Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X81

2011. március 08. 13:30 - Hódos Hajnalka

Hölgyeim, lányok és asszonyok, őszintén remélem, hogy mindenki méltó nőnapi ébresztésben részesült, forró csók, gőzölgő kávé, rózsákkal telehintett paplan, nekem a hol a szürke ing és a nincs egy rohadt zoknim sem jutott. Próbáltam valami frappáns választ kipréselni magamból, de az arra a cirka negyven párra gondolsz itt, a felső fiókban replikámra érkező ja, átcsoportosítottam őket, azok a kényelmetlen zoknikra bennem szakadt a szó, visszahanyatlottam a párnámra és azt dúdolgattam, jajistenem, csókolom a szárnyadat, há’ ménem kűtté rendes lakótársakat? Gondolom, apu nemsokára beállít a tradicionális egy szál, szirmait vesztett, celonfában fuldokló frézia aszparágusz kombóval, amit a Rókus temetőnél működő virágboltban a vödör aljáról kukázott ki, de az én kínjaim a fasorba sincsenek Jerzsi és Gigi párkapcsolati válságához képest.

Jerzsi szerint Gigi furcsa. Furcsa ahogy viselkedik meg beszél. Mintha közömbös lenne a számára. Gigi szerint meg Jerzsi közömbös, ő csak megpróbálja feldolgozni a történteket. Nem a közömbösséged érzed rajtam, hanem látok valamit rajtad, valami nincs rendben, nem jössz oda hozzám, én meg miért puncsoljak? Így is fel lehet fogni, hagyja ott Gigi Jerzsit. Jerzsi Lacinak panaszkodik, ő csak annyit kért, hogy Szandikával ne fogdossák egymást, most ez a baj. A szaunában folytatódik a vita, Giginek egy lánnyal teljesen más, aztán kimondja azt a szót, amiről én komolyan azt hittem, hogy csak ötvenes kőműves segédmunkások szótárában szerepel, azokéban, akik a seggük partjáig lecsúszott gatyában, félmeztelenül, nyálcsorgatva füttyögnek a nők után a malterkeverőre támaszkodva, alám nyúlsz. Ha a Szandi csinálja, azon Gigi röhög és viccet csinál az egészből. Hidd el, ha nem lennénk együtt, sokkal lazább lennék és mit tudom én, hidd el, hogy tök más arcomat látnák a nézők akkor is, ha a Béci nem lenne itt. Gigit két pasi nyomja le, az erős már. Ha Jerzsi nem mondja, hogy mi a baja, akkor ő napokig őrlődik, hogy mi lehet a baj. Gigi kivonul a szaunából, Jerzsi hanyatt fekszik és fogja a fejét. Nőkbazmeg.

Kezdetét veszi a Villa Olimpia, Anikó aggódik, az óvodában nyert egy hulahop karika versenyt, az számít? Ezt a mondatot egyébként csak azért írtam le, hogy Herlock Sholmes lássa, fejlődőképes vagyok és le tudom írni helyesen is, a múltkor két napig ekézett miatta. Laci a csillagos ki szerkójában az überbrutál kategória, de majd fogyunk a bélrendszerből. Ez a ruha kihozza az alakot, nem lehet semmit letagadni, folyatja a nyálát Anikóra Alekosz. Láttam azért itt érdekes dolgokat is, amiken elszörnyülködtem, Éváé mondjuk nem az igazi. Most mi a faszt kell oltogatni? Jó, menjünk ki, fordul sarkon Alekosz, röhögök, de ha valaki velem csinálná ezt, hörögve átharapnám a torkát, kitépném puszta kézzel a szívét és felfalnám, míg dobog. Szandika kezdi a gyakorlatot, átugrik a karikán, eldobja, elkapja, néhányszor megpörgeti. Anikó veszélyes elemeket is beépít a gyakorlatba, a karikát a kezén pörgetve felemeli oldalra a lábát, elismerő moraj fut végig az értő közönség sorain. Hogy csinálta a Szandi? Hát nem úgy, Éva bénázik a karikákkal, ő is röhög saját magán, Béci a lelkesség miatt öt pontot ad a gyakorlatra.

A fiúk talajgyakorlata következik, Jerzsi szereptévesztésben van, a szalaggal lányok szoktak hadonászni, mindegy is, a gyakorlat vége aggodalomra ad okot, vajon megfullad-e mind a hat métertől, amit a nyakára tekert? Alekosz úgy rákészül a gurulóátfordulás előre műveletre (magyarul bukfenc, de tesi tagozatos voltam, és játszom az eszem, hijjj), mintha egy tripla szaltóval akarna minket elkápráztatni, tíz pont, bravó! Szandika a lovon, két szalaggal, a mutatvány végén spárga, eszembe jut a híres Markos-Nádas szöveg, segítség, segítség, gyorsan siessenek, szegény testvérnéném varrás mentén reped! Éva hedbengeléssel próbálja élvezhetővé tenni a semmit, Alekosz elhűlve jézusmáriázik, ez tényleg eszelős! Hát nézz oda, hát ez ilyen az ágyban? Aztamindenit! Éva mindent bevet, keményen meglovagolja az eszközt, ettől a vehemenciától bármelyik nyolcvan kiló alatti pasi ketté törne, de látványnak nem rossz, Alekosz nem is mer rá pontot adni. Az Olimpia végén látványos gyakorlatok a lovon, Jerzsi a szó szoros értelmében átesik a ló túlsó oldalára, Alekosz magyar vándort mutat be, gyalogolva a ló tetején. A versenyt Gigi és Béci nyeri, hát Béci köszöni, pedig nem vagyok egy Dzsudzsák Balázs.

Szandika megkapta a zöld kendővel járó figyelmet, ezért most körbehaknizza a Villát, eredetileg azt akartam írni, hogy beleszart a ventillátorba, de az nem nőies. Mondok valamit, Évi. Kint akarok maradni, de ne mondd el senkinek, megígéred? Megígéred, jó, mert kiszívják a véremet! Jó. Éva, a titoktartás csimborasszója másfél másodperc múlva már a fürdőben árulkodik Alekosznak. Amit most mondani akarok, az le fog taglózni. Suttysurutty. Hát ez nem újdonság a számomra, válaszolja Alekosz. Éva össze van zavarodva, Alekosznak meg van egy elképzelése, ami, ha bejön, elég csúnya vége lesz. Szandika Bélával eszeget, nem jövök vissza, majd meglátod, megálmodtam, meg minden. Csak azon gondolkodom, hogy akkor már ne az Éva ellen essek ki, mert lehet, hogy ellene visszajönnék. Ez a te saját döntésed. Miért, vigyelek ki téged? Lelki szemeimmel látom, hogy Béci félrenyeli a falatot, Laci berohan a kertből és a heimlich-fogást alkalmazva próbálja Bélánk életét menteni, de nem, Béci látszólag nyugodt marad.  Ha ez a döntésed, akkor válassz ki. Akkor egyáltalán nem izgulnék, akkor tuti, hogy kint maradok.

Nem biztos, mert Alekosz jó érzékkel mozgósítja a fürdőszobából mindazokat, akik oda vannak érte. Pont erről van szó. Ki fogja hívni a Bécit, bízva abban, hogy kint marad, és akkor fog egy nagyot koppanni, mert ha Bécit viszi ki, akkor a Béci marad kinn. Mert a nézők már fel vannak háborodva. Ha a Bécit viszi ki, az ki fogja verni a biztosítékot a nézőknél, felküldi a pumpát. Csak azért is vissza fogják küldeni! Tyűűű….az aztán a csavar! Szandika még mindig Bélának elemezget, de várjál, ha Évát viszem és ő jön vissza, akkor még két hétig védett lesz, hozzá se tudtok nyúlni, érted? Ha meg én jövök vissza, akkor ugyanúgy fogok vergődni. Három hónapja vagyok itt, nekem bőven elég. Én megértem ezt is, Dika, de gondold át. Átgondoltam. Nem tudom, Dikus, mondom, ez a te egyéni döntésed. Még érhet meglepetés, fú, az én véleményem változik ám, mint az időjárás! Szandika pörög, mint a szélkakas, Gigit hívja a nyugiba, neki is előadja a fantasztikus ötletet. Gigi nem érti, miért akar hazamenni, aztán biztosítja róla, ha kinn hagyja Bécit, megkeseríti az életét úgy, hogy Szandi kimegy magától, aztán megbeszéli a tesójával, hogy Szandi nem kicsit bolond és megint segget csinált a szájából.

Érkezik Éva, hogy az ágyban fényesre nyalja Szandi seggét. Amit mondtál, komolyan gondolod? Tudnom kell! Évi, okozhatok én még meglepetést. Éva vagy háromszor elmondja, hogy ő semmiképpen sem szeretne kiesni, aztán megosztja az elképzelését. Először is az, hogy én, de ha nem én, akkor szerintem a Béci. Egyem azt az okos fejedet, vihog Szandi. Éva biztosítja arról is, hogy szereti, még akkor is, ha meg is bántja. De tudod? De tudod? És amikor azt mondom, hogy takarodj, azért mondom, mert magamat is utálom, hogy így alakult kettőnk között! Ja, és figyelj, annyit szeretnék kérni és nem akarok puncsolni, akármi is történjen, egy napot veled akarok aludni, az emlékekre. Jó. A tulajdonság játék csak Alekosz és Éva egymás kölcsönös baszogatása miatt érdekes, meg azért, mert a lakók Lacit gyávának titulálják. A Laci is úgy el tudja mindig mondani a problémáját, de amikor feladatok vannak, akkor áááááá neeeeeem. Köntörfalazik jobbra-balra! Na, Laci mondjál már te is valakit! Alekosz! Na ezért vagy gyáva, mert engem mondasz és nem mersz fellépni azokkal szemben, akik ellened felléptek! A következő kényes kérdés, ki lesz a legbutább. Alekosz Évát választja, mert egy olyan személy, akinek az agyi kapacitása fantasztikus, gazdag érzelemvilággal rendelkezik, csak sajnos ezt az egész pozitív dolgot annyira nem tudja kordában tartani, hogy sokszor neki fáj. Éva cserébe Alekoszt választja legbutábbnak, a magyarázat hosszú, a lényege, hogy Alekosz ismeri őt, mégis ilyet mond róla, haladjunk.

Éva tanult Alekosztól, ezért kihívja a kertbe és nem mások előtt ugatja le, pedig. Nagyon vissza kellett fogni magam, hogy ne szóljak be, majdnem kitörtem az idegtől! Pár percig esketi Alekoszt, csak akkor mondja meg neki, miért ő a legbutább, ha nem sértődik meg, meg nem fog itt izélni, aztán végre kiböki, azért Alekosz a legbutább, mert nem érti meg, hogy úgysem lesz köztük semmi. Figyelj, a Tibor megmondta, ezek a nemek nem nemek, lehet rajta dolgozni, változtatni. Türelmes vagyok, céltudatos és strapabíró, hát már mióta ostromollak itt? Látod, milyen kitartó vagyok, ilyen kitartó fiú a te életedben még nem is volt! Jaj, Alekosz, de én nem érzek semmit, száz nap után sem, ezer nap után sem éreznék! Hát akkor frigid vagy és kész.

Annyira tudtam, éreztem, hogy igazam lesz és előbb-utóbb elhangzik az ominózus mondat, hétvégén írok egy tippmixet, esküszöm! Szandibandi és Anikó az ágyban, Szandi olyat mond, hogy Anikó lepetézik! Hogy haza akarsz menni, azt fogod mondani? Ühüm. Na jó, ezt befejeztem veled, NEM VAGYOK A BARÁTOD! Na, igazam lett, vagy igazam lett? Következik a menetrendszerű sírás, nem akarom ezt! Hüpp, szipp, szipp. Kérlek, ezt ne gondold komolyan, jó? Még gondoljuk át, jó? Még ne mondd ki ilyen hamar, jó? A picsogás dühbe fordul a fürdőben, ne csinálj baromságot, kérlek. Haza fogsz menni nemsokára, csak egy kicsit bírd már ki! Aztán Anikó behergeli magát. Miért kellett akkor ezt az egészet csinálni? Miért jó ez? Miért jó átbaszni engem, miért jó átbaszni másokat, az embereket, nem értem. És Anikót nem is érdekli, nincs törölköző és Anikó nem Pocak és nem Piszi többet. Ilyen mérvű kegyetlenség láttán összeszorul a torkom. A szívem is. Nekem ilyen barátokra nincs szükségem, akik az egyik percben át mondanak, a másikban bét, és nem teljesítik a feltételeket. Elvárnak dolgokat, de utána, amiket megígérnek, azt nem csinálják meg, hadonászik Anikó a fogkefével. Jól van, Piszi, kiviszem az Évát, visszajövök, de te nézed az elkámpicsorodott pofámat! Hát abban én nem vagyok olyan biztos, de hogy Béci seggébe a zabszemet nem lehetne most beledugni, abban viszont igen.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.08. 14:38:34

harmadikk! pont ebédelés közben jee! van mit olvasnom Kösssz Hajni :)

Trevlovics 2011.03.08. 14:42:14

baszki első ötben vagyok és ilyen hülyeséget kérdezek?
boldog nőnapot minden kedves női olvasótársnak. nélkületek kiszámítható, nyugodt, stresszmentes életünk lenne! :)

Trevlovics 2011.03.08. 14:42:49

azt hiszem az előbb valamit elrontottam

joszif 2011.03.08. 14:43:15

@Trevlovics: hát ezaz , és még sixx is beelőzőt mikor életemben elöszőr elsőzhettem volna.
Nah de ma ki lesz a Fos 9-es? :D

panic_button 2011.03.08. 14:46:49

miért van az az érzésem hogy anikó nem akar éva ellen menni, és szimplán önös érdekből próbálja meg kiejtetni a szandika befűzésével? nem mintha nézném, a villamoson hallottam!

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.08. 14:49:48

médiatörténeti pillanat!!!

"és Anikó nem Pocak és nem Piszi többet."

Trevlovics 2011.03.08. 14:55:39

érdekes, hogy éva mindig azokat biztosítja a szeretetéről/tiszteletéről/csodálatáról stb... (lásd korábbi adások) akik pozícióban vannak, vagy azt gondolja róluk, hogy pozícióban vannak. az is érdekes, hogy amikor veszekszik, utálkozik, szemétkedik, beszól, őcsakkérdez, akkor ő őszinte, de amikor elcsöppen a szirupos takonytól, akkor mi van?

Toszkana 2011.03.08. 14:57:56

Imádtam Hajni, köszi ! :)))

Trevlovics 2011.03.08. 15:00:33

ha szandika tényleg haza akar menni, akkor évát kéne kihívja, nem azért, mert akkor biztos hazamegy, sőt, de bárki mást hív ki egy unalmas szar párbaj lesz, egy feltartott kezű szandikával. viszont éva küzdenifog(!) ez nála tudjuk, hogy rengeteg trágyadobálást jelent és szandika nem fogja ezt bírni idegileg, hajtépést és rikácsolást akarok látni, most az egyszer nagyon :)

whale 2011.03.08. 15:03:36

@panic_button: NEM MINDEGY BAZMEG?!?!?! Eszem-faszom megáll!!! Egy normális országban már rég felgyújtották volna az egész kócerájt a feldühödött tömegek, itt meg megy a faszverés ezekre az IQnuku, nímand senkiháziakra. Faszom...

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.08. 15:05:43

@whale: nyugi, gondolom a kommentelő sem vérkomolyan nyilatkozott és szerintem volt benne egy nagy adag irónia.

cheer up! :)))

ja amúgy sokadik :)))

Helló Mindenki!!! :)))

mézescsók 2011.03.08. 15:07:43

A zabszem effektus nem Bécinél jelentkezhez szerintem. Szandi ellen bárkinek van esélye visszajönni, pláne ezek után a roppant csavaros ötletek után.
Na, negyedik sem voltam még soha sehol!

bévé 2011.03.08. 15:08:31

Hajni, megkérdezhetem, mit ekézett Herlock? a "hulahop karika versenyt"? mert azt most sem sikerült helyesen. :D

mézescsók 2011.03.08. 15:08:41

Mint kiderült, most sem.

Albino Vernyul 2011.03.08. 15:10:11

@panic_button: Rosszul.. Ez Eva szovege.. Aniko parszor elmondta Szandinak, hogy szerinte Eva a legerosebb, es ahanyszor Szandi elojott az Evas otletevel, leverte a viz.. A baja annyi, hogy Szandi kitalalta, hogy most akkor O ki akar menni..

joszif 2011.03.08. 15:11:36

Higyjetek nekem hogy most aztmondja haza akar menni szerdán meg azt fogja mondani hogy ez egy taktikva volt hogy ezt mondja. Nah nem azért mert ő ekkora taktikus csak majd próbálja menteni a menthetőt(vagy már menthetetlent) vagy az rtl megmondta neki mit csináljon mert így rohadt unalmas a kiválasztás és a párbaj hogy már mindenki tudja mi következik.

MegLepke 2011.03.08. 15:13:57

Hajni ez kurvajó volt. Na most szarból építettél várat.
Kedvenc mondatom:
"Alekosz magyar vándort mutat be, gyalogolva a ló tetején."
Hát kész, még mindig röhögök!!!:)

Herlock Sholmes 2011.03.08. 15:19:04

Ha már meg lettem szólítva.
Hajni, légy szíves az alsógatyámat visszajuttani.
Egyben küldeném a bugyidat, baromi szűk nekem.

panic_button 2011.03.08. 15:27:54

@whale: szerintem vegyél be valamit :D

osgood 2011.03.08. 15:33:09

@panic_button: szerintem így is szórakoztató :)

etikette 2011.03.08. 15:37:13

Hajni ez nagyon jó lett:)
Szandika magától nem lenne annyira okos hogy taktikázzon, lehet megsúgták neki a riportszobában a teendőket...kezdett kicsit uncsi lenni aztán ezzel ismét feldobják majd a nézettséget-vagy nem:P

Jimbo75 2011.03.08. 15:42:46

Öcsémbazzze, aki haza akar menni az miért nem csomagol össze, oszt' megy ki az ajtón? Túl egyszerű lenne?

2011.03.08. 15:53:18

@Trevlovics: nélkületek kiszámítható, nyugodt, stresszmentes életünk lenne! :)

Meghalnátok az unalomtól! :)

-Sarq- 2011.03.08. 15:59:06

@Trevlovics: Király kis párbaj lenne. Éva hajtogatná, hogy ő sskk nem rakna Szandikára jelet, mert ő áll tőle a legközelebb, ezt rögtön folytatná a legaljasabb trágyadobálással, amin Szandi az őrjöngésig bevadulna, nekimenne Évának, Sanyi berohanna az emelvényre, Lilu rikácsolva próbálna rendet tenni, Balázs térdét csapdosná a röhögéstől, a háttérben összeverekedne Olivér és a Gombár sleppje, Gina kuncsaftokkal alkudozna, rendező lekever, hüvelygomba reklám.

osgood 2011.03.08. 16:02:09

@-Sarq-: ...reklámidő-túllépésért pedig hopp, milliós bünti :)

goumideaumineaux 2011.03.08. 16:05:14

Üdv, démosz!

@-Sarq-: :))) Meggyőztél. Alig várom a Szamdi-Éva párbajt.

gidabiga 2011.03.08. 16:05:27

@-Sarq-:

legalább egyszer összeverekednének :)))
de azt biztos azonnal lekevernék :(

gastro vazze 2011.03.08. 16:10:56

Éva lovaglós jelenetén hüledező Alekoszon jót röhögtem, mikor megnéztem:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.08. 16:11:13

tartom, hogy ha x-éva párbaj lesz, én elküldöm életem első ilyen jellegű sms-ét X-re, mmkk!

csicserierika 2011.03.08. 16:11:20

nyolcvan kiló alatti pasi összetörne.:)
ezen röhögtem fel. Tényleg félelmetes volt. Szegény Ádám ezért nem akart vele lenni, nem is a kamerától félt.

huncut 2011.03.08. 16:22:58

@nyuszómuszó: Én meg akkor küldöm el, ha Szandika tényleg Bécit, vagy Lacit, esetleg Jerzyt hívja ki. Természetesen Szandikára szavaznék, mert ha benn maradna a villában, érdekes lenne utána a helyzet. :-)

2011.03.08. 16:30:00

jó volt ez az iq-s cucc a vv-ben... több mint szánalmas..

találtam egy jó anygaot arról, h mi van ezeknek az iq harcosoknak a hátterében:

www.onlinepszichologia.hu/hirek/intelligencia-a-valo-vilagban

Városi Farkas · http://neveletlen.blog.hu 2011.03.08. 16:38:21

Én meg azt nem értem, hogy ha korábban az RTl megfenyegette Szandikát, hogy felisútleisút, és csak a Sanyi győzte meg, hogy maradjon, akkor most miért nem az van, hogy köszönjük Szandika, húzzál topless autómosózni, és akkor újjab kiválasztás, hadd cidrizzenek?

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 16:47:28

na csak azért hoztam fel a krumplistésztámat, mert először csináltam és kicsit latyakos lett:D
Szandált unom.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.08. 16:49:24

@Városi Farkas: hát, a retek csak úgy csinált, mintha megfenyegette volna szandált, nyilván igaziból eszük gáában nem volt kirakni egy akkor érdekesnek számító karakert, csak épp akkoriban nem történt semmi és kellett a nézettség

Spéter46 2011.03.08. 16:51:29

Egy kalap szart se ér az egész VV.,de Hajni az Ön postjai kitűnőek!
Gratulálok!

kén-e egy nick? 2011.03.08. 16:52:06

Na, a felütés után már legalább tudom, miért vagy ma ilyen hangulatban. :-)

De NEM én tehetek róla!
Tényleg!
(Én vittem volna virágot. Jej Bohu! :-)

(Azt nem mondom, hogy nem is ismerem a férjedet, mert ki tudhassa? :-)
Kicsi a világ.

"a seggük partjáig lecsúszott gatyában,"
Te, azk nem az emósok?
Legalábbis most ilyen fiatalokkal van tele a város, ennyire nem lehet fellendülőben az építőipar, hogy ez mind kőművesinas legyen.
Egyébként betonkeverő, a malter más. (Egyszer régen, vagy 17-18 éve felkértek, hogy tolmácsoljak angolul a debreceni menekülttábor építésénél, akkor meg kellett tanulni. :-)

"Ezt a mondatot egyébként csak azért írtam le, hogy Herlock Sholmes lássa, fejlődőképes vagyok és le tudom írni helyesen is"

Hááát... nem. :-)
hulahoppkarika-verseny helyesen :-)
(de önmagában is hulahoppkarika, egybe és 2 p-vel)

"kitépném puszta kézzel a szívét és felfalnám, míg dobog"
Átfedés a malackaraj bloggal? :-)

(A kannibál éttermet ott én javasoltam, stipistopi! :-)

Spéter46 2011.03.08. 16:53:46

Éva ellen én is hajlandó lennék beszállni egy sms-el.

MagasMacska 2011.03.08. 16:55:01

@Ayesha:
Csinálj paprikás krumplit kevés lével, és az összetört krumpliját keverd össze a tésztával, A szaftjából meg annyit tegyél hozzá, amennyit jónak látsz.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 17:02:05

@MagasMacska: köszi:) anyukám is hasonlóan mondta el. Végül is nem lett szar, de nem olyan, mint amilyet ő szokott.
Szerintem kevés lett a pirospaprika vagy sok a víz. Vagy nemtom:)

kén-e egy nick? 2011.03.08. 17:11:14

@Ayesha:
Még mindig jobb, ha te hozod fel a krumplistésztádat, mint ha az első pohár utána küldött fehérbor. :-)

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 17:15:20

@kén-e egy nick?: nincs most bor:(
irsait akarooooooooooook!!!!!!!4

kén-e egy nick? 2011.03.08. 17:20:30

@Ayesha:
Több lehetőség van.
1. Lemész a boltba, és veszel. Mondjuk Nyakas vagy valami hasonló márkát, véxükség esetén Frittman is megteszi. Duna-Tisza közit semmiképp!

2. Felugrasz hozzám. Csak akkor el kell dönteni, hogy hozod-e a krumplis tésztát, vagy én menjek fel veled kajálni.

3. Betérsz valamelyik kocsmába, ahol mérnek ilyet.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 17:27:53

@kén-e egy nick?: jut eszembe, mi a baj a duna-tisza köziekkel?

viola narvilly 2011.03.08. 17:29:36

Szeretjük mi itt a reklámot?

Amúgy üdv mindenkinek.

Épp valamelyik nap gondoltam, hogy ennék krumplistésztát :)
Bár én nem töröm hozzá a krumplit, csak picire vágom.

"a seggük partjáig lecsúszott gatyában"
Váázz, amikor kilátszik a persely :D

kén-e egy nick? 2011.03.08. 17:32:13

@Ayesha:
Azon kívül, hogy iszonyat rosszak?

(Nem úgy általában minden, ami ott terem, hanem ez a márka.)

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 17:35:11

@viola narvilly: én se törtem össze a krumplit.
De nem lett olyan, mint anyuééééééé:(
na majd legközelebb:)

Persely, ja. Meg a betyártallér esetlegesen:)))))

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 17:37:34

@kén-e egy nick?: nem vagyok egy nagy borszakértő, azért kérdezem. Most így nem is emlékszem, hogy olyat ittam-e...
azt tudom hogy Irsai úr munkásságát nagyra becsülöm:)

gidabiga 2011.03.08. 17:37:39

@viola narvilly:

én is :D

szia! :)
@Ayesha:

a Feind-től is finom szokott lenni :)

viola narvilly 2011.03.08. 17:50:13

@Ayesha:
Ja, hát az általunk főzött étel SSKK nem lesz olyan, mint anyué.

Beeeheeetyártallér? Váháhá, ezt még sosem hallottam :D

@gidabiga:
Szia :)
Mitteis? Hogy csak kicsire vágod?

kén-e egy nick? 2011.03.08. 17:50:40

@Ayesha:
Majd egyszer ellenőrizd a gyerekét is, aki a cserszegi fűszeres. :-)

(És még jobb, mint az apja.)

viola narvilly 2011.03.08. 17:54:44

@kén-e egy nick?:
Soha semmilyen körülmények között

locsolóember 2011.03.08. 17:56:37

Balázs, mikroport!
:)
Üdv.

MegLepke 2011.03.08. 17:57:36

@viola narvilly: én jobban főzök, mint az anyukám.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 17:57:38

Gondolom a betyártallér definíciója ismert tény:)

viola narvilly 2011.03.08. 17:59:28

@MegLepke:
Én közelítőleg sem. Bár nagyon jól esett, hogy múltkor székelykáposztát főztem nekik (beraktam a hűtőbe, hogy nyaralásból hazaérve legyen kajájuk), és mikor utána ő is főzött, azt mondta, hogy nem lett olyan jó, mint az enyém :)

viola narvilly 2011.03.08. 18:04:20

@gidabiga:
Jajó, nekem furcsa volt itt-ott azt olvasni, hogy tört krumplival készül. Persze, az íze attól még ugyanaz.

mama ottmarad 2011.03.08. 18:06:19

@MagasMacska: párolj sok hagymát, mintha paprikáskrumplit csinálnál, de ne fukarkodj a zsiradékkal, s mikor levetted a tűzről, jól paprikázd meg, LÉ NEM KELL.
Ebbe dobd a leszűrt főtt krumplit, törd össze krumplitapogatóval, vesd belé a frissen főtt és leszűrt tésztát, azon forrón add fel friss salátával.
Off vége.

Kivlov 2011.03.08. 18:07:26

Hajrá Alekinnyó!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 18:07:52

@nyuszómuszó: @Spéter46: Szerintem ez kimondottan rossz ötlet! Éva vissza! X essen ki!

viola narvilly 2011.03.08. 18:08:28

@nyuszómuszó:
Én egyedül kicsi vagyok ehhez, úgyhogy kéretik körém állni, hogy nagy legyek :)

viola narvilly 2011.03.08. 18:13:33

Na a délutáni vv műsorban most fog jósolnia a Frabato nevű egyén. Azt, hogy Szandika kivel fog párpajozni. Mindezt viaszból mondja majd meg.

kén-e egy nick? 2011.03.08. 18:14:04

@viola narvilly:
Hát ez öv alatt volt, mármint ez a rövidítés. :-)

viola narvilly 2011.03.08. 18:15:48

Megpróbál meglepetést okozni és vagy a Gigit, vagy pedig az Erzsit fogja kiválasztani - mondotta volt az imént Frabato.

Trevlovics 2011.03.08. 18:17:06

azt hittem frabátó azt jósolja, hogy a villalakók közül választ majd

csicserierika 2011.03.08. 18:17:39

@mama ottmarad: pontosan így szoktam én is, fodros kockával a legjobb szerintem.

Kata Marán 2011.03.08. 18:17:46

Sziasztok!Elcsigázva jöttem haza, de egyből jobb kedvem lett a poszttól. Hajni, hatalmas a mai!A testvérnéném varrás mentén reped-től röhögőgörcsöt kaptam. Köszi, nagy vagy!

viola narvilly 2011.03.08. 18:18:19

Most mélységesen csalódtam Bebében, hogy Alekosz-fan.

K Tomoceusz 2011.03.08. 18:20:09

@viola narvilly: Idáig jutottunk. Még egy kurva polipunk sincs, aki odamászik a párbajellenfél képéhez.

K Tomoceusz 2011.03.08. 18:22:02

@Kata Marán: Lemaradtál a legjobbról, a francnak annyit dolgozni. 10 perce még három Béci rapelt élőben. Jobb volt mint az eredeti.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 18:23:40

@mama ottmarad:
tökéletes, én is így szoktam:)
annyival egészíteném ki, hogy MMKK héjában főzöm a krumplit hozzá.

MagasMacska 2011.03.08. 18:26:26

@mama ottmarad:
Jónak tűnik, legközelebb kipróbálom. Kösz.

viola narvilly 2011.03.08. 18:34:12

@K.Tomoceusz:
Öh, van 4 darab serpalazacunk, próbálkozzak egyet elkülöníteni, hátha jósolni fog? :D

mama ottmarad 2011.03.08. 18:34:15

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: kétségkívül, a legtakarékosabban így lehet megpucolni a krumplit, csak a vele főzött héjától mellékíze van, és a belseje sótlan marad. Én mmkk megtisztítom, rakottnak is, sőt, burgonya salátához is. Nem szabad túl puhára főzni, ill nem mindegy, milyen fajta burgonya. Nálunk annak nincs kultúrája, még sok zöldséges se tudjam, milyen fajta, azt mondja, magyar, és mindenre jó.
On.

viola narvilly 2011.03.08. 18:36:20

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Most ti frankón külön főzitek a krumplit a krumplistésztához?
Én felteszem úgy, mintha paprikáskrumplit akarnék főzni, a szokásos só-ppaprika, és jóóól megborsozom. És csak a tésztát főzöm külön.

Sheeva 2011.03.08. 18:37:45

@K.Tomoceusz: ezen nagyot vigyorogtam. :D
szép estét mindenkinek!

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 18:38:52

@viola narvilly: én is a tésztát főztem külön:)

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 18:38:56

@bévé: mosmééé kell elvenni a játékomat?
húbasszus, ennyi hiba van, hogy fel sem tűnt, ezt szándékosan írtam rosszul? áááááá..... :D

@Herlock Sholmes: huhh...ööö...melyik is a tiéd? Mellesleg, nincs is nálad bugyim, múltkor is valaki másét akartad odaadni, igen, arra a háromikszellesre gondolok. Igen, akkor, a Keletinél.

Kivlov 2011.03.08. 18:39:20

@viola narvilly:
Bebe ez nagy arc, még szép, h Alekosz drukker...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 18:41:50

@viola narvilly: Ez is csak olyan parasztvakító, mint a többi jós, léleklátó és vallásalapító! Bővebben: peter-cs.blog.hu/2007/08/09/title_9224

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 18:41:52

@mama ottmarad:
én sokkal jobban szeretem ha héjában fő, más az állaga , finomabb nekem:)

@viola narvilly:
igen
teljesen más lesz így, víz nincs benne egy csepp sem:)
tulajdonképpen úgy mint a hagymás krumplit, csak van benne pirospaprika is

mama ottmarad 2011.03.08. 18:42:04

@viola narvilly: lehet úgy is, csak akkor a hagymák a kelleténél jobban szétfőnek, a krumplinak meg némi víz is kell, attól meg majd elázik a tészta.
Én így tanultam odahaza.

.lll. 2011.03.08. 18:44:04

elég visszataszító dolog ez a bugyicsere,szerintem tőletek kapják a lakók is,remélem legalább nem nikotinos:DD

viola narvilly 2011.03.08. 18:44:47

@Ayesha:
Najó, már azt hittem, hogy valamit én b.szok el nagyon :D

@Kivlov:
Nagy arc. Volt. Nálam veszített most a népszerűségéből.

@Peter_Cs:
Nemá. Most csalódtam. Eddig azt hittem, hihetek bennük :D

Az előbb itt jártak ősök, csomagoltam nekik két szelet sütit, anya előbb hívott, hogy náluk első helyezést ért el a sütim :)
Mondtam, hogy jól tárolják el az emléket, mert ilyet többet nem esznek :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 18:45:56

@lófő:
te beszélsz még mindig itt kerülgetem a gatyókádat:DD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 18:48:48

@viola narvilly:
jaj, ne legyél már ilyen, nekem mindegy ki milyen fan:)
ha vérrajongó nem is, de nálam is Alek az első:)

gratula a sütihez!

viola narvilly 2011.03.08. 18:49:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Öh, nálunk a hagymás krumpli is pirospaprikás :D Azt hívjuk mi piros krumplinak (főtt marhahús mellé szokja anyu csinálni).

@mama ottmarad:
Elááázik a tészta?
A tésztát külön főzöm és csak a krumplik megfő khm... megfőlése? aha :D szóval az után keverem hozzá.

.lll. 2011.03.08. 18:50:00

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

gatyókám utoljára 12 éves koromba lehetett,ha xxl-est találsz,az az enyém:D

ps:a tangáidat visszaküldtem gyorspostával:D

redhaven 2011.03.08. 18:50:11

@mama ottmarad: nekemvan egy öntöttvas pitlim,abba zsír (soha olaj!!) hagyma,majd amikor a hagyma arany,akkor beleteszem a nyers komprit.
összefő-sül,aztán a tésztával lepirítom.
nekem no paprita.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 18:50:21

Aki esetleg Alekosz-ellenes és kezdett volna megkedvelni, annak sajnos csalódást kell okoznom:)

viola narvilly 2011.03.08. 18:52:08

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Hát de hogy pont Bebe pont Alekosz rajongó? Hát nemár! :)
Benned azért továbbra is szeretek mindent :D

Köszi :)
Még van egy csomó "széle". Kuka lesz. Nem bírom megenni :D

2011.03.08. 18:53:40

@redhaven: no paprika, de annál több bors! Nálunk is így készül. :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 18:56:15

@viola narvilly:
nálunk is piros krumplinak hívják, és egybe fasírt mellé szoktam olyat:)

@lófő:
jaj, hát finom akartam lenni:)
taaaangaaa, milyen tangaaaa teee széltoló??:DD

viola narvilly 2011.03.08. 18:57:14

@redhaven: @beebeer:
Akkor ti "fehéren" főzitek?

Na most akkor várom a krumplifőzelék elkészítési módokat :DDDD

@mama ottmarad:
Mindkettő ugyanazt mutatja, de értelek. Meg kicsit meg is nyugodtam. Vagy nem is. Lehettem volna valami szakácsnagymester, hogy újítottam :DDD

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 18:57:15

na látom belerondítottam a kommentáradatba a kajámmal:D:D:D

2011.03.08. 18:58:11

@redhaven: idáig úgy hittem, a krumpis tészta piros paprika nélkül délalföldi specialitás.

mama ottmarad 2011.03.08. 18:58:24

@redhaven: kolbásszal már majdnem slambuc :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 18:59:13

ha sokat főzünk még ki leszünk repítve mindjárt:)))

viola narvilly 2011.03.08. 18:59:59

Na ecsém, akkor most ülök le vacsorázni, hogy így felizgattatok a kajával.

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 19:00:54

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: nem, ma a szokásosnál is aranyosabb vagyok :DDD

2011.03.08. 19:01:15

@viola narvilly: főzzük, áttörjük, zsírban megfuttatott hagymára öntjük, borsozzuk. Végül a tésztával összekeverjük. Nagymamám csinálta így, jobban szeretem, mint a grenadírmarsot. Nálunk a kettőt megkülönböztetik. Igaz a töltött káposzta is szárma néven fut.

dr. gernika 2011.03.08. 19:02:03

Köszi Hajni, mindig felülmúlod önmagadat, sírva röhögtem. :)
Oké, ki akadt még fenn azon rajtam kívül, hogy Jerzy szaunaövben szaunázik???

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:02:03

Majd még a héten biztos jövök nyérvogni valami elsőpróbás étellel, ami nem olyan lett, mint anyámé:D

viola narvilly 2011.03.08. 19:02:45

@beebeer:
Szárma. Ezt a szót még sosem hallottam.
Köszi, ma is tanultam valami újat :)

mama ottmarad 2011.03.08. 19:03:22

@viola narvilly: és két pártra szakadunk majd: kockára, vagy karikára. Azután tovább osztódunk a rántás-habarás mentén - ezzel is bebizonyítva, hogy magyar ember bármben képes klikkesedni.
Én pedig, aki már leszoktam a burgonyáról, hova álljak?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 19:03:29

@Hódos Hajnalka:
jaj, de jó:)
majd elrejtjük a releválás közé:)

lucc.gizi 2011.03.08. 19:03:35

Kicsit szétcseszitek a blogot a főzőcske, de okosan témakörrel...

skorpioqueen 2011.03.08. 19:04:13

@viola narvilly: Sziasztok, jó estét! Krumplit laposra vágva sós vízben babérlevéllel megfőzzük, hagymás, paprikás rántással sűrítjük, tejföllel, ecettel/ elbír kis tárkonyt is / ízesítjük. / kevés liszt, sok tejföl:) /

redhaven 2011.03.08. 19:04:20

@beebeer: én egyrészt hajdú másrészt felvidéki ősű vagyok.
délalföldi beütésről nemtok.
nőnapi pusszantások a szépeknek+az attól is szebbeknek!!!!!
nem köll a hideglelés...
még saját fogat mosogatok:)))

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:04:41

@mama ottmarad: azt hogy bírtad megcsinálni????
Én a legmagasabb szinteken imádom a krumplit, nyersen is zabálom...

dr. gernika 2011.03.08. 19:05:39

@Trevlovics: Köszönjük, és természetesen továbbra is nyújtjuk nektek azt a vigaszt, amire nélkülünk semmi szükségetek nem lenne. :)

2011.03.08. 19:05:48

@mama ottmarad: várjál, nemsokára lecsó szezon, lehet majd pártosodni hogy hosszában, kerekre, tojással, rizzsel (brrr. itt máris állást foglalok!), kolbásszal, anélkül.... stb..

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 19:06:00

@Ayesha:
soha semmi nem lesz olyan valamiért

kezdőőődik:)

mama ottmarad 2011.03.08. 19:07:00

na, kezdődik a vakítás, nálunk vacsora.... szasztok ... jó étvágyat ...jó mulatást! Kinek mit :)

redhaven 2011.03.08. 19:07:01

@lucc.gizi: mert sokkot kaptunk a szaunás képtől.
honnat tuttátok,hogy örzse az??

viola narvilly 2011.03.08. 19:07:10

@mama ottmarad: @skorpioqueen:

Aha, én pl. habarom :D
És a kocka párton állok.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 19:09:05

istenem már megint kezdik ezt az elvegyük elzárjuk, könyörögj érte , majd lesz veszekedés megint.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 19:09:44

én a Lilut cserélném le bármire:D

MegLepke 2011.03.08. 19:10:24

@viola narvilly: én is krumplistésztázok, ahogy te. Krumplifőzeléket ritkán csinálok. Most viszont épp sül a krumpli-savanyú káposzta-fűszerezett tejföl rakottas.:)

On: kezdődik! Éva mellett szóljon, ha tőlem elvennék a cigit, ugyanígy hisztiznék.

dr. gernika 2011.03.08. 19:10:37

Ez a liba tényleg pánikbeteg.

skorpioqueen 2011.03.08. 19:11:11

@viola narvilly: Levesnek nálunk kocka, főzeléknek laposra vágjuk. Néha a főzelék is kocka, ha sűrű lett a leves, kinevezzük főzeléknek:)

the sandwich maker 2011.03.08. 19:11:35

A szerkesztőknek egy öröme van, valahogy felszítani a feszültséget és vitákat generálni. De legalább nem öltöznek be.

Luxus villában egér? Bassza meg. :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 19:11:54

@MegLepke:

pont ezt akartam mondani, én kitörnék az ajtón, aztán mennék is haza:)

viola narvilly 2011.03.08. 19:12:13

De édes az az egér :D

Nem lehet, hogy patkány? Áh, Szandika bazdmeg.

the sandwich maker 2011.03.08. 19:12:50

@MegLepke: akartam is kérdezni, hogy egy normális dohányos hogy reagálna erre, de akkor jó. :D

2011.03.08. 19:13:19

@gernika: a pánikbetegség az valami más. :) Ez hisztéria.

foxglove (törölt) 2011.03.08. 19:13:40

...Éva vajon tud az új dohányzásellenes törvényről?

the sandwich maker 2011.03.08. 19:14:18

Alekosz vagy látta a Halálsoront vagy olvasta, mindenképpen értékelendő. Amúgy ez az egér dolog jobb, mint az animal planet.

dr. gernika 2011.03.08. 19:14:36

Nagy respect Szandikának és Aleknak is, hogy Csengettyű úrnak akarják hívni az egeret.

2011.03.08. 19:14:58

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Istenem, de irtózom az egerektől. Tavaly 3 hónapig volt nálunk is, máig rejtély, hogy került ide, a második emeletre.

viola narvilly 2011.03.08. 19:15:00

@MegLepke:
Én most a hétvégén a cimbitől kapott húslevest eszem :D

@skorpioqueen:
Anyunál a zöldbab olyan, hogy a leves és a főzelék között van, iiimádjuk. Úh, csak azért várom a nyarat, hogy ilyeneket lehessen enni :)

redhaven 2011.03.08. 19:15:30

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ránéztem a képre,oszt olvastam,hogy nők.
kicsit gondolkoztam,hogy melyik kirafinált hordhat pusap mellytartót...
mindig a poszt a zelsó.
sssoha többet rá nem pillogok egy képre se.

Büszke_troll 2011.03.08. 19:16:14

Alkosz megint a filmélményeiből él.
Csengettyű úr...

the sandwich maker 2011.03.08. 19:16:29

Az egér belerágott egy szívet az almába! :D Gombíííííííííí

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:17:07

@Retardált Légpisztoly: Látta. Én úgy tudom, valagnyi filmje van otthon, szép kis gyűjtemény klasszikusokból:)
Még jó hogy nem egy ÚJABB PAJOR került be a villába:)

viola narvilly 2011.03.08. 19:17:46

@beebeer:
Volt munkahelyemen a pincegarázs tetején lévő tetőteraszon, a bokorban lakott egy patkány (na, azt tényleg patkány volt). Gizinek neveztem el. Etettem egy ideig, de aztán le kellett szokjak róla, mert féltem, hogy ha valahogy beszabadul az épületbe, az összes kolléga engem fog felelőssé tenni érte :)

redhaven 2011.03.08. 19:18:05

@Retardált Légpisztoly: két lap foaournérnak álcázott mahagóni között.

Büszke_troll 2011.03.08. 19:18:22

Mindenki próbára teheti még 12 napig az intelligencia hányadosát- by Lilu.

MegLepke 2011.03.08. 19:18:24

Megint off: eddig sárga csík volt a nevemen, ha valaki válaszolt a hsz-emre. Most nincs. Nektek is így van, vagy csak az én készülékem foskilences?

the sandwich maker 2011.03.08. 19:18:30

@Ayesha: még jó hogy nem pajor, az a 3 Stephen King feldolgozásból az egyik, ami nézhető. :D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.08. 19:20:40

Á, vazzeg. Pont ott van most egy pattanásom, ahol a csajnak a reklámban. Nekem mondjuk egy bajszon is át kellene küzdenem magam.

2011.03.08. 19:21:05

@viola narvilly: jaj, hogy egyem a gusztusodat! Én az egérkaland óta még a mókusoktól is halálra rémülök a népligetben, egy patkánytól simán szörnyet halnék. :)
Nem bírom a rágcsálókat.

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:21:06

503 service unavailable
örülhetnek, túlterheljük a zoldalt.

skorpioqueen 2011.03.08. 19:22:06

@viola narvilly: Na,tényleg, a zöldbab is, nem lehet előre tudni, hogy leves lesz-e vagy főzelék.:)Semmibe nem teszek sok lisztet, ez mindig attól függ, milyen sűrű a tejföl.:)
Dohányostól cigit elzárni felér a kínzással.Tudom,napi két dobozzal is szívtam, de már régen leszoktam. Szerencsére.:D

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:22:35

@Retardált Légpisztoly: osztom a véleményed. Amennyire imádom a könyveit, annyira fos filmeket tudtak belőlük létrehozni.
Kivéve: Ragyogás, Halálsoron, Remény rabjai.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 19:23:49

@beebeer: mi láttuk ahogy skerázik fel a ház falán:)
tavaly volt nekünk is, megdöntöttem a távolugrási rekordot, aztán az egyik szomszéd a kisfiával kivitte sétálni:)
közben kaptam egy kisebb ideg összeroppanást:DD

@redhaven:
:DDD

@Retardált Légpisztoly:
így tért vissza:))

@viola narvilly:

bizony a patkány betegségeket terjeszt, meg harap:)

2011.03.08. 19:24:18

@Ayesha: Stephen King jó könyveiből remek filmeket csináltak. Vannak kevésbé jó könyvei azért, bár azok a kisvárosi karakterek MMKK nagyon ott vannak.

the sandwich maker 2011.03.08. 19:24:20

@Büszke_troll: a Jack Nicholsonos Ragyogás, leszámítva a bilifrizurájú kölköt.

the sandwich maker 2011.03.08. 19:26:14

@Ayesha: na, a kollegina remekül összefoglalta a dolgokat.

Éva ha nincs fésűje, megőrül. Eddig fésülködött????

viola narvilly 2011.03.08. 19:26:44

@beebeer:
Najó, azért nem kézből etettem :D
A konyhaablakból kidobtam neki a kaját, ő meg jött érte, és elvitte szépen :)
(gondolnád pl., hogy egy patkány megeszi a májkrémes kenyeret?)

@skorpioqueen:
Levesnek masszív, főzeléknek híg. De hidegen isteni :)

csicserierika 2011.03.08. 19:26:47

Éva: egy hétig nem sminkelünk.
Alek: legalább kiderül az igazság. :)

viola narvilly 2011.03.08. 19:27:16

Vháhá, Anikó, mindjárt kiszedem a halat az akváriumból és megeszem :D

skorpioqueen 2011.03.08. 19:27:58

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Bizony harap, egyszer a szomszédból idetévedt patkány a kutyánkat harapta meg. Szegény aludt, s olyan jámbor jószág volt, hogy ideszemtelenkedett a patkány, rájárt a kutya kajájára.

dr. gernika 2011.03.08. 19:28:00

@Gee Halen: Mr Jingles :))

Éva hisztije priceless.
@Retardált Légpisztoly: Eddig nem volt őrült???

2011.03.08. 19:29:21

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: az rendben van, de miért pont a másodikra jött fel? Miért nem elégedett meg az elsőn lakó pasi rendetlen erkélyével?
3 hónapig kergetett az őrületbe, a végén már, ha a szokottnál előbb keltem fel, mindig ott találtam a kávéfőző tájékán, felnézett az órára, szinte hallottam, ilyen korán? az egérnek már egy percnyi nyugta sem lehet?
Nagyon elszemtelenedett. Ez lett a veszte végül, ráadásul még nekem lett lelkiismeret furdalásom miatta. :(

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:29:29

Fé-sü! Aninó. Kócbabus naon durva, de a cigis sztoriban megértem.

Háborús gazdálkodás.
:)

viola narvilly 2011.03.08. 19:30:09

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Ezért is szoktam le az etetéséről, hogy ha bejön az épületbe, és valakinek baja lesz, ne engem b.sszanak már le érte :D

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:31:10

@Retardált Légpisztoly: Kemény munkája volt minden egyes nap "szépnek" lenni. :) Az eredmény ismert. Ahelyett, hogy örülne.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.08. 19:31:31

Anikó, akkor tényleg edd ki a halat az akváriumból! Vagy a kis patkányt az udvarról.

viola narvilly 2011.03.08. 19:31:43

@beebeer:
Gyerekkoromban nálunk egy egész famili volt :) Harmadikon. Valahol a wc-konyha strangon jöttek fel.

redhaven 2011.03.08. 19:32:00

nehehehem bihihirom cigi néééélkül!!
azé közbe vagy 3-szor lesasoltad a kamerát...
ócska rüfke.

viola narvilly 2011.03.08. 19:33:56

Rohadt almákkal kereskedik :D

Mérges 1234 2011.03.08. 19:34:05

"Éva hisztije priceless."

Na, aki még ezekútán is Éva védelmére kel, az tényleg degenerált, esetleg rokon, bár ezek gyanítom szinonimák....

mann 2011.03.08. 19:34:53

Béci: "... a hűtőben csak romlandó áruk lehetnek. Akkor az almát ne rakd be!..."

:DD

redhaven 2011.03.08. 19:35:08

@MegLepke: Mindannyiunk Kicsi Lepkéje!
ugyi Te nem hisztiznél tükörbe ha megvonnánk a cikarettádat???:))

viola narvilly 2011.03.08. 19:35:09

@beebeer:
Juteszembe, a Margit szigeten (és Schönbrunnban, csak az messzebb van), kézből lehet etetni a mókusokat :)

csicserierika 2011.03.08. 19:35:48

Anikó és fridzsider. Jajj áthallásos.

dr. gernika 2011.03.08. 19:36:03

@Ayesha: A Ragyogás is fos volt filmen. Kivéve a tévésorozat, amiben korrektül feldolgozták a könyvet szinte szó szerint.

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:37:05

Ez az önzéses szocpszicho kísérlet kényszerreakciókat szül. Most bántani fogjátok az önző p1n@ Anikót, de a körülményeket a kedves kreatív stáb hozta létre.
Ez gondolom az értelmesebbjének világos.
Nem Anikó kérte a hűtőt. Lacin kívül bármelyik a lehető legkapitalistábban birtokolná a hűtőt.

viola narvilly 2011.03.08. 19:37:06

Aztamindenit, Laci ollóval eszi a tésztát? :D

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:37:28

@beebeer: hát nem tom, nekem pl a holtsáv nem tetszett. Könyvben meg de.

2011.03.08. 19:37:56

@viola narvilly: a mókus egyáltalán nem annyira kedves állat, csak nagyon jó a PR-ja. Hasonlít az egérre, csak nagyobb. Annyival jobb, mondjuk mint az egér, hogy legalább szőrös a farka.

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:38:08

@viola narvilly: A mókusok aranyosak. Rágcsáló és rágcsáló nem ugyanaz.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 19:38:45

Legalább annyit megtehettek volna a lakók önmagukért, hogy bevezetik a kommunizmust és mindenki a szükségletei szerint bármiből vehet a közösből. Ennyi!

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:38:59

@beebeer: Tulajdonképpen ezt beebeernek írtam.

2011.03.08. 19:39:59

@Ayesha: mondjuk ez tényleg így van, a Holtsáv nekem is az egyik kedvencem, nem is tudom miért nem tudták megcsinálni jobban a filmet (vagy sorozatot?)
A Cujo-t szinte szó szerint a könyv szerint forgatták le, na az is nagyon szar lett, pedig a könyv nagyon jó.

redhaven 2011.03.08. 19:40:53

lilu bazz'
lefáradtunk már a gazdasági válságtól,a ráknak kell terhelni az agyunkat ilyen baromságokkal?
inkább tegyétek vissza a szandál-gigi évődést.
most hallottam,hogy szandál kiszédülősóját egyfüst alatt leforgatták a beszédülősójával.
hála annak a jámbor természetének.

viola narvilly 2011.03.08. 19:41:01

@Retardált Légpisztoly:
Kicsit megdöbbentem rajta :)

@beebeer: @Lone Starr:
Na, akkor ezen küzdjetek :)
Szerintem a mókus aranyos. Lone Starr szerint aranyos. beebeer szerint nem az.
Én etettem már mókust kézből (Schönbrunnban lehajoltam, kiraktam a mancsom, odaszaladt, elvette a mogyorót és elfutott vele :), nagyon élveztem :)

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:41:49

@beebeer: igen!!! a Cujót is elbaszták! Kiherélték a cselekményt meg az egésznek a lelkét...
Szvsz a kedvenc könyvem Pistától a Christine.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.08. 19:42:51

Éva mindent kibír.

Szerintem ő a NASA új felfedezése. DNS-e nikotinra épül.

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:43:23

A kommunizmust a kommunisták sem képesek fenntartani.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.08. 19:46:03

Szerintem a jacuzzi vize Laci indulatától forr/gőzölög.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.08. 19:46:33

@Peter_Cs: én sem értem, miért nem volt ez egyértelmű, de valószínűleg megmondta a retek, hogy azt nem lehet; unalmas lett volna

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:47:01

1x tudtam szavazni, kidobál a honlap, és Alek 56%-án értelmetlen megpróbálni változtatni.
Szarok az ágyakra!

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:47:35

@Gee Halen: vagy ahogyan a zsírok kicsapódnak belőle:)

MegLepke 2011.03.08. 19:48:18

@redhaven: tükörbe nem, de nagyon hisztis lennék.:) Nem láttam a lényeget, mert még van, akit érdeklek telefonon.:D

gibson 2011.03.08. 19:48:21

Hajnika, el is felejtettem, BOLDOG NŐNAPOT!!!

2011.03.08. 19:48:50

@Ayesha: Az autós? Nekem a Rosie jött be, illetve a tükörkönyvek, a Dolores és a Bilincsben, egyikben sincs semmi természetfeletti rémisztő, hétköznapi helyzetekből alakult ki a vérfagyasztás.
Ja és azért tükörkönyvek, mert eltérő időben és helyen, de egy jelenetben összekapcsolódnak. Zseniális.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.08. 19:50:03

@Lone Starr: tök fölösleges szavazni, azt egészen egyértelműen úgy csinálják, hogy a végén beírnak egy %ot és az lesz, amit akarnak; annyira nagyon áltátszóan ezzel terelik a műsort

redhaven 2011.03.08. 19:50:54

@MegLepke: tudod,hogy giliszta+redhaven mmkk érdeklődik a hogyléted felől!:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 19:51:51

@Lone Starr: @nyuszómuszó: 1X szavaztam Évára és utána 503-as hiba! Ezt is elveszik Évától! :(:(:(:(:(

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:51:54

@beebeer: hjaj a Rosie-t én is csipázom, gondolom egyre gondolunk, amikor a csaj otthagyja a barom férjét:) de a Rosie-ban van természetfelettizés...
igen, a Christine az autós. Nekem azért tetszik,mert a barátságról szól.Az én olvasatomban:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.08. 19:52:00

Most olvastam:

"Mennyi kokót szívott Charlie Sheen?"
"Eleget, hogy kinyírjon két pasit meg egy kicsit."

Angolul azért jobb volt.

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 19:54:01

@nyuszómuszó: Én is erre jutottam. A magamfajta naiv mindenhez némi illúzióval áll hozzá. A vv esetében már nem maradt.

MegLepke 2011.03.08. 19:54:33

@redhaven: igen, tudom, imádok is bennetek mindent!:)

Akárki akármit mond, én szÍNpatizálom Erzsit.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.08. 19:55:55

Béla összerakott nyolc tagmondatot tárgy nélkül. Egy büdös szót nem értettem belőle.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 19:57:47

@Gee Halen: Béla egy meg nem értett tudományos munkatárs. Magasabb dimenziókban mozog, olyanokban, amik már áut of ló.

Mérges 1234 2011.03.08. 19:58:44

@Peter_Cs:

hogy a k életbe kedvelheted ez a hisztis picsát???

Rokon???

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.08. 19:59:47

Vázzeg, az Éva ahogy kinéz.

Böfögne egy ordasat a kamera felé, ő lenne a Metro-Goldwin-Mayer új logója.

the sandwich maker 2011.03.08. 19:59:58

@Ayesha: a Rémautót olvastad?
@Gee Halen: azért magyarul se rossz. :D

Komolyan elmondták ma 3-szor a "megerőszakolom az érzéseimet" frázist, vagy csak haluztam?

2011.03.08. 20:00:23

@viola narvilly: nem igazságos a küzdelem, majd ha ti is 3 hónapot éltek együtt egy egérrel 40 négyzetméteres lakásban, éjszaka felriadnátok mert neszez (!!), hajnal háromkor végül sikeresen bezárnátok a gyógyszeres fiókba és egy hetet rettegnétek végig annak ellenére, hogy szigetelő szalaggal légmentesen lezártátok a fiókot, és az a dög mégis kiszabadul, de előtte felzabálja az összes vitamint, az aszpirines dobozból meg fészket csinál, végül rácuppan a koffeinre, és minden egyes reggel rettegve nyúlnátok a kávésdoboz felé, hátha az a dög képes volt belemászni, pedig van fedele, ha már a család összes tagja belelépett a felállított biocsapdákba, a biocsapda a zokniból nem jön ki, a lakás már úgy néz ki, mint az osztrák határ a vasfüggöny idején, aláaknázva ragacsos papírral, mellészórva egérméreggel, na az szart sem ér, az a dög csak a háziszalámit zabálja le a papírról, mikor családod tagjaiban felmerül, hogy lehet, hogy nincs is egér, mert csak te látod, hallod.... Na akkor TI SEM SZERETNÉTEK A MÓKUSOKAT!!!!

:DDDD

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 20:00:59

@Retardált Légpisztoly: a Rémautó kimaradt...az milyen az? Vannak benne pajorok?:D esetleg egyéb férgek?

Lone Starr (törölt) 2011.03.08. 20:01:10

Béci a kálvini predesztinációs tanok tudója. A sors megírta. Szandál egész ügyesen adja a hülyét. Épp most bukik be, hála ennek a céd@ Évának.

dr. gernika 2011.03.08. 20:01:40

@beebeer: Azaz. Pedig kevés emberrel találkoztam eddig, akinek tetszett a Bilincsben, tök egyedül éreztem magam. :)

redhaven 2011.03.08. 20:03:52

@Gee Halen: engem a csupaértelem,csupatűz tekintete nyűgöz le:))
amikor meghallom a tőkéslászlói gyorsaságú beszédjét mellé,akkor tom,hogy a nirvána jő.

2011.03.08. 20:03:54

@Ayesha: A Rosie-ban van természetfeletti, OK, de a Bilincsben és a Doloresben nincs.
A Bilincsben alapszituja óriási: 40-es házaspár vidéki nyaralóban bilincses szexre készül, szex közben a férj meghal, a feleség meg ott marad, az ágyhoz bilincselve.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 20:06:38

@beebeer: jesszus...és ott rothad egyedül? egyszemélyes balhé a könyv?
*máris érdekli

the sandwich maker 2011.03.08. 20:06:48

@Ayesha: csak mert az is kocsis. Vannak benne, egész érdekes kis pajorok. :D Néhány villalakót bezárnék a csomagtartójába szívem szerint.
@gernika: A Bilicsben az tök jó pszicho dráma, én szeretem. :D

Azért értékeltem volna, ha ma Balázs van és felköszönt nőnap alkalmából (mert ma ezt eddig még senki sem tette), de ez van, ilyen a szerencsém, hülye Lilu.... :( :D

2011.03.08. 20:07:34

@gernika: talán nem olvasták? Szerintem az egyik legjobb könyve. Párban a Doloressel. Az is nagy, annak is elcseszték a megfilmesítését, hiába játszotta Kathy Bates.

viola narvilly 2011.03.08. 20:07:35

@beebeer:
Én "beteg" voltam a Bilincsben olvasása közben. Nagyon elmerozzant, de kurvajó :D

arkangyal44 2011.03.08. 20:07:56

szép estét de tudtam,hogy Alek nyeri, a havi bevételem tettem volna rá :)

2011.03.08. 20:09:15

@Ayesha: nem feltétlenül egyszemélyes, ill. nagyrészt egyszemélyes, nem akarok spoilerezni, de asszem egy hét mire kiszabadítja magát. Ajánlom.

dr. gernika 2011.03.08. 20:09:15

@MegLepke: Énisénisénis. :)

@Doubledecker: Hagyjadmár, trollkodik. :D

lucc.gizi 2011.03.08. 20:09:32

Nahát, mit nyihelőztek DzsörzéDzsidzsiék a terhességi teszttel, amikor állítólag most kaffantottak úgy istenigazán, he?

2011.03.08. 20:11:18

@viola narvilly: engem már a szitutól kivert a víz, egy szál bugyiban, kezek az ágyhoz bilincselve, azonnal átéreztem a helyzet kiszolgáltatottságát.

viola narvilly 2011.03.08. 20:12:28

@beebeer:
Mondjuk más állat kapcsán, de meg tudlak érteni. A más állat az nem négylábú, hanem több, és nem, ismétlem NEM mondjuk ki és nem írjuk le a nevét. Szeret panelházakban lakni és a frászt hozza az egyedül élő nőkre, mint amilyen én is vagyok.
Egyszer egy hétig csöveztem anyuéknál és az egyik barátomnál, mert nem voltam hajlandó itthon, egyedül aludni egy ilyen tetvedék miatt.
És nem a fáraóhangyáról beszélek. És még egyszer, hogy biztos legyen, NEM írjuk le a nevét!

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 20:13:45

@beebeer: akartam válaszolni, de rájöttem, hogy S.King könyvekről van szó :DDD

redhaven 2011.03.08. 20:14:02

@lucc.gizi: láttál valami nagy megelégedettséget gigi orcáján?
nem láttam azért kérdezem.

viola narvilly 2011.03.08. 20:15:02

@beebeer:
Én annál a résznél voltam nagyon "beteg", mikor a pohárral ügyködött. És ennyi, nem spoilerezzünk.

csicserierika 2011.03.08. 20:15:46

@redhaven: nehéz az út a döntőig :)

lucc.gizi 2011.03.08. 20:16:00

@redhaven:nem, de attól még dughattak:-)

arkangyal44 2011.03.08. 20:16:28

@viola narvilly: ugye nem arra a kis aranyos csótányra gondoltál,amit árulnak a kisállatboltba 300ft/db?? Drága benne d nincs semmi üzleti szellem ?:))DDDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 20:17:41

@redhaven:
én azt láttam, hogy belenézett a kamerába, kb. úgy, hogy ez most jó sikerült felvétel lett?:))

lucc.gizi 2011.03.08. 20:17:42

Remélem, Szandál Zabálókanapét viszi ki, oszt kint is hagyja, már kurva uncsi a csákó a zabálásával meg az öbölháború-szindrómájával.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 20:18:09

na jó akkor ha már így felcsigáztatok (jééé még egy undorító állat:D) akkor most szépen megszerzem magamnak!:)
@Retardált Légpisztoly: semmi ilyen tiniskedés mint a Christine-nél?
amúgy megfigyeltem, hogy bizonyos autómárkák visszatéregetnek Kingnél. Pl a Plymouth és a Pinto. Feszt emlegeti őket.

viola narvilly 2011.03.08. 20:18:54

@arkangyal44:
Ó, mondanám, hogy a fasz üsse ki a szemedet, de sosem mondok ilyen csúnyát.
Azzal az állattal engem konkrétan meg lehetne ölni. Szörnyethalnék, ha csak közelhoznák hozzám.

K Tomoceusz 2011.03.08. 20:20:36

Két evőeszköz készletet cserélek némi melegvízre és kolbászra. Mondja csak ezután valaki, hogy nem valóságshow. A jövő elkezdődött.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 20:20:57

@lucc.gizi: Zabálókanapé:D:D:D
én csak Golan-fennsíknak hívom.

2011.03.08. 20:21:45

@Hódos Hajnalka: Na de Hajniiiiii!
:DDD
Rossz az aki rosszra gondol, nálunk nincs is bilincs, de ha mégis, és ott maradnék kikötve, csak párszor átkajabálnék a szomszédba, vékonyak a falak.
Viszont, mióta a könyvet olvastam, nem vagyok hajlandó elhagyatott nyaralókban utószezonban még szexelni sem, nemhogy bilincsben! :)

arkangyal44 2011.03.08. 20:23:25

@lucc.gizi: És nem tudom megfigyelted-e egy ollóval ette azt a valamit,ami kinézetre is undi volt,és ráadásul spul is nehogy adni keljen valamit
Alkesznak az evőeszközért:))

2011.03.08. 20:24:28

@viola narvilly: három tippem volt, míg Arkangyal le nem lőtte a poént:
1. csótány
2. svábbogár
3. Voldemort

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 20:27:14

@beebeer: ugyanmár, egy ismerősöm ismerősének az ismerőse mesélt valamit :D

@Lotyó Bridzsida: lemaradt a mivanmivan, figyelek! :)

viola narvilly 2011.03.08. 20:27:15

@arkangyal44:
Én már téged nem.

Az állatkertben azért nem megyek be a rovarházba, mert régen bal oldalt legelöl az első három terráriumban azok a számomra halálos dögök laktak. Pedig a skorpiókat szeretem nézni.

MegLepke 2011.03.08. 20:28:09

@arkangyal44: én csak fél szemmel figyeltem, nem hallottam semmit, de én biza ennék akkor kézzel, parasztlyány vagyok.:)

viola narvilly 2011.03.08. 20:28:13

@beebeer:
Hát téged sem szeretlek már, hogy te is leírtad a nevét.
F.szom, mondjuk hülyeállat vagyok, hogy én hoztam fel... megint ezzel fogok álmodni :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 20:28:41

@Doubledecker: Nem rokon (legalábbis nem tudok róla), nem is személyes ismerősöm. Tetszik többek között a szókimondó stílusa, az igazságérzete.

@Gee Halen: Szép macska, jól néz ki.

viola narvilly 2011.03.08. 20:29:34

Ha bilincset visznek a közeletekbe, mindig legyen nálatok hullámcsat :D

arkangyal44 2011.03.08. 20:29:38

@viola narvilly: Ezt nem hiszem el, épp írni akartam,hogyha elviszlek az állatkertbe,egy randi alkalmából nem a rovarházzal kéne kezdeni :)

2011.03.08. 20:30:18

@viola narvilly: Fiam kedvence volt a rovarház, úgy kellett elvontatni a dél-amerikai óriás csótányok elől. Első könyve a kis rovarhatározó volt, 7 éves korában viszont már denevért kért szülinapjára.
Készülj fel, kemény dolog szülőnek lenni! :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 20:30:37

@Hódos Hajnalka:

Mivanmivan?:D

Adjatok gyorsjelentést, mert most értem csak haza.:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 20:31:02

@redhaven: Giginek az tenne jót, ha végre kinyílhatna maga valójában.

K Tomoceusz 2011.03.08. 20:31:50

@Peter_Cs: Mocskos drágán adja a hajzselét. Le a csajjal!

viola narvilly 2011.03.08. 20:32:02

@arkangyal44:
Drága nem tudnál annyi pénzt fizetni, hogy én oda betegyem a lábam.

lucc.gizi 2011.03.08. 20:33:07

@arkangyal44: Zabálókanapét a saját kommandó-biztonsági őrei fogják a hátsó udvarban elásni, annyira gáznak érzik már ők is:-)
Bazzeg, úgy falt, mint aki 2 hete nem evett.

arkangyal44 2011.03.08. 20:33:14

@viola narvilly: Jaj kincsem hidd el van az a pénz:))))))))))DD

csicserierika 2011.03.08. 20:33:18

@arkangyal44: kínai zacskós tésztalevesnek néztem.

bévé 2011.03.08. 20:33:21

@Hódos Hajnalka: hát akkor inkább hadd fogalmazzak úgy, h nem voltam meglepve. :D :D
nem véletlenül tettem én neked azt a bizonyos visszautasíthatatlan ajánlatot. ;)

viola narvilly 2011.03.08. 20:33:44

@beebeer:
A pöcsbe, hogy megint olvasnom kellett a nevét.
Mikor könyvet olvasok, előre fosok tőle, hogy mikor találkozom a szóval. Dobnám el még a könyvet is, mikor ilyet olvasok.

Szülőnek lenni? Én sosem leszek az, nekem nem kell élősködő.

K Tomoceusz 2011.03.08. 20:33:51

Tényleg, fontos szakmai kérdés, amiről lemaradtam a fagyott téhom miatt. Ki bitorolja a cigarettákat?

viola narvilly 2011.03.08. 20:34:49

@K.Tomoceusz:
Rubin Kristóf :D
Amúgy bocs, nem tudom.

2011.03.08. 20:34:54

@viola narvilly: hívhatjuk "tudodki"-nek is, ne csüggedj, az úri XI. kerület méregdrága polgári lakásai hemzsegnek tőlük, senki nem vallja be, hogy tele van "tudodki"-vel, ezért nem is irtanak.
Anyósomnál kávéztunk, mikor felemeltem a cukortartó tetejét, szép nagyranőtt "tudodki" mászott elő belőle, én tartottam magam, mégis családi látogatás volt, anyám persze a könnyebb megoldást választotta, spontán elájult.

dr. gernika 2011.03.08. 20:34:55

@beebeer: Igen, hallottam olyanokról, akik a felénél lecsapták, pedig King fanok. Én azt mondtam, csakazértis átrágom magam rajta, és mennyire nem bántam meg. :)
Igen, a Dolorest is elcseszték filmen. :(

viola narvilly 2011.03.08. 20:35:21

@viola narvilly:
Meg hülye is vagyok... talán Gigi

nyanyanya 2011.03.08. 20:36:02

Ma is lemaradtam.. nekem csak a portas bacsi mondta reggel, hogy boldog nonapot, bruhu

arkangyal44 2011.03.08. 20:36:41

@csicserierika: Drága Erika,és a levest hogy a kochengeresbe ette meg?? megitta,és azt már nem volt mersze mutatni a reteknek:)))

2011.03.08. 20:37:22

@gernika: nem tipikus King könyv, az vérfanoknak talán ezért nem jön be.
Ez olyan mint a Kill Bill, a régi, Ponyvaregény óta kemény Tarantino-fanoknak nem tetszik, én meg imádom.

arkangyal44 2011.03.08. 20:38:12

@viola narvilly: Tudod mit kincsem,imádom a kihívásokat, ad meg a bankszámlaszámod :))

2011.03.08. 20:38:18

@Lotyó Bridzsida: tényleg, jól telt a Nőnap? :)

csicserierika 2011.03.08. 20:39:58

@arkangyal44: nem ettél még ilyet. Az egész tiszta tészta kevés lével. A kínai gyártmány szerintem is finom, de a knorr is csinál ilyet, hát az förmedvény.

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 20:40:29

@Lotyó Bridzsida: jönnek a hímek meccset nézni csak bennem meg éppen túlteng a tesztoszteron és most nincs erre beállítva az idegrendszerem.... vagy izé, a vv-re voltál kíváncsi?

@bévé: hátte milyen kedvesen tudsz leanalfabétázni, ezér' szeretlek én téged. :DD

viola narvilly 2011.03.08. 20:41:23

@beebeer:
Köszönöm, hogy nem írtad le újra AZT a szót.
Volt nekem egy kedvenc kocsmám. Másodmagammal én voltam az első vendég, lévén, ismertük a tulajdonosokat. Egy barátnőmmel egyszer egy beszélgetős-iszogatós estét tartottunk, közben könyököltem a bárpulton.
Igen, a pulton át felmászott, és a barátnőm pöckölte le a vállamról. Azóta egyszer, mindössze 4 percre mentem le abba a kocsmába. És soha többé nem kívánok oda menni.

Egyébként több, mint 6 évig dolgoztam a XI. kerületben. Igen, tudom mi van ott.

Váháhá, az előbb épp egy mókusról mutattak videót a reteken.

bévé 2011.03.08. 20:43:20

@Hódos Hajnalka: nananana. azé' nem kell túlozni. :D

viola narvilly 2011.03.08. 20:43:29

@arkangyal44:
06-90-555-viola
Ja, vagy nem a telefonszámom kérted? :D

arkangyal44 2011.03.08. 20:43:48

@csicserierika: igazad van valóban nem ettem:))

2011.03.08. 20:43:53

@viola narvilly: azért vicces, háborús helyzetben, vagy ha kémek lennénk, esetleg terroristák, téged egy "tudodki"-vel, engem meg egy rágcsálóval lehetne megtörni. :)

bévé 2011.03.08. 20:47:23

@Hódos Hajnalka: azér' még itt megjegyezném, h én a gimis lovagom szerelmes levelét is visszaküldtem pirossal kijavítva. :D mekkora grammarnáci-e vagyok? :DDD

viola narvilly 2011.03.08. 20:47:31

@beebeer:
Hallod, szar kém lennék, simán vallanék.

arkangyal44 2011.03.08. 20:47:57

@viola narvilly: ez valami emelt díjas akármi erre max esm- lehetik küldeni:)Én csak arra lennék kíváncsi mennyire lepődnél meg, ha egy 8 számjegyű csekket küldenék neked?? és ha eljössz velem az állatkertbe alá is írom :))

dr. gernika 2011.03.08. 20:47:59

@viola narvilly : A volt munkahelyemen is sok ilyen névtelen állat volt. A legkellemetlenebb, hogy egy neves szállodában dolgoztam. Vendégek találkozása velük különösen emlékezetes volt.

the sandwich maker 2011.03.08. 20:49:01

@Ayesha: sok dolog van, amire teljesen rá van kattanva, mint pl. a kocsi márkák meg Maine. Nem tiniskednek benne, itt csak pajorok vannak. :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 20:49:18

@Hódos Hajnalka:

Mindenre kíváncsi vagyok.:)

De konkrétan hírmorzsákra voltam éhes a vv-bű.:))

Lehet, hogy most hogy még tart a nőnap, nem vagy kíváncsi a jóseggű pasikra.:D
Ez ilyen tudatalatti dolog.
Szerintem ebben van logika.:D:D:D
Most a fonóban kellene pletykálni a sok más nőkkel.:D:D

arkangyal44 2011.03.08. 20:50:08

@bévé: Te is egy kihívás lehetsz a pasik számára :))

Traitor General 2011.03.08. 20:51:52

@arkangyal44: te egy kissé elszálltál, nem gondolod????

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 20:53:15

@beebeer:

Hát jóni masszázs helyett kaptam két cserepest, és volt egy kisebb helyi műtétem.

Szerintem nem telt jól, így visszanézve.:D:D:D:D
De a kedvem tök jó, ugyhogy tulképp jól vagyóóóók, igen jól vagyohooook.:D::D

MegLepke 2011.03.08. 20:55:00

@bévé: sokkal nagyobb mint én. Pedig azt hittem, nincs olyan.:D

arkangyal44 2011.03.08. 20:55:43

Ja míg el nem felejtem minden nőnek nagyon boldog nőnapot, ma mikor kijöttem a virágboltból, a kocsiból visszanézve,úgy láttam be is zárt,gondolom meglett neki a tervezett mai bevétele.Vettem 30 cserép primulát, 4 db cserepes orchideát,vagy 20 szál szegfűt.:))

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 20:55:44

@Retardált Légpisztoly: na igen, ez is igaz. Mindig Maine van, meg írók, meg prosztók Pintóban:)
elég sok könyvet olvastam tőle, de pl ez a Setét tornyos téma kimaradt. Infó róla van, hogy érdemes-e az idegrendszeremet terhelni vele?

Bogi és Burkó 2011.03.08. 20:56:03

@Hódos Hajnalka: egy vérbeli azurri ( remélem jól írtam, asszem életemben nem használtam még ezt a szót :) ) kinek szurkol ilyenkor?

bévé 2011.03.08. 20:56:17

@arkangyal44: azért ezt már kicsit kinőttem. :)

2011.03.08. 20:56:49

@Lotyó Bridzsida: agyilag zokni lehetek, a jóni masszást már tudom mi, azon viszont kattogtam pár másodpercet milyen lehet a cserepes masszázs. :)
Mondtam, hogy zokni vagyok.
Ezek után már nem is merek rágondolni, milyen egynapos sebészeti ambuláns műtétek vannak.

bévé 2011.03.08. 20:57:28

@MegLepke: hallod, külföldön tanultam 15 évesen, és anyukám nekem küldött levelét is kijavítottam. muhahaha.

Bogi és Burkó 2011.03.08. 20:58:30

és persze üdv mindenkinek !

2011.03.08. 20:58:45

@arkangyal44: én ma egy szívecskére formált csokis minyont kaptam, Boldog Nőnapot! felirattal.
Finom volt.

arkangyal44 2011.03.08. 21:00:15

Ja míg el nem felejtem minden nőnek nagyon boldog nőnapot, ma mikor kijöttem a virágboltból, a kocsiból visszanézve,úgy láttam be is zárt,gondolom meglett neki a tervezett mai bevétele.Vettem 30 cserép primulát, 4 db cserepes orchideát,vagy 20 szál szegfűt.:))

MegLepke 2011.03.08. 21:00:18

@arkangyal44: köszönjük!:)

@bévé: :DDDD én meg vicceskedni szoktam ezzel. Mikor egyik kollégám a tárgyalási jelentésbe beírta a köDbér szót, visszakérdeztem, hogy az csak az őszi hajnali órákra vonatkozik-e.:)

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 21:00:25

@Bogi és Burkó: csicskáztatják, mert barszaarzenál van.

na jóccak, szólít a kötelesség. :D

.lll. 2011.03.08. 21:01:11

hajrá Ágyúsok,remélem egy négyessel megússzátok,kurva jó ez a buziválogatott Barca

bévé 2011.03.08. 21:01:35

@MegLepke: hallod, egyedül vagyok, de ezen most kibebaszott hangosan felröhögtem. :D:D:D

2011.03.08. 21:02:47

@Lotyó Bridzsida: a jóseggű pasikra térve, megint témánál vagyok, de ahogy nézem a Barcaban annyira jó pasi azért nincsen, ugye Piquet nem játszik, Puyol sem.
Azért Villát szívesen a hónom alá csapnám, nagy fazon.

redhaven 2011.03.08. 21:02:58

@Lotyó Bridzsida: DDDDDDDDDDDD
Kedves Brigida! hát Ön nem Frigida!!!
(én kérek elnézést:)))

viola narvilly 2011.03.08. 21:03:53

@arkangyal44:
Váháhá, előbb a csekk és az aláírás, aztán eldöntöm, hogy elmegyek-e a rovarházba.

@gernika:
Nem is tudom, mit csinálnék, ha vendégként drága pénzek kifizetése után találkoznék egy ilyen izével. Tekintve, hogy a saját lakásomban nem voltam hajlandó egy hétig aludni...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 21:05:37

@arkangyal44:
ááá, ez a mennyiség ilyenkor csak csepp a tengerben:))))

gidabiga 2011.03.08. 21:07:03

@viola narvilly:

de csak csukott szemmel és biztosítva, hogy a rovarok MMKK üveg mögött maradnak :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 21:07:23

@beebeer:

:D lényeg, hogy végül rájöttél.:))

arkangyal44 2011.03.08. 21:07:46

@viola narvilly: Látom te nem egy tipikus szőke nő vagy, akit könnyebb teherbe ejteni mint gondolkodóba:))

redhaven 2011.03.08. 21:09:05

@gidabiga: Magácska merre jár???:)))

viola narvilly 2011.03.08. 21:09:22

@gidabiga:
Tényleg nagyon szívesen nézem a skorpiókat (tudtátok, hogy szinte minden skorpió világít uv fényben?), de amíg azokat a számomra iszonytató dögöket nem költöztetik egy külön házba, addig én oda be nem teszem a lábam.

viola narvilly 2011.03.08. 21:10:50

@arkangyal44:
Gondolkodóba ejteni? Engem? Egy hülyét? Nem lehet. De tartom, hogy nem tudnál annyit fizetni, hogy én oda bemenjek.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:11:27

Nekem van az életemben egy állat, amit nem bírok elviselni. Kicsi gyerek korom óta reszketni kezdek, ha meglátok egyet is...:)
többlábú és utálom:)

gidabiga 2011.03.08. 21:12:12

@redhaven:

túl sok felé, mindenhol egy kicsit :)
@viola narvilly:

azoknak is négynél több lábuk van, nem, kösz :)

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:15:03

@beebeer: :((((( borzalmas hatással vannak a bioritmusomra. Komolyan elkezdek remegni, meg kétségbeesni ha találkozom velük.

viola narvilly 2011.03.08. 21:15:21

@gidabiga:
Ja, hihi, tényleg, az nem esett le.
Skorpió üveg mögött, kispók szabadon, nagypók üveg mögött jöhet, más soklábú nem érdekel. A lábatlanok meg attól függően üveg mögött/nélkül, hogy mennyire bántósak. A négylábúak bárhogy, a kétlábúakból a galambot gyűlölöm :D

2011.03.08. 21:16:26

@Ayesha: pedig szerencsét hoznak a babona szerint. :)

Sheeva 2011.03.08. 21:16:45

@Ayesha: a Setét torony sorozat MMKK kötelező, ha King fan vagy! melegen ajánlom! :)

viola narvilly 2011.03.08. 21:16:46

@Ayesha:
Időnként elcsodálkozom rajta, hogy valaki fél a póktól. Aztán rájövök, hogy én egy másik soklábútól félek. És máris nem tűnik annyira furcsának, ha valaki fél a póktól.

viola narvilly 2011.03.08. 21:18:53

@Traitor General:
És imádom is. Persze csak tv-ben :D
(és egyszer nagyon szeretnék egy komodói sárkányt látni élőben)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 21:19:18

@Ayesha: Akkor te nem is ennél pókot ezek szerint.

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 21:20:58

@redhaven:

Huhúú, micsoda költő, Kend!:DD:D:D

Maradjunk annyiban, hogy van benne sok munkám, hogy ne legyek frigida.:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 21:22:03

Mi lett a Hogyvolt VV4 FaceBook csoporttal? Meghívásom után 1-2 órával már nem találtam. Megszűnt?

Traitor General 2011.03.08. 21:22:07

@viola narvilly: háát azért egy jó vastag (vagy zárt:-D) fal legyen közted és a sárkány között:-) Nem békés sárkány az:-)

viola narvilly 2011.03.08. 21:23:41

@Traitor General:
Jaha, egyszer olvastam, hogy a nyála nagyon durvus :)

Na tesók, elviszem magam a gép elől, majd egyszercsak jövök.

gidabiga 2011.03.08. 21:24:10

@viola narvilly:

halálosan félek a póktól
a nagyon kicsiktől és a kaszáspóktól már nem, de a többitől sikítva menekülök :)

2011.03.08. 21:24:45

Tudom, hogy most itt nem focifanok vannak, csak megjegyzem, ha az Arsenal ezzel a játékkal továbbjut, nincs Isten a földön!
Wenger meg csókolja meg a rózsaszín, kerek seggemet, ez minden, csak nem foci!

nyanyanya 2011.03.08. 21:25:01

@gidabiga: En is felek toluk, de kepzeld el azt a pasit akinel megis en nyomtam agyon:D

the sandwich maker 2011.03.08. 21:25:26

@Ayesha: szerintem simán, bár nekem csak a 6-os van meg, mert az kaptam ingyen, de az alapján szerintem jó. :D kicsit talán hosszú az egész, de ha sok időd van, és már unod a vv-t (bár ez úgyse fordulhat elő :P ), akkor nyugodtan. nem rombolja jobban az idegrendszered mint egy átlagos Anikó nyígás vagy Laci puffogás.

gibson 2011.03.08. 21:25:30

@viola narvilly: szia, boldog nőnapot! :)
Mikor mentek a Villába be?

redhaven 2011.03.08. 21:25:41

@Lotyó Bridzsida: Magácska egy Tündérnő!!!!
ma amikor eszembe jutott a tegnap este,csak röhögtem és röhögtem:)))

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 21:26:17

@Peter_Cs:

Jéééé, van ilyen is???:D

És ééééééééén mint törzstag nem vok meghíjva????:D:D:D

Vagy elment spam-be a meghívó?

gidabiga 2011.03.08. 21:26:24

@nyanyanya:

olyan pasi nem kéne SSKK :)

viola narvilly 2011.03.08. 21:27:01

@gidabiga:
Megértelek. Nem azért, mert a póktól félek, hanem azért, mert attól a rettenettől iszonyodom.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:28:07

@beebeer: nem bántom őket, mert: 1, nincs szívem megölni 2, babonás vagyok 3, csak menjenek el a francba és ne lássam őket 4,tehát még ahhoz is foskilenc vagyok, hogy elzavarjam őket valami öbölháborúsabb módon:)

@Sheeva: akkor hiányosságomat pótolni fogom:)

@viola narvilly: a póktól rettegek, a többi soklábú mászótól és a lábatlan csúszótól egyszerűen parázok.:)

@Peter_Cs: miért? Éva szereti?:D

viola narvilly 2011.03.08. 21:29:31

@gibson:
Köszi :)

Nem tudom, Hajnitól függ inkább, én bármikor szabaddá teszem magam, amikor ő ráér és mehetünk.

Traitor General 2011.03.08. 21:30:27

@viola narvilly: halálméreg a rothadó húsok miatt

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.08. 21:30:51

@Ayesha: Nem tudom, hogy Éva hogy van vele.

Már a kínaiban találkoztam olyan salátával, amiben élő pókot is találtam, pedig nem része annak és megettem, nem ártott meg.

viola narvilly 2011.03.08. 21:31:33

@Ayesha:
Életem egyik legfurcsább élménye volt, mikor két kölyökkígyó (egy vörösfarkú boa és egy királypiton) volt a kezemben :)

Na, jól meghirdettem, hogy megyek, aztán csak ittragadtam.

Bogi és Burkó 2011.03.08. 21:32:14

huhúúú, tanulmányúton vagyok :)))))) megérkeztem a hotel édenbe.

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 21:32:52

@redhaven:

Én is sasszéztam a nyomtató felé a dolgozóban, eszembejutott a tegnap este, és akkorát röhögtem, mint az állat, vállalva, hogy sík hülyének néznek a dear colleagues, mert egyedül röhögcsélek magamban.:D:D

Hát de most komolyan.
Méghogy uncsi virág nőnapra a nőknek???
Mekkora alibi cucc már ez???
Olyan, mint karácsonykor a kötelező orrszőrnyíró, mert elektomoskütyü nélkül nem ünnep az ünnep.:D:D:D

Elég a képmutatásból!!!

Jóni masszázst minden nőnek nőnapra!!!:D

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:32:57

@Peter_Cs: pfuj...
ez valami elit étterem volt, vagy épp az ellenkezője, valami putrikifőzde?:)
Nem bunkóságból kérdezem, tényleg kíváncsi vagyok.
Az évázást nem bírtam kihagyni:) szerintem ő ugyanúgy sipákolna, mint én:D

KISCSILLAG 2011.03.08. 21:33:45

Imádkoztatok az éjjel Desdemonák és Otellók, hogy Szandbandi megvilágosodjon, és Lacinak kösse be a fejét?

Mert félek, hogy Szandi csak egy nagy rapshowban gondolkozik Bécivel, és nem jut eszébe, hogy a közönség megtréfálja őt és visszaküldi a házba, Béci meg kiesik, és azzak hogy fog tudni együttélni, hogy az alfahímjét kiejtette a kiszavazón?

Inkább gondolkozzunk Szandál fejével, mi győzhetné őt meg arról, hogy a nagy Öbölháborús hőst kell kivinnie magával, bármi is legyen a végeredménye... milyen érv használna? Mivel tudnánk őt lebeszélni egy pompázatos béci-rapshowról?

Elvégre ő nem tudhatja, hogy Laci tényleg sokkal gyengébb nála... bár azt látja, hogy Laci a kivárásos taktikát folytatja, melynek végén ott várja őt a hit a becsület és az 50 milkó...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 21:33:45

@Bogi és Burkó:
én is megérkeztem, és 5 perc múlva tovább utaztam:)

gidabiga 2011.03.08. 21:34:57

@nyanyanya:

az bizony nagyon fontos érv mellette :)
de akivel jó a szex, az legyen férfi és ne féljen a póktól :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 21:35:59

@Ayesha:

fos 9-es én vagyok, csak szólok!:DD

nyanyanya 2011.03.08. 21:38:06

Hogy kerul egy eger oda? Na tipikus nokent ettol is felek:D

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:38:31

@Lotyó Bridzsida: nálam a foskilenc az abszolút lúzerséget jelenti:D

redhaven 2011.03.08. 21:38:43

@Lotyó Bridzsida: neheheeeeeem....
segííííccség...........DDDDDDDDD

2011.03.08. 21:38:59

@Lotyó Bridzsida: Jóni masszázst minden nőnek nőnapra!

Indíthatnál egy mozgalmat, a facebookon pillanatok alatt egy rakás csatlakozód lenne! :DD

Na megyek, vezet a Barca, természetesen Messi, az egyetlen szimpatikus argentin.
További szép estét!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.08. 21:39:46

@Bogi és Burkó:
nézelődjél csak helyettem is , aztán meséljél:DD

dr. gernika 2011.03.08. 21:41:45

@Ayesha: Meg mindig Pepsit isznak.

MegLepke 2011.03.08. 21:43:36

Azt ugye észrevettétek, hogy mióta az összefoglalónak vége, nagyrészt Kiscsillagé volt az egyetlen on, a többi off. Kurvaizgi ez a valóvilág.:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 21:44:31

@redhaven:

Inkább örülnél!:D

Jóni masszázst (vagy Józsi masszázs, így magyarossan!:D:D:D) adni jóóó!:D

Kapni persze mégjobb, dehát na, nektek is el kell adnom a sztorit valahogy!:D:D:D

redhaven 2011.03.08. 21:46:18

@MegLepke: akkor főzünk orrbaszájba ha ilyen kibírhatatlan izgalmak annak:))

kérődzőgiliszta 2011.03.08. 21:46:32

@KISCSILLAG: Szvsz az esemes küldő fejőnők, és marokszedő bácsik humorérzéke nem olyan szofisztikált, mint azt feltételezed.
Szandikát simán figyelmeztette a retek, hogy ezzel a kiviszem a boglyát kampánnyal tönkrevágja a műsort és kisebb szelet jut a csilliárdos reklámtortából, amitől morcosak lesznek. Ezért hát javallották neki, hogy kavarjon egy csöppet, mert a boglyas-projektjére elapad a tehenek teje és feljön a talajvíz nem tojnak Húsvétra hímes tojást a tikok és oda az ország jövője.

Jóestét kedves Evribádi és puszika Pillangóm összes végtagjára!

Bogi és Burkó 2011.03.08. 21:46:39

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: feladtam. :) mindenkinek kevesebb az iq-ja, mint ahány ruhadarab van rajta.
csinos trendilányok és izmos trendifiúk.
sosem gondoltam volna, hogy ezt leírom, de akkor inkább Alekosz.

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 21:46:41

@beebeer:

Jó, indítok, de attól tartok ez a hajó már elment idén.:D

Majd jövőre korábban ébredek.:D

redhaven 2011.03.08. 21:47:52

@Lotyó Bridzsida: kész vagyok...
híjjatok mentőt!!!!
a herezacskóm is begörcsölt a röhögéstőlDDDDDDD

kérődzőgiliszta 2011.03.08. 21:51:41

@redhaven: Szia tesó! Osztod a népet? A zacsira vigyázz! A szattyánreparálás költséges!

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:51:56

@MegLepke: a mait igazából nem tudtam túlzottan értékelni. Csakis Bálványom hatalmaskodása ért számomra valamit:D

2011.03.08. 21:52:10

@Lotyó Bridzsida: megjegyzem a jóni masszázs megérdemelné, hogy ne az év egyetlen napjához kössük.
Rengeteg piros betűs ünnep van, jó, mondjuk hagyjuk az egyházi ünnepeket, de akár március 15-höz is köthető.
Hazafias cselekedet, magyarság fennmaradása, szülessen meg az új Kossuth, vagy ilyesmi....

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 21:53:15

@redhaven:

na, tudtam, hogy a lingamra megy ki a játéka.:D
Milyen agyafúrt Kend!:D

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:54:13

@beebeer: Lázár László emlékünnep.A Vér Szavának Világnapja. A Pszichológiai Hadviselés Áldozatainak Emlékére nap.

2011.03.08. 21:55:45

@Ayesha: látom, nem gond, hogy ürügyet találjunk egy jó kis jóni masszázsra! :)

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:55:52

@Ayesha: ahogy kijelentette, hogy neki MINDEN HAJZSELÉ kell...hogy őt utánozzam: KI-FO-GÁS-TA-LAN volt:D

redhaven 2011.03.08. 21:56:07

@kérődzőgiliszta: kész kabaré ami itt folyik!
kár,hogy ilyen későn érsz ide:((

MegLepke 2011.03.08. 21:56:18

@redhaven: én bírom a főzőset is:)

@kérődzőgiliszta: :DDDDDDDDDDDDDDDD és szevaszka! pussz oda is a gyűrűkre!:)

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 21:56:57

@beebeer: hát ja...ezek MMKK indokolt esetek lennének:)

kérődzőgiliszta 2011.03.08. 21:57:19

@beebeer: Léccilécci közvetítsd a Barcát! A Milán, MU, mellett a harmadik kedvencem! Nem vagyok egy mai kappan, de a legszebb focit eddig ők játszották! (Beleértve az Aranycsapatot és a brazilokat is!)

redhaven 2011.03.08. 21:57:46

@Lotyó Bridzsida: ez a rohadt vizualitás.
ez.
ez öl meg:))

redhaven 2011.03.08. 21:59:16

@beebeer: DDDDDDddddd
kíméjjetek,végemet járom.
annyira érzem.

MegLepke 2011.03.08. 21:59:22

@Ayesha: én meg az egyetlen viszonylag érdekes részt áttelefonáltam.:D

2011.03.08. 21:59:45

@Ayesha: ha sietünk, még az Alkotmányba is beletetethetjük!
Kíváncsi lennék a titkárság arcára, ha most ezerrel kezdenénk visszaküldeni a kérdőíveket, a szabadon választott rovatban: JÓNI MASSZÁZST MINDEN NŐNEK! követeléssel.

2011.03.08. 22:03:16

@kérődzőgiliszta: 1:1 basszus! Bisquet öngól... :(
Az Arsenal, most a második félidőben rúgott kapura.

Atok 2011.03.08. 22:05:49

Haat nem irigylem sixxet, nehezebb dolga van/lesz szerintem az Edennel mint Hajnalkanak a VVvel...

redhaven 2011.03.08. 22:06:34

@Lotyó Bridzsida: az biztos!
no belenézek a meccsbe!

Bogi és Burkó 2011.03.08. 22:07:05

@beebeer: képzeld el, ahogy Pali bácsi kiszól a titkárnőnek ! :
- " Margitka! Kérem utánanézni, ki az a jóni! valami masszázsa van, rengetegen követelik."

kérődzőgiliszta 2011.03.08. 22:07:26

@redhaven: Azt már látom, hogy mindenkinek (már akinek van) nagyon viszket a jónija!

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 22:09:05

@beebeer: azokat a bárgyú fejeket én is megnézném.:)))))
azt hinnék, valami görög cucc ez a Jóni.

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 22:09:07

@beebeer:

Akkor tulajdonképpen az van, hogy virág helyett MMKK józsimasszázst kell adni mostantól a nőknek.

KIVÉVE ANYÁKNAPJA!:D:D:D:D

Így egy csapásra megoldódna Magyarország népességcsökkenése. Olyan, mintha azt mondanám: holnaptól htéfőnként nincs tévéadás.:D:D:D:D

2011.03.08. 22:10:44

@redhaven: azért, hogy a jóni masszázs alkotmányos joga legyen minden nőnek, nem egy utolsó ötlet.
Amilyen szar most Magyarország megítélése, egy ilyen lépés remek imidzsjavító lépés lenne.
Megindulna a jónimasszázs-turizmus, tele lennénk szebb napokat látott nagyseggű angol, osztrák nyugdíjasokkal. Fellendülne a gazdaság. Csupa-csupa pozitív következmény.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 22:11:28

pfejj ezt az Eden Lake-et vagy mit én akkor nézném csak, ha súlyos euróezreket fizetnének érte...
sehol egy túlméretezett fecske vagy görbe hát...sehol egy vajkrémfelzabálás...

2011.03.08. 22:11:50

@Lotyó Bridzsida: holnaptól htéfőnként nincs tévéadás.

Áááá, ezzel a kereszténydemokraták támogatását is megnyerted!!!! :DDD

2011.03.08. 22:13:51

@Bogi és Burkó: Na, ha Margitka gépelte az újévi beszédet, simán átmegy a jóni masszázs!!!!! :DDDD

Bogi és Burkó 2011.03.08. 22:15:00

@Ayesha: vajkrém az nincs, de bakker, a kolumbiai álomrandin sültkrumplival etették egymást :) nem volt valami tájjellegű étel?

2011.03.08. 22:17:25

@kérődzőgiliszta: Bocs, nem vállalom a közvetítést! A szívbaj kerülget, ha nézem.
Van Persie-t kiállították, hétvégén veszek lottót, már az elején megjósoltam, de a fiúk lehurrogtak.
Rengeteg Barca helyzet, bár most az Arsenál jobban játszik, mint az első félidőben.

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 22:17:38

@beebeer:

Mindenre gondolok.:D

Viszont meg kell szervezni, hogy a férfiak kiokosdjanak a jóniból.

Nem csak úgy nyúkálunk, érted.

KISCSILLAG 2011.03.08. 22:17:56

@kérődzőgiliszta:

nem hiszem, max azt mondhatták, hogyha valakinek már kimondták a nevét egyértelműen, azt nem viheti ki... viszont most lehet, hogy ilyen módon már a Bélát is elszúrta, ezért kizárásos alapon lehet, hogy Lacit kell majd vinnie, ha akar magának egy rendes lelépő showt, amire azért vágyík...

de ugye lacit kiujjból kinnhagyja..

akkor jöhet vissza a böribe, amihez már nincs idege..

KISCSILLAG 2011.03.08. 22:20:40

@beebeer:

JÓNI MASSZÁZST MINDEN NŐNEK! követeléssel.

ha sikerült betetetned a masszéázst az alkotmányba, nemcsak a túrisztikai ipart fogod fellendíteni Magyarországon, de az emberek és a haza jobb kedvre derül, és én az imaszőnyegemet nem Mekka felé fogom leteríteni, hanem a mindenkori lakhelyed irányába!

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 22:21:42

@Bogi és Burkó: nem sózva, hanem kokainozva volt a kompár. Ez nem elég tájjellegű?:D

2011.03.08. 22:21:51

@Lotyó Bridzsida: jónimasszázs-tanfolyamokat kell szerveznünk, ha alkotmányos jogunk lesz, mindenképpen megnövekszik a kereslet, készen kell állnunk, hogy elsőként csapjunk le az üzletre!
Ha átmegy az alkotmányozáson, lehet, hogy pályázatot is kiírnak, résen kell lenni!

kérődzőgiliszta 2011.03.08. 22:23:03

@KISCSILLAG: Ne reménykedj! Szandi-Pacilaci meccs esélye=0
Dögunalom lenne!
Szvsz Jersey mogyoróit fogja megropogtatni!

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 22:23:06

@beebeer:

most röhögünk, de egyébként TÉNYLEG így lenne.
Annak pedig, hogy milyen következményei lennének, hogy a sok szexualitásában totálisan "roncs" nő megtapasztalná, hogy ami a testének jó, az neki is jó - csak a jó isten tudja. De kollektív negatív hatása biztos nem lenne, csak pozitív.

2011.03.08. 22:25:05

@KISCSILLAG: szerénységem tiltja, hogy szentté avassatok, elég ha évente egy csendes kis emléknapot iktattok be Lotyó Brizsida és szerény személyem tiszteletemre.
Különben is az ötlet Lotyóé, én csak az üzleti hasznot próbálom lefölözni.

Milyen szíííp lenne, látom magam előtt a Pali bácsinkat, formálja ajkait, hogy ki tudja mondani LOTYÓ!

2011.03.08. 22:28:52

@Lotyó Bridzsida: azért jól kitaláltuk ezt a dolgot, de a munkát a fiúknak kell elvégezni.
Estére kókadt lenne a ligamjuk a megerőltetéstől.

kérődzőgiliszta 2011.03.08. 22:30:04

@KISCSILLAG: Na akkor ide nekem egy jónit a zsengébb fajtából, had gyakoroljak rajta!

MegLepke 2011.03.08. 22:30:08

Remélem, a 18-as karikát kitettétek!:)))

gangesz76 2011.03.08. 22:30:12

Jó estét!

Alek tesója a Törley-ben biztiőr...ezt se tudtam...na nem mintha bármit is számítana:)

Alek anyja Éva szerint károg...

Bogi és Burkó 2011.03.08. 22:30:23

@beebeer: ő sskk nem vesz Lotyókat a szájára!

jó éjt mindenkinek !

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 22:30:25

@beebeer:

Ááhh, nekem elég dicsőség, hogy a sok nőnek (és leginkább NEKEM!) jó lesz.

Én fogom a józsikat vizsgáztatni a jóniból!!!:D:D:D:D

Ilyen szex-fenomén leszek.:D:D:D:D
Ülök majd ilyen sok függönyös sejtelmes vörös, sok párnás lakájban, és csak adják nekem a férfiak a sok jónit, csak adják....D:D:D:D

Figyi, csináljunk üzleti tervet, és fogalmazzunk beadványokat.:D

2011.03.08. 22:30:26

@beebeer: Mellesleg jelzem a Barca 3:1-re vezet!

2011.03.08. 22:35:11

@Lotyó Bridzsida: már azon kattogok, csak nem tudom eldönteni, a tevékenységi kör oktatás vagy szexuális szolgáltatás legyen.
Azért az oktatás jobban hangzik, alakulhatnánk egyházzá is, az egyházi tevékenység még mindig adómentes.
Ez régi tervem egyébként, csak a könyvelőm mindig körberöhög ha előhozom.

2011.03.08. 22:36:15

@kérődzőgiliszta: az Arsenal feladta, a Barca 4 hatalmas gólhelyzetet hagyott ki, szórakoznak.
Arsavin a pályán, most hallottam először a nevét.

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 22:40:36

@beebeer:

Jóni egyház.

Mindig tudtam, hogy nagy ember leszek.

Én leszek a Jóni Istennő.:D

Engem kell imádni.:D:D:D:D
Átveszem a hatalmat.:D

nyanyanya 2011.03.08. 22:40:47

Laci olloval eszi a tesztat? zsenialis:DDD

Lotyó Bridzsida 2011.03.08. 22:42:19

Na, jóccakát!:D:D

Jónit!:DD

K Tomoceusz 2011.03.08. 22:43:36

Képesek vagytok Barca meccset nézni, amikor van másik is? Hajnalka szenvedésével senki nem azonosul? Szép kis társaság. Lesz itt gyász 5 percen belül.
A négyes csatornán meg megy Alek. Piával nőkkel, ahogy kell. Évánk pl nem indul a következő királynő showban. Csupa új információ.
Barca. Szánalom.

2011.03.08. 22:44:43

@K.Tomoceusz: miért, ma játszik a Róma?

K Tomoceusz 2011.03.08. 22:45:22

@beebeer: Nem merem leírni a végeredményt.

redhaven 2011.03.08. 22:46:58

@kérődzőgiliszta: @Lotyó Bridzsida: @beebeer: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁá
visszaolvastam...
zsengejóni
palibá ajakat csücsörít (kicsit vagy nagyot??)
magyar közlöny
haggyatok!DDDD

joszif 2011.03.08. 22:48:42

@K.Tomoceusz: Képes voltam és rohadjon meg a bíró

2011.03.08. 22:49:01

@K.Tomoceusz: Auu! Látom már, 3:0? Nem lehetett rossz meccs, kihagyott 11-es egy rakás sárga, egy kiállítás.
Szegény Hajni! :(
Mondom én a Liverpool szurker. :)

joszif 2011.03.08. 22:53:00

Melyiken megy a másik meccs? Mert van 5 sport csatornám de egyiken se látom?

2011.03.08. 22:54:31

@joszif: most már csak az összefoglalót láthatod, most meg a csigakettőn.

Tóthi 2011.03.08. 22:54:33

@viola narvilly:
Tulajdonképpen csak a Városligetbe kéne kisétálnod, és teljesülhet a vágyad. Az Állatkertben lakik egy komodói sárkány. Igaz, még nem óriás, csak olyan kisebb, de valódi. :-)

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 22:55:38

*még mindig nem szereti a focit.

K Tomoceusz 2011.03.08. 22:56:30

@joszif: Megint az angolokra tettél. Időnként olcsobb Alekoszt nézni.

joszif 2011.03.08. 23:00:44

@K.Tomoceusz: én b...meg mindig rossz lóra teszek. Utálok bárminemű sportot nézni mert mindig az veszít akinek szurkolok. A Barcát meg rohadtúl utálom.

2011.03.08. 23:03:41

@joszif: én meg a bunkerfocit! Azért egy Arsenal, úgy álljon fel játszani, mint a görög válogatott!!! Botrány!

K Tomoceusz 2011.03.08. 23:04:51

@joszif: Az tök jó. Mindig arra fogadj, akit utálsz és nyerni fogsz. Persze nem most a Barcára , gagyi oddsokra nem vagyunk kiváncsiak.
A meccset én is csak a neten tudtam nézni. Na ez túlzás. Belenéztem.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 23:06:55

Juhé:D ha jó kislány leszek, megjutalmazom magam azzal a bizonyos sminkpalettával...
*csak hogy belepofázzon az alapvetően tök más témába, tök másról:)

MegLepke 2011.03.08. 23:07:26

Nézzetek grészklinikát akkor.:) Én is azt nézem.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 23:09:55

@MegLepke: te olyan okosnak tűnsz, meg komenikációs fölényben vagy meg minden. (nyalás vége)
Szerinted MIÉRT GRACE KLINIKA annak a sorozatnak a kurva magyar címe??????
...nem bírom kiheverni:D

K Tomoceusz 2011.03.08. 23:12:13

Tököm tele az offolókkal. Szakmázzunk!

23.10 Alek felváltva pezsgőzik és sörözik. Jól mehet az evőeszközbiznisz. Villabéli ruhatára 2 kilójában volt. Azt is inkább elihatta volna.

K Tomoceusz 2011.03.08. 23:16:31

23.15 Laca a hálóban, a Ráczok odakint ingyé rezsóznak. Ez az ember nem tud a bótra vigyázni.

joszif 2011.03.08. 23:17:47

@K.Tomoceusz: Laci hőbörög a striptíz miatt. Anikó meg az öblítő miatt.

MegLepke 2011.03.08. 23:19:02

@Peter_Cs: köszi, szeretlek, mondtam már?:)

@Ayesha: hehe:DDDD Egyszer már rájöttem, de elfelejtettem. Vagy csak álmodtam, nemtom. Viszont, ha újra rájövök, esküszöm, elmondom!:)

K Tomoceusz 2011.03.08. 23:21:40

@joszif: Amit mutattak Laca sztriptízéből (10!tehát hétfő)az nekem tetszett. Ani öbijéről lemaradtam. Annyi hülyeséget nézek a neten, a fontos dolgok meg elvesznek.

joszif 2011.03.08. 23:24:10

" szandika mosolya ma különösen szép, ellenállhatatlan "
azthiszem mindjárt hányok....

K Tomoceusz 2011.03.08. 23:25:07

23.25 Alek átérzi a nőnap jelentőségét, Szandika száját dicséri. Most lebuktatta magát. Marha!

K Tomoceusz 2011.03.08. 23:29:29

23.28 Riporterváltás. A reggeli műszaknak a továbbiakban joszif kollega közvetít. A viszontlátásta, a viszonthallásra otthon (idézet).

joszif 2011.03.08. 23:30:38

muahahahhahahahhaa Éva, kurva nagy volt

Atok 2011.03.08. 23:42:17

Alek kedvenc sorozata Colombo :)

MegLepke 2011.03.08. 23:44:25

@K.Tomoceusz: hogy van ez a csalánverés más nemi szervével?

sogeking 2011.03.08. 23:45:52

ágyhasználati jog:)

joszif 2011.03.08. 23:52:41

kezd idegesítő lenni alekosznak a stílusa...

gidabiga 2011.03.08. 23:53:51

egynek sem jut eszébe, hogy kint aludjon a nappaliban? :D
kereskedne a fene :)

sogeking 2011.03.08. 23:54:58

ha lenne kád, abban is lehetne aludni:)

Atok 2011.03.09. 00:00:04

Volt, hogy vmi szavazasos dolgot nem Alek nyert meg?

Atok 2011.03.09. 00:00:53

Volt olyan nezoi szavazosdi amit nem Alek nyert meg?

MegLepke 2011.03.09. 00:01:49

@gidabiga: hehh, kerestem a lájk gombot!:D

sogeking 2011.03.09. 00:02:13

igen, kaptak levelet -
a nézők megszavazták, az ágyhasználat joga Alekoszé

sogeking 2011.03.09. 00:02:48

viszont olvasni nem tudok:)

joszif 2011.03.09. 00:14:53

most azt nézzük hogy ezek hogy tv-nek? áá

Atok 2011.03.09. 00:15:48

A pretty woman filmet kapjak nonap alkalmabol. Meglepodve hallom, hogy paran meg nem lattak...

joszif 2011.03.09. 00:17:29

@Atok: hát ha akartam volna se tudtam volna elkerülni ezt a filmet annyiszor mutatták már a tv-ben.
Nem tudom ezek melyik bolygóról jöttek hogy még nem látták.

MegLepke 2011.03.09. 01:22:32

Béci, Gigi és Erzsi filmet néznek a kanapén. Hirtelen indíttatásból benyomtam az onlányt, de nemtom milyen film ez.

MegLepke 2011.03.09. 01:25:38

Micsoda nőőőőő, megvan! ezt nézik.

dr. gernika 2011.03.09. 01:28:46

@Ayesha: Nem nézem a sorozatot, de az alapján, amit eddig láttam belőle, lehetne a magyar címe KÖRBEKUFIRC.

dr. gernika 2011.03.09. 01:37:21

@joszif: ÖRegszünk, azért. A minap a Dr House-ban azt mondta egy kissrác, a haverja azért látta a Ponyvaregényt, mert "szereti a régi filmeket".
A Pretty Woman meg még régibb. :D

MegLepke 2011.03.09. 01:39:39

@gernika: hehh, nekem a Pretty Womant anno nem engedte a család megnézni a moziban, mert még kicsi voltam szerintük.:) Azért a villanyt lekapcsolhatták volna a drága szerkesztőim a romcsi filmnézéshez.

Flashdance 2011.03.09. 01:40:29

Mutathatnak Anikot is, kivancsi vagyok hanyszor sirta el eddig magat :)

MegLepke 2011.03.09. 01:47:41

Az semmi! De megy a film. Senki nem szól egy kurva szót sem, erre elveszik az adást. Ha valaki elmondja, mi ebben a logika bazmeg....

MegLepke 2011.03.09. 01:57:02

Miért ég a villany? De most komolyan kérdezem.

Flashdance 2011.03.09. 01:59:57

Mert sotetben Alek mar "elindult" volna, es akkor ugrik a program :)

MegLepke 2011.03.09. 02:07:21

Levél! Elő kell adni egy jelenetet, amit a filmből meghatónak vagy mulatságosnak találtak. Párokba kell rendeződni.

MegLepke 2011.03.09. 02:11:06

Aninak egy szál cigije van. kell neki egy reggelre. Gigi ad neki, mert nem bunkó. Ani elmondhatja, hogy végre látta a Micsoda nő-t!

MegLepke 2011.03.09. 02:13:47

Éva-Alek azt adja elő, hogy Éva behajol: partnert keresel, szivi? - Eltévedtem.

MegLepke 2011.03.09. 02:23:16

Szandi-Béla párosában Béla lesz a köcsög haver és Laci lesz Edward, aki leszedi Szandálról őt.

MegLepke 2011.03.09. 02:27:21

Gong! Éva, mikroport!
Éva a fehér farmer miniszoknyában. Az egy dolog, de fehér kapucnis felsőben, ami semennyire nem szexis. Alekkal adják elő. Gázok. Mindkettő. Éva szerepelni akar, de sokat bakizik. Éva Aleknak súgja, hogy mi legyen, mert ennyire gáááááz. Nagyon rosszak.

MegLepke 2011.03.09. 02:29:52

Béla-Szandál: Béla nagyon jó (elfogultság nélkül, Szandi közepes) Jön Laci(Edward), lependeríti Bélát Szandiról.

MegLepke 2011.03.09. 02:31:55

Ani-Laci: a végjátékot játszák. "Vivien királykisasszony!" Laci, szájában a rózsával felmászik Anihoz. Ennyi. :D

MegLepke 2011.03.09. 02:33:32

Gigi-Erzsi: a fürdőben: tökéletesíti a hangját. Alkudnak.Erzsi közepes, Gigi jó. mindenki elröhögi, annyira.

MegLepke 2011.03.09. 02:34:48

És folytassátok a közvetítést. Miattam. Lécci.

Flashdance 2011.03.09. 02:35:43

Ezek nem rohogtek ennyit az elmult egy honapban, mint most 10 perc alatt.

Lacit egyre jobban sajnalom, nagyon de nagyon remenytelenul szerelmes Ancsaba, rossz nezni lassan. Nem is tudom melyik a nehezebb neki, neha nem megverni Alekot, vagy nem lekapni Anikot egy-egy ilyen szituacioban :)

MegLepke 2011.03.09. 02:41:26

@Flashdance: szerintem Ani a legnagyobb játékos. Előadja a szende szűz szerelmest, aztán meg a végén kiderül, hogy pontosan tudta, mit miért csinált.

joszif 2011.03.09. 02:50:44

bazzz pont lemaradtam a blikkről :(

Desperatefan14 2011.03.09. 02:53:23

Főleg Laci kapott negatív smseket, Ani néhány jót, Szandika és Éva is főleg jókat, néhány negatív volt nekik is.

MegLepke 2011.03.09. 02:54:56

Éva inkább a földön alszik, mint hogy Alek kifossza az egész ládáját.

joszif 2011.03.09. 02:55:45

Laci miért kapott negatívat nem rémlik semmi komoly az összefoglalóból.

Alek alszik egyedül az ágyban :)

MegLepke 2011.03.09. 02:56:49

Szandi: Erzsi egyre bunkóbb. Fürdesz? Én is. Már úgy vettem vissza köntösömet... Készül a párbaj...

Desperatefan14 2011.03.09. 02:56:52

Lacinak azt írják hogy miért nem ő megy harcba, miért másokat küld.

Desperatefan14 2011.03.09. 02:57:43

Laciról soha nincs az összefoglalóba semmi komoly :D kivéve ha nem arról beszél, kit küldjön harcba.

Desperatefan14 2011.03.09. 02:58:19

@MegLepke: Szandi már Giginek is előadta...

MegLepke 2011.03.09. 02:58:50

Júúúúj, az Erzsi nagggyon durva. Szandál próbált valamit mondani Lacinak, mikor látta, hogy majdnem elsírta magát, és Erzsi: psssssszt. És most Szandál telehanknizza a házat ezzel. Gigit is. aki mondja: vele beszéld meg.

MegLepke 2011.03.09. 03:00:00

@Desperatefan14: láttam. Mondom, hogy készül a párbaj. Eddig Szandál majdnemhogy szerelmes volt Erzsibe, és most hirtelen a párbaj előtt Erzsi bunkó lesz... Na persze...

Desperatefan14 2011.03.09. 03:03:06

@MegLepke: És az lenne a legnagyobb poén ha Szandál menne vissza... amire lássuk be van esély... akkor meg lehet hogy ez is csak taktika és nem is akar hazamenni? mert azt ő is belátná sztem hogy Jerzyt simán kinnthagyja. De igen, most ez a kibeszélés nagyon gyanús... esélyes a párbaj.

MegLepke 2011.03.09. 03:05:39

Nos, akkor a tisztánlátás végett: Kedves Szerkesztők, Kreatívok, kedves Szandál!
Amennyiben Szandi kihívja Erzsit, én összeverem, amint kiesik. Szandit persze. A kreatívok pedig leszophatnak, ha így akarják Erzsit kitakarítani. Szinte ő az egyetlen (vannak azért még, ezért a szinte), aki valóban értéket képvisel ebben az egész szaros tyúkólban basszátokmeg!

MegLepke 2011.03.09. 03:07:00

@Desperatefan14: egyformán látjuk. Ennyi. meg egy pacsi!:)

Desperatefan14 2011.03.09. 03:07:16

@MegLepke: Bécin most sincs zokni :D :)

joszif 2011.03.09. 03:08:35

Szerintem a Szandi nem taktikázik holnap lehet mégis Évát hívja ki vagy akárki mást de nem taktikázik. Mert ha ez tudatos lenne akkor időnként kikacsintana a kamerába miatta(nem szó szerint kacsintana). Akik taktikázni szoktak mindig elmondják a riportban hogy ez lesz. Egyszerűen aki taktikázik az nem ilyen válaszokat adna sz.tem arra hogy miért akar kimenni és miért most. Utólag persze simán mondhatják rá hogy taktika volt de én akkor sem fogom elhinni.

MegLepke 2011.03.09. 03:09:04

@Desperatefan14: ezt nem figyeltem, viszont a mókuskáim besértődtek a leírt dolgaink miatt.:D

MegLepke 2011.03.09. 03:10:41

@joszif: kicsiszívem. Te már bizonyítottad, hogy elég fiatal vagy, hisz gyerek voltál Baggio mellélőtt tizenegyesénél. Higgy nekünk. Szandálnak megmondták, mi lesz - mi legyen. Ahogy eddig mindenkinek...

Desperatefan14 2011.03.09. 03:11:50

@MegLepke: Nekem csak ez most nagyon furcsa hogy jerzyt beszéli ki hiszen ő segített neki hogy kiválasztott legyen. És amikor erre megkérte Szandál akkor többször is utalt rá hogy Éva kinnhagyná, és sztem tisztában van vele hogy ő is kinnhagyná erzsit.

MegLepke 2011.03.09. 03:16:01

@Desperatefan14: értsd meg, Erzsit akarják kirakni. Ugyan ez még képlékeny, megnézik mit hozott a VV Gigig-Erzsi szex az újonnan induló Éden hotelhez képest, és aszerint cselekednek. Vajh miért pont ma volt szex köztük, ami nyilvánosságra került? Mi, ha? Eddig bejöttek az összeesküvés-elméleteim. Persze, ha a Peti-Krisi duó elget fizet, elhallgatok.:DDDD

Desperatefan14 2011.03.09. 03:17:43

@MegLepke: Én is gondoltam erre, meg lehet arra számítóttak hogy éva lesz a kiválasztott és akkor tuti erzsit viszi. Szandál bekevert, most neki kell vinnie... Emlékezz már Lilu is nyomta Gombinak hogy miért nem Erzsit viszi... a kihíváson.

joszif 2011.03.09. 03:18:15

@MegLepke: Hogy mikre nem emlékszel :P
10 éves voltam akkor többet nem segítek.
Afelől nekem sincs kétségem hogy szóltak neki hogy kavarjon az állóvizen mert ez így roppant kiszámítható, de ha Évát fogja mégis kivinni akkor 1 hétig azt kelljen hallgatni hogy ő mekkora taktikus volt holott azt sem nézem ki belőle hogy a holnapi ruháját el tudná dönteni előre.

MegLepke 2011.03.09. 03:25:24

@Desperatefan14: erre nem emlékszem, viszont hiszem azt, hogy minden előre le van játszva. Erzsit fogja vinni. ha nem, akkor csak azért nem, mert mi most ezt itt leírtuk.:)

@joszif: hehe, velem vigyázni kell, mert figyelek. Én 16 éves voltam.:)
Nem viszi Évát. Ha igen, büntit kap, mint ahogy már a többi megnevezett ember esetében... Ha nem kap büntit, akkor érvénybe lép pár hsz-szel ezelőtti: szopjanak le! Hívja ki a Sanyit bazz, oszt essenek ki mindketten végleg a médiából is.

MegLepke 2011.03.09. 03:29:33

offline van, ezt nektek, ekkor születtem:
www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo

joszif 2011.03.09. 03:33:09

@MegLepke:
Gigi és Jerzy ismét engedtek vágyaiknak
(00:55)
54755 megtekintés

Hát nagyjából kétszer többen nézték meg online mint az átlagos videókat. Ez szerintem nem mutat nagy érdeklődést.
Ha paplan nélkül hátulról megcsinálná nah az ütne, de ez így csak egy kis csattogás a paplan alatt.

MegLepke 2011.03.09. 03:39:44

@joszif: bazmeeeeeeg!:DDDDDDDDDDDDDD

MegLepke 2011.03.09. 03:43:51

Amúgy én is egyetértek velük. Ágyra kurvára nem áldoznék, egy hétig simán aludnék a földön. (az én itthoni ágyam is rohadt kemény)

kövidinka 2011.03.09. 03:58:54

Végre egy praktikus pasi: (nem vagyok Béci fan) de legalább eszébe jutott, h hűtőszekrény helyett ki is lehet rakni a romlandó kaját

MegLepke 2011.03.09. 04:01:35

nah, ennyi elég vót. jóvccaka!

Bredan 2011.03.09. 05:40:59

Ezt a cserebere dolgot én nem értem... Vagy a Gigi ennyire hülye? Vagy ennyire jólelkű? Nála van az egyetlen igazi ütőkártya, amivel párbaj nélkül kirajókhatná a villából Évát, és nem használja ki???
Cigi!!!
Csupán annyit kellene tennie, hogy nem bocsátja áruba a nála lévő cigiadagot... vagy akár mindenki szeme láttára látványosan lehúzhatná a vécén. Éva cigi nélkül már az estét sem bírná ki a villában... vinnyogva kérné, hogy hívják érte az apukáját.
Nem drukkolok Giginek - ezek után meg főleg nem -, de hogy-hogy nem jut eszébe, hogy kihasználhatná a helyzeti előnyét, ha már Alek is genyózik az általa birtokolt lehetőségekkel?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 07:34:04

@Bredan:

Elég ha ő meg a Sosetosz nem kap piát meg cigit, hamar kiesnek. Csak olyannak adnék el, akik utálják Évát :)

TapOut 2011.03.09. 07:46:14

Nem hittem volna, hogy ezt egyszer leirom, de Alekosz nagyon jófej volt az egeres jelenetben. Mintha egy rövid időre kilépett volna a droid üzemmódból, érzelmet mutatott, emberi volt és aranyos.
Mondjuk engem állatszeretettel kilóra meg lehet venni, persze vannak akiknél ez sem elég, ott van pl. Olivér

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.09. 07:50:34

@Bredan: én is annak szurkoltam, hogy látványosan lehúzza a wcn, éva kitépte volna az összes haját és sírva dörömbölne az ajtón, míg ki nem engedik; gigi nem lehet eeeennyire hülye

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 08:21:33

@Bredan: Én örülök, hogy Éva és Gigi között korrekt a viszony. Ennyi!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 08:41:26

@nyuszómuszó: Az már a Legyek Ura katasztrofális világa lenne!

Mérges 1234 2011.03.09. 08:48:43

@Peter_Cs:

"Nem rokon (legalábbis nem tudok róla), nem is személyes ismerősöm. Tetszik többek között a szókimondó stílusa, az igazságérzete."

Szókimondásról itt szó sincs, egyszerűen egy idegbeteg buta rosszindulatú picsa.

Igazságérzet???? What the fuck?????

Igazságérzet az, ha bárki bármit kap, akkor ő miért nem????

Éva lelkibeteg, komoly kezelésre lenne szüksége, amivel esetleg, mondom esetleg visszailleszkedhetne a társadalomba.

A cigis balhája volt a hab a tortán, bár tartok tőle lesz még durvább balhéja is.

Az önuralom ekkora mértékű hiányára a földön még nem volt példa.

Mérges 1234 2011.03.09. 08:57:19

@joszif:

"1 hétig azt kelljen hallgatni hogy ő mekkora taktikus volt holott azt sem nézem ki belőle hogy a holnapi ruháját el tudná dönteni előre."

CSak szolók, hogy még nem találkoztam olyan nővel, aki a holnapi ruháját el tudná dönteni.....

Szerintem ez a típus nem is létezik, de ha igen sem kérünk belőle.

Sokkal jellemzőbb, a gardrób szekrény előtti túlvilági tekintettel aló áldogálás reggelente.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.09. 08:57:24

@Doubledecker:
@Peter_Cs:

igen, azért azon én is elgondolkodtam, hogy ha valakinek az a fix meggyőződése, hogy ő mindig áldozat, és azért utálja MINDENKI, mert szemetek, és mindig mindenki őt bántja, és emiatt felhatalmazva érzi magát arra, hogy minősíthetetlenül és ordenáré módon viselkedjen, idegebeteg módon nekimenjen mindenkinek - valamint, mivel ugye őt mindenki csak bántja, szemét mindenkivel, mert az jogos- az hol magasszintű igazságérzet??

Éva legnagyobb baja nem az, hogy nem tud viselkedni, meg hogy idegbeteg, hanem, hogy olyan szinten önző - ilyenformán az igazságérzete is csak szelektíven működik valahogy - hogy az valami döbbenetes

Peter_Cs, okos ötlet, védd le gyorsan a license-t, és tiéd a világ legnézetteb valóságsója, legyek ura, ez igen! esetleg el lehetne adni gyorsan az Éden Hotelnek, hogy meglepődnének a barbik és kenek, ha hirtelen tényleg a lét lene a tét! ;)

Albino Vernyul 2011.03.09. 09:02:40

Hat en halalra rohogom mar magam a nokon.. Vazze, marha nehez lehet igy elni csajok, hogy a pasitok ranez valakire, es mar all a bal...:) Aniko helyebe se lennenk, ugylatom az osszes no felporog, ha akar egy szot is valt valami ferfiemberrel..

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/03/09/vv_aniko_tul_jot_beszelgetett_l.l._juniorral/

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 09:04:41

@nyuszómuszó: Csakhogy a Legyek Urát már megírta William Golding és filmre vitte Peter Brook (1963) és Harry Hook (1990) is. Meg már vannak túlélőshowk.

Mérges 1234 2011.03.09. 09:05:42

@nyuszómuszó:

Igen jól látod Te is Évát.

Az a helyzet, hogy akárhányszor látok belőle egy kicsit, mindig a személyiségének (illetve annak zavarának) egy újabb sötét bugyra merül fel.

Gyülölik, gyülölik, de mi volt előbb a tyúk vagy a tojás.

Azért is nehéz róla nyilatkozni, mert tényleg beteg, ez most él nélkül mondom, egyszerűen nagyon komoly pszichés betegségei vannak.

Én elvenném a cigijét, de csak azért, mert én is meggyűlöltem.

Hogy 28 éves ember, úgy zokogjon a cigiért, mint egy 3 éves gyerek, ha elveszik a játékát.

Iszonyat.

Hogyan képes ezt bárki szeretni????

KISCSILLAG 2011.03.09. 09:06:37

@MegLepke:

Én is bírom a Jerzyt, szerintem is egy korrekt srác, (bár a kiüldözlek a vérbe szövege Anikónak nem volt túl szép)

de Szandál
nem viheti ki Jerzyt, mert a Jerzyt az Éva is simán kivitte volna, sőt biztos, tehát Szandi legfeljebb a másik leggyengébb játékost viheti ki amennyiben nem akar kiesni és az Laci.

Ha lenne esze vinné Évát, ezután a műbalhé után tuti Éva jönne vissza, de én egy másik motivációt is érzek itt, egy olyan Szandisat Béci kivitelére, egyszerűen most Béci neki az alfahím, tetszik neki, és azt akarja, hogy Béci ejtse ki, mert ezt tudná elfogadni a lelke, hogy az alfahím ejti ki, és lesz egy baráti rappelés a sztúdióban, villoghat kedveskedhet, csak azt nem tudja belátni, hogy ez visszafele is elsülhet, mert legyőzheti az alfahímet, ha a közönség szadista, és csakazért is rászavaz, és akkor neki annyi... mentők fogják kivinni a stúdióból a leányzót... egyszerre két játékos eshet ki..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.09. 09:10:02

@Peter_Cs: á, impulzus kell a népnek, a survivoron már csak röhög mindenki, és kit érdekelnek a kivillanó csöcsök; na de egy jó kis lándzsás gyilkolászás, az menne!

ezen már godolkodtam amúgy, érdekes pszichológiai kísérlet lenne úgy leadni egy ilyen öldöklős realityt, hogy ne legyen _teljesen_ egyértelmű, hogy nem kamu

nem tudom, láttad/olvastad-e az Interjú a vámpírral-t, ott volt egy olyan jelenet, hogy egy egész vámpírkolónia meg tudta őrizni az inkognitóját azzal, hogy színházak álcázták magukat é minden este a színpadon szívtak szárazra valakit; az emberek meg, bár sejtették, hogy ott valaki tényleg meghal, tömegekben jártak oda, hogy borzongjanak

Mérges 1234 2011.03.09. 09:10:08

@KISCSILLAG:

Talán kicsit túl kom olyan veszed a dolgot..... :D

Ez csak egy bugyant játék.

Én mindeképpen Évától szabadulnék, cigit pl. semmiképen nem kaphatna.

Akkor úgyis előjönne belőle az állat, s méginkább meggyűlölnék, ha lehet ennél jobban egyáltalán.

Albino Vernyul 2011.03.09. 09:13:14

@Doubledecker: Evanak is van egyetlen jo oldala.. Lehet nem szeretni...:)

joszif 2011.03.09. 09:14:07

@Doubledecker: van benne igazság de azthiszem értitek mire gondoltam :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.09. 09:15:13

@Doubledecker: pont ezek miatt a relatyk lehet jól átlátni, hogy Éva a hibás

nem először helyezik be egy teljesen új környezetbe, ahol tiszta lappal indul

és mindig ő lesz az, akit utálnak, pedig a többiek valamilyen szinten (kulturált együttélés szabályainak betartásai!!!) kijönnek egymással, még ha egészen eltérő emberek is, ő meg közellenség lesz mindkét zárt mikroközösségben - és mint elmondja, a való életben sincsenek barátai

Teljesen fejlődőképtelen, mindent elintéz annyival, hogy ő csak őszinte (bezzeg, ha más őszinte vele, nála sokkal lightosabb stílusban, akkor egy szemét dög), meg hogy magát adja (talán akkor változtasson magán), legvégső érvként pedig ott van az ENNYI!

biztos nagyon elszúrták gyerekkorában, de azért örök életre nem lehet mindent erre fogni

egy értelmes, felnőtt nő, kéne, hogy rendelkezzen minimális önkritikával

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 09:17:33

@nyuszómuszó: Láttam, a húgom egyik kedvenc filmje.

Mérges 1234 2011.03.09. 09:20:32

@nyuszómuszó:

Nagyon örülök, hogy mások is látják az igazi arcát Évának.

M3ert több lököttel találkoztam a munkahelyemen, akik bedőltek, a magát adja, őszinte, lelkileg labilis szövegnek.

Ha egy tömeggyilkos magát adja, akkor máris szeretnünk kell mert őszinte.

Igen nagyon sok múlik a gyerekkoron, de egy normális ember, tanul a környezetéből, csiszolódik, és ha nem is teljesen de le tudja győzni a hibás berőgzödéseit.

Azért kicsit félő ez az egész, mivel a még mindig vannak olyanok, akik szerint Éva példája követendő, ez egy nagyon rossz bizonítvány a Magyar társadalomról.

Nem mondom a többi sem százas, de sokkal elviselhetőbbek, mint ez.

A másik amitől lefosom a bokám, hogy Alekoszt inteligensnek gondolják... :D

Szerethető idióta!!!!

Cigimegvonást követljünk...

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 09:30:55

@nyuszómuszó:

Mindösszesen annyi a baj, hogy most egy csirkét akarsz megtanítani biciklizni.

Ahhoz, hogy egy ember érdemben elgondolkodjon magán, és változtasson KÉPESSÉG kell.

Évának sajnos ez nincs meg.

KISCSILLAG 2011.03.09. 09:31:59

@Doubledecker:

buggyant két gy-vel...

na szerintem kettőnk közül te veszed komolyan, mert szenvedélyesen utálod Évát, én viszont Évát és Szandált is bírom, nemcsak Jerzyt, igazából nem utálok senkit a házban, mindenkit úgy élevezek ahogy van, bár Alex ezzel a rohadt fösvénységével kicsit kiakasztott, tényleg képes volt egyes egyedül ágyban aludni? a többiek meg a földön vagy diványon?

hogy volt? nem láttam a végét, ugyanis, ha senki nem vett tőle ágyat a meglehetősen önkényes feltételei miatt, akkor ez nagyon visszaüthet rá... ha van esze holnap már ingyen adja, különben általános kiutálásban lesz része, mert a többiek fáradtak lesznek, kialvatlanok, és utálni fogják, mint a rohadt narancsot, és az nem lesz kellemes Aleknak...

Mérges 1234 2011.03.09. 09:35:37

@Lotyó Bridzsida:

"Ahhoz, hogy egy ember érdemben elgondolkodjon magán, és változtasson KÉPESSÉG kell."

Nem lehet ezt tudatosan is csinálni???

Értem ez alatt, hogy bár érzelmi inteligenciája nulla, fetűnik neki, hogy mindeki utálja, és elkezd gondolkodni, hogy ez mindig is így volt, lehet én bennem van a hiba???

Mondjuk segítség is kellene neki, megfeleő visszajelzés.

Városi Farkas · http://neveletlen.blog.hu 2011.03.09. 09:36:52

Éva cigimegvonásos rohama egészen ijesztő volt...

Mérges 1234 2011.03.09. 09:37:36

@KISCSILLAG:

Mondom túl komolyan veszed...... :)

Alke persze beszopja ha ilyen durván visszaél a "hatalmával", de egyelőre szorakoztató.

Azt hittem, ez nem is fog működni, mert én azt mondtam volna, mindeki vigyen, amit akar. Azt gondoltam ezek is ezt fogják csinálni, és ettől befulad az egész, de nem.

Mondjuk a cigire én is ráültem volna, az Alek a cigivel akár még szexre is rá tudta volna venni az éveát, ebbe teljes biztos vagyok....

Mérges 1234 2011.03.09. 09:38:43

@Városi Farkas:

Szerintem lesz még cifrább is ez a nő......

Apám az tényleg nagyon húzos volt.

A pofon kijárt volna neki...

dr. gernika 2011.03.09. 09:40:05

@MegLepke: Így van és nem értem, miért mond le róla mindenki egyöntetűen, ha szóba kerül, hogy párbajozni fog. Basszátok meg, szavazni fogok rá, ha kell. :S

Mérges 1234 2011.03.09. 09:41:20

@gernika:

Nem mondod, hogy létezik olyan ember, aki képes SMS-t küldeni????

Ez valami vicc?

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 09:44:00

@Doubledecker:

De lehetNE tudatosan csinálni, sőt talán csak úgy lehet, de mindképen szükséges ehhez a megértés képessége.

Összefüggéseket kellene tudni látnia, hogy idióta vagyok --->mindenki utál --->meg kellene változnom, mert talán bennem van a hiba.

Plusz valakinek fel kellene homályosítani alapvető törvényszerűségekről, mint pl, hogy azért élünk, hogy fejlődjünk.

Az "én ilyen vagyok" hozzáállás csak a buták mentsvára.

joszif 2011.03.09. 09:46:54

Amúgy csak mellékesen említem meg hogy alekosz dumája az egérrel kapcsolatban egy filmből(halálsoron) való. Minden amit az egérrel kapcsolatban mondott abból a filmből szedte.

Albino Vernyul 2011.03.09. 09:47:41

@Doubledecker: Evanal kizart.. Annyira egoista, hogy olyan nem lehet, hogy O hibas valamiben.. Es erre ki is epitette a vedorendszereit.. Ettol fuggetlenul tudja, hogy miben gyenge, ezert is irigy mindenki masra, aki jobb nala, pl. Aniko, de ezt is mindig megoldja azzal, hogy ez is csak valami armany..

Mérges 1234 2011.03.09. 09:48:08

@Lotyó Bridzsida:

Igen, nála valahogy úgy jön le, hogy:

mindenki útál -> nem változok, mert én ilyen vagyok -> mindeki hülye

Az a baj, hogy lökött Alek még adja is alá a lovat.

A vilában nincs is olyan ember, aki képes lenne elmondani neki, hogy mit és hogyan csináljon.

De nincs is ő abban az állpoatban most, hogy lehessen vele érdemben foglalkozni, a cigis fésűs balhé kimútatta milyen mélyen is van.

A barátja, hogyan tud ezekútán emberként, nőként tekinteni rá???

Mérges 1234 2011.03.09. 09:49:14

@joszif:

A filmben pedig egy enyhén értelmi fogyatékos néger szövege volt ez, ó micsoda hasonlóság..... :D

joszif 2011.03.09. 09:54:13

@Doubledecker: nem igaz, mert először a szellemi fogyatékos fehér ürgéjé volt csak azután lett a néger csávónál :D

de ez nem oszt-szoroz a hasonlóság szempontjából :D

Mérges 1234 2011.03.09. 09:55:34

@joszif:

Ó erre már nem is emlékeztem.

Elég jó film az, még ha szomorú is.

Kb. Alek is ennyire szimaptikus figura, mint a film együgyű főszereplője, mondjuk inkább kevésbé.

KISCSILLAG 2011.03.09. 10:05:43

@Városi Farkas:

Na, de nem ilyen a súlyos drogfüggőség? Éva láncdohányos, rengeteg addiktív anyag került a szervezetébe, kár hogy a hajkefejét nem tudja elszívni, HÜJE volt, hogy nem vette rá magát a cigiről való leszokásra az elején, most így totál ki van szolgáltatva a nikotinnak, meg a félelmének, hogyha nem lesz cigi a közelében akkor vége a világnak, szóval nagy mázlista Éva, hogy a cigi Gigihez került és nem Alekhez, ez egészen biztos,

de ha nem kapott volna cigit Alektól, akkor inkább önként elhagyta volna a házat, semmint hogy lefeküdjön Alekkal.. neki ott ért volna véget a játék..

Mérges 1234 2011.03.09. 10:10:47

Ezért sem értem a Gigit, útálják az Évát simán kicsinálhatták volna csak cigi megvonással.

Úgy kivetkőzött volna egymásból, hogy az csoda...

MIért nincs ezeknek ennyi eszük?

Albino Vernyul 2011.03.09. 10:12:57

@KISCSILLAG: Az az erdekes, hogy Aniko is erosen cigi fuggo, de O nem panikolt be.. Latszott, hogy nem tetszik neki, de inkabb ugy vezette le a feszultseget, hogy elhulyulte...
Amugy ejjel Szandi elkezdte Aleknak vazolni a ma esti beszedet, de elvettek a kepet...:(

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 10:13:18

@Doubledecker:

Ismered a mondást, hogy hasonló a hasonlóval.:))

Kb így lett Évának a nagy haverja az Alek.

Két félnótás.:D

Mérges 1234 2011.03.09. 10:15:51

@Albino vernyul:

Mert az Anikónak még van tartása.

Különben mi a franc járhat az Éva fejlben, gondolja, hogy még bárkinek bejön idekint????

Esetleg tudja, hogy a @Peter_Cs akár millió SMS-t is tud küldeni???

Albino Vernyul 2011.03.09. 10:18:49

@Doubledecker: Abbol a szempontbol bejon, hogy csinalja a feszkot, sokan meg lehet, hogy kint nem elnenek vele, de a villaba visszakuldenek, hogy lehesen rajta rohogni.. O erre alapoz, meg hogy ratapadt Alekra...

Mérges 1234 2011.03.09. 10:22:43

@Albino vernyul:

Hát nem tudom elég betegek az emberek akkor.

Nem nézem minden nap ezt a szemetet, akkor főleg nem, amikor üvöltenek és anyáznak.

De pl. a tegnapi összefoglaló egészen jó volt, mikor vidámkondak kedvesen vagy viccesen szurkálódnak, akkor egész élvezhető a műsor.

Ez a csere bere pl. jó ötlet, lehet ezt viccesen és vidáman is csinálni.

Ha viszont a népek az ordibálásra, az ordenáré viselkedésre vevők inkább, az egy újabb tűnete beteg társadalmunknak.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 10:33:35

@Lotyó Bridzsida:

Nem. Próbálja kihasználni azt, hogy Alekosz előtt meglengeti a puncit, aki persze ugrik erre. A jó öreg szárazbarát szerepet akarja ráosztani, Alkesz már azé' próbál ettől szabadulni. Éva hintáztatós, Alkeszt is próbálja hintáztatni, több-kevesebb sikerrel. A "legyünk barátok" című örökbecsűt veti be. Szakállas trükk, és csak az Alkesz-féle kiéhezett félnótások szívják be.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 10:42:15

@Doubledecker: Azzal Gigi lerombolná a róla kialakult képet! Jobb a korrekt viszony!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 10:43:26

@Doubledecker: Én pár napra visszaküldeném Olivért.

Mérges 1234 2011.03.09. 10:48:14

@Peter_Cs:

Kinek jobb a korrekt viszony????

Félted az Évát???? :DDDD

Gigi frankón kicsinálhatná az Évát, de ha nem akarja közvetlenül simán elcserélhette volna az egész cigiszállítmányt, átdobva valaki másra a döntés felelőségét.

Nem kellene senkit visszaküldeni, az Évát már régen kikelett volna emelni, sokkal jobb lenne a hangulat, élvezhetőbb lenne a műsor, és talán ő is járhatna kezelésre.

dr. gernika 2011.03.09. 10:57:26

@kövidinka: Jó öreg kollégista szokás a nylonszatyorba pakolt kaja ablakkilincsre akasztása és kívülre csukása.

Eznemsemmi 2011.03.09. 10:59:21

@Doubledecker: Szerinted az szimpatikus lenne a nézőknek, ha Gigi geciskedne?
Pont azzal járatná le magát, nem a rosszindulatra vevők az emberek.

A legjobb stratégia az lett volna, ha az összes cigit szétosztja, de mivel ő a cigifelelős, ezért nem rendelt volna többet. Jó fej is lett volna, de hosszú távon jó alaposan megszívatta volna Évát és ezt még nem is lehetne elítélni.

dr. gernika 2011.03.09. 11:01:54

@TapOut: Igen, az mondjuk tényleg aranyos volt, ahogy megállapította, hogy az egér szivet rágott az almába. Tényleg el lehetett képzelni, hogy egyszer majd egész használható apa lesz.

Mérges 1234 2011.03.09. 11:03:43

@Eznemsemmi:

Nagy hiba, hogy a Gigi kapta a cigit!

Nem lett volna itt gecizés fogja kibassza a cigit, mondván egészségesen kell élni.

1 napig ő lett volna a gonosz, de később megtérült volna a befektetés.

mézescsók 2011.03.09. 11:04:46

@joszif: ha tényleg jót akarna Évának, akkor most kihívná. Ellene ugyanis szinte biztos, hogy Szandi nem tud nyerni, viszont a visszajövő Éva kap még a villában majdnem egy hónapot. Egyrészt mert a párbajig még van pár nap, aztán védett lesz, ami megint két hét. Közben lesz egy kiválasztás, de csak telik az idő. Remélem, nem jut eszébe, hogy Évát vigye ki, mert egyre nehezebben viselhető el a nő.
@arkangyal44: az olló remek ötlet volt! Minek minden szarságért pocsékolni az árut? Végsősoron kézzel is lehet enni, nem kell mindig finnyáskodni! Gondold el, hogy a képzett kommandósok mi mindent esznek és mivel! Az olló príma!
@Ayesha: Mert Maine államban él. A torony könnyen felejthető. Igaz, az én véleményem nem mérvadó, mert nem vagyok Stephen King rajongó, viszont olvastam néhány könyvét.
@Desperatefan14: Szandi most kiélvezi, hogy akkora "hatalom" van a kezében, amekkora még nem volt soha, és nem is lesz. Dönthet a többiek további játékáról - horribile dictu: életéről -,
ráadásul puncsol neki majdnem mindenki és végre egyszer úgy igazán a figyelem középpontjába került. Mert a tököli Mambo Night Club sem semmi, de azért itt valamivel nagyobb a publikum.
@KISCSILLAG: ha ollóval lehet enni, akkor a szőnyegen is lehet aludni. A szék is megteszi, de macerás fent maradni. Meg a nappaliban, a szaunában, stb.
A Jerzyt pedig ne vigye ki. Nekem hiányozna.
@Doubledecker: a cigi Giginél van, aki nem dohányzik. Hogy Giginek nem kellett az ágy, ha Jerzy sikeresen üzletelt Alekosszal a nyugiszobáról (nem vagyok biztos, hogy összejött-e a biznisz), azt megértem. Egyébként Évával, Anikóval és Alekosszal szemben aranybánya van a kezében és ne tessék ingyen osztogatni! A szenvedély nagy jellemformáló erő, az igazán nagy dohányos tán csak az anyját nem adná érte, bár lehet, hogy még azt is.
@kövidinka: sütve is eláll egy ideig ebben a hidegben.

Városi Farkas · http://neveletlen.blog.hu 2011.03.09. 11:06:09

Néha azt érzem, hogy az RTL veszélyes játékot űz ezekkel az emberekkel, még akkor is, ha önként vonultak be. Mintha túl sok lenne az összeroppanás, kiborulás, túl sokan akarnak lelépni. Nem rémlik, hogy ez más reality-kben is így lett volna.

Mérges 1234 2011.03.09. 11:10:34

@Városi Farkas:

Mert ennyire selejtes jellenhibás hülyét még egyszer nem válogattak össze.

@mézescsók:

Én alapvetően nem vagyok egy geci, de a cigivel úgy de úgy visszaélnék.

Megbolondultam már én is, de hagynám, hogy az Éva porig alázza magát.

Nem kellen bántani, de úgy kifordulna, üvöltene anyázna, mocskolodna, talán még verekdene is, zokogna.

Ezzel végleg elvágná magát.

De különben Éva ki a francnak szimpatikus, nem létezhet olyan, vagy de????

dr. gernika 2011.03.09. 11:10:49

@Albino vernyul: Szerintem ez már csak az utolsó csepp volt abban a kapcsolatban, valszeg abban az időszakban, mikor a pár mindenen képes összeveszni. De persze vicces. :)

Desperatefan14 2011.03.09. 11:13:48

@Doubledecker: Légyszi tartsd már tiszteletben hogy van aki Évát szereti. Nekem például Gigi annyira unszimpatikus hogy csak na. DE mindneki mást szeret. És már kezd unalmas lenni hogy egyolytában csak évát szidod. Azért ennyire nem kéne, nem mindenki egyforma.

Albino Vernyul 2011.03.09. 11:14:02

@Városi Farkas: Azert, mert az RTL alapvetoen arra epit, hogy feszultseg legyen a jatekosok kozott.. Mindegy mi, csak legyen, es szerintem a kivalogatas is ugy ment, hogy tobb olyan ember is bekerult, akik pszichikailag labilisak.. Raadasul azt is megjatszak, hogy mikor Gombi, vagy Aniko xanaxozott, adtak be italt.. Aztan lehetett nezni a hirtelen felvidulasokat, meg Gombi kikergeti Alekot, meg Evat a nyugiszobabol, illetve Aniko eppen hol veszt kontrollt..

Kata Marán 2011.03.09. 11:14:45

@Lotyó Bridzsida: Teljesen igazad van.A primitív engem nem szeret senki kifakadás helyett érdemes lenne néha elgondolkozni. Kisgyerekeknél ez még elfogadható, felnőttnél nem. Szívesen feltenném neki a kérdést, te szereted önmagad?Persze ehhez kéne egészséges önismeret, és felismerni a negatívumokat. Aztán lehetne dolgozni az önkontrollon, és alkalmazkodáson. Ezek birtokában jelenhetne meg az empátia, mások megértése. De ez róka fogta csuka, mert mint tudjuk, én ilyen vagyok!Szánalmas, hogy majd 30 évesen nem jött rá, hogy nem a világ esküdött össze ellene, hanem egyedül neki kéne megváltoznia!Ha mindig ugyanazt teszed, ugyanaz lesz az eredmény. Ja, a változtatáshoz ki kéne lépni a kényelmi zónából, de mennyivel egyszerűbb piálni, gyárkéményt játszani és siránkozni!Szánni való, beteg ember.

Mérges 1234 2011.03.09. 11:18:23

@Desperatefan14:

MIt szertsz rajta???

Ez nem szeretem vagy nem szeretem kérdése, ő beteg jellemhibás.

Persze a többi sem százas.

Ne gyertek megint az egybites gondolkodással, attól, hogy a többi is hülye, még az Évának nincs felmnetése.

Ugyanakkor fokozatok is vannak a hülyeségben.

Egyébként pedig egyetlen szerthető tulajdonságot nem tudod felmútatni. Nincs mit szertni rajta, aki képes szertni szintén beteg lelekű lehet.

haruka 2011.03.09. 11:20:43

@joszif: én ma néztem meg a jelenetet, és már amikor a Csengettyű úr nevet felhozta, majdnem hangosan felröhögtem, erre még rátett egy lapáttal a cirkuszi egér mesével. hihetetlen, hogy tényleg az összes szövegét filmekből veszi. Szandika viszont egyértelműen nem látta a Halálsoront. :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 11:21:23

@Kata Marán:

Ez azért nehéz, mert én is 31 voltam, mire elkezdtem a fejemhez kapni, és tudatosan élni az életem.

És persze nem mentség az idióta viselkedésre, de most hogy lehet valakit azért hibáztatni, mert nincs képessége fejlődni?
Értesz?
Szerintem sehogy.
Egyet lehet tenni "ellenük" a való életben: meg kell szakítani a kapcsolatot.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 11:24:43

@haruka:

Én nem vizezném be a szivacsot Alekosz fején, az is biztos.

Mérges 1234 2011.03.09. 11:25:35

@Nard:

Baszod, azért az is igen durva volt, és mondanád utána ártatlan képpel, hogy elfelejtetted??? :D

Mérges 1234 2011.03.09. 11:27:19

@Desperatefan14:

Jut eszembe azt is tiszteletben kellene tartanom, hogy Hitlert is sokan szerették??????

Kata Marán 2011.03.09. 11:29:58

@Lotyó Bridzsida: Azért nem gondolom, hogy ennyire gáz volt a viselkedésed!Nem kell ahhoz tréning meg agyturkász, hogy rájöjjön az ember, valami hibádzik. Azt is végig kéne gondolni, miért menekül el mindenki a közelemből?Egy ember nincs a közelében, aki megmondaná neki, ez az út sehova nem vezet?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 11:34:09

@Doubledecker:

Persze. :) Én már csak ilyen szórakozott vagyok :)

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 11:44:58

Jeeee!!! Mehetek második körös interjúra jövő héten:D:D:D:D:D

kérődzőgiliszta 2011.03.09. 11:45:22

Drága feleim!
Tessetek mán azon elgondolkozni Évával kapcsolatban, hogy:
Véletlenül nem azért utáljátok ilyen heveny módon, mert jól játsza az alkesz, nikotinfüggő, idegbeteg hajkulkász szerepet?
Mi lenne veletek nélküle?
Mi lenne petercscsel nélküle?

Mérges 1234 2011.03.09. 11:46:42

@Ayesha:

Már csak 5 kör van a végéig.

Sok sikert azért!!

Brr · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.03.09. 11:49:25

@Doubledecker:

Egyesek szeretik összekeverni a tömeggyilkosok és sorzatgyilkosok emberiségre veszélyes magatartását, Éva problémáival, Éva nem fog senkit megölni, és lehet kezelni a problémáit, de egy sorozatgyilkos, illetve tömeggyilkos problémáit nem fogod tudni se kezelni, se megoldani, mert előbb nyír ki..

Kata Marán 2011.03.09. 11:53:09

@kérődzőgiliszta: Nem utálom, sajnálom. Ha megjátszaná, az neki lenne a legjobb. Nem lenne alkesz, hisztis, kibírhatatlan, mentális szinten 3 éves, hülyeségeket hadaró idegroncs.

Kata Marán 2011.03.09. 11:54:49

@haruka: Lebecsültem, azt hittem, csak 3 filmből készült!

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 11:55:17

@Kata Marán:

Persze, nem ilyen voltam, és nem is az volt a probléma, hogy sugárban okádtam mindenkire.

De nem mindenki ugyanonnan indul, ezért nem szabad életeket hasonlítgatni. Persze azért vígan megtesszük, és ilyen élet sablonjaink vannak, hogy hogyan kellene, és ehhez képest én hol vagyok, vagy te hol vagy...
Pedig nincs két egyforma.

Kata Marán 2011.03.09. 11:57:28

@Brr: Hogy jönnek ide a tömeggyilkosok?A problémáit lehetne valóban kezelni, csak ahhoz előtte fel kell ismerni, hogy probléma van. Na, ez nincs meg, az ilyen vagyok mindent befed.

Mérges 1234 2011.03.09. 11:57:54

"és lehet kezelni a problémáit, "

Értem, és hogyan lehet kezelni a problémáit?????

De most komolyan, látsz rajta bármi változást???

Nekünk egy szerencsénk van nem kell nap, mint nap elviselni.

És bevalm, ahoyg magamba nézek, nem is annyira ő idegesít személy szerint, hanem maga a jelenség, tudom kishazánkban ha nem is enniyre gusztustalan, de azért akad a fajtájából bőven "ember" anyag.

Így azért gyűlölöm, amit megtestesít.

Évában nincs semmi szeretni való, illetve mi nem láttuk eddig mi lehet az.

Az ilyen embernek teljes elutasításra, illetve segítségre van szüksége. Mertha bármi módon pozitív visszajelzést adsz neki, abból megint csak azt szüri le, hoyg mégiscsak ő a jó ember, és mindeki hülye.

Egy értelmes magabiztos embernek el kellene vele beszélgetnie. Ha kijön és megnézi a videókat, talán lesz eséje feldolgozni ezt az egészet, és fejlődni.

Nem szabad elbagatelizálni a problémát.

Beteg és kész. Ha a családja a szereti olvassák ezt, kérem segítsenek rajta ha tudnak.

Mondjuk bent a Laci is megpróbálhatna neki segíteni, de azt is megértem, ha nem teszi, hiszen egy idő útán még bottal sem piszkálná meg az ember.

Bízom benne, hogy végleg összeomlik, hiszen a totális padlófogásból kialakulhatna egy új talán szerethetőbb személyiség.

Ha ezt is túléli padlófogás nélkül, a saját hülye világképe fog megerősödni meignt.

K Tomoceusz 2011.03.09. 12:03:30

@Kata Marán: Mi bajod a filmidézetekkel? Hogy kapnád be az összes faszomat! Ez is az volt. És milyen jól lehet használni.

Thulea 2011.03.09. 12:06:58

@MegLepke: "Szinte ő (Jerzy) az egyetlen (vannak azért még, ezért a szinte), aki valóban értéket képvisel ebben az egész szaros tyúkólban basszátokmeg!

Teljesen egyetértek!

@KISCSILLAG: Én is nehezen tudom elképzelni Szandiról, hogy taktikázna, butuska is hozzá és tapasztalatlan is. És ebből adódóan és abból, hogy a szerkesztők nem engedik, hogy kivigye Évát... lehet, hogy butaságot fog csinálni.

Egyébként elgondolkoztató, hogy a szerkesztők ne engednék, hogy Évát vigye ki, hiszen Éva népszerűbb, látszólag, mint Szandi (bár én nagyon bírom a csajt!) ráadásul gusztustalanul Éva mellett kampányol az egész média. De még így is kérdéses, hogy mennyien állnak Szandi mellett, főleg, hogy milyen sms kerettel...

Thulea 2011.03.09. 12:10:26

@Kata Marán: Egyetértek, ha nem látja valaki a problémát, nem fogja tudni kezelni.

Szerintem, ha Alek megnyeri a játékot, akkor Éva dörgölőzni fog hozzá. Alek egyszer kétszer megcsinálja és dobja. Hihihihihi.

K Tomoceusz 2011.03.09. 12:14:51

Nincs még poszt, így íkuzzunk! Nézd 30 mp-ig!

Schwarz Ágota vatikáni villanővér kiosztotta feladatokat :
Jerzy lengyel tükörfestő Szandikával a mongól történelmet magoltatja
Alek görög félisten Lacával a ruszki kölest válogattatja
Anikó arabus műlovarnő Gigivel az irokéz törzsfőnököket soroltatja
Béci svéd cserediák Évával a seprű nyergét igazgattatja

joszif 2011.03.09. 12:16:59

@mézescsók: én közel sem érzem annyira biztosnak hogy Éva menne vissza Szandi ellen. De valóban ha kiálasztja és még 3-4 napig folyamatosan löki a hazamenetel szöveget akkor biztos kiesne. De ha azt fogja mondani hogy taktika volt akkor azt kajálni fogja a nép és vissza szavazzák.

@Nard: aztakurvaaa nagyon komoly, fetrengek :DDDDDDD

Bubis 2011.03.09. 12:18:34

Jaj hagyjuk már ezt az Éva-fikázást. Minden ítélkező olyan erkölcsös,antialkesz,antibagós,hogy csak na. Teljesen emberi volt a kiakadása is a cigi miatt.Lehet hogy ideggyenge,de kitudja miféle családi háttere volt gyerekkorában. Szerintem pont amiatt labilis,mert idegbeteg környezetben nőtt fel.A való életben is sok ilyen van, miért pont a villában ne lenne egy?

Kata Marán 2011.03.09. 12:19:38

@Lotyó Bridzsida: Mindenki elképzeli az életét valahogy, naná, hogy rengeteget tévedünk. Ezzel nincs is semmi gond, ha a visszajelzéseket értékeljük, és a hibáinkból tanulunk. Nincs egységes recept, mindenki döntse el, hogy mire gyúr. Ha úgy gondolom, engem senki nem ért meg, el kéne tán gondolkodnom azon, talán bennem van a hiba.Az "ilyen vagyok" nem megoldás, konzerválom az eddigi rossz beidegződéseimet. Sőt, ezt még pozitív erényként is könyvelen el. A világ is változik napról napra, aki képtelen a változásra, szerencsétlen marad, és nem érti, miért esküdött össze ellene a világ?

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 12:21:31

@Doubledecker:

Ugyanezt szeretném üzenni az alekosz családjának is, de az anyukáját látva, tökéletesen megértem, hogy hogyan lett ilyen a gyerek, amilyen.

Kata Marán 2011.03.09. 12:24:28

@K.Tomoceusz: A bunkóságot tartsd meg magadnak, vagy annak, akivel együtt tereltél libát.

Thulea 2011.03.09. 12:25:40

@Doubledecker: Nagyon jól összefoglaltad Éva problémáit. De nézd meg, róla beszélünk, ergo ő érdekel minket, így marad a villában. Én igyekszem az általam kedvelt karaktereket témába hozni. Nem igaz, hogy a többiek nem érdekesek, de a vásári bolondról mindig többet beszélnek az emberek, mint arról, akire számíthatnak, aki kiáll mellettük, akikben emberi értékek vannak. Őket tisztelik, nem beszélik ki, majdnem csak természetesnek veszik/vesszük a létezésüket és azt a tényt, hogy jóban is és rosszban is rájuk számíthatunk. Mert ő fog elismerni is és támogatni is.

Szerénke. 2011.03.09. 12:27:42

Sziasztok!
Csak kérdezem, hogy azt már észrevette más is, hogy a dezodor meg a fogkrém miatt nem hisztiztek???xD
Az nem gáz, ha büdösek, de cigi meg pia az legyen.:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 12:28:07

@Kata Marán:

pont ezt ecseteltem fentebb, hogy igen, nem érti, mert nincs rá képessége, hogy lássa az ilyen egyszerű összefüggéseket sem.
nagyon sok embernek nincs ilyen képessége, és még azoknál is tapasztalom, akiknek jószándékkal megpróbálom elmagyarázni, hogy mit csinálnak rosszul.
Kb 95%-ban nem értik a mélyebb összefüggéseket, ez általános tapasztalat az ilyentípusú segítségnyújtáskor. ,
Mármint 95%-s az embereknek nem érti, 5%-a érti. Vagy ha érti, akkor annyira fáj tükörbe nézni, hogy inkább "visszaaltatja" magát, és megmagyarázza egóból, hogy a segítőnek miért nincs igaza.

Thulea 2011.03.09. 12:32:45

@Bubis: Ha megérted a hibáit erősíted! Szeretnéd, ha valaki nem akarna segíteni neked...
Senki más nem akadt ki. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg egy-két percet kellett volna kibírnia, hogy megtudja mi a helyzet. Ezt nem lehetett kezelnie 28 évesen??????? Mert egy 2-3 éves gyerek esetében megérti az ember, de egy felnőttől nem.
Gondold már végig: bármikor kimehet és szerezhet cigit. Mitől akadt ki? Hogyan kezelne egy valóságos válsághelyzetet? Nem szeretnék a közelében lenni akkor, mert segítséget biztos, hogy nem kapnánk tőle, illetve elvonná a figyelmet a hisztijével arról, hogy valóban segítséget nyújtson az ember a válságban levőknek.

Beszéljünk arról, hogy Béci milyen istenien kezelte Szandi bejelentését, hogy őt vigye ki! Szerintem nincsen zabszem a seggében, hanem a célon tartja a szemét és nem inog vagy hátrál meg! :-) Bírom nagyon!

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 12:33:24

Szerintem - de ez csak egy ilyen elgondolásféle - Évának gyerek-vagy tinikorában sok atrocitásban lehetett része, mittomén csúfolták valamiért, vagy ilyesmi, és állandóan védenie kellett magát, meg erőszakosabban kellett fellépnie. Lehet, hogy ezért van az, hogy minden apró kritikára rögtön át akarja harapni a másik torkát...

Szerénke. 2011.03.09. 12:35:39

@Thulea:
Szépen leírtad, egyetértek én is. Ez a hiszti engem is emlékeztetett egy gyerek toporzékolására. Szerintem gyerek korában nem kapott ki ezért (én speckó igen, hideg vizes zuhany) és egész életében ezt használja, hogy célt érjen. Ahogyan követelte is: 'Adják vissza!'.
Azon meg pláne nevettem, hogy azzal fenyegetőzött, hogy akkor betöri az ajtót és kimegy. Hát nosza.:D

Bubis 2011.03.09. 12:35:39

@Thulea: de az ítélkezés sem segít. Ezért hívják a cigit szenvedélybetegségnek és nem hobbinak.

Hódos Hajnalka 2011.03.09. 12:37:52

@Kata Marán: Tomoceusznak ilyen nyers stílusa van és nem használ szmájlit, őrizzük meg a pánikot. :)

Nehogy megsértődj! :)

Szerénke. 2011.03.09. 12:38:27

@Bubis:
Ez igaz, csak az a gond, hogy van bent más is aki dohányzik, és ők mégsem reagáltak így. Anikónak sem tetszett, hogy elvitték a dolgait, de mégsem rendezett ilyen fesztivált.
És továbbra is úgy gondolom, hogy gyerek korában nem volt nevelve, abban az értelemben, hogy nem lett neki megtanítva, hogy az ilyen fajta viselkedés nem tolerálandó. Ismerek az életből én is ilyen embert, tudom, hogy hogyan nevelték (illetve NEM nevelték) és pont ugyanígy viselkedik. Ha nem kap meg valamit, azonnal így toporzékol és ordít, amíg úgy nem lesz. És már felnőtt...

Kata Marán 2011.03.09. 12:39:14

@Lotyó Bridzsida: Sajnos igazad van,egyszerűbb mindent a szőnyeg alá seperni, és várni a csodát.

Kata Marán 2011.03.09. 12:40:32

@Hódos Hajnalka: Köszi, értem én a humort, de ez nem az.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 12:40:43

@Ayesha:

Én is így szoktam tenni, csak nem ilyen alpári stílusban. :) Nem azért mert túl sok abúzus ért, hanem azért mert jólesik. :D

Bubis 2011.03.09. 12:42:48

Pont ez az, nem lettünk egyformán nevelve.Hát az Éva nevelését alaposan elb***ták a szülei. Szóval nem ő egyedül felelős a stílusáért,egyéniségéért.Persze örökké nem lehet ezzel takarózni,de pl.: Anikó állandóan sír,Szandika kiakad, a kisebbrendűségi komplexusa miatt stb. Ez ugyanolyan gyerekes, mint a cigiért toporzékolás.

Thulea 2011.03.09. 12:43:48

@Bubis: Lehet, hogy nem fogalmaztam egyértelműen. Nem csak a cigiről van szó. De a többi is szenvedélybeteg bent, hiszen cigiznek. Béla és Jerzy le is szokott róla, érett, döntésképes felnőttek.
Nem szeretnék a barátod lenni. ;-)

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 12:45:11

Én azon szoktam gondolkodni, hogy amikor Szandált megműtötték és elkészült a szája, akkor elégedetten nézett a tükörbe???? Örült annak a wc-szerű förmedvénynek, amit a szájából csináltak?????

dr. gernika 2011.03.09. 12:45:18

@Doubledecker: Hogyne létezne. Most olvastam egy pletykalapban, hogy egy hajléktalan 1000 Ft-ért küldött Gombira sms-t.

K Tomoceusz 2011.03.09. 12:45:39

@Kata Marán: Nem volt abban semmi bunkóság. A példa érthető volt és az a lényeg. A filmidézetek jó használata művészet és ha Alek tényleg ezekből él, akkor nagy mágus. És még csak háromszor bukott le.

Thulea 2011.03.09. 12:46:11

@Bubis: Csak elviselhetőbb. Vannak a neurotikusok, akik saját magukba fordulnak és magukat kínozzák (hiszti, kisebbségi komplexus) és vannak a pszichotikusok, akik már másokat is zavarnak/bántanak. Melyiket tolerálod könnyebben. Megsúgom, a neurotikust akkor kezelik, ha segítséget kér, míg a pszichotikus akár kényszeresen is...

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 12:47:24

@Thulea: Tehát a neurotikus hozzáállás sokkal emberbarátibb, hiszen másokat nem csesztetünk a szarságainkkal:D:D:D:D

Thulea 2011.03.09. 12:47:26

@gernika: Persze, mert segélyből van pénze telefonra, nem megdolgozik érte! :D Úgy könnyű!

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 12:49:19

Az én "segélyem" kb az éhhalálra, vagy annak bármilyen megfelelőjére elég. Még jó, hogy van hol élnem, mert imádnivalóan rendes anyukám van:)

joszif 2011.03.09. 12:50:24

@Bubis: Ez hülyeség ez a nevelés dolog, nekem van egy ikertestvérem, kijelenthetem hogy ugyan úgy lettünk nevelve és még is tökéletes ellentétek vagyunk a habitusunkat és a kifejező képességünket nézve.

Bubis 2011.03.09. 12:50:33

@Thulea: nagyon szép dolog,hogy eljutottak odáig,hogy lemondtak a cigiről. én meg bécivel nem szeretnék találkozni a facebook-on pózolós képe után, ki tudja mire képes... attól,hogy "gyagyás pácsó tódi" leszokott még nem lett felnőtt, érett ember emellett buta,gyáva,kétszínű, (ratyi).szóval jellemhibák tekintetében nem sokat számít a dohányzás... bármelyikük hátbatámadná a másikat szemrebbenés nélkül.

Bubis 2011.03.09. 12:52:12

@joszif: azért csak számít talán valamicskét a nevelés is,kiből lesz felnőttkorára elfuserált és kiből nem.

Thulea 2011.03.09. 12:52:30

@Ancsika13: köszi :-)

@Ayesha: Nem tetszik a Szandi szája, de vannak pillanatok, amikor jó a sminkje a haja és jó a megvilágosítása, egész helyes! Ilyenkor kicsit megijedek a saját véleményemtől, illetve próbálom megfigyelni, hogy mi is változott, hogy tetszik. De hozzáteszem, hogy én bírom, így nyilván könnyebben tetszik, mert egyben nézem. :)

Nem azt mondtam, hogy a neurotikus emberbarátibb, hanem azt, hogy könnyebben elviselhető. Ha valaki a sarokban sír, akkor választhatsz, hogy leszarod, vagy megvigasztalod. Ha pszichotikus és téged basztat, szíd, üt, erőszakol meg stb. azt nehezebben viselik a normális emberek. Szerinted?

Szerénke. 2011.03.09. 12:52:39

@Bubis:
Persze, ez igaz, hogy nem ő egyedül felelős a viselkedéséért, de sajnos már felnőtt ember, és ha lenne egy kis esze, akkor belátná, hogy így nem lehet élni és viselkedni. Sajnos nem mutogathat egész életében vissza a szülei, hogy igen, és ilyen elviselhetetlen vagyok, de nem én vagyok a hibás, hanem ők.
Azt meg sosem vitattam, hogy a többiek nem viselkednek gyerekesen. Az, hogy más hogy viselkedik, nem mentség az Éva számára. Vele az az igazi probléma, hogy rendkívül egoista. Sosincs egy igazi, őszinte megnyilvánulása. Ugyanúgy taktikázik, mint a többiek és kavar, de mégis úgy tesz, mintha nem így lenne.
Arról nem is beszélve, hogy összekeveri az őszinteséget a bunkósággal.
Pl.: Az bunkóság, ha odamegyek egy másik emberhez és közlöm vele, hogy kövér.
Az őszinteség pedig az, hogy ha az illető odajön hozzám, megkérdezi, hogy szerintem kövér-e, én meg megmondom a véleményemet.

dr. gernika 2011.03.09. 12:54:28

@Doubledecker: Nanana, ne hasonlítsd John Coffey-t Alekoszohoz. :S

Bubis 2011.03.09. 12:54:57

@Ancsika13: hát sajnos a jellemfejlődés kicsit tovább tart mint 28 év,talán egész életünkben nem leszünk "készen".

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 12:55:21

@Thulea: jaj, nem belekötni akartam a véleményedbe, csak hülyéskedve leszűrtem magamnak a tanulságot. Persze, értettem az egészet.
Oké, Szandállal kapcsolatosan tény, hogy a CKM-es képeken nem olyan dermesztő, talán mert nem erőltették a hangsúlyos ajakfestést, inkább a szemét emelték ki.

Szerénke. 2011.03.09. 12:55:34

@joszif:
Szerintem sem csak a nevelés teszi egy embert azzá, ami. De sokat ronthat, vagy javíthat adott esetben. Gondolom azért az alapvető értékek Nálatok megegyeznek, mert ugyanúgy lettetek nevelve. De hidd el, tényleg tapasztalat. Akit ennyire elkényeztetnek, abból önző ember lesz. És mindenkin át fog gázolni, még a családtagjain is, csak hogy elérje a célját. Még egyszer mondom, tényleg tapasztalat.
Más. Milyen, hogy van ikertestvéred? :) Én is szerettem volna egyet.:)

Thulea 2011.03.09. 12:57:40

@Bubis: Én egy ember a tetteiből ítélek meg... Rólad soha nem készült fotó poénból, önkifejezésből, viccből, ami még tetszett is, igaz? :-) Kicsim, aki világbajnokságot nyert, az tud valami. De lehet más a véleményünk.

Szerénke. 2011.03.09. 12:58:23

@Bubis:
Persze, mindig van hová fejlődni. Csak erre mondtam, hogy én már 5 éves koromban megtanultam, hogy a hiszti nem megengedett. Amúgy most nem tudom, hogy szerencsére, vagy sajnos, de eléggé 'törvénykövetőnek' neveltek, és sosem lennék ennyire törtető. Gondolom ezért bosszantanak fel annyira az ilyen Éva jellegű emberek. Lehet azért tartok még mindig itt, pedig mehetnék és szedhetnék össze egy gazdag pasit és élhetném a világom.:) De nem bírnék tükörbe nézni.

Thulea 2011.03.09. 12:59:07

@Ayesha: Oks! :-) Nevetek! :-D Lehet, hogy nem is Neked írtam, hanem egy-két khm másik kommentelőknek.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:00:53

@Thulea: ha nem vicces, én nem követelem meg a nevetést:) nem fogok a hajamat buzerálva zokogni és kimenéssel fenyegetőzni:D:D:D

Bubis 2011.03.09. 13:01:05

@Ancsika13: nyugi gigi,anikó,szandika,stb. is összefog szedni egy gazdag pasit és élik majd világukat,csak most gigi is adja a szendét.ehhez nem csak évának van gyomra. egyébként igazad van :)

Bubis 2011.03.09. 13:03:10

@Thulea: hát fegyverrel pózoló fotó sem készült :) meg ratyi sem :)
és igen szerencsére tényleg más a véleményünk,annyi baj legyen. :-)

Bubis 2011.03.09. 13:03:54

@Thulea: ja és még leszbi pornóban sem szerepeltem :-) hurrá xd

Szerénke. 2011.03.09. 13:04:55

@Bubis: Miért gondolod, hogy a többiekről nem ugyanez a véleményem. Hidd el, az összeset ingyenélőnek tartom.:D Leginkább azért vagyok dühös, mert ez kell az embereknek. Pedig lehetett volna ez a VV nagyon jó, mint mondjuk az 1 volt, de hát ugye ez kell a népnek. Én mondjuk Alekosztól sem vagyok elájulva, egyáltalán nem tartom egy okos embernek, csak nagy körmondatokban tud beszélni.:)
Én annak örülnék, ha a nézők között kisorsolnák a lakást.:D Annak nagyon örülnék.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:05:11

Ez a gazdagférjetkellfognimindenáron téma a történelem folyamán mindig jelen volt...gondoljatok a gazdasági, pénzügyi előnyök miatt kötött házasságokra. Vagy ha a család egyszem lánya akkor tudott "kirepülni", ha egy tehetős ember szemet vetett rá...

Szerénke. 2011.03.09. 13:05:50

@Ancsika13: Ezt most jól megasztmondtam...

joszif 2011.03.09. 13:05:59

@Bubis: talán akkor nem is a nevelés hanem inkább az hogy mit látott tőlük és azt ő hogyan hasznosítja, pozitívan vagy negatívan. Lehet hogy sokat veszekedtek a szülei de őrá úgy hatott hogy ő is veszekedős lett de hathatott volna épp az ellenkezője felé is hogy simulékonyabban viszonyuljon az emberekhez. Hogy ezek a dolgok mitől függenek a fene tudja, lehet nincs is rá kézenfekvő magyarázat.

@Ancsika13: Nem kívánom senkinek az ikertestvért ( nevet )

Szerénke. 2011.03.09. 13:08:16

@Ayesha: Igaz. Csak nem veszi be a gyomrom.:D És azt sem, hogy a mai világban ez az általános. A tinik lányok is úgy választanak, hogy ha Retro farmere, Nike cipője és autója is van, akkor jöhet. Ha nincs akkor nem. :S

hexensussz 2011.03.09. 13:08:26

@Thulea:
"Persze, mert segélyből van pénze telefonra, nem megdolgozik érte! :D Úgy könnyű!"

Tekintsd úgy, mintha vett volna egy lottószelvényt. Azt is kifogásotad volna?
Lehet, az elküldött sms-el nagyobb a nyerési esélye, mint egy lottóval. :))

(Mellesleg halvány sejtelmem sincs, mibe kerül egy lottó, vagy totócetli. Összemérhető valamelyest az sms árával?)

Szerénke. 2011.03.09. 13:09:23

@joszif:
Pedig mindig akartam egyet, de lehet most elgondolkodom ezen.:)
De azért volt, hogy helyet cseréltetek, ugye?:D

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:10:17

@Ancsika13: én sem helyeslem, csak eszembe jutott ez, hogy mennyire időtlen dolog ez a mindenáron "jól" férjhez menni. Én még barátkozni se tudok úgy, hogy abból később - anyagi, karrier, egyéb - hasznom származzon, nagyon is érzelmi alapon szerzek barátokat.
Ezért nincs "kiépült kapcsolatrendszerem":)

joszif 2011.03.09. 13:11:16

@Ancsika13: nehezen lett volna kivitelezhető mivel kétpetéjű ikrek vagyunk és még a nemünk is más. :DDD

Thulea 2011.03.09. 13:11:29

@Ancsika13: Figyuz, ilyen fokú eszelősség, ami Évánál megfigyelhető nem elkényeztetésből ered. Én elkényeztetem a gyerekeimet! Azzal, hogy megengedem neki, hogy döntsön, hogy a saját hibáiból tanuljon, nyilván olyan keretek között, amiben nem veszélyezteti a saját épségét. Viszont a legfontosabb, hogy mindig a háta mögött vagyok, ha idiótaságot tesz is. Így kialakul az egészséges önbizalma, döntésképes lesz, képes megfigyelni dolgokat és levonni a következtetéseket. Évát szerintem olyan szinten szabályozták gyerekkorában, hogy felnőttként, amikor felszabadult a terror, illetve a kontroll alól, kiszabadult. Lehet, hogy majd észreveszi magát, de az utat, amit nem járt be gyerekkorába, majd bejárja most... Nyomorult, meg meg lehet érteni, de ha nem találkozom vele, akkor inkább elkerülöm továbbra is.

Szerénke. 2011.03.09. 13:12:45

@Ayesha: De szépen megfogalmaztad. Erre nem is gondoltam, ezentúl én is ezt fogom mondani.:)
Akkor azt hiszem, jól megértjük egymást.:D
Csak azt nem tudom, hogy ha már most ezek az értékek a fiatalok körében (mondom ezt 24 évesen), akkor mi lesz később. Az utcán mindenhol Évák, Anikók, Gigik fognak rohangálni? Remek lesz.:S

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:13:59

@Thulea: nem azok a gyerekek vannak elkényeztetve, akiknek minden a segge alá van pakolva (kiskorban játékok meg ilyenek, később kocsi, kecó...)? Vagy azok, akiknek soha nem kellett otthon besegíteni mondjuk a házimunkába, mert anyu-apu mindent megcsinált?
Szerintem te nem kényezteted el a gyerekeket, hanem normális keretek közti szabadságot adsz nekik. Ez azért más:)

Szerénke. 2011.03.09. 13:14:03

@joszif:
Ó, az más.:D Akkor úgy már nem is vicces.:D Meg egyszerre vannak a szülinapok, hát tényleg nem is jó.:D

joszif 2011.03.09. 13:16:07

@Ancsika13: Még az a szerencse hogy nem Ádám lettem az Éva mellé. Gondolhatod akkor mi lett volna.
Huh, levert a víz :DDDD

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:16:10

@Ancsika13: én pont Kazalbabával vagyok egyidős, és általában azt veszem észre az ismerőseim és a magam életében, hogy amikor mi tinik voltunk, nem volt ekkora önmutogatás meg önsztárolás, meg eszünkbe nem jutott volna pl tiszteletlenül beszélni a szüleinkkel, tanárainkkal. Nem beszélve arról, hogy ha én tizenévesen tangában mutogattam volna magam, vagy összeálltam volna valami sanyival aki menedzseli a rúdtáncomat, akkor édesapám és édesanyám team-munkában ütöttek volna agyon.

Thulea 2011.03.09. 13:16:13

@hexensussz: Engem nem zavar, hogy miből sms-ezik! Én is küldtem a Bécire, és sokkal többért, mint a hajléktalan. Az én pénzem is és az övé is az én munkámból van. És Gombit is bírtam! :-D

Thulea 2011.03.09. 13:19:19

@Ayesha: Igazad van! Csak sokszor az elkényeztetés fogalma még keveredik a poroszos nevelés és a liberális neveléssel. Asszem.
És köszi! :-)

Szerénke. 2011.03.09. 13:19:59

@Thulea: Ne gondolom, hogy csakis a nevelés tehet arról, hogy ilyen, van ebben bőven a saját személyiségéből is. Azért írtam, hogy ez tapasztalat. Én sem terrorban nevelkedtem, de meg lett tanítva, hogy ha valamit szeretnék, azért meg kell dolgozni és nem toporzékolni, meg hisztizni és akkor ott lesz előttem. Én az ilyenfajta kényeztetésre értettem, és nem arra, hogy mondjuk sokat szeretgeted a gyerekeidet. A kettő teljesen más.
Amiről én beszélek az az, amikor mindent megkap, csak egy kicsit a földhöz kell veregetnie magát. Pl.: A tapasztalatom kapott egy mobil 15 évesen. Szóltam neki, hogy ne vigye magával Csepelre, mert nem lesz jó vége, ha egy vadiúj mobillal szaladgál. Le lettem szarva, annak rendje és módja szerint. Elvitte magával, és mikor telefonált odamentek hozzá egy késsel és elvették a mobilját. Erre a szüleinek mi volt a reakciója. Vettek neki egy új telefont, mert szegény annyira sírt és hisztizett, hogy neki nincs. (nem rokonom, amúgy)
Amúgy a Te nevelésed hasonlít arra amit én Anyutól kaptam, csak az a baj, hogy ehhez olyan személyiség is kell. Ugyanez az Öcsémnél nem válik be, sajnos.:(

Szerénke. 2011.03.09. 13:21:27

@joszif: :D:D:D Az azért vicces lehetett volna.:D

Thulea 2011.03.09. 13:22:49

@Ayesha: :-DDDDDDDDDDDDDDDD "team-munkában ütöttek volna agyon" ezt használnám, ha nem gond! :-D
Szandinak valószínűleg a szülei valahol alszanak: alkoholgőztől, vagy egyszerűen kényelemből.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:23:26

@Thulea: mert sok ember idióta és fogalomzavarban szenved. Az én anyukám is így állt hozzám, mint te a tieidhez, de azért voltak szabályok, amikhez nyilván tartanom kellett magam. PL be kellett itthon segítenem a házimunkába (porszívó, törölgetés, mosogatás, bármi), normálisan kellett tanulnom és őszintének lennem velük. Nem is volt velem gond, bár 13-15 éves korom körül azért pubisodtam rendesen.
Amit most egyes kislányoknak engednek, az nálunk nem fért bele az értékrendbe...(pl amit valahol írtam is, ez az öncélú magamutogatás meg ribis viselkedés)

Szerénke. 2011.03.09. 13:24:45

@Ayesha: Nagyon egy rugóra jár az agyunk, pedig én fiatalabb vagyok, tehát a 'bolondabb' generációhoz közel.:D Egy csomót szoktunk erről beszélgetni a Barátommal, hogy ez mennyire így van. És még én szoktam magam erkölcscsősznek érezni, meg koravénnek, pedig szerintem ennek kéne lennie a normálisnak. És marhára bosszant, hogy mégis azok 'járnak jobban', akik ezt az életet választják, mi meg kemény munkával is csak nehezen jutunk el oda, ahova az ilyen fajta emberek befekszenek... De ilyenkor mindig arra gondolok, hogy nekem legalább tiszta a lelkiismeretem.:)
"Nem beszélve arról, hogy ha én tizenévesen tangában mutogattam volna magam, vagy összeálltam volna valami sanyival aki menedzseli a rúdtáncomat, akkor édesapám és édesanyám team-munkában ütöttek volna agyon." Ezen nagyon nagyot nevettem.xD Nem is tudom, hogy én mit kaptam vagy kapnék egy ilyenért.:D

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:24:56

@Thulea: persze, nyugodtan, hisz nincs levédve:))))
Hát nekem elég fura, ahogy hozzáállnak. Minek az ilyennek gyerek...

Szerénke. 2011.03.09. 13:25:49

@Thulea: Igazad lehet. Mondjuk ez is nagyon szomorú.:S Sosem tennék ilyet a gyerekemmel. Akkor nem vállalok gyereket, ha csak ennyit tudok neki 'nyújtani'.

Thulea 2011.03.09. 13:27:10

@Ancsika13: Aha, értem! Mondjuk én is még csak a java előtt állok, mert most kiskamaszok... Bár, egész eddig az volt a szemem előtt, többek között, hogy kamaszkorukban majd viszonylag emberi maradjon a kapcsolatunk, azért tettem, amit tettem. De basszus már nyitogatják a csipájukat és pont azon gondolkoztam, hogy lassan elvesztem a fonalat. Nos, emiatt nem változtatok. De ennyit rólam.

Még keveredik bennem, hogy minden ember egyformának születik és a hozott anyag, hogyan hat. Még nincsn elég tapasztalatom. :-)

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:30:36

@Ancsika13: a barátom, aki fiatalabb nálam, idén tölti a 25-öt, nos ő azt mondta, hogy örül neki, hogy egy "érett" nő van mellette, mert az előző barátnői fiatalabbak voltak és sokkal szeszélyesebbek, ÚGYMOND butábbak voltak.
Nincs nekem ellenemre az erotikus szakma meg effélék, csak az a szar, hogy már az számít "értékesnek" aki ott szedi meg magát, és pusztán a testéből él. Ezt látják ezek a lányok-fiúk és ez számukra a mérce.

Szerénke. 2011.03.09. 13:32:11

@Thulea: Az Öcsém is kiskamasz, elég nagy a korkülönbség. Ő is eléggé, hát szabados szájú.:D Én mondjuk ennyire nem mertem volna szemtelen lenni, de lehet azért ilyen, mert fiú.:S A fene se tudja.:S

Én is csak figyelem ezeket a dolgokat. Érdekes látni, hogy az Öcsém mennyire hasonlít az Apukájára (Anyuék elváltak), és mennyire 'van benne belőle'. Például ugyanolyan csipkelődő. Ha unja magát, szabályosan odajön piszkálni téged. Na ez kifejezetten öröklött.:D

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:33:05

@Ayesha: kiegészítésképpen még annyi, hogy amióta el kellett jönnöm az imádott munkahelyemről, nagyon nehezen megy az álláskeresés, és hát nem mondom, hogy nem jutott eszembe a "könnyebb út", hiszen azért viszonylag fiatal vagyok még, de azt hiszem, nem bírnám csinálni, lelkileg belerokkannék. Így inkább nem adom fel, és küzdök tovább, úgyis vár valahol rám egy pozíció!:)

avanivi 2011.03.09. 13:35:33

@joszif: Iker vagyok én is, neked teljes mértékben igazad van.

Az a probléma, hogy aki hülye, azzal a legnehezebb megértetni, hogy hülye.

Szerénke. 2011.03.09. 13:37:13

@Ayesha: Akkor Te már nagyon érett vagy.:)

Nálunk a Barátom húga ilyen, ő a példa. Hát mit ne mondja, szörnyű. És tipikusan ilyen fajta ember. A Barátom most diplomázik a jogin, a húgánál csoda lesz, ha leérettségizik. És mégis a húga van 'nagyobb becsben'. A Barátomat állandóan utasítgatják, ugráltatják. És ez annyira kiborító, rossz nézni szegényt. Na de nem nyavalygok, már szerintem az itthoniaknak is tele van velem a tökük, mert állandóan dühöngök emiatt.
Én sem vagyok prűd, nem is érdekel ha valaki a testéből él meg. Csak ne legyen már az dicsérendő, könyörgöm. Nem ítélem el őket, de had ne kelljen piedesztálra emelni ezeket az embereket. Ne legyen már ez követendő példa.:S

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:37:56

@Ancsika13: nekem is öcsém van, ugyanolyan felállásban, tehát anyukánk közös:)
Öcsikém eszméletlen jófej, gyilkos humorérzéke van és imádjuk egymást. 16 éves, de valahogy nem olyan elrugaszkodott, mint sok kortársa.

Szerénke. 2011.03.09. 13:39:33

@Ayesha: Tudod már hányszor megfordult nekem is a fejemben, hogy teszek az egészre és én is megyek, aztán élek magamból. Beiratkozom egy konditerembe, jól lekoplalom maga, hogy a mai ideáll legyek és aztán mehet a 'móka'. De aztán mindig az jut eszembe, hogy jobb vagyok ennél, nem fogok ide lealacsonyodni.:) Neked is lebegjen mindig ez a szemed előtt. Mondjuk én még mindig a felsőoktatásba járok és azt hiszem még jó pár évig a tagja leszek.:S

Szerénke. 2011.03.09. 13:41:43

@Ayesha: Az én Öcsikém szegény eléggé geek lesz. Persze nem a rossz értelemben, csak jobban leköti a számítógép, mint mondjuk a kert. De hát ez van.:D Ő még csak 10.:) De már várom, hogy nagyobb legyen, már néha kezd 'felnőttes' lenni.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 13:42:01

@Ancsika13: még az előző kommentedhez annyi, hogy valószínűleg azért utasítgatják annyit a barátodat, mert a szülők is tudják, hogy lehet rá számítani. A kisasszony meg gondolom az egy szem lányuk, akinek csak megszületni volt nehéz. Sokaktól hallottam már, hogy egy lánynál elég, ha szép, nem kell más, hogy boldoguljon.
Persze, nem is akarok én abba a világba belekeveredni. Tök veszélyes, mindenféle kétes alakokkal lennék körülvéve, kiszállni meg biztosan nem könnyű, ha az ember már nem akarja csinálni.

avanivi 2011.03.09. 13:42:16

@Ancsika13: Tudod milyen ?
Lenyulta a ruháimat, meg a fiuimat.

Mérges 1234 2011.03.09. 13:43:23

@Ancsika13:

Igen önmagában nem az a baj, ha valaki a testéből él meg (bár...), de az arány ne boruljon már fel.

Itt ebben a nyamvad közfelfogásban az ér többet, aki szebb, kurvásabb, nem az aki okosabb, tanultabb.

Nem a tanárokat, orvosokat emeljük piedesztára, hanem a kurvákat....

Mondom elméletben talán egy kurva sem ér kevesebbet, mint egy orvos, de többet biztosan nem.

beacska 2011.03.09. 13:47:03

hali!
biztos volt már róla szó, de most nem találom: Alekosz honnan vette a Csengettyű Uraságot?

Szerénke. 2011.03.09. 13:47:14

@Ayesha: Eléggé jól látod a helyzetet.:) Küldtem üzenetet.

Szerintem is eléggé ijesztő lehet, mindig kicsit távoli problémának éreztem, mikor hallom, hogy egyesek ilyen vagy olyan társaságba keveredtek. Mindig igyekeztem elkerülni az ilyen alakokat.:D Hihetetlen, hogy valakit ez vonz.:S

Thulea 2011.03.09. 13:48:21

@Doubledecker: De nem is a kurvákat tiszteled, nem hozzájuk fordulsz. Ezt hívják felszínnek! A nagy többségnél nincsen baj, a médiában igen, ott baj van. De azt tudni kell kezelni, az csak szórakoztat. Már írtam, mint régen a várndorcirkuszosok is a hülyéket és a többségtől különbözőket mutatta be: szakállas nő, törpe férfi stb.

joszif 2011.03.09. 13:48:41

@beacska: A Halálsoron c. filmből

Szerénke. 2011.03.09. 13:48:46

@avanivi: Hát sajnálom, hogy Neked ilyen jutott.:( Nekem egy távoli rokonságban vannak egy petéjű ikrek, de Ők fiúk.

beacska 2011.03.09. 13:49:10

@joszif: és ott ki v. mi volt?

Thulea 2011.03.09. 13:49:20

@beacska: Én pont láttam online, amikor megtalálták az egeret. Kitalálta egyszerűen...

Szerénke. 2011.03.09. 13:49:39

@beacska: Állítólag a Halálsoron-ból. Én még nem láttam, amúgy.

Mérges 1234 2011.03.09. 13:51:15

@Thulea:

Az rendben van, hogy mi a felnőttebb emberek, tudunk különbséget tenni.

De azok a gyerekek, akik ma nőnke fel, ezeken a szar kertévéken, azoknak azért félő, hogy eltolódik az értékrendje.

Sőt szerintem ez már be is következett.

Szerénke. 2011.03.09. 13:51:39

@Doubledecker: Mikor megyünk fő utakon, még szoktam is sajnálni azokat a lányokat, akik hóban-fagyban ott állnak, hogy biztos nem önszántukból vannak itt (általában). De azt hiszem előbb mennék takarítani, minthogy oda kiálljak.:(
Az meg, hogy a média ezt így felkapta, hát igen... Ráadásul a luxusprostituáltakat még ajnározzák is.

MagasMacska 2011.03.09. 13:52:59

@gernika:
És ezt rögvest el is hiszed? Egy pletykalapnak?

beacska 2011.03.09. 13:53:08

valszeg ő lesz: " Nem sokkal ezután John különleges gyógyító képességét fedi fel, amikor meggyógyítja Edgecomb főnök húgyhólyag-gyulladását, majd feléleszt egy erőszak által elpusztult egeret."

Thulea 2011.03.09. 13:55:49

@Doubledecker: Igen... Remélhetőleg nem mindegyiknek. Aki felelősen nevel gyereket, az mondjuk arra gondol, hogy az ő gyereke fogja a többieket vezetni, mert a többiek nyilván nem lesznek alkalmasak erre... És erre gondolva neveli stb. Legalábbis én így vagyok ezzel.

Szerénke. 2011.03.09. 13:56:16

@Ayesha: Még nem találtam meg, nem tudok kiigazodni ezen az inda-n.:D

joszif 2011.03.09. 13:56:18

@beacska: az egyik félkegyelmű halálraítélté volt a kisegér(csengettyű uraság) akit később villamosszékben kivégeztek (úgy hogy nem vizezték be a fejét és halálra égett). Miután meghalt átkerült a nagydarab néger csávóhoz tőle meg a Tom Hanks-hez a legvégén. A kisegeret egyszer agyontaposták és a néger csávó feltámasztotta amitől, talán hallhatatlan nem is de nagyon sokáig élet.

joszif 2011.03.09. 13:59:11

@joszif: jah és az egérvárosos rész a első ember mániája volt a filmben ahol majd jó sora lesz... egyszer eljátszották az őrök neki hogy jöttek hozzá az egérvárosból megnézni milyen különleges képességei vannak az egérnek. Cirkuszi egérnek tartotta a tulajdonosa, visszahozta azt a kis fadarabot vagy mit amit elgurított neki...

Mérges 1234 2011.03.09. 13:59:48

@Ancsika13:

Hál Istenek nem is lesz mindekiből prosti, de és ez egy nagy DE
a mai csajoknál nagyon megvan ez a finom lehúzos ingyenélős kurválkodási hajlam.

Tisztelet a kivételnek!

Jut eszembe volt 5 éve egy olyan csajom, akiről elsőre azt hittem tök normális, aztán mikor éreztem, hogy léptem nyomon leakar venni, akkor rá is kérdeztem, hogy na mi van.

Erre a válasz az volt, hogy de te tök jól keresel van pénzed.

Ja mondtam mert dolgozom érte, talán megpróbálhatnád. Itt jön a lényeg nem értette, azt hitte csak ez az egy szerep jut a nőknek, árúba bocsájtják a testüket anyagi előnyökért....

Persze ebben a Magyar gazdasági helyzet, szülők, és mi férfiak is benne vagyunk nyakig....

joszif 2011.03.09. 14:01:15

Hozzáteszem ebből a leírásból ne következtessetek a film milyenségére. Mert nagyon jó film és ezek az egeres részek nagyon elhanyagolható részei a film valódi tartalmának.

Szerénke. 2011.03.09. 14:02:59

@Doubledecker: Nagyon egyetértek. Szomorú, hogy ez a helyzet. Nekem mindig azt tanították, hogy sose szolgáltassam ki magam annyira, hogy eltartassam, mert akkor a férfi rendelkezhet velem. És ebben nagy igazság van. De még ha ez nem is zavarna, akkor sem tenném. Elég büszke ember vagyok.:D
Én csak azt nem tudom, hogy mit fognak csinálni a normális pasik és nők, ha ennyire fogytán a számuk.:D Reggel a buszon a gimibe menő gyerekeknél is olyan cifrákat látok, hogy ihaj...:D

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 14:03:14

@Doubledecker: Az a rossz, hogy sokszor az ilyen lányok miatt a normális hozzáállású nők is eleve elkönyvelődnek "csak a pénzre megy" picsának.

Mérges 1234 2011.03.09. 14:03:19

Jó film a halálsoron, bár a vége nem vidám.

Az ártatlanul halálraitélt főszereplő, egy gyermek ártatlanságaával még talán védi is azokat, akik halálát kivánják.

Mondhatni dalolva "hajtja fejét a hurokba", de mindenek ellenére a filmnek van valami pozitív kicsengése is.

Hát egész életmebn nem sirtam túl sokszor talán egy kezemen meg tudnám számolni, de úgy rémlik ettől a filmtől kicsordult a könnyem.

Thulea 2011.03.09. 14:03:20

@joszif: Kiknek a szórakozása a filmnézés? Akinek nincsen hobbija és egyéb értelmes szórakozása. Főleg most, hogy le lehet töltögetni filmeket a netről... Ez jutott most eszembe Alekoszról.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 14:04:25

@Thulea: én is imádom a filmeket!:)
*kihúzza magát
Jobb hobbi, mint az hogy mittomén piszkavassal kergetem a szomszédokat:)))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 14:06:19

@Ayesha: Azt olvastam, hogy az iskolában állandóan fikázták és az apja is hasonló személyiség, mint ő, a maga korában ugyanolyan megosztó személyiség volt.

Mérges 1234 2011.03.09. 14:07:20

@Peter_Cs:

Jön a régi lemez, nem tehet róla.

Csakhogy amíg felnőtt nem kelett volna észre vennie magát????

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 14:08:05

@Peter_Cs: apuka megkönnyíthette volna kicsit a lánya gyerekkorát, ha már a sajátja szarul sikerült.
(egyébként alapvetően kedvelem Évát, de a dührohamai tényleg aggasztanak)

Szerénke. 2011.03.09. 14:09:12

@Thulea: Csatlakozom Ayesha-hoz. Jóformán (így hallgatóként) csak ez az egy szórakozás maradt, mert erre futja.:D És tényleg lehet nagyon jó filmeket is találni, meg vannak szórakoztatók és persze vannak szemetek is.:D

MagasMacska 2011.03.09. 14:09:12

@Thulea:
Nem vagyok nagy filmnéző, de ezt a hobbit azért megvédeném. Legalább annyira "nemes" hobbi, mint az olvasás. Persze, az is számít, hogy ki milyen filmeket néz. Még azt sem tartom bajnak, ha valaki filmek mondatait idézi, vagy egy kedvenc filmje után nevezi el kutyáját, macskáját, egyebét. Alekosszal csak az a gond, hogy egyebet sem tud mondani.

Thulea 2011.03.09. 14:09:49

@Doubledecker: Drágám, néhány évtizede a nők az otthon melegét biztosították és cserébe "lehúzták" a pasit! :-D
Mondjuk nem szolgáltassa ki magát a nő. PONT
Viszont az én tapasztalatom, hogy a Férfi szereti megadni a Nőnek, amit csak meg tud adni. És a Nő ezt szépen elfogadja, mert ez a nőiességének a része. Így teljesednek ki a nemek egymásban. :-)

haruka 2011.03.09. 14:10:15

@Thulea: jaj, ez kicsit erős volt, de hát ízlések és pofonok. viszont kösz, hogy megvilágosodhattam, hogy én valójában egy Alekosz vagyok.

joszif 2011.03.09. 14:10:19

@Thulea: Én pl. imádok filmeket nézni, szinte minden nap nézek valami jobb filmet. Most pl. az elmúlt napokban az oscart nyert filmeket néztem. A harcos, A király beszéde meg a Fekete hattyú
Mindegyik baromi jó lett főleg a Fekete hattyú.
MOndjuk nekem van mellette értelmes hobbim ami remek szórakozás is egyben csak nem mindennapos elfoglaltság.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 14:10:22

olvasni, filmet nézni, táncolni, bepisilésig röhögni, vízipipázni...
ezek mind nagyon-nagyon jó dolgok:)

Mérges 1234 2011.03.09. 14:10:23

@Peter_Cs:

Ha kijön és megint együtt lesztek majd, probálja rajta segígetni.

Igazából neki magának lenne szükséges a változásra. Ha nem lenne állandó konfliktusa a világgal, ő maga is boldogabb lehetne.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 14:10:34

@Thulea:

A filmnézés miért lenne lenézett dolog? Azt mondod, a filmnézés nyomi? Ezt egy valóságshow blogján kimondod? :D Bizarr!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 14:11:21

@Doubledecker: Hogy lazábban vehetné az élet dolgait?

Thulea 2011.03.09. 14:11:33

@MagasMacska: Így teljes! A Te kiegészítéseddel együtt! Köszi!

Thulea 2011.03.09. 14:12:09

@Nard: Nem azt mondtam, hogy nyomi a filmnézés! :-D Olvasd el megint!

Szerénke. 2011.03.09. 14:13:42

@Peter_Cs: De miért támadták az iskolában? A gyerekek 'okkal' kegyetlenkednek másik gyerekekkel. Ez olyasmi lehet, hogy kinézetre más (duci, ápolatlan a ruházata, ilyesmi), vagy azért, ahogy viselkedik. Mivel Éváról már láttam gyerekkori képet, és nem volt rajta semmi kirívó, ezért csak a második lehet. A gyerekek a nagyon gorombáskodókat is kiközösítik, vagy falkavezérré teszik. Ezek szerint neki előbbi jutott. Szerintem. De ez tényleg nem mentség a mostani viselkedésre. Most mondhatnám azt, hogy én meg elvált szülők gyereke vagyok és ezért mindenkivel goromba és gonosz vagyok, de ez csak emiatt van. Ezek csak kifogások.

joszif 2011.03.09. 14:14:22

@Thulea: szerintem csak annyi a baj hogy régen a nők mikor otthon voltak és nem dolgoztak csak a férj akkor a nő büszke volt és lehetett is hogy a háztartást vezeti amit és most magam ellen is beszélek ma már nem sokra becsülik a férfiak és ezért inkább építik a karrierjüket ami meg szintén nem sok pasinak jön be és ezért singlik 40 éves korukig amikor meg rájönnek hogy jó lett volna gyereket szülni fiatalon.

Thulea 2011.03.09. 14:15:08

@joszif: Én is szeretek filmeket nézni ÉS még sok mást is csinálni.

Thulea 2011.03.09. 14:16:36

@haruka: Azt Neked kell tudni, hogy Aleksz vagy-e... :-) Én nem érzem magam Alekosznak attól, hogy imádom a jó pálinkát! :-)

locsolóember 2011.03.09. 14:16:45

@Thulea:
Engem - többek között - szórakoztat a filmnézés.
Meg az olvasás.
Mondhatni hobby.
Most mondd meg.

Szerénke. 2011.03.09. 14:18:41

@joszif: Az a baj, hogy a háztartásbeli fogalmát eléggé eltorzították egyesek. Aztán egyre többen lettek ilyenek. Manapság háztartásbelinek lenni azt jelenti, hogy reggel felkel az asszonyság, beviszi a gyerekeket bölcsibe/oviba/suliba, aztán otthon nézi a sorozatokat, aztán az astroshowt, majd a Nekedvalót, és mire este hazajön a férj, meg a gyerekek semmi nem történt. Persze itt is tisztelet a kivételnek. De amióta vidéken lakom, elég sokszor látom ezt. A nők meghatározott időközönként beszülnek egy gyereket, hogy ne kelljen dolgozni menni. De ha bemész a házukba az sem olyan makulátlan, mint ahogy elvárnád.:S

Mérges 1234 2011.03.09. 14:19:47

@Peter_Cs:

Lazábban????

Dehogy elég ha felvesz normális viselkedés mintákat, nem ordít, mint a fábaszorult féreg.

De ne akard, hogy megfejtsét írjak Neked.

El kellene fogadni magát 1 lépésként meg kell vele értetned, hogy nem megfelelően viselkedik.

2. Nem is utálja senki, csak a viselkedést utálják. (ez persz pivi hazugság, de kell a motiváció is, hogy akarjon változni.)

Ha 1-es teljesült, akkor talán van eséj, tartok tőle, hogy ez sem lesz könnyű.

1 a lényeg ne tűrj, hanem harcolj vele, segíts neki, lehet még belőle ember.

Mindkettőtöknek jobb lesz.

Most jut eszembe, szinte még soha nem láttam mosolyogni, ez is beszédes jel.

Thulea 2011.03.09. 14:20:13

@joszif: ...nekem mások a tapasztalataim... de biztos, hogy ebben a témában nem lehet általánosítani. :)

Mérges 1234 2011.03.09. 14:23:26

@locsolóember:

Annyiban vitatkoznák, hogy bár ha nem is sok, van néhány film, amit igenis megéri megnézni.

Olyanok amelyek nem csak elrabolják az időd, hanem adnak is valamit, építik a lelked, vagy formálják a kicsi világot a fejedben.

Persze sajnos kevés az igazán jó film, a legtöbbel csak az ideje megy el az embernek.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 14:24:11

@Ancsika13: ASTROSHOW:DDDDDD
az mekkora már:D:D

Thulea 2011.03.09. 14:24:56

@Ancsika13: Biztos, hogy lógsz a haverjaiddal, meg olvasol is, meg elmész egy-egy akármilyen előadásra, koncertre... Nem csak a filmeket nézed. Benne van a kommentemben, ha nem választ más szórakozást valaki csak a filmnézést, sem barátok, sem egy kocsmázás, sem egy színház, koncert, kirándulást stb. akkor az kissé sivár. Gondolom ezzel nem leszek nagyon megosztó.

Desperatefan14 2011.03.09. 14:27:07

@Doubledecker: Nehogy már te mondd meg hogy én beteg ember vagyok, mert valaki szimpatikus aki neked nem! Te sem vagy különb Évánál akkor, ha ezt nem tudod megérteni. És senkit de senkit nincs jogod ismeretlenül lebetegezni(most magamra gondolok nem évára...)

K Tomoceusz 2011.03.09. 14:27:17

@Ancsika13: Évánkat akkor is támadják, ha szűziesen ül a kanapén. Ilyenkor a haja a téma órákon át vagy hogy mit csinált két hete csütörtökön. A falka ereje a közös ellenség megtalálásában van. Megjegyzem, nem csak a villában. És én imádom ezeket az embereket, hívják magukat közösségi lénynek, jó csapatjátékosnak vagy hangos többségnek.

Mérges 1234 2011.03.09. 14:32:04

@Desperatefan14:

Akinek azok a jellemvonások, amiket az Éva mútat, képvisel szimpatikusak, nos annak az embernek komoly baja van.

Lehet nem beteg, lehet az a társadaloma beteg, ami ezeket a viselkedési formákat, nemcsakhogy tolerálja, hanem dicspiti is.

Szeresd ha akarod.

Ezzen a lebetegezésen meg nem kellene fennakadni, ez nem csak pejoratív értelmű lehet. Nagyon nem, lehet ez egy egyszerű lelkibetegség is, amit te nem is fedetzel el magadon.

Segítségre szorulsz, akarunk segíteni nyújtsd a kezed.

csicserierika 2011.03.09. 14:32:10

@Thulea: még sakkozik, zenél, dolgozik és szabadidejében ha marad sakk könyveket bújja. Nem bírom a sznobságot

Szerénke. 2011.03.09. 14:34:11

@Ayesha: Há' mé', nem?:D
@Thulea: Nem sajnáltatom magam, de a barátaim vagy dolgoznak, vagy Bp-n laknak, így nehéz velük találkozni (Én vidéken senyvedek, és már 3 éve tervezzük a Barátommal, hogy felköltözünk). Olvasni szoktam, bár elég kevés könyv köt le, színházba meg nem járok, mert drága.:D Szóval most elmondható az életemről, hogy eléggé sivár, de már nem sokáig, mert mostmár tényleg mindjárt, nemsokára felköltözünk, és akkor nem leszek így elszeparálva.:D

Mérges 1234 2011.03.09. 14:34:38

@K.Tomoceusz:

A cigis jelenete esetén, ami valjuk be közel vana csúcshoz (végső összeomláshoz), senki nem bántotta.

Dettó a fésű is.

Sőt mikor kedvesen azt mondta, "nekem semmi bezzeg ezeknek helikopter bazdmeg".

Én még nem láttam, hogy konkrétan belekötettek volna, de persze lehet, de mi volt előbb a tyúk vagy a tojás????

Desperatefan14 2011.03.09. 14:35:09

@Doubledecker: Nem érdekel, hogy évát lebetegezed, az a te dolgod, de más kommentelőt nincs jogod mert nem tudsz semmit róluk érted?? Ez eléggé sértő. Akármilyen értelemben írod. A villalakókra azt mondasz amit akarsz.

Mérges 1234 2011.03.09. 14:36:48

@Desperatefan14:

Ne vedd már magadra. Nem ér annyit ez az egész.

De bocsánat. Tényleg nem tudom milyen vagy. Az én hibám is, hogy nem tudom elképzelni, hogy az Évát lehet szeretni.

Szerénke. 2011.03.09. 14:37:13

@K.Tomoceusz: Azért ha aktívabban nézed, akkor feltűnhetett, hogy Éva mindig valami apró dolgot odaszúr, vagy odamond a többieknek, amiből aztán parázs vita lesz, ő meg úgy csinál, mintha mindenki a semmiért támadná. Erre jó példa, mikor a Villa Oscar-t adták át egymásnak. Mindenki emelt fővel viselte a kritikát, csak ő volt az aki rögtön kikérte magának, és az akkora legjobb barátnőjének rögtön odamondott, hogy neki kellett volna kapnia. Még ha így gondolom is valahol magamban, akkor sem bántok vele meg így mást, hanem elfogadom a másik véleményét.
A másik meg az, hogy mindenki tiszta lappal ment be a villába, senkivel nem volt senkinek előítélete. Az, hogy ő ezt vívta ki, csak magának köszönheti.

K Tomoceusz 2011.03.09. 14:38:36

@Doubledecker: Nem jó, amit írsz. Évánk nyerni ment be és ha ezzel a karakterrel meg tudja csinálni akkor jó a csaj. A Ráczék mentek be millióknak példát mutatni viselkedésből, szorgalomból, kultúrából és szeretből. Meg Laca hitből és becsületből. Ezt a hátmast lehetne a doubledecker módszerrel kritizálni.

Lotyó Bridzsida 2011.03.09. 14:39:12

@Doubledecker:

Na, ja.
Ehhez a lehúzós csaj-lóvés csávó történethez pontosan két szereplő kell.

Egy alapértékeiben megingott férfi, aki azt hiszi, hogy csak a pénzéért lehet szeretni,
vagy annyira felszínes, hogy csak a legbombább csajokra bukik, akiknek viszont áruk van,

és egy lusta nő, aki azt reméli, hogy így kevesebbet kell erőlködnie a jóért.

A lényeg mindkettőben a hátsó szándék.

K Tomoceusz 2011.03.09. 14:42:33

@Ancsika13: Amióta Szandika átment a Ráczékhoz valahogy sokkal kevesebb kritikát kap. Lesz még Évából szép és jó kislány, csak neki is ezt kell csinálni. Végre többet fogunk hallani a kretén nyomoronc alkoholista Alekoszról.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 14:44:47

juj de szép sminket találtam...most fogom és szépen kipróbálom magamon is...:)

@Lotyó Bridzsida: az ilyen gazdag ocsmányságok akkor azért szednek össze modelleket meg W kategóriás celeb bombázókat, mert azt hiszi, hogy őt csak a pénzéért lehet szeretni?

Desperatefan14 2011.03.09. 14:46:19

@Doubledecker: Oké, csak az ilyenen felhúzom magam, ha rám mondod és nem Évára.

Szerénke. 2011.03.09. 14:47:49

@K.Tomoceusz: Nem tudom, én szerintem egyáltalán nem vagyok részrehajló, és nekem Szandika viselkedése egyáltalán nem tetszik. Nem tudom, hogy úgy érted-e ezt, hogy az Rtl befolyásolni akar, azáltal, hogy jobb színben tünteti fel a Szandikát, mert a Ráczéket 'erősíti'. Nekem egyszerűen nem szimpatikus, hogy ide-oda ugrál. Ha egyszer valakiről véleményt alkotok, az nem fog megváltozni egykönnyen. Ezért nem igazán értem ezeket a folyamatos pártfordulásokat. Amúgy meg akkor sem szimpatizálnék az Évával, ha a másik táborhoz tartozna, de ugyanígy viselkedne. Nem az alapján ítélek, hogy hova tartozik...

Szerénke. 2011.03.09. 14:48:31

@Ayesha: Linket!!! :D Én meg közben főzöm a tésztát.:D

MagasMacska 2011.03.09. 14:48:55

@Thulea:
Eszerint csak értelmezési probléma volt.
Kösz.

K Tomoceusz 2011.03.09. 14:49:27

@Nard: Fura amit írsz, nekem ez eddig fel se tűnt. ( ide most kéne pár kuncogójel)

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 14:53:32

@Ancsika13: livinpretty.blogspot.com/2011/03/tengerzold-bulis-smink-video.html
nekem nagyon tetszik, bár még nincs annyi cuccom, mint ennek a nőnek, de magam eszközeivel csinálok hasonlót:)
nyilván nem egy állásinterjús vagy irodás smink, de néha mulatni is jár az emberlánya...:)

K Tomoceusz 2011.03.09. 14:53:50

@Ancsika13: Könnyű neked, te higgadt független nézővagy, tárgyilagosan kezeled a helyzetet. Nekem szélsőÉvafannak ez lehetetlen.

Szerénke. 2011.03.09. 14:55:42

@Ayesha: Kár, hogy én ilyenhez béna vagyok. Valahogy akárhányszor megpróbáltam füstös szemet varázsolni, mindig az lett a vége, hogy tisztára összenyomódott a szemem.:S
@K.Tomoceusz: Ezzel sincs semmi baj, ahogy jó Balázs mondani szokta.:D
Én sem örülök annak, hogy senkivel nem tudok azonosulni. Úgy érzem, hogy csak rossz van, meg rosszabb.:D

Szerénke. 2011.03.09. 14:56:14

@K.Tomoceusz: Amúgy azért egyszer-kétszer nálam is pattan a húr, és akkor 5 percig tuti fortyogok a látottak miatt.:D

Thulea 2011.03.09. 14:57:11

@Ancsika13: Hajrá és sok sikert a változáshoz! Fejlődés igénye fontos, hidd el! :-)

K Tomoceusz 2011.03.09. 14:58:32

@Ancsika13: Én több játékossal is tudok azonosulni.
Lacával, aki vén fasz létére bement fiatalok közé
Alekosszal, aki iszik és nők után koslat
És Évával, aki mindenkit elküld a pitlibe

Albino Vernyul 2011.03.09. 14:59:33

@Thulea: Nem hinnem, hogy Alek egesz nap otthon ul, es filmeket nez.. Akkor hol szedne fel egy ejszakas csajokat..? Arrol nem is beszelve, hogy miutan a "holgy" tavozott, sterilizalja az egesz lakast...;))

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 14:59:46

@Ancsika13: pedig a sima füstöshöz csak egy szemcerka kell meg vattás végű pálcika:) az már elég jól megy nekem:)
ha mást nem, legalább annyit csinálok, egyébként a legegyszerűbbet is megcsinálták már ezek a bloggerek videón, hogy hogy érdemes:) tök követhetőek, majd nézd meg.

Szerénke. 2011.03.09. 15:05:56

@Thulea: Húh, köszi.:) Nem is tudod, hogy mennyire vágyom már rá. Nem azért mert nem szeretek itt lakni, csak világ életeben Bp-i voltam. És nagyon hiányzik.:)
@K.Tomoceusz: Hidd el, így jobb, mert legalább Te élvezettel tudod nézni. Én meg nézem, mert kivonni nem tudom magam alóla, de nem drukkolok senkinek és nem örülök senki győzelmének. Nem győzöm hangoztatni, hogy milyen jó volt az 1. Akkor minden este, mint a mannát, vártuk az összefoglalót, együtt a család és nézte. Én ráadásul minden hajnalban megnéztem az ismétlést is, meg a Belevalót, mindent.:) De most... Csak a fejemet tudom verni sokszor a falba, hogy ez megy.
@Ayesha: Már én is néztem a videókat, meg nemrég beszereztem ecseteket is, hogy tudjak jót csinálni, de a végeredménnyel sosem vagyok elégedett. Mindig úgy érzem, hogy összenyomódott a szemem.:S De lehet majd bepróbálom a hosszú hétvégén.:D

Thulea 2011.03.09. 15:08:14

@Lotyó Bridzsida: Ez megint szélsőség! Van a nagyon feminista nő, aki nem engedi, hogy az ajtót kinyissák neki, a nagyon soviniszta férfi, aki nem nyitja ki az ajtót a nőnek. És vannak azok, akiket Te leírtál, de van kedves, finom középút, ahol a játszmák élvezhetőek férfi és nő között.

És hogy visszakapcsoljak a villára: Alekosz tényleg nőként próbált bánni az Évaval (az utóbbi időbeni tényleg inkább "rossz házastársnak" tűnik a viselkedése). Viszont Éva csak kihasználja őt és ha nem is jön be neki, mint pasi, akkor is illenék nem "barátnőként" kezelni...

Thulea 2011.03.09. 15:10:03

@Albino vernyul: ez a rizsa része az életének! :-)

K Tomoceusz 2011.03.09. 15:11:20

@Ancsika13: Én a magyar focival voltam így. Nem is járok az nb1.hu-ra se társalogni, se vitatkozni.

Szerénke. 2011.03.09. 15:16:35

@Thulea: Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de nekem Alekosztól futkos a hátamon a hideg.:D Mindig elfordulok, ha simogatja a lányokat.:D
@K.Tomoceusz: Nem is érdemes az ilyenekben vitát nyitni. Hálát adok az Égnek, hogy a Barátomat hidegen hagyja a foci. Apu nagyon szereti (plusz az összes többi sportot) és utáltam, ha ment a tv-ben, akkor lábujjhegyen kellett járni és levegőnek kellett lenni. És az a baj, hogy mindig talál magának olyat amit nézhet, és ami miatt csöndben kell lenni.:) Rám azt mondja, hogy tiszta szégyen vagyok, mert még az Olimpia sem érdekel.:D

Mérges 1234 2011.03.09. 15:18:59

@Ancsika13:

" De most... Csak a fejemet tudom verni sokszor a falba, hogy ez megy."

Én valahogy úgy érzem, hogy ha az Éva nem lenne ott, akkor nem mindig csak a balhét adnák.

Sajnos csak ritkán vicces és élvezetes a műsor.

Régen nálunk elment a háttérben, de most amikor csak a vínyogás megy, egyszerűen idegestő.....

Talánb a döntöbe, a humor a viccesség, és uram bocs'á az intellektuális beszélgetések is repíthetnék a játékosokat.

Évát ki kell baszni, és a végén még nézhető lesz, persze unalmas is egyben.

Pl. Tegnap nekem az Alek kavarása a rá bízott vagyonnal nagyon tetszett.

Póén volt na, kicsit belerogyanat a nagy hatalomba, de legalább vicces volt.

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 15:19:05

Na hát nincs az az isten, aki rávehetne engem, hogy a nyári estéimet olimpia-nézéssel töltsem el...

Mérges 1234 2011.03.09. 15:21:00

@Ayesha:

Téli Olimpiáról halottál már???????

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 15:23:02

@K.Tomoceusz:

Én ha célirányos, igazi VV troll lennék, akkor a legérdekesebb, legmulatságosabb karaktert választottam volna Éva helyett. Lacit. Még soha nem láttam habzószájú Laci-fant! Pedig megérdemelné! Mert Alekosz meg Éva fannak lenni olyan snassz! Legyél egyedi és támogassad Lacit! Ez kb olyan mint Magyarországnak szurkolni a világbajnokságon :D

Albino Vernyul 2011.03.09. 15:23:47

@Ancsika13: En gyorsan lecserelnem azt a baratot... Amelyik ferfit hidegen hagyja a sport, annal baj van...:)

Szerénke. 2011.03.09. 15:23:49

@Doubledecker: Tényleg nem Évát akarom védeni, de azt meg kell hagyni, hogy ez a mostani VV arra megy ki, hogy folyton összevesszenek. Minden játék olyan, ami miatt lehet vita. Azon az Olimpián is tök jól érezték magukat és még az Éva is tudott normálisan viselkedni. Ettől függetlenül egyértelmű, hogy az Éva azért van bent, hogy pluszban generálja a konfliktusokat, mert ott ahol egyébként nem lenne, ott is kipattan miatta valami. De ettől függetlenül adhatnának normális játékokat is, ami nem arra van kiélezve, hogy vitázzanak. Ez az egész őszinte hinta, meg kibeszélshow-k erre vannak. Hogy újra és újra felszínre kerüljenek az ellentétek.
Most megint csak a VV1-el tudok példálózni. Ott tök jó játékok voltak és minden nap. Nem minden héten. Ennek ellenére ott is kialakultak viták, meg klikkesedés. Véleményem szerint nem erre kellene kiélezni az egészet, és akkor sokkal élvezhetőbb lenne. Meg mondjuk az sem ártott volna, ha okosabb embereket válogatnak össze.:D
@Ayesha: Ott a pont.:D
Nah, mennem kell enni. Majd jövök.:D

Szerénke. 2011.03.09. 15:24:20

@Albino vernyul: Hát helyette mást csinálunk.xD De hát ez már tényleg nem ide tartozik.:D

Ayesha (törölt) 2011.03.09. 15:34:02

@Doubledecker: télen is utálok sportközvetítéseket bámulni:)

dr. gernika 2011.03.09. 15:43:27

@Thulea: Na igen, ha Évával lezuhanna egy repülőgép a hegyekben, a túlélők valszeg őt ennék meg legelőször, hogy valami hasznát is vegyék.

Mérges 1234 2011.03.09. 15:46:35

@gernika:

Éppen tegnap néztem az Életben Maradtakat.

Nos abban is dilema volt, hogy kit egyenek meg.

Nos ha Éva is ott van, akkor megeszik őt, annak ellenére, hogy esetleg még nem is halott.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.09. 15:47:04

@Doubledecker: Nekem inkább az anarchisztikus tendenciák jönnek be, az erőfitogtatástól, a hatalommal való visszaéléstől hányok!

Szerénke. 2011.03.09. 15:50:04

Na, készen lettem.:D
@Albino vernyul: Akkor úgy mondom, hogy ahelyett is azt csináljuk.:D

dr. gernika 2011.03.09. 15:51:15

@Ancsika13: Ha ott lettem volna, tuti megtöltöttem volna egy poharat vízzel, és arcon löttyintem vele (szintén anyai módszer-hatott).

dr. gernika 2011.03.09. 15:52:20

@Doubledecker: A nyelvével kezdeném. Persze sokáig kellene róla kapargatni a nikotint, de legalább csend lenne.

Mérges 1234 2011.03.09. 15:55:04

@Peter_Cs:

Anarchiában jobb élni vagy Diktatúrában????

Végül is mindegy, egy rendes nyugott környezetben élni mindeki inkább.

Mostmár én szégyenlem magam, talán sokat bántottuk az Évát, tényleg lehetne talán jobb ember, perzse ha akarna jobb lenni.

Szerénke. 2011.03.09. 15:56:14

@gernika: Nekem akkor volt a ruhástul hideg zuhanyban részem, amikor az ovitól végigordítottam a hazavezető utat, mert a barátomhoz kívánkoztam. Ez volt az ajándék érte.:D
Amúgy már gondolkodtam, hogy egy-két ilyen kirohanás után, amit ott a csajok megengednek maguknak, nem lehetne ilyen módszerrel csillapítani őket? Vagy ez is testi sértésnek minősül és automatice kizárást von maga után?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.09. 16:00:15

@Albino vernyul:

Miért? Engem is hidegen hagy a sport. Meg a sör is.

Szerénke. 2011.03.09. 16:03:07

@Nard: Akkor már nem is vagy pasi.:D

Mérges 1234 2011.03.09. 16:03:27

@Nard:

Azért a nőket szereted???? :D

KISCSILLAG 2011.03.09. 17:55:49

szerintem ez a kisegés nagyon vemhes!
nemsokára egéráldás lesz a háznál...

láttam már vemhes egeret, ennek a lomha mozgásán és testességén is látom, de ha nem lenne vemhes akkor is az a helyzet, hogy nincs olyan hogy egy egér, ha egy egered van, akkor ott egy egész egér kolónia lakik... az biztos..

www.valovilag.hu/video/120859

beacska 2011.03.09. 18:04:58

@Ancsika13: de ezek az őszinteségi játékok is az Évára mennek ki. a múltkor is már beletörődve ikszelt magának. "najó, megint én szedtem össze a legtöbbet. 10-ben is én nyertem" ez két dolgot jelent: 1. csak rossz tulajdonságokat adtak meg (2 volt jó a 10-ből), 2. azt láttuk is: gondolkodás nélkül csak Alekosz és Éva kapta a rosszakat, magukra a "jók" csak jókat mondtak. Ennek így marha sok értelme van!!
Najó, Éva felvetésére legyávázták a tábornokot. az azért marha vicces volt. (és ezt csak a Béciék tehették, mivel pl. Éváéknek Laci nem szájhősködik)

kén-e egy nick? 2011.03.09. 18:43:57

@Nard:
Fentiek fényében (se sport, se sör) mi is szégyelljük, hogy az vagy. :-)
süti beállítások módosítása