Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X79

2011. március 06. 11:30 - Hódos Hajnalka

Az hagyján, hogy a kezem úgy néz ki, mint Jackonak a hansaplastos korszakában, mert tegnap hagymaszeletelés közben jobban összekaszaboltam magam, mint a Menyaszony a nyolcvannyolcakat, az sokkal jobban aggaszt, hogy ma reggel beleénekeltem a fogkrémes tubusba, hogy „jó lenne elrohanni, elfutni, elszaladni”. Houston, baj van, nánánánáná, utoljára Flipper Öcsi Homokot szór a szemembe c. nótájával voltam úgy, hogy hetekig nem ment ki a fejemből, Ozzy, segííítséééég! Mondjuk Szőrös Kisfiam fél tőle, neki az ilyen angolszász nyavalygások jönnek be, na gyere ezt szereted, don’t you, forget about me! Az összefoglaló is zenével kezdődik, készülnek a koreográfiák, Béci elégedett, Junior elégedett, aztán a lányok finoman cicázgatnak az ágyban.

A finom cicázgatás abból áll, hogy Gigi megpróbálja bekapni Szandi ujját, aztán hajciróka és hajmaróka, most be vagy melegedve, nem, hihi. Sajnos Gigi agyoncsapja a cicázgatást azzal, hogy Szandi kedvéért énekelni kezd, Jerzsi meg kiakad. Egyre többször látta, hogy megy a tipitapi. Meg felsűrűsödtek az események. A fürdőszobában szóvá is teszi Giginek, pipa volt rá, mert Szandival túl sokat engednek meg maguknak. Ha szeretsz, ezt abbahagyod. Gigi nem érti, nem tud erre mit mondani, ő kint is ilyen, de jó. A riportszobában azért bevallja, hirtelen nem tudta, sírjon vagy nevessen. Én sem. A lányok ágyjelenete tovább folytatódik, de már nem cicázgatnak, hanem kibeszélik Jerzsit. Téged nem zavar, hogy vagány vagy meg izé tánc meg minden és a Jerzsinek azzal is problémája van, hogy egy mondatot elmondjon? Amikor velem és beszélgetünk, akkor kurva jól elvagyunk és semmi, nem tűnik fel meg tökre nevetek. És a beszéde nem zavar? Hát eleinte azért nagyon, vallja be Gigi. Meg azt is, hogy kinn elment volna Jerzsi mellett, egyrészt mindig idősebb palikkal lógott, másrészt van egy sztereotípiája a chippendale fiúkkal kapcsolatban. Ki milyen virágot szakít Gigi, olyat szagol. A hajnalkának például egészen kellemes illata van.

Tibi és Junior vezetésével jövőbeli televíziós showműsort rendeznek, játszásiból úgy csinálnak, mintha már hónapok teltek volna el a VV4 után. Az első vendég Gigi, a kérdés unalmas, de mi a fenét lehetne tőle mást kérdezni, hogy a Jar vagy a Pur oldja jobban a zsírt mosogatás közben? Taktika volt részedről, hogy szerelmesnek tüntetted fel magad, sokan gondolják ezt! Persze, mert ez biztos szimpatikus a nézőknek is. Túl erősek voltak az érzéseim, és ez legyőzött. Érkezik a rapperek rémálma, az üvöltő csend, Jerzsi. Mit érzel Gigi iránt, most, hogy kiestél? Ezt szavakba önteni nem lehet. Szandika öt éves szerződést kötött LL Juniorral és megcsinálta persze a topless autómosót is. A Villa Boszorkánya, Éva jó viszonyt ápol Szandikadzsível, sokszor átmegy hozzá, nyakukba veszik a vártos, tökjól elvannak. Nincs bűntudata a konfliktusai miatt, mert ő ilyen. (az ennyi lemaradt) Lászlónak Anikó nagyon tetszett a Villában, de nem kis korosztályi különbség is van köztünk (a közönség soraiból bekiabálás: súlybeli is), ezért nem is gondolkodott rajta. Az a legkeményebb benn, hogy egyedül van az ember és nincs lelki társa. Érkezik a Villa Hódítója, Nádai Anikó. Az emberek nem látnak bele abba, amiket érzek vagy gondolok és elég gyorsan ítélkeznek. Kinek volt meg Anikó? Két fiú, és egy lány jelentkezik, hahaha. Melyikünk jön be neked mint pasi és miért pont a Junior? Röhögés, Tibi picit könnyített a helyzeten. Béci, ha szingliként érkezett volna a Villába, minden csajt megcsinált volna. Van olyan, akit nem engedtél volna közel a szívedhez? Laci, Alekosz. Alekosz röviden jellemzi a Villalakó hölgyeket. Visszafogottnak, prűdnek látta őket, nem nagyon voltak bevállalósak. A három lány, aki fölső kategória, Éva, Gigi és Anikó. Évában minden megvan, ő egy összegyúrt nőszemélyzet, a Gigi dominanciális hajlamokkal rendelkezik, Anikó különleges széria, a titokzatosságában rejlik az ereje. Méltán érdemelte ki a napraforgó nevet, nem rossz értelemben kell ezt érteni, a napraforgó a szivárvány összes színében pompázott. Van Gogh elmehet a búsba.

Igyunk arra, hogy száz naposak vagyunk és érezzük jól magunkat. Laci az ábrából felébresztett barna medve mozgásával lejt egy táncot a habcsóknak öltözött Gigivel, közben Alekosz mélázását hallhatjuk. Ha sokáig vagy ugyanazon a helyen, akkor azzá a hellyé válsz. Kőmíves Kelemenné erről sokat tudna beszélni, tapasztalatból, nem csak úgy a habokra. Ha belegondolok abba, hogy ennek az egésznek vége, ezt az egészet lebontják, soha nem tud az ember ide visszajönni két-három év múlva nosztalgiázni…hát az egy rossz érzés. A kertben Béci és Junior alaposan kitárgyalják Anikó villabéli szerelmeit, Béci sajnálja, mert olyan kis naiv, és mégis a Rosszkislány kategóriába jött be. A műsor végéig Anikó panaszkodik a riportszobában arról, hogy még mindig téma a Béci, a Király L. Norbi meg az Olivér és tulajdonképpen ő az események áldozata és nemisúgyvolt, meg hogy milyen ítélkezősek az emberek. Aztán következik egy beszélgetés, hát nem tudom, nem tartom magam egy buta embernek, de egy kukkot sem értettem az egészből, ha valaki esetleg, megköszönném.

Na szóval csak illuminált matematikai számításokat végzel és nem érzed át a történet lényegét. (???) Anikó ezt teljesen fordítva gondolja és hármas volt matekból. Akkor ezért vagy óvatos? Ahogyan én is, jó, akkor ebben egyetértünk. Könnyen matekozol itt a Villában egyébként? Hát most már négyen túl vagyok. Nem azt kérdeztem. Ja, nem arról beszélünk? Húúú, várjál, várjál! Félreértettük egymást. Most én vagyok a hülye, akkor mi van? Akkor fogalmazzunk más szóval, mert a matekozás más. Hát bazmeg, előveszem az Obádovics könyvet, rohadjak meg! Érted amit kérdezek? Hát akkor így nem. Na mi a matekozni, kivel? Semmi. De értem, csak nem szeretném érteni. Mármint, ha arra gondolsz, amire én gondolok, hogy gondolsz. Igen? Akkor most mondd meg úgy, ahogy van. Na egészségedre. Maradjunk (ennyiben? Ezt nem értettem.) Nem, ezt én most meg akarom beszélni. Hát én ezt biztos nem fogom megbeszélni. Mert? Hát mert. Csak én izzadtam meg?

Junior és Anikó az ágyban vihorásznak, de érkezik a Rózsaszín Rettenet és véget vet a mókának. Szandika féltékeny Anikóra, mert tiplit vág. Ha nem tudom, hogy mi a bajod, nem tudok rajta változtatni, mondja Anikó. Bármikor elpártolsz! Szandi felsorolja, kivel mindenkivel volt Anikó, aztán azt, kiknek tetszik Anikó a Villában. Szégyelld magad, komolyan, kiállok melletted, bármi van, és akkor így jössz! Az éjszakai paplanharc a kedvenc jelenetem, elvetemült, veszedelmes küzdelem volt. Egyszercsak arra ébredtem, meséli Alekosz, hogy az Éva húzza le rólam a takarót. Én is belekapaszkodtam. És akkor együtt húztuk. Ő erősebb volt, nem is tudom, álmában honnan szerzett annyi energiát, én mondtam neki közben, hogy az az enyém! Jerzsi, szegény ördög ezt turbékolásnak értékelte. Hozták a formájukat, nem zavartatták magukat, hogy többen vannak a szobában.

Az összefoglaló végén Szandi nyíg Alekosznak, megint az a baja, hogy ronda. Amíg ő olyan visszajelzést kap, ami úgymond negatív, addig mire legyek én izé? Béci próbálja vigasztalni, kevés sikerrel, mert Alekosz beleköp a levesébe, te összejönnél vele, ha nem lenne barátnőd? Béci próbál diplomatikus lenni, de Alekosz megadja Szandikának a kegyelemdöfést, ő nem jönne vele össze, mert Szandi az egyetlen lány, aki nem tetszik neki a Villában. Na több se kell, Szandi a fejére húzza a kapucnit és nyüszít. Látod, a Béla is miket beszél? Milyen aranyos? Aranyos a kiskutya! Pontosan, nem aranyosnak kell lenni, hanem vonzónak, szexinek! Nekem is mindig azt mondják, hogy milyen érdekes vagyok, milyen jó barát vagyok, de mint pasi, az meg…mehetek a picsába, na ennyi. Sírva vigad a magyar. Szandi nem akarja elmondani Anikónak mi a baja, mert úgyis azzal jön, hogy gyönyörű vagy, szép vagy. És most konkrétan mi a bajod a külsőddel, és mi hozta ezt elő? Hát az egyik példa, hogy a Nagy Alekosznak én nem tetszek, pedig még a Tordas is tetszett neki. Az hozta elő, hogy itt vannak a vendégek. Mert? Mert látom, amit látok. Mit? Amit te is látsz, ha egy kicsit van szemed. Anikó nem lát semmit. Elmondhatatlan hálát érzek gyerekkori barátnőm iránt, köszi a halakat, igaz, mi nem cicázgattunk együtt finoman, de nem is téptük egymást féltékenység meg irigység miatt.

A kiválasztás olyan, mint amilyen az Andrássy út 60-ban lehetett egy vallatás, Balázs nagy formában van, mondjuk, akkor elkerekedik a szemem, mikor azt mondja, a többiek közösítették ki Évát és Alekoszt, de úgy látszik, nem ugyanazt a meccset nézzük. Alekosznak rosszul esett a fogadtatás, de nem gondolkodott rajta, rosszul esett neki, igen. Éva cirkuszai. A Kazalfejű szerint erős jellemre vall, hogy helytáll. Biztos, hogy benne is van hiba, jaj dehogy. Anikó, mi a baj Évával? Hogy nem tanul a hibáiból. Nem kedveled őt? Mostanában annyira nem. Alekosz szerint Évával az elfogadás művészetét kell alkalmazni. El kell fogadni, mást nem lehet csinálni. Szandi, te azért benne vagy abban a három-négy emberben, akinek a legtöbb konfliktusa volt. Igen, de nem mindegy, hogy milyen a konfliktus stílusa. Azért távolodott el Évától, mert nem akar a segédje lenni, nem akar asszisztálni. Anikó nem szeretne igazságot tenni Szandi és Éva konfliktusában, Balázs jól le is cseszi. Ő egy Villalakó és ha Balázs kérdez valamit, akkor válaszoljon. És van köze hozzá. Laci szerint Szandinak az esett rosszul és ott kezdődött a konfliktus a két csaj között, hogy Éva folyamatosan kibeszélte Szandikát és ez barátságban nem megengedhető. Éva megmondja a frankót, vannak itt olyanok, akik lapítanak, meghúzzák magukat és így felevezhetnek akár a döntőig is. Mondj két nevet! Gigi, régebben Anikó, Jerzsi.

Kezdjünk, Balázs minél több konkrétumot akar hallani a táblánál. Alekosz olyan emberre tesz, aki még nem nagyon kapott, szeretné jelelni, hogy gondolkozzon el, ne vegye el a többiek örömét, Béci. Béci komolyan gondolja, hogy benn mások az erőviszonyok. Évára rakná a jelet a viselkedése miatt. Ha rá rakná, olyat vinne ki, akit szeret, ezért a Dikára rakom. Béci szerint Szandi erősebb és nagyon hajt erre a párbajra. Szandika osztott-szorzott, nincs ép válasza, azért Gigire rakja, mert fejszámolást tartott és Gigi most nem fog jelet kapni. Gigi az ész és a szív elve alapján ment. Évára nem rakom, mert Jerzsit vinné, Szandira sem, lelkifurdalása lenne, ha kinn maradna a taktika miatt. Anikó ma mondott egy szar poént a békákról, ezért rá teszi a jelet. Anikó arra teszi a jelet, akivel a legtöbb konfliktusa van. Nem akarja az alkoholra fogni, de a vér nem válik vízzé, Éva. Éva Jerzsire rak, mert nem akarja eldobni a Dikával együtt töltött három hónapot. Jerzsi beleegyezett egy taktikába, reméli, hogy a kis barátja fog visszajönni, Szandika, kicsim, rád teszem a jelet. Laci ekkora dilemmában még nem volt, ő is harcos alkat, meg hülye szöveg a tatamiról. Ha valaki ennyire menni akar, az menjen és győztesen térjen vissza a csatából, Szandi! Szandi hogy vagy? Nagyon jól, eljött az én időm! Nem félsz, hogy Olivér és Gombi sorsára jutsz? Ha hazamegyek, jó helyen leszek. Ha visszajövök, még jobb helyen leszek. Szandi nem nyerni jött, Balázs szerint feladta, Szandi szerint nem adta fel, de rohannom kell, mert jó ebédhez szól a nóta és Lány, igyekezzetek mert megfeszül a krumplipüré!

Köszönöm a képeket S-nek.  

Címkék: vv4
1123 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rianna 2011.03.06. 11:46:39

elso? csak nem? mi tortenik itt?:)

viola narvilly 2011.03.06. 11:59:20

És akkor a magyar igazság :)

viola narvilly 2011.03.06. 12:00:38

Megnéztem neten ezt a kiválasztósdit. Nem is tudom, mi lenne a helyes megfogalmazás Évára. Azt, hogy valaki nem bírja a kritikát, egy dolog, de az a lány nemhogy nem bírja, de szentül meg van győződve róla, hogy mindenki hülye, mindenki ellene van, minden konfliktusban ő a szenvedő alany, mindig ő a kisebb, akit bántanak, ésatöbbi. Ez beteges.

avanivi 2011.03.06. 12:01:31

Harmadik!! Azta!!!
Hajnika drága !!
Jövök ki a depiből ,köszi, köszi !!

Albino Vernyul 2011.03.06. 12:04:51

Az utolso posztomat atmasolom, a delelotti vita apropojan...:

Ha nem a nezok szavaznanak, Eva az elsok kozott selejtezodott volna ki.. Ezt azert szogezzuk le.. Nem azert, mert a tobbiek gonoszak lennenek, hanem egy dolog nezokent rohogni a dolgain, mas dolog osszezarva lenni vele, es elviselni a lenyet.. Alek is bajban lett volna, ha igy kezd be a noknel, mint ahogy itt bekezdett... Oli se engedhettte volna meg maganak azt a manipulativ stilust, amit vitt... A tegnapi jatek ebbol a szempontbol volt erdekes, megmutatta, hogy kik azok, akikkel egyutt lehet elni, es kik azok, akik a csoporton bellul folyamatos problema forrasok, illetve esetleg a csoport egy reszenek nincs hozzajuk semmilyen kotodese.. Erdemes megnezni a lista ket veget, erdekes dolgokra lehet jutni...:)

KISCSILLAG 2011.03.06. 12:07:00

"Téged nem zavar, hogy vagány vagy meg izé tánc meg minden és a Jerzsinek azzal is problémája van, hogy egy mondatot elmondjon?"

na, ilyen az, amikor Szandika nem beszéli ki a másikat - jóbarátját nem mellesleg - a másik háta mögött, sőt, a takaró alatt! még akkor sem amikor egy lányt el akar hódítani a pasijától! Nem Szandika szigorúan mindent szembe intéz el, akkor is amikor üvöltve görényezik a hálóban arra, aki épp a kertben, a riport szoba előtt füstöl...

Izlések és pofonok, semmi szín alatt nem laknék egyikükkel se egy lakásban, de Évát be tudnám vállalni a szomszéd házban, mert legalább kiszámítható... a többiek sajnos nem, és túl sokat fednek le magukból, túl sokat mosolyognak a másik arcába és köpnek a háta mögött, Évával legalább ez fordítva van, mindenkor tudhatom miről van szó..

Eznemsemmi 2011.03.06. 12:11:02

Figyeltétek már, hogy Évának szinte semmi mimikája nincs? Hetek óta nem jöttem rá, hogy mi zavar az arcában, aztán megvilágosodtam: szét van botoxolva a feje, egy homlokráncolást nem láttam még tőle.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 12:11:24

nekem, esküszöm édesmindegy, ki megy éva ellen, én annak szurkolok, szóval, hajrá, Szandika, példakép vagy! ;)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.06. 12:11:40

@viola narvilly:
na, de így is van, mindig őt bántják:)
rájöttek a gyenge pontjára, és ezt ki is használják:)

@KISCSILLAG:
ne lopkod a gondolataimat, pont így látom én is:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 12:12:48

ja, és a matekos monológon én is sokat filóztam; ahogy héromszor is bejátszották előzeteskét, nem sikerült dekódolnom úgy igaziból, de gondoltam, nem baj, majd megnézem az egész jelenetet és rájövök a tutira, de nem

pedig ötösöm van matekból, a legfelsőbb szinten ;)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 12:13:53

@KISCSILLAG: én sajnos már ott tartok, hogy éva ugyan kiszámítható, de olyan rettentő kicsi százalékban kaphatnék rosszabbat nála, hogy bevállalom a bizoytalant ;)

gibson 2011.03.06. 12:14:39

Ez hihetetlen, Hajni, már megint egy délelőtti poszt! Hogy csinálod? Van neked egyáltalán még magánéleted? :)

Amúgy kurva jó meg minden, bár még nem olvastam, de megelőlegezem neki a bizalmat.

2011.03.06. 12:15:46

@viola narvilly: szerintem is beteges, ráadásul már 28 éves, jobb nem lesz.
Meg kell mondjam, Alekosz igen pontosan jellemezte, a legapróbb kritikára visszatámad. Aztán jön a folyamatos kárálás, ahogy bizonygatja az igazát, mint egy tyúk, erősen izgalmi állapotban.

Eznemsemmi 2011.03.06. 12:17:10

@KISCSILLAG: Éva mindig azzal védekezik, hogy csak saját magát adja, ezért őt nem lehet elítélni.
Nos, számtalan ember van, aki saját magát adja/adta. Ilyen volt többek között Ted Bundy, Charles Manson, Hitler, Sztálin stb.
Ők is csak saját magukat adták, ezzel a logikával őket is szeretni kellene...

arkangyal44 2011.03.06. 12:19:12

Szép napot nektek,meg Hajninak is,ma nagyon friss voltál :))

rianna 2011.03.06. 12:20:25

Éva már minden sodromból kihozott, ezt az állandó mártíromságot nem bírom már többet. Remélem, hogy a szavazók is ígz vannak vele, és Szandimandi jön vissza.

viola narvilly 2011.03.06. 12:23:58

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Hát ha gyengepontnak lehet nevezni azt, hogy ideggyenge, akkor igazad van :)
Szerintem kezelni kéne.

@beebeer:
Igen, valahogy állandóan védekezni akar (már persze, amikor épp nem támad)

2011.03.06. 12:24:14

@Eznemsemmi: Ancilla írta, véleményem szerint igen jó meglátás, hogy Éva az önfegyelem legkisebb megnyilvánulását is megjátszásnak minősíti.
Pedig kérem, talán többek között ezért is vagyunk emberek, hogy bizonyos helyzetben visszafogjuk ösztöneinket. Legalább is szerintem.

2011.03.06. 12:25:46

@viola narvilly: a legjobb védekezés a támadás? :)

KISCSILLAG 2011.03.06. 12:27:00

@Eznemsemmi:

igen, mindnyájan kiszámíthatóak, ha már kiismerted őket, viszont a
a különbség a következő: az előbbiek sorozatgyilkosok és tömeggyilkosok, Éva pedig nem, így tehát az ő kiszámíthatósága szimplán hasznos, a többiek kiszámíthatósága nem segít azon hogy életveszélyesek rád nézve..

Eznemsemmi 2011.03.06. 12:29:20

@beebeer: Ezzel teljesen egyetértek.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 12:31:07

Kőmíves Kelemenné és még mindig visítok a röhögéstől! :))))
Mi van a halfejjel? Az enyémek mindig kegyetlen besértődtek, amikor végül kidobtuk a napok óta hurcibált csontokat!

Az előző VV-k se voltak épp emelkedettek, de emellett komolyan mondom elbújhatna maga a setét középkor is!
Mindig, amikor azt hiszem, már nincs lejjebb: de van, de van!
Évával meg simán kínozni lehetne, szóval minden együtt áll. :))))

Eznemsemmi 2011.03.06. 12:31:27

@KISCSILLAG: Félreértettél, csak arra céloztam, hogy Éva a rossz tulajdonságait kendőzi ezzel a szöveggel, mintha azt sugallná, hogyha valaki saját magát adja, már rossz ember nem lehet.
Erre hoztam fel példákat, mondjuk elég szélsőségeseket.

2011.03.06. 12:33:18

@KISCSILLAG: pedig azon logika mentén haladva, miszerint Éva csak őszinte és magát adja, ő ilyen és kész, el kell fogadnunk Ted Bundyt is. Ő ilyen volt, ennyi.

Eznemsemmi 2011.03.06. 12:34:06

@beebeer: Egy hullámhosszon vagyunk :)

2011.03.06. 12:35:37

@Eznemsemmi: már csak Sannya hiányzik. :)

K Tomoceusz 2011.03.06. 12:37:09

Megjöttek a legfrissebb közvéleménykutatási erdmények. A múlt hetihez képest, a biztos választók között Alekosz veszítette a legtöbbet, népszerűsége 5%ponttal csökkent. Éva és Anikó stabilan tartja a villaküszöböt jelentő eredményt, egyedül Gigi javított 0.5%-ró 1re.

Megrögzött Alekosz drukker 36%
Elvakult Évafan 5%
Anikóimádó 5%
Gigi fejlődésében bízó 1%
Többi nincs jelezve
Normális, független néző, aki objektiv szemüvegen keresztül, higgadt érzelemmentes véleményt tud alkotni 53%

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 12:42:33

@K.Tomoceusz:
Ez milyen kutatás? Túl szép, hogy igaz legyen, 53%-nyi normális... :)))

Albino Vernyul 2011.03.06. 12:42:43

@K.Tomoceusz: Mekkora volt a minta, es reprezentativ, vagy ussunk a hasunkra VV modra savazas...?:)

dr. gernika 2011.03.06. 12:44:33

Tegnap este megint nem sikerült kellemesen csalódnom a lakókban, viszlát Szandika.

KISCSILLAG 2011.03.06. 12:46:11

@rianna:

Hogy Szandibandi visszajöhet e ez egy kicsit a reteken is múlik, hogy szerda után, meg a kiszavazón milyen részleteket vágnak be Szandiról, és milyen képeket raknak fel a honlapjukra..

Ha nem akarják megtámogatni Szandi taktikáját, akkor szépen sorozatban megmutatják milyen az, amikor Szandi magából kivetkőzve megmutatja mit köpköd habzó szájjal, mint fúriózó Évára...

Persze Évával is meg lehetne ugyanezt tenni, de Szandi már kapott még egy lehetőséget miután kizárták, ami azért elég elképesztően nagyvonalú gesztus volt (igaz nem minden számítás nélkül, hisz Szandi érdekes is), de a lényeg, hogy Szandi kiszámíthatatlan, nem lehet tudni, mitől fog még kiborulni kikészülni úgy, hogy ön- és közveszélyes lesz a házban, mert nagyon labilis... (lásd Éva megfenyegetését, vagy őrült hisztirohamait)..

Éva ha berúg, tud ordanáré lenni, de még ekkor is lehet róla tudni, hogy nem fog senkit megölni, vagy megverni, köpni is csak annyira tud, hogy el sem ér a másikig, tehát le sem kell törölnie senkinek...

Az sem lehet mindegy a reteknek, hogy lesz e valaki, aki Alekosz mellett áll és kiszámíthatóan támogatja, mert Aleknek azért végig benn kellene maradnia az utolsó körig, hogy nézhető legyen a műsor, mert ugye ő az igazi kultúcsürhe termelő...

Nem tudom melyik taktikát fogja követni a retek, de befolyásolni mindenképpen tudja a szavazatokat...

Én az igazi pálfordulósnak Szandit látom, és Éva nagyon okosan ráérzett arra, hogy ezt fegyverként hogyan tudja használni, mikor előadta, hogy ő nem rak Szandira, mert nem dob ki egy 3 hónapos barátságot(!), nagyon ügyes!, meg előadta a talkshawn, hogy ők a messzi jövőben összejárnak Szandival és minden rendben van kettejük között - ez volt csak az igazán nagy, fegyelmezett stratégia, mert a halálba kikezdi Szandi érveit ellene...

Legfőképpen sajnálom, hogy bejött Szandi terve és rárakták a jeleket, mert ha nem ő ment volna most párbajozni, akkor ők tuti kibékültek volna Évával a házban, és a nagy nulla Jerzy kiesett volna, mellesleg ez erősítette volna Gigit is, mert újra nyitottabban, nyíltabban tudott volna működni, most két férfi is ül rajta, és konktrollálja..

Reteknek az lett volna az érdeke, hogy most Jerzy essen ki.. nulla veszteség..

KISCSILLAG 2011.03.06. 12:47:34

@K.Tomoceusz:

ezt a statisztikát hol láttad?

K Tomoceusz 2011.03.06. 12:50:09

@Albino vernyul: A minta nem reprezentatív, kizárólag 2diplomás 3nyelvet beszélő embereket kérdeztünk, nagyjából negyvenet.

vitek 2011.03.06. 12:51:16

@KISCSILLAG: a felmérést a Tárki végezte úgy emlékszem, valamelyik újságban láttam az eredményeket. Mondjuk csak a 18 éven felüli korosztályra reprezentatív, miközben sms-eket mindenki leadhat, szóval érted, lehet hogy torzít.

KISCSILLAG 2011.03.06. 12:52:19

@beebeer:

de Ted Bundyt vagy Charles Mansont nem fogod tudni elfogadni miután kinyírt téged, az Éva viszont garantálom, hogy nem fog kinyírni téged, így elfogadása nem fog akadályokba ütközni...

vitek 2011.03.06. 12:52:26

@K.Tomoceusz: na most ezt miért kellett elrontani.

K Tomoceusz 2011.03.06. 12:55:41

@KISCSILLAG: A legjobb oldalon, tutistatisztika.hu/ktomoceusz. A többi ilyesmivel foglalkozó bóvlikkal nem kell foglalkozni.

Szentpeter 2011.03.06. 12:56:11

Kizárásos alapon Alekosz fog nyerni..

De nem csak a fődijat viszi el, szerintem fogunk vele a médiában még találkozni, Olivérrel nagyon jó párost alkotnak...

Bécivel is fogunk találkozni.. a börtönben..

avanivi 2011.03.06. 13:00:50

Nagy Alekosz a csodálatos,kicsit sem önző, lovagias férfi, ahogy huzicibált Éváról a takarót, hát ez minden nő álma!
Felébresztette, hogy add vissza a takaróm !
Még jó, hogy nem rugta le az ágyról.

2011.03.06. 13:01:05

@KISCSILLAG: miért nem úgy hoztad a példát, hogy Ted Bundy téged nyír ki? :)

Értem én, nem vagyok teljesen hülye, hogy sorozatgyilkosokról beszélünk, gyilkolni pedig bűn, de neked is meg kellene érteni, hogy az alapján a logika alapján hozták a példát, amit te is folyton hajtogatsz, miszerint el kell fogadnunk Éva kontrollálatlan viselkedését, mert Éva ilyen.
Ted Bundy is kontrollálatlanul viselkedett. Az már, hogy ténylegesen ölt, nem szavakkal, az már másik tészta.

KISCSILLAG 2011.03.06. 13:03:32

@Szentpeter:

Igen, biztos műsort fognak vezetni, egyébként műveletlenségben Alekosz engem arra a pasira emlékeztet, aki legeslegelőször vezette a Heti Hetest, nevét már elfelejtettem..

Szóval az rendben van hogy nem tudja mi az a pikírt... biztos nehéz lehet ez sokaknak definiálni, de azt állította, hogy soha nem is hallotta még ezt a szót, és ez már művészet, aztán legutoljára megkérdezte mi az a replika...

Szóval én örülni fogok, ha majd Olival műsort vezetnek, és a nemzettel együtt fog általános műveltséget felcsipegetni, nyílt színen, mert ő legalább nem szégyelli megkérdezni.. a legtöbb ember, főleg a férfiak inkább hallgatnak, ha nem tudnak valamit, és nem kérdeznek rá.

Egy férfi általában előbb fog egy fél várost megkerülni, minthogy megkérdezze
hogy kell egy adott helyre eljutni, de Alekosz szemrebbenés nélkül bárkit leszólítana, hogy segítsen tájékozódni.

Mérges 1234 2011.03.06. 13:03:41

@Szentpeter:

Nem mond, hogy fogunk vele találkozni.

Mivel én nem járok börtönbe.

Én soha nem ütnék meg nőt, de az Évát ayba főbe tudnám verni..... :D

A legjobb, hogy egyáltalán nem is selyti, hogy mekkora féreg, pedig de, keezlésre szolruna.

KISCSILLAG 2011.03.06. 13:05:32

@avanivi:

Ha a tested nem adod, legalább add a takaróm!

Egyébként, ezek nem egyforma takarók? vagy csak móresre akarta tanítani Évát?

Azért furcsa, hogy éjszaka közepén akarja megleckéztetni, de mindegy.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 13:07:03

Az azért elég félelmetes, hogy az ilyen Alekosz és Éva-szerű figurák később el is hiszik, hogy ők valakik. Bár Alekosz csak mé modorosabb lenne, ennyiből pozitívabb.

oscar dirlewanger 2011.03.06. 13:07:45

@Eznemsemmi: nem biztos, hogy botox, lehet lepra is!!!!!

locsolóember 2011.03.06. 13:08:05

@K.Tomoceusz:
Ez csak illuminált matematikai számítás, és nem érzi át a történet lényegét.

KISCSILLAG 2011.03.06. 13:08:13

@beebeer:

"amit te is folyton hajtogatsz, miszerint el kell fogadnunk Éva kontrollálatlan viselkedését, mert Éva ilyen."

hát ez a bíróságon nem állná meg a helyét beerbeer! ilyet ugyanis sehol nem írtam le, egyszer se.

Ezt az Éva hajtogatja! Meg a te mániád.

Kérlek a jővőben ne keverd a faxnid!

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:10:17

@KISCSILLAG: Ha lassítva visszanézed a jelenetet láthatod, hogy Éva 14.32-nél rúgja le a földre saját takaróját és 14.55-nél szedi le Alekról az övét. A hírek szerint Csiszár Jenci is így szokott hajnalonként járni Esztivel.

KISCSILLAG 2011.03.06. 13:11:01

@K.Tomoceusz:

tutistatisztika.hu/ktomoceusz

ez az oldal sajnos nem létezik - kár...

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:12:54

@locsolóember: Hiába próbálsz normálisnak látszani, el lettél könyvelve szélsőaleknak.

locsolóember 2011.03.06. 13:13:18

@beebeer:
Ted Bundy inteLigencihányadosa átlag fölötti volt - de lehet, hogy keverem egy másik sorozatgyilkossal.

KISCSILLAG 2011.03.06. 13:14:03

@K.Tomoceusz:

hol van ez a jelent, linket kérek! vicces!

2011.03.06. 13:14:18

@K.Tomoceusz: Na Jenő is megkapta! Pedig, az Apukám világa még igencsak hallgatható műsor volt.
Egyébként meglepően jó írásokat is olvastam tőle. Nekem nem a műveletlenség az első, ami eszembe jut róla.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:14:31

@KISCSILLAG: Az oldal egy emeltdíjas sms-sel hozzáférhető.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:15:42

@beebeer: Még nem derült ki,hogy a kollega sértésnek vagy bóknak vette a hasonlatot.

2011.03.06. 13:16:03

@locsolóember: meglehet. Én nem tudom, de az intelligencia biztos nem zárja ki a sorozatos gyilkolászást. :)

dr. gernika 2011.03.06. 13:17:14

@Doubledecker: Azért az a selyti ez fájt...

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:17:48

@KISCSILLAG: Sok videó van, épp Szandikát hallgatok a hintában, most nem kersgélek. Inkább megyek disznót vágni, abba már úgyis belejöttem.

2011.03.06. 13:18:34

@KISCSILLAG: Értem...
Jó volt veled vitázni, meghajlok az észérvek előtt.
Ignore on.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.06. 13:18:42

@KISCSILLAG: Nagyon így van, Éva rejtetten inteligens.Szandi teljesen ösztönös,felsem néz.Nem figyel jelekre.
Sanyi szerintem már el sem megy, a párbajra. Azok után, hogy egy látogatásnál, Szandi azt hitte ő várja. A riport szobába, és undorítóan sütötte a haját tóvább. Ja,,,Sanyi az, hadvárjon
majd ha kész leszek megyek.Pont ez volt az első jel arra, hogy elszállt magától.

locsolóember 2011.03.06. 13:19:02

@K.Tomoceusz:
Ha még azt is elárulom; minő csatákat vívunk hajnalonként a takarómért a becses nejemmel, semmi (se Pur,se Jar) sem mossa le rólam.
Lovagiatlan bunkó vagyok, na.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:19:14

@gernika: Lyól mondta, kötekedj otthon.

2011.03.06. 13:21:27

@K.Tomoceusz: bárhogy is gondolta, azért a párhuzam erősen sértő Jenő felé, nem?
Azért nem gondoltam volna, hogy a HH-ban kialakult "Jenő hülye" játékot bárki is komolyan vette... :(

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:22:21

@locsolóember: Azok ketten odabent is egyre jobban házaspárra hasonlítanak. Már két héttel ezelött is jól írta az egyik kollega.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 13:25:12

@K.Tomoceusz: Tegyük fel egy pillanatra, hogy Alekosz megnyeri a játékot, Éva meg majd lesz öribari lelkitársa, legleglegjobb-legőszintébb-leglegbarátja, aztán húzhatja a pénzt Alekoszról napestig, ha beveszi a maszlagot.

locsolóember 2011.03.06. 13:25:59

@beebeer:
Sőt, most jobban belegondolva, úgy emlékszem; a Criminal Minds-ben egyszer mintha azt mondta volna az egyik viselkedéselemző, hogy a sorozatkillerek között meglepően magas a nagy IQ-val rendelkezők száma.
De ne vegyük készpénznek, csak mellékesen OFF-oltam teli a HV-t.

avanivi 2011.03.06. 13:27:41

@K.Tomoceusz: Van egy olyan érzésem, mintha a nagyfőnök szócsöve is velünk volna.

dr. gernika 2011.03.06. 13:28:31

@Gee Halen: Biztos vagyok, hogy erre játszik, de rá fog faragni, Alek még a takaróját sem adja oda.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:29:14

@beebeer: Ritkán nézek digitvt, azt se tudom Jencink ott van-e még. Mikor legutóbb láttam, pont akkora fasz volt, mint a HH-ben, csak nem vicces fasz, hanem idegesítő. Az Alekkal való hasonlatot nem tudom se sértőnek, se bóknak venni, mert nem látok a két manus között semmi eggyezőt.

locsolóember 2011.03.06. 13:30:09

@K.Tomoceusz:
"Inkább megyek disznót vágni, abba már úgyis belejöttem."
:DD (Ezzel az avatarral ez nagyon ott volt.)
Kolbászt is töltesz? :P

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 13:30:58

@gernika: Ja igaz, lesz egy csomó más nő aki majd a lóvéjára utazik, számítóbb és moderáltabb mint Éva.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:33:16

@Gee Halen: Miért baj ha lehúzza? Ha le tudja húzni, húzza le. Ebben a kérdésben végre pártatlan lehetek, nyerjen az erősebb.

Mérges 1234 2011.03.06. 13:33:54

@gernika:

Jól van na ezt elbasztam...

Ettől még laposra püfölném az Évát, vagy annál inkább.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 13:34:21

@K.Tomoceusz: Nem mondtam, hogy baj, csak rosszul venné a lelkiismeretem, ha még nyerészkedni is tudna ordenáré természetén.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:34:39

@locsolóember: Csekk érkezett. Indulj a postára fizetni! Gong az eleje, gong a vége.

dr. gernika 2011.03.06. 13:34:46

@Gee Halen: Remélem, azért Aleknak sikerül végül levarrnia, aztán pedig egy fillér nélkül koptatnia...

2011.03.06. 13:36:57

@K.Tomoceusz: én bírtam Jenőt, de még az Apukám világából voltak emlékeim.
Én úgy tudom a Class FM-nél van mostanság.
De mindegy is, én sem találok semmi hasonlóságot, bár tegnap valahol olvastam, hogy Alekoszt valamilyen 26. ismeretlen celeb vállalati szóvivőként tudná elképzelni.
Aztán az is lehet, hogy igaza lesz.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:37:28

@Gee Halen: Nyerészkedő típus, nem nőidegen tulajdonság. Szegénynek a sikerhez majd meg kell küzdenie a kinti Alekoszra váró lányok tucatjaival.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 13:37:59

Éváról egyébként mindig az a momentum jut eszembe, amikor kihirdették az alkoholmegvonást:

"LÁTOD? ENGEM BÜNTETNEK!!!"

Azon mindig elröhögöm magam. Csak kibukkant belőle az önző alkoholista.

joszif 2011.03.06. 13:38:53

Érdekes volt szandika szájából hallani ismételten a Madarat tolláról embert barátjáról közmondást. WTF, Évával azért nem barátkozik mert fél hogy őt is minősíti miközben a legjobb barátja vagy szerelme vagy mi a fene a börtönben ül. Bár bizots ártatlan mint mindenki aki odakerül.
A giginek amilyen szöveget levágott az meg mi volt ha nem kibeszélés ami ellen úgy fel van háborodva??

KISCSILLAG 2011.03.06. 13:38:53

@K.Tomoceusz:

én is csak a határtalan műveletlenségükben látom a közös nevezőt, amúgy Alekosz szerethetőbb, bár csak kellő távolságból "I wouldn't touch him with a six feet pole".

joszif 2011.03.06. 13:41:44

Jah még annyit az Éva kibeszélésről hogy ő általában a viták után beszéli ki Aleknak a másik félt míg a többik a vita előtt vagy el se jutnak a vitáig csak mondják egymásnak.

biró lóránt 2011.03.06. 13:42:24

VV Giginek előitéletei vannak a csippendél fiúkkal kapcsolatban.

Ezért az egy mondatért már érdemes volt tegnap bekapcsolni a tévét.

csikarcsi 2011.03.06. 13:43:06

Hajni!
Fantasztikus vagy, nem tudok betelni Veled. Még, még, még... Abba ne hagyd!!!

2011.03.06. 13:43:47

@locsolóember: van valakinek baja az OFF-al? Nekem nincs.
A Criminal Minds-ot, ha tehetem, mindig megnézem.
Utána néztem Ted Bundynak, igazad lehet, a Wiki ezt írja:

"Brutalitása ellenére általában művelt és vonzó férfiként írták le. Barátai és ismerősei úgy emlékeztek rá, mint egy jóképű és meggyőző férfira."

Hátborzongató! Brrrrr!

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:43:49

Jenci gondolom önmagát nem tartja celebnek, mint ahogy a többi egyéniség se. A 26. hely nem reális, min. 3. lesz Pákó és K.Tünde mögött csiszárlogikával nézve.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:45:10

@locsolóember: Még nem jött meg az utalás. Elöbb fizetni, aztán kérdezősködni.

John May R 2011.03.06. 13:46:55

Sziasztok!
Ha figyeltétek tegnap Béci érvelését, nagyjából így lehet lefordítani: ha nem lenne kire tenni, Évára raknám, de mivel Szandika felajánlotta, hogy jelöljem őt, ezért ezt teszem. Ő kiviszi az Évát, nekem mindegy is, hogy ki jön vissza, de az én brancsom megy még egy kört.

locsolóember 2011.03.06. 13:47:56

@biró lóránt:
Én azon morfondírozgatok, mennyivel idősebbek lehettek azok a pasik...

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:48:31

@John May R: Ezt bent heten tudják és már Jerzynek is elmagyarázták.

ujgurka 2011.03.06. 13:48:51

@K.Tomoceusz: ez igen, hol van ez a hely, ahol közel negyven két diplomás és három nyelvet beszélőt találtatok, konkrétan Mo-ról beszélünk?
Ez a stat. nem lehet valós, mert az értelmiség nem néz ilyen szennyet, szokták mondani, akkor most,hogy van, csak nem nézik? Sőt, ráadásul 36%-uk Aleket kedveli, jól olvastad a számokat, nem spilázod túl egy kicsit a dolgokat?

joszif 2011.03.06. 13:50:23

@Eznemsemmi: azért ezt te sem gondolod komolyan.
Azért mert valaki őszínte vagy hisz a saját igazában még nem áll egyenes arányban azzal hogy sorozatgyilkos.
Amúgy ezt ugyan úgy fordítva is lehetne írni hogy számtalan ember volta a történelemben aki .... és jöhetnek a szent emberek meg a nobel díjasok stb.

oscar dirlewanger 2011.03.06. 13:50:41

alekosz idekinnt le se fogja szarni évát...nem teljesen 100-as a csávó, viszont annyi esze azért van, hogy ezt alkeszt lompost gyárkéményt elhajtsa a franca.

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:51:47

@locsolóember: Korához megfelelő manusokkal futott eddig. Ő kinéz negyvennek, a pasik gondolom ötvenesek lehetnek.

Ancilla 2011.03.06. 13:51:50

@KISCSILLAG: ""Téged nem zavar, hogy vagány vagy meg izé tánc meg minden és a Jerzsinek azzal is problémája van, hogy egy mondatot elmondjon?"
na, ilyen az, amikor Szandika nem beszéli ki a másikat - jóbarátját nem mellesleg - a másik háta mögött, sőt, a takaró alatt!"

Távol álljon tőlem, hogy Szandika védőügyvédje legyek, csak az igazság kedvéért válaszolok a fenti fölvetésedre: Szandika Jerzsinek a szemébe mondta a múltkor (nem is olyan régen), hogy azért nem menjen ki Évával párbajozni, mert nem fog tudni beszélni. "Ha zavarba jössz, csak makogsz" - szó szerint ezt mondta. A szemébe.
@Eznemsemmi: Tetszik az érvelésed. Valóban idegesítő, hogy erényként aposztrofálják azt, ha valaki magár adja (mindegy, hogy milyen az a "maga"), s ha valaki pl. a nyilvánosság előtt vagy emberi közösségben megfékezi az alantas ösztöneit (mert hát mindenkiben vannak ilyenek kisebb-nagyobb mértékben), az nem őszinte, az vígszínház, megjátssza magát. Pedig éppen ez különböztet meg bennünket az állatoktól, illetve az egészen kicsi gyerekektől. Mert már egy négyéves - ha jól nevelik - tudja, hogy nem illik hangosan hisztizni, köpködni stb.

Hajnalka!! Nemcsak a hasonlataidért érdemelsz stilisztikai különdíjat, de az asszociációidért is!! Szuper volt ez a mai poszt is!!!

Nagyon fogom sajnálni, ha vége lesz a VV-nek, hogy nem olvashatom tovább ezeket az írásokat. És nagyon fogom sajnálni az itt összeverbuválódott társaságot is - fanságuktól függetlenül...

További szép napot Nektek, vár a munkám (részben ebéd közben olvastam végig a mai termést).

biró lóránt 2011.03.06. 13:51:50

Hiányoztam, mint VV Jerzynek az IQ teszt.

KISCSILLAG 2011.03.06. 13:52:15

www.rtlklub.hu/
így néz ki a jelenlegi statisztika ezen az oldalon:
Alekosz 52%

Anikó 7%

Béci 16%

Gigi 4%

László 5%

Szandika 6%

Éva 8%

Jerzy 1%

ennek alapján szoros párbajra számíthatunk

K Tomoceusz 2011.03.06. 13:53:36

@ujgurka: Tények ellen hadakozol. Nem érdemes.

joszif 2011.03.06. 13:54:32

@John May R: nem szimpatizálok nagyon a bécivel de végre ha nem is konkrétan de valaki kimondta azt amit én is csinálnék a villában. Ha nem engem akarnak kivinni és nem az én baráti körömből esik ki valaki akkor támogatom pakolj rám taktikát.

pocokpocok 2011.03.06. 13:55:14

matek: összeadás, kivonás: szex!
"a szóval csak illuminált matematikai számításokat végzel és nem érzed át a történet lényegét. (???) Anikó ezt teljesen fordítva gondolja és hármas volt matekból. Akkor ezért vagy óvatos? Ahogyan én is, jó, akkor ebben egyetértünk. Könnyen matekozol itt a Villában egyébként? Hát most már négyen túl vagyok. Nem azt kérdeztem. Ja, nem arról beszélünk? Húúú, várjál, várjál! Félreértettük egymást. Most én vagyok a hülye, akkor mi van? Akkor fogalmazzunk más szóval, mert a matekozás más"
illuminált matek= cicázgatás, szex nélkül.
(szerintem)
persze anikócska sem érti.
többre mentek volna, ha magyarúl kóstolgatják egymást.

rianna 2011.03.06. 13:56:15

@KISCSILLAG: nyilván még el kell dönteniük a reteknél, kit küldenek ki. Nekem azért szimpatikusabb Szandi, mert esendő, vannak emberi vonásai, együtt tudok érezni vele, megszánom akár. Éva meg simán eszelős, az a kényszerképzete, hogy mindig neki van igaza, neki senki vissza nem beszélhet, mindenki más hülyes, stb. Amikor meg sajnáltatni próbálja magát, annyira visszatetsző, hogy meg tudnám ütni :D Szerintem már nincs rá szükség a show-hoz, nekem legalábbis már nem lenne idegrendszerem követni

KISCSILLAG 2011.03.06. 13:57:21

@joszif:

oké Jerzyt értem, ő még benn akar maradni a mami mellett, de Lacinak, aki ugye a becsület meg erkölcs meg harc, satöbbi, milyen mentsége van arra, hogy mindig a másikat tolja maga előtt a csatába?

-Sarq- 2011.03.06. 13:57:22

@vitek: Te vagy a statisztikai hiba :).

mézescsók 2011.03.06. 13:58:06

@LadyCarambole: az én kutyáim nem esznek halfejet, merthogy nem adok nekik, féltem őket a szálkáktól. De a macska halas konzervjét imádják. Egyébként a kidobott csontokkal az a helyzet, hogy az egyik rögtön nekiáll csócsálni, a másik nézegeti, aztán elteszi valahova az udvarban, alkalmanként előveszi, viszont nem adja senkinek. Jó fejek különben és imádom őket MMKK.
@nyuszómuszó: ha valaki rájön a matekos dolog lényegére, legyenzíves tegye közzé, mert többen nem értettük. Vagy mondjuk, csak egyedül én.
@KISCSILLAG: ez nem kibeszélés. A legérdekeltebbel, Gigivel beszélt erről. Akkor lett volna az, ha a háta mögött savazza vagy J.-t, vagy Gigit, hogy hogyan keveredhetett össze vele.
@beebeer: Jól látta Ancilla.
Egyébként az elmebetegek logikájával az a baja a normális, vagy mondjuk inkább más értékrendű embereknek, hogy nem értik. Ha valakinek van valami deffektje, az a saját deffektjének megfelelően viselkedik és saját világán belül abszolút logikusan.Ha én vallásos lennék, akkor nyilván hinnék pl. a szeplőtelen fogantatásban, vagy abban, hogy bármit teszek, az az Úr akarata. A saját hitvilágán belül ez teljesen természetes. Én meg furcsállom. Elnézést minden hívőtől, lehet, hogy rossz volt a példa. Toleráns vagyok mindenkivel etnikailag, vallásilag, nemileg, stb.
Ja, az előzőekkel nem Évát akartam védeni, csak megpróbáltam megérteni, mert ilyen vagyok. Na nekem valaki azt mondja, hogy dinnye vagyok, akkor először általában nem megsértődöm, hanem azon kezdek el filózni, hogy ugyan miért mondhatta, hátha ott, akkor, abban a szituban igaza volt. Na, ez az, ami a csajban fel sem merül. Ez jellemhiba nálam Évához képest - Peter Cs.-nek üzenem elsősorban -, belátom.

Különben nagy showban reménykedhetünk, mert Szandi van annyira bevállalós, szabadszájú ösztönlény, hogy ne az RTL elvárásainak megfelően viselkedjen. Azt már megszokhattuk, hogy ott kint mindenki hazudik, mint a vízfolyás, még azok is, akik tudva tudták, hogy nincs esélyük visszamenni (Leonidasz, Ildikó, Gombár), mintha a villalétet szeretet, megértés, stb. töltené be, ahol mindig minden problémát lerendeznek és a lakók egymáshoz való viszonya happy. Tegnap Jerzy utalt arra, hogy Évával nem jó a kapcsolata - amin mondjuk nem csodálkozom -, de ettől függetlenül mindenki imád mindenkit úgy különben, eltekintve egy-két pengeváltástól. Továbbá kiváncsi lennék Alekosz arcára is, ha Ő jönne vissza, de a többiére is, mert senkisem tartja potenciális nyertesnek.

joszif 2011.03.06. 13:58:12

@Ancilla: Az Éva kibeszéléseit is megkapta már mindegyik a szemébe is szóval így nézve egál. Bár akkor is tartom magam ahhoz hogy a Gigis dumálás az egy rosszindulatú megnyílvánulás volt és nem egy esetleges párbaj kapcsán hozta elő hanem teljesen más célból.

KISCSILLAG 2011.03.06. 14:00:59

@rianna:

Oké, de erre a szimpátiádra áldozni is kell, ha benn akarod tartani Szandit az pénzedbe kerül, mert ugye ez egy fizetős show, a nézők tartják el konkrétan az sms-ekkel is meg azzal, hogy megnézik a fizetős hirdetéseket a show közben meg a honlapon...

szóval a puding próbája az evés, hajlandó vagy sms-t költeni Szandira?

Albino Vernyul 2011.03.06. 14:01:32

@K.Tomoceusz: Tenyek... Ajaj...:)
Amugy itt mindenki 3 diplomas, 30-as no, es munkanelkuli.... Ezt se tudjak az emberek.. Elszomorito...:)

joszif 2011.03.06. 14:02:25

@KISCSILLAG: Laci az egyértelmű képmutatás, tőle vártam elsőként hogy kimondja azt hogy ez taktika a részéről azért mert így nem ő lesz a párbajozó és nem tőlük esik ki valaki. Aztán pont az ellentétjét mondta hoyg miért küldi párbajozni. Szóval vagy nagyon nem érti a dolgokat vagy egy óriási képmutatás az egész.

Albino Vernyul 2011.03.06. 14:04:51

@KISCSILLAG: Okos tabornok nem harcol, ha nem muszaj, illetve harcmuveszeti alapelv, hogy harcba csak a legvegso esetben bocsajtkozz.. Laci szepen taktikusan megvarja, mig az ellenfelek felmorzsoljak egymast...:)

KISCSILLAG 2011.03.06. 14:05:55

@Albino vernyul:

"Amugy itt mindenki 30-as no"

- köszi!

biró lóránt 2011.03.06. 14:06:13

Az a rész jó volt, amikor a Rácz tesók a nyereményházért kapott pénzt osztották el képzeletben.

Újabb támadási felületet szolgáltatva ezzel azoknak, akik szerint a Rácz tesók nagyképűek.

K Tomoceusz 2011.03.06. 14:07:50

@joszif: Mit vársz tőle mit mondjon? Hogy a kinti hadseregnek csak egy párbajravaló pénze van?

joszif 2011.03.06. 14:08:10

@Albino vernyul: tegnap valaki nagyon szépen körülírta a laci személyiségét ami valahogy úgy hangzott hogy ő olyan katona lehet aki a lövészárokban meghúzza magát aztán mikor már menekül az ellenség utánuk szól hogy nah gyertek b...meg harcoljatok ittvagyok.
Jó taktika csak rohatúl álszent és átlátható és általában nagyon visszaüt...

vitek 2011.03.06. 14:08:12

@Albino vernyul: nekem is egyre inkább ez a benyomásom. Vagyis ha nem is mindenki, de legalábbis van egy ilyen réteg.

KISCSILLAG 2011.03.06. 14:08:12

@Albino vernyul:

értem értem, csak a szövegaláfestés hozzá röhejes: "erkölcs, tisztaság, harc és becsület"

ha ez egy szélső párt beépített reklámja, akkor ezt nagyon elrontották..

Traitor General 2011.03.06. 14:08:32

@John May R: teljesen igazad van. A Béla megmondta a frankót, Szandál beáldozható, ennyi.... De kizárt, hogy Évát engedje a retek kiesni.... Nem fogják alekoszt egyedül hagyni 4 ember (Ráczok, Lumbágótábornok, és Erzsébet) ellen

Traitor General 2011.03.06. 14:10:58

@joszif: László mmkk mást küld csatába, és nyomja a hűlye lózungjait, ami max a II. vh-ban egy szovjet ki-bebaszott kommiszártól hiteles. Dr. Istenbarma

KISCSILLAG 2011.03.06. 14:11:27

@biró lóránt:

szerintem ezzel a szöveggel Béci azt akarta jelezni a nézők fele, hogy ők testvériesen megosztoznak, meg még a szülőknek tesóknak is jut, szóval a nézők szimpátiáját akarta megnyerni vele: mi szépen elosztjuk a pénzt sok fele a szükségben...

nem elherdálják, nem elisszák, hanem egy nagy család épül szépül belőle...

vitek 2011.03.06. 14:11:37

@-Sarq-: jaja, én is így érzem sokszor!

biró lóránt 2011.03.06. 14:11:58

Nem akarok mások zsebében túrkálni (dehogyisnem), de ismert az a pénzösszeg, amiért a két zeneművész úr a valóvillában töltötte az elmúlt hetet?

Úgy értem, hogy megirta már valamilyen celebes újság? (nem olyan fontos, csak eszembe jutott)

biró lóránt 2011.03.06. 14:13:52

@KISCSILLAG: igazad van, ez is egy lehetséges értelmezés.

rianna 2011.03.06. 14:13:55

@KISCSILLAG: a blog átlagkommentelőjéhez hasonlóan elmúltam 29 éves, nő vagyok, két diplomám van, 3 és fél nyelven beszélek és nincs munkám (bár most épp reménykedem valamiben), továbbá SSKK nem szavazok ilyen műsorokban...

Traitor General 2011.03.06. 14:14:06

@KISCSILLAG: aha persze, hogyne, csakhogy van egy népi bölcsesség, a medve bőre, illetve az italozó életmód közötti összefüggésről..... Ez ennek a tipikus esete

KISCSILLAG 2011.03.06. 14:15:13

@biró lóránt:

remélem sokba volt reteknek elvégre két világszámot hoztak létre és gondolom a tulaj az rtl... meg műsort is vezettek, picihológusok is voltak, szó mi ré... párszászezerért mentek be szerintem fejenként, és lehet hogy a jogdíj nem teljesen az rtl-é a számok után, de ugye abból a szereplőknek is járna elvileg, ha benn voltak a szerzőkségben

locsolóember 2011.03.06. 14:16:14

@K.Tomoceusz:
Beszéltem Petivel (Szijjártóval); nem épp' ezt mondta... :))

K Tomoceusz 2011.03.06. 14:18:06

@biró lóránt: Sokat kaphattak. Tibcsi nagyon izgult mikor eltűntek a fájlok és a gázsija veszélybe került. Még szegény tribunusnak is ki kellett húznia a belét a titokból.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 14:23:19

@KISCSILLAG: Csak egy kérdés: az mi volt, amikor Dikát ledobta a ló, és ezt Év@lag és Prolivér gyorsan meg is beszélte az udvaron? Megállapították, hogy Dika mindig elrontja mások jó kedvét, pedig akkor még jóban voltak vele, és az érintett nem is volt ott...

A Kócbaba Gigit is megugatta a mostani kiválasztáson, pedig mostanában próbál összebarátkozni vele...

biró lóránt 2011.03.06. 14:25:38

Úgy értesültem, hogy Snoop Dogg, az amerikai rappmogul tegnap éppen miközben a tévécsatornákat váltogatta otthonában, felfigyelt VV Béci tehetségére és exklúziv lemezszerződést kinál neki.

VV Szandika szerződtetése sem kizárt, hiszen érte még Tupac és Notorious B.I.G. is feltámadtak holtaikból.

locsolóember 2011.03.06. 14:26:01

@K.Tomoceusz:
Vajon benne van-e a repertoárjában az a nővéres ruciban (kiegészítve piros szandival) előadott performance? :DD

Albino Vernyul 2011.03.06. 14:26:31

@vitek: Amugy tenyleg, mikor elkezdtem olvasni a blogot, a holgyek pont ezen ertekeztek, kinek mennyi diplomaja van, miota munkanelkuli, es hany eves...:)

locsolóember 2011.03.06. 14:31:34

@beebeer:
A Foyet-es (dupla) rész, na az a hátborzongató.
ON

ujgurka 2011.03.06. 14:37:36

@K.Tomoceusz: jól idecsaptad a választ, ezt vártam Tőled, látom, Téged a tények nem zavarnak, gondolom, küldönc lehetsz az ELTE és SOTE között, innen a sok két diplomás ismerős, de azért a három idegennyelv ismerete ott sem jellemző.

.lll. 2011.03.06. 14:37:56

nagy bajban lesznek a párbajozókra szavazók:
-az egyik nő ocsmány
-a másik nő trágár

szinte olyan mint az ogy.választás

biró lóránt 2011.03.06. 14:42:09

Ha VV Szandika nem a fődijat megnyerni jött, ahogy tegnap mondta, akkor miért? Talán meghizni? Vagy melegedni?

ujgurka 2011.03.06. 14:42:32

@Traitor General: nem értek Veled egyet, miért ne hagynák egyedül, nem fog kétségbe esni, egyedül is folytatni fogja jól bevált stratégiáját...

yoko1 2011.03.06. 14:43:33

Ekkora ocsmány disznóorral és kacsa szájjal csak szopni lehet egy párbajon.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 14:45:45

@KISCSILLAG: Az teljes mértékben hiteltelen, ugyanis egy gépről bármennyiszer szavazhatok... :)

MegLepke 2011.03.06. 14:47:17

Hajni ez k.jó volt megint, kedvencem Kőmíves Kelemenné. Rá küldenék azért sms-t.:D

Kedves gilisztám, Peticsé, és mama ottmarad! Tegnap kint voltam a vi, de már vagyok ma, édesek voltatok, hogy hiányoltatok.:)

reccs 2011.03.06. 14:48:14

@lófő: na jó, de melyik melyik? nem egyértemű :)

Traitor General 2011.03.06. 14:48:52

@ujgurka: ha egyedül marad beszürkül, a ruszki vállogatott, meg szandál szétszedik. ezt a retek nem engedheti

KISCSILLAG 2011.03.06. 14:49:48

@King of Shadows:

pont ezért tartom hülyeségnek ezt a ki kit beszélt meg a háta mögött, amivel Szandika mindig jön, ugyanis mindig mindenki beszélget másokkal a másikokról, akkor is amikor a másikok épp nincsenek ott, ez a világ legtermészetesebb dolga, egyébként fontos funkciója is van, az emberek így le tudják adni, ki tudják beszélni a mindennapi mérgeiket, feszültségeiket és épp ezért tudnak tovább lépni, nem merevednek be egy kibeszéletlen helyzetbe, helyzetekbe, az a legrosszabb ugyanis...

szóval el kellene tudni fogadni, hogy rendben van az, és természetes, és normális, ha emberek beszélgetnek egymásról, és akik általában ezt kifogásolják, lásd Szandál, ő pontosan úgy kibeszéli a többieket, ahogy a többiek őt, nincs különbség, és kár ezen lovagolni..

a lovaglásnál most akkor ennyit se mondhattak volna erről? hogy boldogak voltak, hogy kint voltak a lovaknál, de Szandika miatt nem lehetett teljesen kiélvezni, nem tudták elengedni magukat, mert megint csak Szandikáról kellett szó legyen, vele a volt a baj,
neki kellett központban lenni..

szerintem ez teljesen rendben volt..

és ha szandikának normális az, hogy kibeszéli Jerzyt, akkor utána ne panaszkodjon, hogy őt ki mikor hol beszéli meg...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 14:49:54

@KISCSILLAG: Az, hogy a Vezénylő Tábornok Úr nem verekszik, mert ő inkább a háttérből irányít? :P

.lll. 2011.03.06. 14:51:45

@reccs:

Szandi az ocsmány,állandóan ütném a randa száját,a trágár Évinek a haját rángatnám:D

bármelyik esik ki,csak jobb lesz az emberiségnek:D

KISCSILLAG 2011.03.06. 14:51:46

@King of Shadows:

szerintem egy gépről, csak egy szavazatot fogad el... de persze ebben biztos nem lehetek, és izgulni nem izgulok miatt, izguljon a retek, hogy kiesik a szandi, mikor a Jerzynek köllött volna kiesnie..

ujgurka 2011.03.06. 14:53:36

@rianna: ...kétségbeejtő, amit leírtál, nem mondod, hogy ez az átlag, ha még azt is elárulod, hogy 130 és afölötti az IQ/EQ az átlag a kommentelők között, kész vagyok, szakmát váltok. Egyébként ezeket az adatokat miből lehet tudni?

K Tomoceusz 2011.03.06. 14:56:10

Végeztem az éjjeli felvételekkel, eredményt kell hírdetni.
A nap jelenete Béci bocsánatkérése. Ahogy fogja Anikó kezét miközben a kamerába hüppög, még most is a sírásó fojtogat. Hatalmas szíve van a srácnak. Megkockáztatom, a második legnagyobb szerve.

K Tomoceusz 2011.03.06. 14:59:01

@ujgurka: Átnyálazol röpke 20ezer kommentet és mindent megtudsz.

.lll. 2011.03.06. 15:00:36

@K.Tomoceusz:

gondolom,hogy nem az agya az első?

K Tomoceusz 2011.03.06. 15:02:13

@lófő: Gondolod az gyakrabban ürül?

vitek 2011.03.06. 15:02:55

@KISCSILLAG: már sokadjára írod le, hogy Szandika kibeszélte Jerzsit, pedig ez nem igaz. Szandika Gigit kérdezte arról hogy hogyan érez, ezért Gigivel beszélt, ez teljesen rendben van. Most szerinted komolyan Jerzsihez kellett volna odamenjen, hogy te Jerzsi, szerinted a Gigi hogy érez azzal kapcsolatban hogy te nehezen kommunikálsz? Kicsit abszurd amiről beszélsz.

Phxmike 2011.03.06. 15:04:12

Unalmas volt a tegnapi kivalasztas es unalmas lesz az egesz het. Tudtuk hogy szandikat fogjak valasztani akinek egyre gusztustalanabb feje remelem eltunik a kepernyorol. Tudjuk hogy evat fogja kihivni es azt is tudjuk hogy valoszinuleg eva gyoz. Emlitette hajni hogy mikor szandika fogat piszkalt akkor felelmetes volt. nos amikor erzsi megmondta neki hoyg oke benne van a taktikaban eppen valami csirkecsontot ragott na az volt meg a masik hanytatos jelenet... pffujj.. es raadasul allandoan magas fejhangon beszel anelkul hogy a tonus valtozna. Le kene utni.

Nos hiveimnek uzenem hogy vegre elkeszult az elso poszt az uj filmes blogomba. Kivancsian varom a kiritkat attol aki kritizalni akarja

filmkiraly.blog.hu/2011/03/06/stripes_bombazok_a_seregnek_1981

Egy roppant kedves filmrol irtam.

vica53nttkc 2011.03.06. 15:06:50

Már egyszer megírtam, hogy szokásomtól eltöréen regiszráltam magam, hogy megdicsérjem a blog író hölgyet, alig várom minden nap, mert most is könyekig megnevetett, garulálok. már egyszer írtam és írnék minden nap, csak az első hozzászólásom útán kaptam két e-mailt, hogy zsidó és buzi vagyok, nem zavar,mert ha annak írnak akkor az vagyok, a cigányt kifelejtették, csak azt nem tudom, hogy honnan tudják az e-mail cimem. Mégegyszer gratula a blog írónak és várom a holnapit is, mert jóbb az összefoglalónál. üdv

.lll. 2011.03.06. 15:08:06

@K.Tomoceusz:

jó,akkor legyen első a vízhólyagja

Desperatefan14 2011.03.06. 15:09:09

A kihívásban sem lesz már semmi izgalom. Anikót, Bécit és Gigit tuti nem hívja ki, Laci és Jerzy neki tettek szívességet, Alekot nem tudja, ezért még ha nem mondta volna el 2milliószor, akkor is tudnánk hogy Évát hívja ki. nagyon feltud idegesíteni ha valaki magára rakatja a jelet. Megkéne ezt tiltani. Ráadásul hogyan felvolt Szandál háborodva mikor mondta neki Jerzy hogy lehet hogy nem rakja rá. És az meg nevetséges volt mikor mondta hogy bennevagyok Dika, Dika pedig a csontot szopogatta... kétszeresen undorító.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 15:09:10

@joszif: Szerintem én voltam, csak nem egészen azokkal a szavakkal. :)

@KISCSILLAG: De. Csak akkor a retkes Kócbaba se vinnyogjon , hogy mások kibeszélik a háta mögött, mert ő is full gőzzel csinálja... :D

locsolóember 2011.03.06. 15:12:37

@biró lóránt:
Azért indult.
Csak közben belátta: számára itt már nem terem babér.
De Balázs nem hagyta, hogy ezt ki is fejtse részletesebben.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 15:12:39

@KISCSILLAG: Biztos, hogy nem, ugyanis bármennyiszer le tudok szavazni... :)

Albino Vernyul 2011.03.06. 15:16:33

@vica53nttkc: A bunkokat ignorald, es irj nyugodtan.. Errefele eleg keves az igazi troll, es ha jon is, Hajni kisopruzi... Mondjuk en meg nem kaptam maganban semmi "szivhezszolot", neked sikerult valami ritka madarakba belebotlani...:)

locsolóember 2011.03.06. 15:18:01

@agymosás 60 fokon:
Ezen analógiát követve Éva nyer, mert már készen vannak a szeme alatt a táskái a havi egymillió befogadására.

rianna 2011.03.06. 15:19:18

@ujgurka: régebben mindenképp így volt, ahogy Tomovics mondja, kb. 20 ezer kommentet kell csak visszaolvasni.
Most dicsekedjem az IQ-mal? :)

KISCSILLAG 2011.03.06. 15:19:21

@King of Shadows:

de nem biztos, hogy számolja...

nyanyanya 2011.03.06. 15:20:58

@KISCSILLAG: legalabb megkerdezte, elotte jo par szonal meg az sem. kollektiv tudata van becinek, az bazmg:DD ez szerintem fejlodes Alekosztol, meg ha nem is nagy:D

KISCSILLAG 2011.03.06. 15:21:27

@vitek:

vicces vagy! szerintem is rendben van, hogy Jerzyt a háta mögött cinkeli a barátnőjének, főleg, hogy hajt a barátnőjére, azaz Gigire. Nem nekem, hanem Szandálnak van baja azzal, hogyha ezt más csinálja vele, mert ezt csak neki szabad csinálni mással!

KISCSILLAG 2011.03.06. 15:24:40

@nyanyanya:

Egyetértek, hogy ez abszolút dicséretes Alekosz részéről, hogy megkérdezi, ha valamit nem tud. Ebben is kilóg férfitársai körül, akik általában mélyen hallgatnak, ha valamit nem tudnak. Alekosz hajlandó tanulni, egy tipikus önképző, szerintem rengeteget fog tanulni az elkövetkezendő években. És képernyőn keresztül hajlandó vagyok kontaktban maradni vele, személyesen képtelen lennék komolyan venni.

Most majd lesz neki bőven választéka odakinn, remélem rájön mi a baj vele, és miért nincs csaja, mert válogatni lesz miből, csak ugye azt meg is kellene tartani...

reccs 2011.03.06. 15:24:47

@vica53nttkc: nem kell, hogy tudja a címedet, ha valakinek a nevére kattintasz a kommentek között, ott van egy olyan, hogy üzenetküldés.

@KISCSILLAG: Ha nézné, hogy ugyanarról a gépről jön, valószínűleg ki is írná, hogy ne csináld, azt nem sokból tart megcsinálni.

vitek 2011.03.06. 15:27:45

@KISCSILLAG: attól még hogy te valamit cinkelésnek hívsz, még nem lesz az.

KISCSILLAG 2011.03.06. 15:32:42

@King of Shadows:

ez nem az a dolog, amit Éva kifogásolni szokott, viszont éjjel valaki belopódhatna a házba, hogy kioperálja belőle azt a csippet, amelyik elcsúszott benne, és ezért folyton azt mondatja vele, hogy én ilyen vagyok. Tényleg kezdenek lemerülni az elemei, bár nagy ötlet volt tőle azt mondani a "talkshowban" hogy összejárnak Szandállal, és minden rendben van, megmutatta neki a várost, meg a kiválasztásnál, hogy sohase rakná Szandálra, mert nem dobna ki 3 hónap barátságot,

Ez okos húzás volt, felül tudott emelkedni Szandi gyilkolási fikszációján, és ez biztos, hogy jól fog ülni a nézőknél...

sajnálom, hogy sikerült Szandál terve a jelöltségre, köszönjük meg a butuska Jerzynek, a gyáva Lacinak, és a "nem kerül semmibe beáldoznom bárkit, aki amúgy is az utamban van, még ha haver is" Bécinek

vica53nttkc 2011.03.06. 15:32:53

Most másádjára írom, mert az előzö levelem nem ment el.Már egyszer írtam és csak azért regisztráltam magam, hogy a blog irónőt dicsérjem, minden ano várom írását, mert ritkán ehet engem megnevetetni, de neki sikerül, ma is a könnyem folyt, jobb mint az összefoglaló.Minden nap dicsérném, de az a baj, hogy az első írásom útán kaptam két e-mailt ahol zsidóztak, buziztak a cigányozást kifelejtették, nem zavar, mert az vagyok aminek mondanak, csak az zava, hogy honnan tudják az e-mail cimem, akár most is küldhetnek,üdv vica 53nttkc

KISCSILLAG 2011.03.06. 15:34:16

@vitek:

itt nem a cinkelésről van szó, hanem arról, hogy Jerzy háta mögött zajlott, ami ellen Szandálnak amúgy kifogása szokott lenni, nekem viszont nincs, én természetesnek tartom... Szandál viszont most épp ezzel az ürüggyel rakatta magára a zöld kendőt...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 15:36:14

@KISCSILLAG: Ha nem számolja el, akkor második próbálkozásra már eleve a százalékok jelennek meg, ez minden általam ismert szavazóprogramnál így működik... :)

vitek 2011.03.06. 15:37:20

@vica53nttkc: azta, ilyen is van? Rólam csak kommentben kérdezték, hogy buzi-e vagyok, ráadásul pont azután hogy belinkeltem egy olyan számot ami a buzi-e-vagyozókat figurázta ki, jót nevettem. Mostanában egyébként kevesebb a rasszista és a homofób komment szerencsére, de megértem ha végleg elment a kedved.

nyanyanya 2011.03.06. 15:41:31

@KISCSILLAG: Azert eleg viccesen hangzik, ez a kepes kepezni magat, tanulni duma egy olyan pasirol, akinek 8 altalanosa van... En sem hasznalok olyan szot, aminek mondjuk nem ismerem a jelenteset, Alekosz rendszeresen. Arrol mar nem is szolok, hogy miert eroltet olyan szavakat, amiket nem tud kiejteni? Lasd apokaliptikus.
Az meg egy nagy kerdojel bennem, hogy a tobbiek ilyenkor miert nem szolnak egy budos szot sem, akar csak hogy ne eroltesse a temat, illetve, hogy faszsagot beszel.. De most legalabb megkerdezte es remeljuk nem rossz kontextusban fogja hasznalni..

vica53nttkc 2011.03.06. 15:42:26

@Albino vernyul: Kösz a válasz, nem zavar a szemétkedés, de ugy gondoltam, hogy egy ilyen politika mentes blognál szokatlan. Most sikerült kétszer leírnom ugyan azt, mert az első levelem azt hittem nem ment el, de mégis, inkább kétszer mind egyszer sem. Nem szoktam komenteket olvasni, sem regisztrálni, de ugy gondoltam a hölgy megérdemli. vica53nttkc üdv

Albino Vernyul 2011.03.06. 15:44:32

Velemenyem szerint jolenne, ha Eva tavozna... Alek kezdi nagyon elszigetelni magat.. Egyelore ott van neki Eva, igy egyelore igy is elvan, de hosszutavon nem jo ez igy.. Ha a kocos kikerulne, kenytelen lenne nyitni.. Hosszutavon Evvaval parban csak megbolondulni lehet...

K Tomoceusz 2011.03.06. 15:46:11

@vitek: Mostanában egyébként kevesebb a rasszista és a homofób komment szerencsére,

Nanáci, két hete csak Éváról és Alekról megy a társalgás. Vagy szeressük őket vagy nem. A többiek - a színes egyéniségek - mintha pályán se lennének. Pedig ott vannak a kaktusz mögött lapulva. Ha kilassítjuk a felvételeket, látható mind a hat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 15:47:03

@KISCSILLAG: Persze, mert Véva fosik a párbajtól, és így akarja megúszni. Ugyanezt Szandál is eljátszotta, amikor békülni próbált a zöld kendőt viselő Tordassal amíg az ki nem hívta az ellenfelét. Utána rögtön abbahagyta a szerepjátszást...

Év@lagnak Alek is az útjában van, és - ha egyikük sem esik ki előbb - eljön majd az is, hogy egymással kerülnek szembe. AKKOR majd ők is beáldozzák egymást, még akkor is ha haverok.

Egyébként az a veszett kotlóstyúk Aleket is Gigi ellen uszította még a Zsófis párbaj előtt, és ebben az sem akadályozta meg, hogy akkor még egyik sem volt párbajon, tehát nem is tudhatta, hogy Alek bírna-e a kisebbik Ráczcal... :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 15:52:34

@Albino vernyul: Szerintem Alek is szívesen nyitna, végül is nagyon jól el tud ő beszélgetni a többiekkel is. Csak ők is azt kapják a beküldött SMS-ekben, hogy a (szó szerint) mélyen tisztelt publikum csapatokba osztotta őket, amit én, személy szerint egyszerűen nem - vagyok - képes - meg - ér - te - ni... Legalábbis tudtommal ott van a szabályok között, hogy csak egyvalaki nyerhet. :)

KISCSILLAG 2011.03.06. 15:53:59

@King of Shadows:

Árnyékok királya te!

Éva pontosan tudja, hogy ezt a fődíjat nem nyerheti meg! Ő csak az első négyben szeretne benne lenni. Azért annyira nem mentes a realitásérzéktől, hogy ne tudná a fődíj neki nem tud összejönni.

Fordítva volt különben, hogy Éva már akkor is Jerzyt akarta kivinni, és valóban ezért javasolta Aleknek a Gigit, viszont Alek meg pont fordítva szerette volna... teljesen mindegy, mert most épp nem erről van szó, Éva komoly veszélyben van, és csak retek tálalásán múlik, hogy a nézők kit hoznak vissza, onnan új lap indul, de mindenesetre nagy hiba volt ezen a ponton Szandira rakni a kendőt, mert ő benne még vannak potenciálok, a Jerzyben meg semmi.. neki kellett volna menni.

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.03.06. 15:56:09

Az miért érv bárki ellen/mellett, hogy kibeszélik egymást? Több mint 3 hónapja nincs más input, csak amit maguk generálnak, mégis miről beszéljenek?
Éva "védekezése", miszerint "én ilyen vagyok", szerintem röhejes. Ha bevallom, hogy igen, hazug, önző, idegbeteg alkoholista picsa vagyok, akkor az felmentés a felsoroltak közül bármire? Azt megfigyelte más is, hogy bármilyen kérdésben bárkivel szemben azonnal hazudik, ha kis agyával arra következtet, hogy pillanatnyilag jobb lesz a megítélése és lehet hogy nem derül ki?

K Tomoceusz 2011.03.06. 15:57:59

@King of Shadows: Éva és Alek beáldozza egymást? Kollega, vasárnap is nyitvatartok, várom a tétet. Alek beáldozhatja a csajt, de ahhoz Anikónak nagyot kell villantania. Erre még van esély. De Éva Alekot? Ez valami sci-fi?

locsolóember 2011.03.06. 15:59:16

@K.Tomoceusz:
Biztos, ami biztos, 2x adtam fel a csekket, úgyhogy most vindikálom magamnak a jogot, hogy ellent mondjak önnek, T. Elnök Úr. :)
Az én szemem azért megakad Szandikáról/Laciról/Jerzsiről szóló postokon is, nem beszélve azokról, amiket pl. maga jegyzett a Rácz familyről.
;-)

vitek 2011.03.06. 16:00:30

@K.Tomoceusz: igen ebben van valami. Amikor a többiek kerülnek párbajközelbe, az őket szidó kommentelők hangosabbak, és közülük sokan érvek híján a rasszista/homofób szövegeket nyomják. Pl az Olivér-Béci párbajnál, meg Gombinál is ez volt.

Zuzimama 2011.03.06. 16:01:13

Jerzsi egy gyáva nyúl és a Laci is. Remélem mindketten tisztában vannak vele, hogy SEMMI ESÉLYÜK megnyerni a VV-t.

K Tomoceusz 2011.03.06. 16:04:41

@locsolóember: A Ráczokat szeretem reklámozni, nehogy a szavazótábor elfelejtse őket. Szegény Bélám ha kimegy ugrálni a stúdióba, nehogy megkérdezze valaki, hát ez a fasz meg kicsoda?

K Tomoceusz 2011.03.06. 16:07:47

@vitek: Nem volt abban semmi hiba. Idejött írkálni Béci unokaöccseiből kb 50 és kaptak választ kérdéseikre.

biró lóránt 2011.03.06. 16:13:55

Az okézs, hogy VV Jerzy a Gyagyás Tódi a Gumimacikból, de ma reggel bekapcsoltam a tévét és mit láttam?

VV Alekosz mondott egy monológot, csak Okoskatörpnek volt öltözve a Hupikék Törpikékből.
Szóval szerintem VV Alekosz egy az egyben olyan, mint Okoska.
(de akkor vajon kicsoda Törpilla?)

locsolóember 2011.03.06. 16:14:16

@K.Tomoceusz:
Az jó.
Még véletlenül bekiabálják neki, hogy "majomkutya, te".

vitek 2011.03.06. 16:15:51

@K.Tomoceusz: feleslegesen próbálsz provokálni, de annyi haszna azért van a kommentednek, hogy legalább mindenki látja hogy amit írtam az rád is vonatkozott.

Albino Vernyul 2011.03.06. 16:17:51

@King of Shadows: Az ember tarsas leny... Nem tud meglenni csalad/torzs/csapat nelkul.. Csak 1 nyerhet, de barmit is csinalsz, csoportokba fognak rendezodni, mert ez belenk van kodolva, egyedul sebezhetoek vagyunk.. Plusz minden korulmenyek kozott kialakulnak a kisebb csoportok egy-egy nagyobb csoporton bellul.. A mag altalaban valami kozos tulajdonsag, cel, erdeklodesi kor, stb. alapjan alakul ki, aztan ehhez csapodnak meg emberek... Persze ez mindig valtozhat, egy-egy kulso hatas, vagy belso nezetelteres urugyen.. Ilyenkor a csoportok ujrastrukturalodnak.. Ahogy mar a VV-ben is lattuk parszor.. Es persze a csoportok, foleg ha van valami elerendo cel, es az csak egymas elleneben elerheto, egymasnak esnek...

K Tomoceusz 2011.03.06. 16:21:40

@vitek: Vettem a kritikát. Ebben a kérdésben mi ketten nem fogunk dűlöre jutni.

mama ottmarad 2011.03.06. 16:31:13

Lejátsszuk?

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy

K Tomoceusz 2011.03.06. 16:34:58

@mama ottmarad: Ha küldesz ímélben egy tányér eddmeglevest csatlakozom a véleményedhez.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 16:51:32

@KISCSILLAG: Ha tudja, hogy nem nyerhet minek kapaszkodik még mindig? Ráadásul ő nem gyáva, hogy mindig a leggyengébbet akarja kivinni? Ha annyira utálja a Gigit, vitte volna ki már az első párbaján, rogyjon rá az ég! :D

Egyébként a lengyelre azt mondta, hogy őt meg szereti, tehát inkább a Bömbit vinné. Szandiban meg tényleg van potenciál, főleg arra, hogy esetleg kiejteti magát és akkor ugrik egy párbaj, át kell szervezni a műsort, meg egyéb járulékos bonyodalmak, amiket ingyen nem részleteznék... :)

@K.Tomoceusz: Ha lenne ott valaki, akitől Évi többet remélhet (például bevihetné a döntőbe) megszabadulna Alektól... :)

mama ottmarad 2011.03.06. 16:52:36

@K.Tomoceusz: kommenben nem jó? Itten van e.

redhaven 2011.03.06. 16:54:06

@mama ottmarad: lacit!!!
akkor visszamenne.
igaz lac mozgósítana határokon belül köbö 34 millió szavazót.
meg a bajtársakat...
csodálom,hogy az általa bemutatott nagy semmitől nincs még agyhúgyköve kolosinak...

mama ottmarad 2011.03.06. 16:57:38

Lejátsszuk?

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy
K.Tomoceusz: Jerzy
Redhaven: Laci

copy plíz, ha beszállsz :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 16:58:14

@Albino vernyul: Azt tudom, de attól még a nézőknek nem kéne automatikusan "tartozéknak" tekinteni a kedvencük barátait. Erre Szandi a legjobb példa. Amíg a "négyesezés" ment, egyáltalán nem zavarta azokat, akik most a legjobban utálják. Azon sem háborodtak fel, amit a Tordassal leművelt, de azon sem, hogy elárulta Zsuzsit, és EZEKET nem is emlegetik fel neki... :)

That happens all the time, just because - you know - viewers are morons! :D

KISCSILLAG 2011.03.06. 16:59:42

@mama ottmarad:

Godndolod, hogy szembe fordulna Bécivel az alfa himjével, meg az alfahím csicskájával Jerzível? Esetleg még Gigit is magára haragítaná Jerzy kiejtésével? Mer az nem volna gond neki.

Félek tényleg mindegy neki, a bennmaradás, viszont jó akar lenni a fiúknál, Bécinél, Lacinál, Jerzynél, ezért nem fogja meghazudtolni magát és nem viszi ki Jerzyt, bár annak tényleg lenne veleje.

Sajnálom, hogy Szandál elveszítette a fonalat, ő csak egy nagy showban akar részt venni, ahol rázhatja magát, mindegy hogy kiejtik, ha meg már megígérte a fiúknak Éva fejét, akkor szállítani fog.

KISCSILLAG 2011.03.06. 17:02:50

Lejátsszuk?

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy
K.Tomoceusz: Jerzy
Redhaven: Laci
KISCSILLAG: Jerzy (de nem fogja őt kivinni, ne izguljatok - sajnos, ez már egy lefutott meccs Szandi fejecskéjében, Évát viszi, nem lát a szemétől.)

copy plíz, ha beszállsz :)

mama ottmarad 2011.03.06. 17:07:41

Bár sereti Bécit, nem tekinti az alfahímjének. nics is ilyen a villában jelenleg. :)

3 oka lehetne J-t vinni, bízik abban, hogy Gigi megkönnyebbül és ő visszamegy,
bízik abban, hogy J. tényleg a RTL kegyeltje, és végre hazamehet, a belevalóban látta Olivért, és ő is akar már odakint csillogni, hogy Béláéknak kampányoljon. Csak feltevések.

biró lóránt 2011.03.06. 17:10:32

Nem úgy volt még régebben, hogy VV Szandika meg akarta erőszakolni VV Jerzyt? (ő örült annak idején a legjobban az érkezésének)

K Tomoceusz 2011.03.06. 17:14:33

@King of Shadows: Ha lenne ott valaki, akitől Évi többet remélhet

Akkor repülne Alek mint a sasmadár. De nincs. Évánk remekül helyezkedik, bár a szüzességi fogalmával problémák lesznek, ha döntőt akar játszani.

KISCSILLAG 2011.03.06. 17:15:27

@biró lóránt:

Olivért akarta megerőszakolni, legalábbis Olivérnek vallotta be a fürdőben, és azt hiszem Anikónak is elmondta...

biró lóránt 2011.03.06. 17:17:48

@KISCSILLAG: tényleg, igazad van. Igy történt.

K Tomoceusz 2011.03.06. 17:18:32

@biró lóránt: Alekot akarta megerőszakolni egy bulin, de elkapták a képet.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 17:21:04

@K.Tomoceusz: De kint majd lesz, nem is egy. Akkor meg mit pofázik arról, hogy ő őszinte? Másokat megvezethet ezzel, de engem nem, a politikai csatározásokkal töltött 25 évem után. :P

Egyébként Te a parlamentből irkálsz, a (köz)szolgálati laptopoddal? :P :P :P

biró lóránt 2011.03.06. 17:21:17

@KISCSILLAG: @K.Tomoceusz: úgy látszik, hogy több megfejtés is van erre a feladványra.
Végül is hárman háromfélét mondunk és lehet, hogy mindhármunknak igaza van.

==T== 2011.03.06. 17:25:40

Éva olyan 70-30 körüli aránnyal veri ki a Szandika nevű lényt.

A következő körben védett lesz, alekot nem meri kihívni a Rácz klán, vagyis vagy kiküldik/kihívják Anikót, vagy beáldozzák Jerzyt Alek ellen. Ha Éva elhinti a 70-30-as szavazati arányt akkor lesznek nagy bajban Ráczék...

KISCSILLAG 2011.03.06. 17:29:20

@biró lóránt:

Gyerekek én csak vizonáltam azt, hogy a shownak egész a legelején, nem sokkal azután, hogy Szandál a villába költözött, nyilt szinen orálisan kielégítette Alekot a nappaliban? Másnap pedig mikor megmondták neki, mit művelt, akkor nagyon csodálkozott, arra hivatkozott, hogy nagyon részeg volt, és nem emlékszik semmire, és elnézést kért a többiektől, azt állította, hogy nagyon szégyelli magát... igaz nem mondta, hogy többször nem fog az ilyesmi előfordulni... tehát nem teljesen igaz, hogy Aleknek semmi szexben nem volt része..

KISCSILLAG 2011.03.06. 17:31:28

@==T==:

Nem, a kűzdelem ennél szorosabb lesz, nem véletlenül parázik Éva, ráadásul még tényleg nem dőlt el ki fog nyerni, a kérdés az, hogy Éva utálói hajlandók lesznek é költeni Szandálra, hogy benn maradjon, vagy odáig azért nem terjed az utálatuk...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.06. 17:31:45

Szandi a papírra. Éva nevét írta, de nem rá tette a jelet.Ezen kívűl, ki mondta Éva nevét, hogy őt akarja kivinni. Úgy ,hogy ma lehet hogy büntiből, nem viheti Évát. Meglátjuk az összefoglalóban retek, is így látta-e ?

KISCSILLAG 2011.03.06. 17:32:42

@==T==:

a következő kör egy Anikó-Jerzy párbaj lesz..

K Tomoceusz 2011.03.06. 17:34:27

@King of Shadows: Évát nem nehéz kiismerni. Amikor levegővétel nélkül nyomja, akkor őszínte, amikor zárójelekben úgymondozik, akkor rokonszenvesnek próbál látszani. Olyankor egy átlag ktomoceuszt kiver a veríték.
Évánknál kint a szüzességi fogadalmat már nem kell annyira komolyan venni. Adni és kapni, nincs abban semmi rossz. Szurkolok , hogy összejöjjön neki valami, mielött végleg oszlásnal indul. Nem szabad elfelejteni, hogy egy 28 éves öregasszonyról beszélünk.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 17:34:35

@Ari11: Honnan tudod, hogy mit írt a papírra? :O

avanivi 2011.03.06. 17:34:55

@King of Shadows: Gyakorol. Unja már a sok sms-t küldözgetni.

KISCSILLAG 2011.03.06. 17:35:37

@Ari11:

Ezt te hol láttad?

Elvileg ugye, akit leír a papírra, azt kell mondania. Ha nem ezt tette, az nagyon súlyos szabályszegés, azért repülhet is, de persze már annyit fektettek bele, hogy semmiképpen se megy párbaj nélkül, igaz, hosszú még a hét, de Szandika nem fogja kockáztatni, hogy kitegyék párbaj nélkül, kell neki az a párbaj-show, mint egy falat kenyér...

KISCSILLAG 2011.03.06. 17:36:55

@K.Tomoceusz:

"Nem szabad elfelejteni, hogy egy 28 éves öregasszonyról beszélünk."

HÜJE!

lufka 2011.03.06. 17:37:50

az egész VV hátteréről és pszichológiájáról olvastam van 1 k jó cikk
www.onlinepszichologia.hu/hirek/a-let-a-tet

biró lóránt 2011.03.06. 17:41:38

@KISCSILLAG: jól emlékszel, amikor VV Szandika rámászott VV Alekoszra az elején, azon a bulin volt, mikor a görög hős fellökte nádai kisasszonyt.

VV Alekosznak tehát két dolog miatt is felejthetetlen volt az a buli.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.06. 17:41:58

@KISCSILLAG: @King of Shadows:
Alekosz rajongói oldalán állitották többen, hogy így volt.A kamera vette, Szandi, Évát írt a papirra. Töbször is kimondta, hogy Évát viszi, ezt én is láttam.

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 17:45:06

@KISCSILLAG: Lehet, hogy ilyesmiért, mint szexuális szolgáltatásért Szandika még pénzt is szokott kapni, és egyesek ugyanezen a címen fizetnek érte. De a magam részéről ezt semmiképp (SSKK) nem nevezném szexnek!

Mme Chauchat 2011.03.06. 17:46:39

@lufka: Nem kell mindennek bedőlni, ami 'pszich' előtaggal kezdődik.

nyanyanya 2011.03.06. 17:47:35

@lufka: a bortonkiserlet erdekes lehetett.. Eva fanok uj erveket tamaszhatnak mellette ez alapjan:DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 17:49:38

@K.Tomoceusz: Tudom, csak akkor ne magasztalják nekem, hogy milyen őszinte. :D

Szerintem neki már most is késő. Rothad. Már csak a gyűlölet és a sötét akarata tartja életben... :)

@KISCSILLAG: A "hülye" az ly! :P

beacska 2011.03.06. 17:50:07

@Ancilla: Szandika Jerzy elemzésével Giginek csak az a probléma, hogy mindezt azután tette, hogy Jerzy leállította a leszbi show-jukat. Vagyis, visszavágásként egy tüskét akart benyomni Gigibe Jerzy ellen. Nem volt kibeszélés, annál egy kissé több volt.

K Tomoceusz 2011.03.06. 17:50:29

@lufka: Tök jó volt. Főleg a végén a szokott közhelyes kérdés. Ki kéne már rúgni a picsába az összes újságíró oktatót.

Mme Chauchat 2011.03.06. 17:52:29

@K.Tomoceusz: ...vagy a villába zárni. Ott akkor jöhetne a pszichológia meg a kérdésfeltevés.

K Tomoceusz 2011.03.06. 17:55:07

@King of Shadows: Amíg van hasonlítási alap, addig Évánk remek szereplő. Őszínte, bájos és üde. Alekosz meg szép és sukár csávó.

==T== 2011.03.06. 17:57:00

@KISCSILLAG: Benne van, ha Anikót jelölik ki, bár végül is Laci is lehet olyan idióta, hogy kiviszi Alekot.

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 17:58:54

@K.Tomoceusz: Kicsit kitérhettél volna Éva szájszagára, és lábgombáira is! Így kissé hiányosnak hat a jellemzése!

locsolóember 2011.03.06. 18:00:56

@Ari11:
Most, hogy mondod - elég hamar lefirkantotta a nevet, s mintha "Éva" lett volna.

redhaven 2011.03.06. 18:04:27

a lehelletfinom installációt senki nem vette észre Hajninál????:)))

beacska 2011.03.06. 18:04:34

@mama ottmarad: Lejátsszuk?

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy
K.Tomoceusz: Jerzy
Redhaven: Laci
beacska: Laci

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 18:05:29

Éva szerencsére jó humorral vette a kibeszélőshow-beli kérdéseket és a kiválasztás közbeni indoklását, ezzel egyértelműen erkölcsi fölénybe kerülve Szandikával.
Ez a kiválasztás nem sok meglepetéssel szolgált, ez volt az egyik lehetőség. Szandika már egy ballaszt csak jó ideje a műsorban a csatorna számára. Béluska megpróbálta bemószerolni Évát a nagyfejű témában, de szerencsére Balázs humorosan vette ezt. Meglepetés egy volt, hogy kivételesen viszonylag jó zenét adtak aláfestésül.

K Tomoceusz 2011.03.06. 18:05:55

@kérődzőgiliszta: Honnan tudod, hogy szagos tévém vam? Elgügyögtem már? A szájszag nem jön át a készüléken, elnyomják az erősebb impulzusok. A fürdőben Laca, a többi helyen Jerzy a feltűnően jólápolt. Ha jól emlékszem lábgomba témakörben is ő a tribunus.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 18:06:23

@Ari11: De akkor ugyanezt megcsinálta a második kiszavazáson is, amikor hirtelen felindulásból tett jelet a Tordasra, csak azért, mert egy perccel korábban az is jelölte őt...

beacska 2011.03.06. 18:07:40

@Ari11: ugye? én is az ÉVA nevet láttam!! nem rá tett végül? (gondolkodik el)

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 18:08:12

Éva azért egész könnyen végigszopathatná Szandikát, ha kissé lehiggadna, és Alekox mester is kellően mentorálná!
Alekox fejében, jól láthatóan, egy Éva nélküli végjáték forgatókönyve forog! Bár szvsz. egy-két körben még jó szolgálatot tehetne neki. Pl. izgalmas paplanhuzogatós és párnacsatás jelenetekkel szórakoztathatnák a nagyérdeműt!

K Tomoceusz 2011.03.06. 18:09:37

@locsolóember: Ez nekem is feltűnt. Olyan hosszú név leírására hogy Gigi, nem volt elég az idő.

locsolóember 2011.03.06. 18:09:55

@beacska:
"copy plíz, ha beszállsz :)"

beacska 2011.03.06. 18:11:17

@locsolóember: Lejátsszuk?

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy
K.Tomoceusz: Jerzy
Redhaven: Laci
KISCSILLAG: Jerzy (de nem fogja őt kivinni, ne izguljatok - sajnos, ez már egy lefutott meccs Szandi fejecskéjében, Évát viszi, nem lát a szemétől.)
beacska: Laci

copy plíz, ha beszállsz :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 18:13:01

@beacska: Évát viszi ki és szerencsére beüt a Gombár-effektus, Szandika kint marad. Ennyi!

mama ottmarad 2011.03.06. 18:13:46

Lejátsszuk?

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy
K.Tomoceusz: Jerzy
Redhaven: Laci
KISCSILLAG: Jerzy
beacska: Laci

copy plíz, ha beszállsz :)

biró lóránt 2011.03.06. 18:14:11

@kérődzőgiliszta: kérődzőgiliszta helyett mindig KÉRDEZŐgilisztát olvasok:)

Most akkor én is diszleksziás vagyok?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 18:14:48

@Peter_Cs: De Jerzyt is választaná, csak most elvakult düh vezérli. Kiszámíthatatlan!

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 18:15:35

@K.Tomoceusz: Gondoltam, hogy a tiéden is a hangszóró előtt elhelyezett lyukakból szolgáltatják a szagélményt! De ha jól emlékszem, a retek kellően exponálta az Éva büdös szájára vonatkozó expozét! Bennem nagyon megmaradt, mert én undorodom a bagós nőktől. Nade pétercs kedvéért hajlandó vagyok túllendülni Éva eme kis tesi hibáján, és leborulni verbális géniusza előtt. Senki sem lehet tökéletes, még Éva sem!

mama ottmarad 2011.03.06. 18:15:42

Lejátsszuk?

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy
K.Tomoceusz: Jerzy
Redhaven: Laci
KISCSILLAG: Jerzy
beacska: Lac
Peter_Cs: Éva

copy plíz, ha beszállsz :)

genevieve 2011.03.06. 18:15:58

@biró lóránt: baszki, idáig én is annak olvastam mindig:-D

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 18:18:10

@biró lóránt: Ha engem kérdezel, akkor IGEN! Kis tesi hiba, fordulj fejlesztő pedagógushoz! Mire vége a vv4-nek, kikezelnek!

mama ottmarad 2011.03.06. 18:18:13

@genevieve: én is - ez már nem lehet véletlen :)

nyanyanya 2011.03.06. 18:19:03

@biró lóránt: nem, csak nem tudtok olvasni..;))))

genevieve 2011.03.06. 18:19:07

@mama ottmarad: megmondta a lányom, hogy vv-t nézni egyenlő az iq süllyedésével:-D

K Tomoceusz 2011.03.06. 18:20:19

@Peter_Cs: Valami nagyon csúnyát írhattam a lányról hogy ezzel büntettél.

K Tomoceusz 2011.03.06. 18:23:11

@kérődzőgiliszta: Arra nem emlékszem, csak a hagymásra. Valami hamutálcaszag dereng, de nem tudtam kihez köthető.

mama ottmarad 2011.03.06. 18:23:24

@genevieve: nem számít,van miből :)
(mi a "gyerek" miatt nézzük)

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 18:23:54

@genevieve: Ajvé!
A nickemben a kiváló élőlény ama táplálkozási szokását kívántam megjeleníteni, amikor is a tápanyag mozog a gilisztában és nem a giliszta a tápanyagban! Remélem, elég vizuálisan sikerült interpretálnom a különleges létfenntartási műveletet!

biró lóránt 2011.03.06. 18:24:09

@genevieve: VV Éva kivisz minket egyszerre oszt kinn is hagy. Ennyi.

genevieve 2011.03.06. 18:25:11

@mama ottmarad: sajnos nekem ha sokáig tart még a vv, elfogy:-)

@kérődzőgiliszta: jájjjjjj:-D

KISCSILLAG 2011.03.06. 18:25:26

@King of Shadows:

a hülye az ly

de a hüje az j

tudod, smiley helyett van, azt ugyanis nem használok, olyankor az ly helyére j kerül...

beacska 2011.03.06. 18:25:49

@kérődzőgiliszta: azt olvastam tegnap este, hogy itt többen fikázták Éva megjelenését a kijelölésen, de én PONT azt néztem, hogy bár ekkora (kisebb, mint most) fenekem lenne, és bár ekkora (nagyobb, mint most) melleim lennének, mint neki. Lehet, hogy narancsbőrös (de valljuk be, közel van 30-hoz, ez azért normális), és óriási a haja (én tök rövidre vágatnám), de nem néz ki rosszul, ha belapátolja magát a gönceibe.
Nekem szimpi, hogy mindig magassarkúban van, szép lábat és feneket "csinál", és ügyel, hogy ne legyen olyan lepukkant, mint a Szandi (ahogy bőgött smink nélkül abban a vastag köntösben!!! mit várt???), olyan elhanyagolt, mint Gigi (bár mostanában, mintha ő is kezdene adni magára). Tán Anikó az egyetlen, aki hozzá hasonlóan mindig igyekszik "felöltözni"

A szájáról nem nyilatkozom.

beacska 2011.03.06. 18:26:33

@KISCSILLAG: szerintem a nyelvtanmániásokon kívül mindenki értette, ne strapáld magad ;)

genevieve 2011.03.06. 18:26:36

@biró lóránt: ha vele kellene egy légtérben lennem, inkább kint is maradnék....

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 18:26:51

@genevieve: Pedig nem! Éppen az ellenkezője!

genevieve 2011.03.06. 18:29:19

@beacska: ja, különösen a kantáros rövidnaci,, zokni, magassarkú szandi kombó az elegáns viselete:-)

és a sminkben alvás is tisztára egy igényes nő ismérve:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 18:29:31

@genevieve: Bennem önjavító mechanizmusok működnek.

MegLepke 2011.03.06. 18:30:35

@kérődzőgiliszta: én is mindig kérdezőnek olvaslak annak ellenére, hogy tudom a rendes neved. Persze, ha kérdezik, megmagyarázom, hogy becézgetlek.:)

@KISCSILLAG: akkor írd így: hüJe - és akkor egyértelmű mindenkinek, hogy direkt írtad így. Bár ebből is volt már félreértés, fene tudja.:)

@beacska: megkaptam, nagyon köszi, ügyes vagy!

mama ottmarad 2011.03.06. 18:31:01

@kérődzőgiliszta: tudod, undorodom e hasznos kis lényektől, ezért csak felületesen pillantok a nevedre, csak a kommentedet olvasom, ne haragudj. Ahogy öregszem, egyre gyakrabban fordul elő velem ilyen. Ha tovább romlik, majd nem írok nem olvasok, kimegyek kertészkedni.:)

genevieve 2011.03.06. 18:31:06

@K.Tomoceusz: ne már te is?:-)

akkor nincs nagy baj:-)

KISCSILLAG 2011.03.06. 18:31:25

@beacska:

az milyen lenne, hogy mondjuk tényleg Évát írta le a papírra, Gigi helyett (bár nem bízom benne) ezért ma bejelentenék, hogy nem mehet párbajra, és újra futtatják a kiválasztást, de nemcsak Alekre nem lehet tenni, de Szandikára se lehet tenni...

Kivéve, ha meg akarnak szabadulni tőle, akkor megkapja a vágyott párbaját, és másképp intézik el a büntetést, viszont azért ennyire nem hígíthatják fel saját szabályaikat...

genevieve 2011.03.06. 18:32:05

@mama ottmarad: csak vigyázz a gilisztákra a kertben:-)

inmemancsi 2011.03.06. 18:32:16

@beacska: azért egy fokkal jobbat is kívánhatnál már magadnak annál a löttyedt 'fenéknél' és szatyorcsöcsnél, az öltözködéséről meg nincs is mit beszélni.

genevieve 2011.03.06. 18:32:53

@Peter_Cs: bocs, de te elfogult vagy:-D

az a cucc max egy 5 éves kislánynak áll jól:-)

KISCSILLAG 2011.03.06. 18:33:06

@MegLepke:

Nézd, az én köreimben egyértelmű, hogy amikor j-vel írjuk a hülyét, akkor hülyéskedünk! Hát, lehet, hogy azért, mert mi vagyunk az utolsó generáció, amelyik még tud valamennyire helyesen írni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 18:33:15

@KISCSILLAG: GYK.: HÜJE = helyes, ügyes, jólnevelt egyén ; HÜLYE = gyagyás, elmeroggyant

K Tomoceusz 2011.03.06. 18:34:52

@genevieve: Nekem természetes volt, hogy egy giliszta kérdez. Most is gyanús a csaj. Szerintem még fél órával ezelött is kérdezőgiliszta volt, most írta át a nevét. És még meg is magyarázza!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 18:35:17

@genevieve: Nyugaton negyvenes nők is bátran hordanak ilyeneket.

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 18:36:15

@beacska: Akkor az a sok, amit írtál, a lábgombáról jutott az eszedbe?

Nos, az Éva-féle évjárat kedvelőjeként megjegyzem, hogy az igényes nők eme életszakaszában még nem tipikus sem a löttyedt fenék, sem a lógó csöcs, sem a narancsbőr! A szájszag (ha hihetünk Alekoxnak) a mértéktelen dohányzással vegyített alkoholfogyasztásnak köszönhető. Eddig még sose merült fel bennem, hogy az elegáns női kinézet záloga a mértéktelen csizmafogyasztás lenne! A kedveseim (innen is csókolom az összeset!!!) mezítláb is igen nőiesek tudnak lenni!

redhaven 2011.03.06. 18:36:29

@MegLepke: öröm,hogy előjöttél:)))

KISCSILLAG 2011.03.06. 18:36:48

@KISCSILLAG:

Esetleg büntetésből a kiszavazó showra Szandálnak a rózsaszín hálóköntösében kellene kimennie, és Mozart Requiemjét játszanák a kért rapdal helyett..

genevieve 2011.03.06. 18:37:12

@Peter_Cs: végül is a konyhaszekrény ajtót is bátran hordhatja:-D

nyanyanya 2011.03.06. 18:38:46

@K.Tomoceusz: jol vagy? minden rendben? nem vagy beteg??

MegLepke 2011.03.06. 18:39:37

@redhaven: öröm, hogy látom itt, Uram!:)

@KISCSILLAG: jujjbazz, az mekkora lenne!:D

inmemancsi 2011.03.06. 18:40:05

@genevieve: ez azért nem így van, de nagyon keveseknek áll jól. Nagyon szép láb és fenék + felsőtest kell hozzá (és akkor akkár jöhet mellé a zokni+szandál verzió is:). Az Éva féle változat egyébként olyan trottyos rajta, mint Alek alsógatyája és neki nincs is meg hozzá se a megfelelő feneke, se a megfelelő lába.

genevieve 2011.03.06. 18:40:12

@nyanyanya: ugye, tiszta emberi rekciót villantott:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 18:40:28

@genevieve: Nem érzed túlságosan konzervatívnak az ízlésedet?

rianna 2011.03.06. 18:40:36

@genevieve: én egyszer így, egyszer úgy olvastam, de mélyen belül éreztem, hogy kérődző:)

@mama ottmarad:
Lejátsszuk?

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy
K.Tomoceusz: Jerzy
Redhaven: Laci
KISCSILLAG: Jerzy
beacska: Lac
Peter_Cs: Éva
rianna: Jerzy

copy plíz, ha beszállsz :)

nyanyanya 2011.03.06. 18:41:26

@genevieve: nem nem, nem ezen utkoztem meg.. nezd a vesszoket, pontokat..

genevieve 2011.03.06. 18:42:07

@inmemancsi: bent a villában..feneke giginek lenne, felsőteste aninak, lába meg senkinek ....

zsuzsinak jó lábai vannak, tegnap volt sztri10 a belevlóban

MegLepke 2011.03.06. 18:42:51

@Peter_Cs: ebben egyetértek Zsönövel (bocs, túl hosszú a neved, hogy kiírjam:D). Pl. az a rózsaszín ing tegnap nagyon jól állt Éván sztem.

genevieve 2011.03.06. 18:44:40

@MegLepke: a zsöni teljesen elfogadott rövidités:-)
de lehet zsönö is:-)

beacska 2011.03.06. 18:46:27

@kérődzőgiliszta: nem, a szájszagról.
Az én kislányomnak 4 évesen narancsbőr-szerűség volt a fenekén. Vicces volt, de volt.

Én azt gondolom, minden viszonylagos. Az emberek csak a strandon látják a másikat fürdőruhában, a fotózás végignézése nem tipikus. A löttyedt fenék és a lógó csöcs pedig igen sok nőtársunknál a jólmegválasztott öltözékkel leplezhető, sőőt!!

örülök neki, hogy itt nemcsak többdiplomás 30 feletti nőkből van a többség, de modell-alkattal is meg vannak áldva, VAGY kevés önkritikával, és sok sárgairigységgel.

Szerintem nem kell semelyik lánynak sem bent tökéletes alakkal bírni, viszont illik nem elhanyagolni magukat. És 21 éves testet igenis nem kell összehasonlítani egy 28 évessel!!! Az már marha sok idő!!!

nyanyanya 2011.03.06. 18:47:40

@genevieve: aze ennyire ne legyel kritikus:)

K Tomoceusz 2011.03.06. 18:47:40

@MegLepke: Az a rózaszín ing négy kilóval korábban állt jól Évánknak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 18:52:12

@KISCSILLAG: Olyan nincs. Vagy akkor a következőnél Jezsy felírja mondjuk Gigit, és ráteszi a jelet Lacira, ezért új kiszavazást kell tartani, ahol nem lehet jelet pakolni a renitensre. Jó lesz, mehet így, csináljuk?

MegLepke 2011.03.06. 18:52:17

@genevieve: oké:)

@K.Tomoceusz: ne mondd már, hogy Éva alakjával gond van. Max. annyi, hogy mozognia, feszesítenie kéne.

Hódos Hajnalka 2011.03.06. 18:53:01

Aggyisten.

Na akkor most baromi gyorsan kezdjen el mindenki szeretni engem, akkor is ha nem igaz, mert köll :)

genevieve 2011.03.06. 18:53:17

@nyanyanya: a tények makacs dolgok:-)

mondjuk ha lehetne kérni én gigi alakját szeretném:-)
függetlenül attól, hogy egy picit vastag a lába:-)

anikónak meg egy picit vékony....

bocs, de szerintem mindent lehet leplezni ruhával csak a formátlan lábat nem....

de ettől függetlenül mindegyik lány tudna nagyon-nagyon csinosan öltözni (igen, még szandika is, mert szerinte egyáltalán nem olyan ronda mint ahogyan beállítják)

évának meg azt a vonalat kéne nyomatnia amit a fekete-fehér-csipke kombós ruhában tesz...az jól áll neki...és 28 évesen, meg celebkörben az a stilusos.....

mama ottmarad 2011.03.06. 18:53:22

@nyanyanya: az is jó lenne, ha ilyen szép cipője lenne, mint az avatarod :)

Az a fekete nagyon nem megy mindenhez. De tény, hogy jobb, mint Gigi papucsai.

genevieve 2011.03.06. 18:54:31

@Hódos Hajnalka: szerintem itt mindenki szeret kényszer nélkül is:-)

redhaven 2011.03.06. 18:54:51

@Hódos Hajnalka: titkon.
szemérmesen.
amolyan férfimódon.

MegLepke 2011.03.06. 18:55:00

@Hódos Hajnalka: <3 <3 <3 (ezek szívek, amiket a falba rágtam, de felfoghatod 3 gombócos fagyinak is, mint gida valamelyik este.:))

redhaven 2011.03.06. 18:56:13

@mama ottmarad: az a pirnószandál szenzációs volt rajta.:))))

locsolóember 2011.03.06. 18:56:25

@K.Tomoceusz:
Vagy "Laci"-
("...s mintha "Éva" lett volna.")

Albino Vernyul 2011.03.06. 18:58:37

Evanal egy gond van korilag, illetve testileg, hogy az O foglalkozasaban "penzes ferfi pumpolo", nagy a konkurencia.. Foleg fiatalabb.. Ami egy atlag 30-as holgynel semmi kivetnivalot nem jelent, nala mar a nyugdij eloszele...

mama ottmarad 2011.03.06. 18:58:46

@Hódos Hajnalka: összeérintettem a 2 hüvelykujjamat, begörbítettem a két mutatót, és egymáshoz illesztettem azokat is. Most magasba tartottam ... neked mutatom, ellátni idáig??
Tökjó a mai is :)

locsolóember 2011.03.06. 18:58:58

@biró lóránt:
Miért, nem -kérdező-? :P
Ajvé.

nyanyanya 2011.03.06. 18:59:13

@genevieve: ez mar a mindenkepp talaljunk benne egy kis hibat kategoria. en spec orulnek, ha olyan labam lenne, mint giginek. neki peldaul nincs x vagy o laba.. eljarhat az ember heti 3x edzoterembe, ezen pl sosem valtoztathat..:)
Az a ruci nagyon szep, csak mintha nem tudna viselni.
@mama ottmarad: csak ne lennenek olyan rohadt kenyelmetlenek:D nekem is feltunt mar, hogy mintha csak az az egy szandija lenne, azt nem szponzoraljak??

Hódos Hajnalka 2011.03.06. 18:59:20

@redhaven: kevés. úgy, mint MegLepke. minimum. :D

Eznemsemmi 2011.03.06. 18:59:28

@genevieve: Én is mindig annak olvastam... áááá, nagyon öregszem :)

Albino Vernyul 2011.03.06. 19:00:33

@Hódos Hajnalka: En antiszoc vagyok, szeress Te engem...;))

redhaven 2011.03.06. 19:00:58

@Hódos Hajnalka: kevééés?????
a fasz kivan....

Hódos Hajnalka 2011.03.06. 19:01:07

@mama ottmarad: várj, kiállok az erkélyre.
aha, onnan látni :D

locsolóember 2011.03.06. 19:02:11

@Hódos Hajnalka:
Csináltass ide sixxel egy "Like"-gombot. :D

mama ottmarad 2011.03.06. 19:03:05

@Hódos Hajnalka: de ne DK felé fordulj, mert az Gombi :DDD

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 19:03:08

@MegLepke: Neked elnézem!
:-)
Már hiányzott a szárnycsattogtatásod!

@beacska: Mintha egy kicsit túlspiláztad volna a kérdést!
:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.06. 19:04:23

fú, meló van, szünetben visszajövök! :D

avanivi 2011.03.06. 19:05:23

Meglepetten olvasom, hogy kérőző és nem kérdező ?
beléptem a klubba .

MegLepke 2011.03.06. 19:06:46

@kérődzőgiliszta: ma már itt vagyok!:) láttam, hogy hiányoltatok, írtam is korábban erre.:)

Sheeva 2011.03.06. 19:07:10

@Hódos Hajnalka: hallod, hülyevagy? nem szeretünk, imádunk. ez nem kérdés. :D

nyanyanya 2011.03.06. 19:07:12

ahogy elnezem masok is vagtak eleg idiota fejeket nem csak Jerzy..

joszif 2011.03.06. 19:07:13

ez nem a fűrészben volt(ez a zene)?

Albino Vernyul 2011.03.06. 19:08:02

Eva buta... Elegge... Huuuuu, de sotet...

genevieve 2011.03.06. 19:08:17

@nyanyanya: neeem:-)
azért irtam, hogy én simán bevállalnám gigi alakját:-D

Sheeva 2011.03.06. 19:08:40

@avanivi: én is tépek egy sorszámot.

genevieve 2011.03.06. 19:09:13

@Eznemsemmi: szerintem mindenki, csak most már nem merik bevallani:-)

gidabiga 2011.03.06. 19:09:24

@Hódos Hajnalka:
Hajni, én szeretlek a legfelsőbb szinteken :D

inmemancsi 2011.03.06. 19:10:25

@beacska: épp azt próbáltam mondani, hogy ne már az Évára kellene irígykedni, az már rég rossz, és még igényesnek sem lehet nevezni. Sokkal jobban tudna kinézni, ha egy kicsit igényesebb lenne, nem inná és füstölné el a fejét, a testére egy kicsit figyelne, olyasmit hordana, ami jól áll neki és nem vetkőzne le fotózáskor meztelenre, hiszen nincsenek meg az adottságai hozzá. Önismeret és önkritika az alap itt is.

Az meg pláne az lenne, ha 28 évesen, vagy idősebben nem lehet olyan jól kinézni, mint 20 évesen, csak jóval több benne a meló:))

Bogi és Burkó 2011.03.06. 19:12:15

@Hódos Hajnalka: én lehetek napraforgó ? majd csak a hátad mögött savazlak :)))

redhaven 2011.03.06. 19:14:23

szandál megbánta már a keménykedést.
mint kutya amelyik kilencet kölykezett.

Bogi és Burkó 2011.03.06. 19:16:05

@MegLepke: basszus, én egész eddig hittel-hittem, tudván-tudtam, hogy kommentelőtársunk "kérdezőgiliszta" :))))))))))

Hódos Hajnalka 2011.03.06. 19:20:17

Jó, elég, köszönöm, majmég megnézem a Vaklármát és rendben vagyok.
Új kérdésem van.
Csak az én könyököm jön ki az új Heineken reklám a bongyorhajú alfahímmel, aki mindenhez ért, vagy más is agyfaszt kap már tőle?
Egyébként is, milyen szar sör már a Heineken.

mama ottmarad 2011.03.06. 19:20:38

@nyanyanya: nyilván kölcsönbe adják, de neki gombás a körme - alek szerint. Én se adnék neki.

redhaven 2011.03.06. 19:20:41

gigus bazz...
olyan lábaid vannak,hogy te leshetnél a következő modelová topovi!!!
hajrá!!!!
enikő mellett lehetnél te is!!!!

Hódos Hajnalka 2011.03.06. 19:21:49

@Bogi és Burkó: nyehhehhe, lehet próbálkozni :D

redhaven 2011.03.06. 19:22:16

@Hódos Hajnalka: életbe nem ittam egy korty sert.
pedig szeretem a kesernyés ízt.
éjjjjjen a házipálesz!!

mama ottmarad 2011.03.06. 19:22:47

@Hódos Hajnalka: én nemtom. Úrinő nem iszik sört, mer attó fingik. De ha mégis, üvegből egyáltalán. Nekem otthon ezt mondták.

Hódos Hajnalka 2011.03.06. 19:23:11

@Bogi és Burkó: én mindig tudtam, hogy kérődző, de ő fedezte fel, hogy a kamerakrosszos játékban 2010-et írtam határidőnek, hijj! :DD

genevieve 2011.03.06. 19:23:31

@redhaven: őszintén, van aki nem kérdezőgilisztának olvasta eddig?:-D

nyanyanya 2011.03.06. 19:23:32

@mama ottmarad: :DD kolcsonbe adjak azokat a ruhakat amiket hordanak?!?! hm..

nyanyanya 2011.03.06. 19:24:30

@genevieve: en igen, de mar kezdem cikinek erezni..:D

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.06. 19:25:30

Vicces lenne, ha Szandibandi Gigit vinné ki :)

genevieve 2011.03.06. 19:25:45

@nyanyanya: nem baj, viszont király a cipőd:-)

nyanyanya 2011.03.06. 19:26:07

De rohognek, ha Eva iw tesztje fos lenne..:D Eq tesztet nem iratnak?:DD

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 19:26:34

Alekosz nem értette meg az azt megelőző percekben elhangzottakat.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 19:26:56

Alekosz feje úgy hibálódzik modoros bókolás közben, mint a bólogató kutyának a kalaptartón.:)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 19:28:04

"természetes kiválasztódás útján jött létre"

Alekosz, de jó, hogy nem Tajgetosznak hívnak!

hollario 2011.03.06. 19:28:27

Alekosz, fogd már be a buta pofádat...

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 19:28:31

@nyanyanya:

Mem, mert minuszos lenne mindnek.:D
IQ-ból még össze tudnak kaparni 5-6-ot 9-en.:D

redhaven 2011.03.06. 19:30:02

@genevieve: giliszta bazz korábban a rendszerváltásról volt ilyen terjedelem:))))

nyanyanya 2011.03.06. 19:30:15

@genevieve: lajk:))
@Lotyó Bridzsida: aze Eva eq tesztjet megneznem tudod?

Frenk a hal 2011.03.06. 19:30:40

erzsi nem görcsölt rá az iq tesztre :-DDD

the sandwich maker 2011.03.06. 19:31:05

Most komolyan, az Erzsó olyan aranyos. :D És az a fej, amit közben vágott...

Buci meg milyen kiegyensúlyozott ma.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 19:31:15

Észrevettétek, hogy a Gigi nem tud 2 mp-nél tovább mással szembe vagy a kamerába fókuszálni?
2 mp-ként balra kapja a tekintetét.

nyanyanya 2011.03.06. 19:31:47

105-os a legjobb iq teszt? haha

rianna 2011.03.06. 19:31:56

ajjaj, mindenki 90-es :)

W Joe 2011.03.06. 19:32:43

Úristen, ezek szinte mind hülyébbek az átlagnál

nyanyanya 2011.03.06. 19:34:26

93 Jerzy, 91 Alekosz, Bela 91, Laci 105, Aniko 102, Dika 9nemhallottam, Eva 96..

Jerzsy semmivel nem uninteLigensebb, mint az atlag. Eva sem brillirozott:D

the sandwich maker 2011.03.06. 19:34:56

@nyanyanya: komolyan mit vártál? :D (Mondjuk igaz, én is vártam azért egy 120-asat legalább, de hát ez a való világ...)

genevieve 2011.03.06. 19:35:28

@nyanyanya:

na most kiváncsi leszek a jerzyt butázó és alekot évát intelligensezők kommentjeire:-D

dr. gernika 2011.03.06. 19:35:53

Emlékszem, a VV2-ben is volt IQ teszt, ott 110 alatt nem teljesített szinte senki. Látszik is a különbség...

Albino Vernyul 2011.03.06. 19:36:39

Hihihi, Aniko meg iq folenyben is van Evaval szemben.. Szebb, kedvesebb, okosabb, fiatalabb.. KO....:)))))

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 19:36:57

@nyanyanya:

Gigi is 93, asszem, úh Erzsivel pont egy szinten vannak.:)

nyanyanya 2011.03.06. 19:37:23

valaki tud ingyenes iw tesztet? kedvet kaptam, nem mintha nem tudnam mennyi az annyi, de hatha inteligensedtem.

Bogi és Burkó 2011.03.06. 19:37:42

@nyanyanya: mennyi a magyar átlag, tudja vki ?

(gyerekhajmosó-szárító pause)

Lanois 2011.03.06. 19:38:04

@Lotyó Bridzsida: Na, neked ez menni fog:
1 2 3 4 5 6 7 8 folytasd!

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 19:38:27

@Bogi és Burkó: VOlt a "nagy iq-teszt" anno, nememlékeszem mennyi lett a vége.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.06. 19:39:46

Még sose hallottam 100 alatti IQ-ról. Na, most már ez is megvolt.

Kivétel 2011.03.06. 19:40:10

@inmemancsi: Egyetértek teljesen... nehogy 28 évesen már valaki "öreg" legyen egy 21-22 éveshez képest.... Abban a korban még illik felvenni a versenyt velük.. persze nem a dohány-cigi kombóval... inkább egy kis odafigyeléssel.. nagyképűség nélkül mondom, de jóval-jóval idősebben is bátran vállalnék egy versenyt Évával formás alak és narancsbőr kapcsán... a kinézetéért az életmódja felelős, nem a kora..

2011.03.06. 19:40:12

Rákerestem az átlagos IQ-ra, elsőként egy EU-statisztika jött elő átlagos IQ-ra, nem hiszitek el melyik ország vezet.

Jó, ideírom, emelt díjas SMS-ek megszervezésére nincs türelmem:

ALBÁNIA

W Joe 2011.03.06. 19:40:16

@Bogi és Burkó: Nem tudom milyen tesztet írtak, de ha nem hibás, akkor 100-nak kell lennie az átlagnak. Nem hiszem, hogy van jelentős eltérés a magyar átlag és a nemzetközi átlag között

nyanyanya 2011.03.06. 19:40:25

@Bogi és Burkó: 100-at mondtak.
@Gee Halen: valaki joindulatara palyazom, de dogoljek meg megnezem:D

KISCSILLAG 2011.03.06. 19:40:34

oké, a sorrend így alakult

105 Laci

102 Anikó

96 Éva

Anikót és Évát megjósoltam, viszont tény, hogy a Laciból nem néztem ki az első helyet, mert azért annyira nem viselkedik intelligensen a házban..

Albino Vernyul 2011.03.06. 19:40:44

Amugy valoszinuleg jobb eredmenyt ernenek el, ha nem igy a nyakukba kaptak volna a tesztet hirtelenjeben, lepukkadva.. Azert nem idealisak a korulmenyek..

Kata Marán 2011.03.06. 19:41:05

@nyanyanya: van, ezt ma én is megcsináltam. Online IQ-próbateszt Mensa.

Miss Snooks 2011.03.06. 19:42:08

hááát e ölég halovány volt mindenkitől. Mondjuk a igazsághoz kozzátartozik, ha papíron kapták volna meg a feladatokat szerintem jobb eredmények születtek volna.

nyanyanya 2011.03.06. 19:42:19

@Gee Halen: haha nem vagyok tul okos:D lehet nem is kene eroltetni ezt a kerdest:DDD

Kivlov 2011.03.06. 19:42:30

Alekinnyó!!!
Éva hazazavarja szandált! :P

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 19:43:10

alek azt mondja, beáldozták a ZSófit; könyörgöm, hát ő hívta ki

rianna 2011.03.06. 19:43:48

@Yooha: nem gondoltam volna, hogy tényleg ennyire gyengék. Mert ugye az IQ meg a műveltség nem ugyanaz

Traitor General 2011.03.06. 19:44:12

Lacit vágja már szájba valaki a nagy harcosságával együtt. MEGAGIGA BROÁF neki

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 19:44:59

Éva kioktat és szemrehányást tesz jelek célzott pakolása miatt.

Modoros leszek: LOL

the sandwich maker 2011.03.06. 19:45:36

@rianna: az a baj, hogy még csak nem is műveltek.

Kivlov 2011.03.06. 19:46:06

@Traitor General:
laci az első párbajon kihullik, bárki ellen. egy halvérű, idegbeteg, gyáva gyökér...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 19:46:23

"Nem volt valami férfias beszéd."

...mondja, miközben szerintem még a kisujját is eltartja a szivarról.

genevieve 2011.03.06. 19:46:49

hehe, alekosz nem nőt vitt ki magával faltörő kosként?:-D

Traitor General 2011.03.06. 19:46:52

@Kivlov: most meg magyarázza a bizonyítványt. Sunyi gerinctelen alak

genevieve 2011.03.06. 19:47:46

huhhuuu, de nagy a pánik évánál és aleknál:-D

rianna 2011.03.06. 19:48:12

@Retardált Légpisztoly: de Évának azért ez nagy leégés, az állítólagos intelligenciája volt a legnagyobb pozitívuma mindeddig

Kivlov 2011.03.06. 19:48:13

@Traitor General:
szerintem még egy tisztességes orgazmusa nem volt 40 éves létére, mert még a dugást is erőből oldja meg...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 19:48:26

Bázzeg, RTL Klub, vetítsétek már le az Olivérre való szvavzások körüli mizériákat ennek a két suttyónak!

the sandwich maker 2011.03.06. 19:50:04

@rianna: itt látszik, hogy az IQ és az évszámok bevágása nem ugyanaz. :D
@Traitor General: jaaa, öröm nézni, ahogy Lázár Harcos László mosakodik. Valaki vigye már ki oszt hagyja kint.

Traitor General 2011.03.06. 19:50:08

@Kivlov: :-) szánalmas és kész.... szerintem a tuja is kinnhagyná:-)

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 19:50:21

Évából ömlik a gempa.

Egy pozitív gondoltata sincs, nemhogy mondata.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 19:51:31

Laci, a jó ég áldjon meg!

A militarista szavakat tartogasd a feyveres erők nyugdíjas klubjába.

Az ég szerelmére, egy kalitkában magyarázol egy nyuszipapucsos botox-lufinak.

foxglove (törölt) 2011.03.06. 19:52:50

ez az IQ-teszt volt az rtlK legjobb húzása idáig, már piszkosul untam, hogy milyen "brilliáns" Alekosz és Éva

Traitor General 2011.03.06. 19:53:08

@Retardált Légpisztoly: ez a harcolni szöveg, tipikus faszfej, biztonságból pofázik, mint egy köcsög tiszt aki vágóhídra küldi az embereket.. Felforduk tőle a gyomrom

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 19:53:19

@Gee Halen:

:))) Tényleg, ő is az Olivérre rakta annakidején.
Ja, kérem, más szemében a szálkás is, kategória.

rianna 2011.03.06. 19:55:11

Miért ez a hinta álladóan? Miért nem lehet feladatokat adni nekik, ahelyett, hogy állandóan a viszonyaikat elemzik

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 19:56:19

Most tulajdonképpen mit kér számon az Anin a Béci???:))))

Mit várnak tőle, hogy vérszerződést kössön egy ilyen helyen???:D

nyanyanya 2011.03.06. 19:56:42

@Kata Marán: karbantartanak.. a sors nem akarja:D

redhaven 2011.03.06. 19:57:00

@Traitor General: egyetértek Veled!!!!!
húzzon már a vérbe.terrorizál 10dekás jányokat.
viszont a retket kieszi pénzéből.
dr-ként 105-ős teszt?????
haggyukmá.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 19:58:04

Hát, Béci elég tirpák módon, de ugyanazt mondja el, amit én is gondolok.

2011.03.06. 19:58:46

@Lotyó Bridzsida: Talán csak azt, hogy az első klikkesedéskor Anikó szinte vezényelte a hatokat, vagy már nem is emlékszem hányan voltak, savazta erősen Olivért, aztán egy hét múlva rájött, hogy mégiscsak inkább szerelmes Olivérbe.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 19:59:13

Na, Bécinek tetszik az Anikó.

Ezért ugat rá ennyire.:))

Traitor General 2011.03.06. 20:00:58

@redhaven: jaja minek a doktora, a pofázásnak:-) Gömbölyödik szépen a Lunbágótábornok

Tompó 2011.03.06. 20:01:36

A legjobb eredmény 105?????????? Ó te jó ég, ezek szerint én egy zseni vagyok ezekhez képest!!!! Botrány!!!!

rianna 2011.03.06. 20:01:59

@Lotyó Bridzsida: én szeretném, ha összejönnének. Mekkora poén lenne :)

genevieve 2011.03.06. 20:02:10

jajjjj, bécinek annyi:-)

anikó kiválasztotta:-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 20:02:16

@Traitor General: jogi diplomája van amúgy, aszem állítólag

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:02:32

@beebeer:

És akkor mi van???:D

Neked még nem volt olyan az életedben, hogy ma ez szimpi, holnap meg már amaz?

Mi ez itt, erkölcstábor, és akik először öribarik voltak, már azoknak is KELL maradniuk?:))

the sandwich maker 2011.03.06. 20:02:48

Ki tudja megállapítani, hogy ma mit tolt Buci?

Miss Snooks 2011.03.06. 20:03:16

új álompár van születőben :)

KISCSILLAG 2011.03.06. 20:03:32

@foxglove:

Hozzáteszem, hogy ha váratlanul így rád rontanak hátulról egy intelligencia teszttel, amire nem vagy rákészülve, az nem ugyanazt az eredményt hozza, mintha előre tudod, hogy lesz, és kipihened magad, és fókuszált vagy...

ettől függetlenül Éva a 3. a házban.

Elemer 2011.03.06. 20:03:44

@Tompó: én a látottak alapján még ezt is sokallom.

nyanyanya 2011.03.06. 20:03:51

"Az oldal több látogatót nem tud fogadni."

birkak vagyunk mind, furcsa, hogy mindenkinek most jut eszebe iq tesztet toltogetni:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 20:03:56

@Lotyó Bridzsida: meglehet, hasonlóan értelmetlen, vehemens és gyűlölködésbe hajló vitában volt egyzser zerencsém részt venni, ezelőtt vagy nyolc évvel; ötéves házasok vagyunk ;)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.03.06. 20:04:06

@genevieve: Akkor biztos csak Laci tetszik neki (Alekosz okfejtése nyomán).

dr. gernika 2011.03.06. 20:04:45

@foxglove: Igen, nem kis elégtétel volt Éva feje a 100 alatti eredmény láttán.

Kata Marán 2011.03.06. 20:05:26

@nyanyanya: gondolom, mindenki rákattant ma.

genevieve 2011.03.06. 20:06:00

@KISCSILLAG: attól függetlenül, hogyan lett beállítva éva, magasan neki kellett volna a legjobbnak lennie:-)

Tompó 2011.03.06. 20:06:01

@Elemer: Néhányan szinte már az értelmifogyatékos kategória határán állnak....

dr. gernika 2011.03.06. 20:06:08

Na hurrá a zöld kendő ereje, őszinték lesznek az emberek?

joszif 2011.03.06. 20:06:10

nah kezdődik a haza akarok menni szöveg most tényleg két hétig ezt kell majd hallgatni
ááááá f..m

Kata Marán 2011.03.06. 20:06:47

@gernika: Tegnap írtam, sokan fognak csodálkozni. Alkesz, Éva, meg az intelligencia. Ezek valami mást nézhetnek.

Elemer 2011.03.06. 20:07:08

Anikó egyébként kurva jól csinálja. ügyesen végignézi, hogy a két csapat lekaszabolja egymást, aztán szépen besétál a döntőbe harmadikként. most van először veszélyes helyzetben, mert a következő kiválasztásnál erős esélyes lehet, ezt ő i tudja, úgyhogy ezért kezdett el puncsolni bécinek.

Traitor General 2011.03.06. 20:07:35

@nyuszómuszó: miből doktorált Hugyós gatyában lapításból. Mindegy! Én kérek elnézést...
@Lotyó Bridzsida: szia a szexmisszió című film megtalálható "bizonyos" oldalakon:-)

rianna 2011.03.06. 20:07:48

@KISCSILLAG: erre nem kell rákészülni, mert nincs hogy. Az mondjuk lehet stresszfaktor, hogy nem volt mindenkinek külön leírva a kérdések, papíron, vagy képernyőn

genevieve 2011.03.06. 20:07:54

@nyuszómuszó: na, most már évát nem viheti ki, mert megnevezte....

lehet nem is akarta?:-D

2011.03.06. 20:08:00

@Lotyó Bridzsida: de persze voltam már így, de a tempó igen gyors, meg hát el is hangzott, hogy Olivér már az első pillanatban, hogy meglátta, megtetszett.
Nem tudom, lehet, hogy a bezártság katalizálja a dolgokat, de nekem ez gyors.

joszif 2011.03.06. 20:09:14

@Elemer: kiviszi a jerzy-t. Jerzy ellen mindenki visszamegy még jól is jön neki ha ő lesz a következő párbajozó mert akkor még van egy nagyon könnyű ellenfele és akkor már tuti döntős

Elemer 2011.03.06. 20:09:23

@Kata Marán: én nem tudom, hogy ki várt való világ játékosoktól kimagasló intelligenciát. mondom én még ezt a 105-öt is sokallom lacitól, biztos nagyon rápihent

genevieve 2011.03.06. 20:09:26

@Elemer: nem buta lány, csak szeretik annak nézni:-)

ha ez eddig tudatos volt, akkor jól csinája:-)

Miss Snooks 2011.03.06. 20:09:44

100 alatti eredményre szerintem a fáradtság sem lehet mentség. Gyakorlatilag ha ráírod a neved a lapra, az már 90-es IQ-nak számit.

Kata Marán 2011.03.06. 20:10:31

@genevieve: Nem tudom, miből gondolták, ma például Úgymond Kócfej a megorrol helyett megorrontott mondott. Könyörgöm, legalább magyarul tudna!A síkhülye Alkesz is beszél, de minek!

Albino Vernyul 2011.03.06. 20:10:40

@Gee Halen: Rosszul gondolod... Oli akkor anno jol kihasznalta Aniko gyengeit, hogy kivonja a 6-bol.. Beci meg Fleto szavaival elve jol elkurta, sot meg segitett is Olinak azzal, hogy elkezdte piszkalni Anikot.. Most viszont elamultam, hogy bement puncsolni.. Vagy ennyi ido utan kiismerte Anikot, vagy Szandi kint mondott neki valamit, amit nem mutattak..

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:10:59

@Traitor General:

:)) Sannya már átküldte a linket, ahonnan le lehet tölteni.
persze ÉN ilyet nem csinálok SOHA, mert ez törvénytelen.:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 20:11:33

@Traitor General: aha, megnéztem, jogász a honlap szerint

@genevieve: á, max megbüntetik;
nincs neki annyi esze, vagdalkozik csak, viszont nagyon reméltem, hogy annyira behergelte magát, hogy most már eltántoríthatatlna, de akkor talán mégsem

KISCSILLAG 2011.03.06. 20:11:38

@rianna:

ha hozzád most hozzád valaki váratlanul bekopogtat valaki, hogy 5 percen belül írj meg egy IQ tesztet, nem biztos hogy meglenne a 100-asod...

szóval ehhez, ezt el kell döntened, és lélekben felkészülni rá..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 20:12:22

@rianna: @foxglove: @KISCSILLAG: @Kata Marán: Az egész mezőnytől többet vártam, 100 és 115 között. Éva csak azon izgult, ne legyen utolsó. A saját eredményén nem balhézott. Ennyi!

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:12:56

@nyuszómuszó:

naugye.:D

Béci is játsza az erkölcsöst, közben meg simán megcsinálná az Anit, ha nem lenne nője, meg egy imidzse, amit felépített itt.

A szeretet ellentéte nem az utálat, hanem a KÖZÖNY.:D

2011.03.06. 20:13:35

Emlékszik valaki mennyi lett Jerzsi IQ-ja? Éppen zajlott itt az élet, nem hallottam....

csicserierika 2011.03.06. 20:14:21

Laca helyzeti előnyben volt. Előző este buli volt és ugye tudjuk, hogy ő szinte sohasem iszik. Másik ok, hogy állandó tápanyagbevitellel az agysejtjeit stimulálja.

joszif 2011.03.06. 20:14:50

egyszer ezt az iq tesztet elkezdtem csinálni a vége elött úgy 10 kérdéssel a honlap kiírta hogy 404 v. 501 vagy javascript error és nem lehetett továbblépni, rohadjanak meg.
azthittem sose fogynak el a kérdések erre a vége elött összeomlik a tesztelő szarjuk...

nyanyanya 2011.03.06. 20:15:03

@KISCSILLAG: Aze nem ciki, hogy Jerzy es Eva kozott csak _3_ pont kulonbseg van? Ha a korulmenyek ronthatjak szamszeruleg az eredmenyt, de koztuk ugyanazok alltak fent.. vagy Eva jobban izgult????

@nyuszómuszó: Laci jogasz??

Miss Snooks 2011.03.06. 20:15:39

@genevieve: szerintem Anikó nagyon jól játszik, nála látom egyedül azt, hogy megpróbál reagálni a folyamatosan változó erőviszonyokra. Alekosszal szemben per pillanat a egyetlen esélyes.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:16:06

@beebeer:

93, pont, mint Gigié, asszem.:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 20:16:45

@KISCSILLAG: És számold hozzá a háromhavi ingerszegény környezetet is, aki a legingergazdagabb környezetből, a pörgésből jön, annál lehet a legnagyobb visszaesés.

the sandwich maker 2011.03.06. 20:17:02

Ha Laci tényleg jogász, az már elég kínos a szakmának, főleg, hogy az a Britniszpírsz csaj is ott van.

KISCSILLAG 2011.03.06. 20:17:14

@nyanyanya:

Éváé 96

Jerzyé nem 91?

de szerintem az egész nem ér, mert mondom, váratlanul törtek rájuk, látszott rajtuk, hogy nem aludták ki magukat, és nem voltak fókuszáltak...

Kata Marán 2011.03.06. 20:17:37

@Elemer: Tegnap már Lacira voksoltam, bár 110-re tippeltem a teljesítményét. A többieké stimmel, egyik sem jobb a másiknál. Alkesz és Kócfej teljesítménye is helyén van, tőlük igazán nem vártam jobbat.

nyanyanya 2011.03.06. 20:18:26

@Peter_Cs: Toled is megkerdem, kivancsi vagyok, hogy mosod ki.. Szerinted mi lehet annak az oka, hogy Eva es a tokbuta Jerzy kozott csupan 3 pont kulonbseg lett? Ugyanaz a kornyezet, hasonlo porgos eletmod kint..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 20:19:05

@nyanyanya: igen, jogász, ez áll az rtl honlapján és ez van az egyik kisfilmjében is, ehhez képest nyomatják ezt az "erőszakbóldiplomázott" eposzi jelzőt

rianna 2011.03.06. 20:19:19

@KISCSILLAG: kizárt dolog!!! Egy intelligens ember bármikor teljesít egy ilyen tesztet, legfennebb néhány pontot ront, mondjuk, ha siet.

nyanyanya 2011.03.06. 20:19:25

@KISCSILLAG: Es? Se Jerzy se Eva se senki nem volt ra felkeszulve, ugyanolyan varatlanul erte oket.. Jerzy 93, Eva 96.

joszif 2011.03.06. 20:19:55

azt is vegyétek számításba hogy ez a legalapabb iq teszt ami létezik ha végig tippelid is kijön egy normál érték.
Azt meg ők is elmondták hogy semmi köze ahhoz hogy ki milyen művelt vagy műveletlen ami alap kellett ehhez a teszthez az mindenkinek megvolt.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:20:21

@joszif:

oké, lehet.:D
A sok 9X között biztos félrehallottam.:)

bévé 2011.03.06. 20:20:22

@Retardált Légpisztoly: kokó lesz az,. elég vicces kedvében volt.

nyanyanya 2011.03.06. 20:20:38

@Retardált Légpisztoly: Amikor en elkezdtem az egyetemet, o mar akkoris oda jart es ahogy olvastam par napja egyutt fogunk diplomazni jovore:D

genevieve 2011.03.06. 20:20:45

@Peter_Cs: igy is elég gáz, hátha még hőzöngött is volna:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 20:21:01

@KISCSILLAG: @Kata Marán: Ha visszahelyeznénk a játékosokat eredeti környezetükbe aklimatizálódni és feltöltődni, akkor más eredmények lettek volna. Szerintem a kinti világban Éva és Anikó megírták volna 105-115 között.

2011.03.06. 20:21:08

@nyanyanya: na, végre megkaptam a választ, akkor a lenézett, retardáltnak mondott Jerzsi 93 pontot ért el, megelőzve ezek szerint az igen intelligensnek mondott Alekoszt? És csak 3 ponttal maradt le a magát igen okosnak gondoló Évától? Jerzsinek már megérte, hogy bement a villába.
Emlékszem, az iskolai héten az irodalom tanár (aki remek tanárnak tűnt innen a képernyő előttről) mondta, hogy szerinte Jerzsinek érdemles lenne folytatnia a tanulást.

nyanyanya 2011.03.06. 20:21:37

@nyuszómuszó: mik vannak.. meg egy gyulolt jogasz:D

tar 2011.03.06. 20:21:58

Jerzy: 93

Alekosz:91

Engem spec. nem lep meg. Azért, meret szerencsétlen lengyel gyerek intézetben nőtt fel és nehezen fejezi ki magát (ami ilyen múlttal nem is csoda) még közelről sem jelenti azt, hogy olyan síkhülye, amilyennek beállítják.

Kata Marán 2011.03.06. 20:22:13

@Peter_Cs: Ha van kis önismerete, jobb is, hogy csöndben maradt. Örülök, hogy nem kell végre azon vitázni, hű de intelligens Kócfej. Ezt vitattuk pár napja, így vége lehet ennek a drámának. Ja, és ez csak az IQ, EQ nélkül!

genevieve 2011.03.06. 20:22:23

@Peter_Cs: ezt nem hiszem el, te mindenre találsz mentséget:-)

KISCSILLAG 2011.03.06. 20:23:12

@Elemer:

Anikó nincs veszélyben, viszi Jerzyt és annyi... vagyis, ha most Éva nem mehet, mert Szandi kimondta a nevét és letiltották Éváról, Jerzyt nem viheti, de viheti Lacit, akir nagyon megérdemelné! Akkor viszont megint esélyes Éva és ő viszi Jerzyt, utána lesz Anikó bajban, mert Éva védett lesz..

Tehát muszáj lesz Gigit vinnie, akit feltehetőleg kinn is fog hagyni...

mindez borul, ha most Szandi mégiscsak Jerzyt viszi ki, akkor a legközelebbi körben Éva Lacit...

Éva védett és akkor kit visz Anikó? Hát Gigit...

Trevlovics 2011.03.06. 20:23:17

hahó, mikor lesz ma az összefoglaló? (nem kell válaszolni, tudom, hogy megint lemaradtam)

2011.03.06. 20:23:48

@nyanyanya: nem is lehet felkészülni rá, én írtam már, igaz marha régen, de nem szóltak előtte két nappal, hogy ez lesz és nem feküdtem le előtte este nyolckor, mint egy focista a rangadó előtt. :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:23:48

@Miss Snooks:

Szerintem is, és remélem is, mert neki drukkolok.:))

Bár már akkora az Alekosz-kultusz, hogy simán elhiszem, hogy a csatornának az állnak érdekében, hogy Alekosz nyerjen.

Ez is csak itt fordulhat elő, hogy egy félnótás nyerjen egy ilyen játékot.
Kiszel Tünde-szindróma...a hülyeségért Magyarországon fizetnek.

nyanyanya 2011.03.06. 20:23:56

@beebeer: En ugy orulnek, ha Jerzy lenne annyira kocsog, hogy ezt porkolje vissza barmilyen vitanal az orruk ala, de sajna annal jolelkubb csorikam.. Teny, hogy eleg blama nekik:D

joszif 2011.03.06. 20:24:27

Megkockáztatom azért azt is hogy a 90-102 között a szórásban a szerencse/tipp faktor is sokat nyomhatott már, mert annyira kevés a különbség.

Kata Marán 2011.03.06. 20:24:28

@Peter_Cs: Ha a nagymamámnak áramszedője lenne, trolibusz lenne. De nincs, így a nagymamám. Az IQ nem helytől és időtől függ, vagy van, vagy nincs.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 20:24:36

@nyanyanya: A háromhavi ingerszegény környezet, az állandó össztűz; a Stanfordi Börtönkísérletben is pár nap alatt droidokká váltak az önkéntesek.

redhaven 2011.03.06. 20:25:28

@Traitor General: horgad a kérdés:lac hol lőtted azt a dr-t?
a szentkúti búcsúban?
figyelve a megszólalásait,a fogalmazását,a szavak gördülékenységét,hááááát...

K Tomoceusz 2011.03.06. 20:25:39

Béci ma is jót mondott, ezt illik dokumentálni. Amikor meglátta a tesztben a hová tennéd az 50 kilós súlyt a mérlegen szöveget felsóhajtott: Bazdmeg, pedig zöldséges is voltam.

Miss Snooks 2011.03.06. 20:26:47

Hozzátenném, hogy azért egy 110 körüli eredmény sem jogosíthatná fel Évát, hogy akkora nagy világítótoronynak képelje magát.

joszif 2011.03.06. 20:26:51

@K.Tomoceusz: de ott ki volt peckelve a mérleg ;)

Kata Marán 2011.03.06. 20:27:21

@tar: Örülök, hogy Jerzy jobbat ért el, mint ez a szerencsétlen Alkesz, így megtarthatja magának a frissiben tanult szavát, a retardáltat.

gastro vazze 2011.03.06. 20:27:33

@Kivétel: a barátnőm egyidős vele (najó -1 év), de kinézetre van köztük 10-15 év :D

Traitor General 2011.03.06. 20:28:19

@redhaven: ő beépítve szerezte a pastu urdu polgárháború levezénylése közben Bukharában (üzbégül Bruhahá-ban)

2011.03.06. 20:28:24

@nyanyanya: nagy blama szerintem is, el is fogják sikálni hamar, fogadnék rá.
Vagy vérig sértődnek, ha valaki előhozza. :)
Anikó helyében én elmondtam volna az eredményt, de gondolom azért nem akarta elmondani, ne utálják még jobban.
És talán azt is pontosan tudja, hogy kisakkozható az eredmény. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 20:28:26

@KISCSILLAG: de mi az, hogy letiltják éváról?
max büntit kap, ha kiviszi, kit érdekel

akármit mondtak, nem fogják pl kizárni, miután esetleg visszjött győztesen, ha meg kiesik, akkor amúgy is hótmindegy

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:28:40

@K.Tomoceusz:

:))ja, ezen én is röhögtem.:)))

nyanyanya 2011.03.06. 20:28:43

@Peter_Cs: De ezt mind a 8 emberre ra lehet huzni, ez igy nem allja meg a helyet. Kovetkezo erv?

@nyuszómuszó: azt olvastam, hogy kikoltozik a hudenagyszerelem dzsudzsakhoz es onnan fogja irni a szakdolgozatat, ergo kurvara nem kene nekijje kiirni, hogy dr..:) nem mellesleg a karolira jar a csaj, ami jogi egyetemek kozott nem egy hárvárd.

KISCSILLAG 2011.03.06. 20:28:43

Pont lecsúsztam, és csak fél füllel hallottam, hogy Szandinak mást kell választania, mert kimondta Éva nevét?

beacska 2011.03.06. 20:28:45

@Lotyó Bridzsida: szerintem rossz a szeme. ő hunyorgott a legjobban

joszif 2011.03.06. 20:29:12

nah mindenki csinálhatja a tesztet
ki lesz olyan bátor???

valovilag.hu/cikk/358229

the sandwich maker 2011.03.06. 20:29:36

@nyanyanya: hát figyelj, jó munkához idő kell. :D

Én amúgy Alekoszt olyan Forrest Gump közelinek tippeltem, úgyhogy ő spec túlteljesítette magát a szememben.

Büszke_troll 2011.03.06. 20:29:51

Laci 105,
Anikó 102,
Éva 96
Jerzy 93,
Gigi 93
Béla 91,
Alkosz 91,
Szandika 90.

Ezek után enyhén megmosolyogtató Alkosz Jerzinek leadott "retardált légpisztoly" szövege. Sötét 8 elemis barom.

IQ alapján szégyen a villa. Mondjuk nyilván nem a magas IQ-val rendelkezők jelentkeznek villába. A telefon szavazók átlaga se lehet sokkal magasabb.

viola narvilly 2011.03.06. 20:30:17

Ha a környezetemben mostanában kiejti valaki azt a szót a száján, hogy "süti", úgy vágom nyakon, hogy egy hétig a saját tengelye körül forog.
Jelentem kész vagyok. Én is, meg a holnapi munkahelyi sütiverseny termékem is. Én persze jobban kész vagyok :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:31:19

@redhaven:

jajmár.

egy főiskolát/egyetemet elvégezni igazán nem nagy kunszt, aki már átélte, tanusíthatja. semmi köze az IQ-hoz. vagy legalábbis nagyon kevés. 105-össel simán meg lehet csinálni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 20:31:24

@nyanyanya: Az sem mindegy, ki mennyi össztűz alatt van. Éva kapja sajnos a legtöbbet.

nyanyanya 2011.03.06. 20:31:26

@beebeer: ugy sincs jobb dolguk, mint ezt kisakkozni..:) ertheto, hogy nem akarta elmondani, bar en biztos Eva ala dorgoltem volna..:D Ha van egy kis esze a masik csopinak mindennap csak egyszer megemlitik:D

@Retardált Légpisztoly: :DDDD

2011.03.06. 20:31:33

@Peter_Cs: és gondolom ezek a feltételek egyes egyedül csak Évát sújtották, Jerzsi és Anikó szinte lubickolhat azonos körülmények között, őket ugye szerinted egyáltalán nem támadják. :)

Trevlovics 2011.03.06. 20:31:57

én is örülnék, ha jerzsi a retardáltozásért pár napig 91-esnek szólítaná alekot, de nincs ennyire rosszindulatú

beacska 2011.03.06. 20:32:02

@Miss Snooks: igen, én is ezt gondoltam. Én a rossz szememmel a kicsi betűkkel nem is szarakodtam volna. Meg a fel-le nézés is sokat elvesz, pedig ez időre is megy, rendesen.
Szerintem nem voltak túl optimálisak a körülmények

Büszke_troll 2011.03.06. 20:32:43

@joszif:
Még tegnap éjszaka belinkeltem a tesztet. :)

Isten vagyok.

Miss Snooks 2011.03.06. 20:32:47

@Lotyó Bridzsida: szerintem Alekosz túl hamar ért fel a csúcsra. A Reteknek is érdeke, hogy a hátralevő 2 hónapot kitöltse valami kis izgalommal. Ha végig Alekosz lenne a favorit, rohadt unalmassá válna a egész, még a hardcore Alekosz fanoknak is. Ezért gondolom,hogy fel fognak még építeni pozitív karaktereket, amiben Ani tuti benne lesz,lévén ő szerintem az egyetlen, akit hosszútávon is lehet majd a műsor után a médiában foglalkoztatni.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 20:32:56

@KISCSILLAG: MIMIMIMI???????

ez is egy ilyen hirtelenhamar szabály, hogy a kóco kint ne maradjon?
basszus, ha ezt megcsinálják, esküszöm, hogy oha többet egy oercet nem nézek ebből a szarságból; remélem, rosszul értetted!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 20:33:26

@beebeer: De a legtöbbször Éva maradt egyedül a problémáival.

nyanyanya 2011.03.06. 20:33:30

@viola narvilly: nem fog holnapig kiszaradni?:))))))

Trevlovics 2011.03.06. 20:34:03

@Peter_Cs: ez nem olyasmi, mint ami egy korábbi bb-ben egy szekeres szilvia nevű játékossal is megtörtént?

Kata Marán 2011.03.06. 20:34:27

@Miss Snooks: Bizony, az sem csúcs.De ha intelligens lenne, eleve nem képzelné magát annak. Egy intelligens ember megengedheti magának, hogy szerény legyen.

gibson 2011.03.06. 20:35:17

Jerzsynek csak mázlija volt, olyan nincs, hogy nem ő a leghülyébb :D

dr. gernika 2011.03.06. 20:36:01

@Kata Marán: Még ha én is azt tartom, hogy felkészületlenül érte őket a teszt és szerintem nem volt előtte lehetőségük kicsit gyakorolni, típusfeladatokat megoldani, szóval olyan 5-el kevesebbet érhettek el a valós értéknél. de még így is gyalázatos.

Miss Snooks 2011.03.06. 20:36:26

@beacska: igen,mert ha feladatlapot kaptak volna, akkor pl. később vissza tudtak volna térni a problémás kérdésekhez,ill. maguk oszthatták volna be az idejüket. Én anno csináltam a Mensánál tesztet, és ott így volt.

Trevlovics 2011.03.06. 20:36:30

azért ezzel a teszttel siethettek volna kicsit jobban, hogy kaszatibi meg junior is megcsinálhassa.

redhaven 2011.03.06. 20:37:04

@Traitor General: bokharából hozhatott volna perzsaszőnyeget!
az jól pörög arrafelé:)))
aszittem a "hogyan gyűrődött föl a szlovák-érchegység/avagy bekaphatjátok c.eredeti nyelven zmrhst strba,prlsthm zmrzlina svtrln címmel tartott nagydoktori értekezést.

Büszke_troll 2011.03.06. 20:37:17

@beacska:
a mensa honlapján ott a teszt. Ott is hasonló körülmények között kell kitölteni.
(kérdések egymás után, van rá 15-20 másodperced, ugrás a következő kérdésre, visszalépés nincs.)
Ennek ellenére egy áfányit a legjobbra is ráverek.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 20:37:20

@KISCSILLAG: @nyuszómuszó: Ezért a kihívott kihívás előtti megnevezéséért Olivért kiidegelték, Szandikának meg már simán jönne a kizárás. Ennyi! Éva további bentmaradása nagyon jó lenne, legalább nem esne a műsor színvonala! Ennyi!

Kata Marán 2011.03.06. 20:37:30

@viola narvilly: Pofont nem szeretnék, de mit sütöttél a végén?Muffint?

Miss Snooks 2011.03.06. 20:38:19

@Kata Marán: na igen ez lett volna a köv. gondolat :)
Aki igazán intelligens az kellő szerénységgel viseli!

penna 2011.03.06. 20:38:28

@Büszke_troll:
És akkor még nem is vettük figyelembe, hogy szegény Jerzy csak x kérdés után jött rá, hogy már írni kellett volna a válaszokat...:)). Ha elejétől megérti a menetet, könnyen lehet, hogy 93 pontnál is jobb az eredménye. Örülök neki, hogy bőven nem ő lett az utolsó, mert úgyis olyan csúnyán és és gátlástalanul lebutázza, lehülyézi az a két nagypofájú.

redhaven 2011.03.06. 20:38:54

@Lotyó Bridzsida: Neked hiszek!
ezt a dr-t érzem soknak a mutatotthoz.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:39:02

@Miss Snooks:

Igen, ez elég logikusan hangzik.
Komolyan azt gondolom, hogy Anikó a legszerethetőbb karakter, főleg, mert simán tök normálisan áll mindenhez és mindenkihez.
Kicsit szeretethiányos, na und? Cserébe nem modoros, nem nyíg 2 naponta, hogy haza akar menni, és még csak fétisvidejója sincs.:))
Szóval nekem full favoritom.

Kata Marán 2011.03.06. 20:39:43

@Büszke_troll: Az vagy, meg is találtam, kösz!

Trevlovics 2011.03.06. 20:41:07

@Lotyó Bridzsida: bocsánat, én anikót gyakran rettentő modorosnak érzem, néha feladaton kívül is úgy beszéli meg a dolgait, mintha műsort vezetne

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:41:32

@redhaven:

na, van dr exem.
khm....:D
távollévőkről jót vagy semmit, de sejted mit mondanék most legszívesebben.:D
SEMMIT sem jelent a dr a név előtt, így hidd el, ahogy mondom.
csak annyit, hogy volt annyi kitartása, hogy végigseggelte az 5 évet. ENNYI
:))

Miss Snooks 2011.03.06. 20:43:16

@Lotyó Bridzsida: én is kedvelem, és nem tudom miért, de tökre azt érzem, hogy nyerni fog :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:44:00

@Trevlovics:

oké, elfogadom.
attól én még bírom.:)

redhaven 2011.03.06. 20:44:56

@Lotyó Bridzsida: ebben is egyetértek veled!:))

vitek 2011.03.06. 20:45:14

Mondjuk Alek már azzal túlteljesítette magát hogy 90 fölé került. Én 80-egynehánynál nem vártam többet tőle. Az meg külön vicces, hogy a nézők szerint ő a legintelligensebb, LOL

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:47:25

@redhaven:

hát ez csudálatos, hogy mi mindenben értjük az egyet!:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 20:47:54

@vitek: És bepróbálkozott Balanyi Bibiánánál is, de a MENSA H főnökasszonya ügyesen hárított.

viola narvilly 2011.03.06. 20:49:27

@nyanyanya:
Baszogassál még, hátha kiszárad :D

@Kata Marán:
Hasonlót, mint a fanta szelet. Azzal a különbséggel, hogy a saját két szép kezemmel facsartam a narancsot a süti tetején lévő zseléhez. Bónuszként vékony félszelet narancsokat tettem a szeletek tetejére, amikre vékony sugárban (najó, ahogy sikerült), olvasztott csokit csorgattam.

reccs 2011.03.06. 20:49:36

@K.Tomoceusz: :) Nem magamra értettem, hanem hogy így lehetne Éva orra alá dörgölni.

beacska 2011.03.06. 20:49:53

@Miss Snooks: igen, én is erre emlékszem, de arra is, hogy eléggé kevés idő volt rá. Nekem fókuszálási problémáim vannak a szememmel, úgyhogy, esélytelen lettem volna, nem találom meg a köv. rublikát.

2011.03.06. 20:50:27

@Peter_Cs: persze, hogy egyedül marad, nincs barátja, vajon ki a hibás?
Ja, persze, tudom, csakis a többiek.
Hát tudod Peter, annyira kitartó híve vagy Évának, megérdemelnéd, hogy összezárjanak vele.
Szerintem ki is bírnál vele egy hetet.

valowriter 2011.03.06. 20:50:59

Külföldről is nézhető a Valóvilág online élő adása.
valovilag4.postr.hu/online-kozvetites

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 20:51:03

@Peter_Cs:

közben ingatta a fejét, olyan Alekoszosan.
szerintem nála ez ilyen beakadt lemez.
meglát egy nőnemű lényt, akkor megnyomnak rajta egy gombot, és azonnal jóindultatot (jó pontot) akar elnyerni egy ilyen mondattal.
Mondjuk lássuk be, nem sok férfi mond ilyeneket a nőknek, és ez tényleg adott szituban tök jól tud esni.:)

beacska 2011.03.06. 20:51:58

@Lotyó Bridzsida: igen, én is bírom. Meg a Jerzyt is.

K Tomoceusz 2011.03.06. 20:52:02

@reccs: Dupla öröm. Már Évánknál is inteligencicibb vagyok.

nyanyanya 2011.03.06. 20:53:06

@Lotyó Bridzsida: aze azt ne mondjuk, hogy a jog is a bufeszakok koze tartozik jo?:D

vitek 2011.03.06. 20:54:10

@Peter_Cs: ja azon én is felnevettem!

.lll. 2011.03.06. 20:55:28

@K.Tomoceusz:

hát ez prájszlesz volt koma

genevieve 2011.03.06. 20:56:16

@Lotyó Bridzsida: abban a szituban a hölgy arcán az látszok, hogy okéoké hülyegyerek, tudtuk, hogy ez lesz:-D

W Joe 2011.03.06. 20:57:20

Ez szerintem nem rendes iq teszt. Memóriateszt, nyelvi kérdés, fizika van benne, és gyorsan kell válaszolni. A rendes Mensa-s IQ teszt egyáltalán nem ilyen

2011.03.06. 20:57:48

"Jerzy csak x kérdés után jött rá, hogy már írni kellett volna a válaszokat."

Ezért nagyon mérges lettem, a fene vinné el Dzsörzit, pedig mit nem adtam volna azért, ha több pontot ér el, mint Éva! :DDDDD
Azt hiszem Éva látványa megfizethetetlen lett volna, minden másra meg tudjuk ott van a MasterCard.

K Tomoceusz 2011.03.06. 20:58:07

@lófő: Jó a teszt, tudtam Anikóval azonosulni. 99933361837 folytasd, van 30 mp-ed. Jól mondta a csaj, így utólag meg baromi jól.

redhaven 2011.03.06. 20:59:06

@nyanyanya: tesvérem kibaszott sokat tanult azért a summa cum laudéért a jogon.

Hódos Hajnalka 2011.03.06. 20:59:40

@nyanyanya: höhö, de nem mondok többet.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 21:01:03

@redhaven: jó, ez így szép, csak az én haverjaim, meg alig valamit, és noha nem lettek summa cum laude nyilván, de sehol nincs lefektetve, hogy em lesznek sikeresebbek, mint a tesód

ezt most így abszolút objektíven mondom csak; life sucs

Traitor General 2011.03.06. 21:02:43

@redhaven: vagy a római jog hatása a zuluk 16. sz-i harcászatára

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 21:03:00

@nyanyanya:

én ilyet nem mondtam.
csak azt, hogy egy teljesen átlagos képességű ember simán el tudja végezni, ha kellő kitartása (és mondjuk jó rövidtávú memóriája) van.
nem kell túlmisztifikálni egyáltatlán, hogy jogot meg az orovosit csak UFÓk tudnak elvégezni.

.lll. 2011.03.06. 21:03:28

@K.Tomoceusz:

lehet,hogy sci teszt volt,azok tesztelnek állandóan

nyanyanya 2011.03.06. 21:03:28

@redhaven: el tudom kepzelni..:))
@Hódos Hajnalka: hohoho mindent ertek.

Büszke_troll 2011.03.06. 21:04:19

@nyanyanya: de :)
Mikor gépészre jártam, azt mondtuk, ha lesz egy szabad hétvégénk elvégezzük a jogi kart is.
:)

nyanyanya 2011.03.06. 21:04:26

@Lotyó Bridzsida: nem is azt mondtam. a kitartas nagyon fontos, az meg ugye reszletkerdes hogy altalaban a kis resze vegzi el 5 ev alatt, a tanarokrol nem is szolva..

K Tomoceusz 2011.03.06. 21:04:39

@Wita.hu Joe: Az semmi. A 7. kérdésnél jöttem rá, hogy nem a válaszra kell kattintani, hanem alul a betűkre. Jót lehet rajta röhögni, ennyit megér.

Kata Marán 2011.03.06. 21:05:59

@Lotyó Bridzsida: Tökéletesen igazad van. Kellenek nekünk ezek az agyhalottak. Arra azért kíváncsi lennék, mit kezdene vele az RTL. A szövegeit ellőtte, be kéne újítania más filmekből. Ha nem jön össze, majd megdícséri valakinek a blúzát, láncát, stb. Ez még megy neki.

nyanyanya 2011.03.06. 21:08:34

@K.Tomoceusz: latom, ez nem csak nekem okozott akkor problemat:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 21:09:03

@beebeer: Az felért volna egy természeti katasztrófával!

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 21:09:54

@Kata Marán:

Nem kell, hogy mindenáron kezdeni kelljen vele valamit hosszútávon.
A lényeg a quick-win szerintem.
MOST eladható, és ennyi.
Tavasszal úgyis jön az új csillagszületik, akkor már majd azzal leszünk elfoglalva. Összel meg az új X-faktorral.
Nem kell mindenkinek műsort vezetni, mert akkor ki fog biztonsági őrködni a HI-ben?:))

tar 2011.03.06. 21:10:04

Peter_CS:
Évában az a furcsa, hogy ha ő szid valakit, jellemez negatívan (akár jogosan, akár jogtalanul), kérdez rá mélyen a privát szférába tartozó dolgokra, akkor ő csak "őszinte "ill. "csak kérdez".

Ha őt vagy a szövetségesét jellemzik éppencsak hasonló (de közel sem olyan ordenáré és megalázó stílusban, ahogy azt ő teszi), akkor az "rosszindulat", "támadás", "szemétség".

Ugyanígy, amikor Béci a párbajnál ráment Anikó és Olivér kapcsolatára, utána nagy hangon bizonygatta, hogy ez milyen undorító.

Most ő hozza fel ugyanezt a témát, de ez a jelző magával és a viselkedésével kapcsolatban fel sem merül.

Ők a "barátom megkért rá, ezért rárakok" érvet hangoztatták, mikor kiküldték Olivért. Tökugyanez az érv a másik oldalról "gusztustalan".
És még kismillió ilyen példát tudnék hozni (hogy a mások családtagjainak belekeveréséről, köpésekről, mások szexuális teljesítőképességének témába hozásáról ne is beszéljünk)

Tehát nekem ez a gátlástalan kettős mérce - "minden amit én csinálok az helyes", ha a másik oldal csinálja tökugyanazt az "gusztustalan" - piszkálja a csőröm.

beacska 2011.03.06. 21:10:09

@Büszke_troll: fel nem fogom épp ésszel, mit kezdjek egy gépésszel! ;D

genevieve 2011.03.06. 21:10:42

@Peter_Cs: na, most már biztos vagyok benne, hogy csak szórakozol a jónéppel:-D

nagggyon jó:-DDDDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 21:11:15

@Lotyó Bridzsida: Én is végigcsináltam veretlenül a főiskolát középfokú nyelvvizsgával közben.

KISCSILLAG 2011.03.06. 21:11:22

@KISCSILLAG:

Jerzyről nekem a klikk klippben Kalifornia kormányzója ugrik be, főleg ebben a sötét szemüvegben: Schwarzenegger

pontosabban már nem kormányzó, mert hét év után most januárban távozott posztjáról..

Szerintetek nem hasonlít rá a Jerzy?

(csak komoly válaszokat kérek a kiadóba)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 21:12:36

A Mensá-sok nem Xenu földi helytartói egészen véletlenül?!

Kata Marán 2011.03.06. 21:12:56

@Lotyó Bridzsida: Jogos, levesbe ment a kis fickó is, a mesemondós.

Trevlovics 2011.03.06. 21:13:40

nem támadásként: szerintem a jogászképzés elég nehéz lehet. sok kitartás kell hozzá, és szorgalom, annyi, amennyi az embereknek talán ha 2%-ában van meg, a többi jogászjelölt kénytelen simlizni, ügyeskedni, hogy valahogy elvégezze a szakot, de nincs ezzel semmi baj, mert ez jól fog jönni nekik végzett jogászként, mondhatjuk azt is, hogy a képzés része :) jelenlevők kivételek :)

W Joe 2011.03.06. 21:14:41

@K.Tomoceusz: :D Nemtom, én hamar felbosszantottam magam rajta. Stresszelt a csík is, nem tudtam a kérdésekre figyelni, aztán a kérdések nagy részénél dacból csak tippeltem. Így szerintem nem sokat mond. Kíváncsi lennék milyen eredmény lenne bent egy rendes tesztnek.

Trevlovics 2011.03.06. 21:15:43

@KISCSILLAG: nem tudom eldönteni, ha megy párbajozni fel kéne vegyen egy napszemüveget és vissza kéne szóljon az ajtóból, hogy: visszatérek!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 21:15:45

@Lotyó Bridzsida: Meg most megy az American Idol 10. évada is.

nyanyanya 2011.03.06. 21:16:22

@Trevlovics: egy beguros szobeli vizsgan hogy simlizel? ez igy nem allja meg a helyet, inkabb kihullanak..

Trevlovics 2011.03.06. 21:17:22

@nyanyanya: igen, aki nem tudja hogy simlizzen az kihullik, nem én is ezt mondom? :)

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:17:46

úgy érzem egy kicsit fepörgették az iq tesztet az rtl klub oldalán, kizárt hogy 10 mp van egy feladatra igazándiból, 70 kérdést nem cca 10 perc alatt szokás, mire elolvassa az ember a kérdét mán szinte ugrik is a következőre, na mindegy még így is 110 lett hehe

Kata Marán 2011.03.06. 21:18:07

@tar: Ettől elviselhetetlen, ha ő csinál valamit, az mindig indokolt, a másik szemét. Ha neki megmondanak valamit, akkor üldözik, ha ő csesztet másokat, az őszinteség. Szerencsétlen egy perszóna.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 21:18:44

@Peter_Cs:

Soha életemben nem gondoltam, hogy lesz diplomám.
Olyan elérhetetlen nagy dolognak tűnt, ami csak a szerencséseknek jár.
Aztán egyszer csak vettem a bátorságot és jelentkeztem.
Csodák csodája, nemhogy megyegetett, hanem kifejezetten a legjobbak között voltam.:)
Ezt csak azért írom, mert szerintem sokan úgy gondolkodnak, ahogy én a fősuli előtt. Hogy fúúúúú, az olyan nagy dolóóóóóg. Mármint, akinek nincs.

nyanyanya 2011.03.06. 21:18:49

@Trevlovics: de ott nem tudsz simlizni.. maximum egy egy targybol, mert valamelyik csaladtagod ismeri a tanart, de nem az osszesbol, mas simliskedes nem jut eszembe. mire gondolsz ezen kivul?

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:18:57

@Wita.hu Joe: meg kurva gyors 70 kérdést 10 perc alatt lezavarni nem ér

viola narvilly 2011.03.06. 21:19:19

@Kata Marán: Már nem tudom úgy megkóstolni, hogy ha esetleg jól is sikerült, élvezni is tudjam. 78 tonna narancsot facsartam ki a zseléhez. Most egy fél évig sem narancsot, sem túrót, sem süteményt nem kívánok látni. Pláne ezek kombinációját nem.

Trevlovics 2011.03.06. 21:19:23

@vietnámi balzsam: ja, fel van gyorsítva szerintem is, a lakók érdekében, illetve eredményeik ismeretében. ha a mostani időt még megfeleznék, csupa zseni lenne benn a kintiekhez képest :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 21:19:32

Nekem 73-at ad az, amit ezek is megcsináltak, qrva jó... :(

Legalább most már tudom hogy miért nincs szakmám, és nem is lesz soha... ;(

Trevlovics 2011.03.06. 21:20:15

@nyanyanya: semmire, csak piszkálom a jogászokat, úgyis piszkálják ők is eleget az embert :)

nyanyanya 2011.03.06. 21:21:28

@Trevlovics: szerintem ha valaki nem valik el, nem vesz kecot, nem hal meg senkije(joittbuktam) nagy esellyel elkerulheti, hogy talalkozzon veluk:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 21:21:53

@Peter_Cs:

Hát persze.
MOST van benne pénz.
Addig ütik a vasat, amíg meleg, aztán akinek van annyi tehetsége, mint a Majkának, hogy tud lavírozni, és mindig igyekszik jól kihasználni azt ami van, akkor lehet belőle Majka.:D

Trevlovics 2011.03.06. 21:22:41

@King of Shadows: ne keseredj el, 73-al még simán kinéz neked egy valóvilág szerkesztői pozíció, bár jobb lenne, ha még egy tízest letagadnál belőle, mostanában divat elküldeni az embereket túlképzettség miatt :)

2011.03.06. 21:22:45

ÚÚÚÚÚrst'n!
Most olvasok egy Kokó nevű gorilláról, aki 90-es IQ-tesztet "írt".
Kokó tudott jelelni, még mielőtt bárki megkérdezné, mégis hogyan sikerült.

arkangyal44 2011.03.06. 21:23:11

Szép estét nektek, olvasgatom a kommenteket,és egyre többen savazzátok Alekinnyót, ne felejtsétek,hogy nem azért van benn ,hogy az eszével taroljon,itt lehet vitatkozni pár emberrel de a fél országgal akik nézik és szórakoznak rajta,nos őket kicsit sem érdekli Alek IQ-ja. Ő egy maga nevében egy csudabogár.és ezért is különös, régen az indiánok sem végezték ki a bolondokat,úgy voltak vele elég bünti nekik ,hogy azok

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 21:24:59

na, megcsináltam, ezek sezront én szuperzseni vagyok, 118 (hozzáteszem, ebből is felesleges béármit levonni, mert az én agyamnak valahogy fekzenek ezek a ránélzek-megmondom típusú feladatok, máshoz meg síkhülye vagyok), ugyanakkor leszögezem, hogy ennek a teztnek kurvára semmi, de semmi köze nincs a mensa hugariqua iq tesztkeihez, azok nem ilyenek, és ez a rövididejű lefutás nagyon gyilkos úgy, hogy nekünk, akik a gép előtt ülve csináljuk, nincs kivetítve, sokszor képtelen voltam akár átézni is az ábrákat a megadott idő alatt, mert egyszerre képtelenség volt átlátni

Büszke_troll 2011.03.06. 21:25:38

@nyanyanya:
Tudod mi a különbség egy jogász és egy gépész között?

A jogász pisilés után megmossa a kezét.

Büszke_troll 2011.03.06. 21:26:17

@Büszke_troll:
A gépész meg nem pisili le. :)

2011.03.06. 21:27:36

@arkangyal44: nem csak hogy nem végezték ki, de tisztelték az eszelősöket (komoly forrásmunkákból tájékozódtam, a Nagy Indiánkönyv, Winnetou pl.) :)
Csodabogárnak, tényleg csodabogár Alekosz, de elég sok fanja szerint marha intelligens, pusztán azért mert idegen szavakat használ.
Azt persze, hogy rosszul, azt már csak az tudja, aki ismeri az idegen szavak jelentését.

Kata Marán 2011.03.06. 21:28:09

@beebeer: Na, akkor azért megnyugodtam, hogy a sokak által inteligencsnek tartott Alkesz jobb egy hajszállal, mint a majom!

arkangyal44 2011.03.06. 21:28:31

@nyuszómuszó: 120 felett mehetsz a menzára, asszem holnap valami főzelék lesz vagdalttal :)))DDD

csicserierika 2011.03.06. 21:28:35

@arkangyal44: az iq tesztben sem bőgött le annyira,mint egyesek szerették volna (ugye a nyolc ált.). Javaslom, hogy mindenki töltse ki most (gong az eleje, gong a vége) és megkérjük az rtl-t,hogy diszkréten csak egy nagy átlagot mondjon:) nagGyon kíváncsi lennék:)

nyanyanya 2011.03.06. 21:28:50

@Büszke_troll: a gepesz fujja fel a villamosok kereket? :P

Miss Snooks 2011.03.06. 21:29:24

@beebeer: de az EQ-ja szerintem simán egy átlagember fölött van. Majd nézz meg róla egy filmet, hihetetlen! Eléggé lecsökkenti ez ember és állat közti feltételezett távolságot.

inmemancsi 2011.03.06. 21:29:39

@arkangyal44: csak akik szórakoznak rajta azoknak is unalmas lesz lassan, a modoros beszéddel, oda nem illő szavakkal stb. esnek ki alóla a székdarabok: a szokásos bejön egy nő bemondok valamit kezd unalmas lenni - bent sem nevettek mostmár a társai sem, retaldált légpisztolyozni a nála "intelligensebbet" szintén nem nyerő, a csajozásnál meg azt fel nem ismerni, hogy trottyos gatyába öltözve maszatoljunk szöveggel nem megy semmire szintén unalmas lehet egy idő után.

vitek 2011.03.06. 21:31:41

@arkangyal44: Ezzel eléggé mellélőttél, Alekkal nem az a baj hogy buta, hanem az hogy buta de mégis okoskodik. Előbbiért önmagában nem kéne savazni, utóbbiért viszont már igen. Illetve ez csak egy darabig volt így, egy idő után kezdtem úgy érezni hogy nem egyszerűen buta hanem fogyatékos, azóta inkább sajnálom.

Abban meg végleg nincs igazad, hogy a nézőket nem érdekli Alek IQ-ja. Nagyon sok embernek nem esik le, hogy itt a hülye okoskodik, nem az okos hülyéskedik. Hogy csak egy példát mondjak, a szavazás szerint őt tartották a legintelligensebbnek.

arkangyal44 2011.03.06. 21:32:12

@beebeer: Nézd kedves az hogy megszavazták az nem volt véletlen,mielőtt láttam volna az eredményt én is borítékoltam:)Poén volt az egész és ez így van jól, itt látszik ,hogy a nép is szórakozik :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 21:32:23

@arkangyal44: már tag vagyok, normál körülmények között jobbat írok (lásd projektor, ugye) ;)

Büszke_troll 2011.03.06. 21:33:05

@arkangyal44:
nem az a baj, hogy alkosz buta mint a tök, hanem hogy a 91 pontos IQ-val leretardáltozta Jerzit, aki pedig 93-t teljesített.

Alkosz alacsony IQ-ját a legalább félértelmes emberek észrevették.

Persze egy bután is lehet szórakozni, szinte az összes bohóctréfa ezen alapul.

csicserierika 2011.03.06. 21:33:23

@vitek: a többiek viszonyultak hozzá a sorban álláskor. Megcsináltad már a tesztet?

Büszke_troll 2011.03.06. 21:33:48

@nyanyanya:
Nem. Azt a villamosmérnök csinálja.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 21:35:06

@Büszke_troll:

a villamosmérnök villamosokat tervez, nem?:))))

arkangyal44 2011.03.06. 21:36:02

@inmemancsi: Persze hogy nem nevetnek,mert Alek nem adott rá nekik engedélyt,el sem hiszed hogy fosnak tőle,és ha nem szolt volna be a csajosnak nem is ő lett volna, én spec felnyihogtam.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:36:13

@nyuszómuszó: hát van egy két feladat, amire ha rászánhatnám azt az időt amit a többin megspórolok, akkor esetleg fel tudnám fogni :)
megcsináltam mégeccer 116 jeee

2011.03.06. 21:36:19

@arkangyal44: nem a szavazásra gondolok, ezen a fórumon esett nekem valaki nagyon, mert lassúnak mertem nevezni Alekosz agyműködését.

csicserierika 2011.03.06. 21:36:22

@Büszke_troll: csakhogy Jerzsit a szintén 93-as Gigi is lebutázza burkoltan. vajon miért?
Elemezzük ki Béci eredményét is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 21:36:36

@inmemancsi: Szerintem egy hónapon belül az összes karakter nem fog tudni nagyon újat nyújtani, a korábbi valóságshow-k max. 3-4 hónapig tartottak.

Kata Marán 2011.03.06. 21:36:39

@viola narvilly: Szerintem ezt csak most érzed így, mert sokat kínlódtál vele. Van egy cukrász ismerősöm, mindig vanília illata van. Kekszeket gyárt napi 10-12 órában, az érdekes csak az, hogy otthon is falja a sütiket.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:37:29

@Büszke_troll: Alek EQ-ja viszont maga a Csomolungma :) :)
és fel van pörgetve barátom, bármit is mondasz

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 21:38:22

@nyuszómuszó: Akkor egy szintet teljesítettünk, én még a hajnalban megcsináltam lefekvés előtt.

2011.03.06. 21:38:36

@Miss Snooks: meg fogom keresni, az állatkertben is a gorillák a kedvenceim. Érdekes, nemcsak hogy rengeteg szót ismert, de az külön megfogott, hogy későbbi párjának meg is tanította a jeleket. Fantasztikus!

dr. gernika 2011.03.06. 21:40:54

@Retardált Légpisztoly: Eh, Forrest legalább nem okoskodott, ne hasonlítsd hozzá. Neki amúgy 76 volt az IQ-ja, de volt annyi esze, hogy tudja:nem okos.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 21:41:26

@vietnámi balzsam: @Peter_Cs: Akkor intelligensebbek vagyunk, mint egy villalakó.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:41:48

@gernika: de ő egy kitalált karakter ám - tudtad??? :)

arkangyal44 2011.03.06. 21:42:55

@Büszke_troll: Az hogy buta mint a tök azt nem mondanám, én spec nem tudnék-nák megtanulni autodidakta módon szintetizátoron játszani,de te tudom egy hétvége alatt, és kb 1400 nótát fejben tartani,és lejátszani is csak egy ilyen buta tök tud ugye ?????????

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:44:39

@Peter_Cs: megfejtettem Jerzy 93as IQ-jánk titkát, összevissza nyomogattam az A B C D-ket és kijött a 93 :)

KISCSILLAG 2011.03.06. 21:45:29

Most derült ki, hogy még sem azt súgta az Éva az Alekosznak a fürdőben, hogy nem viheti őt ki a Szandál, hanem hogy Szandál azt súgta neki mármint Évának, hogy haza akar menni, és erre Gigi azt javasolta neki, hogy vigye Lacit, de erre azt mondta Szandi, hogy de mi van akkor, ha ő jön vissza? Mert Ő nem akar visszajönni, Ő haza akar menni. Lényeg, Szandál most épp Bélát akarja vinni, mert akkor ő, mármint a Szandi biztosan haza tud menni...

beacska 2011.03.06. 21:46:01

én azt nem értettem, hogy mindenki hogy meg volt elégedve. Nem azt mondták, hogy az átlag 100, ami alatta van, az ÁTLAGON ALULI, ami felette, az feletti. És ők meg közölték: 90 (9x)-tehát átlagos.
Könyörgöm, a 100 az az átlagos! legfeljebb a 99 és a 101.

vagy rosszul értettem???

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:46:38

@arkangyal44: meg gondolom mindenki, de alek biztos, hogy hót másnapos volt, ami egy intelligenciateszthez nem éppen előny.

nyanyanya 2011.03.06. 21:46:42

@arkangyal44: Jerzy is megtanult 2-3 nyelven beszelni, az is ugye a buta tokokra jellemzo?:))

avanivi 2011.03.06. 21:46:44

Mald holnap fogom megcsinálni a tesztet, mára elég az , hogy nem tudok olvasni.

beacska 2011.03.06. 21:47:10

@vietnámi balzsam: biztosan van kicsit rossz válasz is, arra is ad valamennyit :DDD

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:47:55

@beacska: de ők nem a mindenséghez, hanem a villaátlaghoz mérik magukat :)

Kata Marán 2011.03.06. 21:49:15

@arkangyal44: A többiek már leírták, én is csak csatlakozni tudok. Az, hogy Alkesz egy hülye, az nem vitás. Vannak még így páran, nem gond. De hogy egy sötét zseninek képzelje magát, és ossza az észt, ez már sok!A sok bumburnyák meg görög félistenezi, gyanítom, lövésük sincs, miről beszélnek. Ja, és egy retardált ne osztogassa az őt megillető jelzőjét!

the sandwich maker 2011.03.06. 21:50:23

@gernika: "Én amúgy Alekoszt olyan Forrest Gump közelinek tippeltem" Csak az IQ-járól szóltam, nem másról.

Poor Yorick 2011.03.06. 21:50:44

voltam bátor: 121
Némelyik feladattípus meglepett, és csak a másodiktól sikerült jól megoldani.

Tompó 2011.03.06. 21:52:11

Kész: 138 nyertem!!!!!!:DD

avanivi 2011.03.06. 21:52:27

@arkangyal44: Ott akkor a csaj már bemérte Alekoszt 80-90-re.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 21:52:41

@Peter_Cs: Ebbe az Év@lag is beletartozik, nem zavar?

@KISCSILLAG: Kimondta Béla nevét, tehát ha kihívja AZONNAL - BE - KELL - BÜNTETNI!!!! Vagy mégsem?

redhaven 2011.03.06. 21:53:13

@Traitor General: vagy mátyás nemi élete,különös tekintettel az olasz lapostetvekre.:))

sogeking 2011.03.06. 21:53:52

milyen tesztet csináltok?

@valaki a 9x nem feltétlenül átlag alatti, általában tartományokat adnak meg: 90-110 átlagos ...

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:54:13

@nyanyanya: Most nem Jerzyt ekézve de! gondold már át: ugye a lengyel és a magyar adott volt Jerzynek, azt mondta tud egy kicsit(!) szlovákul, ami a lengyel alapján nem egy nagy teljesítmény. A szarás közbeni összehasonlító nyelvkutatásaim alapján mondom ezt a légfrissítős flakonok feliratait böngészve.
Szóval ez a négy nyelv igazándiból egy, az angol - már csak az a kérdés, hogy mennyire tud angolul (Me Tarzan, You Jane), és lehet, jövő héten középfokú nyelvvizsgát kell majd letenniük odabe' a villába' :)

Szerénke. 2011.03.06. 21:55:05

Sziasztok!

Annyit szeretnék itt hozzáfűzni (félreértés ne essék, senkit nem akarok védeni, mert tényleg nem az értelmiség van bent a villában), hogy ezt itt egyáltalán nem egy IQ teszt volt. Sőt, köze sem volt hozzá.
A valódi IQ teszt (ha valaki nagyon pontos eredményt akar), akkor azt úgy kell csinálni, hogy van kb 8 db teszt. Mindegyik tesztet külön napon csinálja (összesen 45 perc van rá, és vissza lehet térni olyan kérdésre, amire először nem tudta az illető a választ) és a végén átlagolja. Mert az eredmények sokban függnek attól, hogy milyen lelki/fizikai állapotban van az illető, mennyire fáradt, stb. Ez itt egy nagy semmi volt. IQ tesz 10 perc alatt??? Hát ezt ki kell, hogy nevessem.

dr. gernika 2011.03.06. 21:55:24

@Peter_Cs: Na hát ennek aztán semmi köze az IQ-hoz.

@vietnámi balzsam: Neszivassmá!!!

arkangyal44 2011.03.06. 21:55:37

@nyanyanya: Na figyelj, lassan írom mert tudom ,hogy nem tudsz gyorsan olvasni,sosem mondtam hogy Alkesz egy Ejsten,megvan neki a magához való esze,és az neki elég, ő egy örök optimista veled ellentétben, ha letennék elétek egy darab sajtot ő csak a sajtot látná,te meg csak a lukakat, ennyi a különbség csupán.

Szerénke. 2011.03.06. 21:56:16

Úgy értem, hogy egy tesztre van 45 perc, elnézést.:)

nyanyanya 2011.03.06. 21:57:05

@vietnámi balzsam: az sem adott alapvetoen, de en csak annyit akartam erzekeltetni, hogy alekosz hudenagy teljesitmenye, hogy tud zongorazni, meg mennyi dalt tud fejbol az valami olyan dolog amitol hasra kene esni..

Tompó 2011.03.06. 21:57:12

@vietnámi balzsam: Annyira tud angolul,hogy a valamelyik nap valaki mondott egy angol szót már nemtudom mit de egy közismert szó volt és vissza kérdezett, hogy az mit jelent......

arkangyal44 2011.03.06. 21:57:18

@avanivi: Nem is tévedett sokat:))

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 21:57:36

@gernika: gondolom most összedőlt benned egy világ

Tompó 2011.03.06. 21:58:23

@vietnámi balzsam: Gratulálok!!!Akkor mégsem én nyertem:(((((((

vitek 2011.03.06. 21:58:28

@csicserierika: na ne csinálj már úgy mintha Alek nem osztaná az észt folyamatosan. A sor beállt a megadott helyen, Alek nyugodtan hátrasétálhatott volna, de nem tette.

sogeking 2011.03.06. 21:58:35

@vietnámi balzsam: olyan nincs:) ha jól tudom, 160-165 körül van a maximális, mert afölött nem mérhető pontosan

Szerénke. 2011.03.06. 21:58:55

@vietnámi balzsam:
Persze, én is csináltam már ilyet. Egy könyvet vettünk és abban voltak benne a tesztek.
Meg voltak nálunk az Egyetemen a Mensa-sok és mondták, hogy lehet menni hozzájuk tesztet írni (ami az eredeti teszt), csak közölték, hogy 2000 Ft. Mondom azért annyit nem ér meg.:D De az a könyv, ami a Keresztanyukámnak megvan, az is Mensa-s.
Többet értek volna vele, ha bevisznek nekik ilyen logikai játékokat és figyelték volna, hogy azt ki tudja megoldani. Ilyen ördöglakatra, meg ilyenekre gondolok.:D

Szerénke. 2011.03.06. 21:59:52

@sogeking:
Igen, afölött csak becsülni lehet.:)

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:00:45

@Tompó: viccvót - de mégis Tompó ki ez? Ribbentrop?

arkangyal44 2011.03.06. 22:01:16

@nyanyanya: Kérlek mond valamit magadról .szeretnék hasra esni előtted.:)))

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:01:38

@Acsika13: éva beleőrült volna egy ördöglakatba az tuti

Tompó 2011.03.06. 22:01:53

@vietnámi balzsam: Én nem a magasságom írtam, hanem a teszteredményem!

Szerénke. 2011.03.06. 22:02:24

@vietnámi balzsam:
Pedig azt megnéztem volna. Bár szerintem így sem komplett.:D

sogeking 2011.03.06. 22:03:02

@Tompó: és hol számítottad ki?

nyanyanya 2011.03.06. 22:03:17

@arkangyal44: Nagyon koszonom, hogy megtisztelsz ezzel, ketszer is elolvastam amit irtal, hogy biztos megertsem. Ha neki ez eleg, ez nem jelenti, hogy mast jellemezhet. Plane ilyen eredmennyel. Ugy tunik, nyitott konyv vagyok szamodra, hisz igazad van vilag eletemben realista voltam, valoszinu az is maradok. Kifejtened, hogy ki az az "elenk"? Zarojelben hozzatennem, hogy en nem szemelyeskedtem, ugyhogy kapj az agyadhoz nyusziful es te se tedd.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:04:05

@Acsika13: Laci meg flexszel nyitná ki meg az ördöglakatot, a la Nagy Sándor

Tompó 2011.03.06. 22:04:52

@sogeking: Nem én számítottam ki!! Megoldottam tesztet és ezt írta ki a programm eredményként!

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:05:22

@Tompó: fasza, gondolom ő is egy iq fájter vót - na épp ezért nem mond sokat az iq teszt az emberről magáról

Trevlovics 2011.03.06. 22:05:44

@vietnámi balzsam: van olyan ördöglakat is, ami palackon van, tipikusan pl egy üveg boron, és addig nem tudod kinyitni a bort, míg meg nem fejted. na egy ilyent kellett volna évának

sogeking 2011.03.06. 22:06:08

@Tompó: az ok, de hol, milyent:)

Atok 2011.03.06. 22:06:31

A rossz valaszer nincs minusz pont, ugyhogy (szerintem) a szerencse is nagyban befolyasolta az eredmenyeket

Büszke_troll 2011.03.06. 22:06:38

@arkangyal44:
Alekosz: IQ: 91.

Tehát buta, mint a tök.

Mi a fenéről vitázol?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 22:06:50

@redhaven: és a te szövegértéseddel? ;)))) legalábbis én biztosan nem vootam kétségbe, hogy ő sikeres lehet
annyit állítottam és ezt fenntartom, anélkül, hogy a teljesítményét leszólnám, hogy sehol nincs lefektetve az, hogy ha valaki 5 évig magol, mint az eszelős és summa cum laude végez el egy egyetemet, akkor az feltétlenül sikeresebb legyen, mint az, aki ellébecolt szépen, azt kapott egy hármast a végén a diplomájára

csak ennyit mondtam

nálunk mérnökéknél, meg aztán ez hatványozottan igaz ;PPPP

Tompó 2011.03.06. 22:08:25

@vietnámi balzsam: Ő is egy iq fájter volt? Miért ki az még? Te?

penelope garcia 2011.03.06. 22:08:34

Na, most hamarosan kiderül, van-e isten. :)
Ha van, akkor Szandi LEGALÁBB 60-40-re veri az idegbeteg káráló vészbanyát.
Hajrá, Szandi!

sogeking 2011.03.06. 22:08:39

@Büszke_troll: 90-110 átlagos:)

meg az életben amúgy sem attól lesz valaki talpraesett, hogy el tudja-e képzeletben forgatni az Eiffel tornyot

Kata Marán 2011.03.06. 22:08:47

@vitek: Na igen, az érdekes volt. Ő magát érezte a legjobbnak. Ez a ciki, nem az, hogy debil.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 22:09:06

@Tompó: enough volt a szó, Gigi mondta - mikre nem emlékszem, de kót mosolyogtam rajta, aranyos-naivan kérdezett vissza, hogy most ez mit jelent ;)

Tompó 2011.03.06. 22:10:17

@sogeking: Beírod a google keresőjébe: iq teszt és kiad kb 2millió oldalt, válogathatsz!

Tompó 2011.03.06. 22:11:08

@nyuszómuszó: Tényleg!!!!!!! köszönöm

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.06. 22:11:17

@penelope garcia: én is ebben reménykedem

csak ki is hívja!!!

sogeking 2011.03.06. 22:12:45

@Tompó: ok, az hittem közkézen forog itt egy teszt, amit mindenki kitölt

régebben csináltam, most elvagyok nélküle

amúgy volt már ilyen időre megoldható verzió az rtl-en, talán a Vágó és a Marsi vezette (az ország tesztje címmel), talán azt is a Bibiánáék csinálték, de már nem emlékszem

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:14:05

Na kitöltöttem...hát csak 138, de egy tujához képest ez nem annyira rossz, nem?!

Thulea 2011.03.06. 22:14:48

@Acsika13: Igen, egyetértek Veled. De, ha csak azt nézzük, hogy a feladatok mentek időre és nem az egész teszt. Ez egy plusz stresszforrás, szerintem. Végül is átlagos IQ jött ki mindenkinek. :-)

arkangyal44 2011.03.06. 22:15:02

@nyanyanya: bocsánat ha úgy érzed ,hogy személyeskedtem ,de olyan elemi gyűlölettel beszélsz egy emberről akit csak napi 10-percben látsz,hogy az elképesztő,több millió ember kedvence,akiket minden este szórakoztat kicsit,úgy a beszédével,úgy a viselkedésével.Akaratlanul is egy kis színt varázsol az otthonokba, feledtetve mindazt ami zajlik a világban,neki ebben van a nagyszerűsége.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:15:03

@Trevlovics: ehhehehe

Szandi kihívja Bécit, hogy tuti kinn maradjon éééés kinnhagyja, na az lenne ám a meglepi

inmemancsi 2011.03.06. 22:15:22

senki nem közvetít?:) Alekosz, gyáva, lusta, őszintétlen

K Tomoceusz 2011.03.06. 22:17:41

@LadyCarambole: Most már értem, miért kérdezik a teszt elején az életkort. Azt szorozzák be kettővel és a végén kiírják mint eredményt .

Tompó 2011.03.06. 22:18:26

@vietnámi balzsam: Az nem fos! A magyar átlag felett van.@sogeking:Azt én is megcsináltam anno:D

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:18:59

@arkangyal44: ebben igazad van, de mondjuk abban meg másoknak van igaza, hogy Alek hosszú távon (főleg összezárva egymással) kibaszott fárasztó lehet

genevieve 2011.03.06. 22:19:31

nem töltök ki semmit SSKK :-D

redhaven 2011.03.06. 22:19:56

@nyuszómuszó: valamilyen szinten értem még a "szövegeket":)))
biztosan igazad van,akiket általa megismertem ők is tanultak keményen.
és nem mellesleg szerények voltak.
nekem nincsen diploma,ennek ellenére pár egyetemet végzettet tanítottam már.:)))
de nincsen ebben ennyi.

Tompó 2011.03.06. 22:20:02

@LadyCarambole: Egy szinten vagyunk:DDD legalábbis ami az iq-erdményt illeti!

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:21:54

@Tompó: figyi tök szimpi vagy meg minden, de ez a Göbbels kép már majdnem annyira bassza a szemem, mint Tomóceusz pajtás avatárja - van rá magyarázat? sokkolni akarsz? te vagy a reinkarnációja? naplójával kelsz és fekszel? stb stb

Tompó 2011.03.06. 22:22:49

@K.Tomoceusz: Tévedsz!!! Például az én életkoromat nem kettővel, hanem 4.45-el szorozták....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 22:24:48

@penelope garcia: Megnyugtatlak, nincs isten, csak objektív igazság és Éva megy vissza biztosan!

arkangyal44 2011.03.06. 22:25:00

@vietnámi balzsam: Ebben meg neked van igazad, de ne felejtsd el a körülményeket ahol vannak, se egy sakktábla se egy pakli kártya,se könyv. én már meghülyültem volna az biztos.

K Tomoceusz 2011.03.06. 22:25:06

@vietnámi balzsam: Apád piaci légy volt balzsi kollega? Azt pajtásozzad.

Tompó 2011.03.06. 22:25:23

@vietnámi balzsam: :DDDD egyébként szerintem az én avatárom mosolya sokkal bizalomgerjesztőbb mint Tomoceuszé, az inkább fenyegető és sokkolóbb is.....Göbbi legalább már nem riogat senkit a mi világunkban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 22:26:52

@K.Tomoceusz: @Tompó: Akkor a legöregebb örménynek mekkora lehet?! :):):):):):)

Tompó 2011.03.06. 22:28:14

@K.Tomoceusz: Te soha nem voltál pajtás???? Én a 80-as években rendszeresen kaptam könyvjutalmat tanévvégén, abba mindíg az volt írva: xy PAJTÁSnak példamutató szorgalmáért!:DD

nyanyanya 2011.03.06. 22:28:20

@arkangyal44: elemi gyulolet?:DD jezusom:DDDDDD

Tompó 2011.03.06. 22:30:23

@Peter_Cs: Kétlem, hogy a legöregebb örmény eltudná olvasni a kérdéseket:DDDD

K Tomoceusz 2011.03.06. 22:30:37

@Peter_Cs: A legöregebb örményt beviszik a helyi vv villába és a 100. napra leépül 91-esre.

beacska 2011.03.06. 22:31:01

@Tompó: Gigi angoljára szokott rákérdezni

Tompó 2011.03.06. 22:33:45

Valaki nézi az "élőt"?? közvetítsen, nekem soha nem jön be! Mit mond Geronazzo Maria leánya kit visz ki?

arkangyal44 2011.03.06. 22:35:39

@nyanyanya: Egyébként bocsáss meg ha megbántottalak,nem volt szándékos,és a közelgő nőnap alkalmából kívánok minden nőnek mindent, amit ilyenkor kívánni szoktak.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:35:52

@Tompó: volt ilyen újság is: Pajtás, és a kiszesek kispajtásnak hívtak minket, Tomóceusz polgártárs avatárja biztos melékszik erre :)

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:36:50

@arkangyal44: eeeegen :)
legalább meccseket közvetíthetnének néha

nyanyanya 2011.03.06. 22:38:00

@arkangyal44: nagyon kedves vagy, koszonom szepen, de ugye nem gondolod, hogy egy vadidegen egy mosolyon kivul barmilyen reakciot ki tud valtani?:)

Tompó 2011.03.06. 22:38:00

@vietnámi balzsam: Ja a szent keresztyén élettel nem egyeztethető össze a pajtáskodás:DDD

penelope garcia 2011.03.06. 22:38:04

Azannya! Ez a teszt baromi súlyos.
117. Csináltam már életemben pár tesztet, de ennyire rossz eredményt még sosem kaptam. Szerintem túlsággal meghúzták az időt. A MENSA online tesztje is időre megy, az sem piskóta, de ott simán megy a 130.
Szóval szerintem torzak a villalakók eredményei, kb 10-et simán hozzá lehet számolni a pontjaikhoz. Azzal egyébként helyére is kerülne, mert az átlag inkább 100 és 110 között van, mint 90 és 100 között.

Miss Snooks 2011.03.06. 22:39:29

@vietnámi balzsam: meg nugátosnak csúfolt, emberi fogyasztásra alkalmatlan ilyen nevű csoki is :)

Tompó 2011.03.06. 22:39:45

@penelope garcia: Alekosz az Éváét leste, úgyhogy az övéből 10-et el kell venni:DDD

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:40:10

@K.Tomoceusz:
Könnyen lehet, de sajnos ezt a kettővel szorzásos dolgot már nem értem, ez valami matek lesz, mi?
Ahhoz nem értek, fotoszintetizálás, nyitvatermés, ilyesmikkel foglalkozom, tudod.

penelope garcia 2011.03.06. 22:40:14

@beacska:

Nekem nincs tévém, nem láthattam. Innen tájékozódom, meg a velvet-ről. :)
Mit kellett volna látnom?

inmemancsi 2011.03.06. 22:40:30

@Tompó: még nincs ilyesmiről szó, Gigi és Jerzy fürödtek, a többiek beszélgetnek, de persze Bécit mutatják, ahogy alszik.

sogeking 2011.03.06. 22:40:39

@penelope garcia: de hol lehet megtalálni azt a tesztet, amit csináltál? :)

Tompó 2011.03.06. 22:41:01

@sogeking: Többiek? Kimenőt kaptak?@King of Shadows: Hú de gonosz.......

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:41:21

@Tompó:
IQ-társam! :DD
(Azért megizzasztott rendesen, bevallom.)

beacska 2011.03.06. 22:41:29

@penelope garcia: Szandika kinyögte, hogy haza akar menni, és most azt szavaztatja meg a villába, hogy kit vigyen ki, hogy tuti legyen.

arkangyal44 2011.03.06. 22:41:43

@nyanyanya: Nekem ez a mosoly bőven elég:)

penelope garcia 2011.03.06. 22:42:00

@sogeking:

Mármint mire gondolsz?
A MENSA-éra? Azt náluk találtam valahol.

K Tomoceusz 2011.03.06. 22:42:35

@LadyCarambole: A 71. feladvány volt. Leestél 137-re.

penelope garcia 2011.03.06. 22:43:06

@beacska:

ÓÓÓÓÓÓÓ, a p.csába!!!!!
A hülyeliba.
Hát ha nem viszi ki (és hagyja ott a fenébe) Évát, kardomba dőlök.

sogeking 2011.03.06. 22:43:54

@Tompó: Gigi olvas, előtérben egy szépen megkomponált citrom, narancs, alma és baracktál.

komvik 2011.03.06. 22:43:55

Atomot nekik akkor talán fény gyullad a fejükben!!:))

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 22:44:04

@K.Tomoceusz:
Jó, de most már többet ne kérdezz, lécci! :DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 22:44:32

@Tompó: Nem gonosz vagyok, hanem hülye, mint a s*gg. Ugye én nem vagyok egy VV Éva, aminek 600 000 az intelligenciaszintje, ha épp nem álmos, és nem támadják, ezért nekem csak 73...

Az meg nem elég ahhoz, hogy le tudjam írni, amit látok...

Tompó 2011.03.06. 22:44:35

@inmemancsi: Úgy legalább nem mondd semmi rtl-nek kellemetlen nem tetsző dolgot!@LadyCarambole: Igen? nem érzem, finom illatokat érzek...:DDDD

sogeking 2011.03.06. 22:44:43

@penelope garcia: ok, akkor azzal a teszttel nem hiszem, hogy összefutok:)

beacska 2011.03.06. 22:45:19

@penelope garcia: pedig nem fogja. látszott már, amikor cigizés közben, tök kedves hangon mondta neki: Nyugi, Éva. Ne idegeskedj!

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:46:07

@penelope garcia: egyetértek, ez egy intelligens hozzászólás volt :)

KISCSILLAG 2011.03.06. 22:46:19

@Peter_Cs:

most épp elbizonytalanodott Szandi, hogy kit vigyen ki... ha van esze Lacit viszi, csak az a baj, hogy Szandi h-a-z-a-
a-k-a-r- m-e-n-n-i, ma ezt ugyanúgy hansúlyozta giginek a nyugiszobában, mint korábban az igazmondó hintában, de akkor még nem tudta magára tetetni a jelet, mert senki nem volt hajlandó rátenni csak azért, hogy hazamehessen, de amikor beigérte Éva fejét, akkor rárakták... most meg megtántorodott, mert fél, hogy esetleg mégis visszajut a házba és azt nem akar, ki akar menni...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 22:46:19

@penelope garcia: Hivatalos teszten 130 körül teljesítek, ezen meg 118-ra, jogos az észrevétel.

komvik 2011.03.06. 22:46:55

Gigi olvas de, lehet csak a képeket nézi!:)

dr. gernika 2011.03.06. 22:47:13

@King of Shadows: Ha ennyi lenne, nem nagyon kommentelnél itt. :)

Tompó 2011.03.06. 22:47:14

@sogeking: Mit olvas???Lehet ott könyv vagy mi??@King of Shadows: Ezt azért csak sikerült leírni a 73-al is..:DD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 22:48:03

@penelope garcia: Miért? Évával sokkal színvonalasabb a műsor, mint nélküle!

sogeking 2011.03.06. 22:48:40

kameramann bealudt és álmában birizgálja az irányítópultot

Tompó 2011.03.06. 22:49:04

Most akkor kit visz ki a Szandál?

dr. gernika 2011.03.06. 22:49:11

@vietnámi balzsam: Megyek is haza, rakjátok rám a jelet. :(

sogeking 2011.03.06. 22:49:41

@Tompó: nem tudom, már hajat szárít, Laci meg törli le a sminkét, és bement a ...

Büszke_troll 2011.03.06. 22:49:58

@vietnámi balzsam: "éva beleőrült volna egy ördöglakatba az tuti "

Éva: IQ 96.
Ez alapján, már két összegörbített gemkapocsba is beleőrült volna.

(gemkapocs, tűzőkapocs)

komvik 2011.03.06. 22:49:59

Biztos szakácskönyv

penelope garcia 2011.03.06. 22:51:23

@beacska:

Az átlagot a szórással együtt szokták megadni.
Az IQ teszteket úgy állítják össze, hogy az átlag 100, a szórás 15 legyen, és a népek 68%-a két szóráson belül legyen.
Tehát 85 és 115 között számít átlagosnak az IQ.
ez manapság egyébként egyre kevésbé igaz, mert - bármennyire is fura - az emberiség egyre okosabb, tehát a legtöbb teszt már nem mér elég jól, mert az átlag magasabb 100, általában inkább 110-hez közelebb.

sogeking 2011.03.06. 22:51:37

Éva és Alek mintha amőbáznának

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 22:52:13

@gernika: Miért, mi vagy te? Egy fos 9-es?!!! :):):):):):):):):):)

Tompó 2011.03.06. 22:52:24

@komvik: Hát az is több a semminél..:D

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 22:52:30

@sogeking: én nem értem miért ennyire szar az éjszakai stáb, azért mert éjjel van még lehetne normálian közvetíteni, éjjel is szoktak dolgozni az emberek UFF

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 22:53:20

@Büszke_troll: Ezt én nem venném annyira biztosra ... Ennyi!

komvik 2011.03.06. 22:53:31

@sogeking: Éva és Alek mintha amőbáznának
" Most következik a barkóba ki lő téged tarkóba":)))))

beacska 2011.03.06. 22:54:03

@penelope garcia: és tapasztalatom szerint, aki egyet már megcsinált, utána egyre jobb lesz, mert belejön...

egyébként ezt a +-15-ot nem tudtam, ill. úgy jártam, mint Micimackó:tudtam, csak elfelejtettem ;)

sogeking 2011.03.06. 22:54:07

@vietnámi balzsam: lehet a stáb is unatkozik, mert nem történik semmi:)

tényleg amőbáznak?

komvik 2011.03.06. 22:55:03

@vietnámi balzsam: @sogeking: én nem értem miért ennyire szar az éjszakai stáb, azért mert éjjel van még lehetne normálian közvetíteni, éjjel is szoktak dolgozni az emberek UFF

Lehet a kiesettek kameráznak!!

Tompó 2011.03.06. 22:55:10

@vietnámi balzsam: Igen szoktak, de nem embernek való:DDD Én is dolgoztam éjszaka fiatalkoromban, hááát nem teljesítettem 100%-on valószínűleg ezekkel a szerkesztőkkel is ez a helyzet!!

dr. gernika 2011.03.06. 22:56:35

@beebeer: ifj. Bush exelnöké 91, ez a gorillára nézve szégyen.

@Peter_Cs: Hát nem! De meg akarom mérettetni magam!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 22:57:42

@penelope garcia: 70 alatt értelmi fogyatékosnak, 130 felett kivételes szellemi képességűnek osztják be a két végletet.

sogeking 2011.03.06. 22:57:42

Alek cipőben az ágyban:)

penelope garcia 2011.03.06. 22:58:01

@Peter_Cs:

Színvonalasabb?
ööö... én inkább azt mondanám, hogy sokkal töményebb. De szerintem az rólunk állít ki szegénységi bizonyítványt, ha azt tartjuk jó műsornak, amikor egy fröcsögő hisztérika mindenkit kiborít.
Mások szerencsétlenségén szórakozni szánalmas. Biztos hülye vagyok, de én tényleg azt szeretném, ha a bentlévők közül a legérdemesebb kapná a díjakat. Tudod, aki leginkább megérdemli.
És hogy mi alapján mérem? Azt figyelem, ki mennyire jó ember. Mennyire tud türelmes lenni, empatikus lenni, alkalmazkodni, segítséget nyújtani, illetve ki mennyire lesz képes jól gazdálkodni a nyereményével. Ezekben a tulajdonságokban - megfigyelésem szerint - Szandi, Béla és Jerzy a legjobb. Tehát nálam ők a nyerők.
Talán nem csinálnak hatalmas showműsort (bár Szandinak vannak hajlamai :)), de mivel én nem nézem a VV-t (sem), ezért nekem ez nem szempont.

komvik 2011.03.06. 22:58:49

Heti 7-t nézem jó ez a humorista csaj!!

sogeking 2011.03.06. 23:00:44

na most leszek éhes

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 23:01:46

@gernika: Az elnököket adó Bush család és hozzátartozóik köztudottan IQ-fighterek.

KISCSILLAG 2011.03.06. 23:02:01

úristen, nagyon finomat vacsoráznak ma a villában, füstölt lazac minden mennyiségben és szardinellák satöbbi, szóval halak és saláta a kedvencem...

Szandi kibékülve ül Évával és Alekosszal az ágyon és szerintem hajosat játszanak kockás papíron!

sogeking 2011.03.06. 23:02:10

osztriga, királyrák, burgonychips...

mindjárt lesz sürgés-forgás

dr. gernika 2011.03.06. 23:02:14

@beebeer: "Alekosz, de elég sok fanja szerint marha intelligens, pusztán azért mert idegen szavakat használ. "
Igen, végülis Alekosz egyetlen humorforrása számomra abból fakad, hogy neki is idegen szavakat használ. Az a szomorú, hogy a többiek odabent nem merik beégetni, én naponta 10x kérdeznék rá, hogy tudja-e, épp mit mondott. Meg amilyen rohadt grammarnáci vagyok, javítgatnám az egyéb hibáit is. Sokkal csendesebb fiú lenne mára. :)))

penelope garcia 2011.03.06. 23:02:23

@beacska:

A jó IQ-teszt olyan, amibe nem lehet "belejönni", meg nem lehet fáradtságra sem hivatkozni. Az intelligencia 16 és 20 év között éri el a csúcspontját, onnantól lassan, de biztosan csökken, évtizedenként kb 1-3 pontot. Gyakorlással pedig maximum 5-6 pontot lehet rajta javítani, ami nem nevezhető jelentős különbségnek.

penelope garcia 2011.03.06. 23:03:19

@gernika:

Ott a pont.
Idegen szavakat használni nem kunszt.
JÓL használni, az a valami. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 23:04:45

@gernika: @Tompó: A saját f@szságaimat még TALÁN el tudom ugatni, de már ebben sem vagyok teljesen biztos. Főleg úgy, hogy csak 3 pont miatt nem vagyok bizonyítottan értelmi fogyatékos...

flanker 2011.03.06. 23:05:04

Újabb adag az iq-díjas beszólásokból. Hogy ki mennyit szerepel benne, tán az is jelenthet valamit. Higgyétek el, nem szimpatizálok senkit annyira, hogy csaljak - ha valami jót hallok, hát lecsapok rá!

Én csak kérdeztem egy kérdést... mert volt egy kérdés és én megkérdeztem...(Éva)
Éva nem beképzelt, mert nincs már mit beképzelnie (Alek)
Ez nem egy szöveg konkrétan, ezek sorok (Jerzsy)
Az ő idegei sem voltak a topon (Éva)
Zavarja a férfiúi hiúságodat (Éva)
Nem érti meg, hogy (a horkolás) egy emberi tulajdonság? (Buci)
Valami bélrendszertisztító-kúra kellene (Jerzsy)
(Annyit) Mászkálok az udvarra, hogy megtiszteljem a többieket (Jerzsy)
Amennyit szabad kereteken belül megengedek magamnak (Gigi)
A szó szoros értelmében szexen kívül minden volt (Jerzsy) (vagyis biztos sok beszélgetés, házifeladat, mosogatás, cipőpucolás, kenyérsütés, szemétkivivés és valszeg egy gyors bélrendszertisztító-kúra is bejátszott. Nincs is vele semmi gond - de miért kellett ezé' a takaró alá menni???)
Te pont az a típusú gyerek vagy, aki járható út az Anikó kegyei felé (Alek)
Jobban veszem a levegőket, a fizikumom ...visszajött (Jerzsy)
Ez a kémiai szikra. (Éva)
A férfinak való érzésemnek a legcsekélyebb szintjét sem meríti ki. (Alek)
(Gigi) Dominanciális hajlamokkal rendelkezik (Alek)
Jó idéző... jó jelbe idézőjelbe, tehát nem rossz értelembe' (Alek)
(Anikó) Kivetette a csápjait (Balázs)
Azok a geszti...lukások, azok az arckifejezések! (Béci)
Elvetemült, veszedelmes küzdelem volt (Alek)
Impulzív, erős kinyilatkoztatású személyiség (Alek)
Nem akarok az ítélkezésnek a központja lenni (Szandi)
Engem tesznek zavaró tényezővé (Éva)
Megint kezdek így bekategorizálva lenni (Anikó)
Megpróbálok többet hozzád viszonyulni (Béla)

[Mit mondott, milyen szikla Laci??? Háromszor is visszapörgettem, de süket vagyok, nem értem...]

sogeking 2011.03.06. 23:06:51

Éva nem beképzelt, mert nincs már mit beképzelnie (Alek) <- ez nagyon tetszik:)

droid_ · http://matyiszuro.blog.hu/ 2011.03.06. 23:11:27

@Peter_Cs: ja hozza a szívonalat, idegbeteg, hazug, közönséges, alkesz, ostoba és ronda. Ez kell a színvonalhoz.

flanker 2011.03.06. 23:12:13

Ha Anikó (ahogy Éva állítja) kapcsolatromboló (márpedig ismerjük el: az!), akkor azért azt is el kell ismerni: Éva meg élet- és lélekgyilkos.

Ezen elgondolkodtam kissé abban a tekintetben, hogy mivel a kommentelők többsége kettőjüket tartja a villa jelenlegi legjobb nőinek (Zsuzsiért nem sokan lelkesedtek, Zsófikáról és Ildiről, mint Femme fatale-ról meg inkább ne is szóljunk), vajon én melyikükkel laknék együtt szívesebben (élnék kapcsolatban).

Éva és Anikó

Rossz szokások - Éva turkálja a haját, s amikor a nyelvével (hirtelen mozdulattal) nyálazza a száját, akkor egy szomjas gekkóra emlékeztet. És még köpköd is.
Anikó rengeteget (még nőhöz képest is!) sír. És mindig a tiltott (hímnemű) gyümölcs kell neki.

Cigi - Mindketten füstölnek, mint a gyárkémény.

Piszok - Dolgozni (önként) konkrétan egyszer-egyszer láttam őket: Anikó
magától mosott, még másra is; és hivatkozott rá, hogy egyszer már megtörtént és még meg is fog. Éva egyszer "főzött", de azt is csak dafkéból.

Hiszti (és kiabálás) - Anikó hajszállal jobb

Ruha - egyikük sem tud normálisan öltözködni.

Rend - egyiküknek sem erősségük.

Férfiak - a velük való bánásmódjuk az óvodástól az első-második osztályos szintig terjed.

Érzelmek - irányításukat mindketten lehetetlennek találják.

Önismeret - Anikó enyhén jobban áll, de a legnagyobb hibáikat illetően mindketten vakok és javíthatatlanok. (Nem azért, mert én mondom, hanem mert nem is akarnak szóba állni a kérdéssel.)

Külalak: Anikónak nagyon vastag az orra (orrnyerge), nagyon vékony (és milyen gacsos!) a lába. Éva haja rettenet, segge, combja sem túl jó, a bőre öreges.

Belbecs - ebbe inkább bele sem megyek...

IQ - Anikó, önbizalomhiánya és háttérbe húzódása (Évával viszonyítva) ellenére ebben keményen rávág Gyíkkutyára.

Mi ebből a tanulság?
Hogy egy hajszállal Anikó nyert, de soha nem szeretnék érzelmileg közel kerülni hozzá - ennek ellenére tízszer inkább őt választanám.

Ha egy kicsit bővebb lenne a választék, akkor már inkább a Gigit.

Ha még bővebb, akkor a Claire Forlanit 15 évvel ezelőtti formájában.

Ha pedig ideális nőt szeretnék, akkor van olyan 12-15 nevem, akikből szeretnék egyet összegyúrni...

K Tomoceusz 2011.03.06. 23:13:01

23.11 Béci rengeteg kaját talál a nyugiban. Ha mind az övé lenne, megosztáná családjával, unakaöccseivel és unokaöccseinek unokaöccseivel .

sogeking 2011.03.06. 23:15:06

@penelope garcia: van egy keresztkérdésem: a teszt kitöltése előtt ittál házipálinkát?

flanker 2011.03.06. 23:15:53

@Peter_Cs:
Évával sokkal színvonalasabb a műsor, mint nélküle!

Szó sincs semmiféle színvonalról, ezt csak azért mondod, mert tetszik neked a benne levő (tudatalatti) gyökéranarchizmus.

Ordenárébb, trógerebb, lázítóbb, idegbetegebb, stresszesebb? Mindenképp.

Doktor Kotász 2011.03.06. 23:16:03

Hát az IQ teszt az vicces volt. 105 volt a legmagasabb. :-D

nyanyanya 2011.03.06. 23:16:33

@King of Shadows: nekem is fos eredmeny jott ki, ugyhogy kicsit el si bizonytalanodtam..:D

sogeking 2011.03.06. 23:17:11

@K.Tomoceusz: mi a tipped arra, amit Szandiék vörösbegyként írtak le?

mama ottmarad 2011.03.06. 23:18:53

Kimentem vacsorázni, megnéztem az öf-t reklám nélkül, és annyira lemaradtam, de már nem győzöm a végét. Jók vagytok :DDD

Hajni, jól vagy?
Feltűnt neked Buci jó poénja az otthonlakókról?

Ez egy próbateszt a Mensánál, akinek jól sikerül, esetleg kedve is van, elmehet az igazira.

Az értelmességen túl a problémamegoldó képességet méri. Nem jelenti azt, hogy akinek magas, tud viselkedni, mert az megint másféle intelligencia.

(Csak ennyit akartam mondani, kérem kaccsojjaki.)

penelope garcia 2011.03.06. 23:20:45

@sogeking:

Nem. :D
De egyetlen kortyocska egyébként is pozitív irányban befolyásolja a reakcióidőt, tehát lehet, hogy azzal jobb lehettem volna. ;)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 23:21:21

@flanker:
Volt valami olyan Alekoszos beszólás is, hogy minden körülmények között őrizzük meg a káoszt, vagy valami ilyesmi, de nem emlékszem pontosan!

penelope garcia 2011.03.06. 23:21:48

@K.Tomoceusz:

Mecsoda hímsoviniszta!!!! Unokahúgok degeljenek meg? :D

Doktor Kotász 2011.03.06. 23:22:31

@penelope garcia: "Tehát 85 és 115 között számít átlagosnak az IQ.
ez manapság egyébként egyre kevésbé igaz, mert - bármennyire is fura - az emberiség egyre okosabb, tehát a legtöbb teszt már nem mér elég jól, mert az átlag magasabb 100, általában inkább 110-hez közelebb. "

Ez azért butaság, mert ha a lakosság intelligenciája nő, akkor is a 100-as lesz az átlag, legfeljebb a mostani 100 jobb teljesítményt jelent, mint az 50 évvel ezelőtti. Mert mindig az átlagot veszik 100-nak.

sogeking 2011.03.06. 23:22:54

Aleknak volt egy ilyen is:
ezt beépítem a szövegkörnyezetembe

K Tomoceusz 2011.03.06. 23:24:51

@nyanyanya: Ilyet nem vallunk be. Megcsináljuk mégegyszer, aztán büszkélkedünk. Én 26 pontot okosodtam fél óra alatt. Már nem merek újra kisérletezni. mert bejelentkezik nálam a Kaszparov egy parti sakkra.

dr. gernika 2011.03.06. 23:24:57

@sogeking: Azt akkor én is csináltam. :)

penelope garcia 2011.03.06. 23:25:11

@Doktor Kotász:

Csakhogy ahhoz új teszteket kell gyártani, éppen azért, mert statisztikai módszerekkel be kell lőni az átlagot 100 pontra, a szórást pedig 15-re.

Trevlovics 2011.03.06. 23:26:29

@K.Tomoceusz: hadd menjen! meglátja a táblán a 64 bábut és még ő is összeszarja magát!

sogeking 2011.03.06. 23:28:15

@gernika: beépítetted Alekoszt a szövegkörnyezetedbe?

nyanyanya 2011.03.06. 23:28:19

@K.Tomoceusz: nagyjabol ennyire erdekel a kerdes..:D galans vagy, hogy nem akarod emgalazni:D

MegLepke 2011.03.06. 23:32:00

@K.Tomoceusz: áááááááááááá:DDDDDDDDDDD

K Tomoceusz 2011.03.06. 23:32:30

@nyanyanya: Nem szeretek emgalazni. Ha jól emlékszem, még sose emgalaztam.

nyanyanya 2011.03.06. 23:33:31

@K.Tomoceusz: azt ne is, az nagyon durvus

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 23:42:29

@nyanyanya: Mert téged nem Bagózó Évának hívnak. Lilutól tudom, hogy mindegyik villalakóé 70 lett, kivéve a Kócbabát (az övé több, mint KILENCEZEEER!!!!!), de elcsalták a kiértékelést. Az érintett ezt szóvá is tette, mert ő olyan, meg "őszinte", de azt nem adták le az összefoglalóban, és meg is ugatták, hogy erről nem kéne pofáznia, mert a Retekklubosok is őt vegzálják (mindenki őt támadja).

Aki meg azt állítja, hogy 75 fölött teljesített, és nem VV Éva az egyszerűen hazudik, mert az egyszerűen LEHETETLEN, hogy annál kisebb a különbség a felsőbbrendű Kócbaba és közte...

K Tomoceusz 2011.03.06. 23:43:45

@nyanyanya: M��em, el�d. J� a gugli. Emgal�a kiadott 4 tal�tot, hogy megal� Azt hittem valami vag� kifejez� amit a szer� IQ-mal nem k�ez�g�enem. Bocs kollega, nem g�� volt.

K Tomoceusz 2011.03.06. 23:45:01

A 72. kérdés . Fejsd meg mi van ideírva , 30mp-ed van.

dr. gernika 2011.03.06. 23:45:38

@vietnámi balzsam: Emlékszem a Pajtás újságra, az utolsó oldalán Kék fal képregény volt, azt szerettem.
Öreg vagyok. :S

Doktor Kotász 2011.03.06. 23:46:04

@penelope garcia: "Csakhogy ahhoz új teszteket kell gyártani, éppen azért, mert statisztikai módszerekkel be kell lőni az átlagot 100 pontra, a szórást pedig 15-re."

Hát pont nem. Elég kitöltetni 10 ezer emberrel reprezentatív mintában, és meghatározni, hogy milyen teljesítmény felel meg az átlagnak.

Desperatefan14 2011.03.06. 23:46:06

Nézi vki az onlinet? béci, Gigi, Anikó, és Laci miért esznek a nyugiba?

K Tomoceusz 2011.03.06. 23:46:30

Blogmotor-K.Tomoceusz 1:0 (0:0)

nyanyanya 2011.03.06. 23:46:59

@King of Shadows: :DD
@K.Tomoceusz: nem birom en mar az ilyen izgalmakat, joejt

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.06. 23:51:08

@gernika: mind öregszünk, egyszer majd Justin Bibier lesz a hőskor :)
2 ft/gombóc fagyi megvan?

mama ottmarad 2011.03.06. 23:52:02

@Desperatefan14: gondolom, ők, mint csapat megnyertek valamilyen feladatot, és most kapják a beígért fizettséget érte. Pia is van? (Nekem nem múködik.)

Érdekes, ezeknél is min. 8 napos a fizetési határidő?

dr. gernika 2011.03.06. 23:53:37

@Tompó: Én még januárban is dolgoztam éjszaka. Nem érte meg.

mama ottmarad 2011.03.06. 23:59:30

@Desperatefan14: az éhezés hetében volt valami sportos feladat, nem azt nyerték? Olyan rég volt, már ők se tudják mire kapják.
Nagyon rossz ez, pedagógiailag, ha így van.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.07. 00:00:40

az 50 fillér nem a kis gombóc volt?
mert ha jól rémlik volt kis gombóc meg nagy gombóc, vagy már hülyülök:))

jóéjt!

Desperatefan14 2011.03.07. 00:01:45

@mama ottmarad: van, de időközben Szandi és éva is bement enni.

Desperatefan14 2011.03.07. 00:03:13

@mama ottmarad: lehet már én sem emlékszem. Egyedül Alekosz nem ment be kunyerálni,.

dr. gernika 2011.03.07. 00:04:36

@King of Shadows: Csinálj meg holnap egy másikat.

@vietnámi balzsam: 4Ft. Öregebb vagy. :)

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 00:10:08

@mama ottmarad: Az a kisgombóc volt. A nagy 1 Ft volt. Amikor a kenyér 3 ft/kg, volt, akár csak a "sovány"tej, a lecsókolbász 2 Ft, a főző meg 2,80 Ft.

penelope garcia 2011.03.07. 00:14:23

@Doktor Kotász:

Tehát mindkettőnknek igaza van. :)
Nem szükséges új tesztet gyártani, de szükséges újra bekalibrálni.

penelope garcia 2011.03.07. 00:15:03

@vietnámi balzsam:

Heeeeeeeej, ha ezt az én Galuska Galagonyovicsom is megérhette vóóóóóóna...

penelope garcia 2011.03.07. 00:17:37

@kérődzőgiliszta:

Te jó ég. Lehet, hogy én 10 éves koromig úgy kaptam fagyit, hogy nem is tudtam a nagygombóc létezéséről?? Átvertek volna a szüleim?! Hát csoda, hogy el vagyok fuserálódva, kéremszépen, mikor ilyen gyerekkori traumám van???

K Tomoceusz 2011.03.07. 00:18:11

0.16 Laca nem meg a hónap közepén danvizsgázni. Fejben és izomban fel volt készülve, de a sérv betette a kaput.

Büszke_troll 2011.03.07. 00:22:00

@penelope garcia:
én is csak az 1 forintos fagyira emlékszem.
40 fillér zsemle, kifli, 5 forint a liter zacskós tej ( 2,60 a félliteres), 1 forint a sportszelet.

És a kommunizmusból semmit sem éreztem. Volt kajám, ruhám, nem féltem az utcán, stb.

Jó volt gyereknek lenni. :)

mama ottmarad 2011.03.07. 00:24:31

@penelope garcia: az később volt, mikor már jött a jólét. az 1 és 2 Forintos volt. A mégjobblét keretein belül aztán eltörölték a kisgombócot. Hadd nyaljon nagyobbat a nép.

K Tomoceusz 2011.03.07. 00:25:35

@mama ottmarad: Mama segíts, nem tudok aludni egy kérdés miatt.
Mihez társítod a következő szavakat ?
sztriptíz , galamb , barátfüle , hernyótalp , zombi
a. hétfő
b. kedd
c. szerda
d. csütörtök

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 00:28:34

@penelope garcia: Hát nagy dilemma volt a két nagygombóc és a krémes! A francia 2,50-ért már igazi habzsidőzsi volt!

mama ottmarad 2011.03.07. 00:30:20

@K.Tomoceusz: én a péntekhez a barátfülét, mert akkor van böjt.
elakadtál?

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 00:33:00

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Na, eccerre írtuk! A 3 dkg-os volt a "kis"gombóc, az 5 dkg-os a "nagy".

K Tomoceusz 2011.03.07. 00:34:22

@mama ottmarad: Hát péntek az nincs. Majd alszom holnap .

K Tomoceusz 2011.03.07. 00:37:18

0.35 Ráczék csalódtak Szandikában, Lacával hármasban már a következő megmérettetésen filóznak, oltják Anikót.

MegLepke 2011.03.07. 00:37:32

Nálunk 2 Ft volt egy gombóc fagyi elsős koromban.

Közben visszajött az élő, Bécit az zavarja, hogy senki sem tudja, hogy mit akar. Főleg a Szandál most, és sajnálja. Beszélget Gigivel és Lacival.

mama ottmarad 2011.03.07. 00:40:59

@MegLepke: Lepi, mikroport!
Azt hittem, nekikoccantál egy kivilágított ablaknak.

Ez a széria már csak ilyen lesz, úgy fognak a játékosok egyenként dezertálni?

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 00:41:04

@Büszke_troll: Hát 5 Ft már a vágtázó infláció idején volt. Amikor bejött a zacskós, akkor 3,6 volt a "zsíros" és 3,0 Ft a "sovány"tej, zacsiban.

MegLepke 2011.03.07. 00:44:00

@mama ottmarad: :)))) Legalább rátok számíthatok ebben a kérdésben. Nem volt most kedvem, de látom, a közvetítést nem viszik túlzásba...

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 00:47:05

@MegLepke: Üdv ismét! Visszajöttem egy kis hímporért, meg egy kis potroh simire!

mama ottmarad 2011.03.07. 00:48:57

@MegLepke: rád jobban figyelnek a szerkik, nem tudnád elintézni, hogy a k. műsorvezetők szponzor-nadrágját legalább kézzel felhajtsák arra az egy órácskára? Olyan harmonikás, hogy az Orosz Zoli hangszere légypiszok ehhez képest.
Ki a tököm kap kedvet rá, ha olyan slampos?

Büszke_troll 2011.03.07. 00:50:25

@K.Tomoceusz:

sztrip_tíz_, el_egy_, _hat_ár, k_öt_él, ri_billió_

a. _hét_fő
b. kedd
c. szerda
d. csütörtök

Én itt csütörtököt mondok...

MegLepke 2011.03.07. 00:52:45

@kérődzőgiliszta: szórom is már rád, ha neked ettől jobb!:)

@mama ottmarad: most még egy Blikk olvasást se hagynak végig. Lehet, haragszanak rám, hogy tegnap szociális életem volt, és nem itt közvetítettem.:D

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 01:00:10

@MegLepke: Sokkal! Ettől tudok majd édeset álmodni! Hát ha még a csápoddal megcsikized a fülcimpámat...

Hogy bírod a folyamatos éjszakai műszakot?

MegLepke 2011.03.07. 01:01:44

@kérődzőgiliszta: okés, már csikizem is.:)
Jól, mivel nappal meg alszom. Épp nem dolgozom.:(

mama ottmarad 2011.03.07. 01:02:11

Szerencsétlenek nem is sejtik, hogy a blikkel milyen mértékben vannak manipulálva.
Szandit talán már semmi más nem élteti, csak mielőbb mehessen a plasztikájára. Az a sok tükör nem tett jót a bioritmusának.

K Tomoceusz 2011.03.07. 01:02:38

@Büszke_troll: Köszönet, mehetek aludni. A zombinál már sejtettem, hogy rosszul emlékszem valamire. Így már érthető.

mama ottmarad 2011.03.07. 01:09:59

@K.Tomoceusz: bizony bizony, az emlékezet kopik... aztán mindig a másiktól kérdezzük, hogy hogy is hívják azt az izét?

Doktor Kotász 2011.03.07. 01:14:48

@penelope garcia: Nem, nekem van igazam, mert szerinted új teszt kellene. Szerintem csak kalibrálni kell a régit. Illetve a mutatós órákra vonatkozó feladatokat idővel kivenni, mert már mindegyik számjegyes. Mondjuk max ennyi finomítást.

mama ottmarad 2011.03.07. 01:19:51

Szandi viselkedésében bizonyítékát látom azon elméletemnek, hogy a kiesőnek, de csakis neki, megmondják, hogy ő fog hazamenni. Készüljön fel rá. Amilyen barátságosan és jóságosan azt mondta a síkideg Évának, hogy nyugodjon meg, nem csak Sanyinak üzent.

MegLepke 2011.03.07. 01:22:00

Elmondhatatlanul izgalmas a mai online. 2 perc (maximum) online, 10-15 perc offline.

mama ottmarad 2011.03.07. 01:22:17

Ha semmi nem történik, bealszom. Jóccakát!

mama ottmarad 2011.03.07. 01:24:40

@MegLepke: legalább van idő közben olvasni valami hasznosat is. Köszönöm a közvetítést ;)

vernon 2011.03.07. 01:25:40

Nem tudom írták-e már, de úgy veszem észre, hogy a webes iq teszt-re fele annyi idő van mint amennyi a villalakóknak volt.

MegLepke 2011.03.07. 01:29:04

@mama ottmarad: már elég fáradt vagyok, az nem fog menni. És azt hiszem, ma nem sok mindent köszönhetsz, mert nem soká megyek alukálni, ha ez így folytatódik.:)

Jó éjt neked!

@vernon: ezt honnan veszed? biztos forrás?

vernon 2011.03.07. 01:31:09

@MegLepke: hát..lemértem :P Nem minden kérdésnél, de van amire nekik 30sec volt, weben meg csak 15... De pl első kérdések nekik is 15ösöek voltak.

MegLepke 2011.03.07. 01:33:04

@vernon: :))) de honnan tudod, hogy nekik mennyi idejük volt rá?

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 01:35:06

@vernon: Meglepődtem volna ha épp az IQ-teszt során nem csalt volna a retek! Ettől kezdve a Mensat is beírtam a rosszak közé.
Azért - legalább a nézők kedvéért - korrekten elmondhatták volna, mit is jelent az IQ hányados.

@mama ottmarad: A stáb bevallottan 2 hétre előre dolgozik. Tehát, már a következő kiválasztást tervezik!

vernon 2011.03.07. 01:37:09

@MegLepke: Mikor mutatják néha a kérdést 1-2 másodpercig akkor van egy csík a kép alján ami a hátralévő időt mutatja. Annak fogyásából meg lehet saccolni. (Mivel ma nem voltam itthon, felvettem videóra a mai adást, aztán többször visszanéztem ezeket a részeket.)

maghozo 2011.03.07. 01:38:26

@K.Tomoceusz: 95 a tesztem :))) Nem életkort dupláznak mert oda 65-öt írtam. Amúgy a valós duplával se talál .

vernon 2011.03.07. 01:38:51

@kérődzőgiliszta: hát nyilván nem akarják lejáratni a lakókat, ezért olyat kellett csinálni ahol a nézők sem tudnak sokkal jobb eredményt elérni.

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 01:40:51

@vernon: A Mensás netes az egy elég "speciális" verzió. Ott ui. az egy kérdésre jutó időt a progi határozza meg. "Élőben" egy-egy témakörre meghatároznak egy időtartamot, és azon belül te döntöd el, egy kérdésre mennyit fordítasz, mikor lépsz tovább!

MegLepke 2011.03.07. 01:43:34

@vernon: te aztán precíz vagy apukám! Columbo irigykedhetne rád!:)

@kérődzőgiliszta: ezért utálom az ilyet, mert én ilyen visszatérős vagyok, ha teszt van. Ha nem tudok valamit, megyek tovább, és utána több időm marad arra, amit nem tudok.

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 01:47:42

@MegLepke: Hát engem is nagyon deprimál a ketyegő óra látványa. Ráadásul utálok monitorról dolgozni! Én még a régimódi analóg papíros érában kondicionálódtam!
Mindenesetre a Mensás online teszt egy jó bázis! Kár, hogy a lakókkal nem laptopon a sztenderd módon csináltatták! Gondolom, a gépkezelés gondot okozott volna néhányaknál:-)

MegLepke 2011.03.07. 01:53:36

@kérődzőgiliszta: én meg a korlátokat utálom. Milyen jogon mondják meg, hogy egy kérdésre mennyi időm van? Lehet, hogy ugyanolyan típusú kérdésből az egyikre tudok válaszolni 2 mp-en belül, a másiknál meg eltelik 10-15, mire megértem a kérdést. Lehet, hogy csak én vagyok ilyen kitekert gondolkodású, de nekem kell, hogy én osszam be az időt.

Közben volt egy pici élő. Kiderült, hogy Alekosz a tiszti házba jár. Ezért veszik el folyton az adást, mert arról beszélgetnek, ki hova jár szórakozni. Egyébiránt Béla és Alekosz beszélgettek az előbb.

vernon 2011.03.07. 01:54:56

@MegLepke: köszi :) sajnos a tesztem nem lett túl jó :( bár a végefelé meg sem tudtam rendesen nézni őket olyan kevés volt az idő.

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 02:01:54

@MegLepke: Végülis a módszert el lehet fogadni, mivel a legfontosabb a teszt szempontjából az azonos feltétel minden résztvevőnél. A Honfoglalón hozzá lehet edződni ehhez:-)
A Mensásnál szvsz. (amennyire vissza tudom idézni) kicsit kevés az idő, mert egy-egy témában ugyanannyi idő van az egyszerűbbre, mint a nehezebbre, és sokszor nem azonos a tematika, vagy az analógia egy-egy feladatsoron belül. Ez sem baj, csak az átlag-környéki eredményeknél nehezebb differenciálni emiatt.

Doktor Kotász 2011.03.07. 02:01:59

@bigyobogyo: Oedig ez történik.
Ha nem hiszed, menj fel a mensahungarica honlapjára. Ott ki is fejtik, hogy miért 100 az átlag, és mit jelent a hányados.

MegLepke 2011.03.07. 02:02:04

@vernon: egyet se aggódj, az enyém sem.:)

Nah, hát a mai onlájn nincs beépítve az idegrendszerembe, úgyhogy megyek is aludni. Jó éjt!

MegLepke 2011.03.07. 02:04:36

@kérődzőgiliszta: értem én, de akkor is idegesítő. Ráadásul térlátásom nemigen van, ettől még nem hinném, hogy buta vagyok.

Ленина · http://szanalmas.hu 2011.03.07. 02:13:21

"A hajnalkának például egészen kellemes illata van."

......pinaszag..?
:)

maghozo 2011.03.07. 02:19:45

@kérődzőgiliszta: Még nézed ? Béci és Alek beszélgetnek .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 02:26:50

@MegLepke: @mama ottmarad: Szerencsére Éva nagy többségében jó üzeneteket kapott, ragyogott tőlük, a rosszakat is kellő humorral fogadta - szerintem ez az igazi Éva a páncél mögött.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 02:29:44

@kérődzőgiliszta: @vernon: @Doktor Kotász: Ez a teszt csak három részterületet vizsgál: a rövidtávú memóriát, az asszociációs képességet és a váratlan eseményekre való reakciót. Nekem tegnap kb. ilyenkor félálomban 118-ra sikerült.

Desperatefan14 2011.03.07. 02:37:33

Nem értettem az elejét, de Alek Bécinek egy lányról beszélt, aki a beszavazón is ott volt, és azonnal elvették

penelope garcia 2011.03.07. 03:06:08

@bigyobogyo:

Ismét fel kell venni a tesztet x ezer emberrel, és megnézni, mennyi az átlagteljesítmény - és azt kinevezni 100 pontnak, majd ehhez igazítani az új pontozást.
Ennek valóban az a folyománya, hogy a korábbi kitöltések pontjai az újhoz képest lejjebb csúsznak.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 03:33:53

@penelope garcia: Ez egyértelmű, hogy a középértéket a mindenkori népesség átlagához kötjük, de a mai tesztek aktualizálva vannak-e, vagy nem az már kérdéses.

hexensussz 2011.03.07. 07:55:03

Mi történt, ha szabad érdeklődnöm? A reggeli műszak elaludt, az olvasótábor koránkelő tagjai meg csak hadd unatkozzanak?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 08:06:21

@mama ottmarad: jó, csak ez meg ott bukik meg, hogy ha erre Szandál kihívja zsörzét, akkor természetszerűleg mégsem ő esne ki és akkor mit csinál a retek?

joszif 2011.03.07. 08:40:54

Ugye nem ez lesz a jótékonyság hete? Valahogy nem várom azt az időszakot, ha még ebben a műsorban is féllábú daganatos gyerekeket fognak mutogatni lehet abbahagyom a nézését...

Albino Vernyul 2011.03.07. 08:45:16

@K.Tomoceusz: En is okosodtam fel ora utan, de en 13 pontot.. Eddig egyszer toltottem ki iq tesztet, meg az idok hajnalan, azaz nincs benne rutin.. De azt a kovetkeztetest levontam, ha mar ismered a teszt logikajat, ugrik a teljesitmenyed.. Azaz a maniakus iq tesztelok elonyben vannak...;)

Albino Vernyul 2011.03.07. 08:51:14

@ruzs54: Ez kamu... Igy egy normalis pszichomokus nem ertekel... A semmibol von le kovetkezteteseket, raadasul milyen valaszai vannak mar... LOL...

dr. gernika 2011.03.07. 08:54:22

@Albino vernyul: Nekem is ez volt a benyomásom. Esetleg egy ifjú pszichomókus hallgató...

KISCSILLAG 2011.03.07. 08:57:57

@beacska:

a tegnap éjjeli nyugiszobás vacsora miatt módosítottam az álláspontomat, és Szandika vigye ki Lacit!

Ha Szandi helyében lennék, kit hívnék ki, a mai ismereteink alapján?

mamaottmarad: Jerzy
K.Tomoceusz: Jerzy
Redhaven: Laci
KISCSILLAG: Laci
beacska: Laci

copy plíz, ha beszállsz :)

Mindenki nyomott volt, már tudták a hírt, hogy gond van mert Szandika nem viszi ki Évát, hanem valaki mást fog (szerintem valami történt a riportszobában, amit senkinek nem mondhatott el a Szandika) Lényeg az, hogy Laci a nyugiszobás vacsora után hosszan fejtegette, hogy neki már elment a vonatja, mert volt az a hátfájása, ezért nem készült a versenyre, és az édesanyja szülinapja is elmúlt, ezek miatt lett volna értelme kiesnie, dehát mostmár nincs semmi, ami miatt el kellene hagynia a házat, nincs sürgős dolga odakinn.. jó érv nem? Szóval Dika vigye csak Lacit!
Gyüljünk közös imára ma este 22 óra nulla másodperckor, helyezzük magunkat kényelembe Szandika elméjében, és kiáltsuk egyszerre: LACIT VIDD KI! hátha ettől Szandi megvilágosodik.

joszif 2011.03.07. 09:03:57

@KISCSILLAG: este nem tudtam nézni online volt valami? Mi ez a nyugiszobás vacsora?

Amúgy nekem az volt az első gondoltom hogy esetleg szóltak neki hogy kicsit terelje el a dolgokat mert már lassan két hónapja nincs semmi izgalom a párbajok kapcsán. Mindenki tudja ki lesz a kiválasztott és hogy a kiválasztott kit fog kihívni.

Bubis 2011.03.07. 09:05:19

azt csak én hallottam,hogy Szandi Anikónak azt is mondta az előzetesben,hogy "junior is szívesen a szádba rakná",aztán a tegnapi öf-ban mégsem adták le?
És az hogy lehet, hogy gyagyás (pácsó) tódinak annyi az iq-ja mint pl Évának?

KISCSILLAG 2011.03.07. 09:05:33

@Peter_Cs:

Éva attól csillogott, hogy Szandál megsúgta neki, ki akar esni, haza akar menni.

KISCSILLAG 2011.03.07. 09:10:26

www.geographic.hu/Tudomany/2005/08/A_ferfiak_okosabbak_mint_a_nok

ezt mondom már mióta!

"Ismeretes azonban, hogy az IQ-teszteken jellemzően az a csoport teljesít a legjobban, amelyik a leginkább hasonlít a tesztet összeállító személyek csoportjára. Vagyis ha a tesztet fehérek állítják össze, magasabb értékeket fognak mérni a fehér lakosok körében, mint a színesbőrűeknél.(...) Így könnyen elképzelhető, hogy ha nők által összeállított IQ-tesztet alkalmaznának, bizony az erősebb nem tagjai maradnának alul"

Azonban tény, hogy a pár kiemelkedő intelligenciájú férfi nem tud kompenzálni az alacsony intelligenciájú férfiak tömegeiért, ezért van az, hogyha átlagoljuk a nők értékeit és átlagoljuk a férfiak értékeit, akkor a nőknek az átlaga magasabbra jön ki mint a férfiaké..

Nade nem ezt tapasztaljuk a mindennapi életben? dehogyisnem.

joszif 2011.03.07. 09:12:41

@Bubis: úgy lehet hogy nem a lexikális tudást nézték hanem az iq-t. A legjobb példa talán az lehetne ami volt az rtl-en. Ahol a legjobban Gáspár Győző neje teljesített, átlag feletti iq-val. Attól hogy magas az iq-ja valakinek még azért sokat nem jelent és fordítva sem ha magas a lexikális tudása valakinek az se biztos jelenti azt hogy az az ember "okosabb" a másiknál.
Ezek olyan dolgok hogy nagyon függnek a körülményektől.(szerintem)
Évából simán kinézem hogy okosabb a többieknél csak a személyisége pont hátráltatja azt hogy ezt igazán kimutassa vagy éppen kamatoztassa...

lac64 2011.03.07. 09:14:36

@ruzs54: Szeretem, amikor úgy értékelnek, hogy sem az újságíró sem a pszichológus nem vállalja a nevét. Ebből adódóan nem tudom komolyan venni. Egyébként ugyanazon az oldalon ezer VV-s cikk van, érdekes módon szinte mindegyik Alekoszt pártolja, vagy a többieket savazza.

A színvonalról meg annyit, hogy a linkelt interjúban a riportertől ilyen mondatok hangzanak el: Gigi és Jerzy másodszor bújt ágybaN?

www.nlcafe.hu/sztarok/20110305/vv_oliver_gigi_egy_erzeketlen_felszines_kamuarc/

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.07. 09:14:57

Én tuti hogy direkt rontanék, ha a villában lennék. Mármint a teszten. Ha kiderülne, hogy én vagyok a legintelligensebb, akkor tartanának tőlem. Éppen ezért direkt rontanék, ezáltal a középmezőnybe tartoznék,vagy az alsó mezőnybe nem fosnának tőlem (bár elnézve, hogy mindegyik retard, nem tudom, hogy tudnék-e rontani eleget) :) Aki meg kitette a lelkét is a teszten, az elbízza magát. Így aztán simán csőbehúzom a végén :)

KISCSILLAG 2011.03.07. 09:15:40

@joszif:

biztos volt valami a riportszobában, esetleg az, hogy vagy ő vagy más kimondta kit fog kivinni. Mert ugye a szervezés során konkrétan erre hivatkozott Dika, hogy ő kiviszi Évát, ezért tegyék rá. Hátha ezek után tényleg Évát viszi ki, akkor ugye ezzel tényleg előre ellőtte a poént. Úgy tünik azért beszélt Gigivel, hogy értse meg, a Bélát kell kivinnie, mert egyedül a Béla jönne vissze tutira vele szemben, azaz egyedül ekkor esne szerinte biztosan ki.

Én mégis imádkozom, hogy tegyen már valami hasznosat a Dika, és vigye Lacit, mert így van esély, hogy Laci kinnmarad. Gigi is Lacit javasolta neki. Jó poén volna!

Albino Vernyul 2011.03.07. 09:16:29

Nekem ez tetszik...:

"És mitől napraforgó?
Nem buta ő, pontosan fel tudja mérni, hogy ki az erős ember a környezetében, és kihez kell csapódnia, hogy „életben maradjon”."

Na nezzuk az eros embereket..: Gina, Zsofika, most Szandi... Mind rendkivul eros, stabil, kiegyensulyozott szemelyiseg volt.. Egyedul Oli volt a falu bikaja, bar neki is folyamatosan voltak a beka segge alatti idoszakai.. Es mint lathattuk a vegen, 3 nap alatt elemeire hullott.. Aniko inkabb azok fele orientalodik, akik kepesek erzelmeket adni, es elfogadni.. Csak altalaban Ok labilisabbak is mint az onmagukba zarkozo, fegyelmezett jatekosok, lasd. Laci, Beci, Alek.. Ezert is hullanak korulotte az emberek, mert az erzelmi istabilitas ebben a jatekban gyengeseg, amit az erosebbek kihasznalnak...

Bubis 2011.03.07. 09:18:14

@joszif: áá tódiból azt sem nézem ki hogy az IQ-ja magasabb, végig bambán nézett,még olvasni sem tud.

traff 2011.03.07. 09:21:38

Na, Laci a legnagyobb ész a villában basszameg, de az eredmény közlésekor a szerencsétlen 105 SZÁZALÉKnak bírta olvasni azt a szerencsétlen 105 PONTot:DDDDDDDDDDDD

KISCSILLAG 2011.03.07. 09:22:41

@mama ottmarad:

szerintem az intelligencia teszten nyert két fő és azok meghívhattak még kettőt, vagy a másik kettő másért kapta a nyugiszobás elegáns vacsit....

KISCSILLAG 2011.03.07. 09:25:02

Ki csatlakozik hozzám a ma esti 22.00-kor kezdődő közös imára, hogy Szandika lacit vigye ki?

traff 2011.03.07. 09:32:09

@Bubis: Sztem Tódi nem buta csak diszes.

ruzs54 2011.03.07. 09:36:16

@Albino vernyul: @lac64: korábbi, előző felvételeket visszanézve igen sokszor ugyan azt a testhelyzetet veszi fel akivel épp szinkronban van.pl szandi törökülésben ül az ágyon,nem sokára ani is ugyan abban a pozban ül.egy másik időpontban szandival tusol ahol szintén ugyan azokat a mozdulatokat csinálja.ugyhogy szerintem van benne valami igazság.

joszif 2011.03.07. 09:37:00

@Bubis: jól tippelt akkor :D nemtudom sokmindent szerintem amúgy sem lehet leszűrni ebből a tesztből. Az rtl-en futó iq teszetelős műsorban bőven 100 fölött voltam itt meg alatta bár itt jópár kérdés volt ahol kevésnek éreztem az időt hosszú volt a kérdés és sok volt a kép amit értelmezni is kellett aztán rossz helyen is voltak a gombok amivel választani lehetett, volt olyan is hogy véletlen kétszer kattintottam mert lejárt az időm aztán átugrott egy kérdést :D

@KISCSILLAG: azért az mekkora lenne ha megkapná a kendőt Laci vagy Béci azok akik rárakták. Visítva röhögnék.
Mennyen haza a szandi ha akar, nincs kedvem hallgatni hogy egyik nap a vér fog folyni meg háború a másik nap meg haza akarok menni.
Istenigazából a kizárásnál nem kellett volna visszanyomni. Most megint ott van az rtl hogy ha az Évát kiviszi és kintmarad akkor az Éva nélkül a műsor sokat esik egy olyan ember miatt akit már ki akartak zárni, ami azért az rtl-nek egy nagy facepalm lenne.

Eznemsemmi 2011.03.07. 09:49:12

Ezt a tesztet töltötték ki a villalakók:

www.mensa.hu/az-iq-rol/online-iq-probateszt#

Tegnap reggel, kávéval a kezemben töltöttem ki (az előző posztnál már írtam is) és 117 pont jött ki, ami az emberek 87%-nál jobb.

A mensa teszt nehezebb, mint a régebbi tesztek, azokon 138-142 pontot értem el.
Nelem van egy IQ teszt könyvem, abban 10 teszt van és azoknak az átlagából jön ki a végeredmény (118 és 144 közötti szórásom volt, az átlag 124 lett).
Ilyen alapon korrekt a mensa online teszt, ezen aki 134 pontot vagy többet ér el, az már zseni kategória (a felső 2%).

Csak őszintén gyerekek. :)

csicserierika 2011.03.07. 09:58:26

@Albino vernyul: hát most megnevettettél. Stabil , kiegyensúlyozott Zsófika, Gina és Szandika? Nem egy műsort nézünk?:)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.07. 10:00:45

Ez a próbateszt eléggé gyenge szerintem. Bár én nem jelentkeznék semmilyen mensa-szerű szervezetbe, nem akarom, hogy nyilvántartsanak engem :)

.lll. 2011.03.07. 10:01:48

én 267 pontot értem el

lac64 2011.03.07. 10:09:04

@csicserierika: Vérnyúl irónikusan fogalmazott.
Az idézett cikk ugyanis azt állította, hogy Ani az erős emberekhez csapódik, erre írta válaszul hogy milyen "erős, stabil, kiegyensúlyozott" emberek voltak Ani barátai.

lac64 2011.03.07. 10:13:18

@ruzs54: Egy ágyon hogyan ülsz másképpen, ha nincs háttámaszod? A zuhanyzóban meg mit utánoz, azt hogy szappanozza magát?

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 10:14:40

@lófő:

na, megcsináltam az IQ tesztet:

576%

Na?:)) Milyen vagyok?:)))

Albino Vernyul 2011.03.07. 10:15:24

@ruzs54: Ez eleg sok emberre igaz.. Atvesszuk egymas gesztusait, szofordulatait, stb.. Foleg, ha zart kozossegben el az adott csoport.. Aniko eleg jol tud idomulni a beszelgetopartnereihez, de azt nem mondanam, hogy ettol nincs szemilyisege, ez igy hulyeseg... Szandival nem lehet ugy beszelgetni, mint Lacival, es forditva.. En is mashogy beszelek egy haverral, mint egy komoly, apam koru emberrel..

Albino Vernyul 2011.03.07. 10:19:18

@csicserierika: Ja, ironikus voltam, ahogy lac64 irta...:)

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:21:08

@beacska:

Ez idő szerint tehát katonai idő szerint 22.00 -kor ketten sorakozunk fel imára online, hogy Szandika Lacit vigye ki. Kérek további jelentkezőket!

csatlakozzatok!

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 10:25:08

Szandika vigye ki Évát és hagyja is kint!:) Kazal menj haza! ENNYI:-D

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:26:16

@joszif:

Azért én bírom Szandikát is, tényleg egy igazi utcakölyök is az összes többi foglalkozása mellett, és semmit nem tud, képes és akar lefedni, az összes féltékenykedését, komplexusait, mindent, mindent nyílt színen intéz, tár elénk, persze nehéz nézni, ha épp mocskosul beszél és dührohama van, de szerencsére azért elég rövid időn belül regenrálódik, tegnap pl. békésen vidáman nevetgélve amőbázott Évával és Alekosszal az ágyukon... sic!

maghozo 2011.03.07. 10:27:12

@lófő: Te vagy a legjobb . Abba a kategóriába tartózol ki szex után tudja miért nem esik le a légy a plafonról .

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:27:39

@Lotyó Bridzsida:

Csatlakozz! Találkozunk az imaszőnyegeden, katonai idő szerint 22.00-kor, hogy az élő online adásban figyelhessük áldásos tevékenységünk eredményességét...

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 10:30:27

@avanivi:

ahh...akkor csak átalgos vagyok, most mi lesz???:D
az önértékelésem romokban...:D

maghozo 2011.03.07. 10:30:59

@Lotyó Bridzsida: Mutasd a hátérképed és képet akkor %-ba megmondom , hogy milyen vagy.

csicserierika 2011.03.07. 10:31:17

@lac64: köszi. Nem olvastam. Pótolom:)Én sem akartam hinni a szemenek, hogy ilyet írt, rögtön beszűkültem:)

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:32:48

@villanat- nyugiszoba:

hát ezen már túlléptünk, Szandika valamiért nem viheti ki Évát, de nem tudjuk pontosan miért, valszeg valamilyen szabályt áthágtak, pl kimondta, hogy Évát viszi ki, és Szandika figyelmeztetést kapott, hogyha mégis őt viszi ki, akkor nem kapja meg a nagy kivonulós showt, hanem csak szimplán pakolhat és mehet...

a fenitek főleg spekuláció, de egyes apróságokból a házban erre lehet következtetni...

csicserierika 2011.03.07. 10:34:10

@Albino vernyul: ebben tényleg igazat adok, csak Anikóval kapcsolatban csak annyit, hogy sokszor rátesz egy lapáttal, mintha színészkedne. Nekem kissé modoros néha.

avanivi 2011.03.07. 10:35:12

@Lotyó Bridzsida:
Még licitálunk egy kicsit , hátha elérjük a 2/3-ot.

csicserierika 2011.03.07. 10:35:28

@KISCSILLAG: de szép is lenne, ha meg merné lépni Szandika :)

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 10:35:48

Az iq tesztről ledobott a net az emlékezeti feladatoknál:-S Na majd otthonról

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 10:35:49

@maghozo:

na!:))
az egyik kutyám van a háttérképemen.:))

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 10:37:05

@KISCSILLAG:

tudjuk merre van Mekka?
Mert arrafelé kell fordulni a szőnyegen.

maghozo 2011.03.07. 10:38:05

@avanivi: Ez lesz a 211 -es érettségi matek feladvány . A retek iq teszten a 600% hány pontnak felel meg .

ruzs54 2011.03.07. 10:39:13

@lac64: @Albino vernyul: rendben van,legyen a tietek a nagyobb rakás,:))) de okoz még ez a leányzó egy pár meglepetést és megdöbbenést:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 10:39:22

@KISCSILLAG: Jaa akkor én maradtam le:-) Na sebaj, attól még én ezt szeretném:)

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:42:12

@csicserierika:
@beacska:
@Lotyó Bridzsida:

Csicserierika! csatlakozz hozzánk a Lotyó imaszönyegén katonai idő szerint 22.00-kor imára, hogy Szandika Lacit vigye ki! Egyesült erővel beszállunk ima közben Szandika fejébe és ott együtt kiáltjuk: Vidd ki Lacit! VIDD KI LACIT! mindezt 22.10 percig kiabáljuk a fejében, és aztán figyeljük online a hatást, hogy vajh megvilágosodott e.

Mindenki csatlakozzon, aki akarja látni Lacit, a nagy harcost szűkölni!

ruzs54 2011.03.07. 10:42:29

@lac64: @Albino vernyul: rendben van,legyen a tietek a nagyobb rakás,:))) de okoz még ez a leányzó egy pár meglepetést és megdöbbenést:)

Albino Vernyul 2011.03.07. 10:42:40

Na kerem.. Szerzem a rutint az iq tesztben... Elsore 98, masodikra 111, most a mensa oldalon is megcsinaltam, ott mar 121.... Gyakorlat teszi a mestert...;)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.07. 10:43:27

Meg mutatták,Szandinak, az ellene létre hozott oldalt, ahol még verést is ígértek neki.Jobban jár, ha Bécit viszi, így nem bántják,meg utálják a nézők. Így még szerepelhet is,az RTL-en. Nem lehetett nehéz meggyőzni, ha megtudta menyire megutálták.

avanivi 2011.03.07. 10:43:49

@maghozo:
Neeem, a kérdés az, hogy hány éves a kapitány ?

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:46:21

@Lotyó Bridzsida:

Mekka is jó, de pl Jeruzsálem a Sziklamecsettel is nagyjából abba az irányba van, így három vallás erőit egyesíthetjük:

A sziklamecsetben van ugyanis az a bizonyos szikla, ahonnan Mohamed felszállt az égbe, hogy Allah rábízza az iszlám hit parancsait, és mindez a sirató fal fölött, nem messze Jézus keresztrefeszítésének és feltámadásának színhelyétől található...

traff 2011.03.07. 10:46:24

@Albino vernyul: mer ismétlés a tudásannya te:D

maghozo 2011.03.07. 10:47:38

@KISCSILLAG: Lacinak hívják a szomszédom .
"Vidd ki Lacit!"- kiabálnék itt este 23 órakor (ennyi az eltérés)- na ezt még át kell gondoljam .

csicserierika 2011.03.07. 10:49:11

@KISCSILLAG: ok, benne vagyok, de csak Lacánk kedvéért. Harcba küldöm.:)

.lll. 2011.03.07. 10:49:17

@Lotyó Bridzsida: @avanivi:

csak annyit mondok,hogy egyiketek se százas:D

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:50:13

@Ari11:

Laci kivitele miatt az az 5 ember fog legfeljebb haragudni rá, aki Laci katonatársa, de igazából már ők se, sőt örülnének, ha már elhagyná a villát, mert lejáratja őket, láttam egy belevalóban a katonai társait, akik elmondták, hogy csalódtak Laciban, illetve a magatartásában, mert nem úgy viselkedik, ahogy azt elvárták volna tőle...

Szandi vigye ki Lacit, ennyi bünti jár, a hit és becsületért, amellyel maga előtt tologatta a többi játékost elvérezni...

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:51:22

@maghozo:

félreértetted, bele kell szállnunk CSENDES imánk közben Szandika fejébe, és ott kell kiabálnunk, és nem a gangon...

Albino Vernyul 2011.03.07. 10:51:51

@ruzs54: Valoszinuleg.. Az Olis dolog is meglepett.. Bar ott Oli maganak koszonhette a bonyodalmakat...

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 10:52:48

@KISCSILLAG:

Ja, de engem nem érdekel kit visz ki, csak má' foggyanak!:D:D:D

beacska 2011.03.07. 10:53:28

lehet, hogy az RTL mutatott vmit, de szerintem az is lehet, hogy amikor Olivér kint maradt Szandi elkezdett filózni: hogyan is kaphatnék elég jelet, hogy hazamenjek? Oli már nincs itt, ebben a csapatban nem kapom meg a többséget. Hááát, akkor a másikban kell próbálkoznom.

Bélánk helyében én erősen elgondolkodnék rajta, milyen csúnyán meg lettek vezetve. 3 napja, még az volt a duma: mi 6-an vagyunk, ti 2-en, mi mondjuk meg, mi a jó és mi a rossz. És most? Mivaaan? lehet, hogy ami rossznnak tűnt, az mégsem olyan rossz? kinél is van a tuti? Anikót folyton cseszegette, hogy nem bízik benne. És Szandi? Hááát, úgy néz ki, megint 4-en maradtak, akikre számíthat (3+1-en)
Sajna, Bélánk nagy önbizalomhiányában túlmérte saját sármját...kac-kac

maghozo 2011.03.07. 10:57:07

@Albino vernyul: Határozott személyiség vagy meg kíváncsi . Nem vagy befolyásolható és a véleményed a saját tapasztalataidra alapozod . Munkahelyen is mindig határozott voltál ezért akaratod érvényesíteni tudod . Te vagy az akinek kikérik a véleményét . Minden feladat számodra egy kihívás és nem fogadod el magaddal szembe a rossz a teljesítményt .Ha nem sikerül úgy ahogy szeretnéd rendesen ráhúzol .
:))))))

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 10:58:14

Szerintem kizárt, hogy a Lacit vigye, egyébként.
Ha már kihív valakit, akkor lányt fog, és ha Éva kiesik, akkor Gigi jön.
Szerintem.
Lacit simán kizárom.

KISCSILLAG 2011.03.07. 10:58:31

@beacska:

nade az mennyire volt "becsületes" úgymond Bécitől, hogy saját kalkulációi miatt tett Szandit, szóval meg lett vezetve, de saját magát vezette meg, mert elszámolta magát... már kétszer is megtörtént Szandi előtt, hogy rosszul sült el a magukra pakolás, és mostmár a nézők is megmondták, hogy nem tetszik neki, úgyhogy ennyi...

én ezek után azt szeretném, ha Szandi Lacit vinné ki, és Laci szépen kinn maradna... milyen lenne ennek a becsületrend lovagnak, ha megverné egy utcagyerek?

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:02:53

@Lotyó Bridzsida:

pedig a műsor elhalálozna, ha kivinné Bécit, és mondjuk az emberek poénből Szandikát szavaznák vissza a házba...

Tehát azt mondom Lacit vigye, és így Évának megmarad Jerzy, Alekosznak meg Béci..

maghozo 2011.03.07. 11:06:31

@KISCSILLAG: Elvérezne lelkileg az élete legnagyobb csatájába :)

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 11:07:36

@KISCSILLAG:

semmilyen konfliktja sem volt a Lacival, miért őt vinné?

Van olyan tökös csaj, hogy nem fog alibi-párbajt nyomni.
Csajt fog kihívni, és kizárásos alapon a Gigit.

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:14:59

@Lotyó Bridzsida:

látom, nem követted az eseményeket, hisz épp Giginek panaszolta el, hogy nagy bajban van, és hogy olyat akar kivinni, aki tutira kinn hagyja őt, mert nem akar visszajönni a villába...

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:15:58

@Lotyó Bridzsida:

Egyébként nem alibi párbaj lenne, hanem ha azt gondolná, hogy Laci erősebb nála, és ezért vinné ki, az nem lenne alibi, de visszafele sülhetne el..

mama ottmarad 2011.03.07. 11:17:03

@Lotyó Bridzsida: vagy, ha a csatorna szeretné elkezdeni Anikót érősíteni, és elfogadjuk, hogy Szandinak lejárt a mandátuma, akkor "neked" Ani=Brizsi, szükséged van önbizalomerősítő győzelemre. Jól mondom?

Szép napot mindenkinek!

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 11:17:22

@KISCSILLAG:

Óóóóó, tényleg nem követem.
Áhh, már megint csalódnom kell benne akkor...:((
Pedig a Gigit kint is hagyná...

Lotyó Bridzsida 2011.03.07. 11:21:19

@mama ottmarad:

Tulajdonképpen nekem mindegy.
Ez egy játék, a végén úgysincs olyan, hogy ki-kinek a barátja. Menni kell párbajra, azt' jóvan.:D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.07. 11:28:11

Az RTL-nek is nyűg már Szandi, elfordultak tőle a szavazok. Így Szandi megy,haza. Béci vissza,rá már úgy is régen költöttek pénzt a szavazói.
Nem biztosak abban, hogy Éváért szavaznának az Alek rajongói.

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:28:41

@KISCSILLAG:
@csicserierika:
@beacska:
@Lotyó Bridzsida:

Útmutatás az este 22.00 órás imaszőnyeges imához Jeruzsálem, illetve a Sziklamecset felett:

www.youtube.com/watch?v=Xp24Wh3el9k

KISCSILLAG 2011.03.07. 11:30:22

@Ari11:

dehogynem szavaznának, de 10szer annyian szavaznának Szandálra, ha Lacit vinné ki, már csak poénból is...

csicserierika 2011.03.07. 11:37:31

@KISCSILLAG: Alekosz rajongóknak is jól jönne, ha Laci esne ki, mert akkor már csak Béci maradna potenciális ffi ellenfél.

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 11:37:59

Azért kíváncsi leszek ezekre a fejtegetésekre, ha leszarja a büntetést vagy bármit oszt kiviszi a kazalt:-)))
Azóta nem is mondta ki a nevet mióta rajta van a kendő. Ha jól emlékszem.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.07. 11:43:15

Szerintem is szavaznának,az Alekoszosok bőven.De szerintem nem kockáztat az RTL.
Szandi, már el mesélte, hogy rabolták ki a részeg férfiakat,+ élet veszélyesen megfenyegette Évát, hogy meg öli.
Ha bent hagynák Szandit, nagy valószínűséggel, egyenesen a rendőrség jön érte.Azt mehet a másik való világba,
dzsaku nélkül,ingyen kaja nélkül.A Tv-ben is csak addig lenne benne, míg tudósítanának a tárgyalásról.: ))

genevieve 2011.03.07. 11:43:48

@villanat- nyugiszoba:
nem azért de mivel tudnák megbüntetni szandit?:-D

ha tényleg nem akar visszamenni szarik az egészre, bármilyen büntetést betartana?:-)

egyébként én dobtam be tegnap kommentbe, hogy nem hivhatja ki évát mert megnevezte:-)

igy terjednek a pletykák:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 11:44:28

Hatékonyabb lenne, ha a villánál kiabálnátok, hangosan!

A retek és a vv4 valóban mindent megtett, hogy a zemberek tisztába kerüljenek az intelligencia fogalmával és annak a mérésével! Ennek az eredménye lemérhető innen a fórumból!
:-)

maghozo 2011.03.07. 11:50:02

@kérődzőgiliszta: Gombi testvére is ott kiabált :DDD a villánál .

csicserierika 2011.03.07. 11:54:24

@genevieve: az előzetesben az ment, Hogy Szandi Gigivel agyalt, hogy kit vigyen ki.
Ott merült fel lehetőségként Laca és Béci neve.

maghozo 2011.03.07. 11:58:45

@KISCSILLAG: "dehogynem szavaznának, de 10szer annyian szavaznának Szandálra, ha Lacit vinné ki, már csak poénból is... " - ez tényleg jó poén volna .
Laci anyagcseréjére viszont ez hatna a legfelsőbb szinteken ...működne mind egy 5o l kopreszór.

genevieve 2011.03.07. 11:59:42

@csicserierika: akkor mondjon ki sorban minden nevet:-D

mama ottmarad 2011.03.07. 12:00:44

@Lotyó Bridzsida: egyetértek, nekem is édesmindegy, csak játszásiból mondom, de ha nincs kedved, békén hagylak. :)

@villanat- nyugiszoba: egyszer, de az ais riportban volt. :)

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:01:19

@kérődzőgiliszta:

www.valovilag.hu/iqteszt

szia kérdezőgiliszta...

nem bírtam tovább és megcsináltam a tesztet, ami a fenti linken van, és amit a kölkök megcsináltak a házban és 106 jött ki, ami lehangoló, ezek szerint csak egy ponttal vagyok jobb Lacinál...

nehéz elhinnem magamról, voltak olyan feladatok, amelyeket egyszerűen nem lehet 10 másodperc alatt teljesíteni, pedig ennyi idő állt rendelkezésre... és utána megy tovább a teszt.. szerintem ezt papíron kellene csinálni, ez a képernyős cucc torzít...

kérődzőgiliszta 2011.03.07. 12:03:47

@maghozo: Szerintem egyszerűbb lenne egy bérhelikopáterről belógatni valakit a kupola lukán, aki bemondja a tutit!
Ha találtok rá szponzort, vállalom Szandika lementorálását!

maghozo 2011.03.07. 12:04:04

@KISCSILLAG: Szerintem is elkeserítő , hogy Laci és közted mily kevés az eltérés : DDD

lac64 2011.03.07. 12:04:52

Többen is írtátok, hogy az RTL Anit kezdené erősíteni. Ez miből jön le, mert én azt látom, hogy mindig a veszekedéseit, illetve a partnerkpacsolataira való célzásokat mutatják - s a felvezető szövegek is ezekre erősítenek rá (pl. lásd LLJ-vel belengetett kis lamour)

maghozo 2011.03.07. 12:07:27

@kérődzőgiliszta: Akarsz libegni meg lógni 4 m magasban ?

dr. gernika 2011.03.07. 12:07:50

@Bubis: Úgy hogy nem gyagyás, csak a hibbant Éva annyit mondogatta, hogy te is elhitted.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:09:00

@maghozo:

de csak a teszt eredményét illetően.. amúgy helyzetelőnyben vagyok, mert én látom őt, de ő nem lát engem..

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:11:01

@kérődzőgiliszta:

örülök! látom megihletet a fenti sziklamecsetes videom:

www.youtube.com/watch?v=Xp24Wh3el9k

dr. gernika 2011.03.07. 12:12:11

@Nard: Nem tudod ott hónapokig megjátszani magad, hamar kiderülne, hogy mindegyiknél intelligensebb vagy.

maghozo 2011.03.07. 12:15:12

@genevieve: google találat
kompreszór 254
kompresszor 698ooo
kompresszór 679o

Nyertél :DDDDDDDD

mézescsók 2011.03.07. 12:15:36

Minden attól függ - Szandin kívül -, hogy a szerkesztők hogy értelmezik a villaszabályzatot, amelyről tudjuk, hogy képlékeny, ezért ahogy akarják.
Az a szabály, hogy nem mondhatja ki a kihívott nevét logikusan csak akkortól élhetne, amikor kiválasztott lett. Előtte mondhatott akármit - mondott is mindenki mindenfélét, hogy kit hív ki, ha párbajozni fog -, amíg nem volt rajta a kendő, addig az üres fecsegés, fenyegetőzés, erőfitogtatás, agresszió, blöff, stb.
Egyébként vigye Lacit, de nem fogja szerintem. Ha tényleg kint akar maradni, akkor Bécit sem viszi párbajra.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 12:17:19

@lac64: hehe, azzal, hogy az emberek már elkezdték sajnálni, hogy őt mindig csak szivatják, és az ilyen típusú "lehajlásai" nevetségesnek hatnak a többiek szemtékedésivel összevetve

a veszekedésekből általában pozitívan jön ki - már, ha az a negatív pólus, hogy Éva, vagy Szandika pl képtelen kontrollálni magát

szóval erősítés az, igenis!
arról nem is beszélve, hogy van róla szó, míg másokról egyáltalán nincs

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 12:17:50

de különben meg, léciléciléci Évát vigye kiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!

the sandwich maker 2011.03.07. 12:24:01

@lac64: tegnap Buci például Anikó megpróbáltatásairól beszélt az utolsó kisfilm előtt, és azt hiszem elhangzott az is a szájából, hogy "szegény Anikó" vagy valami hasonló, a lényeg az, hogy sajnáltatni próbálta a hölgyeményt.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:27:45

@maghozo:

csak utólag jöttem rá, hogy azokra a kérdésekre is be kellett volna választ jelölnöm, amit végigolvasni se volt időm, mert 10 vagy 15 másodperc volt rá... viszont ha ezeknél is jelöltem volna, esélyem lett volna magasabb pontszámra a véletlenekből adódóan...

Lo-Pen 2011.03.07. 12:29:48

elég nagy bajban van már most is az rtl, hogy a kiválasztás teljesen formátumidegen módon működik és nem tudnak változtatni rajta.

kizárt, hogy ezek után egy kamupárbajt megengedjenek, ahol a kihívó úgy választ, hogy a kihívott biztosan visszamenjen. ez a műsor lényegének a megcsúfolása lenne.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:31:10

@nyuszómuszó:

látszik, hogy nem vagy járatos a szappanoperákban, akkor tudnád, hogy muszáj legyen mindegyikben egy olyan hős, akit imádnak utálni a nézők, tehát nem lőhetik ki a közutálatnak örvendő személyt, mert oda a nézettség...

szerintem különben ezt sajnos Éva annál a rémalaknál tanulta, a Havasnál, aki undorító mégis sokan nézik, én nem mondjuk, mert nekem alacsony a tűrésküszöböm...

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:32:34

@Lo-Pen:

akkor jöjjön a László a pástra! Nagyon nagyon élvezném, ha a becsület és hit harcosát megverné egy utcakölök, mint Szandál...

maghozo 2011.03.07. 12:32:41

@KISCSILLAG: Ami biztos : jobb ha többször átmész rajta .Csináld meg még legalább 3-szór ,hogy bebizonyosodjon okosabb vagy Lacinál .
No meg javítanál az össznépi átlagon az RTL számára .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 12:33:09

@Ari11: Pedig Olivér már elkezdte az esetleges párbajra Éváért a kampányt.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:35:02

Egyébként van egy FORRADALMI JAVASLATOM! kivételesen a nézők szavazhassák meg kivel menjen Szandika párbajozni!

mert ugye már sokszorosan el lett szúrva a kiválasztás elötti menet, így azt helyre lehetne hozni... én azért kampányolnék, hogy Lacit vigye ki!

na ez ellen senkinek se lehetne kifogása: a nézők kérték!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 12:37:19

@KISCSILLAG: de régen így is volt, nem?

valahogy úgy, hogy két embert kellett megnevezni (vagy talán az első kihívott is kihívott valakit, már nem emlékszem), és aztán a ézők megszavazták, hogy ki legyen a tényleges párbajellenfél

Sőt, ez talán a BBben is így volt; de az tuti, hogy voplt olyan vv széria, ahol így ment és lehtett azon taktikázni, hogy nehéz, vagy erős ellenfél legyen-e

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:37:29

@maghozo:

nagyon fárasztó volt az RTL-es teszt, mert pihenő nélkül és marha gyorsan pörögtek a kérdések, úgyhogy megelégszem a 106-os pontszámommal, tudva, hogy csináltam már papíralapú tesztet is, ahol viszont 117 voltam, tehát zseni ugyan nem vagyok, és ezt el is tudom fogadni, de szégyellni se kell magam...

iinside 2011.03.07. 12:37:35

Szerintetek Március 15-e alkalmából milyen feladatot fognak kapni a villalakók?
Hm?
Esetleg egy kis beöltözés korabeli jelmezekbe?
:D

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:38:39

@Peter_Cs:

De Olivér azt is mondta a belevalóban, hogy reméli Lacit viszi ki, mert ugye ő Szandibandit és Évit is bírja és támogatja...

maghozo 2011.03.07. 12:39:08

@KISCSILLAG: Nem akarod javítani az össznépi statisztikát :o ?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 12:40:10

@nyuszómuszó: Ezt te sem gondolhatod komolyan! Évában van a műsor sava-borsa nagyja!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 12:40:55

@KISCSILLAG: Laci ellen a legtöbben visszamennének.

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:46:07

Ja, még Jerzy is!

Hit és becsület úr nagyot fog nézni mikor kiér a nagyvilágba, hogy még a barátai is rosszallják a villabeli viselkedését. Hogy többször elveszítette az önuralmát.

Laci ráadásul nem is tudja, hogy ellenfeleinek egy jelentős része rosszfiú és rosszkislány, vagyis csak Jerzyről és Szandiról tudja, de pl.. Gigiről meg Béciről nem..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.07. 12:47:36

@iinside:

Ja, pl Petőfit kiáshatnák a villaudvaron.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.07. 12:47:51

@Peter_Cs: én azt gondolom komolyan, hogy éva jelleme és egész lénye jobban taszít engem, mint amennyi eeményt generál

genevieve 2011.03.07. 12:51:17

@mézescsók: amikor kimondta éva nevét, már rajta volt a kendő

iinside 2011.03.07. 12:54:57

@Nard: a parlamenti hét után szabadon, ezúttal a Pozsonyi diéta hete lesz a villában. A Maszka jelmezkölcsönző is jól jár megint mert megint egy hétig lesznek képernyőn a termékei.
Mi is jól járunk, mert...mert...nem, mi nem járunk jól!
:)

KISCSILLAG 2011.03.07. 12:55:51

@nyuszómuszó:

Mindig érdemes megvizsgálni, hogy mi az a valami a másikban, ami nagyon taszít minket, mert lehet, hogy ez tkp. hasonlít a mi rosszabbik énünkre, és a saját rossz tulajdonságainkat utáljuk a másikban...

(erre ne vegyél mérget, de a populáris pcihológia ezt így tudja).

genevieve 2011.03.07. 12:57:44

@KISCSILLAG: antialkoholista vagyok:-D
csak fogmosás közben köpködök:-)

Albino Vernyul 2011.03.07. 12:58:12

Blogmotor, blogmotor, blogmotor.. Dogozzzzaaa maaan....!!!!

K Tomoceusz 2011.03.07. 13:13:13

Lehet változtatni a már megtett tippeken? Az jó. Mama ottmarad levese úgyis hidegen érkezett, nem közösködöm vele. Szandika Gigit vigye párbajozni. Mindegy ki megy vissza, de 315ft-onként lepadlózatjuk a Rácz familiát a rokonysággal együtt.

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:13:25

@KISCSILLAG: Na bassza meg, a rosszabbik énem egy trágár, kazalfejű gyárkémény:-S:-))))

Albino Vernyul 2011.03.07. 13:14:00

Es lon... Nem szeretem Evat... Antialkoholista vagyok, nem irigykedek, es feltekenykedek, mit erdekel, ha masnak jo, attol nekem nem lesz rosszabb, az empatikus kepessegeim az eget verdesik, ezert jo lelki szemeteslada vagyok (marmint masnak jo, nekem nem annyira:), az egom atlagos, minek tortetni, ugyis odajutunk valahova, igaz gyorsan felkapom a vizet, de aztan vallvonas, es kesz, nem orlodok azon, hogy majd 1 het mulva jol keresztbe verem a nekem nem tetszo egyent, leszarom oszt jonapot.. Na, ennyit a popularis pszichomokus idearol..;))

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.07. 13:21:40

@Peter_Cs: Ha Évát vinné ki, agresszor Szandi, Olivérék vissza szavaztatják : ))
Szinte tuti !!!!

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:21:40

Kíváncsi vagyok mennyien értik:
Éva= Júdeai Nemzeti Front

Aki nem leátta a Brian életét 135X annak magyarázat után sem lesz vicces.:-)

KISCSILLAG 2011.03.07. 13:23:24

@K.Tomoceusz:

Mondom, most a kivételes helyzetre való tekintettel (merthogy Szandibandi és a többiek többszörösen felrúgták a villaszabályzatot a kijelölésnél)

A KÖZÖNSÉG SZAVAZHASSA MEG, KIVEL MENJEN A SZANDIKA PÁRBAJOZNI!

(és azt is szavazzák meg hogy a kivel, az miért pont laci)

mama ottmarad 2011.03.07. 13:24:13

@KISCSILLAG: bocsáss meg, hogy beleszólok. Aki kevesebbet ér el, annak se szégyen, szerencse kérdése, ki mit kapott odafentről. Az IQ nem szerzett érdem, csak egy mérhető arányszám.
Szégyellni csak annak kellene magát, ha van hozzá kedve, akinek magas, de mégse használja fel maga és családja boldogulására.

KISCSILLAG 2011.03.07. 13:25:18

@villanat- nyugiszoba:

Hát hiába próbáltam a JNF-t Évának ejteni nem ment, de ugye remélhetem, hogy most nem politizálni akartál?

Inkább adjuk meg a Hit és Becsületnek a lehetőséget, hogy megmutathassa magát, Lacit vigye ki Szandika.

KISCSILLAG 2011.03.07. 13:29:21

@mama ottmarad:

nem gondolom hogy a 106-os pont, amit ezen a nagyon idegesítően pörgős online teszten elértem végzetesen rossz lenne, de papíralapú teszten már értem el egyszer korábban 117-et, és meg voltam elégedve vele. Tisztában vagyok azzal, hogy emberek állítják össze ezeket a teszteket bizonyos megegyezések szerint, tehát valamit mér, de nem biztos, hogy pont azt, amire neked esetleg szükséged van a mindennapi túlélésedhez vagy a kreativitásodhoz..

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:29:42

@KISCSILLAG: Szó nincs róla:-) Én itt nem politizálok, nem bőrszínezek és nem vallásozok. Van mindenről privát véleményem, de nem gyalogolok bele senkinek a lelkébe. Ez a közösség nem erről szól.

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:32:07

@KISCSILLAG: A személyeskedésről nem is beszélve. Más kérdés, h nem értem miként alakul ki a szimpátia Évával szemben. Vele szemben negatívan vagyok elfogult.:-)

mama ottmarad 2011.03.07. 13:44:18

@K.Tomoceusz: "nem közösködöm vele" két betűt elírtál apukám, helyesen: nem kötözködöm vele :)))

De amit kérdezel, se igaz, az éjjel megtapasztalhattam. :)
Písz-láv-világbéka. (Nem csak Anikó tud rossz poént a békáról.)

A tegnapi játék eleve a pillanatnyi ismeretekre vonatkozott, de az egész hamvába hótt. Elveszett a játékkedv.
Lehet előlről kezdeni, ha szeretnéd.

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó

Önkiszolgálás van, copy plíz, ha beszállsz a játékba!

2011.03.07. 13:46:33

@villanat- nyugiszoba: :)))
Mi a Júdea Népe Front vagyunk.
És mi van a Júdeai Nemzeti Fronttal?
- Ott ül.

mama ottmarad 2011.03.07. 13:48:08

@KISCSILLAG: nagyon igaz, van, akinek jobb, ha nem tudja...

pl. Évának kifejezetten ártott, Jerzynek még hasznára lehet :)

KISCSILLAG 2011.03.07. 13:50:52

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci, Laci, Laci, háromszor is Laci

Önkiszolgálás van, copy plíz, ha beszállsz a játékba!

mama ottmarad 2011.03.07. 13:51:45

@K.Tomoceusz: "nem közösködöm vele" két betűt elírtál apukám, helyesen: nem kötözködöm vele :)))

De amit kérdezel, se igaz, az éjjel megtapasztalhattam. :)
Písz-láv-világbéka. (Nem csak Anikó tud rossz poént a békáról.)

A tegnapi játék eleve a pillanatnyi ismeretekre vonatkozott, de az egész hamvába hótt. Elveszett a játékkedv.
Lehet előlről kezdeni, ha szeretnéd.

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci

Önkiszolgálás van, copy plíz, ha beszállsz a játékba!

mama ottmarad 2011.03.07. 13:54:30

azta...blogmotor, ennyire nem vagyok vehemens.

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 13:57:34

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci
villanat: Éva (jó tudom, de akkor is)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 13:57:35

@Nard: A Nagy Petőfi Villabizottság! :):):):):):):)

mama ottmarad 2011.03.07. 13:58:47

@KISCSILLAG: egy szóval se mondtam, hogy rossz, nem fogalmaztam érthetően. Én inkább gratulálok.

mama ottmarad 2011.03.07. 14:00:50

@villanat- nyugiszoba: ezzel kapcsolatban le vagyok maradva. Mikor, kinek mondta ki Éva nevét?

Én csak a riportszobait láttam, az meg, nem számít, vagy igen?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.07. 14:02:05

@villanat- nyugiszoba:

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci
villanat: Éva (jó tudom, de akkor is)
Peter_Cs: Laci

2011.03.07. 14:03:26

@villanat- nyugiszoba: OFF: zseniális a film, láttam kb 483.528-szor és még mindig halálra röhögöm magam a poénokon.
Másfelől meg megnyugtat, a film szerint nem magyar nemzeti sajátosság az összeférhetetlenség. :)
Na meg persze, minden nemzetnek szüksége van külső ellenségre: na de mit adtak nekünk a rómaiak? :DDDDD

Jó ötletet adtál, szerintem délután be is lököm a lejátszóba. Kösz!!!!

syfyboy 2011.03.07. 14:04:07

A MAI ISMERETEID ALAPJÁN, SZANDI HELYÉBEN KIT HÍVNÁL KI SZERDÁN?

K.Tomoceusz: Gigi
Mamaottmarad: Anikó
KISCSILLAG: Laci
villanat: Éva (jó tudom, de akkor is)
Peter_Cs: Laci
syfyboy: Laci

villanat- nyugiszoba 2011.03.07. 14:12:45

@beebeer: :-DDDDD Jó neked, h délutánod ilyan röhögős lesz:-) Én már vagy 3 éve nem láttam, de ma is bármikor idézem fejből, akármelyik jelenetet:-)

zoxó 2011.03.07. 14:29:19

Brian: Ti vagytok a Júdeai Népfront?
Reg: A jó édes anyád!
Brian: Mi?
Reg: Méghogy Júdeai Népfront! Mi a Júdea Népe Front vagyunk! Méghogy Júdeai Népfront! (nevet)
Brian: Én is... csatlakozhatnék?
Reg: Nem, kopj le!
Brian: Nem akarok ilyet árulni, ez csak egy meló. Ugyanúgy utálom a rómaiakat, mint bárki más!
Judith: Ez biztos?
Brian: Ó, holtbiztos! Régóta utálom a rómaiakat.
Reg: Figyelj! Ha csatlakozni akarsz a mozgalomhoz, tényleg utálnod kell a rómaiakat.
Brian: Utálom!
Reg: Igen, és mennyire?
Brian: Nagyon!
Reg: Fel vagy véve. Figyelj! Egy valamit utálunk jobban a rómaiaknál, azt a büdös Júdeai Népfrontot!
Francis: És a Júdeai Nemzeti Frontot is!
Stan: És a Júdea Népe Frontot. A Júdea Népe Frontot. Köpködők!
Reg: Mi vagyunk a Júdea Népe Front!
Stan: Ó. Azt hittem, mi a Nemzeti Front vagyunk.
Reg: Népe Front!
Francis: És mi van most a Nemzeti Fronttal, Reg?
Reg: Ott ücsörög.

2011.03.07. 14:34:12

@villanat- nyugiszoba: Majd gondolok rád. :)
Gyakran töltök le, ha arról van szó, de ami igazán megtetszik, beszerzem DVD-én is. Úgy döntöttem angol-angolban nézem, majd megírom, mi Fikusz Kukisz és Fortisszima Fingusz angol megfelelője. Eltér a magyar fordítás az angoltól, de nagyon jó!

osgood 2011.03.07. 14:36:18

@beebeer: lelőjem a poént? Biggus Dickus és Incontinentia Buttus :)

mama ottmarad 2011.03.07. 14:36:29

villanat, beebeer, ZOXO:
:DDD - nagyon találó analógia

hexensussz 2011.03.07. 14:37:16

Ez volt már a Startlap címoldaláról?

www.hir24.hu/szines/227034/torgyan-tanacsai-alekosznak.html

A mama alábbi véleménye különösen tetszik:

A Villában a politikusi pálya egy kis részébe is belekóstolhatott már Alekosz, ám édesanyja szerint nem kizárt, hogy a valóságshow vége után is hasznát veszi majd szónoki képességeinek – írja a STOP.hu.

Az asszony el tudná képzelni a görög fiút egy miniszteri bársonyszékben, vagy a parlamentben, ahogy éppen szónokol, mert mint mondja, fia – annak ellenére, hogy csak nyolc osztályt végzett - „egyáltalán nem hülye gyerek”.

zoxó 2011.03.07. 14:40:01

91-es IQ-val tényleg nem hülye. Csak közel áll hozzá.

bélabú 2011.03.07. 14:41:18

Nem tudom volt-e már erről szó... Nem lepődnék meg, sőt, kifejezetten jónak tartanám, ha az RTL átírná a szabályokat, és nem kihívás lenne, hanem a KÉT legtöbb jelet kapó menne párbajozni. Így elejét lehetne venni a mostani tatktikázásnak, és jó eséllyel valóban azok párbajoznának, akikkel a legkevésbé akarnak a többiek együtt élni.

mama ottmarad 2011.03.07. 14:45:56

Hahóóó, van új poszt! Köszi Hajni.

hexensussz 2011.03.07. 14:48:01

@mama ottmarad: Valami hasonlót akartam írni saját véleményként, de aztán meggondoltam magam. :D

KISCSILLAG 2011.03.07. 14:49:24

@bélabú:

Neeeeem! A különleges helyzetre való tekintettel (az összes nevet kibeszélte Szandi) a közönség szavazhassa meg kivel megy Szandi párbajozni, az pedig nem más mint Laci!

Szeretném látni azt az árnyékot elsuhanni Laci arcán, mikor rájön, hogy hiába tolt másokat eddig maga előtt a harctérre, most neki kell menni, és van esély arra, hogy egy utcagyerek veri meg: a Szandokán!

2011.03.07. 14:56:20

@osgood: Teeeee! Majomkutya, teeeee!

:DDDDDDD
És tényleg! Igazad van! :)
süti beállítások módosítása