Hogy volt?

VV4 - 4X80

2011. március 07. 14:15 - Hódos Hajnalka

Mélységesen csalódtam tegnap, még az almás pite is megkeseredett a számban. A mamám Alekosz-fan. Nem tagadom, terveztem vele egy mélyinterjút a VV4-ről, de a mama a túl direkt dolgoktól elzárkózik, egyébként is be kell tartani az információ áradatának ökölszabályait. Először a már többször megénekelt kardinális kérdések következnek, ki rákos, ki halt meg, ki terhes, ki szült, mi vót a szömészeten, tojnak-e a tyúkok, hajnye Lány, nekem egyé, oly rosszú níző ki, mer nem ótattad be magad, árva angyal hogyvolt, mészki, na ezután lehet a Nők Lapjából felnézni és mintegy mellékesen feltenni a kérdést: és, a való világ? Jaj dehogy nízem, hát oly idegesítőek! Tegnap azé níztem, mer kíváncsi vótam, a Duplaszájú mit művel. Hát annak a Bélának meg akkorát tudnék verni a fejire, amikor felhúzza azt a rúzsaszínű sapkát! Az Anikó meg, ha ríni kezd, kapcsolom is ki. Na azt nem lehet tőle evenni, hogy szépen ki van mindig föste. Az a görög ér a legtöbbet az egészbe’, meg az Olivér. Sajnállom, hogy kiesett, magának köszönheti. A következő másfél órában olyan részletes beszámolót kaptam a történtekről, Benkő Dániel farokvillantásáig visszamenőleg, hogy azon gondolkodtam, mi lenne, ha nízné? Meg azon, a mama jobb hogyvoltot írna, mint én.

A Villában Laci és Tibi szorgoskodik a konyhában, Tibi arról érdeklődik, ki fog menni párbajozni? Van, amikor össze-vissza rakunk, van, amikor taktikázás van. Most taktikázás lesz, a izé akar párbajozni mindenképpen, a Szandi. Laci belemerül egy magyarázatba a kialakult erőviszonyokról, de Tibi leoltja, jaj, legnagyobb haverok! Ezek Villabarátságok, ez meg egy játék. Ha barátkozni akarsz, akkor menjél egy kávéházba dumálni. Azt mondja a Laci, hogy ma lesz a kiválasztás, lép oda Évához. Aha. És ki megy? Én. Vagy engem fognak kiválasztani, vagy a Szandikára pakolják a jelet, hogy engem vigyen ki. Aha, ez most egy ilyen összeesküvés. Éva nem túl jó érzésekkel menne Szandival párbajozni, mert ő volt a legjobb barátnője, de küzdeni fog, mint egy oroszlány. Írnám, hogy a sörény már megvan hozzá, de ezt a poént egyszer már ellőttem. Mindenki más is a kiválasztásról beszél, Gigi nem akar Szandira rakni, mert nem fog bűntudatot okozni magának, ha kinn hagyja az Éva, Béci Gigi kis picsáját akarja védeni. Anikó arra teszi, akivel nem tud együtt élni, azt’ cső. Szandi a szobában latolgat Jerzsivel, LL Junior és Kasza Tibi pakolásznak, és indulnak haza. Jacuzzi van? Van. Szauna van? Van. Hűtő tele van? Benne vagytok a tévében? Csapból színes víz folyik? Szádat befogod, azt’ örülsz, hogy itt lehetsz!

A berendezett nappali láttám mindenki visítani kezd, jaj nem akarok parlamentet! Én sem. Nem parlament, intelligencia teszt, a Mensa Egyesület munkatársaival. Az intelligencia Alekosz szerint logikai illetve kombinatív készségek művészi színvonalon való alkalmazásánál. Jó, lényegében a mentális teljesítőképességünket méri a többiekhez képesti helyünket adja meg azon a skálán, ahol aki úgymond százas ikúval rendelkezik, az rendelkezik az átlagos mentális teljesítőképességgel. Nem tudom, melyik definíció a mégszebb. Játék, álljanak intelligencia szerinti sorrendbe. Nagy küzdelem folyt a kevésbé intelligens helyekért, mi az oka? Mert szerények vagyunk. Hát ennek annyi a valószínűsége, mint annak, hogy Zimány Lindát egyszer egy kőbányai szobafestő oldalán láthatjuk. Bélának volt is kedve meg nem is, örült is meg nem is, hozott is ajándékot, meg nem is, vegyes érzelmei voltak. Giginek voltak fonalak, mikor teljesen elveszítette az egészet. Jerzsi direkt nem görcsölt rá, tudta, hogy nem lesznek nehezek a feladatok, viszont nagyon kell figyelni. Ha nem írok semmit, akkor száz? Nem, ha nem írsz semmit, akkor hetven. A Lakók eldönthetik, megosztják-e egymással és a nézőkkel az elért eredményeket. Béci nem. Gigi 93, Alekosz 91, Jerzsi 93, Laci 105, Szandi százas, jaj kilencven, bocs, Éva 96, Anikó 102, gyerekek, ez azt jelenti, hogy mi mindnyájan átlagosok vagyunk.

Az unalmas teszt után rohanunk a gödör alja felé, hintáznak. Éva elmondja, miért rakta Jerzsire a jelet. Azért, mert az Anikó a fejében sem volt, közelebb áll hozzá, mint Jerzsi és a szépre emlékezik. Mindketten hibásak Szandival, hogy megromlott a viszonyuk, negyven-negyven százalékban, Anikó az erős húszas. Anikó palinta, hogy érzed most magad, hogy Szandin van a zöld kendő? Ideges, izgul, szurkol. Örülnél, ha visszajönne, kérdi Béci, figyelem, a következőnek a későbbiekben jó tíz perces következménye lesz. Ha nem jönnél vissza, mit kezdenél magaddal? Anikó sok embert elveszített idézőjelben. Nagyon közel áll hozzám, megsiratnám, mert tudom, milyen vagyok. Kihez sündörögnél oda, ha a Szandi kinn maradna? Senkihez, Éva, senkihez. Anikó a palintázás után Bécinek magyaráz. Sejtettem, hogy erre megy ki a téma, hogy utána kihez fogok csapódni, senkihez! Isten ne adja, de ha Szandi kiesne, nem lenne olyan ember, akivel még egyszer ilyen kapcsolatot tudnék ápolni. Elegem van a napraforgós témából is meg a sündörgésből is! Béci örül, hogy Anikóból kijött. Kijött, mert éreztem a te kérdésedből is, csak nem akartam úgy válaszolni rá. Ne oltsál már engem, miről beszélsz? Jó kérdés Béci, mert én erre még ma sem tudom a választ.

Béci és Anikó soha véget nem érni akaró vitába kezdenek. Anikó meg akarja magyarázni és nem tud túllépni. Béci szerint Anikó mászkált ide-oda. Anikó még jobban meg akarja magyarázni, Béci nem érti, hogy miért most, ebben a percben? Én úgy fészkelődök, mintha parázson ülnék. Aztán azon veszekednek, hogy lezárják a veszekedést, de nem. Aztán azon, hogy van-e helyzet. Anikó csak meg akarta beszélni. Anikó csak meg akarta beszélni. Anikó csak meg akarta beszélni. Béci a végén megenyhül, jó, add ide a kezecskédet. Lépjünk túl ezen az egészen, megpróbálok többet hozzád viszonyulni, megpróbálom azt, amik régen voltak. Kérlek, bocsáss meg nekem, és én is megbocsátok neked. Így sokkal jobb most. Oké. Letörlöm az izzadságot a homlokomról és beveszek egy magnéziumot, kemény menet volt. Nekem, akinek végig kellett nézni.

Úgy látszik, a párbeszédek napja van, Éva remeg, olyan ideges. Ez csak kiválasztás, nem kihívás, nyugtatja Alekosz. Most képes engem párbajra vinni? Nem tudom, majd meglátjuk. Milyen mocskos egy undorító hátulról jövő banda, úristen. Azok meg nyilván rárakják a Szandira, addig is elkerülnek egy kiválasztást, füstölög Éva a szó szoros és átvitt értelmében is. Ha úgy alakul, hogy kimentek párbajozni, te jössz vissza! De akkor meglepődnek majd! Hát, szerintem ők is tudják. Felhasználják a Szandikát elodázás céljából, hadd vesszen a férgese. Beáldozták a Zsófit, a Gombit, a barátjaikat áldozták be. És még mindig nem történik semmi, hihetetlen, csak a duma. Éva a kiválasztás után is ideges, valaki beadhatna neki egy ruhakefét, mert az a fekete kabát már úgy néz ki a hajtól meg a korpától, mint az okádék. Hát Lacikám, nagyot csalódtam benned! Pont tőled ezt nem vártam volna! Nagyon remélem, hogy én jövök vissza közétek, indul cigizni Éva. Szandika feldobottan érkezik, Éva, nyugodj meg, béke van! Éva nem tud boldogságot mímelni, inkább Lacit savazzák tovább Alekosszal. Pont egy katona! Nőket küld párbajozni? Persze, addig is megússza, itt a langyos vízben evickél! Alekosz szerint ez egy fölháborító kihívás volt. Milyen indokok hagzottak itt el? Anikóból is úgy kell fogóval kihúzni a választ, de még akkor sem jön ki, Gigi béka alapon döntött. Ez a párbaj neki köszönhető, világosodik meg Éva. Anikónak! Nem csoda, hogy az ember nem tud bízni benne! Van egy furcsa érzése az embernek, hogy kavar a háttérben, de nem a klasszikus értelemben, hanem olyan sunyin. Úgy kiviszem, mint a picsa, ha visszajövök, örül Éva a saját külön bejáratú bűnbakjának.

A gonosz kis napraforgó Lacival eszeget a konyhában, nem biztos, hogy a nézők Alekoszt itt hagynák magára, na érted, hogy mit akarok! Laci szerint Anikó túlgondolja a dolgot. Na kimegyek cigizni, mert felidegesítettem magam. Jókor, a Kazal pont téged ekéz kinn. A szépség nem elég a győzelemhez! Kis kígyó! A kis kígyó leül, teljes a terrárium, a nyílméreg béka nekiszegezi a kérdést, miért nem válaszolt, mikor Balázs kérdezte. Mert nem érdekli. Vannak dolgok, amikben Évának van igaza, vannak, amikben Szandinak, bizonyos dolgokban Éva hibázott, bizonyos dolgokban Szandi, aztán ez így rajtatok állt. Nekem ehhez mi közöm van, mit kellett volna mondanom, hogy én vagyok a hibás? Éva szerint azt kellett volna mondania, hogy neki is köze van ahhoz, hogy ő és Szandi eltávolodtak egymástól, aztán megegyeznek abban, hogy a következő párbaj Anikóé lesz. A záró képeken Laci tolja a harci dumát Szandinak, de annyira untam ezt az összefoglalót, hogy elkapcsoltam a tévét. Csak én voltam vele így?  

Címkék: vv4
783 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sogeking 2011.03.08. 01:03:02

Szandi nem akar visszamenni,
végre egy jó hír

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:03:24

@sogeking: Felig doglott macskak, Anit vaskapunak ranto kutyak voltak teriteken.. Szerintem eger valodban ebben a kornyezetben porul jartal volna..:)

joszif 2011.03.08. 01:07:27

szandika nem nyerni ment akkor miért akar a párbajról visszamenni.
kemény vagy béci a leggyengébbet vinnéd párbajra.
szandika menjen haza nem való a villába
szandika évát vidd ki ő a villa szégyene
szandika ha vissza akarod nyerni a renomédat azok közül válassz akik rádtették a jelet...
hajrá éva és alekinnyó ti vagytok a legjobbak
hajrá szandika te vagy legjobb
hajrá béci .... csak keményen
éva soha nem kedveltelek de amit az elmúlt napokban műveltél az túl ment minden határon
drága szandi iszonyúan tetszel nekem nagyon szexi vagy... nevess sokkal sokkal többet.... (ez kurva hosszú és gyorsan olvas)
kedves vicuska , sárga pizama, piros bikini, fekete bőcucc, mindenben gyönyörű vagy, smink nélkül is te vagy a legszebb, küzdj harcolj.... bazdmeg de hosszú ez is Forza Éva , Mario Rómából
drága éva nagyon nagyon szeretlek te fogsz nyerni
gratu. mindenkinek nagyon kitartóak vagytok nem tudom meddig bírnám
kedves szandika én nagyon imádlak és sokan mások is ne add fel
kedves laci köszönjük hogy a mai világban van még egy ilyen igazi férfi , anikó te csak legyél napraforgaó mert szép
tuti hogy egy 10-essel nagyobb az iq-tok, ingerszegény stb stb...

sogeking 2011.03.08. 01:08:09

Éva: hát ezek tényleg figyelik a sárga pizsamámat

Flashdance 2011.03.08. 01:10:48

Hat gitarpengetovel sem sokan ettek eddig a tortenelemben joghurtot :)

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:11:14

Nahhh.... Szandi Blikket olvas rozsaszinben, Ani rozsaszin dobozbol, rozsaszinben vanilia fagyit nyalakodik... En is nyalakodnek... Hummmm..:)

joszif 2011.03.08. 01:12:34

Ez valami undorító lehet ez a fürdő állandóan tocsognak a vízben

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:13:41

Behh... Gigi, Jerzy zuhanyozik.. Uncsi... Vissza a nyalakodast gitarpengetovel, ahogy a kollega mondta..:)
Beci elemelte Alek testapolojat, mert nem ad senkinek, de O igen...:)

sogeking 2011.03.08. 01:15:24

@Albino vernyul:
eddig főleg Ani külső adottságaira koncentráltam, és nagyvonalúan átsiklottam az egyéb dolgok felett, de amióta ilyen slampos, kritikusabb vagyok:)

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:22:17

@sogeking: Juj... Es most mi bajod szegennyel..? Rosszul all a haja...?:)

sogeking 2011.03.08. 01:27:09

@Albino vernyul: igen, már egy hete folyamatosan:) elveszítette a démoni énjét

az elején még sírni is olyan aranyosan tudott

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:37:25

@sogeking: LOL.. Egyeseknek semmi se jo...:)
Erdekes az online, asztali csendelet, zuhanyzasi hangokkal alafestve..........

penelope garcia 2011.03.08. 01:39:17

@sogeking:

Nu, elmúlt a szerelem?
Tudod, mint a viccben:
Pasi megbámul egy gyönyörűséges tündért az utcán, aztán megvonja a vállát - Ezt is unja már valaki..

sogeking 2011.03.08. 01:39:38

@Albino vernyul: igen, csináltam is pár skiccet gyorsan

sogeking 2011.03.08. 01:42:42

@penelope garcia: most múlik pontosan, engedem had menjen

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:44:33

@sogeking: Nah, felebredt a rendezo.. Szinkronba hoza a kepet a hanggal.. De vajh mi tortenik a haloszobaban, orgia...?

sogeking 2011.03.08. 01:47:00

@Albino vernyul: orgia ah álóban, és Alek közben fogat mos? na ne

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:50:31

@sogeking: Beci, Laci, Jerzy egymas hegyen hatan, a lanyok vihognak, ebbol Alek inkabb kimarad...:)

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:52:44

Gigi egyedul a pihiben sexualja a macijat alvas kozben... Jerzy bolyong a ladaja, meg a konyha korul..

MegLepke 2011.03.08. 01:54:11

@Albino vernyul: igen, ezt én is felettébb élveztem. Most pedig a konyhát láthattuk. Na, a kamerás végre rátalált Erzsire, aki végig gyalogolt a nappalin. Új emberek vannak, akik gyakorolják a kamerahasználatot?

Albino Vernyul 2011.03.08. 01:56:21

@MegLepke: Szerintem sztrajk van, es a Moszkva terrol szereztek alkalmi munkasokat.. Amugy Jerzy rajtautott Gigin...

sogeking 2011.03.08. 02:00:28

nézek egy kis NBA-t,
ja és boldog nőnapot mindenki(nek) aki szereti

jó 8

penelope garcia 2011.03.08. 02:07:44

@Albino vernyul:

Fergeteges fogatás (Bowfinger) megvan? Mexikói bamba illegálokból profi technikusok? :)))

kéne egy nick 2011.03.08. 02:25:26

Kitöltöttem ezt a villás IQ-tesztet, de nem mondom meg, mennyi lett, mert megvertek, hogy nagyképűsködöm...

És még volt 2 válasz, amit ugyan kitaláltam, de nem azt a gombot nyomtam meg (mert tényleg kevés volt már rá az idő, és kapkodtam).

Meg vagyok lepődve magamon.

A papíros, időre menő IQ-teszt mondjuk annyiból jobb, hogy ami választ kapásból tudok, azt 2 másodperc alatt töltöm ki olvasással együtt, és marad idő a többire, itt azért a melyik ábrán található az adott krikszkraksz jellegű feladatoknál nagyon neccesek az idők, volt, amit nem is tudtam kitalálni, de ha van még 10 másodperc, lehet, hogy sikerül.

kérődzőgiliszta 2011.03.08. 02:46:30

Na, nagyonkedves éjszakások! Ha nagyon unatkoznátok, itt van egy kis néznivaló:
www.youtube.com/watch?v=BO0TMfR8qhc&feature=related

kérődzőgiliszta 2011.03.08. 02:48:44

@kéne egy nick: "Meg vagyok lepődve magamon."
Akkor te MegLepke reinkarnációja lehecc! Detényleg!
Próbáld meg azzal nehezíteni a megoldást, hogy nem nézed a kérdéseket!

MegLepke 2011.03.08. 02:49:33

@kérődzőgiliszta: áááááááá, imádok benned mindent!!! Bár nem unatkozom, ezt SSKK ki nem hagyom!:)

highlife 2011.03.08. 03:09:05

Az utolsó kép címe: büdös cigányok

KISCSILLAG 2011.03.08. 03:51:12

@arkangyal44:

nincs élet a villán kívül Alek számára

Gempacsöki boborján 2011.03.08. 07:22:23

@arkangyal44: Engem inkább az izgatna,hogy hogyan sikerült egyáltalán nyerned ott?

Gempacsöki boborján 2011.03.08. 07:23:49

@highlife: Néha amikor a kamera úgy áll,meg a fényviszonyok is valóságközeliek,akkor látszik ám a Béci és Anikó valódi bőrszíne rendesen.Amúgy összeillő pár lennének,szeintem mozog is valami a bugyiban meg a gatyában is.

Gempacsöki boborján 2011.03.08. 07:24:25

Megvan kihez csapódik majd anikó!Hát a Bécihez!

Albino Vernyul 2011.03.08. 08:02:44

@Gempacsöki boborján: Szerintem a tuja lesz, es maradjunk ebben...

dajan 2011.03.08. 08:24:24

Hajnalka, a sajnálok szó nem sajnállok. Vigyázz a hibákra, mert akkor a történetek megközelítése is sajnálatos.

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 08:31:22

@dajan: azért írtam két ellel, mert így ejti, nem azért, mert nem tudom, hogyan kell helyesen írni, de köszönöm a figyelmeztetést.
sajnos vannak helyesírási hibáim, az utóbbi időben szaporodnak, a franc se tudja miért, majd odafigyelek.

Albino Vernyul 2011.03.08. 08:36:42

@Hódos Hajnalka: A stressztol van... Azert Evat vegegnezni naponta, rombolja a lelkivilagunkat... En is erzem, hogy kezdek szetesni...:)

dr. gernika 2011.03.08. 08:38:52

@Albino vernyul: Én is basszus, pont mióta Évát nézem. Lehet ez az oka? :O
:D

Albino Vernyul 2011.03.08. 08:40:54

Amugy, ha Szandi kiesik, es Aniko nem talal lelki fogodzot, be fog csavarodni..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.08. 08:49:34

@dajan: én meg azt nem tudom, hogy tud egy történet megközelítése sajnálatos lenni

lac64 2011.03.08. 08:51:45

@Albino vernyul: Hát sanszos. Hozzátenném, hogy abban a közegben olyan társ nélkül, akivel megbeszélhetsz problémákat, Alek - és talán Laci - kivételével mindenki megbolondulna.

Lanois 2011.03.08. 08:58:31

Mind a Magam, Mind az RTL Club Nevében Minden Kedves Full HV-s Ribinek Nagyon Boldog Nőnapot Kívánok!

Albino Vernyul 2011.03.08. 09:00:04

@Lanois: Hat kesz uriember vagy, le se tagadhatod...;)

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 09:02:16

@Lanois: :DD hát a pisasárga gumós begónia hol marad?

Lanois 2011.03.08. 09:14:22

@Albino vernyul: Ugye?:)
@Hódos Hajnalka: A gazt Tomoceusz kolléga intézi. Tímvörk van.:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.08. 09:16:54

@Hódos Hajnalka: nekem tegnap hozott apósom (aki amúgy tényleg nagyon szeret, csak hát férfi a lelkem) egy nagy csokor kirzantémot ;P

kellemes temetőszag leng a házban ;)

Oleg Gontar 2011.03.08. 09:20:40

Egy szelelmi fellacio volt ez a cikk szamomra, konnyed szorakoztato.

Lickollak.

Albino Vernyul 2011.03.08. 09:21:18

@Lanois: En hozom a cserepet.. Muanyag (piros), vagy agyagcserep legyen csipkemintaval...?:)

zoxó 2011.03.08. 09:21:22

Nekem most állított be a főnököm egy tálca primulával. Választottam. Ahhoz képest, hogy néhány napja ordított velem az irodában, ez már haladás???

Albino Vernyul 2011.03.08. 09:27:36

Na holgyek, itt vala nehany alfahim, hogy meg tudjatok becsulni a ferjetek/baratotok kokadt viragait..:):

www.youtube.com/watch?v=wwPNQYaMjEo&feature=related

Lanois 2011.03.08. 09:38:15

@Albino vernyul: Műanyagra gondoltam csipkemintával. Adjuk meg módját.

-Sarq- 2011.03.08. 09:39:44

Valaki, aki mostanában jobban képben van, elárulná nekem, mi az oka, hogy mostanában Alek állandóan Tordast cinkeli? Kicsinyes genyázásról van szó, vagy esetleg tényleg sunázná?

dr. gernika 2011.03.08. 09:47:45

@-Sarq-: Tordas már a kinti világban is koptatta, talán azért. Bár szerintem azon a nőn csak cinkelnivaló van, szóval nem bánom. Igaz, az még jobb, mikor Éva vérét szívja.

-Sarq- 2011.03.08. 09:53:49

@gernika: Igen, de ezt a témát az elmúlt 1-2 hétben vette elő, ezért értetlenkedek.

Tompó 2011.03.08. 10:16:54

@TapOut: szimpatikus a mosolya......

dr. gernika 2011.03.08. 10:25:26

@-Sarq-: Akkor kérdezték meg tőle, hogy ki hiányzik neki a kiesettek közül. Poénnak szánta, a többiek fuldokoltak a röhögéstől, gondolom azóta ezért használja, mint humorforrást.

osgood 2011.03.08. 11:13:29

@redhaven: "ki hallott még olyat,hogy valaki egy kotlóalja tojásból parancsolja a rántottát? "

Bárki, aki pl. engem megkérdez, hány tojásból kérek rántottát.

mama ottmarad 2011.03.08. 11:15:48

@kérődzőgiliszta: köszi Gilcsi, imádok bennük mindent, feldobtad a reggelt :)

mama ottmarad 2011.03.08. 11:35:14

Senk nem említette eddig, vasárnap óta többször eszembe jutott Buci poénja, igazán szót érdemel.
Az egyik reklámszünet végén belehahózott a kamerába.

Hahó, otthonlakók!! Gyorsan üljenek le a kanapéra, folytatódik az összefoglaló!

Ez olyan aranyos volt, hogy <úgymond> engem is, személyesen megszólított.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.08. 12:01:57

@mama ottmarad:

Megkérdezhette volna azt is, hogy van-e egy cigid :)

mama ottmarad 2011.03.08. 12:06:25

@Nard: ne mááár, most tényleg ... értem én, és meg fogja kapni azért a büntetését,
ám mindettől elvonatkoztatva, ez egy kedves kiszólás volt a nézőkhöz, és én jót nevettem rajta.

mama ottmarad 2011.03.08. 12:29:46

@TapOut: tényleg szánalom...vagy még éretlen kiskorú egyén, és nem érti még.
Vagy sosem figyel rá a környezete, szeretetéhségét feltűnni vágyással leplezi. Mindegy neki, csak kicspja a biztosítékot. Ő ezzel trollkodik.
Valószínűleg több helyen, több nicken szerepel, olyan, mint régen a ballonkabátos faszvillantósok.
Talán egyszerűbb nem tudomást venni róla, mert ha válaszolsz, vagy felbosszantod, azzal eteted, ha kizárnád a topcból, hét új nicket növesztene.

Hódos Hajnalka 2011.03.08. 12:38:31

@_fű a szénakazalban: nagy a te jóságod és köszönöm.

cserébe most én is kiváglak, mert itt senki nem beszél így sixxről. bocsika.

az újdonság garázsa 2011.03.08. 12:47:06

@Hódos Hajnalka:
Jó, akkor most te is csatlakoztál a sixxhez hasonló tahók táborához.

Ezúton is gratulálok.

az újdonság garázsa 2011.03.08. 12:48:55

Így mondjuk könnyű olyan blogot vezetni, amiben csak dicsérnek, hogy milyen jó vagy, ha mindekit kivágsz, aki kritizál.

mama ottmarad 2011.03.08. 12:52:37

Mivan, mivan??? Csak nem címlapon vagyunk? :DDD

csikarcsi 2011.03.08. 12:52:51

@MegLepke: Valószínű, hogy én tudtam rosszul. Akkor a nagyiját is imádom.

beacska 2011.03.08. 13:03:58

@Hódos Hajnalka: sixx kipenderítette a Hotel Édenből, azért dohog itt. semmi személyes

K Tomoceusz 2011.03.08. 13:05:57

Nincs még poszt? Akkor elemezzünk egy kicsit! Tegnap éjjel a közvetítés erősen akadozott, ha jól láttam a stáb leszerelte az igazmondó hintát és bedobott a villába egy focilabdát. Valamelyik felelős beosztású kormánytag lesz a következő meglepetésvendég.
Nem tudtam meg, ki lesz Szandika párbajellenfele, most Bécit emlegeti, de annak még nem jött el az ideje. Neki a 120. nap körül kell párbajoznia, sanszosan Alek ellen. Akkor fogják jó magaviselet miatt harmadolni és próbaidőre hazaengedni.

beacska 2011.03.08. 13:08:22

@K.Tomoceusz: ne reménykedj, az új kormányban új szelek fújnak: a tévé tilos. a netet is csak módjával, korlátozva.

kén-e egy nick? 2011.03.08. 13:20:13

@beacska:
Tegyük hozzá: a semmiért.

És mivel ugyanúgy semmiért tiltotta le a nicket HH is - elég lett volna törölnie a hozzászólást, ha nem tetszik -, most már van személyes.

Kicsit idegbeteg mindenki az Indexnél, úgy látszik.
Ez alapfeltétel a felvételinél?

mama ottmarad 2011.03.08. 13:33:53

Arért toleráljuk már azt a helyzetet, hogy egy fedél alatt két ilyen szart kell nézni naponta. Jó tudom ... hobbi. Néha fárasztó az is.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.08. 13:36:30

@kén-e egy nick?:

HH nem a zindex embere. Ez az ő blogja, megteheti, hogy kidob innen bárkit.

kén-e egy nick? 2011.03.08. 13:42:03

@Nard:
Na ja, ez (mármint a Hogy volt?) nem az Index blogja, mi?
Szerinted honnan kapja a fizetését?

Ő csak egy cikkíró itt. A sok másik mellett.

És persze, megteheti, mert joga van rá, de ettől még tahóság volt, amit tett, mert oka, az viszont nem volt rá.

(Az, hogy valaki épp idegbeteg aznap, nem ok.)

iinside 2011.03.08. 13:57:46

Kedves Hölgyek, Lányok, Asszonyok!

Nőnap alkalmából sok boldogságot kívánok Nektek!

Szeretettel: iinside

Tompó 2011.03.08. 14:01:56

Mi történt? Kit dobtak ki? Miért? Valaki?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.08. 14:14:41

@kén-e egy nick?:

Nem kap fizetést. Nem az index blogja. Ő nem cikket ír, hanem postot. Nekem is van blogom, ennél a blogszolgáltatónál. De nem fizet nekem az index. Azért nem, mert ez nem az index blogja.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 14:19:18

Sziasztok:)
szereti valaki a krumplistésztát?:)

Bob munkatárs 2011.03.08. 14:21:51

@KISCSILLAG: Télleg valami dan-vizsgáról volt szó. Akkor inkább maradjon. Laci rendes ember, ha néha furcsa is a szeme. Szandika mehet.

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 14:28:31

Most főztem meg életem első krumplistésztáját és azért török be egyből ezzel a kérdéssel:)

MimaTeDrága 2011.03.08. 14:29:15

Hajni azt a rengeteg sok pénzt,amit mint Indexes cikkíró keresel,légyszi oszd szé közöttünk. :)))

MimaTeDrága 2011.03.08. 14:33:40

Hopszi eltűnt a hsz-em. Na még 1x.
Szervusztok, régóta zugolvasok, nőtársaimnak boldog nőnapot, Zoltánoknak boldog névnspot,mindenki másnak pedig szép napot, mindenekelőtt Hajninak!

Ayesha (törölt) 2011.03.08. 14:34:28

Én a Zoltán nevű nőknek kívánok minden jót.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.08. 14:34:39

@MimaTeDrága:

Szerintem vatikáni valutában kapja. Azt mind szét is osztja köztünk.

MimaTeDrága 2011.03.08. 14:35:23

Hopszi eltűnt a hsz-em. Na még 1x.
Szervusztok, régóta zugolvasok, nőtársaimnak boldog nőnapot, Zoltánoknak boldog névnspot,mindenki másnak pedig szép napot, mindenekelőtt Hajninak!

MagasMacska 2011.03.08. 14:50:36

@Ayesha:

Szeretem, és állítólag jót is főzök.
Valami problémád van?

MegLepke 2011.03.08. 14:53:10

@iinside: köszike!:)

@Ayesha: én szeretem, kérek. Most pedig nézem az új posztot.:)

kén-e egy nick? 2011.03.08. 16:59:50

@Nard:
Gondolom, te nem a Hogyvoltra blogolsz.
A teljes blog.hu persze, hogy nem az Indexé.
Van pár blog, amiért tutira fizetnek, pl. a Hogyvolt, a comment:com és társai. Szerinted miből élnek az olyan emberek, mint HH, sixx és társaik, akik csak blogokban forulnak elő?
Munkából biztos nem.

A poszt meg egy divatszó. Magyarul (leginkább) cikk, ahogy a komment meg hozzászólás.
Tudod, van, aki még tud magyarul.

KISCSILLAG 2011.03.08. 20:14:00

@Hódos Hajnalka:

Kedves Hajnal!

van egy komment, ami nagyon zavar, mivel nincs benne információ, viszont csak szidalmaz egy csoportot, örülnék ha törölnéd,

előre is köszönöm, a komment időpontja:

2011.03.08. 03:09:05

K Tomoceusz 2011.03.08. 20:29:51

@KISCSILLAG: Most már engem is. Eddig észre sem vettem.
süti beállítások módosítása