Hogy volt?

VV4 - 4X61

2011. február 14. 13:45 - Hódos Hajnalka

Felszisszenek, nem Lilut vártam, férjem rápillant a képernyőre, „na, ez a szerencsétlen vászoncseléd holnap is megkapja a magáét”, aztán tovább rendezgeti a Juve zászló redőit, én vihogok, hogyne kapná, a kinyúlt szürke kardigán, körömcipő, halottrózsaszín muszlinsál kombóról a negyvenes reklámháziasszonyok jutnak eszembe, akik karácsony este még leszaladnak egy Rámáért, vagy porból főznek levest, mert a másik olyan lapos lett, „ha levered a zászlóval a szobrot, holnap azzal fogok felmosni, csak szólok”. Ébredezés, a tesók ugrabugrálnak a nappaliban, Olivér egyedül ébred a nyugiban, hát nem a határtalan életöröm jut róla eszembe. Lacinak sem. Jobban vagy? Nem. Kérsz valamit? Nem, tesó, köszönöm. Mindjárt elveszem az ágyneműt az ágyadról. Maradhat ott is felőlem. Csak, hogy le tudjál feküdni. Nem akarok lefeküdni, el akarok húzni a büdös picsába, fordul vissza Olivér a konyhába. Megáll egy pillanatra, átöleli Bécit, megveregeti a vállát. Figyelj, Bécike, bocs a vérszívásokért. Nem akartam. Szerettem volna játszani a játékomat, de egy három hete eltörött bennem valami és már nem bírom. Ezért is választottalak téged. Megpróbálom összeszedni magam a párbajra. Össze fogod szedni magad, tudom.

Béci szerint Olivér nagyon kókadt volt reggel, tényleg így hullámzott a lelke. Nagyon mélyen érintette, hogy a barátnőjétől kapott videót és ez kicsit meg is törte. Olivér csendesen hajtogatja a ruháit a hálóban. Fontos neked most pakolni, basszus? Itt alszanak többen is. Fontos és nem érdekel, hagyjál már Alekosz, leszarom. Gombi és Olivér ölelkeznek a nappaliban, Gombi sír. Örülök, hogy megismertelek, testvér. Én is nagyon Gombika. Kurvára fogsz hiányozni. Te is. Egy ravatalozóban vidámabb a hangulat, mint a Villában. A volt Hatok csipet-csapata ülésezik a hálóban. Laci szerint ezt a csatát nem a Béci nyerte meg, hanem az Olivér vesztette el. Béci meg mond egy olyat, hogy ő így nem szeretne csatába menni. Csak úgy megyek, ha tudom, hogy méltó ellenféllel megyek és az ellenfelet nem szabad lebecsülni. Ha kimegyünk és meglátja a szerelmét, a szeretteit, egy teljesen más Olivér fog visszatérni. Béci csak annyit készült fejben, hogy tudja, mi lesz a bejövetele.

A nyugiszobában a Négyes beszélget, a jelenetről a maffiafilmek jutnak eszembe, mikor a Keresztapa összehívja a családot. Olivér úgy is viselkedik, mint Don Corleone. Figyeljetek, nem akarok arról beszélni, ki mennyire bír vagy nem bír. Nagyon remélem, hogy most már mindenki belátta, hogy kurvára nem akarok ide visszajönni és nem is lenne jó, ha ide visszajönnék. Saját magam alatt vágnám a fejszét a viselkedésemmel, a lelkiállapotommal. Ne akarjatok nekem rosszat. Hát akkor most haza akarsz menni, vagy nem, kérdez rá Alekosz. Ne sarkítsd le ezeket. Nagyon szerettem volna, ha kommunikálunk ma egymással, és nem úgy kelsz fel, hogy elhajtasz a halál faszára. Én most szeretnék tőletek elbúcsúzni. Nélküled nem lesz ugyanaz, mondja Éva. Hát nyilván, bólogat Szandika, Olivér az Olivér.

A Don mond pár jótanácsot Alekosznak. Nagyon király karakter vagy, simán megnyerheted ezt, sőt, jelen esetben úgy vélem, te fogod megnyerni. Van fogalmad a barátságról, de sok esetben nincs. És nekem ne magyarázd meg, hogy neked sakkozó eszed van. Vagy odaállsz valaki mellé, vagy nem, nincs középút. Sokszor elgondolkodtam azon, hogy van-e értelme hozzád visszajönni, mikor, ha gondolsz egyet, ennyi. És odébb dobsz. Ez a nagy büdös helyzet fater. Alekosz a szokásos szemhunyorgatásával nyugtázza az elhangzottakat. Don Olivér megölel mindenkit, Szandikát arra kéri, ne hisztizzen, Anikó megtanult műszempillástul sírni, hogy a könnyek úgy csorogjanak végig az arcán, hogy útjukat a kamera végig követni tudja, ugyanakkor a smink ne mosódjon el, bezzeg én egy szemceruzás tüsszentés után úgy nézek ki, mint egy pandamackó. Barátom, folytatjuk, ahol abbahagytuk, nyújt kezet Alekosz. Várlak kinn. Helyes.

Gigi és Jerzsi csókcsatája következik, Gigi csábosan akar nézni, összehúzott szemmel vizslatja Jerzsit, felemelt kezével T betűt formáz. Tribunus? Gigi forgatja a szemeit. Idő. Tájm. Mi lesz így velünk? Nem tudom. Jerzsire nő még így nem nézett. Meg ahogy előadja magát. Jerzsi mindjárt elővesz valamit és szétcsapja vele Gigit. Gigi megmondja őszintén, nem gondolta volna, hogy ekkor problémát fog neki okozni, hogy nem tud valakivel lefeküdni. Én sem gondoltam volna, hogy nekem ekkor problémát fog okozni ezt nézni. A vad csókcsata a budiban folytatódik a széthajigált vécépapírdarabkák között, ahogy látom, Laci lehet a Villamester mert a csésze ragyog, mint Salamon töke.

A párbajozók levelet kapnak, a levél arról rendelkezik, ki mondja a kortesbeszédeket. Olivér felidegesíti magát, Anikónak Olivért kell segíteni! Ilyen nincs! Ilyen nem létezik! Szóval tudta előre, akkor mi volt az a balhézás a párbajon? Én átadhatom, mert én egy rohadék vagyok, csattan fel Anikó. Kicsit később lohol Olivér után a nyugiba. Elhiheted, hogy én sem voltam erre felkészülve! Nagyon szívesen elmondom, nem erről van szó, csak…Tudom, tudom, tudom! Az legyen benne, hogy én haza akarok menni, rendelkezik Olivér. Igen, egy barátot veszítünk el, de ő a boldogságot kinn találja meg. Ha igazán szeretik Olivért, tudják, hogy mit kell tenni, olvassa Anikó. És ezt nekem kell elmondani! Utállak! Mit éreznél, ha visszajönnék? Akopaliptikus érzéseim lennének, válaszol Alekosz, aztán megpróbálja felszítani Olivérben a harcost. Sokan ünnepelték fejben már Béci visszaérkezését. Nagyon sokan. Ami még nem is biztos, hogy úgy van. Elesettnek láttak, eltemettek és leírtak. Csak azért mert volt egy gyenge pillanatod. Kihasználták a csapdát, amibe te belekerültél. Megvan a lehetőséged, hogy megmutasd, miről is van szó! Nehogymár kárba vesszen ez a három hónap, nehogymár olyan könnyen odaadd magad! Olivér nem válaszol, Gombihoz lép és megöleli. De azért érhetnek még meglepetések!

Micsoda? Miről beszélsz, visít át a nappalin Szandika, gyere ide! Olivér, mi a kócos retkes fasz van? Te nem akarsz visszajönni! De ha vissza szavaznak, visszajövök. Csak mondjak neked valamit? Tudatosan a Bécinek adtam a nyakláncot, hogy őt hozza vissza! Szandika szerint lehet taktikázni, lehet okoskodni, lehet mások idegrendszerével játszani, dehogy a saját érzelmeivel taktikázzon valaki, ahhoz nagyon pengének kell lenni, és Olivér nem volt az. Neki ez a valós érzelme volt, hogy haza akart menni. Anikó kiakad Szandira, mert az Bécinek adta a szerencsehozó nyakláncot. Miért? Mert Olivér nem akar visszajönni, megbolondul, megőrl, szenved, idegbeteg! Visszajönne, két nap és megint izé lenne. Így van, kérdezi a belépő Olivért. Írjuk át a szöveget, kérdezi Anikó? Hát hogy szavazz rám! Azért a végére írd oda. Jerzsi a riportszobában elemez. Olivér a barátom, de csinálta a feszültséget, csinálta másokkal a balhét, mindenkit átejtett, még engem is. Én voltam a buta, hogy mindent elhittem neki. Tényleg, mi van, ha velem is így taktikázott, hogy velem mindig normális, aztán kihasználja a pillanatot és kiejtsen innen. Egyik sírása sem volt hiteles, fakad ki az asztalnál, ezt azért mondd el Béci, hogy nem mindegy hogy azért sír, hogy megnyerjen másokat, vagy…vagy érzelemből, fejezi be a mondatot Béci. Az asztalon gyenge pizzák, azanyátokúristenit!

Olivér a fürdőben elárul egy nagy titkot Alekosznak. Odavágja magát a párbajon, de muszáj hazamennie. Nem mehetek ki úgy, hogy nem méltósággal, de maradjanak ebben a hitben, izguljanak! Kezd a tököm tele lenni a haza akar-e menni Olivér rejtvénnyel. Mi történt a párbaj alatt a Villában? Szandika el akar szaladni, ha a neveket kérdezik. Laci elhűlve állapítja meg, hogy most már tényleg Öböl-háború szindróma van. Éva, aki kurvának öltözött a húszas évekből és ebben a hullaszínű, rettentően előnytelen ruhában úgy néz ki, mint egy rothadó krizantém az első fagyok előtt Béci minden mondatára húdedurvázik és a szája elé kapkodja a kezét. Anikó a szobában bőg, aztán azt hajtogatja, hogy őt még nem alázták meg így soha. Laci kategorikusan kijelenti, hogy ő ehhez képest kutyafasza, hát ez itt a war! Éva őrjöng a szobában Anikónak hányinger, hányás! Rád élezte ki! Hányadék, ocsadék, gusztustalan! Anikó nem akar nevet mondani, aztán mégis. Szandika is mond nevet, aztán ordítva bőg a szobában, Anikó vigasztalja. Itt vagyok, jól csináltad. Olivér a barátod, ő állt melletted, akkor csináltál volna segget a szádból, ha a Bécit mondod! 

A párbaj után az egyik legemlékezetesebb jelenet Szandikáé. Utoljára akkor láttam ilyen teátrális bőgést, mikor évekkel ezelőtt váratlanul meglátogattam a mamámat. Rossz időben érkeztem, ezért kabátban, pisszenés nélkül kellett végig ülnöm a Luszeszítá nyolcezerhétszáznegyvenhatodik részét, ott rikácsolt így egy vén kurva, csak ő nem Olivért kiabált, hanem HozédonPadrafost. Kifejezetten örülök neki, hogy Honthy Hanna már nem láthatta ezt a nagyjelenetet, biztos vagyok benne, hogy azonnal visszavonult volna és letagadja még a Csárdáskirálynőt is. Szandika térdre borulva markolássza a szőnyeget, Olivéééér, jajistenem, mi lesz itt? Mér, mi a lófasz lenne? Olivéééér hol vagy, te geci? Aztán a földön fetreng, így legalább láthatjuk, hogy akkora a segge ebben a lepoárd mintás overallban, mint egy tanyasi lavór. Ne haragudj Bééééci, ne haragudj. Béci átöleli, nem zavar, nem érdekel, így is úgy is szeretlek!

A következőkben a hogyan tovább a téma. Bécinek sosem tetszett a klikkesedés, és most hogy elment az Olivér, reméli, hogy nem lesz ilyen. Éva, Anikó és Szandika a hálóban gyászolnak, tudod, hogy mi három dög csaj milyen erősek tudunk lenni? Harminkilenc százalék, bömböl Szandika, hát ennyit ér az Olivér? Én akkor hány százalékkal fogok innen kimenni, kettő? Nem, Szandi, megvan az esély, hogy téged kivágnak, mint macskát szarni. Szandikából elment egy darab. Anikó sír, odaszaladt az Enikőhöz? Komolyan nem tudom, hogy mit csináljak, ha elébe megyek a dolgoknak, vagy kivárok. Alekosz rágyújt a barátja egészségére egy szivarra. Más stílust fog kapni a Villa. Ez a viselkedés, amit a Béci prezentált, pfffff. Akik eddig szerették, azok is elfordultak tőle. Annyira szánalmas volt. És primitív, vakkant Éva. Szánalmas és primitív. És, mi lesz a következő kiválasztáson, kérdi Éva. Ezt át kell rágni. Éva nem szeretne abba a szituációba kerülni, hogy a Gigi legyen a kihívó és őt hívja ki. De várjál, a Gombi akar menni. Kiviszi Jerzsit és kinn hagyja. Utána nemtom ki jön, mert nem figyeltem. Gombikának valószínűleg elgurult a gyógyszere, mert azért kampányol, hogy ő mehessen párbajozni. Laci lelkes, akkor stratégiázzunk! Rárakod te, a tesód, meg én. Ha Jerzsi rám rakná, akkor oké. Anikót be kéne csapni, ötletel Gombi. Ne csapd be, legyél őszinte, javasolja Laci. Gombi teljesen beleéli magát a harcos szerepébe. Kihívó szeretnél lenni, vagy kihívott? De akkor téged viszlek, fenyegetőzik Gombóc. Te vagy a legerősebb láncszem. Haragudnál rám? Alekosz nem haragszik, azt teszi amit én is tennék, kiröhögi Gombit. Figyelj, ezt az egész ötletet húzd le a vécébe. Szerintem is, csak vigyázz, nehogy rányiss a Gigiékre.

A képeket a valovilag.hu oldalról válogatjuk. 

S-nek puszi, Valentin napra rajzolok neki szívet, egyet meg belerágok a falba!

Címkék: vv4
2653 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fran7 2011.02.14. 20:04:41

Gombinak igaza volt, de részeg felhang elég kétessé tette mondanivalóját.

Traitor General 2011.02.14. 20:04:46

Gombár Úr fekete alsóban miniführerként, hát kemény:-) ja sziasztok:-)

Démétér 2011.02.14. 20:04:47

Laci kőkemény lesz. Az első derékfájásig :)

redhaven 2011.02.14. 20:04:48

gombi bekapott 2csomag sütőport,aztán beugrott a forró olajba.
ni.

mocskosmacska 2011.02.14. 20:05:03

Igazából azért nem sajnálom Évát meg Alekot, mert ők is kihasználták, hogy erősebbek Ildinél és ezért kikészítették. Ettől függetlenül nem tetszetne, hogy most Béci megjátszaná az uralkodót.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 20:05:26

Évától fizikai fájdalmaim támadtak.
Tök mindegy milyen buta Jerzsi vagy Gigi, vagy akárki, a legutolsó alja geciláda ez az alkesz ócska narancs a szememben.

Asszem nem nézem ezt a műsort egyelőre. Legutóbb olivértől kerültem majdnem ilyen súlyos állapotba, de évának sikerült, ami neki nem.

Majd a kommenteket olvasom csak, attól nem kerülök ekkora akopaliszpisbe.

Caprica99 2011.02.14. 20:05:31

Évike előadása gáz volt, de a Béci kláné legalább olyan undorító és agresszív volt!
A kuka Bömbinek is mekkora lett a pofája!

Traitor General 2011.02.14. 20:06:04

eddig azt hittem Szandál a pszicho, de nem! Doktor doktor László az:-) broáf

Hannibal22 2011.02.14. 20:06:20

@MegLepke: Ezt akartam írni:)) Leszel a legfőbb bizalmasom?:) Ez jó öfi volt!

Kekec1 2011.02.14. 20:06:52

@Friedmann Juci: az már csak a hab volt a tortán, akarommondani a nyál a taknyon, vagy nem is tudom, nem akarok lesüllyedni az ők szintjükre szóhasználatban, alapból a vita stílusára gondoltam. szánalmasok, eytőlegyig

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.14. 20:07:03

Már alig várom, hogy Laci a tuja mögül Molotov-koktélt küldjön a Kazalra, miközben gyanutlanul az udvaron cigizik :D

haruka 2011.02.14. 20:07:11

Ez az! mégis nézem ma az élőt!

christaylor 2011.02.14. 20:07:33

canzone, nézheted az éjszakait!

Lilu rendesen meglepődött!

mocskosmacska 2011.02.14. 20:07:36

Igazából a balhé közvetlenül abból robbant ki, hogy Anikó és Éva az ágyban csendesen aludni akaró Jerzyt szidták elég alpár stílusban.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.14. 20:07:40

Lilu megdöbbent, én ilyen Éva előadás után nem.

Lasombra 2011.02.14. 20:07:48

na, nem lesz éjjellátó kamerás maszatolás a szénakazalban. katasztrófa.

Emanuelle 2011.02.14. 20:07:57

A szatyorszemű csak úgy pislogott, amikor Don Béci megállt előtte, szerintem összefosta magát, hogy Béla lenyom neki egyet:-)Megérdemelte volna mellesleg.

genevieve 2011.02.14. 20:08:18

ez az éva minősíthetetlenül viselkedett, a köpésért nem büntetik meg?

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2011.02.14. 20:08:59

Igen, Éva - úgy kezdődött, hogy a Jerzy visszaszólt.

gastro vazze 2011.02.14. 20:09:02

@Lasombra: eddig 2 nőt ütöttem meg, nem vagyok rá büszke és megbántam, de pont ugyanezt adták elő, mint Éva.... utána legalább kussba maradtak:)
@Sin' Dorei: like!

van-e szándék 2011.02.14. 20:09:11

egy ilyen köpésért már az oviban agyonverik az embert

mocskosmacska 2011.02.14. 20:09:13

MIndig vicces, amikor Éva azon filózik valakivel hogy ez meg az idegbeteg és "robbani fog".

Démétér 2011.02.14. 20:09:31

Éva holnap megint rivallgani fog. Mély sóhaj: én ezt nem bírom. Majd itt olvasom.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 20:09:38

sajnálom is, meg nem is hogy kimaradt Alekosz éjjeli nagyjelenete

Éva bazmeg, miért kell azzal jönni, hogy Jerzsi kezdte? akkor az mi volt, amit Anival produkáltatok?

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:09:56

Azért a vér nem válik vízzé. Ha valami probléma van a cigánylány siet a csáládért, a bátyuskája meg megy agresszívkodni és fenyegetőzni. Ha nem a villában vannak ahol nem szabad verekedni esküszöm meg is ütötte volna őket Bécike. Undorító egy társaság :-) Ezzel az egresszív doktor Laci úrral az élen :-D

MegLepke 2011.02.14. 20:09:57

@redhaven: :DDDDDDDDDDDDDDD

@Hannibal22(Tribunus): leszek hát tesó!:)

2011.02.14. 20:10:06

Én idáig nem savaztam ezt az Évát, de ez a viselkedés kicsapta a biztosítékot nálam.
Az az arc, félelmetes volt, szerencsétlen Ádám.....
Lehet, hogy Jerzsi vagy Gombi nem egy lumen, az is lehet, hogy Béci nagyarcú, de ha én lettem volna a helyében ott helyben úgy pofán csapom ezt a ringyót, hogy ott marad.

gibson 2011.02.14. 20:10:09

Fejj, de kinyílt a csipája a sok gerinctelen, gyáva, nulla kis köcsögnek!!!
Laci, Gigi, Erzsy, Gombi, überszánalmas, ahogy itt szervezkednek. Nem mintha Éva nem lett volna az, ezzel a köpködéssel. Béciben is hatalmasat csalódtam, amikor Alekosz békülni ment, és nem állította le a seggrészeg, szánalmas kis buzi Gombit.
Hát ez most eddig undorító, aki azt gondolta, hogy most béke lesz, hogy Olivér elment, az nagyot tévedett.
Remélem, ez csak egy átmeneti állapot, mert ha pár napon belül nem változik meg, akkor tényleg nem nézem tovább ezt a szar.

christaylor 2011.02.14. 20:10:18

@canzone: Jerzsi kezdte, mert tiltakozni mert. ők csak beszélgettek Anival. :)

mocskosmacska 2011.02.14. 20:10:33

@genevieve: Pedig rajtam inkább narancs landoljon, mint köpet.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 20:11:15

@genevieve: De, beküldik Ádámot, aki remélem vagy nem megy be, vagy ha bemegy, agyonkeféli egy drótkefével.

Lasombra 2011.02.14. 20:11:30

@genevieve: ezt a nyomorékot már büntetni sem érdemes. saját személyisége a legnagyobb büntetés neki.

köv szavazáson elbúcsúzunk tőle is. fix, h ő nyeri a legtöbb jelet (mint ahogy eddig mindig, amikor épp nem volt védett, vagy nem volt lezsírozva).
ha van olyan ostoba, hogy Jerzsit viszi ki, akkor tutira megy. ha Lacit, akkor talán szoros lesz.
szerintem

jörgömös 2011.02.14. 20:11:32

@genevieve: biztos megbüntetik, de ma Lilu volt, és ilyen horderejű dolgokat csak Stohl tud elég drámaian bejelenteni.

Caprica99 2011.02.14. 20:11:53

@Emanuelle: nem hiszem, hogy annyira megijedt!
Direkt provokált (Gigit meg az impotens Erzsikét is provokálta, egész odanyomta a fejét), hisz ha bármelyik pofánvágja, azt azonnal ki kell zárni és akkor eggyel kevesebb lesz az ellenség. :D

2011.02.14. 20:12:09

@PeterBlau: persze Éva és Anikó viselkedésével semmi baj nincs, ugye? Én nem vagyok roma, fiú sem, de ha a nővéremmel így viselkedett volna valamelyik kis q..va, szétszedem őket darabokra!

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:12:10

Ez az Éva is egy eléggé undorító nő, sohasem élnék együtt egy ilyennel. Sikerült összeszedni a legszánalmasabb retardált hülyéket, hajrá RTL. A normálisabbja akik viselkedni is tudtak már az elején kiestek, szerintem már örülnek ezt látva, hogy nincsenek ott.

Ancilla 2011.02.14. 20:12:35

@PeterBlau: Béci a hangját sem emelte meg. Légy szíves, ne cigányozz!

MegLepke 2011.02.14. 20:12:37

Én igaz, hogy nő is vagyok, meg apró termetű is, de ha az én húgomat (ami nincs) basztatná egy ilyen köpedelem, akkor én is odamennék és erőteljesen rákérdeznék.

mocskosmacska 2011.02.14. 20:13:01

@PeterBlau: Nekem sem tetszett, ahogy a Ráczok viselkedtek, de Éva tényleg kritikán aluli volt. Alekosz volt az egyetlen, aki próbált kultúráltan viselkedni. De szerintem ő is csak azért, mert felmérte az túlerőt. Az egyedül lévő, szerencsétlen Ildivel szemben a kultúra legkisebb jelét sem mutatta.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 20:13:01

@christaylor: ja bocs, az ego az ilyet nehezen viseli :D
@szellemnyulszellem: ki? Alek v Éva?

Hódos Hajnalka 2011.02.14. 20:13:05

Fú gyerekek, a mait meg kell néznem még egyszer, mert amikor Gombi felugrott az ágyon és a kis gatyijában azt mondta, hogy "és ha én azt mondom, hogy kuss", akkor olyan röhögőgörcsöt kaptam, hogy telesírtam négy papírzsepit.

És még mindig tart, jajajjajjj....

Lanois 2011.02.14. 20:13:06

@Emanuelle: Don Béci:))) ezen röhögtem, de téényleg olyan volt.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:13:14

@beebeer: Dehogy nincsen, mondtam hogy nincsen?
És ha így viselkedsz akkor te is szánalmas vagy öreg. Aki először ütne vagy fenyegetőzik annak nem lehet igaza.

gangesz76 2011.02.14. 20:13:26

Jó estét!

A helyzet az hogy a hangulatom már az online alatt megalapozódott, majd amikor visszaolvastam a távozásom után történteket, még vidámabb lettem, de most az öf és a Ti hozzászólásaitok hatására már hangosan röhögök, köszi mindenkinek!:)

fran7 2011.02.14. 20:13:54

@PeterBlau: Nem állnék bele ebbe a gondolatmenetbe, de jellemző, hogy a végén Béci jobban tudta, mit mondott Éva, mint maga az Éva. Ez nem menti az Évát, de hihetetlen, hogy ezt mennyiszer élte át az ember, aki ott sem volt jobban tudta, mint a ki ott volt az eseményeket. Bár az elme játszik az emberrel, de épp ezért a nem látott és hallott eseményeket nem nagyon kommentálunk.

Traitor General 2011.02.14. 20:14:05

@gibson: nem fog változni..... Egyszerűen ez kezd tényleges katasztrófába fordulni! Tuti, hogy a háborúban ezek a Laci szerű viselkedéssel megvert lények zavarják a húsdarálóba az embereket. Alekosz jól látja, hogy Laci a gáz.....

Lasombra 2011.02.14. 20:14:15

@PeterBlau: nekem nincs húgom, de ha lenne, és lekurvázná egy ilyen senkiházi, akkor nálam max késleltetné a pofánbaszást a villaszabályzat.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.14. 20:14:30

@canzone: Alekre gondoltam, nem láttam az éjjelit.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 20:14:43

Na, a mai összefoglaló után megint csak arra jutottam, hogy egyikük sem érdemli meg a fődíjat.

@mocskosmacska: "Gombi részeg? Nagyon kinyílt a csipája. "

Nemcsak Gombi, hanem szinte mindenki részeg volt. :)

Emanuelle 2011.02.14. 20:15:02

Frankón nem értem ezt az Ádám gyereket.
Egész normális arcnak tűnik, szerintem fiatalabb is Évánál, mi a szart akar ettől a hisztis, ótvar közönséges, alkoholista retardálttól? Ha én pasi lennék ezzel a nővel emberek közé nem mernék menni. legalja.

redhaven 2011.02.14. 20:15:03

most jött: a szeizmográfok rettenet földrengést jeleznek.
ádám szívéről gördült a szikla,hogy nem lesz onlány éjszaka.

Peter Griffin 2011.02.14. 20:15:14

Szerintem kurva jó volt, örülök, hogy már a kis csicskások is vissza mernek támadni ennek a tróger Évának. Még ő cigányozza Béciéket, mikor ez a toporzékolva integetve káromkodás tipikus alja stílus. A köpésről nem is beszélve, biztos beépítettem volna a falba az retkes pofáját.

Pacman 2011.02.14. 20:15:29

Ha Évának az a taktikája, hogy sorban felpofoztatja magát (ezzel a pofonadó kizárva magát a játékból) akkor jó úton halad.

van-e szándék 2011.02.14. 20:15:56

@Emanuelle: biztos szereti, ha kikötik és kurvaanyázzák :)

gastro vazze 2011.02.14. 20:16:29

@PeterBlau: érdekesen láttad ezt a vitát pubikám:D
1. nem jerzsiék kezdték, hanem a szutyok
2. nem ment a bátyusért Gigi, hanem befeküdt oda melléjük és Béci felhergelte magát a történteken
3. előitéletekkel nem kellene nézned ezt a műsort
4. engem nem érdekelt volna az 50milla ebben az esetben (sem), széjjel küldtem volna a katzal fejét, de éjjel a részeg álmában tuti belenyírtam volna a hajába

avato 2011.02.14. 20:16:31

sziasztok, bocs, ha már volt, de: 4. vs. 6. kép itt a mai posztban, Anikónak nem furi a ruhakivágása? Mi az? Ugye nem rendellenesen (és unnaturális ofkorsz) egyik oldalra gyűrte az egészet, azon okból, hogy az egyik válla szabad legyen...?

MegLepke 2011.02.14. 20:16:52

@Lasombra: na, akkor vagyunk így egy páran.:)

forexfelix 2011.02.14. 20:16:58

Na , ezek már nagyon kivannak , egytől egyig. sztem éjjelre a Retek klub nem meri lekapcsolni a villanyt a villába, mert reggelre mind ellógna :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 20:16:59

Amúgy kicsit féltem, hogy Olivér távozása után unalmasabb lesz a műsor. A mai összefoglaló után megnyugodtam. :)

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:17:02

@Ancilla: Én ugyan nem cigányoztam :-)
Csupáőn egy fajta jellegzetes mentalitást emlegettem amelyet nap mint nap van szerencsém látni sajnos :-) Jellegzetes és könnyen felismerhető :-) Fenyegetőzött? Igen. Az Éva is egy bunkó, ez van. És a Laci milyen tahó módon viselkedik? Úgy tűnik direkt balhés alakokat szedtek össze. És nagyon érdekes látni, hogy csupán addig volt ott valami egyensúly amíg az Olivér (akit nem tartok nagyra) bent volt.

christaylor 2011.02.14. 20:17:04

Közvetítsetek nekem majd légy szíves a Fókusz párbajos részéről, mert CSI:New York-ot kell néznem. köszi!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 20:17:13

@szellemnyulszellem: ajánlom a tegnapi poszt éjjeli bejegyzéseit és az azóta belinkelt youtube-os videókat. röviden annyi volt, hogy ráment szokás szerint minden nőre, hozta a szokásos monológokat, nagyon viccesen osztotta Évát - aki olyan satu részeg volt, hogy azt se fogta, mit mond neki -, majd Gigivel beszélgettek a szexualitásról :D

fran7 2011.02.14. 20:17:21

@redhaven: Szerintem ő kérte, ha véletlenül belenézett az adásba, akkor elszállt minden ihlete, ha volt egyáltalán valaha. De gondolom az összefoglalót nem ússza meg.

aaaaaaaaaaaa 2011.02.14. 20:17:40

Ezek a rácék mekkora egy türhő etnikum!
Mikor a dzsidzsi ment árulkodni a tesónak aztán, ment a nagy fejével Évához majdnem mászták át a kerítést a roma tesvírek is.
Balhé van.

Lasombra 2011.02.14. 20:17:48

@fran7: hja, Béci nem volt ott, de az csak egy apró mellékkörülmény, hogy történetesen igaza volt. mert Éva tényleg azt mondta.

Éva az élő és jól dokumentált példa, hogy "gádzsók" is tudnak cigánykodni.

Démétér 2011.02.14. 20:17:49

Eszembe nem jutna a bátyámhoz rohanni, ha bajom van, és nem csak azért, mert nincs bátyám. A férjemhez sem rohanok.

Nem tudnám eldönteni, hogy most ki a gusztustalanabb.

Még Jerzy is, aki amúgy eddig olyan kis helyeske volt... Mi ez a hirtelen oktató-támadó attitűd?

Éva gusztustalan, de ő legalább konzekvens :) Alekosztól körülbelül ezt vártam, szóval ott sincs változás.

Tudom, dögöljek meg, de Béci színésznős beszólására Anikóban bennszakadt a lehellet, és nemigen tudott rá frappáns választ kiötleni. Utólag sem.

Flood 2011.02.14. 20:18:10

@Démétér: Nagy geci vagy, de jót röhögtem :DDDDDD

Caprica99 2011.02.14. 20:18:14

@Ancilla: amúgy ezek nem is emelik a hangjukat, hanem már nyílik is a rúgósbicska és szúrnak!
És hidd el, ez nem csak sztereotipia, tudom mit beszélek.

Trevlovics 2011.02.14. 20:18:27

4 fontos dolog:
évára nincsenek negatív jelzők. elfogytak.

sajnálom, hogy alekoszt belekeverte.

a faszom kivan, hogy ilyen manipulatívan próbálják lacit egy agresszív, veszélyes embernek beállítani. biztos vagyok benne, hogy senkit nem bántana, csak a bentiek magukból indulnak ki, hogy ha ők olyan labilisek, akkor más is az. laca szerintem stabil. néha keményen fogalmaz, de stabil.

éva ahhoz is hülye, hogy észrevegye, hogy ki tudná ejteni vagy bécit vagy gigit. simán el tudja érni, hogy nekimenjenek.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.14. 20:19:04

@gibson:
Pontosan, Oli nélküli békeszigete a villa:)
de jó is így, most aztán bemutatkozott szépen mindegyik, most már véletlenül sem élvezi szimpátiám szikráját egyik sem.
Olivér egy gentlemanus ezekhez képest.
Az összes közül Alekosz maradt ember, meg Szandika, mert szerintem átaludta.

Emanuelle 2011.02.14. 20:19:34

@Caprica99: Szerintem annyira be volt már nyomva, hogy kombináláshoz már nem volt agysejtje. Ez a csaj 40 éves korára egy totál lepukkant presszókban pasikra és felesekre vadászó senki lesz. Ha addig tarkón nem vágja valaki egy szívlapáttal.

Hannibal22 2011.02.14. 20:19:48

Ezek után biztos vagyok benne,hogy Ádámot fizetik! Kizárt,hogy ezt a picsát valaki szereti,az meg,hogy hiányzik is neki,abszurd:)

Lanois 2011.02.14. 20:19:52

@vörös áfonya: Lepke versét nem adtam át, mert túl magas színvonalú volt a villalakók számára.

@vörös áfonya: nem akartam csalódást okozni neked.:)

@christaylor: már alig várom.:)

Lasombra 2011.02.14. 20:20:00

@Bőrfej: heló. már vártunk. a 100. cigányozó különdíjat kap!

Trevlovics 2011.02.14. 20:20:17

@Démétér: szerintem gigi nem védelemért rohant bécihez, csak hogy elújságolja, hogy milyen ideges lett. gigi legyakta volna egyedül is évát, ha nehezen is. béci magánakciója volt a .... hogy mondjam finoman, "ráncba szedés"

Traitor General 2011.02.14. 20:20:20

@redhaven: scrable játékot nyomják:-)

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.14. 20:20:49

@Caprica99: Hogy is írták ma? Gettó-magabiztosság.

aaaaaaaaaaaa 2011.02.14. 20:21:22

@Lasombra: Hát itt mindenki pofánbaszná a másikat de, senki sem jár utána a történteknek soha. Ebből indul mindig a konfliktus.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:21:24

@Lasombra: Akkor neked sincsen igazad. Aki először üt annak nem lehet igaza barátom. Ha mindenki betartaná azt a szabályt, hogy amíg nem ütnek meg addig te sem ütsz, akkor sohasem lenne verekedés. Ha szidnak szidj vissza. Fenyegetőzni sem túl kultúremberhez méltó. És valóban az Éva iszonyatosan paraszt módon viselkedett. De az a reakció amit adtak rá a kistesók, hát szánalmas. Dr. Lázár meg egy vicc az elfojtott agresszivitásával :-D Ebben az emberben akkora kisebbségi komplexus van hogy az hihetetlen.

fran7 2011.02.14. 20:21:37

@Lasombra: Csak tudod ez mindig mentség sokak számára, hogy nem is volt ott. S ezzel lesöprik a másik véleményét. Ami nem mindig jogos.

christaylor 2011.02.14. 20:21:49

@Lanois: a kettőnk beszélgetését? abban nem sok köszönet lesz, mert nem juttattad be a levelet.

van-e szándék 2011.02.14. 20:22:00

@Lasombra: egy szadomazo éjszaka Évával :)

Ancilla 2011.02.14. 20:22:07

@Caprica99: Mi az, hogy "ezek"? Ezt a névmást tárgyak nevének a helyettesítésére szoktuk használni, nem személyekére.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:22:15

@Trevlovics: "béci magánakciója volt a .... hogy mondjam finoman, "ráncba szedés" "

Ráczba szedés :-D

2011.02.14. 20:22:20

@PeterBlau: Igen, szánalmas vagyok és öreg. De tudod vannak olyan helyzetek az életben, ezt vedd biztosra, tudom, mert öreg vagyok és el ne felejtsem szánalmas, szóval vannak olyan helyzetek az életben, vegyük például azt, ha két seggrészeg kurva kiprovokál egy olyan veszekedést, ahol ők minősíthetetlen hangnemben betámadnak, szóval ez nem a "beszéljük meg gyerekek" kategória.
Nem baj ha nem hiszed el, én mint öreg és szánalmas ember még emlékszem, húszéves koromban én is azt hittem, az én seggemből süt a nap.

gibson 2011.02.14. 20:22:24

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: Alekosznak drukkolunk innentől kezdve, és szervezzük a kampányt! :)

@Traitor General: Laci valami elképesztő szánalmas, eddig félt Olivértől, ő, a nagy alfahím? Most meg akkor taktikázzunk, meg "ők vannak négyen, meg mi vagyunk"? Amikor eddig pont az volt a baj, hogy meg vannak osztva? :)

Lasombra 2011.02.14. 20:22:26

@Trevlovics: asszem az a mondás, hogy a "tettlegességre hergelő" személy is megy a lecsóba. bár ez vélelmes. lehet, hogy csak Oli miatt tekintettek el ettől a szabálytól Zsuzsával, de az is lehet, h az nem volt elég egyértelmű.

Friedmann Juci 2011.02.14. 20:22:39

jut eszembe, ádi ma nem látta az összefoglalót, mert gondolom már felkészítok az éjszakára...:D

Démétér 2011.02.14. 20:23:02

@Trevlovics: Lehet, hogy túl tudatos vagyok (illetve ez biztos), de egy kis hugica "jajbátyus-olyancsúnyát-mondtaknekem" jelenetére lehet azt gondolni, hogy bátyus nem indul vért és belet ontani, de szerintem Gigi ennél okosabb.

És én még tegnap dícsérgettem őket, hogy Béci, Jerzy és Gigi többnyire nem őrjöng, nem üvölt, nem hisztérikus, nem neurotikus :) Az utolsó még megmaradt.

redhaven 2011.02.14. 20:23:04

@Traitor General: gombikát köbö annyira lehetett komolyan venni,mint a kiskaksunkat az első kukorékolásaikor.
vehemensebb tyúkoknak ilyentájt támad kedvük leszbizni.

reKorrekt 2011.02.14. 20:23:08

Azért azoknak akik esetleg nem olvasták a tegnap éjjeli közvetítést: Éva, Anikó és Szandál 95% hogy be volt nyugtatózva mikor megjött a piálási engedély. Tehát ők ezért néztek úgy ki ahogy és azért voltak olyan állapotban amilyenben. Ez persze nem mentesít, de ezt a többiek is tudták és azt ki is használták.
Mellesleg az egészet erzsi kezdte azzal hogy a hintában még belerúgott egyet az amúgy is a pincében lévő Anikóra. Érdekes, mert eddig nem pofázott. Biztos Gigi mondta neki hogy nyugodtan erzsi, megvédelek, engem meg a tesóm megvéd, őt meg majd a Laci ha gáz van... Gombiról már szót sem ejtek...

Gyakorlatilag ebből az egészből Alkesz jött ki legjobban, mert kimaradt belőle. Amikor Anikó osztotta erzsit az asztalnál ez a hülye meg a képükbe énekelt közben, hát princeless...

Elhiszem Laciank hogy elhiszi hogy mellettük a 100000 hitgyülis, ezért is külön élvezettel nézem majd meg az arcát mikor kiesik Alkesz ellet.

Caprica99 2011.02.14. 20:23:15

@gastro vazze:
"2. nem ment a bátyusért Gigi, hanem befeküdt oda melléjük és Béci felhergelte magát a történteken..."

Hát dehogynem!
Berohant a nyugiszobába Giguska és elkezdett sóhajtozni, hogy felidegelte magát, mert az Éva..... erre Béluska kirohant, mint Zrínyi!

mocskosmacska 2011.02.14. 20:23:23

Kíváncsi vagyok, hogy szandika most hová fog állni? Kis haszonleső, úgyhogy úgy gondolom, hogy megy Ráczékhoz, de remélem nem lesz igazam, mert jó lenne nézni/olvasni, ahogy halálra szívatják.

forexfelix 2011.02.14. 20:23:50

Azért azt nem tudom végiggondoltátok,-e, hogy ha olyan idegállapotba kerülnétek (most mindegy miért és hogyan) mint Oli volt, párbaj után félig önkívületben, ment haza ,már végre otthagyja az egészet, akkor meg a fókusz különítmény benyomult hozzája kamerástul és végignézte hogy osztja az asszony a bula miatt. HÁt asszem ott már elővettem volna a kisbaltát.

aaaaaaaaaaaa 2011.02.14. 20:24:06

@Lasombra: De igaz neeeeem? Amúgy egy szerkesztet szar az egész, elérte az rtl amit akart mert, nézem én, mi, ti, ők mindenki. Azért nézem én is mert nem tudok mit csinálni ebben a kibaszott hideg időben.

beacska 2011.02.14. 20:24:10

előbb leírom a véleményemet, csak azután olvaslak el titeket.
Tegnap éjjel, amikor közvetítettetek, az vicces volt. Hááát, ez inkább ijesztő. Éva viselkedését nem minősítem, de jól láttam, hogy 4 testépítő férfiember tettleg készült lenyomni 3 lányt és a pókhasú Alekoszt??? hááát, jobban féltem őket, mint amikor Zsófi párbajánál hergelték magukat.

Bocs, Béci fanok, de ez a mentalitás nekem nagyon nem jön be. Ahogy Gigi örült, hogy beküldte a Nagytesót, ahogy Béci keménykedett Évával, ahogy Gombi FENTRŐL ordibált, és taszigálta a tök nyugodt Alekoszt, és amit a Laci lehozott "EZEKRŐL" meg "RÓLUNK"!!!

Hol van Béci álszent dumája a klikkesedés végéről??? Oli elment és elszabadultak a birkák???? hááát, ez hihetetlen!!! Agresszivitás netovábbja! És mindezt 50 kilós nők ellen???

Ejnye-bejnye erős fiúk, de nagylegények lettünk!!!

Emanuelle 2011.02.14. 20:24:25

@mocskosmacska: Alekosz nem kulturált volt, hanem gyáva. Ezen kívül tudja, hogy Olivér nélkül egy senki bent. Valszeg arra is rájött már, hogy a primkó Éva, a hisztérikus szintén erősen alkoholproblémákkal küzdő Anikó és Szandál
nem vetnek rá túl jó fényt. Megmondta Évának is, vagy hozzá vagy Bécihez fog csapódni. Szerintem nem akarja rögtön az elején elszarni a lehetőséget, hogy benyalja magát Bécinél. Egy erős szövetséges még jól jöhet neki.

Lasombra 2011.02.14. 20:24:32

@PeterBlau: ja, hogy addig nem ütünk, amíg nem volt ütés?
tisztelettel érdeklődnék, hogy azzal mi van, hogy addig nem kurvaanyázunk, amíg nem volt kurvaanyázás?
hmmm?

akció-reakció.
sokan csak ebből értenek. Éva pl tipikusan ilyen.

MegLepke 2011.02.14. 20:24:32

@Trevlovics: végre valaki úgy látja Lacit, ahogy én.

@Lanois: <3

Flood 2011.02.14. 20:24:42

Hát lehet, h érzékenyebb vagyok, mint Hombár úr, de én ma eléggé kiábrándultam ebből a műsorból.
Tényleg nem tud 10 ember úgy együtt élni, h ne legyen köztük több veszekedés, mint egy átlagos családban? Az én galamb lelkem nem kívánja ezt nap mint nap nézni, mocskot azt látok eleget enélkül is

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:24:54

@Démétér: "Tudom, dögöljek meg, de Béci színésznős beszólására Anikóban bennszakadt a lehellet, és nemigen tudott rá frappáns választ kiötleni. Utólag sem."

Azért mert ő valóban színésznő, színházban játszik. Szerintem hirtelen azt gondolta, hogy a Béci ezt valahonnan tudja.

Trevlovics 2011.02.14. 20:25:04

én nem érzem hogy láci bármitől vagy bárkitől is félt volna, inkább a békességet szereti, nem szereti a fesztivált. amikor felidegesítik akkor jön ezzel a harcolni szöveggel, de szerintem messze ő a legstabilabb benn. aki azér gondolja, hogy agresszív, mer kommandó meg ilyesmi, gondoljon már bele, hogy pont fordítva van. kurva higgadt ember kell legyen, ha sikeresen csinálta ezt a szakmát.

reKorrekt 2011.02.14. 20:25:05

@mocskosmacska: Ez így nem igaz (hazugság). Miért szidták a nyomorultat? A válaszodtól indult az egész ;)

Kata Marán 2011.02.14. 20:25:15

Ilyen iszonyú, idegroncs , primitív tyúkot, mint az Éva, életemben nem láttam. Ronda, iszákos, ocsmány teremtmény, nem gondoltam volna, hogy Olinak adok igazat, mert büdösszájú pondrónak nevezte.

fran7 2011.02.14. 20:26:04

@reKorrekt: Laci hitgyülis lenne? Szerintem, ha az is, onnan ne nagyon várjon szavazatot.

Ancilla 2011.02.14. 20:26:08

@Bőrfej: Te szó nélkül tűrnéd, ha az édesanyádat vagy a párod édesanyját valaki szidná? Miért baj az, ha Gigi ezt nem tűrte? És sokkal szalonképesebben volt indulatos, mint Éva.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 20:26:10

Ádám ezekben a percekben kapja meg a stábtól a 2 szem xanaxra az egy üveg irsait húzóra. kezei és lábai addig is egy székhez vannak láncolva, és 4 néger testőr őrzi, nehogy elmeneküljön.

Démétér 2011.02.14. 20:26:51

@PeterBlau: Igen, én is tudom. De valahol érdekes volt látni, hogy nem készült fel arra, hogy valaki nem veszi komolyan a drámáját :)

penna 2011.02.14. 20:26:56

Örülök, hogy a köpőcsésze Évát ilyen jól megbüntette a retekklub ezzel a Valentin-napi szerelmes éjszakával... Gratulálok, retekklub!

K Tomoceusz 2011.02.14. 20:27:07

PeterBlau kollega már leírta a lényeget . Szerencse , hogy Gigi csak a bátyját tudta riadóztatni , több rokon nem volt a közelben . Ezek a Ráczok nem gánkák ? Divatosan szólva muhahahaha . Olaszliszkai díszpolgárságot mind a kettőnek .

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:27:22

@Lasombra: Biztos voltam benne, hogy lesz aki nem érti a logikát. Ha senki nem üt elsőnek akkor nem lesz verekedés, érted nem? Ez igaz a kurvaanyázásra is természetesen. Amúgy hol mondtam én, hogy azt szabad? :-D Be tudod idézni? Csak annyit mondtam, hogy ha csak szidnak akkor szidd vissza, de ne üsd meg. Te ebből természetesen azonnal leszűrted, hogy szerintem a kurvaanyázás az helyes :-D

genevieve 2011.02.14. 20:27:23

azért ne állítsuk már be olivért úgy, hogy ő volt itt egymaga az ensz békefenntartó hadteste:-)
biztosan voltak ezelőtt is balhék, csak nem láthattuk.....
és erzsi csak azt mondta el anikónak amit mások is gondoltak, csak nem mondták ki, egy gyönyörű testben, intelligens nő, nagyon-nagy fegyver, nem lehet szétszedni egy kapcsolatot ...és anikó egyrészt ezt tagadja, de másrészt folyamatosan csak nyig, hogy őt hagyta cserben oli....
éva meg pár órával még azelőtt szintén anikót ekézte, utána meg együtt röhögcséltek erzsin...azon, hogy milyen ronda????

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.14. 20:27:28

@Ancilla: Ez a "szitta a zanyám" ez ilyen jolly joker?

emin 2011.02.14. 20:27:28

Hát ennyit Olivér hiányáról, mi lesz most, nem lesz aki a műsort csinálja.
Olivér simán helyettesíthető volt néhány üveg piával.

nattydread88 2011.02.14. 20:28:34

Srácok onnantól, hogy Éva gyakorlatilag leköpte Jerzyt, nincs miről beszélnünk. Még ha igaza is volt Évának.

Hannibal22 2011.02.14. 20:28:38

@canzone: hallod,tesó! Alekosz ezután kezdte szívatni évát,vagy előtte volt?
Mármint azután e,miután felkérte legfőbb bizalmasának?

gastro vazze 2011.02.14. 20:28:39

@Bőrfej: hazudsz már megint, ez jellemző a börfejűekre is, meg a fajtádra is. húzz innen!

aaaaaaaaaaaa 2011.02.14. 20:28:51

@Ancilla: Be volt baszva mint villa a ganéba, én már ilyeneken csak röhögök. Fiatal vagy még majd, átalakulsz...

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:29:13

@Lasombra: "akció-reakció.
sokan csak ebből értenek. Éva pl tipikusan ilyen. "

Jól értem, hogy te simán pofánvágnál egy nőt? :-D

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.14. 20:29:16

@penna: Már az Albert Einstein Bizottság is megmondta, köpni kell.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 20:29:59

@Hannibal22(Tribunus): előtte volt az osztás. a gigis beszélgetés után volt balhé, akkor le is állt a közvetítés

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 20:30:06

@beacska: Bocs, de nem hiszem, hogy azért mert fiúk, vagy mert nincs pókhasuk, eltűrhetnek bármit egy nőtől. Legyen az lelakott vagy cépségkirálynőjelöltke.

aaaaaaaaaaaa 2011.02.14. 20:30:34

@gastro vazze: De gáz most írtam át a nickem és már skinhead vagyok! Szánalmas emberek vagytok, majd felnőtök! Csók!

Lanois 2011.02.14. 20:30:40

@christaylor: nem baj, azért örülök.

@MegLepke: jajj ezt nem tudom mit jelent..."<3" ?

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:30:42

@nattydread88: "Srácok onnantól, hogy Éva gyakorlatilag leköpte Jerzyt,"

Borzalmas egy nő. Rikácsol, köpköd, agresszív. Hogy tud ezzel a nővel együtt élni a párja?

gastro vazze 2011.02.14. 20:30:50

@Caprica99: nem azt mondta pubikám, hogy jajj Béci menj és intézd el az Évát, komolyan nem ugyanazt láttad? Te is előitélettel nézed?

Hannibal22 2011.02.14. 20:31:13

@canzone: köszi,tudtam,hogy rád lehet számítani:)

tjunior 2011.02.14. 20:31:19

Hát az nem semmi hogy Alekosz a legnormálisabb az egész VVben, egy nyolcosztályos bolond, de legalább ártalmatlan.
Ezt már nem lehet elmondani pl. Laciról a úgy viselkedik mint egy vietnámi veterán aki egy vagon pszihózist hozott haza, fáj a háta mer sérve van, persze, tutti csípőn lőtték vagy valami... :D
Béla egy arcoskodó műgengszter
Jerzyhez képest Alekosz egy géniusz, nem Jerzy sötét, hanem a sötétség Jerzy.
Gombócka egy jelegtelen és jellemtelen senki.
Éva...hagyjuk
Szandi, Anikó...úristen, egy szélkakas is beleszédülne.
Gigi...mit várjunk egy pornóstól? kb ezt.

Traitor General 2011.02.14. 20:31:23

@redhaven: mekkora vicc volt Gombár Úr keménykedve, mint agy bepipázott eunuch:-D (elnézést)
@gibson: Szánalams ez az egész, nincs aki helyrerakja az embereket, hozzáteszem ,nem Olivért hiányolom.

Kész vége. Alekosz a legnormálisabb, ennyi

van-e szándék 2011.02.14. 20:31:31

@szellemnyulszellem: meg hogy "nem bírom a gyűrődést" :)

Lasombra 2011.02.14. 20:31:33

@Bőrfej: az igaz, hogy cigányok. senki nem is tagadja. csak nekem nem szimpi, hogy sokan mindent ebből vezetnek le.
- azért nem szavazunk rájuk, mert cigók
- biztos a rajok dobtak rá sms-eket a putriból, azért jutott vissza (megj. Kristóf ellen is billegett a léc Olinak, pedig ott nem voltak rajok)
- biztos megbicskázta volna kint, mert cigány
- biztos elbassza csak a pénzt, mert cigány
stb.

nem te mondtad ezeket, de REAL hsz-ek korábbról Velvetről meg innét.

coming-outolok, és bevallom, hogy _általában_ én sem szeretem a cigányokat, és mondjuk a 28-as villingerrel nem szívesen közlekedek este, vagy a Hős utcába se mennék be, ha nem muszáj. DE... nem általánosítok, és a bentieket nem a többi suttyó alapján ítélem meg.
(pl. ha engem Éva alapján ítélnének meg a romák, kínaiak, norvégok stb. eléggé kikérném magamnak.)

nekem tényleg csak ennyi bajom van.
bocs tényleg nem akarok rád szállni, és általában talán még igazad is van. de itt most a VV-ről van szó.

Caprica99 2011.02.14. 20:31:34

@Ancilla: mi az, nyelvtanórát tartasz itt nekem?
Számomra ezek "ezek"!

gastro vazze 2011.02.14. 20:31:46

@Bőrfej: nomen est omen! gondolom seggfejről írtad át..

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:31:55

@Ancilla: Egyébként szerintem meg nem kurva anyázott, én úgy hallottam, hogy csak annyit mondott a Jerzsinek, hogy olyan mint az anyja. Rosszul hallottam?

John May R 2011.02.14. 20:32:03

Sziasztok!

A mai műsor utáni véleményem pár emberről:

Béci valóban kissé elbizakodott lett és mondott egy-két olyat, ami már számomra nem védhető és ha ezen az úton megy tovább, valószínű nem fogom sokáig kedvelni.

De perpillanat még mindig szimpatikusabb, mint Anikó, aki az Olivérrel való liezonja előtt a kedvencem volt. Nyűglődik, sír, sajnáltatja magát, azokkal az emberekkel vigasztaltatja magát, akikből egy hónapja hű, de nagyon elege volt. Az után az Olivér után vágyódik és siránkozik, akit kb. egy hónapja úgy lehordott a kétszínűsége miatt az igazmondó hintában, hogy az volt a beszédtéma két napig. Szóval ez a kislányos viselkedés, szelektív memóriával nagyon nem jön be.

Éva. Hát, aki eljut odáig, hogy leköpjön egy embert, egy ilyen viszonylag ártalmatlan szituban, még ha részeg is volt, nos ezt az embert utána nem sokra tudom tartani.

Lasombra 2011.02.14. 20:32:06

@PeterBlau: még nem volt rá precedens. de Évát sanszos.

aaaaaaaaaaaa 2011.02.14. 20:32:19

@beacska: Így van! Hajrá JOBBIK!!!

Trevlovics 2011.02.14. 20:32:26

erről a buliról nagyon kéne egy igazmondó hintás performansz. pl éva a hintázó bécinek: amikor berontottál, ha visszapofázok, megütöttél volna?

én is kíváncsi lennék rá

gibson 2011.02.14. 20:32:27

@Ancilla: én, ha valaki azt mondja nekem, egy vitában, hogy "a kurva anyádat", nem esem neki késsel a torkának, igen. Tipikusan ...... viselkedés az ilyen beszólásra így reagálni. (Nem írom le, mire gondolom, mert nem akarok uszítani, vagy ilyesmi, de gondolom, érted)

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:32:28

Csodálkoztam is, hogy ezek ismerik egymást? Honnan tudja milyen a másiknak az anyja?

Kekec1 2011.02.14. 20:32:57

@Friedmann Juci: telenyomatták xanax al meg viagrával...

Amúgy kitaláltam a lény (igaza van annak aki előbb írta, hogy elfogytak a jelzők) méltó büntetését: hangszal-átvágás, ne tudjon visszapofázni, ketrecbe vele (köpésállóba) és aztán hajrá, beolvasni neki az összes itteni rá vonatkozó kommentet...

Lasombra 2011.02.14. 20:33:46

@PeterBlau: ha már szövegértés meg linkelés. cserébe légy má bátyám, és kopizd be azt a részt, ahol én azt mondom, hogy szerinted a kurvaanyázás helyes! köszi. :)

csak a logikád ellentmondására akartam rávilágítani.

Kata Marán 2011.02.14. 20:34:07

Az egész este zokogó Anikó milyen kéjesen röhögött Éva kirohanásán. Persze a száját eltakarta a paplannal. Jóérzésű liba.

mocskosmacska 2011.02.14. 20:34:44

Laci: "Mindegy, hogy ki nyeri meg közülünk, csak közülünk nyerje meg!" Tiszta RAmbo19, mindegy, ha meghalunk, mindegy ki hal meg, de egyvalaki éljen, hogy beteljesíthesse a küldetést.

2011.02.14. 20:34:57

@Hódos Hajnalka: én mindig mondtam, Gombiban még rengeteg van!
Remélem a köv. összefoglalóban azért Éva szétesett arcáról egy közelit betesztek... Legszívesebben beküldeném neki.

MegLepke 2011.02.14. 20:35:02

@Lanois: ez egy szív volt. a válaszodért.

Emanuelle 2011.02.14. 20:35:05

Aszongya Oli a Fókuszban: Mi vagyunk az első pár, akik együttmaradtak a VV után.
Azéé erre én még inkább nem vennék mérget.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 20:35:07

@K.Tomoceusz: És? Miköze van a vv-nak a 'milettvolnaha'-hoz? Ez egy sóműsor, én például leszarom ki és mi volt előtte, vagy mi lesz utána. Én azt látom, amit nézek. Nem érdekel ki cigány, vagy zsidó, hím- vagy nősténykurva. A villabeli ciselkedés alapján formálok véleményt. És ítélkezek.

Traitor General 2011.02.14. 20:35:09

nem unjátok még ezt a cigányozást????????????????

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:36:22

@Lasombra: Én nem hiszem, hogy szükség lenne erre. Volt már hasonló helyzet több is. Elég volt felállnom és hamar csend lett. :-)
Én nem szeretnék megütni soha senkit, nem csak nőt nem, hanem férfit sem. Eddig még sikerült mindent szóban elintézni. Mondjuk nem vagyok egy kis darab, nem tudom ennek mennyi szerepe van.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 20:36:27

@Emanuelle: Nem, ebben szerintem sincs igaza. Asszem a VV2-ben volt egy Elvis nevű villalakó. Ő vele volt egy interjú nemrég, és akkor mondta, hogy neki most is ugyanaz a barátnője, mint amikor beköltözött a villába.

Hódos Hajnalka 2011.02.14. 20:37:14

Ugye nem süllyedünk le Éva szintjére?

mocskosmacska 2011.02.14. 20:37:23

@reKorrekt: Miért szídták? 8-kor fekszik a gyerek, onnantól kezdve nézem. Mi miatt szidták? Akkor ássunk le az alapokig.

Traitor General 2011.02.14. 20:37:45

@Démétér: a szar embert nem a bőrszín determinálja, ennyi.......

Lasombra 2011.02.14. 20:38:02

@PeterBlau: ja bocs, akkor nem szóltam. nem akartalak felhúzni. :)
písz

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:38:26

@Lasombra: "tisztelettel érdeklődnék, hogy azzal mi van, hogy addig nem kurvaanyázunk, amíg nem volt kurvaanyázás?
hmmm?"

Ez itt nem arra utal mintha én esetleg azt gondolnám? Ha nem akkor bocs.

Tytonia 2011.02.14. 20:38:34

Fókusz:
Oli szerint ők az első pár, akik együtt maradtak a vv után. A vv létet önismereti tanfolyamhoz hasonlította. A stúdióban Eni nagyon feszült volt, különösen az Anikóról szóló felvételeknél.
A stúdióban percről percre nagyobb volt a feszültség. A 2 szurkolótábor sportszerűtlenül hergelte egymást. Eni elsírta magát, nem bírta a feszültséget.
Oli másképp csinálná már a lányokkal a benti kapcsolatait, úgy érzi becsülettel helytállt az elmúlt hetekben, édesapja is büszke rá. Ennyi.

Lasombra 2011.02.14. 20:38:49

@Kóczy: Gina-Kristóf? szintén zenész. pedig ott Ginának nem kisebb kísértéssel kellett megküzdenie, mint Alekosz!!! :)

Démétér 2011.02.14. 20:39:08

@PeterBlau: Én meg nő vagyok. 164 centi. Még nem fordult elő - pedig átéltem pár helyzetet - hogy fel kellett volna emelnem a hangom. Nagyon jól tud jönni, ha az ember higgadt, és tud beszélni.

aaaaaaaaaaaa 2011.02.14. 20:39:21

@Lasombra: Igazad van de, mi csak az rtl által beállított, feltüntetett, torzított karaktereket látjuk. Lehet ha élőben néznénk az egészet 2 nap után megváltozna a nézetünk mindenkiről. Cigózást befejeztem.

penna 2011.02.14. 20:39:32

@Démétér:
Én is!!!!!!!!!! Sőt, nemcsak unom, hanem utálom is, de végtelenül ezt a hangnemet és szánalmas mondanivaló készletet.
Sajnos, lassan már nemcsak az időnként felbukkanó hülye trollok, hanem a szakmányban cigányozó kommentek miatt sem jó idejönni. Vigyorgás, feltöltődés helyett csak szar kedvem lesz. Akkor meg minek??

Lasombra 2011.02.14. 20:39:36

@PeterBlau: nem, ez mint fentebb írtam, csak analógia volt az először ütésre. np.

Caprica99 2011.02.14. 20:39:41

@gastro vazze:
"...nem azt mondta pubikám, hogy jajj Béci menj és intézd el az Évát, komolyan nem ugyanazt láttad?..."

Szerintem nálad a zavar, saját magadnak mondasz ellent!

Idézem, TE mit írtál és én mire válaszoltam:

"2. nem ment a bátyusért Gigi, hanem befeküdt oda melléjük és Béci felhergelte magát a történteken"

Megvan?
Erre írtam, hogy dehogynem, rohant be panaszkodni bátyushoz!

MunkáSör 2011.02.14. 20:39:45

Az Anikóhoz képest az Olivér egyenes ember, a Gombi meg a kitartás és lelkierő szobra.

vigyen már be valaki egy tál tojást, akkor beleszeret abba oszt nyugi lesz.

Emanuelle 2011.02.14. 20:39:45

@tjunior: Nem Jerzsi sötét, hanem a sötétség Jerzsi:-) Basszus, annyira röhögtem, hogy majdnem letüdőztem a popkornt:-)))

redhaven 2011.02.14. 20:40:06

@Traitor General: én majdnem befostam ettől a keménységtől:-)))))

gidabiga 2011.02.14. 20:40:09

@Traitor General:

bepipázott eunuch :D

hogy ezt is megértük, hogy Alekosz a legnormálisabb :D
az alkohol bizony sok mindent kihoz mindenkiből :D

Trevlovics 2011.02.14. 20:40:16

@Hódos Hajnalka: az online-t nézzed, ha teheted, gombitól két nap óta be lehet szarni a röhögéstől, ezért könyörgök, hogy ne alekosz-gombi párbaj legyen :)

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:40:21

@Lasombra: Áááá, ahhoz sok kellene. Ha velem csinálja ezt az éva kb. annyit röhögtem volna a pörgésén mint a Jerzsi :-D Nem is értem a Bécike minek indult neki rendet rakni. Egy ilyen sík ideg nő pörgése inkább szórakoztató. Mondjuk az a köpés már elgondolkodtatna, hogy van e helye a közelemben ennek az embernek.

Traitor General 2011.02.14. 20:40:59

@genevieve: szia édes:-)
én már levettem Bécit:-D

redhaven 2011.02.14. 20:41:05

@Traitor General: az az igazi szőrén ülöm a vadlovat is típus:-))))

gastro vazze 2011.02.14. 20:41:38

@PeterBlau: igen mert lepiásozta Erzsi...gondolom Erzsi anyja alkoholista lehet és erről tudnak ott bent, szóval ez nem volt szép válasz Évától, a köpés meg még itt a tv előtt is felidegelt... francnak nézem ezt...?!

MegLepke 2011.02.14. 20:41:51

@Hódos Hajnalka: virtuálisan még nem lehet köpni. Vagy csak én nem tudok róla.:D

Az igazi Vaszilíj Zajcev 2011.02.14. 20:41:58

Hát, apám, megáll az ész. Na végre csak kibújt a valódi én Béciből, jErzsiből, gigi művésznőből, zsírdisznó álkatonából, és gombár ellából... Amit ámokfutottak Béci visszatérése után, az valami döbbenetes.

Malac lászló, hitről, becsületről, hűségről beszél, holott olyan gyűlölettel akarja levadászni a másik csapat tagjait, hogy az már orvosért kiált.

Lasombra 2011.02.14. 20:42:19

@MunkáSör: ott a tuja! direkt Anikónak nyírják. már emlegette. :)

gidabiga 2011.02.14. 20:42:27

@Traitor General:

egyébként érdemes megnézni?
most nem tudtam itt lenni az öf alatt, csak átfutottam a hsz-eket, mi volt ez a majdnem verekeds balhé?

mocskosmacska 2011.02.14. 20:42:33

@PeterBlau: Igen, ezt mondta, de valami bulvárlapban azt olvastam, hgoy Jerzy intézetben nőtt fel, mert az anyja eldobta. Ezek után ilyet mondani valakinek, hgoy olyan vagy, mint anyád szerintem felér egy kurva anyázással.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 20:42:34

@Traitor General: Nekem elég, ha a blahán beközelít három hómíí és megbeszélem velük, hogy nem, nincs cigim és moziba se akarok menni.
Én örülök, annak, hogy Béla pl kitart a cigiabbahagyás mellett, tökre irigylem, én spec leszarnám, hogy kampánykép lehessek.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 20:42:35

@Emanuelle: ez 1 együtt töltött nap után meri kijelenteni? :D

Tytonia 2011.02.14. 20:42:44

@szellemnyulszellem: konkrétan nem említették. annyit mondtak, hogy a moderátoroknak (vagy ilyesmiknek) a szünetekben csitítgatni kellett mindkét tábort, különösen pl. az Anis jeleneteknél (ahol már Eni tesója sem engedte, hogy őket fotózzák). Aztán Buci nagyon komolyan belemotyogta a kamerába, hogy ilyen párbaj még nem volt.

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 20:43:09

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

Totálisan megértelek, és hasonló nézeteket vallok. Már megint besokalltam.

Sok semmirekellő nullagyula és gyuláné veszekednek, mint a piacikofák....:(

van-e szándék 2011.02.14. 20:43:14

@gidabiga: Alek sskk nem felejti el a célt, hogy miért van ott.. és a cél nem az, hogy ki üt először :)

Traitor General 2011.02.14. 20:43:49

@redhaven: @gidabiga: gyerekek, most őszintén.. Mr. Bean hitelesebb lenne Predatorként, mint a gombi gyerek megmondó emberként,

genevieve 2011.02.14. 20:44:02

@Traitor General: igenis:-)

akkor keresek majd valami mást:-)

gastro vazze 2011.02.14. 20:44:40

@Caprica99: panaszkodni, de nem küldte be, hogy intézze el a dolgot. Az Béci magánakciója volt! Szövegértés hiánya: ez sajnos a mai oktatás mellékterméke:S

christaylor 2011.02.14. 20:44:58

@Lanois: Balázskám,akkor én,mint volt Villanővér,megkérlek,hogy fáradj be az irodámba elbeszélgetésre! :)

K Tomoceusz 2011.02.14. 20:45:23

@Sin' Dorei: Nézed a műsor , véleményt formálsz , ez remek . Gigi többször említette már , ez meg az felnőtt férfi(nő) meg tudja védeni magát . Ha vele történik valami , akkor majd bratyó intézkedik .
Félreértés ne essék . Undorodom , mind a két Rácztól , de cigányozni nem állandó szokásom . Már az első bejegyzésem témája is az volt(dec közepe) , hogy a testvérpár egyik tagjának gyorsan ki kéne esnie . Gigi védje meg magát egyedül . Vagy Béci .

gastro vazze 2011.02.14. 20:45:40

@Traitor General: igen, de Gombinak állitólag faszagyerek az éjszakában a bátyja, gondolom onnan leste, és knt, ha előadja, nem merik megverni érte... Mindentől függetlenül igaza volt..

MunkáSör 2011.02.14. 20:46:43

@Lasombra:

én soha nem ütöttem meg nőt de az Anit már elvertem volna.irritál ez a hiszti, mé nem pippantotta le amig bent volt, vagy menjen ki és játsza le az Enikővel.

vagy üljön rá a tujára.:)

az meg nevetséges h itt azt érzi h mindenki őt bántja.
minek kell rámenni egy párkapcsolatos emberre (és viszont mert az Olivér is egy hulladék)?

genevieve 2011.02.14. 20:46:48

@genevieve: mármint saját avatart:-)

gidabiga 2011.02.14. 20:46:49

@Traitor General:

Mr. Bean mindenben hiteles :D
még szakácsként is, karácsonykor :)

@van-e szándék:

szerintem ő akkor is bent marad, miután kiesett :)
majd nem érti és visszamegy :)

Emanuelle 2011.02.14. 20:46:56

Egyszer csinálhatnának egy VV speciált a korábbi villakókkal:
Most ők jutnak eszembe:
"fingik-böfög" Oki
"rúgtam-már-szájba-nőt" Indián
Zsoltika
Kismocsok és Rita
A sloziban Frenkit lepippantó Katka

Frankó kis műsor lenne

Traitor General 2011.02.14. 20:47:24

@genevieve: jaj!!!! nem azért mondatm:-) csak jeleztem!!! Kérlek ne értsd félre:-)
@K.Tomoceusz: gigi max Erzsébettől tudja megvédeni magát, s ahogy látható elég nagy sikerrel:-)

Lasombra 2011.02.14. 20:47:25

egyébként meg válságba kerültem totálisan.
eddig Anikó fan voltam, de fogynak az elemeim. be kéne mennem hozzá feltöltődni, mert egy kis szeretethiányra vágyom. a kockáslapos Jani is valójában én voltam. :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 20:48:03

@christaylor:

micsodamicsodamicsoda,hovamegyabalázs????
dehát ő engem szeret!!!:D

reKorrekt 2011.02.14. 20:48:41

@PeterBlau: Jól hallottad. Legalábbis én is csak ennyit hallottam.

mazon - kóchenger 2011.02.14. 20:48:56

Mi a retkes, büdös, kóchengeres fasz történik bent a villában? Kiment telivér és már előjött mindenkiből faszagyerek. Laci közveszélyes, béluska kemény lett. Most már remélem belátják páran, hogy meg lettek vezetve a jógyerekvagyok szöveggel. Na ez az igazi sunyiság, nem telivér hülyeségei.

Lasombra 2011.02.14. 20:49:01

@MunkáSör: ugyehogy? hánem? de. jóbeszész mitiszó! én is eszondom. :)
pedig én papíron Ani-fan vagyok/voltam vagy mi.

van-e szándék 2011.02.14. 20:49:17

@gidabiga: :DDD hallodhülyevagy!!imádlak :))

gastro vazze 2011.02.14. 20:49:20

@szellemnyulszellem: "szittya az anyámot" olvastam, görgetve a sorokat :DDDD

Caprica99 2011.02.14. 20:49:30

@gastro vazze: sztem nálad gond a szövegértés!
Senki nem mondta (én legalábbis nem), hogy beküldte a bátyust, csak - most már harmadszor ismétlem - azt írtam, hogy de igen, bement a nyugiba panaszkodni az Évára, mert te azt írtad, hogy nem ment be!
Pont...

genevieve 2011.02.14. 20:49:34

azért az egészben szandika volt ma a legaranyosabb és őszinte:-)
csak azt nem tudom miért feküdt le kint a hidegben?

és azt sem, hogy az állítólagos barátai miért nem törődtek vele?
lehet el voltak foglalva a szarkeveréssel és piálással?

mocskosmacska 2011.02.14. 20:49:34

@Bőrfej: Valszeg sok vélemény megváltozna, ha bármelyik vv lakó a szomszédunk lenne.

gibson 2011.02.14. 20:50:03

@Lasombra: én azt hittem, hogy Jani Flood volt :D

redhaven 2011.02.14. 20:50:11

ménem ketymetyütyüznek inkább?????
kűggyetek be!!!!
régen köhécseltem,de a részletekre még emléxem.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.14. 20:50:16

@gastro vazze: Akkor elmosódva tudok én is vicceset mondani. :)

beacska 2011.02.14. 20:50:19

@szellemnyulszellem: a kilenckerben nevelkedtem, soha sem értettem ezt az anyázás dolgot. Mások ölre mennek, egy szófordulatért (bár én pölö a qurva szót nem is hallottam). Na és?

ki meri nekem ezt a szemembe mondani??? :DDD meglátjátok, hogy nem fejelek le senkit. Nagy az önuralmam ;DD

MunkáSör 2011.02.14. 20:50:33

@van-e szándék:

csatlakozom.
akik tudják h miért vannak bent az az Alekosz és a Béci.ők is tolják messze a legjobban.

gibson 2011.02.14. 20:50:41

@Traitor General:
"gigi max Erzsébettől tudja megvédeni magát, s ahogy látható elég nagy sikerrel"
:)))))

Tytonia 2011.02.14. 20:51:27

@szellemnyulszellem: hát Lilut nem nagyon mutatták ebben a riportban.

Traitor General 2011.02.14. 20:51:39

@gastro vazze: tudod, aki 3 napja bőgött, mint egy gyerek, dobálta a mackót, mint egy gyerek, utána elég érdekes, hogy fekete fecskében, kikiálltja a proletárdiktatúrát:-)

gidabiga 2011.02.14. 20:52:00

@Traitor General:

akkor majd megnézem :D
valami tényleg történhetett, ha Laciról olyan kemény véleményed volt :)

czippie1 2011.02.14. 20:52:09

Döbbenetes, hogy lehullt a lepel a Rácz-ok arcáról, most mutatják meg, hogy milyenek is valójában. A takarítós, főzőcskézős jótestvérek kezdik magukat adni.Béci már a párbajon szemétkedett, nem akarom azt látni, hogy ők dirigálnak. Gombi és Jezy szánalmasak, Laci beteg elme. Sajnálom, hogy Éva helyzetekben így elveszti az önkontrollt. Attól féltem, valaki megüt valakit. Szerintem a köpést büntetni fogják. Csúnya volt.

Lasombra 2011.02.14. 20:52:13

@mocskosmacska: hát... ha választanom kéne Baukó Éva és Kolompár Megatron között, erősen elgondolkodnék a kettesen. :)

Lanois 2011.02.14. 20:52:16

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Hogyne tudna 10 ember kevesebb veszekedéssel is együtt élni. De ez a műsor arról szól, hogy egyre jobban baszogatják egymást, amíg csak egy marad. A hatvanakárhányadik adás után már nem kéne hatvanadszorra is meglepődni ezen. Aztán majd a végén a nyertes felteheti magának a kérdést: itt az óra a karomon...megérte?

MunkáSör 2011.02.14. 20:52:44

@Lasombra:

én eddig nem is kommenteltem ide, bár az első résztől olvasom.

de ma, érted 10 óra meló, stb majd szétesek, na mondom lessük meg a pöri mellé ha már MÁS NINCS.
erre ez szerelempáfránygyüjtő annyit sir h elmossa a vacsim.morcos is lettem rendesen.

(sört kérek.:D)

Traitor General 2011.02.14. 20:53:27

@gibson: mmkk az általam vélt igazságot írom le:-D

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 20:54:14

@mocskosmacska: Na hát akkor mégsem kurvaanyázott az Éva. Akkor a gigike mit csinálta a fesztivált, miért mondta azt a Bécikének, hogy szidta az anyját a Jerzsinek? Ez ilyen olaszliszka mentalitás.

beacska 2011.02.14. 20:54:22

@Sin' Dorei: tudod, az én fiam 5.-ben fültövön vágta az egyik osztálytársát, és eleredt a vére. Én azt mondtam neki: nnna, most már tudod, SOKKAL erősebb vagy náluk (azóta ez csak nőtt, 8 éve vízilabdázik, kegyetlen ereje van), TILOS fitogtatnod és visszaélned vele! És igen, megtapasztalta milyen ereje van, és tudtommal, azóta nem is él vele!

igen, különbséget kell tenni egy 70 kilós pasi és egy 50 kilós nő közt!!!

Trevlovics 2011.02.14. 20:54:29

@mazon - kóchenger: te, most tényleg, egyrészt ne haragudj, de olyan vagy, mint a hipochonder, most ilyen betegségem van, most olyan stb... előbb-utóbb bejön, ugye? ha máskor nem akkor mindennek a végén biztos igazad lesz :) másrészt, nem tudom mi volt ebben a sunyiság, eddig is hangoztatta hogy a családja az szent meg mindet, azt védi mindenáron. ez nem sunyiság volt, ezt eddig is lehetett tudni róla. nem akarom bécit védeni, mert nagyon unszimpatizálok azzal a felesleges és túlzó erőfitogtatással amit tett, de amit mondsz, az meg szerintem butaság.

christaylor 2011.02.14. 20:54:35

@Lotyó Bridzsida: attól még szerethet téged,hogy én elbeszélgetek vele arról,hogy miért nem tette azt,mai a kötelessége volt,hogy bejuttassa a levelet a villába. utána visszakapod. :)

gidabiga 2011.02.14. 20:54:39

@Traitor General:

már a fekete fecske miatt is megnézem :D

úgy látom, nem kis indulatokat szabadított fel ez a ma esti öf :D

Stipistopi 2011.02.14. 20:54:40

"...kabátban, pisszenés nélkül kellett végig ülnöm a Luszeszítá nyolcezerhétszáznegyvenhatodik részét, ott rikácsolt így egy vén kurva, csak ő nem Olivért kiabált, hanem HozédonPadrafost. Kifejezetten örülök neki, hogy Honthy Hanna már nem láthatta ezt a nagyjelenetet, biztos vagyok benne, hogy azonnal visszavonult volna és letagadja még a Csárdáskirálynőt is. Szandika térdre borulva markolássza a szőnyeget, Olivéééér, jajistenem, mi lesz itt? Mér, mi a lófasz lenne? Olivéééér hol vagy, te geci? Aztán a földön fetreng, így legalább láthatjuk, hogy akkora a segge ebben a lepoárd mintás overallban, mint egy tanyasi lavór."

de höje vagy, b+, én már sírok, nem is tudom továbbolvasni :DDDDD

Lanois 2011.02.14. 20:54:41

@christaylor: Jó, megyek.:)

@Lotyó Bridzsida: csak egy félreértést kell tisztáznunk, ennyi.:)

Lasombra 2011.02.14. 20:54:48

@Lotyó Bridzsida: én ezek után már csak töményet. nesteát pálinkával meg pezsgővel. Anikó adatlapja szerint ezek a kedvencei. (mondjuk ezektől így összeöntve csúnyán fejre is állnék.)

Albino Vernyul 2011.02.14. 20:54:53

Na stop..
Lehet Anikot fikazni, latom most hirtelen divat lett, de nincs is eselye talpra kecmeregni, gyakorlatilag folyamatosan kapja a szurkalodasokat.. Raadasul pl. Jerzy direkt raszallt.. Amikor kimentek Szandikaert, mar elotte Jerzy beszolt neki valamit, azt reagalta le visszafele.. Az meg szepen kimaradt, hogy az uriember Gombi, meg Jerzy, mikor ment ki mellettuk dohanyozni, elkezdtek viccelodni, hogy itt megy a fridzsider, stb.. Tudjak, hogy meg van zuhanva, direktbe provokaljak.. Beci is erdekes, ez az en jozan vagyok, beszolok egy felreszeg leanyzonak stilus nem tetszik..
Eva veszekedese.. Ott valami kimaradt.. Eva vegig nyalta az osszes bentlakot az este folyaman, meg Gigivel is jopofiskodtak.. Ezutan furcsa, hogy a kov. pillanatban meg mar hajciho volt...
Gombi meg minosithetetlen, pafranybol hirtelen milyen kis kekec lett.. Hmm... Van egy ilyen rokonom.. Egyedul nyulbela, ha csapatban van, meg hirtelen belekot meg a vasoszlopba is.. Brrr.. Raadasul Anio eleg sokszor probalt neki segiteni, mikor szar hangulata volt.. Most meg okoskodik..? Humm, humm..

MunkáSör 2011.02.14. 20:54:58

@czippie1:

a köpés az legalja volt.
én kitéptem volna a belét és azzal vaxoltam volna a haját.

genevieve 2011.02.14. 20:55:12

@czippie1: már nem azért de pl. béci azon egy beszóláson kivül ami még csak bunkóskodás sem volt (bár övön aluli az tény), gigi pedig nem basztatta az évát és senkit sem, milyen bűnt is követtek el?

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 20:55:43

@K.Tomoceusz: Lehet, hogy szült neki, hogy intézkedjen, de szerintem ez ebben az esetben természetes reakció. Te nem védenéd meg a tesódat? Az lett volna a taktikázás (ami, mint tudjuk nem hiba ebben az esetben), ha nem védi meg.

Olikának egybként Gigikét kellett volna kivinnie. Az lett volna a teljesen logikus egy valamelyest okos ember számára.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.14. 20:55:44

@beacska: Ez nagyon furcsa. Ki ilyen, ki olyan indulatot vált ki, a szavakon túl. Neked pl. viccből se mondanék ilyet. De van aki normálisnak látszó de kimódoltan lenéző szavakkal ki tud hozni a sodromból. Nincs ez így jól. Nem lenne szabad hogy így legyen.

Pacman 2011.02.14. 20:55:50

@gidabiga:

Szia gidus! :) Nézzed, jó volt!

Trevlovics 2011.02.14. 20:56:04

@PeterBlau: nem kurvanyázta, elmondta mindennek aztán mondta, hogy olyan, mint az anyja. a kurvanyázással gigi példálózott, aztán már összemosódott az egész. éva nem kurvázta jerzsi anyját, csak simán szidta.

lucc.gizi 2011.02.14. 20:56:22

Szerintem Évának kiadták, h. csinálja a műsort (biztos féltek rtlék, h. Oli távozása után uncsi lesz a sztori). Ha láttátok Éva direkt odahajolt Gigihez, szinte várta, h. pofánbassza, és így Gigit kizárják...most nem jött be. Legközelebb esetleg??

Traitor General 2011.02.14. 20:56:39

@gidabiga: tedd azt:-) sose kedveltem a doktor doktort, a munkahelyi stressz az oka hogy délelőtt mást írtam:-) de ma olyan volt a László úr, mint egy bekattant baka 1916-ban Verdunnél.... brrrr

Tytonia 2011.02.14. 20:56:41

@PeterBlau: én sem emlékszem konkrétan ilyesmire. valami olyasmi volt, hogy Jerzy beszólt Éva viselkedésére, hogy alkoholista show, erre Éva visszaválaszolt, hogy mint az anyjánál. Vagy valami ilyesmi. Amiért Gigi kikelt magából, az nem hangzott el.

Lasombra 2011.02.14. 20:56:48

@gibson: oké, ő fogalmazott. én adtam a pappert. illatosított négyzetrácsok voltak rajta!! :)

beacska 2011.02.14. 20:56:52

@aaaaaaaaaaaa: légyszi, ne moss össze velük!!! kikérem magamnak!!!

2011.02.14. 20:57:27

@PeterBlau: hagyni kellene már ezt az olaszliszkai szöveget, azokat a véglényeket nem hasonlítanám senkihez.
Nem kurvaanyázott Éva persze, Jerzsi vette a bátorságot és visszaszólt neki, hogy te meg piás vagy, erre Évike: mint az anyád!
Aljas, piszkos, gyáva visszavágás volt.

gastro vazze 2011.02.14. 20:57:38

@Caprica99: na akkor utoljára, mert fárasztó gyp-sekkel vitatkozni, de a nemzet oktatásáért mindent!

ezt írtam:
2. nem ment a bátyusért Gigi, hanem befeküdt oda melléjük és Béci felhergelte magát a történteken

--ebből melyik része nem tiszta? a "befeküdt oda melléjük" cselekvést fejez ki, ami előtte feltételezi, hogy kinyitotta a nyugiszoba ajtaját és bement rajta Gigi (különben, hogy a faszomba tudott volna befeküdni Gombi és Béci mellé). Majd elmondta, hogy felidegesitette magát, de NEM kérte meg Bécit, hogy üsse agyon Évát.
Most van pont.

mocskosmacska 2011.02.14. 20:57:46

@Lasombra: Pedig Évánál még reménykedhetnél, hogy kicsi a családja.

Stipistopi 2011.02.14. 20:57:52

Na, senki nem írt, lépek tovább :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 20:57:53

@Lasombra: "Gina-Kristóf? szintén zenész"

Igaz. Ők is. Mondtam én, hogy Olivér tévedett ebben. :)

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 20:58:05

@Albino vernyul: Lehet szültak neki, hogy mutasson valamit. Nem volt vmi olyan szavazás, hogy Gombárt akarja a közönség többször látni?

gidabiga 2011.02.14. 20:58:12

@Traitor General:

helyes és érdemes :D

@Pacman:

nézem, nézem, de szenvedős :(
pufferel 5 percet és nézek kettőt :)

genevieve 2011.02.14. 20:58:24

@MunkáSör: elég lett volna azt mondani, na akkor most idejössz és lenyalod:-)

vagy megtörölni a kezével és éva hajába kenni:-)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 20:58:58

@gastro vazze: "2. nem ment a bátyusért Gigi, hanem befeküdt oda melléjük és Béci felhergelte magát a történteken"

Ez igaz, viszont amikor Béci megindult, Gigi utánakiabált valami olyasmit, hogy "Rakd helyre!" nem értettem pontosan...

gastro vazze 2011.02.14. 20:59:04

@Tytonia: Gig anyját karácsonykor szídta, most arra akadt ki Gigi, hogy megint az anyuka kártyát húzta elő a lámaképű:)

jörgömös 2011.02.14. 20:59:10

@Albino vernyul: látszik hogy éjszakás vagy, jól látod a dolgokat.

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 20:59:18

@Lanois:

Mindenesetre szeretném arra a pár percre bevarrni Chris lukát, just for sure.:D

Lasombra 2011.02.14. 20:59:36

@Trevlovics: szerintem itt két szál keveredik.
1. Jerzsi olyan, mint a mutti.
2. Gigit ribancozta le Éva

ezt a két sztorit mördzsölte a szájhagyomány. nem?

mann 2011.02.14. 21:00:26

Szende fétispornós és a rappelni nem tudó rapper rém "szimpatikus" volt az összefoglalóban. Béci szánalmas volt ahogy ott feszített Évának. A katonájuk pedig kezd megkattanni meló nélkül.
Éva semmi újat nem mutatott, hacsak azt nem, hogy nem teszi az arca elé a kezét, mikor tüsszent :) Megérkezett a lány a legalsó szintekre.
Jerzynek is kinyílt a csípája. Csak azt nem értem, ha ennyire arcok, eddig miért nem osztották az észt?

gastro vazze 2011.02.14. 21:00:29

@Kóczy: azt kiabálta mellé, hogy, de ne üsd le.. mindegy, Béci addigra már fel volt öltözve és az udvaron volt, mert elindult, tehát már eldöntötte, magában, hogy bemegy rendet rakni.

MunkáSör 2011.02.14. 21:00:41

ja.

az megvan h simán inkább a chilisbabfingóversenyt nézi a nép a nagy sötétben mint h azt hogy hogyan hegeszti le a csávója az Évát?:DDD
muhahaha mekkora ciki már.

gidabiga 2011.02.14. 21:00:43

@Traitor General:

látod, fölösleges stresszelni magad a munkahelyen, csak hülyeségeket beszélsz :D
a stressz nekem itthon is sikerült :D

Traitor General 2011.02.14. 21:00:54

@redhaven: :-D
@gidabiga: tipikus eset, kegyetlenül cincognak az egerek, addig míg új macska ki nem fejlődik a csodálatos kis csapatból:-) ha ez így megy tovább alekosz simán besétál a Kordia Lakásba, Tündivel, avagy nélküle....

ne most 2011.02.14. 21:01:42

Eddig Olivér, most Béci felelős mindenért a villában. Ha az alfahim odamegy valakihez (egy nőhöz) egy méteren belül fizikailag fenyegetni, akkor el kell ásni.

gastro vazze 2011.02.14. 21:01:53

Rájöttem: Éva tiszta Rudi Völler - Rijkardba oltva! na ki emlékszik?

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 21:02:20

@gastro vazze: Jaaa, akkor félrehallottam. :)
De igen, Béci akkor már félúton volt befelé, nem amiatt indult el, ez igaz.

csicserierika 2011.02.14. 21:02:44

nem volt k.. anyázás, csak azt mondta, hogy olyan mint az anyja. Én ettől nem rántanék kést. Túl lett spilázva. Évának sajnos szavajárása az anyázás, amikor pl anya-gyerek játék volt, akkor is eljátszotta az elhagyott asszonyt és a férjét szidta és annak az anyját. Egyébként szerintem is gáz, de ha igaz, hogy xanaxra ittak, hát még jó hogy csak ennyi volt a balhé.

ne most 2011.02.14. 21:03:17

Jerzy ne oktasson ki két ágyában picsogó nőt, nem az apjuk.

gidabiga 2011.02.14. 21:03:52

ha még egyszer azt mondja Lilu, hogy dráma, küldök neki egy színházjegyet egy igazi drámára.
@Traitor General:
teknőst be lehet vinni? :D

Lone Starr (törölt) 2011.02.14. 21:04:07

@genevieve: Csatlakozom. Like. Inkább belekerültek a szituációba, okozatként és nem okként. @lucc.gizi: ez is like.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:04:16

@beacska: Hja, nem akarom fitogtatni a rokonaim sportteljesítményeit, de - :) Egy sportember mindig tudja (tudnia kéne) mennyire mehet el. Fizikailag szeritnem geciség visszavágni a való világban, igazad van. Ezért vágnak vissza szavakkal a Való Világban. Ami sokak szerint a műsorban álszentség, sunyiság stb.
Szeritnem pont ezért nem kéne itt figyelembe venni, hogy ki nő vagy férfi, és hány kiló.
Ordibálni egymással szabad. Ez szájkarate, érted, nem kakasviadal.

mocskosmacska 2011.02.14. 21:04:17

Ha Béciéknek van eszük, akkor összebeszélnek, hogy kire teszik maguk közül a jelet.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:04:25

@Kóczy: azt mondta Bélának,hogy "..ne üsd le..", tehát,hogy uralkodjon magán.

nem kell mindig, minden megnyilvánulásukban a rosszat keresni.

egyébiránt, ha Éva engem köp le, kizárás ide, vagy oda, úgy beleragadtam volna a kazalba a fején, hogy nem lett volna szükség Hajas Lacira többé,hogy helyrehozza.

begyávultak benn a férgek, most,hogy a főszarkeverő hazament nyunnyogni a 30 kilós asszonyhoz.
csinálják a feszkót, mert azt hiszik, ezzel marha nagyok lesznek, de tipikusan a félelem pszichoreakciója, amit látni. be vannak fosva és feszkóznak,mint a majmok.

Anikón már csak röhögni lehet. őt senki nem kérdezi soha, őt senki nem akarja megismerni, őróla senki nem tud semmit.
hát ilyen zavart lelkivilággal nem is csoda.

Peter Griffin 2011.02.14. 21:04:41

@gastro vazze: Ha jól emlékszem pár éve lehetett fogadni talán egy német-holland meccsen, hogy akkor már edzőkként megismétli-e az esetet:)

Lasombra 2011.02.14. 21:04:57

@MunkáSör: bevallom, én is inkább nézem a kambodzsai rizstermesztők egy átlagos műszakját a földeken (vágás és aláfestő zene nélkül), mint ahogy Miss Kazalt megrépázza vki. :)

tjunior 2011.02.14. 21:04:57

az jutott eszembe hogy Laci és Éva elég szép reklám a magyar felsőoktatásnak, és előbbi állítólag doktor is, bár én ezt nem hiszem, Mégis miből doktorált lövészárok ásásból?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:05:10

@gastro vazze: Csak azt felejtitek el, hogy a Rácz-bagázs egész nap basztatta a négyes maradék tagjait. Jerzy nekitámadt Anikónak, utána meg Anikó Évával kibeszélte Jerzyt hallótávolságon belül és erre Jerzy beszólt Évának. Éva csak lekáromkodta Jerzyt, a Rácz-bagázs meg felfújta (ezt nem kellett volna) és erre robbant Éva.
Ezután a balhé után jelentékenyen meg fog ugrani a nézőszám.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:05:11

Azér a Jerzsi gyerek is egy bunkó volt, miután a Béci megfenyegette az évát és kiment, ez a majom röhögve rákérdezett, hogy na mi van befostál?! :-)
Nagyon nyeregben érzi magát, új tesvírkéi lettek neki :-)

Trevlovics 2011.02.14. 21:05:47

@ne most: nem picsogtak, hanem jerzsit oltották, hogy milyen kurva ronda, pedig szépfiú kategóriában jött, és röhögtek, jerzsi meg azt kérte, hogy hagyják aludni. így indult a benti jelenet

Lanois 2011.02.14. 21:05:49

@Lotyó Bridzsida: milyen előrelátó vagy...biztos a sok meditáció. ezt szimpatizálom.:)

K Tomoceusz 2011.02.14. 21:05:58

@Sin' Dorei: A bátyjának ne szóljon és az ne védje be . Évának nincs bent egy testvére se . A játék sportszerűtlen . Gigi manusa már beleugathat a dologba , ezzel nincs gond , szerezzen be egyet odabent Éva is , aki ilyenkor lenyomja azt .
Béci fenyegetőzése gusztustalan volt . Csodálkozom , hogy az itteni nők nem védik be emiatt Évánkat .

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 21:06:07

elmondanám, hogy ez egy olyan történet, hogy félelmetessé kezd ám válni a szememben ez a vv-s avatar sztori. mert tudat alatt kezdem azonosítani az avatarok tulajdonosait az avatarokkal, érted tesó? és ez rossz.

christaylor 2011.02.14. 21:06:19

@Lotyó Bridzsida: baszki! :D
erényövet viselek egyébként, no para! :)

ne most 2011.02.14. 21:06:44

@Sin' Dorei: Ordibálni minek? Volt valamikor hatása? Ha simán mondja nem hallja?

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:07:27

@canzone: ez számomra is nehézséget jelent.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:07:53

@ne most: teljesen jogosan ment oda.
a nő köphet és szidhatja a másik anyját?

igenis van az a pont, amikor egy nő megérdemelheti a pofont adott esetben, és ha Éva ezt kint tette volna, a villán kívül, akkor jogosan járt volna neki egy maflás!
és ezt nőként mondom.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:07:57

@lucc.gizi: Valahol olvastam, hogy Olivér és Éva beépített emberek, akiknek feladatuk a villa életének izgalmasabbá tétele.

gastro vazze 2011.02.14. 21:07:58

@Peter_Cs: az, hogy Erzsi nekitámadt Anikónak nekem sem jött be (meg ahogy kinyílt Erzsi csipája), mivel Ani még mindig a námbörván nálam:)

Trevlovics 2011.02.14. 21:07:58

@Lasombra: valderrama-éva, ez mekkora! milyen egyszerű és milyen magától értetődő és mégis mennyire zseniális!

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:08:02

@mann: Fostak olivértől, azér. Ez olyasmi emberi megnyilvánulás, mint a részegen leköpés.

Traitor General 2011.02.14. 21:08:03

@gidabiga: kár a jegyért.... kisorsolják:-D teknőst? simán:-D (hová???)
@tjunior: olvastam a disszertációját! gyalogsági harcászat repülőgéphordozók ellen:-D:-D fooradalmi mű broáf.....

ne most 2011.02.14. 21:08:20

@Trevlovics: Miért mi Erzsi, valami szent szobor? Nem szóltak be neki, ő szólt be.

Lasombra 2011.02.14. 21:08:45

@Trevlovics: vazz, rágugliztam, csak hogy felidézzem. besírok. :'-))

reKorrekt 2011.02.14. 21:08:59

Rájöttem hogy a művésznő miért utálja a másik klánt ilyen rohadtul: mert ők 3 nő + 1 férfi!!

gastro vazze 2011.02.14. 21:09:00

@K.Tomoceusz: sokszor egyet szoktam érteni ameglátásoddal, de itt most az előitéleteid irányitanak téged!

van-e szándék 2011.02.14. 21:09:10

@alfonZINA: pasi nem üt meg nőt.. még Évát se

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:09:19

@K.Tomoceusz: Ebben a kurva országban sajnos nincsen női szolidaritás!

jörgömös 2011.02.14. 21:09:24

@PeterBlau: Nagyon nyeregben érzi magát

Jerzy erős szereptévesztésben van, szombat este óta azt hiszi, hogy ő kapta azt a 69%-ot.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:09:29

@ne most: Ha az egyik ordít, nyilván nem hallja, hogy a másik mit mond normális hangnemben.

2011.02.14. 21:09:32

@gastro vazze: Ki emlékszik? Hát én! Életem legnagyobb csalódása volt, pár éve láttam a teljes jelenetet youtube-on, Rijkard folyamatosan és elég ovis szinten provokálta Völlert. Én éveken át abban a hitben voltam, hogy fordítva történt, és végül elszakadt a cérna Franknél. A hollandoknak szurkoltam. :(

tjunior 2011.02.14. 21:10:28

@Traitor General: Igen :DDD, pedig én azt hittem a külső égésű otto motorokból írta

gastro vazze 2011.02.14. 21:10:28

@Lasombra: Valderrama nem keveredett csulaügybe, mint a két fent említett : ezért Éva nekem a Rudi Völler-Rijkardba oltva:)
(Valderrama nagy 10-es volt, szerettem, Rudit soha)

ne most 2011.02.14. 21:10:48

@alfonZINA: Te ilyen verekedős fajta vagy fejben. Javaslom próbáld ki és miután szerencsés voltál és csak két fogadat verték ki gondolkozz el!

Traitor General 2011.02.14. 21:10:51

@jörgömös: had örüljön neki,,,, majd ha kijön kap 19-et:-)

redhaven 2011.02.14. 21:10:55

@tjunior: gyalogságiásó-olajozásból.
hogy etette a csibéket az öltönyével,
este írták jót röhögtem.

gidabiga 2011.02.14. 21:11:32

@Traitor General:

a kordia lakásba Alekkel :D
vagy Tündi nem teknős? :)

oké, akkor én megyek színházba és majd leírom neki egy levélben, hogy mi az a dráma :D

Flood 2011.02.14. 21:11:36

@gibson: Ááá, én nem írok leveleket, nem akarok úgy járni, mint Ani a Királyellel :)

MunkáSör 2011.02.14. 21:11:57

@Lasombra:

jó de a kambodzsai rizsterjeszők minden adását felveszem neked, ne menőzz. ;)

ha a csóka nem tudja kielégiteni az Évát szerintem a csaj letépi a fejét mint botsáskáéknál szokás.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:12:09

@K.Tomoceusz: nincs mit bevédeni rajta.
akit az a nő a szájára vett, az ugyanúgy a Béci anyja is.
Béci ezért ment be, és nem a Gigi miatt elsősorban.

csak képzeld el,hogy a te anyádra szól be így valaki. és képzeld el, hogy el tudnád-e ereszteni a füled mellett?

nem tudom, Éva mit szólna, ha az ő apját kezdte volna ki valaki bent? (emlékszem a papára valami sóról. hát nem egy szellemi sasmadár.)

nagyon undorító,hogy ha valamit egyoldalúan nézünk. ők vígszínházazhatnak, kultúrbarbározhatnak, szidhatják a másik anyját, köpködhetnek, de Béci ne figyelmeztesse a határokra Évát..

ezek után erősen elgondolkodtam,hogy vajon ki a nagyobb roma a villában?

genevieve 2011.02.14. 21:12:27

@Peter_Cs: hol láttál te ilyet?

az, hogy erzsi baszatta anikót egy dolog, de hol van ebben a bagázs?

ne most 2011.02.14. 21:12:45

@Sin' Dorei: Ha visszaordít akkor meghallgatja?

Traitor General 2011.02.14. 21:13:37

@redhaven: valami terrorelhárításosat csinált..... mondjuk ha kimegy terrort elhárítani a terrorista visítva futna az első kocsmáig egy kis idegnyugtatóért.

redhaven 2011.02.14. 21:13:44

@jörgömös: nem kapott itt senki 69%-ot.
csak valamelyik szerkesztőnek eszébe jutott az előző estéje,aztán belökte.
ha nem értékelitek csak keménykedtek kiszavazom magamot.

szédült nőszemély - forza 2011.02.14. 21:13:52

@alfonZINA: Anikó ezzel a nem tudsz rólam semmit dumávsl erősen emlékeztetett Ildire:)

Lasombra 2011.02.14. 21:13:54

@van-e szándék: ezt a szabályt a nők találták ki. :D

még1x, még soha a közelében sem volt nő, h megüssem, nem is lennék büszke magamra, ha idáig süllyednék, de simán el tudok képzelni olyan helyzetet, amikor jogos.
van olyan ismerősöm, akit konkrétan a szó legszorosabb értelmében tönkretett nő. ott is arra bazírozott, hogy férfi úgysem üt meg nőt, max elküldi, ő meg viszi a kocsit, lakást stb.
tévedett.

gastro vazze 2011.02.14. 21:14:16

@beebeer: én meg az argentinoknak:)@Peter_Cs: részben....Éva megint egy igazi suttyó volt, de gondoltam, hogy neked ez is tetszett benne! Én széjjel csaptam volna az arcát, vagy mint írtam, szétvagdaltam volna a haját, amikor alszik, így a kizárást is megúsztam volna és porig aláztam volna...

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 21:14:23

@Lanois:

:D jóhogy mondod, akarok még egy gyorsat meditálni ma este, mert rámjött a télidepi, és a mindenkimennyenapicsába-feeling,bakker...:((

ne most 2011.02.14. 21:14:34

@alfonZINA: Béci nem figyelmeztette, hanem elég komolyan megfenyegette. Lacit miért nem fenyegeti meg fizikailag?

gidabiga 2011.02.14. 21:14:46

ugye elnézitek nekem, ha én most legszívesebben pofán vágnám az Évát, ököllel? :D

pedig én soha nem verekszem :)

MunkáSör 2011.02.14. 21:14:54

@jörgömös:

ebben igazad van h kinyilt a csipája.

de szerintem az alapján amit az rtl mutatott a jerzy nem mondott semmi olyat ami ne lett volna igaz.

nem alázta az Anikót, csak elmondta ami igaz és azt is nagyon finoman (lásd:"gyönyörű intelligens nő vagy akinek a kezében ez komoly fegyver" vagy vmi ilyesmi)

Lanois 2011.02.14. 21:15:06

@christaylor: Na szia! épp beértem az irodádba. Pont olyan minden, mint legutóbb.

Lasombra 2011.02.14. 21:15:12

@gastro vazze: ja, hogy a csula-vonal miatt Rudi?! tényleg. jogos.
de amíg a szájában marad a slejm, addig simán lehet a kolumbiai. :)

gastro vazze 2011.02.14. 21:15:18

@genevieve: hagyjad péter_cs hót szerelmes ebbe a nőbe, de pont kérdezte valaki, hogy létezik -e ilyen ember, hát megtaláltuk. És blogkommenter:) pffff

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:15:43

@gastro vazze: cirmos, ne erőlködj, az életben nem fogod meggyőzni pétercsét.

van-e szándék 2011.02.14. 21:15:45

@Lasombra: ezt a szabályt én találtam ki :)
egyszer majdnem megütöttem, de inkább kiléptem az ablakon.. nem mondom, hogy gyors volt a felépülés.. fél év

ne most 2011.02.14. 21:16:04

@gastro vazze: Laci arcét csapjad szét, ha annyira bátor vagy!

beacska 2011.02.14. 21:16:26

@alfonZINA: nőként te adhatsz neki pofont, de férfiként nem.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:16:27

@van-e szándék: Gondoltatban egy kurva nagy tockost ad bárki spontán az ilyenért, de a jólneveltség nyilván tiltja a tettlegességet.
Ami megnyugtat, hogy mind önként ment be. Ki is lehet jönni ugyanúgy.

Mondjuk éva beszólása, hogy Jerzsinek, hogy: Örülj, hogy itt lehetsz a villában!
Hát, ő.

Ancilla 2011.02.14. 21:16:28

A ma esti összefoglalóról néhány gondolat:

1. Megnyugodhatnak azok, akik attól féltek, hogy Olivér nélkül unalmas lesz a villa.

2. Valóban nem csak Anikó volt hibás abban, hogy kialakult a lamúr Olivérrel, de:
- alapszabály, hogy ami a másé, ahhoz nem nyúlunk, akkor sem, ha az nyúl utánunk
- nő létére (bármennyire fiatal is) tudnia kellett volna, hogy egy végletekig kiéhezett férfit nagyon veszélyes úgy hergelni, ahogy ő tette pl. a fekete özvegy jelmezben
- tisztában van a csáberejével, és folyamatos visszajelzésekre vágyik

3. Éva Jerzyt a legérzékenyebb pontján (az anyja) bántotta meg - ezt tudják a villabeliek. Ez durva dolog volt, erre ugrott Gigi. Én is ugrottam volna. Sőt, lehet, hogy a hajába is belemarkoltam volna.

4. Én nem biztos, hogy úgy fogalmaznék, hogy kinyílt a csipájuk. Egyszerűen felszabadultak egy nyomás alól, mely Olivér által rájuk nehezedett. Addig ők uralták a villát (tribunus!), nem hagyták aludni a többieket, nekik pontosan ugyanakkora szájuk volt, mint most Jerzynek és Gombinak. Vegyük úgy, hogy a sok-sok visszafojtott indulat most, mint a gejzír tört elő.

5. Gigi és Béci egyáltalán nem úgy viselkednek, mint ahogyan a romák egy része. Sőt, éppen ellenkezőleg!

6. Gigi nem akarta tovább folytatni a veszekedést, összeszedte az ágyneműjét, és bevonult a nyugiba. Ott elmondta Béciéknek, mi történt (melyikünk nem tette volna?), Béci pedig bement és középerősen megmondta a véleményét (melyikünk nem tette volna?)

7. Legalább itt ne vesszünk össze. "Emberek, nem vadak, elmék vagyunk."

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:16:42

@genevieve: A bagázs azután lépett be, miután Anikó Évával kibeszélte Jerzyt annak füle hallatára és beindult a káromkodás.

ne most 2011.02.14. 21:16:51

@gidabiga: Éva azt kéri Laci arcát csapjad meg ököllel, de nem ér közben bepisilni.

gidabiga 2011.02.14. 21:16:53

mért kell visítani?????

@redhaven:

:DDD

gastro vazze 2011.02.14. 21:16:55

@ne most: hogy? annyit mondott, hogy Ő is tud olyat tenni, amiért kizárnák. Gondolom a pofonra gondolt. ennyi persze nem fér bele, de lámásat játszani igen! grat..

mann 2011.02.14. 21:17:08

@Sin' Dorei: Pedig Olivér sem volt valami félelmetes. Nála még a narancsok is veszélyesebbek voltak.

Egyébként a mai összefoglalóban ismét jól látható volt Bécifiú őszinte mosolya. Főleg mikor a nyugiszobából mosolygott kifelé Anikónak.

genevieve 2011.02.14. 21:17:18

@alfonZINA: nagyon érdekes az emberek szelektív igazság érzete...
ami olitól jófejség és menő dolog, az bécitől erőfitogtatás és bunkóság

arról nem is beszélek, hogy hasonló helyeztben oli már üvöltött volna, béci meg nem emelte fel a hangját csak rászólt évára, hogy fejezze be

ne most 2011.02.14. 21:17:35

@beacska: Ha egy nő pofon vág, leütheted.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:17:44

@van-e szándék: nem tudom, hol láttad az ütési szándékot?
pasi nem üt meg nőt?
ehhh, hagyjuk már. minden második nőt ütött már meg férfi. engem nem, és ha így is lenne, többé számomra az nem ember, de nem is megyek le állatba, hogy provokáljam.

nekem volt olyan barátnőm (csak volt!), aki odáig ment hisztiben,hogy csak egy pofon tudta helyrerakni. kb. Szandika szinten nyomta.

Éva ezeket a határokat feszegette igen erősen.

@ne most: ne sztereotipizálj.
egyébként pedig kívánok csak egy hónap együttélést egy ilyen nővel, mint Éva.utána majd gyere és dumcsizzuk meg, mit gondolsz erről a témáról.

MunkáSör 2011.02.14. 21:17:58

@ne most:

lehet azért mert a Laci nem ugat be mint egy utolsó senkiházi paraszt?:D

Albino Vernyul 2011.02.14. 21:18:03

Aprop... Amugy Jerzy dicsekedett Giginek, hogy jol leoltotta a 2 lanyt... Szoval szerintem nem lattuk a teljes anyagot szokas szerint...

gidabiga 2011.02.14. 21:18:14

@ne most:

Laci arcát verje szét egy pasi :D
ha nem Éva kérné, lehet, hogy megpróbálnám, vagyok olyan paprikás hangulatban :)))

Lasombra 2011.02.14. 21:18:34

@van-e szándék: hát... te aztán keményen tárgyalsz, meg kell hagyni. jól megkapta az biztos. legalább tanult belőle? :S

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:19:04

@Peter_Cs: "Ebben a kurva országban.."

A hazámról tetszik beszélni csókolom.
Én itt születtem uram.
Az én hazám se nem kurva, se nem kicsi.
A magáéban nem vagyok biztos.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:19:14

@gastro vazze: Évát, ha nem bántják, akkor nem támad. Ennyi!

ne most 2011.02.14. 21:19:22

@gastro vazze: Van ahol úgy kezelik a fenyegetést, hogy ha egy méternél közelebb mész azonnal fejbe vágnak egy üveggel önvédelem cimén és igazuk lesz.

christaylor 2011.02.14. 21:19:45

@Lanois: igen, mert még nem pakoltam ki.
Elolvasnád a levelet, amit otthagytam neked az íróasztalon?mert nekem közben sajnos máshol van jelenésem.

K Tomoceusz 2011.02.14. 21:19:46

@gastro vazze: Már megint ez az előítélet . Baromi unalmas . Tuti azért bántom a Ráczokat , mert gánkák . Aki le mer írni valami csúnyát róluk , az fajgyűlölő . Szánalmas . Ázé bántász éngöm , mer cigány vágyok .
És miért csak erre a fajnak vagyok specialistája ? Van bent zsidó , buzi , leszbika , kurvanéni , alkoholista , görög .

2011.02.14. 21:19:46

@gastro vazze: köpés ügyben még Totti ugrik be, valamelyik EB-ről, de nem emlékszik kit talált telibe.

redhaven 2011.02.14. 21:19:47

@Traitor General: laci apó ma alig fért el a kanapén.
gyúr a saolin vizsgára.
deki viszi(nem a szerelmet át),hanem őt,fel,oda.
lesz ebből olyan rokkant kungfu.

beacska 2011.02.14. 21:19:57

@alfonZINA: igen, én eltudnám ereszteni a fülem mellett! ezt írtam már, de leírom megint. Mi a ffffene is ez az anyázás? szidni vkit, akit nem is ismernek, és így nem is tudják megítélni. És mi van, ha behúz Évának egyet, és jól "rendet rak"? azzal már meg is védte az anyukája becsületét?
gondolkozz már kicsit (fejcsóva)!

Szólj, ha kell 2011.02.14. 21:20:05

@Ancilla:
minden szavaddal egyetértek!
DDD

gastro vazze 2011.02.14. 21:20:13

egyébként visszatérve Anikó-Olivérre. Én nem hibáztatom, hogy ráment Anikó olyanra, akinek van valakije.. ha mindenki így tenne, sok szar kapcsolat maradna meg, úgy, hogy a valódi szerelmüket meg sem ismernék az emberek.
Soha nem érdekelt, hogy van-e a kiszemeltemnek valakije. Volt, aki elhajtott (az ő nézőpontjából fakadóan bizonyára helyesen), és volt ilyenből hosszú kapcsolatom is, meg rövid is. A lényeg, hogy a kettős játékot minimális időre kell szoritani!

ne most 2011.02.14. 21:20:17

@MunkáSör: és ha beugatna te kérnél elnézést.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:20:22

@ne most: Azt írtam, hogy, ha az egyik ordít, nem hallja, hogy a másik mit mond, a sajét hangjától. Azt hiszi, hogy ha hangosabban beszél, akkor a másik jobban hallja. Pedig nem : )

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:20:45

@PeterBlau: Ha már egyik kormányfőnk használta, akkor mi kivetnivalód van ebben?

Lanois 2011.02.14. 21:20:57

@Lotyó Bridzsida: egy gyors meditáció is jobb, mint a semmi.:)

MunkáSör 2011.02.14. 21:21:17

@Ancilla:
minden szavával egyetértek.

csicserierika 2011.02.14. 21:21:26

@K.Tomoceusz: na igen, én fentebb már írtam, hogy túlspilázták a dolgot, és Évának sajnos az anyázás gyakran csúszik ki a száján. Tiszta hülye, mert megint megkapja a legtöbb jelet, pedig most Gombár úr készül a harcra, ha addig vissza nem változik gombává.
Népcsoport mentalitásához annyit, hogy nekem gázolták már el gyerekemet zebránál. Félőrülten rohantam, és csak a gyermekemmel foglalkoztam, csak másnap érdeklődtem, hogy ki volt és miért nem figyelt. Ha nem lett volna sérülés, akkor meg is csókoltam volna, nem kiverem a fogát, mint a napokban történt kis országunkban. Ennyi.
Mindig elolvasom a hozzászólásaidat, mert megnyugtatja az avatarod a bioritmusomat.

genevieve 2011.02.14. 21:21:29

@Peter_Cs: bocs, de te hülye vagy:-)

(és még egyszer elnézést a minősítésért)

redhaven 2011.02.14. 21:21:34

@gidabiga: annyirasírok...
Te is???

Lasombra 2011.02.14. 21:21:46

@Ancilla: "Vegyük úgy, hogy a sok-sok visszafojtott indulat most, mint a gejzír tört elő."

én is erre tippelek. most átlendült a mutató a másik oldalra. szerintem egy pár napnak, esetleg egy jelölésnek el kell telnie, mire visszaállnak a kedélyállapotok a balanszba.

Trevlovics 2011.02.14. 21:21:46

@Peter_Cs: így, ahogy mondod. és szerencse, hogy ő csak őszinte! még jó, hogy nem egy érzéketlen, végletekig önző, hisztis tahó! az azért gáz lenne, nem?

Traitor General 2011.02.14. 21:21:49

@redhaven: :-D laci mint terrorelhárító:-) ne lőjjjjjetek! Injekcióra visznek! Hát semmi csapatszellem????? :-D

gidabiga 2011.02.14. 21:21:54

@ne most:

na gyere ki a hóra :DDD

2011.02.14. 21:22:15

@Peter_Cs: "Évát, ha nem bántják, akkor nem támad. Ennyi!"
Most nem bántotta senki, módosítanod kellene, ha nem iszik, nem támad.
Súlyosan függő ez a nő, 27 évesen komoly teljesítmény.

ne most 2011.02.14. 21:22:20

@gidabiga: Kemény, te vagy az aki hazafelé beleköt a villanyoszlopba és ezért van másnap bekötve a keze.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:22:24

@alfonZINA: "de Béci ne figyelmeztesse a határokra Évát."

Nem figyelmeztette, hanem megfenyegette hogy megüti, és folyamatosan azt hangoztatta, hogy kurvaanyázott, pedig nem tette. Valóban ez is egy fajta életstílus, így is lehet nagypofájúskodni és picsogni ha már nincs ott senki aki megvédje a másikat. Egészen addig sunyult.

Traitor General 2011.02.14. 21:23:03

jó éjt mindenkinek:-) holnap sok a meló:-)

ne most 2011.02.14. 21:23:21

@gidabiga: Add meg a cimed és biztas akad lesz valaki aki, megmérközik veled a sötétben és beküldi a fogaidat.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:23:24

@mann: Őszinte mosoly volt. Eddig az volt a baj, hogy taktikázik, most meg ez az őszinte mosoly. Érdekes.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:23:25

@Peter_Cs: "Ha már egyik kormányfőnk használta, akkor mi kivetnivalód van ebben? "

Nekem abban is volt kivetnivalóm barátom.
Ha kútba ugrik holnap ugorj utána.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 21:23:38

@Ancilla: "Én nem biztos, hogy úgy fogalmaznék, hogy kinyílt a csipájuk."

Ezt nagyon sokféleképpen meg lehet fogalmazni, de a lényeg ugyanaz. Eddig a hangjukat sem lehetett hallani, most meg igen, nem is akárhogyan. Erre azt szokták mondani, hogy "Kinyílt a csipájuk". :)
Az, hogy eddig miért nem volt ekkora hangjuk, igazából tök lényegtelen.

gastro vazze 2011.02.14. 21:23:42

@K.Tomoceusz: Ezt írtad TE! (bazmeg):
"Szerencse , hogy Gigi csak a bátyját tudta riadóztatni , több rokon nem volt a közelben . Ezek a Ráczok nem gánkák ? Divatosan szólva muhahahaha . Olaszliszkai díszpolgárságot mind a kettőnek . "

--gratulálok az utolsó két mondatodért! Anyja-apja a két Rácznak nem nézett ki cigánynak..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:23:47

@genevieve: őszintén szólva azért érdekes ez, mert nem csak a villalakók, hanem az emberek általános ikú és ekú szintjét is remekül tükrözi, amiket beböfögnek ilyen helyeken.

A Béci nem volt tiszteletlen még egyik csajjal sem bent. Nem láttam,hogy bármelyikkel is alpári lett volna, vagy agresszív. Maximum rászólt, ha túl messzire ment valamelyik (mint pl. Évára).
Ellenben emlékszem, mikor szent Oli lepondrózta Évát, vagy amilyen stílusban megnyilvánult a Zsuzsival szemben, netán ahogy kicsinálták és megalázták módszeresen az Ildikót.
Vagy pl. Alekosz, aki lépten-nyomon taperolta őket, és kihasználta az összes szitut a molesztálásra.

Reálisan kéne nézni mindkét oldalt.

És igen, fenntartom: Évának kijárna már a pofon, vagy egy medencébe bevágás(igaz, egy felvállaltan pánik és idegbeteg nőnél nincs min csodálkozni)

Peter Griffin 2011.02.14. 21:23:52

@beebeer: Poulsen kapott egy aranyosat az arcába:) Phostoshop zsenik csinálhatnának belőle Éva-Erzsi képet:

www.corriere.it/Hermes%20Foto/2004/06_Giugno/16/0HZEL6RA--550x300.jpg

MunkáSör 2011.02.14. 21:23:58

@ne most:

felesleges ilyenekről beszélni.

mi történne ha?hagyjuk már.

a Laci nem ugat be.lehet h frusztrált, lehet h bamba, stb, de érdekes módon amikor az izomember Alekosz feldöntötte a lökdösősével, akkor is max respekt ahogy reagált...

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:24:33

@Peter_Cs: Én sem verek senkit sem pofán, ha jobb lábbal kelek fel.

reKorrekt 2011.02.14. 21:25:17

Most jut eszembe hogy a jelenlegi helyzetről az egyik legjobb Hitler-videó remaket lehetne megcsinálni. Természetesen Laci lenne Hitler xD
Na mi legyen a rossz hír amit a videó elején közölnek vele és összeomlik rajta? Várom az ötleteket :)

genevieve 2011.02.14. 21:25:50

@Kóczy: akkor ezek szerint idágig, olivér a jóember befenyített bent mindenkit, kuss volt és csak az szólhatott akinek oli megengedte?:-D

mazon - kóchenger 2011.02.14. 21:25:55

@Trevlovics: Amit meg te mondsz, azt nem értem.. hypochonder? Amúgy ez sajnos egy átlagos társas viselkedési forma. Megüresedett egy hely, most azért küzdenek, hogy odaérjenek. A ráczok is tipikus viselkedési formát hoznak, évike szimplán be volt baszva, anikó szétesett, alek picit pszicho. Nem tudom, hogy mi lesz ebből, de nem lesz hepiend. Egyik reggel arra ébredünk, hogy laci "egyesével" kapta el az arcokat és bent tusol egy fülekből szépen összeállított nyaklánccal.

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:25:56

najó. nekem meg most lett elegem.

egyre többen komolyan veszitek ezt a fosadék műsort.

rossz nézni.

off.....

ne most 2011.02.14. 21:26:15

@MunkáSör: Igen olyan volt akkor, mint a vizelő bivaly. Nem sok önkontroll van benne főleg, hogy senki nem támadott rá. Kéne neki még néhány tojás a tolltartóba okulásul.

gidabiga 2011.02.14. 21:26:23

@Traitor General:

jóéjt Neked! :D

@ne most:

ahol ott van 3 darab szmájli, azt nem kell komolyan venni, tudtad?

@redhaven:

most nem sírok, most feszültséglevezetek, de nincs se pálinka, se irsai, se pezsgő, viszont van csoki :D

Lasombra 2011.02.14. 21:26:26

@beebeer: az eddig látottak alapján Éva két esetben támad:
1. piálás előtt
2. meg piálás után

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:26:28

@alfonZINA: "Ellenben emlékszem, mikor szent Oli lepondrózta Évát"

De hát az sem szent, egyik sem szent. Összeszedték a balhés majmokat ebbe a műsorba. Egyik rinyál, másik hazudik, harmadik sunyi, negyedik agresszív, ötödik egy sima bunkó, hatodik kislánylelkű férfi...

Ebből a mixből sok balhé kinéz...

Elemer 2011.02.14. 21:26:35

Hahó villalakók! Még, hogy ha Olivér kimegy, akkor unalmas lesz a villa! Hát ez a mai összefoglaló mindent vitt! Ennél már csak az lett volna jobb, ha Gigi és Éva egymásnak esnek, karmolásznak, meg cibálják egymás haját, mire bejön értük a két benga feka csávó és kivonszolják őket!

gastro vazze 2011.02.14. 21:26:44

@ne most: mit mondott Laci? biztos akkor szedtem ki a túrógombócot a morzsára és nem hallottam..

ne most 2011.02.14. 21:26:49

@Sin' Dorei: Hol vesztetted el a bal lábad?

redhaven 2011.02.14. 21:26:50

@Traitor General: nelőjetek.
mingyá megöl a lumbágó.
jóccakát!!!
oszt nehogy elharcold azt a kis időt:-)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:27:11

@PeterBlau: így van, megfenyegette.

és tudod mit?

jól tette! nyilvánvalóan igen kevesek tették még meg ezt ebben az életben, hogy kilátásba helyezzenek egy pofont ennek a nőnek, de talán nem ártott volna egyszer-kétszer.

kíváncsi lennék, ha a Te szülődet emlegetné bármilyen, ámde nem hízelgő kontextusban, akkor te higgadt fejjel tűrnéd-e?

reccs 2011.02.14. 21:27:11

@PeterBlau: Állítólag Éva egyszer már kurvaanyázta a testvéreket, ha igaz, épp a szenteste tiszteletére. Gondolom, ez jött elő bennük.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 21:27:17

@alfonZINA: "A Béci nem volt tiszteletlen még egyik csajjal sem bent."

Végül is nem, csak ha jól rémlik Szandikáról egyszer azt mondta, hogy alacsonyabb rendű, mint ő.

gastro vazze 2011.02.14. 21:27:41

@Lasombra: meg, ha elisszák előle:) (de inkább ő issza el mások elől)

gidabiga 2011.02.14. 21:28:06

@Friedmann Juci:

ráadásul egyre több a politika :(

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:28:08

@PeterBlau: ja, és a ha a kontextus szó gondot okozna, akkor wikipedia.
(ejtsd: vikipédia)

ha azt sem vágod, akkor system error.

genevieve 2011.02.14. 21:28:12

@alfonZINA: ezért igyekszem én megpróbálni nem minősíteni senkit a kommentelők közül (nem mindig sikerül persze:-)

MunkáSör 2011.02.14. 21:28:19

@alfonZINA:

nem véletlen h az Éva az egyik fülére rosszul hall.

azt hitte mindenki eltűri ezt a szart amit tol.tévedett, az egyik nyilván HIRES CELEB pasija megcsapta mint a szart.
h őszinte legyek meg tudom érteni.

ne most 2011.02.14. 21:28:36

@gidabiga: Egy pillanatig nem akartam, hogy komolyan vedd.

csincsilla72 2011.02.14. 21:28:46

@beebeer: Tökéletesen egyetértek. Egy alkoholista, akinek (valamennyi)esze is lenne, ha nem itta volna el, gyerekszobája nem volt, az ismertségért a saját anyját eladná, nem tisztel senkit és semmit, elpusztít és lesilányít maga körül minden értéket. Ez a nő sem feleségnek, sem anyának, sem anyósnak nem való. Az emberi faj legalja. A korrektséget és a méltóságot fogalomszinten sem ismeri.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:28:47

@Elemer: Oroszországban már az ilyen valósággá vált.

Lasombra 2011.02.14. 21:28:55

@gastro vazze: ja. bár technikailag akkor is piálás előtt van, csak késleltetve :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 21:29:12

@PeterBlau: "De hát az sem szent, egyik sem szent. Összeszedték a balhés majmokat ebbe a műsorba."

Bizony ám. Ez így van. És ez kivétel nélkül az összes villalakóra igaz. (A már kiesettekre is.)

@Elemer: "Hahó villalakók! Még, hogy ha Olivér kimegy, akkor unalmas lesz a villa! Hát ez a mai összefoglaló mindent vitt! "

Egyetértek. :)

mufuvecske 2011.02.14. 21:29:22

Hallóóó!

Hát mi van itt????

Csak néhányat olvastam vissza, az öf is nagyon durvus volt...méghogy Olivér után unalmas a villalét...muhaha...:)))

Remélem senki nem fog lekurvázni, de az éjszakai műszaknak lehetne egy tiszteletteljes kérésem? Amikor elmentek majd aludni az utolsó írjon már egy összefoglalót hogy mi történt éjszaka...képtelenség annyit visszaolvasni amennyit tegnap is termeltetek...

Most megyek, mert az uram igényel, addig ne robbantsátok ki a harmadik világháborút, mert én imádok bennetek mindent, és nagyon hiányoznátok...:)))

2011.02.14. 21:29:43

@Lasombra: ez jó! :DDDDD
De piálás hiányában erősödik benne az agresszió.

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:29:53

@gidabiga: a politikával nincs bajom, hogyha a megfelelő emberekkel csevegek róla.

de ez az elmúlt egy hét. ...tönkrevágta a hv-t. és nem is az új KOMOLY vv-nézők, hanem az eddigi kommentelők, akiket beszippantott a vv. randán.

tea ON.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:29:53

@Kóczy: mondjál még példákat. de azért holnap estig jussál valahova, jó?
aztán majd mazsolázok párat lovagoli és hű csatlósa "udvarias" beszólásai közül.

zanshin (törölt) 2011.02.14. 21:30:02

Index fórum
Törölt topik: Való Világ 2010

rajfon válasz | megnéz 2011.02.13 22:12:50 © (66758)
Biztonsági emberként dolgozom a vv körül,leszögezem nem vagyok Olivér fan.

Már a válogatásokon,a beválasztás elött el volt rendezve hogy a Rác testvérek bekerüljenek a villába,mivel van két nagyon jó" ismerősük "a stábban,a saját fülemmel hallottam hogy mondták"te ugye akkor elrendezted a gépet,nehogy kibassz velem a Gigiéknek be kell jutni,mindenáron,érted.

Mikor az Olivér megjelölte a Bécit a stáb majd elájult,mert megijedtek hogy bármelyik is esik ki nagyon fog csökkeni a nézetség,rögtön volt egy értekezlet féle,és ott eldöntötték

(szerintem bosszúból)hogy kiejtik az Olivért,ezt pedig úgy kell csinálni hogy egyrészt felidegesitik az Olivért(lsd:büntetés,az agydoki tanácsára lett ez a fajta bünti,mert tudta hogy ez nagyon ki fogja késziteni)másrészt meg úgy kell összevágni az összefoglalókat

hogy megutálják a nézők Olivért.Ebben a lejárató kampányban a Balázs nem akart részt venni a Bucit meg sem kérdezték a Lilu meg egy kis pluszjuttatásért vállalta.Úgy hogy ha valaki manipulált az nem játékos vagy játékosok voltak hanem az RTL Klub(onnan is két ember),szerintem ez csalás,szerintetek?

gastro vazze 2011.02.14. 21:30:06

@Peter Griffin: Totti jóképű (évameg?!) és farkasos Hajni garantálom kinyírná, ha a kazalfejűt rámontirozná valaki a Roma örökös istenére!

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:30:11

@beacska: Én párszor azt reagáltam a kurva anyázásra, hogy attól hogy azt mondod még nem lesz az.
Ilyenkor picit megdöbbennek.

Trevlovics 2011.02.14. 21:30:11

most hallottam rtl közeli ismerőstől, hogy jerzsit hajnalban detoxikálóba vitték. elég volt, hogy éva ráköpött.

reKorrekt 2011.02.14. 21:30:24

@MunkáSör: "de szerintem az alapján amit az rtl mutatott a jerzy nem mondott semmi olyat ami ne lett volna igaz."

Ha innen nézzük Éva is csak az igazat mondta: erzsi anyja piás, gigi meg egy lotyó.
Van még kérdés? :)

MunkáSör 2011.02.14. 21:30:59

@Lasombra:

esetleh piálás közben ha nincs esély piakilöttyenésre.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:31:32

"Ebben a kurva országban sajnos nincsen női szolidaritás!"

Összekeverted a szavakat.
Ebben az országban sajnos nincsen női kurvaszolidarítás!

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 21:31:35

@gastro vazze:

Asszem egyetértek ezzel a felfogással.

Persze jogosan adódik a kérdés, hogy miért van a másik kapcsolatban, ha nem boldog benne? Kvázi simán befér egy harmadik...nincsen olyan, hogy az ember nem tudja, hogy nem boldog, és egy 3. fogja felhomályosítani. PONTOSAN TUDJA, hogy szar az egész. MINDIG, MINDENKI.:) Szóval ebben az összefüggésben látom a csomót a kákán.

Egybként meg csak had jegyezzek meg annyit, hogy az Olinak sem az enikő hiányzik, hanem a szex vele. teccik érezni a különbséget?

Virágék 2011.02.14. 21:31:49

És mindez Valentin napon, mikor a nők ezreit terrorizálja otthon az alfahím. De ez azért lehet,mert még itt is azt az elvet valljátok, hogy ha vki magából kikelve ordít, azt vágjuk szájba! Az erőszak nem lehet a veszekedés lezárásának eszköze!

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 21:31:57

@alfonZINA: "aztán majd mazsolázok párat lovagoli és hű csatlósa "udvarias" beszólásai közül. "

Nyugodtan. Ők sem jobbak a többinél. Nem is drukkoltam nekik. (Meg másnak sem.)

gastro vazze 2011.02.14. 21:32:07

@zanshin: el tudom képzelni, hogy igaz, de ez a rajfon azt miért felejtette el közölni, hogy az Oli is beépitett ember. Ezt meg a hugomnak mondta az egyik világosító az rtl-nél.....

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:32:14

@csincsilla72: hhű. ha nem lenne elegem a fikaáradatból, most csókolva gratulálnék neked. szép összegzés volt.

najó. effektíve elegem van, ez már több, mint akopailppsziss.

Lanois 2011.02.14. 21:32:46

@christaylor: Persze. Fel is olvasom:
" Kedves Balázs!

Én írok levelet neked. Kell több? Nem mond ez eleget? Nagyon sokat gondolok rád mostanában, mert túl későn találtam meg a te leveledet, amit nekem hagytál az irodámban. Most már belátom, hogy egyedül én vagyok a felelős, hogy a villalakók nem kapták meg a közösen írt levelünket. Ne haragudj, hogy megpróbáltam alaptalanul rád kenni az egészet. Ígérem soha többé nem teszek ilyet. Nagyon szeretlek, és örökké szeretni foglak.

Csók,
Villanővér"

2011.02.14. 21:32:50

Most hangzott el a Bones-ban, hogy egyes amazóniai népeknél a nő úgy fejezi ki szerelmét, hogy arcon köpi a kiválasztott férfit. :DDDDDD

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:32:53

@genevieve: én is próbálkozom, és nem nehéz, mert egynémelyikre szó sincs, annyira sötét.:)

@MunkáSör: nem eléggé csapták meg szerintem.
a probléma inkább a kiskorában lehetett. apuka talán nevelhette volna kicsit ahelyett, hogy azt kántálták neki fejsimizve, hogy "ja de édes kis kócos vagy"

beacska 2011.02.14. 21:33:08

Dr. Csont épp most adott új fényt a történtekhez:"Egyes amazóniai népeknél a nő úgy fejezi ki a szerelmét, hogy a férfi arcába köp"

istenbíz ezt mondta

mann 2011.02.14. 21:33:53

@Sin' Dorei: Taktikázik ez nem kérdés. Ugyanakkor amit Anikónak nyomott a két őszinte mosollyal az elég gáz volt. Egyszer egy nálam bölcsebb ember mondta nekem, hogy ne rúgj bele olyan emberbe akinek már amúgy is szar. Anikó maga alatt, erre kaján vigyorral=őszinte mosollyal illette a nőt. Nekem az ilyen nem jön be.

MunkáSör 2011.02.14. 21:33:59

@reKorrekt:

az ha én elmondom neked h hogyan viselkedsz nehogymár egy kategória legyen azzal h beszólsz anyámra.

fuss neki mégegyszer.

Lasombra 2011.02.14. 21:34:14

@zanshin: hát, erre mondják gamer körökben, hogy "Screenshot or it didn't happen."
ha így volt, csalás.
bár saját műsoruk, szóval mégse.
bár pénzt szednek be emberektől a semmire, szóval mégis.
á, bonyolult ez.

ilyen szinten én nem is akarok belemerülni. van elég témázni való így is. :)

mocskosmacska 2011.02.14. 21:34:52

@Kóczy: De hát Szandika tényleg alacsonyabb rendű majdnem mindenkinél.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.14. 21:34:55

@Kóczy: én viszont Bélának igen. pontosabban annak, amit képvisel és ahogyan azt teszi.

gastro vazze 2011.02.14. 21:35:48

@Lotyó Bridzsida: sok olyan (gyengébb) jellemű ember van, akinek mindegy, csak legyen mellette valaki, nem szeret egyedül lenni, stb.. nem találkoztál még ilyennel? mondjuk nem biztos, hogy ezek a főnyeremény párnak való emberek:)
No meg létezik olyan is, hogy azt hitted megvan az igazi és akkor beüt a ménkőőőő:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:36:49

@csincsilla72: Éva a hagyományos nőideál antitézise. Ilyen nőkre szükség van a társadalmi előrehaladás érdekébe, hogy egy haladó gondolkodású szintézisben új nőtípus vegye át a jelenlegi szerepet.

MunkáSör 2011.02.14. 21:37:02

@alfonZINA:

szerintem döbbenetes h valaki ugy szocializálódjon h az önkritika és a mértékletesség kompletten kimaradjanak az életéből.

h ezt korrigáljam naponta elverném az Évát, a villadijért.:D

Trevlovics 2011.02.14. 21:37:40

@Peter_Cs: Alekinnyó, hogy a retkes büdös meredt kóchengeres faszba jutottál ki?!?!

Darcylla 2011.02.14. 21:37:51

@Friedmann Juci: Szép estét:)
Hát igen, Juci, röhögni mikor fogunk?? Mert én azért jöttem...

mocskosmacska 2011.02.14. 21:38:02

@zanshin: Persze, család, de szerintem ezek az emberek már mind az rtl-esek ismerősei, úgyhogy nemcsak ma ráczoknak volt biztos a bejutása.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 21:38:06

mint a villanővér nem hivatalos helyettese, kiosztanék néhány szem magnéziumot és Xanaxot, hogy lecsillapodjatok. NYUGI, ez csak egy műsor!

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
vegyetek be pár szemet, jót fog tenni
ha már jók lesztek, visszajövök

Elemer 2011.02.14. 21:38:28

Úgy gondolom, hogy egyesek túl komolyan veszik ezt a műsort. Az RTL sikeresen összegyűjtött tizennemtudommennyi szerencsétlen, ostoba, szánalmas suttyót, akik hajlandók bohócot csinálni magukból némi pénz meg ismertség reményében. Itt maximum úgy érdemes kedvencet választani, hogy kin szoktál nagyobbat röhögni, mert ha más alapján választasz, úgyis csalódni fogsz! Normális ember, nem megy be egy ilyen műsorba. Ez mindegyikre vonatkozik!

Lasombra 2011.02.14. 21:38:29

@Virágék: mint ahogy nők ezrei terrorizálnak otthon férfiakat.
ez offtopic.

itt most szerintem célszerű volna a konkrét esetnél maradni Évával. a Hogyvolt?-on vagyunk.

genevieve 2011.02.14. 21:38:50

@beebeer: látom sok embernek hasonló az izlése műsorok terén:-D

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:38:52

@alfonZINA: "kíváncsi lennék, ha a Te szülődet emlegetné bármilyen, ámde nem hízelgő kontextusban, akkor te higgadt fejjel tűrnéd-e? "

Biztos vagyok benne, hogy nem ütném meg. És nagyon sok függ attól, hogy milyen helyzetben és milyen állapotban teszi.
Nem tudom miért olyan hihetetlen, hogy ezen valaki nem akad ki annyira mint te. Ez bánt téged vagy zavar? Ha kiakadok rajta akkor is max. kiabálok. De nem állok le verekedni. Az a max. hogy lemegyek a szintjére, de ahhoz nagyon bunkónak és parasztnak kell lennie jó ideig.

csincsilla72 2011.02.14. 21:39:02

@Friedmann Juci: És mindezek Évánál azért sem megbocsáthatóak, mert nem róla azért nem mondható, hogy egyszerű lenne, mint a faék. Vagy mint mondjuk Szandika.

gastro vazze 2011.02.14. 21:39:18

@Peter_Cs: te tényleg hülye vagy péter_cs :S
kívánom, hogy jöjj össze valahogy ezzel a balfasszal, és vond ki a forgalomból. Ha lehet tömjed egész nap piával, éjjel meg a cerkóffal, de ne engedd ki légyszives az emberek közé, mert elmebeteg és még kárt tesz valakiben!

gibson 2011.02.14. 21:39:27

@alfonZINA:
"kíváncsi lennék, ha a Te szülődet emlegetné bármilyen, ámde nem hízelgő kontextusban, akkor te higgadt fejjel tűrnéd-e?"

Ezt már Ancillának is írtam, de úgy érzem, le kell írnom mégegyszer. Nem ismerlek, nem tudom, hány éves vagy, honnan jöttél, hogy nevelkedtél, stb., de, ha azt gondolod, hogy a mai fiatalok körében, egy heves, indulatos vitában egy odavetett "kurva anyád", vagy "anyád picsáját", halálos bűnnek számít, akkor tévedsz. Haverok között is mondjuk egymásnak néha, akár félig komolytalanul is, hogy "kurva anyád", és nem ugrunk késsel egymás torkának. Ezt lehet szeretni, vagy nem szeretni, de ez van, ez a kifejezés manapság annyira hétköznapivá vált, hogy emiatt kiakadni, pláne, ha valaki indulatból mondja, szánalmas. Pláne, ha valaki indulatból mondja, és annyira be van baszva, mint Éva volt.

Hozzáteszem, nem értettem tisztán, mit mondott Éva, lehet, hogy valami ennél sokkal durvábbat. Ez esetben vedd tárgytalannak, amit írtam, mert ha valaki konkrétan az én anyámra tesz negatív megjegyzést, arra én is ugrom. De egy "szimpla" kurvaanyádra nem.

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:39:31

@Darcylla: ugye? :( én már a szaros műsoron sem röhögök. hajnin is látszik, hogy szenved, mint a kutya, és itt is már csak a köpködőskurvaanyázás megy.

nevetni akarok, és buta aranyköpéseket gyűjteni.

christaylor 2011.02.14. 21:39:40

@Lanois: :D Nem jutok szóhoz!
:D

Igen, de én arra a levélre gondoltam, amit a fakkodban hagytam neked! :)

reccs 2011.02.14. 21:40:01

@Virágék:
És mindez Valentin napon, mikor a nők ezreit terrorizálja otthon az alfahím.

Ilyen ez a Valentin-nap...

MunkáSör 2011.02.14. 21:40:14

@Peter_Cs:

hát ha az Éva a társadalmi előrehaladás női megtestesítője akkor mindenki buzi lesz.

MegLepke 2011.02.14. 21:40:21

@beacska: igen, megerősítem, ezt mondta.:)

Lasombra 2011.02.14. 21:40:29

@Elemer: én spec csöcsök alapján választottam. jelzem, abban nem is csalódtam eddig. :)

Lanois 2011.02.14. 21:40:36

Ami a lényeg a lényeg. Béci ezzel a vigyorgással távolabb került hőn szeretett karórájától, mint azt gondolná.

vörös áfonya 2011.02.14. 21:40:40

@canzone: Én elloptam egy magnéziumot,iszom rá egy írsait:)

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:40:46

@csincsilla72: ki kell, hogy ábrándítsalak. attólmég, hogy valaki képes beseggelni pár rohadt évszámot, az még nem jelenti azt, hogy egyszerű, mint a faék. szvsz szandika öszetettebb agyilag, és több józan paraszti ész szorult belé, mint évikébe. tudom, ez unnaturális, de igaz.

gibson 2011.02.14. 21:41:00

@beebeer:
"Most hangzott el a Bones-ban, hogy egyes amazóniai népeknél a nő úgy fejezi ki szerelmét, hogy arcon köpi a kiválasztott férfit."
:)))))

Elemer 2011.02.14. 21:41:24

Eljött az idő, hogy előálljak én is egy összeesküvés-elmélettel. Meg is van, az előbb találtam ki: Gombi a Vodafone embere. Így sikerült bejutnia 2 000 000 sms-essel és cserébe reklámoznia kell majd a csatornát. Ne lepődjetek meg, ha ezentúl a nyugiszobában, vagy a párbajon a kedvező percdíjakról, vagy internet csomagokról fog beszélni. A következő Vodafone reklám alatt pedig tutira a "Jól vagyok" fog szólni

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.14. 21:41:33

@mann: Ha nem láttam volna Ani eddigi produkcióját, én is ezt mondanám. De megmutatta, hogy milyen erős is tud lenni. Most, hogy kiment a férfiképe (vagy minek mondják ezt), letört. Ő is tud rugdalni rendesen.

csincsilla72 2011.02.14. 21:41:45

@Peter_Cs: Remek. Kívánok neked ez szép új világot, amiben ilyen Évák szaladgálnak. Kérlek, nevezd meg legalább egyetlen pozitív tulajdonságát. Bármelyiket.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:42:23

@alfonZINA: "ja, és a ha a kontextus szó gondot okozna, akkor wikipedia.
(ejtsd: vikipédia)
ha azt sem vágod, akkor system error. "

Ennek a bunkó beszólásnak az értemét és okát viszont nem látom. Én nem voltam veled sem bunkó sem tiszteletlen. Érzésem szerint. Gondolhatsz hülyének aki nem érti a kontextus szót, attól még nem leszek az mert neked ez a véleményed :-) Az a probléma, hogy nem vágnám pofán reflexből azt aki szidja az anyámat mint ahogy te tennéd? :-)

K Tomoceusz 2011.02.14. 21:42:44

Feladom . Bécink vágja el nyugodtan az összes benti csaj torkát , tuti megérdemlik .

vörös áfonya 2011.02.14. 21:43:34

@Friedmann Juci: Amivel fizethetsz a boltban,ha épp a liezonod félresikerült és ruha nélkül maradnál:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:43:37

@beacska: @beebeer: Éva nem jivaró vagy guaraní, tehát nem ez a helyes megfejtés esetében.

Elemer 2011.02.14. 21:43:40

@Lasombra: Jól teszed tesó! Egy kiadós hegesztés még igencsak elkélne a villába, szegény szerkesztők vért izzadnak zsörzével, de semmi. Alekosznak sem jön össze, úgyhogy gondolom marad a régi, jól bevált recept és be fognak hozni neki egy kurvát.

gastro vazze 2011.02.14. 21:43:46

@gibson: ez nem szimpla qrvanyád volt, hanem lealkoholistázta Jerzsi anyját, cserébe, mert Jerzsi meg őt. Ezt tudta visszavágni.

Darcylla 2011.02.14. 21:43:48

@Friedmann Juci:
Ha a mairól Hajni vicceset tud írni, mehet az irodalmi Nóbel az elgyötört bloggernek!

Lasombra 2011.02.14. 21:43:48

@gibson: "Haverok között is mondjuk egymásnak néha, akár félig komolytalanul is, hogy "kurva anyád""

az igen!

asszem ki is jött egy alap-axióma, ahol gyökeres eltérés van köztetek. (köztünk is btw)

de ilyen alapon "a mai fiatalok körében, egy heves, indulatos vitában egy odavetett" saller sem a világvége. nem?

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 21:44:25

@gastro vazze:

Jaj, dehogynem találkoztam olyannal. Meg olyan férfiakkal is találkoztam, akik imádtak szenvedni, mint anikó.:) Komolyan. Inkább maradtak a szarban, mert akkor lehetett nyígni, minthogy keressenek olyat, ami tényleg jó.de akkor nem lett volna miről nyígni.:D
Persze én sem 22 évesen voltam olyan végtelenül bölcs, mint most(!:D), de most már aszondom, hogy az ilyen embertől én nem akarok semmit, mert megeszem reggelire (mármint azt, aki nem tud egyedül lenni). Kb 1 napig sem tudok rá felnézni, érted.:) Mert azok az emberek nem tudnak egyedül lenni, akik mérhetetlenül utálják magukat. Ha pedig magukat utálják, hogy a kócosba' várhatom, hogy mást (pl engem) szeressen? Hogy adhatna már abból, ami neki sincs???:))

A ménkőbeütés meg mindig benne van a pakliban. Nagy álszent/álnaív, aki asziszi (szentferenc), hogy nem. :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 21:44:27

@Friedmann Juci: effektíve egyetértek veled, ez itt már unnaturális
@vörös áfonya: egészségedre, Áfikám :)

gastro vazze 2011.02.14. 21:44:35

@K.Tomoceusz: nem válaszoltál, ezért úgy veszem, hogy elismerted..

mocskosmacska 2011.02.14. 21:44:36

Fogyókúrára kellene őket fogni.

Lanois 2011.02.14. 21:45:02

@christaylor: Az túl intim, ahoz, hogy itt felolvassam, de hidd el: nekem is!:))

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:45:09

@vörös áfonya: áhháá. már megvan. dánkesőn.

@Darcylla: hajni már így is a bloggerínapéldaképem. ez nem fog ki rajta. (ha megfelelő mennyiségű magnéziumot szed be)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 21:45:12

@alfonZINA: "én viszont Bélának igen. pontosabban annak, amit képvisel és ahogyan azt teszi. "

Te dolgod...

genevieve 2011.02.14. 21:45:32

@K.Tomoceusz: de ugye nem drukkolsz ezért?

mocskosmacska 2011.02.14. 21:45:51

@csincsilla72: Nem ült még szervkereskedelemért. HOsszas gondolkodás után ez jutott az eszembe.

Maude Lebowski 2011.02.14. 21:45:53

Jóestét!
Az jutott eszembe,hogy be kellene
màr fejezni ezt az egèsz "jàtèkot",marha kìnos,feszengek,ha ilyeneket kell lÁtni,mint ez a mai.
Gonosz törpe vagyok, de olyan jókat nevettem rajtuk,de hát ez,én szégyellem magam,amit ezek művelnek,illetve amiket a rötölö velük.
Nem hiszem hogy ez a játék megerôsíti őket,lassan roncs az összes.

Ancilla 2011.02.14. 21:46:04

@K.Tomoceusz: Kedves Tomoceusz! Azt nem olvassuk itt jó néhányan szívesen, ha valamilyen negatívnak tartott viselkedés kapcsán rögtön a kisebbségi hovatartozását emlegetik az illetőnek. Ezt hívják előítéletnek, illetve általánosításnak. Jelen esetben olyan személyekről szóltak ezek a kommentek, akik éppenhogy kivételek az általánosnak mondott jellemzők alól. Történt egy olyan eset, amire - szerintem - a Vereckei-hágón bejött magyar egyenesági leszármazottja is hasonló módon reagált volna, azonnal elkezdték itt néhányan Gigiék származásával összefüggésbe hozni a jelenséget. (Mellesleg én egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy nem inkább egy déli típusú felmenőjük van. Giginek kimondottan fehér a bőre, Béci pedig inkább olaszos vagy spanyolos.)

csincsilla72 2011.02.14. 21:46:04

@Friedmann Juci: Valahogy leérettségizett, és ez egy egysejtűnél bonyolultabb idegrendszert kíván. Szandi szvsz. sokkal egyszerű lélek, igen butácska is, nem akarom bántani, nagyon labilis idegileg. A látványos összeomlásakor ki kellett volna vinni, a saját érdekében. Bár nyilván nem ez a csatorna érdeke.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:46:17

@Trevlovics: @genevieve: @MunkáSör: @csincsilla72: Olvassatok marxista irodalmat, és akkor talán megértitek, hogy dialektikusan mire gondoltam.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:46:18

Alekosz fogja megnyerni. A sok bolond közt ő a legkövetkezetesebb bolond :-)

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:46:23

@canzone: áfi is tüsszögött? úgy mint éva? mert ha igen, akkor ráteszem a jelem!!

@Lanois: könyörgöm, cseréld már le az avatarod, mert nagyonizé. szóval nemár.

redhaven 2011.02.14. 21:46:50

@gastro vazze: jajj,összevesztél a menyasszonyoddal???
nem akarok diszkrét lenni.
vagy mi.

Lanois 2011.02.14. 21:47:13

@Friedmann Juci: Tudod, amit a nyertes kap a végén.

gastro vazze 2011.02.14. 21:47:15

@Lotyó Bridzsida:hallodhülyevagy? amikor konkrét szerelemérzeted van, akkor egy nüansznyi kisértés nem fér bele az életedbe, az általában akkor jön, amikor már a szerelemérzés a tőled távolabbra esik, de még szereted, tehát bele vagy szeretve. Olyankor van esély, hogy elrabolja más a szívedet:)

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 21:47:16

@Maude Lebowski:

Nekem az a taktikám, hogy már nem nézem. Csak itt beszélgetek a haverokkal.:))

christaylor 2011.02.14. 21:47:22

@Lanois: életem, próbáltam kódolva üzenni, de most már muszáj akkor kimondanom: írtam neked emailt, megnézed? :)

gidabiga 2011.02.14. 21:47:28

végignéztem.

érdekes volt.

de aki ezt az egészet komolyan veszi és harcol az igazáért, mintha az élete múlna rajta, az megérdemli :)))

K Tomoceusz 2011.02.14. 21:47:49

@gastro vazze: Bocs kollega , nem láttam a bejegyzésed . Feldobtam egy kétszázast és te nyertél .

redhaven 2011.02.14. 21:47:58

@canzone: hát olyan lyó vagyok!!!!

Darcylla 2011.02.14. 21:48:12

@Maude Lebowski: ma nem nagyon láttunk a szó hagyományos értelmében vett embereket az öf-ban.

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:48:17

@Lanois: hű de lassú a rekcióidőd. erről csak a séród tehet. érzem. rossz hatással van a hosszú haj az idegrendszeredre. ha érted, hogy értem.

PeterBlau · http://4smallwheels.blog.hu 2011.02.14. 21:48:21

@Elemer: Hát ennek pótlására találták ki, hogy Éva kap egy éjszakát a barátjával. De most is csalódtak mert a nézők nem a szexet akarták látni, hanem a többiek balhézását :-D Látszott Lilu arcán a döbbenet és csalódás :-D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.14. 21:48:23

@Friedmann Juci: Áfika sskk nem tüsszög úgy, mint Éva :) csak ivott egy kis magnéziumos irsait

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 21:48:30

@Elemer: "Úgy gondolom, hogy egyesek túl komolyan veszik ezt a műsort"

Ezzel is egyetértek. Nekem ez a műsor nem jelent mást, hogy minthogy naponta 1 órát totál kikapcsoljam magam, és egy jót röhögjek azon, ahogy ezek szétszedik egymást.
Azt meg már mondtam, hogy totál nem érdekel, hogy ki nyeri meg. (De én szívem szerint egyiknek sem adnám oda fődíjat. De ezt persze nem én döntöm el. :) )

lucc.gizi 2011.02.14. 21:48:32

Szerintem most rtlék ezután arra fognak játszani, hogy Ráczékat "gyengítsék".
Egyrészt szerintem meglepődhettek, h. Olit még az utolsó 3 szar napja ellenére is csipázza a nép, ill. a fókusz-pókuszban előről-hátulról is leadták, h. enyhén "lefutott" volt már a párbaj az elejétől kezdve, mert O. csak a csajára figyelt.
Bécikén ez a rózsaszín sapka, higanymozgás, xanaxos szájmozgás fájdalmas, plusz extra genyó Anikóval, aki bár nem egy iq bajnok, de az alap, h. döglött oriba nem rúgunk még egyet. Azon meg beszartam, hogy Homi-Gombi (aki eddig megnyikkanni se mert, csak nyígott) most piásan alsóbugyiban erőjaniskodott. Röhejes...

christaylor 2011.02.14. 21:48:33

@Friedmann Juci: a 12 millió mellé kap egy hiperszuper karórát.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:48:41

@Lasombra: Az ilyen csak a több évszázados szociokulturális elmaradottságban sínylődőkből vált ki ilyen ostoba haragot.

gastro vazze 2011.02.14. 21:48:53

@redhaven: oh dehogy, májusban jön a minimeee:)
ezek régi történetek, majd kiadom bőrkötésben -- öreg vagyok énmár:)

gidabiga 2011.02.14. 21:49:08

@redhaven:

a kevesek egyike, igen :D

MunkáSör 2011.02.14. 21:49:27

@Peter_Cs:

én kérek elnézést Virág elvtárs h nem vagyok ideológiailag eléggé képzett, de az Évát semmilyen más helyzetben nem látom hitelesnek mint egy detoxpáciens.

csincsilla72 2011.02.14. 21:50:05

@Peter_Cs: Kérném szépen azt a pozitív tulajdonságot. A szervkereskedelem már nem ér:-)

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:50:19

@christaylor: egyébként te nem kevesled azt a havi egy millát? szerintem én borzasztó hamar, és felelőtlenül el tudnám tapsikolni... hát még ezek a majmocskák ott bent.

genevieve 2011.02.14. 21:50:27

@Peter_Cs: ahogy olvasom neked se tett jót:-)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.14. 21:50:36

"Az jutott eszembe,hogy be kellene
màr fejezni ezt az egèsz "jàtèkot",marha kìnos,feszengek,ha ilyeneket kell lÁtni,mint ez a mai."

Én is valami hasonlón gondolkodtam. Hogy mit szólnának a villalakók, ha most a szerkesztők bejelentenék, hogy mivel így elmérgesedtek bent a viszonyok, ezért beszüntetik a játékot, és mehet mindenki haza.

Lasombra 2011.02.14. 21:50:56

@Peter_Cs: mármint melyik? a jujhaanyázás vagy a saller?

nem hiszem, hogy szociokulturális sajátosság volna bármelyik is. láttam mindkettőt magyartól, romától (oké, tudom az is magyar, bocs), angoltól, némettől stb.

nem vágom, mire gondoltál, bátya.

Albino Vernyul 2011.02.14. 21:51:08

Pfff.. De jo ez az urban legend, hogy Aniko ment ra Olira... Oli ment ra Anikora, szedte ki belole az allast, aztan 2 napig lebegtette a dolgot, elvezte a helyzetet, es csak aztan zarta le, ugy ahogy.. Teljesen igaza van Anikonak, hogy Oli megcsinalta a szart, aztan tavozott...
Amugy nem erzitek a benti hangulatot... Alekkal nem igazan mernek szemetkedni, egy az egyben felnek tole parbaj szempontbol.. Evaval alapvetoen nincsenek tisztaban, ment mar vissza parbajbol, ezert tartanak tole...
Szandikat kedveli Beci, igy maradt Aniko, mint szabad preda... Ezaltal ott tartanak be neki, ahol lehet, foleg a csapat gyenge emberei (Jerzy, Gombi).. Este lehetett latni, hogy mindenkitol felrehuzodik.. Miutan beittak, akkor oldodott kicsit, de abban a pillanatban bele is kotottek.. Nem volt veletlen, hogy Szandika direkt megkerte Jerzyt, hogy ne bantsak.. Jelenleg olyan helyzetben van, mint mikor az iskolaban az osztaly bikai kiszurnak egy toluk eluto diakot, es folyamatosan szekaljak.. Ebbol szokta aztan az amcsiknal az iskolai lovoldozesek lenni..

fran7 2011.02.14. 21:51:29

Nekem csak egy olyan kérdésem van az ilyen téren tapasztalt emberekhez. Mennyire kell kiütnie magát egy embernek, hogy a földön fetrengjen ilyen téli éjszakákon, mint Szandika tette azt? Ezt a momentumot csak azért említem meg, mert sok problémát itt tényleg az alkohol okozott. S valaki írta a nyugtatóra ivás lehetőségét. Miért engedte meg ezt egy szerkesztő, mert ehhez orvosi tudás sem szükségeltetik.

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 21:51:29

@gastro vazze:

Aha, volt idő, mikor én is így gondoltam, hogy amikor már nincs lilaköd, akkor tud jönni a 3. Hát, ez abban az esetben igaz, egyébként, ha eleve nem volt nagy a lamúr.
Volt a fellángolás, elmúlt a köd, oszt már jöhetne a következő, mer'én a ködöt akarom, de legalábbis ezt az embert itt mellettem nem, mert most hogy felszállt a köd, rájöttem, hogy nem is olyan szép embör ez a Béla, meg akkor mostmár be is mutatkozhatnánk egymásnak, mer én nem ezt a lovat akartam, ő meg nemtom, mert nem mondja.:D

csincsilla72 2011.02.14. 21:51:29

@mocskosmacska: Ez tetszik:-)De várjuk ki a végét, még ez is kiderülhet.:-P

Elemer 2011.02.14. 21:52:11

@Kóczy: Nekem már évekkel ezelőtt volt egy olyan ötletem, hogy néhány hónap elteltével szépen be kéne fejezni a műsort, kikapcsolni a kamerákat a bentieknek meg nemm szólni semmit. Milyen király lenne, ha mondjuk fél évig ott túráztatják magukat abban a reményben, hogy "milliók" nézik őket, közben meg már mindenki elfelejtette az egészet.

Lanois 2011.02.14. 21:52:31

@vörös áfonya: miért nem vagyok meglepve:)

@Friedmann Juci:
és mire cseréljem le? ez volt az utolsó, ami maradt.

elek1 2011.02.14. 21:52:35

A látottak alapján meg kell jegyezzem, hogy ha kettővel több bevándorló lenne most a villában akkor az Évát már meglincselték volna. Béci nézéséről már nem is mondok semmit.

reKorrekt 2011.02.14. 21:52:39

@jörgömös: Ennél azért hosszab kell :) Itt az alap:
www.youtube.com/watch?v=N5p5RwWnLfA

Mondjuk a tecsődös feliratozáshoz nem értek ./

redhaven 2011.02.14. 21:52:41

@Elemer: gombika olyan volt mérgesen mint egy gömbhal(fugu).
a szájátpont úgy csücsörítette.
jótlehetett rajta kacagni.

K Tomoceusz 2011.02.14. 21:52:45

@Ancilla: Egyetértek veled , bár én norvégnak néztem őket . Mostantól kezdve Bécinek szurkolok . Csak annak a nőnek fogok nekiugrani , aki azt írja , hogy rettenetes mennyire bántják őket ebben az országban a férfiak . Ha kis szerencsém van nem cigány lesz az illető .

Lasombra 2011.02.14. 21:52:50

@csincsilla72: a mája meg a tüdeje még ott is bukó szerintem.

mann 2011.02.14. 21:53:31

@Sin' Dorei: Tud, nem is akárhogy, ezt adom.

gibson 2011.02.14. 21:54:06

@Lasombra:
"Most hangzott el a Bones-ban, hogy egyes amazóniai népeknél a nő úgy fejezi ki szerelmét, hogy arcon köpi a kiválasztott férfit."
Hát ez az. Nem is értem, miért van ezen ledöbbenve valaki. Jómagam harminc éves vagyok, diplomás, jólnevelt, rendes családból való, stb-stb. Több nyelven beszélek, kultúrált vagyok, járok színházba, olvasok, szeretem a zenét. Kifejezetten udvarias és előzékeny vagyok másokkal a való életben. A barátaimat pedig szeretem-imádom, soha nem mondanék rájuk szánt szándékkal semmi rosszat. Magyarul sok mindent el lehet rólam mondani, de hogy ordenáré paraszt, vagy tapló, bunkó lennék, azt nem. Mégsem zavar, ha egy haverommal hülyülünk, és azt mondja nekem, hogy "kurva anyád". Nyilván mosolyogva, mert haverok vagyunk ugye. Ha erre valaki nekiugrik a másiknak, azt egyszerűen képtelen vagyok hová tenni.
Egy intelligens embernek el kell tudnia dönteni a szövegkörnyezetből, a kontextusból, a testbeszédből, és egyéb körülményekből, hogy a másik mennyire gondolta véresen komolyan, amit mondott.

Ez az egész egyébként jelen esetben tárgytalan, mert mint gastro vazze írta, Éva lealkoholistázta Jerzsy anyját, ami egy teljesen más történet, mint amiről mi beszélünk most.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.14. 21:54:18

@MunkáSör: @csincsilla72: @genevieve:
Tézis: hagyományos nőtípus
Antitézis: Éva
Szintézis: egyensúly a kettő között, élethelyzetekhez igazítva, dinamikusan változva, ahogy a helyzet éppen megkívánja, persze egyik állapotot sem abszolutizálva.

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:54:24

@Lanois: mondjuk ne vévésre. és akkor nem azonosítunk be azzal a képpel, amit látunk. tévesen. de monGYuk lehetnél ....öhm.... hímunikornis, vagy vastagnyakú vitézdélcegkatona.

Trevlovics 2011.02.14. 21:54:38

hát nem tudom... éva egója valószínűleg csak akkor tűnne kicsinek, ha mellé tennénk a máját.

vörös áfonya 2011.02.14. 21:54:51

@Lanois: öö..mit csináltam már megint?

lucc.gizi 2011.02.14. 21:55:28

@csincsilla72: figyelj, itt legtöbbünk nem azért nézi a vv-t, mert erkölcsi bajnokokat akarunk avatni (ez ebből a közegből maga lenne a csoda), hanem én spec leginkább röhögni akarok rajtuk. Ehhez meg kellenek a negatív figurák, xarkavarók. Ha mindenki rendes, pozitív lenne, az maga lenne a tömény uncsi..

csincsilla72 2011.02.14. 21:56:13

@Lasombra: a másét még eladhatja:-)

Lasombra 2011.02.14. 21:57:14

@fran7: "Mennyire kell kiütnie magát egy embernek, hogy a földön fetrengjen ilyen téli éjszakákon, mint Szandika tette azt?"

hát nekem kislánykoromban többször is sikerült ezt a mutatvány abszolválnom többedmagammal. persze régi módra tisztán szesszel. nyugtató nem kellett. elég nyugodtak lettünk egy idő után úgyis. :)

Szandika viszont már visszaeső. azt a sarkot valamiért nagyon kinézte magának. már-már hazajár oda földhöz csapkodni magát.

genevieve 2011.02.14. 21:57:35

na tényleg lapozzunk már....

azon mindenki átsiklik, hogy alekosz szerint most lett csak igazán jó bent lenni a villában, ,hogy oli kiment???

Trevlovics 2011.02.14. 21:58:08

@Peter_Cs: de évával kapcsolatban nem az a legjellemzőbb, hogy a hagyományos nőtípus antitézise, hanem hogy alkoholista, önző, pszichotikus eset. ahogy egy használt pelenkáról se az jut eszedbe előlről, hogy oldalt a pántja cuki színes, hanem, hogy szaros

genevieve 2011.02.14. 21:58:18

@Trevlovics: még, még, mééééééééééég:-D

Elemer 2011.02.14. 21:58:30

@redhaven: jaja Gombi nagyon ütött, ahogy mérgesen pattogott az ágyban alsógatyeszan. Jerzy is vicces volt, amikor kisminkelve osztotta azt észt, de ppszichopapa Laci is nagy király, akinél ismét kitört a háború (most gondoljatok bele, mennyire lehet szánalmas élete annak, aki 40 évesen beköltözik egy ilyen valóságsóba)

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:59:00

@genevieve: ÁT-csussz-szanUnk rajta! csakhogy úgy mondjam, minta az atlétás mester.

mocskosmacska 2011.02.14. 21:59:20

@Albino vernyul: "Jelenleg olyan helyzetben van, mint mikor az iskolaban az osztaly bikai kiszurnak egy toluk eluto diakot, es folyamatosan szekaljak.." Most arról beszélsz, amit a négyes tett Ildivel? Mert ez rájuk illik.

csincsilla72 2011.02.14. 21:59:30

@lucc.gizi: Röhögni lehetne értelmesebb dolgokon is. Ez inkább idegesítően fájdalmas, mivel már semmi másról nem szól hetek óta, csak erről az acsarkodásról és nyűglődésről.

Friedmann Juci 2011.02.14. 21:59:34

@Trevlovics: szeretlek. írj blogot. komolyan.

jörgömös 2011.02.14. 21:59:56

@reKorrekt: ismerem, azt hittem az volt a kérdés, hogy min akadjon ki Laci

Lanois 2011.02.14. 22:00:07

@christaylor: jó, majd küldök képet, de akkor ti is!:)

reccs 2011.02.14. 22:00:36

@Peter_Cs: Na ja, csak az antitézis egy új jelenség kellene, hogy legyen, amely a tézisből kialakuló új jelenség, viszont a hisztérikus boszorkány egy ősi típus, amely mindig is létezett, így ebben az értelemben nem lehet antitézis :)

MunkáSör 2011.02.14. 22:01:17

@Lasombra:

meglehetősen perverz kísérletet tesz a Szandika a szilikon kontra padló/fal/stb kölcsönhatások bemutatására.

Lanois 2011.02.14. 22:01:42

@vörös áfonya: semmi...a szokásos...ittál:)

redhaven 2011.02.14. 22:01:51

@Lasombra: szandyt mutatniolyan állapotban...
basszameg a retek...
akkor vagy a nyugtatót vegyék el ,vagy az italt.
szégyentelenek.

vörös áfonya 2011.02.14. 22:02:04

@Lanois: Ja,már észre sem veszem:)

Lotyó Bridzsida 2011.02.14. 22:02:12

@Trevlovics:

:D szerintem ez mind csak álarc rajta, mert kb 1 perc alatt lehet megtörni a csajt.:D
ha valaki letáskásozza a sze