Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X62

2011. február 15. 14:15 - Hódos Hajnalka

Remélem, mindenkinek a retinájába égett az általános iskola negyedik osztályos farsangi báljára sziú indiánlánynak öltözött Lilu a piros kis balerinájában, azt vártam, mikor ütögeti össze a sarkát és rikkantja el magát, hipp-hopp, ott vagyok, ahol akarok. Andy Warhol elmehet a búsba, nem jött össze a tizenöt perc hírnév, a levelünk nem került adásba, tán a Villába se került be, lenyomtak minket a szerelmet vallók és a szívhez szóló levelet írók, de fel a fejjel, az élet megy tovább, az a lényeg, hogy mi jót szórakoztunk, imádok bennetek mindent. Az első reggel Olivér nélkül, Alekosz bámul a semmibe, Anikó sír, hiányzik, felülök az ágyban és keresem. Ökörségeket csinálok, a párnájával meg a pólójával alszom, mint valami szerelmes izé. Tök gáz. Béci a riportszobában beszél a hangulatról, mindenki el van kámpicsorodva, hogy én jöttem vissza. Olivér csapatából mindenki megrottyant. Elvesztették azt, aki vezette az egész brigádot. Jobban vagy, kérdezi Éva Anikót. Nagyon nem, alig bírom visszatartani, hogy ne sírjak, lebegteti öklömnyi fülbevalóját az összetört szívű. Nem gondoltam, hogy ilyen dolgok fognak hiányozni, hogy elmegy mögöttem és megsimogat. Ne is beszéljünk róla. Szólni kéne Anikónak, hogy Olivér él és boldog, nem arról volt szó, hogy Anikó akkor boldog, ha Olivér is az?

A konyhában a testvérpár beszélget. Akik neked szurkoltunk, úgy feltöltődtünk most egy hónapra! Tök nyugi lesz, élvezni fogjuk a játékokat, nem lesz anyázás, tök jó lesz, vigyorog Gigi. Anikó közeledik, jobban vagy, kérdi tőle Béci, mi a baj? Semmi, most keltem fel, suttog Anikó. Béci a tenyerébe temeti az arcát, nem szeretem az emberek búvalbaszott képét, nagyon nem! Hogy vagy Alekinnyó? Furcsán. Hiányérzeted van, mi, ropogtatja a chipset Szandika. Nem, nem kifejezetten, ez más. Az is van benne, persze. Nem is olyan jó már itt lenni? Lehet, hogy jobb, feleli Alekosz. De nem azért, mert ő elment. Nagyobb kihívás, nagyobb erőbedobást igényel az ittlét. Kezdetét vette a középjáték. A sakkban van három rész, a megnyitás, a középjáték és a végjáték. Most kezdődik a középjáték, elkezdődik az agyalás, az iszonyatos bonyodalmak. Le merem fogadni, hogy Szandika előjátékot értett, de hogy egy kukkot sem értett az egészből, az is biztos.

Hinta-palinta, ki mit gondol Olivér távozásáról? Anikó az igazmondó, Gombi kérdez. Ha visszaforgatnád az időt, mit változtatnál? Rengeteg mindent fel tudnék sorolni, sok mindenen változtatnék. És az elmúlt két hét alatt mit változtattál volna, kérdi Béci. Nem tudom, én jól éreztem magam úgy ahogy volt, de rengeteg feszültség alakult ki emiatt, ami miatt mégsem éreztem jól magam. Mi volt, és mi miatt, kérdezi Béci. Hogy az Olivérrel elég sűrűn félrevonultunk beszélgetni meg ilyenek. Részemről lehet, hogy tényleg kicsit több volt mint barátság. Voltak olyan szituációk, amik külső szemmel nézve félreérthetőek voltak. Az Enikő is látta, ő is észrevette ezeket a dolgokat, megbeszéltek valamit és ezért gondolta, hogy ez ő nem tartotta be. Nem mered felvállalni azt, ami ő érzett. Amit ő érzett, azt én nem tudom felvállalni, azt ő tudja. Laci tétova kérdést tesz fel. Lesz valaki aki be tudja tölteni öööö….nem! Hiába jöttök ezekkel, hogy jaj mert te szerelmes voltál a Bécibe meg a Király L. Norbiba meg mittomén, meg most még az Olivérbe is, lehet engem bántani….Miért, nem így volt, vág közbe Béci. Nem! Ciki nem ciki, nagyon szerettem őt. Anikó, fészkeli be magát a kisminkelt Jerzsi a hintába,  a francbanekem nem tetszettek azok a dolgok, amiket itt csináltál. Te imádsz játszani a palikkal, azt észrevettem. Az, hogy ilyen szép testben egy intelligens nő lakozik, ez egy fegyver, embereket és kapcsolatokat tehetsz tönkre. Ezzel tisztában kell lenned. Én soha nem kezdtem ki olyan nővel, akinek van barátja. És te ezért nézel le engem? Nem tudom miért kell ezt csinálni? Miért nem lehet előtérbe helyezni, hogy neki van párja, és akkor hagyjuk? Látom ezeket és tollak el magamtól! Anikó duzzogósra állítja a száját, erről lehet tudni, hogy most megsértődött.

Szandi hintázik. Ki áll hozzád legközelebb, kérdi Jerzsi. Most? Anikó, mondja félhangosan Éva a pultnál, mondhatod, tudom. Anikó. Éva felpattan. Ugyanazt csinálod, mint az Olivér, na majd megyek utánad. Éva a hintában. Anikó kiabál, rám haragszol, nem őrá! Őrá is haragszom, hogyne haragudnék, sipít Éva, legszívesebben pofám basznám! Szandi próbálja magyarázni a bizonyítványát, de az Anikónak most olyan szüksége van…De bazmeg, nekem is szükségem van, vág vissza Éva. Ugye vannak itt olyan emberek, akik megzuhannak, a Gombi, Ani, Szandi. Én mindenkihez oda fogok menni, én is sokszor szar helyzetbe voltam. Csak néha ilyenkor belegondolok abba, nekem ki a büdös franc segít? Miért, én nem megyek oda, kiabál Anikó, veled nem az a probléma, hogy nem mész oda, hanem azt ismerd föl, hogy rohadtul nem lehet benned megbízni! Leszarom, én ilyen vagyok, nem azért, mert nem lehet bennem megbízni, tudod milyen érzés volt nekem azt végignézni, hogy az Alekosz ott szerelmet vall neked, fullhádé, fulllegszebb, utána az Olivérre rámész, utána a Szandikára rámész és én vagyok a legnagyobb szarban? Az érzem, hogy mindenkit elmarsz tőlem! Na, én erre a játékra már nem vagyok kíváncsi, indul a háló felé Anikó, befekszik az ágyba. Rövidesen Éva érkezik. Éva, akartál még valamit mondani, azt elmondod? El. Na most jól felbasztam magam, szeretlek téged és nem rád haragszok, Szandinak ugyanúgy mondom a pofájába! De én nem veszem el tőled! Tudom, csak…..te meg védd meg magad, mert neked támadtak most rendesen! Itt hagyott a szarban és engem szednek szét, picsog Anikó. Olyan elegem van, mindenért én vagyok a hibás! Jerzsi lenéz engem? Hallod, ez hogy esett? Jerzsit én nem tartom semmibe, von vállat Éva. Hallod, én se! Most ültessenek vissza a hintába, hogy ki áll hozzám a legtávolabb! Ő! Kit vinnék ki? Őt!

Hogyan fogadták a Lakók a leveleket? Anikó villadellát és ezüst karperecet kapott ajándékba Janitól. Béci Romániából kapott levelet, rímekbe szedve. Laci egy harmincnégy éves lánytól aki tulajdonképpen nem más, mint G.I.Jane. És egy kislánytól, aki Lacit akarja apukájának. Szandika rajongója a lány nevét a karjára tetováltatta, nem rossz pali, azta! Szandika visít, te dili vagy, nagyon imádlak, találkozni fogok veled, addigra szerválj egy speed motort és köszönöm szépen! Alekosz kis vörös szívekkel telepingált levelet kap, állítólag egy tizenkilenc éves fekete hajú lánytól aki bevallja, igen, szerelmes lettem beléd. Alekoszban minden megvan, ami neki kell. Akarom hogy az enyém legyél, édes szerelmem, három felkiáltójellel, csók, csók, Neked! Alekosz hiányolja a fényképet. Én a mi levelünket hiányolom és MegLepke versét, hüpp.

Kezdetét veszi a FelezőBuli, a lányok pisiszínű illetve jajzöld ruhácskában, a fiúk fehér öltönyben, kalapban, sírok. Szandika arra kéri Jerzsit, hogy kíméljék az Anikót, cserébe karácsonyig nem fog ugatni. Jerzsi megígéri neki. A fiúk koccintanak a pultnál, Anikó eleinte révedezik, aztán, miután beseggelt, Évának sír. Átvert! Tudod, mikor átvert már, kérdez vissza Éva. Régen! Miért érdemlem ezt, mikor szarrá alázom magam miatta? Mert kettőn áll a vásár, Anikó, azért. A hirtelen kebelbarátnőkké vált két leányzó a kertben bagózik, Éva pletykálkodik. Akkor éjszaka, mikor a tojást odadobta a falhoz, tudod mit mondott? Barátaim, azért akartam, hogy rám rakjátok a jelet, mert nem bírom itt tovább! Ki szeretnék innen menni és becsaptalak titeket. Se a Szandi nem volt képben, se az Alekosz. Anikó elhitte, hogy Olivér visszajön, neki ő a nyertes. Na, mi van veletek, lép oda Alekosz, látom, szoros kézfogás van, egyezséget kötöttetek? Épp most mondja el, hogy át lettem baszva, kesereg Anikó. Van olyan dolog, amiről nem tudsz. Viszont én szeretném neked elmondani! Éva magukra hagyja őket, Alekosz elmondja Anikónak, hogy nagyon sokat beszélgetett Olivérrel és tökéletesen tudta, hogy nem fog visszajönni. Olivér kérése az volt, ha lesz egy ilyen buli, Anikó az ő tiszteletére és egészségére érezze jól magát. Na, megint van min bőgni. Ne haragudj, nem tudom. Anikóban és Alekoszban közös vonást fedezek fel ezekben a drámai pillanatokban. Ha részegek, mindent legalább háromszor elismételnek. Nem baj, legalább nekem van időm írni.

Anikónak később Alekosznak hisztizik, itt hagyott a szarba! Úgy, hogy mindenki engem utál! A legnagyobb áldozatot hozta érted, csitítja Alekosz. Ő szeretett téged! Nem, de átvert! Hazudott nekem, nagyon sokszor! Miattad hagyta el ezt a helyet, érted már? Megyek utána, brühühü, nagyon szeretem! A könnybulit kis közjáték zavarja meg, Szandika pupillamerev állapotban fekszik kinn a padlón, Gigi megy oda hozza, Dika drágám, tök jó, hogy itt fekszel, csak felfázik a nunid, és utána beteg leszel. Gigi és Jerzsi felemelik, érkezik Anikó is, de Jerzsinek kezd szövegelni. És te ne szóljál be nekem többet, mert most már nagyon elegem van belőled! Én soha nem bántottalak, de te folyamtosan gecizel velem! Tényleg, kérdez vissza Jerzsi. Nem tényleg, igen! Anikónak a nappaliba beérve megjön a hangja. Egyre jobban utállak! És elegem van abból, hogy folyamatosan lenézel engem, fiam, először a saját házad táján söprögess, aztán törjél pálcát az én fejem felett! Mert semmi közöd az életemhez, az érzéseimhez és hagyjál engem! Anikó az asztal körül repked ide-oda, mint a molypille, akit telibe talált a chemotox. Véleményt mond rólam úgy, hogy soha nem kérdez, lenéz engem! Asse tudod, mi van velem! Akkora szánalmas vagy, úristen! Én próbálom benned meglátni a pozitívat, hajol bele Jerzsi arcába Anikó hadonászva, a háttérben Alekosz rágyújt egy nótára, Jerzsi lélegzetvisszafojtva figyeli, mikor vesz levegőt Anikó, hogy ő is meg tudjon szólalni, de a csaj idegből nyomja, próbállak közel engedni magamhoz, ezért nem tettem rád a jelet, mert számítottál nekem! Te azt mondod nekem, hogy lenézel! (Könyörgöm, mikor mondta ezt Jerzsi, valaki szánjon meg!) Asse tudod mi van, asse tudod, mit érzek, te a barátodat lejáratod, szégyelld magad! Soha nem kérdeztél és úgy utálsz hogy asse tudod, mi van, milyen vagyok, mi vagyok, mit érzek? Ki a színésznő, Anikó, szólal meg Béci. Tessék?! Ki a színésznő? Béci dramaturgiailag a legjobb kérdést tette fel, Anikót mintha nyakon öntötték volna egy vödör jeges vízzel. Döbbent arccal bámul Bécire, Béci arcán sátáni vigyor. Fején a fehér kalap, erről a tekintetről Robert de Niro jut eszembe az Angyalszívből, még a fehér öltöny is stimmel.

Anikó a kertben óbégat, Alekosz utána. Ne törődjél vele, nem kell ezen egerészni. Látod, a Béci, akinek soha az életben nem ártottam soha, ő fordul ellenem? Rám tette a jelét, soha nem kérdezte meg, hogy mi a bajom, hogy miért csinálom azt, amit csinálok, ők mondják barátoknak magukat? Majd az Alekosz megvigasztalja, de…szólal meg Éva, most az Anikót bántjátok! Egy szóval se, feleli Béci, csak megkérdeztem, ki a színésznő, ez olyan nagy bántás, ti mondtátok, hogy a színésznő nem bántás, nem? Anikó mindig kivan rovatunkat látták. Jerzsi fölocsúdik, hogy végre szót kaphat, innentől fogva az Anikó nüansznyi véleménye értéktelen számomra! És nem néztem le! Anikó szerint igen, megint itt tart. És a Jerzsi néz le engem? Kurva könnyen beszél, neki ott van a Gigi! Van, akihez hozzá bújjon éjszaka, ő néz le engem? Semmi joga nincs hozzá! Miért jó bántani bárkit, hüppög Anikó. Mer’ ilyen. Meg van zavarodva, röhög Alekosz. Megzavarták az agytekervényeit. Enyhe befolyásoltság alatt áll! Benn Jerzsi senkivel nem akar kibaszni, de ez az Anikó mit képzel magáról? Ne onnan ugassál, gyere ki, ordít Anikó. Nézd, sipítja Alekosznak, ott benn ölelkeznek, revans a faszomat!

A következő képen Anikó és Éva visítva röhögnek az ágyban. Úgy látom, Évába az ördög is belebújt, pár perc múlva majd igazolódik ez a feltevésem. Szegény ember olyan csúnya, röhögnek. Pedig szépfiú kategóriába jött, válaszolja Anikó! De olyan csúnya, hogy én még ilyet nem láttam! Jerzsi az ágy szélén ül, meddig fogjátok még csinálni? Válaszolsz rá, kérdi suttogva Anikó Évát. Jerzsi felemeli a hangját, az az egy kibaszott baj van, hogy egy házban lakunk! Már nem sokáig, röhögnek a csajok. Fejezzétek be! Jerzsi próbál rájuk hatni, az van, hogy fél órán keresztül itt röhögsz, miközben én próbálok aludni. Igen? Egy rossz szót nem szóltam neked sohasem, ordít Éva a szoba közepén, kabátban. Sohasem? Nem szóltál be élő adásban, hogy a Gigi hátán próbálok felkapaszkondi? Éva ordítva jajgat, basszusozik. Mert uncsi vagy, mert nulla vagy bazmeg, toporzékol az ajtóban. Te meg egy dupla szarkeverő vagy, kiabál vissza Jerzsi. Tényleg? Te tudod mi vagy? Egy uncsi, buta, szar, ostoba geci vagy! Gigi szól valamit Évához, de nem hallom, Éva megpördül, tényleg Gigikém, te megy fütty vagy! Huhuuhúúú ünnepli magát Éva, Alekosz ezvoltakeményezik, Anikó, az összetört szívű hangosan röhög a paplant a szája elé húzva. Éva, gyere vissza egy kicsit, de Éva már kiviharzott bagózni. Gigi felpattan és utána rohan. Éva, egy dolgot szeretnék mondani, ha én vagyok egy büdös ribanc, örülök neki, mert te meg egy fütty fütty vagy! Éva visszamegy a hálóba, ül az ágy szélén, ne haragudj, csak a barátod, kezdi, de Gigi közbe vág, nem vagyok rá kíváncsi, komolyan. Hát igen, pattan fel Éva, főzés, takarítás rázza magát Gigit utánzova, úristen! Hú, de jó színésznő, ez egy Operett Színház, apukám, kiált föl Alekosz. Alkoholista showról van szó, kérdi Jerzsi az ágyból! Mint az anyja, válaszol Éva. Mit mondtál, ül fel Gigi az ágyban, ugye nem az anyámmal példálóztál? Nem, az ő anyjával, mutat Éva Jerzsi felé. Éva, neked fogalmad sincs, hogy mikkel példálózol, huszonnyolc éves vagy, ordít Gigi, te mit szólnál, ha kurvaanyáználak? Mikor tennék én ilyet, látod ez a különbség ember és ember között! Soha nem venném a számra az anyádat, de te bazmeg mindig! Szokjál le erről, ordít térdelve az ágyon Gigi. Másnak az anyját nem vesszük a szánkra, semmilyen körülmények között! Miről beszélsz, miről beszélsz, kérdezgeti Éva. Errő beszéltem és ne szidd a Jerzsi anyját, az én anyámat se soha többet, mert legközelebb szájba foglak baszni! Gigi...nem érdekel! Soha nem szidtem…nem érdekel, ülj le oda! Leszarom, menj innen, Éva. Éva ordítani kezd, ugyanúgy a szájára vett engem, érted? Letépi magáról a nyakláncot, tekergeti a feje fölött, fel-alá járkál. Ne haragudj, amikor folyamatosan szid engem….Gigi felkel az ágyból, hóna alá kapja az ágyneműjét és elindul kifelé a szobából. Hova mész, hova mész, kérdezgeti Alekosz, gyere vissza, indul Gigi után.

Benn Éva ordít Jerzsival, olyan ostoba, buta vagy, Jerzsi sem marad adós, de valljuk, be, Évát nehéz túlordítani, nem is hallom, mit kiabál. Fú, kicsit kivagyok, nyit be Gigi a nyugiba. Évával olyat ordibáltam, hogy majdnem nekimentem! A következő képen kurvajó zenére Béci lépked határozottan a Villa felé, Gigi szalad utána, menj vissza. Jó, huhh…ne üsd le! Béci kivágja az ajtót, te mi a faszt képzelsz magadról, miért kell lekurvázni a húgom, és miért kell egyáltalán felemelni a hangodat? Miért kell Jerzsit szétoltani? De Jerzsi kezdte, mondja Éva. Leszarom, akkor se kell bevonni a húgomat. De nem, a Jerzsi kezdte az egészet, érted, itt aludtam, mondja Éva. Leszarom, akkor se vondd bele a húgomat. Nem vontam be a húgodat, esküszöm. Nem érdekel, csak ha a húgomat még egyszer valaki megmarja, én olyanokat tudok csinálni, ami miatt engem is ki tudnak zárni, mondja Béci az ajtóból és kimegy. Nem hiszem el, sóhajt Éva, hát én vagyok a hülye! Jó, akkor én vagyok a hülye, ül vissza az ágyra. Beszartál, kérdi vigyorogva Jerzsi az ágyból. Tőled? Nem azt kérdeztem, hogy tőlem. Beszartam tőle, kérdi ordítva Éva a szoba közepén, és akkorát köp Jerzsi felé, mint egy lámacsorda. Alekosz menti a helyzetet, a tüsszentése véletlenül odarepült! Csak trüsszentett! Egészségedre! Hihi, kösz, vihog Éva. Trüsszentett, ezt tudjuk be annak. Trüsszentett, ismételgeti Alekosz.

Hát beszéljük meg velük, javasolja a kertben később Évának. Beszéljük, csak segíts rajtam, mert…Kopp-kopp. Eloszlatni jöttünk a kételyeket, nyit be Alekosz. Milyen kételyeket? Nem a Gigi ellen irányult a … nekem ne szidja másnak az anyját se bent, se kint, csattan fel Gigi. Egyszer és vége, szakítja ketté dörgő hang a nyugiszobát, mintha maga az Atyaúristen hangját hallanánk! Itt nincs anyázás, itt nincs baszakodás, és ha én azt mondom, hogy kuss, akkor kurvára kuss van, ordítja Gombi az ágy közepén trikóban, kisgatyiban. Na itt kaptam olyan röhögőgörcsöt, hogy ezt a jelenetet ma még kétszer kellett megnéznem, mert telesírtam négy papírzsebkendőt. És tudjátok, most mi van, ordítja. Lefekszetek, vízszintbe helyezitek magatokat és alszotok! És szarok rá a barátságra, meg szarok mindenre. Gombi erősebbre itta magát, mint Fekete Laci. Most megfogtok, hátat fordítotok és kimentek. Béci a nyitott ajtónál vigyorogva mutogat Anikónak, aki tesséktessékezik. Nem fordulok meg és nem megyek be, mondja neki. Gigi mindjárt leüt mindenkit, Éva akkor is el fogja mondani. Menjetek ki, mondja Béla, jó, akkor én vagyok a szar, válaszolja Éva. Nem te vagy a szar, hanem mindannyian azok vagytok, köszönöm szépen, csukja be az ajtót utánuk Béci. Remegek, mondja Gigi. Ne idegeskedj már. Köszönöm, aranyos vagy tesó, de nem kell így nemhallommit, mondja Gombinak Béci. Gombiban még van töltet, alvás van, ezt a helyet nyugiszobának hívják!

Alekosz és Éva a kertben ülnek. Mindenféle szempontból azt akarom, ragaszkodom hozzá, hogy te legyél a legfőbb bizalmasom. Megvan rá az okom, de nem akarom, hogy elfütty olyan hülyeségekkel, mint az anyázás, a csúnya beszéd, meg a minden. Nem baj, ha olyan van, tetszik nekem, ha olyan vagy. Majd megpróbálunk valahogy odafigyelni. Álljunk neki keményen játszani a játékot, mondja Laci a nyugiszobában. Kőkeményen játszuk a játékot innentől kezdve, saját szabályrendszer szerint, ami engedélyezett szabályrendszer! És vigyük ki őket és párbajozzunk és nyerjünk! És lebontogatjuk őket egyesével! Kinn Alekosz pont Laciról beszél. Lacit el kell tüntetni, az a helyzet. Az az elsődleges. Rejtett agressziói vannak, veszélyes. Viszem párbajozni. Laci még elemzi a helyzetet a nyugiban, aztán lassan megnyugszanak a kedélyek. Éva és Alekosz a nappaliban ülnek. A Laci, a Gigi, a Jerzsi, a Béci azt érzik, hogy övék a VV fődíja. Átvették az uralmat. De ezt hagyjuk is meg nekik, vigyorog Éva. Szép dolog a Villaélet, mi apukám?

A képeket a valóvilág.hu oldaláról válogatjuk. 

Köszönet S-nek. 

Címkék: vv4
2146 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friedmann Juci 2011.02.16. 12:06:56

/viszonylag/ OFF

ha ez a kialakult "közösség" - vagymi - szeretne offolni, arra tudok platformot biztosítani, (persze bárki más könnyedén nyithat erre egy blogot megközelítőleg másfél perc alatt) de megértem, hogy az nem annyira "izgi", mint a hv-n az aktuálposzt alatt.
engem nem zavarnak az OFFok, inkább a mókiasónéző emberek, de az egyéniproblem.
legyen az, hogy itt csak vv - mégha állatkodunk is rajta, és elvicceljük az egészet, (bár ez a lényege) ha meg ismizni akartok, akkor privizzétek le egymást valahol, és akkor hajni idegrendszere is nyugodt marad, meg a kecskék is rendben lesznek. nos?

ON

ha olivér után éva esik ki, akkor gombi fog köpködni?

haruka 2011.02.16. 12:06:59

kértem fészbúkon egy napi Alekoszt, és ezt írta ki: Meg foglak ba**ni!
Kinek mondta ezt? :D

Friedmann Juci 2011.02.16. 12:10:37

ja, egyébként gigi igenis szemérmes, mert a fétispornóiban sosem kerül le róla a ruha! bizony!

gibson 2011.02.16. 12:11:31

@gidabiga: azért remélem, ezentúl hasonló szigorral sújt le majd rájuk is Hajni ökle :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.16. 12:12:31

@Friedmann Juci: Gombiban számtalan ennél jobb lehetőség is rejtőzik. ő egyébként sem fog köpködni soha, neki a lefingás a profilja

-Sarq- 2011.02.16. 12:15:33

@canzone: Nem lefingás. Felfingás. A mikroportba, gyertyaállásban :).

haruka 2011.02.16. 12:15:55

@gibson: kösz, vazze! :D Éva vagy Szandi reálisabb, nem? :)

Trevlovics 2011.02.16. 12:16:06

szerintem egy blog pont annyira legyen demokratikus, mint a gazdája, jelen esetben, mint a poszt gazdája. tehát nem kéne senkire hallgatni, korábban is amikor úgy érezte lépni kell, akkor lépett, az úgy jó nekem.
az offok nem zavarnak alapvetően, bár szoktam volt szólni néha érte, de általában csak annyit kértem, hogy ne menjem a releváns/off tartalom 30/70 alá százalékos arányban, hogy még lehessen találni olyan hozzászólást amire lehet reagálni. egyéni szinten lehet ezt tudni, ha valaki hozzászól az érdemi témához, szerintem egy párat nyugodtan offolhat, de ha csak offolna, akkor lettek kitalálva a mindenféle csetprogramok meg helyek

Trevlovics 2011.02.16. 12:19:47

@canzone: a gombi nekem titkos favoritom is lehetne akár, ha egyrészt nem menne most párbajozni alekosszal, másrészt független maradna (maradt volna), harmadrészt meg hozná azt a figurát ,amit pár nappal ezelőtt egy-két éjszakán, az ún. "agresszív filozófus" archetípusát, aki második évben kibukott az egyetemről és utána lement K1-ezni

vörös áfonya 2011.02.16. 12:24:11

@gibson: Magamra vállalom:)

@Lanois: Akkor fizetésemelést kérek.

gibson 2011.02.16. 12:24:28

@Trevlovics: Gombi, mint filozófus? Mennyit ittál ma reggel óta, valld be őszintén! :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.16. 12:26:25

@-Sarq-: :)))))
@Trevlovics: :)
Gombiban valahol mélyen egy meg nem értett filozófus lakik, csak néha elfeledkezik magáról alkohol hatására, és kiengedi

Trevlovics 2011.02.16. 12:28:28

@gibson: 6 deci vizet. nem tudom, nekem az, ha iszik. agresszív és filozófus.

gibson 2011.02.16. 12:32:56

@Trevlovics: én sajnos mindkettő berúgásáról lemaradtam, csak kiragadott részeket hallottam, mint pl. "ha kinnmaradok, fingjál nekik sokat", és hasonlók.
De amit józanul művel és mond, az távol áll a filozófiától, már úgy értem, hogy nem nagyon beszél, és amikor igen, akkor is csak nyígik.

tattila 2011.02.16. 12:33:58

@gibson:
Gombifilozófus a legszűkebb helység ajtaján fizikai erőszakot tett feszültséglevezetés céljából.
A háló ajtajának a külső oldalán is van egy friss, ökölnyi sérülés. Kinek ment fel a pumpája ez esetben?

Hódos Hajnalka 2011.02.16. 12:34:12

@Trevlovics: eddig ez a blog nem demokratikus volt, hanem szélsőségesen liberális.

érdekes demokrácia felfogásnak tartom, ezt a megközelítést, hogy legyen nagyobb szigor, legyen moderálás, de az legyen kimoderálva és kézben tartva, amit mi tartunk kínosnak, ide nem illőnek stb., de az offok - bár elismerjük, hogy többen tiltakoztak az ellen is - nyugodtan maradjanak.
Az én véleményem szerint ez kettős mérce, persze nem az a szándékom, hogy keménykedni kezdjek, csak próbálok rávilágítani arra, hogy mi az ábra.

Eddig se hagytam magam befolyásolni senki által, ezután sem fogom.

K Tomoceusz 2011.02.16. 12:35:04

Volt egy kérdés , mit lehet szeretni Béciben ? Kb. annyit , mint Majkapapában . Egy Szőke kóla , vagy Roncsfilm szerű filmben simán el tudom képzelni a Rácz gyereket , még azt is , hogy jobb lenne benne , mint a színészek . Majka is jó volt a kólában , utcahosszal verte a Beleznayt , Gubás művésznőt meg fényévekkel .
A rap-hez nem értek , nem is hallgatok , lehet hogy abban is jó . A tánctudása már más tészta , ilyen kaliberű figurák a Városligetben kalapoznak a műsorukkal , 2-300 forintra mindig jók nálam , de hogy ez tánciskoláért kiált , az enyhe túlzás .
Kb ennyi .

bévé 2011.02.16. 12:40:52

nem értem ezt a nagy Béci iránti ellenszenvet hirtelen.. én csak annyit látok, h akik eddig nagypofájú görények voltak, és elnyomtak mindenkit, most elvesztették a vezéregyéniségüket, aki a kártyákat keverte, osztotta, nélküle meg semmit nem tudnak csak nyavalyogni, meg ordítani. törvényszerű, h akiknek eddig lapulniuk kellett, most kicsit megmondós, kinyílós hangulatba kerültek. eddig fostak, h kiviszik őket, most az ő vezérük a legerősebb, élvezik a szabadságot. én ennyit látok mindössze.

Trevlovics 2011.02.16. 12:42:28

@Hódos Hajnalka: szélsőségesen liberális esetben egyáltalán nem lett volna kitiltás, nem?
elméletben igazad van szerintem, csak a gyakorlat mást mutat. az offolás olyasmi, amit a közösség egésze saját belső önszabályozása révén valamennyire kordában tud tartani, a más típusú esetekben viszont ez nem működik, ki is kellett tenni embert.
(de most remélem nem az van, hogy én védem az offolást :) )

K Tomoceusz 2011.02.16. 12:45:11

@bévé: Vasárnap beszélt ilyesmiről Gálvölgyi , mint Básti Lajos . Statisztalázadás . Az van most a villában is .

gibson 2011.02.16. 12:47:36

@Hódos Hajnalka: szubjektív, építő jellegűnek szánt véleményem következik: Nekem tetszett az eddigi, szélsőségesen liberális felfogás. Csak azért, mert páran sokallják az offokat, még nem biztos, hogy fel kell lépni ez ellen, hiszen pl. én ellene vagyok a moderálásnak - én még artdarkot sem tartottam irritálónak vagy ízléstelennek -, mégsem szólaltam fel ez ügyben. Tehát azt akarom mondani, hogy minden emberre, aki moderálást akar, jut legalább egy, aki nem akar, szerintem.
A rasszista megnyilvánulásokból valóban sok volt az utóbbi időben, bár engem ezek sem zavarnak, mert csak röhögök rajtuk, vagy el sem olvasom őket, elfogadom, hogy mások ezen felháborodnak. Ezt lehet moderálni, de akkor moderáljuk mindegyiket. Ha én egy kósza svédezésért rá vagyok szólva, akkor a Ráczigányozó és egyéb uszító trollokat tiltsuk ki legalább egy hétre.
Písz!

Lanois 2011.02.16. 12:49:07

@vörös áfonya: Jólvan megkapod. De akkor maradsz?

Hódos Hajnalka 2011.02.16. 12:50:42

@Trevlovics: @gibson: összefoglalom.
Ha rám hallgattok, azt csináltok, amit akartok, én meg azt, amit én akarok. :)

Figyelem, perceken belül jön az új poszt!

gibson 2011.02.16. 12:52:41

@Trevlovics: az offolás jó, ha nem lenne offolás, nem lenne 2000+ napi komment sem, maximum a fele, vagy még kevesebb.
Azt pedig ki dönti el, mi az off? Csak az, ha valaki gyerekkori sztorikat mesél, vagy recepteket cserélget a barátnőivel, vagy már az is, ha valaki azt mondja a másiknak, hogy "Lelkitársam vagy, MMKK!"? Nehéz kérdés ez, én hagynám az offokat, úgy, ahogy vannak. Mondjuk én sokat is offolok, ezt tudjuk. :)

gibson 2011.02.16. 12:53:57

@Hódos Hajnalka: ez már nem liberalizmus viszont, ez anarchia! :)

csincsilla72 2011.02.16. 12:54:51

@bévé: Egyetértek. Béci az Béci. Ja, hogy eddig nem ilyennek láttuk? És ennek ugyan mi az oka? Talán az, hogy a műsoridő 80-90 százaléka Olivérről és barátairól szólt? És jobb híján most mást is mutatni kénytelenek? Amikor először néztem bele az éjszakai onlány közvetítésbe, teljesen ledöbbentem, hogy Laci és Gombi egy teljesen kultúrált, intelligens, anyázástól mentes beszélgetést folytatott. Gombi vicces volt, kedves. Ugyan miért nem látunk ebből semmit sem? Komolyan azt hiszi bárki is, hogy a "statiszták" semmi mást nem csinálnak, csak ülnek a pamlagon hónapok óta? Ezerszer inkább hallgatnám azt, mint nézném a láma köpködését vagy Szandika idegbajos kirohanásait.
A négyek most lázad és ideges, mert elment a frontember, és nagyon jól látják, hogy átrendeződnek az erőviszonyok. Lesz ez még rosszabb is.

vörös áfonya 2011.02.16. 12:56:50

@gibson: Szerintem te nem offolsz sokat,én figyellek:)
Nagyon szépen és értelmesen válaszolgatsz mindenkinek,ugyanakkor leírod a saját véleményed a villaéletről.
Ezért sziNpatizállak.
(most csak próbálok nyalni,amiért mindig beleviszlek a rosszba)
:)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.16. 12:57:26

off témában: Trevloviccsal értek egyet (ilyen is van :D), ha valakinek vannak érdemi megnyilvánulásai is, ki a fene nem ... le nagy ívből, hogy offol is :D

Hódos Hajnalka 2011.02.16. 12:57:35

@gibson: ellenkezőleg, kifejezetten a diktatúrára gondoltam :DDDD

vörös áfonya 2011.02.16. 12:58:02

@Lanois: Itt valami nem stimmel.Nagyon akarod,hogy maradjak.Hátsó szándék?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.16. 12:59:26

@*Castiel*: És még ennek a Bugrislávnak áll feljebb, mikor a pofájába mondják az igazságot!

Friedmann Juci 2011.02.16. 13:01:22

most csak egy fos klencesnek érzem magam. elkullogok. csendben.

Trevlovics 2011.02.16. 13:01:35

@Peter_Cs: nagyon szépen kérlek, ülj be az igazmondó hintába, és válaszolj, tudna éva olyant csinálni, amire te is azt mondod, hogy ez már sok?

Lanois 2011.02.16. 13:01:50

@bévé: Erzsébetet és Artúrt se nyomta el az Oli meg a többi, nem kellett lapulniuk, és most mégis nagyobb lett az arcuk.
Bécinek is nagyobb lett, ezért esett vissza a népszerűsége. Nincs min meglepődni.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.16. 13:02:10

@Trevlovics: te csak ne szólj semmit, mondtam már, imádom a humorodat, és ezzel nagyot nőttél a szemeben :)

Trevlovics 2011.02.16. 13:04:29

@canzone: ez úgy hiányzott nekem, mint az avatarodról a táskák :)

vörös áfonya 2011.02.16. 13:04:49

@Friedmann Juci: Te hatos vagy és gyere a dzsakuba.Most.

lac64 2011.02.16. 13:05:42

@bévé: Üdv Mindenkinek! Szerintem Gombinak és Jerzsinek nem kellett lapulnia az Olivér időszak alatt. Mindketten az Oli klán külső támogatói voltak, csak éppen érezték Olivér (el)gyengülését és ügyesen oldalt váltottak. Szerintem ők az igazi napraforgók.

gidabiga 2011.02.16. 13:06:42

@Lanois:

előbb-utóbb mindegyik levetkőzte volna a kishülye szerepet, hosszú távon senki sem tud álarc mögé bújni.
a nagyobb baj, hogy a kishülyéből nagyhülye lett és az már nem szerethető.
szerintem.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.16. 13:06:51

@Trevlovics: bosszúból csak csöndben fogok röhögni a hsz-eiden :) megsértettél :)

Friedmann Juci 2011.02.16. 13:07:04

@vörös áfonya: egy hatos semmivel sem jobb, maximum csak fosabb a kilenvesnél, főleg ilyen kis létszámnál.

olivér milyen műsort fog kapni az rtltől?

Trevlovics 2011.02.16. 13:08:21

@lac64: nehéz ezt eldönteni, már megint gombit védem (?), ő független volt, de mi van akkor, ha onnan csak olivért bírta (meg alekoszt, de vele párbajozni akar), és csak miatta maradt korábban független?

lac64 2011.02.16. 13:13:21

@Trevlovics: Én arra emlékszem, hogy amikor megalakult a hatos, akkor ugyan függetlennek mondta magát, de amikor a négyek gyzsakuztak, akkor odament hozzájuk árulkodni, hogy a hatok mit csinálnak.

K Tomoceusz 2011.02.16. 13:14:22

@Trevlovics: A 84. napon már nehéz eldönteni kinek nem mondam még el utolsó külvilági élményem . Csodálom azt a játékost , amelyik még szóba tud állni a másikkal . Lesz itt még ide-oda csapódás dögivel és hogy ez élvezhetőbb legyen , villámgyorsan ki kell ejteni Gigit .

Lanois 2011.02.16. 13:15:48

@gidabiga: igen, már én is unom őket. bárcsak gyorsan kipotyognának mind egy hét alatt.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.16. 13:16:17

@Trevlovics: Várjuk ki a végét, a VV4 még nem futott le.

beacska 2011.02.16. 13:17:21

szerintem Gombival az történt, hogy a múlt héten nagyon maga alatt volt, és Olivér ígért neki 4 jelet, és hogy mehet párbajozni, azután haza. Ez az ígéret egy pár napra erőt adott neki, bele is élte már magát. Erre mi történik? Oli kint maradt, ugrott a 4 jel. Mit tegyen? A maradék 4-től könyörögjön jelért? Vagy a Béci-bandától? És mi lenne, ha megjátszaná, hogy haragszik, és kihívná Alekoszt, a legerősebbet, és így tutira kint maradna? Mivel érzékelte, hogy Laci nagyon akarja a köv. párbajnak Bárki-Alekoszt, úgy döntött, meglovagolja ezt a vonalat.
+ már nem tudja kivonni magát a Béci-féle új Villa-béke hangulat alól, de nem is kell, így legalább bejön a számítása.

szerintem

Trevlovics 2011.02.16. 13:17:53

@K.Tomoceusz: na ez például egy jó forgatókönyv szerintem is, béci se családozhatna folyton és jerzsi is önállóbb lehetne.

Trevlovics 2011.02.16. 13:20:10

@lac64: naa, ne rombold már le a gombiról alkotott képemet :) én úgy látom gombi egy nagyon rendes csendes, érző szívű karakter, egészen addig, míg meg nem billen benne valami ( a szakirodalom ezt "spártagörcs"-nek nevezi, vagy fogja nevezni ezután), és ha beleállst a spártagörcs, akkor előadja a dr.Jekyll/Mr. Hyde történetet, csak jóval humorosabb (számomra) formában.

beacska 2011.02.16. 13:20:24

amúgy ez az Olivér tényleg ritka nagy dög volt, hisz jacuzzizni sem hagyta ezeket a szegény Hatokat! a szenya. De jó, hogy elment, mert most aztán lesz jacu, meg szolárium, meg dolcsevita dögivel. hurrá!!

Lanois 2011.02.16. 13:22:42

@Friedmann Juci: A kész átverés sho-t. Nem is tudtad?@K.Tomoceusz: Sajnos Gigi nem mostanában fog kiesni. De a remény hal meg utoljára.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.16. 13:24:30

Sajnos azt kell mondjam, hogy Éva mind gyakrabban hozza elő azt a sötét énemet, amivel magam se szeretnék találkozni egy sikátorban, és valahogy egyre többször jut eszembe az a markáns gondolat, hogy már nem is verbálisan aláznám porrá, hanem addig ütném, amíg mozog.
Igazából borzalmasan szégyenlem magam emiatt, meg nyilván nem is csinálnám meg, de az ominózus svejci kisbicskám egyre többször nyiladozik ki a zsebemben.
Jó a műsor, na!

K Tomoceusz 2011.02.16. 13:24:30

@Trevlovics: Persze,hogy jó lenne.Jerzy végre megtalálna az igaz szerelmet Gombiban.Szandika átmenne Bécihez és rögtön vonzó karakter lenne.A mi Szandikánk már jó Szandika.Alekosz maradék két nője boxmeccsen dönti majd el ki legyen közülük az asszany.

beacska 2011.02.16. 13:25:32

@Lanois: hát igen, szerintem se. sajna, a csatorna bent tartja direkte a konfrontálódás miatt. Most egy Gombi-Alek jön, és majd csak azután egy Anikó-Gigi, v. Éva-Gigi. Attól függ, mit tart a Béci aktuálisnak. Mondjuk sokáig nem tudja húzni, mert ha Alek visszajön (márpedig visszajön), akkor védett lesz, nem marad csak női jelölt-jelölt.

gidabiga 2011.02.16. 13:25:35

@Trevlovics:

spártagörcs :)))

szerintem Giginek mennie kell, de nem Éva ellen, mert akkor az egyik védettséget kap és még nézhetjük egy hónapig.
Alek vigye ki Gigit, ő biztosan kint hagyja, de ki vigye ki Évát, hogy ő is kint maradjon?

Elemer 2011.02.16. 13:26:36

@K.Tomoceusz: én is pont erre gondoltam ma reggel a kocsiban (najó ez elég gáz, de úgyis letagadom). Dramaturgiailag az lenne a legjobb, ha mondjuk kiválasztanák Évát, az vinné Gigit oszt jól kinnhagyná. Ettől Béci is visszavenne kicsit, meg a többiek is elgondolkoznának kicsit.

Szentpeter 2011.02.16. 13:27:44

Jesszus, de sokan vagyunk...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.16. 13:28:26

@beacska:
A többiek eddig is dzsakuztak, csak nem szerepeltek az öf-ben! Ellenben onlány közvetítések alatt láthattuk Bétzét is dzsakuzni, meg a jövő nemzedék agysebészeit is.
Szerkesztői bravúr, hogy így mondjam.

beacska 2011.02.16. 13:28:44

@Elemer: és szerinted Éva kint hagyná Gigit? hááát, én nem vagyok úgy kiakadva rajta, mint itt a többség, de a múltkor trüsszögése nagyon rizikóssá teszi a dolgot. Viszont a zöld kendő jót szokott neki tenni!! ;D

K Tomoceusz 2011.02.16. 13:29:28

@Elemer: Miért lenne baj,hogy erre gondolsz vezetés közben.El tudtam ugrani előled a zebrán nem ?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.16. 13:29:41

@Trevlovics:
Az a kis alsónacis jelenete nekem a retinámra égett! :))))

gidabiga 2011.02.16. 13:29:51

@Elemer:

az nem jó, mert az egyik bent marad minimum még egy hónapig.

Trevlovics 2011.02.16. 13:30:25

@beacska: én azt gondolom, ha éva-gigi párbaj lesz, akkor éva megadja alekosznak amire a jó öreg sterilizátor régóta vár :)

Elemer 2011.02.16. 13:30:36

@LadyCarambole: érdekes nálam pont fordítva van. az elején rettenetesen irritált, most viszont iszonyatosan szórakoztat. egyszerűen elképesztő, hogy mennyire nem hagyja magát, mindent meg tud magyarázni, a dühkitörései közben előadott alázások (ocsadék, okádék, nullinger) pedig mmkk megnevettetnek

Lanois 2011.02.16. 13:31:32

@beacska: Szerintem most Éva kapja majd a legtöbb jelet a tüsszentés miatt. Gombócot meg senki nem veszi igazán komolyan teljesen érthető okokból. És Éva szerintem Erzsikét vinné ki vagy valamelyik másik játékost.

beacska 2011.02.16. 13:32:17

egyébként szerintem (remélem, még nem fejtettem ki) az ellentét csírája onnan ered, hogy voltak a cigiző baglyok és a nemcigiző nappali műszak. És mindig cigi közben vitatódtak meg az események, és bentről úgy látszott, hogy jajjj, mekkora nagy szervezkedés folyik (mondanám, hogy meg befele is, de ez nem igaz, legfeljebb csak a punnyadás-vadul takarítás látszott)

K Tomoceusz 2011.02.16. 13:32:41

@beacska: Éva szerintem is kinthagyná Gigit.Szandika és Anikó is.Ha nem a szavazatok döntenek mégse,akkor pláne.Ezt a testvéresedést meg fogják szüntetni.

-Sarq- 2011.02.16. 13:33:51

Mostani érzésem szerint egy Gombár-Jerzy, vagy Gombár-Alek párbajnak kellene következni, de szerintem Gombár béna ahhoz, hogy lezsírozzon magának egy kiválasztást.

A jelenlegi viszonyokat tekintve a műsorkészítők szempontjából egy Éva vs. Gigi lenne a legnagyobb felhajtással járó párbaj (Bécit és Alekot csak jóval később eresztik majd össze, ha egyáltalán) , de szerintem ennek még nem jött el az ideje.

K Tomoceusz 2011.02.16. 13:34:39

@Lanois: És Éva szerintem Erzsikét vinné ki vagy valamelyik másik játékost.

Nem szerda a kockáztatós napod .

Elemer 2011.02.16. 13:34:44

@beacska: én nem vagyok érzelmileg elkötelezve egyik szereplő felé sem, gigivel sincs semmi bajom, de talán ő a leghalványabb karakter. Jó most mutatott valamit, de ez csak a ritka kivétel, amúgy meg csak vágja a fejeket, meg teszi a hülye megjegyzések, amiktől kivagyok (igen nekem ez a taktikám, neeeeeem ezt csak Viccből mondtam) Éva csinálja a műsort ráadásul ha ő kiesik, szegény Alekosz barátom, testvérem nagyon magára maradna, ami mindannyiunk bioritmusát érzékenyen érintené

-Sarq- 2011.02.16. 13:35:50

@Trevlovics: Sterilizátor és inszeminátor.

lac64 2011.02.16. 13:38:58

@Trevlovics: Nem szeretnék benned semmit sem lerombolni. Nekem a múlt hétig semmi problémám nem volt vele. Az utóbbi két napban volt két olyan jelenet ami nem tetszett. Az egyiken csak nevettem (amikor pattogott a nyugiszobában), a másikon kicsit már hánytam (amikor reggel Béla, majd Erzsi is oltotta Anikót, és úgy érezte, hogy neki is rúgnia kell egyet a delikvensbe)

gibson 2011.02.16. 13:40:43

@beacska: bár a hatok közül nem mindenki szolizik ugye ;)

gibson 2011.02.16. 13:45:21

@Elemer: ugye? Én egyre jobban bírom az Évát! Lelkitársam vagy.

christaylor 2011.02.16. 13:47:48

@gibson: nem, teneked a Pétercsé a főlelkitársad akkor! :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.16. 13:50:10

@Elemer:
Igen, ez is simán benne van, röhögök rajta én is eleget, de van, amikor már áthágja nálam azt a határt, amit még a cinizmusom enged.

gibson 2011.02.16. 13:50:41

@christaylor: őrá mondta valaki, hogy szerinte Ádám az, álnéven, nem? :)
Eddig nem nagyon figyeltem a megjegyzéseit, ezentúl akkor fogom!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.16. 13:56:19

@gibson: Érdemes vissza is olvasnod a hozzászólásaimat.

gibson 2011.02.16. 14:02:25

@Peter_Cs: ha lesz egy kis időm, mindenképp!

beacska 2011.02.16. 14:03:37

@gibson: bocs,szaunát akartam ;D

christaylor 2011.02.16. 14:31:47

@gibson: igen, tényleg ezt mondta valaki rá. de én ezt nem hiszem el, hogy ő lenne az, mert Ádám tegnap szemmel láthatóan nem volt szerelmes Évába.

reKorrekt 2011.02.16. 14:51:55

@gibson: Speciel engem sem zavar az a 3-4 rasszista komment, annál inkább az arra reagáló 30-40...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.16. 14:59:44

ÚristN!
Azért az RTL-nek aztán van bőr a képén! Az utolsó mondat mindent visz! :))))

www.valovilag.hu/cikk/355981

bévé 2011.02.17. 12:21:56

@Lanois: @lac64: nem tudok ennyit képzelni ezek mögé az emberek mögé. jó pár arc sima ösztönlény abban a villában, nem tudok kinézni belőlük napraforgást, taktikát sem, semennyit. legalább is okosat nem. vagyis ha épp azt mondjátok, h ösztönből lapultak, meg jöttek elő most, ok. de semmi szándékos dolog nincs itt. kinyílt a szájuk, ez van. akkor inkább úgy mondom, h eddig úgy érezték vmiért, h nem lehet. most meg úgy érzik, lehet. Béci nagyképű lett kicsit, de ezért miért kell támadni ennyire? végül is megnyerte a villa legerősebbjének tartott ellen a párbajt. így vagy úgy. ők másképp érzékelik a viszonyokat, történéseket, azt ne felejtsük el.
ahogy itt már le is írta vki, nem Béci hagyta kint Olivért, hanem Olivér hagyta bent Bécit a villában. ez szerintem egyértelmű. Bécinek meg vmiért nem.

Szaffi B. 2011.02.17. 14:05:03

@bévé: mert eccerű a lelkem :)

Lanois 2011.02.17. 17:32:43

@bévé: Béci kinevette Anikót. Tehát ő már nem nyerheti meg a versenyt.
süti beállítások módosítása