Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X68

2011. február 23. 15:00 - Hódos Hajnalka

Szandika úgy ébredt reggel, hogy a háta közepére nem kívánja Évát. Én úgy, hogy még mindig nem kapok levegőt és annyi erőm van, mint egy zacskó hangyának. Ha szemmel ölni lehetett volna, már rég kivégezte volna. Én azt, aki az influenzát kitalálta. Évának sincsenek szebb gondolatai, már nincs mit mondania Szandikának, kitette érte a lelkét, végtelenül csalódott benne. Én is a gyógyszerekben, ezzel az erővel nyalhatnék bölcsőzsírt is, bezzeg a reklámokban isznak egy neocitrant, utána meg széldzsekiben mennek hegymászókat menteni, sapkasálheló! Giginek panaszkodnak felváltva, Éva kezdi. Én nektek, mert egyedül vagyok itthon, nincs kinek nyígni. Állandóan a röhögésre keltem fel és mondtam Alekosznak, hogy most már rohadtul elegem van belőle. Öt perc és kijött és mondta nekem, hogy miért kell beszólni meg hogy ki alszik délig? Elkezdte nekem mondani, hogy én sem hagyok mást aludni. Én akkor nem szoktam, ha buli van és részeg vagyok. Aztán mondott olyat, hogy én vagyok a világ legundorítóbb embere, ostoba vagyok, nem tudom, egyébként, hányszor segítettem neki, tudod! Jó barátnők vagytok, mosogat tovább Gigi akit szemlátomást nem visel meg a vihar a biliben. Évának egy barátja van itt, Alekosz. Ja meg tudod miket mondott, hogy kihasználom az Alekoszt, azért vagyok vele, mert ő a legnépszerűbb! Úgyhogy engem nem érdekel ez a nő, nem is akartam vitázni tegnap. Kemény azért, hogy napról-napra hogy változnak itt a dolgok, kaparja a szmötyit a fazékról Gigi. Én már egy hónapja érzem, neki a szeretete sose volt őszinte, megmondta az Olivér is. Most már ott tart, hogy engem visz párbajra! Na elszívok egy cigit. Én péntek óta nem gyújtottam rá és nem is hiányzik, ilyen még nem volt. Mondjuk olyan se, hogy vastüdőért könyörögjek.

Érkezik Szandika. Tudod milyen ideges voltam Gigi? Nekem ne mondd, ha még akkor este odajön hozzám, én tuti telibe verem. De most az a vicces hogy még idegesebb vagyok mint este! Most szólna egy, azaz egyetlen rossz szót, nem érdekelne! A kertben Csórikám ül Éva mellett, láttad a fejét, milyen elvetemült volt? Előjött az igazi énje. Szerintem költözök át oda hozzád, de ha egyedül akarsz maradni, elalszok a földön is, de hogy én ott nem maradok, az biztos. Menj ki vele párbajozni, javasolja Alekosz. Te olyan színvonalú kommunikációs fölényt élvezhetnél a stúdióban apukám! Most is, olyan elhamarkodottan fejezte ki, hogy na majd kiviszlek párbajozni és kinn is maradsz! Ilyet kimondani, honnan tudja?

Jerzsi nagyon össze van zavarodva és át kell gondolnia a dolgokat. Nem akarja, hogy eljöjjön az a pillanat, hogy azt érzi, unja a Gigit. Próbál valami reális megoldást találni, erről a nyűglődésről fog szólni az elkövetkező tizenöt perc, gyengébb idegzetűek nyugodtan ugorjanak egy-két bekezdést. Alekosz szerint Gigi egyszerűen unja Jerzsit, Anikó arra biztatja Jerzsit, hogy élje meg azt ami itt van. Gigiben is káosz van és helyre szeretné tenni, mert ez hosszabb távon nem működik és ez nem is ő. Nem tudja adni magát és nem tud mosolyogni sem. Lehet, hogy hagyni kéne a francba az egészet, de amit táplál Jerzsi iránt az nem kamu, az valós. Azon kattog, mi lehet a járható út idebenn. Laci szerint hülyeség abbahagyni, legyenek el így, segítsék egymást, aztán kinn majd meglátják, mi van. Jerzsi elgyengült Gigi mellett, valaha meg biztonságérzetet adott neki és nem érezte magát egyedül a világban. Az, ami van köztük, megállt, nem tudnak tovább lépni se lelkileg, se testileg. Le akarom zárni magamban ezt a Gigis dolgot. Már van bennem egy megkönnyebbülés, sóhajtozik Lacinak. Gigi tudta, hogy Jerzsi szakítani akar vele, mikor behívta a nyugiba, fel volt készülve, sőt, inkább várta, hogy ő mondja ki. Jerzsinek nehéz erről beszélni, de muszáj. Mivel a pállott száját a világ kincséért ki nem nyitná rendesen és nem artikulálna rendesen, másrészt roppantul unom ezt az egész históriát, álljon itt pusztán ennyi: hagyjuk egymást. Nem látok kristálytiszta megoldást úgy, hogy ne fájjon egyikünknek sem. Gigi belemászik az ölébe macistul és csókolóznak, Rubin Kristóf ezaz kiáltással öklöz a levegőbe és felbontja a különleges alkalmakra tartogatott dom perignont.

Megérkezik a felháborító levél a Villába. A nézők 66%-ának az a véleménye, felháborító, ha egy Lakó azért szavaztat magára a kiválasztáson, hogy kikerülhessen a Villából. Valójában érthető, szeretnek minket, hova a faszba akarunk innen elmenni, mondja Béci, tesó bólogat. Normális úton-módon legyünk kiszavazva. Na mindegy, erre mondom, hogy a Gombóc azt kérte, segítsünk neki, az ember segíteni akar és tessék, hogy viselkedik most két napja? Szarok rá, feleli Gombóc. Szarok rá, hát ennek nincs így értelme! Akkor nem rakom rád a jeet, lett volna több ember, akire tudtam volna rakni! Vagy akkor kimegy egy olyan párbajozni, aki szeretne, érted. Hádemost te is tisztába vagy vele, baszki! Gombóc sértődötten feláll, hívja Szandikát a nyugiszobába, én beletörődök, hogy a mai is ilyen szófosós-sértődős-nyervogós összefoglaló lesz. Béci úgy vette észre, ha Gombi nem akar harcolni és a töke tele van és úgymond várja, hogy kimenjen. Hogy már nem táplál semmi olyat, hogy ő nyerni akar. Gombinak ez most szarul esett, ezek a dolgok, a Bécis. Nem várta volna ezt tőle. Jön ez a levél és egyből mindenki előtt elkezdi ecsetelni, hogy hát ez nem jó a Gombikától amit csinál, ez korrekt? Igen, Gombi, lehet, hogy nem feltétlenül mindenki előtt kellett volna, de ezt csináltad, meg sírsz-rísz mint a fürdőskurva, most meg fáj az igazság, meg sérült a hiúságod és ezért picsogsz, idióta!

Ha én győztes lehetek, akkor győzhetek a legerősebb ellenféllel szemben is, így van? Gusztustalannak tartom, hogy mindenki előtt! Én mindig mindenben mellette álltam! Tényleg lehet, hogy azért mondja, mert szeret, nem akarja, hogy kiessél és félt téged, vigasztalja Szandi. Ezt nem jól látod Szandi, nagyon nagyon nagyon jó emberismerő vagyok! Megfigyeltem, hogy azok szokták ezt hangoztatni, akik a közösségi oldalakon a főiskola/egyetem rovatba azt írják csupa nagybetűvel: az élet és tesznek utána hat felkiáltójelet. Szerintem nem félt. Ezért van a párbaj, ezért lehet menni én győzni megyek oda ki! És győzni is akarok! És ezt el fogom mondani minden egyes alkalommal, a kihívásnál is! Lehet, hogy bohóckodok néha, de győzni akarok, a legerősebb ellenféllel szemben! És ha győzök, nagyon sokan át fognak engem értékelni itt bent! Szegény hülye, reméljük, ő legalább elhitte, hogy győzni akar meg van esélye, mert engem nem győzött meg. Ahogy látom, Szandikát se, de ő még elmondja, ha párbajozni megy, Évát viszi, aztán Alekoszt. Szandika észbe kap, még időben, ööö…ha még itt lesz. Na, ennyire bízik a Gombócka visszajövetelében. Gombi még nyavalyog egy sort Bécinek is, most nem az a mantra, hogy győzni akarok, hanem az, hogy hülyéskedtem Béci. A lényegét nem értem, mikor és miért hülyéskedett, nem is akarom, Béci, hagyd ott a francba, mit állsz le vele vitatkozni?

A Villa Köztársaságból már most elegem van, mivel tegnap nem vették komolyan a feladatot, ma újráznak, hála istennek. Jerzsinek teljesül az álma, Anikóval és Szandikával kiegészülve megalakítják a Szerényen De Keményen Pártot. Szlogen, gondolkodjunk reálisan. Program: a takarítás három fős csoportokban történjen, úgy előbb készen vannak, önképző körök, azaz minden nap egy ember megtanítja a többieket valamire, reggeli torna. Alekosz és Éva nem bánják, hogy Anikó nincs velük, mert nem bíznak benne és ők ketten együtt jók. Övék a Nemek Egységben Párt. Szlogen: együtt élni és élni hagyni. Program: az ébresztő zene után mindenki köteles felkelni, mindennapi főtt étel bevezetése, a sör csekély népszerűségnek örvend ezért jó minőségű fehér- és vörösbor, kiemelkedő minőségű pálinka, közép- vagy felső kategóriás konyak. A Jól Vagyok Párt programja a boldogság fenntartása, szeretet átélése, kiegyensúlyozottság, jókedv növelése, egymás arcára mosolyt csalni. Közös ebéd, az alkohol jöjjön be, legyen bent mindig, mint az elején, ha valaki alkohol hatására vitát generál, vagy úgy viselkedik, az alkotmány megbünteti. Heti egy közösösszeülés. Gigiék Anikóékkal lépnek koalícióra, megalakul a kormány. Az első ülésen Gigit miniszterelnöknek választják, Laci lesz a népjóléti miniszter, az ő felelőssége a minden földi jóval megtömött vitrin tartalmának igazságos kezelése is. A vitrinben némi csoki és sok szeszes ital van egyébként. A belügyminiszter Béci, a kormány titkára Anikó lesz, a parlamenti vita ezután kizárólag az alkoholos italok kiadásáról szól. Laciminiszter a kulturált alkoholfogyasztás reményében kinyitja a vitrint, a Lakók szokás szerint be is seggelnek, meglepetésre Béci is, akinek lejárt az alkoholmegvonás büntetése, emiatt ő küldetést teljesített, hiszen megfogadta, a sárga földig leissza magát. Úgy érzi, sikerült teljesítenie a feladatot.

Köszönöm a képeket S-nek! :)

Címkék: vv4
1186 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

christaylor 2011.02.23. 15:29:41

@vörös áfonya: életem, még nincs minden veszve. nem rajtad múlt.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.23. 15:30:14

Megyek olvasni, mit írtál az érettségizőkről...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.23. 15:34:37

Megjegyzem, hogy a Szerényen, de keményen név pont úgy hangzik, mint egy pornómúvi címe, de ezen már meg se lepődöm.

villanat- nyugiszoba 2011.02.23. 15:41:06

Halihó:-) fos10es:-) Régen jártam itt! Hajninak gyógyulást MMKK

fran7 2011.02.23. 15:42:47

Hajni, benned a jóindulatot szeretem. Rubin Kristóf valószínűleg nem dom perignont bontott fel, A Jerzy és Gigi jelenetnél.

2011.02.23. 15:45:04

Jobbulást Hajni. Csodállak, hogy ebből a tegnap esti rakás sz*rból 3 mondatnál többet tudtál írni. Grat.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 15:52:06

Lassan gyűlnek a kommentek. Gondolom ez azért van, mert egyre szarabb a vv, és kezd érdektelenségbe fulladni az egész...

Pont ma gondoltam arra - olvasván, hogy hogy zuhan az mtv nézettsége , hogy az mtv-nek kellene csinálnia egy "ellen" valóságshowt, valóban hétköznapi emberekkel (akiknek rendes állása van, nem szerepelt pornófilmben, egyáltalán nem volt még képernyőn sehol, stb), rendes, folyamatos feladatokkal, vendégekkel, stb..

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 15:52:47

nem nézem, de lassan már az összefoglalót sem érdemes elolvasni, mert szarból ugyebár nem lehet várat építeni; történni nem történik semmi, a párbeszédeket, ha az első két mondat nyígás átugrom, aztán 20 másodperc múlva oda jutok, hogy wtf, vége a posztnak

Hajni, egy évfolyamtársam megfázásra vízben oldódó cataflam pezsgőtablettát tolt, csak épp vodkában; elég meggyőzően életre kelt tőle ;P

2011.02.23. 15:56:44

Hajni: rumostea. Nekem bejött.

gastro vazze 2011.02.23. 15:56:55

Szerintem príma poszt mmkk, bár azt a Gombi féle viccelődés nekem is X-akta volt. Tényleg ilyen jó humora van a srácnak? vagy csak nem rajzolt (szívalakú)smileykat a nyígása mellé, így mindenki komolyan vette?! :D

fran7 2011.02.23. 15:59:13

@fesztiválozó: Szerintem ez tudatos, a középjáték eleje néha unalmas, mert az emberek úgyis nézik, s most újra gombolják a kabátot. Helyezgetik a bábukat, aminek nem volt értelme, majd hirtelen értelmet nyer. Mint a Barca altatnak, aztán hirtelen lecsapnak. Ezt azóta lehet sejteni, mióta egy nagy párbajt beiktattak középre. Azt nem lehet fokozni csak majd később.

gastro vazze 2011.02.23. 16:00:59

@fesztiválozó: nem. a nardok, idefingók miatt lelépett a fácséra a tagság , de majd visszajönnek - talán...elromlott a kedvük.

Hódos Hajnalka 2011.02.23. 16:07:02

@gastro vazze: ha meg nem, akkor jönnek mások, így mén ez. :)

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 16:08:21

@fran7: Nem tudom, igaz, hogy a régebbi vv-kre már nem emlékszem kristálytisztán, de szerintem ott nem volt ekkora "törés", illetve valahogy a casting is jobban sikerült.

Amit meg itt online közvetítésnek neveznek, az egy vicc. Szerintem a vv3 idején ez sokkal jobban működött. Ezt az időkorlátozást meg nem is értem. Ha valaki (egy konkurens csatorna) csinálna egy olyan show-t, ahol ez rendesen működik, még a vv4-et is megszoríthatná (vagy a végével betölthetné az űrt).

szédült nőszemély - forza 2011.02.23. 16:08:35

@fesztiválozó: wow, én még nem pornóztam. és akkor néznétek, ahogy az asztalomnál ülök, és püfölöm a billentyűzetet, meg értekezletre megyek? lehetne munkahelyi valóságshow. a kollégáim és én :)

Hódos Hajnalka 2011.02.23. 16:08:56

@villanat- nyugiszoba: héj, tényleg régen jártál itt! :)

traff 2011.02.23. 16:10:56

Szandikáéknak nagy gondolkodásba és fejtörésbe került a SZ D K rövidítésre rájövetel. Láttátok?

gastro vazze 2011.02.23. 16:10:59

@Hódos Hajnalka: én meg úgyis rajongok a posztér mmkk, szépen kinyilatkoztatom a kinyaltkoznivalót oszt jónapot:)

Na most tényleg: látok a lelki szemeim előtt egy Jerzsi - Anikó összeborulást - taktikailag óriási húzás lenne, mindkettőnek....persze Ani vadássza le Jerzsit és azzal simán megnyeri a VV-t:)

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 16:11:23

Azt mondjuk nem csodálom, hogy az "átlagemberek" nem szerepelnek ilyen műsorokban. Vajon hány munkáltató engedné el ennyi időre fizetés nélküli szabira a dolgozóját,illetve vajon a műsorkészítő állná-e a benntlét ideje alatt pl. az adott egyén hiteleinek a törlesztését, stb.?

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 16:14:06

@szédült nőszemély - forza: Jöjjenek csak az ötletek!

Ha elég összejön, össze is dobhatunk egy szinopszist, aztán elkezdhetünk vele házalni a tv-knél.

Nekem most épp egy gasztronómiai vonalú valóságshow jutott eszembe. :)

villanat- nyugiszoba 2011.02.23. 16:14:28

@Hódos Hajnalka: Meglepődtem amikor visszajöttem és még mindig a 65-ös poszt volt fent. Kicsit meg is ijedtem, de "szerencsére csak" influjenza döntött ágynak. Viszont télleg megdöbbentően lassan gyűlnek a kommentek:-(

gastro vazze 2011.02.23. 16:14:42

@fesztiválozó: Olinak is van hitele! vagyis nálam soha nem volt neki, de bankoknak tartozik állitólag - nem csak kocsmásoknak...

genevieve 2011.02.23. 16:14:55

@gastro vazze: látod milyen nagy taktikus a kis jerzsy:-)

most szakít gigivel, hogy aztán becserkészhesse őt anikó:-)

bár, akkor biztosan ő lesz a következő kieső :-D

MegLepke 2011.02.23. 16:15:24

@fesztiválozó: Anikó lakáshitelét a bátyja törleszti, míg bent van.

villanat- nyugiszoba 2011.02.23. 16:15:33

Nem mellesleg azt olvastam ma, h manóék szakítottak. Oli várhatja ki Anikót.

genevieve 2011.02.23. 16:15:34

@villanat- nyugiszoba: asszitted megállt az idő, mi?:-D

gastro vazze 2011.02.23. 16:15:34

@fesztiválozó: az volt a parikán, főzőversenynek hívták:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 16:17:24

@villanat- nyugiszoba: nem, az kamu, csak a kész átverést promózzák vele

Bubis 2011.02.23. 16:18:14

alapból szeretem ezt a műsort, de annyira kamu szaga van az egésznek,hogy már untat

iinside 2011.02.23. 16:18:59

Hajninak maximum riszpekt, mert hát xarból várat...
amúgy 14-es
:D
asszem

villanat- nyugiszoba 2011.02.23. 16:19:19

@MegLepke: Helló Lepke és üdv a többieknek is így 4.kommentre:-)Látom azért maradt a törzsgárda:-) Bár vannak még hiányzók:-)

fran7 2011.02.23. 16:19:20

@fesztiválozó: Nem voltak ilyen hosszúak. Amikor az utolsó beköltözött, akkor már szinte másnap volt kiválasztás, nem is lehetett az utolsó beköltözőt választani. Most 3 hónap helyett hat hónap a műsor hossza. Ezért más a lefutása és ez nem tipikus reality, hanem ahogy egy belinkel cikk írja. Szappanopera és reality együtt. Ezért nem a feladatokon van a hangsúly, mint más realitykban, hanem az érzelmeken, de nem szappanopera, mert Fernando Colungának hiába tetszene jobban az anyósjelöltje, akkor is annak lányával fog összejönni. Tehát azért a saját meglevő vonzalmaikat erősítik fel.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 16:20:04

Azon is gondolkodtam, hogy vajon kérhetnek-e be a lakók könyveket. Egyiknél se láttam még...

Vagy legalább fixen lehetne benn egy x-box, vagy egy playstation, hogy valahogy elmenjen az idő, mert napi 24 órában egymás pofájának a bámulása valóban idegőrlő lehet.

Hannibal22 2011.02.23. 16:20:30

@vörös áfonya: Majdnem! Azért,köszi:) Szia!

gastro vazze 2011.02.23. 16:20:56

@villanat- nyugiszoba: majd azt mondják, hogy ez az Olivér akkora vicces fiú, így átvágta a magyar sajtót: ezért övé a Ké Szátverés show! mai fókuszban lesz ez így beadagolva...:)

Holabög Rém 2011.02.23. 16:22:06

@Hódos Hajnalka: nehogyasziggyedmá! Én pl itt vagyok és olvasgatok. Csak most egy kicsit nem szólok. Őszintén szólva nem nagyon van mit kibeszélni.

gastro vazze 2011.02.23. 16:22:23

@fesztiválozó: hát te sem láttál még realityt ezek szerint: az ilyen sskk nem lehet bevezetni, mert írna, olvasna, rajzolna az aki el akar vonulni a konflitkusok elől...

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 16:22:56

@gastro vazze: Tényleg, rémlik is valami. Bár az nagyon erősen a gasztro vonalra ment rá. Az én elképzelésem szerint a valóságshowmban természetesen az emberi kapcsolatok is fontos szerepet játszanának, de nem csak ez lenne a fókuszban.

MegLepke 2011.02.23. 16:23:59

@villanat- nyugiszoba: hellóka!:) Frissítsd az infoidat Oli-ügyben. Nagyon pörögnek az események!:)

fran7 2011.02.23. 16:24:07

@fesztiválozó: A BB-ben Pongó vitt be egy olyan könyvet, ami valami olcsó krimi volt a fekete fehér borítójú. Egy könyvet lehetett bevinni, ő ezt választotta. Jellemző is volt rá ez. Mondjuk nekem van egy könyvem, amit elvinnék ilyen helyre, ezen kívül meggyőzném őket, hogy Az eltűnt idő nyomában hét kötete az valójában egy könyv. Azt nem kérné el tőlem senki.

villanat- nyugiszoba 2011.02.23. 16:24:28

@genevieve: Rosszabb, azt hittem, h még nem jöttem ki a szombat esti mulatság hatásaiból:-)

@nyuszómuszó: A francba. Pedig adott volna egy csavart a dolgoknak.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 16:24:36

@gastro vazze: Ebben nem értünk egyet. Így is el lehet vonulni a konfliktusok elől. Zsuzsi pl. egészen messze menekült. :)

Bubis 2011.02.23. 16:24:59

mit főzzek ma? valakinek tipp? ez is pont annyira izgis mint a tegnapi öf :D

the sandwich maker 2011.02.23. 16:27:01

@fran7: 3 hónap alatt simán le lehetne rendezni ezt is. lassan kezd érdektelenségbe fulladni.
régen hogy voltak a beszavazók amúgy? Voltak ilyen kategóriák mint most? És hány emberből lehetett egy-egy alkalommal válogatni?

Thulea 2011.02.23. 16:28:03

Hajnika: kihagytad, hogy Béci rámászott Szandikára! Szerintem vicces volt! :-)

villanat- nyugiszoba 2011.02.23. 16:30:30

@Bubis: Javaslom a rakott krumplit vagy a rizses húst:-) Mindkettőre be is jelentkezem:-)

Sajnos a blikknél jobb információs forrást nem tudok, mert az mno.hu baszik foglakozni velük. Mindig csak a szaros politika:-)

bknn 2011.02.23. 16:31:28

A "kattog" és "null-huszonnégyben" kifejezések már kurvára elcsépeltek, Gigi feje pedig fogszabályzóért kiált. I-ááááá!

Bubis 2011.02.23. 16:32:42

áá a párom vegetáriánus és nincs kedvem kétfélét főzni mert akkor lemaradok a mai öf-ról :D

genevieve 2011.02.23. 16:32:55

@fran7: én a bibliát vinném be:-)

egyszer végre lenne időm és idegem elolvasni az utolsó betűig:-)

villanat- nyugiszoba 2011.02.23. 16:33:35

@nemvállalom: És tegnap megint parádézott a szexuálispapucsában. Én speciel agyon tudnám verni vele.

genevieve 2011.02.23. 16:34:45

@villanat- nyugiszoba: jajj már olyanok vagytok:-)

itt mindenki puccparádéban van otthon?:-)

joszif 2011.02.23. 16:35:18

Milyen szép sorminta lett a Hogy-ok meg a vagytok-okból :D

Kb. ennyire volt érdekes az elmúlt rész és ezáltal a Hogyvolt is.

Ebből nem igen lehet hónapokig értelmes adást csinálni. Ha most kikerülne az Éva akkor még annyi sem történne a villában mint most. Bár én birom az Évát csak ne lennének a kirohanásai, de hát már csak ennyi érdekes dolog van amit be tudnak mutatni. Szar lett az egész.

redhaven 2011.02.23. 16:35:23

@genevieve: nem a legkönnyebb olvasmány.
akkor sem,ha nem a károli idejében használt magyar nyelven nyomták:)

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 16:36:13

Gyerekek, én már teljesen akopaliptikus hangulatban vagyok, hogy most akkor mi is van Olival meg Manólyánnyal. Mindjárt szólok LÁZÁR LÁSZLÓNAK, hogy sürgősen hoci azzal a pályinkával.
Bár elég morbid promó ez a Kész átveréshez...

redhaven 2011.02.23. 16:36:37

@Bubis: krumplis tésztát.
igen fínomságos eledel.

joszif 2011.02.23. 16:37:22

Jah és mivel már annyira unalmas az egész hogyha a Gigiék szakítanak akkor azt a vonalat sem tudják naponta mutatni ezért eszközölték ki az 1 órtá hátha történik majd valami, de nyilvánvaló hogy Erzsi nem fogja még így sem megdugni....

villanat- nyugiszoba 2011.02.23. 16:37:47

@genevieve: Természetesen az én lábujjaim is megelőzik 40cm-el a papucsom orrát:-) Sőt melóba is így járok:-)

@redhaven: Arról nem is beszélve, h valamelyik köpködős szájat irgalmatlanul telibe lehetne csapni vele:-)

Bubis 2011.02.23. 16:38:56

@redhaven: nem rossz ötlet köszi

fran7 2011.02.23. 16:39:01

@genevieve: Én is azt vinném be. Talán a Szabolcs is azt vitt be a VV1-ben.

2011.02.23. 16:39:47

@Bubis: Nálam erre az esetre a rizses hús a joker.

redhaven 2011.02.23. 16:40:33

@villanat- nyugiszoba: aligment le a nap ,osztmá forrnak a zindulatok.

bévé 2011.02.23. 16:41:05

@fran7: láttad, h még a korábbi poszthoz, ahol kérdezted, beírtam? six degrees, a hatodik kapocs.

genevieve 2011.02.23. 16:41:44

@fran7: akkor mi most jóemberek vagyunk?:-D

fran7 2011.02.23. 16:43:14

@bévé: Jaja, thanks, megnéztem imdb-n. Valószínűleg Bridget Moynahan az illető. Hozzám már kicsit öreg. De ha nagyon érdeklődne utánam, akkor elgondolkoznék.

2011.02.23. 16:43:25

@Bubis: Bocs, közben látom, hogy párod vega. Akkor viszont zöldborsófőzelék. Te fasírttal-ő fasírt nélkül.

-Sarq- 2011.02.23. 16:43:46

Én a Zsivágó doktort vinném be, hátha ott nem hagynám abba a 14. oldalnál, amikor már fingom sincs, ki a 207. szereplő :).

fran7 2011.02.23. 16:44:09

@genevieve: Legalábbis, igyekszünk. ;)

fran7 2011.02.23. 16:45:37

@-Sarq-: Esetleg még az Ulyssest, s akkor én lennék a második ember, aki elolvasta magyarul.

Bubis 2011.02.23. 16:45:45

@Olika69: hát elég uncsi a vega étrend, én már kifogytam a variálásokból

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 16:46:33

@joszif: szerintem szegény Elizabeth inkább Lacit vagy Bolondgombárt próbálná be.:)

Kata Marán 2011.02.23. 16:47:54

Sziasztok!Én Tandorit Nat Roid korából, párszor földhöz csaptam, pedig nem szokásom.

genevieve 2011.02.23. 16:48:14

@-Sarq-: hát, ha igy nézem akkor még sanszos a gyűrűk ura is:-D

már kétszer neki futottam, de az 50. oldalnál feladtam:-)

redhaven 2011.02.23. 16:49:09

@fran7: azt+a kalevalát(finnül9,csak életfogytosoknak,valamint korai halált áhítóaknak ajánlanám.

dr. gernika 2011.02.23. 16:49:58

"Megfigyeltem, hogy azok szokták ezt hangoztatni, akik a közösségi oldalakon a főiskola/egyetem rovatba azt írják csupa nagybetűvel: az élet és tesznek utána hat felkiáltójelet."

Ez tényleg így van. :DD

Kata Marán 2011.02.23. 16:50:12

Szép, hogy kommentek helyett könyveken törjük a fejünket.

traff 2011.02.23. 16:51:11

@Thulea: és látszott béci új öltönyhözvaló cipőjének talpán az árcédula:DDDDDDDDDDD

genevieve 2011.02.23. 16:52:21

egyébként mikor hallgattam gigi kampányszövegét, hogy minden nap lennének önképző körök, az pl. jó ötletnek tünt...

alek nyomathatná a 64 bábúval játszható sakkot:-)

szandyka rúdtánra oktathatná a többieket
béci rap-, és táncoktatás tarthatna
stb:-D

2011.02.23. 16:52:25

@Bubis: De pl. én a rántott cukkinit is nagyon lájkolom.

bévé 2011.02.23. 16:52:44

@fran7: :) mondjuk jól néz ki negyven évesen.

joszif 2011.02.23. 16:53:06

@traff: mert még vissza akarják cserélni :D

Rigghead 2011.02.23. 16:53:13

"én beletörődök, hogy a mai is ilyen szófosós-sértődős-nyervogós összefoglaló les"

már kivétel nélkül mind az, Olivér kiejtése óta nemigen nézem, nagyott esett a színvonal, nem is gondoltam volna, h ekkorát...

mindenesetre további kellemeset nektek!

genevieve 2011.02.23. 16:53:40

@traff: az árcédulát én is mindig rajta felejtem a cipőimen:-D

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 16:53:53

Én tuti bevittem volna többször olvasott kedvencemet, a Hívj be-t John Ajvide Lindqvisttől. Vámpíros, de nem egy tvájlájt borzalom, hanem sokkal jobb.:) bár lehet, hogy a komor és nyomasztóan szomorú hangulata miatt én is üzentem volna Sanyinak, hogy készítse az éticsigás takarót.

fran7 2011.02.23. 16:54:43

@redhaven: Esetleg Nádasnak a háromkötetes Párhuzamos történeteit, s akkor együtt sírhatnánk Gombival kínunkban.

bévé 2011.02.23. 16:54:51

@fran7: az első, aki fordította?

traff 2011.02.23. 16:55:24

@genevieve: juj, az olyan igénytelen.

bknn 2011.02.23. 16:56:24

@traff: mit mondanak a cigánynak, amikor öltönyben van? -Vádlott, álljon fel!

the sandwich maker 2011.02.23. 16:57:19

@fran7: megbízható forrásból tudom, hogy azt legalább 34 ember végigolvasta magyarul.

én valami fejős éva/vass virág/stb. szarságot vinnék be, mert attól tuti megkattannék és tudnám magam produkálni, és ugye cirkusz kell a népnek.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 16:57:27

@Kata Marán: Látom, milyen jó témát dobtam fel? :))

Amúgy az milyen jó feladat lenne, hogy mindenkinek adnak egy könyvet, amit el kell olvasni, és készíteni kell belőle egy olvasónapló szerű valami. Amit aztán előadnának a többieknek!

Az erről szóló összefoglalót még a kötelezően társadalmi, vagy közcélú műsorok között is elszámolhatná az rtl (úgy rémlik, hogy a kereskedelmi tv-éknél is van ilyen kvóta)!

Kata Marán 2011.02.23. 16:57:33

Mi van a sporttal?Csinálják még?Egy szó se esik róla, csak Gigi tapossa a padot.

Bubis 2011.02.23. 16:58:00

@Olika69: hát max. 10 féle kaját lehet variálni, de már csinálni is unom, mert én húsimádó vagyok :D

bévé 2011.02.23. 16:58:28

@fran7: azt apámnak megvettem szülinapjára két éve... nem olvasta még. :D

genevieve 2011.02.23. 16:59:12

@traff: én már csak ilyen kis igénytelen vagyok:-D

Kata Marán 2011.02.23. 16:59:31

@fesztiválozó: Valóban érdekes lenne, és hasznos is. Nem csak a tv-nek.

the sandwich maker 2011.02.23. 17:00:03

@fesztiválozó: én ezen most akkorát röhögtem. :DDD abban se vagyok biztos, hogy a társaság fele végigolvasott már akár egy könyvet is, úgyhogy szerintem ettől a feladattól páran biztos haza akarnának menni, aztán jöhetne Sanyi tömeggyógyítani.

genevieve 2011.02.23. 17:00:04

@Bubis: itt mindig vannak olyan bloggerek akik vegág...olvasgass kicsit köztük:-)

gasztro.miner.hu/

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:00:04

@Retardált Légpisztoly: ajánlom szíves figyelmedbe az említettek egyik külföldi testvérkéjét, Carole Matthews: Csokoládéimádók klubja. E szirup olvastán garantált lenne a nézettséged:)

Kata Marán 2011.02.23. 17:02:15

Ha már könyv, avval a kérdéssel lehet kizavarni a világból, hogy melyik a kedvenc könyved?Tennék hozzá legalább, hogy most.

fran7 2011.02.23. 17:02:37

@bévé: Igen Szentkuthy, Bár neki is van egy hasonlóan olvasmányos könyve (Prae). Egyszer láttam a Nyugatinál levő könyvesboltban az Ulysesst, addig azt hittem csak legenda, mint Arisztotelész Poeticájának második kötete.

Zelefánt 2011.02.23. 17:03:18

Több helyen is olvastam, hogy Anikóban látják a kifutófélben lévő kurvavonal (Bódy S., Zimány L., Dagika, stb.) folytatására alkalmas személyt. Már keringenek is körülötte a recskamagazinok felhajtói, és a "modell"-iskolák (v. ö.: ribiképző) vezetői.
Ha a rosszkislány "jól" viselkedik, talán még nyerhet is, de ha mégsem, szerintem már akkor sem lesz gond ama bizonyos lakáshitel-törlesztés.
Mindenesetre most semmiképpen sem javasolt, hogy valamelyik szánalmas lúzer alá feküdjön; ez sokakat heves öklendezésre késztetne, miáltal zuhanna az éppen emelkedő árfolyam.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 17:03:29

@Retardált Légpisztoly: Viszont milyen érdekes előadások lennének.

Alekosz és Szandi előadása biztos igen vicces lenne! :))

Meg ki tudja, utána hátha kedvet kapnának más könyvekhez is!

zoxó 2011.02.23. 17:05:13

@fran7: a fél Agatha Christie ilyen olcsó fekete-fehér borítóban jelent mag. És a fél Earl Stanley Gardner. Meg a többi. El a kezekkel a fekete-fehér borítótól!!:))

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:05:47

@Kata Marán: TEGNAP mi volt a kedvenc könyved?
:)))
amúgy ez a kérdés számomra erősen hajaz a háer mágusok által feltett kérdésekre, mint pl. Miért szeretne nálunk dolgozni?

the sandwich maker 2011.02.23. 17:06:10

@Kata Marán: melyik a kedvenc könyved (most)?

@Ayesha: elolvastam a leírását ennek a... ömmm... könyvnek, és az alapján garantálom, hogy
a) kapnának a nézők egy 3 órás rövid monológot az úgynevezett /Éva láv/ női irodalom jelenlegi állapotáról, és a társadalom nőkhöz való viszonyulásáról
b) a hajamat tépve belevetném magam a mosógépbe
c) böllér késsel rohangálnék körbe-körbe, azt üvöltve hisztérikusan, hogy "miéééért??? miééééééért????"

redhaven 2011.02.23. 17:06:10

@fran7: mive erősek az "életet igenlő érzéseim"így őtet is mellőzném.
valahová dörmögő dömötör és a fennebb taglaltak közé lőném be magamat.
(na jó,egy szamurájokés banditák színvonalú szamurájfilmnél hajlandó vagyok kivételt "képezni":))

redhaven 2011.02.23. 17:07:25

@Ayesha: válasz:ahogy nézem nem maga miatt...

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:09:03

@Retardált Légpisztoly: mondtam én, akkora vígszínházat csinálnál ott, hogy úszna a csulában a villa:D:D:D
egyébként pont hasonló dolgokról - női olvasási szokások, és a női szerepváltozások -gyártottam még anno szakdolgozatot:)

the sandwich maker 2011.02.23. 17:10:14

@fesztiválozó: én Alekosznak Adrian Mole naplóját adnám kötelezőnek, hátha magára ismer. :D Évának meg a Dorian Grayt, hogy rájöjjön, ha túl hiú az ember, annak következményei vannak. Talán nem bogarászná annyit a haját azután.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 17:10:26

Ha már ilyen jól bedobtam a könyvek témát, akkor gondolkozzunk el azon, hogy ha tarthatnának a villában filmesteket is, akkor milyen filmeket kellene megnézetni velük? Aztán persze ezeket a filmeket ki is kellene vesézniük!

bévé 2011.02.23. 17:10:50

@fran7: anyuéknál ott figyel a polcon, gyerekkorom óta nézem. kétszer kezdtem el. asszem, a rekord 10 oldal körül volt.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:11:11

@redhaven: mostanság elégszer tettek fel hülye kérdéseket nekem úgyhogy kimeríthetetlen a memóriabankom:D

Zelefánt 2011.02.23. 17:11:44

Számomra a "legnehezebben megmászható" olvasmány a "József és testvérei" volt Thomas Mann-tól; legalább harminc másik könyvet is elolvastam, mire a végére jutottam, mert amikor a szerző úgy igazán felpörgött, húsz-huszonöt oldal után egyszerűen nem bírtam tovább koncentrálni, elő kellett vennem valami mást.
Nem hiszem, hogy efféle helyzetben kölcsönkérné tőlem valaki, de az lehet hogy a fentiek okán viszont én magam becsavarodnék.

redhaven 2011.02.23. 17:11:59

@Retardált Légpisztoly: vass kisasszony elpirulhatna amiért 20 éves fotóval promózta a cikkeit a nl-ban.
eccer láttam a "valót".
hűha...

reccs 2011.02.23. 17:12:07

Alekosz - Úrhatnám polgár?

Kata Marán 2011.02.23. 17:12:09

szentkuthynál maradva adódik egy aktuális:az Angyali Gigi.

Mme Chauchat 2011.02.23. 17:12:17

@fesztiválozó: "Amit tudni akarsz a szexről" (Woody Allen)

the sandwich maker 2011.02.23. 17:13:14

@Ayesha: meg a vérben.
Ez a téma engem mindig érdekelt, pláne, hogy mostanában azt látom, hogy a legtöbb sikeres női író ezt a cosmoppolitan irodista szerepet akarja ráerőltetni az ember lányára. Hol vannak már a Charlotte Bronte-k?
(Amúgy ha fent van a gépeden a szakdogát átdobhatnád. :D )

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:13:14

@Zelefánt: nyugi,Majkának meglesz. Neki max szegény Spéter Erzsébet nincs fent a listán.

hexensussz 2011.02.23. 17:14:02

Parancsoljatok, egy újabb friss hír a Hírkresőről:

www.nana.hu/landingpage/breaking-news-eni-elhagyta-olivert-105966.html

Ha már volt, elnézést!

Mme Chauchat 2011.02.23. 17:14:36

@fesztiválozó: Hannibal kvadrilógia (Bárányok ébredése, Hannibal, Vörös sárkány, Hannibal ébredése)

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 17:15:41

@Retardált Légpisztoly: Szerintem írjuk meg az ötletünket az rtl-nek! Szuper javaslatok!

fran7 2011.02.23. 17:15:57

@Retardált Légpisztoly: Csatlakozom hozzád az engem is érdekelne. Szerencsére Ulickaja egyik fordítója tanított engem is.

redhaven 2011.02.23. 17:16:37

@Ayesha: na azok akik hajlandóságot mutattak majkapapa alá feküdni,kíváncsi vok mire értékelik magukat.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:16:38

@Retardált Légpisztoly: hát nem ígérem, hogy megtalálom, főleg hogy azóta ez a mostani kb a 3.gépem - meg vagy 6 év eltelt:D
de az olvasást tekintvenagyjából ilyenekből indultam ki, mint Bridget Jones, amit én is szerettem (a könyvet sokkal jobban, mint a filmet), és akkoriban ez volt igazán az első e tárgykörben. Egyedi volt, ténylegés humoros. Valahogy úgy érzem, hogy ezután a legtöbb ilyen szerző és könyv AZT a sikert próbálta meglovagolni, utánozni a stílust. Mondjuk Bridgettel könnyű volt azonosulni egy átlagos lánynak/nőnek, mert korántsem arról volt híres, hogy tökéletes lenne.

the sandwich maker 2011.02.23. 17:16:44

@fesztiválozó: Tarr Béla: Sátántangó. sőt, nyomják élő közvetítésben, 8 boldog óra a vv lakókkal. ezt mondjuk csak különösen durva szabálysértés esetén ajánlanám.
vagy: Lily 4-ever, hogy rájöjjenek, vannak az életben rosszabb dolgok is, mint a piamegvonás.

@redhaven: a fejős éva is olyan a plakátokon, mint egy hetyke kamaszlány. ezeknek egy a menedzsere.

Kata Marán 2011.02.23. 17:17:02

@Zelefánt: Egy édes sztori tegnapról. Egy tanítványom megkérdezte, ismerem-e Thomas Mannt?Azt mondtam neki, személyesen nem. A barátnőm azóta is ezen röhög. /én németet tanítok, házihoz kellett/

Mme Chauchat 2011.02.23. 17:17:04

@nyuszómuszó: bárányok ébredése zenére :) meow

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 17:18:02

@Retardált Légpisztoly: jáj, a fejős évát én is láttam élőben, OMG, nem tudtam, sírjak, vagy nevessek ;)

Mme Chauchat 2011.02.23. 17:19:33

@Kata Marán: "...és mit tud elmondani róla?" "A legjobbakat!"

zoxó 2011.02.23. 17:19:49

Bunuel: Andalúziai kutya, minden este esti mesének. Ők is szenvedjenek.

fran7 2011.02.23. 17:20:03

@zoxó: Egyetlen könyvként, amit hosszú időre magaddal vihetsz, akkor már nem tűnik olyan jó választásnak. S nem Agatha Christie volt, de talán nem is Gardner.

Kata Marán 2011.02.23. 17:23:02

@Mme Chauchat: Csak dátumokat kellett sorrendbe állítani.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:24:01

@redhaven: hát még emlékszem arra a csajszira,akivel együtt volt mégVV1-es korában. Az egy szolid, csinos, helyes kis tanárnő volt. Gyött a nagy büdös hírnév, celebriti, oszt repülhetett is a lány FRESH ANDI végett. Minőségi csere:D Meg a barátokköztös nőcike, debreczeni zituka, hát egyik se a szerénységéről híres:)

Zelefánt 2011.02.23. 17:24:30

Né már, amint nem a retardáltakról esik szó, egyből felpörgött itt a társadalmi élet!

(Ennyit a VV-világ végéről.)

MegLepke 2011.02.23. 17:25:10

Valaki nem akarja még belinkelni az Oli-Eni szakítást? Ma még nem volt.:D

zoxó 2011.02.23. 17:26:18

@fran7: Hát nem tudom. Ha ilyen helyekre mennék (nem fogok), valószínűleg lájtosabb könyvet vinnék. Na jó, nem Vasst és Fejtőt, nem vagyok mazochista, de egy JÓ krimi vagy valami hasonló nem árthat. Mint a Millennium-trilógia. Thomas Mannhoz és társaihoz hangulat és elmélyültség kell, különben nem éri meg.

MegLepke 2011.02.23. 17:26:43

Nyertes Zsuzsa a nekedvalóban! WTF????

zoxó 2011.02.23. 17:27:31

@MegLepke: na jó, Lepi, csak most, csak itt és csak neked, jutányosan:

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/02/23/eniko_elhagyta_vv_olivert/

:D

the sandwich maker 2011.02.23. 17:27:58

@Ayesha: én szeretem a Bridget Jones könyveket (a másodikból a Colin Firth interjún azóta is röhögök), pláne mert a Büszkeség és balítéletet is szeretem, és igen, Bridget kicsit buta, kicsit meggondolatlan, de a miénk. :D azért ha egyszer megtalálod, dobd át.
@fran7: na ő egy kivétel, az ő írásai könyvek, hasonlítani sem lehet legújabb kedvencemhez, szurovecz kittihez. @fesztiválozó: a következő tematikus hét lehetne irodalmi. és hogy a szerkesztőknek is kedvezzünk, beöltözhetnének a lakók egy-egy kedvenc szereplőnek.

redhaven 2011.02.23. 17:29:15

@Ayesha: a hajdanvolt tanárnő elfogadta
a 3 fogával is...
(abból is kettőt csak Urunk kegyelme tartott az állkapcsában.
az említett úrhölgyekről nem tudok kellően szofisztikált mondatokat kicsi kezemből kiadni.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 17:29:41

@Retardált Légpisztoly: a BJ könyveket én is szeretem, de azért lássuk be, Bridget nem kicsit buta, hanem segghülye ;)

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:29:54

@Retardált Légpisztoly:
Jaj baszki, a CF interjú kurvára viszi a második kötetet!!!!!!!!!!!!meg meg amikor Bridget vakrandizik:D

Kata Marán 2011.02.23. 17:30:03

@Zelefánt: Az az igazság, hogy marha nehéz róluk. Max. megbotránkozni tudnék, hogy a pedáns Alkesz feltúr egy zsebkendőt az agyába, aztán kézmosás nélkül jeget szór a pohárba, és italt készít. Ez nem izgi, csak undorító.

MegLepke 2011.02.23. 17:30:37

@traff: @zoxó: köszi, imádok bennetek mindent!:DDDDD

traff 2011.02.23. 17:30:49

Olvasnivaló még a villában jó lenne a Candide vagy az optimizmus.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:32:10

@redhaven: a csajnak volt 3 foga??? na erre nem emlékszem:D nekem úgy maradt meg, hogy az egy szolid, átlagos csaj.

redhaven 2011.02.23. 17:33:38

@Kata Marán: olvastam reggel,hogy a páleszre kólát ivott....
alek ne bassz ki vélem...

fran7 2011.02.23. 17:34:17

@zoxó: Nyilván, de neked van miből válasszál. Pongónak meg ez volt a könyv, amit ismert. Nem a világirodalom összesből választott valamit, hanem levett egy krimit, amit még nem olvasott.

zoxó 2011.02.23. 17:35:23

@Kata Marán: Az én kedvenc könyvem a Micimackó. MMKK. És én vagyok Füles. :))

Kata Marán 2011.02.23. 17:36:26

@redhaven: Pedig állítólag nem kispályás. Valahol olvastam, havi 10 üveg rövid az adagja. Hja, azt még nem leste el, mit mivel és hogyan kell

MegLepke 2011.02.23. 17:36:34

@Mme Chauchat: jujj, ez mire leesett! (tudod, alvótábor):DDDDD Igen, ő.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:36:34

@redhaven: jaaa, értem:D mondjuk most ahogy nézegetem az emberkét, magas a Mónika-faktora.

zoxó 2011.02.23. 17:36:40

@fran7: valószínűleg igazad van P. művész úrral kapcsolatban:)).

effektíve 2011.02.23. 17:36:40

prúszt>eltünt idő nyomában

the sandwich maker 2011.02.23. 17:36:43

@nyuszómuszó: jól van, egy retardált légpisztoly, igaz. :D
@traff: mert dolgozni jóóóó!!!!
@Ayesha: a vakrandira nem emlékszem (újra kéne olvasni), de az "és Mr Firth, melyik a kedvenc színe?, és a Mr Firth, milyen volt a tóba ugrani? Kaszkadőr csinálta (megtört hang), nem maga ugrott a tóba? (elcsukló, hisztérikus hangok a háttérből), és hányszor kellett az ingét újravizezni" részre határozottan. :D

minden hazamenősnek küldeném a Werthert és a Fanni hagyományait együtt, hogy gyorsan letudjuk az öngyilkossági hullámot és hogy essen ki, aki nem elég erős.

bévé 2011.02.23. 17:37:00

@MegLepke: na őt sem az eszéért szerettük soha
:)

MegLepke 2011.02.23. 17:37:31

MegLepke 2011.02.23. 17:36:34
Ayesha 2011.02.23. 17:36:34

Hopp, nyertem egy EKV-t!

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:39:32

@Retardált Légpisztoly: a vakrandi az volt, h BJ meg a barátnői ilyen telefonos társkeresőn kiválasztottak vmi hímet ("szilaj fiú vagyok, magas, fekete, spanyol..." na szóval érted)és megbeszéltek vele egy randit.
Odament mind3 lány, BJ előtérben, a barátnők elbújva. BJ nézte, kereste a fickót, de csak egy hosszú hajú, műszempillás(!!!) vén genny volt a helyen, és kiderült, hogy Ő A SZILAJ FIÚ:D
(persze ez ilyen Ayesha-stílben nem annyira vicces...)

redhaven 2011.02.23. 17:40:33

ez a vénasszony füstölte el szabolcs-szatmár-bereg tízéves dohánytermését.

Kata Marán 2011.02.23. 17:40:55

@zoxó: Nem is rossz, vidám lehet a százholdas pagonyban. Veszel be még szereplőket?

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:43:09

na ebben a műsorban se normális senki...
tegnap egy buszon utaztam a NekedValós Viviennel. Onnan tudtam, h ő ül mögöttem, h hallottam ahogy fennhangon telefonál: "Hálló...Mádai Vivien vagyok a Zertéeltőőől..."

Zelefánt 2011.02.23. 17:44:05

@Kata Marán:

Vannak rohadtabb állások a nagyvilágban, de szegény Hajnalkának sem lehet könnyű szakmányba írogatni
erről a szarról.

the sandwich maker 2011.02.23. 17:44:46

@Ayesha: jesszumpepi, erre egyáltalán nem emlékszem, na de EZ a való világ, nem a napi 6 üveg Irsai. :D (Hányszor járhatott így szegény Alekosz - gondolom mindig ő volt a Szilaj Fiú)

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:45:01

@Zelefánt: nekem még rohadt sincsen:) majd írogatok valamit:)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 17:47:23

@redhaven: Próbáld meg ugorul! Úgy sokkal olvasmányosabb!

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:48:06

@Retardált Légpisztoly: bármennyire kedvelem a nevezettet, leplezetlenül kedvencem, de sajnos igazat kell adnom. Bár azt kétlem, hogy a kis drága műszempillát applikált volna magára.:)

(OFF: CF interjú megjelenése a lapban: "áthidalhatatlan technikai nehézségek miatt kénytelenek vagyunk szó szerinti magnós átiratban közölni az interjút" LOL)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 17:48:42

@Zelefánt: Ez az öngyilkosság egyik legperverzebb formája!

Zelefánt 2011.02.23. 17:51:31

@Ayesha:

Elvállalhatnád például Tajgetosz élettörténetét (afféle négerként) legalább két részben: T. a VV előtt és a VV után; ez elég rohadt meló lenne.

A siker -- és a skizofrénia -- viszont garantált.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.23. 17:51:31

wooow, mindjárt visszatérek, ha könyvekről beszélgettek :) valahogy megéreztem :)

bréking: a reflektorban aszonta Olivér, hogy teljes realitásvesztésben van, este nyígnak a Fókuszban Enivel

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:51:45

ÚRISTN, Fókuszban Oli és Eni nyilatkozik. Elég borús Oli tekintete, de kézenfogva ülnek ott a kamera előtt és Enikő bújik hozzá, tök nem olyanok mint akik halálosan szétmentek...

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:52:40

Ez az Ágica még benne van a köztudatban??? félelmetes.

Elemer 2011.02.23. 17:53:47

filmestre én a sátántangót küldeném be nekik és a legunalmasabb játékosoknak kötelező lenne végignézni, hogy lássák, milyen érzés nekünk végignézni egy Gombi rinyálással, Gigi-Jerzy szenvedéssel teli összefoglalót

Hódos Hajnalka 2011.02.23. 17:53:57

@Zelefánt: Nem először hangzik el, de szegény Hajnalkának ez nem a munkája, hanem önként vállalt hobbija, még két percig lehet hüledezni.
Egyébként rohadt szakma nincs, mint ahogy szar bor sincs, csak pökhendi, okoskodó, tudálékos emberek.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 17:55:39

@Hódos Hajnalka: Mindegy, h hobbi vagy munka, én erősen kultiválom a tevékenységedet, mert pozitív hatással van a bioritmusomra. :)
(olyan vagyok már mint vmi női Alekosz)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 17:56:14

Szvsz ha este 8-kor Szandika felolvasna a Varázshegyből, 8:10-kor mindenki mélyen alunna, egész másnap 10-ig!

Hódos Hajnalka 2011.02.23. 17:59:28

@Ayesha: köszi, végül is ezért csinálom :)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:03:57

@Hódos Hajnalka: Örök hálámul küldenék egy félig elszopogatott citromos frutit fénypost!
(Ablak nyit!!!)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 18:04:00

@fesztiválozó: Már a bekerülésre esélyesek között is alig volt kameraszűz játékos.
@fran7: A Gigi-Jerzy saga is szappanoprára hajaz, csak Malu Maderék helyett harmadosztályú celebek a szereplők.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 18:04:57

@kérődzőgiliszta: Kifejezetten izgató hatással vannak rám a kellemesen borostás, magas férfiak, akiknek megfelelő az intelligenciájuk, akiknek a kommunikációs szintjük magasan veri Szandikáét.
Na milyen dolog a szerelem, apukám?:D

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:08:14

@Ayesha: Örömmel olvasnék Tőled egy teraszos nagymonológot, miközben a tükör előtt szólóban salsázok! Ha kitérnél az agyvelőm fékezhetetlenségére, azt külön megköszönném!

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:10:09

@redhaven: Minden nézőpont kérdése! Én pl úgy láttam, hogy kólára ivott pálinkát! Na ugye, hogy így mennyire más?!

Zelefánt 2011.02.23. 18:12:01

@Hódos Hajnalka:

Szar bor bizony van, mint ahogyan kevésbé káros hobby is. (Utóbbival kapcsolatban: mindig azt gondoltam, hogy afféle netes újságíró vagy, aki most éppen nincs túl jó nexusban a főnökével, azért kaptad e lehetetlen küldetést.)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:12:13

@kérődzőgiliszta: Figyelj, kezdem! Már dobálom a 2 cm-es hajam! Költői módon azt is beleveheted, hogy a szám egy kicsit büdös, és ma nem mosakodtam! Alkalmazz hexamétereket!

MegLepke 2011.02.23. 18:14:11

@Zelefánt: Einstein bácsi is megmondta, hogy minden relatív. Ami neked szar bor, lehet, hogy nekem az a kedvencem és fordítva. Ugyanígy van ez a hobbival is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 18:17:22

Fentebb felmerült, milyen könyveket, filmeket ajánlanánk a villalakóknak. Könyvből Henrik Ibsen és Esterházy Péter összes műveit olvastatnám velük, filmnek meg Jancsó Mikós, Pedro Almódovar, Ingmar Bergman, Luís Buñuel, Baltásar Kormákur filmeket adnék nekik.

fordp01 2011.02.23. 18:17:51

@MegLepke: sőt: ami neked szar bor, az az én kedvenc könyvem :D

más izlését kritizálni, kéretlenül tanácsot adni, fogmosás nélkül lefeküdni = halálos bűnök.

MegLepke 2011.02.23. 18:18:13

@kérődzőgiliszta: biztos, hogy ezt akarod? Nemsoká lemegyek a boltba, de utána esküszöm megírom neked. persze csak két sort, többet nem érdemel a téma.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 18:19:29

Színtér
A TERASZ
Szereplők
Ayesha és kérődzőgiliszta

(Ayesha a teraszról követi figyelemmel kérődzőgiliszta latinos temperamentumra valló csípőmozgását, amivel egészen biztosan lefőzte volna Évát a riszaviadalon.)

Ayesha: Hümm...(belekortyol a cigánymeggy pálinkába) Látom ám a kérődzésedet! Figyelem minden csípőficcenésedet. Látom hogy idepillantasz!
Kérődzőgiliszta: Némán, önszeretettel riszál, salsázik tovább, a tükörbe pillantva konstatálja önnön szépségét.
A: Mindent érted teszek (korty, csuklás) még ezt a poharat is érted ürítem. A legfelsőbb szinteken fogok lerészegedni, aztán majd meghódítom rejtett értékeidet, hiába tiltakozol. (korty, dzsokijuingos vihogás)
K: Hajbuzerálás, Dnyolcasok, NS-láncok rajzolása csípővel.
A: Foggalmad nincs erről az egészről. De majd rájössz. És akkor szeretni fogsz. Olyan dimenziókba juttatlak el, hogy az hihetetlen, apukám. Legalább HÁROM DIMENZIÓBA, IMAXBE!!! És az lesz majd a legnagyobb dolog. A LEGNAGYOBB DOLOG, amikor majd velem kérődzöl a bioritmusok áradó hullámán, ami most már egy tény. Az idegrendszerem rád van hangolódva, meg a májam is, amit most a te kedvedért hizlalok. (tölt a pohárba és húzóra megissza)
K: Elégedetten figyeli meg ígéretes testformáit a tükörben, továbbra is leszarva a delikvenst.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 18:20:24

*DNS láncok természetesen. Javítva:)

Kata Marán 2011.02.23. 18:22:15

@MegLepke:Jaja, még az a szerencse, így minden zsák megtalálja a maga foltját.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 18:25:48

@kérődzőgiliszta: Így nyer értelmet a pálinkólázás!:):):):):):):):):)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:28:14

@MegLepke: Fel vagyok csigázva! Próbálok valami szexi csípőtekerést, hogy teljesen levegyelek a lábadról és eldobd az agyad! Igyál egy kortyot előtte!

Zelefánt 2011.02.23. 18:28:28

@MegLepke:

A borok minősége nálam egy egyszerű (biológiai jellegű) teszttel megállapítható: ha mintegy öt percen belül nem kell szaladnom a kuporgóba, akkor fennmaradt a rostán.

Az irodalom megítélése ennél kissé bonyolultabb: Esterházy pl. halálra idegesít, aztán meg mégis oda meg vissza van érte a fél világ.

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:30:16

@Ayesha: Jajj édesem, teljesen magamra ismertem! Olyan jó, hogy ennyire elfogulatlanul tökéletesnek látsz!

redhaven 2011.02.23. 18:30:22

@Peter_Cs: jajj...csak bergmant neeee...

MegLepke 2011.02.23. 18:30:55

@kérődzőgiliszta: na majd csak figyelj!:)

@Zelefánt: én se bántásiból mondtam.:)

elizon pucsnik 2011.02.23. 18:33:13

ahelyett,hogy ide írogatok,Maupassant-t is olvashatnék...megvetem magam

arkangyal44 2011.02.23. 18:34:15

Szeretlek benneteket,de ezt le kell jegyeznem,ezt nem lehet, teszek neked jelet,de te nem szereted,nem kell? Persze mert el kell menned, nem ez lett egyeztetve.Bent emberek egyre szerte hevernek,nem kelnek fel,nem tesznek eleget rendre.Egy ember esetleg ketten,sepregetnek,rendet tesznek,de ez keserves.Emberek bent rengeteget veszekednek de lehet ezt a szesznek kell betennem.Kedves emberek reszketve nyelnek rengeteg szeszes elegyet,s ebben lelnek kellemes perceket.Szerelem kellene e helyen,nem keserves eszmecsere.Nem kellene ecsetelnem de lejegyzem,rengeteg remek percet szereztek,ez emberek nektek,nekem.de egyre keservesebb e szerep.De meg kell jegyeznem, egyetlen egy ember nyerhet.Legyen kellemes percetek ezer, de nekem mennem kell,mert rettenetesen tekercsel bent e szerv, eledelt kell szereznem. Ebbe beletenyereltem rendesen:)

Ancilla 2011.02.23. 18:34:45

Szép estét!
Rájöttem, mivel rontott el az RTL. Nem kicsit, nagyon. Azzal, hogy meg sem próbálja leplezni, hogy Alekoszt szeretné nyertesnek kihozni, s ha az RTL ezt szeretné, ez is lesz. S meg is tesz érte mindent.
A Neked valóban pl. holnap Alekosz-hasonmásverseny lesz. Nem Gombi-hasonmásverseny, akin a zöld kendő rajta van, tehát illenék őt helyezni a középpontba még akkor is, ha esélyei egyenlőek a nullával. Sőt, Alekosz volt a mainak is a főszereplője (tele volt a stúdió is Alek-rajongókkal, róla énekeltek a "sztárvendégek").

A műsorvezetők ordítóan nyilvánvaló elfogultságáról nem is beszélek.
Drága Szerkesztő urak!
Kinek van kedve ezek után végignézni a hátra lévő három hónapot?? Ez olyan, mint amikor az ember ül a moziban, néz egy krimit, és a háta mögött ülők hangosan megbeszélik, ki lesz a gyilkos.

avanivi 2011.02.23. 18:35:24

@Ayesha: És akkor A levetkőzik , és csodálhatjuk a trikóhoz szinben harmonizáló alsógatyáját.

redhaven 2011.02.23. 18:35:38

@Peter_Cs: a suttogások és sikolyok rossz hatással volt a lelkemre.
liv ulmannt sem szeressem.

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:36:00

@Ayesha: A következő felvonás - amúgy józsefattilásan - szólhatna a fogamra rakódott lepedékről, és a bolyhos bélflórámról! Ezek a leglíraibb alkatrészeim!

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.23. 18:37:48

@Retardált Légpisztoly: Elsőre nekem is ez jutott eszembe, de le se mertem írni! :)

gastro vazze 2011.02.23. 18:38:17

@Zelefánt: nem . Hajni perverz, mert ő jelentkezett erre a lehetőségre...én becsülöm érte:)

redhaven 2011.02.23. 18:38:17

@Ancilla: kedves,hunnat vegyen a retek ilyen fáin 112 fokos mosollyal rendelkező emberkéket mint gombóta?

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 18:38:48

@avanivi: hehe, ráhibáztál, szoktam férfiatlétát hordani!

gastro vazze 2011.02.23. 18:38:58

Pálinkára kólát csak egyféleképpen tudok elképzelni :P

Ancilla 2011.02.23. 18:39:04

@arkangyal44: Remekbe szerkesztetten, kedvesen ecsetelted e helyzetet!!!!!

maghozo 2011.02.23. 18:39:31

@Ancilla: Giginek meg Jerzsynek is küldtek energiát. Ez volt a legfotosabb a többi emlitésre se méltó .

Ancilla 2011.02.23. 18:41:09

@redhaven: Magyarországon mindenre van ember!!! Hidd el, lett volna bőven jelentkező.

Zelefánt 2011.02.23. 18:41:47

@gastro vazze:

Nyíltan vállalja másságát...ez valóban tiszteletre méltó.

Kata Marán 2011.02.23. 18:41:48

@Ancilla: Jesszus, remélem egyik sem fog nagyon hasonlítani rá!Elég belőle egy is.

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:42:01

@Kata Marán: Hogy lehettél így némettanár? Szvsz egy rendes némettanár legalább két hétig járt TM-nal. Az orosztanároknak pedig kötelező egy törvénytelen gyerek Dosztojevszkíjtől!

shinny bayaar (törölt) 2011.02.23. 18:42:07

Mar kurvara szeretnem, ha vegeterne ez a fosputtony musor. De messze van meg a majus, geci...

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 18:43:58

én azért várom a májust, mert remélem, hogy akkor már javában melózni fogok vmi jó kis helyen, meg azért is, mert akkor talán több lesz a napsütéses órák száma.

gastro vazze 2011.02.23. 18:44:26

@Ancilla: szeretem a meglátásaidat, de ez már megy egy ideje szerintem. Sőőőőőőt! Az összes netes szavazásban, vagy véleménykikérésben Alekosz magasan nyer mindenki előtt.
Az emberek egy része határozottan felnéz erre a szerencsétlenre, amivel nagyon nagy károkat okoznak --- magának Alekosznak! Ugyanis Csórikám elhiszi (majd) magáról, hogy ő aztán tényleg egy nagy forma, pedig én igazából nem látok mást, mint egy új Uhrin Benedek, Kiszel Tünde feltünését. Azok is elhitték, hogy ők tényleg valakik, csak , mert ezt a hamis képet kapták vissza a médiából..
Remélem Alekosz el fogja olvasni pl. ezt a blogot az elejétől, és elgondolkodik magán.
Valóban rajta lehet röhögni, mert valljuk be, szeretjük a szerencsétlent körberöhögni, legyen az iskola, munkahely, az utca, vagy netán a villa..

arkangyal44 2011.02.23. 18:44:31

@Ancilla: Kedves vagy, köszönöm:)Te legalább elolvastad ezt a kis egyveleget,mely nektek lett szerkesztve :))

Ancilla 2011.02.23. 18:45:16

@maghozo: Elég furcsa volt. Már mindennel próbálkozik a csatorna, csakhogy összehozzon valamit ez a két szegény szerelemre kényszerített ember. (Még megérjük, hogy egy sámánt is beküldenek hozzájuk vagy egy javasasszonyt.)

Kata Marán 2011.02.23. 18:45:40

@kérődzőgiliszta: Igazságod vagyon, lehet, hogy ezek hiányát éreztem eddig?

shinny bayaar (törölt) 2011.02.23. 18:47:12

Eddig csak azert nem fekudtek le egymassal, mert az a geci stab nem adott lopofaju giginek egy felcsatolhato mufaszt.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 18:47:41

@kérődzőgiliszta:

Giliszta elmosolyodott. Mosolya ragyogtatta a napot, a holdat, a csillagokat, és az egész világegyetemet, mindenféle szinteken, fent és lent, kint és bent, akopaliptikus módon.
Ayesha örömittasan tekintett a mosolyra, idegei kisimultak, jobb ízű lett a kólás pálinka, nem szorított többé a nyakkendő, kinyílt a világ.
Ez az érzés akkor fokozódott, amikor a késő februári halvány napfényben megpillantotta a decensen csillogó fogkövet és ebédmaradványokat imádott Gilisztája fogán.
-Vajon pincepörkölt volt? Vagy lasagne...-tűnődött Ayesha boldogan gyönyörködve a mikrobiológiai parányokon.

gastro vazze 2011.02.23. 18:47:43

@arkangyal44: Ezt nekem egyre elekeseredettebb OLvasni (amolyan Bécisen)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:48:18

@Ayesha: Ugyan néha összeveszünk azon, hogy Te csakis az általam már 3 napig hordott trikót vagy hajlandó hordani. Még négy napig.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 18:49:22

@shinny bayaar: Vagy nem adta a Művésznő Jerzy alá a lovat! :):):):):):):):):):)

shinny bayaar (törölt) 2011.02.23. 18:49:27

@ayesha en inkabb a biztos dolgokat varom...

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:49:44

@Ayesha: Jajjj! Ez felért egy G-pontos orgazmussal!

Ancilla 2011.02.23. 18:50:44

@arkangyal44: Rengeteg perced beletelhetett eme remek egyveleget megteremtened. Eszenten gretelelek!!! (<--"őszintén gratulálok" akar lenni.)

Zelefánt 2011.02.23. 18:51:22

@gastro vazze:

Ma bementem az Árpád-híd közeli REÁL-ba:
A felvágottas pultra bizony isten valaki felírta filctollal hogy: "Hajrá Alekínyó!!!" (Így.)

Az ország a vesztébe fut, már régen mondom.

Kata Marán 2011.02.23. 18:51:27

@gastro vazze: Jogos. Volt már ilyen, szerencsétlen fiú megnyerte a versenyt, és azt hitte, valóban ő a legjobb. Nem lehetett könnyű lezuhanni a földre. Ha nem nyer, gazdagabb lett volna egy szép élménnyel. Így szerencsétlenné tették talán egy életre.

Kata Marán 2011.02.23. 18:52:48

@Zelefánt: Nagy az Isten állatkertje.

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 18:52:59

@shinny bayaar: Egy cseppet se aggóggy ecsém! Giginek a hüvelyébe rejtett 37,5 cm-es nikkelf@sza van! Láttam, amikor a mosókonyhában szidolozta!

redhaven 2011.02.23. 18:53:22

@Ancilla: ahogy bele-bele pillogok,tulképpen igazad vagyon:)
átnevezhetnék hogyan alázzuk magunkat
szénné sónak is.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 18:53:47

@gastro vazze: Alekoszban pontosan az a szórakoztató, ami pl. Mr. Bean figurájában.

maghozo 2011.02.23. 18:54:00

@Ancilla: Ezek után mi a csudát lehet még komolyan venni a retekklubtól ?
Elvárások ? Minek ?
Lomini után szabadon küldök nektek szeretetenergiát + + + + + + + + + +
Tegyétek a kezeteket a képernyőre hogy fogadhassátok - mert ez a szertartás része .

Ancilla 2011.02.23. 18:54:10

@shinny bayaar: Szerintem Giginek nincs lopófeje. Hosszúkás arcformája van ugyan, de ha nem csinál búbot a feje tetejére, kimondottan szép és arányos a feje. A lopó egyébként - szerintem - gömbölyű.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 18:57:11

@kérődzőgiliszta: természetes, hiszen csakis így lehet teljes a beleélés, átlényegülés.

Kata Marán 2011.02.23. 18:57:19

@Peter_Cs: Nem igazán. Bean tudja, hogy hülyét alakít, ez a hülye meg azt hiszi, okosakat mond.

maghozo 2011.02.23. 18:59:44

@Kata Marán: Mindkettő szórakoztató - erre van bízonyíték !

Kata Marán 2011.02.23. 19:00:23

Azt szeretném tudni, hány napig rakta össze a kirohanását Béci és Jerzsy ellen. Még a Kócfejűtől tanult retardált szót is be kellett építenie a szövegbe. Hú, de spontán volt!

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 19:00:47

@Kivlov: te mennyit kapsz ezért? unom már, hogy ingyen kedvelem.

Kata Marán 2011.02.23. 19:02:17

@maghozo: Biztos. Elmélkedtünk ma már róla, mindenki a saját ízlése szerint.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 19:03:19

@Kata Marán: De Benkő Dániel-utánpótlásnak jó lesz még.

maghozo 2011.02.23. 19:04:31

@Kata Marán: :DDD Izlésficam . Mindegyiket szeretem egytől egyig .

Ancilla 2011.02.23. 19:06:14

Azon gondolkodom, hogy az RTL vajon sejti-e (és kellőképpen értékeli-e), hogy a Hajnalka írásai jelenetős mértékben emelik a műsor nézettségét. Valószínűleg sokkal jobban és eredményesebben, mint a tévéműsorok közé benyomott VV-reklámok.

shinny bayaar (törölt) 2011.02.23. 19:10:11

@ancilla elnezesedet kerem, de a velemenyem az, hogy az emlitett szemelynek olyan az arca, mintha tapsihapsit kereszteztek volna egy oreg igasloval. Amikor beszel, vagy csak elbambul, felhuzza a felsoajkat es kilugnak a felmeteres fogai amik miatt be sem tudja zarni rendesen a szajat. (ilyen fogazattal azt a bizonyos "szopnek" polot csak valami morbid viccnek szanhatta). Aztan az orrlyukai meg akkorara szontak tagulni hogy egy kissebb auto siman belejuk tudna parkolni. Ha ranezek, az az erzesem tamad, hogy barmelyik pillanatban nyerithet egy kurva nagyot. Ha udvarolni akarnek neki, eloszor biztosan egy nagy marek zabbal probalkoznek nala.

Zelefánt 2011.02.23. 19:11:42

@Ancilla:

Részemről nem emeli, mert inkább itt elolvasom, mi történt, semmint hogy szégyenkezzem a képernyő előtt.

Ez a pártosdi/miniszteresdi pl. annyira gáz, hogy a háromnegyedik percben el is kapcsoltam a francba.

Szenvedjen az, akinek a szenvedés a hobbija.

maghozo 2011.02.23. 19:12:12

@Ancilla: Szerintem az éjszakai műszak tartja az egész stábban a lelket, hogy hosszútávon kibírják a gyűrődést .

fran7 2011.02.23. 19:12:57

Kíváncsi leszek Lilu ruhájára és frizurájáról, mit fog írni Hajni.

Kata Marán 2011.02.23. 19:13:29

@Ancilla: Ezen már én is gondolkodtam. Gondolom tudják, szomorú lenne, ha nem követnének egy naponkénti klassz összefoglalót, és a beírás hegyeket.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:15:16

Az Éva bekattan és tömeggyilkosságot fog elkövetni, basszus

Kekec1 2011.02.23. 19:15:24

jajj nagyon élvezem ezt az összefoglalót:)))) Bántják kócost, jajj:)))

shinny bayaar (törölt) 2011.02.23. 19:15:32

A frizurajat ki is felejtettem, pedig olyan jo erzekkel allitja be maganak, hogy attol aztan meginkabb lonak nez ki. Oldalt ra van lapitva a halantekara, a feje tetejen meg ugy fel van tupirozva, hogy egy arnyjatekban senki nem mondana meg rola, hogy ez egy ember.

fran7 2011.02.23. 19:16:29

Szandika ebben a rózsaszín fürdőköpenyben, mint valami félreértett Piroska mesehős Alföldi Róbert rendezésében.

Flood 2011.02.23. 19:17:05

Ani: -Na gyere ide, köpjél le, hátha jobb lesz!

Óriási! Imádom ezt a csajt, ez volt eddig a legnagyobb riposzt a vv4-ben :)

Kekec1 2011.02.23. 19:17:13

az est fénypontja lehetne, ha Gombi kihívja a kócost :) annyira szeretném látni a fejét:) senki se szereti, brühühü :)

Flood 2011.02.23. 19:18:50

Haha, Alek nem bírja kordában tartani a lompost, ha csaj fexik mellette :DDDD

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:21:07

az mekkora volt már, hogy képes volt azzal magyarázni, hogy miért iszik sokat, hogy ő nem is alkoholista, csak azért iszik, mert stresszes, meg senki nem szereti, ás amíg be van állva, addig ezekről elfeledkezhet! OMG, ilyet még előtte senki nem modott ;) Ha azzal kezdte volna, hogy Éva vagyok, alkoholista, mehetne reklámarcnak ;)

Kekec1 2011.02.23. 19:23:03

jajj, nagyon izgulok, essen ki a lény, vagy legalább legyen kihívottma este, anynira szeretnék már pezsgőzni

MegLepke 2011.02.23. 19:23:44

@kérődzőgiliszta: remélem itt vagy még! Meggondoltam magam, keveselltem a hexametert, kapsz egy disztichont, csak most, csak neked!

Ráz a gilisztám, csípő mozdul minden irányba,
messzire szaglik a száj, alkohol illata száll
Lábai járnak, ritmus dobbant hangot a tájra
szembogarában a báj, kedvese csak vele hál.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:24:45

leszállhatnának már a műsorvezetők erről a taktika szájbarágásról

Zelefánt 2011.02.23. 19:25:11

@Kata Marán:

Meg kellene fordítani az egészet:

Hajnalka az eddig látottak alapján ír egy ütős forgatókönyvet, az RTL meg leforgatja a "sztárokkal". (Aki a leghitelesebb, azt hozzák majd ki győztesnek.)

Ayesha pedig folytatná a blogot, hiszen azt mondja, éppen ráér.

Szerintem mindenki jobban szórakozna.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:25:44

lol, az nem is opció a szavazásnál, hogy olyan ellenfelet választ, akivel szemben visszamehet, slusszpassz??!?!?

Kekec1 2011.02.23. 19:25:53

micsoda, kihívás a BK UTÁN??? addig még ki kell bírnom? vagy csak félreértettem?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.23. 19:26:20

A disztichon nem 2 hexameter és 2 pentameter? Vagy akkor az mi?

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:26:44

@Kekec1: @Bútorozott kordia-lakás (Flood):
én is beszállok!

Beruházunk egy dom perignonra, egye fene, és meghívjuk Hajnit ;)

Lone Starr (törölt) 2011.02.23. 19:27:11

Li(luka)!

Igazad van, ha enged a félállatoknak, ő az egyszemélyes felelőse az alkoholListák kártevésének.

Ha nem engedett volna, riszpektálták volna simán, egy percet se próbálták meggyőzni.
Jól is érveltek, mert ez a f@sz piatrezor morális kényszerpályára küldi a kulcsos embert. Jó ötlet volt betenni és az egyetlen érett, józan emberre tolni a felelősséget, hadd utálják ha van sapkája, ha nincs.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:28:33

@Lone Starr: godolom, reménykedtek, hogy tudnak olyan Laci-ellenes hangulatot létrehozni, hogy őt hívja ki Gombóc, ne aleket, vagy kócost

MegLepke 2011.02.23. 19:30:20

@Yooha: A disztichon egy hexa és egy penta. Ez is hexa, penta, hexa, penta.:)

Flood 2011.02.23. 19:32:07

Gigit sunáznám így szemüvegben :D
Miért nem minden nő így néz ki a Tisztelt házban?

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.23. 19:34:32

MegLepke: Tényleg, nem tudok számolni. :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 19:35:44

@Kekec1: Pedig nem Éva a hunyó! Ártatlanul bántják, mert megmondta a frankót.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:37:18

ÁÁÁÁÁÁ, LOOOOOL, ez mekkora volt már!

Ha valaki nem tud viselkedni, nem kap alkoholt

Éva: ja, pont azt veszik el, amit szeretek, Aleeeek, tartózkodj, tartózkod!

bévé 2011.02.23. 19:38:06

Éva mit várt úgy mégis???

MegLepke 2011.02.23. 19:39:13

Szalonképtelen viselkedésbe remélem, hogy a visítozás is beletartozik...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:39:22

@Peter_Cs: évával nem az a probléma, hogy megmondja a frankót; még csak nem is az a legnagyobb probléma, hogy minősíthetetlen stílusban és viselkedéssel teszi

Az vele a legnagyobb baj, hogy ezek után, ha valaki fél mndatban, kulturáltan elküldi melegebb éghajlatra, netalántán megfogalmaz vele szemben valami kritikát, akkor idegbeteg állattá változik

Tipikus, ha én mondom, őszinte vagyok, ha nekem mondják, hülyebunkók

Kekec1 2011.02.23. 19:39:53

ha valaki lett volna elég tökös meg vagány, akkor megkéri, hogy emelje fel a kezét az akit érdekel a lény problémája? senkit? ok, akkor abbalehet fejezni:)

Atok 2011.02.23. 19:40:24

Lol, soha tobbet nem ihat, es egy nap elzaras.

Lone Starr (törölt) 2011.02.23. 19:41:33

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Igen helyre kis cukiság lett belőle így politikus asszonyként...

bévé 2011.02.23. 19:42:44

@Peter_Cs: én még mindig reménykedem, h te csak viccelsz.. :D:D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 19:43:44

@Atok: sajnos csak fél, úgyhogy mindenképp lesz még fél napja, hogy bekerüljön az összefoglalóba

különben meg, eltudjátok képzelni, hogy megszavazzák az elzárást, meg az ALKOHOLTITLALMAT ÖRÖKREEEEEE, abból mi lesz?

éva legyilkol mindenkit, aztán kitöri a falat és sikítozva elrohan

Lone Starr (törölt) 2011.02.23. 19:44:58

Már enélkül is lehet Gigi-nyögés valakinek a csengőhangja. lol

bévé 2011.02.23. 19:45:14

király lesz, ahogy Alek szexuális tanácsokat oszt Jerzsinek.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.23. 19:45:57

ez a parlamentesdi kibeb.szott jó :D

Szentpeter 2011.02.23. 19:46:03

Éva... " engem mindenki utál, és elegem van belőle ! "

De miért te hülye picsa ? miért ? ...mert iszol mint egy gödény, és trágárkodsz mint egy kocsis.. és a szemed olyan mint a vizipóké...

Kata Marán 2011.02.23. 19:46:18

Ez az Alkesz egy állat.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 19:46:59

@nyuszómuszó: Szerencsére 4 igent kapott és 5 nemet ez a böszme szabály.

arkangyal44 2011.02.23. 19:49:11

Félő,hogy ez az egész törvény,no alkohol+ dutyi.az Kocbabára lett kihegyezve .

genevieve 2011.02.23. 19:50:00

@Lone Starr: jól áll neki a dolog kétségtelenül:-)

és nem zökken ki belöle:-)

Mme Chauchat 2011.02.23. 19:51:01

@arkangyal44: ...valamint a kamera nélküli nyugiszoba - a nézők kímélése végett

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 19:51:11

@Szentpeter: Nem értik meg sajnos őt. Az szóljon ellene, aki még nem ivott semmilyen szeszesitalt és nem káromkodott vagy rágott be valakire az egész életében! És a villalányok közül neki van a legszebb szeme.

ruzs54 2011.02.23. 19:51:20

előjáték nem kell:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 19:52:20

@Mme Chauchat: Egy órával kevesebb nyüglődés képsorozata.

ruzs54 2011.02.23. 19:52:28

előjáték nem kell:))

Kata Marán 2011.02.23. 19:52:49

@ruzs54: Amit ő csinál, ahhoz nem.

Mme Chauchat 2011.02.23. 19:54:04

@Peter_Cs: köszönjük, én és magam nevében

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 19:54:18

@arkangyal44: Mekkora egy kultúrbarbár agyszülemény!

Kekec1 2011.02.23. 19:54:51

@Peter_Cs: kérve kérlek, fizetek neked egy irsait vagy amit csak akarsz, vidd haza,látom nagyon szereted, hiddd el, te lennél az emberiség jótevője :D

genevieve 2011.02.23. 19:55:26

uhh, milyen jó kis lábai vannak bécinek:-D

MegLepke 2011.02.23. 19:57:08

Jujj, ez a Gombi de gááááz! Szandál meg aláfestéskén röhög...

redhaven 2011.02.23. 19:58:45

@Mme Chauchat: őket is kímélhetné már a retek...
ketymetyüttyentés ide,ketymetyüttyentés oda.
valami virágába elhervadt koviszülemény lenne csak.

fran7 2011.02.23. 19:59:14

@Peter_Cs: Nekedvalóban mondták, hogy jön be egy Éva-drukker, arra gondoltam, most meg tudom ki vagy, de csak a VV Anett jött be.

2011.02.23. 20:00:05

Bírom, mikor Béci ideges, felugorhat a vérnyomása 80/60-ig. :)
Gombi védelmében azért meg kell jegyeznem, mikor megkaptuk az új irodánkat, ugyanezt az üldözéses gurulóversenyt játszottuk 3 napig, nem mondhatom meg, ki nyert, már akkor igen komoly beosztásban volt.

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:00:09

@redhaven: vigyázz, a porn oscar még sanszos lehet ezzel a hívónévvel (kovi)

redhaven 2011.02.23. 20:00:22

@genevieve: ez csak azért szakadhatott ki ilyen mélységből,mert az enyémet nem tettem avataromba:))

foxglove (törölt) 2011.02.23. 20:02:21

Anikó dugiszobát mondott, vagy csak én hallottam félre?:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 20:02:32

@Peter_Cs: hát, bocs, nyilván két malomban őrölünk, de nem látom, hogy a "voltam már részeg" státusz, sőt, a nagyon-nagyon részeg is, hol függ össze feltétlenül az alpári viselkedéssel

Nyilván, ezt az ember hozza magával, vagy nem;

de én soha, de soha az életben nem viselkedtem még így senkivel, és egyáltalán ennek még a közelében sem jártam soha
és ez elmondható nagy általánosságban az ismerőseimről is, és ha valamelyik így viselkedne, primitívnek könyvelném el

van egy szint, ami alatt nem és nem!

redhaven 2011.02.23. 20:02:57

@Mme Chauchat: ez a lav max a lisztharmatos-málna díját hozhatja el.
(akkor nem tekintekmeg több pirnót)

redhaven 2011.02.23. 20:03:50

örzsém,egy nemzet hökkent véled.

Flood 2011.02.23. 20:04:57

"Valahol meg vagyok hökkenve..."
Ááá ez a Dzserzi gyerek olyan hülyén beszél, már idegesít

fran7 2011.02.23. 20:07:09

Gigi van még néhány dolog, amin gondolkozhatnál.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 20:07:09

miért erőltetik Lilunál ezt az oszlkoplábat csináló csizmát? O_o

bévé 2011.02.23. 20:08:49

jéé, még egy csizma. olvasnak minket a stylistok is.

Szentpeter 2011.02.23. 20:09:52

@Peter_Cs:

Erre az a válaszom, hogy esetenként lehet az ember ordenáré, sőt esetenként le is részegedhet...

De Éva józanul is egy hárpia, egy idegroncs...

Példa mikor második lett az iskolában.,..

MegLepke 2011.02.23. 20:10:08

Kihívásról jut eszembe egy régi poén egy régi reklámból. Igen, kb. annyira szar, mint az összefoglaló:

"Új mosópor, gyere ki azonnal!" - Ez az igazi kihívás az új mosópor számára.

genevieve 2011.02.23. 20:10:10

na mindjárt jön oli a kókuszban:-)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 20:14:03

@MegLepke:
Drága Lepkém meglepté'
Agyba-fő"d"be döndőté'

Flood 2011.02.23. 20:15:18

@Peter_Cs: A legszebb szeme??? Hát én valahogy nem tudok elvonatkoztatni azoktól a méretes táskáktól

redhaven 2011.02.23. 20:16:55

@genevieve: rágyúrok.
mint laci.
de nem szőrtelenítem!!!
sskk!

ruzs54 2011.02.23. 20:19:58

@MegLepke: Nekem meg ez a poén jutott eszembe.-Neve?-Kovács Gültem.-..???..-(Az ugy történt ,hogy amikor megszülettem anyám azt mondta apámnak)"-legyengültem."(Apám azt mondta )-"legyen".

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.02.23. 20:21:16

Én sajnos nem tudom itt fogni ezt a televíziós műsort, de érdeklődve nézegetem a fotókat a villalakókról és most például a loboncos nőcén akadt meg a szemem a szürkecsíkos(Alekszosz?) fószer mellett.
Mit érdemes róluk tudni?

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:22:59

@Blassius: Az értékeiket, a kedvenc színüket és azt, hogy mit képviselnek.

bévé 2011.02.23. 20:23:39

@Blassius: két elmebeteg az OPNI-ból. most ide vannak bezárva.

redhaven 2011.02.23. 20:26:29

@genevieve: máshol sem szoktam:)))
még nem trüsszentettek rám sehol.

the sandwich maker 2011.02.23. 20:27:09

@Ayesha: neked át kéne avanzsálnod színdarabíróvá, a Bárkába biztos mehetnél. :D

Romboljuk le a modern világot... (törölt) · http://www.youtube.com/watch?v=9vq63q45qfk 2011.02.23. 20:28:28

Namindegy, jobb nem firtatni, kösz hogy elmondtátok amit kérdeztem. Csőkulcs.

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:28:36

@Blassius: A szar örök, a szar végtelen.

redhaven 2011.02.23. 20:30:19

@Blassius: bánhatod ha az üvegszemű salsanőt nemláttad!
ők ketten alekkel 30000napot is elsavanyítottak volna a villában a fődíjért.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.23. 20:32:39

Fókusz kérdés: Önök szerint Oli olyan férfi, aki megütné Enit, amiért megcsalta?
igen
nem
nem is ez a kérdés

the sandwich maker 2011.02.23. 20:33:22

Na, megjött a Manólány és a Manófiú a fókuszba. A bioritmusomra a fókusz rendkívül rossz hatással van, képtelen vagyok végig nézni, de nagyon megköszönném, ha valaki majd pár mondatban összefoglalná, hogy most akkor mi van ezzel a két szerelmes ifjúval.

MegLepke 2011.02.23. 20:36:01

@kérődzőgiliszta: na, már azt hittem, eltűntél és nem is olvasod.:9

@ruzs54: :DDDDDDD

genevieve 2011.02.23. 20:36:24

olivér ma délben könnyes szemmel ismerte be, hogy ő irta a hirt
encit is magával vitte a stúdióba
bár szerelmesek nagyon-nagyon egymásba, de annyira meg vannak zavarodva, hogy most nem tudják mi van
(közben könnyes a szeme)

redhaven 2011.02.23. 20:37:18

@Mme Chauchat: ildi+trixi+10 ilyen kolhozleány ,és a kommunizmus győzedelmeskedik!

genevieve 2011.02.23. 20:37:33

most visszaemlékezés a a villabeli dolgokra

genevieve 2011.02.23. 20:39:16

még mindig visszaemlékezés van
most gombi barátnője beszél

Flood 2011.02.23. 20:39:57

@ruzs54: Jajjjj! :DDDDD Ez olyan szar, hogy az már jó :)

genevieve 2011.02.23. 20:40:10

oli nem tudta mi vár rá idekint,
de most el van bizonytalanodva....
hireket kapott, hogy enci megcsalta őt, hajnalig tartott a vita és ennek végén irta ki azt, hogy szakítottak

MegLepke 2011.02.23. 20:40:46

Ohhh, összetört a bizalomtükör!

genevieve 2011.02.23. 20:41:34

mióta oli kijött a villából nem talál nyugalmat,
enikő tagadja, hogy megcsalta olit
de eoli nagyon féltékeny....(közben szorítják egymás kezét)
de oli megfogadta, hogy legközelebb csak olyat ir le a blogjában amit maj nem fog megváltoztatni

Kaviárevő felsőezer 2011.02.23. 20:42:14

@Retardált Légpisztoly: Oli könnyes szemmel beismerte, hogy ő írta a fácséra, ami történt. Eni másképp értelmezte kintről, amit Oli és Ani műveltek egymással, de O kedves barátai elmagyarázták neki, hogy mit is látott :)
Oliban "elbizonytalanodás van", de nem az érzelmekből. Enivel egy szórakozóhelyen összevesztek, hajnalig tartott a vita. Nem verekedtek, mert nem. Eni állítja, hogy nem csalta meg, Oli féltékeny, és teljes realitásvesztésbe' van.

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:44:39

@canzone: ez új nóvum...hogy oli tud írni

haruka 2011.02.23. 20:45:39

@canzone: el tudom képzelni, ahogy Oli kis pajtása, Laci "elmagyarázza", hogy Enikő mit is látott valójában. LOL

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 20:48:26

@Mme Chauchat: Tautológia, felesleges szókettőzés az "új nóvum", ugyanis mindkét szó ugyanazt jelenti. Vagy új, vagy nóvum. Ennyi!

.lll. 2011.02.23. 20:48:31

Bobbyt vissza a Dállászba!
Olit vissza a villába!

Hajrá Trixi!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.23. 20:50:45

@MegLepke: áruló vagy, tesó :)
@Mme Chauchat: biztos a barátai pötyögtek helyette
@haruka: egy ekkora ember, mint az a Laci, simán elmagyarázza egy olyan törékeny nőnek, mint Enikő :D

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:52:02

@Peter_Cs: ez most számomra új nóvum volt, tankérem!

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:52:57

@Peter_Cs: tautológia=szókettőzés, tehát felesleges az egyikük :D :D

the sandwich maker 2011.02.23. 20:54:09

@genevieve: Olinak van blogja?
@canzone: micsoda drámai fordulat, ez lassan izgalmasabb, mint a villalét. köszönöm a tájékoztatást.

gastro vazze 2011.02.23. 20:54:33

@haruka: az a Trivál László nevű sutyerák a Bajkeverők cimű méltán elfeledett műsorból elég félgengszternek néz ki - egy APEH ellenőrzés kijárna neki :S

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:55:05

@Peter_Cs: ...és redundáns! Jelentsen ez a szó bármit!

gastro vazze 2011.02.23. 20:55:19

@genevieve: nem a blogban, hanem az üzenőfalára:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 20:55:55

komolyan mondom, tiszta star trek, meg párhuzamos valóságok

más nőkkel andalogni kézenfogva, mélyen a szemében elveszve azt búgni, hogy ő a leggyönyörűbb ő - a végére kiderül, hogy ez neeeem is gáz, miért kell túlreagálni

másokat leköpni - kiderül, hogy ez sem gáz, ezt is csak túlreagálja mindenki

hát mindenkivel előfordulhat, neeeem?

omg, kész vagyok

de a fókuszt is most láttam utoljára, az anyátok köztnél meg kikapcsoltam, szóval szóljatok, ha eljön Gombóc nagy pillanata

azért az vicces volt, ahogy picúúúúúúr mondta kőmerev optimista arckifejezéssel, hogy neeem, nem lesz ebből gáz, majd ha gombóc kijön, ő mindent elmond neki és elmagyarázza, közben meg úgy remegett a kezében a csésze szegénynek, hogy lötyögött ki belőle a tea

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 20:56:23

@Mme Chauchat: Csak nehogy túlságosan terjengőssé váljunk! :):):):):):):)

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:58:09

@Peter_Cs: többletmorféma, mely jelentéssel nem bír?

Mme Chauchat 2011.02.23. 20:59:31

@Peter_Cs: netán új információt nem tartalmazó kijelentés?

mocskosmacska 2011.02.23. 21:02:24

Ha Gombi nyíg, akkor az a baj, ha hülyéskedik, akkor az a baj.

MegLepke 2011.02.23. 21:02:39

@canzone: méééééér vagyok áruló?

mocskosmacska 2011.02.23. 21:04:10

Éva nem tudom, hogy miért csodálkozik, hogy a barátai hátbaszúrják őt, amikor ilyen önző, mindenkit kihasználó, tirpákokkal barátkozik, mint Szandika. Ja, meg a pszicho alekkal.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.23. 21:04:19

@Retardált Légpisztoly: örülök, hogy örülsz
@MegLepke: a c válasz miatt :) de te vagy az örök lelki társam, ne félj :D

mocskosmacska 2011.02.23. 21:05:02

@Mme Chauchat: Szerintem Gombi nem nagyobb baj, mint a többi 15. Sőt inkább kisebb.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 21:06:27

@Mme Chauchat: Esetleg a zajtényező ellensúlyozására való információismétlés?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 21:08:31

@mocskosmacska: Nincs olyan ember bent, aki hozzá méltó szellemi-emberi partner lehetne sajnos. Meg bent mindenki taktikázik, nem a szeretetről szól az egész.

Mme Chauchat 2011.02.23. 21:10:43

@Peter_Cs: egy olyan állítás, amely a saját értelménél fogva igaz?

Darcylla 2011.02.23. 21:11:08

@mocskosmacska: Éva saját bevallása szerint sem rendelkezik barátnővel:(
alkoholizmus okozhat dührohamokat, a szakirodalom (és a női lapok) szerint.

Kekec1 2011.02.23. 21:11:56

@nyuszómuszó: nem tudom mit nem értesz ezen :) a retek időt, pénzt és pszihomókusok munkaidejét nem kímélve sokmillió ember közül szűrte ki ezt a tizenvalahány díszpéldányt, akiket bevitt. Viszont az itteni kommenteléshez nem kell semmi, nem kérnek a belépéshez iq-negatív bizonyítványt, mégis elég sok olyan komment van, hogy igen, ezek megérthető, megbocsátható, neadjisten normális viselkedések. És ezek a szűretlen, átlagemberek reprezentatív mintakommentelői... na EZ a való világ :)

Kekec1 2011.02.23. 21:13:47

@Peter_Cs: még mindig reménykedem, hogy csak taktikázol, komoly arcal viccelsz, aztán egyszer csak elröhögöt magad, hogy nem is így gondoltad :) reménykedem:)

haruka 2011.02.23. 21:15:10

@gastro vazze: nagyon ellenszenves egy fazon, annyi biztos.

Elemer 2011.02.23. 21:16:11

@Kekec1: nekem Peter_Cs a kedvenc kommentelőm! Nagyon csalódott lennék, ha kiderülne, hogy egy reklám vagy social media ügynökség profi fórumozója áll mögötte.

Kekec1 2011.02.23. 21:18:38

@Elemer: nem tudom, én bármiben reménykedek, csak azt nem tudom elhinni, elfogadni, hogy létezik élő ember, akinek szimpatikus a (vég)lény :)

mocskosmacska 2011.02.23. 21:20:30

@Peter_Cs: Nem a szeretetről szól az biztos, de ettől függetlenül Éva kiválasztotta a két legmegbízhatatlanabb, legönzőbb, másokkal legkevésbé törődő és minden erkölcsi gátlástól mentes embert.

mocskosmacska 2011.02.23. 21:21:45

@Darcylla: Éva elég nehéz természet (és akkor még enyhén szóltam), de a barát választásával is nagy problémák vannak.

reKorrekt 2011.02.23. 21:21:51

Melyik elmeroggyant rakta a kiválasztást House-zal egyidőre?!

Elemer 2011.02.23. 21:23:04

@Kekec1: pedig pont az a szép, hogy mindenkinek van rajongója, csak van akinek több, van akinek kevesebb. Egyébként Peter_Cs mindig kifogástalan stílusban, következetesen és renDÍThetetlenül veszi védelmébe, ezért is gyanús egy kicsit. Az internet hőskora óta fórumozok de ilyen embert még nem láttam, akinél sohasem szakad el a cérna :)

Bogi és Burkó 2011.02.23. 21:23:31

@Kekec1: sőt, ami még tragikusabb , sok ember számára még követendő példa is. elég csak belepillantani a nekedvalóba/belevalóba.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 21:27:55

@Kekec1: ez nekem is fura; igaziból ott az ellentmondás, hogy képes így viselkedni bérkivel a környezetében, a barátiavl, a szeretteivel, gondolom, ha épp felhúzta magát, a saját anyjával is és az is tuti, hogy a gyereke is az én adómból jár majd a pszichiátriára; aztán még meg is magyarázza, hogy miért taposott keresztül rajtad, legvégső érvként mindig ott van a "leszarom, ENNYI!"

Namármont, ki szeretné, ha így viselkednének vele, akkor már mindjárt nem tetszene, meg lenne szimpatikus, hogy megmondja a tutit..

Darcylla 2011.02.23. 21:28:10

@mocskosmacska: hát barátok terén is vannak, de általában nem érzékeli a viszonyokat: Giginek megy panaszkodni, már két napja, az meg finoman hümmög a gondjaira, kitérő sablonokat dob, melyek jelentése: hagyj, nem érdekel, stb. höhh...

Elemer 2011.02.23. 21:28:30

a kihívást lehet nézni valahol online? sajnos nem vagyok tévé közelben és nagyon izgulok már, hogy gombi fogja melyik alekoszt fogja kihívni párbajozni

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 21:30:28

@Elemer: Akkor én most egy Alien vagyok ezek szerint? :):):):):):):)

Bogi és Burkó 2011.02.23. 21:33:29

Lilu azért van ilyen csizma mert félméteres hóban nagyon messziről jött gyalog? Minek egy tévéstúdióba csimma?

Ancilla 2011.02.23. 21:33:53

@MegLepke: Nagyon tetszik az epigrammád!!!!

@Peter_Cs: Régóta őszinte tisztelettel olvasom, hogyan véded Évát.
Én megpróbálom mindenkiben a jót meglátni, sokszor védelmére kelek itt olyan embereknek, akiket kritizálnak, de Évában egyszerűen nem találok olyan tulajdonságot, ami miatt védhető, illetve szerethető lenne.
Kérlek, sorolj fel egyet-kettőt! De ne külső tulajdonságot!

A részegségről meg annyit, hogy mindenkiből csakis az jöhet ki, ami benne van. (Csak józan állapotban kontrollálni tudja.) Évában sajnos nagyon sok agresszió, önzés, durvaság és rosszindulat van.

Várom a válaszodat, őszintén kíváncsi vagyok.

Elemer 2011.02.23. 21:35:14

neeem :) vagy egy kiváló pr-os, vagy egy tökéletes úriember. de mindkét esetben maximális respekt! akárhogy is szidták, gyalázták évát, soha nem borult el az agyad, szerintem ha te tartanád a kortesbeszédét az kb.5-10 százalékot hozna neki pluszban

Bogi és Burkó 2011.02.23. 21:35:26

nehézkes kérdés :)))))))))))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 21:35:56

látszik gombócon, hogy erzsivel cimborál újabban; azért egy mondaton belül háromszor elmondani, hogy úgymond, az már teljesítmény! :)

MegLepke 2011.02.23. 21:37:29

@Ancilla: dejódejóóóó! Titokban vártam, hogy véleményt nyilvánítasz, mert tudom, hogy értesz hozzá.:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 21:37:59

@Peter_Cs: izé, már nem úgy értem, hogy bár lennél Te is alpári, hanem, hogy bár más se lenne az! ;)

the sandwich maker 2011.02.23. 21:39:50

ez a Gombi most tényleg az Alekoszt fogja kihívni. jaj de hülye vagy fiam.

Bogi és Burkó 2011.02.23. 21:40:35

Köpjetek le miatta, de szerintem Gigi
nagyon csinos kosztűmben. :))))))

Elemer 2011.02.23. 21:40:40

@Ancilla: "A részegségről meg annyit, hogy mindenkiből csakis az jöhet ki, ami benne van."

Ez nagyon nagy igazság, én többször is megtapasztaltam anno egyetemista koromban, bár akkoriban volt egy nagy rejtély is ezzel kapcsolatban, miszerint miért van minden hányásban répa? nem tudom, hogy azóta megfejtették-e már esetleg

Elemer 2011.02.23. 21:42:05

@Retardált Légpisztoly: köszi, de az az esti online, én pedig a kihívást szeretném nézni

the sandwich maker 2011.02.23. 21:43:52

@Elemer: ami most megy? (jézusom, a kihívást nézem, ugye?) mert ez online tv, én is itt nézem a kihívást.

Lilukám, mit ködösítesz, mond, hogy ne az Aelkoszt hívja ki, senki nem fog meglepődni rajtad.

mocskosmacska 2011.02.23. 21:44:54

@Bogi és Burkó: NEm köplek le. Szerintem is csinos.

Elemer 2011.02.23. 21:45:12

@Elemer: jaj bocsi, már megvan! köszi köszi!

Kekec1 2011.02.23. 21:45:18

Sajnos nagyon kiszámítható ez a kihívás, kb 1% esélyt adok, hogy nem alekot viszi...

maszatkonyha 2011.02.23. 21:46:16

sziasztok
ugye nem azért kérdezgeti Lilu, hogy kinek ki hiányzik a legjobban, mert olivért erre hivatkozással akarják visszavinni? (és akkor a "szakítás" is hirtelen értelmet nyer, mindegy milyen áron, csak legyen már szex a villában?)

MagasMacska 2011.02.23. 21:46:48

@Kekec1:
Azok után, amit Bécivel korrigáltatott, ez 100 %

the sandwich maker 2011.02.23. 21:46:57

@Kekec1: én ezt unom. barkóbázik velem valaki? :D

mocskosmacska 2011.02.23. 21:47:48

Éva egész normálisan viselkedik.

MagasMacska 2011.02.23. 21:48:22

Már Szandika is ugymondozik!! Ez fertőző?

Kekec1 2011.02.23. 21:48:55

@Retardált Légpisztoly: sajnos én is, még reménykedek abban az 1%-ban. A mai estém mottója lehetne akár " a remény rabja(vagyok)"

Kekec1 2011.02.23. 21:49:45

@mocskosmacska: már épp mondani akartam :D

the sandwich maker 2011.02.23. 21:50:25

@mocskosmacska: :D
@Kekec1: hátha találunk egy alagutat a plakát mögött, bizakodjunk.

Elemer 2011.02.23. 21:51:05

tök érdekes, hogy Éva is FELHÁBORÍTÓNAK találja ezt a fajta taktikát :)

maszatkonyha 2011.02.23. 21:51:12

@MagasMacska: már a kiesésekor mentek a találgatások (szerintem még itt is), hogy milyen indokkal küldik majd vissza...

és mivel a gigi-jerzsi duó valszeg nem fog szexelni, lehet, olivért rávették, hogy menjen rá anikóra (aki elmondta, hogy megtenné, ha ott lenne, akit szeret, csak utána úgyis megbánná)

Kekec1 2011.02.23. 21:51:47

@Retardált Légpisztoly: küldjük be Peter_Cs-t azon az alagúton, csempéssze ki szíve hölgyét valahogy :)

mocskosmacska 2011.02.23. 21:52:05

"...ő akkor is nagyon szép karokba lesz bezárkózva...." Béci milyen költői, de meg kellene tanulnia magyarul.

the sandwich maker 2011.02.23. 21:52:50

Na. Lilu jól néz ki, ezt se írtam még. Tök jó a haja, meg a veres ajka.

mocskosmacska 2011.02.23. 21:53:00

@Elemer: Szerintem már csak megszokásból mondta.

Elemer 2011.02.23. 21:54:48

szandika már alekoszt is utálja? csak mert hogy azt kérte, hogy, aki szereti őt az szavazzon gombira. ekkora nagy haverok lettek? lemaradtam valamiről?

the sandwich maker 2011.02.23. 21:55:12

@Kekec1: én támogatom az ötletet, hajlandó vagyok kiskanalat is biztosítani a munkálatokhoz.
@MegLepke: Nem. (Olivérre sskk nem gondolok, mert nagy mentális powerem van és még a végén visszakerül)
@Mme Chauchat: Kérdezz, de csak egyszer lehet rákérdezni. :D

rianna 2011.02.23. 21:55:39

Lilu annyira irritalo és mű. Meg tudnám fojtani a piros sáljával, pedig nem vagyk agresszív :D A sírás kerülget, ha látom

Elemer 2011.02.23. 21:57:40

@rianna: engem is eléggé idegesít, olyan eröltetett. bucit is ilyennek látom egyébként, balázs az egyetlen, aki természetesen tudja vezetni ezt a műsort és ahogy látom rajta a helyén is kezeli.

MagasMacska 2011.02.23. 22:00:11

@maszatkonyha:
Nyernek vele néhány nézőt. Engem veszítenek. Csak azóta rádiózom, amióta Olivér nincs.

genevieve 2011.02.23. 22:00:59

a villalók most egész nap kosztüm-öltönyben nyomják?

rianna 2011.02.23. 22:01:18

@Elemer: a legmagasabb szinteken irritál:) Buci csak túljátssza a szerepét, mint általában a színházi színészek, de valóban Balázs az, aki illik egy ilyen műsorhoz, laza, és nem is veszi komolyan az egészet.

slara 2011.02.23. 22:02:24

az a baj, h ha erzsiben gondolkodik...neki odavetette rötöel az 1 órát rácz lánnyal....amit úgy manipulál a csatorna ahogy akar...ismerjük...

Bogi és Burkó 2011.02.23. 22:02:51

@Retardált Légpisztoly: csak azt az odanemillő pólóját meg csimmáját tudnám feledni.

Elemer 2011.02.23. 22:04:05

én már annyira unom gombit, hogy az hihetetlen. nem lehetne, hogy amint kimondja alekosz nevét mindjárt mehetne is haza?

Atok 2011.02.23. 22:04:36

Ez Aniko szuvenir velemenye :)

MegLepke 2011.02.23. 22:05:09

Anikónak még mindig szuvenír a véleménye.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:05:16

huh basszátok meg, most volt érkezésem visszakerülni ide. nézem ezeket a rohadt vígszínházakat, várom már Gombár kamikaze akcióját:D
ellenben totál nem értem az Olivér sztorit. Mivaaan?????

gastro vazze 2011.02.23. 22:05:25

@Atok: már megint és mindig :( pedig imádom:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.23. 22:05:29

Liluék nagyon próbálják összehozni azt a Bömbi-Jerzsy párbajt... :O

Bogi és Burkó 2011.02.23. 22:05:50

mánmegin szuvenir !!!!!!!!! valaki mondja már meg neki, küldjék be a villanővért, a Sanyit, a locsolóembert, vagy bánomisén

rianna 2011.02.23. 22:06:02

Mikor lesz a párbaj? Ha jövő szombaton, tényleg abbahagyom

MagasMacska 2011.02.23. 22:06:14

Jó ez a Gombi melletti korteskedés...

Elemer 2011.02.23. 22:07:11

azért nagy szemét a retek, hogy most szépen bejátszik olyan jeleneteket, amiket még nem is láttak egymásról, de nekem tetszik :)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:07:21

@maszatkonyha: bennem is felmerült, de azért azt csak nem!!!
az tényleg alapjában kérdőjelezné meg a műfajt - ugyanakkor persze ezt már megtették Jerzsyvel is O_o

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.23. 22:07:22

@genevieve: Igen. Öltönyben kell lenniük, amíg parlament van, kivéve amikor edzeni mennek.

slara 2011.02.23. 22:07:53

húúúú igazmondó irsai von évának remeg az arcéle:)

the sandwich maker 2011.02.23. 22:08:31

@Mme Chauchat: ez így nem ér. (gigi szájában az almára gondoltam)
@Bogi és Burkó: addig nem jutottam el, megakadt a tekintetem a fején.
@Elemer: jelentősen leegyszerűsítené a dolgokat.

Miért van a Jerzsin svéd szalag? lemaradtam én itten sok mindenről azt hiszem.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:08:43

ez a fos magyarázkodás évától már megint, de rohadt irritáló

rianna 2011.02.23. 22:09:25

@King of Shadows: nagy kő szakadt le a szívemről :)

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:09:45

az rohadtul érdekelne, hogy miből gondolja azt minden kóchengeres tojásfejű majom hogy azt SZUVENÍRnek kell ejteni????? ááááááááááááááááááá
*kétségbeesetten keres valami kapaszkodót ebben a kaotikus világban

the sandwich maker 2011.02.23. 22:10:08

@Atok: akartam már mondani, hogy szerelmes vagyok az avatarodba.
@nyuszómuszó: jól van azt még nem láttam, de már nagyon kíváncsi vagyok. :D

Kekec1 2011.02.23. 22:10:41

Gombi valami tengernek képzeli magát, hog egyfolytában hullámzik?

Mme Chauchat 2011.02.23. 22:10:58

@Retardált Légpisztoly: csak nem mindig arra gondolsz? Te mindig ugyanarra gondolsz?!

Kekec1 2011.02.23. 22:11:40

@Retardált Légpisztoly: nem akarod bevetni a mentál powerodat, hogy a lényt válassza ki? plllz:)

gastro vazze 2011.02.23. 22:12:00

@Ayesha: Olivérnek félrekúrt az Enije, valószínűleg azért, mert bent lelkileg félrekúrt az Oli a villában, de ezt Trivál Laci elmagyarázta az eninek, hogy nem is úgy látja, amit lát, mert az nem történt meg bent az Anival. Kiposztolta a FB-ra, de azóta kibékültek vagy mi és megbánta, hogy kiposztolta...

mocskosmacska 2011.02.23. 22:12:29

Gombinak tök igaza van, abban, amit aleknek mondott.

slara 2011.02.23. 22:12:47

gönböcke milyen rajongói táborról beszél? :)

MagasMacska 2011.02.23. 22:12:51

Hoppá! Lehet, hogy félreértettem a bejátszást, és mégsem Alekoszt viszi???

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:13:11

ez a gombóc nem is annyira hátráyosan befolyásolt verbálisan! hát eddig miért nem nyitotta ki a száját? akkor most nem lenne biodíszlet! O_o

Kekec1 2011.02.23. 22:13:17

alek... ehh.... oda a remény

Friedmann Juci 2011.02.23. 22:13:30

@gastro vazze: azt nem poszolta ki, hogy megbánta, hogy megbánta, hogy kiposztolta a megbánást?

the sandwich maker 2011.02.23. 22:13:46

@Nándusz: és Svédországban népjólét van, vágom. :D
@Mme Chauchat: beleégett az agyamba, mikor lepereg majd előttem az életem, az lesz a háttérkép.
@Kekec1: igyekeztem, de ma már kifacsartam magam azzal, hogy Lilu fodrászának kezét irányítottam. :( bocs, majd legközelebb.

slara 2011.02.23. 22:13:49

dávid és glória:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:14:02

jáááááj de reménykedtem, hogy kihívja a kócost; egy pillanatig még arra is láttam esélyt, hogy visszajöhet ellene, bahh, hülye

rianna 2011.02.23. 22:14:18

ekkora drámát ...

Kivlov 2011.02.23. 22:14:32

60-40 Alekinnyónak! ez öngyilkos ütés volt gombócka...

MegLepke 2011.02.23. 22:14:36

Hát csákesz Gombóc, szombat este már készíthetitek a kis Picúúúúúúrt!

hbernadett 2011.02.23. 22:14:52

alekosz hogy pofára esett

the sandwich maker 2011.02.23. 22:15:24

Jaj Liluka, de szarul hazudsz. ebben az égvilágon semmi izgalom nem volt.

gastro vazze 2011.02.23. 22:15:27

Alek:"egy-két napig összeszedem magam és majd felkészülök" = most, hogy engem hívott Gombár, be kell tanulnom egy új monológot, de légyszives ne kérdezzetek majd közbe, mert belezavarodok...

Elemer 2011.02.23. 22:15:27

micsoda fordulat, még lilu is meglepődött, mint mindannyian!

Kivlov 2011.02.23. 22:15:27

@hbernadett:
???
majd arra esik macilaci + béci, mikor Alekinnyó jön visszafelé...

Flood 2011.02.23. 22:15:29

Alek miért rángatja a fejét össze-vissza beszéd közben, mint egy idióta?

Kekec1 2011.02.23. 22:15:36

@MegLepke: lehet picúúúúr is reménykedett hogy marad még egy kicsit bent, addig se kell magyarázkodnia :)

Nándusz 2011.02.23. 22:15:42

Lilu szerint izgalmas este volt, meglepetés született.

rianna 2011.02.23. 22:16:07

Alekosz megszagolta a kendőt? Pedig nem hasonlít női bugyihoz

MegLepke 2011.02.23. 22:16:10

Gombi: erejem teljében vagyok!

Flood 2011.02.23. 22:16:30

Van az országban még 1 ember Lilun kívül, aki úgy gondolta, h Dzserzi fogja kihívni? :D

Kekec1 2011.02.23. 22:16:39

@Kivlov: öngyilkos galócának olvastam itt nagy izgalmamban :)))))

gidabiga 2011.02.23. 22:16:53

tökösebb gyerek ez a Gombóc, mint gondoltam :D
@Bútorozott kordia-lakás (Flood):
eltanulta Évától? :)
sokat voltak együtt...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:16:54

@Kivlov: neeeegyveeeeen? O_o
nanemár, én huszat adok neki, még a lemeríthetetlen family-cardokkal is

csak így megint olyan különbséggel megy majd vissza alek, hogy mindenki be lesz szarva tőle, holott, lássuk be, a zöld kutyák érdekesebbek voltak néha, mint Gombi

maszatkonyha 2011.02.23. 22:17:08

és Alek kortesbeszédét Szandál mondja, mmkk :))))

Kivlov 2011.02.23. 22:17:09

hehehe
retardált légpisztoly :P

Mme Chauchat 2011.02.23. 22:17:12

@Retardált Légpisztoly: csak nem mindegy, kaland v pirnófilm lesz-e, ami lepereg!

Elemer 2011.02.23. 22:18:22

@Kivlov: hát a 60-40 szerintem ciki lenne aleknek, 80-20 lenne reális, vagy még durvább

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:18:28

Remélem ez a büdös Gombi 1%-kal fog kiesni, úgy nem bírom a buzoid szempillarebegtetését...

Kivlov 2011.02.23. 22:18:39

@nyuszómuszó:
lesz az 40. a gombócnak sok kulák ismerőse van a szoláriumos szakmában. meg úgylehet a mobilkereskedők között is...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:19:10

na, majd ha visszamegy alek úgy, hogy hozott gombi ellen 75-80%-ot, majd ott lesz újra éva is kapaszkodni

Kivlov 2011.02.23. 22:19:23

@Elemer:
úgy legyen! hajrá Alek!!!

Lone Starr (törölt) 2011.02.23. 22:19:39

@nyuszómuszó: amíg nem Évának kezdett először beszélni, én is azt hittem, kihívja Bongyorkát.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:20:31

@Kivlov: meglássuk;) végülis, tulképp midegy, lényeg, hogy ő fog kiesni, ez, ha belegodolok, az eddigi legbiztosabb végeredmény

Kivlov 2011.02.23. 22:21:29

@nyuszómuszó:
ennyi. utána meg kéne egy éva-gigi párbaj, éva győzelemmel, csakhogy laciáknak betörjön az arcuk...

the sandwich maker 2011.02.23. 22:21:44

jó, az a Xena-csizma talán hiba volt, de amúgy verte az eheti szereléseit.

@Mme Chauchat: az enyém remélem sci-fi lesz. :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:22:01

@Lone Starr: hát igen, és abban az esetben, ha épp a reteknek elege lett volna, össze tudtak vona olyat vágni, hogy kint is hagyja

de amondjuk, abból, hogy erzsit noymták, az is kiderült, hogy még nem lett elegük belőle sajna, úgyhogy hallgathatjuk tovább a rikácsolását

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.23. 22:22:18

@Ayesha: és ha megint egy telefonról kap háromszázezer sms-t? Hajrá Alekosz :)

Elemer 2011.02.23. 22:22:23

szerintem az rtl már kicsit megbánta, hogy anno szabályosnak titulálta ezt a tegyétek rám a jelet dolgot. azt ugye nem szabad kimondani, hogy kit akar vinni párbajozni, de olivérnél és gombinál is lhetett tudni az első perctől fogva, teljesen hiábavalóan próbálkoztak többesélyesnek láttatni a dolgot.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:23:20

@Kivlov: nem lehetne, hogy mindkettő kint maradjon esetleg? csak a kedveméééért! ;)

ne most 2011.02.23. 22:24:02

Gombi bárkiről el tudja mondani miért undorító. Ő viszont magát csak hullámzó kedélyűnek tartja.
Aki nyerni akar az nem a legerősebbnek tartott ellenfelet viszi, kivéve ha a családnak van elkölteni való pénze.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:24:04

Lehet, hogy ki leszek nézve innét, de én inkább nézem Évát meg a baromságait, mint hogy Lázár László meg a többi mondvacsinált majom bioálszentségeit kelljen nézegetnem...rossz hatással vannak a bioritmusomra, remélem Sanyi elintézi őket is:)

Kivlov 2011.02.23. 22:24:11

@nyuszómuszó:
de. meg vihetik dzsörzér is, és küldjék vissza Olinnyót!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:24:13

@Kivlov: nem lehetne, hogy mindkettő kint maradjon? ;)

Elemer 2011.02.23. 22:24:56

@Myta: nem nyerhet semmilyen körülmények között. a szerkesztők nem fogják vállalni, hogy még két hónapon keresztül csináljanak műsort szívecskerajzolásból, meg durcáskodásból. a gombár klán maximum szorosabbá teheti a végeredményt, amit én nagyon sajnálnék, mert az én szememben legfeljebb 5 százalékot érdemelne

Kivlov 2011.02.23. 22:25:13

@Ayesha:
váááá! király vagy! laci egy elfojtott elmebeteg, agresszív állat, aki azt hiszi, hogy ő az irgalmas szamaritánus erkölcscsősz 6. reinkarnációja...

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:26:01

@Kivlov: hát, dzsörzé mehet kifele (tulajdonképpen felőlem mind mehetnek és a következő kasztingot mi tartjuk ;), de olinnyó egy gyökér volt - persze a messziről szemlélve szórakoztató fajtából (itt különbözik nekem évától, tőle még meszsiről is max a hideg ráz)

Flood 2011.02.23. 22:26:22

@nyuszómuszó: Ezt komolyan nem hiszem el! Már vagy 3-4 párbaj óta azt várom, h É mikor takarodik haza, de mostanában már se 1 jel, se 1 kihívás, semmi nem jut neki.
A többiek ennyire könnyen el tudják viselni? Mert én már lassan hagyom a francba az egész műsort miatta

Dick Tator 2011.02.23. 22:26:48

az online kíváló...még csak most jön Gömböc monológja...vajon kit visz ki?

the sandwich maker 2011.02.23. 22:26:49

@Ayesha: ennyi.
Lacitól már lassan a falra mászom, csak mondja, mondja, de nem történik semmi.

duke64 2011.02.23. 22:27:37

Állítólag látták feltűnni Picurt egy jégkorong sportszerbolt előtt,nézegeti a fejvédőket.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:27:59

@Kivlov: yess:D:D:D
személy szerint ha tévéműsort akarok nézni, akkor nem feltétlenül az szórakoztat, hogy a rácz-klán meg az ideiglenes csatlósok hogy imádgatják egymás kakás valagát:D
persze ki mit szeret...

Elemer 2011.02.23. 22:27:59

@Dick Tator: legalább olyan izgalmas, mint amikor élőben néztük :)

maghozo 2011.02.23. 22:28:13

Az onlain nagyon elcsúszott .

ne most 2011.02.23. 22:28:18

@Ayesha: Laci nézhetetlen, főleg napi 1 órában.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.23. 22:28:56

@Myta: A beszavazón állítólag 2 milliós értékben kapott SMS-t, és egyszer kiszámoltam, hogy az nincs 5000 szavazat, a párbajtarifával. Alek viszont számíthat legalább egy 10-esre...

slara 2011.02.23. 22:28:58

eddig is csak a szempillái miatt szerettük :):) go haza bérelt picurhoz....bátyóka meg elfenekeli h erre sem volt képes:)

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:29:03

@ne most: én el tudom képzelni a Gombiról, hogy teljesen agyatlanul meghülyíthető legyen az Oli féle "inkább essek ki előbb, minthogy végig itt szívjak feleslegesen taktikával"; meg persze azt i el tudom képzelni, hogy simán azt hiheti, hogy majd legyőzi a legerősebbnek tartott Alekot!

de addig még úgyis megzuhan szegény negyvenhatszor

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.23. 22:29:20

@gidabiga:
nem tökös ez egy hülye, de hosszú lenne leírni miért is gondolom, hogy teljesen rossz az elképzelése
remélem kint is marad:)

@Kivlov:
Azt de megnézném, remélem lesz olyan:D

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:29:29

@Retardált Légpisztoly: azt bírtam, amikor ott arcoskodott a konyhában, hogy ő aztán keményen ott van a balhékban, csak most visszafogja magát. Szerintem meg a koleszterinszintje tartotta vissza.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:30:31

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Igen, ezzel én is így vagyok; akkora pofon nekem, hogy különösebb veszély nélkül elvan ott, mint hal a vízben, é hogy ezek szerint a legtöbb embernek beleférnek a dolgai az elfogadhatóba

Mi lesz így a pezsgőnkkel? ;)

Flood 2011.02.23. 22:31:30

Azért mióta Prolivér kiszállt a játékból, mintha nem lenne olyan nagy az egyetértés a hátramaradt kiskatonák közt. Már kb. mindenki összeveszett mindenkivel, és úgy láttam ez holnap is folytatódni fog

gidabiga 2011.02.23. 22:31:44

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

persze, hogy kint marad, de legalább nem csinált segget a szájából :D
én nem gondoltam, hogy kiviszi.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:33:22

@Ayesha: nyilván, vannak halál unalmas karakterek, és nálam az évaellenesség nem is társul valami hűdenagy rajongással a másik oldal felé, jókat szórakoztam Olivéren (még ha nem is szimpatizáltam vele), könnyesre röhögöm magam Alekon és Szandikán

De van egy szint, és Éva mélyen alatta van ennek a szintnek, ami alatt nem legitimizálhatom egy ember viselkedését azzal, hogy ha szórakozásból is, de elfogadom a létét

- szerintem

Elemer 2011.02.23. 22:34:14

szegény alkeszt csak éva fogja visszavárni a villalakók közül?

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 22:34:50

Az öngyilkosság szokatlan formáját választotta Gombárúr!

Van egy érdekes vonzata ennek a párbajnak.
Gombár a Rácz-klán oldalára helyezkedett. Azzal, hogy most a vasat Alekoxax döfeti magába, kifejezetten a Rácz-klánt gyengíti!

Kb. az várható, mint amikor Szabi leszeletelte az ellenfeleit. Számításaim szerint Éva és Alekox felaprítja a többieket. Az uccsó négyes Béci, Szandi, Éva, Alekox lesz. Nem ismerem a végjáték szabályait, de ebből a négyesből annak lesz a legnagyobb esélye, aki az előző párbajt nyeri. Ha akkor is működik a védettség, akkor benne lesz a döntőben. Tehát arra kell játszani, hogy valaki ebbe a helyzetbe kerüljön.

Kivlov 2011.02.23. 22:35:05

@Elemer:
annál nagyobb pofára esés lesz béluéknak

gidabiga 2011.02.23. 22:35:53

@Elemer:

szerintem szombatra Szandi is :D

Atok 2011.02.23. 22:37:47

Laci nagyon meg van elegedve Gombi teljesitmenyevel. Erzsi szerint megcsinalta a sot...

ne most 2011.02.23. 22:38:11

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): A kiskatonák arra bújnak ahol nagyobbnak érzik a biztonságot. Ennek érdekében bárkit elmondanak mindenféle szemétnek, ha úgy érzik ezért 1-2 dicsérő pillantást kaphatnak az alfahimtől, mint a való világban.

maghozo 2011.02.23. 22:39:00

Mikor arról van szó hogy jövő héten Alek védet kinyomják .
Gombi csomagolva lesz mert máris hatan vannak Laci szerint :))))))

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 22:39:34

Még csak annyit, ha figyeltétek Gombárúr testbeszédét a riportszobában. Hát ilyen az, amikor valaki úgy hazudik, hogy tudja, hogy tudják, hogy hazudik.

vernon 2011.02.23. 22:40:21

@kérődzőgiliszta: én Szandi helyett Anit mondanám, de egyébként egyetértek.

Alek részéről sztm nem jó taktika hogy mindenkivel összeveszik. Már csak egyedül Éva maradt, de neki is beszólt ma, ahogy az előzetesből láttuk. Igaz É-nak sincs nagyon más, meg most koccintgattak a kihívás után úgyhogy lehet h ő megmarad mellette.

Elemer 2011.02.23. 22:40:33

@Atok: ja igen, mindenki nagyon elégedett vele. gombi olyan büszke volt a szövegére, hogy el is ismételte a konyakos poharas részt. Laci szerint Alekosz azzal fog támadni, hogy Gombi folyamatosan ki akart menni. én mondjuk eddig nem láttam, hogy alekosz támadta volna gombit, de végüis a párbajon előfordulhat, dehát ő hívta ki

ne most 2011.02.23. 22:40:36

A csajok a fejükben Évára tették a jelet, már nem közelítik meg 2m-en belül.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:40:58

@kérődzőgiliszta: ugye ugye hogy a kurva szempillarebegtetés a hazudgálás netovábbja????????

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:42:29

igazából én eleve azt csodálom, hogy ezek a taktikai zsenik arra már nem is gondoltak, hogy valami konkrét stratégiát állítsanak fel

Azért az kevés, hogy kijelljük gombócot, ő meg, lássuk be, két dolog közül válazstott reálisan; vagy kihívja erzsit, aki a sjaát, jelölő csapata, vagy öngyilkosságot követ el alek által

én azért megkérdeztem volna, mire cseszem el a jelem, ha ráteszem, elvártam volna, hogy utána ne vagdalkozzon eszetlenül, hanem számomra is haszonnal kecsegtető döntést hozzon; konkrétan megmondtam volna, hogy ha alekot hívja ki, nem teszek rá, kész

Elemer 2011.02.23. 22:43:03

srácok ez a gombi gyerek olyan szinten fárasztó, hogy én mindjárt le is lövöm az online-t és megyek aludni. nagyon örülök, hogy már csak pár napig kell nézni

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:43:33

@kérődzőgiliszta: szerintem Szandi, vagy Éva (ha nem bír magával) helyett Anikó lesz a négyesben - és meg is érdemli

ne most 2011.02.23. 22:44:33

@vernon: Alek mellett nincs senki a fiuk közül, mert Béci jött vissza. A lányok pedig Éva miatt távolodnak tőle.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.23. 22:44:40

@vernon: Évának sics senkije, ő fog kuncsorogni Alek után, ő az érzelemfüggő, nem Alek

Bojler Gyuluska 2011.02.23. 22:45:24

Gombár húzz haza, unalmas, buzoid, idióta és állandóan ripacskodsz a sikitozó "humorérzékeddel". Hajrá Alek! ő legalább magát adja!

maghozo 2011.02.23. 22:46:38

@nyuszómuszó: Csak másképp szocializálódott :)) Megint érdekes volt a tekintete amíg magyarázkodott . Tanult pszichológiát és mégsem érzi, hogy a magyarázkodás mínusz a félelem jele ami csak gyengít egy ilyen versenyen mert érzik ezt a többiek.

Elemer 2011.02.23. 22:46:41

@ne most: szerintem egyébként béci és alek simán jóban lehetnének. már voltak erre utaló jelek szerintem és ha van egy kis eszük, akkor összehaverkodnak, úgyis tudják, hogy mindketten döntősök lesznek, a többiek meg aprítsák szépen egymást, küzdjenek meg a harmadik helyért.

Bogi és Burkó 2011.02.23. 22:47:58

@nyuszómuszó: egy mentségük lehet erre, ha tényleg nem érzékelnek semmit abból, hogy a villán kívül kinek mekkora a népszerűsége.

megyek aludni, mert rábukok a klaviatúrára. jó éjt mindenkinek!

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 22:48:30

@vernon: Majd meglátjuk!
:-)
Ne feledd, Szandikáért mennyi mindent megtett már a retek!

@ne most:
Igen ez érdekes! Ez is a putrisok IQ-ját minősíti! Én elhiszem, hogy bent kell élni az alfahímmel, de nem Ráczúr fogja a telefont nyomkodni. Ráadásul nem biztos, hogy Ráczúr szimpatizánsoknak is az a szimpatikus, aki Ráczúrnak!

Még annyit, hogy igen tiszteletreméltó Gombárúr bátorsága! Nem szeretné kitolni az agóniát, inkább jöjjön a gyors halál!
Igazából a többiek még ennek a felismerésnek is a híján vannak!
Megpróbálva odabentre elképzelni magam, hááát max. Éva és Szandika helyében éreznék győzelmi esélyt!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.23. 22:49:00

@gidabiga:
én szinte biztos voltam benne:)

@ne most:
ha nem lenne senki akit kedvelnék, lehet akkor egy sarokban ücsörögnék egyedül, vagy úgy osztanám a népet mint Éva, na jó, egy kicsit finomabban:)

Elemer 2011.02.23. 22:49:17

szemét jerzy nem ad piát aleknak, pedig nagyon erőteljesen kampányoltak évával

vernon 2011.02.23. 22:49:22

"vannak miniszterelnökök" :DDD mondja Gigi épp

maghozo 2011.02.23. 22:49:26

@Elemer: A stáb se bírja mert percenként lelövik az onlinet :)))

Atok 2011.02.23. 22:49:33

Erzsi bekemenyitett es nem nyitja ki az italszekrenyt

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.23. 22:49:55

@ne most:
lemaradt, hogy de sosem lennék kicsi katona:)

Bojler Gyuluska 2011.02.23. 22:50:46

"Algaevő" Szandikának meg szóljon már valaki,hogy ne játsza azt a nem létező agyát mert baromira idegesítő a kétszínűsége!!!

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:50:47

Erzsi egy nettó barom. Mióta ilyen absztinens?

Az állandó szavazók között kisorsolunk 2011.02.23. 22:50:57

Ahaha, csak nem a melten szimpatikus rtl-nek is elege van ebbol szanalmas elmebeteg, rozzant alek faszkalapbol? Ojajj, nehogy aztan az alkoholista, beteges hazudozo eva legyen a kovetkezo, mert egesz azt kezdenem hinni, hogy az rtl rajott a gyomorforgato hibaira ;)

ne most 2011.02.23. 22:51:14

@Elemer: Miről tudnának beszélgetni? Alek vicces, Béci nem.

Bogi és Burkó 2011.02.23. 22:52:10

@Elemer: bezony, bezony. de ennyi eszük sose lesz.

maghozo 2011.02.23. 22:52:54

@kérődzőgiliszta: Ezt a jelenetet már egyszer végigjátszották Zsófikával .
Olyan ez mind a mókuskerék míg fel nem ismerik a helyzetet .

vernon 2011.02.23. 22:53:47

@kérődzőgiliszta: Sztm azt már megbánták :) Teljesen kiszámíthatatlan, és bármikor kontrollálhatatlanná válhat. Ha jól emlékszem tegnap Lilu (vagy ki volt) is sopánkodott rajta..szóval sztm már gyúrják a nézőket a kiejtésére.

hbernadett 2011.02.23. 22:55:02

hogy könyörög piáért ez az ócska alkesz nő... szánalmas

Elemer 2011.02.23. 22:55:27

éva rendithetetlen ha piáról van szó, újabb próbálkozás jerzsinél, de úgy látom most jerzsi is keményfiúként ébredt és nem hagyja magát befolyásolni

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 22:56:01

@kérődzőgiliszta: én is odaképzeltem már magam a villába és erről született is egy látomásom...

vernon 2011.02.23. 22:57:03

online nézhetetlen, 5 mondatból 4et cenzúráznak.

Atok 2011.02.23. 22:57:34

Az kene Lacinak, hogy vigye ki Eva es hagyja kinn :)

Bojler Gyuluska 2011.02.23. 22:58:08

@Ayesha: Nem tudom, hogy Erzsi mit gondol magáról, de az biztos, hogy nagyon szentéletűnek képzeli magát. Egyébként Lacinak mi a célja a harcművészettel, mert én csak a kocsmabunyót nézem ki belőle.

Elemer 2011.02.23. 22:58:20

Laci már megint mozgósítja a HADSEREGÉT :) Jerzsi és Gigi pedig "romantikáznak" a nyugiban.

Doktor Kotász 2011.02.23. 22:58:33

Alek annyival esélyesebb, hogy sokan nem is fognak szavazni, mert minek, és a végén ezért fog kevesebbet kapni.

Egyébként Éva nagy balanszt neki. Na meg hülye is. Ahelyett, hogy megfogalmazná, hogy árulásnak veszi, hogy Szandika kiakar menni, mert szereti Szandikát, és fontos neki, elkezdi csinálni a feszkót. Utána meg amikor Szandika sértődötten kostólgatja, hiába tér ki a támadás elől, már mindenki őt hibáztatja. Pedig ebben tök ártatlan volt. Az Anikótól meg nem igazán volt szép, hogy Évát cinkeli a köpködéssel, mert akkor Éva éppen őt védte Jerzyvel szemben. Mivel Alekosz kitart Éva mellett, Anikó meg Szandika eltávolodik tőle is. Ez nem szép dolog a két lánytól, mert Olivér kiesése utáni hisztijükben csak az Alekosz vígasztalta őket.

Bojler Gyuluska 2011.02.23. 22:59:52

Szent Erzsi nem nyitja a piás szekrényt:(

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.23. 23:00:08

Lacinak mindig szájmenése lesz, mikor bizonyossá válik, hogy legalább két hétig még bent marad

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 23:00:12

@Doktor Kotász: végre valaki átlátja:) szerintem maga pontosan ezt akarta mondani.:D

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 23:01:28

@Ayesha:
Jajjj, ne csigázzzzz!!!!

@vernon:
Azért nem annyira! Ha Szandika médiaérdekességihányadosa 100, akkor Anikóé max. 75! Anikó csak a "sunáznám" kategória. Szandika sokkal szórakoztatóbb! A szófordulatai Alekox után a legszórakoztatóbbak!

hbernadett 2011.02.23. 23:01:44

@Doktor Kotász: vígasztalta? állt mint egy hülye pöcs.. mint mindig

Elemer 2011.02.23. 23:03:22

@Zozó a Leprás Marhapárizsi: de majd most kinyítja mert béci ráparancsolt. eddig amúgy azt fejtegette, hogy juszt sem fogja kinyitni, mert ő hozott egy döntést :)
@Doktor Kotász: nagyon igazad van. szegény alek ott ragadt egy kényszerhelyzetben, amiben két tábor volt és az övében csak megbízhatatlan alakok voltak

maghozo 2011.02.23. 23:03:23

@Doktor Kotász: Alek zavart volt mikor a jelet megkapta .Látszott a tekintetén a kellemetlen érzés . Ha nem szedi össze magát kiesik pont mind Olivér .

hbernadett 2011.02.23. 23:03:51

@Doktor Kotász: ballasztnak hívják azt amire te gondolsz, csatlakozhatsz iq-ban a bentlakókhoz... ez az én szuvenír véleményem

Bojler Gyuluska 2011.02.23. 23:04:12

Alek mindig a kamerába néz, ez engem kicsit frusztrál, de ez csak az én SZUVENÍR véleményem. Laci meg mint megmondóember eléggé nem állja meg a helyét.

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:04:17

A Gigi, hogy megkapta a lehetőséget, hogy úgymond kameramentesen lehessen Jerzyvel, mert ez volt a legjobban megfogalmazott aggája, hirtelen nem tud milyen kifogást találni. Pedig mekkora patáliát rendeztetett, amikor művésznőnek nevezte Alekosz. Ha Jerzyben lenne egy csöpp tartás, azt mondaná, hogy na édesem, szívasd azt, aki vevő rá! Helyette még most is eszi a kefét kínjában...

lucc.gizi 2011.02.23. 23:05:10

ÁÁÁÁ, BömbiGombiMenjélHarcba!!

Ez a barom bátorság lekvárt reggelizhetett, nem baj, Alek kb. 90-10%-ban a francba kinthagyja..hálistennek.

Unalmas, szürke, húzzon haza, de izibe'!

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 23:05:24

@kérődzőgiliszta:

Hát igen, Anikó női szemmel nézve is szép arcú, csinos lány, méltán esélyes a Dubai-válogatott szerepkörre, mint a nagynevű elődök, BódysSSZylvy és társai. De köbö ennyi, mert nyavalyogni meg szenvelegni látom csak.

ÁPROPÓ: a látomás ködös, és még el kell jutnom egy magasabb szintre, amikor is körvonalazódnak a pontos részletek...

ne most 2011.02.23. 23:07:12

Mivel nagy a kockázat, hogy Gombi veszít, senki nem fog szóba állni vele. Ez már látható a közvetítésben.

Éva megpróbál újabb szövetségeseket keresni (egyetlen szövetségese párbajon és a nagy Oli is bukott már). Neki a lányokkal kell megküzdenie és kell egy lány szövetséges. Ez fontosabb lesz, mint Alek.

hbernadett 2011.02.23. 23:07:12

most akkor jerzsi adott nekik piát?

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 23:08:43

Csupán érdekességképp mesélem el, hogy anno a seregben volt jónéhány Ráczúr és Lacipacni féle alfahím, törpenapoleon, előlökött paraszt (szakaszvezető), aki szívatni akarta a népet. Hát szép csendben, észrevétlenül halálraszívattuk őket. Kis ésszel, kis taktikával, és rengeteg humorral!

Bojler Gyuluska 2011.02.23. 23:10:28

Most akkor mi a retkes, kilóméteres Faszért nem basznak, ha kaptak egy kameramentes pásztorórát. Dzsörzéj elég korrektenek kötelezte el magát.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.23. 23:10:29

@Ayesha:
pont ezt láttam ma az egyik újság címlapján
Anikó fantasztikus ajánlatot kapott, Bódy Szilvi útját járhatja majd valami ilyesmi volt

Atok 2011.02.23. 23:10:40

@hbernadett: Comboskodott, hogy nem ad, de aztan Beci raszolt es mar loholt is kinyitni a vitrint...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 23:11:16

@Ancilla: Én úgy érzékelem, Éva a lelke mélyén nem rosszindulatú, hanem egy szerethető ember, szerintem tud szeretni, ha akar. Ha jó kedve van, akkor viccesen sziporkázik, kedves, segítőkész, ráadásul olvasott, okos nő, az online-ban egyszer azt mondta, hogy a tárgyak közül egy jó könyv hiányzik neki. Óriási szeretetéhség van benne (ugyanez elmondható Anikóra, Jerzyre és Szandikára is), belülről nem tartja magát szerethetőnek, ezért páncélt növesztett maga köré, örök védekezésre berendezkedve, önbizalomhiányát olykor túlkompenzálva.
A nagyközönség egy jelentékeny része a páncéljában rejlő fegyverarzenált látja csak. Önbizalomerősítéssel, pozitív gondolkodásra serkentéssel, hogy ő egy szerethető ember kihozható belőle a jó és a páncélzat hatékony, kontrollált kezelése.

hbernadett 2011.02.23. 23:11:40

ezen a meztelen csiga alekon jobb helyeken átnéznek, vagy kinyomják mint egy pattanást, az életbe még egy ilyen visszataszító embert nem láttam!

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 23:15:19

@Doktor Kotász:
Jajjj! Hát van még valaki, aki azt gondolja, hogy Jersey IQ-ja magasabb egy frissen kaszált fűszálénál?
Az ilyen a legsötétebbfajta zuzmó szintű életképes organizmus.
Kb. a rosszhíréből ismert dolgok tartják felszínen, hogy a retkes búzáknak a szopóskurvája és csuporkája.
Az egy óra kameramentes, de mikroportos potenciális szex is ennek köszönhető!
Van egy félig elszopott frutim arra, hogy nem lesz képes Gigit megfércelni!

ne most 2011.02.23. 23:15:33

@hbernadett: Ha átnézel rajta miért zavar?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 23:15:40

@Ayesha: A vicces dolgok kellenek a VV4-be, nem a katonás rend.

ne most 2011.02.23. 23:17:55

Gigi nem akar dugni, nincs már szüksége Erzsire,de nézők kedvéért még elbeszélget egyet kettesben Erzsivel. Ez számára egy feladat.

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:18:04

@hbernadett: "ballasztnak hívják azt amire te gondolsz, csatlakozhatsz iq-ban a bentlakókhoz... ez az én szuvenír véleményem"

Szerintem nekem magasabb, mint neked, és ezt statisztikai alapon mondom, nem azért, hogy sértegesselek, mint te engem.

Csak kérdezem, hogy te troll vagy, esetleg csak a személyiséged olyan, hogy akinek más a véleménye, azt betámadod ilyen piti stílusban?

Nekem sokkal izgalmasabb az, hogy kielemzem magamban a szereplőket, és mások milyen következtetésre jutnak, mint maga a műsor. Azt vettem észre, hogy az emberek, ha kiválasztanak egy szereplőt kedvencnek, akkor nagyon elfogulttá válnak. Mindig nevetek azon, amikor valaki elkezdi sértegetni a másikat azon az alapon, hogy nem egyezik a játékosokról alkotott véleménye. Ez a játék sokkal többet mond el a nézőkről, mint a szereplőkről. Én a saját kedvenceimmel szemben is kritikus vagyok. Sőt, olyanokat is kedvelek most, akiket korábban nem. Ha pedig hibáznak, azt is észreveszem, nem maszatolom el valami kifogással.

Az intelligenciáról meg nem sok fogalmad van. :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 23:19:06

@Doktor Kotász: Alekosznak az a legnagyobb korlátja, hogy tárgyként kezeli a nőket és nem tekinti őket teljes értékű szövetségesnek. Ha ezeken túl tudna lépni, Évával és Anikóval erős szövetséget tudna létrehozni.

hbernadett 2011.02.23. 23:19:19

aleknek nincs már esélye

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:20:38

@Ayesha: Igen, csak az Éva hibája, hogy ezt nem tudja érthetően közölni. Na de nem is stabil idegileg.

hbernadett 2011.02.23. 23:21:04

@Doktor Kotász: sajnos nem tudok veled vitatkozni, iq-ilag nem vagy kompatibilis :-D

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 23:21:42

@Peter_Cs: Alekosznak a legnagyobb korlátja szerintem az, hogy kurvára unja szegénykém az örök szárazbarát funkciót.

genevieve 2011.02.23. 23:22:10

@Peter_Cs: hoppá, sose hittem volna,, de most egyetértek veled:-D

ne most 2011.02.23. 23:22:33

@Peter_Cs: Ha tárgyként kezeli, akkor hogy tud pont Évával beszélgetni vagy Anikóval. Az ember nem beszélget egy tárggyal. Alekosz azt szeretné, hogy őt kezeljék tárgyként a nők, de kevés nő akar egy Alek nevű tárggyal dugni.

vernon 2011.02.23. 23:23:14

@kérődzőgiliszta: lehetséges, bár a saját véleményem az, hogy eleinte sokkal érdekesebb volt, mostanra már unalmas az állandó hiszti és dráma.

Na most onlineban Éva felvilágosítja Alekot hogy egyedül ő várja vissza :) Vicces h eddig nem vette észre..

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 23:23:25

@ne most:
Ha jól megfigyelted, akkor emlékezhetsz rá, hogy Éva nem kicsit biszexuális! Valószínűleg ezt Ádám is szívesebben elnézi neki, mint azt, hogy Alekoxal mitimatiznak a paplan alatt.

ne most 2011.02.23. 23:23:30

@hbernadett: komoly érvelés... Mintha eddig lett volna több esélye.

hbernadett 2011.02.23. 23:23:44

pezsgőt műanyagból nem iszik, de pálinkásból bort lehet, ez a fejingatás nem valami idegrendszeri betegség?

lucc.gizi 2011.02.23. 23:24:46

@hbernadett: drágám, mit tolsz, hogy azt gondolod, Aleknek nincs esélye???? Te melyik műsort nézed?

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:25:30

@Peter_Cs: "Alekosznak az a legnagyobb korlátja, hogy tárgyként kezeli a nőket és nem tekinti őket teljes értékű szövetségesnek."

Ha sokat hangoztatnak valamit, azt a legtöbb ember elfogadja igazságnak.

Pedig nem igaz, hogy Alekosz a nőket tárgynak kezelné. Egyszerűen fogalma sincs a nőkről. :-)
Nem lenézi őket, hanem mellőzött, mert nem érti őket. Ha tárgyként kezelné a nőket, akkor sokkal sikeresebb lenne a nőknél. :-)

És most hagyjuk az állszent szövegeket, mindenki tudja, hogy most miről beszéltem. Bár biztos lesz olyan, aki megpróbálja kiforgatni. :-)

elek1 2011.02.23. 23:25:54

@hbernadett: Még szerencse, hogy ez nem rajtad múlik.

hbernadett 2011.02.23. 23:26:01

a kócbaba ha annyira értelmes, hogy nem látja azt a tényt hogy saját maga miatt utálják őt?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.23. 23:26:40

Éva: nekem KELL az az ágy, a sajátom!

vernon 2011.02.23. 23:26:50

@Peter_Cs: @ne most: Szerintem sem kezeli tárgyként őket, egyszerűen nem tud udvarolni. Én arra tippelnék, hogy még szűz.

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:26:55

@Elemer: "nagyon igazad van. szegény alek ott ragadt egy kényszerhelyzetben, amiben két tábor volt és az övében csak megbízhatatlan alakok voltak"

Igen, tényleg ez a helyzet.

hbernadett 2011.02.23. 23:27:16

@lucc.gizi: mert egy hülye fasz, ki akar egy ilyen okoskodó kukacot nézni?

hbernadett 2011.02.23. 23:27:50

látom kár is ebbe a szellemi toprongy társaságba beleszólni, élvezzétek csak egymást :-D

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 23:28:34

Látomásom támadt...
Zenére ébredtem, egy rohadt idegesítő, HÁFFÁNNÁNÁ kaliberű muzsikára. És nem is a saját ágyamban ébredtem!!!
Kinyílt a szemem és felsikoltottam...rémülten kerestem valami plüssmacit, ananászt, bármit, ami megvédhet attól, ami bánthat, ami most megfagyasztotta a vért az ereimben.
Megláttam a valaha volt legijesztőbb lényt a földön...

Hogy ki az?? a helyes megfejtők nyereménye egy szuvenír jog.

ne most 2011.02.23. 23:29:30

@kérődzőgiliszta: Éva inverz sznob, ha lenne bent egy jóképű igazi erőszakos nagypofájú surmó, azonnal lefeküdne vele. Gondoljunk csak vissza mikor Erzsivel vagy Gombival próbálkozott, nem az intelliganciájával akart hatni.

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 23:29:51

@vernon:
Meg azt se, hogy ezzel Alekox is tisztában van!

@ne most:
Jajj, mennyire tévedsz! Ha tudnád, hogy momentán hány nő szeretne Alekoxal, kamerák előtt egy rendeset kofircolni!!!

Apróság. A médiában az Alekox-szerű figurák az igazán izgalmasak! Ezt az mind az írók, mind a szerkesztők pontosan tudják! A vv4 számára főnyeremény volt Alekox ki(be)kasztingolása! Ezért szvsz védeni is fogják a legvégsőkig! Nem biztos, hogy ő nyer, de a végéig ott lesz, az tuti!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.23. 23:30:48

Alek nem gondolta volna, hogy a Gombár valamikor úgy fog nyilatkozni róla...
Éva szerint van egy ilyen alkoholfogyasztása...

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:31:21

@maghozo: "Alek zavart volt mikor a jelet megkapta .Látszott a tekintetén a kellemetlen érzés . Ha nem szedi össze magát kiesik pont mind Olivér . "

Igen, erre én is látok esélyt. Mert sokan lealkoholistázzák. Az, hogy elvan egy konyakkal, és közben szivarozik, az a mediterrán alkoholkultúra része. Ezt kritizálni hazánkban elég álszent. Mondjuk Béci jobban felöntött a vitrinből... De azért Alekosz az alkesz...
Hát persze.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.23. 23:32:35

Alek azt akarja, hogy a Prolivér - legyen - ott, mert hozzá ra - gasz - ko - dik!!!

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:37:20

@hbernadett: "sajnos nem tudok veled vitatkozni, iq-ilag nem vagy kompatibilis :-D"

Ez teljesen egyértelmű. Nyílván ez a vagdalkozás számodra az IQ mérőfoka.
Ezt még te magad sem hiszed el, akkor miért várnád el a többiektől, hogy elismerjék?

Na most trollkodni fogysz, vagy egyszerűen csak nem fogsz ráérni? Bármelyiket is választod, az meghátrálás. :-)

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 23:37:21

Alekox érdekesen egyesít magában rengeteg médiatoposzt! Van benne Woody Allen, Szőke András, Pepin bácsi, Hivatalos elvtárs, etc.
Ugyanakkor kellően higgadt, szinte semmilyen gond sincs vele, 99,9%-ra hozza a tőle elvárt dolgokat.
10 év múlva csak rá fognak emlékezni vv-gal kapcsolatban!
Ha nem lenne, akkor nem lenne ekkora netes fan-klub és érdeklődés a műsor iránt! Nyugodtan elmondható, hogy az egész vv4-et Alekox viszi a vállán, csak nem tud róla, (de - láthatóan - elég jól érzi) és ezt elég jól kihasználják retekék!

hbernadett 2011.02.23. 23:37:46

sziasztok ti korlátoltak

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 23:38:05

@Doktor Kotász: Alekosz, ahogy mindennapjait éli, időstruktúrájában is mediterrán ember, Zorba és Šurda keveréke.

hbernadett 2011.02.23. 23:38:25

@Doktor Kotász: nevetek rajtad :-D bár alek jobb nálad

vernon 2011.02.23. 23:40:16

@kérődzőgiliszta: Igen, már az első két hét is szinte csak róla szólt. (ahogy csajokkal bénázik). Most jót mondott Éva, hogyha ki megy ő meg Alek, akkor dögunalom lenne :D

mozifan 2011.02.23. 23:42:00

Képi beállításban egy kiváló színházi kamara előadás. Én szívesebben nézem ezt, mint a görcsös-romantikát. Remélem a retek is ezt gondolja(erre épp megszakad az onlány).

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:42:00

@Peter_Cs: "Alekosz, ahogy mindennapjait éli, időstruktúrájában is mediterrán ember, Zorba és Šurda keveréke. "

Hát mondjuk azok a figurák macsók hozzá képest. Zorbva egyértelműen, de még Surda is. :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 23:43:16

@vernon: A többiek Olivér kivételével szerintem egy-másfél éven belül kihullanak a köztudatból.

Atok 2011.02.23. 23:43:49

Gombi szulei mikor mondtak neki, hogy ne Alekoszt vigye?

elek1 2011.02.23. 23:44:43

@kérődzőgiliszta: Szerintem a maga nemében egy meg nem értett zseni. Ez a tény rettentő fájdalmasan hat rengeteg túl iskolázott egyénre és ezért lett újabban divat őt utálni. Ott van vele egy doktor és láttuk micsoda különbség van kettejük gondolat világa között. Az egyik szerethető a másik pedig nem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 23:44:52

@Doktor Kotász: Az életvezetése időstruktúrájában tartom hozzájuk hasonlónak csak.

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 23:44:55

@ne most:
Igazad van!
Csak az életben kb. mindenki átlátja, hogy egy Baukó Évával csak veszíteni lehet! Max. titokban levarrják egyszer, rosszabb esetben kétszer, azután dobják!
Az a baj, hogy a látszat ellenére Éva nem szerethető! Ön és közveszélyes! Legfőképp arra veszélyes, akitől érzi, hogy szereti. Mert azt hiszi, hogy azt birtokolhatja és kényére-kedvére azt tehet vele, amit akar.
Gondoljatok bele a régen hallott dolgaiba! Ő volt Talmácsi szeretője, és a Havas H is szerette volna jól megb@szni!
Na de nem ezért szeretjük!
Egy ilyen figura kitűnő egy ilyen műsorban. Kb. mint Lucy volt a Dallasban.
Nos, kb. ennyi az Éva!

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:44:59

@hbernadett: "sziasztok ti korlátoltak"

Mondtam, hogy troll volt. :-)
Ha ez nő, akkor Alekosznak több szex jutott odabent, mint neki kint, ha meg férfi, akkor az egész életében annyi. :-)

Atok 2011.02.23. 23:45:35

Erdekes, hogy Alek egy rossz szot nem mond Gombira, sot meg dicseri is :) Ugyanez volt a Zsofival is, meg fenyezte is ot a parbaj alatt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.23. 23:46:31

@elek1: Lászlónál sokkal jobb stratéga és viccesebb is.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.23. 23:47:23

én nem értem Anikót és Szandikát egyáltalán.

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:47:29

@kérődzőgiliszta: Igen, ezért írtam, hogy Éva egy ballaszt. Hisztis, nem tudja magát kifejezni, és felégeti a kapcsolatait úgy, hogy nem is érti mit csinál...

elek1 2011.02.23. 23:48:35

@Peter_Cs: Én is így látom, és még rengeteg mindenben Alek a jobb.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 23:49:24

@Atok: a szempillás meg még el is hiszi a bókokat, gondolom:D

Doktor Kotász 2011.02.23. 23:49:33

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: "én nem értem Anikót és Szandikát egyáltalán. "

Éva szigeteli el Alekosztól őket. Nem tudatosan, de ezt teszi.

kérődzőgiliszta 2011.02.23. 23:53:32

@Peter_Cs:
"mediterrán ember"
Na ez tetszett!
:-)
Mondjuk Zorba csak a görögsége miatt jöhet szóba, de találó!

Kevés olyan dilettáns keveredett a médiacirkusz környékére, mint ő!

A nagy kérdés, mennyire lenne képes elviselni egy esetleges győzelmet, meg azt a felhajtást, amivel jár!

Ne felejtsük el, ez is kell ahhoz, hogy valaki tényleg sikeres legyen. De szvsz Alekox annyira egyszerű, ráadásul egyszerre teflonbevonatú, kevlárszilárdságú, titánkönnyűségű, hogy garantált a sikere!
Már korábban is írtam, beszarás lenne vele pl. a vacsoracsata, vagy a vv-hez hasonló realitik! De mint hivatalos megmondóember is kiteljesedhet!
:-)

elek1 2011.02.23. 23:54:06

@Doktor Kotász: Éva az első párbaján hibázott egy nagyot. Ha akkor a Gigit viszi ki és kint hagyja most egész más lenne az egész műsor.

Ayesha (törölt) 2011.02.23. 23:55:55

@elek1: mekkora boldogság lett volna már akkor nekem, ha az a megjátszós álszent szűzkokott kint maradt volna...

mézescsók 2011.02.24. 00:01:15

@fesztiválozó: Giginek van szakácskönyve és papírt is kapnak rendesen, ha mást nem, akkor az üzeneteket. Azokkal is lehet játszani, meg üzengetni is nem a közfülnek szánt dolgokat.
@gastro vazze: ennek ellenére van papírjuk, füzetük, stb.
@nemvállalom: egészséges, erős fogai vannak. Kicsit kiállnak, de még inkább az övé, mint Szandié! Alekoszé jobbak?
A tesók fogai látszanak a legjobbnak.
@villanat- nyugiszoba: Éva kivételével, aki nem nagyon látható papucsban, a csajok ugyanolyan - a lábuknál nagyobb -papucsban járkálnak, szóval őket is lehet agyonverni. Különben nagyon kényelmes és tapasztalatból beszélek.
@fran7: Thomas Mann: József és testvérei
@MegLepke: már a Vv-ben is hiteltelen és uncsi volt az a hatalmas nyáltenger, amit Olivér a nyakunkba öntött égigérő szerelem néven, Ő, a vagány fickó, a humorzsák. Nekem nem hiányzik, holnapra meg úgyis kibékülnek. Örök hálám és nagyrabecsülésem az RTL-nek, amiért megtiltotta neki, hogy vetkőzzön a Nők Lapjának. Ha hinni lehet a Velvetnek, ami azért elég sokat levon a hír valóságtartalmából. Ha igaz, akkor nagy szolgálatot tettek az emberiségnek.
@Zelefánt: ha iszik egy kicsit, akkor nemcsak aláfekszik, hanem ráadásul szerelemből!
A borokkal egyetértek: ugyan nem sokat értek hozzájuk, de azt tapasztalatból tudom, hogy a márkásaktól, pl. a tokajitól hányok, konkrétan az illata miatt. Mondjuk kannás bort még nem ittam. Szerintem nem is fogok.
@arkangyal44: helyes mese ez kedves, nem ellenemre jegyezted le.
@Ancilla: egyszer próbáltam erről eszmét cserélni Lanoissal, de meggyőzött, hogy ez - a nézők befolyásolása - helyes és kívánatos műsorpolitika.
@shinny bayaar: az ízlések egyik fő vonzereje, hogy különbözőek. A nők közül a legmutatósabb ott bent. Bár nincs nagy konkurrencia a Vv-ben, de kint is a bombázó kategóriába tartozik. Szerintem. És annak ellenére, hogy sosem vonzott a saját nemem.
@ruzs54: na, ezen röhögtem, tényleg, miért is vannak problémái ennek a tanrtaszex szakértő úriembernek (akkor adta elő, amikor éppen a Balatont biciklizte körül és testét uralva gyönyörködött a panorámában)
@Mme Chauchat: mindenképpen kínos szitu. A nyüglődés is, meg az is, ha ennyire szexre kihegyezetten küldik őket a nyugiszobába. Az ilyesmi tapasztalatom szerint spontán a legjobb és maximálisan egyetértek azzal, hogy mindketten tanácstalanok. Ebből nem jöhetnek ki jól és mi, nézők sem. Ha lesz szex, akkor azon csámcsog a bulvár, ha nem, akkor jön a leszbi-homo szöveg, hogy ez mennyire álkapcsolat, aztán a nyakukba zúdítanak valami elmebeteg büntetést akármiért. A gyalázatos háládatlanoknak, akik a csatorna minden erőfeszítése ellenére önjáróak mernek lenni. A múltkor ugyanezért (kamera letakarása) még összesen 12 nap büntetést kaptak! Viszont akkor már inkább legyen szex, mert eggyel kevesebb apropó lesz a zaklatott idegállapotra hivatkozásra. Szóval intézkedjen a csatorna és lehetőleg közölje az időpontot is, hogy megátalkodottabb nézők bámulhassák a fekete képernyőt! Ja, és jöjjön Béci is a pohárral!
@mocskosmacska: Gombi ma a kihívásnál nagyon frappáns, összeszedett és klassz volt. Alekosz meg lilult és nem hitt a fülének.

Hajnalka! Tele vagy kéretlen jó tanácsokkal, ez biztos, ezért aztán én is adok egyet: ha fulladsz, próbáld ki a Sunbriset. Olyan, mint egy lórúgás, de garantáltan kapsz levegőt!

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:03:21

@elek1:
Nagyon jó egy-két beáldozható gyalog a közép és végjátékban!
:-)
A retekék sok karakterrel félrenyúltak. Leonidasz, Laci, Jersey, Gigi önmagukban dupla nulla karakterek! Még a mamájuknak is unalmasak!
Ráqrtak a Gináékkal. Rosszul döntöttek Zsuzsi-ügyben, Jersey-ügyben.
Szandika folyamatosan pengeélen táncol.
Ha a szépfiúk közül valamelyik izgalmasabb lett volna, Bécit észre sem vennénk! Ő csak egy Gombi és Jersey mellett/miatt rughat labdába! Képzeljetek a helyükre Olivér vagy Majka típusú arcokat!

Elemer 2011.02.24. 00:07:20

Alekosz gentleman lesz a párbajon, de azért reagálni fog. éva szerint annyira ne legyen

MegLepke 2011.02.24. 00:07:44

@mézescsók: de rendi vagy, hogy most már nekem is írtál, miután a múltkor megjegyeztem.:) Egyetértek egyébként.:)

jörgömös 2011.02.24. 00:09:12

A vodkát miért szagolgatja a Paprikajancsi?

Elemer 2011.02.24. 00:09:35

évát annyira bírom ilyenkor: most miért lepődsz meg ezen? emberek. gusztustalan emberek

elek1 2011.02.24. 00:10:00

@kérődzőgiliszta: Erre jön még az, hogy szombaton megmutatták a Gigi műbalhéját amint a Jerzyt próbálta védeni, és akkor rájött ő vagy a Béci, hogy egy idegenért kockáztatta a népszerűségét és ezért másnap a Jerzy már ki is lett rúgva. Milyen őszinte szerelem volt ez?

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:10:05

@elek1: Az biztos, hogy más lett volna, ha Gigivel kezd. :-)

Elemer 2011.02.24. 00:10:42

éva: elmondjam neked, hogy miért hívott ki? kíváncsi vagy rá? elmondom én neked! azért hívott ki mert...adás el :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 00:12:32

@kérődzőgiliszta: Ha Zsuzsit nem zárták volna ki, egy izgalmasabb karakterrel több lenne bent. A Rácz testvérek, Leonidász, László, Jerzy, Gina&Kristóf, Zsófi szürke karakterek, Szandika és Gombár meg rapszodikusságuk miatt kockázatos karakterek.

elek1 2011.02.24. 00:13:41

@Doktor Kotász: Rengeteg későbbi problémától megkímélte volna magát!

Elemer 2011.02.24. 00:13:56

@Peter_Cs: ne haragudj mester, tudod, hogy tisztellek becsüllek, de zsuzsi egy ostoba, primitív ócska kurva volt. semmi izgalmas nem volt benne

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:15:33

@elek1:
Hát az Erős és Egészséges Ráczék nem engedhetik meg, hogy egy Éva által letüsszentett Jerseyt beengedjenek maguk közé! Az ilyen gyengepengéket kilökik a falkából közprédának!
Jersey egy ilyen pimf szituból sem volt képes kijönni kevésbé vesztesen. Éva porig alázva magát is lenyomta ebben a konfliktusban a kisköcsögöt.

jogaszlany 2011.02.24. 00:15:57

Jó estét!

De gáz ma (is) az online, csak éva meg alekosz, az is szakadozva...

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:17:09

@elek1: "Erre jön még az, hogy szombaton megmutatták a Gigi műbalhéját amint a Jerzyt próbálta védeni, és akkor rájött ő vagy a Béci, hogy egy idegenért kockáztatta a népszerűségét és ezért másnap a Jerzy már ki is lett rúgva. Milyen őszinte szerelem volt ez?"

Na erről lemaradtam. :-)

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:18:08

Oppá, elszállt a postom!
Na röviden:
@elek1:
Az erős Rácz-klán nem engedheti meg magáőnak, hogy egy Éva által letüsszentett, önmagát megvédeni képtelen Jersey családtag legyen.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:18:51

Ez a blogmotor....
Most meg megjelent!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 00:19:47

@Peter_Cs: Ha Zsut nem zárták volna ki, valaki kórházba kerül. Vagy ő, vagy az egyik lakótársa...

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:20:16

@Elemer: A Zsuzsi szimpatikusabb volt, mint a többi lány. Alekoszt értékelte félre, és ezért csinálta ki Olivér. Ha bent maradt volna, akkor ma Alekosszal és Olivérrel jóban lennének, és a Gigit már rég kirakta volna. :-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 00:20:42

Most levetítik nekik a bemutatkozó filmjeiket, hogy emlékeztessék őket, mit ígértek...

vernon 2011.02.24. 00:20:57

@jogaszlany: Ja, azért szervezték nekik most ezt a vetítést, hogy addig se beszéljenek kínos témákról :)

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:22:10

Gigi nélkül meg a Rácz úr sem maradt volna sokáig, és Olivér sem járatódott volna le, hogy kiessen egy strici ellen is. Mert Olivér onnantól lett rossz figura sokak szemében.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:23:27

@King of Shadows:
Cöcö!
:-)
Az egyik ajtónálló negró a nyugiszobában a grabancánál fogva megemelte volna 10 cm-t, és Rubinka elmagyarázta volna neki, hogy milyen csúnya dolog dobálózni!
:-)

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:23:40

@vernon: Szerintem nem kínosak a témák, csak nem akarják lelőni a poénokat az összefoglalóra.

Elemer 2011.02.24. 00:24:33

kiváncsi leszek gombócka kisfilmjére, vajon a rákos gyerekeket meg fogja említeni?

MegLepke 2011.02.24. 00:25:09

Hát én be se kapcsolom. Elmondásotok alapján ez kurva unalmas.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:27:08

Számomra egyre nyilvánvalóbb, hogy bejmennek hírek a külvilágból a putriba.
Oli is ilyesmiből foghatott szagot, hogy baj van odakint. Gombika is egy fülesből tudhatja, hogy Picur kurválkodik.

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:27:35

@King of Shadows: Nem hiszem. Ha Alekot nem ismeri félre, akkor elbandázgatott volna az Olivérrel nyugiban. A Ráczékkal is paralil összekapott ott, ez szigetelte el. Mint kiderült, volt már erőszak áldozata, illetve volt már tanúja is, ezért reagált másként Alekosz nőkhöz való közeledéséhez.

Atok 2011.02.24. 00:27:59

Becinek berepul a legy a szajaba

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 00:29:26

Most mindenki Béláék bemutatkozóját dicséri...

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:30:51

@King of Shadows:
Hát egy intenzív nyálcsere Éva és Jersey között izgalmas lett volna! Netán ráspriccel egy molekula Gigire is .... Képzeljétek el, hogy rohant volna Bécikéhez!!!!
Jajjj! Azért ekkora dramaturgiai érzék se Évában se Jerseyben sincsen!

Elemer 2011.02.24. 00:31:25

@Elemer: úristen még rosszabb, mint amire számítottam. elhunyt édesapja emlékére akart bemenni a villába!!!!

Atok 2011.02.24. 00:31:29

Gombi Majkahoz hasonlitja magat...

Elemer 2011.02.24. 00:32:13

gombi most tényleg úgy beszél, mint egy rossz burnyák

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 00:32:31

@Doktor Kotász: A félreértések elkerülése végett: én nagyon kedvelem Zsuzsit, de szerintem nem bírja a bezártságot, és Évával sem sokáig bírták volna elviselni egymást...

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:32:41

@Atok: Hát még mindig jobb, mintha kifelé repülne valami!

vernon 2011.02.24. 00:33:39

@kérődzőgiliszta: Ami biztos, hogy a Blikket megkapják. Ez nem titok mert valamelyik videóban Béci lapozgatta épp. Szóval ott olvashatták ezeket. A többit meg ki tudja..

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:35:14

@King of Shadows:
Na hát épp ez a nézhető!!!
Két HP, akik elkötögetnek egymás mellett rózsaszín köntösben, marokra fogott bögrékből szürcsölve....
brrrr

Atok 2011.02.24. 00:36:43

Szavazzatok Lacira mert akkor lesz humor a villaban...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 00:36:43

@kérődzőgiliszta: Szerintem Gigi egyáltalán nem gonosz, csak nem szereti kifejezni az érzelmeit. Az meg természetes, hogy stresszhelyzetben Bécihez szalad, mert őt ismeri a legjobban. Ha másvalakinek is lenne bent egy kinti ismerőse, az is ugyanezt csinálná. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 00:39:36

@kérődzőgiliszta: Az meg a szerkesztők hibája is, mert irányítani kéne, el kéne látni őket normális feladatokkal... :)

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:39:38

@vernon: Kábé olyan Blikket kapnak, mint amilyen Pravdát a Lenin elvtárs.
Szóval az csak egy színes papír, és egyben reklám a Blikknek. Én nem olvasom azt az újságot, de tuti, ha valami abban benne van, azt a szerkesztők akarják, és ezért van egy alku cserében a lap és a VV között. Ennek része, hogy a lakók kapják a "Blikket". Persze nem az igazit, hanem egy rövidített és csak nekik szólót.

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:41:38

@King of Shadows: "Az meg a szerkesztők hibája is, mert irányítani kéne, el kéne látni őket normális feladatokkal... :) "

Hát a normális feladatok azok, amik nem hiányoznak egy ilyen műsorba. Nem arra vagyok kíváncsi, hogy pulóvert kötnek, hanem arra, hogyan viszonyulnak egymáshoz.

Atok 2011.02.24. 00:41:59

Feltek, hogy esetleg robban a Szandal-bomba, inkabb elvettek a kepet

fordp01 2011.02.24. 00:42:37

hogy az volt már, hogy Anikónak megint "szuvenir" véleménye van? :D:D:D

kéne ezeknek egy lista, szuverén, szuvenir, szuterén, szaniter, Szinetár, stb, legalább ennyit fejlődjenek a villában :D

Doktor Kotász 2011.02.24. 00:42:59

Egyéblént Gombár urat többet láttam részegen, mint Alekoszt, ennyit a kihívásos konyakos poharas szövegeléséről.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:46:19

@King of Shadows:
Na még csak ez kéne!!!!
Nincs unalmasabb dolog a normális feladatokat végző normális embereknél!

Atok 2011.02.24. 00:47:23

Hm, "This video is no longer available due to a copyright claim by Magyar RTL Televízió Zrt.." ezt irja a Youtube. Vissza akartam nezni egy Alekosz bestofot :)

Elemer 2011.02.24. 00:48:03

@Doktor Kotász: gombár úr szava annyit sem ér, mint egy szaros vécépapír. ugye azzal kezdte, hogy ő mindig az évára fogja rakni a jelet, bármi lesz és őt fogja kihívni. aztán kiderült, hogy éva erős, akkor elkezdett alibiből jerzsire pakolgatni, merthogy riválisok, meg revans, holott nem volt köztük semmilyen konfliktus a beszavazót leszámítva, azt meg egy hét alatt megbeszélték. de azért mondta, hogy ő jerzsivel akar párbajozni őt fogja kihívni. alekosznak azt mondta, hogy nagyon hálás neki, amiért jó volt hozzá és sosem felejti el és sohasem ártana neki. azt is mondta, hogy ha párbajoznának akkor nem fog rá semmi roszat mondani. ehhez képest már a kihíváson is sértegette, szóval gombár úr egy nagyon derék, egyenes, tisztességes ember, dehát ez nem túl meglepő

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:49:38

@Doktor Kotász:
Na azért Gombárúr nem is akarta olyan nagyon megbántani Alekoxot! Csak épp egy kicsit, a látszat kedvéért! Cserébe majd Alekox is elmond egy-két keresetlen alekizmust a párbajon Gombikáról!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 00:50:33

@Doktor Kotász: @kérődzőgiliszta: Nem is "kötözködést" értettem a "normális feladat" alatt, hanem azt, hogy ne erőltessék már azt a hintázgatást, meg hasonlókat...

47pcc63 2011.02.24. 00:52:10

@Doktor Kotász: És alekosz Kelfelj Jancsi fejét hányszor láttad? Tudod a kelfeljjancsi játékára gondolok,ami úgy imbolyogva mindig visszaáll.

vernon 2011.02.24. 00:52:14

@Doktor Kotász: Ezt konkrétan tudod vagy csak feltételezed? Mert én is gondoltam rá, hogy ők esetleg más verziót kapnak, de biztosra nem mondanám azért.
És mivel én sem olvasom a Blikket, ezért nem is tudom mi van benne :) Olyat mondjuk simán el tudok képzelni, hogy nem minden nap kapják meg, és akkor ezzel szelektálják az infókat.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:54:57

@King of Shadows:
Értettük mi ezt, nagyon is. Ez csupán egy dramaturgiailag lecsapott feladott labda volt:-)

fordp01 2011.02.24. 00:55:50

amúgymeg ha Gombi tudná valahonnan, hogy Pic Úr félrehord, annak látványos jeleit adná szerintem, tekintve, hogy a nyavalygáshoz/bőgéshez két rossz szó elég neki...

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 00:56:15

@vernon:
Kb. 5 percig tart előállítani egy megfelelően megírt, Blikknek látszó tárgyat!

Atok 2011.02.24. 00:56:32

@vernon: Amit latni lehet a kozvetittesben, akkor csak egy lapot kapnak, amin van egy cikk es a tobbi pedig az sms

lucc.gizi 2011.02.24. 00:57:17

A kutyának sem tűnne fel, ha Gombár, Dzsörzi, Gigi, Csőrmester Laci hazahúznának...Szürkék, uncsik.
Sikítófrászt kapok, akárhányszor az a tohonya csőrmester a csatáról regél:-(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 00:58:08

@kérődzőgiliszta: Aha. :)

Akkor ez még magasabb lesz...
Szerinted Hombár Úrról mit fognak beadni a párbaján? Azon kívül, hogy "Gombár Tábornok Úr takarodót fúj"? :D

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 01:01:11

@fordp01:
Na persze! Én manifesztálva a hírek beszivárgását, a retekklub beszerkesztené ezt az összefoglalóba!
Ébresztő!
Képzeld el, Gombi ül az asztalnál, bicskával kaviárt lapátol, és közhírré teszi, hogy Picurka odakint félrebasz, pont úgy, ahogy eddig szokott, amiért is elpicsáztam, és fél év mosolyszünet volt emiatt!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:02:26

Egyébként arra is nagyon kíváncsi leszek, hogy Gigi majd lesz-e elég tökös ahhoz hogy kitálaljon a szerelmi üggyel kapcsolatban? Például elmondhatná, hogy a szerkesztők erőltették rájuk az egészet... :D

Doktor Kotász 2011.02.24. 01:03:09

@King of Shadows: A hintázás a legjobb dolog. Akkor egy kicsit átmennek őszintébe...

fordp01 2011.02.24. 01:04:16

@kérődzőgiliszta: :))) vagy mondjuk elköpi, hogy azért jött be a villába, mert nem akarta nézni, hányan mennek végig a nőjén :D ez már konteo, viszont simán beleillik a maci elhajigálása...

Doktor Kotász 2011.02.24. 01:04:36

@vernon: Már régen is csak egy színes nyomtatott lap volt. Vagy te láttad bármelyiket is lapozni? :-)

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 01:05:02

@King of Shadows:
Hát azt, ahogy a Gombi-klán ül telefonokkal a kezében és sztereóban nyomják az SMS-eket, Picur meg számolja: ezerkétszáztizenöt....!
Közben jön egy kisúgótól egy telefon a vágószobából, hogy nyomjátok tesók, Alekox már kétezerhatszáznál jár!

47pcc63 2011.02.24. 01:05:51

@kérődzőgiliszta: Hiába várjátok Alekoszt a finisbe,mert minden esélyesből nem lesz első.
Ez tuti így van!!!
Nézd az első szériát.Ott esélyes volt Majka,végül Szabolcs nyerte!
A másodikban esélyes volt az Anikó,végül a Laci nyerte!
A harmadikban Leo.ott viszont a súlyos beteg édesanyja miatt Miló nyerte!
Ezért vegyétek ezt tanulságnak!!!

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 01:07:31

@King of Shadows:
Szvsz Gigike szép csendben belöki, hogy előjöttek a hüvelygombái! Ettől Jersey dákója angströmnyire zsugorodik.

fordp01 2011.02.24. 01:07:35

@King of Shadows: na ja... már ha nem lenne egyébként is nyilvánvaló mindenki számára, főleg a legújabb "dughattok-egy-órát-kamerák-nélkül" projekt fényében :) az mekkora volt mondjuk, ahogy Gigi arról siránkozott, hogy hát egy rendes dugás előtt azért vacsora, meg pohár bor... bazmeg, amikor kivittek titeket a flancos szállodába, ott minden volt, azt asse volt jó, hülye. (a pornós dolgairól meg nem is beszélve, bőven mindenki látta már, aki a műsort követi :)

vernon 2011.02.24. 01:10:05

@Atok: Akkor most már ezt is tudom. Hozzátenném, hogy nem láttam az összes adást, de egyszer mintha lett volna egy újságnak látszó dolog, amiben több oldal is volt. Meg volt szines lap is, de azt is csak egy-kétszer láttam és nem figyeltem meg alaposabban.

47pcc63 2011.02.24. 01:11:39

@fordp01: Egyszer azért "odatette" magát a nyugiszobában, amikor beivott, és beszólt Évának!
Felállt az ágyra, mint kakas a szemétdombra, és úgy mondta, hogy kuss!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:11:49

Gigi és Jezsy lelkizik a nyugiszobában...

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 01:11:51

@47pcc63:
Ha visszaolvasol, az esélylatolgatásnál én is csak annyit írtam, hogy az uccsó négybe várom! Onnan kezdve az az esélyes, aki az utolsó párbaj győztese volt.
Ha lemegyek alfába, akkor azt olvasom ki lelki szemeimmel, hogy Béci nyer, vagy Szandika!
Az igazi nyertes azonban Alekox lesz!
Mint ahogy Szíj Melinda:-)))))

fordp01 2011.02.24. 01:13:29

@47pcc63: igen, ez fogja majd adni az egyperces best-of-Gombi összefoglaló kétharmadát :D

47pcc63 2011.02.24. 01:16:28

@kérődzőgiliszta: Szij Melinda esélyes volt. Mondok valamit.Ugye láttad az X Faktort. Ott a Takács Nikolasz volt az esélyes,viszont a lányok kedvence,mint Béci Vastag Csaba nyert.
Ez is egy okoskodás,okostojás ellenében!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:16:41

@kérődzőgiliszta: ... de a Prolivér elszabotálja az egészet és a megfelelő pillanatban vizet önt az SMS-számláló gépre, amitől az tönkremegy, és Alek szavazatszáma több lesz, mint egy MILLIÓ. :D

@fordp01: Egyrészt a felvételein bugyiban és melltartóban szerepelt, másrészt ott nem "akciózott". Azért nem ugyanaz a kategória... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:17:20

Gigi Jerzsynek: minket azért tartanak itt, hogy dugjunk egyről a kettőre.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 01:17:24

Drága Hölgyeim és Uraim, beüzemelem a fogkefémet és magamra húzom a paplant!
Holnap veletek ugyanitt!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:18:22

Leírtam, erre elvették a képet. Vagy az a gáz, hogy Gigi ki akarja szedni Annabell szemöldökét? :O

47pcc63 2011.02.24. 01:19:43

@King of Shadows: ez a nyomorék mit ingatja a fejét állandóan? ennyire fogyatékos? :D
amúgy nem 100%, de én azt mondom Gombi megy vissza. Emlékeztek még mit mondott Zsuzsi róla egyik este amikor még bent volt? (aztán hirtelen megszakadt az adás.... "pillanatnyilag nincs közvetítés...."

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:23:16

Aninak az fáj a legjobban, hogy Szandi nem akarja, és nem is hagyja, hogy segítsen neki. *Vissza a qrószobába*

Atok 2011.02.24. 01:24:48

Erzsi nagyon beleeli magat szegeny, a Gigi meg csak jatszik vele. A riportban tisztan megmondta, h nem szereti.

jogaszlany 2011.02.24. 01:25:25

de hol járt ma Gigi kendővel bekötött szemmel? Vagy félreértettem vmit?

vernon 2011.02.24. 01:26:22

@King of Shadows: Végülis már kihátrált korábban azzal, hogy ő nem szerelmes bele.
Mondjuk adott körülményeket figyelembe véve én azért meg tudnám érteni ha még mindig nem akarna. Egyrészt bekapcsolt mikroport mellett továbbra is úgy érezheted hogy figyelnek, az 1 óra sem annyira sok első alkalommal, most nézed az időt közben, hogy ki ne fuss belőle, - ez nem életszerű. A másik, hogy én azért abban sem lennék biztos, hogy minden kamerát sikerült-e letakarni. Mert lehetnek a tükrök mögött vagy bárhol ahol nem látják. Meg akkor hiába takarják le a tükröket, mi van ha hirtelen lecsúszik a törölköző róla. Tehát ezek még messze nem az ideális körülmények szerintem.
Mindettől eltekintve, a takaró alatt azért rég csinálhattak volna valamit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:27:12

Giginek nem ez az első ilyen kapcsolata, máskor is kislánynak érezte már magát és nem a partnere tehet erről. Jezsy szerint azokkal az emberekkel van a baj, akik ... *át a nappaliba*

Ott Laci: a brazil sorozatokat sokan szeretik, és ez ... *kép el*

Doktor Kotász 2011.02.24. 01:27:48

@kérődzőgiliszta: "Ha lemegyek alfába, akkor azt olvasom ki lelki szemeimmel, hogy Béci nyer, vagy Szandika!
Az igazi nyertes azonban Alekox lesz!
Mint ahogy Szíj Melinda:-)))))"

Szerintem Alekosznak meg Olivérnek lesz egy közös beszélgetős rádióműsora.

Cimili 2011.02.24. 01:27:55

@jogaszlany: Ez az én fülemet is megütötte. Ki-be hurcolásszák őket? Minek?

47pcc63 2011.02.24. 01:28:27

@King of Shadows: Ha netán Gomb' megy vissza Éva mekkorát köp?
Ha Gombi kiüti, Alekosz tényleg lemegy kérdőjelbe.
Vasárnap Zachár Gábor fogja őrizni az álmukat .
Szegény Alkoholosz rajongóknak szembesülni kell azzal.ha kedvencük igy fojtatja az italozást szombaton a párbajon vasárnap a ravatalon láthatják öt.

47pcc63 2011.02.24. 01:33:38

@Doktor Kotász: Vasárnap reggel a Balázs rádiójában. Tuti a müsor meglátjátok!
Egyébként Oli nem fog kampányolni Alekosznak,mivel Enikőjével lesz elfoglalva,lelkileg és fizikailag!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:34:57

@vernon: Nekem aztán mondhatod, mert sosem szexeltem, tehát fogalmam sincs az ilyesmikről. :)

Szerintem Giginek sokkal fontosabbak az érzelmek, az, hogy érzékeltessék vele, hogy szeretik. Most említette az onlineban, hogy gyakran egy kislánynak érzi magát, és azért nem is akar lefeküdni az aktuális partnerével. Mellesleg nem ez az első ilyen kapcsolata. Az a "nagyon dugni kell" szöveg meg szerintem a szerkesztők beavatkozása miatt van... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:38:05

@Cimili: Szerintem a szervezők arra számítanak, hogy a szeretteik jobban a kívánt irányba tudják terelni őket, mint a riportszobások...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:39:01

Laci szerint Aleknak ki kellene esnie, mert italozik... *kép el*

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:41:35

Alek szerint még sose volt olyan tiszta a jakuzzi vize, hogy le lehessen látni az aljára... *átnézünk a Lengyelhez*

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:42:53

Jerzsy tudja, hogy Gigi mivel foglalkozott, most említette a jó tulajdonságai között. *Adás megszakad...*

Cimili 2011.02.24. 01:44:19

Nekem már kezd az agyamra menni ez az állandó kép el! Aksival működnek a kamerák? Vagy direkt szívatnak minket? egyszerűen nem értem!

MegLepke 2011.02.24. 01:44:42

Jujj, ma nem közvetítek és tök jól érzem magam. Szeretem a pihinapot.:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:45:13

Évának nem Szandi lesz a legjobb barátnője, mert nem bízik benne, és ezt Béla húgával beszélte meg...

vernon 2011.02.24. 01:45:44

@Atok: na ezt nem is láttam még :)
@King of Shadows: jólvanna :) csak azért irtam, mert sokaknak nagy a szája, hogy pl a luxus szállóban sem csináltak semmit, pedig azért elég sok embert feszélyezné ha ott videóznák őket fél méterről, a felvételt meg másnap 2 millióan néznék.
Egyébként ezek szerint akkor Gigi is aszexuális, mint Anikó? :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:46:01

@Cimili: Akkor veszik el, ha valamelyik olyasmit mond, amit nem kéne...

vernon 2011.02.24. 01:47:13

@Cimili: mennek azok, csak a szerkesztők cenzúráznak

Doktor Kotász 2011.02.24. 01:47:34

Egyébként lehet, hogy Alekosz veszíteni fog, mert megosztó személyiség. Hiába ót szeretik a legtöbben, nagyon sokan ki nem állhatják. Péyan állszent kifogásokkal, hogy alkoholista, ami nem igaz, mert alekosz kultúrált alkoholfogyasztó. Mondjuk Gombi is volt annyiszor részeg. A nőket meg tárgynak tekintené? A fenéket. Egyszerűen nem ért hozzájuk.

Cimili 2011.02.24. 01:47:34

@MegLepke: Én szinte mindig pihinapot tartok, de mindig olvaslak titeket.:))

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:47:47

Alek ééérezni fogja Prolivér arcmimikáját a bőrén...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:49:46

Szeretne szemkontaktusba kerülni Olival, átvenni az érzéseit, ő LÁTTA, ismerte, a legjobban.

Alek megosztott Olival egy nyakkendőt és egy nadrágot is...

Doktor Kotász 2011.02.24. 01:50:39

@vernon: "Egyébként ezek szerint akkor Gigi is aszexuális, mint Anikó? :D "

Anikó aszexuális?
Ne már! :-D
Szerintem egy mindenkinek megvót kategória. :-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:53:55

Alek szerint Zolivérnek lejárt az ideje, más elképzelései voltak, amiket annak rendje és módja szerint meg is csinált. Ilyen barátja még nem volt, ő felvállalta a barátságukat a legfelsőbb szinteken, annál felsőbb szinteken már nem is lehetett volna. Alek számár ez a legfontosabb, és sajnálja, hogy fordított esetben ő ezt nem tudná megtenni. Újra rátenné a jelét, ha visszacsinálhatná, és nem harcolna érte, mer minden egyes "kard - döfése", amiket az ő érdekében tenne a legnagyobb fájdalom lenne a számára...

vernon 2011.02.24. 01:55:54

@Doktor Kotász: Azért ha megnézed vv weblapját akkor a vv-méteren Alek az első, Gombi meg a legutolsó a bent lévők közül :)
Alek valóban nem ért a nőkhöz. Elég csak arra gondolni, hogyha épp nem próbálkozik akkor tök normálisan tud beszélni velük. A baj ott kezdődik mikor össze akarna jönni valamelyikkel, mert akkor nem tudja mit kell csinálni, és csak erőlködik.
Anikó ezt még az elején valamikor mondta - hogy amikor volt ffiakkal nem élvezte a dolgot, vagy vmi hasonlót.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 01:57:06

@vernon: Szerintem nem aszexuális, csak nem szereti kimutatni az érzéseit mások előtt, akkor tud "úgy" szeretni valakit, ha csak ők ketten vannak valahol. Olyan típusnak néz ki, akit feszélyez, ha például az utcán csókolgatják. :)

47pcc63 2011.02.24. 01:57:53

@vernon: Igazad van fontos a külcsín,de csak addig amíg nem megy a belbecs rovására.
Alekosz sajnos buta is,közönséges is,hihetetlenül beképzelt és elég súlyos kényszerbeteg.Közhelyeket puffogtat ,nekem borzasztóan taszító nem csak a külseje-főleg a szeme- az egyénisége is.
Azt aláírom,hogy ő kellett a villába,mert ritka madár,de sokan csak azért nézik ,mert ilyen hülyét még nem láttak,de isten őrizz,hogy nyerjen bármit is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:00:38

Gombár is tudja, hogy Alek a legerősebb...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:02:57

Laci tudja, hogy az összefoglalókban minden nap leadják, hogy mi a főnyeremény...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:05:07

Alek: a Ruszki ... válogatott! Nincs miről beszélni!!! Azért még beszélgettem volna veled, ha nem hagytál volna itt!

MegLepke 2011.02.24. 02:05:14

@Cimili: Ennek szívből örülök. Már annak, hogy olvasol.:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:06:15

Alek féltette Évát a Leonidásztól és a Tordastól is. Saját magát is félti, azt hiszi, ki fog esni...

vernon 2011.02.24. 02:07:19

@47pcc63:
"Azt aláírom,hogy ő kellett a villába,mert ritka madár,de sokan csak azért nézik ,mert ilyen hülyét még nem láttak,de isten őrizz,hogy nyerjen bármit is."

Inkább úgy mondanám, hogy a való életben ők sem tudnák elviselni, még ha képernyő előtt jól is szórakoznak rajta. De emiatt sztm nem sajnálják tőle a nyereményt, (jobban mint más versenyzőtől) és fognak rá szavazni.
Én legalább 85-15%-ot várok Alek javára.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:09:15

Éva Bélával beszélget arról, hogy Alek teljesen máshogy gondolkodik, mint a többiek. Béla szerint Alek kint teljesen más, Éva szerint nem.
Éva egy olyan típusú lány, aki érez valamit másokkal kapcsolatban, az aktuális beszélgetőpartnerével, és annak húgával kapcsolatban is.

Bent már mindenki kész tényként kezeli, hogy Éva nem jut be a döntőbe...

Doktor Kotász 2011.02.24. 02:12:25

@vernon: "Anikó ezt még az elején valamikor mondta - hogy amikor volt ffiakkal nem élvezte a dolgot, vagy vmi hasonlót."

Az nem jelenti azt, hogy nem volt meg már sokaknak. Sőt, sokszor éppen ezért.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:13:01

Éva szerint Alek tényleg olyan, amilyen, Béla szerint megjátssza magát. Alek fél Bécitől. Éva össze akarja barátkoztatni Bélát és Alekoszt, erre elvették a képet.

47pcc63 2011.02.24. 02:13:01

@vernon: Alek féltette Évát a Leonidásztól és a Tordastól is. Saját magát is félti, azt hiszi, ki fog esni...
Ésha lesz meglepi,tudod a Gombi klán szavazattömegére meg a fanjaira tippelnék inkább, de sztem 55-45% lesz Gombi javára.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:16:29

Gigi új arcot és agyat rendelt magának a táblán... XD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:19:05

Éva tudja, hogy két óra van, várja a blikket...

Alek szerint már Béla is rejtett agressziókkal rendelkezik, olyan mint egy római katona.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:20:15

Gombár lövi szíveket azoknak, akik szavaznak rá, és köszöni is...

vernon 2011.02.24. 02:24:24

@Doktor Kotász: igen, így van, ezt nem is tagadta.

@47pcc63: hát fanjai nem tudom mennyire vannak... a beszavazó alapján a családnak van zsetonja sms-ekre, én egyébként egyedül emiatt adok 15%-ot, enélkül kb 5%-ra saccolok.
Ami még bekavarhat az az Alekosz-utálók protest szavazata, de sztm ez most nem lesz olyan mint az Olivér vs Kristóf párbajon.

vernon 2011.02.24. 02:27:42

@King of Shadows: na igen, Alek jól ráérez, hogy aki fegyverrel pózol iwiwen, annak csoda ha nem lennének agresszív hajlamai :)
Egyébként köszönjük neked a kitartó közvetítést :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:29:12

@vernon: Hát ... azért Zsófi is összehozott egy 29%-ot ellene, pedig őt aztán tényleg nem mutatták.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:30:31

@vernon: Kösz. :)

Mér'? A legionáriusok lőfegyverrel pózoltak az iwiwen? :P

Doktor Kotász 2011.02.24. 02:32:10

A a 29% volt az Alekosz-utálók protest szavazata. :-)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:34:28

Alek: ... lehet érdeket FESZÍTENI! Lakva - ismeri - meg - egymást - az - ember. Gigi 100%-ban egyetért vele. Nincs miről beszélni.

Gigit "rendbe rakták".

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:36:49

Alek. az intelligens mellkasszőrzetet célszerű ... meghagyni!
Béci visszakérdez, hogy az micsoda?
Alek szerint ez egy nagyon jó kérdés.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:39:01

Alek holnap boldog lesz, a ... miniszter úr kitalálta a gondolatát, megtiszteli.

vernon 2011.02.24. 02:42:50

@King of Shadows: Ah tényleg, én igazából arra a párbajra gondoltam az előbb, úgylátszik fáradok már. Zsófinál sztm kicsit más volt a helyzet. Ott volt az első klikkesedés, meg pont elég sok rossz húzása volt Aleknak akkoriban. Azóta már visszafogta magát, egyedül Évára hajt néha, azt meg megszoktuk. Meg azért Éva nem is utasítja úgy el, mint a többiek. Akkor Gombinak sincs sztm olyan nézői tábora mint Zsófinak volt. Sokak szerint Zs jó csaj, ezt én mondjuk nem tudom máig sem megérteni, dehát kinek a pap, kinek a papné...
Na hnap folyt, jó éjt mindenkinek!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:42:57

Jezsy meg akarja nyerni a VV-t, de a holnapi versenyre nem tud koncentrálni, máshol jár fejben.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:45:27

Alek megmondja őszintén, hogy olyan színvonalú alkoholos befolyásoltság alatt volt, amikor kihirdették a Jezsyék egy óráját, hogy nem tudott odafigyelni.

Jezsy nem akar szexelni Gigivel.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:51:08

Alek még fel sem fogta, hogy el - kell - hagynia - azt - a - helyet. Ez kellemetlenül érinti, erre nem volt berendezkedve, érzékenyen érintette. Most el kell köszönnie az emberektől, abban a tudatban, hogy lehet, soha a büdös életbe' nem térhet vissza! Hát köszöni szépen!!!!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 02:55:10

Giginek a 16 a kedvenc száma, Jezsynek a 24, Lacinak a 7-es. Gigi szerint a 3 és a 7 misztikus szám...

MegLepke 2011.02.24. 03:12:39

Küldeném Jerzynek a következő számot! És mindenkinek aki szereti, de legfőképp annak, aki utálja:
www.youtube.com/watch?v=dQ_eqqPel0k&feature=related

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 03:15:57

Holnaptól Szandi a népjóléti, majd ő kezeli a piákat...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 03:45:28

Jezsy masszírozza Gigit, aki félmeztelenül fekszik a hasán....

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 03:50:21

Gigi azon gondolkozik, hogy "kint" vannak-e olyanok, akik átérzik a helyzetüket, azért jelentkezett a játékra, mert szeretne új életet kezdeni.

Jezy: Alekosz szerint a Béci se szent. *kép nincs*

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 03:57:54

Gigi: na, akkor harcra fel! Istenem, add, hogy soha, de SOHA ne kelljen még egyszer a szerkesztőkkel szembemennem... *adásszünet*

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 04:08:02

Jerzsy nagyon büszke Gigire, mert valamit elkezdett megvalósítani. Gigi már 14 éves kora óta meg akarja változtatni a világot, csak rosszul kezdett hozzá :( A legjobb barinőjével mindig modellkedett a tükörben. Fejből mond koktélrecepteket Jezsynek.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 04:11:28

Giginek otthon van egy ooolyan ... nem tudom hogy micsodája, mert cenzúrázták.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 04:15:05

Gigi néha táncolt a villában, és ez tetszett Jezsynek. A szerkesztőnek már sokkal kevésbé, mert kicenzúrázta...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.24. 05:13:15

Gigiék ötig aludtak, utána meg csókolózni kezdtek...

Toszkana 2011.02.24. 07:25:28

@47pcc63: Én is ezen röhögtem, de egyébként az indiaik így "bólogatnak" az igennél. :))

.lll. 2011.02.24. 07:55:38

Szíjmelit a Pléboyba!
Olit a villába!
Trixit a rádiókba!

Elemer 2011.02.24. 08:53:24

@47pcc63: lehet, hogy nem alekosz fogja megnyerni, de hogy ott lesz a hármas döntőben az 100%. béci is ott lesz, egyedül a harmadik személy kérdéses. van egy olyan gyanúm, hogy az rtl szandált akarja odakergetni, csak ez magyarázná, hogy ennyit mindent elnéztek neki, de amúgy szerintem laci, erzsi és éva lehet még esélyes oda.

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 08:57:54

@MegLepke: És kitől kértél szabadnapot? :)))

Jó reggelt.

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 09:02:46

Jó reggelt és szép napot Kommentlakók:-) Egyszerű párbaj lesz, de én egyiket sem várom vissza. Gombi szürke egér, de legjobb formájában is egy piáskisgatyáshőbörgő. Alekinnyó meg mostmár piszok unalmas. Arról nem is beszélve, h szánalom a folytonos pián nyavajgás. Kazallal szólva: ENNYI!

Elemer 2011.02.24. 09:06:09

@villanat- nyugiszoba: alekoszban azért még sok van szerintem, csak helyzetbe kell hozni.

mama ottmarad 2011.02.24. 09:06:25

@MegLepke: és King :

Lepkének, Kingnek, az éjszakai műszaknak szeretettel az áldozatos, legmagasabb szintű munkájukért, valamint az éjszakai stábnak, meg akinek van humora és szeret nevetni, küldeném szeretettel az évtized weboldalát. Nyomkodjátok :D
Köszönettel (mamaottm.)Szandika rajzolt szemöldöke.
onokkertek.b-oldal.hu/

Bandecuccoli 2011.02.24. 09:13:41

Jó ez a parlamentarizmus a Villában, ez is a Villalakók "általános tájékozottságát" mutatja. Mikor vezette a miniszterelnök a Parlament üléseit??? ... és ez eddig egy Villalakónak sem tűnt fel. De mindegy is.

A fitt hét és a demokratikus hét után tartanék nekik egy jótékonysági hetet, hátha elcsitulna a lelkük egy kicsit. Népi iparművészek segítségével a Lányokkal játékokat (rongybabákat, akármit) készíttetnék velük a rászoruló intézmények részére (borsodi és devecseri óvodák, Pető Intézet, Heim Pál kórház részére), a Fiúkkal pedig -szintén segítséggel- kisbútorokat kellene összeállíttatni ugyanilyen célból. Talán alábbhagyna Évike ku..aanyázós kedve is...

Persze ezt lehet, hogy nem ennék meg annyira a VV- nézők, mint egy Gigi-Jerzy maratoni nyígást...

maccoy 2011.02.24. 09:20:01

érdekes, hogy a villában milyen sok embernek hiányzik Zsófi. pedig az összefoglalóban alig mutattak belőle valamit...

mama ottmarad 2011.02.24. 09:34:31

@Bandecuccoli: ez nagyon jó ötlet, azzal bővíteném, h adjanak mellé Liszt zenéket, olvasnivalóként Liszt életéről szóló kiadványokat. A hét befejeztével rendezzenek ennek anyagából vetélkedőt. A nyeremény lehetne 1 háromliteres pezsgő - hogy a többieknek is jusson valami. :)
Ja, és a reggeli ébresztő zenei is lehetne vmelyik lendületes zongoraverseny.

Bandecuccoli 2011.02.24. 09:36:24

@mama ottmarad: Tökéletes. És ezzel Szalai Annamária is elmehetne végre egy hét pihenőre... :o)))

mama ottmarad 2011.02.24. 09:37:15

@mama ottmarad: vagy ültessék fel őket a Liszt expresszre, vigyék őket jó messzire, aztán akkor lássuk őket, mikor a hátunk közepét.

Huh, úgy látszik azu igazmondó hintára ültem :)

iinside 2011.02.24. 09:51:15

legyen inkvizíciós hét...mondjuk innen a végéig...minden nap kiválasztanak maguk közül, perbe fognak és kivégeznek egy játékost...az utolsó három életben marad és a nézők döntenek, hogy ki nyeri a villában kiállított 3D moziélményt (vagy mit is...mindegy)
egy hét múlva döntő lenne
Hurrá!

Bandecuccoli 2011.02.24. 09:52:56

@iinside: Ha ilyen tempóban esik az öf-k színvonala, én megszavazom. :)))

mama ottmarad 2011.02.24. 09:53:37

Hajni szia! Ugye jól vagy már!
A legérdektelenebb kihívás tegnap volt, villatörténeti pillanat. Csak te tudsz ebből valamit kihozni, mert rtl-nek nem sikerült - az egész család elaludt rajta, csak a hangos reklámok riasztottak fel közben.
Most mennem kell, majd az este fénypontja lesz az öf. olvasása... :)

gidabiga 2011.02.24. 09:56:40

@mama ottmarad:

Munkácsy születésnapján meg kaphattak volna festővásznat, olajfestéket, meg ecsetet :)
és kielemezhettük volna a lelküket :)))
( amennyiben van nekik :D )

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.24. 10:02:16

@iinside: Van 3D moziélményük? Én még sose láttam. És kapnak filmeket? Megnézném az összefoglalóban, amint Évát popcornnal dobálják, ő meg jól felhúzza magát. :)

Kata Marán 2011.02.24. 10:07:10

@gidabiga: A rajzolás nagyon jó ötlet. Az eredmény nem számunkra lenne hasznos és meghökkentő, hanem nekik. Ezek főleg önismereti tesztek.

Dick Tator 2011.02.24. 10:12:44

csak egy gondolat:
tudom, hogy már volt róla szó korábban többször is, de nekem nagyon baxa a csőröm. Tegnap megint bebizonyosodott, hogy kb.10-12 pereces késése van az "élő" adásnak (már vége volt a reteken a műsornak, a neten "élőben" pedig akkor jött Gömböc monológja, majd kendőrakása).
Az én kérdésem csak annyi: ha így állunk, akkor mi a kóchengeresért hagynak benne a kedves szerkesztők ilyen elszólásokat, majd hirtelen kamera el, vagy pill.nincs közv.? Egyszerűen kihagyhatnák az úgymond kényes részeket, de nem teszik. Ennek mi értelme?

csicserierika 2011.02.24. 10:17:39

@maccoy: @Hódos Hajnalka: pedig egyszerű. Ha az igazat mondják a "hatok", hogy senki, az még nem jól jönne le a nézőknek. Ehelyett Béci nem általlotta azt mondani, hogy a kicsi lány reggeli mosolya jó kedve hiányzik. Ja, láttuk, mikor kócosan áémosan kicsoszogott a hálóból, hogy valami szürcsölni való után nézzen.Olivért csak nem mondhatták.
Egyébként hol van Tomoceus és a többi jó fej? Trelovics, Lanois?

genevieve 2011.02.24. 10:25:35

nyaralni vannak egy hétig:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 10:29:06

@Bandecuccoli: Inkább sztrájkoljon embereivel egyetemben teljes mandátuma idejére! Az jó hatással lenne mindenkire!

gidabiga 2011.02.24. 10:33:24

@csicserierika:
@genevieve:

Lanois nincs nyaralni, csak Trev :(
@Kata Marán:

kíváncsi lennék, hogy fogadnák a róluk szóló elemzést :)

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 10:36:18

@csicserierika: Trevlovics büntetésben, Tomoceusz valószínűleg megsértődött rám.

Keresd őket a privát blogjukon, csináltak egy offolós kuckót, itt sok volt a troll és kevés a szigor.

Üdv az újaknak, az elmúlt néhány napban jó sokan jöttek, örülök :)

Eznemsemmi 2011.02.24. 10:39:48

A villalakók kaptak valami komolyabb összeget azért, hogy bent vannak?

Aleknek volt egy érdekes mondata az éjjel, amikor azt ecsetelte Évának, hogy a 4-5. nap környékén inkább kért volna részletfizetést, csak hogy hazamehessen a villából. Aztán elvették a képet.

csicserierika 2011.02.24. 10:41:37

@Hódos Hajnalka: nekem hiányoznak,és még csak nem is ők trollkodtak. Szerintem páran szolidarítanak velük azért nincsenek itt. Én is csak kérdezni jöttem első sorban.

maccoy 2011.02.24. 10:47:28

@csicserierika: lehet...bár béci azért többször tett rá utalást, hogy sajnálja...
tegnap elég őszintének tűntek Zsófival kapcsolatban...

genevieve 2011.02.24. 10:48:35

@gidabiga: Trevlovics nagyon hiányzik:-(

Elemer 2011.02.24. 10:49:01

@csicserierika: szerintem Tomoceuszt megkeresték a szerkesztők és egy ideig ő lesz a villanővér. lehet, hogy azért van gigi meg jerzsi mostanában ilyen rossz passzban mert kapják az oltást a riportszobában. anikó viszont feltűnően vidám. sziporkázik

genevieve 2011.02.24. 10:49:41

@Hódos Hajnalka: kedves Hajnalka, Trevlovics büntijét nem lehetne picit enyhiteni?:-)

gidabiga 2011.02.24. 10:52:28

@genevieve:

nekem is. :)
@Elemer:

Tomoceusz, mint villanővér azzal a fejjel? :)))

genevieve 2011.02.24. 10:54:55

@gidabiga: szerintem nem látják a villanővért

bár tomoceuszt hallgatni is elég bünti lehet:-)

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 10:57:10

@genevieve: más is kibírta az egy hetet és nem lett semmi baja.

fran7 2011.02.24. 10:58:47

@Eznemsemmi: Állítólag az előző VV-ékben havi apanázst kaptak a szereplők olyan 200 ezer Ftkörüli értékben. Most lehet csak egy nagyobb összeget kapnak és ezért akarnak kimenni, mert az már biztos.
Ha igazi versenyt akarnának, akkor minden helyezéshez egy növekvő összegű szerződést íratnának alá. De mivel az első három már ismert az RTL által ezért nem engedhetik meg,hogy valaki túljátssza a szerepét és belehergelje a többieket olyan párbajba tettbe, amivel nem számolnak és nem tudnának kezelni.

genevieve 2011.02.24. 10:59:15

@Hódos Hajnalka: nekünk van bajunk:-)

de, Te vagy a főnök...csak tettünk egy harmatos kísérletet:-)

gibson 2011.02.24. 11:00:48

@csicserierika: egy páran szolidarítanak/tunk Trevlovicscal, mert igazságtalanul lett kitiltva szerintünk, ha ő visszajön, visszajönnek sokan szerintem, én biztosan.
Olvasni ugyanúgy olvassa mindenki Hajnit, mint eddig is.

Elemer 2011.02.24. 11:00:54

@fran7: szerintem gombi még nem kereste meg azt a két millát, amit a bátyja ráköltött, úgyhogy nem tudom hova siet. mondjuk én nagyon örülök, hogy hazamegy végre, már számolom vissza a napokat: kettő!

genevieve 2011.02.24. 11:03:28

@gibson: szerintem csuklik most rendesen és nem tudja miért:-D

Eznemsemmi 2011.02.24. 11:04:10

@genevieve: De, személyesen beszélgetnek vele. Az éjjel is beszélt erről Gigi Jerzynek a nyugiban, említette, hogy amikor beszélt a villanővérrel, az mindent megjegyzett és visszamondta neki.

locsolóember 2011.02.24. 11:06:44

Tomoceusz postjait szerettem olvasni...

Dika az utolsó 3-ban? :P

Eznemsemmi 2011.02.24. 11:07:37

@Elemer: Éva éjjel azt mondta Aleknek, hogy kintről azt kiabálta be Gombi családja, hogy ne Alekot hívja ki, hanem azt, akire mindig tette a jelet.
Jól látják a dolgot, csak Gombi egy balfasz.
Alek ellen nincs esélye.

csicserierika 2011.02.24. 11:08:15

@gibson: köszi. Én is olvasom, de ez a kitiltás nem tett jót, kissé ellaposodott. Annyiban viszont jól jártam, hogy több időt töltök más hasznosabb dologgal. (tégedi is hiányoltalak, meg gangeszt, meg még jó pár van aki nem jut most eszembe.)

Elemer 2011.02.24. 11:08:20

@Eznemsemmi: szerintem nem látják azt, akivel beszélnek, már csak azért is, mert a "villanővér" feltehetően nem egy ember, hanem több riporter, vagy pszichiáter közül osztanak be mindig valakit

genevieve 2011.02.24. 11:09:05

@Eznemsemmi: úgy értettem, hogy nem látják, csak a hangját hallják

Elemer 2011.02.24. 11:13:15

@locsolóember: ezt honnan tudod ilyen biztosan?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 11:13:50

@Eznemsemmi: Ezért meg a szervezkedésért nem járna Gombárnak kizárás? Hasonló dolog miatt Szekeres Szilviát kizárták a BB2-ből.

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 11:16:33

@csicserierika: Na akkor tegyünk rendbe valamit. Trevlovics három nappal ezelőtt lett másik két kommentelővel együtt egy hétre büntetve.

A privát blogba hurcolkodás nem ennek a következménye volt, az már előbb megtörtént, mivel az Olivér-Béci párbaj után közvetlenül és utána még 1-2 napig elszabadultak az indulatok, sok olyan vélemény született, amit egyesek mimóza lelke nem bírt, a kommentelők morgolódni kezdtek az ide tévedő trolláradat miatt és féltették a régi jó hangulatot.

Szóval az elvándorlás és Trevlovics kitiltása két külön dolog, nem kell összemosni.
Az meg, hogy ki szerint igazságtalan a kitiltása, az pont nem érdekel.

Eznemsemmi 2011.02.24. 11:16:55

@genevieve: Nekem az jött le az online adásokból (többször is beszélgettek már erről), hogy személyesen beszélgetnek vele, a kinézetére is tettek már utalásokat és mindig ugyanaz az ember beszélget velük.

Kata Marán 2011.02.24. 11:18:45

@fran7: Azt olvastam, a bent töltött időtől függetlenül kapnak egy bizonyos összeget.

genevieve 2011.02.24. 11:19:19

@Eznemsemmi: nem tudom, csak feltételeztem...ha látják is akivel beszélnek akkor kialakul egy kötődés, ami nem biztos, hogy jó....

Eznemsemmi 2011.02.24. 11:21:26

@Peter_Cs: A BB2-t nem néztem :)
Háááát, szerintem "Gombár úr" tehet a legkevésbé arról, hogy az idióta bátyja minden este ott üvölt a villánál. El nem zavarhatják, közterület.

fran7 2011.02.24. 11:21:55

@Elemer: Azért én a helyedben nem lennék mindenben biztos, amit az Rtl mond, de Gombinak megnyugvás lesz a kimenetel, bár ha rájön, hogy nem biztos, hogy most kellet volna kiesnie akkor lehet ne lesz őszinte a mosolya.

Elemer 2011.02.24. 11:22:08

@Eznemsemmi: nekem nincs semmiyen belsős infóm és abszolút meggyőzhető vagyok, de én úgy gondolom, hogy a játékososkat szinte 0-24-ben figyelni, elemezni, majd irányítani, befolyásolni kell. ehhez szerintem nem elég egy ember, még akkor is ha ő csak a jelentéseket olvassa, már csak időben sem férne bele, mert nemcsak napi egyszer beszélgetnek vele, hanem a leggkülönbözőbb időpontokban is be szokták őket hívni a riportszobába. itt nagyon pontosan kell ismerni minden egyes villalakó személyiségét, a teszt eredményeit, aktuális kapcsolatait, előéletét stb. ehhez nem lehet elég egyvalaki, főleg amikor még tizenketten voltak.

genevieve 2011.02.24. 11:23:40

@Elemer: jogos, főleg mikor éjjel is beszéltetnek

a villanővér is villafogoly nullahuszonnégyben?:-D

Kata Marán 2011.02.24. 11:25:03

@gidabiga: Biztos meglepődnének, de helyre tudnának tenni pár dolgot. A legtöbb ember másokat akar kiismerni, pedig önmagával sincs tisztában. A delphoi jósda felé is az volt kiírva:ismerd meg önmagad.

Eznemsemmi 2011.02.24. 11:25:18

@genevieve: Azt már mondták, hogy a villanővér SOHA nem ad tanácsot, csak meghallgatja őket. Távolságtartó.
Sokan járnak rendszeresen pszichológushoz, annyi az esélye a kötődésnek, mint általában másoknál.

locsolóember 2011.02.24. 11:25:55

@Elemer:
Tippelhetsz.
S mivel jó napom van, kettőt is.
:))

Elemer 2011.02.24. 11:29:55

@Eznemsemmi: szerintem ők csak azt hiszik. valószínűleg nem mondja ki így direktben, hogy "alekosz, holnap reggel küldd el az anyjukba béciéket!", hanem olyan irányított kérdéseket tesznek fel neki, amivel szépen rávezetik arra, hogy ő maga hozzon egy olyan döntést, hogy most már lépnie kell.

Elemer 2011.02.24. 11:31:17

@locsolóember:
1. te vagy a villanővér. ez esetben olyan jól osztod be az idődet, hogy ameleltt, hogy a hét minden napján minimum 16 órát a vezérlőben töltesz, még itt is tudsz fórumozni
2. 2007 novembere óta dolgozol az RTL-nél, de nem mondod meg, hogy milyen pozícióban

bévé 2011.02.24. 11:31:45

@Peter_Cs: de kéne neki, viszont engem már ez sem érdekel, csak az, h takarodjon haza.

Eznemsemmi 2011.02.24. 11:31:53

@Elemer: Nézd, erre nem tudok mit mondani. :)
Talán a rejtély megoldása abban rejlik, hogy nem mindenkit hívnak be minden nap a riportba (erről már Laci is beszélt) és max. 10 percig vannak bent. Na most ez még 16 embernél is csak 160 perc maximum.

bévé 2011.02.24. 11:34:34

@fran7: én úgy tudom, annyit nem kapnak most, csak vmi jelképes összeget, amiből számlákat lehet fedezni stb., a kiesett időre. volt már itt erről szó, nem emlékszem, Éva pl. 60000-et emlegetett bent korábban, amivel állítása szerint kitörölheti a seggét.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 11:37:38

Mivel "csapatban" dolgoznak, - gondolom - a villanővér is egy amolyan "mentor" csapat része. Rendelkezik asszisztenciával, és a nem közvetlen munkatársak is ki lettek oktatva, hogy milyen szitukra figyeljenek, és jelentsenek.
Amúgy: pálinkás(kólás) szép jó reggelt! Ha jól látom, pitymallik!

Kata Marán 2011.02.24. 11:38:31

@csicserierika: Azt , úgy és annyit látunk egy szereplőből, amennyit az RTL jónak lát. Az is elképzelhető, hogy Zsófika tündibündi volt, csak mi mást kaptunk belőle.

Elemer 2011.02.24. 11:39:27

@bévé: Alekosz viszont biztos örülni fog ennek a pénznek, három hónap alatt már összegyűjtött 180 000 forintot, ez szép kerek szám, úgyhogy beváltja ezresekbe és beteszi a páncélszerkényébe :)

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 11:42:13

Hát jól lemaradtam,h itt is vannak büntik. Én távollét miatt megbüntetem magam és egy hétig nem szólok Bécihez.:-) A két hét absztinenciát nem vállalom, tekintve, h hétvégén a sógorom szülinapját ünnepeljük és néha az öf-hoz is kinyitódik egy üveg jóféle bor:-)

genevieve 2011.02.24. 11:42:26

@Elemer: de azt biztosan bankszámlára küldik nekik, igy abból már ment le kezelési ktg, és kapott pár forint kamatot...tehát tuti nem kerek összeg van most neki:-)

locsolóember 2011.02.24. 11:43:13

@Elemer:
1.,Nem talált. :P
Miért is kellene annyi időt eltölteni ott?
De, ha így is lenne, miért nem lehetne mellette kommentelni is (akár a vezérlőből)?
Megannyi aggasztó kérdés...
2., Nicknév? :DD

csicserierika 2011.02.24. 11:43:25

@Hódos Hajnalka: köszönöm. A privát blogról nem tudtam, tehát össze sem tudtam mosni semmivel.
Tomoceusnál éreztem, hogy nem kellett volna beavatkozni.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 11:43:28

@Kata Marán:
Már a kamera is egy hatalmas egyéniségformáló eszköz. Hát még a szerkesztés, a vágás, stb. A rendező eszközökkel egyéniségeket lehet felmagasztalni és sárba tiporni.
Node, azért van a műsornak egy optimálisan elvárható dramaturgiája!
A putri dolgoktól függetlenül is a stáb elemzi és mérlegeli, hogy melyik karakter bentmaradása vagy kiesése milyen hatással járhat. Szvsz Olivér "elvesztése" nagy csapás volt. Ettől kezdve fokozottabban oda fognak figyelni arra, ki kerüljön ajtón kívülre.

Kata Marán 2011.02.24. 11:45:21

@Elemer: Ötszázasokba, és állítólag gyártási sorrendbe. Dobozkába teszi, és napi többször nézegeti. Ezt az anyukája mondta. Á, nem beteg !

Kata Marán 2011.02.24. 11:46:53

@kérődzőgiliszta: Így igaz. Azt látunk, amit láttatni akarnak.

csicserierika 2011.02.24. 11:48:14

@Kata Marán: A legjobb pillanatai összeállításnál semmi újat nem tudtak mutatni. Ha színes lett volna, az a szerkesztők érdeke is , hogy megmutassák, hiszen akkor nő a nézettség. Tudom ez fájdalma itt egyeseknek, de akkor is a régi négyes tagjai viszik hátukon a műsort. Én már az öf-ban is átugrom a Gigi-Jerzsi nyávogást. Laci pedig vagy eszik, vagy a kanapén döglik. Gombit ismerjük, Béci pedig nagyon visszafogott, pedig ha igazán adná magát, lehet, hogy nagyot néznénk, csak esetleg nem nőne a szimpátiánk.

locsolóember 2011.02.24. 11:48:34

@kérődzőgiliszta:
Lényeglátásod vagyon.
A pálinka utáni kólaivás néhányaknál kiverte a biztosítékot.
De miért?

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 11:50:06

Mennyi jólértesült ember. Én meg csak ámulok és bámulok. Pedig már voltam tapsolóember egy mtv1-es Névshowr felvételén, úgyhogy bennfentes vagyok:-D

Elemer 2011.02.24. 11:52:51

@locsolóember: a másodikat nem értettem.
az időhöz még annyit, hogy ha tényleg csak mondjuk 10 percet beszélgetnek egy játékossal (tuti hogy többet) akkor sem csak azzal kell számolni, mert fel is kell készülni arra a beszélgetésre, nem csak úgy beesnek, hogy szeva béci mi a helyzet, minden o? akkor jóvan na csá.

Eznemsemmi 2011.02.24. 11:53:21

@csicserierika: A visszafogottság nem szimpatikus?
Minden emberben van kisebb-nagyobb arrogancia és pont azért nem esünk egymásnak a munkahelyen, az utcán vagy szórakozóhelyen, mert visszafogjuk magunkat.
Ez is különböztet meg többek között az állatoktól. Nem?

Elemer 2011.02.24. 11:54:49

@villanat- nyugiszoba: az én is voltam! rettenetes, borzasztó, kibírhatatlan volt!!
na jól van srácok megyek, be kell hívnom gigit a riportszobába, még egyszer utoljára megpróbálom rábeszélni a dugásra

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 11:55:47

@locsolóember:
Az alkohol (főleg tömény formájában) erősen dehidratló hatású! Ezért "szokás" tömény (és kv) után "kísérőt" inni a hirtelen vízvesztés kompenzálásaképp, ami az adott esetben, eléggé el nem ítélhető módon, kóla! Én, pl. kólát csak rum után tudnék kísérőnek inni. A pálesznek (főleg a jónak) szép lecsengése van, amit ki kell(ene) élvezni!

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 11:56:20

@Elemer: Egész nap tartott, enni inni nem lehetett kimenni és a végén 1000ft-ot vágtak az emberhez. Azt hittem megbolondulok.

maccoy 2011.02.24. 11:56:47

@csicserierika: ha valakit beállítanak szürke kisegérnek, akkor nem fogják magukat lebuktatni, és mást mutatni a "legjobb pillanatoknál". Főleg, ha az egyik kiválasztott húzóemberrel párbajozik.
nincs összeesküvés elméletem, csak elgondolkodtatott, hogy ennyi embernek hiányzik egy jelentéktelen figura...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 11:58:00

@Kata Marán: azért nézi meg napi többször, hogy nem keveredett-e véletlenül össze? vagy mifaszom? :)

Eznemsemmi 2011.02.24. 11:58:03

@Elemer: A villanővér csak egy "kirakatember". Az tuti, hogy több pszichológus van a stábban, ezt jól látod. A villanővérnek elég csak felkészülni a beszélgetések előtt, amik sokszor csak 2-3 percig tartanak (én is azt hittem, hogy ezek hosszú beszélgetések, de számtalanszor voltam fültanúja éjjel, hogy valakit behívnak a riportba, aztán 3 perc múlva már ott van a többiekkel).

Hannibal22 2011.02.24. 11:58:47

@csicserierika: Nem szeretném az indulatokat gerjeszteni,de három privát blog van.Egy női,egy férfi és egy koedukált,Trevlovics csengőhangokat cserélgetünk,meg ilyenek,egész jó.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 12:00:40

@Elemer:
A tervek szerint Jersey a dohányzásmentes kampány arcára esélyes, akkor Gigiből lehetne valami hüvelygombamentesítéses kampányarcot csinálni! Bár, - töredelmesen bevallom - az "arc" kifejezés némi eufémizmust sejtet! Inkább pofát kéne használni, de az meg nem egy bejáratott szóösszetétel! Persze, egy Gigiből kitűnő lóinszeminátor médiaguru lehetne. Mongyuk, nem Jersey farkával! Nem hiszem, hogy ezek a kamerák rendelkeznek makro-funkcióval!

csicserierika 2011.02.24. 12:02:53

@Eznemsemmi: én az álarc alattira vagyok kíváncsi. Lehet, hogy csak kint tudjuk meg?

gibson 2011.02.24. 12:03:43

@Hannibal22: megbeszéltük, hogy a férfiblogot titokban tartjuk!!! Kitiltsalak? :)

christaylor 2011.02.24. 12:03:55

@Hannibal22: Hanni,imádlak! :D mát te is terjeszted a pasiblogos pletykát? :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 12:06:00

@Hannibal22:@gibson: faszom, hiába hintitek el mindig, hogy vagy pasiblogotok, hi-á-ba, értitek, apukáim? :D

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 12:09:11

@Eznemsemmi:
Ilyenkor nem hinném, hogy a villanővérrel konzultálnak! Valószínű, hogy az aktuális szerkesztő/rendező adhat nekik utasításokat, "figyelmeztetéseket".
Nem nézem rendszeresen az adást és a háttérműsorokat, de egy ilyen produkció mögött hatalmas háttérstáb ügyködik! Minden mikroportot külön személy hallgat(hat) le, a 30-40 kamera felvételét 3-4 szerkesztő figyelheti. A rendező keze alá is 4-5 egyéb feladattal megbízott asszisztens dolgozhat (műszakonként!!!).

Hannibal22 2011.02.24. 12:10:29

@christaylor: @canzone: ha nem hinnétek benne,le se szarnátok,de akármikor szóba jön,ti elkezdtek pörögni mint isten farkán a stanicli,vajon miért?:)
@gibson: nem tennél te olyat

locsolóember 2011.02.24. 12:10:41

@kérődzőgiliszta:
Plusz öl, butít, és nyomorba dönt. :)
Én sörrel kísérem - ha töményezek.
És eltartom a kisujjamat is - kompenzálandó eme kultúrbarbárságot.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.24. 12:12:18

@Elemer: De, de! én si azt hittem, hogy a villanővér egy konkrét stáb, mint a BB-ben volt, de nem, olvastam valahol egy interjút xy újságírónővel (valamelyik női magazinnál doglozik), hogy ő a villanővér - ezek szerint ez valamelyest publikus is volt, és valóban ő teszi fel a saját kérdéseit, torzítatlanul, szóval gyakorlatilag face 2 face interjúztat; azt is írták, hogy van fix kötelező interjú, ez délelőtti elfglaltság, és vannak soron kívüli berángatások (amikor őt is berángatják, de persze benne is van a szerződésében, hogy készenlétben kell lennie)
Igaziból elég érdekes cikk volt, de most nem találom, különben belinkelném!

christaylor 2011.02.24. 12:12:23

@Hannibal22: stanecli. klasszikust csak pontosan,tudod. :(

Kaviárevő felsőezer 2011.02.24. 12:12:56

@Hannibal22: majd az offban szétoffollak ezért :)

gidabiga 2011.02.24. 12:12:56

@kérődzőgiliszta:
a kóla is dehidratáló hatású.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 12:14:13

@kérődzőgiliszta: Ezért pálinka után kísérőnek ásványvíz való, mert az nem öli ki az ízét.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 12:15:25

@locsolóember:
"És eltartom a kisujjamat is - kompenzálandó eme kultúrbarbárságot."
Melyiket tartod el? Amelyikkel a szívószálat fogod?

Ajvé! A sör se illik minden töményhez! Szvsz bizonyos whiskeyhez a megfelelő sör pl. kifejezetten ajánlott! Ezt Glasgowban kell begyakorolni a kikötői kocsmákban!

Eznemsemmi 2011.02.24. 12:16:40

@csicserierika: Nézd, én direkt úgy nézem a vv-t, hogy nem érdekel egyik játékos múltja sem. Nem néztem meg Gigi videóját stb., engem ne befolyásoljon a játékosok múltja. Csak a villalét alapján ítélem meg őket, hiszen ez a játék lényege.
Nekem is voltak fiatalabban olyan húzásaim, amit már legszívesebben letagadnék és nagyon bosszantana, ha az alapján ítélnének meg. Ugyanis bármilyen hihetetlen, de sokat változik az ember hosszú évek alatt.
Alekot is csak 3 napja kedveltem meg, mióta kezd magára találni. Akkor nagyon utáltam, amikor Olivér játékszerként bánt vele.

Eznemsemmi 2011.02.24. 12:18:49

@nyuszómuszó: Ez megerősíti az én verzióm, köszi!

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.24. 12:20:10

@Elemer:

na, amiről írtam, és direkt róla szól, azt nem találtam, de itt egy másik interjú, szinntén a villanővérrel

www.nlcafe.hu/sztarok/20110106/a_vv_nem_szanatorium_de_nem_cel_hogy_barki_is_tonkremenjen_a_villa_falai_kozott/

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 12:20:15

@Eznemsemmi:
"Akkor nagyon utáltam, amikor Olivér játékszerként bánt vele."
Hát, nagyon felültél a látszatnak! Alekox egy öntörvényű alak! Olivér erőből próbálkozott ilyesmivel, de - ha jobban odapislantottál volna - láthattad volna, hogy Alekoxnál ez nem jött be!

bévé 2011.02.24. 12:25:17

@csicserierika: érdekes, pedig ő emlegett "cigányokat meg biboldókat" nem egyszer.

Eznemsemmi 2011.02.24. 12:25:25

@kérődzőgiliszta: Felültem a látszatnak?
Már a szóban is benne van: ez látszott.
Egyébként Olivér annyira irritált, hogy mindenkit ellenszenvesnek tartottam, aki vele volt jóban (és nem érdekelt, hogy "olvassak a sorok között").
Egy időben ezért is "köpködtem" Anikóra, pedig most már a legesélyesebbnek tartom a nyereményre.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.24. 12:25:41

@kérődzőgiliszta: én úgy tudom, legalábbis a liszensz szerint, hogy beszélni velük valóban csak az az egy ember beszél - nyilván eltekintve a szélsőséges esetektől, mikor beordítanak Szandálnak, hogy ha nem hagyja abba a kamerák szétverését, akkor kivágják, vagy ugye volt az emlékezetes élő adásban beszólás egy tökidegen mérgesembertől a BB-ben Pongónak, mikor elkezdte, hogy azorbánígyúgyamúgy - de nyilván mögött ott ül száz ember, akik szállítják az infókat és végzik a háttérmunkát

tulajdonképpen nincs ez másként egy bérmilyen nagyhorderejű riportnál sem, és a kérdezőnek meg mégiscsak ez a szakmája

Tulajdonképpen niylván kétoldalú a manipuláció; ahhoz, hogy a retek úgy tudja megvágni az anyagot, ahogy akarja, ki kell csikarni bizonyos mondatokat az emberektől, és nem mindegy, milyen szófordulatokkal; na ezért fotnos, hogy ne a szerkesztővel beszéljenek, mert ő az ugyan, aki tudja, mit akar hallani, de a riporter csikarja ki belőlük pont olyan formában, ahogy szükségük van rá

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 12:29:02

sziasztok:) megnéztem ma is az álláshirdetéseket, de minek...
dobjátok már fel az idegrendszerem:)

sannya 2011.02.24. 12:35:44

na,lejott a tegnap esti musor is...
:)
torrent rulez...

szandalka kijelentese megvan???
:)))
ket percig fetrengtem rajta...

slara 2011.02.24. 12:36:31

Hírkeresőn kint van a hogyvolt blog! Gtarulálok Hajni,külön köszönet a hajnali közvetítőknek!:)

sannya 2011.02.24. 12:36:37

@kérődzőgiliszta:
vagy a fel liter sorbe ejtett stampedli pohar rum,tengeralattjaro koktel neven...

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 12:39:06

@Ayesha: Egy ismerősöm hétvégi eladót keres egy kis közibe bp-en, asszem békáson:-)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 12:41:54

@villanat- nyugiszoba: jaj,édes vagy, csak én meg messze vagyok békástól:(
meg eddig titkárnő és ilyesmi voltam, nem derogálna ugyan, a munka nem szégyen, csak közöm nincs a kereskedelemhez.

csicserierika 2011.02.24. 12:54:08

@bévé: ezt nem értem.Mire írtad?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 12:55:05

Nekem az volt a kedvencem a tegnapi adásban, amikor Éva hőbörgött azon, hogy Anikó elfoglalta helyét.Anikó olyasmit szólt vissza, hogy "Gyere köpj le, attól jobb lesz!" :D :D :D :D

Ez volt az ő szuvenír véleménye :)

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 12:56:47

@Ayesha: Hát ennyi tippem volt, de tudom milyen várni a telefont! Kitartást és lendületet kívánok hozzá:-)

Egyébként a pofám leszakadt, mikor kijelentették, h magas minőségű pálinkát, bort és konyakot kérnek. Anyjuk valagát. Mintha kint asztal körül kergetnék ha a szivarhoz nem Agárdi pálinkát vagy Hennessy konyakot inna. Meg nem tudná különböztetni a szeszesitalt a pálinkától. piabarbár!

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 12:58:32

@Nard: Már többször megállapítottam, h Anikónak van humora:-)

csicserierika 2011.02.24. 12:58:37

@Eznemsemmi: én meg Lacit tartottam az egyik legesélyesebbnek a beszavazás alapján. Azt hittem, hogy sokkal lazább , mert különben az ő státuszában miért kellett egy ilyen játékra jelentkeznie? Nagy csalódás. Szandiban is sokat csalódtam, hiába mond néha jókat. Alekra az első adások alapján rácsodálkoztam és nálam azóta is hozza a szintet. Legtöbbet ő tud megnevettetni és meghökkenteni az újabb dumáival, még ha néha tényleg sok néha és ismétlésekbe bocsátkozik, nekem ő a favorit.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 13:01:28

@villanat- nyugiszoba: én is magas minőségű pezsgőt szeretnék fogyasztani ha végre lesz állásom:(:) ideális esetben Alekosznak kellene felszolgálnia, talpig frakkban és az uramnak meg biztosítsanak egy korona méretű Cohibát mert ő meg annak örülne.

Bandecuccoli 2011.02.24. 13:06:33

@genevieve: A napiszaron a helye, SZVSZ.
Szerintem az egész csak arra lett kitalálva, hogy továbbra is forrjon körülötte a levegő. Hiába, már profi menedzsere van...

Azt hittem, ha kimegy a villából, nem kell többet nézni a borzalmas képét. Ehhez képest nem tudok olyan web lapra menni, ahol ne Ő lenne a középpontban.

Elemer 2011.02.24. 13:06:36

@kérődzőgiliszta: bevallom, ezen nagyon kellett nevetnem :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 13:10:12

@villanat- nyugiszoba:

Szép lány, és vannak néha jó elszólásai, csak szerintem kissé butuska darab :)

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 13:10:14

@Ayesha: Tudtok élni:-) Vagy tudnátok:-S:-)

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 13:11:24

@Nard: Minden nem lehet tökéletes:-) Ha az lenne nem lett volna szüksége egy ilyen műsorhoz, h jó partit csináljon:-)

genevieve 2011.02.24. 13:12:31

@Bandecuccoli: nos túl sok dobása már nem nagyon lehet:-)
a következő szakitottunk enivel hir már senkit nem fog érdekelni...

talán az összejöttünk anival/alekkal még szenzációs lehet:-D

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 13:13:37

@villanat- nyugiszoba: hát tudnánk, ha hagynák:)
azért a válság oliékat sem kerülte el...VÁÁÁÁLSÁÁÁÁGBAN a kapcsolatuk...:D

maghozo 2011.02.24. 13:25:46

@Ayesha: Oli is rájött arra hogy a félelem meg a bizalomhiánya mindig csak előre visz az életbe .
Mostantól a kapcsolatuk Enikővel a kölcsönös bizalomra épül :)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 13:31:46

@maghozo: most nem tudom eldönteni, hogy Enikő azért nem szeret a kamerába nézni, mert idegen tőle ez a dolog és nem szereti, ha filmezik, vagy pedig azért,mert szégyell valamit.

naezjó... 2011.02.24. 13:32:41

amúgy néha igencsak zavaró követni az online-t (már amikor van), legtöbbször az is normális, aki az öf-ban 1 kis hülye. Tegnapelött például Erzsi-Gombi pároson derültem. Ez eddig nem sikerült soha 7-től 8-ig.

genevieve 2011.02.24. 13:34:00

@Ayesha: szerintem meg azért, hogy ne lássák mennyire röhög az egészen:-)

47pcc63 2011.02.24. 13:34:21

@Ayesha: Most szétverte a lakást, egyszer meg majd összeveri Enikőt! Enikő, menekülj ettől az állattól, de gyorsan!!! Az aki képes szétverni a lakást, képes más mocsokságra!! Egyszer a lány életébe fog kerülni. Láttunk ilyet már (Timi-Damu).

naezjó... 2011.02.24. 13:37:26

@Ayesha:
szerintem az első. Már a bemutató filmeken is csak Oli mellét szuggerálta.

naezjó... 2011.02.24. 13:40:08

@47pcc63:
ez például abszolút nem igaz. van ismerősöm, aki hosszú perceken át vívja a harcát a fallal, pont azért, mert az életben soha nem ütne meg senkit (15 éve ismerem), és le kell vezetnie. Ja, bogarakat sem ölt gyerekkorában :D

Thulea 2011.02.24. 13:42:19

@Nard: Ezen a "gyere köpj le..."-től én is sokáig felnevettem, amikor eszembe jutott! Nagyon jó fej az Anikó is! Örülök, hogy nincsen bent az Olivér és leszakadt az Alekoszról és az éváról is. Szerintem is esélyes a nyerésre, főleg, ha még jobban önmaga tud lenni. :-)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 13:43:22

@naezjó?: először én is erre gondoltam, olyan kis visszahúzódó csajnak látszik.
Nem baj, hogy Oli szétverte a lakást, telik majd új berendezésre a 120-as haknikból:)

naezjó... 2011.02.24. 13:43:32

@47pcc63:
mármint, mint SM bontásra? ah, az már szakmunkás bér, ennyit nem adok :)

Thulea 2011.02.24. 13:44:06

@naezjó?: Ilyen személyt én is ismerek. Most vagy ugyanazt ismerjük, vagy ez nem egy ritka jelenség...

47pcc63 2011.02.24. 13:46:30

@Thulea: Elég szomorú, hogy ilyen narkós-piás szarzsákok nyomorult élete ömlik ránk és ezt tartják sokan szórakoztatónak??? Rémes.
Istenítik Balekoszt... mi a ***** tud az a nyomoronc felmutatni???
Darab húsként tekint a nőkre, 8 általánosa van és marhára elégedett magával... szlein élősködik, mindezt 30 felett! Nem ezt kellene mutogatni!

naezjó... 2011.02.24. 13:46:51

@Ayesha:
a hír eléggé kordia lakás pr gyanús :)
@Thulea:
Szerintem nem ritka. És még mindig jobb módszer, mint a mivanmivanmivan????

Thulea 2011.02.24. 13:46:59

@47pcc63: Már réges rég el kellett volna hagynia Olit. De most már tényleg meg kellene tennie. Csak még olyan nagyon fiatal és tapasztalatlan szegény manóarc...

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 13:49:22

@naezjó?: majd a villalakók összekalapoznak neki egy kordia lakásra valót:D

47pcc63 2011.02.24. 13:49:32

@naezjó?: MEGBÍZÁSI SZERZŐDÉS

Mely létrejött egyrészről......., mint megbízó, és Simor Olivér, mint megbízott között az alábbi feltételekkel:
Megbízott vállalja, hogy.....napon a megbízó által megjelölt helyen 12-18 óra között biztosítja a vendégek felhőtlen és kulturált szórakoztatását.
A szolgáltatás ára extrák nélkül 120.000 Ft /mely magában foglalja a folyamatos káromkodást/.
Külön díjazásért rendelhető extrák:
- orrtúrás / minimum 3 alkalommal/ + 5.000 Ft
- 1 női vendég lárvának, pondrónak stb /igény szerint/nevezése + 10.000 Ft
- 1 női vendégnek szerelmi vallomás , testi kontaktussal /nem szex/ biztosítása Enikő jelenlétében + 20.000 Ft
- reiszolás a vendégek előtt + 50.000 Ft
Fenti extrákon kívül bármi más igény kielégítése külön megállapodás tárgyát képezi.

Dátum, aláírás

Thulea 2011.02.24. 13:51:45

@47pcc63: Én arra tippelek, hogy Gombi nyeri a párbajt. Pont azért, mert Alekoszt a csatorna nyomja, hiszen szerkesztik az sms-eket is, és a skypolókat is. Ráadásul, akik Alekoszt istenítik azok nagyrésze abból a társadalmi rétegből kerülne ki, mint ő, így nagy valószínűséggel nincsen olyan telefon előfizetésük, amiről lehetne szavazni.

Thulea 2011.02.24. 13:53:45

@naezjó?: :-) Persze, mindenképpen jobb a mivannmivannnál és azoknál, akik valamit, valakit zúznak, mert nincsen önfegyelmük, ami megint csak intelligencia és kulturáltság kérdése. Mert nem csak náluk szakad el a cérna, csak éppen nincsen eszközük kezelni a helyzetet. Ahogy évának sem. (Direkt írom kisbetűvel.)

47pcc63 2011.02.24. 13:53:51

@Ayesha: Szánalmas ez az egész VV. Olivér ha tudta hogy ennyire nem bírja akkor minek is jelentkezett erre a ostobáknak való játékra.
A másik, ha Eni visszafogadta akkor elég buta ő is, mert ha ez az egész sztori így igaz, akkor sajnos tapasztalatból kell mondjam, az Olivér féltékenysége örökre megmérgezi a kapcsolatukat, mert ennek soha nem lesz vége. Ha ilyen féltékenységi cécó után szakít egy pár, és ha nem volt semmi alapja sem a dolognak, akkor nem szabad visszafogadni a féltékenységben szenvedőt, mert az nem fog ebből kigyógyulni soha. Ha már egyszer szakítottak, akkor akármennyire is fáj, el kell felejteni a másikat, esetünkben Eninek Olit. Idővel talált volna magának egy olyan párt akivel meg tudtak volna bízni egymásban feltétel nélkül, és biztos vagyok hogy avval boldogabb lett volna.
Ebben KULTURÁLT? :D

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 13:55:58

@47pcc63: nem tudok véleményt nyilvánítani elfogulatlanság nélkül,mert saját tapasztalataim szerint MINDIG van oka a pletykáknak. Konkrétan volt úgy, hogy én egy ilyenből tudtam meg a dolgot, persze próbálták szarkeverésnek feltüntetni...csak már kurvára bizonyosságot szereztem róla.

47pcc63 2011.02.24. 13:57:05

@Thulea: De milyen IGAZAD van!!!

47pcc63 2011.02.24. 13:57:51

@Ayesha: Az előbb ez nekem nem is ugrott be, de ez tényleg így van. Én is csak azt tudom mondani Enikő, hogy sürgősen menekülj ebből a kapcsolatból még nem késő. Erre könnyen rámehet az egészséged is, és az életedről tényleg nem is beszélve.

genevieve 2011.02.24. 13:59:57

@47pcc63: arról meg nem is beszélve, hogy az a szerencsétlen enit szinte az egész ország ismeri, azér csak nem annyira hülye, hogy akkor dug félre amikor minden lépését árgus szemek kisérik:-)

47pcc63 2011.02.24. 14:02:33

@genevieve: Ez a csaj húzza el tőle a fejét minden fotón , ennyire büdös orrtúrú ? Ja a reggel bedobott , vagy az egész éjjel vedelt cefre biztos büdös. Szégyen a kinézete a palinak , és így járkál stúdióból ki - másikba be.

naezjó... 2011.02.24. 14:02:37

@47pcc63:
Szerintem a élete max Zsuzsi pasijának van veszélyben. Eni bár a TVben hallgatag volt, nem hiszem, h nagyon különbözne bárki mástól az életben, eldönti ő, h meddig jó neki, ami van. Amúgy ez sztem simán Olit a köztudatba promó, így h Alek lett kiválasztva, a héten már szerintem nem hallunk Eniről, csak Oliról Alekkal kapcsolatban.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 14:02:45

Amúgy valahol azt olvastam, hogy a leendő Rácz Béláné rájött, hogy ő most már nem nyilatkozik egy árva mondatot se ingyen és nem megy el ingyen egy műsorba se:) ez ám az üzletasszony:D

47pcc63 2011.02.24. 14:04:50

@naezjó?: látjátok, erre jó ez a szemét műsor!!!!
Csámcsoghatnak az emberek más ember kapcsolati válságán, tönkretesz minden szereplőt és annak partnerét. Minden a nézettségért megy, de hülye az is, aki szerepelni akar egy ilyen szenny műsorban!!!!!!

genevieve 2011.02.24. 14:06:47

@Ayesha: nincs igaza?:-)
az idő mindenkinek pénz:-)

naezjó... 2011.02.24. 14:07:54

@genevieve:
mondhatod E/1-ben, nem para :)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 14:07:56

@genevieve: majd én meg jól felbukkanok, hogy az egyik ismerősöm egy iskolába járt Rácz úrral és jó pénzért mutatunk róla régi osztályképeket:D

47pcc63 2011.02.24. 14:08:00

@genevieve: Orrtúeó 400 forinttal házal, mert csak annyi van a zsebében már lassan két hete!
A többit ui. azonnal elkölti sörre meg másfajta piára!
Ha kijön a cimbora most a hétvégén és talán KINT IS MARAD akkor begörbülnek és 3 napig ki sem józanodnak!
Ezek az embernek csúfolt lények tudnak élni igazán!
Semmi nem szent számukra!
Itt jól jár az ujság, a címlapadó Orrtúró, de a lényeg
MINDENKI MAGÁBÓL INDUL KI !
Enikő ugyan kivel csalta, ez az ő agyszüleménye és el is hiszi amit képzel!
Már elitta és drogozta az eszét teljesen!

genevieve 2011.02.24. 14:10:06

@naezjó?: nincs igazam?:-)

lóvé nélkül meg se nyikkanok:-)

már az is sok,hogy ide ingyé irogatok:-D

maghozo 2011.02.24. 14:10:13

@47pcc63: Szerintem ezért neked Olivér nagyon hálás lesz :)))) De ha még szánsz rá egy időt és fórumokon is nyomatod lehet szerződtet.

genevieve 2011.02.24. 14:11:02

@47pcc63: hát sajnos a bizalom tükröt most enikő összetörte:-)

maghozo 2011.02.24. 14:11:35

@Ayesha: Szerepelsz majd a tv-be :))))))

47pcc63 2011.02.24. 14:12:47

@genevieve: Foglaljuk össze: az amúgy "hú de nagyon szerelmetes" srác fogja magát egy napon és bevonul sokadik primitív bunkónak a lotyók, és szellemileg tök sötét a kamera kedvéért egymást nyaló faló nök közé....hetekig elvan ott mint a befött, ki tudja mit és kivel kavar...és akkor a barátnö meg várja nagy tacskó szemekkel és telesírt párnával az ö hites urát vissza?:)))))))nah peeeeeeeeeeeerrrrrrszeeeee....szerintem jól csinálta a csaj, ha szórakozni volt kedve akkor miért ne...aki meg kapcsolat mellett inkább ilyen gyökerekkel akarja az idejét tölteni mint azzal akit állítólag szeret, az nem gondolja komolyan a kapsolatát...

maghozo 2011.02.24. 14:13:02

@genevieve: Ha nem szorúlt beléd elég üzleti érzék ... így jártál .

genevieve 2011.02.24. 14:14:52

@47pcc63: pedig még azt is el tudom képzelni, hogy enikő tényleg szereti olit, örökké és hűségesen.

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 14:15:33

Igazából nem is vette szerintem számításba a kapcsolatát, hanem elgondolkodott azon, hogy pár hónap semmicsinálásból jó kis pénz üthetné a markát, kocsi, lakás. Mást nem kell tennie, csak bekerülni, ott nincs semmire gondja, csak ki kell bekkelni az időt, meg várni, hogy "rajongjanak"érte.

47pcc63 2011.02.24. 14:15:50

@Ayesha: Ha valaki szereti a nőjét, nem hagyja ott egy ilyen hülye show kedvéért, hogy szétcsessze a kapcsolatukat. Aztán meg csodálkozik.

genevieve 2011.02.24. 14:16:55

@47pcc63: nana, bécikém is bent van:-)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 14:17:14

@47pcc63: igen, normális ember így gondolkodik.:)

47pcc63 2011.02.24. 14:17:46

@genevieve: Enikő nem sunyi, hanem nem bírja ezt a nagy felhajtást, meg a hazugságokat, amihez asszisztálnia kell, ha tényleg ezzel az emberi csökevénnyel akar maradni.

genevieve 2011.02.24. 14:18:09

@Ayesha: szerintem pontosan igy volt, jó bulinak gondolta...meg végül is saját kutyánk kölyke, biztosan majd neki többet meg fognak engedni (ahogyan meg is engedtek)
megmondta egyébként nyiltan, szarik a szabályokra, ő azért ment be,hogy bulizzon és jól érezze magát

genevieve 2011.02.24. 14:19:01

@47pcc63: meg se fordult a fejembe, hogy eni sunyi lenne!
láthatóan szenved ebben a szituban

47pcc63 2011.02.24. 14:19:58

@genevieve: Ha za Ágica és Leo között nincs az a húzd meg- ereszd meg kapcsolat, akkor a kutya sem emlékezne már rájuk. De ezt a kérdőjeles viszonyt lebegtették folyamatosan , így ebből élnek még most is. Ezért kapnak a médiában kisebb megjelenési lehetőséget, ide-oda hívják őket stb. Szóval ez nem rossz taktika? Olivérék is ezt adják majd elő , mindig újabb történésekkel kiegészítve, és ezért még sokat fizetnek is, tehát megéri lejáratni magukat.

Bandecuccoli 2011.02.24. 14:21:26

@47pcc63: Normális ember, akit munkára, a munka becsületére tanítottak, az így gondolja. Kint marad, ápolja a kapcsolatát, és tisztességgel, munkával, ahogyan tud, boldogul.
De Proli ugyebár nem ez a fajta. Ő munka nélkül, könnyen, gyorsan, lehetőleg minél nagyobb pénzt akar keresni. Az a fajta. Ismerem az ilyen fajtát, már a szagáról, kilométerekről megismerem. :-))

47pcc63 2011.02.24. 14:22:29

@Bandecuccoli: Oli úr egyszerűen olyan helyzetet teremtett,hogy menni lehessen belőle.Nem kell már neki az Enikő.Ismert lett,tele van felkérésekkel és persze nő hegyek veszik körül.Amíg Enikővel van,nem tudja a helyzeteket kihasználni.Kell a műbalhé,hogy még ő mint sértett menni tudjon a kapcsolatból.Enikő nem csalta meg,inkább Oli nem bír a vérével.Ennyi!!!!!!!!!!!!!

genevieve 2011.02.24. 14:24:01

@47pcc63: leo tudatosan használta ezt a taktikát

maghozo 2011.02.24. 14:25:15

@47pcc63: Pontosan így van .Ezt az elméletedet nyomd ki az üzenőfaladra a fészbukon ,hogy tanuljon a sok hülyéje .Akik beleegyeznek abba hogy a párjuk külföldön dolgozzon meg tírsofőrködjön .

47pcc63 2011.02.24. 14:26:22

@genevieve: Ha valakinek van egy átlagosan normális és boldog privát élete, rendezett körülményei, mi a fenének megy be egy ilyen aljadék műsorba!?

47pcc63 2011.02.24. 14:30:12

@genevieve: Enikő külleme nem határozza meg a belső énjét! Lehet vki csúnyácska, de szeretni tudó és szeretetre vágyó! Az h éppen Orrtúra a párja ez már NAGY HIBA! Láttuk indulatosnak a kamerák előtt, képzelem, h akkor mit művelhetett otthon, ahol sem kamera, sem senki, csak a "szerelme" és bizonyára italosan miket művelhet!
Annuska pedig már kifarol ebből, mert neki CSAK ADDIG KELL EGY PASI, AMÍG A PÁRJÁTÓL EL NEM VÁLASZTOM mondta ő és ez most megtörtént!
Ha annyira ment a háboró egész éjjel, akkor délben a RTL-nél nyilatkozni a Fókuszban, az ujságnál stb. egymásba bújva...HÁT én meggondolnám, h egyáltalán ez egy ujabb reklámfogás, vagy valós dolog! Most ketten mennek, mert dupla pénz kell?!
80 napot pedig ki lehet bírni mindkét félnek sex nélkűl, a többi mese!Nem gond, most majd SosetosKonyakosszal együtt mennek kocsmázni és felejteni! Bevezeti barátját a NAGYVILÁGI ÉLETBE és nem kell elszámolnia merre is járt, mert nem lesz kinek!

genevieve 2011.02.24. 14:31:35

@47pcc63: nekem semmi bajom enikő küllemével:-)
sőt a belső énjével sincs:-)

47pcc63 2011.02.24. 14:33:32

@genevieve: Mosolygós lány.. ez nagyon gáz...
Egyébként ezek mire számítottak? Eddig az összes fogadkozó nagyon óriási sztárnak tönkre ment a kapcsolata. Miért gondolták, hogy ők kivételek lesznek? Most jön majd Gömbike meg a nője.

genevieve 2011.02.24. 14:34:52

@47pcc63: oli múlt héten még azt nyilatkozta, hogy ők az egyetlen pár akiknek a kapcsolata túlélte a vv-t:-)

genevieve 2011.02.24. 14:36:05

huhh, remélem, hogy ez most nem minősül troll-kodásnak:)
az utóbbi 1 órában csak mi irogatunk:-)

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 14:36:11

@47pcc63: :-) Ott a pont:-) Maximálisan kielégít minden igényt:-) telszámot nem tudsz? Szüleimet meglepem házassági évfordulóra:-)

Thulea 2011.02.24. 14:36:48

@genevieve: Ez túl egyszerű válasz lenne. Biztosan a kalandvágy is vonzotta őket! Mondjuk, én akkor kerekedtem fel eddigi életem során, amikor nem voltak úgymond kötelezettségeim. Amikor az ember maga van, akkor azt csinál, amit akar. így Anikót, Szandit megértem, hogy ott van, mert nagyon fiatalok és még nem igazán találták ki, hogy mit is akarnak kezdeni magukkal az életben. Jerzyt azért nem írom ide, mert ő azt se tudja, hogy fiú-e vagy lány. Gigi pedig nagyon céltudatos és úgy is viselkedik. A többieknek meg már valamennyire illene felnőttnek lennie... Remélem a Béci nyeri, mert ő ment be egyedül a pénzért, céltudatosan, a párját és az életét hátrahagyva!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 14:37:11

@47pcc63: Enikő most már Olivér karrierjének az útjában áll, a szakításhoz kellett valamilyen ürügy, amiből nem Olivér jön ki rosszul. Gerinctelen, gyáva megoldás! Remélem, Enikő csak jobb pasit fog találni magának!

47pcc63 2011.02.24. 14:37:45

@Thulea: Igen, hús vér emberek vagyunk, és nem állatok. Attól vagyunk emberek, hogy tudunk az ösztöneinket uralkodni. Mi az, hogy nem lehet kibírni szex nélkül 80 napig. Édes jó istenem. Akkor régen, amikor elvittek valakit katonának, hónapokig nem tudott hazamenni, és épp nem volt gusztusa lotyókra, az mit csinált? Az én férjem pl. fél évig volt külföldön, és képzeld el, eszembe sem jutott, hogy na akkor most én nem bírom tovább és keresni kell egy hálótársat. Nem elsősorban a szex hiányzott, hanem Ő. Hogy baja ne essék, jöjjön haza egészségesen. Nem igaz, hogy ennyire szexközpontú lett ez a világ.

Thulea 2011.02.24. 14:38:27

@47pcc63: én most sem emlékszem ágicára és leóra. :D

naezjó... 2011.02.24. 14:40:10

@Peter_Cs:
linkeljetek valamit lécci, h szétmentek, meg ilyenek. Csak én vagyok lemaradva a jelek szerint (pedig nem is raktátok rám).
@Thulea: Miért, Oli nem a pénzért ment be céltudatosan, életét és párját hátrahagyva? Vagy Gombi? :)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 14:42:33

@Thulea: bezzeg sziszi és péter a vv2ben:D

47pcc63 2011.02.24. 14:42:51

@Thulea: Pedig 7.-éve volt a VV.3-ban.

genevieve 2011.02.24. 14:43:10

@Thulea: én meg személyesen beszélgettem vele:-)
(leoval)

47pcc63 2011.02.24. 14:44:00

@Peter_Cs: Letet,hogy Évát férfiként?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 14:44:51

@Thulea: Ugyanez a céltudatosság Évára is jellemző, ő is párkapcsolattal, párjától egy időre elszakítva ment be a villába. Remélem, megnyeri a játékot.

Thulea 2011.02.24. 14:45:00

@47pcc63: Igen, egyetértek veled. Biztos, hogy nem egyszerű szex nélkül, de igen, valahogy meg lehet oldani. És valószínű nekik is az emberi kapcsolat hiányzik, ha hiányzik valami, egy ölelés, vagy egy emberi simogatás, nem szexuális töltetű, hanem baráti, de ilyen hozzáállással nem igen tudnak azt sem adni, sem kapni. Bár vannak bent olyanok, akik azért erre alkalmasak, nem szeretek általánosítani.

genevieve 2011.02.24. 14:45:54

@Peter_Cs: ez valahogy sejtettük:-)

naezjó... 2011.02.24. 14:46:45

@Peter_Cs:
Évának a dobogó a cél. Ő is tudja, a köpéssel bukta. Ahogy Gombi is levágta, h a 3 nap szánalom csinálta ki. De Évának elég is ennyi, az elejétől mondja.

Thulea 2011.02.24. 14:47:06

@Peter_Cs: Igazad van Évával kapcsolatban! Csak ő számomra elfogadhatatlan személy és emiatt rá nem is gondoltam... Nem hiszem, hogy a célszalagnál jelen lesz! Nem életszerű.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 14:47:10

@naezjó?: @47pcc63: Kerengenek kósza hírek, maguk az érintettek sem nyilatkoznak egyértelműen.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 14:48:26

@47pcc63: Kire gondolsz? Milyen típusú pasira?

47pcc63 2011.02.24. 14:48:41

@Peter_Cs: Olivér vesztét egy nő okozta,aki az eni.. gondolhatta volna,hogy oli nem bírja ki sex nélkűl ezért ha kell hegedülni fog,mindezt a fődíjért,amit neki akart megnyerni.. a videós üzi,és a párbajon eni viselkedése végképp kiütötte..ez lett a veszte..én nem rakattam volna magamra a jelet,az üzi után,meg azt mondtam volna,ha nem ismer,hogy szeretem,így járt.. és vigasztalódtam volna Anikóval:))) most meg még kiderűl ő lépett félre?? miközben olivér miatta akart kimenni???

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 14:51:00

@naezjó?: Ha nem lesz övé a fődíj, akkor is még benne lesz a tévében.

naezjó... 2011.02.24. 14:51:11

@47pcc63:
Oli vesztét a fekete özvegy okozta. videó a kiválasztás után volt, ezért kapott Béci és Oli is.

47pcc63 2011.02.24. 14:51:11

@Peter_Cs: Aki Évából és Alkoholoszból van kigyúrva.Dikáról,meg Anikóról nem is beszélve.

Thulea 2011.02.24. 14:51:14

@naezjó?: "Miért, Oli nem a pénzért ment be céltudatosan, életét és párját hátrahagyva? Vagy Gombi? :)" Nem olyan elkötelezettek, mint Béci. Bécinek azért van már versenytapasztalata, az nagyon látszik rajta. Győzni csak elszántan lehet, a célon tartva a szemet. Ezt én sem a Gombitól sem az Olitól nem láttam. Ők úgy mentek be, hogy majdcsak lesz valami. A hozzászólásom lényege az volt, hogy ennyi idősen már könyörgöm, legyen az embernek más elképzelése is az életről, ne csak az, hogy egy valóságsóban részt vegyen. Ezért nem írtam sem a Gombiról, sem az éváról, sem az Olivérről és a Laciról sem!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 14:54:36

@Ayesha: Hamar szétmentek ők is Péter végzetes hibájából, hogy Siszit megpofozta. Sziszi példát mutatott akkor a nőknek, hogy az első pofonnál kell lezárni a bántalmazó kapcsolatot!

naezjó... 2011.02.24. 14:54:36

@47pcc63:
Oli vesztét a fekete özvegy okozta. a video a kiválasztás után volt, ezért kapta Oli és Béci.
@Peter_Cs: Szerintem neki a TV eszköz, és nem cél, bármennyire szeretnéd :D

Thulea 2011.02.24. 14:54:54

@genevieve: Aki igazán felkészült erre a műsorra, az remélem megtette, hogy beszélt Leóval, csakúgy, mint Te... ;-) Egyébként ő az a déli típusú fiú, igaz? És nyert akkor?

47pcc63 2011.02.24. 14:55:20

@Peter_Cs: A Szesztévében biztosan,és reklámszerződést fog kötni a szeszkazánok értékesítéséért komoly pénzösszegekért,mivel KITŰNÖ reklámarc lehet a szemkörnyéki vízhólyagjával.

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 14:57:15

@genevieve:

Szerintem csúnyácska nő, lógó mellekkel. Ettől még persze tetszhet valakinek.

Thulea 2011.02.24. 14:58:03

És nézzétek meg az eddigi nyerteseket (kivéve talán BBÉvit, de vele az volt szerintem a baj, hogy az anyja és a dzsigoló gyerekkel a játékból együtt maradt), legalábbis, akikre emlékszem, teljesen normális emberek, semmi szélsőség. Mert egy darabig vicces az Alekosz meg az Éva, de aztán inkább a magunk hasonló, átlagos normális emberhez vonzódunk. Szóval fél évig nem bírj a gyűrődést a szélsőség!

47pcc63 2011.02.24. 14:58:28

@Thulea: Csak esélyes volt,mint most Alkoholosz,de sajna ott volt a Miló súlyos beteg édesanyjával és Ő nyerte meg.

naezjó... 2011.02.24. 14:59:57

blogmotor 4evőr!
@Thulea: Tehát Béci elszántan, még O. csak simán akarta a korpát. Mégis ugyanabban a köz által igencsak (le)nézett műsorban szerepelnek. én ilyen különbségeket nem látok. ill. O.-nak lejött annyi, h nyomni kell a show-t, különben annyi, kb. ki is égett benne (tény, h azt hitte, h tovább bírja), míg ha Bélában van elszántság, azt kb. abban látom, h megpróbál Szabolcs módon nyerni. Neki sikerült, meglátjuk.

genevieve 2011.02.24. 15:00:07

@Thulea: én 7 évvel ezelőtt beszéltem leoval:-) és még pár akkori vv-el:-)

de leot tényleg tudatosan készült a vv-re, kidolgozott taktikája volt és következetesen végig is vitte, ott nem volt két felé szakadt csapat, leo hűlyítette a csajokat:-) és a nézőket:-)

viszont nem számolt azzal, hogy az rtl-nek már elve meg volt a nyertese (miló)
ő igy csak a 2. lehetett

genevieve 2011.02.24. 15:01:08

@Nard: szerintem meg a maga módján bájos nő....a melleiről nem tudok nyilatkozni:-)

genevieve 2011.02.24. 15:02:30

@Thulea: igen, az a tipus volt, mint most a béci... becsületes magyar családból jött értelmiségi szülőkkel (tanárok)

naezjó... 2011.02.24. 15:03:46

@genevieve:
görögözünk, görögözünk? :D

Thulea 2011.02.24. 15:04:10

@genevieve: Szerintem is! Egyébként, hogy valaki mennyire jó nő vagy férfi, az nem egy fotó alapján dől el, hanem kell hozzá a kisugárzás. Sajnos Eni nagyon naiv (talán egy kicsit önbizalom hiányos) és emellett szeretetre vágyik. Nardnak valószínű tökéletes a teste! Gratuláljunk neki!

47pcc63 2011.02.24. 15:05:31

@Peter_Cs: De Éva,meg Alkoholosz tuti fából van,mivel nincsenek hatással az érzelmekre.Nézzél csak Alkoholosz szemébe.
Van egyált

Thulea 2011.02.24. 15:06:04

@naezjó?: elég nagy különbség az elszántság és a sima akarás között. :-D a szólás is megmondja (akarásnak nyögés a vége) és az élet is igazolta! :-)

Elemer 2011.02.24. 15:07:47

@Thulea: "Ráadásul, akik Alekoszt istenítik azok nagyrésze abból a társadalmi rétegből kerülne ki, mint ő, így nagy valószínűséggel nincsen olyan telefon előfizetésük, amiről lehetne szavazni."

szerintem ez egyáltalán nem így van. én például teljesen más társadalmi rétegbe tartozom (és ez azért nem hencegés, ismerve alekosz helyzetét) mégis szeretném ha benntmaradna egészen a döntőig. kíváncsi vagyok, hogy szerinted az "értelmiségiek" akkor kinek drukkolnak a való világban?

naezjó... 2011.02.24. 15:09:12

@47pcc63:
Éva és Alek nincs hatással az érzelmekre. Hát melyik blogot olvasod??? :)

Thulea 2011.02.24. 15:09:34

@naezjó?: "Oli vesztét a fekete özvegy okozta. a video a kiválasztás után volt, ezért kapta Oli és Béci."
Ezt nem értem, de az való igaz, hogy az Anikó olyan szinten mászott rá a pasira és aztán adta neki a jeleket és bátorította, hogy azt tényleg nehéz lett volna kibírni. Ha Oli elszánt, akkor elküldi a francba és leállítja, vagy egyszerűen majdnem leírtam, hogy megba...a.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:11:12

@47pcc63: Alekosznak tipikus üveges csirkeszeme van.

Thulea 2011.02.24. 15:11:57

@Elemer: Mindenképpen ragaszkodtam ahhoz, hogy a véleményemben szerepeljen "azok nagyrésze" vagyis, nem csak azok! Mondjuk kíváncsi lennék, hogy mit látsz benne. :-)

maghozo 2011.02.24. 15:12:29

@Nard: Oli vesztét a saját érzései okozták és nem a fekete özvegy .Nem kell mindig másba keresni a hibást . Oli volt az aki megroggyant és aki nem tudott mit kezdeni saját magával .Saját magába nem bízott . Se túlfűtöttséggel se a nem érzem jól magammal nem lehet vv nyerni .

naezjó... 2011.02.24. 15:13:43

@Thulea:
back to life, back to reality. Ha leszel este kifejtem a (szubjektív) Anikó faktort.

genevieve 2011.02.24. 15:13:51

@Elemer: ezzel egyet kell értsek:-)

a fiam alek fan, én béci:-)

mondjuk egyikünk sem küld sms-t:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:15:53

@maghozo: Érdekes, Éva, Béla és Gombár ki tudják bírni ...

Thulea 2011.02.24. 15:15:58

@Elemer: "(és ez azért nem hencegés, ismerve alekosz helyzetét)" Én egyébként nem ismerem Alekosz helyzetét, azt látom, amit itt valaki nagyon jól megfogalmazott, a butaság önbizalommal párosul. Engem ez nem szórakoztat, de megértem, ha valakit igen, valószínűleg ez korosztály függő is, mert emlékeszem, hogy az ilyen kultúrbarbárokon :D, mint Alekosz baromi jókat nevettünk még .... :D régen! :D

mézescsók 2011.02.24. 15:16:12

Én ebben az Oli-sztoriban Enikőt sajnálom kicsit. Kicsit, de nem nagyon. Nyilván felmérte, hogy Olivér Vv szereplése bulvár felhajtással jár, de valószínűleg rosszul. Talán nincs gusztusa az ilyen típusú ls mértékű "közszerepléshez". Na, ezt mérhette fel rosszul, és ezért pici a részvét.

genevieve 2011.02.24. 15:16:45

@maghozo: egyetértek

szeretik az mondani azemberek, hogy nem béci nyert hanem oli akart vesziteni....
na de kérem, oli feladata, vagyis egy szánalmas lúzer:-)

genevieve 2011.02.24. 15:18:28

@mézescsók: azt hiszem inkább oli teleduruzsolta a fejét, hogy jó lesz ez kis manócskám, meglátod apa hozza majd a nagy korpát, megadok neked mindent, mert te a szerelmem vagy és megérdemled....blablabla...és mivel eni valószinűleg tényleg szerelmes, nem tudott mást tenni míg bizni/bizakodni....

Elemer 2011.02.24. 15:18:33

@Thulea: számomra ő a legszórakoztatóbb. már egy leírtam, hogy ilyen karaktereket vígjátékírók szoktak kitalálni, az rtl meg készen kapott egy igazit :)
megmosolyogtat az okoskodása, a saját kis abszurd világa, amiből nem lehet kizökkenteni, az egész megjelenése vicces szerintem nem beszélve arról, ahogyan beszél. ennyi :)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 15:18:52

Anikó csak katalizátor volt...Olivér meg gyenge. hát nem tom, de nekem jöhetne oda Gerard Butler, úgy elhajtanám a retekbe, mint a huzat, ha egyszer az uramat szeretem...nem állnék neki faggatózni a szerelemről meg a vágyakról, hanem szépen egyenesen elutasítanám.

maghozo 2011.02.24. 15:19:34

@Elemer: Én Évának drukkolok mert Alekosznak nem a nyeremény kell hanem egy jó elfoglaltság hosszútávon .
Lehet az az oka, hogy nem vagyok értelmiségi :))))
Anikó meg színésznő lesz és ahogy kilép szerződtetik .

csicserierika 2011.02.24. 15:21:12

@Peter_Cs: nem értem, miért bántod folyton Alekot, főleg ilyen szánalmasan. Egyedül ő áll már lassan csak szóba imádatod tárgyával. Légy szíves és köszönd meg neki, ha kijön a villából. Alek társasága nélkül már összeomlott volna Évike. A legutolsó párbajánál is Alek hozta fel, mert mindenki úgy utálta már kócoskát, hogy nem biztos, hogy megnyerte volna Tordas ellen. Egyébként rremélem eltávolodnak kicsit egymástől a jövőben, mert nem tesz jó Aleknak, mert megbízhatatlan és pletykás.

maghozo 2011.02.24. 15:21:26

@Peter_Cs: Mi a csudát tud Gombár kibírni ?

genevieve 2011.02.24. 15:22:15

@Peter_Cs: na basszus akkor én most egy iq negatív vagyok?:-D

Thulea 2011.02.24. 15:22:41

@Elemer: Igen, egyszer én is úgy éreztem magam, valamelyik összefoglalót olvasva, mintha egy Rejtő regényben lennék. :-D Nem tudom, ott vicces. Lehet, hogy túl komolyan veszem és beleélem magam a játékba! :-D Mert ez a pasi valóban ilyen, ahogy írod, és az meg valahol annyira szánalmas...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:22:59

@genevieve: Évára sokkal nagyobb nyomás nehezedik és ő még bent van. Olivér gyenge volt, bebukta. Ennyi!

mama ottmarad 2011.02.24. 15:22:59

@Peter_Cs: hogy emlékszel a nevére is? A kedvenced volt?

maghozo 2011.02.24. 15:23:45

@Peter_Cs: Éva meg Béla határozott . Gombár meg amerről a szél fúj arra tart .

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 15:23:49

@Peter_Cs: igen, én ezáltal rájöttem, h mivel pont 125nél mozog az íkúm, feljebb kéne tornázni a büntetlen alkoholfogyasztás érdekében:D és akkor jöhetnék a dumával, hogy ÉN MAGASABB SZINTEKEN ÁLLOK.:))))

genevieve 2011.02.24. 15:23:58

@Peter_Cs: milyen nyomás nehezedik évára?:-)

ne kacagtass már:-)

Thulea 2011.02.24. 15:25:32

@Peter_Cs: Az intelligens emberek tudják, hogy nem kell mindent komolyan venni, amit a brit tudósok mondanak! :-D Nem beszélve arról, hogy mást jelent az ivó ember in England and in Hungary. :-D

csicserierika 2011.02.24. 15:26:11

@Peter_Cs: köszönöm. Nem halok meg hülyén. Most jöttem rá, hogy egy alul iskolázott barom vagyok, Éva pedig Nobel-díj várományos. A szomszéd vasutas bácsit nem tudom csak hova tenni, uis. iszik is, meg buta is.

Elemer 2011.02.24. 15:26:41

@Thulea: Ok buta, persze, de hát ebben a társaságban mindenki az. Szerintem én is, te is meg a kommentelők többsége is úgy van vele, hogy se a családjából, se a baráti köréből nem tudna mondani olyan embert, aki beköltözne egy valóságsóba. Egy normális, intelligens embernél szerintem ez eleve kizárt. A másik, hogy egy épeszű ember nem ír alá egy olyan szerződést, amit a villalakóknak kell. Én nem láttam még ilyet, de azért hallani lehetett róla, gondolom úgy van megfogalamzva, hogy bármit megcsinálhatnak veled, neked pedig kussolnod kell. A harmadik pedig, hogy egy nagyon okos, művelt embert nem is engedne be a csatorna, mert nekik aztán nem érdekük, hogy egy intelligens játékos irányítsa a dolgokat, a műsort nekik kell szerkeszteniük és kész.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:26:58

@csicserierika: Ez csak egy megállapítás volt, amúgy Alekosz eléggé szórakoztató figura. Nem bántom, mert alapvetően jóindulatú ember.

haruka 2011.02.24. 15:27:40

www.origo.hu/teve/20110224-egy-hettel-tovabb-tart-a-valo-vilag-jotekonysagi-akcio-fut.html?

Remélem, hogy a jótékonykodásba bevonják a lakókat is, hátha csinálnak végre valami hasznosat is.

Thulea 2011.02.24. 15:28:14

@Elemer: Ezzel egyetértek, teljesen. :-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 15:28:16

@maghozo: Gombár félúton van Béla és Olivér között ilyen téren.

maghozo 2011.02.24. 15:28:22

@Peter_Cs: Te statisztikát hozol ide érvként ? :))))

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 15:28:58

Ne tegyük már egy lapra Alekinnyót és az iq-t. Az a fickó csak sokat beszél és unalmasan. A legtöbb idegen szót vagy kifejezést a netről vagy a tv-ből szedte és rendszerint rosszul használja. Ez akkor látszik leginkább, amikor valaki visszakérdez. Akkor aztán jön a vörösödés, fejforgatás és hebegés. Nem mondom néha szórakoztató, de mostmár inkább unalmas.

Thulea 2011.02.24. 15:31:28

@villanat- nyugiszoba: Igen, éppen ezt írtam egy kicsit feljebb, hogy egy darabig oké a szélsőség, vagy szórakoztató, de hosszútávon inkább azzal azonosul az ember, aki valamennyire belefér az átlagba. Ha más miatt nem, akkor a céltudatossága, vagy a toleranciája miatt.

Elemer 2011.02.24. 15:31:37

@47pcc63: én azt hiszem, hogy láttalak már más fórumon is és olyan szintű gyűlölet érződik rajtad olivér íránt, hgy azt kell gondoljam, ez inkább valami személyes ügy lehet és semmi köze a vv-hez

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 15:36:55

@villanat- nyugiszoba:

De mindig ingatja a fejét beszéd közben mint Stevie Wonder. :)

47pcc63 2011.02.24. 15:40:42

@Nard: Úgy mint egy kelfeljjancsi,nem?

Thulea 2011.02.24. 15:42:34

@47pcc63: :-DDDDDDDDDDDD igen, mint egy keljfeljancsi!

genevieve 2011.02.24. 15:42:50

@Nard: Nekem inkább az furcsa alekban, ahogy bámulja magát a tükörben....
férfiaknál ez nem általános, hogy forog megnézi magát elöl-hátúl, jól áll-e rajta a nadrág, fürdés-testápoló-parfüm......

47pcc63 2011.02.24. 15:44:07

@Elemer: csak hogy a végére ne legyen olyan nagy a különbség buták és okosak között. :)
így megmarad a közepes egység. :D

genevieve 2011.02.24. 15:46:09

de mindezek ellenére, most a közönség/rtl alekot fogja visszanyomni a villába

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 15:48:38

@genevieve: bámulja meg gyönyörködik a lütyője, de eszébe nem jutna kihúzni magát:D

genevieve 2011.02.24. 15:51:11

@Ayesha: hát igen, ezért hátba vágnám olyankor:-)

genevieve 2011.02.24. 15:52:53

@Ayesha: szegény tényleg azt hiszi (bár bécinek pont az ellenkezőjét mondta), elég ha felvesz inget és nyakkendőt és felvesz hozzá egy tévében látott modort, akkor ő már uriember:-)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 15:56:47

@genevieve: ezekkel a dolgokkal tökre tisztában vagyok meg átlátom, mégis nagyon csípem Alekoszt, valami gyermeki bájt fedeztem fel benne:D:D

gastro vazze 2011.02.24. 15:57:25

@Ayesha: Csóóóóóóórikááám:)

waddysno · http://geoszabo.blog.hu 2011.02.24. 15:57:43

Anikó tökéletes munkát végzett, jól szétszedte a négyest, most meg visszament a haverokhoz

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 16:04:01

@47pcc63:

Eléggé undorító.

@genevieve:

Parfümöt használok én is, meg fürdeni is szoktam! :) Testápoló az nem jellemző, a ruházatot pedig asszony ellenőrzi mindig.

genevieve 2011.02.24. 16:04:26

@Ayesha: nincs is ezzel semmi baj:-)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.24. 16:05:24

@waddysno: Ehhez ért, a bomlasztáshoz, ennyi!

gastro vazze 2011.02.24. 16:10:38

@Peter_Cs: hát, ha ezt tervszerűen csinálta (amit sajnos nem hiszek el még mindig), akkor le a kalappal! Ügyes! Már csak Évikét kellene jobban kikészíteni(e) :D

genevieve 2011.02.24. 16:12:07

@Nard: akkor ez lehet a gond, neki nincs asszony aki ellenőrizze:-)

Ayesha (törölt) 2011.02.24. 16:16:53

Anikót sose szerettem, néha voltak jó, mondhatni nevettető megnyilvánulásai, de azon kívül, hogy dubajpozitív, mást nem nagyon látok benne...szánom a havonta/hetente váltakozó rajongásai miatt...Király L Norbi, bazmeg, azóta is fetrengek a röhögéstől:D:D:D:D
a csaj nekem simándijózsef egy napraforgó.

mama ottmarad 2011.02.24. 16:22:36

Ti tudtátok, hogy van új poszt:

bévé 2011.02.24. 16:22:57

@villanat- nyugiszoba: én is unom, de kegyetlenül. egyáltalán nem szórakoztató. eddig is max. vakok között félszemű a király alapon volt az.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:23:00

Nem tudom, láttátok-e már?
velvet.hu/celeb/2011/02/24/gigi_villantott/
Hááát!
Dugja meg inkább az Overdose!

villanat- nyugiszoba 2011.02.24. 16:29:05

Nah most meló eldob, térdelőrajt és indulás.:-)
Majd öf alatt belesek:-)

genevieve 2011.02.24. 16:31:40

@kérődzőgiliszta: tessék mondani, milyen külső vonzerővel és tulajdonságokkal teccik rendelkezni?:-)

dr. gernika 2011.02.24. 16:33:20

@Thulea: Nem tökéletes a teste, viszont nagyon erős a kisugárzása. :)))

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:36:09

@genevieve:
A fékezhetetlen agyvelőm mellett magaménak tudhatom K-Európa legszebb férfi felső (és alsó) testét!
Továbbá, testi és szellemi képességeim orbitális szerénységgel is párosulnak!

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:37:01

@gernika:
Igen, a gammasugárzása a monitorról az agyamig hatol!

bévé 2011.02.24. 16:37:13

@csicserierika: erre a mondatodra:
"Tomoceusnál éreztem, hogy nem kellett volna beavatkozni."

genevieve 2011.02.24. 16:38:13

@kérődzőgiliszta: ha igy van akkor tényleg válogathatsz:-)

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:40:02

@genevieve:
Valóban! Ebbéli potenciálomat népes háremem is igazolja!

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 16:45:01

@genevieve:
Felemelő érzés végignézni asszonyaimon, és látni orcájukon a kielégült derűs mosolyt!

bévé 2011.02.24. 16:49:07

@Ayesha: mi az a dubajpozitív?

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.24. 17:39:12

@Thulea:

Csak klasszikussal tudok válaszolni, Phil Collins dalából egy idézet:

"A perfect body with a perfect face" :D

@kérődzőgiliszta:

Már nem CRTm van, úgyhogy már nem lehet sugárzó. :)

@bévé:

Hogy hamarosan sok homoki nigger fogja levarrni jópízért. Bár a szőkéket jobban csípik.

viola narvilly 2011.02.24. 17:47:25

'napot!
Mint az elmúlt hetekben, most is tisztességesen le vagyok maradva... volt valami érdekes?

dr. gernika 2011.02.24. 18:27:46

@genevieve: Hát meg is fojtanám a csíkos nyakkendővel, ha kockás inghez merné kötni...

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 18:41:21

@kérődzőgiliszta: ööö...tényleg? És kaptam agyat, vagy kisufot fogok szülni?

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 18:43:41

@Hódos Hajnalka:
Megvonási tünetek jelentkeztek az új poszt hiánya miatt!
Csak nincs valami baj?

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 18:52:26

Na már sikerült elővarázsolni! Eddig az volt a hibaüzenet: Nincs megjeleníthető bejegyzés.

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 18:52:26

@kérődzőgiliszta: beteg vagyok, nem tudok huzamosabb ideig fenn lenni, azért érkeznek mostanában későbben a posztok.

kérődzőgiliszta 2011.02.24. 19:06:04

@Hódos Hajnalka: Fogadd együttérzésem! Javulást!

bévé 2011.02.24. 19:32:34

@Nard: ez csodálatos volt, köszi.

Lone Starr (törölt) 2011.02.24. 20:12:55

Jobbulást a szerzőnknek!
Balázs manipulál a legügyesebben, de legellenszenvesebben. Azért csak kibukott belőle, hogy mennyire hiányzik neki Olivér (mert csak neki voltak poénjai). Laci meg vért kíván szerinte, meg háborút. Pont a Laci mondta a káromkodós rendelet kapcsán, hogy ez nem háború, és minek úgy hozzáállni eleve, hogy folyamatosan káromkodni kelljen. Mondjuk a nem háború részben tévedett.

Hódos Hajnalka 2011.02.24. 20:39:30

@kérődzőgiliszta: köszi :)

@Lone Starr: köszönöm. ööö... van egy ennél frissebb poszt is, csak mondom :)
süti beállítások módosítása