Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

True Blood 3x03 - It Hurts Me Too

2011. február 22. 09:00 - Hoppancs

Lassítva repül a golyó, majd a farkas elé vetődő Ericben landol. A szőkeség a belőle szivárgó V csábításával, majd erőszakkal próbálja vallomásra bírni a vadat, de az nem köp főnökéről, így csúnyán kiszívják a nyakát. Átlagos éjszaka ez. A helyzet Jacksonban sem kellemesebb, a király kénytelen megdorgálni Billt, amiért udvariatlanul lángra lobbantotta Lorenát, és még az agyarait is kiengedte. Kiderül, hogy a vámpírlegényt teremtője ajánlotta Russel figyelmébe, aminek Bill látványosan nem örül. A felség szerint jobb, ha a férfi minél hamarabb eldönti, hogy Sookie a fontosabb, vagy a saját jól felfogott érdeke.

Eric és Sookie romantikus estéje a farkasember elföldelésével folytatódik, ami közben előbbi elárulja, hogy a már sokat emlegetett szimbólum rossz emlékeket idézett fel benne, többek közt ezért is ölte meg az állatkát olyan gyorsan. Sookie persze azonnal rohanna Jacksonba megmenteni Billt, de Eric azt javasolja, gondolja át a dolgot, és ha lehet, legyen óvatos. Sam tévézés közben lepi meg szexi alsógatyában feszítő apját és újdonsült szimpatikus kisöccsét, akit tájékoztat arról, hogy a testvérgyilkosság nem frankó. A mama invitálná, hogy töltse az éjszakát a meleg családi fészekben, de Sam nem szeretne zavarni, amit mélységesen megértünk.

Jason még mindig saját hősies tettének hatása alatt áll, és kifejti Hoytnak, mennyire jó zsaru lenne belőle. Lehet, hogy igaza van, elvégre buta, mint a föld, és hajlamos a túlkapásokra. Tara már túlesett egy bizarr szexuális aktuson Franklinnel, Bon Temps vadiúj vámpírjával, a magánéletéről viszont nem kíván beszélgetni, és nem sokkal utána lelép. Jessica riadtan hívja Pamet az új hírrel, miszerint eltűnt a hulla, de utóbbi elintézi a dolgot annyival, hogy akkor már nincs gond sem, és visszadugja fejét az észt lány combjai közé. Sam elmeséli Sookie-nak, hogy van egy undi családja, a lány pedig megkéri öreg barátját, hogy adjon munkát Jessicának, amíg ő elmegy Bill után.

Hoyt kikérdezi Jasont az eddig megtanult rendészeti ismereteiről, majd miután meggyőződik a fiú tudásának teljes hiányáról, Jessicával kapcsolatban próbál tanácsot kérni. Homályos, hogy miért hiszi, ez jó ötlet. Jason elsüt pár közhelyet, majd közli, hogy inkább kihagyná az írásbeli vizsgát, biztos máshogy is be lehet kerülni a rendőrséghez. Uh. Arlene ultrahangon van, és elég ideges, hát még miután megtudja, hogy a magzat kb. kilenc hetes, így nem lehet Terryé. Hopsz! Tara kibékül Sookie-val Eggs temetésén, amit utóbbi fizetett, és gyakorlatilag csak ketten vesznek részt rajta.

Visszaugrunk 1868-ba, amikor Bill a szabályok ellenére mégis csak hazalátogatott. Sajnos a kisfiát közben elvitte a himlő, a felesége pedig rosszul fogadja, hogy az ura élőhalott szörnnyé változott. A bajt fokozza, hogy Lorena is beállít, és arra készül,hogy eleget tegyen az asszony kívánságának, miszerint meg akar halni. Nem látjuk mi lesz ezután, mert Bill közben felriad. Jason is rémálmodik gatya nélküli tesztírásról, meg átlőtt homlokú emberekről, majd a valósággal sem jár sokkal jobban, Hoyt ugyanis fejnélküli hullát talál közös melójuk helyszínén. Sookie-t meglepi egy vérfarkas, akit Alcidenek hívnak, és állítólag Eric küldte a védelmére.

Sam is kénytelen hívatlan vendégeket fogadni Mickensék személyében, akik látni akarják, hol dolgozik új családtagjuk. Andyék helyszínelnek a fejetlen holttestnél, ami már túl sok Budnak, azonnal el is dönti, hogy nyugdíjba megy. Sookie megtud pár dolgot Alcidetól, többek közt azt is, hogy tartozik Ericnek, és az exe a lány nyomában járó antipatikus falka vezérével jár. Bill újra flashbackel, aminek keretében láthatjuk, hogy asszonya még él, és könyörög neki, hogy ölje meg. Bill ehelyett Lorena tanácsára megbűvöli, majd eltemeti a kis Thomast. Lorena reméli, hogy szeretője már megértette, az a legjobb, ha távol marad a családtól.

Bill az álmok hatására úgy dönt, búcsút mond Louisiananak, Sookie-nak, és mindennek, ami csak bajt hozott rá és szeretteire, majd hűséget fogad Russelnek. Lorena csalódott, amiért Sookie életben maradhat. Jason gyanúsan viselkedik Tarával, Lafayette ezalatt Ericnek próbál magyarázkodni a V elpasszolásának nehézségeiről. A viking nem dühös, sőt, egy zsír verdát tol „legjobb értékesítője” feneke alá, majd további előmenetel ígéretével kecsegteti. A labilis idegzetű Terry annyira megörül a jövendő babának, hogy Arlene-nek nincs alkalma elmondani a kellemetlen részleteket. Sam és a részeg John Lee között fokozódik a feszültség, mikor Jason megkéri, hogy ne itassa röviddel a kiskorú Tommyt, úgyhogy Mickensék távoznak, mielőtt kínos apa-fia bunyóra kerülne sor.

Franklin zavarba ejtő kérdésekkel bombázza Jessicát, majd mivel a lány nem hajlandó beszélni, előveszi az ismerős fejet, ami el is éri a kellő hatást. Cserébe az áldozat eltüntetéséért azt kéri, mondjon el mindent, amit Billről tud. Sam hajlékában madár jár, ami elmenekülve nadrágot és inget hagy maga után. Valószínű, hogy Tommy volt az, mivel kevés szárnyas visel ilyesmit. Alcide beviszi Sookie-t fajtársai közé, ahol a csaj hiába teszi a szépet az egyik rosszarcúnak, csak annyit tud meg, hogy az illető benne volt Bill elrablásában, és rendkívül erőszakos. Szerencsére Alcide megakadályozza megrontását és/vagy felfalását, támad egy kis balhé, de nem vészes.

Franklin sikeresen kiszedte Jessicából, hogy hol lakik Sookie, azaz most éppen Tara, aki nagyon meglepődik, mikor alkalmi szexpartnere beállít hozzá. Hiába játssza a kemény nőcit, egy rövid bájolással később már be is hívja a buggyant tekintetű vérszívót. Lorena bemegy Bill szobájába, hogy tovább piszkálja. A férfi kiabál vele, biztosítja, hogy soha nem fogja szeretni, majd iszonyú rondán megkeféli. Lorena a „kissé” durva bánásmód ellenére egész másképp érez. Aú, ez fájt!

Címkék: true blood
1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

naughtyL 2011.02.23. 21:14:16

nagyon nem szeretm Lorenát..
a flashback-ek viszont mindig jók.
Sam féle sztori valahogy nem túl érdekfeszítő, meg ki akar ilyen családot nézni.. Szegény Sam az utóbbi időben nem mondható a sors kegyeltjének.

Alcide-ról meg még nem nagyon tudunk sokat, azon kívül, hogy felettébb jó ránézni.

Franklin meg.. nem volt meglepő, hogy pont Tara-t szemelte ki..:D

LaFayette meg Eric..:D

Tök vicces lett a mostani HV:)
süti beállítások módosítása