Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X78

2011. március 05. 16:15 - Hódos Hajnalka

Súlyos esténk volt, sokszor azt sem tudtam, hova kapjam a fejem, Gigi picsapiros pornós szandálját csodáljam, Szandika bundáját, az ipari szemeteszsákban rappelő Jerzsit, a kényszerzubbonyba öltöztetett Éván röhögjek vagy a téliszalámival hadonászó Lacin, jókedvem határtalan volt, még az sem szegte kedvem, hogy egy órával később a digisport stúdiójában a kolléga megbotlott a tyúkbélben, kihúzta a konnektorból a dugót és hosszú perceket nem láttam a meccsből. Cserébe kaptam a kommentátortól egy mondatot, amíg nincs kép, nézzük, mi történt eddig, hát például a pályára léptek a játékosok. Nem rossz, benne van a top ötben, de az idei kedvencem mégis az, a hajszál egy olyan testrész, amivel gólt lehet szerezni. A kommentátor, akit innen cuppantok, a meccs végén még megfejelte mindezt a Lecce-Roma 1-3, viszontlátásra mondattal, a kis huncut biztosan azt hitte, nem figyeltem eléggé, pedig igen, innen tudom, hogy 1-2 lett egyébként. Az összefoglaló egy se füle se farka jelenettel kezdődik, hellóka-nyalóka, Kasza Gábor vagyok, na gyere husom, éppen rólad beszélünk, Anikó lehuppan a kanapéra Tibi mellé.

Alekosz szerint ezt a fülbevalót (a kék lepkéset) Anikó kiemelt, különleges alkalmakkor ölti fel. Magyarul ez azt jelenti, hogy… igen, nektek szól. De most Anikó féltékenyen nézett Juniorra. Na jó, áll fel Anikó, most hova mész? Tollászkodni a fürdőbe. A szakmai információt megosztom veled, hogy mi az Anikóhoz vezető út. Te pont az a típusú gyerek vagy, aki nagyon járható út az Anikó kegyei felé. Más mutat, mint amit gondol, de én tudom, hogy mit gondol. Tibi savazza Anikó nadrágját, őszintén szólva nem csodálom, borzasztó, van egy kínai pillepalack alapanyagú gatyám, amiben a tanyán a tyúkólat szoktam ganézni, annak ilyen az ülepe. Öltözzek át? Ezt én nem mondtam, a te döntésed. Tibi beszámol a történtekről Alekosznak, aki bölcsen bólogat. Ezen most morfondírozni fog, az elkövetkező órákban te leszel a fejében. Most várunk. Nem tudok nem vigyorogni, mikor a következő képen az ágyon üldögélő Anikót látom, mindjárt átöltözök. Hova? Hát másik ruhába. Minek, kérdi Szandi. Mert ööö….csak. Juventus ventus.

Béci és Jerzsi egy hónapja nem dohányoznak, őszintén gratulálok. Ahhoz is, hogy Béci elégedett magával és Jerzsi jobban veszi a levegőket, ugorgyunk és nézzük, az előbb kerítői szerepben tündöklő Alekoszt hogyan kasztrálja verbálisan lelki társa. A legeslegfontosabb, amnek meg kell lenni egy férfi és egy nő között, az a kémia. A szikra. A kémiai szikra. Nem fizikai, nem biológiai, kémiai. És nem árt egy Bunsen-égő sem. Az meg nincs, nem érzem! Hát azért mert még nem feküdtünk le egymással, lehet, hogy akkor elkezdene bizseregni, nem? De nem úgy néztem rád, mint egy férfire. Hát kösz szépen! Nem vagy az esetem, Alek! Még nagyszerűbb, hát kösz! Tibi és Junior a legjobbkor érkezik, okos tanácsokkal látják el Alekoszt. Megbeszéltük, hogy a női nem mit jelent? Igent. Egy nem női nem mit jelent? Még nagyobb igent. Akkor meg mit izgatod magad? Azért a nőknek a nagy része az első csókból tudja megmondani, hogy…de nem fogom megcsókolni, mert nem akarom, sipítozik Éva. Alekosznak az a legnagyobb hibája, hogy nem érti meg a nemet. A következő irányba megyünk el, mondja Tibi, hűvös leszel és távolságtartó, megőrül. Azt’ akkor majd lesz kémia!

Úgy tűnik, Alekosz megfogadta Tibi tanácsát, mert a szobában Éva két perc alatt úgy felhúzza magát, majd szétrobban és félő, ha köpni fog, Alekosz belefullad. Ne legyél ilyen cinikus, most erre pont nincs szükségem. De ha ez akarsz lenni, akkor legyél, majd megoldom egyedül, erős vagyok. Jó. Oldd meg. Éva gyerevisszabazmegozik, aztán Tibit okolja, jókor mondta, hogy legyen Alekosz hűvös és távolságtartó. Koslat Alek után a kertbe. Most arrébb is mész? Miért nem mondod el? Fölösleges, nem akarom megmagyarázni. Aztán mégis. Figyelj ide, én nem tetszek neked. Éva erről nem tehet és egyébként is, szerinte ez önzőség Alekosztól, mert a férfiúi hiúságát bántja ez az egész dolog. Igen. Hát rosszul esik, hogy itt vagyok egy nő társaságában már három hónapja és a férfinak való érzésemnek a legcsekélyebb szintjét sem meríti ki (sic!). Szeretem a hölgytársaságokat, és szeretem, ha az a hölgytársaság, akivel az időmet töltöm, ha nem is olyan szinten, de valamilyen szinten azért érezteti velem, hogy nem lányból vagyok. De te semmilyen szinten nem érezteted soha, éppen ezért az a legjobb, ha nem is vagyok a társaságodban. Alekosz hitt a csodában. Éva szerint a csoda az jó, de ez nála nem fog eljönni. Éva szerint azért kihívás ő Alekosz számára, mert nem tudja megkaparintani. Ez nem kihívás, inkább ostobaság, amit csinálok. Fölösleges áltatni magam. Csak nem gondoltam, hogy ilyen goromba vagy. Nekem ez nem kell, oldd meg, ha-ha-hagyj békén, az a legjobb. Na tessék, Alekosz már nemcsak törékeny lelkű magányos hős, hanem meggyötört férfiú is, maga Valmont, tovább megyek,  az összetört szerelmes szívek szobra, kellett ez?

A következő perceket Anikóval kell túlélni. Szó szerint. Itt túúúúlélni kell. Aztán Anikó akarja. Aka, a, akarom, hogy ak, akarom, hogy tudd. Akarom. Akarom. A végén már én is annyira de annyira akartam, még soha életemben nem akartam semmit, sőt, senkit, mint azt, hogy Anikó végre kiénekelje azt a kurva akaromot és akkor a nánánánánáná még csak most jön. Junior szerint Anikó folyamatosan izgalmi állapotban volt, de néha lehúzta őket. Amikor nincs jó kedved, akkor csapkodsz, unod, kivagy tőle. Akarsz énekelni? Akarok. Jó, akkor a legelejére. Akkor nem akarok. Nem kell engem meggyőzni, meg fogom csinálni, csak azt akartam, hogy most elég. Majd gyakorlom kinn. Végem van, végem van, kifingtam, befingtam, vége. Akarom, hogy akarom hogy, akarom, hogy tudd a lét a tét.

Titkos küldetést teljesítenek a fiúk, megszívatják Tibit. Junior és Béci az ötletgazdák, megdumálják a hangmérnök tesót, tüntesse el a felvett anyagot a számítógépről. Gábor fél, ha ezt megcsinálja, Tibi megszédül, aztán belemegy. Hát Tiborunk nem röhögte szénné magát, szegény, de elég gyorsan túltette magát a dolgon, jó akkor fel kell venni. A titkos küldetésen nem, Alekosz mondatán jót röhögök, két kortyot még hadd igyak, hogy még jobb legyen a fölvétel! Miután elárulták, hogy csak vicc volt és mindenki szeret mindenkit, Alekosz összefoglalja a történteket. Én megállapítom, hogy a Junior abszolút Villa kompatibilis, itt a helye, azt javaslom, hogy a hátralévő időre költöztessük ide be. Izé, az normális, hogy a kutya ebéd óta a ponty fejével alszik úgy, hogy át is karolja?  

Akartam én klikkesedni meg csuhajjázni is, de - önmagam lebecsülésének a legapróbb szándéka nélkül mondom, hogy egy technikai analfabéta vagyok és igen, nem tudom a dvd lejátszót sem programozni és igen, volt már olyan, hogy inkább kihúztam.

A képeket köszönöm a titokzatos, fanatikus Anikó rajongó (sic!) S-nek. 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nyanyanya 2011.03.05. 16:53:07

ez annyira gyerekes.. masodik:DD

Kivétel 2011.03.05. 16:53:32

Szívesen olvastam volna a produkciókról is... :) Amúgy hol vannak a többiek? Mindenki kirándul a napsütésben?

genevieve 2011.03.05. 16:55:21

@nyanyanya: nekem mondod?:-)

fél percenként frissitettem egy új lapon:-D

de már kétszer voltam első, ha összejön a harmadik nekem már nincs több vágyam az életben, sikeres ember lettem:-)

KISCSILLAG 2011.03.05. 16:56:19

www.valovilag.hu/video/120461

bomlik az Szandál-Anikó szerelem...

féltékenység, és a végén egy sokatmondó mondat: mindegy jövő héten már úgyis egyedül leszel...

leesett Szandálnak a tantusz és a másik szandálja is úgy látom...

genevieve 2011.03.05. 16:58:06

@KISCSILLAG: akkor most az is anikó hibája, hogy mindenki meg akarja dugni?:-)

KISCSILLAG 2011.03.05. 16:58:16

Hódos Hajni!

Ne haragudj, ez annyira profi, hogy nem hiszem, hogy ingyenbe csinálod, pláne még ünnepnap is. Nem akarom tőled elvenni az állásod, de nem férfi vagy-e?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.05. 16:58:16

Benne a top 10-ben. Ilyen még sose volt. És nem is lesz.

KISCSILLAG 2011.03.05. 16:58:44

@KISCSILLAG:

vagyis helyesbítek: nem férfi-e vagy?

genevieve 2011.03.05. 16:59:53

@KISCSILLAG: de a hajni tipikus férfi név:-)
mint a kiscsillag:-)

te egyébként nem olvasod a hogyvoltokat?:-)

Hódos Hajnalka 2011.03.05. 17:00:59

@nyanyanya: szerintem is, de mindig olyan jókat vihogok rajta :D

@KISCSILLAG: :)) nem. bár néha egyszerűbb lenne az életem, asszem.

KISCSILLAG 2011.03.05. 17:01:48

@genevieve:

nem, nem az a hibája, hanem hogy minderre még vastagon rá is játszik, mindenkit csábít szinkronban, vagyis tandenben, mindenkinek dobja a csavart labdát, kötöget, horgol, sőt, ugye Szandit még kézimunkával is kielégítette, hogy maga mellett tartsa Éva ellen...

KISCSILLAG 2011.03.05. 17:05:00

@genevieve:

De persze hogy gyanús volt a Hódos Hajni név, meg hogy focit néz szabadidejében, és nem bírja kihagyni még a posztból sem, meg még pár apró lólábacska is kilóg pluszban, csak szerettem volna tudni, hogy lehet hozzájutni ilyen klassz kis posztírási munkához. Irigykedem rá na.

genevieve 2011.03.05. 17:05:06

@KISCSILLAG: a cemende,bezzeg ha pasi lenne nem számítana, hogy mindent csajt meg akarna húzni:-)

genevieve 2011.03.05. 17:06:16

@KISCSILLAG: no igen, bár azt is megemlitette párszor, hogy férjnél van:-)

KISCSILLAG 2011.03.05. 17:09:20

@genevieve:

Nem az a baj, hanem, hogy a barátnője féltékeny rá emiatt, az aki épp most hagyta ott a másik barátnőjét érte, és emiatt még egy kis kamikáze akciót is bevállalt, amit már bán nagyon, mindenesetre a tétel, hogy Anikó a fekete özvegy a házban újra igazolódni látszik, ez a karrierjének nem fog ártani, csak az emberi kapcsolatainak..

nyanyanya 2011.03.05. 17:09:56

@genevieve: akkor bizzunk a legjobbakban:D

viola narvilly 2011.03.05. 17:12:00

@Hódos Hajnalka:
Mosmé' tagadod le azt, amit együtt vettünk az obiban, mikor pecázni indultunk Pornóapátiba és épp akcióban volt?

genevieve 2011.03.05. 17:13:07

@KISCSILLAG: csak arra akartam rávilágítani, hogy ezek a dolgok anikótol függetlenek... a pasik nagyrésze a blogonon is sunázná (jól irom?), szandinak is saját döntése volt, hogy anihoz csapódik, a kamikázé akció is ő könyörögte ki...

nyanyanya 2011.03.05. 17:14:45

Rajottem, hogy egyszer elkell mennem az Usaba, hogy valamelyik nagykovettsegen talalkozhassak egy igazi egyenruhas tengereszgyalogossal.

Estere elolvaslak Hajni igerem:D

biró lóránt 2011.03.05. 17:17:06

nádai kisasszony monnyon le

Szerintem VV Béci nem olyan tehetséges rapper, mint amilyennek kiadja magát (a tegnapi produkció alapján)

genevieve 2011.03.05. 17:17:27

@nyanyanya: az miért is lenne jó?:-)

KISCSILLAG 2011.03.05. 17:19:30

@genevieve:

egyetértek, Szandál szeret a középpontban lenni, mint kifejtette, és azt hitte ő a legerősebb csaj a házban, Szandikának nehéz elfogadnia, hogy Anikó a legjobb nő a házban, plusz a legtehetségesebb, de Anikóban van azért alamusziság is, nem fogja vissza magát, és alájátszik a férfiak vonzalmának, minden szereplővel játaszik, tudja magáról, hogy egy famme fatale...

ilyen amikor a helyzet ki van fordítva, mint egy lichthof:
www.youtube.com/watch?v=cGS2yPJ2bjA

Hódos Hajnalka 2011.03.05. 17:19:59

@viola narvilly: ja, tényleg, el is felejtettem. ez közvetlenül az után történt, hogy részecskegyorsítót akartál építeni a gangra, akkor meg a stihl fűrészt vettük.

KISCSILLAG 2011.03.05. 17:22:30

@Hódos Hajnalka:

Jó, de legalább rendesen megfizetnek?

viola narvilly 2011.03.05. 17:22:56

@Hódos Hajnalka:
Ja, és azóta sem épült meg az a szar, mert irtó drága a ciklotron.

(juteszembe, pár napja a cukor 329 forintért volt a sparban, tegnap 339 forintért volt, ma 379 forintért nem volt... hováapöcsömbe emelik az árát?)

genevieve 2011.03.05. 17:24:27

@KISCSILLAG: szerénykednie kéne?

akkor meg az lenne a baj, hogy mit játssza a szüzet:-)

maghozo 2011.03.05. 17:25:29

@KISCSILLAG: Mindez csakis formatálás után .:DDDDD
Neked tényleg letörölték az alaplapod ?

locsolóember 2011.03.05. 17:25:54

@Hódos Hajnalka:
Pedig bennem (a targoncás, metszős HV óta) is felmerült már ez a kérdés, úgymond. :)
A post megint jó lett.

Hódos Hajnalka 2011.03.05. 17:26:39

@KISCSILLAG: a hogyvoltra mindenki hobbiból ír.

@viola narvilly: nemtom. még szerencse, hogy nem vagyok édesszájú.

viola narvilly 2011.03.05. 17:28:17

@Hódos Hajnalka:
Bazz, beneveztem (beneveztettek) sütisütő versenyre. Engem. Haha. Előbb építek meg a gangon egy részecskegyorsítót :D

KISCSILLAG 2011.03.05. 17:29:07

@maghozo:

ez meg mit akar jelenteni?

genevieve 2011.03.05. 17:29:48

@viola narvilly: süss muffint:-)

az elronthatatlan:)

maghozo 2011.03.05. 17:31:44

@KISCSILLAG: Hibás csatlakozás . URL ...

viola narvilly 2011.03.05. 17:31:47

@genevieve:
Nincs formám. Eh, még tepsit is kölcsön kell kérnem cimbitől, mert az enyém most ideiglenesen máshol lakik.
Mindegy, én sütök, de előre szóltam, hogy "na, azt egyétek meg".

Most nézem, én nem fogok hazaérni a kiválasztásra, jól lemaradok róla majd.

genevieve 2011.03.05. 17:33:10

@viola narvilly: ha tepsid van/volt akkor annyira nem lehet rossz a helyzet:-)

nyanyanya 2011.03.05. 17:33:12

@genevieve: ki lehetne rakni a feszbukra a kozosen keszult kepet..:D

Albino Vernyul 2011.03.05. 17:33:44

@KISCSILLAG: Ez Szandi sajat sara.. Meghibbant.. Aniko valamikor regebben az egyik beszelgetesukben azt is elmagyarazta neki, hogy Eva a legerosebb a lanyok kozul.. Mikor meg Szandi Lacit gyozkodte, hogy rakja ra a jelet, Aniko meg mogotte ult, nem volt tulsagosan elragadtatva Szandi buzgalmatol.. Eleg komor pofakat vagott Lacinak.. Tudom Eva azt mondta, hogy Aniko iranyitja Szandit, akkor Te el is hiszed, de Szandit max. Oliver tudta iranyitani.. Le merem fogadni, Aniko a hata kozepere se kivanja ezt a Szandika fele otletet, fel, hogy megint egyedul marad... Az egyedullettol meg jobban fel, mint barmi mastol..

maghozo 2011.03.05. 17:34:23

@viola narvilly: Menj keletre mert ott később van :)

viola narvilly 2011.03.05. 17:35:04

@genevieve:
A tepsiben nem sütemény szokott sülni :)

Na lassan mennem kell (tepsit tarhálni:))), este visszanézek, hamár lemaradok a kiválasztásról, legalább tőletek szerezzek infot.

locsolóember 2011.03.05. 17:35:07

@biró lóránt:
Jaja.
Viszont rutinosan takarta el a mikrofonnal a száját (hogy ne látsszon annyira) a plébekk.

genevieve 2011.03.05. 17:35:29

@nyanyanya: jahhhhh:-)az olyan menő dolog??:-)

fotóbolt egyszerűbb:-D

viola narvilly 2011.03.05. 17:35:52

@maghozo:
Nyugaton van később. De most rendesen megzavartál és el kellett gondolkodnom.

KISCSILLAG 2011.03.05. 17:36:47

www.valovilag.hu/video/120461

ettől most tényleg megsajnáltam Szandált, hogy ennyire nem tudja leplombálni a féltékenységét,

nagy megvilágosodás lehetett neki ez az éjszaka, mert az elegáns bulin még Alekoszhoz is odament dörgölődzni..

leesett neki, hogy vége a villaálomnak, igaz, a ma esti kiválasztásig még feltalálhat egy új kanyart, ha van benne még szufla, csak kérdés talál e hozzá szövetségeseket..

most már kevesen vannak, nehéz az átrendeződés..

biró lóránt 2011.03.05. 17:37:28

A tegnap látott zene-jellegű képződményekhez illene forgatni egy videóklippet is. Az lehetne a jövő heti feladat.

nyanyanya 2011.03.05. 17:37:46

@genevieve: najo eszembe jut a szex es nyujork egyik jelenete is, de ha igy nem ugrik be nem kezdem el magyarazni;D

genevieve 2011.03.05. 17:38:48

@locsolóember: jajj már, azt hittétek majd élő lesz?:-D

KISCSILLAG 2011.03.05. 17:39:38

@Albino vernyul:

egyetértek az Szandál saját sara, hogy összeveszett Évával, és hogy a legerősebbnek hitte magát, és hogy tálcán akarta szállítani Éva tetemét az új alfahímnek, mindez szegénynek a saját sara, de ez nem változtat azon, hogy Anikó akarva-akaratlan (nem tudom mennyire van tisztában ezzel a vonásával Anikó, és mennyire tudatos) a fekete özvegy a villában...

viola narvilly 2011.03.05. 17:39:50

@locsolóember:
Valami fanta szelethez hasonló dolog lesz. Pozitívum, hogy már legalább a díszítéssel képben vagyok, azt kipróbáltam :D

Na további jó kommentelést nektek, este visszajövök hozzátok.

genevieve 2011.03.05. 17:39:56

@viola narvilly:
ha előbb szólsz:-)

nekem mindenféle tepsim, formám és egyéb sütis kellékem van:-)
kismillió recepttel:-)

viola narvilly 2011.03.05. 17:41:16

@genevieve:
Akkor ha még egyszer ilyen ökörséget bevállalok, hozzád fordulok először :)

sziasztok

genevieve 2011.03.05. 17:41:48

@nyanyanya: azt viszont meg tudom érteni:-)
annak van értelme:-)

nyanyanya 2011.03.05. 17:43:24

@genevieve: de most, hogy olvastam rola, legalabb tudom hova kell menni, hogy biztos talaljak egyet-kettot:D

locsolóember 2011.03.05. 17:45:36

@genevieve:
Bélától elvártam volna.
:P

biró lóránt 2011.03.05. 17:45:59

ma van a 101. nap a villában

milyen furi, hogy a VV1 pont 101 napig tartott (persze ott csak eleve 10-en voltak)

genevieve 2011.03.05. 17:48:00

@locsolóember: szerintem mind énekelt, csak lehúzták az élő hangjukat és alányomták a felvett anyagot...
az élő adásban a látványon volt a hangsúly

avanivi 2011.03.05. 18:10:59

Röhögnöm kell, az RTL összeszedett egy -két ledér nőszemély,és ki akar kefélni ?
Egydül Alekosz . Viszont úgy menekülnek
előle nem is értem .
Évát nagyon szeretné de hiába a kémia hiányzik.

Albino Vernyul 2011.03.05. 18:11:18

@KISCSILLAG: Inkabb egy szerencsetlen hulye, mindig rossz baratot valaszt... Valoszinuleg vonzodik a hozza hasonloan zakkantakhoz, kiegeszitik egymast... A VV meg kegyetlen vilag, a gyengek esnek ki eloszor, tehat az Aniko baratainak halmaza, meg a gyegek halmaza elegge egybe esik..

genevieve 2011.03.05. 18:14:18

@avanivi: pasi-e vagy, vagy nő?:-)

biró lóránt 2011.03.05. 18:20:16

Az lehet, hogy VV Ildi a szeretetet koldulta, de nagy barátai VV Szandika és VV Olivér meg a jeleket koldulta magára. Sokra is mennek vele.

avanivi 2011.03.05. 18:20:57

@genevieve: ha azt akarod tudni, nekem sem kéne sskk.

genevieve 2011.03.05. 18:22:33

@avanivi: ja, akkor a menekülnek előle, nem is értem.... kitétel ironikus volt?:-)

KISCSILLAG 2011.03.05. 18:23:37

@Albino vernyul:

hát én ezt leegyszerűsítésnek érzem, mert van a személy és vann annak valamilyen alkata, jelleme, plusz vannak a szituációk és ezek találkozásai a térrel és idővel,

pl Jerzy a leggyengébb, legérdektelenebb a házban, és ha ma nem világosodik meg Szandika a kiválasztásig, és nem szívja vissza azon kérését, hogy rápakoljanak, akkor ő megy párbajozni, és nagy esélye van kiesni, pedig ő is erősebb Jerzynél, sőt megkockáztatom, hogy Lacinál és Giginél is erősebb Szandál, bár Gigi sokat javított a pozícióján a kultúrcsürhés előadásával...

Giginek tenné a legnagyobb szolgálatot Szandi, ha nem pakoltatná magára a jeleket, mert akkor Éva kinn hagyná Jerzyt, és Gigi végre felszabadulna műsorozni, a kutyát nem érdekli már a takaró alatti enyelgése az uncsi Jerzyvel, komolyan ilyen uncsi etyepetyét nem láttam még soha korábban képernyőn..

locsolóember 2011.03.05. 18:28:48

@genevieve:
Az a látvány mindent megért.

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.03.05. 18:34:40

Olyan volt már hogy valamelyik fószer kisgatyában úgy ült, hogy a herezsákja hülyén összenyomódva félig kilógott és nem vette észre?

KISCSILLAG 2011.03.05. 18:35:49

@Blassius:

hát igen, a herezacskót nem székre és kisgatyába találta ki a jóisten...

avanivi 2011.03.05. 18:36:43

@genevieve: Igen.
Nagyon jól érzi magát a villában, nem hiányzik neki szülő, barát, esetleg egy barátnő, nem akar hazamenni akár örökre maradna ,és elmúlt harminkét éves.
Annyit gondolkodik,valamikor csak felteszi magának a kérdést, hogy vajon miért menekülnek előlem a nők?

locsolóember 2011.03.05. 18:36:51

@KISCSILLAG:
Sem Gigi, sem Harcoslászló nem favorit, de, hogy Szandika erősebb náluk, azt erősen kétlem.
Dika egy közönséges, útszéli :D modortalan nőszemély, egyetlen pozitívuma, hogy egyenesen kimondja, amit gondol, nem nagyon kertel.
Úgy érzem, ez a VV-ben kevés lesz.

johanna-ne 2011.03.05. 18:37:56

Hódos Hajnalka!
Kedves Hajni örülök, hogy megemlitetted a dohányzás mentes hónapot, még pedig azért, mert a Balázs ezt, úgy kommentálta, hogy a nikotin mentes hónap. Nos ezzel kapcsolatban azt szeretném megemliteni, hogy valószínű, hogy emlékeztek rá, hogy Éva és Jerzsi legutóbbi csörtéje abból adódott, hogy a Jerzsi idegesen kereste az elektromos cigarettáját.Ez nem a reklám helye, de magam is ezzel kínlódom, és tudom, hogy nikotint tartalmaz.
Ennyit a retek klubbról, hogy dögölnének meg Győzikével együtt.
Neked Hajnikám szívből gratulálok, és minden blogodat olvasom ez a mindennapi betevő falat, keress egy kiadót, mert annyira jó, hogy biztos lenne rá kereslet.

Amit hiányoltam, hogy Laciról, mint kereszteslovagról nem raktál fel képet.

Minden jót kivánok neked, a többiektől pedig elnézést, hogy ide pofátlankodtam.

genevieve 2011.03.05. 18:40:27

@avanivi: már feltette és ő sem érti:-)

na, de ha egyszer majd kimegy a villából:-)

genevieve 2011.03.05. 18:41:22

@locsolóember: éva is pont ezt csinálja:-)
neki elég lesz?:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.05. 18:42:20

Helló hv lakók:) beköszönök már, mert a legfelsőbb szinteken hiányzik a blog:)

avanivi 2011.03.05. 18:51:00

@genevieve: az a nagy probléma, hogy nem érti !!

sorica123 (törölt) 2011.03.05. 18:52:21

@viola narvilly: a muffin papírkapszliban készül, nem? De mindegy, sose csináltam még muffint, találgatok. Csak dolgoztam tecsóban és kerestek rajtam holmi muffinpapírokat. Amúgy jó a Múminod, én most ott lakom, ahonnan a Múmin jön;)

genevieve 2011.03.05. 18:52:34

@avanivi: nem is fogja soha:-)

de mondjuk most átmenetileg lesz csaja egy ideig:-)

locsolóember 2011.03.05. 18:53:07

@genevieve:
Ha már összehasonlítjuk őket: Éva repertoárjából (még) nem láttam öntudatlanul kiütve az alkoholtól a füvön fetrengeni, lavoárba okádni, és egyébb nyalánkságokkal sem örvendeztette meg a nagyérdeműt.
S az sem ő volt, akit ki akartak bacni idő előtt, csak jött a Sanyi.
A többit majd részletezi Peter Cs. :), nekem Miss Baukó sem kedvenc.

K Tomoceusz 2011.03.05. 18:53:36

@locsolóember: Nekem is hiányzik, sőt más is . Volt bent nyolc manus, most is van négy, de még egyik se huggyozott a mosdóba, inkább sorbaállnak a mustárgázosba. Legalább egy adná önmagát, küldenék is rá sms-t.

genevieve 2011.03.05. 18:55:28

@locsolóember: amiről nem tudunk az nincs is?:-D

maghozo 2011.03.05. 18:55:52

@locsolóember: Mert nem is ismerted huszonéves korába .

maghozo 2011.03.05. 18:57:19

@K.Tomoceusz: Ekkora mulasztást :DDDDD

redhaven 2011.03.05. 18:58:30

@biró lóránt: télleg "szétesett" brélám tennap (gratula nekik,én élveztem mindkettőt,gigivel kapcsolatban revideálnom kell a véleményemet.édes volt),de hatott a spárga és epertermelők átka amiért a retek fölvásárolta az egész fóliakészletet.

K Tomoceusz 2011.03.05. 18:59:17

Aki este diszkóba megy, készüljön fel a legjobbra.
www.youtube.com/watch?v=arr2oah6mNs

maghozo 2011.03.05. 19:04:14

Egy klipmágust elkapott az ihlet .

maghozo 2011.03.05. 19:16:54

@viola narvilly: Attól függ számodra melyik a később ? A 19 vagy a 20 ?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 19:23:05

@K.Tomoceusz: Jezsy többször is belehugyozott, ez régebben el is hangzott az online-ban...

maghozo 2011.03.05. 19:24:50

@K.Tomoceusz: Sokba fog ez neked kerülni :)

maghozo 2011.03.05. 19:34:26

@Yooha: Lenyomta őket az irsai .

maghozo 2011.03.05. 19:37:04

@KISCSILLAG: Szandika ha Lacit hívná ki akkor biztosra visszamehetne .
Ma is Balázs :O

nyanyanya 2011.03.05. 19:38:12

@maghozo: most, hogy ezt igy emlited, bontok egy uveget ki.

Na kilesz a kivalasztott? (Sztem Eva)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.05. 19:39:01

De basszus, mindjárt veseműködés! Ilyenkor nagyobb élet szokott itt lenni.

bévé 2011.03.05. 19:40:17

jajj gyerekek, úgy izgulok, ha minden igaz, sikerül beszereznem Lilu azon sálját, melyet Hajni lazán lefáradt rózsaszín muszlinozott, de nekem erősen a kell kategória. na jó, nem azt a sálat (az nem is övé volt btw) de ugyanolyat.. izgi, neeem?

gibson 2011.03.05. 19:44:19

@bévé: úristen, ez KOMOOOOLY??? AZT A sálat, PONT???

redhaven 2011.03.05. 19:44:43

@bévé: nagy izgalmadban mmkk osztozom!

gibson 2011.03.05. 19:44:55

@bévé: viszed magaddal a Faguba is? :DDD

bévé 2011.03.05. 19:46:33

ki a leginteligensebb a villában? ez dupla LOL ez a kérdés. :D

nyanyanya 2011.03.05. 19:46:47

Tenyleg egy l-el irtak az intelligens szot? Vagy csak beneztem?

bévé 2011.03.05. 19:48:59

@gibson: nem, az a barátnőmé. de lehet, h tud még nekem szerezni ugyanolyat. :D

bévé 2011.03.05. 19:51:45

@nyanyanya: nincs kép sajnos, de február 13-án történt, és a 61. posztban szól róla Hajni. halottrózsaszínt mond rá, nem fáradtat, de nem is, mert fehér, pink és szürke foltokkal. :D

bévé 2011.03.05. 19:52:36

@redhaven: köszi, red, rád MMKK lehet számítani! :)

Da Moon Iz Black (Saigo O Wasamono) 2011.03.05. 19:55:31

Bazinga.

a vv4 elérte mélypontját, pedig hittem többször már nincs lejjebb.
Béci meg adott egy pofont a hip-hop kultúrának azzal a tehetségtelen sz.rsággal, amit összehoztak.
megyek is megnézni az M.O.P.-t:) lol

bévé 2011.03.05. 19:58:40

@gibson: le sem veszem többé. :)

gibson 2011.03.05. 19:59:05

@bévé: szerintem nyanyanya beszólt neked 19:46:47-kor! ;)

Nem mintha feszültséget akarnék generálni köztetek. Na jó, de.

KISCSILLAG 2011.03.05. 20:01:23

@maghozo:

Igen, Éva vagy Anikó fogja megnyerni az intelligencia tesztet, a holnapi hivatalos IQ tesztet... mibe fogadunk, és kivel?

Az átlag nő alapjáraton intelligensebb mint az átlag férfi, bár a férfiak között több kiemelkedő intelligenciájú egyed van, de ezek közül most egy sincs ott a villában...

Alekosz áll elől a szavazási oldalon, de szerintem ő a középmezőnyben lesz, ha egyáltalán...

Jerzy meg a végén...

www.valovilag.hu/szavazas/2333

zoxó 2011.03.05. 20:01:51

@bévé: csizmit vettél hozzá???

nyanyanya 2011.03.05. 20:02:40

@gibson: gyurjal ra meg egy kicsit:)

nyanyanya 2011.03.05. 20:04:22

@bévé: meghogy a sztjlisztok rossz munkat vegeznek..:D

gibson 2011.03.05. 20:05:35

@nyanyanya: már rájöttem, hogy direkt írta így... Faszom.

fran7 2011.03.05. 20:06:25

Mi lett Jerzsyvel meg jött az esze? Amikor azt mondta, ha szeretsz abbahagyod, felröhögtem. Nem akarod te hallani a választ.

bévé 2011.03.05. 20:07:23

@nyanyanya: eggyel bazmeg. most megnéztem, a honlapon nem.

nyanyanya 2011.03.05. 20:07:30

@gibson: a sajat csapdankba.. ejjejj biztos leesett mi tortent, vagy esetleg kifejtsem?:)

Trevlovics 2011.03.05. 20:08:23

meg kéne mondani jerzsinek, hogy ne aggódjon szandi miatt, csak fel kell kicsit nyomni szandit az éva elleni párbajra....illetve, hogy ne emiatt aggódjon :)

bévé 2011.03.05. 20:08:35

@gibson: ne erőlködj. :)
szerintem az rtl-nek szólt be, valszeg Ő ÉRTETTE, miét dupla LOL a kérdés. :D:D

nyanyanya 2011.03.05. 20:08:48

@bévé: lehet a villalakok inteLigenciajahoz igazitottak a kerdest.. bar sztem csak elbasztak:D

bévé 2011.03.05. 20:09:52

@zoxó: olyat mint Lilué? :D nehheheeeem.
van sajátom, az legalább megy is hozzá. :)

bévé 2011.03.05. 20:10:51

@nyanyanya: na ja. :D
amúgy tudnak ők, csak a szponzorok ruhái szarok. és ez komoly.

gibson 2011.03.05. 20:11:42

@bévé: mennyé velnesszezni inkább, a piros sáladba'! :)))

nyanyanya 2011.03.05. 20:11:56

@bévé: de akko mé veluk szponzoraltatnak.. nem hiszem el, hogy barmilyen markabol nem lehet normalisan feloltoztetni Lilut..

bévé 2011.03.05. 20:12:41

"itt a bezártságon belül" - by Laci

bévé 2011.03.05. 20:13:18

@nyanyanya: képzeld, nem volt más! ezt intézték a sales-esek. vicces, nem?

nyanyanya 2011.03.05. 20:14:40

@bévé: szani..

Junioron az a nyakkendo _naggyon_ kemeny.

Atok 2011.03.05. 20:15:23

Precedens! Beci kedvenc szava. Milot nem ismeri, de Frenkit igen.

Albino Vernyul 2011.03.05. 20:16:55

Szandika hogy puncsolt Giginek.. Nagyon beindult a keveresben...
Jol megvagdostak a talkshow beszelgeteseket...

bévé 2011.03.05. 20:17:15

@gibson: na piros nekem SSKK nem lesz! utálom. :)

gibson 2011.03.05. 20:17:54

@bévé: hát azért egy GAS boltból jobban is fel lehetne öltözni, mint Lilu teszi. Plusz még van három szponzor ezen kívül.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.03.05. 20:18:31

Éva mindenféle tulajdonsággal rendelkezik. Anikó meg egy különleges széria.

Trevlovics 2011.03.05. 20:21:22

alekosz és a villa eggyé váltak. mint jack torrance és a panoráma hotel

nyanyanya 2011.03.05. 20:25:30

Velem ki matekozik? vagymivan

the sandwich maker 2011.03.05. 20:25:58

Most Anikó hanyadiknál tart? Ezt már én nem tudom követni, későn is kapcsolódtam be, lehet az a baj...

gibson 2011.03.05. 20:26:24

@Trevlovics: nagy duma volt! Mintha egy filmet néztem volna, amikor bevágták a képek alá Alekosz hangját, hogy "szerintem, ha sokat vagy egy helyen, eggyé válsz vele"... Zseniális jelenet volt.

Traitor General 2011.03.05. 20:27:14

szandál féltékeny! Vajon mikor fog a tuja könnyezni, mert anikó mással is beszél, nemcsak vele?

Flood 2011.03.05. 20:28:58

Hú ez az LL Jr. is milyen egy antiférfi, kis törpe test, nagy töpszli fej és emellé még vmi olaszos gigoló stílust is próbál adni... ha csaj lennék, szénné röhögném magam rajta :)

the sandwich maker 2011.03.05. 20:29:10

Szandikának ki tetszik? Lemaradtam.

Trevlovics 2011.03.05. 20:29:24

@gibson: igen. alekosz a vv5-ben (ha lesz) vendég lakó lesz 2-3 hétig.

gibson 2011.03.05. 20:29:29

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): ehhez képest Anikó dugni akar vele! Bosszantó, mi? :D

fran7 2011.03.05. 20:31:28

@Trevlovics: Azt az RTL nem meri megkockáztatni, mert a kitessékeléséhez a Magyar Honvédség sem lenne elég.

nyanyanya 2011.03.05. 20:31:33

@gibson: lemaradtam, ezt a matekoztak ki?

gibson 2011.03.05. 20:32:48

@nyanyanya: "ezt a matekoztak ki", ezt nem értem, bocs :)
Ha azt kérded, ezt ki matekozta ki, akkor én :D

Atok 2011.03.05. 20:35:10

Ha, nezem a szavazas allasat es az alapjan Alek intellignesebb mint az osszes tobbi villalako egyuttveve :)
Szerintem barmilyen szavazast kirhatnak, Alek pozicioja meginogtathatatlan - na ez szep szo lett

nyanyanya 2011.03.05. 20:35:39

@gibson: kicsit Anikora hajazol most, o sem ertette Junior matekos peldajat es ertetlenkedett:D

gibson 2011.03.05. 20:37:06

@nyanyanya: tényleg nem értem ezt most. "Ezt a matekozta ki"? Elmagyaráznád?

samba pa ti 2011.03.05. 20:40:24

a legújabb/legnagyobb -

"ki a legintelligensebb?"

ezt kiírja a képernyőre az rtl egy
"l" - lel!!

na ki a legintelligensebb?

nyanyanya 2011.03.05. 20:42:34

@gibson: huha..:D azt mondtad, hogy aniko meghuzna juniort, en meg kerdeztem, hogy ezt abbol a matekos beszelgetesbol vontad le? csak mintegy szojatekkent nagyon frappansan kerdeztem, gondolvan, hogy ezt nem csak en latom igy.:D

Trevlovics 2011.03.05. 20:43:42

nincs itt valami félreértés? az emberek szerint nem az a felháborító, hogy valaki magára rakatja a jeleket, hogy kivihessen valakit, hanem az, hogy magára rakatja, hogy kimehessen. egész más a kettő

gibson 2011.03.05. 20:45:14

@nyanyanya: nem láttam semmilyen matekos beszélgetést, az lehet a baj. Csak bele-bele nézek.

Friedmann Juci 2011.03.05. 20:46:10

@Trevlovics: inkább vigyél ki engem, hogy magamra rakhassam a jeled. vagy fordítva.

gibson 2011.03.05. 20:46:12

@Trevlovics: szerintem itt a kivisz valakit és a ki akar menni között nincs különbség. Mindkettő felháborító, mert megöli az izgalmakat a nézők számára.

nyanyanya 2011.03.05. 20:47:58

@gibson: ez esetben en kerek elnezest

the sandwich maker 2011.03.05. 20:48:30

Ugyanakkor az online szavazás eredményét néha el szoktuk csalni, tehát ennek tudható be a végeredmény. :D

Traitor General 2011.03.05. 20:48:41

Balázs szopasd őket!!!!! Így is kell!!!!

Trevlovics 2011.03.05. 20:49:17

@gibson: a ki akar menni az a nyávogás, a ki akar vinni valakit az a harc, én ezt érzem különbségnek, és valamiért úgy rémlik, hogy az első a felháborító a nézők szerint

Trevlovics 2011.03.05. 20:49:57

@Friedmann Juci: magadra nem rakhatsz, kiviszlek én.

Flood 2011.03.05. 20:50:16

@gibson: Hát az. Bár megszoktam már, hogyha nem Nagy Alekosznak hívnak, akkor Anikó kis idő után belédzúg :)

gibson 2011.03.05. 20:54:19

@Trevlovics: szerintem mindkettő :DD

Flood 2011.03.05. 20:54:24

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Anikóról jut eszembe; azt észrevettétek, hogy kiválasztásra/kihívásra mindig jól kiteszi az ikreket?
Bár szerencsére néha máskor is :D

genevieve 2011.03.05. 20:55:33

ilyen nehéz a tábla?
mi lesz ha csak csajok maradnak bent? összecsinálják magukat mire becipelik:-)

gibson 2011.03.05. 20:55:44

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): riportszoba durva volt. Kár, hogy nem vagyok villanővér :)

Flood 2011.03.05. 20:56:34

@Retardált Légpisztoly: Prikézsiát!
Bevallom, én sem ismertem a szót, gyorsan rá is kerestem, jelentése: átok (börtönszleng)... így már nem lepődök meg, h Szandika ismeri :D

the sandwich maker 2011.03.05. 20:59:10

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): ezt beépítem a szókincsembe. amúgy már kezdtem megijedni, hogy Szandika inteLigensebb, mint én, és több nehéz szót tud nálam, de így akkor oké. :D

Flood 2011.03.05. 20:59:21

@genevieve: Akkor majd szerelnek görgőket az aljára a retek szakemberei :)

genevieve 2011.03.05. 21:00:42

évának ez a szerelés most is büntet:-)

the sandwich maker 2011.03.05. 21:04:30

@genevieve: legalább nem kertészgatyóban van.

genevieve 2011.03.05. 21:05:29

@Retardált Légpisztoly: én pont arra utaltam, a bejátszás alatt irtam még:-)

kertészgatyó, zokni, magassarkú:-)

the sandwich maker 2011.03.05. 21:07:49

@genevieve: jaaaa... de az tuti, hogy most átüt a melltartója a blúzán.

nyanyanya 2011.03.05. 21:09:44

Alekosz uj nyakkendot kapott 3 honap utan..

gibson 2011.03.05. 21:13:31

Szandikának nincs baja a vitákkal, csak nem mindegy, hogy milyen stílusban vitázik valaki... LOL

the sandwich maker 2011.03.05. 21:14:48

Balázs ma nagyon formában van.

Flood 2011.03.05. 21:15:29

"Anikó, ha én kérdezek, akkor válaszolsz a kérdésre B+! Emlékezz, aláírtad a szerződést!"

Traitor General 2011.03.05. 21:15:51

@gibson: na ja az angol etikett mintaképe a szandál:-)

fran7 2011.03.05. 21:16:35

@nyanyanya: Azért ha nem ismered a börtönszlenget, az nem baj. Szerintem Szandika nem a smasszer apjától tanulta ezt a szót. Én azt próbáltam kitalálni, hogy milyen eredetű ez a szó. Nem találtam meg.

Flood 2011.03.05. 21:19:36

Ha-ha, Béci kicsit leoltotta Balázst :D

Atok 2011.03.05. 21:23:22

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Ja fontos volt bemondani, hogy az Eva azt mondta ra, hogy nagy a feje mint a Tibinek

nyanyanya 2011.03.05. 21:25:03

@fran7: voltam mar tobb bori latogatason itt ott az orszagban, hat elnezve ott a felhozatalt nem is nagyon banom, hogy nem ismerem az ilyen szlengeket:DD

penelope garcia 2011.03.05. 21:25:43

Alekosz, a férfi?
Kackac.
Basszus, egy fej kelkáposzta férfiasabb, mint ő. :D

Atok 2011.03.05. 21:27:46

M1-rol Remeny rabjai...

Ancilla 2011.03.05. 21:29:03

Miért gondolja azt Éva, hogy aki nem úgy viselkedik, mint ő, az megjátszás????
S nem értem, miért gondolja, hogy az önfegyelem megjátszás. Már unom, hogy folyton azzal érvel, hogy "Ilyen vagyok." Az azért nem nagy érdem, hogy valaki a legrosszabb tulajdonságait sem tudja emberi környezetben legyőzni, vagy legalább fegyelmezni. Egy régi mondás szerint:

Aki másokat ismer, okos,
Aki magát ismeri, bölcs,
Aki másokat legyőz, erős,
Aki önmagát legyőzi, hős.

redhaven 2011.03.05. 21:29:08

@Atok: nagyon nincsenek ők azonos polcon:))

gastro vazze 2011.03.05. 21:29:54

Prikezsiat meg en is tudtam, pedig borton kornyeken sem jartam meg.

Balazs viszont kibaszott idegesitoen reszrehajlo...

gastro vazze 2011.03.05. 21:31:29

@gibson: Itt a kopesre gondolt elsosorban szerintem:)

Atok 2011.03.05. 21:32:34

Kovetkezo parbaj Alek Beci?

genevieve 2011.03.05. 21:37:05

lehet nem jön össze szandinak?

inmemancsi 2011.03.05. 21:38:51

@Ancilla: nagy igazságot mondtál, csak úgy tűnik most, hogy sem ő sem rajongói nem fogják ezt soha felismerni. És sajnos a kinti világban is egyre több az ilyen típusú ember, aki állandóan a másikat nézi, soha nem néz magába és nem is tudna.

nyanyanya 2011.03.05. 21:39:07

Jezusom Eva mindjart megfullad, csak ugy kapkodja a levegot..

the sandwich maker 2011.03.05. 21:42:05

Laci egy kemény kőszikla, Dzsörzé lehet, hogy erősebb, mint Éva. Én kérek abból, amit ezek szednek.

gibson 2011.03.05. 21:42:39

Médiatörténeti pillanatnak voltunk tanúi, kedves nézőink, Gigi és Béci nem ugyanarra raktak.

fran7 2011.03.05. 21:43:18

Laci: Én harcos alkat vagyok. Azért Dugovits Titusz lehet nem nevezné annak. Meg a falumból sem senki aki megjárta a háborút, ők nem dobálóznak ilyen szavakkal.

Atok 2011.03.05. 21:44:45

Jol kampanyol Szandika...

genevieve 2011.03.05. 21:45:36

@gibson: nahát, és még jerzy-vel sem:-)

Flood 2011.03.05. 21:45:41

@Ancilla: Egyetértek.
Azt se értettem, amikor Béci hosszú idő után 1x felemelte a hangját Alek meg Éva ellen, és akkor jöttek itt többen azzal, "na végre kijött belőle a cigányvér", meg "végre kimutatta a foga fehérjét".
Hát basszus, az embernek egy idő után elfogy a türelme, nem tud mindent lenyelni, és kimondja amit gondol. Nagyon rossz lenne, ha ez alapján ítélnénk meg az embereket, és nem a mindennapi viselkedése alapján...

nyanyanya 2011.03.05. 21:47:04

nem javitottak ki, ocsem..:DD alekosz, nice.

kérődzőgiliszta 2011.03.05. 21:47:10

Kézcsók a "nőiszemélyzeteknek", pacsi a bácsiknak!
Külön szárnysimogatás Lepkének!

genevieve 2011.03.05. 21:47:37

@Ancilla: ha valaki egy büdös,suttyó paraszt és olyan helyzetben van, hogy azt egy ország láthatja akkor bizony jobb ha azt mélyen elrejti és nem reklámozza azzal, hogy :.....de hát ééééén ilyen vagyok.....

Flood 2011.03.05. 21:48:12

Alekosz a legintelligensebb - muhaha! A nézők megint tréfarépát vacsoráztak :D

sogeking 2011.03.05. 21:48:30

Ani felébredhetne a téli álmából:)

Balázs ma jó volt.

Atok 2011.03.05. 21:48:34

Lol, Erzsi arca priceless...

the sandwich maker 2011.03.05. 21:48:45

IMÁDOM Erzsi fejéééét!!!!

gibson 2011.03.05. 21:48:54

@gastro vazze: nem tudom, melyik a kulturáltabb, leköpni valakit, vagy megfenyegetni, hogy megölöm? :)

Flood 2011.03.05. 21:49:36

Uhh, azért ez nem biztos, h a legideálisabb módszer egy IQ-teszt kitöltésére

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.05. 21:50:46

Szandika esélyt adott magának, hogy hazamehessen :))) Holnap kiderül ki a Villa IQ bajnoka.... Myta:134

Ancilla 2011.03.05. 21:51:26

@Retardált Légpisztoly: Mi csak az alapján ítélkezünk, amit megmutatnak nekünk. Ők meg az alapján, amit benn érzékelnek. Miért gondolnák benn, hogy az alpári, ordenáré viselkedésű, rosszindulatú, kígyótermészetű, ordítozó Éva a nézők szemében népszerűbb, mint a jólelkű, empatikus, kedves, bár lehet, hogy nem tudós pályára való Jerzsi? Aki ráadásul még egy szerelmi szálat is bonyolít (úgy, ahogy).

genevieve 2011.03.05. 21:51:41

@gibson: benned még sose merült fel senkivel szemben, (uram bocsá, kimondva is), hogy kicsinálom?:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 21:51:42

Dika számára elindult a visszaszámlálás. :) Jövő hét szombaton a leendő ellenfele mondhatja majd neki, hogy "Szandál. Utoljára lélegeztél!"... :D

nyanyanya 2011.03.05. 21:51:58

Jerzy szerintem siman jobb eredmenyt erne el mar igy latatlanban szegenykem remult arca lattan, ha tobb ido lenne erre a tesztre, illetve az is sokat szamit, hogy ki ilyen beallitottsagu, human vagy inkabb real.

@gibson: kuldtem neked szerelmetes levelet es egyertelmuen a megolom

joszif 2011.03.05. 21:52:46

Nem tudtam nézni csak a legvégét ki kire rakott? Az utolsó 3-at láttam csak.

A laci ultra gáz volt szerintem. Inkább mondta volna azt hogy nekem az csak jó hogy nem én megyek mint ezt...

gibson 2011.03.05. 21:53:19

Szerintem ezért felháborító ez a magukra rakatás, most nem elég, hogy ez a hülye kurva Szandika tönkretette a mai este izgalmát, a jövő heti kihívásnak sem lesz sok értelme, mert úgyis Évát hívja majd ki.
Ha pedig Évát hívja ki, akkor a párbajnak sem lesz sok értelme, mert úgyis Éva megy vissza. Faszomat már ebbe basszameg.

genevieve 2011.03.05. 21:53:37

na, azt tervezi a kormány, hogy megszünteti a felsőoktatásban az állami támogatást, valamint megvonja az állami támogatást a receptekre azoktól a betegektől akiknél nem hoz javulást a gyógyszer, pl. a cukor vagy daganatos betegeknél.....

na, EZ a való világ!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 21:53:44

@genevieve: Éva és Gigi szerintem megbirkóznak vele.

sogeking 2011.03.05. 21:54:04

amikor Szandi magyarázza Aninak, hogy kiknek tetszik a villában, a Junioros rész benne volt az összefoglalóban?

Ancilla 2011.03.05. 21:54:28

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Igen. És nem értem ezt a kettős mércét sem egyes nézők véleményében: ha Éva kiabál (folyton), ő önmagát adja, ha Béci kiabál (nagy ritkán), akkor kijön belőle a cigányvér.

Trevlovics 2011.03.05. 21:54:42

lacinak a feje egy tanulmány volt, mikor szandika elkezdte a nem nyerhetem meg a játékot dumát, úristen, már megin kire raktam :)

Tompó 2011.03.05. 21:55:07

Szegény Erzsinek még az sem tűnt fel, hogy már írni kellett volna a válaszokat.......Elképesztő milyen sötét szinte már sajnálom. Laci meg a legszánalmasabb villalakó, az a hülye duma amit levágott a táblánál.... Beszari alak nem akar ő menni ennyi az egész.

kérődzőgiliszta 2011.03.05. 21:55:16

@redhaven: Látom, beszorultál itt a nőiszemélyzetek közé! Nem hagynak kibontakozni!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 21:55:22

@genevieve: Inkább legyen színésznő?! Attól is vagyunk emberek és nem cyborgok, hogy hibáinkat is felvállaljuk.

redhaven 2011.03.05. 21:55:48

@Ancilla: mostanában keveset nézem,de olyan őszinte, boldog mosolyt mint amikor szandállal bohóckodtak, örzsivel nem láttam.
pedig a retek annyi enerdzsit befektetett már a lavba,hogy abból a kampónát megvehették volna.

malocz 2011.03.05. 21:55:50

A napi kérdést így írták: "Ki a leginteligensebb villalakó?", egy l-lel. :)

Trevlovics 2011.03.05. 21:56:35

@Ancilla: éva szerint aki a váci utcán leguggol egy kőoszlopba kapaszkodva az csak őszinte. nem fogja megjátszani magát, hogy nem kell szarnia.

Kata Marán 2011.03.05. 21:56:46

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Rég röhögtünk ilyen jót!Mit nem nyer még meg ez a szerencsétlen?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 21:57:22

@Ancilla: Én nem érzékelem Évát alattomos kígyónak, sokkal inkább keményen szókimondónak. Ha nem támadnak rá falkában, akkor nem bánt ő senkit.

genevieve 2011.03.05. 21:58:04

@Tompó: birom azt a hatalmas empátiát ami az egyszerű emberekkel szemben itt is meg tud nyilvánulni:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 21:58:08

@gibson: Nézd a jó oldalát most, Éva tovább bent marad.

Ancilla 2011.03.05. 21:59:01

@genevieve: Ő viszont ezt úgy mondja, mintha erre külön büszke lenne. Bár lehet, hogy jobban ismeri a magyar nézők ízlését, hiszen már részt vett egy valóságshowban (amit én nem láttam). Biztosan alaposan tanulmányozta, mit eszik a néző: kenyeret és cirkuszt...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 21:59:06

@genevieve: Mocskos, hányadék rablókapitalizmus!

Tompó 2011.03.05. 21:59:10

@nyanyanya: Tévedsz, épp ez a lényeg mindenkinek ugyan annyi idő alatt kell megoldani és nem a beállítottság számít, így mutatkoznak meg az egyes emberek közti iq béli különbségek, aminek semmi köze az iskolázottsághoz, lexikális tudáshoz.Inkább probléma megoldó képességet, reakcióidőt, logikát vizsgál.

pleb 2011.03.05. 21:59:16

Laci csak simán nem akar menni, addig jó neki, amíg valaki magára rakatja a jeleket. Jerzy is azért tette Szandira, mert be van szarva, bár a köv párbaj előfordulhat h Alekosz-Jerzy lesz. Bár sztem a következő kiválasztás lesz izgalmas, hiszen Éva védett lesz, Alektől lehet, hogy félnek már.

ruzs54 2011.03.05. 21:59:44

DDDD...jerzsinek az arca az IQ TESZTnél,tipikusan izmoskockahas,üresfej...www.youtube.com/watch?v=7QA9NYkFw-

fran7 2011.03.05. 22:00:16

@redhaven: Nem véletlenül lett ideges Erzsy, ő jobban benne lenne a dologban. S mivel Gigi elmondta, hogy idősebb férfiak voltak az életében, s furcsa, hogy vele hasonlókorúval próbálkozik. Akkor még inkább féltékeny lenne.

redhaven 2011.03.05. 22:00:21

@kérődzőgiliszta: bár kajálom az értelmes tekintetet nemre való tekintet nélkül,brélusban+örzsében nem bírom észrevenni eme csodát. most meg a fanok nyomulnak:))
te.ezt a lacit mi a retkes pömpölő tartja benn???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 22:00:39

@redhaven: De ez is csak Gigin múlott, Szandika ehhez annyira egyszerű, mint a talajgyaluzott föld!

genevieve 2011.03.05. 22:00:45

@Peter_Cs: nem, inkább próbáljon kultúráltan viselkedni.....

megvilágítom: Te szoktál büfögni ha otthon vagy 4 fal között? és mondjuk egy vacsorán nyilvános helyen, társaságban?

ha mindkét kérdésre igen a válasz akkor, mindent értek:-)

sogeking 2011.03.05. 22:00:56

@Atok: ok, köszi, akkor jól láttam, hogy nem láttam:)

pedig jó példa lett volna Szandi finom, választékos beszédstílusára

KISCSILLAG 2011.03.05. 22:01:01

@samba pa ti:

www.valovilag.hu/cikk/358203

itt két ll-lel irták...

de biztos, hogy Éva vagy és Anikó a legintelligensebb és talán Laci, de nem tudom milyenek az agyi reflexei...

mindenesetre Alekosznak csak akkor lesz magas az IQ-ja, ha lemásolja Éva IQ tesztjét, ami talán nem lesz neki gond, hisz mellette ült a teszten, majd meglátjuk...

a többiről úgy gondolom, hogy középmezőny...

ami tkp a 100-as intelligencia, az az átlag..

Tompó 2011.03.05. 22:01:27

@genevieve: most belémkötöttél?:D

genevieve 2011.03.05. 22:01:57

@Trevlovics: kb. ide erre akartam én is célozni:-)

nyanyanya 2011.03.05. 22:02:03

@Tompó: tudom, hogy az a lenyeg.. szerintem meg szamit a real/human beallitottsag. egyszer efotton bmf-nikesek melle taboroztunk le es egyik reggel az egyik vegzos csaj kitoltette velunk, en aki abszolut human beallitottsagu vagyok 108at ertem el, mig az osszes nik-es jobbat, mivel az o agyuk sokkal inkabb raallt a feladatok logikajara, mint az enyem. Hozzateszem halal masnaposan en erre az eredmenyre is buszke voltam:DD

gastro vazze 2011.03.05. 22:02:08

@Peter_Cs: de miért nyalogatja a száját, mint az idegbetegek? :/
@gibson: nem tudom, anyám elég sokszor mondta már nekem, ha mérges volt rám, de képen még nem köpött soha :)
Én is szoktam néha mondogatni, de még nem sitteltek le érte:)

Igazából Szandika végigmondhatta volna a magyarázatát ezzel kapcsolatban, de Balázs persze nem engedte végig. Akkor mondhatta volna, amit én gondolok erről, hogy mivel a villaszabályzat azonnali kizárással bünteti, ha képentörölte volna Évát, így szavakkal tudta csak visszaverni ... vagy valami ilyesmi...

Atok 2011.03.05. 22:03:16

@pleb: Kovetkezo kivalasztaskor Alek kapja a legtobb jelet, nem hinnem, h barmellyikuk bevallalna ellene vmi ongyilkos parbajt. Bar meg azt is el tudom kepzelni, hogy rapakolnak az Anikora es "harcba kuldik" Alek ellen.

Ancilla 2011.03.05. 22:03:25

@Peter_Cs: Jaj, nagyon elfogult vagy, de ezért szeretünk.

Számtalan esetben nyilatkozott Éva kinn, dohányzás közben a villatársairól (még a "barátairól" is) a hátuk mögött nagyon gúnyosan, lekicsinylően, rosszindulatúan, sőt durván. Nincs időm visszakeresni a videókat.
A szókimondás és a durvaság közé nem szabad egyenlőségjelet tenni. Nem szabad mindig minden szót kimondani!! Ez nem mindig erény. A bölcs és okos ember tudja, hogy mikor kell hallgatni és mikor beszélni. Azt az ember, aki a szókimondásával megsért, megaláz másokat, nem őszinte ember, hanem nyers és faragatlan.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 22:03:27

@genevieve: Sörözés, borozás közben szoktunk büfögni is a haverokkal, legfeljebb röhögünk rajta.

kérődzőgiliszta 2011.03.05. 22:03:33

Akkor ismételten megkockáztatom:
Szandika kifejezetten jót tesz Évának (és közvetve Alekoxnak) hogy Évával döfeti a vasat magába!

Szerintem egy igazi jó villaesemény lenne, ha mentorok látogatnák meg őket, és elbeszélgetnének velük a taktikai elképzeléseikről. Hasonló egyszerű őszinte kérdésekkel, mint Tibipszichológus tette!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 22:03:54

@gibson: Nem tudok köpni, engem se köpött le soha, senki, viszont rengeteg személyt megfenyegettem már, hogy megölöm őket. És engem is számtalanszor megfenyegettek már, hogy elvágják a torkom. Tehát számomra a köpködés a morális esemény horizont túloldalán van... :)

genevieve 2011.03.05. 22:04:12

@Tompó: nem konkrétan beléd:-) és nem is a belekötés volt szándékomban:-)

de utálj nyugodtan:-D

redhaven 2011.03.05. 22:04:43

@fran7: nem tűnik úgy,hogy a szinergiák erősítik egymást kettejüknél.

Kata Marán 2011.03.05. 22:05:43

@Ancilla: A szörnyű az, hogy a hülye még büszke is rá!

sogeking 2011.03.05. 22:06:08

@kérődzőgiliszta: mentorok? inkább dementorok

lassan már minden nap megy be valaki, ennyi erővel akár ki is jöhetnének:)

Szandi ellen Éva akkor jár a legjobban, ha hagyja beszélni

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 22:06:19

@Ancilla: Olvastad Henrik Ibsen Vadkacsáját? Kivel értesz egyet, Gregers Werlével, aki kimondta a kíméletlen igazságot, vagy a saját léthazugságaik béklyóiban vergődő Ekdal családdal, akik a hozzájuk vetődött nemes vadból is szánalmas rabot csináltak?

genevieve 2011.03.05. 22:06:24

@Peter_Cs: te sem disztingválsz soha semmilyen körülmények között?:-)

gibson 2011.03.05. 22:06:46

@gastro vazze: @King of Shadows: nem azt mondtam, hogy leköpni valakit normális dolog, csak, hogy nem sok különbség van a kettő között.
Szandika az egyik - sőt, szvsz A - legnagyobb paraszt a villában, az ő szájából hallani azt, hogy stílusról beszél, hát, finoman fogalmazva is vicces.

kérődzőgiliszta 2011.03.05. 22:06:56

@Ancilla: " Azt az ember, aki a szókimondásával megsért, megaláz másokat, nem őszinte ember, hanem nyers és faragatlan."
Gondolom, itt Anikóra és Szandikára gondoltál!

inmemancsi 2011.03.05. 22:07:27

@gastro vazze: jaj Peter_Cs-t kérdezed:))) - akkor nem lesz meg a válasz: azért mert idegbeteg és egy kígyó (legalábbis az adások alapján:), fiziológiailag pedig: annyira türelmetlenül akarja a saját baromságait nyomni, hogy kiszárad a szája.

genevieve 2011.03.05. 22:07:46

@Peter_Cs: azt hiszem éva és közted működne a kémia:-D

Tompó 2011.03.05. 22:08:21

@nyanyanya: Gratulálok, halál másnaposan már az is eredmény, hogy eltudtad olvasni a kérdéseket:DDDDDD Láttuk (holnap gondolom látni fogjuk) van akinek ez józanul sem megy:D

redhaven 2011.03.05. 22:08:36

@Peter_Cs: régóta nem érdekel már maga a körítés,inkább a reakciókat,a tekinteteket figyelem. hogyan tudnak konfliktust kezelni,meg mi "marad bennük".

nyanyanya 2011.03.05. 22:09:52

@Tompó: eleg vicces latvany volt, ahogy 10-15 masnapos szepseg kokadozik a horgasz szekekben es iq tesztet toltoget:D

Tompó 2011.03.05. 22:10:03

@genevieve: Dehogy utállak, eszemben sincs!!!!! De rohadjon le a kezem ha a következő kiválasztásnál nem rád rakom a jelem:DDDDDDD

Ancilla 2011.03.05. 22:10:51

@kérődzőgiliszta: Konkrétan Évára gondoltam, de sokszor igaz Szandikára is és Anikóra is. Csak Évára nagyságrendekkel többször.

csicserierika 2011.03.05. 22:11:33

Béci képes volt azt mondani, hogy nem szeretné, ha Éva lenne a kiválasztott, mert félti Jerzsit. Röhögnöm kell. Szerintem csak azért tűrik meg maguk közt, mert addig is többen vannak a csapatban. Még hogy magára rakná legszívesebben? ekkora álságot!

Ancilla 2011.03.05. 22:11:43

@genevieve: Én is ezt írtam neki tegnap.

genevieve 2011.03.05. 22:12:54

@Tompó: na, akkor nem hiába provokáltalak:-D

egyébként meg az a jó ezekben a tesztekben, hogy tipus példák...ha valaki kitölt pár darabot és megjegyzi a jó válaszokat simán megcsinálhatja jól:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.05. 22:13:34

Gondolom, Évának elég lesz az elkövetkező két hét, hogy felkészüljön Szandikából! Talán Alekox is egyszer-kétszer rászól, hagyja Szandit fröcsögni és ne replikázzon mert Szandi képes megásni a maga sírját és belelőni magát segítség nélkül is. Ui. az egész eddigi élete erről szólt.

kérődzőgiliszta 2011.03.05. 22:15:17

@Ancilla: Mindig sejtettem, hogy az én tévémben mást adnak, mint másokéban!
:-)

genevieve 2011.03.05. 22:15:20

@csicserierika: miért álság?
TAKTIKA!!!!!

mindenki! azért ment be, mert nyerni akar...semmi közük egymáshoz...naná, hogy próbálnak lavírozni, hogy bent maradjanak

ha te bent lennél (tudom, hogy sose mennél be), de ha igy lenne, te inkább másokat hoznál nyerő helyzetbe és nem magad?

gastro vazze 2011.03.05. 22:15:37

@gibson: te gib, akkor olvasd el mégegyszer , amit írtam: anyám is szokta nekem mondani, hogy kinyír, ha folytatom....

meg nézzél meg egy Szandika balhézást, meg egy Éva félét---igen, óriási stílusbéli különbséget látni :)

Tompó 2011.03.05. 22:16:01

@genevieve: Hm lehet benne valami, mert mindíg kiugróan magas eredményt kapok ha kitöltök egy ilyen tesztet, úgy tűnik már kívülről tudom a válaszokat:DDDDD

genevieve 2011.03.05. 22:16:52

@kérődzőgiliszta: szandika azért nem hülye:-) pontosan tudja mi éva gyengesége:-)

meglátjuk az rtl mit akar, ha lesz 1-2 piás buli éva nem fogja tudni visszafogni magát

redhaven 2011.03.05. 22:17:17

@csicserierika: örzsi kevés a testvéreknek mint kolostorban a fitymacsattogás.
bréla orcája elmondta helyette az igazat.

kérődzőgiliszta 2011.03.05. 22:17:43

@genevieve: Bocsika, de ellentmond magának a vizsgálati módszernek!
Az általános tesztek felépítése hasonló, de a feladatok eltérőek! Magát csapja be az, aki ugyanazt a tesztet ismétli!

genevieve 2011.03.05. 22:17:55

@Tompó: pontosan:-)

olyan ez mint honfoglalózni:-)

egy idő után ugyan azok a kérdések jönnek vissza:-)

Ancilla 2011.03.05. 22:18:35

@Peter_Cs:"Olvastad Henrik Ibsen Vadkacsáját? Kivel értesz egyet, Gregers Werlével, aki kimondta a kíméletlen igazságot, vagy a saját léthazugságaik béklyóiban vergődő Ekdal családdal, akik a hozzájuk vetődött nemes vadból is szánalmas rabot csináltak?"

Igen, olvastam. Egyikkel sem értek egyet. Sem a saját hazugságaikban dagonyázó Ekdalékkal, sem Werlével, aki az igazság kimondásával egy ártatlan kislányt ölt meg. Nem volt joga hozzá, hogy ilyen durván beleavatkozzon mások életébe. Az élet nem mindig kínál jó választási lehetőségeket. Ilyenkor a kisebbik rosszat kell választani.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.05. 22:19:07

@gastro vazze:
nem tudom, én Szandikától simán elhinném, hogy elvágja a torkom, vagy elintéztet, Évától nem ijednék meg, az csak veszekedés , meg kiabálás nagyobb a füstje mint a lángja.:)

csicserierika 2011.03.05. 22:19:09

@genevieve: mert fél a párbajtól, azért. Vegyük pl Aleket, ő bevállalja, hogy nem szeretne párbajozni. Ezt nyugodtan megtehetné Béci is. Sokkal szimpibb lenne, mint álca szövegeket nyom. Nem őszinte. Ennyi.

genevieve 2011.03.05. 22:19:18

@kérődzőgiliszta: de a tipusok ugyan azok

melyik ábra nem illik be a sorba
melyik ábra illik bele stb.

ha nem lesznek benne évszámos kérdések éva is bajban lesz:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 22:19:30

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Ha Szandált megválasztották a legjobb nőnek, őt miért ne hoznák ki a legintelligensebbnek? :O

genevieve 2011.03.05. 22:20:28

@csicserierika: vagyis mindenkinek úgy kellene viselkedni-e mint aleknak?:-)

gibson 2011.03.05. 22:21:10

@gastro vazze: olvastam, de nekem nem mondta még az én anyám, úgyhogy nem tudom kontextusba helyezni ezt, úgymond :)
Ez olyasmi lehet, mint a múltkor a "kurva anyád"-on a felháborodás, akkor én írtam, hogy haverokkal mondjuk egymásnak néha, és ezen egy nagy csomó ember fel volt háborodva, hogy hát hogy lehet ilyet barátnak mondani, stb-stb.
Ahány ember, annyi szokás :)
Mindenesetre Szandika trágárabb, mint Éva, ezt tartom :)

Atok 2011.03.05. 22:21:22

Forgatokonyv a kovetkezo hetekre:
Eva visszajon Szandal ellen
Alek kinnhagyja Belat
Eva Erzsit
Alek Gigit
Eva Lacit
a dontore marad Alek, Eva, Ani es
Alek nagy folennyel megnyeri :)

Kritikus a kovetkezeo kivalasztas, csak szetinem Alek nem meri meglepni. Bar a mai jelolese azert ad ra nemi remenyt.

Ancilla 2011.03.05. 22:21:46

Ez egy szellemi frissességet mérő teszt. Ne másnaposan és ne egy nehéz nap után csináljátok meg.

www.pharmaton.hu/com/hu/content/cdr/?gclid=CJrlmN-enKYCFQ8t3wodqVCXoQ

genevieve 2011.03.05. 22:21:49

@King of Shadows: mint ahogy a mostani szavazás is:-)

melyiket nézték meg többen és melyik lett az rtl szerint a népszerűbb?:-)

K Tomoceusz 2011.03.05. 22:23:19

@csicserierika: Örülök, hogy szókincsem gyarapodik Alekosz által. Most nem kell azt írnom, hogy Béci és Laca két fasz, lehet úgy mondani nem táblakompatibilisek .

csicserierika 2011.03.05. 22:25:02

meg lehet próbálni:) Egyébként Gigi is jött ezzel a dumával, hogy szeretne már kimenni a szeretteim stb.., stb.., megméretni magát. Balázs sem értette igazán, mert normális ember elkerülni szeretné a párbajt. Nem őszinték, csak azt hiszik, hogy a nézők hülyék, elhiszik , vevők a kis cukiságaikra.
Álljon ki és mondja, hogy f..ik a párbajtól , állítom még én sem fogom bántani.

Ancilla 2011.03.05. 22:25:40

@csicserierika: Miért ne akarhatna kimenni Béci?? Tökjól érezte magát a párbaján, és nem akárkit, nem akármilyen aránnyal győzött le. Alekon kívül mindenkit legyőzne most is. De lehet, hogy őt is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 22:25:46

@gibson: Az onlineban most mondja Ribikó, hogy Dika be van sértődve rá, tehát még előfordulhat, hogy ki is viszi egy "Gonoszabb vagyok nálad!" párbajra. :)

csicserierika 2011.03.05. 22:27:31

@Ancilla: erre azért mérget ne vegyél légyszí:)

Atok 2011.03.05. 22:27:49

Laci, Erzsi es Szandika elemzik a kivalaszast. Erzsi bevallja, h taktikusan dontott es orul, hogy meg marad egy darabig a villaban.

kaffa 2011.03.05. 22:30:19

na, akko', ha bünti jár a kihívott idő előtti megnevezéséért, akkor hogy lesz ebben az esetben lerendezve, ha már a jelölők is megnevezik a Targetet nem csak Vandál?

K Tomoceusz 2011.03.05. 22:31:55

@Atok: Szegény Jerzy nehogy rábasszon. Szerdán a lányok kibékülnek két üveg bor mellett, aztán mehet ő párbajozni.

Ancilla 2011.03.05. 22:32:49

@csicserierika: Én elhiszem, hogy egyesek vágynak ki, hogy láthassák a családtagjaikat, megérintse őket egy kicsit a kinti világ hangulata.
Csak azok nem vágynak ki, akik érzelmileg nem kötődnek senkihez, illetve a villában nagyobb biztonságban érzik magukat, mint kinn (Alekosz) vagy akik görcsösen nyerni akarnak (Éva).

csicserierika 2011.03.05. 22:33:05

@K.Tomoceusz: pedig látod itt többen is csak a fránya véletlennek tulajdonítják, hogy nem mehetnek. Laca olyan mint a szikla(mozdulatlan), Béci meg már betanulta a tigrisbukfencet a párbaj belépőre.

gastro vazze 2011.03.05. 22:33:07

@gibson: naigen, az nem mindegy, hogyan mondják, milyen hangsúllyal:)

redhaven 2011.03.05. 22:33:41

@Ancilla: bélámról jelen pillanatban talán yoda mester tudná megmondani,hogy a dzsedi-faktor benne van é.
szerintem nincsen.
eddig mindig a magukat adók nyertek(és nem azok akik magukat nyerőknek gondolták.

gastro vazze 2011.03.05. 22:35:39

@K.Tomoceusz: Dikával úgymond nagyon jó kapcsolata van vele:)

csicserierika 2011.03.05. 22:37:41

@Ancilla: A régi vv-ket is láttam. Ott senkinek nem jutott eszébe ez a kifogás.
Nekik is biztos, hogy hiányoztak a szerettek, de tudták, hogy miért mentek be, még ha nem is nyernek, a shownak menni kell. Nem szabad megölni az izgalmat és a dolgok egy hónap alatt is sokat változhatnak odabent. Igaza volt Kasza Tibinek, hogy elég a nyafogásból, fogják be a szájukat és legyenek szívesek vidámabbak lenni. Mi is jobban éreznénk magunkat, ha a poénkodás menne bent, nem a savanyú képüket kell néznünk. Jobb híján a veszekedéseikkel lehet már csak megtölteni a műsort.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 22:38:52

@gibson: Hát ... nálam RENGETEG különbség van közöttük. Szandit csak azért tartom közönségesnek, mert annyit vedel, hogy összehányja a környéket, meztelenül mászkál, és rosszindulatú. A Kócbaba majdnem ugyanez, csak ő nem meztelenkedik, hanem köpköd... :)

viola narvilly 2011.03.05. 22:39:11

@sorica123:
Én eddig úgy tudtam, muffinsütő formában készül :)
Postcrossingon kaptam képeslapon... nyilván sosem találnád ki, hogy egy finntől :)

@maghozo:
Hát mondjuk a 20.

Na, olvassak vissza egy félórát, vagy elmondjátok, ki lett a szerencsés nyertese a kiválasztásnak?

Flood 2011.03.05. 22:39:33

@King of Shadows: Beszarok bazzeg! :D
Már az eszembe sem jutott volna, h van VV4 szócikk a Wiki-n, de hogy ennyire naprakész (percrekész), azon duplán ledöbbenek :o

K Tomoceusz 2011.03.05. 22:39:57

@csicserierika: Béci egy pöcs, azzal nem kell foglalkozni, de Lacán megint vesztettem egy fogadást. Nem hittem volna, hogy belemegy a Szandika féle buliba. Hányszor kell még neki elmondani, hogy a nézők mocskosul unják a Háborús Lacát? Olyan szépen nótázgatott még háromnegyed nyolckor .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 22:40:44

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Anikó.

@Peter_Cs: Dika már mindegyik ellen veszítene, beleértve Lacit is...

Ancilla 2011.03.05. 22:41:09

@redhaven: "eddig mindig a magukat adók nyertek(és nem azok akik magukat nyerőknek gondolták. "

Ez a kettő nem zárja ki egymást.
Béla magát adja: az Ő, hogy nyerőnek gondolja magát.

sorica123 (törölt) 2011.03.05. 22:42:13

@viola narvilly: csak nem egy finntől kaptad??:))Döbbenet;) Én egyre jobban ideszokom, mire visszajutok Pestre, már akarok is visszajönni. Csak hát finnül kéne tisztességesen megtanulni, mert értek kicsit, de nem beszélek.

viola narvilly 2011.03.05. 22:43:54

@redhaven:
Nemá', most tényleg ki?

@sorica123:
Tudom, meglepő, de valóban egy finntől jött :D
Finnül nem lehet megtanulni. Kizárt, hogy lehessen :)

Riciruci · http://www.divatplaza.hu 2011.03.05. 22:45:04

Klikkesedjünk-klikkesedjünk :-)

Ancilla 2011.03.05. 22:45:29

@csicserierika: Én már régen nem az izgalmasság miatt nézem ezt a műsort. S ez nem feltétlenül a villalakók hibája, hanem az RTL-é. Annyira nyomják Alekoszt, hogy valóban nem kétséges, kit fognak kihozni nyertesnek.

gibson 2011.03.05. 22:45:51

@King of Shadows: szerintem pedig Éva Szandikához képest egy úrihölgy :)
Érdekes amúgy, mennyire másképp látunk egyes játékosokat, attól függően, hogy kivel sziNpatizálunk, úgymond.

AnnaKarenina 2011.03.05. 22:46:01

@Peter_Cs: Azért az Alekosz-rajongók is belegondolhatnának már abba, hogy jó-e, ha Éva harmadszor is visszamegy egy párbajról. Ha Éva nyer, erősen Alekosz riválisa lehet.
Egyébként meg Szandika kellemetlen tulajdonságai ellenére is más minőség, mint Éva, erkölcsi és igazságérzéke ép. Remélem, Éva végre távozik.

redhaven 2011.03.05. 22:46:02

@viola narvilly: asszem lilura savaztunk.
meg a 35méteres tiritarka kendőjére.

csicserierika 2011.03.05. 22:46:05

@K.Tomoceusz: Okos szandál felvilágosította őket, hogy leszarja a nézőket, mert mi nézők nem értjük, hogy ez most igazi taktika,és ezt Laca bácsi szépen beszopta, vagy csak be akarta szopni? Nem tudom. Kíváncsian várom Laca iq teszteredményét.

K Tomoceusz 2011.03.05. 22:46:39

@gastro vazze: Ez már az iqteszt? Nekem az negatív. Még az idézett mondat gazdáját se ismerem fel. Lehet Éva is meg Jerzy is. A bentiekre ragad egymásról a kultúra.

viola narvilly 2011.03.05. 22:47:35

@genevieve:
Aham, köszi, időközben rájöttem, hogy a vv oldalán talán megtalálom :)

@redhaven:
A következő válaszodban Stohlt fogod írni?

redhaven 2011.03.05. 22:47:44

@AnnaKarenina: párszáz zsebből előkotorhatott némi erkölcsöt:))

AnnaKarenina 2011.03.05. 22:47:52

@Ancilla: Igazad van, és ez a fajta RTL-viselkedés undorító, ráadásul nincs normális ember, akinek a korlátolt, tudatlan Alekosz elfogadható.

Atok 2011.03.05. 22:48:26

Ha Alekon lett volna a dontes joga, hogy ki menjen parbajozni, Szandikat kuldte volna

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 22:50:10

@like: A kihívó csak azután nem nevezheti meg egyértelműen a célszemélyt, hogy rákerült a zöld kendő, addig nyugodtan pofázhat róla ...

csicserierika 2011.03.05. 22:50:31

@Ancilla: ez sajnos viszályára is fordulhat. Nekem elejétől a kedvenceim közé tartozott . Nekem tetszenek a furcsaságai, rácsodálkozok egy-egy megnyilvánulására, a legtöbbet rajta tudok mulatni. Igazi clown.

redhaven 2011.03.05. 22:51:19

@AnnaKarenina: ölég sarkosra sikeredett a mondat...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.05. 22:51:20

@AnnaKarenina:

basszus most kiderül, hogy nem vagyok normális, köszi, így már mindjárt jobban érzem magam:)

csicserierika 2011.03.05. 22:51:20

@AnnaKarenina: szia itt vagyok köszi. Neked van kedvenced? Csak hogy én is minősíthesselek.

Atok 2011.03.05. 22:51:32

Huha, vmi fontos level erkezik. Vagokep a levelesladara *kep el*

AnnaKarenina 2011.03.05. 22:51:47

@redhaven: Nem arról írtam, hogy vajon erkölcsös életet élt-e, vagy sem, annak itt nincs jelentősége. A Villán belüli viselkedésben Éva minden iskolázottsága ellenére a legprimitívebb, a legdurvább, de hát mit lehetne várni egy alapból rosszindulatú, kudarcos, alkoholista nőtől. Szandika erkölcsi érzéke abban mutatkozik meg, hogy el tudja választani a jót és a rosszat. Éva maga a rossz.

kaffa 2011.03.05. 22:53:32

@King of Shadows: o.k., köszi. Ez elkerülte a figyelmem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 22:54:00

@AnnaKarenina: Egy háromszoros párbajgyőztes Éva a lehető legjobb a középjátékban.
Éva-Szandika - én fordítva látom: egy villán kívüli Éva-Szandika vita végeredménye sajnos az lehetne nagy valószínűséggel, hogy Szandika testi sértés miatt megy a sittre. Éva csak a támadásokra reagál, Szandika viszont játszmázik.

Atok 2011.03.05. 22:54:04

Igazmondo hinta (puke). Ugy latszik nincs holnapra eleg anyag vitatkozasbol

redhaven 2011.03.05. 22:54:45

@AnnaKarenina: háát...a hátamközepére sem kívánom szandált az erkölcsi érzékével:)))

AnnaKarenina 2011.03.05. 22:55:57

@csicserierika: Nincs kedvencem, de a nagyon buta, korlátolt és rosszindulatú embereket nem bírom. Csak ennyi.

Ancilla 2011.03.05. 22:55:59

@gibson: Én se Évával, de Szandikával nem szimpatizálok, tehát objektívnek mondhatom magam. Ha meg kellene választanom, hogy ki legyen a szomszédom, egyiket sem választanám. Ha meg kellene választanom, hogy kivel lakjam egy szállodai szobában egy pár napig, akkor Szandikát választanám. Ha meg kellene választanom, ki legyen a munkatársam (és muszáj lenne választanom), akkor is Szandikát választanám. Egy dologban lenne jobb, mint Éva: nem beszélne ki, nem minősítene a hátam mögött rosszindulatúan.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 22:56:53

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Nagyon gyorsan aktualizálják. Tíz perccel a kiválasztások/kihívások/párbajok után már ott van az eredmény... :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 22:56:55

@AnnaKarenina: Évát az elejétől a többiek betámadták és támadják folyamatosan, ő csak védekezik, igaz legtöbbször a nehéztüzérséget használja.

redhaven 2011.03.05. 22:56:59

szandálkát max 1 hétre kellett volna bedobni.elrudazott volna,kiveszi a villalakókból a feszkót aztán ágyesz-búgyesz.

K Tomoceusz 2011.03.05. 22:58:00

@Peter_Cs: Nem tudom mit eszel azon a nőn. Ahogy megbugázta hajnali ötkor Alek paplanját, az túlment minden határon.

csicserierika 2011.03.05. 22:58:11

@Ancilla: akkor megnyugodtam, mert ezek közül nem ismerek rá Alekra. Te biztos most Szandálra gondoltál:)

Atok 2011.03.05. 22:58:22

Lacinal ez volt az utolso eset szerinte, hogy valaki olyanra pakolja a jelet aki megkeri ra

AnnaKarenina 2011.03.05. 22:58:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Ha el tudod magyarázni, hogy mi az, ami jó Alekoszban.
Szerintem lusta, negyedművelt, korlátolt, értelmetlenségeket beszél. Mint férfi visszataszító.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 23:01:21

@AnnaKarenina: Alekosz egy Mr. Bean, aki Brad Pittnek képzeli magát.

Atok 2011.03.05. 23:01:45

Beci legkozelebb taktikat valt es a leggyengebbekre fogja rakni a jelet. Nem mer/akar Aleknak menni

AnnaKarenina 2011.03.05. 23:01:50

@Peter_Cs: Éva orvosi eset, sajnálatos, hogy egyáltalán bekerült ebbe a játékba. Alkohol nélkül nem működik, alkohollal pedig agresszív. Képtelen a saját hibái belátására, másokat viszont simán megaláz.

Atok 2011.03.05. 23:02:40

Beci nem fogja Alekot kihivni, ha ra kerul a jel akkor gyenget visz ki. Szerinte nem fog Alek ellen parbajozni hamarosan.

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.05. 23:03:11

béla már a döntőbe látja magát, őrá már nem fognak szavazni...

genevieve 2011.03.05. 23:04:17

@Peter_Cs: alek egyáltalán nem képzeli brad pittnek magát!
tudja ő jól, hogy nem egy jó pasi külsőleg...az a gond nála, hogy ennek ellenére azét neki a a nagyon-nagyon jó nők kellenének...

ő mondta, hogy sok nője volt, de csak kb. 5 minőségi... a többi pedig ocsmányság....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 23:04:42

@gibson: Szerintem ez nem (mindig) szimpátiafüggő. Nálam például inkább a szocializációm játszik fontos szerepet, mert nekem Dika sem szimpatikus(abb, mint Év@lag). :)

genevieve 2011.03.05. 23:04:53

beszarok, oli vezeti a belevalót.....

csicserierika 2011.03.05. 23:05:11

@Peter_Cs: csakhogy én meg olyan videot láttam a youtubon, hogy Brad nyilatkozta, hogy Alekosz szeretne lenni, Johnny Deep a hódításait szeretné eltanulni, Obama meg odáig ment, hogy lemond, ha nem Alek nyeri meg vv-t.:) :)

Ancilla 2011.03.05. 23:05:42

@Peter_Cs: Drága Péter! Szerinted mim az oka annak, hogy Évát támadják??

Általában két okból szoktak támadni többen is egy embert:
1. Ha az esendő, gyenge, nem tud védekezni (ilyenkor az állati ösztönök működnek az emberben, kimarják maguk közül a gyengébbet)

2.Ha az illető valamivel kiváltja a többiekből ezt a viselkedést, ha okot ad rá.

Na, Éva a második eset.

Atok 2011.03.05. 23:06:04

Beci legutobb a kivalasztason mondta, hogy precedens. Meg most :)

Ancilla 2011.03.05. 23:07:26

@genevieve:Ezek szerint az objektivitás 100%-ig biztosítva van a Belevalóban is.

syfyboy 2011.03.05. 23:07:44

Sziasztok! Szép jó estét mindenkinek! Régóta olvaslak benneteket, úgy gondoltam én is beszállok :D Klikkesedhetek? :)

the sandwich maker 2011.03.05. 23:08:23

@genevieve: na, csak sikerült össze-hozni azt a karriert, ha már a korpa meg a kecó ugrott.

genevieve 2011.03.05. 23:08:47

@Ancilla: helyesbítenem kell:-)

azóta bejött győzi is:-)
most kaszatibi és junior a vendég, plussz az összes eddig kiesett villalakó

genevieve 2011.03.05. 23:09:18

@syfyboy: attól függ milyen fan vagy:-D

syfyboy 2011.03.05. 23:10:21

@genevieve: MMKK Éva és Alekosz...

genevieve 2011.03.05. 23:11:20

oli faggatja, hogy kik voltak bent kaszatibi kedvencei, mondjon 3-at

alek, mert szeretni való idióta
béci, mert sokkal szeretni valóbb és puhább mint ahogy az képernyőről lejön
és laci, mert egy nagyon aranyos maci és jó fej:-)

genevieve 2011.03.05. 23:12:15

@genevieve: akkor hozzám ne szóljál bameg:-D

AnnaKarenina 2011.03.05. 23:12:17

Mégis az RTL a legvisszataszítóbb, ahogy didaktikusan próbálja megértetni játékossal, nézővel, hogy ez egy műsor, amit mindenki csak szolgáljon ki, mint ahogy a taktikázást "elítéltették a nézőkkel", mert jobban járnának, ha ellenszenv alapú kiválasztás lenne, az Alekosz-Éva páros sorban vihetné ki a gyengébbeket (Jerzy, Laci, Anikó), vagy a műsorvezetők értelmezései egy-egy játékos viselkedéséről, akik persze nem Alekosz, vagy Éva. És, ami a legjobb, hogy ezek az értelmezések aztán vissza is köszönnek a nézői reagálásban, vagy véleményben.
Jobban örülnék egy valóságosan nézői rokonszenv-ellenszenv alapú játéknak.

Ancilla 2011.03.05. 23:12:40

@syfyboy: Nem baj. Az itteni többség úgysem kedveli őket.

redhaven 2011.03.05. 23:12:57

@syfyboy: minden körülmények között elvárjuk.
milyen közel állsz tőlünk?

genevieve 2011.03.05. 23:13:10

ja és szandi nem nyerni jött a vv-be, úgy érzi nem nyerheti meg:-)

most ginat és zsuzsitt faggatják a kiválasztásról

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 23:13:14

Laci már előadta, hogy tették volna rá a jelet, és kihívta volna a Zévát, ki bizony! XD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 23:13:51

@Ancilla: Ha kicsit is más vagy egy közösségben, mint a többség, könnyen célponttá válhatsz. Éva betámadása a többiek merevségét mutatja. A BB2-ben ugyanúgy támadták Szekeres Szilviát, pedig nem balhézott, hanem inkább igyekezett kivonni magát a közös balhékból felülemelkedve azokon és ott ez volt az ok.

Frenk a hal 2011.03.05. 23:14:16

annyira bírom, amikor szandi adja az okosat, csak az a baj, h sötét, mint egy rókaverem. az esze, de még a lelke is...

syfyboy 2011.03.05. 23:16:16

@Ancilla: Akkor szaporítom a kisebbséget :D Egyszerűen ők ketten a legszórakoztatóbbak számomra és nincs is semmi elvárásom részükről, csak az hogy engem a villából szórakoztassanak...Már ha vettem a fáradságot és leültem tévét nézni...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 23:16:24

@Frenk a hal: Ez az, amikor a hülye okoskodik! Ennyi!

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.05. 23:17:03

@AnnaKarenina:
az rtl fizeti a számlát, jogosan várja el hoyg az ő szabályai szerint "játszanak"

éva van a hintában, erre elmegy az adás... eh...

AnnaKarenina 2011.03.05. 23:17:29

@genevieve: A kettő nem ugyanaz.:) Mindenki nyerni ment be, de az erőviszonyok különbözőek. Ő csak felismerte, hogy nem nyerheti meg. Ráadásul Szandika egészen értelmes, mert megértette a jelekből, mi az RTL szándéka.

K Tomoceusz 2011.03.05. 23:17:37

@Ancilla: Ez a többség kifejezés kezd rögzülni nálad. Elmondanád mi lett a mai inteligencici szavazás eredménye? Sajnos lemaradtam róla. A Ráczék százalékat írhatod egybe, ennyi engedményt kap a fanklub szóvivője.

genevieve 2011.03.05. 23:18:13

most sanyi van a vonalban és megmondja a tutit:-)

igaza van, csapatról beszél mindenki, pedig ez nem egy csapat, mindenki meg akarja nyerni a játékot...ha csapat lenni, akkor a játékosok szétdobnák a nyereményt...

na, oli csak bekérdezett...miért szúrta hátba a barátait....

sanyi szerint szandi lacit hivja ki:-D

AnnaKarenina 2011.03.05. 23:18:37

@Gn: Na ja, megérteném, csak akkor ne hivatkozzanak nézői szavazatokra, akaratra.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 23:19:03

@Peter_Cs: Kint, de a Laci tipikusan az, aki lapít a harcban, aztán ha elmenekül az ellenség elkezdi utána kiabálni, hogy "Mi van? Beszartál?"...

Trevlovics 2011.03.05. 23:19:32

@Peter_Cs: bár nem világos mi köze ennek az itteni esethez, de annyiszor hoztad már fel ezt a példát, hogy muszáj megkérdezzem: ha éva és fent nevezett szekeres szilvia valamilyen gonosz külső tényező hatására veszekedni kezdene, neadjistan még össze is verekednének, te kinek drukkolnál?

redhaven 2011.03.05. 23:20:20

ott van a szakál miki, nóci...
és akkor győző műsort vezethet ezzel a tálentummal?

genevieve 2011.03.05. 23:20:21

na oli elég rendesen kampányol aleknak

most egy betelefonáló elmondja, hogy nem tartja fairnak, hogy oli itt kampányol aleknak

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.05. 23:21:58

éva: "akkor pont a jó időszakom volt még" :)

Kata Marán 2011.03.05. 23:23:06

@AnnaKarenina: Mit vársz azután, hogy ezt a szerencsétlent Lilu görög félistennek hívta?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 23:23:30

@Trevlovics: Ennek a matematikai esélye a nullához közelít.

genevieve 2011.03.05. 23:23:37

zsófi divatbemutatót tart:-)

egészen jól néz ki:-)

the sandwich maker 2011.03.05. 23:23:46

@syfyboy: nyugi tesó, én is kisebbség vagyok, nem vagy egyedül. :) egyébként szia és klikkeseggyé!

Trevlovics 2011.03.05. 23:25:06

@Peter_Cs: akkor megkérdezném, hogy matematikailag mekkora esélyt látsz arra, hogy az általad többször emlegetett szekeres szilvia és éva összevesszen, netalán össze is verekedjen.

beacska 2011.03.05. 23:25:34

@Retardált Légpisztoly: akkor én is klikesedek veletek ;) végre, én is találtam magamnak egy klikket!!

joszif 2011.03.05. 23:26:59

kihez sündörögne oda
hehehehhehehe

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.05. 23:27:15

anikótól nem lehet akármit kérdezni, beszarok.

maghozo 2011.03.05. 23:27:21

"Kihez sündörögnél oda ..."- :DDDDDDDD

Ancilla 2011.03.05. 23:27:32

@K.Tomoceusz: Milyen érdekes, hogy pont most csináltatnak intelligenciatesztet...
Valószínűleg azt akarják kihozni, hogy Éva a legintelligensebb, ennélfogva nem a viselkedési intelligenciát, nem is az érzelmi intelligenciát mérő tesztet választották ki.
De nem tudom az eredményt.

syfyboy 2011.03.05. 23:28:08

@Retardált Légpisztoly: Köszi...meg aztán lehet nemsokára nem leszünk annyira kisebbség :D gyűlünk mi is :))

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.05. 23:28:26

erzsi kérdéseire pedig éva válaszol a háttérből
egyre jobb :)

Frenk a hal 2011.03.05. 23:28:47

amúgy nem csodálkozom, h anikó jóban lett szandival...

Atok 2011.03.05. 23:28:53

Laci szerint mindenkinek 8:1 az eselye a dontore

Trevlovics 2011.03.05. 23:28:55

@Peter_Cs: az előbb nem a kérdésre válaszoltál, gondoltam ha felteszem a válaszhoz tartozó kérdést, akkor az eredeti kérdésre adandó választ adod rá, de kikerülted, kényes téma!

Frenk a hal 2011.03.05. 23:30:02

jajj és holnap iq teszt :-D azok a fejek az előzetesből :-DD

maghozo 2011.03.05. 23:30:46

@Trevlovics: Csak fantáziálás . Nincs alapja .

Ancilla 2011.03.05. 23:30:52

@genevieve: És erre Oli mit válaszolt?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 23:31:19

Sz@rikó fél Gigitől (Arra gondol, hogy a Ráczildi ki tudná taposni a koszos beleit?). :D

maghozo 2011.03.05. 23:32:21

@Frenk a hal: Akihez ezután sündörög Ani az a következő vesztes :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 23:32:30

@Trevlovics: Mindketten tükröt tartanak a többség felé, melyben a többség elvérzik toleranciában. Nehéz a választás.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 23:32:40

Szandi kimondta, hogy eddig mindenki kiesett, aki Ani mellett volt! XD

Kata Marán 2011.03.05. 23:32:44

@Ancilla: Szinte biztos, hogy nem ő lesz a befutó. Még ha ki is hagyták a veszélyfaktorokat.

genevieve 2011.03.05. 23:32:56

@Ancilla: neki alek a barátja és naná, hogy kampányol érte.....

nyilván az erkölcsi érzéke nem súgja meg neki, hogy mint magánembertől ezt természetes....de mint egy műsor vezetőjétől etikátlan...

na de mondjuk ezt lilu és balázs sem érzi:-)

Atok 2011.03.05. 23:34:05

Aniko a multkor azt mondta Szandikanak, hogy szerintne Eva a legerosebb lany es mindegyikojuket kinn hagyna. Akkor most hogy is van ez?

genevieve 2011.03.05. 23:34:22

@Peter_Cs: na az annyira, de annyira vicces volt.......

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 23:34:32

@King of Shadows: De ennek a tudatában is a vak ló bátorságával halad tovább!

nyanyanya 2011.03.05. 23:36:17

na bekapcsolom erre bezarjak van egyaltalan online?

joszif 2011.03.05. 23:36:34

Érdekes hogy mostmár másodszor halljuk ezt ma este hogy azért hibás az Éva mert a szandika azt mondta.
WTF ezeknek nincs önálló gondolatuk szemük hogy kialakítsák a saját véleményüket??

beacska 2011.03.05. 23:37:15

@Peter_Cs: hűűű, megint a tolerancia szó. vigyázz, Trevloviccsal értelmezési problémák léphetnek fel! ;)))

genevieve 2011.03.05. 23:37:50

oli 100 napos értékelő beszédet tart...

3.mondat a szex nélküli böjtről beszél...

elek1 2011.03.05. 23:39:10

@nyanyanya: Van, csak éppen megkímélnek minket gyagyás tódi böszmeségeitől.

syfyboy 2011.03.05. 23:39:49

@nyanyanya: van, épp Éva "ttttaktikázik"

Frenk a hal 2011.03.05. 23:40:36

gigi: "dzserzi milyen szellemiségben neveljük dzserzi dzsuniort?"

mézescsók 2011.03.05. 23:40:44

@AnnaKarenina: Szandi nálam elég sokszor kivágta a biztosítékot, de fényévekkel jobb ember, mint Éva. Őszintébb, egyértelműbb, empatikusabb. Felesleges az IQ-teszteket emlegetni, nem elmebajnokságra mentek be. Arról már nem is beszélve, hogy nem mindig az értelmesebb a szimpatikusabb. Évának nem az értelmi képességeivel van baj, hanem az emberi minőségével. Szerintem. Illetve az értelmi képességeivel is, ha ennyire képtelen kontrollálni magát. És ez alatt nem azt értem, hogy játssza meg magát, hanem azt, hogy néha elgondolkodhatna azon - Alekosszal együtt -, hogy ha ennyire ellenszenves a lakótársaknak, akkor talán benne is lehet hiba. Erre egyébként utalt valaki a kiválasztásnál és Éva azt mondta, hogy persze benne is van hiba, de... és máris hárított. Így aztán egy szavát sem hiszem.
Jóslatom a jövő hétre: most jön az esendő, támogatásra szoruló Éva, esetleg szóba jöhet még a betegsége is, egint lesz egy kis flörtölgetés Alekosszal, amit nem úgy gondol, stb. A betegségével kapcsolatban megjegyzem, ott bent kapnak gyógyszert, úgyhogy nyugodtan rendben tarthatná magát.Ettől függetlenül nem kívánom senkinek, hogy beteg legyen. Még Évának sem. Csak általában akkor szoktak a fenti tünetek előjönni, amikor párbajra megy. A lelki társ meg majd erősítgeti szépen Éva egóját. Egyébként Szandi szerintem nem teljesen esélytelen.

nyanyanya 2011.03.05. 23:41:13

@elek1: nekem egyre inkabb szimpi, ahogy tok hulyenek probaljak beallitani Jerzyt, szerintem aranyos, jo lelku srac. amit ma a vegere bevagott az rtl az sztem hanyinger.

mama ottmarad 2011.03.05. 23:41:24

@Peter_Cs: kedvesem, lehet, te másik műsort néztél akkor is? Sz. Szilvi pont soha semmit nem csinált, mint most Éva, azon kívül, hogy a szarkeverés taktikáját választotta. Csak eltaktikázta magát, és arról beszélt, nem keveset, amiről tilos volt, hogy ki kire szavazzon, és ezzel ki is taktikázta magát a játékból, kizárták. Amúgy, a bent lakók nem kis megkönnyebbülésére.
Itt nem tilos az ilyen taktikai megbeszélés, mégis mindannyian szégyenkezve suttognak, és a másikat vádolják vele, mintha bűn volna.

Morci úr · http://suttyok-ket-kereken.blog.hu 2011.03.05. 23:42:30

Itt az online közvetítés a villából, külföldröl is nézhető:
valovilag4.postr.hu/online-kozvetites/

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.05. 23:43:23

erzsi nem bírja kimondani hogy történelem. epik

elek1 2011.03.05. 23:43:32

@nyanyanya: A mai összefoglalót nem láttam, de én még tőle sok értelmes gondolatot nem hallottam, pedig az élőket elég sokat nézem.

Atok 2011.03.05. 23:43:51

Vilag tortenelmeben nem volt meg akkora dolog, hogy ha vki egyszer mar letakarta a kamerakat akkor a nezok megszavaznak neki meg egy eselyt - by Erzsi.

gibson 2011.03.05. 23:43:51

@syfyboy: @Retardált Légpisztoly: nem vagytok egyedül, tesók, én rajtatok - és magamon - kívül még legalább két embert ismerek itt, aki hasonlóan gondolkodik:

Hannibal és nida!

Klikkesedj-klikkesedj-klikkesedj!!! :)

syfyboy 2011.03.05. 23:44:15

@mézescsók: Szandi biza esélytelen... Neki kellett ez a párbaj egy erős ellenféllel, hogy így távozzon a villából és ne az RTL tegye ki szerződésszegéssel...Én így látom, ez a meccs is le van játszva...

elek1 2011.03.05. 23:44:28

Persze a Laci sem értelmesebb semmivel tőle, ez ki is fog holnap derülni.

nyanyanya 2011.03.05. 23:45:42

@elek1: nem egy akademikus a srac azt alairom, de jolelku es ez manapsag nem egy gyakori jelenseg egy pasinal.. tok idiota fejeket vagtak be rola, ami azert vicces mert en is tudok olyan fejeket vagni, pedig nekem felvagtak a nyelvem..

AnnaKarenina 2011.03.05. 23:45:46

@mézescsók: Egyetértünk. Azt is szeretem, amikor Éva elsírja magát, hogy őt nem szereti senki. Hát érdekes is lenne...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 23:45:51

@Peter_Cs: Kényszerpályára került, tehát nem tehet mást, még akkor sem ha akarna, ebből meg az következik, hogy nincs más hátra, mint előre. Ha nem utálnád annyira, még látnád is...

Egyébként nincs olyan, aki ellen esélye lenne...

the sandwich maker 2011.03.05. 23:46:02

@gibson: na rögtön nem vagyunk akkora kisebbségben. ;) (imádom, mikor az emberek általánostíanak...)

syfyboy 2011.03.05. 23:46:02

Laci 16 ezer ember között élt.. és nem volt feszkó...jeeszusom, hol élhetett?

genevieve 2011.03.05. 23:46:41

@gibson: jó ez a klikkesedés, csak hol van a másik klikk?:D

Atok 2011.03.05. 23:46:44

Laci 16000 emberrel elt egyutt es nem volt feszko, azt viszont nem erti, hogy a villaban pedig miert van.

Frenk a hal 2011.03.05. 23:47:18

@syfyboy:
vmi nyári kézműves táborban

Atok 2011.03.05. 23:47:40

A Gombar ki lett jelolve megsemmisitesre, akarom mondani az en megsemmisitesemre :D - by Alek

genevieve 2011.03.05. 23:48:15

kaszatibi volt a sztájliszt:-D

évának adott volt a stílus:D

Trevlovics 2011.03.05. 23:48:44

@Peter_Cs: nézzük már meg mit is állítasz. tehát éva tükröt tart a többiek elé, ez akkor azt jelenti, hogy úgy viselkedik velük, ahogy ők vele. egyrészt, akkor most végülis éva nem csak önmagát adja őszintén? másrészt ha két fél ugyanúgy viselkedik egymással, akkor hogy lesz az egyikből jó a másikból meg rossz? az a fránya logika ne lenne

genevieve 2011.03.05. 23:49:05

na de, hol van gombi???????????

Trevlovics 2011.03.05. 23:49:50

@beacska: bravó, csak őszintén és jóindulatúan :9

syfyboy 2011.03.05. 23:51:52

Alek nem érti mi az a szó h "replika"...ma volt az IQ teszt?? Jerzsi magyarázata...egek...

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.05. 23:51:56

"replikusan hajlamos vagy replikázni"

syfyboy 2011.03.05. 23:53:12

Alekosznak beküldenék egy értelmezőszótárt, hadd gyarapítsa szókincsét...esetleg kaphatná ajándékba szülinapjára...

maghozo 2011.03.05. 23:53:17

@Trevlovics: A szóhasználat a különbség .Éva sokszor kérdez úgy ami nevetést robbant ki a nézőből viszont bántó annak akitől kérdez.

Atok 2011.03.05. 23:53:23

@syfyboy: Hogy fugg ossze az iq tesztel? :)

beacska 2011.03.05. 23:53:39

@Trevlovics: ebben nem volt rosszindulat, csak konstatáltam, hogy én is így használtam a tolerancia szót, mint Peter_Cs, és nem sikerült megegyeznünk a használat helyességében...

Frenk a hal 2011.03.05. 23:53:46

@genevieve:
ott-ott, egy kenguru erszényben ;-)

syfyboy 2011.03.05. 23:55:59

@Atok: Valami módon összefügg :) Az én agyamban... :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 23:56:26

@syfyboy: Én meg tíz MILLIÓ között élek, és nincs feszkó (kivéve, amikor mégis van). Ehhez mit szólna a Laci? :D

mama ottmarad 2011.03.05. 23:56:37

@Peter_Cs: már értelek, te pont úgy gondolkodsz, mint Éva, aki saját kényelmes, jól felfogott érdekeihez próbálja rendelni a szabályokat.
Tudod, a többség, ha belenéz a tükörben, és meglátja az arcára nőtt pattanást, habozás nélkül kinyomja onnan.
Soha sehol, mondhatnám SSKK, nem alkalmazkodik a többség a kisebbséghez. Csak, ha akarata ellenére rá van kényszerítve, és azt úgy nevezik: diktatúra.

elek1 2011.03.05. 23:56:48

@Atok: Ha a Bécinek lenne kis esze, akkor ebből megtudhatta a százalékot.

Atok 2011.03.05. 23:56:52

Beci nem talalja a szavakat, hogy hogy irja le hogy Erzsi menyire sotet

Trevlovics 2011.03.05. 23:57:13

évát benn nem szeretik, tehát mindenki genyó. egyetlen ember tudja elviselni, és ez tökéletesen jellemzi őt. az az alekosz, aki állítólag szerelmes belé (persze hol igen, hol nem), de mindenképpen legalább meg akarja dugni, is elismerte, sőt kinyilvánította, hogy éva tapintatlan, kizárólag önös érdekei mozgatják, bármikor képes átlépni másokon, akár azokon is akiket barátainak mond. ez azért elég beszédes egy olyan embertől aki pedig eléggé elfogult vele. az is érdekes, hogy amikor alekoszt kérdezték éváról, sokszor dicséri, de mindig kizárólag mint nőt, emberi mivoltára vonatkozóan egyetlen egy pozitív jelzőt nem hallottam még tőle sem.

Atok 2011.03.05. 23:57:59

@elek1: Szerintem tudja o ,hogy Alek nagyon elkente Gombi szajat.

Frenk a hal 2011.03.05. 23:58:10

@Atok:
pont ez jutott eszembe...

Trevlovics 2011.03.05. 23:58:16

@beacska: ha úgy érted, hogy elsődlegesen a többiek nem toleránsak évával szemben, akkor most sem értünk egyet.

syfyboy 2011.03.05. 23:58:50

Elég síma a közvetítés...nehogy meghalljanak a szerkesztők...ssshhh...

elek1 2011.03.05. 23:59:10

@Atok: Tudja, de még gondolni sem mer rá, és reszket a többiek meg ne tudják.

genevieve 2011.03.05. 23:59:30

@Trevlovics: ha éva kiesik akkor alek magányos farkas lesz bent a villában, vagy csapódni fog valakihez?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:00:11

@mama ottmarad: Szerintem jelenlegi társadalmunkban túl sok a szabály. Túlságosan konzervatív a magyar társadalom.

genevieve 2011.03.06. 00:01:20

@Trevlovics: mert aleknak a nők nem emberek, hanem csak egy különleges faj...mint azt már egyszer kifejtette:-)

syfyboy 2011.03.06. 00:01:50

Alekhoz Éva után a legközelebb Béci áll...

Atok 2011.03.06. 00:01:57

Ebben a pillanatban Alkoszhoz sajat bevallasa szerint, Beci all a legkozelebb. Termeszetesen Eva utan.

genevieve 2011.03.06. 00:02:03

@Peter_Cs: na igen, afrikában menő lenne:-)

K Tomoceusz 2011.03.06. 00:02:20

23.58 Alek a hintában. Jerzyt tartja a második legszórakoztatóbb manusnak a villában a ruszki válogatott után. Béci elégedetten bólogat. Még nem fogta fel, hogy le lett unalmas pöcsözve. A többiek fejét elnézve, ha Éva nem magyarázza el neki, nem is fogja megtudni.

genevieve 2011.03.06. 00:02:46

@syfyboy: @Atok: érdekes:-D

miért is?:-)

Trevlovics 2011.03.06. 00:03:26

@genevieve: szerintem sokan azért viszonyulnak bent negatívabban alekoszhoz, mert ennyire közel van évához, néha megvédi, hogy ezzel is jelezze neki, hogy ő férfi és számíthat rá... akármiben :) nekem nem az a kérdés, hogy ha éva kiesik alekosz csapódni fog-e valakihez, hanem az, hogy ha éva kiesik, a többiek pozitívabban viszonyulnak-e majd alekoszhoz, és szerintem sokan igen. szerintem éva csak gyengíti alekoszt.

Atok 2011.03.06. 00:04:41

@genevieve: Alek is mondta, hogy pillanatrol pillanatra valtozik ez a dolog. Szerintem most meg a tegnapi buli hatasa alatt van. Tegnap neztem az onlinet egy darabig es akkor ugy tunt jol eldumal Becivel - zenerol, stb.

maghozo 2011.03.06. 00:04:43

@Trevlovics: "másrészt ha két fél ugyanúgy viselkedik egymással, akkor hogy lesz az egyikből jó a másikból meg rossz? az a fránya logika ne lenne " - ilyen nincs .Ez, hogy ugyanúgy nem létezik mert mindketten más más érzelmeket visznek bele. Itt az érzelmek döntenek amit ők éreznek a kellemes meg a kellemetlen aránya .

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:04:44

@genevieve: tegnap tök jól elbeszélgettek a zenéről. talán ezért

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:05:08

@Trevlovics: Szerintem Alek b@szni sem akar vele (ezt egyszer félreérthetetlenül ki is mondta az onlineban), csak úgy gondolja, hogy ezzel bekerülhet az összefoglalókba. Másrészt meg szüksége van valakire, akinek előadhatja a szövegeit, és ezzel vissza is kanyarodtunk az előző állításomhoz. :)

@genevieve: Nem tőlem kérdezted, de szerintem Bécihez közeledne... :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:05:14

@genevieve: Az afrikai társadalmak még maradibbak, merevebbek, rossz irányba tapogatsz.

genevieve 2011.03.06. 00:05:16

@Trevlovics: mert most ki áll negatívan alekoszhoz szandin kivül?:) vagy ki állt?:)

nem nagyon láttam összefoglalókban ilyesmit

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:06:02

szegény gigi, azt hiszi a táncolásról ismerik. megnézném a fejét amikor szembesítik a múltjával...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:07:10

@syfyboy: Először ezt olvastam: "... nehogy MEGHALJANAK a szerkesztők..." :D

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:07:48

alekosznak van öccse? vagy csak kamuzik...

genevieve 2011.03.06. 00:08:13

@Atok:
@Gn:
@King of Shadows:
ne már, hogy átpártol az ellenséghez:-)

alek klikkeskedik bécivel, kit fognak akkor itt utálni?:-D

Atok 2011.03.06. 00:08:36

@Gn: Mar nyilatkozott is parszor a teveben. Sot mar autogrammot is osztogat :)

Ancilla 2011.03.06. 00:09:04

@Trevlovics: Nekem is ez a véleményem. Jobban járt volna Alekosz, ha szép finoman lerázza magáról Évát.

Ha Éva kiesne, szerintem nagyon hamar kiheverné. Olivérét sem búslakodott sokat.

nyanyanya 2011.03.06. 00:09:10

Alekoszban nem csalodtam, hogy nem allna ki a tesojaert.

Na most hogy feloszlott a hitgyuli, elment az adas is, elteszem magam, joccak.

syfyboy 2011.03.06. 00:09:29

Na elment az adás...Nem is voltam figyelmes előtte mit motyogtak...vége lett a hintabeszédeknek...

Trevlovics 2011.03.06. 00:09:49

@genevieve: olyan értelemben negatívan, hogy nem feltétlen utálják, de éva közelsége elszigeteli őt a többiektől, ha éva kiesik, szerintem nem marad elszigetelve és nem csak azért, mert esetleg ő fog közeledni, hanem a többiek is felszabadulnak

Atok 2011.03.06. 00:10:05

@genevieve: Nem partol at. Meg szerintem Alek nem is nagyon klikkesedik. Eldumal o barkivel.

Ancilla 2011.03.06. 00:10:37

@Gn: Igen, van öccse. Láttam is egyszer egy műsorban. Nagyon hasonlít Alekoszra külsőleg.

genevieve 2011.03.06. 00:10:45

@Ancilla:
@King of Shadows:

éva tényleg azt hiszi, hogy alek szerelmes belé:-D

Atok 2011.03.06. 00:11:03

Total off: sokan olvassak ezt a forumot, van itt vki, aki ezt U2711en teszi? :)

nyanyanya 2011.03.06. 00:12:10

@Peter_Cs: :DDD beszarok rajtad, erted?:DDDD

genevieve 2011.03.06. 00:12:21

@Trevlovics: már délután is mondtam, hogy csak az emberek fejében van a klikkesedés:-)

jelenleg a fantasztikus négyes esett szét kétszerkettőre:-)

és minél kevesebben lesznek annál, nyugisabb lesz bent...

Atok 2011.03.06. 00:12:59

@Ancilla: Nem tudom mennyire koveted az onlinet, de sokszor emlegeti. A tegnapi 100 napos toszton is ra emlekezett

maghozo 2011.03.06. 00:13:01

@Trevlovics: Én is tükörről beszélek .Éva kifelé színesebb mert magabiztosabb .Több ember tud vele azonosulni mind a Bizonytalan Szandikával .

genevieve 2011.03.06. 00:13:57

@Atok: mint ahogyan a bárkik is eldumálnak vele:-)

oli kiesésével megszünt a két klikk

Ancilla 2011.03.06. 00:14:47

@Peter_Cs: Mit tartasz fölösleges szabálynak a társadalomban? (Mert ahhoz, hogy biztonságban érezzük magunkat, kellenek a szabályok. Sőt! Néhány helyen ennél több is elkelne.)

genevieve 2011.03.06. 00:14:50

@maghozo: én SSKK egyikkel sem:-)

mama ottmarad 2011.03.06. 00:14:55

@mézescsók: nagyon jól beszélsz. Szandi egy keményebb világból jött, normál körülmények között sosem találkozott volna Évával. (Aki szegről-végről szakmabeli, csak a legrosszabb fajtából.) A fiúk szárnyai alatt egy brancsba tartozak, de Éva megszegte a Szandi köreiben legalapabb szabályt: spanokra nem köpünk, SSKK.
Márpedig, emlékezzünk vissza, mikor Évát a legápolatlanabb vv lakó díját kapta (asszem nem is Szanditól), azonnal beköpte, hogy a legjobb barátnője mit vétett - nem tekarított a fürdőben 3 napot, ami vállalt büntetése volt.
Igaz, tényleg nem, de attól Éva helyzete cseppet se változott. Ez a baráti hátbatámadás indította el a bizalomvesztést.

genevieve 2011.03.06. 00:15:34

@Ancilla: hát pl. a magántulajdon:-)

más italát szabadon lehet elvenni:-)

Trevlovics 2011.03.06. 00:15:46

@maghozo: szerintem nem a színesebb a megfelelő szó, hanem a hangosabb, agresszívebb, stb... azt meg csak remélni merem, de nagyon, hogy nem vele próbálnak azonosulni

Ancilla 2011.03.06. 00:15:52

@genevieve: Sőt, minden adandó alkalommal el is mondja. Még Ádámmal is közölte.

Friedmann Juci 2011.03.06. 00:16:17

@Trevlovics: ja, hogy te meg itt sunnyogsz?:D

genevieve 2011.03.06. 00:16:50

@mama ottmarad: ott a pont.....

de ugye éva csak őszinte volt:-)

genevieve 2011.03.06. 00:18:06

@Ancilla: milyen romantikus gesztus volt, sok-sok nap után együtt a szerelmével kettesben és ez volt a legfontosabb közlendője:-D

hiába, szép dolog a szerelem, ugye apukám?:D

maghozo 2011.03.06. 00:18:22

Itt a belső önértékelés az ami számít .Szandikánál meg pont az van szétesve .
Ez energetika .- Semmi köze a hangoskodáshoz :)

Ancilla 2011.03.06. 00:19:24

@Atok: Természetes, hiszen folyton együtt voltak Olivérrel. De nincs megzuhanva a hiányától. Aleksoz nagyon jól tud alkalmazkodni a helyzetekhez. Még a kényszerességét is fel tudta függeszteni a villalét alatt. Pedig az - ha tényleg igaz, hogy kényszeresen rendmániás - nem semmi teljesítmény.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:19:25

@genevieve: Ribikót. :) Végül is, tőle mindketten szenvedtek már el sérelmeket...

@Ancilla: Szerintem is, de csak akkor, ha megfelelően tudná kivitelezni a manővert. Csak azért nem lépte meg eddig, mert fél, hogy az "árulásként" jönne át a képernyőkön, de - legalábbis a jelek szerint - már el is kezdte a kivitelezését...

genevieve 2011.03.06. 00:19:50

@maghozo: általában igen, de most évával szemben van, és nála többre tartja magát

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:21:17

@Peter_Cs: Az utca sarkára? ODA kiállna, ja! Egyébként meg a húgánál lakik, munkája nincs, azaz élősködik, mint egy mocskos pióca...

syfyboy 2011.03.06. 00:21:41

@Trevlovics: Nem kell azonosulni, kérem szépen... Ezek emberek, hibákkal, mint bármelyikünk...és most nézzük őket, mint egy kirakatban és analízáljuk minden mozdulatukat és messzemenő következtetéseket vonunk le...és a végén majd rájönnek egyesek, hogy ennek semmi értelme nincs, nem is volt, nem is kellet volna hogy legyen...csak lefoglalta az időnket fél évre...

genevieve 2011.03.06. 00:21:47

@King of Shadows: végül az mögé bújni, hogy éva nem tekinti férfinak és ezért inkább nem keresi a társaságát mindig elő lehet húzni a cilinderből:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:22:08

@Ancilla: Hasonlítsd össze a mai skandináv társadalmat a magyarral és a különbségből le tudod szűrni, mire is gondolok.

genevieve 2011.03.06. 00:22:36

@genevieve: kivéve, ha éva rámászik alekra:-)

ha ez megtörténik kiváncsi leszek peter-cs véleményére:-D

maghozo 2011.03.06. 00:22:39

@genevieve: Az lényegtelen mert az érzések belül bennünk vannak .Mindegy ki az ellenfelem ha belűről vagyok szétesve akkor veszítek.

genevieve 2011.03.06. 00:23:49

@Peter_Cs: jól tudom, hogy ott fenn északon kurvadrága a pia és nem is nagyon tolerálják az ivást?:-D

syfyboy 2011.03.06. 00:24:13

Eközben Anikó és Béci vitatkozik...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:24:20

@Gn: Van... :)

@genevieve: Év@lag meg az ő elmebeteg deluziói... :D

Frenk a hal 2011.03.06. 00:24:55

most mi ez a béci anikó izé? nem voltam itt

genevieve 2011.03.06. 00:24:56

@maghozo: nemegészen:-)

szandi belehergelte magát az éva elleni párbajba...után szét fog esni, de addig nem

Ancilla 2011.03.06. 00:25:14

@King of Shadows: Az azt hiszem, egyértelmű, hogy Éva kapaszkodik Alekoszba, nem fordítva. Éva nem tud kivel beszélni önmagáról.

mama ottmarad 2011.03.06. 00:25:29

@maghozo: szvsz, ha kettőjük között kell választani, az emberek többségében előítéletek dolgoznának, mert Éva mégis csak kesztyűben fogja a fszt, Szandi meg ugye hivatásos khm. És még a szája is túl szopósra sikeredett, nem szalonképes. Közben titokban inkább elviselnék Szandi jellemét, mint Éváét, mert Szandi egyenes jellem.
Ha már két "úgymond" rossz kötül kellene választani.
Kíváncsi lennék egy olyan szavazás eredményére, hogy uraim, ma csak az szavazzon, aki fotóra veri, Éva, vagy Szandi?

Szerintem a féltékeny Jerzyt viszi ki.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:26:26

@King of Shadows: Vissza kell utasítsam ezt a rablókapitalista szemléletet! A mai világban sokszor önhibájukon kívül lesznek munkanélküliek, persze, ha megdöglene e Föld lakosságának a 2/3-a, akkor már jutna mindenkinek munka! Ez a kapitalizmus hétköznapi fasizmusa!

maghozo 2011.03.06. 00:27:07

Rendbe az önértékelése Szandinak ? :O
Lemaradtam valamiről...?

Trevlovics 2011.03.06. 00:27:18

@syfyboy: az azonosulást nem én hoztam :) végső soron szerintem pont elég sokszor, hogy valami lefoglal és szórakoztat. már megvan az értelme

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:27:27

@Frenk a hal:
amikor visszajött az adás, már ezt kaptuk.
béla eléggé sarokba lett szorítva.
nem lehet h titokban anikóra recskázik, de fél hogy lebukik az érzéseivel és ezért ennyire elutasító?
mennyire vad gondolat? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:27:56

@genevieve: Nézd csak meg a 101 Reykjavík c. filmet! :):):):)

syfyboy 2011.03.06. 00:28:00

@Frenk a hal: Próbálják rendezni nézeteltéréseiket..nem sok sikerrel... :)Emelkednek a hangok....egymást oltogatják...

Trevlovics 2011.03.06. 00:28:08

@Friedmann Juci: hé, nem sunnyogok, ide szoktam járni, ugye! :)

Ancilla 2011.03.06. 00:28:52

@Peter_Cs: Te meg hasonlítsd össze a skandináv embereket a magyarokkal, és rájössz, hogy nekem van igazam.

Finnországban meglepődve láttam, hogy a házak udvarát nem kerítik körül kerítéssel, ott áll minden szabadon, ami egy vidéki ház udvarán szokott lenni, a biciklik meg pl. egy nagy áruház előtt, a város közepén lelakatolás nélkül sorakoznak a biciklitárolókban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:29:07

@genevieve: Mi a probléma ezzel? Ez csak szembenézés a valósággal.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:29:13

@Atok: Szerintem az is taktika. Oli mondta, hogy kampányolni fog neki, és ő rájátszik erre belülről. :)

Frenk a hal 2011.03.06. 00:29:16

@Gn:
hát h anikó bele van esve bélába az tuti. ha egy semleges fazon lenne számára akkor le sem tojná, h r. béla miként vélekedik róla. de számít neki. mert szerelemben ég a pici fekete szíve

Atok 2011.03.06. 00:29:21

Precedens! Tippelhettek ki mondta :)

syfyboy 2011.03.06. 00:29:35

Mióta lett szitokszó a szivárvány? :)Pedig olyan szép szó...

joszif 2011.03.06. 00:29:42

egyre szimpatikusabb a Béci, kár hogy idiótákkal nem érdemes leállni vitázni

Miss Snooks 2011.03.06. 00:30:18

Szerintem itt néhány ember fogalomzavarban szenved. A tolerancia nem azt jelenti,hogy a másik ember suttyó viselkedését a végtelenségig tűrni kell, hanem,hogy elfogadom a máshogy gondolkodást feltéve,hogy ez a személyes határaimat nem sérti. Éva számtalan alkalommal gázolt bele mások lelkivilágába a legaljasabb módon (lásd cigányozás, Jerzy rossz családi háttérének a felemlegetése stb.) Ezek után mit vár bárkitől is toleranciát? Azon is mindig mosolygok,mikor Évát intelligensnek nevezik.Azért mer' tudta mikor volt a vesztfáliai béke? Tökéletesen hiányzik belőle az önreflexió képessége, társas és érzelmi IQ-ja nulla, önismerete semmi,ebből következően egy mondaton belül is képes egymásnak tökéletesen ellentmondó dolgokat állítani,hogy megőrizze az önképét. Amikor nézem, mindig az a benyomásom,hogy folyamatosan mikro-idegösszeomlásai vannak. Ha valaki a világtöténelemben megdolgozott egy dugásért akkor ez Alekosz :)

syfyboy 2011.03.06. 00:30:44

Béci:..azon röhögtem h Jerzy milyen rongy.. :adás el:

genevieve 2011.03.06. 00:30:44

@Peter_Cs: semmi:-)

mond csak, van-e kockás inged és szemüveged?:-)

genevieve 2011.03.06. 00:32:13

@Miss Snooks:

mekkora lenne, ha éva rámenne és alek meg hárítana:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:32:21

@genevieve: Kire gondoltál, talán Tamás Gáspár Miklósra?

Trevlovics 2011.03.06. 00:33:57

@genevieve: ezt lehet, hogy megnézném, főleg, ha alekosz a "nem aktuális" kifejezéssel hárítana :)

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:34:29

béci nem tud leállni. kíváncsi vagyok ebből lesz-e valami az összefoglalóban...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:34:42

MegLepke hova tűnt? Itt szokott lenni.

Frenk a hal 2011.03.06. 00:35:26

anikó és szandi pont ugyanolyan hisztérikus, kétszínű, buta, közönséges, feszültségszító lények

Ancilla 2011.03.06. 00:35:28

@Miss Snooks: Nagyon frappánsan megfogalmaztad Éváról a véleményedet!!! A "folyamatos mikroösszeomlás" telitalálat!!!

Miss Snooks 2011.03.06. 00:35:40

@genevieve: háááát, a helyében én biztos megijednék,képzeld el Évát, egy szar szex után :)

Frenk a hal 2011.03.06. 00:35:59

és ez nem azt jelenti, h r. béla fan vagyok

Trevlovics 2011.03.06. 00:36:19

@Peter_Cs: sajnos nem tudom, de ha jön, örülni fog, hogy kerested. ezzel kapcsolatban azt szeretném kérdezni, hogy ha meglepke, szekeres szilvia és éva vitatkozni kezdene egymással
:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:36:30

@genevieve: Elő, de szerintem Alek nagyon jól tudja, hogy azzal esetleg szavazatokat veszíthet. Ha ki akar ugrani, inkább a rossz tulajdonságaira próbál majd hivatkozni, mert az a nézők számára is elfogadható. :)

@Ancilla: Az, és le is húzza, gyakorlatilag ballasztként FUNK-CI-O-NÁL! :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 00:37:21

@Trevlovics: Te már valami nagyon agyalsz! :):):):):)

syfyboy 2011.03.06. 00:37:27

@Gn: már egy bő fél órája vitatkoznak...ha nem több, nem mértem...

mama ottmarad 2011.03.06. 00:37:40

@Peter_Cs: ezt azért mondod, mert a zemberek általában nem szeretik az ápolatlan, energiavámpír, önző rikácsolókat? Csak szánakoznak rajtuk.

Nagy szerencse, hogy van, aki megsajnálja őket is. Nincs is ezzel semmi baj :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:39:27

@Peter_Cs: Én nagyon szívesen élnék egy skandináv színvonalú társadalomban, és ezzel nem is vagyok egyedül...

syfyboy 2011.03.06. 00:39:42

Szerintem Anikó biztos bele van még zúgva a Bécibe... Alekosz befejezné az egész vitát, meghívta Anikót az ágyába egy kis maszatolásra..:)

genevieve 2011.03.06. 00:39:49

@syfyboy: ajvé, olival is igy kezdődött:-)

joszif 2011.03.06. 00:41:24

megint egy bőgős este lesz anikónál figyeljétek meg

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 00:41:53

Helló esti műszak, volt valami izgi?
Mindenkit megkérek, hogy őrizzük meg a pánikot!

genevieve 2011.03.06. 00:41:57

@Ancilla: na most már csak az a kérdés, hogy milyen fan-ok vagytok:-)

syfyboy 2011.03.06. 00:42:08

Hát én ettől a szivárványtól kivagyok...Hogy basszak le én valakit pl. h te..szivárvány! :) Kiröhögnének.

genevieve 2011.03.06. 00:43:17

@syfyboy: az a lényeg amit mögé gondolnak:-)

érdekes, hogy gigire teljesen elmaradt a szinésznőzés:-)

Ancilla 2011.03.06. 00:43:35

@genevieve: Én fan nem vagyok, de továbbra is kedvelem Bécit, és kedvesnek tartom Jerzsit.

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:43:55

bélának vajon szolt valaki hogy menjen utána, vagy magától volt ennyi esze?

Trevlovics 2011.03.06. 00:44:19

alekosz és éva testi kapcsolatát úgy tudom elképzelni, hogy alekosz ennyi várakozás után képtelen visszafogni magát és rögtön az elején gyakorlatilag kinullázza a tárat. éva biztosítja róla hogy semmi gond, bár húzza a száját, alekosz megígérteti vele, hogy nem mondja el senkinek, éva megígéri. a következő jelenetben éva és gigi suttognak, hogy nem csak jerzsi és gigi szexelt, hanem ő is alekkel, de alek az első másodpercben ejakulált, de ne mondja el senkinek, mert megígérte aleknek, hogy nem beszél róla senkinek. valahogy mégis eljut alekoszhoz, aki felelősségre vonja évát, aki visszatámad és veszekedni kezdenek hangosan, bejön mindenki és kérdik mi a baj, erre éva premierben bemondja, hogy az, hogy alekosz nem bírta tartani az aktus elején a magját és megígérte hogy nem mondja el, és be is tartotta, csak a giginek mondta el és most ezen van kiakadva alek (tehát végigmondja mindenkinek a teljes sztorit). ezután a kommentelők egy jelentős része beírja, hogy mekkora genyó ez a gigi :)

syfyboy 2011.03.06. 00:44:54

Na Béci megtört...kézfogás...szent a béke :) egyelőre...Béci bocsánatot kér...sírok...

Ancilla 2011.03.06. 00:44:54

További kellemes éjszakát kívánok mindenkinek!!!

mama ottmarad 2011.03.06. 00:45:18

@LadyCarambole: szia, mostanában ritkábban látunk.

genevieve 2011.03.06. 00:46:16

@Trevlovics: és legfőbb az hogy éva megint csak őszinte volt és magát adta:-)

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:46:38

@Trevlovics: ez elég valószinű forgatókönyv

sogeking 2011.03.06. 00:48:13

lábára lehajtja fejét, alszik a bogár, a darázs

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 00:48:13

@syfyboy: Miért, a többi kommunikációs szupertermék nem volt elég remek eddig?! Komolyan mondom, örülnék, ha csak egyetlen egyszer valaki megfelelő kontextusban használna valamit! :))))

dr. gernika 2011.03.06. 00:48:34

@nyanyanya: Attól én is kiakadtam. De még azt is megalázónak tartottam, ahogy a kiválasztásnál mindenki őt védte a párbajtól, mintha abba automatikusan belehalna szegény kis nyomi.
Pedig semmi baj nincs a sráccal.

Miss Snooks 2011.03.06. 00:48:35

@Ancilla: nagyon egyre jár az agyunk :) Egyre jobban kedvelem Jerzsit én is, nem egy sziporkázó elme az igaz, de nagyon rendben van az érzelmi IQ-ja,ami külön dicséretes, a már említett családi háttér miatt.

Ancilla 2011.03.06. 00:49:05

@Trevlovics: Jaj, annyira megnevettettél, hogy elkezdtem sírni a röhögéstől, és kiment az álom a szememből!!!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.06. 00:50:14

@mama ottmarad:
Leterítette a családot valami nyavalya, de már jobbulnak! :D

mama ottmarad 2011.03.06. 00:50:21

Valaki összefoglalná, ki kivel vitázott? Nekem sem jön on lány :(

nosce 2011.03.06. 00:51:11

Éva tényleg Alekoszból él a villában. A villában amúgy ö a legjobb taktikus (Alek meg a stratéga) mert felmérte h Alekra rá kell, és lehet is telepednie. Ehhez mint egy féltékeny tigris, minden csajt elmart Alektól, így sikerült leválasztania a többi csajt. Ezért támadta meg Éva Anit és Szandit és nem szókimondásból, még akkor is ha a tudatalattija vezérelte. És ezért nem igen bántotta Gigit mert az eleve a másik oldalon állt. Neki a saját szemét dombján kellett átvennie a hatalmat. És ezt a feladatot rendkívül ügyesen oldotta meg, tulajdonképpen Aleknek nem kellett adnia semmit cserébe, még le se pippantotta ami pedig más körülmények között minimum ár lenne :). Tehát igaz h a villában Éva Alekot lehúzza, viszont Aleknek Éva a szellemi partnere így sokat tud vele beszélgetni ezzel meg növeli a saját népszerűségét idekint. Alek tulajdonképpen látja h milyen szituba került, de egyrészről benne működik az h a barátai mellett kitart, másrészről pedig Évával kielégíti a beszélhetnékjét. Ha Éva kikerülne, akkor Alek sztem Anihoz kerülne közel a csajok közül és Ő lenne a partnere, Aninak még tetszene is. De sztem Éva fog visszajönni, különösen mert valami okból Szandi de a többiek is úgy gondolják h kint a párbajon dőlnek el a dolgok, pedig mi itt tudjuk h szerdától meg a szavazás és szombatra már nem lehet semmin sem fordítani. Tehát Szandi a szombatra gyúr majd de addigra már veszteni is fog, ha csak nem domborít valami hatalmasat. Egyébként érdekes megfigyelni h egyre kisebb az ellenállás a csajok részéről Alekkal szemben, és azt is meg merem kockáztatni, ha vége a villa létnek szinte bármelyik csaj bevállalná már Alekot(a népszerűségét különösen) illetve bánja majd h nem jöttek össze odabent.

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:51:54

@gernika: most őszintén, nem nézitek az adást? erzsi egy értelmes mondatot nem tud összerakni. csak azért van még bent, azért védik mert kufircol gigivel...
gigi akkora ívben fogja dobni ha kint lesznek, hogy le sem száll varsóig...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:52:18

@syfyboy: @Ancilla: Ha már mindenki sírni akar lehetne rendezni egy síróversenyt. Kezdhetnénk azzal, hogy Anit diszkvalifikálom, mert doppingolt. :D

syfyboy 2011.03.06. 00:53:32

Ott ment el az adás, hogy néztük amint Anikó szépen szunyókált, majd hangok hallatszottak, mintha bejött volna valaki...és ezzel megszűnt a kép...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:53:46

@mama ottmarad: Rácz Úr a Köpönyegforgatóval, már megint (még mindig?) a Zsófufó-ügyön...

Miss Snooks 2011.03.06. 00:53:49

@Trevlovics: ez konkrétan szó szerint így történne:) Bár Éva biztos nyígna még azon egy kicsit, hogy Alekosz összekente az új szponzorpizsijét.

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:54:59

anikó már nem alszik, visszajött az adás

syfyboy 2011.03.06. 00:55:08

Levél jött..2 oldalas Éva szerint...feladat.

sogeking 2011.03.06. 00:55:10

milyen lenne Szandi meggondolná magát, és kivinné az Erzsit:)

mama ottmarad 2011.03.06. 00:55:53

@nosce: szép kis dolgozat volt :)

Ha Alek nyeri a show-t, Évát is megnyeri a kéglivel együtt. Hol lesz akkor már Ádám....

Friedmann Juci 2011.03.06. 00:56:14

@Trevlovics: kar, h nem te irod a forgatokonyvet szivem, mert akkor ujra neznem a vv-t is.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 00:56:23

Újabb feladat: mindenkinek mondani kell egy volt villalakót akit visszahoznának (indokkal) illetve kettő mostanit, akit viszont kihajítanának.

Feladat indul: most

Gn · http://www.google.co.hu 2011.03.06. 00:56:26

mindenki jelöljön egy régebbi villalakót, akit szeretne vissza. és adjon meg 2-t akiket kirakna cserébe
vajon meg meri ezt lépni az rtl?

Atok 2011.03.06. 00:57:42

A feladat: ki az az ex-villalakok kozul akit bevaltananak kettore a bennlevok kozul.
Megelogezem az eredmenyt, Zsofikat/Gombit hoznak vissza Evaert es Alekert cserebe.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 00:58:20

Ja! Én még arra leszek kíváncsi, hogy egy esetleges Éva-Dika párbajon Zsuzsi ki mellé áll majd? :D

sogeking 2011.03.06. 00:59:04

Én az egy héttel ezelőtti Anit a mostani helyett, na és persze Olivért

syfyboy 2011.03.06. 00:59:19

@Gn: Gondoltam h lesz egy hasonló valami..érdekes lenne ha valaki visszajönne, mégha csak egy hétre kb.

mama ottmarad 2011.03.06. 00:59:36

@Trevlovics: nagy voltál :DDD
és köszi az infót.

ujgurka 2011.03.06. 00:59:45

@KISCSILLAG:...szerintem, ez így nem igaz, talán az átlag nő (de ki az átlag nő)többet és jobban használja agyának jobb térfelét és ez látszólag azt a benyomást kelti, mintha magasabb lenne az IQ-ja.

Trevlovics 2011.03.06. 00:59:48

@maghozo: anikót nem tudom, bár az ő erkölcseit illetően is vannak kétségeim. ha például a vv után egy hónappal jönne egy ilyen blikk főcím, hogy anikónak a műsor utáni második héten megvolt a ruszki válogatott, akkor nem merném az életem tenni rá, hogy ez most laca, vagy szó szerint

Frenk a hal 2011.03.06. 01:00:43

amitől még oltári módon ki vagyok akadva, az, amikor szandiból előbújik a melegszívű kislány, aki rettenetesen hiányolja a déli gyümölccsel dobálózó fazékhangú egyszerűsített lényt, aki becipelte big jerryt. megkönnyezem, hogy így a szívéhez nőtt...bent volt vagy egy negyed holdtöltét

Trevlovics 2011.03.06. 01:00:43

@Friedmann Juci: én javaslom neked, hogy nézd újra, ha teheted, mert akkor egészen közös nevezőre tudnánk kerülni vagy ilyesmi

Friedmann Juci 2011.03.06. 01:01:41

@Trevlovics: felreerted. nem erkolcstelen, csak kurva naiv. naivkurva.

nosce 2011.03.06. 01:02:31

@mama ottmarad:
Na igen, de akkor majd Alek hamar lekoccolja Évát, esetleg egy eü dugást bevállal vele, mert akkor már női jelentkezőkben nem lesz hiány :)

Friedmann Juci 2011.03.06. 01:02:52

@Trevlovics: ?? en aszittem, kozos nevezon vagyunk. nemertem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:03:34

Alek nem érti a feladatot, konfúzió látszik - a - fején! :D

Tordast hozná vissza, cserébe kidobná Jezsyt és Dikát!

Trevlovics 2011.03.06. 01:03:44

@Friedmann Juci: na, megint igazad van, azon vagyunk, csak én most nagyon fáradt vagyok és sokat hibázok.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:03:51

Alekosz: az az igazság h Ildit szereté itt látni, örülne neki, mert a legnagyobb öröm volt amíg itt volt, s tényleg állapotokat kreált, visszasírja, nosztalgiázik vele kapcs. Megtanította táncolna, s ez sokat jelent neki. Azóta minden táncos produkcióban szivesen részt vesz :)
Hajrá Tordas!

Akivel kiváltaná Jerzy mert Tordas szellemét Jerzsyben látja reinkarnálódni, a másik hááát mondjuk a Szandika, s azért mert hát ő most el van foglalva, párbajra készül, neki most dolga van, ne terheljük

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 01:04:17

@Kacat: @Gn: Zsuzsi vissza, mert energiával töltené fel a többi villalakót, megújulást hozna a villa életébe. Kiraknám Jerzyt szürkesége és Szandikát a szövetségesek elárulása miatt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:04:56

Jezsy Prolivért hozná vissza és a közvetítést küldte el...

Atok 2011.03.06. 01:05:00

Alek az elso, Erzsit es Szandalt adna Trodasert. Kovetkezik Erzsi, de nem pontosan erti mit kell csinalnia.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:05:07

Jerzsy: Olivért visszázná mert vele sok mindent meg tudott beszélni, sok jó tanácsot kapott tőle, s függetlenül...

a közvetítés hamarosan folytatódik

syfyboy 2011.03.06. 01:05:13

Erzsi Olit várná vissza...közben megszakadt...az adás.

maghozo 2011.03.06. 01:05:39

@Trevlovics: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
szvsz szó szerint .

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:06:15

@Peter_Cs: amiket odaróttam, azok Alek saját önnön szavai :)

Elhatárolódom tőlük :)

syfyboy 2011.03.06. 01:06:27

Na most ne hagyjanak minket itt a sötétben..kiváncsi vagyok!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:06:54

Nem tudom miről van szó, mert ebben a pillanatban néztem bele az online-ba, és esküszöm, hogy nem a házi szilvapálinka miatt van, de Alekosz az imént épp azt mondta, hogy ő Jerzsiben látja Tordasildikó reinkarnációját. Tehát őt (tordast) hozná vissza a vllába, ha lehetne.
Most megszakadt.

mama ottmarad 2011.03.06. 01:09:15

@Atok: na ez tényleg kiakasztja a boglyast, lesz maszatolás a hét végéig!

Trevlovics 2011.03.06. 01:09:38

@Friedmann Juci: harmadszor képtelenség, hogy igazad legyen :)

maghozo 2011.03.06. 01:10:21

@nosce: "ha vége a villa létnek szinte bármelyik csaj bevállalná már Alekot(a népszerűségét különösen) illetve bánja majd h nem jöttek össze odabent" - ez telitalálat .A végére már mind szeretni fogják a legmagasabb szinteken .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:10:23

@Peter_Cs: Mellesleg Év@lag volt az első, aki elárulta az egyik szövetségesét, amikor azt mondta, hogy lesz@rja Zsu kiesését, de gondolom ez "lényegtelen"...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:10:26

ja igen. láttátok a coolt? Olivér úgy járt-kelt ott, mint akinek valami szúrós van a seggébe dugva. mintha vmi premieren lenne, és ez nem csak a szmoking miatt volt. egyáltalán, miért kell neki szmokingot hordani, ha nem tudja viselni?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.06. 01:13:52

@maghozo: Annyira igénytelennek egyik villalányt sem nézem, hogy erre fanyalodjon.

syfyboy 2011.03.06. 01:14:09

Zsófi 3 jel, Olivér 2...

mama ottmarad 2011.03.06. 01:14:17

@puspang: megint fehér zoknival viselte?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:14:46

Laci: Zsófit vissza mert neki kellene még egy hét bent, h ki tudjon bontakozni, kellene neki lehetőség.

Elvenni Alekot tenné ki, s a másik Éva, akivel ha Zs visszajönne, akkor gond lenne

Végeredmény: ZSÓFI JÖNNE BE
ÉVA és JERZSY menne haza

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:15:07

Laci Zsófit kérné vissza, Alekért és a Kócbabáért cserébe.

Zsófit szeretnék a leginkább behozni, Éváért és Jezsyért cserébe...

Atok 2011.03.06. 01:15:40

Laci Alekra rakja a jelet, de kibujik a magyarazat elol, hogy miert ra teszi. Azzal indokol, hogy Zsofi nem szeretne vele lakni... szanalmas

Frenk a hal 2011.03.06. 01:16:05

zsófi sajnos annyira idegesítő teremtés volt, hogy még a saját haja is megritkult önmagától...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:16:14

én egy "megátalkodott teoretikus" vagyok, szerintetek Alekosz (ha győzne) mit kezdene a nyereményeivel?
lehet, volt már ilyen kérdés a műsor során, de én csak a Szandikáéra emlékszem...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:16:58

@Atok: te ugyanazt nézed amit én? egyeltalán nem bújt ki, közölte szemtől szembe Alekkal, h nem szeret vele együtt bent lenni. Ebben mi a kibújás, s főleg a szánalom???

Atok 2011.03.06. 01:18:07

@Kacat: Azt mondta, hogy Zsofika nem szertne Alekkal lenni es nem O. Ha nem igy volt, akkor elnezest, en ezt lattam

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:18:33

@mama ottmarad: azt nem tudom, de az arca megint olyan furcsa színű volt, mint a párbajon.

Frenk a hal 2011.03.06. 01:18:35

@puspang:
egy részét párna alá tenné másik részéből venne szivart, nyakkendőt, pálinkát, kolbászt, kockás inget, cipőkrémet, hajzselét, fehér atlétát, szürke mackóalsót

syfyboy 2011.03.06. 01:19:58

Várják Lacit a riportszobába...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.06. 01:21:33

@Atok: ezt azután mondta, miután Alek kiakadt, h nem elég h a jeleket rápakolja, meg még most is ezzel jön? Erre mondta Laci, h most mi a gond, nem szeret vele itt lenni. Ezek után közölte, h ha Zsófi visszajönne, akkor meg pláne nem lenne jó ha az általa kizavartnak választottak (Éva, Alek) itt lennének, mert nem tenne jót Zsófikának.

mama ottmarad 2011.03.06. 01:21:41

@puspang: beköltözne, és passzióból, hogy ne unatkozzon elmenne a Corvin plázába biztiőrnek - mert az közel van. Esténként ott konyakozna a teraszon, és úgy helyezkedne, hogy a térfigyelő kamerák vegyék az előnyösebbik profilját, MMKK :)

Miss Snooks 2011.03.06. 01:25:40

@puspang: nekem meg az tetszett,hogy minden második mondata az ő és Alekosz mély, kikezdhetetlen és igaz férfibarátságáról szólt. Könyörgöm, 2 hónapja ismerik egymást! Utoljára oviban volt hasonló élményem mikor istipisti odajött hozzám,hogy legyünk legjobb barátok, én mondtam jó, és akkor 2 hétig együtt hintáztunk, meg megettem az uzsiját. Hát Olivér és Alekosz barátsága is kb. ennyire hiteles.

mama ottmarad 2011.03.06. 01:27:00

Lepke, hiányoztál <3

Kidőltem, jó éjt, szép vasárnapot mindenkinek!

nosce 2011.03.06. 01:28:05

@puspang:
Itt bármennyire is úgy tünik nem a főnyeremény az igazi tét. Hanem h az ismertség lehetővé teszi h valami jó helyre katapultáljon. Bármi is lesz a végeredmény, Alek lehetősége h egy Győzike kaliberű celeb legyen, lecserélve a mezőnyből a faaszharcost (Benkő). Olivér lehetősége pedig, amit indít is, egy Majka típusú karrier. Aniból is lehet egy jó menedzsert (vastag szponzort) befűzve valami másodosztályú aligceleb. A többieknek nincs esélye. Sztem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:36:07

Jezsy megszólalt lengyelül, erre behívták riportra...

syfyboy 2011.03.06. 01:37:38

Laci és csapata borzasztó...
Éva te vagy a legjobb..
Alekosz a király...
Jerzyinek is lengyel-magyar jóbarat
(Jerzsi mikroport!)
Gigi gyönyörű vagy
...dalok dícsértee..
Éva a gyűlölet gyűlöletet gyűjt be...
Alek MMKK te vagy a király..Pintyusz
Aggódó nagymama szorít a szerelmespároknak
Éve te vagy a kedvencem
Évát küldjétek ki..Ani nem áll jó a sírás

syfyboy 2011.03.06. 01:39:07

Blikkesedés vége...

syfyboy 2011.03.06. 01:39:53

Alek szerint Tadzsikisztán hegy...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.06. 01:40:02

Ani szerint Tádzsikisztán egy város, egy ... GULYA!

kaffa 2011.03.06. 01:41:48

:D "Tádzsikisztán az mi?" ajjajajj

Atok 2011.03.06. 01:45:28

Alek nem ker hagymat, mert meg csokolozni szeretne :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 01:54:54

@mama ottmarad: "beköltözne, és passzióból, hogy ne unatkozzon elmenne a Corvin plázába biztiőrnek - mert az közel van" :))) hüje.

Belegondoltál már, hogy milyen trauma fogja érni őt, ha ki kell költöznie a villából? Szerintem vagy kommandósok (esetleg Laci cége befigyelhet) tudják kimenekíteni őt onnan - akarata ellenére. Ott fog kapaszkodni az igazmondó hintába kétségbeesve üvöltve, hogy én innen ki nem megyek, SOHA, SEMMILYEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT!!!!!
Vagy megdumálja az rtl-t hogy maradhasson, cserébe ugyanúgy maradhat bekamerázva minden. A csatorna később eredeti, szellemes és vicces feladatokat fog neki adni pl. öltözzön be nőnek, ABBÁ-nak, vagy süssön palacsintát egy gyermekotthonnak. Saját pénzén hozathat majd nőket akik természetesen görög istenállatként fogják őt imádni, ő pedig elégedetten sedergeti a Lánchíd brandyt a poharában, mi pedig itt fogunk kommentelni róla, miközben Hajnink haja deresbe fordul, a Serie A-t pedig felvásárolja a Borsodi.

syfyboy 2011.03.06. 01:55:22

Egyelőre nem sokminden történik...Laci Blikket olvas, Alek ül a kanapén, elmélkedik ma hányadika van...közben nagy csend a villában...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 02:00:50

Más: szerintem ma Éva úgy nézett ki azzal a szokásosnál is kifésültebb, kazlasabb hajával, mint Faludy Gyuri bácsi.

Atok 2011.03.06. 02:01:02

Alek es Laci a kanapen ulve a nokrol elmelkednek.

Atok 2011.03.06. 02:02:29

Az inteligencia hianya is tud vonzo lenni egy noben Alek szerint.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.06. 02:02:30

"az intelligencia hiányának is van egy nagyon erős vonzereje - tud ám az is vonzó lenni! " - Alekosz. Ő már csak tudja. :D

Na jóéjt.

syfyboy 2011.03.06. 02:02:39

Alek: Az IQ teszt alapján az átlagban benne vannak...kép el...

Atok 2011.03.06. 02:03:14

Nem sikerult valoszinuleg tul fenyesre a mai IQ teszt, mivel Alek azzal nyugtatja Lacit, hogy "nem baj az atlagban azert benne vagyunk" *kep el*

syfyboy 2011.03.06. 02:09:11

Na jóéjt mindenkinek, átadom a közvetítés jogát valaki másnak... ha bírja ;-) jelenleg nincs adás se...

Albino Vernyul 2011.03.06. 02:09:54

Aniko-Beci problema kibeszeles... Azt nem ertem, hogy sokan tulkombinaljak Aniko dolgait, pedig annyira egyszeruen olvashato a leanyzo.. Amit most megprobalt megertetni Becivel, azt mar hetekkel ezelott vazoltam.. A legjobban azon rohogtem, hogy magyarazta neki, hogy a Zsofis vegjatek idejen, a 6-ok megalakulasakor, mikor valami baja volt, a masikak mentek oda megvigasztalni, ez volt az egyik oka az eltavolodasanak.. A masikakon Olit ertette, aki mint anno kifejtettem latvanyosan patyolgatta, mikor megzuhant.. Beci ott cseszte el, nem erezte meg, hogy Anikonak kell valaki, aki hatteret ad neki, mert egymagaban bizonytalan.. Oli meg ugyesen rajatszott erre, ami akkor mukodott is, hogy megbontsa a 6-okat, de aztan a veszte is lett, mert Aniko ezaltal kototni kezdett hozza, amibol aztan a bonyodalmak kepzodtek..
Most viszont Beci meglepett, hogy utanna ment.. Vagy leesett neki valami Aniko mondanivalojabol, vagy tan Szandika mondott neki valamit kint, amit nem lattunk.. Minden esetre erdekes fejlemeny..

dr. gernika 2011.03.06. 02:23:48

@mama ottmarad: "Ez a baráti hátbatámadás indította el a bizalomvesztést."
És teljesen jogosan. Én jó körökből származom, de belőlem is ugyanezt a reakciót váltotta volna ki.

Atok 2011.03.06. 02:29:02

Erzsi ugy erzi, hogy Gigi megorrolt ra a multkori beszolasa miatt - hogy hagyjon fel a Dikaval valo bazsalygassal(?)

Büszke_troll 2011.03.06. 02:30:47

@KISCSILLAG:
"Az átlag nő alapjáraton intelligensebb mint az átlag férfi, bár a férfiak között több kiemelkedő intelligenciájú egyed van, de ezek közül most egy sincs ott a villában..."

Bocsi, de ki kell javítsalak.

Korábban az volt álláspont, hogy átlagosan egyik nem sem okosabb, csak a nők között kevesebben képviselik a szélső értékeket. Kevesebb a kiemelkedően intelligens, és kevesebb a szellemi fogyatékos is. Ma viszont úgy tűnik, hogy az átlag is különbözik, a férfiaké valamivel magasabb.

Albino Vernyul 2011.03.06. 02:36:44

@Atok: Kicsit leszbiztek Dikaval.. Gigi szerint kint is szokta, es csak poenkodtak.. Jerzy meg zokon vette... Ha ennek szolt a kerdojel..

Atok 2011.03.06. 02:40:34

@Albino vernyul: A bazsalygasnak :) Meg nem hallottam ezt a szot es nem tudtam jol ertettem-e amit mond

Albino Vernyul 2011.03.06. 02:43:31

Komolyan unalmas, hogy allandoan elveszik a kepet...

Büszke_troll 2011.03.06. 02:57:06

Még annyit, szerintem ezt a félórás tesztet oldották meg a villalakók:

www.mensa.hu/az-iq-rol/online-iq-probateszt#

Nosza, lehet próbálkozni, mennyivel vagy okosabb egy villalakónál. :)

dr. gernika 2011.03.06. 03:07:32

@genevieve: Ezt még láthatjuk, ha Alek megnyeri a játékot.

dr. gernika 2011.03.06. 03:18:01

@Gn: DE, én már hallottam tőle értelmes mondatokat.

Albino Vernyul 2011.03.06. 07:53:05

Tegnap a kit kuldenenek ki, es kit hivnanak vissza jatekban ez lett az eredmeny:

Kit kuldenenek ki:

Eva 5
Jerzy 4
Alek 3
Gigi 2
Beci 1
Szandi 1
Laci 0
Aniko 0

Kit hivnanak vissza:

Zsofi 3
Oli 2
A tobbi bizonytalan kicsit:
Kristof 1
Zsuzsi 1
Ildi 1

Kivlov 2011.03.06. 08:35:34

jaj, de beégnek béluék, ha Éva nyer. Márpedig ő fog!
utána meg védett lesz, Alekra nem mernek tenni és ennyi.

Kivlov 2011.03.06. 08:38:22

na, akkor majd a béla-bagázs kamubarátságai azonnal eltűnnek, mikor egymásra pakolásszák a jelet. :)))

Kata Marán 2011.03.06. 09:01:26

@Kivlov: Ez nem a Barátokat szeretnék show!Csupán arról szól, kivel tudsz haverkodni, és ki nem fér bele az értékrendedbe. Ennyi.

Eznemsemmi 2011.03.06. 09:26:29

@Büszke_troll: Ahhh, ezen a teszten én csak egy fos 117-es vagyok... viszont azt írja, hogy "Ez az átlagon felüli érték magasabb, mint az emberek 87%-áé."

Akkor én most villakompatibilis vagyok, vagy nem?

avanivi 2011.03.06. 09:27:05

@Albino vernyul: Nagyon intelligensek a nők a villában. Egyik sem mondja meg az Alek gyereknek, hogy irtózom tőled,mint a hámozott gilisztától.

KISCSILLAG 2011.03.06. 09:30:15

@Büszke_troll:

kedves büszke troll, csak magadat javíthatod ki ha akarod, engem felesleges, és MEGISMÉTLEM:

az átlag nő intelligensebb, mint az átlag férfi, de a férfiak között valóban van kis létszámban kiugró intelligenciájú egyed, de csak abban az ételemben, hogy közöttük több az olyan, aki egyetlen problémára fókuszálva minden egyéb problémáról le tud válni (mint a céllövészetnél ugye csak a célra figyel, ez fontos volt a vadászatoknál az ősember számára), és így a tudományos kutatásokban ez előny is tud lenni a női aggyal szemben, mely sokfele is tud figyelni egyszerre, és jobbak a szinkronicitási képességei..

Tehát megismétlem, és kérlek ne javíts ki, bár mennyire is fáj ez neked, mert felesleges (egyrészt felesleges, hogy fájjon, mert ez ténykérdés, másrészt ez nem változtat a dolog végeredményén:

READ MY LIPS:

az átlag nő intelligensebb, mint az átlag férfi.

Hogy vág ez a témánkba?

A villában jelenleg nincs kiemelkedő intelligenciájú férfi, viszont van pár nő, aki jobban fog teljesíteni a fiúknál, mert hozzák majd a férfiaknál magasabb intelligenciájukat, Éva és Anikó biztosan...

Szentpeter 2011.03.06. 09:50:42

Az éjszaka Béci és Anikó barátságot kötött... kár hogy ez a barátság 50 millióról szól... Béci szavajárása Anikó felé...
" leszarom " " szinésznő " ...szép barátság lesz ebből is...

rexter 2011.03.06. 09:52:53

légyszi lájkoljatok, fontos!
http://www.facebook.com/home.php#!/pages/Szandik%C3%A1t-fejbenyomni-p%C3%A9klap%C3%A1ttal/116108295130084

Szentpeter 2011.03.06. 09:53:14

Kiscsillag... Egy pár megjegyzés a nők intelligenciájáról..

Ha a nőket bezárod egy villába, képesek állat módjára viselkedni.. ez intelligens viselkedés ?

Kivlov 2011.03.06. 09:54:03

@Kata Marán:
persze, h nem. ezért nem kell felháborodni, ha kétszínűnek nevezik szandált vagy napraforgónak anikót.
hajrá Éva!!!

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 09:54:40

Ajjajjajj, éhgyomorra ennyi butusságot intelligencia kérdésben még nem olvastam.
Érzek némi prekoncepciót a véleményekben!

KISCSILLAG 2011.03.06. 10:00:13

@Szentpeter:

Én csak azt állítom, hogy az átlag nő intelligensebb, mint az átlag férfi...

de tovább lépve drága Szent Péterem, Olivér szerinted hogy viselkedett? Ő volt a fő brutál állat, aztán nem állok jót Jerzyért se, aki megmondta, hogy a vérbe fogja kihajtani Anikót, aki egy "HÜJE P" mostmár az édibédi Gombiról is tudjuk, hogy majomkutyának tartja Olit, és elég primitív-brutál módon hajtotta ki Alekot és Évát a nyugiszobából, mikor ők békülni jöttek... és még a főkedvenc Bécinek is volt pár meglehetősen agresszív megnyilvánulása...

ha már az állatias viselkedésnél tartunk, és persze egy szóval se mondtam, hogy a nők között nincsenek állatias viselkedésű egyedek...

KISCSILLAG 2011.03.06. 10:02:26

@kérődzőgiliszta:

a prekoncepció az, hogy elolvastam pár vonatkozó cikket és könyvet az intelligenciáról, illetve az agyműködésről, és érvelésüket, tényfeltárásukat elfogadtam, ennyiben igazad van, ezek alapján mondtam véleményt...

Szentpeter 2011.03.06. 10:06:29

@KISCSILLAG:

Én meg azt állítom hogy a nők a pletykalapokat szeretik, és szarul vezetnek...

Olivér szerintem nagyon jó srác, nekem biztos barátom lett volna.. Jerzy azért nem idegbeteg.. Gombi nagyrészt udvarias, szerette is mindenki.. Alekoszon semmi érzelem nem látszik.. Béci a legfegyelmezettebb villalakó..

Szerintem ugy általában a nőket nem szabad összeengedni, hihetetlen pletykásak, és bármilyen kapcsolatot szét tudnak verni..

KISCSILLAG 2011.03.06. 10:20:33

@Szentpeter:

oké, látom nem vagy elfogult a férfiak irányába, és a háborúkat is biztos, hogy nem a férfiak csinálják, hanem a nők. Gratulálok.

Egyébként a legnagyobb pletykafészkek mindig is a férfiak voltak, igaz ők azt tudományos beszélgetésnek könyvelik el.

KISCSILLAG 2011.03.06. 10:22:23

@Szentpeter:

Egyébként Olivért én is bírom, csakhát terrort tartott a házban, magyarul mindenkit terrorizált, de ettől még szórakoztató is volt, csak ne kelljen egy fedél alatt lakni vele. A tévéképernyőn keresztül egész elviselhető.

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 10:25:18

@avanivi:

De, a Zsuzsi megmondta neki.

A többi meg csak nyavalyog, halálfaszára küldés helyett.:))

Nem baj, biztos jó játék napjában 15-ször nemet mondani ugyanannak a nyominak.

Szentpeter 2011.03.06. 10:35:11

@KISCSILLAG:

Nem ezt mondtam.. egyik sem tökéletes, sem a férfi sem a nő..

De a kapcsolatok tekintetében a férfiak sokkal összetartóbbak.. és finomabban kezelik a barátságot..

Desperatefan14 2011.03.06. 10:54:36

@Sólámpa: Ja nem akar Olivérhez hasonló "celeb" lenni, de tiszteletdíjat azt kér.. aha.. Tegnap a Belevalóban sztem úgy érezhette megint a villában van, Oli beszólt neki hogy Ildikém tudom hogy szereted az alkoholt, erre Ildi csak vihogott...

sannya 2011.03.06. 11:01:33

szerintem joreggelt???

sannya 2011.03.06. 11:05:06

@KISCSILLAG:
"Én csak azt állítom, hogy az átlag nő intelligensebb, mint az átlag férfi..."

ja,es annyira inteLigens vagy,hogy egybol ennel kezded a mondatot...
aaaaaaa...
gyermekeim az Urban...
:(

azt hiszem tobbet nem jovok erre...
nem eleg,hogy ket-harom egybites troll verig vedi a vedhetetlent(petercs,kiscsillag es tobbi alkesz es eva fan,mind a harom,ha mindenki szembe jon az autopalyan,akkor valoszinu nem ok a hulyek...es itt nagyon ez megy)mar olyan szinten megy a derogalas,hogy az faj...
no,eg veletek...
van nekem ennel jobb dolgom is...

==T== 2011.03.06. 11:06:36

@mézescsók: Szandi egy primitív és gonosz véglény, akit a csatornából húztak elő, és a villaléte után oda is fog visszacsúszni.

2011.03.06. 11:12:18

@sannya: ne csináld már Sannya!!!!! És mi van a csendes többséggel?
Kivel dumálom meg a hétvégi meccseket? :)))))))

kérődzőgiliszta 2011.03.06. 11:13:48

@sannya: Na ne má' tesó! Átesel a lótető másik oldalára! Én pl. annak ellenére élvezem petercs Éva-fanságát, hogy feláll a szőr a hátamon, ha meglátom a borzit!
Ez itt ugyanolyan műsor, mint az összefoglaló, csak ezt mi csináljuk, akik ugyanolyan tökéletlenek vagyunk, mint a putrisok!

Eznemsemmi 2011.03.06. 11:16:38

@sannya: Nabazmeg... :)
Én egyformán kedvelem Alekoszt és Bécit is (abc sorrendben írtam), Éva pedig antipatikus számomra. A te értékrendedben én hova tartozom?

Albino Vernyul 2011.03.06. 11:20:46

@kérődzőgiliszta: Tokeletlenek vagytok..?! Nahat, tessek osszeszedni magatokat, ez tarthatatlan...:)

KISCSILLAG 2011.03.06. 11:22:55

@Szentpeter:

Felteszem, hogy férfi vagy és férfi barátságokat istápolsz, én nő vagyok és női barátságokat istápolok, de nem jutna eszembe, hogy kisebbítsem a férfibarátságokat, fel sem merül, bár ha jobban belegondolok, tanúja voltam nagyon nagy férfi barátságok szétesésének, viszont ehhez képest nekem még az általános és gimis kapcsolataim is megvannak, de még ebből sem akarok levonni olyan következtetéseket, hogy a férfiak kevésbé képesek tartós barátságokra, vagy hogy durvábban kezelnék egymást.

A villalét egy különleges helyzet, szerintem alapjáraton nem természetes, illetve egészségre káros, hogy a cél nem a közösség egyben tartása, és mindenki integrálása, hanem, hogy a tagokat egyenként kiszavazzák maguk közül! állandóan ellenséget kell keresniük, állandóan azon kell agyalniuk kitől és hogyan, milyen sorrendben szabaduljanak meg, és nem azon, hogy kit hogyan tartsanak meg a közösség számára.

Ez egy kegyetlen játék, csak már hozzászoktatták a közönséget, és ezért nem tűnik fel már senkinek, hogy mennyire gáz, hogy ezt természetesnek vesszük, hogy ebben a játékban egymás kifikázása, kinyírása az eszköz a célhoz, szemben azokkal a típusú versenyekkel, ahol a főnyereményhez való úton nem kell azok ellen fordulnod, akikkel együtt élsz..

Lotyó Bridzsida 2011.03.06. 11:27:39

@sannya:

Aszitted csak úgy lelépsz isten hírével, Öreg???:D

Hűűűűjeeee!:)))))

Tessék, egy kis lelki gyakorlat neked: hagyd figyelmen kívül a trollokat.
Tudom, nehéz, de kis gyakorlással menni fog, meglátod.:D

Szentpeter 2011.03.06. 11:31:08

@KISCSILLAG:

Ez a játék a barátságról, és az alkalmazkodásról szól.. persze attól hogy sziveket dobálsz a nézőknek még nem nyered meg a játékot..

De a benti életben az marad erős akinek barátai vannak, ha barátod van vagy szerelmed jobban elviseled a bentlétet..

Ez a jelőlések alkalmával is sokat jelenthet..

A játékban mindenki taktikázik, mert az is taktika ha egész nap kolbászt zabálsz..

Ha mindennap dührohamot kapsz, rosszul játszol, persze ettől még nyerhetsz, mert a nézők fognak birálni..

vitek 2011.03.06. 11:38:39

@KISCSILLAG: mi a címe, ki az írója ezeknek a könyveknek és cikkeknek?

2011.03.06. 11:41:47

@sannya: tipikus női bosszút terveztem ellened, ha tényleg itt hagysz bennünket, gondoltam bosszúból a Juvénak fogok szorítani ellenetek, de látom erről lekéstem, a Milán nyert Torinóban. :)
Az inkriminált véleményt, amit tényleg erőszakosan próbálnak lenyomni a torkunkon, hogy ezt mennyire utálom!!!! szóval az inkriminált vélemény, talán azokra a kutatásokra alapozódik, hogy az IQ-szint felmérések során a nők átlagban egyenletesen teljesítenek, a férfiaknál nagyobb ingadozások vannak, tehát több a kiugró teljesítmény lefelé de felfelé is. Ettől az eredmény ugyanaz, de nem vagyok a téma szakértője.
Nézz rá az avataromra! (van női párja is).
Én abban a kitűnő helyzetben vagyok, hogy egyik munkahelyemen én vagyok az egyetlen nő. Nagy ajándék a sorstól, főleg, hogy befogadott állapotban létezhetek ott.
Nagyon bírom a nagy ötletelések idején, hogy képviselhetem azt az empátiát, ösztönösséget, amit egy nő hozhat, és odavagyok attól, mennyire másként közelítenek meg a srácok egy problémát.

Albino Vernyul 2011.03.06. 11:53:49

Ha nem a nezok szavaznanak, Eva az elsok kozott selejtezodott volna ki.. Ezt azert szogezzuk le.. Nem azert, mert a tobbiek gonoszak lennenek, hanem egy dolog nezokent rohogni a dolgain, mas dolog osszezarva lenni vele, es elviselni a lenyet.. Alek is bajban lett volna, ha igy kezd be a noknel, mint ahogy itt bekezdett... Oli se engedhettte volna meg maganak azt a manipulativ stilust, amit vitt... A tegnapi jatek ebbol a szempontbol volt erdekes, megmutatta, hogy kik azok, akikkel egyutt lehet elni, es kik azok, akik a csoporton bellul folyamatos problema forrasok, illetve esetleg a csoport egy reszenek nincs hozzajuk semmilyen kotodese.. Erdemes megnezni a lista ket veget, erdekes dolgokra lehet jutni...:)

dr. gernika 2011.03.06. 12:05:54

@sannya: Ne hagyj már itt minket velük. :S

genevieve 2011.03.06. 12:11:31

@Albino vernyul:
tényleg hihetetlen ez a pasi......

genevieve 2011.03.06. 12:12:07

@sannya: szia:-)

ne már ez a hülyeség:-(

2011.03.06. 12:17:56

@genevieve: én küldtem neki külön üzenetet, de félek nem jut el hozzá. :(

genevieve 2011.03.06. 12:19:17

@beebeer: szerintem müködik az üzenetküldés, az enyém is eljutott hozzád:-)

2011.03.06. 12:37:47

@genevieve: igen, de csak akkor, ha bejelölöd az e-mail értesítést, nem?
Na, mindegy, én sajnálnám, ha Sannya itt hagyna minket, remélem még átgondolja.
Kitől tájékozódhatnék egyébként a Zöld-foki szigetek klímájáról, egyébként?

Büszke_troll 2011.03.06. 19:45:14

@KISCSILLAG:
De kijavítalak, mert butaságot írsz.

Azt soha nem gondolta senki, hogy az átlag nő intelligensebb, mint a férfi.
Azt valóban jól írod, hogy a férfiak esetében szélsőségesebbek az értékek, vagyis több az idióta és a zseni is a férfiak között (mint a nők között).

Ettől az átlag lehetne egyenlő.

De az újabb kutatások azt mutatják, kis mértékben ugyan, de a férfiak átlaga az iq tesztek alapján, magasabb mint a nőké.

Természetesen ha linkelsz a te álláspontodat bizonyító kutatási eredményt, megváltoztathatom a véleményemet, hisz ez az én IQ-mat nem változtatja.

Tessék, egy engem igazoló cikk:
www.geographic.hu/Tudomany/2005/08/A_ferfiak_okosabbak_mint_a_nok

KISCSILLAG 2011.03.07. 08:35:27

@Büszke_troll:

A neved és érvelésed önmagáért beszél, egy kisebbrendűségi komplexusban szenvedő szexista troll vagy.

Tehát nyugodtan nyeld le és próbáld meg megemészteni, lassan mondom: (mark my word): az átlag nő intelligensebb mint az átlag férfi.

Jól rágd meg, hátha most eljut az agyadig.

KISCSILLAG 2011.03.07. 08:42:56

@KISCSILLAG:

elfelejtetted elolvasni az ajánlott cikked végét te büszke troll:

"Ismeretes azonban, hogy az IQ-teszteken jellemzően az a csoport teljesít a legjobban, amelyik a leginkább hasonlít a tesztet összeállító személyek csoportjára. Vagyis ha a tesztet fehérek állítják össze, magasabb értékeket fognak mérni a fehér lakosok körében, mint a színesbőrűeknél. Így könnyen elképzelhető, hogy ha nők által összeállított IQ-tesztet alkalmaznának, bizony az erősebb nem tagjai maradnának alul"

mondjuk az utolsó mondatot átírnám, és lecserélném az "erősebb" nemet a "büszke trollok" nemére...

az átlagnő magasabb intelligencia értéke úgy jön ki, hogy a kiemelkedő intelligenciájú férfiak sajnos nem tudják kompenzálni a túlságosan alacsony intelligiánciájú férfiak tömegét... kapis? Még a saját, férfiak által felállított kritériumaik szerint se...

csókolom..
süti beállítások módosítása