011.03.12. 01:39:31

Jah, az nem is gulyás, hanem valami szósz, vagy chilis bab? De azt meg nem eszik rizzsel. Akkor nemtom.

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:40:24

Szandi, meg Aniko mit morgolodott ott hatul..? Valaki ertette..?

Atok 2011.03.12. 01:40:39

Szegeny Laci odavan, feje faj meg minden baja van, pedig a mai Blikk meg hatravan...

Albino Vernyul 2011.03.12. 01:41:48

Szandika.. Mikroport....

Albino Vernyul 2011.03.12. 02:54:01

Hosszas feketeseg utan Eva, Alek egy agyban, Eva sugdolodzik Alekna, aztan vihogas, kep el...

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:12:09

Eva egyedul alszik, valaki horkol, Aniko idonkent torkot koszorul, ezek szerint nem alszik... Amugy csend, es hullaszag....

MegLepke 2011.03.12. 03:31:54

Béla horkolt épp. Évike odament, megabajgatta (nem nézem, csak hallom, így nem tudom, mit csinált), de már nem horkol. Éva és Ani tudnak aludni tovább.

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:32:13

Beci horkol, Aniko/Eva nem tud tole aludni, Eva odament horkolas mentesiteni...

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:33:28

@MegLepke: Nincs mit nezni, a kamera ragyogyult Eva agyara...

MegLepke 2011.03.12. 03:37:35

@Albino vernyul: most frissítettem, látom nem nagyon változik a helyzet.:) Kajáláskor elvették a képet, elfelejtem néha bemondani, hogy elmúltam 18, de úgy látom, semmiről nem maradtam le.

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:43:08

@MegLepke: Milyen osszefuggesben szamit, hogy elmultal 18..!? Ha nem multal volna el, nem nezhetnel kajalos kepeket..?!;))

MegLepke 2011.03.12. 03:46:24

@Albino vernyul: x időnként frissül az oldal és kiírja, hogy a video megtekintése csak 18 éves kor fölött ajánlott. Hát ezért.:)

Albino Vernyul 2011.03.12. 03:48:29

Ugytunik Anikonak megartott a huspiac, torkot koszorul, kohecsel... Hiaba, ezek a brazil karneval rucik nem a magyar klimahoz keszultek..

MegLepke 2011.03.12. 03:54:13

@Albino vernyul: szerintem a dohányárutól van az. Van, aki hajlamos erre. Én is. Évánk nem.

Albino Vernyul 2011.03.12. 04:06:56

@MegLepke: Mar meeeer....?! Csak osszegereblyeztem, ha mar felratak...:)

MegLepke 2011.03.12. 04:11:38

@Albino vernyul: jóvanna, nagyon is ügyes vagy, csak nekem ez eszembe nem jutott volna.:)

Albino Vernyul 2011.03.12. 04:17:06

@MegLepke: Tobb csatornan kell tajekozodni...:)

Albino Vernyul 2011.03.12. 04:26:23

Most viszont azthiszem alvas.. Mert kozelg a reggel...

MegLepke 2011.03.12. 04:28:30

@Albino vernyul: jah, ahogy mondod, nekem is. Jó éjt!

Ezt elkúrtad Gonosz Törpe 2011.03.12. 06:41:31

Egy biztos, ha ez a Sohasetosz Konyakosz kijön valamikor a villából még ha nyer is...megkeressük..és a felismerhetetlenségig véresre verjük!!!!!!!!!EZ TUTI!

Ленина · http://szanalmas.hu 2011.03.12. 07:54:44

Ennek a Lacinak hihetetlen méretű segg van ránőve az állára..
A Rácok meg tényleg mehetnének már vissza a gettóba pornót forgatni, mert roppant unalmas és visszataszító mindkettő.

Ленина · http://szanalmas.hu 2011.03.12. 07:57:31

"Ezt elkúrtad Gonosz Törpe"

Te is biztos egy roppant erős és bátor csávó vagy (vagy csak egy kis gonosz törpe...?)

Tompó 2011.03.12. 09:41:07

Szandika vagy Béci??? Béci vagy Szanika?????? ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Tompó 2011.03.12. 09:45:35

@Albino vernyul: Mármint mindkettő gooooo haza...Így gondoltad? Milyen csodálatos lenne....

Albino Vernyul 2011.03.12. 10:00:13

@Tompó: Jahhh... Es akkor bekuldenenek egy luzert, akit egybol kiszavaznanak...:)

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.12. 10:03:47

Ez úton is szeretném kifejezni abbéli óhajtásomat, hogy a Halmozott Kátrány (Önjelölt Cordiatöltelék)a mai iccakát már otthon tölti.
Köszönöm.

Bagamoyo 2011.03.12. 10:03:55

Éltetik Bécit, hogy leszokott a cigiről.. Ehhez képest minden részben cigivel látom.. Furcsa
Alekosznak amellett, hogy nem normális, kötél idegei vannak, Béci primitív..

Bob munkatárs 2011.03.12. 10:12:18

@Bagamoyo: Elektromosat (e-cigi) szív. A nikotint megkapja.

Bagamoyo 2011.03.12. 10:20:30

@Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: Kemény csávó vagy.. Nem is találok rá neked, megfelelő szavakat..

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.12. 10:22:16

@Bob munkatárs:

Ez még koránt sem leszokás, elmondanám, egy hónap az nudli.
Jómagam öt éve tettem le, húsz év füstölés (napi átlag egy doboz) után. Három hét tapaszozás, aztán csak a puszta akarat. Fél év kellett, hogy már ne nagyon zavarjon a hullámokban érkező kísértés, és egy év után kezdtem kimondottan undorodni tőle.

Egy hónap után leszokott állapotról beszélni még kissé merész dolog, úgy gondolom.

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.12. 10:24:15

@Bagamoyo:

Ha bátorkodhatlak kisegíteni:

a "kemény, mint egy tál takony" szókapcsolat azt hiszem, megfelelő lesz az úriember (vagy micsoda) számára.

Bob munkatárs 2011.03.12. 11:28:58

@Kaviárzabáló felső ezer: Nem mondtam, hogy leszokott, csak, hogy e-t szív.

K Tomoceusz 2011.03.12. 11:37:22

Köszcsi a vidcsiket jó volt. Nem vagyok nagy szamba szakértő, talán Anikó rázta legjobban a seggét. Éva mintha egy kicsit kurvásra vette volna a figurát.

Albino Vernyul 2011.03.12. 11:45:52

@K.Tomoceusz: Na igen... Gigi egyertelmuen tancos ugye, azert az latszott... Eva meg Szandikanal vett orakat a Mambo klubban... Aniko kicsit meglepett, azert tud mozogni, ha akar..

Bob munkatárs 2011.03.12. 12:00:17

@valowriter: Az összefoglalóban is lopott, nem is szégyellte magát. Még büszke is volt magára, hogy ellenszolgáltatás nélkül használta az ágyat, ami fölött Alekosz rendelkezett.

the sandwich maker 2011.03.12. 12:16:47

@Bob munkatárs: szerintem már volt, de én még nem szóltam hozzá. :D Csak annyi, hogy szééééééép.....

Lehet gondolkodni, hogy kit várunk vissza. (ma lesz egyáltalán az a retkes párbaj?)

csicserierika 2011.03.12. 13:01:48

@the sandwich maker:
igen. Sajnos Szandi már megint szabotálta a feladatot, ami ugye Bécinek kapóra jön.
Már újra úgy hívta, hogy Dikus. Pfejj

p0ckany 2011.03.12. 13:15:34

most azért kíváncsi vagyok, hogy ennek a párbajnak mi lesz a vége.
ha feltételezzük, hogy az rtl sehogy máshogy nem szól bele a végkimenetelbe, mint az összefoglalók szerkesztésével, meg a háttéresemények (média: blikk, story, belevaló, nekedvaló stb.) alakításával, akkor mivel a kihívás óta egyértelműen az antibéci hangulat a jellemző, neki kéne most kiesnie.

viszont az összefoglalókon kívül, azért az online-ból, ha nehéz is a nézőnek elkapnia a két feketeség közötti történéseket, azért számukra is, de az rtl számára egyértelműen kiderül, hogy béci nem csak az a fenyegős, primitív, agresszív stb. alak, mint amilyen kép a szerkesztett dolgokból lejön róla. alekosszal szemben sem, pl. csomószor látom, hogy kikéri a véleményét, normálisan elvannak egymással stb. ezt az oldalát meg az általános feladatokat illető aktivitását nézve - szandika makacsságával és passzivitásával együtt, az rtl-nek a műsor szempontjából érdeke lenne őt bent tartani. megbízhatóbb figura, mint szandika, alekosznak meg ellenpólus.

sogeking 2011.03.12. 13:35:51

elvonóra küldtem magam a párbajig, erre Anikó szakított kedvenc rózsaszín fürdőköpenyével :(

Albino Vernyul 2011.03.12. 13:41:23

@sogeking: Nem vagy eleg huseges, es kitarto, ezert megkapod a rozsaszin furdokopenyt, oszt jonapot...;))

sogeking 2011.03.12. 13:44:03

@Albino vernyul: nem baj, úgyis a másik térfélen játszik, mint kellene:)

MegLepke 2011.03.12. 13:46:14

Jó reggelt! Vajon lesz-e ma párbaj? Szandál éjjel ugye megint nem vett részt a feladatokban, ezt már leírtuk. Múltkor megkapta az utolsó utáni esélyt. Nos, kedves RTL klub, mi lészen? Szandálkát nem külditek vissza, abban már teljesen biztos vagyok.

the sandwich maker 2011.03.12. 13:46:32

@csicserierika: szóval akkor újra visszaállt a szeretet és a béke? hát nem lesz egyszerű választani.

foxglove (törölt) 2011.03.12. 13:47:18

@p0ckany: én is így látom. Ráadásul tegnap Szandál megint nem volt hajlandó részt venni a feladatokban. Ha visszakerülne, elvileg akkor is ki kellene zárniuk emiatt (már megkapta az utolsó esélyt). Ha nem ezt teszik, megint egy szép nagy segget csinálnak a szájukból, bár ez nem lenne meglepő, egyébként meg ők játszanak hónapok óta Dr. Frankeinsteint, most viseljék a következményeket. Új játékost viszont nem hiszem, hogy be mernének küldeni. Ez egy olyan kivételes eset, amikor tényleg kénytelenek lesznek beleavatkozni a szavazásba, bármilyen eszközökkel, hogy Szandál kiessen. Kíváncsi lennék, mennyit aludtak tegnap a t. szerkesztők, szerintem hajnalig ment a brainstorming.

sogeking 2011.03.12. 13:49:01

@Albino vernyul: mióta a Szandinak akar tetszeni, már nem csinosítja úgy ki magát, mint amikor régebben az Olinak akart

foxglove (törölt) 2011.03.12. 13:52:27

@MegLepke: no, úgy látszik egy húron pendültünk.

p0ckany 2011.03.12. 13:54:10

@MegLepke: szerintem teljesen jó megoldás lenne szandikát a tegnapi szabotázs miatt kizárni, a párbajt pedig így kihagyni:) szandit tényleg nem nagyon tuszkolhatják már vissza, új ember se merülhet fel ha komolyan nézik a lehetőségeket, és bécivel sem kell egyelőre megnyeretni semmit (mert tényleg fura lenne ha a beállított képe után lazán otthagyná szandikát, azaz megint egy olyan párbajt kapna, amit a másik veszít el).
+ felhajtás is lenne a műsor körül...

sogeking 2011.03.12. 13:55:27

@MegLepke: az RTL nem a szabályokat, hanem a nézettséget, botrányt követi:)

p0ckany 2011.03.12. 13:56:24

bár a már elküldött szavazatok miatt talán elképzelhetetlen le nem játszani a párbajt... ?

Kaviárzabáló felső ezer 2011.03.12. 14:03:10

@Bob munkatárs:

A Retek említette pár öf-ban,hogy lám, két ember már le is szokott, hurrá.
Ha jól emléxem.
Szóval erre gondoltam, úgy ÁLTALÁBAN véve a mondanivalómat, de a Te hsz-ed adta az apropót.
Mint kapcsolódási pont, hogy úgy mondjam.

MegLepke 2011.03.12. 14:12:25

@foxglove: igen, látom:)

@p0ckany:@sogeking: na pont a már elküldött szavazatok miatt nem mondhatják le a párbajt. Ez belekerülne pár be nem tervezett kidobandó millájába retekéknek. Szerintem is reggelig folyt a tanácskozás, hogy mi legyen. Én azon csodálkozom, hogy ezt leadták az online-ban. Hisz többeknek is szemet szúrhat a dolog. Persze, megmagyarázhatják, hogy Szandál beteg volt, nem érezte jól magát, stb. Meg is fogják.

Albino Vernyul 2011.03.12. 14:15:12

@sogeking: Tul nagyok az igenyeid... Tessek megszokni, hogy a nok nem napi 24 oraban neznek ki ugy, mintha akkor mennenek szepsegversenyre... Kerdezd meg Hajnit...;))

sogeking 2011.03.12. 14:24:27

@Albino vernyul: igen, csak megszoktam, hogy Magdi anyus mindig olyan kis nett, és azt hittem Ani is hozza azt a szintet:)

p0ckany 2011.03.12. 14:37:58

@MegLepke: sztm is egyfelől meredek volt mutatni online, másfelől viszont ez a "buli" volt annyira kirakat buli, hogy bele kell, hogy kerüljön az összefoglalóba, úgyhogy szandika kimaradása előbb-utóbb látszik.

a megmagyarázás meg simán működhetne, de ha itt is kimentik, és ezt hozzáadjuk ahhoz, hogy a napokban sem éppen bécikampány ment, akkor meg bécit visszaküldeni lesz mindezek után kemény...

Bob munkatárs 2011.03.12. 14:41:27

@Kaviárzabáló felső ezer: Majd elkezdi újra a cigit hamarosan. Mondta is, hogy már többször voltak hónapos szünetei.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 14:41:32

Látom nagy a felháborodás Dika rendszeres szabotázsakciói miatt. Ezúton szeretném megnyugtatni a kedves hőzöngőket, hogy Sanyit haladéktalanul értesítettem, aki azóta már meg is érkezett a stúdióba, és jelen nyilatkozatom közben is dolgozik is a probléma elhárításán ... meg azon, hogy Szandál visszamenjen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 14:45:28

@p0ckany: Egyszerűen nem adják majd le, hogy fekszik és azt mondják, hogy épp hasmenése volt...

maghozo 2011.03.12. 14:51:36

@p0ckany: Izgulsz ,aggódsz ?
Ez azért kellet hogy növeljék a bevételt .
Ha biztos a nyerő akkor nem megy a szavazás :) Így már nyomnak rendesen . Hogy ki az aki visszamegy tökmindegy :))))

Albino Vernyul 2011.03.12. 14:54:09

@sogeking: Na, jah, de Magdi anyus azthiszem nyugdijas volt, volt ra ideje, most meg mar szellem, ugy konnyu...;) Amugy nezzd meg milyen tajekozott vagyok, oszt nem is nezem...

maghozo 2011.03.12. 14:54:43

@King of Shadows: :DDDDDDDDDD
"dolgozik is a probléma elhárításán " Három mobilról nyomja egyszerre a szavazatokat ?

Albino Vernyul 2011.03.12. 14:59:22

@maghozo: Meg a lovak is szavaznak...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 14:59:27

@maghozo: Nem. Megegyezett Bömbi SMS-kommandójával, akik már meg is kezdték az akciót. Emellett pro-Dika deszantosokat fog ledobni a stúdió környékére, akik Lázár Vezénylő Tábornok Úr vezetésével gyorsan és hatékonyan elfoglalják az épületet. A szavazatszámláló gép lesz az elsődleges célpont, a közjegyző a második.

maghozo 2011.03.12. 15:01:44

@MegLepke: @foxglove: Bepótolja utólag mind a munkahelyen . Lehet pont most vagy reggelibe táncolt szólóba csak a szerkesztőknek .

maghozo 2011.03.12. 15:04:03

S ezt a táncot retusálva bemutatják , amitől majd mindannyian rájövünk arra ,hogy Szandinak van a legtökéletesebb alakja a szambához .

.lll. 2011.03.12. 15:07:38

én örvendek,hogy a busa végre kiesik,Béla is mehetne,ő is egy igazi gyökér

maghozo 2011.03.12. 15:11:14

@lófő: Ki esik ki ? Az éjjel megálmodtad ? Vagy szerkesztő vagy ?

maghozo 2011.03.12. 15:18:35

@King of Shadows: Te is láttad a műsort ahol egyszerű emberek ott voltak a stúdióba és interjút adtak miképpen biztosítottak minket ,hogy nincs csalás a szavazásoknál .Azóta e dolog felől én teljesen nyugodt vagyok , hogy csalás az nincs .
Csakis szabályszegés .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 15:31:12

@maghozo: Olvastam a Postr-en. De az továbbra sem zárja ki, hogy az RTL bérszavazókkal visszanyomjon valakit...

maghozo 2011.03.12. 15:31:53

@lófő: Szandika megy vissza !

maghozo 2011.03.12. 15:35:03

@King of Shadows: Egy rendes cégnél van az alkalmazottaknak díjmentes szolgálati telefonja :DDDDDDD
Csak bírják cérnával lekörözni a tömeget .

mézescsók 2011.03.12. 15:37:01

@p0ckany: Szandi meg nem az a kis butuska szőke cica, mert elég kemény világból jött. Símán el tudom képzelni róla, hogy kb. így sakkozta ki magában előre és most vált. Nehéz róla elképzelni ennyi agyat, viszont ravasz és jó iskolája volt a Mambo Night Clubban. Nézd meg, hogy hányszor váltja az arcait: amikor fúria (Tordassal) vagy amikor a napokban a kiválasztás volt. Aranyos kislányként kuncogott, mint egy kis ennivaló ártatlan baba!

@MegLepke: Szandi eddig is bármit megtehetett, amit akart. Egyszer sem kapott semmilyen büntetést. Az online közvetítések nem sokat számítanak, rajtatok kívül kevesen nézik. Én bagoly vagyok, 3-4 előtt ritkán alszom el, ráadásul a Vv-t is nézem, de éjszaka nincs roppant nagy kedvem bámulni a majdnem semmit. Szóval a szavazóknak tökmegy - szerintem -, hogy mi ment éjszaka online.

.lll. 2011.03.12. 15:40:14

@maghozo:

na fogadjunk egy Trixi poszterbe,hogy nem!

maghozo 2011.03.12. 15:42:30

@lófő: Nem Mo-n lakom .Az nem számít mert te úgyis elküldőd postán ? :DDD

.lll. 2011.03.12. 15:44:14

@maghozo:

sőt,elviszem személyesen:D

maghozo 2011.03.12. 15:48:09

@lófő: Azért én ennyire biztos nem vagyok ...- Most esett le mennyire hasonlítok Szandikára . Annyi idő is elég ahhoz ,hogy véleményt váltsak míg egy kávé lefő .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.12. 15:50:39

@maghozo: Erről csinálnom kéne egy filmet, amin Prolivér csak azért kampányol Béci ellen, hogy felpörgesse a szavazatszámlálót, mert az ösztönzi a reklámozókat a saját szavazatokra költött lóvé egy része, meg úgyis visszaáramlik.

A filmen majd bejön Kolozsy, fekete csuklyával a fején (ez aaa LEG - FON - TO - SABB a gonosz karaktereknél) a két oldalán az a két (több mint) testőr, aki kikíséri a villalakókat a párbajra.

-K: Kelj fel, barátom!
-O: Bélát a tervnek megfelelően vissza fogjuk szavazni.
-K: Szép munka volt Nagyúr. És most - ha jól sejtem - tovább szándékozol folytatni a koslatást a fiatal Anikó után.
-O: Igen, "máj mászter".
-K: Légy türelemmel barátom! Idővel ő fog eljönni ... HOZZÁD, akkor pedig el kell hoznod a színem elé! Igencsak megerősödött, most már csak mi ketten, együtt tudjuk átállítani az RTL oldalára.
-O: Ő fog eljönni ... hozzám? :O
-K: Előre láttam. Az irántad érzett szerelme lesz a veszte!
Eddig minden úgy alakul, ahogyan elterveztem.
-K: *Gonosz röhögés.*

.lll. 2011.03.12. 15:51:54

@maghozo:

Szandikától hányok,a többiektől is,ha kötelező lenne ,akkor a síkhülye Zsörszét szeretném nyertesnek látni

maghozo 2011.03.12. 15:56:00

@lófő: Nekem is tetszik .Látszik rajta élvezi a pillanatokat . Az éjjel mikkor pakolásztak mindent megkóstolt .

maghozo 2011.03.12. 15:59:21

@King of Shadows: Ez csak különböző dimenzió sávok közt lesz érdekes , egyik lehetőségként besűrítve.

sogeking 2011.03.12. 16:00:57

@King of Shadows: jó ötlet, nekem a kultúrcsürhe videóról Óz a csodák csodája ugrott be:)

Dorothy - Gigi
Bádogember - Laci
Madárijesztő - Alek
Oroszlán - Éva
süti beállítások módosítása