Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X58

2011. február 11. 11:00 - Hódos Hajnalka

A VV4 kezdete óta először érzek hálát, ha jövő szombaton lett volna a párbaj és addig a tribunusok kampányát kellett volna néznem, kiakadok. Most meg nézhetem Olivér hisztijét, csöbörből vödörbe, Andrisnak legalább jól áll a szemüveg és mostanában nem is tudálékoskodik. Olivér és Éva napoznak az udvaron, Olivér nagyon reméli, hogy ma lesz a kihívás és túl lesz azon, hogy kiválassza az ellenfelét. Örül annak, hogy sokan bizonytalanok, ez volt a célja. Béci benn megmutatja, hogy fog a stúdióba érkezni, Jacko aztán leugrál a placcra, kézen állás. Egy só lesz a bevonulásom! Egy só lesz a sóban! Oké, de a sóhoz kéne egy kis tüzes paprika is Bélám, lelkem rajta, én veled vagyok! Feladat, mivel a gyermekek kíváncsiak és tele vannak kérdésekkel, minden gyermek kérdezhet a szülőjétől a megadott személyekről. Na, ebből mi lesz! Alekosznak is úgy hiányzott ez, mint ablakos tótnak a hanyattesés. Pont nem hiányzott ez a feladat most. Miért? Hát mert érint fontos stratégiai pontokat. De majd beszélni fogok a nagy semmiről, sokat. Tehát úgy, ahogy azt már megszokhattuk.

Anikó azt szeretné megkérdezni, hogy a Béci bácsi miért ilyen szigorú? Nem szigorú, csak szeretné, hogy a lánya rendesen, becsületesen nőne fel, a féltés vezérli őt. Nem szigorú. És miért nem szeret már engem? Ez nem igaz, egy gyereket nem lehet nem szeretni. És miért nem akar már velem beszélni? Nem tudom, biztos megvan rá az oka. Te aztán jó válaszokat adsz! Van még kérdés? Nincs. Szandika belecsap a lecsóba, apa, az Olivér bá’ az miért utál téged? Nem utál, dehogy utál, jó barátok vagyunk. Miért hazudsz, apa? Leszünk kint. Apu, ne kamuzz már! Szeret minket, csak néha másképp mutatja ki. És miért van az, hogy reggelente tétovázik, hogy kikeljen az ágyból vagy sem? Van neki egy olyan dolga, hogy brácsa és az néha az egekbe szökken. Megszólal a zene és az ember nem tud hirtelen felkelni, a férfiak többsége néha így van. Én már láttam, mikor hirtelen kelt fel, elég szembetűnő látvány volt. Mi lett vele, megszédült? Gigi folytatja a játékot, Anikóról kérdez. Miért van az, hogy az Anikó az elmúlt két napban nem olyan vidám? Mert van egy hatalmas szíve és nagyon szeretetéhes ő. Vágyik arra, hogy nagyon szeressék őt, és bánatos, mert nem tudja itt benn megkapni. Nem szeretjük őt? De, csak egyedül érzi magát. Mit lehet csinálni vele, apa? Szerintem itt bent a Villában nem tudtok olyat tenni. A legtöbb, amit tehetünk, hogy szeretjük és mellette vagyunk. Amikor sokat beszélgettetek, akkor miért volt jól? Azért, mert mellette voltam nagyon. És akkor most miért nem? Úgy hozta az élet. Ha ez a lány valakit szeret, akkor az megemlegeti azt. Jól van apa, akkor majd odafigyelünk Anira. Hölgyeim és Uraim, az Olivér-Anikó lávsztori hattyúdalát láthattuk, hallhattuk, nem is bánom, mert herótom van a mesterséges drámázástól. Anikónak nagyon jólestek Olivér szavai, megkönnyezte. Sokat próbálja vigasztalni, ez is jól esik neki és bántja, ha az Olivért miatt bántják.

Kíváncsi vagyok, melyik stábtagnak van érdekeltsége valamelyik fővárosi jelmezkölcsönzőben, mert ezektől a beöltözős feladatoktól már a falra mászok, gyermekszépségverseny következik. Nem indul jól, Anikó megint konfliktusba kerül az apjával. Ne legyél már velem ilyen. Hagjyuk ezt! Anikó bebújik a takaró alá sírni, úgy látszik, feltöltődtek a könnyzacskói. Laci észreveszi, mi a baj? GombiPopeynek kinyílt a csipája, gyere Ani, muszáj játszani, nekem sem volt mindig jókedvem. Lehet, nem jó a ruha, vagy nem tudom. De jó a ruha. Akkor mi a baj, apával van baj? Bántott? Anikónak az a baja, hogy lelkileg mélyponton van és Alekosz még nehezíti is a dolgát. Énekelj egy népdalt, javasolja Pszichoapu. Népdalt?! Hullaszilvát. Dehogy éneklem! De az egy hatásos dolog lenne. Valóban Alekosz, körülbelül mint Trixi Like a Virgin előadása az X-faktor válogatón. Akkor inkább verset mondok. Elénekled a hullaszilvát. Jó, verset mondok. Maradjon a hullaszilva. Verset mondok. Melyik az a vers? Petőfi Sándor Ha férfi vagy, légy férfi. Na az szép lesz, idióta királylány ruhában, hatévesként. Anikó diadalittasan kivonul a szobából. Kiidegel, Olivér, fogadj örökbe! Olivér röhög, kiidegel? Ühüm. Menj oda az Alekoszhoz és mondd, hogy örökbe fogadsz. Bepipul.

A gyerekek gyakorolnak, Popeye a Jól vagyok c. számot fogja énekelni, és most már tudja az egész szöveget! Nekem rögtön a „te nem érzed ezt a kínt” sor jut eszembe, mert én már érzem ettől a jólvagyoktól, egyébként, ha én benn lennék, akkor a Mi vagyunk a zsoldosok c. dalt adnám elő a Süsüből, a csiszi-csiszi köszörű miatt. Olivér és Gigi a Pancsoló kislányt énekelgeti, hát Nagy Feróval jobban tetszik, bevallom. Anikó is előadja az apjának a verset. Az előadás jó, neked jól áll, de nem tetszik ez a vers. Anikó, szaladj ki a konyhába, kérdezd meg Szandit, hol az a baszott nagy kés amivel múltkor ő rohangált, mártsd meg apádban, gyermekkorú vagy, nem vagy büntethető, hallgass rám! Anikó sóhajtva leül az ágy szélére. Miért csinálod ezt velem? Nem csinálok semmit. De, egy lelki sérültet egy hat éves kislányból, te paraszt! Ez tökéletes lesz, jó lesz ez. Nem, csak ahogy viselkedsz velem. Mindent megpróbáltam megtenni, azt ettem, azt ittam, amit te adtál, mi a problémád? Semmi, hagyjuk, hagyjuk. Miért nem beszéljük meg? Változtatni úgyse tudsz. Miért nem tudok? Fizikai képtelenség. Anikó szerint Alekosznak nem lehet megfelelni.

A produkciók, a lehető legrövidebben, hogy olvasva ne fájjon annyira: Szandika balettozik, Olivér az előadás közben odasúgja Alekosznak, a huncut rózsaszín uborka. Gombi Jól van, elfelejti a szöveget, de vastapsot kap, gondolom, mert most éppen jól van. Jerzsi focibemutatót tart, majd arra vállalkozik, hogy egy rántott húst pürével tíz másodperc alatt elfogyaszt, Alekosz a kezébe temeti az arcát a produkció láttán. Anikó hozza a színésznő figurát, hát nem egy Latinovits, lássuk be, Anikó túlhangsúlyozva próbálja beleartikulálni Olivér, Alekosz és Béci arcába a vers üzenetét, borzasztóan maníros. Alekosznak mégis tetszik, a művészi értéket figyelembe véve az Anikó előadása volt a legmagasabb szintű. Hopp, máris a kihívás után vagyunk, Olivér ideges. Milyen büntetés, haver? Éva persze belekotyog, én mondtam, mikor Én mentem párbajozni, egyszer kimondtam, behívtak a riportba és majdnem kizártak a játékból! Olivér az udvaron ököllel belevág az oszlopba, aztán ordít, fel-alá járkál. Bécinek meglepetést okozott, hogy Olivér betartotta a szavát és őt hívta ki. Alekosz segíteni próbál Olivérnek. Ha olyan a büntetés, hogy át tudjuk vállalni…dehogy fogod tuni átvállalni! Aztán elhangzik amiről azt hittem, senki nem mer kiejteni a száján. Lehet, hogy nem lehet ott az Enikő a párbajodon? Alekosz azon sem lepődne meg, ha őket is megbüntetnékm nmert ebben ők is benne voltak, tudták, hogy miért teszik rá a jelet. Olivér a falat veri és kurvaanyázik, nem értem a hisztit, a nagy taktikus nem gondolkozott előre, vagy mi van? Hozzak egy cigit? Nem kell, még nem gyújtok rá. Jöjjek? Aha. Olivér és Alekosz elvonulnak a nyugiba.

Figyelj ide, jó, megkapod a büntetést, hát ki nem fognak zárni! Legalábbis remélem. Olivér úgy gondolja, a sorsa meglett pecsételve. Mikor? A kihívás előtt, alatt, és közben. Pedig az is hozzátartozik a játékához. Kérdőjelet akart mindenkiben okozni, vagy mi. Az volt a meglepetés, hogy Béci! Nem volt semmilyen meglepetés, apukám, mindenki tudta! Én is megmondtam, azért teszem rád, hogy dőljön el kettőtök között. Alekosz látta, hogy Béci fél. Nyerő vagy, apukám! A többiek kupaktanácsoznak, Béciék a nappaliban, a lányok a hálóban. Laci szerint ennek most a közepén el kell dőlnie. Anikó latolgat, most gondoljatok bele, mikor érdekesebb egy ValóVilág, ha egy Béci van benn, vagy egy Olivér? Szandikának rosszul esik, hogy most Olivér most így izé. Megértheted. És engem nem értesz meg, ne legyél már elfogult! Nem vagyok elfogult, de néha olyanokat csinálsz, hogy na. Neki nagyon rosszul eshetett, hogy a Bécivel így viselkedsz. Jóvan, Ani, de amúgy én a Bélát is szeretem! A fiúk azt számolgatják, hányan állnak Béci mellett, Gombi bizonytalankodik, Béci a szíve mélyén érzi, hogy Gombi vele lesz most. Gombi be is adja a derekát. Köszönöm Gombóc. És el fogod mondani, hogy a Bécit várod vissza? Igen. A nyugiban Alekosz nyugtatja a hisztigépet, majd beszélünk holnap. Nem lesz holnap erről beszélgetés. Üres lenne nélküled a ház! Unalmas lenne. Neked. Évának már nem hinném. Szandi egy-két napig gyászolna, Ani egy-két napig gyászolna és kész. Te vagy az, akit ez megviselne. És te vagy az egyetlen ember, akit szeretek. Alekosz tekintetéből sok mindent ki lehet olvasni, kár, hogy Olivér nem nézett fel.

A lányok levelet kapnak, holnap reggel jön a CKM fotózni. Elszabadul a női pokol, sikítás, szaladgálás, ölelkezés. Anikónak fel kell ülnie. Szandi kétségbeesetten kiabál, nem akarok, nem akarok! Gigi reggelig fenekezni fog. Anikó, aki cirka négy kilóra van az anorexiától, ledagadékozza saját magát. Szandi Alekosznál keres vigaszt. Alek, kivagyok a holnapi fotózás miatt, úgy fogok égni mint a rejsztág. Olivér kiabálni kezd Szandival, de Alekosz is rákezd. A Giginek a teste egyáltalán nem tökéletes. Vastag a combja, kicsi a melle, szőrös mindene, egyáltalán nem szép. Nagy a feje, lófeje van. Fú, miket mondok róla? Jó, hagyjuk, hagyjuk. Azért a riportszobában folytatja. Egyik lány sem alkalmas arra, hogy egy ilyen színvonalú fotókon megállja a helyét. Évának nagyon ronda a lába. Ronda lábujjai vannak, a körmét elhanyagolja, ha nincs rajta smink, akkor, hát veszélyes. A Gigi sok helyen szőrös, bajsza is van. Anikónak görbécske a háta. Hát a Szandika, hát ő….. Mondja ezt egy S-tartású, ropikezű, két év múlva seggig érő homlokkal rendelkező, pókhasú, görbe lábú, puding testű, narancssárga fejű, atlétatrikós puhapöcs. Szandika a riportszobában bőg. Nagy a hasam, kicsi a seggem (hátizé), nagy a fejem, kicsi hozzá a szemem, látok mindent! A Gigi szép, a feje annyira nem tetszik, de kisminkelve igen. Az Ani feje és szeme gyönyörű, a hasa nem, mert meghízott, mindent látok! Látom magamat is! Jaj, Szandibandi, ne ríjjál már, te kis hülye.

Anikó vigasztalja, én nem vagyok szép, érdekes a pofám, ennyi. Bandzsa vagyok, negyvenes lábam van, öt szál hajam van! Meg kell tanulnunk önmagunkat szeretni. Te nem tudod szeretni önmagad, ez a legnagyobb probléma! Tudod mi a lényeg, hogy itt milyen vagy, mutat rá a randa körmével Szandi szívére. Gyönyörű a belsőd. Jó, akkor holnap így kiállok a fotós elé, fotózd le a belsőmet, mer’ az gyönyörű! Ha én olyan gyönyörű vagyok, az Olivér miért mondta azt, hogy ilyen orrú, olyan mellű, ilyen, amolyan. Mert ő nem szereti a mű dolgokat. Nekem is azt mondta, hogy tokmány orrom van. Nekem higgyél, az a legnagyobb bók, ha ezt egy nő mondja! Ölelkezés. Anikó szerint Szandikát nem lehet meggyőzni, mert ő fejben meg van győződve arról, hogy ő csúnya. Nőtársaim nevében mondhatom, vagyunk ezzel még így páran. A szerző bevallja, hogy ő is elképesztő rusnyának tartja magát, és őt sem lehet meggyőzni. Fotózás mondjuk nem ezért nem vállalnék, bízva a fotosoppban, hanem azért, mert ráz a hideg a gondolattól, hogy lepukkant tmk- és esztergaműhelyekbe kirajzöszegezett képem előtt röhögve-böfögve tennének rám megjegyzést a zsírpapírról tokaszalonnázó teremtés koronái.

A hálóban Gigit csodálják, jaj de szééép. Ti hülyék vagytok csajok? Holnap így fogjátok nézni a seggemet, riszál Gigi. Olyan jó kemény segged van! Te leszel a legszebb a fotón. Na én ezt nem bírom hallgatni, mondja Gigi. Könnyen beszélsz, ilyen hassal, ilyen seggel én se lennék kishitű. Szandibandi, azért a has meg a segg rajtunk is múlik, khm. Te kövér dög, nem, magamnak mondom, a tükörnek, beszélget magával kedvesen Éva! Ezt a hisztit, hát nem semmi! Gigivel és Jerzsivel zárunk, rettentően giccses jelenet, Gigi zuhanyozik, Jerzsi odalép hozzá, ruhástul beáll a zuhany alá, csókok, már csak a pezsgő meg az eper hiányzik. A lányoknak meg izenem, van egy módszer arra, hogy elkerüljék a jajdekövér jajderondavagyok nagyjelenetet, végtelenül egyszerű, így hangzik: nagyon köszönöm a felkérést, megtisztelő, de nem áll módomban elfogadni. Na.

A képeket köszönöm S-nek. 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Friedmann Juci 2011.02.12. 10:58:26

hogy a jóéletbe van az, hogy itt mindenki munkanélküli?

Albino Vernyul 2011.02.12. 10:58:42

@Trollseprű 9: Troll kisasszony, hol tetszet sepregetni tegnap, mar hianyoltuk...?!:)

Wilsonmami 2011.02.12. 11:00:33

@Trollseprű 9: köszi:))

Bécinek kicsit még gyorsulni kellene. Humora van, nem is rossz.

47pcc63 2011.02.12. 11:01:38

@Trollseprű 9: Lehet még sorolni,úgyis többen leszünk,meglátod a Bécit bevonuláskor és akkor mindenki el fog ájulni cselekedete láttán,úgy fognak rá hullani az sms.ek mint a hó!Ezt a füszeres oldalról hoztam nem semmi igaz?????

47pcc63 2011.02.12. 11:03:23

@Friedmann Juci: Szombat van,szabadnap,nem a boltokba járunk shoppingolni!

.lll. 2011.02.12. 11:03:32

hajrá Olivér,
neked szarik az egér!!

Wilsonmami 2011.02.12. 11:03:44

@Friedmann Juci: költőinek érzem a kérdést. a diplomás munkaügyi hivatalba 1 órás sorbaállás után lehet bejutni:((

Albino Vernyul 2011.02.12. 11:04:21

@Friedmann Juci: A munkanelkuliseg, diplomakkal sulyosbitva, specialis tudati beszukulest hoz letre, ami fogekonnya teszi ennek elszenvedojet a VV mintaju musorokra... Aldozatai, ezen musorokkal elik ki azon tarsadalmi tarsas igenyeiket, amit a munkahely hiany okozta elzartsag okoz.. - Brit tudosok megallapitasa -

47pcc63 2011.02.12. 11:05:38

@Wilsonmami: Azért ugyebár a villalakóknál van egy-egy példány. Ennyire nem lehet, hogy minimális jogérzékük se legyen a szabályok ilyen kis huncutul súlyozott számonkéréséről !
B verzió: Mindenkinek személyre szóló szabálykönyve van

Friedmann Juci 2011.02.12. 11:06:49

@47pcc63: jajj.... nem úúúgy értem!!!!!! én is munkanélküli vagyok.. úúgy értem, hogy itt TÉNYLEG szinte mindenki az.

47pcc63 2011.02.12. 11:08:18

@lófő: Arra én kiváncsi leszek,mert Olivia emlitette a riportszobában egy érintés is megcsalásnak számit,nomármost ö élt is vele,van egy olyan érzésem hogy este fog igazán szembesülni tetteivel.
amenyiben leadják Anikoval folytatott enyelgését.
HHHHHHHHHAAAAAAAAJJJJJJJJRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁ
BBBBBBBBBBÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉCCCCCCCIIIIIIIIII.

Szaffi B. 2011.02.12. 11:10:19

@Albino vernyul: dolgoztam :DDDDDD
de tényleg, néha szoktam. :P

Friedmann Juci 2011.02.12. 11:10:25

@47pcc63: vagyis TÉNYLEG csodálkozom. nem ilyen geci trollként kérdeztem a dolgot, hogy 'nincs itt senkinek sem jobb dolga'.. hisz én is itt lógok. veletek. :*

Szaffi B. 2011.02.12. 11:11:18

Trollseprű: Béci
47pcc63: Béci
lófő: Olivér

47pcc63 2011.02.12. 11:11:42

@Friedmann Juci: Kiváncsi leszek,hogy este bejátszák e Oli Anikóval való akcióit.
Ott van Gombi, Béci akinek van barátnője és mégsem ölelgetnek meg simogatnak másokat de nem is kell nekik magyarázkodnuk.Nekik is hiányzik az ölelés de nem teszik.Nem csak az számit megalázásnak ha testi kontaktus jön létre hanem szerintem ez is.Rinyál Enikő miatt utána meg magyarázza amit nem lehet magyarázni.....

Riciruci · http://www.divatplaza.hu 2011.02.12. 11:14:49

Az lenne a jó ha Olivér maradnde, sajnos Béci fog!

47pcc63 2011.02.12. 11:17:11

@Trollseprű 9: Trollseprű: Béci
47pcc63: Béci
lófő: Olivér
Albino Vernyul:Béci
Aki még ráér,itt lehet statisztikát csinálni.

47pcc63 2011.02.12. 11:19:05

@Riciruci: Statisztika EGYÉRTELMŰEN:
BBBÉÉCCCIII. No:1.

47pcc63 2011.02.12. 11:20:33

@Friedmann Juci: Van aki ráér,nem üldöz a tatár.

Szaffi B. 2011.02.12. 11:21:36

Trollseprű: Béci
47pcc63: Béci
lófő: Olivér
Albino Vernyul:Béci
riciruci: Olivér
Traitor General: Béci

47pcc63 2011.02.12. 11:22:14

@lófő: Húúúúú itt aztán keményen megmondogatják az ORRTÚRÓ gilisztáról a véleményt!
MEGÉRDEMLI!
Sajnos most nem tudok folyamatosan figyelni, főznöm kell, de majd visszaolvasom a hsz-okat!
HAJRÁ BÉCI!
MI TÁNCOSOK VELED VAGYUNK! (klasszikustól a hipp-happ-ig!)

47pcc63 2011.02.12. 11:24:05

@Trollseprű 9: Egyelőre 4:2,de lesz még 6:3 vagy 25:5.

47pcc63 2011.02.12. 11:26:31

@Riciruci: Remélem olgika kiesik és mehet ledolgozni a tartozásokat ,az egyszerű emberek munkával is tudnak pénzt keresni ,ja hogy akkor dolgoznia kéne ,hát majd kint mutassa meg milyen belevaló ! Enikőt sajnálom ő csak azért kellett hogy legyen egy kis romantikus énje is a nézők felé ! Sajnálom ő csak egy eszköz volt olginak !

Friedmann Juci 2011.02.12. 11:27:24

@47pcc63: najó. ez az utolsó "magyarázkodásom": már a sokadik embertől hallom/olvasom, hogy munkanélküli. mármint hogy tényleg. csak elcsodálkoztam ezen, hogy picsasok van.

na elég legyen mostmár, mert túl komoly voltam. essen ki buci!

.lll. 2011.02.12. 11:27:46

@47pcc63:

én már elküldtem Olira 79 esemeset,úgyhogy igyekezz

haruka 2011.02.12. 11:30:02

@Friedmann Juci: egyébként is sok a munkanélküli, csak itt hatványozottan jelenik meg, mert nekünk van időnk egész nap itt pofázni, meg öf-et nézni, meg éjszakai élőt követni. a jómunkásemberek nagy részének meg nincs erre ingerenciája, ezért ők nem javítják a statisztikát. vagy ilyesmi. :)

haruka 2011.02.12. 11:31:11

ja, és Béci, mert kíváncsi vagyok, mi történne Olivér nélkül a négyessel. meg a többiekkel.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.12. 11:32:36

@Friedmann Juci: dezső a nagybátyám, őt lécci szavazzuk ki :)

K Tomoceusz 2011.02.12. 11:32:39

Egy heti májkrém adagom és állandó vip dzsakubérletem felteszem , hogy az RTL a mai párbaj eredményét nem százalékokban , hanem szavazatszámban mutatja .

Egyébként nyavajás kuruc trollok vagytok , Olivért csak azért fikázzátok , mert vörös-tengeri gyalogos . Hajrá vödörfejű , akadályozzuk meg a Ráczok kéthatmados győzelmét !

Ancilla 2011.02.12. 11:34:53

@Trollseprű 9:
Trollseprű: Béci
47pcc63: Béci
lófő: Olivér
Albino Vernyul:Béci
riciruci: Olivér
Traitor General: Béci
Ancilla: Béci

A megcsalásról vagy nem megcsalásról női szemmel: A nők (általában) nem a testi kapcsolatot tekintik igazi megcsalásnak (hiszen abban a férfiaknak a lelke nem feltétlenül van benne, sőt!), hanem az érzelmi megcsalást. A lelki együtt rezdülést, a szemekkel való szeretkezést, azt, ha vágyakozik a kedvesünk egy másik nő iránt, ha nemcsak a testét, hanem a lelkét is szereti, ha szüksége van a közellétére, az érintésére, ha már nem mi vagyunk minden gondolata. És ha mindezt még egy ország nyilvánossága előtt teszi, az nemcsak megcsalás, hanem megalázás.

S itt nem az fontos, hogy Olivér mit gondol erről hanem az, hogy Enikő mit érez.

Wilsonmami 2011.02.12. 11:37:15

@haruka: igen, erre befizetnék én is, bár a tegnapi öf alapján a négyes atomjaira hullott, egyelőre 3 vs Szandál, aztán a 3 sem lesz sokáig 3

Trevlovics 2011.02.12. 11:38:51

@47pcc63: hallod, nemár, most tényleg. nem szeretem olivért a sunyisága miatt, és megérdemli a viselkedése miatt, hogy a barátnője berágjon rá,de annak azért ne drukkoljunk már, hogy baszódjon el az élete. padlón van, padlón fekvőt nem ér bántani, segítsd fel, aztán orrba vághatod :)

reggi64 2011.02.12. 11:40:15

sztem azt viszi vissza ma a retek akivel főműsor időben több reklámot tud eladni!!!!ebben van a pénz ,nem másban!!!!nem irigylem a stábot aki ma ezért felelős a sok fórumot átnézni,esélyt latolgatni....

Traitor General 2011.02.12. 11:42:00

tutti hogy minket is monitoroz a retek....

Ancilla 2011.02.12. 11:42:41

Elnézést, rosszul használtam egy vonzatot. Helyesen: ... vágyakozik egy másik nő UTÁN vagy: vágyat érez egy másik nő IRÁNT

Most elköszönök, mert vár a munkám, este majd jelentkezem.

Jó napot, jó szurkolást!!!!

haruka 2011.02.12. 11:43:13

@Wilsonmami: már korábban írtam, hogy engem az érdekelne, hogy vajon összetartanának-e, kihez csapódnának, bár az első opció valóban nem tűnik valószínűnek, bár kicsit úgy érzem, hogy Alek meg Éva csak bólogatott Olinak, amikor Szandikát szidta, valójában nem löknék ki maguk közül.

.lll. 2011.02.12. 11:43:17

@K.Tomoceusz:

harcos népünk győzni fog!

Vili bácsi 2011.02.12. 11:43:32

@Trevlovics:

Mert azt ugyebár csak magasságos Simonov Oliverovics Őuraságának lehet.:)

krumplicukor 2011.02.12. 11:43:38

Olivér, indokaim ismertek :)

És ezen túlmenűen is legyőzött egy nagyon csúnya és szégyellendő érzés,de bevallom: szeretném látni Béci arcát, ha nem őt mondják ki a párbaj győztesének ;) :) Meg Gigiét is, ha nem Béci jön vissza. Meg Szandikáét. Meg Anikóét.

hexensussz 2011.02.12. 11:43:51

@Friedmann Juci:

Kop-kop! Be szabad jönni? Akkor is, ha T. Mindenkitől eltérően nem vagyok munkanélküli?
(Csak a társadalmom vérét piócaként szívó nyugger.) :DD

47pcc63 2011.02.12. 11:44:13

@lófő: Nekem viszont hátam mögött az egész Dunakanyar+a Vastag Csabára szavazó tinicsajok+a táncosok! Soroljam még?

.lll. 2011.02.12. 11:45:03

én már olyan ideges vagyok,hogy dupla adag marha pörköltet tettem oda!

Trevlovics 2011.02.12. 11:45:25

húha, lehet, hogy tényleg figyelnek?

Vannak prediktív szavazási és nézettségi statisztikáim villalakóra lebontva a következő 3 hónapra gyönyörű színes xls formában, gyakorlatilag tetszőleges adatbáziskezelőbe integrálható módon, ha esetleg egy csinos ertéeles sales vagy marketing asszisztens olvasna ... :)

méjdéj 2011.02.12. 11:46:20

@Trollseprű 9: Béci

Az előző kiválasztás idején Magashegyi Underground koncerten voltam egy művházban. Este 7-kor kezdődött, és kb 1/4 10-ig tartott. Mikor eljött a visszatapsolás és a ráadás ideje, kiderült, hogy a vonósok eltűntek, mivel rájuk nem volt szükség már a vége felé, de a ráadás nótához mégis kellettek. Vagy 5 percbe telt, amíg megtalálták és visszaterelgették őket. Szépen beszállingóztak, mire az énekes srác: Na, fiúk, és Alekosz hogy áll, bent van még?

Trevlovics 2011.02.12. 11:46:31

@Vili bácsi: nem, neki sem lehet. és ha valaki mégis megcsinálja, attól még neked nem kell.

47pcc63 2011.02.12. 11:47:25

@Trevlovics: Mikor Oli a falat verte dühében mindenki láthatta Alekosz mosolyát a szája szögletében, mert alig bírta magát tartani.

Démétér 2011.02.12. 11:47:43

@Ancilla:
Trollseprű: Béci
47pcc63: Béci
lófő: Olivér
Albino Vernyul:Béci
riciruci: Olivér
Traitor General: Béci
Ancilla: Béci
Démétér: Béci

@Trevlovics: Ő mászott a padlóra, nem rugdosom, nyilván, de azért felelősséget nem éreznék, hogy mindenáron felemeljem. Minden esélyt megkapott, sőt: annál is többet.

Én nem érezném ugyan megcsalásnak Enikő helyében ezt az Anikós sztorit, de ettől függetlenül kellően undorodnék a barátomtól, aki felhasználgat másokat a saját céljaiért.

Wilsonmami 2011.02.12. 11:48:15

@haruka: ez attól is függ hogy mikor jönnek rá arra hogy nem csak barátkozni költöztek be, most még sokan vannak

Trevlovics 2011.02.12. 11:49:25

volt valaha olyan játékos egyébként a vv-kben aki végigjátszotta de nem párbajozott? úgy értem párbaj nélkül jutott a döntőbe

inga tag 2011.02.12. 11:50:01

Villa levél érkezett. Elérkezett a párbaj napja. A kommentelők is szavazhatnak. A kommentelők indokolják meg választásaikat három sorban. Próbáljátok meg ne elárulni a nevet az eljén az csak a végén derüljön ki. Egymás folyásolása be szigorúan tilos. Mostmár senki se hagyja el a szobát ne beszélgessetek egymással! g az elje g a vége.

47pcc63 2011.02.12. 11:51:38

@lófő: Olivér barátja abból él meg, hogy pénzért beül a belevalóba és dicsérgeti a havert. Inkább az a kérdés vetődik fel, hogy miképpen ér rá egy ennyi idős fiatal, munkaképes pasi naponta ott ücsörögni?
Munkakerülő ez az egész bagázs!
Jó étvágyat,biztos Te főzted,(Csak halkan kérdem az Orrtúróból nem kaptál?)

.lll. 2011.02.12. 11:51:50

@47pcc63:

nekem a hátam mögé sorakozott Kiszeltünci összes rajongója+Fásyády és Csokistibó is!!

Trevlovics 2011.02.12. 11:53:40

az én hátam mögött meg ott a szavazatszámláló szoftver admin felhasználója

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.12. 11:53:46

@krumplicukor:
Na én is ezért fogom nézni, a párbajt.
Hátha Olit mondják,mert akkor érdemes lesz az éjszaka is kukkolni.
Remélem Oli megy vissza, Béci nagyon magabiztos lett, tegnap. Gigi meg ha tudnáááá, kivel smárolgat háááát nem lennék a helyében.Azért Béci arcát is megnézném, mikor kint megnézi Erzsi homo videóját !! Szandál, nagyon gusztustalan volt tegnap, Olivér ügyileg.Mikor be ment, Olivér volt az aki, azonnal elfogadta őt. Ezért a többiek, is könnyeben befogadták. Na meglátjuk este, kinek az arca, fog megnyúlni.

genevieve 2011.02.12. 11:54:34

@Traitor General: szia drága, most láttom, hogy megjöttél, már egy órája csak olvasom az éjjeli eseményeket:-)

47pcc63 2011.02.12. 11:56:18

@lófő: Számszerűen??? És az állatkertből a Pávián,Csimpánz,Orangután,Maki majom stb.Meg az Orrtúrók bandája és a hajléktalanok,már akinek van 315,-ft. ja.

Trevlovics 2011.02.12. 11:56:41

@Ari11: szerintem szandika pont nem volt gusztustalan olivér kapcsán, és egész értékelhető magyarázatot adott, hogy olivérhez áll, mert nem felejtette el neki az elmúlt hónapokat, de béci nevét mondja, mert már nem akar olivérrel együtt lenni

Trevlovics 2011.02.12. 11:57:52

@47pcc63: ugyanazt kérdezném tőled is, amit beácskától, csak fordított előjellel. mi lesz veled azután, ha kiesik olivér? :)

.lll. 2011.02.12. 12:00:03

@47pcc63:

pontosan 5311-en vannak

47pcc63 2011.02.12. 12:00:20

@Démétér: Látod már 6:2, és holvan még a vége?

genevieve 2011.02.12. 12:00:42

Mindenkit szépen megkérek, hogy hűen közvetítse az párbaj eseményeit, mert se tévé, se gép közelében nem leszek:-(

Már most sík ideg vagyok:-)

Pacman 2011.02.12. 12:00:45

Én Olivért várom vissza, csupán az arckifejezések miatt. :)

47pcc63 2011.02.12. 12:01:29

@lófő: Hát hol van tőle a 63 345. szavazó?

47pcc63 2011.02.12. 12:03:19

@Pacman: A Nekedvaló című műsorban,. ami borzalom, nagyon intelligens emberek kampányolnak a majomemberért! Főleg a parókás, pecsétgyűrűs "János", na olyan színvonal a majomember!
A nagy barátja a nagydarab "Laci", meg a másikat meg sem hallgatja, hanem a másik is ki akarja fejteni véleményét, akkor "blablabla" dumával és állandó belepofázással akarja megzavarni, hogy nehogy már rosszat mondjanak a normális viselkedésű barátjáról!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 12:03:26

napsütéses szombatot mindenkinek:)

Hajrá Olivér:))

@Trevlovics:
Szerintem is, és remélem megmarad itt az a jó kis hangulat ami pl. Ildikó párbaját kísérte, ironikus, odamondogatós, röhögős, és semmiképpen nem durva dögöljön meg rohadjon stílusú,én pl. azt hajrá Oli, viszont nem fogom Bélát savazni ezerrel.
Különben is az megy vissza akit az ertéel gondol, és sajnos úgy sejtem Olivér ideje lejárt a szerkesztők szerint.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.12. 12:04:30

@47pcc63:
no, a nekedvalót kár emlegetni, ott mindenki nagyon gáz:)

gibson 2011.02.12. 12:05:27

Van új poszt (tényleg)

47pcc63 2011.02.12. 12:05:50

@genevieve: Fel lehet venni a műsort a DVD re is,és a Belevaló után megnézheted.

arkangyal44 2011.02.12. 12:05:52

Szép napot nektek.kb egy hete,ha jól emlékezem,de lehet tévedek pár napot,volt egy olyan ,hogy leteszem a cigit akció.Sokan pár nap,mit is írok pár óra alatt kiestek,próbáltam követni az eseményeket,de már nem tom követni,Ki van még versenyben??

47pcc63 2011.02.12. 12:08:08

@Pacman: ha az arckifejezést akarod látni részedre ott van a Fővárosi Állatkert majomháza!

jörgömös 2011.02.12. 12:08:39

@Albino vernyul: én azért számolok a másik forgatókönyvvel is.
Enikő nincs ott a párbajon, olivér kómába esik,majd megnyeri a párbajt és visszaviszik a villába. Ott magához tér és kegyetlenül levarrja Anikót. Közben Alekosz elkezdi keresni Szandika kését.

Vili bácsi 2011.02.12. 12:11:42

@Trevlovics:

Én ugyan nem tettem ilyet, de megteszik helyettem majd mások.:)

47pcc63 2011.02.12. 12:11:47

@Trevlovics: Szerintem a VV.1.-ben az Oli volt,aki prábaj nélkül volt a döntőben,szegény most a szemével van baj,

reggi64 2011.02.12. 12:13:01

@arkangyal44: Erzsi biztosan,Béciben nem vagyok ennyire tuti

47pcc63 2011.02.12. 12:17:07

@reggi64: Alekosz nem tűnik annak az igaz barátnak, valóban majdnem mosolygott az oli barom viselkedésén.Tegnap is nagy szám volt, amikor nem akart bemenni a fiúkkal a fotózása. Jelzem jobban is jártunk volna. De a javára kell írni, hogy leszokott a lányok macerálásáról, vagy csak nem mutatják?
Bezzeg Béci,van humora és nem mást fikáz!

arkangyal44 2011.02.12. 12:18:25

köszönöm a tájékoztatást,de erzsinek nem nehéz megállnia,eddig csak kocabagós volt
szerintem csak azért füstölt, hogy ne lógjon ki a sorból,

Albino Vernyul 2011.02.12. 12:20:53

@arkangyal44: Beci kemeny mint az acel, nem gyujtott ra eddig... Jerzy is birja...

47pcc63 2011.02.12. 12:23:46

@reggi64: Nyugi! Akkor is Béci megy vissza!

47pcc63 2011.02.12. 12:26:33

No átmegyek az új oldalra,mert már itt van a VV4-4x59. Viszlát!

arkangyal44 2011.02.12. 12:26:38

Sajna én is szívom vagy 30 éve a cigit,és nagyon tudom mekkora akaraterő kell letenni,pláne egy ilyen ingerszegény környezetben.De miket is írok ingerlik egymást rendesen:)Szóval csak gratulálni tudok annak aki le tudja tenni,én már 3x próbáltam,de nem én nyertem:(

47pcc63 2011.02.12. 12:27:14

@Pacman: Nyugi! Akkor is Béci megy vissza!

Pacman 2011.02.12. 12:30:25

@47pcc63:

Tudom, hogy Béla megy vissza, csak a többiek arckifejezésekre kíváncsi lennék.

ficky_b (törölt) 2011.02.12. 13:43:11

Kedves Kedvesek!
Az ugye megvan, hogy ha Olivér kiesik, a kedvenc topicom, (amit eddig csak olvastam) jelentősen megcsappan??!
Mit fog írni Hajni??? Szerda.Béci elmosogatott,majd kitakarított.Éljen.Ma is megcsinálta.
..Nézhetetlen lesz a műsor....Sóóóó kell..nem Béci jófiúsága..
Sajnálom Olit, úgy látszik, itthon még mindig az Izaura feeling játszik..

Flood 2011.02.12. 17:54:11

@ficky_b: Szted mi eddig Oli miatt jártunk ide?
Hajni meg akár a Duna TV-s éjszakai akváriumból is tudna szórakoztató HV-ot írni, úgyhogy én nem aggódok :)

Vili bácsi 2011.02.13. 16:20:32

@ficky_b:

Simon Olivár, a híres olíviai szabadsághős jobb ha otthon tusakodik az árnyat adó cserepes ananászpálma alatt az ő kisbogarával.
Kérd meg, hogy a kedvedért szereljenek be a lakásukba néhány webkamerát, hogy kukkolhasd amint éppen sárgítja a fogát, két faszgyurmázás közt.
süti beállítások módosítása