Hogy volt?

VV4 - 4X59

2011. február 12. 11:45 - Hódos Hajnalka

Már a kádban fekve tudhattam volna, hogy kemény estének nézek elébe, csendesen sírok Karda Bea, Csodálatos férfiak. Érkezik is egy a stúdióba, Balázs, orgonalila póló, szürke sál, tenyészbikák és fotózás. Szandika révedezik az ágyban. Kicsi szívem, szerelmem, kérleli Anikó. Menjél hajat mosni, megbeszéltük, megígérted! Nem akarok menni. Beszélj már vele, Béci! Kislányom, mi a baj? Én nem szeretném ezt. Ne már Bélus, tényleg nem akarom. Olyan csinos leszel mint az állat! Béla nem lehet, mert szar alapanyagból nem lehetek csinos! Ja, úgy szétretusálják, hogy rám se fogtok ismerni, hát azért… Szerintem te vagy a legszebb, kislányom. A mamám mondása jut eszembe, nem akarásnak nyögés a vége.

Érkezik a stáb, annyian vannak, mint az oroszok. Azért jöttünk, hogy a lányokat lefotózzuk egy magazinos megjelenésre. Köszönöm, hogy felkeltetek és mindenki itt van és mindenki komolyan veszi, mi is komolyan vesszük. Mind a négy lányt fotózzuk, mindenki nagyon szép és nagyon csinos és szeretnénk, ha a legjobb formáját hozná. Azt el kell döntenetek, ki az aki egy kicsit többet mutat meg, mi azt szeretnénk, ha mindenki egy kicsit többet mutatna meg. Hát Szandika mindjárt sír, esküszik. De miért? Hát ha eddig nem láttál élőben, most itt vagyok, nem tudom… Ha nem érzed magad jól, nem kell ezt erőltetni, de adjuk meg az esélyt. Jó, csak én azt szoktam mondani, hogy jó alapanyagból bármit meg tudtok csinálni, de szarból várat még ti se tudtok építeni. Csinos vagy, nagyon szép bőröd van, jól vagy sminkelhető, szépek a formáid, nem gondolom, hogy ezzel bármi gond lenne, ne aggódj. Látod kicsim, lép oda Anikó, de hiába, Szandikának megint sírnia kell. Gyere, gyere be. Látod milyen kedvesek voltak? Megcsinálnak nagyon klasszra, gyönyörű leszel, gyönyörű! Nagy a készülődés, barokkos túlzás, hogy a stáb ruhákat hozott, de vannak cipők és kiegészítők is.

Olivér feláll az asztaltól, megyek a Szandihoz. Bébike, figyelj már! Ne maradjál már le a legszenzációsabb dologról, ami érhet! Ezek az emberek még egy ocsmányságból is, mint én vagy a Laci vagy az Alekosz, még belőlünk is ki tudnának hozni egy dzsordzsklúniszerű faszit. Höhö, és kikérem magamnak a dzsordzsklúni nevében. És akkor mi értelme van Olivér, én ezt nem értem! De Olivér minek csapjam be az embereket, mikor nem úgy nézek ki élőbe? Minek? Minek? A manóugrató orromból mit csinálnak? Megcsinálják egyenesre, aztán belenézek a tükörbe és ugyanúgy felfelé áll? Hangosan röhögök, meg eszembe jut, apám azzal fenyegetőzött négyéves koromban, hogy szigszalaggal leragasztja az orrom. Nekem is felfelé állt. Később növesztettem belőle egy jó nagy dudát. Nem akarok a címlapon lenni! Nem akarok! Ott lesz Ani, gyönyörű szép, ott lesz Gigi, a teste szép, ööö Évából majd összehoznak valamit. A nappaliban lázasan folyik a munka, készül a frizura és a smink. Szandika sír, bömböl, meséli Olivér Alekosznak. Az a szöszi jó, csak mogorva. De nem baj, szeretem az ilyet. Szandi? Sajnáltatja magát megint. Na ez az a szint ami nekem már nem tetszik. Ha valaki egy címlapfotózást eldob, csak ezért. Pontosan. Ott ülnek a tévé előtt a jobbnál-jobb csajok, akik a bugyijukat odaadták volna, hogy itt lehessenek. Itt bent. És akkor itt van ez, hisztizik, nem vesz részt, föl se fogja, mi történik körülötte. Tudod hányan lennének itt a helyébe?

Éva is beáll a könyörgők közé, gyere már ki Szandi, tudod, hogy… olyan szép arcod van! Milyen szépen megcsinálta tegnap is a hajadat! Kapsz egy tök jó sminket, hoztak fehérneműket, tökjó segged van, kurva jó csöcsöd van, komolyan! Olivér sem adja fel, én már biztos felpofoztam volna, de legalábbis bevágom a zuhany alá. Ott fogsz virítani egy magazin címlapján! Örülj neki, hogy már csak négyen vagytok! Ott lesz a négy díva! Ők se akarják, hogy ne legyenek jó képek! Nem, Jerzsi? Jaja, pont azért jöttem, hogy egy kicsit beszéljek veled! Jajaj, inkább kiszállok, csak ne beszélgessetek már, tudtam, hogy ez lesz! Hála annak a magasságos, türelmes jóistenkének. Szandika az érzelmi kontrasztjai miatt vagy a mennyben van, vagy a pokolban, de a földön nem tud járni. Hát ez nem is lenne baj, ha ezt nem mi szívnánk, akik nézzük. Később még jön egy kör hiszti, az esze azt mondaná, hogy menjen, de a szíve tiltakozik ez ellen az egész ellen, de diadalmaskodik a szív meg az exhibicionizmus és vállalja a fotózást. Én kifejezetten örülök neki, mert ha nem így történt volna, nem hallhattuk volna a nap mondatát: Bécike, megnézed, hogy mosson-e hajat a Szandika fürdés közben? Közvetlenül a mondat elhangzása után a férjem felállt, fogta Pötyit is, és a műsor végéig nem láttam egyiküket sem.

A fotózás meglehetősen unalmas és hosszadalmas, Alekosz jobban élvezi, mint a lányok, a Paradicsom bejáratánál érzi magát. Előkerülnek a fehérneműk, ezt követően rögtön a hiszti, juj, az a felső nem sokat takar, Éva nem akarja levenni a melltartót, Gigi Jerzsinek motyog, de nem értek belőle semmit, meg mit szól anyu. Aztán persze mindenki dög és tolja a popsit és előkerülnek a cicik is. Csodálom, hogy Alekosz nyálán még senki nem csúszott el és nem törte ki a nyakát. Ez, ez, erre azt mondom, hogy ez igen. Jézusom, ez egy elvetemült. Remélem, Gigi mellől kiretusálják a ciroksöprűt, ha már senkinek nem volt annyi esze, hogy elvegye onnan. Gigi pucsít a hajszáltangában, aztán lekerül a melltartó is, Béci kiakad. Mi a faszt csinálsz? Bikiniről volt szó baszki! Erről is volt szó! És utána, ha kimész, mit mutatsz magadból, semmit? Van értelme ennek? Biztos, Giginek legalábbis ez még belefért abba, amit képvisel, még akkor is, ha zavarban volt, mert egy csomó szituációban kicsúszik a cici. Éva fonnyadt fokhajmagerezd feneke nemcsak nekem tűnik fel, Anikónak is. Évának nincs segge. Vagy maga alá húzza. De a feje most elmegy. Szandika is kap a háta mögött, ezért volt a hiszti? A fiúk titkos küldetést kapnak, csináljanak egymásról vicces fotókat. Alekosz felháborodik. Nem akarok! Lemaradok az eseményekről, nem ér rá később? Jó, akkor bemegyek, csináljunk rólam TRIKÓBAN egy felvételt, ne tartsál föl engem!

Gombi banánokat dug az alsónadrágjába. Szám szerint hármat. Alekosztól konkrétan megijedek, alsónadrágban, kinyomott hasban, fehér trottyos fecskében, bilincsben pózol. Laci megpróbálta magából kihozni a maximumot, hát ez vagyok én, Lázár László! Olivér átnyújtja az albumot a lányoknak. Melynek hatására csodálatos fotók készültek rólunk, nektek. Ordítva röhögés, sikoltozás. Balázstól megtudjuk, hogy a lakók két táborra bomlottak. Nekem az elmém kezd megbomlani, tudom, én dógom, mert a frissen fodrászolt Olivér nyígása kitölti a hátralevő műsoridőt. Ez a játék arról szól, hogy add magad, és amit a szíved diktál kezdi Gombinak. Én most várom a szombatot, két éjszaka és vége. Tegnap magamra találtam, kezdtem feljönni, éreztem magamban az erőt. És este széttört. Nagyon komoly büntetésre számíthatok, azért, mert játszom a játékomat. Biztos vagyok benne, hogy kiesek, haver. Még csak bele sem merek gondolni, mi lesz velem akkor, ha az én nevem mondják ki? Nem az én nevemet fogják mondani, Gombi. Raszkolnyikov vergődése a Bűn és bűnhődésben kutyafasza ehhez képest, komolyan. Neked egy nagy lökést adna, ha Bécivel szemben vissza tudsz jönni. Az nem lökést adna, hanem letaszítana a pokol fenekére. A büntetés vágott végképp gallyra, hogy nem tudom, hogy mi az, és majd egyszer megtudom. De ha nem lesz ott az Eni, akkor se lesz semmi, mert tudom, hogy a kijárat onnan csak tíz percre van. Hát tévedsz Olikám, először el kell menned a Győzihez meg a Valkó Eszterhez a BeleValóba, hihihi.

Olivér legszívesebben összecsomagolna és hazamenne, de nem teheti. Laci szerint precedensértékű lesz ez az egész történet. Sok minden történhet, ásít Gigi. Ha nem a Béci jön vissza, akkor csomagolunk mi is. Laci akkor átmegy Gombiba. Na, azért nem így működnek a dolgok, akkor kell kiesni, amikor ki kell esni. A hálóban tovább folytatódik az Olivér nyűglődés. Most vissza akarsz jönni, vagy nem, kérdezi Anikó. Nem. Ez tegnap tudatosult bennem. Nem tudom, mi lesz a büntetésem, de így ez nekem halál. Aki mellé én állok, az sose akar visszajönni, szerinted ez jó? De ő vissza akar jönni, szól bele a beszélgetésbe Alekosz. Igen, akkor kérdezd meg tőle, mit hangoztat. Alek, már nem a visszajövetel. Mi a legfőbb célod, kérdez vissza Alekosz! Miért okozol csalódást, sipít Anikó. Nem visszajönni, nem is akarom ezt meghallani még egyszer! És ha megkapod azokat az információkat, amikre szükséged van Enikővel kapcsolatban és megnyugszol, akkor mi van? Nemcsak Eniről van szó, a büntetés haver, a büntetés! Nagyon komoly büntetés, mi lehet az? Nem teljesen mindegy? Akik szeretnem engem a nézők közül, aki nem hülye, az nem szavaz rám. Na ez az önzőség, na ez az önzőség, hajtogatja Anikó. Leszarod, hogy ki akar segíteni, nem Ani, nincs Ani, csak ez, hogy neked hogy jó. Itt állunk melletted, segíteni próbálunk…Köszönöm szépen, én is odaállok bárki mellé, bármikor. Fú de unom, de a kertben folytatódik, Anikó remegő kézzel cigizik.

Mi a helyzet? A dühösség határán? Mi van, ha nem jössz vissza? Most, hogy kimondtad, hogy nem akarsz. Nyugodj meg. Olivér, nem tudok megnyugodni. Úgy fogok viselkedni a párbajon, mintha vissza akarnék jönni. Nem fogok befordult köcsögként ott lenni. Anikó nem bírja már ezt elviselni, mert akiket szeret, folyamatosan cserbenhagyják. Nem. De igen. Nézz rá a Bécire, nézz rá az Alekoszra, erősek, kitartóak. Te is az vagy, csak el kéne hinned magadról végre. És nem föladni mindent ebbe a kurva életbe. Nem adok fel mindent ebbe a kurva életbe. A céljaimat mindig elértem. Szedd össze magad még egy kicsit. Két nap maradt, Ani. A párbajig. Ani otthagyja Olivért, Olivér sír. Én is. Magamat siratom. Úgy szerettem ezt a játékot, úgy szerettem konspirálni, úgy szerettem törni a fejem, hogy tudom felforgatni magam körül az állóvizet. Elmúlt, úgyhogy ez van, nem tehetek róla.

Jön a bomlás, ki akar Olivér, ki akar Béci csapatába tartozni. Gigi felpattan és azt hiszi, hogy akkor ő Bécihez áll. Éva Olivér mellé áll, mert a barátja, nagyon szereti és nagyon szeretné, ha visszajönne. A szavazóit is megkéri, ha szeretik, szavazzanak Olivérre, hihihi. Anikó Olivér mellé áll, nincs mit ezen túlmagyarázni. Jerzsi Béci mellé, mert Béci családjelölt. Laci is Béci mellé, mert vele erősebb a baráti kapcsolat. Alekosz az Olivér mellett áll, mert a barátja, és tökéletesen kielégíti a kommunikációs, agyi, taktikai, extrém igényeimet. Itt vágtam a jegyzeteket a tévéhez és sikoltottam fel félőrülten. Gombi valamit már megbeszélt, Béci. Szandi aki mellé áll, most kicsit leverte a víz, az alapján döntött, akitől többet kapott a két hónap alatt, az Olivér. Köszönöm szépen, de ha el vagy tőle kámpicsorodva és kivagy ettől, és ezen gondolkodni kell… Olivér, menj a büdös retkes picsába, itt vagyok, na. Nem Szandi, mindegyikőtök menjen most már oda! Olivér szerette volna, ha Szandi nem hozzá áll. Mert, sóhajt Éva, eleged van belőle? Igen, meg ha valamin el kell gondolkodni, már rég rossz. Éva és Olivér bezzeg mindig tudják, hogy hova állnak! És akkor néz boci szemekkel a sírás határán. Nem érzed úgy, hogy néha elszívja az erődet? De igen, pontosan. A kamuhisztikkel, hogy nem körülötte forog a világ, két napunk van hátra, nem akarom, hogy lehúzzon. Ezt a két napot ki akarom veletek élvezni. Az eneergiavámpír kihívja Bécit az udvarra. Tudnod kell valamit! Tényleg számításba kellett venni a két hónapot. De téged foglak mondani, ha kérdezik, kit várok vissza a párbajról. De nem, nem miattad, hanem magam miatt, amit én érzek. Olivér miatt bírtam ki két hónapot. Viszont azért téged várlak vissza, mert ő az akivel már nem bírok együtt élni.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Köszi, S. :)

Címkék: vv4
3442 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gidabiga 2011.02.12. 21:28:15

@ügyes-bájos:

10 körül

@MegLepke:

RETEK! A LEVÉL???? RETEK! A LEVÉL???? RETEK! A LEVÉL???? :DDD

mann 2011.02.12. 21:28:18

@canzone: ezzel zárt falakba ütköztél :)

Trevlovics 2011.02.12. 21:28:26

@MegLepke: péntekig lehetett küldeni, nem? egyrészt biztos sok ment be, mind át kell nekik nézni. másrészt a leveles téma majdnem teljesen elvisz egy adást, most meg volt elég más esemény, tartogatják ínségesebb időkre

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:28:27

@haruka:

eleve nem is kattannak rá olyan lányok, akik nem irányíthatók.
megnéztem, oroszlán jegyű. helóka.:D
4-én született, az meg simán az, hogy fizikai szinten nyomat mindent: szex ezerrel, pl.

-Sarq- 2011.02.12. 21:28:32

Oli szerintem csúnya, marcona, nagydarab kopasz fiúkkal kommunikál, ezért nem őszinte a mosolya.

Tompó 2011.02.12. 21:28:46

@Kekec1: :)))))) én attól tartok, hogy kicsi lesz az ajtó olinak mikor vissza megy mert akkora lesz az arca hogy nem fog beférni

ritus_ 2011.02.12. 21:29:00

LOL milyen feje volt Olivérnek:DDDDDDDD

christaylor 2011.02.12. 21:29:04

Kapják be,de szerintem ma nem lesz levél. Max. holnap jáccák csak be,ha egyáltalán beadták nekik.Ma úgy látszik minden csak a párbajról szól.

Kekec1 2011.02.12. 21:29:04

jesssz, nem övön aluli hanem őőőőszinte :))))))))

Flood 2011.02.12. 21:29:13

Jujjj, Béci betalált :DD
De végülis igaza volt

the sandwich maker 2011.02.12. 21:29:27

lemaradtam, mit mondott a béci?

ritus_ 2011.02.12. 21:29:32

@-Sarq-: jah, ott vannak a hitelezők is? :))))

christaylor 2011.02.12. 21:29:35

Ez az Anikós dolog ravasz volt Bécitől,de teljesen jogos,mert igaz.

Kekec1 2011.02.12. 21:29:46

@Tompó: sebaj, betöri és emiatt fogják kizárni :)

gibson 2011.02.12. 21:29:50

Olivér nem a nézőknek, hanem a hitelezőinek üzen amúgy :D

Viccen kívül, nem azért ennyire sík ideg, mert eljött egy-kettő?

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:29:55

@Kekec1: mitörtént? mindig lemaradok.

mufuvecske 2011.02.12. 21:29:59

Béla legalább nem hagyja magát...:)))

Olikának meg csak annyit, hogy ha Béci és Zsófi is annyira közel kerültek egymáshoz, akkor arról miért nem szólt 3 napon keresztül az összefoglaló?

2011.02.12. 21:30:03

@-Sarq-: Csak nem a hitelezői ültek be, tényleg?
Akkor megértem, hogy egy klasszikust idézzek, sínen fekvő embernek nem őszinte a mosolya.

Hannibal22 2011.02.12. 21:30:05

köcsög retek nem fogja bevágni a felsőbbrendűségi dumáját ugye, Ernő?:)

Kolkom 2011.02.12. 21:30:30

Remélem, ha az Oli megy vissza az Anikó ráborul a paplan alatt.

haruka 2011.02.12. 21:30:30

azt se mutatták meg, Oli hogy provokálta Zsuzsit, érdekes.

-Sarq- 2011.02.12. 21:30:32

@christaylor: Látványosan elsunnyogja eddig az Anikó-témát a retek.

Flood 2011.02.12. 21:30:36

@christaylor: Hát mosmá biztos nem, akár ki is kapcsolhatod a TV-t :)

tizenot 2011.02.12. 21:30:56

Olivér vagy béci, béci vagy olivér!!!???

Ancilla 2011.02.12. 21:31:14

Miért volt az övön aluli, hogy Anikó zuhanna meg??? Ez így van. Most mit kell úgy csinálni, mintha semmi sem lett volna?

Zelefánt 2011.02.12. 21:31:23

Tényleg, hol maradnak a fő-szakértők,

Madame Cauchat
Neccharisnyás Útonálló?...

Lotyó Bridzsi már itt van, hálistennek.

Bélának most vágják össze a vitáit; fura, de mintha mindig igaza lenne.

MegLepke 2011.02.12. 21:31:27

@Trevlovics: akkoris! Olvassák be most! Szarok a párbajra!:DDDD

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:31:41

@Kekec1:

az őszinte dolgok már csak övönaluliak.:D

gastro vazze 2011.02.12. 21:31:53

cigányozza mindenki a Ráczokat, de sem anyukán sem apukán nincsenek egyértelmű jelek, ha az apuka ül anyuka mellett...

Tompó 2011.02.12. 21:31:56

@Kekec1: :)))))@gibson: lehet hogy transzparenseket mutogatnak neki a közönségből hogy mennyire duzzadt már a kamat........

Albino Vernyul 2011.02.12. 21:32:01

Valami volt az elso szunet alatt, azota szurkalja Beci Olit kemenyen...

ritus_ 2011.02.12. 21:32:02

Most már komolyan kezdem azt hinni, hogy a hitelezők ülnek ott a nézők között... brutál feje van a csávónak néha.

Trevlovics 2011.02.12. 21:32:04

béci csak a blikkből tud táplálkozni :) és csak a családjával meg a szeretteivel lehet felidegesíteni :)

christaylor 2011.02.12. 21:32:04

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): hallodhülyevagy? és maradjak le Béci visszatéréséről?Azt már nem! :)

@-Sarq-: ha már az ertéel nem mutatja,majd Béci emlékezteti őket.

gidabiga 2011.02.12. 21:32:13

@MegLepke:

így van.
látni akarom az arcokat, mégpedig ma :D

Maude Lebowski 2011.02.12. 21:32:14

@Albino vernyul:
egyetértek,természetes,átlagos csaj,kis cuki feje van

Kekec1 2011.02.12. 21:32:25

@Friedmann Juci: megkérdezte ez a duci hogy Béci szerint is Alekosz várja vissza olit a legjobban és fog a legjobban összetörni ha kiesik? erre mondta hogy igen, talán, de lehet hogy Anikó :)erre duci beszólt, hogy ez övön aluli volt :) szerintem nem, csak őszinte :)

gastro vazze 2011.02.12. 21:32:31

@Ancilla: jóidőben, jólirányzott gyomros:D

Flood 2011.02.12. 21:32:37

@Friedmann Juci: @Liriope: Buci kérdezte B-től, h szerinte ki lenne romon legjobban, ha nem O menne vissza
B mondta, h szte is Alek (korábban O is azt mondta), meg talán Anikó

gibson 2011.02.12. 21:33:06

Színészetből soha ne sírjatok, gyerekek! :)

Tompó 2011.02.12. 21:33:16

bunyót akarok!!!!!!!!!

christaylor 2011.02.12. 21:33:27

Fent van már az ertéelnél Béci bevonulása, meglehet nézni a hátraszaltót!

Flood 2011.02.12. 21:33:29

Fokozódk a hangulat :D

-Sarq- 2011.02.12. 21:33:43

Olivér teljesen elveszítette a fonalat.

Kekec1 2011.02.12. 21:33:44

mekkora paraszt hangsúlya van olinak, szétesett teljesen, oda az álca, EZ a valós énje, bunkó parasztja :))))

gangesz76 2011.02.12. 21:33:46

Béci őszinte, Oli meg idegbeteg, valaki vagy valakik tényleg ülhetnek ott akiket nem várt...

gidabiga 2011.02.12. 21:33:50

@Trevlovics:

engem is csak a családom, és az tud felidegesíteni, akit szeretek :D

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:33:51

olika most miert is ilyen hisztis?

mufuvecske 2011.02.12. 21:34:02

@MegLepke: helyes...:))))

Petíció? Most?:)))

haruka 2011.02.12. 21:34:05

Olivér eléggé rottyon van. mindjárt lekever egy sallert Bélának.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 21:34:06

Béci egyáltalán nem megszégyenülve fogja elhagyni a villát, míg Oli csak még inkább lealacsonyítja most magát

tizenot 2011.02.12. 21:34:14

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Ha béci megy vissza, alek el fog gyengülni, neki kell valami erős ember aki mellette áll.

ritus_ 2011.02.12. 21:34:25

@gangesz76: igen... az előző párbajon nem így viselkedett emlékeim szerint.

MegLepke 2011.02.12. 21:34:26

Ááááááá, Oli most súgta ki a közönségnek, hogy: hazamegyek. Olvasott szájról valaki rajtam kívül?

Trevlovics 2011.02.12. 21:34:26

nem fair a párbaj, béci teljesen koncentrált, olivér meg teljesen máshol van. folyamatosan kommunikálni próbál kifelé

christaylor 2011.02.12. 21:34:40

Olivér tiszta ideg, alig bír uralkodni magán, káromkodik élőben, szarik a műsorvezetőkre, tahók a haverjai, stb.

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:34:47

@ritus_:

hogy fel van baszva az olivér..:D
látszik, hogy képtelen érzelmek nélkül nyomni, ha róla van szó.:D
ő savazhat bárkit, de ha őt savazzák, akkor menjenmindenkiakurvanyjába.:D

K Tomoceusz 2011.02.12. 21:35:06

Ugggorgyunk ! Induljon már vissza a vörös képű , ki vagyok éhezve Gigi fejére .

tizenot 2011.02.12. 21:35:15

@canzone: Szerintem oli az uccsó három napban vesztette el a párbajt ezzel a hülye nyammogásával.

Flood 2011.02.12. 21:35:38

@gibson: jogos, lehet ez is belejátszik

Tompó 2011.02.12. 21:35:38

@Friedmann Juci: azért mert nem bírja ha valaki megmondja neki a véleményét, mert szerint ezt csak ő teheti meg

Kekec1 2011.02.12. 21:35:41

Oli a nagy taktikus, nagyon nagyon röhögök:) színtiszta káröröm van bennem:)))))

gidabiga 2011.02.12. 21:35:43

kik ezek, akik elmondják most, hogy ki menjen vissza?

tizenot 2011.02.12. 21:35:50

@Lotyó Bridzsida: Lehetnél kedvesebb vele, elvégre szerelmes vagy belé :D

viola narvilly 2011.02.12. 21:35:52

Ha ez az Olivér gyerek megy vissza, eladom a tv-t.
Ja, amúgy üdv :)

ritus_ 2011.02.12. 21:35:57

@Lotyó Bridzsida: mint az állat:DD én is jókat szórakozok rajta:DD

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:35:58

lojek mar le olikat egy nyugtatolovedekkel..

Kekec1 2011.02.12. 21:36:17

@K.Tomoceusz: én meg alekoszéra emg Anikóéra amikor beér Béci :))))

THC 71 2011.02.12. 21:36:21

Ezt a szart.....ja és a tetkós csaja nagyon randa.Szürke veréb,ilyent vidéki búcsúkban egy pálcára rakják a céllövöldében.

ritus_ 2011.02.12. 21:36:25

@viola narvilly - a békün: üdv:) A Buci szerint ki kell dobni az ablakon:))

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:36:28

@tizenot:

ja, mert egyedül az Alek gyenge szar.:D

Tompó 2011.02.12. 21:36:47

@K.Tomoceusz: csúnya sárga az ő feje is mint olikájé

Hannibal22 2011.02.12. 21:36:55

@canzone: biztos,hogy ugyanaz megy az online tv-ben is,tesó??

christaylor 2011.02.12. 21:37:05

@viola narvilly - a békün: szejja viola! üdv köztünk. látom,a párbajra visszataláltál! :)

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.12. 21:37:17

Miló hogy megnőtt! De miért emlékszem rá?

Flood 2011.02.12. 21:37:24

Lol :DDD
Béci: - Hát én Milóról azt se tudom, hogy kicsoda...
:D

ritus_ 2011.02.12. 21:37:33

újabb csavar, kéremszépen!! Anikó mondja a beszédet, LOL.

MegLepke 2011.02.12. 21:37:35

Oli az előző párbaján nem volt ilyen ideges. Mi van most?

Háj Violet!:)

@műfű-babyloveyou: csapassuk!:)

sihaya 2011.02.12. 21:37:50

hoppácska, Anikó mondja a kortest, Olivér mindjárt agyfszt kap :D

Flood 2011.02.12. 21:37:57

Amúgy most tényleg miért Ani mondja Olinak?

penna 2011.02.12. 21:37:57

Ez az olivér csávó teljesen összezuhant. elképesztő.

mufuvecske 2011.02.12. 21:38:01

Bélaaaa mekkora figura! Milot azt se tudom kicsoda...:)))))

Kekec1 2011.02.12. 21:38:07

ez mekkora máááár :)))))))))
aki nem nézi: Olivér szétcsúszottt teljesen :))))) megkérdezte, hogy miért Anikómondja a beszédét, miért nem Alekosz? ezek szerint ebben maradtak, most meg azt mondja, hogy belenyomták egy kellemetlen helyzetbe!!! mindjárt verekedni fog:)))

Zelefánt 2011.02.12. 21:38:08

Ollie zavarosodik.
Elfogyott a kokó.

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:38:10

fúúúúú.::D:D:D:D
Ovodaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!:D:D:D:D

the sandwich maker 2011.02.12. 21:38:11

én akkor most csinálnék egy reklámot, és adnék valami erős szert az olivérnek, mert már rossz nézni szerencsétlent.

viola narvilly 2011.02.12. 21:38:19

@ritus_:
Negatív. Panelpatkány vagyok, 7. emeleten lakom és a nagyszoba ablaka éppen a bejárat felett van :D
Még sittredobnának, mert kinyírtam valakit.

-Sarq- 2011.02.12. 21:38:22

Mekkora egy sültparaszt ez az Olivér.

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:38:34

haaahhhaa " milorol assetudom, h kicsoda" :D

olivert belenyomjak egy kellemetlen helyzetbe? aszittem o maszott ra anikora, nem pedig r kristof. :D

Kekec1 2011.02.12. 21:38:43

@MegLepke: akkor még kegyenc volt, most meg kegyvesztett :))

K Tomoceusz 2011.02.12. 21:38:52

@Kekec1: Látom szereted a színházat . Alekosznak és Anikónak teljesen mindegy ki megy vissza . Inkább annak szurkolnak , legyen döntetlen és essen ki mind a kettő .

Flood 2011.02.12. 21:39:00

A Retek szivatja Olit rendesen, ő meg próbált lázadni :)
Sztem garantáltan nem ő megy vissza ezek után

haruka 2011.02.12. 21:39:10

@viola narvilly - a békün: helóóóóó! :)

Olivér most kicsit lejáratja magát szerintem, de ő tudja. Olyan, mint akinek tényleg elgurult a gyógyszere.

Tompó 2011.02.12. 21:39:19

most minek ez a műbalhé

ritus_ 2011.02.12. 21:39:22

@viola narvilly - a békün: előbb nézz le, mielőtt kidobod:)))

Nándusz 2011.02.12. 21:39:45

Anikó mondja a védőbeszédet. Olit belenyomták! De semmi baja.? Lehet, hogy változik. Olvasási gond van meg minden.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 21:39:47

@Hannibal22(Tribunus): nem. én azt a változatot látom, ahol Olinak ma nem adták be a napi adagját :D viszont Bécinek se :)

gastro vazze 2011.02.12. 21:39:48

@műfű-babyloveyou: vinnyogtam a röhögéstől:)
viszont nem tartom fairnek, hogy nem Alekosz lett kijelölve...

Kolkom 2011.02.12. 21:39:58

Nyaljuk ki Oli seeggét.

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:40:05

KRÍZÍÍÍÍÍÍÍÍÍS!!!:D:D:D

jörgömös 2011.02.12. 21:40:08

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): szerintem meg igen, csak most helyre teszik

viola narvilly 2011.02.12. 21:40:08

@christaylor: @MegLepke:
Üdvök!
Mondtam, hogy sskk nem hagylak el titeket, csak ritkábban vagyok.
Volt melószar dolog, volt kapcsolatszar dolog, meg volt teleahócipő dolog. A középső rendeződött, a másik kettő meg ma este le van szarva :)

-Sarq- 2011.02.12. 21:40:15

Na, most Anikót is nagyon megalázta.

Flood 2011.02.12. 21:40:16

De most mi van? A Retek beszólt, h Anikónak kell mondania?
MEkkora gáz ez a helyzet :o :)))

Kekec1 2011.02.12. 21:40:18

Olivér helyében én most mennék és elásnám magam. ha kimegyek encipunci tépi le a tökeimet, ha visszamegyek nacimanci kaparja ki a szemeimet :))))

MegLepke 2011.02.12. 21:40:31

Buci Aleknak: biztos tudsz a barátodért mondani néhány keresetlen szót. Jól értettem?

tizenot 2011.02.12. 21:40:37

@haruka: bakker, nekem meg nincs tv-m :((

Albino Vernyul 2011.02.12. 21:40:45

Hopp... Durvul a helyzet.. Az RTL most Olinak tett be.....................

Kekec1 2011.02.12. 21:40:50

nacimanci=ancimanci akart lenni :)

Kivétel 2011.02.12. 21:40:52

arról esetleg ne dönthessen Olivér, hogy meg akarja-e nyerni.... hagyjuk már, hülyeség ez az egész..... ha ő megy vissza, nem is nézem tovább.....

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.12. 21:40:57

Miért változott, hogy ki mondja a kortársbeszédet?

Tompó 2011.02.12. 21:40:59

olivér mondja meg mi történjen?? ő a rendező vagy mi???????

ritus_ 2011.02.12. 21:41:00

@Kekec1: patthelyzet... két pad között a földre, vagy hogy is?

mufuvecske 2011.02.12. 21:41:02

@christaylor: attól még vicces volt...:)))Milo arcára kicsit ráfagyott a mosoly...:)))

Olika szánalmas...

christaylor 2011.02.12. 21:41:07

@viola narvilly - a békün: irsait ittál remélem a leszart dolgokra!

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:41:11

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): fix. ugyanaz a forgatokonyv, mint a "buntetesnel"

alekosz szerint olivernek hatalmas az onuralma:DD

-Sarq- 2011.02.12. 21:41:17

remek beszéd volt :)))))

K Tomoceusz 2011.02.12. 21:41:18

@műfű-babyloveyou: Milot azt se tudom kicsoda

Felírtam . Gyűjtöm Béci jó benyögéseit . Még van hely a papíron .

gangesz76 2011.02.12. 21:41:18

Beküldhetem a zsepiimet Anikónak? Mert azt mondta nem fog sírni...de sajnálom, ez is bunkó dolog volt Anikóval szemben Olitól.

Kekec1 2011.02.12. 21:41:39

@Albino vernyul: mondom, kegyencből kegyvesztett :))Anikó meg elment sjrni a szobába :)

gastro vazze 2011.02.12. 21:41:41

Alekosz mikor nem tanulja be a beszédét, milyen béna:)

ritus_ 2011.02.12. 21:41:42

@MegLepke: jól. Bucitól ez nem meglepő.

Flood 2011.02.12. 21:41:46

Anikó istnnő vagy, imádlak :D
beszólt lilunak élőben :D

Bogi és Burkó 2011.02.12. 21:41:56

@Kekec1: nrm nézem, mert jó a film, de azok alapján amit írtok elég elképesztő a helyzet. Ki megy vissza?

Trevlovics 2011.02.12. 21:41:57

alekosz úgy nézett ki, mikor megtudta, hogy mégis ő mondja a beszédet, mint a maffiózó könyvelője, amikor kiderült, hogy van egy apró kis pár milliós hiány

gibson 2011.02.12. 21:41:58

Alekosz jó szónok, Anikó meg nem. Én megértem Olivért. Büdös kurva anyját a reteknek, Lilu meg még szopatja Anikót :)

Kekec1 2011.02.12. 21:42:14

@gangesz76: mit vártál, mit várt anikó ettől a paraszttól?

the sandwich maker 2011.02.12. 21:42:22

legalább valaki beszólt Lilunak, most érdeklődjön valaki Buci elvonója felől is, és határozottan ez lesz a legjobb párbaj evör!

Tompó 2011.02.12. 21:42:22

ez a lilu is mekkora ganéj

Nándusz 2011.02.12. 21:42:27

@Yooha: mindenkinek kellemetlen lett volna.

MegLepke 2011.02.12. 21:42:30

Olit most nagyon alázza a retek. Mekkora szemetek. Nem neki szurkolok, de ez gusztustalan.

redhaven 2011.02.12. 21:42:31

két ilyen seggfej csávót honnan szedett a retek??

viola narvilly 2011.02.12. 21:42:34

@haruka:
Komolyan óvodás szintnek gondolom azt, amit előad ott a stúdióban.

@ritus_:
Töksötét van :D

tizenot 2011.02.12. 21:42:36

@Kekec1: Ha olivér tökös lenne visszamenne, abbahagyná a parázást, megdugná anikót, majd szandit és felmarná a korpát, úgyis visszamenne hozzá enci ha nála a della :D

Trevlovics 2011.02.12. 21:42:51

lilu azért keményen genyózik :)

Kekec1 2011.02.12. 21:42:53

@Bogi és Burkó: nyugi, filmezz nyugodtan, tuti Béci megy vissza :)

jörgömös 2011.02.12. 21:42:53

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): mit mondott? csak holnap tudom megnézni :(

-Sarq- 2011.02.12. 21:43:02

@gibson: Alekosz valóban remeket szónokolt :))

gangesz76 2011.02.12. 21:43:12

@Kekec1: Na most leszek kíváncsi Oli képére...

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:43:31

:))))

Az RTL is nagy manipulátor!

Szerintem direkt akarták a felkorbácsolni a hangulatot, mert örülnek, hogy az Eni pipás az Olira.
Anikóval lehet őket húzni.

Az olivér meg egy paraszt.
Most hogy az enciért kell teperni, már anikó full le van fosva.

kékdelfin 2011.02.12. 21:43:31

Anikó is büntit kap?

Nándusz 2011.02.12. 21:43:36

@Yooha: mondjuk így is az volt!

haruka 2011.02.12. 21:43:46

@Friedmann Juci: Lilu beszólt neki, hogy reméli, most nem tört össze végképp a szíve, vagy valami ilyesmi.

christaylor 2011.02.12. 21:43:46

Bécikém nagyon csúnyán megizzadt hónaljban!

gibson 2011.02.12. 21:43:53

Béci jön föl, mint a talajvíz!

K Tomoceusz 2011.02.12. 21:43:56

Jön föl Béla mint a talajvíz .
Ez a Milós poén másnál is ült .

Scypio 2011.02.12. 21:43:56

mekkora takony ez a Lilu!

Tompó 2011.02.12. 21:43:58

@MegLepke: még is ő megy vissza, na cigiszünet

the sandwich maker 2011.02.12. 21:44:00

vki, aki tud szájról olvasni: mit mond az Olivér?

ritus_ 2011.02.12. 21:44:00

@viola narvilly - a békün: akkor várd meg a holnap reggelt :DD

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 21:44:30

@Lotyó Bridzsida: Természetesen. Nem az első eset, hogy az RTL Klub megkavarja kicsit a dolgokat. (És valószínű nem is az utolsó...)

2011.02.12. 21:44:33

Jól látom, Oli azt mondja a nézőtér felé, hogy "nem megyek vissza"?

penna 2011.02.12. 21:44:40

@Friedmann Juci:
mer' olivér megbántotta, hogy nem tőle akarja a kampányszpícset hallani. utána meg lilu még meg is forgatta a tőrt a szívében.

K Tomoceusz 2011.02.12. 21:44:41

@gibson: Milyen hülyéket írkálsz .

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 21:44:49

@Liriope: azt, hogy "nem én megyek vissza"

Kekec1 2011.02.12. 21:44:53

ha én most olivér lennék: eladnám a sztorimat a TV2-nek, ha kifizetik a retek titoktartás szegés miatt rám kirótt büntetését és adnának nekem is korpát :)

gangesz76 2011.02.12. 21:45:07

Oli a százalékok láttán is azt mondta hogy megy haza, nem megy vissza...remélem úgy is lesz, bár én már semmin sem csodálkozom. Amúgy szerintem Alek egyáltalán nem lenne összetörve ha Béci menne vissza, inkább Éva meg Anikó.

ügyes-bájos 2011.02.12. 21:45:09

hogy állnak a szavazatok, mutattak százalékot?

mann 2011.02.12. 21:45:19

Olivér nagyon be van szarva az asszonytól. Lehet, hogy Enci a fő hitelezője?

Flood 2011.02.12. 21:45:20

@jörgömös: Alek elmondta O védőbeszédét, Ani a háttérben pityergett.
Lilu meg utána odaszólt Aninak, h azért reméli, nem tört össze a szíve teljesen
Ani: - Ne mondj már ilyet légyszíves! - És még félhangosan elmentében: -Elmentek ti a kurva anyátokba (vagy vmi ilyesmi :D)

Nándusz 2011.02.12. 21:45:38

@horvister: én is ezt gondoltam, de a történtek után már magamnak sem hiszek!

christaylor 2011.02.12. 21:45:53

@Tompó: de láttad? akkkkkora sárga folt volt neki ott,mikor integetett.

Bogi és Burkó 2011.02.12. 21:45:54

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): mit mondott? lééééccci, nincs szivem elkapcsolni a filmről

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:46:02

Mit mondtott a Lilu az anikónak, mert nem figyeltem???

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:46:06

@penna: arra forgatasra lennek kivancsi

MegLepke 2011.02.12. 21:46:08

@Liriope: én már az előbb is mondtam, hogy azt mondta a közönségben valakinek: hazamegyek, de ti le se szartátok, fos 9-es vagyok.:D

Flood 2011.02.12. 21:46:10

@Kekec1: Hát ja, csöppet megalázta a Retek így a végére :)

Kekec1 2011.02.12. 21:46:50

@horvister: jól, változott a forgatókönyv, ennyi volt az oli-retek barátság. Valamit hibázott az oli, ami miatt kegyencből kegyvesztett lett, tudja ezt már 3 napja :) hogy mi volt az ok azt nem tudom, de teljesen nyilvánvaló módon TUDJA hogy nem megy vissza, nem is izgul, csak ideges, beszélne de nem hagyják. Hajrá TV2, msot kell lecsapni rá, amint kijött :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 21:46:53

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Lehet, hogy azért, mert tudják ők is, hogy ennyi volt Olivérnek a játék?

viola narvilly 2011.02.12. 21:46:54

@christaylor:
Öh, azt nem... becherovka ér?

ritus_ 2011.02.12. 21:46:57

@ügyes-bájos: 39-61. Az egyik barátnőm szerint a fantomkép nem más mint Buci hátulról:DDD

Ancilla 2011.02.12. 21:47:03

Anikónak nincs szerencséje ezekkel a kortesbeszédekkel. A múltkor a Zsófiét mondta vissza. Elképzelem, hogy sírhat most a fürdőszobában.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 21:47:11

az egész játékban az ertéel a legnagyobb mocsok

mufuvecske 2011.02.12. 21:47:16

Ó szegény Ani hogy elszaladt...Oli azért csúnya dolgokkal fog szembesülni ha hazamegy...

Nándusz 2011.02.12. 21:47:24

@ügyes-bájos: a nejem mondta, hogy tán 31:69.

viola narvilly 2011.02.12. 21:47:40

@ritus_:
Természetesen megvárom, sosem dobnék le a 7. emeletről tv-t sötétben :DD

haruka 2011.02.12. 21:47:55

@christaylor: egy kis pisztolytáska még nem a világ vége! :D

K Tomoceusz 2011.02.12. 21:47:55

@Kekec1: ha én most olivér lennék: eladnám a sztorimat a TV2-nek, ha kifizetik a retek titoktartás szegés miatt rám kirótt büntetését és adnának nekem is korpát :)

Pongó kollega , de rég láttunk !

Lanois 2011.02.12. 21:47:57

@christaylor: meleg van ám ilyenkor a stúdióban. én csak tudom.

the sandwich maker 2011.02.12. 21:48:15

@MegLepke: láttam, hogy azt írtad, de azt hittem, azóta mást is mondogat, szorri.

szegény Olivér olyan szánalmas látvány már.

christaylor 2011.02.12. 21:48:23

@viola narvilly - a békün: az igen,de csak mert valaha a kedvencem volt.

Trevlovics 2011.02.12. 21:48:24

az a legkeményebb, hogy anikónak még most ki kell állnia és bemondani a kamerába, hogy olivért várja vissza

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:48:25

most nagyon sok minden fáj nekem...:(((((

Zelefánt 2011.02.12. 21:48:40

A Bélán látszik, hogy játszik.
(Jé, rímel!)
Ollie szétcsúszott pszichopataként viselkedik; most elválik, hogy ennek a beteg országnak melyik magatartásforma jön be.
Azt hiszem, az eredmény mindent elárul majd.

ügyes-bájos 2011.02.12. 21:48:52

@ritus_: :D
ha a retek kint tartja olit, a fő világszám, alekosz bezáródik majd mint a sarjadzó kelevény

antiszociális taho_kismama 2011.02.12. 21:49:06

helló,
jól láttam, hogy nem láttam Olivért bevonulni?
az összefoglaló kisfilmet adták akkor, amikor kilépett a villából, ahelyett, hogy a a "rajongók gyűrőjében" végigvonult olivért láttuk volna. ezek szerint, mégiscsak ott voltak a hitelezők? :) LOL

Lasombra 2011.02.12. 21:49:13

Hogyan ássunk gödröt a völgy alján c. műsorunkat látják Olivértől. Micsoda jellem.
Instruálgatja az RTL-t, enyhén alázza a(z állítólagos) barátait, egyfolytában pofázik kifelé, holott már rászóltak. Művész úr főszerepel. Vajon, ha látná magát, észrevenné magát? Nem hiszem.

Véresszájú Pitbull 2011.02.12. 21:49:21

egész szórakoztató ez a párbaj eddig

csak szegény Anikó :(

gastro vazze 2011.02.12. 21:49:25

@Kekec1: egy ilyen sztori nem ér többet 1millánál, a szerződészsegésért meg gondolom kicsit nagyobb összeget kellene visszaadnia! akkor már inkább egy könyv Havassal, de előre kell kérni a pénzt:D

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:49:34

@MegLepke: imádlak. tényleg ezt mondta. juhuu

tizenot 2011.02.12. 21:49:57

@Kekec1: valszeg volt már pár hasonló sztori életében...

Nem baj, majd felvarr +1 tetkót...

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 21:50:04

@Zelefánt: "most elválik, hogy ennek a beteg országnak melyik magatartásforma jön be."

Vagy az, vagy az, hogy az RTL Klub vezetőségének (és a VV producereinek) melyik magatartásforma jön be. (Inkább az utóbbi...)

K Tomoceusz 2011.02.12. 21:50:12

@Kekec1: Rendőr , bugyiárus és celeb három az egyben . Kit ismersz , ha őt nem ?

redhaven 2011.02.12. 21:50:23

@Kóczy: na azok is olyansúlyú cserkészekvoltak,hogy csak ildire emléxünk.
semmi mástnem csinál a retek,mint lerántja a leplet a műsoráról.
kóbó olyan bonyolult a forgatókönyv,mint agy sztívün szegál eposz.

piszok alfréd 2011.02.12. 21:50:27

nem tudom jó volt- e olinak, hogy alekosz beszélt. pont olyan primitív volt, mint oli. szegény alekosznak nem kéne erőltetni hosszabb mondatokat, amíg nem bír el a rövidekkel se. mit mondott ma?
akopalipszis?

christaylor 2011.02.12. 21:50:28

@haruka: neki ezt is elnézem.

@Lanois: de te annyira tökéletes vagy,hogy nem is izzadsz.
(ez nagyon szar volt most,ennyire nem rajongok Baliért)

beacska 2011.02.12. 21:50:30

nna, Béci nagy taktikusan benyalt tövig a csatornának: "Azt nem tudom, ki az a Miló, de Zsófika nagyon aranyos volt" :DDD

Szirénke 2011.02.12. 21:50:36

@Trevlovics: úúúúú tényleg, szegény lány! Ha egy kicsit is tökös, Bécit mondja

Zelefánt 2011.02.12. 21:50:39

@Trevlovics:
Nem értem, miért lenne nehéz, ami elvileg magától értetődik?...

Albino Vernyul 2011.02.12. 21:50:41

Aztapaszta... Teljesen szetesett a musor... Alekoszban egyeztek meg bent, eddig mindig a parbajozo jelolte ki, ki mondja neki.. Az RTL beszolt nekik, miutan kijottek, hogy Aniko mondja.. Bekapcsoltak, Aniko hallotta, hogy Oli Alekoszt akarja, ettol nem vallalta, vita mi legyen, Oli maradt Alekosznal, erre Lilu beszolt, hogy most torik ossze Aniko szive, erre Aniko visszaszolt Lilunak, aztan bogve tavozott.. Anyam, ez kicsit undorito....................

Ancilla 2011.02.12. 21:50:53

Lehet, hogy ez az Anikó-beszéd volt az Oli másik büntije. Úgy érzem, nagyon alá akart füstölni az RTL. (Valakit nagyon megsérthetett a szerkesztők közül.)

Kekec1 2011.02.12. 21:51:01

@Véresszájú Pitbull: Anikó most van elemében, neki a dráma meg a szenvedés a lételeme, ha sajnálják, de főleg ha magát sajnálhatja.

hpty 2011.02.12. 21:51:07

A hülye cigánygyerek hogy örül magának! Basznám fejbe szívlapáttal!!! :D:D:D

viola narvilly 2011.02.12. 21:51:17

@christaylor:
A valaha óta mi történt? Csak nem leszoktál a szeszről?

redhaven 2011.02.12. 21:51:18

@Kóczy: szerintem hajdó is ott ül...

Tompó 2011.02.12. 21:51:33

uuuu de izgi már alig várom, hogy végre kiderüljön az rtl döntése.......

Flood 2011.02.12. 21:51:45

@Friedmann Juci: alekosz szerint olivernek hatalmas az onuralma:DD

Hát most azért kell is neki :)

gangesz76 2011.02.12. 21:51:46

@MegLepke: Én olvastam, tényleg írtad, nem is vagy fos 9-es!:)

@Kacat: Anikó az utóbbi napokban jóformán csak Olival volt, amikor az távolságot kezdett tartani tőle, akkor Szandálhoz csapódott. Úgy érzi hogy Gigiékkel már nem olyan jó a kapcsolata, Éva folyton féltékeny rá mindenért, Erzsi leszarja meg Gombi is , miközben a többiek mindenki mindenkivel jóban van. Ezért fog nyavalyogni, mert amíg Oli bent volt, addig a sleppje is kényszerűen elfogadta Anit és nem szóltak be neki mert tudták hogy védelem alatt áll.

mufuvecske 2011.02.12. 21:51:48

@Lasombra: dehogy venné észre magát...kicsit el van tévedve...ha tudná, hogy az Anikóval való kapcsolata hogyan lett tálalva már rég tökön szúrta volna magát és befogta volna a pofáját...

Hajrá Béééélaaaaaaaaaaaaaa!Itt az ideje, hogy a négyek végre hármak legyenek!

MegLepke 2011.02.12. 21:51:50

@K.Tomoceusz: :DDDDDDDDDDDDDDDDDD

@Liriope: ja, azért lettem volna kivi más véleményre is, hogy valóban jól láttam-e.:)

@Friedmann Juci: <3 Remélem, igazunk lesz, bár én ma már az ellenkezőjét is betippeltem.:))))

Lasombra 2011.02.12. 21:51:53

Oli a villa mókamestere?!?!? wtf????

Véresszájú Pitbull 2011.02.12. 21:51:56

@Kekec1: igaz, ezért is vagyok én az aki :D

ritus_ 2011.02.12. 21:52:07

fúúú, ez őszinte válasz volt:DDDDDDDD

christaylor 2011.02.12. 21:52:17

@viola narvilly - a békün: megöregedtem, már nem bírom úgy a töményet,mint régen. egy fél becher kétszerre csúszik csak le.

gastro vazze 2011.02.12. 21:52:32

@hpty: nézd meg az anyját-apját ott ülnek a csaja mellett, de nem látok semmi cigányost bennük..nem is érdekel ez egy normális embert szerintem..

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:52:38

adrienn nem egy atom...
vagy csak rosszindulatú vagyok mert nem kellettem a neki????:D

Flood 2011.02.12. 21:52:42

@hpty: Melyik a cigány? a barnábbképű?

soothsayer79 2011.02.12. 21:52:49

.... Mindíg minden körülmények között tartani kell a szerkesztőknek magukat a kitalációikhoz? :o

Kekec1 2011.02.12. 21:53:17

@K.Tomoceusz: foggalmam sincs, a magyar celebvilág vizsgámon tutira megbuknék :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 21:53:18

@műfű-babyloveyou: Szerintem már rég nincsenek négyek. (Tekintve, hogy Szandika is Bécit várja vissza, és Olivér is megmondta, hogy Alekosz az egyetlen barátja odabent.)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 21:53:19

Jerzsi udvarol a Rácz családnak :D

Véresszájú Pitbull 2011.02.12. 21:53:25

Erzsi: ezúton szeretném puszilni Béla bát

ehehe

Lasombra 2011.02.12. 21:53:29

@Lasombra: Anikó rendes lány, én meg továbbra sem ismerem a nőket. :)

Flood 2011.02.12. 21:53:36

Szandika lol :DDDDD

Tompó 2011.02.12. 21:53:54

szandika a szád eddig is picsa volt

the sandwich maker 2011.02.12. 21:53:56

mi az a szar Szandika hajában? lemaradtam az aktuális trendekről?

MegLepke 2011.02.12. 21:53:57

Hopp a Szandál miatt egy kis pár millás retek bünti!:D

Albino Vernyul 2011.02.12. 21:54:06

Hihihiii Szandi fellazadt, most meg szetesett es bog..........Ajveeeeeeee...

hpty 2011.02.12. 21:54:10

Szandika Yeeeee! :D:D:D

Gaga-rin · http://hulyitodoboz.prae.hu/index.php?bid=145&pid=3960 2011.02.12. 21:54:11

"akkor kell kiesni, amikor ki kell esni"

Ez nagyon zen!

gibson 2011.02.12. 21:54:13

Szandika zseniális

Kekec1 2011.02.12. 21:54:13

na, szandika is bőg, ma valaki tutira szétveri a villát :) én meg nagyon röhögök :)))

Flood 2011.02.12. 21:54:23

Lilunak mindig a legjobbkor jönnek ezek a kedveskedései :DDDDD

haruka 2011.02.12. 21:54:28

legyen már vége, nem bírom már ezt a nyígást!

mufuvecske 2011.02.12. 21:54:38

@Kóczy: na ezt most akkor módosíthatod...

Szandibandiban megint marha nagyot csalódtam...

the sandwich maker 2011.02.12. 21:54:42

Lilu ma annyira feltűnően nyomorék!!! olyan hülyeségeket tud mondani, hogy annak, aki felmegy pestre és megveri, fizetem a benzinpénzt.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 21:54:42

Jééé, Szandika mégsem Bécit mondta. Nahát, pedig tegnap még azt mondta, hogy nem akar Olivérrel együtt élni. Hát...fő az őszinteség.

Tompó 2011.02.12. 21:54:43

irdatlan párbaj dráma dráma hátán.....:))))))))) lilu végre kitakarodik:))))))))

piszok alfréd 2011.02.12. 21:54:43

szandika tényleg egy jellemtelen kurva vagy! pont jó társaságba kerültél...

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:54:45

pisilem magam össze mingyá az izgalomtól (nem)

Trevlovics 2011.02.12. 21:54:47

szandika azt mondta, hogy segget fog csinálni a szájából, erre a felhasználási módra eddig nem gondoltam, de nem rossz ötlet :) azért sajnálom szegényt

christaylor 2011.02.12. 21:54:47

@canzone: de figyelted,egy pillanatra megállt a nevek előtt. biztosan gondolkodott,hogy kit hogy is hívnak.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 21:54:49

jól érzem, hogy megint borult a szokásos párbaj-forgatókönyv?

viola narvilly 2011.02.12. 21:54:51

@gidabiga:
Jó itt köztetek :)

@christaylor:
Ja, én is háromszorra iszom egy négycentest :D

gastro vazze 2011.02.12. 21:55:03

@MegLepke: 6 percet várhatott volna vele :)

gidabiga 2011.02.12. 21:55:18

ennyi dráma elképzelhetetlen :D

már lerágtam a körmömet, nagyon izgulok, főleg, hogy Buci lezárta a savazást. :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:55:20

@Tompó:

sajnos igen.:(
szandika nem először megy jobbra-balra, mint a hülyegyerek...

Kolkom 2011.02.12. 21:55:24

Mi ihatunk, de ők nem.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 21:55:32

@műfű-babyloveyou: Én is meglepődtem. De a véleményem ettől még nem változott, hogy négyes már nincs.

Olivér viszont nem akar visszamenni.

Tompó 2011.02.12. 21:55:32

and the winner is... olivéééééééééééééééééérrrrrrrrrr

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:55:39

olivér marad. borítékolom.

viola narvilly 2011.02.12. 21:55:41

Én nem akarom, hogy ez az Olivér gyerek menjen vissza

sihaya 2011.02.12. 21:55:50

én már idegállapotba vagyok!

Lasombra 2011.02.12. 21:55:54

vajon mikor jelenti be Eni a szakítást?

genevieve 2011.02.12. 21:56:28

uhhhhh, nem bírom:-)

gidabiga 2011.02.12. 21:56:33

alfahímek, basszus :D
nálam nem itt kezdődik az alfahím :)))

viola narvilly 2011.02.12. 21:56:43

@sihaya:
Nekem meg az idegrendszerem nincs erre beépítve

Szirénke 2011.02.12. 21:57:31

@Lasombra: miután szóhoz jut a bőgéstől

Lasombra 2011.02.12. 21:57:39

Király vagy kilences? - by Korda Gyuribá

ritus_ 2011.02.12. 21:57:44

@viola narvilly - a békün: nincs jó hatással a bioritmusodra?

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 21:57:47

Amúgy ez volt eddig a legjobb párbaj.

Lone Starr (törölt) 2011.02.12. 21:57:47

So, it's time. oli, me thinking

gidabiga 2011.02.12. 21:57:49

Béci vagy Oli?
Oli vagy Béci?
soha nem látott izgalom :D

Flood 2011.02.12. 21:57:55

És a győztes: (dobpergés)

Kolkom 2011.02.12. 21:58:37

Béciiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

christaylor 2011.02.12. 21:58:46

YEEEEEES! BBBBBBBBééééccccci!

MegLepke 2011.02.12. 21:58:48

Igeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!

genevieve 2011.02.12. 21:58:51

jesssssssssssssssz:-)

haruka 2011.02.12. 21:58:53

na, ennyi. nézem továbbra is a műsort! :D

piszok alfréd 2011.02.12. 21:58:54

yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh!

mufuvecske 2011.02.12. 21:58:55

Béééééééééééééééééééééééééélaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

Lasombra 2011.02.12. 21:58:59

FUCKYEAH!!!!!!!!!!444444

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 21:58:59

:)))))))))))))))))

van igazság a földöm, barátaim.:D

gangesz76 2011.02.12. 21:59:00

IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN:))))

Wilsonmami 2011.02.12. 21:59:06

BÉÉÉÉÉLAAAAAAA:)))

Véresszájú Pitbull 2011.02.12. 21:59:12

weeeeee

Béci

Ani ismét sírni fog (mondjuk, így is, úgy is)

christaylor 2011.02.12. 21:59:26

Kurvára izgultam,de megérte! :D

Friedmann Juci 2011.02.12. 21:59:33

muhhahaaaa!! enikőőő dobd ki olit!! pls:D

Tompó 2011.02.12. 21:59:37

változott a forgatókönyv valamelyik szerkesztő elírta....:))))))))))) szánom- bánom eddigi commentjeimet:))))))))))9

tizenot 2011.02.12. 21:59:37

:-((((

Taktika, mi faszom? :D

Ancilla 2011.02.12. 21:59:41

Juhéééééééééj!

Lasombra 2011.02.12. 21:59:42

hol a mélyenszántó és értékes kommentem?! :'-(

piszok alfréd 2011.02.12. 21:59:45

húzzál haza gyökér és fizess !!!!!!

mann 2011.02.12. 21:59:45

Pfhejjj de gáz. Kicsi gibbon mehet vissza műmájerkedni...

mufuvecske 2011.02.12. 21:59:50

Végremááááár!:))))))

Na lássuk Oli mit nyíg össze...

Albino Vernyul 2011.02.12. 21:59:50

Szandika partizan, azert valtott, mert besokalt az RTL-es szarakodastol a vegen... Ellenallast tanusitott, respekt....

viola narvilly 2011.02.12. 22:00:01

@ritus_:
A Zolivér nem volt jó hatással a bioritmusomra.

gidabiga 2011.02.12. 22:00:03

és hol a Blogbécink, hogy gratuláljunk neki? :DDD

Bogi és Burkó 2011.02.12. 22:00:08

@MegLepke: Szandikát is mondjátok el!
/már úgy nyígok mint Olivér, de nem látom/

Tompó 2011.02.12. 22:00:41

jöhetnek a hitelezők............

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 22:02:21

@Tompó:

Ja, egyszer Bécit írt véletlenül a dramaturg Oli helyett.:D
Most isszuk a levét.:D:D

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:02:50

a bloghu is feladta? nemár

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:05:49

háhááá!! évike tuti assziszi majd, hogy alkohol:DDD

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 22:05:50

elmondom mégegyszer, hogy most már értem miért kattant rá a zsófira a béci. hogy láttam adriennt...

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:05:51

Ez a nyálhenger ment vissza? Báááá....

Elemer 2011.02.12. 22:05:56

Hány százalékkal nyert? Volt még valami balhé, vagy simán kezet fogtak?

soothsayer79 2011.02.12. 22:06:05

...és ezt valaki elhiszi nekik? pffff

gidabiga 2011.02.12. 22:06:06

meghalt a blogmotor?
el nem hiszem, hogy 7 perce egy komment sincs :D

Flood 2011.02.12. 22:06:07

Na a server az lefeküdt teljesen....

vörös áfonya 2011.02.12. 22:06:26

@christaylor: Na,pont a végére hazaértem:)Akkor te izgultál helyettem is:)

gangesz76 2011.02.12. 22:06:28

Na most minden tiszteletem Aleké. Az egyetlen volt a négyes-ötösökből aki ott maradt gratulálni...

MegLepke 2011.02.12. 22:06:32

Miafasz van a blogmotorral? Basszameg az is, akár a retek, mert ahogy Olit alázták... Nálam ők vesztették a párbajt...

mufuvecske 2011.02.12. 22:06:43

Óh szarok arra hogy nem sikerül a makro vizsgám, de legalább Bélában tovább gyönyörködhetem...és azért majd Éva arcára sokáig fogok emlékezni azt hiszem...:)))

genevieve 2011.02.12. 22:06:51

na igy senkinek örültek még mikor visszamnet:-D

vörös áfonya 2011.02.12. 22:07:14

@christaylor: Na,pont a végére hazaértem:)Akkor te izgultál helyettem is:)

genevieve 2011.02.12. 22:07:16

na igy senkinek örültek még mikor visszamnet:-D

szédült nőszemély - forza 2011.02.12. 22:07:26

Úrist'n! Béci ment vissza??:oo
durvus, de jóóóó.

Kekec1 2011.02.12. 22:07:27

na, blogszerver, élsz már?

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 22:07:27

na!
szandika már megint óbégat...
utoljára bölcsiben hisztizem így..:D

Flood 2011.02.12. 22:07:28

Szandika örjöng :DDDDD

Lasombra 2011.02.12. 22:07:30

Nos, akkor összegezve:

Taktikából magunkra tetetni a barátokkal egy zsák jelölést, majd kihívni a legerősebb játékost = FAIL

Tompó 2011.02.12. 22:07:34

mivan mááááááááááá

soothsayer79 2011.02.12. 22:07:38

...és ezt valaki elhiszi nekik? pfff

Lone Starr (törölt) 2011.02.12. 22:07:43

eni helyében így is szakítanék vele. legkésőbb a beígért 3 napos szex előtt.
vagy 6 héten belül, ha kényszerabuzálna.
internal server error, shit! oli segítségétől mentse meg az Úr Alekoszt.

jörgömös 2011.02.12. 22:08:12

Olivérnek lejárt a szerződése?

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:08:12

Ez a nyálhenger ment vissza? Báááá....

Kivétel 2011.02.12. 22:08:16

Hú ez az Alekosz nézés.....

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:08:23

lilu szerint rettenetes, hogy nem látják olit többet. ezekszerint kinyírják?

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 22:08:32

na!
szandika már megint óbégat...
utoljára bölcsiben hisztizem így..:D

Kekec1 2011.02.12. 22:08:33

az összes kommentem elszállt, ehh, a blogmotor iazán felkészülhetne a párbajokra!!!

viola narvilly 2011.02.12. 22:08:35

@gidabiga:
Én kétszer próbáltam írni, kétszer is elküldött a francba.

Lasombra 2011.02.12. 22:08:48

ha valamelyik kommentem tizenhétszer ment el, akkor bocs.
ledobta a láncot a blog.

szédült nőszemély - forza 2011.02.12. 22:08:57

@gidabiga: a másikban is percekbe telik a komment elküldése

Zelefánt 2011.02.12. 22:09:01

No lám.

Most mi lesz: a Bélát a ribik megmérgezik, vagy mi?

Tömeges öngyilkosság?...

Avagy átállások?...

Világvége?...

hpty 2011.02.12. 22:09:02

Kamugép megy vissza! Vicc!
Műmájerkedésben már most nyert! Nála nincs jobb!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 22:09:15

@christaylor: igen, de szegényke még nem találkozott velük élőben, ez mentség, nem? :D

venszivar 2011.02.12. 22:09:17

Laci lefeküdt?A mama nem engedi tovább,hogy fent legyen?

Tompó 2011.02.12. 22:09:25

@Lotyó Bridzsida: jaa:))))) szegény szandika:))))))))))))

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:09:28

Egy háromszemű fogazós szörnyeteg akar internálni, de akkor is egy nyálgörgeteg a Béla.

kékdelfin 2011.02.12. 22:09:30

Tyű de jó lesz mostantól a műsor.

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:09:36

alekosz hogy örül, hogy egy nő végre önszántából ölelgeti őt:DD

Lasombra 2011.02.12. 22:09:41

Alekinnyó az est nyertese: ingyentapi Anikinnyón!

gastro vazze 2011.02.12. 22:09:45

Béke lesz Enikővel, jobb ez így Olinak is! :)
és végre nem kell belerecskáznia a rövidnadrágjába:D
Na Aninak kinyíltak teljesen a könnyzsákjai..

reggi64 2011.02.12. 22:09:47

xar ,na ennyi volt a vv4

soothsayer79 2011.02.12. 22:10:16

Nevetséges ahogy az egész előre lejátszott játszmák zajlik... és már a látszatra sem adnak

Flood 2011.02.12. 22:10:24

Szerencsétlen Anikó, elég rosszul választja meg a barátait...

Albino Vernyul 2011.02.12. 22:10:36

Aniko kaputt, Szandika dobalta a TV-t.. Alekosz ugy all, mikozben Aniko sir a vallan, mint egy villanyoszlop....

ritus_ 2011.02.12. 22:10:36

@viola narvilly - a békün: az enyémre sem....:)

Remélem, az Olivér-Alekinnyó kombó valamelyik más országban követi el az állatságait... mondjuk Üzbegisztánban.

Tompó 2011.02.12. 22:10:39

@Friedmann Juci: a hitelezői lehet megteszik:)))))))

Véresszájú Pitbull 2011.02.12. 22:10:49

hajrá Alekosz vigasztald meg Anikót :D

a kiváló kommentjeim meg mind elvesztek :(

Lasombra 2011.02.12. 22:10:54

@gangesz76: igaz. egy pont oda. de vele mondjuk sosem volt bajom. :)

christaylor 2011.02.12. 22:10:55

@canzone: ebből is látszik,hogy milyen jó fiú is ő,hogy már bentről is próbál tetszeni anyáéknak.

gidabiga 2011.02.12. 22:10:57

@Bogi és Burkó:

Szandika bőg, mint a szamár

MegLepke 2011.02.12. 22:11:02

Érdekes, hogy mindig a párbajgyőztes bandája áll az ajtó előtt...

Szirénke 2011.02.12. 22:11:10

Ti tudjátok nézni az élőt? Nekem nem tölti be az oldalt..

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 22:11:17

@Friedmann Juci:

megölik, elássák, kiássák, lepisilik, visszaássák.:D

haruka 2011.02.12. 22:11:18

blogmotor monnyon le!
Szandika nagyon csúnya, amikor bőg. :S

hpty 2011.02.12. 22:11:46

Bééélaaaaa Dikk! Yee :(
Most jópár nézőt veszített a Retek!
Vagy másra készülnek???!!!
Tényleg, Oli mi lesz? Műsort kap??? Szerintem tuti!

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:11:54

úristN, már a vv.hu sem működik.

gidabiga 2011.02.12. 22:12:12

@Bogi és Burkó:

Szandika bőg, mint a szamár

piszok alfréd 2011.02.12. 22:12:18

kb 3 napja este szavaztunk itt és akkor is 61- 39 jött ki bécinek. remélem oli már a hitelezői elől fut...:)

Elemer 2011.02.12. 22:12:31

Hány százalékkal nyert? Volt még valami balhé, vagy simán kezet fogtak?

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:12:41

@Kékdelfin: Hát jó lenne, ha már lenne valami, mert eddig messze ez a legrosszabb VV. :)

viola narvilly 2011.02.12. 22:12:44

@haruka:
A csúnya szó után van a pont.

K Tomoceusz 2011.02.12. 22:12:58

Győztes párbajról visszatérőnek úgy kell gratulálni , ahogy Alekosz tette . Ezzel kiérdemli Anikót és az új szerelmet .

the sandwich maker 2011.02.12. 22:13:00

@haruka: mert mikor nem bőg, nem az? :D

mufuvecske 2011.02.12. 22:13:01

@piszok alfréd: Olit majd Győzikénél szembesítik a hitelezőkkel...:)))

gibson 2011.02.12. 22:13:03

Várom a konteók szerelmeseit, akkor most ki a beépített ember, és mi a forgatókönyv? Teljesen meg vagyok zavarodva...

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:13:06

@MegLepke: hmm... jók a meglátásaid....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.12. 22:13:09

Na most egy darabig sztereóban fog őrjöngeni Szandika és Anikó!

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:13:16

@horvister: Semmit. Eddig tartott a szerződése.

Ancilla 2011.02.12. 22:13:42

@Elemer: 61 %-kal nyert. Béci nem ordítozott, nem ugrált, nyugodt arccal vette tudomásul a győzelmet.Nem volt balhé. Megölelték egymást. Utána Buci leült Olivérrel kicsit beszélgetni, melynek során Olivér kifejtette neki (!), hogy milyen nagyon nehéz a bezártság és milyen nagy kincs a szabadság...
Aztán Béci bement, Szandika és Anikó kiborult.

GGG77 2011.02.12. 22:14:00

Sajnálom, hogy Olivér kiesett magának köszönheti, szarkavaró Anikót rövid úton kellett volna lepattintania.
Ettől még Béci egy tenyérbemászó kis köcsög marad.
Go Alekosz!

kékdelfin 2011.02.12. 22:14:08

@haruka: az "amikor bőg"-öt miért írtad a végére?:)

Hannibal22 2011.02.12. 22:14:25

Viszlát bloglakók,jó volt veletek,de ez a béla nekem nem fogja kielégíteni,agyi,kommunikációs és extrém igényeimet,kinyilatkoztatom,hogy nekem ennyi volt a vv:) Most meg elmegyek ,sírok kétszer mint buci:)

haruka 2011.02.12. 22:14:32

@viola narvilly - a békün: @Liriope: jóvammá, mit izéltek! olyan gonik vagytok szegénnyel! :D

@gibson: hol van Trevlovics?

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:14:40

@K.Tomoceusz: Kicsit elvtelennek, majdnem seggnyalónak tűnt innen nézve.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.12. 22:14:48

Elbukott a Zolivér!

Erről már ki is találtam egy qrvajó filmforgatókönyvet...

Lotyó Bridzsida 2011.02.12. 22:15:12

na jóvan gyerekek.
vízszint.
:))

the sandwich maker 2011.02.12. 22:15:15

@haruka: igazad van, szandibandi nem csúnya, csak mi nem értjük meg a szépségét. :D

haruka 2011.02.12. 22:15:21

@Kékdelfin: mert nem köcsögösködök vele, amikro én se vagyok egy matyóhímzés, na! ne kezdd te is! :D

Trevlovics 2011.02.12. 22:15:42

@gibson: most olivér a kiépített ember

gibson 2011.02.12. 22:15:49

@Hannibal22(Tribunus): ne menj el tesó, még semmi sincs veszve, innentől kezve Alekinnyónak drukkolunk, és mozgalmat szervezünk! :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 22:15:56

@christaylor: igazi álompasi, csak lehetne okosabb :D

ááá, egy pillanatra volt élő :D

Lasombra 2011.02.12. 22:16:02

ja, ha Oli úgy dug, ahogy biciklizik, akkor abból sehogy nem lesz 3 nap non-stop kufirc. max 6 perc, cigi, majd még 3.

prof. Perselus Piton 2011.02.12. 22:16:04

@Liriope: én csak a scifi miatt fizetem a legnagyobb csomagot a rablóUPC-nek...de a Doctor és Torchwood már megvan letöltve, úgyhogy lassan lemondhatom :-))

gidabiga 2011.02.12. 22:16:08

viszont jófej a kancsal oposszum, amit mutattak a híradóban :D

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:16:18

újra látható a csúszás az online adásban.. még csak várnak.

Ancilla 2011.02.12. 22:16:23

@MegLepke: Valószínűleg behallatszik a nézők ordítozása, és már tudják, ki megy vissza.

K Tomoceusz 2011.02.12. 22:16:46

@szellemnyulszellem: A kollega jól írta , Anikó rokonszenve öl , butít és nyomorba dönt . Ha most rámászik Alekoszra , annak is annyi .

viola narvilly 2011.02.12. 22:16:57

Hű, faszom... büdösdisznó módon nem olvastam a posztot, most, frissítéskor láttam alek fotóját.
Nem merek lefeküdni aludni.

haruka 2011.02.12. 22:16:58

@Liriope: na, le lehet szakadni a témáról! akkor írjam azt, hogy torz feje van amikor bőg? :D fogadjunk nektek az se lenne jó!

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:17:19

de miért mindig az aktuális győztes tábora áll az ajtó előtt??!

gangesz76 2011.02.12. 22:17:31

@Lasombra: lehet hogy S a gerince, de legalább van:)

mufuvecske 2011.02.12. 22:17:31

@Véresszájú Pitbull: nekem nemhogy az online, de a valovilag.hu se működik...

szédült nőszemély - forza 2011.02.12. 22:17:44

gyerekek, nem értem. bent miért zokognak a Zolivér fanek? nem akkor tudják meg, h ki jött vissza, mikor visszajött? vagy előtte szokott üzenni a vesztes?

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:17:51

@K.Tomoceusz: Ebben egyetértünk. Bélával viszont összeillenének.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 22:17:59

@Hannibal22(Tribunus):
valahogy én is így érzek:(

@gibson:
engem csak az vigasztal, hogy lehet eddig tartott a szerződése, meg nem úgy nézett ki, hogy vissza akar menni, lehet attól félt az lesz a büntetés, viszont én mit fogok nézni:(

MegLepke 2011.02.12. 22:18:04

Tudjátok, én Bécit vártam vissza, de nekem egyáltalán nem volt szimpi, ahogy Olit megrágták és kiköpték. Valószínűleg ezt pár napja tudta meg és az igazi büntije az lehetett, hogy kint maradt, és ő ezt tudta már. A többiek is tudták - úgy láttam.

egyet viszont nagyon remélek: nem jön ide majd kommentelni.:D

tattila 2011.02.12. 22:18:16

Milyen dolog volt, hogy Anikót le se szarta. Volt itt egy vers: Mindent a semmiért. Most valóra vált.

piszok alfréd 2011.02.12. 22:18:28

@szellemnyulszellem:

embert barátjáról. alekosz mostantól bécinek nyal... szandika belevágott valamit a tévébe "olivér te geci" felkiáltással. őt meg kizárják végre?

Lone Starr (törölt) 2011.02.12. 22:18:36

azért az milyen, hogy oli szidta (implicit) a szerkesztőket, hogy hátrányos helyzetbe hozták, kényszerpályára. anikós védőbeszéd. szóval irónikus, én is azt hittem, fordítva csalnak majd. ebben egyet értek az olival, habár örülök, hogy megszabadultunk tőle. de nézettség mínusz lesz szerintem is, bár én pl. többet nézem majd.

BarBwire 2011.02.12. 22:18:55

@K.Tomoceusz: Anikó így taktikázik, mindenki menekül tőle a villából.

Elemer 2011.02.12. 22:18:58

@Ancilla: Köszi, hogy összefoglaltad!

gangesz76 2011.02.12. 22:19:23

Nálam bejött,épp az megy amikor várják ki jön vissza

the sandwich maker 2011.02.12. 22:19:29

@prof. Perselus Piton: én anno DW-t a BBC entertainmenten néztem, de legutóbb vettem észre, hogy a T-home vmi muzsika tévét tett a helyére, úgyhogy első dolgom lesz szakítani velük, ha hazamegyek. a net mindenre jó, a kábelt kiszavaznám legszívesebben.

Lanois 2011.02.12. 22:19:37

@MegLepke: hiszen ők is nézik a párbajt.

jörgömös 2011.02.12. 22:20:07

Most indult a stream, Béci még nincs bent

gibson 2011.02.12. 22:20:12

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: két dolog foglalkoztat most engemet, egyrészt, igen, hogy mi mit fogunk ezentúl nézni, másrészt, hogy a többiek kit fognak ezentúl fikázni??

viola narvilly 2011.02.12. 22:20:13

@haruka:
Vállalom, hogy gonosz vagyok. És gyönyörű :)

gidabiga 2011.02.12. 22:20:22

én már nem értek semmit :D

genevieve 2011.02.12. 22:20:27

akkor most nem derült ki mi olivér büntetése?

the sandwich maker 2011.02.12. 22:20:28

@haruka: nemártesó, minden irónia nélkül írtam az előbbit, ne gyanusítgassá!! :D

Ancilla 2011.02.12. 22:20:56

@Lasombra: "Taktikából magunkra tetetni a barátokkal egy zsák jelölést, majd kihívni a legerősebb játékost = FAIL"

Na, ez az igazi elbizakodottság, nem a Bécié.

gidabiga 2011.02.12. 22:21:30

@genevieve:

de, az volt a büntetés, hogy nem volt büntetés, de nem szóltak neki róla 3 napig

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 22:22:02

@Ancilla:
nem , jobb ezt minél hamarabb lejátszani, felesleges bent kínlódni, ha nincs értelme.

genevieve 2011.02.12. 22:22:06

@gibson: nyugi, van ott bent bőven anyag:-)

gangesz76 2011.02.12. 22:22:12

azt mondja kapta a negatívumokat meg a fenyítéseket a közönségből

tattila 2011.02.12. 22:22:14

Elimerésem Olinak a játékáért. Érzelmileg védtelen volt, ez győzte le. Sajnálom azokat, akik megégtek mellette.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:22:16

És akkor most az Olivért ki játssza?

mufuvecske 2011.02.12. 22:22:21

@Lone Starr: nem feltétlenül, szerintem most sokan arra lesznek kíváncsiak, hogy mihez kezd magával Éva meg Alekosz...mire lesz olyan nagy az arcuk...Én pl. kíváncsi vagyok hányszor meri Éva kimondani, hogy kiviszlek oszt kinnhagylak a faszomba...:))))Azt hiszem egyel kevesebbszer fogja mondani mint egy...:)))

Lasombra 2011.02.12. 22:22:23

@MegLepke: három napig biztos nem, ahogy mondta, más programja lesz. :)
de utána jöhet. csak akkor Holabögnek váltania kell!

Ancilla 2011.02.12. 22:22:39

Persze most azt fogja mondani, hogy Valentin-napra ki akart jönni a Manólányhoz, és direkt csinálta így.

Véresszájú Pitbull 2011.02.12. 22:22:59

@gidabiga:
úgyértettem ahogy te is
csak nem voltam egyértelmű, felizgatta a párbaj a bioritmusomat

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:23:15

"Taktikából magunkra tetetni a barátokkal egy zsák jelölést, majd kihívni a legerősebb játékost = FAIL"

Az attól függ, hogy mi a cél ezzel. Akkor nem FAIL, ha valaki minden mindegy alapon csinálja ezt.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.02.12. 22:23:34

@prof. Perselus Piton: honnan sikerült letölteni a kedvenceimet? nekem még nem sikerült....

prof. Perselus Piton 2011.02.12. 22:23:59

Kedves Blogmotor!

Épp kezdtem szidni szegény, ártatlan gépemet, mikor rájöttem, hogy nem is ő a hibás, hanem te...ha megnyitom az összes hozzászólást, akkor a gép lerohad, az a böngésző, amin épp olvasnám (hármat próbáltam ki), kiírja a "nem elérhető" szöveget...szóval a fene a pofádat!

Másnál is van ilyen?

hidewatch 2011.02.12. 22:24:09

Na, engem az utóbbi 1 hét és a mai után már senki sem tudna meggyőzni arról, hogy Oli nem az rtl embere volt... :)

(Sajnálom, mert maradnia kellett volna mind a kettőjüknek még, de elbaszta az Anis dolgot, azt nem kellett volna.)

Albino Vernyul 2011.02.12. 22:24:29

Aha, Becit letamadtak Oli haverja, azert kemenyitett, be most mondta.. Szandika meg a foldon fetrengett bogve, Beci ment oda vigasztalni... Most ertunk Aniko bogesehez Alek vallan...

pleb 2011.02.12. 22:24:31

megértem anikó felháborodását amikor lilu beszólt neki, hogy összetört a sízve. Az egész RTL Klub és VV4 stábja úgy állította be Olivért és Anikót, mint ha lenne is vmi köztük, miközben szinte alig volt vmi. Szánalmas. Alekosz el fog halványulni Olivér miatt, nem hiszem, hogy Béci spanjai jobban kibontakoznának, mint ahogy azt nem tették 80 nap alatt. Véget ért a show, full unalomba fog merülni.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:24:55

@műfű-babyloveyou: Bizony Évától egyre kevesebbszer, Bécitől meg egyre többször fogjuk ezt hallani mostantól. :)

Kolkom 2011.02.12. 22:24:56

Nem vitás, hogy nagyon jól taktikázott az Oli. De úgy néz ki, hogy se az rtl se a nép nem kíváncsi a nők megalázására.

gangesz76 2011.02.12. 22:24:56

nálam most csak hang van, éva azt mondja hogy ez van, fel kell készülni a következőre, vagy a Szandi vagy az Anikó meg zokog

Elemer 2011.02.12. 22:25:03

Azért nehogy már sajnáljuk itt Anikót! Egy igazi kétszínű, szarkavaró, kegyetlen ribi. Vicce volt például, amikor a CKM-es projektnél, mialatt fotózták valamelyik csajt, ő éppen pikírt megjegyzéseket tett rá egy másiknak, majd csere :) Az is szép volt, amikor résztvett a nagy hatos csapat megalakulásában, ő árulózta a leghangosabban jirzsit, majd nini, hirtelen átkerült a másik térfélre. Olivért pedig teljesen kicsinálta, remélem nem megy rá a kapcsolata!

prof. Perselus Piton 2011.02.12. 22:25:04

@DóraTanár: természetesen nem teljesen hivatalos oldalakról...vannak még működő torrentek a régi részekhez is...

Lasombra 2011.02.12. 22:25:06

@műfű-babyloveyou: én eddig sem vettem volna komolyan bent ezt a dumáját. kiket is vitt ki? Leó, Ildi. oh, please.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 22:25:16

@gibson:
most úgy gondolom, hogy én befejeztem, mert én legalább annyira rosszul vagyok Bécitől, sőt most a párbaj után még jobban mint eddig, mint itt akik Olivértől hánytak, csak én nem kiabáltam ezzel tele a netet.
Nem tudom, tényleg nem.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 22:25:26

@MegLepke: ezt mondtam én is, hogy szerintem Oli azt kapta büntetésnek, hogy a szavazatai nagy részét áttolják/tolták Bécinek, és ő kint marad. már pár napja tudta, hangoztatta, hogy nem ő fog visszamenni, és nem Eni miatt volt elkeseredve. ha meg nem tudta biztosan, akkor is érezte, hogy benne van a pakliban.

mufuvecske 2011.02.12. 22:25:29

Na vki közvetíthetné az online-t...Szandibandi szétverte már a kócerájt?

gangesz76 2011.02.12. 22:25:41

...hallani a szívdobogását, kb.150 lehet a pulzusa

prof. Perselus Piton 2011.02.12. 22:25:51

@Liriope: nálam olyan sosem volt...Nóta tv a Mezzo helyére jött be pár hete :-S

szédült nőszemély - forza 2011.02.12. 22:26:15

@műfű-babyloveyou: nem, egyelőre csak keservesen zokog és vergődik

Ancilla 2011.02.12. 22:26:28

@tattila: Nem az volt a címe, hanem: Semmiért egészen (Szabó Lőrinc)

the sandwich maker 2011.02.12. 22:27:19

@prof. Perselus Piton: váó, na az elég nagy kulturális mélyrepülés. :D akkor nóta tévé, nem muzsika, az tűnt fel, hogy van benne koóstoló. :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 22:27:32

@prof. Perselus Piton: nálam olyan a rendszer, mint a t-mobile hálózata szilveszter éjjelén

redhaven 2011.02.12. 22:27:36

@gidabiga: szerintetek volt szemernyi őszinteség bélám mosolyaiban???
szerintem visszataszító műmájer volt.
oli pontosan tudta a forgkönyvet,csak a szopatásban nem volt biztos.
nekem ez jött le.
bélám,ti családostul húzhattok a vérbe,ha nem generáltok a reteknek nézettséget.
ahhoz meg kevesek vagytok szvsz.
hacsak nem a krumplihámozásra gerjed a magyar holnap reggeltől.
hajrá alek-ani!

Lanois 2011.02.12. 22:28:07

A kis Ani beteljesítette a jóslatot, és egyensúlyt hozott az erőbe, azzal, hogy kiejtette a villa sötét oldalát, de bele is halt.

Lasombra 2011.02.12. 22:28:20

@Kóczy: szerintem meg akkor is fail. a magyarázat / indok csak egy selyemmasni a kakán.
ha annyira ki akar menni, akkor kimegy úgy, mint Gina. szól, hogy ennyi.
de így, hogy két végén égeti a gyertyát (ha visszamegy, legyőzte a legerősebbet, bejött a taktika. ha nem megy vissza meg, á, úgyis ki akartam jönni) gyáva, sunyi, férfiatlan dolog. nemhiába húzta meg ezt a variációt Olivér.

gangesz76 2011.02.12. 22:28:43

Alek nem gondolta volna hogy nem jön vissza, Éva azt kérte tőle támogassák egymást és ne bántsák, Évának mondta Oli hogy Alek meg ő segítsék Anit meg Szandit, mert kikészülnek idegileg. Ani nem akar nélküle itt lenni. Ani azt hiszi hogy a többiek most gusztustalanul fognak játszani, savazza a többieket. Ki vannak akadva a százalékon.

Bejött már Nektek vagy közvetítsem?

tattila 2011.02.12. 22:28:48

@Ancilla:
Köszönöm. Nem részletezem, hogy miért jutott eszembe. Sajnos már akkor is ide illőnek éreztem.

the sandwich maker 2011.02.12. 22:28:50

'szom, a Hamlet az élőhöz képest vígjáték.

Flood 2011.02.12. 22:28:53

Szandika most mér van ennyire megborulva amúgy?

gibson 2011.02.12. 22:29:03

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ezzel én is így vagyok.. Meg azoktól is hányok, akik itt ma férgeztek, meg köcsögöztek folyamatosan. Meglátjuk mi lesz, most úgy érzem magam, mint az őszi 0-5-ös El Clásicó után, akkor is megfogadtam, hogy nem nézek többet focit, aztán mégis. Lehet, hogy alszom rá egyet és holnapra elfelejtem az egészet. De most a kurva anyját a Bécinek, és legfőképp a Giginek, egyelőre :)

Albino Vernyul 2011.02.12. 22:29:23

Nah.. Elkeveredtek a vesszoim..

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.02.12. 22:29:53

Anikót tuti felveszi a CIA szabotőrnek...

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:29:53

@gangesz76: Akadozik mint a széntablettás szar, lécci közvetíts.

redhaven 2011.02.12. 22:30:07

mégegy:aggyon mán a retek egy dildót örzse gatyájába!
na.
hamár annyira jáccatják a mirelit lavot.
a láccat,az is fontos.

tizenot 2011.02.12. 22:30:20

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: same here, innen már csak full unalom lesz, valszeg párszor még azért felnézek ide az oldalra, de asszem részemről ennyi volt a vv4... :-(

fuck anál 2011.02.12. 22:30:27

Olivér következő projectje Balekoszt győzelemhez segíteni s önzetlen barátként jól levenni az idiótát..

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:30:30

@Lasombra: Így is lehet nézni. Viszont szerintem Olivér úgy gondolta, hogy kihívja Bécit, és ha ő megy vissza, akkor erősebb, mint Béci, de ha nem, akkor Béci erősebb, mint ő, vagyis esélye sem lett volna eleve megnyerni a játékot.
Úgyhogy szerintem ezt jól csinálta Olivér. Az már csak az utóbbi pár napban hatalmasodott el rajta, hogy kint is akar maradni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.12. 22:30:39

Alek meredten bámul maga elé, miközben támaszkodik a szekrényre...

Trevlovics 2011.02.12. 22:30:46

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): a 39%-on akadt fenn, hogy ennyit ér olivér? és hogy akkor ő mennyivel fog kiesni, 2%-al?

prof. Perselus Piton 2011.02.12. 22:30:47

Ja, hogy ne csak offoljak:

Örülök, hogy Béci ment vissza, bár őt sem szeretem...de Olivér kétszínűségétől már falra másztam...Anival flörtölget, közben meg Enikőzik...utálom az ilyet...a kiskirálykodását meg szintén nem...de a fő hozadéka a dolognak, hogy Éva és Alkeszosz is meg fog rogyni ettől a bukástól :-))

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:30:57

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): szerintem azért, mert valszeg azért mondta olivért, mert azt sejtette, hogy ő jön vissza, és így akarta megelőzni a későbbi vitát. de így, hogy béci jött vissza, éghet majd a pofája béci előtt.

na?

viola narvilly 2011.02.12. 22:31:03

Ez, ami most megy a vv oldalán, ez mi?
Élő nem csak éjféltől van? (már persze, amikor van)

Ancilla 2011.02.12. 22:31:12

@Elemer: Azért abban nemcsak Anikó volt benne, hanem Olivér is pontosan ugyanannyira. Bécire karácsonykor szintén rámozdult Anikó, pontosabban: szerelmet vallott neki, ám Béci kedvesen, de határozottan visszautasította. S onnan kezdve békén hagyta. Nagyon is benne volt Olivér is kis szeretetmegnyilvánulásokban.

gidabiga 2011.02.12. 22:31:37

@redhaven:

szerinted figyeltem? :)
sokkal szórakoztatóbb benneteket olvasni, mint nézni :D

MegLepke 2011.02.12. 22:31:49

@gangesz76: nekem még a főoldal se jön be még mindig, szóval lécci csapassad!:)

redhaven 2011.02.12. 22:31:51

@szellemnyulszellem: az csak addig mentmíg azt adta ami.
amikor nem,onnantól meghalt.

tattila 2011.02.12. 22:32:07

@Liriope:
Élőt ne is említs. Nincs online. "503 Service Unavailable"-t kapok állandóan.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 22:32:07

@gibson: @nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ne sírjatok lécci, mi segítünk nektek mindenben, ha kell, rátok rakjuk a jelet legközelebb.
emeljétek jelenlétetekkel a hv fényét, nélkületek nem lenne itt élet az élet :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.12. 22:32:11

Szandál: "Nem lesz ennek jó vége gyerekek, nem lesz jó vége..."

"Én, ha túlélem ezt a játékot elmondhatom magamról, hogy halhatatlan vagyok!"

Kekec1 2011.02.12. 22:32:14

nektek van vv honlap? mert nekem 503as error folyamatosan

gangesz76 2011.02.12. 22:32:20

Szandika halhatatlan lesz ha kibírja a játékot, Laciék a százalékokat beszélik ki, Ani ideges mert az egész rá volt kiélezve.

piszok alfréd 2011.02.12. 22:32:34

aki úgy gondolja, hogy az rtl ejtette ki olit, annak figyelmébe ajánlom az utolsó napok netes szavazásait(pl. itt is). mindenhol a béla gyerek nyert. az rtl- nek a fordított eredmény inkább érdeke lett volna...

genevieve 2011.02.12. 22:32:37

úristen, ennyire nem vegyétek már komolyan:-)
ez csak egy játék:-)

Lasombra 2011.02.12. 22:32:37

@redhaven: nem akarok vitatkozni, de én spec szívesebben tapsolok krumplihámozásnak meg takarításnak, mint görénykedésnek.
de ez csak a szuvenír véleményem.

most egy darabig uncsi lesz a műsor.
Évát jelölik, kiviszi Lacit, kint hagyja. Éva védett. Szandikát jelölik, kiviszi Gombit, kint hagyja. Szandi védett. Megint Évát jelölik, kiviszi Jerzsit vagy Anikót... és innét lesz talán izgi megint.

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:32:51

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Ezt én sem tudom, hiszen tegnap még azt mondta, hogy Bécit várja vissza, és nem akar Olivérrel együtt élni.

prof. Perselus Piton 2011.02.12. 22:32:53

@canzone: akkor az enyém még istenes...ha visszazárom az utsó 100kommentre, akkor remekül műxik...

@Liriope: ne keverd a szeont a fazonnal :-)) van Nóta is és Muzsika is :-PP

mufuvecske 2011.02.12. 22:33:07

@gangesz76: nekem még semmi, úgyhogy ha nincs jobb dolgod, akkor köszi a közvetítést...:)))

Cserébe megengedem, hogy a műfűszálaimat igénybe vedd...akármire...bármire...:)))

the sandwich maker 2011.02.12. 22:33:12

@tattila: nem nagy veszteség, csak nyígnak, Anikó most megállapította, hogy az egészet rá élezték ki. Most megint nyíg.

viola narvilly 2011.02.12. 22:33:19

@Friedmann Juci:
Nahát, tényleg le vagyok maradva.

Lasombra 2011.02.12. 22:33:28

@Kóczy: ha így nézzük, kétségkívül jól csinálta. de akkor "why the long face?" ahogy a francia mondja?

gangesz76 2011.02.12. 22:33:35

Aninak Oli ad erőt és nem bírja nélküle, Sznadál segíteni fog neki ahogy tud. Szandi már nem sír, Ani igen és menni akar.

christaylor 2011.02.12. 22:33:49

@viola narvilly - a békün: vagy két hete áttették az élő időpontját 10-hajnali 5-ig. és du. nincs.

gidabiga 2011.02.12. 22:33:56

@tizenot:

de bennünket nem hagysz itt, ugye?

gibson 2011.02.12. 22:34:09

@canzone: elegem van a dumából, meg mindenkiből, ki akarok menni innen a gecibe!!! :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:34:25

@Lasombra: Ez is egy szempont és érthető is, de én speciel nem azért kapcsolom be a tévét, és nézek megy VV-t, hogy krumplihámozást meg takarítást lássak. Ezeket én is csinálom itthon, és nem akarom még tévében is ezt látni. :)

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.12. 22:34:41

Szundi: "Az a baj, hogy már magam sem tudom, hogy mit akarok!"

tattila 2011.02.12. 22:34:47

@Elemer:
"Az is szép volt, amikor résztvett a nagy hatos csapat megalakulásában, ő árulózta a leghangosabban jirzsit, majd nini, hirtelen átkerült a másik térfélre."
A 6-os Zsófi védelmére és ennek idejére alakult. Utána mindenkinek szabadott volt mozognia.

redhaven 2011.02.12. 22:34:55

@Kóczy: szerintem bélám csak eszköz volt itt a retek kezében.
csak beszopta,hogy innentől ő az istenkirály.

the sandwich maker 2011.02.12. 22:34:59

@prof. Perselus Piton: na basszus, legalább van választék...

tizenot 2011.02.12. 22:35:22

@gidabiga: hallodhülyevagy tesó?? :D

gangesz76 2011.02.12. 22:35:22

Szandi maga sem tudja mit akar, illetve tudta csak Oli összezavarta. Az utolsó 3 nap miatt veszített szerintük.

Kekec1 2011.02.12. 22:35:35

@piszok alfréd: igen, így gondolom továbbra is, de nem azzal hogy a szavazatokat manipulálta, nem CSAK azzal, az nem lett volna elég önmagában, ha Oli a régi formájában van. 3 napja történt valami, mondtak neki valamit, ami miatt teljesen feladta, folyamatosan mondogatta az online-okon is, TUDTA hogy ki fog esni. Mellette ment a savazása az összefoglalókban, az rtl manipulálta az embereket is, erre az összefoglalók teljes mértékben alkalmasak, emlékezzetek még Éva-Ildi párbajra, hogy le lehet valakit járatni pár nap alatt, csak azzal hogy hogy mutatják be.

Friedmann Juci 2011.02.12. 22:35:37

@genevieve: ugye? engem is megdöbbent, hogy némely itt kommentező ennyire készen van.

nekem kb mindegy ki mey vissza, ki nyeri meg, vagy ki döglik bele, egytől egyig ugyanannyira aljadék emberek. most meg már sajnos nem is vicces, hanem uncsi. de persze függő vagyok, ezért leköt...

Ancilla 2011.02.12. 22:36:18

@redhaven: Nagyon rosszul olvasol az emberek arcából. Béla mosolyánál kevesebb őszinte mosolyt láttam mostanában a tévében.

Trevlovics 2011.02.12. 22:36:37

érdekes lesz, mert most anikó nagyon akar menni és kivinni gigit, viszont gombi is nagyon kiválasztott akar lenni

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:36:42

@gangesz76: Aninak Oli ad erőt. Ahha...ja, azért beszélt olyanokat, hogy majd szétzúzza a négyest, és is aktívan benne volt, hogy megalakítsák a hatost. Kicsit sem kétszínű... Persze, valamilyen szinten minden villalakó az, úgyhogy ez nem meglepő.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 22:36:55

@gibson:
Szarul érzem magam na, főleg, hogy milyen mocsok az ertéel is ezzel az Anikós bealázással, még rárakni pár lapáttal ugye a beszéddel.Meglátom még én is, és ha a Lacival ment volna ki, és kint marad , az nem bántana ennyire.

Elemer 2011.02.12. 22:37:02

@Ancilla: Na igen, Olivér gyenge volt, engedett a kísértésnek. De azért, hogy két hónapon belül Anikó három férfibe is halálosan beleszeressen, az kicsit gyanús.

viola narvilly 2011.02.12. 22:37:12

@christaylor:
Na, kb. akkoriban estem ki az egész eseménysorozatból.
Mondjuk szerintem éjjel 1-2-től felesleges élőt adni, mert a bánat sem kíváncsi arra, hogy melyik mekkorát fingik álmában. De amióta átálltak, azóta rendesen van az élő, vagy most is olyan rapszodikus, mint volt?

gangesz76 2011.02.12. 22:37:21

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Béci mondta amikor visszament, bocsánatot kért az Éváéktól hogy kicsit kemény volt az Olival, de muszáj volt mert nagyon kapta a negatívumokat meg fenyítéseket...gondolom az Oli haverjaitól

Kekec1 2011.02.12. 22:37:21

@Friedmann Juci: továbbra is...

van valaki akinek megy az online?? akinek igen, az milyen böngészővel nézi?

Ancilla 2011.02.12. 22:37:23

@Ancilla: Bocsi, elírtam: ...kevés őszintébb mosolyt...

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:37:35

@Ancilla: Van egy remek üzleti ajánlatom, érdekel?

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:37:51

@Friedmann Juci: "nekem kb mindegy ki mey vissza, ki nyeri meg, vagy ki döglik bele, egytől egyig ugyanannyira aljadék emberek. most meg már sajnos nem is vicces, hanem uncsi. de persze függő vagyok, ezért leköt... "

Ezzel szóról-szóra egyetértek.

tejfölösbableves 2011.02.12. 22:37:52

Azért ha Alekosz most nem dugja meg az Anikót, akkor soha :-))))

redhaven 2011.02.12. 22:38:23

@Lasombra: nem érted.
én azokat az őszinte pillanatokat hiányolom,mint amikor renátó meghágta évát(?)
nem szerk utasításra csinált úgy két ember mintha....
sztem megunnád ha nem lenne görénykedés.

fuck anál 2011.02.12. 22:38:36

Anikó jövő héten újra szerelmes lesz.

viola narvilly 2011.02.12. 22:38:38

Alapból basznék pofán mindenkit, aki ruhában fekszik az ágyba/ra, de hogy ez az Alek most ezt még cipővel tetézi, ez egy torokátvágást érdemel nálam.

gangesz76 2011.02.12. 22:38:40

Van kép, Alek Ani a hálóban, csendben

(F)ordító · http://aztirjaa.blogspot.hu/ 2011.02.12. 22:38:42

+2000 komment, atyagatya, ilyentet még nem láttam a blog.hu-n

tattila 2011.02.12. 22:39:03

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Ez a mai nap végeredménye Olinak jött a legjobban. A játék és a kinnti élet (=Enikő) közül a második a fontosabb számára.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 22:39:04

@redhaven:
de azt nem lesz vicces nézni, ha el is hitte.....

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.02.12. 22:39:18

mozilla, és nem akar beröffenni, de már majdnem...

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 22:39:23

@prof. Perselus Piton: már az enyém is meggyógyult
@gibson: ha te kimész, nem lesz értelme az életemnek :) a verzió: kimész,kint maradsz, nem jó. b) kimész, kiviszel engem is, kint maradok, nem jó c) kimész, de holnap reggel visszajössz, jó :D

inga tag 2011.02.12. 22:39:35

@MegLepke: Ezen én is mindig csodálkozom.Nem hiába ők jutottak a döntőbe.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:39:38

@viola narvilly - a békün: Ne tegyél ilyet, felzavarod a környéket a hörgéseddel és nehezebb kommentelni bugyogó torokkal.

mézescsók 2011.02.12. 22:39:49

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: én meg most kezdem ismét nézni. Mostanában csak Hajni tudósításait olvastam, néha egy-egy részletet visszanéztem és tele volt a hócipőm Olivér érzelmi viharaival.
@haruka: valamelyikőtök a múlt héten azt mondta Olivérre, hogy nem csúnya, de a szép nem ilyen. Na, ezt értelmezd Szandira.

.lll. 2011.02.12. 22:39:58

sajnálom Olit,esendő volt és elgyengült és ez lett a veszte.
Bécivel nincs baj,csak az arcából vegyen vissza

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 22:40:02

@tattila:
Ezzel vigasztalom magam, mert valamivel nagyon hazavágták idegileg az utolsó napokra.

Ancilla 2011.02.12. 22:40:09

@Elemer: Benn a villában az érzelmi folyamatokat úgy kell számítani, mint a kutya életkorát: egy év hétnek számít. Tizennégy hónap alatt lehet az ember háromszor szerelmes.

jörgömös 2011.02.12. 22:40:10

Nem úgy volt hogy ma tartanak valami felező bulit?

prof. Perselus Piton 2011.02.12. 22:40:11

@Kekec1: Operával bejön simán...és megy is folyamatosan, de nem vesztesz semmit, mert csak anikó picsog magában, bő zsebkendővel :-))

Trevlovics 2011.02.12. 22:40:16

@gibson: ne szídd mellyre tesó. olivérnek jobb,hogy kiment, a játékot nem tudta volna megnyerni, viszont ha tovább marad, biztos rámegy a kapcsolata, így is egy hajszálon múlt. ő is tudta ezt.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.12. 22:40:27

@Kekec1: Megy az...

Ha errort ad, frissíts rá. :)

gangesz76 2011.02.12. 22:40:29

faszért nem a kintieket mutatják ott virgonckodás van, hallom, csak nem érteni amit mondanak,gondolom Béci mesél mert hallatszik a hangja

Lasombra 2011.02.12. 22:40:33

@Kóczy: ja, én nem csinálom ezeket. :) bár arra meg ott a Paprika TV. szerintem egyezzünk ki, hogy az RTL a hibás, hogy azt mutatja. tessenek feladatokat adni, és okosabban vágni mostantól.

mert Oli személyétől függetlenül elég kényelmes és óccó megoldás az, hogy egy személyt követnek egész nap. tudom, err jön az, hogy mert ő az érdekes. de szerintem nem, ő csak a ceremóniamester volt. a konferanszié. csak lapokat osztott meg helyzetekbe hozta a valóban érdekes embereket: pl Alekot, Szandeszt stb.
Olivér nem a cél volt, hanem az eszköz. simán pótolható.

Kekec1 2011.02.12. 22:40:34

@tejfölösbableves: nemfogja, ő még szűz :) őt majd egy olyan csaj fogja megdugni, aki nagyon karakán, nagyon kiéhezett és mindegy neki ki van az izé másik végén, csak álljon :)) Anikó viszont most meg van zuhanva, el tudnám képzelni, hogy beleomlik valaki karjába, de az nem Alekosz típus lenne, hanem egy erős, határozott, nyugodt, férfias, apatípus. Még Lacit is előbb tudnám elképzelni,mint Alekoszt. :)

K Tomoceusz 2011.02.12. 22:40:47

@gibson: Nem szereted a krimiket ? Addig nem mész sehova , amíg meg nem találod a beépített embert . Az Olisok ma buktak , a Jerzysek még játékban vannak . Ha ő is kiesik , mi lesz velem ? Itt állok majd beépített ember nélkül ? Tessék csak megtenni a tippeket !

genevieve 2011.02.12. 22:41:06

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: ebben viszont teljesen igazad van, szemét húzás volt igy megalázni anikót...bármi is történt

gangesz76 2011.02.12. 22:41:07

Szóljatok majd ha már nem kell közvetíteni, bár szívesen teszem:)

gibson 2011.02.12. 22:41:18

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: egyébként azt gondolom, hogy nem a párbajon dőlt el a dolog, ha megnézed, itt is kb. 4 a 30-hoz volt az arány a Bécit visszavárók javára, már a párbaj előtt is, sőt, már az összefoglaló előtt is. Bármi történhetett volna a párbajon, a Béci ment volna vissza, kivéve, ha a Retek tényleg megbundázza. Ennek ellenére vagyok csalódott, ez a furcsa :)

prof. Perselus Piton 2011.02.12. 22:42:03

@Liriope: te tényleg Norvégiában laksz? mert akkor most halálra irigykedem magam :-))

hidewatch 2011.02.12. 22:42:05

@Lasombra: tökéletesen egyetértek veled, nem is tudtam volna szebben megfogalmazni.

lamb79 2011.02.12. 22:42:07

Én nagyon sajnálom hogy a Béla ment vissza. Olivér nélkül valahogy nem show a show. Az elkövetkező pár nap vízválasztó lesz az tuti - mit fog alekosz és a két tyúk csinálni, egyik sem vezéregyéniség. Így szerintem pl alekosz nem tudja majd tolni a hülyeséget, szandika kiboxolja magát, eva pedig a következő parbajon kiesik.
Ha így lesz akkor számomra véget ért a műsor, mert a poénok el fognak veszni. Lehwtbhogy hülyén fog ez most kijönni, de most az inspiráció esett ki a műsorból? REMELEM valaki meg fog cáfolni.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.12. 22:42:16

Csak azt látom, hogy Ribikó szipog, meg Alek krákog...

gangesz76 2011.02.12. 22:42:21

@műfű-babyloveyou: Ha magasabbak nálam a műfűszálaid akkor meg tudom közelíteni észrevétlenül az én Alekoszocskámat:)

Kekec1 2011.02.12. 22:42:23

@prof. Perselus Piton: @King of Shadows: köszi, végre bejött. Ezek itt bent hamarabb lehiggadtak mint mi itt kint :) pedig ha minden igaz még 15 perc eltolás is van.

Lasombra 2011.02.12. 22:42:47

@redhaven: szerintem nem.

de ahogy Balázs is mondaná: de nincs ezzel baj, ez a nézőkre van bízva, ki-ki döntse el maga, hogy értékeli, amit látott. :)

Haloványfény · http://halovanyfeny.wordpress.com 2011.02.12. 22:42:49

alekosz most béci utánfutója lesz

éva, anikó, szandika pedig sírni meg vergődni fog vagy 3 hétig, érezni fogják a vesztüket, igaz eddig is állandóan vergődtek

ha szerencsénk van szandika végleg elmenekül a villából vagy kizárják

bár az is lehet, hogy éva, anikó, szandi durván elkezd majd nyalni bécinek, olyan szinten, amilyet még nem láttunk

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.12. 22:43:00

Na végre! Szandit már nem érdekli, sz@rja le, Évi meg tudja ezt...

gangesz76 2011.02.12. 22:43:01

Éva Szandál cigiznek, nem igazán tudják felfogni hogy Oli kiesett.

Trevlovics 2011.02.12. 22:43:04

@K.Tomoceusz: attól, hogy kiesett, még akár lehetett volna ő is a beépített. ha nézel atlétikai versenyeket, tudod, hogy a futószámoknál sokszor van ún. nyúl. ő az aki rövidebb távot jól fut és az elején iramot megy a többinek, elöl fut, húzza magával a többit, hogy jó eredmény szülessen, aztán a közepén valahol kiáll.

hidewatch 2011.02.12. 22:43:09

Szandika azt mondja kint cigizve, hogy hitte Oli nyeri meg az egész hóbelevancot, de már leszarja, Éva is azt hitte.

Hannibal22 2011.02.12. 22:43:10

@canzone: kösz,tesó,ha ki is hagytál:)

gibson 2011.02.12. 22:43:30

@canzone: szerintem a c) lesz a nyerő. Csak azt szeretném, ha egy kicsit sajnálnátok, na! :)

Kóczy · http://koczy.wordpress.com 2011.02.12. 22:43:30

@Lasombra: Azzal egyetértek, hogy sokkal jobb lenne az egész VV, ha értelmes feladatokat adnának a villalakóknak.

Na, meg azzal, hogy Olivér azért volt bent, hogy kavarja a dolgokat, ezt meg is csinálta.

viola narvilly 2011.02.12. 22:43:56

@szellemnyulszellem:
Akkor csak szép csendben olvasgass

haruka 2011.02.12. 22:44:01

@mézescsók: a valamelyikőtöket lecserélném valakire, de a többi oké. de ezt a témát zárjuk már le jó? :D

Anikót nem értem, miért mondja, hogy ő Olivér nélkül nem akar maradni, meg ő ad neki erőt. de ő biztos tudja, az a lényeg.

genevieve 2011.02.12. 22:44:20

@tattila: és ezt nem tudta akkor mikor bement?

the sandwich maker 2011.02.12. 22:44:21

@prof. Perselus Piton: ott-ott, ne irigykedj, mindenütt csak a hó, és 500 ft egy liter tej, kész anyagi csőd. :D

jörgömös 2011.02.12. 22:44:39

Anikó szipog, Éva cigizik kb. ennyit mutatnak.

King of Shadows · https://politicks.blog.hu/ 2011.02.12. 22:44:42

Alek egy fontos dolgot szeretne megbeszélni Évával, meg Lacival. Szeretné fenntartani Oli helyét.

hidewatch 2011.02.12. 22:44:45

Alekosz fent akarja hagyni az Oli helyét az ágyban, ezt meg akarja oldani. Egyedül akar aludni, Oli helyét szabadon akarja hagyni.

redhaven 2011.02.12. 22:45:07

@Ancilla: a környezetem szerint valamilyen szinten értek hozzá.
bár,lehet,hogy igazad van!
majd kiderül:)))

gangesz76 2011.02.12. 22:45:11

Alek fönn akarja tartani az Olivér helyét alvásilag. Vagy Évát akarja hálótársnak, vagy Laci menjen Évához, végül Alek egyedül fog aludni

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.12. 22:45:46

Alekosz most már magában fog beszélni, be fog kettyózni.