Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X77

2011. március 04. 09:30 - Hódos Hajnalka

MegLepke frappánsan összefoglalta a tegnap látottakat: „szarul kezdődött, gázul végződött, a kettő között meg erőlködés”. Nem vagyok nyugodt, ki tudja, mi vár rám ma, a francnak van kedve péntek este Jerzsi kolon-hidroterápiáját nézni, márpedig tegnap új időszámítás kezdődött, a pikáns jelenet ezentúl bármit jelenthet. Na jó, azt én sem gondoltam, hogy a Kilenc és fél hét hűtős jelenetét látom viszont, és tudom, hogy Mickey Rourke sem kiizzadja magából, amit ki kell, mégis váratlanul értek az események. Tibinek sem volt könnyebb, mint most nekem, a könnyebb utat választotta, elmenekült Junior mellől. Mintha magamat látnám, ahogy hónom alatt a kis petyerkámmal hurcolkodok az éjszaka közepén a nappaliba, csak én nyüszögök is közben, kicsit később anyázok, mert a cseléd megint elöl hagyta a vasalódeszkát, persze belerúgok, aztán rálépek a gumicsontra, rosszabb esetben a sípolós nyuszira.

A fürdőben Junior összeesett gégéje és horkolása a téma, egészen addig, míg Laci ki nem lép a klotyóról. Tibi aggódik, mert ugyanazt ette mint Laci és ezzel a vegyi fegyverrel népeket lehetne elüldözni a hazájukból. Csodálja, hogy nem kellett tatarozni. Cseppet beszélgetnek még a szarszagról így reggeli előtt, aztán Tibi megint Lacit savazza, aki a nappaliban számolgatja a széjjel-szana hagyott üvegeket. Ez egy műsorszám, ezzel felléphetne a cirkuszban. Folytatódik a slágergyártás, Anikónak egyszerűen ott nem megy fel a hangja. Már amennyiben ezt hangnak lehet nevezni. Az a jó, hogy a Béci meg mindenki segítőkész és nem azt mondják, hogy hú de szar, hanem tényleg segítenek. Szandika meg csak rázza a fenekét. Junior elégedett, ez a klikk egy nagyon erős klikk, főleg, ha azt nézzük, hogy nem is voltak klikk idáig, a zene miatt alakult ki egy különböző klikk, de az igazi Klikk, aminek a neve is Klikk, az a miénk. Érti mindenki, ugye?

Alekosz is elégedett, hatalmas lesz ez a produkció, apukám, nemzetközi színvonalú! Hát már most röhögök! A hasukat fogják fogni! Nem tudom, én eddig a fülem fogtam. Be. Ezzel az Anikóval csak a baj van, most meg nem hallja az egyet. Azért mutatom, egy-két-há-négy-szünet, akarom hogy tudd a lét a tééééééét, aztán jön az övön aluli ütés, Anikó MÁR nem jár énektanárhoz. Felsikoltok, járt? És hova, veresegyházi asszonykórushoz? Hát Jerzsi sem egy rapper, hanem Jerzsi Lengyelországból. Nem vittük túlzásba, négy sort kapott. Junior eredeti elképzelése egyékbén is az volt, hogy majd ennyit mond: aha, jeee! Ahhoz képest túlteljesítette magát a négy sorral. Kis énekelgetés, aztán zárul Tibi és Junior mókatára, elmennek zenét keverni, mi meg hallgathatjuk a balhét. Évának szorongása van, szar passzban van, be is döglött kabátostul az ágyba szipogni. Nem akarom, hogy lássák. Ezen a hülye párbajon idegeskedek már mióta. Vissza akarok jönni, csak erőt kell gyűjtenem, nem láthatnak így!

Szandival kéne beszélni. Jerzsi nem akarja rárakni a jelet. Nem akarom, hogy azért maradj kinn, mert mi taktikázunk. Szandi megsértődik, nem érti, miért ilyen birkák, Bécit győzködi. De most ő akar, a csóró, ő akar jampizni meg megmutatni hogy itt mi a fasz van, de nem lesz semmi, mert tiplit vág, érted. Ha az Éva visszajön, két hétig védett lesz és nem robbantjuk már ki innen soha! Én szeretném a legjobban, hogyha már nem lenne itt, elhiheted, válaszol Béci. De akkor miért kell egy olyan emberre rakni, akit tudtok, hogy kiesik? Nem értem ezt a logikát, erősködik Szandi. Béci megígéri, hogy beszél a többiekkel. Éva legszívesebben egyből kettőt vinne. Alekosz próbál Éva helyett gondolkodni. Szandi vagy Jerzsi, ez a kettő, nem tudom, melyik lenne a jobb, mert ha a Szandi most nem megy, akkor utána én megyek vele, mondja Alekosz. De nem akarok vele, mert egy ilyen közönséges, ordenáré. Megkönnyítenéd az én helyzetemet is, ha most kivinnéd és kinn hagynád, mondtam, Szandi csak addig van itt, amíg nem megy párbajozni, ennyi. Közben a csirkecsontokat szopogató Szandi hálát ad Istennek, mert Jerzsi vigyorogva közli vele, rárakja a jelet. Jerzsi kizárta azt, hogy kint mit gondolnak és csak azzal foglalkozik, ami bent van. Halleluja.

Benned csalódtam a legnagyobbat itt bent a Villában, mert mi barátnők voltunk, sőt az Alekosszal is barátságot ápoltál, kezdi Éva a mondókáját, a másik felének se füle se farka. Sokszor jöttök ezzel a bizalom dolog kérdéssel illetve egyéb dolgokkal, nem tudom, már nagyon sokszor megbeszéltük ezt a dolgot, ez az eltávolodással kapcsolatos dolog, hogy az Anikhoz úgymond közelebb kerültél. Úgy gondolom, hogy nagyon sokszor kiálltunk egymásért, nem azért álltam ki melletted, mert viszonzást vártam, hanem azért, mert végtelenül megszerettelek téged. De a végtelen szeretet meg a zigaz baráccság a Villában maximum két hétig tart. Úgymond. Szandi se marad adós, nem szereti, amikor kirobban a balhé, de ő nem kezd el hangosan a fürdőben beszélgetni, hogy milyen görény ez az Éva és jó lenne már, ha hazatakarodna, ő nem ilyen. Te is tudod, mi a probléma, ebből volt nem egyszer, nem kétszer vita, nagyon remélem, hogy az Isten megadja, hogy jövő hét végén ezt meg tudjuk beszélni. Képes lennél magadra tetetni a jeleket, hüledezik Éva. Figyelj, más azért magamra rakatni a jelet, mert haza akarok menni és más azért, ami igazi taktika. Ott kezdődik a taktika, hogy igen, magamra rakatom a jelet azért, hogy kivigyek azt, akik akarok. Éva szerint ez gusztustalan féreg dolog, aztán nekimegy Anikónak.

Anikó egy végtelenül kapcsolatromboló személyiség, ami abban nyilvánul meg, hogy voltál ugye a Béciékkel, utána most jött a Szandika, ott volt az Olivéres dolog. Amikor egyedül érzed magad, akkor olyan embereknek a kapcsolataiba rondítasz bele, ami nem egy szimpatikus dolog és igazából ennyi. Anikó meg úgy gondolja, hogy Éva a kameráknak és a nézőknek játssza meg magát, ezért változtatja a véleményét. Éva gyökér, nemcsak ehhez a játékhoz, de az egész élethez is. Életképtelen vagy és nem vagyok kíváncsi a reakciódra. Te beszélsz, huszonkét évesen? Anikó szerint pont ez a durva, hogy Éva meg huszonnyolc évesen ennyire gyökér. Végiggondolom, a vitáim során hányszor hivatkoztam a koromra, egyszer sem, durvus, mi? Szandika elrángatja Anikót, a fürdőben ünneplik magukat. Éva feje mindjárt szétrobban és minden hajas lesz. Már megint nekem támadnak, hát nem hiszem el! Alekosz próbálja terelgetni, de Évára kár szót pazarolni, nem figyel és csak azt hallja meg, amit meg akar hallani, azt is kétszer átszűri, beszélgessen vele, akinek hat anyja van. Az a helyzet veled, legszívesebben azt mondanám, hogy legyél okosabb, de az meg azért nem jó, mert ha nekiállsz gondolkodni, akkor pont azt veszíted el, ami vagy. Ha azt tanácsolom, hogy legyél megfontoltabb, az nem te vagy. Ha meg olyan vagy, amilyen, a jó gondolataid füstbe mennek.

Amíg Alekosz fényesre nyalja a bölcsek kövét, Szandika Lacit győzködi, hogy tegye rá a jelet. Anikó csitítja, te is tudod, mi az emberek véleménye. Felháborító. Te, legyenek felháborodva, de én akkor is kiviszem az Évát. És vissza fogok jönni! Hajrá, Szandál! Évának remeg a keze az idegtől, na, milyenek a megérzéseim? Mindent megérzek! Ha ilyen jók, akkor azokat tartsd kordában, kezeljed. A jó megérzéseket agyonütöd a viselkedéseddel. Akkor fog kiderülni, milyen megítélés alá esel, amikor kimész párbajozni. De ha visszajössz, megnézem az arcokat! Vannak itt, akik sokkal gyengébbek nálam, körülöttem zajlik az élet! Szandi is balhés meg én is. Balhés és balhés között is van különbség. Lehet valaki balhés úgy, hogy színes is közben, meg lehet valaki úgy is, hogy tök ciki az egész. Szandi egyáltalán nem színes. Közönséges és csúnya. Anikó meg egy két lábon járó lyuk, dühöng Éva.

Amíg a tyúkok kárálnak egymásra, Jerzsi és Gigi egymással foglalkoznak. A pikáns jelenet Jerzsi hosszú másodpercekig tartó puppolásával kezdődik. Azzal is folytatódik, vagy mélyre hajol, vagy az a piros puff túl nehéz és megemeli magát, de újra előtörnek belőle a szelek. Valami bélrendszertisztító kúra kellene. A fingásaidra? Méregtelenítened kell, az durvus. Muszáj, mert ez katasztrófa. Amikor saját magamtól beájulok, az gáz. Ciki erről beszélni, de annyit mászkálok már ki az udvarra, hogy ne legyen benn bűz. Miután kitárgyalták, hogy Jerzsit bántják a szelek, bebújnak a takaró alá, jól be is hernyózzák magukat, nekem Gigi helyében lennének fenntartásaim, de hát tudjuk, hogy az igaz szerelem hol kezdődik, ugye. Kicsit megkívánták egymást, jobbról-balról, lentről-fentről, kézzel, mindennel, de ennél többet Gigi nem árul el. Jerzsi igen, a szó szoros értelemben szexen kívül minden volt. Hát kérem, Clinton és Monica óta tudjuk, hogy ovális szex nem szex. Azon kívül, hogy lehet-e a kecskével, van valakinek kérdése? 

Köszönöm S-nek a képeket. Légszív, légpuszi, légminden.

Címkék: vv4
1238 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jimbo75 2011.03.04. 09:53:48

23 perc eltelt, és még senki nem szólt hozzá? Hát mijapicsa van itt, tán lófasz?

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 10:01:27

@Jimbo75: sokkot kaptak a korai poszttól :D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.04. 10:14:23

Hozzá szólnék, de ti mindig lesavaztok, a helyesírás miatt. Nem fogok itt puncsolni.
Inkább barátkozom a Szandikával, így én leszek az egyetlen rajongója, az országban : ))))))

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 10:15:55

@Ari11: Ezért költöm a nehezen megkeresett pézt télifagyira?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.04. 10:19:31

Jerzsi nem is sejti, hogy ilyeneket, hogy bél szél, nem beszélünk meg életünk szerelmével. Mert ha van képzelőereje Giginek, már azon töri a fejét, hogy passzolja le, fingó gépet.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.04. 10:20:37

Hajni köszönöm a választ, tegnap délután már nem nagyon voltam net közelben, igen arra a versenyre gondoltam. :)))
köszi. :)))

ui: a kecskével nem érdemes, főleg ha megismerkedik a marhával (Hofi) :)))

nyanyanya 2011.03.04. 10:22:29

Fos 10es lettem.. joreggelt.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.04. 10:25:45

Hajnalka, a fagyi-ka miatt, osonok be időnként, vállalva , hogy mint szegény Évát mindenki engem bánt.: ))Pedig ugye, ő is milyen ártatlan. Meg nem értett zseni. Szóval az a fagyi, mindent felül ír. Meglepke, meg a többiek, ja és az orrom sem folyik mááááá.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 10:38:24

Hajni! Újabban ismét több kreativítást viszel a beszámolókba és ez jóóóó:-) Sokkal viccesebb:-)

Egyébként nem mondjátok, h Erzsi nem ért a nők nyelvén:-))

Az éjszakai belevalóban mutatták a pikáns jelenetet hosszabban. A takaró alatti púpok iszonyúan lihegtek, és nyögtek. Tehát valami volt:-) gigi azzal zárta le, h: "Fasza vagy":-) Szép is a szerelem:-)

nyanyanya 2011.03.04. 10:39:50

@villanat- nyugiszoba: biztos meleguk volt..:D ilyen meg sosem esett ki a szamon utana, de legkozelebb elsutom:D

Csigataposó 2011.03.04. 10:40:32

Szoval szandi-Eva parbaj van a lathataron. Erdekes, ennek nem tudom megjosolni a kimenetelet.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.04. 10:40:35

@Ari11:

Mert a lányok nem finganak, ez köztudott.

vörös áfonya 2011.03.04. 10:47:52

Lepivel kezdődik a poszt!Ez médiatörténeti pillanat:)
Akkor ezt ma megünnepeljük Lepi,hozd a vizespoharad.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 10:48:23

@nyanyanya: Hát ha abból indulok ki, h én mit szólnék hozzá, hát utána hosszú böjtre készülj:-D Kevés kiábrándítóbb szöveget mondhat egy nő:-)

Szaffi B. 2011.03.04. 10:54:23

Ha éjszaka műszakban volt, akkor lehet hogy alszik. Hogy fog örülni, ha felébred! :)))))))))
Hajni, jó vagy!

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 10:56:57

Fos akárhányas vagyok. Hajnikám ismét brillíroztál:)

nyanyanya 2011.03.04. 10:59:30

@villanat- nyugiszoba: akkor majd egy egy ejszakasnal... :DDDDD

fityfiritty 2011.03.04. 11:01:06

Ha a szófosókat nem számolom, tán benne vagyok a tízbe... Ez mindenképp jót tesz a bioritmusomnak...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.04. 11:03:39

@Nard: Dehogy is nem, de csak házasságon belül nyilvános : ))).
Nekem nem jönne be a csávó,ha még a szagát is elemezgetné, három hónapi együttlét után.

fityfiritty 2011.03.04. 11:06:53

@Ari11: Nem, nem. Normális kapcsolatban a házaspárok - az alvás közben, öntudatlanul elküldött galambokat nem számítva - SSKK nem pukiznak a másik előtt...

beacska 2011.03.04. 11:09:08

@fityfiritty: mármint a nők. Így gondoltad, ugye? ;)

dr. gernika 2011.03.04. 11:11:42

Kössz, az első feléről úgyis lemaradtam, de nem is bánom, Éva és Anikó= süketek párbeszéde. Éva akkor hivatkozhatna a korára, ha annak köszönhetően bölcseket is mondana, de nem. Mindig idegből támad és ilyenkor össze-vissza beszél. Anikó legalább átgondolja, és olyankor ütnek is a beszólásai, de most jobb lett volna ha tartja magát az elhatározásához és nem szól vissza.

Gigi tényleg nagyon bátor, hogy azután a dialógus után paplanba csavarta magát Erzsivel. Vagy perverz.

fityfiritty 2011.03.04. 11:12:34

@beacska: Mármint a házaspárok és mármint normális kapcsolatban. Igy gondoltam :)

fityfiritty 2011.03.04. 11:13:32

@gernika: Vagy nem érez szagokat. Alkalmanként előny lehet... :))

Friedmann Juci 2011.03.04. 11:14:00

hajni annyira jó vagy, hogy már szorongásom van, mert én sose lehetek ennyire jó.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 11:14:09

@fityfiritty: Ez maximálisan így van! Lehet, h ez konzervatív hozzá állás, de és sem engedem meg magamnak.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 11:17:43

A nők kiizzadják, vagy fény hatására távozik belőlük a metángáz. Természetesen szagtalanul.Ezt mindenki tudja.

Lanois 2011.03.04. 11:18:53

@vörös áfonya: én is kérek az irsaiból!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

beacska 2011.03.04. 11:18:53

@fityfiritty: akkor a mienk nem normális :((( (nagy sóhaj)...elváljak???

dr. gernika 2011.03.04. 11:21:57

A tegnapi filmben a csaj már a nászéjszaka után közvetlenül is rottyantott egy isteneset. :)

fityfiritty 2011.03.04. 11:23:06

@beacska: Ha CSAK ez a gond, akkor semmiképp. De ha ver is az urad, na akkor már gondolkozz el a dolgon... :)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.04. 11:24:15

Nincs is jobb mint az erkélyen légteleníteni a rendszert! :)

beacska 2011.03.04. 11:25:52

@fityfiritty: nekem eddig sem volt, de most tudtam meg, hogy kéne!

christaylor 2011.03.04. 11:26:42

Hajni,remélem nem haragszol meg,de mostanában kifejezetten jobban élvezem az írásaidat,hogy sokkal több saját gondolat szerepel bennük. Tudom,már kismillióan mondták.... :)
És örülök neki,hogy megint kedves vagy! :*

És Lepi ennek tényleg hogy fog örülni,hogy szerepelt a posztban. :) Ez majdnem akkora öröm lesz neki,mintha bemondták volna,hogy" MEGLEPKE,PORT!"

fityfiritty 2011.03.04. 11:28:21

@beacska: Akkor jáccuk azt, hogy nem is szóltam semmit... :)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.04. 11:28:28

Évának igaza van Anikó nem több mint egy két lábon járó lyuk. Csalódtam benne, pedig nálam Alekosz után ő volt a 2. legszimpatikusabb.
Végre már mindenkinek van találó beceneve :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.04. 11:31:42

Hááááát van ilyen. A tegnapi összefoglaló amúgy is,a szagokról szólt. Kasza Tibi is vegyi fegyvernek minősítette Laci reggeli fürdő szobai látogatását.
Egyébként, Béci úgy elfogyott bent, mióta Kaszáék be mentek. Meg feledkezett a nyereményről. Még a pszichológusnál, tett látogatását sem mutatták. Nem lehetett valami fényes, ha kíméletből ki hagyta az RTL, az összefoglalóból.
Látszott, hogy most már csak a színpadra gondol.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.04. 11:31:44

@Myta:

Lehet hogy két lábon járó genitália, de kategóriákkal jobb mint Éva, két sporttáskával a szemei alatt, és a kis zöldségeskerttel a seggén. (karfiol őstermelő). Végülis egy alkohollal üzemelő kémény :)

Lanois 2011.03.04. 11:34:27

@Myta: több van abban a lukban, mint gondolnád.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.04. 11:41:16

@Nard: Éva egy hátborzongató törtető, aki több mint 90 napja ugyan azt a bugyit hordja :) Hajrá Alekosz :))

szédült nőszemély - forza 2011.03.04. 11:41:35

guten Morgent mindenkinek.

ez most egy jó poszt volt.:) sokat röhögtem rajta!

Lotyó Bridzsida 2011.03.04. 11:42:47

@villanat- nyugiszoba:

Ennyit arról, hogy nem lesz csengőhang a Gigi nyögése.
Márcsak poénból is meg kellene csinálni valakinek.:D

RAMBO · http://szolo.blog.hu 2011.03.04. 11:44:34

@Lanois: több minden volt abban a lukban... nem így értetted?

Dr. Dzsásztisz 2011.03.04. 11:44:56

@Ari11: sry de neked nagyon nem mennek az igekötők. Be-mentek; meg-feledkezett; ki-hagyta ez mind egy szó könyörgöm.....

christaylor 2011.03.04. 11:48:13

@Dzsásztisz: ne haragudj meg,de te meg elég tapintatlan vagy. Ari11-nek megvan az oka rá,hogy miért így ír. :)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.04. 11:49:29

asszem jó, hogy ezt a összefoglalót, csak Hajni megtépázott idegrendszere által megszűrve ismerhettem meg.

való-puki-világ

gidabiga 2011.03.04. 11:50:09

Hajni, csatlakozom chrishez, én is azt szeretem, amikor a posztban sok Hajni van és kevés retardált párbeszéd :)))

@Lanois:

nincs még korán? :D

baliquez 2011.03.04. 11:50:11

Hogy a homopornós dzsörzé mit ért valójában béltisztítás alatt abba szerintem jobb bele sem gondolni.

gidabiga 2011.03.04. 11:53:51

@villanat- nyugiszoba:

küldtem neked mélt az itt regisztrált címedre :D

dr. gernika 2011.03.04. 11:56:39

@christaylor: De ezt akárki honnan tudná? Miért mindig azt kell letolni, akinek feltűnik? Francért kell itt áldozatot játszani, meg titokzatoskodni, egy érthető 2 mondatos válasz helyett, amiből mindenki tudná, hogy miért képtelen összekötni az igét és az igekötőt. Lehetne kopipésztelni is.

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 12:01:48

@Dzsásztisz: megvan rá az oka, már ő is tud rajta poénkodni, úgyhogy ne kezdjük el, ne kezdjük el basszus, mert sikoltozva kiugrok az erkélyről miután a hajamra kentem ezt a tőkehalmájat, amit most készülök jó étvággyal elfogyasztani....

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 12:02:50

Köszönöm a dícséreteket.

Juj, nekem is feltűnt, olyan édes vagyok mostanában, hogy diabéteszt lehet tőlem kapni váháháhááá....

.lll. 2011.03.04. 12:03:32

erről a posztról az ocsmány ,fingós Benkődani jutott eszembe

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 12:04:10

ÉS ROSSZ IS VAGYOK MINT A HÉTÖRDÖG! :D

.lll. 2011.03.04. 12:05:04

@Hódos Hajnalka:

most,hogy felment a cukor ára,a férjedurad nyalogathat a reggeli kávé mellé:D

tónibácsi 2011.03.04. 12:06:40

@fityfiritty: Nyilvánvaló, hogy nem normális házasságban élsz.
Egy kapcsolat egyébként az első hosszan elnyújtott, recsegős-rotyogós szellentést követően lesz igazán mély.

dr. gernika 2011.03.04. 12:08:50

@Hódos Hajnalka: Fejezzük be, mondd az okot, mert engem meg ez a ködösítés idegesít.

nyanyanya 2011.03.04. 12:12:41

@gernika: nem lehet, hogy sima diszlexia? ez aze nem akkora cucc...

fityfiritty 2011.03.04. 12:13:13

@tónibácsi: Olyanom is volt, hosszan elnyújtott, recsegős-rotyogós, mély. Nem egész hat évig tartott. Azóta nem tart hosszan, nem nyúlik és nem rotyog. Viszont több mint húsz éve élek így, nemnormálisan. Panaszkodjak? :)))

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.04. 12:13:32

@Dzsásztisz:
Hát igazad van, de erről már egy másik posztban, több ezren felvilágosítottak.
Igazolt hülye vagyok. @chrtaylor: Szegény már, szerintem ki van tőlem, ki vinne ha tudna.
De téli fagyiért, képes vagyok ez után is be pofátlankodni. Helyesen nem tudok írni, de imádom az értelmes embereket, meg a jó társaságot.
Minden nemű kritikát, szívesen fogadok.
Változatlanul, fel tűnök majd. Minden családban van egy fekete bárány, itt én vagyok bari....Így jártatok, túl jól ír Hajni, + jó a társaság.

dr. gernika 2011.03.04. 12:15:55

@nyanyanya: Nem, valami görög tragédia van a háttérben, már láttam rá utalgatásokat, de valahogy nem mernek beszélni róla. Pedig ha nem kezelnék úgy, mint a hímes tojást, senki le se szarná az első észrevétel-válasz dialóg után.

christaylor 2011.03.04. 12:20:04

@gernika: jó lenne,ha befejeznéd!senki nem kezeli úgy,mintha hímes tojást,csak már legalább 50-szer leírták mások előttem.teljesen felesleges naponta felemlegetni minden egyes olyan embernek,aki nem tudja,hogy miről van szó.

úgyhogy felesleges a gúnyos megjegyzéseket is tenned.

Hajni píszlávrákenról,nem magam miatt vagyok bunkó (ha egyáltalán az vagyok)!

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 12:21:36

@christaylor: nem vagy az. lőjetek le, ha felbontok még egy tőkehalmájat. á, ne is, elég, ha azt írjátok, hogy nagyseggű! :D

fityfiritty 2011.03.04. 12:23:41

@Hódos Hajnalka: De csakis a saját kérésedre, mert magamtól SSKK nem tennék ilyet.
Nagyseggű!
:DD

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.04. 12:24:24

@Hódos Hajnalka: ne bontsd fel, edd meg dobozostól :)
pötyi ilyenkor néz vadul?

nyanyanya 2011.03.04. 12:24:32

@christaylor: engem nem kulonosebben erdekel a tema, de ugye tomoceusznak szolt mar valaki, a pontok es vesszok pontos szabalyairol?:D

Lanois 2011.03.04. 12:24:43

@gernika: egyszervoltholnemvolt. voltegyszer egy villa...

@gidabiga: de:)

@RAMBO: nem a mennyiség a lényeg.

christaylor 2011.03.04. 12:27:12

@nyanyanya: Tomoceuszt így szeretjük ahogy van. :)

beacska 2011.03.04. 12:27:13

@Ari11: ne foglalkozz velük! (nagy legyintés). Már a múltkori megpróbáltatásodkor is ki akartam állni melletted, de éppen büntimet töltöttem :(((

sajnos, a fórumozásnak az a rákfenéje, hogy az emberek nemcsak a jólneveltségükről feledkeznek meg, hanem feljogosítva érzik magukat, hogy kioktassanak másokat. Könnyű, hisz nem szemtől szembe megy.

dr. gernika 2011.03.04. 12:27:47

@christaylor: Nem értünk egyet.
@Hódos Hajnalka: Köszi. Az a nick is te vagy?

avanivi 2011.03.04. 12:28:47

@Ari11: Szeretünk el ne menj !!!

mama ottmarad 2011.03.04. 12:28:53

Alekosz: "Az a helyzet veled, legszívesebben azt mondanám, hogy legyél okosabb, de az meg azért nem jó, mert ha nekiállsz gondolkodni, akkor pont azt veszíted el, ami vagy. Ha azt tanácsolom, hogy legyél megfontoltabb, az nem te vagy. Ha meg olyan vagy, amilyen, a jó gondolataid füstbe mennek."
Mit is mondott? = életképtelen gyökér???
Alek, Alek, hű lovag, hát hol állsz te? (MMKK)
Hajni, óriási volt, szénné röhögtem mmagam, és nem értem, este a tévé miért nem?
Mindenkinek jó hétvégét! Ezzel már remekül el is kezdódött.

gidabiga 2011.03.04. 12:28:58

addig, amíg érthető, hogy ki mit ír, ne lovagoljunk már pontokon, vesszőkön és egyéb helyesírási hibákon, plíz :D
biztos van olyan blog, ami azzal foglalkozik, ez nem az és szerintem elfér.
unalmas, hogy szinte naponta felmerül, mint probléma, pedig azok nem itt kezdődnek.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 12:30:47

@lófő: De szigorúan csak paplan alatt szabad nyalogatni, különben, hogy mutatsz példát:)
@gidabiga: Hát sajna csak otthon tudom megnézni, mert itt le van tiltva ez az oldal.

nyanyanya 2011.03.04. 12:31:11

@gidabiga: en mar csak ilyen pitianer vagyok..:D persze mondom en aki nem hasznal ekezeteket:D

christaylor 2011.03.04. 12:31:48

@gernika: jó, és ki akar veled egyetérteni? :)

Holabög Rém 2011.03.04. 12:31:58

Na mi a lófasz van?? Hajni, nem tudtál aludni?? :)

beacska 2011.03.04. 12:32:17

A múltkor a Reggelibe behívták a Kautzky Armandot. Valami étkezés tudomány volt a téma. Leültették vmi hipnotizőr mellé, és bizonygatták neki, hogy ha aláveti magát a kezelésnek, felszakad a gátja, és meg fogja tudni enni a gyümölcsöket is. (ugyanis ő nem eszik ilyeneket-tudom, mert a fiam sem, és mindig rá hivatkozik. Meg a Vicsek F.-re). A Kautzky elmondta, köszöni szépen, de ő nem szeretné megenni a gyümölcsöket, és nem akar ilyen kezelést. Elég öreg már ahhoz, hogy ne lehessen semmit ráerőltetni. Kb. 10 percig próbálták győzködni az ostobák :))

ennyit Arinak ;)

gidabiga 2011.03.04. 12:33:24

@villanat- nyugiszoba:

nem életbevágó :)
ráér estig :)
@nyanyanya:

én meg nem használok mondatkezdő nagybetűket :)

Holabög Rém 2011.03.04. 12:34:46

@christaylor: Ccccöööö... az is valami. Én előbb szerepelteeeeem bebebebeeee :)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.04. 12:34:57

@gidabiga: pedig olyan jó ezen kötözködni. egy kollegám is beleköttött a pólóm feliratába, hogy nyelvtanilag helytelen. nem is egyszer. másodszorra elküldtem neki a vonatkozó szabályt, akkor elhallgatott.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 12:35:23

Holabög visszafogott stílusa mindig lenyűgöz:-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.04. 12:36:16

@avanivi: @gidabiga:
Köfikeeeee.
Bécike elhalványodott, Laci árnyékában a napokban.Lesz ennek még böjtje. A zene nagyon érdekli, Szandika, meg közben át vette az irányítást.

christaylor 2011.03.04. 12:36:24

@Holabög Rém: tudom! :D lehet,ha Meglepke is használ csúnya szavakat,akkor már hamarabb debütálhatott volna ő is posztban.

the sandwich maker 2011.03.04. 12:36:53

@beacska: van hivatalos magyarázata annak, ha az ember nem eszik gyümölcsöt? És erről eddig miért nem tudtam, mennyi felesleges kíntól szabadulhattam volna meg.

A tegnapi epizód ritka szar volt, elhúzhatna már az a két lárva (pajor) onnan, de a poszt jelentősen kellemesebbre sikerült. :)

dr. gernika 2011.03.04. 12:37:54

@christaylor: A te véleményedet spec. leszarom, csak a körülményekre való tekintettel próbáltam a lehető legkulturáltabban jelezni, hogy faszságnak tartom, amit írtál.

christaylor 2011.03.04. 12:38:51

@gernika: látom,ma nem vagy jó hagulatban! :) vegyél be egy magnéziumot,az mindig segít! :)

genevieve 2011.03.04. 12:38:55

@Retardált Légpisztoly: van, nem szereti a gyümölcsöket:-D

genevieve 2011.03.04. 12:39:51

na, de hol van sanyaaaaaaaaaa?:-)

Holabög Rém 2011.03.04. 12:40:05

@christaylor: Te most itt lenézel engem????

Holabög Rém 2011.03.04. 12:40:46

@Gildor Inglorion: Na de Uraiiiim! Csendesebben! Ez egy kórhááááz!

gidabiga 2011.03.04. 12:40:51

@Gildor Inglorion:

ó, a feliratos pólók a kedvenceim! :D
főleg, hogy szerintem sokaknak fogalmuk sincs róla, hogy mit jelent, ami rá van írva :D
legalábbis a viselőjüket nézve :)
vagy nagy az önbizalmuk :)))
@Retardált Légpisztoly:

én nem tudom a magyarázatát, én gyümölcsöt gyümölccsel, de nálunk az összes felmenőm rajong értük.

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 12:42:07

@gernika: nemtom, nekem ez az egy nickem van. :)

@Holabög Rém: :D

oázis · http://mindenamino.blog.hu/ 2011.03.04. 12:42:49

"Clinton és Monica óta tudjuk, hogy ovális szex nem szex."

Hajni ez jó, még nem hallottam, te poénod?

christaylor 2011.03.04. 12:43:43

@Holabög Rém: nem, úgymond felnézek rád,mert az elsők közt sikerült betörnöd a posztba,mint kívülálló. :)
Egyébként rohadtul tetszettél meg tetszesz,szóval SSKK nem néznélek le! :)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.04. 12:43:46

@gidabiga: gigi-szopnék/ölelj meg

hamár itt tartunk: szandika tud olvasni? feltűnt, hogyha valamit olvas, azt is félreérti... de legfőképp elkússza a feladatot

the sandwich maker 2011.03.04. 12:45:16

@genevieve: tapasztalatom szerint ez az anyák számára nem kielégítő válasz. :D
@gidabiga: akkor én genetikailag vagyok elbaszva.

Lehet hogy nem is Gigi eszi undorítóan az almát, hanem bennem van egy természetellenes gyűlölet maga az alma iránt. Lehet, hogy mégis kedvelem Gigit? Át kell gondolnom az életem.

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 12:46:50

@Gildor Inglorion: Pötyi úgy él mint egy basa. Ilyenkor csendes pihenő tart.

@Friedmann Juci: úrinő biztosban nem fogad és nem versenyez. :D

@oázis: hát ő mondta, nem? a clinton. a szopás nem szex, oppardon.

KISCSILLAG 2011.03.04. 12:47:22

@Retardált Légpisztoly:

igenis én is egész gyerekkoromban szenvedtem az olyanoktól, akik kézből ették az almát, és aztán utána otthagyták ráadásul a lerágott barna csutkát a padon... de nem beszélhettem róla, mert akkor direkt csinálták a jelenlétemben..

felnőttként sem szólok egy szót se, csak valamilyen ürüggyel felállok és arrébb megyek, mert tényleg egyszerűen rosszul vagyok fizikailag, ha mellettem almát esznek...

KISCSILLAG 2011.03.04. 12:48:39

@Hódos Hajnalka:

de csak azért mert nem tüdőzte le!

(ja bocs, azt a fűszívásra mondta, hogy az nem ér, mert nem tüdőzte le)

sannya 2011.03.04. 12:48:43

asszem joreggelt...

gastro vazze 2011.03.04. 12:49:22

"Szandi egyáltalán nem színes. Közönséges és csúnya."

--mikor ezzel jellemezte Alekosz Évát, néztem nem omlik-e rájuk a teraszfedővakolat! Pont Évára illik ez a jellemzés igazán :D (najó szandikára is, de Évára mindenképp!)

biró lóránt 2011.03.04. 12:49:47

@Retardált Légpisztoly: nem VV Gigi eszi az almát, hanem VV Alma eszi gigit:)

Holabög Rém 2011.03.04. 12:49:48

@christaylor: Teccek??? :) De mi az, hogy kívülálló? Mondom, hogy te úgymond effektíve lenézel engem!

KISCSILLAG 2011.03.04. 12:50:10

@Hódos Hajnalka:

Hajni, de őszintén, rendesen meg vagy fizetve a posztért? Mert én is ilyen álomállást akarok...

gastro vazze 2011.03.04. 12:50:25

@KISCSILLAG: én az kemény Tv parpika rágcsálóktól vagyok ki, de valóban az almaharapás sem jó hang:)

Holabög Rém 2011.03.04. 12:50:35

@Hódos Hajnalka: Úrinő biztosra nem fogad. Ez nekem új. Eddig csak azt ismertem, hogy úrinő nem köpköd :)

KISCSILLAG 2011.03.04. 12:51:52

@gastro vazze:

engem nem elsősorban a hangja zavar, hanem a látvány, és a ragacsossága..

osgood 2011.03.04. 12:52:08

@Hódos Hajnalka: Aztán a kongresszusi vizsgálóbizottság rá is bólintott, hogy igaza van. Már csak az asszonynak kéne ezt otthon belátnia :)

christaylor 2011.03.04. 12:52:10

@Holabög Rém: van még értelme bármit is írnom,ha úgyis csak ezt hozod ki belőle,hogy lenézlek? :)
kívülálló,nem villalakó,na. érted?
úgy érzem némi feszély van köztünk,pedig én még légszívet is rajzolok neked most. :)

sannya 2011.03.04. 12:52:42

@genevieve:
joreggelt Hercegno...
:D

Zka · http://www.youtube.com/watch?v=_wpDbI1gca0 2011.03.04. 12:52:48

"Éva feje mindjárt szétrobban és minden hajas lesz."

Ezen sírva röhögtem

mama ottmarad 2011.03.04. 12:53:25

@oázis: én úgy tudom, Clinton mondta, és úgy igaz, mint hogy nem lesz terhes az a lány, aki a szexet nem élvezi.

beacska 2011.03.04. 12:53:41

@Retardált Légpisztoly: szerintem nincs. A műsor is arról szólt, milyen pompás módszerrel lehet legombolni az aggódó szülőkről minél több zsét a szerencsétlen válogatós gyerekek kárára. Tudood, majd ettől frankón megeszi a brokkolit, meg a káposztát ;)

the sandwich maker 2011.03.04. 12:53:54

@biró lóránt: ha ez egy normális világ lenne, Alma már rég csutkára rágta volna gigit és elhajítja. :(
@KISCSILLAG: azért örülök, hogy vannak sorstársaim. mi a gyümölcsevő társadalom áldozatai vagyunk, segélyt kéne kapnunk.

sannya 2011.03.04. 12:55:23

@Retardált Légpisztoly: mondjuk ket m30as rekesz almat,mint segelyt???
:D

Kata Marán 2011.03.04. 12:55:29

Máris új ?Hajni, kényeztetsz minket!Klassz lett ismét, bár tegnap a gyökerezésen és a pukizáson túl nem sok történt.

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.04. 12:56:23

én csatlakozom, utálom a gyümölcsöket, almával ki lehet kergetni a világból, a valóból :)))

Friedmann Juci 2011.03.04. 12:57:17

@Hódos Hajnalka: :D nem tudsz te még semmit:*

:DD

bukott madonna két nagy didivel 2011.03.04. 12:57:25

én is utálom a gyümölcsöket, az almával ki lehet kergetni a világból, a valóból...:)))

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 12:57:44

@KISCSILLAG: hogyne, nem győzöm forgatni trágyavillával a lóvét, nehogy megpenészedjen az alja.
(mindenki hobbiból ír, aki a hogyvoltra ír :) )

@Holabög Rém: és nem dohányzik az utcán.

@osgood: Anikósan szólva én akkor megemeltem a kalapom a clintonné előtt, jól viselte a cécót.

dr. gernika 2011.03.04. 12:57:46

@christaylor: Nekem úgy tűnik, te vagy ma agresszív, ez ellen én a dugást tudom javasolni, addig is feloldok egy magnézium pezsgőtabit. :)

@Hódos Hajnalka: Akkor nem veled levelezek, és tőled még nem jött emil. :D

beacska 2011.03.04. 12:58:09

@Retardált Légpisztoly: jaaa, te sem eszel? a fiam (meg a Kautzky és a Vicsek) azt mondja, hogy nem bírja a sercegést, meg ahogy rostog a foga közt. A baracklevet pl. megissza. De a nesztea azért jobban bejön neki. Meg a limonádé

KISCSILLAG 2011.03.04. 12:59:26

@Hódos Hajnalka:

Ha tényleg sikerül Szandálnak magára tetetni a jelet, akkor valszeg kiejti Évát, és akkor abbahagyom a sorozat nézését, de akkor már a kiejtő showt se fogom nézni, nem bírom nézni az emberkínzást...

Attól, amit Szandika és Anikó csinál Évával, úgy érzem magam, mintha a Legyek urát kellene nézném a tv-ben, csak a lányos változatot... ezek tényleg megtörlik a cipőjüket Évában, és a tűsarkaikkal még döfnek is rajta párat, hát nem így nőttem fel, ezt is meg kellett érjem.. nekem ez sok.

Igaz, az Oli is sokszor volt kegyetlen, azt se bírtam nézni, de a férfiaktól valahogy azt "megszoktam" hogy kegyetlenkednek, most úgy látszik azt is meg kell szokjam, hogy a nők is? rémes.

sannya 2011.03.04. 13:00:10

@gernika: a magneziumos tabletta mire d*gas eseten???
:DDDD

.lll. 2011.03.04. 13:00:14

szandáltól hányingerem van,még a nevétől is,pedig Szandi volt a kedvenc énekesnőm/kasszatibi a kedvenc énekesem,s Csokistibó/

christaylor 2011.03.04. 13:00:18

Hajni, rászólnál a kisasszonyra, gernikára (remélem az),mert ha én teszem,akkor utána kapni fogjuk tőled,hogy belehet fejezni!Márpedig azt MMKK szeretném elkerülni. :)

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 13:01:19

@KISCSILLAG: kegyetlenkedés? inkább perpatvar a tyúkólban... :)

.lll. 2011.03.04. 13:01:35

@Hódos Hajnalka:

egy bennfentes megsúgta,hogy a te jutalmad a posztírásért három felejthetetlen éjszaka lesz Alekínnal:DD

dr. gernika 2011.03.04. 13:02:31

@sannya: Félreértesz, csak jelezni akartam neki, hogy udvariasan megfogadom a tanácsát (most neki is illik az enyémet) :D

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 13:02:33

@christaylor: rendezzétek le egymás között, nem szólok bele. anyázás ne legyen :D

Kata Marán 2011.03.04. 13:02:40

@gastro vazze: Igen, Úgymond Éva őrjöngései színesek és lélekemelőek. Pedig Alkesz már belekezdett , időben kihátrált, és megnyugtatta , az őszinte karakter a nyerő. Ez a liba meg el is hitte.

christaylor 2011.03.04. 13:03:17

@Hódos Hajnalka: oké, főnök,akkor megkaptam az engedélyt,köszi, kútturált leszek! :)

sannya 2011.03.04. 13:03:57

@gernika: jaaaaa...
:)
azt hittem tudsz valami uj orvosi csodarol...
:)))
a magnezium tabletta fogamzasgatlo vagy vagykelto hatasarol akar...
:DDD

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 13:04:05

@lófő: bántottalak én téged szóval, gondolattal vagy cselekedettel? :D

biró lóránt 2011.03.04. 13:04:26

Szabad megkérdezni, hogy ki nyerte a múltkor meghirdetett játékot?

Ki az a szerencsés, aki be mehet Hajnalkával a sötét kamera-crossba?

Gratulálok a győztesnek, nagyon ügyes volt:)

sannya 2011.03.04. 13:04:30

@Hódos Hajnalka:
:)
noi boksz...
:)))
elso sorba kerek jegyet...
hozok neszteat...
:)

sannya 2011.03.04. 13:05:18

amugy beve szervezi mar a poposzepsegversenyt???
arra is van egy elso soros helyem...
:DDD

the sandwich maker 2011.03.04. 13:05:30

@KISCSILLAG: nagyon nehezen tudom elképzelni, hogy Szandi kiejtené Évát. Szerintem Szandibanditól egy csomóan elfordultak, pl. egyik arckönyv ismerősöm is kilépett a hivatalos rajongói oldaláról, ha ez jelent valamit. :D Szóval még maradhatsz adásban.
@beacska: a gyümölcsleveket én is szeretem, csak a gyümölcsöket nem, de havonta megeszek 1-2 mandarint, hogy anyukám boldog legyen. :D Szerintem természetellenes az állaguk, plusz a kiwi pl. rendkívül romboló hatással van a nyelvemre.
@sannya: én egy rekesz almapálinkára gondoltam inkább.
@bukott madonna két nagy didivel: hát akkor szia tesó, gyere a riport szobába, közösen tanácskozunk a pszichológussal. :)

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 13:06:22

@biró lóránt: viola narvilly

@sannya: kemény menet lesz ez, ne várd, hogy a retiküllel fogják egymást csapkodni. nem ülnék az első sorba, még rádfröccsen a vér. :DDD

.lll. 2011.03.04. 13:06:59

@Hódos Hajnalka:

jól van na,akkor megkapod Zsófia habüstjét és Gigi 45-ösét:D

christaylor 2011.03.04. 13:08:17

@gernika: hízelgő az érdeklődésed,de köszi a nemi életem rendben van. az viszont nagyfokú bunkóságra enged következtetni,ha valaki ezt hozza fel okként arra,ha a másik véleménye nem elfogadható számára.
teljesen normálisan válaszoltam az első,a másodikra reagálásodra is,ha ez neked nem felel meg,jó. nem akarok veled egyetérteni,mert én nem vagyok ennyire érzéketlen, gúnyos suttyó,mint te. én már rég lezártam volna ezt a dolgot,úgy látszik te nem tudsz túllépni rajta.
az agresszivitásom nem is értem,hogy miből derült ki számodra! :)

kérlek, ha troll vagy,akkor most szólj,mert nem etetlek tovább! :)
köszipuszi! :)

KISCSILLAG 2011.03.04. 13:08:41

@Hódos Hajnalka:

"kegyetlenkedés? inkább perpatvar a tyúkólban... :)"

Én ezt másképp élem meg, igaz Szandál önpusztító is, de most kijött belőle és eluralta ez a Legyek ura énje is , és ez borzalmas...

kezdetben, ha néha kirohant valaki ellen, utána rögtön, vagy legkésőbb másnap elnézést kért, meg hogy biztos nincs is igaza, ilyeneket mondott... most viszont VÉRRE megy, az utolsó vérig, és eközben a két legyek ura barátnő Anikó és Szandál elképesztő durva dolgokat mondanak, de észre sem veszik, hogy ők ezzel vádolják Évát amúgy...

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 13:09:36

@lófő: kegyes vagy hozzám, nagyuram..

Kata Marán 2011.03.04. 13:09:42

@bukott madonna két nagy didivel: Engem nagyon utálnál. Ha választanom kéne, melyikről mondanék le, a húsról vagy a gyümölcsről, gondolkodás nélkül az elsőt választanám. Ráadásul minden gyümölcsöt szeretek, persze kedvencek vannak. Ja, és az almát is szívesen rágcsálom!

mama ottmarad 2011.03.04. 13:10:41

KISCSILLAG hatalmas az érzelmi ilteligenciád! Remélem, nem szólok későn, hogy nem te vagy Éva. :)

Őt egyébként jól megfizetik azért, hogy ezt elviselje. Ne szomorkodj helyette.

beacska 2011.03.04. 13:12:43

@mama ottmarad: biztos vagy benne, hogy megfizetik? ahogy az RTL mentalitását ismerem, "egy, aki mindent visz" van. A többi meg tömjön magába annyi libamájat, amennyit tud.

sannya 2011.03.04. 13:12:44

@Retardált Légpisztoly: egye fene,johet...
:D

@Hódos Hajnalka:akkor egybol a dzsakuba ulok,hogy ne legyen gond a furdessel...
hozna valaki egy asvanyvizet,ha mar ugyis arra jar???

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 13:12:54

@KISCSILLAG: én teljesen más szemmel nézem a vv-t, egyiküket sem tudom komolyan venni, az meg kifejezetten idegesít néha, hogy egyetlen értelmes mondatot nem tudnak megfogalmazni, a vita hevében pláne.
nem fogom sajnálni se szandikát, se évát, egyik tizenkilenc a másik egy híján húsz.

genevieve 2011.03.04. 13:13:18

na tegye fel a kezét aki tényleg olvasta a Legyek Ura-t:-)

sannya 2011.03.04. 13:13:48

@beacska:
egy ilyen atletikosznak ez tobb,mint fizettseg...

beacska 2011.03.04. 13:14:23

@sannya: naja. de ettől még be kell majd fizetnie a villanyszámlát, ha hazamegy.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 13:15:26

Kezd az agyamra menni a vv. Bukott madonnát bauko madonnának olvastam, pedig már sokat láttam a nicket:-)
Baukonak meg nincs is nagy didije, csak szottyadt dohányzacsija. És ezt még a rajongói sem vonhatják kétségbe:-)

mama ottmarad 2011.03.04. 13:15:41

@beacska: hát, mást nem nézünk, csak az ingyenpiát, neki az is jelentős tétel!
Az éjjel is, mangalica szalonnát evett pezsgővel.

nyanyanya 2011.03.04. 13:16:06

@genevieve: nalunk kotelezo olvasmany volt talan mediaismeretbol gimiben..:D es azon keves kotelezo olvasmanyok koze tartozott, amit akkor el is olvastam:D

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 13:16:46

@genevieve: Én még a gyűrűkét is csak filmen láttam.

sannya 2011.03.04. 13:17:00

@beacska: nem hiszem,hogy idaig is tul sok villanyszamlat fizetett volna be,a szuleivel el,ugye...
amugy meg olcson meguszta a teli futest...
es sem kis szo manapsag...

genevieve 2011.03.04. 13:17:17

@beacska: hogy is mondta akazsatibi?

van fedél a fejük felett? van
van dszaku, szoli, medence? van
van kaja-pia? van

akkor mi a probléma?

Kata Marán 2011.03.04. 13:17:23

@KISCSILLAG: Még jó, hogy nincs Úgymondnak szemüvege, ez a gonosz Szandika elvenné tőle, meg a sziklát is legurítaná.

KISCSILLAG 2011.03.04. 13:17:35

@genevieve:

szerintem a Legyek Ura kötelező olvasmány volt az én időmben, de én nagyon régi motoros vagyok...

sannya 2011.03.04. 13:17:47

@genevieve: melyik kezet kell feltenni???
:D

beacska 2011.03.04. 13:18:01

@villanat- nyugiszoba: mert fiatal vagy. 20 éve "trendi" volt olvasni.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 13:18:18

@mama ottmarad: A bunkó. nem tudja, h a mangalica szalonnához a konyak passzol. Méghozzá felső kategóriás konyak:-D

genevieve 2011.03.04. 13:20:00

na, akkor megnyugodtam :-)
nem csak divatból legyekurázik itt mindenki:-)

beacska 2011.03.04. 13:20:13

@KISCSILLAG: én tutira nem fogom elolvasni. Elég volt látni filmen, az én idegrendszerem nem erre van beállítva.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 13:20:19

@beacska: na most valamelyikünk fogalmi dugóba keveredett:-) Én nagyon sok könyvet olvastam csak ezt speciel nem, a gyűrűkét pedig már a filmen is untam:-) 20éve már bőven birtokában voltam az olvasás tudományának:-D

KISCSILLAG 2011.03.04. 13:21:00

@Kata Marán:

egyébként tényleg...

én egyikkel se laknék együtt, de az Évának gond nélkül oda tudnék köszönni a szomszéd ház gangjára, a Szandikától meg az Anikótól félnék, hogy direkt elbotlasztanának a lépcsőházban, esetleg le is gurítanának...

mindenesetre, amit róluk itt láttam, nem mernék még beszélgetni se velük, hogy ne adjak nekik alkalmat a szadizásra...

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 13:22:52

@KISCSILLAG: Hát Kazal parádéit hallgatva én még a szomszéd kerületbe sem szívesen költöznék be:-)

beacska 2011.03.04. 13:22:56

@villanat- nyugiszoba: jólvanna, nálunk az egyetemen volt menő elolvasni. Nekem tetszett. Igaz, hogy kb. 25 éve láttam rajz-animációs filmen, ott fogott meg. De én mindig szép vastag könyveket választok magamnak ;) szoktak is rajtam röhögni a barátaim. a vékonyaknak szinte neki sem állok :)

sannya 2011.03.04. 13:23:43

@villanat- nyugiszoba: pedig a gyuruk nagyon jo konyvben...
:D

Kata Marán 2011.03.04. 13:23:54

@KISCSILLAG: Sajna sosem volt kötelező, lehet, hogy pár normális tanár azzá tette. Magánszorgalomból olvastam, de nem dicsekszem, az olvasás a mániám.

beacska 2011.03.04. 13:24:22

@villanat- nyugiszoba: ja, bocs. én végig a gyűrűkről beszéltem. A Legyek uráról fent írtam mást, bocs.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 13:24:29

@beacska: Az a baj, h nálunk a vastag könyvek pótolták az ágy lábát:-DDD

mama ottmarad 2011.03.04. 13:24:36

@KISCSILLAG: te, biztosan nagyon meglepődnél, ha rádordítana. Sosem tudhatod. Egyszer ő is kijön a vi

dr. gernika 2011.03.04. 13:24:50

@Hódos Hajnalka: Köszönöm a bizalmat. :D

@sannya: Tudtommal csak izomlázra jó, szóval ha pont az akadályoz, végül is kapcsolatba hozható. :D

@christaylor: Nem érdekelt a nemi életed, csak javasoltam a dugást, mint feszültséglevezető eszközt. De örömmel látom, hogy végül lesz mivel/kivel stresszoldani.
Szerintem nem normális, hanem támadó volt az összes kommented és nem úgy tűnt, hogy kész lennél bárhol is lezárni (jelzem most is rosszul csinálod, ha nagyvonalú "utolsó" kommentben sértegeted a másikat és suttyónak nevezed).
A trollozás igazán hízelgő, a párom most büszke rám, de engedd felhívnom a figyelmed arra, hogy nem feltétlenül troll az, aki hülyeségnek tartja, amit mondasz.

És most részemről tényleg befejezve, mert amúgy is mennem kell egy időre.

sannya 2011.03.04. 13:25:03

@KISCSILLAG: miert jo neked,ha egy ilyen alacsony erzelmi szintu valaki uvolt mar kora hajnalban a szomszedban???megsporolod az ebreszto ora arat???
ha nincs a kornyeken dzsimmi,akkor vegyel inkabb kakast...
az is jobb,mint boglya...

kékdelfin 2011.03.04. 13:27:29

@beacska: Te az egészet láttad rajzfilmen?

mézescsók 2011.03.04. 13:27:34

Akkor a szex vajon mi?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.04. 13:28:49

@avanivi:

Én nem.

@KISCSILLAG:

Én vagyok olyan bunkó, hogy egyiknek se köszönjek. :)

mama ottmarad 2011.03.04. 13:29:44

Most elmegyek a pi

acra,

mert elfogyott a sza

lonna.

csá

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 13:30:13

@mézescsók: Hát azt nem tudom, de azt igen, h a pikáns=puki+paplan alatt nyögéslihegés:-)

sannya 2011.03.04. 13:31:22

@villanat- nyugiszoba: ez olyan,mint a szeksz lajt???
:D

Kata Marán 2011.03.04. 13:34:05

@genevieve: Érdemes elolvasni, az a szó valódi értelmében a Való Világot mutatja. Az ösztön és a civilizáció harca.

genevieve 2011.03.04. 13:36:03

@Kata Marán: tudom, bele is kezdtem....de nem nekem való az ilyesmi:-)

-Sarq- 2011.03.04. 13:37:35

@KISCSILLAG: Hát, lehet ezt sokféleképpen látni :). Engem pl. Szandál és Anikó gyűlölködése nem nagyon zavar, elég sok embert az ilyesmi élteti. Bár Anikó azért kiemelten szívlapát-várományos, amikor felveszi azt a gyűlölettől torzult arckifejezését.
Viszont Éva olyan szinten irritál már a szobapáfrány mögül is támadást szimatoló riadt (idegbeteg) tekintetével, az Alek minden szavára való helyeslésével és a minden kritikára csípőből jövő tagadásával, hogy tőlem legyőzheti az ostoba Szandál, vagy a yeti is, én örülni fogok neki.

kamarti 2011.03.04. 13:41:18

ami azt illeti, teljesen egyetértek Éva Anikóval kapcsolatos megállapításával, mármint hogy elég bomlasztó személyiség a lelkem. És abban is igaza van ennek az amúgy nyilván tényleg eléggé elviselhetetlen nőnek, hogy Szandi nagy valószínűség szerint a vesztébe rohan, a semmiért cserébe.

Nézőként egyáltalán nem örülök, hogy Szandi-Éva párbaj lesz, és közben olyan "karakterek", mint Laci vagy Jerzy, boldogan lavíroznak a döntő felé. Még szép, hogy Jerzy - némi kéretés után -, és a Béci csapat többi tagja belemegy, hogy Szandira rakja a jelét. Na de mit kap ezért Szandi cserébe, ha nem sikerül a kis kamikaze akció, és kint marad? A jó érzést, hogy megpróbált jót tenni a többiekkel? Persze, ha Teréz anyáról lenne szó, nem kérdeznék ilyet... sajnos, nem gondolkodik ez a nő egy ideje még annyit se, mint korábban - a többiek meg (élen Anikóval) adják alá a lovat - ez az ünneplés, hogy milyen fszán megmondták Évának - akár az ovi

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 13:42:31

@sannya: hát annyira talán nem élvezhető. Pláne a puki miatt:-)

@-Sarq-: Cáfolj meg ha tévedek, de úgy érzem van benned egy kis ellenérzés évával szemben:-)

dosszié 2011.03.04. 13:44:17

kettőszáztizenkettedik

-Sarq- 2011.03.04. 13:45:08

@kamarti: Én viszont nagyon örülnék a Szandál-Éva párbajnak, mert vérgenya vagyok, akarom érezni, ahogy a komplett rtl vért izzad, hogy Szandál mikor mond valami bődületesen kényelmetlent élő adásban. Szurkolni nem fogok neki, Éva kiesésének viszont annál inkább.

sannya 2011.03.04. 13:45:23

@villanat- nyugiszoba: minden joban van valami rossz...
:D

sannya 2011.03.04. 13:46:27

@-Sarq-: biza...
ha ott elgurul a gyogyszer,akkor teliver elbodulesei madarcsicsergesnek fognak hangzani a ket lany uvoltese kozott...
:DDD

-Sarq- 2011.03.04. 13:46:44

@villanat- nyugiszoba: Dehogy! :) Kedves, jóravaló, intelligens, házias, visszafogott lány, amolyan igazi feleségtípus :).

beacska 2011.03.04. 13:46:47

@Kékdelfin: sajna, nem. csak az első részt :( azóta is azt vadászom. FER_GE_TEGES volt!

Mme Chauchat 2011.03.04. 13:47:11

@dosszié: ŁoŁ. Ez a sorszám a váróban?

locsolóember 2011.03.04. 13:48:24

Abált szalonnára nem iszok pezsgőt, se gyümölcsöt nem ezek(m), mert bántanak a szelek, aztán mehetek ki az udvarra.

kamarti 2011.03.04. 13:51:15

@-Sarq-: jó, élvezkedsz fél órát - és aztán unatkozol még 80 napig Laci vér és becsületén meg Jerzyn bélgázain? Mazochista vagy vagy mi?

KISCSILLAG 2011.03.04. 13:52:11

@-Sarq-:

késleltetni kell majd az élő adást, hogy szandál mocskos beszédjét ki tudják fütyülni... különben rengeteg büntit kapnak..

sajnálom, hogy ez lett Szandálból, a legrosszabbat hozta ki a villa belőle, ki akart emelkedni az úgymond volt életéből, de ez a show csak még jobban bele fogja úthengerezni... nem tudom menni ideig fog élni...

Holabög Rém 2011.03.04. 13:54:30

@Hódos Hajnalka: egy lófaszt nem. MINDENKI dohányzik az utcán. De úrinő a hálószobában nem köpköd. Vagy, ha így jobban tetszik, egy úrinőnek sok mindent le kell nyelnie. Ifjunóvatájmín :)

dosszié 2011.03.04. 13:54:36

@villanat- nyugiszoba:
elsőzhettem volna de munkaidőben munkahelyen, ezt soha, semmilyen körülmények közt nem tenném

sannya 2011.03.04. 13:55:14

@KISCSILLAG: ja,csak a szandal beszel mocsok modon,ugye...
boglyafej meg punkosdista es csak es kizarolag a bibliabol idez...
no,menj valamerre a csolatasoddal...

Kata Marán 2011.03.04. 13:56:26

@-Sarq-: És mosolygós és segítőkész.

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 13:57:17

@Kivlov: ilyenkor? na húzzál vissza dolgozni, ki fogja megkeresni az álláskeresési járadékomat, he? :DD

@Holabög Rém: valami azt súgja, hogy nem a békára gondoltál...

igényes 2011.03.04. 13:58:02

@kamarti: Az butaság lenne, ha az Éva kimenne. A dzserzi nagyon ocsmányakat fingolódik, és a laci büdököseket kakkint. Zenész barátunk ezt ugye meg is jegyezte egy életre.

Lényeg, ha jó műsort akarunk, akkor hívja ki szandika Évát.

Lesz majd nagy harc, amikor marad a dzserzi és lacika, mag anikó, Éva pedig védettséget élvez visszatérte után. Borulni fog a barátság, mert ugye Anikóra fognak tenni Anikó pedig lacit (nagycsöcs), vagy dzserzit hívja párbajra.

Az is kiderül majd, hogy gigit nem dugta meg dzserzi. Hihetetlennek tünik, hogy egyáltalán ágaskódna dzserzi, hiszen a domborulatot mutatta volna az RTL.

osgood 2011.03.04. 13:59:09

@Hódos Hajnalka: Meglepettnek nem tűnt, az biztos.

-Sarq- 2011.03.04. 13:59:22

@kamarti: Laci hit és becsületezése olyan téren legalább szórakoztató, hogy az ostoba faszságon tudok röhögni :). Éván már sskk nem.
Nézd, én ezt a műsort lassan már csak a káröröm miatt nézem, annyira nincs már benne szórakoztató elem.

genevieve 2011.03.04. 14:00:13

@kamarti: ezek szerint ha valaki totál bebaszva, fejhangon visít azt kellemes nézni?:-)

Kata Marán 2011.03.04. 14:02:57

@kamarti: Hol lesznek már a gázok!Csóri most fertőtlenít, iszik kis kovászos ubi lét, és agyő bélgáz. Egyszer volt Budán kutyavásár!

MegLepke 2011.03.04. 14:04:23

Jó reggeltet! Hát Hajni, hát ilyet! Hv-történeti pillanat, úrisTN, köszönöm!!!:) Először rágok egy szívet neked a falba, aztán meg nemsoká vásárolok grillcsirkét meg valami bódéban ma itt a bolt előtt árulnak vecsési savanyúságot (és még bébikukorica is van!!!), ezt leöblítem egy jófajta irsaival és így ünneplek! A poszt meg megint nagyon jó, többször hangosan felröhögtem ma is.:)

-Sarq- 2011.03.04. 14:04:57

A teljesség kedvéért azért hozzáteszem, hogy Éva azért indul behozhatatlan hendikeppel nálam, mert hosszabb-rövidebb ideig két emberrel is éltem együtt, aki a legkisebb feszültséget is azzal próbálta levezetni, hogy kirongyolt az erkélyre, bekúrta az ajtót és rágyújtott.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 14:04:59

@dosszié: Szerencsére az én monitoromra nem lát rá a főnök:-)

Kata Marán 2011.03.04. 14:09:23

@genevieve: Az az igazság, hogy Úgymond Éván már már régóta nem szórakozom. Olyan, mint egy élesített bomba, csak nem tudod, mikor robban. Ordenáré.

Mme Chauchat 2011.03.04. 14:09:29

@sannya: Őrizd meg a kétségbeesést

KISCSILLAG 2011.03.04. 14:09:48

@sannya:

Éva mond kemény dolgokat, és mond sértő dolgokat, mint pl gyagyás, vagy retardált (de lehet, hogy azz az Alek mondta), de nem beszél mocskosan, mint akár Szandál, akár Anikó,

K Tomoceusz 2011.03.04. 14:10:42

Gigit ki kéne tiltani a Kasza-féle brigádból . Nem tudom mennyire néztek éjjeli felvételeket , de ha véletlenül meglátjátok a lány arcán a mosolyt , gyorsan pörgessétek át a következő öt percet . Elöször hallottam Gigit kacagni , megdöbbentő élmény volt . Soha többé nem fogom lóhoz hasonlítani , egy ló jogosan futna ki a viágból , ha ilyesmit olvasna . Azonnal átküldeni a macát a savanyú bandába vagy cseréljék ki Jerzyre , hogy a létszám stimmeljen .

Kata Marán 2011.03.04. 14:11:56

@villanat- nyugiszoba: De süket is, hogy nem hallja ha nevetsz?

MegLepke 2011.03.04. 14:15:05

@villanat- nyugiszoba: téged már régóta szeretlek, tudod.:) Köszi tesó!:)

sannya 2011.03.04. 14:16:46

@Mme Chauchat:
mi vagyok en,csomagmegorzo???
:DDD

@KISCSILLAG: te nem petercs rokona vagy masodnikkje vagy veletlen???vagy nalatok szinkronizaljak a retek klubot???
aaaaaaaa...
:C

KISCSILLAG 2011.03.04. 14:19:12

@Hódos Hajnalka:

az rtl oldalon azt irta egy kedves hozzászóló, hogy Szandál halálosan megfenyegette Évát... igaz ez?

ha igaz, akkor ugye elvileg ki kellene zárni, volt már olyan valóságshow, ahol emiatt kizártak játékost... aztán valahol máshol azt írták, hogy egy néző feljelentést tett Szandi ellen, mert állítólag olyasmiket mesélt éjszakai online adásban, ami bűnténynek minősül, pl. hogy klienst kifosztottak vagy ilyesmi...

Ha valaki figyelemmel kísérte az éjszakai adásokat, tud ilyesmiről? Vagy csak valamelyik újság akarta eladni a példányait a handabandával?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 14:21:45

@KISCSILLAG: Most is igaza volt Anikóval kapcsolatban, Anikó és Szandika meg teljesen mellélőttek.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 14:21:56

@MegLepke: Büszke vagyok rá, h ott lehettem amikor megszületett a médiatörténeti kommented:-) hallodhülyevagy! Mindent imdáok benned:-)

@Kata Marán: Ő is sokat nevetgél, lehet hogyvoltozik:-)

@KISCSILLAG: www.youtube.com/watch?v=DiYaNlAet_w

A Kazinczy díjas Éva:-D

sannya 2011.03.04. 14:22:01

@nyanyanya: semmi gond...
:)
elmegyek,hozok kockacukrot...
:DDD
a szemellenzosok szeretik...
:DDDDDDDD

KISCSILLAG 2011.03.04. 14:22:25

@sannya:

Sannya, szeretném, ha csak a poszt tárgyáról beszélgetnénk, leszögezem, hogy én nem vagyok a tárgya ennek a posztnak, szóval kérlek, csak semmi személyeskedés, a beszélgetőtársat nem minősítgetjük, rendben?

előre is köszi,

kiscsillag

sannya 2011.03.04. 14:22:40

@Mme Chauchat: siman...
legalabb tenyleg vigyaznek az ertekeimre..
:DDDD

sannya 2011.03.04. 14:23:56

@KISCSILLAG: nem szemelyeskedtem...
:))
no,inkabb ignoralom magam...
:DDDD

bye all...

Mme Chauchat 2011.03.04. 14:27:32

@sannya: ahham, látom, még mindig a >>regi gep>>:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 14:30:31

Puki, Puki, Puki, Puki bácsi,
Jerzy lesz a Jerzy lesz a Puki bácsi!

kamarti 2011.03.04. 14:30:40

@genevieve: a kérdés jogos, a mondandóm lényege az volt, hogy Szandika óriási taktikai baklövést követ el, és egyszerűen bosszant, hogy a sunnyogó konfliktuskerülőket hozzák helyzetbe az egymást nyíró nagypofájúak - ezt mondjuk a magam való világában se csípem

KISCSILLAG 2011.03.04. 14:31:48

@villanat- nyugiszoba:

igen, Éva berúgva nagyon gázos dolgokat művelt, hozzáteszem, hogy aznap Jerzy előzőleg elküldte a vérbe Anikót nagyon csúnyán, és megmondta, hogy kiüldözi a házból, és tkp. Éva Anikót védte akkor este, mellette állt ki, igaz nagyon részegen, és nagyon közönségesen.

Le kéne tennie a piát nem kérdés..

én egyébként bírom Jerzyt, igazából neki az Évával kellett volna összejönnie, mert a Jerzynek egy lórugás lesz, hogy amikor kimennek a házból Gigi ejteni fogja, viszont annyira kimerült volna Évától, hogy tőle nem lett volna csalódás elbúcsuznia...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 14:31:56

@kamarti: Annyi haszna lezs, hogy Szandika kiesik. Ennyi!

KISCSILLAG 2011.03.04. 14:34:30

@Peter_Cs:

nem vagyok ebben annyira biztos, mert Éva annyira meg van ijedve, hogy teljesen elvesztette a tartását, ezt a nézők is megérzik és nem szavaznak rá, ebben mondjuk retkes is vétkes, mert úgy válogatják az sms-eket, hogy Éva betojjon...

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 14:36:11

@KISCSILLAG: Nézd én nem azt állítom, h a többiek nem gyökerek, csak az a kevés hajam is kihullik attól, h elfogultan kezelitek Évát. Az a nő is a szeégyene a nemének, de ugyan úgy Szandika is. Anikó és Gigi még nem reménytelen, de a másik kettő számomra már Teréz anya nyomdokába lépve is szégyen marad.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 14:38:35

@KISCSILLAG: Olivér most kampányolhatna Éváért! Remélem, rövidesen sok jó üzenetet is kap!

Kivlov 2011.03.04. 14:39:16

@Hódos Hajnalka:
pénteken csak 2ig van meló, jobb helyeken... :P

genevieve 2011.03.04. 14:39:20

@KISCSILLAG: jajj dehogyis védte anikót:-D
ne csináljunk már belöle szentet....
egyszerűen be volt baszva mint az állat és abba kötött bele aki szerinte a leggyengébb

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 14:40:10

@villanat- nyugiszoba: Éva tipikusan az a nő, akit nem lehet gyűlölni, ellenben nagyon is szerethető, ellentétben Anikóval és Szandikával.

genevieve 2011.03.04. 14:41:04

@Peter_Cs: te mit szívsz? kéne nekem is egy kis anyag, király cucc lehet:-D

Mme Chauchat 2011.03.04. 14:41:50

@locsolóember: azzal ajánlott. Olvasd el a betegtájékoztatót - az 1905-ös évjárat a nyerő.

bévé 2011.03.04. 14:46:49

vicces, h tényleg azt hiszik emberek, h csak a koitusz szex. mit csináltak akkor a takaró alatt? seggrepacsiztak?
vagy akkor azt mondják, szoptam, nyaltam, de nem szexeltem? és a kibaszott villariporter ilyenkor nem kérdez vissza, h Jerzsikém a szex vajon miii?

Mme Chauchat 2011.03.04. 14:49:48

Light sex: amikor bevilágított szobában maszatolnak

bévé 2011.03.04. 14:50:22

@bévé: vagy ő is tökhülye.

MegLepke 2011.03.04. 14:50:43

@Traitor General: Hello hallo, elektor kalandor!

Dr. Dzsásztisz 2011.03.04. 14:50:59

@christaylor:
/no offense
Már miért lennék tapintatlan? A 9-11 éves fiaim nem hibázzák el :)
Egy okot mondjuk eltudok képzelni a hibára - talán roma....

maghozo 2011.03.04. 14:52:48

@Peter_Cs: Szandika meg Anikó is szerethető :)))))

MegLepke 2011.03.04. 14:54:24

@Dzsásztisz: kérlek, ne kezdjük ezt. Hallássérült, és már nem 15 éves, hogy még javítani lehessen az írásán. Én is rákérdeztem normálisan, és megválaszolta. Aznap kibeszéltük a témát, javaslom, hagyjuk őt békén.

dr. gernika 2011.03.04. 14:54:32

@KISCSILLAG: jah, az anyázás az tényleg mentes minden mocsoktól, mondhatni zene a fülnek.

genevieve 2011.03.04. 14:54:48

@bévé: dehogy, bőszen helyeseltem, csak nem úgy jött le:-)

maghozo 2011.03.04. 14:55:33

@bévé: a Tantrikus meg az igazi közötti átmenet :)

genevieve 2011.03.04. 14:56:09

@Dzsásztisz: Róma az te:-)
pedig már nem vagy 9-11 éves fiú, hogy ne tudd leírni helyesen:-)

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 14:56:57

@genevieve: szexkultúrbarbárok:-)

@Peter_Cs: Hát ezt saját érzéseimből ki indulva, csípőből cáfolom:-) Vitatkozni egyébként azt gondolom fölösleges, mert Te elfogult vagy mellette én meg pont annyira utálom mint a többit:-) Ennek ellenére ha nincs más dolgom nézem és MMKK olvasom:-)

gidabiga 2011.03.04. 14:59:57

@genevieve:

lájk :D
@villanat- nyugiszoba:

a MMKK olvasásért gigalájk :D

KISCSILLAG 2011.03.04. 15:01:50

@genevieve:

hát lehet, hogy úgy volt összeállítva az anyag, hogy a jerzy-féle "kiüldözlek Anikó a vérbe" után jött ez az ágyjelenet Évával és Anikóval, és csak én éreztem úgy, hogy azért van Éva Anikó mellett az ágyban és azért nevetgélnek együtt, hogy mutassa Jerzynek kiáll Anikó mellett..

itt egy összefogást láttam Jerzy ellen...

dr. gernika 2011.03.04. 15:01:54

@K.Tomoceusz: A rikoltozásánál nem lehet rosszabb, nem tudom elképzelni.

KISCSILLAG 2011.03.04. 15:02:26

@gidabiga:

elnézést, már rég meg akartam kérdezni, hogy mi az az MMKK?

maghozo 2011.03.04. 15:02:31

@villanat- nyugiszoba: Szóval teljesen átérzed mi ? DDDD Ez ugyanaz az érzés ami időnként Szandikán meg Anikón eluralkodik ?

christaylor 2011.03.04. 15:03:16

@Dzsásztisz: köszönöm egyébként,hogy normálisan reagáltál a válaszomra.
szerintem, ez normális volt ugyanis.
(nem úgy,mint egyesek támadása.)

bár, tény,hogy a romákat jobb lett volna nem belekeverni,a két dolog ugyanis nem tudom hogyan függ össze.

christaylor 2011.03.04. 15:04:26

@MegLepke: én is ezt javasoltam délelőtt,hogy hagyjuk,meg is kaptam a magamét érte,hogy hogyan képzelem. :)

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 15:04:29

@KISCSILLAG: Mindíííg minden körülmények között:-)

Traitor General 2011.03.04. 15:05:06

@MegLepke: szevasz pilla lilla:-)
@genevieve: üdvi:-)
@gidabiga: szinpátiám mmkk a TIÉD:-)

gidabiga 2011.03.04. 15:06:26

@KISCSILLAG:

villanat már megválaszolta, egyébként Alekosz és mindezt egymás után legalább ötször :D
a SSKK pedig soha, semmilyen körülmények között :)
GEGV: gong az eleje, gong a vége :)

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 15:08:04

@gidabiga: Úgy járok ide mint haza:-D

@maghozo: Hát ha a tegnapi mutatványukra gondolok, akkor nagyjából pont:-)

KISCSILLAG 2011.03.04. 15:08:59

@gidabiga:

Ok, jó lenne, egy szótár a bejegyzés elejére az új csatlakozóknak, és akkor nem nyaggatnának titeket...

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 15:11:58

@KISCSILLAG: Kérdezz bátran:-) Az én idegrendszeremre nem lesz zavaró hatással SSKK:-)

maghozo 2011.03.04. 15:12:47

@gidabiga: Köszi !Így már nekem se kell külön értelmező szótár az ittléthez.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 15:13:25

Na úgy látom kezd véget érni a munkaidő:-) lassul a kommentek áradata:-)

bévé 2011.03.04. 15:14:18

@Dzsásztisz: neked tulajdonképpen miért is Dzsásztisz a nicked?? érdekelne.

gibson 2011.03.04. 15:14:34

@bévé: koitusz, atyaúristen, de rég hallottam ezt a szót! :DDDDD

maghozo 2011.03.04. 15:15:41

@christaylor: Hát az a reagálás pont annyira volt normális mind a villaléti kommunikáció .

bévé 2011.03.04. 15:15:49

@genevieve: nem te, a villariporter. vagymostmivan? :)

genevieve 2011.03.04. 15:16:40

@gibson: remélhetőleg azért tapasztalni nem:-)

genevieve 2011.03.04. 15:17:36

@bévé: bocs, félreértések halmozása forog fent:-)

(de egyetértettem azzal amit írtál:-)

Mme Chauchat 2011.03.04. 15:18:18

@gibson: mindegy mikor hallottad, mikor tetted, az a kérdés.

bévé 2011.03.04. 15:18:32

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: nem hiszem, bár nem néztem a Belevalót. :)
mindenesetre merész volt Gigitől egy takaró alá merészkedni Gázos Jerzsivel.

gidabiga 2011.03.04. 15:19:21

@KISCSILLAG:
@maghozo:
kérdezzetek nyugodtan, valaki mindig van itt, aki érti :D
@bévé:

biztos van neki egy saját és megtámadhatatlan dzsasztisze, azért :)
@gibson:
helló gib! :D

gibson 2011.03.04. 15:19:45

@genevieve: @Mme Chauchat: ti mondtátok valaha koitusz közben, hogy koitusz? :)

Mme Chauchat 2011.03.04. 15:20:42

@gibson: csak elhalóan: "Interruptus, interruptus..."

gibson 2011.03.04. 15:20:44

@bévé: magát a szót nem, a tevékenységet igen, bár ez erősen függ attól, hogy épp kivel csinálom :D

Dick Tator 2011.03.04. 15:22:33

Hódos kisasszonynak köszönet a maiért, jól sikerült.
ami pedig a témát illeti: szerintem szandál eddig bírta magát kontrollálni. most kapóra jött neki éva (mondjuk én arról lemaradtam, hogy akkor most pontosan mi is a baja vele), ez az igazi szandál. agresszív, ostoba, közönséges, qrva. falkában megerősödött (bélámék falkájában), kiszagolta a gyengéket, évát-alekot (a gyengét itt azon értem, hogy azok 6-an, a 2 ellen) és ahogy korábban szó szerint is mondta: kinyírja.
ja, és nem vagyok éva párti (az se normális...), de szandál nálam elvágta magát.

bévé 2011.03.04. 15:24:21

@genevieve: igen, azt vettem, de értjük szerintem.

MegLepke 2011.03.04. 15:25:39

Most jutott eszembe a gázos sztoriról a Dumb és Dumber egyik jelenete. Mikor elhúznak és kiírják az ajtóra, hogy: "Kedves gázos..."

gibson 2011.03.04. 15:26:20

@Mme Chauchat: a koitusznak vajon van-e igealakja, és ha igen, mi? Koituszolok? Koitálok?

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.04. 15:27:42

@gibson: én koitálok, te koitálsz, ő koitál, mi koitálunk, ti koitáltok, ők koitálnak

maghozo 2011.03.04. 15:29:10

@bévé: Hibakeresőre állított alaplap .

Mme Chauchat 2011.03.04. 15:29:18

@gibson: coito, coitare (LAT). Magyarul: kotlok

dr. gernika 2011.03.04. 15:30:06

@Peter_Cs: Én sem gyűlölöm.
A megvetés erre a legjobb szó.

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.04. 15:30:34

@Mme Chauchat: a koi meg a koitusz interruptusz, de amúgy egy hal

redhaven 2011.03.04. 15:33:16

@Mme Chauchat: most képesek vagytok szétkoitálni a beszélgetés ívét??
Gida Traitor szihasztok!!:))

2011.03.04. 15:33:17

@bévé: szoptam, nyaltam, de nem szexeltem?

Miért, Clinton megmondta, hogy az orális szex nem szex ugyebár. Gondolom valami csoportos szabadidős tevékenység lehet. :)
Jelzem, sokan azt mondják, mennyire biztonságos dolog az orális szex, na azok még nem hallottak szájkankóról.

Mme Chauchat 2011.03.04. 15:33:22

@vietnámi balzsam: igen, valamint ejaculatio praecox. Így együtt a család.

Thulea 2011.03.04. 15:34:01

Hajni! Nagyon gyors voltál ma! :-) Jó lett megint, de ez nem hiszem, hogy újdonság. :-)
@Dick Tator: Akkor lett elege Szandinak, amikor Éva, magát védve a többiek előtt elkezdte Szandit gyapálni. Itt jött rá Szandi, hogy Éva nem barát, hiszen nem kezdjük ki a másikat.
A tegnapi nap egyértelművé vált, hogy Alekkal is érdekből van együtt, mert azt a szapulást mástól nem tűrte volna el.

Kasza Tibi meg nagyon-nagyon jó fej! :-)

bévé 2011.03.04. 15:35:07

@gibson: még esse tudod, degenerált? :D:D

bévé 2011.03.04. 15:35:35

vagyis retardált, bocs. :)

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 15:36:11

Ebböl az egészből én csak a kókuszt értem:-)

MegLepke 2011.03.04. 15:36:18

@redhaven: mi ez a diszkrimináció kérem, hogy csak nekik teccik köszönni? Mi, ha?

@gidabiga: huhh, szerencséd, hogy nem wikipediat másoltál, azt utálja.:D

bévé 2011.03.04. 15:37:01

@beebeer: tudjuk, benne is van a posztban. :)
meg a szájrákról ugyebár. :(

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.04. 15:37:29

@villanat- nyugiszoba: úgy kell írni hogy cock-us és te is casatlakoztál eme magasröptű beszélgetéshez :9

gibson 2011.03.04. 15:38:35

@bévé: miért kérsz bocsánatot, a retardált jobb, mint a degenerált? :)

redhaven 2011.03.04. 15:39:22

@MegLepke: Drága elvagyon a látásom homályosulva,de tudod,hogy Neked bérelt helyed van a lelkemben!!!
fennebb említetteket is kamázom!!

csicserierika 2011.03.04. 15:40:45

@Mme Chauchat: a benti hölgyek apénia dolorosában szenvedenek, ha nem csal szakmai tapasztalatom:)

zoxó 2011.03.04. 15:42:05

@gibson: nem ismered a latin mondást? Coito ergo sum.

Lepi, gratulálok!!!! És sárgulok:)).

csicserierika 2011.03.04. 15:42:29

@Peter_Cs: na, most találgathatnak a többiek:)

redhaven 2011.03.04. 15:44:38

@csicserierika: majdnem a Via Dolorosát járják!!!
(senki ne merjen bántó szándékot feltételezni mert nincsen)

gidabiga 2011.03.04. 15:45:29

@MegLepke:

nem nagyon szoktam a wikire hagyatkozni :)
@zoxó:

:)))

bévé 2011.03.04. 15:45:42

@gibson: nem, de az nem olyan vv-s, és még komolyan veszi, vagy mittomén. :)

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 15:46:04

@vietnámi balzsam: Hol van nekem ilyen intelligens humorom:-D A Te tollaiddal meg nem ékesítem megem:-)

@csicserierika: Hát úgy is lehet mondani, h kezelhetetlenek (gugli a barátom:-)), de inkább elkényeztetett idiótáknak nevezném őket:-) (Tudom az éva nem az:-D)

MegLepke 2011.03.04. 15:46:07

@redhaven: akkor jóvan akkor.:)

@zoxó: :DDDDDDDDDDDDDD És köszi!:))

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 15:49:14

@villanat- nyugiszoba: Na bassza meg a kutya mégsem a barátom:-) Rossz szöveg volt utána és azt hittem az a jó:-) Viszont mosmá megvan a jó megoldás:) és így jó a poén:-D

csicserierika 2011.03.04. 15:49:49

@villanat- nyugiszoba: nyugi az Évára nem ugrok, Aleket favorizálom, de nem hiszem , hogy titkot árultam el.

bévé 2011.03.04. 15:50:23

na, a szextémára jól felpezsdültetek, igaz, elég off-vonalon.

Mme Chauchat 2011.03.04. 15:50:43

@redhaven: jobb, mintha a táncuk a vagina pectoris lenne

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.04. 15:51:36

na amúgy meg Alek is kezdi már elveszíteni a fonalat, Évának meg egyre messzebb gurul a gyógyszere (hű milyen dagadó erekkel vörös nyakkal, ám magához képest suttogva ordított a tegnapi öf-ban), Szandit basznám pofán egy szívlapáttal, Anikót csak basznám, Laci egyre tompább agyú, Béci mintha ott se lenne, Jerzsi-Gigi meg már koitusszal együtt se bír érdekes lenne, bár ha Jerzsi meggyújtaná a fingját lehet hogy úgy járna mint Kenny és akkor valamiről emlékezetes maradna.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 15:52:10

@csicserierika: Vannak itt nagy Éva fanatikusok és velük nem szeretnék bajuszt akasztani:)

gibson 2011.03.04. 15:52:17

@bévé: beszélhetsz velem csúnyán nyugodtan, szeretem! Koitusz közben meg különösen! :D

Szentpeter 2011.03.04. 15:54:10

Plasztik mell, plasztik száj, plasztik agy...

A plasztikcica azt hiszi bordélyban van,és ő akar választani magának partnert, csak hogy akkor neki kell fizetnie..

A köpködö kobra Évike rendesen le fogja tüsszenteni a plasztikcica arcocskáját, aki kénytelen lesz kintről megvárni a műsor végét, hogy aztán kardélre hányja Évikét..

redhaven 2011.03.04. 15:56:31

télleg...
az ország egy igen nagy jelentőségű kérdésen rágódik!
gombira rágyógyult e a sárga póló?
vagy ő gyógyult e bele a pólóba?
(gombika színéből ítélve egy 60 fokos progin már túlvagyon.
vagy ami a legrosszabb picurka elintézte "kézközt".

redhaven 2011.03.04. 15:58:13

@Mme Chauchat: angina pektorisztól mindenképpen:9

csicserierika 2011.03.04. 15:58:29

@Szentpeter: van itt egyáltalán Szundi rajongó?

atyagyatya 2011.03.04. 15:58:56

@vietnámi balzsam: ehehe - Kinyírták Jerzyt - Szemetek!!!!

Szentpeter 2011.03.04. 15:59:56

@csicserierika:

Biztos hogy van... hiszen a plasztikcica a nép hangját üti meg..

maghozo 2011.03.04. 16:00:14

@gibson: Azt te csak gondolod . Szex közbeni szitkozódás egyenlő egy kapuzárással úgy minim 1 hónapig .
Utána meg kínlódhatsz, hogy találj lyukat ugyanott ahol azelőtt még természetesen létezett meg használhatod az öregapád cipőkanalát a behelyezésnél .

dr. gernika 2011.03.04. 16:01:08

@beebeer: A gugli sem hallott még róla.

Olikincs · http://onlinepszichologia.hu 2011.03.04. 16:01:15

a vv szereplői a véleményem szerint társadalom szégyenei

pornósok, biztonsági őrök és sztriptíztáncosok IQ fight magas fokon :D szééép

mindről pszichológiai tanulmányt kellene írni www.onlinepszichologia.hu/hirek/a-let-a-tet

csicserierika 2011.03.04. 16:01:59

@Szentpeter: eleinte még nálam is ütötte, de most már csak kiveri(akarom mondani a biztosítékot)

Szentpeter 2011.03.04. 16:02:45

@Olikincs:

Miért , szerinted kikből áll ez az ország ?

2011.03.04. 16:04:45

@Trollseprű/ ki az a Milo?:

meg a herpeszről, meg a HPV vírusról.

Szar az élet. :(

csicserierika 2011.03.04. 16:05:31

@genevieve: mivel ünnepeljem meg? Küldesz egy kis irsait, vagy mangalica szalonnát? Először fordult ez elő villalétem alatt:)

gibson 2011.03.04. 16:05:47

Faszom, úgy kéne ide a lájk gomb, mint tanyára a villany!

Mme Chauchat 2011.03.04. 16:06:24

@redhaven: majnem ugyanaz, csak feljebb van

Szentpeter 2011.03.04. 16:06:42

Ja, majdnem elfelejtettem.. Anikónak sikerült hozni testestársa irodalmi szintjét..

Miért van az hogy a csajok megbolondulnak ha össze vannak zárva ?

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 16:07:51

@Szentpeter: Az tény, h szerintem az egy főre jutó biztonságiőrök száma, nálunk a legmagasabb. Kár, h ez magukról a biztonságiőrökről nem mondható el.
Alekinnyót még a keresztfiam is körberöhögi.

genevieve 2011.03.04. 16:08:26

@csicserierika: antialkoholista vagyok és ne eszem disznóhúst:-)

2011.03.04. 16:08:59

@gernika: orális gonorrhoea.

csicserierika 2011.03.04. 16:09:12

@csicserierika: bocsi ezerrel, egy d betűt benéztem , azt hittem veled (biztos megint Freud) úgyhogy a harc folytatódik, ne küldd a szalonnát . A vér szavát hallom:)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:10:09

na én majom az előzőhöz mentem érdeklődni, hogy mizu:D
Valami új infó Pajorlandből?

Szentpeter 2011.03.04. 16:10:16

@villanat- nyugiszoba:

Semmi gond ezzel.. ha nézi a műsort akkor szórakozni akar ugyebár...

Alekosz 50 milláért elvállalta hogy hülyét csinál magából..

Én ennél jóval kesebbért megteszem naponta..

csicserierika 2011.03.04. 16:10:46

@genevieve: magamnak küldtem a válaszom légyszí olvasd el.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 16:11:53

@Szentpeter: Ott a pont:-)Ezzel nem tudok vitába szállni:-) Csak nem Te is a kereskedelemben dolgozol?:-)

mézescsók 2011.03.04. 16:12:44

Még a tegnapi hv-hoz:
Villanatnak:a puki+paplan alatti nyögdécselés szerintem nem pikáns, nem is ezt mondtam. A romantikát iróniának szántam, a jelek szerint nem jött be. Csak azt akartam mondani, hogy az ember a fiziológiai problémáit azokkal osztja meg, akik közel állnak hozzá. Az örömét majdnem bárkivel. Ha megnyerném a lottó ötöst vagy kitörne a világbéke, valószínűleg az első ember nyakába borulnék. Ha gyomorgörcsöm vagy emésztési bajaim vannak/volnának , azt legfeljebb a családom orrára kötöm/kötném - hogy miért vagyok olyan mííííísz -, de az sem jellemző. Ettől megjegyzem, hogy másnak is baja lehetett ott, mert Hajnalka szerint Laci és Tibi is emésztési és szagproblémákon értekezett reggel. Az adást nem láttam.
Mama ottmaradsz-nak: (Alekosz + Éva, férfi - nő, szerelem - barátság)írtad, hogy naív vagyok, mert a pasik genetilailag úgy kódoltak, hogy kivont karddal állnak készen arra, hogy a nőt védelmezzék, továbbá, hogy nőnek tekintsék. Alternatíváid arra az esetre, ha nem tapasztaltam: A./ nem tekintettek eléggé nőnek (hülye vagy különben, miért sértődnék meg, ez ízlés kérdése, helyzeté, nőiességé, férfiasságé, stb.), B. még nem voltam eléggé bánatos.
Keverjük le a B. alternatívát: voltam eléggé bánatos, pl. amikor meghaltak a szüleim vagy a nővérem. Az is igaz, hogy a bánatomat, mint már jeleztem, inkább magam dolgoztam fel. Lehet, hogy ez nem jó, de nekem ilyenkor nem egy erős férfivállra volt szükségem, hanem arra, hogy egyedül rendezzem le a lelki bajaimat. Viszont nem egyformán müködünk.
Az A./ alternatívához: úgy általában sikereim vannak, de ebből a szempontból sem műxünk egyformán. Vannak férfi beosztottaim, kollégáim, főnököm. Nem kategorizálom az embereket hozzám való viszonyuk szerint (sógor, beosztott, postás, stb.), vagy rögtön bejön, hogy férfi a javából az, akivel valamilyen minőségemben kapcsolatba kerülök, vagy nem. Ez a kémia (biológia) férfi-nő között vagy létrejön, vagy nem. Na, ez az, ami szerintem nincs Éva-Alekosz között, még ez utóbbi részéről sem. A szövegelésen és gusztustalan paplan alatti próbálgatáson kívül semmiféle érdeklődést nem láttam. Azt már nem is említve, hogy ezen az alapon a villa valamennyi csaja a szerelme lehetett volna. De Alekosznak méltónak kell lenni a "hírnevéhez", ezért aztán bepróbálkozik annak ellenére, hogy ez érdekszövetségnek látszik inkább és érzelmileg legfeljebb annyi közük van egymáshoz, mint nekem a csipkeveréshez. Vess meg, de még olyan halvány érzésem is volt, hogy Alekosz Gigi iránt érzett már-már gyülölelete (Jóindulatúan vele kapcsolatban még nem szólalt meg és nem is viselkedett, a J.-vel való ügyéről már nem is beszélve) abból származik, hogy legpregnánsabban Gigi utasította vissza és kapásból, nem mindenféle lebegtetés, cicázás, hitegetés, stb. után. Sebzett férfigőgX
A kérdést nem vitaindítónak szántam és szerintem hagyjuk lógva a fenti témákat, mert vannak újabb történések is. Meg különben sem azért gyülekeztünk itt össze, hogy én legyek az alany, de szerettem volna megmagyarázni, hogy mit hogyan értettem. Nagy hibám, hogy általában komolyan veszem a hozzám intézett kérdéseket, de ezen változtatni fogok.
A mai Hv-t és kommenteket még nem olvastam, azokra vagy reagálok vagy nem, Ti meg vagy olvassátok vagy nem. Ilyen egyszerű ez.
Béke veletek!

Szentpeter 2011.03.04. 16:13:16

@villanat- nyugiszoba:

Nem.. de én is egy árúcikk vagyok..

WE 2011.03.04. 16:14:32

Muszáj ebből a blogból is szakítóst csinálni?

redhaven 2011.03.04. 16:14:59

@mézescsók: pregnánsan,van ebben ennyi?

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:15:39

Hú apám, hosszú egy monológ volt, még Alekosz is megirigyelte volna.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:16:51

@WE: mé? voltál teszkóban gumit venni?:D

csicserierika 2011.03.04. 16:19:16

most mi van mindenki olvas? :)

genevieve 2011.03.04. 16:19:22

@mézescsók: bocsánat, egy kis észrevétel:-)

gigi jó párszor udvariasan háritotta alekot.... csak a többikszedik próbálkozás után mondta meg neki, hogy most már menjen a picsába

WE 2011.03.04. 16:20:36

@Ayesha: Haha, ott a pont.
Csak gondoltam ha már átjöttek a *trollok* én is beírom az ilyenkor a szokásos kérdést.

bévé 2011.03.04. 16:21:24

@gibson: sikítsam a füledbe, h koitálj, koitálj!!??

Szentpeter 2011.03.04. 16:22:22

A fene tudja...

A zenészek csapnivaló zeneszámokat irtak, az előadók meg csapnivaló szinvonalon énekeltek..

Talán Béci börtönrapje ütötte meg az élvezhető szintet..

csicserierika 2011.03.04. 16:23:10

@villanat- nyugiszoba: a kommenteket olvastad? No comment.

redhaven 2011.03.04. 16:23:37

délelőtt alacsonyan szállt a nívó mint szinglifing a villában.
(ha ebből nem lesz klasszikafilológia,akkor kiteszem magam az ablakon)

gibson 2011.03.04. 16:23:38

@bévé: koitálj, te degenerált, retardált barom, teee, koitálj gyorsabban!!!

2011.03.04. 16:23:46

@gernika: Ronda mi? Anno egy ilyen kiadványban képszerkesztőként közreműködtem. Klassz meló volt. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 16:25:31

@Dick Tator: Szerintem fura, hogy ez sok mindenkinek nem tűnt fel már akkor, amikor betámadta a Tordast, csak mert ez utóbbi egyedül volt (nem tartozott ténylegesen a saját csapatához, szerintem azok csak "rendezői utasításra" álltak mellé). Akkor is Dika kezelte ellenségként, a többiek inkább ellenfélnek tekintették (még Év@lag, a leendő párbajpartnere is) és már akkor is olyan szinten felhergelte magát, hogy a párbaj előtt össze is akart verekedni vele...

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:28:09

Algaevő kurva büszke lehet magára, ez a lényeg. Még az imádott lovai is ledobták magukról. Talán mert addig más kontextusban találkoztak:)

genevieve 2011.03.04. 16:30:11

@Ayesha: na, ez most nem volt szép.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:31:35

@genevieve: amúgy is csúnyának indult. Mint Algaevő maga.:)
*szemétkedős, de nem akarja senki meggyőződését sérteni

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 16:32:13

@KISCSILLAG: Igen, láttuk az online-ban. Egyébként nincs abban semmi rendkívüli, én is rendszeresen fenyegetek gyilkossággal embereket, és nekem is szokták mondani, hogy "gyorsabban végeznek velem, mint a reggelivel"...

genevieve 2011.03.04. 16:32:48

@Ayesha: végül is, lelked rajta.....

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:33:32

@King of Shadows: te is?:D
én még azt is szoktam mondani, hogy "Ma éjjel már a halakkal alszol, genya!":):)

KISCSILLAG 2011.03.04. 16:33:45

@Szentpeter:

legyen neked igazad, Plasztik nem bírta kivárni míg Jerzyt kiejti Éva, mert akkor még egy hónapot a villában kellene maradnia, valakire ki kell öntenie a dühét, és ezt összekötötte a párbajjal és kimenetellel..

a dühe Évára azért kezdödött, mert amikor Plasztik az igazmondó hintában azt mondta, hogy tegyék rá a jelet, mert menni akar, akkor Éva azt mondta hogy nem teszi rá, és később a konyhában jó hangosan, hogy mindenki hallja azt mondta, hogy aki menni akar az menjen, ezen Gombi is besértődött, pedig ő is folyton menni akart, és elmesélte mindezt Plasztiknak, aki szintén megsértődött ezen...

csak azt nem értem miért, hátha menni akartak, és maguk ismételgették ezt, és erre föl Éva azt mondta, hogy akkor menjenek, ha ennyire nem akarnak a házban lenni, akkor miért sértődnek meg Évára?

Ez nem elég jó ok arra, hogy Plasztik most ki akarja nyírni Évát, ez csak ürügy arra, hogy párbajra mehessen, és ünnepeltethesse magát... már a nagy seggrázós bevonulásáról beszél..

rájött, hogy ha csak azzal jön, hogy menni akar, akkor senki nem teszi rá a jelet, és nem mehet párbajra, ezért kitalálta (magának is) hogy Évának kell bűnhődnie mindenért... a Ráczoknak meg mindez jól jön, mert Jerzy minimum még 3 hetet maradhat a villában... és ők is tovább sertepeltélhetnek..

MegLepke 2011.03.04. 16:33:53

@King of Shadows: végre itt vagy! Minden oké? Egyébiránt egyetértek a mondandóddal.

arkangyal44 2011.03.04. 16:34:15

Szép délutánt nektek. Az Évi kontra Szundi párbaj okán egy régi zsidó vicc jutott az eszembe. A Rabbi oktatja a sameszt. Mondja neki,hogy az én lelki békém azon nyugszik,hogy két csoportba tudom választani az embereket,Az egyik csoport kinyalhatja, a másik meg le van szarva.Erre kérdi a samesz, ó bölcs rabbi engem melyik csoportba sorolnál? Nézd fiam téged nagyon kedvellek, ezért megengedem,hogy válassz. :))

Albino Vernyul 2011.03.04. 16:37:05

@KISCSILLAG: Azert mostanaban Eva folyamatosan belekot Anikoba, es igy indulnak a harakirik, ebbol azt a kovetkeztetest levonni, hogy Szandi-Eva uldozne szegeny Evat, vicces.. Pont Aniko kerte meg Evat, hogy ne is szoljon hozza, ne beszeljenek, erre 1 nappal kesobb Eva megint szozatot intezett hozza.. Ezutan meg meg O nyafizik Aleknak, hogy megtamdtak.. Ha felpiszkalok egy darazsfeszket, nem csodalkozok, hogy szarra szurkalnak.. Kiveve Eva..

bévé 2011.03.04. 16:37:28

@mézescsók: egyetértek veled nagyon!

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:37:52

@Szentpeter: gúnyosan, gonoszkodva, vagy pszichológiai hadviselésesen?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 16:38:18

@Ayesha: Én meg azt is, hogy "agyonütlek, ledarállak és elszívlak egy cigiben". :)

@MegLepke: Miért és főleg MI ne lenne oké? :O és :)

Szentpeter 2011.03.04. 16:39:13

@KISCSILLAG:

Lehet hogy a te verziód a nyerő..

Szerintem a plasztikcica megirigyelte a párbaj hangulatát, élő egyenes adásban akarja lekurvázni Évát, ezt a vonalat érzi a legjobban, ebben a közegben nőtt fel, ahol a bazdmag kötőszó..

Nekem azóta érdekes ez a plasztik szörny, mióta tudom hogy 600 férfit elégített ki, egész nap aludt,és egy 60 éves pasival él együtt..

Na, ebben a csajban minden természet ellenes...

bévé 2011.03.04. 16:40:08

@gibson: :D:D koitálj, te tök, koitálj mélyebben, mert előveszek vmit és szétcsaplak vele!!

MegLepke 2011.03.04. 16:41:07

@King of Shadows: nem voltál éjjel mostanában. Nagyrészt egyedül közvetítettem, bár mindig volt itt valaki. Aggódtam, na.:)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:42:00

@Szentpeter: nekem ez a 600 pasi erősen felfelé kerekített összegnek számít, még az ő hozzáállásával is.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:44:46

@Ayesha: illetve: számít helyett tűnik.

Szentpeter 2011.03.04. 16:45:08

@Ayesha:

Hát, a száját elnézve..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 16:46:45

@MegLepke: Nem, mert egyszer hideg volt a lakásban (a takaró konzerválja a hőt, és emiatt alvás közben nem kell annyi energiát elhasználni a testhőmérséklet fenntartására), ma meg közértezni kellet (Ehhez át kell állítanom a cirkadián ritmusomat nappalira, de most már visszakapcsoltam éjjelire). :)

KISCSILLAG 2011.03.04. 16:47:37

@King of Shadows:

"amikor betámadta a Tordast, csak mert ez utóbbi egyedül volt"

igazad van, akkor történt először, hogy valakit vehemensen elkezdett támadni Plasztik, (a leggyengébbet) és Tordas ki volt közösítve, a többiek szellemileg visszamaradottként kezelték, de nem akarták kinyírni, elvágni a torkát, csak kitessékelni a villából, (ahogy igen, Éva is csak ellenfélként tekintett rá, és "lovagias" volt vele..)

és ott a párhuzam, hogy most is úgy látja Szandál, hogy Éva magára maradt, ő a leggyengébb, a többiek kiközösítik, tehát lehet támadni, torkának lehet ugrani büntetés nélkül, ez ugyanabba a falka-mentalitásba tartozik, mint amiről tegnap írtál...

nagyon ijesztőek az ilyen emberek, sajnos sokan ilyenek, ebből a mentalitásból lesznek a háború alatt a népirtások, és hát jól gondoltam, hogy ez történt a Legyek urában is... kipécézni, elszigetelni, kollektíve üldözni, megölni...

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:48:48

@Szentpeter: hiába mutat egyértelmű ribancoid viselkedéseket, annyira nem jó nő,hogy 600 pasi ráfanyalodjon...:)lehet hogy a 600 úgy jön ki, hogy többen repetáztak.

dr. gernika 2011.03.04. 16:48:51

@beebeer: Képzelem, hogy feldobta akkoriban a nemi életed. Nekem most még a gumis szextől is elment a kedvem.

arkangyal44 2011.03.04. 16:51:17

@Ayesha: Teljesen igazad van, lehet, hogy csak 596 volt de a kerekítési szabály :))

Szentpeter 2011.03.04. 16:51:45

@Ayesha:

Férfi szemmel nézve az alapanyag nem rossz.. de mint tudjuk nem ebben a számban indult a villában..

Szerintem még lehet belőle pornószinésznő, nálunk ez a nők karrirje..

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 16:57:29

@Szentpeter: végülis...abban a tudományos szaklapban, a Blikkben láttam egy ősrégi képet a nagyságos asszonyról, szőke ugyan, de nem plasztik még. Ott nem néz ki rosszul, de ki tudja, mikor volt az már...lehet h ott még csak 12 éves.:)
te hogy látod az alapanyagot a műanyagtól?:D

KISCSILLAG 2011.03.04. 16:58:18

@Szentpeter:

"Szerintem még lehet belőle pornószinésznő, nálunk ez a nők karrirje.."

Azért picit jobban körbenézhetnél, mert biztos akad olyan a te környezetedben is, aki nő és nem ez a karrierje...

a adták-vették Plasztikot, akkor a 600 még egy alacsony szám, hisz az iparban napi 10-20 férfi is előfordul...

ezért marhára sajnálom, de a falka-mentalitása nem innen jön szerintem, mert nem minden utcára.-bárba kerül lány működik így, ezt nem lehet általánosítani, az ilyen falka-mentalitásuak sajnos az élet minden területén és szintján vannak, ijesztőek...

dr. gernika 2011.03.04. 17:00:29

@Ayesha: Lehet, járt olyan partykra, ahol egy este 10-20-at letudott. :)
@Szentpeter: Kovi már visszadobta, neki Gigi-Jerzyre fáj a foga.
Persze nívótlanabb filmekben még szerepelhet.

Szentpeter 2011.03.04. 17:01:01

@Ayesha:

Azért látni... meg aztán ott a kisebbségi komplexus, ami a nőknél a mell méretnél csapódik le..

Aztán addig fujják a mellét amíg el nem száll vele..

mézescsók 2011.03.04. 17:03:15

@redhaven: nincs.
@villanat- nyugiszoba: majd szóljon valaki, ha megszavaztátok. Addig kétségek között fogok vergődni, hogy mit is műveltem olykor-olykor.

Szentpeter 2011.03.04. 17:03:51

@gernika:

Pedig jó lett volna... mert ott Erzsinek nem kell megszólalnia... ( mosolygok )

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 17:04:58

@Szentpeter: ezt a melltémát sose értettem,mert engem mindig jobban zavart a fenekem, combom mérete.:)

KISCSILLAG 2011.03.04. 17:07:34

@Szentpeter:

sajnos a száját is felfújta, és itt kezdődik a baj, mindig olyan mintha gyomor- és bélproblémái volnának, meg is mondta, hogy ezt még fokozni kívánja új műtétekkel...

az a baj, hogy amíg nem akarta átharapni a legjobb villabeli barátnőjének a torkát, csak mert az nem akarta rápakolni a jelet, hanem azt mondta, mindenki menjen ha menni akar, még bírtam is, most már sajnos még együtt érezni se tudok vele a nyomora miatt..

Szentpeter 2011.03.04. 17:08:07

@KISCSILLAG:

Persze, tulzásokba estem a nőket illetően...

De itt van például az ártatlan Gigi, aki nem akar a családja előtt szeretkezni..

Aztán mit ad isten, kiderűl hogy nem is olyan szégyenlős...

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 17:10:34

@gernika: villantas.info/2011/01/vv4-szandika-sztriptizfotoi/

meg ilyen. szerintem jobb szőkén, feketén úgy nézett ki, mint Bangó Margit.

KISCSILLAG 2011.03.04. 17:11:11

@Szentpeter:

szerintem ez az izoláltság miatt van, egy idő után már nem érzékelik igazán a kamerát a bezártságtól... majd a ha kijön fog kapni szeglény a fejére... de nem is ezért a takaró alattiért annyira, mint azért, ahogy a hotelben lihegett... a rémálma valóra vált, csengő-lihegés lesz belőle....

az a baj, hogy nem igazán fogják föl mire vállalkoztak míg be nem kerülnek, illetve míg ki nem jönnek...

azok járnak jól, akik nagyon hamar kiesnek, és még keveset mutattak magukból...

Szentpeter 2011.03.04. 17:12:47

@KISCSILLAG:

Félreértettél.. Gigi az interneten kering, fetis videókban szerepelt...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 17:12:50

@KISCSILLAG: Persze, mert az egyén úgy tud előkelőbb pozícióra szert tenni a csoportban, hogy látványosan demonstrálja az erejét. Alek gyakorlatilag használhatatlan az ilyen célokra (látszólag nem érdekli, hogy betámadták), Éva viszont pont az ellenkezője (ő viszonylag kevéstől is elsírja magát).

Gondolom Szandi tudta, hogy mit csinál, mert az új társai azon viccelődtek volna, hogy milyen gyenge ha alulmarad az összecsapásban... :)

ruzs54 2011.03.04. 17:14:06

@arkangyal44: DDD neked is szép délutánt

dr. gernika 2011.03.04. 17:17:54

@Ayesha: Igen, hidrogén után, plasztik előtt.
Okéoké önbizalomhiány, de nem tudom megérteni, ha valaki nincs megelégedve az átlagos külsejével, miért műtteti magát rondára.

Engem is a combom borított ki mindig, azon maradt pukli akkor is, mikor egyébként nádszál voltam.

KISCSILLAG 2011.03.04. 17:19:56

@King of Shadows:

igen, volt már Tordasnál is egy rosszérzésem, de mindig egy indokkal jött Plasztik, pl, hogy Tordas felébresztette, nem tud aludni, és ezért akkor nem vettem rögtön észre, hogy a vehemencia és aránytalanság nem egészen a felébresztésének szólt, hanem annak, hogy tudta, megteheti, nyugodtan fitogtathatja az erejét és a többiek nem fogják megvédeni Tordast..

juj, ez nagyon csúnya, különösen igazi börtönhelyzetben lehet ez nagyon csúnya, és ez a lány akár még oda is kerülhet, mert állítólag egy éjszakai online adásban mondottak miatt már fel is jelentették..

nyanyanya 2011.03.04. 17:24:20

@gernika: valoszinu nem az volt a cel, hogy rondara mutesse magat.. a szaja csak igy sikerult, de ahogy hallom felszivodos cucc van a szajaban, ugyhogy par ev ujra normalisan fog kinezni...

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 17:26:42

@KISCSILLAG: ebből kifolyólag majd szeretném látni egy Igazi valóságsóban:) tyúklábmintás ingben:)

2011.03.04. 17:28:06

Érdekes a Nekedvalóban ez a néni lilás sakktáblaszerű pulcsiban, rendkívül érdekesen forgatja a protézisét. A protézissel játszani nagyon rossz szokás, egyszer voltam egy étteremben, ahol a pincér előre-hátra tologatta a protkóját a nyelvével, ijesztő látvány volt, attól tartottam, hogy beleejti a levesembe.

gidabiga 2011.03.04. 17:30:46

@beebeer:

ááááá, ezt most elképzeltem :)
jobb lett volna, ha nem :D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 17:31:23

Ez a Nekedvaló még jobban felbasz idegileg, mint maga a műsor:))))

vietnámi balzsam · http://fityiszt.blog.hu 2011.03.04. 17:32:32

és azt valaki mondta már/észrevette hogy a faszatibiék a szájbergyereket plagizálják szinte hangról hangra? www.youtube.com/watch?v=l6yfcj98zKA

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 17:37:56

@KISCSILLAG: Börtönben annyira nem lenne vészes a nagy harci helyzet, ott nagyon összetartóak. Esetleg abban a tekintetben, hogy ott senki sem kérdezi, hogy van-e kedve a feladatokhoz, és nem is fognak könyörögni neki, hogy csináljon már valamit...

dr. gernika 2011.03.04. 17:41:01

@nyanyanya: Ezek általában felszívódnak, még hamarabb is, mint évek. De most olvastam fentebb, hogy ennél még nagyobbat akar.
Persze, hogy nem az volt a cél, csak ugye a szépség relatív. Én például sosem értettem, hogy hogy lehet egy tetovált szemöldököt szépnek látni, még ha jó is az íve (Szandikáé nem az). Az azt elvégző kozmetikusokat is kéztöréssel riasztanám el szakmájuk gyakorlásától.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 17:42:02

@beebeer: Ha tényleg beleejti az lett volna a fogas kérdés, hogy szedjétek ki belőle...

Tompó 2011.03.04. 17:43:02

aaaaaa mi volt ez csak nem fingott valaki??????

nyanyanya 2011.03.04. 17:43:28

@gernika: van ami felszivodik es van ami vegleges es altalaban 2-3-4 ev mire felszivodik.. en lattam mar olyan szemoldokot ami jol nezett ki tetovaltan, de akinek ez nem tetszik ugy sem fogja sosem megerteni:)

KISCSILLAG 2011.03.04. 17:44:08

@King of Shadows:

dehát a börtönben ugyanúgy van a falka, a falkavezér és a gyenge, akinek lehet szívni a vérét...

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 17:47:35

@KISCSILLAG: de ott nem Algaevő lenne a falkavezér...!:)

@gernika: meg lehet azt szépen csinálni, higgyétek el. Az említetté tényleg fos. Nekem a szemhéjamon van sminktetoválás és az nagyon szép, kb 7 éve csináltattam, azóta persze vékonyodott, de nem tűnt el. Olyan mintha vékony tusvonal lenne húzva a pillatövekbe.
Szemöldököt is lehet csinálni szépet, természeteset - pl a csaj, aki az én szememet csinálta, ő saját magának csinálta a szemöldökét. Ugyanis alapból kb 3 szál szőke szemöldöke van. Ezért megtetoválta magának a szemöldököt, nem ilyen ceruzavékonyra, hanem normálisra, ívesre és világosbarnára, hogy látsszon:)

dr. gernika 2011.03.04. 17:50:22

@Ayesha: Most tudtam meg, hogy Éva nem hisztizik ordenáré alkesz módon, hanem MEGBILLEN. :) Ilyen gyönyörű eufemizmust erre a vállalhatatlan nőszemélyre! :D

nyanyanya 2011.03.04. 17:51:23

@Ayesha: egy idoben en is gondolkodtam rajta, hogy megcsinaltatom a szemem, aztan rajottem, hogy en csak tust hasznalok vastagabb vonalban, ugyhogy ugyis mindig rahuznek, annak meg sok teteje van. amugy nagyon faj??

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 17:51:58

Ez az Anikó is szánalmas már. Lenne akkor ilyen szemérmetes, amikor foglalt fickókat próbál be.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 17:53:10

@KISCSILLAG: Az első kettő van, a harmadik csak akkor, ha valaki nagyon kilóg a sorból (például egy retkes, haszontalan vamzer, aminek nincs honorja). A bentiek inkább az őrökkel, és hasonlókkal szemben határozzák meg magukat...

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 17:53:20

@nyanyanya: én kaptam rá ilyen zsibbasztó hatású zselét, hogy ne érezzem annyira a tűszúrásokat. Inkább idegesítő érzés, mint fájós, és ne csodálkozz, ha a tetkófolyamat végén duzzadt a bőröd és piros:)

nyanyanya 2011.03.04. 17:54:21

@Ayesha: az termeszetes.. talan majd ha eccer sok penzem lesz es mar nem lesz mire kolteni megcsinaltatom:D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 17:58:39

@nyanyanya: én is régen csináltam, amikor még volt miből költeni a 'szépségemre':):):)

2011.03.04. 18:04:00

@King of Shadows: @gidabiga:
Akkoriban még olyan kis hülye voltam, bár mai fejjel sem tudnám hogyan szólnék: Uram, a felső fogsora szabályos időközök kifelé tart a szájából, valami baj van talán?
Ha beleejti, tuti elmenekülök. Halássza ki a levesből az aki akarja! :DDDD

MegLepke 2011.03.04. 18:05:13

Olivér a nekedvalóra egy az egyben betanulta azt a szöveget, amit Alek mondott Lacinak, mikor Zsófit kihívta.

Gombi most egy nagy fülest megérdemelne...

maghozo 2011.03.04. 18:09:30

@MegLepke: Biztos nem volt nehéz :) Szerintem te is fújnád kívülről segítség meg tanulás nélkül .

Kata Marán 2011.03.04. 18:10:04

Hát, Olivérben nem csalódtam. Mocskos , undorító görény, mint volt.

2011.03.04. 18:10:50

@Ayesha: abban igazad van, hogy az embereknek csak az ízléstelenül megcsinált sminktetoválás tűnik fel, értem ezt a plasztikára is, lehet azt úgy csinálni, hogy természetesnek tűnjön, de az ugye nem tűnik fel, ezért tartják úgy en block ízléstelennek.
Nem tudom, bizonyos szakmákban miért csinálnak magukból őrült összegekért szabályos gumibabát a nők.
Még nem találkoztam pasival, akinek tetszett volna. Aztán, lehet, hogy mélyen legbelül tetszik, csak ciki lett volna bevallani.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 18:10:57

Tényleg az a számozott nevű okostóni az hogyhogy nem írogat már ide?
Na nem mintha hiányozna az egyoldalú fröcsögése.

maghozo 2011.03.04. 18:11:57

Most fogunk látni a nekedvalóban a kölcsönös szeretetre egy élő példát .Oliver meg Gómbi lehetőséget kapott az ölelkezésre .

KISCSILLAG 2011.03.04. 18:13:33

@gernika:

Ha mindennapi életről van szó, akkor Évát vállalom be, őt választom, minden nehézsége ellenére, ugyanis legalánnis számomra nagyon kiszámítható, ismerem a hibáit, és tudnám kezelni.

Szandikát nem tudnám kezelni, tényleg a King of Shadow által itt elénk tárt falka-mentalitása miatt bárkire nézve, bármikor életveszélyes lehet.

Amikót szívesen nézem majd a tévéképernyőn, színészként műsorvezetőként, mert szép és tehetséges, de emberileg egy fekete özvegy, akinek a marása halálos, ezért magamat MMKK fizikailag légmentesen és tűzbiztosan elszeparálva szeretném tőle tudni...

Egyébként kár, hogy az életben nem létezik az a bizonyos tűzfal, amit a facebook talált ki, és ami mögé bárkit bármikor el lehet küldeni és így nem kell látniuk a másikat, tehát nem is idegesítik egymást a felek.

Kata Marán 2011.03.04. 18:13:55

@Ayesha: Jajj, de emlegesd, még megjelenik!Annyi marhaságot, amit összehordott, olvasni is sokk volt!

maghozo 2011.03.04. 18:14:38

@Kata Marán: Szeretetreméltó meg vicces - a te érzékszerveiddel minden fordítva működik .

Kata Marán 2011.03.04. 18:16:56

@Peter_Cs: Gusztustalan volt, de nem vitatkozom veled, tudom, merre húz a szíved.

MegLepke 2011.03.04. 18:17:29

Majomkutyateeeeeeee!

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 18:18:13

@Kata Marán: az már nekem is fájt:) főleg utána ha feltettem neki egy kérdést, akkor valami tök másra válaszolt:D

Kata Marán 2011.03.04. 18:18:48

@maghozo: Igazad van, de lehet, hogy csak a szemüvegem van rajtam fordítva, meg a hallókészülékem sem volt volt a fülemben.

arkangyal44 2011.03.04. 18:19:58

Hajni után szabadon,úgy gondoltam én is indítok egy játékot,már kidolgozás alatt van.A játék nyereményét már kitaláltam. Ha pasi nyeri, lemehet az első kocsmába és ihat az egészségemre egy sört, ha egy hölgy nyeri azt elviszem egy 3 napos Welnes hétvégére:))DD ui: nem szeretem a negatív diszkriminációt :))DDD

Kata Marán 2011.03.04. 18:20:19

@Ayesha: Azt írt, amit kigondolt előre, kérdezhettél bármit. Meg a könyv, amit közösbe ír, na ne.

-Sarq- 2011.03.04. 18:20:42

Olivér nevetésével kínvallatni lehetne.

2011.03.04. 18:20:55

Olivér nem rossz szándékkal üvöltözte végig Gombi bátyjának megjelenését, egyszerűen csak kőbunkó. Ő ilyen.

Kata Marán 2011.03.04. 18:21:21

@arkangyal44: A pasi persze a saját költségén hörpint?

KISCSILLAG 2011.03.04. 18:25:57

@Kata Marán:

Nagyon bírom Olivért, most különösen, hogy már nincs a házban, mert itt kinn nyugodtabb, összeszedettebb, bent már nagyon idegbajos volt, és sokszor volt kegyetlen és önveszélyes is. Viszont emberileg az összes pasi közül minden durvasága ellenére ő áll hozzám a legközelebb, érzelmileg is és humorban.

Mondjuk volt pár hasonló barátom az életben, mintegy három barátom keresztmetszete ő, amiben csak az a durva, hogy még az öltözködésében is, mozdulatokban és beszédben is...

Traitor General 2011.03.04. 18:26:33

Nem rossz csajozási trükk....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 18:26:40

@beebeer: Tehát az kiFOGott volna rajtad? Pedig csak azt kellett volna mondanod neki, hogy FOGja be a pofáját. :D

Traitor General 2011.03.04. 18:29:42

@arkangyal44: jaja:-) csak csapasd, hogy egy klasszikust idézzek...

Kata Marán 2011.03.04. 18:30:06

@beebeer: Azt hittem, ha kimegy, az ananászával lesz egész nap. Mikor leszerződött alkalmanként 120+Áfa, azt nyilatkozta, mindenhova csak ananásszal együtt megy. Vagy hol van már a tavalyi hó?

2011.03.04. 18:32:08

@King of Shadows: FOGas kérdés ez. FOGalmam nincs mit tettem volna. :D

2011.03.04. 18:35:09

@Kata Marán: többször csinált már segget a szájából t. Olivér, jellemtelen alaknak tartom. Az, meg hogy állandóan a "villa vagánya" címkével jelölik, röhejes, a villa vagánya végig nyígta a bent töltött időt ananásza után. Vicces.

Kata Marán 2011.03.04. 18:36:07

@KISCSILLAG: Nem vagyunk egyformák, megbántani sem szeretnélek. Nekem nem jönnek be az ilyen alakok. Túl gátlástalan, hangos és műveletlen. Nekem koszos kívül belül. Szinte éreztem a szagát a tévén át.

arkangyal44 2011.03.04. 18:37:37

@Traitor General: erre is van egy vicc,. A pasi a bárban leszólít egy nagyon csinos dekoratív hölgyet,és mondja neki: hölgyem én fogadok magával egy fínom koktélba,hogy úgy megkettyintem magát,hogy 10 perces sorozat orgazmusa lesz, a hölgy belemegy a fogadásba mert kíváncsi nagyon.Megtörténik a dolog de csak nem volt sorozat,és ezt szóvá is teszi a pasinak,hogy ez nem volt egy nagy durranás. mire a pasi válaszol, na bumm vesztettem :))DD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 18:38:26

@KISCSILLAG: Pedig nem nehéz kezelni: ha erőszakoskodni akar, meg kell félemlíteni. Például azt kell mondani neki, hogy "Én már akkor a génhibás fajtádat irtottam, amikor a zanyád még el sem döntötte, hogy szűz maradjon-e!". Ha meg ki akarsz lépni a konfliktusból benyögöd, hogy "Ezúttal életben hagylak ... ezúttal." Abból megtanulja, hogy merre-hány méter... :)

Kata Marán 2011.03.04. 18:39:14

@beebeer: Igazad van, rosszak voltak a kategóriák. Oliver inkább bunkó kategóriában lett volna hiteles. Abba valóban belefért volna minden, amit csinált.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 18:41:37

@beebeer: Szerintem jelezted volna, hogy küldjön egy másik pincért, akinek kiFOGástalan a viselkedése. Vagy utaltál volna rá, hogy "valakinek" sürgős, dentális beavatkozásra lenne szüksége. :D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 18:44:02

Kata Marán számára Olivér optikailag büdös.

K Tomoceusz 2011.03.04. 18:44:03

@Kata Marán: Neked is van szagos tévéd ? Ugye mennyivel jobb így nézni , mint hagyományoson ? Jerzy a kertben és a titokban , Laca a fürdőben , Junoir a hálóban , Oli a stúdióban , egyik jelenet jobban átjön mint a másik . Elöször azt hittem át akarnak baszni a keravillnál , de nem .

nyanyanya 2011.03.04. 18:44:23

@Kata Marán: En biztos hulyet kapnek, ha valaki minden mondata vegen megkerdene, hogy erted? :DD

2011.03.04. 18:45:27

@King of Shadows: vagy mindjárt egy protézisragasztó reklámot tolok az orra elé!
De annyira régen volt, hogy Mary Zsuzsi még nem reklámozott ilyesmit.

Kata Marán 2011.03.04. 18:53:39

@K.Tomoceusz: Igazad van tanusíthatom. Bár a mocskok azt mondták, csak virágillat, kölni és max. tengerillat fog nálam lengedezni. Vissza is viszem, lehet, hogy garanciában megcsinálják.

K Tomoceusz 2011.03.04. 18:56:24

@nyanyanya: EZ miatt kapsz hülyét ? Kis nyelvtannáci .

Kata Marán 2011.03.04. 18:56:40

@Ayesha: Kezdtem írni, de ledobott a net. Zagyvált olyat, hogy a dr. Zacher Gáborral fog írni teamben egy pszichikai értekezést a lakókról. Értelme nem lett volna reagálni rá.

dr. gernika 2011.03.04. 18:57:42

@Ayesha: A kihúzás az más.
És szálakat tetovált magának, egy egy összefüggő csíkot?

@nyanyanya: Hát nem.

@KISCSILLAG: Az nem tűzfal, csak a letiltás funkció. Én Évára alkalmaznám a villában, ha tehetném, Szandikával tunék együtt élni. De csak ott. IRL ne jöjjön a közelembe ő se.

Kata Marán 2011.03.04. 18:58:23

@nyanyanya: Én is, ez neveletlenség és igénytelenség. Érted?Bocsika!

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:00:21

@beebeer: én arra azt hittem, hogy MÉRI-nek kell ejteni:D

*mentségemre szóljon, hogy még zsengébb korú voltam, és bár "életképtelen" de nem hallottam akkoriban még a hölgyről

Albino Vernyul 2011.03.04. 19:00:59

Mindjart jon az ujabb adag szellemi kabszer... Pikk-pukk...

K Tomoceusz 2011.03.04. 19:01:56

Tegnap egy kollega Glenn Close-hoz hasonlította Évánkat , muszáj volt újra megnéznem a végzetes vonzerőt .
Igaza volt , bár a világsztár csak szeretne annyi hajat , mint Évánknak van .

KISCSILLAG 2011.03.04. 19:04:21

@gernika:

én euphemisztikusan csak tűzfalnak hívom, mert kölcsönösen nincs rajta átjárás és átlátás, szerintem kitűnő funkció, a világbéke érdekében a való életre is kiterjeszteném, igaz ahhoz előbb a féreglyukas teleportot és időutazást is meg kellene oldani technikailag...

arkangyal44 2011.03.04. 19:06:07

Régi megboldogult szobafestő koromban volt egy Alelosz színvonalú kollégám,sokat hülyültünk vele, egyszer kérdeztük tőle,hogy milyen lehet egy zongoraverseny?.Szerinte betolnak két zongorát a színpadra,leülnek a zongoristák,megkapják a kottát,és amelyik hamarabb lejátssza az nyert.:)))másik a srác mint általában minden festő szépen tudott fütyülni, erre egyik kollégám kérdezte tőle,hogy merre végezte a zenei konzervatóriumot?Erre bárgyú arccal visszakérdez, milyen konzervet végeztem hol ? leestünk a létráról:)))DDDDD

2011.03.04. 19:06:29

@Ayesha: Mari-Mary, Sylvi-Szilvi, Árpi-Árpy... Az y ízléshiányt jelezhet, nem?

2011.03.04. 19:08:51

@K.Tomoceusz: Lehet, hogy Évának több haja van, mint Glen Close-nak. Neki viszont tehetsége van, ami lásd be Évának kevéske jutott.
Glen Close egyik kedvenc színésznőm, valóban nem szép, de el tudja játszani.
Al Pacino sem dalia, de elhiszem neki, ha éppen azt játssza.

2011.03.04. 19:12:02

@Kata Marán: árnyalva a képet: Zacher Gabival, és a lakók "phichés tulajdonságait" hasonlították volna össze.

2011.03.04. 19:14:01

Mi van már, a teljes Kasza család beköltözött a villába?

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:15:09

@Kata Marán: dehát a Zacher toxikológus. Mit akart ő attól?:D na mindegy, lütyő volt, be kellett volna zavarni a villába meghívott művésznek.

Gernika (mindig gUernicának akarlak írni), egy széparcú, mosolygós szőke lányt kell elképzelni, a tetovált szemöldöke pedig világosbarna volt.(én már attól behaltam, hogy magának csinálta) Volt azért saját szemöldöke, de kicsit ritkás és nagyon világos. De így, ha csak ránéztél, tök természetes és jó benyomást keltett. Szóval szerintem ilyen esetekben van mentség a tetkószemöldökre. Viszont a szemöldökborotválásra SEMMI mentség és ilyenformán Algaevő szemöldöke emberiség elleni bűntett.

dr. gernika 2011.03.04. 19:16:59

Alekosz anticsajozási tippjeit hallhattuk.

dr. gernika 2011.03.04. 19:18:34

@Ayesha: Értem, ez oké, de azt mondd már meg, hogy egy egybefüggő ív volt, vagy kis szemöldökszálakat tetovált magának?

K Tomoceusz 2011.03.04. 19:18:58

@beebeer: Al Pacino ? Az ki ? Rácz Béci , az igen . Teológus és geológus .

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:20:14

@gernika: olyant még nem láttam, hogy bárki szálakat tetovált volna:D

2011.03.04. 19:21:09

@K.Tomoceusz: olyan vagy már Tomoceusz, én itt halál komolyan érvelek, te meg elvicceled az egészet. :)

maghozo 2011.03.04. 19:24:48

A szakik : - Hűvős leszel és elérhetetlen ! :DDDDDDD

joszif 2011.03.04. 19:26:12

Alek erőteljesen vágja maga alatt a fát.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:27:39

Micsoda jégkirálynő lett ez a drága lélek:D

2011.03.04. 19:29:24

A férfinak való érzésem legcsekélyebb szintjét sem meríti ki.

Megmagyarázná valaki, a szövetértésem romolhatott így hétvégére.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:30:24

@gernika: áhhá!!! értelek:)
azért ne felejtsük el, hogy 7 éve is volt már, hogy én azzal a csajszival találkoztam:) lehet, hogy azóta fejlettebb technikák vannak.Sőt biztos.

maghozo 2011.03.04. 19:32:38

Az itteni csúnya megette a dalukat.

nyanyanya 2011.03.04. 19:32:51

@K.Tomoceusz: Puszta elutes . En kerek elnezest .

@Kata Marán: Jajaj ertem, de tudod milyen ez, tudod?

Balazs inge tulsagosan feszul es a belso oldala lila es feher???

inmemancsi 2011.03.04. 19:33:03

@Ayesha: a szálazás az egyik szemöldöktetoválási technika -az lehet jó esetben természetes hatású ha egyébként is van azért természetes szemöldöke az illetőnek, csak a formáját és dúsítását kell megadni, vagy erősíteni hatásában a színét.

K Tomoceusz 2011.03.04. 19:33:51

@beebeer: Lefordítva : hiába dumálok neked naphosszat vagy hallgatom a baromságaidat , nem fogsz leszopni soha . Vesződjön veled a hóhér .

Traitor General 2011.03.04. 19:34:08

@beebeer: munkahelyi stressz, napkitörés,:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 19:34:22

@beebeer: Mi az a "szövetértés"? :O és persze: :P

K Tomoceusz 2011.03.04. 19:35:15

@nyanyanya: Csak nem képzeled , hogy basztatlak egy elütés miatt . Ez miatt : Bécink egyik szavajárása .

Kekec1 2011.03.04. 19:35:48

egy kerek órával elnéztem az időt, korábban kapcsoltam be a tévét, de megérte, láttam a lényt amint az utolsó támogatóját is elmarja magától, a kárörömtől duplájára hízott a májam,de megérte:) (bár itt ezzel a májjal érzek egy kis képzavart, de sebaj:)) ) Remélem mire hazajövök a telelésből, kitakarodik a képernyőröl:) szurkolok a távolból, légpuszi mindenkinek, főleg a lény ellen szurkoló lelkitársaimnak :))

joszif 2011.03.04. 19:37:54

Förtelmesen szar ez a kasza tibi féle dal....

the sandwich maker 2011.03.04. 19:38:04

Most már ennek a zene hétnek legyen vége de nagyon gyorsan, mert Anikótól agygörcsöt kapok.

dr. gernika 2011.03.04. 19:39:50

@inmemancsi: Na ez az amire azt mondom, hogy indokolt esetben van létjogosultsága.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:40:05

@Retardált Légpisztoly: cső pajorfan:D
@inmemancsi: áhhá, köszi:) nem tudtam, hogy ilyen is van, mert csak felhasználó vagyok, nem szakmabeli:) (ráadásul rég tetováltak engem - szemhéjon)

maghozo 2011.03.04. 19:43:21

Anikó meg Szandika tudnak Éva nélkül is csármálni .

the sandwich maker 2011.03.04. 19:43:36

@Ayesha: sziatesó, valamikor dél körül már pajoroztam ebben a posztban, csak hogy tudd. :D

Még a végén az Erzsinek lesz igaza és kiderül, hogy Anikó tényleg egy hápé...

gangesz76 2011.03.04. 19:43:46

Jó estét mindenkinek!

King, Neked külön örülök:)

K Tomoceusz 2011.03.04. 19:44:03

@nyanyanya: Na ! Legalább a magnéziumnál jobb vagyok .

Kekec1 2011.03.04. 19:44:07

utóirat: nem bánnám ha a visszatérés után már a drámakirálynő-siratóasszony se rontaná bent a levegőt. Van itt valahol kívánságműsor? vagy írjak a Jézuskának? :)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:45:20

@Retardált Légpisztoly: láttam ám, THESTVÉR. (amúgy olisan) Figyelek mindig:)

Erzsi sose vót okos, viszont buta, de abban a szövegkörnyezetben és pillanatban igaza volt. Anikó megszólalásig szép, mint ahogy Bélánk is megszólalásig jó pasi.

maghozo 2011.03.04. 19:47:16

@Kekec1: Kérd az angyalaidtól segítsenek elviselni ...

maghozo 2011.03.04. 19:48:54

@K.Tomoceusz: Hosszútávon vagy fogyasztható :)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:49:07

Imádom amikor Alek azt mondja, hogy FÖLVÉTEL.:D:D

Lanois 2011.03.04. 19:51:44

na már nagyon várom a villadalt élőben plébekről.

maghozo 2011.03.04. 19:53:04

@Lanois: Még egy pár perc ! Kibírod ?

Lanois 2011.03.04. 19:53:05

@gangesz76: szasz! mi a véleményed a felpuffadt kefírről?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 19:53:33

@beebeer: Amit meg én csináltam, azt hívják úgy, hogy LEütés. :)

@gangesz76: Köszi. Nekem ez elég ... fura. :)

Lanois 2011.03.04. 19:54:09

@maghozo: nem tudom. ha nem bírnám ki, akkor a temetésemen ezt játszátok. ez az utolsó kívánságom.

redhaven 2011.03.04. 19:54:24

@Ayesha: utolsó mondatod szuperjó!!

joszif 2011.03.04. 19:55:39

nincs ma szavazás?

Lanois 2011.03.04. 19:55:58

@nyanyanya: "Balazs inge tulsagosan feszul es a belso oldala lila es feher???"

Ha nem tetszik perelj be. Pf.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 19:56:13

@redhaven: naaa:) csak nem igazam van? :)

dr. gernika 2011.03.04. 19:58:58

@Lanois: Te ne blogojjá, műsort vezessé! :D

MegLepke 2011.03.04. 19:59:22

Méééér kell hullazsákba burkolni Bélát meg Erzsit??????? Éva haja, úrisTN!!!!!

dr. gernika 2011.03.04. 19:59:44

Nah, ha eddig kócbabának hívtuk,akkor most minek???

gangesz76 2011.03.04. 20:00:06

@Lanois: elvileg romlott, gyakorlatilag manapság ez egyáltalán nem biztos...már ha szó szerint kell érteni a kérdést, mert ezt Nálad sosem lehet tudni:)

@King of Shadows: oszt miért is?

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:00:32

@MegLepke: mert nemsokára jön: A CSI Budapest.

the sandwich maker 2011.03.04. 20:01:41

EZÉRT tart itt a magyar popszakma....

joszif 2011.03.04. 20:02:21

huh de rettenet pfff gáz ezt még nézni is

nyanyanya 2011.03.04. 20:02:49

hu de nagyon durvan plejbekk:D

gangesz76 2011.03.04. 20:04:45

ez ultragáz...rettenetesen meg vagyok tisztelve hogy meghallgathatom élőben a playback borzalmat unnaturális külsejű retardált légpisztolyok előadásában...

dr. gernika 2011.03.04. 20:05:03

Nard fektében ugrott 1 métert hátra, mikor meglátta Évát...

gangesz76 2011.03.04. 20:05:26

Éva konnektorba nyúlt???

Kekec1 2011.03.04. 20:05:46

legalább ütemre tátogni meg kellett volna tanulni, ha már énekelni nem sikerült :)

the sandwich maker 2011.03.04. 20:06:02

@Ayesha: mit PIMP, mintha az mtv-ről szállt volna le közénk vki... én ehhez nem tudok most érdemben hozzászólni, kell egy irsai. :D

maghozo 2011.03.04. 20:06:13

Amit láthattam az előzetesből ez tényleg egy lenyűgöző eredmény :DDDDD

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:06:49

@Retardált Légpisztoly: adjál!

Golánfennsík keresztapának képzeli magát?:D

nyanyanya 2011.03.04. 20:07:02

kenyszerzubbony:DDDDDDDDDDDDD

the sandwich maker 2011.03.04. 20:07:16

na jó, lássuk be, nem lett volna olyan nagy gond, ha ez tényleg törlődik a gépről. én meg aszittem az előző volt szar.

zoxó 2011.03.04. 20:07:35

Éva az ifjú Kóbor Jánosra hajaz.

Kekec1 2011.03.04. 20:08:15

najó, legalább a szöveg vicces :)

gangesz76 2011.03.04. 20:08:15

rémálmaim lesznek...

maghozo 2011.03.04. 20:08:21

@Kekec1: Faragj vissza az elvárásaidból és akkor nem ér ennyi csalódás :)

dr. gernika 2011.03.04. 20:08:44

Akkor ez most önironikus vagy beszólogatós dal?

Kekec1 2011.03.04. 20:08:44

uhhh.... a lény bakker, elfelejtett tátogni :)))))))

MegLepke 2011.03.04. 20:08:58

Gigi mikor nőtt ekkorára????

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 20:09:16

Laci basszus:-D Nagyon kemény:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:09:33

@gernika: szerintem mindkettő:)

a dzsunis brigád kicsit túl komolyan vette magát szerintem.

2011.03.04. 20:09:53

Kövezzetek meg, nekem Béciéké tetszett, de ez, valami nagyon rossz.

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 20:10:37

Mulatni támadt kedvem. Főleg az elfogyasztott Somlói Tramininak köszönhetően:-)

Bogi és Burkó 2011.03.04. 20:10:42

vessetek Alek elé, de ez nekem teccik. rettenetesen szégyellem magam, de a szívnek nem lehet parancsolni :)

Kekec1 2011.03.04. 20:11:02

a kényszerzubbonyt megtarthatnák, kiegészítve egy szájkosárral :)

MegLepke 2011.03.04. 20:11:14

@zoxó: és tényleg!:DDDDDDDDDDDDD

sogeking 2011.03.04. 20:11:36

test tar tá som

Ani♥

redhaven 2011.03.04. 20:12:34

hát ez tuti!!!
mindkettő!!
nem baj,hogy pléhbekk.
VÉGRE!

Dick Tator 2011.03.04. 20:12:44

alekoszon remekül szórakoztam.

dr. gernika 2011.03.04. 20:13:08

@beebeer: Ja az első fogyasztható volt.
@Kekec1: Szájgolyóval inkább.

2011.03.04. 20:13:56

@Kekec1: olyan kis hannibálos álarcra gondolsz? Csak azért, nehogy harapjon.

the sandwich maker 2011.03.04. 20:14:33

@villanat- nyugiszoba: ő a fiatal Al Caponénak öltözött.
@Ayesha: nagyon úgy tűnik. Adok, de ehhez lehet vmi töményebb köllöne.

Azt vettem észre, hogy Balázs mikor hazudik furcsán, le meg fel ugrálva hangsúlyoz.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 20:15:22

@gernika: @gangesz76: @zoxó: Annyit rég nevettem, mint Éva előadásán! Csak nekem lesz a végén igazam, hogy van neki jó humora!

Dick Tator 2011.03.04. 20:15:26

szandál szerint a junior szívesen az anikó szájába adná a f***-át.

Dick Tator 2011.03.04. 20:16:04

hát mondjuk én is...

Lo-Pen 2011.03.04. 20:16:28

ezt hogy sikerült így elkúrni??? kb. egy sorral csúszott el a kép meg a hang a második dalnál.

Lanois 2011.03.04. 20:16:56

@gernika: na most már blogolhatok végre?:)

Ancilla 2011.03.04. 20:17:11

@beebeer: Az nekem is tetszett. Osztozom veled a megkövezésben.
A Kasza Tibi-féle csapat nagyon nem volt szinkronban önmagával, Laci is, Éva is rosszul tátogtak. A szám pedig giccses volt. (A lakodalmas nóták és a csasztuskák keveréke.)
Viszont a Béciék előadása nagyon jó volt ahhoz képest, hogy pár napja kezdték el megtanulni (a szemeteszsák-jelmezektől eltekintve).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 20:17:12

@Kekec1: Az kifejezetten káros hatású lenne az idegrendszeremre!

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 20:17:15

@Peter_Cs: Nem is Te lettél volna:-D Miattad remélem csak, h a Kazal sokáig bent marad.:-)

gangesz76 2011.03.04. 20:17:38

@Kekec1: Jó ötlet, valaki tán megetetné néha valami szívószálas turmixlöttyel, de azt megnézném ki segítene neki a bagózásban:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 20:17:47

@gangesz76: Mert nem vagyok hozzászokva, csak azért. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 20:18:28

@Ancilla: Kasza Tibor csapatának a dalában egyedül a dalszöveg, ami jó volt. Ennyi!

Lanois 2011.03.04. 20:18:30

@gangesz76: és átvitt értelemben?

gangesz76 2011.03.04. 20:18:32

@Peter_Cs: hidd el, mi is nevettünk...:)))

Lo-Pen 2011.03.04. 20:19:34

basszus most jövök rá, hogy ez a szar "alvásigényem" belemászott a fülembe :)

joszif 2011.03.04. 20:20:00

Érdekes hogy egész héten úgy éreztem hogy Juniorék száma mennyire fasza lesz a Tibiéké meg mennyire gáz. Aztán végül pont fordítva volt, Juniorékénél már én éreztem kínosan magam a másikon meg viszonylag jól szórakoztam.
Hozzáteszem mindkettő nagyon gyenge lett de a mulatós előadása az elvitte pozitív irányba azt a "dalt".

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 20:20:10

Vagy a dalok voltak jók, vagy Györgykovács Imre egy kiváló borász:-D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 20:20:18

@MegLepke: Azt nem tudom, azt viszont igen, hogy abban az ápolónő jelmezben úgy nézett ki, mint egy fetish fuel... :)

Lanois 2011.03.04. 20:21:02

Ha Gigi ebben a szerkóban nyomja tovább, akkor bent maradhat még.

gangesz76 2011.03.04. 20:22:08

@King of Shadows: akkor szokd!:)

@Lanois: nem tom, mondd meg Te, mi kellene hogy legyen a véleményem?

MegLepke 2011.03.04. 20:22:12

@Lanois: klikkesedni akarsz?

Nekem ezt most fel kell dolgoznom. Csak nem tudom, hogy fekete erdő tortával vagy egy pohár chardonnay-vel kezdjem.

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:22:20

@joszif: Nincs neked izlésed . Jerzy isteni volt , mint terminátorrepper .

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 20:22:30

@Lo-Pen: Ezért ügyes ez a KaszaTibi. Tud slágert írni. Én nem vagyok mulatós párti, de csak sznobizmusból nem fogom fikázni. Jópofa volt és mindkettő könnyen megjegyezhető. Ez volt szerintem a cél.

Lo-Pen 2011.03.04. 20:23:50

@villanat- nyugiszoba: hát az biztos, hogy az általam kedvelt műfajoktól is elég távol állt

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 20:24:21

@MegLepke: Hát nekem a Tramini segített, láthatod is a lelkesedésemből:-)

dr. gernika 2011.03.04. 20:24:31

@Lanois: Igen, most már szabad. :)
(tényleg szűk volt az ing)

Albino Vernyul 2011.03.04. 20:25:00

Az elso dalra szavazok... Beci vegulis profi, jol nyomja, Anikonak meg onbizalom kene, vegulis szakmailag amit enekelni kellett, azt ra raktak mindket csapatot figyelembe veve... Igy megnezve mondjuk volt oka a parara...

joszif 2011.03.04. 20:25:25

@K.Tomoceusz: a Jerzy az tényleg jól nyomta, Szandika utlragázvolt, Anikót hagyjuk inkább, Béci meg hát ha élő lett volna talán jobb lett volna.
Kár volt plébekkelni, ha nem lett volna akkor fetrengtünk volna a röhögéstől.
Azért némelyik ember hangja úgy ki lett húzva hogy az hihetetlen.

Tompó 2011.03.04. 20:25:32

Hát a mikrofonnal nem nagyon tudtak mit kezdeni főleg Szandika.... utoljára Uhrin Benedektől láttam ilyet, hogy "élőben" fél méterre oldalra tartja szájától a mikrofont és lám-lám még is "szépen" szól.....

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:25:35

@Lanois: Na kollega , védd meg a leányka lábait miniben . Utoljára a Schlosser korszakban láttam ilyet .

Lanois 2011.03.04. 20:25:55

@MegLepke: Erre a kérdésemre nemmel fogsz válaszolni?

Ancilla 2011.03.04. 20:25:58

@joszif: Nem a Grammy-díjra való jelölésért nyomultak, így nézd.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.04. 20:26:32

A második produkció betöltené az űrt amit Sas József halála okozna. Mindig van lejjebb. :D Főleg ahogy Éva elbaszta a playbacket, majdnem olyan volt, mint a Nagy Durranásban a csaj, aki ivás közben is énekelt :)

Lo-Pen 2011.03.04. 20:26:32

@Albino vernyul: Anikónál az egyik időzítésre úgy tűnik nem tudott megoldást nyújtani a technika sem. :P

KISCSILLAG 2011.03.04. 20:26:53

A második szám szövege jó volt, de én sajna nem bírom a mulatóst... az első dal meg olyan közhely slágeres, nem volt az a dallam meg már valahol?

csapatjátékban a mulatósok voltak röhejesebbek...

viszont én mostanában annyira rosszul vagyok Plasztiktól, hogy képtelen lennék rájuk szavazni... bár rajta kívül a többiek jók voltak, Anikó meg hát így is úgy is be fog futni... bármit csinál, énekel, színészkedik, műsort vezet jó benne,..

csak személyes viszonyba ne kerüljünk...

2011.03.04. 20:27:23

@Peter_Cs: Kasza Tibor csapatának a dalában egyedül a dalszöveg, ami jó volt. Ennyi!

Eljött az a pont, mikor egyetértünk! :D

zoxó 2011.03.04. 20:27:27

@MegLepke: átmentem a szobán, akkor láttam.Rögtön KJ ugrott be:))).

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:28:05

@joszif: Nekem is kéne egy ilyen keverőgép a fürdőszobába . Mindig szerettem volna Celentano lenni .

Lo-Pen 2011.03.04. 20:28:34

@Nard: ennyire nem lehet elrontani. szerintem a bejátszott szám és a villában történtek csúsztak el.

KISCSILLAG 2011.03.04. 20:29:04

Mibe, hogy a kultúrcsürhét az Alekosz találta ki? Vagy legalábbis ez olyan alekoszos...

Gigit is egész megszerettem ebben az ápolónőszerkóban... jó volt...

Lanois 2011.03.04. 20:29:24

@K.Tomoceusz: A kis Ani lábai még megvannak csakugyan, ahogy az erő is vele van. De ha elveszti is a lábait, szerinted attól alacsonyabb lesz a vérében a midikloriánszint, mint Yoda mesterében?
Ennyi...

Lo-Pen 2011.03.04. 20:29:49

@KISCSILLAG: a fullhd jobb volt, pedig azt is ő találta ki

joszif 2011.03.04. 20:30:18

@Ancilla: biztosíthatlak róla hogy ez meg se fordult a fejemben :DDD
Csak ilyenkor beleképzelem magam hogy mi lenne ha nekem kéne részt vennem benne és inkább eret vágnék magamon minthogy az arcomat adjam egy ilyen producióhoz :D

Lo-Pen 2011.03.04. 20:30:20

egyébként, csak nekem nem derült ki, mi is éva taktikája?

Kata Marán 2011.03.04. 20:30:38

Kaszáék számát még ki kell hevernem, egyedül Úgymond Éva haja volt benne fenomenális. Juniorék száma meglepően jó lett, nem gondoltam volna Anikó szólózását hallgatva.

Kata Marán 2011.03.04. 20:31:58

Igaz, ez a lakodalmas borzalom sosem volt kedvencem.

Tompó 2011.03.04. 20:32:23

Lehet hogy Éva elkúrta a plééjbekket, de legalább rendelkezik öniróniával (bevállalta a jelmezt és a szöveget) sokakról, sőt a többségről ez nem mondható el a villában.

KISCSILLAG 2011.03.04. 20:32:55

@Lo-Pen:

szerintem is jó volt a FULL-HD, önmagában véve egy jó együttes név..csodálkoztam, hogy megváltoztatták...

viszont a mulatóshoz a kultúrcsürhe illik jobban

Ancilla 2011.03.04. 20:34:16

@joszif: Ennél gázosabb dolgokhoz is adják az arcukat. Mindenre van ember.
(Nekem az is gáz lenne, hogy Olivértől kérjek autogrammot, és - mint tegnap hallottam - autogrammosztó országjáró körúton van.)

Lanois 2011.03.04. 20:34:23

@gangesz76: jó, majd megmondom mi a véleményed.:)

2011.03.04. 20:34:32

@Ancilla: azért Béciék csapata erősebb volt, félprofi előadók, Béci ugye táncos és repperkedett is, Anikó járt hangképzésre, ami - most jöhet a második kő - hallatszik is, igaz sokszor hamiskás, de így, hogy gyakorlatilag szavanként összerakták a stúdióban, egész jó lett.
Jerzsi a nagy meglepetés számomra. A múltkor, mikor Gigivel táncolt mintha nem mozgott volna ennyire jól.
Szóval a műfaj futó percemberkéivel összevetve, semmivel nem voltak rosszabbak.
Sőt, ha például Kozsóra gondolok, attól sokkal jobbak voltak.

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:35:07

Megint kockáztatok : A dalok közötti szavazás eredményét az rtl el fogja csalni .

KISCSILLAG 2011.03.04. 20:35:15

www.valovilag.hu/szavazas/2331

itt mindenesetre a kultúrcsürhe vezet...

de azért lehet, hogy rádiósláger az elsőből lesz, a klikkből...

villanat- nyugiszoba 2011.03.04. 20:36:03

Na visszatérek a somlói vulkanikus talaj gyümölcseihez:-) Kitartást az éjszakai műszakhoz:-)

MegLepke 2011.03.04. 20:36:03

@Lanois: semmivel!:DDDD

@Nard: mindegyik elbaszta a pléHbekket.

Lo-Pen 2011.03.04. 20:36:10

@beebeer: az hogy lehet, hogy valaki tanul énekelni, de nem tudja mikor kell elkezdeni az éneklést???

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:36:45

@zoxó: Ez a manus , ez a hang úgy jó ahogy van .

Tompó 2011.03.04. 20:36:45

@Ancilla: Autogrammosztó országjáró körúton????????? Ez komoly???? Már elnézést, hogy megszólítalak..... Jó hogy nem mindjárt egy international tour-t szerveznek neki....botrány!!!!!!!!

zoxó 2011.03.04. 20:37:27

@K.Tomoceusz: Hááát... te tudod.

Bár én Tina Turner akartam lenni:))

redhaven 2011.03.04. 20:38:12

@Ancilla: ez a körút csak hanta lehet:)))

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.04. 20:38:28

@MegLepke:

Természetesen, de Éva baszta el leglátványosabban. Gondolta vajh, hogy a haja eltereli a figyelmet? :D

2011.03.04. 20:38:30

@Lo-Pen: nem tudom, aztán látod mégis. Azért hallani Anikó hangján, hogy képezve volt.
Lehet, hogy az a baj, hogy képezték. Most valami félművelt állapotban lehet, talán innen a bizonytalanság.
Nem azt mondom, hogy énekes tehetség, de szép hangszíne van.

gangesz76 2011.03.04. 20:38:39

@Lanois: na de mondd mááár, alig várom hogy tudjam...mester, add számba a szavakat!!!:)

Várj inkább visszakérdezek!

Mondd Lanois, Neked mi a véleményed a felpuffadt kefírről?

...és nem ér azt mondani hogy nem ér visszakérdezni...:)

joszif 2011.03.04. 20:39:47

A fókuszban Full-HD ként említik őket

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:40:05

@Tompó: Nekem van Oli-Eni autogrammos pólóból kettő is . Ha jól válaszolsz szerelmükkel kapcsolatos 10 kérdésemre , az egyiket neked adom .

Tompó 2011.03.04. 20:40:53

@K.Tomoceusz: Elcsalni??? Az rtl???????????? Hogy feltételezhetsz ilyen böszmeséget??

Albino Vernyul 2011.03.04. 20:40:54

@Lo-Pen: A masodik csapatnal Alekosz volt csak utemben, a tobbi valahonnet a hold masik oldalarol tatogott..:)
Osszegezve... Szandinak meg a rap se ment, Laci antitalentum, Eva juj, Gigi elmegy, Alekosz jol nyomta, de azert hangilag lenne hova fejlodni, Jerzy a fene tudja, amit raraktak, azt azert lenyomta, Anikonak vegulis van alaphangja, de nem uralja, raadasul akkora onbizalomhianya, mint amekkora Beci egoja.. Beci meg profi...

Lo-Pen 2011.03.04. 20:40:58

@KISCSILLAG: magyarba' a kisebbségi RnB-nél csak a lakodalmas népszerűbb

gangesz76 2011.03.04. 20:41:38

@King of Shadows: az nagyon dicsérendő tulajdonság (méghogy Alekoszos lennél, haha)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:41:46

A Béciéké tipikus LLJunior stílusú cigóhiphop. A hip hop eredetileg közelebb áll a szívemhez, de a mulatós izében több volt a humor.

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:41:52

@zoxó: Ha nő vagy , akkor jó választás .

Lanois 2011.03.04. 20:42:30

@gangesz76: Hellod? Hülye vagy? Ez milyen kérdés már? Nincs semmilyen véleményem róla, haggyámá.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 20:42:51

Nagyon nem érdemes összehasonlítani a két előadást, annyira más stílus volt, de nekem az első jobban tetszett. A Kaszáéké számomra tök kínos volt. Mint egy szalagavatós tanárcikiző csasztuska... :S Éva is végigfeszengte az egészet - és nem csak a rucija miatt. :D Már a másik produkció alatt tanulmány értékű volt az arca.
De legalább Alekosz jól érezte magát, hiszen ebben a műfajban ő igazi profi. Ha kikerül a villából és elveri a megnyert milliókat, visszatér a lagzizenéléshez, biztos fix darab lesz a repertoárjában.

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:43:23

@Ayesha: Ez hip hop volt ? Akkor a lányok miért álltak vigyázzban ?

Tompó 2011.03.04. 20:43:55

Anikó hangja minden csak nem képzett, így az emberek 80% tud énekelni, ez tény, nem feltételezés.A problémái már ott elkezdődtek, hogy a ritmust képtelen volt eltalálni, a hangnemről meg hangokról nem is beszélve!!!!

Lo-Pen 2011.03.04. 20:44:08

@beebeer: sok sikert neki az xfaktorban :)))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 20:44:11

@Ancilla: Mennyiért adja darabját? Csak mert semmi sincs ingyen, hidd el (ha én osztom, akkor még a halál sincs). XD

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 20:44:44

@Ayesha: azért amikor zserzsi szövege, hogy "megmutatom nem vagyok én néma, mégha néha le is köp az Éva" (vagy valami ilyesmi), hát az különdíjat érdemelne. :D

Ancilla 2011.03.04. 20:46:01

@Tompó: Tegnap olvastam valahol, hogy Olivér járja az országot, és autogrammokat osztogat. S nem azon akadtam ki, hogy osztogat, hanem azon, hogy a magyar embereknek erre van szükségük.

gangesz76 2011.03.04. 20:46:04

@Lanois: Jóvanna, Te kezdted, le ne köpjé máááá :)))

Tompó 2011.03.04. 20:46:06

@K.Tomoceusz: Ez komoly??? Írd a kérdéseket... jaj már remegő kézzel gépelem a szavakat annyira izgulok, hogy egy ilyen felbecsülhetetlen értékű kincset megkaparinthassak!!!!!!!!!!

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:46:15

@puspang: gyanakszom, hogy nem Erzsi volt a kiagyalója:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 20:46:27

Ja, amikor Gigi azt mondta zserzsinek a paplan alatt, hogy fasza vagy, az csak nyelvbotlás volt. Szerintem azt akarta mondani, hogy Kasza vagy.

Lanois 2011.03.04. 20:47:12

click nagy szín pad, nagy szín pad, nagy szín pad!

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:47:28

@K.Tomoceusz: mert PIMP ribit kell alakítani és azok csak riszálnak:)
azt, hogy Algaevő lenne a magyar Lil' Kim, én kérem ki magamnak Lil' Kim nevében!:)

joszif 2011.03.04. 20:47:32

Akik itt Anikót akár csak kicsit is dícsérik nem tudom látták-e azt a részt a mai öf-ban hogy még a na na na ritmusa sem volt meg neki. Nem tudom milyen alapképzésről beszéltek?!

arkangyal44 2011.03.04. 20:47:35

A tihanyi nyaralom kulcsát teszem rá hogy a lakodalmas nóta nyer,nem kicsit folyásolták be népet a retekék az előbb a fókuszban:)DDDD

nyanyanya 2011.03.04. 20:47:45

@Ancilla: Te ebben az orszagban meglepodsz barmin is?:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 20:47:48

@gangesz76: Az. :)
Szerintem én vagyok "ale(g)koszosabb" a környéken. :)

Ancilla 2011.03.04. 20:48:02

@King of Shadows: Erről nem szólt a fáma. Lehet, hogy benne van a szerződésükben az is, hogy ingyen kell...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 20:48:20

@maghozo: Kasza Tibor volt a (nem is olyan) sötétben bújkáló, rémhírterjesztő ellenforradalmár. A női nemről való beszólásával kiírta magát végleg a tisztességes férfiak közül! A női nem rejtett igenként való értelmezése után már csak egy lépcsőfok a bántalmazás és a megerőszakolás!

Albino Vernyul 2011.03.04. 20:48:53

@Tompó: Szerintem az a 80% eros tulzas..;)

2011.03.04. 20:49:13

@Tompó: ellentmondok, Anikó hangján érezni a tanultságot, a beszédhangján is hallatszik, mikor előveszi az előadói kiejtését.
Az emberek 80%-a csak hiszi, hogy akár ennyire is tud énekelni.

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:49:32

@Tompó: Nem csípem az iróniát . Olinkat tegnap 2millió ember hallgatta a Kossuth-téren . Muszáj volt odamennem +1 főnek , hogy egy régi szánalmas rekord megdőljön .

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 20:49:47

@Ancilla: én utoljára általános iskolában, valami olvasótalálkozón a könyvtárban kértem autógrammot. Juhász Jácinttól és Káldi Nórától. Az előbbitől azért, mert biztos azt hittem, hogy ő Gojko Mitic.
De feltétlenül fogok kérni egyet Olivértől is. Tök jó lenne.

Tompó 2011.03.04. 20:50:05

@Ancilla: Szomorú, bár bizonyos szempontból még biztató is, még mindíg jobb mintha segélyért állnának sorba az emberek. Úgy látszik megvan mindenük és már csak egy aláírás kell a teljesség mámoros érzésének eléréséhez.............

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:50:19

@arkangyal44: aha szóval neked még tihanyi nyaralód is van. :):)

Anikó hangszíne tényleg nem fos,(nem is egy nagy szám mondjuk) de úúúúgy utálom az ilyen modoros szemlecsukósdit, mintha ő lenne Aretha Franklin. Pfejj.

Lanois 2011.03.04. 20:50:24

@joszif: Anikónak abszolút hallása van. Csak az irígység beszél belőled. Az araboknak pedig a vérükben van a ritmus. Vagy azok a négerek?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 20:51:20

@Tompó: Ez is Éva őszinteségét és humorérzékét támasztja alá.

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:52:31

@Ayesha: Aranyos vagy , hogy kinézed belölem ki az a Lim'Kim . Ez jólesett .

Ancilla 2011.03.04. 20:53:16

@nyanyanya: Meglepődni nem lepődöm meg, de még mindig nem tudom kellő rezignáltsággal fogadni az ilyen híreket. Mert pl. ha az Oscar-díjas Szabó István filmrendező végigmenne az utcán, nemhogy autogrammot nem kérne tőle senki, de meg sem ismernék.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 20:53:40

@Ancilla: Akkor elég ... figyelmetlen volt, amikor aláírta, de remélem legalább annyi esze volt, hogy ne neki kelljen megoldania az utazást is. Vagy ha annyi se, akkor too dumb to live. :)

Tompó 2011.03.04. 20:53:46

@K.Tomoceusz: Mi az az irónia???? Gratulálok, hitelesítette a guinnes a rekordot?

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:54:13

@K.Tomoceusz: igen, én alapvetően egy kinézős lány vagyok. Lil'Kim rapper csaj az usából. Én csípem amiket csinálgat.

arkangyal44 2011.03.04. 20:54:58

@Ayesha: már rég vettem, de nem olyan szép mint amit tavaly vettem Abádszalókon. ott legalább a Tisza-tavon lehet menni a motorcsónakkal,míg a balcsin még mindig tilos.

gangesz76 2011.03.04. 20:55:03

@King of Shadows: akkor mosakodj többet:)

@Lanois: hahaha, még majd elhiszem...allergiás vagy rám fogadjunk, azért tüsszögsz valld be különben kényszerzubbonyt kapsz:)

Ancilla 2011.03.04. 20:55:03

@Peter_Cs: Elindítottad már a szentté avatási procedúrát Éva ügyében??

Tompó 2011.03.04. 20:55:29

@Albino vernyul: @K.Tomoceusz: Amit írtam nem én találtam ki, bevallom nem a saját gondolataim voltak, hanem kedves édesanyámé aki némileg konyít a zenéhez, énekléshez!!!!!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 20:55:32

@Peter_Cs: ez utóbbit nem tudom mire válaszoltad Tompónak, de lebuktál! Most már biztos vagyok benne, hogy csak poénból vagy Éva rajongó! :D
"Ez is Éva őszinteségét és humorérzékét támasztja alá." :D:D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 20:55:52

@Ancilla: vagy inkább boldoggá kéne avatni. Annak szerintem Vica jobban örülne:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 20:56:29

@Peter_Cs: Tudjuk ... kivéve ha Gigit, vagy Szandit erőszakolná meg, mert akkor "fejlett az igazságérzete"...

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:56:43

@Ancilla: Szerintem Szabó István élvezi , hogy nem állítod meg az utcán és nem kérsz tőle autogrammot .

Tompó 2011.03.04. 20:57:32

hoppá az utolsót beerbeernek szántam nem tomoceusznak bocsesz

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 20:57:41

@Ancilla: Ateistaként ez furcsa lenne ...
@puspang: Komolyan gondolom ezt.

redhaven 2011.03.04. 20:57:55

@arkangyal44: hát ilyen egy burzsujt...:)))
nem elég,hogy az egy kommentre eső diplomák száma 1hektárra vetett mákszemek számával kollerál,még ez is.
egy fos vagyok.

K Tomoceusz 2011.03.04. 20:59:06

@Tompó: Akkor ne is válaszoljak rá ?

Traitor General 2011.03.04. 20:59:22

@redhaven: TE mmkk nagynester vagy, mással ne törödj tesó:-)

Lanois 2011.03.04. 20:59:30

@gangesz76: dehogy. mé' lennék allergiás? nem vagyok. lekopogom.

Albino Vernyul 2011.03.04. 21:00:11

@joszif: Mit gondolsz a profik hanyszor enekelnek fel egy-egy dalt darabokba, mire osszerakjak fullra..?! Nem egyszer, es azokba is belenyulnak mindenfelekeppen.. Anikonak nincs extraklasszis hangja, de elmegy.. Komoly kepzessel, stabilizalni lehetne neki.. Illetve fejben sokszor eldonti, hogy ez ugyse megy, mikozben menne (lasd. onbizalomhiany)... Ebbol jonnek ezek a bakik...

Tompó 2011.03.04. 21:00:58

@Ancilla: Én felismerném, de nem zaklatnám egy aláírásért.Mást sem!!!!!!! Nem is értem mi a jó abban, ha valaki egy darab papírra leírja a nevét???? Mire jó ez????????

beacska 2011.03.04. 21:01:47

ahhoz képest, hogy az előkészítő bevágásnál végig Anikót szidták (Szandika naggggyon aljas módon-EZ neki barátság? brrr), neki volt csak dallamos szerepe!!! Ha Szandi olyan ügyes, miért nem ő énekelte fel? (sikerült, ahogy sikerült. nekem bot fülem van, nem minősítek)
A második nem volt olyan profi módon felépítve, de jobban érezték magukat benne a szereplők, és ez azért fontosabb. Szegény Éva, nem hiába volt visszafogott, próbálna meg vki táncolni magassarkúban úgy, hogy a két keze hátra van kötve!!! Tán még csúcskoromban sem ment volna könnyen ;)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:02:08

Ha Szandi kiviszi Évát, szerintetek ki jön vissza? Ha volt már téma az elmúlt napokban, bocsi, nem tudtam visszaolvasni.

Tompó 2011.03.04. 21:02:40

@K.Tomoceusz: Hát nézd aminek ki kell jönni, hadd jöjjön........)))

arkangyal44 2011.03.04. 21:02:42

@redhaven: Dehogy vok burzsuj, direkt nem említettem a vállalkozásom,a kocsikat. stb :))DDDD

gangesz76 2011.03.04. 21:02:57

@Lanois: hát mert tüsszögsz...:)Vagy bevallod végre hogy köptél?:)

Ancilla 2011.03.04. 21:04:06

@puspang: Erre már én is gondoltam (ti., hogy Peter_Cs. csak fölvette az Éva-rajongó szerepet, és élvezi, hogy mi meg hogy hüledezünk ezen.) Annyira abszurd ugyanis Éváért rajongani, hogy nem nagyon jut eszembe más magyarázat.

Tompó 2011.03.04. 21:04:45

@puspang: ÉÉÉÉÉÉÉÉvaaaaaaaaa

KISCSILLAG 2011.03.04. 21:05:00

jól gondolom, hogy a Laci a sapkával Oli karakterére hajazott?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 21:05:32

@Peter_Cs: És ha férfit erőszakol meg nő?

@puspang: A kihívott...

Ancilla 2011.03.04. 21:06:39

@Tompó: Arra, hogy pl. a vendégeknek eldicsekedjen:
- Nézd, van egy autogrammom Olivértől!
Mire a vendég:
- Ki az az Olivér?

K Tomoceusz 2011.03.04. 21:07:36

@puspang: Eddig szorosnak ítéltük az esélyeket , de most Szandika elhúzott . Szépen énekelt , míg Éva elfelejtett tátogni . 21.06 - kor 54:46 - ra vezet a tököli mambó night club .

Ancilla 2011.03.04. 21:07:58

@puspang: Sajnos Éva. Szandikától már nagyon elfordultak a rajongói, mióta kevésbé közönséges.

Tompó 2011.03.04. 21:09:27

@Ancilla: :DDDDDDD ja el kell árulnom valamit magamról.....igaz kicsit abszurd, de nekem is Éva a kedvenc karakterem, azért nem alapítok fanclubbot, de ő a legérdekesebb számomra........

beacska 2011.03.04. 21:10:10

@K.Tomoceusz: Szandika énekelt? mikor? hol? nekem nem tűnt fel :(

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:10:21

@KISCSILLAG: megeshet, de vajon miért hadonászott a rúd téliszalámival? :)
Uramisten, tán burkoltan zsidózott?! :D

Tompó 2011.03.04. 21:11:37

@puspang: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KISCSILLAG 2011.03.04. 21:12:14

@puspang:

Nem tudom ki fog visszajönni, én annyira megutáltam a Plasztikot a viselkedése miatt, hogy nem tudom megítélni...

Ki tudja ki mit visz rá arra, hogy pénzt költsön arra, hogy benn tartson valakit...

Vajon a Plasztik volt kliensei fektetnének abba, hogy benn maradjon? Fogalmam sincs. Ha ez nem ad nekik semmiféle kielégülést, akkor nem tudom kik akarhatnak rászavazni.

Béci fanok? de azok meg miért költenének rá, hisz még messze vagyunk Béciék nyerésétől...

Szóval nem érzem a motivációt...

Egyedül az Alek fanoknál látok motivációt, hogy Évára szavazzanak, mert Éva egyelőre Alek utolsó hátországa a villában, számítani csak rá számíthat...

Na és az Éva fanok fognak még Évára szavazni, olyan emberek, akik Évával tudnak azonosulni, pl. akkor, amikor a két fiatal csaj, Plasztik és Anikó Évát kínozzák.

KISCSILLAG 2011.03.04. 21:13:16

@puspang:

Ezt követni se tudom, ne haragudj... hogy jön ide bármiféle diszkrimináció?

Kata Marán 2011.03.04. 21:14:29

@Ancilla: Sok szerencsétlen. De itt írta valaki, Alkesz öccse is osztogatja.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:16:00

@Ancilla: lehet... de látunk mi még csodákat! Megígérte zserzsinek, hogy ha kihívja Évát, akkor az elkövetkezendő napokat pokollá teszi a számára. És valamiért én ezt el is hiszem neki. :)

Mindazonáltal én nagyon remélem, hogy Szandál jön vissza, annnnnnyira szeretném Éva arcát látni az eredményhirdetéskor. Szívesen látnék egy jó kis hisztit tőle.. Geci vagyok, de valójában azt élvezném a legjobban, amikor egy párbajról nem Alekosz menne vissza. Most az Éva reakcióra gondolok.

Bocsi Cs-peter, de én kicsit másként vélekedem Éváról. Hogyúgymondjam :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 21:16:25

@gangesz76: Sosem mosakszom fölöslegesen, mert akkor észrevennék az illetékesek, hogy van rá okom. Ha megpróbálnak rád bizonyítani valamit csinálj úgy, mintha maga az elképzelés is sértő lenne számodra, de ne mosakodj. :)

genevieve 2011.03.04. 21:16:34

@Kata Marán: egyik kollegám minden buliban úgy mutatkozik be, hogy alekosz bátyja vagyok:-D

Tompó 2011.03.04. 21:16:35

@KISCSILLAG: Azt se felejtsd ki, hogy az rtl nem szereti a renitenseket, sőt meg is bünteti őket...(lsd.Olivér) és Szandika is meg tette a magáét, hiszen elvileg őt kizárták a játékból plussz mostanában lapos nem generálja a mindenható nézettséget és ez az rtl-nél halálos bűnnek számít........

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 21:18:07

nem tetszett nektek a játék amit linkeltem?
*pattog

Ancilla 2011.03.04. 21:18:32

@KISCSILLAG: Az Alek-fanok lehet, hogy nem szavaznak Évára, hiszen csak kínozza a kémiátlanságával szegény, epedő Alekoszt. Jobb lenne neki, ha Évike nem lenne már benn. Továbbá arra is gondolhatnak, hogy Évával barátkozni meglehetősen ciki. S ha Alek megszabadulna tőle, még tovább emelkedne a népszerűsége.

Bár lehet, hogy nincs igazam. Nagyon nehéz egy Alek-fan helyébe képzelni magam.

K Tomoceusz 2011.03.04. 21:18:44

@puspang: Miért lennél geci ? Én Béci fejben utazom . Valami érdekeset kell találnunk a játékban .

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:19:03

@KISCSILLAG: a téliszalámi alapanyagára gondoltam. De inkább hagyjuk, talán túlkonspiráltam a semmit, de akkor se értem. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 21:19:25

@Tompó: Meg Szandika sorozatosan elszabotálja a feladatok teljesítését.

gangesz76 2011.03.04. 21:20:01

@King of Shadows: Igenis, értettem:) Mosakodás törölve:) Éljen a(le)kosz!:)

Trevlovics 2011.03.04. 21:21:48

sziasztok autogrammvadászok, három kozsót adok egy olivérért!
éva-szandika párbaj végre talán éles lehetne, és látványos/hallványos, osztanák egymást remélem. szandika egy kis hátrányban van, mert neki most csak évával meg alekosszal van konfliktusa, évának meg mindenkivel, igen, az alekosszal való kapcsolata is egy nagy bonyolult konfliktus. szandikát legalább kobra és sanyi szereti, évát szerintem az országban egyvalaki, és nem ádámnak hívják, azok közül meg, akik ismerik is, talán senki

Ancilla 2011.03.04. 21:22:56

@Peter_Cs: Szerintem neked is jobb lenne, ha nem Éva menne vissza.
1. Várhatnád a villaajtóban.
2. Nem kellene olvasnod, hogy szidjuk.
3. Lehet, hogy ha meglátna, megindulnának benne a kémiai folyamtok... (Mert Ádám szerintem már nem tényező Éva életében. Aleknek pl. egyetlen egyszer sem mondta ma, hogy azért nem tekinti férfinak, mert neki ott van Ádám:)

Tompó 2011.03.04. 21:23:12

@Peter_Cs:Igen, de a legnagyobb bűne még is az a fej amivel rendelkezik.............

Trevlovics 2011.03.04. 21:23:15

@Peter_Cs: ja én már látom magam előtt, ahogy éva szandika párbaj alakul és az egyik üzenethez 1 perc késéssel rohan ki szandika éva meg belebeszéli a kamerába, hogy nem úgy volt ,hogy a következőnél ki lesz zárva? csak kérdem. szandika legörényezi, éva meg felháborodik, hogy ő csak kérdi és miért mindenki mindig őt támadja :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:25:07

@KISCSILLAG: igen, én is ilyesmin gondolkodtam.
Ahogy elnézem a válaszaitokat, tényleg bármi megeshet. És hát, mint tapasztalhattuk eddig, sok függ attól is, hogy az rtl kit/mit fog sugallni a szavazás előtt.
Én Szandit várom vissza, de nem mernék megesküdni arra, hogy a szavazóképes réteg nem Éva hisztijeire kíváncsi, vagy arra várnak, hogy hátha hagyja magát és csak maszatolnak egyet Alekosszal a paplan alatt. :D

K Tomoceusz 2011.03.04. 21:25:07

@Trevlovics: Jó párbaj lesz . Műsorvezetőre , kérdésekre nem is lesz szükség . Gong az eleje és a vége kezdjétek , van 40 percetek . Lesz mondanivalójuk egymásnak .

zoxó 2011.03.04. 21:25:59

@Ayesha: ne viccelj!! Azóta is Szandált lövögetem az űrbe!!

Ancilla 2011.03.04. 21:26:35

@Peter_Cs: Légy igazságos és objektív: Éva hogy kötötte a sálat????

Tompó 2011.03.04. 21:26:54

Szandikának egyébként is sürgősebb a távozás, lassan jön a jó idő és a kolléganői még elfoglalják a legjobb helyeket az út szélén... résen kell lennie ha tényleg úgy van ahogy mondta, hogy gyorsan és sokat akar keresni........

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 21:27:32

@zoxó: akkor megnyugodtam:) csak nem volt visszajelzés én meg igénylem:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 21:27:39

Most eszembe jutott, hogy tudnának gyorsan és hatékonyan megszabadulni Év@lagtól: Gigi közelharcban egy perc alatt el tudná pusztítani, és nem lenne vele több gond... :D

redhaven 2011.03.04. 21:28:13

@arkangyal44: várjámá!
bekapok valami panangint,oszt lökheted!:))
ne kíméjjé,ma minden jöhet,a szokottnál is írigyebb vagyok.

vernon 2011.03.04. 21:29:15

@Ancilla: sztm ha ezt mondaná az épp az ellenkezőjét váltaná ki. Kb azt jelentené, hogy "Ádám miatt most nem dugok veled, különben lehetne"

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:29:53

@Trevlovics2011.03.04. 21:23:15:
ez kész, te tök hülye vagy. :D
Most csontig hatolok talán, de nagyon bírom a stílusod. Nagyjából MMKK.

Trevlovics 2011.03.04. 21:31:45

@K.Tomoceusz: na ezt a fajtát talán még szívesebben nézném :)

Trevlovics 2011.03.04. 21:32:30

@puspang: köszi, de ez nem én vagyok, ez a valóság :)

nyanyanya 2011.03.04. 21:32:59

En megneznem Eva mit kezdene magaval, ha Alekosz kiesne mellole.. Sztem 3 nap utan vegleg idegosszeomlast kapna:D

MegLepke 2011.03.04. 21:34:04

@puspang: késő! Mi már tovább nyaltuk, mint a csont, igaz, Trev?:)

genevieve 2011.03.04. 21:34:17

@Trevlovics : Te szólithatsz zsöninek:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:34:56

@vernon: Alekosznak teljesen mindegy, mit mond egy nő, ő akkor is csak a Hangokat hallja a fejében, amik fordítógépként működnek. Nem=igen, nem akarom=akarom, barátság=szeksz. stb.
Hát, én nem csodálom, hogy mindig fényes a homloka. :D

vernon 2011.03.04. 21:35:45

@puspang: igen, de ezeket nem Aleknak mondja Éva elsősorban, hanem Ádámnak!

genevieve 2011.03.04. 21:36:46

@puspang: médiatörténeti pillanat volt, ma először láttam emberinek alekot, mikor évával beszélt az udvaron

Trevlovics 2011.03.04. 21:37:18

@nyanyanya: most genya vagyok, de évával még lehet, hogy azt is megcsinálnám, hogy 13 beépített mellé, és csak őt piszkáltatnám mindegyikkel, egy komplett vévé évadot lejátszana az idegösszeroppanás szélén egyensúlyozva (egyébként szerintem nem kapna, mert jobban védi annál saját magát), nem tudva, hogy előre megírt szerepeket játszanak mellette, meg is nyeretném vele, és utána mondanám meg neki, hogy nincs nyeremény, kitalált műsor volt. vajon képes lenne arra, hogy úgy élje meg, hogy mindegy, hogy igaz vagy nem, a lényeg, hogy ő átélte?

genevieve 2011.03.04. 21:37:48

@vernon: nem, ezt éva pontosan úgy gondolta ahogy mondta...semmi köze nem volt ahhoz ádámnak
egyszerűen nem jön be neki pasiként alek...viszont most tényleg nagyon-nagyon szükséges van rá

Trevlovics 2011.03.04. 21:37:53

@MegLepke: semmi ilyesmiről nincs szó, sőt :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.04. 21:38:13

@Ancilla: Az a feladat pont nem volt tisztességes, ugyanis egy jobbkezes kötést jobbkezes tud folytatni, egy balkezest meg balkezes. Ennyi!

KISCSILLAG 2011.03.04. 21:38:18

@King of Shadows:

Össze kellene számolni, hogy itt hány Plasztik és Éva drukker van...

az Alekosz szavazócsapatatot eléggé megszervezi Oli, és hát most Évának szervezi a visszautat, aki Alekosz egyetlen támasza...

meglátjuk.

Nekem mindenesetre elegem van Plasztikból, nem bírom az áruló hátbaszúrókat.

Évát viszont a cigi és alkohol ellenére kibírom, viszont ma este volt először szimpatikus Gigi a nővérfelszerelésében. Jó ötlet volt így válogatni össze a csapatot.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 21:38:29

@gangesz76: Majdnem beírtam a "Hogyisne, már elég sokáig élt! Túl sokáig is, ha engem kérdezel!" szöveget, de aztán meggondoltam magam... :)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 21:38:39

@genevieve: "ILYEN MÉG SOHA NEM FORDULT ELŐ A VALÓ VILÁGOK ÉS A MAGYAR TELEVÍZIÓZÁS TÖRTÉNETÉBEN."
(Stohl Vanegycigid András)

K Tomoceusz 2011.03.04. 21:38:53

@puspang: Barátkozni csúnya nőkkel kell , a szépeket meg kell dugni .

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:39:51

@MegLepke: sejtem, de én csak egy félnapos uzsitáskás napközis vagyok, ti meg bentlakósok. Vagymi. :D

ruzs54 2011.03.04. 21:41:11

@KISCSILLAG: az a tökhaj fejfedő eredetileg a lacié.olika bitorolta amig bent volt

nyanyanya 2011.03.04. 21:41:28

@Trevlovics: te egy igazi geci vagy, tudod? :DDDDD

genevieve 2011.03.04. 21:41:50

@Ayesha: bizony, az enyémben biztosan:-)

gangesz76 2011.03.04. 21:42:06

@King of Shadows: szerencséd...ilyet azért nem mondunk, ejnye-bejnye, gondolatban vétkeztél, mondj el 3 Miatyánkot és böjtölj két teljes napig...:)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 21:42:25

@ruzs54: kurva rég vágyom már egy olyanra. csak még nem tudtam szerezni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:43:19

@vernon: nekem is ez az érzésem. Bár őszitén szólva, Alekosz inkább mókás, mint férfias (bár ki tudja micsoda szekszisten az ágyban), nem hiszem, hogy annyira nehezére esik Évának visszautasítani. De egyértelmű, hogy Éva a külvilág miatt hárít első sorban.

KISCSILLAG 2011.03.04. 21:43:49

@genevieve:

Ezek szerint nem evidens?

Ez érdekes.

Trevlovics 2011.03.04. 21:44:21

@nyanyanya: mindig tudtam, hogy előbb-utóbb észreveszi bennem valaki az értékeket :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:45:22

@K.Tomoceusz: "...Az a baj, hogy a nők vagy csúnyák, vagy szépek és buták,
Vagy, ha szépek és okosak is egyben, nem állnak szóba velem.
Ki érti ezt, ki érti ezt?".... :D

KISCSILLAG 2011.03.04. 21:45:31

@ruzs54:

Lassan minden kiderül! Köszi. Vicces, hogy amikor bent Éva Olit játszotta egy szerepben, akkor is ez a fejfedő volt rajta, tehát ez a sakpa Olit szimbolizálta a villában.

nyanyanya 2011.03.04. 21:45:55

@Trevlovics: hallod hulyevagy?? imadok mindent benned:D

genevieve 2011.03.04. 21:46:00

@KISCSILLAG: hááát...ugye a csillag, meg a kicsinyítés:-D

nem pasijellemző dolgok:-)

arkangyal44 2011.03.04. 21:46:24

@KISCSILLAG: legyen ahogy szeretnéd
Arkangyal44-Éva folytassátok:)

MegLepke 2011.03.04. 21:46:42

@nyanyanya: egyetértek:DDDD

@puspang: ezt nagyon szépen mondtad. Bizonyám, én celeb vagyok, nézd csak meg, velem kezdődik a poszt, a világörökség része lettem.:DDDDDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 21:49:33

@gangesz76: Most elkezdtem összeszámolni, hogy rám hányszor mondták már, de húsznál elakadtam, mert nincs több ujjam. :D

K Tomoceusz 2011.03.04. 21:49:58

@puspang: Csodálkozom , hogy Alek repertoárjában nem szerepel a dal .

Ancilla 2011.03.04. 21:52:08

Alekosznak azt kellene elmagyarázni, hogy nem a külseje miatt nem jön be a nőknek. (Mert ő ezt hiszi.)
Olivérhez képest ő volt "az év arca", mégis Olivérbe zúgott bele Szandál is, Anikó is. No meg Enikő is. Sőt, úgy észrevételezem, Valkó Eszter is.

Alekosz nem önmagát, hanem önmaga karikatúráját játssza. S ez zavaró egy nőnek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 21:52:13

@KISCSILLAG: áruló hátbaszurka, napraforgó, barátság, stb... ?! Ezen mindig felbaszom az agyam.

Valahogy kurvára elfelejti mindenki, hogy ez nem egy céges csapatépítő zsákbanfutás, hanem egy (lassan) vérre menő játék, nagy téttel. Az az egészséges hozzáállás szerintem, ha valaki a SAJÁT érdekeit nézi. Mennyire őszinte már az, hogy most a négyek bandája, meg a hatok szövetsége, meg Barátom vagy mindörökké ámen, amikor mindenki azért ment be, hogy nyerjen.
Hagyjuk már ezt a nyavalygást, hogy ki kire legyen tekintettel. Mindenki a saját eszközeivel és módszereivel küzd. Ki tudatosan, ki ösztönösen. Az üzletben nincs barátság, de meló után persze mehetünk kocsmázni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 21:52:34

@ruzs54: Vagyis el-tu-laj-do-ní-tot-ta a sapek SZÁZ SZÁZALÉKÁT! Ez borzalmas dolog, én azt gondolom...

Már csak EZÉRT megérdemelte, hogy kiesett, mint Béci fogai! :)

vernon 2011.03.04. 21:54:52

@genevieve: lehet hogy így gondolja, de ettől önmagában még nem kéne minden gondolatát hangosan kimondani. Főleg ha ezzel magára haragítja az egyetlen embert aki még mellette van a villában. Sztm arról van szó, hogy nagyon fossa a kapcsolatát Ádámmal és az munkál benne végig h csak nehogy ő félreértse.
Meg aztán, ha annyira nem jön be neki Alek akkor miért teszi a nyakába a lábát, meg hagyja h simogassa a combját stb

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.04. 21:55:54

@puspang:

Elég égő lenne egész életében ezt a bélyeget viselni. "MEGDUGOTT ALEKOSZ". Úgy emlékeznének rá, mint az egyetlen nőnek látszó tárgy amit a pszichoboy megdugott a villában. Ez valóban vállalhatatlan, még egy Éva-jellegű véglénynek is. Nincs annyi pia, ami után bevállalná ezt a dolgot.

genevieve 2011.03.04. 21:56:12

@puspang: ja a fantasztikus négyesből, most lett fantasztikus kétszerkettes:-)

a hatok meg négyek lettek és nem foglalkoznak velük:-)

ruzs54 2011.03.04. 21:56:49

@Ayesha: kérdezd meg sms-ben lacitól hol vette?hátha beküldik a bllikben neki :)

gangesz76 2011.03.04. 21:57:19

@King of Shadows: akkor most sajnállak egy kicsit, kik voltak azok a gonoszok????!!!!Megvédelek mint Gigi az Erzsit!!

@Lanois: De igen, láttalak esténként köpni Tévémaci!

Ancilla 2011.03.04. 21:58:36

@puspang: A SAJÁT érdek nézése nem jelenti egyben a másik hátba szúrását, elárulását. Pl. egy munkahelyen, ahol legalább ennyire vérre mennek néha a dolgok, megértő lennél, ha a barátod a SAJÁT érdekében elárulna?? S azzal indokolná, hogy ezt azért tette, mert ő akarta elnyerni azt a beosztást, amit te is, s "mindenki a saját módszereivel és eszközeivel küzd".

genevieve 2011.03.04. 21:59:06

@vernon: huhhh, most nem fejtegetném a női lélek rejtelmeit:-)
különösen nem az olyanét aki teljesen énközpontú és aki szerint miatta kell fel a nap:-)
ahogyan aleknak, évának is kell a megerősítés, visszajelzés, hogy ő jó csaj... a többi pasitól ezt bent ugye nem kaphatja meg:-)

majdnem a kertész kutyája szindróma

csicserierika 2011.03.04. 21:59:25

@Ayesha: én többször is kilőttem, köszi, jól esett:)

Trevlovics 2011.03.04. 21:59:46

az egész heti összefoglalókról lemaradtam, holnap a kiszavazásról remélem nem. nem is igazán értettem, hogy miért kell, hogy a villában daloljanak és erről felvétel készüljön, de aztán eszembe jutott, hogy az x faktorosok életét is mutatták egy kicsit az x faktor házban, akkor a vv-sek is énekelhetnek kicsit. ez a kereskedelmi televíziózás yinje és yangja

nyanyanya 2011.03.04. 22:00:10

@Ancilla: Ha meg csak ez lenne zavaro..:) en nem tudom elkepzelni, hogy ot egy no szexualisan megkivanja, meg egy uveg pia utan sem.. :OO

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 22:02:51

@Ayesha: van valahol egy CheGuevara sapkám, nem kéred? :D
Meg apámtól még rég, elmentettem egy kicsit megviselt svájcisapkát, feslett bigyóval a tetején, de azt nem adnám semmi pénzért!

Ancilla 2011.03.04. 22:03:09

@nyanyanya: De nem a teste miatt nem kívánja meg egy nő szexuálisan. Van valami a személyiségében (és nem a testi mivoltában), ami nagyon nem vonzó (nem akarom azt írni, hogy taszító), s ez nem engedi kialakulni a testi vonzalmat. Azaz a kémiai folyamatokat.

vitek 2011.03.04. 22:03:43

ez a videó volt már?
www.youtube.com/watch?v=RUeCNV0eoTw&feature=related

Vajon ki az a titokzatos illető akiről Éva beszél? Esetleg Peter_Cs?

ruzs54 2011.03.04. 22:04:49

@King of Shadows: használják egymás cuccát amig bent vannak.az az ordenáré rózsaszín kötött sapka is körbe járt.oli is abban szimbolizálta gigit abban a jelenetben,amiben eva olivért a tökhaj sapiban.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 22:04:55

@K.Tomoceusz: én nem csodálkozom. A Hangok nem engedik megzavarni vele a bioritmusát.

KISCSILLAG 2011.03.04. 22:05:55

@genevieve:

"a kertész kutyája szindróma"

ezt még nem hallottam, ez azt jelenti, hogy:

a kutyának a kertésztől kell a megerősítés, hogy ő egy jó kutya, a kertésznek meg a kutyától, hogy ő egy jó kertész?

nyanyanya 2011.03.04. 22:07:46

@Ancilla: Pontosan. Meg ha nem szolalna meg, akkor a maga kategoriajabol biztos lenne olyan no, aki bevallalna, de valami kifejezetten _taszito_ (en leirom) a szemelyisegeben. En nemtom micsinalnek, ha valaki pl szex kozben elkezdene nyalni az arcom..:DD

KISCSILLAG 2011.03.04. 22:08:15

@Ancilla:

Akárhogy is, de Éva akkor sem szexelne senkivel a villában, ha csak egy felhúzható Ken baba várna rá otthon.

Ezt a határt senkiért nem lépné át.

nyanyanya 2011.03.04. 22:11:07

@KISCSILLAG: Szerintem az elso partikepes pasira ravetne magat, ha lenne ra lehetosege. Ha KaszaTibi csak egy szikranyi jelet adott volna neki, sztem siman rabukott volna..

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 22:11:20

@Ancilla: Egy mhelyen azért mások a viszonyok. Ott egy megbízás, pozíció, stb. után ugyanúgy együtt kell maradniuk a taposómalomban. Itt néhány hét után szétszélednek a szereplők és csak egy valaki nyerhet. Persze a nézők beleélhetik magukat annyira, hogy így vagy úgy számonkérjék, büntessék, jutalmazzák az adott versenyzőt, de ez nem egy -klasszikus- csapatjáték, még ha úgy is tűnik néha. Amíg sokan vannak, addig jó közösségben létezni, de előbb-utóbb mindenki saját magáért áll majd ki. Szerintem.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 22:11:49

@puspang: milyen az a csegevara sapi?
*buta

K Tomoceusz 2011.03.04. 22:12:03

@puspang: Nem a Hang beszél Alekhoz , hanem Alek a Hanghoz . Az is kiderült hogy a Hang mindig böszmeségeket mond , Alek már nem is akarja megdugni . Nem nézed a műsort .

genevieve 2011.03.04. 22:17:03

@KISCSILLAG:

a kertész kutyája egy színdarabban van

a kutyának nem kell a csont, de azt sem akarja, hogy a másé legyen, inkább elássa...de időnként kikaparja, hogy játszadozzon vele....

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 22:19:31

@Ancilla: még annyit, hogy ha pl. én lennék ott, ki tudja, hogy élném meg az egészet. Innen nézve érthetetlen, hogy barátságról, összetartásról beszélnek a bentiek, miközben a bezártság biztos mást hoz ki az emberből. Jobban kapaszkodik egy másikba, jobban vagy épp kevésbé látja a másik hibáit, erényeit. Nem tudom, de azt fenntartom, hogy mi leselkedők a "kinti" magatartásunk és elvárásaink szerint látjuk vagy akarjuk látni őket.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.04. 22:22:18

@nyanyanya:

Nyilván csakis celebre pályázik, aki elviszi őt partikra meg ilyesmi. Talma nem vitte (sejthetitek miért ugyebár), Alekosz meg annyira celeb mint én katolikus. Neki mindegy, csak híres legyen a pasi.

K Tomoceusz 2011.03.04. 22:24:16

@puspang: Annyit nem ér . Nekem tetszett és végtére az a lényeg .

beacska 2011.03.04. 22:24:27

Én Éváról azt gondolom, hogy nagy beteg lehetett kiskorában, és sok lehetett miatta az aggódás. Talán kigyógyult, vagy kinőtte, de megmaradt benne, hogy figyelnek rá, hogy mi van vele, hogy figyeli magát, és nincs fontosabb nála. Már láttam ilyet. Én erre gyanakszom. Ez sok mindent megmagyarázna, hogy miért ilyen erős az önigazolási igénye.

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 22:24:48

Az urammal kitaláltuk, hogy mi barátkozni akarunk Alekkal. :D:D:D:D

K Tomoceusz 2011.03.04. 22:25:11

@genevieve: Víg-szín-ház vagy kollega Víg-szín-ház .

beacska 2011.03.04. 22:25:34

@nyanyanya: érdekes, én semmi ilyesmit nem láttam. És más ffi vendégek esetében sem

vernon 2011.03.04. 22:25:51

online: jajj ez a két vendég még mindig bent van. u-nal-mas. most amúgy épp Anit vallatják, gondolom ez is valami feladat, csak most ketten játszák a pszichológust.

genevieve 2011.03.04. 22:28:18

@K.Tomoceusz: Vígszínház:-)

Eszenyi Enikő brillírozott a szerepben:-)

nyanyanya 2011.03.04. 22:28:20

@beacska: ide a bokot, ha mondjuk Balazs menne be es jelet adna, hogy o benne lenne a dologban, akkor nem sokat gondolkozna.. egy kis ismertsegert barmit..

K Tomoceusz 2011.03.04. 22:29:40

@genevieve: Nem láttam sajnos . Allergiás vagyok Pindroch Csabára .

beacska 2011.03.04. 22:30:46

@nyanyanya: és ezt miből gondolod?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 22:31:33

@vernon: a kérdés az, hogy ezek után Anikó vajon kibe lesz szerelmes?
Kasza T. erősen esélyes azok után, hogy lefikázta a seggbetrottyos nadrágját. :D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 22:32:06

puspang:Jé, ilyenem van:):)
nekem izé kell, Laci-féle olaszgengszter-olivér sapka.:)

vernon 2011.03.04. 22:34:10

Szal épp talkshow-sat játszanak. Képzeletbeli interjú a VV-s élet után. Most épp Bécin van a sor.

nyanyanya 2011.03.04. 22:36:26

@beacska: szerintem az egesz szemelyisegebol sugarzik, hogy egy kis hirnevert a sajat anyjat is eladna..

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 22:37:33

basszátok meg kezdek átmenni Lorenzóba...

vernon 2011.03.04. 22:37:40

De lehet hogy bíróság. Alek vette át a szót. Nem sokra rá elvették a képet.

@puspang: Ja, bár azt is Alek tanácsolta neki :) Sztm Tibiék már nem sokáig lesznek bent, tehát ha szerencséje van, még megúszhatja :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 22:38:04

Hát igen, a Fásy-mulató, a Dáridó, meg a klarinétos lakodalmasmenet országa vagyunk. :D

Ezt 2 perce találtam:
Melyik csapat produkciója tetszett jobban?
Klikk 26,2%
Kultúrcsürhe 73,8%

beacska 2011.03.04. 22:39:32

@nyanyanya: szerintem meg EZ előítélet. Ami nem helyes a villán belül (hisz látjuk mi azt jól), az nem helyes kívül sem (ezt is látjuk, csak nem veszünk róla tudomás-szálka és gerenda)

KISCSILLAG 2011.03.04. 22:40:46

@genevieve:

"de időnként kikaparja, hogy játszadozzon vele"

tehát akkor mégiscsak kell neki, hogy időnként kikaparhassa és játszhasson vele...

nyanyanya 2011.03.04. 22:42:22

@beacska: szerintem meg ez az elmult 3 honap konzekvenciaja. en igy latom:)

genevieve 2011.03.04. 22:42:32

@KISCSILLAG: persze, csak nem arra kell neki amire alek szeretné:-D

beacska 2011.03.04. 22:43:37

@nyanyanya: mert kire vetette rá magát? kit adott el? kire tett szexuális utalást?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 22:43:53

@gangesz76: Most írjam ide egyenként, név szerint? :O

@ruzs54: Ezt Ő, LÁZÁR LÁSZLÓ(!!!) is tudja? A vajkrém nyolcvan százaléka miatt konkrétan hadat akart üzenni... :)

nyanyanya 2011.03.04. 22:48:23

@beacska: majd ha eva kiesett meglatjuk, hogy feltunik e egy huszadrangu celeb mellett, gyorsan pattintva Adikat:)

beacska 2011.03.04. 22:50:12

@nyanyanya: még jó, hogy ez Gigi kapcsán se, Anikó kapcsán sem merült fel eddig! ez csak Évára jellemző

Trevlovics 2011.03.04. 22:50:54

@nyanyanya: tévedés, mer nem lesz rá szüksége mer jó darabig hírös lesz ő önmagában is

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 22:51:47

@ruzs54: gombár meg tordast a felmosóronggyal a fején:D

KISCSILLAG 2011.03.04. 22:52:07

@nyanyanya:

Éva kiesésére még várni kell egy kicsit.. még pár kört..

elek1 2011.03.04. 22:54:22

Alek ismét brillírozott az élő-ben, ecsetelte a villa lányokhoz fűződő kapcsolatát. Szerintem zseniálisan.

nyanyanya 2011.03.04. 22:55:10

@beacska: Mondtam en ilyet egy szoval is?
@Trevlovics: akkor majd ha elmult a nagy "sztarsag".
@KISCSILLAG: bizzunk benne, hogy addig teljesen bekattan:)

Lanois 2011.03.04. 22:55:43

@gangesz76: szerintem keversz valakivel. szerintem a tvmacival. én kérlek műsort vezetek.

beacska 2011.03.04. 22:57:34

@nyanyanya: "Szerintem az elso partikepes pasira ravetne magat, ha lenne ra lehetosege. Ha KaszaTibi csak egy szikranyi jelet adott volna neki, sztem siman rabukott volna.."

én ezt nem tartom fer kijelentésnek és kész.

Lanois 2011.03.04. 22:57:49

@MegLepke: nézd má hogy sztárolja magát. be lettél képzelve?:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 22:58:23

@nyanyanya: szerintem, miután az rtl lehúzta az összes bőrt róla (is), hiszen ez az év erről fog szólni, Éva eltűnik a süllyesztőben. Amilyennek megmutatta magát ebben a műsorban, hát... Bár biztos van, aki szereti a kihívásokat. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 22:59:32

@beacska: Nálam is. :)

@Lanois: A műsort lehet ittas állapotban is vezetni? :O

nyanyanya 2011.03.04. 23:01:24

@puspang: O szerintem az a tipus, aki _barmi_ aron, de ott akar maradni a felszinen.. az, hogy sikerul e neki..

Albino Vernyul 2011.03.04. 23:02:13

@vernon: Mit szedtek ki belole, nem lattam..?

Lanois 2011.03.04. 23:02:59

@King of Shadows: Miért ne lehetne? Autókázni is lehet.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 23:04:05

pont most szakad meg az online, amikor Alekosz megosztaná velünk és K.T-vel életfilozófiájának újabb fontos részleteit.

Évának szerintem nyugodtan felhúzhatnának egy takaros kis iglut az udvaron, kis kéménnyel, hogy az ágyban is cigizhessen.

MegLepke 2011.03.04. 23:06:02

@Lanois: végre valaki figyel rám! <3 :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 23:07:13

Alek még nem vetette be az atom (F) bombát... :D

KISCSILLAG 2011.03.04. 23:08:20

@nyanyanya:

én nem akarok ebben bízni..

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 23:09:41

@MegLepke: jaj cuncimókuli hát én is figyelek rád, hát én is imádok benned mindent, hogyvoltceleb lettél, azért érzed :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 23:09:46

@Lanois: Természetesen azt is lehet, meg helikoptert és repülőt is... Legfeljebb csörömpölés lesz a vége. :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 23:10:27

Nem is tudom, hogy LL Junior komolyan megrémült vagy inkább elképedt azon, hogy még egy éjszakát benn tölthetnek. Jutalomként! :D

beacska 2011.03.04. 23:12:29

@Hódos Hajnalka: Hajni! sejtem, hogy teli van már a hócipőd, de a hétfőn induló Éden Hotellel nem próbálkozol meg? "csak" 48 részes lesz. egy kis vérfrissítés gyanánt...

MegLepke 2011.03.04. 23:12:35

Én szeretném, ha Hajni a mai összefoglalót dalban mondaná el nekünk. Jah és azt is, hogy 4 előtt feltegye, mert akkor lépnem kell.:D

maghozo 2011.03.04. 23:12:50

@puspang: A tekintetében a rémület tükröződött .

beacska 2011.03.04. 23:13:14

@puspang: szerintem a KTibinek ilyesztőbb

maghozo 2011.03.04. 23:13:57

@Hódos Hajnalka: Kirugdostak az ágyból téged is ?

MegLepke 2011.03.04. 23:16:51

@Hódos Hajnalka: nah, most telesírtam a meghatottságtól a már kiürült borospoharamat. köszikösziköszi!:D

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 23:19:23

Juj...ez a könyv ez elveszi a figyelmemet rólatok...nem egy normális dolog:)
most akkor még egy napot bent lesznek a ZENÉSZEK?

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 23:19:55

@beacska: sixx már kiírta rá a pályázatot, biztos vagyok benne, hogy olyan kapja a melót, aki kuajól fogja vinni.

@MegLepke: hajnali négy előtt? :D egyébként jó hangom van, csak mondom.

@maghozo: a dilettáns úristenist, hát lecce-roma meccs volt, hogy aludnék már 1-2 után? :DD

K Tomoceusz 2011.03.04. 23:21:03

23.19 A Gigi legjobb pillanatait vágó stáb várja , hogy a lány rendet rakjon a konyhában , de az elsétál a pulton száradó trapista mellett . Kép el .

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 23:21:39

@MegLepke: hajajj, fogsz te még sírni..... csaka azt te még nem tudod. nem tudsz semmit! :D

MegLepke 2011.03.04. 23:22:31

@Hódos Hajnalka: neeeem, délután négyig jó lesz.:) Akkor még inkább, mint hogy én énekeljek.:D Egyébként már megköszöntem valamikor kora délután is ám, csak utállak, mert neked biztos van szociális életed is (na jó, holnap nekem is lesz), ezért nem láttad.:D

beacska 2011.03.04. 23:22:36

@Hódos Hajnalka: bocs, de egy kis off: sütöttél már 2 kilós szelet (egyben) bőrös combot? lehet grillezni? hogy? (tök jól néz ki, még egy kis csont is van benne-tisztára Fliston)

K Tomoceusz 2011.03.04. 23:24:22

23.24 Kép vissza . Kiderül LLJ 170 cm magas , kategóriájában óriás .

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 23:26:30

@Hódos Hajnalka: én csak annyit szeretnék mondani (azon túl, hogy rohadtul jókat írsz itt is és a malacon is), hogy respect az apádnak, nem mindennapi "jelenség". :)

K Tomoceusz 2011.03.04. 23:26:30

23.25 Ők ezt a témát bővebben fejtik ki odabent . Kép el .

MegLepke 2011.03.04. 23:27:32

@Hódos Hajnalka: Anikósan vagy Évásan fogok sírni?:DDD Állok elébe, nem vagyok majomkutyate!:D

@beacska: nos, ha elkészült kérem szépen a receptet és a végeredményt, ugyanis gasztro-versben is nyomulok, sőőőőt, igen nagy terveim vannak azzal.:)

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 23:27:37

@MegLepke: ja, a szociális életem irigylésre méltó jajistenem, ezt holnap elolvassák, fúbasszameg, jaj, nagyonröhögök, bocs.

vernon 2011.03.04. 23:27:57

@Albino vernyul: Csak a közepén adták be a képet, de amennyit láttam abban csak a megszokott témák voltak: Király L, Olivér, miért napraforgó, stb.

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 23:29:02

Jó reggelt mindenkinek!
Látod, drága Lepkém, peterakás előtt sikerült felrágnod magad a post tetejére!
Már megérte a sok virrasztásért!
Puszilom a hímporodat! A potrohodig sem érünk fel!

beacska 2011.03.04. 23:30:16

@MegLepke: megvettük, bepácoltam (mustár, só, bors, hagyma), de nem tudjuk eldönteni, hogy kéne megsütni. Én a mobil szabadtéri grillre szavazok (faszén, fedő, 2-3 óra), de féltem a szaftot, és hogy nyers marad...nagy dilemma..

MegLepke 2011.03.04. 23:33:00

@kérődzőgiliszta: na mostan én ezen hosszú percek óta nevetek! Hát imádok benned mindent!:DDDDD

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 23:34:17

olvasott valaha valaki bármit balogh bélától?

gangesz76 2011.03.04. 23:35:05

@King of Shadows: King, feladat: sorold név szerint...a feladat elejét és végét gong jelzi, kezdd a feladatot MOST! :)

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 23:35:13

Kedves Everibádi!
Nektek nem hajaz Alekoxék nótája a Szájbergyerekre? Nekem nagyonis!

MegLepke 2011.03.04. 23:36:12

@beacska: hmmm, a grillhez nem értek, viszont kevés a hozzávaló, könnyű versbe önteni.:) Mindenképp kérek a végeredményről visszajelzést - és a sütés folyamatáról. Most komolyan nem viccelek, egybesültet még nem írtam.:)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.04. 23:37:12

@Ayesha: nekem lakott egy a szomszédomban, de vele csak beszélgettem néha. Nem leveleztünk.

beacska 2011.03.04. 23:38:47

@MegLepke: ha nem sül meg, pékné lesz belőle :( de az nem ilyen szép

gangesz76 2011.03.04. 23:39:02

@Lanois: Tudom mit csinálsz...szép karrier egy tévémacitól...feltörtél rendesen:)

Friedmann Juci 2011.03.04. 23:39:25

@kérődzőgiliszta: basszus, ezen gondolkodtam.. hogy minek a dallama ez a szar...

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 23:42:35

ööö... itt ragadom meg az alkalmat, hogy a legmélyebb bocsánatot kérjek a barátaimtól, akik a szociális életemet biztosítják, nem rajtatok röhögtem, de majd ezt holnap tisztázni fogom azzal a negyvenhét telefonbeszélgetéssel, amit az a nyolcvankilenc sms fog megelőzni, amiből egy már meg is érkezett és így szól, "hogy te mekkora egy köcsög vagy, holnap regisztrálok" :D

@MegLepke: ld fent. :))

@beacska: 3,5 kilós csontos karajt sütöttem egyben, jó lett, de egy pilla, mindjárt kitúrom neked a vonatkozó posztokat, maghőmérőt vegyél, nem befektetés, kb. 1200 ft, de egyben sütött húsokhoz nagyon megéri. Grillezni ekkora darabot még nem mertem, de hozok arról is linket, perc türelem.

@puspang: köszönöm. ja, így van, apám egy jelenség, szeretem és hálás vagyok, hogy ő az apám, nem adnám a világ kin cséért se :)

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 23:45:36

@beacska: hát bepácolni hiba volt, na mék, keresek, só kivonja a húsból a vizet, nem kő.
Na maj mingyá hozom a linket, hogy süsd.

redhaven 2011.03.04. 23:46:30

@beacska: áztasd pácban azt az ígéretes darabot pár napig,hogy porhanyós,parázs legyen.
hadd lazuljanak a rostok.
sztem sót ne,mert szikkaszt.
de Hajni majd megírja.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.04. 23:46:31

@gangesz76: Az a baj, hogy ahhoz ki kéne mennem a temetőbe, beolvasni a neveket. :)

Ayesha (törölt) 2011.03.04. 23:47:04

na én most megyek programozni a tudatalattimat. Nem, nem piálni készülök:)
jó éjt nektek:)

redhaven 2011.03.04. 23:48:09

@kérődzőgiliszta: máskor jöhetnél hamarabb,hadd röhögjek.

MegLepke 2011.03.04. 23:48:11

@Hódos Hajnalka: nocsak, a kommentem elindított egy szeretettábort?:DDDD

@beacska: ha nem sértődsz meg, a későbbiekben részleteket fogok erről kérni priviben.

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 23:48:43

Igazából nem tudom szégyellnem kell-e magamat amiatt, hogy Kistehénből jó vagyok!
:-)
Meakulpából egész este Wagnert fogok hallgatni!

gangesz76 2011.03.04. 23:49:43

@King of Shadows: Mindet kinyírtad????Minnyá elkezdek félni Tőled:)

MegLepke 2011.03.04. 23:50:19

@Ayesha: nocsak, a tudatalatti tíz parancsolata?:) Jóccaka!

redhaven 2011.03.04. 23:52:30

@kérődzőgiliszta: én élek-halok a műfajért.
a soha véget nem érő wagnereket valahogy nem szeretem.
talán a bolygó+a tann jöhet.

Friedmann Juci 2011.03.04. 23:52:36

@kérődzőgiliszta: nemgáz. látod, egy akkora művész, mint kaszatibor is rögtön a kistehénhez nyúlt. ne érezd magad emiatt rosszul. de meakulpából tudok jobbat.

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 23:53:07

Az a baj, hogy ez a geci lakodalmasrock annyira beleragadt a fülembe, hogy alkoholos fülpiszkálóval sem tudom kimosni belőle!

gidabiga 2011.03.04. 23:55:00

@Hódos Hajnalka:

holnaptól 47 új kommentelő? :)
LOL :D

redhaven 2011.03.04. 23:55:06

@Ayesha: egy asszony már boldogan alszik el.

gangesz76 2011.03.04. 23:55:33

@genevieve: Volt egy kicsi, de semmi értelmes nem volt benne, majd elvették még azt is...

MegLepke 2011.03.04. 23:55:58

@genevieve: szóval ne pofázzak, közvetítsek?:DDDD nemtom, ránézek mindjárt, én éjfél körül szoktam bekapcsolódni.

Hódos Hajnalka 2011.03.04. 23:57:33

@beacska: malackaraj.blog.hu/2010/01/28/malackaraj_14
és
malackaraj.blog.hu/2010/03/13/egesz_konc_sutesi_kialtvany

nade hamár úgy is szarrá kínoztad a húst a mustárral, a sóval meg a hűtővel, akkor én betolnám nagyon alacsony fokon a sütőbe (140 fok kb.) és a végén rápiriítanék a bőrre grill fokozaton.

genevieve 2011.03.04. 23:58:09

@MegLepke: ááá, csak bátortalanul érdeklődtem:-)

néha idenézek, hátha van közvetítés:-)

@gangesz76: köszi:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.04. 23:58:50

Na, csak hogy képben legyek, ki is a Kasza Tibi, rágugliztam és meghallgattam az Elmegyeket, meg a Sosem múlik elt.
Hát rém fos! Inkább a Jersey púzása!

gangesz76 2011.03.05. 00:00:15

@genevieve: nincs mit, szívesebben írtam volna a valamiről mint a semmiről...ha LENNE VÉGRE VALAMI SZERKESZTŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐK:)

gangesz76 2011.03.05. 00:00:59

hopp és visszaadták:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:01:35

@MegLepke: Kérted, öt perc múlva már be is kapcsolt(att)am! :D

MegLepke 2011.03.05. 00:01:42

"amikor már megnyugodtál, ennyi volt,
éjjel újra feltámad a szexkiborg
minden este dolgozhatnék máson,
millióan irigylik a test-tart-táááá-soooom!"

Nesztek!:DDDD

gangesz76 2011.03.05. 00:03:35

@MegLepke: köszi, már majnem kiment a fejemből:) de most sikeresen visszamászott:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:04:14

@gangesz76: Persze. Prolivér is tőlem tanulta a hatalomgyakorlás eszközeit, egészen pontosan a félelem és az erő fenntartását... :)

Hódos Hajnalka 2011.03.05. 00:04:38

@Friedmann Juci: két és fél hónap sok, legyél kedves.

@gidabiga: áhh, ezek nem olyanok, csak olvasnak..... :D

gangesz76 2011.03.05. 00:05:01

Alek és Ani beszélgetnek, téma a maszatolás és egyéb dolgok amiknek semmi értelme nincs...Alek szokás szerint fűzi Anit,éppen tetszik neki a csaj és nem érti hogy miért nem akar vele lenni...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:05:15

Aleknak már (megint?) Ribikó tetszik, akinek viszont nem tetszik Alek...

MegLepke 2011.03.05. 00:05:17

@genevieve: :)))

@redhaven: @gangesz76: ugyehogyugye? valakiét még leírjam? Kéritek?:DDDD

gangesz76 2011.03.05. 00:06:12

Ani nem szereti a kitartó fiúkat, hanem azokat szereti akikért küzdeni kell. Mire Alek: Akkor küzdj:DDDDD

Friedmann Juci 2011.03.05. 00:07:12

@Hódos Hajnalka: bocsánat. kedves vagyok. és most kihúztam magam, hogy rendesnek is tűnjek.

MegLepke 2011.03.05. 00:07:24

@King of Shadows: nah, előbbi úgy látom nem ment, de úgyis tudod, hogy imádok benned mindent, tesó!:)

gangesz76 2011.03.05. 00:08:08

@MegLepke: Inkább közvetíts, éjfél elmúlt, tessék dógozni:)

@King of Shadows: Na majd akkor fokozott tisztelettel fogok beszélni Veled Ó NAGY KIRÁLYOM:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:08:20

Alek tovább akarja fejleszteni a(z) (v)iszonyát Sz@rikóval, de ő ezt sem akarja, mert nem tud férfiként nézni rá...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:10:52

Ani is úgy áll, Gigi is úgy áll, a Zéva is úgy áll és Zsófi is úgy állt (Miért csak ő van múlt időben? Ő már máshogy áll?).

gidabiga 2011.03.05. 00:12:21

@MegLepke:

lájk :)
@gangesz76:

ez is :)
hallgattam és lefagytam :)

redhaven 2011.03.05. 00:14:38

@gidabiga: jók ne legyetek!
jó éjt!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:17:11

@gangesz76: Erről eszembe jutott egy filmötlet, amiben Gigivel lennék főszereplő. Természetesen én negatív, ő meg pozitív karakter lenne... :)

gangesz76 2011.03.05. 00:17:50

Kasza és Ani együttesen próbálják megértetni Alekkal hogy mi a baj a nőzési szokásaival, de az nem igazán érti...

MegLepke 2011.03.05. 00:17:53

Redhaven kérésére:

"Velem tesó kötekedni nagy hiba,
úgy érzem, még nem elég a plasztika,
átcsúszok egy Forma1-es idényen
azt mondják, hogy felduzzadt az alvásigényem"

"attól leszek igazából lázas,
ha a pasi, aki tetszik, házas,
úgy gerjedek, mintha tavasz vóna
a napra nézhetsz, de ne nézz a napraforgóra"

"hogyha a rajongótábor tehetős,
ne félj, mindjárt megtalál az eszelős,
ő az, akit a háborúk lekötnek,
ne vedd fel, ha véletlenül ar-con-köp-lek"

gangesz76 2011.03.05. 00:19:01

@gidabiga: :)

@King of Shadows: el akarom én ezt képzelni???:D

gidabiga 2011.03.05. 00:21:32

@redhaven:
SSKK nem leszek jó :)
@MegLepke:
lájk, lájk, lájk :D

gangesz76 2011.03.05. 00:22:30

Alek nem az élete párját keresi, évek óta nem volt nő aki érdeklődött volna Alek iránt, ez már idegesíti.Felhúzták a redőnyt, bemehettek, ma van a 100. nap, ezért elit bulit kapnak, mehetnek átöltözni.

MegLepke 2011.03.05. 00:22:38

váóóóó, levéééél, 100. nap! Elite black tie lesz, most jönnek a cuccok.

gidabiga 2011.03.05. 00:23:26

black tie buli :D
az vajon milyen lesz, szerintem Lacin kívül még egy sem viselt szmokingot :)

Hódos Hajnalka 2011.03.05. 00:23:31

@Friedmann Juci: helyes. hallhattad ma a dalszövegben, Alekosz testtartását ist millióan irigylik. :DD

MegLepke 2011.03.05. 00:24:38

Anikónak a fasza ki van már a feketével (megértem). Bárkivel elcserélné, de senki nem akar vele cserélni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:25:02

Ani most azon nyavalyog, hogy nem akar feketében lenni (szerintem mindjárt el is sírja magát)...

MegLepke 2011.03.05. 00:25:49

@Hódos Hajnalka: jó éjt! Aludj kéjen! Vagy kézben! (te választhaCC):D

gidabiga 2011.03.05. 00:26:49

@MegLepke:

én szeretem a feketét... :)

gangesz76 2011.03.05. 00:27:19

Lehet tippelni: az Ani torkán lecsúszó első alkoholtartalmú korty után mennyi idővel és kivel közli a csaj hogy beleszeretett...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:28:59

@gangesz76: Ha nem szereted a 18+-os filmeket, akkor nem... :P

gidabiga 2011.03.05. 00:29:55

@gangesz76:

vagy beleszerelmesedett :)

Szandi rózsaszínben :)
valaki debella, gondolom, ő :)

MegLepke 2011.03.05. 00:31:26

Egyébiránt biztos a Peticsé iránti szÍNpátiámnak köszönhető, de Évát kifejezetten bírtam a mai zenében. Főleg, hogy bevállalta a kellő mértékű öniróniát.

gidabiga 2011.03.05. 00:31:50

Laci befoghatná már :)
kapatibivel együtt szófosásuk van.

mihez kell a csokifondü?

gidabiga 2011.03.05. 00:33:19

Szandál mégsem rózsaszínben, feketében van :)

MegLepke 2011.03.05. 00:34:17

Váááááááááá, Laci egy-két pillanatra énekelte FaszaTibinek, hogy: Tibi te bitang, ó....:DDDDD Adjátok le, könyörgöm!!!!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:34:57

Remélem holnap már TÉNYLEG sikerül kipaterolni onnan azt a két vendéget...

MegLepke 2011.03.05. 00:35:59

@gidabiga: mivelhogy black tie a mai buli etikeTTYe:D

gangesz76 2011.03.05. 00:37:27

@King of Shadows: jöhet, kivéve ha horror:)

@gidabiga: jaja:) Majd mérjétek, akkor már biztos nem leszek itt.

gidabiga 2011.03.05. 00:38:19

@MegLepke:

az nőknek kisestélyi, ami nem feltétlenül fekete :)
de rózsaszínbe öltözött először a liba, csak debellának látta magát :)

Lanois 2011.03.05. 00:38:23

@gangesz76: ennyire nem ismered? senkivel! Fogadjunk?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:38:56

Jezsy csak Laci és Ani segítségével találta meg a nyakkendőjét, Gigi (akinek S-es melltartója van) meg segít Alekosznak öltözni...

gidabiga 2011.03.05. 00:40:22

Éva megint állatmintásban :(
nem tudnak egyszer egy rendes ruhát ráadni? :D

gidabiga 2011.03.05. 00:41:59

Éva most annyi alapozót tesz magára, hogy...
nem értettem :(
@Lanois:
vége a melónak mára? :)

gidabiga 2011.03.05. 00:44:43

Giginek meg végre egy rendes frizura kéne :)

levél:
aranylemez díjkiosztó gála
a kategóriákat majd felsorolja Lepke, ő tud vakon gépelni :)

MegLepke 2011.03.05. 00:45:03

@gidabiga: teeee, cicuka, teeee, vicceztem!:) Hát tudod, hogy imádok benned mindent és még ódát is írok rólad, teee!:)

Levééééél!
aranylemez díjkiosztó gála:
- női hang
- férfi hang
- zenei reménysége
- női táncos
- férfi táncos
valami reménység még volt, itt lemaradtam, sokat ittam.

Lanois 2011.03.05. 00:45:51

@gidabiga: jah. megyek is aludni. a kölkeidet is haza küldtem.
szép álmokat!

gidabiga 2011.03.05. 00:46:15

Anikó megint műsort vezet, kutya legyek, ha nem kap valami szerencsekerekes műsorban számhúzó szerepet :)

gangesz76 2011.03.05. 00:46:17

@Lanois: nem fogadok, még rászokok:)De tippelek: finoman hagyja hogy bepróbálkozzanak nála a pasik, de komolyba nem megy bele, mx. Szandállal:)

@King of Shadows: Inkább mégis bevállalom, ha horror is:)

MegLepke 2011.03.05. 00:46:59

Na, most pl. buli van, hangzavar. Mi a retkes, kóchengeres mocskos faszér nem lehet bemondani, hogy: LEPKE, MIKROPOOOORT! Mi, ha?

gidabiga 2011.03.05. 00:47:35

@Lanois:

nagy a csend itthon, biztos, hogy hazaküldted őket? :)
@MegLepke:

ja, közben leesett :)
tudod, szőőőke :)

gidabiga 2011.03.05. 00:48:59

LEPKE, MIKROPOOOOORT!

ezek mindig esznek én meg mindig éhes leszek, amikor látom :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:49:19

Laci az élet egyetemére járt (tehát nem is doktor?), Gigi szerint most is az lesz, hogy majd parancsra kell mosolyogni és koccintani, mert kell az anyag az összefoglalóhoz...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 00:52:46

Már megint egymása kell szavazni. Komolyan mondom már értem, hogy miért akarnak ezek minél előbb és bárhogyan kiesni a játékból...

gidabiga 2011.03.05. 01:03:24

@MegLepke:

kaptam három darab 3 gombócos fagyit? :D

gidabiga 2011.03.05. 01:04:32

Anikó összesít :)

MegLepke 2011.03.05. 01:05:48

@gidabiga: ahha, csak vigyázz a torkodra!:D

Atok 2011.03.05. 01:06:24

Az utcarol bekiabalnak a villaba: hajra Alekosz! (legalabbis Eva ezt hallotta)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 01:06:37

Valaki azt rikácsolja, hogy "Hajrá Alekosz", de biztos vagyok benne, hogy nem villalakó az illető...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 01:13:45

A hálószoba ajtaján még mindig ott van a lék, amit Bömbi beleütött. :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 01:18:53

Laci a kutya évében született (úgy látszik ismeri a kínai horrorszkópot).

MegLepke 2011.03.05. 01:19:31

Nő hang: Gigi
Férfi hang: holtverseny Alekosz - Laci (aki a kutya évében született - nem a majomkutya évében!!!!)
Villa reménysége: Erzsi

MegLepke 2011.03.05. 01:21:56

Legjobb férfi táncos: Béci
Legjobb női táncos: Gigi

MegLepke 2011.03.05. 01:24:22

Szövegíró: Béci
legjobban öltözöttek: Szandál, Ani

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 01:25:03

Megvolt a díjkiosztó (szerintem ez benne lesz az összefoglalóban is), Laci, Ani, Szandi egy, Alek, Béci és Gigi kettő díjat kapott...

MegLepke 2011.03.05. 01:25:45

Alekosz milyen díjat kapott? valaki? Lemaradtam.

Atok 2011.03.05. 01:30:20

@MegLepke: Legjobb eloado? De nem vagyok benne teljesen biztos

Atok 2011.03.05. 01:36:07

Most kerdezte Tibi Alekot, hogy milyen erzes volt megkapni a legjobb eloadoi dijat

gangesz76 2011.03.05. 01:40:07

Jó éjt mindenkinek!

Húúúzzatok bele baglyok ;)

kövidinka 2011.03.05. 01:40:31

Éva kapott vmit? Mert elég savanya.
Szegény Jerzsi, Gigi már kb. dobta is

MegLepke 2011.03.05. 01:40:57

éneklik a New York, New Yorkot. Senki nem tudja a szöveget. A refrént sem.

Atok 2011.03.05. 01:41:15

Lacit feldobta a dij, Frank Sinatrara enekel es tancol Gigivel

Atok 2011.03.05. 01:42:31

Szandal es Alek atkarolva fotozkodnak kozben Oliverre emlekeznek

kövidinka 2011.03.05. 01:44:21

Jaj, anyám, mindjárt jön VÉva magánszáma, még két feles

Atok 2011.03.05. 01:45:49

Alek es Beci egymast fenyezik. Egymast jeloltek nehany kategoriaban.

Atok 2011.03.05. 01:46:48

Beci szeretne studio mikrofont venni, szerinte 100ezerert olyat kap, mint a picsa

MegLepke 2011.03.05. 01:49:27

Béci vastag keretes szemüvegben és Sinatra szól. Nem tudok a szövegre koncentrálni. Bocs.

Köszi Atok, hogy nyomatod! <3

gidabiga 2011.03.05. 02:09:58

@MegLepke:
@Atok:

szegény Sinatra forgott a sírjában :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.05. 02:10:18

Anikó nem szereti a kandallókat, pedig otthon van neki...

joszif 2011.03.05. 02:14:45

nem csoda hogy az anikó frigid ha nem érti azt amiről most a laci meg a gigi beszél

kövidinka 2011.03.05. 02:20:12

@King of Shadows:
Lemaradtam: nem, nem kapott; nem nem dobja; nem, nem jön Évától magánszám? Még néhány perc, némi clean up. Azután csatlakozom a péntek esti ifjúsághoz:-)))

MegLepke 2011.03.05. 02:22:29

Ezt nem lehet visszaadni. Alek és Gigi is énekelte, a Wonderful world c. számot...

MegLepke 2011.03.05. 02:24:36

Laci: Erzsi még fiatal, teljesen jól gondolkodik. Nem kell ezért elbújni, hogy beszélgessetek. Gigi nem tud mit csinálni a szituval. ő tudná, neki mire van szüksége. (alig hallom, k. hangos a zene). Giginek mindig idősebb pasijai voltak, nem véletlen.

MegLepke 2011.03.05. 02:26:19

Drága Szerkesztőim! Édes Mackófülek!

ha már ilyen Sinatra-est van. Benyomjátok nekem a következő számot léccike??? I've got you under my skin. Persze akkor, ha épp van adás.;) köszike!

Imádok bennetek mindent!

Lepke

MegLepke 2011.03.05. 02:46:12

Mucikák! Legalább Hot Jazz Bandet nyomassatok, arra lehet is denszelni!

MegLepke 2011.03.05. 02:48:37

köszi! <3 Most rágtam nektek egy szívet a falba! (elárulom a kedvencem: Egy kis édes félhomályban)

MegLepke 2011.03.05. 02:51:40

Naaaa, most méééér ezt a két hülye libát nézzük mikor buli van? Mi, ha?

joszif 2011.03.05. 02:52:08

a bum a fejbe c. szám hogy jön a sinatra után?

MegLepke 2011.03.05. 02:54:14

@joszif: nem, a Hot Jazz Band után jött.:D De mindegy, nézzük Évikét meg Szandikát, ahogy fetrengenek, mikor kint meg buli van. Ki a faszt érdekel Peticsén kívül a két fekvő némber vajh?

MegLepke 2011.03.05. 02:57:15

Dzsekótól meg kedvencem a Billy Jean - csak a viszonyítás végett.;) köcc

MegLepke 2011.03.05. 03:01:02

Szandál minden pasival denszel és Juni meg kimenekült:DDDD Egyébiránt beszéd nincs, Tibi és Béla figuráznak, meg megy a zene, és én jól érzem magam.:)

MegLepke 2011.03.05. 03:08:13

Cicukák! Ketten táncolnak, akiből egyik a FaszaTibi! Valami pörgős zenét léccike!

MegLepke 2011.03.05. 03:20:24

Most azt hiszitek, hogy a Cotton Eye Joe-ra felkel Alek a székből? Kis naivak!:)

joszif 2011.03.05. 03:27:54

min agyal ennyit az Anikó lemaradtam a beszélgetés elejéről?!

Flashdance 2011.03.05. 03:37:11

Amikor Ancsa utoljara igy nezett valakire, kinn cigizve ezzel a testbeszeddel, az majdnem a vegzetes lett az illeto szamara. :)

kövidinka 2011.03.05. 03:48:56

az Éva botrányra vagyok kiéhezve; szerintetek hogy tűri? A háttérben nőtt a haja, a robbanást várom:-))

.lll. 2011.03.05. 08:33:17

a két zeneszám egyszerűen szörnyű volt:

Klikk?
két elcseszett,fekete kotonba bújtatott Smith ügynök,egy bundás mutáns és egy kappanhangú szerencsétlenkedése/Bp.Tv kompatibilitás 5/5/

a másikok
négy fals debilis idétlenkedése,a legkínosabb Irigy Honaljmirigy showt is felülmúlja kétszer./bp.tv kompatibilitás 5/5/

Albino Vernyul 2011.03.05. 08:39:10

Reggelt.. 4 utan volt meg adas..? Erdekes volt a buli.. Gyak. Aniko, Beci, Kasza, Gigi, es Alekosz bulizott, a tobbiek neha-neha, amugy csak punnyadtak... Alek akkor elt, mikor regi szamok mentek, az ujabbakra meg a tobbi felsorolt...

viola narvilly 2011.03.05. 08:51:12

Jóreggelt, két szelet vajas pirítóst kérek szépen egy bögre citromos teával :)

Szentpeter 2011.03.05. 08:55:32

@viola narvilly:

Ágyba ? ...már készítem is..

csicserierika 2011.03.05. 08:57:31

@Albino vernyul: mit vártál Schubert dalt? Előszörén sem örültem, hogy lakodalmas lesz, de a szöveggel jóvá tették. Volt benne irónia, meg önirónia. A klikknél a felét sem értettem a szövegnek.Valaki biztos lesz olyan aranyos és leírja mind kettőt.
Éva vitt mindent, hogy ezt bevállalta, hát apukám respekt.

viola narvilly 2011.03.05. 09:01:28

@Szentpeter:
Öööh, ezt elszúrtam. Már a mosógép szexuálja az ágyneműhuzatot... affene :)

Ma lesz a kiválasztás tesók?
Olyan szinten vagyok lemaradva, hogy azt sem tudom már, mikor mi van.

Albino Vernyul 2011.03.05. 09:05:35

@csicserierika: Csak magat kellett hoznia, nem nagy kunszt...:))

Albino Vernyul 2011.03.05. 09:06:26

@viola narvilly: Csuccs ra, es akkor nem csak az agynemut fogja...:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.05. 09:11:08

@csicserierika: Én már régóta érzékelem, hogy Évának van jó humora, Anikót is megénekelte, de önmagával sem volt kevésbé kíméletes, ha nem basztatnák állandóan, akkor ez a vicces énje lenne a középpontban.

csicserierika 2011.03.05. 09:20:50

@Peter_Cs: Anikónak ezek után nincs joga bevágni a durcit, mert ők sem hagyták ki a köpést igazi felebaráti szeretetből.
A vitorlából ott fogták ki a szelet Éváék, hogy bevállalták ők is.

iinside 2011.03.05. 09:25:56

hát véreim
mikor az Alekosz féle csapat befejezte a gajdolást, szinte vártam, hogy előkerül valahonnan a Fásy Ádám kezében egy mikrofonnal
:-D

ruzs54 2011.03.05. 09:39:42

sziasztok!kaszsa tibiék beszélgető show műsorában érdekes alekosz véleménye,és tibi reakciói :indavideo.hu/video/vv0304_1

csicserierika 2011.03.05. 09:43:15

@ruzs54: nekem soha nem jön be az inda. youtube esetleg? Mi volt benne a lényeg? És miért nem jön be neke, soha az inda?

Albino Vernyul 2011.03.05. 09:57:38

@csicserierika: Ehhez mi koze Anikonak..?! Nem O irta a szoveget, es nem is O adta elo azt a reszt... LOL...

ruzs54 2011.03.05. 10:03:41

@csicserierika: tibi és junior ugy beszéltetik a villalakókat, mintha már kint lennének a villából,és multidéző véleményeikre kiváncsiak.alekoszt a villa beli lányokról faggatják,(ami természetesen csupa pozitív) (alekosz szerint),kasza tibi a kifejezéseit ismételi pl:eva, alekosz szerint egy több lányból összegyúrt nőSZEMÉLYZET.pl:anikó azért olyan mint a napraforgó, mert olyan sokszínű mint a naprafogó.tibi a személyzet szót ismételte junior felé,a napraforgóra meg azt,hogy a napraforgó tényleg sok színű:)SÁRGA.. vagyis csak sárga.persze volt még sok szép véleménye zsófiról gigiről is...ezt a beszélgetést szerintem még felfogja használni a szerkesztők hada egyszer,szembe állítják azzal a véleményével alekoszt amikor a jakuziban ücsörögve röhögtek olival azon hogy minden lányt negatívan írt le melyinek millen a külseje.

ruzs54 2011.03.05. 10:06:39

helyesbítek:melyiknek milyen a külseje.

ruzs54 2011.03.05. 10:13:22

anikó is sok mindenre másképpen emlékezik vissza,más képpen ecseteli a saját viselkedését tibiék kérdéseire válaszolva mint azt előtte láthattuk.pl:az olivérhez való viszonyát szépen kipolírozta mára.holott gigivel való bizalmas beszélgetéséből homlok egyenest az ellenkező jött le,mint ahogy most nyilatkozik.

csicserierika 2011.03.05. 10:31:09

@Albino vernyul: arra gondoltam, hogy eléggé Ani elevenébe tapintottak a rávonatkozó versszakkal. Máskor ilyenkor már jön: soha többet nem állok szóba veled:) stb..stb..

beacska 2011.03.05. 10:36:54

@Hódos Hajnalka: kösz, Hajni! közben elmentem alunni, de ma átgondolom. Amúgy nem kaptunk faszenet, nincs szezonja, de amúgyis inkább a konyha. Asszem hústű nélkül állok neki, mert már elég késő van, lassan vacsora lesz belőle.
szóval, köszi, megpróbálom a legjobbat kihozni belőle ;)

fraulein praxa 2011.03.05. 10:41:36

@K.Tomoceusz:

nem létezik... szerintem alacsonyabb.
165 lehet maximum.

ruzs54 2011.03.05. 10:46:02

@csicserierika: szívesen:)az inda gondodhoz nem tudok érdemben válaszolni,you tube-val kapcsolatban, szintén nem,de keresgélj:)

nyanyanya 2011.03.05. 10:49:00

O Hajni latom nem te kaptad meg az Eden Hotelt..:( sajnalom, lehet ugy meg meg is neztem volna belole egy reszt:D

mama ottmarad 2011.03.05. 10:53:46

@ruzs54: jól hallottam, hogy Éva beLsőséges viszonyt mondott, kétszer is?
A belsőség a máj és az epe, hát hol tanultak ezek magyarul? Milyen egyetemen milyen Havas mellett?
Persze, biztos ő is majd a médiában akar úgymond elhelyezkedni.
Belsőséges, baszod... ez rosszabb, mint a helység-helyiség, mert még ki is nevetteti magát vele.
Hosszú a felvétel, és uncsi, remélem, nem adja le egészben a retek. Mindegyok játsza az eszét.
Kint süt a nap, kék az ég, tavaszodik, inkább kimegyek. De köszi a filmet, tanulságos lehet egyszer, tegyük el.

mama ottmarad 2011.03.05. 10:56:12

@mama ottmarad: ebből is látszik, hogy 0/24-ben nem színészkedhetnek, de a külvilágnak már az első alkalommal. Ezt az összes kieső produkálta. Fujj.

K Tomoceusz 2011.03.05. 10:59:59

@fraulein praxa: Már nézem az éjjeli felvételeket . Még nem mutatták LLJ lábát , lehet hogy tűsarkúban 170 .

K Tomoceusz 2011.03.05. 11:01:16

@mama ottmarad: Van belsőséges viszony , de azt ne a májnál keresd , hanem 20 centivel lejjebb .

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.05. 11:08:40

A Klikk olyan mint egy gyenge falusi együttes vagy mint Győzike legújabb koholmánya!

A Kultúrcsürhe produkció még rosszabb :(

K Tomoceusz 2011.03.05. 11:14:55

@Myta: Klikk együttes 102ezer megtekintés , Kultúrcsürhe 70ezer . Végre valamin nem kell vitatkozni , Anikóék verték Gigiéket .

Lanois 2011.03.05. 11:15:59

@Myta: ha nem tetszik miért nézed?

Lanois 2011.03.05. 11:17:27

@K.Tomoceusz: Nem írom azt, hogy én ezt előre tudtam, pedig előre tudtam.

Kata Marán 2011.03.05. 11:17:38

@mama ottmarad: Én is ezen röhögök, meg hogy némelyek szerint Úgymond hűde intelligens. Lehet, de mihez képest?

ruzs54 2011.03.05. 11:18:26

@mama ottmarad: szívesen:)meg kell néznem még egyszer,mert közben tettem vettem,néha oda figyeltem,de biztosan ugy van ahogy írtad.

fraulein praxa 2011.03.05. 11:22:47

@K.Tomoceusz:

szerintem buffaloo-ban volt, csak a hosszú szárú farmer eltakarta...

csicserierika 2011.03.05. 11:33:47

@K.Tomoceusz: mert többször kell meghallgatni. Ilyen mélységeket és magaslatokat , nem fogad be olyan egyszerűen a magunkfajta .

the sandwich maker 2011.03.05. 11:38:33

megírja nekem valaki kedves, hogy áll a szavazás a világslágerekre? (nem gyün be a honlap)

ruzs54 2011.03.05. 11:38:57

@mama ottmarad: eeegen,belsőséges volt az iszonyuk DDD. megnéztem még egyszer:)

KISCSILLAG 2011.03.05. 11:42:38

itt a kultúrcsürhe dal jó linkje, Alekosz nagyot alakít benne, mint házmester, csak a slagot felejtették ki a kezéből...

www.valovilag.hu/video/120419

ruzs54 2011.03.05. 11:42:42

@Retardált Légpisztoly: klikk 22,5%.kultúr csürhe 77,5%

KISCSILLAG 2011.03.05. 11:43:59

ja, és Gigi most először tetszik, mint ápolónő..

www.valovilag.hu/video/120419

ruzs54 2011.03.05. 11:45:50

@KISCSILLAG: az csak slagocska ami néha a kezében van(szandika elmondása szerint)

the sandwich maker 2011.03.05. 11:47:13

@ruzs54: köszipuszi!
Mindig a kisebbséghez tartozom, szerintem az a kultúrcsürhe egy vállalhatatlan kultúrbarbárság volt, de mindegy. :D

K Tomoceusz 2011.03.05. 11:50:06

@KISCSILLAG: Lenne az a csaj többször is jó , csak azt a nyomi bátyját kéne kiszavazni mellöle . Mondjuk ezt már meg lehetett volna tenni januárban is , sokkal több Gigifan írkálna itt .

ruzs54 2011.03.05. 11:51:07

@Retardált Légpisztoly: ez kell a népnek,dínom-dánom.addig se a cukor, kenyér,üzemanyag árral foglalkozik.

maghozo 2011.03.05. 11:52:00

@Retardált Légpisztoly: Azért mert csak egyszer hallgattad végig . De 4-szere már egész más a hatása . Próbáld újból hangterápiaként .

beacska 2011.03.05. 11:52:44

nnna, aludtam egyet a tegnapi dalokra: végül is az lett belőle, ami menet közben látszott: LLJ kreált egy új trendi teamet, írt hozzá egy slágergyanúsnakvélt zenét, és tűrte, hogy a lakók kicsit belerondítsanak (végig igen komoly arcot vágva). KTibi pedig végig gitározta a hetet, megírták közösen a szöveget egy meglévő zenére (gondolom, a Christalban (abban volt???) sem volt túl aktív anno), és elbohóckodták.

A dologban az az érdekes, hogy lám, Laci és Gigi is képes volt jól érezni magát, nem görcsölt rá a feladatra. Levonnám az ebből következő konzekvenciát, de csak magamban teszem, mert még a Béci Fan Klub nekem esik, és elharapja a torkomat :DDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.05. 11:57:07

@beacska:
pont azon gondolkodtam, hogy így ezt a négyest bírnám a végére:)
Alek Éva Gigi Laci valahogy így nem idegesített egyik sem:)
a másikok meg igen:)

the sandwich maker 2011.03.05. 11:59:26

@maghozo: most hallgatom másodjára, és még mindig szar. de meglátjuk mi lesz 4 után (akkora egy mazochista vagyok). de ezek megfogják a ritmust és addig tapossák, míg teljesen ki nem múlik.
@ruzs54: hát ennél még a szabolcsi sátras esküvőkben is különb a muzsika, még a mulatós szót se merném rá használni.

beacska 2011.03.05. 12:01:18

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ugye? szerintem is aranyosak voltak. (egy kis Éva-Alek zsörtölődés belefér-a többieket sem rázta meg)

amúgy remélem, ma este élőben fogják mutatni, amikor közlik velük az eredményt. A Klikk-ből 3-an igen nehezen viselik a vereséget. :DDD látszott rajtuk, hogy már borítékolták maguknak a győzelmet. kac-kac

beacska 2011.03.05. 12:02:49

@Retardált Légpisztoly: szerintem nem kéne ennyire rágörcsölnöd a zenei mondandóra. feladat végrehajtva, buli lefuttatva, oszt' jónapot.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.05. 12:04:29

@Retardált Légpisztoly:
de a szövege jó, Alek meg zseniális itt is:)

@beacska:
na csak óvatosan, ne kiabáld el az a győzelmet:)

beacska 2011.03.05. 12:05:55

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: óóóó, nem kell félni (nagy legyintés)
:DD

Albino Vernyul 2011.03.05. 12:06:00

@csicserierika: Ezt poennak vette.. Azert ki lehet am silabizalni mi a poen, es mik a direkt tuskek.. Mi csak pillanatfelveteleket latunk, abbol probalunk kovetkeztetni.. Ok folyamataban erzik, hogy eppen milyenek a viszonyok, es kitol mi poen, es mi tuske..

maghozo 2011.03.05. 12:07:02

@Lanois: @Retardált Légpisztoly: Azért nyomhattátok volna az éjjel a szavazást a klikkre . Mostmár nekem itt hiába dicséritek cart se ér .

K Tomoceusz 2011.03.05. 12:07:10

Évánk nem kapott egy fonogram jelölést sem , szomorkodik az ágyában kirakott csülkökkel . Már balhézni sincs kedve , aggődom érte . Gyorsan be kéne küldeni hozzá egy kémikust .

genevieve 2011.03.05. 12:10:35

@maghozo: ne aggódj, nem ez a szavazás lesz a mérvadó:-)

@K.Tomoceusz: te se aggódj estig hozni fogja a szokásos formáját:-)

the sandwich maker 2011.03.05. 12:11:24

@maghozo: mert már nem lehet szavazni? tegnap szavaztam egyszer, de mire nekem betölt az az oldal, lemegy a hold, úgyhogy engem itten csak ne vádolgassál érdektelenséggel tesó!

@beacska: a zenei mondandóról még egy szót se szóltam, csak a formát kritizáltam. de bocsánat, mindig ráizgulok a zenei kérdésekre, legyen az bármilyen szar is.

Albino Vernyul 2011.03.05. 12:12:02

@beacska: A VV-s szavazas elegge furcsanak tunik szokas szerint.. A Velvetes kiegyenlitett, es valaki emlitette a nezettsegi adatokat, az is a Velveteshez hasonlit...:

Melyik csapat dala jobb?
* 1261 A Klikké
* 1076 A Kultúrcsürhéé
* 1199 Mindkettő borzalmas

KISCSILLAG 2011.03.05. 12:12:22

@K.Tomoceusz:

te ezt hol látod? valahol mutatják az éjszakai felvételeket?

KISCSILLAG 2011.03.05. 12:14:12

ez a Kultúrcsürhe klipp linkje

www.valovilag.hu/video/120419

más a nézettség, és más a szavazás...

hol a velvet szavazás linkje?

maghozo 2011.03.05. 12:14:45

@K.Tomoceusz: Ez nem az ő hibája :) Inkább a többieket kellene 4 napos jobb agyféltekés rajzolós terápiára küldeni .
Javulna a térlátásuk és Évával való kapcsolatuk is átértékelődne .

ruzs54 2011.03.05. 12:16:50

@K.Tomoceusz: jót röhögtem most is..DDD..köszi

ruzs54 2011.03.05. 12:18:08

@K.Tomoceusz: jót röhögtem most is..DDD..KÖSZI

beacska 2011.03.05. 12:18:55

@Albino vernyul: ha szavazni akarnék, nem a Velvetesre mennék. Minek? Az RTL-esek nem azt az eredményt hirdetik ki, akkor meg mire való???

maghozo 2011.03.05. 12:21:59

@beacska: Szívatásnak ! Minden online szavazáson amint megfigyeltem a gonosz győzedelmeskedik .

Lanois 2011.03.05. 12:22:07

@maghozo: A click így is nyert nem?

beacska 2011.03.05. 12:22:29

@K.Tomoceusz: látom, Szandikáról megint nem sikerült olyan képet berakni, ahol részt vesz bármiben is. Kíváncsi lettem volna a ruhájára :(

beacska 2011.03.05. 12:23:10

@maghozo: miért, ennél ki a gonosz??? és miért is???

the sandwich maker 2011.03.05. 12:24:06

@ruzs54: kicsit alul intonál a verséknél, és így hamisnak tűnik, meg némileg túlzásnak érzem Kanye "Gay Fish" Westen a babérkoszorút, de a dobos csávóért mindent megbocsátok.

Kultúrcsürhéből 2-nél többet nem bírtam, ha hazamegyek rituálisan elégetem a Crystal kazettámat.

beacska 2011.03.05. 12:25:45

Én nem értem miért vagytok úgy oda ezért a Klikkért (fejcsóva)

maghozo 2011.03.05. 12:28:27

@beacska: A gonosz az aki majd bemondja a szavazás eredményét :)
@Lanois: Tapasztalatot !

maghozo 2011.03.05. 12:37:18

@Lanois: Az este láttam egy dilinyót amelyik itt mellettem nyomta s még mérgelődött is az eredményen 13 évesen.

maghozo 2011.03.05. 12:40:50

@K.Tomoceusz: Most ért a csülkökig :DDDDDDD ez a filmezés :DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

KISCSILLAG 2011.03.05. 12:49:38

A klikk dalt nyomatni fogják a rádiókban, mint sláger, mert benne van a show jelszava: a "lét a tét", és benne van a klikk szó, ami szavazásra buzdít.. ilyen szempontból nyerő..

A másikat legfeljebb kabarékban fogják nyomatni.., vizuálisan a Kultúrcsürhe a jobb persze, mert működik benne az irónia, az egész félproli, szétcsúszott, lecsúszott élet ott van benne, amint csillogásra vágyik, és ehhez bevonul egy diliház-bortön-laktányába jakuzzival és szalámival...

szóval a mondanivaló igazsága a kultúrcsürhében van, a klikk-dal az lét a tét alapillúziót építi tovább giccsmennybe mártva..

mindenesetre Anikó üstökösként emelkedik a magosba, eddig is lehetett tudni, hogy ő fog legtöbbet profitálni a showból a csajok közül...

MegLepke 2011.03.05. 12:52:59

@beacska: helloka! Láttam, várom a fejleményeket.

K.Tomoceusz meg hűtheti be a pezsgőjét, mert ma nem nagyon leszek.:)

KISCSILLAG 2011.03.05. 13:01:43

@K.Tomoceusz:

Hát én sohase tenném a cipőmet az lepedőre, vagy egyáltalán az ágyra, igaz az asztalra se... még a vonaton is előbb leveszem a cipőm, ha az ülésre akarom tenni a lábam...

Igaz nem járok magassarkúban, abban piszkosul elfáradhat a láb...

de nem ez volt az érdekes a részletben, hanem hogy az Éva és a Szandál szóba álltak egymással... na nem volt az egy csevegés, inkább távolságtartó, és hideg, de mégis, csodálkoztam..

Mindenesetre Szandál már tegnap éjjel panaszkodott Anikónak, hogy nem igazság, hogy minden pasinak csak ő kell, mármint Anikó, úgyhogy megint felágaskodott Szandálban féltékenység,

majd ma este kiderül megvilágosodik e reggelre, hogy még sincs nincs értelme kivinni Évát, aki valójában nem vetélytárs, és a barátja volt, aki sokat támogatta őt, mármint Szandikát.. és inkább visszamondja a jelrakást, vagy már annyira szüksége van a seggrázásra és bevonulásra a kiszavazó shown, hogy már nem tántorodik el a saját hülyeségétől.

Én örülnék, ha hazamenne, nagyon lehúzza az egész házat az állatiasságával..

Lanois 2011.03.05. 13:49:00

@maghozo: bunda. nyilvánvaló. szandika nem véletlenül utalt rá a fellépő jelmezével...

Kata Marán 2011.03.05. 14:18:48

@beacska: Szia, szép napot!Egyiktől sem estem transzba, a kettőt hasonlítottam össze. Az első vitathatatlanul jobb volt, összetettebb, a második kocsmai mulatós. Arról nem is beszélve, hogy a dallam koppintás.

Desperatefan14 2011.03.05. 14:18:56

A VV4 történetében először, a tegnapi dalpremier alatt nekem is tetszett Gigi, sőt még Laci sem idegesített. Lehet hogy rossz csapatban vannak?... Át kéne állniuk Alekoszhoz és Évához..

Albino Vernyul 2011.03.05. 14:19:28

Hajnit ugytunik kiutotte a hetvege...:)

beacska 2011.03.05. 14:26:02

@Kata Marán: nekem a dolog helyi viszonylatával van problémám. Egész egyszerűen az elsőnek nincs köze a benne lévő játékosokhoz. Nem a zenéről, nem a szövegről beszélek, hanem az aktualitásától. Itt vki már emlegette az IHM-et. Volt nekik egy ilyen műsoruk, de ott a Győzike volt, aki összeállított egy "menő csapatot" . Valahogy ez a paródia jutott az eszembe róluk.

csicserierika 2011.03.05. 14:31:00

@Kata Marán: nem egy műfaj a kettő. A kultúrcsühe jóval poénosabbra vette.
Csak az én vájt fülemet csapta meg, hogy a Klikk is kb. három helyről ollózta össze a dallamot?

bévé 2011.03.05. 14:31:45

@KISCSILLAG: nem kellett volna szétbaszatnia fejét meg a testét, talán ő is bejönne még valakinek. mire számított amúgy ezzel a fejjel?? érdekes.

maghozo 2011.03.05. 14:54:10

@bévé: Falun ez ritkaságnak számít és megcsodálják .

maghozo 2011.03.05. 15:10:06

@KISCSILLAG: Az érzések belül bennünk vannak és nem a külső körülmények az ok .
Ezért is ez egy kész tanulmány ki mit lát egy műsorban .
Képernyőn keresztüli hatások Uri Geller után szabadon...

maghozo 2011.03.05. 15:14:47

@Lanois: Ha a jelmez a saját választása volt. Szerintem azt a bundát a szerkesztők választották és ő csak elfogadta.

KISCSILLAG 2011.03.05. 15:23:50

@maghozo:

ha most mondok egy csúnyát neked és te ezért megharagszol, akkor azt nem én okoztam, hanem te?

maghozo 2011.03.05. 15:27:59

@KISCSILLAG: Ha érzékenyen érint az én hibám mert a saját lelki békém nem stabil .Ha nem érint akkor az csak a te rossz hangulatod ami itt kifejezésre jutott .

KISCSILLAG 2011.03.05. 15:28:41

@maghozo:

akkor ezek szerint, csak Te létezel és én nem, pontosabban szerinted én is Te vagyok, és Te tkp most magaddal beszélgetsz (csak te vagy), csak magaddal érzés-pingpongozol, ami érdekes, mert én másképp érzem, sőt egyenesen úgy látom, hogy rajtad kívül álló jelenség vagyok...

genevieve 2011.03.05. 15:30:58

huhha,hol a fonal vége?:-)

maghozo 2011.03.05. 15:33:57

Energetikailag így igaz .Egy egység részei vagyunk :)))))Fizikailag teljesen különálló személyiség vagy életed folyamán beépült karakterrel viselkedésmintával ami bármikor szimpla fizikai gyakorlatokkal újraírható .

KISCSILLAG 2011.03.05. 15:39:21

@maghozo:

Kár hogy ez még mindig nem magyarázza meg az "Ént", de isten ments, hogy erről elkezdj magyarázni nekem valamit! tudod, én erről magam szeretek gondolkozni. Köszi!

locsolóember 2011.03.05. 15:49:20

@maghozo:
Szandika outfitjét csak Béci és a Légpisztoly kukazsákstyle-öltözéke űberelte.
De az nagyon.

maghozo 2011.03.05. 15:52:44

@locsolóember: Ahogy néztem őket fénylett is a homlokuk tőle . Elégé izzasztó lehetett így repelni .

locsolóember 2011.03.05. 15:58:04

@Desperatefan14:
Szívesen lennél az ő ápolására szorulva?
A Hit és Becsület ereje meg eltörte azt a rúd szalámit. :)

locsolóember 2011.03.05. 16:04:57

@genevieve:
Persze.
Viszont kinyilatkoztatásnak elsőrangú.

locsolóember 2011.03.05. 16:14:20

@genevieve:
A "vitathatatlanul"-al szemben nem lehetnek. ;)

KISCSILLAG 2011.03.05. 16:27:00

@KISCSILLAG:

Na, felrakták a linket, amelyben Szandál féltékenykedik Anikóra, és kezd rájönni, hogy esetleg nem ő fog visszajönni, ha kiviszi Évát, és talán nem is Évát kellene kivinnie, hanem Anikót?

De talán pont ekkor ébredt rá, hogy Anikó erősebb nála, jobban bejön a férfiaknak...

Persze még visszafordulhatna az úton, ha megmondaná a többieknek, hogy mégse tegyék rá a jelet, nem szállítja nekik Éva fejét levágva ezüst tálon, de lehet, hogy már amúgy se lát magának jövőt a villában,hogy elárult egy barátságot, meg már cikinek érezné visszaszívni az adott szavát, persze meg fogja bánni marhára, ha kiviszi Évát így is úgy is,

ha maradt volna Éva barátnője, és van türelme kitartani a saját jobbik énje mellett, akkor...

na de hagyjuk is, itt a link:

www.valovilag.hu/video/120461

avanivi 2011.03.05. 16:31:09

Most az van, hogy van ídőm, van gépem, van kedvem és mi van ?
Nincs poszt.
Hogy egy klasszikust idézzek " lófasz lesz itt nem poszt"/ pusz-pusz Hajnika/

maghozo 2011.03.05. 16:41:03

@avanivi: Az még semmi .Ezen kívül kihunyt az összes ide írogató a tegnap elfogyasztott irsaitól .

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.05. 19:21:35

@K.Tomoceusz: de csak Anikó hangja miatt :)) Szexi ez az Orbános Mosoly, beleszerettem!
süti beállítások módosítása