Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

Szellemekkel suttogó 3x15 - Horror Show

2011. február 18. 14:00 - leeann

Melinda a profnál van, aki egy közgazdász lányt akar rásózni a látóra. A lány segítsége elkel, mert az antik bolt könyvelése katasztrófa, de a lány nagyon elkésik, és ez nem túl jó ómen egy bemutatkozó találkozón. Payne nem csak jófej akar lenni, hanem segíteni is akar, mert lehet, hogy a lányt kísértik. Mel nem akar tovább várni, de amikor a lány kísérettel érkezik, elgondolkodik a dolgon. A lány apja jóbarátja és mentora volt Payne-nek, ezért foglalkozik a prof komolyabban Kylie esetével, mint bárki máséval.

Másnap a lány megjelenik az üzletben, de megtámadja őt egy csapat légy, és a nagy hessegetésben átesik a az ajtó üvegén. Delia szalad Jimért, aki ellátja a lányt. Természetesen a szellem okozta a riadalmat, sőt közli, hogy fejezd be. Jó, de mit és ki? Ez még majd úgyis kiderül. Szóval nem meglepő módon a szokásos forgatókönyv lapjait vélem felfedezni a történetben. Vagyis a lány megijed a kínos kérdésektől és elszalad, majd másnap Mel elmondja, hogy látja a szellemeket, ami kiváltja a szokásos menekülést minden fura mondat elől, amiben szerepel a szellem szó.

Este Mel rájön, hogy a jelenések horrorfilmekből valók, ami a szellem filmes érdeklődését tükrözi. Másnap Payne megkérdezi Kylie-t, hogy halt-e meg olyan hozzátartózója, aki horror rajongó volt, de ez is zsákutca. A lány órára megy, Payne pedig tovább nyomoz az egyetemen, és nem is hiába. Az egyik hirdetés arról szólt, hogy filmesítsd meg a félelmeidet. Melinda azonnal a hirdetés nyomába indul. A látó egy raktárhoz jut el, ahol egy szellem játszik vele ijesztgetős fogócskát. Mel a vágószobában rátalál a filmes fickó ruháiba öltözött véres fejű bábura, ami ad egy kis támpontot arra vonatkozólag, hogy ki a szellem, és merre haladjon a nyomozás tovább.

Később Mel rátalál a filmes haláláról szóló cikkre, Payne pedig a srác laptopján lévő felvételeket, filmeket böngészi át. Kylie egyik ismerőse is rajta van az egyik felvételen, aki elmondja, hogy miről szólt a filmes játék. Toby, a filmes fickó sokkumentum filmeket forgatott, vagyis a jelentkezőkkel leforgatta a legnagyobb horrorfélelmüket. Kiderül az is, hogy Kylie hazudott, mert ismerte Tobyt, sőt komoly horror rajongóként ki is osztotta a kókler filmest. Melinda este a filmeket tanulmányozza, és jókat rémüldözik rajta egészen addig, amíg egyszer csak maga Toby ijeszti őt majdnem halálra.

A fiú azt mondja, hogy addig nem léphet tovább, amíg Kylie be nem fejezi, de most sem derül ki, hogy mit kell befejezni. Később Payne talál egy felvételt, amin Toby még élt, és azt a jelenetet forgatta le az ominózus bábuval, ahogy később meghalt, de a felvételen egy hangfájl is van, és azon Kylie hangja is hallható. Toby és Kylie együtt dolgoztak, de a kamera mögött. Valami itt nagyon nincsen rendben, úgyhogy Mel azonnal Kyliehoz siet, de mire odaér, a lányt már teljesen kikészítette Toby kísértet a halálának többszöri lejátszásával. A riadt lány azt mondja, hogy ő ölte meg a filmest.

A lány mesélni kezdi a történetet. Az ördögűző papbábu zuhant volna ki az ablakon, de aznap Kylie összeveszett Tobyval, ezért nem volt ott a felvételnél, a fiú egyedül nem tudott megbirkózni a feladattal és egy vétlen mozdulat miatt eshetett ki az ablakon. A lány azt gondolja, hogy Toby azért haragszik rá, mert cserbenhagyta őt, de Melinda szerint nem haragszik, és nem ez az ok, ami miatt itt maradt még. A lány egy kicsit mélyebbre nyúl a lelkében, és az apja haláláig vezeti vissza a történetet.

A nagy beszélgetés közben Toby megjelenik, és azt mondja, hogy Kylienak szembe kell néznie a félelmével, és be kell fejeznie, de azt még mindenki csak találgatja, hogy a fiú mit akar befejeztetni. Melinda hazamegy, ahol megjelenik Toby, és a látó félelmeiben kezd turkálni, ami komoly megpróbáltatást jelent a látónak, de azt most sem árulja el, hogy milyen filmet vagy jelenetet akar befejeztetni a lánnyal, aki retteg az egész szellemesditől. Persze a lány azt akarja, hogy vége legyen, ezért elmegy arra a helyre, ahol Toby meghalt, és megpróbálja leforgatni a jelenetet, ahogy a baleset éjjelén is lennie kellett volna.

Nagyon fél a lány, de reggelre nem csak leforgatja, hanem meg is vágja a filmet. Hamarosan megjelenik Mel és Payne, akik a folyamatosan hallható zihálást emlegetik fel, ami Toby szerint a kulcs. A lány tarsolyából egy újabb történet kerül elő még a főiskola előtti nyárról. Kiderül, hogy a hangos zihálás az apja haldoklását juttatja eszébe, és azt, hogy csalódást okoz neki azzal, hogy horrorfilmeket forgat és nem az egyetem padsorát koptatja. Hiába lesz a lány közgazdász, ha nem ez a szakma az, amit igazán csinálhat a hátralévő évtizedekben.

Payne és Mel meggyőzik a lányt, hogy az apja nem csalódna benne, ha látná, hogy a lánya azzal foglalkozik, ami a szenvedélye, amit imád csinálni. Toby tudta, hogy ha befejezteti a lánnyal a filmet, akkor végre megérti, hogy ki kell nyílnia, és le kell győznie a félelmét. Az ő féleleme az volt, hogy apja csalódik benne, de miért csalódna, ha a lánya boldog attól, amit csinál? A munka oroszlánrésze elvégezve, Toby átsétálhat az égi horrorvilágba. Melinda a horroros napok után azt álmodja, hogy egy ziháló maszkos alak hajol az ágya fölé. Jim szerint, aki felriad a felesége kiabálására, csak egy álom volt, de Mel szerint egy emlék volt, ez megtörtént vele gyerekkorában.

1 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása