Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X66

2011. február 21. 16:45 - Hódos Hajnalka

A tegnapi összefoglaló volt az eddigiek közül a legsótlanabb, a legösszeszedetlenebb, a legtrehányabb meló, amit eddig láttam. Értem én, hogy ez az egész Gigire lett volna kiélezve, de akkor miért nem sikerült? Az nem keret, hogy az elején és végén is őt mutatjuk, meg közben egy kicsit közben is, lehetőleg minél jobban szenvedve, persze nem ugatok bele, nem az én szakmám. Gigi megkapja a büntetését, mert krisztus előtt valamikor kiszaladt Béci után az udvarra. A levélben persze hangsúlyozzák, hogy a nézők vasökle csapott le a lányra. Gigi köszöni szépen, jó lenne, ha figyelembe vennék a többi Villalakót is. Na ezzel el is leszünk tíz percig, Gigi sír a macijával a nyugiban, Gigi a riportszobában, Gigi Anikóval, a téma a büntetés. Felháborodást és dühöt érzett, megérti, hogy büntetik, csak akkor másokat is büntessenek már meg, mert szarul esik, hogy próbálok minden megcsinálni és akkor minek?

Ha még nem említettem volna elégszer, hogy a púpom tele van a beöltözős feladatokkal, mára is jut egy. Nemcsere, a fiúk lányok, a lányok fiúk lesznek, hijjj, aztahétszentségit! Gombi a levél felolvasása után rögtön sipítozni kezd azon a bizonyos eunuch hangon, amit a bohóckodásnál már hallottunk tőle, Szandika szívemből szól: kussoljál már te ribanc! Hogy a beöltözésnek mi a lényege, a boga faszáért nem derül ki, a készülődést viszont több mint három percen keresztül nézhetjük. Laci nagydarab, debella, szőke. Nahát, miért, tudott volna másmilyen is lenni? Ja, fekete, egy másik parókával. Hogy Gigi micsoda érzelmi viharokat él át, úgy akarják beletukmálni a hülye fejünkbe, hogy az eseményeket megszakítva egy-egy pillanatra a lányt mutatják, amint szót vált valakivel. Most Bécivel, a beszélgetés lényege: mi van? Semmi, minden. Béci egyébként látja a húgán, hogy kivan, a barátai miatt is, meg itt benn is a feszület. A következő gyomorszorító párbeszédre a fürdőben kerül sor, Jerzsivel: olyan nyűgös vagy. Igen, nyűgös is leszek.

Jerzsi nem tudja mit csináljon, tényleg. Évával beszéli meg a problémáit, ez önmagában tragikomikus, de ha neki ez így jó, legyen. Jerzsi annyira vágyik arra, hogy megismerje Gigit. Nem tudom, a bibliai értelemben vett megismerésről beszél-e, tegyük fel, hogy nem. Akarja látni a gondolatait, de mégis a fejében benne van az hogy mi van akkor, ha mégsem ő? Bizonytalan, ami köztük van, akármennyire jól érzi magát vele, mind a ketten tudjuk ezt. Gigi benyit, Éva utána küldi Jerzsit. Jerzsi retteg, hogy a Gigi egy olyan személy lesz számára, aki nem neki való. Próbálnak pozitívan hozzáállni és kitartani a véksőkig, de ahogy múlnak a napok, hetek, egyre jobban erősödik ez a gondolati érzés. Javaslom a stábnak, hogy Jerzsi ezentúl lengyelül riportszobázzon egy szinkrontolmács segítségével, mert nem tartom magam egy buta nőnek, mégsem értem, mit akar mondani. A nyugiszobában kínlódnak tovább, Gigi bebújik a műszőrme takaró alá, Jerzsi biztosítja, hogy mindig számíthat rá, mellette áll. Sajnos nem tudja, hogy ebben a szituban békén kell-e hagyni, vagy helyre kéne pofozni. Bár a pofont adja simán. Gigi nagyon vonzódik hozzá, jó vele lenni, szereti, hogy mindent meg tud vele beszélni (ezek szerint mégis én vagyok a hülye), és átölel és jólesik, de azt nem tudja mondani, hogy szerelmes belé, vagy az lesz. A nyugiszobában napocska túltengés, de amúgy is émelygek a mézes teától meg a csomó gyógyszertől, ezért ezt nem részletezném.

Mivel semmi de semmi nem történik szokás szerint, Alekosz nagyjelenetében gyönyörködhetünk. Biztosan én vagyok a rosszmájú geci, de én azon is csodálkozom, hogy az Irigy Hónaljmirigynek sem szólt senki, nőnek beöltözködni és hülye hangon beszélni nem vicces! Alekosz kezét le kell alapozózni, mert göcsörtös. Nem látszik, mondja neki Éva, de Alekosz át akar szellemülni. De az kihozza a ráncokat a kezeden! Éva udvarolni próbál, kár hogy ő nem olyan jó a szerepében, mint Alekosz. Elviszlek egy helyre, a kedvenc törzshelyemre, mit szólsz? Ne untass a részletekkel! Az a lényeg, ha dugni akarsz kisanyám…Mit képzelsz te, én nem akarok csak dugni! Olyannak nézel? Kösz szépen, mindjárt itt hagylak! Ne sértegess, mindig utáltam az olyan pasikat, akik rögtön meg akarnak dugni. Vajon miért van ez, kérdi Éva. Mert buták, önzők és csak a farkuk vezéri őket, ezért. És nem gondolkodnak. Én szeretem azokat a férfiakat, akik gondolkodnak. És találkoztál már olyannal? Igen. És mi miatt lett vége? Magánügy. Megismerni akarj, ne használati tárgynak! Okos és bölcs barátom szavai jutnak eszembe: mindenki saját magát mondja. Szituációs feladatok, ha már mindenki beöltözködött. Béci bejelenti szüleinek, hogy szeretne elköltözni otthonról egy fiú miatt. Szerencsétlen pára eddig el sem jut, külön tetszik, ahogy a melegszívű Gombianyu még bele is rugdos a földön fekvő csemetébe. Fiú lány barátság, a fiú ráébred, hogy ez már több annál, Gigi szerelmet vall Jerzsinek. A jelenet éppen olyan forró, lüktető, olyan perzselő szenvedélyről tanúskodik mint amit eddig láthattunk tőlük. Anikónak jut a nemes feladat, hogy megkérje Alekosz kezét. Alek igent mond, természetesen a szokásos körítéssel, szeretem a bátor férfiakat, egy férfi legyen férfi és tegye meg, amit megkövetel a haza.

Kvízjáték, a lakók élvezik, én unom. Milyen hosszú lett a sál amit kötöttek, melyik kezével lökte fel Lacit Alekosz, hogy hívták a kutyusokat, kinek a bugyiját találták meg Alekosz ágyában? A három legaktívabb játékos Gombi, Béci és Éva, Béci a győztes, nyereménye egy gyümölcstorta. Fú, nem bírom elviselni, mikor valaki így zabál, Gombi ezt majszolgatásnak nevezi. A kiválasztás utáni levezetés következés, Éva nem gondolta volna, hogy ezek után egy jelet sem fog kapni! Alekosz azon lepődött meg, hogy a Szandi rárakta a jelet Gombira! És téged fog kivinni, vihog Éva és Anikó. A háttérben valószínűleg a jó Lacibetyár vezetésével középhaladó ostorcsattogtató tanfolyamot tartanak, vagy mi. Alekosz azt hitte, hogy Gombi viccel, aztán addig-addig, hogy felfogta, nem viccel, hát tessék, itt a válasz. A jelét is rád rakta, van benned félsz? Persze hogy van! Én minden párbajtól viszolygok. Hát, ha engem visz ki, megint átéljük azt a hangulatot! Akkor találkozol az Olivérrel, ujjong Éva. Na igen. Gondold el, az Olivérnek milyen érzés lehet, hogy a két jó barátja megy párbajozni! Gyanítom, vastagon tojik rá. Hát, nem könnyű olyan ellenféllel párbajozni, aki az embernek a közelállója! Gombi a szaunában erősre izzadja magát, nyerni akarok, mert ilyen a vérem! Ööö rákérdezhetek, hal? Nem szeretek tökölni, nem szeretek bizonytalanságban élni! Fú, Gombócka, nem késő már ez a mácsó duma?

Jerzsiben hatalmas bizonytalanság van, mindennel kapcsolatban, Gigivel kapcsolatban is. Gigi iránt érzett érzelmeit muszáj tudatosan leblokkolnia. Jerzsi fél, hogy kinn kiderül, nem egymáshoz valók, az csalódás, fájdalom, amitől nagyon rettegnek. Jerzsikém, nem kell ahhoz kinn meg benn, csomóan vannak úgy, hogy kinn összejönnek, kinn rájönnek, igen, van szenvedés meg fájdalom, mégsem halt ki az emberiség, úgyhogy valami tökösebb (vagy őszintébb) szöveggel kéne előrukkolni. Gigi már mindenen gondolkodott, hogy most mi van? Én azon, hogy lehet evőkanállal enni a nyuszis kakaóport. Akarsz beszélni, menjünk át a nyugiba? Alekosz, Éva és Anikó pohárral a kezükben nézegetik a táblát. A Gombár megy párbajozni, ez kétségkívül most már tény. Anikó ironizál: ez a szeretet és az intelligencia párbaja lesz. A nyugiban folytatódik a szarpasszírozás, engedtessék meg, hogy ne, köszönöm.  

Köszönöm a jókívánságokat és hogy aggódtatok, a régi és nagyon rossz poénnal szólva, úgy néz ki, megmaradok, de normális nem leszek :)

Köszönöm S-nek a képeket! 

 

Címkék: vv4
984 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vörös áfonya 2011.02.21. 17:03:31

@Hannibal22: Ezt NEM HISZEM EL!!!!!!Legalább akkor sikerült volna.Basszus.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.21. 17:04:50

Ej, az utolsó pillanatban. Már VVpöttyök jelentek meg rajtam.

natoth 2011.02.21. 17:06:58

örülünk, hogy jobban vagy Hajni és köszönjük a poszt :)
a kanállal kakaóevés engem is kizökkentett a bioritmusomból

gibson 2011.02.21. 17:08:02

Egyébként pedig sziasztok!!!

vörös áfonya 2011.02.21. 17:08:41

@Hannibal22: Te se hozzám.Most egy hétig biztos ne.És már az a cuki gyerekszoba sem kell.MÁSODIK!

christaylor 2011.02.21. 17:09:41

Ja,hogy Jucit kell ma utálni! :)

gangesz76 2011.02.21. 17:09:47

Köszi Hajni, jobbulást!

Trevlovics 2011.02.21. 17:12:34

örülök, hogy van poszt, további jobbulást.

Friedmann Juci 2011.02.21. 17:12:39

muhahaaa (egyébként nem is értem, mi ez a harc)

na de gombi étkezési szokásánál engem is rázott kissé a hideg.

MegLepke 2011.02.21. 17:13:38

Faszt, 11! Mindegy, megcsinálom a kaját és olvasok.

fraulein praxa 2011.02.21. 17:15:19

nem értek egyet, szerintem hatalmas volt alekosz nőként, és tetszettek a többiek is. rengeteg mindent ki lehetne hozni ebből, van is jó pár ötletem, előző posztnál kifejtettem őket. én személy szerint könnyesre röhögtem magamat rajtuk, és ha lehetne, kiadnám heti feladatba a szerepcserét, minden napra valami jó kis szitus játékokkal. priceless lenne gombi női ruhában sminkben, ahogy kihívja a szintén női ruciban páváskodó alekoszt pl..:-D

Trevlovics 2011.02.21. 17:17:06

egyébként valóban alig történik valami figyelemreméltó. tegnap már bekameráztam a szomszédom, özv. Sarudi Ferenc nyugalmazott rendőrőrnagy lakását, és pár napig most azt fogom nézni. nagyobb a mozgás éjjel és a teste is jobb, mint alekoszé

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.21. 17:20:10

Nem a bántás szándékával mondom, de J.Erzsi rettenetesen buta és egyszerű gyerek. Milyen lehet, amikor tolmácsol.

Trevlovics 2011.02.21. 17:21:14

@BGy: jerzsi nem buta, csak nem foglalkozik felesleges dolgokkal

effektíve 2011.02.21. 17:24:11

csak az nem tud szórakozni alekoszon,aki nem vágja,hogy vannak pszihés zavarok nála.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.21. 17:24:45

@Trevlovics: amikor beszélnek Jerzyhez, látszik a szemén, hogy a fejében meg sem mozdulnak a fogaskerekek. A köpés feldolgozásához is egy egész éccaka kellett neki. Ha Éva felém köpött volna, már a csücsörítésekor "egy lángost b@sztam volna a pofájára".

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:24:48

@Trevlovics: Jerzsi szerintem nem buta csak lassú, ráadásul nincs igazán kifejlődve a szociális érzéke, értem ezalatt, hogy nehezen kommunikál, keresi a szavakat, de ha megtalálja őket, akkor értelmes dolgokat mond általában - vannak ilyen emberek. Egy szeméyliségfejlesztő tréning jó hatást gyakorolna a srácra abbiztos

Hannibal22 2011.02.21. 17:25:22

@effektíve: pszichiátriára jársz röhögni,vagy mi?

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:27:19

@fraulein praxa: amúgy a szerkesztőknek lehet ilyen travi kattanása - nem az első ilyen feladat, sőőt, van amelyiket nem is mutatják, hanem eccer csak azzal szembesülünk, hogy Jerzsi sminkben nyomatja a tutit Anikónak

nasie 2011.02.21. 17:28:03

Jobbulást Hajni, már féltem, hogy olyan nagy a baj, hogy a mai napot nélküled kell kibírnunk. A kakaóevéstől (és a "szerelmespár" nyavajgásától) én is kikészültem.

gangesz76 2011.02.21. 17:28:06

@Trevlovics: no és közvetítesz is majd vagy fos 9-esek vagyunk és nem érdemeljük meg?:)

effektíve 2011.02.21. 17:28:47

@Hannibal22: csak azért nem idegesit,mert tudom,hogy hülye.de legalább nem unalmas.

Trevlovics 2011.02.21. 17:30:20

@BGy: ez csak taktika a részéről, biztosan tudom. kivételes teljesítményre képes. múltkor éjjel egyedül volt a szaunában, eltűnt a fejéről az a bamba vigyor és átvette a helyét egy értelmes róka, fülzsírral felírt a tükörre egy tíz a kétszázhatvanadikon jegyű prímszámot, kacsintott a kamerába aztán letörölte.

nasie 2011.02.21. 17:30:48

ja és a lengyel tolmáccsal egyetértek!!! király ötlet :)

Hannibal22 2011.02.21. 17:30:56

@effektíve: értelek,engem akkor sem idegesítene ,ha tudnám,hogy nem hülye:)

effektíve 2011.02.21. 17:31:04

@effektíve: ráadásul,mint tegnap kiderült,látens homoszexuális.de legalább nem kétszinü,sunyi,stb.˙(alekosz)

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2011.02.21. 17:31:34

Ez az egész Gigi-Jerzy kapcsolat egy vicc. Ha kijönnek és rádöbbennek, hogy mi derült ki róluk maguk is rájönnek, hogy hülyét csináltak magukból. De azért kitalálnak majd valami jó hazugságot.

Gombi pedig menjen haza. Eddig csak sírni láttuk. Mellesleg amit láttam a tegnapi adásból az az volt, hogy Béla beül a szaunába Gombi mellé, az izomember pedig előadja, ha visszajön a párbajból, akkor megnyeri a játékot. Vagy valami hasonló volt. Erre Béci olyan képet vágott, hűű...micsodda? Te nyered?:d

MegLepke 2011.02.21. 17:33:37

Tegyétek rám a jelet nyugodtan, de nekem semmi bajom a kanállal kakaópor evéssel. A legjobb dolog nutellát kanalazni a tégelyéből - ujjal.:D

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:34:49

az Alek meg nem pszichopata, csak más - ez szerintem eddigelé már kiderült - mondjuk érdemes feltenni a kérdést néha, hogy a való élet extrémül kiélezet szituációiban hogyan viselkednének: pl Alek remek Gestapótiszt lenne? Vagy éppen szamizdatgyártó kisiparos? Mi tenne Béci, ha ügynöknek akarnák beszervezni? És Laci? Oli? Hogy viselkedne a szűzies Gigi, vagy a sírig hű Éva, ha Robert Redford egymillió dollárt ajánlana fel egy éjszakért neki? Anikó?

Trevlovics 2011.02.21. 17:34:51

@MegLepke: engem, mint a melegpornózás helyi doyenjét, kissé taszít az ujjal nutellázás, viszont a kanalazás ellen nem emelek kifogást

fran7 2011.02.21. 17:36:16

Mádai Vivien Barca drukker. Legalább egy pozitív tulajdonság. Gombi bátyja most nyögte be, hogy ő nem küldött rengeteg sms-t csak Jerzynek be kellett kerülnie. Gyorsan témát váltottak.

fran7 2011.02.21. 17:39:26

Vivien gyorsan elhadarta a retek álláspontját. Nem tudom mi játszódhat le az emberben, ha ezt lelkiismeretfurdalás nélkül meg tudta tenni, még lehet belőle akár egy Lilu is.

MegLepke 2011.02.21. 17:41:45

@vörös áfonya: gyerekkoromban rengetegszer csináltam, ma már nem, mert nem kívánom.:)

@Trevlovics: akkor majd előtted nem csinálom.

gibson 2011.02.21. 17:41:50

@MegLepke: én sem értem, mi a baj ezzel, a Nesquik-et evőkanállal dobozból enni alap!

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:47:51

@gibson: szárazon szívószállal az igazi! :D

MegLepke 2011.02.21. 17:48:36

Nekem Gombi-tesó sziNpatikusabb, mint a kis Gombóc.

K Tomoceusz 2011.02.21. 17:48:44

Bloggertámadás érte Gigit és Jerzyt , így illik megvédeni őket .

Kettejük jelenetei egy hajszállal se gyomorforgatóbb , mint a Kulka- Malek(Hegyi) álompáré . Ezek legalább amatőrök .

sannya 2011.02.21. 17:49:31

remelem volt valami nyalanksag(ertsd>hashajto)abban a tortaban...
:D

zoxó 2011.02.21. 17:49:54

@eltorzult valóságérzékelés: Redford+egy éjszaka=egy millió dollár??? Hol kell jelentkezni???

suzy q 2011.02.21. 17:50:42

már annyira szeretném látni, amikor gigi kijön, és rájön, hogy a féisgyilkolós filmjei mind fent vannak a neten.

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:50:47

@fraulein praxa: ja ja értem én, csak fura, hogy hetente beöltöztetik őket nőnek

zoxó 2011.02.21. 17:51:51

@MegLepke: Tégedet meg hiányolnak Lincinél:))).

effektíve 2011.02.21. 17:52:04

csóri erzsi olyan,mintha folyamatosan be lenne pipálva.de legalább jóindulatú.kevesebb növényt neki

sannya 2011.02.21. 17:52:58

@eltorzult valóságérzékelés: lehet az utolshow savazast osszehozzak a hombarfesztivallal es az andrassyn vonagolva hirdetik ki a vegeredmenyt...

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:53:04

@fran7: egy dolog futott át az agyán, hogyaszongya: jajj a fizetésemből levonnyák :)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.21. 17:53:40

@eltorzult valóságérzékelés:

Alek egy beteg állat, láttam már hozzá hasonlót, senkinek nem ajánlom. A filmekből meg híradókból felépített szókincsével amit (legtöbbször rosszul) alkalmaz.

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:53:45

@sannya: ha én lennék a felvonulás szervezője tuti meghínám őket díszvendégnek :D

zoxó 2011.02.21. 17:54:34

@eltorzult valóságérzékelés: Erről is lekértem. A jelek szerint már nincs felvétel:).

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.21. 17:55:01

@zoxó:

Egymillió dollárért még én is lefekszem Redforddal. Jó esetben impontens :)

sannya 2011.02.21. 17:55:11

@eltorzult valóságérzékelés: mondjuk j.erzsi meg alkoholosz ki sem logna nagyon a sorbol...szandalka meg elmehet travinak...

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:55:30

@Kedves Nard: nem beteg, csak máshogy szocializálódott - attól, mert valaki más mint az átlag még nem pszichiátriai eset - és a be és elszólásaiból lehet vágni hogy - bár pofátlan a nőkkel és sokszor gátlástalan - nagyonis van önismerete

K Tomoceusz 2011.02.21. 17:56:12

@Kedves Nard: egy beteg állat, láttam már hozzá hasonlót, senkinek nem ajánlom.

Ez is egy részlet
A Balfasz2-ből

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:57:51

@zoxó: :D
@sannya: biza, most hogy mondod, tényleg egészen olyan felye van

effektíve 2011.02.21. 17:58:25

igazi sorozatgyilkos tipus

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 17:58:36

@eltorzult valóságérzékelés: jézusom! hogy voltam képes ezt leírni! szóval, felye=feje

van-e szándék 2011.02.21. 17:59:25

Hajni, örülök, hogy jobban vagy!

Imádok benned mindent de ezt különösen: "én azon is csodálkozom, hogy az Irigy Hónaljmirigynek sem szólt senki, nőnek beöltözködni és hülye hangon beszélni nem vicces!"

köszi :)

MegLepke 2011.02.21. 18:01:38

@zoxó: ó, megnézem akkor. Rég jártam arra valóban.:)

prof. Perselus Piton 2011.02.21. 18:04:16

Sziasztok kispajtások, szia gyógyulóHajni!

a poszt utsó pilanatban jött, épp kómázni készültem az elvonástól :-))

de a lényeg a kakaópor...sok kakaópor, kétszer annyi cukor kispohárba (vagy nagyba) és lassan rá langyos víz=műcsoki ínséges időkre, mikor mindent felfaltál, messze az éjjel-nappalos és cápa lakik a hasadban...ha találsz némi kóbor nyomós tejszínhabot (Hajni ne bánts!), akkor az is mehet bele...jól összekavar, kanálról nyalingál :-)))

reccs 2011.02.21. 18:04:34

@eltorzult valóságérzékelés: nem beteg, csak máshogy szocializálódott

Ja, mint Hasfelmetsző Jack :)
Nem tehet róla, az apjával gyakran mentek sétálni, ilyenkor MMKK kivágták pár nő petefészkét.

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 18:07:14

@reccs: hát nem tudom, de ha van benn valaki, aki pszichiáttriai kezelésre szorul, akkor sokkal inkább az Évánk lesz az

penelope garcia 2011.02.21. 18:07:51

@eltorzult valóságérzékelés:

Alekosz nem pszichiátriai, hanem neurológiai eset. Nem "bolond", hanem retardált. Vagy volt valami fejsérüléses balesete, vagy sztrókja.

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.21. 18:09:59

Kakaóport kanállal enni teljesen megszokott dolog.

Zuzimama 2011.02.21. 18:10:42

Nem akarom védeni Jerzyt, mert nem szimpi, de nem lehetetlen, hogy nyelvi problémái vannak és ettől tűnik retardált légpisztolynak?

redhaven 2011.02.21. 18:12:32

@van-e szándék: attól,amikor a kanapén dobáljá kmagukat sírva-ríva ezerszer jobb.
nem egy soha nem próbált formátumba jelentkeztek,láthattak belőle elég kiadást.
nem?

MegLepke 2011.02.21. 18:13:26

nah, hát ez a kis picsa a benkős műsorból mit keres a nekedvalóban????

prof. Perselus Piton 2011.02.21. 18:13:39

@redhaven: nyomós hát...kávézó ismerősök miatt van néha otthon, meg a cicc is elnyalingálja időnként...ne üssél :-))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.21. 18:15:48

Mi a baj a nyomós tejszínhabbal? Vagy ti húzzátok?

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 18:18:24

@penelope garcia: egy retardált nem lenne képes olyan "játékot" űzni, mint amilyet pár hete az Olval vagy az Évával megcsinált, gondolok itt Éva visszahozására az életbe a párbaja előtt. Ez egyértelműen Alek terve volt és működött is (98százalákosan, mivel a titkos záradék, hogy ebből dugás lesz, nem jött össze) de ezt egy retardált nem lenne képes így következetesen vlgrehajtani, szóval, ha már elmebeteg, akkor már jóvali inkább pszichopata, de nem az, az már előjött volna belőle, szóval - és nem tiszem védeni Alekot, csak a tisztesség kedvéért írom ezeket - szerintem ha nem is normális a alek alak, de azért a borderlányon még innen van

Arthur.C.Cabas 2011.02.21. 18:18:57

Felbukkantak a hiénák, árulják vv-Anikó állítólagos pornó videóját.
valovilag.postr.hu/a-szereplok-kore-gyulo-hienak

gangesz76 2011.02.21. 18:19:03

@MegLepke: nem tudom de kijárna neki egy jó nagy tasli...

MegLepke 2011.02.21. 18:20:21

@prof. Perselus Piton: én pedig, ha csokiöntetes cuccot eszem, még a tányért is kinyalom. Persze csak itthon.:)

Mme Chauchat 2011.02.21. 18:21:04

@BGy: amikor tolmácsol, nem a saját szövegét nyomja. Nézd meg a színészeket: önálló megnyilvánulásra képtelenek, miközben a teljes világirodalom benne van a memóriájukban

Kata Marán 2011.02.21. 18:21:08

Szia Hajni!Örülök, hogy jobban vagy!Normális meg ne legyél, így szeretünk, csak semmi változás!

Mme Chauchat 2011.02.21. 18:22:55

@eltorzult valóságérzékelés: szociopata, amúgy nem kizárt, h elmondták neki, mit tegyen, így állt össze a nagy terv

redhaven 2011.02.21. 18:23:43

@MegLepke: az öreg és elmeszociális otthonok egyesülete tisztelettel kéri az ertéelklubot,hogy a nekedvaló c műsorát fejezze abba,mert 70-95-ig nem lehet bírni a lakók nőnemű tagjaival.
mindenki szerepelni akar a műsorban,aki enem mehet,az rosszalkodik.
képesek a fogsorukat eldugni,hallókészüléket lenyelni.

K Tomoceusz 2011.02.21. 18:24:21

@penelope garcia: Hülyéket írogatsz . A bumbu és a retarda ua . Alek nyúlbéla , mert kamaszkorában felrúgta egy kecskelány , akit meg akartak termékenyíteni . A Ráczok meg nem cigányok , csak rájuk ömlött a fekete festék , amikor kifestették a gyerekszobát . Sokkal , de sokkal többet kéne fórumokat olvasnod .

effektíve 2011.02.21. 18:25:01

@penelope garcia: kicsit bolond:retardált.nagyon bolond:idióta.nem baleset érte,tehát veleszületett mentális problémák vannak,de nem hülye. 1 kicsit más szemszögből szemléli a világot.csernus lazán kibeszélné belőle a dolgot

fraulein praxa 2011.02.21. 18:29:09

@van-e szándék:

számomra sokkal szórakoztatóbb volt, mint a semmin való végtelen nyűglődés, veszekedés, vernyákolás. jah és ezeket a lelkizős esti aurarandikat is unom már.
de nem vagyunk egyformák...:-)

Kata Marán 2011.02.21. 18:29:12

@eltorzult valóságérzékelés: Ok, legyen pszichopata, de könyörgöm, egy normális mondatot böfögjön már ki!Az embernek közelállója!

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 18:29:24

@effektíve: ja ja - bevállalod Évát egy ÉLETRE?!?!

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 18:29:59

@Kata Marán: szerintem direkte nem vágják be az olyanokat :D

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 18:30:56

@Mme Chauchat: ennek roppant kevés az esélye, há nem láttad?!?!?! A Fókuszban megmondták, hogy nuku direkt manipula :)

Kata Marán 2011.02.21. 18:31:55

@effektíve: Erre azért ne fogadj!A Csernus drog és egyéb problémákat segít megérteni, és felszínre hozni. Arra még ő sem képes, hogy agytekervényt szántson ennek a debilnek.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.21. 18:37:26

Jobbulást Hajni, én ilyenkor mindig arra gondolok, mekkorát partiznak most odabent a fehérvérsejtjeim, biztos eljátszák a Nagy zabálás c. filmet is!

(Ismét csak sokadik, de ha az ember konyharobotnak áll, ez könnyedén megtörténhet.)

maghozo 2011.02.21. 18:54:18

@Kata Marán: Úgy látszik Mo-n a szerinted úgynevezett " debilkének " rohamosan nő a rajongótábora :))))
Hajrá Alekosz!

Kata Marán 2011.02.21. 19:03:49

@maghozo: Bocs, de tudod:hasonló a hasonlóhoz.

maghozo 2011.02.21. 19:08:09

@Kata Marán: Ezzel egyetértek ! Inkább rá hasonlítsak és 30 ezren szeressenek .

redhaven 2011.02.21. 19:10:01

lilu mekkora volt!!!:))

fran7 2011.02.21. 19:11:08

Arra gondoltam, milyen vicces és egyben jogos lenne, ha Lilu azzal kezdené, hogy jobbulást kíván Hajninak, aki az egyik legmeghatározóbb személy a VV sikerét illetően.
Jobbulást Hajninak!

fraulein praxa 2011.02.21. 19:12:25

de jó, szandál meg erzsy szinkronban fognak nyígni..:-/

maghozo 2011.02.21. 19:14:05

Ma megdönti az eddigi vv-k nyávogás rekordját !

fran7 2011.02.21. 19:15:57

@maghozo: Véletlenül az X-faktor scriptjét kapták meg.

fraulein praxa 2011.02.21. 19:16:00

ez a sanyi milyen bölcs ecsém..

gidabiga 2011.02.21. 19:16:24

kipróbálom, hogy ma is kér-e pénzt tőlem az onlájnért :D

amíg nem üvöltöznek velem, hogy lassú a net :)

gibson 2011.02.21. 19:17:35

@fran7: minden másoidk poszt azzal kezdődik, hogy Hajni porig alázza Lilu előző napi frizuráját és öltözéket :D

fraulein praxa 2011.02.21. 19:18:48

fú b+... terepminta + aranyos-rózsás raj-öv hogy jön össze stylistnál?? ez olyan, mint ha az amcsi katonák afganisztánban flitteres sisakban tolnák.

penelope garcia 2011.02.21. 19:19:18

@eltorzult valóságérzékelés:

A redardált nem borderline-t jelent. Nem értem, miért kevered. köszönőviszonyban sincsenek.
Ha van ismerőseid, rokonaid között, akinek volt sztrókja, akkor felismered az agyi katasztrófa tüneteit.

gidabiga 2011.02.21. 19:19:37

Lilut indiánnak öltöztették?
szemem se rebbenne, ha toll lenne a hajában :)

gibson 2011.02.21. 19:19:40

Felháborító, szavazzunk a felháborítóra!

MegLepke 2011.02.21. 19:20:07

igen, ezt láttam az éjjel és Évának teljesen igaza van. Takarodjon haza, aki hisztizik, hogy menni akar. Ezekben a világon semmi kitartás nincs.

fran7 2011.02.21. 19:20:17

@gibson: Volt már mikor megdicsérte. S a női dicséret triplán számít.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.21. 19:21:00

Engedjen be valaki, hogy ki cibáljam, Szandál ringyót. Erzsit, pofán vágjam.
Gigit leköpjem.....

penelope garcia 2011.02.21. 19:21:38

@K.Tomoceusz: @effektíve:

Remek, hogy ennyi neurológiai szakember gyűlt itt össze.
Talán tarthatnánk egy konferenciát.

maghozo 2011.02.21. 19:23:00

@penelope garcia: Ha a jobb agyféltekét érinti akkor csak egybeolvad a világmindenséggel , nem érzékeli a határokat. Ezért az érzésért a buddhisták évekig gyakorolnak :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.21. 19:23:50

@Ari11:
Ugye, te 11 éves vagy, függetlenül az életkorodtól?

MegLepke 2011.02.21. 19:26:50

Én egy hétre beküldenék hozzájuk egy beszédtanárt vagy logopédust. Borzasztó ahogy affektálnak - még a fiúk nagy része is.

bévé 2011.02.21. 19:27:35

hihetetlen, h ezek poénosnak találják, h legyenek "jól vagyok" párt.

bévé 2011.02.21. 19:28:31

Jerzsi ötlete: minden nap legyen egy óra, amikor mindannyian elkezdünk takarítani!
juhéjj

nosce 2011.02.21. 19:29:42

@fraulein praxa:
"int ha az amcsi katonák afganisztánban flitteres sisakban tolnák."

nem sokáig tolnák így, mert a tálibok hamargyorsan fejbe lőnék érte őket...

Kivlov 2011.02.21. 19:30:42

Alekinho de Flores!!!

fraulein praxa 2011.02.21. 19:31:42

@nosce:

ha van ízlésük, tuti.:-))

MegLepke 2011.02.21. 19:32:50

@Yooha: pontosan ugyanez futott végig az agyamon - míg még megvolt az utolsó sejt.

És hogy mennyire nem tudnak együttműködni, ez valami borzasztó.

fraulein praxa 2011.02.21. 19:33:10

gombi úgy pattog jobb szélen, mint egy beekizett tini a tiesto-n.

prof. Perselus Piton 2011.02.21. 19:33:57

AnikŐ mindig így affektált a riportszobában? vagy csak tele lett vele a cipőm?

gibson 2011.02.21. 19:35:11

@prof. Perselus Piton: csak neked is tele lett vele a fa... a cipőd.

fran7 2011.02.21. 19:35:46

Lenne egy kérdésem a hölgyekhez: ez a Lilu-féle nacinadrágnak van valami praktikus indoka, amiért hordják?

gangesz76 2011.02.21. 19:36:54

Anyátokat retek! Persze, azért ültek be az igazmondó hintába hogy elmeséljék a többeknek az érzéseiket egymásról!!!!Véletlenül sem azért mert kaptak egy feladatot amiben pont ezt KELLETT csinálniuk!

Mme Chauchat 2011.02.21. 19:36:58

Valaki füröggyön meg má velem fürdőruhában, homályos tükör előtt

prof. Perselus Piton 2011.02.21. 19:37:59

@gibson: csak nem már a tiéd is tele lett vele? :-))

fraulein praxa 2011.02.21. 19:38:16

@fran7:

kényelmes. de én ilyen hülye leopárdmintásat meg rambos változatot nem hordok, kizárólag feketét vagy sötétszürkét.:-)

jörgömös 2011.02.21. 19:39:43

@gangesz76: azt akarta beadni a retek, hogy önként csinálták?

prof. Perselus Piton 2011.02.21. 19:39:59

@fran7: apró, ugatós jószág legyek, ha emlékszem, miben van Lilu...mi az a nacinadrág?

gibson 2011.02.21. 19:40:59

Szegény Jerzsy, most kezdem először sajnálni... :(

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.21. 19:41:10

Fú, szombaton Alek úgy rám hozta a frászt! Mikor Laci magyarázott valamit Lilunak róla, emberünk feje szabályosan tikkelt. Hosszú perceken keresztül!

gibson 2011.02.21. 19:41:42

@prof. Perselus Piton: az affektálásával mindig is tele volt!

fran7 2011.02.21. 19:42:48

@prof. Perselus Piton: Én még a nevét se tudom, de valami olyasmi, amit Peggy Bundy is hordott. De lehet tévedek.

Mme Chauchat 2011.02.21. 19:43:06

@nosce: mindegy. úgysem érzem magamat férfinek/nak

Flood 2011.02.21. 19:43:12

Jerzynek az állandó 'egyfajta', 'úgymond', 'mondhatni', fölöslegesen használt 'egy', 'effektíve' stb. kötőszavaitól már a falat kaparom
Hiába mondogatja minden félmondatban, ettől nem tűnik intelligensebbnek

sannya 2011.02.21. 19:43:54

@nosce: nincs olyan szerencsenek,az exszadeszes horvatagikat is visszaengedtek a rozsaszin cuki kis ridikuljevel...sajnos...
:(

gangesz76 2011.02.21. 19:44:07

@jörgömös: jaja, Lilu azt mondta hogy azért ültek be a hintába hogy elmondják a többieknek az érzéseiket, az onlájnba meg érdekes módon azt láttuk hogy feladat volt mindenkinek az érzéseiről beszélni meg a villabeli kapcsolatokról.Még rájuk is szóltak hogy ne másról beszéljenek hanem az érzéseikről.

nosce 2011.02.21. 19:44:27

@fraulein praxa:
Gombi még pártelnök se akar lenni, ez a vég, feladta :)

ne most 2011.02.21. 19:45:48

Erzsi kétségbe van esve. A Gigi románcra épített villa léte szertefoszlott és nem tud kitalálni semmit helyette.
Gigi a tervszerűen lépésről lépésre szabadul meg Erzsitől, mert semmi haszna már belőle.

Lanois 2011.02.21. 19:46:25

ezt már nem lehet tovább nézni.

fran7 2011.02.21. 19:46:34

@gangesz76: Az RTL használ egy saját narratívát. Amiben egy pozitívum van, ezzel is promotálják az igazmondást, mert az okos emberek ezt nem nagyon bírják elviselni. Az RTL meg képtelen az igazmondásra.

prof. Perselus Piton 2011.02.21. 19:46:36

@fran7: az testnadrág talán, bár nem vagyok nagy divattudós...én szeretem, mert kényelmes, praktikus és jó lábon-seggen jól áll:-))
mondtam már, hogy szerény vagyok?

nosce 2011.02.21. 19:47:06

@sannya:
és ment legalább a cpijéhez ? :)

énsetéged 2011.02.21. 19:47:09

Én most rágyújtok Jerzsi helyett is:(

jörgömös 2011.02.21. 19:48:09

@gangesz76: az onlinet végig kínlódtam, az összefoglalót viszont nem nézem, ezért kérdeztem rá hogy megint trükköznek-e a szerkesztők. Nem lepődtem meg.

fran7 2011.02.21. 19:48:10

@nosce: Már Fletó se akar, képzeld, milyen közel lesz a világ vége(VV), ha már Viktor se akar az lenni. :)

sannya 2011.02.21. 19:48:25

@nosce: arra mar nem emlekszem...
:)))
de a nagy hombar fej,rajta mint bili a rohamsityak,homokszinu kabat es cukitunci ridi...
kesz volt...

prof. Perselus Piton 2011.02.21. 19:48:43

@Mme Chauchat: egészen pontosan ápol és összetart :-))

Myta · http://www.stylebyme.blog.hu 2011.02.21. 19:48:47

Anikó beszólása tetszett! Az értelem és az érzelem fog párbajozni... :)

fraulein praxa 2011.02.21. 19:49:07

@nosce:

inkább cheerleader lenne, de még fél bedobni az ötletet.

redhaven 2011.02.21. 19:49:12

@MegLepke: pedig 1600-szor könnyebb lenne a dolguk,ha tudnának magukon,a helyzeten,a retekes szerkesztőkön nevetni.
begörcsöltek.
ebben igen nagy a felelőssége az agyament, halálunalmas feladatoknak, hintapalintának(faszért nem válogattak be 15 pszihomókust,azok elelemezgették volna egymást),következetlen vezetésnek,kasztingnak,stb
sztem rendkívüli erővel rombolja a műsor renoméját ez az állandósult ki akarok menni hiszti.

gangesz76 2011.02.21. 19:49:44

@fran7: be kéne ülteti az egész stábot az igazmondó hintába, azt hiszem feszengenének rendesen:)De előtte Pinokkió őssejteket kellene beléjük ültetni, szép hosszú orruk lenne a játék végére:)

Doktor Kotász 2011.02.21. 19:52:02

Jerzykét dobja a művésznő...
Ahogy a riportszobában gügyög, hogy még nem tudja, hogyan lesz, mert lehet, hogy maradnak együtt, de lehet, hogy nem, az olyan álszent.

Sokkal egyszerűbb lenne, ha kimondaná, hogy baszhatnékja van, a kamera előtt meg nem akar (még mindig azt hiszi, hogy a szopnék.hu-s, meg a szadomazós videoit nem ismeri mindenki), ezért könnyebb neki ha kiadja a Jerzy útját, és felszámolja a mindennapi kísértést így, hogy távolságot tart.

Csak ugye akkor nem is volt annyira szerelmes a drága...

Na, művésznő ez a javából...

redhaven 2011.02.21. 19:52:52

@gangesz76: orruk=termetesebb lopótök

nosce 2011.02.21. 19:53:06

Ha a Jerzy-Gigi kapcsi nem eleve kamu románc, akkor szerintem attól feszülnek le, hogy kint megismeri a másik, a filmes pályafutását. Ezért is emlegetik h nem tudják odakint meddig bírnák együtt. És igazuk van :) A kinti élet meg ahogy fogynak, egyre közelebb kerül...

bévé 2011.02.21. 19:53:26

már nem emlékszem, mit írtatok, h minek lett ma öltöztetve Lilu, de nekem Pampalini.

Mme Chauchat 2011.02.21. 19:53:29

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Itt, ezen az úgymond egyfajta unnaturális helyszínen illetve helyen, úgymond efektive megőrülök. Kétszer be akartam rúgni az ajtót.

gangesz76 2011.02.21. 19:54:07

@redhaven: egyből megismernénk az utcán az összes retkest:)

gibson 2011.02.21. 19:55:36

Évának teljesen igaza van most. Húzzanak ezek a picsába innen, hozzanak be mást helyettük.

fran7 2011.02.21. 19:56:30

@Doktor Kotász: Úgy lenne korrekt, ha azt mondaná, nézd ennek vége, bár el se kezdődött, de Jerzynek nehéz hiszen azoknak, akiknek meg kellett tapasztalnia a gyivit, annak nagy szeretethiánya van, s maguk is alkalmatlanok sokszor a szeretet adására és fogadására. S amikor meg próbálkoznak, akkor az igen vagy a nem az elfogadható válasz egy ilyen helyzetben. Nekik a lehet, talán nem igazán játszik.

ne most 2011.02.21. 19:56:42

@redhaven: A szerkesztők válság értekezletet tartanak, mert bármit találnak ki a lakók flegma unottsággal adják elő egy-két kivételtől eltekintve. Most úgy tűnik a legizgalmasabb létező feladat a takarítás, minden mást 10mp belül megunnak.

gidabiga 2011.02.21. 19:57:19

@fraulein praxa:

az, de attól még nem válik sziNpatikussá :)

Flood 2011.02.21. 19:57:33

Kezdem azt érezni, h ebben a játékban az a nyertes, aki minél előbb ki tud jönni.
Innen is gratulálok a castingért felelősnek

nosce 2011.02.21. 19:57:50

@fraulein praxa:
Szerintem Gombi inkább szado-mazo filmet forgat majd, mikor elveri a Pucurjának a kicsi pics@ját :)

Mme Chauchat 2011.02.21. 19:57:57

@gibson: egy emberként mennyünk be. Előrehozott tordasi találka.

redhaven 2011.02.21. 19:58:36

@gangesz76: oda sem nézünk.
nem úgy vagyunk nevelve:))
szandálkát mostanság kellett volna behozni.
egy hétre rudazni.
most olyan lenne mint a mesterséges légzés a rászorulónak.

Atok 2011.02.21. 19:58:44

Min van a Gombar most felhaborodva? Evanak tok igaza van.

Szentpeter 2011.02.21. 20:00:00

Szerdán pontot tehetünk Gombi villaéletére...

Flood 2011.02.21. 20:00:56

Évának már akkora nyomás uralkodik a fejében...
Sztem meg kéne csapolni a koponyáját

gidabiga 2011.02.21. 20:01:04

kikel az ágyból full sminkben :)
és persze rángatózik a feje

Mme Chauchat 2011.02.21. 20:01:29

@ne most: talán a takarítás az újdonság-értéke miatt vonzó nekik

MegLepke 2011.02.21. 20:01:49

@redhaven: én már nagyon unom, ez UNkoncepciális...

Évát ma nagyon bírom, teljesen igaza van mindenben. Alek hülye, én se bírnám ki ezt a sok faszt. Egyébiránt Szandál nem úgy maradhatott csak, ha a szabályokat betartja? Nem volt túl aktív a pártos feladatban sem...

ne most 2011.02.21. 20:01:51

Gombi teljesen felvillanyozta magát, mióta megkapta jelölést. Olyan aktiv már, mint egy átlag unalmas villa lakó.
Laciék egyetlen tevékenysége a napok számolása.

fraulein praxa 2011.02.21. 20:02:58

most meg nyíg h vigyék haza, ez mekkora egy idióta..:-DD

Flood 2011.02.21. 20:03:03

Lol, már Éva is ki akar menni :DDDDD
Óriási ez a műsor :)

MegLepke 2011.02.21. 20:03:06

Nabazmeg Éva, most romboltál le mindent, amit ma nálam felépítettél...

gangesz76 2011.02.21. 20:03:17

Legalább iszapbirkóznának a Szandálék, hogy legyen mit nézni...

gidabiga 2011.02.21. 20:03:21

most meg haza akar menni :)
miről is beszél???

Flood 2011.02.21. 20:04:36

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Azt nem lehetne, h aki már megmlítette, h haza akar menni, azt szépen kiengedik, és egyből a 3 fős döntővel folytatnánk? Sztem mindenki jobban járna :)

gangesz76 2011.02.21. 20:05:39

Még csak félidő van, simán haza lehetne zavarni mindegyiket és beszavazni újakat...

gibson 2011.02.21. 20:05:40

Felháborító JESSSSZ!

redhaven 2011.02.21. 20:06:30

amennyiben kileszen mondva,hogy önmagában nagyon kevés az ha az emberfia pirnózott,drogos,rémmé plasztikázott,nagyapónak álcázott kiokusinkaj szenszej,agyontetovált tejeszacskó,akkor nem volt fölösleges a műsor.
akkor el lehet kezdeni a valódi karaktereket keresni a következőhöz.

fraulein praxa 2011.02.21. 20:07:07

lilut a maszkából öltöztetik, így már értem...

fran7 2011.02.21. 20:07:32

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): S rögtön indulhatna is a Csillag születik, no meg az Alekosz feleséget keres.

Flood 2011.02.21. 20:07:52

Muhaha, 66% szerint felháborító, h magukra szavaznak. Gondolom ezt is közjegyző hitelesítette
Én kb. leszarom, h hogy vagy kire szavaznak. Hát ti? Ti a legutóbbi 2 kiszavazáson felháborodtatok?

mocskosmacska 2011.02.21. 20:07:53

Azt figyelem, hogy amióta alek és éva bent megbeszélték, hgoy Jerzy milyen buta, azóta tűnt fel ez mindenkinek. Addig senkinek sem, szal az az érzésem, hgoy akik Jerzyt butázzák, azok alekék véleményét hajtogatják.

gidabiga 2011.02.21. 20:08:08

szerintem ebben az egészben Alekosz mozgatja a szálakat, hogy ha mindenki eltakarodik magától, tovább lehet bent a villában egyedül.
lehet, hogy okosabb, mint a többi együttvéve :D
( nem )

fran7 2011.02.21. 20:08:25

@bévé: Kiderült a sorozat címe?

Mme Chauchat 2011.02.21. 20:10:05

Ha felháborító, ha nem, én magamra szavazok. Úgymond

Szentpeter 2011.02.21. 20:10:25

@gidabiga:

Anikó is erős és Alekosz, és Béci is..

Laci sem adta fel..

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.21. 20:10:57

@mocskosmacska:
ez nem így van, én azóta gondolom így mióta megszólalt:)
a mai volt a lehető legunalmasabb összefoglaló, tényleg lehet nem kéne nézni.

.lll. 2011.02.21. 20:11:00

ez a mai összefoglaló kínosabb volt mint egy Szomszédok sorozat rész

szegín Hajnika,mit tud erről írni?

John May R 2011.02.21. 20:11:06

Kábé értem mit érezhet Jerzy: teljesen ráhangolódott a Gigire, kicsit-nagyon túl is lőtt a célon Béci sógorozásával, a leendő gyerekek emlegetésével. Abszolút unnaturális volt ezt emlegetni egy ilyen szituban, csak azt mutatta, hogy nagyon beleéli magát a helyzetbe. Még most is arról beszél, hogy lehetne a kapcsolatukat rendbehozni. Tehát szerelmes (volt).

Giginek nem is annyira Jerzy jött be, hanem a szitu: kint ha találkoznak talán annyi lett volna, hogy egyszer(-kétszer) lefekszenek egymással, de komolyabb semmiképp. A villa azonban más hely, Jerzy jó volt arra, hogy oda lehessen bújni hozzá. Amikor kicsit komolyabbra fordult, akkor még el lehetett intézni azzal, hogy smárolunk egy kicsit, de majd kialakul. De az idő múlása, Jerzy fokozódó érzései és talán az, hogy Jerzy nem viselkedett vezérhímként az Évával való vitában, nos ez így együtt betette a kaput és már nem akarja/tudja továbbvinni ezt a szitut.

(Megj: ha valakibe szerelmes vagyok, nem mondom azt a háta mögött, hogy néha nem is érzem férfinak soha semmilyen körülmények között.)

Röviden ennyi.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.21. 20:12:08

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):
én nem, de lehet ez alapján szabályváltozás lesz, természetesen a nézők akarata :)

Mme Chauchat 2011.02.21. 20:12:32

@lófő: szomszédok rész ismétlése

Flood 2011.02.21. 20:12:40

@fran7: ÉS a VV5, hasonlóan színes & kitartó egyéniségekkel :)

Kata Marán 2011.02.21. 20:12:58

Nem volt elég úgymond az összefoglalóban!

MegLepke 2011.02.21. 20:13:46

Arról lehetne szavazni, hogy ki adja fel előbb a műsort: ezek az idióták bent, vagy mi kint.

gidabiga 2011.02.21. 20:13:55

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

én folyamatosan fel vagyok háborodva :D
nem jön át a kommentjeimen? :D
@Szentpeter:

majd Alek szépen módszeresen kinyírja őket :)
aki nem megy ki magától, a dzsakuzzi mellé vagy alá lesz eltemetve.
a locsolóember ássa a gödröt :DDD

redhaven 2011.02.21. 20:14:12

@lófő: pedig az kemény brand vala.
különösen a végén,amikor kellő nyállal pépesre rágva adták az ember szájába,hogy miről mit illik gondolni.

nosce 2011.02.21. 20:14:16

Ez a VV szerintem már egy fosh (Oliver kipattintása után + még volt 1 hét, a poszt Olivér trauma), akárhogy is variálják.
Talán be kéne vezetni h schnellbe játsszák le a partikat. Négyen mennének egyszerre párbajozni, és csak 1 jönne vissza :)

Flood 2011.02.21. 20:15:31

@Mme Chauchat: Ez egyfajta kinyilatkoztatás volt? :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.21. 20:15:37

@gibson:
így van, kérünk egy új gárdát, vagy Olivért vissza:)

ruzs54 2011.02.21. 20:17:07

@prof. Perselus Piton: én is igy látom hogy anikó mostanában fos9-es:))

fran7 2011.02.21. 20:17:09

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Ha akiről szó van szerepelne abban a Világ Vége5-ben akkor egy biztos nézőjük már lenne.

beacska 2011.02.21. 20:17:49

szerintetek hol volt Laci, Gigi, Jerzy, és Anikó, amíg a többiek veszekedtek mert nem tudtak aludni???
Ennyien lettek volna a nyugiban ?;)

ne most 2011.02.21. 20:19:19

@mocskosmacska: Pedig tényleg buta, mert adottságaival akár tribunus lehetne. De nem ő Gigi szoknyáján ül és bólogat Bécinek.
Nekem legnagyobb csalódás Laci, aki most a legunalmasabb villalakó.
Alekosz takarékon, nem akar tenni párbaj előtt semmi minimálisan kockázatosat sem. Ráadásul Szandálra nem számithat, Éva bármikor veszélyesen kitörhet. Anikóban pedig bizni nem lehet.

beacska 2011.02.21. 20:21:21

viszont milyen aranyos volt Jerzy (megint), hogy rögtön az jutott eszébe, hogy 3 háromfős pártot kéne alapítani...nagyon édes volt, valljuk be! mondjuk, elég gyorsan hagyta magát lebeszélni, de akkor is!!!

Szentpeter 2011.02.21. 20:21:58

Gombinak gyomorrontása lehet, mert rájött hogy Alekosszal szemben fegyvertelen... jó reggelt pubi..

gidabiga 2011.02.21. 20:22:25

@beacska:

szaunáztak, vagy dzsakuzziztak.
vagy kipróbálták négyesben :D

Caprica99 2011.02.21. 20:23:59

Sejtettem, hogy ez lesz.
Mióta Oli elment, nézhetetlen a műsor!
Unalmas, szar, mindenki mered maga elé, senki nem csinál semmit, egyik nagyobb baromságokat mond, mint a másik.

Béci marhára visszavett az orcájából, látszik, hogy a beküldött SMS-ek hatottak és észbekaphatott.
A "szent" Gigi is egy rosszindulatú, ocsmány dög, ha őt megbüntették, miért nem büntetnek meg másokat is (dögöljön meg a szomszéd tehene is).
Ez a "szerelmi szál" és vergődés meg iszonyat unalmas és szánalmas.
Szóval egy nagy fos lett az egész!

Lanois 2011.02.21. 20:25:01

@beacska: Laci kint volt és zsákolt, Gigi és Erzsi a logopédusnál voltak, Anikó pedig nálam.

.lll. 2011.02.21. 20:25:16

@Mme Chauchat: @nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

elég hamar kifulladt az egész,de még alekosz eláshatja,mondjuk Anit dzsaku mellé

@redhaven:

próbálkoznak a szerencsétlenek

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:25:18

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Bár szeretem tanulmányozni a koponyákat, Éva esetében inkább tekintsünk el a trepanációtól.

MegLepke 2011.02.21. 20:25:45

Szerintem Hajni ebbe betegedett bele. Egyre nagyobb kihívás erről a szarról érdekesen írni.

Mme Chauchat 2011.02.21. 20:27:11

@MegLepke: én nem adom fel, én nyerni jöttem. Kell a zsé meg a kecó, manóbaba

duke64 2011.02.21. 20:27:43

Hát tényleg egyre laposabbak az adások...
A mai úgy hatott rám,mintha valaki felolvasta volna a Kalevalát albánul.Ja,és nem hangsúlyozva!!!

Flood 2011.02.21. 20:28:05

@Peter_Cs: OK, akkor elég ha kiesik :)
Bár attól félek, nem lesz ilyen szerencsénk, mert Gömbi nem úgy tűnik, mint aki kicsit is vissza akar jönni, így még ha véleltlenül kihívja is, akkor is a láncdohányos megy vissza :(

vitek 2011.02.21. 20:28:40

Nagyon viccesnek találom amikor egyesek azt fejtegetik, hogy juj majd ha kijönnek és szembesülnek a másik múltjával akkor mit fognak szólni (pl Jerzsi-Gigi). Emberek, hát nektek tényleg nem esik le hogy a csatorna az aki ezeket a dolgokat titkolja, nem a játékosok? Réges rég megbeszélték az ilyesmiket egymás között, csak az Rtl nem akarja mutatni ezeket a részeket, ezért nem kerül bele az összefoglalókba, és sokszor az online-ba sem, vagyis pl ha elkezdenek beszélni ilyesmikről odabent, akkor hirtelen elsötétülnek a kamerák hogy mi ne lássuk.
Annyira vicces ahogy egyesek úgy tesznek mintha egy farokverős videó vállalhatatlan lenne, vagy mintha ne lehetne hozzáérni egy olyan lányhoz aki fehérneműben pózolt vagy bekenték művérrel. Húúúú azt a mindenét, tényleg iszonyat durva, mi lenne ha tudná ezt a másik, váó.

Caprica99 2011.02.21. 20:28:54

Azt sajnálom, hogy nem mutatják, milyen fejeket vágnak, amikor megkapják a nézők üzeneteit és a szavazások eredményeit.
Legalább pár perc érdekes lenne....

Mme Chauchat 2011.02.21. 20:29:09

@Peter_Cs: viccelsz, tréfálsz? két koponyája van a haj alatt! emiatt ingadozik a hangulata is

MegLepke 2011.02.21. 20:29:59

@Caprica99: szerintem ez Olivértől független. Ezek a zseniális feladatok:
- mit szeretek benned
- igazmondó hinta, ha kell, ha nem
- transzvesztita só

na, ezek felőrlik az idegeimet a folytonos nyígással együtt.

@Mme Chauchat: helyes! Töltöm is a telefonomat zsével és szavazok rád MMKK!

Flood 2011.02.21. 20:30:37

@Lanois: A francba! Akkor már tudom, h most először miért nem tudta velem tölteni Ani az éjszakát :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:31:24

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Addig van mit nézni, amíg Éva bent van!
@Mme Chauchat: Van róla röntgenfelvételed és koponya ct-d?

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.21. 20:32:14

@penelope garcia: nem keverem, nem a borderline szindrómára gondoltam, hanem arra a vékonka határvonalra normalitás és téboly között, és nem értem mért erőlteted, hogy lek retardált, egy retardált nem így beszél, nem így gondolkodik, a retardáltságot mutató tünetekhez Jersi van a legközelebb, de ő sem az, csak (mint már mondottam) lassabb int az átlagember

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:32:29

@MegLepke: Ha a néző kiakad, akkor a játékosok mégúgy.

Caprica99 2011.02.21. 20:32:36

@MegLepke: amíg Oli bent volt, addig is éppen ilyen fantáziátlanok voltak a műsor szerkesztői (vagy még ilyenebbek).
Mégis állandó volt a "show" :)

John May R 2011.02.21. 20:32:59

Tök jó, hogy ilyen hosszú monológot írtam fentebb és senki egy betűt nem reagált rá. Szeretlek titeket a legfelsőbb szinteken...

Szentpeter 2011.02.21. 20:34:04

Szinte már sajnáltam Erzsit... pedig de vagányul beszolt Anikónak egy hete...

Caprica99 2011.02.21. 20:35:28

@John May R: mert sztem senki nem gondolja azt, hogy tényleg volt valami érzelem a két nagyágyú között.
Totál mű volt végig az egész, az első perctől kezdve.

Szentpeter 2011.02.21. 20:37:46

Gigi elkondolkodott, hogy ha nem szerelmes akkor semmi értelme az egésznek..

szóval a szadó mazóhoz szerelmesnek kell lenni...

fran7 2011.02.21. 20:37:51

@John May R: Attól ijedtünk meg, hogy nálad ez a rövid hozzászólás, akkor milyen a hosszú?;)

Caprica99 2011.02.21. 20:37:58

Már csak az Évában lehet "bízni".
Tény, hogy pöttyet rosszindulatú és önző, de legalább képes még némi vihart kavarni az állóvízben. :)))

Flood 2011.02.21. 20:38:11

@MegLepke: Sztem is független. Túl hosszú lére van eresztve az egész. Lényegében 2 hetente történik vmi, ami komolyabban felpezsdíti a történéseket. Néhány naponta kéne lennie minden kendős megmozdulásnak.
Meg az is jó lenne, ha tök random lenne, nem tudnák előre, h "jujj, szerda-szombat van, akkor ma izgulni kell". Néha pl. berakhatnának mittomén mondjuk kedd reggelre felkelés utánra egy kiválasztást, másnap ebéd utánra meg egy kihívást. Felpörögne a show :)

csicserierika 2011.02.21. 20:38:29

@John May R: én csak csendben olvasgatok és ha tetszik a hsz. akkor bólogatok, ha nem, akkor ráhagyom,mert annyira elfásultam már . A tiednél bólogattam.

John May R 2011.02.21. 20:38:48

@Caprica99: Hát kábé ezt fejtegettem én is, csak cizeláltabban, de szerintem csak Gigi nem volt szerelmes, Jerzy igen.

vitek 2011.02.21. 20:39:10

@John May R: én egyetértettem azzal amit írtál. És egyébként erre a helyzetre is igaz az, hogy a csatorna erőltette a dolgot. Egyfolytában "szerelempár"-ozták őket, miközben ők soha nem mondták azt hogy szerelmesek. Tetszettek egymásnak, és kész. Aztán Jerzsinél ezek az érzések továbbfejlődtek, Giginél viszont nem lett belőle szerelem. Na bumm, volt már ilyen a világtörténelemben. Nem is értem miért kerítenek ennek az egésznek akkora feneket egyesek.

redhaven 2011.02.21. 20:39:18

@John May R: várjál már.
most emésztem a mondanivalót.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:39:22

@Caprica99: Csak őszinte és nyílt és a benti körülményeknek köszönhetően robbanásveszélyes.

Bogi és Burkó 2011.02.21. 20:39:27

@Caprica99: pedig addig milyen kegyetlenül izgalmas, humoros, sokszor érzelmes és elgondolkodtató volt :)))))
ez független Olitól. valami botrányos módon elcseszték a castingot. vagy útszéli anyázás, köpködés és arcoskodás és ovis poénok vannak, vagy dögunalom.

Üdv manólányok és manófiúk!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:41:28

@vitek: Éváék is megmondták már az elején, hogy vígszínház!

redhaven 2011.02.21. 20:42:12

@Bogi és Burkó: szia tüncipünci manólányka.

Bogi és Burkó 2011.02.21. 20:42:44

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): én csak azt nem értem, hogy ha ez bennünk, földi halandókban felmerül , meg egyébként annyi tök jó feladatot ki lehetene találni - még az is jobb lenne, ha beadnának nekik vmi színvonalasabb társasjátékot - akkor a nagyszámú sokfizetésű csapat ezt miért nem csinálja.

fran7 2011.02.21. 20:42:46

@John May R: Fordulhatott volna komolyra Gigi és Erzsi kapcsolata, de amit leírtál azzal valóban le lehet lohasztani egy leányzót. Erzsi védelmében az igazi sógora normálisnak tűnt, akivel nagyon komoly és tartalmas kapcsolata lehet, s ő ezt a sógorozást valószínűleg egy nagyon szép bóknak szánta.

Szentpeter 2011.02.21. 20:43:20

Tényleg... Béci már nem nagyképű... mi történt Bécikém ?

MegLepke 2011.02.21. 20:43:48

@Caprica99: engem az inkább felháborított, mint szórakoztatott, de - plagizálok - nincs ezzel semmi baj, ha te élvezted. Én akkor sem. Egyszerűen most telt be a pohár és meguntam, mert ez már a nagyon sokadik uncsi összefoglaló. Éjszaka még néha vannak érdekes dolgok, bár ott is inkább fennakad a szemem és csak csodálkozom, hogy van ilyen. Közönyös lettem, nem tudom, meddig nézem még...

@Peter_Cs: akkor mi?

Caprica99 2011.02.21. 20:44:01

@John May R: hát nem tudom...
Jerzsiről elég széles körben elterjedt, hogy meleg.
Ugyebár nem zörög a haraszt.
Akinek teljesen egészséges a nemi identitása, az vajon bevállal olyan filmeket és fotókat, mint Jerzsi?

Bogi és Burkó 2011.02.21. 20:44:48

@redhaven: nincs korpa, nincs kecó, az ananász megpunnyadt. még szerencse , hogy a cicák jól vannak. te tudod, hogy átlépted -e a határokat!

vitek 2011.02.21. 20:45:11

@Peter_Cs: ezzel viszont nem értek egyet. Miért lenne Vígszínház? Ha neked tetszik valaki, de a végén mégse lesz belőle holtomiglan-holtodiglan, akkor már színjáték volt az egész? Te soha nem kezdtél bele olyan kapcsolatba, aminek nem örök szerelem lett a vége?

Trevlovics 2011.02.21. 20:45:46

na, én csak az utolsó bejátszókat láttam ,de azok jók voltak. éva kemény volt nagyon, igazi amazon, aki nyavalyog menjen, meg kell mondjam, jogos is. ő még sose akart, pedig bántják stb... ezek az emberek mind gyengék, menjenek haza, nincs itt helyük. aztán ahogy int alekosznak, hogy gyere, alekosz megy és gombiék röhögnek, gombi is nagy volt azzal a kis lesajnáló és egyben együttérző éllel a hangjában, csórikám, láttátok, aludt volna, szólt neki hogy gyere, csórikám pihent volna :) aztán szandika kinn osztja nemakarokrólabeszélni-nemérdekel évát, egy kicsit szívet melengető volt látni, hogy éva azt kapja vissza, amit ad :) persze nagyon legyengített kivitelben, mert ebben a műfajban szandika éva tizedét se éri el, ő másban jó :) és a végén az utóbbi idők összefoglalóihoz kötődő legnagyobb és legőszintébb röhögés, éva rí és nyavalyog a kertben, ráborul alekoszr,a ki akarok menni innen :DDD

nosce 2011.02.21. 20:45:53

@vitek:
"Annyira vicces ahogy egyesek úgy tesznek mintha egy farokverős videó vállalhatatlan lenne, "

Tényleg, nincs ebben semmi vállalhatatlan, te is mutass be egy videót a barátnőd szüleinek a nagy nyiltság jegyében, ahol egy buuzi filmben tükörre vered esetleg még lepippantasz pár f@szt is, aztán figyeld meg mit szólnak hozzá :)

MegLepke 2011.02.21. 20:47:00

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): szerintem simán lehetnénk jótékonyak és ötletelhetnék a szerkesztőknek, hogy miket csináltassanak velük. Egy biztos, a "haza akarok menni", "kinyílt a csipája" szófordulatokat és a folytonos döglést büntetném keményen.

vitek 2011.02.21. 20:47:11

@Caprica99: Szerintem igen. Az hogy ilyen fotókat bevállal, szerintem egy dolgot mutat: azt, hogy nem homofób. És ezzel bizony a szememben már százszor előrébb van, mint jónéhány kommentelő itt.
Akinek nem inge ne vegye magára.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:48:28

@MegLepke: Titkos küldetés, hogy a végén majd Gombár kihívja párbajozni, a nyomoronc Szandika meg hátba baszta Évát, Éva azon akadt ki.

Spéter46 2011.02.21. 20:49:17

Gombi Évát kell kiválassza!
Ellene van esélye.

redhaven 2011.02.21. 20:49:48

@Bogi és Burkó: émmá minden határt átléptem.:))

flanker 2011.02.21. 20:50:07

No, az elmúlt néhány napban újabb szüsszenetekkel bővült a listám, úhygogy itt az eheti "Villa-aranyköpések" kiadás!

Ez már a sok! (Anikó)
Kicsit fáziskéséssel el voltam maradva (Alek)
A bulin ez megint kimutatkozott (Béla)
Bort beszélsz, vizet prédikálsz (Éva)
A táncra tettem a lényeget (Trixi)
Kellemetlen helyzetbe kényszerített (Alekosz)
Papírnyomdai írószerrel nem tudnám elmondani (Gigi)
Mindig, minden körülmények között (Balázs mondta először!)
MinDÍG, minden körülmények között (Alek-barbarizálás)
Úgy be vagyok képzelve (Szandi)
Ez nekem az elvemmel szembe' van (Szandi)
Ki nem volt arra tisztelettel (Szandi)
Az én értékrendemben a probléma túlnyúlt (Alek)
Próbálom elódázni (Szandi)
Az építő jellegű kritikám sírásba fakadt (Alek)
Megbüntetésben részesül (Oli)
Ő áll hozzám a legtávolabb (Anikó)
Megdöbbentően hallom (Oli)
Kint, a villán belül (Éva)
Véleménykinyilatkoztatásaim - Alek
...nemcsak a csicskáztatással alapozódott meg volna... (Évi)
Akkor én próbálok neked meg segíteni! (Évi)
Ez rám nagyon rosszul érint... (Alek)
...és ilyen fars arcok vannak! (Zsófi)
Nem egy felemelkedő pozíciójú jelző (Gigi)
Kifigurázza adott embereket (Béci)
Nagy erejét megsuhintva (Laci)
Fokozott lelkiállapotban vagyunk (Laci)
A bolhára miért csinálunk elefántot (Laci)
...bezártságos komplexusom van... (Éva)
A serpenyőnek két mérlege van. (Szandika)
Megjött a nemes, arab... nő! (Szandika)
Hányszor fordultál pálfordulást? (Évi)
Nekem ez volt a csepp a pohárba'! (Évi)
Szeretethiányra van szükségem (Oli)
Dre... degragáló (Béci)
Magam alatt vágom a fejszét (Oli)
Nem vettem a szájára magamat! (Éva)
Bevágódni a hierarchikus rendben... (Alek)
Mindenkiben fölháborodást keltettem föl (Alek)
Egy-ketten magukra találtak (Balázs)
Soha nem venném a szádra az anyádat! (Gigi)
Egy embernek a szájára nem veheti fel senki (Gigi)
Be vannak takvarakva, tényleg takra vannak állítva a poharak (Alek)
Ez nekem a lovaglópálcám! (Alek)
...akkor már nem csapongnál ki... (Anikó)
Nem jut el a kollektív tudatáig (Alek)
Merhogy másra pocskondiázol...de hogy még engem is kitalálsz! (Szandi)
Itt, a gravitációba’ biztonságban vagyunk (Szandi)
Elástam a síromat (Éva)
Engem érdekel, mert kifalsulsz (Éva)
Provokatív viselkedésformák, amiket tanúsítottak (Alek)
Vízipisztoly vagy vaktölténnyel (Jerzsy)
Fölüdülő látvány (Alek)
Nincs önálló tudatod (Alek)
Ilyen megfogalmazott szavak... (én még nem láttam) (Éva)
Feszély van közöttünk (Jerzsi)
Neked nem szeretethiányra van szükséged (Alek)
Borzasztó roppant módon felidegesített Jerzsi (Éva)
Akkora kétoldalúság veszett el benned (Alek)
Pont ezt kellett kispécizni? (Jerzsy)
...Meg itt bent is a feszület (Béci)
Egyre jobban erősödik ez a gondolati érzés bennünk (Jerzsy)
Feszülnek rajtam a farmerok (Jerzsy)

Egyébként mindig lelkiismeretgyulladásom van, amikor Jerzsytől kell felírnom valamit. Szegénynek m

Caprica99 2011.02.21. 20:50:12

@MegLepke: nem tudom, már megint mit személyeskedsz!
Te is éppúgy unod az utóbbi idők összefoglalóit, mint én!
Te írtad....
Én is csak arról írtam, hogy nézhetetlenül unalmasak lettek Olivér távozása óta az összefoglalók (mivel addig mindig történt valami - akár vicces, akár botrányos).
Ennyi és egy szóval sem mondtam, hogy mit élvezek és mit nem.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:50:33

@vitek: Az hogy most szingli vagyok, az azt bizonyítja, hogy jelenleg nincs nálam holtodiglan-holtomiglan. Ezután Gigi-Jerzy vagy igaz, vagy nem.

K Tomoceusz 2011.02.21. 20:50:34

@beacska: Szerintem is helyes volt Jerzy és jól is választott partnert , az öf. alapján a félig alvó Szandikának voltak a legjobb ötletetei . A segge is a legjobb volt abban a zuhanyzó társaságban , amit mutattak .

Az egyik nem jött össze , a másik nem tetszett a kollegáknak . Igaza van , hogy holnaptól letompítja magát .

redhaven 2011.02.21. 20:51:19

@Peter_Cs: összekaptak?
a múltkor még egymás szájában keresték a nyelvüket.

vitek 2011.02.21. 20:51:21

@Caprica99: az, hogy Jerzsi bevállalt egy ilyen fotót, csak annyit mutat, hogy ő nem homofób. És ezzel egyébként már többre jutott, mint jónéhány itt kommentelő, ugyebár.

Szentpeter 2011.02.21. 20:51:27

Gombi azt mondta nem tud helyből 3 métert ugrani..

hát nem is te balfasz..

jörgömös 2011.02.21. 20:51:55

@MegLepke: szerintem a szerkesztők már csak úsznak az árral, nem mernek semmilyen komolyabb szankciót alkalmazni. Örülnek ha kihúzzák a műsor végégig úgy, hogy senki nem adja be a kulcsot.

arkangyal44 2011.02.21. 20:52:21

Szép estét, ezt én sem értem, pedig oszt sok minden van amit amit nem értek,többek köszt azt sem,hogy mért nem lehet lehet egy sakktáblát,vagy egy pakli kártyát,beadni nekik,egy pókerversenyt megnéznék,mindenki kapna 100 villadellát,és aki nyeri vehetne magának valami értelmes dolgot.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:52:43

@Spéter46: Nehogy már ez a Gombár nyerjen! Ha ez lesz, legyen háromsoros párbajgyőztesünk! Ennyi!

Mme Chauchat 2011.02.21. 20:53:37

Bréking nyúz! Gombi Ernőt fogja bevinni

redhaven 2011.02.21. 20:53:57

@Spéter46: gombótának senki ellen nincsen esélye,ugyanis nem csinált semmit,ezért nincsen reklámértéke.
néhány influenzás pávához hasonló feminin rikkantás kevés.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:54:10

@redhaven: Igen, Szandika ma ultra görény volt.

Trevlovics 2011.02.21. 20:54:16

egyébként gombi nem hülye gyerek, megmondta, hogy kiírta magát, úgy nem lehet nyerni, hogy három napokat fekszik és nyavalyog és nem csinál semmit. ha tudja, akkor miért csinálta? a bebaszott gombi nálam pedig dobogós lenne az eddigi néhány kivételes alkalom alapján

vitek 2011.02.21. 20:54:40

@nosce: nem azt mondtam hogy ez helyes dolog, csak azt hogy attól még hogy pl számodra ez nem egy vállalható dolog, attól még más számára lehet hogy az.

Caprica99 2011.02.21. 20:54:50

@flanker: az akopaliptikus volt már (by Alekosz)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 20:55:50

@vitek: Jerzy számomra semleges, az ilyen fotókat célközösségnek készítik általában hetero emberkék.

MegLepke 2011.02.21. 20:56:39

@Caprica99: személyeskedek???? Pont ezt mondom, engem nem szórakoztatott Oli. Ha téged igen, ez szuvenír jogod. Egyáltalán nem volt ebben semmi pejoratív, sem gúnyos. Eddig érdeklődve figyeltem a műsort, most meg meguntam. Ezt írtam még le.

Caprica99 2011.02.21. 20:56:45

@vitek: igeen? :-o
Az normális és férfias, hogy egy pasi a melegeknek veri a farkát?
Érdekes gondolat...

Mme Chauchat 2011.02.21. 20:57:52

@flanker: hát itt vagy, bébimanó?

Caprica99 2011.02.21. 20:58:45

@MegLepke: hát mert úgy tűnt.
Mert téged felháborított, én meg nézzem csak, ha ezt élvezem.
Ha félreértettem, akkor bocs!

Szentpeter 2011.02.21. 21:00:18

Erzsi szerint faszverésből is meg lehet élni... ( röhögök )

vitek 2011.02.21. 21:00:48

@Caprica99: ezt a számot küldeném neked sok szeretettel, meg mindenkinek aki szereti:
www.youtube.com/watch?v=sujSTntcfG0

(külön ajánlom még Szentpéternek, lucc.gizinek, továbbá nyugodtan vegye magára még aki úgy érzi inge...)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 21:01:37

@Szentpeter: Benkő Dániel rá az élő példa! :):):):):):):)

MegLepke 2011.02.21. 21:02:36

@jörgömös: pedig jó lenne, ha ők is taktikáznának, mert még félidőnél vagyunk...

@Caprica99: dehogy! Félreérthető voltam akkor nyilván. Legközelebb majd több bekezdést használok. A kettő között nem volt összefüggés. Nem álszenteskedek, hisz én is nézem még, csak egyre inkább kétkedve.

gidabiga 2011.02.21. 21:03:19

@Trevlovics:

a fenébe, ezt pont elég lett volna elolvasni, amúgy elvett az életemből 15 percet :D
@Caprica99:

nem baj, legalább van, aki gyűjti :D

K Tomoceusz 2011.02.21. 21:03:55

@flanker: Az online-ról is gyűjthetnél szólásokat , sajna én gyorsan felejtek .

Caprica99 2011.02.21. 21:04:13

@vitek: nagyon kiakaszt a téma!
Csak nem te is érintett vagy? :))))

Caprica99 2011.02.21. 21:06:03

@gidabiga: kérdezni akartam, csak lemaradt a végéről a kérdőjel.

vitek 2011.02.21. 21:06:06

@Caprica99: igen, például tudok angolul és színházba is járok

Trevlovics 2011.02.21. 21:06:12

@Caprica99: ööö ki is beszélt az imént személyeskedésről? :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 21:07:09

@Caprica99: Lehet, hogy a faszverő ez esetben Alexandra Paulra, vagy Teri Hatcherre gondol éppen.

Caprica99 2011.02.21. 21:08:59

@Trevlovics: csak a küldött videóra reagáltam (amit amúgy már ezer éve ismertem)

MegLepke 2011.02.21. 21:10:57

@Mme Chauchat: :DDDD

@Kivlov: ez az tesó, csapassad!:)

Caprica99 2011.02.21. 21:11:16

@Peter_Cs: lehet.
Én mindenesetre elképzelni sem tudnám, hogy meleg fasziknak csináljam.
De hát ízlések és pofonok persze....

gibson 2011.02.21. 21:12:23

@flanker: ezt engedelmeddel berakom egy poszt formájában faszbúkra! Oké, "bébimanó"? :D

Caprica99 2011.02.21. 21:14:40

@vitek: ezek egyike sem olyan különleges ám!
Én az angolon kívül még tudok németül és - most kapaszkodj meg - oroszul is!
A színházbajáráson sincs mit meglepődni!

Mme Chauchat 2011.02.21. 21:17:03

@Caprica99: Чего ты знаешь, а? Что ты умеешь, ответь на вопрос!

Traitor General 2011.02.21. 21:17:52

Biztos már 100000-en megköszönték, én vagyok 100001-es! Köszi a posztot! És jóbulást NEKED!!!!!

jörgömös 2011.02.21. 21:17:55

@MegLepke: hát ez az, nekik még 2,5 hónapig húzni kell a műsort, ahhoz pedig emberek kellenek, nem lesz itt komoly bünti.

2011.02.21. 21:21:47

Feltűnt már valakinek,hogy a műsor előrehaladtával egyre több kapaszkodós papucs,főleg a Rácz galeriben?

flanker 2011.02.21. 21:22:56

@Caprica99:
Igazából nem szavakra koncentrálok, hanem kifejezésekre. Így is van roppantóan nagyon sok. :-)

flanker 2011.02.21. 21:23:40

@Mme Chauchat:
Itt, de nem sokáig.
Most el van varázsolva a varázshegyem. :-)

Caprica99 2011.02.21. 21:24:23

@Mme Chauchat: mi van?
Oroszvizsgát tartasz?
Mit kéne tudnom? Ha konkretizálsz, akkor tudok válaszolni, hogy mit tudok.

Mme Chauchat 2011.02.21. 21:25:43

@flanker: jellemző, h unnaturálisan hanyagolsz bennünket. úgymond. ez némi feszélyt okoz

flanker 2011.02.21. 21:26:07

@K.Tomoceusz:
Képzeld, mióta újra "elindultak", azóta egyszerűen nem bírom "befogni". 5 böngésző van a gépemen és egyik sem hozza be, csak a fekete-szürke mezőt.

Úgyhogy akkor az "akinek nincs esze, legyen notesze" elv alapján megkérlek szépen, hogy jegyzetelj és küldd el őket magánba - beillesztek minden arra méltót!

MegLepke 2011.02.21. 21:27:17

@jörgömös: azt még talán elviselném, na de hogy koncepció sincs...

flanker 2011.02.21. 21:28:14

@gibson:
Várjál még, tesó, hadgydgygy gyűcsek még!
Majd a végén kiadjuk és jópézé árújjuk!

(Ebbe biztos a Trev is beleszáll, mer ha üzletről van szó, mindig benne van!)

gidabiga 2011.02.21. 21:31:32

@Traitor General:

szia! :)
@jörgömös:
@MegLepke:

ha csak egy kicsit olvasnának, 2 hónapra elegendő feladatot gyűjtöttünk már itt össze.
én még azt is elfogadnám, hogy vasárnap ne csináljanak semmit,de még egy ilyen meséljünk csupa jót egymásról onlájnt nem akarok látni :D
tegnap már ki is kapcsoltam.

flanker 2011.02.21. 21:32:14

@Mme Chauchat:
No de amíg a feszély csak van, ámde nem közöttünk feszeng, addig mindez effektív nem problem. :-)

Mme Chauchat 2011.02.21. 21:36:31

@flanker: perszehogy. akkor? kiviszel magaddal?

flanker 2011.02.21. 21:36:43

Amúgy meg mindig lelkiismeretgyulladásom van kissé, ha Jerzsytől szedek valami kipellengérezendőt. Szerencsétlennek tényleg nyomorult gyerekkora lehetett, és most nem tudom, hogy a magyar az anyanyelve-e, vagy csak később tanulta. És ha tényleg beszél most már négy nyelven, akkor az nem olyan nagy gáz, ha időnként összeakad a nyelve. (Ha nem szinkrontolmács persze.) (Én két és felet beszélek csak, de van, amikor nekem sem jut eszembe valami - akkor beillesztek oda máshonnan.)

Alek és Éva viszont gáz, mert ők elvileg nagyon szépen kellene beszéljenek, a legtöbb beszólás mégis tőlük származik.

Trevlovics 2011.02.21. 21:36:57

@flanker: köszönöm a bizalmat, hozzátenni nem tudok, csak elvenni belőle

flanker 2011.02.21. 21:37:43

@Mme Chauchat:
Nem, nem akarok még kimenni. :-)

Kicsit félek is.

Inkább átnézek az off-szobába.

jörgömös 2011.02.21. 21:38:26

@MegLepke: abban megegyezhetünk, hogy nincs koncepció. De lehet hogy nem is szükséges, mert úgy gondolkodnak hogy 24 óra fosból csak összedobunk 40 perc műsort, aztán helló.
Mi akik, online nézzük, elenyésző kisebbséget alkotunk a tévénézőkhöz képest, nem fogják magukat törni miattunk.

flanker 2011.02.21. 21:38:35

@Trevlovics:
Mely esetben a bizalmat rögtön meg is vonom.

Mme Chauchat 2011.02.21. 21:39:14

@flanker: hogy-hogy :o hát alek nem görög?

Caprica99 2011.02.21. 21:39:21

@Mme Chauchat: :)
Fura, hogy még van, aki ismeri az orosz nyelvet.
A régi kötelezőnek köszönhetően nem túl sokan választják.

gidabiga 2011.02.21. 21:41:35

@redhaven:

Traitor jött, Traitor ment ...

redhaven 2011.02.21. 21:41:46

@gidabiga: biga kedves!
itten 12 vv-re valót összeírtunk már.
a legkevesebb lenne,hogy a retek biztosítana a döntőre valami helyet az innen hajlandóaknak.
még a kókusz is jöhetazzal a gergővel.
ígérjük,hogy nem fogunk ööööööööözni.
meg a magyart se nyomjukmajd unnaturálisan.

jörgömös 2011.02.21. 21:42:03

@gidabiga: a második játéknál én is kikapcsoltam, egyszerűen unom, hogy az unalomig ismert dolgokat ragozzák órákon keresztül.

Trevlovics 2011.02.21. 21:42:22

@flanker: öö, akkor inkább tegyük bele jerzsitől a nüansznyi véleményt

flanker 2011.02.21. 21:42:45

@Mme Chauchat:
Származású. Félig.

Apja magyar, anyja (fél?)görög. Valami ilyesmi.

De ő egy rendezett otthonból jön elvileg, az ő elb@szottsága saját kútfőből származik. (Illetve persze nem tudhatjuk, de az biztos, hogy neki is van puttonya rendesen. Csak az övé nem olyan szembeötlő, mint a Jerzsyé és lehet genetikus is.)

flanker 2011.02.21. 21:43:32

@Trevlovics:
Látod-látod, egy kis ösztönzés mire jó?

Traitor General 2011.02.21. 21:45:51

@gidabiga: @redhaven: szevasztok :-) csak beugrottam muszály aludnom:-) nem megyek sehova elfelé köszönés nélkül, kivéve ha a rohadt T-mobileeee ok nélkül le nem tilt, mint szombaton :-)

gidabiga 2011.02.21. 21:45:54

@redhaven:

beköszönt, te üdvözölted meg én üdvözöltem és eltűnt.

Trevlovics 2011.02.21. 21:46:08

@flanker: jerzsinek szegénynek volt az is,hogy itt egy-két héten belül nagyon megváltozhat emberek megítélése, nagyon megváltozhatnak a százalékok, ez egy ars poetica

Traitor General 2011.02.21. 21:47:24

@gidabiga: áruló jött és aztán ment :-)

slara 2011.02.21. 21:48:12

@Bogi és Burkó: mert a hinta közelebb van és rötöel azt hiszi az agresszió érdekli a nagy közönséget,közben meg mindegyik bealudt rajta....laci feje nyerő volt....igaz szegény a hájtól már nem nagyon tud ásítozni,de rajta volt:)

Traitor General 2011.02.21. 21:53:15

@gidabiga: :-D laza 13 óra meló után muss:-D tudom ki sokat alszik keveset él :-D

slara 2011.02.21. 21:54:06

rájöttem mé van ott két tagbaszakadt néger...ezek úgy felhíznak h kimenetelnél falat kell majd bontani....jerzy nem kicsit combosodott

Mme Chauchat 2011.02.21. 21:54:52

@Traitor General: mindenki meghal, de nem mindenki él

gidabiga 2011.02.21. 21:55:34

@Traitor General:

na jó, elfogadom :D
wenn muss, denn muss :D

Traitor General 2011.02.21. 21:57:26

@gidabiga: húúúú tökre jó - ez most off lesz - megcsinálta a HBO a kedvenc regénysorozatom első részének filmes sorozzatát:-) R.R.Martin Trónok Harca, remélem Hajni írni fog róla:-D

Trevlovics 2011.02.21. 21:58:16

@Traitor General: már megcsinálta? még nem csak forog?

Traitor General 2011.02.21. 22:00:12

@Mme Chauchat: nekem már most már mindegy :-) Totál kész vagyok:-)@gidabiga: Ich danke es gna (nincs umlaut) dige Frau:-)

Mme Chauchat 2011.02.21. 22:02:19

@Traitor General: de, van ä, äludj jól s älmodj székeket!

gidabiga 2011.02.21. 22:02:58

@slara:
mi bajod a denn-nel?

@Traitor General:

AltGr+a :D

Traitor General 2011.02.21. 22:03:44

@Trevlovics: ápr. 14, vagy 15 a világpremier. Másnap már nyomják kis hazánkban is:-) Lol! Közelít a Tél! Avagy: Hald az üvöltésem :-D de ezzel be is fejeztem az off-ot:-) Elnézést :-D

redhaven 2011.02.21. 22:05:14

@Traitor General: osztán nehogy elharcold azt a kevés alvásidőt a trónért:-)

Trevlovics 2011.02.21. 22:07:36

@Traitor General: erős kíváncsiság gyötör akkor

Traitor General 2011.02.21. 22:08:09

@redhaven: nézd meg ha tudod:-) nagyon jó, bár a regény mindig jobb:-)

redhaven 2011.02.21. 22:10:13

ok!
bár olvasni jobban szeretek.:))

ilona12 2011.02.21. 22:11:53

flanker, nekem az a kedvencem - és többször is elhangzott már, amit az Oli mondot a Zsuzsinak : "futkos tőled a hátamon a szőr"

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.21. 22:11:56

Üdv az éjszakai műszaknak, ügyesek legyetek, én most megyek ugyan alukálni, de reggel kegyetlenül visszaolvaslak benneteket! :)))))

Traitor General 2011.02.21. 22:12:37

@redhaven: @Trevlovics: a HBO profitorientál vállalat, tehát nem csinál olyat ami ne érné meg. Ja a rendező az író! a regények a legjobbak! Volt hogy megvettem az újat és alvás nélkül mentem melózni:-)

the sandwich maker 2011.02.21. 22:12:39

Villaköztársaság? Aristotelés is megaszondta, hogy a demokrácia csak egy fos 9-es. :D el kezdem nézni a videót a mai napról. (miért túlóráztatják a Lilut? lassan jobban idegesít, mint az összes vályoglakó együttvéve)

Trevlovics 2011.02.21. 22:13:48

@Traitor General: én azért a filmekkel kapcsolatban szkeptikus vagyok. szóval ő rendez? a mocsok, ezért nem ér rá folytatni!

Traitor General 2011.02.21. 22:14:40

@gidabiga: mmkk, a mr. torrent segíteni fog:-D szép álmokat:-D

maghozo 2011.02.21. 22:17:24

@Traitor General: A közvetítés hamarosan folytatódik ! 4 órás nyújtással - ezt érdemes letölteni :)

Traitor General 2011.02.21. 22:17:37

@Trevlovics: nem tudom miért nem folytatja:-) négy regény 3100 oldal ami eddig megjelent:-) de írd be a guglibe:-) az író nevét és sokat meg lehet tudni róla:-)

Trevlovics 2011.02.21. 22:18:47

@Traitor General: hát én már megtettem régebben. aggasztó, hogy a negyedik egy szétszedett cucc első fele és elvileg megvolt nagyjából a második fele is, mégis több mint 4 éve képtelen kiadni

ilona12 2011.02.21. 22:21:18

@flanker: nekem az a kedvencem - és többször is elhangzott már, amit az Oli mondot a Zsuzsinak : "futkos tőled a hátamon a szőr" Megismételte az Oli azóta is, hogy kiesett.

the sandwich maker 2011.02.21. 22:22:43

@vitek: tesó, én viszont szeretném megköszönni, hogy kibővítetted a zenei spektrumomat, ezt eddig nem ismertem.

flanker 2011.02.21. 22:23:49

@ilona12:
Igenis, kisasszony, már illesztem is bele!

(Az a 10 perces videó amúgy, amiben elhangzik, ami "Alekosz durva szembesítése önmagával" címen kerengett a neten, amíg valamiért el nem tűnt, amúgy is kiapadhatatlan forrása a vv-értékeknek! Telis-teli van jó cucokkal! Ott löki fel Lacit is pl.)

gangesz76 2011.02.21. 22:25:34

A Villaköztársaságnak annyi, a négyek visszahívták Olivért aki kikiáltotta a Villadiktatúrát, az igazmondó hintát porrá zúzták, a retek stábját foglyul ejtették, most a statáriális bíróság előtt állnak éppen, ezért nincs közvetítés...

Kiskræpæk 2011.02.21. 22:26:05

400. comment
baxátok meg ! :D

Traitor General 2011.02.21. 22:26:16

@Trevlovics: akkor olvastad? Nehéz folytatni nagyon nagyot alkotott az első három résszel.... Szeintem szenved-... Mit csináljon Tyrionnal, mi legyen Danyerissel? mindegy... a jó mesék végét sose tudjuk meg.... marad a vv :-D mindenkinek szép álmokat:-D

Lanois 2011.02.21. 22:26:26

@gangesz76: eszel te elég rostosat?

the sandwich maker 2011.02.21. 22:26:52

Az élő eddig rohadt izgalmas. Remélem nem kapott Szandibandi megint idegösszeropit a locsolóember miatt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 22:27:15

@Retardált Légpisztoly: Ki kellene kiáltani a villában az anarchoszindikalizmust!

gidabiga 2011.02.21. 22:28:49

@gangesz76:

hogy már elmúlt 10 óra?

@Traitor General:

menj már aludni :D
már kétszer elköszöntem, tőled, pedig egyszer szoktam csak :D

slara 2011.02.21. 22:29:07

lanois.....pacsi!......szidják,de egész hétvégén....(és.....) kommentelnek...van jobb dolguk?:)nekik készült....h unatkoznának....

inga tag 2011.02.21. 22:31:13

Kedves HH, jó, hogy jobban vagy, sskk között ezt ne tedd velünk többet. Elborul az agyunk, elvonási tüneteink lesznek mint a lakóknak, aztán egymásnak esünk (vagy a nagy szeretettől vagy nem).

the sandwich maker 2011.02.21. 22:32:20

@Peter_Cs: Ahhoz dógozni is kéne. :D szerintem a Galaktikus Birodalom célravezetőbb lenne, az ertéel lenne az uralkodó, Olivér meg a helyettes, néha bejárna felkavarni az állóvizet, hogy ne legyen ilyen unalmas az élet.

Vagy kihirdethetnénk a demonokráciát.

slara 2011.02.21. 22:34:08

@slara: drága lanois ne nevess és csapkodd a térded...kérdeztek :)miért is? de ezt miért nem ők válaszolják meg akik az egész életüket itt töltik....és kommentelnek....

gidabiga 2011.02.21. 22:34:56

@gangesz76:

akkor mindjárt jövök :)
onlájn van, vagy offlájn?

beacska 2011.02.21. 22:35:03

@flanker: én azt tanultam a kislányom logopédusától, hogy, akinek gyorsabban jár az esze, mint a nyelve, az többet is hibázik (ami Éva esetében ülhet, de Alek...nem tudom, lehet)

gangesz76 2011.02.21. 22:35:07

@slara: Bocs, nem hoztam tápot, ugye nem baj?

inga tag 2011.02.21. 22:35:30

@Peter_Cs: Nekem van egy kellemetlen megérzésem. Nyugtass meg, hogy nem igy van, lécci lécci. Igaz, hogy Gombi Évát fogja kivinni???

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:36:18

Van közvetítés. Gigi boxol... Az a nő TÉNYLEG egy harmadosztályú harcos!

the sandwich maker 2011.02.21. 22:36:34

Jézusúúúristen, nem tudtam hogy jött be hirtelen ez a szar techno szám! tücc-tücc-tücc-tücct-tojjuk-tojjuk-tojjuk-tojjuk-tücc-tücc-tücc-tücc

beacska 2011.02.21. 22:36:43

@Traitor General: én ma kezdtem el olvasni ;)

jörgömös 2011.02.21. 22:37:21

@gidabiga: van online
Gigi üti a boxzsákot, Laci üvöltözik vele, Szandika árnyékboxol a háttérben.

slara 2011.02.21. 22:39:18

@gangesz76: nem!:) nem,nem mi lógunk itt a nap minden percében....eszünk és nem tápot

flanker 2011.02.21. 22:39:42

@beacska:
Ez mondjuk biztos is (én pl. magamról megfeledkezve hadarni kezdek), a gond ott van, hogy Alek szerint ő rendkívól jól, igényesen és választékosan beszél.

Cseppet sem erőltetetten, modorosan, idétlenül és értelmetlenül. És többedszerre SEM veszi(k) észre!

beacska 2011.02.21. 22:41:14

@flanker: mondjuk Alekosz lassan is beszél. Vele nem fordulhat elő, hogy elkapkodja :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:41:52

A Jól Vagyoook párt nyerte a választást, de nincs meg a kormányalakításhoz szükséges többsége, tehát koalíciós tárgyalásokba kell kezdenie...

jörgömös 2011.02.21. 22:42:12

Levél érkezik:

A jól vagyok párt nyerte a választásokat, de koalíciót kell kötni a másik párttal.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:42:58

Gigi és Alek tárgyal ... lehet, hogy összehoznak valamit...

inga tag 2011.02.21. 22:43:39

@jörgömös: És ki lesz az ellenzék? A hogyvoltosok?

princessa.negra 2011.02.21. 22:43:39

Mióta Olivér kiesett, minősíthetetlenül laposak az összefoglalók. De mindig van lejjebb. Hátha a szerkesztők sztrájkba kezdenek, hogy ezt a dögunalmat ők sem bírják. Korda és Balázs (mármint a Klári:-)akár be is költözhetne pár napra, lassan ők is érdekesebbek, De a sok befásult viskólakó biztos kiszavazná őket is.
Lilut egy felszámolt idősek otthonának ruhaállományából öltöztetik, és birodalmi lépegetőhöz méltóan tipeg a kis asztalkája mellett előre...hátra...

slara 2011.02.21. 22:44:08

erről szól az egész......egész éjjel lesz témátok..

jörgömös 2011.02.21. 22:44:43

@inga tag: ellenzék az nincs, csak problémát jelentene

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:45:12

Éva szerint Gigi velük nem fog koalícióra lépni...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 22:45:28

@inga tag: Reméljük, nem, vagy ha mégis, Éva lesz a győztes. Gombár szerintem Alekosszal akar megmérkőzni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:46:27

Anikó megkérdezte, hogy "mi az a koalíció?"

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 22:46:32

@princessa.negra: Évát kellene előtérbe hozni, akkor jobb lenne a műsor.

flanker 2011.02.21. 22:48:26

@beacska:
És ennek ellenére böszmélkedik mégis! :-)

jörgömös 2011.02.21. 22:48:35

@Mme Chauchat: de konkrétumokat akarunk hallani! :)

Atok 2011.02.21. 22:51:48

Vegye mar el valaki Evatol amit eszik...

inga tag 2011.02.21. 22:52:13

@Peter_Cs: Ő sirni akar, majd a Béci megmondja mit akar. Nekem a mai összefoglaló ezt sugallta.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:52:21

Szandinak most pénteken lesz a szülinapja, de Évától nem fog ajándékot kapni...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 22:53:09

Úgy tűnik, érik Szandika végleges kizárása.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:53:17

@usanka: Amikor két párt szövetséget köt, és együtt alakít kormányt. Jelenleg is koalíciós kormányunk van...

inga tag 2011.02.21. 22:53:45

@Mme Chauchat: Szeretnéd megkapni a parlamenti immunitást :)

gangesz76 2011.02.21. 22:54:13

Éva nagyon berágott Szandálra, ahogy Alekkal ekézik.

gidabiga 2011.02.21. 22:54:44

borzasztó ez a zacskózörgés :(

ha Alek meg tud változni, a többiek is meg tudnak változni és az egész világ meg tud változni :D

inga tag 2011.02.21. 22:54:51

@Peter_Cs: Miért mit csinál? Vagy mit nem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:54:58

Ja! Egyébként tegnap megmondtam, hogy Szandál ki akarja majd vitetni magát Hombár úrral, és ez ma be is került az összefoglalóba. Eddig minden úgy alakul, ahogyan elterveztem... *think*

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 22:55:42

@King of Shadows: @gangesz76: Szandika ezeket csak önmagának köszönheti, igazi önsorsrontó.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 22:56:28

@inga tag: Vihar előtti csendet érzékelnek játékostársai.

Mme Chauchat 2011.02.21. 22:56:57

@jörgömös: Kérlek:
"Az elmúlt 89 nap megmutatta, hogy a változtatás és a veszélyek elhárítása nem megy viták és harcok nélkül, de a sikerek azt bizonyítják, hogy érdemes vállalni a küzdelmet. Nem elég, kedves Barátaim, bemenni a villába, ki kell jönni a párbajra, sőt el kell hagyni a kulipintyót. Most talpon kell maradni, meg kell erősödnünk, és meg kell állnunk a saját lábunkon. Ha nem tesszük, akkor az ertéel lélegeztetőgépén marad az odú. Márpedig a gép bérleti díja magas, a hozzávaló oxigén rendkívül drága, és nem vagyunk abban a helyzetben, hogy alkudozzunk az árról. Ha lélegeztetőgépen maradunk, elviszik fejünk fölül a házat, a villát, mint a kezelésért járó fizetséget."

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 22:57:09

Holtpontra jutottak a koalíciós tárgyalások, de mindhárom oldal próbálja progresszív irányba kimozdítani őket...

gangesz76 2011.02.21. 22:57:29

@Peter_Cs: Így van, mostanában nagyon ki akar kerülni, ki is fog és még sz sem biztos hogy kiszavazás útján...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.21. 22:57:32

@King of Shadows: Ennek sem vagyok ellene, a két lúzer közül akármelyik kieshet nyugodtan.

jörgömös 2011.02.21. 22:58:11

Jerzyt bent is Erzsizik.

gangesz76 2011.02.21. 22:59:56

@jörgömös: sőt, Alek le is Böbézte:)

inga tag 2011.02.21. 23:01:06

@gangesz76: A villanővér kettős ügynök, ki is és be is szivárogtat.

Mme Chauchat 2011.02.21. 23:02:06

A koalaíció év-értékelője:
A megújulás küldetés is. Ugyanúgy ahogy az igazi sportoló számára, nemcsak hit és becsületbeli ügy, hanem küldetés is az, hogy élete legnagyobb, döntő küzdelmét sikerrel vívja meg. Ilyenkor Laci szeme előtt lepereg a megtett út: a korai kelések, a fogcsikorgató téli és a forró nyári edzések, a zajos öltöző, az utolsó utáni fekvőtámaszok, a pálya körül rótt magányos körök, a győzelmek és a vereségek, a sérülések és az újrakezdések. Az 5 danos vizsga a villában. És ilyenkor minden embernek eszébe jut, hogy mi volt ennek az egésznek az értelme, hogy mindezt mégis miért, kiért csinálta végig, és rájön, hogy nem pusztán önmagáért, hanem mindazokért, akiket szeret, és akik őt szeretik és támogatták, drukkoltak neki és tanították. A klubért, amelynek színeiben elindult, az edzőért, a társakért, a sikeres és sikertelen elődökért, az utódokért, a kis kölykökért, akiknek példát mutat. És nem utolsó sorban a bútorozott Cordia-lakásért, a korpáért, a léért, a médiaszereplésért, az egymondatos szerepért a "Barátok közt"-ben.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:02:32

Írok nekik egy beszédet...

"Nem - csináltunk - semmit másfél, két hónapig! Semmit!!! Ha el kell számolni a nézőknek, hogy mit csináltunk eddig, akkor mit fogunk mondani?!? Semmit!!! B@ssza meg! Lesznek párbajok! Lesznek! Lesznek konfliktusok is! Lesznek!!! Ki lehet minket hívni párbajra... Majd megunják ... Kint maradnak! Aaa "rohatt" qrva életbe már... Nekem van egy A-tól Z-ig terjedő tervem, és azt ki is fogom mindenkiből VERNI!!!"

gangesz76 2011.02.21. 23:02:47

@inga tag: itt már minden lehetséges...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:03:50

@inga tag: Anikó. Vele lépett koalícióra a Gombár pártja... Gigi ezt megszavazta. Fejben!

jörgömös 2011.02.21. 23:03:55

Gigi Anikóékkal lép koalícióra, ezek szerint Éva és Alek lesz az ellenzék. Sztrájkra, polgári engedetlenségre, utcai harcokra számítok.

gangesz76 2011.02.21. 23:04:45

@King of Shadows: ezt elkúrták:)

@Mme Chauchat: :)mehetsz közéjük politikusnak

gidabiga 2011.02.21. 23:06:55

@jörgömös:

remélem, a zöld állatkákat elrejtik :D

jörgömös 2011.02.21. 23:06:58

@Peter_Cs: nem lesznek választások, az ellenzék szarik bele

gidabiga 2011.02.21. 23:08:01

én most ebből az egészből nem sokat értek, leginkább semmit.
mi a célja amúgy?

jörgömös 2011.02.21. 23:08:35

@gidabiga: azokat én is sajnálnám, nagyon szinpatizálok velük

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:09:27

Az Ani-Gigi koalíciónak kétharmada van...

gangesz76 2011.02.21. 23:09:38

@Mme Chauchat: jóvanna, nem tessék megbántódni:)csupán azt jeleztem hogy szívesebben látnék ott valakit aki fogalmazni is tud és csinálna is ott bent valamit...

gidabiga 2011.02.21. 23:10:07

@jörgömös:

ugye?

ezek mind diszlexiások odabent vagy csak nem tudnak olvasni?

Lanois 2011.02.21. 23:12:37

@gangesz76: mert az fontos. mondta norbi is.

@slara: pacsi.

Mme Chauchat 2011.02.21. 23:12:47

@gangesz76: a politikára :(-oltam. Amúgy...asse tudom, mi a politika, én ehhez nem értek.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:13:10

@gangesz76: "Azt a nagyon buta, és igaztalan kampányt, hogy Aniék be akarják tiltani a dohányzást legyen szíves abbafejezni! Ez hazugság, ilyet senki sem mondott. Tudja mit? Azonnal vonja vissza!" XD

gidabiga 2011.02.21. 23:14:11

Gigi hasizmozik, Anikó úristN-ezik :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:14:38

Gigi csak ötször döntötte meg magát... :D

gangesz76 2011.02.21. 23:15:36

@Lanois: kösz, rendben vagyok

@Mme Chauchat: akkor jó

jörgömös 2011.02.21. 23:15:40

Gigi 50 felülést csinált 1 perc alatt, Szandika szerint Gigi egy robot. Anikó úgy értett hogy romlott.

Atok 2011.02.21. 23:17:04

Be kene nekik jatszani fel oran keresztul azt a csamcsogast ahogy eszenek...

gangesz76 2011.02.21. 23:17:05

@King of Shadows: visszavonva, de csak a maga kedvéért:)

jörgömös 2011.02.21. 23:20:36

Szandika megeteti a halakat, csak tart tőle hogy a halak nem fogják megismerni, mert nincs rózsaszínben.
Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.

gangesz76 2011.02.21. 23:21:06

Szandit nem fogják megismerni a halak mert nincs rózsaszínben...majd ezen megállapítás után megmutatta melyik a legintelligensebb hal az akváriumban.

Gigi ühümözött Béci kérdésére, vagyis hozzászólt.Mondjuk tegnap is 2x...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:23:32

@gangesz76: :D

@Peter_Cs: Szerintem holnap deklarálják a függetlenségüket, és a Ruszki felfegyverzi és kiképzi a lakosságot. Mire az RTL vezetése az intervenció mellett dönt, és beküldik a kezelőszemélyzetet, már egy felfegyverzett, és jól képzett csapat várja őket, akik meg is tudják tartani a főépületet. Az udvar és a kapcsolt területek (nyugiszoba, mosókonyha, riportszoba, dohányzó) RTL-ista megszállás alá kerülnek...

gidabiga 2011.02.21. 23:24:02

@jörgömös: @gangesz76:

mért nincs itt lájk gomb? :DDDDDDD

gangesz, ne buktasd le :D

gangesz76 2011.02.21. 23:26:47

@gidabiga: direkt csináltam, ha büntit kap érte akkor tuti olvasnak minket...:)

Ja és Lepke még nem is kérte ma a mikroport felszólítását...

Azt meg már mondtam hogy nevezz ki lájk gombot,ott van előtted egy csomó gomb:)

gangesz76 2011.02.21. 23:28:52

"ez egy zsebkendő"mondja Éva egy kb.40x40-es sárga anyagdarabra...:) aztán rájött hogy mégsem az...

jörgömös 2011.02.21. 23:29:35

Dögunalom van. Mindenki öltözik a parlament alakuló ülésére. Laci öltönyét elszabták, Szandika szerint Anikó nagyon szép.

MegLepke 2011.02.21. 23:29:49

@gangesz76: mingyá benyomom az onlájnt és csak akkor. Korrekt vagyok én kérem. Valamit valamiért.:)

gangesz76 2011.02.21. 23:29:53

@gidabiga: de ha nincs máááás, most mit csináljak??Próbáltam elintézni Neked de látod hogy nem figyelnek ránk...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:30:21

Szandinak '7-es, Giginek '9es lába van...

gangesz76 2011.02.21. 23:31:33

@MegLepke: csak sikerült előcsalogatnom Téged:)

Nyomd, de most túl nagy bent a nyüzsi, nem hallanád ha be lenne mondva, csak az övékét mondják hangosan:)

Trevlovics 2011.02.21. 23:32:49

na, visszatértem, de bizonyára sok mindenről lemaradtam. szépen kérnék egy rövid, de objektív, részrehajlástól mentes összefoglalót. peter cs vagy valaki?

gangesz76 2011.02.21. 23:33:48

A Himnuszt is lejátsszák nekik és Schmidt Pál is mond beszédet az alakuló ülésen? Mert az úgy dukál.

gidabiga 2011.02.21. 23:35:10

@gangesz76:

tudom,, láttam, szarnak rá :(
@Trevlovics:

lájk :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:37:08

@Trevlovics: Gigi és Ani pártja koalíciós kormányt alakított, kétharmaddal, most készülnek az alakuló ülésre.
Gigi már el is kezdett gyúrni a ... politikai erőfitogtatásokra.

gangesz76 2011.02.21. 23:37:13

Béci a "rendes ember én már nem leszek, minden éjjel zülleni megyek"-et énekli:DDD

gangesz76 2011.02.21. 23:37:49

@Trevlovics: Parlamenti alakuló gyűlés lesz, erre kaptak ruhákat.

gidabiga 2011.02.21. 23:38:04

@Trevlovics:

a villaparlament alakuló ülésére
@gangesz76:

azt szeretném :D

jörgömös 2011.02.21. 23:38:13

Brékin nyúz: Jerzy fogat mos az alakuló ülés miatt.

Trevlovics 2011.02.21. 23:38:23

@King of Shadows: köszi. én azt hittem temetést kell nekik eljátszani

gangesz76 2011.02.21. 23:38:29

@gidabiga: akkor kénytelen leszel kiírogatni

nyanyanya 2011.02.21. 23:38:30

Miert oltoznek igy ki?

Trevlovics 2011.02.21. 23:39:38

@gangesz76: @gidabiga: köszi.

alekosz kötötte laci nyakkendőjét?
gombi ezzel a zöld kendővel olyan most, mint egy greenpeace zorro akció előtt

gidabiga 2011.02.21. 23:39:51

Gombin rózsaszínű nyakkendő :D

gidabiga 2011.02.21. 23:40:34

@Trevlovics:

greenpeace zorro, vazzz :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:41:20

Hopp! Béla Gombárnak: neked már mindegy, Te úgyse leszel itt szombat után..."
*kép el*

jörgömös 2011.02.21. 23:42:01

@Trevlovics: ja, előtte valaki kérdezte tőle hogy tud-e nyakkendőt kötni. Azt mondta hogy tud, csak macerás. Magyarul nem tud.

Trevlovics 2011.02.21. 23:43:40

@King of Shadows: az volt az előzménye, hogy béci a rengeteg cuccon elkezdett úristenezni, hogy ez a mennyi sok ember mind nekik dolgozik, gombi meg oltogatta, hogy jól van elehet nyalsz már, nem kell ennyit nyalni nekik :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:45:29

Éva úgy néz ki, mint egy korrumpálódott pártkatona! :D

jörgömös 2011.02.21. 23:46:47

Vajon Laci lesz a belügyminiszter? :)

Trevlovics 2011.02.21. 23:47:45

nem szeretném a szavakat rabolni - gigi

jörgömös 2011.02.21. 23:47:53

flanker figyelsz: Gigi nem szeretné a szavakat rabolni!

jörgömös 2011.02.21. 23:49:26

Úgy látom problémát okoz a miniszterelnök és a köztársasági elnök megkülönböztetése.

gangesz76 2011.02.21. 23:50:54

Rohadt politika, a csapból is az folyik...meg már a villából is...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.21. 23:52:03

Gigi lett a kormányfő, szeretne felkérni valakit az ellenzékből belügyminiszteri posztra, de azt nem lehet, úgyhogy Gombi, vagy Rácz úr kapja.
Az utóbbi kapta...

Trevlovics 2011.02.21. 23:52:34

gombi lemondott a belügyminiszteri posztról béci javára. végülis logikus, bécinek elvileg a korábban elmondottak alapján szorosabb kapcsolata van/volt a rendőrséggel

Trevlovics 2011.02.21. 23:54:33

remélem valaki kapott titkos küldetést korrumpálási kísérletre. bár tartok tőle, hogy nem jutott eszükbe ezeknek a tököknek odakinn

jörgömös 2011.02.21. 23:55:04

@Trevlovics: rablóból lesz a legjobb pandúr, erről lehet szó

flanker 2011.02.21. 23:58:26

@jörgömös:
Igen, jegyeztem, köszi!

De nekem nincs onlájn, úgyhogy MMKK rátok .és az öf-ekre vagyok szorulva!

gangesz76 2011.02.21. 23:59:20

Szerintetek mennyit fognak fel ebből a felolvasásból???

Atok 2011.02.22. 00:00:59

Ismertetni kell a torvenyeket, de ugy, hogy mindenki megertse.. Ez se lesz egy egyszeru feladat :)

lowpitseegashpar 2011.02.22. 00:01:43

nem akarom tudni, ki a szponzora ennek a játéknak :)

gangesz76 2011.02.22. 00:01:52

@Atok: aki nem érti, majd tartózkodik:)

jörgömös 2011.02.22. 00:03:03

@gangesz76: szerintem a legintelligensebb aranyhal képben van, de a zöld kutyák se hülyék, úgyhogy bizakodó vagyok.

MegLepke 2011.02.22. 00:03:18

Ez rohadt unalmas baszki. Oda se tudok figyelni.

gangesz76 2011.02.22. 00:03:31

@lowpitseegashpar: lenne ötletem, ha ránézek Gigire:)

Atok 2011.02.22. 00:04:49

Aleknak lesz a legkisebb gondja az uj dress codeval :)

gangesz76 2011.02.22. 00:05:19

@jörgömös: :DDD akkor majd attól kérnek tanácsot:)

@MegLepke: én sem, de annyit felfogtam hogy az ülések 14 és 18 órakor lesznek, vagyis nem az online alatt...

Trevlovics 2011.02.22. 00:05:35

húha, az asszony és a kisasszony szavak közötti különbség értelmezése okozott egy kis zavart odabenn

gidabiga 2011.02.22. 00:06:21

@flanker:

tán ez is jegyzésre érdemes :)
Alek:
ha én meg tudok változni, a többiek is meg tudnak változni és az egész világ meg tud változni

gangesz76 2011.02.22. 00:07:13

mintha a Parlamentben nem hallottam volna arról hogy ilyenekről döntenének...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:07:58

@Atok: Enyhén szólva... Szerintem inkább mission impossible. :D

@MegLepke: Én imádom ezt a játékot. :)

jörgömös 2011.02.22. 00:08:14

Kész, elvesztettem a fonalat.

Atok 2011.02.22. 00:08:18

Van ertelme ennek a szavazosdinak, ha ketharmaduk van ?

lowpitseegashpar 2011.02.22. 00:09:20

@gangesz76: Ausztria vagy Lettország, csak nem volt elég festék :P illetve valaki előre megfontolt szándékkal eltulajdonította tegnap éjjel Huzavona G. Tarpánhucul utcai lakos pizsamáját és különös kegyetlenséggel csíkokra szabta azt

gangesz76 2011.02.22. 00:09:21

@King of Shadows: A játék lehet hogy izgalmas lesz, de amíg odáig eljutunk, az unalmas...

jörgömös 2011.02.22. 00:09:23

Béci: nekem kell betartani a szabályszegést. Freud megnyalná, mind a tíz ujját.

gidabiga 2011.02.22. 00:10:42

ezt meddig kell még hallgatni?
nem lehetett volna 3 sorban?

gangesz76 2011.02.22. 00:10:47

@lowpitseegashpar: nem pont erre gondoltam:) de ezek is sanszosak lehetnek:)

flanker 2011.02.22. 00:12:08

@gidabiga:
Á, sajnos nem.
Teljesen épkézláb mondat és gondolat lévén nem fér bele az én életvilágomba. (Igazságtartalma is vitathatatlan.)

Tordason esetleg nagy szám lehet...

gangesz76 2011.02.22. 00:12:16

Milyen szép azért az hogy ott ül a Parlamentben egy belügyminiszter, karján az Outlaw tetkóval:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:13:32

@gangesz76: Tehát a kormányoldal egész egyszerűen .... obstruálja a parlamenti munkát! Ezúton fel is szólítom, hogy haladéktalanul adja be a lemondását! Tisztel(hetetlen :P) Elnök Kisasszony! AZT ne várja meg, hogy benyújtsak egy konstruktív bizalmatlanságit...

MegLepke 2011.02.22. 00:14:58

@jörgömös: :DDD

Fujjjjj, ahogy Bombi beszél Lacihoz...

lowpitseegashpar 2011.02.22. 00:15:39

"a belügyminisztérium elrendelje, hogy hogy beligyunk" by Outlaw, Minister of Interior

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:15:55

@Atok: Nincs. Az ellenzék két tagja, akár aludhatna is...

gidabiga 2011.02.22. 00:16:43

@King of Shadows:

Éva akkorákat ásít, hogy én megijedtem, hogy lenyel keresztbe :D

jörgömös 2011.02.22. 00:17:05

Béci most a büntetéseket akarja betartani, mondom hogy az aranyhal jobban képben van.

gangesz76 2011.02.22. 00:17:46

Egyáltalán nem obstruálja, éppen hogy az ellenzék az aki nem tud Parlamenthez méltóan viselkedni és még a belügyminiszter sem tudja megfékezni őket.A legközelebbi plenáris ülésen napirend előtti felszólalásomban mmkk meg fogom tárgyaltatni az ügyet az országgyűléssel és kérni fogom a renitensek elmarasztalását.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:18:17

@gidabiga: Mert ő tanult államelméletet is, meg pszichológiát is, meg atomfizikát is, meg ... Na jó! Egyszerűbb lesz azt felsorolni, hogy Éva mit NEM tanult... :D

gidabiga 2011.02.22. 00:19:03

tudják ezek egyáltalán, hogy mi is az a parlament? :D

MegLepke 2011.02.22. 00:22:32

Jééééé, most meg az van kiírva, hogy pillanatnyilag nincs közvetítés. De eddig az volt, hogy hamarosan folytatódik. Akkor most már nem fog?

Flood 2011.02.22. 00:22:33

@gangesz76: :D
Hát, az igaziban is sokra rá lehetne tetoválni :) :(

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:22:53

@gangesz76: Gondolom ön is tisztában van azzal, hogy a kormányoldal bizonyos tagjainak enyhén szólva is ... "érdekes" dolgok találhatóak a múltjában.

Amennyiben Ön, személy szerint nem szeretné, hogy ezek "véletlenül" nyilvánosságra kerüljenek, lesz szíves felszólítani őket, hogy egy napon belül adják be a lemondásukat...

gidabiga 2011.02.22. 00:23:12

@King of Shadows:

mármár havashenriki magasságokba emelkedik, ha mást nem, legalább ezt megtanulta tőle :D

Flood 2011.02.22. 00:23:21

@MegLepke: Ne próbálj logikát találni a közvetítési rendszerben :)

gidabiga 2011.02.22. 00:24:23

@MegLepke:

lehet, hogy most játsszák az ukrán parlamentet és inkább kikapcsolták :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:25:00

@jörgömös: Már elnézést kívánok, de ő azokat is a legteljesebb odaadással próbálta el - sa - já - tí - ta - ni, csak ... dilettáns volt a tanár. :D

MegLepke 2011.02.22. 00:25:32

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): oké:)

@gidabiga: :D

Most már a régi felirat megint. Jól megijesztettetek, hé!

jörgömös 2011.02.22. 00:25:45

@King of Shadows: persze, tudtam én hogy másban van a hiba

Flood 2011.02.22. 00:26:43

@King of Shadows: no para! Azok úgyis titkosítva vannak legalább 80 évre :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:27:12

Ő, Lázár László szerint minden egyes, jelentősebb alkoholfogyasztás után KANNIBALIZMUS volt a villában, erről felvételek is készültek.

Gigi szerint egyesek vandalizmus hatása alá kerültek.

jörgömös 2011.02.22. 00:28:10

Akkor most kaptak piát és inni fognak?

gangesz76 2011.02.22. 00:28:47

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): sajnos...

@King of Shadows: Szó sem lehet arról hogy lemondassam őket, amikor az ellenzék tagjai közt sorra buknak le a korrumpálódott képviselők, egyesek némi alkoholtartalmú ital megszerzése érdekében még az intelligens halakat is besúgásra használják fel,aztán ha nem figyelünk időben, 324 évre titkosítják az erre vonatkozó dokumentumokat.Mondjanak le maguk.Kollektíve.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:30:53

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Vannak ismerőseim a megfelelő helyeken, akik ki tudnák szivárogtatni azokat az ügyeket. :)
Én vázoltam a feltételeimet, felajánlottam a békés megegyezés lehetőségét, ha az érintettek nem élnek vele ... Maradjunk annyiban, hogy számíthatnak a "kellemetlen következményekre". :D

mama ottmarad 2011.02.22. 00:33:51

Sziasztok! Továbbra se tudom venni az onlány adást, benneteket olvaslak. :)
Két kérésem van az ertéeltől/nek/hozhezhöz: egy, hogy MMKK húzassanak fel ágyneműt, kettő, hogy többet a kóchengeres büdös életbe, SSKK ne mondják ki az "úgymond"-ot.
Ezek miatt a napokban többször is harakirit kellett elkövetnem.
A műsor úgyis szánalmas, az öf átlátszóan manipulatív, a távirányítót belebasztam az akváriumba, a piranjáknak nincs kezük, hogy kikapcsolják, nekem meg nem lesz, ha benyúlok érte. Akkor legalább ilyenekkel ne idegesítsenek.

Szandika, király voltál :DDD

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:35:27

@gangesz76: Az önök hadügy ... bocsánat! Élelmezésügyi minisztere negyed órája jelentette ki, hogy önök kannibalizmusra vetemedtek, és ezt felvételek is bizonyítják. A belügyminiszterük pedig "vandalizmus hatása alá került"...
Az előbb elhangzottak értelmében először is a saját soraik között kellene egy alapos ... TAKARÍTÁST (:P) végezniük, én úgy gondolom... :)

usanka (törölt) 2011.02.22. 00:40:56

@MegLepke: Csáóóó, mi bajod a dumával?
teljesen rendben van a dakota dumája

gangesz76 2011.02.22. 00:43:49

Ami a kannibalizmus vádját illeti, azt önök is beláthatják hogy ez úgymond eléggé unnaturális lenne,tekintve hogy amennyiben a vád megállná a helyét, úgy a kormányoldal padsoraiban legfeljebb véres cafatok foglalnának helyet.A belügyminiszterünk valóban vandalizmus hatása alá került, de ez is az önök hibája, kazalfejű képviselőnőjük ugyanis úgy leköpte, hogy csak futkosott a szőr a hátán. Be is lett perelve becsületsértésért, jó lenne ha kizárnák a soraikból a képviselőnőt különben nem takarítást, hanem egyenesen NAGYTAKARÍTÁST fogunk eszközölni magukkal szemben és mint tudják, a támogatóink között tudhatjuk a volt honvédelmi miniszter, Keleti úr leányát.

MegLepke 2011.02.22. 00:44:05

@usanka: akkor éppen nem volt szimpi, mikor magas női hangon szólongatta Lacust.:)

mama ottmarad 2011.02.22. 00:44:39

@gangesz76: ilyet tulajdonképpen már láttunk különféle minisztereken, csak eltűnős tintával :)

Atok 2011.02.22. 00:44:40

Laci comboskodik, nem hajlando kinyitni az italosszekrenyt

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:44:50

A Ruszki Válogatott szerint Gigi asszony. Mi az, férjnél van?

jörgömös 2011.02.22. 00:45:21

Gigi monopol jogot ad Lacinak.

jörgömös 2011.02.22. 00:47:20

Szerintem Laci szíve szerint bevezetné a statáriumot és a jegyrendszert.

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.22. 00:49:38

Alekosz abban a fekete melegítőben úgy nézett ki a mai összefoglalóban, mint Steven Segal.

gangesz76 2011.02.22. 00:49:54

milyen csoportosulás van a pia körül:)

mama ottmarad 2011.02.22. 00:49:57

Pedig, ha Éva nem kap inni, sosem bosszantja fel Gombit.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:51:09

@gangesz76: Ami a kannibalizmus vádját illeti, maradjunk annál az egyszerű, és cáfolhatatlan ténynél, hogy eredetileg 16 (TIZENHAT!!!) főt tett ki alakosság összlétszáma. Mára mennyi is maradt ebből a létszámból? 9. Arra válaszoljon, hogy hova tűnt a maradék 7 ember? Tudtommal nem mi ettük meg őket...

Ami meg a képviselő hölgy (kuc-kuc) állítólagos "köpését" illeti, azt már a képviselőtársam is megmagyarázta, ott a helyszínen. A ... TÜSSZENTÉSE véletlenül, hangsúlyozom vé - let - len - ül rárepült Jezsy úrra. Mellesleg azóta bocsánatot is kért az incidensért. Úgyhogy ez az egész köpködés vád egyszerűen rágalom!!! :D

gangesz76 2011.02.22. 00:52:00

@mama ottmarad: ha ezek ma inni fognak, ami elég sanszos, akkor lesz mit néznetek, mert akkor én már nem leszek netközelben:)

lamb79 2011.02.22. 00:52:36

Sziasztok, (szia Gangesz és Gibson!)
Most sikerult 2 napnyi of-t végignéznem, meló nagyon suru volt a hétvégén.
Alekosz mint noimitátor egyszeruen hihetetlenul priceless :D nem is igazán a poénfaktor miatt, inkább az eloadásért kb 5*.
Gigi szerintem most már tényleg kiérdemli a szinészno nevet, habár a rosszabbik fajtából, talán egy B-movieba még elmenne (ha jobban játszik mint Tiffany a Giant Octopus vs Mega Shark-ban akkor talán).
Jerzy-t továbbra is sajnálom, egy igazi jóindulatú gyerek hiperlassú reakcióidovel.
Gombi már feladta, nem meglepo. Egy pozitív húzása van- a haverja (Béci) miatt azt az embert fogja kihívni akitol az a legjobban tart- Alekoszt. Alekosz pedig eloételnek fogja Gombit elfogyasztani, ráadásul mi lesz ha rájon hogy a Picúr miket csinált amíg o szíveket mutogatott odabent és lelkesen nyalta a plexit.
Szandika a hétvége csalódása. Éva tényleg szerette Szandikát, asszem most elozor láttam az Évát oszintén sírni. Ki akar menni? Vajh miért nem ragadta meg az alkalmat az iskolaidoszak alatt?
Éva pedig kap egy plusz pontot a maiért (habár még ezzel is jó eros minuszban van). Nem olvasott be Szandinak, nem uvoltotte le mert tényleg kedveli/te, látszik hogy neki ez a "barátság" jelentette bent a legtobbet.

Hajninak jobbulást! A mézes kamilla tea csodákra képes!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 00:53:09

@jörgömös: Vagy csak kihirdetné a rendkívüli állapotot... :)

fesztiválozó · http://legyenrend.blog.hu 2011.02.22. 00:53:44

@mama ottmarad: Igen! :)

És Steven Segal tök hasonló pocakkal rendelkezik. Lehet, hogy Alek titokban nagy kung-fu harcos, és simán összecsukná a Lacit. :)

mama ottmarad 2011.02.22. 00:54:57

@fesztiválozó: kung-fu harcos, és Torgyán-beszédíró.

jörgömös 2011.02.22. 00:56:17

@King of Shadows: én kinézem belőle, hogy megteszi :)

gidabiga 2011.02.22. 00:56:31

tipikus népjóléti miniszter :)))
( mert osztja a piát )

mondom, hogy ezek nem tudják, hogy mi az a parlament :D

gangesz76 2011.02.22. 01:00:20

@King of Shadows: Maga is nagyon jól tudja hogy a Parlament létszámát az önök által okozott válság hatásainak következtében 7 fővel csökkenteni kellett, ezt önök is megszavazták, persze most úgy állítják be mintha nem kétharmados törvényről lett volna szó.Jó lenne ha nem tartózkodnának folyton a büfében és a dohányzóhelyiségekben, talán akkor érdemben is dönthetnének az önöket is érintő ügyekről.A képviselőnőjük köpését pedig ne próbálja tüsszentésnek beállítani, egy láma is megirigyelhetné amit a képviselőnőjük művelt.Inkább foglalkozzon azzal hogy a frissen megválasztott népjóléti miniszter éppen ezekben a percekben éli fel a sleppjével az ország készleteit, aztán majd a holnapi ülésen velünk fogja megszavaztatni a népre kiróvandó megszorító intézkedések garmadát.

mama ottmarad 2011.02.22. 01:01:06

Ki milyen tisztséget kapott? /Mellesleg, ezeknek is csak úgy az ölükbe hullott :( /

usanka (törölt) 2011.02.22. 01:01:15

@MegLepke: de az olyan édi a mai világban, való dolog ilyet csinálni, teljesen trendi, amolyan félceleb játék, így izgalmasabb és hitelesebb a nemi identitás, nem gondolod? :D

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 01:01:46

Béci lekutyakajázott valamit (nemtommit mert csak hallgattam) azóta adás se nem van. Mosmeg már érdekel mi volt az. Mi volt az? :)

gangesz76 2011.02.22. 01:03:07

@Kacat: kérlek alássan az a libamájkonzerv volt...:)

jörgömös 2011.02.22. 01:04:49

Innen szeretnék gratulálni annak a szerkesztőnek aki percek óta a zöld állatkákat mutatja!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:04:53

@jörgömös: Aztán felállítja a rendkívüli törvényszéket, és ő egyedül mindenkit azonnali kizárásra ítél, aki megszegi az általa felállított szabályokat. Aztán kihirdeti, hogy ő nyert, szevasztok, hit és becsület! :)

gangesz76 2011.02.22. 01:05:05

@mama ottmarad: csak azt tudom hogy Béci lett a belügyminiszter, Laci a népjóléti, a többit nem figyeltem, Ani is lett valamilyen azt tudom, de nem tudom milyen...

MegLepke 2011.02.22. 01:05:57

Kedves Szerkesztők!

Most komolyan azt kell néznünk, hogy a nyugiszobában Gigi tök egyedül csendben öleli a maciját??????

jörgömös 2011.02.22. 01:06:07

@gangesz76: egy pillanatra megijedtem hogy tömény pácsó volt a dobozban

mama ottmarad 2011.02.22. 01:06:43

@jörgömös: miért, ők legalább szoktak ízetlenkedni.

mama ottmarad 2011.02.22. 01:07:45

@gangesz76: neki passzolna az igazságügy :)

jörgömös 2011.02.22. 01:07:56

@gangesz76: Anikó fogja intézni a kormány írásbeli dolgait, ő fog írni azokba a füzetekbe amit a szerkesztők adtak be nekik

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 01:08:11

@gangesz76: @gidabiga: azaszép! :) köszönöm az infót
@jörgömös: nem tömény, nitrites

usanka (törölt) 2011.02.22. 01:08:20

@MegLepke: a macinak is van nemi identitása, csak még nem döntötte el milyen :D

gangesz76 2011.02.22. 01:09:13

@jörgömös: kicsit offolok erre, van egy barátnőm, egyszer rejtvényt fejtett és nagyon nem értett valamit, megkérdezte az apjától: Apu, mi az a szopott lószó? Na nekem mindig ez jut eszembe a pácsóról:D

mama ottmarad 2011.02.22. 01:10:40

@jörgömös: még divat a jegyzőkönyv a kormányülésen?

gangesz76 2011.02.22. 01:11:00

@mama ottmarad: elég vehemensen tudná védeni az igazságot:)

@jörgömös: tényleg, már emlékszem, de mi a hivatalos megnevezése?

@Kacat: nm

mama ottmarad 2011.02.22. 01:12:07

@Kacat: de miért írod egy szóban ;)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:14:07

@gangesz76: Értesüléseim szerint az az ominózus létszámcsökkenés úgy történt hogy önök felhasználták (egykori) párttársaikat a szavazatmaximalizálásra, aztán pedig, bonyolult politikai manőverek segítségével eltávolították őket. Egy ilyen aljas, megbízhatatlan, hátba támadó bandára pedig nem bíznám a vezetést, soha, semmi esetre sem.

Ha ön ragaszkodik a "köpködés" definícióhoz, legyen köpködés. De - ha már itt tartunk - arról is beszélnünk kéne, hogy előtte valaki azzal vádolta a képviselőnőt, hogy ... öhm, szóval ürülék került az alsóneműjébe. És ez a személy jelenleg is önök között foglal helyet! :D

MegLepke 2011.02.22. 01:14:41

@usanka: ??? Te miért jössz nekem ezekkel? Nekem aztán tök mindegy.:)

jörgömös 2011.02.22. 01:14:54

@gangesz76: elfelejtettem, de az is lehet hogy Gigi nem mondta. Kicsit összefolyt nekem ez az villaalkotmányosdi.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:16:51

Alek: a természetes kiválasztódás útját kell követni! Ennyi!

gidabiga 2011.02.22. 01:17:19

@Kacat:

én most szívesen ennék olyan kutyakaját pirítóssal :D

jörgömös 2011.02.22. 01:17:47

Azért az priceless volt, ahogy Alekosz kicsapta a pohárból maradék konyakot a földre.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:19:01

@MegLepke: De azt legalább minden lehetséges szögből láthattad. Csak azt tudnám, hogy miért próbált a kamerás Gigi lábai közé zoomolni... :S

Atok 2011.02.22. 01:19:03

Laci a libamajjal nem annyira fukar mint amennyire az itallal volt :)

gidabiga 2011.02.22. 01:19:30

@jörgömös:

a zöld állatkák igenis fontosak :P

ezek most csak esznek meg isznak?

mama ottmarad 2011.02.22. 01:20:27

@Kacat: értékeltem :)
Csak átalakítottam bohóc, s mink -re, de nem kellett volna. Nem olyan jó, mint gondolatban volt. De addigra már kilahhaltszot.

jörgömös 2011.02.22. 01:21:19

@gidabiga: én is szeretem őket, meg az aranyhalakat is. Mindegyik jó arc.

MegLepke 2011.02.22. 01:22:07

@King of Shadows: és ezt sem először mondta. Úgy, ahogy a kollektív tudatot sem egyszer használta, csak nem figyelik a közvetítésünket sokan.

Alek szerint ez az este fenomenális. Ő mindent megjegyez. Az a kérdés, hogy valaki kíváncsi-e az ő memóriájának tartalmára.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:22:21

Évának és Aleknak melege van egymás társaságában. Az utóbbi szerint jó érezni ezt az átfűtöttséget, ezt a melegséget, ezt az ... érzést. Arra kíváncsi, hogy ki kíváncsi a memóriájának tartalmára. Ha valakit érdekel, áll rendelkezésére, a kezdetek - IG!!!

Évi ki lett közösítve...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 01:23:27

@mama ottmarad: :) segond, most minden mehet, amúgy is fokozott lelkiállapotban vagyunk.

Valahogy ez a feladat sem tom, h mi célt szolgál épp. Kutyakaját adhattak vón nekik titokban is.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:23:47

@Atok: De annak is csak a 63%-át adja ki... :P

gidabiga 2011.02.22. 01:24:59

@jörgömös:

az egész villából csak az kéne :)
meg tán a konyha, de csak ha szerelnek fel mosogatógépet is :D
a dzsakuzzit már elajándékoztam :D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:25:15

@MegLepke: Azt is előszeretettel szajkózza, hogy valaki rejtett agressziókkal rendelkezik, ketyeg, egy időzített bomba, bármikor robbanhat... :D

usanka (törölt) 2011.02.22. 01:26:07

@MegLepke: csak vicc volt, láttam berágtál a rendszertelenségen, kis hülyeséget akartam belevinni, de semmilyen sértő szándékkal, remélem nem haragszol, eszembe nem jutott túlbohóckodni a dolgot, de igazad van, ami unalmas az unalmas, rendszert, pörgést kellene belevinni a dolgokba :)
még elalszunk itt a végén :)

jörgömös 2011.02.22. 01:27:09

@gidabiga: nincs mosogatógép? akkor ezek kézzel mosogatnak? vagy egyszerűen kidobják a szennyes edényt?

gangesz76 2011.02.22. 01:27:25

@King of Shadows: Kérem a tisztelt képviselő urat, ne terelje el a szót az ország kirablásáról holmi feltételezésekkel és koholt vádakkal. A létszámcsökkenés végrehajtása során ha jól emlékszem pont az önök képviselőnője volt az aki tettlegességre vetemedett és naranccsal dobálózott a Parlamentben. A szavazatok manipulálása pedig az önök szokása, bár el kell ismernem hogy mesteri módon űzik ennek az elleplezését, külsős párttagjaik segítségével, még a fedőnevüket is tudjuk, Lilu ügynök és Balázs ügynök. Néha Buci ügynök is előtérbe kerül, de ő már arra vár, amit mindannyian megélünk majd egyszer ha lebukunk.Az ürülékes alsónemű kérdésében nem foglalnék állást, csak akkor ha megismerem az ügy részleteit is, jelenleg a dolog vizsgálat tárgyát képezi, fel kell oldani a titkosítást hogy egyáltalán belenézhessünk az aktákba.Szóval ne terelje el a szót a népjóléti miniszterük stiklijeiről.

mama ottmarad 2011.02.22. 01:28:05

@Kacat: sőt, hashajtót is, és az lenne a feladat, hogy osszák be a két vécét. Lenne is ott olyan, de olyan természetes kiválasztódás!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:28:19

Aleket gyengítené, ha bemenne hozzá a Tündi, nem is akar találkozni vele, ne is menjen be!

mama ottmarad 2011.02.22. 01:28:47

@mama ottmarad: Éva végre értelmesen használhatná a leszarom szót :)

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 01:28:58

@mama ottmarad: miért nem ránk bizák a dolgot, most mond meg? Má rég pörögne az élet odabent.

gidabiga 2011.02.22. 01:28:59

@jörgömös:

még csak kézzel mosogatást láttam, de ha van is, lehet, hogy nem tudják, mire való az a masina :D

MegLepke 2011.02.22. 01:29:02

Alek szerint ne legyen ott a családja a párbajon, mert gyengítik. Oli - a barátja - legyen ott, mert hozzá ragaszkodik. Ő adja meg neki azt a töltést, amire szüksége van.

Évát a pasija szereti úgy ahogy van, bármit csinál, mindenhogy elfogadja. Ő egy megosztó személyiség.

gangesz76 2011.02.22. 01:29:12

@jörgömös: nem baj, holnap megtudjuk:)

@gidabiga: én is:)

lamb79 2011.02.22. 01:30:24

Tudom hogy kb két napos téma, de Alekosz-féle Béci/Jerzy osztásról is írnék egy pár sort (sajnos csak ritkán tudok itt kommentelni).

Ha belegondoltok, akkor Alekosznak az Olivér elvesztése miatti frusztráció miatt volt szuksége arra hogy oltsa oket egy kicsit. Számomra ez az egész pozitívan jott le, mégpedig azért mert bárki bármit mondhat Olivérre, Alekosz a barátjának tekinti ot. akár árulásnak is vehette volna Olivér saját maga által generált kiesését... Ne felejtsuk el- itt 50 milláról van szó de Olivér inkább választotta Enikot (és persze a retek jovobeni ajánlatát musorvezetésre). Az egész villából talán csak Éva és Alekosz értették ezt meg igazán; persze szidták valamennyire emiatt de ez szintén annak a jele hogy jelentett valamit számukra Olivér. Ennek ellenére Alekosznak úgy látom sikerult valamennyire megtartania a szórakoztató faktorát, ami miatt a nézok/retek talán el fogják vinni a dontoig.
Azok számára akik annyira utálják és primitívezik Alekoszt- az ember már eleve gyoztes ebben a játékban, akkor is ha a fonyereményt nem viszi el. Szerintem nem számít az hogy valakinek 8 általánosa van vagy doktorátusa (Einstein és a matek bukás)- szórakoztatásra szuletni kell és Alekosznak megvan a tehetsége és a pozitív szemlélete. Ez a lehetoség most 32 évesen számára megadatott- kibontakozhat és élvezi azt amit csinál. Valszeg tobben szeretik ot idekint mint utálják. Persze nem azt mondom hogy kovetendo példa lenne, de ha ezután a show után karriert csinál mint... akármi, én orulni fogok neki. Egyes beszólásai már netes mémnek számítanak (MMKK, retardált légpisztoly, megtermékenyítés) amikkel okozott kellemes perceket jópár nézonek, a lényeg az hogy ezt a tipusú hulyeséget élvezni kell, nevetni lehet rajta:)

Szandika bepánikolt, nem tud továbblépni Olivér kiesésén és valszeg ez volt az a bizonyos csepp a pohárban amikor eldontotte hogy neki ennyi volt. Olivér Szandika számára egy humorzsák- amíg az Olivér-Alekosz hulyeségeken rohogott, el tudta felejteni a saját bajait és depresszióját.

Jerzy valszeg szépen meg fog zuhanni az elkovetkezendo pár napban; ha elveszti Gigit, akkor neki valszeg annyi. Érdekes lenne azon elgondolkodni hogy vajon kinek volt erre a "kapcsolatra" szuksége- a válasz szerintem Gigi és o jobban fog belole kijonni. Sokan hívják Gigit álszentnek- ez szerintem részben igaz is de én inkább nevezném kétszínunek. Az a baj hogy o is tudja hogy nem lenne igazán szimpatikus egy csomó nézonek- a takarítás+szuzies kapcsolat lett volna a taktika (taktika miatt o is fújt állandóan a négyesre anno) de rájott hogy nem fog ez így menni. O az egyetlen egy valaki a villában akit nem szívesen látnék a dobogón- egyszeruen nem szórakoztat annyit hogy kiérdemelje a díjat (inkább akkor már Anikó legyen a dontoben). Bécinek legalább volt egy pár jó és találó beszólása.

MegLepke 2011.02.22. 01:32:00

@usanka: dehogy rágtam be, csak nem értettem.:)

@King of Shadows: igen..., észrevettem.

Közben kiderült, hogy Alek nem ismeri Évát, nem tudja, milyen személyiség.

Blikk...

mama ottmarad 2011.02.22. 01:32:53

@Kacat: mint a ringlispil! De attól tartok, a média hatóság okádna tőle.

mama ottmarad 2011.02.22. 01:38:01

@lamb79: szerintem meg a Jerzy ma már azért sírt, amiért a többiek a kihívások előtt: közölték velük a riportszobában, hogy kevesek, ezért ők a soros kiesők.
Ez az én(összeesküvés) elméletem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:38:55

@gangesz76: Ha már a manipuláció került szóba: azt az incidenst a maguk embere provokálta ki, személy szerint az, amelyik kiszavaztatta magát az országgyűlésből, aztán elkezdte megmagyarázni a bizonyítványát. Az ön által említett Lilu és Balázs közelebbi kapcsolatban áll(t?) vele, és jelenleg is gyanús tevékenységeket folytatnak a háttérben, tehát az a két személy valóban tégla. A maguké!

Visszatérve Zolivérre: jelentős kölcsönöket vett fel a kampány finanszírozása céljából, amiket azóta sem fizetett vissza! Szándékukban áll egyáltalán törleszteni ezeket a hiteleket? :D

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 01:38:59

jóéjt nektek! sok izgalmat közvetítsetek ám!

gidabiga 2011.02.22. 01:39:33

@Kacat:

neked is!
aludj jól! :D

usanka (törölt) 2011.02.22. 01:39:43

@MegLepke: akkor megnyugodtam :)
na, nekem elég volt mára, tegnapra belőlük, további jó villázást :)
j éjt, és ne izgulj nagyon, csak közvetítenek valami érdekeset, értékeset is :D
én már nagyon várom...
na, szia! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:40:01

Laci: az éééleteteket tudom megmenteni, vagy pedig...!!!
*kép el, természetesen*

mama ottmarad 2011.02.22. 01:41:16

@jörgömös: az a hullámos nem papírtányér?

gidabiga 2011.02.22. 01:41:31

nekem is elég volt, leragadnak a szemeim, és annyira nem is érdekes :(

jó éjt mindenkinek! :D

gangesz76 2011.02.22. 01:44:29

Kis éji öf, mert eléggé trehányul közvetítettünk:)

Megalakult a Villaországgyűlés,kaptak öltönyt meg kosztümöket, ezentúl abban kell lenniük, csak sporthoz vehetnek fel mást, megválasztották a minisztereket, Gigi volt az elnökasszony, egy csomó unalmas dolgot felolvasott, aztán Laci a népjóléti miniszter (csak ő tudja a luxuscikkekkel teli vitrin kódját) kiosztott nekik piát, meg libamájat amit Béci lekutyakajázott mert úgy nyílik a konzervdoboz mint a kutyakaja.Alek Évával beszélgetett, gyakorlatilag kimondta hogy szereti, Éva azt mondta erre hogy ő is csak nem úgy, Alek meg azt hogy de ő úgy, Gigi kivonult a nyugiba macit ölelgetni,élvezik hogy van pia és Laci folyamatosan fenyíti őket azzal hogy másnap semmit sem kapnak...eddig ennyi, a többi a maradóké:)

jörgömös 2011.02.22. 01:44:30

@mama ottmarad: lehet, még nem figyeltem fel erre

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:46:00

Béci már megint elszólta magát!!!
Aleknak mondta, hogy mindketten a döntőig bent fognak maradni, gyorsan át is váltottak a hálószobára. XD

mama ottmarad 2011.02.22. 01:46:04

Akkor villanyoltás van? Megyek én is, szép álmokat mindenkinek.
Köszönöm a tartalmas beszédeket és a közvetítést! :)

MegLepke 2011.02.22. 01:47:04

Aninak fáj a hasa, annyit evett, kidurran a libamájtól! (erre inkább nem mondok semmit...)

usanka (törölt) 2011.02.22. 01:47:14

libamáj, hm, csak nehogy jöjjön a róka, drága volt :D

MegLepke 2011.02.22. 01:47:57

@King of Shadows: igen, pont elkaptam én is ezt.

@mama ottmarad: akkor neked is jóccaka!

mama ottmarad 2011.02.22. 01:48:17

Hajninak köszönöm, hogy halottaiból is felkelt posztot írni, és nagyon gyors gyógyulást kívánok!

usanka (törölt) 2011.02.22. 01:48:23

@MegLepke: ugye, milyen rossz dolguk van, na szia, jó éjt, ezt már nem veszi be a májam
figyeld csak az eseményeket, csáóó! :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:49:09

@MegLepke: Tehát most már 1000%, hogy Gömbi veszít Alek ellen...

lamb79 2011.02.22. 01:53:22

@mama ottmarad:
Igen, ez is benne lehet a pakliban. A kérdés továbbra is az, hogy a retek mennyire befolyásolja a musor folyását, azért 100%ban nem hiszem hogy sikerul nekik (Gigi elszólása a forgatásról, Éva cigányozása stb.) Az egyértelmu hogy az of-k legnagyobb része a vezeto karakterekre van kihegyezve- a musort produkáló játékosokat konnyebb futtatni mint azokat akik csak ulnek, néznek vagy mosogatnak. Éva hiába idegesíto (tényleg nagyon az), biztos hogy kevés embernek szimpatikus de tudatosan, vagy tudta nélkul show-t csinál, ezért bent marad még egy darabig.
Én Jerzyt tényleg sajnálom, annak ellenére hogy idáig semmi emlékezeteset nem alkotott. A sors igazságtalan, és hát neki itt tényleg nincs igazán helye. Szimpatikus gyerek, ha ismerném személyesen akkor pl biztos mennék vele néha egy-két sorre (erényovet viselnék valszeg). Nem lehet véletlen az uvegre ratyi-matyizós karierrje sem- néhány ember sok mindenre képes ha nagyon szoros a helyzet. Én ot képtelen vagyok elítélni.

gangesz76 2011.02.22. 01:54:24

@King of Shadows: Teljesen hamisak a vádjai, az Olivér nevű képviselő a maguk embere volt, csak be akart épülni közénk és amikor már egyértelművé vált neki hogy lehallgatjuk és az összes mocskos dolgáról tudomásunk van, úgymint ananászfetisizmus,játékszenvedély, csínytevésnek nevezett komoly, ártó szándékkal elkövetett tettek sora,stb...akkor elintézte hogy leléphessen, azóta már összeállt valami manólánnyal és celebnek adja ki magát.Úgyhogy a hitelek törlesztése nem a mi dolgunk, és legközelebb gondolják végig a koncepciójukat mert gyakorlatilag egyik vádpont sem állta meg a helyét amit felhoztak ellenünk. Most viszont a mai vitát befejezettnek tekintem, mert nekünk igazán fontos a nép jóléte és ami rájuk vonatkozik az ránk is érvényes, megszorító intézkedésünk keretén belül 2-től 5-ig nincs internet. A viszont látásra:)

MegLepke 2011.02.22. 01:54:36

@usanka: igen, szegények... Aludj jól, én közvetítek - már ha van épp onlájn.

@King of Shadows: ha őt viszi ki. Mert Gombár úr okozhat még meglepit:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:56:28

Gigi, szájában a fogkefével: "burvus"!

gangesz76 2011.02.22. 01:58:57

@mama ottmarad: @gidabiga: @Kacat: @usanka: Jó éjt!

Meg mindenkinek aki még itt van jó éjt és előre is köszi a közvetítést:)

gangesz76 2011.02.22. 01:59:30

King Neked külön is jó éjt:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 01:59:36

@gangesz76: Akkor ezt a vitát egyelőre berekesztjük, de ne gondolja, hogy ennyivel megúszták! :)

Jó éjszakát! :)

@MegLepke: Gondolod, hogy viszi Dikát? :)

mama ottmarad 2011.02.22. 02:01:52

@MegLepke: bocs, én is számban a fogkefével, erre még mondok valamit, mielőtt kikapcsolok. Nem lesz meglepetés, hiszen konzekvensen Erzsire tette a jelet, az Alek nevét csak taktikából dobta be. Fogadni mernék (de sose szoktam!), hogy Jerzyt viszi.
És az lesz a szavazó nézők bosszúja, hogy ő jön vissza? :)

Sziasztok!

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:02:48

Az operatőr a titkos folyosót filmezte... :D

truegrit 2011.02.22. 02:09:31

Eddig oltottam a Jerzsit, ahol tudtam, de most már kicsit sajnálom. A kiválasztás utáni produkciója alapján tettes, de úgy összeségében inkább áldozat.

MegLepke 2011.02.22. 02:09:35

@King of Shadows: Erzsire gondolok. De akár még Szandál is lehet.

@mama ottmarad: igen, hasonló a véleményem.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:10:58

Zéva azt mondta, hogy Gigi a háta közepére sem kívánja őt, ehhez képest, most úgy beszélgetnek mint két barátnő, és próbálnak lelket önteni egymásba. Többet nem látni, mert felébredtek a vezérlőben...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:13:34

@MegLepke: A lengyellel szemben sincs esélye. Annak még össze kell vesznie Gigivel, és ellene kell kiesnie egy párbajon... :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:21:27

Éva már felajánlotta Giginek, hogy mindent elmondhat neki, szívesen meghallgatja, és nem fog visszaélni a hallottakkal. Gigi is felajánlotta neki ugyanezt...

MegLepke 2011.02.22. 02:22:39

@King of Shadows: szerintem Gombócnak annyi.:)

Igen, Éva és Gigi megbeszélték, hogy nem lesznek a legjobb barinők, de elmondhatják egymásnak a nyűgjeiket, és Éva hozzátette, hogy ezt nem használja ki, nem lesz gerinctelen.

Anikó affektálva érdeklődik Szandálnál, hogy most mi van a másik két csaj között.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:28:13

@MegLepke: Szerintem is, és ezt tudja Ő is. Már fel is adta... :)

MegLepke 2011.02.22. 02:28:17

Erzsi Évával beszélget. Evett ma egy túró rudit, 6 db rösztiburgonyát, meg még valamit. -3 kg.
Éva korpovitot evett (szerinte hízlal) 6-ot, 2 lapcsánkát meg egy fél chipset. Az el se mondom, hányszor kakilt, pedig azt is mondta.:D

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:28:52

Évi már Jezsyvel beszélget. Akkor, mi volt az, hogy kiközösítettek Évike?!?

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:30:23

@MegLepke: Jezsy kihagyta a lehetőséget: "Mi van, beszartál? :P"

Évát meglátta az anyja, kép el.

MegLepke 2011.02.22. 02:34:29

@King of Shadows: :P

Erzsi 2 napon keresztül kattogott és napról napra egyre kevésbé jöttek elő azok az érzések, hogy eszik, iszik és rituálé - cigi. Most erről beszélnek Évával, Anival, miközben a két csaj dohányzik. Lehet, a cigiről való leszokás miatt hízott Erzsi - figyelni kéne a kajára. Éva nem tud tanácsot adni neki Gigivel kapcsolatban. Erzsi: a magyar történelem során egy pár így még nem volt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:35:55

Jezsy csajozni ment be, de Gigit nem akarja kamok előtt ...

MegLepke 2011.02.22. 02:36:26

Erzsi csajozni jött be. Arra nem készült, hogy találkozik egy lánnyal, aki megsimogatja szívét, lelkét. Éva nem örül, hogy tanácsot kell adnia, mert nem tud. Erzsi szerint reálisan kell gondolkodni ez esetben.

@King of Shadows: fáradsz?:)

MegLepke 2011.02.22. 02:41:42

Erzsi tudta előre, hogy fogalma sincs, hogy mi lesz itt, és beigazolódott. Éva erősnek érezte magát. Szandikával se akart veszekedni, ő mondott valamit és úgy állt hozzá Szandál, ahogy. Nem mond rá rosszat, olyan dolgokkal bántotta meg, de nem is beszél róla. Erzsinek lövése nincs mi volt a két csaj között.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:41:47

Tegnap este Éva és Dika veszekedett...

valowriter 2011.02.22. 02:43:18

Itt az eltitkolt videó ahol Béci beszél a rendőrségi üldözéséről:

valovilag.postr.hu/uldoztek-a-rendorok

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:43:19

@MegLepke: Nem, csak oda figyeltem, mert Éva a fürdőszobában - azt hiszem - mondott egy olyat, hogy megpofozta Szandált...

47pcc63 2011.02.22. 02:44:25

@MegLepke: Fura terveket szövöget Szandika: a szókimondó csaj szeretné már elhagyni a Villát, célja elérése érdekében nemcsak Gombit, de barátait is megkörnyékezte. Ezen persze Éva kiakadt, a Törtető lány Alekosszal beszélte ki Szandika viselkedését.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 02:45:13

@valowriter: Ezt láttam már. A vicces az egészben az, hogy Olivér kint azt hajtogatja, nem tudott Béci viselt dolgairól. De hát a VIDEÓN NEKI (is) MONDJA!!!

MegLepke 2011.02.22. 02:46:12

@King of Shadows: hopp, azt nem hallottam.

@47pcc63: szia! lejárt a tiltásod?:)

47pcc63 2011.02.22. 02:49:57

@MegLepke: Hát le de,nem kell áldozati báránynak nézni!

47pcc63 2011.02.22. 02:51:40

@King of Shadows: Egyetértek,rendben,hogy eléggé kisiklott az élete,de az ő tipusára mondják,hogy helyén van a szíve.

47pcc63 2011.02.22. 02:54:10

Szandikát ma este kedveltem meg!!Végre leesett a tantusz,hogy Évike milyen ember is... Most belopta magát a szivembe Szandika,de komolyan!!!Sokkal értékesebb ember mint amilyennek sokan látják! Lásd Éva a nagy egyetemista a legkirívóbb alpári viselkedésü,kétszinű nő,egy genetikai selejt

47pcc63 2011.02.22. 02:58:33

@King of Shadows: Elgondolkodtam azon, mi lenne, ha hárman-négyen kijelentenék, hogy ki akarnak jönni? Nagy bukta lenne a csatornának.

MegLepke 2011.02.22. 02:58:38

@47pcc63: dehogy nézlek, én csak köszöntöttelek.:)

@King of Shadows: :DDDDDDDDDDDD

47pcc63 2011.02.22. 03:00:12

@MegLepke: Szandika legalåbb jól kiosztja a megeszikosz-kócit..

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 03:03:16

Kép azóta sincs...

Egyébként a Ruszki lesz a harmadik döntős, legalábbis szerintem és párbaj nélkül fog eljutni oda.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.22. 03:03:32

@47pcc63: Csak Szandika tipikusan az az önsorsrontó személyiség, aki nem fogadja el a jótevőitől a segítséget, ha saját állapotában javulást érzékel, minden jó befogadására képtelen lesz és sokkal nyomorultabbá teszi magát a maga makacsságával, mint azelőtte volt. Utána meg képes az ellenfélhez csapódni, ahol ugyanezt a játszmát lejátssza. Közösségben ballaszt, tipikus bomlasztó.
Éva csak kimondja azokat a nyilvánvaló igazságokat, amelyeket a legtöbb ember álszeméremből nem mer kimondani és azt embertársainak kertelés nélkül megmondja. Olyan, mint egy ibseni hős. A balhéival egyetemben szerethető vagány nő.

47pcc63 2011.02.22. 03:07:42

@Peter_Cs: Borzalom, borzalom, ez az egész! Egyik alkoholbeteg + másik alkoholbeteg, akik nem szégyellik egy ország-világ előtt bevallani, hogy tökrészegen balhéztak! Szép üzenet a fiataloknak mondhatom!A retek klub elgondolkodhatna, mit üzen a saját csemetéinek...(nem utolsósorban másoknak) Minden a pénzükről szól! Fel kellene ébredniük az embereknek, és nemhogy benevezni, de tüntetni kellene...mind az ilyen és ehhez hasonló emberek ellen.Egyáltalán milyen műsor ez? Mit akar tanítani? Mi az, amivel szórakortat? ...Semmivel. Bolondítják az embereket, de nagyon.Tanítsák, segítség a nyelveket tanulni akarókat! És bármely tanulni akaró embert!

47pcc63 2011.02.22. 03:10:15

***** fórumban írta vki:
"A szociopaták legnagyobb problémája, hogy nem tudják magukat különféle szerepekbe beleélni, mások helyébe képzelni. Ennek ellenére általában sikeresek, hiszen céljaikat keményen, sőt kíméletlenül megvalósítják. Egyidejűleg a szociopaták sima modorú, gyakran vonzó és spontán személyiségek, meggyőző beszélőkészséggel. Ám hamar elunják magukat, állandó szükségletük van különböző impulzusokra.
"A társadalomra, környezetre a pszichopátiás beteg jelenti a legnagyobb veszélyt és a szakembert ennek a kórképnek a gyógyítása kecsegteti a legkisebb reménnyel. A veszélyt az is növeli, hogy a pszichopátiás ember nem mindig elvetemült külsejű, riasztó szörnyeteg. Gyakran igen jó intellektusú, simulékony modorú ember, aki kedvességével még a szakembert is megtéveszti. A pszichopata embert leginkább a fejletlen erkölcsi ítélőképesség, a többi ember érzelmeinek figyelmen kívül hagyása, a megbánás és bűntudat hiánya jellemzi.
A pszichopátia Cleckley által meghatározott jellemzői:
* Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
* Okszerűtlen gondolkodás
* Idegeskedés hiánya
* Megbízhatatlanság
* A megbánás és szégyenérzet hiánya
* A szociális normák szándékos megszegése
* Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
* Kóros egoizmus
* Személytelen, unalmas szexuális élet
* stb.
Ezek közül már 3 is elég..."
érdekes...

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.22. 03:16:21

@47pcc63: Inkább hazudják el?! Ez csak a felsín, nem ártana a dolgok mélyére nézni.
Az ilyen műsorok ellen teokratikus klerikálfasiszta diktatúrákban szokás tüntetni.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.22. 03:17:39

@47pcc63: Ezt Alekosszal kapcsolatban hozták fel, olvastam.

Megköszönöd az italt,hazamész, kivered 2011.02.22. 03:18:50

VV alompar? Menjetek mar a gecis picsaju kurva edes anyatokba az ilyen dumakkal! DE AZONNAL!

MegLepke 2011.02.22. 03:19:56

Jó lenne egy kis közvetítés már...

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 03:25:06

@MegLepke: Szerintem megunták a ma esti bakiparádét... :)

47pcc63 2011.02.22. 03:26:40

@Peter_Cs: egyetértek Veled, nincs mit hozzátenni! Amikor olvastam a véleményeket nem tudtam, sírjak vagy nevessek, de közben bemondtad a tutit.

47pcc63 2011.02.22. 03:29:24

@King of Shadows: valaha néztem a svéd VV-t.Ott bizony aki csak tehette dugott a paplan alatt a kameráktol nem félve.Most ujra indul a svéd VV és abszolutt jó dugások lesznek az biztos.Ehez képest a magyar VV nulla.

MegLepke 2011.02.22. 03:34:04

@King of Shadows: :))

Kedves Szerkesztők?

Csak szolidan kérdezném: mi a fasz van? Jó ideje semmi közvetítés. Most komolyan, ennyit úgysem adtok le az összefoglalóban, és a médiatörténeti pillanatok kifejezést is elcsépeltétek már... Szóval? Adtok valamit?

csók!

Lepi

MegLepke 2011.02.22. 03:38:37

@MegLepke: hogy a megszólítás után mire az a kérdőjel, azt én sem értem.:)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.22. 03:55:02

@MegLepke: Szerintem rájöttek, hogy ha így folytatják összeomlik az egész történet. Például mi az, hogy Zéva, meg a Művésznő szövetséget köt? Ezzel hiteltelenné válhat a köztük lévő antagonisztikus ellentét... :D

KenSentMe 2011.02.22. 06:37:40

@47pcc63: Nem véletlenül csökkent 10 millió alá kishazánk népessége..

beacska 2011.02.22. 07:34:08

megvan még a lista? én a legintelligensebb aranyhal szeretnék lenni!!

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 08:19:14

@VRbagoly:

Valóban nem véletlenül. A szipolyozás miatt ami a normális adófizetőket éri, amiatt ki a rák vállal gyereket a réti niggereken kívül?

ssra 2011.02.22. 08:33:22

@lamb79: "Einstein és a matek bukás" Einstein nem bukott meg matekből, csak a sok szerencsétlen tanár aki ezt szajkózza annak lövése sincs a tényekről.

csicserierika 2011.02.22. 08:45:12

@47pcc63: ráismertem ezekből Bélára. Ugye ezt akartad sugallni? Pl. a sexuális abberáció is ott figyel Bécinél.

ssra 2011.02.22. 08:51:03

@Kedves Nard: mindenki beteg, a kérdés, hogy mennyire

gidabiga 2011.02.22. 09:12:52

éjszakások, köszi a közvetítést! :D
jó reggelt! :)

goumideaumineaux 2011.02.22. 09:15:53

Üdv, démosz!

Engem azzal lehet a legjobban kikergetni a világból, amit Gigi (meg nemrég Éva) is csinált. "Oké, hogy megbüntetnek, de akkor a többieket miért nem?" A szomszéd tehene dögöljön meg! A műsor címe az, hogy Való Világ, wazzeg! Kint mikor kap mindenki ugyanazért büntetést? Láttál már nagy kopasz BMW-st/Mercist/Audist, rendőrrel vitetkozni, hogy nem is volt 280 km/h, csak 130? Igen és vannak olyanok, akiknek könnyű az életük és vagytok ti, akiknek hónapokig egy luxusbörtönbe kell élni, hogy valami esélyük legyen a normális életre.

Trevlovics 2011.02.22. 09:55:22

és eljövé a kihívás napja. és gombi szólá vala.

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.22. 10:00:18

Na megosztok pár gondolatot:
Nagyon úgy néz ki, hogy miután Szandika lekoccolt (nem hinném, hogy valaha is összeköltöznének Évával) A nagy négyes kettes marad, mivel gyaníthatóan Anikó se fog sokáig mellettük maradni. Szóval Alek-Éva tandem egészen el fog magánysosni, és nagyjából esélyük sem lesz arra, hogy újabb követőket gyűjtsenek maguk köré. Ráadásul, érdekes mód Gombi vezérletével megtaláták a tökkkkéletes Alekosz elleni hadviselést, a csórikámozást. A Csórikám egyszerre teszi Aleket nevetségessé és szánalmassá, és ezzel ráadásul a leggyengébb pontján támadják, az Évával való kapcsolatán, a szárazbarátságon és papucsságon. Kérdés, hogy Gombiék mennyire vannak ennek tudatában.

Trevlovics 2011.02.22. 10:03:05

@eltorzult valóságérzékelés: évát én annál simulékonyabbnak és gerinctelenebbnek tartom, minthogy hagyja magát elszigetelni. menni fog ő emberekhez behízelegni, új kapcsolatokat építeni. alekoszt megpróbálja megtartani, de ha kell, szerintem őt is beáldozza, csak ki kell provokáljon nála egy kis közeledést és már meg is sértődhet, hogy nem bírja tovább, hogy alekosz nem tartja tiszteletben, hogy neki barátja van.

SzámoljTemplár 2011.02.22. 10:09:28

@Bob munkatárs:
Szegény, szociálisan hátrányos (HHH) családból származó gyerek, kitolja a garázsból a verdát, stb.
Valóban, ez egy tipikus HHH eset! A garázsban álló verdával! A gondos, szeretnivaló, gyermekeiket példásan nevelő szülőkkel! Gondolom, a gyerek a szülői mintákat követte!

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.22. 10:10:06

@Trevlovics: jaja teljesen és tökkkéletesen igazad van - mikor kigondoltam az egészet, még ez is benne volt, csak mire a géphez kerültem kipotyogott az agyamból :)

Trevlovics 2011.02.22. 10:12:11

egyébként alekoszra már nem biztos, hogy jó hatással van éva jelenléte valóban. az a folyamat már ott besült. talán akkor lehetne kicsit feldobni, ha éva párbajozni menne (gombi, hívd ki!) és megint kénytelen lenne alekosszal való kapcsolatát erősíteni, szerelmet lebegtetni, stb... hogy érdekesebb legyen. alekosznak leginkább már kintről kellene beküldeni nőt. egy ledér táncosnőt, vagy egy mayagold típusú valakit, ha a vv1-be lehetett küldeni, akkor ide is lehetne, alekosz tudná a táncát pohárral a kezében "szúrós" szemmel nézni, közben magában motyogni, aztán később, mikor a nő már csak neki táncol, kivörösödött kéjenc fejjel el-ké-pesz-tőzni :) nem lesz neki születésnapi buli, vagy ilyesmi?

SzámoljTemplár 2011.02.22. 10:13:14

Csak remélni tudom, hogy a Ráczék valódi énje kellő mértékben feltáródik és közismertté válik a nézők előtt. Kiderül, kiket nyom a retek, kikkel szeretné ha nézői valamilyen érzelmi azonosságot, szolidaritást vállaljanak!

Bob munkatárs 2011.02.22. 10:14:00

@SzámoljTemplár: Régebben a javító nevelőintézetben jakuzzizhatott volna, ma meg az RTL-ben. :)

Mme Chauchat 2011.02.22. 10:15:03

@SzámoljTemplár: szia, ugyanakkor lehet, h megfelel a HHH kritériumainak:
hátrányos helyzetű: a jegyző védelembe vette, vagy rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, e csoporton belül
halmozottan hátrányos helyzetű: akinek a törvényes felügyeletét ellátó szülője a gyermek tankötelessé válásának időpontjában legfeljebb az iskola nyolcadik évfolyamán folytatott tanulmányait fejezte be sikeresen; vagy tartós nevelésbe vették

gidabiga 2011.02.22. 10:17:35

@Trevlovics:

elszámoltad magad, vagy én tudom rosszul, hogy ma kedd van?

iinside 2011.02.22. 10:19:59

Alekosz for president and for winer!
A többi nyomorékot hozzák ki, kapjanak oklevelet meg két hétig Blikk címlapot oszt jóvan.
A villát meg bontsák le és szórják be a helyét sóval.
Ez a vernyogás meg beöltözés meg most majd villaállam....az összes púpom tele van már vele. A Gigi-Erzsi vergődés az a szánalmas.hu re való. Éva egy féreg. Szandika egy szélkakas. Laci egy lufi. A többiekre nem vesztegetem a karaktereket.
Szóval monnyanak le mind, oszt menjünk haza.
Szerintem.

Trevlovics 2011.02.22. 10:20:34

@gidabiga: igazán "elsikolhattál" volna felette :)

gidabiga 2011.02.22. 10:22:56

@Trevlovics:

mért nem szóltál? :)
én mindenre figyelek, csak arra nem, amire kéne :)

K Tomoceusz 2011.02.22. 10:24:34

@47pcc63: Felületes báj, amit fel is használ ahhoz, hogy elérje céljait
* Okszerűtlen gondolkodás
* Idegeskedés hiánya
* Megbízhatatlanság
* A megbánás és szégyenérzet hiánya
* A szociális normák szándékos megszegése
* Gyenge ítélőképesség és a saját hibáiból való tanulás hiánya
* Kóros egoizmus
* Személytelen, unalmas szexuális élet

Alekosznál ebből megvan három ? Biztos , hogy rá gondolt a szakember ? Gigivel és Jerzyvel már unom a példálózást , Béci már volt említve , Gombi szegénykém kiesőfélben van , nézzük most Lacát . Nem tudunk a listából hármat a neve mellé biggyeszteni ? Inkább zavarban vagyunk , hogy melyik hármat írjuk ide .

iinside 2011.02.22. 10:25:05

Bocs a végletekbe hajló véleményért, de az utóbbi idők történései számomra a szórakoztatóból átkerültek az idegesítő kategóriába...lassan felteszem a kérdést, hogy minek nézem?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 10:28:50

@eltorzult valóságérzékelés: gyanítom, h Alekot kicsit alábecsültetik velünk. Vagy nagyon jó taktikus (64 bábus sakk ugye csak a vérprofiknak való), vagy ösztönösen cselekszik jól. Akár össze is esküvéselméetezkedhetünk, hiszen remekül felbátorította, majd harcba küldte barátját, a legerősebbnek vélt elen. Most az Éva féle tüsszenet okán, illetve h látja h Éva kinti támogatottsága nem kimondottan magas, hirtelen kellemetlenné vált a társasága, s nézd meg h azóta cseszteti komolyan a hülyeségeivel, azóta idegeli, próbálja magát függetleníteni. Ez sikerült is, mert most azért nem oly fene nagy az a szövetség közöttük.

Trevlovics 2011.02.22. 10:33:05

@iinside: kicsit olyan érzésem van, hogy olivér a maga megosztó személyiségével és intenzív jelenlétével lejátszotta 2-3 hónap alatt azt, amit 4-5 hónap alatt kellett volna. ezek a játékok, mint a villaköztársaság is, közösségformáló és átrendező céllal vannak megrendezve szerintem, hogy legyen egy kis mozgás, de olivér ténykedése révén gyakorlatilag két hónap alatt annyira stabilan elosztódott a csoport és megmerevedtek az álláspontok (1 vagy 2 ideiglenes szélkakast leszámítva), hogy még olivér kiesése után is gyakorlatilag fennmaradt a status guo, még mindig nem rendeződtek újra a viszonyok, így meg ezek a játékok nem igazán tudnak akkorra hullámokat verni a közösség életében, mint ahogy szánták a szerkesztők. valami drasztikus lépés vagy történés kellene.

Kata Marán 2011.02.22. 10:34:46

@K.Tomoceusz: Ne legyél emiatt zavarban, nem bonyolult. A jellemzés egyértelműen a féleszű Alkeszé.

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.22. 10:35:47

@Kacat: hát nem tom, leht hogy igazad van, az a baj, hogy tematikusan és manipulatíve összevágott öf kapunk, ami oké, mert valami ívet kell adni egy műsornak, de az, hoy az online-t is vagdossák és nem 0-24, ráadásul a nézők sem tudják mi a titkos feladat és mi nem az háát ettől kezdve senkik nwem tudja megmondani a tutit. :( és ez frusztráló, mert a nézők hadd tudják már mi miért történik - ehhhh

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 10:36:17

@Trevlovics: "valami drasztikus lépés vagy történés kellene."

Ja, lovagkori jelmez mondjuk még nem volt rajtuk.
Max ilyet tudok elképzelni az eddigiek alapján.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 10:38:10

@eltorzult valóságérzékelés: na itt a hiba. A nézőknek nem az a dolguk, h tudjanak mindent, a nézőknek az a dolguk, h nézzék, a reklámokat befogadják, konspiráljanak, hozzanak még egy embert, s ha lehet akkor még szavazzanak is.

iinside 2011.02.22. 10:38:33

@Trevlovics: valami ilyesmit gondolok én is, hogy az Olivér volt ennek a motorja. És mivel az Olivér a két végén égette ezt a gyertyát, én el sem tudom képzelni, hogy a maradék ugyanennyi időt mi a retkes büdös kóchengeres pékfaszával fogják kitölteni. Mert ha ez megy tovább ami most van, én, meg még vagyunk így egy páran azt hiszem, eret vágok.
Értem?

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.22. 10:39:13

@Kacat: természetesen a lányok öltöznek majd lovagnak, a fiúk meg várkisasszonynak :D :D :D

K Tomoceusz 2011.02.22. 10:39:32

@Kata Marán: Akkor gyenge a szakember . Kis megeröltetéssel több kollega is jobb listát állítana .

Thulea 2011.02.22. 10:40:40

Ahogy olvastam az összefoglalót és főleg az idézeteket, amik elhangzanak a villában, úgy éreztem magam egy pillanatra, mintha Rejtőt olvasnék. :-D :-D (Esküszöm, nem tudom, hogy sírjak, vagy nevessek. Mondjuk a nevetés jobban megy nekem...)

Trevlovics 2011.02.22. 10:42:31

@Kacat: nem ilyesmire gondolok, hanem mondjuk olyasmire, hogy anikó beleszeret most laciba (vagy úgy tesz), lacinak szemmel láthatóan vannak érzései amúgy is a lány iránt, akkor béciék meg jerzsi megint elkezdheti az anikó szarkavaró meg persze, szerelem már megint vonalat, laci meg kénytelen lenne megvédeni, ez belső feszültséget szülne, laci anikó mellé lépne, a csoportban megüresedett helyét behízelgéssel gyorsan megpróbálná átvenni éva, szandika le is hányingerezné és görényezné ezért, stb...

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.22. 10:45:34

@Trevlovics: sejtettem, h valami ilyesmi a gondolatmeneted, de valljuk e, a mostani csapat nem mer igazán semmit tenni, érezni. Nem engedik el magukat, görcsösek, számítóak. A régieknél ez nem volt ennyire jelen.
Azért is írtam, h itt max csak kintről kaphatnak impulzusokat, de azok meg sz@rok. Nem kicsit.

Trevlovics 2011.02.22. 10:48:01

@Kacat: igen, pont azt gondoltam, hogy ha összeszedjük, azt a 10-12 főt, aki az ertéelnél a műsor "agya", és helycsere, őket zárjuk be és a mostani bentiek adják nekik a feladatot, még az is érdekesebb lehetne

lamb79 2011.02.22. 10:48:10

@ssra:
Utánaolvastam, igazad van, pardon.

traff 2011.02.22. 10:49:28

Sztem Anikót összehozzák Erzsébettel, akkor kitart a műsor még 80 napig.

lac64 2011.02.22. 10:51:09

Üdv! Az éjszakai műszaktól kérdezném, hogy kiderült az, hogy hogyan lett három párt? Az Ani pártnak kik a tagjai? Ez alapján Aniék leszakadtak Alekoszékról?

SzámoljTemplár 2011.02.22. 10:56:32

A feltárulóban lévő Béci-féle múlt, mellett ott vannak a már jól ismert pornós múltak. Az ilyen-olyan összeesküvés-elméletekben felbukkanó valóságcsírák a szereplők retkes hátteréről. A dolgot tetézi a bevallottan narkós Autósthol szerepeltetése.
Szóval nem csak a putrit kellene megszórni napalmmal, hanem a retekszékházat is!
Viszont kishazánk jelen állapottyában még a médiahatóságnak is jobb, ha a zemberek a vv4-gyel foglalkoznak, mint azzal, hogy mi nem történt idebent a választások óta. Addig amíg alkalmanként milliók rágják a körmüket és a csipszet az öf-k alatt, addig szép csendben ki lehet rabolni mindazt, ami még megmaradt!
Az átlagnéző erkölcsi és mentális állapottya semmivel nem különb a putrilakókétól. Így, valójában egy szerencsés egymásratalálása a műsor a nézők számára! A párbaj-showkat akár egy nagyobb sportcsarnokban is megrendezhetnék, garantáltan megtelne a fanokkal!

Trevlovics 2011.02.22. 10:57:05

@traff: inkább évát hozzák össze vele, már látom is az összefoglalós jelenetet, anikó és éva kinn cigizik.
éva: nem tudom, szerintem udvarol nekem
anikó: kiccsoda?
éva: a jerzsi
anikó döbbent arca
éva (hadar): nemtudomnemvagyokbiztosbennenemakarokkavarnideeztéreztem. hogy udvarol.
anikó (vigyorog): és teccik?
éva (idegesen belszív a cigibe): nem tudom nem rossz pasi, de tudod, hogy ott van nekem az ádám. meg itt van alekinnyó is.
anikó (szótagolva): hát. ez. durva. (vigyorog)
éva: nekem mondod? tiszta ideg vagyok már (hadar) megintazleszhogyénkavarokésmeginténleszekaszarszemét, majd figyeld meg. (idegesen beleszív, a cigibe, kifújja, dobol a kezével)

K Tomoceusz 2011.02.22. 10:57:19

@traff: Vannak lehetőségek . Mondja azt az rtl , hogy vége a vv 1. részének , folytatják novemberben . Időnként azért benézhetünk a villába , lássuk ahogy a játékosok tanakodnak , mikor lesz a következő kiválasztás .

Trevlovics 2011.02.22. 10:58:26

@SzámoljTemplár: szerintem vegyél be egy neócitránt tesó. ha így is van, nincs értelme idegeskedni

SzámoljTemplár 2011.02.22. 11:01:08

@traff:
Ehhez Gombócka sokkal jobb alany lett volna! Neki idebenn van kapcsolata, így a kisérőműsorok témája is garantált! Bözske-Anikó liezon csak a Ráczék reakciói szempontjából lehetne érdekes! No és Bözsink is bizonyíthatna, hogy nem csak a tükörképére képes kiverni!
Bár, megjegyzem, a szüzességi fogadalom mellett is naponta fényesre nyalhatta volna Gigi mókusbundáját! Gigi óboaórái is kellő tartalmat szolgáltathattak volna a szexre éhes közönség számára!

K Tomoceusz 2011.02.22. 11:01:10

@Trevlovics: És Éva még nem tudja , hogy PeterCs kollega a kijáratnál várja . Ilyen az , ha egy nő ellenállhatatlan , szaladgálhat a manusok elöl egész életében .

SzámoljTemplár 2011.02.22. 11:05:49

@Trevlovics: Drága tesóm, köszi az odaadó gondoskodást, de rendben vagyok:-) Csak kiírtam magamból a bentrekedt bötűket!

@traff:
Szerintem a Anikó további lejáratása projekt igen kétes! Én pl. Anikó helyében beintenék:-)
Hangsúlyozom: én!

Mme Chauchat 2011.02.22. 11:06:45

@K.Tomoceusz: úgy van. legyen vége a játéknak - de a beutaltaknak ne szóljanak.

Mme Chauchat 2011.02.22. 11:08:39

@SzámoljTemplár: az elég, ha megölellek? vagy komolyabb terápia kell?

K Tomoceusz 2011.02.22. 11:09:31

@SzámoljTemplár: Gigi oboaóráiról mindig ez a kép ugrik be .
www.klonok.com/wp-content/uploads/2011/02/kl_gigi-lo.jpg
Nem kis bátorság oda bármit bedugni .

SzámoljTemplár 2011.02.22. 11:11:16

@Mme Chauchat: Drága madam, már az is elég gyógyhatás, hogy rámgondoltál! Hát ha még a kedvenc színemet is tudod...

SzámoljTemplár 2011.02.22. 11:16:33

@K.Tomoceusz: Pont így képzeltem el egy óboaművész mosolyát!
Lehet, hogy Jerseynek előbb részt kellene vennie egy pénisznövellő kurzuson!

Mme Chauchat 2011.02.22. 11:22:23

@SzámoljTemplár: ist.biz. ez jutott eszembe. mostantól ne nézzük a vv-t. vagy vvt-t

K Tomoceusz 2011.02.22. 11:23:24

@SzámoljTemplár: Izlésficamos János vagyok sajnos . Ha netán mutatni fogják az álompárt beteljesülés közben , inkább átkapcsolok a klotyókamerára és nézem Évát szarás közben .

gastro vazze 2011.02.22. 11:29:02

Erzsitől nagy húzás lenne meglépni: kivinni párbajra a következő körben Gigit! Azzal a szöveggel, hogy ő egy kicsit megtört ebben, hogy játszottak vele és nem viszonozta őszintén, ezért döntsék el, hogy ki maradjon a villában :)

Mme Chauchat 2011.02.22. 11:31:52

@gastro vazze: szia, de ne felejcsük el, h bármelyiket bármikor egy mondvacsinált szöveggel hazaküldhetik, szal ez a változó még befigyel.

K Tomoceusz 2011.02.22. 11:32:09

@gastro vazze: Béci vigye ki Gigit . Egy hete nem szólt hozzá a csaj , az ilyennel nem lehet együttélni .

SzámoljTemplár 2011.02.22. 11:46:47

@K.Tomoceusz: ÁÁÁÁ!!! Most elszóltad magad! Te egy kripto Éva-fan vagy!

SzámoljTemplár 2011.02.22. 11:48:44

Na, beszart a blog.hu is!

K Tomoceusz 2011.02.22. 11:50:36

@SzámoljTemplár: Hát ha mégtudnád melyik focicsapatnak szurkolok . Világ szégyene !

SzámoljTemplár 2011.02.22. 11:51:57

@K.Tomoceusz: Ajjaj! Elfogott a rettegés! Csak nem a Felcsútnak???

beacska 2011.02.22. 12:03:47

remélem, a "szakítással" Jerzy végre lepattan a Rácz-testvérekről. Anno, is akkor kezdett (átmenetileg) érdekessé válni, mikor 12 napra eltiltották Gigitől. Kiderült, hogy vannak önálló gondolatai, sőőőt, mert az árral szemben úszni (gyenge próbálkozása volt most is a Szandikával való külön párt alapítás, de ANYA összeráncolta a homlokát)

K Tomoceusz 2011.02.22. 12:09:45

Egyre többen fikázzák a műsort , pedig vannak jó részei . Pl . ennek a videónak az első 30 másodperce . A leendő újságíró kérdése sz önálló gondolatairól elhíresült riportalanyhoz .
indavideo.hu/video/vv022021_3

fran7 2011.02.22. 12:13:29

@K.Tomoceusz: Nevezd néven a kedvenc csapatodat. Úgy se derült ki még, hogy az avatarod kinek szurkol.

K Tomoceusz 2011.02.22. 12:21:52

@beacska: Gyanus ez a Jerzy gyerek mocskosul . Bejött a játékba , mint az élet császára , elmondta mi hogy lesz ezután , most meg sajnáljuk mert halmozottan csóri . Szerződésben vállalta , ha beengedik , úgy megbassza Gigit , hogy ketté áll a füle . Aztán megnézte közelebbről a lányt és inkább a kötbért választotta . A stáb azt csinál vele , amit akar .

K Tomoceusz 2011.02.22. 12:25:07

@fran7: Avatar Újpest ultra , benne van az alkotmányban . Nem is értem , milyen emberekkel beszélgetek itt ? Alapfogalmakkal sincsenek tisztában .

SzámoljTemplár 2011.02.22. 12:28:52

@K.Tomoceusz:
Mintha ez a Gombócka kérdezte volna az ominózus telefonos szituban:
- Picurkám, Bátyuskám, kitartsak, bent maradjak?

K Tomoceusz 2011.02.22. 12:35:11

@SzámoljTemplár: A hazatelefonálás más műfaj . Elképzelem milyen lenne , ha én lennék a villalakó . Halló , szia anyukám ! Megjött a fűtésszámla ? Befizetted ? Ha mész a postára , a hármas ablakhoz állj , ott van a leggyorsabb picsa . Juteszembe , a kutyát rendesen sétáltatod ?....

Ez se tetszene mindenkinek .

SzámoljTemplár 2011.02.22. 12:41:36

@K.Tomoceusz:
Jajj, kicsit elbeszéltünk egymás mellett!
Gombika arról beszélt, hogy mindenben maga dönt! Eddig, mintha épp az ellenkezője látszott volna!
:-)
Mellesleg felismertelek a Fóti úton, amikor a fradisták közé petárdát dobtál. Ugyan egy 1000 $-os maszkot viseltél, de a kezedre tetovált Anikó felirat lebuktatott!

Toszkana 2011.02.22. 12:47:57

@Trevlovics: HAHAHAHA ez az Éva idióta.

K Tomoceusz 2011.02.22. 12:52:03

@SzámoljTemplár: Nem beszéltünk el egymás mellett . Ismer mindenki határozott embert , akinek hazatelefonálás közben a hangja megváltozik . Új kapcsolatoknál sok ilyen manus feltűnően hülye hangokat is képes kiadni . Egy kérdezz-felelek játéknál viszont más a helyzet .

SzámoljTemplár 2011.02.22. 12:52:09

@iinside:
""Az online közvetítés 15 perces késleltetéssel látható, mert többek között a nem villalakó emberek személyiségi jogainak védelme is fontos számunkra. Így szeretnénk elkerülni, hogy másokat hátrányosan érintő kijelentések kerüljenek nyilvánosságra, ezért szünetelt a közvetítés rövid ideig" - válaszolta Dobsi Adrienn a Life.hu-nak."

Muhaha!

SzámoljTemplár 2011.02.22. 12:55:00

@K.Tomoceusz: Akkor a beszavazósóban a Gombár-klán erejét láthattuk, a mostani párbajban meg Gombikababa erejét szemlélhetjük majd meg!
:-)

K Tomoceusz 2011.02.22. 12:57:32

@iinside: Több ilyen megszakított jelenet volt az online-on . Legutóbb Béci Lacával tárgyalta ki rendőrös sztorijaikat . Nem hallgathattuk sokáig . Amikor visszajött a kép , már azon tanakodtak , mi legyen a holnapi ebéd .

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:00:13

@K.Tomoceusz:
Milyen rendes húzás lenne, ha a putrisék 24 órán át arról beszélgetnének, hogy betépve nem vezetünk autót! És ezt az öf-t a Buci vezetné!

K Tomoceusz 2011.02.22. 13:00:34

@SzámoljTemplár: Még nem adtam fel az esélyt , hogy Szandikát viszi ki . Olyan még nem volt , hogy mindkét párbajozó azért könyörög , hogy a nézők a másikra szavazzanak . Egyszer megnézném milyen az .

Thulea 2011.02.22. 13:01:03

@iinside: Szerintem a tettek beszélnek, nem a szavak. Ezt bizonyítja Olivér tetteinek és mondatainak ellentmondása, illetve ide tartozik Éva és Anikó is. Béci szerintem oké, ebből a szempontból és ezért szimpatikus, csakúgy, mint Szandika. Vagyis nem bort isznak és vizet prédikálnak. (Sajnos nem tudom idézni Évát, aki ezt a mondást valahogy kifordította.)

gidabiga 2011.02.22. 13:04:10

@Thulea:

bort beszélsz, vizet prédikálsz :D
( lestem :D )

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:04:57

@K.Tomoceusz: Szandikának brutális védelmet jelent, hogy a retekék a stiklijei ellenére visszahozták putriba! Szvsz mindenki nyíltszini harakiri lenne Szandival vérbajozni!

iinside 2011.02.22. 13:06:50

@Thulea: a Béci okéságáról azért tudnék vitatkozni. Szerintem ha megnyeri és letelik a mindenféle szerződésben foglalt kötelezettsége az RTL felé, már megy is fel a youtubera a rappelve mutogatós "lenyomtam minden csicska magyar gecit" videó.
Szerintem.

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:09:29

@Kedves Nard:
Ennél már csak az lett volna jobb, ha azt írja, hogy a történtek járnak 15 mp-cel a közvetítés után!
Na de Alekox mond majd ilyen okosat, csak várjuk ki!

beacska 2011.02.22. 13:09:41

@Thulea: "Szerintem a tettek beszélnek, nem a szavak. Ezt bizonyítja Olivér tetteinek és mondatainak ellentmondása, illetve ide tartozik Éva és Anikó is. Béci szerintem oké, ebből a szempontból és ezért szimpatikus, " biztos, hogy ugyanazt a Bécit nézzük???? (hül-hül)

Trevlovics 2011.02.22. 13:12:59

@iinside: valószínűleg a többiek is ezt tippelik előzetesen, ezért látják más szemüvegen keresztül. ha szimpatikus dolgok csinál, akkor alakoskodik, ha nem szimpatikusat, akkor naugye megmondtam. a cigány az cigány, őket nem lehet átverni. elnézést, de ezt látom itt sokszor. :)

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:14:52

@Thulea: Esetleg menj ki egy lóvásárra, vagy látogass el a nyóckerbe, és visszahallod ezt a Béci-féle ájtatos hazugságbeszédet!
Biztos úr! Ottsevótam! Anyámra esküszöm!

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:16:01

@SzámoljTemplár: Jajj eebasztam! Szóval épp fordítva!
:-)

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 13:16:49

@SzámoljTemplár:

Ugyanezt a műsort Éva is előadja, csak ő köpköd is hozzá :)

iinside 2011.02.22. 13:17:04

@Trevlovics: láttam róla egy két pénzzel meg stukkerral pózolós fotót, erre alapoztam amit írtam, mert az ismert tempó alapján az a logikus folytatás. Az hogy cigány vagy nem, nem tudom, ránézésre nem az, viselkedésre(a villában) nem az kint akár az is lehet. Nem az alapján ítélem meg hogy cigány vagy nem, hanem az alapján amit mond vagy tesz. És amit eddig láttam belőle, különösen amióta az Olivér kijött, nem tartom elképzelhetetlennek az előző hozzászólásomban vázolt folytatást.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.22. 13:18:07

@SzámoljTemplár: Na az ilyenek miatt mint te, nem olvasom már a hogyvoltot sem. Fasz vagy. De nem olyan ami nekem tetszik.

beacska 2011.02.22. 13:19:40

@iinside: ne fáraszd magad, itt aki szidja Bécit, az mind cigányozik, akár leírta ezt a szót, akár nem. Szinte elképzelhetetlen, hogy valakinek Béci sátáni mosolya nem szexi és édes. Nem baj ;D

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:20:05

@Kedves Nard: Tüsszentett! Ha mondom!
És nem kurvaanyázott, ahogy falkás-Gigi állította!

Trevlovics 2011.02.22. 13:20:41

@beacska: ésmármeginta csúsztatás. nehezen szokom meg, pedig nagyon igyekszem! :)

naezjó... 2011.02.22. 13:21:15

hello mindenki!
@Trevlovics: Az alakoskodás leginkább a beszédtechnikai sajátosságára értendő. Amúgy szerintem most már kopni fog a nagy viszály, Béla is visszavett, Alek meg nem az a haragtartó típus, valamint ellenségnek sem megfelelő, ahhoz túl jámbor. Az online-ból nekem mostanában a húzzuk ki valahogy együtt érzés jött át a legtöbbször. Gondolom, a vezérlőben ez annyira nem menő, há jöhet a politika!

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:22:02

@Sin' Dorei: Na ennek kifejezetten örülök! Arra vigyázz, hogy MMKK képben legyél!

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.22. 13:22:38

@beacska: Sátáni mosolyt kívánok neked a születésnapodra. Akkor majd meglátod milyen.

hidewatch 2011.02.22. 13:24:55

Az jutot eszembe, hogy vajon a Gombit most is nyomják majd arról a pár telefonról, vagy sem? Ha nyomni fogják, és így a családja/barátai visszateszik őt Alekkal szemben (vagyis ha az rtl ezt hagyja - szerintem amúgy kizárt), akkor valójában mi marad a műsorban, ami miatt érdemes napi 1 órát ott ülni a tv előtt? Ebből kifolyólag remélem, hogy az rtl berendezkedik, és ha szükséges, kicseréli a két képet :) Mondjuk tény, hogy Alekosz elvesztése ajándékozna nekem plussz egy (+ amennyit ezen blogok olvasgatásával töltök) órát minden nap, de akkor is :)

beacska 2011.02.22. 13:25:07

@Sin' Dorei: kösz. Ezt bírom itt (és ezért írok egyre kevesebbet), hogy itt nem személyeskedtek. nagyon szimpatikus tulajdonság

hidewatch 2011.02.22. 13:25:48

Már megint kihagy a billentyűzetem. Fényt kell kapnom.

genevieve 2011.02.22. 13:26:30

@Trevlovics: van rá cirka 2,5 hónapod:-)

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.22. 13:28:47

@beacska: Ironizálhatsz, te vagy a rasszista hunyó, bocs.

naezjó... 2011.02.22. 13:29:34

@hidewatch:
90 valahány forint volt az sms a beszavazón. nem összehasonlítható a 300akármennyivel, valamint tény, h Gombár úr vitte a show-t abban az 1 órában. Szerintem az egészben Erzsi volt a gyanús, nem Gombi. nekem kamunak tűnik az az indoklás,hogy pát telóról elverték a preferáltjukat.

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:29:56

@beacska: Na, majd mingyárt behívnak a riportszobába, és megmongyák neked a tutit! (fejfájás ellen:-)

hidewatch 2011.02.22. 13:31:31

A másik, hoga amióta Gigi kielemezte a riportszobában, hogy szabályosan felláll a hátán a szőr már attól is, ha az Erzsi hozzáér, na azóta pl a tegnapi fürdős jelenetnél én is kezdtem rosszul lenni, mikor Gigi arca előtt a törölközővel szenvedett, és már előre féltem, hogy most hozzá fog érni, most, igen, jájj, csak nehogy hozzáérjen. Mondjuk ebben az is benne lehet, hogy előttem volt, ahogy a Gigi fintorgott felhúzott orral, kitágult orrlyukakkal, azt nem lehet elfelejteni soha :) Szóval én nem bánnám már, ha szétmennének, mert ezt már rossz nézni. Egyébként nektek is feltűnt, hogy ugyanezzel az undoros fintorral áradozott az Erzsi iránti kívánalmáról kb 3 hete? :)

beacska 2011.02.22. 13:31:33

@Sin' Dorei: mi vagyok??? már megint cigányoztam??? basszus! hoool??? idézz légyszi! ha lehet szó szerint, mert ITT lehet. a szó itt nem száll el!

mama ottmarad 2011.02.22. 13:32:18

@K.Tomoceusz: fújjj, nem bírom végignézni! Anikó 1.02-től, kezét a szája előtt tartva, nyállal és körömmel tisztogatja műkarmait, miközben beszél. Mint egy ragadozó macska. Kiábrándító egy titkos favorittól.
Nem volt gyerekszobája, nem tanulta meg, hogy nyilvánosan manikűrözni pont olyan illatlanség, mint orrot túrni, ilyen módon meg aztán... kevés volt az illemtan az iskolahéten.
Gombár itt legalább megpróbált őszinte lenni. Ha a család finanszírozza, van esélye, gondolja. Közben elpusztul a féltékenységtől, ez látszik rajta - azt nem tudni, ki iránt, mert ez a nő nagyon dublőz(r)-gyanús. De lehet, hogy csupán lámpalázas.

beacska 2011.02.22. 13:33:25

@naezjó?: nekem meg úgy tűnt, mint valamelyik Top Modell Leszek adásban, ahol a műsorvezető rossz nevet mondott ki győztesként. "6 lóf*szt 9"

naezjó... 2011.02.22. 13:35:17

@hidewatch:
Amúgy ez minden férfi rémálma. Szex nélküli nyűglődés, lapáttal párosítva... :D

genevieve 2011.02.22. 13:35:21

@mama ottmarad: nem tisztem anikót védeni, de ott bent a villában csak nyilvánosan tudnak bármit is csinálni, még a WC is be van kamerázva, tehát nem tudnak sehova félrevonulni:-)

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.22. 13:36:33

@beacska: Bocs, de nincs a rasszistázásodra energiám. Sok sikert a gyűlölködéshez.

naezjó... 2011.02.22. 13:38:03

@beacska:
én a beszavazón sikítottam rajta a röhögéstől. Az a baj, hogy utoljára akkor...

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:38:13

@mama ottmarad:
A párbaj napját követő gyorshír:
GG, a vv4-es közismert celeb, a retekből távozva végignézte a Picurral foglalkozó postokat, majd alaposan megcsapkodta hűtlen kedvese picsácskáját, akit nyolc napon túl gyógyuló gátrepedéssel szállítottak kórházba. GG-t a rendőrség őrizetbe vette!

hidewatch 2011.02.22. 13:40:59

@naezjó?: szerintem pont ezért sír annyit az Erzsi mostanában, mert most esett le neki, hogy nem elég, hogy nyüglődött ezzel a csajjal, még a szerződésbe foglalt 1, azaz 1 kamerázott dugást sem tudta vele teljesteni, mert vagy megvolt neki, vagy rinyált, vagy érzelmi válságban volt :))) Kezdem sajnálni a Dzsörzét.

beacska 2011.02.22. 13:41:29

@Trevlovics: nem sindoreira gondoltam, hanem egy másik állandó fórumozóra, akinek nem szeretném itt leírni a nevét, mert rögtön személyes megszólításnak veszi, és csatlakozik, és AHHOZ már tényleg nincs kedvem. Egyébként felhívnám rá a figyelmedet, hogy megint le lettem itt rasszistázva. Úgyhogy TE személy szerint valószínűleg távol tartod magad tőle, de vannak itt egy páran, akik marhára nem.

ÚGYHOGY LÉGYSZI, NE VEGYÉL MINDENT MAGADRA!

A mosoly miatt pedig: lám, máris akadt itt olyan (nem te), aki nem állta meg szó nélkül.

ÚGYHOGY LÉGYSZI, NE VEGYÉL MINDENT MAGADRA!

(és puszikállak ;D)

Trevlovics 2011.02.22. 13:44:01

@beacska: nem vettem magamra, ez egyáltalán nem rólam szól, sőt, ha én itt se vagyok, az általam leírtak akkor is megtörténtek.

beacska 2011.02.22. 13:45:31

@Sin' Dorei: figyi. Az tuti, hogy én nem cigányoztam itt, legfeljebb vagy 2 hete megvédtem őket a sok baromságtól, amit rájuk aggatnak. Én életem során gyerekkoromban 1* (mondjuk ki) cigánytelep közelében laktam, ahonnan a Ferencváros kellős közepébe költöztünk. ÉN ÉLTEM együtt velük nap mint nap, úgyhogy van róla fogalmam, hogy milyenek, úgyhogy tisztában is vagyok vele, mik azok a tulajdonságok, amiket rájuk lehet húzni, és mik a baromságok.
ÉN megtanultam tolerálni őket. És TE tudod miről beszélsz???

mama ottmarad 2011.02.22. 13:49:48

@SzámoljTemplár: ez gusztustalan!!!

Én arra gondoltam, hogy nem ő a szerelme, csak az igazi nem vállata a nyilvános szereplést. A statiszta meg rosszabbul játszott, mint Tordasildi a BK-ban.

naezjó... 2011.02.22. 13:50:18

@Trevlovics:
na megpróbálom megfogalmazni, nem feltétlenül neked szól, de tőled olvastam ez a rasszizmus témát többször is. Vannak olyanok, akik ezen a blogon (ami a témában a ''legmenőbb'' és legnépszerűbb sztem) akik kommentáradatban tüncimünci Hajniznak, fos kilenceseznek meg kiviszlekkinnhagylakoznak, egyszóval cukik. Talán valakinek (talán a blog írójának is) ez adja az oldal báját, arculatát, nekem kicsit sok, személyes vélemény, szarhattok rá nyugodtan. Jobban tetszenek azok a hozzászólások, amik arról szólnak, ki hogy látja az emberi kapcsolatokat, reakciókat, tehát a műsort. DE: nem egy olyat olvastam ezektől az emberektől, hogy felháborodva akarnak elzavarni másokat a blogról, rasszistát kiáltozva, stílust számon kérve, miközben ugyanúgy személyeskedő hangvétellel együtt lénynek, pszichopatának, életre nem méltónak titulálják a másik oldalt (rosszabb esetben azok kedvelőit). Tehát nálam ez minimum egyik kutya, másik eb kategória. Tőled nem olvastam ilyet, csak a témában éreztem aktuálisnak.

Hódos Hajnalka 2011.02.22. 13:50:28

MUSZÁJ TÉPNI AZ IDEGEIMET?

Befejezitek?

Ja, és a szokásos. Nem érdekel, ki köpött, ki ütött vissza, asse, ki kezdte.

SzámoljTemplár 2011.02.22. 13:52:04

@mama ottmarad: Miért, GG gusztusos?
Csak figyelmezz oda!
:-)
A tordasi rém legalább kulturbarbár volt! Még szavalni is tudott!

Thulea 2011.02.22. 13:53:32

@gidabiga: :-) Köszi, hogy idézted a klasszikust!

Hódos Hajnalka 2011.02.22. 13:55:27

Még egy kurva szó és az utolsó 15 kommentelő elmehet gondolkodni pár napot. Nincs erőm visszaolvasni és nem is fogok, legfeljebb pár ártatlan is szenved a hülyék miatt.

Trevlovics 2011.02.22. 13:56:34

@naezjó?: igen, én sokszor érzem, hogy az előítélet az egyes minősítések fő mozgatórugója és olyankor ezt szóvá is teszem, de nem próbáltam meg elzavarni senkit, nem is értek egyet azzal a módszerrel. és igen, én is megfogalmazok néha elég erős és lesújtó véleményt (pl évával kapcsolatban), de az csak róla szól és csak az ő saját bent mutatott viselkedése alapján. engem a megállapítások logikája érdekel elsősorban, és amiatt szoktam szólni, az előítélet meg tipikusan nem logikára épül, tehát amiatt lehet, hogy többször.

Trevlovics 2011.02.22. 13:57:14

@Hódos Hajnalka: engem ki kell tilts, mert továbbra is szólni fogok, ha nem tetszik valami.

Thulea 2011.02.22. 13:57:24

@iinside: Én is kíváncsi vagyok rá való világban és nem a valóvilágban. Remélem engem igazol majd. Ami miatt bizakodó vagyok, az az, hogy például versenyeket nyert és azt nem lehet tartás nélkül végigcsinálni. De valószínűleg, amit én látok benne, azt Te nem és amit Te látsz benne az meg nekem nem tűnik fel.

gidabiga 2011.02.22. 13:59:41

@Hódos Hajnalka:

Trevlovicsot ki ne tiltsd, mert nem lesz meg a napi vigyorgásadagom és az rosszat tesz a bioritmusomnak :D

Thulea 2011.02.22. 14:00:26

@beacska: Igen, amikor valaki nem érti meg őt, akkor én is ezt a kérdést teszem fel magamnak: biztos, hogy ugyanazt a Bécit nézzük? Például én azt sem értem, hogy miért cigányoznak egyesek velük kapcsolatban, de nem is érdekel. Az mindenképpen szűklátókörűség, ha valaki származás alapján mond véleményt.

mama ottmarad 2011.02.22. 14:00:48

@Hódos Hajnalka:
jó tudni, hogy figyelsz minket :)

Hódos Hajnalka 2011.02.22. 14:04:58

@gidabiga: majd elintézitek privátban.

@mama ottmarad: a fentiek alapján kénytelen vagyok, nem?

maghozo 2011.02.22. 14:05:01

Pont úgy mint a villában itt is mindenki csak saját magát tudja lejáratni és nem másokat.
Amit írok rólam szól ! A saját fejem és a saját gondolataim még akkor is ha másnak címezem.
Úgy hogy mindent bele ! Mivel én csak most ismerkedek veletek titeket olvasgatva .

gidabiga 2011.02.22. 14:09:00

@Thulea:

egész egyszerűen szimpátia vagy antipátia.
unalmas lenne a világ, ha mindannyian ugyanazt kedvelnénk.
attól, hogy valakivel nem ugyanazok az emberek szimpatikusak nekem, attól még azt a valakit kedvelhetem, elfogadhatom, vitatkozhatok vele, meggyőzhetem, hagyhatom magamat meggyőzni, vagy csak egyszerűen elfogadom az érveit.
elcsépelt szóval tolerancia.
szerintem ennyi.

maghozo 2011.02.22. 14:09:12

@Hódos Hajnalka: Csak azokra figyelj kik tetszenek és máris problémamentes a napod :)

iinside 2011.02.22. 14:09:53

@Thulea: nem tudom, szerintem az lesz a sorsa neki is mint rend szerint minden valóságshow szereplőnek: eltűnik a süllyesztőben, majd két év múlva egyszer egy fókuszban előveszik, hogy "..emlékeznek még? Lássuk mi történt az egykori ország kedvenceivel.." és ki van töltve a műsoridő.
Ennyi.

gidabiga 2011.02.22. 14:09:55

@Hódos Hajnalka:

most tényleg kitiltottad? :(

Thulea 2011.02.22. 14:10:51

@maghozo: Ez úgy lett volna korrekt megfogalmazás, hogy mindenki saját magából indul ki és így mutatja be saját magát. Vagy valami hasonló. Van, aki nem járatja le magát. Te viszont igen, az én szememben legalábbis, mert ezek szerint rosszindulatú vagy?

naezjó... 2011.02.22. 14:11:17

látom, Hajni óta mindenki csak keresi a szavakat :D én is, de fel akartam hívni erre a figyelmet. Hajni megoldotta erőből. Így most elszívok 1 cigit, ha eszembe jut addig valami más, leírom, ha még lehet :D

Hódos Hajnalka 2011.02.22. 14:14:05

@naezjó?: Nem, nem erőből oldottam meg. Kértem tőletek valamit. Nem egyszer, nem kétszer.
Baszik rá mindenki, én viszont legyek kedves aranyos és jófej.
A hülyék a másik oldalon laknak.

Thulea 2011.02.22. 14:14:33

@iinside: Ja, nyilván. Esetleg felmutat valami értelmeset. Remélem nem rossz társaság vagy valami hasonló hírek jelennek meg róla.

maghozo 2011.02.22. 14:17:08

@Thulea: Energetikailag helyes amit írtam és nem rosszindulat hanem tény .
Minden név itt egy karakter és ha egybeolvasod több hozzászólását akkor lejön róla egy kép .

mama ottmarad 2011.02.22. 14:18:57

@maghozo: igaz. A műsor fonákságait jöttünk ide megmosolyogni, kibeszélni, parodizálni, aztán néha egymással tesszük meg.
Mi a kedvenc színed? Szereted-e az Irsait?

Thulea 2011.02.22. 14:19:41

@maghozo: Ezt értem, és egyet is értek veled! Viszont nem mindenki lejáratja magát. (Bár, aki lejáratja magát, az valóban lejáratja, a többi meg a nem inge ne vegye magára kategória... és róluk nem írtál.) Oks, meggyőztél. :-)

maghozo 2011.02.22. 14:20:18

@Thulea: Azért kíváncsi vagyok a véleményedre a Csórika szó kinek rossz pont . Alekosznak vagy Bécinek ?

gidabiga 2011.02.22. 14:21:36

@mama ottmarad:

én csak az indulatok egymásnak feszülését nem értem, ez egy műsor, még ha való világ is a címe, köze sincs hozzá :D

Thulea 2011.02.22. 14:25:48

@maghozo: én nem bírom az ilyen jellegű rejtvényeket... Én a csórikát ismerem, ilyen lesajnáló jelentése van, talán és mivel Alekoszt én nem bírom, így neki adnám.... :-D

kérődzőgiliszta 2011.02.22. 14:26:38

Jó lenne, ha a tolerancia (vagy tolarencija, kinek mije van) elhatalmasodna rajtunk. Ugyanúgy jeleskednénk a kapott pofonok elviselésében, mint a kiosztottakéban! Ja, és megőriznénk maradék humorérzékünket!

maghozo 2011.02.22. 14:27:20

@mama ottmarad: A mai termést olvasva azért elgondolkodtatott egy dolog .Itt sokan csak a hibákra fókuszálnak. A műsórt pont azért nézem mert elemezni lehet viselkedésmintákat embereket .Reakciókat . Kész tanulmány - de ehhez minden szereplőnek a jó oldalát is figyelembe kell venni .Mert van nekik az is .

iinside 2011.02.22. 14:32:55

@Thulea: hát igen, megélhetési celebként akár botrányokkal, akár valami számára előnyös szerződéssel a felszínen maradhat.
De ne nagyon reménykedj. Ha jól számolom ez a .... (BB1-2, VV1-VV3, Bár 1-2, Farm)...a 8(!) valóságshowból egyetlenegy embernek sikerült a felszínen maradni és ez a Majka.
Pont.

reKorrekt 2011.02.22. 14:33:11

Amit a Gigi művelt az Erzsivel az elmúlt 2 hónapban, az véleményem szerint 10x undorítóbb mint az Éva köpése, mivel utóbbi felindulásból(részegen) történt, a Gigikének viszont teljesen biztos vagyok benne hogy ez az Erzsi dolog csak a stratégiájának része: összejönni bárkivel még az elején (erősítés végett), aztán majd ha már nincs rá szükség kidobni a picsába.
Most akkor ki nem szrja le az Erzsi múltját és érzéseit?

maghozo 2011.02.22. 14:33:26

@Thulea: Béci használja ezt a szót és igen lesajnáló jelleggel. Nevetést vált ki a többiekből pillanatnyilag de hosszútávon rá nyom bélyeget és nem Alekoszra . Az ilyen szavak azok amik a barátokat tudat alatt eltávolítják .

maghozo 2011.02.22. 14:41:53

@reKorrekt: Ott egyiket se lehet elítélni .Kölcsönös volt a szeretet is meg az is ami utána következett.
Sokszor elgondolkodtat egy dolog ezzel kapcsolatba . Ha a párom simogat sokáig és többször és nincs alkalmunk szeretkezni...
Olyankor képes lennék a lakást szét verni meg hasonlok . És nem bírom az érintését elküldöm meg kiabálok is meg zsémbelek - Lehet ezen csúszót félre az Ők kapcsolatuk is . Nem ismerték fel a helyzetet .

Thulea 2011.02.22. 14:46:28

@reKorrekt: Én nem látom undorítónak Gigi viselkedését Jerzyvel, mert ez a valóságban is így van, ha sokat van együtt két ember és ráadásul izoláltan -valami oknál fogva-, akkor benne van a pakliban egy fellángolás, ami nem biztos, hogy házassággal végződik. Nem akarom bántani a Jerzyt, de tényleg nem annyira férfias... Vagyis, nem azt adja Giginek, amit ő elvár attól a férfitól, akire úgymond, rábízza magát. Évát én szóra sem méltatom.

maghozo 2011.02.22. 14:49:37

@K.Tomoceusz: :DDDD
Azért könyörögjenek ,hogy a nézők a másikra szavazzanak ilyen nem lesz mert az ők szemükbe a szavazatok az erőt mutatják . Ha kevés szavazattal esnek ki az szégyen .:)

naezjó... 2011.02.22. 14:52:34

@maghozo:
kérdés, hogy vajon (és főleg részükről) tényleg ennyire gáz takaró alatt szeretkezni? nekem para lenne, de az is ha a fél ország- és nem mellesleg a barátaim és ismerőseim - egy valóságsóban röhögnének rajtam. Náluk ez nem volt az.
@Thulea: Nem dolgom védeni, nem is kedvelem, de ha nem szexelhetsz vele, nem viheted randizni, nem kápráztathatod el, mégis hogy bizonyítsd, h férfi vagy?

Thulea 2011.02.22. 14:56:24

@maghozo: Látod, elfogult vagyok. :-) Szerintem nem lesz gond ezzel hosszútávon sem, mert emellett, hogy használja ezt a kifejezést, ilyen padreként, atyaként van jelen a villába, illetve én ezt látom. És tőle elfogadható, ha egyébként meg kiáll a csórikák mellett. Már ameddig ki lehet állni, hiszen előbb-utóbb mindenki "megmérettetik" a másikkal. :-) De én hangsúlyozom, elfogult vagyok.

maghozo 2011.02.22. 14:57:55

@naezjó?: Pont ez a pont az ahol elszúrták a dolgokat . Mert amúgy takaró alatt szeretkezésből nem sok látszik és azzal esélyük lett volna nyerni .Ehelyett oda jutottak ,hogy már egymás közelsége is kiidegeli őket . Ez pont a kielégülés fordítottja .

genevieve 2011.02.22. 15:01:20

@naezjó?: az ezzel a baj, hogy az emberek nagy többsége alig várja már, hogy csorgathassa a nyálát gigi és jerzsy takaró alatti szexén....
arról nem is beszélve, hogy lennének olyanok akik biztosan megmondanák a tutit, miként és hogyan kellett volna csinálni

szerintem pedig a legtöbb embert feszélyezne ha egy bekamerázott szobában kellene szerelmeskednie..

Dr. A Jó Meglepően Izmos Hercege 2011.02.22. 15:02:23

@naezjó?:

Ezek ilyen teljesíthetetlen női elvárások. Leszarható. Aki már ilyeneket játszmázik, az felejthető.

Thulea 2011.02.22. 15:02:32

@naezjó?: Igen, ez jó kérdés. Nem tudom, hogy hogyan lehetne bizonyítani, hogy férfi, mert persze a szex egy fontos része, meg az elkápráztatás, ezeket nem adhatja meg, viszont stabilitást sem ad, sajnos. Azt még tanulnia kell, mert sem a kora sem a lehetőségei nem mutatták még meg neki, hogy milyen egy stabil férfi... vagy mi. :-)

mama ottmarad 2011.02.22. 15:03:00

@maghozo: de van ám :)
éppen ez benne a jó. Emberi gyarlóság, ha tetszik jellemrajz, hogy általában nem szeretjük az antipatikus figura előnyeit észrevenni. Pedig itt, név és arc nélkül, semmibe nem kerül(ne) megtenni. Vannak vehemens vitatkozók, vannak műveltebbek, vannak az érvek előtt fejet hajtani tudók - mint az igazi világban is.
Ez is csak egy hely a feszkó levezetésére, ki düdödten, ki árnyalt humorral, ki otrombán, otthonról hozott vitakultúrában.
Én a pozitivitást szeretem, mert minden vita és böszmeség ellenére, a végösszeg pozitív. (Például az éjszakai műszak abszolúte Király!)
De lá,m, egy szó értelmezése is objektív lehet, mert a csórikám szerintem, szeretetteljes, együttérző, és nem lesajnáló kifejezés. Ténylegesen sajnálatot fejez ki. Ha szeretem-figurával kapcsolatos, együttérzőnek látszik, ha nemszeretemmel, lenéző?
"Sok van, mi csodálatos, de az embernél nincs semmi csodáaltosabb"

Thulea 2011.02.22. 15:05:19

Most Ti tényleg várjátok, hogy meglegyen a szex közöttük? Ez miért ilyen sarkalatos kérdés? Egy társaságunkban lévő új pár esetében sem kérdés, hogy szexelnek-e és mikor, stb. Szerintem ez nem érdekli a nézőket sem. Emlékeztek, volt egy döntés Valentin napkor, hogy nem az Évát és a pasiját akartuk nézni, hanem a többieket.

iinside 2011.02.22. 15:06:09

@maghozo: pont erről beszéltem a minap a párommal: ha szerelem, légpuszi, meg tutajos így meg úgy, meg a f@szom, akkor engem nem érdekelt volna kamera meg semmi, behúztam volna mókusfészkest a takaró alá, oszt hadd szóljon.
Há nem? Há de!
Nem akarok messzemenő következtetéseket levonni, de ez a teszetoszaság engem speciel meglehetősen idegesített. Ha meg szerepjátszást láttunk a fiataloktól mert benne volt a szerződésben, ahogy itt többen írták már, akkor meg ülj le egyes! Mert ez konkrétan x@ar volt.

genevieve 2011.02.22. 15:06:46

@Thulea: bocsásd szavazásra a kérdést:-D

maghozo 2011.02.22. 15:08:09

@Thulea: Ez inkább a Lacira mondható . Béci erőssége az mikor dicsér . Cuki pofa volt mikor a 6 oszkárt adna Alek női szerepére. Szívből kacagott . Meg akkor is tetszett mikor meglepődőt Alekosz kitörésén - az első mondatoknál még értette de tovább már nem - akkora már kívülről figyelte a jelenetet(hogy Alek begolyozott) és a szavak lemaradtak .

iinside 2011.02.22. 15:08:17

@Thulea: nem nem azt várjuk, teljesen igaz amit írtál, nem érdekel senkit, a szavazás is ezt bizonyította. Sajnos ez azért téma mert az RTL belenyomta az arcomba, mert erről szóltak az összefoglalók, hogy ezt kellett néznem, hogy ezek szenvednek egymással.

naezjó... 2011.02.22. 15:09:01

@maghozo:
1etértek.
@genevieve:
Hát amikor napi 3* nyomják a képembe Sarkata pixelcicijeit, és a blikkben is több mell van, mint hír, valamint ömlik a netről a pornó,ez valóban hatalmas szenzáció lenne. Frenkiéknek is biztos tönkrement az élete. Meg ki mondaná meg kinek a tutit? nem értem... és a legtöbb embert az is feszélyezné, ha bekamerázott lakásban kellene élni fél évig. Azt már csak halkan említem meg, h szerintem ha valóban az a szenvedély lett volna köztük, amit többször is írtál, már rég egymásnak estek volna. A mai világban előbb jön a szex és utána a szerelem. mert hozzá tartozik. szerintem.

genevieve 2011.02.22. 15:13:59

@naezjó?: nem én irtam többször a köztük lévő szenvedélyről:-)

viszont feltétlenül úgy gondolom,hogy két ember között a szexualitás intim dolog, nem tartozik senki másra, pláne nem az egész "országra"...

de úgy tűnik divat lett a nyilvános szex:-)

maghozo 2011.02.22. 15:15:31

@mama ottmarad: @genevieve: Lényegtelen kívülről mit gondolunk mi a benti szexről .Az csak nekik hozott volna kielégülést és nem kellene egymást kerülgessék meg nem lennének úgy kiidegelve .
Ez már egy nagy rejtély marad örökre . Elkúrták a megfelelő pillanatot és szétválnak .

Thulea 2011.02.22. 15:16:05

@iinside: Igen, szerintem is a csatorna nyomta mindannyiunk képébe. Ezért is kérdeztem, hogy valóban ekkora lenne az érdeklődés a szex iránt?

naezjó... 2011.02.22. 15:18:39

@genevieve:
rendben másként: amíg Béci nője voltál, kitartottál amellett, h őszinték az érzelmeik. :)
Így most jobb nekik?

genevieve 2011.02.22. 15:19:23

@maghozo: egyáltalán, lényegtelen minden amit mi itt kivülről gondolunk, mert nem vagyunk ott és nem mi éljük meg és át azokat a dolgokat....

de azért mégis sokan megmondják a tutit ők mit csinálnának helyettük:-)

mama ottmarad 2011.02.22. 15:19:28

@Thulea: na, az Éváét nem is :)
Az pont olyan lehet, mint az élete a villában: nem csinál semmit, közben kétpercenként rágyújt.

Bár én senkiát se, és a Gigit is megértem, engem is feszélyezne, ha tudnám, hogy néz az anyám. (Az más kérdés, hogy még miért nem szexelt J-vel.)

gastro vazze 2011.02.22. 15:20:04

a csatornának sokkal nagyobb pénzt hoznas egy Jerzy- Gigi párbaj szerintem, mint egy maszatolós szex....arra mondjuk soha nem is lennék kiváncsi, úgysem Rocco styleban nyomnák, ha meg nem, akkor meg minek nézni?

genevieve 2011.02.22. 15:21:26

@naezjó?: mert most már nem őszinték az érzelmeik?
te ezt honnan tudod? ott vagy, velük élsz, te vagy az egyikük?

ugy látom egyáltalán nem jó ez igy nekik, és pont azért mert vannak érzelmeik egymás irányában (szerintem:-), ha nem igy lenne, szarnának egymás fejére és kész, nem szenvednének....

de persze nem tudhatom:-)

mama ottmarad 2011.02.22. 15:23:18

@maghozo: ebben tévedsz. Ez egy műsor, nekünk nézőknek, a mi gondolataink (és szavazatnyomkodó hajlamaink) felélesztése a cél.
Minket szórakoztat, merthogy szórakoztató műsor, nem tudományos kísérlet.

Thulea 2011.02.22. 15:24:34

@iinside: engem sem zavarna a kamera, ha arról lenne szó... persze csak takaró alatt.

K Tomoceusz 2011.02.22. 15:25:26

@mama ottmarad: Igazságtalan vagy mama . Direkt írtam , hogy csak az első 30 mp-t nézd . Ha önszorgalomból továbbmész , azt saját felelősségedre teszed .

A_nick_már_létezik 2011.02.22. 15:27:14

Kíváncsi vagyok, h feltünt e valainek rajtam kívül:
Béci hasán,oldalt ragtapasz.
Jerzsi hasán, oldalt ragtapasz.
Miért?

Tudja valaki a választ?

gastro vazze 2011.02.22. 15:28:32

@Thulea: én lehet beégnék a nagy izgalomtól, takaró ide, vagy oda, mert nem tudnám teljesen elengedni magam. Érdekes, de egy részeges házibulin mindig leszartam, ha akció közben ránknyitottak, de a villa más lenne :S

Thulea 2011.02.22. 15:28:55

@mama ottmarad: Jól összefoglaltad az Éva tevékenységét! :-D

antiszociális taho_kismama 2011.02.22. 15:30:34

egyébként sziasztok,
és jövök a napi linkemmel :)

omg.nolblog.hu/archives/2011/02/21/Botrany_van_a_ValoVilagban_Elore_lefixalt_nyertesrol_es_manipulaciorol_beszelnek/

valami belső infó az előre lejátszott vv-ről (jéééé ;) )

maghozo 2011.02.22. 15:31:15

@mama ottmarad: Számomra csak tudományos kísérlet . Meg az is érdekes mi az amivel turbózni lehet az ilyen műsort . Miként lehet emberek százait kibillenteni az érzelmi egyensúlyból, hogy nyomjanak .

naezjó... 2011.02.22. 15:31:37

@csicserierika:
:)
@genevieve: Én Erzsiben látom őszintének, G. csak szabadulna, az elejétől úgy gondolom, G miatt nincs szex, Erzsó csak ebbe is belement, de nem tudhatom, mert NEM élek velük. @A_nick_már_létezik: szerintem nikotintapasz.

Thulea 2011.02.22. 15:31:49

@gastro vazze: Arról írt a kedves hozzászóló, hogy ha nagyon be van indulva az ember, akkor megtenné, nem érdekelné semmi. És belegondoltam, hogy engem sem. De ha megnézed, elég sokat buliznak, szóval a hangulat lehet, hogy meglenne. ;-)
Ráadásul azt mondják hozzáértők, hogy a kamerát nagyon hamar elfelejtik a valóságshow résztvevők. Én ehhez nem értek.

Bubis 2011.02.22. 15:32:22

aha nikotintapasz. de pár napja már e-cigizett béci.

maghozo 2011.02.22. 15:33:39

@genevieve: De ráérzel :) és helyes ! Női ösztön !

mézescsók 2011.02.22. 15:33:54

De ugye most már tényleg végleg vége ennek a "szerelmi" szálnak? Ugye nem hozható vissza valahogy?
A műsort nem láttam, Hajnalkát és titeket olvastalak és nem értek semmit.Most mi van?
Különösen Lanoisban reménykedtem, hogy majd elárul valamit, de hiába.
Nem hülyéskedek: tényleg nem értettem, hogy miről is beszélnek azok ott ketten a nyugi- és a riportszobában, na meg a hintán. Az én szerelmi életemben nyilván nem voltak ilyen mélységek és magasságok. Eddig. Ha nem fontos, akkor ne is válaszoljon senki, én belenyugszom.

mama ottmarad 2011.02.22. 15:34:05

@K.Tomoceusz: olyan hülye vagyok, hogy ha már nézem, érdekelt volna, hogy a precízen feltett, nem túl bonyolult kérdésre mit válaszol. Egyáltalán, érti-e a kérdést? :))
De rövid úton kiderült, hogy mindenki azt modja, ami őt érdekli, ami neki fontos. Végül is, ez a való világ.
Aztán hirtelen szembetaláltam magam a foggal körmötpucoló jelenséggel - így jártam.

Elemer 2011.02.22. 15:34:13

most néztem meg a tegnapi összefoglalókat és megállapítottam, hogy gombi egy pöcs. amikor egymásról kellett jókat mondani, akkor nem győzött nyalni alekosznak, hogy mennyire szereti, amikor bejött jó volt hozzá és ezt sohanemfelejti el, meg nem tenne semmi olyat, ami neki rossz lenne stb. azóta meg többször láttam, hogy gúnyolódik rajta a többiekkel, ez a hintás szerpelése pedig borzasztó volt. órákon át fejtegette, hogy ő milyen ember, amikor ez nemcsak a nézőket, hanem a többieket sem érdekelte. jó lesz, hogy kiesik végre, tényleg ő a legjelentéktelenebb

genevieve 2011.02.22. 15:36:39

@gastro vazze: főleg ha tudnád, hogy árgus szemek figyelik mit csinálsz:-)

genevieve 2011.02.22. 15:37:16

@maghozo: nem ráérzek, csak így érzek:-)

Bubis 2011.02.22. 15:38:14

de elektromos cigi az nem minősül cigizésnek?

Elemer 2011.02.22. 15:46:27

szandikától egyébként már nem először hallom ezt a: "hogy mersz a szádra venni bárkit is" dumát. éva se kérdezte meg tőle, hogy ugyan már, miért ne mondatná el a véleményét bárkiről. ez valószínűleg az ordenáré stílusa miatt lehet, szerintem kicsit megijednek tőle, amikor elkezd rikácsolni

csicserierika 2011.02.22. 15:49:55

@antiszociális taho_kismama: ez már volt napokkal ezelőtt. Nyilván van manipuláció, csak nem direktben, hnem finoman terelik az eseményeket. A cikk már ott megbukott, hogy Balázs nem vállal azóta vv vezetést. Többször volt a párbaj óta is.

mama ottmarad 2011.02.22. 15:50:25

nem, mert nincs benne semmi ártalmas, csak az illúziót adja meg.
Én elég régen szoktam le, akkor nem volt semmi segédeszköz, és magam is néha, ha már nem volt körmöm a falkaparástól, fogtam, és beleszívtam egy meg nem gyújtott cigibe párszor.
Ott volt az illúzió, a mozdulat, levezette a feszkót. Akkor hagytam el, amikor elkezdett zavarni a bűze. Amit addig illatként definiáltam. Ezen a ponton már biztos voltam benne, hogy sikerült, mert erősebb volt az undor, mint a végy.
A tapasz segít a nikotin elvonási tünetek kezelésében, de az is ehet, hogy ezzel elhúzza a folyamatot.
Nálam kb fél év volt, amíg már nem érdekelt, és naphosszat nem is jutott eszembe. Nehéz volt, de megérte.

naezjó... 2011.02.22. 15:50:41

@Elemer:
Éva: itt sírnak, h ki akarnak menni + Szandál: téged meg mennyien utálnak = Éva miatt akarnak kimenni, a többi kamu! :D

csicserierika 2011.02.22. 15:50:58

@Elemer: Buci sem szeretne a szájára kerülni (ő mondta)

mama ottmarad 2011.02.22. 15:58:51

Sziasztok. Sajnos mennem kell. Estére vajon lesz új poszt?
Vagy kénytelen leszek megnézni az öf-t?

antiszociális taho_kismama 2011.02.22. 16:05:11

@csicserierika:
köszi. pedig én hogy imádom az összeesküvés elméleteket :)

Soror Formoza 2011.02.22. 16:11:39

@Trevlovics: Ki lettel tiltva??? Ezt nem hiszem el! Mar ide sem erdemes tobbe benezni.

maghozo 2011.02.22. 16:14:23

Ma látni fogjuk mit ígértek a kasztingon és mit teljesítettek belőle . :)))

reKorrekt 2011.02.22. 16:18:19

@jahuu: Szerintem csak egy időre...

.lll. 2011.02.22. 16:21:23

kár ezen lovagolni,napnál is világosabb,hogy Gigi leszbikus,vér leszbikus:D

-Sarq- 2011.02.22. 16:21:33

@maghozo: Még Béci is megmondta, hogy feküdjenek le egymással, ha meg nem, akkor hagyják az egészet. Pedig nem hiszem, hogy Béci nagyon lelkesedne azért, hogy a fél ország a húgi dugásán csámcsogjon. Pedig húginak is jót tenne és a teljesen torz értékrendű RTL és bulvársajtó is kielégült volna, nekünk meg nem kellene tovább nézni ezt a béna agonizálást,lapozhatnánk.

Soror Formoza 2011.02.22. 16:22:40

@K.Tomoceusz: Koszi, hogy probalsz vigasztalni.

.lll. 2011.02.22. 16:26:19

fektessék össze Anit Gigivel,annak mindenki örülne,talán még Semjén bá is:D

Soror Formoza 2011.02.22. 16:26:42

@reKorrekt: Nem vagyok hive a kollektiv buntetesnek, foleg ha en is benne vagyok (indirekte) :(

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.22. 16:32:27

@naezjó?: Éva legalább idejében rájött, hogy milyen ez a Szandika: a saját nyomorába a társait is magával rántó negatív személyiség.

maghozo 2011.02.22. 16:40:09

@Peter_Cs: S kik most a társai Szandikának csak hogy képbe legyek kiket kell majd kihúzni a nyomorból ? :)

maghozo 2011.02.22. 16:42:19

Laci fogja megnyerni ezt a versenyt mert annyira mellékvágányon van hogy senki nem tesz rá jelet .

maghozo 2011.02.22. 16:48:44

@-Sarq-: Csak Jerzsit kellene azzal büntetni ,hogy ahányszor a Gigi iránti érzelmeiről beszél annyiszor üljön egy órát a jakuzziba .

mazon - kóchenger 2011.02.22. 17:07:38

Gigi tényleg győzikével pörgött? Mert, ha igen, akkor nem értem, hogy miért mondta azt, hogy erzsit észre sem venné kint. Bár győzi is szép ember,de akkor is:)

Thulea 2011.02.22. 18:19:16

@maghozo: Ezt én is így láttam. Örülök, hogy te is, mert van, amikor úgy érzem nem ugyanazt a műsort nézem, mint mások. :-D "Béci erőssége az mikor dicsér . Cuki pofa volt mikor a 6 oszkárt adna Alek női szerepére. Szívből kacagott . Meg akkor is tetszett mikor meglepődőt Alekosz kitörésén - az első mondatoknál még értette de tovább már nem - akkora már kívülről figyelte a jelenetet(hogy Alek begolyozott) és a szavak lemaradtak . "
süti beállítások módosítása