Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X73 és 4x74

2011. március 01. 15:15 - Hódos Hajnalka

Szörnyű álmom volt, izzadtan ébredtem, aztán kifújtam magam és arra gondoltam, őrület, hogy a betegség mit ki nem hoz belőlem, azt álmodni, hogy ezzel a nevetséges középpályás sorral, hogy Flamini-Gattuso-Van Bommel vezetni lehet a Serie-A-t, és három nullra lehet győzni a San Siróban! Az áruló Cassanóról nem is ejtek egy szót sem, kiesett a kispikszisből és nem tudom, mi kell hozzá, hogy visszakerüljön. Aztán a bögre kávé mellett ráébredtem, hogy nem álmodtam, ezért tart itt az olasz foci! Mivel még a macska is kurva ma reggel, az is kikívánkozik belőlem, hogy Jégtörő Mátyás bekaphatja, tavaszt akarok, nyitnikéket meg napsütést. Meg rántott pontyot krumplipürével, most. Az időjárás lehetővé teszi a műrepülést, Jerzsinek a negyedik emberről most kell döntenie. A sok töketlen húzódozik, Gombi, van fél órád, jó? És ha délután elkésünk? Atyaisten, csoda hogy kiesett?

Jerzsi, Béci, Gigi és Gombi felcihelődnek, már az odaúton beindul a zabszem effektus, Gigi visít mint akit élve nyúznak. A földön és a levegőben is, víz most éppen nincs. Gombi nem bírja a gyűrődést, hazafelé minden fellelhető nájlonszatyorba és papírtasakba belerókázik, jól vagyok, igen jól vagyok! Alekosz azt vette észre, hogy nem érezték felszabadultnak magukat. Részlegesen nem hagytátok el az atmoszférát? Nem, az a Fehér Anettka volt. Utoljára nekem akkor volt ilyen érzésem, mikor az érdi tízemeletes panellakásokba’ lifteztem, mondja Alekosz, nekem meg az jut eszembe, ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna. Anikó kéri Szandit, hogy segítsen neki. Most a párbajjal kapcsolatban? Kicsim, amit a szíved diktál. Anikó nem akarja megbántani Gombit. De nem fog megharagudni, ha Alekoszt mondod! Csak Alek nem úgy áll hozzád, hogy megérdemelné. Ez az, hogy most nem úgy áll hozzám! Soha nem is állt úgy, csak közlöm, nem akarok pletykázni! Beszélek az Alekosszal. Beszéljél, de most nehogymár az én véleményem számítson! Beszélnek. Anikó érdeklődik, szükség van-e az ő barátságára, érdekli-e Alekoszt, hogy ő mit gondol. Érdekli. Miért nem próbálsz meg velem beszélni? Nem tudom. Alekosz még mindig ott tart, hogy nem tudja Anikóval kapcsolatban eldönteni, mi van. Nem tudja, hogy bízhat-e benne.

A párbajozók a kortesbeszédeket gyakorolják, szerintem most inkább hagyd a sminket. De mindjárt kész vagyok, kettő perc! De sok a két perc is, már végeznünk kéne! Na tedd le! Hát csak magával foglalkozik! Alekosz és Éva kapcsolata lassan tényleg olyan, mint egy tizenéves házasság. Én már csak tudom. Mi az a pikírt humor? Pikírt, ez egy szó. Neked nem olyan humorod van, ami mindenki számára úgymond érthető, hanem csak azok tudják ezt a humort érteni, akik megfelelő intelligenciával rendelkeznek. Jó, hogy mondtad ezt a szót, akkor majd fogom ott kamatoztatni. Gombi is készül a párbajra, ő a nyivákolást tartja célravezetőnek. Mi van, ha nem jövök vissza? Benne van az is a pakliban. Ötven-ötven százalék! Jó, de most nagyon ötven-ötven! Micsoda, 90-10 neked, mondja Laci, én röhögök fel helyette. Hát ekkora ász azért nem vagyok! Hát nem.

A Lakók elmondhatják, hogyan élnének a nyeremény lakásban, Flood, figyelsz? Éva nem egyedül szeretne itt lakni, hanem a párjával. Biztosan sokat lenne a konyhában, a kedvenc helysége lehet, hogy a fürdő lenne és megkezdené az új életét. Anikó a szőnyeget preferálja legjobban, amit, ha jól megfigyelünk, nem kell annyit porszívózni, mint a másikat. Nagyon tetszik, minden tetszik. Mindenképpen szeretném, ha kávéval várnának, mikor odamegyek. Szandi rögtön arra gondolt, hogy ott ül a Petra, ő meg valamit csinál a konyhában, holott ő nem szokott a konyhában semmit tevékenykedni. Nem sokat lenne otthon, olvasni nem szeret, tévézni, hát azt esténként, de szerinte este sem lenne otthon. Rögtön beleugrana a kádba aztán nézelődne kifelé. A kutyával fürdene, amit rögtön szerválna. Alekosznak nagyon tetszik a konyha. Lehetne készíteni itt jó kis pörköltöket, marhalábszár pörköltet, sertéscomb pörköltet, illetve marhanyak pörköltet. A sütőben el lehetne sütögetni disznópecsenyét vagy esetleg disznótorokat. Frappáns lakás, emberi fogyasztásra alkalmas. Hétvégén én is sertéspörköltet akartam főzni, de most elment a kedvem. Lehet, hogy inkább disznótorokat sütök.

A parlamentáris köztársaság nem jött össze, a Villa Alkotmánybírósága elfogadta a döntést, amelyet a legitim parlament hozott. A jogerőre emelkedett törvényeket eltörli, és feloszlatja a parlamentet. Valaki esetleg, hogy miért nem sikerült, kérdezi Gigi. Laci szerint nem tudtak olyan szankciót hozni, aminek olyan súlya lett volna, amitől valaki berezelt volna. Isten ne adja, hogy ez egyszer Guantanamoban kapjon melót, tényleg. Évának hiába szabja ki a Jerzsi, a Szandika a büntetést, ismeri magát, nemhogy ők nem fogják tudni ezt vele betartatni, neki az édesapja sem tudott parancsolni. Hát én is azután vettem visza, hogy megtaláltam egy egész ménes fejét az ágyban, némiképp visszatart az is, rohadt nagy a porta, ha elásna, évekig nem találnának meg. Sok mindent megmutatott ez számunkra, ki milyen habitusú, ki milyen gondolkodású, kezdi Alekosz. Az idő előrehaladtával egyre jobban bontakoznak ki olyan személyiségjegyek, tulajdonságok, amelyeket már nem lehet eltakarni, amelyekre nem lehet álarcot húzni, és egyszercsak lehullik minden lepel, és minden láthatóvá válik. Szandi is hozzáfúzne valamit. Képzeljétek el, hogy a derekamon ami van tetoválás az ilyen virágról lett mintázva és azt akarom, hogy amikor befejezem, akkor ilyen legyen, hogy belül pöttyös meg ilyen sávos meg ilyenek. A többi néma csend.

A párbaj alatt tapintható a feszültség a Villában, Béci ideges, nem harcol, Laci! Ezek után már félek a végkimeneteltől! Alekosznak csak Éva örül, visítva. Mi volt a százalék, Alek, kérdi Béci. Nem mondom meg. Nem mondom meg, a Gombárra való tekintettel! De szeretném, ha elmondanád, nekem is a barátom! Nem. De amikor én visszajöttem és a barátodat kinn hagytam, akkor én mondjam el! Megtiszteltelek azzal, hogy elmondtam! Szandika morog, mint a bóhás kutya. Úgy látszik, ez a nyerő, a hülyeség, a pia, a nagyduma, ez igen, apám. Úgy gondoltam, hogy ennyire nem eszik ezt! Majd kiderül, ha te mész párbajozni, hogy mi a nyerő, szól utána Alekosz. Most jön az ember vissza és mindjárt ilyen búvalbaszott hülye hangulatba kell lenni, mi az isten folyik itt, értetlenkedik Alekosz! Ha tudnád, hogy itt milyen rosszindulatú megjegyzések mentek, hogy a Gombi nem tette oda magát, meg nem ezt beszélték meg, satöbbi! De mivel tett volna oda magát, böszmeségekkel, amiket itt a szájába adnak? Szandik az ágyban óbégat, ez a degenerált idióta, ez a megbolondult Alekosz a nyerő itt! Béci idegesen csapkod egy vállfával, és nem tudja elmondani! Hidd el, hogy sokat jelent, hadd tudjuk már meg, hogy mivel állunk szemben!

A Lakók Alekosztól kérdezhetnek. A fináléig mész még párbajozni, kérdi Laci. Alekosz meglepődött, hogy Anikón és Éván kívül senki nem várta vissza. Néha nem értem, hogy mi miért történik. Olyan embereknek is az unszimpátia tárgya vagyok, akiknek nem ártottam semmit. Ha ebből kiindulok, persze, hogy fogok párbajozni, hogyne. Gondolod, hogy ezek után javuló tendenciát fog mutatni a kapcsolatunk, kérdi Anikó. Egy ideig biztos, két-három napig, morog Szandi, aztán beállítja magán a gyújtást. Most miért vagyok rosszindulatú? Irritál, hogy Alekosz visszajött, irritál, ha rá kell néznem! Te vagy a legnagyobb rosszindulatú, ha te a barátod kikezded, milyen ember vagy te? Az Anikóban nem bízik, de elvárja, hogy az ő nevét mondja! Ez nekem olyan furcsa, hogy beszélünk egymással bizalmas dolgokat, tök jól elvagyunk, utána megtalálsz engem, persze hogy nem emlékszel erre, mert olyan szelektív a memóriád, mint a szita! Alekosznak nincs kedve reagálni ezekre a dolgokra. Szeretné magát jól érezni. Egyelőre nem tudja, mert Béci ugat össze Évával. Te olyan, mintha az Alekosz szótára lennél, mintha mi nem értenénk! Éva védekezni kezd, de most miért kell engem támadni? Azért támadlak téged kicsi szívem, mert amikor itt vagyunk kinn, te mindenkit támadsz! Szerintem ezt fejezzük be, mert ennek semmi értelme, javasolja Laci, egyetértek.

A másnap kriptahangulatban indul, aztán Laci feleszmél. Ja, tényleg, nekünk reggelit kell csinálni az Alekosznak. Bazmeg, tápászkodik fel Béci. Na legyen egy jó napja! Hát azért annyira jó ne legyen, csinálok neki főtt tojást. Ha nem eszi meg, a fejére borítom az egészet, kedveskedik Laci. Béla gondolkodott rajta, hogy van egy csomó hashajtó meg szűztea kapszula, azzal meg lehetett volna viccelni, de neeeem, mégiscsak ő a nyertes! Kap hideg zöld vizet, mosolyogjunk neki, jó? Kicsit irigykedek, már el is felejtettem, milyen jó így ébredni. Az elmúlt másfél évben én zömmel arra ébredek, hogy nedves gumiorr bökdösi a szemgolyóim, belenyálaznak a fülembe, ha nem vagyok elég gyors, elkezdi letúrni rólam a takarót, ha kinyitom a szemem, örül és belecsap a mancsával az arcomba. Jóreggeltbaszki. Itt a fejedelmi étek! Azt a mindenségit neki, fel sem keltem még! Hát de most ezzel keltünk! Azt a mindenit, gyerekek. Sorra érkezik mindenki, Anikó cini-minit visz Alekosznak, Éva kitesz magáért, egy joghurt, egy banán és egy cerbona leszet, hogy erőt adjon. Gigi gyümölcstálat készít, bár jobban örült volna, ha Gombinak csinálja. Alekosz majd kiugrik a bőréből, úgy örül, öröm az ilyen embernek adni bármit is, aki ennyire hálás közönség. Hát attól nem böfögne, amit tőlem kap, azt biztos!

Gigi álomlistájáról teljesül egy kívánság. Papp Timi táncos érkezik hozzá. Gigi megosztja a többiekkel az élményt, hogyne, sajnáltam volna, ha Jerzsit nem látom táncolni, szegénykém, a boltábú definíciója ezentúl ennyi: Jerzsi. Alekosznak rögtön szimpatikus lett a tündéri pöttöm lány, a mozgása, a kreativitása, úgy közlekedett, mintha ezer éve itt élne. Ezt a maga módján ki is fejezi, szeretné megtekinteni, milyen a haja kiengedve, aztán arról érdeklődik, ezeket a csípőmozgásokat hasznosítja-e a szexben. Már meg sem ütközöm, tényleg, de van, aki szerint ez még jópofa? Alekosz renvansot vehet a tegnapi támadások miatt, ő kérdezhet a Villalakóktól, persze ez is veszekedésbe torkollik. Ha sor kerülne egy Éva-Jerzsi párbajra, mi lenne az a tulajdonság, ami visszajuttatna, kérdi Jerzsitől. Szürke egérnek tituláltok engem, azt mondjátok, hogy gyogyós vagyok, de ez miben nyilvánul meg? Az hogy tudok viselkedni? Aki tud viselkedni, az már nem hülye, szerintem ez bőven elég lenne Éva ellen. Éva ugyanezt a kérdést kapja. Én talán vérmesebb és megosztóbb személyiség vagyok, mindig önmagam adom, még ha olykor csúnyán beszélek is. Én érdekesebb vagyok. Ha tévénéző lennék és a Jerzsit kéne néznem éjjel-nappal, biztos átváltanék egy másik csatornára. Ha viszont meglátnék egy ilyen típusú lányt, mint én, alig várnám az összefoglalót, nevet Éva. Béci nem tartja felelőtlenségnek, hogy kimondta, ő fogja megnyerni a VV4-et. Miért ne akarhatnám azt, ami az egész életemet megváltoztatja, igen, meg szeretném nyerni és ki akarom jelenteni, hogy megnyerem, mert ha ez tudatosul bennem akkor meg is fogom nyerni! Szandi Éva ellen mivel nyerne? Magammal, Alek, amilyen vagyok. Bár nem tudom, mert lehet, hogy az emberek tényleg a veszekedésre kíváncsiak, a rosszindulatra. Ha ez a mérvadó, ha ezzel lehet győzni, akkor köszönöm szépen, én inkább vesztek, mert ember akarok maradni, nem pedig görény.

Éva kotnyeleskedik szokás szerint, kérdezhetek? Ki áll tőled a legtávolabb és mi a véleményed róla? Szandika. Meg voltam lepődve azon, amiket tegnap mondtál, hogy benned ilyen dolgok gyülemlenek föl. Én erről nem tudtam és meg voltam lepődve. Szandi csak annyit mond, hogy ezentúl bármilyen szemétkedés lesz, nem hajlandó hozzászólni, annyit fogok mondani, hogy téged minősít, utána a te kezedben lesz az irányítás, én mosom kezeimet, hadd mondja. Éva nem érti, miért vonta ebbe bele. Mikor nem volt veszekedés, már akkor eltávolodott, nem csináltam semmi rosszat! Úgy látszik, ő nincs tisztában a barátság fogalmával, vagy neki mindegy, kivel van? Anikó óva inti Szandit, lassan beleesel abba a hibába, amibe én is beleestem. Hát most így a Bécivel. Ilyen, hogy enged egy darabig, és utána látod, velem is ezt csinálta! Nem akarom, hogy téged is beskatulyázzanak, mint engem! Míg a csajok sugdolóznak, Éva a nappaliban gúnyolódik rajtuk. Most is egymást bújják, úgy csicseregnek, mintha szerelmesek lennének! Jaj de szeretlek, jaj! Fúj, hagymát ettél, ne csináld ezt, tudod hogy utálom, röhög Alekosz.

Farsangi bál, juj. Én Világszép Nádszál kisasszonynak öltöznék, csak nem jön rám az a kurva ruha! Á nem, inkább Ördög akarok lenni. Vagy Malacka a Micimackóból. Alekosz Kovács Kokó Istvánnak öltözött, borzasztó. Azt sajnálta legjobban, hogy a borostáját leborotválta, ha megvan és egy kicsit barnább a bőröm, akkor abszolút, még hitelesebb, de így is elég jó volt, meg volt vele elégedve. Jerzsi a Fekete Gyöngy hajú hajó kapitánya, Laci lovag, Éva Lady Gaga, táncizik az Alejandróra, amivel engem kínozni lehetne, aztán jót röhögök, öt pontot adtál, kérdezi Alekoszt. Nem tudtam átlapozni. A továbbiakban lufifújás durranásig, a benne levő cetlikért, aki talál cetlit, elvehet egy dobozt, amiben bohókás ajándékok vannak. Végre mindenki nevet. Aztán lufikat engednek el, üzenetekkel, hátha valaki megtalálja. Az est fénypontja az táncverseny, akrobatikus rock and roll. Éva úgy gondolta, legyen minél látványosabb a koreográfia, és legyen benne minél több elem. Sikerült, szegénynek akkorát koppant a padlón a feje, mintha fejbe rúgták volna, nem szép dolog, de tele szájjal röhögök, mindenki felszisszen, Béci kiabál, szerencse, hogy van rajtad haj! Sem Anikó, sem Jerzsi nem érdemli ki a táncparkett ördöge nevet, mikor Jerzsi veszélyes elemként átbújik Gigi lába között, már nem akarok semmi mást látni. A győztes pár Béci és Szandika, tényleg ügyesek voltak, bravó!

Béci lefekvéskor is a százalékokon rágódik. Holnap megkérdezi, úgy értettem, a Villanyanyától, ezen vihogok kicsit. Nekem sem mondta, én is kérdeztem, de nagyjából tudom, mert ismerem az Alekoszt, mondja Éva. Mit tippelsz? 70-30. Béci szerint szorosabb volt. Vagy egy pár szám választhatta el, vagy nagy százalék. Valószínűleg nagy százalék, azért mondta, hogy a Gombárra való tekintettel. Ja és ez miért nem jó, ha 49-51? Nem akarja elmondani, mert szegény csak egy százalék kellett volna neki, mondja Béla, szerintem ebben csak ő akar hinni. Vagy már ő sem. Még egy hét a kiválasztásig, suttogja Szandika. Hát ja. Ha úgy menne minden, a normál kerékvágásban, akkor az Éva menne ki. Szerintem nem merik, mert félnek, hogy kiviszi a Jerzsit, mondja Anikó. Gigi akarja lejátszani, megkérdezem tőle, hogy mi van. Saját magára akarja tetetni a jeleket? Nem tudom, ezt akarom megkérdezni. Vagy akkor tegyék rám, és akkor én kiviszem! Ez nem a te harcod Évával, Szandi. Te vagy az egyetlen akivel jól érzem magam, meg a Laci, aki közel áll hozzám, de ez a két társaság, az Alekosz meg a Béci, olyan szinten ki akarok ebből maradni! Én veled szeretek lenni és ne tudd meg, milyen rossz, hogy azt hangoztatod, el akarsz menni! Szted a Gigi jönne vissza? Nem. Nem? Nem. Gondold végig, a Gigi mit mutat itt, mi az, amitől érdekes? Mi az, amitől emeli ennek a műsornak a színvonalát? Hogy kitakarítja a mosdókagylót? A Jerzsivel is csak húzzák egymást, nekem is unalmas! Nem tud újat mutatni! Éva egy negatív karakter, de ha kiesik, az lesz, amit mondanak, családi idill, arra meg ki kíváncsi? Figyelj, ne legyen családi idill, de ez a gusztustalanság, ez már a másik véglet, akkor inkább átpártolok, hogy próbáljam a balanszot erősíteni! De nem biztos, hogy az a jó megoldás! Ugyanaz lesz, mint ami velem volt, hogy szivárvány vagy meg napraforgó! Én azt mondanám, hogy Éva a legerősebb köztünk és ő finalista lesz! Bármelyikünk viszi ki, ő fog visszajönni! Azt meg nem hagyom, mondja Szandika, én vagyok a legerősebb! Akkor itt az ideje, hogy elkezdj harcolni! Igen, én vagyok a legerősebb, csak most pianóban vagyok, majd megerősödök! Úgy legyen.  

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

És persze köszönöm S-nek :)

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kaviárevő felsőezer 2011.03.01. 15:24:06

ráéreztem, hogy mikor kell ide be nézni :) imádat van, Hajni

sannya 2011.03.01. 15:24:09

amugy a MILAN fikazasert feketepont...
:(
dehat mit varhat az ember egy juventinotol...

sannya 2011.03.01. 15:33:07

no,a csuf blogmotor megesz mindent???
:C

sannya 2011.03.01. 15:35:17

esesesnemmmmmm....
:)))
fos elso lettem???
nohat...
:DDD

Raszputyina 2011.03.01. 15:35:35

Amióta Szandika megkapta a rózsafüzért Lacitól, úgy viselkedik, mint egy csillagkeresztes dáma.

2011.03.01. 15:38:09

@sannya: igazad van, miért kell fikázni a Milant, úgyis jön a Spurs és végük! :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.01. 15:38:44

ez a trottyosgatya táncoéknál követelmény? a koreográfus csaj kifejezetten nagydarabnak látszott benne, pedig nyilván szuőer alakja van

sannya 2011.03.01. 15:39:33

@beebeer:
nananana!!!
nem eszik olyan forron a maset!!!
:)
amugy teny,kisse oregecskedo a kozeppalyank,dehat...
attol a scudettot meg behuzzuk,a tobbeiknek meg marad a bombi osszes...
:DD

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.01. 15:40:15

Mióta a két "zenész" majom beköltözött nézhetetlen lett a VV.

sannya 2011.03.01. 15:40:41

ez az atletikosz igy,csupaszba azert ut...
:)
nem izombol,nem erobol,de gyomorba...

2011.03.01. 15:43:25

@sannya: nemcsak öregecske a középpálya, lassú is. Illetve nem csak a középpálya öregecske. :)

fityfiritty 2011.03.01. 15:44:15

Upppsz. Benne vagyok a százban... :)

Hódos Hajnalka 2011.03.01. 15:44:15

@sannya: te ne sértegessél engem, nem vagyok én juventino.

dr. gernika 2011.03.01. 15:45:30

Köszi. :)
A tegnapi öf legjobb pillanata tényleg az volt, mikor Éva lefejelte a padlót. De nem is tudom mit várt, hogy Alkeszosz majd megtartja, akinek olyan vastag a karja, mint az enyém?

sannya 2011.03.01. 15:46:04

@beebeer:
jovanna,nekem is jobban tetszett a 3 tulipanos milan,vagy utana a boban-zseni fele jatek,dehat...
anno KISPESTen volt egy kozmondasunk...
not,lakast,kocsit barmikor cserelhetsz,szivet es csapatot soha...
:))

sannya 2011.03.01. 15:46:41

@Hódos Hajnalka:
ja,tenyleg,romanista...
scusi...

(egy fokkal jobb,halvanyfekete pont...)

2011.03.01. 15:51:37

@sannya: "not,lakast,kocsit barmikor cserelhetsz,szivet es csapatot soha..." szép mondat, pont nekem írtad, aki végigszívta 2009-et, 2010-et? és 2011-et? YNWA.
Azért legalább azt nem mondhatják, hogy divatdrukkerek vagyunk.

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 15:56:26

Na ti majomkutyafalka, jól otthagytatok a másikban! Most fos soxámjegyűként kullogok utánatok!

gibson 2011.03.01. 15:58:45

Hajni, ez brutális... Ezt mennyi ideig írtad, fél nap??

genevieve 2011.03.01. 16:00:57

@kérődzőgiliszta: én szóltam, hogy van új poszt:-)

sannya 2011.03.01. 16:01:18

@beebeer: KISPESTen'78-92kozott,MILANoban '89ota sikerul megjelenni...
:)
nekem ennyi az elsport...

MegLepke 2011.03.01. 16:03:04

Jó hosszú poszt lett! Azóta sem derült fény a marhanyak pörkölt rejtélyére számomra.:)

@Ari11: tőled pedig bocsánatot kérek, mert az éjjel szóltam a helyesírásod miatt, bár kedves voltam szerintem. Akkor még nem tudtam az okokat. Téged ezentúl kihagylak az ilyen jellegű megjegyzéseimből.:)

gastro vazze 2011.03.01. 16:05:12

@sannya: én szoktam váltogatni a kedvenceket, pl. sokáig a Chelsea volt a favoritom (még Gianluca Vialli idejében), aztán divat lett szeretni én meg továbbálltam.. Előtte volt a Napoli (kizárólag Maradona miatt), még előtte Juventus (kizárólag Platini miatt, mert Libiában a Rothmansos dobozokba mindig el volt rejtve egy focistakártya és a csíkospólós Platini volt az első, amit találtam nagyanyám cigisdobozában - ebből lehet is tudni mikor éltem ott:D).
A Barcelonát jobban szeretem, mint a Realt, pedig azt Puskás miatt persze, hogy kedvelem.. szóval nekem ezt így, hogy nem élek ott, abban a városrészben, vagy nincs okom gyűlölni pl. a Laziot, kicsit nehéz felfogni...a Depeche Mode-ért sem tudnék ölre menni, pedig nagy kedvencek voltak mmkk:D

gastro vazze 2011.03.01. 16:05:53

@MegLepke: pedig az egyik legfinomabb része a marhának:)

MegLepke 2011.03.01. 16:08:15

@gastro vazze: nekem a főzés szent, mint Évának, de erről még soha nem hallottam. Bár hozzáteszem, ritkán eszem marhát.

2011.03.01. 16:10:43

@sannya: én magyar csapatnak nem igazán szurkoltam még, és nem azért, mert annyira rosszak lettek volna, akkoriban sportoltam, a kézilabda nem tűrt meg mást. De 78-ból emlékszem gyerekként az argentin-magyar meccsre, éjjel volt, titokban becipeltük a kis junosztyot a gyerekszobába, akkor tanultam meg némán üvölteni, kaptunk volna fatertól ha felébred!
Egyébként a Milánt én is bírtam, de csak a holland időkben, Rijkard-Gullit-Van Basten trió azért nem volt semmi. Na meg Baresi, Donadoni, Maldini, Costacurta, jönnek elő a nevek rendesen.
Ez a Milán messze van attól a Milántól.

2011.03.01. 16:14:04

@gastro vazze: tényleg? még sosem hallottam marhanyak pörköltről. Azt hittem, nem is létezik.
Alekosz felsorolása végére meg már az ökörsütést vártam.

gastro vazze 2011.03.01. 16:14:23

@beebeer: én akkor Intert bírtam, Mattheus - Klinsmann - Brehme miatt, nameg az örök nagy igéret, akiből olasz isten is lehetett volna, de nem lett: Aldo Serena....

gastro vazze 2011.03.01. 16:15:27

@beebeer: inkább szoktak bele rakni, mert a marhapöri sem csak egyfajta marhahúsból jó igazán.. Másik legjobb része a marhafartő:)

ruzs54 2011.03.01. 16:16:20

@Myta: mitől látod ugy?amugy sziasztok!

2011.03.01. 16:19:52

@gastro vazze: pedig abban az időben elég sok magyar örök ígéretet is lehetett találni, Törő például, ő fenn is volt a szobám falán. De nem voltam UTE drukker, és őszintén, most, hogy 15 éve itt élek a Fradi szomszédságában, szégyellném is, ha magyar ultra lettem volna.
Nekem nagy álmom, hogy kimenjek az Anfieldre, arról nem is merek álmodni hogy a KOP közepén üljek. Most is megtenném, pedig nagyon szarok vagyunk.
Második a Nou Camp.

MegLepke 2011.03.01. 16:20:38

@ruzs54: szia! az online közvetítés azóta úgy néz ki, hogy 2 perc online, 5 perc offline. És ez csak a legjobb arány. Mindig félnek, hogy valaki elszól valamit.

gastro vazze 2011.03.01. 16:20:59

ja tényleg volt ez is:
"Mi az a pikírt humor? "

--szóval rájöttem, hogy ezért ilyen segghülye ez az Alekosz és használj oda nem illő szavakat a betanult monológjaiban! Hát fingja nincs a szavak jelentéséről szerencsétlen Csórikámnak, mert ilyen balfaszoktól tanulhatott világéletében, mint ez az Éva.. Évikém a pikírt nem azt jelenti, amit hiszel, hogy jelent.

fran7 2011.03.01. 16:21:13

@gastro vazze: A Matthaus féle Inter miatt lehetetlen gyűlölnöm az Intert, bár mindenkit megértek aki ezt teszi. De pl. a tulipános Milant nem kedveltem, de Cafu és Serginho óta ők a kedvencek,
De igazán ideges és boldog csak a Vasas eredményeitől tudok lenni. Pedig mennyit tettek ez ellen!

bévé 2011.03.01. 16:22:01

jujj, benne van Flood, és nincs is itt.. :)

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 16:22:26

Forza Rossoneri!
Eccer láttam őket élőben a San Siroban! A Juvét rendezték le. Én voltam a 92675. néző! A Juve gólt Nedved lőtte, a Milánt meg az Inzaghi és Seedorf.

csikarcsi 2011.03.01. 16:22:40

Új vagyok, kéretik nem cikizni.
Hajni Te egy Istennő vagy, én is fuldokoltam a röhögéstől, mikor Aleszkosz földhöz vágta Éva fejét.

gastro vazze 2011.03.01. 16:23:19

@beebeer: én is a KOPba mennék, ha lehetne, de meghallgatnám a Nou Campot is szivesen egy Espanyol elleni meccsen, ott esély van rá, hogy jó lesz a meccs is:D

2011.03.01. 16:23:33

@gastro vazze: ezek szerint a pörkölt úgy működik, mint a halászlé. Vegyesen az igazi. De tényleg nem hallottam marhanyak pörköltről, kicsit később esett le, hogy marhanyak nyesedék húsról lehet szó, bennem meg már megjelent egy hatalmas fazékban egy tekintélyes vastagságú marhanyak egyben. Mint a töltött libanyak. :)

2011.03.01. 16:26:16

@gastro vazze: Na igen, nehéz lehet a Barca drukkereknek, már az El Clasico sem okoz izgalmakat! :DD
A KOP szellemisége nagyon megfogott kölyökkoromban, valaki nemrég írta az NST-én, hogy pátoszpower a pool játéka. Nagyon találó és nagyon igaz: nekünk Mohács kell!

sannya 2011.03.01. 16:26:38

@beebeer: marhanyak porkolt...
mint a fradi kolbasz,mindent bele...
:D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.01. 16:27:14

@MegLepke: Téged már az első perctől szerettelek,de tényleg. Valahogy szerettem amiket, és ahogyan írtál.
Lesem ha írsz.
Köszikeeee, ha ki hagysz, : )).Így lehet, hogy nem megyek be a riport szobába, sírva, hogy haza akarok menni.
Különben is, Hajni fagyit ígért, meg hogy megtörli az orrom.
De Kasza Tibi, nekem tegnap nagyon nem jött be, az éjjeli adásban. Lehet, hogy sokat leállították az adást. Ma meglátom az összefoglalóból.

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 16:27:17

@csikarcsi: Na csak jöjjön PCs, majd feltörli veled a villát!
Amúgy pacsika!

Hódos Hajnalka 2011.03.01. 16:27:41

@gibson: á, annyi nem volt. de röpül az idő írás közben, mrt arra gondolok, hogy várjátok.

ssszööööörrrrrcccccssssssss :DDD

@csikarcsi: juj köszönöm és légy üdvözölve! :)

MegLepke 2011.03.01. 16:28:17

@beebeer: én is így képzeltem el első körben.:D

ruzs54 2011.03.01. 16:31:22

itt van a tegnap éjszakai közvetítés.tom barátunk jóvoltából.indavideo.hu/profile/tom1976/

2011.03.01. 16:31:24

@MegLepke: "én is így képzeltem el első körben"
Ugye? Hogy kicsit pikírt legyek, Alekosztól még csak nem is tartanám furcsának.

2011.03.01. 16:35:03

@Ayesha: hogy egy klasszikust idézzek:
A foci nem élet-halál kérdése. Sokkal több annál.
:)

Atok 2011.03.01. 16:35:17

@www.idegen-szavak.hu/ :

1 héten belül a legkeresettebb szavak:
pikírt

:D

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 16:36:36

@sannya: Utojjára naccsopis koromban ettem!
De ha látom, ígérem, Ráczuppanok!

MegLepke 2011.03.01. 16:37:28

@Ari11: <3 :)

@beebeer: igen, pontosan ezért. Én a kakastaréj pörire is kíváncsi lennék. Még csak levesben főve ettem.

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 16:37:50

@Atok: nanelégymá ijjen izé! pikirt, mert lemajokutyafattyázlak!

sannya 2011.03.01. 16:37:55

@kérődzőgiliszta: a jovo het vegi nagybevasarlasnal mar be van tervezve...
:D

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 16:39:22

@MegLepke: Drága lepkém! Hát szívesen főznék egyet, de a heréjéből! Dödöllével a legfájintosabb!

ruzs54 2011.03.01. 16:39:41

@MegLepke: köszike.:)amugy a marhanyak a hentesnél marharostélyos néven található,ami a nyakicsonttal egybe van.a sertéshúsnál ezt tarjának nevezzük.

sannya 2011.03.01. 16:40:32

@gastro vazze:
@beebeer:

a nou campba tobbszor voltam,hihetetlen hangulata van,de inkabb amolyan szinhazfele,nem ismerik a vendegszurkolo fogalmat...
az anfielden-sajnos-csak egyszer,egy 'pool-norwich city meccsen,haverokkal a norwich taborban...allat volt...
:)
es akkor meg nem volt ez a kartyazos-ulj le es tapsikolj,fogyassz es csitt rendszer...

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 16:40:55

@beebeer: már akinek:)

Megfogadtam h ha nekiállok interjúra készülgetni, akkor nem HV-zok közben. Hiba volt:)

Hannibal22 2011.03.01. 16:41:00

Eddig még nem dicsértem posztot,itt az ideje,fasza lett!!

legközelebb akkor fogom ,ha én is benne leszek:)

2011.03.01. 16:41:02

@MegLepke: én meg már kakastöke pörköltet is ettem. :)))) De marhanyakról nem hallottam.

dr. gernika 2011.03.01. 16:43:31

@Atok: :D
Az a durva, hogy tudtam, mit jelent, Narddal meg is beszéltük, de a biztonság kedvéért én is megnéztem, Éva olyan öntudatosan oktatta Alkeszt a hülyeségre.

gidabiga 2011.03.01. 16:44:49

@Hannibal22:

lájk :D
nem elég neked, hogy voltál már első? :D

the sandwich maker 2011.03.01. 16:46:20

@Atok: még hogy nem tanít semmire ez a műsor.

2011.03.01. 16:46:39

@sannya: ne tetézd, ne tetézd!!!!!
Nem elég, hogy ott ücsörögsz a tengerparti vityillódban még az álmaimat is megéled???!!!!!
A Nou Campban milyen lehetett a biztonsági szolgálat, még régen olvastam, hogy Figohoz hozzávágtak egy disznófejet. Milyen már az, Barca szurker vagyok, megyek a meccsre és a kabátom alatt becsempészek egy disznófejet (más források szerint fél disznót). Őrült hely lehet Barcelona. Is.

mann 2011.03.01. 16:46:51

Hogy lehet a Romát szeretni?!?
Csak az Ultra' volt meg videón és így maradtál? :)

Hannibal22 2011.03.01. 16:47:04

@gidabiga: hülyevagy,Hajni elszabadította bennem az egomajmot,azzal az ajánlással:)

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 16:47:53

@ruzs54: És a szegy az micsoda?
Na akkor a későnjövőknek!
:-)
A pörkölt borjú láPszárból a legfinomabb. Én kb. hasonlóan főzöm, mint a vadhúsokból, vagyis vörösbor, és borókabogyó is kő bele!
Ha nem merülök le a végére, akkor kizárólag kézi szaggatású nokkedli a körettye!
Savanyúnak cékla a legjobb!
Mivel ez egy kemény vöröshúsos étek, csakis a legjobb helyről származó (villányi, v szekszárdi) Cabernet Sauvignon passzol hozzá. Hétköznapra Cabernet Franc is megteszi.

2011.03.01. 16:48:09

@Ayesha: nem sikerült az interjú? Nem tudtál ellazulni tőlünk?

naezjó... 2011.03.01. 16:51:04

Fú Hajni, szeretem olvasni amiket írsz, szeretem ezt a blogot, de az első bekezdésért nincs bocsánat, illetve igen, mert nőként nem dolgod, h érts a focihoz :D ha ennyire savanyú a szőlő, abból már Montella sem csinál Irsait (ha jól értettem a szimpátiád) :D amúgy szép napot mindenkinek!

MegLepke 2011.03.01. 16:51:29

@kérődzőgiliszta: rég ettem olyat, ha jól főzöl, megyek!:)

@ruzs54: köszönöm, disznóságokban jobban otthon vagyok.:)

@beebeer: én is, hisz vidéki lány vagyok alapvetően.

gidabiga 2011.03.01. 16:52:03

@Hannibal22:

egomajomkutya vagy majomkutyaego? :DDD

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.01. 16:52:44

@Hódos Hajnalka:
Jaaaaaaaaaaj, mindjááááá kettő téli fagyika.
Most már, maradok a végéig. Azt így jártatok : )))

MegLepke 2011.03.01. 16:53:27

@Hannibal22: igyekezz tesó, mert én már szerepeltem posztban!:P

sannya 2011.03.01. 16:54:11

@beebeer:
anno olaszorszagban is "ment be"egy robogo kabat alatt a nezoterre,aztan repult a vendegszurkolok nyakaba...
:D
a vehemencia orok...

MegLepke 2011.03.01. 16:54:47

@kérődzőgiliszta: hú, te, ezzel most nagyon felvillanyoztál ám!

Hannibal22 2011.03.01. 16:54:49

@gidabiga: Jogos:)
Jav: elszabadította bennem a majomkutyát.úgymond,effektíve levette róla a pórázt:)

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 16:55:10

@beebeer: jaaa, nem azért mondtam. Várom hogy hívjanak hogy mehetek a céghez MÁSODIK KÖRRE (ettől kapok már agyfaszt, körözgetés, személyzeti tanácsadás...). Még nem hívtak (bár hamari hívást ígértek, MMKK), tegnap voltam előinterjún, de most itt vuduzok, hogy hívjanak és készülgetek is az angol nyelvű részre.

2011.03.01. 16:55:34

@naezjó?: "nőként nem dolgod, h érts a focihoz"
Azért azzal az elavult sztereotípiával, hogy a nők nem értenek a focihoz, fel kellene már hagyni.
Nálam volt hogy egy kapcsolat végét jelentette, mikor életem akkori párja a második félidő közepén megkérdezte, hogy a kapus elhagyhatja a 16-os területét?
Ja, és nő vagyok.

Hannibal22 2011.03.01. 16:56:40

@MegLepke: aha..persze..engem meg gyíkká változtatott:)

gidabiga 2011.03.01. 16:57:08

@naezjó?:

mi ez a kirekesztés? :)
@Hannibal22:

harapsz is? :D

Traitor General 2011.03.01. 16:58:43

@Hannibal22: Te egykicsit bevagy képzelve:-D

2011.03.01. 16:59:07

@Ayesha: részvétem. És szurkolok.
Ez annyira bohorzasztó ez a sok előjáték, utójáték. Remélem nagy pénzért megy a harc, mert az ám a nagy vicc, mikor lejátszatnak pár kört, aztán mikor kiderült az összeg csuklottam a röhögéstől. Én öt éve jártam házhoz a loofahért vagy két hónapig.

naezjó... 2011.03.01. 16:59:51

@beebeer:
''Azért azzal az elavult sztereotípiával, hogy a nők nem értenek a focihoz, fel kellene már hagyni. ''
elég látványos mosolyjel volt ott, ha már a nem látás a téma... Sima zrika, oda-vissza szokott menni tudod a szurkolók között, kemény vaskalaposság kell a komolyan vételhez ilyen szinten, SZTEM.

2011.03.01. 16:59:58

@genevieve: fogalmazzunk úgy az első repedés kapcsolatunk kőfalán. :)

2011.03.01. 17:01:07

@naezjó?: Igen nő vagyok. És vaskalapos.

MegLepke 2011.03.01. 17:01:17

@Hannibal22: de igen, mikor a levélről volt szó, hogy nem olvasták be, és külön meg lett említve, hogy az én versem sem. hát így. Nem vagyok hazug majomkutya, visszakeresem mingyá, ha szükséges! Na!:)

Bob munkatárs 2011.03.01. 17:01:19

Majomkutya nick van már?

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 17:01:46

@ruzs54: Hát akkor nem maradtam buta!
Mingyárt le is diplomázom marhatrancsírozásból!
Bár itt a beebeer a darabolós, csak patológusnak álcázza magát!

Traitor General 2011.03.01. 17:03:37

@Trevlovics: első kéttszázba benne vagy velem együtt:-)

Hannibal22 2011.03.01. 17:03:44

@MegLepke: ó,hogy kabbe,tényleg:))

MegLepke 2011.03.01. 17:04:59

@Trevlovics: vááááááááá! Welcome home!:)

@Traitor General: na azzé'!:)

@Hannibal22: ugyehogyugye!:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 17:05:00

@Myta: Katasztrófa ez a két csóka, csak húzzák le a műsort!

2011.03.01. 17:05:16

Francba lebuktam! Orvosnak készültem, de nem bírtam a vért, esténként szakmányban darabolós gyilkolok! Gyakorlásképpen. Egyre jobban megy! :) Egyre közelebb a boncmesteri álomhoz.

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 17:05:23

@beebeer: A vaskalap kötelező védőfelszerelés a proszekturán! Gondolom, te is láncfűrésszel végzed a naggyát!

naezjó... 2011.03.01. 17:07:21

@beebeer:
rendben, last attempt: azzal, h beszóltam, mint szurkolót akartam húzni, nálam pont ez az egyenjogúság, tudod, ha úgy gondolnám, ahogy írtad, akkor le se szarnám. De akkor majd meghúzom inkább magam :)

gastro vazze 2011.03.01. 17:07:42

@beebeer: benne volt az őr is! hidd el...

gidabiga 2011.03.01. 17:07:48

@Trevlovics:

lájk :D
@Bob munkatárs:

még nincs, de ezek után biztos lesz :D

nyanyanya 2011.03.01. 17:08:13

Haha ugy tunik nem csak en vagyok olyan szarszemet aki teli szajjal rohogott Eva koppanasan:D

MegLepke 2011.03.01. 17:08:22

@bévé: leírta, hogy hallássérült, és abban az időben ezzel még nem foglalkoztak. Most meg már igen nehéz lenne megtanulni mindent. Ezzel egyetértek - ha már beléd rögződött évtizedek folyamán, akkor nem lehet könnyű változtatni.

2011.03.01. 17:08:53

@kérődzőgiliszta: Kedvelem a láncfűrészt, nélkülözhetetlen a csontok átvágásához, mégsem állhatok neki reszelővel. De igazán a szikéért rajongok, ahogy simán belehatol a húsba, hasít a bőrben.

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 17:10:09

@beebeer: én meg október közepe óta járok:) ez eddig a leghosszabb idő munka nélkül...
a legjobb az, hogy igazából nem tudom, miért nem melózom még mindig...hogy miért nem jött össze!

gastro vazze 2011.03.01. 17:10:41

@nyanyanya: azon mindenki minimum röhögött, de volt, aki agyrázkódást is kivánt neki:)

2011.03.01. 17:11:22

@gastro vazze: "benne volt az őr is! hidd el..."
Szerinted van esély, hogy itt a Fradiban eljátsszam az eseményt? Vajon megmotoznak itt, feltűnne nekik, hogy egy fél hentesboltot csempésznék be?
De mindegy is, ezért nem mennék focimeccsre, különben is mi lóversenyre járunk.

gastro vazze 2011.03.01. 17:11:43

@nyanyanya: azon mindenki minimum röhögött, de volt olyan, aki agyrázkódást is kivánt neki:)

gastro vazze 2011.03.01. 17:12:38

@beebeer: hát, ha a Petrótól viszed a Moszkváró', akkor be fogják engedni :D

MegLepke 2011.03.01. 17:13:51

@Ayesha: :( szurkolok! Én most már itthonról akarok dolgozni, úgy döntöttem. Bár ez a szakmámban igen nehéz.:D

@gastro vazze: én nem röhögtem. Esküszöm, meg is sajnáltam, akkorát koppant.

gastro vazze 2011.03.01. 17:13:59

@MegLepke: akkor sorry, ezentúl, majd máshogy állok hozzá az egybenemírt dolgokkal.. mondjuk ez még mindig jobb, mintha mindent egybeírna:D

2011.03.01. 17:14:35

@Ayesha: Áh, ez a lelkiállapot ismert stádium az álláskeresők között. Ne magadban keresd a hibát, nem vagy te egy szar kilences!!!!
Nem tudom milyen szakmában nyomulsz, de a legtöbb meghirdetett állásra még itt Pesten is a haverok haverja kerül. Én spec. 42 önéletrajzot adtam le, aztán régi ismeretség alapján sikerült csak állás szerezni. :(

gastro vazze 2011.03.01. 17:16:02

@MegLepke: én visszatekertem vagy 10x:)

Mondjuk nagy baja nem lehet ott bent azon a parkettán, mégsem kő volt.. Biztos Alekoszt ezért nem zárták ki, mikor nekitámadta Lacinak és feldöntötte. Csak erre tudok gondolni, hogy ezért, mert ilyenért a Zsuzsit kizárták!

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 17:17:45

Hát nem tom, azért azt kívánni h valakinek törjön be a feje, az azért nettó geciség...
(nem kívánok ilyet az algaevőnek, pedig nem bírom, egyszerűen menjen onnan és kész.)
diszhal.info/halak/Ancistrus_temminckii3.jpg

dr. gernika 2011.03.01. 17:17:55

@nyanyanya: Ahányszor ismételték, annyiszor néztem gyermeki mosollyal a képemen. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 17:17:56

@nyanyanya: Én konkrétan lefagytam egy pillanatra.

2011.03.01. 17:18:28

@naezjó?: a helyedben nem húznék ujjat egy vaskalapos darabolós gyilkossal!!!!!!
Különben is tényleg vicc az a középpálya! :)
Bár Gattusót becsülöm, például beszél nyelveket, a skótot egyenesen kíválóan! :DDDD

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 17:18:57

@locsolóember: Röviden: NEM!
Hosszabban? Hátbameg, elvitte a blogmotor Gombi után!
Wazze, Irsait max. egy rostonsűlt csirke, vagy pulykamell mellé! De leginkább ide, fröccsözni! Én, speciel bodzaszörppel turbózom, amit jegesmaci szörpnek nevezek!
De, amióta fut a vv4, hijánycikk lett a Profiban!

nyanyanya 2011.03.01. 17:19:31

Mondjuk azon megpeodtem hogy Eva tullepett a dolgon es nem kezdett el hiszteriazni. Aze biztos fajhatott:DD

MegLepke 2011.03.01. 17:21:18

@gastro vazze: @gernika: csúnya rosszak vagytok!:) Gondolom, a hangja volt csak nagy, nem lett baja.

@Peter_Cs: tőled nem is vártam mást.:)

gastro vazze 2011.03.01. 17:23:56

na a nagyeszű Jenny osztja az észt a nekedvalóban...2.5 millát költött arra, hogy bekerüljön: azt elfelejtette mondani, hogy mindezt kölcsönből --- az istenbarma:D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 17:24:38

Szandikának már nem sok ideje van bent, Anikó már vezetgeti meg rendesen.

A párbajgyőztes egyik földije írja: anettvalovilaga.blog.blikk.hu/archives/2011/02/28/VV4_Szandika_utalja_Alekoszt/ - nem olyan vicces, mint a Hajnalkáé, de egyet tudok vele érteni.

A báli táncok közül Éva és Alekosz vették a legviccesebbre a figurát, csak Éva fejelése nem hiányzott, pont akkor egy pillanatra lefagytam.

kérődzőgiliszta 2011.03.01. 17:26:05

@locsolóember: Röviden: NEM!
Hosszabban? Hátbameg, elvitte a blogmotor Gombi után!
Wazze, Irsait max egy rostonsűlt csirke, vagy pulykamell mellé! De leginkább ide, fröccsözni! Én, speciel bodzaszörppel turbózom, amit jegesmaci szörpnek nevezek!
De, amióta fut a vv4, hijánycikk lett a Profiban!

bévé 2011.03.01. 17:26:48

@MegLepke: jaaa, okés, érthető. :)

nyanyanya 2011.03.01. 17:28:07

@gastro vazze: az mennyi ruci, cipo es taska.. ahh idiota.

gibson 2011.03.01. 17:29:02

@MegLepke: engem is, ha kérhetem, köszi! :)

MegLepke 2011.03.01. 17:29:40

@gastro vazze: de nagggyon-nagggyon okos a lány, szóhoz se hagyja jutni a többieket. Nekem Gina szimpi még mindig.

2011.03.01. 17:29:43

@gastro vazze: nem egy lumen az a Jenny, de amit az önsajnálatról mondott korrekt.

MegLepke 2011.03.01. 17:31:30

@gibson: hülyevagy? hozzád még szólni sem merek.:)

nyanyanya 2011.03.01. 17:33:02

Ennek a Jenninek milyen szinu a haja??

christaylor 2011.03.01. 17:38:20

@gidabiga: Jenny az,aki 2,5 millióért került be a villába volt egy hely kiadó akkoriban és aki a legtöbbet ígérte érte,az kerülhetett be. ez volt Jenny,de egy vállalkozótól kapta kölcsönbe (elvileg) a pénzt.

Traitor General 2011.03.01. 17:40:10

@christaylor: :-) kíváncsi vagyok hogy dolgoza le/adta vissza. Vagyis nem vagyok kiváncsi jobban belegondolva.....

naezjó... 2011.03.01. 17:40:36

@beebeer:
Dex, it's you? :) Amúgy tényleg vicc, annyira röhögnek az ellenfelek, h gólt is alig rúgnak. NSO/Serie A/tabella, javaslom. befejezném az off-t, csak még nem írtatok semmi olyat, amibe bele lehetne kötni :)

christaylor 2011.03.01. 17:43:35

@Traitor General: :D

Adott ki lemezt is meg csinált naptárt is,lehet,hogy azokból is többek közt.

Most nézem,hogy az igazi neve az Kalmár Genovéva. :)

gidabiga 2011.03.01. 17:45:27

@christaylor:

hú, nagyon nem vagyok képben :D
és az jutott eszembe a visszafizetésről, mint Traitornak :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 17:45:44

@christaylor: Ezért hívták a többiek burzsujnak. Pedig aranyos csajszi.

Traitor General 2011.03.01. 17:46:08

@christaylor: akkor olasz:-) Te lehet, hogy a Kiszel Tüncivel nyomta duóban a naptárt, vagyis Donatellával trióban? Donatella Genovéva... Titkos összefonódások:-D

naezjó... 2011.03.01. 17:46:35

nekedMóúnikavalóban a következőre keresnek embereket: Szandika ébredj fel! hát, sztem ő mostanában már nem akar kikelni Anikó ágyából...

christaylor 2011.03.01. 17:49:52

@Traitor General: az a baj, hogy ha meghallom azt,hogy "naptárt adott ki" az első ember,aki eszembe jut az nekem is Tünci. :)

MegLepke 2011.03.01. 17:52:31

Miért gondolják ezek a nyikhaj gecik, hogy a fülükben a fehér klipsz - a másiknak a nyakában fehér gyöngysor az férfias????

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 17:55:14

@naezjó?: Onnan maximum lóval lehetne csak felverni!!!

naezjó... 2011.03.01. 17:55:26

@MegLepke: ne légy diszkriminatív, Gombi is több alkalommal használta a vagány szót magával kapcsolatban :)

nyanyanya 2011.03.01. 17:57:23

@MegLepke: En lattam mar olyan pasit, akinek jol allt a koves fulbevalo, pedig en nem csipem kulonosebben az ilyen szepfiukat..

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 17:58:29

@beebeer: köszönöm, aranyos vagy:)
nos, itt áll (inkább ül) az az ember, akinek sose volt olyan állása, amit ismerős által szerzett volna...de tényleg!talán mert sose tudott/akart segíteni senki.
az én munkakörömet excelgyárnak meg irodista semmittevőnek mondogatták a rossz nyelvek, pedig egészen jó asszisztens szokok lenni, amennyiben engedik.
mentem volna be inkább a villába...:)

Traitor General 2011.03.01. 18:00:50

@gidabiga: viszont lájk:-)
@christaylor: lemezénél kapakaszaszíílapát Tibcsi volt a producer?
@MegLepke: mivel Borneón az, ők az első kisebbségiek Borneó szigetéről:-D

naezjó... 2011.03.01. 18:02:13

@MegLepke: uh, oda is néztem, eddig csak háttér volt, megkövetlek. Viszont Győzike, amikor töri a fejét, az az igazán félelmetes. ''ez volt az adásomban''. Akármikor meglátom, mindig az jut az eszembe, h mit tudhat ez az ember az RTL-esekről, más okot nem tudok elképzelni, h képernyőre engedik, főleg mint műsorvezető.

2011.03.01. 18:03:43

@MegLepke: mondjuk abban igazad van, hogy ilyen ékszereket csak igazán férfias férfiak engedhetnének meg maguknak, ezen a srácon csak erősen megkérdőjelezi a nemi identitást.
Különben is nagyon erőltetett a dolog rajta.

MegLepke 2011.03.01. 18:05:48

@nyanyanya: hát én még nem.:)

@Traitor General: :DDD

@naezjó?: jóvan:) na igen, nagyon jó volt.:D

@beebeer: szuvenír joga ilyet hordani, nekem pedig az, hogy kislánynak nézem.:)

christaylor 2011.03.01. 18:07:14

@MegLepke: a köves fülbevaló,fehér klipsz férfiember fülében MMKK unnaturális. :)

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 18:07:30

Juuuj befosok ha nem tudom meg rögtön Gombár meg Picúúúúúúúr meglepetését...D:D:
remélem az lesz, hogy bejelentik, Picúúúúúúr 5 hetes terhes:P:P:P

gidabiga 2011.03.01. 18:09:46

@MegLepke:
@christaylor:
@Ayesha:

lájk :D

majd később hozzá is szólok, de ezt most nem látom :)

redhaven 2011.03.01. 18:10:43

@Ayesha: majd adneked genevieve...:)))
ilyet szólni...
ez plexin keresztül fogant gyermek leszen.
gombár plexike.

2011.03.01. 18:11:25

@Ayesha: "mentem volna be inkább a villába...:)"
Tán csak nem akarsz a VV5 castingig munkanélküli lenni? Előtte lesz még egy Csillag születik, lehet hogy még X-faktor is... Inkább fordulj Sannya kollégához, szezonra tárt karokkal várnak európai nyelveken beszélő felszolgálókat a Zöld-foki szigeteken. Ahogy most olvasgatom kormányunk terveit, lehet, hogy mi is jobban járnánk, ha eladnánk a lakást, amíg még lehet és belecsapnánk a lecsóba. :(

redhaven 2011.03.01. 18:12:32

@christaylor: engem egy db óra "öltöztet".

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 18:13:30

@redhaven: szerintem Ernő segítőkész volt, ez a titok nyitja...:):):)

MegLepke 2011.03.01. 18:13:31

Júúúúúúj, Picúúúúr a nászindulóra vonult be. Vajon mi lehet a meglepi?:DDD

2011.03.01. 18:14:52

@redhaven: "engem egy db óra "öltöztet"."

Ebben a hidegben?????

naezjó... 2011.03.01. 18:14:53

@redhaven:
plexeléssel fogant? :D
ha a du.-i műsorban kéri meg, beszarok. na az igazán műanyag lenne.

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 18:15:14

@beebeer: dehogy akarok...:D majd előkerülök, mintha ÉN lennék Alekosz eltitkolt menyasszonya és jó pénzért nyilatkozgatok

2011.03.01. 18:16:53

@Ayesha: na, ez jó ötlet, fel tudsz építeni egy izgalmas karaktert, a végén még beszavaznak a villába májusig. :)

Traitor General 2011.03.01. 18:17:18

@MegLepke: Gombár Ernő megkérte Gombár Gábor kezét.....

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 18:18:43

Ikrek esetén majd GOMBÁR MULTIPLEX.

MegLepke 2011.03.01. 18:21:34

Ez a Bence gyerek inkább ne írjon szöveget.

Szentpeter 2011.03.01. 18:24:51

Eszembe jutott egy vicc.. Anikó frigid..

gidabiga 2011.03.01. 18:26:02

@Traitor General:
@Ayesha:
@redhaven:

hallodhülyékvagytok? :)
még jó, hogy senki sem látja, hogy magamban vihogok :)))

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 18:26:19

Gombár Imax, (ő egy nagyon elszállt, látványoskodó kis pöcs lesz), Gombár Kultiplex (színházba és koncertre járó kis könyvmoly, amolyan tarisznyás bölcsész) valamint Gombár Algoflex, egy frigid, örökké fejfájós kis szűzribizli.

K Tomoceusz 2011.03.01. 18:26:58

Ez az összefoglaló 15 perces késésben van . Hol van Kasza Tibi ? Szegény a dupla posztba se fér be ? Csak azért mert időnként keverjük más K . Tibikkel , még nem kell semmibe venni . Lehet , hogy most is gőzerővel porszívózik odabent , izzadva küzd a legerősebb vendég címért , itt meg semmi nyoma .

sannya 2011.03.01. 18:30:22

@Ayesha: es ha atletikosz is besegit egy kicsit,akkor lesz gombar velorex is???
:D

redhaven 2011.03.01. 18:31:44

@beebeer: kapok még magamra ezt-azt.

gidabiga 2011.03.01. 18:33:48

@Traitor General:

hallodmégszerencse :)))
@sannya:

áááááá lájk! :D

redhaven 2011.03.01. 18:34:24

@gidabiga: nyugodtan nevess!
én metszés közben röhögtem.
még jó,hogy egyedül voltam a 15 hektáros táblában.
vagy énvok ábel a rengetegben?
faszse tuggya.

naezjó... 2011.03.01. 18:34:32

@K.Tomoceusz:
állítólag gőzerővel rajta van, h kivigye Lesi Lacát, és kint is akarja hagyni.

2011.03.01. 18:35:18

@redhaven: Megnyugtató. Akkor az a félnótás, aki csíkos alsónaci-bakancs-óra kombóban captat reggelente a közértbe, nem te vagy. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 18:37:19

@naezjó?: Lesi saját magát is kint hagyhatná!

csikarcsi 2011.03.01. 18:37:39

@beebeer: És hogy az milyen finom! Nyammi

redhaven 2011.03.01. 18:38:30

@beebeer: kérem én ritkán hodok alsót.
akkor is csak fehéret.
csíkos, ingben jáccik.

csicserierika 2011.03.01. 18:39:14

sziasztok Én meg akkor röhögtem fel kutyasétáltatás közben, mikor eszembe jutott, ahogy Éva aranyszínű bugyiban Alek hátán lovagol , akrobatikus rock n' roll jegyében. Remélem a best of Évában benne lesz. Nagyon hülyék:)

MegLepke 2011.03.01. 18:39:43

@K.Tomoceusz: K. Tiborék tegnap költöztek be, amit a mai összefoglalóban látunk majd, és azt pedig holnap írja meg Hajni. Időzavarba keveredtél, látom, biztos a tegnap esti onlány hatása.

naezjó... 2011.03.01. 18:40:13

@Peter_Cs:
így lesz, de nem ússzuk meg, h előtte ne mondják el dalban...

redhaven 2011.03.01. 18:40:42

@sannya: ez a gyermekmár a nemzet csemetéje leszen.

naezjó... 2011.03.01. 18:43:01

@MegLepke:
Tomoceusznak most múlik pontosan.
@csicserierika: Hát a talicska az smafu??? :D

sannya 2011.03.01. 18:43:07

@gidabiga: like is like...
:)))

@redhaven: mindenkibol egy kicsi???

Traitor General 2011.03.01. 18:44:11

@redhaven: majd kapnak utána adókedvezményt, mivel VVgombi a nemzet gombija 125%-ot

K Tomoceusz 2011.03.01. 18:46:06

@MegLepke: Lehet valami abban amit írsz . Amíg reggeli posztok voltak kevésbé voltam összezavarodva . Csak arra kellett figyelnem , Alekosz miért nem abban a nadrágban megy párbajozni , amit Gigi kivasalt neki .

mréveiller 2011.03.01. 18:47:23

szandikát pofánbasznám ha nem nem lennék gentleman. hajrá alek!

gidabiga 2011.03.01. 18:48:42

@redhaven:
@Traitor General:

amúgy is néha megkérdezem magamtól, mit keresek én itt, ne keserítsetek el még jobban :)))

redhaven 2011.03.01. 18:50:29

@sannya: mán olyan rosszak vagytok,hogy muszáj vagyok elpirulni.

csicserierika 2011.03.01. 18:50:39

@naezjó?: azon is besz..tam, de most visszanéztem, és még sarkantyúzza is.:)

sannya 2011.03.01. 18:52:06

@redhaven:
akkor viszont legalabb nem kell szoliba menned...
:DD

csicserierika 2011.03.01. 18:53:53

bréking nyúz, most olvastam, hogy a Kasza Tibi szingli. Vajon miért?

Traitor General 2011.03.01. 18:54:12

@gidabiga: ezt most nem értem!! Nehogy NE gyere többet! Hallodhülyevagyol:-D

redhaven 2011.03.01. 18:55:06

@Traitor General: akkor kivonom magamat a nemzetem közösségéből.
jéééé...a testvérem most nyilatkozott a tényekben.

MegLepke 2011.03.01. 18:55:19

@naezjó?: :DDD

@K.Tomoceusz: ugyeugye! Azért van, mert nem figyelsz, nem koncentrálsz.

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 18:55:38

@sannya: igen, meg Gombár Mathiasrex is, mert az igazmondás a lényeg.

naezjó... 2011.03.01. 18:56:15

off: Nelly Furtado 1 misiért (dollárban) lépett fel Khadafinak. 45 perc műsor. gondolom tegnap volt, mert most felajánlja jótékonysági célra. Hát mi Olinak az a 130e kis irigyek???

redhaven 2011.03.01. 18:56:55

@sannya: fölháborítóan barna vagyok június végére:)))
de neked mondom?

redhaven 2011.03.01. 18:59:01

@Traitor General: Te és Biga álltok tőlem a legközelebb!!!!
csak gyertek!
GYERTEK!!!

sannya 2011.03.01. 18:59:37

@Ayesha:
mekkora csalad lesz az man...
:DDD

@redhaven: helyes...napozni jo dolog...
:D

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 19:02:19

Na mindjárt ÖF, rettegve várom Fiókszájú és Leskelődő felbukkanását:)

Traitor General 2011.03.01. 19:04:15

@naezjó?: baszki olivér is kadhafinál van? Már értem a lázadást.......

Benyeszke · http://besbe.blog.hu/ 2011.03.01. 19:06:05

@Hódos Hajnalka: Van Bommel egy állat, szerintem nem is szabadna engedni játszani

nyanyanya 2011.03.01. 19:06:25

"biztos atvaltanAk egy masik csatornara" micsoda muveltseg, huha

gidabiga 2011.03.01. 19:07:54

@Traitor General:
jaj, nem itt, hanem úgy általában :D
nekem Toscanaban kéne élnem, úgy érzem :)))
@redhaven:

hova is? :D

the sandwich maker 2011.03.01. 19:09:20

na én olyan műsort nem vagyok hajlandó nézni, amiben a Kasza Tibi és/vagy az LL Junior van.

Traitor General 2011.03.01. 19:09:31

@gidabiga: Fekete -erdő fan vagyok, a színe miatt is

gidabiga 2011.03.01. 19:09:45

@redhaven:

ki a testvéred?
nem mintha látnám a tényeket :)

az öf-et sem fogom látni, megint nem fértem a keretbe :(

2011.03.01. 19:10:19

@redhaven: mikor? az előbb odakaptam a fejem, Kadhafit mutatták.

gidabiga 2011.03.01. 19:11:10

@Traitor General:

tudom :D
a fekete színt én is, ősztől tavaszig leginkább feketét és szürkét húzok magamra :)

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 19:14:10

de hülye ez a jerzsi bazmeg...terhességi teszt:D:D:D:D miért nem fél órával dugás után kéri?

naezjó... 2011.03.01. 19:15:56

ami az egész országot lázban tartotta. Kimehetne már a lámúrpáros vmelyik tagja párbajozni, h lássuk mennyire izgalmasak Mo.-nak.

redhaven 2011.03.01. 19:16:08

@beebeer: ne basszatok ki velem...
nem kadhafi,még akkor sem,ha egy kockás abrosszal a fejemen senkinek fel nem tűnne ha követ hajintanék valami forrongóban.
nő amúgy:))

MegLepke 2011.03.01. 19:17:07

Szandit meg Évát mennyire érdekli a zene. igaza van, a szolárium egy nagggyon izgalmas dolog.:D

Én is rohantam volna oda püfölni a billentyűket.:)

redhaven 2011.03.01. 19:18:07

@gidabiga: aszittem elkészülsz innen.
erre szakadt föl kebelem rejtekéből a sóhaj.D.

2011.03.01. 19:18:17

@redhaven: most már áruld el légyszi, ki a tesód, milyen tematikában láthattuk? Ja és melyik csatorna hiradójában? :)

MegLepke 2011.03.01. 19:19:15

Alekon meg sem lepődöm, hogy a saját lakásában nehezen fogadja az ott alvó embereket. Remélem, a művész urak nem lépnek a szőnyegre!

Jah, ennek a Juniornak igen megkövéredett a feje, mióta utoljára láttam a tv-ben.

redhaven 2011.03.01. 19:21:17

@beebeer: lényegtelen,bocs.
csak odafigyeltem ahogy meghallottama hangját.

2011.03.01. 19:22:28

@redhaven: ha titok, maradjon titok. Majd én sem árulom el, ha benne leszek a TV-ben! :)

nyanyanya 2011.03.01. 19:22:29

Istenem ez a zeneles de szani..

MegLepke 2011.03.01. 19:23:16

Aleknak szivar a mikrofonja, hatttalmas!:DDDD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.01. 19:24:06

ááááááááááááááneeeeeeeeeeeeeeeeévaneeeeeeeeee

joszif 2011.03.01. 19:24:16

elég sűrűn kell a némítás gombját használni ma, ezek az énekhangok förtelmesek....

Lone Starr (törölt) 2011.03.01. 19:24:42

Úristen de szar az Éva, a Laci.

redhaven 2011.03.01. 19:24:50

ez a k.tibi nem a sztárfotós kínából??
néhány hete még a hihetetlen külhoni karrierek rovatban fotózta a megatop kínai modellt li-csian falu egy félreeső garázsában.

truegrit 2011.03.01. 19:25:36

Alek már saját lakásként kezeli a villát. Ha nyer, szerintem a nyeremény helyett jobban érezné magát itt a vályogban.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.01. 19:25:40

basszus, hogy már ennyire nem szól semmiről, hogy ezt a fost kell betenni, mint történést, kész, most értem ide, de ezennel akkor ki is kapcsolom, jóccakát! ;)

gibson 2011.03.01. 19:25:50

@redhaven: jaja, Kínában volt, én is láttam a Fókuszban vagy hol. De nem fotózott, hanem DJ-zett, nem? :D

MegLepke 2011.03.01. 19:26:26

Lilun ez a farmer, hát Úristn!!! Én nem szoktam ilyet kérni, de nagyon remélem, hogy Hajni erről holnap megemlékezik.

naezjó... 2011.03.01. 19:26:55

@redhaven:
+a londoni magyarok ELNÖKE

truegrit 2011.03.01. 19:27:31

Hátulról furakoszik? Valamelyik este megint kanos volt az Alek?

2011.03.01. 19:27:36

Látta valaki a Viasaton azt a műsort ahol Varga Livius és Sipos Peti munkahelyekről toborzott emberkéket és tanított be dalokat, koreográfiát?
Szenzációsak voltak.

Traitor General 2011.03.01. 19:28:34

@gibson: ja a Pandáknak, azért nem szaporodnak szegény bambuszrólszakadtak.....

Zelefánt 2011.03.01. 19:30:07

@Ayesha:
Terhességi teszt, mi?...A forgatókönyvíróknál kimaradt egy adás.
Talán még VV Baba is lesz, mert ha így haladnak, Gigi áprilisban szülni fog.

gidabiga 2011.03.01. 19:31:42

@MegLepke:

én egyszer végre dobolni akarok :D
volt, hogy majdnem sikerült, meg is ígérték, hogy megpróbálhatom, aztán jól berúgtak és elfelejtették és szétszedték a szerkót :)

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 19:32:11

Gigi próbál modoros feka énekesnőt játszani, száni. Ahhoz hang is kell, overdose!!

MegLepke 2011.03.01. 19:33:16

Abban pedig biztos vagyok, hogy a csillagszületős műsorban sztárvendégként fognak fellépni és előadni a villa-dalokat.

truegrit 2011.03.01. 19:34:17

@Ayesha: ő próbált értékeket is képviselni. Hadd próbálkozzon szegényke!

Zelefánt 2011.03.01. 19:34:58

Főzőcskénél Éva megint a lényeget ragadta meg: a fehérboros palackot.

fran7 2011.03.01. 19:35:00

Ha Fischer Ádám menne be a Villába Anikó neki is nagy kedvelője lenne, akinek amúgy hallgatta a lemezeit.

truegrit 2011.03.01. 19:36:20

Szandika micsoda primadonna.

redhaven 2011.03.01. 19:36:39

@gibson: csattogtatott valami masinkát,a tévém majdnem kifordult a sarkából a megtiszteltetéstől,hogy ekkora tehetséget bemutathat.
percintéssel hosszabb a riport,az új andré kertészt üdvözöljük...

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.01. 19:37:25

Nagyon csúnya ez a Kasza Tibi…de mind a két celebpasi kritikán aluli!!!!

K Tomoceusz 2011.03.01. 19:37:52

@truegrit: Nem bírja a munkahelyi röhögést . Én is csak Monica Gellernél tudom elviselni .

naezjó... 2011.03.01. 19:38:01

Uh, Szandál amúgy kamázza Alekot. Igaz a mondás, ilyen barátok mellett nem kell ellenség.

MegLepke 2011.03.01. 19:38:50

@gidabiga: :))))

Óóóó, Éva már mindenhol azzal haknizik, hogy Alekosz szerelmes belé.

Szandál egyre majomkutyább, most már nagyon kiraknám.

bévé 2011.03.01. 19:39:22

"stresszet" - by Szandi

bévé 2011.03.01. 19:39:56

@MegLepke: igen, ezt nagyon szereti fűvel-fával megosztani. :)

Lone Starr (törölt) 2011.03.01. 19:40:23

Érdekes. Amit itt, ezen a fórumon észreveszünk, általában pont nem lesz téma a műsorban.

Amit meg Lilu/Balu/Bucu ötvenszer az orrunk alá dörgöl, általában pont leszaródik itt.

Alek tiszta őszintesége. Jaja, Évike. Alek SSKK nem lenne mással, vagy veled tisztátalan, vagy őszintétlen.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.01. 19:40:36

üsse már meg valaki ezt a köcsögöt! ;)

genevieve 2011.03.01. 19:40:37

azé ezek a fiúk rendesen kiosztják a bentieket:-D

truegrit 2011.03.01. 19:40:43

@MegLepke: büszke arra, hogy Alek értékesnek találja. De azért annyira nem, hogy cserébe kitárulkozzon a görög előtt a szentély.

Traitor General 2011.03.01. 19:41:45

@MegLepke: én megint nem látom:-) Szandálnak kell venni agy kutyaólat tele banánnal.....

K Tomoceusz 2011.03.01. 19:41:58

@bévé: Szandikától a hátulról motyog mint a görényt nem hallottad pontosan ? Már megint nem figyeltem eléggé .

redhaven 2011.03.01. 19:42:19

@gibson: kínoz a kérdés...
honnan ennyi repper???????
a gomba nem nő így mint a honi repperkéink száma.
akinek nemjutott más az felcsapott???
lassan öt Puskás stadiont megtöltenének.
nem a nézők,nem.
ők.

nyanyanya 2011.03.01. 19:42:53

@Myta: de ha nagy farka van mindjart mas nem? anyam

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 19:43:35

Mekkora nyommer ez a Bajai Rém is...menjen kifelé a lezlikus barátnőjével együtt - aki 2-3 hete még olyan féltékeny volt rá Olivér miatt, hogy meg tudta volna gyilkolni...

fran7 2011.03.01. 19:44:30

@MegLepke: Valószínűleg Éva életében Alekosz érzései a legpozitívabbak amit eddig tapasztalt.. De egy egoistának semmi nem elég. S Alek csupán arra kell, hogy azt gondolhassa magáról, hogy ő amúgy egy szerethető ember.

truegrit 2011.03.01. 19:45:11

@redhaven: rapper és wanna be rapper között azért van különbség.
Ők pl jól nyomják:
www.youtube.com/watch?v=7LR_sKGKh6I

K Tomoceusz 2011.03.01. 19:45:53

@Ayesha: Ebbe a blogba azt hogy Bajai Rém nem írjuk le .

naezjó... 2011.03.01. 19:46:56

@truegrit:
bár ízlések és pofonok, de nekem Tibbah a legnagyobb wannabe kategória.

2011.03.01. 19:47:04

@nyanyanya: "de ha nagy farka van mindjart mas nem? anyam"

Hát, addig azért el kell jutni, hogy érdekeljen mekkora a hossz és az átmérő.

Hódos Hajnalka 2011.03.01. 19:47:45

@K.Tomoceusz: :DDDD mert még a végén még rám gondolnak.....

Hódos Hajnalka 2011.03.01. 19:49:02

mínusz egy még, csak nagyon röhögtem

Démétér 2011.03.01. 19:49:17

Sziasztok, elnézést.

@fran7: Igen, szegény Éva, Alekoszról mindig az első szava: "szerelmes belém". Ami egyébként nem egészen így van. De annyira szeretné hinni, hogy valaki szerelmes belé! Még ha az illető egy ennyire szerencsétlen figura is.

Ezt a hetet majd valahogy a hogyvoltokkal húzom ki, mert Junior nem annyira, de faszatibi rettenetesen zavar. Ritka ordenáré nagy bunkó.

redhaven 2011.03.01. 19:49:19

@truegrit: a fekete zenét nagyon bírom.
itthon tűnik rentgetegnek ez a tengernyi repperke!

truegrit 2011.03.01. 19:49:21

@naezjó?: Tibbah 96 óta csinálja, médiamegjelenés nélkül. Nem tűnik túl agilisnak ahhoz, hogy őt wanna be-nek mondhassuk.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.01. 19:49:32

@bévé: a kaszatibit, ahogy nyomatja a tutit ;)

nyanyanya 2011.03.01. 19:49:35

@beebeer: szerintem ez a Kasza Tibi egy tok atlagos pasi, semmivel sem csunyabb, mint akik nap mint nap szembejonnek veled...

2011.03.01. 19:50:24

Na, a Fókusz úgy gondolja felfedezi a Quimbyt, úgy akarják eladni őket, hogy az a zenekar, akik dalát Janicsák Veca énekelte.
Eszem megáll!!!! Most nem tudom a bulvárt gyártók ennyire hülyék, vagy a nézőt tartják idiótának!!!!

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.03.01. 19:50:36

@nyanyanya: Ilyen pösze szájat még az se kompenzál :D

gibson 2011.03.01. 19:51:01

@redhaven: nincs olyan sok egyébként, de ezek mind ismerik egymást. Junior és Béci elvileg haverok.

truegrit 2011.03.01. 19:52:10

@beebeer: szörnyen törtető ez a Quimby. A Janicsák Veca hátán szeretne felkapaszkodni, ismertségre szert tenni!:)

2011.03.01. 19:52:23

@nyanyanya: szerintem sem csúnyább, mint az átlag, kövezzetek meg, de én még röhögni is tudok a humorán, mert van neki a maga nagyarcú módján.
Csak ne énekeljen.

nyanyanya 2011.03.01. 19:52:45

@Myta: szerintem az cuki..:D nekem normalisnak tunik a pasi, manapsag inkabb ezt reszesitem elonyben:D

gibson 2011.03.01. 19:52:45

Éva ráment Kaszatibire, jól látom?

MegLepke 2011.03.01. 19:52:54

@Traitor General: jókor szólsz! Mingyá balhé lesz megint, akkor azt majd leírjuk.:)

Én sziNpatizálom FaszaTibit, akármilyen is a szája.:)

2011.03.01. 19:53:18

@truegrit: kultúrmissziót teljesít az RTL, én meg verem itt magam, mi? :)

truegrit 2011.03.01. 19:53:40

Igen, mindjárt jön a balhé...:)

naezjó... 2011.03.01. 19:53:42

@truegrit:
ok, mint írtam ízlések és pofonok, ezért nem forszírozom tovább.

redhaven 2011.03.01. 19:55:36

@gibson: a délutániban mindig beraknak egy kosárnyit.
vagy azoknem azok?
olyan bizonytalan vagyok:))

Démétér 2011.03.01. 19:55:38

Jaj, de kellemetlen Szandikát hallgatni... Éva idegesítő, ettől még Szandika nem lesz elviselhetőbb.

truegrit 2011.03.01. 19:56:03

@naezjó?: persze, semmi gond. :) Neked ki a kedvenc?

fran7 2011.03.01. 19:56:11

Mi a búbánatnak isznak energiaitalt, egy olyan helyen ahol nem történik semmi. Energia kell a semmittevéshez?

MegLepke 2011.03.01. 19:57:02

Anikó legextrémebb szexuális élményéről mesélt, ami egy erdőben volt, és nézte a házat, hogy kijön-e valaki. Éva benyomott egy halk poént: ezért nem tudott elmenni.
Aztán Anikó mondta, hogy nincs, aki kint várja őt, Éva belekérdezett: de nem ezt mondtad, mikor bejöttél. És most Éva a rossz. Szerintem ezzel semmi gáz nem volt - bár fordított helyzetben Éva már leordította volna Ani fejét.

Alek: őrizzük meg a pánikot! (flanker figyelsz?:D)

truegrit 2011.03.01. 19:58:08

már megint " úgymond ".

K Tomoceusz 2011.03.01. 19:58:17

A tegnapi este legjobb jelenete nem került az összefoglalóba . Amikor Alekosz kifejtette Kaszának , könnyű neked , te mindent tudsz rólunk , de mi semmit rólad . Tibink feje is tanulmány volt .

gibson 2011.03.01. 19:58:22

@redhaven: azok nem azok, csak ilyen wannabee-repperek szerintem :DDD

Éva zseniális! "Csak kérdeztem..." :))))

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 19:58:30

@K.Tomoceusz: tudom hogy jajdegyönyörű meg világszépe, de én utálom, mert annyi gerinc van benne, mint Szandikában.

dr. gernika 2011.03.01. 19:58:48

Évike már megint csak önmagát adja. :)

Kekec1 2011.03.01. 19:58:58

brooooáááááááááááffffff
tömör voltam és lényegre törő

truegrit 2011.03.01. 19:59:10

@MegLepke: Alekosz fele max respect, de Éva tényleg olyan ostoba:).

MegLepke 2011.03.01. 19:59:15

@fran7: ezen én is csodálkozom.

Éva Giginek: lehet, hogy lekurváztalak, meg lekurvaanyáztalak, de sokkal jobban tisztellek, mint a másik két lányt. Ők napraforgók, semmit nem csinált velük, Gigi meg tartja magát. (na, még a végén kiderül, hogy nem is Gigi a sunyi?)

gibson 2011.03.01. 19:59:16

@gibson: be van rúgva egyébként, nem? Mármint Éva, akkor mozgatja így a fejét.

haruka 2011.03.01. 19:59:36

Kasza Tibi mindjárt szimpatikus lesz, és ez kissé ijesztő.
Ilyen Éva-típusú nővel könyörgöm, hogy soha ne hozzon össze a sors, mert rossz vége lesz!

Zelefánt 2011.03.01. 19:59:36

@redhaven:
Fekete zene, mondjuk Quincy Jones, Isaac Hayes, Marvin Gaye > 101 százalék.
A félcigó/műcigó rapperek szánalmas lúzer kategória.
Broáf.

2011.03.01. 20:00:26

@MegLepke: nagyon nem volt vészes, de tudatosan kínos helyzetbe akarta hozni Anikót.
Szerintem azért, hogy maga felé irányítsa Kasza Tibiék figyelmét. Tényleg eszelős.

fran7 2011.03.01. 20:00:27

@K.Tomoceusz: Alek tényleg ezt mondta? Akkor hozza Fókusz színvonalat. A Quimbi, amit Janicsák Veca énekelt.

Kekec1 2011.03.01. 20:00:59

@MegLepke: mondja ezt a lény giginek, miközben napraforgózzaa többieket.

joszif 2011.03.01. 20:01:06

enyhén szólva túl lett ez reagálva egy tök szimpla poénon felkapták a vizet főleg a szandika aki nem is volt érintett a témában. Ha Anikón múlt volna ebből sz.tem nem lett volna vita. Még a többiek is röhögtek rajta.

truegrit 2011.03.01. 20:01:24

Na, a két művészÚrnak fél nap alatt elege lett a benti hangulatból. Tibi már légzéskontrollt csinál.

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 20:01:38

Most most nem hallottam tisztán, kire mondta a Fiókszáj h eszelős?:)

MegLepke 2011.03.01. 20:02:35

Éva kérdezi Alekot, miért nem szedi le a hónaljkutyáját. Alek szerint ez kell, simogatja is, néha még fésülgeti is. Szexuális álmai voltak, Éva csapkodott a kezére, pedig nem is Évához nyúlt, hanem magához. (OMG!!!)
Szandál bepattant Tibi mellé, pedig úgy volt, Junior alszik Tibivel.

naezjó... 2011.03.01. 20:02:37

@truegrit:
nem vagyok 1 nagy rap katona, Cypress Hill sok bulit megalapozott, magyarban csak a phiúk, meg 1 pár Steve :)

Kekec1 2011.03.01. 20:02:57

najó, szóljatok ha kiesett, én addig innen el, ma alacsonyabb az ingerküszöböm a sokéves átlagnál.

2011.03.01. 20:04:16

@Ayesha: kire mondta volna? Évára.

MegLepke 2011.03.01. 20:05:12

@beebeer: ez igaz, de Anikó visszavághatott volna simán. Ennél durvább dolgok is voltak már itt.

naezjó... 2011.03.01. 20:05:44

@joszif:
Szandállal nem az a baj, h felkapja a vizet, hanem hogy rázza :)

2011.03.01. 20:07:19

@MegLepke: igen, voltak durvább dolgok, főleg Éva szájából.
Neked nem volt olyan érzésed, hogy Éva tette-vette magát Kasza Tibinek?
Megőrül egy celebfarokért.

nyanyanya 2011.03.01. 20:08:10

@haruka: en asszittem csak egy ilyen no van es nincs belole egy egesz tipus, ugye nincs??

joszif 2011.03.01. 20:08:47

Anikó hogy nem szédült még el ettől a sok forgolódástól. Azthiszem a szivárvány jelző már inkább egy rgb színskála nála...

fran7 2011.03.01. 20:09:22

Alekosz: Elméletileg.
Sajnos igaza van. Bár én sem reggel, sem napközben nem vagyok szép.

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 20:09:23

Nem pártolom az Évát, de ez a dubaj-jelölt ez mióta ilyen nagy erénycsősz...komolyan hihetetlen számomra. Nagyon érződik az Algaevő hatása, hogy egy kis lófasz beszólást így fel kell fújni.Ezeknek már mindegy csak játszhassák a sértődöttet.

truegrit 2011.03.01. 20:09:33

Nem a kedvencem Kasza és Junior, de nem tudják szegények, milyen fába vágták a fejszéjüket. Akkor szembetűnő, hogy milyen pszicho káosz van ott, amikor kényszeredetten próbálnak aklimatizálódni a többiekkel,

2011.03.01. 20:11:25

Hát, Barabás Évát nyakon tudnám csapni, ennyi hülyeséget összedumálni, és még ez csak a verk!
Visszamennek az őskorba Quimby kapcsán! Anyám borogass! Ezek szerint ha az LGT történetét mutatják be, az a földtörténeti kréta korszak, dinoszauruszokkal?

Szentpeter 2011.03.01. 20:11:31

Anikó megsértődött.. neki kényes téma a sex.. azért akarta juniortól tudni a részleteket mert frigid..

dr. gernika 2011.03.01. 20:12:50

@MegLepke: Az az érzésem, hogy Aninak orgazmusgondjai vannak, amiről a négyes brancs tudhatott valamit, mikor még bizalmas viszonyban voltak. Ezért érintette olyan érzékenyen, hogy Éva nyilvánosan megengedett magának egy ilyen elszólást, mert így egészen más éle lehetett.

fran7 2011.03.01. 20:13:53

@beebeer: A média emlékezőképessége két hét. Ami nincs ezen a határon belül az nem csupán múlt, hanem régmúlt. Ami elfelejtendő.

Szentpeter 2011.03.01. 20:14:04

Az a nő aki rámászik három férfira, és két nőre az nem ftrigid..

Ez hót ziher..

2011.03.01. 20:14:44

@Szentpeter: ahhoz még nagyon fiatal, hogy kimondható legyen, hogy frigid. Mondjuk úgy nem találkozott még a megfelelő férfival.

truegrit 2011.03.01. 20:16:12

Janicsák Veca tette ismertté...nem inkább azok a népzenések voltak?!

Szentpeter 2011.03.01. 20:16:56

@beebeer:

Nincs igazad... Anikó mostani állapotáról van szó.. bement a villába és az első dolga volt elmondania hogy nem élvezi a sexet, aztán két nap mulva lesmárolta Zsófit...

lac64 2011.03.01. 20:17:27

@joszif: Nem igazán értem ezt a napraforgózást Ani kapcsán. Napraforgónak azt szokták nevezni, aki mindig napra fordul, azaz a győztes oldalra áll. Ez szerintem Anira aztán nem jellemző. Gondoljunk csak arra, hogy két nappal ezelőtt Szandikának mondta, hogy szerinte Éva finalista lesz.

csicserierika 2011.03.01. 20:17:30

nekem Eminem a legbejövősebb . Ellazít.
A Most múlik pedig szerintem a Csíktól a legjobb.

nyanyanya 2011.03.01. 20:17:51

@Szentpeter: nem lehet hogy pont azert maszik ra mert mindegy neki? es talan hatha?:D

2011.03.01. 20:17:52

@fran7: jó, de azt honnan a p.....ból veszik, hogy a Most múlik pontosant a Csík zenekar meg Janicsák Veca tette ismertté???
Na elkapcsoltam, pedig gondoltam megnézem, de nem bírom idegekkel!!!!

dr. gernika 2011.03.01. 20:18:09

@Szentpeter: Nem frigid, ámde kielégítetlen. Volt egy kollégiumi szobatársam, helyre kis ribi volt, csalta a fix otthoni fiúját rendszeresen. Aztán egyszer elmesélte, hogy a hétvégén már pszichológusnál jártak, mert nem tud elmenni. Soha nem volt még orgazmusa, egyedül sem...

fran7 2011.03.01. 20:20:20

@lac64: Ó az anti-napraforgó, hogy forog ugyan, de a napot nem találja.

truegrit 2011.03.01. 20:20:22

@csicserierika: No, a Csíkot akartam mondani!!!
Anikó tényleg nem napraforgó, csak önmagával nincs tisztában és emiatt sodródik embertől emberhez.

csicserierika 2011.03.01. 20:20:26

@truegrit: hmm akklimatizálódni? Lopunk Alektól?:)

2011.03.01. 20:20:46

@Szentpeter: persze, hogy a mostani állapota.
Ilyen fiatalon nem mondhatod rá, hogy frigid, legfeljebb MÉG nem volt orgazmusa.

Szentpeter 2011.03.01. 20:21:27

@gernika:

Frigidnek akkor tekinthetünk egy nőt ha senkivel nem élvezi a sexet.. a frigiditás zárkozottságot von magaután..

Na most Anikó minden csak nem zárkózott

...még a tujára is ráfeküdne...

truegrit 2011.03.01. 20:22:19

@csicserierika: olyan vagyok, mint Jerzsy. Nincs önálló tudatom. Mentségemre legyen mondva, hogy én konkrétan a mestertől lopok.

zoxó 2011.03.01. 20:22:27

@Szentpeter: azt mondta, hogy még nem volt orgazmusa. Ez nem azt jelenti, hogy frigid. Csak még nem talált emberére - vagy asszonyára.

lac64 2011.03.01. 20:22:41

@Szentpeter: Konkrétan két férfinál próbálkozott, egynél (a Norbinál) meg a retek próbálkoztatta (emlékezzünk rá, hogy feladat volt). A rámászás meg ennél több, Béci egyszer finoman elutasította, le is állt.

Szentpeter 2011.03.01. 20:22:52

@beebeer:

igen, ezt elfogadom... a frigid egyébként nemi hidegség, vagy valami ilyesmi, leginkább lelki okai vannak

truegrit 2011.03.01. 20:23:43

Szerintem Anikó inkább szeretetre vágyik. Láttad, milyen szenvtelenül pettingelte meg Szandikát? Hát, az alapján inkább frigid...

Szentpeter 2011.03.01. 20:24:13

@zoxó:

Ez mit jelent nálad ? próbáljon ki 300 pasit mint a plasztikcica ? ..aki mellesleg 21 évesen egy 60 éves krapekkal él együtt...

genevieve 2011.03.01. 20:24:37

bírom, hogy itt annyi szakértő van mindig a mások életével kapcsolatban:-D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.03.01. 20:25:06

@gernika: nem csak az érzésed az, erről teljesen nyilvánosan volt is szó, asszem a hintában

villanat- nyugiszoba 2011.03.01. 20:25:15

Kazal must die! Nem elég, h a szaros bekkeléssel is továbbjut a siófok, átkapcsolok idegből a lefújás pillanatában és ez az idióta nők szégyene a főszereplő. wáááá

MegLepke 2011.03.01. 20:26:33

@beebeer: nekem az jött le, hogy mindegy, ki van ott, Éva középpontban akar lenni és kész. Nem hiszem, hogy ez a férfinak szólt, inkább a celebnek.

@gernika: igen, ez így volt. Anikó saját bevallása szerint frigid, ezért volt ez poén.

lac64 2011.03.01. 20:26:52

@fran7: Inkább az érzelmei vezérlik. Szerintem az oldalváltásait mindig az érzelmei okozták (vagy oda csapódott, ahonnan szeretetet kapott, vagy onnan el, ahol szerinte megbántották)

truegrit 2011.03.01. 20:27:12

@genevieve: kérdezz nyugodtan. Hátha neked is tudunk segíteni.

Szentpeter 2011.03.01. 20:28:35

@lac64:

Én három férfit számoltam össze... Először Bécinek mondta hogy megörülök érted, aztán Norbinak irt szerelmes levelet, majd Olivér is megkapta a megörülök érted titulust...

Az elején Zsófit csókolta szájon, most meg a plasztik cica ágyékát...

temperamentumos csaj...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 20:29:28

@MegLepke: Csakhogy Éva nyitott könyvként ment be Anikóval ellentétben.

nyanyanya 2011.03.01. 20:29:34

@genevieve: meselj mit szakertsunk meg:D

dr. gernika 2011.03.01. 20:30:01

@Szentpeter: Nekem aztán nem kell elmagyaráznod, pont ezért mondtam, hogy Ani nem az.

@nyuszómuszó: Coming Out jön-én csak nemrég óta nézem, január végéig csak véletlenül, kapcsolgatva, műsorajánlókban láttam a műsorból ezt-azt. De ennek tudatában, színtiszta görénység volt Évától ezzel poénkodni, nem tartom túlzásnak Ani reakcióját.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 20:31:41

@MegLepke: Éva egyenes jellem, elismeri csak következetes ellenfelét. Én is többre tartom azt, aki következetes, annál, aki csapódik össze-vissza. Ez Éva nagyszerűségének egyik példája. Ennyi!

redhaven 2011.03.01. 20:31:51

@beebeer: a celebeknek nem olyan pömpölőt adott az Úr mint bármelyikünknek?
bévan futtatva valamivel?
ugyanezt punavonalon is kérdezem.

2011.03.01. 20:31:57

@MegLepke: még azzal nem is lenne baj, ha simán csak középpontban akar lenni, de úgy próbál kiemelkedni, hogy mindenki mást lenyom.
Nyilvánvalóan küzdött a celebfigyelemért, és csak én vagyok annyira gonosz, hogy azt gondolom, ha Kasza Tibi egy molekulányi jelet adott volna, Éva már landolt volna az ágyában tárt lábakkal. :)

KISCSILLAG 2011.03.01. 20:33:59

Szandika fújta fel az Anikó-igazmondó-hinta ügyet, merthogy ő itt látszólag Anikót védte, valójában csak megragadta az alkalmat, hogy megint támadja Évát, és feltúpírozon egy semmi, abszolút lényegtelen ügyet, amit máskor simán bárki lepattintott volna. Ezek után Anikó ezt a felfújt apróságot használ arra, hogy úgymond leszámoljon Évával. (valójában csak Szandika felé akarta mutatni a loyalitását). Rosszul tette, Szandival kellene leszámolnia, persze le is számol, csak nem tud róla, tényleg ő a fekete özvegy a villában, aki mellé ő odaszegődik, az kiesik... akkor ezek szerint most Szandin a sor, ez olyan biztos, mint a futball- világbajnokság idején a jóspolip jóslatai, de örülök neki, nem hittem volna, hogy a Szandiban egy ekkora szörnyeteg él, ami előjött, de sajnos már nézni is rossz.. ha valaha szembejön az utcán is vigyázni fogok, hogy alaposan elkerüljem... ugyanakkor félek, olyan önpusztító, hogy nem látok előtte sok jövőt...

csicserierika 2011.03.01. 20:34:11

@gernika: szerintem pedig a magas labdát le kell csapni Volt ez már máskor is poén tárgya, csak akkor még nem voltunk ennyire érzékenyek, meg Szandi sem stuffolt a háttérből. Ezzel most nem Évát védem, csak Anikó nem először reagál túl valamit.

Szentpeter 2011.03.01. 20:34:25

Éva közönséges.. ezt nem is lehet vitatni.. de az igazmondó szék azért van hogy válaszolj a kérdésekre.. én mióta nézem a műsort sok sexis kérdés volt feltéve..

Anikó ország világ tudomására juttatta hogy frigid.. na most akkor miért ne lehetne erről kérdezni ?

Egyébként senki nem fogja lelőni ha nem válaszol..

fran7 2011.03.01. 20:36:11

@lac64: Picit ironizáltam, de nyilván odafordul, ahonnan egy kis szeretetet remél. Éva már nem fárassza magát ilyesmivel. Ezt ő a tapasztalataira hivatkozva teszi.

csicserierika 2011.03.01. 20:36:17

@KISCSILLAG: ezt írtam fentebb, hogy Szandi szított a háttérből.

Traitor General 2011.03.01. 20:36:17

@Peter_Cs: Te mit nézel?????? Vagyis mit látsz?????

zoxó 2011.03.01. 20:36:22

@Szentpeter: a jelek szerint nem azt, amit nálad.

lac64 2011.03.01. 20:36:47

@Peter_Cs: Éva a következetes? Aki ma csontig nyalt be a nemrég általa lekurvázott Giginek? Tisztellek következetes rajongásod miatt, de az igazi napraforgó Éva, aki pillanatnyi érdekei szerint bárkit hajlandó szemből feldicsérni, a háta mögött pedig kibeszélni

nyanyanya 2011.03.01. 20:37:20

@Peter_Cs: Te valojaban el is hiszed amiket ide irogatsz?:)) Ha igen tudok ajanlani egy nagyon jo szakembert:)

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 20:37:55

Anikó volt már mindenki legjobb barátnője, meg szerelmes 3 kanba a beköltözése óta. Baromi szilárd jellem tényleg.

genevieve 2011.03.01. 20:38:11

@truegrit: @nyanyanya:

szerintem előbb mindenki a saját házatáján söprögessen, mielőtt tanácsot akar osztogatni:-)

.lll. 2011.03.01. 20:38:40

@Peter_Cs:
veled vagyok Éva pártiságban,ha még egyszer valaki kikezd emiatt,arra ráuszítom Kasszatibit a kaszakő ajakával

MegLepke 2011.03.01. 20:39:30

@Peter_Cs: igen, Éva bevallottan törtető, ami ezt jelenti, amit tulajdonképpen csinál.

@beebeer: hát na ja. Amíg bent van, addig ezt fogjuk látni. Meg is lepne, ha kedves lenne hirtelen.:)

nyanyanya 2011.03.01. 20:39:40

@genevieve: en azert szeretem masok problemait hallgatni mert addig sem a sajatommal kell foglalkozni:D

2011.03.01. 20:40:55

@redhaven: a celebeknek pontosan olyan a pömpölője, mint neked, sőt! De vannak olyan előrelátó típusú hölgyek, akik nem csak a pömpölőt magát látják, de látnak címlapokat, partikat, jó kocsit, pénzt. És mondhatni igen, hogy a celebpömpölő arannyal van futtatva.

Szentpeter 2011.03.01. 20:41:42

A valóvilágban eladod a lelked.. vagy kiadod magad.. ez a hátulütője ennek a szereplésnek, már nem leszel az aki voltál, majdnem olyan leszel mint a nyitott könyv..

Gigi diszkréten tudta kezelni a vonzalmait, bár a fotózáson túllőtt a célon..

Az ismertségnek nem csak előnyei lehetnek

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 20:42:16

@KISCSILLAG: ott a pont:):):)

Amúgy meg mi a töknek kell kidumálni a frigiditást, impotenciát, vizeletgondokat egy kurva valóságsóban??? elég szar derül ki róluk így is, úgy is. Én az ilyesmivel nem dicsekednék senkinek, főleg nem egy tévéműsorban.

zoxó 2011.03.01. 20:42:33

@MegLepke: neked nincs olyan érzésed, hogy Peter_Cs itt a legnagyobb troll, jó modorral?:))

gidabiga 2011.03.01. 20:42:46

@Traitor General:

hát nem azt, amit mi :D
vagy nem úgy, ahogy mi :)
@redhaven:

nem vagyok celeb, nem tudom a választ.
és nem is volt közelebbi kapcsolatom celebbel.
amelyik pedig megfordult a volt munkahelyemen, 90%-át szívesen pofán vágtam volna egy szívlapáttal a nagyképűsége, fellengzőssége miatt :D

joszif 2011.03.01. 20:43:04

Éva ugyan olyan lojális a benti barátaihoz jelen esetben már csak Alekoszhoz mint pl. Laci vagy Béci.

gibson 2011.03.01. 20:44:08

@gidabiga: a magad módján te is egy celeb vagy. Egy blogceleb! :)

nyanyanya 2011.03.01. 20:44:58

@genevieve: tanacsot is tudok adni, egy uveg bor utan a legjobbakat:DD

KISCSILLAG 2011.03.01. 20:45:04

@Szentpeter:

amely nő magát ki tudja elégíteni, az biztos, hogy nem frigid, de az előfordulhat, hogy még nem talált olyan pasit, akit érdekelt volna, hogy kitalálják együtt hogyan lenne jó A-nak is, a nőknél nem olyan automatikus és evidens az orgazmus, mint a férfiaknál, azt minden nőnél külön ki kell találni, hogy kell csinálni, hogy "elmenjenek"..

ennek egyébként van evolúciós értelme is, mert a nővel való foglalatoskodás során kiderül, hogy (nade ezt majd máshol, máskor bővebben)

MegLepke 2011.03.01. 20:45:56

@zoxó: nincs, én őt kedvelem, vessetek meg érte.:)

redhaven 2011.03.01. 20:46:21

@gidabiga: hűh...olyat is tucc??:))
nem is gondoltam...
mostmúltam 30,ésmég érnek "meglepkék".:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.01. 20:46:37

Nehéz elhinni, h ennyi idő után még van aki az emberi fajhoz számítja kazalt. Egyik sem egy jellemóriás a villában, de kazal minden tekintetben a legalja.

genevieve 2011.03.01. 20:46:39

@nyanyanya: tanácsokat mindenki tud adni:-)

genevieve 2011.03.01. 20:49:12

a legjobban egyébként az tetszik, hogy gigit savazta mindenki azzal, hogy szinésznő, ehhez képest ő az aki ugyan olyan maradt a kezdetek óta:-)

a többiek bezzeg:-D

Szentpeter 2011.03.01. 20:49:40

@KISCSILLAG:

Nézd.. a sex mindenkit érdekel, persze van aki megjátssza magát és felháborodik..

Nekem tetszik Anikó, okos szép lány, de a villában néha ugy viselkedik mint egy némber..

mondjuk ezért nyaggatják bent is..

MegLepke 2011.03.01. 20:49:44

@redhaven: :))))

@zoxó: na jó, de te régi lelki társam vagy.:)

K Tomoceusz 2011.03.01. 20:49:47

@gidabiga: Le kellett volna írnod , milyen munkakörben találkoztál a nagyképű hírességeinkkel . Hozzám is be szoktak tévedni , de ha nincs mellettem a celebszakértő kollegám , fel se tűnnek még 3emberes tömegben sem . Az a 90 % nekem soknak tűnik .

Szentpeter 2011.03.01. 20:50:52

A két villavendég belenyult a lecsóba.. csak nézik ezt a sok perszónát..

K Tomoceusz 2011.03.01. 20:51:36

@Szentpeter: Érthetetlen a csaj . Nemrég még azt magyarázta , a sértődős picsa szerep nem nyerő . Öt perc múlva meg bevágja a durcit .

MegLepke 2011.03.01. 20:54:10

@genevieve: kéretik a "mindenki" szó helyett kevésbé általánosítót használni, mert nekem Gigivel sose volt semmi bajom az evési kulturáján kívül.

Szentpeter 2011.03.01. 20:54:13

@K.Tomoceusz:

Én nem ítélek el senkit, egyik villalakót sem, én csak értelmezem a cselekményeket, mint mindenki más ezen a fórumon ( ezért nézzük a műsort igaz ? )

Alek fogja nyerni a fődíjat, és szerintem meg is érdemli, remélem Olivérrel jót buliznak utána..

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 20:54:18

@Ayesha: Hüvelygomba, Ásóka még nem volt! :):):):):):):)

villanat- nyugiszoba 2011.03.01. 20:56:31

@MegLepke: Csak annyit mondok még Gigihez, h 46-os férfipapucs:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.03.01. 20:57:05

@genevieve: Anikó és Szandika - a nagy hintapolitikusok is csak ipari tanulók hozzájuk képest!

Trevlovics 2011.03.01. 20:57:26

két napja nem láttam összefoglalót meg semmit a vvből, viszont most ment az előzetes, amiben anikó megkérte évát, illetve megmondta neki, hogy se kinn, se benn nem akarja vele tartani a kapcsolatot semmilyen formában. ezek szerint ez a szegény ártatlan éva még mindig a gonosz lakók össztüze alatt áll, viselkedhet ő szent emberként is, a többiek akkor is csak jönnek és jönnek vele szembe az autópályán :)

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 20:58:02

@Peter_Cs: na igen, az is ugyanez a csoport szerintem. Amivel kurvára nem vágsz fel.
De a Mindenki Imádatának Tárgya A Csodaszép Anikó nem bírta ki, hogy ne árulja el a szexuális bajait... bután csinálta.
(Egyébként tudja valaki esetleg, hogy ő saját magát sminkeli? Mindig olyan szépen van kifestve.)

genevieve 2011.03.01. 20:58:34

@Trevlovics: na végre:-)

már hiányoztál, kampányoltunk is érted egy picit:-)

KISCSILLAG 2011.03.01. 20:58:56

@Szentpeter:

igen, Anikó szép, és tehetséges, ő fogja a legtöbb hasznot húzni a lányok közül a showból, talán még Gigi is profitál egy jó házassággal (nem Jerzyvel természetesen, hanem mondjuk egy gazdag üzletemberrel, aki egy szép és házias feleséget akar, mert amúgy érdekesnek egy cseppet sem érdekes Gigi), szóval Anikó meg fogja állni a helyét a színpadon és a filmvásznon és a tévéképernyőn is, van tehetsége a színészethez, de Szandika totál el fogja cseszni az életét, (igaz, eddig is ezt csinálta) totál önveszélyes, Éva pedig nem látja, hogy a rendezvényszervezéshez, amihez állítólag ismertséget akar szerezni a VV-vel, nem alkalmas az, akiben nincs diplomáciai érzék, mert a rendezvényszervezőnek egy nagy rakás emberrel kell kommunikálnia, kijönnie, egyezkednie, és totál nem mutathatja ki a hullámzó "érzelmeit", nem szurkálódhat, kiegyensúlyozottnak és megbízhatónak, józannak és maximálisan diplomatikusnak kell lennie... úgyhogy sajna ez a rendezvényszervezés nem fog összejönni Évának, erre alkalmatlan, az ismertségét valami másban kell majd kamatoztatnia...

gidabiga 2011.03.01. 20:59:18

@gibson:

az kéne még csak :)
@K.Tomoceusz:

nem a 90% volt a celeb, hanem a celebek 90%-a volt szívlapát pozitív :)
nem mindegy :)

MegLepke 2011.03.01. 20:59:45

@villanat- nyugiszoba: engem az nem zavar, nekem az vicces.:) Vagy kezdek belefásulni és már semmi nem lep meg.

Szentpeter 2011.03.01. 21:01:45

@KISCSILLAG:

Huhhh... kurvára egyetértek, ez már szinte nem is lehet igaz.. ( mosolygok )

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.01. 21:01:45

Meglehetősen irritálja igazság-, és arányérzékemet, ahogyan az RTL (a szellemileg alulértékelhető Liluval az élen) feltűnően favorizálja Alekoszt!
Most éppen a Fókusz féle beharangozásra fókuszálok, aminek holnapi részében már családi videókat is bemutatnak róla, éppen tehetsége kibontakoztatása közben.
Na de kérem!
Itt egyértelműen a műsorszerkesztők általi pozitív diszkriminációnak lehetünk tanúi, a nézőbefolyásolás egyik gyomorforgató módjának! - ennyit Alekosz stílusban.

Hát kapják be! - ez meg az enyémben.

Trevlovics 2011.03.01. 21:02:11

@genevieve: igen, köszönöm szépen, mindent láttam :)

2011.03.01. 21:02:29

@gidabiga: brrrrr. elképzeltem egy 90%-ban celeb munkahelyet, jobbra nézek Kiszel Tünci nézegeti magát a tükörben, balra Pákó gyakorolja a magyar kiejtést, rémes, egyszerűen rémes!

gidabiga 2011.03.01. 21:02:34

@Trevlovics:

az a sok hülye :D

szia! :)

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 21:02:58

@KISCSILLAG: és milyen filmben fog játszani??
szerintem ideális lenne a Barátok Köztbe, elcsábíthatna valakit:) pl Vili bácsit Gizikétől:D:D:D

Szentpeter 2011.03.01. 21:03:13

Szandika a legerősebb nőnek érzi magát bent..

Na akkor én vagyok a csipkerózsika..

gibson 2011.03.01. 21:03:48

@Trevlovics: Éva csak ártatlanul megkérdezte Anikótól, hogy ha nem várja kint senki, akkor mi van a kinti, állítólagos barátjával, meghalt? :DDD

villanat- nyugiszoba 2011.03.01. 21:03:57

@MegLepke: Hát én a fásultságra szavazok, mert szerintem embert nem hagyhat hidegen a félméterre előre lelógó lábfej. Bár az is lehet, h ez a nőket nem zavarja egymásban:-) Lehet olyan ez is mint a boka vagy térdfix:-)

gibson 2011.03.01. 21:06:28

@gibson: bocs, nem így mondta, hogy meghalt, hanem, hogy:

"Azzal mi van, nem él már?" :)))))))

Zelefánt 2011.03.01. 21:07:21

Azért nem könnyű kenyér növendék-celebnőnek lenni.
Példák:
Gigi misszkurva, mert nem hajlandó élő adásban kefélni. (Abszurd elvárás, melyikünk tenné?)(És pontosan meg is indokolja, miért is nem.)
Anikó szűzkurva, mert ugyan minden pillanatban (másba)szerelmes, mégsem élvezte még sohasem, és ezt már az egész Kárpát-medence tudja...És most, hogy vélhetőleg kielégítette a Guminőt, már leszbi is... Halmozottan rettentő helyzet. (Rosszmájúság.)
A Guminő turbókurva volt, de most hiányzik neki a betevő, ezért szegény Anikóval(!) próbálkozott, noha Tajgetosz mintegy hónapja majdhogynem meghajtotta...(Logikátlanság.)
Éva mindent megtenne a... hm...celebfaszért (a kifejezés nem tőlem származik, de igen találó), de valahogy még a saját különbejáratú pasijával sem volt hajlandó élesben töcskölni...(Kudarc, á la RTL klub.)
(A pasik megítélése könnyebb lehet, mert az sem verte ki igazán a biztit, amikor a Telivér magának viszont,igen.)
Gratulálok.

Trevlovics 2011.03.01. 21:07:32

@hölgyválasz: márpedig ez így működik, alekosz épp most hétvégén kapott egy jó nagy "érdekelminket" visszajelzést a nézőktől a párbaj eredménye révén. így adja magát, hogy őt mutatják, ettől meg érdekesebb lesz, mert sokat megy a tévében, öngerjesztő folyamat, olyan mint mikor egy cégről elterjed valami negatív és ettől kicsit esik a részvényeinek az értéke, na ettől meg mindenki beigazolódva látja a félelmeket és tovább esik az érték, ez is kb hasonló folyamat, csak fordított irányban

villanat- nyugiszoba 2011.03.01. 21:08:05

@hölgyválasz: maximálisan befolyásoltság alá kerültem a véleményed által, mert MMKK egyetértek.

gibson 2011.03.01. 21:09:47

@villanat- nyugiszoba: jáááááj, az undorító!!! :)
Meg is írtuk neki a levélben, de vagy nem olvasta ezek szerint, vagy leszarja.

KISCSILLAG 2011.03.01. 21:10:27

@Szentpeter:

egy darabig tényleg erős volt, amikor még Oli benn volt, érdekeseket mondott és sokat röhögött, jó hangulatot csinált, és valóságérzékelője pontosan működött, Oli kiesése utána kezdődtek nála a csavarok, eltekeredtek benne a műszerek, és nagyon el lett tájolva. Ehhez adódhat hozzá még, hogy lehet, hogy a kinti életét, ahol a saját kis baráti körében viszi a prímet, meg uralja (pl. a sanyin is láttuk hogy milyen gyerekesen uralkodik) összekeveri a villával... hát sajnos ez itt benn nem így van, itt ez a fajta közönségesség itt nem nyerő...

gibson 2011.03.01. 21:11:40

@hölgyválasz: drága, az RTL az első naptól kezdve befolyásolja a nézőket, nem most kezdődött ez!

villanat- nyugiszoba 2011.03.01. 21:11:41

@gibson: Nah akkor ezek szerint valóban a férfiakban hagy nyomot ez az élmény:-)

Trevlovics 2011.03.01. 21:11:55

@gibson: mér évának is van kinn barátja, és szerintem ha rákötnénk poligráfra, ott is kiderülne, hogy nem igazán várja, hogy kijöjjön a szent lobonc :)

gibson 2011.03.01. 21:12:58

@villanat- nyugiszoba: bennem különösen, én nagyon kényes vagyok erre a lábtémára. Nekem már az is sok, hogy nincs bokája, pedig arról nem is tehet szegény :)

mézescsók 2011.03.01. 21:13:17

@Zelefánt: csak most érek rá válaszolni a kérdésedre: petefészkem se tudja, hogy mikor láttam, de nem ebben az évezredben, mármint a Jeremy-t. Videó volt, nem műsoros kazi, tv-ről vehették fel.
Nem láttam az öf-t, terhességi teszt (egyébként minek és kinek? Nincs arra egy kósza óvszer?) és zenészügyekben nem is mukkanok, csak olvaslak benneteket.

redhaven 2011.03.01. 21:13:57

létezik nő aki bokafixet képes húzni a lábára?
mondjétok,hogy nem.-))

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 21:15:38

Én is akarok olyan sminkeket csinálni, mint Anikóéééé...(ezt az egy dolgot irigylem tőle:))

KISCSILLAG 2011.03.01. 21:15:38

@redhaven:

létezik, van akinek nem túl jó a vérkeringése és éjszakai kidugja a lábát a takaró alól, ettől fázni fog, és nem tud jól aludni, ezért a jobb alvás érdekében az orvos bokafixet ajánl neki...

MegLepke 2011.03.01. 21:17:29

@villanat- nyugiszoba: lehet:D Az én lábam is előrecsúszik minden papucsban.:)

villanat- nyugiszoba 2011.03.01. 21:17:39

@gibson: Nah a kazalnak van bokája. Kb. olyan mint egy fatörzs. Anikó nincsen benn a pikszisben mostanság, de neki pl szép:-)
@redhaven: Hát biztosan akad, de a térdfix sem jobb,azt mégis sokan hordják?:-)

joszif 2011.03.01. 21:18:59

@Ayesha: abban tényleg jó szokott lenni és legalább figyel arra hogy milyen színű ruha van rajta és harmonizál a kettő.

villanat- nyugiszoba 2011.03.01. 21:19:34

@MegLepke: Akkor javaslom a tangapapucsot:-) Ha abban előrecsúszik akkor már régen rossz, mert kettévágta a lábad:-)

K Tomoceusz 2011.03.01. 21:19:35

@mézescsók: Van itt nem zenei téma is , amihez hozzá lehet szólni . Te pl melyik villalakóról szeretnél fejlődéstani dokumentumfilmet nézni a fókuszban ?

Zelefánt 2011.03.01. 21:20:02

@mézescsók:
Sajnos vagyok annyira vén marha, hogy azt a filmet még moziban láthattam.
Amúgy Chelsea -- MU 0:1 -- már ha valakit érdekel. (G.: Rooney)

gibson 2011.03.01. 21:22:32

@villanat- nyugiszoba: Kazalnak szebb van, mint Giginek. Anikó szép, de a hosszú piszkafa lábai végén az a két negyvenegyes behemót nem kifejezetten szekszi véleményem szerint :)

MegLepke 2011.03.01. 21:22:46

@villanat- nyugiszoba: azt utálom, nem tudok olyat hordani. Viszont a lúdtalpamtól és bokasüllyedésemtől eltekintve az én bokám szép.:D

joszif 2011.03.01. 21:24:40

azért az mekkora dráma lenne ha teherbe esne a gigi attól a kósza 1 órától
muhahahhahaha
csak nem voltak annyira hülyék hogy nem védekeztek vagy nem szed gyógyszert a csaj. Jerzy egy pillanat alatt elárult mindent, v.színű nagyon befosott a lehetséges következmények miatt :D
kár hogy nem mutatták az arcát.

gibson 2011.03.01. 21:27:15

Amúgy kú.. akarom mondani, aktus után hány nappal lehet kimutatni a terhességet? Nem minimum két hét? Mert ezek négy vagy öt napja voltak együtt, de nem több.
Nagyon kamuszagú ez az egész, szerintem Lilu ötlete volt.

redhaven 2011.03.01. 21:28:48

@KISCSILLAG: a gyapjúzokni jobb lehet.

Trevlovics 2011.03.01. 21:29:12

@gibson: ertéelnél aktus előtt is ki tudják mutatni

K Tomoceusz 2011.03.01. 21:29:31

@gibson: Átlátszó trükk
Terhes nőt nem lehet kitenni az villából
Az rtl így akarja Gigivel megnyertni a játékot

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 21:29:33

@joszif: ugye??:)) én is mindig figyelek a színharmóniára, de még nem vagyok olyan szinteken a tudományban, mint Anikó - ha ő készíti magának. Sminkes is, nem csak karmász??

gibson 2011.03.01. 21:29:50

@redhaven: vagy a fehér, háromcsíkos pamutzokni :)))

joszif 2011.03.01. 21:30:59

@gibson: nem értek hozzá de szerintem elég korai lenne ha már most terhesség jeleit mutatná. A hányingeres korszak az már javában a terhesség alatt szokott lenni. Általában a vérzés elmaradásakor szokták észrevenni, szerintem.

redhaven 2011.03.01. 21:33:16

@gibson: amely"adidasból"3 párat adnak a "cóbinyh-conyhőn" 70 forhant forintért??:))

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 21:33:18

@gibson: ebben van valami, jól beszélsz, Ancsának a feje szép leginkább szerintem,meg szép vékony dereka van, de a lába mint a partvisnyél és a feneke se olyan kerek, mint az ÖKM-es képen. Évának jobb, nőiesebb formájú a lába, bár a combján nem vmi szép a bőr, hepehupás.
Mondom ezt én, a topmodell.
*röhög

gidabiga 2011.03.01. 21:33:23

@gibson:

kábé 2 hét.
mindenesetre a kimaradt menzesz ötödik napján már nagyjából biztos eredményt ad :)
@redhaven:
a 90 éves nagymamám lábán láttam a nyáron :D

K Tomoceusz 2011.03.01. 21:35:30

@joszif: Reggel valaki belinkelt egy cikket az álompár első adásba kerülő párbeszédéről . Olyat szavakat ember nem használ . Baszó ember meg pláne nem . Kivéve ha szar a dramaturg és hülye táblákat mutogat nekik .

joszif 2011.03.01. 21:35:33

@Ayesha: azért a mai zuhanyzós jelenetnél Anikó hasa elég kiábrándító volt, szerintem.

*azta* 2011.03.01. 21:35:54

@joszif:
Kár hogy kamu! Pedig mekkora dilemma lenne :D Ha elveteti - kirúgják vagy kiszavazzák; ha megtartja - oda a gogókarrier, ráadásul gyereke van egy fazontól, aki még azon is elsírja magát, ha esős időt jósolnak :D

joszif 2011.03.01. 21:36:31

@K.Tomoceusz: kiváncsivá tettél, tipp hogy hol olvastad?

gibson 2011.03.01. 21:36:42

@gidabiga: na most akkor:

a. Gigi ennyire előrelátó, hogy már most bekérte, vagy

b. manipulál a Retek?

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 21:37:53

@joszif: mé, van neki hasa?
mert szandálnak van:D

Virágék 2011.03.01. 21:38:14

Azon hangosan felröhögtem, amikor Junior azt mondta Giginek, hogy tőled tudnék mit kérdezni. Van egy tippem, hogy mire gondolt...:D

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.01. 21:38:49

@joszif: de ne feledjük a szállodás kiruccanást se. Lehet, hogy mégsem a műsor kedvéért nyögdécselt Gigi a sötétben?

MegLepke 2011.03.01. 21:39:11

Vannak olyan tesztek, amik pár napos terhességet is kimutatnak már.

redhaven 2011.03.01. 21:39:44

@gidabiga: nem fagyógyász kellene legyek,hanem nőgyógyász.
ma 2évfolyamot felcsippentettem.
mire kiderül,hogy gigőke áldott állapotban van,csak profnak szólíthattok.
azt is illő súlyozással.:))

Doktor Kotász 2011.03.01. 21:40:49

Szerintem nem volt ez annyira cikis kérdés. Szandika felfújta, hogy beleköthessen Évába, Anikó meg Szandika hatására túlreagálta. Egyébként Évának jobban odakellene az ilyenekre figyelni.

K Tomoceusz 2011.03.01. 21:41:37

@joszif: Ha jól emlékszem borsodonline cikk volt , de lehet hogy szabadföld.hu , ezeket keverem .

dr. gernika 2011.03.01. 21:42:43

@csicserierika: Ha én lettem volna a helyében, iszonyatosan megalázottnak érezném magam, főleg a vendégek előtt. Ugyanígy reagáltam volna.

És most a napraforgásról, mert ez már idegesít - az Évától való elfordulás nem teljesen emberi és érthető? Senki nem járt még úgy életében, hogy megismerkedett valakivel, jól érezték magukat együtt, azt hitte, nagyon jó barátok lesznek, mert egy csomó közös téma és élmény volt, majd a kapcsolat egy magasabb szintkén olyasmik jöttek ki, amik összeegyeztethetetlenek? Évával jól lehet bulizni, röhögni, de amint csapatban kéne játszani, zsigerből azt várja, hogy mindenki egyért, azaz őérte. És észre sem veszi. Ez már akkor feltűnt mindenkinek, mikor Oli még bent volt, nem újkeletű, csak mostanra mérgesedett el. Az egyetlen ember aki még mellette van, az az, aki szexet remél tőle -alaptalanul, de ezt Éva szerencséjére csak Alekosz nem vágja. Ez nem barátság ami köztük van. Évának kint sincsenek barátai.
Egy szó mint száz, Ani tényleg csapódik össze-vissza, Szandi is egyre hülyébben viselkedik, de az Évából való végleges kiábrándulásukat nem tartom napraforgásnak. Kiismerték, megutálták.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.01. 21:44:09

@Ayesha: jaj ne! anikó a mai sminkjében olyan volt, mint egy keskenyarcú rágcsáló, szerintem ne akarj olyat. :)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.01. 21:44:24

Ne feledjétek, hogy a szállodai álom randi után, Erzsi azt mondta az egyik fiúnak, hogy meg történt a dugás.
Már pedig akkor a retek, nagy papi, vagy nagy mami tv lesz.

gidabiga 2011.03.01. 21:44:35

@gibson:

manipulál a retek és az a szomorú, hogy van, aki bedől neki és lányok, asszonyok ezrei fognak terhességi tesztet csinálni szex után 3 nappal.
vagy még egy lehetőség, terhességi teszt gyártó cég szponzorál :D

gibson 2011.03.01. 21:44:51

Szerintem Gigi nem olyan hülye, hogy megkockáztassa a gyereket egy jöttment Jerzsytől.
Eleve a szállodában nem volt semmi, mert Giginek akkor megjött, ezzel védte ki a dolgot. Ettől még ugyan dughattak volna ugyan, de akkor miért mentegetőzött volna már a vacsoraasztalnál?
Meg aztán, ha terhességi tesztet tud kérni, akkor gumit/fogamzás gátlót/esemény utánit is tud.
Plusz, ha Jerzsy a tükörre tudja verni, akkor tudja Gigi... Szóval értitek.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.01. 21:47:29

@gidabiga:
Megnyugtatlak: lányok, asszonyok ezrei e nélkül is csinálnak tesztet 3 szex után 3 nappal. :D

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 21:47:40

@puspang: én egy kb két héttel ezelőtti kék színű sminkjét tartom a legjobbnak, kék felsőhöz viselte. Csak az a gond, h sehol nem találok róla képet.:(
szívesen lennék keskenyarcú, mert az enyém nem az:D

Zelefánt 2011.03.01. 21:49:02

De akkor még nincs hányinger, meg ilyesmi.
Az később jön.
Kamu TV.
(Fasznak nézzük.)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.01. 21:52:27

@gibson: ugyanmár. Nem tudni, hogy tényleg menstruált-e Gigi akkor. Lehet, hogy csak azért mondta már jó előre, hogy ne kelljen semmit produkálnia - azért mégiscsak néhány hete voltak még benn, a látszatra adnia kellett.
Meg hát Béci is ott tornyosult a feje fölött, aki többször utalt rá, hogy lecsapja Jerzsit, ha.. :)

Ancilla 2011.03.01. 21:53:03

Sziasztok!
Csak beköszönök, hogy nem felejtettelek el Titeket, de nehéz, zsúfolt hetem van, és most nincs időm Szandikán, Éván, Alekinyón és a többieken rágódni. Pihentetőül időközönként "megtekintem" az írásaitokat, jókat derülök, de az az igazság, hogy most már, hogy olyan nyilvánvalóan abrakolják a befutó lovat, a legnagyobb lelki nyugalommal veszek tudomásul mindent. Nálam jól elcseszte az RTL ezzel a nagy részrehajlásával - s attól tartok nem csak nálam.

Hajnika viszont szuper továbbra is!!!

További kellemes beszélgetést!

gidabiga 2011.03.01. 21:53:39

@puspang:
1 szextől is lehet teherbe esni :)

K Tomoceusz 2011.03.01. 21:54:42

@puspang: Menstruált . 10 a 4 ellen már megszavaztuk , ketten tartózkodtak .

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.01. 21:56:02

@Zelefánt: a hányinger nem mérvadó, van akinek egyáltalán nincs, más meg végigémelygi a 9 hónapot.
Giginek voltak rosszullétei. Még orvoshoz is kivitték. Ezek után kezdett szétesni. De lehet, hogy ez is csak a SÓ része.

(Tényleg :D)

MegLepke 2011.03.01. 21:56:21

Azért Gigi lehetséges terhessége igen akopaliptikus jelentőséggel bír.:D

Trevlovics 2011.03.01. 21:58:18

@MegLepke: de ebből is látszik, hogy mennyire kezdők az ertéelnél, csak evidenciákkal tudnak próbálkozni, ahelyett, hogy azzal jönnének, hogy jerzsi esett teherbe.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.03.01. 21:58:22

@MegLepke: én Alekoszra leszek kíváncsi. Vajon milyen hatással lesz ez a bioritmusára? Uramisten, tán még a hónaljkutyáit is szélnek ereszti.

MegLepke 2011.03.01. 22:02:23

@Trevlovics: éééés akkor lenne bent két Junior is. (a filmre gondoltam):)

@puspang: ez a vonal holnap már elhal. Akkor veszik elő újra, ha még Éva se balhézik senkivel egy napig.:)

csicserierika 2011.03.01. 22:03:26

nem értem a háborgást a pozitív diszkriminációval kapcsolatban.
Gigiéket megreptették, egy szállodába vitték, majd nem történt semmi, kaptak kameramentes órát, azzal sem éltek, majd megszavaztatták a mikrofonmentességet.
Szegény Olivér még mindig bent lenne, ha anno kapott volna egyedül egy ilyen lehetőséget, úgy lerendezte volna magát, hogy nem inog meg Anikó közelségétől:)

Traitor General 2011.03.01. 22:06:03

hmmm egy kézenfekvő megoldásra nem gondol itt senki. Mi van ha Alek(opaliptikus)istenáldott kobrateste kijátszva a kamerák éberségét egyik éjjel bezavarta a Bundás Macit a Gigi málnásába? :-D

csicserierika 2011.03.01. 22:07:45

@Traitor General: nagyon hülye vagy:) felröhögtem

Traitor General 2011.03.01. 22:09:35

@csicserierika: na érdemes volt akkor ezt a baromságot kiszenvednem:-)

Ayesha (törölt) 2011.03.01. 22:15:19

@joszif: :D azért annyira nem gáz szerintem. Még mindig jobb, mintha gyűrődne. Így csak terhesnek néz ki:)

gidabiga 2011.03.01. 22:18:34

@Traitor General:

szerintem már nem élne :D
vagy ki tudja, mi volt az elején :)

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.01. 22:18:47

@Trevlovics:

Az már igaz...
Céget, bankot könnyebb bedönteni, mint Aleknak bármelyik villanőt az ágyba...

@villanat- nyugiszoba:

Örülök, hogy elmédben pont olyan rend uralkodik, mint enyémben, elkerülnek mindennemű aKopaliptikus képzetek!

@gibson:

Lehetséges.
Ezt aligha tudom megítélni, nem rég kezdtem nézni.
Azt viszont már sikerült átlátnom, hogy Éva egy impertinens sárkány, Alekosz egy tudálékosz tudatlan faszkalap, Anikó egy szép arcú nullácska, Szandika a józan paraszti ész bajnoka, Dzsörzi, bár szerény képességű, de jóindulatú, Laci néha benáculó fajta, Gigi és Béci akik a legintelligensebben viselik el ezt az egész brancsot és helyzetet. Kihagytam valakit?

hölgyválasz · http://holgyi.freeblog.hu 2011.03.01. 22:21:17

@hölgyválasz:

már ha az "intelligencia" fogalmát egyáltalán felemlegethetjük a VV és szereplőinek esetében.

gibson 2011.03.01. 22:23:58

@hölgyválasz: pont erről vitatkozom néhány emberrel fácsén, hogy szerintem Alek és Éva (no és Gigi és Béci, de ez ott nem jött szóba)intelligensebb, mint a többiek, de durván le lettem hurrogva, hogy ott bent mindenki egyformán hülye :)

Traitor General 2011.03.01. 22:24:20

@gidabiga: kedves gida kobrakosz hallgat, mint a sír:-) Jó éjt:-)

Traitor General 2011.03.01. 22:26:14

@gibson: az istecsászár szeme mindent lát.-)

Traitor General 2011.03.01. 22:29:07

@LadyCarambole: formál logika, ha a hónalja az akkor más is az, vagy nem:-)

gidabiga 2011.03.01. 22:30:25

@Traitor General:

jó éjt! :D
@LadyCarambole:

szerintem a hónaljkutya miatt, amihez Alek ragaszkodik :D

KISCSILLAG 2011.03.01. 22:32:51

@gidabiga:

éljen a hónalj- és ágyékszőr!

MegLepke 2011.03.01. 22:36:12

@gibson: na ne túlozzunk kedves. Nem hurrogott le senki, csak nem értünk egyet.:)

redhaven 2011.03.01. 22:36:34

@gidabiga: nekem is van,oszt még senki nem ájult el mellettem.-))

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 22:40:49

Anikó Szandika az ágyban, kint Jerzy Alekosz ettek, és ezotériáról beszélgettek

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 22:41:30

no mi van itt alvótábor?
enyém a net:D

gibson 2011.03.01. 22:44:40

@MegLepke: toméjdó, tomádó... :D

vitek 2011.03.01. 22:47:09

Az volt már, hogy a terhesség belebegtetése eléggé úgy tűnik, mint amit kiadott nekik az Rtl? Titkos feladatnak vagy minek szokták hívni az ilyesmit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 22:48:06

Éva már azt várja, hogy Alek is ráteszi a jelet, hét jelre számít, ami azt tekintve, hogy nyolcan vannak, szép teljesítmény...

vitek 2011.03.01. 22:48:15

Ja mielőtt valaki beszól, én a terhességről való beszélgetésre mondom, hogy feladatba adták nekik, nem azt hogy konkrétan legyen is terhes
(azért ott még talán nem tartunk)

gidabiga 2011.03.01. 22:48:49

@MegLepke:

én nem szeretem, ha csupacsupasz :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 22:49:21

@gibson: Akkor fel fogsz mászni a Szabadság hidra? Bocs! :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 22:49:24

@gidabiga:

que?:))

Alekosz Évi vitatkoztak, aztán kis szünet

redhaven 2011.03.01. 22:50:25

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én biza az orcámon kívül sehonnan.
onnan is csak borostára.
maradi pömpölő vagyok.
ez van.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 22:52:06

Gigi meztelenül(?) fekszik a kanapén.

gibson 2011.03.01. 22:52:49

@King of Shadows: hiába kérsz bocsánatot, ez fájt! :)

gidabiga 2011.03.01. 22:52:54

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

Alek mondott valami olyasmit, hogy szereti, ha a hónaljkutyáját fújja a szél :D
lehet, hogy nem ezekkel a szavakkal, de ez volt a lényege :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 22:53:12

Laci már megint (még mindig?) a borításon problémázik...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 22:54:13

@redhaven:
végre számomra te vagy az igazi férfi:DD

gibson 2011.03.01. 22:54:18

@King of Shadows: lassan kiprovokálod, igen! :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 22:55:13

@gidabiga:
azt nem hallottam, csak azt , hogy meg is szoktam fésülni:DD

Trevlovics 2011.03.01. 22:55:48

lehet, hogy most megin kirúgatom magam? (remélem nem)
@redhaven: nekem a munkám miatt muszáj szedetnem a szemöldököm és gyantázni a fenekem. aluljárókban foglalkozom üzletszerű kéjelgéssel és ott elég igényesek a kuncsaftok, semmi szőr (azt hiszem trendi kifejezéssel ezt hívják metrószexuálisnak). a gyantával vigyázni kell, bele ne száradjon a popsiba, mer akkor úgy jön a cucc, mitn a darálthús.

MegLepke 2011.03.01. 22:56:09

@gidabiga: természetesen én sem, de vannak bizonyos helyek, ahol elvárom...:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 22:57:00

@gibson: Így provokálom? Így?? ÍGY??? *felborítja* :)

redhaven 2011.03.01. 22:57:00

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: mindig ez kellett,
hogy fölnézzenek a teremtés koronájára:DDD.

gibson 2011.03.01. 22:58:24

@Trevlovics: te lassan a cégedtől rúgatod ki magad. Most nem kiküldetésen kellene lenned épp???

MegLepke 2011.03.01. 22:58:38

@Trevlovics: az ilyen jellegű kommentek elé valami figyelmeztető jelzést kitehetnél. Lehet, hogy ez okból kifolyólag elgondolkodom az ignorálásodon. Bocs, de most ettem...

Trevlovics 2011.03.01. 22:59:12

@gibson: de, és ezért fáradtam el ennyire

redhaven 2011.03.01. 22:59:44

@Trevlovics: jesszőr:))))
szedje,ki ahonnan akarja.
az enyém köszöni elvan ott ahová nőtt.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 23:00:08

@redhaven:
igen a teremtés koronái azt felettébb szeretik:DD

gibson 2011.03.01. 23:00:11

@King of Shadows: te voltál? Te Voltál?? TE VOLTÁL???

gidabiga 2011.03.01. 23:00:47

@Trevlovics:

áááááááááá, hüjeeeeee! :DDD
@gibson:

lehet, azért ilyen pihent, mert ki van küldve :D

mézescsók 2011.03.01. 23:01:22

@K.Tomoceusz: Laciról. Hanganyagát tekintve országosan nincs az első 10 millióban. Esetében a fejlődés csak látványos lehet.
Elvileg talán nem lehetetlen menzesz esetén a teherbeesés - születésnapi ajándék (?) -, de igen ritka.
Ettől függetlenül szerintem simán, bármitől émelygett. Van ilyen. A megtermékenyítettél megjegyzéssel meg hülyéskedett.Nem egy frenetikus vicc, de felfogható annak is.
A magam részéről lógva hagynám a témát, majd a csatorna eldönti, hogy most aztán terhes lesz-e vagy sem.És ebbe se a nézők, se az érdekeltek ne dumáljanak bele! Milyen szép is lenne egy Vv-baba! És milyen jó reklám!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:02:47

@gibson: Nem, én VAGYOK! Te viszont ... csak voltál. :P

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:06:18

Ribikó mindjárt rágerjed a vendégre...

gibson 2011.03.01. 23:07:24

@gidabiga: de hova küldték ki vajon? A szabad levegőre? :))

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:07:29

@mézescsók:

az egyik műsorvezető (a nő) rögtön lecsapott a terhességtesztre, hogy akkor végre megtudtuk mi történt a sötétszobában...

gibson 2011.03.01. 23:10:03

@KISCSILLAG: szerintem Lilu ötlete volt ez az egész terhességi teszt dolog.

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:11:21

@gibson:

nem hiszem, hogy a műsorvezetőnek van ötletadási joga, ők csak bejönnek felolvasni, amit a kezükbe nyomnak, rajtuk kívül még 300 ember dolgozik a shown..

gibson 2011.03.01. 23:11:27

Érdekes amúgy, hogy a Gigi és Jerzsy "románcával" kapcsolatos híreket mindig Lilu prezentálja, nem?
Szerintem Balázs kerek-perec közölte a szerkesztőkkel, hogy neki ehhez nincs gyomra, SSKK.. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:11:54

A benzinárról és a monetáris politikáról beszélgetnek az egyik vendéggel.

Szóba került még az € árfolyam és a médiatörvény is...

vernon 2011.03.01. 23:12:55

Lacit érdekelte volna hogy bevezették-e a 16%-os adókulcsot januártól, de LL J. "nem mondhatta meg". Pff.. ez most komoly? Vagy azt sem tudja miről van szó?

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:13:10

hát ez a művész, aki benn van nem követte a médiatörvényt, hogy igeni bevihetnek, megjeleníthetnek árut... most jól lejáratja magát az alulinformáltságával..

Trevlovics 2011.03.01. 23:13:15

a villalakóknak teljesen kimaradt a médiatörvény, de ll junior interpretálja nekik a lényeget.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.03.01. 23:13:17

@King of Shadows: Igen, és LL Junior nagyon naprakész a témában! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:15:49

@fesztiválozó: Ja, a bentiek jobban tisztában vannak a dolgokkal, mint ő. :D

redhaven 2011.03.01. 23:15:49

@gibson: azt a rerhességi csíkot az elkövetkezó 4 hétben végigviszik a reggelin,nekedvalón,hókusz-pókuszon,leesik a barátokközt gangjáról,majd befújja a szél a belevalóba.
egyenesen valkó nunijába.
akikihúzza,ésmegállapítja,hogy ez győzihasznált kotonja.

vernon 2011.03.01. 23:15:55

Gigi a Persident hotelesről: jó volt, ott aludtunk, volt pezsi, vacsora...6millió kamera, fotósok..

Trevlovics 2011.03.01. 23:16:00

olyan dolgokat engednek adásba, amiket szerintem celebek nélkül már megvágtak volna. ez miért lehet?

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:16:01

@KISCSILLAG:

LL.J. nem követte a médiatörvényt, hogy igenis bevihetnek, megjeleníthetnek márkás árut, illetve árut a képernyőn az adásban, nem kell külön reklámmegszakítás... most jól lejáratja magát az alulinformáltságával..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:18:13

F@sza 56 perc alatt kihúzott valamit Gigiből. Öhm...

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:18:47

@vernon:

szerintem abban a szobában aludtak ahol a Bush elnök, mert mondták, hogy az elnöki lakosztály... de ennyi kamerával nem csoda, ha nem tudták igazán élvezni a kiruccanást...

MegLepke 2011.03.01. 23:19:39

@redhaven: áááááááááááááá:DDDDDDDDD

vernon 2011.03.01. 23:23:14

@KISCSILLAG: persze, van olyan fotó (velveten láttam talán) ahol belelóg valakinek a keze a képbe, szóval ez így minden volt csak randi nem :P

gidabiga 2011.03.01. 23:23:24

@vernon:

úgy tudom, hogy a világban történő dolgokról nem tudhatnak semmit.
@redhaven:

írhatnád a forgatókönyvet is akár... :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 23:25:11

@Trevlovics:

szerintem azért, mert most a lényeg amiből az öf lesz, az a Kasza Tibivel zajlik akihez egyesével járulnak most gyónni

@redhaven:
ez eléggé hihető , hogy így lesz:DD
nem így akartam írni, de elfelejtettem a megfelelőszót:D

vernon 2011.03.01. 23:26:27

@gidabiga: a fene se tudja ez hogy van, mert azért valami infókat kapnak (blikkből?), pl a diszkós tragédiáról is tudtak valahonnan.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.01. 23:27:27

Rájöttem végre, hogy kire emlékeztett Nyalkesz a Jean Reno-n kívül, akire hát lássuk be, semmilyen formában nem méltó. Tudtam, hogy van még benne egy kárákter, amit már láttam valahol...Teknőc Ernő, a küldönc és közlegény a Dr. Bubóból remélem mond valamit! :)))
Mondjuk rá se méltó, de vessétek rám az első követ, még észjárásra is stimmel! :D

redhaven 2011.03.01. 23:28:49

@gidabiga: kérem,nekem erre nincsen időm.
ma is hihetetlenmennyiségűdzsígipit tepertem a honnak.
azé a retekmeghívhatna minket a záróbulira.
nemlennék szégyenlős.
falnék mint óóóllat.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:30:52

Béci észrevette, hogy Alek sem olyan bent, mint kint...

gidabiga 2011.03.01. 23:30:54

@vernon:

valamit kapnak, de arra emlékszem, az elsőben volt, hogy megkérdeztek egy vendéget, hogy ki lett a főpolgármester és nem mondhatta meg.
és semmi aktuálpolitikai kérdésre nem válaszolhatott

vernon 2011.03.01. 23:31:18

Bécinek még nem volt ilyen barátja, mint az Alek - Hogy mivan!?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.03.01. 23:33:01

@redhaven:
Ne feledkezzünk meg a tiszteletdíjunkról sem!
Valamint közös kép Balázzsal és Lilu sztájlisztjával! :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:34:58

Alek egy terv szerint játszik, Béci ebből gondolja, hogy kint teljesen más.

Trevlovics 2011.03.01. 23:35:17

na, most csinálnak legendát alekoszból :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:38:00

Alek a hüllőkről beszél: úgy tartják szinten a test üzemi hőmérsékletét, hogy két-három percenként rántanak egyet magukon, rángatási pozíciót ... VESZNEK FEL! Ha Alek ideges ő is rángatózik egyet, és ettől megnyugszik...

redhaven 2011.03.01. 23:39:17

@LadyCarambole: az a rumosmeggy lesz a hab tetején.
anélkül el se jövök.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:40:03

Béci szerint Kasza szavaztatta meg ezt a pszichológus feladatot, ráállította az embereit.

Gigi bak, Alek bika.

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:41:53

láttátok, amikor Alek leönzőzte Évát? az nagyon vicces, amikor az egyik önző leönzőzi a másik önzőt...

ráadásul, aminek kapcsán leönzőzte, az épp nem az önzésről szólt...

vernon 2011.03.01. 23:43:00

@King of Shadows: a VV oldalon bak-ot írnak rá, de könnyen lehet h kamu az egész.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 23:44:03

Azt hittem Éva nincs ott, de igen, szerintem még sosem volt ilyen csendes, legalábbis mikor mutatták:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 23:45:17

@King of Shadows:
azt hittem én hallottam rosszul, hogy azt mondta dupla szűz

vernon 2011.03.01. 23:46:05

@KISCSILLAG: sztm az elmúlt 1-2 napban Éva még egész jól kontrollálta magát a korábbiakhoz képest. Legalábbis az alapján amit az összefoglalókban látunk. Anikónak sztm nem bántóan szólt be, ha nem adnak neki ekkora figyelmet, kutyának sem tünt volna fel.

mézescsók 2011.03.01. 23:46:37

@truegrit: beteges, ha valaki a villát lakásként és otthonként emlegeti. Milyen lehet a saját otthona - nem a berendezésre gondoltam -, ha ezt az ellenséges közegekkel telezsúfolt tömegszállást annak tekinti?
@lac64: nem először öntötte Gigit nyakon a lelki problémáival. De miért pont Őt, az ősellenséget?
@K.Tomoceusz: félreolvastalak először, én a zenei vonalra álltam rá. Fejlődéstani szempontból Szandi érdekelne esetleg. Bement a villába egy brutális, nyers, alapvetően őszinte figura és ki megy ki helyette?

redhaven 2011.03.01. 23:47:07

legyetek rosszak!
jó éjt!

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:47:17

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

még köbö tíz óra magasságában vagy kicsivel utána kinn cigizés közben mondta neki Alek a főönző..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:49:41

@vernon: @nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Nem, tényleg azt mondta, én írtam b@romságot.

Alek szűz, szűz aszcendenssel az anyja is azt mondta a múltkor. A VV-s oldalán is szűz volt eredetileg, nem tudom miért írták át...

vernon 2011.03.01. 23:52:40

@King of Shadows: Akkor már értem. Biztos azért hogy ne terjedjen az "Alekosz szűz" pletyka :)

Online: Alek és Ani már beszélgetnek. Bár valószínű Aniban már van egy kis pia.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 23:53:28

Anikó megkérte Alekot, hogy simizze a hátát

@King of Shadows:

az ertéel bármit átírhat....

vernon 2011.03.01. 23:53:29

@vernon: Anikó a hátát simogattatja Alekosszal.

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:54:39

@vernon:

épp le akartalak szidni, mert a piát pinának olvastam, de látom az én készülékemben van a hiba...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.01. 23:54:46

@vernon: Pedig kilométerekről észre lehet venni, hogy szűz jegyű. Sok jellemzően szűz tulajdonság megtalálható benne (én is szűz vagyok).

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.01. 23:56:01

Alek nem tudja simogatni, mert rossz tapintású a pulóver, pedig Anikó azt mondja, hogy neki jó:)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.03.01. 23:56:33

Nem láttam, hogy Alek meg kapta-e a nagy nézői ölelést ???? Amit nyert egyszer.
Lehet, hogy lemaradtam rolla ??

KISCSILLAG 2011.03.01. 23:58:16

@Ari11:

aznap éjjel a két csaj közé feküdt villanyoltás után, Éva és Szandi közé, és megkapta, amit nyert, és még lehet többet is...

joszif 2011.03.01. 23:59:17

hát kb. eddig érdekes a mindenki mindenkit szeret effektus, nagyon uncsi a mai műsor pdig most nem szakadozik annyira de hát nem is történik semmi sem.......

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.03.02. 00:02:25

@King of Shadows:

bármi lehet:)

@joszif:

nem is baj, már éppen kezdtem besokallni:)

nekem ennyi elég volt mára
jóéjt!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 00:04:13

Gigi anyja egy világbajnok turkász. Mindig elolvassa a kislánya leveleit...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 00:05:41

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Én tipikus szűz vagyok. :)

@joszif: Csak akkor szakadozik, ha valaki elszólja magát, vagy nagyon káromkodik.

vernon 2011.03.02. 00:13:35

@King of Shadows: én azon sem lepődnék meg, ha nem csak a horoszkópja alapján lenne szűz :) sőt, szerintem emiatt nyomul minden nőre.

@joszif: ja, unalmas. ez az a bizonyos családi idill :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 00:17:45

@vernon: Én sem csak a horrorszkópom alapján vagyok szűz...

vernon 2011.03.02. 00:25:02

@King of Shadows: Ne aggódj, kint már fanklubbot szerveztek neked a tinilányok. Szerintem kötsd ki nekik, hogy levelet csak a bikinis fényképükkel együtt küldhetnek.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 00:39:06

@vernon: Ha a mai online így folytatódik nem kikötni fogok, hanem fel, magamat. *nagyon unatkozik*

vernon 2011.03.02. 00:44:59

@King of Shadows: Legalább a lányok élvezik most a karaoket. Éva tünt csak el. Azt hiszem lassan követem én is a példáját. Jóéjt!

sogeking 2011.03.02. 00:50:36

távolból jön a felhő

MegLepke 2011.03.02. 01:10:44

Karaoke van? Én meg balhézok épp egy művészeti portálon? Hát már nyomom is az onlányt!

sogeking 2011.03.02. 01:12:15

nekem megfájdult tőle a fejem:)

naezjó... 2011.03.02. 01:19:16

MOST bezzeg folyamatos az online! Nem megy el 1 pillantra sem! ez agyrém, várom minden pillanatban, h Szandál végre lerúgja azt a kurva monitort, de ÉLVEZIK! mondjuk legalább ők. De a 'Magyarország' című számot nem játszotta el Lesi, mert külföldön is nézik. Gigi pedig kényszeresen táncol minden számhoz, vírusként fertőzve a legújabb párt. Ha énekelve igazmondó hintáznának füstölőkkel, akkor végre tényleg megszabadulnék ettől a műsortól :)

naezjó... 2011.03.02. 01:22:42

Laci valami kemény dalt szeretne. Fel is csendült Dobrády Ákos 'bolond aki sír 1 lány után' klasszikusa.

MegLepke 2011.03.02. 01:23:35

Alek nem egy megasztár, de legalább élvezhető - számomra. Szeretlek is meg nem is...

sogeking 2011.03.02. 01:24:43

de ma átváltott kockás ingre:)

naezjó... 2011.03.02. 01:26:03

@MegLepke:
MIKROPORT! szerencséd, h eltörölte az alkotmány a büntit, mert nem elösször kell szólni! Legalább innának...

naezjó... 2011.03.02. 01:29:18

hát jól mondta Geszti. Sakk-sakk, sokk-sokk, ez nem valami sok. :(

MegLepke 2011.03.02. 01:30:20

@naezjó?: cupp!:D Ééééés nem adom fel... Hozzá kell tegyem, igen keveseknek van ritmusérzéke. Hol van Éva?

Puszi nyusziiiiiii! Lacitól. Könyörgöm, menjen végig!!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 01:35:21

Szandi kapott egy negatív sms-t, lehet építeni a fedezékeket... :S

naezjó... 2011.03.02. 01:37:29

végre blikk... de Béla kábelezik. Junior hangosan érthetően lassan! Szandi 2színű, Alek kultúrkirály, Béci bekéBBzelt, ne marjátok egymást K.J. szerint, legyetek csintalanok, hajrá a szokásosAK, Anikó gyönyörű peti63 szerint, Szandit a belseje teszi szerethetővé, Éva idegbeteg a többiek uncsik, Jé szerint Ani vigyázzon Szandállal, hűséges néző Ancsa, Alek nem vagy Balek, te vagy a villa arca, Klári utasítására Szandál aprítja a többit, Gigi Nóri szerint 1éniség, mutassa meg, Petra szerint Béci barátkozzon Alekkal. hirtelen ennyi.uhhh

MegLepke 2011.03.02. 01:37:34

Blikk!

- Szandika, ezért kaptál második esélyt, hogy ilyen bunkó és kétszínű legyél? Hajrá Éva és Alekosz!
- Alekosz kulturkirály
- Béci bekéBzelt (így írták)
- csodálatosak vagytok, ne sírjatok, erre senki nem kíváncsi, humoros műsort akarunk.
- Anikó gyönyörű, ha nem nyer, akkor is szeretni fogja (Peti 36 - Flood?:DDD)
- Szandi bízz magadban, ne változtasd a külsődet, belső szépség.
- Alekosz, Szandi a jó, Éva idegbeteg.
- szandi napraforgó, Ani is vigyázzon vele
- Alek nem vagy balek, hadd menjen a többi balek, te vagy a villa arca.
- Gigi, te vagy a legértelmesebb, foglalkozz mással is Erzsin kívül, egyéniség vagy.
- Béci és Alek a kedvence Petrának, nem zavarja, hogy nincsenek jóban.

nagyjából ennyi.

MegLepke 2011.03.02. 01:39:41

nem bírták a Cristalt H nélkül leírni, Tibi arca leszakad. Közben Gigi énekli, hogy szívedben őrzöl engem rég, bárhol vagy szíved engem véd...., duettben Tibivel.

sogeking 2011.03.02. 01:41:06

és a Tibinek van jobb hangja:)

MegLepke 2011.03.02. 01:41:40

Hát Giginek soha nem lesz olyan hangja mint Lajtai Katinak. Kifejezetten idegesítő, ahogy ezt a számot énekli.

MegLepke 2011.03.02. 01:42:35

@naezjó?: ;)

@sogeking: hát jah...

@King of Shadows: aszittem, elvesztél már.

sogeking 2011.03.02. 01:43:07

a padlásból idézve: valaki hamisan énekel

naezjó... 2011.03.02. 01:44:07

könyörgöm, tánctanár, fitnesz oktató, életvezetési-párkapcsolati tanácsadó, tanárnő,színésznő, betelefonálós műsorvezető, BÁRMI, csak ne legyen GIGI CD. Rádió mellett dolgozom, legalább 2012 dec.21.-ig ne, kérem!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 01:48:02

@MegLepke: Nem, csak ez borzasztóan unalmas... :) és :(

naezjó... 2011.03.02. 01:48:21

Tibinek elég volt már az éneklés, nincs 1edül vele, Alek szerint beszélgetni jó, a villalakók felettébb jól lövik be az időt, míg 1kor Tibi szerint 10 óra lehetett, bejött neki a pszihómókus szerep, mindenki új oldalát mutatta meg, amint beszélgetni kezdtek volna, term. kép el.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 01:49:24

Alek állandóan a Tordasról beszél...

MegLepke 2011.03.02. 01:50:28

Alek: Salsa est volt, Tordas (Ildi, ha érted kiről beszélünk) salsa bajnok, ő oktatta. Ott álltam mögötte, és ahogy tette a lábait apukám, el-sa-já-tí-tottam. Azóta minden ami zene, fogékony vagyok.

sogeking 2011.03.02. 01:52:02

És ráhangolódott:)

naezjó... 2011.03.02. 01:52:53

@King of Shadows:
ő is csak utólag értette meg a nagyságát :) amúgy hogy bírjátok ezt minden nap? legalább,ha elveszik a képet, tudni lehet, h valami izgalmas történik (na jó, legalább néha), de 1 estébe futottam bele igazán, az a szeretet este volt, na ott koppant a fejem nekem is, mint Tibinek arra az infóra, h Alek Ildi óta első a táncos feladatokon.

sogeking 2011.03.02. 01:55:31

strandkorlátkék -
ezt beépítem a szövegkörnyezetembe

MegLepke 2011.03.02. 01:55:46

Nabasszus, elbambultam, pasizok és lemaradtam, hogy mitől ruszki válogatott Laci. Könyörgöm mondja el valaki!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 01:56:33

@naezjó?: Simán, ha valami érdekesről beszélnek. Ha nem, összecsukom kicsire, és közben mást olvasgatok, ha "olyasmiről" van szó, úgyis hallom.

MegLepke 2011.03.02. 01:57:20

Alek nappal bement a Vígszínházba, ár-verés volt (így tagolta), és festmények voltak és szép nők.

sogeking 2011.03.02. 01:57:49

@MegLepke: mert strandkorlátkék volt a szabadidőruhája:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 01:58:07

@MegLepke: A melegítőjének olyan a mintázata, mint a ruszki zászlóé. Ezért ruszki ... VÁLOGATOTT!!! :)

Alek meg víííg - SZÍNHÁZ!!!
Anikó meg fullHD.

naezjó... 2011.03.02. 01:59:08

uh, már előre hallom, h amíg tart ez a műsor, K.T.-nek lesz mit magyaráznia Balázséknak a morning show-ban. Nem is mit, hanem hogyan! hiszen ő bent volt, úgy teljesen más , a szerkesztők sem tudják, blabla. most a becenév-ragasztásokat ecseteli Alek, Szandál term. megjelenik, h közbeszólhasson.

MegLepke 2011.03.02. 01:59:44

Anikó osztályelső lett, kapta a kamerát, és csesztette Anit, hogy full HD. Évát is csesztette. Évának 3-as volt a magatartása. Jó - az hármast jelent. (szerinte) Tibi próbálja elmondani, hogy az négyes, de meggyőzhetetlen. Alek szerint a közepes - kettes. (ki szerint intelligens Alek? Mi, ha?)

naezjó... 2011.03.02. 02:01:15

följebbbízás, bájostalanság by Alek. kép el.

MegLepke 2011.03.02. 02:02:18

@sogeking: @King of Shadows: köszi!

Éééés igen! Alek megmagyarázza Tibinek és meggyőzi, hogy a jó az hármas, a közepes az a négyes. Ez a magabiztosság. Ezt irigylem tőle. Persze Tibi gúnyolódik, mert közli, hogy őt félreosztályozták.:D

MegLepke 2011.03.02. 02:04:50

Szandál tanulja a Szandika-rapet Juniorral, de nem sok ritmusérzéke van.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 02:05:17

Mondtam már, hogy valaki elmagyarázhatná a nőstény Rácznak, ő inkább ne énekeljen, mert nagyon nem megy neki? :O

MegLepke 2011.03.02. 02:07:35

Csak rázom a fenekem és húzom a lémet (mit???), ilyennek születtem, ilyen a vérem. Partizz velem és kattanj rá, ismerd meg jobban Szandikát!

(hát ez felettébb csudálatosch!)

naezjó... 2011.03.02. 02:07:51

a Corvin sétány lakóinak kellene készíteni 1 összeállítást Szandálról, legkésőbb a párbajáig. Bár sztem enélkül is ki kell zúgnia, de hát ugye van aki Alekkal kapcsolatban van így, de nekem lassan fáj ez az ember. Még hogy Éva a lény??? a predator bolygót váltott volna, ha meghallja reppelni ezt a lányt...

MegLepke 2011.03.02. 02:10:18

Elsőre te nem ítélhetsz meg, először kérdezz meg, lehet nem értetted. (még mindig Szandál-rap) Engem az égben nem ítélhetnek, de hogyha vétkeztem, magamat éltettem.

MegLepke 2011.03.02. 02:12:46

faszom! hol a másik fele???? leírtam. retekék cenzúrázták????

MegLepke 2011.03.02. 02:14:29

Na azzé'! Egyébiránt szarok a rímek. Bár sose írtam rapszöveget, bátran állítom, hogy jobbat írnék.

sogeking 2011.03.02. 02:15:15

a lepkédet te csináltad?

MegLepke 2011.03.02. 02:16:50

@Peter_Cs: <3 kössze!!!!

@sogeking: sajnos nem. Csak verseket írok, rajzolni nem tudok. Egy igen kedves művész barátnőm csinálta.

sogeking 2011.03.02. 02:17:57

@MegLepke: mindenki tud rajzolni:)
aquarell?

MegLepke 2011.03.02. 02:18:32

Hát újra elmondom, hogy FaszaTibit imádom! Szóvá tette a csajoknak, hogy az "eeeeegen" nem valami nőies. Engem konkrétan az őrületbe kergettek ezzel. Az úgymond pl. nem is zavart.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 02:18:33

@naezjó?: Alek már az összefoglalóban is mondta, hogy Szandálnak esélye sincs párbajt nyerni. Még Laci, vagy Jezsy is legyőzné.

MegLepke 2011.03.02. 02:20:52

@sogeking: dehogy! én nem tudok, hidd el.:) nem, ez egy rajz, amit kiszínezett a kedvemért, mert akartam egy színes rajzot. És mivel mindenütt lepkeféle néven vagyok jelen, ezért kaptam ezt.

sogeking 2011.03.02. 02:22:32

@MegLepke: elhiszem, de pici gyerekeken látom milyen jókat csinálnak, úgyhogy nem lehet olyan nehéz:)

naezjó... 2011.03.02. 02:24:07

@MegLepke: hát én pont azt akartam írni, h nincs benn 1 napja sem, de már fikázik. 2 kiválasztást sem élne túl :) az már csak hab a tortán, h azzal biztatja a többieket a köt. feladattal kapcsolatban, h ő is koncerten találja ki a szöveget.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 02:26:48

Gigi egyszer felírta a rendelési listára a szájgolyót is...

naezjó... 2011.03.02. 02:26:53

@King of Shadows: ámen. Gyakorlatilag ha meglátom, kifutok lassan a világból. pedig nem indult olyan rosszul. Azt hiszem kezdem megérteni mit érezhetnek itt egyesek Évával kapcsolatban :)

hollario 2011.03.02. 02:27:44

Na tessék, egy kis Alekosz-fingatás van, rögtön nincs kép.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 02:32:16

@naezjó?: Nekem eleve "gyanús" volt, és ezét unszimpatikus is. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 02:35:57

Ani: mélyen éneklek, mint egy mutáns, hülye, f@sz!

naezjó... 2011.03.02. 02:37:00

uh visszajött, Anikó mutáns hülye fsz a saját bevallása szerint, mert mélyen énekel. De ő már eleget énekelt nekem. bye-bye Ani, jóéjt HV!

MegLepke 2011.03.02. 02:38:04

@naezjó?: @King of Shadows: nem baj, ha nem egyezik a véleményünk.:)

@sogeking: jóccaka!

MegLepke 2011.03.02. 02:40:20

@naezjó?: jó éjt!

Most miért kellett elvenni a képet egy énekléstől? Azt hittétek leírom mi? Hát nem, ez egyáltalán nem érdekes.:D

MegLepke 2011.03.02. 02:50:58

Béla: pénteken hogy fogjuk ezt előadni?
Junior: úgy hogy itt leszünk, de nekem éjjel lesz egy koncert.
Béla: ja hogy éjjelre mész, hulla leszel, mi?
Adás el...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 02:53:39

@MegLepke: Gondolom nem akarták, hogy félreérthető legyen a "hulla leszel". :D

MegLepke 2011.03.02. 03:10:20

@King of Shadows: Te, nekem most egy fekete képernyő van. Még azt se írja ki, hogy folytatódik. Nálad mi van?

MegLepke 2011.03.02. 03:19:34

@King of Shadows: Na akkor a szerkesztőknek küldöm a következő számot:

www.youtube.com/watch?v=t9edrlbkYYo

Megdobbent 2011.03.02. 03:37:21

kaka az egesz, nem is lep meg. eleg ezt a hitvany kerdojelet mutogatni, egybol minden okos kezdi kedvelni. wehehe :> fontos, hogy mind egyenisegek legyunk ;)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.03.02. 05:55:50

2:50 körül elvették az adást, és utána nem is adták vissza...

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 07:40:00

Kukurikúúúú!
Köszönet az éjszakai műszaknak!
Akkor most szavazásra teszem fel a kérdést:
Gigi terhes, vagy sem?
Szavazni a számlámra utalt pénzösszegekkel lehet.
Igen=10000 HUF
Nem=10000 HUF
A szavazók jelentős tárgyjutalomban (fruti, túrórudi papír, kártyanaptár Gigi fotójával) részesülnek.

.lll. 2011.03.02. 08:09:36

kasszatibi úgy irigylem kimagasló sikered,
legyen Szandál a te párod,itt van már a kikelet

iinside 2011.03.02. 09:11:33

Sziasztok!
Pár szóban leírnám kit hogy látok így a villa 97. napja környékén.
Alekosz: szegény bolond. Ráadták a bohócruhát és ugrál benne, néha idegesít, főleg a fejrángása, a szándékosan bonyolult körmondatai, néha szórakoztat, meg kell adni ami az öve: örökbecsű beszólásai is voltak már.
Béci: "mert így tisztességes!" a kedvenc mondata volt egy időben. Hát feleim aki pisztollyal pénzzel pózol, 12 évesen részegen bedrogozva kocsikat köt el, és nem mellesleg magára is tetováltatja hogy "törvényen kívüli" attól az előbb idézett mondatot nem fogadom el. Nem tudom ki ő és nem tudom miért küldték be. Lehet hogy nyerni.
Laci: egy nagy lufi. Ha megszúrnák kidurranna és közben a tisztesség, becsület és kötelesség szavakat hallanánk, nem is pukkanást. Egy nulla. Nem vették még észre, sunyiban bent maradt idáig.
Anikó: szép nő, szépen ki tudja festeni magát. De gyerek. Nem tudom milyen korosztályt képviseltek ti fórumozók, senkit nem akarok megsérteni, de 30 alatt...keresi a helyét, ide oda csapódik. Néha kiabál és megmondja magáét, máskor meg sír a takaró alatt és onnan kiabál kifelé. Gyerek. Otthon, anyuka szoknyája mellett a helye, nem itt.
Szandika: valaki tegnap szinte szóról szóra leírta a gondolataimat. Mikor a beszavazója volt, néztünk egymásra a párommal, hogy ilyen nincs. Utána mutatott magából valami olyat, ami szerethető és kicsit szórakoztató volt. Amióta az Olivér kiment, ismét leküzdötte magát a nemnormális műpicsa szintjére. Nulla akaraterő, "én leszarom mit gondolsz", fröcsögés, nagy hangú beszólogatás.
Gigi: van egy olyan sejtésem, hogy ő amolyan beépített háztartási gép. Csak azt nem tudom miért nincs mindig fehérben? A háztartási gépek jellemzően fehérek. A románca a szerencsétlen Jerzsivel egy nagy duzzogva teljesített feladatnak tűnik, azt is húzzák mint a rétestésztát...soha véget nem érő történet amit már ők is unnak. Mást csinált már? Nem jut eszembe semmi..
Jerzsi: láthatóan küzd ha egy összetett mondatot akar mondani, megáll közben gondolkodik. Van helyük az ilyen embereknek is a világban, segédmunkástól a tudományos fokozattal rendelkező emberek között is van olyan aki nehezen beszél. De nem a médiában. Vagy akkor menjen pantomimesnek. A szerelmi szál részét lásd a Giginél. A homoerotikus bulvárhírekre meg most nem térnék ki, bár megmagyarázná a Gigivel szembeni teszetoszaságát.
VV Laci és VV Junior: (Lilu után szabadon) nem tudom kik ők, ismerem a nevüket, de a zenéjük távol áll tőlem. Celebek és mint olyan igyekeznek minél kevesebb energia befektetéssel minél több pénzt keresni. A villában a viselkedésük egyfelől olyan mintha feladatot teljesítenének, pl ahogy Junior kérdezgette a Szandikát hogy mi is a baja az Alekosszal, másfelől meg fennhéjázó celebtempó, pl ahogy a Tibi ágyban fekve, a sötétben kérdezgette nagy hangon a szegény félhülye Alekoszt, hogy hol tart az Évával.
Most egyelőre ennyi.
Peace!

iinside 2011.03.02. 09:21:40

Jaj ezt még kihagytam!
Rendkívüli örömmel tölt el, az RTL KLUB és a Maszka jelmezkölcsönző minden bizonnyal igen gyümölcsöző kapcsolata. A Jóisten hozzon áldást rájuk és valamennyi ivadékukra!
De.
Minek utána már körülbelül 15 olyan feladat volt ami arról szólt, hogy öltözzünk jelmezbe, üljünk ki a kanapéra, majd egyenként álljunk ki középre és hadonásszunk artikulálatlan hangon ordítva, azt hiszem most és itt kéne ennek véget vetni, mert ez elmondhatatlanul unalmas.
Remélem valami RTL-es nagykutya is olvassa a Hogyvoltot és tesz az ügy érdekében.
És reklámszerződést köt mondjuk......valami fegyverbolttal.
Akkor lehet a kiesést is fel lehetne gyorsítani. Na?

iinside 2011.03.02. 09:27:25

Upsz: az Éva kimaradt
Éva: a perszóna szót egy ilyen nő miatt találták fel. Ez nem nő. Egy....izé. Senkitől nem tűrném el, hogy csupáncsak azért mert bal lábbal kelt fel hisztériázzon és teleordibálja lakást. Alattomos. Sunyi. Érdekember. Undorító. Féreg.

gibson 2011.03.02. 09:39:10

@iinside: szerintem VV Tibit akartál itt a végén írni, nem Lacit. Egyébként jól összefoglaltad a bentlakókat, mindennel egyetértek nagyjából, a Laci kipukkad rész különösen találó :)

iinside 2011.03.02. 09:42:34

VV Laci = VV Tibi
@gibson: köszönöm a helyreigazítást

fran7 2011.03.02. 10:13:58

@iinside: Sok mindenben igazad van, de azt hiszem bizonyos értelemben a fontos kérdés az, hogy a bentlevők miképp változnak majd kint. Alek remélem nem válik a falu bolondjává, akit mindig a kocsmában lehet megtalálni.
Béci és Gigi valamit megőriz ebből a szabálykövető magatartásából és tényleg normális családi életet élnek, ahol talán tudni fognak a múltjukról, de nem beszélnek róla.
Jerzsynél nem tudom, mi lehetne a pozitív forgatókönyv talán egy normális nő, aki elterelgeti az élet útvesztőiben.
Laci már nem fog változni. Bár lassan felteheti ő is, a nagy kérdést, mit is ért el.
Évánál azon kell szurkolni, hogy ne legyen még ennél is megkeseredettebb ember. Mert már most is nehéz elviselni.
Szandikánál nehéz pozitív forgatókönyvet felállítani. Asimov kellene ehhez.
Anikónak, talán egy normális férj, aki engedi a helyi színi körben játszani és eltűri a hisztijeit.

KISCSILLAG 2011.03.02. 10:26:54

@King of Shadows:

Alek veszélyes terepre küldi Évát, ha rábeszéli, hogy Szandikát vigye ki párbajra, és esetleg megfoszthatja ezzel magát az egyetlen tartós támogatójától Évától. Az, hogy röpül e Szandi azon múlik, hogy a párbaj előtti héten mennyire lesz mocskos és lepcses szájú, és mit mutat ebből az RTL, de ha épp lesz pár jó napja Szandinak, akkor visszaédesgetheti magát a közönség szívébe, tehát nagyon közeli lenne a végeredmény a párbajon, és akár Szandi is visszajöhet...

aki viszont tuti kieső lenne Éva ellen minden körülmények között az Jerzy, aki most a legesleggyengébb a házban, és ez már nem is tud változni, mert ez mostmár tartósan gyenge eredmény, ezért én a Jerzy ellen, a tuti kieső ellen küldeném Évát Alek helyében és nem kockáztatnék Szandival... akármilyen kellemetlen a jelenléte,

Szandika, ha most nem mehet párbajra akkor előfordulhat, hogy begolyózik és szépen önként maga mászik ki a villából... nem kell rápazarolni egy párbajt...

sannya 2011.03.02. 10:28:08

joreggelt...

kvt,neszteat,egyeb ertekeket???

sannya 2011.03.02. 10:31:21

koszonet az ejjeli muszaknak...

kasszatibi(ez lajk!!!)meg a dzsunior hol szamit meg zenesznek???
:(

amugy(leszedtem a zejjel a torrentet,megerte)nekem meglepete volt,hogy atletikosz egy vacakka ragott dalt sem tudott normalisan vegigenekelni,pedig ugye lagziban nyomul,ellenben becicus egesz jol nyomta a dzsunior szajdobolasara...pedig meg csak nem is szeretem az ilyentet...

mézescsók 2011.03.02. 10:32:08

@truegrit: A Most múlik pontosan c. dalt a Quimby tette ismertté, az ő daluk. A Csík-zenakar jóval később dolgozta fel. A Fókusz azt közölte, hogy a Quimby számot Janicsák Veca tette híressé, ami egy barom csűsztatás.
A csaj azért énekelte el, mert a dal nagyon is ismert és népszerű, nem fordítva. Amúgy kiváncsi lettem volna rá, hogy hogyan értelmezi a számot, mert az azért nem olyan egyszerű.

Szintén Neked:
Lehet, hogy azért mondta, hogy frigid, hogy jobban felkeltse a pasik érdeklődését. Hátha kihívásnak tekintik a dolgot, hogy majd ők megmutatják, velük nem lesznek orgazmusgondjai!!!
Egyébként szerintem nem az.
A másik: tele a hócipőm azzal a szöveggel, hogy Anikó, Éva vagy bárki szeretetre vágyik. Először is azért, mert erre mindenki vágyik. Másodszor azért, mert ha valaki szerethető, akkor azt szeretik is. Ha ennek ellenére mégsem, akkor Ő csellózott el valamit, de kibaszottul! Az előbb említett hölgyek egyike sem nagyon szerethető.

@MegLepke: Nekem sem volt vele gondom, sőt, már az elején Gigi-fannak jeleztem magam. Ronda evési szokásai egyébként másnak is vannak. Anikó is kanalazott már valamit pohárból Alekosszal beszélgetve és fröcsögött a szájából a lé. Láttam zabálni Olivért és Évát is, igaz, ez utóbbit szépen enni is.

@villanat- nyugiszoba: az én lábam 37-es és imádok 41-es férfipapucsban klaffogni!

@KISCSILLAG: Miért jönnek többen ezzel az üzletemberes dologgal (pl. amikor azt parodizálták, hogy mi lesz velük 10 év múlva)? Valahol utalt rá, hogy ez a vágya? Vagy Ő az egyetlen luxuskategóriába eső nő a bentiek közül? Mégiscsak?
Éva nem rendezvényszervező akar lenni, hanem a médiában akar híressé/hírhedtté válni. Újságiró akar lenni, vagy műsort szeretne inkább. Rendezvényszervezőnek lenni nem nagy cucc!

@gibson: miért jöttment Jerzy? (Egyébként illene már rendesen ejteni a nevét, ott a tv stúdióban főleg a műsorvezetőkre gondolok, mert ha a villalakók közül erre kevesen gondolnak, az nem meglepő, ahhoz gondolkodni kéne!)
Szóval visszatérve a kérdésemre: miért is jöttment? Lerágott csont, hogy honnan jött. De az azért talán nem vitatható, hogy a többiek mögött állt egy család, amely lehet, hogy anyagilag nem tudott támogatást adni, de ott volt, ha kellett. A srác intézetis múltja ellenére nem züllött el, szakmát szerzett, tanul, dolgozik, hogy el tudja tartani magát. A fotózásról annyit, hogy ha jól megfizetik, akkor miért ne? Nem melegpasikkal volt, hanem melegoldalakon. És, ha pasikkal lett volna, akkor mi van? Ha szükségem van a pénzre, akkor egyébként holnap reggelre megtanulok balettozni!
A másik: a villában az egyik legjobban beilleszkedő személy. Az alkalmazkodási képessége remek, a konfliktusokat messziről kerüli, Évát kivéve mindenkivel toleráns, akit viszont nehéz tolerálni. Udvarias, segítőkész, mindig ott volt, ha valakinek baja lett.
Alapból nem közönséges. A feladatokban odateszi magát rendesen.Egyébként sem hülyébb a nagy átlagnál ott bent, ami persze nem mutatvány, nem IQ bajnokok mentek be.
Ha kamuszerelem az, amit a Gigivel folytat, akkor nem rossz szinész, bár úgy látom, hogy elkapta a csaj elég alaposan. Mondjuk több érzelem jön le róla így, a képernyőn keresztül, mint a lányról. A "megtermékenyítettél" szövegnél nem parázott be, a legkézenfekvőbb, leggyakorlatiasabb,legnormálisabb kérdést tette fel, ami az adott helyzetben feltehető volt.
Hogy most ez elsietett volt-e vagy sem, azt kintről nem tudhatjuk, mert nem tartottuk a gyertyát.
Szóval nem érdemli meg, hogy savazzuk.

genevieve 2011.03.02. 10:33:06

@sannya: szia:-)

nálad ilyenkor van reggel?:-)

sannya 2011.03.02. 10:36:29

@genevieve:
joreggelt Hercegno...
-2oraban vagyok a nagyfaluhoz kepest...
:D
amugy meg a reggeli masodik kv elott nincs reggel...

Kata Marán 2011.03.02. 10:38:36

@iinside: Pár dolgot másképp látok. Azt, hogy Jerzy nem gördülékenyen beszél, nem vitatom. De mi köze ennek a médiához?Nem riporterként van a villában, szerepel egy műsorban, a beválasztásnál pedig nem a beszédkészség volt a fő szempont. Mindenkinek uncsi, hogy Gigi sikál, mosogat. Valakinek meg kell csinálnia azt is, ha Évára vagy Alkeszre várnának, már megette volna őket a kosz. Béci nem kocsikat kötött el, hanem a saját apja kocsiját vitte el. Laci beköltözése érthetetlen számomra, ez nem az ő közege. Éva egy szerencsétlen perszóna, aki még azt hiszi, a magas ego pozitívum. Ha rájön, hogy nem, és dolgozik rajta, magára találhat. Ha ilyen marad, egyre rosszabb lesz neki is, és a környezetének is. Alkesz számomra egy balfék. Egy normális ember nem fél köznapi életben köznapi szavakat használni. Szerencsétlen nem néz, hanem megtekint, nem mond, hanem kinyilatkoztat, nem megy, hanem közlekedik, nem használ, hanem beilleszt a szövegkörnyezetébe, a teljesen csak abszolut.Szereti az új szavakat, adok neki ingyen kettőt :seggtitán, de hogy a németnél maradjak:schlapschwantz.

gibson 2011.03.02. 10:40:31

@mézescsók: kár ezt ennyire túlragozni, én arra gondoltam, hogy Gigi szerintem sokkal törtetőbb és céltudatosabb nő annál, hogy Erzsyvel hosszabb távú kapcsolatot alakítson ki.
Figyeld meg, a Ráczok annyira tudatosan játszanak ott bent, hogy Béci még azért is rászólt Gigire, hogy bikiniben fotóztatja magát, mert hogy "mit fogsz ezek után kint megmutatni magadból?".
Erzsy pedig, csórikám, buta, mint a föld, és csippendél-fiúként nem áll előtte nagy karrier. Én biztos vagyok benne, hogy Gigi ennél sokkal többre vágyik egy férfiban.

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 10:45:02

@sannya: Na akkor küldök fény.post. egy kis ampert, és csilingelve kigördülhetsz a remizből:-)
Kávé rendel!
Vörösbor rendel!
Reggeli rendel!
Egy jó nő rendel!
:-)

KISCSILLAG 2011.03.02. 10:47:17

@mézescsók: Éva maga állította többször is a műsor folyamán, hogy rendezőszervező akar lenni, lehet, hogy másra is vágyik, másban is reménykedik, de egyelőre a rendezvényszervező hangzott el legtöbbször tőle, de akármit is mond, jelenleg egy szappanoperanőt ad elő, azt a szereplőt, akik a nézők imádnak utálni, és ez max a szinésznőséghez lenne jó, már ha Évában volnának jó színpadi vénák, de egyelőre nincsenek, pontosabban csak egyféle szerepet tudna játszani, azt amit most, a mindenkit idegesítő nőt, a médiamunkássághoz viszont jobban ki kellene tudnia jönnie a többiekkel, vagy legalább meg kellene próbálnia, igazából nagyon kicsit kellene tennie ezért, csak még nem szánta el magát..., de lehet, hogy az elszánás se segítene rajta, tényleg előbb le kellene jönnie a piáról... Én egyébként Évára fogok szavazni, bárki ellen megy ki... Szandikát mostmár látni se akarom, az életben is félnék tőle konkrétan... Ha erősebbnek látnám Éva helyzetét még választhatná Gigit is meg Lacit is... de szerintem menjen párbajozni a tuti kiesővel, Jerzyvel..

fran7 2011.03.02. 10:47:42

@gibson: Ehhez csak annyit tennék hozzá joggal. Vagy legalábbis természetesnek kell venni, hogy ennél többet vár el.
Van valami olyan mondás a kicsit szerelmes és nagyon okos nő szinte mindent el tud érni egy szerelmes férfinál.

sannya 2011.03.02. 10:48:17

@kérődzőgiliszta:
vorosbort nem kerek(tudom,majomkutya vagyok)ahhoz meg koran van...
:D
a kv+reggeli+jo no triot szivesen veszem...
:D

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 10:49:05

@gibson: Azért mert Jersey egy zuzmó Gigihez képest, azért nem kéne Gigit túl nagyra tartani! Gondolom Beja asszony kijárta neki, hogy be legyen zárva a putriba egy időre, addig se baszogattya Győzike! Így mindenki jól jár!
:-)

gibson 2011.03.02. 10:49:18

@KISCSILLAG: Éva rendezvényszervező akar lenni? :)
Micsoda kreatív, egyedi ötlet, aztakurvalétebe :D

gibson 2011.03.02. 10:50:36

@kérődzőgiliszta: dehogy tartom nagyra! :)
Csak próbáltam visszafogottan fogalmazni, nehogy megsértsem mézescsók kolléganő érzéseit.

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 10:51:34

@kérődzőgiliszta: Hát bakker, kettőnk közül nem te vagy a vendéglátós?
:-)
Aki másodállásban lisszaboni villamos.
Arra fele hogy hívják a szőlő pálinkát?

sannya 2011.03.02. 10:51:53

@gibson:
azert azt megneznem,amint boglyafej szervezi a rendezvenyt,uvolt a tole megismert stilusban,egy kisebb ruhasszekreny mereteu rakodomunkas csoka meg elkezdi lassan nezegetni,hogy hova boritsa be...
:DD

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 10:55:20

@gibson: Megijedtem, hogy utcát neveznek el róla, vagy szobrot kap!
A meghirdetett szavazás egyelőre döntetlenre áll!
Jó lenne tudni, hogy mikor kelepel a gólya a putri felett!

sannya 2011.03.02. 10:55:41

@kérődzőgiliszta:
van sol de malaga es insignia...
:)
de van melle taounate,tamrint es casablanca sorunk is...
:)

K Tomoceusz 2011.03.02. 10:56:22

Imádom a jellemrajzokat és az összehasonlító elemzéseket . Meghoztátok a kedvem , hogy én is írjak egyet .

Nyolc pókerjátékos ül az asztalnál , a végén csak egy maradhat , aki mindent visz . A fődíj valamivel nagyobb , mint egy cordia lakás , nézzük ki érdemli meg .

Phil Ivey : A szeme se áll jól . Kétszínű geci , nem önmagát adja , képes egy kettesötösre all int mondani . Kárörvendő vigyora van . Viszont sportos , nem iszik és nem dohányzik .

Chris Ferguson : A matematikatudományok doktora . Egyenes jellem , csak két ászra emel . Ha vége a játéknak , párosával töcsköli a tinilányokat .

Dave Ulliott : Arany és gyémántkereskedő , szerzett vagyonát elkaszinózza . Nem társasági lény , rossz vesztő , egoista , legszívesebben a saját tükörképével pókerezne . Ránézésre láncdohányos és nagyivó , de ezt a Blikk még nem erősítette meg .

Phil Hellmuth : Őszínte stílusáról ismert játékos , ami a szívén az a száján . Már amikor kinyitja a száját megjelenik az - a közvetítés hamarosan folytatódik - felirat . Peches srác , többnyire sokat veszít . Lassan nem tudja befizetni magát a következő versenyre , rászorul a mostani nyereményre .

John Juanda : Mindenki szereti , az ellenfelek is , a nézők is . Kedvesen mosolyog , ha veszít azt úriember módon teszi .

Tony G : A ruszki válogatott . Litván születésű ausztrál , a kommunizmus nagy ellensége . Pikirt gúnyolódos típus , jó társasági lény ( ez szóismétlés , legyen személy az divatosa )Lefelé üt , felülre nyal , mégse szereti senki ( persze rajtam kívül ).

Patrik Antonius : A szépember . Modell és teniszjátékos kettő az egyben . Kizárólag a nyereményért ül asztalhoz , nehezen köt barátságokat . Nem porszívozik otthon és csak ritkán mosogat .

Phil Laak : A legjobb társaság az asztalnál , sokat dumál , a többiek remekül szórakoznak rajta . Napszemüveg és kapucni nélkül nem játszik , mély érzéseit szereti leplezni . Barátnője szakmabeli , gyanúsan csillogó szemekkel .

Megvan a nyolc . Kit szavazzunk ki elöször ? Ki kerüljön a hármas döntőbe ? Na és ki vigye a fődíjat ?

gibson 2011.03.02. 10:57:51

@sannya: :)))

Valamiért az emberek fejében az a tévképzet él, hogy a rendezvényszervezés könnyű szakma, pedig kurvára nem az. Egyrészt annyi rendezvényszervező van, mint csillag az égen, másrészt maga a meló sem könnyű, végig józannak és higgadtnak kell lenni, ami Éva esetében, hááát, elég necces lenne azért, valljuk be :D

sannya 2011.03.02. 11:02:24

@gibson:
no ez az...
van otthon egy-ket ilyesmivel foglalkozo ismeros...
eva kb.3 perc utan kapna taslit ezzel a stilussal...
:D

sannya 2011.03.02. 11:03:32

@K.Tomoceusz:
ivey,mmkk,mert ez jatek...

beacska 2011.03.02. 11:07:10

@K.Tomoceusz: Phil Hellmuth-ra szavaznék. Ha jól vettem le a "karaktereket" ;)

fran7 2011.03.02. 11:07:39

@K.Tomoceusz: Valószínűleg Ivey nyerne, de én Phil Hellmuthnak drukkolok, no meg annak, hogy a nyolcba valahogy beleférjen az öreg texasi kalapban.

beacska 2011.03.02. 11:10:13

@fran7: szerintem Ivey azért nem esélyes, mert az ilyen típus leül újra, és újra és újra játszani (sport). az egyszeri nagy díjért nem küzd. Úgyis jön a következő!

K Tomoceusz 2011.03.02. 11:11:30

@fran7: Sokan nem fértek be a nyolcba . Nő pl egy sincs , pedig azok is megérnének egy misét .

genevieve 2011.03.02. 11:12:01

@gibson: arról nem is beszélve, hogy egy rendezvény szervezőnek ki kell nyalnia a seggét a megrendelőnek:-)

beacska 2011.03.02. 11:12:09

@K.Tomoceusz: amúgy a feladványért gratula! (főnök mit szólna, ha látná? ;D)

genevieve 2011.03.02. 11:13:14

@sannya: akkor küldök a reggeli kávédhoz egy virtuális fánkot:-D

beacska 2011.03.02. 11:13:25

@K.Tomoceusz: igen, a női faktor fura dolog. Gyakran lebecsülnek minket, mi meg csúnyán visszaélünk ezzel :D

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:15:06

Szóval, még mindig az a kérdés, hogy kiderül-e Gigi terhes, avagy nem!
Ha igen, hol tart?
Nem lehet, hogy retkesék a lúzer Jerseyt szerették volna belekergetni az apa szerepbe, holott Gigit még Győzike farkalta meg alaposan, mielőtt bezárták a putriba????

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:16:47

@sannya: Nálam úgy hívják, hogy gyere pálinka! Oszt gyün!

sannya 2011.03.02. 11:17:11

@genevieve: koszonom szepen,nem vagyok ra melto...
:D

beacska 2011.03.02. 11:17:20

@kérődzőgiliszta: ugye, ez a kérdés már felmerült még a múltkori kórházlátogatáskor, és indokolná a nagy fogyást is (van, akinél megesik-én pl. nem voltam ilyen szerencsés), de akkor végig kellett volna hánynia az első 3 hónapot...

K Tomoceusz 2011.03.02. 11:18:15

@beacska: Abszolút ideillő téma . Ezen a nyolc emberen is jókat lehetne vitatkozni . Ne tudd meg egyes játékosok milyen visszataszító módon dobják el a lapjaikat . És ahogy a dealerrel beszélnek ! HH-val mondva , a bicska kinyílik az ember (és Béci) zsebében .

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:18:16

@genevieve: Na má' meg itt is alakul valami! Oppáoppá! Kaptok egy kameramentes órát!

genevieve 2011.03.02. 11:20:16

@kérődzőgiliszta: ugyan, még a fánkom se kell neki:-D

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:21:23

@beacska: Nos, nem vagyok épp tejjesen autentikus a kérdésben, de számos gyermekeim kevésbé számos anyukája közül egyik sem hányt!

sannya 2011.03.02. 11:22:46

@kérődzőgiliszta:
az ilyen fali ora???
vagy kakukkos???

sannya 2011.03.02. 11:23:18

@genevieve:
hol van az a fank???
:D
idevele...

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:23:45

@genevieve: Talán lejtened kéne egy hétfátyoltáncot!
Nem csak az idényjelleg miatt, de én specijel komálom a fánkot, MMKK!

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:25:18

@sannya: Lekéstél sannya, mint a lisszaboni villamos a 4 metró csatlakozásról!

mézescsók 2011.03.02. 11:26:13

@KISCSILLAG: kapitulálok. Legyen rendezvényszervező.
@Kata Marán: kb. egyetértek.
@gibson: a nők általában nem nagyon tudják, hogy mire vágynak, de többnyire másra. Egy nőnek továbbá meg se kottyan, hogy ne azt tegye, amit a józan ész diktál.
Amúgy magas az ingerküszöböm és nem a Vv-lakók miatt mutatom fel a középső ujjam.

beacska 2011.03.02. 11:26:56

@kérődzőgiliszta: én sem. csak émelyegtem. de állítólag, van aki fogyott az első 3 hónapban. (barátnőm pl., aztán szült 1-1 4,5 kilós babát)

sannya 2011.03.02. 11:27:25

@kérődzőgiliszta:
pedig ha demszkieken mult volna,elfurtak volna eddig is,csak legyen mit hazavinni belole...
:DDD

genevieve 2011.03.02. 11:33:16

@kérődzőgiliszta: meg se merem kérdezni,mennyi az annyi?:-)

genevieve 2011.03.02. 11:35:06

Egyébként pont arra gondoltam mostanság, hogy giginek lehet valami komoly betegsége, mert ez a fogyás és rosszullét nem egy normális állapot....

gibson 2011.03.02. 11:43:59

@genevieve: őt egyszer be is vitték a vakbele miatt kórházba, nem? Januárban asszem. Pont akkor külföldön voltam és nem néztem a műsort plusz a hv-t se olvastam, de emlékszem egy ilyen hírre a Velvet-ről.

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:45:13

@genevieve: Ahhoz hogy most rendesen eltartsam őket sok, ahhoz, hogy rendesen eltartsanak majd engem, kevés:-)

K Tomoceusz 2011.03.02. 11:45:28

Végeztem az éjjeli felvételekkel . Már megint ki fogok lógni a sorból , de nekem kifejezetten tetszett a Gigi-Anikó-Szandika trió karaokeeja . A másik öttel sincs gond . Junior és Tibcsi a két dögunalom húzzon kifelé !

genevieve 2011.03.02. 11:47:38

@gibson: de igen, és azóta kezdett el fogyni....szoval még bármi lehet

sannya 2011.03.02. 11:47:41

@kérődzőgiliszta:
ha gondolod segitek neked az avason osszeszedni egy-ket dzsenifert meg vanesszat,hogy ha felnonek el tudjanak tartani...
:DDD

genevieve 2011.03.02. 11:49:10

@sannya: nahát, miskolci teccik lenni?:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:49:12

@gibson: Erre itt mi mindnyájan pontosan emlékszünk:-)
Ezzér tűnik hihetőbbnek az az opció, hogy Gigit még putrin kívül farkalta meg a koporsós!
Gondolom, ülésezik a retkes válságstáb! Készülnek a forgatókönyvek. A hihetőbbnél hihetőbb magyarázatok!
:-)

sannya 2011.03.02. 11:50:56

@genevieve:
nem,csak nemreg olvastam egy erdekes cikket az ottani felhozatalrol...
:)))

sajnos a nagyfaluban szulettem es nottem fel...
:C

genevieve 2011.03.02. 11:52:35

@kérődzőgiliszta: azt a rosszindulatú fajtádat:-D

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:52:48

@sannya: Ha lehetne, inkább legyen Isaura és Lüszi, csak hogy stílszerűek maradjunk! És persze legyenek szőkék és kékszeműek, akárcsak az apjuk!

genevieve 2011.03.02. 11:53:25

@sannya: ritka tájékozott lehetsz a honi valóságról:-)

genevieve 2011.03.02. 11:54:12

@kérődzőgiliszta: rácz alekoszhoz mit szólnál?:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:54:39

@genevieve: :-)
Emlékszel, azt is milyen jól megmagyarázták, hogy a gokárt versenyen a második Alekox lett az első!

.lll. 2011.03.02. 11:54:56

@K.Tomoceusz:

és Daniel Negreanu,az smafu?

sannya 2011.03.02. 11:55:59

@genevieve:
ejjelente olvasni jo dolog,akkor mar csend van...
itt meg nem nagyon tortenik semmise,amivel foglalkozni kene...(mert az nem nagyon hoz lazba,hogy sal-on melyik hotelbe ki fingott bele a medencebe...)
igy vagy online,vagy e-book...
:D

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 11:56:09

@genevieve: Azt, hogy az vérfertőzés gyanús!
A Gáspár Alekosz kicsivel jobban hangzik!

genevieve 2011.03.02. 11:58:15

@kérődzőgiliszta: úgy értettem neked, mint pótgyerek:-)
kb 1 hónapja kapott egy szegény gyerek ilyen nevett a való világban:-)

genevieve 2011.03.02. 11:58:53

@sannya: apukám, már az is nagy szó, hogy manapság van igényed olvasni:-D

sannya 2011.03.02. 12:00:18

@genevieve: na jah,vannak nekem ertekeim...
:D
meg olyan 1.200 e-book a vinyon...
:D

genevieve 2011.03.02. 12:01:27

@sannya: az jutott eszembe mit fog ez a sok jó ember csinálni, ha vége a vv-nek?:-D

dolgozni, olvasni, tanulni, éjjel aludni?:-D

K Tomoceusz 2011.03.02. 12:01:50

@lófő: Nem karakter , jó a vigyora és kész . Csípem a búráját , de nem lehet megosztónak nevezni . Sok pálda kiesett a tanulmányból ( szakmai tanulmány , hátha Ancilla is olvassa ), mert csak 8 játékos lehetett benne . Elöbb kellett volna írni , mikor még 15en voltak a villában .

genevieve 2011.03.02. 12:01:59

@sannya: és el is olvasod mindet?:-D

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:02:31

@genevieve: Na, ne fessük az ördögöt a falra! Még el kezdenek itt, télvíz idején, cigánygyerekek potyogni az égből és leverik nekem a zsuppot a tetőről!

.lll. 2011.03.02. 12:03:34

@K.Tomoceusz:

bizony és Kordagyuribá lett volna Hajnika

genevieve 2011.03.02. 12:03:40

@kérődzőgiliszta: tudod:-)

zsip-zsup kender zsup,
ha megázik, kidobjuk:-D

sannya 2011.03.02. 12:04:10

@genevieve:
van,amelyiket mar tobbedszer...
:D

sannya 2011.03.02. 12:04:42

@lófő: nem a balazs larika???
:D

genevieve 2011.03.02. 12:06:07

@sannya: ajvé:-D
nincs is több kérdésem:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:08:33

@genevieve: Nekem az is megfelelő, ha a postás a segíjkét ide kézbesíti! Rácz Alekosz, Dzsenifer, Georgina, pedig szívja csak a finom avasi levegőt!
Ha meggyün az első zsé, egyből ki is cserélem a nyuszifarkat a slusszkulcstartómon!

genevieve 2011.03.02. 12:10:20

@kérődzőgiliszta: öööö...inkább nem mondok semmit:-D

sannya 2011.03.02. 12:10:39

@genevieve:
akkor mesz fankot sutni???
:D

K Tomoceusz 2011.03.02. 12:11:37

@lófő: Tökéletes , ez fejembe se jutott . A kommentátor , aki megmagyarázza miért lúzer az adott 8 játékos . Kisérteties a hasonlóság .

Bubis 2011.03.02. 12:12:13

szerintem kamu hogy izéltek gigiék. nem nézem ki abból a balfasz pácsóból.

genevieve 2011.03.02. 12:13:37

@sannya: megyek:-D

mit megyek? repülök:-D

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:15:26

Izgalommal várjuk, hogy Rácz Béla hogy magyarázza meg a Gigivel történteket! Legalább annyira, mind az esetleges DNS vizsgálat eredményét!
:-)

Zelefánt 2011.03.02. 12:17:28

Na nézzük.
Tajgetosz simán leereszti a Guminőt.
Szegény Anikó pedig lyukra fut Évával szemben -- előbbit sajnálom, mert még nézegetném egy darabig.
Az igazán nagy bolond kérdőjel viszont Béla feje felett lebeg (mint a képregényekben), mert ha tovább akar lépni, a sajátjai közül kell kibasznia valakit. A húgát ugye marhaság lenne kihívni, a Húgának Élete Szerelmét pedig ciki, marad a kommandós bolond, de azzal viszont semmiféle konfliktusa nem volt, ergo a kihívás nehezen magyarázható.
Ha lenne vér a pucájában, Évát kellene megtámadnia...necces ugyan, de utána szabad lenne az út a döntőig...(Én meg nézegethetném az Anikót még egy darabig, szegény fejemmel.)

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:19:02

Remélem, mindnyájan olvastátok a "Gólya hozza"-t és nem kell fejtegetni a részleteket, ami a péntek esti egy órás mindent megbeszélős dugás, és a keddi terhesség érzékelést illeti:-)

sannya 2011.03.02. 12:20:19

@Zelefánt:
van benne racio...
vagy a kommandos felhuzza magat es bemeseli a tobbieknek,hogy meg tudja verni boglyafejet,magara szavaztat,kiviszi a sakalt es kint is marad...

sannya 2011.03.02. 12:20:57

@kérődzőgiliszta:
golya hozza???
es akkor mi van a mehekkel meg a viragokkal???

Zelefánt 2011.03.02. 12:23:46

@sannya:
Évánk profibb túlélő, azt hiszem.
Még a Golan-fennsíkról is elköltöznének az odavalósiak, ha ott megjelenne.

genevieve 2011.03.02. 12:25:01

@sannya: óvatos leszek, nem fogadok el a reptéren senkitől ajándék plüss álatot:-D

beacska 2011.03.02. 12:25:40

@kérődzőgiliszta: óóóó, nem kell gyötörniük magukat. Mint tudjuk, az első szülött gyerekek közt sok a koraszülött! ;D

sannya 2011.03.02. 12:26:35

@Zelefánt: azert irtam,hogy ha a kommandos viszi ki evat,akkor a kommandos kint is marad...
viszont ha beci vinne ki,akkor cinkes,mert lehetne huzni,hogy "gyava"mert lanyt visz...anno alkoholosz is kapott zsofipafranyert ilyen kritikakat...
ha ugyesen kavarognanak bent,akkor vagy a szandalt vagy ancit kene ugy oltani,hogy vigye ki boglyat,es akkor majdmindegy melyik marad kint...

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:26:48

@sannya: Laci sskk nem vinne ki nőt!

Nos, aki rendesen szedi a Cavingtont, annak emlékeznie kell, hogy a President hoteles sztori előtt voltak Giginek a pirosbetűs ünnepei!
De ha netán a kádból úszott volna be egy huncut kis sperma Gigibe, akkor azt mint higiéniás balesetet a hotelre lehet verni, és viselnie kellene az apasággal járó következményeket!
:-)

sannya 2011.03.02. 12:27:39

@genevieve:
:)
majd kerem a check idopontjat,hogy a repteren varhassam a friss fankokat...
:)
turo rudi csempeszetre is kaphato Kiskegyed???
:DDD

beacska 2011.03.02. 12:28:45

@kérődzőgiliszta: az mikor volt? emlékszel? (mármint hónap, nap)

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:29:31

@kérődzőgiliszta: Bár a His Excellency President Alekosz név igen jól csengő!!!!

Zelefánt 2011.03.02. 12:29:32

@sannya:
Éva mint afféle leányka?!
A gonosz mostoha a cipőjét sem pucolhatná, baszki.
Igen kemény párbaj lenne.

sannya 2011.03.02. 12:30:55

@Zelefánt: jo,akkor idezojelbe tett lany...na...
:D
olyasmi,mint rejto jeno fele leila,az arab demon,akinek az evek,a por es egy ideges arab kese maradando elvaltozasokat okozott az arcan...
:DDDDD

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:32:05

@beacska: Hát ahhoz, hogy ilyen pontosan emlékezzek, dupla adag Cavingtont kellenne szednem!
Aki kellően szorgalmas, az az összefoglalókból visszakereshet!

genevieve 2011.03.02. 12:32:20

@sannya: hallodhülyevagy?:-)
egy olyan embernek aki legalább 1200 könyvet elolvasott már életében az a minimum:-)

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:36:20

Summa summarum, nem véletlen volt ez a Jersey-Gigi projekt, és nem véletlen lehetett Jerseynek ennyire nyögvenyelős kaland! Ha tudott róla és ez volt a titkos küldetése, az is gáz, ha nem tudott róla, és a retekék bele akarták húzni a csőbe, az még inkább!
Tényleg csak az a kérdés, hogy retkesék hogy jönnek majd ki a szartengerből!

genevieve 2011.03.02. 12:38:38

@kérődzőgiliszta: imádom azt az egyoldalú gondolkodásodat:-D

sannya 2011.03.02. 12:38:52

@genevieve: no,ne tessek cinkelni,mert magam alatt vagom a fejszet...
:D

Zelefánt 2011.03.02. 12:39:44

Idézet következik:
"-- ...Kedveli magát.
-- Csinos kislány. Nem az esetem.
-- Mi az, nem szereti, ha csinosak? -- megint rágyújtott, kezével elhesegette a füstöt.
-- Én azokat az édes kis bulákat kedvelem, akik kemények, és tele vannak bűnnel.
-- A tönk szélére juttatják -- mondta Randall közönyösen.
-- Hát persze, hogy oda. Hol másutt voltam egész életemben? De mi ez a bájduma?"
Forrás: Raymond Chandler "Kedvesem, isten veled".

genevieve 2011.03.02. 12:42:07

@sannya: megsúgod a kedvenc íród nevét?:-D

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 12:43:59

@genevieve: Na jó! Megvárom míg zöld lesz a lámpa és átmegyek a túloldalra és onnan is elgondolkodom!

sannya 2011.03.02. 12:46:12

@genevieve: tobb is van...
:)
merle,heller,jack higgins,rejto,john grisham,raftery,leon uris,gardonyi...

genevieve 2011.03.02. 12:49:00

@sannya: kész, megint szerelmes lettem:-D

olyan leszek lassan mint anikó:-)

sannya 2011.03.02. 12:51:48

@genevieve: no,es most ki a celszemely???
kasszatibi vagy dzsunior???

Zelefánt 2011.03.02. 12:55:58

@kérődzőgiliszta:
Ha okádnom kell, akkor már egyből terhes is vagyok?...

genevieve 2011.03.02. 12:59:20

@sannya:
Dr. Ralph Martinelli :-P

sannya 2011.03.02. 12:59:25

@Zelefánt:
az nem biztos,viszont ha a mezes kenyeret kovaszos uborkaval esezd,akkor kezdj el gondolkodni...
:D

sannya 2011.03.02. 12:59:56

@genevieve:
:)))
meg jo,hogy nem a vilag legnagyobb szaja...
:DDD

Zelefánt 2011.03.02. 13:01:56

@sannya:
Ennél egyszerűbb megoldások is léteznek.
Hadd ne soroljam őket, de rágni egyik esetben sem kell.

genevieve 2011.03.02. 13:02:05

@sannya: arra inkább én hajazok:-)

genevieve 2011.03.02. 13:03:42

@Zelefánt: be van kötve vénásan?:-)

Zelefánt 2011.03.02. 13:06:51

Kalandozunk elfelé, jó magyarosan megmondva.
Mi van a VV-csövesekkel?

sannya 2011.03.02. 13:08:17

@Zelefánt:
:)))
nem tudom,nem voltam meg terhes,az exnejem meg leragadt a mar emlitett mezes kenyeres cuccnal...

kérődzőgiliszta 2011.03.02. 13:09:59

@Zelefánt: Ha múltkor a rekettyésben az elefántkisfiú nem az ormányát dugta a csúnyádba, akkor sanszos a dolog!

sannya 2011.03.02. 13:10:32

@genevieve:
ejha..
szep kis kihivas...
:DDD
es munkakent fogod fel te is???
:p

genevieve 2011.03.02. 13:12:26

@sannya: szigorúan csak hobbyként:-P

genevieve 2011.03.02. 13:13:05

@Zelefánt: semmi...ahogyan itt is.

unjuk magunkat most itt kb. 3-4en?:-)

Zelefánt 2011.03.02. 13:13:35

@sannya:
Én -- emberi számítás szerint -- nem leszek terhes, de a volt nejem megúszta uborka és mézeskenyér nélkül, de valami kókuszos sütemény, nahát az nagyon ment.

Zelefánt 2011.03.02. 13:15:24

@kérődzőgiliszta:
Perverz és lehangoló az életszemléleted.

sannya 2011.03.02. 13:15:29

@genevieve:
:)))
erdekes hobby...
:DDD

sannya 2011.03.02. 13:16:23

@Zelefánt: a kokuszt mar unom...
:)
viszont egy jokis kapros-turos lepeny...
:DDD

genevieve 2011.03.02. 13:16:25

@sannya: nem szerethet mindenki olvasni:-P

genevieve 2011.03.02. 13:18:17

@sannya: na figyi, ne legyél ennyire válogatós:-)

a fánk már smafu?:-)

most már a túrós lepény kéne?:-)

Zelefánt 2011.03.02. 13:21:28

@sannya:
Hála Istennek, nem nekem kellett megennem -- és kihánynom sem.
(Ez azoknak a ritka pillanatoknak egyike, amikor jobb hímnek lenni.)

genevieve 2011.03.02. 13:21:59

@Zelefánt: miért, egyébként jobb nőnek?:-)

sannya 2011.03.02. 13:22:38

@genevieve:
nem,a fank alap...
:)
megyek haza,azt hiszem lesz egy-ket etlap,amit vegigeszegetek...
:DDD

sannya 2011.03.02. 13:24:13

@Zelefánt:
no,igen...
melyik filmben is volt,ahol a "kispapa"annyira aterezte a szulessel jaro nyuglodest,hogy reggelente hanyinegere volt es megduzzadt a melle???
:D

Zelefánt 2011.03.02. 13:25:27

@genevieve:
Nem tudhatom, sajnos csak egyszer lehet próbálkozni.
De hányni utálok, az szentigaz.

Zelefánt 2011.03.02. 13:28:00

@sannya:
Meg nem mondom a címét, de Hugh Laurie játszott benne, azt hiszem. (Még a doktoros korszak előtt készült, és a kutya sem tudta, /itt/ hogy ki a fickó.)

genevieve 2011.03.02. 13:28:15

@Zelefánt: nem kellemes az biztos, nemre, fajra, hovatartozásra nézve sem:-)

genevieve 2011.03.02. 13:28:51

@Zelefánt: az a papás mamás cimen futott itthon, kb. 2 hete volt ismétlés...

sannya 2011.03.02. 13:30:02

@Zelefánt:
nem ugrik be,pedig lattam...
:(

genevieve 2011.03.02. 13:30:11

jöhetne már az új poszt.....

sannya 2011.03.02. 13:31:52

na,lassan kezdodik az ebed elotti maszkalas...
lesz vagy 10 vendegunk...
:D
kesz bolondokhaza...
:D

sannya 2011.03.02. 13:32:57

@genevieve:
igy mar megvan...
:)
a magyar cimek nem mindig ugranak be...
:D

genevieve 2011.03.02. 13:33:13

@sannya: milyen idő van most ott?

genevieve 2011.03.02. 13:33:54

@sannya: fordulj hozzám máskor is bizalommal:-)

sannya 2011.03.02. 13:34:45

@genevieve: kellemes,olyan20-22fok lehet,gyenge szello...

sannya 2011.03.02. 13:35:18

@genevieve: oh,koszonom szepen a nagylelku felajanlast...
:D
fankert mindenkepp jelentjezem...

genevieve 2011.03.02. 13:36:20

@sannya: a filmekre gondoltam:-)

eléggé otthon vagyok a témában:-)

láttam már vagy 1200 filmet:-)
van amit többször is:-D

sannya 2011.03.02. 13:37:11

@genevieve:
pffff...
:)
mas szemeben a gerendat...
:DDD
jovan,megjegyzetem am...
mert suvenir jogom van megjegyezni barmit is...
:D

genevieve 2011.03.02. 13:37:55

@sannya: suvenirt majd hozzál és ne jegyezgesd:-)

sannya 2011.03.02. 13:38:37

@Zelefánt: az messze van,pedig mennek rendszeresen...
bar most lonek,osztjak a drogkarteleket...

sannya 2011.03.02. 13:39:16

@genevieve: canzonenak mar itt figyel egy uveg fugepalinka...
:D

Zelefánt 2011.03.02. 13:40:05

@sannya:
Az nem Mexikó inkább?

genevieve 2011.03.02. 13:40:23

azért nem ma lesz a kiválasztás mert az a két zenész bent van?

genevieve 2011.03.02. 13:41:08

@sannya: nos, mivel én nem (ill. igen-igen ritkán) iszom alkoholt, igy ez nem hoz lázba:-)

fűszoknyát lehet ott kapni?:-)

sannya 2011.03.02. 13:44:37

@Zelefánt:
nem,most a foci vb meg az olimpia miatt elkezdtek rendet rakni a brazilok is,osztjak a jonepet...

sannya 2011.03.02. 13:45:13

@genevieve:
fuszoknya nincs,viszont olcso a mindenfele tengeri herkenytu,a kagylotol a horgaszcsonakig...
:D

Zelefánt 2011.03.02. 13:46:22

@genevieve:
Gyakrabban kell próbálkozni, és már fűszoknyára sem lesz szükség.

sannya 2011.03.02. 13:46:37

no,megette a valaszt a csuf blogmotor???
:(

sannya 2011.03.02. 13:47:26

ja,nem,csak gyorsabb vagyok a keletinel...
vagy a delinel???
ennel a mavnal soha nem lehet tudni...

Zelefánt 2011.03.02. 13:52:03

@sannya:
Baszki, láttam egy videót, hogyan képzik ki a (leendő) brazil nagyvárosi rendőröket.
Az állásra pályázó belép a felvételi irodába, és az ajtó mögül egyből fejbe rúgják.(!)
Ha ezt jól reagálja le, akkor van esélye az állásra.
Nem semmi, de azt mondják, a világ legborzasztóbb városa Johannesburg, Dél-Afrikában...Na ott mi lehet...

genevieve 2011.03.02. 13:54:20

@sannya: akkor egy horgászcsónakot kérek:-D

genevieve 2011.03.02. 13:55:29

@Zelefánt: nem értem az összefüggést:-)

sannya 2011.03.02. 13:59:09

@Zelefánt:
nem egyszeru arra a helyzet...
amikor jonnek a nagy hajok,a szemelyzettel gyakran csacsogunk...olyan dolgokat meselnek,kesz...

Zelefánt 2011.03.02. 14:01:19

@genevieve:
Nehéz is megtalálni:
VV > > ribi-esélyek > irodalom > Brazília > fűszoknya > fejberúgás > horgászcsónak.
Még egy pszichiáternek is fejtörő lenne a lánc.
Ügyetlenek.

sannya 2011.03.02. 14:07:46

@genevieve:
igenis...
publikus az emilje Holgyem???
:D

sannya 2011.03.02. 14:13:41

@genevieve: mi a baj az 1971el???
:DDD

dr. gernika 2011.03.02. 14:16:01

@iinside: 12 évesen én is csináltam durva dolgokat, mégis rendes ember lettem és nem szeretném, ha az alapján ítélnének most meg.

sannya 2011.03.02. 14:19:30

@genevieve: helyes...
:)))

kozben ha minden igaz jart arra a postas...

genevieve 2011.03.02. 14:20:26

@sannya: tudom, már adtam neki borravalót:-)

sannya 2011.03.02. 14:25:22

@genevieve: :)

a postas mindig koltseges...
porto vagy portorico...
:D

genevieve 2011.03.02. 14:25:43

@sannya: és kétszer csenget:-D

MegLepke 2011.03.02. 14:26:08

Jó reggeltetet! Mi van veletek? Semmi? Akkor jó.

genevieve 2011.03.02. 14:26:27

@sannya: asszem meg van az új képernyő kimélőm:-)

sannya 2011.03.02. 14:26:44

@MegLepke: itt semmi extra,gyenge rakleves,ketszersult,jeges tea...
:)))

sannya 2011.03.02. 14:27:15

@genevieve: nocsak...
:)
kedves megegeszsegesedesere...

Zelefánt 2011.03.02. 14:28:57

@gernika:
"Az esküvőm napján nem ölök meg senkit."
(Született gyilkosok)
Erre gondolsz?...

genevieve 2011.03.02. 14:29:28

@MegLepke: semmi, csak sanya játsza itt az élet császárát:-)

sannya 2011.03.02. 14:30:35

@genevieve: nem is,en maximum csak masok idegeivel jatszom...
:)
vagy snapszert...

MegLepke 2011.03.02. 14:36:13

@genevieve: látom, sannya itt most az alfahím.:)

Na de találtam én valamit. Ugyanazt kérdezném, mit Alek a párbaj végén Gombóctól: hát kellett ez (nekünk)?

velvet.hu/celeb/hcdb/napcelebje/2011/03/02/vv_gombi/

sannya 2011.03.02. 14:38:13

@MegLepke: dj bombi es a jol vagyok???
ehhh...

genevieve 2011.03.02. 14:39:33

@sannya: ááá, még azt az egy számot se tudja rendesen:-)
tegnap is meglepi vendég volt neki az éliás jr a nekedvalóban és makogott:-)

sannya 2011.03.02. 14:41:12

@genevieve: mondjuk bitti tobbet tud belole,mint en...
:)
nomeg hogy is van...
nem tud enekelni,nem tud tancolni???nem baj,legalabb nem keveri ossze...
:D

genevieve 2011.03.02. 14:43:13

@sannya: állítólag vetkőzni tud:-)

MegLepke 2011.03.02. 14:44:25

@genevieve: @sannya: na és mi lesz a következő? Szandál lesz a Coke light arca? Mi is volt régen? Ezüstlány?:D

sannya 2011.03.02. 14:46:59

@genevieve: azt szoktam en is,nem szeretek ruhaban aludni...
:DDD

@MegLepke: szandal a vert fejevel es zsirtol csillogo szajaval mondjuk mint disznosajt reklam mutatna...

MegLepke 2011.03.02. 14:55:53

@sannya: @genevieve: Éváért meg versenyeni fognak az irsait termelő bortársaságok.:)

K Tomoceusz 2011.03.02. 14:56:53

@MegLepke: Miért sajnálod a hírnevet tőlük ? A Megálló a Hét Bőrfejűhöz reszturanban már lehet kapni Béci szeletetet vegyes körettel . Kurva drágán adják , de a műsor hozzá megfizethetetlen .

sannya 2011.03.02. 14:56:57

@MegLepke: es a cigaretta forgalmazok...

genevieve 2011.03.02. 15:01:13

@MegLepke: éva valamelyik sminkes cég reklámarca lesz:-)

sannya 2011.03.02. 15:05:00

@genevieve: vagy gumikesztyugyare???
de valamelyik zoknis ceg is kinezheti maganak a felejthetetlen lila terdzokni/koromszandi komboert...

MegLepke 2011.03.02. 15:06:08

@K.Tomoceusz: Teeeeeee!

@sannya: csak aztat nem lehet reklámolni, az a baj.

@genevieve: inkább. Lesz Éva márkájú alapozó, azt hiszem.

genevieve 2011.03.02. 15:06:45

@sannya: azzal a kombóval büntetni lehet:-)

sannya 2011.03.02. 15:10:47

@MegLepke: mindent lehet reklamozni...
:D

@genevieve:
nekem is voltak remalmaim tole,ugy ket napig...

MegLepke 2011.03.02. 15:11:25

Jah, gyerekek, olvastátok az éjjeliben leírt Szandál-rapet? Juni-fiú kicsit összecsapta a szöveget. Anikó éneklésekor el is vették az adást, nehogy lekörmöljem annak a szövegét is. Kis huncutok!:)

K Tomoceusz 2011.03.02. 15:13:05

Éva hajnövesztőt fog reklámozni . Alek végre lenyírhatja , abból lesz az "elötte" haj .

K Tomoceusz 2011.03.02. 15:18:12

Egyedül vagyok ? Végre , a legjobb társaság .
Laca távgyógyász műsorokban lesz élő bizonyíték .
Anikó és Szandika a Simson reklámarca .

MegLepke 2011.03.02. 15:19:23

@K.Tomoceusz: Ne reménykedj! Én itt vagyok!:)

K Tomoceusz 2011.03.02. 15:20:15

Gigi fogorvosi "elötte" modell
Jerzy a magyar-lengyel focimeccs szakkommentátora

MegLepke 2011.03.02. 15:26:30

@K.Tomoceusz: egy fogszabályzás Alekoszra is ráférne.
süti beállítások módosítása