Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Alias 1x19 – Snowman

2011. március 03. 09:00 - Milo Rambaldi

Klasszikus Alias epizód volt az előző, geciskedő Arvinnal, kurválkodó Syddel és az egyre érdekesebben viselkedő Jack-kel, aki immáron pszichiáterhez jár exneje miatt. Az Embert (ismertebb nevén Khasinau-t) keressük még mindig (Syd KémMutert is mindeközben), de nem találjuk. Előkerült Noah Hicks ügynök, aki KémBarbie ex-szeretője, és a nagy egymásra találást egy félig félresikeredett akciót követően az arhangelszki rejtekhelyen elővezetett taktikai dugással nyugtázták a fiatalok.

Szex után bőrszerkós motoros-üldözős menekülés a program, mer bazmeg Oroszország közepén, ha ránk találnak a genyák, és kinyitjuk a pincébe vezető csapóajtót, fasza motoros cuccok várnak ránk. Az idő előtt érkező Boeing 777-esről nem is beszélve, ami egy meteorológiai ballonnal felhúz minket a Komminuzmus-csúcsig is egyenest. LA. A féltékenységtől zöld Vaughn szerint a K-Directorate (nocsak, megvannak még?) felbérelt egy Snowman néven futó bérgyilkost, akit Khasinau után eresztettek. A fószer egyébként a CIA Top 10 örökös tagja, 1997 óta próbálják elkapni. A fő kérdés meg persze az volt, hogy milyen volt Arhangelszk. Syd szerint remek. Vaughnnak adhatna már valaki egy kis repülősót. Főcím.

Will és Francie azt tevezik, hogy fogják majd jól megszorongatni KémBarbiet az olasz beszállókártya miatt. Syd lazán átveri őket, ők meg benyelik. Syd azért be van szarva... Credit Dauphine. Noah szöktetni akarja KémBarbiet. Van svájci bankszámlám, szeretsz velem dugni, gyere, menjünk világgá. Syd még nem akar világgá menni, de talán majd egyszer. Jack kaffog már, faszért kellett Arhangelszkbe menni (azért, na!), különben is semmi nincs a merevlemezen, amit hoztatok, kivéve videók anyádról, halála után. Nocsak... Dixon osztja már Noah-t, nem bízom benned, ezt igazolandó a biztonsági szolgálat el is vezeti Hicks-et. Miért is utaltál el 47 millió dollárt egy titkos számlára, fiam? Sloane szerint Noah rejteget valamit, de nem tudja, mit. Az 1x09-ből ismert tűs ember kérdezi, segítsek?

Syd anyját nézi viedón, aki beszél. Jönni Ámeriká, elcsábitová Jack, meg gyilkolová. És Jack egy Project Christmas nevű cuccon dolgozott, ez kellett nekem. Syd szeme fennakad, amikor a videón visszafordul valaki. Aki a jeges balesetben elhunyt FBI ügynök és szintén a KGB örökös tag. Hűbazmeg... Syd szerint ha rátalálnak Caulder ügynökre, akkor meglesz Khasinau, no meg KémMuter is! Jack nem ellenkezik. Akkor viszont ordítani kezd, amikor Syd Hickset akarja védelmezni... de megígéri, hogy beszél Sloane-nal. Így is van, Sloane nem örül, de ismét kivételt tesz. KémBarbiért mindent! Hadd menjenek megint együtt bevetésre, a terepen dugás köztudottan erősíti a munkamorált.

Vaughn eközben Bogotába készül, egy ottani fószer tudja, ki a Hóember, és elvezeti a CIA-t Khasinauhoz. Mr. Bogota sokat tud, és jól össze van vagdosva a feje késsel, mert a Hóember késes gyilkos. Eddig félt, de most lépni akar. Pusztulj, Télapó! Az SD-6 szerint Caulder ügynök fontosabb, ezért Syd és Noah Fokvárosba mennek, mert Caulder ott bankolt halálát követőleg. Vaughn toporzékolós hisztit vezet elő, miért nem nekem mondtad, hol van Caulder és anyád, de Syd leoltja, ha a CIA / FBI megtudja, hol van anyám, vége a világnak. Hát, ebben van valami, Lokkbácsi elég félelmetes volt 2 hete.

Paul Oakenfold zenéjére játszanak Mission Impossible-t a a fiatalok Fokvárosban, egy hang- és érintésvédett komputerszobába kell betörni, KémBarbie a plafonról ereszkedik le, egyértelmű a lopás, mint ahogy az álizgalom is, mert persze, majdnem leszakad a kötél, meg majdnem leesik a wireless modem... No mindegy, ezen is túl vagyunk. Jack eközben exnejével kínozza magát, aki olyanokat mond a videón, hogy Jack egy hülye volt, nem volt nehéz életem mellette. KémFater kiakad, és saját maga kér időpontot Dr. Bartnettől.

Marshall háborog, Noah gépén nincsenek adatok, mert a fokvárosi szuperkomputer valami önmegsemmisítő vírust pakolt a gépre. Hicks egyébként Bakuba megy, titkos bevetés megint, Sloane közli mindezt. No persze nem, mert a jó Noah most szökik, Sydet is vinni akarja, giccses jelenet a tengerparton, gyere, menjünk együtt, adj egy hetet, itt egy repjegy, meggondolhatod magad, megtaláljuk anyádat és vége ennek az egész kémesdinek. Eközben Marshall visszaállítja Noah merevlemezét, mégis megvan Valenko / Caulder. Dix és Syd mennek Ausztráliába, egyszerű bevetés. Syd pakol otthon, Noah telefonál, jössz babám? Majd máskor... de Noah nem adja fel, látjuk mi még egymást. Vaughn akarja KémBarbiet vallatni, de neki is nemet mond Syd. A Hóember identitása persze nem ismert, mert a bogotai ember cseszett visszatelefonálni.

Ausztrália. Syd betörősdit játszik, de a ház halott őrökkel van tele. Eközben a bogotai ember leadja a drótot, a Hóember Ausztráliában van. Snowman iz in da house, stílusosan egy fekete símaszkban éppen Caulder / Valenko torkát nyisszantja el, mikor Syd rátalál. Kurva nagy verekedés tör ki a konyhában, minden játszik a húskloffolótól a wokig, de végül a kés a nyertes. Símaszk lekerül, na ki a Hóember? Persze, hogy Noah Hicks. Syd besokkol, a késve érkező Dixon is nagyot néz... és itt a mai rész vége.

Címkék: alias
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duerre 2011.03.04. 14:15:36

De jó kis rész volt ez, bár a "Hóember" néven kb 42 percig röhögtem, így nehéz volt figyelni :)
Kösz a hv-t, jó lett nagyon.
süti beállítások módosítása