Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X70

2011. február 25. 13:00 - Hódos Hajnalka

Egy hét után ma először ébredtem úgy, hogy nem fuldoklom a saját slájmomban, nem nyákos a testem az izzadtságtól, nem álmodtam hülyeségeket és nem akar kiszakadni a tüdőm. Rá is gyújtottam rögtön, rossz ötlet volt, de most, hogy a roham elmúlt nem férek a bőrömbe, egész nap rossz leszek és ma már enni is fogok, hijj! Csapjunk a lecsóba, mi történt a Viskóban, mindenki itt van? Szandinak rossz híre van, Anikó mellett alszik, de holnap jövök, nyugi,vihog Évának. Na hát ebből olyan hirig lesz, hogy csak na, nem is értem, egyetlen szabályt kéne betartani, részeg emberrel nem állunk le vitatkozni. Éva szól Alekosznak, hogy átpakolta a holmiját, Alekosz kiakad. És miért alszol ott? Mert lemaradtál egy tegnapi dologról, megbeszéltük úgymond a dolgainkat Szandival. Elhagyod azt a területet? Jó, rendben van. Komolyan felmerül bennem, hogy Alekosz tényleg körbepisálta az ágyat, mikor senki nem látta, lehet, hogy Évát is. Alekosz szerint ez elképesztő. Egyik nap még olyan dolgokat mondanak egymásnak, ami a kopasznak is hajmeresztő, az ember esze megáll, másnap meg ez a kibékülés. Ő az ilyeneket mindig furcsállotta és kellemetlen helyzetbe kerül, mert az Éva mellett maximálisan kiállt.

A mi kapcsolatunkat pedig át fogom értékelni, ágyaz sértődötten. Miért, azért mert megbeszélte velem a problémát, kérdi Szandika. Az az én magánügyem, hogy miért. Mi van, féltékeny vagy? Ki akarod sajátítani? Nem bocsátkozom feltételezésekbe. Nem fog melletted aludni, mert nyomulsz rá! Neked ehhez semmi közöd! De Szandinak van hozzá köze! Nem akarok kisajátítani senkit! Dehogynem, ki akarod! Nem hiszek már el neked semmit! Engem pedig nem nagyon érdekel, hogy minek hiszel és minek nem. Az Évával való viselkedésért pedig vállald a felelősséget. Milyen felelősséget, te nagyon hülye! Bármiért ezerszer jobban vállalom a felelősséget, mint te! Alekosz Évát vallatja, és most hallja először, hogy tegnap éjjel, míg ő aludt megbeszélték a dolgaikat. És mi közöd van hozzá, én beleszólok a te baráti kapcsolataidba? Mi most négyszemközt beszélgetünk. Szarok rá. Szabályozni akarja, hogy itt ki kivel van jóba, úristen, ki vagy te, Alek? A közönségesség téged minősít! De most beszámolót kell, hogy tartson neked az Éva? Igen, Alekosz ezt szeretné, szeretne tisztán látni és Évától szeretné hallani a dolgokat. Szandika óbégatva köröz körülöttük egy kenyérrel a kezében, mint egy rózsaszín nazgul. Hallgatlak! Most mit kell még ezen elmondanom, hogy megbeszéltem a Szandival, kérdi Éva. Jó, meg van beszélve, mindent értek. Innentől kezdve engem a magánügyeidből hagyjál ki. Alekosznak nincs hozzáfűznivalója és nem kíváncsi Éva véleményére. Szandika a biztonság kedvéért még letöközi és ledegeneráltozza Alekoszt, Éva hüledezik, már megint én vagyok a rossz! Alekosz meglepve érzi magát az Éva döntésével kapcsolatban. Úgy érzi, kihátrál mögüle. Pontosabban megfogalmazva cserbenhagyja őt. És ez fölöttébb aggasztja. Én az Évára számítottam, és bíztam őbenne.

A fiúk szerint Gigi iszonyatosan néz ki. Hö, látnátok engem. És szerelmetes, pont ettől féltette Béci, gondolta, hogy ez lesz. Inkább rárakja Jerzsire a jelet, inkább látná kinn valamelyiküket, minthogy a húga tönkrebassza magát. Közben a mosókonyhában a soha véget nem érő szerelmi történet újabb eseményei zajlanak. Gigi nem bírja nézni, ahogy Jerzsi a lányokkal van és megőrül. Még soha életében nem volt féltékeny. Tegnap, mikor játszottatok, tudod, hogy idegesített, hogy velük tudsz nevetni és jól érzed magad? Én meg megőrülök és mindjárt bőgök és fú! Gigikém, nem kell bőgni, húzd ki a seprűnyelet a seggedből, a karót köpd ki és máris lehet veled is nevetni meg játszani. Mi a határ, kérdi Jerzsi. Gigi nem akar megszabni semmit, és itt a Villában nem tud mi a faszt csinálni. Jó, kint is lesznek lányok, mondja Jerzsi. Kint soha nem voltam féltékeny! Látod, ezt mondtam neked tegnap, nekem nem való párkapcsolat! Én szingli leszek. Jerzsi kivan ettől a szingli szövegtől. Én is. Gondolom, Mikola István is felkiáltott, újabb tag a hordában! Aztán megkaptuk a levelet, először azt gondoltam, fúdejó, végre akármi, utána az jutott eszembe, jézusom, lehet ilyet, a harmadik meg az, nem akarom, mert egy hét múlva úgy meg fogom bánni azt az egy órát! Az hagyján, hogy nem érzem magam nőnek, de már embernek sem! Jerzsinek arra lenne szüksége, hogy Gigi szeresse. Én tényleg akarlak szeretni, csak….ne haragudj. Jerzsiből egy hete ki akar robbanni a khm, a szerelem, és éreztetni akarja, hogy Gigi az ő élete párja.

Olyan rossz, hogy itt vagy mellettem, mégsem érezlek, duruzsolja az ágyban. Nem akarsz átölelni? Dehogynem, súgja vissza Gigi. Miért nem teszed? Nem tudom. Most is úgy jöttem ide, hogy idebújok hozzád és megcsókolgatlak és arra vagyok csak képes, hogy nézzelek. Nagyon szeretlek, szerelmes vagyok beléd nagyon. Téged akarlak, senki mást! Soha nem találkoztam ilyen jó nővel, mint te vagy. Attól őrülök meg, hogy nem tudom ezeket a dolgokat kimondani, mindig azt mondjuk, majd kint, majd kint! Mondd ki nyugodtan, csak nem tudok vele azonosulni! Hazudok? Dehogyis, nem ezt mondom! Az önértékelésemmel van baj, nem veled. Itt határozom el, hogy ma szertartásos keretek között elégetem a Büszkeség és balítélet című könyvet közvetlenül azután, hogy összekaristolom a férjem féltve őrzött Máté Péter bakelitjét az Ez majdnem szerelem volt c. dalnál.

Mivel mégtart a Fitt Hét, az ezüst spermajelmezben futóversenyt rendeznek, Laci a nevelőtiszt, a Lakók párokat alkotnak, a lányok kezdenek. Fitneszlady vagy, légy méltó a nevedhez, biztatja Alekosz Évát. Szandika rosszul lesz és színpadias mozdulattal Béla karjába omlik, kicsit később Gigi lesz rosszul, akit úgy támogatnak be a szobába. Anikó nyeri a versenyt, jöhetnek a fiúk, de előbb Szandika bőgve elvonul. Súlyos összegeket mertem volna feltenni, hogy Alekosz dől ki először, eddig terjedt a tüdejében a levegő és hideg is volt. Anikó Szandi keresésére indul, aki a ruhásszekrénybe bújt, tudom, hogy rosszmájú dög vagyok, de hangosan röhögök. Szandin plusz tíz kiló van, a Sanyi is megmondja, miért nem tud olyan lenni, mint Anikó? Anikó szerint az a nem normális, ahogy ő áll a dolgokhoz, ha behányt volna, akkor sem száll le a futópadról. Szandika nyugodjon meg, ő nem látta vékonyan, neki így tetszik. A fiúk versenyét Béci nyeri, aki nem örül, mert Jerzsi egyszercsak leugrott a gépről és azt mondta, jó oké, neked jobban szükséged van az Adrira! Béci nem szereti ezt, szereti a méltó ellenfelet, ha verseny, legyen verseny.

A parlamentesdi kezd orwelli formákat ölteni, káromkodási törvény kidolgozására kerül sor. Alekosz jelentkezik felszólalásra. Miután Villa Demokrációban élünk, úgy gondoljuk, hogy a szabad véleménynyilvánítást nem kívánjuk szabályozni. Természetesen a vélemény nem lehet testi erőszak és nem ütközhet a szabálykönyvben foglaltakba. Ha esetleg valaki úgy gondolja, hogy vulgárisan, ordenáré módon, közönségesen, egyszóval szalonképtelenül kíván megnyilvánulni, azt gondoljuk, hogy az minősítse saját magát. Mi az, ami még belefér? Tehát egy káanyád már ne férjen bele, azt már szankcionáljuk, de azt hogy kabbeafaszom, nem gondolom, hogy szankcionálni kéne, mondja Anikó. Gigi egyetért, de lehet hogy pont ezt kéne visszavenni magukban. Szandi, neked van ötleted? Szandi úgy gondolja, ha már testi erőszakot nem lehet alkalmazni és már csúnyán se lehet beszélni, akkor az ember feje szét fog robbanni. Hadd káromkodjak már, ha le nem rúghatom a fejét! Laci javaslata, hogy családra, nemre és hovatartozásra vonatkozóan legyen büntetés kiszabva. Elfogadják, a törvényszegő büntetése két nap kiközösítés, bár Gigi felveti, legyen az a bünti, hogy kimossák a száját szappannal, hehe, ez tetszik. Születik még egy törvény, aki egy nap kétszer megszegi a mikroport viselésére vonatkozó szabályokat, a kezébe ragasztják a mikrofont.

Mi történt a kihívás utáni pillanatokban? Az semmi, mi történt előtte! Gombi áll magányosan a kertben, jeges szél süvít, a szürkén gomolygó felhők mögül előbukkan a baljósan csillogó telihold, a távolban kutya vonyít, megreccsen egy deszka, rühes, kóbor macska szeme villan az éjszakában. Mi lenne a helyes, mondd meg apu! Csak súgd meg! Gombi a földre zuhan, rázza a hideg, jeges verejtékben fürdik az arca, kísérteties a látvány, szeme kifordul, szája habot vet, a teste görcsösen rángatózik, a dzsaku magától beindul, a párából egy szív rajzolódik ki, benne egy konyakospohár. Köszönöm, apám, borul a földre sírva Gombi, már tudom, kinek kell adnom a zöld kendőt! Á, nem is, csak vicceltem. Gombinak mást mond a szíve és mást az esze. Az eszem tudja, hogy mi lesz ekkor, a szívem meg nagyon erősen zakatol. Csak eddig úgy kitartottál ez mellett, mondja neki Szandika. Magadért, mert majd elkezded ezeket a nem voltam férfi dumákat, ismerlek! De én nem akarlak belehajszolni, leszakad a szívem, ha miattam lesz probléma! Azt csinálom, amit a szívem diktál! Gombi két emberen hezitált, Jerzsin és Alekoszon, várt valami isteni sugallatot. Nehéz volt meghozni ezt a döntést. A kiválasztás után gratulálnak neki, végre először, mióta itt vagy, értelmesen, kiegyensúlyozottan, keményen, férfiként beszélt, dicséri meg Laci. De most nincs elgyöngyülés, nincs piskóta meg ratyirambó! Most a vér szava jön. Nem is. MOST A VÉR SZAVA JÖN!

Alekosz szerint nem volt szép a körítés. Mindegy, ez van, megyünk párbajozni! Készülj fel rá, hogy csak én fogom mondani a neved, Szandi egyenesen rühell és minden erejével azon lesz, hogy a Gombár jöjjön vissza, mondja neki Éva. Azért rossz érzés? Hogy a fenébe ne? Nem tudom, hogy jött ide a konyakospohár meg a nők…le szeretett volna járatni? Le, igen. De miért? Mert ő egy ilyen ember, így játszik! Itt sír, mer szánakozik, én ezt nem bírom, én ezt nem bírom, remélem, haza is fog menni! Szombaton kiderült, viszont én most tojásos nokedlit fogok enni fejes salátával, bibibí. 

Köszönöm S-nek a képeket!

Címkék: vv4
1072 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hódos Hajnalka 2011.02.25. 13:09:42

HANNINAK, ÁFINAK, ELSŐŐŐ!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 13:11:28

Hajni, nagy vagy!!!! :) becsinálnak az örömtől, ha ezt meglátják :D

lekváros varangy 2011.02.25. 13:19:26

Hetek óta olvasom a blogot, most először szólók hozzá. Hajni ! Imádom a stílusod, az ilyeneken meghalok: "dzsaku magától beindul, a párából egy szív rajzolódik ki, benne egy konyakospohár. Köszönöm, apám, borul a földre sírva Gombi, már tudom, kinek kell adnom a zöld kendőt!"

vörös áfonya 2011.02.25. 13:21:33

@Hódos Hajnalka: ÚristN!!!Hajni,köszi!Mindent imádok benned!Légszív,légpuszi:)

Hódos Hajni 2011.02.25. 13:23:34

@lekváros varangy: :) köszönöm, örülök, hogy tetszik!

@Gildor Inglorion: én meg téged :))

@vörös áfonya: :))

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 13:24:47

@Hódos Hajnalka: drága Hajnink, örülök, hogy már jobban vagy, ez az írásodon is látszik, fetrengve röhögtem :)

the sandwich maker 2011.02.25. 13:25:52

nahát, Tölgyessy megint írt valamit.

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.02.25. 13:29:10

külön tetszik, ahogy a műfű getcsemáni kertté változott, pont annyira indirekten, hogy még ne legyen túl 'durvus' :D

Hódos Hajni 2011.02.25. 13:30:15

@canzone: köszi, a kedvem is jó :)

biró lóránt 2011.02.25. 13:31:57

Mikola bácsi és a szingli hordák

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.25. 13:37:28

Éva a cigizéshez képest elég sokáig futott. Bár nem derült ki, hogy pontosan mennyi ideig caplattak a futópadon.

maccoy 2011.02.25. 13:46:50

lilu és balázs ugyanazt a tanfolyamot végezte el műsorvezetésből? vagy ezek csak robotok, és csak a skint cserélik?
tök ugyanazok a gesztikulációk. ugyanúgy oldalra lenéznek, ugyanúgy csapják a papírt a tenyerükhöz, az oldallépések...minden...

bévé 2011.02.25. 13:48:54

@zoxó: hát igen, mi itt beszélünk meg találgatunk össze-vissza, ő meg ért hozzá. ennyi.

the sandwich maker 2011.02.25. 13:49:24

"Alekosz a legstabilabb játékos, ő tűri a legjobban a bezártságot. A villalétet azért is tűri olyan jól, mert – most talán kicsit erősen fogok fogalmazni – pszichopata „tüneteket” produkál: nem szeret, nem szorong és nem tanul. Hangsúlyozom: nem állítom, hogy Alekosz pszichopata, de azt igen, hogy a pszichopatákra jellemző tüneteket produkál."

ez a kedvenc részem.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.25. 13:51:39

Kíváncsi leszek szombaton a VÉR SZAVÁRA! Vagy azt mondta Laci, hogy Népszava és ez volt a napi termékmegjelenítés?

tribeca 2011.02.25. 13:52:21

emlékeztek balekosz fejére a kihíváson, mikor megkapta a kendőt?? haha priceless!! remélem kitakarodik végre az a degenerált piás hülye.
ja, amúgy örülök, hogy jobban vagy Hajni, hiányoztál ám nagyon a hétvégén:))

zoxó 2011.02.25. 13:52:46

@bévé: pont erre gondoltam én is. Meg arra, hogy sok kommentelővel mennyire összehangzanak a gondolatai. Pl. amit Éva önkontrollhiányáról, Alekosz pszichopatikusságáról vagy Szandika instabilitásáról írt.

bukott madonna két nagy didivel 2011.02.25. 13:53:35

Helló Mindenki!

jessszzzz! végre van mit olvasni. :)))

ez is nagyon jól sikerült írás!
Még mindig le a kalappal, ahogy bírod a tv előtt ezt a marhaságot. Nem tudom
milyen lehet, de így leírva, fergeteges! :))))))

zoxó 2011.02.25. 13:54:55

@Retardált Légpisztoly: "Alekoszból kiváló cégvezető vagy POLITIKUS válhatott volna" (Kiemelés tőlem) :)))

biró lóránt 2011.02.25. 13:55:05

Azért Tölgyessy urat olvasva jó megkönnyebbülni, hogy van olyan valaki, aki nem vásárolta a diplomáját.

the sandwich maker 2011.02.25. 13:56:03

@zoxó: bassz, ezt kifelejtettem, és tényleg, én látom benne OV vetélytársát, kár, hogy ez a hajó már elment.

zoxó 2011.02.25. 13:58:08

@Retardált Légpisztoly: az a baj, hogy én OV-t látom benne:(

zoxó 2011.02.25. 13:59:01

@bukott madonna két nagy didivel: mondtam már, hogy haláli a nicked :DD

Elemer 2011.02.25. 14:03:20

@zoxó: számomra az volt érdekes, amit szandikáról írt. én is úgy láttam, hogy simán benne van az, hogy megüt valakit. az elején én is nagy esélyesnek láttam, valószínűleg az rtl-nek is nagy favoritja volt, ezért tartotta bent minden áron, de egy totális idegroncs, veszélyes másokra és saját magára is. szerintem neki is az lenne a legjobb, ha kikerülne onnan gyorsan, pedig nekem is nagy kedvencem volt

Bombadil Toma · http://tomakonyha.blogspot.com/ 2011.02.25. 14:03:26

a rózsaszín nazgulon nagyon beröhögtem :DDD

biró lóránt 2011.02.25. 14:08:20

Ezek az ezüstszürke jelmezek szerintem a Kalandra fal cimű közepesen régi műsorból vannak megörökölve. Újrahasznositás.

SunnySmile 2011.02.25. 14:09:40

Na jó, egyelőre odáig jutottam, hogy "rózsaszín nazgul". Ezen tíz perce röhögök. Hatalmasan nagyon jó!!! :D

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.02.25. 14:12:39

MMKK azaz csehül, VZVO!
Vždy za všech okolností!

Alekosz már Cseszkóban is nyomul!

Caprica99 2011.02.25. 14:21:09

@BGy: mindegy, akkor is bírta, viszont Gigi a nagy táncoslédi pikkpakk összeesett!
Rossz formában van a "nagy szerelemtől"!
Na persze... :DD

Megjegyzem, a Béla sem volt az elején jobb formában, amikor elkezdődött a fitt-hét és bent voltak a Katus és emberei, Béla is majdnem beájult pár fekvőtámasz után.

Bandecuccoli 2011.02.25. 14:26:27

Hajni, ismét gratulálok!

Te vagy az igazi fény a napjaimban!

Már csak azon kell elgondolkodnom, hogyan magyarázom meg, hogy hangosan, vinnyogva röhögök egyedül az irodámban. :o))

bévé 2011.02.25. 14:26:29

@zoxó: jaja. kár, h nem fog megint rendszeresen írni. :(

Bandecuccoli 2011.02.25. 14:27:33

@Caprica99: Azt én is néztem. Szerintem 28 négyütemű fekvőtámasznál még én is többet megcsinálok különösebb rákészülés nélkül is.

Dick Tator 2011.02.25. 14:27:37

kiderült már a lila elefánt (tán fántika a neve) rejtélye? kié, mióta él ott, és mi a szerepe?

Driver76 2011.02.25. 14:28:27

Szevasztok ! Eddig csak olvastam , de ezt a töketlenkedést amit ez a Jerzy gyerek művel már nem bírom hozzászólás nélkül . Van akinek még van kétsége afelől , hogy melyik nemhez vonzódik ez a csóka ? Ennyi idő után már egy sokkal rosszabb nőre is rámászna bármelyik egészséges férfiember , ha kapna egy ilyen kameramentes órát . (Vagy akár csak tíz percet is). Főleg , hogy mindketten egyedülállóak...

biró lóránt 2011.02.25. 14:31:06

A villában mindig van mivel magyarázni a gyenge teljesitményt a játékokban és feladatokban.

Villa-kifogások gyűjteménye: túl hideg van, túl meleg van, szerelmes vagyok nem vagyok szerelmes, sokat eszek keveset eszek, túl kövér vagyok túl sovány vagyok, túl.........

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.25. 14:31:48

@Caprica99: Gigi nagyon szökdécselve futott, Éva pedig takarékosabban, lomposabban. De a bagós tüdejével tényleg meglepő volt, hogy jobban teljesített, mint Gigi.
Ha jól értettem, 9-esen futottak, ami 9 km/h jelent vajon? Mert az nem valami nagy iram. A fiúknál a 12 km/h már elég szép sebesség. Nem a táv öl, hanem az iram.

Caprica99 2011.02.25. 14:32:38

Biztos nem figyeltem (hát igen, már unom és nemigen nézem), de mi köze van Béci nőjének az Erzsike átadott győzelméhez?
Tán csak nem ő a fődíj? :D

Hódos Hajnalka 2011.02.25. 14:43:07

@Csehszlovák Kém: juj és a soha semmilyen körülmények között? :)

Hódos Hajnalka 2011.02.25. 14:44:29

@Bandecuccoli: ne is foglalkozz vele, én is felröhögök kutyaséta közben egymagamban az utcán, mikor a ti kommentjeitek jutnak eszembe :D

bukott madonna két nagy didivel 2011.02.25. 14:50:36

@zoxó: Köszönöm :))))

de sajnos nem saját találmány...
csak annyit mondok:
Halló, halló :)))))))))

Hódos Hajnalka 2011.02.25. 14:53:12

@moriartyc: köszönjük, megnéztem, nem rossz, elég vót eccé.

ritus_ 2011.02.25. 14:55:15

@bukott madonna két nagy didivel:

Az mekkora!!! Von Klingenhoffer tábornok:DDD Meg René és a csajai, nagyon király sorozat:D

zoxó 2011.02.25. 14:55:39

@bukott madonna két nagy didivel: imádom!! Azért is nyerítettem fel a röhögéstől, amikor megláttam a neved:DD.

Hannibal22 2011.02.25. 14:59:35

@Hódos Hajnalka: Hülyevagy? köszi!:))
Juliette Lewis szülinapi zsúrján nem éreznék ehhez fogható boldogságot!
Egy poszter vagyok most a galaxis falán!
Speed motorod van e?:)

Hódos Hajnalka 2011.02.25. 15:04:05

@Hannibal22: Áfinak köszönd, ő szerette volna mindenképpen ezt neked ajándékba :)
ööö... egy harminc éves Babettám van. Szörnyű belegondolni, hogy fiatalabb, mint én, de viszlek egy kört :)

Bandecuccoli 2011.02.25. 15:06:04

@Hódos Hajnalka: Megnyugodtam, ha nem vagyok egyedi eset. :D

redhaven 2011.02.25. 15:11:35

@Bandecuccoli: szörnyű amikor a leglehetetlenebb hekyen,helyzetben,időben rátör az emberfiára az ellenállhatatlan röhögés.
és röhögsz,és röhögsz,mert ha nem tennéd az végzetes lenne.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:12:02

Megcsókolhat Helga:):):):)
*megvan az összes évad

Gombár mi a fasznak képzeli magát, szellemekkel suttogónak???

ritus_ 2011.02.25. 15:14:01

@Ayesha: jaja!! Herr Flick!!! Jessz:DD Na az volt még egy jelenség:DD

biró lóránt 2011.02.25. 15:15:52

@Ayesha: Gömbi mindjárt Odaát lesz

redhaven 2011.02.25. 15:17:08

@Ayesha: gombi elaludta a nászéjszakáját.
most jött rá,hogy 3 hónappal előbb kellett volna hálni.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:18:44

De de most tényleg, na. Nem akarom bántani az apukája miatt, gondolom, hogy hiányzik neki, de ez a kertben való szellemidézés annyira vígszínház. VÍG-SZÍNHÁZ. Ábécéstábla nem volt nála?

Hannibal22 2011.02.25. 15:20:44

@vörös áfonya: természetesen,neked is szól a hsz:)

dr. gernika 2011.02.25. 15:20:46

"Szandika óbégatva köröz körülöttük egy kenyérrel a kezében, mint egy rózsaszín nazgul."
:DD
Gigi fején tényleg látszik, hogy ramatyul van, annyit fogyott, hogy már beteges. Egyébként nőként mondom, hogy egyértelműen a baszatlanság a baja, csak nem fogja fel. De attól van ennyire görcsben, kombinál agyba-főbe és hisztis. Ott van mellette egy pasi akit kíván, felhúzták egymást ezerszer, de nem hinném, hogy ő időnként magához nyúl és levezeti a feszkót, mint Jerzsy. Azt hiszi, lelki problémák is vannak, pedig tényleg csak ki kéne használni azt az egy órát és utána vigyorogna 3 napig. A mikroportot bekapcsoltatni nem fair, így hogy engedjék el magukat?

redhaven 2011.02.25. 15:22:18

@Ayesha: sokan,sokminden miatt kémlelhetnénk az eget.
oszt még oldalra se kéne pillogni,hogy a kamera jó szögből vesz é...

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:22:30

Hajni drága, bocsásd meg tudatlanságomat, de mi az a NAZGUL????
Kérlek mutasd meg nekem ezt a dimenziót...

Bandecuccoli 2011.02.25. 15:23:58

@Ayesha: Ne mond ezt, kérlek. Aki átélt már hasonló tragédiát, tudja, hogy mi motiválja az embert ilyenkor.
Nagyon rossz magadra maradni, hirtelen felnőni, és szembesülni azzal, hogy teljesen egyedül maradtál a gondjaiddal.
Addig körülötted az erős burok, utána a nagy semmi. Főleg, ha erős kapocs volt közöttetek. Szóval tényleg elég sz@r, és sokszor hajlamos az ember úgymond "odaátról" segítséget kérni, még ha ésszel tudja is, hogy egy nagy baromság.

Csehszlovák Kém · http://www.dotoho.blog.hu 2011.02.25. 15:24:13

@Hódos Hajnalka: Válasz a kérdésesre, miszerint itt Csehországban az SSKK hogy hangzik:

SSKK azaz: NZŽO!
(Nikdy, za žádných okolností)

LOL :D

A retardált légpisztolyt már meg se merem mondani :D

redhaven 2011.02.25. 15:25:08

@gernika: gondold már el...
nagy,erős parasztjány.
persze,hogy kellene aprítani.
osztották őket 70 éve is.
ez a dolgok rendje.

bévé 2011.02.25. 15:25:11

@Ayesha: hagyjad már, lehet, h hívő. tudod, azok azt hiszik, h a szeretteiknek nincs más dolguk haláluk után, mint mosolyogva lenézni a hátrahagyottakra a mennyből. (no offense)

Bandecuccoli 2011.02.25. 15:25:42

@Ayesha: Lebuktál, nem nézel klasszikusokat. :D

Gyűrűk ura...

majumaju 2011.02.25. 15:26:45

Hajni imadlak!
Mindig elolvasom a HV-ot. A rozsaszin nazgul mindent vitt percekig rohogtem rajta sirva, a kollegak nem ertik mi vicces az exceltablan :)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:28:48

@Bandecuccoli: figyi, nem ezzel van a bajom...tökre megértem, és ebből a szempontból sajnálom a srácot, nekem hálistennek él mindkét szülőm. Csak számomra ebben az esetben valahogy sóbiznisz szagú az apaszólongatás:(

@bévé: elvileg az vagyok én is. Gyakorlatilag szelektálom,hogy mit hiszek el belőle...

dr. gernika 2011.02.25. 15:28:50

@zoxó: "A villalétet azért is tűri olyan jól, mert – most talán kicsit erősen fogok fogalmazni – pszichopata „tüneteket” produkál: nem szeret, nem szorong és nem tanul. Hangsúlyozom: nem állítom, hogy Alekosz pszichopata, de azt igen, hogy a pszichopatákra jellemző tüneteket produkál."
Végre, hogy ezt egy több-kevésbé szakértő is kimondja.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:29:49

Ja és a Gyűrűk urát valóban nem bírom nézni - legalábbis egyfolytában, végig, figyelve. Elismerem, de nem szeretem, fantasyt inkább játszom:)

biró lóránt 2011.02.25. 15:34:01

még jó, hogy Gömbi nem Picúrtól kért égi jelet

Bandecuccoli 2011.02.25. 15:34:26

@Ayesha: Mentségemre szóljon, nem láttam az inkriminált részt. Csak az érzésekről tudok beszélni, sajnos. De lehet, hogy igazad van, és tényleg a sóbiznisznek szólt.

A Gyűrűk Ura pedig ízlések és pofonok kérdése. Nekem nagy kedvencem. :)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:36:16

@gernika: hú. tényleg szandika, ráadásul LOVON ÜL. Vagy ez nem ló. Talán sanyiállat. Vagy vagy az a sanyiállat-ló a nazgul maga???
*totális fogalomzavar

joszif 2011.02.25. 15:36:34

@gernika: az rtl hülye volt azt kellett volna mondani hogy mikroport sem kell aztán titokban telb.... mikrofonokkal a szobát úgy hogy ne vegyék észre, ennyi lett volna.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:37:37

@joszif: eleve nem értettem, hogy most akkor azt fülelte volna az egész stáb, hogy csattog-e dzsörzé fitymája, vagy nyamnyog-e gigi?

Zelefánt 2011.02.25. 15:41:35

Éva lehet hogy a Wonder Woman, csak éppen inkognitóban?

joszif 2011.02.25. 15:43:27

@Ayesha: @genevieve: nem hiszem hogy bárki kiváncsi lenne rá igazából csak a bizonyosság kedvéért lehetett volna bent hogy valóban megtörtént, meg esetleg lehet lett volna néhány mondatnyi párbeszéd.

Aztán amikor kijöttek volna ugyis egyértelmű lett volna hogy mi történt szóval nem lett volna muszáj mikrofon sem.

genevieve 2011.02.25. 15:45:36

@joszif: biztonság kedvéért?:-)

komolyan ennyire kiváncsi vagy arra, hogy dugnak vagy sem?

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:45:38

baszki nézem vissza a kihívást...Lázár hogy megmondta: VÉR SZAVA.
rohadt zsírpacni.
*köp

biró lóránt 2011.02.25. 15:46:56

Már látom magam előtt, ahogy az RTL beküldi Gömbit a hite miatt vendégszerepelni az Asztro Showba a tisztánlátók és tisztánhallók közé.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:49:03

@biró lóránt: ezótévé gyanús a kis gömböc.

én, mint rövidlátó vajon mehetnék oda?

bévé 2011.02.25. 15:50:14

@joszif: nem a bizonyosság kedvéért, hanem h ne beszélhessenek meg semmi olyasmit, ami tilos. nekik muszáj hallani mindig mindenkit, ez ennek a játéknak az egyik alappillére.

MegLepke 2011.02.25. 15:50:29

Hajni, ez hatttalmas volt! A Gombis rész pedig egyenesen szenzációs! Hangosan röhögtem. És igen, betegség után a gyógyulás első jele, hogy tud az ember dohányozni. Ezt pedig igenis meg kell ünnepelni egy cigi elszívásával.:)

47pcc63 2011.02.25. 15:51:07

@genevieve: Van valami minősített celeb kategórizáló rendszer, amit esetleg a világ veeztő bulvárlapjai hoztak létre? Vagy a cikk írója érzi magát annyira felkészültnek és a bulvárvilág képzeletbeli trónján ülve létrehozta ezt a rendszert, vagy most mi a fene is van?
Nem olivér védelmében legyen mondva, csak már unom ezeket az agyoniskolázott újságírónak vagy munkatársnak kikiáltott deolgozókat, akik még ezrét pénzt is kapnak....

joszif 2011.02.25. 15:52:44

@genevieve: "biztonság" lehet menet közben átfogalmaztam ahogy írtam, bár azért így sem annyira gáz, csak egy kicsit.
Én nem vagyok kiváncsi rá egy kicsit sem de simán előforudlhatott volna adott szituban hogy erzsikének nem jön össze a dolog amiből ugye jó kis párbeszéd lehetett volna amihez meg nem árt egy mikrofon, ennyi.

47pcc63 2011.02.25. 15:53:45

@MegLepke: Megnézném atletikosz arcán a bizsergést , ha lejátszanák a tegnapi fuldokló röhögést amit a barátja csinált. Rajta röhögött , kiröhögte.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:53:52

valaki lenne olyan nagylelkű és elmagyarázza nekem, hogy hogyan eszközölhetnék ide magamnak vmi avatart?

biró lóránt 2011.02.25. 15:53:54

@Ayesha: ha tudsz TAJ-kártyából jósolni, akkor te is mehetnél oda.

hollario 2011.02.25. 15:54:36

@Ayesha: Lacinak nagy a szája, mégis Alekoszt kellett volna rég kivágni az ő fizikai veszélyeztetéséért, ha az rtl korrekt lenne és nem fordítva.

47pcc63 2011.02.25. 15:55:36

@hollario: Kiszel Tünde évekig férjet hazudott magának, magasat, jóképűt, sármosat. A lányának a kedvenc operájából adott vezetéknevet. ( Hunyadi)
Kiszemelt egy külföldön élő énekest, hogy övé a gyerek . Terhességet hazudott magának , ha jól emlékszem Gelencsér Tomitól ( aki meleg) Jelenlegi állandó kisérő partnere bérelt, elég ránézni, amikor mosolyogni próbál mellette,..... és nem kell folytatnom. Olivért viszont ugy tünik bevállalná, vagy erröl csak én tudok?
Tehát ez a makulátlan hölgy véleményt mondott az egyik villalakóról, aki az ő szinvonalán van, tán még egyet is ért minden szavával.
Hogy miért nem értenek vele egyet az intelligensebbek?
Mert intelligensebbek.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 15:56:58

@hollario: ez valahol nagyon vicces, hogy a Lacihoz képest tizedakkora Alekosz veszélyeztette a Lacit.Ezt most senki ellen, csak személyes vélemény:)

47pcc63 2011.02.25. 15:57:27

@genevieve: tegnap a Nekedvalóban volt. Garcon - igazad van, nem lehet mindenki olyan művelt, de legalább törekedni kell rá...:) Eddig a Nyertes Zsuzsa (ő egy korábbi Nekedvalóban), Kiszel Tünde, Fésűs Nelli mondta meg a frankót Alekoszról, a Metal Lady viszont védte (de az is látszott, nincs nagyon képben), lehet, neki az ilyen udvarlás is megteszi (bőrszíjjal, korbáccsal, csak hadd szóljon!)! :)

MegLepke 2011.02.25. 15:58:06

@47pcc63: mikor?

@biró lóránt: :DDDDDDDDDDD

@Ayesha: katt a neved mellé a kommentablaknál, feltöltöd, és bepipálod a beállításokban a publikus részt. Meg még az indás nick bekötését is. Nekem így sikerült.

hollario 2011.02.25. 15:59:38

@Ayesha: Mi ebben a vicces? Direkt fellökte székestül. Simán koponyaalapi törése vagy hasonló lehetett volna, ha úgy esik.
Em megtörtént, a többi mese.

47pcc63 2011.02.25. 15:59:50

@Ayesha: ALEKOSZALKOHOLOSZBALEKOLOSZRÓL:
nagyon nagyon megnézném azt a sok barmot aki ezt a tahót támogatja a szavazatával, hogy bennt maradjon. Tegnap is az összefoglalóban, hogy fel volt háborodva, hogy mit is mondott rá a gombi, hogy a konyakospoharat tartja mindig a kezében, hát igaz tegnap már pálinkás pohárral járt kelt fel s alá ez a tirpák gyerek aki olyan buta hogy sötétebb a sötét éjszakánál. ennek az agyában soha nem fog fény gyulni, hogy egyáltalán ráébredjen arra, hogy mennyire egy nagy 0. Épp ugy mint a barátnője az Évike na az a másik szép példány. Ezeknek kettőjüknek nem a Vv-be kellett volna bemenni, hanem valami szeszgyárba meósnak, bár igaz hamar csődbe ment volna a szeszgyár. olyan buták mind a ketten, hogy az már fizikai fájdalommal jár.Én erre a kettőre nem tizmilláért szavaznék, hanem fognék egy bikacsököt és kihajtanám a francba DOLGOZNI mindkettőt, ott okoskodjon. Ez az ember a tiszta bemutatása annak, hogy ilyen lény kerekedik ki, mikor a hülye okoskodik. Nincs egy normális értelmes saját kutfőből eredő mondata, nincs tisztában a szavak értelmével, jelentésével, ennek csak a farkáig terjed a tudata, meg a piáspohárig. ott aztán vége. Egyébként meg csak kiváncsi lennék mivel ez állandóan meg akar ugrani minden nőnemü lényt 15-70-ig, hogy ilyenkor az állitólagos Tünde nevü menyasszonya, vagy barátnője hol a fenébe van, Biztos lehibernálták, mert az még nem nyilatkozott sehol, bár apukája szerint van neki barátnéja. de el tudom képzelni lehet,hogy a kecskéjüket hivják Tündének az a barátnő. Ez az ember meg az Éva barátnője az emberi nem szégyene mindkettő. komolyan nem értem azokat akiknek ez a két pióca tetszik. azoknál is baj lehet nemcsak az önértékelésükkel, hanem azzal is, hogy általában miről ismerszik meg az, hogy egy ember NORMÁLIS mert ezek NEM AZOK, de nagyon nem. ez egy két silány elvetemült, sper.....szökevény.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 16:01:00

@47pcc63: szerintem ne húzd fel magad:) ez csak egy tévéműsor:)

47pcc63 2011.02.25. 16:03:45

@Ayesha: Ezt nem nagybetűvel írtam,tudod ha valaki ideges akkor nagybetűvel kiabál.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 16:04:18

Áhh mindegy. Zep.
Lepke köszi a segítséget:)

*felvette donáldkacsás pólóját, farmert, irány a posta...

genevieve 2011.02.25. 16:05:57

@47pcc63: bocsánat, nem olival kapcsolatban irtam a kommentem:-)

genevieve 2011.02.25. 16:07:00

@joszif: ugy gondolom, ha jószándékkal akartak biztosítani nekik egy nyugodt órát, hogy megbeszéljék a dolgaikat vagy bármi....akkor az tényleg legyen egy nyugodt óra... ha nem jószándék vezérelte őket, akkor no comment...

MegLepke 2011.02.25. 16:07:17

@Ayesha: váó, sikerült! szivi.:)

Atok 2011.02.25. 16:07:19

@47pcc63: Megtudhatom neked ki a "kedvenced" ?

Hannibal22 2011.02.25. 16:07:19

@genevieve: az nem jelent semmit,ha megfigyeled,teljesen random "válaszol":))

47pcc63 2011.02.25. 16:09:15

@gernika: Üzenem a sok Alkoholsz rajongónak , hogy azt a pénzt inkább, jótékony célra fordítanák, mint hogy egy alkoholistát támogatnak, aki, hogyha megnyeri a játékot is (Remélem nem ő fogja) csak elherdálja majd nőkre és italra.

47pcc63 2011.02.25. 16:10:38

@genevieve: Akkor elnézést! DE:
Üzenem a sok Alkoholsz rajongónak , hogy azt a pénzt inkább, jótékony célra fordítanák, mint hogy egy alkoholistát támogatnak, aki, hogyha megnyeri a játékot is (Remélem nem ő fogja) csak elherdálja majd nőkre és italra.

47pcc63 2011.02.25. 16:12:19

Most OFF,majd este!

Elemer 2011.02.25. 16:17:05

@47pcc63: miért, mondjuk bécire szavazni magasabb rendű dolog, mint átutalni egy kisebb összeget a gyermekrák alapítványnak? najó gombi más, ő a nyereményét nekik fogja adni, de a többiek?

dr. gernika 2011.02.25. 16:17:30

@Ayesha: Nem, az állat a nazgul. Repülni lehet rajta, és fülsiketítő hangja van. (itt a párhuzam)
@joszif: Nem lett volna fair, de legalább megtörténik. :)
@47pcc63: Elismerem, hogy ő a show legnagyobb vonzereje, hiszen a napiszaron is a hozzá hasonló véglényeken röhögnek a legtöbbet, de őszintén remélem, hogy tényleg nem egy pszichoboy fogja megnyerni a játékot.

mazon - kóchenger 2011.02.25. 16:20:42

Értem én az Alkeszosz szöveget, de mégis kinek kellene megnyernie a díjat? Ez egy cirkusz, ott is a bajuszos nőt, bohócokat, majmokat akarják látni. Ha most ismét kiesne egy erős (retardált, alkoholista, pszichopata..nevezzük bárhogy) személyiségű forma fuccs a műsornak. Kit néznének a zemberek? Ráczékat miközben futógépeznek napestig? Ezt én is előadom, ha kell. Telivér kiesésével így is érzékelhetően visszaesett a nézettség ls valljuk be őszintén, azóta szer se történt a villában, kivéve a megjátszott lovestory-t, amitől már mindenki hány..

genevieve 2011.02.25. 16:21:18

@47pcc63:

inkább ide!!

Böjte Csaba Alapítvány

10300002-20145639-00003285

mazon - kóchenger 2011.02.25. 16:23:27

Ja és szavazni nem kötelező, elég párszol belenézni és nevetni egy jót. Bár mostanában nincs min, lapos lett.

Elemer 2011.02.25. 16:29:28

@mazon - kóchenger: ez így van, csak néhányan elég komolyan beleélik magukat a villalétbe és elfelejtik, hogy ez egy sóműsor. ha alek és éva kiesne akkor tényleg azt lehetne nézni 80 napig, hogy béciék edzenek, laci punnyad a széken, gombi szíveket dobál, jerzy meg gigivel beszéli át kétszázegyvendeszerre a kapcsolatukat. volt már ilyen műsor, úgy hívták, hogy Életképek, de az az állami tévében ment, az RTL pedig úgy gyanítom, hogy pénzt szeretne keresni.

biró lóránt 2011.02.25. 16:32:30

A Nyereményem Felét Felajánlom Jótékonysági Célokra dolgot már a VV2-ben elkövette Vitkó László. Aki meg is nyerte, de nem hiszem, hogy ezért.
(egyébként ezt a mondatot a beszavazóshowján mondta)

Tóthi 2011.02.25. 16:34:50

Rózsaszín nazgul - áááááá!
Basszus, lebuktam, azt hitték, dolgozom, erre minden átmenet nélkül felnyerítek. :-)))

gigi345 2011.02.25. 16:34:53

Alekosz a király! Nyomtam már rá pár sms-t! Jihááááá! Mindig minden körülmények között!

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 16:35:58

Esetleg részemre is át lehet utalni a nyeremény egy részét, vagy tetszés szerint az egészet.

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.25. 16:42:35

Anikó fűvel-fával még a tujával is kikezd! A retardált légpisztoly lesz a következő áldozata. Ha nem Őt dobják, akkor Ő dobja az illetőt. Még a végén talán az is kiderül róla, hogy Anikó a leszbikus villalakó…

biró lóránt 2011.02.25. 16:44:19

@Myta: úgy látszik, hogy van rajtam kivül még egy anikó-gyűlölő

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 16:46:16

@biró lóránt: én se szeretem. ide-oda csapódik, hol ilyen, hol olyan, a szépségén kívül más említésre méltót nem látok benne.

Kata Marán 2011.02.25. 16:47:57

Hajni, szia!Remek lett ismét, a Gombis horrorisztikus képért külön köszönet. Csak Hamlet apjának szelleme hiányzott,bár elég rémisztő volt így is!

biró lóránt 2011.02.25. 16:51:49

Be kéne terjeszteni a villaparlament elé azt a javaslatot, hogy a kameramentes egy órát (amelynek 72 órás feléhasználási lehetősége ma lejár) VV Gigi nádai kisasszonnyal töltse el a nyugiszobában.

Nehogy már kárba menjen a lehetőség.

biró lóránt 2011.02.25. 16:54:53

@Myta: fűvel-fával kikezd, csak VV Alekoszt és VV Lászlót nézi bokornak.
(elég gyenge favicc)

csicserierika 2011.02.25. 17:01:06

@47pcc63: köszönöm, meggyőztél. Eddig nem szavaztam, de most nyomok egy párat Alekra, uis. most tudtam meg tőled hogy bunkó vagyok. Mégis milyen alapon bunkózol le bárkit, aki nem a kedvencednek szurkol? Majd jössz a hülye dumával, hogy nincs is olyanod, meg csak nézed a sok barmost stb... A hsz-aidból az jön le, , hogy nagyon ki vagy. Talán pihenj egy kicsit.

biró lóránt 2011.02.25. 17:02:03

Ki a 2010-es év nagyobb felfedezettje?

Bikicsunájos csávó a megasztár 5-ből
vagy
VV Alekosz a VV4-ből

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 17:04:03

Én egyet elküldtem Alekra, aki lehet h pszichó, lehet h iszik, lehet akármilyen, de engem szórakoztat, felvidít, szívesen nézem, mert a mostani béndzsa hangulatomat és lelkiállapotomat kicsit jobb irányba lendíti.
Csípem a srácot és kész, ő a kedvencem, és akkor mi van?:)

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.02.25. 17:10:53

Hogy kell mondani a nevét? Zsörzi?
Dzsörzé? Dzserzsi? Jerzsi? Zseremi?
Vagy mi a túró? Megőrülök ha nem tudom meg, mert itt nincs EZ A KURVA MŰSOR NEM LÁTOM ÉS CSAK TALÁLGATOK!

dr. gernika 2011.02.25. 17:11:17

@Ayesha: Annyi jó van még benne, hogy amikor összevesznek Évával, ő van verbális fölényben és olyanokat beszól rá, hogy visítva röhögök.
Amúgy hüpi.

innovation 2011.02.25. 17:13:28

Ma megnéztem két napi összefoglaló és még mindig Évát utálom, de egyre jobban! :/

Elemer 2011.02.25. 17:14:32

@Ayesha: hát az van, hogy te egy nagy bunkó vagy! mi ÉRTELMISÉGIEK ugyanis Bécinek és Giginek szurkolunk a Való Világban, mert ők képviselik bent a kultúrát a legfelsőbb szinteken. Gigi órákig tud beszélni szépirodalomról, képzőművészetről, Béci inkább filozófikus típus, a sztoikusok és gnosztikusok nagy ismerője, de a klasszikus zenében is otthon érzi magát, ennek hatásai világosan érződnek az Outlaw munkásságán.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 17:14:53

@Blassius: hívd Lacinak. Asszem az a 2.keresztneve.:)

mézescsók 2011.02.25. 17:16:07

@gernika: Kb. egyetértek veled. Ha nem lennék alapvetően figyelmetlen, mert biztosan orrba-szájba sugallják, hogy hol lehet sms-t írni a lakóknak (nem a párbajozóknak, mert azt tudom és sose szavazok), valamint ha venném a fáradságot, akkor valami olyasmit üzennék Giginek, hogy ne problémázzon, hanem éljen a jelennek és ragadja meg a pillanatot, mert akkor is megéri, ha utána egy halom szemét marad a kezében. Különben még talán 20 év múlva is azon fog agyalni, hogy az a srác a Vv-ben nem az igazi volt-e. Ha valakinek kedve van, megírhatja helyettem, nem perelem be a szerzői jogokért. Egyébként ajánlanám megtekintésre mindkettőnek a "Mielőtt felkel a nap" és a "Mielőtt lemegy a nap" c. filmeket.Mindkettő remek, nyálasság nélkül romantikus és mai.

Alekoszt vissza lehet szavazni, gyanítom, vissza is fogják. Sajnálom, mert lúzer a nyomorult úgy, ahogy van. Időnként jót röhögök rajta, de inkább kínomban.A maga részéről megtette, amit megtehetett, bent van a bulvárban. Kb. olyan szinten, mint "bikicsunáj". Ez is karrier. Aztán pár év múlva a következő Vv-ben egy párbaj alkalmával valaki megkérdi, hogy ki a tököm volt az az Alekosz? (Béci után szabadon. És ráadásul elhittem neki, hogy nem tartotta élete központjának, hogy a korábbi villalakók után érdeklődjön. Hét évvel ezelőtt a veszett tinikorát élhette és nem ragadt le esténként a tv elé, hogy megjegyezzen egy alapvetően kedves és szeretnivaló, de különben abszulút érdektelen és unalmas figurát, aki valószínűleg éppen ezért nyert.)

Nem értem, hogy mi a francért mélázunk még mindig itt Olivérről. Kint van, dolgozik azon, hogy celeb legyen, kavarja maga körül a kakit éppen úgy, mint bent, de már nem szereplő. Nem mindegy, hogy mi van vele? Foglalkozik vele eleget a Blikk és a Velvet, muszáj itt is elemezgetni a megnyilvánulásait? Tudom, "szuvenír" jogotok (de utálom Ani maníros rendszeres beszólásait, amit nyilván roppant szellemesnek tart), arról kommentelni, amiről akartok, de nem a bentiekről kellene inkább? Van ott Olivérnél is érdekesebb esemény. Szóval unom a fazont.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 17:16:44

@Elemer: Elemér baszodalássan, félrenyeltem a lekváros kenyeret végetted!!!!

Szentpeter 2011.02.25. 17:17:05

Meggyőződésem hogy holnap Alekosz fog nyerni..

Bár a villában történt események szerint Alek és Éva maradt magára, ki lettek közösítve..

Ennek az lehet a hátránya hogy Alek vagy Éva hamarabb vonulhat depresszióba, Olivér hiánya igen csak megérződik, Olivérnak volt kohéziós ereje, Aleknak nem igazán sikerűl társakat találnia

Béci a másik oldalon összetartja a brancsot, és meglepően okosan ad tanácsokat, Laci csak pislog...

Szerintem továbbra is az a taktika fog menni hogy közösen választanak a hatosból, ezt az előnyt nem engedik ki a kezükből, mert a kiszavazott mondhatja meg kivel akar párbajozni...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 17:17:28

felüdülés néha beolvasni a kommentekbe, komolyan mondom :) mi lesz itt holnap? :D a vééééér szavaaa :)

mielőtt bárki kérdezné, az én kedvencem Fáncsi, a bazinagy lila elefánt, akit Oli helyett költözött be a villába, ő a legjobb fej, bírom a humorát, és még jól is néz ki. Fáncsi for prezident

Kata Marán 2011.02.25. 17:18:25

Tölgyessy nagyon óvatosan elemez. Ha egyértelműen pszichopatának nevezi Alkeszt, más megítélés alá esik, mint a pszichopatákra jellemző tüneteket produkál. Ki produkál egyértelmű pszichopatákra jellemző tüneteket?A helyes válaszért 5 Villa Della jár.

hexensussz 2011.02.25. 17:18:27

@Ayesha: Ennek a műsornak az időzítését a Retek jól elbaccta. Abban az időben kellett volna megcsinálnia, amikor az OPNI-t felszámolták. Lett volna merítési lehetőség a válogatáskor, és képzeld csak el: Akkor mennyit szórakozhatott volna a T. publikum egy Szt.Péter, egy Napoleon, vagy egy Einstein monológjain, ...

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 17:20:46

@Elemer: igen, szánombánom. Sőt, most már azt is elárulhatom, hogy áruló is vagyok, mert rájöttem, hogy ugyanolyan pink papucskát hordok itthon, mint a csélcsap Szandika, aki bár szintúgy Janus-arcú, mégis teljes magabiztossággal tudna társalogni Obádovics Gyulával és Öveges professzorral is.

bévé 2011.02.25. 17:21:34

ha multimilliárdos lennék sem küldenék SSKK 315 pénzért sms-t semmilyen valóságshow semmilyen hősére.

Bojler Gyuluska 2011.02.25. 17:22:33

Lehet, hogy jót tenne egy kiadós betonkockapakolás a lábukra:D

hexensussz 2011.02.25. 17:27:41

@hexensussz: Jajjjjjjjjjj !!!

Szt.Péter törölve, helyette bárki-bármi odaképzelhető. :)))

Zelefánt 2011.02.25. 17:33:55

@canzone:
Csatlakozom.
Egy ormány mind felett!

Zelefánt 2011.02.25. 17:35:30

Olifánt? (Olyphant?)
Olifáncsi?

Elemer 2011.02.25. 17:37:09

@Ayesha: én egyszer láttam egy olyan Fókuszt, amiben Marsi Anikó interjút készített egy fiatal régésszel. azok után én szandikát is simán el tudnám képzelni egy esti beszélgetős műsorban

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 17:37:47

@hexensussz: juj, tényleg, nagyon király ötlet...mennyi szép találkozás született volan.
Bár szerintem Alek, az én kis kedvencem most is valami hasonlóra hajaz, csak nem veri nagydobra kilétét.Tehát nem mondogatja, hogy "amikor a gordiuszi csomót megoldottam..."

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 17:38:26

@Elemer: én meg baszélgetősben, ilyen Kiszeltündés tuttifruttiban:D

Lanois 2011.02.25. 17:38:39

@bévé: de akkor lehet, hogy kiesik a kedvenced.

biró lóránt 2011.02.25. 17:41:01

Szandika lesz Krizsó Szilvia méltó utódja az egyesen.
(Szandikosz vajon mit tenne, ha Havas Henrik őt is molesztálni akarná, mint VV Évát?)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 17:44:13

@biró lóránt: az még örülne is neki, de előbb leitatná havast és kirabolná:)

biró lóránt 2011.02.25. 17:45:34

Ha jól értettem az előbb a tévében egy reklámot, akkor a Best magazinban lehet nyerni egy randit VV Alekosszal.

Vajon a görög hőst értesitették erről?

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 17:48:54

@biró lóránt: majd ha megtalálják neki B.Aranka 30 éves hajadont (170/60, szemüveg, szabályozatlan fogak, borostás láb, érintetlen test, előnytelen egyberuha)akkor majd küldenek neki egy levelet, hogy odakint várja valaki:)

biró lóránt 2011.02.25. 17:52:50

Remélem, hogy VV Alekosz el fogja tudni viselni a hirnévvel és a sztársággal együtt járó dolgokat ha a villából kijön.
Biztos, hogy hirtelen egy csomó barátja lesz.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 17:53:59

Olinak napijegye van a Nekedvalóba.

Zelefánt 2011.02.25. 17:54:46

@Ayesha:
Tajgetoszhoz szerintem a Tortúrában szereplő ápoló(?)nőhöz hasonló teremtmény illene. (Ha megfeszülök se jut eszembe a neve, de a filmben Kathy Bates játszotta.)
(Bates...jó, mi?)

Eznemsemmi 2011.02.25. 17:56:11

@csicserierika: Tegnap pont neked írtam, hogy csak a villalét alapján ítélem meg a játékosokat. Valószínűleg kiolvastad a soraimból, hogy inkább a Béci vonal szimpatikusabb.
Nos, jelentem, tegnap éjjel a villakormány (Gigi-Béci-Laci) olyan mértékű DEMAGÓG szöveget nyomott le és olyan demagóg törvényeket akartak hozni, hogy a hányinger kerülgetett.
Egyedül Alek szórakoztatott, úgyhogy most +1 szavazat neki.

Hannibal22 2011.02.25. 17:57:41

@Zelefánt: Annie Wilkes,de miért illene hozzá?!

Darcylla 2011.02.25. 17:57:50

@biró lóránt: ez benne van a szerződésében, nyugi:)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:00:31

@canzone: vagy havibérlete:D (ingyenes szaunahasználattal)

Eznemsemmi 2011.02.25. 18:01:06

Remélem a mai összefoglalóba beleteszik, amikor arról szavaztak, hogy mindig csak egy fogkrém legyen felbontva és azt használja mindenki (Gigi-Béci javaslat).
OMG, ekkora fasszopó kicsinyességet....

Lanois 2011.02.25. 18:01:08

@canzone: mennyi most a napijegy?:)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:02:44

ez az ember egy tündér milyen aranyosan nyilatkozott:):):)
nem is mondott semmi degradálót gombira. gombi mondott rá olyat? azt a részt nem láttam.

biró lóránt 2011.02.25. 18:03:57

Legyen Alekosz a Ben Hur 2 cimszereplője. Vagy inkább legyen ő a Tribunus nevű új főellenség.

Lotyó Bridzsida 2011.02.25. 18:04:24

@biró lóránt:

"Minden bizonnyal" tök normálisan tudja majd kezelni, tekintve, hogy pszichopata, és hírnév nélkül sem tudta sehogysem kezelni az életét.:)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:05:16

Ernő le lett oltva, mint az olvasólámpa:D:D:D
"ernő, már nem tudod elmondani..."

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 18:05:31

@Ayesha: lehet, hogy jár hozzá ingyen dzsaku :) ahová persze ruhában is be lehet ülni
@Lanois: fogggalmam sincs, csak zs-kategóriás sztároknak kínálják :)

Zelefánt 2011.02.25. 18:06:06

@Hannibal22:

Valaki bedobta A Tajgetosz/Norman Bates párhuzamot, ezenfelül a figurát amatőr és tanult pszichológusok lelkesen elemezgetik, ráadásul vele kapcsolatban hangzott el az a kijelentés (forrását nem ismerem, de az is lehet, hogy ő maga mondta, még ha csak poénból is), mely szerint 15 és 70 év között minden nő érdekli.
Mindezeket összerakva nekem ez jutott fejembe. (Ha rokon/rajongó vagy, akkor bocs.)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:06:31

@canzone: igen, mert ő neki nagy bele van, feszt azt hangsúlyozta.:D
Alekosz anyukája olyan aranyos:):) mint egy boszorka rajz a régi mesekönyvekben:D

dr. gernika 2011.02.25. 18:09:02

@biró lóránt: Szerinted lesz ellenvetése?
Most komolyan. Az odvas krumplit is, csak el ne guruljon...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 18:11:20

@Ayesha: Alekosz családját el tudom képzelni a hétköznapokban. Otthon a családi házukban anyuka mindig sipító hangon beszél, néha lehúz egy felest a spejzban, apuka ül a fotelban, sörözget csendben, és arra gondol, hogy miért vette feleségül ezt a nőt. Aztán mikor elmennek otthonról kettesben, fejhangon visítoznak egymással, hogy épp itt az ideje, hogy a másik hazamenjen

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:12:10

@gernika: hú...vizuális típus vagyok és most megjelent előttem:D

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:13:50

@canzone: biztos ezért csinált magának kuckót Alekosz a pincében. Kicsit mintha Harry Potter lenne az, a gardróbban:D
(pince?alagsor?mindegy, ott csinált magának külön lakrészt ha jól tudom)

Hannibal22 2011.02.25. 18:14:49

@Zelefánt: Ja,hogy szerinted is pszichopata,hajlamos vagyok elfelejteni,hogy ő már ennek lett elkönyvelve sokak szemében.Szerintem meg, csak egy szimplán buggyant fiatalember,aki szereti a filmeket:)
King rajongó vagyok,de szerintem nem erre gondoltál.

biró lóránt 2011.02.25. 18:16:01

Ezek a mi villalakóink több szidást meg átkozódást kapnak egységnyi idő alatt, mint a falusi focimeccseken a partjelzők.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 18:16:37

faszombamá, MüllerAti ismeri Gombit is és Lacit is

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:17:29

oké, de ki ismeri MüllerAtit??
(nem valami huszadrangú sorozatban játszott??)

biró lóránt 2011.02.25. 18:17:36

@Ayesha: nádai kisasszony szavával élve a szuterinben lakik 32 évesen az anyjáékkal.

redhaven 2011.02.25. 18:17:52

@gernika: tessék szépen mondani!
ralstoniás burgonya.

Elemer 2011.02.25. 18:18:16

@Ayesha: ki oltotta le ernőt?

biró lóránt 2011.02.25. 18:18:47

@Ayesha: A Szeress most cimű sorozatban.

Lotyó Bridzsida 2011.02.25. 18:19:54

@canzone:

alekanyunak konkrétan cső alkoholsta feje van.
szerintem ilyen nagypofájú anyu, aki mindig leoltja aput, cigizik, iszik, és csúnyán beszél.:D

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:20:01

@biró lóránt: mondom. Harry Potter a gardróbban:D
Nádai kisasszonynak meg ki fizeti a lakását, valami Kedves Ember? :))))(*ééérted, KedvesFeri:D)
@Elemer: az a csajszi, aki a műsort vezeti. Még a reklám előtt.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:20:37

@Lotyó Bridzsida: Ezért vonzódik Évához a mi Alekünk:):):):)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 18:21:41

@Ayesha: én :) persze ez senkit se érdekel :)
eggen, a Szeress most-ban volt, emelte a színvonalat, hogy sűrűn volt látható benne félmeztelenül. aztán huszadrangú műsorvezető lett belőle, viszont jó zenész

redhaven 2011.02.25. 18:22:13

@Lotyó Bridzsida: dehogy alkesz...oldalról még nagy sándort is felfedezni vélem.
makedón.
vagy ma kedón.

Lotyó Bridzsida 2011.02.25. 18:22:54

@Ayesha:

jóhogy!:D:D
minden fiú az anyukájának megfelelő nővel szimpatizál.
amilyen a nőképe.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 18:23:15

@Ayesha: az a "pince" a család kocsmája volt, míg tönkre nem ment :D lehet tippelni, hogy miért :DDD (foggalmam sincs)
@Lotyó Bridzsida: erre gondoltam én is :D

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:25:19

@canzone: Na, ezt nem tudtam:):) mondjuk na, ettől még nem tűnnek teljesen rongyembereknek vagy bűnözőknek. :)

biró lóránt 2011.02.25. 18:26:12

@Ayesha: az anyukája fizeti jelenleg a lakása törlesztőrészleteit. Meg is irta az újság, hogy a fizetéssel bajban vannak. (lehet kamuhir is)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:27:17

@biró lóránt: nem baj, majd nádai kisasszony összedubajozza a hátralevő milliókat, ha kijön a villából. Mindent a családért, ugye.

biró lóránt 2011.02.25. 18:33:47

Azért jókat feltételezünk mi szegény kicsi villalakókról.
Ki tudja? Lehet, hogy Szandika például mélyen vallásos, Nádai a harmadik diplomájára készül, Gigi pedig szüzességét jövendőbeli férjének tartogatja.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 18:35:13

@genevieve: Egyházaknak, egyházi szervezetekenek SSKK!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 18:37:37

@biró lóránt: Azért Krizsó Szilviát nem ér ennyire lezúzni!

dr. gernika 2011.02.25. 18:40:15

@Hannibal22: Hát amilyen rendet tartott a csaj otthon, tényleg illene hozzá.

maghozo 2011.02.25. 18:40:45

@biró lóránt: Az is nagyon de nagyon fontos, hogy kinek milyen az anyukája .
Erre csakis itt és most jöttem rá .

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 18:41:53

@Lotyó Bridzsida: Igen, ha jó kapcsolata volt az anyjával. :)
Ha nem, akkor olyan nőket fog kedvelni, akik pont az anyja ellentétei...

Ugyanez a nőkre is vonatkozik, csak náluk az apa tekintetében... :)

hexensussz 2011.02.25. 18:43:31

@maghozo: Akár alkeszkoszi idézet is lehetne. :)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:44:09

az általam nem kedvelt Nádai kisasszony magát szokta sminkelni vajon???
csak mert kurva szép szokott lenni a sminkje szerinte.

dr. gernika 2011.02.25. 18:44:26

@Ayesha: A lépcső alatt lakott és a drága nagynénje zsuppolta oda, nem ő választotta. De első év után némi finom varázslói nyomásra megkapta az unokatestvére kisebbik szobáját.

Lotyó Bridzsida 2011.02.25. 18:45:26

@King of Shadows:

az én tapasztalaim és "tanulmányaim" szerint sajnos nincs igazad.
a szüleink rossz tulajdonságait is vígan "keressük" a másikban.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 18:46:58

@gernika: ezzel kivételesen tisztában vagyok:)) nem úgy mint a LOTR-cuccokkal.

dr. gernika 2011.02.25. 18:48:51

@redhaven: Nemmondom, majd Alkeszosz kihangsúlyozza szótagonként, mikor udvarol neki.

Ancilla 2011.02.25. 18:49:35

Szép estét!
Sokáig nem tudtam, miért olyan ismerős Aleksoz testtartása: egyik keze hátul, kicsit(?) hajlott háttal megspékelve. Hát rájöttem: Poirot felügyelő!!! S őrá emlékeztet a szinte kényszeres rendszeretete, a pedáns(nak látszó) öltözködése. Ez az ember valóban összerakta magát a különböző filmekből. Mert hogy nem az anyja nevelése, az biztos! (Ma is láttam Vája asszonyt, hát Alekosz nem tőle örökölte a temperamentumát!!)

Hódos Hajnalka 2011.02.25. 18:50:44

@biró lóránt: Most szólok először és utoljára, nincs vallásozás, ahogy cigózás-zsidózás sincs.

the sandwich maker 2011.02.25. 18:52:26

mikor lesz a párbaj? (könyörgöm, mondjátok, hogy szombaton)

redhaven 2011.02.25. 18:54:14

@Retardált Légpisztoly: keddre tették,mert sokan elájultak a várható izgalmaktól.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 18:58:08

@Lotyó Bridzsida: Szerintem attól függ, hogy az illető szerette-e a szüleit. Nézd csak meg Jezsyt, ő is azért Gigit "találta meg", mert pont az anyja ellentéte, azért is szerette meg annyira.

biró lóránt 2011.02.25. 18:59:06

Aggódok, hogy mi lesz a napi összefoglalókban, ha már csak 4-5 lakó marad. Sokszor igy is a nagy semmit mutatják, pedig 9-en vannak.

Hannibal22 2011.02.25. 19:01:49

@gernika: Nem kellene neki:) Mármint a nőnek
Egyébként tényleg nem értem ezt a pszichopatázást,ennek a személyiségzavarnak ,szinte egyik tünetét sem prezentálja.
Az értelmi fogyatékosságét,már annál inkább.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:03:27

na a Bestben már álomrandit szerveznek Alekosznak? :D ki akar jelentkezni?

MegLepke 2011.02.25. 19:05:45

@Ancilla: Tényleg! Most, hogy belegondoltam, igen. Számos film szereplőit fel lehet benne fedezni.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:06:09

basszátok meg Erzsó szerelmes???

csicserierika 2011.02.25. 19:06:44

@Eznemsemmi: bocs, most jöttem vissza. Nekem pedig Laci a nagy csalódás. Tóle vártam showt, de kiderült, hogy sótlan, és még lusta is, pedig tőle vártam ezt a legkevésbé. Béciék pedig előre tolták Gombit és belelovalták egy öngyilkos küldetésbe. Gombi nem a saját gondolatait mondta kihíváskor. Nekem Laci gyanús a szöveg. Alek néha sok. lehet hogy sokszor ismétli magát, de engem akkor is szórakoztat, mindig vigyorgok, ha meglátom. Nálam ez számít, nem a szenvedés, meg a hit és becsület puffogtatása.

Zelefánt 2011.02.25. 19:07:42

@Hannibal22:
Megnyugodtam; mégsem vagy A-függő.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:09:33

miért van az, hogy amikor én leülök ezt nézni, mindig a Lilu van? herótom van attól a csajtól. ráadásul tök jellegtelenül néz ki, szidni se lehet a toalettjét.

MegLepke 2011.02.25. 19:12:00

Alek újra: apokaliptikus állapotok uralkodnak a villában.

Lone Starr (törölt) 2011.02.25. 19:12:00

Ismét akopaliptikus állapotok uralkodnak a villában.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:12:07

akopalitpikus!! valaki írja már le neki helyesen. :D

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:12:27

na már megint mi a fasz van...
Szandika is egy napraforgó genny, nemcsak ronda.

dr. gernika 2011.02.25. 19:15:19

Sminkben aludt a rinya, leszedi a maradékot és rákeni a frisset? BLöeeeeeh, hát tényleg nem kérdés miért néz ki negyvennek...

the sandwich maker 2011.02.25. 19:15:29

@Ayesha: ő már rég átállt a sötét oldalra.
ez a mai epizód, úgy érzem romboló hatással lesz az idegrendszeremre. talán el kéne mennem olvasni még most.

MegLepke, Lone Starr, ez gyönyörűen egyszerre volt.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:16:22

@Lone Starr: amint látom, én nem. :D ez egy rohadt nehéz szó, te nyertél.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:17:12

@Retardált Légpisztoly: Éva megint hülye bassza meg...
de Szandika PÁLFORDULÁSÁRA nincs mentség...azt vágom h Évával mi baja van, de Alek mit ártott neki?
*idegbohóc

Lone Starr (törölt) 2011.02.25. 19:17:19

Gyagyás Tódi. Ez jó. Ő volt Zsarnok Ixorn balkeze a Gumimacikban. :)

MegLepke 2011.02.25. 19:17:47

@Lone Starr: basszameg, hogy nem tanulom meg helyesen leírni a "szakszavakat".:D Pedig nyertem egy EKV-t legalább.:)

Bogi és Burkó 2011.02.25. 19:19:16

Ha még egyszer valaki azt mondja, hogy Évában van bármilyen értékelhető emberi tulajdonság, azt "kiviszem oszt kinnhagyom a faszba" :)

Zelefánt 2011.02.25. 19:19:42

Keresztapa jelenet: Don Bela igazságot tesz.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:20:01

Béla megpróbál eljutni a happyplaceére, bárcsak nekem is menne.

@Ayesha: Szandika egyszer már nagyon csúnyán lesavazta Alekot, én azon se lepődnék meg. Gondolom érzi, hogy most az az erősebb csapat.

Évának van 2 húga, jézus, pedig tipikus egyke tüneteket produkál.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:20:58

Gombi mondja, hogy agykárosult az Éva:D:D:D még szerencse hogy ő olyan kiegyensúlyozott.

fran7 2011.02.25. 19:21:59

PeterCS ezt nehéz lesz kimagyarázni, bár Jerzsynek előbb abba kellett volna hagyni. Mit is? Ebből a helyzetből a való világban 100-ból 99-szer nincs veszekedés.

Hannibal22 2011.02.25. 19:23:24

@Ayesha: ehhez a lényhez képest,bizony kiegyensúlyozott

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:23:45

Ennek a rühes kurvának amúgy mi baja van Alekosszal...bezzeg amikor még az Oli bent volt...
Szandika felbasz idegileg, minek nézem én ezt...:D:D:D
Amúgy Éva tényleg bolond szegény. Kéne küldeni neki vmi orvost.

2011.02.25. 19:23:45

@Bogi és Burkó: hát, nézem, keresek, de én sem látok benne semmi értékelhetőt. Egyszerűen rémes!! Ilyen végtelenül önző ribit! Most tudtam meg, hogy van még két húga is, pedig fogadtam volna, hogy egyke.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 19:23:49

@Retardált Légpisztoly: tényleg meglepő, nem lehet, hogy csak bekamuzta a tesókat? vagy felnőttként lett neki két kishúga? gyanús, nagyon gyanús

dr. gernika 2011.02.25. 19:23:53

Gombi utólag hiába vagy okos, miért nem vitted ki a kócbabát? Kinn is hagytad volta, elviselhetetlen...
szerencsétlen légpisztoly hót normálisan beszélt vele a zuhanyzóban, mit lehet ezen még másnap reggel is hisztériázni?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 19:23:55

Év@lag azt mondta, hogy két húga van. Most akkor nincs is nővére? :S

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:25:08

@Hannibal22: igazuk van, tényleg idióta az Éva meg minden, ebben nem vitatkozom. De Gombesz meg mióta ilyen nagylegény?:)) amióta Bélánk felkarolta.

ruzs54 2011.02.25. 19:25:31

Apa és fia mennek az úton.Az apa felvesz egy lócitromot a földről,kivesz belőle egy zabszemet,és azt mondja:-Látod fiam,minden szarban van valami jó.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:25:38

@canzone: max. úgy tudom elképzelni, hogy újraházasodtak a szülei és felnőtt fejjel kapott két hugicát.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 19:26:06

@Retardált Légpisztoly: @beebeer: Nem lehet egyke, mert a bemutatkozó filmje szerint a nővérével él...

Lone Starr (törölt) 2011.02.25. 19:26:17

@csicserierika: Laci tényleg showtlan figura.
De következetes, és nemigen játssza meg magát. Az életben is ilyen lehet. Kissé uncsi, de kisebb társaságban azért biztos jól feltalálja magát. Persze dr. Erő Szaki, de a pártközpont ezt az első hét óta túldimenzionálja.
Öf.: Nem ő a legszínesebb egyéniség.

redhaven 2011.02.25. 19:26:36

@Ayesha: szandálka is föltúrja a manóugratóval jövő héten a konyhakövet.

ne most 2011.02.25. 19:27:05

A "felsőbbrendőek" úgy érzik joguk van beszólni és agyrohamot kapnak, ha visszaszólnak.

maghozo 2011.02.25. 19:27:32

Támadnak a negatív ionok a képernyőről .Megy a szájkáráté . Olyan feszültség van ott bent és sehol egy sólámpa ami elnyelné .

the sandwich maker 2011.02.25. 19:28:23

@King of Shadows: akkor valamikor kamuzott. vagy most megfeledkezett a nővére létezéséről.

redhaven 2011.02.25. 19:28:31

@canzone: véva a bár óta egyfolytában sózik.
nemrég izenték meg neki,hogy a hugik már elsőáldoztak.

2011.02.25. 19:28:59

@King of Shadows: bevallom, nem követem ennyire, de kösz. A viselkedése mindenképpen egy elkényeztetett egykére utal. Most mibe került volna, ha előre engedi a zuhanyozóba Gigit?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 19:29:15

bazze, rákerestem, és van egy Györgyi nevű hugicája, nála lakik ráadásul

the sandwich maker 2011.02.25. 19:29:33

Hát Jezsi fiam, nézzél végig magadon. megy a nyakkendődhöz a cipőd? Nem? Akkor nem vagy férfi.

Bogi és Burkó 2011.02.25. 19:31:59

@beebeer: és azok a bőröndök a szeme alatt....

Alekosznak Éva lesz a keresztje. És komoly akadály a döntőbejutáshoz.

Traitor General 2011.02.25. 19:32:05

@canzone: a villában? ecsém igazi szellem még nem is láttam:-)

ne most 2011.02.25. 19:32:33

Erzsi legszivesebben megverné Évát. Micsoda egy szarjankó.

ne most 2011.02.25. 19:33:43

@Bogi és Burkó: Alekosz miért tud kijönni Évával? Talán Alek nem szól be neki méterenként.

2011.02.25. 19:34:08

@Bogi és Burkó: erre már én is gondoltam, mennyire kontraproduktív Éva szövetsége. Bár Alekosznak szerintem mindegy, mintha nem lennének érzései.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:34:15

@canzone: szerintem ez a nővér. akkor a húgok nem léteznek.

Azt nem értem én ebben a műsorban, hogy mit gondolnak erről a párbajról? "Minden erőmmel azon leszek, hogy kint hagyjam." Túlságosan is szó szerint veszik ezt az egészet. Nem kell semmit csinálniuk, csak ülnek és válaszolgatnak, sehol egy pisztoly vagy kard, bár annak a változatnak nyilván sokan örülnének.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:35:10

Látom az erzsi fején, hogy ő is ki akarja beszélni az egészet. :D

2011.02.25. 19:35:15

@ne most: nem hiszem, Alekosszal nem bunkó Éva, mert érdekében áll, hogy vele barátkozzon.

Zelefánt 2011.02.25. 19:36:36

Azt azért senki sem tudja beadni nekem, hogy egy szar idegbeteg picsától mindenkinek gyomorgörcse van. Vannak olyan kifejezések, amelyre valószínűleg még ő sem tudna válaszolni, főiskola ide, elmebaj oda.
(Pasik azon rinyálnak, hogy mit csináltak volna vele?!...)
Szánalmas csoportosulás.

dr. gernika 2011.02.25. 19:37:03

Gigikém ne kattogj, dugni fogtok. És mindenki tudni fogja, mert utána letörölhetetlen vigyor lesz a fejeden.

ne most 2011.02.25. 19:37:34

@beebeer: Miért lenne érdekében, Alekot mindenki kint szeretné látni?

Bogi és Burkó 2011.02.25. 19:38:19

miért nem akar Gigi szexelni csórikámmal? az nem indok, hogy nem szerelmes , mert szerintem sem az, de nyilvánvalóan vonzódik hozzá. és egy vonzó férfival simán megéri megpróbálni :)

fran7 2011.02.25. 19:39:07

Jerzy álla mint egy túlrajzolt Batmané. A Gigiben nagyobb lelkesedés volt egy óra szabad beszéd lehetőségéért, mint a Jerzsyvel lenni egy órát. Mondjuk ezt akár lehet venni pozitív jelnek.

Atok 2011.02.25. 19:39:10

Beci orulhet, atallitotta Szandalt es Anikot az o csapataba, ugyhogy van 2 embere akit bealdozhat Alek ellen...

ne most 2011.02.25. 19:39:16

@gernika: Gigi nem akar dugni, most azt mondja beszélgetni akar, aztán alszik egy órát. Erzsi még mindig nem fogta fel mi az ábra, nagyon sötét.

2011.02.25. 19:40:23

@ne most: számold már össze, kivel nem volt konfliktusa Évának? Vajon, ha Alekosz szárnyai alá nem bújik, hány barátja lenne?

ne most 2011.02.25. 19:40:32

@Atok: Nem állította át, ők átálltak.

redhaven 2011.02.25. 19:41:49

@Zelefánt: mérnem jut eszébe egyik kannak sem valamelyik este jól megszexualizálni?
hát lenne ágybakávé,meg mosom a hátad édes,meg maradj az ágyban,pihenj(khm),a vévától a szúpercegést lehetne hallani.
a döntőig.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 19:42:01

@Traitor General: pedig bent van, plüss elefántnak álcázta magát :D
@Retardált Légpisztoly: faszom, hát hülyék vagyunk mi, hogy a Baukó család tagjain kattogunk? :)

Erzsi arcáról nem kellett nagyítóval olvasni a gondolatokat, mikor Gigi azt mondta, hogy pontokba szedi a mondanivalóját a kameramentes órára :D

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:42:15

Azért az is kurva érdekes, hogy egy hete még Anikó a Béciéket szidta most meg a seggükbe bújik. Rohadék itt mindenki:D

Lijiang 2011.02.25. 19:42:24

nekem Gigi testbeszéde arról árulkodik, hogy nem szereti, ha Jerzy hozzáér. nem a kamerák miatt...
szóval nem csak előjáték nem lesz:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 19:42:59

@Retardált Légpisztoly: Ráadásul a nővérének van egy kb. 4 éves gyereke is. Csak azt nem értem, hogyhogy akkor odaengedi a húgát? Vagy tényleg kamu az egész, és csak a filmje kedvéért találták ki és vették fel...

Atok 2011.02.25. 19:43:21

@ne most: Mindegy, jol jott neki. Alek visszajon, aztan Eva megy mondjuk Erzsivel. Aztan bealdozzak Szandalt Alek ellen, majd Anikot Eva ellen. Kivancsi vagyok a nagyszaju Lacira magara rakatja-e a jeleket, h kivigye Alekot.

Traitor General 2011.02.25. 19:43:45

@canzone: éreztem,én hasonlít is rá:-D

MegLepke 2011.02.25. 19:43:54

Én bizony ott hagytam volna Évát a picsába. Nekem ne őrjöngjön ordítva senki, sokadjára már unalmas. Közöltem volna vele, ha lenyugszik, megbeszélhetjük.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:44:09

@canzone: jóvanna, fel akarom vázolni a jellemrajzát, hogyha majd egyszer könyvet írok, belerakhassam. :D

ne most 2011.02.25. 19:44:17

@beebeer: Alekosz felfogta, hogy nem érdemes beszólni Évának, mert mig más nem foglalkozik egy beszólással Éva azonnal ugrik rá.
Erzsi annyira buta, hogy éppen Évának szól be, mikor próbálgatja önállóságát.

ne most 2011.02.25. 19:45:04

@Atok: Miért jött jól azt nem tudod, csak ismételgeted a hülyeségeidet.

2011.02.25. 19:45:35

@ne most: tulajdonképpen mit szólt be Erzsi?
Nem tudtam követni, család szaladgál fel és alá...

2011.02.25. 19:46:26

@MegLepke: ez a legjobb fegyver az ilyen hisztérikák ellen. Nincs közönség, nincs hiszti sem. :)

the sandwich maker 2011.02.25. 19:48:27

valaki vágja miről beszél Alekosz? :D "Nem mindig, de minden körülmények között." he?

@King of Shadows: nem vágom, akkor azzal csak nem él együtt. biztos próbálták szimpatikusabbnak feltüntetni. vagy nemtom.

MegLepke 2011.02.25. 19:48:41

@beebeer: ezt én sem értem. Szerintem Erzsi nem szólt be, csak Évához reggel nem lehet szólni. Ezt megértem, én is nyűgös vagyok reggel - csak hiszti és őrjöngés nélkül persze.
Igen, teljesen igazad van.

Zelefánt 2011.02.25. 19:49:30

@redhaven:
Csak nehogy olyan legyen, mint holmi sáskafajok, ahol a nőstény a párosodás után leharapja a hím fejét.
(Meg a pókoknál sem egyedi eset, hogy a pasi nem éli túl a nászéjszakát...)

ne most 2011.02.25. 19:49:58

@beebeer: Azt mondta Éva gusztustalan, mert akkor akart menni fürödni, mikor Gigi nem érezte jól magát.

2011.02.25. 19:52:02

@MegLepke: nekem is vannak nyűgös reggeleim, most eljátszottam a gondolattal, mi lenne a reakció, ha ilyen patáliát rendeznék.
Legyűröm általában, ettől vagyunk emberek, ez a csaj 27 éves. Változni már nem fog, csak rosszabb lesz. Hajrá Ádám! :)

the sandwich maker 2011.02.25. 19:52:11

Anikó megpróbálkozott a degragálóval, de hamar rájött, hogy ez nem fog menni.

Lijiang 2011.02.25. 19:52:31

mi a szent szar?? a nyikhaj fütyiért büntetés??? kishitlerek!

fran7 2011.02.25. 19:52:32

@beebeer: Erzsy kereste az elektromos cigit, s szóba jött, hogy nem engedte át Giginek szó nélkül a fürdőt este, amikor rosszul volt. Nem volt él a hangjába, csak többször elmondta.

MegLepke 2011.02.25. 19:53:31

Béci kiszabja a szabályt...

Most azért meg lehetett volna hallgatni Anikót. Ezt nagyon utálom, mikor nem hallgatnak végig valakit.

the sandwich maker 2011.02.25. 19:54:26

@MegLepke: mmkk az a válasza, hogy "leszarom" engem ez nagyon idegesít.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:54:35

nyikhaj GECI volt. Alekosz el is mondta a geci definícióját.

2011.02.25. 19:54:49

@ne most: ezt még láttam, pontosan valami olyat hallottam, hogy gusztustalan volt, hogy nem engedte előre Gigit, pedig megkérték rá, jelzem teljesen normálisan, és biztos nem történik meg ez minden nap, szóval a kérés ellenére Éva nem adta át a zuhanyozót, sőt az ígért két perc helyett 20 percig bugyborékolt benn. Tahóság.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 19:57:22

na én tuti nem vigasztalnék ott senkit baszki...
ez a Lázár ez szokott edzeni? feszt csak edzőszerepben tetszeleg.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 19:57:50

@Retardált Légpisztoly: könyvet? róla? értelmesebb témát nem találsz? :D

ne most 2011.02.25. 19:58:02

@beebeer: Miért kellett volna átadnia? Legközelebb a reggelijét is adja oda azért mert megkérték? Nem adta át nem adta át, ezért gusztustalannak mondani. Gratulálok.

Zelefánt 2011.02.25. 19:58:04

Vihar egy zuhanytálcányi vízben.
Két perc alatt én sem tudnék lezuhanyozni, de a ribi mondhatta volna, hogy "hadd menjen a Gigi, addig én legfeljebb visszadöglök."

2011.02.25. 19:58:10

@fran7: szóval arról volt szó, mint mindig, ők, most már csak ketten bármit megengedhetnek maguknak, míg ha a többiek szólni mernek bármiért, éktelenül kiakadnak. Szééééép.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.25. 19:58:27

@MegLepke: Ebből is lejött, hogy Béci milyen intelligens.

És Gigi, mint vezénylő elnök nem utasít rendre senkit, az is érdekes.

Lone Starr (törölt) 2011.02.25. 19:59:04

Lilukacska, Alek virtuális lesz0pásáért jár egy kis extra zsé? Vagy belső kényszer?

Bogi és Burkó 2011.02.25. 19:59:26

ezaaaaaaaaaz!!!!! akkor ma én sem ellógtam a szobabiciklit, hanem fejben edzettem.

the sandwich maker 2011.02.25. 20:00:37

@canzone: nem róla, de minden könyvbe kell egy negatív szereplő. Mrs Norris-szerűnek képzelném a karakterét.

MegLepke 2011.02.25. 20:01:16

@ne most: ezt úgy hívják, hogy empátia. Ha valaki beteg és nincs jól, én biza átadnám neki a zuhanyt.

@fesztiválozó: Béci most hülye volt, de eddigi viselkedése alapján én ebből nem vonok le messzemenő következtetéseket.

2011.02.25. 20:01:30

@ne most: próbáltam célozni rá, hogy biztos nem történik meg minden nap, hogy megkérik Évát, adja át a zuhanyozót egy társának, aki rosszul van.
Van aki átadná azért, én is ilyen hülye vagyok.
A hálóban azért inkább abból indult a konfliktus, hogy ez a drága darab, az Éva, már az első kérdésre emelt hangon kérte ki magának, hogy rajta keresnek valamit, pedig nem is rajta keresték. Nem Jerzsi kezdte a konfliktust. Csak visszavágott.

ne most 2011.02.25. 20:01:51

Laci olyan mint egy kiképző őrmester, óriási pofával gúnyolódik az ember arcától 1 cm-re. Milyen alapon? Ő az Alek kiképzője. A nagy egója már nem tudja hova legyen? Éljen Alek.

ne most 2011.02.25. 20:03:32

@beebeer: Nem volt rosszul csak megfájdult a feje, mert nem akarta Erzsivel.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.25. 20:03:48

@MegLepke: Azért nem ez volt az első eset, hogy valakibe belefolytja a szót. Anikóval ugyanezt már megcsinálta a köpős eset utáni reggel is...

ne most 2011.02.25. 20:04:36

@MegLepke: Nem volt beteg csak egy ócska trükk volt.

2011.02.25. 20:05:03

@ne most: nem tudtam, hogy szemmel is tudsz diagnosztizálni, én nem hallottam, mi is volt pontosan a baja Giginek.

fran7 2011.02.25. 20:05:26

@beebeer: Azt én se értettem, hogy ebből miért lett balhé. Kicsit Szalacsi utánérzésem volt. Szegény nem értette mit kérdez az ürge de válaszolt, mindegyik kérdésre ugyanazt. Jerzsy is csak ismételgette a dolgot. Éva nem tudta hol az elektromos cigi, ennyi. Én meg se kérdezte volna az Évát.

Lone Starr (törölt) 2011.02.25. 20:05:30

Emlékszem, mikor beszavazták Alekot és Lilu átkísérte a villába, konkrétan megrémült tőle. Mostanra higgadt, KIEGYENSÚLYOZOTT, OBJEKTÍV szívtipró lett a szemében. A két középső jelző arra utal, hogy még véletlenül sem antiszociális, sőt.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 20:05:41

@ne most: na hát nekem folyamatos migrénem lenne, ha Erzsiről lenne szó:D

ne most 2011.02.25. 20:07:30

@beebeer: Te állitod, hogy baja volt, mert Erzsi azt mondta.

MegLepke 2011.02.25. 20:08:37

@fesztiválozó: na arra nem emlékszem, igazad lehet.

@ne most: Gigi beteg, valami baja van. Le van gyengülve, gyógyszerezik.

redhaven 2011.02.25. 20:08:47

@Zelefánt: ez a sáska másért imádkozna!!!:))))))

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 20:08:58

@Zelefánt: jaja, elvileg nem rohant Évike sehova, nem értem, miért volt neki fontos pont akkor 20 percig tusolnia. ha jól tudom, nem volt aznap estére színházjegye :)
@Retardált Légpisztoly: hallod, megkönnyebbültem, hogy nem róla akarsz életrajzi regényt írni. még elvennéd PéterCsétől a feladatot :D

Szentpeter 2011.02.25. 20:09:53

Alekosz szerda óta kiválóan viselkedik..

Kimért és udvarias, és ezt félelmetesen őszintén adja elő.. én megemelem a kalapomat előtte..

Éva továbbra is egy hisztis picsa, de ő legalább mindíg hozza eszt a formáját...

Anikó az igazság mellett tette le a voksát, ami nem szerepel a törvényben azért nem lehet büntetni.. szép volt Anikó..

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 20:09:58

Szandika vajon kapott mindenkitől ajándékot a születésnapjára? én egy kurva nagy lórúgást adnék neki:D

ne most 2011.02.25. 20:12:14

@MegLepke: Akkor be kell perelni a RTL-t. ha beteg embert mutogat a villában. Egyébként csak hajtogasd a hülyeséged! Honann tudhatnád te azt, beszéltél Gigi orvosával?

2011.02.25. 20:12:18

@ne most: tudod mit? kegyes hangulatban vagyok, igazad van, a gaz Gigi csak ki akarta túrni Évikét a zuhanyzóból, mert a jellemkirálynőt mindenki csak bántja, vele csak történnek a rossz dolgok, nem ő generálja őket.

ne most 2011.02.25. 20:13:33

@canzone: Hány percig lehet tussolni? Te szoktad megmondani otthon is?

Lijiang 2011.02.25. 20:13:39

szerintem mindenki Gigit sajnálja napok óta, hogy szegénke nincs jól, le is sovánkodott, és Éva emiatt nem adta át a fürdőt. nyilván az irigység is motiválta, hogy őt persze senki nem sajnálja.

MegLepke 2011.02.25. 20:14:58

@ne most: honnan tudod, hogy nem én vagyok Gigi orvosa? Ami nem egyezik a te véleményeddel az rögtön hülyeség? Szerintem zárjuk le a témát és lépjünk tovább.

2011.02.25. 20:15:31

@ne most: gondolom MegLepke nem beszélt a villa orvosával, most már csak azt áruld el, te honnan tudod, hogy Giginek semmi baja sincs. Te beszéltél az orvossal?

redhaven 2011.02.25. 20:16:23

@Zelefánt: egyébként most ősszel pont elkaptam a keresztespóknászt!
ááááá
a jányka(termetre mint laci) a hátára dobta magát,mind a 8lábát szétdobta,majd jött a vévé zsófi hüvelykujja hím,pengetett egy fonalat.
a jány jobban szétdobta magát mint csiccsó fénykorában,majd a hím nemtom melyik lábát kinevezve hímvesszőnek "letapizta".
és a jólmegérdemelt ketymetyütyü után a beste szuka megette a herceget...
a kurva.

Zelefánt 2011.02.25. 20:16:42

@redhaven:
Arra gondolsz, amit Eddie Murphy mondott egy filmben: felváltva könyörögne kegyelemért és a folytatásért?

the sandwich maker 2011.02.25. 20:16:44

régebben néztem parlamenti közvetítést, és a holnapi előzetes alapján a villalakók nagyon visszaadják azt a hangulatot.
@beebeer: :DDD (mindig mindenki csak bánt - mmcsb)

ne most 2011.02.25. 20:16:55

@beebeer: Nem nézed a közvetitést? Gigi csask Erzsit nem akarta, a többit Erzsi követkeytette. Gondolod, ha Gigi rosszul van akkor zuhanyozni akar? Nem akar kimenni a friss levegőre, hanem a fülledt vizes zuhanyzóba akar menni.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 20:17:28

@ne most: mi most elbeszélünk egymás mellett?

csicserierika 2011.02.25. 20:18:41

éva tényleg sok, de ha észrevettétek, már a játék elejétől falkában támadják. Ha éppen nem taktikázik senki, akkor övé a zöld kendő állandóan. Most is még szandál és Ani is beállta a falkába. Nem tudom, hogy ők hogy bírnák ezt? Szandál már kitört volna a villából, Ani pedig bőgne mint az albán szamár. Alek a legemberibb , mert odaáll a gyenge mellé, pedig ezért őt is jobban támadják.

.lll. 2011.02.25. 20:18:45

elképesztő,hogy ebben az országos nézettségű műsorban a debilis Alek a legnormálisabb figura

Zelefánt 2011.02.25. 20:19:05

@redhaven:
Állatok ezek.
(Speciel én nem néztem volna végig, a természettudomány iránti érdeklődésem egy erdei sétánál -- borosüveggel a kézben -- véget ér.)

dr. gernika 2011.02.25. 20:19:24

@ne most: Hát persze, beszélgetni akar. Azért kért még egy éjszakát előtte. Figyeld meg, szőrteleníteni fog.

ne most 2011.02.25. 20:19:37

@beebeer: Én bizonyitsam, hogy nincs baja? Érdekes a bíróságon is igy működik, bizonyitsa be a vádlott, hogy nem kapott faxot.
Csak azt lehetne bizonyitani, hogy kapott és azzal hogy megmutatja. Mérhetetlenül nem érdekel a valóság.

ne most 2011.02.25. 20:20:41

@gernika: Lehet megkéri rá Erzsit.

vitek 2011.02.25. 20:20:53

@Hódos Hajnalka: úgy örülnék neki ha a buzizást is felvennéd a sorba, a homofóbia semmiben sem különb a rasszizmusnál.

MegLepke 2011.02.25. 20:21:35

@csicserierika: Cáfolom. Ildi mellé odaállt Alek? őt is falkában támadták (pont az Alek falkája) és élő adásban degradálták le. Ezt csak azért írtam le, hogy meg legyen a kontra is.:)

2011.02.25. 20:22:52

@ne most: te figyelj, nem tapadok a képernyőre ha ez a szarság jön, inkább hallgatom. Nekem így jöttek le a dolgok, neked másképp. Ellentétben veled, én nem akadok ki azon, ha mások másképp látnak dolgokat, és nem próbálom a torkukon lenyomni a véleményem.
A fiamra emlékeztetsz, 12 éves korában próbálta hasonló stílusban nyomni a véleményét, hála istennek egy év alatt kinőtte.

redhaven 2011.02.25. 20:23:34

@Zelefánt: persze,az első szót a másodikért...:))

NaNem 2011.02.25. 20:24:09

@Lijiang: Jaja, igazad van.
Ráadásul Éva már bent volt a fürdőszobában, és ő sem érezte jól magát (amint mondta), mit kellett volna tennie (az általa nem kedvelt) Erzsi kérésére? Összeszedni magát, és elkullogni?
Rendes dolog lett volna tőle, ha megteszi, de azért az sem "gusztustalan", hogy nem tette meg.
És Gigi (ha már annyira sürgős volt), nem tudott volna Évával egyszerre zuhanyozni?

redhaven 2011.02.25. 20:25:30

@Zelefánt: én figyelgetem a természetet (nagyon szeressem)

2011.02.25. 20:26:41

@csicserierika: erről a falkában támadásról valahogy mindig az a régi vicc jut eszembe a forgalommal szemben haladó autósról.
Évának eszébe sem jut, hogy talán tényleg az ő viselkedésével van némi probléma, mindenki más szemét, csak ő nem. Mert ő ilyen, meg őszinte...

csicserierika 2011.02.25. 20:26:55

Értem én, de a másik csapat sem szerette, csak Alekék ellen álltak ki mellette.Ildi később jött és lássuk be senkivel nem találta meg a hangot. Évát meg a kezdetektől támadják, ha kell, hanem. Mondjuk kell hozzá egy olyan személyiség is mint Éva, de pl . Szandált egyáltalán nem látom különbnek, és most már jópofinak sem tűnik. Szandál is irigy és rosszindulatú, csak még köpönyegforgató is.

ne most 2011.02.25. 20:27:11

@beebeer: Én csak arról írok, amit láttam nem pedig arról, amit nem.
Nem is akadhatsz ki, mert nem láttad. Én láttam, hogy piros, te azt írod zöld és fel vagy háborodva, hogy miért nem fogadják el a "véleményed".

Lijiang 2011.02.25. 20:29:06

@MegLepke: azért van különbség, Ildi mellett ott voltak hatan, mondjuk néha az övéi is agyhúgykövet kaptak tőle...
Éva mellett momentán Aleken kívül senki. ő is tehet róla persze, de basztatják is rendesen.

2011.02.25. 20:29:23

@ne most: még egyszer, utoljára leírom: nem vagyok felháborodva. Nem nézem ugyan, de képben vagyok hallgatva is. Nekem így jött le, neked úgy. Ennyi.
Tudod mit? Vedd úgy, hogy győztél. Most biztos jobban érzed magad.

csicserierika 2011.02.25. 20:29:43

@beebeer: Nekem mégis az állatok jutank eszembe, mikor a sebzettre rátámadnak. Nem mondtam, hogy hibátlan Éva, sőt..
Csak az az unszimpi, ha valakivel vitája van, a többi is felszívja magát és mennek rá.

Kata Marán 2011.02.25. 20:32:27

@NaNem: A gusztustalan az volt, hogy másnap azt hazudta, hogy Jerzy nem kérte, hanem kiabált vele. Ja, és persze, hogy mindig rosszul van, tessék kevesebbet inni, kevesebbet cigizni, és többet mozogni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 20:33:07

@fran7: Jerzy bukta be ezt egyértelműen, Éva rossz passzban volt, Jerzy pedig gunyoros volt vele, Éva csak visszalőtt. Valljuk be, ilyen körülmények között sokunk így reagálta volna le ezt, mint Éva.

MegLepke 2011.02.25. 20:33:20

@csicserierika: Én ezt csak azért hoztam fel, mert Alekék sem szentek.
Évával kapcsolatban sajnos a stílus a legnagyobb probléma. És igen, ha valaki elmond mindennek egy veszekedés alatt, én utána már nem tudok jó pofát vágni hozzá, mert mindig várom, min akad ki legközelebb.

Zelefánt 2011.02.25. 20:34:28

@redhaven:
Csupa lehangoló dolog: menekülés, erőszak, gyilkosság, zabálás, küszködés, halál.
Messziről szép, de közelről elborzasztó.

2011.02.25. 20:35:24

@csicserierika: azért az belejátszhat a dologba, hogy marha rossz lehet már reggel Éva arénázását hallgatni. Mindenkit zavar. Mindenkinek nyelnie kell miatta. Mert ő ilyen. Ha hangyányi toleranciát mutatott volna, valószínűleg a többiek türelme is tovább tartott volna.

ne most 2011.02.25. 20:35:39

@beebeer: Véleményt írsz tényekkel szemben, de még mindig nem érted mi a baj. Ez nem engem minősít.
Ird a mondataid elé "Szerintem" különben, az egy hamis állitás és csak összezavar mindenkit, aki hinne neked!

Kata Marán 2011.02.25. 20:36:08

@csicserierika: Ha négyszemközt intézné a vitáit, más lenne. Az állandó üvöltés, hiszti mindenkit érint és kiborít. Érthető.

2011.02.25. 20:37:00

@Peter_Cs: várom már a pillanatot, Éva mikor lesz jó passzban.

MegLepke 2011.02.25. 20:37:59

@Lijiang: Én kizárólag arra szerettem volna rávilágítani, hogy ezt Alekoszék is megtették valakivel, épp ezért őket se emeljük az egekbe ebből a szempontból.

@Peter_Cs: azért Évának elég sok ideje tart már ez a rossz passz. Előbb leírtam, a stílusával van a legnagyobb gond. Hiába van igaza esetenként, ha nem megfelelően adja elő. Én bizony a folyamatosan sipítozó embertől egy idő után már csak a sipítozást hallom, azt nem, hogy miről beszél.

zoxó 2011.02.25. 20:39:02

Könyörgöm, akasszuk fel!!

Kata Marán 2011.02.25. 20:39:28

@Peter_Cs: Remélem, nem sokan reagálnák így le. Azért annyi idegroncs csak nincs!

ne most 2011.02.25. 20:39:38

@MegLepke: valakivel? Nem lehet, hogy ez akkor volt?

csicserierika 2011.02.25. 20:40:04

@beebeer: kérdés, melyik volt előbb?

the sandwich maker 2011.02.25. 20:40:07

@beebeer: én azt hittem reggelente nyűgös vagyok, amíg nem találkoztam először Éva parádéjával. a legtöbb összefoglaló azzal indul, valószínűleg a 3. hónap után már tényleg elég nehéz elmenni mellette szótlanul.

Másik oldalról meg tényleg Éva a közellenség, valaki mmkk tudja őt hibáztatni, gondolom voltak ennek is előzményei. de azért néha békén hagyhatnák, akkor talán kevesebbet óbégatna, az az én idegrendszeremre is pozitív hatással lenne.

Lijiang 2011.02.25. 20:40:24

@beebeer: Alekot is basztatják, pedig ő senkivel nem kiabál, nem szitkozódik, nem káromkodik... Szandál különösen geci vele. persze ez őt minősíti, mint tudjuk:)

Zelefánt 2011.02.25. 20:40:47

@beebeer:
Ha Tajgetosz megnyeri a játékot, a Zéva hozzá megy feleségül, és fél év alatt halálra itatja a szerencsétlent, és ami marad, megörökli.

dr. gernika 2011.02.25. 20:41:44

@Lone Starr: Erre én is kíváncsi lennék.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 20:41:49

@csicserierika: Nekem Éva sohasem sok, a többiekkel egyet értek. Mindig Évát szivatják, ami undorítóan gusztustalan, a többiek minden gyíkjukért Évát teszik meg bűnbakjként. Ennyi!

MegLepke 2011.02.25. 20:42:28

@ne most: nem értem a kérdést.

redhaven 2011.02.25. 20:42:47

@Zelefánt: az is van.
de láttál már párhetes fülesbaglyokat?
ááááááá...

csicserierika 2011.02.25. 20:43:03

@MegLepke: egyetértek,hogy nem hibátlan egyik sem, de ha leht választani, akkor legkevésbé Szandállal nem szeretném összeakasztani a bajszomat, mert teljesen ki és beszámíthatatlan. Évát már ismerjük , kiordítja magát és pont. Tudom a tüsszentéssel fogsz jönni.( na az tényleg gáz)

2011.02.25. 20:43:29

@csicserierika: a tyúk vagy a tojás? :) A kérdés jogos, de be kell valljam, a köpködős este után nem tudok jó szemmel nézni erre a "nőre".

Szentpeter 2011.02.25. 20:43:42

Gombi szombaton felveheti a csecsemő poziciót... ( röhögök )

ne most 2011.02.25. 20:43:53

@MegLepke: paródia volt, de tényleg nem érted...mondjuk úgy, költői kérdés volt.

redhaven 2011.02.25. 20:44:00

@Lijiang: szandálka legnagyobb baja maga szandálka.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 20:44:47

@beebeer: @MegLepke: Évához barátságosan kell közelíteni, ennyi!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 20:45:00

@MegLepke: Giginek ki kéne venni a vakbelét, csak egyelőre halogatják, mert kiesik ha huzamosabb ideig kórházba kerül...

Lijiang 2011.02.25. 20:46:32

@King of Shadows: a vakbélbaj nem olyan, hogy ha gáz van és nem lépnek gyorsan, akkor kampec?

2011.02.25. 20:46:39

@Lijiang: érdekes csoportfolyamatok zajlanak a villában, igen, igazad van, Alekosz ennek az "áldozata" jelenleg.

ne most 2011.02.25. 20:46:55

@csicserierika: Ha Szandika elhagyja valamelyik barátját, az rögtön az ellensége lesz. Gondolom Szandi igy kompenzálja, miért hagyta a barát, hogy Szandi megunja.

Elemer 2011.02.25. 20:47:16

Gigiből csak úgy süt a szerelem. Végre lesz egy órájuk, amikor mindent megbeszélhetnek, mindent elmondhat, amit eddig nem tudott. Pontokba is fogja szedni, nehogy valami kimaradjon véletlenül!

2011.02.25. 20:48:14

@Peter_Cs: te vagy a legkitartóbb Éva-fan tiszteletre méltó kitartással, de kérdem én, miért csak másoknak kell alkalmazkodniuk Éva hangulataihoz?

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 20:48:23

szeretnék eljutni a Golan-fennsíkra. Jön velem valaki?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 20:48:30

@csicserierika: Ebben is Éva a legegyenesebb, ha balhé van, lekáromkodja a célszemélyt és vége. A többiekkel már nagy gáz lenne, mivel bosszúállóak és kiszámíthatatlanok ellentétben Évával.

ne most 2011.02.25. 20:48:50

@King of Shadows: Na a doktor úr is hozzászólt. Mikor tetszett megvizsgálni? Esetleg az már nem is szükséges, mert olvasta a Blikket.

MegLepke 2011.02.25. 20:49:29

@csicserierika: nem jövök semmivel, én csak próbálom objektívan szemlélni őket (remélem, sikerül is). Egyetértek Szandállal kapcsolatban. Én Évát se utálom, szerintem szeretettel és rengeteg türelemmel lehet vele bánni - ettől függetlenül nem lennék a barátja. Éva rendkívül szeretetéhes és önbizalom hiányos (ebből fakad a folytonos bizonyítási kényszere: tükörben nézegetés, másokon felül kerekedni a vitákban, mindig előre fél, hogy őt támadják.) Ez az én meglátásom.

csicserierika 2011.02.25. 20:49:41

@beebeer: az szerintem is gáz, de a köpködés nem olyan régen volt, már elejétől úgy érzi ki van közösítve .

Zelefánt 2011.02.25. 20:49:51

@redhaven:
Majdnem minden állat helyes kölyökkorában, ahogy csetlik-botlik, meg pihés, meg selymes, de a feléből később durva ragadozó lesz.
(Meg vannak hernyók is, /v.ö. lepkekölyök/, amelyek kifejezetten szépek.)
Nálunk pl. fecskék tanyáznak, kibaszott jó fejek, ahogy a család a vacsinál, kb. este hat-fél hét felé megbeszéli az aznap történteket.
Szóval, én is állatbarát vagyok, de csak messziről. (Igaz, van macskám.)

ne most 2011.02.25. 20:49:56

@beebeer: Miért is "hangulat" ez? Mit jelent a hangulat neked?

Elemer 2011.02.25. 20:50:58

@ne most: ráadásul tényleg egy 4 éves kislány szintjén áll. Amikor Laci azt mondta Alekosznak, hogy "együgyü-tyü-tyűűű" akkor majd beszart a röhögéstől. igazából azért nem tudok rá sokáig haragudni, mert biztosan nagyon csúnya vége lesz szegénykémnek. pár évig még eltáncolgathat, bár már most is necces ahogy kinéz, de amikor onnan is kivágják, akkor már tényleg csak a kurválkodás marad, ha lesz rá kereslet.

csicserierika 2011.02.25. 20:52:13

@MegLepke: miről vitatkozunk? Szerintem is.

MegLepke 2011.02.25. 20:52:16

@ne most: nem hát, buta vagyok mint a tök!

johanna-ne 2011.02.25. 20:53:30

@genevieve: elkéstél, mert Kolosi bejelentette, hogy egy héttel tovább tart a való világ, mert egy alkalommal a kiválasztás helyett jótékonykodás lesz.

2011.02.25. 20:53:38

@csicserierika: ez azért nem teljesen így van, Éva azért már volt olyan helyzetben, hogy ő csoportja közösíthetett ki, most a csoportja két főre redukálódott, ennyi.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 20:54:20

@Lijiang: Nem, csak fáj, meg rosszul lesz.

@ne most: Onnan hogy ismerem, és eleve így költözött be? Mondjuk az az ő hülyesége volt, hogy letagadta...

ne most 2011.02.25. 20:54:32

@Elemer: Nagyon gyenge jellem szerintem, elfut ha önmagának nem tetszik, de élvezi ha másokat kinoznak vagy mások kinlódnak. Akkor erős és kacag.

Zelefánt 2011.02.25. 20:54:40

@Elemer:
Meg előbb-utóbb a toldalékokat is ki kell szedni -- s az is pénzbe kerül --, s ami utána marad, az nem lesz túl kívánatos, ergo szűkülnek a lehetőségek.

MegLepke 2011.02.25. 20:55:06

@csicserierika: nem vitatkozunk.:) Én csak elmondom a véleményeimet és meglátásaimat. Sok mindennel egyetértek, amiket mondasz.:)

arkangyal44 2011.02.25. 20:55:19

szép estét kommentlakok,végre a gép előtt,sok mindenről lemaradtam ?
.

Elemer 2011.02.25. 20:55:28

azt nem értem évában, hogy miért mindig ezt a szerencsétlen légpisztolyt találja meg? ez lesz a veszte komolyan mondom, mert jerzsi kint fogja hagyna, gigit viszont legyőzné

ne most 2011.02.25. 20:55:58

@beebeer: Azt gondoltam Oli csapata volt és nem Éváé.

Zelefánt 2011.02.25. 20:56:03

@johanna-ne:
Mi lesz, apácának és szerzetesnek öltöznek majd, vagy mi a franc?

genevieve 2011.02.25. 20:56:30

@johanna-ne: attól még az sms-ek helyet bárki elküldheti az árát a Böjte alapítványnak.

Elemer 2011.02.25. 20:57:35

@ne most: igen és a legkisebb kritikára a plafonon van, a legordenárébb stílusban kezd el óbégatni és onnantól az illető az első számú ellensége lesz.

ne most 2011.02.25. 20:58:11

@King of Shadows: Azok a hülye orvosok nem tudnak semmit. Igaz?
Legközelebb ird ki, ha családtag vagy! Gondolom az ember nem beszéli meg "vakbél problémáját" minden ismerősével.

MegLepke 2011.02.25. 20:58:17

@arkangyal44: szia! Semmiről nem maradtál le, csak a szokásos: veszekedés, sírás, kb. ennyi volt.

Lijiang 2011.02.25. 20:59:46

@King of Shadows: én úgy tudom, hogy ha nem műtik, átfúródhat, hashártyagyuszi, életveszély. vakbéllel nem nagyon futkosna, edzene naponta...
szóval sztem kamu.

ne most 2011.02.25. 21:00:37

@genevieve: Nem értem az NHH miért nem kötelezi az RTL-t, hogy kiirja mennyi SMS-t kaptak a versenyzők. Elvégre "közpénz"!

arkangyal44 2011.02.25. 21:01:05

@Elemer: szia tesó, szerintem egyenlőre benn tartaná a retek,mert ő és Alekinnyó a hátán viszik a műsort.Haők nem lennének most miről írogatnánk ? Ha megnézet a kommentek 70 százaléka róluk szól :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:01:32

@Peter_Cs: "... ha balhé van, lekáromkodja a célszemélyt és vége."

A mondat második része helyből nem igaz, mert utána folyamatosan szidja mindenkinek, és uszít ellene. Ráadásul ő hőbörgött azokra, akik (részben miatta) haza akarnak menni, erre ő is azt akarja csinálni. Ma is szaladt a riportba, hogy feladja, és csak Aleknak köszönheti, hogy még játékban van...

ne most 2011.02.25. 21:01:53

@arkangyal44: Oliról is ezt mondtad vagy nem?

redhaven 2011.02.25. 21:02:03

@ne most: van egy székely szólás:ember,megölöd a medvét!

the sandwich maker 2011.02.25. 21:02:06

@arkangyal44: nem sok mindenről, volt egy kis Éva hiszti, egy kis dzsidzsi-jerzsi nyígás, Anikó sírás, László úr megint pofázott, csak a szokásos.

genevieve 2011.02.25. 21:02:18

@ne most: azt nem tudom, hogy közpénz-e?
hiszen az rtl számlájára folyik be

csicserierika 2011.02.25. 21:02:50

@beebeer: pont ez a bajom, hogy redukálódott. Szandál és Ani is szeret gonoszkodni , és nem szimpi, hogy össze-vissza csapódnak.

ne most 2011.02.25. 21:02:58

@genevieve: Ilyen alapon a Nokiás doboz sem az.

genevieve 2011.02.25. 21:03:25

@King of Shadows: ugyan, csak vigszinház volt:-)

tudod mikor adta volna fel:-D

ne most 2011.02.25. 21:03:55

@csicserierika: A két legsírósabb nevet a legjobban, mikor másokkal gonoszkodnak.

arkangyal44 2011.02.25. 21:04:24

@MegLepke: puszi drága Lepike köszönöm.@ne most: vagy nem,ugyanis nemrég óta írogatok ide:)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:04:29

@MegLepke: valamint készülök a golan-fennsíkra, utána pedig lenyilazom szandikát.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.25. 21:04:40

Alekosz a legjobban játssza ezt a játékot. Nem bánt senkit, nem veszekszik,mégis öt hülyézik le. Nem is értem.Nem diplomás, de iszonyatosan, gyorsan, és jól méri fel az adott pillanatot. Éva ki ismerhető,kezelhető lenne,ha Laci nem uszítaná a többit, a háttérből. Szandál gusztustalan, ostoba,gyenge jellem.Soha nem fog profitálni, ebből a játékból.

Ancilla 2011.02.25. 21:04:50

@ne most: Elnézést, hogy bekapcsolódom a vitátokba, de szeretném elmondani, én hogy láttam. Nem szerencsés a szimpátiánk vagy az antipátiánk alapján ítélni meg egy helyzetet.

- Jerzy halkan és udvarias hangen megkérte Évát, engedje meg, hogy Gigi zuhanyozhasson le, mert gyógyszert vett be, és szeretne minél lepihenni. (Gigi napok óta nem tud aludni, nagyon sokat fogyott, gondolom, erre kaphatott valamilyen gyógyszert, talán nyugtatót vagy altatót.)
- Erre Éva meglehetősen azt válaszolta, hogy ő is szarul érzi magát, és 2 perc alatt le fog zuhanyozni.
- Másnap reggel Jerzy keresni kezdett valamit, Éva rögtön magára vette, pedig szó sem volt róla, hogy őt vádolta volna meg bármivel is. S talán ezután nehezményezte Jerzy(megint csak halk hangon - vissza lehet nézni), hogy 20 percig zuhanyozott.
- Erre Éva elkezdett tombolni, ordítani.

S mi nem is látjuk az összes hisztériáját. Laci is megfogalmazta, hogy már reggel görcsbe szorul a gyomra, mert egész nap ordít, Gombi ugyanezt mondta, és Alekosz sem tagadta.

Mindenki feszült, ideges. A parlamenti vita meg arról szólt, hogy lehet-e a másikat szavakkal úgy alázni, ahogyan a azt Éva teszi. S abban igaza volt Bécinek, hogy ha a nyikhaj gecit elnézik, legközelebb ennél durvább dolgokat fog mondani.

Ezt én már vagy két hónapja is fölvetettem, hogy a villaszabályzat miért csak a fizikai agressziót bünteti kizárással. A szavakkal szerintem sokkal jobban meg lehet bántani valakit, mint egy naranccsal.

genevieve 2011.02.25. 21:04:58

@ne most: az teljesen más kategória

ha te sms-t küldesz a saját akaratodból bárkinek azt nem kérheted számon annak akinek küldöd, elvégre nem kényszerít rá senki, hogy megtedd:-)

redhaven 2011.02.25. 21:05:52

@Zelefánt: :)))
amafkától rafináltabb ragadozó kevés van.
szokták hölgyekre is vonatkoztatni,lásd vvadmafka.
a villában csak rikácsoló papagájok vannak inkább.
ani nagy állatbarát.
folyton az egereket itatja.

johanna-ne 2011.02.25. 21:05:56

@Retardált Légpisztoly: Igazad van még Jerzsi is őt hibáztatja, hogy nem akar szexelni Dzsidzsivel.
Nem vettétek még észre, hogy amikor valamit produkálnia kellene, akkor mondvacsinált dolgokkal beleköt az Évába, és arra hivatkozik, hogy az Éva kikészítette idegileg.
Ilyenkor legszivesebben pofán vágnám.

Elemer 2011.02.25. 21:06:26

@arkangyal44: ja még annyi történt, hogy gigiék megtudták, abban az egy órában nemcsak képet, hanem hangot sem fognak venni. erre gigi nagyon megörült, mert akkor végre beszélgethet egy jót jerzsivel. jerzsi arcán azt láttam, hogy kevésbé lelkesedett az ötletért, aztán azt mondta giginek, hogy szerinte még ma be kellene menniük. gigi viszont nagyon fáradt volt, először ki szeretné magát aludni, rendezni a gondolatait és majd utána mehetnek. attól tartok, hogy jerzsej nem fog végleg átpártolni a nőkhöz

2011.02.25. 21:06:35

@csicserierika: érdekes dolgok lesznek még itt, különösen akkor, ha Alekosz visszatér a párbajról, ez mondjuk szinte biztos. Lehet, hogy visszacsapódnak, bár szerintem ennek már igen kicsi az esélye.
A csapódásnak is vannak határai.

ne most 2011.02.25. 21:07:20

@genevieve: Nem bárkinek küldöm, hanem egy országos sugárzású csatornának, aki ebből a pénzből fizeti a frekvencia használati dijat. Ha a saját műholdjáról sugározná nem szólnék, nem is nézné senki.

csicserierika 2011.02.25. 21:07:41

@ne most: igen, így Szandál sokat ront a renoméján. Már nem olyan bájos mint eleinte. Eleinte a hisztijei, most meg a pálfordulása.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:08:32

@ne most: Melyik orvosok? Akik felmérték az eü-állapotukat? Anikóé se volt megfelelő, mégis beengedték. Szandált is már rég ki kellett volna tiltani, mégis ottmaradhatott...

Azt nem is, de azt igen, hogy időnként rosszul van...

@Lijiang: Idővel átfúródhat, de az változó, hogy mikor.

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:09:19

@ne most: a Nokiás doboz sem közpénz, az a kenőpénz amivel kevered.

A közpénz,az nagyjából az, ami az államháztartás vagyona, ami oda folyik be, vagy onnan kerül ki (adó, járulékok, pályázati pénz, állami beruházás stb.)

csicserierika 2011.02.25. 21:09:41

@beebeer: na, akkor karmolászhatja megint Szandi a szőnyeget, de ahogy ismerem Alekoszt, biztos, hogy nyitni fog felé és mások felé is.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:10:31

ez a barátok közt még a legvalószerűtlenebb baromság amit kitaláltak valaha...

arkangyal44 2011.02.25. 21:10:43

Várok valakit,de még nem látom,neki szeretnék válaszolni, delelőt leoltott mindenkit,nagyon csúnyán,hogy mekkora bunkó,ha egyetlen smst-is küld Alekra.azt mondta este lesz.

ne most 2011.02.25. 21:11:20

@Bogi és Burkó: Szerinted a saját pénzét tette a dobozba az igazgató, mert akkor lenne kenőpénz.

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:11:44

@ne most: de nem közszolgálati, hanem kereskedelmi csatornának.

Hidd el nem közpénz. beszéljünk másról.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:12:19

@arkangyal44: háááá:D:D:D te is az egyik bunkó vagy??? Elemér megmondta ám a tutit, hogy az ÉRTELMISÉG kire szavazhat!:D

mocskosmacska 2011.02.25. 21:12:41

@Lijiang: Majd, ha alek jön vissza párbajról, akkor szandálka megint nagyon kedves lesz vele. szandálka ugyanis tipikus felülre nyal, alulra rúg típus.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:12:47

@genevieve: Akkor viszont ne akadjon ki, ha kapja az SMS-t, hogy jobb lett volna neki, ha akkor tényleg kimegy. Meg azon se, hogy mások is ezt játsszák. :D

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:13:37

@ne most: ezt nem tudom, ha nem a saját pénzét tette bele, akkor természetesen lehet közpénz, amit kenőpénzként használt.

de ha már erre hivatkozol, akkor az sms-be a saját pénzed teszed :)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:13:58

hozzáteszem, nem ő volt az, aki minősített, csak ironizált! nehogy félreértés legyen, azért mondom:)

mocskosmacska 2011.02.25. 21:14:14

@Peter_Cs: Éva is közelíthetne barátságosan másokhoz.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 21:14:44

@MegLepke: Barátságos, szeretetteljes attitűddel Éva legjobb formáját lehet kihozni. Társaságban volt már szerencsém ultra gáznak kikiáltott csajból ilyen hozzáállással sziporkázóan szórakoztató nőt kihozni.

csicserierika 2011.02.25. 21:15:09

@arkangyal44: 47pcc3 a becsületes neve. Én válaszoltam neki és megköszöntem, hogy sikerült kapacitálnia, így biztos, hogy fogok szavazni, pedig nem szoktam ilyenekre szórni a pénzem.

ne most 2011.02.25. 21:15:27

@Bogi és Burkó: Te tanulhattad valahol az érvelés technikát. Pld miért de? Állított valaki mást?
Inkébb rajzolnod kéne, akkor nem bajlódnék azzal, hogy megértsem.

Elemer 2011.02.25. 21:15:34

@beebeer: szerintem ez a párbaj semmit sem fog változtatni a benti dolgokon, lejátszott a dolog, ők is tudják. a következő lesz érdekes, hogy éva kit hív ki és ki jön majd vissza. ha ugyanis éva kiesik, akkor kiváncsi leszek, hogy befogadják-e alekot a többiek, ha viszont visszajön, akkor már szerintem lesz aki hozzájuk csapódik

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:16:25

@Peter_Cs: én egyszerűen szeretlek :)))))))) komolyan! csodálatra méltó az eltökéltséged.

ne most 2011.02.25. 21:17:14

@Bogi és Burkó: A közpénznél nem az a lényeg honnan van, hanem hogy hova kerül! Látom túl bonyolult ez neked, túl sok szó.

2011.02.25. 21:17:21

@csicserierika: Alekosznak nyitni kell nyilvánvalóan mások felé, Éva alakít még egyet-kettőt, összefüggésben az elfogyasztott alkoholmennyiséggel és nagyon ciki lesz a társasága, előbb-utóbb kint marad.
Bár Alekosz annyira "A-típusosan" viselkedik, írta itt valaki előbb, "nem érez, nem tanul, nem szorong", biztos, hogy meglepő lépései lesznek.

Elemer 2011.02.25. 21:17:37

@Ayesha: hát igen, elég csúnyán le lettünk prolizva pc kolléga által, de hát nem kell ezt szégyellni, a munkásosztály is képviseltetheti magát az interneten!

arkangyal44 2011.02.25. 21:17:57

@csicserierika: Igazad van,valóban ő róla van szó,nagyon köszönöm.

genevieve 2011.02.25. 21:18:36

@King of Shadows: évára egyébként nincsenek szavaim.....
illetve nem is akarok foglalkozni vele, bünteti őt az élet és saját maga...
annyi biztos, hogy az rtl nem fogja engedni, hogy nyertes legyen, mivel vállalhatatlanul viselkedik...
ezt egyébként a köpéses jelenet után lilu ki is mondta, csak mindenki átsiklott felette.

Elemer 2011.02.25. 21:18:51

@Bogi és Burkó: azt kellene megszavazni, hogy ha már gigiék nem használják ki a lehetőséget, akkor Éva Peter_Cs-vel tölthesse el azt a kameramentes órát

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:19:25

@ne most: ne haragudj, de nem állok le veled szájkaratézni.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:19:56

Elemer 2011.02.25. 17:14:32
--- ez az a komment, amiért ájlávelemér a legfelsőbb szinteken.
:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:20:17

@arkangyal44: Vagyis erre a helyre és időpontra beszéltétek meg a párbajt? Majd szóljatok, hogy adjak helyet... XD

Rég láttam már egy dicsőséges harcot! :D

johanna-ne 2011.02.25. 21:20:34

@Ayesha: Gonosz leszek nyilazdd le Szandikát a kis Miss Röfi malackát

mocskosmacska 2011.02.25. 21:20:55

@genevieve: Mit mondott Lilu pontosan? Lemaradtam róla.

2011.02.25. 21:21:19

@Elemer: ez igaz, én is a következő párbajra lennék inkább kíváncsi. Ez a Gombi-Alekosz párbaj eléggé lefutottnak tűnik, szerintem a következő párbaj egyik résztvevője mindenképpen Éva lesz.

mocskosmacska 2011.02.25. 21:21:47

@johanna-ne: Nem gonoszság a világot megszabadítani a gonosztól.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:21:57

@csicserierika: Ja ... Ő? Csak MIATTA küldtem 5 (ÖT!!!) SMS-t Aleknak... :D

Lijiang 2011.02.25. 21:22:08

@Ancilla: ha a felvetésed törvényerőre emelkedne, kábé ketten lennének bent a villában.

Elemer 2011.02.25. 21:22:30

@Ayesha: köszönöm egyszer nekem is összejöhet. abba is kellene hagynom a kommentelést, mielőtt a nézők elpártolnak tőlem

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:22:33

óóó, és én még szégyenkezve vallottam be az egy sms-emet...

mocskosmacska 2011.02.25. 21:22:36

@beebeer: Az a gáz, hogy mindegyik párbaj lefutottként indul, teljesen egyértelmű, hogy ki fog visszamenni. Én egy szandál-éva párbajt néznék meg.

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:22:56

@Elemer: ha Évából is kihozná a "sziporkázóan szellemes nőt" nálam ő vinné el a fődíjat.

arkangyal44 2011.02.25. 21:24:11

Lassan mindenki ráállt a mérlegre, de a zsugelharcost még nem láttam, kivi lennék,hogy három hónap alatt ő mennyit szedett fel,lassan 3 hete nem mozog a dereka miatt,de az abrakot két kézzel tolja az arcába.

2011.02.25. 21:24:15

@mocskosmacska: Éva vs. Szandi, na az lenne az igazi catfight!!!! :D

genevieve 2011.02.25. 21:24:48

@mocskosmacska: a pontos szóhasználatra már nem emlékszem, de a lényege az volt,, hogy az rtl szerint minősíthetetlenül viselkedett

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:25:02

@Elemer: neeeeeeeeee! nem akarooooom!!!!
*üvölt, és karmolássza a szőnyeget

arkangyal44 2011.02.25. 21:25:43

@King of Shadows: adok neki csak lássam meg, szépen kulturáltan :)))))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:25:51

@genevieve: Szerintem a retekklubnak nem is kell majd beavatkoznia. Ha bejut a döntőbe, mindenféleképp valamelyik másikra szavaznak majd az emberek. :) Ott jön "a mór meg(t)ette a kötelességét, a mór mehet" effektus... :D

MegLepke 2011.02.25. 21:26:40

@Bogi és Burkó: nem hülyeség. Szavazzuk meg Peticsének az 50 millát. És persze Évát. Mindig kiáll választottja mellett, nem napraforgó. Akárki akármit mond, nem tudja eltéríteni. Igaz, annyira nem figyeltem mindig, hogy másokkal hogy kommunikál, de velem még sosem beszélt ledegradáló hangnemben akkor sem, ha vitatkoztunk.

Ancilla 2011.02.25. 21:28:06

Elnézést az előbbi kommentem szöveghibáiért, de utólag kitöröltem szavakat, és nem olvastam át újra, hogy értelmes maradt-e mindenütt.

Évával kapcsolatban még egy-két megjegyzést tennék:

Az édesapja említette egyszer, hogy az iskolában sem szerették a társai, mert irigyelték a szépségét. Attól tartok, nem csupán ezért. S valószínűleg így teltek el az eddigi évei, hogy örökös konfliktusokba keveredett az emberekkel, ezért van üldözési mániája is. Azonnal magára vesz mindent, s abból bomlik ki az újabb és újabb konfliktus.

Tulajdonképpen sajnálni lehet, amiért ilyen rossz természettel verte meg a sors. Soha sehol nem fog tudni megmaradni, illetve nem fogja megkapni azt, amire valóban a legjobban vágyik: a szeretetet. Nincs benne semmi gyöngédség, semmi empátia, kizárólag önmagára figyel mindig. Ezért alkotnak összeillő párt Alekosszal. Csak Alekosz mindig meg tudja őrizni a lélek rendíthetetlen nyugalmát.

Mme Chauchat 2011.02.25. 21:29:04

@MegLepke: már csak az a kérdés, használt-e villaalkotmányba nem illő kifejezéseket?

Lone Starr (törölt) 2011.02.25. 21:29:49

@Ancilla: +1. Ilyen egy rendesen levezetett álláspont. A záró bekezdéseddel azért nem tudok azonosulni. Az állítás igaz. A műfaj miatt viszont egyszerűen betarthatatlan lett volna egy ilyen szabályzat. A szereplők válogatása során konfliktusok felvállalása elvárt szempont volt.

Egy Éva szintű antropomorf (elnézést, de nem tekintem többnek) a harmadik héten (vagy napon?) kizáratta volna magát. Ez morálisan optimális is.
Azonban a szerkesztők fejében vajon megfordult ez a szempont valaha is? Várható hatása nézettség tizedelődés.

Te, vagy én a célközönség atípusos tagjai vagyunk. A típusos célközönség konfliktust és csak konfliktust akar. Ebben a trágárság maga az eszköz a szereplőknek, és cél a szerkesztőknek.

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:30:32

@MegLepke: mindig higgadt és türelmes,akárkivel szemben érvel. komolyan azt gondolom, hogy az ilyen vitapartner tiszteletet érdemel.

nálam Éva annyira elrugta a pöttyöst, hogy nem tudok higgadtan írni róla, ezért nem is írok soha PCS-nek.

joszif 2011.02.25. 21:30:56

Az csak nekem nem volt világos hogy Laci miért kezdte az Alekoszt osztani?
Mert a Béci meg az Anikó veszekedett Anikó bement a szobába és Laci meg elkezdte a hülyeségét, de nem vágom hogy miért?!

2011.02.25. 21:31:14

@Ancilla: egyszer volt Évának egy elszólása a köpködős este után, valami olyasmi, hogy gyerekként otthon semmi mást nem hallott, mint kiabálást, veszekedést. Ez kicsit árnyalja a képet, ami róla kialakult, de nem menti fel; azért vagyunk felnőttek, hogy ezeket a hibákat ne ismételjük meg. Vagy ha nem megy, forduljunk szakemberhez. Neki, mondjuk az alkohol miatt is fontos lenne.

Elemer 2011.02.25. 21:31:49

@MegLepke: Peter_Cs-re én is szavaznék. Mondjuk szerintem lennének vitái Alekosszal abban, hogy ki mellett aludjon Éva

MegLepke 2011.02.25. 21:32:56

@Mme Chauchat: velem szemben nem. Mással szemben pedig nem láttam.

@Bogi és Burkó: igen, én is ezt látom, de ugye én sem látok mindent.:)

genevieve 2011.02.25. 21:33:04

@Bogi és Burkó: pont mint alekosz:-)
de ettől még egyáltalán nem lesz igaza:-)

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:33:12

@Ancilla: @Lone Starr: Beírtam nektek két dicséretes ötöst.

redhaven 2011.02.25. 21:33:40

@arkangyal44: talán a retek legnagyobb tévedése laci.
arra nem gondolhattak,hogy ez a sportman képes lesz megenni a költségvetés felét.
plusz olyan merev mint az edzetlen acél.
mondjuk örzsémmel,gigivel,a poraiból főnixként (későn)kelőgombótával,a méltán kiesettekkel(kiv talán salsanő) sem csináltak nagy bótot.

genevieve 2011.02.25. 21:33:58

@joszif: csak szemléltette alekosznak,, hogy milyen az amikor őt is ugyan úgy alázzák, mint ahogy éva tette jerzsyvel

Elemer 2011.02.25. 21:34:31

@Lone Starr: mindenki azt hiszi magáról, hogy ő az "atipusos" tagja a közönségnek, pedig te is, ancilla is nézitek a műsort és ez az egyetlen dolog, ami az RTL-nek számít. hogy most idegeskedtek közben, felháborodtok, röhögtök, elérzékenyültök, azt teljesen mindegy.

genevieve 2011.02.25. 21:34:33

@beebeer: jerzsy is ezt hallotta otthon, vele is állandóan ordított az anyja...

redhaven 2011.02.25. 21:34:56

bazz lacit sokáig bennhagyják képes lesz megenni kolosi évvégi jutalmát.

ne most 2011.02.25. 21:35:54

@joszif: Azért Alek, mert Éva visszaszólt volna neki, esetleg leköpi.

Ancilla 2011.02.25. 21:36:47

@beebeer: Úgy vélem, az alkoholra is azért szokott rá, hogy a szorongásait, a feszültségeit oldja. A lehető legrosszabb módszer, mert így egyenes út vezet az alkoholizmus felé. Márpedig ő igen közel áll már ehhez az állapothoz. Valóban orvossal kellene kezeltetnie magát.

Peter_Cs-vel kapcsolatban már megfordult a fejemben, hogy vagy Éva édesapja, vagy Ádám...

Lone Starr (törölt) 2011.02.25. 21:37:07

@Bogi és Burkó: Köszönöm tancsi woman and/or tancsi man! ;)

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:37:44

@genevieve: szerintünk :) szerinte pedig mi látunk mindent alapjaiban tévesen :)

A "jó ember-e Éva?" kérdés azért tulajdonképpen nekem nem olyan fontos. csak egy ismeretlen nő, akit néhány hétig látunk a tv-ben

ne most 2011.02.25. 21:38:21

@redhaven: Laci épp Alekon mutatja be, hogy kell undorítóan viselkedni, aki soha nem k..anyázott, nem törte be az ajtót a piáért stb.
Laci eddig csak magában, mert puffogni.

2011.02.25. 21:38:39

@genevieve: igaz, Jerzsi előélete aztán tényleg szörnyű lehetett, ő talán ezért ennyire konfliktuskerülő, elég lassú agyú fiú, de ezért, hogy túl tudott lépni a szülői házból hozottakkal, becsülöm.
Évával kapcsolatban csak felhoztam az infót, nem menti a viselkedését semmiképpen.

Elemer 2011.02.25. 21:39:23

azért az milyen bájos, hogy szandál kiakadt a trágárságon. magyarázta is anikónak, hogy ebből a szóból aztán lesz durvább, emg még durvább, egyem a kis mimóza lelkét :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:41:12

@Ancilla: Szerintem nagyon is van benne empátia, csak mindenáron el akarja titkolni, mert azt gyengeségnek tekinti. Tulajdonképpen én emiatt haragszom rá ennyire, mert az nem mentség, hogy olyan a természete (az meg végképp nem, hogy ivott). A családomban volt egy pár ilyen, és ők is megtanulták visszafogni magukat, mondjuk ehhez az is hozzátartozik, hogy egyáltalán nem nyúltak alkoholhoz (ezért is utálom az alkoholistákat).

Ő is meg tudná csinálni, ha csak egyszer észrevenné már, hogy senki sem akarja bántani, ha ő nem támad. Főleg ha nem venne olyasmit is támadásnak, ami nem az... :)

@genevieve: :)

joszif 2011.02.25. 21:41:20

@Ancilla: ez már nem tudom hányadik post ma ami az alkoholt firtatja volt a velveten hogy 3 hónap alatt 35 üveg tömény meg 140 üveg sör fogyott el még ha nem is egyenlően de ebből azt levonni hogy a villában akárki is alkoholista lenne az kurva nagy tulzás.
Csak is azért jön le ez a kép mert napközben nem csinálnak semmit este meg iszogatnak és mikor iszik az ember sokkal többet beszél és ha esetleg beszol valaki a másiknak előbb válaszol vissza mint amúgy tenné.

mocskosmacska 2011.02.25. 21:41:21

@redhaven: Szerintem az rtl legnagyobb tévedése az, hogyha valaki tetovált, káromkodik, a sexiparban dologzik és iszik az már "érdekes". És most itt állnak egy halál unalmas műsorral, amiről balázséknak nagy műröhögések közepette kell magyarázni, hgoy milyen szórakoztató és vicces.

2011.02.25. 21:41:47

@Ancilla: az alkohollal való viszonyát pont ezekkel a szavakkal magyarázta, amit írtál. Szerintem nem közel áll az alkoholizmushoz, már az.
Sürgős szüksége lenne Peter_Cs-re, hogy vonzó, szellemes nőnek érezze magát alkohol nélkül is.

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:42:19

kiszálltam, a film+-on a Halál ötven órája megy.

Jó éjt minenkinek!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 21:42:56

@beebeer: Nyilvánvaló, hogy direkt nem teljesen szeretetteljes lékkörben nevelkedett embereket raknak össze, kell a mindennapi balhé, a csatorna arra játszik rá. Das Experiment 2.0!
@Elemer: Bagoly mondja verébnek, hogy nagyfejű!

mocskosmacska 2011.02.25. 21:43:53

@Bogi és Burkó: Kedvesem is azt nézi. Most van az első reklám.

ne most 2011.02.25. 21:44:14

@Ancilla: "Nincs benne semmi gyöngédség, semmi empátia, kizárólag önmagára figyel mindig. Ezért alkotnak összeillő párt Alekosszal. Csak Alekosz mindig meg tudja őrizni a lélek rendíthetetlen nyugalmát." Szerintem te se érted mit akarsz mondani. Akkor sem ha azt mondod ezért.

Ancilla 2011.02.25. 21:45:04

@Elemer: Én akkor is nézném, ha nem lenne benn botrányos viselkedésű ember. Már korábban írtam, hogy nem a szórakoztató oldala érdekel a műsornak, hanem az emberi oldala.

Az Éva-féléket szerintem azért szeretik nézni az emberek (magamat is beleértve), mert olyan jó átélni közben, hogy mi nem ilyenek vagyunk. A szörnyű gyilkosságokról szóló híreket is azért szeretik olvasni, mert közben eltölti az olvasót az a kellemes érzés, hogy mindez nem vele történt meg. (Ez nem az én gondolatom, pszichológus tollából olvastam.)

mocskosmacska 2011.02.25. 21:45:06

@Ancilla: Á, Ádám csak a kamera előtt cuppanóspuszizik vele a 15 perc hírnévért.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:45:23

@Elemer: mert ő azt hiszi, hogy most már ő is tagja az ÉRTELMISÉGI RÉTEGNEK.

joszif 2011.02.25. 21:45:33

Én már csak azért drukkolok hogy kiessen Alekosz meg Éva aztán akik annyira utálják őket nézhetik a semmit mert akkor garantáltan a semmi lesz. Ezek még beszélgetni sem beszélgetnek egymással csak úgy vannak, ide oda ülnek magukbafordulva.

genevieve 2011.02.25. 21:45:46

@ne most: érdekes, én pontosan értem mit irt ancilla:-)

ne most 2011.02.25. 21:46:05

@Peter_Cs: "teljesen szeretetteljes lékkörben nevelkedett emberek" A ma nap baromsága cimet nálam ez nyeri.

Bogi és Burkó 2011.02.25. 21:46:06

@mocskosmacska: sajnos lecsúsztam az elejéről, úgy emlékeztem később kezdődik.

de már ittse...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 21:46:10

@joszif: Ennyi emberre ez elég szegényes alkoholmennyiség!

Ancilla 2011.02.25. 21:46:34

@ne most: De, pontosan értem, hogy mit akarok mondani.(Belelátsz a fejembe???)

ne most 2011.02.25. 21:46:48

@genevieve: Inkébb érzed, neked nem áll jól az értem szó, idegen tőled.

genevieve 2011.02.25. 21:46:57

@joszif: és ha mondjuk alek, éva maradna bent utoljára, mit csinálnának?:)

genevieve 2011.02.25. 21:47:31

@ne most: jó estét kedves tomoceusz:-D

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.25. 21:47:47

Szerintem Lacit, az RTL vette fel a játékba, biztonsági embernek.
Nem látni őt csak ritkán, nem vesz részt jó pár dologban. Csak úgy el van ott, mint egy bankban a biztonsági őr.
Ha már ők választották ki a játékosokat, saját ismeretség alapján. Csupa problémás játékost. Azt is tudták, hogy nem maradhatnak magukra, mert össze verekednek, előbb, utóbb.Végig ez volt az érzésem, Laci megjelenése óta. Nem is érdekel igazán,
pont ezért.Egyébként, egy nagy gusztustalan, furkó.

ne most 2011.02.25. 21:48:22

@Ancilla: Azt hittem tudod mit akarsz mondani. Az valami nyelvújjítás lesz, ha érted is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 21:48:40

@joszif: Ha ők ketten kiesnek, a VV4 folytatása biztos bukta a csatornának.

joszif 2011.02.25. 21:49:08

@genevieve: még egy ember lenne rajtuk kívül. 3 emberes lesz az utolsó kiszavazás ez eddig így volt.

Lijiang 2011.02.25. 21:49:27

ezt az örökös alkoholistázást én is költői túlzásnak tartom. attól, hogy éva bevallja, szereti az alkoholt, nem alkoholista. attól, hogy elmondja, azért iszik mert könnyebb elviselni a cirkuszt, nem alkoholista. amikor egy hétig nem volt pia, egyik sem borult ki miatta, egyiknek sem remegett a keze, egyiknek sem voltak elvonási tünetei.

Desperatefan14 2011.02.25. 21:50:04

Sziasztok! nem akarok okoskodni, de Györgyi tényleg Éva húga, én beszéltem vele Facebookon, és mondta hogy mindig idősebbnek nézik, mert már van gyereke.

redhaven 2011.02.25. 21:50:17

@ne most: laci annyira fogyasztható ebben a műsorbanmint a sótlan étel.
nem ide való.

mocskosmacska 2011.02.25. 21:51:00

@genevieve: Innának. De fináléban hárman lesznek.

hexensussz 2011.02.25. 21:51:02

@ne most: Valószínűnek tartom, hogy a kérdést nem a frekvenciahasználat, vagy a közpénz oldalról kne közelíteni, henem onnan, hogy ez egy nyilvános nyereményjáték. És ha a játék nézőközönsége nem is, de a játékosok mindenképp igényt tarthatnak arra, hogy nyereményhez vezető út átláthatóan, kontrollálhatóan tisztességes legyen. Vagyis: a továbbjutás, vagy a kiesés kérdése a meghirdetett elvek alapján valóban a közönség-szavazatok száma alapján dőljön el.
Számomra magától értetődően természetesnek kellene lennie annak, hogy beérkezett szavazatok számát valamilyen bizottság és/vagy közjegyző ellenőrizze.

redhaven 2011.02.25. 21:51:32

@mocskosmacska: ugyanezt leírtam köbö hete én is.

Elemer 2011.02.25. 21:52:01

@Ari11: dehát miért kellett volna még egy biztonsági ember, amikor már ott volt Alekosz? :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:52:13

@Ari11: Mondjuk az tényleg gyanús, hogy nem is akarják párbajra küldeni és senki sem viszi ki...

Viszont az meg cáfolja (szándékosan írtam külön) ezt a tézist, hogy nem csinált semmit, amikor Zsuzsi nekiment a Prolivérnek...

Ancilla 2011.02.25. 21:52:34

@joszif: Nem az elfogyasztott alkoholmennyiség alapján mondtam, amit mondtam. Éva szinte reszket az alkoholért. Számtalan példa igazolja, hogy a szükségletévé válik lassan (vagy már azzá is vált.)A csatorna egyébként valószínűleg azért csökkentette le hirtelen és drasztikusan a mennyiséget, mert az elején elég sok volt benn az alkohol, és nagyon is kifordultak egyesek önmagukból. (No és a nézők is felháborodott leveleket küldözgettek.)

2011.02.25. 21:52:48

@Peter_Cs: néha van egy érzésem, hogy ennek az emberkísérletnek sem lesz jó vége. Ráadásul mintha a csatorna sem lenne felkészülve erre a kísérletre; nem egyértelműen kiépített szabályrendszer, a játék értelmetlen hosszúsága, teljes koncepciótlanság.
Annyi biztos, a casting nem erőltette meg magát, egyszerűen lesétáltak az erotika kiállításra, aztán kész.
Mondjuk ez is bizonyítja, hogy a pornó/erotika szakmában rengeteg sérült emberke dolgozik.

Lone Starr (törölt) 2011.02.25. 21:52:59

@Elemer: De ezzel nem mondtál ellent, és én sem fogok. Azt írtam, hogy többségi nézői elvárás a gát nélküli verbális agresszió. A nézettségről nem írtam semmi mást, mint hogy az anyázás eleve tiltása paradox helyzetek sorát hozta volna, amíg csak ki nem bukott volna valaki. Erre kizárhatták volna (vagy rendeztek volna egy Szandikás álkizárást). Ez nem működött volna, amit tudtak is a készítők. A nézők változatos habitusaiban van egy nagyon gyakori szempont. Az agresszió elvárása. Ezért erre állítják be a műsor jellegét. Én is nézem, nem tagadom. De nem ezt a szerkesztői munkát várom/vártam volna.

Légyszi szerkesztők, olvassátok a Hv-ot! Ez konstruktívabb, mint a funkcionális análfabékák sms-fala. Kvalitatív vs. kvantitatív.

genevieve 2011.02.25. 21:53:17

@mocskosmacska: tudom, csak a példa kedvérét irtam:-)

genevieve 2011.02.25. 21:54:02

@ne most: inkább csak alekosz helyére pályázol:-)

Lijiang 2011.02.25. 21:54:24

@genevieve: hát ha azt elvonási tünetnek értékeljük, hogy normálisabban viselkedett egy icipicivel, akkor igazad van:P

ne most 2011.02.25. 21:54:40

@hexensussz: Pont az ilyen érvelés miatt teszik ki a százalékot vagyis ez az érvelésed kevés a számok közléséhez. Enélkül csak annyit mondanának, hogy ki nyert.

Ancilla 2011.02.25. 21:55:09

@ne most: A nyelvújítás szóban nem kettőzzük a j-t!!!

redhaven 2011.02.25. 21:55:19

@joszif: talán bélám-alek-ani hármas lesz a befutó.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 21:55:40

@Ancilla: Peter_Cs-vel kapcsolatban már megfordult a fejemben, hogy vagy Éva édesapja, vagy Ádám..."

Ahogy Ádám valentin napon viselkedett Évával, kizártnak tartom, hogy ilyen eltökélten égetné magát itt. Már nekem volt kínos a feszengése és a sok cuppanós szájrapuszi, ahogy "egymásnak estek". Ráadásul előzőleg már nyilatkozott olyat -ha jók emlékszem-, hogy be van rágva Évára az alekoszos dolgok miatt. Erős a gyanúm, hogy az rtl jó sokat győzködte, hogy bemenjen hozzá.
Mellesleg ilyen egoista dögöt, még nem láttam, mint É. Mindent visszahárít, minden konfliktus helyzetben áldozatnak látja, láttatja magát, önigazolást adva magának a minősíthetetlen viselkedésére. És még sajnáltatja magát, hogy senki nem szereti. Egyszer tényleg pofán vághatná valaki.
Vagy legalább egy nagy kancsó vizet öntene a képébe. De az is tetszene, ha egy sunyi geci egy mámoros éjszakán jól belenyírbálna a hajába. :D

Nem hallottam tisztán, mit kérdezett Béci tőle, amikor rákérdezett, hogy van-e testvére?

ne most 2011.02.25. 21:56:06

@Ancilla: Na, van valami, amire közösen építhetünk.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 21:56:31

ALig várja, hogy dolga legyen, mert már nem bír a felgyülemlett agresszióval:)

redhaven 2011.02.25. 21:56:38

@Ancilla: véva leamortizálódott.
sajnos.

Elemer 2011.02.25. 21:56:44

@Ancilla: de ha téged az emberi oldala érdekel, akkor pont az éva, alekosz, szandika féle karaktereket gondolnám számodra izgalmasnak. ha béci, laci, gigi, jerzy, gombi lennének magukban, azon túl sokat nem lehetne figyelni, elemezni, legfeljebb csak nézni, hogy milyen aranyasok

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:56:45

@Desperatefan14: Most direkt visszanéztem a beszavazóját, és tényleg azt mondja, hogy a testvérével él. Tehát nem mondta, hogy nővére van. Sorry, my bad...

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 21:56:58

@Lijiang: mikor volt olyan, hogy egy hétig nem volt pia?

joszif 2011.02.25. 21:58:07

@Ancilla: Nem ez úgy volt hogy Alekosz fellökte Lacit aztán hirtelen felindulásból kirakták az alkoholt és onnantól kezdve folyamatosan szabályozva van az alkohol általában mindig kevesebb van bent mint amennyi kéne.
Ha minden nap csak 1/2 kenyeret küldenének be akkor ugyan az a kép lenne hogy ezek kenyérfüggők mert mindenki a kenyeren vitázna.
Ha valamit ennyire tiltanak akkor az mindig sokkal élesebben fog kijönni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 21:58:37

@puspang: Állítólag Zolivér győzte meg, hogy bemenjen... :D

Lijiang 2011.02.25. 21:59:07

@puspang: büntetés volt az alkoholkövetelés miatt, nemrég járt le. fel sem tűnt, mi?

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:00:25

@Lijiang: Éva keze elég sok felvételen remeg cigizés közben. Vagy az idegtül, vagy a piamegvonástól, vagy a másnaposságtól, stb.

hexensussz 2011.02.25. 22:00:43

@ne most: ... és a százalékos megosztást mi más alapján tudnák megállapítani, mint a beérkezett sms-ek, hívások száma alapján?
A konkrét darabszám meg a csatorna üzleti titka, a bevétel iránt legfeljebb az adóhivatal érdeklődhetne.

mocskosmacska 2011.02.25. 22:01:24

@redhaven: Milyen egyrugóra jár az agyunk.

Ancilla 2011.02.25. 22:02:39

@Lone Starr: Én néztem az előző VV-t is. Ott nem emlékszem ilyen mértékű verbális agresszióra.

Vajon ennyire megváltozott volna az ember az eltelt nem tudom hány év alatt? Biztosan, mert nemcsak a durvaság nőtt meg, de tűrőképesség is jelentősen csökkent. A volt VV-sek mondták már többször is, hogy ők sosem kerültek olyan helyzetbe, hogy ki akartak volna jönni, illetve, hogy ennyit sírtak volna. Vagy talán nem a tűrőlépességgel van baj, hanem ennek is a megnövekedett agresszió az oka?

truegrit 2011.02.25. 22:03:41

Nincs hang a gépemen. Valaki elárulná nekem kérlek, hogy Laci mivel savazta szegény Alekinnyót?

Ancilla 2011.02.25. 22:03:51

@joszif: De miért csak mindig Alekosz és Éva vitázik az alkoholon???

arkangyal44 2011.02.25. 22:03:53

@redhaven: Nekem nagyon antipatikus ez a nagy medve,több mint három hónapja megy lassan a műsor,de még nem láttam egy jóízűt nevetni,avagy mosolyogni.Alekkal,meg nem is lehet összeveszni,annyira nyugodt egy fazon,mire eljut a tudatáig ,hogy most valaki veszekszik vele, vagy bactatja,addig lemegy a nap:))

mocskosmacska 2011.02.25. 22:04:12

@King of Shadows: Szerintem az is a műsor része volt. Olivérnek parancsba volt adva, hogy akasszon ki valakit annyira, hogy az tettlegességig fajuljon. Először Évával próbálkozott a lárvázos jelenetben, de abból nem lett narancsdobálás. Így a másik ideggyenge zsuzsi lett a következő áldozat. Ha ő is türtőzteti magát, akkor szandálnál próbálkozott volna. Fogadni mernék rá, hogy a készítők valakit ki akartak dobni tettlegesség miatt és olinak az volt az egyik feladata, hogy ezt hozza ki valakiből.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:04:26

@King of Shadows: na ugye! És mit kapott a hálás, szerelmes Évától? Na mit?! "De jó a hajad, fodrásznál voltál?" :D
Aztán kivitte cigizni és közben megmutatta a visítozó Anikót és Szandált, hogy ők a barátai. :D

Lijiang 2011.02.25. 22:04:54

@puspang: sztem az ideg. amikor lejárt az alkohol bünti, és először kaptak megint (azt hiszem Oli kiesése után), véletlenül néztem az éjszakait. Gombi elsőként, Szandál másodiknak rúgott be, Éva és Alek egész sokáig tartotta magát.

genevieve 2011.02.25. 22:05:07

@Ancilla: nem emlékszem, hogy az előző vv-ben lett volna ilyen két táborra való szakadás...

truegrit 2011.02.25. 22:06:40

Nincs hang a gépemen. Valaki elárulná nekem kérlek, hogy Laci mivel savazta szegény Alekinnyót?

Elemer 2011.02.25. 22:07:27

@Lone Starr: hát valaminek kell történnie. fizikai agresszió ugye kizárt, egy nagy szerelem, vagy mély barátság kialakulása szintén érdekes dehát három hónapig azért senki sem nézné, ha csak feladatok lennének, akkor be sem kellett volna költözni, szóval folyamatosan kell valamilyen konfliktust gerjeszteni. az más kérdés, hogy ezek néha hova fajulnak, én úgy gondolom, hogy az rtl elég rendesen elbaszta a castingot, nem térképezték fel kellőképpen a játékosokat.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.25. 22:07:36

Laci, nem gondolta, hogy a narancs dobálás után, jön a vizes üveg.
Biztos, komoly megbeszélés volt, arra nézve, mikor lépjen közbe. Az is fontos lehetett az RTL nek, hogy hihető legyen, Laci is játékos, mint a többiek. Látszott is, hogy gondolkodott, nagyon, hogy mit tegyen.Szerintem kivárt, nem ugorhat rögtön. Ezenkívül, szerintem nem is olyan hülye, mint amilyenek mutatja magát.
Lehet, hogy tökéletesen látja el a dolgát. A mostani Alekoszal folytatott magyarázatánál, nagyon fel emelte a hangját. Ez szerintem, burkolt megfélemlítés.Minden játékos számára, tartanak is tőle. Higgyétek el, nem olyan hülye ez az ürge. Inkább egy nagyon jól képzet faszi. Olivér tudta, és szerintem Alekosz meg sejti.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 22:07:40

@beebeer: Már többször volt bent tömegverekedés-közeli hangulat, kérdés, hogy meddig tudják magukat türtőztetni. Zömében olyanokat sikerült összeválogatniuk, akik vagy az Erotika kiállítás, vagy valamely tévéműsor korábbi szereplői/műsorvezetői voltak. Most először nem civilek vannak bent.

genevieve 2011.02.25. 22:07:48

@truegrit: nem savazta, csak szemléltetést tartott

valami olyasmit mondott, hogy már tudja ki ennyire büdös, leült alak mellé és szagolgatta... és utána azt mondtad, ogy együgyü tyütyü

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:07:48

@Lijiang: nem követem éjjel-nappal az eseményeket, de mivel Évánál sose lehet tudni, hogy attól hisztis és mosott szar, mert épp másnapos, piás vagy korán kelt, így tényleg fel sem tűnt, hogy tán elvonási tünetei lehetnek. :D

genevieve 2011.02.25. 22:09:46

@Ari11: ez viszont megmagyarázná miért megy be egy 40x éves, rendezett egzisztenciában lévő férfi egy ilyen helyre.

joszif 2011.02.25. 22:09:46

@Ancilla: az egészet ott baszta el az rtl hogy tudatosan Éva Ildikó párbaj elött csoportokra és a rá következő párbajra is csapatokra kényszerítette a bentlévőket. Kvázi kénytelenek voltak még jobban klikkesedni amit 1 hónapon keresztül kénytelenek voltak csinálni. Utánna meg már nem lehet visszacsinálni.
Kialakult az hogy ha valaki a másikkal akar beszélni akkor ő már áruló. Ráadásul az egyik csapat igencsak megfogyatkozott és most jelenleg 7-en vannak 2 ellen ami leginkább úgy van hogy 7-en szívják Éva vérét.

Ami valahogy úgy nézhet ki hogy egész nap csinálhat bármit az Éva az 7 emberből egynél kivágja a biztosítékot, kicsit odaszól neki. Ezt eljátszák mondjuk egy nap 20x vele aztán a következő alkalommal már elpattan nála a cérna aztán kitör.

Azért az kurva szar lehet hogy csinálhatsz akármit az valakinek már önmagában azért nem tetszik mert azt te csináltad.

47pcc63 2011.02.25. 22:10:39

@genevieve: Laci betyárnak is megártott a pálinka. Béciék nem tolták előre a Gombit, hanem kifejezetten ő kérte, hogy önbizalmának megerősitése, és megmérettetése érdekében őt küldjék párbajozni. Ha ez oli esetében vagány dolog volt, jelen esetben sem kifogásolható, és nem kell az ellenségeskedést szitani.Oli és Gombi is vissza akart és akar menni a villába. Kiváncsi vagyok, hogy az egyszerre két poharat emelgető alkoholfüggő, és nőkre gusztustalanul nyomuló konyakosznak, vagy az érzéseit leplezni nem tudó, de egyébként szimpatikus Gombinak a továbbjutására szavaznak e holnap a nézők.Többségben vannak-e azok, kiknek a szórakozást és emberi értéket a gögög uriember testesiti meg? Konyakosznak a Vája néni hasában sem volt ilyen dolga. Évával a megrendelésnél még azt is kikötik, hogy extra minőségü legyen a beszállitott ital.Küldjenek minnél többet, használjon nekik.

truegrit 2011.02.25. 22:10:51

@genevieve: Köszi az infót. Mire föl kezdte el bántani? Gondolom, nem barátkozásból mindta mindezt.

Ancilla 2011.02.25. 22:11:53

@Elemer: Én nem mondtam, hogy Alek és Évanem izgalmasak. Ma este kizárólag róluk beszéltem. Csak azt említettem meg, hogy én nem szórakozom rajtuk, nem ezzel a szándékkal nézem a műsort (nekem Hajnika az igazi, kellemes szórakozás), hanem eltöprengek a viselkedésükön, próbálom a magyarázatot megtalálni arra, amit csinálnak. Tanulságos. Szerintem szürke ember nincs, csak meg kell mindenkiben találni az érdekeset, a figyelemre méltót. Nekem Laci sem unalmas.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:12:04

@Lijiang: igen. akik nem bírják a piát, hamarabb dőlnek ki.
Ez akkor volt, amikor Szandika idejekorán járásképtelenné itta magát a többiek meg balhéztak utána? Már annyi botrány volt a villában, hogy néha teljesen összefolynak az események. :)

genevieve 2011.02.25. 22:12:10

@joszif: na, azért éva nem egy ártatlan bárány:-)

joszif 2011.02.25. 22:12:15

@Ancilla: nem ők vitáznak. Azok vitáznak akik nem isznak. Mert míg akik isznak és nemcsak éva alek hanem akár béci gombi jerzsi is ellazulnak kicsit. Ez lacit zavarja.
Úgy kell elképzelni mintha egy buliba te vagy a sofőr és nem iszol akkor nem érzed jól magad és minél előbb hazamennél. Csak a villában nem tudnak lelépni...

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:12:29

@hexensussz: régebben miért a szavazatok darabszámát mutatták? még a vv3ban is...most meg százalék van.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 22:12:49

@Ancilla: Túl sok örömgyilkos emberkét raktak be! Éva, Alekosz és Anikó jól meglennének a Rácz-féle regulák nélkül is!

genevieve 2011.02.25. 22:13:03

@truegrit: mondom szemléltetés céljából,, mivel előtte éva megint minősithetetlenül ordított erzsyvel...és azt akarta megmutatni aleknak, hogy milyen érzés is ez..

redhaven 2011.02.25. 22:13:11

@mocskosmacska: lehet,hogy egy helyen vettük:)))

genevieve 2011.02.25. 22:14:04

@47pcc63: hát köszönöm a választ, de nem tudom mire:-)

47pcc63 2011.02.25. 22:14:20

@joszif: Ezek szerint Olivér is egy beteg állat volt, akit Alekoszék előre toltak??
Én úgy láttam, hogy Gombi saját maga kérte (ahogy korábban Olivér is..) hogy tegyék rá a jelet..

truegrit 2011.02.25. 22:14:37

OK, világos. Köszi.
Hajrá bALEK!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:14:39

@genevieve: na köszi, nekem akkor pár perc kimaradt és nem értettem, hogy mi ütött Laciba, hogy ilyeneket mond, miközben Alekosz is igen furcsán nézett ki a fejéből.
Mintha az járt a fejében, hogy de kár, hogy ez nem nekem jutott az eszembe.

joszif 2011.02.25. 22:15:21

@genevieve: ez így igaz, csak neki folyamatosan védenie kell magát a 7 emberből valakivel szemben.
Amikor kiegyenlített volt a két tábor akkor majd két hétig nem vitázott. Mindenki jól elvolt a saját helyén. Kisebb viták voltak de nem ilyenek.

genevieve 2011.02.25. 22:15:47

@genevieve: ez nem is kétséges:-)

legyen kaja, pia és ne kelljen semmit csinálni...királyság lenne....végül is ezért mentek be a villába:-)

genevieve 2011.02.25. 22:16:24

na, ezt peter-cs-nek akartam irni:-D

fordp01 2011.02.25. 22:16:54

együgyü tyütyük vagytok :)))

genevieve 2011.02.25. 22:17:28

@joszif: évának mindig, minden körülmények között vannak/voltak vitái:-)

arkangyal44 2011.02.25. 22:17:36

@Ancilla: Persze hogy nem unalmas, nincs miért az legyen hisz nem is csinál semmit azon kívül,hogy néha ossza az észt.

redhaven 2011.02.25. 22:18:31

@arkangyal44: olyan,mint egy kora negyvenes még érintetlen tanárnő:))
neha keményebb(nek akar tűnni)mint a fagyos birkaszar,neha alig tipeg.
az tuti,hogy megeszi a retek teljes nyereségét tavaszig.
ezek a 10dekás lánykák legalább "költséghatékonyak":)))

47pcc63 2011.02.25. 22:19:08

@genevieve: Tévedsz! Alekosz okádni is szokott. Nem nézed figyelmesen a müsort. Pl. disznótoron is hányt!

Elemer 2011.02.25. 22:19:15

@47pcc63: rosszul tudod. a nagyon szimpatikus és őszinte Gombinak az Apja Szelleme tanácsolta, hogy alekoszt vigye ki párbajozni.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:19:28

@joszif: Éva már mindenkinél kivágta a biztosítékot a kezdetektől fogva. Mostanra szépen eljutott oda, hogy mindenki tényleg utálja. Vagy felképelik előbb-utóbb, vagy egyszerűen ignorálják, amíg kinn nem marad.

Szerintem Évának is az a baja, int Alekosznak: rettegnek attól, hogy ki kell menniük párbajozni és esetleg kinn maradhatnak. Ettől sík ideg Éva és ettől zaklatott Alekosz. Az a jellegzetes, kényszeres fejmozgás is sokkal látványosabb nála az utóbbi időben.

2011.02.25. 22:19:39

@Peter_Cs: nem tudom, jó-e az, ha a szereplők "nem civilek", de a készítők dilettánsak.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:19:45

@joszif: meg elkavargatták a kakit, mindenki a saját kis csapatában:)

genevieve 2011.02.25. 22:20:33

@47pcc63: tényleg aranyos vagy, hogy nekem irsz, de fogalmam sincs mire válaszolsz:-)

lac64 2011.02.25. 22:20:43

@joszif:
Hello! Hét kontra két emberről írsz, és mások is Anit már Béciékhez sorolják. Szerintem ez nem annyira egyértelmű. A kiválasztás utáni éjjel az on/offline-ban Laciék Anit nem számolták magukhoz. A mai öf-ben is Ani szerint nem kellett volna megbüntetni Évát.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 22:20:45

@mocskosmacska: Mondjuk az megmagyarázná, Laci miért nem csinált semmit.

@puspang: Azt az Anit és Dikát, akik kipaterolták az ágyából... XD

@Ari11: Ez meg arra is magyarázat lehet, hogy miért nem hívja ki senki, pedig sejtik, hogy nincs nagy tábora. Szerintem még Bömbi is legyőzte volna, ha őt hívja ki (feltéve, hogy az RTL is hagyja kiesni)...

47pcc63 2011.02.25. 22:20:46

@genevieve: Bocs Téged jelöltelek meg,mert legalább megjelenik,hogy kaptam e visszajelzést E-mailon.

Ancilla 2011.02.25. 22:21:01

@joszif: "Azért az kurva szar lehet hogy csinálhatsz akármit az valakinek már önmagában azért nem tetszik mert azt te csináltad. "

Igen, ez nagyon rossz lehet. De ezt valamivel ki kellett érdemelni. Mert gondolom, nem úgy esett a választás éppen Évára, hogy ec, pec, kimehetsz....

arkangyal44 2011.02.25. 22:21:23

@Ayesha: nagyon egyszerű a válasz,ha az sms-ek számát mutatnák akkor lehetne tudni mennyit keres a retek az sms-ből befolyt lovettábol

genevieve 2011.02.25. 22:22:17

@47pcc63: aham, már kezdtem azt hinni, hogy valami más idősíkba kerültem:-)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:23:21

@joszif: szerintem csak magának köszönheti, hogy folyamatosan védenie kell magát. Ha csak egy kicsit simulékonyabb és kevésbé agresszív lenne, nem lenne így. Még Szandál is jobban tudja moderálni magát, mint ő.

47pcc63 2011.02.25. 22:23:34

@Elemer: Na várjál,amikor az Oli párbajban kiesett akkor mondta a konyhában,hogy most Te (mámint Alekosz) következel,emlékezz csak vissza ha láttad a Belevalót!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 22:24:39

@puspang: Pedig a két legérdekesebb karakterekről van szó!
@beebeer: Elég pancser dramaturgiája van ennek a műsornak!

Elemer 2011.02.25. 22:25:01

@Ancilla: szerintem éva alapvetően két hibát szokott elkövetni konfliktushelyzetekben. Az egyik, hogy mindig elkezd magyarázkodni, teljesen egyértelmű szituációkat is megpróbál letagadni, megmagyarázni, a másik pedig, hogy hirtelen elkezd bevonni olyan embereket, akiknek sokszor semmi közük az egészhez. például amikor átadták neki a slampos vagy milyen díjat, elkezdte magyarázni, hogy de a szandika a múltkor nem takarított. ez abban a helyzetben tökéletesen irreleváns volt, egyetlen egy dolgot ért el vele, hogy szandika (hozzáteszem, kivételesen joggal) megharagudott rá.

Virágék 2011.02.25. 22:25:43

Ne is haragudjatok, de kezd az egész vv a Legyek urára hasonlítani! Ha nem lennének kamerák ezek már legyilkolták volna egymást!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 22:26:37

@Peter_Cs: Most ARRÓL az Év@lagról és Ribikóról beszélünk, akik egy ÁGYON is képesek voltak összevitatkozni? ŐK aztán TÉNYLEG jól meglennének együtt, jah... :P :P :P és persze: XD

Ancilla 2011.02.25. 22:26:38

@Ayesha: "Régebben miért a szavazatok darabszámát mutatták? még a vv3ban is...most meg százalék van."

Mert elég ciki lenne azt mutatni pl., hogy pl.:
3456: 1233

Szerinted hányan szavaznak a rokonokon és a barátokon kívül?

joszif 2011.02.25. 22:26:41

@lac64: Anikó csak tisztázni akarta hogy akkor pontosan az a szó most akkor hova tartozik ha jól emlékszem. Kvázi pártatlan volt, mielőtt szavaztak volna róla el akarta dönteni hogy mi számít minek. Csak béci nem fogta fel.
Nekem így jött le az összefoglalóból.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 22:27:00

@lac64: Anikó, amikor próbált korrekt lenni, akkor baszták hátba Ráczék. Béluskának nem tetszett, hogy valaki ellent mond neki.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:27:29

@arkangyal44: na jó, értem én. de az előző szériáknál miért volt publikus?
vagy a mostaninak ennyire ciki a nézettsége?:D

Megdobbent 2011.02.25. 22:28:24

@47pcc63: Jol szolsz. De nezd meg ezt az orszagot. Ezt a szavazokepes lakossagot. Szerinted? ;)

Lijiang 2011.02.25. 22:29:11

@puspang: igen, amikor a kertből szedték össze szandált. és gombi óbégatott, hogy ő a király, még laci is ráunt egy idő után.

Elemer 2011.02.25. 22:29:20

@47pcc63: persze én is tudom, csak azt mondd meg, hogy akkor mire volt jó, az rendkívül ízléstelen és béna jelenet, amikor kiállt az udvarra és apjától kért segítséget? arra próbáltam utalni, hogy aki ilyeneket csinál, az talán nem is annyira szimpatikus

genevieve 2011.02.25. 22:29:33

@Ayesha: a nézettsége nem ciki, szerintem rengetegen nézik...viszont sokkal kevesebben küldenek manapság sms-t

Ancilla 2011.02.25. 22:29:40

@Elemer: Igen, ez így van. Szerintem ezt az iskolából hozhatta magával. Már ott is állandó védekezésre lehetett berendezkedve. Nagyon egyedül van a világban. Emlékszem, amikor a párbajára készült, azt mondta, hogy neki biztosan nem lesz ott senkije. Ezért örült meg annyira az édesapjának és Ádámnak.

joszif 2011.02.25. 22:30:08

@Elemer: nagyon de nagyon rosszul fejezi ki magát. Nem igazán tud vitázni amitől csak a hangja lesz nagyobb. Sokszor szerintem igaza van csak nem tudja értelemsen előadni. Valószínűleg a vita hevében nem lát annyira jól mint amikor kettesben beszél alekosszal. Mert amikor ketten vannak nagyon jól el tudja mondani hogy mi miért van vagy volt.

47pcc63 2011.02.25. 22:30:19

@genevieve: Pont Téged találtalak meg,hogy ha a válasz nem is a kérdésedre szólt,de jó lehetett indítani a kommentemet,mert megjelenik az E.-mailomon. BOCS.

arkangyal44 2011.02.25. 22:30:50

@47pcc63: az az olivér volt ha figyelmesebben megnézted volna,de van más is,honnan veszed a bátorságot ,hogy szinte mindenkit elhordasz mindennek aki Alekoszra akár egy szavazatot is ad?? Nézd én nem kedvelem egyiket sem túlságosan,de ő legalább szórakoztat,és ha az én smsem kell neki hát megkapja.a szórakozásért fizetek nem személy szerint neki. Ha elmész a színházba szórakozni ott is fizetsz a jegyekért, vagy a moziba,vagy bárhova mész. Tudom hogy neked ezt kicsit ezt felfogni de próbálkozz, és aki épp nem ért veled egyet azt nem kell azonnal elküldeni a fenébe

csicserierika 2011.02.25. 22:30:55

@47pcc63: mert a rossz minőségű páleszt nem bírja. Mindig minőségit vásárol,mert attól nem lesz másnapos és főleg nem hány. A disznóvágáson valami lőrét kaphattak. Ennyi. Nyugi. Már küldöm is az sms-ek sorozatát Alekra. Ja, és én is hánytam már piától.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:32:44

szeretek bunkó lenni és nem szeretni a fos zenét. Ezért nektek küldöm szeretettel kipróbálásra:

www.youtube.com/watch?v=ev6avGT4SKw&feature=related

számomra értékelhetetlen.
tudom, most lehet jönni vele, hogy reklámozom, de naaa:D ha még egyetlen ember rosszul van tőle rajtam kívül, az már jó:)))

lac64 2011.02.25. 22:33:06

@joszif: Nekem is úgy jön le, hogy most valahol a két tábor között van. Szerintem Ani Alekkal meglenne, az Éva Szandál konfliktus sodorja el onnan.

Lijiang 2011.02.25. 22:33:13

kétlem, hogy Laci megbízott felvigyázó lenne, ha ennek szükségét érezték volna, nem ilyen tohonyát tesznek be. plusz gerjeszti is időnként a feszültséget, és amikor alekosz felborította, ha szemmel ölni lehetne, hát most a kék fényben menne a folytatás.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 22:33:18

@arkangyal44: Ugye emlékszel még, hogy ő volt az, aki a múltkor legalább huszonnyolcszor beírta ide, hogy kell Bélára szavazni? :D

47pcc63 2011.02.25. 22:33:36

@joszif: Tehát a villában NEM ketten vannak,még jó hogy nem a falnak beszél és még ott vannak a kamerák hogy mutassa az a keljfeljancsi fejét.

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 22:35:29

Két apróság!
A második:
Azért lesz Gombi vs Alekox párbaj, mert - momentán - ez biztosítja a legnagyobb (telefonálós) bevételt retekéknek.

Az elsőről majd később.

47pcc63 2011.02.25. 22:35:53

@King of Shadows: Na most Itt vagyok és Gombira fogok kampányolni ha tetszik-ha nem,de most szolídabban!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 22:36:01

@Peter_Cs: És ahhoz mit szólsz, amikor az Anid azt mondta a Zévádnak, hogy "Gyere, köpj le, hátha attól jobb lesz!"? :)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:36:33

@csicserierika: undorító vagy, pfejj!!!!
Magasabb kultúrkörökben nem szokás hányni piától, meg sznoboskodni hogy te csak minőségit iszol...

*majomkodik, szintén volt már szerencséje rókarudihoz, amikor PANCSOLT VACAK itókát kóstolt meg

genevieve 2011.02.25. 22:36:42

@joszif: azt hiszem keveri a kommentelőket:-)

ezt inkább nekem akarta, amit nekem irt azt meg neked ...talán:-)

47pcc63 2011.02.25. 22:37:02

@joszif: Masra nem lehet szavazni?
Pl. Hugh Jackman?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 22:37:12

@47pcc63: Nekem tetszik, hogyne tetszene! Most küldtem még egy SMS-t Alekra, csak a kedvedért. :P

K Tomoceusz 2011.02.25. 22:37:28

@Virágék: Az , hogy odabent kinyírják egymást , nem különösebben érdekel , de Évánk remekül neveli azt a Béla gyereket . A srác a következő kocsmai bunyónál már csak ülni fog a fél kevertje mellett , immunis lett a balhéra . Holnap már a bicskáját is otthonhagyja . Amit ez a lány tesz a közjóért , az felbecsülhetetlen .

A húgocskának sincs igaza fürdőszoba témakörben . Nem 10 perccel Éva elött akart zuhanyozni , nem tíz perccel utána , pont akkor . Évánk szolíd volt és nőies . Jobb helyeken az ilyen kötekedő picsát min. bokánrúgják .

Elemer 2011.02.25. 22:38:08

@Ayesha: nekem már megvolt, igaz klip nélkül csak a zene. még az öszödi beszédből is van benne egy részlet

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:38:10

@Peter_Cs: ez igaz, talán tényleg ők a két legérdekesebb karakter. De most mit is nézünk? Egy olyan "vetélkedőt", ahol néhány ember sok pénzért küzd. Én ennek a két embernek nem adnám jó szívvel a nyereményt. A többinek se nagyon, de nekik semmiképp.
Éva kínos, ciki, úgy ahogy van. Lehet, hogy egy sérült kismadár lakozik benne, akit sokat bántottak blabla... és azért lett ilyen, de én ezt nem hiszem. Egyszerűen jellemhibás és zakkant.

Alekosz meg egy kényszeres pszichopata, aki Szalacsi, Bikicsunáj magasságokat fog elérni. De ha szerencsénk van, akkor tutira kap valami testhez álló műsort az rtl-nél.
Mondjuk "A szex vajonmi? - avagy amit SSKK nem mertem megkérdezni Pain-től" :D

genevieve 2011.02.25. 22:38:21

tomoceusz alias ne most kollega milyen csendes lett:-)

arkangyal44 2011.02.25. 22:38:26

@King of Shadows: igen, én délelőtt akadtam ki rá,csak nem volt időm írni.Én bírom a kritikát, de az írásai őt minősítik:))

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:38:29

@canzone: köszike, most már legalább ismerem a zenei hozzáállását Atinak:)))

47pcc63 2011.02.25. 22:38:37

@joszif: Légyszi határold körül,hogy mit nem értesz?

genevieve 2011.02.25. 22:38:50

emlegetett szamár:-D

joszif 2011.02.25. 22:39:23

@47pcc63: te nem az Ildikó vagy a villából aki mindig teljesen mást mondott az adott témára mint amiről szó volt?
sry de valahogy nem vágom mit miért írsz ;)

csicserierika 2011.02.25. 22:40:43

@Ayesha: mint pcc-től megtudtam, hogy hova is tegyem magam,már nincs is identitás zavarom. Tudom, hogy barom vagyok, na meg amikor a lőrétől kikészültem akkor is az voltam:)

Ancilla 2011.02.25. 22:41:44

@K.Tomoceusz: A húgocska nem vett részt a fürdőszobai jelenetben. Nem Ő akart pont akkor fürdeni, hanem Jerzy kérte meg kedvesen Évát, hogy engedje meg. Gigi benn sem volt.
Máskor jobban figyelj!!!

joszif 2011.02.25. 22:42:05

Jah tényleg azt még meg akartam kérdezni hogy az Éva fürdése miért zárja azt ki hogy a Gigi is fürödjön. Két zuhanyrózsa van a fürdőben, szóval ketten akár egyszerre is zuhanyozhattak volna és akkor már nem is lett volna konfliktus.

csicserierika 2011.02.25. 22:42:40

@K.Tomoceusz: örülök, hogy kijöttél a nyugiszobából. Csapasd:)

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:42:43

@csicserierika: bezzeg ha ÉRTELMISÉGI LENNÉL...
mert az értelmiségiek még a tablettást is bírják, semennyire se rúgnak be tőle!

47pcc63 2011.02.25. 22:42:54

@K.Tomoceusz: Meg az Évát leköpik ugye.De jó hogy ráragadt a KÖPÖCSÉSZE!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 22:43:23

@genevieve: Szerintem ha választania kell közülük, Éva mellé fog állni. :)

@arkangyal44: Szerintem csináld azt, amit én. Ha kötekedik, vagy kampányol küldesz 5 SMS-t Alekoszra. Ha gy folytatja még a végén ő fogja visszaszavaztatni... :D Pszichológiai hadviselés, ahogy a Lázár mondaná... :)

csicserierika 2011.02.25. 22:43:56

@puspang: Bikicsunájnak és szalacsinak hol van műsora? Érdekelne nagyon. Lehet még sms-t is küldenék, csak a rend kedvéért.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:44:57

@K.Tomoceusz: tök mindegy, ha nekem valaki azt mondja, hogy xy rosszul van, gyógyszert kapott, stb., hadd jöjjön ő fürödni, akkor biztos nem kezdek azzal, hogy de éééééééén is szarul vagyok, ééééééééén is szarul voltam és különbenis Ééééééééééén!
Évába egy deka empátia nem szorult. Max., ha róla van szó. De akkor nagyon.

47pcc63 2011.02.25. 22:45:13

@joszif: Lehet,mert Nem vagy ÉRTELMISÉGI!

Virágék 2011.02.25. 22:46:26

@K.Tomoceusz: @Peter_Cs: Nem tehetek róla, én hűséges tipus vagyok. Nem változtatom meg a favoritaimat azért, mert néha(gyakran) hisztiznek! A kezdetektől Alek-Oli- Éva volt a kedvencem. És ez így is marad MMKK!

redhaven 2011.02.25. 22:46:30

@joszif: még véletlenül összegabalyodnak,aztán megvan a baj.
gigi most örzsével mutat be plátóit.
hogy nézne ki valami csesznye az összefoglalóban?

Elemer 2011.02.25. 22:46:43

@Ayesha: tetszett, de most belehallgattam az Induljál meg! című számába és az viszont megérintett a legfelsőbb szinteken.
Ki is írtam neked belőle egy részletet, szerintem így este különösen jól esnek az ilyen mély gondolatok, jobban is alszik tőle az ember:

napról napra a világ változik
az Isten meg engem elátkozik
egyszer minden ember eltávozik
mert mindenki Istentől származik

láthatod, meghallhatod,
de szerintem le is vághatod
hogy az időd végét meg is várhatod
de én azt mondom meg is bánhatod

aha

csicserierika 2011.02.25. 22:46:57

@Ayesha: bezzeg Alek az ivást is a legfelsőbb szinteken végzi:)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.25. 22:46:58

@King of Shadows:
Igen jól látod. Ugyan elhintette, hogy az anya a Hitgyülekezet ben mozgosít egy csomó embert, ha ő megy ki. Ez is magyarázat arra, ha az RTL vissza viszi. Van mire fogni. Laci cége lehet, az RTL -nél a biztonsági cég.
Figyeld meg, a piát is ő intézte el, hogy kevesebb legyen. Mert így valamivel,jobban tud rájuk figyelni. Sokat fáradt, látszik rajta, hogy nagyon fáradt. Nem csodálom, ennyi problémás játékos, folyamatos figyelése, kemény meló.A tegnap esti ülésezésen is, majdnem el aludt. Mindene meg van, biztos egzisztencia, mi a fenének ment volna be, egy ilyen gagyi műsorba. Az ő anyukáját, nem kérdezgetik újságírók. Róla sem írnak, csak pár szót. Persze, lehet, hogy csak én gondolom így, de csak így lehet simán végig vinni, ezt a válogatott csapatot. Ha ott van köztük egy hozzáértő, biztonsági ember.

gidabiga 2011.02.25. 22:48:23

jó estét!
Hajni, látom meggyógyultál, jót vigyorogtam ma tetszik a poszt :D
a Büszkeség és balítéletet meg el nem égesd, már csak Darcy miatt sem :D

és most visszaolvasok :D

47pcc63 2011.02.25. 22:48:48

@canzone: Remélem nem Alekosz nyer,kezében más nem található kizárolagosan rövid ital,sör,bor...Inkább igyon otthon a saját kontojára,mint az adófizetök számlájára.Ugyan az vonatkozik Évára is.Legyen bent tiszta fejü ember.

arkangyal44 2011.02.25. 22:49:06

@joszif: Egyszerű a válasz, mert Erzsike akart volna zuhanyzani a csajossal előjáték gyanánt :)mivel benn erre nem lesz ídő,megmondta Alkoholosz barátom :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 22:49:13

@K.Tomoceusz: A köpködő qrváknak (Jajj! Kobrát akartam mondani, elnézést kívánok!), meg "eltávolítják" a (méreg) fogait egy "helyszínen végrehajtott, sürgősségi fogászati beavatkozás segítségével". :D

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:49:16

Azt hiszem, hogy amikor végre siker koronázza munkahelytalálási törekvéseimet, beruházok valami magas minőségű pálinkára - na jó, a legmagasabbra úccse lenne pénzem:) de nem gagyi lesz, az tuti - és bekarmolok de erősen, megünnepelve magamat:):):)
*lehet hogy még másnapos is leszek:P

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 22:49:45

@csicserierika: huhhh, tudtam, ahogy megláttam a neved a kommentelők között, hogy ezért még kapok. :)
De talán olvasd el még egyszer, figyelmesen, amit írtam... nem mondtam olyat, hogy nekik van műsoruk. Viszont népszerűek (gyk. röhögnek rajtuk). Ettől még Alekosznak simán lehet műsora is. Az is biztos népszerű lesz. :)

K Tomoceusz 2011.02.25. 22:50:27

@Ancilla: Csak kivlov mester módszerét alkalmaztam , a bejegyzés a radarhoz kellett , nem kell komolyan venni .

47pcc63 2011.02.25. 22:51:29

@King of Shadows: Felőlem küldhetsz milcsit is,akkor isazt gondolom, eléggé leegyszerűsíted a helyzetet! Akinek nincs ambíciója, az egyedül Alekosz. :) Rá valóban nem merne egyik nő sem alapozni... A többinek, ha ilyen, ha olyan, de van! Béci zenei és táncos karrierje (amire már most büszke lehet) elég kiinduló pont a továbbiakra. Ha valakinek egy tisztességes cége van (vagy fodrász) és azt akarja felfuttatni, az is ambíció. Hogy kinek mi az egzisztencia, az más kérdés. Nem lehet mindenki bankigazgató. Nem ettől férfi a férfi! És nem is a férfiasságukat akarják ott eladni... hanem a személyiségükkel nyerni! :)

Lijiang 2011.02.25. 22:51:35

@joszif: nem zárja ki, de gigi meg jerzy egyszerre akartak volna. pont akkor. nem a bécit kérték meg, hogy tesó hadd fürödjön le előtte... (uis éva előtt béci tusolt.)

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 22:51:39

Az első:
Retekék előre felkészültek az őket érő manipulációs vádakra. Erre lett kitalálva a Gombi (Jersey) sztori. Jön a szép kiskirályfi és lenyomja a csúnya médiabirodalom lovagját. Majd odabent búskomorságba esik.
A párbajra dőlnek a telefonok! Gombár-klánék a megszerzett Isaura szemműtétpénzekből sms milliókat finanszíroznak. Gombi lenyomja Alekoxt.
Visszamegy és megnyeri a játékot! A továbbiakra vonatkozó részletekkel megfelelő érdeklődés esetén előjövök:-)
Na ehhez miccótok?

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 22:54:23

@Elemer: az értelmiségiek Bélája, mindig is tudtam...IK-mániás."az Isten meg engem elátkozik"
Ez ám a művészet, apukám.

@csicserierika: igen, és én követem az én mesteremet.:)
*áhitat

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 22:55:02

@genevieve: Nem gond, rengeteg pénzem van. És a legszebb az egészben: neki fogalma sincs róla, hogy blöffölök-e. :)

@Ari11: Mondjuk ez megmagyarázhatja azt is, hogy Oli miért nem vitte ki az első párbaján, ha egyszer tudta, hogy egyáltalán nem olyan erős, mint amilyennek akkor képzelték (utólag mondta is a lengyelnek). Még azt is bevállalta, hogy utána megkapja SMS-ekben, hogy "Na, mi van? Besz@rtál? :P" © by Jezsy. :)

csicserierika 2011.02.25. 22:55:32

@puspang: de ha annyira egy kalap aláveszed őket, vajon miért nem használja ki őket a média? Azért egy napon emlegetni a két kreténnel, elég merész.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 22:57:22

@King of Shadows: Az már gáz! Nem vagyok Anikó-rajongó, engem hidegen hagy.

47pcc63 2011.02.25. 22:58:38

@kérődzőgiliszta: Eltudom képzelni, hogy retteghetnek most a Corvin sétánybeli leendő szomszédok, hogy ugyan melyik állatian viselkedő villalakó lesz az RTL jóvoltából a lakótársuk. Rögtön elértéktelenedik majd a lakásuk.
De! Milyen jó utcabál lesz arra a ramazurira, ami a 65 m2-es teraszról lehallatszik majd!

arkangyal44 2011.02.25. 22:59:02

@kérődzőgiliszta: szóhoz sem jutok :))de látom te is csak magas minőségű alkoholt fogyasztasz,hogy ileneket leírsz:))

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 22:59:31

Ez a Béluska és brigádja akkora egy kultúrbarbár, mint a Tordas! Még a nyikhaj szó jelentését sem ismerik!

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.25. 23:00:28

A Valóvilág fő oldalán, Laci fényképe alá, az van írva, hogy Alekosz. : ))))
Retek tv kijavíthatná.

Ancilla 2011.02.25. 23:00:40

@Lijiang: Kénytelen vagyok pontosítani: Béci csak akart tusolni, de azt mondta (gondolom Jerzy kérésére), hogy majd később. És ki is ment. Ezzel kezdődött a fürdőszobai jelenet.

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 23:03:16

ÁÁÁÁ
Szóval senkiben nem fordult meg az a gondolat, hogy a Gombi épp úgy beépített ember,mint az az egy-két lúzer, akikről szintén nem feltételeztétek!
Szerintem Gombit eddig jegelték! Neki ettől a párbajtól lesz szerepe.
A Gombi vs Alekox párbaj, momentán a legnagyobb bevételt garantáló párosítás.
Gondoljatok Olivér kiejtésére! Megnőtt tőle az érdeklődés!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 23:03:43

Mi történt a VV főoldalával? Laciból is Alekosz lett. :O

redhaven 2011.02.25. 23:06:44

@kérődzőgiliszta: gombót télleg jól jegelték,mert úgy elült ,hogy ennyi erővel egy kotlóalja tojásból előhozta volna a csirkéket.

arkangyal44 2011.02.25. 23:07:20

@Ayesha: mert most egyeztetnek Meglepivel ,hogy mikor ér rá :))hogy tudjon közvetíteni :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 23:07:23

@Peter_Cs: Honnan tudtam, hogy ez jön? Ha Béláék bevédenék Évát mondjuk Ani vagy Szundika ellen, továbbra is kultúrbarbárok maradnának?

Egyébként ez kőkemény kultúrrasszizmus... XD

47pcc63 2011.02.25. 23:07:50

@Peter_Cs: Én még emlékszem, hogy az előző VV-ből ismert Szabolcsot is utálták a többiek!Mindig párbajozni k üldték, kiröhögték, és mi lett a vége?
Mindig visszament és a végén nyert.

lamb79 2011.02.25. 23:08:57

Helló mindenkinek, jó egy kicsit megint itt lenni!
De azért szeretném ha egy dolgot tisztábban látnátok, foleg a 6 óra koruli kommenteket olvasgatva.

@canzone: (és még azok akik Alekosz családjáról feltételeznek olyan dolgokat amikrol nem sok fogalmuk van):
Ha hiszitek, ha nem, Alekosz családjával nincsen semmi gond. Tobbszor voltam náluk (nem csak kocsmázni, néha osszeultem Alekosszal gyakorolni vagy a kocsmájukban zenélni), anyukám is jól ismeri Alekosz anyukáját és a no teljesen normális, vagyis kb ugyanannyi bogara van mint egy átlagos 50es nonek. Két fiút nevelt, dolgozott, nem lopta a napot, a természetével sincs baj és sosem láttam részegnek annak ellenére hogy a kocsma azért jó pár évig megvolt nekik. Ami speckó, az a beszédstílusa de semmi egyéb, ha nagyritkán osszefut vele Anyu akkor is teljesen normális. Nem szállt el attól hogy a fiából... ehh... celeb lett. Alekosz faterja rendor (lehet hogy már visszavonult), én nem sokat beszéltem vele de mindíg is egy rendes ember benyomását keltette, velem és a cimboráimmal is mindíg normális volt. Amit anno a családi életukbol láttam arról azt a kovetkeztetést vonnám le hogy semmi sem kulonbozteti meg oket az átlagtól.

@Lotyó Bridzsida: "alekanyunak konkrétan cső alkoholsta feje van.
szerintem ilyen nagypofájú anyu, aki mindig leoltja aput, cigizik, iszik, és csúnyán beszél.:D" hát ebbol csak a dohányzás igaz. Oszintén, mit szólnál ha valaki a te Anyukádról írná ugyanezt? Akár okkal, akár ok nélkul.

Szóval, konnyu bárkinek a családjáról 3 mondat után kovetkeztetéseket levonni :) le lehet szurni a tapasztalatokat.
Most megyek és megnézem az osszefoglalót, nehéz nap volt a mai és hiányzik a napi VV adagom:)

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 23:09:25

@arkangyal44: MMKK villányi vagy szekszárdi Cabernet Sauvignont!
Igaz, néha higítom!
:-)
Itt vannak a stelázsin tabletta formában. Csak bedobom egy pohár csapvízbe, megkavarom, és iható!

Lijiang 2011.02.25. 23:09:43

@Ancilla: szőrszálhasogatás, de béci azt mondta, hogy jó, akkor gyere éva. (aligha jerzy kérésére.)

gidabiga 2011.02.25. 23:10:13

ma ráérnék onlájnt nézni és közvetíteni, erre nemvan :(

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 23:10:35

Amúgy most olvasom a vv oldalon h Gombár a lányokat megfodrászolja majd. Szerintem Éváét szándékosan elbassza, mert utálja.:))

MegLepke 2011.02.25. 23:11:55

@arkangyal44: :)) pont most jövök fürdésből.:)

Engem a következő érdekelne: múlt éjjel volt egy beszélgetés Alek-Éva között, ahol Éva megemlítette, hogy ő férfit alakított egy játékban, és hogy megmondta Lacinak. Ezt tervezik-e egyáltalán bemutatni drága szerkesztőim? Vannak játékok, történések, akkor mi a retkes, kóchengeres faszért a sírást és a veszekedést kell mutatni? Mikor ugye a játék közben is össze tudnak veszni és odamondani egymásnak.

47pcc63 2011.02.25. 23:12:51

@lamb79: Alkoholosz és az okosság az két ellentétes fogalom. Azt sem tudja István király eszik vagy isszák. Nem is ismeri az apokaliptikus szót.
Akik a két nem normálissal szemben türtőztetni tudják magukat, az épp Béci, Laci és Jerzy.
Laci egy taslijától lazán elszállt volna Alek is, mégis nyugodt maradt, csak mindig azt hozza fel jogosan: ha TI játszhattok úgy, akkor mi is tehessük azt! Ha OLi kiközösítette őket, akkor ők is hadd vonuljanak félre sugdolózni. Ha Éva minősíthetetlen jelzőket használva (és Alkoholosz-sosetosz kussol) fikázhatják az értékesebb társaságot, akkor hadd tegyék ezt ők is. Hogy esne, ha folyton azt mondogatnák: "-Na mondjad, te iskolázatlan, na hogy aludtál, te alkoholista-sosetosz ?"
Lacinak igaza van!
Én végig azt képviselem, hogy nyerjen akárki, de az élet szolgáltasson igazságot. Évát illetően ez folyamatos, ugynais őt egy ÉLETRE alkoholista, idegbetegnek tartják, Ő éri el a VV-ben az életére vonatk legnagyobb ütést. lehet, hogy pár év múlva ez akár öngyilkossághoz vezet majd. Vagy szanatóriumba kerül.
A másik Alkoholosz. Ha ennyire tanítja az emberi értékekkel ellentétes dolgokat: nők semmibe vétele, alkohol és "ingyenélés", akkor remélem - akár nyer vagy nem - a sajtó ízekre szedi és sok lap hívja majd fel a figyelmet, hogy ez az ember egy lúzer, aki semmit sem tud felmutatni, nincsenek normális emberi kapcsolatai, mert haza sem menne a villából, stb...
Ha viszont Évát kiszórják, szerintem akár már bent a VV-ben széthullhat Alkoholisták példaképe, az intelligensnek látszani akaró pojáca.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 23:13:13

@MegLepke: szerintem az az volt, amikor egymást alakították és éva talán olivért játszotta:) (még bent volt olivér is)

gidabiga 2011.02.25. 23:15:08

@MegLepke:

jajistenem, már ilyen feladatok is vannak?
Éva rajzolt bajusszal, esetleg? :D
vagy csak nem gyantázták pár hétig? :D

Lijiang 2011.02.25. 23:16:26

@gidabiga: aki közvetít, mikor alszik? de tényleg.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 23:17:37

"Ő éri el a VV-ben az életére vonatk legnagyobb ütést. lehet, hogy pár év múlva ez akár öngyilkossághoz vezet majd."

Akkor majd lehet kezet dörzsölni, hogy "jupiiiii, az igazság az mindig győz" ugye?
Nem pártolom Éva viselkedését, de nem ítélkezem felette, mert szerintem neki elsősorban orvosi segítségre lenne szüksége.

MegLepke 2011.02.25. 23:18:24

@Ayesha: igazad lehet. Nincs kedvem visszakeresni. Csak fura volt, hogy rögtön elvették az adást, mikor erről volt szó.

@gidabiga: :DD

@Lijiang: nappal.

47pcc63 2011.02.25. 23:19:03

@Ayesha: Végülis a ma eti összefoglaló megintcsak Éváról, a trágár dumájáról és a hisztijéről szólt!
Van akinek ez szórakoztató, de már 3 hónapja ez megy!
Fél, h egyedül marad, vagy alapból ilyen?
Már senki nem tud eligazodni rajta!
Ő volt aki ezt a törvényjavaslatot kieszelte, saját maga esett bele! Bár ezt tudni lehetett előre!
Lehet, h gondolta jó neki egyedül a nyugiszobában, talán erre ment ki a játék, mert a hálóban már nem viselte el senki, csak szesztestvére, de az meg éjszaka nyomult!

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 23:22:18

@47pcc63: van egy olyan érzésem veled kapcsolatban, mintha írás közben egy kurva nagy hentesbárdot lóbálnál:D

arkangyal44 2011.02.25. 23:23:37

@MegLepke: szeretem benned, hogy ennyire irodalmian,szépen tudod kifejezni magad,megjegyzem igazad van :)

lamb79 2011.02.25. 23:24:42

@47pcc63:
A kommentem nem Alekosz intelligenciájáról vagy okosságáról szólt, hanem a családjáról. Nem találom korrektnek azt hogy emberek ilyeneket mondanak valakinek a szeretteirol, senkinek sem esne jól. Neked se, nekem se. Kicsit csalódtam egy-két kommenteloben akik idáig kifejezetten jó humorérzékrol tettek bizonyságot, mindegy hogy melyik klikket szeretik (ha egyáltalán még beszélhetunk klikkekrol).

Lijiang 2011.02.25. 23:25:07

@MegLepke: nem bírnám. szerencsére nem is kell.

47pcc63 2011.02.25. 23:25:12

@MegLepke: Próbálom nézni az online adást, de több,- kevesebb sikerrel!
Tegnap elég jó volt, mármint a közvetítés, de nem volt cirkusz, mert Éva a nyuguszobába aludt, bár utánnament SosetoszKonyakosz, de azt már nem néztem!
Érdekes, h ha a többi helyiségben is vannak, akkor is ezt a két szerencsétlen alkoholistát nézetik, de amint valami olyan szöveg kezdődik, amiben a szerkesztők nem tudják, h mi is lesz, azonnal elveszik a képet, majd mikor rájönnek, h mehet, akkor ujra visszakapcsolják!
Akkor miért van a 15 perces késleltetés?
Ezt írták és meg is figyeltem, mert a Belevalóban már láttam a háttérképet, amikor itt csak később kerül adásba! Tehát NEM ÉLŐ A KÖZVETÍTÉS!
Ha Sosetosz megy holnap vissza (aminek nagy a valószínüsége, BÁR ÉN GOMBINAK SZURKOLOK JELEN ESETBEN! AKKORA ARCA LESZ A KÉT ALKOHOLISTÁNAK, H NEM FÉRNEK A VILLÁBA!
A ma esti összefoglalóban Éva is ki akart menni, ezt pedig ő hangoztatta, h NEM AKAR ! Akkor most ki is a hisztis?
MÁS!
Balázs teganp megint szemét módon részrehajlón kampányolt Gombi ellen!
Valaki el tudná mondani, h most van kormány vagy feloszlott, mert már mindenkinek tele a tökfőzelékkel a feje ettől a két embertől, ha még emberszámba veszik a többiek!
AZ ESTE ARRÓL VOLT SZÓ, HOGY MA FARSANGI BULI LESZ ÉS KI MILYEN JELMEZT KÉRT, VALAMINT SZUNDIKA SZÜLINAPJA IS MA VAN!
Éva ruhát, parfűmöt, cipőt és még egy köntöst papuccsal kért neki, h azt ajándékozza!
Fejőstehén a csatorna!
NO EZEKRŐL MARADUNK LE MI, AKIK SZERETNÉNK NÉZNI AZ ONLINE ADÁST!

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 23:26:42

@csicserierika: média? mire gondolsz? Végülis Kiszel Tündének is volt műsora a tévében. :D vagy hogy hányan keresnek rá egyikre vagy a másikra a youtube-on?
Nézd, én nem akarok baszakodni, egyszerűen nem értem, miért van ennyire túlértékelve egy félművelt, némileg aberrált (de mindenképpen pszichés- és alkohol gondokkal küzdő), egyébként tényleg nevetésre ingerlő dolgokat mondó lúzer? Te -gondolom- nő vagy. Neked pl. bejön az, ahogy csajozik? Én a tv-n keresztül is érzem, hogy nyirkos és ragacsos a keze, pedig.

ne most 2011.02.25. 23:27:00

@47pcc63: Neked a műsort sem kell látnod ahhoz, hogy véleményt mondj.

ne most 2011.02.25. 23:27:48

@47pcc63: Miért szurkolsz Gombinak? Csak.

47pcc63 2011.02.25. 23:29:02

@lamb79: Én csak Alekosz viselkedését próbáltam összegezni.

ne most 2011.02.25. 23:29:08

@47pcc63: Elég erősen leegyszerűsíted a történéseket.

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 23:30:28

47pcc63 2011.02.25. 23:12:51
Hát, sok mindenben egyetértek most veled...

47pcc63 2011.02.25. 23:30:55

@ne most: Ez nem leegyszerüsítés,hanem tömény igazság!

lamb79 2011.02.25. 23:31:39

@47pcc63:
Az rendben van, de semmi koze nem volt ahhoz amit leírtam. Fátylat rá!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 23:32:29

@47pcc63: Ennyi tömény rosszindulatot rég olvastam!

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 23:35:17

@47pcc63: pl mindenkire, aki nem veled ért egyet. Meg Alekoszra, családostul. Valahogy úgy érzem, mintha direktbe utálkozni járnál ide:)

47pcc63 2011.02.25. 23:35:33

@puspang: Hát gondolj csak BB.ÉVIRE. DE Éva már elöre kezd olyan lenni,sürgősen meg kell menteni mert Ő is öngyilkos hajlamot fog mutatni.

47pcc63 2011.02.25. 23:37:12

@Peter_Cs: BB.ÉVI az rosszindulat?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 23:38:20

@Ayesha: Az utóbbi párbajig Oli volt a célpontja...

gidabiga 2011.02.25. 23:38:27

@Lijiang:

2 és 6 között :D
vasárnap ameddig hagyják, úgy 9-ig :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 23:38:44

@lamb79: valóban bunkó voltam, elismerem. elnézést. viszont hozzá kell tenni, hogy mások másokról sokkal durvábbakat szoktak itt mondani, rájuk mégsem szól senki, se idegen, se a család barátja/ismerőse.

47pcc63 2011.02.25. 23:41:07

@Ayesha: Mindenki véleménye fontos, mert ha egy véleményen lenne mindenki, akkor mennyire unalmas lenne!
Bár azt megfigyeltem, h ezeknél a párbaj előtti napokon azért a nagy többség eltalálta, h ki megy viissza és ki nem!
Most viszont sztem csoda lenne ha Gombi visszamenne!
Én nem tartom ezt előretolt embernek, vagy h beáldozták volna!
Ő előbb akart menni mint Orrtúró, de megelőzte!
Most meg kíntről intézkedik!
Ennek a cikknek is a címe, h milliókat tesznek erre a szerencsétlen alakra!

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 23:41:17

@canzone: nem lehetsz bunkó. a bunkó meghatározása NEM EZ!!!Igaz, Elemér?:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.25. 23:44:12

@47pcc63: Azért a két Éva közé már ne tegyünk egyenlőséget! Baukó Éva nem adta fel az életet, küzd, harcol ellentétben idézett névrokonával!

Hannibal22 2011.02.25. 23:44:52

@canzone: ez kire is emlékeztet engem?:))

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 23:45:06

Cool, Belevaló:
Valaki mondja már meg, hogy ki ez a Lacibetyár amúgy? Valami vőfély-féle?
A Fásy mulató rémlik fel előttem vele kapcsolatban, de lehet, hogy tévedek.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 23:47:51

@Ayesha: buta vagyok, mint egy faragott tök, ezért nem ismerem a bunkó meghatározását :) majd meséld el Hanninak, ő továbbítja nekem.
@Hannibal22: nemtom, majd írd meg priviben.

jóéjt!

lamb79 2011.02.25. 23:48:27

@canzone:
Semmi gond, felejtsuk el. Egyetértek abban hogy mások is mondanak olyan dolgokat amik hát... nem túl kedvesek valaki családjára vonatkozólag és az illeto nem tud visszaszólni. Én tényleg csak amiatt írtam amit írtam mert egész jól ismerem a szóban forgó családot. Ebben a blogban (Hajni írásain kivul) azt szeretem hogy a kommentelok általában viccesre fogják a dolgot, még a trollszámláló se akad ki osszehasonlítva az indexes VV4 cikkekkel. Jó lenne ha ezt a hangulatot vinnétek tovább, azt nagyon jó olvasni! Az ilyesmik meg mehetnek a sulyesztobe :)

Virágék 2011.02.25. 23:50:43

@47pcc63: Nem veszed észre, hogy az rtl karaktergyilkosságot végez? Kiejteti azokat, akik az átlagtól eltérnek. Marad a szürke, hétköznapi, uniformizált ember, akit lehet manipulálni, meg csont nélkül elvenni pl. a magánnyugdíját!
Ébresztő!

lamb79 2011.02.25. 23:51:26

Egy kis lélekmelegíto OFF ha megbocsájtotok::

www.youtube.com/watch?v=09hLxQE5Zuo
Pont ilyen tacsim volt csak kicsit kevésbé eleven :)

pushpang (gyilkos ukrán harcidelfin) 2011.02.25. 23:52:01

Bocsi, lehet off leszek, de téged nem Csabinak hívnak véletlenül?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 23:52:01

@lamb79: köszi. azért érzem jogosnak, amit kifogásoltál, mert pont én szoktam érzékeny mimózaként felcsattanni, hogy ne bántsunk másokat azért, amiről nem tehetnek, meg egyébként se + zavar, ha nem szeretettábor hangulat uralkodik a vv-hv-n.

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 23:52:24

@Peter_Cs:
Amit írsz, abból a legfontosabb, hogy szerepet játszanak! Sajnos ezt sokan elfelejtik!
Az Éva szerepre szükség van a végjátékig!
A női karakterekből, ha nem jön össze a dugás, akkor Gigi lesz a leginkább nélkülözhető. A következő körben ő, vagy Jersey lesz a hazahúzó!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 23:52:48

@Peter_Cs: Akkor az micsoda, hogy "Béci falkája", "a kulturbarbárok", "gerinctelen Anikó", "Művésznő", ha nem rosszindulat? :D

gidabiga 2011.02.25. 23:53:10

úgy látom, ma nem kell közvetíteni :(
kár, pedig lett volna kedvem... :)

Lijiang 2011.02.25. 23:53:18

@47pcc63: részben beáldozták. nem azzal, hogy ráraktak a saját kérésére, hanem azzal, hogy behülyítették, Alekoszt vigye ki. főleg a Laci nyomta neki. sunyi.

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 00:00:09

@Peter_Cs:
Amit írsz, abból a legfontosabb, hogy szerepet játszanak! Sajnos ezt sokan elfelejtik!
Az Éva szerepre szükség van a végjátékig!
A női karakterekből, ha nem jön össze a dugás, akkor Gigi lesz a leginkább nélkülözhető. A következő körben ő, vagy Jersey lesz a hazahúzó!

jörgömös 2011.02.26. 00:03:18

Volt egyáltalán akár egy perc online ma este?

gidabiga 2011.02.26. 00:04:28

@jörgömös:

amióta itt vagyok, úgy fél 11 óta nem.

vernon 2011.02.26. 00:04:48

@Lijiang: Meg Szandi is nyomta neki rendesen.
@kérődzőgiliszta: Én következőnek Jerzsyt mondanám. Mivel Éva kapja a legtöbb jelet, és ő sokkal inkább hívja ki J-t mint Gigit.

Faxni 2011.02.26. 00:08:13

valami gáz lehet. aggódás van.

lamb79 2011.02.26. 00:09:53

@puspang:
Ha rám gondoltál, az én nevem nem Csabi...

jörgömös 2011.02.26. 00:10:04

Kedves szerkesztők!

Írjátok ki inkább hogy szarunk rátok, nem lesz közvetítés, menjetek aludni.
Amennyiben ez nem így van akkor talán kezdjetek el közvetíteni.

gidabiga 2011.02.26. 00:11:22

@jörgömös:

egyetértek :D
ráadásul nem vagyok álmos, nézném, de nincs mit.

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 00:13:29

Minden esetre az eddigi legtalányosabb szitu a szombati párbaj!
Valami továbbra is azt súgja, hogy Gombi egy titkos retek favorit, egy szokásos "szépfiú" akinek jól megírt szerepe van, és most jön majd el az ideje.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.26. 00:13:46

@kérődzőgiliszta: Jerzy karaktere hiteltelenné vált Gigié pedig a bedöglés határán van.

jörgömös 2011.02.26. 00:16:55

@gidabiga: pont így vagyok vele én is, tegnap éjszaka kialudtam magam, friss vagyok és üde, csak műsor nincs.

MegLepke 2011.02.26. 00:18:34

@kérődzőgiliszta: szerintem Alekosz kiejtésével csökkenne a nézettség - főleg Oli után. Két ilyen ÚGYMOND nagy vadat nem ejtenek ki egymás után. Szerintem őt tartják bent. Megjegyzem, én kiejteném megint mindkettőt.:)

vernon 2011.02.26. 00:23:11

@jörgömös: Péntek este van, elmentek haza :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.26. 00:25:00

@MegLepke: Akkor most a szürke egerek essenek ki sorban!

47pcc63 2011.02.26. 00:26:19

@Lijiang: Várjál már az itélettel,haladjunk sorjában: amikor a párbaj után nem tért vissza Olivér akkor a konyhában a hútöböl frissitőt vett ki Gombi és azt mondta Alekosznak,most Veled akarom megméretni magam. Ez volt az első eset,a többi az kamu.

gidabiga 2011.02.26. 00:26:41

@jörgömös:

hát ez az, úgyis unalmas volt mostanában, a kedvem is elment tőle, de most friss vagyok és tele energiával, erre magasról le vagyunk szarva :(

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 00:27:27

@MegLepke: Mivel kinyilvánítottan Alekox-fan vagyok, nekem is rosszul esne, ha nem fröcsöghetnék tovább kedvenc szesztesómról!
A Gombi-konteot az éjszaka álmodtam meg!
A retekék eszköztárához tartoznak a váratlan fordulatok! Végiggondolva a lehetséges forgatókönyveket, teljesen elképzelhető Alekox kiírása
Gombi nagyon sejtelmes figura! Alekoxt "legyőzve" rendkívül izgalmas forgatókönyvi fordulatokra adhat lehetőséget egy erős Gombi!
Na de azért erősen szurkolok Alekoxnak! Az Isaura-projektből megmaradt forintjaimat ráesemesezem!
:-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 00:30:33

@Peter_Cs: "Ennyi tömény rosszindulatot rég olvastam!" :D

Éva karaktere is teljesen elvesztette a hitelét, mert egy igazi törtető képes lenne kedvesen viselkedni ha az kell, hogy bent maradhasson, még akkor is ha fél órán keresztül ócsárolják, vagy esetleg ... leköpik. XD

47pcc63 2011.02.26. 00:30:47

Ahhoz képest, hogy valami iskolát végzett, ez a nő mennyire primitív szöveget nyom. Észre sem veszi magát, hogy mennyire gyakran ismételgeti a szavait, pl.: "úgymond". Ez a primitívség teljes mértékig. Amúgy pont olyan, mint aki el van kényeztetve, mindig ő van a középpontban, minden tőle távol álló dolgot összefüggésbe tud hozni magával. Kár hogy nem hallja saját magát, olyan mint egy karikatúra, csak nem nevetni lehet rajta, hanem elszörnyülködni. Se füle, se farka a legtöbb mondandójának. Én Jerzy helyében már rég beépítettem volna a falba tapétának. Látszik, hogy Éva a villán kívül hagyta a piruláit.

MegLepke 2011.02.26. 00:31:29

@kérődzőgiliszta: én egy esetet tudnék elképzelni, ami alapján kiejtik Alekoszt. Méghozzá azt, hogy Olival kapnak egy közös műsort. Ahhoz nem sokkal egymás után kell kiesniük, hogy a kötelező köröket letudják és indulhat a buli.

Nocsak, Esmeralda szemműtétjére szánt pénzből nem is maradt?:)

vernon 2011.02.26. 00:31:29

@MegLepke: Ja. Egyértelműen Alekot favorizálják. Lilu már napok óta pozitívan emlegeti. Sőt, a vv főoldalán Alekosz neve kétszer is szerepel, ráadásul legelsőként :) (Mert ugye Lacit is átnevezték Alekoszra :P)

47pcc63 2011.02.26. 00:32:27

@Peter_Cs: Ez a nőnek titulált alkoholista, idegbeteg fejrázós mocskos beszédű riherongy meddig lesz még bent? Nem hinném, hogy az rtl a nevét adja ilyen aljas mocskos primitív kultúrbarbár szöveghez, ami ennek a tikkelős idegbeteg lófejű némber fején levő résen kicsúszik! Vagy egyáltalán meddig tűrik el ezt még? Vagy megvárják amíg tényleg valaki azt teszi, amit már az első mocskos megnyilvánulása után kellett volna:
KIDOBJA? (Csak előtte szarrá veri, hogy ne fájjon neki az esés:)

47pcc63 2011.02.26. 00:36:35

@vernon: Elég szomorú, hogy Magyarországon egy ilyen alkalomból ennyi pénzt szánnak egy olyan emberre, aki "csak addig volt talán érdekes, amíg az Olivér bent volt'. Nekem már egyáltalán nem érdekes! Ezt a pénzt inkább az éhező és beteg gyermekekre kellene költeni! Ez az én véleményem

MegLepke 2011.02.26. 00:36:39

@vernon: télleg basszus, megnéztem. Ott még Laci is Alekosz. Így már még egyértelműbb.:)

@47pcc63: nézd, én nem akarlak bántani, de ezzel a hozzászólással Éva méltó partnere lettél. Lehet ezt kicsit finomabban is fogalmazni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 00:38:05

@vernon: Szerintem Laci akcióba lépett, és egy ügynöknek szüksége van fedőnévre is, ezért Aleknek álcázta magát. A Tvtropes-on ez a "paper thin disguise"... :)

gidabiga 2011.02.26. 00:38:53

@MegLepke:

már két Alekosz van? :D
zsíííííír :)

47pcc63 2011.02.26. 00:39:12

@MegLepke: Jók vagytok!
Méghogy tartalék, hisz ez az egy is túl sok, de haddmenjen' mondaná ha tudná!
Laci kiakadna ha látná!
No és az, h Sosetosz fejben edzett a héten, na persze aki 2 napot részeg, az még ezt is megteheti!
Erőnlét, nála? röhej!!!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 00:39:36

@47pcc63: Azt a pénzt is, amit az idősebb testvérre akartál "elszavaztatni" velünk? :P

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 00:39:59

Melyik az ütősebb dolog, mire kapják fel a nézők jobban a fejüket, mi az érdekesebb, ha Alekox győz, vagy ha Gombi????
HA Gombi visszamegy, teljesen felkavarodnak az erőviszonyok! Bélát szívinfarktussal helikopterrel kórházba szállítják. Gombi lefejeli Lacit, majd feltörli vele a nappalit. Jersey harakirit követ el a jakuzzi szélén. Megdugja Gigit, Anikót, Évát, Szandikát, (a sorrend tetszés szerint módosítható).
Éjszakánként párbeszédet folytat édesapjával! Az ESOTV átveszi a közvetítést! A du. 12:10-14:00 közötti jósdás műsort átveszi Gombi!

Ayesha (törölt) 2011.02.26. 00:40:24

@47pcc63: bírom az ilyeneket. Te is inkább levezethetnéd a gyűlölködést valamivel.
Ha meg mondjuk lenne valami jótékonysági megmozdulás, azt is fikáznád, mert találnál benne valamit, ami nem tetszik.

MegLepke 2011.02.26. 00:41:20

@gidabiga: ahha, és igaza lehet Kingnek. Laci beépült.:)

@47pcc63: azt értem én, hogy nem mindig annak a nevére kattintasz, akinek válaszolni akarsz. Viszont így nem igazán értem, hogy kinek és mire szólt a válaszod.:)

47pcc63 2011.02.26. 00:42:56

@MegLepke: Dr. Nagy Alekosz (nőgyógyász)

47pcc63 2011.02.26. 00:43:56

@Ayesha: Lesz itt előtte is meg utána is!
Nem baj majd elénekeljük a pálinka dalt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 00:44:42

@MegLepke: Mert elvakítja a ... aaa DÜH? Rejtett ... agressziókkal rendelkezik, ketyeg, bármikor robbanhat? Ál - lan - dó kontrollt igényel?

47pcc63 2011.02.26. 00:45:59

@King of Shadows: Ha holnap Alkohosz marad kint,jövök mindenkinek egy üveg pezsgővel.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 00:46:57

@MegLepke: Köszönöm. :) És én írtam be először, hogy Laci átváltozott. :D

47pcc63 2011.02.26. 00:48:06

@Ayesha: Az adok-kapok még elmegy...
De ha ezren tolonganak itt egyidőben, azt sem szeretem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 00:49:32

@47pcc63: Csak nyugodtan, de előre szólok, hogy ha valaki nekem akar jönni, félreállok az útjából. Mint Alek... :)

47pcc63 2011.02.26. 00:50:27

@King of Shadows: Látom, megy az adok-kapok.
Már azt sem tudom, ki kivel van.

Ayesha (törölt) 2011.02.26. 00:51:44

@47pcc63: hol???
ne haragudj, de nemigen tudlak követni. Tudod, mi bunkók lassabban látjuk át a dolgokat.:)

47pcc63 2011.02.26. 00:51:57

@King of Shadows: Ha hiszed,ha nem pontos...igen,miközben leírtam arra gondoltam,hogy hol vagy..

MegLepke 2011.02.26. 00:52:47

@King of Shadows: :DDDDDDD

Kedves Szerkesztők!

Kérdezem mostan tőletek, hogy lesz-é online adás avagy sem? Annyit megtehetnétek azért, hogy nekünk - állandó közvetítőknek - kiírjátok az oldalra. Azt gyanítom, majd akkor kapcsoljátok be, ha már mindenki alszik, de erősítsetek meg ebben, kérlek. Ez egy oda-vissza játék. Tiszteljük már meg a másikat annyira, hogy ha megígérjük, hogy igen, innentől lesz élő adás - zavartalanul -, akkor ne nézzetek minket hülyének.

Köszi:
Lepke

47pcc63 2011.02.26. 00:54:52

@Ayesha: A villában senki nem akar és nem is fog lesullyedni az Éva szintjére, csak Alekosz alacsonyodik le hozzá, pedig ha nem tenné Évának alkalmazkodnia kellene a tobbiekhez.

47pcc63 2011.02.26. 00:56:21

@MegLepke: Most kezdödött a svéd való világ ahol azért több a szex-Az elsö adást 360000 ember nézte a másadiknál már csak 140000.Hát valahol sok a birka valahol nem annyi.Tessenek eldönteni melyik országban több a birka?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 00:56:41

@MegLepke: Szerintem ez is a Laci műve. Átirányította a kamerák képét a koponyájába, hogy egyszerre mindenkit szemmel tudjon tartani, és ne kelljen dühöngenie, hogy "Te voltál? Te voltál???". Azóta Gigiék úgy érzik, valaki figyeli őket, és nem mernek egymáshoz érni... :D

47pcc63 2011.02.26. 00:58:12

@MegLepke: Buli van a villában!
Mindenki PINK-be öltözve, fiúk-lányok és megy a pia-zene és a mozgás!
Alekosz éppen azt emlegeti, h ez az utolsó éjszakája!
Nem itt láttam ONLINE-ban, hanem a Belevaló végén kapcsolták élőben a villát!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 00:58:28

@47pcc63: Ne szítsuk itt az internacionális gyűlölködést, ha kérhetném! :)

Ayesha (törölt) 2011.02.26. 00:58:31

@47pcc63: érdekes hogy ebben a bekezdésben nem használtál felkiáltójelet. Zsibbadt a kezed és letetted a hentesbárdot?

na mivel ezek csesznek nekem vígszínházat sugározni, megyek is aludni...
jó éjt gyerekek

47pcc63 2011.02.26. 00:59:53

@Ayesha: A farsang és a szülinap biztos már botrányba fulladt ezért nem kapunk képet, legfeljebb ha már mindenki elcsendesedett!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.26. 01:01:13

@47pcc63: Kezdem azt érezni, hogy te vagy Aesopos békája!

MegLepke 2011.02.26. 01:01:19

@47pcc63: nem bántásiból kérdezem, de te fogyasztottál valami tudatmódosítót?

@King of Shadows: lehet. És még az is, hogy Éva csendben van pont ezért.:)

47pcc63 2011.02.26. 01:02:32

@King of Shadows: Tegye, de ő is úgy van, ha megzavarják a gondfolatmenetét és beszólnak azonnal leblokkol és nem tudja folytatni!

47pcc63 2011.02.26. 01:04:46

@MegLepke: Most meg kíntről intézkedik!
Ennek a cikknek is a címe, h milliókat tesznek erre a szerencsétlen alakra!
Nem volt szimpi elejétől kezdve nekem! Más azért szeretheti, de ezt a kacifántos szónoklatot hallottuk a beszavazón, akkor mindenki azt gondolta, h most a műsornak szól, de az élet igazolta, h már 3 hónapja csak így mondja!

47pcc63 2011.02.26. 01:06:34

@Peter_Cs: Bár azt megfigyeltem, h ezeknél a párbaj előtti napokon azért a nagy többség eltalálta, h ki megy viissza és ki nem!
Most viszont sztem csoda lenne ha Gombi visszamenne!
Én nem tartom ezt előretolt embernek, vagy h beáldozták volna!
Ő előbb akart menni mint Orrtúró, de megelőzte!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:06:46

@MegLepke: Ani meg elsírja magát, csak a néző(k) kedvéért. :)

MegLepke 2011.02.26. 01:09:09

VAn élőőőőőő!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:10:35

Béci most úgy néz ki, mint egy félresikerült, retardált Elvis-utánzat. :D

lowpitseegashpar 2011.02.26. 01:11:25

igazatok volt, sokkal jobb, hogy látható a pink party :P

47pcc63 2011.02.26. 01:12:57

@lowpitseegashpar: Most kezdödött a svéd való világ ahol azért több a szex-Az elsö adást 360000 ember nézte a másadiknál már csak 140000.Hát valahol sok a birka valahol nem annyi.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:13:06

Jezsy nagyon örül neki, hogy Gigi "beengedte a világába"...

47pcc63 2011.02.26. 01:13:45

@lowpitseegashpar: Most kezdödött a svéd való világ ahol azért több a szex-Az elsö adást 360000 ember nézte a másadiknál már csak 140000.Hát valahol sok a birka valahol nem annyi.

MegLepke 2011.02.26. 01:14:42

az a jó, hogy hangos a zene, és ilyenkor én egy szavukat se értem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:14:56

Gigi azt szeretné, hogy Jezsy ne szóljon vissza, ha bántják, még őt se védje meg...

47pcc63 2011.02.26. 01:15:58

@King of Shadows: Szia,
nem feleséget keres műsort szerveznek neki?Majd villa utánra Benkő-módra.Én ilyet hallottam.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:16:06

@47pcc63: Ha sokszor elismételed, még el is hiszem... :P

Hannibal22 2011.02.26. 01:16:30

@47pcc63: nem erre volt kíváncsi a kolleganő,hanem arra,hogy módosítottad e a tudatodat?

joszif 2011.02.26. 01:17:12

@MegLepke: az az érdekes hogy a zene olyan mintha nem is a saját mikrofonjukon keresztül jönne hanem inkább külön sávon. Érdekes hogy a hangjuk nem szokott ilyen jól szólni mint ez a zene.
Némelyik netrádió szól ilyen minőségben.

47pcc63 2011.02.26. 01:17:43

@Hannibal22: Bemegy Sanyi Szandit köszönteni, és lesz minden, meg kalács.

gidabiga 2011.02.26. 01:18:15

Jerzsy milyen happy :D

Hannibal22 2011.02.26. 01:19:03

@47pcc63: ez kész:)
jó éjt itt is!

47pcc63 2011.02.26. 01:19:15

@King of Shadows: Tényleg 2 Alekosz van a vv oldalon.
Ha az egyik kiesik, ott a tartalék!

gidabiga 2011.02.26. 01:19:21

közben Anikó rózsaszínben tortát eszeget :)
apránként, hogy ne tűnjön soknak :)

47pcc63 2011.02.26. 01:20:31

@Hannibal22: Szerintem is sokan szavaznak már addigra, de azért a mennyiség, és a szimpátia nem a 3 napban dől el, hanem jóval előtte.

MegLepke 2011.02.26. 01:20:59

Anikónál ez a kirobbanó jó kedv...:D Magába fordulva énekelget halkan és eszegeti a tortát.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:21:08

Anikó úgy néz ki, mint egy fekete festékkel hajon öntött Barbi... :)

gidabiga 2011.02.26. 01:21:19

@Atok:

nem, Jerzsi :D

nekem is kell olyan rózsaszínű boa, mint Szandinak van :D
még nem tudom, mire, de annyira ronda, hogy már szép :D

47pcc63 2011.02.26. 01:21:32

@gidabiga: volt ma itt harctér az biztos:))

47pcc63 2011.02.26. 01:23:09

@King of Shadows: A bemutatkozójában is elismerte.
Azért van helye bent, mert ő csinálja a cirkuszt.

gidabiga 2011.02.26. 01:23:44

de könyörgöm, mért kell férfiakat is pinkbe öltöztetni????
ez nem tesz jót az én bioritmusomnak :D

lowpitseegashpar 2011.02.26. 01:24:10

mostanában annyira az eseményekre koncentrál mindenki, hogy amikor fenn vagyok, én szoktam lenni a 30% off.

naszóval OFF:
ismeri valaki a Dilemme nevű francia valóságsót? rákeresni nem ér

47pcc63 2011.02.26. 01:24:59

@gidabiga: Lehet, h gondolta jó neki egyedül a nyugiszobában, talán erre ment ki a játék, mert a hálóban már nem viselte el senki, csak szesztestvére, de az meg éjszaka nyomult!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:25:25

Laci 90%-os teljesítménye jobb lett, mint a 100%-os és ezt gyakorlatilag nem érti. Most meg fogtok lepődni, de én sem...

joszif 2011.02.26. 01:25:27

a laci fejlődött a legtöbbet???
ezt hogyan

47pcc63 2011.02.26. 01:26:26

@King of Shadows: A Béci fog a legjobban örülni, mert igy megszabadul valamelyik ellenféltől.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:27:10

@lowpitseegashpar: Én nem, és ez hatalmas dilemmát okozott nekem... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:27:58

@joszif: Úgy, hogy még a matematikát is két vállra fektette? :D

gidabiga 2011.02.26. 01:28:04

@lowpitseegashpar:

én sem, de nekem nem okoz dilemmát :)

lowpitseegashpar 2011.02.26. 01:28:14

megvaaan! Alekosz a hercegnő, akit Super Marionak meg kell mentenie. Übersas szemek kellettek hozzá, de sikerült felismerni

Rendszeres szavazóink között 2011.02.26. 01:29:03

Ahaha, mar megint a buzi szerkeszto melozik. Csak a nyomorult idegbeteg skacot tudja mutatni, nem a csajok joves-meneset. Szanalom, de az is megszaggatva :>

47pcc63 2011.02.26. 01:29:16

@lowpitseegashpar: Nagyon jól összefoglaltad, egyetértek!

joszif 2011.02.26. 01:29:26

Laci: 100 kiló alatt nem ember az ember.

Igen, ez van a dagatt gyűlés szalvétájára nyomva.

Desperatefan14 2011.02.26. 01:29:51

Ha rámegyek a valóvilág oldalára Laci neve helyett is az van kiírva hogy Alekosz ! :D vagy csak nekem ?
Bocs ha már írta valaki.. de azért gáz..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:30:02

Gigi úgy néz ki, mint egy kezdő balerina ...

Alek egy 16 éves lányt nézett ki magának, és nem érdekli a kora, mert neki mindenki jó 16-tól 60-ig.

joszif 2011.02.26. 01:31:18

nah mik vannak volt kísérleti adás is de miért veszik el a képet mikor már elhangzott ez olyan mintha a káromkodás után sípolnának nem közben.

47pcc63 2011.02.26. 01:31:23

@King of Shadows: Bizar villa vacsora. Gombár most szervírozta a lábkörmét az étkező asztalra.

MegLepke 2011.02.26. 01:31:31

@gidabiga: Alekoszon a pink sildes sapka megvan?:D

gidabiga 2011.02.26. 01:31:34

zavarja a szememet ez a sok rózsaszín :D
@King of Shadows:
Alek bentről nézte ki magának? :)
vagy eztmostígyhogy? :)

gidabiga 2011.02.26. 01:32:25

@MegLepke:

nem, nálam csak Lacit mutatják, muszáj félrenéznem :D

lowpitseegashpar 2011.02.26. 01:32:49

@King of Shadows: @gidabiga:

kicsit összefoglalom akkor

Futási idő: 56 nap
Résztvevők: 14 + 1 tudósító a csatorna megbízásából, értelemszerűen nem lehetett kiválasztani és az volt a dolga, hogy ha valami érdekes történt, de a szerkesztők elsiklottak fölötte, ő vegye észre és jelezze, illetve tudósítson a villából (1 ember, 1 fizetés, nem Balázs-Buci-Lilu)
Főnyeremény: 99.634 EUR, játékokban való részvétellel, győzelemmel nőtt az összeg, illetve minden héten egy dilemma, amelynek eldöntése növelte vagy csökkentette az összeget.
Résztvevők életkora: 18-26.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:33:26

@gidabiga: Nem tudom, annyit hallottam, hogy Lázár odarámolja magát hozzá, és elkezd beszélgetni a témáról.

47pcc63 2011.02.26. 01:33:38

@MegLepke: Na, Alek most melléfogott, mert Vác nem Vecsés felé van.

47pcc63 2011.02.26. 01:34:46

@lowpitseegashpar: Pontos- itt a hangsúly az ismertségen lesz, és nem a személyiségen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:35:45

Alek mindent háromszor, háromszor, háromszor mond, mond, mond! :D

Erre Gigi: Te HÜLYE vaaagy? :O
Évának 21 volt a legfiatalabb barátja, akkor ő 26 volt.

gidabiga 2011.02.26. 01:35:47

@lowpitseegashpar:

akkor nem is érdekes, én már 29 múltam :D

fekete melltartó rózsaszínű ruha alá???
katasztrófa :D

47pcc63 2011.02.26. 01:36:40

@gidabiga: Átdolgozhatnák a médiatörvényt, ha már ráérnek...!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:37:58

Ani soha többet nem lesz hajlandó sportolni, és ehhez nagyobb elánnal bólogat, mint Alek.

47pcc63 2011.02.26. 01:38:12

@King of Shadows: A viccelődős idők Olivérrel együtt távoztak a villából.

gidabiga 2011.02.26. 01:39:22

@47pcc63:

remélem, már alszik mindenki, aki ebből képes lenne divatot csinálni :D

47pcc63 2011.02.26. 01:39:27

@King of Shadows: Ásítoznak, meg le vannak törve, mint a bili füle, annyit dolgoztak,
tanácskoztak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:39:29

@47pcc63: Ha jól emlékszem Te akartad a legjobban kipateroltatni... :S

MegLepke 2011.02.26. 01:39:40

Anikót ne sajnálja senkit.
Éva Aninak: te pont nem az a csaj vagy, aki sajnáltatja magát.

gidabiga 2011.02.26. 01:41:32

@MegLepke:

nem tudok szabadulni ezektől a szörnyű színű kombinéktól :D

47pcc63 2011.02.26. 01:41:53

@King of Shadows: Ahogy hallom az online-t, egész jól érzik magukat 7-en, mégis a 2 jómadarat mutatják.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:41:53

Évának nincs jogsija, kocsija, qrvára fél a vezetéstől, az RTL meg a közvetítéstől...

47pcc63 2011.02.26. 01:42:44

@gidabiga: És ugyan milyen nagy volumenű törvényt lehetne hozni ott bennt a villában?

MegLepke 2011.02.26. 01:43:23

@gidabiga: én simán beöltöznék ilyesmibe poénból.

47pcc63 2011.02.26. 01:43:37

@King of Shadows: Megérdemlitek egymást! :-)

joszif 2011.02.26. 01:45:49

egyszerűen nem értem milyen alapon, mikor miért veszik el a képet. semmi logika nincs benne.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:46:33

@47pcc63: Például azt, hogy bemehess, és ne is lehessen kivinni párbajra? :P

lowpitseegashpar 2011.02.26. 01:46:49

@gidabiga: mivel te a hv-on kommentálod a vv-t, teljesen mindegy, hány éves vagy, sskk nem mentél volna be :)

a Dilemme-hez visszatérve olyan dilemmák voltak például, hogy:

- az egyik versenyző vállalja, hogy pucéron flangál a házban: a csapata nyer 5.000 eurót
- egy másik egy éjszakán át az udvaron alszik, ezzel a csapata nyer 1.000 eurót
- a versenyző úgy dönt, hogy visszautasít 1.000 eurót, ami a saját zsebébe ment volna (akkor is, ha kiesik), de ezzel megkíméli csapatát 2.000 euró levonástól

és még lehetne sorolni. talán a vv is más lenne, ha az egyéni döntések magát a nyereményt is befolyásolnák, illetve érdekesebb lenne, ha a feladatoknak nem torta vagy Sanyi lenne a tétje. a retek nagy baja az, hogy nem merte szponzorok és reklámbevételek nélkül megcsinálni a műsort

47pcc63 2011.02.26. 01:46:54

@MegLepke: Egyébként ezeket a paneleket (szöveg és testtartás, stílus) nekem Csortos Gyula hitelesebben közvetítette, mint a görög, aki bemagolta 32 év alatt a filmeket (lásd Hippolit stb.)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:47:56

Béci. mindenki olyan itt bent, mint a szivárvány...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 01:49:02

Béci: mert a munkások ilyenek?
Ezt cenzúrázni kellett...

47pcc63 2011.02.26. 01:49:49

@King of Shadows: Elég Nagy Sándor, Napóleon, Hitler, Sztálin, Rákosi és társaira gondolni. Elég volt egy kanyargósat szellenteniük és mentek értük a halálba. Mielőtt kikezdenétek a gondolataimat, itt csak a fanatizmust állítottam párhuzamba.

47pcc63 2011.02.26. 01:52:17

@Kacat: köszönjük az elmés, értelmes hozzászólásod, pont olyan lehetsz mint favoritjaid....

joszif 2011.02.26. 01:53:08

annyira rosszat álmodott hogy azt mi se hallhatjuk mert különben mi is rosszat álmodunk...

MegLepke 2011.02.26. 01:53:15

Lassan száz napja hiányzik már. Béla szarul búcsúzott el Adritól. Gombi úgy búcsúzott a Picúrtól, hogy este érkezik. picúr a plexinél azt mondta neki, hogy nem mondta, melyik este. Béci fejében rossz gondolatok járnak. Gombi is rosszat álmodott az este. Hogy mit, azt sose tudjuk meg.

gidabiga 2011.02.26. 01:55:37

@lowpitseegashpar:

1000 euróért bármikor aludnék az udvaron :D

gidabiga 2011.02.26. 01:56:46

@47pcc63:

ha tudnád, kik a favoritjai, meglepődnél...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.26. 01:57:14

@47pcc63: :D tévedsz, én mindig pont olyan vagyok, mint a favoritjaim, semmi lehetőségességet ne keverj bele

amúgy sok gondolat suhant át az agyamon a mondat elhangzása után, s erre a végkövetkeztetésre jutottam, de most késő van a lépésről-lépésre magyarázatra

lowpitseegashpar 2011.02.26. 01:57:28

@gidabiga:

jó jó, de ezek franciák :)

gidabiga 2011.02.26. 01:59:19

@lowpitseegashpar:

mosakodásért mennyit kapnak? :D
@Kacat:

szerintem hagyd, fölösleges bármit is magyarázni :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:02:40

Már megint a (néhai) Zolivéren nosztalgiáznak...

joszif 2011.02.26. 02:03:39

a giginek küldjön már be valaki egy kis nőiességet.... rettenet ez a nő

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:03:47

Amikor Gigi ajándékot kapott nem jutott eszébe, hogy a f@sznak kell költeni rá...

gidabiga 2011.02.26. 02:05:05

unalmas ez a buli...

47pcc63 2011.02.26. 02:05:13

@Kacat: Az a félelmetes, hogy nem vágod, miről beszél.
Köszönöm, hogy reagáltál a hozzászolásomra, nekem reggel dolgoznom kell, jó éjt neked is!

MegLepke 2011.02.26. 02:05:21

Anikó énekli: Pá, kis aranyom, pá - nekem ez most tetszett.:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:05:22

Laci most azon gondolkozik, hogy úgy néz ki, mint egy buzerátornak álcázott enforcer? :O

47pcc63 2011.02.26. 02:05:53

Az a félelmetes, hogy nem vágod, miről beszél.
Köszönöm, hogy reagáltál a hozzászolásomra, nekem reggel dolgoznom kell, jó éjt neked is!

MegLepke 2011.02.26. 02:06:39

@gidabiga: velünk???:D

Blikk: Éva a címlapon.

47pcc63 2011.02.26. 02:06:50

@Kacat: Az a félelmetes, hogy nem vágod, miről beszél.
Köszönöm, hogy reagáltál a hozzászolásomra, nekem reggel dolgoznom kell, jó éjt neked is!

gidabiga 2011.02.26. 02:07:19

áááááá, megvan végre Alekosz a sapiban :D
egy élmény...:)

MegLepke 2011.02.26. 02:12:26

Gombit nagyon megverem, ha még egyszer deviszontozik.

lowpitseegashpar 2011.02.26. 02:13:02

@gidabiga:

mosakodósról nem tudok, de olyan volt, hogy valaki elvesztett 2.000 eurót (saját pénzt) mert nem váltott csapatot. Giginek szerintem jól jött volna egy olyan, ha 1.000 euróért kitakarítja az egész villát (ilyen is volt)

a másik szimpatikus tényező az volt, hogy minden versenyző 2 embert választhatott ki. az a kettő, aki a legtöbb jelet gyűjtötte, egyből ment "párbajra"

gidabiga 2011.02.26. 02:13:10

@Kacat:

ha szerzel nekem parókát meg boát, szerzek neked olyan sapkát :D
na? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:13:33

Alek: a kialakult Gombár képhez egy kicsit ... TORZ, nem odaillő volt, de most már mindegy.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:15:35

Laci ma a kutyaólban fog aludni, szerinte ez jó ötlet.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.26. 02:16:08

@gidabiga: ööö most h a rózsaszínben lévő férfiemberek fenenagy komolykodását nézem, agyilag vagyok olyan szinten, h bármit megígérek :)

Alek most kritikailag illette Gombit.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.26. 02:18:11

Szandi Gigit kérdezte, h kivetessen-é a szájából, Gigi szerint ha nem cseszik el, akkor mindenképp.

gidabiga 2011.02.26. 02:18:40

@Kacat:

áh, ez így nem jó :(
majd ha tiszta fejjel is úgy látod, így nincs sportértéke :)

47pcc63 2011.02.26. 02:19:23

@Kacat: .Behivják terus nénit hogy Alekosz pártiságát fitogtassa aztán meg a T-mobil lenyul milliokat a borkákon akik szavaznak.De annyiban jo ez hogy a sok minimálbéres kukkol a neten miután nincs pénze kimenni egy sörre mialatt Budapesten tele a szorakozohelyek külföldiekkel akik gondtalanul iszogatnak mig a magyarországiak kukkolnak a VV-ben,.Micsoda birkakultura ?

MegLepke 2011.02.26. 02:20:26

Gigi zuhanyzik, Erzsi fogat mos, nem értem, mit beszélnek.

gidabiga 2011.02.26. 02:21:15

Gigi Love feliratú bugyiban és bikinifelsőben zuhanyozik, Jerzsi nézi

lowpitseegashpar 2011.02.26. 02:22:11

@Kacat:

ha kivesznek egy egészet, még mindig marad másfél normál méretű :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:24:14

Jerzsy és Gigi megnyert valamit (nem tudom, hogy mit), és az utóbbi szerint nagyon aranyosak az emberek...

gidabiga 2011.02.26. 02:27:08

Jerzsi mosdatja Gigit.
Gigi próbál csábosan mosolyogni :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:27:46

Jezynek valaki összekarmolta a hátát...

gidabiga 2011.02.26. 02:31:37

@King of Shadows:

nem én voltam, esküszöm :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:35:56

Gigi szereti nézegetni magát a tükörben, de szerinte rossz a cicije. Jezsy szerint inkább a fejét kéne nézegetnie...

Gigi megnyert egy versenyt, el sem hiszi.

Ani sír, csak a változatosság kedvéért...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:38:30

Jezsy Anikót szeretné magával vinni valahova Bömbi helyett, de Ani nem akar menni, mert úgy érzi nem érdemli meg...

Atok 2011.02.26. 02:39:38

@King of Shadows: Gondolom ok nyertek a sporthetet, es mehetnek repulni

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:42:43

@Atok: Nagyon úgy néz ki. Most Gigi azt tanácsolta Jezsynek, hogy tartsák fent a helyet Aninak, és ha nem akar menni, akkor viszik Bömbit (legyen egy maradandó élménye a kiesése előtt). Szerinte ez így korrekt...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:55:55

Gigi bugyiban és a piros "ölj meg" feliratú pólójában ücsörgött a hálószobában, és leveleket olvasott. Aztán Éva mutatta neki a fejét, ami megsérült valamitől...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 02:58:16

Gigi most kimondta, hogy ha Ani nem akar repülni, akkor vigyék Bömbit, mert ma úgyis ki fog esni, és legalább lesz egy jó élménye, így búcsúzóul...

joszif 2011.02.26. 02:58:45

komolyan nem értem minek ide "élő - online" adás ami állítólag 15 perces csúszással van hogy ne legyen probléma de többet áll a kép mint amennyit sugároznak, ennyi technikai probléma meg nem lehet. Ha a szaros sztárchate-et több ezres nézőszámmal ki tudják elégíteni akkor tuti nincs technikai probléma.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 03:01:57

Továbbra sincs adás. Úgy látszik Ráczildi nagyon elszólta magát...

MegLepke 2011.02.26. 03:04:39

@King of Shadows: igen, az rtl van AZ KÖZVETÍTÉS HAMAROSAN FOLYTATÓDIK pólóban.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 03:08:00

@MegLepke: Szerintem Gigi bent van riporton és épp tömik ...

... fogalmazásgátlóval.

Bredan 2011.02.26. 03:15:11

Azért ciki ez, hogy még éjszaka is folyton "a közvetítés hamarosan folytatódik"-ot nyomják. Mocskos, hazug RTL :-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 03:22:28

Gigi saját bevallása szerint csak az agya 4%-át használja, és kérdezi Jezsytől, hogy mi van azzal a maradék 96-tal. Szerinte az időszámításunk, meg a történelem is egy nagy kamu...

Nagyon fájt a hasa, amikor futott, és úgy érezte hogy mindjárt elájul. Szerinte a szavaknak súlya van...
Akkora súlyuk van, hogy megszakították a közvetítést.

Bredan 2011.02.26. 03:23:48

És ismééét...

Mellesleg arra azért kíváncsi lennék, hogy amit mi hajnali fél négykor látunk, az tényleg ÉLŐ adás-e... vagy az éjfél körül rögzített jelenetekből vagdosnak össze valamit. Gyanítom, inkább ez a helyzet.

MegLepke 2011.02.26. 03:26:08

Ebből mára elég. Jó éjt itt is!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 03:26:17

Gigi szerint a fáraók űrlények, mert meg van nyúlva az agyuk, és sokkal nagyobb részét tudták használni, mint például ő...

Bredan 2011.02.26. 03:28:07

@King of Shadows: Valaki mesélt neki egy epizódot a Csillagkapuból.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 03:30:52

Gigi szerint most vagyunk a harmadik dimenzióban. Most csukva van az emberek szeme, de majd ki fog nyílni, és akkor tovább fognak élni. A tudósok az agyuk 6%-át használják. Ha kikapcsolja az érzéseit, akkor a 100%-ot képes kihasználni. Mindeninek van egy feladata, amit el kell végeznie, és az élete végén derül ki, hogy sikerült-e neki...

Bredan 2011.02.26. 03:31:36

A közvetítés hamarosan folytatódik...

Számomra már nem. Köszi.
Jó éjt mindenkinek!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 03:31:44

@Bredan: Úgy hallom Platóntól is hallott valamit...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 03:38:11

Gigi gyakran lát kísérteteket, egyszer érezte, hogy mögötte van "négy valami" amik kicsúfolták és bántották, de amikor megfordult azonnal eltűntek...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 03:49:52

Úgy néz ki Gigi kísértetei lekapcsolták az adást, és a szerkesztőkkel is csúfolódnak... :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 04:06:42

A változatosság kedvéért Gigi & Jerzsy. Most a hálószobában alszanak, a szokásos ágyukban...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.26. 05:32:53

5 órakor menetrendszerűen elvették a képet, addig sem történt semmi. Gigi és Jezsy aludt...

Egyébként valaki olvassa is, amiket idefirkálok? :S

Nándusz 2011.02.26. 06:03:57

Jó reggelt mindenkinek!
@King of Shadows: persze, én olvasom most, miközben döntöm magamba a kávét.
Azt álmodtam az éjjel, hogy nem esik messze Alekosz Évától.

Nándusz 2011.02.26. 06:08:07

@King of Shadows: nagyon jó, amiket írtál. Még csak most térek magamhoz, de mindjárt eldobom az agyam.

redhaven 2011.02.26. 07:57:55

@King of Shadows: igen.
és remekül csinálod,csináljátok!!!!
csak így tovább!!!

csicserierika 2011.02.26. 08:30:30

@lamb79: köszi, hogy privát infot is juttatsz Alekról . Én nem ismerem, de ami lejött a családjával való riportokból és ahogy folyamatosan hozza Alek bent a villában is az állandó formáját, én is úgy látom, hogy szerethető karakter, egy rendes családi háttérrel.Ne add fel . Van egy-két elvakult gyűlölködő, azokat tekintsd trollnak. Várjuk tovább is hsz-aidat.

ruzs54 2011.02.26. 09:22:35

jó reggelt !..a nöklapj írja a következőket"„Amikor megszületett a fiam, még nem voltunk házasok az édesapjával, ezért az én leánykori nevem lett a vezetékneve, de nem lett anyakönyvezve. Mivel koraszülött volt, három hónapig inkubátorban tartották, nekünk pedig akkor volt az esküvőnk. Végül Nagy Alekosz néven anyakönyvezték, és a nagy kavarodás közben valószínűleg senkinek sem tűnt fel, hogy ez a név nem létezik a magyar névkönyvben” – magyarázta el fia névadásának körülményeit a görög származású anyuka"

ruzs54 2011.02.26. 09:26:36

"Mivel koraszülött volt háromhónapig inkubátorban tartották"..talán ez lehet magyarázat a fejrángatózásra vagy arra hogy (saját elbeszélése szerint le van maradva a korosztályától ugy 10-12 évvel)

csicserierika 2011.02.26. 09:31:27

@ruzs54: minő jóindulat. Lacit mivel magyarázod? Túlhordásos volt? (elnézést a családjától)

trabant 601 · http://youtube.com/watch?v=Z3prOObnrmk 2011.02.26. 09:47:12

Üdvözletem mindenkinek!

Segítségeteket szeretném kérni. Régen, amikor még Balázs és Lilu is a z+-nál dolgoztak és együtt vezettek tán műsort, Balázs megmutatott a kamerának egy képregényt amit az egyik néző készített. Ez valami olyasmi volt, hogy ET(ítí) fekszik az ágyban, majd felkel felöltözik elmegy dolgozni a z+-ba ott találkozik valakivel aki megjegyi: Lilu már megint smink nélkül jöttél be dolgozni! Állati hálás lennék ha valaki feltenné a youtubera és belinkelné.

Előre is köszönöm!

ruzs54 2011.02.26. 09:54:16

@csicserierika: az mindenkinek egyértelmü bent a villában is,ka külvilágban is, a blog-on is, hogy más, mint az átlag ember.ha átlagos volna nem tünt volna fel senkinek a különbség se pozitív se negatív értelemben.Laci egy átlag ember szerintem,azért tünik szürkének a villában.de ugy érzem te alekosz fan vagy ezért elfogult vagy vele kapcsolatban.kivül állónak maradni elfogulatlannak maradni és olyan szemmel figyelni ezt a műsort..én így viszonyulok ehhez.

jörgömös 2011.02.26. 09:54:46

Jól jártam vagy nem jártam jól, hogy fél egykor elmentem aludni?

sannya 2011.02.26. 09:56:25

hehh,nekem csak a vacak ezres jut ma???

Kata Marán 2011.02.26. 10:03:33

@ruzs54: Na, agyilag van az 17 is!

ruzs54 2011.02.26. 10:09:13

@Kata Marán: :)) most erre mit mondjak?...DD

Kata Marán 2011.02.26. 10:19:22

@ruzs54:Semmit. Olyan, mint egy beszélő marionett báb. A barátom patchwork emberkének hívja.

csicserierika 2011.02.26. 10:26:48

@ruzs54: én Lacit tartottam favoritnak, de nagy csalódás. Szórakoztatási faktora nulla, ehelyett belépett Alekosz és bármilyen megosztó, azért ismerd el, legtöbbször ő szórakoztat, míg a többi döglik. Ez a műsor nem a szürkéktől lesz nézhető. Ennyi.

Elemer 2011.02.26. 10:33:54

tényleg, ugye lejárt már erzsi és dzsidzsi 72 órája? vajon gigi elmesélte a 0. típusú találkozásait a fáraó-űrlényekkel vagy be sem mentek? én komolyan sajnálom ezt a szegény srácot, nagyon csúnyán át van verve és még csak nem is sejti

biró lóránt 2011.02.26. 10:43:30

@Elemer: igen, lejárt.
Én mindkettőt sajnálom.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.26. 10:45:36

@csicserierika: azért álljunk meg egy pillanatra! szó sem volt gyűlölködésről, az egy másik fogalom, csak hülye poénokat nyomtunk, igaz, azok nagyon hülyék voltak.
ennyi egyébként, lezártam a témát.

csicserierika 2011.02.26. 10:49:37

@csicserierika: Éva effektus. Nem rád gondoltam. Bocsi.:)

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 10:50:09

@Elemer: Miért ne sejten? Gondolom, elolvasta a szerződését mielőtt aláírta!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.26. 10:51:39

most már tényleg Évának érzem magam :) megyek is hajat buzergálni, sminkelni a nagytükörben, aztán üvöltözök magammal egy kicsit :DD

biró lóránt 2011.02.26. 10:52:37

nem vénnek Való Világ

csicserierika 2011.02.26. 10:54:27

@canzone: én meg magammal levelezek? Alek effektus?:)

sannya 2011.02.26. 10:58:07

@canzone:de elotte huzz gumikesztyut...

ruzs54 2011.02.26. 10:58:56

@csicserierika: már a müsor készítői is leszürték ugyanugy mint mi nézők, hogy legalább fele a beköltözőknek mást ígért,mást sugallt, mint amit produkál, produkált bent.azt meg kell hagyni, hogy alekosz és éva hozza azt a formát amit képvisel a besorolás,a bekategorizálás szerint.(ami nem mindig pozitív tulajdonság) a normál emberi viselkedési kodex szerint.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.26. 11:09:46

@csicserierika: isten hozott a villában :)
@sannya: gumikesztyűt? nem fogok takarítani :) (egyébként de)

K Tomoceusz 2011.02.26. 11:12:04

@ruzs54: Gigi és Laca is hozná a beigért szórakoztató figurát , de betegek vagy sérültek . Most szeretnék stáb lenni . Szépen teljesítettek politikusként , tehát jutalmat érdemelnek . Ma este a lányok kiruccanhatnak a párizsi la locoba , a fiúk a Bayern-Dortmundra . Aki beteg vagy fáj a háta , az felmentést kérhet a feladat alól . Szép szűrővizsgálat lenne , ebben jobban hiszek , mint az orvosokban .

Elemer 2011.02.26. 11:13:13

@kérődzőgiliszta: jerzsi? ha el is olvasta, szerinted mennyit értett belőle? :)

ruzs54 2011.02.26. 11:13:27

@Kata Marán: nincs új a nap alatt:))ez a szines-foltos dolog népszerű volt a 80-as években is. én magam is készítettem hasonló asztalterítőt anno..a hasonlat találó, innen onnan össze szedte az egyéniségét:))

.lll. 2011.02.26. 11:14:56

ma végre egy debilissel kevesebb lesz

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 11:16:17

Megint egy kis reggeli agymenés!
Aki győzni akar annak azzal kell számolnia, hogy a legerősebb ellenfeleit a döntőig kivigye, (vagy kivitesse velük magát). Mivel van az un. védettség, erre két fordulóként van, lehet esélyük. Amennyiben sok erős marad a végére, az gyakorlatilag kalkulálhatatlanná teszi a végeredményt!
Na persze, mindez akkor lenne igaz, ha nem a retek irányítaná a műsort, hanem az a saját medrében folyna!
Amennyiben Alekoxt tekintjük favoritnak, azzal kell számolnia, hogy a végére 3 kemény ellenféllel marad partiban. Ugyanakkor, ha az elején nem Leora, meg Zsófikára játszanak, akkor a végére nagyobb nyerési eséllyel érkezett/érkeztek volna.
Nade minden okoskodást felülír a retek-féle dramaturgia, melynek egyetlen szempontja van, vagyis kettő:
- a nézőszám maximálás
- a telefonszavazás maximálás

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 11:22:48

@kérődzőgiliszta:
Azt kifelejtettem, hogy a taktikát nem csak a saját védettség nehezíti, hanem a potenciális ellenfeleké is!
Azt sem lehet előre megbecsülni, hogy az ellenfelek (stratégiai partnerek) mennyire hajlandóak "együttműködni". Ez, a két utóbbi esetben (Olivér, Gombi) működött.
Ugyanakkor nem nézek ki egyik szereplőből sem annyi IQ-t, hogy mindezt fejbe végig tudta volna zongorázni! (Ahogy elnézem, a retekék sem:-)

ruzs54 2011.02.26. 11:23:35

@K.Tomoceusz: nekem mindig olyan ironikusnak tünik a hozzá szolásod,de lehet, ezt csak a képnek tudhatom be a szöveg mellett:)

K Tomoceusz 2011.02.26. 11:24:21

@kérődzőgiliszta: Remélem ma Alekosz kiesik és hétfőn a többieket elviszik fogászatra . Megkapják a legújabb porcelán fogsort és vidáman csattogtatják egymásnak . Kevés ilyen műsor van az rtl-en , ideje lenne ezt is kipróbálni .

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 11:33:00

Alekoxt sokan nagyon alábecsülik!
Ha és amennyiben tényleg olyan jó sakkjátékos, mint amennyire ez a médiából lejön, akkor képes komolyabb stratégiai és taktikai összefüggések áttekintésére is. Pl. olyanokéra, amire Laci nem volt képes. Ezt láthattuk a bandaalakításkor!
Az elmúlt napokban láthatóan elég sokat volt lent alfában. Úgy vélem, az ő fejében is szeget ütött Gombi esetleges titkos küldetése. Miszerint punnyantani, mély depiben lenni, néha adni a buta, infantilis dedóst, megvezetni ezzel a többieket.
Az éjjel már írtam erről.
Benne van a pakliban, hogy Gombi a retekék legkitűnőbb stratégiai húzása!
Eljátszották vele a messziről jött kiskirályfit, aki lenyomta a médiacézárt az sms-csatában. Azt a látszatot keltve, hogy azért nincs itt minden előre levajazva. Pedig dehogy! Gombinak épp ez a küldetése!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.26. 11:33:55

@kérődzőgiliszta: szerintem a telefonszavazásból befolyó pénz totál lényegtelen a reteknek; a nézettségmaximalizálás a fontos, mert a reklámokból jön a bevétel, nem abból a maximum párezer smsből, ami bejön, az a vella rezsijére nem elég

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 11:38:22

Egy apróságról!
Ugye, "köztudott", hogy nincs a putriban óra!
:-)
Jajjj!
Aki látott, vagy használt már akár microt, akár sütőt, (de szvsz a "Sony-3D moziélmény" is idevehető), az tudja, hogy ezekben van óra! Az is köztudott, hogy az élő műsorok mikor kezdődnek.
Nos, ettől kezdve egy perc alatt beállítható ezeken az óra!
:-)

Kata Marán 2011.02.26. 11:39:35

@ruzs54: Terítőben tetszhet is,de még ott sem ész nélkül rakja az ember fel a darabokat, van koncepció még az asszimetrikus mintáknál is. Itt nincs, ettől zavarodott az egész ember.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.26. 11:41:35

@kérődzőgiliszta: mondjuk, ha oda akarnék erre figyelni - és ha már hangoztatom, oda akarnék - akkor ezt elintézném annyival, hogy kedves playerek, nem zabad beállítani az órát! (különben meg, nem rögtön adáskezdéskor kapcsolnak be hozzájuk, szóval csak azt tudjaák, hogy valamikor teszemazt hét és kilenc között van, és ezt is csak kétszer egy héten)

biró lóránt 2011.02.26. 11:58:02

kiváncsi vagyok, hogy a magyar humoristák, parodisták stb. mennyire találnak jó alapanyagra a villalakók személyében?
kéne egy átfogó Alekosz-paródia, (esetleg Éva vagy Szandika)

K Tomoceusz 2011.02.26. 12:14:22

@biró lóránt: 2011-re elértük , hogy a kifigurázható nagyjaink száma minimálisra redukálódjon . A vv4 szereplőkre legalább akkora szüksége lesz a humoristáknak , mint Kiszel Donatellára . A célközönség is megkapja a szintjének megfelelő műsorokat , mindenki jóljár . Ez már igényesebb generáció , a telefonkönyven nem tud kuncogni .

Zelefánt 2011.02.26. 12:21:09

@kérődzőgiliszta:
Nem minden mikróban van óra, (pl. az enyémben sincs), de ha kimész a szabadba (>kert) kb. egy órás szórással meg tudod mondani, mennyi az idő.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.26. 12:22:42

@biró lóránt: @K.Tomoceusz: Meg aztán Benkő Dánielnek is méltó utánpótlás kell! :):):):):)

biró lóránt 2011.02.26. 12:23:52

szivügyem a hazai trash kultúra
(szalacsi, polgárjenő, bikicsunáj, alekosz-monológ stb.)

Zelefánt 2011.02.26. 12:40:28

@biró lóránt:
Öreg, Tajgetosz már önmagában paródia,
a gumilányról már nem is beszélve.

hexensussz 2011.02.26. 12:42:12

@kérődzőgiliszta: Hogy Alekox jó sakkozó lenne?
Korábban valaki kibogarászta és beírta, hogy milyen osztályban, hanyadik táblán játszik, és mi az Élő-pontszáma. (Ne kérdezd, mert nem jegyeztem meg.)
Háztömbkörüli mezítlábas!

Elemer 2011.02.26. 12:43:33

@hexensussz: hát a szecskában az öregek mind aláznák valószínűleg. ettől függetlenül nagyon lelkesnek tűnik :)

Zelefánt 2011.02.26. 12:51:15

@kérődzőgiliszta:
Most, hogy Ollie kibaszott saját magával, valóban az a rettentő helyzet állt elő, hogy Tajgetosz a favourite, de mellette -- számomra érthetelenül -- ott van a Béla gyerek, meg az Éva, aki olyan, amilyen, de mégis erősen esélyes a döntőre.
Anikót talán a szépsége fogja benntartani a legjobb(?) négy között, bár az orrán később egy kicsit igazítani fognak, mielőtt Dubai-ba repül.
A legénység többi része feláldozható (feláldozandó).
(Gondolom.)

Atok 2011.02.26. 12:54:00

@Elemer: Nekem ugy jott le, hogy kihasznaltak az orat. Ugyan nem mondtak rola semi konkretat, de Erzsi hata, karja ossze vissza van karmolaszva

ruzs54 2011.02.26. 12:54:18

www.valovilag.hu/video/119619...(04:14 percnél)Béci kérdezi...:a "nyikhaj" szó hova tartozik az erkölcsi normákban...?Alekosz szerint:a nyikhaj egy biológiai megfogalmazás,hím ivarsejtet foglal magába.

Zelefánt 2011.02.26. 12:56:35

@ruzs54:
Na hát ez az. És ő a favourite.
...

Kata Marán 2011.02.26. 12:58:45

@hexensussz: Én voltam. Érdekelt, mert sakkozom. 56 indulóból 50. 3 ÉLŐ-vel. Nem számítottam jobb eredményre, lévén, hogy azt sem tudta, hány figura van a táblán.

genevieve 2011.02.26. 12:59:02

@ruzs54: azt hiszem a nyikhaj geci volt a kérdéses fogalom...

ruzs54 2011.02.26. 13:02:19

döntse el ki-ki maga hogy ennyire idijoda,vagy ennyire humoros, Alekosz.

biró lóránt 2011.02.26. 13:03:34

Vajon meg fog szakadni az a hagyomány, hogy férfiak nyerik a VV-ket? Sőt, a három eddigi döntőben a kilenc játékosból volt 2 nő.

ruzs54 2011.02.26. 13:04:05

egyébként éva mondta jerzsire

Atok 2011.02.26. 13:04:50

@ruzs54: igen es azt mondta, h nyikhaj geci

Atok 2011.02.26. 13:05:27

@Atok: ugyhogy Alek vegul is nem mondott hulyeseget :)

ruzs54 2011.02.26. 13:07:23

@genevieve: ezek szerint a geci szót tudta definiálni a nyikhajt meg valami extrának betudta:)@Zelefánt: igen Ő, de nem nálam.

Kata Marán 2011.02.26. 13:14:38

@Kata Marán: Biztos előkelő dolognak tartja, csak azt nem tudta, hogy ehhez nem elég egy tábla, és némi szabadidő. Csak nyitólépésből van 20, a variációk végtelenek.

lucc.gizi 2011.02.26. 13:14:51

Vicces, ahogy egyesek h. kardoskodnak a kedvencük mellett (egyúttal fújolnak a többiekre)..hehe.
ruzs54, Katamarán, pc...nagyon kivagytok Alektől, pedig nélküle -szerintem- hóttunalom lenne az egész. Szerencsére ezt retekklub is tudja, ezért még jó sokáig puffoghattok Aleken.
Tomoceuszt meg imádom, jó, h. visszajöttél, Elemér kommentjein is jókat rötyögünk:-)

ruzs54 2011.02.26. 13:22:17

@lucc.gizi: részemről szó sincs puffogásról,csak megosztom a véleményem az írótársakkal.a ki vagyiság meg innkább a favoritod tulajdonsága.az élet egyéb fintorátol jobban kivagyok,de az nem ez a forum.

Virágék 2011.02.26. 13:23:42

@ruzs54: Idézni csak pontosan, szépen...
A Bréla azt kérdezte: a nyikhaj geci, az hova tartozik? Na, erre felelt Alekosz!

Zelefánt 2011.02.26. 13:26:44

@Virágék:
Pedig tudnia kellett volna: senkiházi kis köcsög. Ez abban a kultúrkörben nem ismeretlen titulus.

hexensussz 2011.02.26. 13:36:42

@Kata Marán:
Köszönöm, hogy pótoltad a hiányzó emlékezetemet. :))

Láttam azt a jelenetet, amikor kiselőadást tartott a sakkról, és egy kssé leesett az állam, amikor a 64 figurát említette, mert ezt még én is tudom, hogy fals, pedig nem vagyok sakkozó.

maghozo 2011.02.26. 13:49:13

@derelye vágó: Ez lenyűgöző. Keresztelőre malac is jár . Remélem estére megkapják kisütve egy citrommal a szájába .
Lázár Alekosz biztos örvendene .

maghozo 2011.02.26. 13:52:00

@Virágék: Ez egy életbevágóan fontos részlet a minőségi elemzéshez :)

Zelefánt 2011.02.26. 13:54:41

@maghozo:
Kis jószágokat nem bántani, szájbarúgás.
A citromot pedig a seggébe.

kérődzőgiliszta 2011.02.26. 14:34:23

@hexensussz: Ajvé! Magasabb szinteken ismerik a 64 figurás sakkot (is). Tanulj, fejlődj, mert nem leszek a barátod!

maghozo 2011.02.26. 14:49:32

@kérődzőgiliszta: De a minőségi lépések azok amik számítanak nem a mennyiség.
Azok legalább jók voltak ?

hexensussz 2011.02.26. 14:58:12

@kérődzőgiliszta: Jajjjjj! Már a fejlődésképtelen korban vagyok. Marad a kardomba dőlés. :)

Elemer 2011.02.26. 15:03:45

szép délutánt! már csak néhány óra és megkezdődik a való világ 4 egyik legizgalmasabb párbaja! már a kiválasztás is roppant fordulatos volt, de gombi még arra is rá tudott tenni egy-két lapáttal a kihívásnál, szerintem nem én voltam az egyetlen, aki leesett a székről a megdöbbenéstől. azt pedig, hogy a párbajon mi fog történni, csak a Jóisten tudhatja. csak szegény szerkesztőket sajnálom, szerintem már egy hete azon dolgoznak, hogy összeállítsák Gombi legjobb pillanatait és lassan lejár az idejük

maghozo 2011.02.26. 15:06:25

Ha Gombi marad bent akkor a következő kiválasztásnál már lesz rutinjuk :)
süti beállítások módosítása