Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X75

2011. március 02. 15:00 - Hódos Hajnalka

Élni jó, játszani jó, én meg amúgy is szeretek pacsálni a homokozóban, kerek, nem kerek, megünnepeljük a 75. posztot. Kisjubileumot tartunk, gyertek játszani! Az ajándék egy különleges élmény, sixx jóvoltából. A nyertes jutalma, hogy bemehet a Villa kameracrossba. Velem.

Úgy gondoltuk, a nem mindennapi élményben mindenképpen egy törzskommentelőt szeretnénk részesíteni, de nem szerettünk volna a saját szakállunkra kiválasztani valakit, hiszen halljátok, hülyékvagytok, mindent egyformán és mindent imádunk bennetek. A nyereményért meg kell, hogy küzdjetek. Egy olyan kérdéssort állítottam össze, ami a hogyvolt vv4 közösségével kapcsolatos, így azok, akik a kezdetektől itt eszetlenkednek velem együtt, nagy eséllyel meg tudják válaszolni azokat. 

A játék ma (2010. március 2.) este kilenc óráig tart, a tizenegyedik helyes megfejtő jöhet velem a Villába. A kérdéseket a poszt végén találjátok, a válaszokat kommentben küldjétek, hajrá, mindent bele! 

Köszönjük, sixx!

Hisztérikus röhögésben törtem ki és megpróbáltam elképzelni a jelenetet, mi lehetett az előzménye annak, hogy egy reggeli hányingerből Gigi terhes Villalakóvá lépett elő. Szerintem az történt, hogy a stáb egyik férfitagja ránézett a falinaptárra, az asszony megint húzódozott tegnap este, pedig március van bazmeg, itt a tavasz, dagad a fasz, kiáltott fel, ezt meg kell lovagolni, és lám, pedig Gigi is megmondta, lehet, hogy csak hánynom kéne egyet és jobbat lennék. Persze, elhangzott az is, míg Jerzsi szellőztetett, megtermékenyítettél, Jerzsi vissza is kérdezett, kérjek terhességi tesztet? Dehogyis, nevetett Gigi, ebből aztán Lilu a lovardából megörökölt trottyos nadrágjában messzemenő következtetéseket vont le: ezzel akkor nyilvánvalóvá vált, hogy a kameramentes órán ezek márpedig szexeltek és ezt most beleverjük mindenkinek a fejébe, ha a fene fenét eszik is.

Amíg Gigi a hányingerrel küszködik – azóta tán meg is szült, mit lehet tudni – Éva és Alekosz a nappaliban beszélgetnek. Éva szerint az az elképzelés, hogy Szandika kiviszi őt párbajozni. Te jössz vissza. Honnan veszed? Figyelj, neked is vannak jó megérzéseid, nekem is vannak. A Szandika addig van itt, amíg ki nem megy párbajozni. Teljesen mindegy, kivel megy ki, kint fog maradni. A téma benn a hálóban ugyanez, Béci és Laci próbálnak a jövőbe látni. Béci attól fél, ha az Évára raknak, akkor biztos, hogy a Jerzsit viszi ki. És vissza is jön az Éva, súgja Laci. Péppé veri a Jerzsit kinn. Ezért lenne jobb, ha a Jerzsi választana. És kit választ? Engem, téged, a húgodat? Hát nem lennék Béci helyében, az biztos. Gigi vagy rókázott, vagy nem, de visítani már tud, ez mi? Hát, ez egy stúdió akar lenni. Béciiii, Alek! Érkeznek a többiek is, szoláriumot hallottam, mondja Éva, aztán már fordul is vissza, ja, hát ez annyira nem hat meg! Szandika is szoláriumot hallott, feküdj vissza, én is jövök vissza, semmi érdekes ilyen zene, ilyen mit tudom én milyen faszság! Úristen, micsoda hangszer ez, vigyorog Alekosz. Érezheti, hogy nem szívelem különösebben, a Patika betétdala után most meggyaláz egy másik számomra kedves dalt is, Balázs Fecó Évszakok. Ősz óta sokszor eszembe jut, emlékszik valaki a filmsorozat végére? Götz Anna kiabált a repülőtéren, felvettek, felvettek! A távolba induló férfi nem hallotta, egy másik utas mondta neki mosolyogva, azt kiabálja, hogy szeretlek. Hát én is azt hallottam, mikor a mama negyvenéves huszonhatosával elindultam a kutyákkal a határba, hogy azt kiabálja utánam, maj’ én is mék, nem sokkal később jöttem rá, hogy az lány, nincsen fék akart lenni, maradjunk annyiban, hogy empirikus úton tettem szert erre a tapasztalatra. Biztos jön hozzá valami segítség! Biztos kapunk valakit, bólogat Gigi. Igen, érkezik a Lilu által többször popsztárnak titulát Kasza Tibi és LL Junior, puszi puszi, juj.

Lesz két csapat, lesz egy kis rivalizálás, és az a lényeg, hogy el fogunk készíteni kettő dalt, mindenki a saját stílusában. Instant sztárgyártó csapat vagyunk most. Párbajszerűen fognak elkészülni ezek a dalok, amit valójában ti fogtok írni. Ez nem egy ilyen pár órás program, hanem mi pár napig veletek fogunk lakni. Kitör a hitetlenkedő úristenezés, juj, esküdj! Alekosz kicsit idegenkedett ettől a dologtól. Azért jó, valaki jöjjön vendégségbe, de még itt is alszik, az már… Úgy éreztem, mintha a saját lakásomba hívatlan vendégek előzetes bejelentés nélkül érkeztek volna, akiket én nem hívtam meg. A popsztárok felmérik a képességeket, aztán indul a rock’n’roll. Itt jut eszembe először Ford Fairlane, hé Pavarotti, az ujjammal jobb ritmust tudok pattogtatni! A ki hol alszik intermezzo csak azért érdekes, mert Éva kutyaólnak titulálja a saját ágyát, megalakulnak a csapatok. Tibi megpróbálja rávenni Junior csapatát, hogy szabotálják a feladatot, hihihi. Éva, zenei múlt? Semmi. De a zenét szeretjük? Laci négy évig hegedült, nyolc évig szolfézsra járt. Nagy ügy, én is, csak mikor letettem a vizsgát, csellóra (nem brácsára, köszönet Bogi és Burkónak) javasoltak és anyám öccse a halálba baszogatott azzal, hogy többet az életben nem fogom tudni összezárni a lábam. Jaj hogyne hittem volna el, tíz éves voltam, így nem lett belőlem Apocalyptica, se kislány a zongoránál.

Juniorék a nyugiszobában skáláznak, lálálálálá, Lacinak szegénynek semmi hangja az előképzettség ellenére, léggitárszóló, ez az, lezárt agyam kulcsát eldobom! Én a hajamat rakom le az asztalra. Béci tolja, Juniornak tetszik, Szandinak is elkerekednek a szemei, Alekosz egy baromfivirslinek látszó tárgyba énekli borzasztó hamisan, hogy nem tudja mi hajtja, a boldogság vagy a keserűség. Éva a sokéves Edda Művek repertoárból csak Pataky Attila két öklét tudta elsajátítani, Bécin felröhögök, aszongyahogy, Anikó, mi az a csajnóta amit mindig kérsz és részegen szoktad énekelni? Tibinek a legkellemesebb meglepetés Laci és Éva, ők tipikus fürdőszobai énekesek. Hogy én mit énekeltem volna? A Generáltól a Fűrészt, mi mást.

Kasza Tibi vacsorát főz, az egyik kedvenc kajáját készíti el, tejszínes, enyhén currys, nagyon finom lesz. A Lakók csicseregnek, Gigi elmeséli, milyen nehéz benn, meg hát nincs szex, az a másik, ami megöli az egészet. Elmeséli, hogy kaptak Jerzsivel kameramentes órát, a beszélgetéstől kezdve minden volt. Ajajj, Anikó kezd belendülni, ha négy hónappal ezelőtt azt mondják nekem, hogy a Juniorral fogok egy szobában aludni, nem hiszem el. Ha jól számolom, még négy deci és jön a hallodhülyevagy, mindent imádok benned! És most meg itt van és azta! A nappaliban röhögés, Alekosz elmeséli Tibinek, honnan lehet tudni, hogy Éva rámozdult valakire. Először csücsörít, aztán kacsintgat, utána riszál. Éva röhögve kommentálja, ez hülye. Anikó, ha téged akar, akkor rámozdul a Juniorra, ezáltal mindig ki lehet következtetni, hogy akivel össze szeretne jönni, mindig a barátjával szeretne, csak ez egy ilyen módszer. Alekosz hogyan hódít? Az egy másik dimenzió, nem értheted. Jeges fuvallatként érkezik Szandika, aki nem alszik, csak nem kíváncsi a műröhögésre meg semmire. Junior faggatni is kezdi később, minden rendben van itt? Rajtad érzem, hogy izé, hasonló vérmérsékletű vagy, ezért kérdezem. Szandi panaszkodik. Sokszor van úgy, hogy egy hajszál választja el attól, hogy valakinek be ne üsse az arcát. Az Alekosz meg dumál, visszahallja, hallja a motyogást, de nem úgy jön oda, hogy izé, hanem hátulról! Amúgy kamázza, mert olyan dili, aztán nosztalgiázik egy kicsit, milyen jó volt, mikor Olivér még itt volt, milyen spanok voltak ők négyen. Junior arra biztatja, vissza kéne ez hozni.

Tibi Alekoszról kérdezgeti Évát, Éva gyorsan eldicsekszik, hogy belé szerelmes az Alekosz. Egyszer volt olyan, hogy csókolgatta a nyakamat, és akkor bevallotta, de azt mondta, hogy ezek a dolgok már letisztultak benne. Nem, egyetlen kósza percre sem merült fel benne. Alekoszban igen, de benne nem. Nem zavarok, lép ki Alekosz a kertbe. Dehogy, pont rólad beszélgettünk, kérdezte a Tibi, hogy a mi viszonyunk…Mint egy jó házasság, vigyorog Alekosz. Gigi elmeséli, azért nem szexel Jerzsivel, mert akárhányszor eljut oda, hogy leszarja, mindig eszébe jut anyu, apu meg hogy hatmillióan nézik a műsort és ha egyszer kimegy, ezt nem akarja visszanézni. Hát van elég más felvétel, valóban. Tibi és Junior nem tudják, hogy az Igazmondó Hinta valójában egy aknamező, ezért halálos nyugalommal besétálnak a csapdába. Poénkodással indul a kérdezgetés, kit vinne Junior párbajozni, kicsik a körmei, rágja őket, mi volt a legextrémebb helyszín, ahol szexelt, miért szingli Tibi. Anikó palintázik, Junior visszakérdez, és neked mi volt a legextrémebb helyszín? Egy erdőben, egy elhagyatott ház előtt, egy Simsonon. A Simson ezüst színű volt egyébként, nem szeretném, ha az információ hiánya miatt bárki álmatlanul hánykolódna. Juj és Anikó parázott és nézte a házat, nehogy kijöjjön valaki. Béci felröhög, hallottad az Évát? Mi volt? Ezért nem tudtál elmenni. Mindenki röhög, Anikó duzzogósra állítja a száját, Éva nem fér a bőrébe, bekérdez Anikónál.

Volt valaki, mikor bejöttél, az már nem él? Az teljesen más, magyarázkodik Anikó, aztán elmeséli, hogy két héttel a Villába költözés előtt összeszedett valami pasit, akinek van kapcsolata, megígérte, hogy vár rá, de ez az idő kevés volt, hogy bármi kialakuljon, ezért ő ezt a kapcsolatot úgy ítélte meg, hogy nincs jövője. Szandika kiakad, most megint mit kötözködsz? Éva nem érti, mi baja Szandikának, ő csak kérdezett egy kérdést. Kellemetlen helyzetbe hozol más a kérdéseddel! Anikót sikerül felhergelni, na most lett elege az Évából és meg is fogja mondani neki, csak nem akar alpári lenni. Ő ugat, mikor van pasija és hagyja magát, hogy más simogassa? Dögöljön meg, ha nem rá teszi a jelet! Évával sem a Villán kívül, sem itt benn nem akarja tartani a kapcsolatot, Éva ne is szóljon hozzá. A beseggelt Éva persze nem érti az egészet, még szerencse, hogy nem hallja, Tibi és Junior a szaunában eszelősnek titulálják, na lenne olyan cirkusz, hogy még! Éva bevallja Giginek, hogy nagyon tiszteli, amiért tartja magát, ezt meg Gigi nem érti, szerintem Éva ma, miután kijózanodott, a nyelvét kitépi tőből, ha felidézi magában ezt a beszélgetést, kárörvendően röhögök.

A kalandos este a kollégiumi szobákra jellemző viháncolással zárul, Éva vihogva fújozza Alekosz hónaljkutyáját. Miért nem szeded le. Hát az kell, ne viccelj! Fúj, cirógatja a hónaljkutyáját! Sőt, meg is szoktam fésülni! Miért, miért ver engem az isten ezzel az idióta kreténnel, miért? Tibi húzza Alekoszt, mi a helyzet az Évával? Előjött a szokásos sztori, pedig egy paplan alatti maszatolásra gondolt. Tibi kiröhögi, a paplan alatti maszatolás nem valami csődör. Esélyszámokat akarok, Alekosz. Veszélyes ügy. Kilencven százalék. Hogy, menekül Éva. Hogy összehozunk valamit. Alekosz, teljes támogatottságunkat élvezed, vihog Tibi.

És a kérdések: 

1. Ki VV Éva legnagyobb rajongója a kommentelők között, aki észérvekkel sem tántorítható el nagy kedvencétől? 

2. Ki az a kommentelő, aki mellett, miután Hajni egy hétre kitiltotta, szolidaritási mozgalom indult? 

3. Ki az a kommentelő, aki mostanában azért van kevesebbet velünk, mert sikerült elhelyezkednie és a megrakatlan főnökasszony miatt szenved, mint a kutya? 

4. Melyik kommentelőnk írta azt a verset, amit a közös levelünkkel együtt beküldtünk a Villába? 

5. Melyik kommentelő szokott felszólítani minket így: Gyere analízisbe, most!

6. Ha úgy gondolja, nem vagyok elég gyors, melyik kommentelőnk szokott így elégedetlenkedni: Lófasz lesz itt, nem poszt!

7. A VV5 szerepeit kiosztottuk egymás között. Kinek a szerepét kapta sixx? 

8. Kinek az avatarjára mondja szinte egy emberként mindenki, hogy rusnya? 

9. Mit füllentett Hajni, mi fog történni, ha nem lesz meg az ezer komment? 

10. Hogy hívják azt az olvasót, akitől ajándékba kaptunk az Alekosz vs Hyppolit videót?

11. Melyik focicsapatnak szurkol Hajni?

12. Ki írta meg kézzel (gyöngybetűkkel) és adta postára közös levelünket a Villába?

13. Mikor jelent meg az első hogyvolt-vv4 poszt (év, hó, nap) és kommentelt-e oda gibson?

+1 Mi a lájt szex? 

 

 

Címkék: vv4
1124 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

osgood 2011.03.02. 15:51:35

Fenébe, megint korán... :(

gidabiga 2011.03.02. 15:58:20

@MegLepke:

hajrá, nekem mennem kell, nem tudok beszállni :(
de MMKK nektek drukkolok :)))

avanivi 2011.03.02. 15:58:32

A kilec én vagyok ?

Holabög Rém 2011.03.02. 16:00:53

Szeretném bejelenteni személyes érintettségemet a hatodik kérdésben, és jelezni, hogy a játékban ebből az okból kifolyólag nem vehetek részt összeférhetetlenség miatt. Egyébként meg dehogynem(hiszen tuti, hogy én nyernék, mindenkitkiviszekéskinthagyok), de úgyse tudnék menni, két gyerek meg egy munkahely mellett. :)

2011.03.02. 16:01:29

@avanivi: A foskilencest nem engedem.. :-)

osgood 2011.03.02. 16:06:16

@Olika69, @avanivi: Bocs, de ezügyben már szóltam :P

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 16:06:24

de fasza játék :) Hajni, sixx, sírok, mint Anikó jobb napjain

avanivi 2011.03.02. 16:09:28

@Olika69: Jó legyen, de holnap az enyém lesz.

genevieve 2011.03.02. 16:09:45

szégyen, de csak kb. 10 kérdésre tudom a választ:-)

2011.03.02. 16:09:59

Szomorú vagyok, nem tudnám hibátlanul kitölteni a kérdőívet, pedig a 11-es az egyik szerencseszámom, aznap születtem.

sannya 2011.03.02. 16:11:36

fos hanyadik vagyok!!!
:D

gastro vazze 2011.03.02. 16:13:51

Hajnika kommentbe, vagy emilbe kell küldeni-e?! :)
Egyébként csak azért nyernék szivesen, hogy megnézzem élőben (meg is fogdosnám, hogy tényleg él-e) ki az az állat , aki írja a posztokat Hódos név alatt :) - persze a válaszokat biztos nem tudom az összesre, majd lepuskázom legfeljebb:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 16:16:36

megőrülök, itt vagyok az elejétől mégsem tudom az összes választ:(
fos9-es vagyok:(

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 16:17:26

@genevieve: gondolj, gondolj!

@beebeer: hogy lehet így nekiindulni? :)

@gastro vazze: ja, sokan nem hiszik el, hogy tényleg létezem. :)
Kommentben, juj ezt bele is írom a posztba.

MegLepke 2011.03.02. 16:18:34

Már csak egy hiányzik, jó kis játék, Hajni, kössze!

gastro, sztem kommentbe ide, de majd Hajni elmondja, jól gondolom-e. Ééééés benne vagyok én is, királyság van!:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 16:21:15

@MegLepke: Most már érted, miért írtam, amit írtam, ugye? :))

redhaven 2011.03.02. 16:23:13

@MegLepke: Téged a retek az áldozatos éjjeliekért vv nagydíjban kellene részesítsen!!!!
csak hívna már kolosi...:)))

gastro vazze 2011.03.02. 16:23:38

nade így, hogy senki nem meri elkezdeni, nehezen lesz meg a 11. :D

Szaffi B. 2011.03.02. 16:26:08

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibasz mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem

+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

MegLepke 2011.03.02. 16:27:23

@Hódos Hajnalka: iiiiigen.:)))

@redhaven: óhhh, hát köszike, többünket (gidabiga, gangesz, King). ennyi az állandó éjjeli műszak, remélem nem hagytam ki senkit.

Mme Chauchat 2011.03.02. 16:28:19

@Hódos Hajnalka: öö, Maximálriszpekt és Megagiga ŁoŁ - izé...ötös! Leülhecc! Izé...gyere analízisbe!

sannya 2011.03.02. 16:28:27

@gastro vazze: majd a tizedik utan jon a toporgas...
:D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 16:28:58

faszom, én úgyse megyek be, leszek az első :D
1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. Meglepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz
9. "sixx kibasz, mint macskát szarni"
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
12. 2010. december 15., gibson nem kommentelt
+1 Smárolás, veretés, csöcsörészés

MegLepke 2011.03.02. 16:29:42

Most le kell mennem a boltba. Várjatok meg lécciiiiii!:)

gastro vazze 2011.03.02. 16:30:14

@sannya: de te ne nevezz be - zöldfokiró' nemér!

natoth 2011.03.02. 16:31:07

@canzone: tesó, ne elsőzzé

1. Peter_Cs
2. trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz (bár szerintem kérdezőgilisztáé is ocsmány :))
9. hogy sixx kib@ssza, mint macskát szarni
10. stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15, 10:40 - nem
+1. smárolás, csöcsörészés, veretés

köszi a játékot Hajni :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 16:31:29

@Hódos Hajnalka:
:DD
de szuper jó játék, főleg, hogy látok már megfejtést is, így beugrott amit nem tudtam, de a 10-esre így sem emlékszem:)

sannya 2011.03.02. 16:31:35

@gastro vazze: nem nevezek...
:)
bar megyek haza,de nem ezert...

inmemancsi 2011.03.02. 16:31:55

@Trollseprű/ ki az a Milo?: gratula, szerintem neked kéne akkor a 11.-nek lenni így elsőre:))

Szaffi B. 2011.03.02. 16:33:48

@inmemancsi: ööööö, izé, én antiszociális vagyok SSKK nem hagyom el a lakást, sőt, a játék vége után egy hétig egyedül mászkálok benne :D

2011.03.02. 16:34:16

@Hódos Hajnalka: némi kutatómunkával természetesen megoldható lenne, csak nincs ma időm rá, dóóógozni kell itten a másik képernyőn, 75 poszt, Úrst'n!
Mindenesetre gratulálok!
Szerintem az RTL Klub többel jön neked, mint egy "gyárlátogatás", én csak miattad nézem ezt a szart! :)

MegLepke 2011.03.02. 16:34:20

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: muszáj, elfogyott a cigim. Az pedig nem tűr halasztást.:)

sannya 2011.03.02. 16:35:25

@MegLepke: akkor te sem leszel a retek leszokas elleni reklamarca...
:D

gastro vazze 2011.03.02. 16:35:28

tizediknél megszüntetem a reggemet és egy újjal beszállok : kérdés eltünik-e az összes hozzászólásom, vagy marad minden? Amikor sixx kitilt valakit cc-ről, akkor eltünik a delikvens hsz-e is... így vissza lehet előzni:)

gastro vazze 2011.03.02. 16:38:13

nekem spinningórám van 17.30-kor így gyertek-gyertek villalakók, még 7 megfejtésre tegyétek rá a jelet, hogy én lehessek a kiválasztott! :)

inmemancsi 2011.03.02. 16:38:48

@Trollseprű/ ki az a Milo?: :))akkor a látogatás után beköltöztetünk Alekosz mellé a villába - és a játék után is maradtok bocsi, bocsi:))

the sandwich maker 2011.03.02. 16:39:08

na, én úgyse tudok menni (a nyertesnek kívánom, hogy csapjon rá egy nagyot az üvegre, mikor Éva nézegeti magát benne).

1.Peter_Cs
2.trevlovics
3.viola narvilly
4.MegLepke
5.Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz (elhatárolódom ettől a kérdéstől, nem akarom magam Szibériába deportáltatni.)
9.sixx kibasz, mint macskát szarni
10.stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15, 10:40, nem.
+1.smárolás, csöcsörészés, veretés

inmemancsi 2011.03.02. 16:40:10

@gastro vazze: igen, mert nekem meg ...tánc van 6-tól:))

Stöki · http://iddqd.blog.hu 2011.03.02. 16:40:50

Én elmondhatatlanul meg vagyok hatódva. :)

fityfiritty 2011.03.02. 16:41:05

Bár én csak olvasó vagyok, így a játékban nem vehetek részt, azért megkérdem. Ha bekommentelem a megoldásokat, azzal ugrik egyet a számláló? Nehogy az én hszem okozzon később akopaliptikus problémát a legfelsőbb körökben...

gastro vazze 2011.03.02. 16:41:32

@Hódos Hajnalka: "hogy azt kiabálja utánam, maj’ én is mék, nem sokkal később jöttem rá, hogy az lány, nincsen fék akart lenni,"

-ez a karajró' ismerős-e:)

gastro vazze 2011.03.02. 16:42:18

@inmemancsi: hát legfeljebb nem megyek! nem én tartom :D

gastro vazze 2011.03.02. 16:43:25

@fityfiritty: persze told be, csak a nyertes lehet törzskommenter a villaszabálykönyv szerint, bár még senki nem látta:D

sannya 2011.03.02. 16:43:59

@gastro vazze: a torzskommenter csak derekig ir ide???

gastro vazze 2011.03.02. 16:46:15

@sannya: a tőllem legközelebb álló derekáRA! :)

natoth 2011.03.02. 16:48:10

ha ilyen tempóban haladunk, Lepi egy karton cigivel is simán visszaér 11.-nek :)

sannya 2011.03.02. 16:49:11

@gastro vazze: sokat tomegkozlekedsz???
:DDD
ott van derek,epp eleg...

2011.03.02. 16:49:13

@gastro vazze: én csak azért nem másolom be ide a megfejtést, mert gondolok az esti műszakra, akik szintén megérdemlik a lehetőséget.
Na, ilyen vagyok! Ennyi!

gastro vazze 2011.03.02. 16:51:29

1.Peter_Cs
2.Trevlovics
3.viola narvilly
4.MegLepke
5.Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9.sixx kibasz, mint macskát szarni
10.stöki
11. AS Roma (farkasok)
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15, 10:40, írt bele!
+1.smárolás, csöcsörészés, veretés

bévé 2011.03.02. 16:51:40

most mindenki várja az ötödiket. :D

mondjuk én kicsit meg is vagyok sértődve, h mint nettörténetet író szájbabaszott ezredik kommentelő nem kerültem be a kurva kvízbe. namindegy is.

sannya 2011.03.02. 16:52:56

@bévé: nana,en voltam az ezredik,tessek visszakeresni...
:D

MissMarple 2011.03.02. 16:53:23

Meglepkének szurkolok, hogy ő mehessen be Hajnival kukucskálni.

Hajráááá MegLepi!!!!!!

genevieve 2011.03.02. 16:53:31

1. Peter-Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Hollabog Rém
7. Rubin K
8. Tomoceusz
9. ..sixxkibasz , mint mcsakát szarni
10. stöki
11. AS Roma
12. vörös áfony
13. 2010.12.15. , nem kommentel oda Gibson

+ 1 takaró alatti maszatolás?:-)

Hannibal22 2011.03.02. 16:53:38

@bévé: nem elég,hogy meg fogod nyerni?:)

gastro vazze 2011.03.02. 16:53:44

@bévé: nem baj, nesze egy magnézium, az majd segít:)

viola narvilly 2011.03.02. 16:53:54

@bévé:
Te majd a 100. poszt alkalmából kerülsz bele biztos, és az sokkal nagyobb dolog :)

haruka 2011.03.02. 16:53:58

Hú, hát én szívesen mennék, már csak azért is, hogy találkozzak Hajnival, de mivel mostanában szarok a farmra, és nem igazán kommentelek, ezért nem veszem el rendes emberek elől a lehetőséget. A felét tudtam fejből is, juhéjj! :)

vörös áfonya 2011.03.02. 16:54:00

Igaz,hogy olyan szelektív a memóriám,mint a szita,de megpróbálkozom a válaszokkal:
1.Peter_Cs
2.trevlovics
3.viola narvilly
4.MegLepke
5.Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9.sixx kibasz, mint macskát szarni
10.stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya (tehát ÉN)
13. 2010.12.15, 10:40, nem.
+1.smárolás, csöcsörészés, veretés

A 12-es a legszebb kérdés:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 16:56:34

@Stöki: :)

@gastro vazze: karajfácsé, igen. :D kbsztt nagyot estem :DD

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 16:56:39

Hajni, mondd, hogy büszke vagy ránk :)

(ha közelebb jönne az a fo9 kulipintyó, de bemennék, úristn)

gastro vazze 2011.03.02. 16:56:50

@beebeer: ejj fiam, nem tudsz olvasni? 9-kor vége a dalnak, nem lesz itt éjszakai műszakosnak esélye.....sem!

gastro vazze 2011.03.02. 16:57:49

@Hódos Hajnalka: akkor majd, ha éreccségi tétel leszel, visszamegyek viszgázni belőled :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.02. 16:58:14

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibasz mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. / 10.40, nem

+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

Hannibal22 2011.03.02. 16:58:31

@Hódos Hajnalka: Emelt díjas esemesben kellett volna kérned a válaszokat,hallodhülyevagy,lecserélhetted volna a motorod:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.02. 17:01:13

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibasz, mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. / 10.40, nem

+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

redhaven 2011.03.02. 17:01:14

@bévé: a jubileumi 996-on leszel 5 kérdés tárgya!!:)

MegLepke 2011.03.02. 17:01:22

@MissMarple: ó, miért? Egyébként köszi. Visszajöttem a boltból, szóval várom a megfelelő pillanatot.:)

fityfiritty 2011.03.02. 17:01:38

Inkább kihagyom, utálnám magam, ha nyernék :))) Meg ti is mind

2011.03.02. 17:01:47

Jó, azért 9-kor már a sztahanovisták is megérkeznek, de legyen!
Én sorsolással választanám ki a nyertest, természetesen közjegyző jelenlétében.
Szóba jöhet még az emelt díjas SMS, de ehhez időt kérnék, meg kellene beszélnem a T-Mobillal, hogyan szerezhetném meg a beérkezett összeget. :)
Szinte vinnyog az éhségtől a bankszámlám már, annyira alacsony az egyenlegem.

Szaffi B. 2011.03.02. 17:03:06

@bévé: Én meg mint pszichoterroizáló, neandervölgyi trollkodó kommentelő. ehhh

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 17:03:18

@canzone: hogyne lennék az.
ha ti nem lennétek, nem lenne ez a közösség.
köszönettel tartozok itt mindenkinek. :)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 17:04:04

@Hannibal22: :DD mi a bajod a babettámmal?

bévé 2011.03.02. 17:04:10

@sannya: hol? :D
már ne hari, de én világtörténelmet írtam itten, barátom.. :D nem is olyan rég. :)

MegLepke 2011.03.02. 17:04:49

@bévé: nem lehet mindent ellőni egy alkalommal, a századiknál még stílusosabb lenne, asszem.:)

sannya 2011.03.02. 17:05:40

@bévé: azon a sixxx kidob mint macskat versenyen nem te voltal az ezredik...
:D
vagy nem egyrol beszelunk???
:D

nyanyanya 2011.03.02. 17:05:53

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibasz mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem

+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 17:07:09

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. Meglepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz
9. "sixx kibasz, mint macskát szarni"
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
12. 2010. december 15., gibson nem kommentelt
+1 Smárolás, veretés, csöcsörészés

bévé 2011.03.02. 17:07:52

1. Ki VV Éva legnagyobb rajongója a kommentelők között, aki észérvekkel sem tántorítható el nagy kedvencétől?
Peter_Cs
2. Ki az a kommentelő, aki mellett, miután Hajni egy hétre kitiltotta, szolidaritási mozgalom indult?
Trevlovics
3. Ki az a kommentelő, aki mostanában azért van kevesebbet velünk, mert sikerült elhelyezkednie és a megrakatlan főnökasszony miatt szenved, mint a kutya?
Viola narvilly
4. Melyik kommentelőnk írta azt a verset, amit a közös levelünkkel együtt beküldtünk a Villába?
Meglepke
5. Melyik kommentelő szokott felszólítani minket így: Gyere analízisbe, most!
Mme Chauchat
6. Ha úgy gondolja, nem vagyok elég gyors, melyik kommentelőnk szokott így elégedetlenkedni: Lófasz lesz itt, nem poszt!
Holabög Rém
7. A VV5 szerepeit kiosztottuk egymás között. Kinek a szerepét kapta sixx?
Rubin Kristóf
8. Kinek az avatarjára mondja szinte egy emberként mindenki, hogy rusnya?
K. Tomoceusz
9. Mit füllentett Hajni, mi fog történni, ha nem lesz meg az ezer komment?
sixx kibassza, mint macskát szarni
10. Hogy hívják azt az olvasót, akitől ajándékba kaptunk az Alekosz vs Hyppolit videót?
Stöki
11. Melyik focicsapatnak szurkol Hajni?
AS Roma
12. Ki írta meg kézzel (gyöngybetűkkel) és adta postára közös levelünket a Villába?
vörös áfi
13. Mikor jelent meg az első hogyvolt-vv4 poszt (év, hó, nap) és kommentelt-e oda gibson?
2010.12.15 - 10:40, nem írt gibson
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés.

inmemancsi 2011.03.02. 17:08:00

Peter_cs
Trevlovics
Viola Navily
Meglepke
Madame Chauchat
Hollabög rém
Rubin Kristóf
Tomoceusz
kivág Sixx
Stoki
Roma
Vörösáfonya
2010.12.15 és nem
smár,csöcsörészés, veretés

viola narvilly 2011.03.02. 17:08:14

1. Peter_CS
2. Trevlovics
3. én
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz
9. azt, hogy Sixx kibassza, mint macskát szarni
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010. 12. 15. nem
+1. smárolás, csöcsörészés és veretés

bévé 2011.03.02. 17:08:22

bár nyuszó kétszer nyomta, baszki

viola narvilly 2011.03.02. 17:09:08

Na, tisztességesen elb.sztam.. nem találtam a plusz jelet a laptopon :D, másoltam a kérdésekből egy pluszt, erre idióta módon azt tettem be másolásban ide... ezzel el is toltam a 11. helyet :D

bévé 2011.03.02. 17:09:14

na most légy okos, Hajnika! :D

MegLepke 2011.03.02. 17:09:28

1.Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. hát énénén: MegLepke
5. Mme Chauchat
6.Holabög Rém
7.Rubin Kristóf
8.K.Tomoceusz
9. sixx kibassza Hajnit, mint macskát szarni.
10. Stöki
11.AS Roma
12.vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem
+1.smárolás, veretés, csöcsörészés

gastro vazze 2011.03.02. 17:10:03

1. Peter_CS
2. Trevlovics
3. én
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K. Tomoceusz
9. azt, hogy Sixx kibassza, mint macskát szarni
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010. 12. 15. nem
+1. smárolás, csöcsörészés és veretés

bévé 2011.03.02. 17:10:20

asszem inmemancsi lett az.

gastro vazze 2011.03.02. 17:11:58

viola nyert nem én, meg Lepi sem :( faszomnak kellett pisálni?! :D

MegLepke 2011.03.02. 17:12:01

Szerintem meg Violet nyerte.

Lanois 2011.03.02. 17:13:07

A négyes a Meglepke.

gastro vazze 2011.03.02. 17:13:17

@bévé: nem , mert én elsőre DIREKT hibás választ küldtem, így az nem számitott bele, és nyuszómuszó egyik megoldása sem, illetve genevieve is elbaszta:)

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.03.02. 17:14:07

áhh, mehetek vissza a majomkutya komondoromhoz...

de kerülök egyet délbuda fele, hátha az egész valóvilág fotoshop, és a kupola is csak makett

nyanyanya 2011.03.02. 17:14:13

@gastro vazze: ha nyertem volna neked adtam volna. inkabb ertekeld az arckarakterem a masikon nyuszika.

Szaffi B. 2011.03.02. 17:14:18

@gastro vazze: :DDDD

HAJRÁÁÁÁÁ MEGLEPI!!!!

nyanyanya 2011.03.02. 17:15:52

@nyanyanya: nem a feszbukra gondoltam hanem a szemuvegre:D

MegLepke 2011.03.02. 17:16:30

gastro, óvjunk?:D Én csak a tökéletes megoldást fogadnám el (mármint a nevek pontos megjelenítését.)

gastro vazze 2011.03.02. 17:17:26

@nyanyanya: értékellek, mint embert:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.02. 17:17:35

én kétszer nyomtam, mert elsőre nem láttam megjelenni és én így első átfutásra is látok két hibás választ, szóval azért itt még zsűrizni kell ;)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:17:41

7,8,10,13 kérdést nem tudtam volna magamtól.
Fos kilences vagyok, vagy megérdemlek egy négyes alá-t?

Üdv mindenkinek!

viola narvilly 2011.03.02. 17:18:26

@gastro vazze: @MegLepke:
Szerintem nem én, mert elkeféltem azzal, hogy először a plusz 1-et írtam be (most sem találom a laptopon a plusz jelet :D)

gastro vazze 2011.03.02. 17:18:30

@MegLepke: szerintem óvjunk, és legyen megosztott...:D

viszont nekem 17.-én csak a későbbi órákban lenne jó Hajni, mert aznap van az esküvőm :D

viola narvilly 2011.03.02. 17:22:01

@MegLepke:
Na én pl. el is rontottam egy nevet...

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:22:18

különben meg óvok, mert nálunk a munkahelyen tilos megánügyben netezni (mondjuk az hv és Hajni az közügy)és azzal,hogy Hajni munkaidőben tette fel a posztot apokaltiptikus mértékben diszkriminált és megsértette a szuvenir jogomat.

gastro vazze 2011.03.02. 17:22:40

@MegLepke: óvjunk hát! legyen megosztott velem:DDDD, de 17.-e nem jó, vagy csak később, mert esküvőre megyek.....és nekem ott illene lennem, mint érintett fél :D

bévé 2011.03.02. 17:22:53

@Hannibal22: hé, nem én vagyok, van közte rossz válasz, meg duplázás, aki utánam eggyel jön, azé. :)

nyanyanya 2011.03.02. 17:23:05

@gastro vazze: 17.-en lesz?? megse hivtal:( kocsog:(

2011.03.02. 17:23:31

@viola narvilly: segít ha azt mondom shift 3? Az enyémen legalábbis.

gastro vazze 2011.03.02. 17:23:46

kurva blogmotor, nem adta ki a válaszom az előbb :S:)
na megyek spinningre:S

sannya 2011.03.02. 17:25:10

@beebeer: mindenkien ott van...
:D

nyanyanya 2011.03.02. 17:26:00

@gastro vazze: anyadek nem erdekelnek, engem nem hivtal meg:D akkor nem lesznek cuki 30as szingli pasik, akik csak engem akarnanak imadni? mert akkor talan megbocsatok...

bévé 2011.03.02. 17:26:01

@sannya: nem sajnos, nem egyről. te csak abban a posztban voltál mittoménhányadik ezredik kommentelő, én meg az első ezredik. bibibibiiiiííííííí. :)

nyanyanya 2011.03.02. 17:26:37

@gastro vazze: anyadek nem erdekelnek, engem nem hivtal meg:D akkor nem lesznek cuki 30as szingli pasik, akik csak engem akarnanak imadni? mert akkor talan megbocsatok...

vegulis nem menekultok el valami gagyi szigetre, hogy ne kelljen meghivni a rokonsagot?:D

gastro vazze 2011.03.02. 17:27:16

@nyanyanya: nem lesznek, de te csak továbbra is csak engem imádjál és várd ki a sorod! ne légy türelmetlen :D

sannya 2011.03.02. 17:28:32

@bévé:jahogy te az osszesitettrol beszelsz...
:)
azt nem szamoltam,mert volt ket het,amig net nelkul voltam es nem tudtam felnezni ide...
csak arra a sixxx fele elore az ezer kommentert felbuzdulasra emlekszem,ott en voltam az ezredik...
:D

2011.03.02. 17:30:00

@sannya: Neked sem Fujitsu-Siemensed van. :)
Na jó, igazad van, a Fujitsu csak a funkciógombokon gerilláskodott.

MegLepke 2011.03.02. 17:30:05

Na, ide már közjegyző kell:D Hajni majd megmondja ki nyert.

@gastro vazze: oké!:) és ott esküdni a villába? arra nem gondoltál? Alekosz mondana beszédet meg ilyenek.:DDDD

bévé 2011.03.02. 17:30:57

@viola narvilly: az lesz a legnagyobb dolog, gyermekem! :)

sannya 2011.03.02. 17:31:01

@beebeer: asszem a zosszes gepen shitf+3 a kombo...
:D

nyanyanya 2011.03.02. 17:31:05

@gastro vazze: en pont az a tipus vagyok igen:D akkor 16.-an meg egy utolso talalkozas?:D talan lesz annyira meleg, hogy felvegyem a ballonkabatom..:D

Hannibal22 2011.03.02. 17:31:31

@bévé: hehe,az mindegy,valahogy téged fognak kihozni győztesnek,ha kell Sanyit is bevetik:)Összeesküvés-elméletem van veled kapcsolatban,az ezredik komment óta:)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:35:13

Hajni, ami lábad közé kerül és vonós hangszer, az a cselló! :))))))))))

2011.03.02. 17:35:37

Azta gyerekek, micsoda orgánum van a Belevalóban! Nem hiszek a fülemnek, meg a szememnek!
Hány liter viszkit kell ledönteni, mennyi cigit kell elszívni ehhez!!!!

bévé 2011.03.02. 17:36:11

@Hannibal22: jujj, kezeltesd magad Mme-mal. :D

sannya 2011.03.02. 17:36:26

@beebeer: miert,betoltak a csarlit???
:D

.lll. 2011.03.02. 17:38:37

És a kérdések:

1. Ki VV Éva legnagyobb rajongója a kommentelők között, aki észérvekkel sem tántorítható el nagy kedvencétől?

Ancilla

2. Ki az a kommentelő, aki mellett, miután Hajni egy hétre kitiltotta, szolidaritási mozgalom indult?

art

3. Ki az a kommentelő, aki mostanában azért van kevesebbet velünk, mert sikerült elhelyezkednie és a megrakatlan főnökasszony miatt szenved, mint a kutya?

Tomoceusz

4. Melyik kommentelőnk írta azt a verset, amit a közös levelünkkel együtt beküldtünk a Villába?

Tomoceusz

5. Melyik kommentelő szokott felszólítani minket így: Gyere analízisbe, most!

Peter Cs

6. Ha úgy gondolja, nem vagyok elég gyors, melyik kommentelőnk szokott így elégedetlenkedni: Lófasz lesz itt, nem poszt!

Tomoceusz

7. A VV5 szerepeit kiosztottuk egymás között. Kinek a szerepét kapta sixx?

Alekosz

8. Kinek az avatarjára mondja szinte egy emberként mindenki, hogy rusnya?

Lanois

9. Mit füllentett Hajni, mi fog történni, ha nem lesz meg az ezer komment?

Lazio mezbe bújik

10. Hogy hívják azt az olvasót, akitől ajándékba kaptunk az Alekosz vs Hyppolit videót?

sixx

11. Melyik focicsapatnak szurkol Hajni?

Lazio

12. Ki írta meg kézzel (gyöngybetűkkel) és adta postára közös levelünket a Villába?

Tomoceusz

13. Mikor jelent meg az első hogyvolt-vv4 poszt (év, hó, nap) és kommentelt-e oda gibson?

2010.11.11.,csak ő kommentelt

+1 Mi a lájt szex?

lájt kólával beöntést végeznek

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 17:40:31

@Bogi és Burkó: :DDDDDD jaj. hát látod, én mindent a lábam közé akarok.......

2011.03.02. 17:40:38

@sannya: Charlie kutyavalaga ehhez a nőhöz képest. Akkora a kontraszt a hang és a kép között, hogy odakaptam a fejem, egy 60 éves, vakító fehér protkójú, feketére festett hajú "molett" hölgy, Louis Armstrong hangjával.

avanivi 2011.03.02. 17:41:45

Szeretném ha Péter_Cs győzne ! De hol van ?

fran7 2011.03.02. 17:42:48

@lófő: Szerintem Hajni téged örökre törölni fog, még az internet hozzáférésedet is letiltja;)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:43:09

@Hódos Hajnalka: de a cselló nagyobb , mint a brácsa. jobban megéri :)

2011.03.02. 17:43:17

@sannya: kifelejtettem az orbitális mennyiségű ékszereket, pl. minden ujján bazi vastag gyűrű, gondolom ezzel takarja a püffedtséget.
Megvan a típus? Vagy már régóta nem éltél idehaza? Külföldön szerintem hiánycikk ez a típus, a kivénhedt madam. :)

Zelefánt 2011.03.02. 17:44:12

+1 --
Ajtócsapkodás.

.lll. 2011.03.02. 17:44:41

@Hódos Hajnalka:

most néztem meg,hogy én voltam a második,aki hozzászólt a HV-1-hez,asztakurva:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 17:45:17

@lófő:
őrült :DDD

@fran7:
:DD

@avanivi:
óóó láthatná Évát közelről:))
lehet Péter Cs a nekedvalóba fog járni, ha netán Éva kiesik:)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:45:26

@avanivi: tényleg, nagy hülyeség lenne, ha megszavaznánk Petercs-t?
megérdemelné, szerintem, ő a legfanatikusabb rajongó.

sannya 2011.03.02. 17:46:46

@beebeer: jujjj...

ezek a tipikus "barenekesnok"...ilyen szulak tehen andrea oregebb kiadasban...
megvan...
lattunk mar ilyet,sajnos...
:C

Szaffi B. 2011.03.02. 17:46:50

@Bogi és Burkó: Ő csak Évának örülne, mint nyeremény

MegLepke 2011.03.02. 17:47:32

Télleg, ha Peticsé nyert volna és talizhatna Évával, hát húúúúú, mi lenne ott!

Egyébként a posztot is elolvastam végre.:D Nem tudok mit kiemelni, szerintem eddig ez a legjobb poszt, habár az első bekezdés úgy ahogy van hatalmas!:)

2011.03.02. 17:49:27

@sannya: kár, hogy nem hallhatod a hangját. :( Hidd el, unikum!
Én maradnék a kupi madam meghatározás mellett, azért a Szulák Andinak van stílusa, eddig sosem fog süllyedni.

gibson 2011.03.02. 17:50:23

Hátha még nem késő

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem kommenteltem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

Szerintem nagyon helyes vagyok, de ha gondolod, Hajni, küldök képet privátban! :)

sannya 2011.03.02. 17:51:38

@beebeer:
:)
legyen...
bar szulak meg a stilus nekem kicsit meredek...
:DDD
valaki kitalata,hogy o egy disz oz,andika meg elhitte magarol...

2011.03.02. 17:51:52

@MegLepke: mi lenne, mi lenne... És mi van, ha csalódás? Mondjuk Évike éppen akkor kel fel, mikor Peticsé megérkezik.

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:52:51

@Trollseprű/ ki az a Milo?: tudom,tudom. de így közelebbről láthatná. esetleg megszöktetné ...

dr. gernika 2011.03.02. 17:54:57

Csak az elsőre tudom a választ, PeteCs, meg remélem, hogy a nyolcasnál mindenki a patásorbán avatarra gondol, de érdekel mindegyik. :)

Hajni jó volt ez a poszt is, szívemből szóltál szinte mindenhol. :)

2011.03.02. 17:55:20

@sannya: látszik, hogy régen voltán itthon. Nem stílusom a Szulák, de ő legalább tud énekelni, vannak olyan sztárjaink (még mindig), akik hang helyett meleg levegőt fúnak a mikrofonba.
:)

Én nem tudom, honnan szerzik az embereket ebbe a délutáni műsorba? Mintha rajzfilmfigurákat látnék.
Most beérkezett egy fiatal nő v. férfi, a felső fogsora csukott állapotban is súrolja az állát.

redhaven 2011.03.02. 17:55:40

@Bogi és Burkó: a mikropénisz szövetség nevében erőteljes tiltakozást nyújtok be a diszkrimi ellen!:))))

maghozo 2011.03.02. 17:55:40

@Hódos Hajnalka: Szerintem meg ez a nyerő DDDDDDD

MegLepke 2011.03.02. 17:56:29

@beebeer: hülyevagy? akkor is imádná, ha leköpné.:)

Viszont ha én nyertem véletlenül és bemegyek és belém szeret Anikó, akkor mi lesz? Flood hogy fog már utálni!:DDDD

sannya 2011.03.02. 17:58:08

@beebeer:
:)))))
magam ele kepzeltem...

rotfl...
:D

Bogi és Burkó 2011.03.02. 17:58:21

@redhaven: remélem, a szövetség igen kevés tagot számlál. le a mikropénisszel!

maghozo 2011.03.02. 17:58:26

@MegLepke: Lesz egy mikroport a nyakadba akasztva :)

2011.03.02. 17:58:42

@MegLepke: gondolod Peticsé és Éva közti románc kölcsönös arcba köpködéssel szökkenne szárba? Na, azt megnézném! :)

redhaven 2011.03.02. 17:59:14

@Mme Chauchat: minden ok:))
inkább elemezd ki e csodahangot mellyel egy egész erdőt tarra lehetne vágni.

viola narvilly 2011.03.02. 18:00:56

@beebeer:
Hihihi, tényleg. Köszi :) Most megnéztem a nagygép klaviatúráját. Azon is. Akkor mi a toszért nem vettem ezt észre? :DDD

@bévé:
Majd kampányolok, hogy az csak rólad szóljon :D

Mme Chauchat 2011.03.02. 18:01:23

@redhaven: Mindennek eljő az ideje, mint a szalmakalapnak, a metszésnek - és az elemzésnek

natoth 2011.03.02. 18:02:01

@gibson:
te vagy az egyetlen, aki úgy lett kvízkérdés, hogy épp nem is csinált semmit és még nyerni is akarnál? :)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.03.02. 18:02:49

A poszt elején beizgultam, hogy van esélyem, de a kérdések elolvasása után lelohadtam. :)))

MegLepke 2011.03.02. 18:02:51

@maghozo: jah, végre!:DDDD

@beebeer: mondták a dr. csontban, hogy ez egyes népeknél a tisztelet jele. Bármi lehet.

Azt azért remélem, hogy Hajni és a nyertes egy legalább 3 perces folyamatos visítás közepette vonul a villába:DDDDD

gastro vazze 2011.03.02. 18:03:10

Most volt a hegyi szakasz, most jon a tekeres a sikon:) 8-as jumpok kozott viszont nehez kommentelni:)))

sakraf8 2011.03.02. 18:03:35

Ez a kapafogú ez fiú vagy lány-e? lemeradtam....

nyanyanya 2011.03.02. 18:03:41

@beebeer: a monika so utan vegre ujra jelentkezhetnek valahova..:D

nyanyanya 2011.03.02. 18:05:15

@sakraf8: orulok, hogy ez nem csak bennem merult fel. talan fiu..

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 18:05:31

Szerintem mindenki bukta a játékot, mivel:

"A játék ma (2010. március 2.) este kilenc óráig tart..."

Ilyen komoly eseménynél illene tartani határidőt, legalább az évet, ha már késtek, pancserek!
Lúzer banda, fos 9-esek!

gibson 2011.03.02. 18:06:02

@natoth: kicsit haragszom is Hajnira, megmondom neked az őszintét, amiért nem úgy kérdezett rám, hogy:

"Ki a legviccesebb, legjobb fej, legszerényebb kommentelőnk, aki ráadásul szemtelenül jóképű is?"

Mindegy, ha nyerek, ezt elnézem neki!

2011.03.02. 18:06:14

@nyanyanya: de ugye milyen bizarr figurák?
Az álligérőfogúról időközben kiderült hogy lány, csak azt nem értem, miért hord szopottgombóc Győzike frizurát ilyen adottságokkal?

nyanyanya 2011.03.02. 18:07:56

@beebeer: hogy lany? juj. asszem ide illik a komoly identitaszavar szo.. :O

2011.03.02. 18:08:03

@MegLepke: kár hogy nem látjuk, szívesen vennék egy videót az eseményről!
Azért egy írásos beszámolót elvárnék! :)

redhaven 2011.03.02. 18:08:44

@kérődzőgiliszta: egy éve?
akkor lilu nyakára rápimpósodott már a kendő.

nyanyanya 2011.03.02. 18:08:45

@gibson: ha ez tenyleg mind igy van, akkor tuti buzi vagy.. valami sosem stimmel:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.02. 18:08:54

@MegLepke: Akkor kénytelen leszel MegLepke helyett tujának hivatni magadat! :):):):):):):):):):)

maghozo 2011.03.02. 18:09:45

@gibson: Ha nyersz még Szandikát is megcsókolhatod :)

bévé 2011.03.02. 18:10:36

@viola narvilly: kösziiii! de hallod, bárhogy is nézem, ezt te nyerted most! :)

viola narvilly 2011.03.02. 18:11:52

@bévé:
Nem, szerintem előttem nyerte valaki, mivel a hülye "+1" hozzászólásommal eltoltam.

avanivi 2011.03.02. 18:12:25

@MegLepke: Ha te mész, majd kiabálunk hogy : Lepke , mikroport !!

bévé 2011.03.02. 18:13:18

@viola narvilly: azt is számold bele, h zsönö elbaszta!

gibson 2011.03.02. 18:13:38

@nyanyanya: miért, buzik nem játszhatnak??? :)

christaylor 2011.03.02. 18:13:55

Nesztek! :)

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

sakraf8 2011.03.02. 18:14:50

@beebeer: vazz! itthon fekszem betegen , de inkább megyek dolgozni , mintsem még egy ilyet lássak:((

maghozo 2011.03.02. 18:16:20

@kérődzőgiliszta: S van két kör előnyöd a többiekhez viszonyítva amint nézem DDDDDDDDDD

2011.03.02. 18:17:12

@sakraf8: én meg félek, hogy rákapok! Ez már annyira rossz, hogy szinte jó!!!! :)

MegLepke 2011.03.02. 18:17:28

@kérődzőgiliszta: a sasszem díjat egyértelműen te nyerted!:)

@beebeer: igen azt én is. És arra is kíváncsi lennék, hogy benne lesz-e ez az összefoglalóban.

@Peter_Cs: hehe:)))

@viola narvilly: szerintem nem rontottál, többször megnéztem, nem értelek.

@avanivi: köszönööööööm!

nyanyanya 2011.03.02. 18:17:55

@gibson: de, csak ugy nem hivnalak meg egy kavera:DDDDD

bévé 2011.03.02. 18:17:56

Hajnalka, amúgy a poszt az egyik legkirályabb, azt se felejtsük ám el!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.02. 18:18:30

@beebeer: D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 18:19:34

lehetne, hogy a második helyes megfejtő a Nekedvalóba nyerjen jegyet? :) nézőként persze :D

bévé 2011.03.02. 18:20:53

halljátok feleim, ez a bácsika azér' milyen fasza verset írt máááár. nagyon cuki volt! :D

bévé 2011.03.02. 18:21:36

ki a faszom ez a kis nyálas pöcs?

2011.03.02. 18:22:03

@Peter_Cs: nagy az öröm. Csak nem a kölcsönös arcbacsulázásos násztánc lehetősége Évával? Az vidított így fel? :)

2011.03.02. 18:23:22

@bévé: nem pöcs! EMO-s. Nem? Nem tudtam, hogy még mindig trendi.

fran7 2011.03.02. 18:23:41

@bévé: Justin Bieber or Biber Jóska

maghozo 2011.03.02. 18:23:55

@bévé: Justin Bieber magyar kiadásban .

christaylor 2011.03.02. 18:23:59

@canzone: má' megint azt nézed,teeee?! :D

Friedmann Juci 2011.03.02. 18:25:26

najó.

1 - Peter_Cs
2 - Trevlovics
3 - viola narvilly
4 - MegLepke
5 - Mme Chauchat
6 - Holabög Rém
7 - Rubin Kristóf
8 - K.Tomoceusz (bár szerintem lanois, de ez gondolom lószart se számít)
9 - sixx kibassza, mint macskát szarni
10 - Stöki
11 - AS Roma
12 - vörös áfonya
13 - 2010.12.15. - 10.40, és gibson nem kommentelt. vagy álnéven tette. de gondolom az nem ér.
+1 - smárolás, csöcsörészés, veretés

Kaviárevő felsőezer 2011.03.02. 18:26:22

@christaylor: nem nézem, csak hallgatom :) minden nap megfogadom, hogy nem fogom többé, de az onlinetv-t muszáj mindig hamarabb belőni :)
@bévé: Justin Bieber magyar oldalbordája

Friedmann Juci 2011.03.02. 18:26:26

/tudom chris, sok a 'gondolom'. ehhezképest én meg az 'úgymond'ot utálom. bzm./

christaylor 2011.03.02. 18:31:57

@Friedmann Juci: Juc, te bolond! :D Egy hatalmas lájk neked Lanois-ért! :D

többet nem mondok neked semmiféle kritikát! :D

flanker 2011.03.02. 18:33:46

Az utóbbi több nap gyűjteménye.
Biztos hiányos, de most ennyi tellett.

Olivér (...) hiánya nagy űrt hagyott a személyemben (Szandi)
Általuk a legerősebb ember (Balázs)
Az meg már trégent (sic!) rossz (Alek)
[vagy Az meg márt régent rossz!]
Nem vagyok formában. Formában vagyok, csak nem vagyok napi szinten gyakorlott (Alek)
Eddig terjedt a levegő a tüdőmben (Alek)
Családra, nemre és hovatartozásra vonatkozóan legyen büntetés kiszabva (Laci)
Béci a Gigit is lepróbálja elnökösködni (Évi)
(Húúú, Anikó ismeri az "en bloc" [anblokk] kifejezést!)
Te hozod ki azt a helyzetet belőlem (Évi)
Azt mondjuk beszabhatjuk (hogy hányszor alszunk együtt) (Gigi)
A nő egy olyan faj (...amely...) (Alek)
Ez egy biológiai megfogalmazás, egy hímivarsejtet foglal magában [a nyikhaj geci] (Alek)
(én érezzem magam kellemetlenül, mert) Kiszabom a szabályt (Béci)
Miről beszélsz, büdös a szagod! (Laci)
Próbálták a legmaximumot nyújtani (Laci)
Olyan nagyképűséget mutat be, hogy az őrület! (Évi)
Olyan embert vigyél ki, aki szükségeltetik abban (Laci)
Mit gondol magáról ez a majomkutya? Büdös, ócska kutya! (Gombi)
(Föl lettek vonultatva a stílusok,) megtaláltam mindegyikben az érdeklődési kört (Alek)
A villa két, egyik leggyönyörűbb lánya (Alek)
...nem hajlandó figyelemben venni (Balázs)
Lenne egy kutya, amit rögtön szerválnék (Szandi)
Klassz, frappáns lakás, emberi fogyasztásra alkalmas (Alek)
Embereknek az unszimpátia-tárgya vagyok (Alek)
Szandinál kifutott a tej a pohárból (Zsuzsi)
Miért ilyen titkozatos Alekosz (Győzike - soha többet Belevalót! Ez most így elég volt egy életre...)

gibson 2011.03.02. 18:35:39

@flanker: kolléga, épp három perccel ezelőtt hiányolt valaki a fácsén, jó az időzítésed, mint mindig, mentem is el a szösszeneteket!

bévé 2011.03.02. 18:36:01

@flanker: jeeeej, le is mentem. :) kösziiii.

viola narvilly 2011.03.02. 18:37:58

@MegLepke:
Peter_Cs nevét Peter_CS-nek írtam, nem tudom, ez komoly hiba-e

Most kicsit megyek off módba

flanker 2011.03.02. 18:38:04

@bévé:
Bár most gondolkodom rajta, hogy a 75., jubileumi poszt alkalmából betegyem-e az összeset...

MegLepke 2011.03.02. 18:39:57

@flanker: Őrizzük meg a pánikot! (Alekosz)

Lanois 2011.03.02. 18:40:30

Nem jó ez a megfejtés beküldési módszer, mert a második már simán tud másolni az elsőről. Ezért szükség lenne, egy új kérdéssorra, és egy titkos beküldési rendszerre, valamint a nyeremény legyen minimum egy karóra.

flanker 2011.03.02. 18:40:36

@Mme Chauchat:
Ja, utazgattam, dolgozgattam - nem értem rá ilyen világi hívságokra. :-)

MegLepke 2011.03.02. 18:41:39

@viola narvilly: Violet, meglátjuk, Hajni eldönti, gondolom, 9 után lesz eredmény.:)

flanker 2011.03.02. 18:42:33

@MegLepke:
Igen, de ezt idézte valahonnan, nem? (Vagy direkt torzította.) Nekem a rövidzárlatos agygörcs-eredmények kellenek.

flanker 2011.03.02. 18:43:20

@gibson:
Dehét én sose voltam ott!
Akkopr hogy hiányozhatnék??

Zelefánt 2011.03.02. 18:43:46

@flanker:
Megbolondulnék, ha erre a sok szarra mind emlékeznem kellene.
Mostanság hang nélkül nézem az adást, mert a lényeget Hajnalka úgyis leszállítja.

bévé 2011.03.02. 18:44:05

"a rendelet a május elseji utáni szülésekre vonatkozik csak majd" - by Szellő

bévé 2011.03.02. 18:48:44

@lófő: amúgy az nem semmi. grat! :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 18:52:41

kíváncsi voltam és megnéztem a fészbúkot, íme:)

VV Olivér hivatalos oldala
89.481 embernek tetszik

VV Alekosz hivatalos oldala
50.875

VV Béci hivatalos oldala
11.413

VV Szandika hivatalos oldala
10.989

VV Anikó hivatalos oldala
8.072

VV Gigi hivatalos oldala
6.463

VV Éva hivatalos oldala
5.888

VV Jerzy hivatalos oldala
4.819

VV Gombi hivatalos oldala
3.647

VV László hivatalos oldala
1.636

én sem vagyok normális ilyennel foglalkozni:)

flanker 2011.03.02. 18:53:11

@bévé:
Igen, én is erre jutottam.
Mi ez a szellős dolog??

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 18:55:29

Gútenábend!

Mivanmivan?:))

gibson 2011.03.02. 18:55:45

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: és ki a mi két kedvencünk? Na ki??? :D

flanker 2011.03.02. 18:56:42

@Zelefánt:
Megbolondulnék, ha erre a sok szarra mind emlékeznem kellene.
Nem kell. Semmit sem KELL!
De vannak, akiknek jó szórakozás mások hülyeségein röhögni (pl. én). Főleg akkor, ha az a más fontoskodva, okoskodva próbál nagyot alkotni - és ezek között van egy csomó ilyen.

>Mostanság hang nélkül nézem az adást, mert a lényeget Hajnalka úgyis leszállítja.
Akkor meg viszont minek? Newm értem. De hát ízlések és pofonok...

flanker 2011.03.02. 18:57:33

@bévé:
Ja, a maiból?
Nincs tévém, majd este a neten kiböngészem.

-Sarq- 2011.03.02. 18:59:57

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10:40-kor), nem kommentelt
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

gibson 2011.03.02. 19:03:19

Hátha még nem késő
Beírom mégegyszer, hátha ez lesz a nyerő, plusz trevlovics nikkjét is javitottam:

1. Peter_Cs
2. trevlovics (kis tével!!!)
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem kommenteltem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 19:05:02

@MegLepke:
:DD
azt hiszem megyek inkább nézek valami vacsit:)

MegLepke 2011.03.02. 19:07:22

@gibson: tán spárgát reggeliztél, hogy kötözköCC? Mi, ha?

sakraf8 2011.03.02. 19:09:02

@beebeer: hát ez gyorsabban pusztít mint bármi eddig ismert! Úgyhogy vigyázz!:)

nyanyanya 2011.03.02. 19:10:32

haha hogy kihangsulyoztak mit mondott Eva, nem mintha tegnap ertettem volna..:D

bévé 2011.03.02. 19:10:40

@gibson: mivaaaan? dehát naggyal van Trev. :) lúzer. :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 19:10:51

@MegLepke:
teljesen igazad van, de most meg kell várnom a reklámot:DD

nyanyanya 2011.03.02. 19:11:06

barna felsohoz nem veszunk fekete ovet es mi az a lofasz a mellen?

2011.03.02. 19:12:04

@sakraf8: kösz az aggódást, de szeretek veszélyesen élni! :)

bévé 2011.03.02. 19:12:20

de bazmeg a HAJA!!!! ez miez?

nyanyanya 2011.03.02. 19:12:34

Kasza Tibinek balra log!

Lone Starr (törölt) 2011.03.02. 19:12:56

A finalistáknak most akkor Alekosz, Éva és xy (Anikó???) van szánva? Jól vettem ki Lilu úr szavaiból? Hogy néz ez ki ma...

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:14:18

@nyanyanya:

Ez pont egyel több infó volt, mint amire ma este feltétlenül szükségem lett volna.:D

nyanyanya 2011.03.02. 19:14:33

Kasza Tibi mekkora dumat nyomott mar le:DD almosan is:D

gibson 2011.03.02. 19:15:18

@bévé: MegLepke szerint kicsivel... Akkor most kinek van igaza?

MegLepke 2011.03.02. 19:15:47

Anikó mintha mondta volna már ezt a nembeszélekveled dolgot Alekosznak is, Olivérnek is, most Éva van soron.

the sandwich maker 2011.03.02. 19:16:51

mikor is lett az Éva meg a Gigi öribarinő?

MegLepke 2011.03.02. 19:17:12

@gibson: mi van??? Én ilyet nem mondtam. Én azt mondtam, hogy csomóan kis kezdőbetűvel írták, és ugye kizárnék rajtam kívül majdnem mindenkit.:D Ne ferdíCCSé bazmeg!

2011.03.02. 19:17:19

@nyanyanya: én már tegnap mondtam, hogy van humora. :) Én bírom, csak ne énekeljen!

bévé 2011.03.02. 19:17:59

@gibson: szerintem ő is azt mondja, h naggyal van, és aki kicsivel írta, ne számítson a 11-be, de azért elég gonosz szerintem.
amúgy meg senkinek. indán keress rá Trevre, amit kihoz, úgy írja. szerintem nagy. sosem volt kicsi.

nyanyanya 2011.03.02. 19:18:43

@Lotyó Bridzsida: es a reszletek? vagy azokban ne vesszunk el?:D
@beebeer: felolem enekelhet is, amennyit hallom:D

flanker 2011.03.02. 19:19:02

Most nem azért, de nyugodtan számolgathatjátok ÚJRA az egész feladványmegfejtést, mert eddig senki nem adott helyes választ.
Ugyanis tudomásom szerint az én Alekosz-versemet küldtétek be (ha pedig kimaradtam valamiből, mert akkoriban hiányoztam 2-3 napig, akkor is minimum az én versemet _IS_, - tehát két név kell a négyes kérdéshez!).

[Jó érzés erre hazajönni 5-6 nap kihagyás után, hogy EKKORA, Anikó-a-köbön fos9-es vagyok, hogy senki nem emléxik rá(m).]

"Hát igen. Ezt a játékot teljes erőből kell játszani, itt a topon kell lenni végig - nem engedheti meg magának az ember, hogy napokig leeresszen..."

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:19:59

@nyanyanya:

Milyen részletek?:D
Most még a méreteit is meg kell tudnom????:D Muszáj????:D

gibson 2011.03.02. 19:21:19

@MegLepke: összezavartál, elbasztam... :(

nyanyanya 2011.03.02. 19:21:36

@Lotyó Bridzsida: de az akcios mereteit. legy kreativ:D ha sikerul es lesz a nekedvaloban vagy inkabb a belevaloban a kaszatibi jelentkezem a musorba:D

Friedmann Juci 2011.03.02. 19:21:48

@gibson: nezd meg a nyugiban. nagybetu.

christaylor 2011.03.02. 19:22:15

@flanker: a te versed nem lett beküldve végül.

Atok 2011.03.02. 19:22:51

Mibol gondolja Szandal, h annyira eros? Lehet az volt, de szetintem mar szinte barki ellen kiesne.

christaylor 2011.03.02. 19:23:11

@christaylor: és konkrétan azért,mert úgymond bonyolultnak tartottuk. :)

gibson 2011.03.02. 19:24:00

Úgy néz ki, Szandika magára rakat, és akkor kint is marad a picsába Éva ellen! Huhh, megnyugodtam :)

MegLepke 2011.03.02. 19:24:12

@gibson: elsőre jó vót az. Én azt hittem, engem szopaCC, azért dobtad be úgy másodjára.

Friedmann Juci 2011.03.02. 19:24:40

@christaylor: az ugymondot gondolom nem veletlenul irtad. jol gondolom?:DD

Kivlov 2011.03.02. 19:24:46

ezt a szandit hazazavar6ná már valaki...

bévé 2011.03.02. 19:25:11

@flanker: a végén meg azt mondta:
"az auschwitzi táborban titkos - (rájött, h elbaszta) és hát tilos is - volt a fényképezés."
atyaég, h lehet tévé nélkül élni??? :)

nyanyanya 2011.03.02. 19:25:45

@Lotyó Bridzsida: mar az idejere sem emlekszem, hogy...:D

Lilu botranyosan nez ki, eddig csak felulrol lattam, de mar az is sokkolo volt.

gibson 2011.03.02. 19:25:59

Gang-bang party-ra miért nem lehet szavazni? :(

Atok 2011.03.02. 19:26:15

Valtozatossag kedveert ismet jelmezes buli

nyanyanya 2011.03.02. 19:26:24

@nyanyanya: amugy szerintem cuki, elmennek vele meginni egy kavet, de engem mindig csak seggfejek talalnak meg..:)))

gibson 2011.03.02. 19:26:45

@MegLepke: nem, szimplán csak hülye vagyok :(

MegLepke 2011.03.02. 19:27:01

Már megint buli lesz! Mekkora fantázia... Méééér nem viszik őket el egy kalandparkba vagy ilyesmi????

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:27:21

Ennek a Lilunak mivan az alakjával??? Vagy a nőiességével, vagy úgy egyáltalán?
Ez egy jó nő volt, most meg egy unalmas családanyának tűnik. Vagy csak annak öltöztetik?

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 19:27:54

@gibson:
azért már megnéznék egy olyat, hogy nem rakat magára senki:)

gibson 2011.03.02. 19:29:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: jaja, külonosen, hogy a múltkor bemondták nekik, hogy a nézők megszavazták, hogy ez felháborító dolog. Szandikának elég rövid az esze.

christaylor 2011.03.02. 19:29:53

@Friedmann Juci: nem véletlenül.direkt. de esküszöm,hogy semmi köze nem volt ahhoz,amit erről írtál korábban. komolyan nem. :)

bzmeg,most már erre is figyelni kell,hogy ki mit utál! :D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:29:57

@nyanyanya:

:)) Üdv a klubban!:D:D:D Egyébként én emlékszem az idejére. Nem ma volt, maradjunk annyiban.:D
Még jó, hogy nem ebben mérik a jólétet.:DDD

dr. gernika 2011.03.02. 19:30:11

@Bogi és Burkó: Ja igen, ezt én is akartam mondani...

gibson 2011.03.02. 19:30:27

@Lotyó Bridzsida: borzalmasan öltöztetik. Az a trottyos gatya, azzal a csizmával... Tragédia.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:31:51

@MegLepke:

Szerintem már könyörögnék, hogy NE legyen buli és NE kelljen ugyanazzal a 3 emberrel buliznom semmilyen göncben.
Még ha lennének potens hímek, akikre rá lehetne mozdulni, de így??? Olyan, mintha a tesómmal kellene folyton buliznom.:D

maghozo 2011.03.02. 19:33:30

@flanker: DDDD Mert te csak kiidegeled magad tök fölöslegesen . Inkább tekintsd meg a beadási határidőt mégegyszer :))))

flanker 2011.03.02. 19:33:52

@christaylor:
Hát én ilyesmire nem emléxem.
Arra viszont igen, hogy a kollektív tudatotok összhangban rábólintott. Legalábbis engem konkrétan így értesítettek...

christaylor 2011.03.02. 19:34:33

@Friedmann Juci: tudom,hogy nem. :D
csak kötözköCC.

viola narvilly 2011.03.02. 19:34:35

Navagyok, csak dolgom volt. Persze csak kicsit és szigorúan on, hogy nehogy megint le legyek szúrva :)

2011.03.02. 19:34:44

@Lotyó Bridzsida: én attól félek, hogy a stylist a jövő évi trendet próbálja rajta bevezetni, én biztos nem veszek fel ilyen felgyűrt gatyát, embert nem ismerek, akinek jól állna, ráadásul 30 felett nevetséges.

flanker 2011.03.02. 19:35:23

@bévé:
Gyere el - megmutatom! :-)

the sandwich maker 2011.03.02. 19:35:43

na, Alekosz belevizelt a szerelem dzsakuzziájba... micsoda dráma.

sannya 2011.03.02. 19:35:59

@beebeer: no,azert nem lehet mindenki huszoneves...
:DDD

MegLepke 2011.03.02. 19:36:00

@Lotyó Bridzsida: igen...

Alek kirakta az ágyából Évát. Na persze..., csak szopatja, kell neki az Éva.:)

flanker 2011.03.02. 19:36:52

@maghozo:
Dehogyis. Láttam én azt, meg a giliszta is észrevette - de a Zigasság a Zigasság!!!!!!!!

-Sarq- 2011.03.02. 19:37:31

"Jerzy hangolódj rá"
Jerzy arcán pánik nyomai, úristn, gondolkodni kellene!

nyanyanya 2011.03.02. 19:38:29

@beebeer: miert, azoknak a noknek akik epp szultek es nagy a fenekuk? ennyi pozitiv ervet tudnek felsorakoztatni az egesz mellett..

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:38:49

@beebeer:

A trottyos gatyát sosem értettem és inkább a halál, mint az. Egy nőnek LEGYEN JÓ SEGGE A GATYÁBAN!!!! ennyi számít, semmi más.
ennek köszönhetem a munkáim javát.:D
jóseggűen kell menni interjúzni.:)))

2011.03.02. 19:39:19

@sannya: én aztán marhára nem vagyok már huszonéves, de a Lilu sem, mégis olyan cuccokat kap, mint egy tini.
Így képzelik el az RTL-ben a laza, fiatalos stílust, bár szerintem azért a mai gönc a tegnapit felülmúlja. Legalább nincs rajta annyi pink.
Olyan mintha a stylist innen a józsefvárosi piactól merítene.

bévé 2011.03.02. 19:39:40

jujj Anikó kieresztette a semmit. táncolni se tud. :( para.

bévé 2011.03.02. 19:40:41

@Lotyó Bridzsida: és a női főnökök monnyanak leeeee!

2011.03.02. 19:40:56

@Lotyó Bridzsida: te aztán érted a csíziót! És a mell? Azért azt külön tudomány úgy kirakni, hogy ne legyen közönséges, mégis érzékeltessük, hogy van, és nem is akármilyen! :)

Friedmann Juci 2011.03.02. 19:41:43

ktibiek ugy ertettek, h "vicces" zenet kell irni? ...

viola narvilly 2011.03.02. 19:42:25

@bévé:
Ő vállalja is, hogy nem tud táncolni (a nemtommi, tán az akrobatikus rock and roll kapcsán mondta, hogy még a szalagavagós keringőből is kirakták), bár most nem láttam, mit eresztett ki. A hangját?

bévé 2011.03.02. 19:42:51

óóó
alapozót én is fel szoktam tenni- by Alek

sannya 2011.03.02. 19:42:55

@beebeer:
lehet,hogy onnan kolcsonoznek,occsoert...
:)
valahol be kell hozni a sok alkohol arat...

2011.03.02. 19:43:37

@nyanyanya: nekem a feltűrt szárral van problémám, nem a bő gatyával. Feltűrt szárral nem láttam még senkit, akinek jól is állt volna.
Különben is, a szűk gatyával vigyázni kell, sokan büszkén belepréselik magukat mondván, hogy összefog, de kérem szépen, amit összefog az valahol ki is buggyan!

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:43:50

@beebeer:

Vannak ilyen szűk, sztecs, szép ingeim.:D
Lényeg, hogy jóóó vékony legyen az ember, jóseggű gatyában legyen és szűk blúzban.:D
Tuti siker.:)))) Persze azért kell, hogy két összefüggő mondatot is el tudjak mondani a jóseggű gatyában:D

redhaven 2011.03.02. 19:44:37

@Lotyó Bridzsida: szoknya?
az nem jáccik manapság?

bévé 2011.03.02. 19:45:28

@flanker: :D mi van a helyén, kandalló?

the sandwich maker 2011.03.02. 19:45:56

most tényleg a kasza tibi játssza a logopédust? :D most már tényleg elkapcsolok.

nyanyanya 2011.03.02. 19:45:56

@beebeer: en nem gondolnam, hogy a huszonevesek igy oltozkodnek, en legalabbis semmikepp..

bévé 2011.03.02. 19:46:02

@Lotyó Bridzsida: rájuk nem hat a jó segg. legalább is a mienk nem. :)

viola narvilly 2011.03.02. 19:46:40

@bévé:
Ja, azt asszem egyszer már hallotam. Mármint azt, hogy nincs neki.
Nem tudom megvetni érte. Nekem sincs :D

2011.03.02. 19:46:43

@sannya: ja, hülye belvárosi stylistgyerek, nem ismeri az aranyszabályt, menj ki a józsefvárosi piac környékére, nézz körül mit hordanak, na és azt, azt felejtsd el, azokat nem szabad felvenni!

sannya 2011.03.02. 19:47:51

@bévé: rendezhetunk poposzepsegversenyt...
:D

kerek jegyet az elso sorba...
viszek neszteat...

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:48:26

@bévé:

ja, tényleg.:D sőt, vannak olyanok, akiknél direkt hátrány.:D
szerencsére csak 1 női fönököm volt 12 év alatt 1 évig.ű
azóta bejön a jósegg-melómegvan teóriám.:D

sannya 2011.03.02. 19:48:50

@beebeer: miert,a westend aluljaroban nem ugyanazt aruljak???
:D

MegLepke 2011.03.02. 19:49:44

Nekem ezek a nyelvtörők jobban fájtak a visításnál, sírásnál és Éva-féle ordításnál is.

dr. gernika 2011.03.02. 19:49:50

Alkeszosz szívhatná Éva vérét gyakrabban is, ilyenkor sokkal szimpatikusabb.

2011.03.02. 19:49:54

@Lotyó Bridzsida: ja kérem, vékonyan könnyű! :D
Én 1 éve nem tudok mozogni, teljesen amorfizálódik az alakom, még az égiek is az ellen vannak, hogy újra formába jöjjek. Ilyen hidegben nem tudom rávenni magam a futásra, pedig tavaly nagyon nyomtam.
Ha így megy tovább, jövő héten valami kínai vállalkozóval szétlövetem ezeket a szürke hófelhőket, kimegyek a kínai piacra, ott mindent lehet kapni.

bévé 2011.03.02. 19:50:02

@viola narvilly: nekem sincs, de nem is vágom ki a magas cét SSSSSSSSKK. :)

flanker 2011.03.02. 19:51:01

@bévé:
Igen.
Aranyos kis LÉGkandalló. :-)
És az öröxerelem léxentélye.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:51:06

@Retardált Légpisztoly:

:D:D:D téééényleeeeg!!!:D:D

Csak ki ne kelljen mondani, hogy sistereg a sáska vagy valami ilyesmit.:D

2011.03.02. 19:51:12

@sannya: de, megjegyzem mennyire képben vagy, pont azt árulják, csak sokkal drágábban. :)

2011.03.02. 19:53:05

@nyanyanya: én sem gondolnám, hogy a fiatalok így öltöznek, de harmincasok, negyvenesek sem. Kérdés, a stylist miért gondolja ezt? Szegény Lilu!
Bár azért a Stohlra is olyan nadrágot adtak valamikor, hogy görbébbnek és rövidebbnek tűnt a lába, mint életben.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:54:13

@beebeer:

:)))
Hát anyukámnál tessék reklamálni.
Ha odafigyelek magamra, akkor vasággyal együtt vagyok 48 kg a 165-höz.
Ha nem figyelek és zabálok, mint egy szumós, akkor 53 vagyok és akkor van is mit fogni rajtam.:))

nyanyanya 2011.03.02. 19:55:02

@beebeer: a konkluzio tehat, az isten mentsen meg a sztajlisztoktol:D

a teve amugy nagyon csal, egyszer voltam a megasztaron es klaudianak tok jo laba van es vegigallt 3 orat tusarkuban, azota tisztelem:D

sannya 2011.03.02. 19:55:27

@beebeer: ez evekkel ezelott is igy volt...
:)
csingcseng piac>1.000.-ft
westend aluljaro>2.500.-ft
westend a plaza>8-9.000.-ft
ugyanazert...

sannya 2011.03.02. 19:56:00

@Lotyó Bridzsida:
:)))
szumos ovodas...
:DDDDD
azt hiszem kozepso csoportban voltam ekkora...
:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 19:56:19

@redhaven:

dehgynem játszik a szoknya (szeretek nőnek öltözni), de csak miután bezsebeltük a melót a jóseggel.:D

gastro vazze 2011.03.02. 19:57:44

Én ezt énekeltem volna Kaszatibinek (aki esküszöm egész sziNpatikus), mert ezt az egyet tudom-tudtam kiívülről: Ice-Ice Baby to-go, to-go, Yousay IT!
All right stop! :)

bévé 2011.03.02. 19:59:12

@Lotyó Bridzsida: 4 éve van női főnököm, előtte meg egy nőgyűlölő volt. nincs szerencsém. :)

christaylor 2011.03.02. 20:00:49

canzi,itt vagy valahol? én is elkezdtem megkedvelni KaszaTibit, egész normális meg kedves. csak a szája.... :(

gastro vazze 2011.03.02. 20:01:39

@Lotyó Bridzsida: őőőőőő, kell a cím, ahonnan van egy-két műsor ruhája?! egy barátosném az egyik vv ruhaszponzor (meg x-faktor) :D

bévé 2011.03.02. 20:01:46

@viola narvilly: hát megpróbálta sajnos. :D

MegLepke 2011.03.02. 20:02:09

Szandál lerakta magát az asztalra.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:02:50

@sannya:

hát jóvan, nyilván magamhoz képest mondom, hogy mi van.:D

sannya 2011.03.02. 20:03:52

@Lotyó Bridzsida: ertem en,csak rotfl...
:DDD
mar ha szabad...
ha nem,vagom magam alatt a fejszet...

the sandwich maker 2011.03.02. 20:07:22

Alekosz alá a lassú zongora zene? valami komolyat és mélyet fog mondani, figyeljünk!

redhaven 2011.03.02. 20:07:42

@Lotyó Bridzsida: lilura miért nem adnak valami minit???
ilyen lehetetlen nadrágokért hány pálcát kell ellőni a búcsúban?
tiniknél is röhejes amikor az ülep a lábszárnál van:))

genevieve 2011.03.02. 20:07:49

na, meg volt alekosz kampány beszéde:-)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:08:16

@gastro vazze:

nem kösz.:D
magam vagyok a magam sztájlisztya, és nem kő a trottyos.:D

fraulein praxa 2011.03.02. 20:08:22

alekosz érdekesen látja magát.:-)
kicsit megsajnáltam, remélem, nem annyira magányos, mint ahogy az előbb mondta.

2011.03.02. 20:09:38

@nyanyanya: én is láttam élőben a Liptait, még a régi, malackás formájában, egyáltalán nem volt annyi túlsúlya, mint a képernyőn. Igaza volt abban, hogy 8 kg-ot kövérít a kamera, na ez még az én 177 cm-es magasságomnál is nagyon sok.

genevieve 2011.03.02. 20:12:02

jön: mulatós alekosz:-D

nyanyanya 2011.03.02. 20:12:10

@beebeer: hu de megneznem magam egyszer 55 kilosan..:D na majd a belevaloba kaszatibivel:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:14:57

@redhaven:

megnyugtatlak, hogy legalább 30 ropis gatya van rajta gondolom, mert mink magyarok simán vagyunk olyan nyomorultak, hogy megvesszük ennyiért is a gatyákat, meg talán még többért is.

az a baj a liluval, hogy nem való má ide. ide most valami fiatalabb 2X-es csajt kellett vóna berani, mint régen a Nóci vót.

Szentpeter 2011.03.02. 20:15:15

@fraulein praxa:

Most már soha többet nem lesz magányos...

Alekosz sztár, ennek minden előnyével és hátrányával

Én biztos vagyok benne hogy amit akart azt elérte, mindenki ismeri..

arkangyal44 2011.03.02. 20:16:07

Szép estét nektek,hát ez az öff sem volt nagy was is das. de ahogy elnézem a kommenteket,titeket sem nagyon kötött le mert mindenről beszéltek csak a vv-röl nem:))

sannya 2011.03.02. 20:16:11

@Lotyó Bridzsida: lilu kb a z+ tv ota gaz...
ott is utalta mindenki az okoskodasa es az idiota stilusa miatt...

gastro vazze 2011.03.02. 20:18:10

@nyanyanya: én nem tudom mekkora érzékre vall ruhaboltot nyitni a válság közepén, mikor a ruhaboltok sorra mennek tönkre?4 vagyis hát tudom....:S

nyanyanya 2011.03.02. 20:18:38

@sannya: há jogász:D
@Lotyó Bridzsida: gatyara sosem, csak taskara es cipore:))))))

gastro vazze 2011.03.02. 20:18:49

Egyébként Lilunak saját ruhaboltja van (volt?)a Váci utcában...

nyanyanya 2011.03.02. 20:19:41

@gastro vazze: valamit akkor azert csak jol csinalt, ha toluk kapnak a celebek rucit.. van protekciod?:D

gastro vazze 2011.03.02. 20:21:08

@Lotyó Bridzsida: jó ez a telefosott mc hammer-szultán-stíl nekem sem jön be:D

gastro vazze 2011.03.02. 20:21:50

@nyanyanya: nekem mindenhova van:) (kivéve Hajnihoz:D)

nyanyanya 2011.03.02. 20:23:05

@gastro vazze: jojo azt tudom, ezert is allok veled szoba..ize imadlak. :** : de occsoe van e?:D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:23:41

@Lotyó Bridzsida:

Teljesen igazad van!
Azzal a különbséggel, hogy mondjuk én sosem tartottam szép nőnek.
És ahogy öregszik, egyre furább a feje!:)
Egyébként nincs a közelibe ennek egy normális ízlésű ember?
Azokat az idétlen és előnytelen frizurákat, meg a hozzákreált idétlen és előnytelen cuccokat, na hallod...!? Puszta jelensége is idegesítő, nemhogy a lapos, szellemtelen dumája!

Na de ami mindent visz, az a jobb lábának perpetuum mobiléje, a megállás nélküli, előre-hátrafele való kényszeres lóbálása!
Rémes pótcselekvés.

Lanois 2011.03.02. 20:24:00

@Lotyó Bridzsida: Úristn Lotyó! De rég láttalak. Annyira örülök, hogy kérdezhetek valamit?

Lanois 2011.03.02. 20:25:39

@redhaven: nekem ma tetszett Lilu.

Lone Starr (törölt) 2011.03.02. 20:28:57

@genevieve: :) Jól csinálta.

@fraulein praxa: Szerintem ne vedd készpénznek ezt az önvallomást. Megható és spontán. Túl szép ahhoz, hogy ez ne tervezett-szerkesztett legyen.

A magányossága a fegyvere. Loneliness of a long distance runner. Én elhiszem, hogy tényleg így látja magát. Ez a monológ azonban inkább taktika az empátia és a részvét, együttérzés elnyerésére.

csicserierika 2011.03.02. 20:29:05

@Szentpeter: az önjellemzését hallgatva elgondolkodhatnának, akik mindig bántják.

arkangyal44 2011.03.02. 20:30:21

@hölgyválasz: A Balázs sem különb, azt a kis papírkát egy adás alatt vagy 100 x csapja a tenyerébe vagy a combjához,már vigyorgok rajta:)

Szentpeter 2011.03.02. 20:31:20

@csicserierika:

Bántanak itt mindenkit... ezzel nincs baj..

Szandikának is megbotlott a nyelve, mert ugye nem akar többé prostituált lenni, ezért jelentkezett a műsorra..

csicserierika 2011.03.02. 20:31:46

@Lone Starr: nem tudhatta, hogy mit fog kérdezni a Kasza Tibi.

gastro vazze 2011.03.02. 20:32:31

@arkangyal44: az a fasz folyamatosan négyszögeket lép a lábával:D

genevieve 2011.03.02. 20:32:51

@Lone Starr: jól hát, ki volt rá hegyezve a kérdés:-)

ennyire azért nem okos a tibi, hogy pont azokat kérdezte meg mindenkitől amit:-D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:35:09

@nyanyanya:

cipőre én is, az oké. de másra kizárt.
a 2500 Ft-os kínai tatyóimat FÉRFIAK szokták dícsérni(!!! heterók!!!:)), úgyhogy arra sem adok sok pénzt.:D

Lanois 2011.03.02. 20:35:21

@arkangyal44: @hölgyválasz: Jó, azért kiváncsi lennék ti hogy vezetnétek le egy összefoglalót.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:37:21

@Lanois:

Szia, én is örülök neked!:))

Kicsit sűrű vót az életem, de mostmár lassan nyugodni látszom.

Légyszives kérdezz!:D

nyanyanya 2011.03.02. 20:38:04

@Lotyó Bridzsida: majd ha meleg ferfiak dicserik na az a valami:D a heterok annyit ertenek hozza mint egy marek lepke:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:39:36

@gastro vazze:

:))
A múltkor volt valami bonygorított háréja, az tetszett.
Szegényemnek az a legnagyobb baja, hogy semmilyen. Unalmas. Asszony a szomszédból.

redhaven 2011.03.02. 20:42:39

@Lotyó Bridzsida: kifogtam egy szuper fekete szövetet+jan baran cipőt abba járogatok kultúrkodni.)sok éve)
dehogy adnék 30 ropit egy nadrágért...
jó,én pasi vok:)))

csicserierika 2011.03.02. 20:42:56

@gastro vazze: Tordastól tanulta, aki professzionális salsa oktató, azóta érzett rá a tánc ízére:)
Amúgy Anikó volt a leggázabb. Számomra meglepő, hogy ennyire nincs ritmusérzéke.

zoxó 2011.03.02. 20:43:16

OFF: zuhog a hó!! ON

arkangyal44 2011.03.02. 20:44:10

@Lanois: Hasonlóan, mint buci.ha megnézed egy felesleges mozdulata nincs a manusnak,nagyon kár,hogy így hazavágta az életét(pia,drog)

csicserierika 2011.03.02. 20:45:10

@Szentpeter: na igen, az ösztönlény Szandika, azért elég tudatosan készül Éva kinyírására.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:45:58

@nyanyanya:

de engem a heterok érdekelnek, a melegek nem.:D
most mi legyen?:D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:46:27

@arkangyal44:

Hát nem sokkal különb, igaz.
De az ő fejét, öltözetét legalább nem tudják elb***ni:)

@Lanois:

Kérdésed pont olyan szintű érvelés, mint válaszom lenne, ha azt mondanám:

Ennél csak jobban!:)

Nekem nem dolgom, neki meg igen.
Pénzért. Nem kevésért!

Ps: Persze a csatorna nyilván el van ájulva überhoch teljesítményétől...:)

arkangyal44 2011.03.02. 20:46:28

@zoxó: Itt is szakad már vagy 5-cm :((

Lanois 2011.03.02. 20:49:44

@arkangyal44: Szerintem én sokkal lazábban tolom, mint butzi. Nála inkább a mimika szokott felesleges lenni. Ja. Túlmozgásos az arca.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:49:51

@redhaven:

hová járogatol kultúrkodni szép cipőbe'?
a kultúrházba?:D:D:D

redhaven 2011.03.02. 20:50:26

@viola narvilly: elvigyema kedvenc fónöknődet azoperába?
lesz nemsokára elektra.
azon kifexik a vénasszony!:)))

Lanois 2011.03.02. 20:51:17

@Lotyó Bridzsida: Akkor te már megtaláltad az ételed párját?

redhaven 2011.03.02. 20:51:41

@Lotyó Bridzsida: ja!
én ingbolond vagyok,az van vagy 25 db.:))

nyanyanya 2011.03.02. 20:51:58

@Lotyó Bridzsida: engem is, nem tudom!:D (lehet kene vennem egy uj taskat, vagy csizmat, hamar pasit nem lehet:D)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:53:33

@arkangyal44:

Igaz.
Viszont Balázs öltöztetését, no meg a fejit még nem sikerült elbarmolniuk!
Ennyivel mindenképp előrébb van:)

@Lanois:

Márminthogy én-e?
Ha párszor elküldhetném nézőimet a pi***ba, talán megszerezhetném a szükséges praxist!:)

Lanois 2011.03.02. 20:53:44

@hölgyválasz: Az a baj, hogy nem értessz hozzá, mert nem a szakmád, ahogy mondod. Mi szakmabeliek jobban tudjuk ezt, hidd el.

Hannibal22 2011.03.02. 20:54:37

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:54:43

@hölgyválasz:

Először nem ment át, most látom, hogy mégis:)
Ezért a módosított duplikáció:)
Bocsi:)

viola narvilly 2011.03.02. 20:54:45

@redhaven:
Megköszönném, de esetleg mást is tehetnél vele :)))
Ma már azt mondtam, hogy gyűjtést rendezek, hogy összeszedjünk annyi pénzt, hogy összejöjjön egy legény, aki megrakja (mert bár férjezett a neve, de senki sem tudja úgy, hogy férjjel él).

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:55:43

@Lanois:

nem, sajnos még nem.

vagyis inkább hálistennek, mert nagyon sokat változtam az utóbbi időben az előnyömre, úgyhogy jobban örülök hogy az életem következő párja már ezt az énemet fogja megismerni.:))

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 20:56:20

@Lanois:

Okay.
Ha szakmai szemmel nézed, akkor sem találsz semmi igazságot abban, amit írunk vele kapcsolatban?

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:58:03

@nyanyanya:

:D:D:D néhány pillanatra kielégítenek, az tény.:D:D:D csak máshogy.:D:D:D úgy értem nem fizikailag, érted, hanem lelkileg, úgy értem.:D:D:D

joszif 2011.03.02. 20:58:17

Az oké hogy Szandika nem akar többé prosti lenni, de ahhoz tenni is kell majd mert ott bizony nem lesz olyan hogy a rántottát megcsinálják neki és a szájába rakják.
Szandikának én speciel semmilyen egyéb munkát nem tudok elképzelni, egyszerűen képtelen lesz akár csak egy fodrász tanfolyamot is elvégezni, ahhoz kitartás kell és nem a sültgalambot várni.

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 20:59:44

@redhaven:

szeretem a pasikon az inget. olyan csinik benne.:))
én meg újabban nagyfülbevaló/nyaklánc/gyűrű/körömlakk-buzi vagyok.

nyanyanya 2011.03.02. 21:03:11

@Lotyó Bridzsida: ismerem az erzest..:D ma szemeztem egy pasival a metron, illetve o bamult en meg mar mar zavarbajottem, de tok jo kedvem lett tole, ez is a lelkemet simizte es meg penzbe se kerult:D a masikra meg tarts te is szabadidopartnert:D

Lanois 2011.03.02. 21:03:13

@hölgyválasz: Számomra a mozdulatlanság nem egyenlő a színvonalas műsorvezetéssel. Ezzel az erővel betehetnének a stúdióba egy szobanövényt is. Általában elmondható, hogy minél fejlettebb egy életforma, annál többet mozog. Aki pedig nem mozog, az meg van halva.

flanker 2011.03.02. 21:03:18

@csicserierika:
Ezt (és különböző változatait) már annyi embertől hallottam, úgyhogy most megkérdezem:

És akkor mi van?????????

Senki nem nőtt fel tökéletes körülmények között. A legszerencsésebbeknek is lehetett volna javítani a körülményein.
De őt nem verték vasalózsinórral, nem zárták ki otthonról, nem kellett az utcán aludnia, stb. Akkor Jerzsynek már sokkal többet kellett kiállnia.
És egy felnőtt embernek akkor is abba kell hagynia a múltba való állandó mutogatást - ideje, hogy vállalja a saját életéért a felelőséget! (Főleg, ha valaki olyan okosnak tartja magát, mint ő.) És ha ezért pszichológiát kell tanulnia, akkor legyen úgy. De a rossz családi körülmények nem adnak feloldást a törvény alól. Ha valaki pedofillá, kleptomániássá, erőszakossá, gyújtogatóvá válik, a társadalom és a törvény akkor is elvárja, hogy uralkodjon magán és fékezze meg a gonosz vagy bomlasztó szenvedélyeit, származzanak azok akármilyen forrásból is.

Én ott látom a problémát, hogy többen (Alek, Éva a legjobb példák) SEMMI hajlandóságot nem mutatnak a változásra, de még a változás szükségességével való szóbaállásra sem! Ilyen vagyok, ez van, így tessék elviselni. (De ha mástól esik rosszul valami, akkor beáll a paranoid puffogóvipera-stílus és a mártír-komplexus. Aleknél meg felállok a mondat közepén és beszéljen a másik magában. Vagy 20 percig hajtogatom, hogy nem is értem, mi itt a probléma, mindenki hibás, csak én nem...)

Szóval nekem ez az indoklás baromira nem jön be. Ez nem ok arra, hogy mindenki lábujjhegyen közlekedjen velük és bársonykesztyűs szavakat suttogjanak csak körülöttük és lenyeljenek tőlük mindent...

K Tomoceusz 2011.03.02. 21:04:45

1. Peter_Cs
2. Trevlovics
3. Tompó
4. Flanker
5. HolabögRém
6. Orbán takarodj Mubarak haverod után
7. Lanois
8. Csudri82
9. Kinyílik a bicska a zsebében
10. Arkangyal44
11. AS Béci
12. Flood
13. Január 10 , ki az a gibson ?
+1. Matatás , kapatás , nyalatás

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:05:00

@joszif:

egy darabig most úgyis meg tud majd élni abból, hogy ő a szandika, aztán csak lesz valami vele.
kb a fél világot be fogják járni, ha van esze, és elég szemfüles, tuti, hogy össze tud szedni valami olyan melót, ami neki is való és nem is kell halálra dolgoznia magát.
nem csak abban kell gondolkodni, hogy felétlenül vagy kurva marad, vagy fodrászkodni fog. van még millió más is, amire most még csak nem is gondolunk, mert nem vagyunk ebben a világban.

nyanyanya 2011.03.02. 21:05:28

@Lotyó Bridzsida: en a nyakkendos pasikat.. de csak mert olyan szekszi magadhoz huzni es megcsokolni.. hmmm a regi szep idok:D

gastro vazze 2011.03.02. 21:08:10

BUNKÓ! nyertem? :D
1. Peter_Cs
2. trevlovics
3. viola narvilly
4. MegLepke
5. Mme Chauchat
6. Holabög Rém
7. Rubin Kristóf
8. K.Tomoceusz
9. hogy sixx kibassza, mint macskát szarni.
10. Stöki
11. AS Roma
12. vörös áfonya
13. 2010.12.15. (10.40), nem
+1 smárolás, csöcsörészés, veretés

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:08:32

@nyanyanya:

mé nem elegyedtél vele szóba?:))
olyan hülyék tudunk ilyenkor lenni, pedig a világon semmi veszíteni valónk sincs.:))
dugópajti nem kő', az egyéjszakáskaland híve vagyok, ha már mindenáron ilyesmire kell fanyalodni.:D

gastro vazze 2011.03.02. 21:09:26

@nyanyanya: például Bodrogit a csokornyakkendőjében mi? te kis hamis:D

viola narvilly 2011.03.02. 21:09:53

@Peter_Cs:
Ez a kép olyan, mint egy kb. 86-os szakszervezeti plakáton a melósasszony

gastro vazze 2011.03.02. 21:10:01

@Lotyó Bridzsida: mondjuk, akinek jó segge van, ahhoz odamennek ám :)

Darcylla 2011.03.02. 21:10:14

mikor hirdetnek nyertest? én lemaradtam, csak tapsolni jöttem:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:10:40

Tik-tak, kilencet ütött az óra, itt vagyok eredményt hirdetni, de először, nemcsak canzone kedvéért:

Büszke vagyok rátok és köszönöm. Ha ti nem lennétek, nem lenne kivel játszani, nem lennének közös élményeink sem. Ugyanúgy, ahogy S. nélkül, nélkületek is félkarú óriás lennék.
Köszönöm, hogy vagytok, hogy írtok, hogy jöttök napról-napra. Ma meghatódtam miattatok. Helyesbítek, ma is. :)

Köszönöm, hogy sokan játszottatok, az elején megijedtem, hogy nehezek a kérdések, jól beparáztattatok :))

A válaszoknál nem vettem figyelembe a helyesírást, mert nem akartam szőrös szívű lenni (vagyok eleget, ugye trev?), és nyuszó duplázása miatt nála csak egy helyes választ vettem figyelembe, ez így tisztességes a többiekkel szemben.
Az így kialakult sorrend a következő:
1. Trollseprű
2. canzone
3. natoth
4. Retardált Géppisztoly
5. vörös áfonya
6. nyuszómuszó
7. nyanyanya
8. Gildor Inglorion
9. bévé
10. inmemancsi

ÉS A JÁTÉK NYERTESE:

11. viola narvilly

GRATULÁLOK, ÖRÜLÖK!

Szabadacsók! www.youtube.com/watch?v=6ko7ZIj358E&feature=related

nyanyanya 2011.03.02. 21:11:20

@Lotyó Bridzsida: hat mert atlosan ultunk egymasnak es egyszercsak bealltak kozenk, aztan mikor leszalltam akkor visszaneztem es meg akkoris bamult na. es amugy meg mert egy toketlen pina vagyok, pedig meg eszembe is jutott, hogy felirom a szamom es leszallaskor odaadom:(:D
na abban meg mi a jo? az allandonal legalabb tudod mire szamits es az meg jo is:D

redhaven 2011.03.02. 21:11:21

@viola narvilly: hát ennyit ért a munkásságom?
egy rakatlan,házsártos szipirtyót?:)))

gastro vazze 2011.03.02. 21:12:00

@csicserierika: VIGSZINHÁZ! ez a közönségnek szólt!

natoth 2011.03.02. 21:12:48

viola!!!! juhéjj!!!!
Hajni, a meghatódás kölcsönös :)

redhaven 2011.03.02. 21:13:08

gratula a nyertesnek!!!!

nyanyanya 2011.03.02. 21:13:08

@gastro vazze: majd ha apakomplexusom lesz akkor ot is, meg teged is..:D addig csak a sima nyakkendore bukom.. kulonben is hogy fogsz meg egy csokornyakkendot, azt a szerencsetlenkedest..:D

gibson 2011.03.02. 21:13:15

VI-O-LA!
VI-O-LA!
VI-O-LA!

christaylor 2011.03.02. 21:13:52

Violának örülök! :D

nyanyanya 2011.03.02. 21:14:01

@gastro vazze: háááá ultem es tudod, hogy jo seggem van!

csicserierika 2011.03.02. 21:14:02

@flanker: én az indokolatlan, csípőből jövő bántásokról beszélek. elkönyvelték az elején bolondnak és nem hajlandók meglátni az embert. Mindenkinek vannak komplexusai, akik bementek a villába, azoknak biztosan. Én nyitott voltam mindegyik lakó felé, egyedül Alekban nem csalódtam. Ennyi.

Darcylla 2011.03.02. 21:14:15

бурные аплодисменты :)
részletes élménybeszámolót hadd kérjünk!:)

Szaffi B. 2011.03.02. 21:15:02

aaaand the winner is? ??

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:15:24

@gastro vazze: eltaktikáztad magad, mint Ráczúr, evvan babám :DDD

gibson 2011.03.02. 21:15:40

Viola, fényképezd le nekünk Hajnit léccíves, hogy lássuk végre, tényleg létezik-e, vagy csak sixx írogat álnéven! :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 21:15:51

Viola gratula:))
aztán mindent tudni akarunk:)

@Hódos Hajnalka:
Köszönjük a mindennapi betevőnket, nem lehet könnyű, azért nem rossz kis homokozó ez itt:)

K Tomoceusz 2011.03.02. 21:16:33

Szóval viola volt a beépített ember . Gyanús volt nekem már az első perctől .

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:16:55

A másik szemem sír, MegLepke miatt, de nem maradok adósa! :)

(Olyan számot küldtem, beszartok, tessék meghallgatni! Aki rossz lesz, el is énekelem neki! :D)

nyanyanya 2011.03.02. 21:16:58

@Hódos Hajnalka: ugyis a 7es a kedvenc szamom..:D Gratula viola:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:17:10

@nyanyanya:

abban az a jó, hogy a nők nem szeretőknek vannak kitalálva. elkezdünk kötődni érzelmileg 2-3 szex után. ilyeneknek nem teszem ki magam, mert ennyire szerencsére már felnőttem, hogy nem megyek házhoz a pofonért.:D
a változatosság pedig igencsak gyönyörködtet, higgy nekem.:))

legközelebb írd fel a számod!!! max nem hív fel és akkor mi van?:)))

viola narvilly 2011.03.02. 21:18:04

@redhaven:
Nenene, nehogy sértésnek vedd :))
Hmm...pedig dejólenne :DDD

natoth 2011.03.02. 21:20:03

@gibson:
én láttam egyszer Hajnit a tvpaprikán és nem igazán hasonlított sixxre

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:20:57

@gastro vazze:

ilyenkor télen takarom nagykabáttal, sajnos.:D:D:D

viola narvilly 2011.03.02. 21:21:11

@Hódos Hajnalka:
Haaaangosan röhögök :D
Visszaszámoltam az előbb, és még akkor sem voltam biztos :D
Köszönöm mindenkinek!
Neked Hajni, hogy írsz és olvashatunk és játszhatunk, nektek kedves többiek, hogy megelőztetek, vagy épp nem előztetek meg, a szüleimnek, hogy nekem adták a laptopot, amin nem találtam a plusz (+) jelet, és amiatt rontottam el az első hozzászólásom és ha tényleg összejön a fődíj, akkor előre is köszönöm Sixxnek :)

gibson 2011.03.02. 21:21:13

@natoth: te LÁTTAD HAJNIT????????

natoth 2011.03.02. 21:22:11

@gibson:
láttam. azért még tegezhetsz.

gibson 2011.03.02. 21:22:41

@natoth: ezért kinevezlek adminná a fácsén! Most!

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:22:43

@natoth: na az kurva érdekes lehetett, mert tudtommal nem szerepeltem ott :DD

MegLepke 2011.03.02. 21:22:53

@Hódos Hajnalka: óóóóóóóóó:)))) Már földhöz csaptam magam kétszer, kiköptem az ablakon is, már jól vagyok:D
A zene meg kurvajó:DDDD

gibson 2011.03.02. 21:23:20

@Hódos Hajnalka: hazudik akkor? Mert akkor nem adminná nevezem ki, hanem kitiltom! :D

Lanois 2011.03.02. 21:23:42

Én is nagyon sokat sírtam most, és szerintem nagyon jó, hogy viola nyerte ezt a versenyt, mert neki volt rá a legnagyobb szüksége. Most pedig szavazzuk meg, hogy kit vigyen magával viola.

natoth 2011.03.02. 21:24:19

@Hódos Hajnalka:
ó bazz, most muszáj volt lebuktatnod, már majdnem elhitte :)
(én komolyan azt hittem, hogy téged láttalak egy sorozatban, gasztrobloggerek, asszem ez volt a címe)

Darcylla 2011.03.02. 21:24:29

@Lanois: szerintem engem, kampányolok érte:)

nyanyanya 2011.03.02. 21:24:45

@Lotyó Bridzsida: akkor en nem vagyok no??:D hazudnek ha azt mondanam, hogy nem estem bele sosem ilyen csapdaba, de volt olyan, hogy azon kivul, hogy elmegyunk vacsizni megiszunk egy uveg bort es kedvelem az egegyadta vilagon nem erzek iranta semmit es ez igy nekem jo.. amugy meg mar epp elegge kivaltozatossagoztam magam. hu ez miylen szo:D tudom tudom, balfasz vagyok, pedig jokepu cukisagnak tunt:)

gibson 2011.03.02. 21:25:03

@natoth: akkor kapsz egy hét gondolkodási időt! :))))

Hannibal22 2011.03.02. 21:25:04

Gratulálok! Ne hozzatok szégyent a kommentelőkre,zsebkendőbe tüsszögjetek,retardált kérdéseket kerüljétek..meg ilyenek,úgymond ne viselkedjetek kultúrbarbárként:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:25:30

@gibson: igen, vannak emberek akik már láttak. sokan túl is élték. mondjuk, volt már olyan buli, ahol mondták valakinek, hogy én nem is létezem, mert ilyen nincs. de de. :D

viola narvilly 2011.03.02. 21:26:12

Nagyon köszönöm mindenkinek, aki gratulált (neehehem, nem másolgatlak titeket név szerint), aki pedig kételkedik Hajni valódiságában, annak üzenem, hogy Hajni biiiztos, hogy nem Sixx, mert Hajnival a vv hv táblázat kapcsán beszéltem már telefon és nem Sixxes a hangja :)
(nem, Sixx hangját nem ismerem, de Hajni hangja határozottan női :))

2011.03.02. 21:26:30

Na visszatértem! Látom még stylistkodtok! :)

gibson 2011.03.02. 21:27:08

@viola narvilly: és azt honnan tudjuk, hogy sixx férfi???

flanker 2011.03.02. 21:27:24

@csicserierika:
én az indokolatlan, csípőből jövő bántásokról beszélek.
Na ja, ezzel csak az a baj, hogy a kommentelők 95%-a mást gondol indokolatlan bántásnak, mint mondjuk Éva és PeterCs.
Ebből a szempontból te egy kicsit ilyen vagy Alekkal. (De csak egy kicsit! :-) Különben nem is állnék szóba veled.)

>elkönyvelték az elején bolondnak és nem hajlandók meglátni az embert.
Én nem mondtam, hogy bolond, de az elsők között voltam, akik lepatázták és ezt azóta is tartom. Komoly gondok vannak vele - attól még lehet szórakoztató néha (vagy akár gyakran).
Én pl. rászánnék egy estét, hogy leüljek vele dámázni és közben elmondjam neki, hogyan segíthetne magán. Az a baj, hogy ez már eséyltelen, mert lesz sok rajongója, akik szerint SEMMI baj nincs vele és ő - a könnyebb utat választva - ezek felé fog sodródni.
(Viszont SSKK nem laknék-dolgoznék vele együtt!)

>Mindenkinek vannak komplexusai, akik bementek a villába, azoknak biztosan.
Ez így van. Meg akik nem mentek be, azoknak is. A kérdés csak az, hogy
1, bele merünk-e nézni a tükörbe
2, utána mihez kezdünk a megmutatott képpel

>Én nyitott voltam mindegyik lakó felé, egyedül Alekban nem csalódtam.
Nos, ha nem csalódtál benne, akkor lenne egy csomó megkérd(őjel)eznivalóm, de nem akarom, hogy félreértsd, így inkább itt hagyom is.

gastro vazze 2011.03.02. 21:27:47

@Hódos Hajnalka: ne Ráczurazzá' itt nekem! olyan sértőn mondod :D
@natoth: az a lilafügeDóriak volt, vagy a karajAnna:)

Lone Starr (törölt) 2011.03.02. 21:28:32

@redhaven: Ma is láttam vagy fél tucat ilyen csitrit. :( Ez nem nadrág, hanem valami keleti-nyugati keverék kultúra perverzióban fogant szerelemgyereke.

MegLepke 2011.03.02. 21:29:11

@viola narvilly: nos, akkor lenne is rögtön egy küldetésed. Intézd el nekem kérlek, hogy bemondja a bugyilecsúsztatós hangú fiatalember a villában, hogy: LEPKE, MIKROPORT! Erre vágyom hetek óta. Köszi Violet!:)))

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:29:12

@nyanyanya:

Hát amennyiben a másik oldalról sem volt több, akkor ez egy szerencsés együttállás volt.
Ez csak annyi, hogy én jobban kedvelem a Samantha Jones-os vonalat, hogy odarebegek egy "köszi"-t, hátradobom a hajam egy kézzel, becsapom az ajtót magam után, és nagy boldogan hazamegyek, aztán pedig sosem látjuk egymást.:D

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:29:45

@MegLepke: a háromperces visítás alap, feltesszük bizonyítékként a videót. és sminkelek az ablakba is, meg amit akartok :D

@natoth: az Anna volt. :) Hoppá, na például ő már látott :D

gastro vazze 2011.03.02. 21:30:01

@viola narvilly: tudtam, hogy bunda bassza+ ! :D tudtam! Ti ezt előre megbeszéltétek és addig sixx blokkolta a hozzáférésemet!

:D

nyanyanya 2011.03.02. 21:30:11

@Lotyó Bridzsida: na mikor megyunk es hova?:DDDD

2011.03.02. 21:30:23

@beebeer: Most jó nagyot égtem ezzel, frissítettem az oldalt, látom, hogy megvan a nyertes!
Gratulálok! Mikor lestek be a vályogvillába, lehet már tudni?
Teljes illegalitásban mentek, vagy benne lesztek a fókuszban?

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 21:30:34

@Lanois:

Láblóbálás ívben...
Esetében, szinte marginális kérdés, tortáján ez csak egy savanykás habocska:)
De hagyjuk, látom elszánt vagy:)
És a világért sem akarnálak megbántani.

És mégis mozog a Föld, maradjunk ennyiben:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:30:50

@Hódos Hajnalka:

Olyan vagy, mint Colombo felesége.:))
Így kő írni?:D

Bogi és Burkó 2011.03.02. 21:31:04

@Hódos Hajnalka: hallod hülyevagy, imádok benned mindent, de azért a plavi orkestar mozgáskultúráját még szoknom kell.

@viola narvilly: vidd be a főnökasszonyt és taszajtsd Alek karjaiba :) örülök, hogy te nyerted.

natoth 2011.03.02. 21:31:31

@gastro vazze: @gibson: @Hódos Hajnalka:
HELYESBíTÉS:
én már láttam Péter Annát a tvpaprikán és nem igazán hasonlít sixxre :D

gastro vazze 2011.03.02. 21:32:15

@viola narvilly: oh yeah ez lemaradt: persze, hogy gratulálok:)

gastro vazze 2011.03.02. 21:33:35

@natoth: háááááát most mondanék valamit, de Hajni jóban van Annával - legye elég annyi, hogy nekem nem elég nőcis, simán összetéveszthetnéd sixx-el :D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 21:34:01

@Hódos Hajnalka:

Jó hogy itt vagy Hajni!
Már rég meg akartam írni Neked, hogy egy zseni vagy!:))))
Hangosan röhögök, amikor olvaslak, esküszöm jobb vagy, mint maga a műsor!

( ezren mondhatták már Neked, de én csak nemrég lettem olvasód, úgyhogy köszi én is a derűs perceket!)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:34:29

oszt vót-e közjegyző a sorsolánál???:D

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:36:44

@nyanyanya:

várjál lemaradtam.
hova akarsz velem menni???:D

Hannibal22 2011.03.02. 21:37:51

@hölgyválasz: "esküszöm jobb vagy, mint maga a műsor!" Ez nem nagy elismerés,valljuk be:)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:38:49

@natoth: te, barátom, ebből már nem tudsz kijönni, vagy ahogy Kasza Tibi mondta, van körmöd, kapard ki magad :DDD

@Bogi és Burkó: hallodhülyevagy, ez a csengőhangom :D

@Lotyó Bridzsida: Nemnemnem, az a barátnőm férje. Tényleg így hívom :)))

@hölgyválasz: köszönöm szépen.

nyanyanya 2011.03.02. 21:38:51

@Lotyó Bridzsida: hat le:D ket szingli, joseggu no az iccakaban.. hagyjuk:D

viola narvilly 2011.03.02. 21:39:16

@gibson:
Olvastam Sixx macskáiról a cukiságon. Egyértelműen férfi :)

@MegLepke:
Nagy Sanyi? Ő a hangja a villának, ő is szól be nekik? Vagy nem? Nem tudom. De én majd mindent megteszek, hogy bemondják ezt :)))

@gastro vazze:
Nyilván így van :)

@Bogi és Burkó:
Bár nem szeretem Aleket, de nem akarok neki ennyire rosszat :)

redhaven 2011.03.02. 21:43:24

@Lone Starr: a világért sem tudtam volna ily szépen,lexikonba illően megfogalmazni az inkriminált darabot.
dukálmég hozzá titanic szélességű,min 48-as "szabadidőcipő" dugott fűzővel.
hol van már a mi egyszerű alföldi papucsunk...
látok a környéken kóvályogni egy leányzót is,minden fekete rajta,beleértve a szemfestéket,rougét is.
ehhez földigérű fekete bőrkabát.
mikor előszőr jött velem szembe,komolyan aggódtam,hogy nem valami drakulaklón szíjja e most ki a drága véremet.
aztán felhomályosítottak,hogy világfájdalom van.

MegLepke 2011.03.02. 21:44:21

@Hódos Hajnalka: akkor a Kókuszban nem lesztek benne végül?:)

@viola narvilly: azt nem tudom, ki az, nem is érdekel, oldd meg!:DDDDD Jó, viccezek csak, kérlek szépen persze.:))) Köszike!

viola narvilly 2011.03.02. 21:45:02

Basszátok meg, én soha nem nyertem semmit. Soha. Hihihi, örülök. Iszom nektek egy becherovkát. Aztán el kell mennem aludni, mert piszok hamar fél 6 lesz.

Friedmann Juci 2011.03.02. 21:45:28

bunda!!

egyébként viola, fogadd őszinte gratulációm:*

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:45:33

@nyanyanya:

ja, már fáradok, bocs.:D
az iccakáról kicsit leszoktam az utóbbi időben, érdeklődés hiányában.:))
hideg van, zaj, részeg emberek, izé...öregszem.:D

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.02. 21:46:20

@Hannibal22:

Hajajj....!

Mea culpa, mea maxima culpa!
Hogy milyen igazad van!:)

Bocsika Hajnika, nem degradálásnak szántam!:)

Lotyó Bridzsida 2011.03.02. 21:49:08

@viola narvilly:

jóvan, ne sírjál, örülj!:)))
oszt majd emlékezetből rajzold le nekünk a hajnit utána.:D

viola narvilly 2011.03.02. 21:49:09

@Friedmann Juci:
Köszönöm és mindenkinek újra és újra köszönöm :))

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:49:26

@natoth: cccc...ez az én nézésem. meg is írtam, ehun ni. malackaraj.blog.hu/2010/07/09/a_szexmentes_ejszaka_titka

@MegLepke: nem hiszem :DD

@viola narvilly: én is iszom nektek egy lándzsás útifű kivonatot, majdnem annyiba kerül a hét decis üveg, mint egy unicum :DDDD

Ancilla 2011.03.02. 21:50:09

@Hódos Hajnalka: @viola narvilly: Gratulálok, Hajnalka, gratulálok, Viola!!! Biztosan nagy élmény lesz!

Sajnálom, hogy nem tudtam részt venni a játékban. Minden jóról le kell mondanom mostanában.

Nagyon kíváncsian várom a beszámolótokat!
(Lehet, hogy az összefoglalóban is benne lesztek?? Gondolom, be fog hallatszani a visítás.)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 21:50:28

@Hódos Hajnalka: najóvanbaszki, de ott csak csengenek, nem mozognak. az énekes határozottan Mick Jagger figcsiket bróbálgat :)))

Tompó 2011.03.02. 21:50:43

@K.Tomoceusz: Köszönöm, hogy a 3-as kérdésre engem írtál válaszul, de helyesbítenék: nem elhelyezkednem sikerült hanem kilépnem és nem a főnökasszony miatt, hanem a főnökbácsi miatt..... durvus....

viola narvilly 2011.03.02. 21:51:19

@Lotyó Bridzsida:
Rendben, lerajzolom :)
(a hétvégén csuklósbuszt rajzolni tanítottam az 5 éves unokahugom - na kb. ezen a szinten áll a rajztehetségem :)))

viola narvilly 2011.03.02. 21:53:33

@Hódos Hajnalka:
Vennél be inkább egy jófajta házi rettenetet :)
Gyógyulgass, nehogy nekem akkor nyiffanj ki, mikor bemehetnék a vellába :D

@Ancilla:
Kösziköszi és még egyszer mindenkinek köszi, és megyek is, mert nincs, aki reggel 7-re bemenjen helyettem :)

Tompó 2011.03.02. 21:53:58

Ja és ez az egész játék egy kibaszott nagy csalás volt!!!!!Ez 1000000%!!!!!! Honnan tudom?? Nem én nyertem....Parasztvakítás a javából, beépített emberek bennfentes szórakozása:))))))))))))))

gibson 2011.03.02. 21:54:55

@gastro vazze: (karajAnnát sunáznám, de ezt csak így zárójelbe' :D)

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:55:37

@Ancilla: :) én is sajnálom, de lesz még pancsolás a homokozóban, én mondom!

@Bogi és Burkó: :D az hagyján, a hajakat figyelted? Még mindig a brácsán röhögök egyébként...

nyanyanya 2011.03.02. 21:55:58

@Lotyó Bridzsida: jahh lassan meg majd jon az otthona oreglany:D

K Tomoceusz 2011.03.02. 21:57:33

@Tompó: Rosszul emlékeztem . Szoros volt a hátáridő , kapkodtam . Nézve a helyes megoldást van vagy 4 találatom . Jó munkához idő kell . A legszebb magyar mondás , szerencsére ezt még nem kellett átírni .

Tompó 2011.03.02. 21:57:56

És nem elég, hogy nem én nyertem még Raspusa is itt hagyott, elhunyt szegény.......... nagy a gyász a szívemben

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 21:58:01

@natoth: most mit mondjak? te nyertél :DDD

@gibson: igen, csak annyit mondok, Hanni. Érted.

the sandwich maker 2011.03.02. 21:58:27

gratulálok violának (már csak azért is örülök, mert névtesóm), részletes élménybeszámolót várok, és külön kérem leírni, hogy és meddig kurkássza a haját éva, illetve mennyire ijesztő Alekosz centiméterekről.

KISCSILLAG 2011.03.02. 21:58:56

@Szentpeter:

Egy sztár vagyis (sztárocska) is lehet magányos. Attól függ, hogy tanult e valamit a nőkkel való bánásmódhoz a villában: szerintem nem... Még mindig tárgyként kezeli őket és nem személyként, igazából nem figyel rájuk, csak az alkatrészeikre, ez egy nőnek sohasem lehet elég, a nem eléggé előnyös külsejét lelki érzékenységgel kompenzálhatná a nőknél, dehát azt sem tudja mi fán terem az, ő egy sakklépésekben gondolkozó outer space lakó...

Ami Szandikát illeti, őt teljesen eluralta a dühe Éva ellen, fixálódott a saját dühére Éva ellen, és hát az ilyenfajta düh nem jó tanácsadó... volt egy időszak, amíg nem akart semmit igazán a villában, csak elfeküdni, és azalatt jó meglátásai voltak, most hogy involválódott a villalétbe, beleengedte magát a dühébe, elvakult lett, otrombán, visszataszítóan hazugul viselkedik, a másikat vádolja azzal amit ő csinál, pl. görényezve szidja Évát, és veszekszik vele, hogy mocskos szájú veszekedős... Ha Évára kerül kendő, remélem Jerzyt viszi ki, és akkor Szandika vagy észhez tér, vagy a dühe kirepíti a villából...

Alekosz persze azt szeretné, ha Éva végezné el helyette a piszkos munkát, ezért akarja Évával eltakartíttatni Szandikát, de itt meg a saját ellenszenve vakítja őt el, és ezért nem látja jól a következő sakklépését, ugyanis nem igaz az, hogy bárki meg tudná verni Szandikát... Jerzy biztos nem, Gigi biztos nem, és Sajnos Éva is határeset, mert nem tudhatjuk mit fog még aq magából kikelt Szandika csinálni Évával, és ha túl sokat borítja ki, akkor előfordulhat, hogy Éva tényleg eszelősen fog viselkedni, még Szandikánál is eszelősebben, hisz neki nincs túl sok embere a házban, akire támaszkodhatna, és Alekoszra nem igazán számíthat lelkileg, mert Alekosz számára valójában nem létezik a lélek, Évánál is sokkal önzőbb...

Szóval, ha Alekosz szerint Szandikát ki kell vinni párbajozni, akkor vigye ki ő, és ne Évát küldje, aki lehet hogy kinn marad, ami Alekosznak sem lesz jó... vagy talán ő úgy gondolja, hogy jó lesz neki? És Éva nélkül könyebben szerzi meg a lányok szövetségét?

Nem tudom, de nem tetszik ahogy Évával viselkedik, az egyetlen emberrel, akire a párbajánál számíthatott...

arkangyal44 2011.03.02. 22:02:13

Először is gratu a nyertesnek, és ha már benn vagytok,kérdezzetek rá,hogy mi aza kochengeres jó édes anyjukért van, hogy nem van éjszaki közvetítés csak pár másodpercig,és ha úgy van hogy 22-05-ig van közvetítés akkor legyen is:)

Bogi és Burkó 2011.03.02. 22:02:19

@Hódos Hajnalka: azt néztem erősen, hogy hogy lehetnek úgy rockzenekar, hogy közben depeche-esek ? :)))))

Trevlovics 2011.03.02. 22:08:12

@Hódos Hajnalka: sose mondtam, hogy szőrös a szíved! most viszont elgondolkodtam rajta, mert milyen jó kis játék volt én meg az imént értem a helyemre melóból, nem volt esélyem :) a főnököknek szőrös akkor a szíve persze!

natoth 2011.03.02. 22:08:42

@Hódos Hajnalka:
pfhűű, köszönöm szépen :)
gibsonnal nehezebb dolgom lesz, azt hiszem

Wakka 2011.03.02. 22:09:48

@Friedmann Juci: Azt,hogy 'pedig megkapta a szokatlant...',hogyan fordítanád németre?
Amúgy pedig Béla egyetlen esélye arra ,hogy hugival az utolsó háromban legyen az,hogy magára pakoltat,és kiviszi Évát.

beacska 2011.03.02. 22:12:53

@flanker: Évára már szinte mindenki elmondta, hogy sokat változott, és látszik rajta a változni akarás!

nyanyanya 2011.03.02. 22:13:53

@beacska: igy en is tudok valtozni..:D

KISCSILLAG 2011.03.02. 22:13:57

@Wakka:

igen, de miután a nézők megmondták, hogy nem szimpatikus az, hogy valaki magára teteti, és most ketten is kiestek, akik magukra tetették, hát szerintem Béci most távol fogja tartani magát egy darabig a párbajtól...

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:14:25

@Bogi és Burkó: kikérem magamnak :DDD settenkedő mondta eccé, hogy két dolgot nem tud megérteni, a ddr-t és a depeche mode-ot. én a milan és a bayernmüntyhen drukkereket, holott a legjobb barátom az. van anyázás, gondolhatod :DDD

@Trevlovics: tudom, vicc volt és köszönöm a leveleket, ha fennkölt lennék, azt írnám, az ilyen pillanatokért érdemes, mikor ilyenek érkeznek a postafiókomba. köszönöm és meghajtom a fejem. rágok neked a falba szívet, jó? pacsálunk még, nem maradtál le semmiről! :)

Lanois 2011.03.02. 22:14:33

@viola narvilly: inkább futtasd meg a futópadon, és utána segítőkészen nyomjál az arcába egy fehér kendőt. utána szkenneld be a kendőn maradt arclenyomatot, és töltsd fel a netre és linkeld be. köszi.

arkangyal44 2011.03.02. 22:16:20

@Wakka: én úgy fordítanom hogy gegriffen der ungewöhnliche :)

gangesz76 2011.03.02. 22:16:27

húúúú,de sokáig volt adás...kb.1 másodpercig...

Szentpeter 2011.03.02. 22:16:43

@KISCSILLAG:

Hosszú bejegyzésed van...

Alekoszt illetően a következőket gondolom..

Alek számára a nők tárgyak, ezt ismerik fel a bentlakó nők, és ezért mondják hogy Alek férfiként nem jöhet szóba

Éva depressziós.. valójában egy idegbeteg nő

Szandika meg egy lelkileg sérült személy..

A valóvilág szerkesztői ezeket a jellemeket engedték össze, és várták hogy stressz helyzetben mi lesz belőle..

Alekosz fog egyedül nyerni ezen a játékon, egyrészt a fődijat, másrészt a sztárság minden előnyét hátrányát megizlelheti..

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:17:11

@beacska: velkámhóm. nincs harag, ugye?

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 22:17:30

Az egész meg van óvva és megyek a bíróságra, meg Strassburgba és az ENSZ-be!
Kereken egy évet késtetek!

Hódos Hajnalka 2011.03.02. 22:19:39

@kérődzőgiliszta: :DDDD jaj, annyira köszi, egy állat vagyok, tényleg......

Az milyen, hogy én offolok a legtöbbet ma este a blogon? :DDD

Bogi és Burkó 2011.03.02. 22:19:53

@Lanois: az új torinói lepel? végül is ... Hajni mindennap nézi ezt a borzadályt, tényleg egy szent ember :)))))))

KISCSILLAG 2011.03.02. 22:20:53

@Szentpeter:

lehet, hogy Szandika dühe rám ragadt, amennyiben dühös vagyok Szandikára, hogy elárulta az "úgymond" legjobb barátnőjét a villában, és furiózóként támad rá... ez nyilván nálam arról szól, hogy nekem a barátság és loyalitás kérdések a legfontosabbak az életben...

K Tomoceusz 2011.03.02. 22:20:55

@Szentpeter: Alekosz esetében mit jelent a sztárság hátránya ?

arkangyal44 2011.03.02. 22:21:09

@gangesz76: erre utaltam, nem is oly rég.

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 22:22:05

@Hódos Hajnalka: Én pl. értem minden szavad, annak ellenére, hogy Milanos vagyok! Pl. a határidőt is el tudtam olvasni!