Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X69

2011. február 24. 15:30 - Hódos Hajnalka

Szegény Gombi nem is sejti, hogy házhoz ment a lófaszért, annyi esélye van Alekosszal szemben, mint Fekete Pákónak a szépkiejtési verseny döntőjébe kerülni, de aki hülye, haljon meg. Lilut mindenesetre sikerült jól meglepnie, mást aligha. Talán Alekoszt, de ő majd két-három nap alatt összeszedi magát. Csak legyen elég pálinka. Meg konyak. Balhéval indítunk, a főszerepben a beseggelt Éva aki védtelen-érzékenyre itta magát. Kis pizsijében az ágy szélén kuporog, göndör fejecskéjében kattognak a kis fogaskerekek, kibe kössön bele és hogyan, hopp, meg is van. Menjek oda hozzá most? Kihez, kérdi Alekosz. Anikóhoz. Miért? Mit képzel, hogy a helyemet elfoglalja? Elmentél, és én hívtam ide, könyököl fel Szandika az ágyban, én a helyemen vagyok, te koccoltál! Az én helyemet foglalják el amúgy! Nem a te helyed, mert elmentél innen. Persze, hogy elmentem onnan! De akkor meg mit patáliázol? Elmentél? Elmentél. Ide fektettem? Ide fektettem. Akkor mi van? Itt fog aludni. Akkor érdekelt volna, mikor elkezdtél megint szapulni! Akkor nem érdekelt semmi! Szandi, nem akarok veszekedni, nem érdekel a veszekedés. De ki veszekszik? Itt alhatok most, kérdi Anikó. Persze. Akkor holnap megbeszéljük, hogy hogy alszunk.

Ha megfogtad az ajtót, menj is ki rajta, mondja Anikó. Mert? Mert nem vagyok rád kíváncsi. De Ani, most miről beszélsz? Arról, hogy te engem most direkt meg akarsz sérteni, mikor én nem bántalak téged. Miért nem tudsz lefeküdni a helyedre és csendben maradni? Megfogtad azt az ajtót, menjél ki rajta a jó büdös picsába és majd gyere vissza, ha lenyugodtál. Miért, te ki vagy? Ő az, aki tebelőled nem lesz soha, szúr oda Szandika. Lámpaoltás után Éva tovább morog, és ott röhög a helyemen! Na gyere ide, köpjél le, hátha könnyebb lesz. A csajok éktelen röhögésben törnek ki. Éva sértődötten cigizik a kertben, Szandika is kimegy. Hát bazmeg, akkor is szeretlek. Éva beveti az adu ászt, bőgni kezd. Sajnos, ez van. Éva, ha igazán szeretnél, nem kezdenél ki engem, mindig én kapom a szart! Én is úgy érzem! Nagyon fáj Szandi, mikor bántasz, nem értem, miért mondod, hogy engem mindenki utál, pont te, akit annyira szeretek! Na gyere ide, nyomd el a cigit, öleli meg Szandika. Tudom hogy engem senki se szeret, zokog Éva. Dehogynem, Éva. Peter_Cs kommentelőnk.

Éva az éjszaka további részét azzal tölti, hogy hagyjálmárAlekoszozik, holnap szerintem úgy megy vissza a régi helyére aludni, hogy csak úgy porzik az út utána. Béci a másnaposok mantrájával indítja a napot, soha többet nem iszok. Nem kell kinyitni azt a vitrint! Leszarom, jól éreztem magam, vigyorog Gombira. Laci nem vigyorog, szarik az egészre, ő is bebaszik ma kajakra, aztán morogva eltűnik a fürdőbe. Mi volt itt már megint tegnap, kérdezi tőle Gigi, aki csak hangfoszlányokat hallott. Semmi, ordibáltak, veszekedett a Szandi meg az Éva…a piától is meg amúgy is. Lényegtelen, hogy van-e pia vagy nincsen pia, elegem van, itt nem emberek élnek, hanem valami különleges állatfaj. Később Alekosznak is panaszkodik, aki nem hallott az éjszakai eseményekből semmit, mert úgy aludt, mint a bunda. Trikóban. Éva és Gigi hajaznak a fürdőben, Éva örül, hogy megbeszélték Szandikával a dolgokat, a barátnője nem lesz, az Anikóról nem is beszélve, hagyjuk a napraforgót, sose bízott benne. Azért vagyunk ketten az Alekosszal, mert bennem bízik, meg én is benne.

Kezdetét veszi a második parlamenti gyűlés, Laci lemond, mert a tegnap esti események rádöbbentették, hogy elege van az egész történetből hogy harc folyik az alkoholért, nem óhajtja megszabni, ki mit egyen és igyon, aki ezt meg szeretné oldani, vegye át tőle a feladatot. Jerzsit szavazzák meg új miniszternek. Alekoszt váratlanul érte Laci lemondása, ők igen-igen meg voltak elégedve a munkájával. Mindenki ki lett szolgálva, mindenki jól érezte magát, ez a lényeg, hogy a nép jól érezze magát. Szandika szerint túl sok lett adva és most az alkoholról beszél. Ebből szerinte vissza kéne venni. Jerzsi annyit szeretne hozzászólni, hogy ő jól érezte magát, és ő tudott viselkedni. Éva lecsap a mondatra, mint gyöngytyúk a takonyra, ezzel azt akarja mondani a képviselő úr, hogy én nem tudtam viselkedni? Én a magam nevében beszéltem, senkire nem mondtam semmit. Az, hogy maga védekezik, én arról nem tehetek. Alekosz szerint nem célszerű mindig az alkoholból bűnbakot csinálni. Anikó arra fogja és lehet mondani, hogy ezek még a múltkori sérelmek, de kijött volna tegnap este az Évából, hogy takarodjak ki az ágyból, ha nem iszik? Kezdem magam úgy érezni, mintha az anonym alkoholisták kedd esti gyűlésén lennék, ami önmagában nem zavarna, ha nem tudnám, hogy egy valóságsót nézek. Évából kijött volna, mert meg van törve, meg van rogyva! Úgy érzem, hogy itt utálnak és el is mondták többen is. Akkor is, nem esett jól, hogy befeküdtél az ágyamba! Senki ne feküdjön be abba az ágba, hiába hagytam ott a Szandit! Mit mondtam az előbb? Anonym Alkoholisták? Helyesbítek. Óvoda. Abból is a speciális.

Megpróbálják meghatározni, hol húzódik az a határvonal, amelynek átlépéséért már büntetés jár. Kezdünk átcsúszni a Legyek urába, Béci 24 órás elzárást javasol, én tovább mennék, nyilvános akasztás a kertben, talpak égetése fáklyával, kerékbe törés, szögek köröm alá beverése, ehh, nincs ezeknek semmi fantáziájuk! Gombi háborog, mi ez, étel, üdítő, víz? Mindennapos szükséglet? Kezdünk úgy beszélni róla, mintha valami függőség lenne, mintha a mindennapi ételről beszélnénk, márpedig az alkohol nem az! Éva fészkelődik, cigizni indul aztán meggondolja magát és kiáll a parlament elé. Na most elérkezett a pillanat, mikor ide ki fogok állni és el fogom mondani, hogy mi bánt! Én azért szoktam mostanában olyan szinten leinni magam, mert azt érzem, hogy itt mindenki utál, az a legfőbb célotok, hogy kitakarodjak ebből a kibaszott Villából, és el tudom felejteni azt a feszültséget ami mennem van. Tegnap senki nem jött oda hozzám, pedig eljött az a szint, mint a Gombinak vagy a Szandinak, hogy ki akarok menni és az hogy beleröhögtök a képembe, sokkal jobban fáj, mint egy kurvaanyázás. Nem mondhatnám, hogy a többieket meghatotta volna ez a kirohanás, magasról tesznek Évikére, megszavazzák Béci elzárásos büntetését, aztán a sporttörvényt. Mindenki köteles a Szabálykönyvben foglaltakat betartani, a reggeli ébresztő zene után azonnal felkelni, a környezetét rendbe tenni és saját magát riportozásra alkalmas állapotba hozni. Aki nem, arról Béci lehúzza a takarót és felébreszti. Béci előző ötlete alapján azt vártam, azt felnégyelik és kitűzik a kert négy végébe. Felvonyítok a következő napirendi pontnál, szekrények használata, de nemcsak nálam szakadt el a cérnak, Gombi és Jerzsi is unják már piszkosul, idétlenkedni kezdenek. Gigi felfüggeszti a gyűlést, Béci ideges, össze is szólalkozik Gombival. A magam részéről nagyon sajnálom, hogy félbeszakad a gyűlés, mert szívesen hallgattam volna a többi napirendi pontot is, úgymint a konyhaszekrény polcainak leghelytakarékosabb kihasználása, a milyen büntetést szabjunk ki az algákra, ha megpróbálnak elszaporodni a dzsakuban projekt, és számos mókás, szórakoztató ötlet ami eltünteti homlokomról a redőket és önfeledt kacagásra késztet.

Béci és Gombi összeugatnak, Gombi szerint már másodszor égeti le a társaság előtt. Miért nem lehet a feladatokat normálisan megoldani és utána annyit hülyéskedsz, amennyit akarsz? Hadd vegyek már úgy részt, ahogy akarok, nehogymár be legyek terrorizálva. Béci csak baráti intést akart Gombihoz intézni, mert ha a nap huszonnégy órájában hülyét játszik egy huszonnyolc éves srác, akkor ő igenis szól. Gombi magasról tesz a baráti intésre, Anikóval, Szandival és Jerzsivel székes gurulóversenyt rendeznek a nappaliban, először vigyorgok a mai összefoglaló alatt, én egyszer targoncaversenyt rendeztem a téemkásokkal, nem volt szerencsém, pont én estem le róla és pont a tárgyalásról hazatérő főnök lába előtt landoltam gyalogbéka pózban aztán hallgathattam hogy miattam őszül meg. Jerzsi bocsánatot kér Gigitől a fürdőben az idétlenkedés miatt. Meg azért is, hogy ivott ma. Nem értem, de mindegy, űdóguk. Gigi nem érti Gombit, egyik pillanatban még ő mondja, hogy példaértékű dolgokat akar mutatni, a másik pillanatban fingik meg ökörködik. Hálistennek közeledik az összefoglaló vége, nagy levegő, Gigi-Jerzsi jelenet jön, én szóltam! A szaunában összebújva évődnek, Gigi néha nőnek érzi magát, de általában kislánynak. Csók, de futás, mert levél érkezett. Éppen nekik, a kameramentes óráról. A lehetőség hetvenkét órán keresztül adott. Anikó biztos hogy elveszítené a fejét és felelőtlenül belemenne, ha a Gigi helyében lenne, de utána valószínűleg megbánná.

A levél felolvasása után Gigi Bécihez megy tanárcsért. Döntsd el, van-e értelme annak, hogy ezt megcsináld, vagy egyáltalán nincs ennek értelme. Béci biztos, hogy nem menne ebbe bele. Jerzsi valahol meg van hökkenve. Valahol jólesik, de mégsem tudja felfogni, hogy ez most komoly-e? Gigi szemmel láthatóan nem boldog, hiába kérdezgeti tőle Anikó, átgondolom még. De miért? Tegnap beszéltük meg, hogy hagyjuk egymást, most meg ez bejön ide, megint szét vagyok esve! Lacival beszélget a kétségeiről a nyugiszobában, gondold el, hogy csinálod és jön a gong, hogy vége! Felröhögök, tényleg, figyelem Gigi és Jerzsi, egy órátok van, gong az eleje, gong a vége! Alekosz el van ragadtatva. Azért ez nem akármi, kamerák nélkül, gondolj bele! Apukám, azt javaslom, hogy ezt olyan színvonalon használd ki, amilyen színvonalon csak lehet! Maximális színvonalon! Előjáték nem kell! Nem szeretném, ha a nyögésem a csengőhangja lenne bárkinek, mondja Gigi, ekkor lesz elegem és kapcsolom el a tévét. Na nem sokáig, mert jön a hihetetlenül izgalmas kihívás.

Gombi most távolinak érzi a győzelmet. Kell ez a párbaj, hogy megerősödjön. Miután mindenki felsorolja, ki hiányzik neki legjobban a kiesettek közül, Gombi a riportszobába megy Liluval beszélgetni. Nagy rajta a nyomás, nyerni szeretne, harcol a végsőkig. Ez egy nagyon nagy önismereti játék. Nyerni akarsz? Igen, nyerni szeretnék. Lehet, hogy kamikaze akciót folytatok, de Dávid is nyert Góliát ellen. Gombi szerint a többiek nem hisznek benne, aztán arról beszél sokat és hosszan, a bátyja mennyivel keményebb és erősebb nála, de ez engem abszolút nem érdekelt. Kisfilmek, Gombi mélyponton. Hát ebből van jócskán. Gombi bevallja, Olivértől jött neki az ötlet, hogy magára kérje a jeleket. Kit zavar, hogy Gombira taktikából raktak a többiek? Alekosz nem tudja eldönteni, hogy Gombit párbajra, vagy haza küldik-e a barátai. Évát felháborítja ez a taktikázás. Szandika véletlenül csöppent ebbe bele, sajnálta, mert szenved. Gombi konfiktusai. Csúnya viták ezek, pfujj. Az Évával való viszonya hullámvasút. Éva nem párbajozna Gombival, mert nem ő az ellenfele. Évának van egy olyan érzése, hogy őt viszi ki párbajra. Alekosznak voltak olyan napjai mostanában, ami nem Gombi világa. Gombi nagy pillanatai. Alekosz, napok óta kritizálsz a taktika miatt. A nőket tárgyként kezeled, ez nekem nem szimpatikus. Nem kell lecseszni a rajongókat a leveleik miatt. Jerzsi, nem téged tartalak a legerősebb ellenfélnek. Éva, amilyen viselkedést tanúsítasz, az kulturálatlan. A választottam a konyakos poháron kívül mást nem emel meg, de Dávid is győzött Góliát ellen. Alekosz. Alekosz először azt hitte, Gombi viccel, most kiderült, hogy nem. Egyelőre nem tudja hova tenni a dolgot, kell két-három nap. Gombi ereje teljében van és küzdeni fog a végsőkig.

Köszönöm a képeket S-nek!

Címkék: vv4
896 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0511 2011.02.24. 16:12:16

Ilyennincs! Sehol senki? Pedig a mai nagyon jó lett Hajni.

christaylor 2011.02.24. 16:16:33

Szabad elsőzni? Hanniért, Áfiért!

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 16:17:42

Áfikám, nem jön ez nekünk össze, ha beledöglünk se :DDDD

Friedmann Juci 2011.02.24. 16:27:29

@Hódos Hajnalka: köszi a posztot. a gegv szexnél én is kuncogtam:D
/írtam, és bocsi/:*

vörös áfonya 2011.02.24. 16:30:17

@Hódos Hajnalka: Ezt nem hiszem el,pont feljött az osztályvezető és diskuráltunk.Felmondok!

vörös áfonya 2011.02.24. 16:32:25

@christaylor: Légszív,légpuszi neked,imádlak:)

gidabiga 2011.02.24. 16:37:06

@vörös áfonya:

mondj fel az osztályvezetőnek :D

jó lett Hajni! :D

christaylor 2011.02.24. 16:37:27

@vörös áfonya: hádde' legalább sikerült volna már egyszer végre! nem is magam miatt,érted. :(
azért köszi, én is tégedet!

vörös áfonya 2011.02.24. 16:39:37

@gidabiga: Hallodhülyevagy?Azt hittem megüt a guta.

@christaylor: Tudom,én sem magam miatt:)

locsolóember 2011.02.24. 16:42:00

Éva: "Ezzel azt akarja mondani a képviselő úr, hogy én nem tudtam viselkedni? "
Jerzsy: "Én a magam nevében beszéltem, senkire nem mondtam semmit. Az, hogy maga védekezik, én arról nem tehetek."
Jerzsy első értelmes riposztja-és azonnal... :)

biró lóránt 2011.02.24. 16:43:40

valaki elmondhatná Giginek, hogy már mindenki tudja milyen, mikor ő rosszalkodik

mama ottmarad 2011.02.24. 16:45:25

Tényleg, a gurulós szék verseny! Már majdnem elfelejtettem, pedig az volt a legvidámabb pillanat. A széksüllyesztős játék mellett :) - azt milyen lenne kipróbálni értekezleten? Bár a tárgyalókban sskk nem gurulósokkal van körülvéve az asztal - lehet, hogy ezért? :D

gidabiga 2011.02.24. 16:48:12

@vörös áfonya:

még pár nap és elsőzésfüggő leszel :D
@locsolóember:

valami csak ragadt rá 80sok nap alatt :)
@mama ottmarad:

most, hogy mondod :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 16:51:34

@locsolóember: hallodhülyevagy, megcsillant abban az emberben valami

biró lóránt 2011.02.24. 16:52:50

Éva: Alek, hagyjál má.

Alekosz: Békén vagy hagyva.

MegLepke 2011.02.24. 16:58:51

Hehe, Peticsé megemlítése nagy volt!:) Továbbra is tetszik az irónia a posztokban, bár a körmös szögelős résznél eldugtam bizony a kezem!:)

locsolóember 2011.02.24. 17:05:38

@canzone:
Az értelem halovány szikrája a gondokkal terhelt homlok mögül?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 17:10:29

@locsolóember: értelem van benne (nem oly sok, de van), csak nem mindig képes kifejezni magát :) most sikerült :D

biró lóránt 2011.02.24. 17:11:25

tegnap tovább gyarapodott az Alekosz best of:

Előjáték nem kell

gidabiga 2011.02.24. 17:13:21

@biró lóránt:

ő már csak tudja :)
biztos quickie specialista :D

biró lóránt 2011.02.24. 17:16:57

Az volt már hogy Kovi (oscar-dijas Kovi) szivesen szerződtetné a Gigi-Jerzy párost egy filmjébe?

Azt mondta a mester: Úgy tudom, hogy filmes tapasztalatuk már van.

Azt is mondta állitólag, hogy Szandikát nem szerződtetné.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 17:20:03

Anikónak nagyon ótvar volt az a beszólása, hogy "Na gyere ide, köpjél le, hátha könnyebb lesz!", mivel az ominózus köpés az ő védelmében indított balhésorozat lezárása volt.
"Tudom hogy engem senki se szeret, zokog Éva. Dehogynem, Éva. Peter_Cs kommentelőnk." - ;) :)
Béláék büntetésközpontúsága eléggé gáz, tényleg Legyek ura-hatás, megérett a rendszerváltás, irány az anarchoszindikalizmus.
A Gigi-Jerzy saga már kezd Latin-Amerikai szappanoperává dagadni, Dorongdákó és Puncinella édesbúsan giccses vígszínházává.
A kiválasztást megcsinálhatták volna sokkal hatásosabbra, több játékost is belevonva - tudjuk, nem a Katona József Színház dramaturgját foglalkoztatják, csakhogy finom legyek.

fran7 2011.02.24. 17:21:27

Tündi nem is ékszerteknős, hanem a Kiszel Tünde.

Friedmann Juci 2011.02.24. 17:21:58

kiszeltündi szerint alekosz nem százas (és erős allergiás kiütés borítja a dekoltázsát)

biró lóránt 2011.02.24. 17:24:14

@Peter_Cs: anikó ahogy van nagyon ótvar szerintem

fran7 2011.02.24. 17:24:19

@Friedmann Juci: Pontosan idézve: nincs neki ki a százas.

MegLepke 2011.02.24. 17:30:17

Igen!!!! Végre Kiszel Tünde!!!:D

Eznemsemmi 2011.02.24. 17:35:44

Jerzy: "De ma már önkielégítettem!"
Alek: "Hát ez egyéni szocprobléma." :)

MegLepke 2011.02.24. 17:36:56

Aszongya Oli a nekedvalóban: ha Alekinnyó nem tud a nők nyelvén bánni...

MegLepke 2011.02.24. 17:42:55

@gidabiga: ez kicsit olyan nekem, mint hogy "ajándék lónak túros a háta":D

MegLepke 2011.02.24. 17:44:26

Olivér azért jött ki, mert pénzen nem lehet boldogságot venni és mérlegre tette a kettőt.
(biztos a műsor előtt a közhelyszótárt lapozgatta)

Kivlov 2011.02.24. 17:44:47

retardált légpisztoly :D:D:D

gidabiga 2011.02.24. 17:47:15

@MegLepke:

azt ingyen sem adják, még nem tudja? :)

biró lóránt 2011.02.24. 17:50:31

A Nekedvalóban tegnap Nyertes Zsuzsa, ma pedig Biró Ica és Kiszel Tünde.

Ki lesz a következő? Liptai Klaudia?

redhaven 2011.02.24. 17:56:54

@MegLepke: nnni...
csak levágták a kupoláról...

redhaven 2011.02.24. 18:00:17

@biró lóránt: "előjáték nem kell"
míg friss a szitu télleg hanyagolható,
később erősen javallt!:)))

MegLepke 2011.02.24. 18:01:44

@biró lóránt: nem, ő tv2-s, ide nem jön.:)

MegLepke 2011.02.24. 18:07:59

@gidabiga: na ja!:)

@redhaven: :)

Ezt azért 12-es karikával mutatni..., délután...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 18:08:39

Oli: "paragrafus jel alakú testet képezve" :) (az Alekosz hasonmásverseny résztvevőinek)

biró lóránt 2011.02.24. 18:11:02

olivér helyenként bizonyit, mint showman

biró lóránt 2011.02.24. 18:13:12

Ha Alekosz félművelt (az), akkor a többi villalakó mi?

MegLepke 2011.02.24. 18:16:38

@canzone: :)))

@maghozo: :DDDDDDDDDD

Én azon gondolkoztam, hogy Oli tud-e disztingválni vajon. Mert ezekben a műsorokban továbbra is szlengben beszél, lazázik. Ha kap saját műsort akkor mi lesz? Márpedig kap nyilván.

redhaven 2011.02.24. 18:17:26

@MegLepke: benkő'bá csoffadt pélója után(
(mely akkor vágyta a friss studiólevegőt,midőn balázs a szentekhez imádkozott,hogy nehogy levetkőzzön...)gondolták,minden idők legkeményebb szemöldökét is betehetik.
ha ebből a nekedkórságból eccőke összeszedik a toptent...:))))

redhaven 2011.02.24. 18:22:56

bimetállédynek hány pézt fizettek ezért az unga-bungáért.
,
szandálkát mingyá akadémikusként tiszteltetem.

maghozo 2011.02.24. 18:25:38

Oli nem ült be a körbe .Neki nincs szüksége sámánra meg indiántáncra ? Tegnap is ma is ...
Ennyi energiatöbblettől már ott bent is csak fosni fognak mert felgyórsul az anyagcseréjük .

flanker 2011.02.24. 18:26:01

Idézőjelben elegem van úgymond bizonyos emberekből.
Mondhatni.
Időnként úgymond teletömném a szájukat valami hengerkóccal, hogy idézőjelben befogják végre és ne kelljen úgymond tovább hallgatnom.
Mondhatni egy szavukat sem. Úgymond.
Persze mindezt szigorúan úgymond idézőjelben.

Remélem Peter_Cs kollega úgymond qrv@ büszke kedvenc luvnyájára, hisz idézőjelben ékes, műves, úgymond kiművelten anyanyelvi szinten beszéli és terjeszti a magyart.
Mondhatni villaszerte. Úgymond.

viola narvilly 2011.02.24. 18:27:10

Beírtam a másikba, hogy mizu, aztán elmentem mást olvasni. Most néztem rá, hogy nincs válasz. Nehezen, de rájöttem, hogy nem az épp aktuális posztba sikerült belekommentelnem :D

flanker 2011.02.24. 18:27:49

És akkor az újabb beszóláslista, ezúttal (és innentől kezdve) csak a legújabbakat, majd a végén összegzem őket.

Tetted alá a lovat (Béci)
Tudom, hogy ez csak ideig-darabig fog tartani (Béci)
Én hiába biztatom arról (Béci)
Az emberek meg vannak makkanva (Éva-Szandi)
Én sírással adom ki a fájdalmat, a düht (sic!) (Anikó)
Ez egy másik szemszög (Jerzsy)
Szigorlatokra, törvényekre még nem gondoltunk (Gigi)
Ez meg itt röhörészik meg kuncorászik (Éva)
Már tényleg akkora nyomás uralkodik a fejében (Alek)
Hogy mersz te mást a szájára venni? (Szandi)
...most már enyhült a viszony kettőjük között (Balázs)
Kitettem érte idézőjelben a lelkemet érte (Éva)
Láttad a fejét, hogy hogy elvetemült? (Éva)
Jerzsynek a fejében már többször eszébe jutott (Balázs)
Nem szeretném a szavakat rabolni (Gigi)
Köszönöm szépen az elismerő szavazatokat! (Gigi)
A népjóléti miniszteri posztot Lázár László személy töltse be. (Gigi)
Békén vagy hagyva! (Alek)
Nem szeretném, hogy bekiabálás jólétével éljünk itt bent (Gigi)
Ha a szalonképtelen viselkedést megszegjük (Béci)
Ezek a barátságok nem mindig azt tükrözik, ami a valós (Laci)
A nulla 24 órájában a hülyét játsza. (Béci)
...ma önkielégítettem (Jerzsy)
[Te jó ég! Huszas évei elején vlki egylövetű??? Én még... Na jó, ebbe inkább nem megyek bele...]

A magyar történelem során egy pár így még nem volt. (Jerzsy)
Nekem kell betartani a szabályszegést (Béci)
(A belügyminiszter pedig) vandalizmus hatása alá került (Gigi)
Ezeket az sms-eket mi leválogatjuk (Balázs)
...a Gombit nem azért küldtük, hogy ő vesztesként térjen vissza... (Béci)
Erejem teljében vagyok (Gombi)
Alekinnyó nem tud a nők nyelvén bánni (Oli)

biró lóránt 2011.02.24. 18:30:13

VV(erőszakból diplomázott)László fájós hátát a múltkor élő adásban operálta meg egy kuruzsló (természetgyógyász), aki azóta jár-kel, szaladgál meg minden.

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 18:30:21

@viola narvilly: én meg jöttelek üdvözölni és néztem, mint a luki nyúl, hol vagy? :D
szijja, de régen láttalak! :)

maghozo 2011.02.24. 18:31:32

@biró lóránt: S azóta nem mer beülni a jakuzziba :)))))

viola narvilly 2011.02.24. 18:32:11

@Hódos Hajnalka:
Üüüüdvözölni? Engemet e? Ó hát micsoda megtiszteltetés :))
Jobban vagy már?

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 18:33:10

@viola narvilly: szoszo. nagyon köhögök még mindig, fulladósan, nem jó :(

MegLepke 2011.02.24. 18:34:32

@redhaven: pontosan.:)

@viola narvilly: szia Violet! Itt válaszolunk.:)

@flanker: ügyi vagy. Van még plusz egy:
"A legmegfelelőbb ember lett kinevezve a népjóléti miniszter élére" (Alekosz)

biró lóránt 2011.02.24. 18:34:41

Nem akarok igazságtalan lenni Nádai kisasszonnyal (dehogynem), ugyanakkor neki tegnap a kihivásnál megint SZUVENIR joga volt valamihez már sokadszor.

goumideaumineaux 2011.02.24. 18:35:33

Üdv, démosz!

@flanker: Ez nagyon jó. Csak úgy, mint a posztok. Még! :)

MegLepke 2011.02.24. 18:36:50

@biró lóránt: rosszul emlékszel, szuvenír véleménye volt.

viola narvilly 2011.02.24. 18:38:40

@Hódos Hajnalka:
Nem mondok semmi okosságot, hogy mit egyél/igyál/vegyél be, mert én sem tartom be soha, amit tanácsolnak :) de mondjuk egy jó házipálinkát feltétlen vegyél be :)
És jobbulást!

@MegLepke:
Hallod... olvasgattam más oldalon, néha frissítgettem... gondoltam, jó, hogy épp nekem nem válaszol senki, de hogy egyáltalán senki nem is ír? Akkor verte ki a szemem, hogy a tegnapiba sikerült írnom.

maghozo 2011.02.24. 18:39:03

@flanker: DDDDDDD
Kigyűjtötted . Mostmár csak beépíted a hétköznapi kommunikációdba és már kész is .

biró lóránt 2011.02.24. 18:40:31

@MegLepke: tényleg, tényleg.

Értesiteni kéne őt valakinek az Olivér-Enikő kamuszakitásról.

flanker 2011.02.24. 18:41:00

A hét beszólásai egyébként:
"Na gyere ide, köpjél le, hátha könnyebb lesz!" (Anikó Évának)
Nem kell előjáték sem! (Alek Jerzsynek)

flanker 2011.02.24. 18:43:48

@MegLepke:
Ez tényleg jó!

Egyébként meg Lepi, ha tudsz (és bárki, aki tud) nézni onlájnt (merhogy én nem) és ott hallasz valami ügyes kis okosságot, akkor adagolhatod magánba és beillesztem!

MegLepke 2011.02.24. 18:45:02

@viola narvilly: ez azért van, mert sokat dolgozol és kevés VV-t nézel, plusz kevés hv-t olvasol.:)

@biró lóránt: gonosz vaaaaagy.:)

flanker 2011.02.24. 18:45:43

@goumideaumineaux:
Köszi, de nem én gyártom őket - én csupán dokumentálok. (A legutóbbi, vagy 4x ennyi adagot) valamelyik napi hsz-ban már leadtam.)

flanker, a villa-történész

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 18:46:35

@flanker: kösziköszi, a legfelsőbb szinteken szeretünk mi itt téged, csak te még azt nem tudod :D

biró lóránt 2011.02.24. 18:46:38

valamiért én sem szeretném, ha az embereknek Gigi nyögése lenne a csengőhangja
(pedig jó feneke van neki)

flanker 2011.02.24. 18:47:01

@maghozo:
Á, köszönöm, de én (furcsamód, beismerem) ragaszkodom a saját kreálmányaimhoz. :-)

MegLepke 2011.02.24. 18:47:53

@flanker: igen, szoktam nézni, és alkalmanként érdekességek is szoktak elhangozni. Ide szoktuk páran közvetíteni, én igyekszem szó szerint. Innentől kigyűjtöm akkor az arra érdemeseket és nyomatom át neked.:)

gidabiga 2011.02.24. 18:48:26

@flanker:

gyűjtjük, ne aggódj :D

viola narvilly 2011.02.24. 18:49:10

@MegLepke:
VV-t nem is tudom, mikor láttam utoljára. Tegnap is elhorkoltam rajta :)

gidabiga 2011.02.24. 18:51:01

@viola narvilly:

szia viola!
ez már előrelépés, hogy hét közben is látunk, nem? :D
vagy még mindig ki akarnak nyiffantani? :D

flanker 2011.02.24. 18:51:35

@canzone:
Az biztos, hogy nem tudom!
Amúgy sok mindent nem tudok én ám, sok mindenről foggggalmam sincs, főleg azokról, amiknek jelét sem kapom - azokról SSKK!

Ennek megfelelően úgy döntöttem, hogy át is értékelem itt mindenkivel a kapcsolatomat.

Úgymond. :-)

flanker 2011.02.24. 18:53:41

@gidabiga: @MegLepke:
Oké, ez a beszéd!

(Amit itt ti éjjelente közvetítetek, azt én már régótátul fogva nem merem, nem bírom olvasni, úgyhogy muszáj is lesz így.)

mocskosmacska 2011.02.24. 18:53:42

@biró lóránt: Szandikát mi miatt nem szerződtetné? Pedig őbelőle nézném ki, hogy beszállna kovi bácsi bizniszébe. Persze, nem rögtön, hanem egy kicsit később, amikor már rájött, hogy rövid idejű csillogás után meg vissza a süllyesztőbe.

Gombi viszont tök szimpi volt a kihívásnál. Egész intelligens benyomást keltett.

biró lóránt 2011.02.24. 18:55:00

Volt régen az a nyelvészkedő műsor Grétsy és Vágó urakkal, Álljunk meg egy szóra cimmel.

Lehetne belőle egy VV különkiadás, tudmányosan elemezve a való-villa dialektust.

Távlati cél egy magyar-villa és villa-magyar szótár elkészitése.

biró lóránt 2011.02.24. 18:57:52

@mocskosmacska: a mester azt mondta, hogy Szandika nem nyújt esztétikus látványt. (csúnyácska)

gidabiga 2011.02.24. 18:59:26

@viola narvilly:

ne hagyd magad :D
meddig kell még bírnod?

Darcylla 2011.02.24. 19:01:46

@biró lóránt: aha, rászoksz, aztán majd előadod egy állásinterjúban az okosságot:D

eyeofodin85 2011.02.24. 19:01:57

Tegnap amikor kérdezték, hogy kinek ki hiányzik, kihagyták a sorból Anikót. Pedig neki "szuvenír" véleménye van.

biró lóránt 2011.02.24. 19:04:17

@eyeofodin85: tényleg kihagyta őt Lilu.
anikó ennyire érdektelen, ha éppen nem szerelmes senkibe. Észre se veszik.

gidabiga 2011.02.24. 19:05:04

@flanker:

mi meg már nem bírjuk nézni, annyira unalmas :(
napi feladat gyanánt vagy igazmondó hintáznak, vagy lelkigyakorlatot végeznek, vagy parlamentáris síkra terelik a napi életüket.

MegLepke 2011.02.24. 19:07:04

@flanker: micsodaaaaaa? Na ja, akkor így kénytelen leszel.:)

@Darcylla: én is ettől tartok.:)

@viola narvilly: harcos vagy! Kitartás!:D

redhaven 2011.02.24. 19:07:04

@biró lóránt: nem akarhatod a jó grécsibácsi pustztullatát:)))

sannya 2011.02.24. 19:07:07

@flanker:
a tegnap esti szandalka nincs meg???
kerdeztek,hogy neki ki hiancikk a legjobban,a valasz>"a zoliver,mert a hianya nagy urt hagyott a szemelyemben"...
ennyi...

mocskosmacska 2011.02.24. 19:07:16

webbulvar.hu/tart/cikk/d/0/89343/1/bulvar/Szepen_teljesitett__Pornoba_kene_Gigi_es_Jerzy_Kovinak

Kovi szerint szandyka igénytelen és nőietlen, ezért nem kellene neki. MOndjuk nagy ő anikónak állítólag szerepet ajánlott, pedig ő is elég nőietlen. Bár ha szandikát átlag nőnek vesszük, akkor nagy ő anikó Marilyn Monroe.

flanker 2011.02.24. 19:08:11

@MegLepke:
Bizony - Sic transit gloria mundi.

Ez van.

mocskosmacska 2011.02.24. 19:08:54

@biró lóránt: Pedig szerelmes lehetne újra bécibe. Vagy jerzybe. Esetleg gombiba, neki is van kint nője.

gidabiga 2011.02.24. 19:09:29

@MegLepke:

így dolgozzon az ember, mi? :D

mocskosmacska 2011.02.24. 19:10:01

@biró lóránt: Pedig a ckm fotósa hogy áradozott szandikáról. De oda valszeg azért került be, mert a vv nézettséggel akarják növelni az eladásszámot, kovihoz meg úgy látszik ki is kell nézni valahogy.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:10:58

@flanker: úgymond mindig próbálok bizonyítani (tudom, ne próbáljam, csináljam)
te vagy általunk a legerősebb ember :)
(by Balázs)
itt értékelsz át engem? ITT? mer' én itt már sok mindent átértékeltem, nem is vagyok itt, csak hallucináltok

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.24. 19:12:08

Alekosz felveheti a Don előtagot a beharangozó alapján.

MegLepke 2011.02.24. 19:12:11

@Traitor General: jó estét!

@gidabiga: hát jah, csalódott vagyok.

Nyugtassatok már meg, hogy valaki azért olvassa az éjszakai közvetítéseinket. Én ezt nem a magam szórakoztatására csinálom.

Traitor General 2011.02.24. 19:13:03

@canzone: ha hallucinálunk akkor cefet jó az anyag:-)

sannya 2011.02.24. 19:13:11

@canzone:
mit ertekelsz at???
:)
az ertekeidet???

viola narvilly 2011.02.24. 19:13:42

@gidabiga: @MegLepke:
Imádok bennetek mindent és köszi mindent:) de mivel a múltkor le lettem baszva, hogy magánéletről beszélek itt, így ezt a témát most be is szüntettem :)

MegLepke 2011.02.24. 19:13:50

Alekosz: olyanokat mondanak egymásnak, hogy a kopasznak is hajmeresztő!

Traitor General 2011.02.24. 19:13:52

@MegLepke: mmkk elolvasom!!!! Hálás köszi!!!

sannya 2011.02.24. 19:14:08

@MegLepke:
reggel olvastalak,nekem TI vagytok az elo kozvetites...
:D

flanker 2011.02.24. 19:14:34

@canzone:
úgymond mindig próbálok bizonyítani (tudom, ne próbáljam, csináljam)
Látod, tudod te ezt...

te vagy általunk a legerősebb ember :) (by Balázs)
Ez meg mikor volt? Hogyan sikolhattam át felette? :-)

>itt értékelsz át engem? ITT?
"Én a magam nevében beszéltem, senkire nem mondtam semmit. Az, hogy maga védekezik, én arról nem tehetek."

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.24. 19:14:41

Ez az ÉÉNNN magányügyem, neked ehhez SEMMMMI közöd!

flanker 2011.02.24. 19:15:50

@sannya:
Ez onlájn volt vagy ÖF. ?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:16:16

@Traitor General: nekem is aggyá' :DDDD
@sannya: az értékeimet rég átértékeltem, focipályán se tudok szavalni, mert nem találom a hóban, hogy merre van. ez meg a te fügeitalod hibája :D

MegLepke 2011.02.24. 19:16:32

@viola narvilly: okés, privibe írd majd meg, ha gondolod.

Szandál kiabál, és az előbb késsel hadonászva magyarázott Alekosznak.

Thulea 2011.02.24. 19:16:34

@locsolóember: :-)Tényleg jó volt a Jerzy itt, is nagyon igaza volt. Figyelem évát, szegénynek olyan kisebbségi komplexusa van, hogy bárki megszólal, mindjárt magára veszi. :-D

flanker 2011.02.24. 19:16:44

@sannya:
Hülye kérdés votl, bocsi!

sannya 2011.02.24. 19:16:55

a kisvazasban volt...
hajnalban lattam,leszedtem torrentrol...
:)
tan haromszor is nekifutottam,hogy tenyleg azt mondja e,amit hallok...

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.24. 19:16:58

Alekoszra felkerült az öltöny, rögtön felvette Szíjjártó stílusát.

sannya 2011.02.24. 19:17:32

@canzone:
a fugepalinka itt vigyaz az asztalomon,nincs elfelejtve...
:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.24. 19:18:03

@MegLepke: óigenigen!!!!!

én spec most is vevő lennék rá, hol van még a tv - úgymond

flanker 2011.02.24. 19:18:19

@MegLepke:
Én szoktam!!!!!!!!!!!!!!!!!
De többé már nem.

Bár, ki tudja?
Ha folyamatosan ezer alá megy a hsz-ok száma, akkor visszaszokok rátok.

Szent a béke? :-)

bévé 2011.02.24. 19:18:37

@flanker: az már régent rossz (Alek)

Thulea 2011.02.24. 19:19:20

@MegLepke: mit akar mondani Anikó, amikor előhozza a szuvenírt? Köszi a segítséget!

MegLepke 2011.02.24. 19:19:28

@Traitor General: @sannya: köszönöm!:) Értetek teszek mindent, csak ti még nem tudjátok.

Traitor General 2011.02.24. 19:19:44

@canzone: De Te itt se vagy, de látlak, nem is tudom kinek írok, pedig csak vajaszsemit ettem, miből volt a vaj?????:-D

bévé 2011.02.24. 19:19:44

jaj csak Gigit meg Jerzsit neeeeee

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.24. 19:20:19

mi töööööörtéééééniiiiiiiiik??????

Traitor General 2011.02.24. 19:20:31

@MegLepke: a pokolba vezető út jószándékkal van kikövezve:-D:-D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:20:54

@flanker: most mondta, adás elején, hogy úgymond Gombi azt az embert nevezte meg, aki úgymond a bentiek által a legerősebb ember úgymond
a többit megérdemeltem, nem is írok neked több levelet :D
@sannya:
óóóó, beléd fogok szeretni, de szerelmes azért nem leszek :)

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.24. 19:21:21

Áhh, pedig még elhallgattam volna egy darabig a kistérségi képviselőt.

Flood 2011.02.24. 19:21:22

Ez az Alekosz mekkora egy modorosch pöcs! Ökölbe szorul a kezem ettől a beszédstílustól, a fejrángatástól, a hátratett kezétől, meg a kecses pohártartásától.

sannya 2011.02.24. 19:21:58

@MegLepke: hajnalban tok jo agyradir,az egesz napos zsizseges utan...
:))
aztan megjon a torrent es kesz,sikitva fetreng...

sannya 2011.02.24. 19:22:27

@canzone:
nem hiszek a szerelembe,sskk,de elojatek nelkul lehetsz a csengohangom...
:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:22:29

@Traitor General: xanaxot daráltam a vajkrémbe, és összekevertem neocitránnal

MegLepke 2011.02.24. 19:22:33

@nyuszómuszó: neked is köszönöm.:)

@flanker: na azzé'!:) <3

@Thulea: azt, hogy neki megvan erről (amiről épp beszél) a saját véleménye. Ebben az összefüggésben szokta használni a szuvenír véleményt.

gidabiga 2011.02.24. 19:22:59

@Traitor General:

fázom :(
és közvetítsetek, légy szíves :D

Flood 2011.02.24. 19:23:23

@flanker: Anikóé mindent vitt :)

MagasMacska 2011.02.24. 19:23:55

Hát ez az Éva-Alekosz-Szandi trió nem volt semmi!!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:24:43

"nekem nem való párkapcsolat" ilyet én is mondtam már pasinak, mikor már a hátam közepére sem kívántam, és alig bírtam kidobni...

@sannya: de ilyenkor még anyámék is nézik a tévét :D

MegLepke 2011.02.24. 19:24:44

@nyuszómuszó: Gigi-Erzsi nyűglődés éppen.

@Yooha: és tényleg!:D

@sannya: akkó jóvan.:)

Traitor General 2011.02.24. 19:25:11

@canzone: van egy olyan érzésem, hogy a kolunbiai Cali kartell elmehet a sunyiba:-) de hogy került be a hüttőmbe??????? :-D Repülős gizi véletlenül hozott és nem lopott?:-D

Traitor General 2011.02.24. 19:26:03

@canzone: van egy olyan érzésem, hogy a kolunbiai Cali kartell elmehet a sunyiba:-) de hogy került be a hüttőmbe??????? :-D Repülős Gizi véletlenül hozott és nem lopott?:-D

sannya 2011.02.24. 19:26:15

@canzone: majd megmagyarazod nekik,hogy nem a te nyogesed hanem a j.erzsie...
:D

MagasMacska 2011.02.24. 19:26:23

@Gee Halen:

Szédületes pasi! Ahogy visszafogja nemes felháborodását és közben ing a feje... Hát csak meredten nézem...

MegLepke 2011.02.24. 19:27:16

Kidobom a picsába az Elfújta a szél dévédémet! Az semmi ehhez a romantikához és drámához képest, ami itt zajlik Gigi-Erzsi között!

sannya 2011.02.24. 19:28:30

@MegLepke: ha ugyesen dobod(a'la frizbi)akkor tenyleg elfujja...
:DDD

gidabiga 2011.02.24. 19:28:57

@Traitor General:
repülősót? :D

inkább meséljetek, hogy mi történik, az onlájn tévén nem fértem a keretbe :(

Traitor General 2011.02.24. 19:28:59

@gidabiga: takarozz be:-) gigi és erzsi szenved cefetűűl, köny és csók pszichotriller hozzájuk :-D képest
@redhaven: szevasz :-)

2011.02.24. 19:28:59

@Hódos Hajnalka: előtted járok 1-2 nappal. Mind hányingeres migrénben, mind influenzában; ez ügyben türelem és ágynyugalom, most már én is belátom, tüdőgyulladássá sikerült fejlesztenem ezt a rettenet legyengítő, tüdőre támadó influenzát. :(
Jobbulást, én már a 4. napon enni is tudtam! :)

haruka 2011.02.24. 19:30:33

A cejelmesek arra még nem gondoltak, hogy abban az egy órában mondjuk örülnek, hogy nincs kamera, de nem dugnak? az rtl persze nem örülne, de hát nem volt benne a levélben, hogy dugóórát kapnak. bár ki tudja, mi van a szerződésben.

bévé 2011.02.24. 19:30:41

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): + önmaga nézegetése a tükörben fo-lya-ma-to-san + tagolt beszéd és akkor pacsi, hm?

bévé 2011.02.24. 19:31:23

@MegLepke: azt ettől függetlenül is dobd ki a picsába szerintem :D

gidabiga 2011.02.24. 19:31:30

@Traitor General:

már betakaróztam :)
és ma egész este brazil szappanopera?
jaj :(

Traitor General 2011.02.24. 19:31:33

megette a kommentemet a borzas nagyfogú káoszmutáns ...
most nem vagyok boldog....

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.24. 19:31:41

Szandikát péklapáttal basznám pofán, de éva is megérdemel már egy két taslit - Aleknak teljesen igaza van ő az aki MMKK kiállt Éva mellett, erre Éva az első szóra bújik viszza a picsaszájú picsaeszű szandihoz - bakker Szandival nem lehet vitatkozni,borzalom, leordítja az embert és egyből támad, észérvekre nem hallgat csak visít, húú, vn egyár ilyen nőismerősöm, hanyagolom velük a kapcsolatot

redhaven 2011.02.24. 19:32:36

örzse,ürzsikém mosmá régi szép idők nagy harcosán szúrom magamot,ha abba nem fejezitek ezt a semmi nyámmogást.
kedves szerkesztők,egy pimpili félti a tyúxarost.

Traitor General 2011.02.24. 19:33:47

@gidabiga: most revitallit vam a Loreáltól. Ő az új villalakó? :-D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:33:53

@Traitor General: nem tehetek semmiről, csak azt szerettem volna, hogy jobban aludj :D
@gidabiga: gigus, neked a dzsaku mellé készítettem az irsaival együtt, még nem találtad meg? :)
az öf-ben semmi lényegesről nem maradtál le, Gigi és Erzsike nyígnak, hogy jó is meg nem is, Jerzsi nagyon szerelmes, nem látott még olyan jó nőt, mint Gigi, Giginek meg az önértékelésével van baj

@sannya: akkor kapunk kameramentes órát? rolexet (rolexot?) szeretnék :)
@MegLepke: :)))))))

Kata Marán 2011.02.24. 19:34:12

@MagasMacska: Az, hogy fel van háborodva, látom. Hogy ingatja a fejét, azt is. Hogy mi a felháborodásában a nemes, azt nem tudom.

MegLepke 2011.02.24. 19:35:05

@sannya: @bévé: csak kicsit túloztam a poén érdekében, nincs nekem olyanom.:)

sannya 2011.02.24. 19:35:15

@canzone: nekem jo lesz a standard d&g is...
:)))
sima mutatos,semmi extra...
es nem veszi fel csengohangnak a nyogesed...

:D

sannya 2011.02.24. 19:35:57

@MegLepke: kulturbarbar...
:DDD
hat nincsenek ertekeid???

fran7 2011.02.24. 19:36:18

Jó hogy elmentem ma futni, mert ezeket a futóruhákat látva elment volna a kedvem.;)

MegLepke 2011.02.24. 19:36:28

Csapatosan futnak a futópadon. Alek biztatja Évát: egy fitneszlédi vagy. Légy méltó a nevedhez. Anikó persze megint tök hamar rosszul van.

mocskosmacska 2011.02.24. 19:36:51

Szandika milyen színpadiasan omlott béci karjaiba.

sannya 2011.02.24. 19:36:53

@fran7: tessek ecsetelni...
:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:36:54

miért jó űrhajós ruhában sportolni?

MegLepke 2011.02.24. 19:37:05

@MegLepke: akarom mondani Gigi. Már megint leanikóztam, ezt nem értem.

mocskosmacska 2011.02.24. 19:37:25

@MegLepke: Szandika volt tök hamar rosszul. Anikó még fut.

gidabiga 2011.02.24. 19:37:40

@Traitor General:

nő vagy pasi? :)
és kommenttolvajok minden szinteken :(
@canzone:

kösz, megkeresem :)

Traitor General 2011.02.24. 19:37:41

@canzone: köszi a figyelmességed:-)
@gidabiga: na most Alfa holdbázisos csillogós ruhákban futógépen szerencsétlenkednek.
Gigi sír........
Laci potrohát kinyomja és osztja az észt...... mást nem csinál

Flood 2011.02.24. 19:39:04

Jóvan, Ani megin' odateszi magát.
hmm, vajon az ágyban is ilyen? :D

fran7 2011.02.24. 19:39:09

@sannya: Két év után merek nyilvánosan futni a faluban, ha ilyen ruhám lenne, még azt is eltitkolnám, hogy sportolok.

bévé 2011.02.24. 19:39:34

Alekosz kondiban van.

mocskosmacska 2011.02.24. 19:40:02

Jellemző, hogy alek és éva még futás közben is a többieket cinkeli.

Traitor General 2011.02.24. 19:40:02

@gidabiga: most már elég!!!!!!!! Megenn megette a Káoszmutáns bundaállat sokfoggal a kommentemet, pedig közvetítettem neked mi történik:-(

sannya 2011.02.24. 19:40:02

@fran7:
:)
onkritika...
becsulendo...
:D

Flood 2011.02.24. 19:40:25

Alek nem kell magyarázni, egy teleszart zokni is atletikusabb nálad, ez az egyetlen probléma :)

mocskosmacska 2011.02.24. 19:40:42

Ba'z meg szandika elbújt a szekrényben!!!!!!!!!!!

MegLepke 2011.02.24. 19:40:53

@mocskosmacska: Gigivel kevertem. Sajnálom szegényt, beteg lehet.

Szandi meg szégyenében bebújt a ruhásszekrénybe. Kár, hogy nem a konyhaszekrénybe, az még vicces is lett volna.

fran7 2011.02.24. 19:40:59

Szandi kedvenc könyve a Narnia krónikák. A herceg, a boszorkány és a ruhásszekrény.

gidabiga 2011.02.24. 19:41:29

@Traitor General:

küldd ide azt a Káoszmutáns bundaállatot, csinálok belőle pörköltet :D
de előtte nyírd ki, légy szíves és nyúzd is meg :D

gastro vazze 2011.02.24. 19:42:02

Azért ez a ruha nem erre lett tervezve, hanem inkább egy ABBA-showra szerintem...nem hiszem, hogy túl légáteresztő lenne

mocskosmacska 2011.02.24. 19:42:23

Ez a ruha. FEnomenális.

Flood 2011.02.24. 19:42:38

Szandi, nem csak a Sanyi, én is megmondom. :)
Sportolni kéne rendszeresen, meg nem minden szart zabálni!

Kekec1 2011.02.24. 19:42:59

zsibbadtra ittam magam magánéletből kifolyólag, egész nap szandál-szekrény hangulatban voltam. Javaslom mindenkinek, aki már nem bírja ép ésszel nézni ezt a fantasztikus műsort, minden sokkal viccesebb lesz :)

gastro vazze 2011.02.24. 19:43:25

Anikó most találkozhat a prOlival?

gidabiga 2011.02.24. 19:44:17

@Traitor General:

de mért kell rájuk az a ruha?
@Bútorozott kordia-lakás (Flood):
különben sosem lesz kockás a hasuk? :D

traff 2011.02.24. 19:45:25

Na né máááá. Hát tényleg olvassák a hv-t az ertélések, itt hiányolta valaki a sporthét folyományát, oszt tessék, díjkiosztás.

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 19:45:43

@Kekec1:

aggyá nekem is, mert én is kivagyok...:D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:45:44

@sannya: te most a nyögésemre hegyezed ki a mai műsort? :)
@Traitor General: bármikor szívesen :) nagy a szívem :)
@Kekec1: :))))) örülök, hogy neked vicces, már megérte innod :D

Flood 2011.02.24. 19:46:05

@bévé: Jól van, akkor nem csak engem idegesít :) És akkor még az öltözködéséről nem is szóltam :)

Ha-ha, a reklám után megismétli ezt a futós bejátszást? :D

Traitor General 2011.02.24. 19:46:24

@gidabiga: káosmutáns bundaállat rendel... nem tudom miért kell az a ruha:-)

Flood 2011.02.24. 19:48:10

@gidabiga: Ezeknek? Még a következő életükben se :)
Max Bélából nézném ki, Zserzi meg szerencsés, mert már születésekor is az volt neki

Traitor General 2011.02.24. 19:48:17

@canzone: hálám üldözni fog, csak nehogy utolérjen:-)

maszatkonyha 2011.02.24. 19:48:38

@gastro vazze: nekem is ez jutott eszembe :)

meg ha szandika kivetetné a szilikont a szájából, hány kilóval mutatna kevesebbet a mérleg, vajh? :)

gidabiga 2011.02.24. 19:49:12

@Traitor General:

biztos jobban izzadnak a ruhában, több vizet veszítenek, ezáltal a mérlegelésnél könnyebbek lesznek :D

sannya 2011.02.24. 19:50:08

@canzone: nem csinalok en olyat,raadasul a golyos tollat nem szoktak hegyezni...
:DDD
no,hozok egy asvanyvizet...vagy nesteat???

viola narvilly 2011.02.24. 19:50:17

@bévé:
Szia! Van, rossz, de kitartok :)
(bocs, nem voltam gépnél)

MegLepke 2011.02.24. 19:50:37

@Kekec1: ügyi vagy! igyál helyettem is, én most nem, mert jól vagyoook, igen jól vagyooook!:)

Kekec1 2011.02.24. 19:51:07

@canzone: @Lotyó Bridzsida: egy cééép egri bikavérrel (meg egy tartalékkal)kézenfogva jöttem haza, nem szoktam inni társaságban sem, nem hogy egyedül, de most ezt már majdnem teljesen betermeltem. így nézve a VV-t igen vicces, nem is értem én mit drámázok itt, mikor ENNYIRE komoly drámák folynak a világban, mint pl Jerziék, meg szandál a szekrényben :) (p.S. bármit amit ma este írok holnap le fogok tagadni :))) )

Traitor General 2011.02.24. 19:51:41

@gidabiga: és többet ihatnak megint:-)

gidabiga 2011.02.24. 19:51:42

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

direkt neked ment, te gyúrsz kockás hasra, nem? :DDD

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 19:52:28

@gidabiga:

ez ilyen űrruha?:D

fel is szállnak valamikor valahova?:D

látta valaki a Szexmisszió c. csehszlovák filmet?:D abban voltak ilyen szerkók.

gidabiga 2011.02.24. 19:54:02

@Traitor General:
az legalább kihozza belőlük vagy az állatot, vagy az állatot :D
@Lotyó Bridzsida:

tényleg :D
persze, hogy láttam :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:54:12

@Traitor General: jól jönne egy rabszolga :P
@sannya: nesteát és irsait, köszi
@Kekec1: hallod, sehol se vagyunk a hétköznapi problémáinkkal ezekhez képest.

Atok 2011.02.24. 19:54:17

Aniko szerint a ku.va anyadat buntessek, de a kapd be a f.szom az ok

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 19:54:19

@Kekec1:

pedig inni jóóóóóó.:D

csak a másnap le lenne...:D
30 alatt monjduk még az sem olyan gáz, de utána...:D:D

Kekec1 2011.02.24. 19:54:22

anikó szerelme szandál :))) én is igen szeretem a szandálomat, szép színes:) de hogy valaha is ilyet mondjak egy barátnőmnek?... :)
Bár ki tudja, sose mondd hogy soha :)

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 19:54:24

Most már biztosan tudom, h Alekinnyó egy pöcs. Ma már viszket a tenyerem ha meghallom. Akkor már inkább Gombi menjen vissza. Az legalább kussol.

mocskosmacska 2011.02.24. 19:54:36

Szandi: .......ha már itt nem lehet testi erőszakot alkalmazni.
Szandikán nagoyn látszik milyen szubkultúrához tartozik.

fran7 2011.02.24. 19:55:05

Azért a Szandika féle káromkodás már rég nem a düh levezetéséről szól. Ahogy egyetemi tanárom mondta. Mit fog mondani, amikor tényleg baj van?

gidabiga 2011.02.24. 19:55:34

hogy van ez a Káoszmutáns bundaállat?
az én kommentemet is ellopta :(

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 19:56:06

imádom, ahogy törvényeket alkotnak :D ez már nekem is vicces, józanon :D

Atok 2011.02.24. 19:56:30

Szet kellene osztani oket 2 csoportra, onnan mar csak egy lepes a Das experiment...

Traitor General 2011.02.24. 19:57:01

@gidabiga: Éhes a drága! Megeszik mindent, csak egyszer találkozzam vele!!! Visítva fogok menekülni előle:-)

Kekec1 2011.02.24. 19:58:01

@Lotyó Bridzsida: 29 múltam:))) komoly "előélettel" és edzetséggel de évek óta edzés nélkül :) finom ez az bikavér, a vendégeim vagytok :)

sannya 2011.02.24. 19:58:03

@canzone:
milyen nesteat ohajt a holgy???
:)

Flood 2011.02.24. 19:58:03

Ilyen büntetés Alektől: A hölgyek kötelező jelleggel fürödjenek meztelenül :D
Jóhogymá nem egyből A hölgyek kötelező jelleggel cumizzák le :D

fran7 2011.02.24. 19:58:08

Alekosz az Szdsz-re gondolt, vajon?

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 19:58:46

@gidabiga:

"viszlát fiúkák 9 hónap múlva!":D:D:D

gidabiga 2011.02.24. 19:58:50

@Traitor General:

tudsz gyorsan futni?
kár lenne érted :D
van olyan film, amit nem ismersz? :D

Traitor General 2011.02.24. 19:58:50

@canzone: küldök egy kis speckós vajat:-)attól nem leszel józan:-)

Flood 2011.02.24. 19:59:03

@gidabiga: Jaja, jól emléxel :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 19:59:52

@Kekec1:

majd meglátod, hogy 30 évesen nem fogod olyan jól bírni a piát, mint 29 évesen!!!:D:D:D:D

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 20:00:35

Ez a parlament egyébkén nem sokban különbözik a Kossuth-téritől. Okoskodnak a hülyék. Wááááááááá. Közben meg 3 oldalas beadandót kell írnom az iszlám és Európa viszonyáról.:-) Az agyam off:-)

Traitor General 2011.02.24. 20:00:59

@gidabiga: nem tudok gyorsan futni:-) Majd kidumálom magam valahogy:-)Például bebizonyítom hogy nem vagyok komment:-) Nagyon sok filmet Nem ismerek:-) Mázlim volt:-)

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 20:01:34

@Traitor General:

:))) lengyel volt???:D jóvan, akkor.:D
de abszolút kortörténeti műremek.:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.24. 20:01:40

@villanat- nyugiszoba: Hát azt a beadandót cseszheted. Mire megnézi az előadó, addigra már nem lesz aktuális.

redhaven 2011.02.24. 20:01:50

laci,üljél rá,foglalj helyet,támadd le az igazmondó hantahintát,aztán valld be,hogy megeszed a kommentjeinket.elhisszük,hogy kevés az a 20000 kalória melyet szorgos hörcsögként lapátolsz naponta a futógép melletti álldogáláshoz.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.24. 20:02:15

ez a gombár, ha kinyitotta volna a száját az elmúlt 3 hónapban, most nem itt tartana

gidabiga 2011.02.24. 20:02:42

@Traitor General:

szólj, ha igazolást kér :D
@Lotyó Bridzsida:

viszont ha 29 éves korától 30 éves koráig folyamatosan iszik, akkor lehet :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 20:02:58

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

de egyébként tényleg elég száni, hogy a Gigi még mindig fürdőruhában nyomja.

sannya 2011.02.24. 20:03:03

@Lotyó Bridzsida:
Szexmisszió
(Seksmisja)

színes, magyarul beszélő, lengyel sci-fi vígjáték, 120 perc, 1984

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 20:03:17

@sannya: jégerest :D ha olyan nincs, megteszi a barackos is
@Traitor General: megköszönném :) akkor én se fogom látni magam, fúúú, de fasza lenne
@villanat- nyugiszoba: wááá, olyat nekem is kellett írnom, megnézzem neked, hogy megvan-e még?

MegLepke 2011.02.24. 20:03:49

Kihívás után Laci Gombinak: végre egyszer az életben mióta itt vagy értelmesen, okosan, férfiként megmondtad.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.24. 20:03:51

Beh szép, hogy Éva tart elemző kiselőadást a kétszínűségről, ah!

Kekec1 2011.02.24. 20:04:12

@Lotyó Bridzsida: jóóólvagyok, igen, jóóólvagyok:))))
van pár igen jó történetem a piabírásról, a baj csak az, hogy a hv kommentelők között van valaki, aki ismer személyesen, a történetek alapján pillanatok alatt beazonosítana :) pedig ma este igencsak mesélhetnékem lenne:)

Atok 2011.02.24. 20:04:29

Most a ver szava jon..

Flood 2011.02.24. 20:04:36

Gombi egy ratyirambó :D

sannya 2011.02.24. 20:04:42

@canzone:
jegeres nincs...
van>citronyos,barackos,zold,zold epres,szilvas...es pisztacias...
:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.24. 20:04:46

A vér szava jön. Meresztettem a szemem, de a 12-es karika csak nem akart 18-ra váltani.

reccs 2011.02.24. 20:05:00

Az ember gyereke nyugodtan vacsorázik, erre Alekoszt mutogatják...

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 20:05:04

@sannya:

váháhhháááá!!!:D:D:D:D

de megnézném mos!:D:D:D

Traitor General 2011.02.24. 20:05:59

@Lotyó Bridzsida: totálisan igazad van! Műremek, nem kijavítottalak, csak pontosítottam a dolgot:-D

Flood 2011.02.24. 20:06:01

@Lotyó Bridzsida: Hát ja, de engem legjobban Anikó szomorít el :(

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 20:06:36

@Gee Halen: Na ezaz:-) Még egy hónapig bírhatták volna csendben. Na de politika off:-)

Elég volt a fejingatásból. Maradjon egyedül a kazal oszt repül ő is. Bocs Péter_Cs:-)

sannya 2011.02.24. 20:06:58

@Lotyó Bridzsida: no,igen...akinek vannak ertekei...
:DD

gidabiga 2011.02.24. 20:07:31

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

mit tett, hogy még téged is el tudott szomorítani?

elek1 2011.02.24. 20:07:39

Laci már megint Palesztínába képzelte magát.

Flood 2011.02.24. 20:07:40

Hát ez a mai öf. megint egy nagy 0 volt. Engem már nagyon nem köt le ez a műsor

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 20:07:51

@sannya: pisztáciást :D kaját is hozhatnál, ha már ilyen kedves vagy

sannya 2011.02.24. 20:08:56

@canzone:
miazhogy,nagyonis...
:D

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.24. 20:09:19

Hadd viselkedjek már úgy ahogy akarok.

Vazzeg, lemegyek egy emeletet és behugyozok Eszti nénihez.

Atok 2011.02.24. 20:09:36

Kovetkezo parbajon Eva kinnhagyja Erzsit es majd akkor megnezem a hetest (vagyis akkor mar csak otost), hogy ki rakatja magara a jelet es megy neki Alekosznak... Akkor is ilyen harcias lesz Laci? Szerintem egy hetig stresszelni fognak, hogy mellyikuket viszi majd...

Traitor General 2011.02.24. 20:09:52

@canzone: na az lenne a láthatatlan ember flash (by: Olivér) :-D

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 20:10:09

@Kekec1:

hát én ilyenekkel nem dicsekedhetek, sajnos.
3 rövid és végem.:D

Zelefánt 2011.02.24. 20:10:44

Kíváncsi lennék, mi lenne akkor, ha néhány napra teljesen lekapcsolnák a villát; úgy értem, az ajtók lezárva, senki nem menne takarítani, kaja sem jönne, és a kapcsolat is megszakadna a stúdióval...
Szerintem kissé felkavarná az állóvizet...

gidabiga 2011.02.24. 20:11:06

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

az tényleg tragédia.
azért még tudsz aludni? :D

redhaven 2011.02.24. 20:11:14

@Lotyó Bridzsida: én szemrebbenés nélkül tudok bebaszni (most múltam 30...),igaz csak saját pálesztól,ami kincs előtte pihent min 2 évet.s nincsen főfájás utóbb.

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 20:12:05

@Traitor General:

fehérváron voltam gyerek és ott a városi tévén nagyon sokszor nyomták.
legalább 3x láttam a 80-as években, de akkor még kis pubi voltam.:))))

MagasMacska 2011.02.24. 20:12:20

@MegLepke:
Ezen az én szám is tátva maradt!
Új átok: Dicsérjen téged a VV Laci!

Kekec1 2011.02.24. 20:12:24

@MegLepke: :))))) eszküszöl? akkor megisszuk együtt a maradék bort :)

fran7 2011.02.24. 20:13:59

@Zelefánt: Laci megborotválná Évát, Gigi összejönne Gombival, Jerzsy Anikóval. Alekosz meg motyogna szembeállva a kamerával. Szandika meg lekötözve feküdne valamelyik ágyon, hogy ne tegyen kárt semmibe. De szerintem Lacit is bezárnák a nyugi szobába.

Traitor General 2011.02.24. 20:14:23

@Lotyó Bridzsida: szintén gyermeteg éveiben láttam:-) Lehet, hogy megnézem mégegyszer:-)

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 20:14:26

@redhaven:

nyáron ütöttem ki magam 2x egymás után 2db(két darab!!!) koktéltól. moccanni sem bírtam konkrtétan mindkét esetben.:D
de jó is ez, néha.:D

Kekec1 2011.02.24. 20:14:50

egyszer volt, holnem volt, apám meggybora :) buli után, hajnalali 4kor, az ex-barátommal meg apámmal leültünk inni:) ivott már valaki egy átmulatott éjszaka után, hajnalban, igazi házi meggybort? :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 20:15:15

@sannya: meg szerény. de ez nem is volt kérdéses
@Traitor General: valódi megtestesült fos9 lehetnék :D

Kata Marán 2011.02.24. 20:15:29

Hogy lejáratta Gombi az Alkeszt!Most tőle tudta meg mindenki, hogy pszichopata játékosunk vedel, mint a kefekötő. Hogy ez nekem eddig hogy nem tűnt fel?

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 20:16:39

@Traitor General:

megvan dvd-n vajon?
vagy a neten lehet valahol?

rémlik, mintha lett volna mostanság, csak nem tudtam megnézni, mert nem értem rá.

Traitor General 2011.02.24. 20:16:49

@canzone: :-D és hol az önbizalom? szerintem 8-as :-D

MegLepke 2011.02.24. 20:17:15

@Kekec1: ha tudod, mi a kedvenc borom, akkor ismersz.:)

Traitor General 2011.02.24. 20:17:58

@Lotyó Bridzsida: mad utánanézek, és ha van infó róla majd szólok:-)

Zelefánt 2011.02.24. 20:18:42

@fran7:
Ez mondjuk összesen másfél nap alatt lezajlana. És utána?
Hiszen nem tudhatják, hogy meddig tart, meg hogy egyáltalán mi is történt valójában, világvége, vagy mi a franc.
(Ja, és a kertbe sem mehetnének ki, az ajtó ott is be lenne riglizve.)

Kekec1 2011.02.24. 20:18:47

@Lotyó Bridzsida: ezeréves emlék: activity, tekintélyes alkoholmennyiség után: mutogatják a kockát, erre én: vodka? :) peddig eszküszöm, a kockára gondoltam :)

zoxó 2011.02.24. 20:20:08

@Lotyó Bridzsida: a neten megvan magyar szinkronnal:))

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.24. 20:20:20

Nem értem Jerzyt és Gigit. Ha én független fickó lennék és egy független csaj rámizgulna, tuti, hogy élnék a lehetőséggel. Gigiéknél alacsony szinten tombolhat a dugást serkentő hormon, ha még nem öntötte el az agyukat.

Kekec1 2011.02.24. 20:20:29

@MegLepke: sajnos nem tudom:) (vagy csak nem jut eszembe:) )

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 20:21:01

@Traitor General: köszi, hallod, legalább mondtad volna, hogy 6 :) de neeeem. megyek is vacsorázni inkább :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.24. 20:21:06

@Traitor General:

Oké!:))

Na, mentem tanulni, holnap vizsgázom...:(((

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 20:22:27

@BGy: Én sem. Szó szerint véresre karmolásztam magam a mai jelenet alatt.

dr. gernika 2011.02.24. 20:22:53

"Tudom hogy engem senki se szeret, zokog Éva. Dehogynem, Éva. Peter_Cs kommentelőnk."
:DDD
"Kezdem magam úgy érezni, mintha az anonym alkoholisták kedd esti gyűlésén lennék, ami önmagában nem zavarna, ha nem tudnám, hogy egy valóságsót nézek."
Én is. Nard tegnap este azt mondta, Éva felállós ideges felszólalásából a gyűlésen már épp csak annyi hiányzott, hogy "Éva vagyok, 28 éves és alkoholista."

biró lóránt 2011.02.24. 20:24:17

ildinek (a tordasinak) a blikkben megküldték a hirt a villába, hogy a pasija szakit vele, ugye?

Gombinak is ugyanigy meg kéne üzenni, hogy picúr pasizik, lenne aztán jól vagyok igen jól vagyok

nádai kisasszonyt is haladéktalanul tájékoztatni kell olivér-enikő ügyben

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 20:26:40

@biró lóránt: Gombival erre a két napra minek vesződjenek? :))

gidabiga 2011.02.24. 20:27:30

@redhaven:

nekem fejfájásra kéne valami, a pálinkád arra is jó? :D

Kekec1 2011.02.24. 20:29:52

@gidabiga: egri bikavér? :) másnaposságra, egésznapos agóniára egész jó :) szívesen adom :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 20:30:07

@Hódos Hajnalka: Ildik is meg voltak akkor már számolva a napjai. igaz, Gombi jobban meghatódna ettől a hírtől, Tordast nem vágta pofon a szar, amiért X elhagyta

Traitor General 2011.02.24. 20:31:26

@canzone: csak jót akartam.. francba, francba, francba:-)

gidabiga 2011.02.24. 20:34:54

@Kekec1:

köszönöm, elfogadom :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 20:35:03

@Traitor General: gonosz kis törpe vagy :) vagy te vagy a titokzatos locsolóember. pedig jó, ha tudod, hogy a szépség mulandó, a jóság maradandó :)

biró lóránt 2011.02.24. 20:36:50

Alapitsuk meg a Legyen VV Gigi Örökre Szingli nevű kezdeményezést.

Neki nem való a párkapcsolat.

(Jerzy-t biztos sokféleképpen küldték már el a vérbe, de igy még nem.)

Traitor General 2011.02.24. 20:39:41

@canzone: lebuktam 120 centi vagyok, és az oviban locsolócső volt a jelem:-)

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.24. 20:41:09

Laci ismét vérszagot érez a párbajon. Izgalmi állapotba jött. Háború van! Móricz Zsigmond Szegény emberek című novellája jut róla eszembe. Bár nem vidám a vége, de Laciban ugyanazok a háborúban kialakult reflexek jönnek elő. Tényleg doktorált valamiből? Mi a disszertációjának a címe? Most már érdekel.

dr. gernika 2011.02.24. 20:41:29

@flanker: "Láttad a fejét, hogy hogy elvetemült? (Éva)"
Ezt még egy pár percig ragoztuk itthon, miután elhangzott. :)
De így az összeset egyben végigolvasva, tényleg sírvaröhögős. :D

Kata Marán 2011.02.24. 20:41:48

@reccs:Olcsó megoldás fogyizóknak!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 20:44:13

@Traitor General: el is hinném, ha nem láttalak volna a faszbúk csoportban :D

Traitor General 2011.02.24. 20:44:38

@BGy: gyalogsági harcászat repülőgéphordozók ellen:-)

bévé 2011.02.24. 20:46:45

@biró lóránt: ez a hír most nem volt annyira felverve, mint az Oli-féle meg a tordasé. nem is értem. lehet, h az RTL Alekoszt akarja hazaküldeni?

Traitor General 2011.02.24. 20:46:46

@canzone: hude kedves:-) photosop az egész:-) megnyujtottak és elárulom a vizipipa valójában locsolócső:-)

fran7 2011.02.24. 20:47:08

@Traitor General: Ágyútölteléknek képezték ki a Golánon. S még ő fizetett érte.

gidabiga 2011.02.24. 20:47:59

@Traitor General:

a fenébe, én is bedőltem :)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 20:49:30

@BGy: "A káromkodás és az alkoholos italok vitrinben tartása a harcművészetek testzsírnövelő hatásának tükrében"

biró lóránt 2011.02.24. 20:50:07

Észrevettétek, hogy a villalányok kiskosztümben azzal a rózsaszin sállal az asztal körül tényleg olyanok, mint valami igazi sótlan, kielégitetlen, unalmas politikusnők.

Lendvai Ildikó Gigihez képest például fiatalos és üde.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 20:50:18

@Atok: Akkor idő előtt le kellene állítani az egészet, mert akkor már kezdenék 1 hónapon belül ölni egymást.

Traitor General 2011.02.24. 20:51:57

@fran7: ja ja:-9 kivácsi lennék mit csinálna most Líbiában:-)
@gidabiga: :-D :-D nem is:-)

johanna-ne 2011.02.24. 20:53:56

@biró lóránt: Szandál nekem Miss Röfit juttatja eszembe

Traitor General 2011.02.24. 20:54:18

@biró lóránt: na! A Lendvai max Tutanhamonnal üdébb:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 20:56:28

@Lotyó Bridzsida: Szánalmasan fájdalmasan dögledelmes az egész Gigi-Jerzy saga is! A Művésznő meg még minek játssza meg magát? Felesleges, a néző már úgyis tudja róla a lényeget!

Rubicon 2011.02.24. 20:57:07

Nekem Laci karaktere tetszik leginkább HH prezentálásában.
"Laci nem vigyorog, szarik az egészre, ő is bebaszik ma kajakra, aztán morogva eltűnik a fürdőbe."
:D

biró lóránt 2011.02.24. 20:58:41

Amúgy nem lennék ott kormánypárti, ahol Éva és Alekosz az ellenzék.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 20:58:44

@Kekec1: Nem ilyen körülmények között, de ittam. Nagyon finom, még régen nagyapám csinált.

Elemer 2011.02.24. 21:00:51

hát én sok ízléstelenségre számítottam gombártól a rákos gyerekek említésétől kezdve, picúúúrig, de ezzel az "apa, te mit tennél" dumával még engem is teljesen ledöbbentett. ez a legalja. ráadásul totál hülyének nézi az embereket

arkangyal44 2011.02.24. 21:01:58

Szép estét mindenkinek,eddig tartott míg elolvastam az eddigi kommenteket,hát nem mondom,@MegLepke: Te drága csillag,a reggeli kávém,mellé a te, meg társaid éjjeli közvetítése jelenti a nap csúcsát minden ami utána jön ,szóra sem érdemes.@bévé: Ha meglépné a retek azt amit gondoltál,mármint Alekkal kapcsolatban,az felérne egy kettös öngyilkossággal.A balatoni nyaralom kulcsát teszem rá, hogy Sosemdugosz benne lesz a végső 3-ban.

Thulea 2011.02.24. 21:02:18

@Peter_Cs: Mi a lényeg a Gigiről? Látott már valaki a fotókon kívül egész filmeket róla?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:04:06

@Thulea: Hogy a külvilágban sokkal vérmesebb, a villában meg játssza a szüzikét.

Thulea 2011.02.24. 21:04:10

@Elemer: Én is megdöbbentem azon, hogy imádkozik, de amikor meghallottam, hogy a halott apját hívja! Na, azt én sem tudtam tolerálni neki! :-)

Darcylla 2011.02.24. 21:04:11

@Elemer: az imát, hogy Ppppicúúúrral éjszakázzon, na azt kihagytad:)

bévé 2011.02.24. 21:04:59

@arkangyal44: @Peter_Cs: lassan annak örülnék ha Gombi maradna, de Alekosz irritál. a látványa, a hangja, a beszéde, a mindene, korábban mér felsoroltuk. és emellett még kibaszott unalmas is lett. de pokolian unalmas.

biró lóránt 2011.02.24. 21:05:02

Sokan szidják VV Lászlót, és sokszor joggal, de negyvenes létére igen jól kijön a villában a huszonévesekkel.

Szerintem ez komoly teljesitmény.

Ancilla 2011.02.24. 21:05:45

@BGy: Szép estét Mindenkinek! Én azért valamennyire értem Gigit és Jerzyt. Pontosabban Gigit. Ez volt az, amitől Béci óvta még a legelején, hogy vigyázzon Jerzyvel, mert majd jön a sírás-rívás. Valószínűleg Gigi nehezen élte meg a párkapcsolatokat a kinti életben is, s erre figyelmeztette a húgát.

Itt meg még bonyolultabb minden. Nem nagyon bízik Jerzyben (lám, nem hiszi el a bókjait sem), s nyilván nem akar olyasmit tenni, ami még jobban összezavarná az egyébként is zavaros érzéseit, illetve Jerzyt esetleg még jobban magához kötné. Ezekből a - nyilván a nap különböző szakaszaiban történő - vívódásokból sűrítenek össze a szerkesztők pár percet, s a nézőnek úgy tűnik, hogy folyamatosan ez megy, ezért hasonlít már az egész egy brazil szappanoperára.

Viszont Gigi nagyon talpraesetten végzi a miniszterelnöki feladatokat. Nekem kifejezetten tetszik, ahogy vezeti az üléseket, ahogyan érvel. Még a beszédstílusa is megszépül (azért neki is kicsúszott elég gyakran trágár szó a száján.)

Más:
Tegnap a facebookon olvastam egy olyan felhívást, melyben egy lány kéri annak a kezdeményezésének a támogatását, hogy Alekoszhoz engedjék be Olivért. Persze nem Alekosz kedvéért, hanem azért, hogy Olivér meg tudja vele beszélni az Enikő-féle ügyet... Hát, nem tudom, Alekosz milyen pszichológiai segítséget tudna adni Olinak.
(Ma azt is olvastam egy hírben, hogy Olivér szétverte a lakás berendezését a kicsi szerelmével való veszekedés közben.)

arkangyal44 2011.02.24. 21:06:39

Az összefoglaló utáni bejátszásban tetszett ahogy Éva kiosztotta gombocot,nem csipáztam eddig a csajost ,de ma nagyot nőtt a szememben.

Thulea 2011.02.24. 21:07:29

@BGy: Nem véletlen, hogy Laci benne volt a három választható figura között. Tényleg beteg szegény. De ha választani kell két személyiségzavaros között, akkor inkább Alekosz, mint ő. Visszataszító szegény! Remélem a kinti "szerelmes" asszony ezt a vérmességét kedveli benne, ha észrevette, egyáltalán! :-D

Thulea 2011.02.24. 21:10:46

@Peter_Cs: Te ismered a villán kívül Gigit, személyesen?

arkangyal44 2011.02.24. 21:11:00

@bévé: Nézd sok kommentet olvastam tőled,mindből süt az Alek utálat, én nem szurkozok egyiknek sem,de Alek egy karakter,míg gombockára nem nagyon találok jelzőt,segíts ha tudsz.

Traitor General 2011.02.24. 21:11:25

@Thulea: Nagyon színpadias és semmi köze a valósághoz
ennyi

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:11:43

@biró lóránt: Évát kormányfőnek, Alekoszt belügyminiszternek a villába! A népjóléti miniszterség meg oszoljon meg egyetemlegesen közöttük!

Zelefánt 2011.02.24. 21:11:46

Tajgetosz öltönyben, sárga csíkos nyakkendővel és pálinkáspohárral a kezében engem egy szerződtetett (profi) vidéki vőfélyre emlékeztetett, aki piros orral talán már ezredszer süti el ugynazokat a kínrímeket, de az sem baj, mert úgysem fog rá emlékezni a kutya sem...Csak a fekete pörgekalap hiányzott a fejéről.

MegLepke 2011.02.24. 21:12:28

@arkangyal44: óóóóó, nekem meg ez a komment a nap fénypontja.:)

@Ancilla: Jézusom, ez mekkora! Mintha Olinak nem lennének kint barátai...

Elemer 2011.02.24. 21:13:07

@Darcylla: @Thulea:
igazatok van, az is nagyon kemény volt.

bévé 2011.02.24. 21:13:49

@arkangyal44: ha sokat olvastál Gombigyűlölő is van, nem kevés. :)
van jelzőm is pár: nyafogó, picsogó jellegtelen, idegesítő, sötét, alvabaszott képű puhapöcs.
hadd ne folytassam. Alekosszal jobban megy. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:14:06

@Thulea: Nem. De bent is azt mondta, hogy nem önmagát adja, direkt visszafogja magát.

Dick Tator 2011.02.24. 21:14:15

SEGÍTSÉG!!!
nem láttam a mai öf-ót.
érdemes megnézni, vagy majd inkább Hajnitól holnap?
köszi

gidabiga 2011.02.24. 21:14:40

@Traitor General:

tegnap voltam fogorvosnál, rendben vannak, és igyekszem nem csikorgatni :D

Ancilla 2011.02.24. 21:14:44

@Peter_Cs: Kedves Peter_Cs.! Giginek van egy bikinis jelenete, melyben mímelnek a lánykák valamit, s ezt a csontot rágja már három hónapja minden Gigi-ellenes kommentelő. Semmivel nem rosszabb vagy szégyellni valóbb, mint amikor Éva megmutatta a nem éppen formás popsiját és kebleit a fotózáson benn a villában.
A köpéséről meg a totálrészegségeiről nem is beszélve. Gigi azért még sosem vetkőzött ki emberi és női méltóságából a nézők milliói előtt.

arkangyal44 2011.02.24. 21:15:09

@Peter_Cs: Tudod mi lenne a legnagyobb poén? Évi mint népjóléti miniszter, csak ő tudná a kódot a piás szekrényhez,beköltözne és magára zárná :))

Doktor Kotász 2011.02.24. 21:15:21

Én Alekoszt pont annyit láttam részegen, mint Gombit.
Pedig Alekoszt többet mutatják. Szóval Gombár nagyon suttyú volt.

Kata Marán 2011.02.24. 21:15:37

@arkangyal44: Miért?Mert meghazudta a tényeket?Mitől nőtt nagyot a szemedben?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:16:03

@arkangyal44: Évának mindig ilyen az igazságérzete. Most is neki volt igaza.

Thulea 2011.02.24. 21:16:46

@Ancilla: Egyetértek veled! Azért kérdeztem, hogy látott-e valaki bármit a hat darab fotón kívül. Eddig senki nem válaszolt, hogy igen.
Éva, illetve éva viselkedése minősíthetetlen! Sőt, említeni sem kellene a kis béna kacsát! :-)

Elemer 2011.02.24. 21:16:54

@arkangyal44: amennyi az előzetesből látszott, az alapján teljesen igaza volt évának és még kulturáltan is adta elő, ami nála nem kis teljesítmény :) aztán persze lehet, hogy teljes adásban érnek majd meglepetések. egyébként itt is érdekes volt nézni, hogy amikor gombi utána elkezdett neki magyarázni, szokás szerint nem nézett a szemébe, lefelé nézett. a kihívásnál is ezt csinálta.
ha itt lenne tim roth karaktere a lie to me-ből, szerintem 68 oldalt tudna írni azokról a nonverbális jelekről, amik elárulják, hogy ez a gombi egy sunyi hazudozó

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:17:58

@Ancilla: De Éva magát adja, Gigi pedig bent elmondta, hogy szándékosan fogja vissza magát, a kinti életben sokkal lazább.

bévé 2011.02.24. 21:17:58

@arkangyal44: mellesleg ezzel a karakterdumával, és meg ne bántódj, ki lehet kergetni a világból.
karakter bakker, de milyen? unalmas momentán. kifújt. elhangzott az összes filmidézet, megvolt az összes póz. viszlát, Alek, te vagy a leggyengébb láncszem.

Doktor Kotász 2011.02.24. 21:18:11

Szandika meg ugyanolyan paraszt tud lenni, mint Éva. A két lány között a különbség, hogy Éva felmutat értelmi képességeket is, ezért valamit ért is a világból, így depessziós, míg Szandika mániákus depressziós, aki időnként jól érzi magát.

arkangyal44 2011.02.24. 21:18:16

@MegLepke: Drága vagy köszönöm, lehet tévedek de mintha egy hete olvastam tőled olyantot,hogy szereted a verseket és te is írtál már párat,nagyot tévedek ?

Traitor General 2011.02.24. 21:19:11

@gidabiga: ne is! Jó éjt megyek aludni:-)

Thulea 2011.02.24. 21:19:12

@Peter_Cs: Basszus. Évának nincsen igazságérzete. Tesz valamit és kimagyarázza. Ez azért van, mert jellemtelen. Ha valaki visszaszól neki, akkor meg semmi érve nincsen, csak az, hogy "kivagyte?". Ez azért van, mert buta.

Thulea 2011.02.24. 21:20:43

@Dick Tator: Hajni mindig pontos és hiteles! Elég őt elolvasnod holnap! :)

Elemer 2011.02.24. 21:21:36

@Kata Marán: gombi pár napja még azt mondta alekosznak, hogy barátjának tartja, nagyon hálás neki azért, hogy amikor bejött ő (a többiekkel ellentétben) rendes volt vele és ezt soha nem felejti el neki. azt is mondta neki egyszer hogy ha kihívja párbajozni nem fog róla semmi rosszat mondani. nos mint kiderült gombi szava kalap szart sem ér, ezt olvasta fejére éva, teljesen jogosan

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 21:21:53

@bévé: igen, itt egy.
Szempillarebegtetős, buzoid, nyámnyila, erőltetett, napraforgós, szerencsétlen, pumpált testű, szürke, álságos, szar. (na jó, a szar az csak lezárásnak kellett a mondat végére.:))

Thulea 2011.02.24. 21:22:14

@bévé: Alekosz eddig is azért volt érdekes, mert az Olivér csodálkozó tekintettel hallgatta a sok ostobaságot, amit összehordott. Gombi megy vissza! Ha már választani kell a két rossz közül! :-D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:22:20

@Thulea: Nem ez a lényeg, te csak a felszínt kapargatod.

Ancilla 2011.02.24. 21:23:40

@Peter_Cs: És az miért baj? Te a munkahelyeden vagy nagyobb társaságban úgy viselkedsz, mint otthon vagy a baráti körödben? A kisgyerek viselkedik mindenütt gátlások nélkül. A felnőtt és kulturált ember disztingvál.
Az is Őrá jellemző (tehát magát adja), hogy tudja, hogy illik viselkedni.

Elemer 2011.02.24. 21:23:46

@bévé: én tiszteletben tartom a véleményedet de te halál komolyan néznéd utána még 80 napig, hogy gombócka szíveket rajzol a kamerába, vagy durcizik?

f*ck RTLklub 2011.02.24. 21:24:30

a mai műsorral ismét újabb mélységeket ért el a vv. roppant izgalmas volt, futogepen futottak, valamint eldontottek, hogy nem lehet karomkodni. szenzacios, csak gratulalni tudok a forgatokonyviroknak. bar szerintem ok is erzik, mert balazzsal azt mondattak, hogy amiota oliver nincs, megszűnt a nevetés (ami egyébként igaz).

arkangyal44 2011.02.24. 21:24:33

@bévé: Tiszteletben tartom a véleményed,de tudod olyan jó hogy nem vagyunk egyformák,egyforma ruhákban járnánk, egyforma kocsik lennének.egyfajta nőket szeretnénk,szerintem nagyon uncsi lenne.

Thulea 2011.02.24. 21:25:13

@Elemer: Nem is mondott rosszat Gombi Alekoszról, helló! Tényeket közölt. Amit mondott bármikor, bárki elmondhatja egyenes tartással az Alekoszról. Neki kellene vállalnia, hogy igen, ilyen vagyok, ha tetszik tetszik, ha nem, nem! :-)

bévé 2011.02.24. 21:25:58

@Elemer: leszarom, majd alakul vmi más. Alekoszt nem akarom nézni tovább, azt' kész. volt amikor Gombit nem akartam, most Aleket nem.

Dick Tator 2011.02.24. 21:26:26

@Doktor Kotász: osztom véleményed a két lyányról, kiegészítve annyival, hogy hosszútávon (értsd, akár csak egy cigi erejéig egy kricsmiben) baromira fel tudna idegesíteni mindkettő.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:27:28

@Ancilla: Ennyi idő alatt már egy összeszokott társaságnak kellene lennie, mindenkinek önmagát kellene adnia egymás felé.

Bogi és Burkó 2011.02.24. 21:27:28

@Peter_Cs: én úgy szeretném, ha Éva egyszer nem megát adná, megjátszaná magát önzetlen, szerethető nőnek.

miért ad minden tette alól feloldozást az, hogy "magát adja"?

MegLepke 2011.02.24. 21:27:46

@arkangyal44: nem tévedsz, én voltam.:) Tegnap pl. kérődzőgiliszta kapott ide tőlem egy disztichont, amit Ancilla nagylelkűen epigrammának nevezett, én azt azért nem mertem.:)

@Elemer: én azt sem felejtem el, mikor Gombit szavazták be, és bement az ajtón, Szandál nem is koccintott vele, mert nem őt várta. Most meg aztán mekkora barátok.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 21:27:59

Az meg, hogy ki mit csinál, vagy mit nem...lehet h Alkeszosz piázik meg poharakat emelget, de Hüvelygombár vagy döglik, vagy rinyál, vagy nézzeteklevegőnek üzemmódban van. Előbbitől több értékelhető jelenetet tudnék említeni.
Bájdövéj mi a halál retkes taknyos cimbalmos faszának kell jelentkezni egy ilyen műsorba olyan véglényeknek, akik 2 nap után haza akarnak menni?????? Nem tudom sajnálni őket...ki van nyalva a valaguk, ingyen zabáltatják őket és akkor ők "befordulnak". Hát akkor menjen az ilyen ember a...SÓHIVATALBA.
*TRÜSSZENT

Elemer 2011.02.24. 21:28:30

egyébként ha jerzsinek még mindig a fődíj megszerzése a fő célja, akkor most azonnal megmondja a giginek, hogy szórakozzon inkább a fétis szexvideós kisbarátnőjével vagy akivel akar és szépen otthagyja és elkezd egy kicsit élni

bévé 2011.02.24. 21:28:40

@arkangyal44: vili. te küldesz sms-t Alekra? :)

vitek 2011.02.24. 21:28:53

@Peter_Cs: komolyan nem értelek. Szerintem pont az a normális, ha az ember visszafogja magát egy ilyen helyzetben. Vegyük például kedvencedet, Évát. Egy ország előtt táncolt melltartó nélkül csak azért, hogy megnyerjen egy riszaversenyt. Na most szerinted ez normális dolog? Szerintem nem. Csinál az ember őrültségeket baráti társaságban, ahol mindenki ismeri és szereti egymást és pontosan lehet tudni hogy kivel meddig lehet elmenni, na de ott valami hibádzik ha valaki ugyanezt gátlástalanul megteszi idegenek szeme láttára.

Bogi és Burkó 2011.02.24. 21:29:59

@Elemer: mert az jobb, ha Alek görnyedt háttal 80 napig konyakozik és helytelenül használ idegen (és magyar) szavakat? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:30:21

@f*ck RTLklub: Savanyú Rácz-brigád fos 9-es Szandikával megverve! Éva és Alekosz legalább felkavarják az állóvizet!

reccs 2011.02.24. 21:30:25

@Elemer: halál komolyan néznéd utána még 80 napig, hogy gombócka szíveket rajzol a
kamerába, vagy durcizik?

Hát én mindenesetre Alkeszoszt és Alkesziát is baromira unom.

arkangyal44 2011.02.24. 21:30:55

@Thulea: méghogy nem mondott rosszat?? Kb 2 milló ember elött alázta porig,Elemér barátom az elöbb leírta a frankot,most nagy agyagedény volt gömböc.

Thulea 2011.02.24. 21:32:08

@Ayesha: Van egy apró különbség Gombi és Alek között. Gombi ELISMERI, hogy gázozik néha, míg Alek kikéri magának, hogy iszik! :-D Jellemtelen, mint a kis barátnője, nem véletlenül maradtak kettesben!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:32:12

@Bogi és Burkó: Logikai hurkot érzek hozzászólásodban.

vitek 2011.02.24. 21:32:27

@Peter_Cs: jesszusom, szerinted ez az időtől függ? Alekosszal én akkor se lennék jóban ha évekre zárnál össze vele, hogy mást ne mondjak. Egyébként az nem tűnt fel hogy pár millió néző is figyeli őket? Velük mikor szokott össze Éva annyira hogy az ugráló melleit mutogassa?

redhaven 2011.02.24. 21:34:06

@gidabiga: fáj a fejed?
anem jó:(((
(21.27-kor visszajött a netem:-))))
igen,jó,a fejfájás kiváltó okai közül is gyógyít "ezt-azt...)
hi-hi-hi...

Ancilla 2011.02.24. 21:34:25

@Peter_Cs: Egymás felé és hárommillió néző felé, akik között nagyon sok mocskos szájú, rosszindulatú ember van. Azért arra is gondolni kellene Évának is, hogy egyszer kijön a villából az emberek közé. Idegrohamot fog kapni, ha elolvassa a róla szóló írásokat, illetve hallja majd lépten-nyomon a durva beszólásokat. Ne legyen igazam, de lehet, hogy a pszichiátrián fog kikötni.

Elemer 2011.02.24. 21:35:19

@arkangyal44: köszönöm tesó! annyit még hozzátennék azért a gombi-sztorihoz, hogy azóta lett egyáltalán valaki, hogy sikerült becsapódnia a béci klánba. előtte nem nagyon merte kinyitni a száját, de most hogy ott vannak mögötte hatan, a másik oldalon pedig ketten, nagyon kemény lett hirtelen

Thulea 2011.02.24. 21:35:20

@Peter_Cs: Figyi! Nem akarok én a mélyére menni egy ilyen embernek! Nem vagyok mazochista! Értem én, hogy így tud valamennyire felszínen maradni, meg bent maradni, vágom. De attól még lehet az a véleményem, hogy nem jó eszközöket használ szerintem, illetve nem érthetek vele egyet! :-)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 21:37:34

@Thulea: oké, elismerem. De Gombár úr akkor is genya volt azzal az emberrel, aki rendesen állt hozzá a bejövetelekor, amikor köbö mindenki szart a zselés kis fejére, senki nem örült neki. Szerintem ez az igazi gáz dolog. Nem kell itt egymást szeretnie senkinek, csak akkor ne játsszák el, hogy jajbarátom, meg jajdejóaviszonyunk.
Emlékszem, amikor Alek a hülyepicsa ellen ment párbajra, Gombár ott nyalta a seggét, függetlenül attól, hogy kvázi pártatlan volt a két ember között.

arkangyal44 2011.02.24. 21:38:01

@bévé: igen 1-et kapni fog. és ha mindenki akit szórakoztat a jelenléte csak egy smst küld,még egyszer mondom szórakoztat,nem rajongok egyikért sem,na jó Anit mint nőt nagyon csipázom,leírtam mert az asszony kiment fürdeni :)))

Thulea 2011.02.24. 21:38:18

@arkangyal44: Mondd már meg, hogy mi volt a rossz! Igazat mondott. Ha az rossz, akkor rossz! Rólam is lehet rosszat mondani (bár nem sokat;-) ), de legyen annyi önismeretem, hogy bevállalom: igen, ilyen vagyok, ez is én vagyok. Nem akarok, nem tudok ezen változtatni. Érted a nézőpontomat? :-)

gidabiga 2011.02.24. 21:38:44

@Traitor General:

jó éjt! :D
@redhaven:

már jobb, ittam egy nyelcsőégető körtepálnikát :D
nem volt jó, de használt :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:40:26

@vitek: Szerintem vicces volt Éva produkciója, nem botrányos, nem rabolt vagy gyilkolt, ami valóban elítélendő! Semmi bajom a melltartó nélküli tánccal. A fejlett Észak-Európában nem számít botrányosnak, elfogadják, sok skandináv, holland és német nő a strandon is topless. Ez csak hülyemagyar álszent prűdség, persze a nőverést elfogadhatónak tartja ugyanez a közeg, ami igazán botrányos és elítélendő a szememben.

Thulea 2011.02.24. 21:41:11

@Ayesha: Kedves Ayesha! Három hónappal ezelőtt jó volt hozzá! Köszi, amikor nyalta a seggét, akkor visszaadta! Ügy lezárva.
Három hónapja él vele. Már nem tud táplálkozni abból az egy gesztusból. Ez emberi, szerintem!

Kérdezem az Alekosz fanokat, hogy dobnak-e rá sms-t, hogy bentmaradjon?

arkangyal44 2011.02.24. 21:42:21

@Thulea: A nézőpontod olyan amilyen,de ha te vagy a képen, a fekvőpontod az nagyon dögös :))DD

redhaven 2011.02.24. 21:42:27

@gidabiga: amelyik éget,azt küldjük be aleknak.
majd megissza kólával:(((

Elemer 2011.02.24. 21:43:37

@Thulea: de amikor azt mondta neki, hogy mekkora nagy barátja és milyen hálás neki az nem három hónapja volt, hanem kb. három napja! na ez a gáz.

Thulea 2011.02.24. 21:44:02

@arkangyal44: :-D Kösz.
Nos, dobsz sms-t Aleknak?

fran7 2011.02.24. 21:44:45

@Peter_Cs: Nem egészen értem, miért kedveled Évát, de én úgy érzem, hogy Éva tipikusan az a személy, akire nagyon rosszul reagálnak az emberek, s erről sokszor nem ő tehet. De egy idő után el kellene gondolkoznia, hogy lehet benne is van a hiba.

Thulea 2011.02.24. 21:45:33

@Elemer: Taktikázni akart, de asszem délután megbeszéltük, hogy egyik sem észlény! :-) Ezt nem gondolta végig, mert nem tudta! :-D Dobsz sms-t Aleknak? (Te tudod miért kérdezem! :-) )

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 21:46:20

@Thulea: oké, nem kell leharapni a fejemet:) én mondjuk nem szoktam elfelejteni azt, ha valaki rendes volt velem, tök mindegy, hogy 3 perce vagy 3 hónapja volt, de ez az én SZUVENÍR hozzáállásom.:D
igen, egy sms-t rááldozok, nem többet,mert azért csilliárdos nem vagyok, tudom, persze, vascső érte, úccse számítanak a szavazatok, alekmenjenhaza satöbbi. Lehet savazni:)

Thulea 2011.02.24. 21:46:24

@fran7: Nálad a pont! Éva nem tudja, de teszi! Kis buta!

arkangyal44 2011.02.24. 21:47:47

@Thulea: Az előbb ha egy kicsit feljebb görgetet a kommneteket ,már válaszoltam is mielőtt kérdezted volna:)asszem 9-cel feletted :D

Elemer 2011.02.24. 21:48:45

@Thulea: dehogy dobok. legfeljebb nem nézem tovább ha kiesik. úgyis itt van a gépemen az office hatodik évada és még csak az első három részt láttam

Dick Tator 2011.02.24. 21:48:59

vajon doktor lászló, áutló béla és paripa gigi komolyan hiszik, hogy gömböc visszajön, vagy csakazért mentek bele ebbe a jelrakósdiba, hogy megszabaduljanak ettől a szerencsétlentől?

f*ck RTLklub 2011.02.24. 21:49:21

kíváncsi lennék, mennyit esett a vv nézettsége, amióta olivér kiesett. és itt nem a csatorna bértollnokainak a kötelezően adható véleményét kérem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:50:02

@Ancilla: Sok hazugságot is összehordtak róla, mint másokról. A FaceBookon olvasom testvére bejegyzéseit, azt írja, hogy meg sem kérdezték őket (család, barát, barátnő) és úgy írnak cikkeket Éváról.

fran7 2011.02.24. 21:51:17

@Elemer: Én most néztem meg a 3. és 4. évadot. Nagyon tetszett főleg Rashida Jones.

Elemer 2011.02.24. 21:51:46

@Dick Tator: ezen én is gondolkoztam. szerintem mind tudják, hogy ki fog esni, esetleg szandika hiheti el tényleg. ma is előadta, hogy gombi mögött hatan állnak, alekosz mögött pedig csak az éva.

biró lóránt 2011.02.24. 21:51:56

@Thulea: szerintem VV Gigi gyilokpornós múltja csak támadási felületnek jó, másra nem. Legalábbis a felnőtt műfaj kedvelői nemigen találnak benne szórakoztatót.

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 21:52:00

Mármint hülyeség h kiadom a nevem:-)

gidabiga 2011.02.24. 21:52:22

@redhaven:

én ezeknek nem küldök semmit :D

Elemer 2011.02.24. 21:53:16

@fran7: na rá lehet, hogy még én is dobnék sms-t :)

Doktor Kotász 2011.02.24. 21:54:26

@Thulea: Inkább te mond meg, hogy Alekosz miért lenne alkoholista?
Részegen csak akkor látni, ha buli van.
Szandikáról ez nem mondható el, mindenki neocitránozik, de Szandika odamegy Gombárhoz, hogy jól megmondta.

Pont Ő?

Dick Tator 2011.02.24. 21:54:31

@Ayesha: ha komoly a kérdésed, akkor a karján lévő outlaw varrásra gondoltam...ha vicceltél, akkor viszont nincs humorérzékem és a vicc megmagyarázásommal ki is nyírtam, az esetlegesen jó poénomat...na mindegy.

penelope garcia 2011.02.24. 21:54:44

Érdekes választás volt ez Gombitól.
Kétlem, hogy tényleg kiesésre játszana.
Inkább azt gondolom, hogy számít Béciék szavazóbázisára. Ugyanis bennük sok erő van, és ők tudják, hogy érdekük minél tovább bent tartani a haverokat, és minél hamarabb megszabadulni a másik csapat tagjaitól.
Nem csodálkoznék, ha a szélütéses Alekosz nagyot huppanna ajakra, s kint felejtődne...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 21:54:48

@villanat- nyugiszoba: oksa, megkeresem, ha addig élek is :) legkésőbb reggelig megmondom, hogy megvan-e, ha igen, postázom :)

arkangyal44 2011.02.24. 21:54:57

Meglepi drága itten vagyol ?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 21:55:07

@fran7: Sokan csak a felszínt látják, nagyobb ráfigyeléssel elhárulhatnak ezek a kommunikációs zavarok.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 21:56:44

Nekem a Gigivel pl semmi problémám nem lenne - nem is csípem, nekem valahogy olyan műmájer volt tegnapelőtt éjjel is ahogy saját magában gyönyörködött a tükörben vigyorogva, de ez önmagában nem lenne baj - ha nem adná elő a zárdaszüzet meg az angolkisasszonyokat. Nem baj, hogy csinálta azt az érdekes filmet meg az erotikasókat, csak akkor minek ez az álszemérmesség...

MegLepke 2011.02.24. 21:56:59

@arkangyal44: igen, csak nem akartam beleszólni, mert nem örülök annak, ha bárki is sms-t áldoz bármelyik szereplőre. Persze ez mindenki szuvenír joga.:)

arkangyal44 2011.02.24. 21:57:39

@penelope garcia: erre azért ne vegyél mérget,

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 21:57:42

@Dick Tator: szánalmas poénkodás volt részemről:D:D

Doktor Kotász 2011.02.24. 21:59:03

Az egyértelmű, hogy a szerkesztők Alekoszt favorizálják, és éppen ezért elgondolkodtató, amit a mai belevalóban mondott a műsorvezető gyerek. Ha van kedvencük, és azt gondolják, hogy biztos nyer, akkor köldjenek rá SMS-t, mert ha biztosak a győzelmében és nem küldenek, akkor lehet, hogy éppen ezért fog veszíteni.

MegLepke 2011.02.24. 21:59:15

@Ayesha: nem hinném, hogy ez álszemérem. Egyszerűen ez a környezet ezt hozza ki belőle. Ennyi ideig nem gondolom, hogy meg lehet magad játszani.

Ancilla 2011.02.24. 21:59:17

@Peter_Cs: Nem azokról az írásokról beszéltem, amelyeket a korábbi életéről írtak, hanem, amelyeket a benti szerepléséről. Hidd el, nagyon kevesen érzik azt iránta, amit Te. Vannak azért olyan általánosan elfogadott normák,amelyeket az emberi társadalomban élő embernek be kell tartania ahhoz, hogy elfogadják. Éva láthatóan szenved attól, hogy nem szereti senki, hogy mindenki őt bántja. S valóban nem buta nő, tehát nem értem, hogy nem tudja valamennyire szabályozni a viselkedését, hogy ne váltson ki az emberekből ellenszenvet.
Nekem pl. (és sok mindenki másnak) nagyon nem tetszik, ha egy nő a sárgaföldig leissza magát, amikor csak lehetősége van rá. Nem tetszik, hogy úgy ordít indulatában, hogy repedeznek a falak. Nem tetszik, hogy mindenkit gúnyos hangon (gyakran az illetőt utánozva) kibeszél. Nem tetszik, hogy lusta. Nem teszi rokonszenvessé, hogy annyira narcisztikus, mint Hófehérke mostohaanyja ("Tükröm, tükröm...).
Azokkal a testi és szellemi adottságokkal csinálhatna magából egy rokonszenves, vonzó nőt is. De így - szerinted - melyik férfi választaná őt a gyermeke anyjának? Te igen??

Thulea 2011.02.24. 22:00:08

@Ayesha: :-) Édes pofa vagy! :-) Én is szavaztam a Bécire tiszta erővel! :-)
Nem volt szándékom leharapni a fejed! Mindenki magából indul ki, én revidiálom a kapcsolataimat, ha szükséges.

arkangyal44 2011.02.24. 22:00:20

@MegLepke: Csupán azt szerettem volna mondani .hogy én is írtam sok verset,és szerettem volna megkérdezni ,hogy szerinted az oroszlánok elé vetnének-e ha idebiggyesztenék egyet ?:)

Elemer 2011.02.24. 22:00:38

@penelope garcia: ez az elmélet már többször is megbukott. béci szimpatizánsai nem fognak gombira szavazni. minek? majd szavaznak akkor ha ő párbajozik. zsófira sem szavaztak a többiek szimpatizánsai és tordas ildire is csak az éva utálók nyomtak sms-t

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 22:01:07

@villanat- nyugiszoba: Hát az, ki is szedtem.
Tudsz neki privát üzenetet küldeni, kattints a nevére, üzenetküldés.

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 22:01:44

@arkangyal44: nem fognak az oroszlánok elé vetni. :)

fran7 2011.02.24. 22:02:19

@Peter_Cs: Tudod mindenkiben meg lehet találni a jót csak néha nem éri meg a fáradtság. Évának néha ebbe kellene energiát fektetni, hogy úgy érezze a másik, hogy megéri türelmesnek lenni vele, de ezt főleg kihíváskor teszi. A való életben nem tudom képes e erre huzamosan.

vitek 2011.02.24. 22:02:59

@Peter_Cs: félreértesz, Peter_Cs. Nem arról volt szó, hogy a mellmutogatásról önmagában mit gondolunk! Hanem arról, hogy ki az aki önmagát adja és ki az aki nem. Szandika is rohangált már fel s alá félmeztelenül, csakhogy ő tényleg azért tette, mert ilyen, mert BÁRKI előtt levetkőzik, ez a munkája, és így áll hozzá a saját testéhez. Éva viszont nem azért tette mert neki ez annyira természetes, hanem azért hogy fölénybe kerüljön Ildivel szemben. Pontosan ő az aki másképp viselkedik a villában mint a villán kívül. A párbaj miatt tette amit tett, nem azért mert "ő ilyen". A párbaj miatt kezdett el kavarni Alekosszal, azzal próbálta érdekessé tenni magát a néző számára hogy belengette hogy esetleg összejönnek Alekkal. Aztán mikor visszajött a párbajról, és már nem volt szüksége rá, csúnyán kiadta az útját, hirtelen eszébe jutott hogy jajdehátÁdámmitfogszólni. Előtte érdekes módon nem jutott ez eszébe. Szóval Éva az aki rettenetesen megjátssza itt magát, nem Gigi. Persze fel lehet oldani ezt a helyzetet úgy hogy Éva magát adja, mert ő ilyen, hogy mindent megtesz a nyereményért, csak akkor meg miért nem áll az analóg érvelés Gigi esetében, hogy Gigi magát adja, mert ő ilyen, hogy visszafogja magát mikor tudja hogy idegenek nézik?

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:03:19

@MegLepke: mondjuk férfiismerőseim szerint inkább ne is mutogassa a semmilyen szintű melleit:D

(bár a fenekére személy szerint kimondottan irigy vagyok, mert az eléggé jó:)

Thulea 2011.02.24. 22:03:53

@Doktor Kotász: Nagyon vörös mindig a feje! Mindig van a kezében valami alkohol. A "barátja" is pálinkát küldetett neki a szerkesztőkkel utolsó üzenetként. Neki sarkalatos kérdés a pia. És én is az vagyok, szóval tudom milyen! :-D

Ancilla 2011.02.24. 22:04:31

@arkangyal44: Én nem vetnélek az oroszlánok elé.

lucc.gizi 2011.02.24. 22:05:08

Szandálkát pofán tudnám nyomni, kétszínű, buta pics.

Gombibömbi meg húzzon haza, de gyorsan.

Arra tippelek,h. Alek 80-20 %-ban alázza Disneylandet, a 20%-ot is csak a végtelenített gomár családi sms küldés miatt mondom.

Bécibanda meg azért gyík, mert sejthetnék, h. a nagy "összetartásuk" kontraproduktív - bár ezt a szót ők valszeg nem ismerik:-)

MegLepke 2011.02.24. 22:05:17

@Ancilla: mint általában.:) Nekünk egyezni szokott a véleményünk.

@Hódos Hajnalka: megelőztél. Ezt akartam neki válaszolni, hogy ez rajtad múlik.:)

@arkangyal44: szóval akkor csapassad!:)

biró lóránt 2011.02.24. 22:05:53

nádai kisasszony már megint megnyert egy fizikai igénybevétellel járó versenyt.
bolond ez a csaj

Elemer 2011.02.24. 22:07:14

@Ayesha: gigi nem hülye, hogy ingyen mutogassa magát, amikor pénzt is kérhet érte, ha kimegy a villából. erre a bátyja okosan fel is hívta a figyelmét

arkangyal44 2011.02.24. 22:08:19

Álmodtam rólad

Megyünk most az úton,
nemlétező nyomokon
talpunk nyoma ottmarad,a selymes homokon.
Gyönyörű este van, csend borul a tájra,
testünk most egybeforr
szám rátalál a szádra.
Tudtam, hogy eljő egyszer e pillanat
a levegő vibrál, a lélegzet fennakad.
Mint nagy kő a tóba
úgy merülünk a kéjbe,
s egyszerre veszünk el egymás két szemében.
Öreg vén hold, fenn az égen bársonyfelhőn trónol
lesütötte nagy szemét,
s ő is szépre gondol
ó drága pillanat,bár sosem lenne véged
jó lenne szeretni mind örökké téged.
Fekszünk kéz a kézbe
a szivárványos homokon,
és elindulunk lassan, a már létező nyomokon.
Te vagy az én boldogságom, elmondom hát néked
a világ összes rózsája
nem ér fel tevéled.
Izzó szemed fénye, mint száz csillag úgy ragyog
mikor reám nézel. teljesen kész vagyok.
Elraboltad szívem
de a tiéd itt van
most szívet cseréltünk,
holtod - holtomiglan.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:09:12

@Thulea: jó, hát én meg RENOVÁLOM ha kell:D *elbaromkodja
Értem, mire célzol ezzel kapcsolatosan, és nyilván, ha mondjuk valami nagyon durva megalázás, átverés, estébé történik, akkor én is mérlegelek. De ha közvetlenül nincs olyan sarkalatos dolog, ami miatt el kéne felejtenem, figyelmen kívül kéne hagynom a kellemes emlékeket, a jótetteket, akkor nem nagyon szakítok meg jó kapcsolatokat. Annyit egy kisebb sérelem nem ér.

arkangyal44 2011.02.24. 22:10:18

ezért szeretek itt lenni veletek,oly drágák vagytok :)

MegLepke 2011.02.24. 22:10:30

@vitek: Az Ildivel szembeni verseny kapcsán vitába szállnék. Ugyanis Éva tényleg tipikus törtető nő, és ezt be is vállalta. Ami pedig azt jelenti, hogy akkor vállal be sok mindent, ha van egy elérendő cél.

@Ayesha: egyetértek.:)

vitek 2011.02.24. 22:10:40

Azt elfelejtettem hozzátenni, hogy Éva annyiban tényleg magát adja, hogy a vitákban elborul az agya. Ez valóban így van, nem megjátszás, ő tényleg ilyen. Csakhogy itt sem arról van szó, hogy ne akarná megjátszani magát, hanem arról hogy nincs önuralma, és ezért NEM TUDJA megjátszani magát! Nehogy már azt tekintsük pozitívumnak, hogy valakinek nincs önuralma. Persze mikor lenyugszik Éva utólag elnézést kér, pl a köpésnél Jerzsitől, csakhogy pont ilyenkor jön ki hogy nem őszinte, hogy mennyire megjátssza magát, mert valahogy azt nem láttam rajta előtte hogy azon tépelődne hogy jaj vajon hogy esett ez Jerzsinek, sokkal inkább azon problémázott Éva hogy jaj vajon ez hogy jön le a nézőknek.

Thulea 2011.02.24. 22:11:02

@Ayesha: Ezért szeretem mások nézőpontját megismerni! :-) Hiszen mindannyian mások vagyunk, így legalább jobban meg lehet érteni egymást! "szeressük egymást gyerekek... a szív a legszebb kincs.... ":D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 22:11:23

@Ancilla: @fran7: Ehhez a jelenleginél elfogadóbb, szeretőbb légkörben is meg kellene méreckednie, ahol nem érzi magát állandó célpontnak.

vitek 2011.02.24. 22:11:42

@MegLepke: oké, csak erre mondtam azt, hogy "persze fel lehet oldani ezt a helyzetet úgy hogy Éva magát adja, mert ő ilyen, hogy mindent megtesz a nyereményért, csak akkor meg miért nem áll az analóg érvelés Gigi esetében, hogy Gigi magát adja, mert ő ilyen, hogy visszafogja magát mikor tudja hogy idegenek nézik?"

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:13:40

www.youtube.com/watch?v=2WXpCu727tc

egy kis ízelítő mindenki Béluskájának művészetéből. Személy szerint elég nagy hip-hop/rap rajongó vagyok és ezt csak enyhén szarnak tituláltam, amikor még tavaly nyáron megmutatta egy ismerős. Ami ez alatt helyezkedik el,az már az Ogli G. Bélátok javára legyen írva, nem ment el lásztminit úttal Split-alsóra klipet forgatni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 22:13:42

@vitek: Éva Törtető Nőként került be, ezért olyan kihívásokat is bevállal, amiket esetleg mások már nem, ha van világos cél előtte.

MegLepke 2011.02.24. 22:16:30

@arkangyal44: érdekes a ritmusa, igen érzelmes. Nekem az eleje és a vége volt a kedvencem.:) A lezárás különösen jó.

@vitek: erre nem tudok válaszolni, mert Gigivel kapcsolatban én is ezt gondolom. Előbb le is írtam.:) Én egyenként nézem őket és nem állítok szembe senkit senkivel.

arkangyal44 2011.02.24. 22:16:34

:)@Peter_Cs: az 50 milla az elég világos cél szerintem.:))

Thulea 2011.02.24. 22:17:09

@Peter_Cs: Hagyjuk már! Beszéljünk már Anikóról, vagy Szandiról. Szandit szeretem! Anikó, hogy végre nem csapódik, hanem maga próbál lenni, nagyon édes! Innen is látszik, hogy jó kis önismereti tréning is ez a játék!

vitek 2011.02.24. 22:17:14

@Peter_Cs: ezzel egyáltalán nem mondasz ellent annak amit én mondtam, pusztán kitérsz a kérdés elől.

biró lóránt 2011.02.24. 22:17:18

Úgy várom a villalányok reakcióját, mikor kiderül, hogy közülük ki került a ckm ciklapjára.
Biztos lesz nagy féltékenykedés és megsértődés.

Elemer 2011.02.24. 22:18:01

@Ayesha: köszi a linket, made my day!!!
béci még hagyján de a másik két arc mögötte az valami hihetetlen :)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:19:12

@biró lóránt: szerintem Anikót tuti kirakják meg Gigit. Az nem is CKM lesz hanem RAJKÁEM.:D:D:D
(nem, nem vagyok cigofób csak próbálgatom a kis szar szóvicceimet.)

Thulea 2011.02.24. 22:19:32

@biró lóránt: Anikó lesz a címlaplány! Szandi és Gigi őszintén fog örülni, Éva meg majd megjátsza az örömét, mert ő nem lesz címlaplány később sem, míg a másik két lány igen! :-)

arkangyal44 2011.02.24. 22:19:49

@MegLepke: köszönöm szépen,és amiért ily kedves voltál holnap is lesz egy :))ugye már bezárt az állatkert :))DDD

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:20:32

@Elemer: mesélik, mekkora kemény arcok ezek a béláék:D a két hátsó tényleg büntet. esetleg érdekel valakit gigike iwiwoldala?:)

Dick Tator 2011.02.24. 22:20:37

online:
ülésezik a parlament. éva teli szájjal ropogtat vmit és próbál beszélni alekkal. szandi kérdez vmit évától, válasz: áj dont nó, áj dont no, majd iszik.

Ancilla 2011.02.24. 22:20:58

@Peter_Cs: "Ehhez a jelenleginél elfogadóbb, szeretőbb légkörben is meg kellene méreckednie, ahol nem érzi magát állandó célpontnak."

Tudod, Péter, nekem akkor vált gyanússá. amikor maga vallotta be, hogy a kinti életben is alig van olyan ember, aki szereti. Valószínűleg a busmanokhoz kellene költöznie.

vitek 2011.02.24. 22:21:03

@MegLepke: ok ok, igazából azt hiszem egyetértünk, csak azért lett Éva és Gigi szembeállítva, mert Peter_Cs így hozta fel a dolgot, és rá reagáltam.

biró lóránt 2011.02.24. 22:21:49

@Thulea: Szandit én is szeretem, mert megvan a józan paraszti esze és jók a beszólásai. Viszont nádai kisasszony nem oké nekem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 22:22:14

@biró lóránt: Pár hete még majd' a halálán volt, úgy nyígott, amikor a szobabiciklit kellett hajtani!

Lone Starr (törölt) 2011.02.24. 22:22:38

@BGy: Nincs köztük kémia, pedig akármi is az univerzum első Oka, a kémiát is Tőle kaptuk.
Gigi és Erzsi amúgy is: pont egyikük sem a jó térfélen játszik.

maghozo 2011.02.24. 22:23:17

@Doktor Kotász: Sima ügy lenne .Alek veszít és nézettség egy harmadára csökken. Meg a Hajni napi beszámolója is a terjedelmét illetően kellőképp összezsugorodna.

Elemer 2011.02.24. 22:23:59

megint pörög a buli a villában. ha alekosz és éva esetleg kiesne, akkor szerintem rubin kristófot nyugodtan le lehetne cserélni horváth ádámra, hogy folytassa az életképeket a villalakókkal

biró lóránt 2011.02.24. 22:24:02

@Ayesha: egy mosolyt azért kicsalt tőlem

biró lóránt 2011.02.24. 22:24:56

@Peter_Cs: ja, tök gáz a csaj szerintem.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:25:40

pedig van rajta igen csábos dögülnézekkurvajónővagyok-kép meg kötelező jelleggel angol címmel ellátott képek. amúgy semmi extra:)

Ha már a törtetés előjött, szerintem Éva tényleg hozza ezt a figurát, míg Tordasnál kurvára nem értettem, hogy mitől törtető, vagy hova csörtet ő.

Dick Tator 2011.02.24. 22:25:48

online:
béla olvas: elfogadták a törvényt
lászló: nem fogadták el
béla: de ide van írva
lászló: olvasd el mégegyszer
béla: ja, nem fogadták el.
no comment

Thulea 2011.02.24. 22:26:08

@biró lóránt: Igen, egyetértek Szandival kapcsolatban! Amilyen gyerek tud lenni, olyan felnőtt is egyben. SZerintem jó párosítás!
Anikó esetében még a múlt héten én is ezen az állásponton lettem volna. Na, erre mondom, hogy hajlandó vagyok felülvizsgálni a kapcsolataimat. Ha ma és tegnap nézem Anikót, akkor szimpatikus, mintha kezdene önmaga lenni. Esetében azt is nézem, hogy még nagyon babalány! Talán most jött rá, hogy egyedül is értékes, nem kell mellé egy védelmező kar!

Elemer 2011.02.24. 22:27:05

alekosz szerint béla miniszter úrnak és neki vájt füle van, úgyhogy el is vették az adást.

MegLepke 2011.02.24. 22:27:09

@arkangyal44: oké, várom.:) szerintem a napi egy Hajninak is belefér, ahogy levettem az előbb. Ha olyan kedvem lesz, dobok be én is egyet.:)

@vitek: jah, én kiragadtam egy részt, és ahhoz szóltam.:)

Doktor Kotász 2011.02.24. 22:28:04

@MegLepke: "nem hinném, hogy ez álszemérem. Egyszerűen ez a környezet ezt hozza ki belőle. Ennyi ideig nem gondolom, hogy meg lehet magad játszani."

Az álszentség egy emberi jellemvonás, így nem kell megjátszani. Maga az álszentség azt jelenti, hogy az egyén egész életén keresztül megjátsza magát.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:28:36

@Thulea: várd ki. Majd kijön, oszt elrontja a nagy büdös dubajozás Bódyszylvya hathatós segédletével.

Lone Starr (törölt) 2011.02.24. 22:28:36

@vitek: 1etértek. Én speciel nem csípem az ilyen embereket. Az, hogy hangulatember, még nem teszi unszimpatikussá. De az már igen, hogy 2 személyisége van. Az idő felében részegen üvöltözik, a másik felében megtörtnek és érzékenynek adja el magát.

vernon 2011.02.24. 22:29:41

@Dick Tator: jah, ez durva volt, összetett mondatokat már nem képes értelmezni. Még jó, hogy ő lett a "belügyminiszter" :)

Ancilla 2011.02.24. 22:29:47

@Peter_Cs: "Éva Törtető Nőként került be, ezért olyan kihívásokat is bevállal, amiket esetleg mások már nem, ha van világos cél előtte."

Ez a jelző is minősíti őt. Az már elve nem lehet rokonszenves, ha valaki törtető. Mert nagy különbség van a törekvő, az ambíciózus és a törtető szavak jelentése között. Az első kettő pozitív, a törtetőt viszont csak egy hajszál választja el a gátlástalantól.

Thulea 2011.02.24. 22:29:51

@Ayesha: Nem színésznő lesz ő? :-)

Elemer 2011.02.24. 22:30:21

szürcsölnek valami italt, kurva hangosan én meg nézem bazdmeg!

Dick Tator 2011.02.24. 22:31:46

online:
ülnek a parlamentben. vagy kétszersültet rágnak, vagy dobolnak az ujjukkal. néha vki kevergeti a csészéjét. ritka unott arcok. alig szólnak egymáshoz.
ez iszonyatosan szar...köszönjük retek klub.

biró lóránt 2011.02.24. 22:31:47

@Peter_Cs: szimpatikus, hogy jöhet bármi, akkor is kiállsz a kedvenced mellett.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:32:33

@Peter_Cs: nem akarom bántani se őt, se a te véleményedet, (nekem Éva most inkább a sajnálomkategória, sokáig utáltam) de szerintem hiába tuningolták fel, legjobban a két fekete nőt favorizálják a zemberek.
Ha én olyan nagyember lennék, akkor azt csinálnám, hogy kettő liba a címlapon, meg extrakihajthatós recskabarát kivitelben, és hogy mindeki örüljön, a másik kettő is kapna 1-1 majdnem A4es oldalnyit.:D
ugye milyen áldott jó szívem van?

Ancilla 2011.02.24. 22:32:35

@Doktor Kotász: Ha valaki egész életében megjátssza magát, honnan tudod, hogy milyennek kellene lennie??? Lehet, hogy a tej nem is fehér, hanem fekete, csak megjátssza magát, amióta csak tej van a világon???

Dick Tator 2011.02.24. 22:33:17

KEZDŐDIK AZ ESTI PARLAMENTI ÜLÉS!!!
YEAH!

Thulea 2011.02.24. 22:33:40

@Elemer: Az a baj, hogy három hónap lett volna elég ebből. A hat hónap hosszú! Szerintem! De jobb szórakozást is ki lehetne találni a beöltözés és a parlament helyett.

jörgömös 2011.02.24. 22:34:10

Meddig tart ez a parlamentes játék?

mocskosmacska 2011.02.24. 22:34:33

@Thulea: Szandika rohamot fog kapni, hogy ő milyen ronda.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:35:12

@mocskosmacska: és tényleg:D
az algaevő halra emlékeztet CSÓRIKÁM.

Thulea 2011.02.24. 22:35:56

@mocskosmacska: Igaz! :-D Pedig szerintem nem az! Mondjuk a szája néha zavaró... de vannak jó pillanatai!

MegLepke 2011.02.24. 22:36:11

@Ancilla: áhhhh, lecsaptad előttem.:)

joszif 2011.02.24. 22:36:23

csak szerintem értelmetel az hogy "degradálás folyamatát"

Lone Starr (törölt) 2011.02.24. 22:36:41

Azér' Aninak is jól áll a zelegancia. És szép a keze. És régebben nekem antisportolónak tűnt (az is), ehhez képest egy szerény győztes az ilyen mellékes cuccokban is.
Hajrá Fekete Párducka!!

biró lóránt 2011.02.24. 22:37:01

@Thulea: szerintem fog valami gazdag pasit magának, akitől másfél év múlva elvál és a vagyon feléből él majd élete végéig szépen csendben.

vernon 2011.02.24. 22:37:01

Mire jó amúgy ez a miniparlamentes marhaság? Dögunalom, ráadásul már így is elég szabály van a vv-ben.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 22:37:48

@Thulea: A rétest sem nyújtják ennyire! A legtöbb valóságshow 3-4 hónapig szokott tartani.

Elemer 2011.02.24. 22:37:54

azta évát már sújtja is a szankció, vajon mit követett el megint? :)

maghozo 2011.02.24. 22:37:57

@vitek: Évában pont az ami kirívó is egybe, hogy nincs önuralma .Ezért nem olyan mind az átlag halandó. Egy gyárba ahol normázni kell az ilyen temperamentum a vezéregyéniség. Az ilyenek állnak a 20 fős csoportok élén. Mert jól átlátja a helyzeteket és védelmezni tudja a csapatagokat viszont nem engedi magához közel az embereket .

joszif 2011.02.24. 22:37:59

ezek amúgy tényleg ennyire hülyék hogy olyan törvényeket hoznak amivel magukkal basznak ki?
Ha én lennék bent akkor olyan törvényeket hoznék ami teljesen laza.

Nándusz 2011.02.24. 22:38:15

Sziasztok!
Nem tudom ez megvolt már:velvet.hu/celeb/2011/02/24/vv-s_ismeretsegi_szalak/
van benne pár újdonság.

vernon 2011.02.24. 22:38:26

Évát miért büntették meg? Most nem szólhat senkihez szombatig Alekon kívűl? Mi ez a baromság?

Elemer 2011.02.24. 22:39:11

aszongya béci, hogy már az is nagy kegy volt, hogy megengedték évának, hogy alekosszal beszélgessen, de mással nem állhat szóba 48 órán keresztül. most már tényleg érdekel, hogy mit csinálhatott :)

Thulea 2011.02.24. 22:39:17

@maghozo: :-D Nem tudom milyen vezetői tapasztalataid vannak! :-D Nem tudok egyetérteni veled, ne haragudj!

gidabiga 2011.02.24. 22:39:51

@jörgömös:

nem tudom, de addig nem nézem onlájn :D
@joszif:

szerinted értik az egésznek a lényegét?

jörgömös 2011.02.24. 22:40:58

Határvonal törvény születésének voltunk a tanúi.

Thulea 2011.02.24. 22:41:08

@biró lóránt: Legyen így!
@Peter_Cs: ezzel a fantáziával nem tudom, hogy fogják kihúzni még három hónapig.

mocskosmacska 2011.02.24. 22:41:28

@Thulea: @Ayesha: A szépség relatív, de szerintem szandika ijesztően csúnya. zHordótestű, formátlan alakú, a bőre ronda, a szeme meg eltörpül a szája mellett. És ahogy kilógnak a csúnya fogai a virsli szájából az kifejezetten horrorisztikus.

joszif 2011.02.24. 22:41:53

addig okoskodnak ezek a barmok míg megszólalni sem lehet majd a villában.

biró lóránt 2011.02.24. 22:41:57

A VV1 101 napig, a VV2 kb. 150 napig, a VV3 kb. 160 napig tartott. Tehát a VV-ket mindig túlhúzzák.

Thulea 2011.02.24. 22:42:54

@mocskosmacska: De olyan cuki akkor is a Szandika!!! :-)

Elemer 2011.02.24. 22:43:07

gombi nem engedné meg, hogy olyan szavakat használhassanak, hogy kultúrbarbár, vagy antikarakter. ezentúl az lesz, hogy minden egye szóról meg fogják szavazni, hogy szalonképes-e

Ancilla 2011.02.24. 22:43:11

@Elemer: Ha jól emlékszem, ez a büntetés a trágár beszédért jár. Én már akkor sejtettem, hogy ki lesz az első, akin érvényesíteni fogják.

jörgömös 2011.02.24. 22:43:37

@gidabiga: megértem, ez valami borzalom.

Bár Gigi szerint nem lehet megengedni a degradálás folyamatát!

lehet hogy lesz néhány gyöngyszem, de ez unalmas

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:44:25

@mocskosmacska: jaja én is ezt mondom. De a fotózásra egész fasza kis arcot mázoltak neki. Talán mert nem emelték ki annyira a száját, hanem a szeme volt erősebben kifestve. Egész bájosnak tűnt nekem akkor.
az mondjuk elég rettentő volt nekem, amikor beköltözött, hogy hurkás a dereka. Hát wazze, ennyi erővel én is lehetnék sztripmaca!!!Azt hittem, oda alak kell...

Elemer 2011.02.24. 22:44:44

@Ancilla: szerintem kb. mindenki tudta, a bentiek is :)

joszif 2011.02.24. 22:44:46

annyira megnézném a szerkesztők képét ahogy fogják a fejüket hogy: mi a fenét kezdjünk ezekkel az emberekkel mert annyira dög unalmasak hogy azt leírni sem lehet.

Doktor Kotász 2011.02.24. 22:45:15

@Ancilla: "Ha valaki egész életében megjátssza magát, honnan tudod, hogy milyennek kellene lennie??? Lehet, hogy a tej nem is fehér, hanem fekete, csak megjátssza magát, amióta csak tej van a világon???"

Gigi álszentsége alatt azt lehet érteni, hogy mást mond, mint amit csinál. Lásd a Jerzy ügyet. Nem mondja ki, hogy nem szerette soha, neki ez nem jó, és vége, kész. Nem, helyette színielőadást tart a kamerának, meg a többieknek. Pornós, erotikashows műltja van, közben arról beszél, hogy vigyáznia kell mit csinál, mert ha később tanár szeretne lenni...

Mi szeretne lenni?
Se esze nincs hozzá, meg a múltja sem tiszta.

mocskosmacska 2011.02.24. 22:46:10

@Elemer: Lassan telhet bent az idő.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:47:23

@Doktor Kotász: jaj drága barátom...pontosan erre akartam ám célozni X bekezdéssel előbb!!!!
Az mondjuk vicces hogy tanár szeretne lenni. Na persze, nettó 80ért, a méltán neves és elit szentendrei sulikban:D:D
(nem szólom le őket, csak hát nem Eton:))

Thulea 2011.02.24. 22:47:30

Ti milyen törvényeket hoznátok? :-) Vagy mit hoznátok ki ebből a feladatból?

Ancilla 2011.02.24. 22:47:31

@joszif: Nekem egyáltalán nem unalmas a parlament-játék. Egy újabb oldalukról ismerjük meg a szereplőket.

vitek 2011.02.24. 22:48:05

@vernon: hát ez inkább jutalom, nem büntetés. Kifejezetten jót tehet a kapcsolatainak, ha csak bólogatni tud mások mondanivalójára, mert ha nem tud beszólni akkor nehezebb összevesznie mindenkivel. Bár lehet hogy így is megoldja :)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:49:12

@Thulea: aki nem iszik Ayeshával egy pohár magas minőségű pezsejcét, az mehet Doktor Delta Force Lászlóval szaunázni meztelenül.

mocskosmacska 2011.02.24. 22:49:23

@Ayesha: Igen, a ckm képeken elég jól néz ki. De amikor közelről mutatják az arcát a riportszobában.......félelmetes. Ez már nekem is eszembe jutott. A testéből áll, láthatólag nem is szándékozik ezen később változtatni, mégsem vigyáz az egyetlen megélhetési forrásáról, hiszen 20 évesen már úgy le van lakva, mint egy átlag nő 40 felett.

Elemer 2011.02.24. 22:49:54

@Ayesha: gigi annyira szeretne tanár lenni, mint amennyire alekosz lefutni a maratont. neki egy pénzes pasi kell és ahogy a győzikés románcáról olvastam, úgy tűnik, hogy nem is nagyon válogatós

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:50:57

@Elemer: ezt pofáztam. Nekem ez a dolog B-Ü-D-Ö-S. (alekoszos szótagolás)

Doktor Kotász 2011.02.24. 22:51:04

@joszif: "ezek amúgy tényleg ennyire hülyék hogy olyan törvényeket hoznak amivel magukkal basznak ki?
Ha én lennék bent akkor olyan törvényeket hoznék ami teljesen laza."

Aki itt produkálja magát a szigorral, az álszent.

Ancilla 2011.02.24. 22:51:28

@Doktor Kotász: A videójával kapcsolatban korábban már kifejtettük a véleményünket. Az nem pornó volt!!!

Honnan tudod, mit érzett Jerzsy iránt? Te mindig pontosan meg tudtad/tudod fogalmazni az érzéseidet egy ellenkező nemű iránt? Van olyan, hogy nagyon rokonszenves valaki, de nem vagyunk szerelmesek, Van olyan, hogy azt hisszük, szerelmesek vagyunk, aztán kiderül, mégsem. Idő kell hozzá, hogy letisztuljanak az érzések. S egy extrém helyzetben ez különösen nehéz ám!!! Én Giginek a Jerzsyvel való viselkedését teljesen őszintének és nagyon emberségesnek érzem.

mocskosmacska 2011.02.24. 22:51:32

@Elemer: Igen, figyelmeztető jel, hogy az ember ne legyen erotika ipari munkás, mert akkor még győzikével is le kell állnia és az már mindennek a legalja.

Elemer 2011.02.24. 22:52:12

@Ayesha: bocsánat, úgy tűnik, hogy te már a legfelsőbb szinteken kalandozol és én csak lassabban érek fel oda

fran7 2011.02.24. 22:53:23

@Doktor Kotász: Brad Pitt mondta egyszer, hogy az ő nemzedéke reklámokon nőtt fel. Gigiék pontosan tudják, hogy bármit tesznek ezután az életben ők már csak a valóságshow alapján lesznek megítélve. Kulka is mindig Mágenheim doktor marad. Épp ezért olyan képet akar magáról mutatni, amivel bármit tud kezdeni, ha akar beáll Kovihoz, ha akar tanító néni lesz Taktaharkányban, ha akar és sikerül talál egy milliomost, akkor lehet gazdag unatkozó háziasszony. Ha összejön komolyabban Jerzyvel, akkor mindig csak Jerzy villabeli barátnője marad.

Doktor Kotász 2011.02.24. 22:54:18

@Elemer: Érdekes előadni a szende szüzet, miközben összefeküdt Győzikével. :-)

vernon 2011.02.24. 22:55:07

@joszif: Amin csodálkozom, hogy Éva is simán megszavazta azokat, amikről lehetett tudni, hogy ő lesz az első aki megszegi. Kb az összes korlátozó törvényt ellene hozzák. Persze valójában semmit sem számít hogy ő megszavazza-e, mert a Ráczék úgyis többségben vannak.

Elemer 2011.02.24. 22:55:25

@Ancilla: "Honnan tudod, mit érzett Jerzsy iránt?"

a mimikájából, gesztusaiból, félrenézéseiből, félrebeszéléseiből de akinek ezekből nem jön le, annak is gyanús már ez a két hónapos bohóckodás. lassan még jerzsinek is leesik, pedig ő a villalakók között is kifejezetten együgyűnek számít

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:55:30

@Ayesha: akkor én most megállok a legfelsőbb szinten, egy másik dimenzióban és várakozó álláspontra helyezem magam.

OFF: baszki nézegetem itt ezt a kommentáradatot, ennyire szófosásom van írásban is, röhej:D

vitek 2011.02.24. 22:55:52

@Doktor Kotász: Nincs pornós múltja, sajnálom hogy mindent elhiszel amit a Velvet ír. Nem készült róla olyan kép vagy felvétel, amin látszik a melle, vagy amin bármit csinál a saját vagy mások nemiszervével. Igenis vigyáz arra hogy mit csinál, nagyon konzisztensen. A legdurvább dolog amit találhatsz róla az pont a villában történt vele, amikor elfelejtette hogy nincs rajta melltartó és lekapta a pólóját, majd azonnal korrigált. Nem értem milyen álszentségről beszélsz.

jörgömös 2011.02.24. 22:56:02

Törvény készül a fogkrém használatáról!!!

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 22:56:31

@Elemer: illetve rájöttem h utolsó kommentemet neked szántam, nem ám magamnak. Böszmeség.

Elemer 2011.02.24. 22:57:09

@Doktor Kotász: nade akkor nem volt ott KAMERA!!! :) bár ki tudja, lehet hogy győző elrejtett egyet a szekrény tetején

fran7 2011.02.24. 22:58:15

@Thulea: Ezt valószínűleg valamiféle pszichodrámának szánták, ahol előjön az emberből a szabálykövető vagy lázadó énje. De egy normális levezető nélkül hamvába holt ötlet.

Ancilla 2011.02.24. 22:58:33

@Elemer: @fran7: Én egészen addig, míg be nem bizonyosodik az ellenkezője, mindig inkább a jót feltételezem az emberekről. Gigiről is. Mi az oka, hogy olyan sokan elve gyanakvóak, és csak a rosszabbik lehetőségben gondolkodnak???

Elemer 2011.02.24. 22:58:43

@Ayesha: nehagyd abba semmiképp, sajnos nekünk kell csinálni a műsort, mert a való világ most átcsapott kölyökidőbe

vitek 2011.02.24. 22:58:44

@Doktor Kotász: Mikor mondta hogy szűz??? Komolyan vicces, hogy olyasmiket adsz a szájába amiket nem mondott, utána meg azt állítod hogy hazudik.

biró lóránt 2011.02.24. 22:59:52

a villabeli ellenzék helyében államcsinyt hajtanék végre, nagy februári alkoholista forradalom.
a rácz családot meg kivégeztetném jekatyerinburgban

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 23:00:35

@Ancilla: Szerintem nem újdonság a Rácz-bagázs erőszakos akarnoksága és örömgyilkossága.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:00:38

@Thulea: a szauna mi? tudtam. G.I.Leslie fülledt erotikájának nem lehet ellenállni:)

Ancilla 2011.02.24. 23:00:49

@vernon: Így működik a demokrácia.

joszif 2011.02.24. 23:01:23

@vernon: ezért nem is értettem hogy a két kis párt miért nem egymással ált koalícióba. Akkor elég lett volna egy-egy embert meggyőzni az egyik vagy a másik pártból de ezek hülyék ehhez is.
Amúgy ezeket a szarságokat amiket megszavaztak beveszik a villaszabályzatba vagy mi lesz. Mert ha én lennék az aki soha többet nem ihat a villában akkor szarnék rá hogy mit mond a töbség. Ugyis a szerkesztők az úristenek ha ők nem mondják ki hogy márpedig kizárunk miatta akkor tökmindegy mivel büntetik az embert.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:02:08

@Elemer: pfúú. hogy imádtam én azt hamvas kölyöklányként.
Ésés akkor most a villában manifesztálódik a vörös gyerek, a yannick (az a kis kávészínű egzotikum aki ott volt még) meg a szekeres nóra?

Ancilla 2011.02.24. 23:02:15

@Peter_Cs: Nem szeretem, ha az embereket bagázsnak nevezik. Én Évára sem mondtam soha egyetlen becsmérlő jelzőt sem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 23:02:52

@joszif: Birka népség a nagyja, egy igazi lázadó van bent, Éva!

biró lóránt 2011.02.24. 23:03:29

a villában mi az államvallás amúgy?

Thulea 2011.02.24. 23:03:42

@Ayesha: Viccelsz! Pezsgőről volt szó elsősorban. Én arra jelentkeztem! :-D Ha a Lacit akarod rámsózni, törlöm magam!

Ancilla 2011.02.24. 23:03:43

@Peter_Cs: A diktatúra a kisebbség uralma a többség fölött.

vitek 2011.02.24. 23:04:17

@maghozo: lehet hogy ebben igazad van, ezt nem tudom megítélni, nem értek az ilyen típusú munkához. Azt én is látom hogy felvállalja a konfliktusokat, és ezért nehéz elnyomni, szóval még akár sikeres is lehetne. Csak azt nem értem, hogy akkor miért nem ért még el semmit az életben 28 éves korára. Vagy csak tájékozatlan vagyok, és valójában jól menő munkahelyről jött el a VV kedvéért?

mocskosmacska 2011.02.24. 23:04:41

@jörgömös: Hát nem mindegy, hogy ki hogy nyomja.

vitek 2011.02.24. 23:05:02

@vitek: így átolvasva lehet hogy féreérthető, ezt most nem gúnyosan kérdeztem, tényleg nem tudom.

Thulea 2011.02.24. 23:05:13

@biró lóránt: Na, tegyél csak fel kérdéseket, aztán holnap ez lesz a néző dönt szavazás pontja! :D

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:05:28

@biró lóránt: Lászlónk egyistenhívő, a fegyverekben hisz.
Alekosz és Vica bakkhánsok.

Elemer 2011.02.24. 23:05:31

nekem nagyon tetszik ez a parlamentes feladat, most éppen a tusfürdőkről meg fogkrémekről szavaztak.
javaslom még az alábbi izgalmas programokat: Amerikából jöttem, mesterségem címere...
bújócska, annyi módosítással, hogy mindenki elbújik, de senki sem keresi meg őket
keresztrejtvényfejtő verseny
uno
közös nótázás: a börtön ablakában, 16 tonna, stb.

fran7 2011.02.24. 23:05:32

@Ancilla: Én egyáltalán nem rosszat feltételezek, hanem azt akartam jelezni, hogy olyan semlegesen akar viselkedni, amivel a való életben nem vállal magára olyan stigmát, ami ellehetetleníti. Hogy ez mennyire belső morális meggyőződés, nem tudhatjuk. Én remélem a jó utat válassza majd.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 23:06:07

@Ancilla: Akkor mi legyen: brancs, galeri, horda, banda, brigád, hevrüsze, csapat, vagy egyéb más?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 23:06:28

csak a hangot hallgattam online-on, és mikor azt hallottam, hogy Éva átszellemült hangon annyit mond Aleknak, hogy "áááá, most lesz jó", megijedtem, eskü

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:06:42

@vitek: sajnos nem mindig alakul ám úgy az ember élete, hogy 28 évesen menő állás, saját lakás meg zalakaros.:(

biró lóránt 2011.02.24. 23:07:09

számolgattam egy kicsit és az jött ki, hogy VV Gigi a győzike-incidens idején 17 éves volt. győzőke jó hogy nem evelyn nevű lányával kezdett ki

mocskosmacska 2011.02.24. 23:08:11

@vitek: Ez nekem is feltűnt. Elvileg ő a törtető, de mégsincsen sem egy jó végzettség, sem egy jó állást, se életperspektíva, csak parttalan italozás. Szerintem ő nem törtető, hanem erőszakos.

jörgömös 2011.02.24. 23:08:51

@mocskosmacska: nem derült ki a lényeg
Béci annyit mondott, hogy ha csavaros a kupak...és elvették a képet.
Már a rohadt fogkrém törvényről sem tudhatunk. :(

Elemer 2011.02.24. 23:09:03

@Ayesha: én annyira nem szerettem, de most már visszasírom. ennél még a záróra is izgalmasabb, szavazzunk be kardigános szociológusokat a villába!

Ancilla 2011.02.24. 23:09:50

@Peter_Cs:
Negatív töltésű: brancs, galeri, horda, banda
Semleges: csapat

Legyen inkább egyszerűen a "Gigiék pártja" vagy "Béciék".

joszif 2011.02.24. 23:09:52

@Peter_Cs: Jaja.

Én őt bírom a legjobban. Nah nem a kirohanásai miatt hanem mert tényleg nem figyelhető meg az hogy húz ide oda, belemondja a képébe, kiáll magáért, ő bent akar lenni nem siránkozik. A játékokban szerintem ő az egyik aki legjobban ottvan nem elkezd sírni rajtuk hogy ez nem tetszik, általában a középmezőnyben vagy az élen van nagyon ritkán dől ki a legelején.
Neki van véleménye és ezt nem bírják elviselni ő élvezné ezt a játékot ha többiek nem úgy élnék meg mint valami büntetést ahol vigyázban kell állnia mindennek és mindenkinek.

mocskosmacska 2011.02.24. 23:10:02

@Ayesha: De egy törtetőttöl ekkora már elvárható egy jó végzettség, nyelvtudás, olyan állás, amiből lehet valamerre lépni, esetleg még egy folyamatban lévő végzettség.

vitek 2011.02.24. 23:10:43

@Ayesha: na jó de az hogy van hogy Éva Törtető, így nagy T-vel, és egyes kommentelők szerint azt ügyesen csinálja. Szóval ezért merül fel a kérdés, nem másért.

mocskosmacska 2011.02.24. 23:10:49

@Elemer: Amerikából jöttem lehet poénos ha jól játsszák.

Elemer 2011.02.24. 23:11:44

ez olyan mint egy orosz dráma. hosszú-hosszú csönd, majd laci megszólal:
-csütörtök van?

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:12:08

@Elemer: vagy vagy a Szomszédok All Starst. Az Életképeket nem bírnám elviselni, de kíváncsi lennék egy Virágdoki-Etus-Szandika édeshármasra.

vernon 2011.02.24. 23:12:26

@joszif: Hát igen. Bár mikor pártalakítás volt még sztm senki sem gondolta, hogy ilyen baromságokról kell szavazni. Ez egyébként egy nagyon rossz húzás volt sztm a szerkesztőktől, mert gyakorlatilag korlátlan hatalmat adtak a Ráczék kezébe, és látszik hogy eléggé eltúlzott büntetéseket találnak ki. Nekem a Stanfordi börtönkísérlet ugrik be. Az a baj hogy ez most itt egy játék a játékban, és ha nem tartják be a "parlamentben" hozott törvényeket akkor rájuk foghatják hogy nem teljesítették a kötelező feladatot, ami viszont már a VV szabálykönyvvel ütközik. Szóval tök jó, mert ez olyan, hogy most belekavarták a szabályok közé, hogy nem csak azt vagy köteles csinálni amit mi (szerkesztők) kitalálunk, hanem amit más játékosok is.

maghozo 2011.02.24. 23:12:45

@vitek: Ezek az átlagos munkahelyek ahol jól megy a főnöknek . Csoportvezetők kissé jobb fizut kapnak mind az egyszerű normázok . Az Éva karaktere temperamentuma ilyen helyen nyerő .

Elemer 2011.02.24. 23:13:27

@mocskosmacska: és egy ilyen vidám, mókás társaság miért is ne játszaná poénosan? :)

Elemer 2011.02.24. 23:16:51

@Ayesha: Alekosz megtámadja Almát a parkban, jerzsi a segítségére siet de nem tudja kimondani. Éva szerint Vágási Feri egy ocsadék, okádék, ezen nagyon felháborodik az egész lakótelep.

joszif 2011.02.24. 23:17:12

@vernon: ugyan ez a kísérlet jutott nekem is eszembe néhány napja.
Az a baj hogy a szerkesztők kezében már semmi nincs ami igazán érdekes lenne csak a vita meg a jerzsiék szenvedése.
Ha a vitát szankciókkal sújták majd akkor azt hogy fogják bemutatni? Nagyjából sehogy. Az Erzsiéket meg nem mutathatják hónapokig. Évát muszáj lesz nekik benttartani az utolsó háromig mert különben még konfliktus sem lesz. Alekot szintén hogy legyenek olyan hülye szövegek amiken legalább mosolyogni lehet. Ha most alek kiesne, jövő héten meg Éva akkor a vv-t le is zárhatnák.

biró lóránt 2011.02.24. 23:17:56

Jövőre a középiskolai földrajzatlaszban:
Állam neve: Való Világ 4 villája
Lakosság száma: változó
Terület: 190 négyzetméter
Pénznem: villadella
Államvallás: burkolt fetisizmus
Főváros: nincs
Államforma: köztársaság
Államfő: VV Gigi
Egy főre jutó GDP helyett piamennyiség:korlátlan

ne most 2011.02.24. 23:19:37

Mit is ér Anikó, Szandál, Gombi "barátsága"? Most már látható, kb annyit, mint a kutyagumi, amibe véletlenül belelépünk , de mondjuk még az utóbbi is jobban ragaszkodik náluk.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:20:00

@Elemer: Feri lelki válságba kerül Éva verbális agressziójától, ezért kényszerpihenőre megy, ahol Gigi fétisfilmjeivel és Szandika rúdtáncával szórakoztatják, lazítják az idegrendszerét.
Feri felépüléséig Laci segédkezik Góliátnak a költöztetős melókban, Gombár pedig elkezd modellkedni Gábor Gábor stúdiójában.

Elemer 2011.02.24. 23:20:09

anikó elkezdett vetkőzni, rögtön el is vették az adást.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 23:20:41

@joszif: Éva és Alekosz viszik hátukon a műsort, a többiek nagy része csak massza!

joszif 2011.02.24. 23:22:05

@ne most: Anikó kb. ötödszörre fordít hátat az éppen aktuális legjobb barátainak szandika szintén már a sokadik legjobb barátjánál tart.

vernon 2011.02.24. 23:24:43

online Gigi: "Rendes kamillával kamillázunk" Milyen az a nem rendes kamilla?!

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:25:10

@joszif: miért? nem tok onlányozni, öcsém üvölteti a tévét.:D

bévé 2011.02.24. 23:25:59

@biró lóránt: ezt már többször nem értettem. nincs ott gyilokpornó, csak pár szerencsétlen meztelen csaj szórakozik ott kötéllel a nyakában, meg műkéssel a kezében, ráadásul elég szarul is. egy csókot nem láttam, se egymás dildózását, se vérre élvezést (véééér, jézus, a hűtőmben a heinzkecsap is jobban hasonlít rá), de még egy kurva mellnyalást sem. ha már a bulvár előszed vki múltjából ilyesmit, miért nem azokat a képeket mutogatják, amiken van is vmi?? mert nincs.
na ezért nem csodálkozom én azon, h nem akar 2 millió néző szeme láttára szexelni.
Jerzsi sem melegpornózott soha, jó pénzért felvették, ahogy ráélvez egy tükörre, aztán azt feltették egy meleg oldalra. nyilván jobban fizettek, mint a hetero oldalak. mondjuk ő benne is lenne a szexben, mint tudjuk.

Elemer 2011.02.24. 23:26:28

@Ayesha: Taki bácsi elviszi bécit a mátyás térre taxival, aki megérkezéskor kirabolja, még az autóját is elviszi.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:27:45

@Elemer: természetesen szigorúan áutló zene szól aláfestésként, sőt, Takker már eleve azt hallgatta a kocsiban.

ne most 2011.02.24. 23:28:00

Gigi gondban van. Erzsit már bottal sem piszkálná, de látja, hogy többi lány mégis szóba áll Erzsivel. Gigi ezért úgy dönt nem nagyon szól Erzsihez, de ott marad mellette igy távoltartja a többieket. Sajnos Erzsi olyan unalmas, hogy nagyon fárasztó Gigi számára. Annyit kell szineszkedni, hogy mar nem tudja mi igaz és mi nem, ki fiu vagy lány.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 23:30:16

na megyek mert álmosodok...jóéjt HV lakók:)

biró lóránt 2011.02.24. 23:30:24

@bévé: mindenben igazad van.
Állitólag amúgy a lengyel pajtásnak repülőjegyre kellett a pénz.

Dick Tator 2011.02.24. 23:31:46

megittam egy üveg bort (meg 3 páleszt) és elkezdtem gondolkodni. melyik villalakóval osztanám meg egy hasonló estémet (értsd: iszogatás, beszélgetés, csakúgy csendesen)? arra jutottam, hogy ez csakis alekosz lehet...a többiek vagy alapból idegesítenek (szandál, éva), vagy sík hülyék (gömböc, erzsi), vagy nekik nem lenne ez kielégítő program (béla, gigi, anikó), vagy mert az nem iszik (lászló).
maradt alek. ő se egy iq fighter, de tud hallgatni, élvezem a közhelyes körmondatait, tetszik a hanghordozása, tud inni, szintén zenész, tudnánk filmekről beszélni, még tán a jointomba is belekóstolna (na akkor lenne csak haddelhad).
ja, és szerintem ő olyan nagyon tán nem is fog elszállni magától, itt kinn a villán belül.
bocsánaat az okoskodásomért.

ne most 2011.02.24. 23:33:31

@bévé: Nos aki ott szerepel, ahol a pornósok, olyan filmekben szerepel, mint a pornósok, úgy beszél mint a pornósok, olyan trikóban látni mint a pornósokon, azt ne tekintsük pornósnak, mert azt mondja, hogy tanár szeretne lenni?

joszif 2011.02.24. 23:34:16

@bévé: azért piedesztálra ne emeljük már őket.
Azért az elég durva ha még csak játszásiból is folytogatják egymást a másik meg ráveri a tükörre.
És én azt nem tartom mentségnek hogy azért mert többet fizettek, mert még fiatal voltam stb stb.
Továbbá aki egy erotika kiállításon vonaglik szopnékos pólóban az nekem ne játsza az erkölcscsőszt.

Thulea 2011.02.24. 23:36:50

Gigi: Mennyi lehet az idő?
Laci: Kilenc óra!
Most volt.

vitek 2011.02.24. 23:38:20

@ne most: azért nem kell pornósnak tekinteni mert nem pornós. Ez független attól hogy mi szeretne lenni.

vernon 2011.02.24. 23:39:44

A többiek mit csinálnak? Ez a legérdekesebb, hogy fél órája röhög magában a Szandi?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 23:39:48

Szandinak röhögőgörcse van. A többiek aludnának.

jörgömös 2011.02.24. 23:41:10

Szandika megint be fog pisilni.

ne most 2011.02.24. 23:41:54

@vitek: Tudom, nem pornós hanem tanár.

Thulea 2011.02.24. 23:41:56

Mi sem vagyunk normálisak, hogy itt lessük, hogy mit csinálnak...

Zelefánt 2011.02.24. 23:42:13

@Dick Tator:
Anikó is iszik, meg beszélni is tud, és ha esetleg hülyeségeket mond, még akkor is vonzóbb jelenség, mint Tajgetosz (brrrr...).

vitek 2011.02.24. 23:43:06

@bévé: egyetértek veled. Ez az egész sokkal inkább minősíti a Velvetet, Blikket, stb, akik ilyet írnak, mint Gigiéket.

biró lóránt 2011.02.24. 23:43:41

Ha a villa kiürül, lehetne belőle múzeum vagy valami. Japán turistacsoportokat idegenvezetni, meg magyar kisiskolásokat: ez az a hálószoba, ahol Alekosz fellökte nádai kisasszonyt. ez pedig az a kanapé, ahol jerzy sosem dugta meg gigit.

Thulea 2011.02.24. 23:43:44

Most Erzsike a Gigi ölében fekszik? Nem látom...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 23:43:51

@Ancilla: @bévé: Ezekkel egyetértek. :)

Egyébként Gigi többször is kijelentette az online-ban, hogy kislánynak érzi magát, meg úgy gondolja, hogy ő csúnya (gondolom nem csak a nézők mondták rá, hogy lófejű), és ez elég érzékenyen érinthette, már csak azért is, mert eléggé visszahúzódó. Szerintem fél, hogy Jezsy kint ott fogja hagyni, mert talál nála sokkal szebbet...

biró lóránt 2011.02.24. 23:44:54

@ne most: de mit fog tanitani ő? erről lemaradtam

Dick Tator 2011.02.24. 23:45:01

@Zelefánt: félreértettél, nem az a bajom vele, hogy nem iszik, sőt kifejezetten jobban néz ki, mint alkosz, de neki én nem lennék megfelelő egy csendes estére, csak úgy. tudod, semmi drága klub, semmi diskó, meg rongyrázás, csak üldögélni, azt beszélgetni.

vitek 2011.02.24. 23:45:31

@joszif: te most ezzel mit akarsz mondani? Hogy aki fehérneműben pózolt annak kötelező lefeküdni kamerák előtt másokkal? Komolyan azért ítéled el ha NEM teszi ezt meg? Hát ez kezd röhejes lenni.

ne most 2011.02.24. 23:45:43

Lacit közvetitik online. - Nekem tetszik ez a cipő!
Ez az ember egy szórakoztató centrum.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 23:47:15

Levél: Szandi holnapi szülinapi meglepije korán reggel fog érkezni

Doktor Kotász 2011.02.24. 23:48:01

@vitek: Mikor mondtam, hogy szűz?
Nézz már utána, hogy mit jelent a szende szűz, ha elhangzik egy mondatban!

joszif 2011.02.24. 23:49:22

@vitek: nem azért ítélem el hanem a kifogásai miatt amikkel folyamatosan jön hogy ő ilyet nem csinálhat mert a családja stb stb. Nincs azzal gond hogy nem fekszik le vele de ha amikor a kinti életben csinálta akkor valahogy sose gondolt a családjára. Nagyjából ennyi.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 23:50:07

@biró lóránt: csak a ló, az is azért korán, mert aztán mennie kell szántani

Doktor Kotász 2011.02.24. 23:51:14

@King of Shadows: Ne röhögtessél már!
Lenézi a Jerzyt, mert azt csinál vele, amit akar. Akár lábtörlőnek is használhatná. Ezért már nem is érdekli. Az orlődés, meg csak színjáték, amiben a valóságot egy nemtimmal el tudja intézni.

vitek 2011.02.24. 23:51:14

@joszif: de pont ez a lényeg hogy nem_csinálta_a_kint_életben. A legdurvább dolog amit a kinti életéről találhatsz azok fürdőruhás/fehérneműs képek. Semmiféle pornóról nincs szó.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 23:52:23

@joszif: Amikor kint volt, tudta, hogy mi van velük, hogy vannak. Erről most nem tud semmit, legalábbis a hivatalos verzió szerint...

biró lóránt 2011.02.24. 23:53:16

valaki mondja már meg, hogy mit akar tanitani VV Gigi. Enélkül az infó nélkül nem fogok tudni elaludni.

Zelefánt 2011.02.24. 23:53:59

Nem értem.
Giginek elsőre bejött a srác, de aztán később rájött, hogy egy kurva nagy áthúzott karika az ipse.
Van ez így.
De miért álszent picsa, ha a kamerák és mikrofonok előtt nem akar töcskölni azzal, aki már igazán nem is foglalkoztatja?...
(Különben: hány százalékunk dugna úgy élesben, egyenes adásban?)
Szerintem mi, akik a ketrecen kívül vagyunk, kezdünk elállatiasodni: ha szoba-gladiátoraink nem hozzák az elvárt teljesítményt, már elégedetlenkedünk és fröcsögünk, mert unalmasak.

ne most 2011.02.24. 23:55:33

@vitek: Még a végén megmagyarázod, hogy a képek irodalom órán készültek és az volt a feladat.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 23:56:47

Laci hisztizik, amiért mindenki más (főleg Béci miniszter úr) számtalanszor kapott már "ajcsit" egy-egy feladat után, ő pedig négy ajcsival van elmaradva

Blikk érkezik: "Ezek voltak az Esti Showder legemlékezetesebb adásai" --> közvetítés megszakad...

ne most 2011.02.24. 23:56:48

@Zelefánt: Gigit teljasen kimerítette a szinészkedés.

joszif 2011.02.25. 00:00:05

@vitek: pornóról én nem is beszéltem, de szerintem teljesen lényegtelen hogy fürdőruhában vagy anélkül vesz részt egy folytogatós valamiben ami szexuális fétist elégít ki aberrált emberek részére. És ismétlem mégegyszer hogy egy erotikus kiállításon szopnékos polóban lenni nem áll köszönő viszonyban sem az ő villabeli erkölcsös értékrendjével.
@King of Shadows:
Igen úgy gondolkodhatott akkoriban hogy amiről nem tudnak az nem fáj. Mostmár tudnak róla mégha most erkölcsösnek is mutatja magát már lényegtelen.

villanat- nyugiszoba 2011.02.25. 00:00:14

@Hódos Hajnalka: Köszi Hajni:-) Jó vagy hozzám mint anya a hülye gyerekéhez:-) Tényleg köszi:-) Majdnem házhoz mentem a lófaszért mint Gombi:-)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:00:23

sms Lacinak: milyen nevelést kaptál, hogy 40 évesen minden második szavad a szarok rá?
Éva kapott egy nőiességét dicsérő sms-t egy súlyos leukémiás fiútól

Doktor Kotász 2011.02.25. 00:01:42

@Zelefánt: Hűt én pont nem vagyok kíváncsi a szexelésökre. Az a baj, hogy amíg úgy gondolta, hogy jól áll neki a szerelmes leányka szerepe, addig eljátszotta, most meg dobná, de inkább úgy, hogy a másik tegye meg...

Csigataposó 2011.02.25. 00:01:54

@canzone: Remelem valami olyat kap, hogy mire felkel addigra megromlik/megrohad/elszokik/folfalja az alvo villalakokat/elevul vagy ilyesmi.

vitek 2011.02.25. 00:02:58

@ne most: ok, az is egy választás, hogy nem érdekel mi történt valójában, vagy hogy ki mit mond, csak gúnyolódni szeretnél valamin. Ha neked ez jelenti a boldogságot, csak rajta, engem nem zavar ha rajtam gúnyolódsz, s az is téged minősít csak ha Gigin vagy bárki máson teszed.

Zelefánt 2011.02.25. 00:04:07

@Dick Tator:
Na ja. Minden jó csaj a belső értékekről nyomja, de azok már csak akkor kerülhetnek elő, ha a rongyrázás része a dolognak már megvolt.
Akkor pedig unatkozni kezdenek, aztán jön az, hogy csá, nekem ez már túl sok, nem akarom lekötni még magam, stb, stb.
Standard szívás.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:07:43

@biró lóránt: Állítólag egyetemre jár ... azt nem tudom hogy melyikre.

villanat- nyugiszoba 2011.02.25. 00:08:13

Egyébként lófasz van itt nem élő közvetítés. Szánalom ez a retek!

ne most 2011.02.25. 00:09:06

@vitek: Nem választás hanem a valóvilág, amit te nem tudsz elfogadni. Magyarázod. Tisztelt bíróság, nem szúrta az le az kérem szépen és ásta el, hanem baleset volt tetszik tudni és a vérzést földdel csillapította.

Dick Tator 2011.02.25. 00:09:41

@Zelefánt: mélységesen igazad van...sebeket téptél fel...a pálinkám is elfogyott...ez most nem jó este.

biró lóránt 2011.02.25. 00:09:48

Ugye most az van, hogy VV Gigi nem tudja azt, hogy mindenki tudja, hogy vállalt ilyen-olyan erotikus munkákat.

Kérdés: hogyan maradhatott előtte ez titokban, hiszen ez a tény már legkésőbb december közepén ismert volt. Azután pedig még voltak beköltözők.

Az ország gonoszabbik fele rajta röhög és még csak nem is sejti vajon?

villanat- nyugiszoba 2011.02.25. 00:10:16

@King of Shadows: Szerintem táncot akar tanítani. Rosszindulat nélkül sem tudom elképzelni az egyetemet.

biró lóránt 2011.02.25. 00:11:22

@King of Shadows: köszi a választ, én ezt sem tudtam.

Zelefánt 2011.02.25. 00:12:25

@Doktor Kotász:

Az RTL itt lyukra futott, mert úgy képzelték, hogy ha egymásra engednek itt mindenféle félvilági csajt, ilyen-olyan, de a szexipart legalábbis súroló múlttal rendelkező, illetve a médiaszereplésért mindenre hajlandó személyeket, lesz majd itt haddelhadd, csak győzzék a csillagászati bevételekből az azokhoz képest filléres bírságokat kipengetni...
Aztán meg mégsem történt semmi ilyesmi;
a vegyületből nem robbanás, inkább csak moslék lett.

Dick Tator 2011.02.25. 00:14:10

alek: honnan írt?
éva: vácról
a: az nincs is messze. vác, vecsés. jártam már arra, vecsésen. apámmal.

ez az ember elképesztő!!!

joszif 2011.02.25. 00:14:14

@biró lóránt: hát elvileg titoktartásra vannak kötelezve de hogy még tudják tartani a szájukat is az igazán hihetetlen.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:16:46

@villanat- nyugiszoba: Lehet, hogy azt ... mindenesetre tanuló. Egyébként ha ÉN járhatok egyetemre, már három és fél éve, akkor szerintem akárki más is.

@biró lóránt: :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:18:22

Éva Aleknak: a párbajodon biztosan ott lesz az Anett.
Erre elvették a képet.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:21:22

Holnap jön az Atilla, most meg a kép ment...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:21:43

titkos kérdések, amire mindig elveszik a képet:
mennyi lehet az idő?
milyen nap van?
kik lesznek ott vajon?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:25:27

@biró lóránt: A bentiek tudják, mert elmesélte nekik. Ahogy a bátyja viselt dolgairól is tudnak, csak kint Prolivér ezt letagadta, és úgy csinált, mintha meg lenne lepődve...

Dick Tator 2011.02.25. 00:25:36

mi az a lila elefánt ott évával?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:28:35

@biró lóránt: egyik éjszakaiban mesélt arról a kanapén ülve, hogy készültek róla "olyan" képek lányokkal. tudnak róla bent, csak nem volt az öfikben, és nem napi téma közöttük. ennyi

Zelefánt 2011.02.25. 00:28:53

Talán azt kellene bevezetni, hogy aki kiesik, azt a csalódott tömeg jól megveri.
Vajon hányan rinyálnának, hogy haza akarnak menni?...
(Legalább lenne miről könyvet írniuk a későbbiekben, mert persze az elengedhetelen.)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:29:02

Ezt a Való Világ postr-en találtam.

"Gombi körmönfont indoklása szerint a legerősebbel szeretne megküzdeni, ezért Alekoszt választotta. Játékostársa erejének felmérésében vélhetőleg jól kalkulált, abban viszont komoly kapufát lőtt, hogy szerette volna elhitetni, hogy szándékában áll visszatérni a Villába. Információink szerint már maga a csatorna is a szerződésbontáson gondolkodott vele kapcsolatban (nem ő az egyetlen). Totálisan unalmas karakterré küzdötte le magát."

Általam javítva.

Zelefánt 2011.02.25. 00:31:50

@Dick Tator:
Én többet is látok egyszerre, de van mentségem, ti. gyűjtöm őket.

Dick Tator 2011.02.25. 00:33:23

@Zelefánt: demost komolyan...ti nem láttátok?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:33:30

Laci nem használja 40akárhány éves doktor létére túl sokszor azt, hogy "izé"? De.

Dick Tator 2011.02.25. 00:34:24

tényleg meghülyültem? vagy csak bebaszcsiztam ennyire? basszus, az asszony ezt meg ne tudja...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:37:26

ajándékba értelmező kéziszótárt kellene küldeni, amit mindenki használhat

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:39:07

Bömbinek, saját bevallása szerint 50% esélye van... :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:40:54

@King of Shadows: legalább rájött, nem? :D vagy megnyeri vagy nem, ez valóban 50% esély

Zelefánt 2011.02.25. 00:40:55

A volt nejem eltiltott a pálinka élvezetétől, mert a harmadik dcl után elvesztettem emberi méltóságomat, és holmi sárban hempergő, dagadt, rózsaszín lényekkel kerültem egy sorba.
Úgyhogy minden elképzelhető.
De vajon meghátrált-e a lény a Zévától?
Ha igen, nem hallucinálsz, halandó lehetett a szerencsétlen.

reccs 2011.02.25. 00:43:09

@Dick Tator: Szaladgáltak körülötte kicsi fehér egerek is? :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:44:26

@canzone: Igen, de ő ezt olyan fejjel adta elő, mintha valami komoly matematikai feladatot fejtett volna meg. :D

Dick Tator 2011.02.25. 00:45:39

@Zelefánt: épp ellenkezőleg, mintha felé fordult volna (vagy csak éva húzta maga felé).
most egészen komolyan kérdem: erről hogyan tudok meggyőződni, hogy tényleg ott van e, vagy csak a fejmben van ez? látta e vki? vissza tudom e ezt valahol nézni?

Dick Tator 2011.02.25. 00:47:06

@reccs: köszönöm az együttérzésed! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:47:08

Bömbi nem fog offenzívát indítani.
Alek: az offenzívával vigyázni kell, mert az veszélyes üzem, kétélű ... PENGE!
Alek: mit jelent az a szó, hogy "offenzíva"?
Bömbi: támadás.
Alek: jó, de milyen támadás? Nem tudom, azért kérdezem.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:48:15

@King of Shadows: láttam, vicces, mikor ilyen okos próbál lenni :D

5 perce beszélgetnek arról (Gombi és ALek), hogy offenzívát indítsanak-e egymás ellen, mire megkérdezik Lacitól, hogy mit jelent az offenzíva :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:49:45

@canzone: Alek bevallotta, hogy tanult egy új szót. Ezentúl, ha valaki beleköt, mindjárt offenzívával fogja vádolni az illetőt...

Dick Tator 2011.02.25. 00:50:15

MEGVAN AZ ELEFÁNT!!!! nem vagyok bolond!
Fáncsi a neve!!! juhéj!!!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:50:41

@Dick Tator: tényleg van elefánt, Fáncsi a neve :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 00:52:16

@King of Shadows: kövezzetek meg, de az ilyenekért imádom Alekot, nem akarom, hogy kiessen :) bár a részeg Gombit is szeretem

Zelefánt 2011.02.25. 00:56:26

Vagy egér, vagy elefánt.
Noha távoli rokonok, de -- hiszen tudjuk, a nagyobbik parázik a kisebbtől -- nem kompatibilisek egymással.
Az igazi delírium tremens-ben szenvedők egyébként krokodilokat, teknősöket, szóval hüllőket hallucinálnak; van egy remek könyvem, amelyben a sárga házban lakók festményeit, rajzait adták ki...döbbenetesen ábrázolják a látomásaikat.
A villalakók mindazonáltal nincsenek veszélyben: a Zéva majd leszámol a szörnyekkel.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 00:56:47

@canzone: Csak Hombár Úr eddig összesen ha kétszer volt részeg, és valószínűleg már nem is lesz...
Éva már előre örül neki, hogy a Gombár várhatóan el fogja sírni magát a párbajon...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:00:54

@Zelefánt: bárcsak a szörny számolna le vele. de ezt halkan merem csak mondani, míg nincs itt PéterCsé

@King of Shadows: szívem szerint a párbaj előtt leitatnám Bömbikét, úgy szórakoztató lenne. Perverz vagyok, tudom...

Hannibal22 2011.02.25. 01:04:25

gombinak az elejétől keményen kellett volna innia,akkor méltó ellenfél lenne

joszif 2011.02.25. 01:09:28

komolyan nem értem hogy mit szórakoznak ezek az online adással 20 másodpercenként szakítják meg úgy hogy semmi olyan dologról nem beszélnek ami titkos lehetne, ennyi műszaki hiba meg nem lehetséges.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:09:30

...a közvetítés hamarosan folytatódik...
csak nem általam. szép álmokat!

Zelefánt 2011.02.25. 01:10:09

@canzone:
Volt Éva-kaliberű barátnőm.
Nem tartott túl sokáig, de egy percig sem unatkoztam, és még nyolc év után is igen élénken emlékszem rá.
A szívritmuszavarból egy hét után kikezeltek.
Vannak, akiknek az efféle viharmadarak jönnek be...de hát miért is ne?

Cimili 2011.02.25. 01:10:31

Alek: A bentlét legnagyobb elensége a kintlét.
Nagyon igaza van.:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 01:10:53

Éva: Gombiék tele vannak lóvéval, saját szoláriumuk van, akkor MINEK jött ide be?
*kép el*

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:14:23

ezt még muszáj:
Éva: "akkor mért szúrod neki a szemében a szálkát?"

Atok 2011.02.25. 01:14:25

vki leirna 3 mondatban mi torten az este?

MegLepke 2011.02.25. 01:14:37

Laci kriminális Éva és Alek szerint. Éva nem tudja, Alek miért szúrja Laci szemét. Laci nem találja fel magát, Alek pedig igen.
Éva: Lacinak véges a határideje. Több ember jóval tovább van itt, mint kéne.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 01:15:22

Éva Aleknak: Laci már az elejétől kezdve rád rakta a jelét, meg minden. Csak azt nem értem, hogy miért szúrod a szemében a szálkát?!? Egyébként a Laci már jóval tovább van itt, mint amennyire a ... jó, inkább csendben maradok.
*kép el*

valcsycica 2011.02.25. 01:15:31

Mindenkit végig olvastam jó éjt,szép álmokat aludjatok jól !!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 01:17:13

Alek már meg akarja látogatni a Tordast, és azt szeretné, hogy ott legyen a párbaján.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:18:38

@Zelefánt: ízlések és pofonok. nekem személy szerint effektíve úgymond nincs bajom egyik bentlakóval sem, megnézem őket, oszt csá.
@Atok: szívesen: semmi. volt parlamenti ülés; Szandika sokáig röhögött; Gombi és Alek a párbajról beszélgettek, tanultak egy új szót (offenzíva). egyébiránt volt sok közvetítés-megszakítás

Atok 2011.02.25. 01:19:27

@canzone: Koszi, gondoltam, hogy meg a 3mondat is sok lesz :)

MegLepke 2011.02.25. 01:19:45

Felkérik ezennel Tordas kisasszonyt, azaz Ildikó kisasszonyt, hogy menjen el a párbajra. Az feldobná Alek hangulatát, plusz két százalék, és ha még ott is ülne Oli mellett...

A fémbőröndjét Aleknak telerakja Éva az ő ereklyéivel, hogy hozzon szerencsét. Szandika izéje nem is kell. Ha ők ketten kiesnek, "szeressük egymást gyerekek" lesz itt.
Éva holnap ki lesz pihenve, felveszi a legszebb ruháját, leveszi, lesz az a tréning, és este mehet a buli. Évát nem érdekli, hogy nem beszélhet hozzájuk, fogja mondani a magáét, ha bántják.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 01:20:09

Éva sz@rik az alkotmányra, a szerkesztő meg arra, hogy nincs kép...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 01:21:47

Már kezdik is hajtogatni, hogy "offenzíva"...

MegLepke 2011.02.25. 01:22:54

Éva: nem valami erős, egységes a kormány. Éva mosolygós, vidám, jókedvű lesz. Ha visszajön Alek, akkor még Anival meg Szandival kommunikálni fog. Mert az úgy nem jó, ha nem.
Alek: minden ember távozásával átalakul a hangulat.
Éva: ha Gombár távozna, észre se venné, hogy eggyel kevesebben vannak. Oli távozása bezzeg még mindig feltűnik.

Zelefánt 2011.02.25. 01:23:43

@King of Shadows:
Látszik, hogy ez már az éjszakai sáv:
szemkiszúrás, lácfűrészes lagzi kilátásba helyezve Tordason, előtte párbaj alkonyatkor...
A békés(en) alvó többség miről marad le...!

Hannibal22 2011.02.25. 01:24:47

offenzívát indítottak ellenünk..canzone,vonjál be az alvásodba,aztán nevet is adhatsz nekem

MegLepke 2011.02.25. 01:26:23

Éva: visszajössz és kész!
Alek: milyen jól föléledtél. Nem is vagy fáradt. Hideg van kint.
(micsoda izgalmak, bazz!)
Jó kis szerep volt az. Éva egy férfit alakított, és jól eljátszotta a szerepét, jól odamondta Lacinak. Nincs munkája..., adás el.

Zelefánt 2011.02.25. 01:26:44

Utsó mondat értelmezhetően:
A békés(en alvó) többség...stb.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 01:27:06

@Zelefánt: Most kezdenek belejönni: Éva: Nincs munkám! Minek csináltattam fel??? *A képet miért veszitek el?*

Atok 2011.02.25. 01:28:17

Miert nem beszelhetnek az Evaval?

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:28:26

@Zelefánt: hülye vagy, visszacsábítottál :D
@Hannibal22: szerintem legyél Fántlika. ezt a nevet egy olyan ember adja neked, aki megcsodál, rádnéz, melletted hajtja álomra a fejét

MegLepke 2011.02.25. 01:29:26

Nyugovóra tér Alek-Éva lassan. Ég a villany a nyugiban, nem tudják, hogy kell lekapcsolni. Alek reggelig tudna Évához beszélni. Éva szerint azt mondják most a többiek, hogy mekkora nyugi van, hogy nincs ott az Éva, de jó, ha kimegy. Ő meg várja, hogy visszajöjjön, ha a gyógyegeret vinné ki, pezsgővel jönne vissza és lelocsolná őket, hogy húúúdeszeretek mindenkit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 01:29:58

Éva: Gigi elsírná magát, ha kint hagynám a gyógyegeret (Jezsyt).

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:30:30

@Atok: hoztak egy törvényt, annak meg egy szankciót, ami arról szól, hogy aki alkoholos befolyásoltság alatt állva másokat ledegradál (és így is szól a törvény, nem én cifrázom), az nem szólhat egy hétig senkihez és nem olvashat fel levelet. Alekhoz csak a párbaja miatt szólhat.

Zelefánt 2011.02.25. 01:31:11

Ezt most hol lehet nézni?
Mert én eddig zenét hallgattam, meg némileg szörpölgettem...és egyáltalán nem vagyok törzsközönség, inkább csak pofázok róla.
Szóval, hol is megy ez élőben?

MegLepke 2011.02.25. 01:32:35

Szerkesztők, csillagaim!

Kapcsoljátok már le Évánál a villanyt! Azt kérte.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 01:33:38

Éva belemondta a portjába, hogy kapcsolják le nála a villanyt, erre lekapcsolták...

MegLepke 2011.02.25. 01:34:40

@MegLepke: köszike!:) Esetleg, ha láthatnánk egy csöppet érdekesebb momentumot mint Éva alvása, akkor hálás lennék.:)

MegLepke 2011.02.25. 01:36:00

@King of Shadows: szerintem miattam volt. Éva már másodszor szólt.:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:36:33

@MegLepke: te ilyen puncsos vagy a szerkiknél? tudod, hogy mit kell kérned nekem :D

valaki nem tudja, honnan, hogyan és miért került be az a baszott nagy elefánt?

Az állandó szavazók között kisorsolunk 2011.02.25. 01:36:59

Szep az ormanyos az infrafenyben. de tan csak akad izgalmasabb is ;)

Zelefánt 2011.02.25. 01:39:17

@Atok:
Hmmm...Ott éppen mintha az eredetimet látnám, balról, hátulról és olyan zajok szűrődnek, mintha éppen késeket éleznének, és még valaki nyög is hozzá.
Semmi dialógus.
Ugyanott jártam-e?...

MegLepke 2011.02.25. 01:40:05

@canzone: még nekem se mondták be, pedig többször kértem már:(

Mókucik!

hallatszik, ahogy a Szandál röhög. Tehát kérlek, ne Éva alvását mutassátok!

Köszi!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:44:25

@MegLepke: próbáld úgy, ahogy Szandi szokott kérni: táncolj a kamerának :D

reccs 2011.02.25. 01:45:58

Hali!
Mit mondott Maugli, mikor jön?

MegLepke 2011.02.25. 01:49:24

@canzone: oké, megpróbálom:

Szerkesztő barátaim figyeljetek!

Lécci-lécci mutassátok a többieket. *hajam dobálom, csücsörítek, csípőmozgásokat dobtam be* (vékony hangon) diznilend, igen diznileeend, lécci-lécci, óóóó, diznileeend, mutizzátok már, lécci-lécci, óóóóó.

Köszi:
Lepke

Cimili 2011.02.25. 01:51:04

Hogy tud aludni az Éva ilyen nagy zajban?

Cimili 2011.02.25. 01:53:18

Kint zabálnak a többiek, hallani a csörömpölést, mégse mutatják.

MegLepke 2011.02.25. 01:54:57

@MegLepke: mi van, megsértődtetek, hogy tegnap éjjel nem közvetítettem?

Zelefánt 2011.02.25. 01:57:03

@MegLepke:
Rettentően csalódott vagyok...meg naiv is, mert azt hittem, lehet váltogatni a kameraállásokat...
Magamat meg minek nézzem infrában, úgyhogy besokalltam, lemerültem és elmentem dögleni.
Mindenkinek jó éjszakát!
(Ha lemaradtam volna valamiről -- noha ebben a korban már nehéz újat mutatni -- Hajnalka úgyis megírja, ráadásul színesebben, mint ahogyan az a való(?)ságban történt.
Trombita!

MegLepke 2011.02.25. 01:57:30

@Cimili: szerintem meg ott hagyták a nyugiszobán a kamerát, és kimentek a kínaiba kajálni.:D

MegLepke 2011.02.25. 01:58:25

@Zelefánt: Nem, itt örülünk, ha egyáltalán van adás.:) jóccaka!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 01:59:29

@Zelefánt: szia Fáncsika, nekem tetszettél így infrafényben is,csak nem voltál túl izgi. kivihettek volna a nappaliba is, faszom

Cimili 2011.02.25. 01:59:42

@MegLepke: Majd jól megharagszom én is reájuk.:DD

Cimili 2011.02.25. 02:00:41

Jó éjt, én is pattanok.:)

MegLepke 2011.02.25. 02:01:54

@Cimili: helyes!:DDD Ha ezt a Peti és Krisi megtudja, lesz nemulass!:D
Jó éjt!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 02:03:18

ez annyira túlfeszíti az idegrencceremet, hogy mindjárt szálkát szúrok a saját szemembe. aludjatok jól éjszakások, a reggeleseknek pedig jó reggelt kívánok!

Hannibal22 2011.02.25. 02:04:19

jó éjt! aki szeretné azt bevonom az alvásomba,ennek a tulajdonságomnak az a címe,hogy önzetlenség!

MegLepke 2011.02.25. 02:05:28

@canzone: @Hannibal22: jóccaka nektek akkor! Maradok itten egyedül úgy látom, oszt nézem az elefántot.:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 03:04:36

Egy ideig azt mutatták, hogy Éva alszik és dobálja magát, most meg Anikó látható, ismét Szandiék ágyában.

Azt is sikerült megállapítanom, hogy Anikónak be van csukva a szeme, amikor alszik...

47pcc63 2011.02.25. 03:29:56

@King of Shadows: Ugyan már! Ezen nincs semmi különös. Ez már csak természetes, Magyarországon mindenki így csinálja.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.25. 03:34:42

Gigi(?) dumált valamit a hálószobában, de nem lehetett érteni, mert zúg a kam...

Bagamoyo 2011.02.25. 07:38:16

Simán beindulhat a szavazógép még ami bejuttatta a Gombit az elején.. Megszervezték a bekerülést is!!!

Traitor General 2011.02.25. 07:46:59

Jó reggelt! Köszi a közvetítést!

gidabiga 2011.02.25. 07:48:20

jó reggelt! :)

köszi nektek, hogy nem adjátok fel :D
@Traitor General:

szia! :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.25. 08:39:45

@Bagamoyo: á, akkor majd beindul az ertéeles szavazógép is, ha kell; szerinted melyik bírja tovább? ;)

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.25. 08:57:27

Gombinak Picur mellett otthon a helye!

Béci még a riportszobában is felemeli a fejét mintha le akarna nézni bennünket nézőket is!

hexensussz 2011.02.25. 09:00:37

És még azt állítják egyesek, hogy Magyarországon nyomorognak az emberek.
Vagy csak többi ország átlagához képest nálunk egy kicsivel több a hülye? :))

www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/tizmillioert-szavaznak-alekoszra-2045117

Traitor General 2011.02.25. 09:30:41

@Myta: lájk a hozzászólásnak:-D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.25. 09:54:59

izgalmas esténk volt, köszi azoknak, akik tovább is bírták a zúgós alvós jeleneteket, rájuk ezentúl felnézek, és nem nézem le őket még a riportból sem

bévé 2011.02.25. 10:15:36

@ne most: a pornósoknak basznak, szopnak.

bévé 2011.02.25. 10:18:21

@joszif: jajj, ne legyünk már ennyire álszentek, pls. :)
nem akar kamerák előtt dugni, sosem csinált olyat, és nem is fogja rávenni senki. ez még nem erkölcscsőszködés.

bévé 2011.02.25. 10:24:17

@King of Shadows: hát elég kislányos valóban, amikor Jerysi közli vele, h még életében nem találkozott nála jobb nővel stb., akkor elnéz meg elfordítja a fejét, és azt mondja, h "ne mondj ilyeneket, én nem vagyok ilyen!"
én az ilyen alkalmakkor azonnal megajándékozom a pasim. ;)
és pluszban tényleg a világ legjobb nőjének érzem magam, még ha az a világ csak az övé, akkor is. :)

sannya 2011.02.25. 10:25:53

joreggelt...
(asit)

nesteat valaki???
megkeresem az ertekeimet...
(ertsd>kv...)

genevieve 2011.02.25. 10:32:53

@bévé: ha meg dugtak volna, akkor most azt fröcsögné mindenki, hogy ők megmondták, végre kibújt a pornós a zsákból:-)

Nándusz 2011.02.25. 10:37:29

Sziasztok!
Köszi az éjszakai közvetítést!

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 10:39:14

Látom, ismét pirkad!
Szép pitymallást mindenkinek!

Nálatok mi most a valóság?

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 10:41:21

Ki aludt az ágyacskámban?
Ki evett a tányérkámból?
Ki pucolt cipőt a fogkefémmel?
Egyáltalán, hol a fogsorom?

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 10:41:34

Gyönyörű péntek reggelt kívánok nektek a legmagasabb szinteken!
*buzerálja a haját, mint Éva, ingatja a fejét, mint Alekosz, laposakat pislog mint Gombi, reggel is helyesarcú, mint Anikó:D:D:D:D

sannya 2011.02.25. 10:43:08

@Ayesha: es szereny,mint a kerti zold kutyak???

bévé 2011.02.25. 10:45:28

@vitek: jaja, azóta vannak elkönyvelve buziként meg gyilokpornós kurvaként. gratulálunk.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 10:46:00

@sannya: neeem. szerény,mint a lila elefántok.:)

sannya 2011.02.25. 10:49:23

@Ayesha: ah,delerium tremens jaccik???
:DDD

pedig az egy jo sor,allitolag...

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 10:50:42

Pedig tegnap odaraktam a Coregát a Cavinton mellé, csak azt felejtettem el, hogy hova és most egyiket sem találom!

biró lóránt 2011.02.25. 10:52:21

Van egy olyan gyanum, hogy a villalakók közül sokan csak a zord és hosszú tél elől mentek be a villába, azért olyan unalmasak és unottak sokan.

Gondolták, hogy legalább nem kell törődni a fűtésszámlával, esetleg nem kell kimenni az erdőbe idén télen fát lopni.

sannya 2011.02.25. 10:55:15

@biró lóránt:
mondjuk azert megneznem eloben(vizualis tipus vagyok)amint eva rovidnadragban,vadlikozepig huzott lila frottirzokniban es koromszandiban tipeg kifele az erdobol,hatan egy nagy adag rozsevel,masnaposan...

aaaaaa...

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 10:56:10

Akkor jácca el valaki, hogy S Olivér falopás közben találkozik az erdőben Jerseyvel, aki szintén arra settenkézik, csak épp nem tudja, hogy falopni, vagy fasszopni jött ide. (Vagy oda. Mármint az erdőbe.)

biró lóránt 2011.02.25. 10:59:41

a Szomszédok teleregényből meg az erdész koma jól megbünteti mindet

bévé 2011.02.25. 11:02:04

"A levél felolvasása után Gigi Bécihez megy tanárcsért. Döntsd el, van-e értelme annak, hogy ezt megcsináld, vagy egyáltalán nincs ennek értelme. Béci biztos, hogy nem menne ebbe bele."

lehet, h már volt, de Gigi nem büntiben van, és nem szólhatna SSKK Bécihez még vagy 3-4 napig?

sannya 2011.02.25. 11:02:57

@kérődzőgiliszta:
settenkedni nem szalamiert kell???
:DDDD

biró lóránt 2011.02.25. 11:05:26

@bévé: béci beszélhet hozzá, csak gigi nem szólhat vissza

kérődzőgiliszta 2011.02.25. 11:12:22

Na tessék, az előbb leírtam az éjszaka megálmodott konteomat és ez a geci blogmotor felfalta!

Kata Marán 2011.02.25. 11:14:43

@hexensussz: Atyavilág!Ennyi debilt!A görög félisten!Hallott ez a sok sötét Gilgamesről, Akhilleuszról, Perszeuszról vagy Heraklészről?Ezekről tudjuk, mitől félistenek. Szeretném hallani az indoklást.

biró lóránt 2011.02.25. 11:17:54

Vajon mihez hasonlit Alekosz a legjobban a görög mitológiából?
Mondjuk Dionüszosz?

Kata Marán 2011.02.25. 11:21:41

@biró lóránt: Akkor már nem is félisten, hanem isten. A bor stimmel, bár a rövid nem szerepelt a repertoárjában. Halál, és nyomor követte az útját, amerre járt.

biró lóránt 2011.02.25. 11:26:04

VV Éva lehetne a trójai Szép Heléna (inkább ne), akiért Alekosz megharcol.

sannya 2011.02.25. 11:30:20

alkoholosz maximum augeiasz istalloja lehet,mint gorog vonatkozas...

maghozo 2011.02.25. 11:30:22

@Kata Marán: Egy telefonfeltöltés összegét elnyomkodod Gombira ?

mocskosmacska 2011.02.25. 11:32:05

@biró lóránt: Ez olyan esetben lenne mondjuk szívatás, hogy Évához bárki beszélhet, de ő nem szólhat vissza.

.lll. 2011.02.25. 11:33:10

Alek egy igazi debil,a többi villalakó pedig idióta

reKorrekt 2011.02.25. 11:33:37

@canzone: 50%? Még annak is 75% esélye van hogy megdugom Pamela Andersont, mivel én akarom, ő meg vagy igen vagy nem.

biró lóránt 2011.02.25. 11:37:57

Lehetséges beszélgetés a jövő héten Magyarországon:

Néző: Jaj, Alekosz. Nem gondoltam volna, hogy Gömbi ellen kiesel.
VV Alekosz: Mér, szavaztál rám?
Néző: Nem.
VV Alekosz: Hát akkor ne rinyálj, vazze.

.lll. 2011.02.25. 11:38:20

jó nagy idióta az is aki erre a két seggfejre elküld akár egy fél esemest is

maghozo 2011.02.25. 11:45:16

@lófő: S ezekből még egy szervezett klub is van . Ott majd kiderül ki a leges legnagyobb - és bízonyíthatja is a számlájával .

biró lóránt 2011.02.25. 11:46:32

Közeleg a tavasz, mint VV Lászlónak jiu-jitsu vizsga Belgiumban március valahanyadikán.

.lll. 2011.02.25. 11:47:21

@maghozo:

fájin bizonyítvány:D

.lll. 2011.02.25. 11:48:45

@biró lóránt:
elmeorvosi vizsgálat jobban passzolna hozzá

the sandwich maker 2011.02.25. 11:52:52

@hexensussz: sose feledjük el, hogy ez Izaura szemműtétjének országa.

biró lóránt 2011.02.25. 11:55:20

VV László klasszikusai:

Te voltál? Te voltal? Oké. Te voltál?

Holnaptól edzünk. Holnaptól edzünk.

Én, Lázár László..... Mert én, Lázár László....

Pszichológiai hadviselés blablabla

Golán-fennsik blablabla

the sandwich maker 2011.02.25. 11:56:21

@biró lóránt: Nietzcshe ettől sikítófrászt kapna, maradjunk szerintem inkább Pánnál, bár neki legalább néha összejött. Lehet hogy Tündi Pan Echo-ja.

maghozo 2011.02.25. 11:57:32

@Retardált Légpisztoly: Meg a vándorló pénz meg szeretett energiáké .

hexensussz 2011.02.25. 11:57:38

@Kata Marán:
"Szeretném hallani az indoklást."

Tőlem? Én csak egy egyzserű link(elő) vagyok! :))

biró lóránt 2011.02.25. 11:57:54

Ami kéne, az egy Gömbi vs László párbaj.

A VAGÁNY BECSÜLET a HIT és BECSÜLET ellen.

biró lóránt 2011.02.25. 12:00:26

@Retardált Légpisztoly: Alekosz legyen a pufók kisfiú képében ábrázolt Ámor.

hexensussz 2011.02.25. 12:08:45

@biró lóránt: Sztem nem kell érte különösebben harcolnia! Alkesz visszajön, a következő kihíváskor a jelenlegi ki-kivel van helyzet alapján nem marad más jelölt, mint Éva.
Ő pedig a szavazatokért önként és dalolva bújik A. ágyába.
És végre a publicsexre vágyó nézők is kielégülnek! :)

Bubis 2011.02.25. 12:09:47

@biró lóránt: + még : " a vér szava jön" :D

the sandwich maker 2011.02.25. 12:11:41

@biró lóránt: Nagy Alekosz Amorett. :D nem baj, hogy az már római mitológia?

Alekot amúgy amiatt irigylem, hogy félig görög, bár igazából nem érzem rajta a nagy ősök szellemét. Mondjuk én a helyében biztos megtanultam volna újgörögül.

biró lóránt 2011.02.25. 12:12:38

@hexensussz:
Éva: Alek, hagyjál, hagyjál mán. Mit fog szólni az Ádám?
Alekosz: Békén vagy hagyva, na.

hexensussz 2011.02.25. 12:12:45

@Retardált Légpisztoly:
Húúú, de rég volt! Látod, erre már nem is emlékszem, csak holmi "kiváltás a rabszolgasorsból"-szerű mozgalomról dereng valami halvány kép a buksimban.

hexensussz 2011.02.25. 12:15:34

@biró lóránt: Lehet tippelni, vajon kit fog választani?
Ádámot, vagy a kiesés meglehetősen nagy esélyét? :))

biró lóránt 2011.02.25. 12:16:40

@Retardált Légpisztoly: nem lehet mindenki Jerzy, aki megtanult magyarul, lengyelül, angolul és tud egy kicsit szlovákul is.

biró lóránt 2011.02.25. 12:18:48

Alekosz végül is nem más, mint a dalai láma tizenötödik reinkarnációja.

Kata Marán 2011.02.25. 12:19:51

@hexensussz: Nem tőled, a sok agyatlantól, aki így hívja.

the sandwich maker 2011.02.25. 12:22:03

@biró lóránt: mindig elfelejtem micsoda multikulti van odabenn. Bár én az Erzsi angoljában csak akkor fogok hinni, ha produkál is valamit.
@Kata Marán: naaaaa... tegnap is tanult egy új szót, fejleszti ő magát.

Kata Marán 2011.02.25. 12:23:21

@biró lóránt: Hát, annak sem jó. Sok dolgot kell a gyerekeknek tudniuk, mire bebizonyosodik, hogy ők születtek újjá. Aztán sok sok tanulás, gyakorlat, semmi hedonizmus.

Kata Marán 2011.02.25. 12:24:41

@Retardált Légpisztoly: Így van, egy szót sem szólok. Mi volt, az offenzíva?

biró lóránt 2011.02.25. 12:28:26

Utosó próbálkozásom: VV Alekosz csakis Xenu (gonosz nagyúr egy másik galaxisból) lehet, aki a szcientológusok réme.

Elemer 2011.02.25. 12:33:56

szerintetek kit küldött el megint éva a k. anyjába? gombit?

biró lóránt 2011.02.25. 12:36:05

@Elemer: szerintem mindenkit egytől egyig.

the sandwich maker 2011.02.25. 12:38:48

@Kata Marán: jaja, kíváncsi vagyok el tudta-e neki magyarázni valaki, hogy mit jelent.
@biró lóránt: egy nagy kultúrbarbár vagyok, de róla csak a south parkból hallottam, az alapján... hát lehet. :D

Tóthi 2011.02.25. 12:40:57

@biró lóránt: Á, sajtóhiba csúszott be, félembert vagy előembert akart írni a szerző, de a szedő elnézte. ;-)

ruzs54 2011.02.25. 12:49:29

Mindössze egy Facebookos bejegyzés elég ahhoz, hogy egy celeb segget csináljon a szájából - derült ki mindenki számára VV Olivér szakítós sztorijából. :))

ruzs54 2011.02.25. 12:50:42

sziasztok!ezt a velvet oldalán olvashatjátok el.

Kata Marán 2011.02.25. 12:51:42

@Tóthi: Nem jelent semmit. Akkor is használni fogja, őt egy percig nem zavarja, hogy hülyeségeket beszél.

biró lóránt 2011.02.25. 12:51:53

@ruzs54: olivérnek akkor sem hiszek már, ha meg sem szólal

the sandwich maker 2011.02.25. 12:53:24

@ruzs54: így múlik el a világ dicsősége...

Elemer 2011.02.25. 12:54:09

@hexensussz: kiváncsi leszek, hogy kit fog éva kihívni. valamiért nagyon tart gigitől, úgyhogy esélyes, hogy jerzsit viszi.

Kata Marán 2011.02.25. 12:54:21

@Tóthi: Vagy egy féleszű istenadta volt az eredeti.

biró lóránt 2011.02.25. 12:58:56

@Elemer: modta is, hogy a gyógyegeret viszi ki, hogy gigike sirjon utána, és egye a féltékenység, hiszen gigike sose volt még féltékeny.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:01:50

nemsokára kezdődik a fél2 című műsor, állítólag Olivér lesz benne:)

Elemer 2011.02.25. 13:02:38

@biró lóránt: már a kezdetek óta kerülgetik egymást, éva kétszer is kihívhatta volna, de nem merte, de gigi sem rakta rá a jelet legutóbb, inkább anikót választotta. szerintem egyébként jerzsej erősebb, mint gigi

Kata Marán 2011.02.25. 13:04:12

@ruzs54: Hú, mát Olimanó is celeb lett?Gyorsan leminősítették.

the sandwich maker 2011.02.25. 13:04:55

@Elemer: pedig szerintem nem kéne tartania Gigitől. kedveli őt egyáltalán valaki? (azt tudjuk, hogy Évának min. 1 rajongója van :D ) már az ertéelnek se érdeke, hogy bent legyen (ebből már úgysem lesz szex), de Éva nagyon bent akar maradni, úgyhogy biztos a mi kis erzsónkat viszi.

biró lóránt 2011.02.25. 13:11:56

Jó lenne, ha Alekosz és Olivér inditana majd egy saját valóságshowt jövőre, ahol Szandika meg Anikó féle idétlen kiscsajokat szednek fel és dobnak ki. Innának, celebeskednének, meg verekednének meg kitudja még mit tennének. A Cool TV-n mehetne, vagy az RTL-en késő este.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:17:13

@biró lóránt: ez lenne az Ostobenkó Kurva Videósó.

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:25:51

hjaj. hétfőn megint interjú...vajon mit érek el vele...:(

Elemer 2011.02.25. 13:27:55

@Retardált Légpisztoly: szerintem sem. jerzsi kiesése ráadásul kicsit sem gyengítené a klánt, sőt béci még örülne is neki, de lehet, hogy gigi is megkönnyebbülne. ha viszont kiejtené gigit, az elég nagy érvágás lenne, mert a testvérpár összetartó ereje erős. olyan mint alek és olivéré volt. ráadásul utána lenne egy kis nyugalma is, mert tartanának tőle a csajok.

Elemer 2011.02.25. 13:32:16

@Ayesha: arra mindenképpen figyelj, hogy ne beszélj úgy, mint alekosz. ezt komolyan mondom, kurvára ragadós, én már többször észrevettem magamon

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:36:52

@Elemer: ez aranyos.:D hivatalos körben nem hangoztatom, hogy én a legmagasabb szinteken végzem a munkámat és mindig minden körülmények között pontos vagyok.:D:D:D:D
én is kezdem észrevenni, de csak ha lazább környezetben vagyok, interjún még nem kezdtem el rángatni a fejem:D

genevieve 2011.02.25. 13:39:27

@Ayesha: pedig lehet ennek örülnének:-)

Elemer 2011.02.25. 13:40:42

@Ayesha: nem is a szóhasználatra gondoltam, hanem a hangsúlyozásra, tényleg átveszi az ember észrevétlenül.
bár még mindig jobban jársz, mintha éva stílusában válaszolsz a kérdésekre.
- én úgy látom, hogy az eddigi tapasztalatai alapján nem feltétlenül tudná ellátni ezt a munkakört
- igen? miért ki vagy te?

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:40:43

@genevieve: ejj te kis huncut:P:D:D
áhh, fullra fásult vagyok emiatt. már nem tudok örülni az úgymond új esélynek:(

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 13:43:18

@Elemer: :D:D:D

természetesen nem vasalom ki a hajam, hanem vizes hajjal fekszem le aludni, akkor tiszta évás lesz. és akkor nyomatékosan lehet közben buzerálni:D

Ayesha (törölt) 2011.02.25. 14:15:43

Na, Olink nem jelent meg a műsorban. Lemondta az interjút:):)
Tordasból meg capoeira aerobik oktató lesz:D:D:D:D

tris 2011.02.26. 16:53:52

de jó, hogy van még aki ismeri a Legyek Urát. Nekem egy másik fórumon meg kellett magyaráznom (rég) a legyek urára való utalásomat, mert senki nem tudta mi az.

szomorú, mert alapkönyv.
süti beállítások módosítása