Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X75

2011. március 02. 15:00 - Hódos Hajnalka

Élni jó, játszani jó, én meg amúgy is szeretek pacsálni a homokozóban, kerek, nem kerek, megünnepeljük a 75. posztot. Kisjubileumot tartunk, gyertek játszani! Az ajándék egy különleges élmény, sixx jóvoltából. A nyertes jutalma, hogy bemehet a Villa kameracrossba. Velem.

Úgy gondoltuk, a nem mindennapi élményben mindenképpen egy törzskommentelőt szeretnénk részesíteni, de nem szerettünk volna a saját szakállunkra kiválasztani valakit, hiszen halljátok, hülyékvagytok, mindent egyformán és mindent imádunk bennetek. A nyereményért meg kell, hogy küzdjetek. Egy olyan kérdéssort állítottam össze, ami a hogyvolt vv4 közösségével kapcsolatos, így azok, akik a kezdetektől itt eszetlenkednek velem együtt, nagy eséllyel meg tudják válaszolni azokat. 

A játék ma (2010. március 2.) este kilenc óráig tart, a tizenegyedik helyes megfejtő jöhet velem a Villába. A kérdéseket a poszt végén találjátok, a válaszokat kommentben küldjétek, hajrá, mindent bele! 

Köszönjük, sixx!

Hisztérikus röhögésben törtem ki és megpróbáltam elképzelni a jelenetet, mi lehetett az előzménye annak, hogy egy reggeli hányingerből Gigi terhes Villalakóvá lépett elő. Szerintem az történt, hogy a stáb egyik férfitagja ránézett a falinaptárra, az asszony megint húzódozott tegnap este, pedig március van bazmeg, itt a tavasz, dagad a fasz, kiáltott fel, ezt meg kell lovagolni, és lám, pedig Gigi is megmondta, lehet, hogy csak hánynom kéne egyet és jobbat lennék. Persze, elhangzott az is, míg Jerzsi szellőztetett, megtermékenyítettél, Jerzsi vissza is kérdezett, kérjek terhességi tesztet? Dehogyis, nevetett Gigi, ebből aztán Lilu a lovardából megörökölt trottyos nadrágjában messzemenő következtetéseket vont le: ezzel akkor nyilvánvalóvá vált, hogy a kameramentes órán ezek márpedig szexeltek és ezt most beleverjük mindenkinek a fejébe, ha a fene fenét eszik is.

Amíg Gigi a hányingerrel küszködik – azóta tán meg is szült, mit lehet tudni – Éva és Alekosz a nappaliban beszélgetnek. Éva szerint az az elképzelés, hogy Szandika kiviszi őt párbajozni. Te jössz vissza. Honnan veszed? Figyelj, neked is vannak jó megérzéseid, nekem is vannak. A Szandika addig van itt, amíg ki nem megy párbajozni. Teljesen mindegy, kivel megy ki, kint fog maradni. A téma benn a hálóban ugyanez, Béci és Laci próbálnak a jövőbe látni. Béci attól fél, ha az Évára raknak, akkor biztos, hogy a Jerzsit viszi ki. És vissza is jön az Éva, súgja Laci. Péppé veri a Jerzsit kinn. Ezért lenne jobb, ha a Jerzsi választana. És kit választ? Engem, téged, a húgodat? Hát nem lennék Béci helyében, az biztos. Gigi vagy rókázott, vagy nem, de visítani már tud, ez mi? Hát, ez egy stúdió akar lenni. Béciiii, Alek! Érkeznek a többiek is, szoláriumot hallottam, mondja Éva, aztán már fordul is vissza, ja, hát ez annyira nem hat meg! Szandika is szoláriumot hallott, feküdj vissza, én is jövök vissza, semmi érdekes ilyen zene, ilyen mit tudom én milyen faszság! Úristen, micsoda hangszer ez, vigyorog Alekosz. Érezheti, hogy nem szívelem különösebben, a Patika betétdala után most meggyaláz egy másik számomra kedves dalt is, Balázs Fecó Évszakok. Ősz óta sokszor eszembe jut, emlékszik valaki a filmsorozat végére? Götz Anna kiabált a repülőtéren, felvettek, felvettek! A távolba induló férfi nem hallotta, egy másik utas mondta neki mosolyogva, azt kiabálja, hogy szeretlek. Hát én is azt hallottam, mikor a mama negyvenéves huszonhatosával elindultam a kutyákkal a határba, hogy azt kiabálja utánam, maj’ én is mék, nem sokkal később jöttem rá, hogy az lány, nincsen fék akart lenni, maradjunk annyiban, hogy empirikus úton tettem szert erre a tapasztalatra. Biztos jön hozzá valami segítség! Biztos kapunk valakit, bólogat Gigi. Igen, érkezik a Lilu által többször popsztárnak titulát Kasza Tibi és LL Junior, puszi puszi, juj.

Lesz két csapat, lesz egy kis rivalizálás, és az a lényeg, hogy el fogunk készíteni kettő dalt, mindenki a saját stílusában. Instant sztárgyártó csapat vagyunk most. Párbajszerűen fognak elkészülni ezek a dalok, amit valójában ti fogtok írni. Ez nem egy ilyen pár órás program, hanem mi pár napig veletek fogunk lakni. Kitör a hitetlenkedő úristenezés, juj, esküdj! Alekosz kicsit idegenkedett ettől a dologtól. Azért jó, valaki jöjjön vendégségbe, de még itt is alszik, az már… Úgy éreztem, mintha a saját lakásomba hívatlan vendégek előzetes bejelentés nélkül érkeztek volna, akiket én nem hívtam meg. A popsztárok felmérik a képességeket, aztán indul a rock’n’roll. Itt jut eszembe először Ford Fairlane, hé Pavarotti, az ujjammal jobb ritmust tudok pattogtatni! A ki hol alszik intermezzo csak azért érdekes, mert Éva kutyaólnak titulálja a saját ágyát, megalakulnak a csapatok. Tibi megpróbálja rávenni Junior csapatát, hogy szabotálják a feladatot, hihihi. Éva, zenei múlt? Semmi. De a zenét szeretjük? Laci négy évig hegedült, nyolc évig szolfézsra járt. Nagy ügy, én is, csak mikor letettem a vizsgát, csellóra (nem brácsára, köszönet Bogi és Burkónak) javasoltak és anyám öccse a halálba baszogatott azzal, hogy többet az életben nem fogom tudni összezárni a lábam. Jaj hogyne hittem volna el, tíz éves voltam, így nem lett belőlem Apocalyptica, se kislány a zongoránál.

Juniorék a nyugiszobában skáláznak, lálálálálá, Lacinak szegénynek semmi hangja az előképzettség ellenére, léggitárszóló, ez az, lezárt agyam kulcsát eldobom! Én a hajamat rakom le az asztalra. Béci tolja, Juniornak tetszik, Szandinak is elkerekednek a szemei, Alekosz egy baromfivirslinek látszó tárgyba énekli borzasztó hamisan, hogy nem tudja mi hajtja, a boldogság vagy a keserűség. Éva a sokéves Edda Művek repertoárból csak Pataky Attila két öklét tudta elsajátítani, Bécin felröhögök, aszongyahogy, Anikó, mi az a csajnóta amit mindig kérsz és részegen szoktad énekelni? Tibinek a legkellemesebb meglepetés Laci és Éva, ők tipikus fürdőszobai énekesek. Hogy én mit énekeltem volna? A Generáltól a Fűrészt, mi mást.

Kasza Tibi vacsorát főz, az egyik kedvenc kajáját készíti el, tejszínes, enyhén currys, nagyon finom lesz. A Lakók csicseregnek, Gigi elmeséli, milyen nehéz benn, meg hát nincs szex, az a másik, ami megöli az egészet. Elmeséli, hogy kaptak Jerzsivel kameramentes órát, a beszélgetéstől kezdve minden volt. Ajajj, Anikó kezd belendülni, ha négy hónappal ezelőtt azt mondják nekem, hogy a Juniorral fogok egy szobában aludni, nem hiszem el. Ha jól számolom, még négy deci és jön a hallodhülyevagy, mindent imádok benned! És most meg itt van és azta! A nappaliban röhögés, Alekosz elmeséli Tibinek, honnan lehet tudni, hogy Éva rámozdult valakire. Először csücsörít, aztán kacsintgat, utána riszál. Éva röhögve kommentálja, ez hülye. Anikó, ha téged akar, akkor rámozdul a Juniorra, ezáltal mindig ki lehet következtetni, hogy akivel össze szeretne jönni, mindig a barátjával szeretne, csak ez egy ilyen módszer. Alekosz hogyan hódít? Az egy másik dimenzió, nem értheted. Jeges fuvallatként érkezik Szandika, aki nem alszik, csak nem kíváncsi a műröhögésre meg semmire. Junior faggatni is kezdi később, minden rendben van itt? Rajtad érzem, hogy izé, hasonló vérmérsékletű vagy, ezért kérdezem. Szandi panaszkodik. Sokszor van úgy, hogy egy hajszál választja el attól, hogy valakinek be ne üsse az arcát. Az Alekosz meg dumál, visszahallja, hallja a motyogást, de nem úgy jön oda, hogy izé, hanem hátulról! Amúgy kamázza, mert olyan dili, aztán nosztalgiázik egy kicsit, milyen jó volt, mikor Olivér még itt volt, milyen spanok voltak ők négyen. Junior arra biztatja, vissza kéne ez hozni.

Tibi Alekoszról kérdezgeti Évát, Éva gyorsan eldicsekszik, hogy belé szerelmes az Alekosz. Egyszer volt olyan, hogy csókolgatta a nyakamat, és akkor bevallotta, de azt mondta, hogy ezek a dolgok már letisztultak benne. Nem, egyetlen kósza percre sem merült fel benne. Alekoszban igen, de benne nem. Nem zavarok, lép ki Alekosz a kertbe. Dehogy, pont rólad beszélgettünk, kérdezte a Tibi, hogy a mi viszonyunk…Mint egy jó házasság, vigyorog Alekosz. Gigi elmeséli, azért nem szexel Jerzsivel, mert akárhányszor eljut oda, hogy leszarja, mindig eszébe jut anyu, apu meg hogy hatmillióan nézik a műsort és ha egyszer kimegy, ezt nem akarja visszanézni. Hát van elég más felvétel, valóban. Tibi és Junior nem tudják, hogy az Igazmondó Hinta valójában egy aknamező, ezért halálos nyugalommal besétálnak a csapdába. Poénkodással indul a kérdezgetés, kit vinne Junior párbajozni, kicsik a körmei, rágja őket, mi volt a legextrémebb helyszín, ahol szexelt, miért szingli Tibi. Anikó palintázik, Junior visszakérdez, és neked mi volt a legextrémebb helyszín? Egy erdőben, egy elhagyatott ház előtt, egy Simsonon. A Simson ezüst színű volt egyébként, nem szeretném, ha az információ hiánya miatt bárki álmatlanul hánykolódna. Juj és Anikó parázott és nézte a házat, nehogy kijöjjön valaki. Béci felröhög, hallottad az Évát? Mi volt? Ezért nem tudtál elmenni. Mindenki röhög, Anikó duzzogósra állítja a száját, Éva nem fér a bőrébe, bekérdez Anikónál.

Volt valaki, mikor bejöttél, az már nem él? Az teljesen más, magyarázkodik Anikó, aztán elmeséli, hogy két héttel a Villába költözés előtt összeszedett valami pasit, akinek van kapcsolata, megígérte, hogy vár rá, de ez az idő kevés volt, hogy bármi kialakuljon, ezért ő ezt a kapcsolatot úgy ítélte meg, hogy nincs jövője. Szandika kiakad, most megint mit kötözködsz? Éva nem érti, mi baja Szandikának, ő csak kérdezett egy kérdést. Kellemetlen helyzetbe hozol más a kérdéseddel! Anikót sikerül felhergelni, na most lett elege az Évából és meg is fogja mondani neki, csak nem akar alpári lenni. Ő ugat, mikor van pasija és hagyja magát, hogy más simogassa? Dögöljön meg, ha nem rá teszi a jelet! Évával sem a Villán kívül, sem itt benn nem akarja tartani a kapcsolatot, Éva ne is szóljon hozzá. A beseggelt Éva persze nem érti az egészet, még szerencse, hogy nem hallja, Tibi és Junior a szaunában eszelősnek titulálják, na lenne olyan cirkusz, hogy még! Éva bevallja Giginek, hogy nagyon tiszteli, amiért tartja magát, ezt meg Gigi nem érti, szerintem Éva ma, miután kijózanodott, a nyelvét kitépi tőből, ha felidézi magában ezt a beszélgetést, kárörvendően röhögök.

A kalandos este a kollégiumi szobákra jellemző viháncolással zárul, Éva vihogva fújozza Alekosz hónaljkutyáját. Miért nem szeded le. Hát az kell, ne viccelj! Fúj, cirógatja a hónaljkutyáját! Sőt, meg is szoktam fésülni! Miért, miért ver engem az isten ezzel az idióta kreténnel, miért? Tibi húzza Alekoszt, mi a helyzet az Évával? Előjött a szokásos sztori, pedig egy paplan alatti maszatolásra gondolt. Tibi kiröhögi, a paplan alatti maszatolás nem valami csődör. Esélyszámokat akarok, Alekosz. Veszélyes ügy. Kilencven százalék. Hogy, menekül Éva. Hogy összehozunk valamit. Alekosz, teljes támogatottságunkat élvezed, vihog Tibi.

És a kérdések: 

1. Ki VV Éva legnagyobb rajongója a kommentelők között, aki észérvekkel sem tántorítható el nagy kedvencétől? 

2. Ki az a kommentelő, aki mellett, miután Hajni egy hétre kitiltotta, szolidaritási mozgalom indult? 

3. Ki az a kommentelő, aki mostanában azért van kevesebbet velünk, mert sikerült elhelyezkednie és a megrakatlan főnökasszony miatt szenved, mint a kutya? 

4. Melyik kommentelőnk írta azt a verset, amit a közös levelünkkel együtt beküldtünk a Villába? 

5. Melyik kommentelő szokott felszólítani minket így: Gyere analízisbe, most!

6. Ha úgy gondolja, nem vagyok elég gyors, melyik kommentelőnk szokott így elégedetlenkedni: Lófasz lesz itt, nem poszt!

7. A VV5 szerepeit kiosztottuk egymás között. Kinek a szerepét kapta sixx? 

8. Kinek az avatarjára mondja szinte egy emberként mindenki, hogy rusnya? 

9. Mit füllentett Hajni, mi fog történni, ha nem lesz meg az ezer komment? 

10. Hogy hívják azt az olvasót, akitől ajándékba kaptunk az Alekosz vs Hyppolit videót?

11. Melyik focicsapatnak szurkol Hajni?

12. Ki írta meg kézzel (gyöngybetűkkel) és adta postára közös levelünket a Villába?

13. Mikor jelent meg az első hogyvolt-vv4 poszt (év, hó, nap) és kommentelt-e oda gibson?

+1 Mi a lájt szex? 

 

 

Címkék: vv4
1124 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osgood 2011.03.02. 15:51:35

Fenébe, megint korán... :(

gidabiga 2011.03.02. 15:58:20

@MegLepke:

hajrá, nekem mennem kell, nem tudok beszállni :(
de MMKK nektek drukkolok :)))

avanivi 2011.03.02. 15:58:32

A kilec én vagyok ?

Holabög Rém 2011.03.02. 16:00:53

Szeretném bejelenteni személyes érintettségemet a hatodik kérdésben, és jelezni, hogy a játékban ebből az okból kifolyólag nem vehetek részt összeférhetetlenség miatt. Egyébként meg dehogynem(hiszen tuti, hogy én nyernék, mindenkitkiviszekéskinthagyok), de úgyse tudnék menni, két gyerek meg egy munkahely mellett. :)

2011.03.02. 16:01:29

@avanivi: A foskilencest nem engedem.. :-)

osgood 2011.03.02. 16:06:16

@Olika69, @avanivi: Bocs, de ezügyben már szóltam :P

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 16:06:24

de fasza játék :) Hajni, sixx, sírok, mint Anikó jobb napjain

avanivi 2011.03.02. 16:09:28

@Olika69: Jó legyen, de holnap az enyém lesz.

genevieve 2011.03.02. 16:09:45

szégyen, de csak kb. 10 kérdésre tudom a választ:-)

2011.03.02. 16:09:59

Szomorú vagyok, nem tudnám hibátlanul kitölteni a kérdőívet, pedig a 11-es az egyik szerencseszámom, aznap születtem.

sannya 2011.03.02. 16:11:36

fos hanyadik vagyok!!!
:D

gastro vazze 2011.03.02. 16:13:51

Hajnika kommentbe, vagy emilbe kell küldeni-e?! :)
Egyébként csak azért nyernék szivesen, hogy megnézzem élőben (meg is fogdosnám, hogy tényleg él-e) ki az az állat , aki írja a posztokat Hódos név alatt :) - persze a válaszokat biztos nem tudom az összesre, majd lepuskázom legfeljebb:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 16:16:36

megőrülök, itt vagyok az elejétől mégsem tudom az összes választ:(
fos9-es vagyok:(

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 16:17:26

@genevieve: gondolj, gondolj!

@beebeer: hogy lehet így nekiindulni? :)

@gastro vazze: ja, sokan nem hiszik el, hogy tényleg létezem. :)
Kommentben, juj ezt bele is írom a posztba.

MegLepke 2011.03.02. 16:18:34

Már csak egy hiányzik, jó kis játék, Hajni, kössze!

gastro, sztem kommentbe ide, de majd Hajni elmondja, jól gondolom-e. Ééééés benne vagyok én is, királyság van!:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 16:21:15

@MegLepke: Most már érted, miért írtam, amit írtam, ugye? :))

redhaven 2011.03.02. 16:23:13

@MegLepke: Téged a retek az áldozatos éjjeliekért vv nagydíjban kellene részesítsen!!!!
csak hívna már kolosi...:)))

gastro vazze 2011.03.02. 16:23:38

nade így, hogy senki nem meri elkezdeni, nehezen lesz meg a 11. :D

Szaffi B. 2011.03.02. 16:26:08

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibasz mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem

+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

MegLepke 2011.03.02. 16:27:23

@Hódos Hajnalka: iiiiigen.:)))

@redhaven: óhhh, hát köszike, többünket (gidabiga, gangesz, King). ennyi az állandó éjjeli műszak, remélem nem hagytam ki senkit.

Mme Chauchat 2011.03.02. 16:28:19

@Hódos Hajnalka: öö, Maximálriszpekt és Megagiga ŁoŁ - izé...ötös! Leülhecc! Izé...gyere analízisbe!

sannya 2011.03.02. 16:28:27

@gastro vazze: majd a tizedik utan jon a toporgas...
:D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 16:28:58

faszom, én úgyse megyek be, leszek az első :D
1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. Meglepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz
9. "sixx kibasz, mint macskát szarni"
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
12. 2010. december 15., gibson nem kommentelt
+1 Smárolás, veretés, csöcsörészés

MegLepke 2011.03.02. 16:29:42

Most le kell mennem a boltba. Várjatok meg lécciiiiii!:)

gastro vazze 2011.03.02. 16:30:14

@sannya: de te ne nevezz be - zöldfokiró' nemér!

natoth 2011.03.02. 16:31:07

@canzone: tesó, ne elsőzzé

1. Peter_Cs
2. trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz (bár szerintem kérdezőgilisztáé is ocsmány :))
9. hogy sixx kib@ssza, mint macskát szarni
10. stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15, 10:40 - nem
+1. smárolás, csöcsörészés, veretés

köszi a játékot Hajni :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 16:31:29

@Hódos Hajnalka:
:DD
de szuper jó játék, főleg, hogy látok már megfejtést is, így beugrott amit nem tudtam, de a 10-esre így sem emlékszem:)

sannya 2011.03.02. 16:31:35

@gastro vazze: nem nevezek...
:)
bar megyek haza,de nem ezert...

inmemancsi 2011.03.02. 16:31:55

@Trollseprű/ ki az a Milo?: gratula, szerintem neked kéne akkor a 11.-nek lenni így elsőre:))

Szaffi B. 2011.03.02. 16:33:48

@inmemancsi: ööööö, izé, én antiszociális vagyok SSKK nem hagyom el a lakást, sőt, a játék vége után egy hétig egyedül mászkálok benne :D

2011.03.02. 16:34:16

@Hódos Hajnalka: némi kutatómunkával természetesen megoldható lenne, csak nincs ma időm rá, dóóógozni kell itten a másik képernyőn, 75 poszt, Úrst'n!
Mindenesetre gratulálok!
Szerintem az RTL Klub többel jön neked, mint egy "gyárlátogatás", én csak miattad nézem ezt a szart! :)

MegLepke 2011.03.02. 16:34:20

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: muszáj, elfogyott a cigim. Az pedig nem tűr halasztást.:)

sannya 2011.03.02. 16:35:25

@MegLepke: akkor te sem leszel a retek leszokas elleni reklamarca...
:D

gastro vazze 2011.03.02. 16:35:28

tizediknél megszüntetem a reggemet és egy újjal beszállok : kérdés eltünik-e az összes hozzászólásom, vagy marad minden? Amikor sixx kitilt valakit cc-ről, akkor eltünik a delikvens hsz-e is... így vissza lehet előzni:)

gastro vazze 2011.03.02. 16:38:13

nekem spinningórám van 17.30-kor így gyertek-gyertek villalakók, még 7 megfejtésre tegyétek rá a jelet, hogy én lehessek a kiválasztott! :)

inmemancsi 2011.03.02. 16:38:48

@Trollseprű/ ki az a Milo?: :))akkor a látogatás után beköltöztetünk Alekosz mellé a villába - és a játék után is maradtok bocsi, bocsi:))

the sandwich maker 2011.03.02. 16:39:08

na, én úgyse tudok menni (a nyertesnek kívánom, hogy csapjon rá egy nagyot az üvegre, mikor Éva nézegeti magát benne).

1.Peter_Cs
2.trevlovics
3.viola narvilly
4.MegLepke
5.Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz (elhatárolódom ettől a kérdéstől, nem akarom magam Szibériába deportáltatni.)
9.sixx kibasz, mint macskát szarni
10.stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15, 10:40, nem.
+1.smárolás, csöcsörészés, veretés

inmemancsi 2011.03.02. 16:40:10

@gastro vazze: igen, mert nekem meg ...tánc van 6-tól:))

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2011.03.02. 16:40:50

Én elmondhatatlanul meg vagyok hatódva. :)

fityfiritty 2011.03.02. 16:41:05

Bár én csak olvasó vagyok, így a játékban nem vehetek részt, azért megkérdem. Ha bekommentelem a megoldásokat, azzal ugrik egyet a számláló? Nehogy az én hszem okozzon később akopaliptikus problémát a legfelsőbb körökben...

gastro vazze 2011.03.02. 16:41:32

@Hódos Hajnalka: "hogy azt kiabálja utánam, maj’ én is mék, nem sokkal később jöttem rá, hogy az lány, nincsen fék akart lenni,"

-ez a karajró' ismerős-e:)

gastro vazze 2011.03.02. 16:42:18

@inmemancsi: hát legfeljebb nem megyek! nem én tartom :D

gastro vazze 2011.03.02. 16:43:25

@fityfiritty: persze told be, csak a nyertes lehet törzskommenter a villaszabálykönyv szerint, bár még senki nem látta:D

sannya 2011.03.02. 16:43:59

@gastro vazze: a torzskommenter csak derekig ir ide???

gastro vazze 2011.03.02. 16:46:15

@sannya: a tőllem legközelebb álló derekáRA! :)

natoth 2011.03.02. 16:48:10

ha ilyen tempóban haladunk, Lepi egy karton cigivel is simán visszaér 11.-nek :)

sannya 2011.03.02. 16:49:11

@gastro vazze: sokat tomegkozlekedsz???
:DDD
ott van derek,epp eleg...

2011.03.02. 16:49:13

@gastro vazze: én csak azért nem másolom be ide a megfejtést, mert gondolok az esti műszakra, akik szintén megérdemlik a lehetőséget.
Na, ilyen vagyok! Ennyi!

gastro vazze 2011.03.02. 16:51:29

1.Peter_Cs
2.Trevlovics
3.viola narvilly
4.MegLepke
5.Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9.sixx kibasz, mint macskát szarni
10.stöki
11. AS Roma (farkasok)
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15, 10:40, írt bele!
+1.smárolás, csöcsörészés, veretés

bévé 2011.03.02. 16:51:40

most mindenki várja az ötödiket. :D

mondjuk én kicsit meg is vagyok sértődve, h mint nettörténetet író szájbabaszott ezredik kommentelő nem kerültem be a kurva kvízbe. namindegy is.

sannya 2011.03.02. 16:52:56

@bévé: nana,en voltam az ezredik,tessek visszakeresni...
:D

MissMarple 2011.03.02. 16:53:23

Meglepkének szurkolok, hogy ő mehessen be Hajnival kukucskálni.

Hajráááá MegLepi!!!!!!

genevieve 2011.03.02. 16:53:31

1. Peter-Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Hollabog Rém
7. Rubin K
8. Tomoceusz
9. ..sixxkibasz , mint mcsakát szarni
10. stöki
11. AS Roma
12. vörös áfony
13. 2010.12.15. , nem kommentel oda Gibson

+ 1 takaró alatti maszatolás?:-)

Hannibal22 2011.03.02. 16:53:38

@bévé: nem elég,hogy meg fogod nyerni?:)

gastro vazze 2011.03.02. 16:53:44

@bévé: nem baj, nesze egy magnézium, az majd segít:)

viola narvilly 2011.03.02. 16:53:54

@bévé:
Te majd a 100. poszt alkalmából kerülsz bele biztos, és az sokkal nagyobb dolog :)

haruka 2011.03.02. 16:53:58

Hú, hát én szívesen mennék, már csak azért is, hogy találkozzak Hajnival, de mivel mostanában szarok a farmra, és nem igazán kommentelek, ezért nem veszem el rendes emberek elől a lehetőséget. A felét tudtam fejből is, juhéjj! :)

vörös áfonya 2011.03.02. 16:54:00

Igaz,hogy olyan szelektív a memóriám,mint a szita,de megpróbálkozom a válaszokkal:
1.Peter_Cs
2.trevlovics
3.viola narvilly
4.MegLepke
5.Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9.sixx kibasz, mint macskát szarni
10.stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya (tehát ÉN)
13. 2010.12.15, 10:40, nem.
+1.smárolás, csöcsörészés, veretés

A 12-es a legszebb kérdés:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 16:56:34

@Stöki: :)

@gastro vazze: karajfácsé, igen. :D kbsztt nagyot estem :DD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 16:56:39

Hajni, mondd, hogy büszke vagy ránk :)

(ha közelebb jönne az a fo9 kulipintyó, de bemennék, úristn)

gastro vazze 2011.03.02. 16:56:50

@beebeer: ejj fiam, nem tudsz olvasni? 9-kor vége a dalnak, nem lesz itt éjszakai műszakosnak esélye.....sem!

gastro vazze 2011.03.02. 16:57:49

@Hódos Hajnalka: akkor majd, ha éreccségi tétel leszel, visszamegyek viszgázni belőled :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.02. 16:58:14

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibasz mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. / 10.40, nem

+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

Hannibal22 2011.03.02. 16:58:31

@Hódos Hajnalka: Emelt díjas esemesben kellett volna kérned a válaszokat,hallodhülyevagy,lecserélhetted volna a motorod:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.02. 17:01:13

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibasz, mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. / 10.40, nem

+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

redhaven 2011.03.02. 17:01:14

@bévé: a jubileumi 996-on leszel 5 kérdés tárgya!!:)

MegLepke 2011.03.02. 17:01:22

@MissMarple: ó, miért? Egyébként köszi. Visszajöttem a boltból, szóval várom a megfelelő pillanatot.:)

fityfiritty 2011.03.02. 17:01:38

Inkább kihagyom, utálnám magam, ha nyernék :))) Meg ti is mind

2011.03.02. 17:01:47

Jó, azért 9-kor már a sztahanovisták is megérkeznek, de legyen!
Én sorsolással választanám ki a nyertest, természetesen közjegyző jelenlétében.
Szóba jöhet még az emelt díjas SMS, de ehhez időt kérnék, meg kellene beszélnem a T-Mobillal, hogyan szerezhetném meg a beérkezett összeget. :)
Szinte vinnyog az éhségtől a bankszámlám már, annyira alacsony az egyenlegem.

Szaffi B. 2011.03.02. 17:03:06

@bévé: Én meg mint pszichoterroizáló, neandervölgyi trollkodó kommentelő. ehhh

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 17:03:18

@canzone: hogyne lennék az.
ha ti nem lennétek, nem lenne ez a közösség.
köszönettel tartozok itt mindenkinek. :)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 17:04:04

@Hannibal22: :DD mi a bajod a babettámmal?

bévé 2011.03.02. 17:04:10

@sannya: hol? :D
már ne hari, de én világtörténelmet írtam itten, barátom.. :D nem is olyan rég. :)

MegLepke 2011.03.02. 17:04:49

@bévé: nem lehet mindent ellőni egy alkalommal, a századiknál még stílusosabb lenne, asszem.:)

sannya 2011.03.02. 17:05:40

@bévé: azon a sixxx kidob mint macskat versenyen nem te voltal az ezredik...
:D
vagy nem egyrol beszelunk???
:D

nyanyanya 2011.03.02. 17:05:53

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibasz mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem

+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 17:07:09

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. Meglepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz
9. "sixx kibasz, mint macskát szarni"
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
12. 2010. december 15., gibson nem kommentelt
+1 Smárolás, veretés, csöcsörészés

bévé 2011.03.02. 17:07:52

1. Ki VV Éva legnagyobb rajongója a kommentelők között, aki észérvekkel sem tántorítható el nagy kedvencétől?
Peter_Cs
2. Ki az a kommentelő, aki mellett, miután Hajni egy hétre kitiltotta, szolidaritási mozgalom indult?
Trevlovics
3. Ki az a kommentelő, aki mostanában azért van kevesebbet velünk, mert sikerült elhelyezkednie és a megrakatlan főnökasszony miatt szenved, mint a kutya?
Viola narvilly
4. Melyik kommentelőnk írta azt a verset, amit a közös levelünkkel együtt beküldtünk a Villába?
Meglepke
5. Melyik kommentelő szokott felszólítani minket így: Gyere analízisbe, most!
Mme Chauchat
6. Ha úgy gondolja, nem vagyok elég gyors, melyik kommentelőnk szokott így elégedetlenkedni: Lófasz lesz itt, nem poszt!
Holabög Rém
7. A VV5 szerepeit kiosztottuk egymás között. Kinek a szerepét kapta sixx?
Rubin Kristóf
8. Kinek az avatarjára mondja szinte egy emberként mindenki, hogy rusnya?
K. Tomoceusz
9. Mit füllentett Hajni, mi fog történni, ha nem lesz meg az ezer komment?
sixx kibassza, mint macskát szarni
10. Hogy hívják azt az olvasót, akitől ajándékba kaptunk az Alekosz vs Hyppolit videót?
Stöki
11. Melyik focicsapatnak szurkol Hajni?
AS Roma
12. Ki írta meg kézzel (gyöngybetűkkel) és adta postára közös levelünket a Villába?
vörös áfi
13. Mikor jelent meg az első hogyvolt-vv4 poszt (év, hó, nap) és kommentelt-e oda gibson?
2010.12.15 - 10:40, nem írt gibson
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés.

inmemancsi 2011.03.02. 17:08:00

Peter_cs
Trevlovics
Viola Navily
Meglepke
Madame Chauchat
Hollabög rém
Rubin Kristóf
Tomoceusz
kivág Sixx
Stoki
Roma
Vörösáfonya
2010.12.15 és nem
smár,csöcsörészés, veretés

viola narvilly 2011.03.02. 17:08:14

1. Peter_CS
2. Trevlovics
3. én
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz
9. azt, hogy Sixx kibassza, mint macskát szarni
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010. 12. 15. nem
+1. smárolás, csöcsörészés és veretés

bévé 2011.03.02. 17:08:22

bár nyuszó kétszer nyomta, baszki

viola narvilly 2011.03.02. 17:09:08

Na, tisztességesen elb.sztam.. nem találtam a plusz jelet a laptopon :D, másoltam a kérdésekből egy pluszt, erre idióta módon azt tettem be másolásban ide... ezzel el is toltam a 11. helyet :D

bévé 2011.03.02. 17:09:14

na most légy okos, Hajnika! :D

MegLepke 2011.03.02. 17:09:28

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. hát énénén: MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. sixx kibassza Hajnit, mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem
+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

gastro vazze 2011.03.02. 17:10:03

1. Peter_CS
2. Trevlovics
3. én
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz
9. azt, hogy Sixx kibassza, mint macskát szarni
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010. 12. 15. nem
+1. smárolás, csöcsörészés és veretés

bévé 2011.03.02. 17:10:20

asszem inmemancsi lett az.

gastro vazze 2011.03.02. 17:11:58

viola nyert nem én, meg Lepi sem :( faszomnak kellett pisálni?! :D

MegLepke 2011.03.02. 17:12:01

Szerintem meg Violet nyerte.

Lanois 2011.03.02. 17:13:07

A négyes a Meglepke.

gastro vazze 2011.03.02. 17:13:17

@bévé: nem , mert én elsőre DIREKT hibás választ küldtem, így az nem számitott bele, és nyuszómuszó egyik megoldása sem, illetve genevieve is elbaszta:)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 17:14:07

áhh, mehetek vissza a majomkutya komondoromhoz...

de kerülök egyet délbuda fele, hátha az egész valóvilág fotoshop, és a kupola is csak makett

nyanyanya 2011.03.02. 17:14:13

@gastro vazze: ha nyertem volna neked adtam volna. inkabb ertekeld az arckarakterem a masikon nyuszika.

Szaffi B. 2011.03.02. 17:14:18

@gastro vazze: :DDDD

HAJRÁÁÁÁÁ MEGLEPI!!!!

nyanyanya 2011.03.02. 17:15:52

@nyanyanya: nem a feszbukra gondoltam hanem a szemuvegre:D

MegLepke 2011.03.02. 17:16:30

gastro, óvjunk?:D Én csak a tökéletes megoldást fogadnám el (mármint a nevek pontos megjelenítését.)

gastro vazze 2011.03.02. 17:17:26

@nyanyanya: értékellek, mint embert:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.02. 17:17:35

én kétszer nyomtam, mert elsőre nem láttam megjelenni és én így első átfutásra is látok két hibás választ, szóval azért itt még zsűrizni kell ;)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:17:41

7,8,10,13 kérdést nem tudtam volna magamtól.
Fos kilences vagyok, vagy megérdemlek egy négyes alá-t?

Üdv mindenkinek!

viola narvilly 2011.03.02. 17:18:26

@gastro vazze: @MegLepke:
Szerintem nem én, mert elkeféltem azzal, hogy először a plusz 1-et írtam be (most sem találom a laptopon a plusz jelet :D)

gastro vazze 2011.03.02. 17:18:30

@MegLepke: szerintem óvjunk, és legyen megosztott...:D

viszont nekem 17.-én csak a későbbi órákban lenne jó Hajni, mert aznap van az esküvőm :D

viola narvilly 2011.03.02. 17:22:01

@MegLepke:
Na én pl. el is rontottam egy nevet...

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:22:18

különben meg óvok, mert nálunk a munkahelyen tilos megánügyben netezni (mondjuk az hv és Hajni az közügy)és azzal,hogy Hajni munkaidőben tette fel a posztot apokaltiptikus mértékben diszkriminált és megsértette a szuvenir jogomat.

gastro vazze 2011.03.02. 17:22:40

@MegLepke: óvjunk hát! legyen megosztott velem:DDDD, de 17.-e nem jó, vagy csak később, mert esküvőre megyek.....és nekem ott illene lennem, mint érintett fél :D

bévé 2011.03.02. 17:22:53

@Hannibal22: hé, nem én vagyok, van közte rossz válasz, meg duplázás, aki utánam eggyel jön, azé. :)

nyanyanya 2011.03.02. 17:23:05

@gastro vazze: 17.-en lesz?? megse hivtal:( kocsog:(

2011.03.02. 17:23:31

@viola narvilly: segít ha azt mondom shift 3? Az enyémen legalábbis.

gastro vazze 2011.03.02. 17:23:46

kurva blogmotor, nem adta ki a válaszom az előbb :S:)
na megyek spinningre:S

sannya 2011.03.02. 17:25:10

@beebeer: mindenkien ott van...
:D

nyanyanya 2011.03.02. 17:26:00

@gastro vazze: anyadek nem erdekelnek, engem nem hivtal meg:D akkor nem lesznek cuki 30as szingli pasik, akik csak engem akarnanak imadni? mert akkor talan megbocsatok...

bévé 2011.03.02. 17:26:01

@sannya: nem sajnos, nem egyről. te csak abban a posztban voltál mittoménhányadik ezredik kommentelő, én meg az első ezredik. bibibibiiiiííííííí. :)

nyanyanya 2011.03.02. 17:26:37

@gastro vazze: anyadek nem erdekelnek, engem nem hivtal meg:D akkor nem lesznek cuki 30as szingli pasik, akik csak engem akarnanak imadni? mert akkor talan megbocsatok...

vegulis nem menekultok el valami gagyi szigetre, hogy ne kelljen meghivni a rokonsagot?:D

gastro vazze 2011.03.02. 17:27:16

@nyanyanya: nem lesznek, de te csak továbbra is csak engem imádjál és várd ki a sorod! ne légy türelmetlen :D

sannya 2011.03.02. 17:28:32

@bévé:jahogy te az osszesitettrol beszelsz...
:)
azt nem szamoltam,mert volt ket het,amig net nelkul voltam es nem tudtam felnezni ide...
csak arra a sixxx fele elore az ezer kommentert felbuzdulasra emlekszem,ott en voltam az ezredik...
:D

2011.03.02. 17:30:00

@sannya: Neked sem Fujitsu-Siemensed van. :)
Na jó, igazad van, a Fujitsu csak a funkciógombokon gerilláskodott.

MegLepke 2011.03.02. 17:30:05

Na, ide már közjegyző kell:D Hajni majd megmondja ki nyert.

@gastro vazze: oké!:) és ott esküdni a villába? arra nem gondoltál? Alekosz mondana beszédet meg ilyenek.:DDDD

bévé 2011.03.02. 17:30:57

@viola narvilly: az lesz a legnagyobb dolog, gyermekem! :)

sannya 2011.03.02. 17:31:01

@beebeer: asszem a zosszes gepen shitf+3 a kombo...
:D

nyanyanya 2011.03.02. 17:31:05

@gastro vazze: en pont az a tipus vagyok igen:D akkor 16.-an meg egy utolso talalkozas?:D talan lesz annyira meleg, hogy felvegyem a ballonkabatom..:D

Hannibal22 2011.03.02. 17:31:31

@bévé: hehe,az mindegy,valahogy téged fognak kihozni győztesnek,ha kell Sanyit is bevetik:)Összeesküvés-elméletem van veled kapcsolatban,az ezredik komment óta:)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:35:13

Hajni, ami lábad közé kerül és vonós hangszer, az a cselló! :))))))))))

2011.03.02. 17:35:37

Azta gyerekek, micsoda orgánum van a Belevalóban! Nem hiszek a fülemnek, meg a szememnek!
Hány liter viszkit kell ledönteni, mennyi cigit kell elszívni ehhez!!!!

bévé 2011.03.02. 17:36:11

@Hannibal22: jujj, kezeltesd magad Mme-mal. :D

sannya 2011.03.02. 17:36:26

@beebeer: miert,betoltak a csarlit???
:D

.lll. 2011.03.02. 17:38:37

És a kérdések:

1. Ki VV Éva legnagyobb rajongója a kommentelők között, aki észérvekkel sem tántorítható el nagy kedvencétől?

Ancilla

2. Ki az a kommentelő, aki mellett, miután Hajni egy hétre kitiltotta, szolidaritási mozgalom indult?

art

3. Ki az a kommentelő, aki mostanában azért van kevesebbet velünk, mert sikerült elhelyezkednie és a megrakatlan főnökasszony miatt szenved, mint a kutya?

Tomoceusz

4. Melyik kommentelőnk írta azt a verset, amit a közös levelünkkel együtt beküldtünk a Villába?

Tomoceusz

5. Melyik kommentelő szokott felszólítani minket így: Gyere analízisbe, most!

Peter Cs

6. Ha úgy gondolja, nem vagyok elég gyors, melyik kommentelőnk szokott így elégedetlenkedni: Lófasz lesz itt, nem poszt!

Tomoceusz

7. A VV5 szerepeit kiosztottuk egymás között. Kinek a szerepét kapta sixx?

Alekosz

8. Kinek az avatarjára mondja szinte egy emberként mindenki, hogy rusnya?

Lanois

9. Mit füllentett Hajni, mi fog történni, ha nem lesz meg az ezer komment?

Lazio mezbe bújik

10. Hogy hívják azt az olvasót, akitől ajándékba kaptunk az Alekosz vs Hyppolit videót?

sixx

11. Melyik focicsapatnak szurkol Hajni?

Lazio

12. Ki írta meg kézzel (gyöngybetűkkel) és adta postára közös levelünket a Villába?

Tomoceusz

13. Mikor jelent meg az első hogyvolt-vv4 poszt (év, hó, nap) és kommentelt-e oda gibson?

2010.11.11.,csak ő kommentelt

+1 Mi a lájt szex?

lájt kólával beöntést végeznek

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 17:40:31

@Bogi és Burkó: :DDDDDD jaj. hát látod, én mindent a lábam közé akarok.......

2011.03.02. 17:40:38

@sannya: Charlie kutyavalaga ehhez a nőhöz képest. Akkora a kontraszt a hang és a kép között, hogy odakaptam a fejem, egy 60 éves, vakító fehér protkójú, feketére festett hajú "molett" hölgy, Louis Armstrong hangjával.

avanivi 2011.03.02. 17:41:45

Szeretném ha Péter_Cs győzne ! De hol van ?

fran7 2011.03.02. 17:42:48

@lófő: Szerintem Hajni téged örökre törölni fog, még az internet hozzáférésedet is letiltja;)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:43:09

@Hódos Hajnalka: de a cselló nagyobb , mint a brácsa. jobban megéri :)

2011.03.02. 17:43:17

@sannya: kifelejtettem az orbitális mennyiségű ékszereket, pl. minden ujján bazi vastag gyűrű, gondolom ezzel takarja a püffedtséget.
Megvan a típus? Vagy már régóta nem éltél idehaza? Külföldön szerintem hiánycikk ez a típus, a kivénhedt madam. :)

Zelefánt 2011.03.02. 17:44:12

+1 --
Ajtócsapkodás.

.lll. 2011.03.02. 17:44:41

@Hódos Hajnalka:

most néztem meg,hogy én voltam a második,aki hozzászólt a HV-1-hez,asztakurva:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 17:45:17

@lófő:
őrült :DDD

@fran7:
:DD

@avanivi:
óóó láthatná Évát közelről:))
lehet Péter Cs a nekedvalóba fog járni, ha netán Éva kiesik:)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:45:26

@avanivi: tényleg, nagy hülyeség lenne, ha megszavaznánk Petercs-t?
megérdemelné, szerintem, ő a legfanatikusabb rajongó.

sannya 2011.03.02. 17:46:46

@beebeer: jujjj...

ezek a tipikus "barenekesnok"...ilyen szulak tehen andrea oregebb kiadasban...
megvan...
lattunk mar ilyet,sajnos...
:C

Szaffi B. 2011.03.02. 17:46:50

@Bogi és Burkó: Ő csak Évának örülne, mint nyeremény

MegLepke 2011.03.02. 17:47:32

Télleg, ha Peticsé nyert volna és talizhatna Évával, hát húúúúú, mi lenne ott!

Egyébként a posztot is elolvastam végre.:D Nem tudok mit kiemelni, szerintem eddig ez a legjobb poszt, habár az első bekezdés úgy ahogy van hatalmas!:)

2011.03.02. 17:49:27

@sannya: kár, hogy nem hallhatod a hangját. :( Hidd el, unikum!
Én maradnék a kupi madam meghatározás mellett, azért a Szulák Andinak van stílusa, eddig sosem fog süllyedni.

gibson 2011.03.02. 17:50:23

Hátha még nem késő

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem kommenteltem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

Szerintem nagyon helyes vagyok, de ha gondolod, Hajni, küldök képet privátban! :)

sannya 2011.03.02. 17:51:38

@beebeer:
:)
legyen...
bar szulak meg a stilus nekem kicsit meredek...
:DDD
valaki kitalata,hogy o egy disz oz,andika meg elhitte magarol...

2011.03.02. 17:51:52

@MegLepke: mi lenne, mi lenne... És mi van, ha csalódás? Mondjuk Évike éppen akkor kel fel, mikor Peticsé megérkezik.

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:52:51

@Trollseprű/ ki az a Milo?: tudom,tudom. de így közelebbről láthatná. esetleg megszöktetné ...

dr. gernika 2011.03.02. 17:54:57

Csak az elsőre tudom a választ, PeteCs, meg remélem, hogy a nyolcasnál mindenki a patásorbán avatarra gondol, de érdekel mindegyik. :)

Hajni jó volt ez a poszt is, szívemből szóltál szinte mindenhol. :)

2011.03.02. 17:55:20

@sannya: látszik, hogy régen voltán itthon. Nem stílusom a Szulák, de ő legalább tud énekelni, vannak olyan sztárjaink (még mindig), akik hang helyett meleg levegőt fúnak a mikrofonba.
:)

Én nem tudom, honnan szerzik az embereket ebbe a délutáni műsorba? Mintha rajzfilmfigurákat látnék.
Most beérkezett egy fiatal nő v. férfi, a felső fogsora csukott állapotban is súrolja az állát.

redhaven 2011.03.02. 17:55:40

@Bogi és Burkó: a mikropénisz szövetség nevében erőteljes tiltakozást nyújtok be a diszkrimi ellen!:))))

maghozo 2011.03.02. 17:55:40

@Hódos Hajnalka: Szerintem meg ez a nyerő DDDDDDD

MegLepke 2011.03.02. 17:56:29

@beebeer: hülyevagy? akkor is imádná, ha leköpné.:)

Viszont ha én nyertem véletlenül és bemegyek és belém szeret Anikó, akkor mi lesz? Flood hogy fog már utálni!:DDDD

sannya 2011.03.02. 17:58:08

@beebeer:
:)))))
magam ele kepzeltem...

rotfl...
:D

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:58:21

@redhaven: remélem, a szövetség igen kevés tagot számlál. le a mikropénisszel!

maghozo 2011.03.02. 17:58:26

@MegLepke: Lesz egy mikroport a nyakadba akasztva :)

2011.03.02. 17:58:42

@MegLepke: gondolod Peticsé és Éva közti románc kölcsönös arcba köpködéssel szökkenne szárba? Na, azt megnézném! :)

redhaven 2011.03.02. 17:59:14

@Mme Chauchat: minden ok:))
inkább elemezd ki e csodahangot mellyel egy egész erdőt tarra lehetne vágni.

viola narvilly 2011.03.02. 18:00:56

@beebeer:
Hihihi, tényleg. Köszi :) Most megnéztem a nagygép klaviatúráját. Azon is. Akkor mi a toszért nem vettem ezt észre? :DDD

@bévé:
Majd kampányolok, hogy az csak rólad szóljon :D

Mme Chauchat 2011.03.02. 18:01:23

@redhaven: Mindennek eljő az ideje, mint a szalmakalapnak, a metszésnek - és az elemzésnek

natoth 2011.03.02. 18:02:01

@gibson:
te vagy az egyetlen, aki úgy lett kvízkérdés, hogy épp nem is csinált semmit és még nyerni is akarnál? :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.02. 18:02:49

A poszt elején beizgultam, hogy van esélyem, de a kérdések elolvasása után lelohadtam. :)))

MegLepke 2011.03.02. 18:02:51

@maghozo: jah, végre!:DDDD

@beebeer: mondták a dr. csontban, hogy ez egyes népeknél a tisztelet jele. Bármi lehet.

Azt azért remélem, hogy Hajni és a nyertes egy legalább 3 perces folyamatos visítás közepette vonul a villába:DDDDD

gastro vazze 2011.03.02. 18:03:10

Most volt a hegyi szakasz, most jon a tekeres a sikon:) 8-as jumpok kozott viszont nehez kommentelni:)))

sakraf8 2011.03.02. 18:03:35

Ez a kapafogú ez fiú vagy lány-e? lemeradtam....

nyanyanya 2011.03.02. 18:03:41

@beebeer: a monika so utan vegre ujra jelentkezhetnek valahova..:D

nyanyanya 2011.03.02. 18:05:15

@sakraf8: orulok, hogy ez nem csak bennem merult fel. talan fiu..

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 18:05:31

Szerintem mindenki bukta a játékot, mivel:

"A játék ma (2010. március 2.) este kilenc óráig tart..."

Ilyen komoly eseménynél illene tartani határidőt, legalább az évet, ha már késtek, pancserek!
Lúzer banda, fos 9-esek!

gibson 2011.03.02. 18:06:02

@natoth: kicsit haragszom is Hajnira, megmondom neked az őszintét, amiért nem úgy kérdezett rám, hogy:

"Ki a legviccesebb, legjobb fej, legszerényebb kommentelőnk, aki ráadásul szemtelenül jóképű is?"

Mindegy, ha nyerek, ezt elnézem neki!

2011.03.02. 18:06:14

@nyanyanya: de ugye milyen bizarr figurák?
Az álligérőfogúról időközben kiderült hogy lány, csak azt nem értem, miért hord szopottgombóc Győzike frizurát ilyen adottságokkal?

nyanyanya 2011.03.02. 18:07:56

@beebeer: hogy lany? juj. asszem ide illik a komoly identitaszavar szo.. :O

2011.03.02. 18:08:03

@MegLepke: kár hogy nem látjuk, szívesen vennék egy videót az eseményről!
Azért egy írásos beszámolót elvárnék! :)

redhaven 2011.03.02. 18:08:44

@kérődzőgiliszta: egy éve?
akkor lilu nyakára rápimpósodott már a kendő.

nyanyanya 2011.03.02. 18:08:45

@gibson: ha ez tenyleg mind igy van, akkor tuti buzi vagy.. valami sosem stimmel:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.02. 18:08:54

@MegLepke: Akkor kénytelen leszel MegLepke helyett tujának hivatni magadat! :):):):):):):):):):)

maghozo 2011.03.02. 18:09:45

@gibson: Ha nyersz még Szandikát is megcsókolhatod :)

bévé 2011.03.02. 18:10:36

@viola narvilly: kösziiii! de hallod, bárhogy is nézem, ezt te nyerted most! :)

viola narvilly 2011.03.02. 18:11:52

@bévé:
Nem, szerintem előttem nyerte valaki, mivel a hülye "+1" hozzászólásommal eltoltam.

avanivi 2011.03.02. 18:12:25

@MegLepke: Ha te mész, majd kiabálunk hogy : Lepke , mikroport !!

bévé 2011.03.02. 18:13:18

@viola narvilly: azt is számold bele, h zsönö elbaszta!

gibson 2011.03.02. 18:13:38

@nyanyanya: miért, buzik nem játszhatnak??? :)

christaylor 2011.03.02. 18:13:55

Nesztek! :)

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

sakraf8 2011.03.02. 18:14:50

@beebeer: vazz! itthon fekszem betegen , de inkább megyek dolgozni , mintsem még egy ilyet lássak:((

maghozo 2011.03.02. 18:16:20

@kérődzőgiliszta: S van két kör előnyöd a többiekhez viszonyítva amint nézem DDDDDDDDDD

2011.03.02. 18:17:12

@sakraf8: én meg félek, hogy rákapok! Ez már annyira rossz, hogy szinte jó!!!! :)

MegLepke 2011.03.02. 18:17:28

@kérődzőgiliszta: a sasszem díjat egyértelműen te nyerted!:)

@beebeer: igen azt én is. És arra is kíváncsi lennék, hogy benne lesz-e ez az összefoglalóban.

@Peter_Cs: hehe:)))

@viola narvilly: szerintem nem rontottál, többször megnéztem, nem értelek.

@avanivi: köszönööööööm!

nyanyanya 2011.03.02. 18:17:55

@gibson: de, csak ugy nem hivnalak meg egy kavera:DDDDD

bévé 2011.03.02. 18:17:56

Hajnalka, amúgy a poszt az egyik legkirályabb, azt se felejtsük ám el!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.02. 18:18:30

@beebeer: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 18:19:34

lehetne, hogy a második helyes megfejtő a Nekedvalóba nyerjen jegyet? :) nézőként persze :D

bévé 2011.03.02. 18:20:53

halljátok feleim, ez a bácsika azér' milyen fasza verset írt máááár. nagyon cuki volt! :D

bévé 2011.03.02. 18:21:36

ki a faszom ez a kis nyálas pöcs?

2011.03.02. 18:22:03

@Peter_Cs: nagy az öröm. Csak nem a kölcsönös arcbacsulázásos násztánc lehetősége Évával? Az vidított így fel? :)

2011.03.02. 18:23:22

@bévé: nem pöcs! EMO-s. Nem? Nem tudtam, hogy még mindig trendi.

fran7 2011.03.02. 18:23:41

@bévé: Justin Bieber or Biber Jóska

maghozo 2011.03.02. 18:23:55

@bévé: Justin Bieber magyar kiadásban .

christaylor 2011.03.02. 18:23:59

@canzone: má' megint azt nézed,teeee?! :D

Friedmann Juci 2011.03.02. 18:25:26

najó.

1 - Peter_Cs
2 - Trevlovics
3 - viola narvilly
4 - MegLepke
5 - Mme Chauchat
6 - Holabög Rém
7 - Rubin Kristóf
8 - K.Tomoceusz (bár szerintem lanois, de ez gondolom lószart se számít)
9 - sixx kibassza, mint macskát szarni
10 - Stöki
11 - AS Roma
12 - vörös áfonya
13 - 2010.12.15. - 10.40, és gibson nem kommentelt. vagy álnéven tette. de gondolom az nem ér.
+1 - smárolás, csöcsörészés, veretés

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 18:26:22

@christaylor: nem nézem, csak hallgatom :) minden nap megfogadom, hogy nem fogom többé, de az onlinetv-t muszáj mindig hamarabb belőni :)
@bévé: Justin Bieber magyar oldalbordája

Friedmann Juci 2011.03.02. 18:26:26

/tudom chris, sok a 'gondolom'. ehhezképest én meg az 'úgymond'ot utálom. bzm./

christaylor 2011.03.02. 18:31:57

@Friedmann Juci: Juc, te bolond! :D Egy hatalmas lájk neked Lanois-ért! :D

többet nem mondok neked semmiféle kritikát! :D

flanker 2011.03.02. 18:33:46

Az utóbbi több nap gyűjteménye.
Biztos hiányos, de most ennyi tellett.

Olivér (...) hiánya nagy űrt hagyott a személyemben (Szandi)
Általuk a legerősebb ember (Balázs)
Az meg már trégent (sic!) rossz (Alek)
[vagy Az meg márt régent rossz!]
Nem vagyok formában. Formában vagyok, csak nem vagyok napi szinten gyakorlott (Alek)
Eddig terjedt a levegő a tüdőmben (Alek)
Családra, nemre és hovatartozásra vonatkozóan legyen büntetés kiszabva (Laci)
Béci a Gigit is lepróbálja elnökösködni (Évi)
(Húúú, Anikó ismeri az "en bloc" [anblokk] kifejezést!)
Te hozod ki azt a helyzetet belőlem (Évi)
Azt mondjuk beszabhatjuk (hogy hányszor alszunk együtt) (Gigi)
A nő egy olyan faj (...amely...) (Alek)
Ez egy biológiai megfogalmazás, egy hímivarsejtet foglal magában [a nyikhaj geci] (Alek)
(én érezzem magam kellemetlenül, mert) Kiszabom a szabályt (Béci)
Miről beszélsz, büdös a szagod! (Laci)
Próbálták a legmaximumot nyújtani (Laci)
Olyan nagyképűséget mutat be, hogy az őrület! (Évi)
Olyan embert vigyél ki, aki szükségeltetik abban (Laci)
Mit gondol magáról ez a majomkutya? Büdös, ócska kutya! (Gombi)
(Föl lettek vonultatva a stílusok,) megtaláltam mindegyikben az érdeklődési kört (Alek)
A villa két, egyik leggyönyörűbb lánya (Alek)
...nem hajlandó figyelemben venni (Balázs)
Lenne egy kutya, amit rögtön szerválnék (Szandi)
Klassz, frappáns lakás, emberi fogyasztásra alkalmas (Alek)
Embereknek az unszimpátia-tárgya vagyok (Alek)
Szandinál kifutott a tej a pohárból (Zsuzsi)
Miért ilyen titkozatos Alekosz (Győzike - soha többet Belevalót! Ez most így elég volt egy életre...)

gibson 2011.03.02. 18:35:39

@flanker: kolléga, épp három perccel ezelőtt hiányolt valaki a fácsén, jó az időzítésed, mint mindig, mentem is el a szösszeneteket!

bévé 2011.03.02. 18:36:01

@flanker: jeeeej, le is mentem. :) kösziiii.

viola narvilly 2011.03.02. 18:37:58

@MegLepke:
Peter_Cs nevét Peter_CS-nek írtam, nem tudom, ez komoly hiba-e

Most kicsit megyek off módba

flanker 2011.03.02. 18:38:04

@bévé:
Bár most gondolkodom rajta, hogy a 75., jubileumi poszt alkalmából betegyem-e az összeset...

MegLepke 2011.03.02. 18:39:57

@flanker: Őrizzük meg a pánikot! (Alekosz)

Lanois 2011.03.02. 18:40:30

Nem jó ez a megfejtés beküldési módszer, mert a második már simán tud másolni az elsőről. Ezért szükség lenne, egy új kérdéssorra, és egy titkos beküldési rendszerre, valamint a nyeremény legyen minimum egy karóra.

flanker 2011.03.02. 18:40:36

@Mme Chauchat:
Ja, utazgattam, dolgozgattam - nem értem rá ilyen világi hívságokra. :-)

MegLepke 2011.03.02. 18:41:39

@viola narvilly: Violet, meglátjuk, Hajni eldönti, gondolom, 9 után lesz eredmény.:)

flanker 2011.03.02. 18:42:33

@MegLepke:
Igen, de ezt idézte valahonnan, nem? (Vagy direkt torzította.) Nekem a rövidzárlatos agygörcs-eredmények kellenek.

flanker 2011.03.02. 18:43:20

@gibson:
Dehét én sose voltam ott!
Akkopr hogy hiányozhatnék??

Zelefánt 2011.03.02. 18:43:46

@flanker:
Megbolondulnék, ha erre a sok szarra mind emlékeznem kellene.
Mostanság hang nélkül nézem az adást, mert a lényeget Hajnalka úgyis leszállítja.

bévé 2011.03.02. 18:44:05

"a rendelet a május elseji utáni szülésekre vonatkozik csak majd" - by Szellő

bévé 2011.03.02. 18:48:44

@lófő: amúgy az nem semmi. grat! :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 18:52:41

kíváncsi voltam és megnéztem a fészbúkot, íme:)

VV Olivér hivatalos oldala
89.481 embernek tetszik

VV Alekosz hivatalos oldala
50.875

VV Béci hivatalos oldala
11.413

VV Szandika hivatalos oldala
10.989

VV Anikó hivatalos oldala
8.072

VV Gigi hivatalos oldala
6.463

VV Éva hivatalos oldala
5.888

VV Jerzy hivatalos oldala
4.819

VV Gombi hivatalos oldala
3.647

VV László hivatalos oldala
1.636

én sem vagyok normális ilyennel foglalkozni:)

flanker 2011.03.02. 18:53:11

@bévé:
Igen, én is erre jutottam.
Mi ez a szellős dolog??

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 18:55:29

Gútenábend!

Mivanmivan?:))

gibson 2011.03.02. 18:55:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: és ki a mi két kedvencünk? Na ki??? :D

flanker 2011.03.02. 18:56:42

@Zelefánt:
Megbolondulnék, ha erre a sok szarra mind emlékeznem kellene.
Nem kell. Semmit sem KELL!
De vannak, akiknek jó szórakozás mások hülyeségein röhögni (pl. én). Főleg akkor, ha az a más fontoskodva, okoskodva próbál nagyot alkotni - és ezek között van egy csomó ilyen.

>Mostanság hang nélkül nézem az adást, mert a lényeget Hajnalka úgyis leszállítja.
Akkor meg viszont minek? Newm értem. De hát ízlések és pofonok...

flanker 2011.03.02. 18:57:33

@bévé:
Ja, a maiból?
Nincs tévém, majd este a neten kiböngészem.

-Sarq- 2011.03.02. 18:59:57

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10:40-kor), nem kommentelt
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

gibson 2011.03.02. 19:03:19

Hátha még nem késő
Beírom mégegyszer, hátha ez lesz a nyerő, plusz trevlovics nikkjét is javitottam:

1. Peter_Cs
2. trevlovics (kis tével!!!)
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem kommenteltem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 19:05:02

@MegLepke:
:DD
azt hiszem megyek inkább nézek valami vacsit:)

MegLepke 2011.03.02. 19:07:22

@gibson: tán spárgát reggeliztél, hogy kötözköCC? Mi, ha?

sakraf8 2011.03.02. 19:09:02

@beebeer: hát ez gyorsabban pusztít mint bármi eddig ismert! Úgyhogy vigyázz!:)

nyanyanya 2011.03.02. 19:10:32

haha hogy kihangsulyoztak mit mondott Eva, nem mintha tegnap ertettem volna..:D

bévé 2011.03.02. 19:10:40

@gibson: mivaaaan? dehát naggyal van Trev. :) lúzer. :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 19:10:51

@MegLepke:
teljesen igazad van, de most meg kell várnom a reklámot:DD

nyanyanya 2011.03.02. 19:11:06

barna felsohoz nem veszunk fekete ovet es mi az a lofasz a mellen?

2011.03.02. 19:12:04

@sakraf8: kösz az aggódást, de szeretek veszélyesen élni! :)

bévé 2011.03.02. 19:12:20

de bazmeg a HAJA!!!! ez miez?

nyanyanya 2011.03.02. 19:12:34

Kasza Tibinek balra log!

Lone Starr (törölt) 2011.03.02. 19:12:56

A finalistáknak most akkor Alekosz, Éva és xy (Anikó???) van szánva? Jól vettem ki Lilu úr szavaiból? Hogy néz ez ki ma...

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:14:18

@nyanyanya:

Ez pont egyel több infó volt, mint amire ma este feltétlenül szükségem lett volna.:D

nyanyanya 2011.03.02. 19:14:33

Kasza Tibi mekkora dumat nyomott mar le:DD almosan is:D

gibson 2011.03.02. 19:15:18

@bévé: MegLepke szerint kicsivel... Akkor most kinek van igaza?

MegLepke 2011.03.02. 19:15:47

Anikó mintha mondta volna már ezt a nembeszélekveled dolgot Alekosznak is, Olivérnek is, most Éva van soron.

the sandwich maker 2011.03.02. 19:16:51

mikor is lett az Éva meg a Gigi öribarinő?

MegLepke 2011.03.02. 19:17:12

@gibson: mi van??? Én ilyet nem mondtam. Én azt mondtam, hogy csomóan kis kezdőbetűvel írták, és ugye kizárnék rajtam kívül majdnem mindenkit.:D Ne ferdíCCSé bazmeg!

2011.03.02. 19:17:19

@nyanyanya: én már tegnap mondtam, hogy van humora. :) Én bírom, csak ne énekeljen!

bévé 2011.03.02. 19:17:59

@gibson: szerintem ő is azt mondja, h naggyal van, és aki kicsivel írta, ne számítson a 11-be, de azért elég gonosz szerintem.
amúgy meg senkinek. indán keress rá Trevre, amit kihoz, úgy írja. szerintem nagy. sosem volt kicsi.

nyanyanya 2011.03.02. 19:18:43

@Lotyó Bridzsida: es a reszletek? vagy azokban ne vesszunk el?:D
@beebeer: felolem enekelhet is, amennyit hallom:D

flanker 2011.03.02. 19:19:02

Most nem azért, de nyugodtan számolgathatjátok ÚJRA az egész feladványmegfejtést, mert eddig senki nem adott helyes választ.
Ugyanis tudomásom szerint az én Alekosz-versemet küldtétek be (ha pedig kimaradtam valamiből, mert akkoriban hiányoztam 2-3 napig, akkor is minimum az én versemet _IS_, - tehát két név kell a négyes kérdéshez!).

[Jó érzés erre hazajönni 5-6 nap kihagyás után, hogy EKKORA, Anikó-a-köbön fos9-es vagyok, hogy senki nem emléxik rá(m).]

"Hát igen. Ezt a játékot teljes erőből kell játszani, itt a topon kell lenni végig - nem engedheti meg magának az ember, hogy napokig leeresszen..."

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:19:59

@nyanyanya:

Milyen részletek?:D
Most még a méreteit is meg kell tudnom????:D Muszáj????:D

gibson 2011.03.02. 19:21:19

@MegLepke: összezavartál, elbasztam... :(

nyanyanya 2011.03.02. 19:21:36

@Lotyó Bridzsida: de az akcios mereteit. legy kreativ:D ha sikerul es lesz a nekedvaloban vagy inkabb a belevaloban a kaszatibi jelentkezem a musorba:D

Friedmann Juci 2011.03.02. 19:21:48

@gibson: nezd meg a nyugiban. nagybetu.

christaylor 2011.03.02. 19:22:15

@flanker: a te versed nem lett beküldve végül.

Atok 2011.03.02. 19:22:51

Mibol gondolja Szandal, h annyira eros? Lehet az volt, de szetintem mar szinte barki ellen kiesne.

christaylor 2011.03.02. 19:23:11

@christaylor: és konkrétan azért,mert úgymond bonyolultnak tartottuk. :)

gibson 2011.03.02. 19:24:00

Úgy néz ki, Szandika magára rakat, és akkor kint is marad a picsába Éva ellen! Huhh, megnyugodtam :)

MegLepke 2011.03.02. 19:24:12

@gibson: elsőre jó vót az. Én azt hittem, engem szopaCC, azért dobtad be úgy másodjára.

Friedmann Juci 2011.03.02. 19:24:40

@christaylor: az ugymondot gondolom nem veletlenul irtad. jol gondolom?:DD

Kivlov 2011.03.02. 19:24:46

ezt a szandit hazazavar6ná már valaki...

bévé 2011.03.02. 19:25:11

@flanker: a végén meg azt mondta:
"az auschwitzi táborban titkos - (rájött, h elbaszta) és hát tilos is - volt a fényképezés."
atyaég, h lehet tévé nélkül élni??? :)

nyanyanya 2011.03.02. 19:25:45

@Lotyó Bridzsida: mar az idejere sem emlekszem, hogy...:D

Lilu botranyosan nez ki, eddig csak felulrol lattam, de mar az is sokkolo volt.

gibson 2011.03.02. 19:25:59

Gang-bang party-ra miért nem lehet szavazni? :(

Atok 2011.03.02. 19:26:15

Valtozatossag kedveert ismet jelmezes buli

nyanyanya 2011.03.02. 19:26:24

@nyanyanya: amugy szerintem cuki, elmennek vele meginni egy kavet, de engem mindig csak seggfejek talalnak meg..:)))

gibson 2011.03.02. 19:26:45

@MegLepke: nem, szimplán csak hülye vagyok :(

MegLepke 2011.03.02. 19:27:01

Már megint buli lesz! Mekkora fantázia... Méééér nem viszik őket el egy kalandparkba vagy ilyesmi????

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:27:21

Ennek a Lilunak mivan az alakjával??? Vagy a nőiességével, vagy úgy egyáltalán?
Ez egy jó nő volt, most meg egy unalmas családanyának tűnik. Vagy csak annak öltöztetik?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 19:27:54

@gibson:
azért már megnéznék egy olyat, hogy nem rakat magára senki:)

gibson 2011.03.02. 19:29:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: jaja, külonosen, hogy a múltkor bemondták nekik, hogy a nézők megszavazták, hogy ez felháborító dolog. Szandikának elég rövid az esze.

christaylor 2011.03.02. 19:29:53

@Friedmann Juci: nem véletlenül.direkt. de esküszöm,hogy semmi köze nem volt ahhoz,amit erről írtál korábban. komolyan nem. :)

bzmeg,most már erre is figyelni kell,hogy ki mit utál! :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:29:57

@nyanyanya:

:)) Üdv a klubban!:D:D:D Egyébként én emlékszem az idejére. Nem ma volt, maradjunk annyiban.:D
Még jó, hogy nem ebben mérik a jólétet.:DDD

dr. gernika 2011.03.02. 19:30:11

@Bogi és Burkó: Ja igen, ezt én is akartam mondani...

gibson 2011.03.02. 19:30:27

@Lotyó Bridzsida: borzalmasan öltöztetik. Az a trottyos gatya, azzal a csizmával... Tragédia.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:31:51

@MegLepke:

Szerintem már könyörögnék, hogy NE legyen buli és NE kelljen ugyanazzal a 3 emberrel buliznom semmilyen göncben.
Még ha lennének potens hímek, akikre rá lehetne mozdulni, de így??? Olyan, mintha a tesómmal kellene folyton buliznom.:D

maghozo 2011.03.02. 19:33:30

@flanker: DDDD Mert te csak kiidegeled magad tök fölöslegesen . Inkább tekintsd meg a beadási határidőt mégegyszer :))))

flanker 2011.03.02. 19:33:52

@christaylor:
Hát én ilyesmire nem emléxem.
Arra viszont igen, hogy a kollektív tudatotok összhangban rábólintott. Legalábbis engem konkrétan így értesítettek...

christaylor 2011.03.02. 19:34:33

@Friedmann Juci: tudom,hogy nem. :D
csak kötözköCC.

viola narvilly 2011.03.02. 19:34:35

Navagyok, csak dolgom volt. Persze csak kicsit és szigorúan on, hogy nehogy megint le legyek szúrva :)

2011.03.02. 19:34:44

@Lotyó Bridzsida: én attól félek, hogy a stylist a jövő évi trendet próbálja rajta bevezetni, én biztos nem veszek fel ilyen felgyűrt gatyát, embert nem ismerek, akinek jól állna, ráadásul 30 felett nevetséges.

flanker 2011.03.02. 19:35:23

@bévé:
Gyere el - megmutatom! :-)

the sandwich maker 2011.03.02. 19:35:43

na, Alekosz belevizelt a szerelem dzsakuzziájba... micsoda dráma.

sannya 2011.03.02. 19:35:59

@beebeer: no,azert nem lehet mindenki huszoneves...
:DDD

MegLepke 2011.03.02. 19:36:00

@Lotyó Bridzsida: igen...

Alek kirakta az ágyából Évát. Na persze..., csak szopatja, kell neki az Éva.:)

flanker 2011.03.02. 19:36:52

@maghozo:
Dehogyis. Láttam én azt, meg a giliszta is észrevette - de a Zigasság a Zigasság!!!!!!!!

-Sarq- 2011.03.02. 19:37:31

"Jerzy hangolódj rá"
Jerzy arcán pánik nyomai, úristn, gondolkodni kellene!

nyanyanya 2011.03.02. 19:38:29

@beebeer: miert, azoknak a noknek akik epp szultek es nagy a fenekuk? ennyi pozitiv ervet tudnek felsorakoztatni az egesz mellett..

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:38:49

@beebeer:

A trottyos gatyát sosem értettem és inkább a halál, mint az. Egy nőnek LEGYEN JÓ SEGGE A GATYÁBAN!!!! ennyi számít, semmi más.
ennek köszönhetem a munkáim javát.:D
jóseggűen kell menni interjúzni.:)))

2011.03.02. 19:39:19

@sannya: én aztán marhára nem vagyok már huszonéves, de a Lilu sem, mégis olyan cuccokat kap, mint egy tini.
Így képzelik el az RTL-ben a laza, fiatalos stílust, bár szerintem azért a mai gönc a tegnapit felülmúlja. Legalább nincs rajta annyi pink.
Olyan mintha a stylist innen a józsefvárosi piactól merítene.

bévé 2011.03.02. 19:39:40

jujj Anikó kieresztette a semmit. táncolni se tud. :( para.

bévé 2011.03.02. 19:40:41

@Lotyó Bridzsida: és a női főnökök monnyanak leeeee!

2011.03.02. 19:40:56

@Lotyó Bridzsida: te aztán érted a csíziót! És a mell? Azért azt külön tudomány úgy kirakni, hogy ne legyen közönséges, mégis érzékeltessük, hogy van, és nem is akármilyen! :)

Friedmann Juci 2011.03.02. 19:41:43

ktibiek ugy ertettek, h "vicces" zenet kell irni? ...

viola narvilly 2011.03.02. 19:42:25

@bévé:
Ő vállalja is, hogy nem tud táncolni (a nemtommi, tán az akrobatikus rock and roll kapcsán mondta, hogy még a szalagavagós keringőből is kirakták), bár most nem láttam, mit eresztett ki. A hangját?

bévé 2011.03.02. 19:42:51

óóó
alapozót én is fel szoktam tenni- by Alek

sannya 2011.03.02. 19:42:55

@beebeer:
lehet,hogy onnan kolcsonoznek,occsoert...
:)
valahol be kell hozni a sok alkohol arat...

2011.03.02. 19:43:37

@nyanyanya: nekem a feltűrt szárral van problémám, nem a bő gatyával. Feltűrt szárral nem láttam még senkit, akinek jól is állt volna.
Különben is, a szűk gatyával vigyázni kell, sokan büszkén belepréselik magukat mondván, hogy összefog, de kérem szépen, amit összefog az valahol ki is buggyan!

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:43:50

@beebeer:

Vannak ilyen szűk, sztecs, szép ingeim.:D
Lényeg, hogy jóóó vékony legyen az ember, jóseggű gatyában legyen és szűk blúzban.:D
Tuti siker.:)))) Persze azért kell, hogy két összefüggő mondatot is el tudjak mondani a jóseggű gatyában:D

redhaven 2011.03.02. 19:44:37

@Lotyó Bridzsida: szoknya?
az nem jáccik manapság?

bévé 2011.03.02. 19:45:28

@flanker: :D mi van a helyén, kandalló?

the sandwich maker 2011.03.02. 19:45:56

most tényleg a kasza tibi játssza a logopédust? :D most már tényleg elkapcsolok.

nyanyanya 2011.03.02. 19:45:56

@beebeer: en nem gondolnam, hogy a huszonevesek igy oltozkodnek, en legalabbis semmikepp..

bévé 2011.03.02. 19:46:02

@Lotyó Bridzsida: rájuk nem hat a jó segg. legalább is a mienk nem. :)

viola narvilly 2011.03.02. 19:46:40

@bévé:
Ja, azt asszem egyszer már hallotam. Mármint azt, hogy nincs neki.
Nem tudom megvetni érte. Nekem sincs :D

2011.03.02. 19:46:43

@sannya: ja, hülye belvárosi stylistgyerek, nem ismeri az aranyszabályt, menj ki a józsefvárosi piac környékére, nézz körül mit hordanak, na és azt, azt felejtsd el, azokat nem szabad felvenni!

sannya 2011.03.02. 19:47:51

@bévé: rendezhetunk poposzepsegversenyt...
:D

kerek jegyet az elso sorba...
viszek neszteat...

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:48:26

@bévé:

ja, tényleg.:D sőt, vannak olyanok, akiknél direkt hátrány.:D
szerencsére csak 1 női fönököm volt 12 év alatt 1 évig.ű
azóta bejön a jósegg-melómegvan teóriám.:D

sannya 2011.03.02. 19:48:50

@beebeer: miert,a westend aluljaroban nem ugyanazt aruljak???
:D

MegLepke 2011.03.02. 19:49:44

Nekem ezek a nyelvtörők jobban fájtak a visításnál, sírásnál és Éva-féle ordításnál is.

dr. gernika 2011.03.02. 19:49:50

Alkeszosz szívhatná Éva vérét gyakrabban is, ilyenkor sokkal szimpatikusabb.

2011.03.02. 19:49:54

@Lotyó Bridzsida: ja kérem, vékonyan könnyű! :D
Én 1 éve nem tudok mozogni, teljesen amorfizálódik az alakom, még az égiek is az ellen vannak, hogy újra formába jöjjek. Ilyen hidegben nem tudom rávenni magam a futásra, pedig tavaly nagyon nyomtam.
Ha így megy tovább, jövő héten valami kínai vállalkozóval szétlövetem ezeket a szürke hófelhőket, kimegyek a kínai piacra, ott mindent lehet kapni.

bévé 2011.03.02. 19:50:02

@viola narvilly: nekem sincs, de nem is vágom ki a magas cét SSSSSSSSKK. :)

flanker 2011.03.02. 19:51:01

@bévé:
Igen.
Aranyos kis LÉGkandalló. :-)
És az öröxerelem léxentélye.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:51:06

@Retardált Légpisztoly:

:D:D:D téééényleeeeg!!!:D:D

Csak ki ne kelljen mondani, hogy sistereg a sáska vagy valami ilyesmit.:D

2011.03.02. 19:51:12

@sannya: de, megjegyzem mennyire képben vagy, pont azt árulják, csak sokkal drágábban. :)

2011.03.02. 19:53:05

@nyanyanya: én sem gondolnám, hogy a fiatalok így öltöznek, de harmincasok, negyvenesek sem. Kérdés, a stylist miért gondolja ezt? Szegény Lilu!
Bár azért a Stohlra is olyan nadrágot adtak valamikor, hogy görbébbnek és rövidebbnek tűnt a lába, mint életben.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:54:13

@beebeer:

:)))
Hát anyukámnál tessék reklamálni.
Ha odafigyelek magamra, akkor vasággyal együtt vagyok 48 kg a 165-höz.
Ha nem figyelek és zabálok, mint egy szumós, akkor 53 vagyok és akkor van is mit fogni rajtam.:))

nyanyanya 2011.03.02. 19:55:02

@beebeer: a konkluzio tehat, az isten mentsen meg a sztajlisztoktol:D

a teve amugy nagyon csal, egyszer voltam a megasztaron es klaudianak tok jo laba van es vegigallt 3 orat tusarkuban, azota tisztelem:D

sannya 2011.03.02. 19:55:27

@beebeer: ez evekkel ezelott is igy volt...
:)
csingcseng piac>1.000.-ft
westend aluljaro>2.500.-ft
westend a plaza>8-9.000.-ft
ugyanazert...

sannya 2011.03.02. 19:56:00

@Lotyó Bridzsida:
:)))
szumos ovodas...
:DDDDD
azt hiszem kozepso csoportban voltam ekkora...
:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:56:19

@redhaven:

dehgynem játszik a szoknya (szeretek nőnek öltözni), de csak miután bezsebeltük a melót a jóseggel.:D

gastro vazze 2011.03.02. 19:57:44

Én ezt énekeltem volna Kaszatibinek (aki esküszöm egész sziNpatikus), mert ezt az egyet tudom-tudtam kiívülről: Ice-Ice Baby to-go, to-go, Yousay IT!
All right stop! :)

bévé 2011.03.02. 19:59:12

@Lotyó Bridzsida: 4 éve van női főnököm, előtte meg egy nőgyűlölő volt. nincs szerencsém. :)

christaylor 2011.03.02. 20:00:49

canzi,itt vagy valahol? én is elkezdtem megkedvelni KaszaTibit, egész normális meg kedves. csak a szája.... :(

gastro vazze 2011.03.02. 20:01:39

@Lotyó Bridzsida: őőőőőő, kell a cím, ahonnan van egy-két műsor ruhája?! egy barátosném az egyik vv ruhaszponzor (meg x-faktor) :D

bévé 2011.03.02. 20:01:46

@viola narvilly: hát megpróbálta sajnos. :D

MegLepke 2011.03.02. 20:02:09

Szandál lerakta magát az asztalra.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:02:50

@sannya:

hát jóvan, nyilván magamhoz képest mondom, hogy mi van.:D

sannya 2011.03.02. 20:03:52

@Lotyó Bridzsida: ertem en,csak rotfl...
:DDD
mar ha szabad...
ha nem,vagom magam alatt a fejszet...

the sandwich maker 2011.03.02. 20:07:22

Alekosz alá a lassú zongora zene? valami komolyat és mélyet fog mondani, figyeljünk!

redhaven 2011.03.02. 20:07:42

@Lotyó Bridzsida: lilura miért nem adnak valami minit???
ilyen lehetetlen nadrágokért hány pálcát kell ellőni a búcsúban?
tiniknél is röhejes amikor az ülep a lábszárnál van:))

genevieve 2011.03.02. 20:07:49

na, meg volt alekosz kampány beszéde:-)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:08:16

@gastro vazze:

nem kösz.:D
magam vagyok a magam sztájlisztya, és nem kő a trottyos.:D

fraulein praxa 2011.03.02. 20:08:22

alekosz érdekesen látja magát.:-)
kicsit megsajnáltam, remélem, nem annyira magányos, mint ahogy az előbb mondta.

2011.03.02. 20:09:38

@nyanyanya: én is láttam élőben a Liptait, még a régi, malackás formájában, egyáltalán nem volt annyi túlsúlya, mint a képernyőn. Igaza volt abban, hogy 8 kg-ot kövérít a kamera, na ez még az én 177 cm-es magasságomnál is nagyon sok.

genevieve 2011.03.02. 20:12:02

jön: mulatós alekosz:-D

nyanyanya 2011.03.02. 20:12:10

@beebeer: hu de megneznem magam egyszer 55 kilosan..:D na majd a belevaloba kaszatibivel:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:14:57

@redhaven:

megnyugtatlak, hogy legalább 30 ropis gatya van rajta gondolom, mert mink magyarok simán vagyunk olyan nyomorultak, hogy megvesszük ennyiért is a gatyákat, meg talán még többért is.

az a baj a liluval, hogy nem való má ide. ide most valami fiatalabb 2X-es csajt kellett vóna berani, mint régen a Nóci vót.

Szentpeter 2011.03.02. 20:15:15

@fraulein praxa:

Most már soha többet nem lesz magányos...

Alekosz sztár, ennek minden előnyével és hátrányával

Én biztos vagyok benne hogy amit akart azt elérte, mindenki ismeri..

arkangyal44 2011.03.02. 20:16:07

Szép estét nektek,hát ez az öff sem volt nagy was is das. de ahogy elnézem a kommenteket,titeket sem nagyon kötött le mert mindenről beszéltek csak a vv-röl nem:))

sannya 2011.03.02. 20:16:11

@Lotyó Bridzsida: lilu kb a z+ tv ota gaz...
ott is utalta mindenki az okoskodasa es az idiota stilusa miatt...

gastro vazze 2011.03.02. 20:18:10

@nyanyanya: én nem tudom mekkora érzékre vall ruhaboltot nyitni a válság közepén, mikor a ruhaboltok sorra mennek tönkre?4 vagyis hát tudom....:S

nyanyanya 2011.03.02. 20:18:38

@sannya: há jogász:D
@Lotyó Bridzsida: gatyara sosem, csak taskara es cipore:))))))

gastro vazze 2011.03.02. 20:18:49

Egyébként Lilunak saját ruhaboltja van (volt?)a Váci utcában...

nyanyanya 2011.03.02. 20:19:41

@gastro vazze: valamit akkor azert csak jol csinalt, ha toluk kapnak a celebek rucit.. van protekciod?:D

gastro vazze 2011.03.02. 20:21:08

@Lotyó Bridzsida: jó ez a telefosott mc hammer-szultán-stíl nekem sem jön be:D

gastro vazze 2011.03.02. 20:21:50

@nyanyanya: nekem mindenhova van:) (kivéve Hajnihoz:D)

nyanyanya 2011.03.02. 20:23:05

@gastro vazze: jojo azt tudom, ezert is allok veled szoba..ize imadlak. :** : de occsoe van e?:D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:23:41

@Lotyó Bridzsida:

Teljesen igazad van!
Azzal a különbséggel, hogy mondjuk én sosem tartottam szép nőnek.
És ahogy öregszik, egyre furább a feje!:)
Egyébként nincs a közelibe ennek egy normális ízlésű ember?
Azokat az idétlen és előnytelen frizurákat, meg a hozzákreált idétlen és előnytelen cuccokat, na hallod...!? Puszta jelensége is idegesítő, nemhogy a lapos, szellemtelen dumája!

Na de ami mindent visz, az a jobb lábának perpetuum mobiléje, a megállás nélküli, előre-hátrafele való kényszeres lóbálása!
Rémes pótcselekvés.

Lanois 2011.03.02. 20:24:00

@Lotyó Bridzsida: Úristn Lotyó! De rég láttalak. Annyira örülök, hogy kérdezhetek valamit?

Lanois 2011.03.02. 20:25:39

@redhaven: nekem ma tetszett Lilu.

Lone Starr (törölt) 2011.03.02. 20:28:57

@genevieve: :) Jól csinálta.

@fraulein praxa: Szerintem ne vedd készpénznek ezt az önvallomást. Megható és spontán. Túl szép ahhoz, hogy ez ne tervezett-szerkesztett legyen.

A magányossága a fegyvere. Loneliness of a long distance runner. Én elhiszem, hogy tényleg így látja magát. Ez a monológ azonban inkább taktika az empátia és a részvét, együttérzés elnyerésére.

csicserierika 2011.03.02. 20:29:05

@Szentpeter: az önjellemzését hallgatva elgondolkodhatnának, akik mindig bántják.

arkangyal44 2011.03.02. 20:30:21

@hölgyválasz: A Balázs sem különb, azt a kis papírkát egy adás alatt vagy 100 x csapja a tenyerébe vagy a combjához,már vigyorgok rajta:)

Szentpeter 2011.03.02. 20:31:20

@csicserierika:

Bántanak itt mindenkit... ezzel nincs baj..

Szandikának is megbotlott a nyelve, mert ugye nem akar többé prostituált lenni, ezért jelentkezett a műsorra..

csicserierika 2011.03.02. 20:31:46

@Lone Starr: nem tudhatta, hogy mit fog kérdezni a Kasza Tibi.

gastro vazze 2011.03.02. 20:32:31

@arkangyal44: az a fasz folyamatosan négyszögeket lép a lábával:D

genevieve 2011.03.02. 20:32:51

@Lone Starr: jól hát, ki volt rá hegyezve a kérdés:-)

ennyire azért nem okos a tibi, hogy pont azokat kérdezte meg mindenkitől amit:-D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:35:09

@nyanyanya:

cipőre én is, az oké. de másra kizárt.
a 2500 Ft-os kínai tatyóimat FÉRFIAK szokták dícsérni(!!! heterók!!!:)), úgyhogy arra sem adok sok pénzt.:D

Lanois 2011.03.02. 20:35:21

@arkangyal44: @hölgyválasz: Jó, azért kiváncsi lennék ti hogy vezetnétek le egy összefoglalót.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:37:21

@Lanois:

Szia, én is örülök neked!:))

Kicsit sűrű vót az életem, de mostmár lassan nyugodni látszom.

Légyszives kérdezz!:D

nyanyanya 2011.03.02. 20:38:04

@Lotyó Bridzsida: majd ha meleg ferfiak dicserik na az a valami:D a heterok annyit ertenek hozza mint egy marek lepke:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:39:36

@gastro vazze:

:))
A múltkor volt valami bonygorított háréja, az tetszett.
Szegényemnek az a legnagyobb baja, hogy semmilyen. Unalmas. Asszony a szomszédból.

redhaven 2011.03.02. 20:42:39

@Lotyó Bridzsida: kifogtam egy szuper fekete szövetet+jan baran cipőt abba járogatok kultúrkodni.)sok éve)
dehogy adnék 30 ropit egy nadrágért...
jó,én pasi vok:)))

csicserierika 2011.03.02. 20:42:56

@gastro vazze: Tordastól tanulta, aki professzionális salsa oktató, azóta érzett rá a tánc ízére:)
Amúgy Anikó volt a leggázabb. Számomra meglepő, hogy ennyire nincs ritmusérzéke.

zoxó 2011.03.02. 20:43:16

OFF: zuhog a hó!! ON

arkangyal44 2011.03.02. 20:44:10

@Lanois: Hasonlóan, mint buci.ha megnézed egy felesleges mozdulata nincs a manusnak,nagyon kár,hogy így hazavágta az életét(pia,drog)

csicserierika 2011.03.02. 20:45:10

@Szentpeter: na igen, az ösztönlény Szandika, azért elég tudatosan készül Éva kinyírására.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:45:58

@nyanyanya:

de engem a heterok érdekelnek, a melegek nem.:D
most mi legyen?:D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:46:27

@arkangyal44:

Hát nem sokkal különb, igaz.
De az ő fejét, öltözetét legalább nem tudják elb***ni:)

@Lanois:

Kérdésed pont olyan szintű érvelés, mint válaszom lenne, ha azt mondanám:

Ennél csak jobban!:)

Nekem nem dolgom, neki meg igen.
Pénzért. Nem kevésért!

Ps: Persze a csatorna nyilván el van ájulva überhoch teljesítményétől...:)

arkangyal44 2011.03.02. 20:46:28

@zoxó: Itt is szakad már vagy 5-cm :((

Lanois 2011.03.02. 20:49:44

@arkangyal44: Szerintem én sokkal lazábban tolom, mint butzi. Nála inkább a mimika szokott felesleges lenni. Ja. Túlmozgásos az arca.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:49:51

@redhaven:

hová járogatol kultúrkodni szép cipőbe'?
a kultúrházba?:D:D:D

redhaven 2011.03.02. 20:50:26

@viola narvilly: elvigyema kedvenc fónöknődet azoperába?
lesz nemsokára elektra.
azon kifexik a vénasszony!:)))

Lanois 2011.03.02. 20:51:17

@Lotyó Bridzsida: Akkor te már megtaláltad az ételed párját?

redhaven 2011.03.02. 20:51:41

@Lotyó Bridzsida: ja!
én ingbolond vagyok,az van vagy 25 db.:))

nyanyanya 2011.03.02. 20:51:58

@Lotyó Bridzsida: engem is, nem tudom!:D (lehet kene vennem egy uj taskat, vagy csizmat, hamar pasit nem lehet:D)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:53:33

@arkangyal44:

Igaz.
Viszont Balázs öltöztetését, no meg a fejit még nem sikerült elbarmolniuk!
Ennyivel mindenképp előrébb van:)

@Lanois:

Márminthogy én-e?
Ha párszor elküldhetném nézőimet a pi***ba, talán megszerezhetném a szükséges praxist!:)

Lanois 2011.03.02. 20:53:44

@hölgyválasz: Az a baj, hogy nem értessz hozzá, mert nem a szakmád, ahogy mondod. Mi szakmabeliek jobban tudjuk ezt, hidd el.

Hannibal22 2011.03.02. 20:54:37

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:54:43

@hölgyválasz:

Először nem ment át, most látom, hogy mégis:)
Ezért a módosított duplikáció:)
Bocsi:)

viola narvilly 2011.03.02. 20:54:45

@redhaven:
Megköszönném, de esetleg mást is tehetnél vele :)))
Ma már azt mondtam, hogy gyűjtést rendezek, hogy összeszedjünk annyi pénzt, hogy összejöjjön egy legény, aki megrakja (mert bár férjezett a neve, de senki sem tudja úgy, hogy férjjel él).

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:55:43

@Lanois:

nem, sajnos még nem.

vagyis inkább hálistennek, mert nagyon sokat változtam az utóbbi időben az előnyömre, úgyhogy jobban örülök hogy az életem következő párja már ezt az énemet fogja megismerni.:))

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:56:20

@Lanois:

Okay.
Ha szakmai szemmel nézed, akkor sem találsz semmi igazságot abban, amit írunk vele kapcsolatban?

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:58:03

@nyanyanya:

:D:D:D néhány pillanatra kielégítenek, az tény.:D:D:D csak máshogy.:D:D:D úgy értem nem fizikailag, érted, hanem lelkileg, úgy értem.:D:D:D

joszif 2011.03.02. 20:58:17

Az oké hogy Szandika nem akar többé prosti lenni, de ahhoz tenni is kell majd mert ott bizony nem lesz olyan hogy a rántottát megcsinálják neki és a szájába rakják.
Szandikának én speciel semmilyen egyéb munkát nem tudok elképzelni, egyszerűen képtelen lesz akár csak egy fodrász tanfolyamot is elvégezni, ahhoz kitartás kell és nem a sültgalambot várni.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:59:44

@redhaven:

szeretem a pasikon az inget. olyan csinik benne.:))
én meg újabban nagyfülbevaló/nyaklánc/gyűrű/körömlakk-buzi vagyok.

nyanyanya 2011.03.02. 21:03:11

@Lotyó Bridzsida: ismerem az erzest..:D ma szemeztem egy pasival a metron, illetve o bamult en meg mar mar zavarbajottem, de tok jo kedvem lett tole, ez is a lelkemet simizte es meg penzbe se kerult:D a masikra meg tarts te is szabadidopartnert:D

Lanois 2011.03.02. 21:03:13

@hölgyválasz: Számomra a mozdulatlanság nem egyenlő a színvonalas műsorvezetéssel. Ezzel az erővel betehetnének a stúdióba egy szobanövényt is. Általában elmondható, hogy minél fejlettebb egy életforma, annál többet mozog. Aki pedig nem mozog, az meg van halva.

flanker 2011.03.02. 21:03:18

@csicserierika:
Ezt (és különböző változatait) már annyi embertől hallottam, úgyhogy most megkérdezem:

És akkor mi van?????????

Senki nem nőtt fel tökéletes körülmények között. A legszerencsésebbeknek is lehetett volna javítani a körülményein.
De őt nem verték vasalózsinórral, nem zárták ki otthonról, nem kellett az utcán aludnia, stb. Akkor Jerzsynek már sokkal többet kellett kiállnia.
És egy felnőtt embernek akkor is abba kell hagynia a múltba való állandó mutogatást - ideje, hogy vállalja a saját életéért a felelőséget! (Főleg, ha valaki olyan okosnak tartja magát, mint ő.) És ha ezért pszichológiát kell tanulnia, akkor legyen úgy. De a rossz családi körülmények nem adnak feloldást a törvény alól. Ha valaki pedofillá, kleptomániássá, erőszakossá, gyújtogatóvá válik, a társadalom és a törvény akkor is elvárja, hogy uralkodjon magán és fékezze meg a gonosz vagy bomlasztó szenvedélyeit, származzanak azok akármilyen forrásból is.

Én ott látom a problémát, hogy többen (Alek, Éva a legjobb példák) SEMMI hajlandóságot nem mutatnak a változásra, de még a változás szükségességével való szóbaállásra sem! Ilyen vagyok, ez van, így tessék elviselni. (De ha mástól esik rosszul valami, akkor beáll a paranoid puffogóvipera-stílus és a mártír-komplexus. Aleknél meg felállok a mondat közepén és beszéljen a másik magában. Vagy 20 percig hajtogatom, hogy nem is értem, mi itt a probléma, mindenki hibás, csak én nem...)

Szóval nekem ez az indoklás baromira nem jön be. Ez nem ok arra, hogy mindenki lábujjhegyen közlekedjen velük és bársonykesztyűs szavakat suttogjanak csak körülöttük és lenyeljenek tőlük mindent...

K Tomoceusz 2011.03.02. 21:04:45

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. Tompó
4. Flanker
5. HolabögRém
6. Orbán takarodj Mubarak haverod után
7. Lanois
8. Csudri82
9. Kinyílik a bicska a zsebében
10. Arkangyal44
11. AS Béci
12. Flood
13. Január 10 , ki az a gibson ?
+1. Matatás , kapatás , nyalatás

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:05:00

@joszif:

egy darabig most úgyis meg tud majd élni abból, hogy ő a szandika, aztán csak lesz valami vele.
kb a fél világot be fogják járni, ha van esze, és elég szemfüles, tuti, hogy össze tud szedni valami olyan melót, ami neki is való és nem is kell halálra dolgoznia magát.
nem csak abban kell gondolkodni, hogy felétlenül vagy kurva marad, vagy fodrászkodni fog. van még millió más is, amire most még csak nem is gondolunk, mert nem vagyunk ebben a világban.

nyanyanya 2011.03.02. 21:05:28

@Lotyó Bridzsida: en a nyakkendos pasikat.. de csak mert olyan szekszi magadhoz huzni es megcsokolni.. hmmm a regi szep idok:D

gastro vazze 2011.03.02. 21:08:10

BUNKÓ! nyertem? :D
1. Peter_Cs
2. trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:08:32

@nyanyanya:

mé nem elegyedtél vele szóba?:))
olyan hülyék tudunk ilyenkor lenni, pedig a világon semmi veszíteni valónk sincs.:))
dugópajti nem kő', az egyéjszakáskaland híve vagyok, ha már mindenáron ilyesmire kell fanyalodni.:D

gastro vazze 2011.03.02. 21:09:26

@nyanyanya: például Bodrogit a csokornyakkendőjében mi? te kis hamis:D

viola narvilly 2011.03.02. 21:09:53

@Peter_Cs:
Ez a kép olyan, mint egy kb. 86-os szakszervezeti plakáton a melósasszony

gastro vazze 2011.03.02. 21:10:01

@Lotyó Bridzsida: mondjuk, akinek jó segge van, ahhoz odamennek ám :)

Darcylla 2011.03.02. 21:10:14

mikor hirdetnek nyertest? én lemaradtam, csak tapsolni jöttem:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:10:40

Tik-tak, kilencet ütött az óra, itt vagyok eredményt hirdetni, de először, nemcsak canzone kedvéért:

Büszke vagyok rátok és köszönöm. Ha ti nem lennétek, nem lenne kivel játszani, nem lennének közös élményeink sem. Ugyanúgy, ahogy S. nélkül, nélkületek is félkarú óriás lennék.
Köszönöm, hogy vagytok, hogy írtok, hogy jöttök napról-napra. Ma meghatódtam miattatok. Helyesbítek, ma is. :)

Köszönöm, hogy sokan játszottatok, az elején megijedtem, hogy nehezek a kérdések, jól beparáztattatok :))

A válaszoknál nem vettem figyelembe a helyesírást, mert nem akartam szőrös szívű lenni (vagyok eleget, ugye trev?), és nyuszó duplázása miatt nála csak egy helyes választ vettem figyelembe, ez így tisztességes a többiekkel szemben.
Az így kialakult sorrend a következő:
1. Trollseprű
2. canzone
3. natoth
4. Retardált Géppisztoly
5. vörös áfonya
6. nyuszómuszó
7. nyanyanya
8. Gildor Inglorion
9. bévé
10. inmemancsi

ÉS A JÁTÉK NYERTESE:

11. viola narvilly

GRATULÁLOK, ÖRÜLÖK!

Szabadacsók! www.youtube.com/watch?v=6ko7ZIj358E&feature=related

nyanyanya 2011.03.02. 21:11:20

@Lotyó Bridzsida: hat mert atlosan ultunk egymasnak es egyszercsak bealltak kozenk, aztan mikor leszalltam akkor visszaneztem es meg akkoris bamult na. es amugy meg mert egy toketlen pina vagyok, pedig meg eszembe is jutott, hogy felirom a szamom es leszallaskor odaadom:(:D
na abban meg mi a jo? az allandonal legalabb tudod mire szamits es az meg jo is:D

redhaven 2011.03.02. 21:11:21

@viola narvilly: hát ennyit ért a munkásságom?
egy rakatlan,házsártos szipirtyót?:)))

gastro vazze 2011.03.02. 21:12:00

@csicserierika: VIGSZINHÁZ! ez a közönségnek szólt!

natoth 2011.03.02. 21:12:48

viola!!!! juhéjj!!!!
Hajni, a meghatódás kölcsönös :)

redhaven 2011.03.02. 21:13:08

gratula a nyertesnek!!!!

nyanyanya 2011.03.02. 21:13:08

@gastro vazze: majd ha apakomplexusom lesz akkor ot is, meg teged is..:D addig csak a sima nyakkendore bukom.. kulonben is hogy fogsz meg egy csokornyakkendot, azt a szerencsetlenkedest..:D

gibson 2011.03.02. 21:13:15

VI-O-LA!
VI-O-LA!
VI-O-LA!

christaylor 2011.03.02. 21:13:52

Violának örülök! :D

nyanyanya 2011.03.02. 21:14:01

@gastro vazze: háááá ultem es tudod, hogy jo seggem van!

csicserierika 2011.03.02. 21:14:02

@flanker: én az indokolatlan, csípőből jövő bántásokról beszélek. elkönyvelték az elején bolondnak és nem hajlandók meglátni az embert. Mindenkinek vannak komplexusai, akik bementek a villába, azoknak biztosan. Én nyitott voltam mindegyik lakó felé, egyedül Alekban nem csalódtam. Ennyi.

Darcylla 2011.03.02. 21:14:15

бурные аплодисменты :)
részletes élménybeszámolót hadd kérjünk!:)

Szaffi B. 2011.03.02. 21:15:02

aaaand the winner is? ??

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:15:24

@gastro vazze: eltaktikáztad magad, mint Ráczúr, evvan babám :DDD

gibson 2011.03.02. 21:15:40

Viola, fényképezd le nekünk Hajnit léccíves, hogy lássuk végre, tényleg létezik-e, vagy csak sixx írogat álnéven! :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 21:15:51

Viola gratula:))
aztán mindent tudni akarunk:)

@Hódos Hajnalka:
Köszönjük a mindennapi betevőnket, nem lehet könnyű, azért nem rossz kis homokozó ez itt:)

K Tomoceusz 2011.03.02. 21:16:33

Szóval viola volt a beépített ember . Gyanús volt nekem már az első perctől .

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:16:55

A másik szemem sír, MegLepke miatt, de nem maradok adósa! :)

(Olyan számot küldtem, beszartok, tessék meghallgatni! Aki rossz lesz, el is énekelem neki! :D)

nyanyanya 2011.03.02. 21:16:58

@Hódos Hajnalka: ugyis a 7es a kedvenc szamom..:D Gratula viola:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:17:10

@nyanyanya:

abban az a jó, hogy a nők nem szeretőknek vannak kitalálva. elkezdünk kötődni érzelmileg 2-3 szex után. ilyeneknek nem teszem ki magam, mert ennyire szerencsére már felnőttem, hogy nem megyek házhoz a pofonért.:D
a változatosság pedig igencsak gyönyörködtet, higgy nekem.:))

legközelebb írd fel a számod!!! max nem hív fel és akkor mi van?:)))

viola narvilly 2011.03.02. 21:18:04

@redhaven:
Nenene, nehogy sértésnek vedd :))
Hmm...pedig dejólenne :DDD

natoth 2011.03.02. 21:20:03

@gibson:
én láttam egyszer Hajnit a tvpaprikán és nem igazán hasonlított sixxre

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:20:57

@gastro vazze:

ilyenkor télen takarom nagykabáttal, sajnos.:D:D:D

viola narvilly 2011.03.02. 21:21:11

@Hódos Hajnalka:
Haaaangosan röhögök :D
Visszaszámoltam az előbb, és még akkor sem voltam biztos :D
Köszönöm mindenkinek!
Neked Hajni, hogy írsz és olvashatunk és játszhatunk, nektek kedves többiek, hogy megelőztetek, vagy épp nem előztetek meg, a szüleimnek, hogy nekem adták a laptopot, amin nem találtam a plusz (+) jelet, és amiatt rontottam el az első hozzászólásom és ha tényleg összejön a fődíj, akkor előre is köszönöm Sixxnek :)

gibson 2011.03.02. 21:21:13

@natoth: te LÁTTAD HAJNIT????????

natoth 2011.03.02. 21:22:11

@gibson:
láttam. azért még tegezhetsz.

gibson 2011.03.02. 21:22:41

@natoth: ezért kinevezlek adminná a fácsén! Most!

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:22:43

@natoth: na az kurva érdekes lehetett, mert tudtommal nem szerepeltem ott :DD

MegLepke 2011.03.02. 21:22:53

@Hódos Hajnalka: óóóóóóóóó:)))) Már földhöz csaptam magam kétszer, kiköptem az ablakon is, már jól vagyok:D
A zene meg kurvajó:DDDD

gibson 2011.03.02. 21:23:20

@Hódos Hajnalka: hazudik akkor? Mert akkor nem adminná nevezem ki, hanem kitiltom! :D

Lanois 2011.03.02. 21:23:42

Én is nagyon sokat sírtam most, és szerintem nagyon jó, hogy viola nyerte ezt a versenyt, mert neki volt rá a legnagyobb szüksége. Most pedig szavazzuk meg, hogy kit vigyen magával viola.

natoth 2011.03.02. 21:24:19

@Hódos Hajnalka:
ó bazz, most muszáj volt lebuktatnod, már majdnem elhitte :)
(én komolyan azt hittem, hogy téged láttalak egy sorozatban, gasztrobloggerek, asszem ez volt a címe)

Darcylla 2011.03.02. 21:24:29

@Lanois: szerintem engem, kampányolok érte:)

nyanyanya 2011.03.02. 21:24:45

@Lotyó Bridzsida: akkor en nem vagyok no??:D hazudnek ha azt mondanam, hogy nem estem bele sosem ilyen csapdaba, de volt olyan, hogy azon kivul, hogy elmegyunk vacsizni megiszunk egy uveg bort es kedvelem az egegyadta vilagon nem erzek iranta semmit es ez igy nekem jo.. amugy meg mar epp elegge kivaltozatossagoztam magam. hu ez miylen szo:D tudom tudom, balfasz vagyok, pedig jokepu cukisagnak tunt:)

gibson 2011.03.02. 21:25:03

@natoth: akkor kapsz egy hét gondolkodási időt! :))))

Hannibal22 2011.03.02. 21:25:04

Gratulálok! Ne hozzatok szégyent a kommentelőkre,zsebkendőbe tüsszögjetek,retardált kérdéseket kerüljétek..meg ilyenek,úgymond ne viselkedjetek kultúrbarbárként:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:25:30

@gibson: igen, vannak emberek akik már láttak. sokan túl is élték. mondjuk, volt már olyan buli, ahol mondták valakinek, hogy én nem is létezem, mert ilyen nincs. de de. :D

viola narvilly 2011.03.02. 21:26:12

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki gratulált (neehehem, nem másolgatlak titeket név szerint), aki pedig kételkedik Hajni valódiságában, annak üzenem, hogy Hajni biiiztos, hogy nem Sixx, mert Hajnival a vv hv táblázat kapcsán beszéltem már telefon és nem Sixxes a hangja :)
(nem, Sixx hangját nem ismerem, de Hajni hangja határozottan női :))

2011.03.02. 21:26:30

Na visszatértem! Látom még stylistkodtok! :)

gibson 2011.03.02. 21:27:08

@viola narvilly: és azt honnan tudjuk, hogy sixx férfi???

flanker 2011.03.02. 21:27:24

@csicserierika:
én az indokolatlan, csípőből jövő bántásokról beszélek.
Na ja, ezzel csak az a baj, hogy a kommentelők 95%-a mást gondol indokolatlan bántásnak, mint mondjuk Éva és PeterCs.
Ebből a szempontból te egy kicsit ilyen vagy Alekkal. (De csak egy kicsit! :-) Különben nem is állnék szóba veled.)

>elkönyvelték az elején bolondnak és nem hajlandók meglátni az embert.
Én nem mondtam, hogy bolond, de az elsők között voltam, akik lepatázták és ezt azóta is tartom. Komoly gondok vannak vele - attól még lehet szórakoztató néha (vagy akár gyakran).
Én pl. rászánnék egy estét, hogy leüljek vele dámázni és közben elmondjam neki, hogyan segíthetne magán. Az a baj, hogy ez már eséyltelen, mert lesz sok rajongója, akik szerint SEMMI baj nincs vele és ő - a könnyebb utat választva - ezek felé fog sodródni.
(Viszont SSKK nem laknék-dolgoznék vele együtt!)

>Mindenkinek vannak komplexusai, akik bementek a villába, azoknak biztosan.
Ez így van. Meg akik nem mentek be, azoknak is. A kérdés csak az, hogy
1, bele merünk-e nézni a tükörbe
2, utána mihez kezdünk a megmutatott képpel

>Én nyitott voltam mindegyik lakó felé, egyedül Alekban nem csalódtam.
Nos, ha nem csalódtál benne, akkor lenne egy csomó megkérd(őjel)eznivalóm, de nem akarom, hogy félreértsd, így inkább itt hagyom is.

gastro vazze 2011.03.02. 21:27:47

@Hódos Hajnalka: ne Ráczurazzá' itt nekem! olyan sértőn mondod :D
@natoth: az a lilafügeDóriak volt, vagy a karajAnna:)

Lone Starr (törölt) 2011.03.02. 21:28:32

@redhaven: Ma is láttam vagy fél tucat ilyen csitrit. :( Ez nem nadrág, hanem valami keleti-nyugati keverék kultúra perverzióban fogant szerelemgyereke.

MegLepke 2011.03.02. 21:29:11

@viola narvilly: nos, akkor lenne is rögtön egy küldetésed. Intézd el nekem kérlek, hogy bemondja a bugyilecsúsztatós hangú fiatalember a villában, hogy: LEPKE, MIKROPORT! Erre vágyom hetek óta. Köszi Violet!:)))

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:29:12

@nyanyanya:

Hát amennyiben a másik oldalról sem volt több, akkor ez egy szerencsés együttállás volt.
Ez csak annyi, hogy én jobban kedvelem a Samantha Jones-os vonalat, hogy odarebegek egy "köszi"-t, hátradobom a hajam egy kézzel, becsapom az ajtót magam után, és nagy boldogan hazamegyek, aztán pedig sosem látjuk egymást.:D

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:29:45

@MegLepke: a háromperces visítás alap, feltesszük bizonyítékként a videót. és sminkelek az ablakba is, meg amit akartok :D

@natoth: az Anna volt. :) Hoppá, na például ő már látott :D

gastro vazze 2011.03.02. 21:30:01

@viola narvilly: tudtam, hogy bunda bassza+ ! :D tudtam! Ti ezt előre megbeszéltétek és addig sixx blokkolta a hozzáférésemet!

:D

nyanyanya 2011.03.02. 21:30:11

@Lotyó Bridzsida: na mikor megyunk es hova?:DDDD

2011.03.02. 21:30:23

@beebeer: Most jó nagyot égtem ezzel, frissítettem az oldalt, látom, hogy megvan a nyertes!
Gratulálok! Mikor lestek be a vályogvillába, lehet már tudni?
Teljes illegalitásban mentek, vagy benne lesztek a fókuszban?

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 21:30:34

@Lanois:

Láblóbálás ívben...
Esetében, szinte marginális kérdés, tortáján ez csak egy savanykás habocska:)
De hagyjuk, látom elszánt vagy:)
És a világért sem akarnálak megbántani.

És mégis mozog a Föld, maradjunk ennyiben:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:30:50

@Hódos Hajnalka:

Olyan vagy, mint Colombo felesége.:))
Így kő írni?:D

Bogi és Burkó 2011.03.02. 21:31:04

@Hódos Hajnalka: hallod hülyevagy, imádok benned mindent, de azért a plavi orkestar mozgáskultúráját még szoknom kell.

@viola narvilly: vidd be a főnökasszonyt és taszajtsd Alek karjaiba :) örülök, hogy te nyerted.

natoth 2011.03.02. 21:31:31

@gastro vazze: @gibson: @Hódos Hajnalka:
HELYESBíTÉS:
én már láttam Péter Annát a tvpaprikán és nem igazán hasonlít sixxre :D

gastro vazze 2011.03.02. 21:32:15

@viola narvilly: oh yeah ez lemaradt: persze, hogy gratulálok:)

gastro vazze 2011.03.02. 21:33:35

@natoth: háááááát most mondanék valamit, de Hajni jóban van Annával - legye elég annyi, hogy nekem nem elég nőcis, simán összetéveszthetnéd sixx-el :D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 21:34:01

@Hódos Hajnalka:

Jó hogy itt vagy Hajni!
Már rég meg akartam írni Neked, hogy egy zseni vagy!:))))
Hangosan röhögök, amikor olvaslak, esküszöm jobb vagy, mint maga a műsor!

( ezren mondhatták már Neked, de én csak nemrég lettem olvasód, úgyhogy köszi én is a derűs perceket!)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:34:29

oszt vót-e közjegyző a sorsolánál???:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:36:44

@nyanyanya:

várjál lemaradtam.
hova akarsz velem menni???:D

Hannibal22 2011.03.02. 21:37:51

@hölgyválasz: "esküszöm jobb vagy, mint maga a műsor!" Ez nem nagy elismerés,valljuk be:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:38:49

@natoth: te, barátom, ebből már nem tudsz kijönni, vagy ahogy Kasza Tibi mondta, van körmöd, kapard ki magad :DDD

@Bogi és Burkó: hallodhülyevagy, ez a csengőhangom :D

@Lotyó Bridzsida: Nemnemnem, az a barátnőm férje. Tényleg így hívom :)))

@hölgyválasz: köszönöm szépen.

nyanyanya 2011.03.02. 21:38:51

@Lotyó Bridzsida: hat le:D ket szingli, joseggu no az iccakaban.. hagyjuk:D

viola narvilly 2011.03.02. 21:39:16

@gibson:
Olvastam Sixx macskáiról a cukiságon. Egyértelműen férfi :)

@MegLepke:
Nagy Sanyi? Ő a hangja a villának, ő is szól be nekik? Vagy nem? Nem tudom. De én majd mindent megteszek, hogy bemondják ezt :)))

@gastro vazze:
Nyilván így van :)

@Bogi és Burkó:
Bár nem szeretem Aleket, de nem akarok neki ennyire rosszat :)

redhaven 2011.03.02. 21:43:24

@Lone Starr: a világért sem tudtam volna ily szépen,lexikonba illően megfogalmazni az inkriminált darabot.
dukálmég hozzá titanic szélességű,min 48-as "szabadidőcipő" dugott fűzővel.
hol van már a mi egyszerű alföldi papucsunk...
látok a környéken kóvályogni egy leányzót is,minden fekete rajta,beleértve a szemfestéket,rougét is.
ehhez földigérű fekete bőrkabát.
mikor előszőr jött velem szembe,komolyan aggódtam,hogy nem valami drakulaklón szíjja e most ki a drága véremet.
aztán felhomályosítottak,hogy világfájdalom van.

MegLepke 2011.03.02. 21:44:21

@Hódos Hajnalka: akkor a Kókuszban nem lesztek benne végül?:)

@viola narvilly: azt nem tudom, ki az, nem is érdekel, oldd meg!:DDDDD Jó, viccezek csak, kérlek szépen persze.:))) Köszike!

viola narvilly 2011.03.02. 21:45:02

Basszátok meg, én soha nem nyertem semmit. Soha. Hihihi, örülök. Iszom nektek egy becherovkát. Aztán el kell mennem aludni, mert piszok hamar fél 6 lesz.

Friedmann Juci 2011.03.02. 21:45:28

bunda!!

egyébként viola, fogadd őszinte gratulációm:*

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:45:33

@nyanyanya:

ja, már fáradok, bocs.:D
az iccakáról kicsit leszoktam az utóbbi időben, érdeklődés hiányában.:))
hideg van, zaj, részeg emberek, izé...öregszem.:D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 21:46:20

@Hannibal22:

Hajajj....!

Mea culpa, mea maxima culpa!
Hogy milyen igazad van!:)

Bocsika Hajnika, nem degradálásnak szántam!:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:49:08

@viola narvilly:

jóvan, ne sírjál, örülj!:)))
oszt majd emlékezetből rajzold le nekünk a hajnit utána.:D

viola narvilly 2011.03.02. 21:49:09

@Friedmann Juci:
Köszönöm és mindenkinek újra és újra köszönöm :))

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:49:26

@natoth: cccc...ez az én nézésem. meg is írtam, ehun ni. malackaraj.blog.hu/2010/07/09/a_szexmentes_ejszaka_titka

@MegLepke: nem hiszem :DD

@viola narvilly: én is iszom nektek egy lándzsás útifű kivonatot, majdnem annyiba kerül a hét decis üveg, mint egy unicum :DDDD

Ancilla 2011.03.02. 21:50:09

@Hódos Hajnalka: @viola narvilly: Gratulálok, Hajnalka, gratulálok, Viola!!! Biztosan nagy élmény lesz!

Sajnálom, hogy nem tudtam részt venni a játékban. Minden jóról le kell mondanom mostanában.

Nagyon kíváncsian várom a beszámolótokat!
(Lehet, hogy az összefoglalóban is benne lesztek?? Gondolom, be fog hallatszani a visítás.)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 21:50:28

@Hódos Hajnalka: najóvanbaszki, de ott csak csengenek, nem mozognak. az énekes határozottan Mick Jagger figcsiket bróbálgat :)))

Tompó 2011.03.02. 21:50:43

@K.Tomoceusz: Köszönöm, hogy a 3-as kérdésre engem írtál válaszul, de helyesbítenék: nem elhelyezkednem sikerült hanem kilépnem és nem a főnökasszony miatt, hanem a főnökbácsi miatt..... durvus....

viola narvilly 2011.03.02. 21:51:19

@Lotyó Bridzsida:
Rendben, lerajzolom :)
(a hétvégén csuklósbuszt rajzolni tanítottam az 5 éves unokahugom - na kb. ezen a szinten áll a rajztehetségem :)))

viola narvilly 2011.03.02. 21:53:33

@Hódos Hajnalka:
Vennél be inkább egy jófajta házi rettenetet :)
Gyógyulgass, nehogy nekem akkor nyiffanj ki, mikor bemehetnék a vellába :D

@Ancilla:
Kösziköszi és még egyszer mindenkinek köszi, és megyek is, mert nincs, aki reggel 7-re bemenjen helyettem :)

Tompó 2011.03.02. 21:53:58

Ja és ez az egész játék egy kibaszott nagy csalás volt!!!!!Ez 1000000%!!!!!! Honnan tudom?? Nem én nyertem....Parasztvakítás a javából, beépített emberek bennfentes szórakozása:))))))))))))))

gibson 2011.03.02. 21:54:55

@gastro vazze: (karajAnnát sunáznám, de ezt csak így zárójelbe' :D)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:55:37

@Ancilla: :) én is sajnálom, de lesz még pancsolás a homokozóban, én mondom!

@Bogi és Burkó: :D az hagyján, a hajakat figyelted? Még mindig a brácsán röhögök egyébként...

nyanyanya 2011.03.02. 21:55:58

@Lotyó Bridzsida: jahh lassan meg majd jon az otthona oreglany:D

K Tomoceusz 2011.03.02. 21:57:33

@Tompó: Rosszul emlékeztem . Szoros volt a hátáridő , kapkodtam . Nézve a helyes megoldást van vagy 4 találatom . Jó munkához idő kell . A legszebb magyar mondás , szerencsére ezt még nem kellett átírni .

Tompó 2011.03.02. 21:57:56

És nem elég, hogy nem én nyertem még Raspusa is itt hagyott, elhunyt szegény.......... nagy a gyász a szívemben

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:58:01

@natoth: most mit mondjak? te nyertél :DDD

@gibson: igen, csak annyit mondok, Hanni. Érted.

the sandwich maker 2011.03.02. 21:58:27

gratulálok violának (már csak azért is örülök, mert névtesóm), részletes élménybeszámolót várok, és külön kérem leírni, hogy és meddig kurkássza a haját éva, illetve mennyire ijesztő Alekosz centiméterekről.

KISCSILLAG 2011.03.02. 21:58:56

@Szentpeter:

Egy sztár vagyis (sztárocska) is lehet magányos. Attól függ, hogy tanult e valamit a nőkkel való bánásmódhoz a villában: szerintem nem... Még mindig tárgyként kezeli őket és nem személyként, igazából nem figyel rájuk, csak az alkatrészeikre, ez egy nőnek sohasem lehet elég, a nem eléggé előnyös külsejét lelki érzékenységgel kompenzálhatná a nőknél, dehát azt sem tudja mi fán terem az, ő egy sakklépésekben gondolkozó outer space lakó...

Ami Szandikát illeti, őt teljesen eluralta a dühe Éva ellen, fixálódott a saját dühére Éva ellen, és hát az ilyenfajta düh nem jó tanácsadó... volt egy időszak, amíg nem akart semmit igazán a villában, csak elfeküdni, és azalatt jó meglátásai voltak, most hogy involválódott a villalétbe, beleengedte magát a dühébe, elvakult lett, otrombán, visszataszítóan hazugul viselkedik, a másikat vádolja azzal amit ő csinál, pl. görényezve szidja Évát, és veszekszik vele, hogy mocskos szájú veszekedős... Ha Évára kerül kendő, remélem Jerzyt viszi ki, és akkor Szandika vagy észhez tér, vagy a dühe kirepíti a villából...

Alekosz persze azt szeretné, ha Éva végezné el helyette a piszkos munkát, ezért akarja Évával eltakartíttatni Szandikát, de itt meg a saját ellenszenve vakítja őt el, és ezért nem látja jól a következő sakklépését, ugyanis nem igaz az, hogy bárki meg tudná verni Szandikát... Jerzy biztos nem, Gigi biztos nem, és Sajnos Éva is határeset, mert nem tudhatjuk mit fog még aq magából kikelt Szandika csinálni Évával, és ha túl sokat borítja ki, akkor előfordulhat, hogy Éva tényleg eszelősen fog viselkedni, még Szandikánál is eszelősebben, hisz neki nincs túl sok embere a házban, akire támaszkodhatna, és Alekoszra nem igazán számíthat lelkileg, mert Alekosz számára valójában nem létezik a lélek, Évánál is sokkal önzőbb...

Szóval, ha Alekosz szerint Szandikát ki kell vinni párbajozni, akkor vigye ki ő, és ne Évát küldje, aki lehet hogy kinn marad, ami Alekosznak sem lesz jó... vagy talán ő úgy gondolja, hogy jó lesz neki? És Éva nélkül könyebben szerzi meg a lányok szövetségét?

Nem tudom, de nem tetszik ahogy Évával viselkedik, az egyetlen emberrel, akire a párbajánál számíthatott...

arkangyal44 2011.03.02. 22:02:13

Először is gratu a nyertesnek, és ha már benn vagytok,kérdezzetek rá,hogy mi aza kochengeres jó édes anyjukért van, hogy nem van éjszaki közvetítés csak pár másodpercig,és ha úgy van hogy 22-05-ig van közvetítés akkor legyen is:)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 22:02:19

@Hódos Hajnalka: azt néztem erősen, hogy hogy lehetnek úgy rockzenekar, hogy közben depeche-esek ? :)))))

Trevlovics 2011.03.02. 22:08:12

@Hódos Hajnalka: sose mondtam, hogy szőrös a szíved! most viszont elgondolkodtam rajta, mert milyen jó kis játék volt én meg az imént értem a helyemre melóból, nem volt esélyem :) a főnököknek szőrös akkor a szíve persze!

natoth 2011.03.02. 22:08:42

@Hódos Hajnalka:
pfhűű, köszönöm szépen :)
gibsonnal nehezebb dolgom lesz, azt hiszem

Wakka 2011.03.02. 22:09:48

@Friedmann Juci: Azt,hogy 'pedig megkapta a szokatlant...',hogyan fordítanád németre?
Amúgy pedig Béla egyetlen esélye arra ,hogy hugival az utolsó háromban legyen az,hogy magára pakoltat,és kiviszi Évát.

beacska 2011.03.02. 22:12:53

@flanker: Évára már szinte mindenki elmondta, hogy sokat változott, és látszik rajta a változni akarás!

nyanyanya 2011.03.02. 22:13:53

@beacska: igy en is tudok valtozni..:D

KISCSILLAG 2011.03.02. 22:13:57

@Wakka:

igen, de miután a nézők megmondták, hogy nem szimpatikus az, hogy valaki magára teteti, és most ketten is kiestek, akik magukra tetették, hát szerintem Béci most távol fogja tartani magát egy darabig a párbajtól...

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:14:25

@Bogi és Burkó: kikérem magamnak :DDD settenkedő mondta eccé, hogy két dolgot nem tud megérteni, a ddr-t és a depeche mode-ot. én a milan és a bayernmüntyhen drukkereket, holott a legjobb barátom az. van anyázás, gondolhatod :DDD

@Trevlovics: tudom, vicc volt és köszönöm a leveleket, ha fennkölt lennék, azt írnám, az ilyen pillanatokért érdemes, mikor ilyenek érkeznek a postafiókomba. köszönöm és meghajtom a fejem. rágok neked a falba szívet, jó? pacsálunk még, nem maradtál le semmiről! :)

Lanois 2011.03.02. 22:14:33

@viola narvilly: inkább futtasd meg a futópadon, és utána segítőkészen nyomjál az arcába egy fehér kendőt. utána szkenneld be a kendőn maradt arclenyomatot, és töltsd fel a netre és linkeld be. köszi.

arkangyal44 2011.03.02. 22:16:20

@Wakka: én úgy fordítanom hogy gegriffen der ungewöhnliche :)

gangesz76 2011.03.02. 22:16:27

húúúú,de sokáig volt adás...kb.1 másodpercig...

Szentpeter 2011.03.02. 22:16:43

@KISCSILLAG:

Hosszú bejegyzésed van...

Alekoszt illetően a következőket gondolom..

Alek számára a nők tárgyak, ezt ismerik fel a bentlakó nők, és ezért mondják hogy Alek férfiként nem jöhet szóba

Éva depressziós.. valójában egy idegbeteg nő

Szandika meg egy lelkileg sérült személy..

A valóvilág szerkesztői ezeket a jellemeket engedték össze, és várták hogy stressz helyzetben mi lesz belőle..

Alekosz fog egyedül nyerni ezen a játékon, egyrészt a fődijat, másrészt a sztárság minden előnyét hátrányát megizlelheti..

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:17:11

@beacska: velkámhóm. nincs harag, ugye?

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 22:17:30

Az egész meg van óvva és megyek a bíróságra, meg Strassburgba és az ENSZ-be!
Kereken egy évet késtetek!

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:19:39

@kérődzőgiliszta: :DDDD jaj, annyira köszi, egy állat vagyok, tényleg......

Az milyen, hogy én offolok a legtöbbet ma este a blogon? :DDD

Bogi és Burkó 2011.03.02. 22:19:53

@Lanois: az új torinói lepel? végül is ... Hajni mindennap nézi ezt a borzadályt, tényleg egy szent ember :)))))))

KISCSILLAG 2011.03.02. 22:20:53

@Szentpeter:

lehet, hogy Szandika dühe rám ragadt, amennyiben dühös vagyok Szandikára, hogy elárulta az "úgymond" legjobb barátnőjét a villában, és furiózóként támad rá... ez nyilván nálam arról szól, hogy nekem a barátság és loyalitás kérdések a legfontosabbak az életben...

K Tomoceusz 2011.03.02. 22:20:55

@Szentpeter: Alekosz esetében mit jelent a sztárság hátránya ?

arkangyal44 2011.03.02. 22:21:09

@gangesz76: erre utaltam, nem is oly rég.

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 22:22:05

@Hódos Hajnalka: Én pl. értem minden szavad, annak ellenére, hogy Milanos vagyok! Pl. a határidőt is el tudtam olvasni!

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:22:22

@Bogi és Burkó: húbazmeg, ne hasonlítsatok már Jézushoz, hát fullhádéra be leszek képzelve :DDD

gangesz76 2011.03.02. 22:23:29

@arkangyal44: nekem amikor azt írtad, egyáltalán nem jött be még egy pillanat sem, csak az előbb...de nem értettem mi olyan titkos abban hogy Erzsi valami szószt nyomat a képébe...

Wakka 2011.03.02. 22:23:41

@KISCSILLAG: Szerintem egyedül ő tudna visszajönni Évával szemben.Csak az a baj,hogy 'görcsösen'akar nyerni,az pedig soha nem szokott sikerülni.

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:24:26

@Trevlovics: én is meg voltam. :)

@kérődzőgiliszta: és ezt így nyiltan, itt? minden következményt vállalva? :DDD

beacska 2011.03.02. 22:25:56

@Hódos Hajnalka: harag nincs, de rájöttem közben, nem is biztos, hogy minden beszélgetésben részt kívánok itt venni :(((

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 22:27:01

@Hódos Hajnalka: Magamnak is gyanús vagyok! Reggel pl. egy vak ló nézett vissza rám a fürdőszoba tükörből!

KISCSILLAG 2011.03.02. 22:27:36

@Wakka:

Béci is vissza tudna jönni, ő biztosan, minden azon múlik mennyire fog kiborulni Éva az utolsó héten, ha évára pakolják az jelet, remélem lesz esze és Jerzyt viszi ki, akkor tuti ő jön vissza...

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 22:28:29

azt hiszem, lemaradtam az ünnepélyes eredményhirdetésről és a nyertes pezsgős köszöntéséről, de ezúton is szeretnék gratulálni violának, légszív, légpuszi, vigyázzatok magatokra odabent a kulipintyóban, karcoljátok a falba a nevem, és a portos pasi hangját vegyétek má' fel nekem valamilyen hanghordozóra, aztán postázzátok :D köszike :D

Trevlovics 2011.03.02. 22:28:30

@beacska: én elnézést kérek tőled, ha esetleg úgy érzed, hogy én húztalak be abba a beszélgetésbe, ami mindkettőnk "vesztét" okozta végül, nem ez volt a szándékom, de simán lehet, hogy a ..."kezdeményezőkészségemnek" estél áldozatul. bocsánat :)

beacska 2011.03.02. 22:29:02

@KISCSILLAG: Éva nagyon keményen össze tudja szedni magát, ha jön a kiválasztás, aztán ha elúsztak a viharfelhők, nagyon durván el is engedi a feszkót.

Wakka 2011.03.02. 22:29:06

@arkangyal44: Köszi,megpróbálom,csak tudod ehhez a szöveghez tudni kell elvonatkoztatni,ezt meg megint leírni németül...thx.

Szentpeter 2011.03.02. 22:29:15

@KISCSILLAG:

Én abban különbözöm tőled, hogy én ezt a villabeli életet, extrém helyzetnek gondolom..

Ha én extrém helyzetbe kerülök, én sem vagyok ugymond normális, egy idő után már mindenki idegesít..

És hát a sex hiánya is hatalmas feszültséget okoz, a sex jótékony hatása hogy megnyugszol..

Szentpeter 2011.03.02. 22:29:52

@K.Tomoceusz:

Hát például az hogy az ujságírók zaklatnak..

Bogi és Burkó 2011.03.02. 22:30:55

@Hódos Hajnalka: lesz ez még komolyabb is. most még pianóban vagy, de majd megerősödsz :) és akkor akár ballaszt is lehetsz :)

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 22:31:01

ja ééés: BUNDA volt, faszom, mert itt mindenki utál, sose nyertem még semmit, egy tortát se kaptam, pedig hány versenyben lettem majdnem első :P :P

<3 Hajni + viola

beacska 2011.03.02. 22:31:19

@Trevlovics: óóóó, nem, meg sem fordult a fejemben...volt itt egy csajszi (talán csajszi), neki fejtettem ki, hogy egy NEGYEDIK miért nem az, aminek tartja...hülyeség volt, no, úgy jártam, mint Évánk ;)

nyanyanya 2011.03.02. 22:31:47

@Bogi és Burkó: ezt a pianinot csak en nem ertem?:(

na szuletett felesegek!

gangesz76 2011.03.02. 22:32:04

@redhaven: -nám, ha lenne mit és lenne időm:)

Most legalább másfél hétig kemény meló, muszáj lesz aludnom, úgyhogy még nem térek vissza teljes értékűen, majd utána:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:32:12

@beacska: ha mindegyikben nem is, de ebben a ma estiben mindenképpen, ma ünnepelünk és hiányoznál. :)
van kedvenc zenéd?

@kérődzőgiliszta: nem egy sötét ló? :D

@canzone: én köszönöm. jó, hogy itt vagy. légölelés. légköszönet, basszameg... megbőgettek, komolyan. :)

K Tomoceusz 2011.03.02. 22:32:47

@Szentpeter: Ha nem lépnek rá a szőnyegére , szerintem nyugodtan zaklathatják . Budaisan mondva , belenézhetnek a seggébe is , ez a srác még azt is élvezné .

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 22:33:19

Azt hiszem elérkezett az idő, hogy erre a mai tenderre megalkossam az aktuális összeesküvés elméletemet!
Induljunk ki abból, hogy mindenki gyanús!

flanker 2011.03.02. 22:34:05

@beacska:
Nemtom, én szívesen elbeszélgetnék ezzel a Szinte Mindenki (furcsa) nevű, furcsa nézeteket valló illetővel...

beacska 2011.03.02. 22:34:58

@Hódos Hajnalka: :) aranyos vagy. Igen, van kedvenc zeném, de akkor te még nem is születtél meg ;).és sajna, kedvenc színem most éppen nincs. Nagyon várom már a tavaszt, akkor majd választok egy aktuálisat.

Szentpeter 2011.03.02. 22:35:17

@K.Tomoceusz:

A sztárokat nézve.. nem szeretik ha a seggükbe néznek..

..ezt ugy mondom mint egy budai..

Wakka 2011.03.02. 22:35:25

@KISCSILLAG: Béla Alekoszon kívül bárkivel szemben visszajön,de a magabiztossága már a múlt,pedig óriási előnyben van a hugi miatt.

beacska 2011.03.02. 22:35:57

@flanker: Jerzy, Béci, Gigi, Laci és azt hiszem még Gombi is mondta rá.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 22:37:00

@Hódos Hajnalka: hallodhülyevagy, imádok bennetek mindent :) ma olyan jó itt lenni, a szeretet és a szív diadala, béke, csend, nyugalom, törzskommentelők, normális "újak" (sírok)

flanker 2011.03.02. 22:37:01

@K.Tomoceusz:
Én megmondom neked.
Az ő esetében a legnagyobb hátrány az, hogy most úgy lesz rászabadítva a népszerűség és a rajongók hada, hogy SEMMIT nem kell változnia, SEMMIVEL nem kell szembesülnie.
Azaz a siker predesztinálja arra, hogy belebetonozódjon a jelenlegi, beteg állapotába.

MegLepke 2011.03.02. 22:37:11

@Trevlovics: @beacska: Mi ez itt, szeretettábor?:DDDD

KISCSILLAG 2011.03.02. 22:37:43

@beacska:

legyen neked igazad, nem kivánok Rosszat Szandikának, de nem szívesen látnék ennyi rosszat és értelmetlen gyülöletet győzedelmeskedni MÁSON? ugyanis ezek Szandikában vannak és ezt vetíti ki Évára, akinek persze hogy abba kellene hagyni a piálást és teljesen józanul végignéznie az összes anyagot magáról, amikor kijön mennyi lesz az 150 óra? plusz az éjszakai adások... persze nem ártana ha segítséggel tenné, mert ebbe persze bele is lehet bolondulni..

Én egyik villalakóval se akarnék lakni, éltem már ilyen helyzetben, egy hatalmas tengerentúli városban, egy óriási lakásban 6-8 emberrel... de fiatal voltam, és valahogy túl tudtam élni, de ma már nem tudnám...

redhaven 2011.03.02. 22:37:44

@gangesz76: egy élmény visszaolvasni Téged,Benneteket!!!
gyere hamar!

gangesz76 2011.03.02. 22:38:07

nocsak, a nyugiban valszeg Jerzsi meg Gigi lehet a takaró alatt és nem beszélgetnek:)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 22:38:08

ki a két majomkutya a pléd alatt? gigiék?

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 22:39:15

@Hódos Hajnalka: Hát a közmondás expressis verbis bátornak nevez, de a jó ízlésem tiltakozik, hogy ilyen jelzőket nagy nyilvánosság előtt magamra aggassak.

gangesz76 2011.03.02. 22:39:18

@redhaven: Köszi, imádlak a legfelsőbb szinteken:)

gangesz76 2011.03.02. 22:40:05

@Gildor Inglorion: igen, Gigi épp az előbb hülyefaszozta le Erzsókot:)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 22:40:17

@nyanyanya: nem pianinó, piano !:) Ezt Szandi mondta valamelyik nap magáról,Anikónak.

MegLepke 2011.03.02. 22:40:21

@Hódos Hajnalka: @canzone: nafaszom, mondom, hogy szeretettábor!:D Én meg akkor kibontok egy pezsgőt! Egészségetekre!

KISCSILLAG 2011.03.02. 22:40:38

Ne haragudjatok, de ennél unalmasabb dolgot, mint az ő kettejük édelgése, az egész világhálón nincs... miért gondolják a szerkesztők, hogy ez akárkit érdekel?

Jerzy és Gigi a dögünalom maga.

KISCSILLAG 2011.03.02. 22:42:07

Tisztelt szerkesztők!

Kérünk egy másik kamerállást, a villának egy másik helységében, ahol valami legalább történik...

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:42:08

@beacska: hát erre egy 1985-ös plavi orkestar után nem vennék mérget :D

@canzone: ja, szeretettábor, faszom :DDD

@MegLepke: :DDDDDDD ld. canzinak írt soraimat........

@kérődzőgiliszta: valamit hozzál föl mentségedre (milan drukkerség) mert nem fogok aludni bazze. :DDD

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 22:42:16

@gangesz76: de miért kell pléd? erzsi rájött, hogy milyen ronda mindkettejük feje?

K Tomoceusz 2011.03.02. 22:43:34

@flanker: Tegyük fel 7. lesz és két nap alatt elfelejtik . Mit tud változtatni , hogy kijöjjön a jelenlegi beteg állapotából ? Azt mondja , ennyi volt , holnaptól normális átlagember leszek ?

beacska 2011.03.02. 22:43:52

@Gildor Inglorion: neeem, strucc-reakció. Ha ők nem látnak, mi sem tudjuk, kik vannak ott :)

nyanyanya 2011.03.02. 22:44:07

@Bogi és Burkó: annak legalabb van ertelme..:D azt tudom, de ez jelent is valamit vagy csak felre beszelt?:D

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 22:44:36

buckalakópornót forgatnak. ha szandika lenne, akkor meg rózsaszín és nazgulszex

Lanois 2011.03.02. 22:44:40

Az kiderült különben a mai összefoglalóból, hogy a Kasza Tibinek mibe akadt be a szája? És miért nem lehet az ilyen kiálló dogokat leragasztani leokoplaszttal vagy valamivel...

gangesz76 2011.03.02. 22:45:07

@Gildor Inglorion: nem, tegnap Kaszakő Tibor tanácsolta nekik ezt a módszert, mert így majd állítólag sikeresen mondhatják a Gigi anyjának hogy nem is ők voltak a pléd alatt...

Megállapítom hogy ez nem jött be nekik:)

K Tomoceusz 2011.03.02. 22:45:21

22.44 Gigi és Jerzy már a második gyereken munkálkodik .

flanker 2011.03.02. 22:46:00

@beacska:
Érdekes, én valahogy nem osztom a véleményüket. A legfrissebb konfliktusokban ugyanazt mondogatja, mint amit három hón appal ezelőtt - én ilyen vagyok, nem fogok senki kedvéért változni, én így vagyok érdekes.
És ugyanaz a konfliktusforrás - az ő viselkedését nézze el neki mindenki, ő mondhasson BÁRKINEK BÁRMIT megfontolás, tompítás nélkül - de próbáld meg ugyanezt ővele: jajj, most mér engem bánt mindenki, jaj, akkor most megint én vagyok a rossz.
Most pl. beszólt Anikónak, hogy azért nem tudott elmenni, mert a házat figyelte. És ugye tudjuk, hogy a nőknek sok minden elterelheti a koncentrálását szex közben, de tudjuk azt is, hogy Anikó esetében NEM erről van szó. Ez egy geci megjegyzés volt. Na most javaslom, hog ejts el egy viccet a szemtáskáiról előtte, vagy a karfiolseggéről, vagy a kóchajáról és addig állj fél lábon, amíg veled fog tudni nevetni rajta.

SEMMI változás, a változásnak sem árnyéka, sem szándéka nincs Évában.
Oldalakat tudnék írni ennek a bizonyítékairól és bárkivel szemben kiállok egy vitára ebben. :-)

(Persze nem erre vágyik a szívem, nemigen van erre időm, úgyhogy ne tolongjatok. Inkább szavazzunk arra, hogy ki élne vele szívesen egy szobában - sztem ez el is intézné a kérdést...)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 22:46:16

már attól féltem, hogy anikó és jj lunior. pedig én már fel akartam ajánlani, hogy költözzön össze a szobapálmámmal, majd én öntözöm

beacska 2011.03.02. 22:47:48

egyébként, hogy a mai öf-höz is szóljak vmit, engem meglepett,, hogy Junior milyen komolyan vette a dolgát. Először azt hittem a KTibi milyen jó fej, de aztán az autóban gondolkodtam a dolgon: nagyon kíváncsi vagyok a sok gitározásnak mi lesz a vége. nem hinném, hogy használható...

redhaven 2011.03.02. 22:48:04

@MegLepke: oszt mértékkel,óvatosan szédüjjé szpíkerke:))

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 22:48:08

faszatibit irgalmatlan sajnálom. még a kínai csajoknak sem kellett.. pedig ott még alek is becsajozna

Darcylla 2011.03.02. 22:49:21

ó, megint veszekedni fognak:)

gangesz76 2011.03.02. 22:49:47

Már megint egymást kell elemezniük...ki a szar az az elmeroggyant a reteknél aki szerint ez ötvenedszerre is érdekes?????

Darcylla 2011.03.02. 22:51:30

álságos, rosszindulatú, beképzelt:P

gangesz76 2011.03.02. 22:51:35

Szandál már megint Jerzsi pattanásait nyomkodja...

flanker 2011.03.02. 22:52:08

@K.Tomoceusz:
Az a baj, hogy már most jó úton halad a "beton" felé.
Sajnos sem a szülei nem voltak ebben a problémájában partnerek, sem eddigi "partnerei".
Nincs az életében egyetlen objektív ember, akire felnézne, akire hallgatna. Egy ilyen személy sokat segíthetne neki. Bizony, röviden szólva egy pszichoterápiára lenne szüksége. Sőt, ha tényleg olyan nagy autodidakta, mint ahogy terjeng róla, akkor ha valaki csak ráébresztené erre, önmagában is elindulhatna a felfedezésnek ezen az útján.

Én is ezt tettem pl.

beacska 2011.03.02. 22:52:21

@flanker: figyi. Én úgy látom, hogy mondhat Éva bármit, azért többnyire utána odamegy és bocsánatot kér. Tehát elgondolkodott a dolgon, és belátta, hogy hibázott.
Nem szeretnék vitába szállni ez ügyben, NYILVÁN te tudnál a csúnya szájára több példát hozni, mert ezeket adják le. ÉN azt gondolom, hogy törekszik (hányszor ígérte meg pl. hogy nem iszik több alkoholt-az más, hogy nem tartja be. De elhatározza, mert tudja, hogy rossz.)

redhaven 2011.03.02. 22:52:32

izrael és palesztina közösen hívta fel a hogyvoltot a receptért,mert a világhálón már fidzsiből jőn vissza a híre a kitört,minden eddiginél hevesebb békének!

K Tomoceusz 2011.03.02. 22:52:36

@beacska: Én pont fordítva vagyok Tibcsivel . Tegnap éjszaka uncsi volt , a mai összefoglalóban meg jó . A horkolási jelenetben pl nagyon jó .

Bogi és Burkó 2011.03.02. 22:53:13

@nyanyanya: gondolom, azt értette alatta, hogy felszíjja magát, többé nem alszik egész nap, hanem sózval és tettel kiveszi a részét a ház életéből,miáltal népszerűsége is az egekbe tör. :)

redhaven 2011.03.02. 22:53:36

@gangesz76: az előbb még szekszeltek:))

beacska 2011.03.02. 22:54:58

@K.Tomoceusz: igen, én is ezt próbáltam kinyögni. Csak a feladattal nem nagyon haladtak. Elvileg a lakóknak kellett volna vmit alkotni. De mindegy (nagy legyintés), tök lényegtelen, hogy éppen mi a feladat.

gangesz76 2011.03.02. 22:55:38

@redhaven: de nem a Szandállal, bár a váladékot az csalta ki belőle:)Broáf...

Bogi és Burkó 2011.03.02. 22:55:58

muszáj aludnom, mindenkinek jó éjt, légszív,légpuszi,légkalapács, hit és becsület !

nyanyanya 2011.03.02. 22:56:25

@Bogi és Burkó: aha, tehat semmi ertelme nincs:D

K Tomoceusz 2011.03.02. 22:56:50

@flanker: Szerintem jár pszihomókushoz , legalább hetente egyszer . Én imádom a félkettyencseket , örülök minden átmeneti sikerüknek .

beacska 2011.03.02. 22:57:02

mit csinálnak most? nekem nincs hang(om) :(

redhaven 2011.03.02. 22:57:57

@gangesz76: na,a gyógytepertős bogácsám majdnem kiugrott:)))

flanker 2011.03.02. 22:59:22

@beacska:
Én meg úgy veszem észre, hogy NEM.
Volt pár alkalom, amikor belátta, hogy emiatt nagy bajba kerül(het), akkor igen, megtette. De nem ez az általános,. márpedig egy ember jellemére pont a gyakoribb dolgok alapján következtetünk, nem a kivételek alapján.

De pl. most is, a mainál pont ezt figyelheted meg - Anikó közli vele, hogy ezzel a beszólással őt megalázta, cseppet sem volt vicces és nem esett jól. Erre MINDEN jóérzésű és CSAKUGYAN ártatlan ember azt mondja: Jaj, akkor ne haragudj, bocsánat, nem úgy akartam, nem úgy értettem!
De nem Évánk. Ő felháborodottan, felemelt hangon, a megbántott igazságérzet minden pátoszával: Ja, ha te úgy értetted...!

És ilyen példák vannak tucatjával. Leszarom a káromkodásokat - mindegyiknek mocskos a szája, bár kétségkívül Oli és Éva a két aranyérmes. De nem ez alapján ítélek. Ha így lenne, Béci is rendkívül ellenszenves lenne. (Soxor az is.)

gangesz76 2011.03.02. 23:00:18

@beacska: behoztak egy táblát, jelenleg Lacit elemzik 3 tulajdonság alapján, százalékot kell mondani hogy milyen volt amikor bejött a villába és hogy most milyen, addig Laci nem lehet jelen, aztán sorba jönnek a többiek, majd a végén egyenként elemzik a saját táblájukat hogy ők hogy gondolják ami azon van...

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 23:01:18

@Hódos Hajnalka:
Töredelmesen bevallom, hogy egyszer Münchenben voltam egy ottani barátommal Bayern-Hertán. Jürgenéknél Herta drukker vagyok (Varga Zoli óta) és ott kellett kummantanom a bajor kemény mag közepén! Szép hangosan hajráhertáztam. A birka sörivók meg azt hitték, hogy a Hertát szapulom. Hát így basztam át fél Bayerlandot!
Amúgyan Tottit nagyon komálom!
De, mivel védőjáték-fan vagyok, nálam a Costacurta, Nesta, Maldini a szentháromság!

gangesz76 2011.03.02. 23:01:22

@redhaven: mi a kóchengeres az a gyógytepertő????:)))

Trevlovics 2011.03.02. 23:01:41

no mia, nincs közvetítés?
nálam most megy, ektivitiznek a lakók, béla néz a kamerába és hangtalanul cuppog, junior kitalálja, ráczponty
(fake)

flanker 2011.03.02. 23:02:34

@K.Tomoceusz:
Tényleg járna? Úgy legyen.

De miből gondolod?

gangesz76 2011.03.02. 23:02:37

@gangesz76: javítok, bocs, 3 jó és 3 rossz tulajdonságról kell százalékot mondani...

ne most 2011.03.02. 23:04:22

Érthetetlen Szandika milyen alapon gondolja, hogy ő mondja meg mi a jó és a rossz. Éva ráérez a hazugságokra és ettől bepipulnak a versenyzők, mert ők olyan jól felépítettek és mesélnék történetet.

flanker 2011.03.02. 23:04:44

@canzone:
canzone 2011.02.24. 19:20:54
@flanker: a többit megérdemeltem, nem is írok neked több levelet :D
És akkor most már sohasem fogom megtudni, mit jelent a "Kimentem a vi" és az "igekötős madár"??????
:-(

MegLepke 2011.03.02. 23:06:09

@canzone: még vacsizok, aztán iszunk, tesó!:)

@redhaven: értettem!:)

K Tomoceusz 2011.03.02. 23:06:55

@flanker: Tordassal járnak egy orvoshoz . Nőgyógyász nem lehet , körzeti orvos se . Marad a fogorvos és a pmókus . Kockáztattam és a kettest játszottam meg .

redhaven 2011.03.02. 23:07:06

@gangesz76: ily pénztelen időkben hozzányúltam a még pénztelenebb időkre félretett tepertőhöz,némi bogácsa készítéséhez.
oszt majdnem visszavízionáltam e drága kincset.
mikor szinte megfulladtam mire legyűrtem,:))))

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 23:07:34

faszom, most lett ebből elegem. nem tisztára olyan, mint a céges teljesítményértékelés? na, abból elég egy...

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 23:07:53

Jajj Lepkém, majd megfeledkeztem Rólad! Pusszantom a hímporodat!

gangesz76 2011.03.02. 23:09:16

@redhaven: ó, ezer bocs, nem venném a lelkemre ha éhen halnál holmi villaszex miatt...:))

flanker 2011.03.02. 23:09:22

@K.Tomoceusz:
Hm. Fifty-fifty.
Sztem nem oda (nem mintha nem férne rá mindkettőjükre! [sőt, mindkét egész családra!!!]), de majd elválik.

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 23:10:09

És minden kedves addict és diszlexiás sorstárnak pacsika!

gangesz76 2011.03.02. 23:10:26

Laci nem tudja mit jelent az őszinte, Gigi magyarázata szerint őszinte az az hogy mennyire őszinte...ááááááá(hajat tép)

beacska 2011.03.02. 23:10:44

ki az, a csíkos pulóverben? az nem Gombié volt??? (hül-hül)

redhaven 2011.03.02. 23:14:07

@gangesz76: átváltottam a téli bébihájra:))

bévé 2011.03.02. 23:15:29

na erre kell hazaérnem, h fos 9es vagyok.
GRATULÁLOK, VIOLA!!!!!!
mondtam, h te nyertél!! :)

gangesz76 2011.03.02. 23:15:45

@redhaven: mooooost????hiszen jön a tavasz...nézzél már ki az ablakon:))))

redhaven 2011.03.02. 23:18:04

10 centis hót (nem)látok.
még a balatonba sem vethetném magam.:)

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 23:18:31

Reggel még terhesnek tűnt Gigi, de amióta Hajni homokot hintett a szemetekbe, hajlamosak vagytok kerülni a szentlélek eme csodatételét!
Ez valami kripto-antiklerikalizmus a részetekről!
Majd utánanézek a wikin nektek!

Mme Chauchat 2011.03.02. 23:18:51

Esetleg analízist valakinek?

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 23:19:25

@flanker: de, meg fogod tudni. később olvastam a leveled, mert a nyavalya tudja már, hol voltam, és abban reménykedtem, hogy nem csak tőlem kérdezted meg, és már kaptál választ. De ha nem, íme:
- kimentem a vi: mikoron még volt reggelig onlány, ébresztőzene után Oli megkérdezte a szobába belépő Lacit, hogy hallotta-e, milyen zene szólt. Erre Laci: "nem, kint voltam a vi"ééés ebben a pillanatban megszakadt a közvetítés :) mi pedig találgatni kezdtünk, hogy vajh mit cenzúráztak a kollégák
- igekötős repülő állat: Meg-Lepke

gangesz76 2011.03.02. 23:19:58

@redhaven: én látok, de nem mértem le hány centi:)

Hogyne vethetnéd bele magad???Csak vigyél jégcsákányt vagy próbálkozz a nélkül, szépen be fog törni a fejed:)

gangesz76 2011.03.02. 23:21:13

@Mme Chauchat: ennyire nincs páciens???Mi ez itt, pszichoválság?

KISCSILLAG 2011.03.02. 23:22:05

@flanker:

hát ez másképp zajlódott, mert Éva épphogy azt mondta, hogy ő nem gondolta ezt bántásnak, egyébként nem tényleg nem is volt az, egy poén volt, (amit maga Anikó mesélt először el) amit először a többiek meg se hallottak, de Béci kiabálva, röhögve elismételte és aztán Szandika felnagyította még jobban. Emiatt érezte azt Anikó, hogy meg kell sértődnie.

maga a poén olyan volt, amilyenek százával röpködtek a házban, és mindenki röhögött rajtuk, főleg míg Oli ott volt.

Igazából, Anikó volt álságos, hogy felfújta és úgy gondolta, ez egy jó ürügy, hogy leszámoljon Évával és ezzel bizonyítsa loyalítását Szandika felé, aki az igazán nagy álságos hűhót csinált a légypiszokból...

redhaven 2011.03.02. 23:22:34

@Mme Chauchat: idült pézhiányom van.
mit tanácsolsz?
villába nem mék.
a dunát forszírozom:)

Mme Chauchat 2011.03.02. 23:25:53

@gangesz76: van, van...de gondoltam nem válogatok. Akciós, éjszakai árat számítok.

Mme Chauchat 2011.03.02. 23:26:39

@redhaven: A világban élj, kedves, de ne a világból.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.02. 23:27:07

@ne most: Ez így van, Éva csak borít, mint Gregers Werle Henrik Ibsen Vadkacsájában.

K Tomoceusz 2011.03.02. 23:28:45

23.27 Jóindulatú ember nem fogdossa a faszát . ( kevéssé ismert mondás Lacától )

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.02. 23:28:46

@KISCSILLAG: Ez egy tipikus műbalhé volt, hogy legyen ürügy Évát hátba baszni!

beacska 2011.03.02. 23:29:12

Szandika hogy fényezi a Bécit! pfújjj

gangesz76 2011.03.02. 23:29:23

@Mme Chauchat: hú, ezt ki kell használni, majd minnyá kigondolok valamit ami nyomja a lelkemet...

Talán ha segítenél kielemezni miért érzem magam néha retardált fos 9-nek...

redhaven 2011.03.02. 23:29:42

@Mme Chauchat: könnyekig köszönöm.
legyetek éberek!
jó közvetítést!

gangesz76 2011.03.02. 23:30:48

King eltűnt...hol a királyfim???:(((

Lanois 2011.03.02. 23:30:53

@gangesz76: most néztem ki, és itt minden fehér.

sogeking 2011.03.02. 23:31:25

Gigin miért van sapka?

gangesz76 2011.03.02. 23:32:00

@redhaven: csak nem itt hagysz bennünket???Mondjuk nekem is azt kellene tennem...

Jó éjt ha már mész...

Mme Chauchat 2011.03.02. 23:33:25

@redhaven: könyékig, szívesen. Jó éjt, a havasokról a meggyesekbe, barackosokba.

gangesz76 2011.03.02. 23:33:41

@Lanois: Én nem merek kinézni, mert ha kinyitom a tetőablakot én netán esik a hó, rögtön a nyakamban köt ki egy adag, arra meg most nincs felkészülve az idegrendszerem...Amúgy itt is esett, azt látom az ablakon:)

beacska 2011.03.02. 23:34:28

már látom, hogy ebből megint az Éva fog rosszul kijönni: egymásnak 10-15 %-ot mondanak, és Éva fog 90-95%-ot kapni.
Nnna, ezt a seggnyalást nem nézem tovább, legyetek jók!

Atok 2011.03.02. 23:35:13

Honnan szedi Aniko ezeket a szamokat? 3%, 15% :)

Trevlovics 2011.03.02. 23:35:34

@Peter_Cs: ha csak téged olvasnálak, valószínűleg felháborodott hangú leveleket írnék vv műsor szerkesztőségébe, hogy hogy lehet egy ilyen rendes, tisztességes nőt ilyen aljas módon ennyiszer megalázó helyzetbe hozni :)

Mme Chauchat 2011.03.02. 23:35:38

@sogeking: mert megy cseresznyézni és tudja: "sál, sapka!"

gangesz76 2011.03.02. 23:36:36

@sogeking: azt mondta a nyugiszobában hogy fázik...de hogy miért nem vette le, azt szerintem ő sem tudná megmondani...

Lanois 2011.03.02. 23:36:55

@gangesz76: AKkor kérj meg valakit a közelben, hogy tudna e segíteni neked kinyitni a tetőablakot, mert beragadt. Már máskor is beragadt és ilyenkor jó erősen meg kell lökni, de te most nem bírsz vele.

Mme Chauchat 2011.03.02. 23:37:45

@gangesz76: ne érezd magad retardált 9-esnek. Érezze magát annak a fos 9-es

sogeking 2011.03.02. 23:37:55

@Mme Chauchat: először arra tippeltem, a fülére mondják a számokat:)

Atok 2011.03.02. 23:38:31

Szandal beismerte, hogy nincs diplomaja

KISCSILLAG 2011.03.02. 23:40:49

@Atok:

Szandál beismerte, hogy Bécinek nincs diplomája

gangesz76 2011.03.02. 23:40:54

@Lanois: Várjál, elgondolkodtam...itt alszik mellettem a párom, de talán nem kellene ezért felébresztenem:)
Amúgy meg nincs is beragadva, csak ahogy kinyitom bezúdul a hó, na meg tán egyszerűbb lenne elsétálnom az erkélyajtóig és kinézni:)

Na majd ha nagyon szépen kéred és rettentően kíváncsi vagy hogy esik-e nálunk a hó, akkor csakis a Te kedvedért meg fogom nézni :)

gangesz76 2011.03.02. 23:42:30

@Mme Chauchat: Köszönöm a kimerítő választ, máris jobban vagyok.Mennyivel is tartozom? Csak a nappali teljes árat tudom, az éjszakai akciósat még nem.

Atok 2011.03.02. 23:42:54

Eva van soron, na jonnek majd a szamok...

Mme Chauchat 2011.03.02. 23:46:26

Mindenkit csókolok, s ha emberi arcotok lesz, üzenem: csak ennyit tehettem értetek

MegLepke 2011.03.02. 23:48:18

Milyen számokat mondogatnak? Mire? Miért?

Atok 2011.03.02. 23:48:57

Ha vkinek nem emlekszenek a joindulatara bejovetelkor akkor 95-100%, kiveve ha Evarol van szo, mert akkor max 70...

gangesz76 2011.03.02. 23:49:23

@Mme Chauchat: Te is távozol?:(

Köszönjük a segítséget, igyekszünk kihozni magunkból az emberi arcunkat:)

Jó éjt!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.02. 23:50:05

estét' jövök iccakaiba :) A kreatív szerkesztőnek megint ezt dobta a gép, h elemezgessék egymást? :O

S most hallom, h az Éva egy nagyon jóindulatú lány is. Most kellett ez nekünk???

Atok 2011.03.02. 23:50:14

@MegLepke: Egymast tulajdonsagait pontozzak, milyen volt bejovetelkor es milyen most

gangesz76 2011.03.02. 23:53:26

@Kacat: Üdv.:) Gidát kiengesztelted már??? Maga alatt volt rendesen hogy nem volt hálótársa...

Atok 2011.03.02. 23:54:25

Szandika levon % ot Eva joindulatatbol mert kijar cigizni

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 23:55:39

@sogeking: fú, én is, csak nekem nem a kaja jár az eszemben....

Lanois 2011.03.02. 23:55:48

@gangesz76: nyugodtan felébresztheted. nem lesz baj belőle.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.02. 23:55:52

@gangesz76: hajjaj, nem eccerű a helyzet, de rajta vagyok a dolgon :)

Atok 2011.03.02. 23:58:22

Mondjuk lerovidithetnek ezt a jatekot,
Beci csapata 90%-100% jo tulajdonsagokban max 5% negativ, es forditva Evaval.

sogeking 2011.03.02. 23:58:33

Alek jó politikus lenne, a kulcsszavait számtalanszor beépíti a szövegkörnyezetébe:)

gangesz76 2011.03.02. 23:58:33

@Lanois: kibicnek semmi sem drága, mi?:)

Bevállaltam a nyakbahavat és kinéztem, minden fehér, tavasznak semmi jele:)

@Kacat: Mentegettelek a nyugiban, keresd vissza és használd fel nyugodtan menekülő útvonalnak a feltevésemet:)Hátha akkor sikerül kiengesztelni:)

MegLepke 2011.03.02. 23:58:36

@sogeking: én most vacsiztam. Már a pezsgőnél tartok. Első pohárral Hajnira persze - mert megígértem.:D

bévé 2011.03.02. 23:59:47

@KISCSILLAG: szerintem azért érintette érzékenyen, mert ott voltak a Kaszatibiék is.

K Tomoceusz 2011.03.03. 00:00:36

00.00 Éva álságos , rosszindulatú és tapló , papa kivételével mindenkinél . Szombaton kiválasztás , megnézzük ki kire pakol .

gangesz76 2011.03.03. 00:00:41

Alekosz nem elfogult Évával, ááááááá,dehogy:)

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 00:00:48

@gangesz76: légszív neked sok-sok, szeretet 100%, jóindulat 100% :)

Atok 2011.03.03. 00:02:04

@gangesz76: Masik csapat ugyanezt csinalja csak ugy repkednek a 100% meg 0%ok, Alek nem adott 100at Evanak semmiben

gangesz76 2011.03.03. 00:02:05

@Kacat: Hú, köszi, édes vagy, csak vigyázz meg ne lássa hogy ilyeneket írsz, még féltékeny lesz ezért is:)

sogeking 2011.03.03. 00:03:22

@MegLepke: én meg kedvet kaptam ahogy ananászoztak (de azóta elmúlt), inni kizárólag sört és rövidet:)

bévé 2011.03.03. 00:03:36

@sogeking: mint az atommeghajtású metélőmalmot?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 00:03:49

@gangesz76: ezért is??? most meg má micsinátam? :) (azonkívül, h szétoffolom a fórumt)

ON: Éva nem beképzelt, mert nincs már mit beképzelnie :) - Alek

dr. gernika 2011.03.03. 00:05:12

Megnéznék már egy kiválasztást, amin arra pakolnak jelet, akit utálnak...

gangesz76 2011.03.03. 00:05:30

@Atok: nem adott, ez igaz, de amikor nem Évát kellett elemezni a többieket azért sokkal szigorúbban értékelte:)Persze hogy a másikak is ezt csinálják, végülis a szerkesztőknek az a lényeg hogy összevesszenek...csak hogy legyen mit közvetíteni...

Éva besértődött...

Atok 2011.03.03. 00:10:40

Szandika 80%ot kapott joindulatra :)

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:10:41

Ha Olivér nézi Anikót, remélem ugyanúgy lelárvázza, mint anno Évát!
Ebből a két féregből (de Szandiból és Gigiből se)sose lesz pillangó! Max. a hernyó és a lárva lét között alterálnak.

gangesz76 2011.03.03. 00:10:52

@Kacat: szépeket mondtál nekem, ráadásul a távollétében...így is arra gyanakodott már hogy mást választottál:)

KISCSILLAG 2011.03.03. 00:10:54

@bévé:

oké, csakhogy a kasza Tibiék meg se hallották, a Béci volt az aki röhögve elismételte azaz felhangosította, és aztán a Szandika még álságosabb módon felnagyitotta, mert ez egy jó alkalom volt (egyike volt a jó alkalmak közül) hogy kirohanjon Éva ellen, így tehát ha valakire meg akart sértődni Anikó, akkor a Bécire és Szandikára kellett volna megsértődnie, amiért ismételték, hangsúlyozták és egyáltalán ügyet csináltak belőle, színház az egész villa...

bévé 2011.03.03. 00:12:04

@sogeking: nemtom mivel kapcsolatban mondta Kasza tegnap, akkor mondta Alek, h ez jó, ezt be fogja építeni a szövegkörnyezetébe. :)

sogeking 2011.03.03. 00:14:00

@bévé: akkor én pont ott kapcsolódtam be, mármint, hogy valamit be fog építeni, de hogy mit arról lemaradtam:)

Ani tiszta morc már két napja

Atok 2011.03.03. 00:16:46

Erzsi: 0,100,100,0,0,100

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 00:16:58

@gangesz76: most igen, de előtte? :) Gida előtt is lelkedeztem vón! Tetszik a magyarázatod :)

@KISCSILLAG: ez is egy játékforma, valakinek ki kell esnie s így is megy. Lásd Olivér taktikáját - bár ott mondjuk visszájára sült el, de akkor is működhet, működik.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:17:01

@sogeking: "Ani tiszta morc már két napja"
Amióta Szandika ki akar menni Évával! Ha Éva jön vissza, akkor nagyon egyedül marad! S ha netán a Ráczék elkezdenek szalámizni, ő lehet az első karika!

gangesz76 2011.03.03. 00:17:10

összeült az álságstáb...unalom a köbön...

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:20:30

@Kacat: Pont úgy sült el, ahogy Oli elképzelte! Forró lett a talaj, és ki akart menni!
Ennyi!
Oli is és Gombi is szeretett volna a legerősebbnek tűnőtől kikapni!
Mind a kettőjük nagy tévedése az volt, hogy ezzel a lépésükkel az ellen oldalt erősítették!
Taktikusabb lett volna a haveri oldallal elvégeztetni a piszkos munkát!

sogeking 2011.03.03. 00:20:44

@kérődzőgiliszta: megnéznék egy Éva Szandi párbajt:)

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:21:17

@Peter_Cs: Csak a PC-ség miatt írtam a "Ha"-t!
:-)

MegLepke 2011.03.03. 00:22:41

Hát ez annyira uncsi, hogy nincs is kedvem írni róla. Nem is nagyon van mit.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:22:57

@sogeking: Már nyomják a jegyeket!
Azért b-tervként számolni lehet egy Éva-Jersey szájkarate meccsel is.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 00:23:18

@kérődzőgiliszta: sztem pont úgy ahogy Alek képzelte :) Szépen stuffolta a helyes irányba.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:24:47

@MegLepke: Gyere Lepkém, böfizz, nyújtózkodj! Hagyd a dagadt ruhát másra!

sogeking 2011.03.03. 00:25:32

Erzsi kifaragja Gigit az ananászból

K Tomoceusz 2011.03.03. 00:25:45

0.20 Még mindig egymást értékelik . A feladathoz való hozzáállás :
Gigi 80 %
Anikó 73 %
Éva 50 %
Szandika 25 %
Béci 40 %
Jerzy 50 %
Alekosz 80 %
Laca 101 % ( ilyen ébernek még sose láttam )
Tibcsi és Juncsi már otthon lehet , mert nincsenek a közelben .

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:27:29

@Kacat: Nem hinném, hogy Ráczék és Pacilaci Éva kezébe adnák a Jerseyt kimiskároló kést! Szvsz. győzni fog a "Menjen a Szandi!" verzió!

KISCSILLAG 2011.03.03. 00:29:07

Ha Évára pakolják a jeleket, akkor megpróbálom lebeszélni egy Éva-Szandál meccsről, vigye ki a Jerzyt... mert lehet, hogy meg tudja verni Szandált, de határeset... főleg ahogy az áljók kavarják a dolgokat a házban...

gangesz76 2011.03.03. 00:30:03

Mentem aludni, mindenkinek jó éjt!:)

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:31:19

@KISCSILLAG: Már korábban írtam, hogy fogy az idő és nem lehet mindig a gyengékkel szarozni! Ha alkalom kínálkozik, rá kell menni a lehető legerősebb, még legyőzhető ellenfélre!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 00:32:24

@gangesz76: jóccakt! :) csak ennyi a félreértések elkerülése végett :) de tényleg jót!

@KISCSILLAG: áljók, höhö. Indokkal mondanál nekem nem áljót?

Atok 2011.03.03. 00:33:42

Vegen meg kijon, hogy Alek bekepzeltebb mint Beci

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:33:42

@Kacat:
Jók: Alekox, Éva
Áljók: az összes többi!
:-)

MegLepke 2011.03.03. 00:34:39

@kérődzőgiliszta: vigyelek fel a padlásra is?

@gangesz76: jóccaka!

@Peter_Cs: kösssszi!:)

Atok 2011.03.03. 00:34:45

@Atok: Mondom en, Alek lett a lagbekepzeltebb...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 00:35:37

@kérődzőgiliszta: Alwekoszt és Évát indokolnád, h miért is jók? Milyen értékrend szerint? S mondjuk Jerzsy miért áljó?

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:36:14

@MegLepke: De csak ha letakarjuk a kamerákat, és kivesszük az elemet a mikroportból!

sogeking 2011.03.03. 00:37:23

á, ott kellett volna kezdeni, hogy mindegyik fogalomról egy rövid magyarázat..

K Tomoceusz 2011.03.03. 00:39:00

0.33 Az álságos szó jelentése még mindig gondot okoz odabent . Tévedtem . Laca és Éva tudja . Azért egyszerűbb lenne egy Béci képpel körbejárni , ahányszor szóbakerül . Úgy talán megértenék .

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:39:15

@Kacat:
Röviden:
Éva és Alekox két párbajt nyertek. Bécinek adtak egy győzelmet.
A többiek duplanullák!
De ha rápillantasz a népszerűségi listára, eligazodhatsz!
:-)

dr. gernika 2011.03.03. 00:40:05

@MegLepke: :)

De most komolyan. Annyi eszük van együttvéve, mint egy marék lepkének, fejezzék már be ezt a szánalmas taktikázást. Kétszer esett ki az, akit "harcba küldtek", megkapták a nézői szavazás eredményét miszerint hányunk ettől a módszertől és mi a konzekvencia? Továbbra is azon forognak, hogy kire rakják a jelet, mert annak mennyivel jobb, hogy választhat ellenfelet.
Ennél még a hörcsögöm is gyorsabban tanult.

Ahelyett, hogy hóttőszintén elmondanák, hogy kivel, miért nem akarnak odabent tovább együtt élni, aztán ha sikerült a nézőket meggyőzni, akkor talán visszaszavaznák azt, akit kivisz magával párbajozni. Rizikós, de még mindig megadják az sms-ezőknek a választás jogát, ahelyett hogy irányítani akarnák őket.
Én spec nem vagyok egy szavazó típus, de most ünnepélyesen megígérem, hogy ha kiküldik az eszelőst, aki kiviszi magával Erzsit, akkor a cukifiú kap tőlem egy sms-t. (nem mintha megmentené, de megérdemli)

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:42:21

@gernika: Na, te egy igazi RTL-es célközönség vagy!

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:44:33

@gernika: Szerintem lassan váltanod kellene a pöttyös könyvekről az indiánregényekre!
:-)

MegLepke 2011.03.03. 00:45:38

@kérődzőgiliszta: Kínába megyünk?

@gernika: rizikós ez mindenhogy. Viszont semmiképp sem szimpatikus.

Még nem döntöttem el, hogy Szandál hisztije, beszédhangja vagy kuncogása idegesít jobban.

KISCSILLAG 2011.03.03. 00:46:04

@kérődzőgiliszta:

ezt tennéd te, ha ott lennél, de van akinek az a célja, hogy minél hosszabb ideig képernyőn maradjon és benn a villában... Éva tisztában van vele, hogy nem nyerheti meg a játékot, (bár előfordulhat olyan, hogy freak of accident, tehát véletlenül akár meg is nyerheti, ha olyan a konstelláció, de a kiszámítható esély birodalmában nem) de benn lehet jó hosszan, neki ez önérték...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 00:47:29

@kérődzőgiliszta: no tisztázzunk valamit, te azon, h jó? Mert attól h pl Éva a leggyengébbet viszi ki (ami egy jó döntés, mivel egy ember maradhat a végére), attól még mitől jó maga az ember? Ez nem érv h kettőt kivitt, ez pusztán egy tény közlése.

KISCSILLAG 2011.03.03. 00:47:56

@gernika:

akkor te te cukifiú sms-ed kioltja az én Éva sms-emet, úgyhogy esetleg megbeszélhetjük, hogy mind a ketten tartózkodunk a szavazástól és így spórolunk... amivel egymást támogatjuk ismeretlenül is...

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:47:56

@MegLepke: Oxi! Elrejtőzünk a hegyek között egy kolostorban! Hétvégeken megmásszuk a Csomolungmát!

sogeking 2011.03.03. 00:48:49

én meg elsörözöm amit az Évára szavaznék

KISCSILLAG 2011.03.03. 00:49:58

@MegLepke:

én már mindent hazugságnak látok sajnos amit Szandika csinál, és rémesen idegesít, ebből az következik, hogyha kimennek Évivel párbajra, akkor sokat fog keresni rajtam az RTL...

mama ottmarad 2011.03.03. 00:51:43

Boldog hetvenötödiket mindenkinek !

HAJNI, A JÁTÉK FULLHÁDÉS, NEKED MEG MÁR ÉRIK A GOLDENBLOG :)

Ma még Kozsó szelleme is belopakodott, de nincs is ezzel ... sőt, bár mmkk így lenne.

Viola grat., Lepke mikroport!, és halljátokhülyékvagytok, imádok bennetek mindent, éjszakások csapassátok :D

Csók belétek, máris kidőltem.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 00:52:03

@gernika: "akkor a cukifiú kap tőlem egy sms-t. "

Tisztelt gernika!

IP-címét rögzítettük, telefonszámához hozzárendeltük. Amennyiben nem érkezik szavazat az Ön telefonszámáról sixx ki fogja baszni, mint macskát szarni!

Üdvözlettel,

RTL kommunikációs és kedvességes ügyosztály

:)

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:52:49

@KISCSILLAG: Az ilyen esetekre tartok fenn egy bankszámlát! Kizárólag a gilisztáim támogatására!
:-)
Mongyuk, belehevültök az esemesezésbe, és felelőtlenül elküldenétek 25-30 sms-t! Ehelyett inkább küldjetek nekem egy-egy haza bölcsét, oszt az eredmény se változik! Az irántatok érzett szeretetem pedig határtalan lesz!

MegLepke 2011.03.03. 00:52:53

@kérődzőgiliszta: csak nehogy összefussunk oszamával.

Nos, ti itt latolgattok, én meg írok egy mélt az asztrológusomnak, oszt megjáCCom a győztest egy fogadóirodában.

MegLepke 2011.03.03. 00:55:37

@KISCSILLAG: jah, engem azért ennyire nem idegesít, hogy költsek is rá.:)

@mama ottmarad: rágtam neked egy szívet a falba! Aludj szépen!:)

sogeking 2011.03.03. 00:56:32

hull a hó, és hózik

MegLepke 2011.03.03. 00:57:53

Anikóról való jellemzését pontosan úgy vezette le Alekosz, mint a mai beszédét magával kapcsolatban FaszaTibinek.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 00:58:26

@MegLepke: Lerendezem a fiút, nyugi! Látod, már a pénzmagot is gyűjtöm!

Én az Éva-Szandit 65:35-re, Éva-Jerseyt 80:20-ra adom!

mama ottmarad 2011.03.03. 00:58:52

@MegLepke: szóval Te voltál???

pirulós köszönet :)

jóccak.

MegLepke 2011.03.03. 01:01:22

@kérődzőgiliszta: látom, helyes! Gazdagok leszünk hamar!

@mama ottmarad: én.:)

King hol van? Hiányzik. Remélem, nincs baj.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 01:01:23

Tudom, qrva egy perverz állat vagyok, de nagyon szeretném látni a Michelin-baby pofáját, amikor befordulnak az arcképek!

flanker 2011.03.03. 01:12:49

@KISCSILLAG: @Peter_Cs:
Érdekes, hogy az elvakult Éva-rajongók mindent hogy meg tudnak magyarázni.
Mert az, hogy Anikó nem tud elélvezni, egy komoly betegség, ki tudja, hogy mik történtek, milyen pszichológiai háttere van. (Gyakran van fiatalkori nemi erőszak, incesztus a háttérben.) És meglehet, hogy gyógyítható, de nem kevés időbe és (partneri!) odafigyelésbe fog neki kerülni.

Az, hogy Éva szeme alatt mekkora táskák vannak, lehet életmódjának a következménye (amikor is magának csinálta), meg lehet vese- vagy szívbetegség is, mely esetben nem feltétlenül van beleszólása. Mindenesetre amikor az Alek-paródiában Szandi beszámolt róla, hogy ezt is megrajzolták, akkor felháborodott mártírduma jött, hogy ott kezdik ki, amiben nem is hibás, amiről nem is tehet.

Érdekes, Éva egy ilyen jó poénon miért nem tud nevetni? Miért hepciáskodik, amikor lehetne örülni is, hm?

De persze amikor ő szól be másnak a testi (intim) problémájáról, vagy amikor tudja, hogy Jerzsynek a női leköpés milyen traumatikus és mégis megteszi, mert bevallottan FÁJDALMAT AKAR OKOZNI, akkor az persze nem gáz.

Hagyjatok már az elvakult baromságaitokkal!

KISCSILLAG 2011.03.03. 01:13:04

@kérődzőgiliszta:

kérődzőgiliszták bankszámlájára nem utalok, mert ők mindig felnyalhatják azt, amit kikérődztek, tehát nincs szükségük semmire...

MegLepke 2011.03.03. 01:15:10

@kérődzőgiliszta: :))) Mivel kapcsolatban buktál le? Ehhez most buta vagyok mint a tök.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 01:15:51

@flanker: "Érdekes, hogy az elvakult Éva-rajongók mindent hogy meg tudnak magyarázni."

én még értelmes magyarázatot nem olvastam az elvakultaktól. illetőleg az értékrendem lehet a hibás.

dr. gernika 2011.03.03. 01:17:49

@kérődzőgiliszta: Nemáááá, azok oan hosszúak!
@MegLepke: Engem a feje.
@KISCSILLAG: Deal.

MegLepke 2011.03.03. 01:18:08

@Peter_Cs: köszi! Így már biztosan felismerem majd.:)

KISCSILLAG 2011.03.03. 01:20:12

@flanker:

nem tudjuk, hogy el tud e élvezni vagy se, azt tudjuk, hogy férfival még nem ment el, legalábbis ezt mondta ő maga, de attól, hogy fiúval még nem ment el az ő esetében nem jelent semmit, mert lehet, hogy saját magának tud örömet okozni, még nagyon fiatal, és különben is vannak nők, akik csak harminc éves koruk közül jutnak abba az állapotba, hogy egyáltalán meg tudják megbeszélni a pasijukkal, hogy nekik hogyan is lenne jó... nem kell túlzásba esni Éva poénjától, a vicc ebben az volt, hogy extrém szexről beszéltek, és Anikó egy olyan esetről beszélt, ahol egy házon kívül voltak, és ő valamit bámult közben... Éva poénja arra utalt, hogy az a valami annyira lekötötte a figyelmét, hogy közben nem tudott elmenni...

ha te extrém szex közben néznéd a tévét, lehet, hogy te se tudnál elmenni, próbáld ki... semmilyen komolyabb baja nincs különben Anikónak, hisz tudta hogyan kell kézzel kielégíteni Szandikát, vagy tudta, hogy kell úgy csinálni mintha, tehát tudja, hogy kell mást kielégíteni, ebből az következik, hogy magát is ki tudja elégíteni...

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 01:20:15

@MegLepke: Hát, hogy opera-fan létemre itt vv-zek!
Ha ezt megtudják a klubban...

dr. gernika 2011.03.03. 01:20:16

@Kacat: :D

Rám lett parancsolva, hogy húzzak lefeküdni, jóccak :)

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 01:21:41

Na én is elfordulok 90 fokkal!
Pacsika, puszika, almdudler!

flanker 2011.03.03. 01:22:29

@Kacat:
Na, csak várj, majd kapunk egyszer...

Egyszerűen elképeszt az, hogy
1, Emberekben micsoda érzelmeket keltenek a villalakók
2, Ezek az érzelmek mennyire fekete-fehérek tudnak lenni. Például az elvakult istenítők be nem ismernék egyetlen rossz tulajdonságát sem kedvencüknek, vagy ha nagy hím-hám után mégis, akkor: "Nem olyan nagy dolog az!" Komoly jellemhibákat úgy kezelnek, mintha hasonló esetben mástól tizedannyin nem buknának ki IRL.

Tudod mit? Én azt kívánom mindegyiknek, hogy sikerüljön találkozniuk velük, és éljenek is velük együtt (de a szex legkisebb esélye nélkül)! Meglátnám, hányan nyalnák egy hét után még mindig a földet utánuk, s hányan fojtogatnák bőszen korábbi bálványukat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 01:22:49

@flanker: Anikóhoz: az apja kiskorában elhagyta és apa nélkül nőtt fel, apja semmiben sem támogatta. Ennyi ismeretem van a hátteréről.

MegLepke 2011.03.03. 01:23:24

Azért igen humorosak a szerkesztők. Most kapták meg a nyereményvacsit Béla meg Szandál (az akrobatikus verseny megnyerése miatt).
Gigi, riportszoba!

Szandál tüzel, belenyalt a Béla fülébe.
Holnap valami felvétel lesz, meg kell teríteniük, gyertyafény. Dzsakuzzitok van? Mondja Laci Bécinek.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 01:24:10

@KISCSILLAG: Na, arról a bajai színjátszókörről is megvan a véleményem!
A mi táncegyüttesünkben lány orgazmus nélkül nem maradt, egy napot sem!!!

KISCSILLAG 2011.03.03. 01:24:12

@flanker:

ha elolvastad, amiket Éváról írtam, láthattad, hogy abszolút tisztán látok vele kapcsolatban, látom a hibáit, és köbö 4. helyre gondolom most...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 01:24:22

@kérődzőgiliszta: Én meg progresszív rock és dzsesszrajongóként teszem ezt.

MegLepke 2011.03.03. 01:25:20

@kérődzőgiliszta: jahogy, ez már itt fel sem tűnik.:) Jóccaka!

@gernika: neked is jó éjt!

Remélem, nem hagytok itt egyedül, még nem vagyok álmos.

MegLepke 2011.03.03. 01:29:13

Levél!

Elkészült a szimpátia grafikon mindenkiről külön - az értékelésük alapján. (3 havi tendencia)
alulról: Éva, Anikó, Erzsi, Alekosz, Béci, Gigi, Laci (hol van Szandál? kérdezem én.)

joszif 2011.03.03. 01:31:12

hi, most kapcsoltam be, nem értem mit néznek mi van a lapokon??

flanker 2011.03.03. 01:32:55

@KISCSILLAG:
>nem tudjuk, hogy el tud e élvezni vagy se, azt tudjuk, hogy férfival még nem ment el

Ha elfogadjuk MINDEN lakóval azt, hogy annyit tudunk róluk, amit elmondanak, akkor tudjuk, hogy még SOHASEM élvezett el, nem tudja mi az!

>lehet, hogy saját magának tud örömet okozni
Nem ezt mondta

>nem kell túlzásba esni Éva poénjától
Én is így kezelném, ha KÖLCSÖNÖS lenne a dolog.
Hogy ne csak titeket fikázzalak: Olivérrel ugyanez volt a helyzet. Amikor ő poénkodott, akkor az mind nagyon vicces volt, amikor őt szívatta Szandika rejsz közben, hát az felháborító gazság volt!
Az viszont tetszett, amikor a kölcsönös kiszúrások estéjén a párnája összetrutyizása után sokat sejtetően, mosolyogva azt mondta: Akkor jó éjszakát, aludjatok, ha tudtok! - vagy valami hasonlót. Ezt a poént jól vette és úgy vágott vissza, hogy valójában nem is kellett semmit sem csinálnia. Ha több ilyen van, akkor nekem sokkal szimpibb lett volna.
Ugyanez van Évával is. Ha nem alkalmazna felháborító kettős mércét, paranoiát, mártírságot és nem lenne olyan szociopata, nekem sokkal szimpatikusabb lenne. De így...

>Éva poénja arra utalt, hogy az a valami annyira lekötötte a figyelmét, hogy közben nem tudott elmenni...
Erre kitértem a legelső hsz-omban. Mindenesetre nem jó vicc, legalábbis nem ízléses egy félkezű emberrel azon viccelődni, hogy miért nem tapsol két kézzel, mint minden normális ember.

>semmilyen komolyabb baja nincs különben Anikónak, hisz tudta hogyan kell kézzel kielégíteni Szandikát, vagy tudta, hogy kell úgy csinálni mintha, tehát tudja, hogy kell mást kielégíteni, ebből az következik, hogy magát is ki tudja elégíteni...
Hát, ez egy logikai hiba: non sequitur. Azért, mert tudja, hogy néz ki a mozdulat (amit akárhol láthatott, tanulhatott), még nem biztos, hogy profitál is belőle. Lehet, hogy tudja, lehet, hogy nem. Eddig, amikor szóba került, ragaszkodott hozzá, hogy nem tudja.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 01:33:41

@MegLepke: Benyalás a Ráczoknak! Katasztrófa! Éva sokkal jobb!

MegLepke 2011.03.03. 01:36:23

@Peter_Cs: óóó, művésztárs vagy akkor! Évát nem rajzoltad még le?:)

Desperatefan14 2011.03.03. 01:36:33

Lehetne már kiválasztás... a vendégek is 3 napot voltak benn kb, de nekem 2 hétnek tűnt

MegLepke 2011.03.03. 01:38:20

@joszif: ne foglalkozz vele. Egymást értékelték különböző tulajdonságok alapján, és arról készült egy grafikon. Halál unalmas volt az egész, értelme semmi. Újabb belső népszerűségi felmérés. Inkább nézném, hogy vacsiznak.:)

flanker 2011.03.03. 01:39:25

@canzone:
Nem, csak tőled kérdeztem, nem mertem mástól.
Köszönöm.
Tudtam, hogy valami fogyatékosság lehet... :-)
(Mondjuk én madárra emlékeztem, így sosem találtam volna ki...)

sogeking 2011.03.03. 01:39:47

@Peter_Cs: én is próbálkoztam alekosszal képregényes stílusban, de a feje eddig kifogott rajtam:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 01:39:59

@MegLepke: Még odáig sajnos nem jutottam el. :(

Desperatefan14 2011.03.03. 01:40:58

@MegLepke: Képzeld, csak hogy visszautaljak pár nappal ezelőtti témánkra tegnap Béci mezítláb aludt! :D úgyhogy nem írtam le teljesen...

MegLepke 2011.03.03. 01:43:05

@flanker: én meg azért nem mertem válaszolni, mert nem tőlem kérdezted, és már megint beleszólnék valamibe. pedig érintett voltam a kérdésben. Igekötős repülő állat lesz az, ugyanis én fogalmaztam így.:)

@Peter_Cs: baszki, ha én így imádnék onnan valakit, már rég írtam volna hozzá egy ódát - mert hogy ugye én meg verseket írok.:)

KISCSILLAG 2011.03.03. 01:43:53

@flanker:

úgy látom elvakultan utálod Évát, én viszont nem vagyok elvakult vele szemben, látom a hibáit, feljebb részletesen ki is fejtettem mi vele a baj, (bajok), de rühellem ahogy a házlakók képmutatóan bánnak vele, és hordában támadnak rá... olyasmit, amit maguknak elnéznek és észre se vesznek neki tízszeresen rónak fel..., Szandika görényezik, de még ez a legkevesebb, mintha elszabadult volna benne egy bosszúálló teuton úgy ugrik Évára mindenért, és a torkát harapdálja, na ezt a fajta elmebajos üldözését Évának nem csípem, Szandika visszasüllyedt egy lepcses, lompos hiéna állapotba, ezért fogok Éva mellett szavazni, nem bírom elviselni ahogy az ál-jók terrorizálják... Anikó is sajna többször mocskos szájjal kirohant ellene, sokszor laktam másokkal egy lakásban, ha ezek közül kellene választani, az Anikó és Szandika biztos nem volna benne, persze valszeg Alekosz sem, bár tévé képernyőn keresztül szívesen nézem a ténykedését...

MegLepke 2011.03.03. 01:48:41

Levél!

Most van Szandi és Béci gyertyafényes vacsorája. Nekik a hálóban kell lenniük, míg a többiek előkészítik a terepet, behozzák a cuccokat a raktárból.

lamb79 2011.03.03. 01:49:01

Helló mindenkinek!
Már nagyon késo van, holnap pedig ismét reggel 6kor kelek (sajnos az én "villalakóimnak" segítségre van szukséguk már elég korán:) ) de egy rovid gondolatot azért szeretnék veletek megosztani. Továbbra is hangsúlyoznám hogy pártatlan vagyok, nyerjen az akinek nyernie kell! ...

Nagyon tetszett az ahogy Alekosz kifejezte magát Kaszának a nyugiszobában. Megjátszásnak még csak nyomát sem láttam benne, viszont olyan mintha a hv-t olvasná :D annak ellenére hogy 2 utcával arrébb laktam tole anno és a kocsmájukba jártam egy pár évig, nem gondoltam volna hogy ennyire intelligens is tud lenni. Mi mindíg csak azt láttuk hogy ugyanazt a Charlie számot nyomja 2x minden este... Az én hibám, felszínes voiltam, ez a rész most eléggé szentimentálissá tett. Az Alekosz nem rossz ember, ez számomra továbbra is egyértelmu.
Azokra a régi mesteremberekre emlékeztet akik már igencsak kihalófélben vannak; elkotelezettek annak amit csinálnak. O imádja a villát (valszeg o az egyetelen ezzel) és megpróbálja a leheto legjobban csinálni.
Ellentétben, Gigit nézve szinte a hányinger kerulgetett valamiért (vv4-ben eloszor). Az, amit a nyugiszobában Kaszának kieresztett magából, nagyon irritált. Jerzy gyereket az orránál fogva vezeti. Valszeg már a nyereményrol is lemondott, és csak azzal foglalkozik hogy amikor az egész véget ér, mennyit tud ebbol profitálni. Ok, profitáljon, de akkor legalább engem, az egyszeri szerény nézot ne nézzen már hulyének (és szegény Jerzyt se).

A ketto kozotti kontraszt hatalmas; én nem tudom, hogy mennyi lehet az átlag életkora azoknak akik ide kommentelgetnek de itt két generáció attitudjének osszeutkozését látom, foleg úgy hogy ugyanazok az általános iskolai tanáraim voltak mint Alekosznak.

Roppant kíváncsi vagyok hogy a hogyvoltozók errol hogyan vélekednek.

sogeking 2011.03.03. 01:58:29

akkor miért vagy pártatlan?

nekem Alek a legszórakoztatóbb,
egyedül Szandi van kedvezőtlen hatással a bioritmusomra, meg Gigi ha énekel:)

sogeking balra el. vége a 3. felvonásnak
jó 8

MegLepke 2011.03.03. 01:59:28

@lamb79: nézd, én egyidős vagyok Alekosszal, de én továbbra sem szimpatizálom őt. Van benne valami megfoghatatlan dolog, ami taszít az egyéniségében. És a tekintetében is. Ha tíz percig kellene vele beszélgetnem, biztos falnak mennék.

flanker 2011.03.03. 02:01:25

@Peter_Cs:
Jó, ettől nem lettünk okosabbak, de ez pl. utalhat vérfertőzésre és annak következtébeni családelhagyásra. Nem mindennapi eset, semmiképp, de vannak ilyenek.
(Sima apahiánytól nincsenek ILYEN szexuális zavarok.)

MegLepke 2011.03.03. 02:01:37

@Desperatefan14: óóóó, nem néztem, csak hallgattam a közvetítést. Örömmel hallom, hogy szerzett vissza pár pontot.:)

Most bezzeg nincs adás, a halál unalmas játéknál meg volt. Szerkesztőim, drágáim, ne csináljátok ezt velünk! Léccikeeeeee!

kaffa 2011.03.03. 02:01:54

Szandikát be lehetne dobni egy hardcore heroin reklámba...sokadjára hangoztatja, hogy amint kimegy a villából csak azon fog élni - hogy lefogyjon. (liszten / blue magicen fog élni)

flanker 2011.03.03. 02:05:42

@MegLepke:
Pedig eddig még senkinek nem haraptam le a fejét (vagy potrohát...), aki válaszolt egy kérdésemre!

De nem is erről volt szó, ugyanis a kérdés eredetileg magánban hangzott el. (Nem akartam publikussá tenni ilyen roppantóan nagy ismerethiányomat...)

MegLepke 2011.03.03. 02:08:36

Hallo! Szerkesztők! Léccike, adást kérünk! Írjak nektek verset, vagy mi?

MegLepke 2011.03.03. 02:10:56

@flanker: ezentúl ígérem, hogy válaszolok. Akár engem kérdezel, akár nem.:D

lamb79 2011.03.03. 02:11:54

@MegLepke:
Nekem is hasonló érzéseim voltak vele szemben amikor ott dumáltunk vele a kocsmájukban. Viszont látok egyfajta jellemfejlodést nála- mégpedig pozitív irányban. Számomra rendkívul érdekes ez az egész, szinte mindenkinek ugyanaz az elso benyomása róla mint neked és velem is így volt anno, de ez most változott meg hogy láttam azt hogy hogyan kezeli a kapcsolatiat a villában. Most jottem rá asszem hogy tulajdonképpen szeretheto ha az o játékszabályait betartja az ember... az ilyen típus képes a ragaszkodásra habár domináns, ugyanakkor veszélyes is mert a kornyezetében élokrol alkotott véleménye általában helyénvaló és sokan nem akarják hallani az igazságot magukról. Ez valószínuleg sokakat elrettenthet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 02:12:20

@flanker: De a férfiakkal való súlyos párkapcsolati zavarokat okozhatja ez.

KISCSILLAG 2011.03.03. 02:17:01

@flanker:

".Azért, mert tudja, hogy néz ki a mozdulat (amit akárhol láthatott, tanulhatott), még nem biztos, hogy profitál is belőle. Lehet, hogy tudja, lehet, hogy nem. Eddig, amikor szóba került, ragaszkodott hozzá, hogy nem tudja."

viszont kicsit furcsa, hogy az nem zavarja, hogy ország-világ előtt kielégíti Szandikát (vagy úgy csinál, mintha kielkégítené Szandikát), de egy kis viccelődés azon, hogy nem tudott elmenni extrém szex közben, mert valami másra figyelt, már halálosan bántaná Anikót? Ugyan kérem, színház az agész villa...

Szandika bőszítésére adta a sértődöttet a többieknek...

lamb79 2011.03.03. 02:18:09

@sogeking:
Igen, o a legszórakoztatóbb és jó eséllyel indul a nyereményért, azonban a végso 3ba jutás ideje még messze van, semmi sem biztos. Sokan nem gondolták volna hogy Olivér kiesik, 2 héttel elotte még simán vert volna Bécit szerintem.
Pártatlanságot fent tartom, mert a teljes kép a befutókról majd csak a játék végén fog kialakulni. Az tény hogy Alekosz a legszórakoztatóbb- kérdés hogy a végén a kozonség vajon rá fog-e szavazni, vagy esetleg arra akivé ok szeretnének válni. Ezért van a Bécinek még mindíg tobb esélye mint Alekosznak szerintem. (Tegyuk félre a rendorségi dolgokat, származást, ilyesmiket. Az nézok nagy részének igenis tetszenek a balhés karakterel, Darth Vaderre is sokan emlékeznek:)

MegLepke 2011.03.03. 02:18:39

@lamb79: nézd, ez mindenkire érvényes szerintem hogy szerethető, ha az ő játékszabályai szerint játszol. Ez nem kiemelkedő tulajdonság, hisz ez azt jelenti, ha alkalmazkodsz hozzá, akkor kedvel. Ő elég nehezen mutatja ki az érzelmeit és antiszociális szerintem. Én végig hallgattam azt az éjjeli adást, amiben a kényszeres szokásait ecseteli. Valahol értem, hogy miért ilyen. Ráadásul az empátia teljes hiánya megmutatkozik rajta. Nem tartom őt rossz embernek egyáltalán, de nagyon elzárja az igazi énjét és emiatt sosem bíznék meg benne.

flanker 2011.03.03. 02:21:29

@KISCSILLAG:
>úgy látom elvakultan utálod Évát
Szü sincs róla. Ez csak egyszerűen egy reakció azokkal az elvakultakkal szemben, akik istenítik, minden hibáját meg tudják magyarázni, el tudják simítani és el is várják, hogy mások is így érezzenek.

Hogy még árnyaltabb legyen a kép: senkit sem szeretek igazán a villában, mindenütt látok olyan komoly jellemhibákat, amik megakadályoznak ebben. Úgyhogy én mostantól kezdve fenntartom a jogomat, hogy az advocatus diabolit játsszam MMKK mindenkivel szemben. Ez lesz az ars poeticám...

én viszont nem vagyok elvakult vele szemben, látom a hibáit
Úgy legyen.

>de rühellem ahogy a házlakók képmutatóan bánnak vele, és hordában támadnak rá...
Azért itt két dolgot elkülönítenék egymástól:
Ha ordenáré parasztságot csinál és mindenki szól érte, akkor az hordatámadás? Nem gondolnám.
És akkor még védi magát (én ilyen vagyok, nem fogom magam megváltoztatni, stb.) és még többen elmondják, hogy de igen, igenis időnként vissza kell vennie magából (de nem fogok, mert még az apám sem tud kordában tartani!), hát akkor legszívesebben nyakon önteném egy vödör jegeshideg vízzel. Mert nem egyedül él, igenis MINDENKINEK kell valamennyire alkalmazkodni. Ha me4g nem hajlandó, akkor meg önsajnáltatás nélkül viselje el a csesztetést!

>Szandika görényezik, de még ez a legkevesebb
Szandika ugyanolyan öntörvényű és makacs kis hülye, mint Éva. Annyi előnye van, hogy évekkel fiatalabb. És mintha, _mintha_ belátta volna az ilyen viselkedés tarthatatlan voltát. Ha igen, akkor szimpim élvez, ha nem, akkor ugyanazon a szinten van, mint Éva.

ha ezek közül kellene választani, az Anikó és Szandika biztos nem volna benne, persze valszeg Alekosz sem
Biztos, hogy egyikkel sem laknék együtt, de Éva van a negatív első helyen.
Ha csak ezt a szempontot veszem, akkor talán még Gigivel-Bélával. Ott legalább tisztaság lenne (nekem igenis fontos, hogy ne legyen dzsuvás a lakás). De nemcsak ez a szempont van.

lamb79 2011.03.03. 02:21:45

@lamb79:
karakterel=karakterek

flanker 2011.03.03. 02:24:32

@MegLepke:
Oxi!
És gyűjtsél nekem éccakai beszólásokat!

MegLepke 2011.03.03. 02:27:09

Nah, megjött a Blikk

A villamosos balesetet olvassák először. Alek wc-n van.

- Laci, nagyon megkedveltelek, remélem, örömmel telnek a napjaid, szívesen megismernélek.
- Ani kedves vagy, de nehéz komolyan venni.
- Szandi, vidd ki Évát, hagyd kint és Alekosz egyedül marad.
- Szandi, eleinte zsír csajnak tartottalak, csalódtam, jobb ha hazamész.
- Alek, Éva ugyanazok, mint első naptól
- kedves villalakók, remélem, nem felejtettétek el, hogy nektek ez játék, nekünk szórakoztató. Alek szórakoztató, Szandi kevésbé.
- Szandi a legerősebb láncszem, Éva a leggyengébb.
- Éva a legnagyobb napraforgó te vagy.
- Ani a legjobb csaj
- Ani te vagy álmaim nője, szexi vagy, Béci vegyél vissza a csajokkal, Szandi ne most változz meg, én így szeretlek
- Alek, én ott voltam, te vagy, aki tiszteli az ellenfelet MMKK
- Laci, boldoggá tesz, ha látlak, szereted anyádat - ez jó, szeretnélek megismerni
- küldjétek Évát és Alekoszt melegebb éghajlatra
- Éva nagyképernyős vagy, leginkább mozivászon
- Szandi tarts ki, egyéniség vagy, külsőd nem mindennapi, belsőd természetes és őszinte
- Alekosz, igazi görög szenzáció vagy, a villa főnyereménye, mosolyt csalsz az arcomra
- Anikó csodálatos nő és ember vagy, miattad nézzük, MMKK veled vagyunk és szavazunk majd rád.
- Éva szép vagy, te vagy a legjobb, Aleknak sokat engedsz, ne igyál annyit (Nem Peticsé, Ádám)

Éva, mikroport!

flanker 2011.03.03. 02:28:38

@Peter_Cs:
Azt igen.
("Addig kell csak egy férfi, amíg nem kezd el nyomulni." - Miután az apja nem volt ott - megbízhatatlan - minden férfi megbízhatatlan - nem kerülünk (tudatosan) mélyebb lelki kapcsolatba velük. Persze a rövid kis hisztik, látszatszerelmek, fellángolások működnek az inga másik oldaláról.)

MegLepke 2011.03.03. 02:29:44

@flanker: nem nagyon vannak, az a helyzet..., de gyűjtöm, ha lesz.

MegLepke 2011.03.03. 02:33:29

Nebassz! Ezek már kajáltak, és nem mutattátok! Hidegtál volt, krumplisaláta, aszpikos pástétom. Laci is ezt kapta a múltkor. Mozzarella. (Ani:kaviár nem volt? hát nem) aztán megdobálták egymást Szandival (már Béci) virággal meg rágógumival és kijöttek. Aztán bement a Gigi, csak ámult, elkezdett takarítani, aztán Béci segített neki, hisz mégis csak ők barmoltak ott szét mindent.

flanker 2011.03.03. 02:37:49

@KISCSILLAG:
viszont kicsit furcsa, hogy az nem zavarja, hogy ország-világ előtt kielégíti Szandikát (vagy úgy csinál, mintha kielkégítené Szandikát)
A poén nem rajta csattan - sem így, sem úgy.
(És önként megy bele. "Magamat kigúnyolom, ha kell...")

de egy kis viccelődés azon, hogy nem tudott elmenni extrém szex közben
Mitől volt ez extrém szex? Mert szabadban? Mert motoron? (A motor állt, ha jól értettem.)

Javaslok valamit.
Elismerek most dolgokat:

1, A lakókból 16-nak nincs az objektívhez még csak közelítő önismerete sem.
2, Anikó gyenge, hisztériára hajlamos
3, Szandika gyenge, makacs, irracionális, tud rosszindulatú lenni.

De ha nem vagy elvakult Éva-fanatikus, akkor te is ismerd el, hogy Éva:
-híján van az önismeretnek
-hisztériára hajlamos
-makacs
-önsorsrontó
-tud rosszindulatú lenni
-nincs (nagyon alacsony az) érzelmi intelligenciája.

lamb79 2011.03.03. 02:38:13

@MegLepke:
Most egy kicsit igazságtalan leszek veled szemben (légyszi ne haragudj) mert bizonyos helyzeti elonyom van.. Alekosz szinte teljesen ugyanígy viselkedett 10 évvel ezelott is, voltak elég kemény vitáink anno. Ami biztos az az, hogy nyilvánosság nélkul is ugyanezek mellett a dolgok mellet állt ki (a hulye csajozási stílusa és a zenéléshez való hozzáállása volt a téma elsosorban) és nem lehetett meggyozni, de engem sem az o igazáról. Én baromira orulok annak hogy a vv4-ben van, azt hiszem ez az o helye.

Én az empátia hiányát azzal magyaráznám, hogy o az igazán oszinte ember a villában (Jerzy szorosan a második helyen, aztán talán Éva) régen se szerette azokat akik megjátszák magukat vagyis az o helyzetukbe képtelen beleérezni magát. Elolunk nem tudta volna elzárni az igazi énjét akkor sem ha próbálta volna, a társaság ugyanabból az évfolyamból verodott ossze a suliból. Ezért valszeg nekunk elég jól kinyílt. Pár napja beszéltem az egyik volt osztálytársával, és megállapítottuk hogy Alekosz... hát, hiteles, tényleg magát adja.

joszif 2011.03.03. 02:43:24

Érdekes hozzáállása van a szandikának akinek börtönben ül a legjobb barátja és most felháborodik egy köpésen. Nylván nem szép dolog de ne a madarat tolláról szöveggel jöjjön ha ilyen baráti köre van :D

MegLepke 2011.03.03. 02:44:58

@lamb79: hol voltál igazságtalan?:) én nem azt mondom, hogy megjátssza magát a villában - bár az elzártság hozhat ki emberekből eddig nem ismert tulajdonságokat, vagy felerősít olyanokat, amiket eddig el tudott nyomni. Én teljes mértékben elhiszem, hogy ő ilyen. Viszont egyszerűen sokszor nem érzi a mondatai súlyát.

MegLepke 2011.03.03. 02:47:12

@joszif: Szandálnak a nevelését újra kéne kezdeni. Ezt a lányt nem nevelték, érzelmileg sérült. Esetenként jó a rálátása a dolgokra, de egyszerűen sosem tudtam szeretni. Méghozzá azért, mert az elejétől fogva rosszindulatúan nevetett, mikor épp valaki szidott valakit vagy veszekedés volt...

flanker 2011.03.03. 02:47:33

@lamb79:
Én az empátia hiányát azzal magyaráznám, hogy o az igazán oszinte ember a villában
A két dolognak semmi köze egymáshoz.
Már csak azért sem, mert Alek nem azért adja-mutatja magát, mert őszinte, hanem azért, mert nagy gonddal (kényszerességgel!) kialakította saját figuráját, mely (szerinte) felsőbbrendű a többiekkel szemben. Ő nem önmagát adja, hanem magát piedesztálra rakja.
Óriási különbség.

>(Jerzy szorosan a második helyen, aztán talán Éva)
ÉVA?????? Te jó ég...
Ha Évát elfogadod őszintének, azzal erényt kovácsolsz a jellemgyengeségből.

MegLepke 2011.03.03. 02:51:50

Éva biztos abban, hogy azt az sms-t, amit Ádám küldött, az AZ a valaki. (nem érteni, mert belesuttog Alek fülébe), de nem az ő Ádámja. Abban is biztos, hogy ki fog esni Szandál ellen (szerintem pont nem) Ő ezt érzi, meg van róla győződve. Nem akarja a pasiját sem elveszíteni, mert arra gondolt az sms-ező, hogy Alek sokat cirógatja, meg fekszik az ágyába. ha Évát elhagyja Ádám, ő idegösszeroppanást fog kapni. Tudja, hogy a nézők 70%-a utálja. Alek szerint nem hagyja el Ádám. Most Éva kétségbe van esve, hogy elhagyja... (Éva, itt van neked Peticsé, tenyerén hordozna, egyet se aggódj!)

MegLepke 2011.03.03. 02:57:32

Alek pont olyan fajta, aki szeret jót tenni a csajokkal. A legjárhatóbb út a nőknél az ölelés, csók, simogatás, megfeledkezik arról, hogy az barát, szeretné jobb kedvre deríteni, hogy az önbizalmát az egekbe emelje. Éva tudja, ismeri, betartja (hogy ne), aztán megsértődik, és Éva ott van, ahol a part szakad. Ádámot szereti és ki van bukva. Szandál még őt napraforgózza, meg jönnek az sms-ezők azzal, hogy ne igyon, hát őt tojással fogják dobálni. Aleknek nehéz megállni, hogy csak a barátja legyen, nehéz nem megfogni a kezét, megsimizni a vállát... Éva nem fog tudni most semmit sem aludni. (Ennek örülök, mert én sem vagyok álmos) Ha lenne Aleknak itt egy nő, akkor Évával szemben nem érzene ennyire erős késztetést és nem az van, ha nincs ló, jó a szamár is. Éva érzi, és tudja, hogy ki fog esni. Szandival szemben esélye nincs. Az sms-ek alapján gondolja ezt, hisz mindenki azt mondja, hogy vigyék ki, ő a leggyengébb láncszem.

MegLepke 2011.03.03. 03:02:07

Éva nagyon ideges volt, mert másfél napja volt ott FaszaTibi és már azt mondta Évának, hogy biztos érez Alek iránt valamit. Alek szerint ez a legbonyolultabb helyzet itt bent, a kettőjük ügye. Alek nem találkozott még ilyen barátsággal, és azzal sem, hogy vele ennyire elutasító legyen egy nő, és ezt Alek nagyon nehezen éli meg. Éva nem is vonzódik hozzá, hát húúúú. Alek szerint Éva tiszta idegbeteg (szerintem is, simán kiveri a Szandált), nyugodjon meg.

lamb79 2011.03.03. 03:05:39

@flanker:
A válasz az elhangzott mondatban van, idézem a zárójeles rész nélkul:
"Én az empátia hiányát azzal magyaráznám, hogy o az igazán oszinte ember a villában, régen se szerette azokat akik megjátszák magukat vagyis az o helyzetukbe képtelen beleérezni magát." Ennél jobban sajnos nem tudom megfogalmazni.

Évát természetesen nem fogadom el 100%-ig oszintének, az durva lenne azért:) ami a szívén, az a száján csak valami kokemény indulat kell hozzá a célszemély ellen, vagy világfájdalom. Szerintem akkor nem oszinte amikor valamelyest nyugodtan beszél. Nem lehet konnyu az élete, és tényleg sajnálaom, annak ellenére hogy az vv4 elején magának csinálta a bajt a villában. Vannak jó meglátásai (de rossz meglátásau is boven) és bizonyos szitukban képes a vitapartner szemébe uvolteni, rendkívul ordenáré stílusban. Ez o, és nem szépít rajta, egyszer ez már elvitte a bár2 fináléjába.

MegLepke 2011.03.03. 03:16:29

@Kacat: <3 Pedig épp lefeküdt az ottani éjjeli műszak is, és mindenki alszik a nettó 20 kg összsúlyú plüssállat tengerében.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.03.03. 03:22:19

@MegLepke: azt látom, mert én is hallgatom, csak ha nem így lett vón, akkor szerettem volna adni csepp energiát, egyfajta löketet, mellyel tovább tudtad volna görgetni az este történetének bitekbe foglalását anélkül, hogy magasról lepottyantva éreznéd magad. Mert tudd hát, megbecsülünk. Ja.

MegLepke 2011.03.03. 03:26:30

@Kacat: adtál, ennek szólott a szív a hsz-em elején.:)

MegLepke 2011.03.03. 03:27:56

Ha King itt lenne, most kielemezné Ani és Szandál alvási pozícióját.:) Remélem, este már jön! Aggódom picit.

Doktor Kotász 2011.03.03. 04:57:47

@flanker: Flanker, marhára nincs igazad.
Aki itt szimpatizál Évával meg Olivérrel, az tökéletesen tisztában van azok hibáival. Évának egy mentsége van, hogy az adott esetekben neki van igaza.

Tehát szerintem sem százas, mindjuk ki, hogy konnyen kiborul.

Csakhogy nem emiatt szimpatizálok vele. Anikónak pont olyan kérdést tett fel, amilyet egymásnak szoktak. Sőt Béci durvábbakat tett fel Anikónak Olivér kapcsán. Szandika direkt kreállt balhét az esetből.

Az történik, hogy Évát folytin bekóstolják, és a hisztérikus reakcióból kreálnak ügyet. Milrt teszik ezt vele? Mert ő volt a legsebezhetőbb az ellentáborban. Anikó persze már rég elfelejtette, hogy Éva őt védte Jerzyvel szemben, és az anyázás, az Gigizés volt, mert Jerzy és Gigi egymást anyunak meg apunak szólította. Tehát amikor beszállt a játékba Gigi, akkor lett anyaként megemlítve. Ebből lett az anyázási ügy.

Éva elítélhető a rakciói miatt, de azért vele szimpatizálok, mert neki van igaza a vitás esetekben, ő az áldozat, és a végén mindig rákenik.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.03. 05:08:26

@MegLepke: Anikó szopta a nagyujját (angolul thumb, a magyar nevét nem tudom), egyértelműen látszott, hogy cumizik. Úgy látszik egy kicsit infantilis az a nő...

Szandálnál semmi különös.

sixx · http://comment.blog.hu 2011.03.03. 06:27:27

csak annyit, hogy nem feltétlenül az én jóvoltomból lesz kameracross-látogatás, hanem az RTL Klub jófejsége miatt. attól persze jólesik a fényezés, még jó.

redhaven 2011.03.03. 06:48:38

@sixx: milyen szinten figyelik a blogot?
lehet erről valamit tudni?

avanivi 2011.03.03. 07:24:54

MegLepke 03.28 perc.
Most aludt el, kiváncsi vagyok mikor fog felébredni, és hogy atommeghajtással müködik-e? Valószinű, mert máshogy ezt nem birná ki.
Köszönjük kedves éjszakai műszak.

dr. gernika 2011.03.03. 07:30:09

@KISCSILLAG: Nem, amikor kiment a teraszra, nem volt megjátszott az idegessége.

dr. gernika 2011.03.03. 07:37:06

@MegLepke: Tényleg nagyon számít, hogy ki mihez szeretne kezdeni a nyereménnyel. Béci pont azt akarja megvalósítani, amit mi is szeretnénk, de pont a pénzhiány akadályoz meg minket, pedig már nagyon elszántak voltunk. Úgyhogy bár szavazni valszeg nem fogok, de szurkolni igen, és örülök majd, ha ő nyeri.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.03. 08:03:26

@gibson: én is láttam, főzött is nekem ;)

lac64 2011.03.03. 08:15:44

Úgy látom, éjjel volt egy kis párbeszéd Éva és Ani konfliktusával kapcsolatban. Én a vitában Flankerrel értek egyet. A hintát addig poénnak vették. Éva szokása szerint Anikó háta mögött szólt be. Ezt onnan lehetett látni, hogy amikor Béci elkezdte megismételni a beszólást, Éva Bécit le akarta állítani. Anikó szerintem ott higadtan kezelte a helyzetet, nem reagált rá, amikor vita alakult ki, akkor is inkább kivonta magát belőle (kiment dohányozni, mondjuk lehetett látni az arcán, hogy ideges). Másnap reggel szerintem higgadt módon elmondta az érzéseit Évának "megaláztál mások előtt". Éva rosszul reagált, ha azt mondja "Bocs, ne haragudj, nem gondolkoztam" akkor talán nem eszkalálódott volna a helyzet. Ehelyett megint elkezdte magát védeni.
Arról, hogy Ani felfújta-e a témát, vagy sem. Az a helyzet, hogy egy érzésről próbálunk vitatkozni, amiről pedig nem szabad. Szerintem egy nőnek borzalmas lehet, ha nem tud elmenni. Lehet, hogy ezt régebben Ő mondta el a többieknek, de akkor a többiek már jó ismerősei voltak. Az adott szituációban két ismeretlen, "híres" ember, ráadásul férfi volt bent, akikkel face to face nem biztos, hogy pont ezt a problémáját osztotta volna meg. Szerintem borzasztóan kínos lehetett neki a téma. És mielőtt valaki felvetné, hogy de kamerák előtt már elmondta: a kamera személytelen, a két celeb pedig nagyon is valóságos volt.
Összefoglalva a véleményemet: Éva talán akaratlanul, de olyan mondott, ami Anit érzékenyen érintette, és utána rosszul kezelte a kialakult helyzetet.

lac64 2011.03.03. 08:40:40

@lac64:
Utolsó mondat javítva: Összefoglalva a véleményemet: Éva talán akaratlanul, de olyan mondott, ami Anit érzékenyen érintette, és utána Éva rosszul kezelte a kialakult helyzetet.

beacska 2011.03.03. 08:48:51

hali! ez a tegnap éjszakai százalékolás megint csak arra volt jó, hogy a szakadékot mélyítse. Nem értem, a csatorna miért ragaszkodik még mindig ehhez a két táborra bontáshoz. Ha van is olyan feladat, amiben csapatokra osztják őket (sport, párt, zene), mindig tesznek róla, hogy gyorsan visszarendeződjenek. Ezt már marhára unom! Én így láttam őket tegnap: Béci, Gigi, Jerzy és Szandika mindíííg minden körülmények között egyformán szavazott, Laci egy kis magyarázkodás után +-5% hozzájuk képest, Anikó +-15%, Alekosz logikátlan magyarázkodás után 50%, Éva meg a többiekhez képest következetesen +-80%.
Ez így egy nagy baromság volt!
Remélem Éva hamar levette, és nem veszi nagyon zokon. Ez puszta matematika volt.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.03. 08:53:40

@flanker: kihagytad, hogy vételenül (a többiek többségénél mérföldekkel inkább) egoista és baromi erőszakos

lac64 2011.03.03. 08:56:09

@Doktor Kotász: Éva anyázásával kapcsolatban két dolgot összemosol. Éva egyszer k.anyázott Gigiékkel kapcsolatban, amiről retek gondosan hallgatott, csak utalások vannak róla. Az ominózus veszekedésben közvetett módon Jerzy anyját alkoholistázta le (alkoholista show? Mint anyád).

Anit nem akarom védeni, de szerintem a konfliktusukat Éva kezdte, és egyszerűen a Szandállal kapcsolatos féltékenység áll a háttérben. Éva úgy látta, hogy Szandikát Ani "elszerette" (lásd igazmondó hinta, vagy Ani miért fekszik be Szandál mellé az Ő ágyába, vagy amikor a nappaliban azon gúnyolódott Gigiék előtt, h a két lány hogyan enyeleg).
Ani próbált ennek ellenére korrekt lenni (a Parlamentben Aleken kívül egyedül Ő próbált meg a büntetés ellen kiállni, illetve a büntetést Ő sem tartotta be, és beszélt Évával), bár egyszer valóban beszólt Évának, amikor nem véleményem szerint kellett volna (az ágyas történésnél)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.03. 09:25:11

Lilu nem lovaglónadrágban van, Lilunak ekkora a valaga.

Kata Marán 2011.03.03. 09:29:36

Éva könyörtelenül átgázol mindenkin, csak hogy a legapróbb szituban is neki legyen igaza. Nincs benne gát, mit adhat ki, mit nem, mindenkit lehengerel. Ő ezt őszinteségnek mondja, én bunkóságnak. Akkor is kimondja, ha titokként bízták rá, és tojik rá, ha mások érdekeit sérti. Bármi áron, csak minden szócsatát megnyerni, ha igaza van, ha nincs, mindig minden szituból nyertesként kikerülni. Ellenvélemény, meggondolás nincs. Az okosok ezt beteges egoizmusnak hívják.Vagy buta, vagy beteg.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.03. 09:50:41

@Kata Marán: törtető. kollegám ne legyen ilyen. otthon a kutyám kergetné biztos távolra.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 09:59:41

Szép hajnalt!
Örök hála az éjszakai pillangóknak!

Bocsinka, Évával kapcsolatban:

Éva felméri, hogy a karakterével hogy tehet szert a legnagyobb közönség érdeklődésre. Kicsivel jobban méri fel, mint aki vitákat, veszekedéseket provokálnak vele. Ezt nevezhetnénk akár villaintelligenciának is!
Éva kicsivel jobban érzi, hogy a műsor célközönsége mire vevő. Ennyi!
Az pedig, hogy Éva milyen valójában, az teljesen más!
Alekox is szépen elmesélte Tibinek, hogy itt bent egy egy előre megtervezett szerepet játszik, amivel nem mindenben azonos.
A nézői intelligencia pedig abból ismerhető fel, hogy tudjuk, egy műsort nézünk, nem pedig a "valóságot".

KISCSILLAG 2011.03.03. 10:00:03

@joszif:

ja, ahogy Szandál tegnap este ahogy előadta a köpés dolgot, mint fő indokot arra, hogy elárulja barátnőjét, kivigye és kinn hagyja, nos ez a sötét sarkokon embereket kifosztók "érvelése". Mindenki elfelejti, hogy a köpés azzal kezdődött, hogy Jerzy mocskosul beszélt aznap este Anikóval, ilyen kedvességeket mondott, hogy "hülye picsa" és kiűzi őt a vérbe a házból, Éva állt ki aznap este Anikó mellett, ez volt az előzménye a köpésnek, ami nem volt nagy dolog, hisz el se ért Jerzyig, pofon helyett kapta Jerzy.

Szóval most tulajdonképpen a Szandika féle hazug "büntetőjhadjárat" végülis azért van, mert Éva megvédte Anikót Jerzyvel szemben, aki megfenyegette Anikót?

Nem mondom, hogy okosan védte meg, de be volt csípve, a pia nem jó tanácsadó.

Amit én egészen biztosan nem jól viselek az az amit úgy hívok árulás, és Szandika mindenféle sötét ürüggyel most a legjobb barátnőjét árulta el, és átszállt a másik csapatba, ahová úgyis átszállhatott volna, hogy közben nem mocskolja mindenféle hazug ürüggyel az elárult barátot, mert az álszenteskedés.

Nem esne jól, ha sikerülne kinn hagynia Évát, mert akkor valami hazug, mocskos dolog diadalmaskodhatna, ráadásul az erkölcs nevében. Rémes.

sannya 2011.03.03. 10:11:53

joreggelt...

(asit...)

koszonom az ejszakasok aldasos tevekenyseget...
:D
no,keresek ertekeket...
(hol a kvm???)

KISCSILLAG 2011.03.03. 10:14:58

@flanker:

simán elismerem Éva hibáit, nekem nyilván a saját érzékenységem a döntő a helyzetben, egyszerűen nem bírom elviselni barátok között az árulást, és Szandál valami olyan ocsmány módon árulta el Évát, hogy önmagában ezért azt mondanám, nem érdemli meg a zöldkendőt és a párbajt, hagyja el a házat ezek nélkül, az lenne jó, ha Évára pakolnák a kendőt és ő nem adná meg Szandikának az örömöt a párbajhoz..

Szandikának a többiekhez képest rengeteg előnyt adtak már, érthetetlen volt az RTL érvelése, hogy miután levélben értesítik a kizárásról, ezek után meggondolják magukat, mert a barátja kérte? Hát könyörgöm, ez milyen érvelés, most vagy kizárnak valakit vagy nem.

Remélem Éva össze tudja magát a párbajig, és közben Alek nem idegesíti azzal, hogy folyton nyúlkál, ahogy Aleknek sem volt más csak Éva a párbaja előtt, Aleknek ugyanígy ki kell állnia Éva mellett. Persze nem tudom mennyire lesz képes lemondani Éva az alkoholról a következő 10 napban, de nagyon jól tenné, ha lemondana..

Mostanában azok a legrosszabb pillanatok, mikor a feldagadt szájú, széesett arcú Szandika, az olcsó rózsaszín köntösében a riport szobában ekézi Évát és úgymond az "erkölcsi" alapot részletezi mindehhez.

Bandecuccoli 2011.03.03. 10:16:16

@KISCSILLAG: Talán korábban is leírtam már, de megteszem újra. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy értelmes, jól szocializált emberek körében szimpatikus lehet Éva viselkedése (ahogyan azt sem, hogy Alekosz szimpatikus lehet, de most nem róla van szó). Ilyen totális nevelési csődöt, ilyen teljesen alulszocializált, idegbeteg, a problémákat semmilyen értelmes, intelligens emberhez méltó módon megoldani nem tudó embert, mint Éva, nem sokat láttam mostanában. Ezzel önmagában nem is lenne baj, csak ne tartaná magát olyan rettenetesen intelligensnek.
Azzal sem volna baj, hogy van, aki az Évát védi, vele szimpatizál. Csak legalább írná azt, hogy kizárólag azért, mert a VV4 a show- ról szól, és Éva az egyetlen, aki igazi show-t tud csinálni -ha negatív értelemben, hát úgy, mindegy, csak nézze a néző, várja az újabb kirohanásait. Szakmailag nyilván az RTL is ezért védi őt nagyon. Csak KÖNYÖRGÖM, AZT NE MONDJA MÁR EZEN A FÓRUMON SENKI, HOGY EZ EGY JÓ EMBER, CSAK VÉDEKEZIK, ÉS KÜLÖNBEN IS EZ EGY SZIMPATIKUS VISELKEDÉSFORMA! Ettől én itt sokkal magasabban kvalifikált embereket "ismertem" meg.

sannya 2011.03.03. 10:17:44

uuuu,latom meg mindig megy a hardcore haboruzas a beteg vedelmeben...
:(

KISCSILLAG 2011.03.03. 10:18:35

@gernika:

Túlzott és taktikázott, Béci sokkal rohadtabb dolgokat mondott neki az arcába Olivérrel kapcsolatban, és azokra mindig csak sírógörcs volt a válasz, de nem mondta Bécinek, hogy soha többé nem áll vele szóba és nem kívánja tartani a kapcsolatot.

akárhonnan nézzük, az hogy egy motoron nem tudott elmenni, vicces, és ha Oli benn lett volna a házban, biztos együtt röhögtek volna ezen...

aki pedig a nagyközönség előtt elégíti ki kézzel a barátnőjét, attól Éva poénján való megsértődés képmutatás...

KISCSILLAG 2011.03.03. 10:22:09

@Bandecuccoli:

sokadszorra mondom, hogy abszolút látom Éva hibáit, többször taglaltam, részleteztem feljebb, amitől a jelen helyzetben leginkább rosszul vagyok az Szandika "erkölcsi" fölénye, és érvelése hogy miért viszi ki kinnhagyni Évát. Évát és a barátságát Alekkel egyszerűen szívesebbn nézem, mint Szandika feldagadt száját és hazug erkölcsi prédikációit, és főleg árulásait.

Remélem kinn marad, és mehet a piacra kofának.

Kata Marán 2011.03.03. 10:25:17

@kérődzőgiliszta: Kösz, hogy aggódsz értem, hidd el, felesleges. Jól tudom, hogy mit látok. Ez nagyon szépen meg van fogalmazva, felmérem, mire van igény , és nyomom. Éva nem egy Oscar díjas színésznő, Alkesz sem igen válogathat, milyen karakter bőrébe bújjon. Ki kell ábrándítsalak, ilyen hosszú ideig nem lehet szerepet alakítani. Ha szerep, lehetne nézhetőbb figura, az általa említett pikírt humor, vagy változatosság biztos nagyobb siket aratna, mint az üvöltözés, beszólás, savazás. Hülye az, aki pusztán szerepet játszva egy idegroncs szeszkazán figuráját tartja nyerőnek. Gyanítom, kevesebb benne a szerep, mint gondolod.

Bandecuccoli 2011.03.03. 10:29:39

@KISCSILLAG: Én nem sokadszorra, hanem először szögezem le: szerintem valakit úgy védeni, hogy a másik hibáját, tévedéseid nagyítod, nem elegáns dolog.

"Idekint" is ez a halálom: ha valaki egy vitában nem azt mondja, hogy igen, ezt elszúrtam, vagy igen, tévedtem, vagy igen, ezt azért mondtam, amiért, hanem azt, hogy bezzeg a másik ezt vagy azt tette, vagy bezzeg te is mit csináltál ekkor-akkor. Ha egy problémát beszélünk ki, maradjunk a problémánál, fejtsük ki az érveinket, de ne az legyen az érv, hogy a másik milyen. Az, hogy a másik milyen, már legyen egy következő probléma.

Magyarul, mindenkit önmagához képest, és minden problémát önmagához viszonyítva ítéljünk meg, és ne a másikhoz képest. Szerintem.

sannya 2011.03.03. 10:36:11

na,ez uncsi...

bye...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.03. 10:40:04

@KISCSILLAG: Márpedig mindenkinek az lenne a legjobb, ha létrejönne a Szandál-Éva párbaj (egyébként az előbbinek esélye sincs bent maradni, még Jezsy is legyőzné), mert különben verekedés lesz, ha mindketten bent maradnak.

Dika részben azon sértődött be, hogy Év@lag azt mondta, aki panaszkodik, hogy haza akar menni, az menjen ki. Részben meg azon, hogy amikor miatta összeveszett Alekkal a barátnője nem állt egyértelműen mellé.

Szandiról egyértelműen meg lehet állapítani, hogy csak falkamentalitásban képes gondolkodni (gondolom sokáig olyan közegben élt), és abba nagyon nem fér bele az, hogy valaki a "közös ellenség előtt" hozza fel a "belső problémákat". Aki megteszi az áruló, ezzel elveszíti a honorját és onnantól kezdve az egykori társai azt csinálhatnak vele, amit akarnak. Egyszerűen annyi történt, hogy akinek nincs ebben tapasztalata, az nem is érti, hogy mi történt pontosan, és nem is látja előre, hogy mennyire eszkalálódni fog az a konfliktus ha nem rendezik le a lehető leggyorsabban... :)

KISCSILLAG 2011.03.03. 10:41:42

@Bandecuccoli:

Nem figyelsz hosszú nevű... Szandika a nem elegáns amikor elárulta Évával való barátságát, és most még a hosszú kést is beledöfné, szóval végezne vele, valamilyen "erkölcsi" magaslatról. Én az ilyesmit az életben sem bírom, nekem ez a történések legalja. Na meg a hazug érvei hozzá. Nekem jelen pillanatban ez a lényeg: Szandika ócska árulása, ez számomra minden egyebet überel, ez mszámomra egbocsájthatatlan.

És amire tegnap a fürdőben hivatkozott Aleknél, hogy a köpés miatt fogja kivinni Évát, az meg a tripla csavar árulás, hisz Éva Anikót védte meg aznap Jerzy fenyegetései miatt, szóval Anikó mellett állt ki, és ez fajult a "köpéshez", ami szintén fel van nagyítva, hisz el sem jutott Jerzyig a híres köpés. Le sem kellett törölnie.

Állapodjunk meg abban, hogy te Szandikára szavazol, én meg Évára, főleg, mert szeretném benn tartani a házban Alek támogatására. Nem akarom hogy Alek végleg egyedül maradjon benn, végleg elszeparálódjon mindenkitől, mert ez a Ráczék ölébe pottyantaná a nyereményt, én pedig Aleket és Olit szeretném látni mulatni a nyereménylakásban Évával...

mézescsók 2011.03.03. 10:46:29

@KISCSILLAG: A nézőket érdekli. Ha megnézed a videókat, hogy melyiket hányan látták, akkor észrefogod venni, hogy az esetek 95 %-ában a kettőjükről szóló felvételek több, mint a dupláját ráverik nézettségben a többiekére. Akár Alekoszt, akár Éva kirohanásai, stb. tekintjük. Tegnapelőtt csak LL J. extrém szexuális esetei váltottak ki nagyobb érdeklődést, de ha visszanézed régieket, akkor a számok a fentieket tükrözik. Ezt pedig nyilván a csatornánál is tudják.

@Peter_Cs: Éva is benyalt éppen Giginek és nem először. Most az Anikónak szánt vicces (?) beszólása kapcsán, múltkor Szandi miatt. Azt is hozzátette, hogy az egyetlen, akiben nem csalódott, mert ugyanilyennek ismerte meg. Amit Gigi - szerintem nem kevés Évával való eset kapcsán szerzett tapasztalat birtokában - bölcsen reagált le: van ez így Éva!

@flanker: Ezért szociopata Alekosz.

@lac64: Mi a francnak osztotta meg az a hülye liba (Anikó) az orgazmusgondjait országgal-világgal? Miből gondolta, hogy ezt nem hozzák még párszor elő? Egy Vv-t sem látott előtte? Igaz, hogy ott ezekhez képest ibolyaszerény, hamvaslelkű menekültek voltak, de mégis?
A Vv-ben sem előírás, hogy minden depressziónkat osszuk meg a többivel, sztem a mások is hallgatnak el dolgokat. Magának köszönhette ezt az egész kalamajkát, úgyhogy nem sajnálom érte. Már csak azért sem, mert különben majdnem annyiszor mászott vagy akart rámászni férfira/nőre, mint Alek. Ez utóbbi legalább pasira nem, jé, találtam egy szimpatikus vonását!!!
A szeretetéhség meg megint csak duma, mert olyanja mindenkinek van.

@lamb79: Az "ami a szívén, az a száján" dolog csak egy valakinek jó: annak, aki így kiöklendezi magából a benne lévő trutyit, majd ezzel védekezik. És ráadásul még azt is hiszi, hogy ez a bunkóságra mentség. Szóval ez is duma, nem is jó,

Bandecuccoli 2011.03.03. 10:48:03

@KISCSILLAG: Állapodjunk meg, hogy én nem szavazok, jó? Sem Szandikára, sem másra. És nem azt mondtam, hogy Szandika a szimpatikus, csak éppen arra kértelek, hogy ne mások szapulásával nagyítsd fel Évát és Alekot. De részemről lezártam, látom, másokat már untat ez a téma. Úgyhogy trollkodás abbahagyva.

KISCSILLAG 2011.03.03. 10:49:50

@King of Shadows:

"csak falkamentalitásban képes gondolkodni (gondolom sokáig olyan közegben élt), és abba nagyon nem fér bele az, hogy valaki a "közös ellenség előtt" hozza fel a "belső problémákat". Aki megteszi az áruló, ezzel elveszíti a honorját és onnantól kezdve az egykori társai azt csinálhatnak vele, amit akarnak."

Köszi! Ez megvilágító erejű volt Szandikával kapcsolatban. Az átállás a másik falkába olyasmi lehet, mint amikor új vallást veszel fel, és ott te százsor vallásosabb vagy, mint a többiek, mert neked bizonyítanod kell az új tartozásodat.

Nem tudom mennyire mérvadó, de az RTL oldalon Éva népszerűsége 7 Szandikáé 6, ha ez igaz, nagyon szoros lesz a párbaj, minden azon múlik, hogy az Alekoszt támogatók hajlandók e saját "hősük" érdekében támogatni Évát szavazataikkal, hogy Alek ne maradjon egyedül a házban. Jelen pillanatban Éva csak erre számíthat.

Egy biztos, ha olyan élethelyzetben volnék extrém körülmények között, hogy választanom kellene Éva és Szandi között, akkor Évát választanám, mert őt legalább értem és tudom követni. Szandi irracionalitása, és fenyegetődzései ijesztőek.

mézescsók 2011.03.03. 10:51:36

Elfelejtettem: miért nem gondol senki Lacira? Igaz, hogy ártalmatlan ott bent a villában, de miből gondolják, hogy akkora ász? Végtelenül unalmas, a manírjai, fogadkozásai erőltetettek és nevetségesek, eddig egy általa javasolt taktika sem jött be, stb. Igaz, hogy jóindulatú, segítőkész, mindenkivel korrekt kapcsolata van, stb. de ettől még semmilyen és egyszercsak rá kell tenni a jelet, mert nem nyerhet mindenki. Nem olyan rettenetesen nagy karakter, ami miatt akár bent, akár kint ne lehetne kiejteni/ejtetni.

iinside 2011.03.03. 10:56:07

én néha félek a sötétben

lac64 2011.03.03. 10:57:29

@mézescsók: A téma szempontjából teljesen közömbös, hogy Aninak nem kellett volna előtte kikotyognia (egyébként szerintem se), ugyanis arról volt szó, hogy Ani felfújta-e a dolgot, vagy sem. És szerintem nem. Egyébként béke...

beacska 2011.03.03. 11:01:59

nagyon szomorú vagyok :(
megint ott tartunk, hogy aki az ellenszenvest védi, az már rögtön alga-színvonalú :((
Miért nem tudjátok elfogadni a másik véleményét!??? Miért kell lelényezni, valakit, és személyeskedve bántani, aki megvédi???

szerintem az lesz a legjobb a bioritmusomnak, ha megint elmegyek egy hétre búslakodni :(((

nyanyanya 2011.03.03. 11:08:59

Joreggelt, latom Szandika Eva a tema, volt valami iccaka?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.03. 11:12:01

@KISCSILLAG: hát, azért én itt nem főként az Alekot támogatókat látom tényezőnek, hanem azokat, akik annyira rühellik Évát, hogy minden elvüket félretéve, lehet, hogy még szavazni is hajlandóak lennének akérkire, csak kiessen

Bennem pl bizonyisten felmerülne, pedig életmeben nem volt még, hogy bármi ilyen faszságra pénzt adjak ki - hozzá kell tennem, hogy abszolút nem szurkolok senkinek, még csak nagyon érzelmet sem vált ki belőlem a sok műmájer, kivéve ezt a lényt, akitől olyan szinten vagyok rosszul, hogy inkább véletlenül sem kapcsolok oda, csak itt olvasgatok; pedig, ha nem lenne bent a vellában, néha tuti nézném, mint a hörcsögöket a terráriumban ;)

lamb79 2011.03.03. 11:13:07

@mézescsók:
"Szeretetéhség, ami a szívén, az a száján"... szerintem pedig nem duma. Amikor Éva próbál normálisan kozeledni valakihez (persze Alekoszon kívul), szinte mindíg visszautasításba utkozik. Igen, mondott rengeteg hulyeséget ami miatt joggal utálhatják a tobbiek és persze hogy ki akarják ejteni. Szerintem erre a legjobb módszer az lenne, hogyha megbocsájtanának neki, befogadnák(nem viccelek!) és normálisan viselkednének vele. Akkor még talán csendben is maradna:) az itteni kommentelok nagy részének oromére :D Az ilyen embert is meg lehet szelidíteni. Évának csak arra kellene rájonnie hogy lehet, hogy ez a stílus elviszi a dontoig, de így nem nyerheti meg. Akkor biztosan visszafogná magát.

nyanyanya 2011.03.03. 11:16:09

@beacska: ezeken tul kell lepni, ne vedd a szivedre, nem er annyit..:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.03. 11:17:28

@lamb79: az emberek nem szeretnek olyan embereket befogadni maguk közé, akik képtelen közösségben együtt élni, ennek feltétele ugyanis a kompromisszumkészség alapszintű megléte, a rosszindulat hiánya, és hogy az illető ne viselkedjen elmebeteg egoista módjára

Még ezen felül az is ott van, hogy ez a tiszta lap dolog nem működik, senki nem Jézus Krisztus, hogy odatartsa a másik arcát is, ha már kapott egy(huszonöt) pofont; miért is akarnák befogadni?

Őszintén, ha te valakivel összeveszel, és szerinted joggal utálod, akkor elkerülöd, így a villában, azt gondolom, még a legkultúráltabb megoldás ez a "ne szólj hozzám"; jobb, mint az állandó ordibálás - persze Évának meg rosszabb, de ki akarna vele kommunikálni, ha egyszer tényleg ő az, aki előbb-utóbb midenkivel össze tudott veszni alpári stílusban

Lehet azt mondani, hogy xy esetben nem ő kezdte, de azért az nekem gyanús, ha valaki mindenkivel összeveszik, és minden esetben másokra mutogat

nyanyanya 2011.03.03. 11:19:40

@lamb79: Szerintem epp eleg eselyt adtak neki, hogy beilleszkedjen kozejuk. En az o helyukben mar a 3. utan elkuldtem volna a picsaba, ami nalam vegleges szokott lenni..:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.03. 11:19:52

@lamb79:
de mivel ez nem csapatjáték, ezért nem fogják békén hagyni. Szandika ésAanikó most jól jött Béciéknek , mert így kettővel több ember akiket nem sajnálnak beáldozni, így tovább lehet húzni, hogy nem kell egy ideig még egymásra pakolni, illetve más elvégzi helyettük a "piszkos" munkát.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.03. 11:29:32

@KISCSILLAG: Semennyire, ugyanis az csak a kattintások számát mutatja. Ha megnézel egy olyan videót a műsor hivatalos oldalán, ami Dika adatlapján is szerepel, Te is növelni fogod a "népszerűségét". Az sokkal inkább számít, hogy a honlap tele van Szandálellenes hozzászólásokkal. Aleknek igaza volt, hogy Szandit most már mindenki le tudná győzni, főleg úgy, hogy most már ő az egyetlen, aki ki akart menni...

Olyat senki sem szavazna vissza, akinél számításba kell venni, hogy két nap múlva esetleg feladja, vagy (ismét) kiejteti magát. Mellesleg ez az RTL-nek sem áll érdekében, tehát segítene az ellenfelének, akárki is lenne az...

Egyébként elsősorban Alekoszt utálja, és ezért el akarja szigetelni. Vévát azért akarja kiejteni, mert úgy látszik őt csak így tudja leválasztani róla (mint fentebb leírtam, ezt megpróbálta villán belül is, csak nem jött össze)...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.03. 11:31:58

@King of Shadows: én mondjuk simán el tudom képzleni, hogy Szandál ámokfutása azt váltja ki, hogy visszaszavazzák; no nem szimpátia alapján, mint ahogy ÉVát sem amiatt szavazták vissza eddig kétszer, szürke karakterek ellen, hanem, hogy ne fulladjon unalomba a dolog

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.03. 11:38:51

Szandál már veszélyes, és túlértékeli magát. Kint már minden néző viszolyog tőle.Évát, Alek szavazói, nem hagynák cserben.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 11:40:49

Csak felvetem a stratégiai kérdések iránt érdeklődőknek:

Szandi és Anikó ha összefog, akkor igen erős pozíciót tudna kialakítani.

Na de ehhez mindegyiküknek felül kellene múlnia korábbi önmagát!

Ui. Szandika és Anikó, szvsz a Ráczék szerint is, erősebbek, mint Jersey vagy Gigi. Megítélésem szerint Lacinál is!

Anikó talán Évával szemben is eséllyel párbajozhatna.

Tehát mind a két oldallal szemben vannak pozícióik. Erre kellene rájátszani. De ehhez kellő stratégiai érzék, és kellően árnyalt kommunikációs készség kellene, amiben egyik hölgy sem jeleskedik! Viszont két-három fordulót túl tudnának élni ezzel a szövetséggel!

Éva és Alekox is ketten vannak!
:-)

Béciék hiába vannak négyen, Jersey és Gigi gyenge penge! Laci pedig egy lufi!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.03. 11:41:32

@lamb79: Ha normálisan közeledik másokhoz, ők is kedvesen reagálnak rá. Gigi is elbeszélget vele (csak ezeket nem adják le), pedig Éva volt az egyetlen, aki őt dühöngésig tudta hergelni (a felezőbuli után). Jezsy is kibeszél vele mindenféle dolgokat (ezek sem kerülnek be az összefoglalókba), ha nem támadással indít...

mama ottmarad 2011.03.03. 11:47:07

'reggelt :)

Nem szívesen beszélek Éváról, mert az ilyen embereket nagy ívben elkerülöm. De az objektivitás miatt muszáj a védelmében felhozni valamit.
Amikor Éva érvként azt hangoztatja, hogy én ilyen vagyok, ez vagyok, őszintén magamat adom, az szintén minősíti őt.
Szá-nal-mas. Éva nem őszinte, hanem suttyó, és nincs vitakultúrája.
Nem kifejezetten buta nő, többre lett volna érdemes,ifjú kora ellenére már leszálló ágban van.
Az erősen korlátozott lehetőségeit nem jól használta fel, a könnyebben elérhető dolgokat értékelte inkább, és amiről a legkevésbé tehet, és ami a legjobban meglátszik rajta, hogy "nem volt gyerekszobája". Sok tehetséges ember le tudta küzdeni ezt a hendikepet, de kétségkívül, ez nagyon nehéz és fölöttébb fárasztó dolog.

Talán mégis jobb lett volna neki nem előre menekülni önmaga előtt, hanem otthon beilleszkedni, és a helyi "bábaszéki intelligenciában" közmegbecsülést kivívni.

lamb79 2011.03.03. 11:48:45

@nyuszómuszó:
Ezzel egyetértek. Talán annyit fuznék hozzá, hogy az elmebeteg egoizmust valamelyest levetkozné hogyha kapna egy pár jó szót idonként. Szerintem Béciéknek rá kellene jonniuk arra hogy így tudnának a legegyszerubben megszabadulni tole.

@nyanyanya:
Egy ilyen tipusú emberhez mint az Éva konnyu kozeledni de nehéz vele maradni, az esetek nagy részében sokakat elrettent az a stilus ahogy fellép másokkal szemben. Munkámból kifolyólag gyakran találkozom az Évánál 10x durvább emberekkel, olyanokkal akiknek ténylegesen gyógyszeres kezelés kell hogy egyáltalán ne akarjanak mindenkinek nekiugrani. Éva hozzájuk képest Pottyos Panni:) kb 2-3 hónap folyamatos torodés és lehetne belole egy normális ember aki be tudna illeszkedni szinte bárhová. Villalakók, figyelem, úgysem csináltok semmit. Lássunk valami pozitívat, szelidítsétek meg az Évát! Ja nem, mégsem, mert akkor (részben) ki csinálja a showt:(

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Igen, de ahogy mondtam, szerintem ez a taktika nem fog Bécinek hosszútávon mukodni. Szandi, Laci és Jerzy biztosan kiesok, ezt szerintem ok is érzik... a kérdés az, hogy ki fogja oket kiejteni. A saját csapatuk, vagy Alekoszék? Izgi lesz az biztos:)
Szerintem ez az elszeparálódás két csapatba Alekoszéknak jobban kedvez mint Béciéknek. Persze semmi sincs lejátszva még, hosszú az ido a végjátékig:)

lac64 2011.03.03. 11:49:25

@kérődzőgiliszta: Érdekelne, hogy Ani és Szandál szerinted hogy tudnák kiaknázni a helyzetüket? Én úgy látom, hogy mindketten - de Ani mindenképpen - kezdenek beszorulni a két tábor közé, ami azt jelentheti, hogy Béciék őket fogják beáldozni, ahogy Nida is írta.

mama ottmarad 2011.03.03. 11:49:33

DOKTOR KOTÁSZ hajnali 4:57-es kommentje letaglózott. Szerintem védőügyvédek hada (ha olvassa), sírva adta volna vissza a diplomáját. Nagyon tehetséges :DD

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 11:52:48

@King of Shadows:
Így van!

Viszont sokan csoport-dinamikai ismeretek híján, felszínes összefoglaló nézés alapján ítélik meg a szitukat!

Éva reakciói szituáció és ellenfél függők! Pontosan átlátja, hogy minden vele kiprovokált vitából ő kerül ki "győztesen", és - ráadásul - ezt még jól is kommunikálja le! Vele szemben esélytelen Jersey, Gigi, Laci, Szandika.
Őt csak Alekox tudja levenni. Béci fölénye pedig a macsóságából következően adódik.
Anikóval elég kétesélyesek a menetei. Ui. mindkettőjüket erősen érzelmi alapon teszi mérlegre nagyjából ugyanaz a kör.
Számomra érdekesebb, hogy minden ilyen szituációban Éva nem kizárólag a vitapartnerre koncentrál, hanem foglalkozik az őt vevő kamerával, és cinikusan kikacsint. Rajta kívül kizárólag Alekox képes ilyesmire. L.: teraszos monológja, vizipisztolyos monológ, stb.

nyanyanya 2011.03.03. 11:52:49

@lamb79: ha kijott, megprobalhatod te is megszeliditeni, hiszed neked csak egy pottyos panni..:)) en sosem lennek ilyen onfelaldozo, de ez csak engem jellemez:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.03. 11:53:57

@nyuszómuszó: Előfordulhat, de én nem tartom valószínűnek, mert az RTL azonnal beindítaná a lejárató kampányt Szandi ellen (illetve már most folyamatban van).

Viszont ha a Kócbaba nem vigyáz magára, még azt is elérheti, hogy Ani fogja kihívni, főleg ha meg tudja győzni Dikát. Ugye Ani fél, hogy az új barátnője is kieshet mellőle, Gigiéktől ugyanúgy megkapná a jeleket, mint a barátnője, és rá Jezsy is szemrebbenés nélkül tenne (Szandira nem akar).

Szandi meg elsősorban Aleket akarja leszedni, viszont ha most párbajt nyer, a következő körben védett lesz, és akkor Laci kénytelen lesz bevállalni Alekoszt (aki emiatt ismét védett lesz) ...

nyanyanya 2011.03.03. 11:56:15

@mama ottmarad: es el is hiszi, az a nem mindegy:D

KISCSILLAG 2011.03.03. 11:58:59

@King of Shadows:

visszatérve az általad felvetett "falkamentalitásra", sok minden összeállt ezzel és érthetővé vált, talán emlékszel, hogy miután Oli elbúcsúzott a nyugi szobában a barátaitól közölve velük, hogy ő fog kinn maradni, az oli-béci párbaj napján, Szandika még a párbaj előtt adott egy láncot Bécinek, ami majd visszahozza őt a házba, tehát Szandika azonnal, szünet nélkül még melegen váltott alfahímet... és ezzel "falkát" is,

neofitaként pedig bizonyítania kell az új alfahímjének a hűséget, és mivel tud legjobban bizonyítani? Azzal, hogy kiviszi "megöli" azt az embert, aki a legnagyobb csipa az új falkavezérének (Bécinek) a szemében, és ez jelenleg Éva, mert ő a legsebezhetőbb, mindenki Évát támadja a falkában, mert ha Éva kiesik, Alek elszigetelve marad.

Aleknek nincs falkája, és hát lássuk be nem is alfahím. Ő jelenleg kiszavazhatatlan, de a támaszát Évát ki lehet elvileg szavaztatni, és ez erősen meggyengítené Alekot.

Az egész tehát arról szól Szandikának, hogy bizonyítson és tegyen egy nagy szívességet új falkavezérének, Bécinek, még akár önmaga feláldozásának árán is. Neki már réges rég nem érdekes, hogy elárulta a barátságát Évával, mert a falkatudat a (gengtudat) mindezt felulírja.

Ehhez a kihíváshoz persze ürügyeket kell keresni, a köpés pont beleesik a gengháború mentalitás "legitim" indokaiba... és ezért nem érdekes Szandál számára, hogy a köpés Anikó megvédéséből indult ki Évánál Jerzyvel szemben...

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 11:59:09

@lac64: Tök egyszerű! Szandinak nem Évát kell kihívni, hanem Jerseyt. Anikó lerendezheti Gigit. Utána Szandi felmoshatja Lacival a stúdiót! Ha Anikó szerepelhet párbajban, akkor megerősödhet annyira, hogy Évát is hazavághatja!

De ha alaposabban elolvasod, amit írtam, akkor megérted, hogy erre paradigma váltásra lenne szükség a részükről. Ehhez sokkal komolyabb csoportdinamikai és kommunikációs ismeretekre lenne szükség, mint amennyivel az eddig látottak alapján rendelkeznek!

maghozo 2011.03.03. 12:02:06

@MegLepke: Köszi az éjszakait !
Amúgy amint itt nézem bejött a szerkesztők terve az érzelmi tömegmozgatással kapcsolatba .
Évának csak a negatív sms- et küldték be míg Szandinak a dicséreteket. Jó húzás .

maghozo 2011.03.03. 12:04:14

@kérődzőgiliszta: Küld be nekik e tervet sms-ként hátha felolvassák . Érteni akkor se fogják de legalább meglenne rá az esély :))))))

lac64 2011.03.03. 12:04:20

@kérődzőgiliszta: Köszi a választ. Én közben pont fordítva gondolkodtam. Sanszos, hogy Ani kapja a kendőt és akkor viszi Jerzyt. Évát erősnek tartja, ha őt hívja ki, akkor ki akar menni.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 12:06:52

@KISCSILLAG:
Respect!
Pont emiatt írtam, hogy Szandinak és Anikónak, ha komolyan győzni akarnak, paradigmaváltásra van szükség!

Kérdés, Szandika mikor ismeri fel, hogy ezzel a falkázással csak rövid túlélést érhet el. Ha Évát viszi ki, nagyon rövidet:-)
Mivel eddig Szandika mindig egy eszköz volt, ez a szitu fel sem tűnik neki. Amennyiben Anikó, az eggyel magasabb IQ-jával képes felmérni, a két tábor közötti helyzetüket és az ebben rejlő potenciált, akkor izgalmas lehet a végjáték!
Kérdés, hogy erre a retekék mennyire fogják őket motiválni!

KISCSILLAG 2011.03.03. 12:08:02

@King of Shadows:

Ani nem hülye, ő addig fogja kerülni a párbajt, amíg csak lehet, az utolsó dolog, amit csinálni akar az a párbaj... plusz nem akar rossz színben feltűnni Oli előtt, akiről tudja, hogy figyel, Béciékhez már nem fog visszamenni... Szandi így féllábbal a Béci genghez tartozik, féllábbal Anihoz, aki majd csak a végén akar párbajozni...

mama ottmarad 2011.03.03. 12:09:55

Az összes figura közül Szandit sziNpatizálom a legjobban. Elsőre taszított, de pont a józan paraszti esze, a saját köreiben felszedett (betyár)becsületes csibész-mentalitása, azonnali egyszerű reakciói, megmutatták értékeit.

Legfelsőbb szinteken elbűvölne, ha lenyomná Évát egy párbajon. (Szerkik, ugye olvassátok???)
Ugyanakkor tiszta szívből drukkolok, hogy ne ő nyerje a fődíjat, mert az a saját sírja lenne.

KISCSILLAG 2011.03.03. 12:10:53

@kérődzőgiliszta:

már akartam kérdezni, hogy kik azok a retekék?

lamb79 2011.03.03. 12:14:42

@nyanyanya:
Hát asszem az nem fog menni, mert nem utaznék haza Éva miatt 2-3 hónapra:D de ahogy mondtam, Pottyos Panni, útmutatást és jótanácsot pedig szívesen adok:)

KISCSILLAG 2011.03.03. 12:15:11

@mama ottmarad:

mama, szerintem nem követted az eseményeket, Szandi már rég elvesztette a közönség kezdeti szimpátiáit, a legtöbben csalódtak benne, mikor alfahímet váltott, és ezt valahogy nehezen vette be az emberek gyomra, és nyilván a bezártság hatására jobban előjön a közönségessége, lásd szüntelen görényezése, Szandi csak addig volt szimpatikus, amíg nem akart ilyen veszettül, habzó szájjal, geng mentalitással végezni valakivel, de mihelyst előjöttek a gyilkos geng hajlamai, elvesztette a közönség szimpátiáját, akik számára ez nem megemészthető...

mama ottmarad 2011.03.03. 12:21:15

Sokan mondták, hogy kíváncsiak ennek vagy annak az arcára, ilyen-olyan szituáció után. Nos, én Alekosz és Éva arcára lennék kíváncsi, abban a pillanatban, amikor kisakkozzák, hogy nem a párbajgyőztesek a nyerők, hanem azok, akik végig el tudták azt kerülni. Villatörténeti pillanat lehetne.
Ettől még nyerhet akár Alekosz, vagy Anikó, vagy Béla is. Nekem édes mindegy lesz. :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.03. 12:21:16

@KISCSILLAG: engem pl nem rázott meg különösebben, ahogy tett, lássuk be, elég egyszerű emberke, egyszerű reakciókkal, és a saját szintjén ez egy logikus lépés volt

maghozo 2011.03.03. 12:23:17

@KISCSILLAG: Pont ezért a legfelsőbb szinteken váltana ki tömeghisztériát. Érzelmi stuff az emberekre amitől majd az is fog nyomni ki eddig még nem tette .

mama ottmarad 2011.03.03. 12:23:41

@KISCSILLAG: azt egy szóval se mondtam, hogy jó eszközöket választott ehhez. Csupán egy vágyamat fogalmaztam meg. :)

mézescsók 2011.03.03. 12:24:07

@lamb79: A visszautasítás oka az előző hónapokban viselt összes (na jó, majdnem összes) dolga. Szereztek tapasztalatot Évával kapcsolatban eleget. Netán, még könyörögjenek is neki? Tudom, hogy most túloztam, de én sem építenék helyükben a csajra.
Valahol azt olvastam, hogy bocsáss meg az ellenségeidnek, de vésd őket jól az emlékezetedbe. Ez a véleményem.

@lac64: Neked is.

@nyuszómuszó: Meg azért is szavazták vissza, mert eddig a két leggyengébb fazon volt az ellenfele (Leot és Ildit bárki kint hagyhatta volna), bár nem vitás, hogy karaktere miatt, ha sokan nem is szeretik, de nézik a hölgyet és nélküle unalmasnak tartanák a műsort. Fene a gusztusukat, én utálom az állandó idegbajt nézni, ezért aztán inkább csak válogatok a videók között és olvasom Hajnit.

@Ari11: Meg Olivér is kampányolna mellette, bár hogy hogyan egyezteti össze ezt majd a fináléban, ha esetleg ott lesz Éva és Alek? Akkor fog hasadni a tudata vagy veszíti el egyik országos cimbijét.

@King of Shadows: Ja, én is láttam.

KISCSILLAG 2011.03.03. 12:24:57

@mama ottmarad:

általában igazad van, viszont most jelenleg Aleknek van egy nagyszámú stabil támogató közönsége, tehát éppen az lehet majd a villatörténeti pillanat, hogy nem olyan fog nyerni, aki elkerülte végig a párbajokat..

Atok 2011.03.03. 12:27:07

Ha vki biztosra akar menni, akkor a Lacit kene imho vinnie. Lacit talan meg Erzsi is kinnhagyna. Bar masik dolog, hogy ezt benn ok biztosan maskepp latjak. Szerintem a Gigit is erosnek erzik

nyanyanya 2011.03.03. 12:27:20

@lamb79: Miert hol van most az otthon? Eva meg ennyit sem er meg neked?:D

mama ottmarad 2011.03.03. 12:27:45

@nyuszómuszó: egyetértek veled.
Plusz, az ő szavazóbázisa a műsor célközönsége.
Különben a csatornának mindegy, kinek a feltöltőkártyája bánja. Az enyém biztosan nem! :D

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 12:28:33

@kérődzőgiliszta:

Szandi és Anikó nem érti az ilyen bonyi szavakat mint a paradigmaváltás. Anikónak van SZUVENÍR véleménye, majd elmondja :D

K Tomoceusz 2011.03.03. 12:29:44

Már megint Éva és Alekosz van napirenden ? Tulajdonképpen érthető , a többiekről nehéz lenne írni bármit is . Mitől nem csípjük Évánkat? Csúnyán beszél ? A kis mihaszna ! Időnként beszól az ellennek ? Ne bassz ! Hogy gondolja ezt ? És ha megbántódik a Rácz család ? Azért ellenszenves mert bent hatan utálják ? Mi a lófasz ez ? Hangos többség2 ? Alázni Évám , kőkeményen alázni ! Alek , te elég ha kuncogsz a szokott stílusodban , attól falnak mennek .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.03. 12:31:30

@KISCSILLAG: Még nem biztos, hogy Szandi ténylegesen Béciékhez tartozik, az is lehet, hogy Anikóval külön, kétfős csapatot alkot. Elvileg ez ma ki fog derülni, mert az előzetes alapján Ani és Béla összekapott valamin. Ha Dika a nagyobb csapatba sorolja magát, csendben fog maradni, és nem keveredik bele a konfliktusba. Ha a kisebbe, akkor bevédi majd Anit Rácz Úrral szemben...

Szerintem azt Ani is észreveszi majd, hogy most el tudná kapni Évát, és ezzel megerősíthetné a pozícióját is. Ha ellene párbajt nyer, nem valószínű, hogy még egyszer ki kéne mennie, és simán bejuthatna a döntőbe is. Ha viszont Szandi megy, fennáll a veszélye annak, hogy kiesik mellőle és emiatt teljesen elszigetelődik bent.
Alekhoz már nem tudna visszamenni Éva miatt, Béciék meg valószínűleg nem bíznának benne (meg ott van Jezsy is, akivel többször is volt már konfliktusa).

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 12:32:16

Sziasztok:)

szvsz aki MMKK pakolhatna és húzhatna haza:
Laci, Dzsörzé, Gigi, és az Algaevő.
Őket szerintem bárki legyőzné. Laci egy túlértékelt - a bentiek által - mackólufi, Dzsörzé semmilyen, Gigi álszent és uncsi, Algaevőt meg nem kell ragoznom...

lamb79 2011.03.03. 12:36:36

@nyanyanya:
Az otthon fogalma jelenleg London és Edinburgh kozott van- bár inkább Edinburgh felé húz a szív (novemberben koltozom vissza ha véget ért az egyetem Coventryben). A repulés májusban elég drága:) pedig akkortájt fogok cigibol kifogyni, az lenne a legjobb idoszak. Busszal meg mégegyszer nem megyek haza az tuti :D

inmemancsi 2011.03.03. 12:39:09

@K.Tomoceusz: majdnem talált. Kifejezetten rosszindulatú, beképzelt, önző, irigy, tapintatlan,képmutató, alpári, primitív, agresszív... a külsejéről meg ne is beszéljünk photoshop nélkül.

mama ottmarad 2011.03.03. 12:40:00

@KISCSILLAG: igen, bármelyik nyerheti. Arra utaltam, ha Alek a lassú reakcióidejű tempójában, az Évának tartott hangos kiselőadásai során odaér, (arra a feltevésre jut, hogy a nem párbajozók jobban állnak, mint a párbajhősök) milyen arcot vágnának?
Csak eljátszottam ezzel a gondolattal. Bocs, Peter_Cs., nem téged akarlak bosszantani :)

Én bírom Alekinnyótot (az üveg mögött).

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 12:40:49

@inmemancsi: szerintem a legtöbb ember nem magazinképes fotosopp nélkül:)
pl én sem:D
te?:))

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 12:42:34

használatos elnevezése.

@K.Tomoceusz: Szerintem most nagyon elgondolkodnak rajtad az Isaura szemműtétjére gyűjtők, a Magdi anyus sírját keresőkkel egyetemben!

mama ottmarad 2011.03.03. 12:45:25

@Ayesha: le vagyok maradva, ki az algaevő?

K Tomoceusz 2011.03.03. 12:47:44

@inmemancsi: Bele tudnék kötni a felsorolásodba , de minek ? Beképzelt , primitív , agresszív , képmutató ? Ezekről neked Éva ugrik be elöször ? És a külseje ? Legalább 2 kevésbé gyönyörű nőt látok odabent .

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 12:48:20

Ha győz, én egyből megkérem Éva kezét!
Csak az a kérdés, az asszony mit szól hozzá!

K Tomoceusz 2011.03.03. 12:49:57

@kérődzőgiliszta: Majdnem biztos vagyok benne . Kőkemény önkritikát fognak gyakorolni .

Szaffi B. 2011.03.03. 12:50:22

Jerzy ki tudná ejteni Lárvit,főleg a köpés után. Évát rengetegen gyűlölik, Jerzy meg nagyjából semleges az embereknek.
Szandinak lóf@sz esélye van, Éva visszamegy, védett lesz, megint nézhetjük az állatias viselkedését.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.03. 12:50:37

@KISCSILLAG: Máskor is volt már rá példa, hogy "párbajhős" nyert. Az elsőben Szabolcs (a győztes) négyszer párbajozott a döntőt nem is számítva, míg a második helyezett Majka csak egyszer, a harmadik Oki meg egyszer sem...

nyanyanya 2011.03.03. 12:50:45

@lamb79: Ide haza?? Minek?? Megorultel?:)))

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 12:50:56

@mama ottmarad: Remélem kiviszi a zasszonyt oszt kint hagyja!

Szaffi B. 2011.03.03. 12:51:10

Szóval remélem nem taktikáznak, Évára tesznek és ő meg Jerzsót viszi.

nyanyanya 2011.03.03. 12:51:51

@lamb79: majusra a vv is vegeter ezt is merlegeld:D

Kata Marán 2011.03.03. 12:52:03

@K.Tomoceusz: Na, az a nőies kuncogás!Attól én is falnak megyek !

Szaffi B. 2011.03.03. 12:52:51

@K.Tomoceusz: Te miért is utálod a Rácz családot? Hadd találjuk ki, rasszista bácsi. :(

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 12:54:36

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Megsúgom neked egy Éva-Jersey párbaj végeredményét:
85:15!
Pszt, el ne mondd senkinek!

Kata Marán 2011.03.03. 12:54:47

Férfit hallottam már röhögni, nyeríteni, de kuncogni még nem.

inmemancsi 2011.03.03. 12:55:42

@Ayesha:
Megtaláltad a lényeget a hozzászólásban...
mindegy aranyos vagy, hogy érdekel, photoshop nélküli képeim vannak a fb-on is meg lehet nézni:))

Nem lehet mindenki szépség, nem is az a lényeg akár egy magazinban sem:
ha valaki például szépen tud mosolyogni, kedves az arca akkor az már rendben,vagy képernyőn tud viselkedni, öltözni, beszélni, kedves kb. ennyi az egész "rosszabb" külső adottságokkal megáldott embereknél - sajnos VV Éva mind külső, mind belső terén rémisztő (legalábbis az adások alapján:))

Ha meg beképzelt valaki, tegyen is érte és ne másokat irigyeljen, taposson.
Én pld. hiú vagyok, sportolok is minden nap:))

mama ottmarad 2011.03.03. 12:55:53

@Ayesha: Ancika de édes, még pocija is van :DDD

KISCSILLAG 2011.03.03. 12:56:35

@Trollseprű/ ki az a Milo?:

Béci örül, ha Szandi és Éva kinn hagyja egymást, ezért valószínűbb, hogy Szandira rak, aki így biztos Évát viszi és legalább egyikük kinn marad... Ha Évára rak, akkor ez olyan mintha Jerzy ellen szavazna, persze lehet, hogy jó akar lenni a közönségnél, és ezért becsületesen Évára rak, és akkor Jerzy esik ki, ami azért jó, mert akkor a húga koncentráltabb lesz rá, jobban mellette lesz a villaéletben, ami őt erősíti..

lamb79 2011.03.03. 12:56:40

@nyanyanya:
Mert Anyu, Apu, Tesóm, Nagyim, cimboráim és az olcsó cigi:) csak látogatni megyek haza. Skype nem mindíg elég, néha hiányzik a marhalábszár-porkolt és egy jó disznótoros a sutobol! Meg azért a nyári idojárás is barátságosabb általában, mint itt. A Balatonparton elfogyasztott sor/hamburger kettosnek is megvan a maga egyedi hangulata:)

Szaffi B. 2011.03.03. 12:57:19

Bizonyos ocsmány avatarú egyén miatt lecseréltem a profilképem.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 12:57:29

@mama ottmarad: nem Ancika!!!!nézd már a száját:):))

Szaffi B. 2011.03.03. 12:58:33

@KISCSILLAG: Bécinek az lenne jó, ha Gigi kiesne. SZvsz a húga gyengíti a legjobban, őt sokan utálják (Gigit mmint)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.03. 12:59:39

@kérődzőgiliszta: 29 alá semmiféleképp sem engedik egyik játékost sem. Bömbi és Zsófufó is teljesített annyit Alek ellen ...

K Tomoceusz 2011.03.03. 12:59:52

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Miért utálnám őket ? Ők nem bántanak engem és sem őket . Mocskosul unalmasak , öt őszínte mozdulatuk volt 100 nap alatt , azokért meg is dícsértem őket . Szerencsére kezdenek rájönni , hogy ez a jókisfiú/kislány szerepjáték nem nyerő taktika és ideje mást kipróbálni . Hogy ez jobb lesz vagy rosszabb meg fogjuk tudni .

mama ottmarad 2011.03.03. 13:00:37

@Trollseprű/ ki az a Milo?: akkor (sajna!) Giginek lesz lehetősége, hogy még odabent megmutassa más oldalait is.
Szvsz.

nyanyanya 2011.03.03. 13:01:06

@lamb79: mar megijedtem, hogy vegleg..:D most nagy ko esett le a szivemrol:DDD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.03. 13:01:28

@kérődzőgiliszta: hát azért az alek-gombi 70-30 után ne mondj már ekkora böszmeséget

inmemancsi 2011.03.03. 13:01:29

@K.Tomoceusz: persze mindenkiben vannak rossz tulajdonságok, ebben a műsorban viszont Éva tarol ezek vonatkozásában, és sajnos a rossztulajdonságok nagyon rossz kombinációjával rendelkezik. Külső: nem képernyő képes, de ez még nem is lenne alapvetően baj, a belső szépség tényleg kiülhet az emberre egy mosollyal stb. - nála nincs minek megjelenni.
De természetesen a tények ellenére tiszteletben tartom a véleményed.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 13:01:39

@inmemancsi: jóvan, én ilyen részletekben elvesző vagyok:) elnézést:)
amúgy meg szerintem nagyon van olyan újság, ahol vmi utómunkát ne végeznének a képeken, lsd Liptai asszony a Bádogfiúban.
Na, de azért értettem ám hogy mire gondolsz, csak én ilyen vagyok, ÍGY KELL ELFOGADNI. (á la modoros villalakó):)))

Szaffi B. 2011.03.03. 13:02:04

@mama ottmarad: Hát jó. Nekem mindegy, nem idegesítem magam hörcsögök (villalakók) miatt :)

sannya 2011.03.03. 13:02:15

ha mar teoria...
ha en lennek bent,mondjuk a dzsorzi,akkor siman nekiallnek a "szerelmespar" kep teljes felepitesehez,szombaton kivalasztatni a gigit,aki majd kiviszi boglyafejet...
es akkor lehet sakkozni,hogy a retek a mocskosszajut engedi e vissza vagy"enged a hormonok tombolasanak"...
ha meg a gigi megy ki,akkor egy szurkevel kevesebb...

mama ottmarad 2011.03.03. 13:03:41

@mama ottmarad: úgy értem, Évával szemben Jezsi alulmaradna. Hiába, a megalázottakat se szokták szeretni :(

mama ottmarad 2011.03.03. 13:05:56

@Trollseprű/ ki az a Milo?: idegesíteni semmiképp! Az árt a szépségünknek :)

(Te meg még közel is állsz hozzám.)

mama ottmarad 2011.03.03. 13:06:55

@mama ottmarad: elbsztam, közel állsz tőlem!!!

K Tomoceusz 2011.03.03. 13:06:59

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Ezért érdemes volt egy fél órát pötyögtetnem . VSz vagyok , szeressük nem szeressük , ez van .

beacska 2011.03.03. 13:07:33

@Ayesha: ki az az Algaevő??? senkire sem illik rá :(

csicserierika 2011.03.03. 13:09:16

már tegnap sem értettem az ocsmány avatart. Valaki Fletó avatarral nyomul? Mert az valóban ocsmány.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.03. 13:10:58

@inmemancsi:
Én úgy gondolom, hogy nem Évának van a legtöbb rossz tulajdonsága, hanem az övéi a leglátványosabbak, hisz egyiket sem próbálja meg egy pillanatig sem leplezni, lehet ez a legnagyobb rossz tulajdonsága, és ezért már teljesen védtelen, kiszolgáltatta magát a többieknek.
A többi meg lapít,játssza a szendét, próbál megfelelni.

lamb79 2011.03.03. 13:12:21

@nyanyanya:
Á, biztos hogy nem mennék haza, maximum ha itt szereztem egy vaskosabb nyugdíjat amibol otthon jól eléldegélhetnék oregkoromra. Az itteni orvosokra se bíznám magam, szinte mindegyik kontár.
Na mennem kell, ebédido van, rám meg kb 30an várnak:)

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 13:12:58

@beacska: nézd meg a képet, amit belinkeltem, nézd meg alaposan a száját, és rájössz.
azt hittem gyorsabban kapcsoltok...:(:)

K Tomoceusz 2011.03.03. 13:13:11

@inmemancsi: Tények bazdmeg . Mit hozzak , foci hasonlatot ? Az úgyis népszerű . Te a szép balszélsőt szereted , mert a 90. percben is tiszta a gatyája , nem köpköd , nem káromkodik , nem rúgdossa az ellenfelet . A családi háttere is példás .
Nekem meg az a görény hátvéd , aki túrja a farkát , de produkálja magát .

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.03. 13:13:28

@K.Tomoceusz:
ott a pont:D

bocsi, de alulról felfelé olvasok:)

sannya 2011.03.03. 13:13:33

@Ayesha: nem egy akvarista a tarsasag,na...
:DDD

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.03. 13:15:46

@K.Tomoceusz:
nem is fárasztom magam az írással, majd te megírod amit gondolok:D

beacska 2011.03.03. 13:17:26

@Ayesha: igen, én már rájöttem, amikor tovább olvastam, de már elment ;)

mama ottmarad 2011.03.03. 13:17:52

@csicserierika: szvsz ez a téma off. Nem kéne megint kicsapni vele a biztosítékot. (De ha már, akkor van egy tompó nevű, ritka ronda az avatarja.)

Befejeztem, választ nem várok. On.

dr. gernika 2011.03.03. 13:18:26

@KISCSILLAG: Bécit nem hitte a barátjának, Évát meg egy időben igen. Attól jobban fáj az élcelődés, mert pluszban még ott van az elárultság érzése is. Azért mondta, hogy ne tartsák többet a kapcsolatot miután lehiggadt, mert megbánta hogy megnyílt neki és többet nem akarja elkövetni többet ezt a hibát. Nem mondom, hogy kedvelem Anikót, de ebben a szituban együtt tudok vele érezni és nem tartom álságosnak a viselkedését.

inmemancsi 2011.03.03. 13:19:47

Igen, ahogy mondtam mindenkinek vannak, de ha valaki iszonyúan rosszindulatú, mint ő akkor ez minden más tulajdonságára is méginkább rányomja a bélyegét (pld. egy rosszindulatú irigy ember sokkal rosszabb, mint egy simán irigykedő). Itt már valaki mondta is ma, hogy azzal mentegetőzik, hogy ő őszinte, meg magát adja- az nem őszinte, aki magával szemben nem tud egy kicsit is az lenni.
Szerintem Ő a legrosszindulatúbb az egyébként persze, hogy nem hófehér társaságban, egy kanál vízben megfojtana mindenkit, ha valami előnye származna belőle.

Szaffi B. 2011.03.03. 13:21:20

@csicserierika: Az a másik ocsmány. Mindkettő ritka ocsmány.

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 13:21:23

@beacska: de ugye hogy olyan?
ocsmány CSÓRIKÁM.

sannya 2011.03.03. 13:21:46

@Ayesha: azert kell hozza valami minimalis elokepzettseg...
:D

Ayesha (törölt) 2011.03.03. 13:22:35

@sannya: igaz. Nekem volt akváriumom benne Szandikákkal. Kettő is volt.

K Tomoceusz 2011.03.03. 13:23:04

@inmemancsi: Elfelejtettél nevet írni . Így nem tudjuk kiről szól a bejegyzés .

sannya 2011.03.03. 13:23:34

@Ayesha: gyerekkoromba nekem is...
:)))
azert sem tudok megbaratkozni az ilyen gorgonzola maria fele fejekkel...
:DDDD

inmemancsi 2011.03.03. 13:24:04

@K.Tomoceusz: engem nem zavar ha valaki csúnyán beszél, velem nem szoktak ok?:)

Persze, de hasonlatoddal élve, ha mondjuk valaki jobb nála valamiben a csapatában, akkor egy gólhelyzetnél ne már, hogy sípcsonton rúgja, vagy fejbeverje. Produkálja magát igen, de ne másokon taposva. Ezt egyébként mint láttam kedves tom1976 videójában nagy barátja Alekosz is elmondta neki tegnap. Kb.: ne a rosszindulat motiválja amikor nyomja a dolgait.

KISCSILLAG 2011.03.03. 13:24:06

@gernika:

végtelen mély a múltnak kútja, pont azért határolódott el Anikó Béciéktől, mert barátjuknak hitte őket, és ennek ellenére mind a ketten Gigi is meg Béci is rárakták a jelet (összebeszélés nélkül persze)

Évával viszont csak jóban voltak, de nem voltak barátok, Anikó többször is kirohant ellen nem szalonképes módon, úgyhogy büntiből nézz vissza 100 óra szalagot!

beacska 2011.03.03. 13:28:49

@Ayesha: pedig egész hejre kis fehércseléd vót anno...

inmemancsi 2011.03.03. 13:29:03

@K.Tomoceusz: bocsánat. Nem akarok azonban, hogy Peter_CS kommentelő ellenpólusának látszódjak:), úgyhogy abba is hagyom és megyek ebédelni, további jó beszélgetést mindenkinek:)

K Tomoceusz 2011.03.03. 13:29:15

@inmemancsi: Most meg kéne magyaráznod nekem a törtető szó jelentését , mert kettőnk közül valaki zsákutcában van . Az Alekosz-Éva kritika nem ua a kategória , min tmondjukegy Anikó-Éva . Erről tudnék írni pár oldalt , levezetve akármire , hasonlatokkal bármire , de erre kevés olvasói igényt látok .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 13:32:58

@inmemancsi: Ezzel nem értek egyet, Év 100 %-ig képernyőképes: arcra is szép, van benne valami plusz és egy igazi egyéniség. Szerintem nem rosszindulatú, inkább az átlagnál fejlettebb igazságérzetű.

KISCSILLAG 2011.03.03. 13:35:46

@King of Shadows:

www.rtlklub.hu/

ezen az oldalon közép tájon lehet szavazni a szereplőkre folyamatosan, (csak egyszer számít be mindenkit, megjegyzi az IP számod) ez egy népszerúségi szavazás, még egyelőre a Gombit sem szedték le róla, és ezen Szandikának 6 pontja van a 100-ból, Évinek meg 7,

erre mondtam, hogy szoros lesz a küzdelem, és ha a retek nem akarja, hogy Alek elszigetelődjön és ezáltal kevésbé legyen módja "szellemeskedni", akkor benn kell tartatnia Évát, aki az egyetlen támogatója, és hát retekéknek megvannak az eszközeik...

persze ha a retek a Rácz testvéreknek akar kedvezni a fődíjnál, akkor most kiejteti Évát...

viszont gyanús, hogy tegnap Jerzy váratlanul kapott egy "jutalom nyaralást" hogy majd amikor hazamegy elmehessen egy jó helyre nyaralni... de miért most adják ezt neki oda? Csak nem előre vigasztalni akarják, mert most ő fog kiesni?

kicsit furcsa az időzitése a váratlan ajándéknak, hisz Jerzy megkapta már a jutalmait a sport héten való győzelméért...

Kiesik, és valaki azt akarja, hogy Jerzy és Gigi még nyaraljon együtt egy jó helyen, ami egyúttal a helynek is reklám... ehhez az kell, hogy Jerzy kinn hűségesen várakozzon Gigire, és Gigi el akarjon vele még menni... mert egy dolog biztos, játék után egy hónapon belül kőkeményen ejteni fogja Jerzyt. Majd a család meggyőzi, hogy jobb parti jár neki...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 13:36:04

hallodhülyevagy Hajni:) Most jutottam hozzá a tegnapi poszthoz, hát nem melóhelyen kellett volna:) Ez most ismét díjnyertes volt:)

Tegnap éjjel elkészült Az iszlám és Európa beadandóm:-) 15nappal a határidő előtt. Hallaluja a legfelsőbb szinteken:)

nyanyanya 2011.03.03. 13:36:27

@Peter_Cs: a plusz alatt a karikaira gondolsz?:D

dr. gernika 2011.03.03. 13:36:37

@KISCSILLAG: Inkább a halál. Tényleg csak egy hónapja követem rendszeresen az eseményeket, de ha azt hitte, hogy Béci és Gigi a barátai, akkor hülye. Bécire tudtommal ráhajtott, aki tartotta magát, de gondolom a későbbi konfliktusok elkerülése végett kint akarta tudni a villából (azaz nem követtel el azt a hibát amit Olivér) Gigi meg a huga, ismeri Béci menyasszonyát, jóban vannak, dettó várható volt, hogy már csak betyárbecsületből is jelet rak rá.

Tökmindegy, Évától elhatárolódni a lehető legjobb döntés mindenkinek.

KISCSILLAG 2011.03.03. 13:37:46

@gernika:

Kivéve Aleknek, és Aleknek egyedül több támogatója van odakinn, mint a másik hétnek...

.lll. 2011.03.03. 13:38:10

a fődíjat adják kasszatibinek!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 13:38:54

@Peter_Cs:

Inkább hisztis. Ahogy kijön, rábukik majd egy-két alsókategóriás celebcsókára, akik kezdetben sunázzák, majd eldobják. Túlságosan is agresszív picsa. Az ilyet max kihasználják, hogy a saját nevüket vixolják kicsit, majd eldobják. Ugyanúgy fog járni szerintem mint BB Évi. Annak is bejött az élet.

sannya 2011.03.03. 13:39:45

@Peter_Cs:
ha most kiderulne,hogy valojaban te vagy boglyafej,aki olyankor irja a kommenteket,amikor a fejet turja,meg sem lennek lepodve...
:DDDD
most vagy nem egy musort nezunk,vagy nem is tudom...
kesz...

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 13:40:13

@Peter_Cs: Minden tiszteletem a tiéd a következetes Éva rajongásodért, de néha kapcsold be a tévét és adj rá hangot az összefoglalók alatt:-)

dr. gernika 2011.03.03. 13:40:35

@KISCSILLAG: Alek lelkének is jobbat tenne, ha tartaná a három lépés távolságot, ahogy már egyszer eldöntötte, mert ez nem barátság ami köztük van. Reménykedésnek, jobb híján barátkozásnak hívják, mert több éppen nem történhet közük. Csak akkor lesz esélye Évánál, ha megnyeri a játékot, egyébként úgy megy a süllyesztőbe amint kikerültek, mintha nem is lett volna.

K Tomoceusz 2011.03.03. 13:41:10

@KISCSILLAG: Még e többiek is kaphatnak váratlan ajándékot . Jerzy kapta az elsőt , valahol el kell kezdeni .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 13:42:37

@gernika: Tévedés! Évától elhatárolódni a lehető legrosszabb döntés mindenkinek.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 13:43:26

@lófő: Az tény, h több poént mondott egy öf alatt, mint a többiek a közel 100 nap alatt.

nyanyanya 2011.03.03. 13:44:19

@Peter_Cs: Egyszer osszezarnalak egy honapra Evaval, kivancsi lennek kitartanal e a lelkiismeretes rajongasod mellett..:D

sannya 2011.03.03. 13:46:36

@nyanyanya: tudod,vannak mazohistak meg papucsok,akikkel mindent meg lehet csinalni...
:DDD

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 13:48:00

@nyanyanya: A rajongás lehet megmaradna, csak utána már nekrofiliának hívnák:-)

Kata Marán 2011.03.03. 13:48:07

@Peter_Cs: Ha 15-16 éves vagy, azt mondom, igazad van haver. Kapsz majd egy ilyen csajt, és átértékeled a világot.

dr. gernika 2011.03.03. 13:48:09

@Peter_Cs: Te Pete, én a lehető legőszintébben kívánom neked, hogy mire Éva kijön, Ádámja megundorodjon tőle, ti találkozzatok és jöjjetek össze.
Addig is, amíg lehullana a szemedről a hályog, megkímélnéd az emberiséget ettől a nőtől.

.lll. 2011.03.03. 13:48:26

@villanat- nyugiszoba:

jó,hogy tudnak szuszogni a szerencsétlenek,még hogy poénkodni

Lacát,Zsörszét a Showder klubba!

dr. gernika 2011.03.03. 13:49:14

@gernika: Ui, remélem van egy vállalkozásod, amiben tudsz majd neki munkát adni, mert hogy épeszű munkáltató ez után a műsor után nem alkalmazza majd, az tuti.

nyanyanya 2011.03.03. 13:49:40

@villanat- nyugiszoba: nem vagyok szentul meggyozodve rola, hogy ki elne tul..:D

Kata Marán 2011.03.03. 13:51:16

@gernika: Munka nem szükséges neki, elég lesz a kaja, pia és sok mani.

mama ottmarad 2011.03.03. 13:51:46

Hát, már milyen lenne a világ, ha mindenkinek ugyanaz tetszene?
Uncsi és belterjes.
Ilyen fos műsorok se lennének.

K Tomoceusz 2011.03.03. 13:53:29

@gernika: Az egyik kollega szereti a tényeket , így nem csak neked , neki is .

Évánknak van manusa kint is bent is .
A másik háromnak összesen egy benti Jerzy . ( és talán egy Sanyi , ez még homályos )

Tanulság : Éva nőci . A többin lehet vitatkozni .

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 13:54:20

A régebbi valóságshow-kban a játékosoknak lehetett olyan személyes tátgya, mint gitár, könyv, stb., a feladatok kellékeit is megtarthatták. A jelenlegiben nincs ez így, a feladat végeztével annak kellékeit is visszaveszik. Ezt az ingerszegény környezetetet jobban bírja az, akinek a kinti életében sem volt nagy szellemi igénye, nem élt változatos életet. Az egyik éjszakai streamben Éva hiányollta a könyvet, hogy ő szívesen olvasna. Olivér meg azt nyilatkozta, hogy bent egynapi pszichikai terhelés felér kint kéthetivel.

genevieve 2011.03.03. 13:54:35

@K.Tomoceusz: az évának van manusa azért egy erős csúcsztatás:-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 13:55:47

@lófő: Az nem tenne jót a bioritmusomnak meg az idegrendszeremnek!

dr. gernika 2011.03.03. 13:56:15

@Kata Marán: Bocs, igazad van, magamból indultam ki. :D
@K.Tomoceusz: Ez alapján a tanulság: a férfiak a hisztis nőket szeretik. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.03. 13:57:12

@K.Tomoceusz: Könnyebb szingliként bemenni ilyen valóságshowba.

mama ottmarad 2011.03.03. 13:58:37

@gernika: én még megtoldanám azzal, hogy sikerülni fog, mert szilárd meggyőződésem, hogy a kiszedett szemöldökű, festett szemhéjú Ádám nevű egy fizetett modell, valamelyik kifutóról lett leszedve, alkalmi megbízással. Ha igazi szerelme lenne, Valentinkor min. kiskacsóval megcsinálja Évát a paplan alatt.
Hajrá Peticsé, menj rá nyugodtan. Ha van elég zsé-d, nyert ügyed lesz.

flanker 2011.03.03. 14:00:02

@beacska:
>megint ott tartunk, hogy aki az ellenszenvest védi, az már rögtön alga-színvonalú :((
Érdekes ez a megjegyzésed. Ugye nem a gyenge védelméről van szó, hanem az ellenszenveséről. Miért kéne egy ellenszenves viselkedést védeni? Főleg olyan emberben, aki igazán nem is képes a megbánásra?? "Javulás" pedig csakis rövid távon, éppen közelgő események miatt várható nála...

>Miért nem tudjátok elfogadni a másik véleményét!?
Akkor ezt én is megkérdezhetem: és ti?
Ha valaki nagyon ellenszenves és megosztó egyéniséget védek, méghozzá olyan modorban, hogy az ő hibáit szálkának, mindenki másét gerendának állítom be, akkor az a minimum, hogy legyek felkészülve arra, hogy nem fog mindenkinek tetszeni. És legyek képes megvédeni az álláspontomat.

>szerintem az lesz a legjobb a bioritmusomnak, ha megint elmegyek egy hétre búslakodni :(((
De miért? Miért kéne elmenni akárhová is? Neked is el kell fogadni más véleményét úgy, ahogy szeretnéd, hogy a tiedet fogadják el.
És itt senki nem vonja kétségbe, hogy jogod van a véleményedhez. Mindössze annak racionalitását kérdőjelezzük meg.
Ehhez meg nekünk van jogunk.

nyanyanya 2011.03.03. 14:00:20

@mama ottmarad: hat azert modellnek nem menne el a csavo, nem egy jokepu fazon..

dr. gernika 2011.03.03. 14:02:33

@mama ottmarad: Valamelyik pletykalap címlapján azt olvastam, hogy azért nem szexelt vele Valentinkor, mert ezzel büntette Alekoszért.
Viszont igaz ami igaz, én sem láttam rajtuk valódi érzelmeket aznap.

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 14:03:04

@K.Tomoceusz: Hát ha valakinek van pasija, akkor a 3 hónap távollét után nem hányásig cuppognak és vonulnak ki cigizni 5 perc után. Bár mint akkor is megjegyeztem én sem szívesen nyalogatnék egy borral töltött hamutálat. Az a srác annyira a pasija mint én.
A benti pasija pedig az egyik legszánalmasabb lúzer, akit valaha láttam. Ettől a pasitól meg még kazalt is veri a víz.

Ezzel a két pasival azért nem gondolnám, h viszi a pálmát a villában.

Kata Marán 2011.03.03. 14:05:37

@gernika: Látod, mennyire egyszerűbb is lehetne az élet?Sajna én is hozzád hasonlóan tolom.

K Tomoceusz 2011.03.03. 14:06:18

@gernika: Most nagyot kockáztatok : a komentelők között is van hisztis nő . Náluk oka van ilyesminek , másnál meg ellenszenves a tulajdonság . Most mit csináljak ? Essek hasra a meglepetéstől ?

mama ottmarad 2011.03.03. 14:06:31

@nyanyanya: ez csak ízlés kérdése, tény, a nagy átlaghoz képest külsőre eléggé rendben van. Első ránézésre, és elég távolról :)

Szaffi B. 2011.03.03. 14:06:42

@gernika: +1 Most elképzeltem Évikét egy munkahelyen. ÚRISTN!

mama ottmarad 2011.03.03. 14:09:48

@K.Tomoceusz: van, és utálom is. ha hisztizek. De csak utólag. Ilyen vagyok :D

nyanyanya 2011.03.03. 14:10:50

@mama ottmarad: nalam ott kiesik egy pasi, ha szedi a szemoldoket. ne legyen mar szebben kiszedve a szemoldoke mint az enyem.. grr

K Tomoceusz 2011.03.03. 14:11:28

@villanat- nyugiszoba: Erről nehéz véleményt mondani . Az ÁdámÉva cuppogás nem volt könnyen emészthető jelenet . Hasonlatot sem mondhatok , mert nem ismerem villanatnét és nem láttalak titeket a nyugiban . Menjetek be , aztán megbeszéljük .

Kata Marán 2011.03.03. 14:11:30

@gernika: Olimanó nyilatkozta, a srác be se akart menni. Ő beszélte rá, hogy ne gyengítse Évát. A kedves Oli azt is elmesélte, a srác nem akart szexet, erre azt a jótanácsot adta neki, hogy fogja a kamerákra .Gondolom, az volt számára a legboldogabb pillanat, amikor elhagyhatta a villát.

mama ottmarad 2011.03.03. 14:15:21

@nyanyanya: :DDD

Nekem mondod? Én vagyok Szandika rajzolt szemöldöke.

flanker 2011.03.03. 14:17:26

@Doktor Kotász:
>Flanker, marhára nincs igazad.
>Aki itt szimpatizál Évával meg Olivérrel, az >tökéletesen tisztában van azok hibáival.
Doktor Kotász, marhára nincs igazad.
Ezzel az állításod igazságtartalmával sztem a kommentelők fele vitába szállna, ha rászánná azt az egy percet, ami szerintem is túl sok az életből erre a célra. Itt nem ezt látjuk!

>Évának egy mentsége van, hogy az adott esetekben neki van igaza.
Ó, te akkor bedőltél az Éva-féle propagandának!
(Van neki is igaza néha. Rögtön el is rontja azzal, hogy hogy viselkedik előtte-utána, s hogyan mondja-védi igazát. Jellemtelenül, általában.)

>Tehát szerintem sem százas, mindjuk ki, hogy konnyen kiborul.
Szívemből szóltál, csak nem mondod ki eléggé, de már erre is lehet építeni. :-)

>Az történik, hogy Évát folytin bekóstolják, és a hisztérikus reakcióból kreálnak ügyet. Milrt teszik ezt vele? Mert ő volt a legsebezhetőbb az ellentáborban.
Megint Éva-propaganda. Mint tegnap este is, amikor Bécivel vitatkozik és elhangzik, hogy "amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten", mire Éva kapva kap: Ja, AKKOR majd én is úgy! Mintha el lehetne felejtenem, hogy a épp a többiek alkalmazzák az HA TE ÍGY, akkor mi is így elvét!
Ugye az első kiválasztáson még nem volt hatos, meg négyes, meg semmilyen klikk. Éva 6 jelet kapott.
Minden bizonnyal már akkor elkezdődött szegény, ártatlan Évuska ellen a globális összeesküvés.

> Anikó persze már rég elfelejtette, hogy Éva őt védte Jerzyvel szemben, és az anyázás, az Gigizés volt, mert Jerzy és Gigi egymást anyunak meg apunak szólította. Tehát amikor beszállt a játékba Gigi, akkor lett anyaként megemlítve. Ebből lett az anyázási ügy.
-Ó, te jó ég!
Nem ebből lett, az ő anyjuk-apjukozásuknak semmi köze hozzá. Alkoholizmusról volt szó és Jerzsy lealkoholistázta Évát (valljuk meg - jogosan!), mire Éva vissza akart szúrni, saját bevallása szerint is fájdalmat akart okozni* és azért szólt vissza: "Mint anyád?"

*Most is Gigivel a fürdőszobában elismerte: "Tök jó volt kimondani!" (Az Anikós dolgot.)
Igaza van (néha) vagy nem, élvezi, ha embereknek beszólhat, ha csipkedhet, ha szart kavarhat. Ha ezek után sem vonja le valaki a konzekvenciát, hogy valami nagyon komolyan el van b@szva az agyában, akkor azzal nem is akarok igazán beszélgetni...

>Éva elítélhető a rakciói miatt, de azért vele szimpatizálok, mert neki van igaza a vitás esetekben, ő az áldozat, és a végén mindig rákenik.
-Szíved joga, de nekem meg az, hogy az Éva-féle propagandagépezet egyik újabb áldozatának gondoljalak.

mama ottmarad 2011.03.03. 14:18:05

@Kata Marán: milyen gáláns ember Oliver! Bírom az ilyet.
(Különben nem amit kérdez, se igaz tipikus esete.)

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 14:21:24

@K.Tomoceusz: Hát látod itt kezdődik. én nem teszem be a lábam ilyen műsorba, mert szeretnék az emberek szemébe nézni az életem hátralévő részében. Viszont ne menjünk messzire. Ott volt Manóék találkozása. Ott nem volt cuppogás és még érzelmeket is felfedezhetett aki nagyon keresett. De akár Gombiékat is vehetjük a plexinél. Szóval nem kell neked a mi hálószobánkat megnézni, elég a tévét bekapcsolni.

flanker 2011.03.03. 14:23:28

@nyuszómuszó:
kihagytad, hogy végtelenül egoista és baromi erőszakos
Ó, oldalakat tudnék még róla írni, de nem akarok.
Nem fizet nekem sixx annyit... :-)

nyanyanya 2011.03.03. 14:25:00

@mama ottmarad: mas farkaval a csalant tipikus esete
@villanat- nyugiszoba: kik azok a manoek?

Virágék 2011.03.03. 14:27:23

Javaslom, hogy a Russszki válogatott és a Dzsidzsi húzzon haza! Új lakót a villába:
www.youtube.com/watch_popup?v=P9Fyey4D5hg

dr. gernika 2011.03.03. 14:27:41

@K.Tomoceusz: Hú most nagyon kivi vagyok, kitől fogsz este kikapni ezért. :)))
@Trollseprű/ ki az a Milo?: Ugye? én már rég megtettem, és nagyon szurkolok, hogy az exfőnököm ne nézze a műsort, valamint alkalmazza a jövőben. Lennék légy a falon. :)

@Kata Marán: Ehhe, ezt így el is tudom hinni.

flanker 2011.03.03. 14:29:00

@KISCSILLAG:
Nem esne jól, ha sikerülne kinn hagynia Évát, mert akkor valami hazug, mocskos dolog diadalmaskodhatna, ráadásul az erkölcs nevében. Rémes.

Hm.
Egyet azért ne felejts el - akárki is fog győzni, nagy valószínűséggel valami hazug, mocskos dolog fog diadalmaskodni, ráadásul akár az erkölcs nevében is...

mama ottmarad 2011.03.03. 14:29:09

Láttátok, h van a HV-n Tenkes kapitánya? :)
Bocs Hajni, nem rivális, de a mai posztig azt is elolvasgatom.

K Tomoceusz 2011.03.03. 14:29:26

@villanat- nyugiszoba: Nem én hoztam fel a személyeskedő példát , te említetted . Próbáltam reagálni rá . Gombiék plexijelenete sem volt számomra a csúcsok csúcsa . Jobban tetszett volna , ha Gombiné bejelenti a srácnak , hogy kérhónapos terhes . Megnéztem volna , mikor a srác önmagát adja .

lac64 2011.03.03. 14:30:34

Évike értelmezése a bizalomról.

valovilag.hu/video/120189

flanker 2011.03.03. 14:31:46

@KISCSILLAG:
Itt persze a villa végső győzelmére gondoltam, de nyugodtan lehetne érteni a Szandi-Éva párbajra is...

Kata Marán 2011.03.03. 14:34:28

@mama ottmarad: Igazad van, nem egy kereszteslovag. Ezt onnan sem értettem, ok,Éva elhiszi, hogy imádja a pasija tokkal vonóval, de a "zemberek" mind hallották , hogy kellett rábeszélni a vizitre.

Szaffi B. 2011.03.03. 14:34:29

@gernika: Évike eddigi karrierje:
1. középiskolából kibaszták, estin fejezte be- természetesen falkában támadták
2. Egyetemről kibaszták - valami vizsgát nem tett le, vagy ki tudja
3. Munkahelyről nem tudok, állítólag hostess, de hol?
4. Havas kibaszta, Évike szerint mert meg akarta dugni.

Ezekről tudunk. Hm-hm. Érdekes.
Mindenhol falkában támadják a villában is, itt kint is. Szegényke, pedig olyan kis szerény, jólelkű lányka.

lac64 2011.03.03. 14:38:35

@genevieve: Igen, különösen a visszamondás ártó szándékkal kitétel tetszik

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.03. 14:39:26

@K.Tomoceusz:
ma a szokottnál is jobb formában vagy,
de lehet nekem van jobb kedvem mindenesetre jókat nevetek:)

K Tomoceusz 2011.03.03. 14:41:13

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Végre egy jó érv Éva ellen . Nem akar dugni . A francba az ilyen macával .

flanker 2011.03.03. 14:46:13

@K.Tomoceusz:
Azért ellenszenves mert bent hatan utálják ?

Nem, nem azért.
Hanem mindössze azért, mert olyan, amilyen.

Fogadd be room mate-nek és sok boldogságot kívánok nektek! :-))))

K Tomoceusz 2011.03.03. 14:46:19

@flanker: Bocsáss meg kollega , de a Szandika-Éva párbajnál végleg elvesztettem a fonalat . Kinek kell visszamennie , hogy ne a hazug mocskos valami nyerjen az erkölcs nevében ? A többiek tuti értették , sajna én nehézfelfogású gyerek vagyok .

K Tomoceusz 2011.03.03. 14:47:46

@flanker: Ez így nem ér . Hamarabb válaszolsz , mint leírnám a kérdést .

maghozo 2011.03.03. 14:48:56

@Trollseprű/ ki az a Milo?: S ettől szerinted Éva most rossz ?
Ki a rossz a villába az vicc . Mindenkiben van rossz is meg jó is .Az, hogy mikor mit hoznak felszínre azok csak az érzéseik amit mi láthatunk szerkesztők szerint faricskálva.
Szandikát mindenki szerette mikor ő is szeretett .Most utál ellenszenvet érez - nézetek szét ezt kapja kintről . Ha szeret megint szeretni fogják .

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 14:49:11

@nyanyanya: Olivér és az ő Enikője.

@K.Tomoceusz: Visszaolvastam és nem találom a személyeskedő részt, de igazából mindegy is. Nem gondolom, h itt helye van bármi ilyesminek. Amennyiben Te Éva kritizálását személyeskedésnek veszed akkor majd igyekszem tekintettel lenni rá. Nem hittem, h ennyire mélyen érint a kérdés.:-)

Kata Marán 2011.03.03. 14:50:41

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Havas szerint meg kellett volna tanulnia ennek a kis ártatlanságnak helyesen írnia.

flanker 2011.03.03. 14:51:57

@K.Tomoceusz:
Pont ez a lényeg, hogy nincs ilyen helyzet.
De ha abba belegondolok, hogy kik is voltak a villában, erre eleve igen kevés volt az esély.

Talán egy másik játékban.

Márcsak ezért is nincs kedvencem, akinek (többé-kevésbé) szívből tudnék szurkolni. Van néhány játékos, akik időnként szimpatikusok, aztán ők is lesüllyednek.

flanker 2011.03.03. 14:53:18

@K.Tomoceusz:
Ez van.
Azzal kell gazdálkodni, amivel rendelkezünk. :-)

K Tomoceusz 2011.03.03. 14:54:56

@villanat- nyugiszoba: Bár mint akkor is megjegyeztem én sem szívesen nyalogatnék egy borral töltött hamutálat. Az a srác annyira a pasija mint én.

Máskor ne engedd a szomszédot a géphez .

dr. gernika 2011.03.03. 14:55:17

@lac64: ez kábé olyan most, mintha azután, hogy Anikó megkérte, ne szóljon többet hozzá, Éva lekiabálná: És vedd tudomásul, hogy SOHA TÖBBET nem szólok hozzád! Beeeee! *nyelvöltés*

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Nehéz a helikopterek élete.

maghozo 2011.03.03. 14:56:54

@flanker: Ezért gyűjtöd a beszólásokat :) Mert szereted Őket meg Balázst is . Akiket nem kedvelsz azoknak nincsenek is beszólásaik csak böszmeségek .

K Tomoceusz 2011.03.03. 15:01:02

@flanker: Szerintem jó a benti garnitúra . Próbáltam régebben feltenni cseh és szlovák vv-s jeleneteket , sírva könyörögték vissza Gigit . Megjegyzem joggal .

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 15:01:36

@K.Tomoceusz: Hát továbbra sem értem ez miért fájt neked, de azért megnyugtatlak, hogy nálunk nincsen probléma sem az ivászattal, sem a dohányzással. Ezért kár lenne a nyugiszobába száműzni villanatékat. Ezzel pedig ezt a parttalan "vitát" le is zárom, mert szerintem elbeszélünk egymás mellett vagy szándékosan nem érted amit írok.

kérődzőgiliszta 2011.03.03. 15:03:09

@Trollseprű/ ki az a Milo?: Talmát kihagytad. Ő, mielőtt kibaszta, megbaszta.
:-)

flanker 2011.03.03. 15:03:45

@Trollseprű/ ki az a Milo?:
No de mi az összefüggés?
Beillesztem a jelenséget azon (végtelen hosszúságú) listába, amely az általam nem értett dolgokat tartalmazza...

K Tomoceusz 2011.03.03. 15:06:09

@villanat- nyugiszoba: Nézd el nekem . Időnként szeretek makacs tényeken röhögni . Valami perverz gén lehet az oka .

dr. gernika 2011.03.03. 15:08:11

@kérődzőgiliszta: Nem úgy volt, hogy Éva kukázta TAlmát, mert az nem hurcolta partykra?

villanat- nyugiszoba 2011.03.03. 15:08:20

Csak annyit modnok, h van új poszt:-)

flanker 2011.03.03. 15:11:08

@mama ottmarad: @csicserierika:
Jaj, dehogyis.
KT avatarja, vagyis OV fizimiskája az, amit itt legtöbben rusmánynak tartanak. Ez nem off. :-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.03.03. 15:12:45

@Trollseprű/ ki az a Milo?:

Havas jobb nőket is levarrhatna mint ez a szörny. Tanár úr amúgy legszivesebben saját magát dugná meg, mert annyira szereti önmagát. :)

flanker 2011.03.03. 15:17:03

@Peter_Cs:
Szent ég!
Éva és az igazságérzet!

Ja, ha te a ferdült, magafelé nyúló fajtájúra céloztál, akkor persze egyetértünk.

elek1 2011.03.03. 15:17:30

Évával kapcsolatban nem vesztek figyelembe egy fontos dolgot. Miután a bár2-ben döntős volt, itt jelentős hátrányból kezdte a játékot mert az ottani szereplésekor mindenki megláthatta mik a gyengéi. Ennek tudható be, hogy az elejétől fogva falkában támadják mondvacsinált indokokkal. Ha nem lenne ennyire erős jellem el sem juthatott volna eddig a játékban, a többség ekkora nyomástól már rég feladta volna. Anikónak a beszólás már nagyon időszerű volt az után, hogy néhány napja ő a "gyere köpjél le hátha jobban érzed majd magad" beszólását előadta nagy vihorászás közepette. Az előzmények ismeretében ez sokkal durvább volt, Éva mégsem kezdett ilyen hisztibe miatta. Évának nem mentegetőzni, hanem csak ezt megemlítenie kellett volna.

flanker 2011.03.03. 15:19:16

@villanat- nyugiszoba:
Nem lehetne nekem is elküldeni? :-)

Csak mert érdekel nagyon a téma és kíváncsi lennék rá, mit szedtél össze.

De persze nincs sértődés, ha nem.

flanker 2011.03.03. 15:22:26

@nyanyanya:
Én már nagyon régóta ajánlgatom ezt a receptet neki, meg másoknak is. Garantált a tökönrúgással felérő mellékhatás!

Szaffi B. 2011.03.03. 15:25:39

@maghozo: "S ettől szerinted Éva most rossz ?"

Nem érdekel Éva, le-sza-rom, hogy jó vagy rossz. Bennem ellenszenvet váltott ki, örülök neki hogy nem ismerem személyesen, hamar megcsapnám. hogy rossz vagy sem, nem az én tisztem eldönteni, de véleményem lehet róla.
A villabeli dolgaihoz pár kinti infot hozzátéve, arra tudok gondolni, hogy elég rossz/szánalmas/egoista a hozzáállása az élethez. Nem ő a rossz, hanem a felfogása.

Szaffi B. 2011.03.03. 15:29:43

@Nard: Na, ja, a jómadár. :))))

flanker 2011.03.03. 15:42:29

@maghozo:
Nem tudom, miért gyűjtöm.
Illetve tudom, hogy most miért - mert mostanra hagyomány.
Hogy miért kezdtem el? Fene tudja már...

nyanyanya 2011.03.03. 15:44:15

@flanker: a tokonrugas erzese hamarabb elmulna, mint eva hatasa:D

flanker 2011.03.03. 15:47:10

@nyanyanya:
Ja, és kevésbé fájdalmas procedúra is.
Biztos elnézed nekem, hirtelen kellett valamihez hasonlítanom...

KISCSILLAG 2011.03.03. 16:40:26

@maghozo:

egyetértek, amíg nem bántott senkit Szandika (vagy ha bántott 5 perc múlva megbánta és elnézést kért), addig a nézők is szerették, mihelyst előjött belőle ez a vérmes harci kutya, aki elharapja a másik torkát lényegtelen mondva csinált semmiségért, nos, ekkor már nem szereti a közönség, Szandika bizony megcsúnyult, nem csak a csúnyuló lelkét látjuk, de konkrétan fizikailag is elrondult, szétesett, és a riportszobában a rózsaszín köpenyben mint egy elvadult lepcses szájú háztartásbeli beszél...
süti beállítások módosítása