Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X82

2011. március 09. 14:36 - Hódos Hajnalka

Mickey Mouse, Jerry, Grabowski és Stuart Little mellé VV Csengettyű Úr is bevonult a felejthetetlen egerek közé, jaj hát biztosan haláli aranyos kis jelenet volt, és én vagyok egy dög, vállalom, de agyvérzést kaptam és halálhörgést hallattam végig, hitetlenkedve ráztam a fejem és néztem az órát, 19.17 és még mindig az a kurva egér a téma, hogy ez mekkora szenzáció, tényleg, jaj belerágott egy szívet az almába, kár, hogy nem dédelgették meg puszilgatták össze! Persze, nagy a pofám, mert hát én egy tanyasi parasztpicsa vagyok, aki nemcsak az egeret tudja megkülönböztetni a patkánytól, de a menyétet is a görénytől, a búzakalászt a rozstól és tudom, mi az a tritikálé, mink itthun szármát eszünk, nem töltött káposztát, van hastok a féször alatt, és nem okoz meglepetést az sem, hogy a tehén nem lila-fehér, az a dózsa, az egérnek meg az egérfogóban van a helye, vagy Kiscica ill. Kiscica Anyukájának a szájába.

A Villában elkezdődött a kufárkodás hete, Lilu csekély lenézéssel a hangjában elárulja, a Lakóknak kellett egy rövid idő, amíg megértették a feladatot. Megint nincs kaja? Nincs. Semmi nincsen. Még csoki sincs. Mindenemet elvitték, a hajlakkomat, a hajhabomat, a haj…A ruhák megvannak? Elvitték a sminkes cuccaimat is! Hát akkor nem sminkelünk egy hétig. Na, legalább kiderül az igazság, mondja Alekosz. A jelenet leginkább arra emlékeztet, mikor a törpék hazatértek a bányából és ki evett a tányérkámból, gonosz satrafa is van, aki állandóan a tükörbe bazsalyog, csak itt Évának hívják. Ha nincs fésű, megőrülök, sipít a Kazal. Pedig nincs, mindent elvittek! Hát hogy a faszba fogok fésülködni? De a tampont is elvitték! Ne, én nem bírom ki cigi nélkül, komolyan mondom! Én anélkül nem bírom! És bőgbazmeg. Aztán toporzékol is, én nem bírom ki cigi nélkül, nekem most kell egy szál! Biztos, hogy be fogom törni az ajtót, ha nem adnak cigarettát! Azonnal adják vissza! Vigyorogva rágyújtok és a tévé felé fújom a füstöt, mmmm de jól esik! Nem bírom ki cigi nélkül, Béla, ennyire nem! Azt az egyet ne vegyék el, adják vissza! Odafordulok a férjemhez, úgy tűnik, akarsz valamit mondani. Höhö, te isteni csoda, te tökéletes, te, te szirénhangú. Igen, valami ilyesmire gondoltam, máskor menni fog magadtól is, ugye?

A nagyjelenet után szinte rögtön levél érkezik, mától a Villa javait felosztjuk közöttetek, azaz mindent, amit a Villában használtok és fogyasztotok, birtokolni fogja valaki közületek. Hogy ki mit, a szerencse dönti el, mindenki húz egy borítékot. Alekosz birtokolja az evőeszközöket, a rizst és a nyugiszoba használatát. Éva a fürdőszoba takarítását, a hajzselét és az öngyújtót. Gigi a cigarettát, a hajbaszkurálót és a háztartási segédeszközöket. Béci a húsféléket és a bort. Anikó a palackos vizet, a tusfürdőt és a hűtőszekrényt. Jerzsi a konzerveket, a meleg vizet, a csajok smink készletét és a csokit. Már most unom. A következő, mintegy negyedórás jelenet Anikó és Béci vívódása a hűtőszekrénnyel. A hűtő egyébként hűt, ha valaki nem tudta volna, úgy gondoltam, fontos citálnom ezt Anikó riportszobában elhangzott mondataiból. A nagy kérdés tehát, ki pakolta be a húsokat a hűtőmbe?

Miért, azt muszáj, a romlandót muszáj. Nem, a hűtőnek én vagyok a tulajdonosa, akkor tehetitek be a izét, hogyha elcseréljük, ha megegyeztél velem. Megegyezés alapján működik a dolog. Anikó ajánlatot tesz Bécinek, akkor tehet be kaját a hűtőbe, ha ehet belőle, Béci attól tart, betesz húsz deka párizsit, Anikó meg megzabál belőle tizennyolcat. Akkor rohadjon ránk a hús! Azért nem teszed be, mert azt mondtam, hogy eszek belőle? Tán érdekesebb lenne ez az egész, ha Béci mást tenne be és nem a hűtőbe, mindegy. Béci megenyhül, na jó, ha kérsz valamit, adok, de akkor én is kérek valamit cserébe. Most meg tusfürdő is kéne neki, akkor adjál még almát. Miért adnék, kaptál tusfürdőt. Mindjárt bemegyek a paplan alá sírni, esküszöm. Be is mentem, csak jóval később, más okból kifolyólag. Dühömben.

Amíg Béci Alekosszal üzletel – kolbászt cserél két garnitúra evőeszközért – Laci egy fiskars papírvágó ollóval eszik, először azt hittem, nem jól látok, de de. Másnál van hajzselé? Nem, csak nálam van, mondja Éva. Jó, akkor kell négy. Hát négyet nem fogok adni Alekosz. Akkor nyolc kell. Nyolc darab kis hajzselé nem ér fel egy kanállal meg egy villával! Fogadjunk, hogy záros határidőn belül úgy fogod perkálni nekem a zseléket, mint a kisangyal. Fogadhatunk! A szokásos vita után Alekosz felhívja a mosóemberek figyelmét arra, akinek mosóporra van szüksége, eszközöljenek ki neki öt darab hajzselét. Ha az Éva nem ad, nem kapnak mosóport. Kezdek ideges lenni, Alekosz csak nem szakad le a hajzselé témáról. Na, átgondoltad, ül le Éva mellé az ágyra. Éva simán odaadta volna, ha Alekosz nem ilyen hangnemet üt meg. Szükségem van a hajzselére, kész. Nekem meg szükségem van arra, hogy rendesen beszéljenek velem. Nekem nyugtatóra van szükségem. A többiekkel nem érdekel, mit csinálsz, csak velem legyél normális. Éva kap egy percet, hogy eldöntse, odaadja-e azt a rohadt hajzselét. Van még húsz másodperced. Úristen, olyan vagy, mint egy gyerek! Éva megfontolt ebben a játékban és még mindig fontol. Öt, négy, három, kettő, egy. Hogy döntöttél? Még gondolkodó állásponton vagyok. Ha lenne itthon hajzselé, már rég kivágtam volna a kukába.

Jerzsi nyugiszoba használatot kér Alekosztól meleg vízért cserébe. Alekosz kis alkudozás után belemegy, túró rudi helyett azt kéri Jerzsitől, szerezzen neki hajzselét Évától. Nyüszítve sírva fakadok. Jerzsi nem jár sikerrel, Éva átlát a szitán, inkább nem sminkel, de nem ad hajzselét. Egyébként mitől tart Alekosz, hogy kócos lesz, vagy mi? Az Algaevő (köszönöm drága kommentelőimnek az elnevezést) győzködése és jobb belátásra térítése következik, Jerzsivel kezdünk, aki csalódott. Örülhetne, mert most így kimarad egy párbajból, de mégsem örül, nem ezt beszélték meg. Az a baj, hogy tudod, milyen vagyok, pattanásig van feszítve már az idegrendszerem. Ahogy rákerült a zöld kendő, Szandi megérezte, hogy hazamegy. Nem direkt csinálja, így hozta, ígéret szép szó, be kéne tartani, csak sajnos az érzéseit meg nem tudja megerőszakolni. Én tudod hányszor erőszakoltam itt meg az érzéseimet? Én is, csak most már nem megy, törölgeti Szandika a mellére szóródott morzsákat.

A következő rábeszélőművész Béla, Szandi kiröhögi, mikor felveti, mi van akkor, ha Szandi jön vissza. Bécinek igenis gondja van az Évával, és azt szerette volna, ha kimegy. Nem gáz, nincs gáz, csak így mindig adunk neki még egy esélyt és már annyi esélyt kapott, mint égen a csillag. Szandi próbál Olivérrel, Gombival, Zsófival példálózni meg megmagyarázni a nemtommit, Laci is bekapcsolódik a ne vedd el magadtól az esélyt szöveggel, ha kimondja a harcos szót, kikapcsolom a tévét! A konyhában Jerzsi Bécit félti Szanditól, az ágyban Anikó és Éva beszélik meg, hogy Szandika mindenkit átbaszott. Éva kárörvendő egy kicsit, mert most Béciék bele fognak esni a saját csapdájukba. Belementek Szandi kis játékába és lehet, hogy közülük fog ellenfelet választani. A háborgás a jacuzziban folytatódik, Laci a leghangosabb, három másodperc alatt változik a véleménye, azt se tudjuk, mi jár a fejében! Hány név merült fel? Tudod mikor fog kiderülni, amikor a kendő rá lesz valakire kötve, akkor.

A fésű nélkül maradt, emiatt MégKazlabb Éva sem adja fel, de mit csinálnál, ha a Béla kiesne, mert a nézőknek elegük lenne, mi lenne a reakciód? Szandi leülne a stúdió közepére és őt nem hoznák vissza. Persze, az úgy is mén. A záró képsorokon Jerzsi és Gigi szeretik egymást a paplan alatt, a maci nagy ívben le van szarva. A maci hanyatt fekszik, Jerzsiéket nem látni, mert elbújtak. Úgymond megtört a jég. Hú, ez már úgy hiányzott, ne tudd meg, nekem is. Csoda, hogy eddig bírtuk. A maci nem mondott semmit, lehet, sokkot kapott szegény. Vagy megsértődött, mert gruppenre számított és kihagyták a buliból.

Köszönöm S-nek a képeket! :)

Szolgálati közlemény!

Bébikék, tegnaptól fogva du. háromkor lesznek új vv-hv posztok, puszi, pacsi.

Címkék: vv4
884 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

joszif 2011.03.09. 15:00:51

fos 9-es akarom mondani ELSŐ!!!

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.09. 15:06:46

egyre unalmasabb a VV - - asszem előbb utóbb letekeredek róla

*Castiel* 2011.03.09. 15:09:24

Madik, negyedik!!!!!!!

Tegnap elég gáz volt a Róma nem?????

joszif 2011.03.09. 15:10:57

@*Castiel*: huha azthiszem méhkasba nyúltál most :D
Az arsenalal is kib...tak,

rohadt bírók :(

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 15:12:13

@*Castiel*: több tapintatot, még friss az élmény.

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 15:13:05

@vietnámi balzsam: a tegnapit én is nagyon untam, sajni ez meglátszik a poszton is, de hát evvan.

etikette 2011.03.09. 15:13:17

Hajni nagy vagy!!!! :D
még mindig Alekosz és Éva a legszórakoztatóbbak:) meg az egér term.

Városi Farkas · http://neveletlen.blog.hu 2011.03.09. 15:19:16

Dehogy! A maci nézni szereti, ahogy csinálják. Mer infraszeme van.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.09. 15:20:20

"A maci nem mondott semmit, lehet, sokkot kapott szegény"........
kész, a kollégáim megijedtek akkorát nyerítettem :))))))))))))))))

Bogi és Burkó 2011.03.09. 15:24:49

majdnem bekerültem a top 10-be :) én a kicsinek is tudok örülni. :) most elolvasom, mit írt Hajni, tegnap úgyis lemaradtam az öf-ról.

gastro vazze 2011.03.09. 15:26:09

remélem a második szívrágó hadművelet is bekerült a posztba, most pedig elolvasom :)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.09. 15:27:16

A gyorstüzelő légpisztoly elsült! Mióta Alekosz beszólt Jerzsynek ilyen hatással volt rájuk.

sélli_ 2011.03.09. 15:28:25

Fos sokadik :))

Hajnikám, ha valaha kiadásra kerül a VV4 hogyvót, én mindenképpen az első bekezdést tenném az ajálóba!..! Prájszlessz!!! :))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.09. 15:34:30

Na, végre írok ide is. Csütörtök óta nem láttam összefoglalót és HV-t sem tudtam olvasni. Éhes farkasként vetem rá magam Hajnalka írására, este pedig az öf-ra.

K Tomoceusz 2011.03.09. 15:35:10

Már megint ciki vagyok. Ez az árukereskedelem nekem tetszik, még a némákat is beszédre kényszeríti. Jerzy egy isten volt, ahogy a melegvizet kínálta eladásra az éppen kajáló Bélának. Anikó is nb1. Már csak azt kéne tudni mire jó a fürdőszoba takarítási jogának birtoklása? Meg a felmosócuccé. Mindegy, jó a játék. Már csak Laca tart ki egyedül. Egy igazi katonának nem kell klotyópapír se.

osgood 2011.03.09. 15:35:36

@joszif: "Az arsenalal is kib...tak"
Mármint kik? Akik elhitették velük, hogy lehet kapura irányuló lövés nélkül is továbbjutni valami FC Barcelona ellen? :)

.lll. 2011.03.09. 15:36:41

ismeritek a nótát,hogy a donyecki bányászoknak hat golyója van?:D

a műsor egyre laposabb,nem baj mer jő a tavasz

gastro vazze 2011.03.09. 15:38:23

@K.Tomoceusz: nekem is tetszik, sokat mutat Alekosz úrból is, Anikó tényleg hamar átlátta a játékot. A fürdőszoba takarítási jog gondolom kijelölési jogot jelent, vagy fingom sincs inkább:)

fityfiritty 2011.03.09. 15:39:32

Húszba vagyok... Beszarás.
Azért Alkesz moziintelligenciája megint előjött. Nincs ennek a fasznak egyetlen eredeti ötlete sem. Csengettyű úr, ja, ott kéne ülnie neki a Halálsoron. Ahonnan lopta ezt is.
Mondjuk az összes többi is mind hülye, egyik se tudta ki is Csengettyű Úr...

osgood 2011.03.09. 15:40:03

@gastro vazze: vagy szimpla Tom Sawyer tribute.

K Tomoceusz 2011.03.09. 15:40:24

@gastro vazze: Alekból sokat mutat? Minek kell neki 8 hajzselé? Olcsó hasonlat, de a hajára akarja kenni?

Bogi és Burkó 2011.03.09. 15:43:34

@K.Tomoceusz: kár,hogy nem láttam, így leírva, nekem is tetszik a játék. legalább történik valami, mindenkinek mindenkivel beszélnie, konfrontálódnia kell. ebből még apokaliptikus állapotok is kialakulhatnak.

MegLepke 2011.03.09. 15:46:46

@K.Tomoceusz: médiatörténeti pillanat: egyetértünk. Legalábbis abban, hogy nekem is tetszik ez a játék.

Én biztos kézzel ennék, földön aludnék, hideg vízben zuhanyoznék. Egy hétig kibírható.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 15:47:09

@fityfiritty: Én pl. nem néztem ki belőle, hogy látta a Halálsoront, szóval én pozitívan csalódtam.

Még azt is eszembe jutott, hogy párhuzamba akarta ezzel állítani a vv-t és a halálsort. Végül is mindkettőben fogynak a lakók. Ha így volt, akkor mindenképp szellemes. :)

fityfiritty 2011.03.09. 15:48:00

@K.Tomoceusz: Vagy nyerészkedni akar azzal is. Arra azért kíváncsi leszek hányan aludtak tegnap ágyban...
Furcsa mód - ratyitévé vezetett szavazása eredményeként - az ágykirály is Alkesz lett. Gondolom a Lénynek dugnia kellene vele egy ágyért :))

fityfiritty 2011.03.09. 15:50:32

@fesztiválozó: Én meg ezt nem néztem ki belőle. Kizárt, hogy hajnali háromkor, amikor meglátták az egeret (szerintem degu volt, bár lehet, hogy nem...) azonnal beugrott neki ez a hasonlat... Sokkal inkább a reflex, egér = Csengettyű úr:)

bévé 2011.03.09. 15:51:35

@Myta: persze, az a zseni! még véletlenül sem a kameramentes egy óra, amikor haraptak egyet a nutellás palacsinta végébe, a maradékot meg kivették a kezükből és áttették a szoba túlsó felére.

Szerénke. 2011.03.09. 15:52:05

@K.Tomoceusz: Hát ezen most nagyon nagyot nevettem.:D Már a másik bejegyzésben írtam, hogy azért érdekes, hogy a fogkrémet vagy a dezodort senki nem hiányolja.:D

sélli_ 2011.03.09. 15:56:00

A játékról csak annyit: az SENKINEK a fejében nem fordult meg, hogy dobjunk be mindent a közösbe...??

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.09. 15:56:09

@osgood: jaja teljesen igazad van, bár egy ideig megvót nekik így is

bévé 2011.03.09. 15:56:15

@fityfiritty: jaja, idióták. de ugye nem vártad tőlük? :)
és ennek a fasznak még van bőr a képén közölni is, h ezt az éjjel találta ki. gyűlölöm, ha bárki hülyének néz, de ez a szerencsétlen seggarc aztán tényleg túlmegy minden határon.

Szerénke. 2011.03.09. 15:56:54

@sélli_: Nem, mert mindenki ki akar bafni a másikkal.:D

bévé 2011.03.09. 15:57:23

@sélli_: szia sélli! :)
nem hiszem, h ezt engedték volna a játékszabályok.

bévé 2011.03.09. 15:58:53

@fesztiválozó: nem akart ez semmit, hidd el. csak lopott, ahogy szokott, majd sajátjaként állította be a szajrét.

osgood 2011.03.09. 15:59:16

@Ancsika13: Vagy mert még időben szóltak nekik, hogy k. morcosak lesznek a szerkesztők, ha ezt megjátsszák.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 15:59:36

@fityfiritty: Reflexnek nem nevezném, ha az lett volna, akkor azok közül jutott volna valamelyik (talán a Jerry) az eszébe, mint amik Hajninak. :)

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 16:01:07

@bévé: Arról nem tehet, hogy mások nem ismerik Csengettyű urat...

Bogi és Burkó 2011.03.09. 16:01:20

@Hódos Hajnalka: ha gondolod, az üzenetemet tekintsd tárgytalannak. menetközben megkaptam rá a választ :(

Szerénke. 2011.03.09. 16:02:22

@osgood: Azért arra kíváncsi lennék, hogy milyen mikor kollektíve megmakacsolják magukat és csakazért sem lesz az amit a szerkesztők akarnak.
Akkor mindenkit kizárnak?:D

fityfiritty 2011.03.09. 16:03:04

@bévé: Nincsenek elvárásaim ezekkel szemben :)

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 16:03:52

@Bogi és Burkó: ?? válaszoltam neked, nem kaptad meg?

fityfiritty 2011.03.09. 16:06:05

@fesztiválozó: Oké, nem reflex. De sztem nem is egy zseniális képzettársítás, párhuzamba állítás, ahogy mondod, no. :))

traff 2011.03.09. 16:06:42

1, érdekes ez az egérügy. Valami másik blogon olvastam, hogy beépített egér. Pont akkor és pont oda ment egy egér. Aha.Valaki ott azt írta, tényleg beépített egér, a lesikamerák egy komplett dévid ettenboró filmet csináltak belőle, itt profil, ott nagytotál. Aha. Idomított egér vót.

2, Ha asse tudták mi van a borítékokban, tök fölösleges volt húzási sorrendet felállítani.Nem határozott meg semmit, de ezt csak az okosok tudják...

3, Apám, Laci mennyire örült a KATONAI ládáknak:D

sélli_ 2011.03.09. 16:06:55

@Ancsika13: Jaja, világos, csak mondjuk nekem ez lett volna az első gondolatom: osztozkodjunk testvériesen - oszt jónapot. De hát én nem vagyok egy akopaliptikus kultúrbarbár, tehát nem értek hozzá :))
Kétség kívül ez így izgalmasabb, és rengeteg konfliktust támaszt!

bévé 2011.03.09. 16:08:09

@fesztiválozó: ezt én nem mondtam. de ő sem, h "Csengettyű úr a Halálsoron nyomán".. Laci esetleg látta. Béciékből is lehet, h kinézem.

Szerénke. 2011.03.09. 16:08:58

@sélli_: Hát ezen az akopaliptikuson behaltam.:D De igazad van, nekem is rögtön az jutott eszembe, hogy azt kell mondani, hogy minden közös és el van intézve.:D

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 16:12:49

@fityfiritty: Ebben megegyezhetünk! :)

Igazából akartam az induló bejegyzésembe írni egy kitétel, amit végül töröltem. A "Még azt is eszembe jutott, hogy párhuzamba akarta ezzel állítani a vv-t és a halálsort" mondatban eredetileg beleírtam ezt: "ha nem tudnám, hogy 100 alatti az IQ-ja" :)

Bogi és Burkó 2011.03.09. 16:12:51

@Hódos Hajnalka: várj,mindjárt megnézem azt is.

Sólámpa 2011.03.09. 16:13:04

@Hódos Hajnalka:
Megint tényleg nagyon jó lett, de van valami oka, hogy a Lilu már le van szarva?
Tegnap már dörzsöltem a tenyerem, hogy na a Hajni ehhez a ruhához majd mit szól? Lemaradtam valami fogadalomról?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 16:14:00

Nekem az a szuvenír véleményem, hogy Csengettyű úr tuti hogy III/III-as tiszt. És most jól beépül, lehet kiejti Alekoszt.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 16:16:09

@bévé: Remélem kiderül, bár a szerkesztők szerintem nem gondolják olyan fontosnak a szó eredetét megmagyarázni. Lehet, hogy már a Szandi és közte elhangzott beszélgetésben szóba jött, és persze az is lehet, hogy fel sem merült.

Azért lopásnak nem nevezném azt, ha valaki asszociál valamire valamiről, és ennek hangot ad valamilyen formában, jelen esetben a névadásban.

Szerénke. 2011.03.09. 16:16:29

@Nard: Ha lehetne én az egérre szavaznék. Hogy örülne a Corvin sétányi lakásnak.:)

dr. gernika 2011.03.09. 16:17:13

Nagyon jó volt az eleje, pedig nem dohányzom, de nagyon tetszett, ahogy ráfújtad a füstöt a tévére. :D

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 16:17:43

@Sólámpa: Nem, nem maradtál le semmiről, csak féltem, hogy megunjátok :))

Bogi és Burkó 2011.03.09. 16:17:55

@Hódos Hajnalka: nem jött át :)(még lehet,hogy kering az éterben, a citrommél tud ilyen fosokat ) de nem gond, csak azért vagyok lelombozva, mert beigazolódott a sejtésem.

sakraf8 2011.03.09. 16:19:11

@sélli_: Az a komenizmus lenne, azmeg tiltott önkényuralom:)
ja, meg meg persze hogy hülyék

bévé 2011.03.09. 16:21:37

@fesztiválozó: nem asszociált, mondom, h konkrétan kijelentette, h ő találta ki a nevet az egérnek. ez azért bárhogy is mondjuk, minimum csúsztatás, de én ennek a nyominak semennyi engedményt nem teszek, szal plagizál, azaz lop. az én szememben. más szépíthet, az nem érdekel. :)

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 16:21:45

@Ancsika13: És a szomszédok is hogy örülnének, hogy egy szürke kis egér költözött be, nem egy B kategóriás celeb! :)

Szerénke. 2011.03.09. 16:22:19

@gernika: Most olvastam el én is, és dőltem rajta a nevetéstől.:)

Szerénke. 2011.03.09. 16:23:41

@fesztiválozó: Tényleg, most hogy mondod, a szomszédok. Nem is tudom, hogy mit csinálnék, ha egy celeb mellém költözne. Mondjuk valószínűleg semmit, mert nem tudnék mit, de azért...:D
Tényleg jobb az egér.:D

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 16:23:55

@Bogi és Burkó: engem meg az érdekelne, ki ilyen jólértesült, mert a családomon és az érintetteken kívül, ha jól számolom, tudnak róla vagy négyen, de mindegy is.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 16:24:36

@bévé: Rendben. :)

Én Alekosz felé hajlok, úgyhogy én ezt a szitut ahhoz hasonlítom, mint amikor valaki kitalálja pl. kutyája nevét, hogy legyen Morzsi. Nyilván nem ő találta ki ezt a nevet, de azért mégis. :)

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 16:27:30

@Bogi és Burkó: már nem azért, mintha titok lenne, csak még nem találtam meg a megfelelő formát ennek közlésére, sőt.
abban sem vagyok biztos, kellene-e közölnöm egyáltalán.

bévé 2011.03.09. 16:27:34

@fesztiválozó: hát így is felfoghatják Alekosz fan-ek, én képtelen vagyok rá. :)

bévé 2011.03.09. 16:28:32

@fesztiválozó: bár a Morzsi a kutyának nem ugyanaz, mint a Csengettyű őr az egérnek, azt azért még megjegyezném.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 16:30:51

@bévé: Tényleg nem akarok kötözködni, de fannak azért nem nevezném magam. :)
Csak Alekoszon szórakozok a legtöbbet. :)

Mondjuk most Éva cigiért toporzékolós jelenetén is nagyon szórakoztatónak találtam, pedig őt nem is kedvelem. Amúgy nem is hittem volna, hogy valaki ennyire függhet a cigitől. Az egyébként kiderült, hogy kinek az árukészletében van a cigaretta??

Ennek fényében az is nagy hatalomnak tűnik. :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 16:31:13

@bévé:

Jobb lett volna, ha a Piranha című film főszereplőit költöztetik a jacuzziba. :)

the sandwich maker 2011.03.09. 16:32:33

Az azért látszott Alekoszon, hogy nem tudta volna megmondani, honnan jött neki a Csengettyű úr. Gondolom látta a filmet (azt, hogy olvasta volna a könyvet már elvetettem), és most előjött a tudatalattijából a dolog. Én azért értékelem ezt. :D

gibson 2011.03.09. 16:32:43

Annak örülök, ha innentől kezdve minden nap három körül lesz kinn a poszt, lehet jönni elsőzni :D

MegLepke 2011.03.09. 16:33:03

@Bogi és Burkó: @Hódos Hajnalka: itt sugdolóztok társaságban.:)

Jah, a poszt megint nagyon el van találva. Én is nevetek, mikor emberek rácsodálkoznak állatokra, hogy jéééé, egér, jéééé, nyúl.:)

Sólámpa 2011.03.09. 16:34:57

@Hódos Hajnalka: Hát én nem untam, a Te sajátos megfogalmazásaid miatt! Legalább akkor írj pár mondatot, ha valami extra borzalom van rajta, ha kérhetlek!

gastro vazze 2011.03.09. 16:35:23

@MegLepke: és a hajadra kennéd a halom zselét?! :D

dr. gernika 2011.03.09. 16:36:13

@Hódos Hajnalka: Bocs, hogy belepofázok, de addig nembeszéltek erről a nemtudommiről, hogy már engem is elkezdett érdekelni.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 16:36:41

@MegLepke: befejeztük :)

átmenetileg átmegyek családanyába. este jövök.

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 16:38:15

@gibson: igen. :) és szoktam azt is mondani, hogy fonti (=fontos). attól már többen kiborultak.
@MegLepke: te beszélsz? :DDD
@Sólámpa: ígérem, úgy lesz :)

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.09. 16:39:29

@Ancsika13: Köszi!

Ezek szerint Gigi nem az a gecizős típus, vagy legalábbis az Évával nem gecizik. :)))

Szerénke. 2011.03.09. 16:42:03

@fesztiválozó: Valószínű, mert utána csönd volt Éva fronton. Mondjuk (bármennyire nem keresztényi) én lehet lettem volna olyan köcsög, hogy ha valaki velem így szenyázik, akkor kitoljak én is vele.:)

MegLepke 2011.03.09. 16:47:29

@gastro vazze: inkább megenném!:D

@Bogi és Burkó: kíváncsi lettem, no.:)

@Hódos Hajnalka: miért, én szoktam?:)))

gibson 2011.03.09. 16:50:36

@Hódos Hajnalka: Hajni, Lilu ekézését SSKK nem unjuk meg! A tegnapi förmedvénye után kifejezetten vártam, mit írsz ma róla, erre semmit.. :(

gibson 2011.03.09. 16:51:16

@Hódos Hajnalka: ez az egyik legfontibb része az öf-eknek, úgymond.

MegLepke 2011.03.09. 16:56:18

@gibson: nem jól mondod: öfiknek! Egyébként én is szerizem.:)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.09. 16:58:37

A mai HV is jó lett, de ha ezt végig is kellett volna néznem, az egy szenvedés lett volna. Szóval Dinka Dika rúdja kifelé áll?

bévé 2011.03.09. 17:09:58

@fesztiválozó: nekem ő egy adta szomorúság, az meg végképp elkeserítő, h másokat még szórakoztat is. de oké, vettem, nem vagy fan. :)

2011.03.09. 17:11:48

Egy pillanatra -bár magam sem értem miért- összezavarodtam, mikor azt olvastam: A Villában elkezdődött a kurválkodás hete. Jahogy kufárkodás. Akkor jó :)

bévé 2011.03.09. 17:13:51

@Nard: :) nyilván.
és ne hari, de a mondatodból én 'költöztetik'-et ragadnám meg. lett is az egérből 10 perc vágóanyag. wow. egér.

Vince Larkin 2011.03.09. 17:18:10

Vessetek a mókusok elé, de az totál kizárt, hogy Alek a Stephen King könyvet olvasta volna Csengettyű Úr kapcsán és nem a filmből jutott eszébe? :D

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 17:20:30

@gibson: :)))

@MegLepke: öfi, b+ :DDD

Na jó, nem bírom tovább és kimondom. A Halálsoron egy szar film.
Pont.
Tépjetek szét :D

nyanyanya 2011.03.09. 17:22:47

Szirenhangu helyett, szirenat olvastam:DD

Csengettyu ur, nem a Halalsoron cimu filmben volt? Full lenyomta annak a sztorijat Alek.

Szerénke. 2011.03.09. 17:22:55

@Hódos Hajnalka: A Reménye rabjaihoz képest milyen? Csak, hogy legyen viszonyítási alapom.

nyanyanya 2011.03.09. 17:31:07

Ja poppet le vagyok maradva..de legalabb vannak onallo gondolataim:D

MegLepke 2011.03.09. 17:32:28

@Hódos Hajnalka: :))) nekem az összes szomorú és sírós film szar. Az Igazából szerelem való nekem meg a Dumb és Dumber.:D

Jujj, ez a banda a nekedvalóban! Az a pornós picsa meg olyan, mint egy pulykakakas, úgy felfújja magát minden mondatánál.

Szerénke. 2011.03.09. 17:33:01

www.life.hu/legykepben/napifriss/20110309-bepisilt-a-gyonyortol-vv-oliver-egyik-rajongoja.html
Ezt nézzétek meg. Hát komolyan mondom, mindig azt hiszem, hogy ennél már nincs lejjebb, de valaki mindig rácáfol erre...

fityfiritty 2011.03.09. 17:33:12

@Vince Larkin: Mókusok elé vagy vetve... :) Kizárt. Valamikor annó a muttija mutogatta, mennyi filmje is van az ő filyának (asziszem így írják a görögök) de könyvet egyet se mutatott... :))

Szerénke. 2011.03.09. 17:34:00

@Hódos Hajnalka: Akkor én szeretni fogom.:D Bár ahogy olvastam nem olyan pozitív, mint a vége, mint a Remény rabjainak.

Szerénke. 2011.03.09. 17:35:33

@MegLepke: Igazából szerelem ♥. :) A legjobb romantikus film!

dr. gernika 2011.03.09. 17:36:43

@Hódos Hajnalka: Az a szerencséd, hogy jelenpillanatnyi hangulatomban még Évát is megölelgetném, de azért megjegyeztem....

fityfiritty 2011.03.09. 17:36:51

@Ancsika13: Akkor most itt, a széles plénum előtt kérdezem. Van itt akár csak egyetlen, aggyal rendelkező nő, aki Olivérre nedvesedne...? De most komolyan. :D

csicserierika 2011.03.09. 17:38:37

az az érzésem, hogy Jerzsy és Gigit jól bef....tta Szandika a kavarásával. Most teperhetik egymást a takaró alatt abban reménykedve, hogy kajálja a közönség.
Pedig ha tudnák, hogy náluk is jobban unjuk már.

Szerénke. 2011.03.09. 17:39:13

@fityfiritty: Vannak olyanok, akik a lenézésre és a megalázásra gerjednek.:) Amúgy is, aki ennyire hangoztatja, hogy mennyire halálosan szerelmes, az tuti hazudik.

csicserierika 2011.03.09. 17:42:40

@fityfiritty: voltak pedig könyvek is aszobájában. Kifejezetten sakk szakkönyvekért van oda.
Látom, azért nagyon foglakoztat benneteket, hogy nem bírjátok:)

Vince Larkin 2011.03.09. 17:43:58

@fityfiritty: :-)))))) én se gondoltam komolyan

penelope garcia 2011.03.09. 17:44:21

Heeeej, azok a lelki szegények...
Nem is tudom, ki a bárgyúbb, az, aki kitalálta ezt a barterezősdit, vagy a lakók, amiért hajlandóak apróságokon nekiállni faszakodni egymással, ahelyett, hogy közfelkiáltással megszavazták volna, hogy mindenki mindenkinek megengedi minden cucc használatát, ezáltal minden maradt volna a régiben.

fityfiritty 2011.03.09. 17:45:59

@csicserierika: Én olyan perverz vagyok, hogy kíváncsian kutatom, mi lehet a titok, amitől ennyire nyomják. Ha nem érezném mögötte a retek nyomását, tán még kedvelném is :) (Na jó, ez azért nem teljesen fedi a valóságot...)

Vince Larkin 2011.03.09. 17:46:12

@csicserierika: szerintem miatta nézhető valamennyire ez az egész. Nomeg Hajni hogyvoltjaiért
:-)

fityfiritty 2011.03.09. 17:51:13

@Vince Larkin: A "Nomeg"-gel egyetértek. Most egy igazi coming out következik. Én bizony Hajni miatt kezdtem nézni ezt az egész xart. Neheztelek is ezért :))) Kezdetben határozottan nem akartam és nem is néztem, de sajnos ráakadtam a HV VV4-re. Azóta ha tehetem, megnézem, pedig nem kéne. Viszont nem gond, ha kimarad pár nap, Hajni úgyis megírja a tutit :)

rianna 2011.03.09. 17:53:11

@Hódos Hajnalka: már nem azért, mintha titok lenne, csak még nem találtam meg a megfelelő formát ennek közlésére, sőt.
abban sem vagyok biztos, kellene-e közölnöm egyáltalán.

Van egy tippem, hogy miről titkolóztok, de inkább nem szólok bele mások dolgába :)

Szerénke. 2011.03.09. 17:54:53

@fityfiritty: Én a freemail kilépő 'miatt' kezdtem el nézni. Állandóan az arcomba tolta, hogy ez meg az történt bent. És akkor néha megnéztem ilyen videókat, aztán rajta ragadtam. De pont úgy mint Te, engem sem zavar, hogy kimarad egy-két nap, bár most összekötöttem a hasznossal. Prímán lehet alatta tornázgatni.:D

csicserierika 2011.03.09. 17:58:44

@fityfiritty: én az első pár adás után figyeltem fel rá. Azóta viszi ezt a vonalat, nem csalódtam benne. Soha sem ismertem hozzá hasonlót sem, biztos ezért csodálkozok rá, és épp azért kedvelem, mert eltér az átlagostól , az unalmastól.

csicserierika 2011.03.09. 17:59:38

@Vince Larkin: csendesebben, itt ciki kimondani, hogy tetszik Alekosz:)
Hajni mindig jó :)

MegLepke 2011.03.09. 18:02:46

@rianna: nekem több tippem is van, de mindegyiket meg is tudom magamnak cáfolni.:D

KISCSILLAG 2011.03.09. 18:03:54

szerintem ez a kisegés nagyon vemhes!
nemsokára egéráldás lesz a háznál...

láttam már vemhes egeret, ennek a lomha mozgásán és testességén is látom, de ha nem lenne vemhes akkor is az a helyzet, hogy nincs olyan hogy egy egér, ha egy egered van, akkor ott egy egész egér kolónia lakik... az biztos..

www.valovilag.hu/video/120859

fityfiritty 2011.03.09. 18:05:03

@csicserierika: Egy valamiben biztos lehetsz. SSKK nem bántok meg valakit, ha - jelen esetben Alek érthetetlen kedvelése :))) - mást kedvel mint én. Úgyhogy okozzon sok örömöt neked is, ez így normális :)

rianna 2011.03.09. 18:10:08

@MegLepke: nekem csak ez az egy, de ragaszkodom hozzá :D

csicserierika 2011.03.09. 18:13:01

@fityfiritty: köszi, sajnos sokan durvábban szokták kifejezni magukat:)
Legtöbbször csak olvasok, ha elszakad a cérna, beszólok.

redhaven 2011.03.09. 18:13:24

@csicserierika: a lávval kapcsolatosan ötöst csillaggal szóltál!!!

csicserierika 2011.03.09. 18:14:28

@redhaven: ma is lesz valami olyasmi, hogy Jerzsi puncit követel:)

redhaven 2011.03.09. 18:16:05

nnnnaaaa...léccilécciléééccccíííí...ne használjatokmá ilyen fontikat,köszcsiket,szupcsikat mer kivetem magam az ablakon,
tudom,magam is sok fasságot írtam már,de ezek effektív unnaturálisak!

MegLepke 2011.03.09. 18:20:39

@Kivlov: nah, hazaértél a munkából?:)

Kivlov 2011.03.09. 18:22:41

@MegLepke:
óóó, már vacsoráztam is... tejbepapit... :D

redhaven 2011.03.09. 18:22:58

@csicserierika: nagy kár már ezt a gyógyegér reszelmet tolni a reteknek.
tegnap a nagy ketymetyütyükor sem
láttam giginek olyan felszabadult,gondtalan arcát mint a "bakmacskázáskor".
követelem vissza azt a jelenetet,ott teljesen megszépült gigi!!!

Tompó 2011.03.09. 18:23:52

KhKh.. Jó napot! Na tippeket, kit hív ki Szandál???
Éva

arkangyal44 2011.03.09. 18:27:40

@redhaven: szép estét mindenkinek, hányadik emeleten lakol tesó ?

gibson 2011.03.09. 18:30:22

@Hódos Hajnalka: Hajni drága, a lányok fácsén már azt találgatják, hogy vajon mit titkolsz előlünk. A három, eddig felmerült lehetőség:

1. terhes vagy
2. leszoktál a dohányzásról
3. munkába állsz

Előzd meg a további, egyre vadabb pletykák, elterjedését, és valld be őszintén: mi a fasz van? :)

arkangyal44 2011.03.09. 18:30:49

@Tompó: pillanat,csak belelesek a forgatókönyvbe,na aszondja,hogy szombaton Szandi-Laci párpaj,ezek szerint..........:))

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 18:33:33

@gibson: nem vagyok már a malackaraj szerzője.

"Isten éltesse a Karajt!
Éljen és sokasodjék a zsír, csak ne a seggünkön meg a combunkon!

A félreértések elkerülése érdekében pedig: nincs harag, nem volt veszekedés és nem vertük egymást véresre a láncos-csatos ridiküllel azt visítva, hogy tehüjjepicsa, tudom, sokan megnézték volna...
Az én döntésem volt, nem egyik pillanatról a másikra hoztam meg, de meghoztam.
Amiben hibásnak érzem magam az az, nem tudtam, milyen formában közöljem ezt veletek, azt sem tudtam, hogy kell-e egyáltalán közölnöm, teátrális sem akartam lenni, voltam má' eleget.

Még egyszer, boldog szülinapot, éljen a zsír (meg a halászlé)!"

na.

redhaven 2011.03.09. 18:37:17

@arkangyal44: elsőnek számító padláskéróban.
úgyhogy komoly a dolog:))))

gibson 2011.03.09. 18:39:25

@Hódos Hajnalka: most megkönnyebbültem, köszi! :)

Mármint, sajnálom, hogy nem írsz többet oda, de akkor legalább ide igen :)

kén-e egy nick? 2011.03.09. 18:39:34

Csengettyű úr a Halálsoron c. filmben volt az egyik rab által gondozott egér neve, amit aztán a gonosz börtönőr agyontaposott, de a természetfeletti erővel bíró néger rab felélesztett.

Mondjuk a tritikálé nem az a tipikus magyar gabonaféle. :-)

És vajon a menyétet a hermelintől nyáron?

És mi ez a vállszíj minden hímneműn?

nyanyanya 2011.03.09. 18:39:37

@Hódos Hajnalka: "vertük egymást véresre a láncos-csatos ridiküllel azt visítva, hogy tehüjjepicsa" :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

arkangyal44 2011.03.09. 18:41:42

@redhaven: baccus kár lenne érted néha olyan jókat írogatsz:))De ami a jó a dologban,hogy a komment saját halottjának fog tekinteni hisz miatta történt minden:))

arkangyal44 2011.03.09. 18:43:51

@redhaven: valóban szeretnéd tudni?? ha elárulom tényleg ugrasz :))

redhaven 2011.03.09. 18:46:12

@arkangyal44: szívesen írnékmost is,természetesen csakis az igazat:)))
de semmi nem történik,így nem sülesztem az agyamat.

kén-e egy nick? 2011.03.09. 18:47:02

@fityfiritty:
Nem akarok senkit megsérteni, de láthatóan a cikk szerzője sem. :-)

MegLepke 2011.03.09. 18:50:42

@Kivlov: egészségedre!:)

@Hódos Hajnalka: nafaszom, most akartam odaszokni:DDD Viszont megkönnyebbültem én is, hogy nem ezt hagyod itt.

Mérges 1234 2011.03.09. 18:51:13

@Hódos Hajnalka:

A fasszt a Halálsoron sokkal jobb, mint a remény rabjai.

A remény rabjai egy elbaszottúl hosszú kálvária, pedig ilyen dombra mnapság már a kutya sem jár önszántából....

2011.03.09. 18:51:17

Na, csak ideértem, minden akadály ellenére? Valami volt?

csicserierika 2011.03.09. 18:56:13

van egy érzésem, hogy kihívás után megjelenik pcc .
Ne, ne verjetek tovább ! :)

arkangyal44 2011.03.09. 19:00:33

@csicserierika: Drága Erika, ne fesd az ördögöt a falra,mert megver a házmester.Én spec örülök ,hogy nem van már pár napja.

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 19:00:35

@gibson: @MegLepke: Nem friss a téma, de fejezzük is be lécci, mert pont a hirigelést meg a miértezést akartam azzal elkerülni, hogy hallgattam róla, ma Bogi és Burkó rákérdezett, így került szóba. MegLepi, ettől még nyugodtan odaszokhatsz :)

@Doubledecker: nem szeretem a hatásvadász filmeket és mindkettő az, na.

@nyanyanya: ilyen még a harminc fölött már nem basszuk be a szökúkútba a tűsarkút és nem úszunk benne gyorsúszással fogadásból. :D

Bogi és Burkó 2011.03.09. 19:01:40

@Hódos Hajnalka: a láncos-csaTTos ridiküllel történő visítva verés fantasy látványától percek óta nem tudok szabadulni :)))

elpakoljuk a gyerököt holnapra és jövök!

gibson 2011.03.09. 19:02:46

@Hódos Hajnalka: csak nagyon aggódtunk érted, drága!

csicserierika 2011.03.09. 19:04:36

@Hódos Hajnalka: a hastokot kiguglizam.
Soha sem hallottam pedig szintén parasztpicsa lévén elég tájékozott vagyok.
A férjemnek az okozott gondot, mikor kértem, hogy hozza a garabolyt.

arkangyal44 2011.03.09. 19:05:57

nem tudom megfigyeltétek-e már ha a retek az öff-ban feltesz szavazásra olyat,hogy ki legyen? vagy ki nyerje? Rendre Alek barátom nyer:))DD ki a legintelligensebb?Alek kié legyenek az ágyak? Alek :)

natoth 2011.03.09. 19:07:47

@kén-e egy nick?:
@fityfiritty:
Nem akarok senkit megsérteni, de láthatóan a cikk szerzője sem. :-)

nem akarok senkit megsérteni, de a Halálsoron elsősorban egy könyv :)

2011.03.09. 19:10:13

Bucinak rövid az alteste. Ahogy elnézem, pont az az alkat, mint a keresztpapám, ahogy öregszik, egyre nagyobb ívben görbül a lába.
Mára, közel a nyolcvanhoz egy vemhes disznó csont nélkül átsuhanhatna a lába között, nem is hívják disznóvágásra.

haruka 2011.03.09. 19:13:36

Anikó mehetne is a Zsarnaira árulni.

dr. gernika 2011.03.09. 19:14:16

Alekosztól mindig tanulunk új szavakat, ma pölö a komptaibilizálást.( na még az automata is aláhúzza)

dr. gernika 2011.03.09. 19:18:20

@beebeer: :)Ő maga mondta, hogy felsőteste normál, a lába rövidebb az átlagosnál,így lett átlagon aluli a magassága. :D

2011.03.09. 19:20:11

@gernika: így lett átlagon aluli a magassága

és még lesz is, ahogy görbülnek a lábak, úgy csökken a testmagasság.
Buci, hogy is mondjam, huszáralkat. :)

arkangyal44 2011.03.09. 19:24:25

baccus redhaven már elég rég óta,leh nem ír semmit lehet mégis csak kiugrott az ablakon ?:))DDDD

2011.03.09. 19:26:08

@arkangyal44: vagy kapaszkodik a párkányba, mert meggondolta, de nem tud visszamászni.

kén-e egy nick? 2011.03.09. 19:27:34

@natoth:
Na jó, de ki olvas Stephen Kinget?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 19:29:51

Nőnek pörköltet - főleg nőnapkor - NEM A-DUNK!!!

MegLepke 2011.03.09. 19:29:53

Azzal a láncos ridiküllel most széjjel csapnám azért Alekosz arcát!

genevieve 2011.03.09. 19:30:05

azért ez az alekosz ritka nagy paraszt....

most kéne megkérdezni tőle, hogy szerinted miért nem kellesz a nőknek?

2011.03.09. 19:31:26

@MegLepke: én meg most Éváét, de nagyon. Az talán meghatná.

inmemancsi 2011.03.09. 19:31:47

@MegLepke: van egy jó kis láncos ridikülöm, csatos is szuper a célra, csaphatod rögtön évát is vele, lustul egész nap, aztán nem hatja meg a figyelmesség

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 19:32:23

Alekosz kimentette a többi szerencsétlent a szarból.

Sírjak, vagy bőgjek?

Atok 2011.03.09. 19:32:32

Haha, indulatosabb reakciokat vartam a lanyainktol :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.09. 19:32:57

@Gee Halen: Az, b@sszameg, "aggódik" az alakjuk miatt.
@Ancsika13: A csajok szerint... :)
Akkor már inkább valami drámával kevert románc, mert az Igazából szerelem az comedy, romance (és ha dráma is, hát nem az).

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.09. 19:34:05

@genevieve: hehe, biztos megmondaná, hogy azért, mert azok a ők mind hülyék

meg dagadtak is, ezek szerint

redhaven 2011.03.09. 19:34:18

@arkangyal44: @beebeer: egy sziklakert van alattam+szép parkra látok,egy rigó a tetőablakomon fütyül hajnalhasadtától szép szerelmetes nótákat...
mongyammég??

MegLepke 2011.03.09. 19:34:25

@beebeer: @inmemancsi: rendben, üssük mindkettőt!:)

@Atok: lánccal ridiküllel arcon verés nem elég indulatos?:)

haruka 2011.03.09. 19:34:36

ez a nyomi még nőnapkor is hazabeszél, hihetetlen.

@kén-e egy nick?: én olvastam régen, de már kinőttem. akkor szerettem, most már lehet, hogy nem tetszene, de majd kipróbálom.

genevieve 2011.03.09. 19:34:43

@Atok: igazából ez már kommentálhatatlan...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.09. 19:35:27

@beebeer: tipikus; őt éppenséggel semmi meg nem hatja, ő persze nem tesz senki felé gesztusokat, de ha felé tesznek, akkor csak fityál, meg pofákat vág, ez ő, ENNYI

2011.03.09. 19:35:41

@natoth: nem akarok senkit megsérteni, de tudjuk. Olvastuk. Meg az összes többit is. További részletek a tegnapi poszt alatti kommentekben.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 19:36:18

Alekosz, --ssza+, ellenzi a pörköltet, mert elcseszi a nők alakját, nem vesz részt semmiben, mert baromság az egész, kiteszi az evőeszközöket, mintegy kimentve a többieket - nagy kegyesen, majd a végén odatolakszik, hogy ugyanmár, legyenek kedvesebbek a "férfiakkal" (=vele).

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.09. 19:37:01

ez az arckifejezés, amit Bécinek sikerült kivitelezni, díjnyertes

genevieve 2011.03.09. 19:37:44

uramisteeee, alek ritka gusztustalan......

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 19:38:54

@Gee Halen: ...és végig is nyalja őket, mert "el vannak hanyagolva"

Böszmém, nem te szartál bele mindenbe egész reggel?

haruka 2011.03.09. 19:40:23

@genevieve: az a gatya olyan volt rajta, mint amibe beleszart, mán elnézést.

MegLepke 2011.03.09. 19:40:24

@gernika: gondolhatod, a nutellás kalácsot nyeltem majdnem félre én meg...

arkangyal44 2011.03.09. 19:40:54

@redhaven: irigyellek tesó,neked oszt nagyon bejött az élet :))DD le vok maradva nekem nincs parkom,csak egy kis szaros halastavam,no de holnap előveszem a kertészt,és két napon belül csináljon parkot.gyurunk vazze ?:))

dr. gernika 2011.03.09. 19:41:59

Jaj Buci nemár hogy már te is... Aleknak konkrétan merevedése volt, Anikó rá is mutatott.:S

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 19:42:13

Ha ezután még van női néző, akinek bejön Alekosz, meg is érdemlik.

natoth 2011.03.09. 19:42:38

@beebeer:
nem neked szólt, téged aztán főleg nem akartalak megsérteni :)
csak arra próbáltam utalni, hogy nem feltétlenül muszáj másoknak beszólni, mert valószínűleg magunk sem vagyunk mindentudók

haruka 2011.03.09. 19:43:58

@genevieve: ja, csak hál istennek a mackónadrágban nem látszik.

2011.03.09. 19:44:11

@redhaven: Áááá megvagy! Már aggódtunk! :)
Amúgy is egy "férfias" kérdésem lenne: hol a fészkes fenében lehet ilyen trottyos, pelenkaszerű alsónacit kapni, amit Alekosz hord?
Az uramnak én szoktam venni, mint mindent, de ezt a fazont még nem is láttam.

redhaven 2011.03.09. 19:44:37

@arkangyal44: eriggyémá...wazze...sütök neked kemencében olyan túróslepényt,hogy átértékeled az eddigi kulináriát:))))

genevieve 2011.03.09. 19:45:06

@Gee Halen: konkrétan az összes csak szemében láttam a rettegést amikor alek megindult feléjük....

2011.03.09. 19:45:17

@natoth: pont annyira szóltam be neked, mint te nekünk. :)

genevieve 2011.03.09. 19:45:48

@beebeer: szerintem ne is akard:-)

redhaven 2011.03.09. 19:46:22

@beebeer: ki kell ülni és fingani.

Lanois 2011.03.09. 19:46:46

@beebeer: ilyet csak eső előtt lehet szerezni, de csak ha elég ügyes vagy.

natoth 2011.03.09. 19:46:49

@beebeer:
na még egyszer: nem neked szólt. köszi :)

csicserierika 2011.03.09. 19:48:00

ahogy elnéztem a lányok fejét, jobban örültek volna,,ha békén hagyják őket, és alhatnak tovább.

genevieve 2011.03.09. 19:48:36

@beebeer: egyébként meg azt hiszem nem a gatyával van gond...

aleknak teljesen lapos a segge, nincs ami kitöltse

dr. gernika 2011.03.09. 19:49:35

@MegLepke: Vacsora előtt mi is... Nardnak is elment az étvágya. :/

@beebeer: Ha találsz ilyen el ne áruld, ember is azzal szivat mostanában, hogy ilyen kell neki. Még jó, hogy nem tudja, hol lehet gatyát venni.

2011.03.09. 19:49:39

@genevieve: @redhaven:
Érthetetlen ez a ragaszkodás ehhez a fazonhoz. Nincs pasi, akinek jól állna. Ha meg redhaven módszerével él, a vonalkód elkerülhetetlen.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 19:50:12

Gútenábend!:))

Mivanmivan?:))

Alek a kilógó cimkéjével a bugyiján milyen volt???:D:D:D:D

2011.03.09. 19:51:01

@gernika: tipikus pasi. Az enyém nemcsak azt nem tudja, hol lehet venni, de még azt sem, hogy melyik fiókban van!! Ennyi év után!

Lone Starr (törölt) 2011.03.09. 19:51:26

Évának megint kettes fázisa van. Mikor ő csinálja/mikor vele csinálják dichotómia.

Szerénke. 2011.03.09. 19:51:38

Ilyen egy unott, savanyú képű nőt, mint ez az Éva. És mennyire kibukott a kritikától..
Hát Alekosz, no comment. Ez nem is sztriptíz volt.:D

genevieve 2011.03.09. 19:51:39

@beebeer: akinek jó segge van, annak jól áll:-)

redhaven 2011.03.09. 19:52:23

@beebeer: én azt nem tudhatomigaze,mer én ssssooooha...

MegLepke 2011.03.09. 19:52:53

@redhaven: azt a túrós lepényt én is megkóstolnám. Főleg, ha kapros-túrós.

Szerénke. 2011.03.09. 19:53:15

@Gee Halen: Újabb helyzet arra, hogy veszekedjenek.

2011.03.09. 19:54:30

@genevieve: elgondolkodtam, mondjuk nekem még Brad Pitten is röhejes lenne. Talán ha nem húzná fel egészen a hónaaljáig, jobb lenne.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 19:54:33

alekosz túl sok Robert de Niro filmet nézett. Vagy csak azt.

Kivlov 2011.03.09. 19:54:45

laciék, h félnek Alektól. :)))))))))
hármukat egyszerre kinnhagyná...

Atok 2011.03.09. 19:55:23

Becinek orulnie kellene, hogy most mehet Szandika ellen. Legalabb nem kell felnie, hogy a kovetkezo parbajon Alek kiejti.

redhaven 2011.03.09. 19:56:21

@MegLepke: azaz.
és csak természetes édes!
igaz,amikor az öreg először fölfűtötte,aszittem a pokol kapuját nyitottam ki.:))
nem is értettem.
mikor ollan jóvagyok.

Szerénke. 2011.03.09. 19:56:48

Komolyan ez a kibeszélés, hányás. Milyen jellem már, aki odamegy, hallgatja más beszédét, aztán kiadja a többieknek?

2011.03.09. 19:57:06

@redhaven: szerintem azért hord mindig fehéret, mert a fekete slankít.

genevieve 2011.03.09. 19:57:53

azért ez a csapat most ritka gusztustalan csapat

MegLepke 2011.03.09. 19:58:34

@redhaven: dejóóóó!:)

Húúúú, valaki magyarázza el, hogy Gigi most miért lett maga az ördög azzal, hogy ha kiviszi Szandál, akit szeret, akkor ő is kiviszi utána a Szandált. Mikor Giginek nem a barátnője egyik sem, a többi csaj meg mint a forgószél, úgy barátkozik egymással.

Kivlov 2011.03.09. 19:58:51

@genevieve:
béciéké? nem most, régóta...

Szerénke. 2011.03.09. 19:59:46

Ez az Éva komolyan már, kiborító. Szinte remeg azért, hogy ne őt vigyék ki. Az a baj, hogy Szandika túl naiv és egy kis kedvességgel már irányítható is. Minden sérelmét elfelejti.

genevieve 2011.03.09. 20:00:04

@Kivlov: azé a csapaté, akik nincs egy hete még egymásra dobáltak kigyót-békát....és utálták egymást, ocsmányúl ordítottak egymással...
szerinted?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 20:00:33

@Ancsika13: Mint a vizsla kutyám. Igaz Cippó? Te nagyfejű... vaúúúú

2011.03.09. 20:00:51

@MegLepke: Igen, pont azt próbáltam kiszámolni, meddig bírta Anikó a "ne szólj hozzám, nem szólok hozzád, se itt bent, sem kint" fogadalmát Éva felé.

Lone Starr (törölt) 2011.03.09. 20:01:09

@genevieve: Ez az Csajok! Like! Vagyok olyan szerény, mint Alek, vagy Béla. :)

Szerénke. 2011.03.09. 20:01:30

@Gee Halen: Lehet hülye vagyok, de ezt most nem értem...

MegLepke 2011.03.09. 20:01:32

Szandi az eddigi legjobb barátnőjével közölte, hogy megöli, ha kimennek. Ehhez képest neki nem mondhat olyat Gigi, hogy megkeseríti az életét, ha kint hagyja a tesót. Szép.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 20:01:59

bassza meg, én miről maradtam le? vagy volt egy tér-idő ugrás és nem tudok róla?

hogy lett Éva és Ani barátnővé ???????

redhaven 2011.03.09. 20:02:22

@Gee Halen: itt annyi öribarit láttunk már,hogy az sem öribaribb, aki ölben gyalogolt haza a társával a donkanyarból.

Szerénke. 2011.03.09. 20:02:23

@beebeer: Nem az a baj, hogy nem bírja ki, hogy ne szóljon hozzá, hanem az, hogy felelőtlenül tesz ilyen kijelentéseket. Hihetetlen, hogy ott bent milyen könnyen csinálnak az emberek segget a szájukból.

Szerénke. 2011.03.09. 20:03:15

@Bogi és Burkó: Közös ellenséget találtak. Bár azt nem értem, hogy az Anikónak mi baja a Gigivel, mert emlékeim szerint soha semmi rosszat nem mondott neki, ellenben az Évával.

Lone Starr (törölt) 2011.03.09. 20:03:22

Én szeretem a kiwit te kis válogatós p@cs!

redhaven 2011.03.09. 20:03:24

@Bogi és Burkó: itt a tér görbültmíg nem voltál:))

Szerénke. 2011.03.09. 20:04:04

És kié a kanapé?:D

MegLepke 2011.03.09. 20:04:44

@Bogi és Burkó: közös lett az ellenség: Béci-Gigi duó.

@redhaven: húdeszépen mondtad!:)

Szerénke. 2011.03.09. 20:04:50

És hol van Alekoszról a lila kendő? Ezért nem jár bünti?

genevieve 2011.03.09. 20:04:57

na most mikor hoztak egy olyan szankciót, hogy nem szólnak évához, nem tartotta be senki...nem lett belöle semmi
a többiek nyugodtan befeküdhettek volna az ágyba

vagy kiszedtem volna az ágybetéteket:-)

dr. gernika 2011.03.09. 20:05:52

@beebeer: Enyém gatyái két polcon vannak-felsőn a laza boxerek, alsón a szűk fazonok.Mióta összeköltöztünk, nem vett fel magától szűket, mert nem tudta, hogy ott vannak. Viszont tökjól lehet manipulálni, hogy melyiket vegye fel- azt kell fölülre tenni. :)

@Lotyó Bridzsida: Alekoszos volt.

@MegLepke: Én is így reagáltam volna.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 20:06:14

@redhaven:

Hát senki sem kapott jónit bent sem.:D
Lúzer banda, nem tuggyák ezek mi a jó!:D

genevieve 2011.03.09. 20:06:39

@Bogi és Burkó: csak halkan megjegyzem, hogy eddig csak az állandóan leszinésznőzött és megjátszós gigi az aki tartja magát ahhoz amihez az elején...

éva meg be van szarva, hogy szandi őt hivja ki ezért most nyal aninak és szandinak

nem fog sokáig tartani ez az öribari sem:-)

Szerénke. 2011.03.09. 20:07:49

@genevieve: Ezeken mondjuk én is gondolkodom, hogy egy csomó mindenért nem jár bünti. Amúgy akkor Éva nagyon alattomos volt, mert előtte való nap ő is jelentkezett, hogy igen ez egy remek büntetés. Aztán kirótták rá a büntit, le se sz*rta. Másnap reggel, meg még olyanokhoz is hozzászólt akikkel nem is állt szóba sosem, csakhogy megmutassa, hogy őt nem büntetheti senki.

Szerénke. 2011.03.09. 20:09:04

@Gee Halen:
*fejére csap
Tényleg.:D
@genevieve: Nagyon egyetértek.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 20:09:12

Alekosz mint a kezdő napközis felügyelő, próbálja terelgetni a jónépet.

Még egy idegen szó, Alek: priceless.

gastro vazze 2011.03.09. 20:09:32

Na a kis buzi görögöt megdönti a palotaforradalom, a nép beveszi a várát és jól be is költöznek! :DDDDD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.09. 20:10:25

Kultúrbarbár mind, rossz hatással vannak Alek tesó bioritmusára.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 20:11:26

Éva a magabiztos: 3 napja az Aleknak remegett, hogy szorongásos rohama van, annyira retteg, hogy párbajra kell mennie.:D

gastro vazze 2011.03.09. 20:11:48

@Ancsika13: ani okosan helyezkedik, mégha nem is az általam favorizált gruppen felé. Így fog elevickélni a döntős3-ig..

MegLepke 2011.03.09. 20:12:04

@genevieve: egyetértek. Ezek napi szinten vágják egymáshoz az öriharit, miközben öribarik. Gigi senkinek nem volt kebelbarátnője, neki miért is nem lehet szólnia?

Bogi és Burkó 2011.03.09. 20:12:09

@Ancsika13: @redhaven: @MegLepke: @genevieve: hádehádehádehooooogy ???? meséljetek!

én meg beirok az ertéelkukacponthu-ba, hogy követelem az új műsorrendet, mert hős magyar családanyaként (HMCS) rendszeresen lemaradok a médiatörténeti pillanatokról.

gastro vazze 2011.03.09. 20:14:14

Ma Bélánk nyerte a lustizáshoz való jogot, de azt hiszem azt egyszerűbb lesz betartatni: elő a fazekakkal, és kolompolás, csak bírja cérnával:). Ellenben Alekinnyo mégis mit fog csinálni?! erőszakkal lehúzza őket az ágyról ?! :D

redhaven 2011.03.09. 20:16:03

@Lotyó Bridzsida: dehogy tudják!!!
csak bagót osztanak,meg hajlakkot.
meg egy megveszekedett csirkefarháton témáznak.

MegLepke 2011.03.09. 20:17:02

@Bogi és Burkó: csak annyi volt, hogy mindenki Szandál elé járult a nyugiszobában tanácsot adni, hogy kit vigyen ki. A többiek meg nézték tévén. Gigi azt mondta Szandálnak, hogy ha kiviszi Bécit és kint hagyja, akkor megkeseríti az életét utána. És most hű, meg ha, és Gigi lett maga az ördög. Kint hüledezett Ani-Éva-Alek, és Szandált is oltották.

lac64 2011.03.09. 20:19:12

@Ancsika13: Olivéres afférkor Gigi Anikóra tette a jelet olyan dumával, hogy pénzfeldobással döntötte el, hogy Anira, vagy Gigi addigi örök ellenségére, Évára rakja-e. Az elég komoly mélyütés volt Anikónak, és szerintem azóta sem lettek jóban. A múlt héten is Gigi dobott Anikóra jelet olyan szöveggel, hogy aznap rossz viccet mesélt.

Szerénke. 2011.03.09. 20:19:55

@gastro vazze: Mondasz valamit, elképzelhető. De mit ér azzal, ha nem nyeri meg? Szimpatikus lenne, ha nem lenne ez az állandó szerelmesedése és a pártfordulásai.
@Bogi és Burkó: Hát így jóban lettek, mert most így jóban vannak.:D Mit nem értesz ezen?:D Megyek fürdeni, hogy a mégjelesebb eseményre visszaérjek.:D

2011.03.09. 20:21:32

El nem tudom képzelni, Hajni mit fog kihozni ebből az összefoglalóból. Végül is történt benne valami?
Talán Laci tánca említésre méltó egyedül. A múltkor, amikor a New York, New Yorkra táncolt, aranyos volt, mint Maci Laci! :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 20:22:32

@redhaven:

Egészen elképeszt, hogy az ember mennyire képes beleveszni a körülményekbe. Nem?

Ahelyett, hogy röhögnének az egészen, mindent hót komolyan vesznek, és szivatják egymást reggeltől estig.
És ez ráadásul a saját döntésük.
Mert az, hogy adott szituban én jól, vagy rosszul érzem magam, az a saját döntésem.:))

Ez persze a saját tyúkszaros életünkre is abszolut érvényes.:)))

avanivi 2011.03.09. 20:22:54

Nehéz bármit is mondani,de ez az Alekosz olyan undórító mint egy hámozott giszta. Rosszul vagyok !
Az hogy beképzelt, buta, fösvény ,böszbe azt elkönyveltem,de ha én vagyok ott lányok helyében lehet le is hányom .
Fiuk ! Ilyen gatyát SSKK nem szabad venni!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 20:22:58

@MegLepke: @Gee Halen: Katasztrófa ez az ürge! Nem veszi észre magát, hogy senkinek sem kell, a többiek kedveskedéseit is fikázza, szerintem irigy a többi pasira.

redhaven 2011.03.09. 20:23:11

@gastro vazze: 200 napja döglenek.
csoda,hogy az ágy még nem vetette ki őket magából.
wazz nagyapám minden szombat reggel 7-kor benyúlt a paplan alá és megcsavarta a lábujjamat.
(mikor péntek este elterveztem,hogy milyen jót és hosszút fogok aludni.)

Atok 2011.03.09. 20:24:53

Alekra ma mar inkabb szavazni se lehetett. Gondolom ok is tudjak, hogy megint tarolt vona, aztan inkabb azt mondtak, hogy neki van agyhasznalti joga, igy mar nem indulhat. Azert Eva 45% nem gyenge.

Lanois 2011.03.09. 20:25:03

@Kivlov: Lényegtelen, hogy Alek kit hagyna kint. Aki a legvégéig marad bent az egyértelműen Laci lesz.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 20:25:11

@Ancsika13: jóvanna :) igazad is van, mit bonyolítom :) én barom aszittem, hogy gondolkodás előzte me ezt az új öribarit :)

@MegLepke: húúú, ez a Gigi nagggyon gonooooooosz ! meg napraforgó is!

@redhaven: légpuszi-légszívvel!

kérődzőgiliszta 2011.03.09. 20:27:27

@avanivi: Ezt a giliszták nevében kikérem magamnak!

gastro vazze 2011.03.09. 20:28:22

@Ancsika13: Anikó így is karriert fog befutni szerintem, na nem Majkaszerűt, de simán lesz benne potenciál, neki nem kell megnyernie ezt. Megnyerni egy olyanvalaki fogja, akit a pórnép közel érez magához, viszontlátja benne a saját szerencsétlenségét (azért ne felejtsük el sok középosztálynál lejjeb elhelyezkedő nézi ezt a műsort), és majd szavaz rá...
A nyertes egy olyan személy lesz, aki egész életében soha nem fog akkora vagyon felett rendelkezni, mint május közepén, amikor vége lesz ennek a műsornak. És egyedül fog maradni, mert már ebből a kufárgameből is látszódik, egy önző faszkalap, aki túlértékeli a kezében lévő adukat, mindenkiben haszonlesőt fog látni (igaza lesz sok esetben) sé majd szépen elmaradoznak mellőle az emberek ... :)

2011.03.09. 20:28:46

@avanivi: most ugrott be egy tájjellegű szó az ilyen pasikra: csíragyerek. Nálunk így hívták az ilyeneket.
A fösvény nagyon találó, Alekosz tényleg fösvény, ha esetleg megnyeri, szerintem bevarrja egy párnacihába a lóvét, aztán jöhet a tesókám, meg Alekinnyó, az a lóvé onnan nem kerül elő, az fix.

kérődzőgiliszta 2011.03.09. 20:28:50

Pillém, potrohpuszi!
Bácsik: pacsi, nénik: kacsók!

gastro vazze 2011.03.09. 20:29:26

@redhaven: mégis mialófaszt tudnának ott bent csinálni egyébként?! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 20:29:36

@haruka: @beebeer: Magam veszem az enyéimet, fecske fazont, tudom a méreteimet, de olyan katasztrófa fazonnal még nem találkoztam, mint Alekoszé, vagy csak rossz méretet hord, vagy egyszerűen kifingta.

gastro vazze 2011.03.09. 20:30:11

@beebeer: na majdnem ugyanezt írtam:D

gastro vazze 2011.03.09. 20:30:47

@Peter_Cs: az nem pelenka volt rajta?! 8-O

the sandwich maker 2011.03.09. 20:31:45

Láttam egy képet a bugyis Alekoszról, azt hiszem ezt a mai öfit inkább kihagyom.

kérődzőgiliszta 2011.03.09. 20:31:50

@beebeer: Nanemá, boncmesterkém!
:-)
Alek tudja, hogy egy-egy szituban hogy irányíthatja magára a figyelmet!
Arról nem volt szó, hogy Éva titkos gyűjteményét is lenyúlták a gonosz retekék!?

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 20:31:52

@redhaven:

Ennek remélem utólag örülsz.:))

Hosszút aludni úgy kell, hogy korán lefekszel, nem úgy, hogy későn kelsz.::))

Imádok korán kelni, imádom a reggelt. Van egy nagyon szuper hangulata, amit szeretek benne.:)) Kávézgatás, nagy reggelizés, olvasgatás, nyugiság.:))

MegLepke 2011.03.09. 20:32:19

@Peter_Cs: amit ma a nőnappal kapcsolatban levágott, na azt én már megvéleményeztem.:) Ennyit róla.

@Bogi és Burkó: ugyeugye.

Eddig azt gondoltam, hogy kiviszi Szandál Évát mégis. Viszont valóban bünti jár azért, ha kimondja, és ő kimondta elég sok mindenki nevét. Tán Lacit még nem mondta. Szóval legújabb tippem: Laci.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 20:33:17

@beebeer: illetve rendkívül nagyvonalúan a drága mamát azért befizeti 3 nap Zalakarosra :)

redhaven 2011.03.09. 20:33:48

@Lotyó Bridzsida: így igaz!!!!!semmi összetartás,semmi pajkosság,semmi kikacsintás.
az egyik kivan idegileg,
a másik pánikbeteg,
a harmadik az ország szívét rajzolta,
a negyedik még véletlenül sem pislantott a szemivel 23 nap alatt,
az ötödik tiszta anyapötty lett a nagy semmitől,
a hatodik most készül kihízni az Istenmarkából,
a hetedik már lassabban beszél mint tőkéslászló,
a nyolcadik telerítt 3 versenymedencét,
a kilencedik az ananászhámozáson nem jutott túl,
a tizedik olyan unnaturális lett,hogy kitiltották a biopiacról
a tizenegyediknek köszönhetjük az 5 fordulatos szőnyegbréket,
van még valaki?
lilu kendői?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 20:34:04

@gernika: Velem rosszul járnál, ugyanis minden ruhámról tudom, hol van!

2011.03.09. 20:35:13

@gastro vazze: hasonló irányban gondolkodunk... :)
Azért kíváncsi lennék, Alekosz mégis mivel kedveskedik Nőnapon a barátnőjének, ha már vacsorázni nem viszi.

genevieve 2011.03.09. 20:36:02

há beszarok:-)

alek apja a fókuszban....nem találjátok ki:-)

fossárga ingben és csíkos nyakkendőben:-D

MegLepke 2011.03.09. 20:36:18

@kérődzőgiliszta: légpuszi a gyűrűidre.

@Lotyó Bridzsida: én pont ellenkezője vagyok. Imádok sokáig aludni és az éjszakát szeretem.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 20:36:22

úúúúúúúúúúúúú, itt is a drága mama !

nagy genyóság azt mondani, hogy ránézésre a mamától örökölte a "pata" vonásokat ?

redhaven 2011.03.09. 20:36:32

@gastro vazze: ickázzanak+hunyózzanak.
én pusztulnék ennyi dögléstől.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 20:37:33

@MegLepke: Ha lenne Alekoszban egy csipetnyi empátia, akkor Éva és Anikó is sokkal jobban éreznék magukat! Nomeg Jerzy előtt rámászott Gigire - ez a bunkóság csúcsa, kint már sörösüveget kapott volna a fejébe!

redhaven 2011.03.09. 20:38:02

@Lotyó Bridzsida: májustól-szeptember közepéig enyém az összes hajnal!!!
bi-bi...

dr. gernika 2011.03.09. 20:39:23

Alekosz szellemi melléktermékeit már jogvédeni kell. Hát én komolyan mondom, kivándorlok ebből az országból.

Hoppá, Zsófika is jóra tudja költeni a kis pénzét...

genevieve 2011.03.09. 20:39:50

@beebeer: azt mondta, hogy majd ő egyénileg megoldja....csak nem az evőeszköz kiosztása volt??

uramisten: most volt a fókuszban, hogy végig kisérték vvzsófi mellnagyobbítását.....20. szülinapjára kapta meg..

gastro vazze 2011.03.09. 20:40:14

@MegLepke: és mi van, ha kimondja mindenki nevét és a végén közülük választ? gumiszabály ez ---- is:(

dr. gernika 2011.03.09. 20:40:22

@Peter_Cs: Szerinted kell nekem egy Évatroll lakótárs? :D Ha itthon a tv előtt is azt csinálnád, amit a blogon, már rég megmérgeztelek volna. :)))

Lanois 2011.03.09. 20:40:49

@MegLepke: nahát! nemmondod!!!?:)

2011.03.09. 20:41:05

@Lotyó Bridzsida: én is pacsirta vagyok, főleg ilyenkor, tavasz közeledtén.
Minden reggelem így indul, csak tötyörgök jobbra-balra, élvezem, hogy csak az enyém az időm. :)

Néztétek Alekosz szobáját? Én csak a végét kaptam el, azért az a kép, a cigánylányos, az büntet.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 20:41:46

@Retardált Légpisztoly:

Az semmi!

"Sztriptíz" álnéven végre megfogdoshatta a csajokat, meg lefitymálhatta őket, amiért nem pisiltek cikk-cakkban a bugyijukba ettől.
Mindig arra vágytam, hogy egy férfi aki nekem sztriptízel, mert nőnap van, rámlegyintsen a só közben, amiért nem úgy reagálok, ahogy elvárja tőlem.:D

gastro vazze 2011.03.09. 20:42:21

@beebeer: nem csak taperol, puszit is ad, mint láthattuk a pelenkás táncakor:)
virág snassz gondolom, kedvesség snassz gondolom (amit ő csinál az nem kedvesség, mert vár érte mindig valamit, leginkább p.nát, de azt nem kap:)

MegLepke 2011.03.09. 20:44:15

@Peter_Cs: empátia? bazz, azt se tudja, mit jelent ez a szó...

Lanois 2011.03.09. 20:44:50

@Lotyó Bridzsida: Szerintem meg úgy kell hosszút aludni, hogy megvárod amíg elered az eső, aztán kicsit nézed, hallgatod, belélegzed és szunya. De nem ilyen rövid nyári zápor, hanem az az örökeső típús.

2011.03.09. 20:44:52

@gastro vazze: tehát a nőnapi meglepetés Alekosztól egy külső hámsérülések, zúzódások nélküli szex....

dr. gernika 2011.03.09. 20:44:59

@lac64: Valójában meg szerintem Bécit félti tőle.

Lanois 2011.03.09. 20:45:49

@genevieve: Akkor most felhozták nullára?

MegLepke 2011.03.09. 20:46:25

@gastro vazze: akkor is kimondta a nevet. Mindegy, hány nevet mondott még mellette.

@Lanois: :))) nem gondoltad volna, mi?:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 20:47:44

@redhaven:

Nocsak, maga akkor tud élni!:))

Arra vágyom, hogy legyen egy parasztházam, és ki tudjak ülni reggel a teraszra reggelizni, olyan korán, amilyen korán csak akarok nyáron.:))

2011.03.09. 20:49:20

@genevieve: annyira kismellű volt ez a lyány, hogy már 20 évesen szilikonnal kell korrigálni?
Őrült divat, nem tudom elmondják-e nekik, hogy milyen gyakran kell, az évek múlásával egyre gyakrabban, korrigálni, 35 éves korukra merő hegek lesznek.
Aztán úgy járnak majd, mint szegény Terry Black, egyszer láttam címlapon öles betűkkel: leesett Terry Black mellbimbója!

genevieve 2011.03.09. 20:49:22

@Lanois: holnap megtudhatod a fókuszból:-)

avanivi 2011.03.09. 20:49:44

@kérődzőgiliszta: Bocsi,bocsi Te szép vagy és tölen továbbra is KÉRDEZEL.
I

genevieve 2011.03.09. 20:50:28

@beebeer: azt kell mondanom, hogy gyakorlatilag szegénynek semmi melle nem volt

Lanois 2011.03.09. 20:51:00

@MegLepke: mondjuk szerintem te sosem alszol, csak tetteted, és olyan jól ráadásul, hogy magad is elhiszed.

Szerénke. 2011.03.09. 20:51:24

@Peter_Cs: Ezen én is nagyon ki voltam akadva. Mi az, hogy 'etetni' a nőket. Egy vacsora meghívás igenis nagyon szép és udvarias gesztus. Miért, ő mit csinál a nőkkel??? Inkább nem akarom tudni...
@gastro vazze: Anikóról igazad lehet, simán el tudom képzelni műsort vezetni. Az Villa Oscart is jól csinálta. Gondolod, hogy Alekosz nyeri? Én nem is tudom kinek örülnék. Igazából senkinek, inkább olyan tippjeim vannak, hogy ki ne nyerjen.:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 20:51:28

@Lanois:

:)) Igen, ez is jó megoldás.

De lehet, hogy erre az esőre nagyon sokat kellene várni.
Ezért mindig kéznél van a korán lefekvés lehetősege:))

lac64 2011.03.09. 20:51:47

@gernika: Mármint ki kitől?
Gigi Anikótól, vagy Ani Szanditól és a párbajtól?

Lanois 2011.03.09. 20:51:52

@genevieve: biztos meg fogom nézni.:))

avanivi 2011.03.09. 20:52:57

@Peter_Cs: @avanivi: Igen igazad van irigy is azt kifelejtettem

Kivlov 2011.03.09. 20:53:05

@Lanois:
lényegtelen, h ki marad benn a legvégéig, csak 1 nyerhet és az nem Laci lesz.
a Majka szindróma sem jön majd elő nála (mint vesztesnél), mert egy savanyú, nulla marketingértékű muki...

genevieve 2011.03.09. 20:53:20

@Lanois: pedig végig követik az egészet:-D

redhaven 2011.03.09. 20:53:32

@Lotyó Bridzsida: én készülök zalába!
csak az ötös hiányzik.
ugyanez nekem is.
mondjuk nem leszek jó gazda,
a disznó velem együtt hal ki az ólból,nem engedem levágni.
amikor hallod a "csendet" hajnalonta...
azt nem adnám.
de a 4000 egyszerre virágzó meggyfát se.
a vv-t vihetik.

Lanois 2011.03.09. 20:54:32

@Lotyó Bridzsida: Minél tovább vársz rá, annál álmosabb leszel, ezért annál mélyebben fogsz aludni.

Nekem azzal az a gondom, hogy akkor korábban is ébredek fel.

MegLepke 2011.03.09. 20:54:45

@Lanois: meditálok, csak hosszan:)

2011.03.09. 20:56:48

@Lotyó Bridzsida: Arra vágyom, hogy legyen egy parasztházam, és ki tudjak ülni reggel a teraszra reggelizni, olyan korán, amilyen korán csak akarok nyáron.:))

Nem akarok dicsekedni, de szinte a teljes nyarat lenn szoktuk tölteni a Tisza partján. Reggelente mezítláb szoktam lődörögni a kertben, a harmatos fűben, kezemben egy nagy bögre friss kávéval. Madárcsicsergés, meg minden.
Ezt sajna itt Pesten lehetetlen, hülyén is néznék ki, hálóingben, mezítláb bolyongva a nyóckerben! Messzire biztos nem jutnék.

kérődzőgiliszta 2011.03.09. 20:57:22

Nos, így alig fél órával a kihívás előtt a következőkre jutottam:
Ha Szandika valóban kint akar maradni (amit nem hiszek!!!), akkor bárkit kivihet(ne). Ui. Lesz elég ideje a párbajig a putriban, hogy leamortizálja magát!
Lacit nem viszi, mert tiszteli.
Évát nem viszi, mert az erkölcsi megsemmisülés lenne, amit még ő sem mer megkockáztatni.
Anikót nem viszi! Bár, ha igazán szeretné, és tényleg kint akarna maradni, akkor ezzel a párbajjal igazán erősíteni Anikót!
Marad a Jersey-Gigi-Béci trió!
Ha tényleg kint akar maradni, akkor mindegy kit választ, de ezt már többször említettem. Ha taktikázik, és én azért nem becsülném le annyira Michelin-babyt, Akkor Jerseyt választanám! Ennek még Béci is örülne! Így Évának meghagyja Gigit.És vagy Alekox, vagy Béci lerendezheti vagy a Lacit vagy Szandit.

the sandwich maker 2011.03.09. 20:59:14

@Lotyó Bridzsida: a Jóbarátokban volt egy rész, amikor Danny DeVito sztriptízelt, na erről a jelenetről amit leírtál az jut eszembe. :D

Lanois 2011.03.09. 21:00:31

@Kivlov: Az nyeri a játékot, aki a legtovább marad a villában. Ez a szabály. És ez a személy csak a Laci lehet. Most hogy átlépte a 2 mázsás álomhatárt, ha egy párbajban ki is ejtenék, akkor sem elég fejlett a jelenlegi civilizációnk, hogy képesek legyenek egy olyan megbízható szerkezetet készíteni, ami alkalmas lenne egy ekkora tömeg biztonságos mozgatására.

Szerénke. 2011.03.09. 21:00:36

@kérődzőgiliszta: Lehet, de szerintem ha taktikázik, és Béciék triójából választ, akkor a nézők kiszavazzák, mert alattomos volt. Nem is értem, hogy az Éva miért mondja, hogy egyék meg amit főztek, ezt nem a Béciék találták ki, hanem Szandika. Ha meg kikövetelte tőlük a jelet, akkor illő lenne azt is csinálni, amit mondd. Mert ha nem, eléggé pórul fog járni, szerintem.

2011.03.09. 21:01:33

@Ancsika13: mit csinál a nőkkel Alekosz?

Konkrétan tudom a választ, a Class Fm-ben volt Olivér, diszkréten elmesélte, hogy Alekinnyó nyalja a csajok arcát, nyakát szex közben.
Egyszer azt mondta neki az egyik áldozat, hogy ennyire még nem tekintették tárgynak.

Halál komolyan, azt mind elhangzott.

kérődzőgiliszta 2011.03.09. 21:01:42

@redhaven: Úúristn! Csak nem egy kulák lett a menyétem!!!!

Lone Starr (törölt) 2011.03.09. 21:02:10

@gastro vazze: Kár, hogy igazad van. Laci lenne képes rendes életet fenntartani a nyereményből. Ezért ő pártközpontilag és nézők előtt is esélytelen.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:03:10

@redhaven:

Én szeretnék nem túl messze menni Pesttől, holott belátom, hogy Zala biztos csodálatos. De nekem megfoghatatlanul messze van. Végre visszaköltözhetnének a tacsi csajaim hozzám.:))))

Egy barátném megcsinálta, hogy megunta a pesti életet, eladta a hiteltörelsztős lakását és kiköltözött Visegrádra 40000-ért egy bérelt kis cuki házba.
Hatalmas ötlet volt szerintem.:))
Persze ő otthon dolgozik, nem gáz neki, hogy nincs már Pesten.

2011.03.09. 21:03:41

@genevieve: szegénynek semmi melle nem volt

Akkor visszaszívtam mindent, ilyen esetben kell a műtét.

K Tomoceusz 2011.03.09. 21:03:46

Végre Alek a villatroll és nem Éva. Egy igazi férfi aki nekimegy a másik három manusnak és mit tudnak azok tenni ellene? Közösen sírnak egymás kezét simogatva. Kis buzik.
Alek cserekereskedelme kifejezetten sportszerű. Simán elcsrélhette volna a nyugiszobát az összes cigire és akkor már meglenne neki az Éva-Anikó kettős. Hogy inkább kimentek volna a lányok a villából? Kackac.
A sztripize gyenge közepes. Laca a szakmában istenkirály, Jerzy soso, Bécink csőbuzi. Alek próbált vicces lenni, nem sikerült. A legnagyobbakkal is megesik.

Szerénke. 2011.03.09. 21:03:48

@beebeer: Most azt tűzted ki célul, hogy a billentyűzetre hányjak? Már attól a wc felé kacsingatok, ha Alekosz simogatja a nőket...:D
Komolyan mondom, ha vége lesz ennek, figyeljétek meg, hogy a hp-k sorban fognak állni nála, hogy bebújjanak az ágyába... Brrrrrr

Szerénke. 2011.03.09. 21:05:46

@Lotyó Bridzsida: Csak, hogy én is beleszóljak, mint vidéki. Akkor tényleg jó, ha az embernek nem kell ingázni. Ha meg igen, na azt az ellenségemnek sem kívánom. Napi másfél óra, oda-vissza, tömegközin. Már nem bíííííííírom.:S

Szerénke. 2011.03.09. 21:06:56

@K.Tomoceusz: Azért az az elmaradhatatlan 'kiviszlek innen, bazmeg' ott volt.:D

redhaven 2011.03.09. 21:07:11

@kérődzőgiliszta:a titkaim...
jajj,jobban szivárognak mint szandál ajakai.
lehet,hogy a szombati són egy ceglédi kannát kell alájuk tenni.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:08:20

@beebeer:

:)) De jó lehet!:))

Még azt tudom elképzelni, hogy Dunavarsány és környékén kellene ilyen nyárilakot szerezni. Onnan még be is lehet járni.
Télen bent Pesten, nyáron kint. Legnagyobb királyság.

Vagy: hagyni kell az egzisztenciát a francba, és menni kell örökre. Ezen is gondolkodom nagyon, de még nyúl vagyok meglépni egyelőre.

2011.03.09. 21:09:19

@Ancsika13: napi másfél óra nagyon sok. Volán busszal egy 50-70 km, nem?

Szerénke. 2011.03.09. 21:09:29

@Lotyó Bridzsida: És el is lehet ugrani a nudista strandra a nyáron.:D Amúgy csak akkor gyere, ha van autód.:D

kérődzőgiliszta 2011.03.09. 21:09:29

@K.Tomoceusz: Ezt még Vitray sem foglalhatta volna össze szebben!
Szerintem a retek titokban felcserélte Jersey és Laci identitását! Valójában Laci az éjszakák réme, a fékezhetetlen heréjű csippendél!

Szerénke. 2011.03.09. 21:10:01

@beebeer: Nem kérlek, ez 20 km...:D Ennyi idő, míg beérek a Thököly útra, suliba.:D

Mérges 1234 2011.03.09. 21:10:44

@K.Tomoceusz:

Én csak ezt nem vágom, a cigivel itt mindekit térdre lehetett volna kényszeríteni......

Ezt kihagyni.

Megnétem volna, ahogy sírva könyörögnek.

kérődzőgiliszta 2011.03.09. 21:13:04

@Ancsika13: Kitartás! Én majd egy évig ingáztam 52 km-t, átszállással 1:50 Volánbusz + 30 perc BKV!
Rendesen felörlődtem!

Szerénke. 2011.03.09. 21:14:27

@Doubledecker: Azt én is.:D
@kérődzőgiliszta: Akkor átérzed a helyzetem.:) Mondjuk én ezt már 6 éve csinálom, és mocsok mód elegem van.:D De idén diplomázik a Barátom, ergo ha minden jól megy, be tudunk költözni még az idén, és akkor buli lesz az élet.:D

dr. gernika 2011.03.09. 21:15:32

@beebeer: Szerintem adományoz neki "1 óra szex Alekosszal" kártyát, mint Joey a Jóbarátokban.

2011.03.09. 21:15:58

@Lotyó Bridzsida: nagyon korfüggő szerintem, hogy külföldre menj, vagy ne.
Ha valami egész aprócska egzisztenciája van hajlamos az ember akár erőn felül is fenntartani.
Ha 10 évvel fiatalabb lennék, lehet, hogy belevágnék gondolkodás nélkül, annak ellenére, hogy kőkemény lehet kezdetben. Nekünk vannak barátaink, akik kimentek, van akinek bejött, közgazdászként kocsmában dolgozik Írországban, de ő fiatalabb. Az velünk egykorúak inkább olyan "senkiföldje" állapotban vannak, itt már, ott meg még nem érzik magukat otthon. Nehéz kérdés mindenesetre.

K Tomoceusz 2011.03.09. 21:16:38

@Doubledecker: Ezek a lányok médiamunkások szeretnének lenni ha kimennek. Sok pici Alekosszal fognak még találkozni, ideje megkezdeni a felkészülést. És a nadrág térdrészére felvarrni egy bőrfoltot, ha nem bírják a gugolást.

Tompó 2011.03.09. 21:16:50

@Lanois: Teljesen egyetértek Laci marad legtovább benn. Falat kéne bontani,hogy kiférjen a dagadt állat, de az rtl nem akarja szétkapni a kecót sokáig tartana a javítás nem lenne kész a vv5 re. Lacit ott hagyják, legalább lesz egy ismerős arc az új szériában..........

Lanois 2011.03.09. 21:18:00

@MegLepke: Írtam is erről neked egy verset, amit el is szavalnék most:

Lanois:
Dsuang Dszi álma

Kétezer évvel ezelőtt Dsuang Dszi,
a mester, egy lepkére mutatott.
Álmomban -mondta- ez a lepke voltam
és most egy kicsit zavarban vagyok.

Lepke -mesélte- igen lepke voltam,
s a lepke vígan táncolt a napon,
és nem is sejtette, hogy ő Dsuang Dszi.
És felébredtem. És most nem tudom,

most nem tudom -folytatta eltűnődve-
mi az igazság, melyik lehetek:
hogy Dsuang Dszi álmodta-e a lepkét
vagy a lepke álmodik engemet?

Én jót nevettem: Ne tréfálj, Dsuang Dszi!
Ki volnál? Te vagy: Dsuang Dszi! Te hát!
Ő mosolygott: Az álombeli lepke
épp így hitte a maga igazát!

Ő mosolygott, én vállat vontam. Aztán
valami mégis megborzongatott,
kétezer évig töprengtem azóta,
de egyre bizonytalanabb vagyok,

és most már azt hiszem, hogy nincs igazság,
már azt, hogy minden kép és költemény,
azt, hogy Dsuang Dszi álmodja a lepkét,
a lepke őt és mindhármunkat én.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 21:19:23

@Ancsika13: az durva :(

én nagyvárosban élek, de viszonylag nyugis helyen, gyalog 5 percre a dolgozótól.

@beebeer: a Tiszánál hol ? ha nem titok

Lanois 2011.03.09. 21:19:56

@Ancsika13: Durvus. De ez egy hölgy...

Szerénke. 2011.03.09. 21:21:12

@Bogi és Burkó: Köszi Mindenitől az együttérzést.:)
Amúgy azért különösen nehéz, mert régen Budán éltem, és ebből a szempontból nagy érvágás volt. Meg az is szörnyű, hogy van olyan, hogy csúcsidőben is csak 20 percenként járnak a buszok. Hétvégente másfél óránként, és este fél 11-kor elmegy az utolsó. Úgyhogy bulik sincsenek.
Bocsi a nyavajgásért.:D

Szerénke. 2011.03.09. 21:21:58

@Lanois: Nem, nem az.xD El kell keserítselek, ez egy férfi. Vagy az volt valaha.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:22:38

@beebeer:

Félreértettél.:)
Eszembe sincs külföldre menni.
Már voltam.:)Imádom Magyarországot, nem akarom elhagyni.
Csak vidékre mennék egy kicsit kíjebb Pestről, és így hagynám az egzisztenciát.
Mármint felmondanék, és megpróbálnék vidéken boldogulni, akkor is, ha 5 Ft-ból kellene kijönnöm.
Nem fogok belehalni, ha nem költhetek több100e Ftot havonta.:)) Ez is csak egy szar illúzió, amivel etetjük magunkat egész életünkben.
Szóval szerintem nagyon kevésből kijönnék.:))

avanivi 2011.03.09. 21:23:03

@beebeer: Istenem, végem ,sokkot kaptam.

2011.03.09. 21:23:04

@K.Tomoceusz: nem tudom, miért ez ugrott be a médiamunkásokról, de emlékeztek, melyik volt az a pillanat, mikor ránk szakadt Hajdú Péter?
BB Zsanettel kezdett járni!!! Jó tudom, lehetett már látni annak előtte is ilyen-olyan gagyi műsorban, de annyira szerencsétlen volt, hogy mellérendelték a Dömsödit.
BB Zsanett hozta meg neki a "világhírt", ránk meg a frászt.

2011.03.09. 21:24:19

@Bogi és Burkó: déli szakaszon, Szentes és Szeged között.

Lanois 2011.03.09. 21:26:38

@Ancsika13: najó, legyen travi. de ez az utolsó ajánlatom.:)

Szerénke. 2011.03.09. 21:28:29

@Lanois: Hidd el, ez férfi volt, nem adom alább.:D A National-on volt róla film, mint a világ legkövérebb emberéről. És van menyasszonya.:D

2011.03.09. 21:28:54

@Lotyó Bridzsida: jó, de ez csak akkor működik, ha önállóan, saját cégből tudsz dolgozni, vidéki alkalmazottként biztos nem annyira idilli az élet, mint ahogy mi ezt itt Pestön elképzeljük.
Minket nyaranta pöstieknek hívnak, sosem lépünk túl a gyütt-mönt kategórián, pedig még az ükapám sírját is meg tudom mutatni a helyi temetőben.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:28:54

@Ancsika13:

Tökéletesen megértelek, mert én is ingáztam sokáig.
Aztán elegem lett, és felköltöztem.
Úgy éreztem, hogy az ingázással eltöltött idő tökéletesen felesleges. Rabolja az életidőmet.
Mondjuk cserébe a fél világirodalmat kiolvastam, és lediplomáztam.:))
Szóval túl lehetett élni, de tényleg nagyon szar volt.

dr. gernika 2011.03.09. 21:30:36

@lac64: Gigi Anikótól.

No kezdődik, izguljunk...

Szerénke. 2011.03.09. 21:32:01

@Lotyó Bridzsida: Olyan jó, hogy Mindenki megért.:) Jól esik. Már számolom vissza a napokat. Mondjuk nekem nagyon bejönnek a Corvin lakások, de nem hiszem, hogy az elkövetkezendő 20 évben oda fogok költözni, de álmodozni szabad.:D
Az olvasással meg az a baj, hogy buszon utazom és eléggé nagy valószínűséggel kifigyel a róka, ha olvasok. Így marad a zenehallgatás.:)

Szerénke. 2011.03.09. 21:32:31

@gernika: Júj, tűkön ülök.:D Még vagy 20 percig ezt az ökörséget hallgatjuk.:D

the sandwich maker 2011.03.09. 21:32:33

@Lotyó Bridzsida: költözz Soroksárra,
elméletileg Pest, gyakorlatilag vidék. ;)

Szerintem amúgy Szandi marad az Évánál.

inmemancsi 2011.03.09. 21:33:50

Alekosz azért találta meg a helyét, mert itt nem tudnak elmenekülni tőle

Szerénke. 2011.03.09. 21:34:11

@Retardált Légpisztoly: Nekem is az az érzésem, hogy Éva lesz. Talán sejti, hogy ezt már nem venné be az emberek gyomra, ha ennyire meghazudtolná önmagát.

Szerénke. 2011.03.09. 21:34:46

@inmemancsi: Meg van ingyé pia, szivar meg szalámi.:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:35:56

@beebeer:

Vannak barátaim, akik "kiszálltak".
Nem dolgoznak sehol.
Elvannak, mert nincsenek materiális igényeik. Kb 30e Ftból kijönnek havonta. Azt simán összeszedik alkalmi dolgokból.

Nekem ez nagyon bejön. Tökéletesen szabadok.:)

Csak én még rinyálok, hogy éhen fogok halni, ha ezt meglépem. Persze, ha meglépem, nem fogok éhenhalni, de ehhez le kell tudni küzdeni a rinyát, és meg kell lépni.:))

Szerénke. 2011.03.09. 21:36:50

Jaj, milyen nyálas duma ez. Hát komolyan mondom, ezt a színészkedést...

Bogi és Burkó 2011.03.09. 21:38:51

@beebeer: az én szerelmem a Tisza-tó. na nem a nagyhajós, jetski-s. a másik. a sátras, csónakos, horgászós.

MegLepke 2011.03.09. 21:38:57

@Lanois: köszönöm kedvességet, Lőrinc barátom!:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:41:59

@Ancsika13:

Óóóóóhóhhóóó!:)) Akkor annyit meditálhatsz, amennyit csak akarsz!:)))

Próbáld ki (ha még nem tetted volna), hogy álmodozz csupa olyan dologról, amire vágysz.:))
Én pl arról szoktam álmodozni a metrón, hogy masszíroz egy szépfiú a tengerparton. :)))
Komolyan kisimulnak a ráncaim, és nagy vigyorogva leszállok a végén. Olyan tud lenni néha, mintha egy hétig ott lennék a tengerparton a fiúval. Megszűnik az idő.:D:D:D

Szerénke. 2011.03.09. 21:43:24

@Lotyó Bridzsida: Én is szoktam, de már rájöttem, hogy kicsit veszélyes, mert volt olyan korszakom, amikor teljesen bezárkóztam és csak álomvilágban éltem. Szóval óvatos vagyok.:D

A műsorhoz annyit, hogy Évától behányok.:D Köszönöm.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 21:44:57

szandikát nem festi le túl jó színben az rtl.

monnyuk nem is lenne könnyű dolguk :)

MegLepke 2011.03.09. 21:46:03

@Ancsika13: dehogy veszélyes az, csak meg kell találni az egyensúlyt. Viszont önbeteljesítő lehet egy-egy aktív meditáció.

2011.03.09. 21:46:42

@Lotyó Bridzsida: áááááá nem!!! Idealista gondolat, nekem kicsit limuzin-liberális, gondolj csak bele, még talán nyáron csak-csak el lehet lenni, jópofa indián tábor, bár szerintem a 30 ezer marha kevés, de télen azért fűteni kell, meleg víz kell, máris eltapsoltuk a harmincezret.
Lehet gondolkodni mondjuk öko házban, de én még úgy vagyok értesülve, hogy annak a felépítése még nagyon drága.
Ti feltaláltátok a hippi kommunát megint? :)

Szerénke. 2011.03.09. 21:47:45

@MegLepke: Húú, akkor ezentúl folyamatosan a Corvin 'lakásomról' fogok álmodozni.:D Azt nagyon szeretném. Az utazás szempontjából akkora váltás lenne nekem, minden ott lenne a számban.:D

Szerénke. 2011.03.09. 21:48:56

@MegLepke: Nem tudom hova lett amit írtam, de azt írtam, hogy akkor ezentúl csak a Corvin 'lakásomról' fogok álmodozni. Az akkora ugrás lenne nekem utazás szempontjából, minden ott lenne a számban.:D

2011.03.09. 21:49:18

@Bogi és Burkó: a Tisza-tón még nem voltam, de ha minden jól megy, nyáron kipróbáljuk! :)

Szerénke. 2011.03.09. 21:49:28

@Ancsika13: Megörülök ettől a blogmotortól.:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:50:08

@Ancsika13:

Aha, arra azért figyelni kell, csak olyanról álmodozz, aminek van realitása.
Tehát veszett kapcsolatokról, visszahozhatatlan múltról tilos. Csak olyan dolgokról, amik bármikor megvalósulhatnak, a te előnyödre.:)
Persze ez egyfajta agykontroll is, mert az agyunk imád szenvedni, meg rágódnin a problémákon.
Ezért kell arra figyleni, hogy szívből menjen az álmodozás, ne agyból.:)

VV: remélem valamelyik lányt választja a szandál.

Szerénke. 2011.03.09. 21:52:27

@Lotyó Bridzsida: Ennek végülis van realitása, csak max nem egyhamar. Meg bonyolult, mert nekem van fél lakásom, csak abban Apu lakik (válás). Szóval, na érted.:D De megfogadom és igyekszem akkor ilyenekről álmodozni. Még a Nagymamám agykontrollozott, mikor élt.:)
@Atok: Mi az a Radar?:D Láttam már itt, csak nem tudom mi.

Albino Vernyul 2011.03.09. 21:53:14

Eva milyen vigjatekot nyomott le... LOL...

Szerénke. 2011.03.09. 21:53:28

@Lotyó Bridzsida: Amúgy én is remélem, hogy csajt visz.:D
@MegLepke: Köszi.
Ennek a Zsófikának tényleg nem volt melle. Mondjuk szerintem lazán anorexiás.:S

multi84 2011.03.09. 21:53:34

nah zsófi meg megcsináltatta a mellé
:Oooo

redhaven 2011.03.09. 21:54:15

@Lotyó Bridzsida: vigye lacit.
aztán maradjanak mindketten kívül.
aztán mehet ez a rettenetes véva+bréla

Lanois 2011.03.09. 21:54:50

@Lotyó Bridzsida: Vettem neked egy kis vityillót. Két hét múlva költözhetsz. Cserébe egyszer majd kérek tőled valamit.

www.zavodszky.hu/mynewtemplate/galer=51.php

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:55:34

@beebeer:

:))működik, higgyj nekem.:))
nem kommuna. csak egy pár.:))
arról van csak pusztán szó, hogy nem tudunk "kigondolkodni" a megszokott életsémánkból.
azt hisszük, hogy csak ez létezik, mert ez a mi valóságunk, ezt nyomjuk.
nagy tanulság látni az övéket, hogy úgy is lehet, nem is akárhogy.
persze az alapok megvannak, kertesház berendezve, pl.

the sandwich maker 2011.03.09. 21:57:12

@Albino vernyul: nekem az a jelenet színmű felvételi gyanús volt. :D

Szerénke. 2011.03.09. 21:58:27

@Albino vernyul: Arra gondoltál, amikor ott rázza a medence tetején?:D Hogy ő itt a legjobb.
Milyen idegbeteg az Éva...:D

2011.03.09. 21:59:30

@Lotyó Bridzsida: OK, én kivonulnék a társadalomból szíves-örömest, de eljön az idő, mikor vissza kell térni, mondjuk mit csinálok, ha beteg leszek? Ha eltöröm mondjuk a lábam, meg ilyesmi.
Megcsinálnám, de csak komoly tőkével. Az meg nincs, sajna. :(

Mi történik a kiválasztáson? Nem tudom nézni.

joszif 2011.03.09. 21:59:46

jaj mit sírnak már, az Évát fogja mondani az rtl színjátéka ez.....

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 21:59:47

@Lanois:

Aztaaaa!!!:))))
Álmaim kecója!:))))

Jézusom, mit akarsz kérni tőlem ezért???:D:D:D

Szerénke. 2011.03.09. 22:01:09

F*szomba már, mondják már ki azt a rohadt nevet, oszt' menjünk aludni' :D

genevieve 2011.03.09. 22:01:20

na, az rtl most bekeményitett rendesen:-D

Albino Vernyul 2011.03.09. 22:01:28

Huhuuuuuuuuu, mi megy itt...

Szerénke. 2011.03.09. 22:02:16

Azt miért nem mutatják, hogy a Szandika megkérte az Évát, hogy ne mondja el senkinek és az meg rögtön rohant Alekoszhoz, hogy elújságolja a hírt?:D

joszif 2011.03.09. 22:02:55

@genevieve: csak azt nem értem, hogy elvileg az rtl szemszögéből sokkal nagyobbat ütne ha azok közül választ akik rárakták most meg mégis úgy beszél a Sthol hogy maradjon az Éva kihívásánál.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 22:03:52

@beebeer:

szenvelegnek.:D
húzzák az időt, mert sokáig tart a műsor, meg kell a reklám.:))

nem akarlak meggyőzni erről, szíved joga úgy gondolkodni, ahogy akarsz.:)
az a lényeg egyébként, hogy nem történnének veled rossz dolgok, ha úgy élsz, ahogy TÉNYLEG szeretnél. nem törne el a lábad. nem betegednél meg. de ez már mélyebb beszélgetést igényelne.:))

Szerénke. 2011.03.09. 22:04:13

Háhá, most odamondott Stohl. De szánalmas ez az Éva. Húúúúúúúú, ez most nagyon gáz.

sogeking 2011.03.09. 22:05:16

Stohl megcsúszott a szövegkönyvben:) már másodszor kérdezi ugyanazt

genevieve 2011.03.09. 22:05:16

@joszif: mert szerintem azt akarják

már az előző kiválasztásnál is évát akarták kint szerintem

Albino Vernyul 2011.03.09. 22:05:52

LOL... Kulso infooooooooooooooo..........

the sandwich maker 2011.03.09. 22:06:21

Én úgy érzem, az rtl nagyon nem akarja, hogy az Évát vigye ki. erre kellenek ezek a kisfilmek, meg a tanácsok.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 22:06:39

@beebeer: Szandira van kihegyezve és pálfordulásaira.

Éva most megesküszik az összes szentekre,hogy szereti Szandit. és nem szándékosan lett kedvesebb. uggggyanmár. és elhangzik a tutiság : "Ez vagyok, ilyen vagyok "

a kiesettek jótanácsolnak. Most épp Tordas. uramisten !!!

Szerénke. 2011.03.09. 22:06:58

Szerintem az Évánál már mindjárt elpattan az a bizonyos húr. Az RTL eléggé rászállt.:O

the sandwich maker 2011.03.09. 22:07:05

@Albino vernyul: csak és kizárólag a fair play jegyében. :D

joszif 2011.03.09. 22:08:14

konyhaforradalmárok :DDDDDDD

Bogi és Burkó 2011.03.09. 22:08:54

és bakker Oli is őszintén belemondta a tévébe, hogy Éva szereti Szandikát.

the sandwich maker 2011.03.09. 22:09:48

@Bogi és Burkó: Olivér is úgy tett hosszú ideig, mintha nem tartaná Évát lárvának és szeretné, úgyhogy nem meglepő.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 22:10:05

Alek elővette a criminal minds tekintetét.

joszif 2011.03.09. 22:11:23

ááá Lacit kellett volna Bár kettejük közül egyiket sem fogom sajnálni.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 22:11:28

áááááá, de szaaaaaaaaaaaaaaar!!!!!!!

már megint csalódtam a szandálban...:((((

Szerénke. 2011.03.09. 22:11:41

Hát ne haragudjál... Ennyire segget csinálni a saját szájából. Most örülhet Éva...

the sandwich maker 2011.03.09. 22:11:57

Na nekem már elegem van abból, hogy ezt a kendőt ajándékként osztogatják, a jelekért meg könyörögnek.

Atok 2011.03.09. 22:12:52

Akkor boritekolhatjuk azt hiszem a kovetkezo Eva, Erzsi parbajt...

Bogi és Burkó 2011.03.09. 22:13:25

nem gondolnám, hogy Bécinek izgulnia kéne.

Frenk a hal 2011.03.09. 22:13:32

na most lesz gáz, mikor r. béla hazamegy...szandit meg gallyazó fűrésszel aprítja fel a jakuzziban a megvadult villatömeg, r. gigivel az élen :-D

sogeking 2011.03.09. 22:13:32

Aleknak mi a vezetékneve?

Lanois 2011.03.09. 22:14:01

@Lotyó Bridzsida: mindennek eljön az ideje.:))

csincsilla72 2011.03.09. 22:14:09

Szandika egy ostoba, hazug liba. Semmi több.

MegLepke 2011.03.09. 22:14:10

Éva szívéről most egy többmázsás szikladarab hullott le. Szandál most már végképp elásta nálam magát. Eddig is ő volt a leggyengébb láncszem a szememben, de most aztán...

redhaven 2011.03.09. 22:14:25

mért tartja a retek a villában lacit?

Atok 2011.03.09. 22:14:31

Tippek? Mennyi lesz az annyi a parbaj vegen?

Frenk a hal 2011.03.09. 22:14:35

na most lesz gáz, amikor r. béla hazamegy...szandit meg gallyazó fűrésszel aprítja fel a jacuzziban a megvadult villatömeg r.gigi vezetésével

the sandwich maker 2011.03.09. 22:14:37

@sogeking: Nagy.

Amúgy nekem tök mindegy melyik megy ki, csak menjen. :D

genevieve 2011.03.09. 22:14:57

@csincsilla72: vagy, a legnagyobb taktikus:-D

Bogi és Burkó 2011.03.09. 22:15:22

@Atok: pont ezen gondolkodtam én is. Évát valószínű kiválasztják, de szerintem nem meri majd kihívni Erzsit. Fél tőle, hogy a testvérek támogatása miatt erős. sanszosabbnak látom - most - Anikót, vagy Lacit.

Lanois 2011.03.09. 22:15:27

ennyi kamikáze japánban nem lakik, mint ebben a villában.

sogeking 2011.03.09. 22:16:11

@Retardált Légpisztoly:
köszi, akkor jól emlékeztem,
találtam véletlenül egy sakkversenyt:

forum.sakksziget.hu/egyeb-versenyek-t-42-5.html

kb. az oldal közepén van, 50.lett, ha ő az:)

Trevlovics 2011.03.09. 22:16:33

na még (mininum) 2 és fél hét éva :/

Szerénke. 2011.03.09. 22:17:08

@Bogi és Burkó: Szerintem meg tuti Jerzsit viszi és kint is hagyja. Mindig a leggyengébb ellenfélre megy, és ez történetesen a Jerzsi. Érzik ezt ők is.
Nekem még egy kérdésem van. Mi a jó büdös francért mentek ezek be, ha folyton ki akarnak jönni. A VV1-ben senki nem akart kijönni, pedig ők nem tudták, hogy mire vállalkoznak...

Atok 2011.03.09. 22:17:12

@Bogi és Burkó: Valoszinu, hogy a Beci megy vissza, de egy Alekosz sms-kommando rendesen besegithet Szandikanak

Szerénke. 2011.03.09. 22:17:55

@Trevlovics: És most akkora lesz az arca, majd csak meg kell figyelni. A Szandikának meg csontig be fog nyalni, Alkosszal együtt.

Tompó 2011.03.09. 22:18:11

Remélem Szandika visszamegy, Gigi ezen begajdul és megmutatkozik igazi természete, vére..........

Szerénke. 2011.03.09. 22:18:24

@Albino vernyul: 503 Service Unavailable
:DDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 22:18:40

@MegLepke: Éva még marad szerencsére, ha ő lesz a következő kiválasztott, akkor Jerzyt kiviszi és kint is hagyja! Béla is még marad egy hónapig minimum, Szandika meg a hétvégét Sanyival tölti.

56.hope.road 2011.03.09. 22:18:46

Ennek az ostoba Szandikának sikerült az egész ország előtt segget csinálni a szájából. Jól átverte cimboráit, nem tartotta be az ígéretét, és ráadásul a közutálatnak örvendő Évának is tett egy jókora szívességet.
Igazi ostoba, húszeurós ribanc, a gizda dumájával mehet vissza rodázni.

sogeking 2011.03.09. 22:20:06

csúsztatott élő, kb. 10 perccel el van maradva az online

beacska 2011.03.09. 22:20:15

nnna, most meglátjuk a héten a közönség szavazásokat ki nyeri meg, az marad. Vége Alekosz jó világának ;D

Atok 2011.03.09. 22:20:43

@Albino vernyul: Ezt mintha mar lattam volna :)

syfyboy 2011.03.09. 22:20:43

Még az a rész megy az onlineba ami még a tv-be is ment, de még így is megszakítják...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 22:21:19

@56.hope.road: Megvan ennek is az előnye! :):):):):):)

joszif 2011.03.09. 22:21:40

@Peter_Cs: Hát ha Béci visszamegy és jövő héten Éva visszamegy jerzy ellen akkor megvan a 3 döntősből kettő

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 22:21:44

@sogeking:

Nagy Alekosz, és nekem megvan a mobilszáma..:D:D:D de ne is kérd, nem adom.:D

Szerénke. 2011.03.09. 22:22:14

@Peter_Cs: Azért azt nem mondhatod, hogy most nem találtak elemébe azzal, hogy kedvesebb lett, amióta Szandikán van a zöld kendő.
Meg majd elfelejtettem mondani, mindenki figyelmébe ajánlom. Ha valaki úgy kezd mondatot, hogy 'Most megmondom az őszíntét', vagy 'Az igazság szerint', akkor az hazudik. Ez pszichológia és nagyon igaz. Figyeltem már a villalakókat, és ha kampóznak, akkor szinte mindig ezt mondják.:D

MegLepke 2011.03.09. 22:22:21

@Peter_Cs: Pedig ha kihívta volna most Évát, én melletted szurkoltam volna Évának. Viszont nálam ő az utolsó előtti helyen áll, tehát ha a következőnél kiviszi Erzsit, akkor Erzsit várom vissza.

@56.hope.road: mindent elmondtál azt hiszem.:)

56.hope.road 2011.03.09. 22:22:58

@Peter_Cs:
Ja, ha te vagy az, akinek leadja a 20 eurokat... :)

sogeking 2011.03.09. 22:23:14

@Lotyó Bridzsida:
Anié nincs meg? esetleg a Zsófié, megnézném közelebbről:)

genevieve 2011.03.09. 22:23:16

@56.hope.road: mondjuk szandi mindig mondat, hogy ő meg ilyen:-)

nem egyszer, nem kétszer eljátszotta már ezt:-)

Tompó 2011.03.09. 22:23:22

@56.hope.road: Milyen cimboráit??? Nincsenek cimborák, színjáték az egész miért kellett volna betartani a szavát, lehet egész idő alatt ez volt a célja. Egyéni játék mindenki úgy játssza ahogy akarja. Akit meglehet vezetni az meg megérdemli.

Bogi és Burkó 2011.03.09. 22:23:30

@Peter_Cs: :)))) ha őszinte vagyok magamhoz be kell vallanom, hogy nem az a hülye , aki taktikából érzelmeket színlel, hanem az, aki ezt elhiszi.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 22:23:51

@joszif: Éva már majdnem megnyert egy valóságshowt!

joszif 2011.03.09. 22:25:14

nah online-ban most bebizonyosodott hogy teljesen mindegy mit mondanak akkor is megszakítják. Ami élőben lement azt cenzúrázzák online. Nem semmi

56.hope.road 2011.03.09. 22:25:30

Ezek után már csak az vígasztalna, ha az alkoholista hamutartó Éva második lenne. Megnézném, milyen képet vágna...

joszif 2011.03.09. 22:26:04

@Peter_Cs: Én szurkolok neki a top3 ért. Hogy megnyerné azt kétlem de a top3-at megérdemli.

beacska 2011.03.09. 22:26:06

@Ancsika13: viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy Szandika mihelyst rákerült a kendő, szinte azonnal kedvesebb lett Évával! (kint az udvaron milyen aranyosan mondta neki: nyugiii, Éva, ne húzd fel magad!
számottevően egyszerűbb közeledni vkihez, akinek nincs görcsbe rándulva az arca.

beacska 2011.03.09. 22:27:31

@56.hope.road: szerintem ő kiegyezne egy második hellyel, simán

Szerénke. 2011.03.09. 22:27:32

@beacska: De ő már a kiválasztáson ejtette a könnyeket (mikor az lett mondva, hogy ha megkapja Szandika a zöld kendőt), hogy de ő annyira szereti, és ez hogy meg ha, meg hí.
Aleknak pia kell...xD

K Tomoceusz 2011.03.09. 22:27:50

Reklám alatt belenéztem a viasatos édenkertbe. Emberek, mi hihetetlen nívós műsort nézünk, a kultúrlénység csúcsán állunk.
A fogadást vesztettem, nem Gigit választotta Szandika, de mindegy. Mehet vissza Bélánk, az a lényeg hogy jó sok sms-t kapjon.
És még külföldiül is tanultam. A kis buzi görögül konyhaforradalmár.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 22:28:01

köpni tudnék, ahányszor meglátom az Évát, de egy miatt örülök, hogy még benn marad(hat) egy ideig: szarrá égeti magát, még inkább szétesik és undorító személyiségének legbűzösebb bugyrait tárulhatnak a nagyérdemű elé. Kurva hamar súlytalanná válik az "én ilyen vagyok, ez vagyok én" stb. dumája. Már most közutálatnak örvend és ez nem fog csökkenni. Akkor se, ha a túlélés miatt hagyja, hogy az a nyálkás féreg Alekosz meghúzza egy mámoros hajnalon.

Szanda meg kapja be.

Tompó 2011.03.09. 22:28:08

Évának egyébként nem a fődíj a legfontosabb, hanem az hogy szerepelhessen és médiaszar legyen belőle egy igazi ungarische celeb!!!

joszif 2011.03.09. 22:28:36

Laci nem bírja a poént. Hogy megsértődött a konyhaforradalmáron :D

beacska 2011.03.09. 22:29:04

ezt bevágom, kíváncsi vagyok, mennyit fog változni szombatra:

Ki a kedvenced a ValóVilágból?

Alekosz
53%
Anikó
7%
Béci
17%
Gigi
3%
László
5%
Szandika
6%
Éva
8%
Jerzy
1%

redhaven 2011.03.09. 22:29:55

ütősebb lenne ha bréla hazareppelne,majd kisakkozák a szerkesztők,hogy melyik változat generál több feszkót.

Szerénke. 2011.03.09. 22:30:11

Leállt a közvetítés. Szinte percre pontosan ott, ahol a tv-snek vége lett...

KISCSILLAG 2011.03.09. 22:30:26

Szóval Szandálnak hol kisebbrendűségi komplexusa van, és ebben fetreng és vinnyog, és az ember sajnálja és szimpatizál vele, és szeretne neki segíteni, a következő pillanatban meg felsőbbrendűségi komplexusa van, iszonyú nagyképű, úgy oszt ki mindenkit mint egy übermensch, és ilyenkor rendkívül ellenszenves,

ezzel a kendőkiosztó beszéddel ma mindenkivel megutáltatta magát, mert annyira beképzelt volt, mint egy dinoszaurusz beszorozva hárommal, éppen ezért el is lehet vetni Alekosz teóriáját, hogy vissza fogják szavazni, nos nem fogják visszaszavazni, mert annyira ellenszenves volt ma este, hogy az emberek nem fognak egy fillért se költeni arra, hogy visszahozzák, ha csak le nem higgad a következő napokban, és nagyon szerethetővé teszi nem teszi magát...

Szerencsére nekem nem kell sokat tennem, hogy elkerüljem ebben az életben... ráadásul helyzeti előnyben vagyok, én pontosan kiismertem, tudom, hogy ő kicsoda.. és hogy kell kezelni, ha a véletlen mégis összevetne vele...

igen, kezd egy kifordult kamikáze házzá változni a villa, sorra jönnek ki az öngyilkos jelöltek, ki akarna pénzt költeni arra, hogy megakadályozza őket..

de azt hiszem ez a kiválasztás egy határvonal, több embert így nem visznek ki, és nem esik ki, akik benn vannak azok mind benn is akarnak maradni..

beacska 2011.03.09. 22:30:38

@Ancsika13: nagyon hamar rájött, hogy ha nem támadja vissza, jobban kijöhet belőle. Mondjuk ő a nézők előtt akart, nem számított rá, hogy bent is bejön.

Tompó 2011.03.09. 22:31:12

@K.Tomoceusz: Kolléga úr! Abba már én is belepislantottam, de egyszerűen nem értettem tkp. mi a lényege a műsornak ki nyer? mit? és miért? Ha tudja, kérem tájékoztasson!

Bogi és Burkó 2011.03.09. 22:31:20

@K.Tomoceusz: én ezt már tegnap megállapítottam :) hiába a csinitestű fiúkák, egyértelműen inkább Alekot akarom nézni. az én agyam sem visel el mindent :)

beacska 2011.03.09. 22:31:30

@K.Tomoceusz: én egyszerre néztem a kettőt (szemlesütve pislog sűrűn)

56.hope.road 2011.03.09. 22:32:15

@genevieve:
"mondjuk szandi mindig mondat, hogy ő meg ilyen"
Ez nem válasz semmire, ennyi erővel bármit megtehetek, mert én meg ilyen vagyok?

@Tompó:
Te nem érezted volna átbaszva magad azok helyében, akik rátették a jelet? Itt nem a játékról van szó, hanem a jellemről.
Szandika túl buta a taktikázáshoz, pillanatnyi érzelmeire alapozva hozza a döntéseit.

Szerénke. 2011.03.09. 22:32:24

@beacska: Ez ok, csak az a baj, hogy nekem a belem fordul ki az ilyentől. Én tuti elsőként estem volna ki, mert nem bírok olyannal jópofizni, akitől a szőr is feláll a hátamon.:D

Atok 2011.03.09. 22:32:43

Gigi mergelodik, hogy szulei megint kuldhetik az smseket, emg kolthetik a penzuket ilyen faszsagokra

redhaven 2011.03.09. 22:32:59

@K.Tomoceusz: azmá faszányos műsor lehet ahol horváthéva háziasszonykodhat.

Szerénke. 2011.03.09. 22:33:59

@56.hope.road: Szerintem is semmi logikai döntés nincs ebben. Nem is lett volna szabad bedőlni neki. Arra teszi a kendőt, akivel épp 3 perce veszett össze.

BÁNYAI 2011.03.09. 22:34:09

Jellemző volt a ma esti adás utolsó részlete. Az ágyak Alekoszé. Ki döglött rajta, azzal a szöveggel, hogy úgy sem tud mit csinálni Alekosz, ha ne megy el onnan ez a derék, becsületes magyar (!) ember? Hát a magát a szabályokat betartónak mondó, ezt többször hangoztató, mást ennek be nem tartása esetén bemószeroló, a karján "törvényen kívüli"-t reklámozó Rácz. No, itt az igazi pillanat, meg a fehér kalapos cigány-vajdás vigyor az Olivér elleni párbaj után. Az igazi csavar akkor lenne, ha Rácz kinn maradna, és Gigike, Lacika, meg Erzsike megmutathatná a saját arcát. Szombatra tepsi szájú feléled, és rájön, hogy vissza akar menni. Rászavaznak majd az Olivér által mozgósított csapatok, maga Olivér is ott lesz a párbajon segíteni a harcot, meg Szandálkát. Bécike meg mehet vissza a nyóckerbe a facsebúkos pisztolyával.

beacska 2011.03.09. 22:34:15

@Ancsika13: @Tompó: RTL főoldalán (NEM a VV oldalon)

joszif 2011.03.09. 22:34:29

Én a szandikát akarom hogy kiessen de azért szurkolok hogy bent maradjon mert látni akarom a fejeket amikor visszamegy és abból a baromi nagy konfilktust amit az generálna a giginél lacinál :D

Szerénke. 2011.03.09. 22:34:34

Bameg, ezek pattanást nyomnak Béla hátán és azt ecsetelik, hogy hogy néz ki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 22:34:55

@Atok: Legalább leszállnak most Éváról egy darabig! :)

beacska 2011.03.09. 22:35:04

@Ancsika13: csakhogy ők szeretik egymást. szerintem legalábbis. Nem hiszek Szandinak, hogy elege van Évából...

genevieve 2011.03.09. 22:35:44

@56.hope.road: neki az:-)
és évának is:-)

nem véletlenül voltak sokáig jóban:-)

bár annyit azért meg kell jegyeznem, hogy amig évának tele volt a gatyája a félelemtől (a kendő kiosztásáig) folyamatosan nyalta szandi seggét,...

szandi viszont visszafogott maradt, azt mondta jelenleg nem szereti

Tompó 2011.03.09. 22:36:18

@56.hope.road: Nem tettem volna rá!!! Ha mégis akkor csak magamat okolnám, hogy olyan hülye voltam!!!! Ez mondom egyéni játék!!!!Kivéve Gig és Béci ők ha nem lennének olyan sötétek nagyon össze tudnának dolgozni!!

Szerénke. 2011.03.09. 22:36:23

@beacska: Lehet, hogy így van, lehet hogy nem. Nálam mondjuk az ilyen Éva típusú emberek egyszer játsszák el a bizalmamat és döfnek hátba, onnantól a kivégzési lista élére kerülnek.:D

Atok 2011.03.09. 22:36:30

Laci szive szerinte berugna mint az allat

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 22:36:44

@BÁNYAI: @joszif: Nekem mindegy, ki esik ki, de Béla kiesésével több izgalomra számíthatunk.

K Tomoceusz 2011.03.09. 22:37:47

@Tompó: Nem olvastad kóczy kollegánk játékmagyarázatát? Szépen leírt mindent, valamelyik nap ő volt a trackback. Egy kurva szót se értettem belöle, de azt hittem az az én hibám.

beacska 2011.03.09. 22:37:49

@BÁNYAI: egyébként én is ezen filóztam: az oké, hogy nem tud vele mit csinálni az Alek. Szépen hátralép és vár. Lehetőleg ott beszél mellettük jópofaságokat, hogy biztosan bekerüljön az öf-ba.
És Szabályszerűen Élő, Megváltozott Béci magáról állít ki bizonyítványt...

vagy csak én látom így??

Tompó 2011.03.09. 22:37:56

@beacska: Igen érdekel!!( én is szemlesütve pislog sűrűn)....DD

Szerénke. 2011.03.09. 22:38:37

Alekosz odaadta majdnem mindenét Bécinek egy üveg borért.xD

joszif 2011.03.09. 22:38:43

@Peter_Cs: én is így vagyok egyiket se fogom sajnálni de béci kiesése teljes káoszt okozna néhány embernél és terelné az Éva vonalat.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 22:39:06

Hazaestem. Ez lesz az első párbaj, ahol mindkét fél kizuhanását örömmel fogadom majd:)

Boldogságom oka Bréla távozása esetén:
- az önelégült faszrázó rohadt vigyor a beképzelt cimbalmos fejéről leolvad, mert rájön, hogy sajnos mégis csak el kéne menni dolgozni valami tisztességeset, ha bútorozott cordia lakásra fáj a foga

Boldogságom oka Algaevő kiesése esetén:
- jót fog tenni a bioritmusomnak, ha ezt a ronda (nem, nem vagyok szép, nem irigykedem, satöbbi) pofázmányt nem kell nézni többet, abbafejezi a passivityt, köpönyegforgatást, meg nem kell hallanom a hülye hangját

beacska 2011.03.09. 22:39:50

@Ancsika13: én lemaradtam. Mikor döfte hátba? Mert az, hogy cigi közben beszélgetnek csak a bent lévőknek okoz fóbiát. Ők ugyanezt csinálják a konyhában, vagy az ágyon pusmogva.

Nem véletlen, hogy Éva sem volt tisztában vele, hogy mit vétett.

Szerénke. 2011.03.09. 22:40:18

@Ayesha: Már most röhögök, ahogy olvasom.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 22:40:25

@Tompó: Simán. Minden vágya, hogy celeb legyen. Sajnos Hajdú Péter most foglalt, így más utat kell bejárnia.
De már alakulnak a dolgok; mire kimegy, Olivér leépíti Manóenikőt és ezuentúl Évával járnak disznót vágni Tarnabodra. Éva előbb-utóbb naptárat ad ki és emiatt hajba kap (értitek, hajba!) Kiszel Tündivel és Győzikének reklámoz majd dohánygyárak által szponzorált füstszűrős koporsókat.

Szerénke. 2011.03.09. 22:41:29

@beacska: Például mikor volt a Villa Oscar. Ott vesztek először és nagyon csúnyán össze. Ugye emlékszel rá, nem kell leírnom, mert nem nagyon van kedvem, de ha kéred persze megteszem.

Albino Vernyul 2011.03.09. 22:41:31

Eva megnyugodhat, de annyi pofont kapott, hogy kivan.. Aniko paff, meg nem szolalt meg azota, kb. olyan abrazata van, hogy nem tudom mindjart bogni kezd, vagy uvolteni.. Laci, Gigi, Jerzy depi... Alek, ahogy nezem jol szorakozik, Beci meg vidamkodik...

Mérges 1234 2011.03.09. 22:41:34

@Ayesha:

Összegezve, Te cak jól jöhetsz ki a dologból. :D

dr. gernika 2011.03.09. 22:41:50

@inmemancsi: Valamint itt megkapja azt a figyelmet egy nap alatt, amit előtte 30 évig sem.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 22:42:16

@sogeking:

Én ezeket a lányokat kb 5 év múlva nézném meg a helyedben, addigra talán magukhoz térnek a nagy népszerűségtől. Vagy nem.:D

beacska 2011.03.09. 22:42:22

@Tompó: kikötöm, hogy nekem tetszik.
Szóval bement 2*5 ember, párbarendeződtek. hetente bemegy +1 fő, és megpróbál magának párt találni. Aki csütörtökön a "párválasztó ceremónián" szingli marad, az utazik haza. És hétfőn jön a köv. versenyző. 48 részes lesz, és a végére vhogy elfogynak, és csak 1 PÁR marad, akié a fődíj (vm 25 milliót emlegetnek néha)

genevieve 2011.03.09. 22:43:01

@K.Tomoceusz: az éden hotel egy stratégiai játék, amiben bármi megtörténhet:-)

Virágék 2011.03.09. 22:43:02

Aki másnak vermet ás (Béci Évának), maga esik bele!

Jó öreg közmondás.

Tompó 2011.03.09. 22:43:10

@Ayesha: De valamelyik csak izgibb lenne nem? Gigi beígért egy ingyen frizurát Szandálnak ha megnyeri a párbajt....nem töltene el kéjes örömmel a kopasz trampli látványa...?? Durvus lenne:DDDD

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 22:44:47

@Doubledecker: igen, mindenképpen. Szeretem az ilyet, nem terheli az idegeimet, és győz-győz szituáció jön létre:)

joszif 2011.03.09. 22:45:11

Gigi nem szarozik csak Hennessy
ha olyan szegények akkor nem értem a Hennessy-zést

beacska 2011.03.09. 22:45:29

@Ancsika13: nem kell. Ennél vesztek már össze jobban is. (bár ez tényleg csúnya dolog volt Évától. de jegyzem meg, Évát tényleg szokták mutatni, ahogy pakol, meg mosogat, meg ilyesmi, míg Szandi csak vmi fürdő kapcsán került 1* szóba-szóval megint az volt, hogy nem realitás volt, hanem Évába rugdosásra jó indok)

Tompó 2011.03.09. 22:45:50

@beacska: Ha egy megy haza és mindíg érkezik egy akkor hogy fogynak el? Ketten nyerik a fődíjat? Felezni kell?

56.hope.road 2011.03.09. 22:46:09

@BÁNYAI:
"Olivér is ott lesz a párbajon segíteni a harcot"
Azt gondolom, senki sem gondolja, hogy Olivért az őszinte, tiszta barátság motiválja.
Keményen a pénzre hajt, tudja, hogy Alekosz esélyes lehet a győzelemre. Érzi ő a pénz szagát. Mindenki látja a két karaktert, Olivér szóba sem állna egy ilyen emberrel, mint Alekosz, annál ő nagyobb arc. El tudjátok képzelni a támadó kobrát a klánban? Ugyan kérem...
Olivér meg a tipikus lehúzós műmájer, ha már ő nem nyerhet, akkor majd a "barátja" oszt neki egy kicsit a léből, vagy majd valami tuti bizniszben lehúzza ezt a szerencsétlen személyiségzavaros, tudálékos balféket.
Az megint megérne egy mesét, ahogy az ország nagy része issza a szavait a "nagy" Alekosznak. Attól, hogy szótagol, hogy ingatja a fejét, hogy nyakkendőt hord, nem lesz több, csak egy nőhiányos, félművelt balek marad.

joszif 2011.03.09. 22:46:18

Jaj a Laci nagy álszent dumája, mintha ő majd hetente összejárna majd a Bécivel vagy a Gigivel.
Egyre hülyébb ez az ember.

karolinabeszarova 2011.03.09. 22:46:33

Szerintem meg az Rtl-nél elegük volt ebből a magamra pakoltatós dologból(lásd a nézők szavaztatása , + felháborító stb)
És kiadták titokban a riportban Szandálnak, hogy kavarja meg a szart!Szerintetek?
Nem hinném, hogy magától lenne ennyi esze mert ez bizony kőkemény taktika! Azt sem hinném, hogy nem akar visszamenni, valaki írta is, hogy szombatra megint feltünően JÓL lesz majd.

K Tomoceusz 2011.03.09. 22:47:26

Gigi reméli nem fog a rokonsága holnap feltöltőkártyáért rohangálni és nem költik a pénzt felesleges faszságokra. Ezzel a lánnyal sose tudok egy véleményen lenni, a takaró alatt suttyomban olvassa a hogyvoltot csak azért, hogy nekem ellentmondjon.

Tompó 2011.03.09. 22:47:35

@Albino vernyul: Béci művidám!!!! Valószínű visszamegy, de szerintem azért egy kicsit most csokis lett a boxer....

beacska 2011.03.09. 22:47:52

@Tompó: az elfogyás módjára még nem volt utalás, de az még messze van. És igen, valahogy ketten nyerik. De van ám HV-os fórum, sixx írja ;D ha gondolod folyt. köv. ott

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 22:47:55

@Peter_Cs: majd tesz róla, hogy ez ne tartson sokáig. :))

Még mindig meggyőződésem, hogy te poénból vagy Éva rajongója és csak az izgalmakat kelted itt. Jellegzetes tőmondatos hozzászólásaid elég árulkodóak. Tudod, amikor vki pl. rendszeresen fórumozik valahol és van egy alternickje, amivel a rá legkevésbé jellemző módon és témában ír, de aránylag tömören, nehogy az amúgy rá jellemző stílusjegyek elárulják... érted. :)

Elég konspiratív voltam? :D

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 22:48:06

@Tompó: jaj azt bírtam, ahogy ez a Szotymadék ott osztotta a Harisnyás Pippit, hogy fú de csúnya dolog volt azt mondani neki, hogy megkeseríti az életét, ha kiejti a bátyját...bezzeg ő fenyegethet mindenkit, akit csak akar. Még sokkal rosszabbakat mondott Aleknak meg Évának, amikor előbbi visszajött.
10forintos cafka ez.

Szerénke. 2011.03.09. 22:48:06

@beacska: Ok, ezt értem. Én mondjuk csak az öfiket nézem, online-t csak most, tehát ezt nem látom. De még ha így is van, és így is gondolom, sosem támadom így hátba a barátomat. Maximum annyit mondok, hogy úgy érzem nem érdemlem meg, vagy ilyen.
Azt is elhiszem, hogy vesztek már ennél jobban össze, csak nem mindegy, hogy min és hogyan. Én is iszonyat össze tudok veszni mással apróságokon, aztán kibékülünk. De ez hátba szúrás volt, és ha valaki ilyet tesz, akkor mi várható még tőle. Ez a probléma. Pont azért mert törtető és csak maga számít neki, ezért átgázol mindenkin.

Atok 2011.03.09. 22:48:21

Gigi ruharol beszel, de Laci rohamnak erti :D

Bogi és Burkó 2011.03.09. 22:49:03

@56.hope.road: ennél szemben maga van Gogh sem fösthette volna le olivért ! :))))))))))

56.hope.road 2011.03.09. 22:49:06

A tisztánlátás kedvéért: az elején még én is szórakoztatónak találtam a görögöt, de amióta elhiszi magáról, hogy mennyire ott van a szeren, számomra már felettébb idegesítő.
Meg szánalmas ez a kapcsolata Évával, ami a közös ellenség keresésére épül + hátha bebszik annyira a retek, hogy legalább a kisujját bedughatja a bugyijába.
Igazi férfi.

sogeking 2011.03.09. 22:49:19

@Lotyó Bridzsida: 5 év múlva? az előzőekből emlékszem Lacira, Pongóra, meg nagy OO Anikora:)

genevieve 2011.03.09. 22:49:23

@puspang: ezt már én is megpendítettem egyszer:-)

beacska 2011.03.09. 22:51:03

@Ancsika13: szerintem ez nem volt olyan nagy gázolás. Valszeg a Szandi már kitalálta ezt a taktikát, és belekapaszkodott. Nem mondta, hogy csúnya, hogy büdös, hogy buta, csak azt, hogy nem takarította le a büntetését (nagy legyintés)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 22:51:18

@56.hope.road: Tuti, hogy Olivér erre blazírozik. Csak azt nem tudja/tudta talán, hogy Alekosz fösvény mint Harpagon és, két üveg (kisüveges) sörön, esetleg egy fél vegyesen kívül, mást nem igen fog látni Alekosz nyereményéből.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 22:51:20

@sogeking: Pongó az uram vesszőparipája. Meg van győződve róla, hogy a BB-t neki kellett volna megnyernie.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 22:51:36

@56.hope.road:

Pacsi!:))

Tökéletes jellemzés.:))

Tompó 2011.03.09. 22:51:44

@K.Tomoceusz: Pedig rohanni fognak, holnap 10-e lehet menni a postás elé hozza a családit meg a szociálist.......

Tompó 2011.03.09. 22:52:32

@beacska: Még jegelem, majd ha többet láttam belőle és hozzá tudok szólni....:D

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.09. 22:52:50

@puspang: szerintem te vagy Petercsé alternikkje :)

K Tomoceusz 2011.03.09. 22:53:02

@joszif: Jó trikóban feszengő lánynak munka után jár egy deci Hennessy.

Mérges 1234 2011.03.09. 22:53:05

Szívmelengető Éva szapulást halagatni bárki szájából.

A Retek név különösen bűbájos és találó.

Remélem családja nem olvassa....

Szerénke. 2011.03.09. 22:53:47

@beacska: Neked ez biztos nem veri ki ennyire a biztosítékot, de nálam igen. Soha nem tennék ilyet egy barátommal, hogy úgymond nyíltan ellene megyek és esetleg még meg is alázom, csak hogy az én igazamat bizonygassam. Mondom, ha annyit mondott volna, hogy nem ért ezzel egyet, de elfogadja, az ok. De így? Arról panaszkodik, hogy nincs igaz barátja, az okon még nem gondolkodott el? A cél érdekében bárkit bedob. Az ilyen fajta emberekkel senki nem akar barátkozni.

Albino Vernyul 2011.03.09. 22:54:33

@Ayesha: Ize.. Beci volt komuves culager, zoldseges, tanctanar, a rap csapatra bedobtak a penzuk, az elment, kijart kulfoldre divatbemutatokra, stb.. Eloiteletekre alapozol, nem szep dolog...

genevieve 2011.03.09. 22:54:58

@Ancsika13: az erkölcsi mérce mindenkinél más és más helyen van:-)

Ancilla 2011.03.09. 22:55:22

Szép estét Nektek!

Most is csak éppen bekiabálok az ablakon, s már megyek is. (Nem szeretem a márciust. Két hónapnyi munkát gyömöszölnek bele ebbe az egy hónapba.)

Szandit nem fogják visszaszavazni. Az utóbbi néhány hétben már csak az ágyban fetrengett, és chipset rágcsált. Nem hinném, hogy ezért akár 5 forintot is adnak a nézők. Sanyit leszámítva.

Ráadásul olyan szemét módon vezette meg Béciéket (meg a nézőket is), hogy ez külön undorító. Szandika teljességgel megbízhatatlan és kiszámíthatatlan. Akkor nem kellett volna hallgatni Sanyira a csatornának, amikor kizárták. Kár volt neki még egy utolsó utáni legutolsó esélyt adni.

Nem értettem azt sem, hogy adhattak be a külvilágból információkat a lakók népszerűségével kapcsolatban. Mit akartak ezzel elérni? Hogy Szandi mégis Évára tegye a kendőt?? Ezek szerint Éva már kínos az RTL-ben?

Gratulálok az RTL válogató pszichológusának!!! Már Gina óta kész komédia az egész műsor.

Éva nem hiszem, hogy bárhol is munkát fog kapni, ha kijön. Ha én főnök lennék, egészen biztosan nem alkalmaznám. (Bár erről Peter_Cs-nek lehet, hogy más a véleménye.)

Különösebben nem izgulok a párbaj miatt. Béci legalább olyan fölényesen fog győzni, mint Olivér ellen. Sőt!!

Jó éjt mindenkinek!!!

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 22:55:27

@sogeking:

na. talán a Laci azóta normális ember lett. közvetlen a műsor után szerintem olyan neurotikus állapotba kerülnek a hirtelen jött népszerűségtől, amiért nem tettek semmit, hogy ember legyen a talpán, aki velük kezd. sajnos elhiszik majd, hogy ez nekik jár. talán a mostani laci nem. talán.

Szerénke. 2011.03.09. 22:56:17

@genevieve: Igaz, biztos én vagyok a túl nagyigényű.:)

hexensussz 2011.03.09. 22:56:40

@56.hope.road:
"A tisztánlátás kedvéért: az elején még én is szórakoztatónak találtam a görögöt, de amióta elhiszi magáról, hogy mennyire ott van a szeren, számomra már felettébb idegesítő."

Ennek ellenére a népszerűsége - miként fentebb olvasható - 53 %.
Ez a magor néplélek ... :)

56.hope.road 2011.03.09. 22:56:51

@puspang:
Alekosz egy kocsmai "okos", aki a relative választékos beszédstílusával hanyatt dönti a többi alkeszt. A felét sem értik, mit beszél, seggre esnek tőle, mert ismer idegen szavakat. Neki ez a közege, itt tud brillírozni, ezen a szinten.
Egy ***BUDAPESTI*** " barát azért nagy kincs lehet neki, pláne, hogy eddig le sem szarták az ilyen kaliberű srácok.
Meg fogja kajálni Olivér akcióját, ha úgy alakulnak a történések.

joszif 2011.03.09. 22:57:26

@K.Tomoceusz: ezt mondjuk el tudom képzelni, amúgy hihetetlen milyen igényeik vannak, hennessy a pofám szakadna le.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.09. 22:57:32

Béci és Gigi falfehér lett Szandika döntésétől. Vicces lenne, ha Szandika menne vissza a villába és a nagyszájú Laci vége megtörne :DDDD

beacska 2011.03.09. 22:57:42

@Ancsika13: jajj, dehogynem! biztos vagyok benne, hogy van barátnője kint (az újságok alapján). De pl. amióta férjhez mentem, nekem sem nagyon van. Néha-néha összejövünk egy pár évfolyamtárs-kolléga-anyukatárssal, meg megbeszéljük a diétát, de nem vagyok összenőve senkivel.
Úgyhogy ez nem mérvadó.

K Tomoceusz 2011.03.09. 22:58:01

22.55 Alek a hazai túrizmust reklámozza. Bor, pálinka, gyógyvíz. És ezt nevezitek ti kreténnek. Annamária nem gondolják komolyan csak viccelnek.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 22:58:09

@Albino vernyul: tök jól tudom a hátteret, haverjaim évfolyamtársa volt a suliban:)
Ahogy hallom, már általános iskolás korában akkora arca volt, hogy a fal adja a másikat. (idézek, nem én találom ki)
te mit tudsz róla?:)

Tompó 2011.03.09. 22:58:19

@puspang: Korántsem biztos, hogy Alek nyeri!!! Ez még nem lefutott én úgy látom. Olivér max. turnézni jár majd vele, kb. fél évig nagyon kapós lesz Alekinyó aztán megy a levesbe. Ugyanaz mint anno Uhrin Benedek volt.....

genevieve 2011.03.09. 22:58:52

@Ancsika13: szerintem pedig csak normális elvárásaid vannak:-)

karolinabeszarova 2011.03.09. 22:59:03

@Ayesha: Jaja tényleg rosszabbul hangzik, hogy lenyírom a hajad, mint az, hogy megöllek!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 22:59:03

@genevieve: igen, már beszéltünk erről korábban is. :) Ő egy igazi minyon. (Az is gyanús, ami nem gyanús... - bár tudom, hogy ez Alekosz műfaja)

hexensussz 2011.03.09. 23:00:33

@Ancilla: Arra a fölényes győzelemre azért nagy tétben nem mernék fogadni, ...

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 23:00:37

@karolinabeszarova: hát de nincs igazam? hülye Algaevő. Harisnyás Pippit se bírom, de azért a hajnyírás lehetett poén is...

Szerénke. 2011.03.09. 23:00:38

@beacska: Most miért hazudtolsz meg? Én ezt nem találgatásra alapozom, Éva a saját szájával mondta. A többiek többször is visszamondták neki, hogy sokszor panaszkodik erről.
Arról nem is beszélve, hogy ez a 'baráttalanságnak' egyáltalán semmi köze ahhoz, amit említesz. Mivel férjhez mentél kevesebb időd jut a barátaidra. Ennyi. Nem azért vannak Veled kevesebb időd, mert annyira elviselhetetlen vagy.
Amúgy meg pont az a mérvadó, hogy az embereknek mennyi és milyen barátaik vannak. Tudod, Madarat tolláról...

genevieve 2011.03.09. 23:01:41

@puspang: kavarja, vagy nem kavarja?:D

sogeking 2011.03.09. 23:01:50

@Lotyó Bridzsida:
Verebesnek van egy könyve Ornél címmel, az pont erről szól

a gépezet (média) hirtelen létrehoz egy sztárt, majd amikor nincs rá szüksége, magára hagyja

56.hope.road 2011.03.09. 23:01:57

@Lotyó Bridzsida:
Pacsi! :)

@hexensussz:
"Ennek ellenére a népszerűsége - miként fentebb olvasható - 53 %.
Ez a magor néplélek ... :)"
Hát ja. Az ország VV4 nézőinek 53%-a felnéz egy ilyen karakterre. Ölég baj ez nekünk.

Tompó 2011.03.09. 23:02:20

@56.hope.road: A gáz az, hogy ő sem érti azokat a szavakat amiket mondd!! Ha értené akkor az esetek 80%-ban nem rosszul használná őket!!!! Nem véletlen a 91-es iq, erről is szól!!!!

Szerénke. 2011.03.09. 23:02:23

@genevieve: Köszi.:) Mondjuk nekem eddig még sosem volt olyan barátom, aki így hátat fordított volna nekem. És nem a dolog nagysága számít, hanem az elv. Mert ha valaki ezt megteszi, ennél cifrább dologra is képes. Lehet mégis jól csinálok valamit?:D

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 23:03:15

@Albino vernyul: kicsit sok arcot adtál neki:)
Meg azért annyira nem áldott jó lélek ez a Bélaember. Na, nem bántom, a végén még megtámad a falka:D

sogeking 2011.03.09. 23:03:58

@Ayesha: én is bírtam Pongót, legalábbis képernyőn keresztül:)

a VV-ben is volt egyszer, mint meglepetésvendég

genevieve 2011.03.09. 23:04:01

@56.hope.road: sajnos láttunk már ebben a kis hazában ilyet.......

beacska 2011.03.09. 23:04:23

@Ancsika13: Jaaa, én sem vettem magamra :))) csak mondtam. hogy nem mindenki igényli. Én az évtizedek során nagyon kevés nőben bíztam meg annyira, hogy a barátnőmnek mondhassam a mai napig is. Sajnos, a legrégibb barátnőmben is kellett csalódnom, csak mert népszerűségből nem tudta tartani a száját. Sajna, a csajok ilyenek :((( ezért élek pasival ;D

Szerénke. 2011.03.09. 23:04:35

@Tompó: Ebben az IQ-s hülyeségben meg kell, hogy védjem mindegyiküket. Az nem valós IQ teszt, amit kitöltettek velük. Ott kezdődik, hogy az igazinál nem kérdésekre van elosztva az idő, hanem összesen van megadva 45 perc. Ráadásul a memória és az átlagszámítás (időre) nem intelligencia kérdése. Nem is értem, hogy miért nem írattak meg velük egy igazit, idejük annyi, mint a tenger.

genevieve 2011.03.09. 23:05:00

@Ancsika13: mondjuk én azt sem értem, hogyan lehet 3 hónap alatt öribariságot kialakitani....

karolinabeszarova 2011.03.09. 23:05:17

@Ayesha: azé én megnéztem volna kopaszon :D:D:D

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 23:06:10

@56.hope.road: nem kedvelhetem pusztán passzióból?:))) A magam részéről véletlenül sem "nézek fel rá" vagy ilyesmi, egyszerűen szórakoztat, számomra szerethető, nekem kedvenc.
Kezdek peticsé-stílusában (ahogy ő Évához, bár az lehet hogy FAKE, az én kedvelésem nem taktika) hozzáállni Alekhoz, na. A legmagasabb szinteken. :D

Szerénke. 2011.03.09. 23:07:00

@beacska: Nekem sincs sok igazi barátom, pont ezért, mert óvatosan 'válogatok'. Az Éva pont ezért bukott volna el nagyon hamar, mert ha érdeke úgy kívánná, nem tartana ki mellettem 'jóban rosszban'.
Amúgy ezzel ne foglalkozzál, hogy kevesebb időd marad a többiekre. Mivel én vidéken lakom, nekem sincs sok időm a barátaimra, főleg gimi óta, mert annyira szétszóródtunk. :(

Szerénke. 2011.03.09. 23:07:41

@genevieve: Én meg már a szó hallatán is a falnak megyek.xD Öribari, ez Paris Hilton találmánya. Addig is tartanak.:D

genevieve 2011.03.09. 23:07:47

@Ayesha: akkor neked lehet kivánni, hogy alekosz simogasson és nyalogasson?:)

hexensussz 2011.03.09. 23:07:50

@56.hope.road: Egyezzünk ki abban, hogy csak a szavazók 53 %-a. (Magam is csak nézegetem, de nem szavazok.)
De ez is elég az elrettenéshez. :(

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 23:08:12

@sogeking: IGEN! a 2-be beküldték. Bár ott már nem aratott osztatlan sikert. :)
@karolinabeszarova: akkor meg ott játszotta volna a vígszínházat, hogy JAAAAJ A GYÖNYÖRŰ ODAVARRT HAJAM...JAAAAJ:DD

beacska 2011.03.09. 23:08:50

@Ancsika13: :DDD én is "vidéki" vagyok. Nem minden a főváros. ;D
hááát, időm nekem sincs sok. Most pihegek itt egy kicsit, aztán gyorsan szundi, mert holnap is húzós nap lesz. De jön a hosszú hétvége, HURRÁ!!!

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 23:08:51

@genevieve: Az, hogy kedvelek valakit, nem feltétlenül szexuális természetű:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 23:09:18

@56.hope.road: egyetértek azokkal, amit írtál róla, de ne feledjük, hogy Alekosz egy sajátos világban él. nem a külső dolgokra gondolok, hogy Érden vagy bárhol, hanem ami a fejében van. Ez a legutóbbi piacos "szerepjáték" ez elég árulkodó volt személyiségének eddig nem nagyon ismert oldaláról. Lehet, hogy Olivér ki akarná használni, akár hajózva a farvizén, de nem mernék fogadni arra, hogy a végén ki kit használna (ki).
Alekosz valószínűleg kisegítős lehetett, most is az, de azt biztos kiszúrná, ha valaki le akarná nyúlni - akármilyen értelemben is.

genevieve 2011.03.09. 23:09:44

@Ayesha: jó a nyalogatás túlzás volt, de egy barát is simogathat, nem?:)

Szerénke. 2011.03.09. 23:09:46

@beacska: Nekem is mennem kéne aludni, de nem jön álom a szememre.:D Lehet elvonulok olvasni. Holnap matek II gyakorlat, reggel 8-tól, ami azt jelenti, hogy 5-kor kelés. Neeeeeeeeeeeee.:(

Tompó 2011.03.09. 23:10:07

@Ancsika13: Ha összeadod az egyes kérdésekre jutó időt nem 45 perc jön ki? Szerintem a probléma megoldóképesség sebessége is része az iq-nak. Enni erővel fél órát nézegetve egy példát mindenki megtudja oldani!! Nem? vagy igen? Mégse?

Szerénke. 2011.03.09. 23:10:22

@Ayesha: Már kezdtem félni a válaszodtól.:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 23:10:33

@puspang: Kíváncsi vagyok az általad vélt alternickekre, én még eddig nem tudtam róluk!

K Tomoceusz 2011.03.09. 23:10:38

23.08 Lacának fáj a feje. Senki sem mondja rá, nekem a hasam szokott fájni ha üres. Rokonszenves társaság, nem idéznek filmekből.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 23:12:17

@K.Tomoceusz: akkor ma nem lesz szex, mert fáj a feje:)
Szegény zöldkutyák hoppon maradtak.

Szerénke. 2011.03.09. 23:13:31

@Tompó: Nem, nem jön ki annyi. Kábé 25 perc alatt vége volt (de inkább kevesebb), mert volt 50 kérdés és kérdésenként max 30 mp. És ez így semmi. Az igazinál is úgy van, hogy befizetsz nekik (ha diák vagy, 2007-es ár) 2000 Ft-ot és mehetsz tesztet írni.
Nekünk könyvünk van, ami ráadásul 8 különálló tesztet tartalmaz, pont azért, hogy átlagoljál és a legpontosabb eredményt kapd. Ráadásul a könyv tanácsolja azt is, hogy mindegyiket más nap írjad, hogy mindig kipihent legyél.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 23:15:20

@Tompó: hát igen, benne van a pakliban. De az rtl azért mindent elkövet azért, hogy már most kiaknázzon mindent, vele kapcsolatban. Nincs Fókusz esténként, ahol ne lenne valamilyen alekoszos hír. Ma pl. Alekosz saláta, meg MMKK póló, ja meg baltaarcú anyuka kockásingben, apuka csíkos nyakkendőben, akik szerint egy szivar-, pálinka- vagy óvszerreklám micsoda telitalálat lenne, hiszen ezek a dolgok jelentik A. mindennapjait,vagy vmi ilyesmi. stb. Előre rettegek, hogy megnyitom az Indexet és fél évig (minimum fél évig) a címlapon fogom látni az alekosz nevét.
És ehhez az se kell már, hogy nyerjen.

56.hope.road 2011.03.09. 23:16:21

@Ayesha:
Szíved joga, Drága!
Én a saját véleményemet írtam, én így látom. Nem várom, nem is várhatom el, hogy bárki egyetértsen velem. Nekem Alekosz már rég nem szórakoztató, inkább szánalmas.
Apró megjegyzésként, ha az én csajomat taperolná, meg szuszogna a nyakába úgy, ahogy a sztriptíz közben nyomult a csajokra, kiütném a Holdra. És nem azért, mert én ilyen kemény pali vagyok, hanem azért, mert megérdemelné.
Ezt a részt például Te nem tartottad gusztustalannak? Egy felnőtt férfi, aki minden adandó alkalmat kihasznál, csak hogy fizikális kapcsolatba kerüljön egy nőneművel, akár úgy is hogy a csajok már a halál fszára kívánják. Szánalom.

Szerénke. 2011.03.09. 23:17:04

@Peter_Cs: Az biztos. Tényleg, olyan valóságshow már volt? Mert ha nem rohanok levédetni.:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 23:17:17

@Peter_Cs: ez a pétercs az alternick! A másik nem is igazán érdekel, pusztán a mechanizmus. :)

genevieve 2011.03.09. 23:18:17

@puspang: gondold át ki utálja legjobban évát?:-D

Tompó 2011.03.09. 23:18:48

@Ancsika13:Köszi a felvilágosítást?D@puspang: Ja, most még elnézegetem, de ha vége lesz a műsornak én egyiket sem akarom látni többet:DDD

Szerénke. 2011.03.09. 23:20:19

@Tompó: Nincs mit, és a második mondatoddal tökéletesen egyetértek.:)
Búcsúzóul egy kis zene, amit nagyon szeretek.:D
Jó éjszakát Mindenkinek.:)
www.youtube.com/watch?v=-NMph943tsw&feature=player_embedded

K Tomoceusz 2011.03.09. 23:20:57

@56.hope.road: Javaslom nézd meg a főoldalon Jerzytől a puncikát akarok című videót. Utána beszélünk Alekról és a lányokról.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 23:22:18

Ayesha 2011.03.09. 23:08:51
@genevieve: Az, hogy kedvelek valakit, nem feltétlenül szexuális természetű:)"

hát, erről pl. Alekosznak egészen más elképzelései vannak. Legalábbis nőkkel kapcsolatban.:)

Nem is értem, miért foglalkozom most hirtelen ennyit alekosszal, amikor én az Évát sokkal jobban utálom. :D A többi meg leginkább hidegen hagy.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 23:24:56

@Peter_Cs: hááát, hogy pl. hány gépről nyomod, meg ilyesmi. A motiváció annyira nem; ki nem rosszalkodott már életében? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 23:27:46

@puspang: Én mindig önmagam vagyok, egy azonosítóról fórumozok és blogolok. Ennyi!

56.hope.road 2011.03.09. 23:30:01

@puspang:
Én úgy látom, Alekosz lubickol a hirtelen jött népszerűségben, és elhiszi, ha pl. Balázs azt mondja neki, hogy el kellene mennie kormányszóvivőnek. Az utóbbi időben teljesen megszabadult az egészséges önkritikától, ami nála azért fokozottan szükséges volna.

Olivér egy piti zsivány, Alekosz meg egy balekosz. Mielőtt bárkit megsértenék az érzéseiben, gyorsan hozzáteszem, hogy szerintem.

@K.Tomoceusz:

Attól, hogy Jerzsi puncikát akar, még Alekosz nem lesz kevésbé szánalmas. Nem néztem meg a videót, mert lassan lépek aludni, de majd bepótolom később, hogy megértsem az érveidet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 23:30:03

56.hope.road 2011.03.09. 23:16:21
teljes mértékben egyet értek veled.
Én csak azon csodálkoztam, a mai öf-t látva, hogy se Jerzsi, se Béci nem baszott egy nagyot a hátára, vagy a trottyos gatyójára (uramisten, az a gatya, csak azt tudnám feledni) amikor Gigit nyalogatta.
Azért Évának se lehet könnyű: szemmel láthatóan undorodik tőle, mint férfi és mégis kénytelen eltűrni tőle ezt azt, pusztán a túlélésért. :D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 23:31:40

@Peter_Cs: beszarás! :D
te nem fórumoztál valaha, valamikor, valahol GIJ néven? :D

K Tomoceusz 2011.03.09. 23:32:40

23.30 Az emberek dühből foganak Szandikára fogadni, mondja Gigi. Nem tudom ez melyik filmből van, de filmekből idézőtől idézni normális.

K Tomoceusz 2011.03.09. 23:34:18

@56.hope.road: Pedig hasonlítgatni muszájos ebben a játékban.

lucc.gizi 2011.03.09. 23:35:21

Szandál megy vissza a párbajról, az dramaturgiailag sokkal jobban megkavarná odabent a szart, mintha Béci győzne...meg amúgy is, Gigi uncsi, Dzsörzé méguncsibb, Bélus meg be lesz áldozva.
Hadd mennnnyen!!!

sogeking 2011.03.09. 23:35:37

Alekosz csajozása a legtöbb szórakozóhelyen működne, elég ha 20-adik nő igent mond

csak pechjére itt az első 19-ből válogattak

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 23:38:27

@K.Tomoceusz: @lucc.gizi: Bélával unalmasabb lenne a show. Nem lesz meg a nézettség.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 23:39:31

@sogeking: Kint előbb találná telibe egy jól irányzott sörösüveg!

56.hope.road 2011.03.09. 23:39:59

@puspang:
Hát ja, az a gatyó azért brutál. Az hagyján, hogy fecske, de miért 3 számmal nagyobb, mint kéne? Lehet, akkora a cerka? Fehér bugyi. Beszarás.
A bilincses Alekosz kép sokkolt. Rettegek, nehogy egyszer szex közben bevillanjon...

K Tomoceusz 2011.03.09. 23:41:42

@Peter_Cs: Ne viccelj. Hajrá Béla! Remélem sms-ek százezreit kapja. Nem is beszélve arról, hogy döntőbe fogadtam a játék elején. Bocs, hogy remeg a kezem írás közben, de Gigi épp kacag.

56.hope.road 2011.03.09. 23:43:11

@K.Tomoceusz:
Nézd el nekem, kérlek! Hulla vagyok, nincs kedvem hozzá, de ígérem, hogy megnézem, és ha tényleg mérvadó Alekosz megítélésével kapcsolatban, akkor megkövetlek, témától függetlenül. Köszönöm a megértésedet. Béke!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.09. 23:43:56

@56.hope.road: Jó, hát Balázs is egy vitriolba mártott nagy fasz. :D
Alekosz tényleg nagyon el van szállva mostanában magától. Persze ne csodálkozzunk, a műsorvezetők minden egyes bejelentkezésekor visszahallhatják pl .a mmkk. mondását. Annyira nem retardált, hogy ne venné le, ez mit jelent.

lucc.gizi 2011.03.09. 23:45:21

Prolivér a fészen tuti kiírja a fanoknak, h. akkor szavazás szandálra, és fanok visszanyomják Szandált.

56.hope.road 2011.03.09. 23:47:16

Lépek, jó éjt mindenkinek!
Nekszttájm majd még vesézünk.

K Tomoceusz 2011.03.09. 23:49:08

@lucc.gizi: Megnézném Béla fejét, amikor a párbaj elején kiírják, hogy 51:49 az állás. Félő, hogy nem csak én vagyok perverz állat a nézők közül. És hátha látunk bukfencet is Bécitől meg egykezes fekvőtámaszt.

K Tomoceusz 2011.03.09. 23:54:43

23.54 Mindenki kétpofára zabál, vége lehet a csereberének. Békünt esznek, az tuti Laca tulajdonjoga lett volna. Mai árfolyamon 3 ágyhasználatot is megér.

lucc.gizi 2011.03.10. 00:01:46

Meg amúgy is, végül is 50 milla a nyeremény, mikor fogják már fel ott bent, na meg itt kint, h. nincsenek csapatok, hanem egyéni a játék.
Szandált nem csippantom, de Béluskát, a törvényenkívülit még annyira sem. Úgyhogy Tomo, tőlem bátran lehet 51-49, amennyiben a rúdtánc lenyomja a brékbrékót:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 00:04:19

@lucc.gizi: én már mindenhol összeesküvést látok, de ezek után tuti, hogy Olivér valami félig beépített ember. Rajta keresztül is akarják, próbálják manipulálni a nyomorult szavazókat.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 00:08:50

@lucc.gizi: nem tisztem védeni Bécit, de mitől is lenne törvényen kívüli? Mert felrakott magáról egy pisztolyos képet a netre? hehe, komoly bizonyíték. :D
Szandika viszont saját bevallása szerint pasikat csábított el, hogy aztán a haverjaival kifosszák, amiért simán megütheti a bokáját, ha vki felnyomja, miután kijött.

doctorgoa 2011.03.10. 00:13:36

helyzetjelentés a villából:

-valaki megette alekosz szalonnáját, a villalakók a hintában egymást kérdezgetik

-béci egy neki szegezett kérdés után lealkeszezte alekoszt

lucc.gizi 2011.03.10. 00:14:27

@puspang: husi, tán csak őmaga tetováltatta az alkaljára azt, hogy outlaw..ami külföldiül törvényenkívülit jelent, vagy mifene:-)
Én szarok rá, hogy ki nyer, viszont szeretem a nem várt dolgokat,(kislánykoromban is a geci Dzsokinak drukkoltam...hehe) meg a szarkavarást, és nagyobb lenne a pörgés, ha béluska kintmaradna, capisce?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 00:18:33

@lucc.gizi: ezt mondom npok óta. Ki kit döf hátba, meg barátság, meg izé. Ki és miért kér számon bárkit is a barátság nevében (amit Olivér és népizenekara emleget állandóan), hiszen itt csak egy győzhet. Egy ilyen játékban a barátságra hivatkozás a vesztesek vesszőparipája.
Hogy a méltó győz-e, nem biztos, hiszen az rtl bármit megtehet...

doctorgoa 2011.03.10. 00:20:14

béci nem törvényen kívüli, csak egy kis suttyó piti bűnöző

lucc.gizi 2011.03.10. 00:23:23

@puspang: magunk között vagyunk.., szerinted közülük van rá "méltó"?
Én nézőként némi izgalmat várok, nem többet. Lehet, h. én vagyok egy setétlelkű matahari, de a dráma adja el a sztorit, nem pedig a családi béke. Úgyhogy nem a szereplők mellett/ellen vagyok, hanem a "szappanopera" jellegét nézve az izgalom mellett. Ahhoz pedig izgalmas karakterek kellenek, nem mosó-paplanalattbaszó gigik, béna dzsörzik, meg lesbőlkommandós főzőgyíkok..

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.10. 00:23:34

Hát mondtam én, hogy Bécit viszi. Az RTL, kíváncsi Béci értékére, hogy később hogy, és mennyi ideig tudja majd használni. Alek rajongói vissza szavazták volna Évát. Ezt Éva magának tulajdonította volna. Elszabadult volna a pokol. Szandi, már kínos az RTL-nek. Így feltudják mérni Béci szavazó táborát is. Marketing az egész.Szandit már kint is útálják, szerintem joggal is. Nem nagyon fogja a retek szerepeltetni. Riportban megszervezték ezt az egész kiválasztást, így Béciéket is pofára tudták ejteni. Rájuk is fért. Alek eddig végig higgadt, nyugodt, humoros volt, szeretik az emberek. Béla gyerek. +Laci befolyása alatt állt, mostanában kezd elszakadni tőle.Szandi, örüljön ha kint nem verik meg, nagyon gyenge volt.Éva beteg, én sem veném fel a cégemhez dolgozni, Hát szegény, nem egy egyenes ember.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.10. 00:26:50

@lucc.gizi:
ez mára tökéletes végszó nekem:)
jóéjt hv lakók:)

TapOut 2011.03.10. 00:27:54

@K.Tomoceusz: te tényleg komolyan gondolod, hogy Jerzy játékos közeledése a BARÁTNŐJE felé, akivel már nemegyszer bújt össze KÖLCSÖNÖS vonzalomból, összehasonlitható Alekosz sokszoros visszautasitások utáni, nemkivánatos, csakazértis nyomulásával?
röhej

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 00:31:03

@lucc.gizi: ja, hogy erre gondoltál cara mia! :D
dögöljek meg, de sose volt annyi időm, hogy Béci tetkóit kódoljam, irigyellek!

Én is Dzsoki rajongó voltam, sőt még Samantát is bírtam, mert bevállaltan alkesz volt és jól csinálta.

Nézzük másként: biztos, hogy kisebb lenne a pörgés, ha Béci menne vissza, Szandál ellenében?
V.ö. Éva, Alekosz, Aniko viszonylatait.

lucc.gizi 2011.03.10. 00:44:37

@puspang: szerintem egyhangúbb lenne, mert ráczék-sógorostól-konyhakommandóstól megint kurva erősnek hinnék magukat és ez jobban szürkítené a témát, mintha visszamenne Szandál, a maga egyszerű ösztönösségével, hisztijeivel, ki-tudja-hovaállásával. Szóltam, uff.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 00:49:56

most találtam a velveten, ez is egy vélemény:
2011.03.10 00:05:25Celebkiller
Nem nagyon értem, de hátha van egy agysebész, aki tudja a tutit, miért feltételezi az elfogult és elvakult nézői tömeg, hogy hatalmas taktikák és fondorlatok vannak 2számjegyű IQ val mért embereknél, akik nyilvánvalóan el is mondják, hogy HAZA SZERETNÉNEK MENNI? MERT BALEKOSZNAK VAN LEZSÍROZVA A MŰSOR.
Olivér csak utalt rá, a Gombi kimondta, Szandál pedig világossá tette, hogy MI A FASZNAK ÜLDÖGÉLJEN MÉG 2 HÓNAPOT A VAKOK JAVÁRA, egy geci Éva társaságában és egy elmeroggyant statisztájaként.

Akinek esze van húz a picsába minél hamarabb. Amit a nem nyertesek profitálhatnak, azt már Olivér bőszen kaszálja is kint. Remek fellépti díjakért.

Mi a büdös francokat agyalnak még idióták tovább, amikor a Szandálka a 90-es eszével már régen levágta és nem is hazudozott, nyíltan elmondta. Az hülye aki még hisz a pártatlan és manipulálatlan műsorban.
Senki sem látja mennyire "lejt" a pálya?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 00:50:39

A kérdőjelig idézet, nem fűztem hozzá semmit.

MegLepke 2011.03.10. 00:53:40

@puspang: ó, te! A velveten igen nagy a szórás, és nagyrészt kurvaanyázni meg dühkitörni járnak oda az emberek (néhány kivétellel). Ezt ne vedd alapul.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 00:55:46

@lucc.gizi: huh, te egy kicsit előítéletes vagy, nem? :)
A fogyatéskos Alekoszon kívül ki erős még a másik táborból? Az ideggyenge, vállalhatatlan Éva? Az outsidernek tűnő, soha, sehol be nem futó Olviér, aki az anyját is eladná egy jól fotózott májas hurkáért? Nem értem.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 00:59:36

@MegLepke: :D ide is ezért járunk, csak itt talán kicsi több cukrot szórunk a szarra. :D

lucc.gizi 2011.03.10. 01:01:15

@puspang: ne csak olvass, hanem értelmezz is, mert nem ezt írtam:-)
Jó Éjt!

MegLepke 2011.03.10. 01:05:59

@puspang: én két dolog miatt járok ide:
- Hajni írásai - és személyisége
- társaság - aminek a nagy része sajna el is tűnt az utóbbi időben (már azokról beszélek, akik a törzstagok voltak)
A VV mellékes, nem nagyon elemzek, csak ritkán.

Thulea 2011.03.10. 01:13:11

Hajni! Annyira jó vagy!!! :-) Köszi az összefoglalót!

Szerénke. 2011.03.10. 05:26:14

Így hajnalok-hajnalán annyit szeretnék hozzáfűzni, hogy szerintem az RTL-nek nem áll érdekében Szandikát visszaküldeni (még ha nagy balhé és pofára esés is kerekedne belőle), mert egyáltalán nem megbízható játékos. Kb hányszor adta már elő, hogy ki akar menni, meg nincs kedve játszani. Ezt nem fogják megkockáztatni, nem megbízható.
Jah, Ancsika 13 voltam.:D

capa05 2011.03.10. 07:08:59

Bélának kellene kiesni, mert végre a hugának a torkára fagyna az irritáló visítása.
Ezt követően a "visszafogott" dolgos lányka képes lenne orálisan is megerőszakolni Erzsikét.

fran7 2011.03.10. 07:58:45

Nem történt semmi az éjszaka a VályogVillában?

Albino Vernyul 2011.03.10. 08:22:20

@fran7: 4 utan Aniko alvasat csodalhattam 5-ig.. Elotte aludtam, szoval 1-4 kozott nem tudom mi tortent..

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 08:41:47

Jó reggelt HV lakók:) szia Hajni:)

Mindig is érdekelt, hogy milyen szempontok szerint mutatnak egyes kameraállásokat az onlányon...pl milyen apropóból kellett pont Anikó horpasztását nézni...?

joszif 2011.03.10. 08:42:51

Azthiszem ma este jól taktikáztam mikor az alvást választottam... szép napot mindenkinek.

Kiváncsi leszek Béciből mikor robban ki a sértettsége. Mert nehezen hiszem hogy komolyan gondolja hogy semmi baja hogy őt hívta ki. Én Laci kihívásának jobban örültem volna...

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 08:44:34

@joszif: hú de egyetértek...bár már kifejtettem a véleményemet a soron következő párbajról.
De az azért mégse járja, hogy Lázár tábornok végigsunnyogja az egész játékot a fináléig, és feszt csak másokat küldözget a harcmezőre!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 08:52:05

@Ayesha:

Nem hiába ő a legintel(!)igensebb a villában! :)

Albino Vernyul 2011.03.10. 08:52:29

@Ayesha: Nezd.. Egyertelmuen Aniko alszik a legszebben.. Raadasul valahogy a fiuk alvasa nem erdekel, Evae szinten, a Gigi-Jerzy maszatolas meg paplan alatt folyik.. Szoval, ha mar alvas, akkor egyertelmu a valasztas...;))))

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 08:55:19

@Albino vernyul: nézd, én megértem, hogy a fiúk esetenként horkolnak, satöbbi, meg Anikó húdeszép még alvás közben is...csak hogy akkor inkább ne mutassanak semmit, ha már mindenki döglik, azért annyira nem kíváncsi rá szerintem a jónép, hogy ki az, aki fingik álmában.

haruka 2011.03.10. 08:56:07

tegnap kapcsolgattam a tévét, és a Belevalóban épp Olivér osztotta az észt SZTK keretes szemüvegben és kockás pulóverben, majd átadta a szót Győzinek, aki megköszönte a doktor úrnak. pedig azt hittem, már nincs lejjebb.

Albino Vernyul 2011.03.10. 08:57:31

@Ayesha: No de 5-ig tart az online adas.. Ha mar folyamatosan fekete kepernyot mutogatnak akcio kozben, legalabb ezt betartjak.. Raadasu mikor alszanak, nem kell panik gombot nyomogatni..;))

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 08:58:10

@haruka: Győzike esetleg mondogatta, hogy SZKÓJPOLJATOK?:D

Albino Vernyul 2011.03.10. 08:58:44

@haruka: Oli allando szakerto lesz a Beleizeben.. Mint fuggetlen szakerto ugye... Haaat....

haruka 2011.03.10. 09:09:09

@Ayesha: nem tudom, Olivér utolsó két mondatát kaptam el kábé, aztán olyan sokkban voltam, hogy gyorsan elkapcsoltam. :))

@Albino vernyul: igen, ezért mondtam, hogy van lejjebb... de hogy állandó? durva.

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 09:11:11

@haruka: biztos azért volt rajta a szemüveg meg a kockás, mert sunyiban Woody Allen a példaképe...:)

joszif 2011.03.10. 09:24:03

@Ayesha: hát pedig sanszos lesz hogy végig sunnyogja.
Most remélhetőleg elment mindegyik kedve a rakjátok rám a jelet játéktól.
A következő párbaj Éva - Jerzy. Nah és utánna lesz érdekes, hogy kire raknak.
Én valószínűnek tartom hogy Laci vissza fog térni ehhez a rakjátok a jelet rám taktikára mert sérti a becsületét hogy senki nem csinálta végig szívvel lélekkel becsülettel hittel és erővel ezt a taktikát. :D

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 09:27:37

Tényleg unalmas már ez a rakjátok rám...meg amúgy is tök mindegy, ha eddig mind kiesett, aki így próbált okoskodni:D
Én eleve úgy alkottam volna meg a szabályokat, hogy ezt ne tehessék meg. Szerintem már retekék is bánják, hogy ezt megengedték.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 09:32:17

azért az döbbenet, hogy éva hetek óta nem kapott jelet;

ráadásul dzsörzé ellen tényleg bérmikor visszajön, szipp

aztán meg védett lesz, elcseszték ezt, de nagyon; bár adott esetben szandál annyira lelkes volt, hogy azt hiszem, engem is simán távert volna, dacára az addigiaknak

joszif 2011.03.10. 09:36:40

ha nem beszélik meg többet a jeleket akkor az Éva - Jerzy után sanszos egy Anikó vs. Gigi. Azért mert évára nem rakhatnak, alekot nem akarják kihívónak mert akkor v.színű elvéreznek. Vagy Laci itt megpróbálkozik kihívni Alekoszt.
Nagy az esélye annak hogy Éva nem lesz top3-as. Top 5-ben kénytelen lesz kihívni valakit a fiúk közül márha anikó vs gigi lesz ha laci vs alek lesz akkor top3-as lesz és kiejti gigit vagy anikót és maradék egy lánynak meg kell mérkőznie bécivel vagy alekosszal.

Albino Vernyul 2011.03.10. 09:38:12

Azert az az opcio, hogy az istenadta nep, mert egy geci mind, visszaszavazna Szandikat, szerintem TV torteneti esemeny lenne... A studioban kitorne a hirig, Szandi megszokne a gorillakon at, Beci meg betorne a villaba...;)

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 09:39:30

Annak ellenére, hogy Éva nem kapott jelet, a bentiek nagy százaléka mégis szeretné, ha eltűnne:D:D:D

joszif 2011.03.10. 09:42:51

@Albino vernyul: én ezért szurkolok Szandinak de amúgy ezen a párbajon csak nyerek mert egyiket se fogom sajnálni.

genevieve 2011.03.10. 09:45:48

@joszif: és miért szurkolsz, mert ugye szandi kint akar maradni:-)

elvileg:-)

beacska 2011.03.10. 09:46:32

nnna, ezzel a Szandi-Béci párbajjal elérkezett a nap, hogy részemről vége. Maradok a Hotel Édennél, az legalább már lefutott ügy.

joszif 2011.03.10. 09:46:51

Amúgy meg ha a testvéreknek van esze az Éva - Jerzy párbaj után Lacit erőltetik majd, ott 2 szavazattal már párbajra lehet küldeni embereket és Laci Alekoszt fogja kivinni és így egy erős ellenféllel kevesebb lesz továbbá valamelyikük már tuti döntős.

K Tomoceusz 2011.03.10. 09:48:01

@TapOut: te tényleg komolyan gondolod, hogy Jerzy játékos közeledése a BARÁTNŐJE felé,

Végre egy téma, amihez értek, puncikában jó vagyok. Nő lábai közé nem közeledünk puncikát akarok dumával, mert orrba fog rúgni. Aki meg örül a szövegnek, annak nem kívánkozunk a műszeréhez. Rövid definició. Ha hosszabb tanulmányre vágysz látogass el a mindenttudniakarok.hu/ktomoceusz/nők oldalra.

joszif 2011.03.10. 09:48:42

@genevieve: hát azért mert az annyira felborítaná bent az állóvizet mint a huzat. Gigi kiakadna, Szandi kiakadna hogy visszament aztán kiakadna azon hogy utálják azért mert kiesett a barátjuk és ha bécit kiejtette akkor Évát is vihette volna. ÁÁááá de szép lenne

Albino Vernyul 2011.03.10. 09:50:56

@K.Tomoceusz: Hasonulsz az avatarodhoz, tiszta polihisztor vagy... Akar Alek..;)

genevieve 2011.03.10. 09:54:48

@K.Tomoceusz: vagy csak azt hiszed, hogy értesz hozzá:-)

mint alek, kinek mint tudjuk KI-TŰ-NŐ az izlése:-D

genevieve 2011.03.10. 09:55:53

@joszif: én most éva viselkedésére leszek kiváncsi ebben a pár napban:-)

joszif 2011.03.10. 09:58:46

@genevieve: háttérbe fog szorulni szerintem mert most nem ő lesz az elsődleges ellenség hanem szandika viselkedése. Ha van esze akkor nem is nagyon megy bele semmilyen adok kapokba lesz az nélküle is.

K Tomoceusz 2011.03.10. 09:58:53

@joszif: Ráczék beáldozzák Jerzyt a sógortezsvért? Micsoda gondolat! Elöbb fogják egymást kiszavazni.

Nándusz 2011.03.10. 10:01:33

Sziasztok!
Itt azt írják, hogy Szandika semmi szín alatt nem megy vissza. Kíváncsi vagyok, kényszerítő eszközt alkalmaznak-e, vagy szélnek eresztik?
www.borsonline.hu/news.php?valovilag-szandika-helyere-uj-lakot-kuldenek&op&hid=39692

genevieve 2011.03.10. 10:02:57

@Nándusz: milyen kényszeritő eszközre gondolsz?:-)

bilincs, bikacsök, sokkoló?:-D

Nándusz 2011.03.10. 10:04:08

@genevieve: ha nyer, visszalökdösik a villába.

Albino Vernyul 2011.03.10. 10:04:52

@Nándusz: Ize.. Ezzel a bekuldessel egy baj van.. Olyan embert bekuldeni, aki mindent tud, minden info birtokaban van, hogy lehetne...?! Borulna az egesz koncepcio....

Nándusz 2011.03.10. 10:06:02

@Albino vernyul: hát nem tudom, még mi fér bele a koncepciójukba?

Nándusz 2011.03.10. 10:09:52

Lenne pár ötletem, de az mind nagyon morbid. Beküldhetnének egy kínait, vagy arabot. Azokkal egy ideig nem tudnának szót érteni.

joszif 2011.03.10. 10:11:20

@K.Tomoceusz: Így is úgy is be lesz áldozva, ha Anikóra rakják Jerzy-t viszi kiesik. Ha Alekoszra (amit kétlek) Jerzy-t kiviszi kiesik. Vagy megint összebeszélnek és akkor talán van esélyes egy Laci - Alekosz párbajra.
Arra nem látok esélyt hogy Gigi legyen a kihívó és Évát vigye, ha bent akar lenni a döntőben akkor szerintem beáldozza Jerzyt.
Gigi meg nem fogja magára rakatni a jeleket, mert tudja hogy nem szimpatizálják a nézők, ezt a héten többször kifejtette.
Szóval 2 hét múlva 100% hogy Jerzy megy párbajozni vagy Laci magára rakatja a jeleket de ezek után már ennek kevesebb az esélye.

K Tomoceusz 2011.03.10. 10:17:36

@joszif: A te verziód sokkal jobb mint az enyém, én Alek-Béci párbajt jósoltam következőnek, amire már ölég kevés a sansz. Alek még bejöhet és enyhén görbe testtartása ellenére ő a legegyenesebb ember. Lacától szomorú szívvel megválunk.

genevieve 2011.03.10. 10:18:33

@Nándusz:

most többen azt mondják, hogy megérné visszaszavazni szandit, hogy lássák béciék fejét:-)

az mondjuk lenne 10 perc, és utána meg azon szenvedne mindenki, hogy szandi hisztijét kellene nézniük 2 hétig:-)

tisztára megéri:-D

joszif 2011.03.10. 10:19:14

@Nándusz: Nah ha ez beigazolódik, küldjék be a Sanyit :DDDDDDD és akkor le lehet forgatni a kinti való világot Szandikával hogy hogyan boldogul egyedül :DDD

Nándusz 2011.03.10. 10:20:26

Mindkét variációnak meg vannak a szépségei, csak tudni kell kiélvezni.

lac64 2011.03.10. 10:21:10

@joszif: Üdv! Laci is vihetné Évát nem? Ugyis folyamatosan azt mondják, hogy nem akarnak együtt élni vele.

Nándusz 2011.03.10. 10:21:56

@joszif: lehetne csinálni vele egy FARM című műsort.

joszif 2011.03.10. 10:23:17

@lac64: amíg bent van Jerzy addig nem, Laci Éva párbaj akkor lesz ha az Éva - Jerzy párbaj után Gig Anikó párbaj lesz. Mert akkor az egyik lány védett lesz és akkor már csak Béci, Laci, Alek marad a választható. Ebből meg inkább lacit vinné szerintem.

lac64 2011.03.10. 10:27:20

@joszif: Nem is arra gondoltam, hogy Éva Lacit választaná, hanem hogy vezénylő tábornok úr magára pakoltatna és ő lenne a kihívó

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 10:29:07

Nem értem a kutyámat. Mereven nézi a bejárati ajtót, ugat, de ha kiengedném, nem megy ki. Tiszta idegbeteg, ugrál, rángatja a pulcsim ujját, folyamatosan az ajtó felé irányít.
Milyen idióta állat ez??:)

joszif 2011.03.10. 10:29:43

@lac64: hát benne van ez is de akkor meg ott van Alekosz mint méltó ellenfél. Kérdés hogy ezek után el tudja -e érni hogy rá rakják.

joszif 2011.03.10. 10:32:14

@Ayesha: nálunk a macska csinálja ezt... nyissuk ki neki az erkély ajtót de nem megy ki csak a radiátorról bámul kifelé a nyitott ajtón :D neki így lenne tökéletes fűtené a radiátor ha valami érdekeset lát kiugrik egy kicsit aztán vissza a radiátorra.

lac64 2011.03.10. 10:35:27

@joszif: Hát ahogy elnéztem tegnap a Gigi-Jerzy-Béci-Laci négyes fejét, azok Szanditól is beszartak. Gondolod, hogy valamelyik is be fogja vállalni Alekot? Szerintem mindenféle ürügyet ki fognak találni, hogy miért mást akarnak kint látni.

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 10:36:34

@joszif: már nincsenek cicáim, de volt egy gyönyörű, hatalmas, vörös házikandúrom. Az ő mániája az volt, hogy ráfeküdt a bekapcsolt laptopra, melegedni.
:))
Sajnos szegényke beteg lett és elpusztult.

Ez a kis ütődött meg, úgy viselkedik, mintha szellemet látna:D

mama ottmarad 2011.03.10. 10:45:46

Jó reggelt. Az esti műsort nehezen tűrtem, de a kommentek olvasását is csak egy ideig .. lehet, bennem van a hiba.
MegLepke 01:05:59 -kor írt hozzászólásával értek egyet, max. mértékben, de sajna, azt már csak reggel olvastam.
Külön kommentben teszem közzé véleményemet.

mama ottmarad 2011.03.10. 10:48:16

~ tüdő ~spicc ~kabát ~cukor ~na

V V-történeti pillanat következett be feleim, csak nehogy Lilu az esti öf-ban elfelejtse legalább háromszor kijelenteni! Két olyan szereplő megy párbajozni, akiket a közönség egyik fele legszívesebben párosával hagyna kint. Nincs is ezzel semmi baj, hiszen igény vóna rá? Rendesen jelen is volt az esti kommentekben. Úgy látszik, már virtuálisan, játékból sem vagytok képesek előítélet-mentesen szemlélni a világot, legyen az bármily valótlan világ. Szandi és Zsuzsi csak egy k… Béci és Gigi csak egy c… Alekosz csak egy gy… Olivér csak egy zs… Jerzy és Gombi csak egy b… Éva csak egy al... stb…. Ők vállalták, hogy kiteszik magukat ennek? Ők vállalták. Hogy a szórakoztató show hátterében nehéz sorsok állnak, az ő bajuk? Mi közünk nekünk ehhez. Pedig, figyelem:
mindannyian, és sokak által szerethetőek valamiért – ez a műsor egyik pozitív mondandója. Vegyük már észre.
A kezdő sorban feladott rejtvény megfejtése: szalonrasszizmus.
Elhatárolódtam, lehet rám tenni a jelet.

Albino Vernyul 2011.03.10. 10:51:34

@Ayesha: Vigyazz, Alek szelleme kodorog arra...:)

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 10:52:58

@mama ottmarad: szalonrasszizmus - gyönyörű kifejezés, használni fogom, ha engedélyezed:) micsoda dallama és zeneisége van:)

genevieve 2011.03.10. 10:54:54

@mama ottmarad: háááááát előatélettől mentesen, azért egy-két ember esetében nekem nagyon a lelkem mélyére kéne néznem, hogy szerethető vonást fedezzek fel bennük:-)

Lotyó Bridzsida 2011.03.10. 10:56:55

@mama ottmarad:

szerintem szimplán arról van szó, hogy halálosan unalmas már az egész műsor.
ezért mindenki gyártja a negatív elméleteit.
nagyjából ez lesz, ha túl sokáig rágjuk ugyanazt a csontot.

syfyboy 2011.03.10. 10:58:30

@mama ottmarad: Egyetertek veled. Az esti kommenteket olvasva en is inkabb lefekudtem, sajnaltam is h az online-t senki nem kozvetitette. Tudja-e valaki esetleg tortent valami erdekes?

K Tomoceusz 2011.03.10. 11:02:12

@mama ottmarad: Ez így nem jó mama, nem írtál a képernyőn lévőkhöz használati utasítást. Mit írjunk pl a buziról? Hogy szép a haja, jószívű de csámcsog? Baromi unalmas lenne fél óra múlva és a hozzászólások nem 500-ra, hanem 20-ra esnének. Maradjon csak a buzi buzi, a cigó cigó, a kretén kretén. Mi meg osztályozzuk őket, ki milyen a szerepében. Erről szól a játék.

genevieve 2011.03.10. 11:04:04

@K.Tomoceusz: az nem unalma, hogy a buzi buzi, a cigó cigó, a kretén kretén?:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 11:05:10

@Ayesha: hangzásilag lehet, jelentésében viszont erősen disszonáns.
@genevieve: igazad van, nem könnyű feladat :)

Hódos Hajnalka 2011.03.10. 11:05:50

@mama ottmarad: szertem, mikor egyre jár az agyunk, a mai posztban szerepelni fog a szalonhülyézés szó. :D

@genevieve: nem unalmas, veszélyes, mert ugrom rá. :D

Albino Vernyul 2011.03.10. 11:10:13

@Hódos Hajnalka: Es egy csatos noi dizanj taskaval agyonvered az illetot...?! Mert az az igazi...;)

the sandwich maker 2011.03.10. 11:10:50

Beteg dolog a VV-ről álmodni (én ezt most a pálinkának tudom be), de az iccaka azt álmodtam, hogy Laci benne lesz az utolsó 3-ban. Az univerzum adja, hogy ne így legyen.

genevieve 2011.03.10. 11:11:07

@Hódos Hajnalka: akkor itt sokaknak van félnivalója :-D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 11:12:06

Mindenesetre meglepő és mulatságos fordulat állt be a játékban, ki hitte volna...
Az rtl meg máris menti a menthetetlent, hogy mi lesz akkor, ha Szandál netán mégis feladja a játékot -nyilván ők is tisztában vannak azzal, hogyha ő is lesz a párbaj nyertese, akkor sem megy vissza a vellába még két hónapig asszisztálni Balek előre lezsírozott győzelméhez. Viszont az érdekes lehet, hogy ilyen esetben akkor Béla visszamehet-e, vagy a retek ragaszkodik ahhoz, hogy új versenyzőt küld be a házba, ami lássuk be, még ötlet szintjén is ritka nevetséges.
Lehet, hogy a kreatívokkal is ugyanazt szedetik, amit a lakókkal?!

Hódos Hajnalka 2011.03.10. 11:13:26

@Albino vernyul: nem. egy dughajmával megrakott szíjmelinda-szatyorral :DD

@genevieve: az az én igazi fegyverem, hogy sose tudhatjátok, mikor vagyok itt! :DDDD

genevieve 2011.03.10. 11:14:29

@Hódos Hajnalka: mivel engem ez a veszély nem fenyeget, én mindig örömmel veszem, ha itt vagy:-D

capa05 2011.03.10. 11:14:43

Egy honlapon ma olvastam, a VV szervező vagy rendező nyilatkozatát, ha Szandál nyer és nem akar visszamenni akkor új lakó költözik be!!!!
Mondhatni a kocka el van vetve.

joszif 2011.03.10. 11:15:12

@Retardált Légpisztoly: az én elméletem szerint a top 3-ban két fiú egy lány.
Béci, Alek, Anikó vagy Éva lesz.
A top-5-ben kell majd jól taktikázni mert aki onnan visszamegy győztesen az top-3-as lesz.

genevieve 2011.03.10. 11:15:23

@LadyCarambole: médiatörténeti pillanatot fognak irni és visszaküldik bécit:-D

genevieve 2011.03.10. 11:16:30

ja és hajrá Béci:D

beacska 2011.03.10. 11:16:52

@Ayesha: vagy érzi a tavaszt, vagy pisilnie kell. Társasházban laktok?

capa05 2011.03.10. 11:18:05

A kultúrbarbár Ildikót kellene visszaküldeni, úgyis olyan Jolly Joker.

mama ottmarad 2011.03.10. 11:20:13

@K.Tomoceusz: téged már nem fig senki megáltoztatni, megrögzött szalon osztályozó vagy. Én nem is akarlak. De lagalább annak örülhetnél, hogy a homoszexuális haja bármilyen szép, sose fogja a nejedet elcsábítani. Például ez is lehet egy pozitívum. Nem kívántam vitát nyitni, (és nem is fogom folytatni!)csak én is leítam a véleményemet, pardon.
@Hódos Hajnalka: ó, ha tudtam volna, nem nyúlom le :)

joszif 2011.03.10. 11:21:12

@capa05: valamiért nagyon megszépült emlékeik vannak a villalakóknak Ildikóról, a második napon már rájönnének hogy miért is nem hiányzott ő senkinek.

Hoppácska:
Most belegondolva egyik este volt egy olyan feladat hogy kit szeretnének ha visszahozhatnának valakit. Ha jól emlékszem Tordas és Zsófi lett a nyertes.
Lehet nem véletlen volt ez a feladat és már akkor tudták hogy lehet be kell küldeni valakit.

joszif 2011.03.10. 11:22:15

@joszif: kicsit magyartalan lett, nem olvastam vissza :D sry.

genevieve 2011.03.10. 11:23:22

@joszif: zsófi most lábadozik a mellműtéte után, nem valószinű, hogy most praktikus lenne beküldeni...

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 11:23:48

@beacska: nem, társtalanban. De 5 percenként ne pisiljen már:)

K Tomoceusz 2011.03.10. 11:25:36

@mama ottmarad: Nem kivánsz vitát nyitni, csak leírtad a tutit. Vettem. Legalább nem írtad, hogy peace, ami nagy pozitívum.

syfyboy 2011.03.10. 11:27:54

@joszif: Hatha bekuldik Adriennt... :D

beacska 2011.03.10. 11:29:17

@Ayesha: az enyém is ki-be jár. meg van huzatva.

perszepolisz 2011.03.10. 11:32:34

Sima ügy Béci nyer mivel az RTL-nek nem érdeke, hogy Szandika botrányt okozzon és hogy Béci ne legyen benn a villában mivel ő még egy érdekes konfrontálódó személy. Igazából Béci a mumus mindenkinek : Alekosznak, Évának, anikónak, Szandikának, és még Lacinak is.
Namár most, ha Béci visszamegy a kövi lesz:

A döntőben: Lesz egy ember az Alekosz-Éva párból, a Laci- Béci párból és egy jelentéktelen személy, valszeg Anikó.

mama ottmarad 2011.03.10. 11:40:22

A kommenteket megúnva véletlenül a belevalóra tévedtem. De jó, hogy eddig nem néztem, továbbra se fogom. Ott páváskodott műsorvezetőként Olivér, osztályelsőnek maszkírozva, és meglehetősen negatív kajánsággal kommentálta a Gigi fuvolaszólóját, megfűszerezve azzal az információval, hogy Jerzy hányszor verte ki magának, amit persze neki mindig elárult bizalmasan. Állítólag Szandika mellett kampányolt... nem tudiom...
Á, egyáltalán nem volt a műsor részrehajló! Nem etikátlan ez egy kissé?
Hozzáteszem, aki még nem tudná, nekem édesmindegy, ki nyeri a párbajt, vmint a "játékot".

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.10. 11:51:40

@genevieve:
Túl szép lenne....vagy csak én vagyok túl cinikus ehhez, nem tudom.

@mama ottmarad:
Az etika és az rtl már a kezdetek kezdetétől kézenfogva jártak, ez tényvalóság! :DDD

genevieve 2011.03.10. 11:58:58

@LadyCarambole: csak vicceltem, etikailag nem küldhetik vissza bécit
bár mondjuk rtl és a szabályok két külön fogalom:-)

Albino Vernyul 2011.03.10. 12:00:16

@LadyCarambole: Igen, az RTL az etika egen olyan, mint Alekosz a Tudomanyos Akademia horizontjan..

genevieve 2011.03.10. 12:05:09

@LadyCarambole: képzeld el azt a hisztit amit éva levágna:-D

mama ottmarad 2011.03.10. 12:16:56

@LadyCarambole: ha ez bevallottan egy szórakoztató műsor, akkor belefér akár ez is. De azt gondolnám, én laikus, hogy ha az alapműsor gyenge, feldobhatnák a szatelitekkel. Biztos fel is dobják, csak nem én vagyok célközönsége.
Hát, az biztos, hogy nem fogok popienbjutiláv termékeket venni, mert a méretemben nem kínálnak semmit, a rózsaszínű köntösök használhatatlanok (vállalhatatlan színű, fent túl meleg, lent túl hideg), és nem lesz már színes vizet folyató csapom, mert örülök, ha munkám lesz, nem új konyhám, és eszem ágában sincs egyetlen fillért is eltelefonálni előre elhatározott eldöntendő kérdések miatt.
Ha valamit akarnék mondani a lakóknak, ott kurjantgatnék a Nagytétényi úton a bunker mellett, és annyi.

Hajni stílusa miatt érdemes olvasni, nézni időpocsékolás.

mama ottmarad 2011.03.10. 12:19:47

@genevieve: Éva mától újra indul, van rá egy hete, hogy szabadon rikácsoljon. :)

Mechanikusan mosolyra húztam a számat, és úgy is maradok. Rosszkedv huss... :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 12:20:25

@perszepolisz: óvakodnék Aniküt jelentéktelennek nevezni, szerintem, ha szorosabb lesz a hurok, fog ő még nagy meglepetéseket okozni; és szvsz lényegesen nagyobb esélye van Évánál arra, hogy döntős legyen - meg úgy egyáltalán, hogy összehozza azt a típusú karriert, ami után a Hamutál ábrándozik

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 12:21:22

Borsonline-ról:

"Helyreigazítás
Lapunk március 8-i, keddi számában, a Gyógyszerrel erősítik Éva idegeit című cikkünkben tévesen állítottuk, hogy alkoholt fogyaszt a kedélyjavító gyógyszerekre. A valóság az, hogy olykor valóban szed ilyen gyógyszert, alkoholt is iszik, de a két dolog elválik egymástól. A tévedésért az érintett és olvasóink elnézését kérjük."

De a két dolog elválik egymástól. Hát persze, úgy is néz ki. :D

Az rtl helyében rég hazaküldtem volna, a végén még kárt tesz valakiben.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 12:22:10

@puspang: elválik egymástól?!? hogyan tud olyat, mikor folyton vedel a szerencsétlen? omg

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 12:23:40

azt azért olyan nehezen hiszem el, hogy az állítólagos pasija azután, hogy a fél világ láthatta, milyen magából kivetkőző idegbeteg, hisztis, roszindulatú tyúk ez a nő, még akar tőle valamit; tényleg..

genevieve 2011.03.10. 12:27:38

@nyuszómuszó: miért, peter-cs is változatlanul imádja:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 12:28:10

@puspang: Éva önmagában egy gusztustalan nikotinreklám, kioltja a cigiellenes kampányt. Amiben a csatorna nyilván kevésbé érdekelt.
Ha Béci kintmarad, belefoghat.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 12:34:10

@genevieve: kíváncsi vagyok, meddig imádná, ha vele viselkedne úgy, ahogy MIDENKIVEL viselkedik, face to face..

szerintem onnantól már ő sem imádná..
vagy mazochista ;)

kérdés, hogy tud-e Éva egészen máshogy viselkedni, mint amit eddig láttunk tőle; merthogy a benti, úgymond barátaival is azért elég érdekesen viselkdik, kint is mindenki utálja, ő maga mondta, hát, nem tudom

mikor anya-gyereket játszottak dzsörzével, meg kell mondjam, én nem röhögtem olyan baromi jót, inkább már előre sajnáltam azt a szerencsétlen gyereket, akit valószínűleg szintén tehernek fog érezni, és odab@sz neki egy zacskó chipset a tv elé egy rosszabb pillanatában, hogy nesze, oszt kussolj!

mama ottmarad 2011.03.10. 12:35:53

Meg tudná mondani valaki, hogy Éva miért jár kisded módjára lábujjhegyen?
Laci ollóval evése művészi. Túlélőművészi volt.

beacska 2011.03.10. 12:36:57

@mama ottmarad: mert hozzászokott a magassarkúhoz. Edzőcipőben is pipiskedik.

genevieve 2011.03.10. 12:38:08

@mama ottmarad: mert azt hiszi, igy szebb a lába:-)

genevieve 2011.03.10. 12:40:32

@nyuszómuszó: egyébként meg tényleg vannak olyan férfiak akiknek bejön ez a tipusú viselkedés...nem mennék most bele fejtegetésbe:-D

mama ottmarad 2011.03.10. 12:43:48

@beacska: @genevieve: ja, vagy úgy :)

jobb lába van, mint Anikónak, csak ami fölötte van, ugye ...
Abban igaza van Alekosznak, hogy a papucsban járás slampos.

beacska 2011.03.10. 12:45:41

Arról, hogy akkor is az Éva szapulása megy, amikor nem is párbajozik, és éppen nem is köpött le senkit egy történet jutott az eszembe:

Amikor kicsi voltam, anyuék mindig töltöttek kolbászt egy baráti házaspárral. Egyszer, az "akció" előtt, a házaspár fia félrehívott, hogy mutatni akar valamit. "Húúú, nézd, idén igazi bélbe töltjük a kolbászt. Itt van beáztatva: de gusztustalan, és még büdös is!" Kis gondolkodás után még hozzátette: "Olyan undorító, hogy folyton MEG KELL, HOGY NÉZZEM"

:DDD ilyen az ide írók nagy többsége is :DDD

genevieve 2011.03.10. 12:48:21

@beacska: ez most önjellemzés volt?:-)

genevieve 2011.03.10. 12:48:56

@mama ottmarad: jobb lába van, csak a cipőválasztásai borzalmasak....

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 12:49:06

@mama ottmarad:

Gondolom Alekosz akar magassarkút hordani :)

Ayesha (törölt) 2011.03.10. 12:49:11

@mama ottmarad: lehet, hogy a lúdtalpat akarja vele megelőzni / gyógyítani.
:)))

inmemancsi 2011.03.10. 12:54:30

@genevieve: ja én azt hittem, csak egy db szandálja van:))

mama ottmarad 2011.03.10. 12:54:34

@beacska: hát igen, a szőrös bibircsókot is jobban megnézik, mint a bombanőt, akinek az arcán virít.
Már csak ilyenek vagyunk.

genevieve 2011.03.10. 12:56:07

@inmemancsi: ill. szandálválasztása:-)

én is csak egyet láttam eddig a lábán, de lehet figyelmetlen voltam...

Albino Vernyul 2011.03.10. 12:56:10

@beacska: Vegulis, ha Evaba is kolbaszt toltenenek, lenne valami haszna.. De igy felejtos...

genevieve 2011.03.10. 12:57:09

@mama ottmarad: nem tudtam egyébként, hogy van olyan szabály,, hogy csak arról beszélhetünk aki éppen párbajozik és/vagy leköp valakit:-D

genevieve 2011.03.10. 12:57:40

@Albino vernyul: ezzel a véleménnyel alek is egyet értene:-D

mama ottmarad 2011.03.10. 13:00:19

@genevieve: ezt nem én állítottam, talán Beácska se, és egyet is értek vele.

genevieve 2011.03.10. 13:01:41

@mama ottmarad: akkor most mivel is értesz egyet?:-)

van szabály, vagy nincs szabály?:-)

lehet vagy nem?:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 13:02:38

Jót is mondhatok Éváról. Például tud nagyon kedvesen nézni. Kár, hogy leginkább akkor, ha tükör felé fordul.
A mosolya is őszinte, de csakis Alekot tiszteli meg vele.

genevieve 2011.03.10. 13:04:22

@mama ottmarad: merle szavaival élve: véleményed olyan mint a skorpió:)
farkában van a méreg:-D

Elemer 2011.03.10. 13:04:31

sajnálom, hogy ez a hülye szandika, nem gusztustalanul fenyegetőző, nagyképű gigit hívta ki, mert ellene tuti visszajött volna. nem is értem mit képzel magáról az a csaj, amikor azt mondja, hogy ha "te jössz vissza, akkor utána kiviszlek azt kinthagylak" sajnos béla úr mindenképpen visszajön, amitől nem lesz kisebb az arca, de legalább utána végre rápakolnak évára, aki viszont feltehetően jerzsejt viszi gigi helyett

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 13:05:27

@mama ottmarad:

Ó nem csak akkor! Amikor fosott, hogy kiviszi Szandika, hogy ment puncsolni, meg benyalni keresztcsontig! :) Akkoris tud kedvesen nézni meg mosolyogni :)

iinside 2011.03.10. 13:11:12

@beacska: "Olyan undorító, hogy folyton MEG KELL, HOGY NÉZZEM"
ez nagyon tetszik :D
@Elemer: azért erre nem vennék mérget, hátha tényleg most már a szavazóközönségnél elszakad a cérna, és azt gondolja: "Szandi bazdmeg akkor is te mész vissza, mert nincs ilyen hogy magunkra rakatjuk a jelet mert haza akarunk menni!"
meg az is aki nem szavaz!
az én párom a példa rá: még sosem szavazott, de most azt mondta: csakazértis küld egy sms-t a Szandira...
hm?

genevieve 2011.03.10. 13:12:06

@iinside: van felesleges pénze?:-)

beacska 2011.03.10. 13:13:13

@iinside: hát igen, nálunk M.o.-on így egy választást meg lehet nyerni 2/3-dal!

iinside 2011.03.10. 13:13:29

@genevieve: 315 magyar forintot rászán erre, biztos forrásból tudom mert mondta :-)

genevieve 2011.03.10. 13:16:48

@iinside: azon már vehetne neked másfél túrórudit:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 13:19:04

@genevieve:

A túrórudi meg jobb mint Szandika, vagy Béci.

iinside 2011.03.10. 13:20:23

@beacska: 53% az a 2/3 és csak a magyar választási rendszer sajátosságai miatt kétharmad
mindegy
én csak azt mondom most tényleg kiszámíthatatlan mi lesz (feltéve ha nem manipulál az RTL a szavazatokkal)

mama ottmarad 2011.03.10. 13:22:41

@genevieve: nincs és lehet.

Merle nagy kedvencem.

genevieve 2011.03.10. 13:22:52

@Nard: utóbbival nem értek egyet:-)

beacska 2011.03.10. 13:23:15

@iinside: már 53% is elég lenne a Szandinak. De tényleg mindegy. Ez csak példa volt arra, hogy milyen tud lenni a közhangulat néha.
Mondjuk én nem győzök csudálkozni, hogy van, aki pénzt áldoz erre. Meg az X-faktorra, meg a Megasztárra és stb...

genevieve 2011.03.10. 13:24:14

@mama ottmarad: akkor már rossz ember nem lehetsz:-)

Sötétmancs 2011.03.10. 13:36:36

Szandika remekül döntött. A szereplése alapján kinézett volna neki egy pofára esés Éva ellen, de Béci ellen emelt fővel távozhat. :(

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 13:48:21

@genevieve:

Miért? Én bármelyik villalakót elcserélném 1 db túrórudira. :)

iinside 2011.03.10. 13:49:40

@Nard: akkor legyen óriás rudi
de csak a pöttyös!

mama ottmarad 2011.03.10. 13:50:50

@Elemer: Gigi csak viccelt, ilyen a humora. Dehogy vinné ki Szandit. A testvéremért én is nagyon sok mindenre képes lennék. :)
Jól levezetted, tetszik. Frusztráló lehet a Gigi szép bőre, hosszabb lábai, és egyéb alkatrészei árnyékában létezni, 0/24-ben. Fél is tőle nagyon, mert a saját értékrendje szerint kiesne ellene. Ja, az enyém szerint is, pedig Gigi nyitott szájjal eszik, nincs humora, és csoszog a hatalmas papucsaiban.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.10. 13:55:20

@iinside:

Nyilván.

@mama ottmarad:

Gigi teljesen jó csaj. Humora nincs? Szerintem van. Akinek nincs humora, az Éva. Alekosz filmekből összeollózott mondatait nem merném humorérzéknek nevezni.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.10. 13:59:35

Ha benntartjuk Szandit és ő magától kimegy, akkor az RTL új embert küld a villába :))))

mama ottmarad 2011.03.10. 14:05:06

@Nard: meglehet. Csak Gigi még nem sokat mutatott ebből, de széles mosollyal tud nevetni. Éva jókat nevetett Olivérrel. Szandi kacagása néha sátáni, de őszinte gyermeki reakció. Anikónak van a legjobb humora, kár, h sírni jobban szeret. Szandival ketten nagyon jókat mulatnak. Ők kapcsolnak legelőbb, ha valami vicces.

genevieve 2011.03.10. 14:05:18

@iinside: ennek picit áthallása van:-D

@Nard: én nem:-)

Morgo1229 2011.03.10. 14:05:32

Kihivas utani este valaki itt irta, hogy online-ban nezte es Szandit behivtak a riportba es megmondtak neki, hogy Evat nem viheti. Biztosan megfenyitettek, hogy azert, mert megnevezte es azt ugye nem szabad. Vagy tulajdonkeppen barmivel befenyithettek. TEhat nem igaz, hogy azert nem viszi ki Evat, mert ugy gondolja, hogy Evaval szemben ugyis o jonne vissza, es o mar nem akar.
Tehat, miutan behivtak riportba onnantol kezdve megvaltozott a hozzaallas. Lehet, hogy ezert kezdte el mondogatni a hazaakarokmenni dumat, mert besokkalt az RTL-es manipulaciotol.

genevieve 2011.03.10. 14:07:07

@mama ottmarad: a jó humor és az, hogy valaki más humorán kacagunk nem ugyanaz:-)

lásd komedy central:-)

Lanois 2011.03.10. 14:07:24

@Myta: Így van. Tartani kell a léGYszámot.

mama ottmarad 2011.03.10. 14:07:29

@Myta: aki szereti, nem tartja bent, hanem vár a topless mosó nyitására, itt a tavasz, indul a szezon! Mekkora ötlet! :))

Morgo1229 2011.03.10. 14:07:46

A masik pedig az, hogyha az RTL most szeleskorben kinyilvanitja, es hirdeti: ha netan Szandika nyerne meg a parbajt, es nem akar majd visszamenni, akkor uj jatekost kuldenek be helyette, akkor a parbaj tulajdonkeppen nem fog masrol szolni, mint arrol, hogy Becit akarjak-e a nezok, vagy egy uj jatekost.
Es, mint kiderult, a parbaj nem oszt nem szoroz, marmint az ott nyujtott teljesitmeny, a szavazatok nagyobb resze mar a parbaj elott megerkezik.

genevieve 2011.03.10. 14:08:11

@Morgo1229: online-ban biztosan nem mutatták azt, hogy mit mondtak szandinak:-D

ja és szandit aztán lehet fenyiteni:-D

pont leszarja:-D

mama ottmarad 2011.03.10. 14:09:31

@genevieve: ok. humorérzék, így pontosabb. Aki humortalan, az más viccét se érti.

Morgo1229 2011.03.10. 14:12:01

@genevieve: talan majd lesz itt valaki, ako megerosit, mert, ha visszamegyek keresgelni, ramegy a munkaidom.
Termeszetesen, nem mutattak, de az info az kijutott es a jatekosok megbeszeltek.
Mondjuk szerintem lehet oket iranyitani es fenyiteni. Szerintem 80 %-ban iranyitot itt minden. Te ugy gondolod az RTL nem iranyit itt semmit ??

genevieve 2011.03.10. 14:13:38

@mama ottmarad: nos nekem pl. nincs jó humorom és többnyire nem is tartom azt humorosnak amit mások:-)

genevieve 2011.03.10. 14:15:23

@Morgo1229: de, természetesen az rtl irányít...már amit tud:-)

szandit nem nagyon tudja...

egyébként a kijelölés után 2 perccel már az udvaron bagózott és mondta az évának hogy nyugi, nem lesz gond....

genevieve 2011.03.10. 14:15:56

@mama ottmarad: merle humorát pl. imádom:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 14:17:45

@Morgo1229: valaki, szakember, írta a postr.hu-n, hogy a valóságsók esetében a véletlen 5% alatti kell, hogy legyen.
Elvégre szerkesztett műsorról van szó.

mama ottmarad 2011.03.10. 14:21:06

@genevieve: hallodhülyevagy, Tesókám :) Én se a Fábry tábláról olvasott, testnedvekkel kapcsolatos humorától dobom el magam. Nem prűdségből, csak mert egyszerű és uncsi.

lac64 2011.03.10. 14:22:36

@mama ottmarad: Giginek van humora, csak nem mutatja, mert borzasztóan - nem tudok jobb szót - fegyelmezett. Anikó és Szandál pedig tud önfeledten (gyermekien) örülni, nevetni.

genevieve 2011.03.10. 14:25:23

@mama ottmarad: mondtam én, hogy jó ember vagy:-D

genevieve 2011.03.10. 14:26:34

@lac64: vagy, mert nem mutatják az öf-ben:-)

szerintem bécivel rendesen csípkedik egymást (ahogy jó testvérekhez illik) és meg van a saját nyelvük, amit mások nem értenek, nem találnak humorosnak...

mama ottmarad 2011.03.10. 14:27:08

@lac64: igen, Giginél túl komolyra veszi a játékot/versenyt. Az Ani-Szandi párosról pont ezt írtam én is, kicsit feljebb. :)

genevieve 2011.03.10. 14:28:28

@mama ottmarad: annyit biztosan előre terveznek, hogy ki legyen az 3-as befutó és azzal variálgatnak....

(hogy megint a múltad idézzem, az előző vv-ből vannak erre hogy úgy mondjam első szájból elhangzott információi:-D )

lac64 2011.03.10. 14:32:26

@genevieve: Szoktam nézni nézni az on/offline-t - igaz csak felvételről - és ott sem nagyon látszik. Gigi nekem elég fiús, lehet hogy emiatt mutatja kevésbé ki az érzelmeit.
Anin és Szandin pedig rögtön látszik minden, a jókedv és a rosszkedv egyaránt, ők nem rejtik el az érzelmeiket.

Albino Vernyul 2011.03.10. 14:33:21

@lac64: Tegyuk hozza, Aniko tud poent is benyogni, ha nem eppen kivan.. Szandinal, Evanal inkabb a szituacion lehet rohogni, amibe belekeverik magukat.. Gigirol nem nyilatkozom, nem emlekszem semmi egetrengetore...

genevieve 2011.03.10. 14:33:47

@mama ottmarad: ha az én véleményem számit :-D

@lac64: fiúk között nőtt fel, ilyenkor fiúsítva minden lány...

Morgo1229 2011.03.10. 14:36:56

@genevieve: ertem, Te dobtad be a pletykat, hogy tortent valami a riportban, hogy Eva tiltott gyumolcs es nem viheti ki.
De en total elhiszem ezt Neked. Ertem, hogy osztonleny, meg impulziv a csaj, de valami/valaki csak segitett ehhez a hatalmas partfordulashoz.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 14:39:56

@Morgo1229: jó, csak én az ilyesmiben azért em hiszek, mert az biztos nincs benne a szerződésében, hogy ha nem hazudsz a kedvünkért és veszel részt a csalásunkban, akkor büntit fizetsz nekünk;

ez a verzió viszont már annyi esetben felmerült, hogy nem tudom elképzelni, hogy pl épp Szandika, akinek aztán a jójézus sem mondhatja meg, hogy mti csináljon, errefel nem közli mindezt élő adásban, vagy legalábbis hívja ki Évát, ahogy eredetileg tervezte

mert mit tudnak tenni vele?

max megbundázzák a szavazatokat és kiejtik, hiszen nem is titok, hogy mennek teljesen legálisan a szavazatok a csatorna saját telefonjairól;

De még az is jobb, mint így kiesni, hogy mindenki egy darab állhatatlan szarnak gondol; szóval pont az a verzió ekem nem fekszik, hogy szandál besokallt és már nem akart asszisztálni, mert rendezhetett volna akkor már jó kis élőadásos, kitálalós ámokfutást tegnap

genevieve 2011.03.10. 14:42:14

@Morgo1229: nem:-) én azt irtam, hogy szandi kimondta éva nevét és ezáltal már elvileg?! nem nevezhetné meg....
de utána sorba nevezte meg a többieket:-)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 14:42:29

@genevieve: szerintem is megvolt előre a 3 befutó (és fenntartom, hogy Éva nem szerepel a terveik között - hacsak em arról akarnak két-három bőrt lehúzni, hogy zegény-szegény Éva már két sót is maaaajdnem megnyert; de Éva nem nagyon alkalmas mártírnak, szóval nem hiszem)

genevieve 2011.03.10. 14:47:24

@nyuszómuszó: végül is lesz ami lesz:-)

nem hiszem, hogy azemberk befolyásolni tudnák a döntést:-)

én bécit favorizálom magamban:-)
de ha nem így lesz akkor sem fogok bánatosan sirdogálni:-)

el tudok határolódni a dologtól:-)

mama ottmarad 2011.03.10. 14:50:54

Talán hiba a túl nagy nyeremény is, mert attól lesz izzadtság szagú a játék. Ilyen nagy csóróságban nem csoda. Ma már a kemény munka sem lehetőség a felemelkedésre, mert egyszerűen nincs. Többdiplomás, nyelveket beszélő szakemberek vannak az utcán. Ez talán off, csak érzékeltetni szeretném, mennyire reménytelen a képzetlen, átlagos IQ-s fiatalok helyzete. Értelmes emberek raktárakban pakolnak, és ablakot mosnak, és túl kevés az a raktár és kevés az az ablak. Ezért érezték kiugrási lehetőségnek a valóságsót. Jó, ha kettőnek lesz majd pozitív a mérlege, mondjuk úgy jövő ilyenkorra. Ez lassan a tehetséges énekesekre is igaz leszen.

Már csak kibírom ülve azt a negyedórát a posztig, utána más vizekre evezek.

mama ottmarad 2011.03.10. 14:54:58

@genevieve: stimmel, és örülök, hogy megismertél/telek :)

mama ottmarad 2011.03.10. 15:00:10

Mi van, mindenki elment elsőzni???
Utolsó! hahaha

the sandwich maker 2011.03.10. 15:02:42

@mama ottmarad: én próbáltam, de feladom és inkább elmegyek kaját csinálni. :( Majd egyszer, szerencsére a vévé még eltart egy darabig.

mama ottmarad 2011.03.10. 15:06:52

Hogyvolt más témában is van :)

the sandwich maker 2011.03.10. 15:09:53

de azoknál nincs ekkora konkurencia.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.10. 15:11:28

Az megvan, milyen arcok lesznek odabenn, ha az rtl meglépi amivel riogat? Párbaj vége, izgatott várakozás, nyílik az ajtó, és belép egy vadiúj plasztikcica? :D
Egyetül Alekosz élvezné a helyzetet... hm.. most hogy leírtam, jutott az eszembe, hogy talén épp neki, miatta történne mindez? Micsoda új lehetőségek nyílnának meg előtte! Évát dobná, friss ropogós husi pedig magas szinteken lenne körbenyalva. Meg miegymás.
Persze, ha egy másik Vagányt vagy urambocsá' szépfiút küldenének be, azzal Anikónak kedveznének.

Mindenesetre sportszerűtlen lenne a dolog szerintem. Maratonba féltávnál beállítani valakit, hát...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 15:32:37

@puspang: mintha bizony volna bárkinek is esélye féltávról, tökmindegy, ideig-óráig téyleg bekavarna, ha beküldenánek egy olyan nőt, aki miatt Alek dobja Évát, de nyerni nem tudna, még sokáig bennmaradni sem

ugyanakkor az ötlet zseniális, innentől ennek szurkolok!

Frenk a hal 2011.03.10. 20:15:01

óh, hogy ezek a rácz tesók mennyire gázok. személy szerint engem roppant mód kezd idegesíteni r. ildikó személytelen lénye. erzsike szegény egyszerű mint faék, de r. ildikó olyan szinten önálló gondolat nélküli, életképtelen lény, kezdek félni, ha szombaton nem a tesója megy haza akkor behívhatnak neki egy papot az utolsó kenettel

Frenk a hal 2011.03.10. 20:17:06

@nyuszómuszó:

osztom, és bár bent mindenki kiutálná de izgi perceket hozna. csak ne egy olyan gyermeteg lelkű-testű élőlényt küldjenek be, mint a tordasi kamu aerobic-salsa tanár.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.10. 21:08:01

@Frenk a hal: nekem mondjuk meggyőződésem, hogy Ildit túl hamar ejtette ki a csatorna (illetve, dehogy, ott is durván sugallták Erzsit, csak ugye ő volt az egyetlen ember, aki szóbaállt vele és nem vitte ki), ha tovább bennmarad, simán Balekoszhoz hasonlatos kreatúra lehetett volna belőle (tőle is kiráz a hideg, mégis ő jut eszembe, ha azt mondják vv)

Szerintem a csatorna utólag nagyon bánja, hogy ilyen hamar kiment, mert lássuk be, vele legalább történtek volna dolgok; ugyanakkor miatta örülök, hogy így történt, tönkretették volna az életét
süti beállítások módosítása