Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x16 - Csapnivaló apák

2011. február 25. 09:00 - leeann

Nina és Ricky összefutottak egymással, és megbeszélnek egy vacsit, ahova Melinda és Jim is hivatalos, mert Ricky kicsit fél a 10 éve nem látott Ninától. Úgy tűnik, ebben a részben Rick Payne szerelmi élete van az étlapon, mert a vacsi alatt megjelenik a halott feleség is, és nem tetszik neki a régi románc újraéledése. Nina roppant dekoratív, és esik-kel, ami egyértelműen Kate-nek, a feleségnek köszönhető. Melinda próbálja rábeszélni Kate-et a fényre, de a feleség szerint sokkal jobb Nina és a férje alá tenni, mint a fénybe lépni muri nélkül.

Másnap Melinda elmondja Payne-nek, hogy helyes a bőgés, tényleg egy szellem csapódott hozzájuk, csak nem Ninához érkezett, hanem kedvenc profunkhoz. Szóval Nina az egyetemen is megjelenik, de csak búcsúzni jött, amit a prof Kate számlájára így. Melindának sem fenékig tejfel a dolog, mert Payne és Kate nem kér a segítségből, a rossz álmokban megjelenő álarcos ember miatt pedig aludni sem tud. Jim aggódik az asszonyért, aki a neten folyamatosan az álarcos fickó után kutat, egyelőre sikertelenül. Jim egy magánnyomozó haverját ajánlgatja az asszonynak probléma megoldónak.

Payne úgy dönt, hogy nem adja fel és megkeresi Ninát, aki nagyon furán viselkedik. Persze hamarosan kiderül, hogy Nina nem egyedül járt Grandview felé. Egész pontosan egy szőke kisfiút mutat be másnap Ricknek, aki az elmondása alapján utálja a gyerekeket. Természetesen erre a találkozóra Mel boltjában kerül sor, és Kate is részt vesz a nagy eseményen. A találkozó a gyerek kora és a pár szakítása miatt megy eseményszámba, a gyerek ugyanis elég okos, és lehet, hogy a kedves papa maga a prof. Melinda szerint nincs kizárva, de ezt főként Nina erősítheti meg, aki az üzlet közepén nem vall színt.

Következő nap Nina elmeséli a „hogyan lettem terhes, amikor már Kate-tel éltél” történetet. A szülők a gyerek jövőjét tárgyalják meg, mert a jó agyú gyereknek speciálisan drága iskola dukál, amit a gyógyszerügynök Nina nem engedhet meg magának. Payne azonnal felajánlja azt az összeget, amit Kate halála után a biztostó erőszakolt rá. Kate-nek nem tetszik a dolog, sőt szerinte komolyan sántít Nina története. Amikor a prof hazaér, Kate dühével találja magát szembe, ami miatt a zongora alatt köt ki. Szerencsére nem történik komoly baja, de Kate elég rendesen kijött a sodrából.

A kórházban Mel elbeszélget Kate-tel, de a szellemvilág ügyes-bajos dolgai miatt nem veszi észre, hogy Jim szenved, és ez a gyerek téma is felzaklatja őt. Mel és Rick a nem akarunk gyereket pártjában szorgoskodnak, Kate és Jim pedig a de jó lenne egy gyerek álláspontot képviselik. Kate-nek már sosem lehet, ezért marha féltékeny Ninára, aki a szellemfeleség szerint aranyásó. Az éjszakát mindenki gondolkodással tölti, úgyhogy másnap remekebbnél remekebb ötletek látnak napvilágot. Payne nem csak pénzt ad Ninának, de magához költöztetné a csajt, és komoly apja lenne a gyereknek, Melinda pedig DNS vizsgálatról álmodik.

Rick próbálkozása elég szánalmasnak tűnik, Melinda ötlete pedig nem kivitelezhető. Delia Melinda segítségére siet, hogy a látó minél előbb megmenthesse a profot, ha ez szükséges. Melinda és Delia telefonbetyárkodnak, de ennek köszönhetően megtudják, hogy nem Payne a kis szöszi gyerek apja. Melinda, miközben Ricknek segít, átküld egy kóbor szellemet a fénybe, és veszekszik egyet Jimmel, aki nagyon szeretne gyereket, ellentétben az asszonnyal. Miután Jimmel mosolyszünetet rendelnek el, Mel beugrik a magánnyomozóhoz, aki nem tudott meg túl sokat Gordon papáról.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a saját nevén nem halt meg, ha meghalt egyáltalán. A fickó tovább nyomoz, Mel pedig megy a dolgára, hisz még koránt sincs vége a napnak. Payne és Nina a pénzügyeket tárgyalják meg, de egyre biztosabb, hogy Kate jól látja a dolgokat még holtában is, mert ez a nő a saját nevére akarja íratni a tandíj csekket. Nina betűről betűre követi az aranyásók kézikönyvét, amikor Mel érkezik nagy sebbel-lobbal, és azonnal előveszi az apa aduját. Hamarosan a lovasság is megérkezik Delia képében, aki a vihar idejére elviszi a gyereket fagyizni. Nina magyarázata „a gyerek apja egy szemét, és otthagyta őt meg a gyereket egy vagon adóssággal” volt. Payne-t megviselik az események és elküldi Ninát.

A nagy vallomást Kate is végighallgatja, majd csendben távozik, de nem messzire, mert este Payne akar vele beszélni végre. Kate és Payne nagyon komolyan kibeszélik a gyerek témát, amiből Melinda ráébred arra, hogy Jim mennyire szenved attól, hogy ők nem beszélnek erről. Kate nem kel át a nagy dráma közepette, úgyhogy Melnek még van dolga. Másnap Mel a neten rátalál a Kate haláláról szóló cikkre, és békaszájú Nina is megjelenik az üzletben a gyerekkel. Mel úgy dönt, ideje minden ügyet lezárni. Elliot, a kiskölyök meglovasította Payne egyik fétisfiguráját, amit most visszaad, de a prof megkedvelte az okos kölyköt, és neki adja a kabalaszerű figurát.

Persze mindent utálok prof a gyerek suliját is fizeti, de nem Nina kedvéért, hanem mert a gyerek komolyan okos. A sírós részhez értünk, amit Kate halálának helyszínén zokoghatunk végig. Payne megbocsát, Kate fényt kapott, úgyhogy mindenki nagyon könnyezik, és nagyon boldog is egyben. A sírás-rívás után Mel gyertyafényes vacsorával várja az urát, és egy csináljunk gyereket mondattal áll elő. Jim nagyon boldog, de Karl, a magánnyomozó kopogtat, elhozta az összes infót, amit talált. Sajnos elég vékony az akta. Valami viszont nagyon fura. Jön egy nagy fuvallat, és ezalatt Karl néhány számot ír az aktára, amire 1 perc múlva nem is emlékszik. Ez egy üzenet Melindának, előbb-utóbb meglátjuk, kitől van és mit jelent.

komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mocskosmacska 2011.02.25. 10:27:38

Szerintem Nina egyáltalán nem dekoratív, hanem egy szétoperált vénasszony. A halott feleség, na ez dekoratív.

mocskosmacska 2011.02.25. 10:41:58

Szerintem Nina nem dekoratív. Egy agyonplasztikázott vénasszony, aki inkább kivénhedt prostinak néz ki, mint nőnek. A halott feleség...na, ő dekoratív.
süti beállítások módosítása