Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X57

2011. február 10. 15:30 - Hódos Hajnalka

Esküdni mertem volna, hogy Olivér nem Bécit, hanem Gigit hívja párbajra tegnap este, kénytelen vagyok belátni, hogy annyi eszem van, mint Szandikának. Balázs felsőjéről akkor sem lennék hajlandó egy szót sem írni, ha kényszerítenének rá, úgyhogy térjünk a lényegre. Éjszaka van, a hold a földre ásít, Anikó nyöszörög álmában. Apa, apa. Alekosz felébred, simogatni kezdi, először a haját, mint apuka. Aztán már nem úgy. Alekosz, aludjál, én a gyereked vagyok! A lakók még alszanak, Béci egy akkora adag reggelivel érkezik, mintha nem Szandika, hanem Fekete László lenne a gyereke. Hát hogy vagy, jól aludtál? Hoztam neked reggelit! Jót főzött apád? Jót. A szülők reggeliztetik a gyerekeket, Anikó magányosan üldögél az ágyban. Az én apám nem kell fel hozzám! Olivérrel cigiznek a kertben, Olivér nagyon rosszul aludt. Anikó is. Olivér már nem tud egyedül aludni. Úgy, hogy nincs közelség, tudod.

Nagy a baj, Szandika éjjel kihízta a szoknyáját. Hát hogy lehet? A gének, apa! Hát mivel álmodtál, makkal? Igen, éhes disznó vagyok. Anikó végre kap reggelit. Sajtot, szalámit, sonkát fogunk reggelizni, mert az nagyon jót tesz. A kiflit szereteted jobban vagy a kenyeret? A kiflit. Jó, kenyeret kapsz. A kenyér tápláló. Most kenyeret egyek? Kenyeret. Miért kérdezted meg, hogy mit kérek? Kíváncsi voltam., mit szoktál enni, amikor én nem vagyok itthon. A kenyér sokkal táplálóbb mint a kifli, igen, hizlalóbb is. Növésben vagy, fejlődésben levő szervezet, kenyér kell neked, nem kifli. Na gyere! Az asztalnál eszegetnek, Anikó nem lelkes. Hány éves vagy? Hat. Egy hatéves lánynak mennyi a napi folyadékszükséglete? Meg tudod mondani? Nem. Másfél, illetve kettő liter. Másfelet kötelező. Milyen az új ágyad? Nem aludtam jól. Szandikának, akinek nem a Manson banda egyik kiugrott tagja jutott apának, a Piroska és a farkas című mesét hallgatja az ágyban, felröhögök, mikor kiváló érzékkel Alekoszt mutatják, ahogy Anikót bámulja, mikor Béci azt olvassa, a farkas azt gondolta magában, ez a zsenge, fiatal lányka finom falat. Anikó menekül, most ki kell mennem az udvarra. Miért is? Ki fogunk menni. Dohányozni is akarsz? Furcsa szokásaid lettek. Mi a neved? Nagy Anikó. Hova jársz óvodába? A Kisfenyvesbe. Helyes. Apád hol dolgozik? Diósdon, a Csapágygyárban művezető-igazgató. Mi a feladata? Felügyelje a munkavécést. Helyes. Apa és lánya kisétálnak a napsütötte udvarra. Ti is felkeltetek a kiabálásra? Milyen kiabálás, teszi le a seprűnyelet Olivér, amivel edzést imitál. Hát sírt az Ani. Jól néztek ki. Igen. Szép lányom van. Büszke vagyok rá.

Laci betegsége kiújult, megint ketten segítik fel az ágyból. Borotvát, habot ne tegyél Gigi. Ne balhézzatok, majd jövök. Kapok pár injekciót. Egy óra múlva itt vagyok. Hát, hallottuk már ezt Láng Vincétől is, úgyhogy nem vagyok nyugodt. Az árván maradt Gombi csíkos sapkában szomorkodik, nézzetek levegőnek. Béci próbálja kizökkenteni a depiből. Nyílj ki. Megmutattad már hányszor, hogy erős vagy! Ha kell, majomkodj, csússzál-kússzál a földön, felejtsd el a gondjaidat. Sokkal nehezebb nekik kint, hogy így látnak. Tétje van a játéknak! Gombi nem akar beszélni és nem tart ki a végsőkig. Béci nem adja fel könnyen, mondd már el bazmeg, itt vagyok neked! Táplálkozz akkor az én erőmből! Gyere ki, leterítünk valamit, napozunk, hülyéskedünk, ökörködünk! Nem akarok, húzza az arcára Gombi a sapkát, ami négyévesen oké, de itt és most aggodalomra ad okot. Béci sajnálja, hogy nem tudja lerombolni a falakat. Olivér veszi át tőle a stafétabotot, neked a legnagyobb töltést nem a Valentin nap adná, hanem egy párbaj. Gombi nem érzi, hogy esélyes lenne. Eljutnék a fináléig úgy, hogy lavírozok? Az nem az én stílusom. Megnyerheted ezt a játszmát! Olyan messze érzem magam tőle, mint Makó Jeruzsálemtől. De feladni nem akarom a játékot. Olivér nemcsak szomorúságot lát Gombiban, hanem dühöt és haragot is, emiatt aggódik.

A Lakók levelet kapnak, az árván maradt Gombit fogadja valaki örökbe. Anikó szeretné, ha a tesója lenne, mert majd barbiznak, teljesen beleéli magát, de Pszichoapu lehűti a kedélyeket, nincs berendezkedve kettő gyerek nevelésébe. Béciék fogadják örökbe Gombócot, elmagyarázza a kislányának, hogy nem szabad féltékenynek lenni, ettől ugyanúgy szereti. A gyerekek bemutatkoznak egymásnak, most már te vagy a tesóm. Gyere ide, Gáborka, mindig is szerettem volna egy fiút, hogy a vérem tovább menjen. Apád hagyott itt neked egy ajándékot. Nem szeretem a rózsaszínt. A Lakók különleges ajándékot kapnak, a Nyuszis Magazint, amiben Narancsos Zsuzsi pózol és most nem a bőrére gondoltam. Sajnos egyik lány fejére sem ül ki a sárga irigység, az öröm őszintének tűnik, Szandika óbégat a kamerába, Zsuzsi, istenkirály vagy! Gondolom, Éva az éj leple alatt azért kilopózik és kiszurkálja Zsuzsi szemét kisollóval meg ördögszarvat és hitlerbajuszt is rajzol neki. Alekosz az üröm az örömben. Nekem nem tetszik ez a lány. Na, ez a felsőbb kategória, Alek, vihog Szandika. Nekem nem tetszik. Béci nem engedné, hogy a húga szerepeljen a Pléhbojban. Gigi se vállalná be, itt elfojtok egy mosolyt. Megy a vita, le kell-e vetkőzni meztelenre, vagy lehet fehérneműben maradni. Éva csak úgy mondja, hogy őt már megkereste a Playboy főszerkesztője, csodáltam volna, ha kibírja szó nélkül. Egyébként engem meg felkértek MTA rendes tagságába.

Laci érkezik, nagy az öröm. Ezt nézd, mink van? A Zsuzsi van a Playboyban? Na mi van? Sérvem van. Megbeszéltük az orvosommal, infúziós kezelést fogok kapni öt napig. Rendbe fogok jönni. Úgy legyen. Az apukák kegyetlen feladatot kapnak, felvilágosítás. Laci bácsi kezd, hogyan különböztetjük meg a fiúkat és a lányokat? Szandika apukája azt mondta, hogy neki kukija van. Nem hiszem, hogy ilyet mondott volna. Laci nem igazán tudja megindokolni, ki miért fiú vagy lány. Laci bácsi, miért van az, hogy a lányok ülve pisilek, a fiúk meg állva? Na látod, ez is megkülönbözteti a fiúkat, meg a lányokat! Mert a lányoknak le kell ülni! Laci bácsi, meg szeretném kérdezni, hogy nekem ez micsoda, apa azt mondta, hogy lökhárító, mutat rá a melleire. Hány éves is vagy? Hét. Akkor neked olyanod még nincs. De mégis van, alig látok ki mögülle! Laci bácsi, rosszul mondtam, ez az ütköző! Alekosz bácsi következik, az első csókról fog beszélni. Mi az a csók? Én láttam ilyet a tévébe, kotnyeleskedik Anikó. Az első csók az egy olyan dolog, amit talán már most is éreztek, csak még, még, még nem lépett gyakorlati síkra a dolog. Akkor tudjátok beazonosítani, mikor úgy érzitek, hogy egy barátotokat a kelleténél jobban szeretitek. És mit kell csinálni? Olyankor feküdni kell, simogatni kell a másikat. És, átdugom a másik szájába a nyelvem? Nem feltétlenül kell átdugni, egy két-három órás simogatás mindenféle nyelvdugogatás nélkül az is ki tudja elégíteni a másikat. Ezt hívják intim szférának, amikor belelépsz a másik intim szférájába. Szemléltető példaként hadd mutassam be. Szandi ráfekszik Anikóra, vihogás. Na ez már az intim szféra. Az intim szféra kóstolgatása. Na, hát nagyjából ilyen az első együttlét. Aztán lehet tovább is menni, fel lehet fedezni a másik bőrbőrbőrfelületeit. Átadom a szót az Olivér bácsinak.

Az ártatlanság elvesztése. Na hát beszélgettünk már arról….a punciról, kiabál bele Anikó. Olivér belezavarodik, kinek van puncija, kinek van kukija, aztán kivágja magát, hogy hogy néz ki, kit érdekel, de ha valaki odamegy hozzád egy lángossal, hogy ez a kuki, ne hidd el. Az ártatlanság az, mikor először alakítunk ki nemi kontaktust életünkben. Közben ilyen hangokat adjunk ki. Hát ez a hang engem öklendezésre emlékeztet, de hát ki hogyan. Próbáljuk szavakban és tettekben kinyílvánítani, hogy a partnerünk mennyire tetszik nekünk. És amikor elindul egy érzés, elkezdünk zsibongani, akkor bizony abból a gólya helyett egy baba születik, de ez már Béci témája. Az a kérdés, hogy a gólya hozza-e? Kislányom, mit hoz a gólya? A puját! Így van. Az mi az a gulya? Nem gulya, puja. Mondok egy másik hasonlatot nektek. Van egy kisegér, ami beszalad a lyukba. És kihozza magával a sajtot. Apa, nem értem, mit vakersz, hiába. Béci feladja, úgy érzem, fel vagytok világosítva kellőképpen és az a gáz, hogy nektek kéne zavarba jönni, de én jövök tőletek zavarba! Nos, akkor összefoglalom. Mikor simogatom a Pötyi hátát, akkor smárolok vele és belelépek az intim szférájába. Mikor elindul az érzés és zsibongani kezd a fejem akkor meg nemsokára szülni fogok. Egy egeret, aki kékpenészes sajtot tart a szájában.

Közeledik a pillanat, a Lakók feladatot kapnak, mindenki menjen oda Olivérhez. Jajnekem. Na nézzük. Éva nemcsak Bécit, Lacit is javasolja. Gigi szerint még nem jött el az Olivér-Béci csata ideje, ő elgondolkodna a Lacin meg a Gombin. Olivér nem akar olyannal párbajozni, aki kinn akar maradni. Gombi nem akarja és nem is bírja tovább csinálni. Én magamat mondom, tesó és tudod az indokaimat! Béci az javasolja, vigye ő ki, legalább látja a barátnőjét. Nem azért vagyok ilyen, mert beképzelt vagyok, hanem azért, mert muszáj visszajönnöm. De azt tudod, hogy gonosz köcsög voltál? Tudja. Szandi a Bélát nem javasolja, mert most megint komálja meg nagyon lutri. Olivér helyében Gigit vagy Octaviót vinné. Arról témáztunk, hogy két Rácz van. Ha kiviszed Gigit, egy lesz. Alekosz Béci mellett teszi le a voksot, mert nincs más név. Ő most a te ellenfeled! Más jelöltnek itt helye nincs. El kell dönteni, ki az igazi tribunus. Gyere vissza, pihenj két-három napot, aztán elemzünk. Anikó saját magát javasolja. Persze, hát hogyne! A verzió: visszajössz, én is itt vagyok, nem jó. B verzió: nem jössz vissza, itt vagyok, nem jó. C verzió, kinn maradok, kintről nézlek, majd jössz! De kuka vagy! Nem tudsz olyat tenni, hogy téged vigyek párbajra! Na majd csak figyelj. Olivér hálás Anikónak, mert ami történt, azok tiszta, sallangmentes dolgok voltak. Arra döbbentette rá, hogy itt is jól érezhetik magukat. Anikó viszont a dolgok óta van ki. Már kifogyott az összes könnye is. Nincs veled semmi baj Ani. Ez a nyűglődés még folytatódik vagy öt percig, de nem érdekelt, kimentem és kerestem egy kis csokit. Sajnos, találtam.

Balázs és Alekosz összeöltöztek, Jerzsi elindult a másik irányba, jól látom? Vágjunk bele, gondolom, sejtitek. Olivér, szeretnél visszatérni? Persze, hát hogyne! Azért akar visszajönni, hogy nyerjen. Szandi jól van, vagyogat. Most jól érezte magát, mert volt ez az apja-lánya, ez most véget ért, jönnek a problémák. Ilyen nehéz benn? Hát akár hiszed, akár nem, igen. Olivér kimegy a riportszobába. Feszültnek tűnsz. Igen, mert azt hitte, nem ma lesz a kihívás. Kurvára lemerültek az elemei. Az elmúlt napok megerősítették abban, hogy vissza kell jönnie, nincs kecmec. Hülyét kapott volna, ha a barátai nem rá tesznek és be kell fejeznie a küldetését. Mi van az Enikővel. Pont ez az ami meghülyíti, hogy nem lát semmit. Az, hogy valakinek szeretethiányra van szüksége, az az ő dolga és az ő játéka. Ő szerelmes Enikőbe. Kint vár engem a szerelmem, ő tudja, hogy mi az ábra. Menj vissza a többiekhez, köszi, csáó. Szabályok ismertetése, kisfilmek, ki rakott Olivérre? Szandi nem bánta meg, hogy Olivérre rakta, majd meglátja, hogy alakul. Alekosz tudja, ki az illető és próbálja elhelyezni magában, mi lesz, ha nem Olivér jön vissza. Béci szerint úgy taktikázik mindenki, ahogy akar. Akik rá raktak, olyan, mintha rám raktak volna. Bécit nem zavarja ez a taktika, aztán Balázs kihúzza belőle azt is, hogy ellenkező esetben lehet, hogy ő is megcsinálná.

Mi történt Gombival? Mi ennek a mélypontnak az oka? Hát a bezártság. Meg a szerettei hiánya. A bátyja ki tudna tartani a végsőkig, de a kisujjuk sem egyforma. Igen, Gombi úgy érzi, hogy itt vannak nála erősebb karakterek és örülne, ha Olivér az ő nevét mondaná. Visszajönnél? Igen. Jön a legizgalmasabb pillanat. Én ezeket unom a legjobban. Vannak sejtések, de Olivérnél sosem lehet tudni, helóvillalakók. Kisfilm, Olivér és Szandi veszekedései. Hihihi, ami történt, megtörtént. Szandi eldobva érezte magát, nem először. Féltékeny voltál? Igen. Na de ne akard ezt kiforgatni! Anikó vegetálgat. Elmúlt? Mi? Valaminek el kellett múlnia? Nem. Bécinek baja van azzal, hogy ez az egy hét tök jó volt, közös témái vannak Dikával és Évával. Olivér és Anikó viszonyról azért mondta, mert a mimikájuk mást jelentett és őt tartja a legnagyobb taktikusnak a Villában. Kezdjünk, három perc, gegv. Hát eljött az idő, lehet, hogy meglepetést okozok, lehet hogy nem. Múltkor volt egy kiválasztás, felkelt és egyből támadott. Megkérdőjelezte a szeretteim iránt érzett érzelmeim, majd nem rám rakta a jelet. Ez kinyitotta Olivérnél a bicskát. Nálad nagyképűbb és önteltebb embert még nem láttam. Eljött az idő, hogy kiderüljön, mennyire vagyok taktikai játékos, mert ezt a zöld kendőt most rád rakom. Béci, mi van most veled? Szét fogjuk szedni a stúdiót. Hát nem futott végig csalódott moraj a Lakókon, az biztos. A kihívásnak vége, Olivér büntetést kap, mert a szabály az szabály. Hogy mikor, azt Balázs nem árulja el. Kis titokzatos.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

S. küldi, én örülök. 

Címkék: vv4
komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sélli_ 2011.02.10. 15:44:26

Jáááááj! Alapból rosszul vagyok Alekosz késes-gyilkos fizimiskájától, de ez a pszicho-Apu vonal, csak rátesz egy lapáttal az undoromra.
Béci változatlanul viszi nálam a prímet szülő fronton. Hajrá.
Olivér végre egyszer megtartotta a gerincét, és valóban Bélánkat hívta párjbajra. Azt hiszem lesz itt Saturday night fever rendesen.
Remélem az lesz a büntetése, hogy egyik rokona sem mehet be a stúdióba hahahaha.

Zabkása 2011.02.10. 15:46:21

végreeee :) tegnap hajnalig néztem a netes streamet....érdemes volt :D

mama ottmarad 2011.02.10. 15:47:17

Ééés tessék! Mikor már kabátban vagyok :)

christaylor 2011.02.10. 15:51:06

Ma is köszönjük Hajni! :)

ssra 2011.02.10. 15:52:13

streamen volt valami izgi?

van-e szándék 2011.02.10. 15:54:51

Hajni, köszi, megérte várni :)

tomszójer 2011.02.10. 15:54:56

Miért nem lehet délig megírni ezeket?

Ebéd közben szívesen olvasgatom, de ilyenkor már nem hiányzik, inkább sietek és megyek haza.

gangesz76 2011.02.10. 15:55:14

Na akkor ide is beírom ha már átjöttünk:)
De. 11 tájban saturnalia kérte hogy Zsófi anyapöttye lehessen, van avatarja is hozzá. Tegyétek be lécccccciiiiiiiii, köszi:)

lalanc 2011.02.10. 15:55:26

Léééccci az legyen a bünti, h nem mehet a párbajra a calád és a szerelme!
AZT megérdemelné, HAJRA BÉCI!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.10. 15:56:21

@tomszójer: mert egész munkaidő alatt itt lógnál. Valakinek melózni is kell ám. :)

christaylor 2011.02.10. 15:57:00

@tomszójer: azért nem,mert Hajni is dolgozó nő,van neki egyéb más dolga is amellett,hogy hv-kat ír.Továbbá családja is van,nem egész nap a vv hv megírásával tölti az idejét.Ezt tényleg olyan nehéz volna kitalálni?

Kozi73 2011.02.10. 15:59:12

@lalanc:
Írtam ugyan már máshol is itt is elsütöm: szerintem sokkal jobb lenne, ha menetnének a barátai, és a családja, de Enikőt nem engednék. Azt hinné, hogy elhagyta, és mikor visszamegy a villába, félreértésből egyből összeszedné az Anikót.

szédült nőszemély - forza 2011.02.10. 15:59:35

@tomszójer: esetleg lehet az, hogy főzöl, mosol takarítasz helyette, meg elintézel minden mást, ami dolga van, és ő addig megírja.
ez jó lesz így?

haruka 2011.02.10. 15:59:51

vajon mikor mondják el, hogy mi a büntetés? kíváncsi vagyok, mit sikerül összehozniuk. remélem nem csak annyi lesz, hogy egy hétig hideg vízben kell fürdenie, vagy letekerni 200 métert.

gangesz76 2011.02.10. 16:00:08

@tomszójer: Ha nem hiányzik és inkább sietsz haza akkor miért kommentelgetsz most itt???? Örülj hogy Hajni veszi a fáradságot és élvezhetővé teszi a VV-t! Köszi Hajni!

gidabiga 2011.02.10. 16:00:13

Hajni, az első felén könnyesre nevettem magam, a másodikon látszik, hogy szarból te sem tudsz mindig várat építeni, de istennő vagy MMKK :D

Traitor General 2011.02.10. 16:01:12

ennek a tomszojernek ez volt az első hozzászólása, lehet, hogy a retek küldte rombolni a morált?

hidewatch 2011.02.10. 16:01:48

Köszi Hajni!

Egyébként valaki belinkelné a ma hajnali éjszakai online videókat? Egyszerűen nem találom őket, nem kaptam fényt, lehet, hogy azért nem.

tomszójer 2011.02.10. 16:01:58

baszki ez az első hozzászólásom és mennyi kedves reagáló :)
Baszki nem örülök, ha csak most ír.
Baszki nem az a munkája, hogy írjon?
Baszki ne az egész napját töltse vele csak a délelőttöt. Mit kell ezen kitalálni?

Traitor General 2011.02.10. 16:02:22

@tomszójer: na csávókám nem leszel a hv-n közönségdíjas,

reccs 2011.02.10. 16:02:30

@tomszójer:
E havi "Hogy volt" előfizetési díjat befizetted már?

gidabiga 2011.02.10. 16:02:57

@Traitor General:

vagy úgy gondolta, hogy jópofin beköszön :D
vagy troll :)

christaylor 2011.02.10. 16:03:02

Reggel óta nekem is az jár az eszemben,hogy szombatig meg kell hogy legyen a büntije,mert ugye lehet,hogy nem megy vissza.Azért ez mégis komoly dolog volt,amit elrontott,úgyhogy komoly büntetés is várható cserébe(gondolom én).És az első ami nekem is eszembe jutott,az Enikő megvonása volt.Hogy nem lehet ott a párbajon.Vagy nem fog Oliért senki kortesbeszédet mondani.

genevieve 2011.02.10. 16:03:05

@Traitor General: az hiszi a kis hülye, hogy neki tesz szivességet Hajni azzal, hogy posztot ír:-)

gangesz76 2011.02.10. 16:03:20

Kíváncsi vagyok mit vágnak össze a ma estibe az online-ból, mert sok jó jelenet volt az éjjel, Neo Citran és Canesten-függő polgártársaink röhögtek, nyígtak, elemeztek, sikítoztak ezerrel:)

Hódos Hajnalka 2011.02.10. 16:03:44

@christaylor: nem, Hajni a munkanélküli meg nem értett zsenik közé tartozik, a többi stimmel.

genevieve 2011.02.10. 16:03:45

@tomszójer: menj te a picsába:-)

finom voltam és nőies:-)

Holabög Rém 2011.02.10. 16:04:10

@tomszójer: téged idézett már a Hajni? Akkómeg dugó van, jó? :)

christaylor 2011.02.10. 16:04:12

@tomszójer: amilyen az adjisten,olyan a fogadjisten,ahogy az okosok mondják. Mielőtt számonkérsz valakin valamit,gondolkodjál már egy kicsit!

Traitor General 2011.02.10. 16:04:28

@gidabiga: nem hiszem, hogy a kedvenc lesz, lehetne a pottyantós Wc a villában

Hannibal22 2011.02.10. 16:04:38

@christaylor: navégre:)
@tomszójer: hallod,szerintem igazad van,egyáltalán nem életszerű ez a délutáni posztolás:)

hidewatch 2011.02.10. 16:05:02

@tomszójer: ráadtad a gyújtást a Hajnira :)

Szerintem ezt ő hobbiból írja, és azt hiszem van élete ezen kívül is, azért írja akkor, amikor éppen ideje van rá. Én nem haragszom rád, de próbáld érezni az energiákat, olyankor nem kellenek szavak :)

tomszójer 2011.02.10. 16:05:13

Baszki a többit már nincs időm elolvasni, tényleg sietek, meg kell mennem mosni, főzni, takarítani valaki helyett :)

maccoy 2011.02.10. 16:05:16

@tomszójer: én is tök ideg vagyok! nem tudtam azt mondani a főnökömnek, hogy "bazz VV4 hogyvoltot olvasok, mert Hajni frenetikusan foglalja össze." Így kénytelen voltam dolgozni...ez van. De telejesen tök ideg vagyok.
:P
:D :D :D

christaylor 2011.02.10. 16:05:27

@Hódos Hajnalka: akkor meg bzmeg,emeld meg a segged és írjad megfele délre a beszámolókat,mert a nép haragja utolér! :D
Tudod,hogy szeretlek! :* :D

gangesz76 2011.02.10. 16:06:20

@tomszójer: Baszkikám, EZ a második hozzászólásod volt, menjél Alekhoz matekot tanulni aztán írogass.

Holabög Rém 2011.02.10. 16:06:30

@christaylor: a lusta értelmiségi here :)

gidabiga 2011.02.10. 16:06:46

velvet.hu/celeb/2011/02/10/vv_zsuzsi/

@Traitor General:

arra olykor szükség lehet, de rá nincs, ha ilyen ellenséges :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.10. 16:06:50

Köszi, Hajni, ez megint kurva jó lett!!

És a lista, immár Zsófi anyapöttyével:

Hajni---Királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul--- Anikó plussss nyuszikaja
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---bútorozott kordia-lakás
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
babyloveyou---műfű
viola narvilly---Békün
-Sarq- ---PÁCSÓ
mazon---KÓCHENGER
gastro vazze---Anikó Macija (TeddyAni)
villanat---nyugiszoba
mocskosmacska---Alekosz Anyukája
antiszociális taho_kismama---éva hajában a dauer
nyuszómuszó---feldobott kétszázas
iinside---a villában kiállított 3D moziélmény
genevieve---adri, béla szerelme
MegLepke---A Zöld Kendő
mama ottmarad---Szandika változatos szemöldöke
Kacat---villaoperatőr
Véresszájú Pitbull---Anikó sós könnye
saturnalia---Zsófi anyapöttye
Pötyi---Villakutya

Traitor General 2011.02.10. 16:07:05

szerintem inkább örüljünk, hogy megírta, na mindegy, most lépek este jövök! Tschá!

lalanc 2011.02.10. 16:07:19

@Kozi73: Jajj de gonosz :-) Jajj, de jó :-)

Hannibal22 2011.02.10. 16:08:32

@christaylor: hogy csapatod,azt hittem,hogy sztenderre állítottad magad:)

mazon - kóchenger 2011.02.10. 16:08:41

Az lesz a, hogy nem viheti ki bélát, helyette a hitelezőkkel kell párbajoznia.

christaylor 2011.02.10. 16:08:50

@Vajkrém - Möff CAT: jejzusom ez így kibővült?! nem vagyok két napig és ez fogad.

tattila 2011.02.10. 16:09:23

@sélli_:
Se rokona, se ismerőse (Enci nem rokon)!

christaylor 2011.02.10. 16:10:05

@Hannibal22(Tribunus): és így is van. van rá okom éppen elég,hogy nem kommentelek.

Ha jókedvem lenne még megkérdezném,hogy mér'? hiányoztam? :)

Friedmann Juci 2011.02.10. 16:10:21

teljesen le vagyok maradva. kezdek aggódni.

Holabög Rém 2011.02.10. 16:10:48

hehe! Nézem az indán a nyolcadikai online felvételeket. Aszongya Béller a Gombinak: A faszom nyomja a szívedet?
:D

MegLepke 2011.02.10. 16:11:16

Na, ez jó vót! Hajni, hallod kitartás Harcos!:D

maccoy 2011.02.10. 16:11:47

oli kint marad...mintha elengedte volna az rtl a kezét, vagy ennyit szánt neki a viskóban. egyre több negatív hír, Balázs is mértéktartóbb volt vele...

christaylor 2011.02.10. 16:12:09

@Friedmann Juci: nem baj Juci, én is.Vagy két nappal.
(mellesleg a zenéid valami zseniálisak,a legtöbbjük. már 3 hónap lement.) :)

tattila 2011.02.10. 16:12:10

Az nem tűnt fel senkinek, hogy Anikó lendületesen, vidáman megérkezik lila köntösében, majd letargikusan, ráérősen barna kabátban szomorkodva elemezget Oli mellett? Oli meg kerített erre a kis időre magának egy fehér pokrócot.

Hannibal22 2011.02.10. 16:12:14

@christaylor: hülyevagy,persze,hogy hiányoztál,szeretethiányra volt szükségem:) Lemerültek az elemek.

hidewatch 2011.02.10. 16:12:15

@gangesz76: esetleg be tudnád linkelni a ma hajnali onlinevideókat? ha igen, előre is köszi :)

Flood 2011.02.10. 16:13:04

@tomszójer: Üdv itt!
Kicsit szerencsétlenül indítottál, de én azért nem emelek zárt falakat köréd, látom a benned mélyen megbúvó értékeket ;)

sélli_ 2011.02.10. 16:13:09

@tomszójer: Munkája...???!!!
Nem. Társadalmi munkában, ingyé és bérmentve a mi szórakoztatásunkra csinálja.
Mellesleg aki írt már életében akár 1 db hogyvoltot, az pontosan tudja, hogy kb 5-6 óra amig elkészül.
De ha gondolod - próbáld ki.

Holabög Rém 2011.02.10. 16:13:17

@Hódos Hajnalka: BTW láttad mit meg nem tettem az új poszt érdekében????

Friedmann Juci 2011.02.10. 16:13:46

@christaylor: "a legtöbbjük" :DD :* mostanban kicsit szüneteltem vele, és már kezd lelkiismeretfurdalásom lenni...

gangesz76 2011.02.10. 16:14:01

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: Sajnos nem, legfeljebb összefoglalni tudom hajnali 2-ig.

2011.02.10. 16:14:06

a Zinterneten belső körökre hivatkozva most az kering, hogy Oli büntetése az lesz, ha visszajön nem élvez védettséget. Szerintem nem rossz ötlet. Én sem hiszek ezeknek a pletykáknak, csak a véleményekre vagyok kíváncsi.

Trevlovics 2011.02.10. 16:15:01

az extra eseményes napok (kiválasztás, kihívás) mindig veszélyesek olyan szempontból, hogy a dupla hosszú adásidő miatt bizonyos részek kicsit elnagyolva vannak a posztban, nodehát szerencsére itt vannak a kommentek is, amiben minden "kifejtődik" részletesen :)

Friedmann Juci 2011.02.10. 16:15:08

@Olika69: ezekszerint már az is el van döntve, hogy ő jön vissza. nájsz...

christaylor 2011.02.10. 16:16:27

@Hannibal22(Tribunus): akkor bébike most rossz ajtón kopogtatsz,mert én most nem segíthetek.Két napja rájárok a zugborra,nem adok belőle senkinek,annyira készen vagyok.Mint Gombibaba.
Ha ezek után még Béci is kiesik,nem tudom mit csinálok.

Blessed 2011.02.10. 16:17:02

@Hódos Hajnalka: Hű, Hajni, én is azt hittem, Gigit viszi ki.

Bünti: nem szeretném, ha Olit azzal szankcionálnák, hogy nem mehetnek el a párbajra a szerettei. Azért nem, mert remélhetően Manólány a Manófiú nem flörtöléses, tapizásai, ölelegetései miatt amúgy sem menne el. Nem úgy az állítólagos hitelezői. Érdekes lenne Oli arcát látni, amikor azok az, akiknek tartozik, kedvesen integetnének neki a közönség soraiból.

Verify 2011.02.10. 16:17:42

király ez a blog, csak így tovább!

sélli_ 2011.02.10. 16:18:21

@Friedmann Juci: PONT EZT akartam mondani... azért az klassz, hogy már csütörtökön tudják, hogy Oli jön vissza. BRAVO...

Friedmann Juci 2011.02.10. 16:18:25

@Blessed: mi ez a hitelezős sztori? szokás szerint lemaradtam.

christaylor 2011.02.10. 16:19:20

@Friedmann Juci: a háromnegyede semmit nem mond nekem,mint előadó.,de nagyon tetszenek. a legtöbbjük meg azt jelenti,hogy vagy 3-4 szám nem jött be eddig,ami egész jó arány szerintem. :)

Friedmann Juci 2011.02.10. 16:19:36

@sélli_: sanszos, hogy a forgatókönyv szerint ő megy vissza, de ki fogják hangsúlyozni, hogy ez egy rettentő szoros párbaj, ahol a végéig 50-50% lesz, majd az eredmény 51-49% ....

Blessed 2011.02.10. 16:20:12

Ja (csak kapkodok, mert dolgom van), és tomszójert nem kell bánatni. Szerintem meg sem fordult a fejében, hogy Hajni ezt passzióból, mindenféle anyagi ellenszolgáltatás nélkül írja rendíthetetlenül. Hála érte.
Tom csak kimondta, ami a szívét nyomta. Rajta kívül biztosan mások is türelmetlenkedtek már, hogy hol a poszt.

2011.02.10. 16:20:47

@Friedmann Juci: HA ő jön vissza. De tán kacsa az egész...

vörös áfonya 2011.02.10. 16:20:54

@Friedmann Juci: Szerintem is így lesz sajnos:(
Amúgy ez,hogy nem lesz védett,hogy visszamegy,nem is olyan nagy bünti.

Hannibal22 2011.02.10. 16:20:59

@Blessed: Biztos,hogy nem a párbajon lesz a büntetés! Azzal befolyásolnák a kimenetelt,látszat fair play-re azért adni fognak.

genevieve 2011.02.10. 16:21:00

@Olika69: ja, ha visszajön a párbajról, akkor ki mer majd rárakni?:-)

gangesz76 2011.02.10. 16:21:38

Olivér riportszobába betörési büntetése az volt hogy 2 hétig maga kell mossa a ruháit. Remélem kiesik és otthon Manólyányka betartatja vele a büntiből hátralévő Mosó Masa időt:)Meg azt is remélem hogy a Kókusz riporterei merő véletlenségből éppen arra járnak és felveszik a szorgos kis Olikát:)

Friedmann Juci 2011.02.10. 16:21:39

@christaylor: lehet, hogy az a 3-4 szám nem tartozik annyira az én kedvenceim közé sem;)

0511 2011.02.10. 16:22:27

@Olika69: ezzel szvsz elismerik, hogy nyomják vissza. Kár lenne, mert a nagyeszű Olivért jól csőbe húzta az igaz barátja. Amig Alek csak Zsófit merte kivinni, addig tupírozta Olivér hiúságát, amíg rádumálta Bécire. Bárki marad kint Alek így is, úgy is jól jár

Trevlovics 2011.02.10. 16:22:35

azér tudjátok, hogy gonosz köcsögök vagytok! ti csináltok ügyet ebből a semmiségből! :)

Blessed 2011.02.10. 16:22:54

@Friedmann Juci: hiretelen ezt találtam neked a neten: velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/02/09/olivert_varjak_a_hitelezoi/

Most megyek, mert estére narancsos rizskochot akarok készíteni, és remélem, nem attól llesz különleges, hogy leég...
Mindenkinek szép délutánt!

Trevlovics 2011.02.10. 16:24:21

@Blessed: hoppá, nem játszunk esetleg mi is szülő-gyerekeset?

MegLepke 2011.02.10. 16:25:08

@gangesz76: Az lett volna a legjobb, ha miután kimondja és bejátsszák neki a kisfilmet, akkor közlik, hogy ezért Béci helyett mást kell kihívnia.:)

@Friedmann Juci: belehallgattam ám én is, kifejezetten kellemes volt.:)

Friedmann Juci 2011.02.10. 16:26:23

@MegLepke: csak a decemberi hónap egy kicsit havasra sikeredett:D

vörös áfonya 2011.02.10. 16:26:38

@MegLepke: Én is ezt vártam.Vagy,hogy valahogy megbundázzák,hogy mégsem mehet ki a Bécivel.

csicserierika 2011.02.10. 16:26:46

@0511: Olivér győzködte a négyek tagjait, hogy tegyenek rá. Nem tartották jó ötletnek, Főleg Alek nem akarta, de meggyőzte Oli.

MegLepke 2011.02.10. 16:27:38

@Trevlovics: de, és neked beacska lesz az anyád!:D

Trevlovics 2011.02.10. 16:28:09

@MegLepke: hát nem tudom mi lesz, de dudorászni tuti nem fogok :)

MegLepke 2011.02.10. 16:28:42

@Friedmann Juci: :)

@vörös áfonya: hát mert lelki társ vagy, azzé'!:)

eltorzult valóságérzékelés 2011.02.10. 16:29:48

Hajni, a zolivér szó szerint azt mondta, hogy: kinyílt bennem a bicska :)
hát ettől nekem meg futkározott a hátamon a szőr :D

Trevlovics 2011.02.10. 16:29:58

@csicserierika: de erre mondtuk (vagy mondtam), hogy alekosz mintha mostanában kezdett volna el figyelni és alakítani a taktikáját. a riportban már arról beszélt legutóbb, hogy ő örül az oli-béci párbajnak, azért is mert olivér megmérettetheti magát, de azért is, mert nem neki kell egy erős ellenféllel megküzdeni.

2011.02.10. 16:30:06

@genevieve: Nagggyon jó kérdés. :-)

reccs 2011.02.10. 16:31:09

Büntetésként Olinak az X-faktorosokkal kell megküzdeni. Ki menjen vissza a Villába? Oli vagy KIrály L Norbi és a többiek? Mondjuk Anikónak ez jó kérdés lenne.

0511 2011.02.10. 16:33:22

@csicserierika: Vígszinház:))
ezt már megírtam 1x, de eltünt, nem ment át.

gangesz76 2011.02.10. 16:33:31

@MegLepke: Szerintem csak beetették hogy nagy bünti lesz, mert kellenek a felvételek arról hogy retteg meg nyíg, meg kell etetni a néppel hogy nem beépített ember, aztán ma biztos behívták a riportba aztán közölték vele hogy semmi gond haver, minden rendben és te fogsz visszamenni...

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.10. 16:36:09

Alekosz szakállat növesztett. Így most már teljes a kéjgyilkos összkép.:)

Ja és hajrá Béla!

csicserierika 2011.02.10. 16:36:33

@Trevlovics: igen, emlékszem rá, dehát felkészül a változásra, ha mégsem Oli jönne vissza, mert ugye "benne van a pakliban", főleg az Anikóval valaó kavarás szerintem sokat gyengített Olin, így külső szemmel nézve is, meg ő is megrogyott kissé, most jön rá, hogy mi jöhetett le a Manólánynak a storyból. Az rtl helyében én beadtam volna az anikós hosszan nézek a szemedbe, simizem a hátad jeleneteket. Oli már dühöngene, ha visszalátja.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.10. 16:40:14

@szédült nőszemély - forza: ha Hajni délelőtt háztartást vezet, akkor miért az összefoglaló alatt süt malacot?:)

gangesz76 2011.02.10. 16:40:27

@csicserierika: Így is dühöngött éjjel, aztán egy óra múlva közölte Alekkal hogy az Eni kérdést elrendezte magában, azzal nincs mit foglalkozni mert nem történt semmi és ezt Eni is tudja. Többet foglalkozott azzal hogy Alek kivel haverkodjon ha ő nem jön vissza. Szerinte Bécivel, Alek ezzel egyetértett.

gidabiga 2011.02.10. 16:41:18

@alfonZINA:

tegnap már borotváltan ült a dzsakuban :)

Szólj, ha kell 2011.02.10. 16:41:31

@Hódos Hajnalka:
"Mikor simogatom a Pötyi hátát, akkor smárolok vele és belelépek az intim szférájába. Mikor elindul az érzés és zsibongani kezd a fejem akkor meg nemsokára szülni fogok. Egy egeret, aki kékpenészes sajtot tart a szájában."

ÚristeNn!! Ez ZseNNniális!

Köszi Hajni!

Trevlovics 2011.02.10. 16:42:13

ha béci kiesik, gondolom giginek üzen, de ha olivér kiesik, szerintetek kinek üzen?

gangesz76 2011.02.10. 16:42:17

@MegLepke: Oli, Laci meg Alek meg megbeszélték éjjel hogy ők olyan randák hogy csak a Fülesben lehetnek rejtvénykérdések:)

MegLepke 2011.02.10. 16:43:20

@alfonZINA: mert a malac sütésnek meghatározott ideje van. Csak este 7 és 8 óra között ajánlott, akkor lesz a legporhanyósabb. Ha kész, az áldozatot be kell mutatni holdvilágnál a való villa elhelyezkedése szerinti égtáj felé.:)

genevieve 2011.02.10. 16:44:15

@Trevlovics: igen, de ha oli jön vissza (ami persze sci-fi kategória :-), akkor már ő lesz az erős ellenfél, vele hogyan küzd meg alek?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.10. 16:44:37

@gidabiga: leberetválta a szentem?

@MegLepke: nabazz, megint okosabb lettem.:)

csicserierika 2011.02.10. 16:44:44

ebben nincs semmi még Béci is mondta, hogy tök elvolt Alekkal, míg Oli anikózott. Oli pedig hárít Enivel kapcsolatban, mert fél.

Peter Blau 2011.02.10. 16:45:04

Olivér nem fog kiesni, ő a fő kavaróember, nem engedik el.

Trevlovics 2011.02.10. 16:46:11

@genevieve: szerintem mindegyik úgy gondolja, hogy nekik nem kell egymással párbajozniuk, majd a nézők választanak közülük a döntőben. a döntőre szerintem valamiért nem úgy gondolnak, mint egy párbajra, a döntőbe jutni már valahol győzelem, talán kicsit igaz is.

gangesz76 2011.02.10. 16:47:44

@csicserierika: Igen, tulajdonképpen amióta van online, azóta látom hogy mennyire más mindenki mint az öf-ek alapján gondoltam...minden este elhatározom hogy kipihenem végre magam, de mindig a gép előtt ragadok:)

Peter Blau 2011.02.10. 16:48:22

"korábban Anikó és a szado-mazo szexvideós [2] Gigi is kijelentette, nem vetkőznének le soha férfimagazinnak."

Mindenkinek megvan az ára...

Trevlovics 2011.02.10. 16:48:26

egyébként ez az egyvalakinek üzenni is egy hülyeség, simán kijátszható, mivel nem hallottam, hogy le lenne szabályozva, hogy mit mondhatnak, csak az, hogy egyvalakinek. alekinnyó, tarts ki, csináld úgy ahogy eddig, nyerd meg, ha látod anikót üzenem neki, hogy ne legyen szomorú, stb...

csicserierika 2011.02.10. 16:48:37

@Peter Blau: én is így gondoltam, de mi van, ha eddig szólt a küldetése? Azt gondolták, hogy úgysem győz ez a karakter, és megegyeztek egy bizonyos sikerdíjban Olival? Vagy túl sok Aghatat olvastam?

-Sarq- 2011.02.10. 16:49:10

@genevieve: Majd megint magára rakatja az alattvalóival, most már Anikóval is.
Nem lenne jó ötlet ez a védettség megvonása, ugyanúgy, ahogy az sem, ha Encit nem engednék be a párbajra. Enci maradjon csak szépen saját akaratából távol, hadd vörösödjön a főgenya.

gangesz76 2011.02.10. 16:50:08

@csicserierika: Nekem is ez jutott eszembe már nem egyszer...

bévé 2011.02.10. 16:52:27

ma vajon meglesz a bünti? vagy még nyekeregtetik egy darabig ezt a kurva vagány csávót?

gangesz76 2011.02.10. 16:53:13

@-Sarq-: Az milyen lenne ha Eni elmenne a párbajra kézenfogva valamilyen pasival és Béci feliratú transzparenst lobogtatna miközben ananászt kajál? Oli meg nem mehetne oda hozzá mert tilos:)
Húúú de gonosz vagyok...

csicserierika 2011.02.10. 16:53:54

@gangesz76: én nem bírok fenn maradni, ezért hálás vagyok a többiek éjszakai kommentelésének. Most is dolgom van, majd jövök (dializálok) Alek jól tudja egyébként, egy 5-6 éves gyerek folyadék szükséglete másfél liter legyen(beleértve leves , kakaó stb.)

gidabiga 2011.02.10. 16:54:13

@alfonZINA:

le, sőt, amikor posta jött, kijött a fürdőből úgy, hogy a fél arcán még ott volt a borotvahab, a másik fele már kész volt :D

gidabiga 2011.02.10. 16:56:27

@gangesz76:

ezzel én is így vagyok.

Trevlovics 2011.02.10. 16:57:03

szerintem esélyes, hogy nem megy el enikő a párbajra. már csak azért is, mert lehet tudni, hogy vannak a bejátszások ugye, és ez anikós kapcsolat egy elég kardinális téma volt egész héten. olivér esetleg hiába lehet az ertéel embere, ezeket akkor is levetítik, mert ebben van a műsor. enikő is sejti, és lehet, hogy nem akarja látni ezeket élő adásban. vagy mégis elmegy és mondjuk ezeket látva elsírja magát, olivérnek milyen lehet már ezt látni párbaj közben

Ancilla 2011.02.10. 16:57:41

Szép napot!
Régen jártam már itt. Sajnos.

Én kifejezetten örülök, hogy Hajnalka délután írja az összefoglalóit, mert én - egyesekkel ellentétben - nem a munkahelyemen olvasom el őket, hanem, amikor hazajövök, ez a kellemes kikapcsolódás + a kommentek. S így nem kell túl sok kommenetet egyszerre elolvasnom. Persze, vár itthon is a munka, így időnként bekukkantok, elolvasom a legújabbakat - szóval ez a menetrend nekem tökéletes.

HAJRÁ, BÉCI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A gyerek-szülő játék nekem nagyon tetszett. Annyira leképezte a személyiségüket, illetve a saját gyerekkori családi miliőjüket. Pl. Jerzy és az igazi anyja viszonyát (utálom, hogy te vagy az anyám), Éva önzőségét még szülőként is (anya most kisminkeli magát), Alekosz szertartásosságát (folyadékszükséglet) és Béci nagyon kedves, melegszívű, gondoskodó egyéniségét. Jó apa lesz belőle.Szandika nekem nagyon aranyos volt kisgyerekként. Szinte sütött belőle a szeretetvágy.

Nagyon bízom benne, hogy Béci fog visszamenni.

Olivér büntetése? Jó lenne, ha elveszítené a védettséghez való jogát. de ez csak akkor lenne megvalósítható, ha ő menne vissza. Így marad az Enikőtlen párbaj (bár lehet, hogy bünti nélkül is így zajlana.)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.10. 16:59:12

@gidabiga: olyan jó, hogy van, aki ennyire megfigyel mindent. így mindig tutira jól informált vagyok:)))

MegLepke 2011.02.10. 16:59:34

@Trevlovics: a média megkeresésére viszont nem reagált, ügyes volt, senkinek nem nyilatkozott semmit.

gangesz76 2011.02.10. 16:59:55

@csicserierika: Köszi az infót, pont ezen gondolkodtam tegnap hogy vajon csak rámondta vagy tényleg tudja? Végezd csak a dolgod, mi meg majd baglyozunk amíg bírunk:)

MegLepke 2011.02.10. 17:03:32

@Ancilla: na végre, már hiányoltam a hsz-eidet.:)

inga tag 2011.02.10. 17:03:43

Szisztok villalakók. Én lennék ha nem inganék a forgatókönyv. Miért volt ideg Olikánk tegnap a kihiváskor??? Mert az hitte előbb jön a bünti, ami megtiltja számára Béci kihivását, mivel taktikailag nyiltan kimondta a nevet. És ez igy fog lenni, volt

Trevlovics 2011.02.10. 17:04:14

@MegLepke: igen. biztos szarul esik neki. már ezzel, hogy nem nyilatkozott senkinek, jócskán a pasija fölé magasodott.

DóraTanár · http://www.doratanar.hu 2011.02.10. 17:05:17

@Szólj, ha kell: Egyetértek :-8 Ez volt a legjobb az összefoglalóból, könnyesre nevettem magam :-)

Hajrá Hajni! Bármikor teszed is ki a posztot nagyon jót teszel a bioritmusunknak :-)

MegLepke 2011.02.10. 17:07:57

@Trevlovics: gondolom, tanult a Nyuszómuszó-Magyar Attila-Gregor Berni esetből.:)

Hódos Hajnalka 2011.02.10. 17:12:20

@eltorzult valóságérzékelés: Ha sokat szövegelnek, nem tudok felnézni a papírból, sokszor nem vagyok biztos benne, jól hallottam-e, sokszor meg azt veszem észre, olyan szavakat is beleírok, amit ők nem mondtak, de én úgy fogalmaztam volna :)
Visszanézni a jeleneteket meg nincs idő, se türelmem.
Az Éva-féle elhagyott a retkes tetűt, na azt visszanéztem, mert pontosan akartam visszaadni, és mert annyira röhögtem, hogy utána nem hallottam egy szót sem.
@Szólj, ha kell: hátizé, nekem ez jött le. :D
@Ancilla: hijányoztá

Szirénke 2011.02.10. 17:12:28

Azt hittem, hogy csak én vagyok ilyen vérgenyó, hogy Enikőtlen párbajjal bűntetném Olit. De megfeledkeztem róla, hogy lelki társak vagyunk itt bent a villán kívül :) Nem menjen már vissza Oli, annyira unom a basáskodását. De sajna tény, hogy Bécike nem csinál akkora műsort...

bévé 2011.02.10. 17:13:49

@Olika69: ez nem tűnik túl jónak, mert ha kint marad, nem lett megbüntetve, ha meg visszajön, nincs annyira sok értelme ennek, ha Béci (aki elvileg a második legerősebbet) már nem lesz ott.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.10. 17:14:37

@Peter Blau: Azért az erotikus horrorvideók és a Playboyfotók között vannak minőségbeli különbségek: az előbbi kedves morbiditást hordoz, az utóbbi pedig csak a hús irgalmatlan tömege.

Szirénke 2011.02.10. 17:16:09

@Peter_Cs: nem feltétlenül, mert pl Ördög Nóráról olyan fotók készültek, hogy kb csak a háta látszott. El is vette feleségül a fotós :)

Lasombra 2011.02.10. 17:16:34

a tegnapi papás-mamás után állítólag eldöntötték a szerkesztők, hogy Alekosz helyett két hétre Ted Bundy vagy Joseph Fritzl megy be a villába, hogy kicsit fellélegezhessenek a csajok.

Trevlovics 2011.02.10. 17:18:59

nem nagyon akarnék a párbajnál tovább tekinteni, de a következő etap gombinak is sorsfordító lesz. ha közben netalán (akár valentin napi meglepetés miatt) megint jobban lesz és nem akar majd párbajozni, akkor teljesen hiteltelenné válhat.

gangesz76 2011.02.10. 17:19:51

@Peter_Cs: Köszi a Bombanőt, rég hallottam már és nagyon odaillett:)

Szólj, ha kell 2011.02.10. 17:20:40

@Szirénke: az MEKKORA kamu fotózás lehetett! DDDD

Trevlovics 2011.02.10. 17:21:01

ja és tegnap alekosznak volt egy mondata, úgy vágták be egy másik jelenet közben, ahogy az ágyban feküdt és valamit mondott amitől röhögnöm kellett és nem akar az eszembe jutni és nem tudom megnézni, esetleg nem emlékszik rá valaki?

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.10. 17:21:05

@Ancilla: A szexuális felvilágosításban Alekosz olyan volt,mint Firga bácsi a Forró szélből (Vruć vetar).

-Sarq- 2011.02.10. 17:24:02

@Peter_Cs:
Firga bácsi szerintem médiatörténeti esemény volt :).

Holabög Rém 2011.02.10. 17:25:09

@Peter Blau: Halkan jegyzem meg, hogy a CKM-ben elsősorban bikinis fotók vannak, nem aktok.

Hannibal22 2011.02.10. 17:26:14

@bévé: hallod,mondani akartam már tegnap is: te néha annyira tisztán látsz,hogy hülyevagy,az valami félelmetes:)

Canis Lupus Libertas (törölt) 2011.02.10. 17:27:41

"Éva csak úgy mondja, hogy őt már megkereste a Playboy főszerkesztője, csodáltam volna, ha kibírja szó nélkül. Egyébként engem meg felkértek MTA rendes tagságába." - ez lehetett volna a nap legjobbja. Mindentvivő gyanús erősen! Éva a Playboyban... Persze sok munkával Zalatnayt sikerült bepajszerolni a lapba, úh. ez az akadémiai tagság sem lehetetlen. :)

van-e szándék 2011.02.10. 17:29:15

@tomszójer: már csak téged kellett kitalálni :) baszki, sikerült, bár van mit csiszolni rajtad :))

mazon - kóchenger 2011.02.10. 17:31:02

miért utáljátok olit, nélküle nem odú az odú:(

bévé 2011.02.10. 17:32:57

@Hannibal22(Tribunus): :) kösz, Hani. zavarba hozol. :)

.lll. 2011.02.10. 17:33:16

@mazon - kóchenger:

Olit kifejezetten lájkoljuk.
faszom:D

Trevlovics 2011.02.10. 17:34:29

@bévé: ha esetleg nem lenne most munkád (elfelejtettem kiknek nincs), tisztánlátókat keresnek most az ezo tévében is :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.10. 17:34:42

@-Sarq-: Olivér meg olyan, mint Slobodan "Bob" Mihajlović, Šurda földije, az életművész szélhámos.

mazon - kóchenger 2011.02.10. 17:34:47

Ki mondana akkor ilyeneket: hogy kóchenger, meg túlspilázott ék? meg ki lenne alek legnagyobb spanja, akit harcba küldhet? béla nem lenne képes SSKK helyettesíteni telivért!

bévé 2011.02.10. 17:36:34

@Trevlovics: én azon kevesek közé tartozom, akiknek van. :) de ott szerinted mennyit kapnék?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.10. 17:36:59

@mazon - kóchenger: Ami mondjuk nem feltétlen baj, mert a patkányt utáljuk, nem kell, hogy amikor kiesik, végső bosszúként átplántálja magát Béci testébe és csakazértis visszamegy...:O

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.10. 17:37:09

@Canis Lupus Libertas: Éva nem szorul rá a retusálásra, csakúgy, mint Gigi.

Trevlovics 2011.02.10. 17:37:39

@bévé: ha nem látod, akkor sajnos nem vagy alkalmas :)

Trevlovics 2011.02.10. 17:39:23

@Peter_Cs: retusálásra valóban nem, de egy arcfelvarrásra, egy anonim alkoholista csoportra, egy pszichoterapeutára megy egy 90.000-es nagyszervizre feltétlenül :) bocs.

MegLepke 2011.02.10. 17:41:20

Honnan szedik a nekedvalóba ezeket az embereket? Munkanélküli ötvenes-hatvanas takarítónők meg pornós csajok bazz.

Szólj, ha kell 2011.02.10. 17:41:39

lehet hogy már láttátok, én nagyon röhögtem rajta!
subba.blog.hu/2011/02/10/valo_vilag_eva_oszt

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.10. 17:42:07

@Trevlovics: Szerintem nem szorul rá plasztikai műtétekre.

vörös áfonya 2011.02.10. 17:42:51

@MegLepke: A Móunika showból maradtak meg,biztosh:)

bévé 2011.02.10. 17:43:26

@Trevlovics: ha vhogy megkönnyebülést érzek most, az nem ciki, ugye?

Trevlovics 2011.02.10. 17:43:50

@Peter_Cs: egyébként szerintem sem, de hadd döntse el ő :)

Hannibal22 2011.02.10. 17:44:30

@MegLepke: maguk jelentkeznek,bébike

mazon - kóchenger 2011.02.10. 17:45:38

@Vajkrém - Möff CAT: Nekem mind1 milyen testben, de intrika kell a léktérbe! Béla csak bambulna a nagyvilágba ( bocs a valóvilágba)

Lasombra 2011.02.10. 17:47:05

@Vajkrém - Möff CAT: lehet, hogy Olivér tudata már most sem a saját testében van, hanem átment pl Anikóba, hogy kikezdjen saját magával, hogy majd emlékezzen rá, hogy milyen is volt az ölelőstapi meg a hupákolás, ha visszaköltözött a saját testébe.
A Béci - Oli párbajon ezért röhög jókat Ani, és ezért várja vissza Olit, azaz saját magát.

lobster thermidor 2011.02.10. 17:47:19

@Peter_Cs: @-Sarq-:

Jó hogy mondjátok!
Firga bácsiról jut eszembe, hogy Alekosz tisztára olyan, mint Surda, csak a pepita tökfedő hiányzik a fejéről.

MegLepke 2011.02.10. 17:47:45

@vörös áfonya: igen, szerintem is.:)

@Hannibal22(Tribunus): lehet, jelentkezek én is. Kikötöm viszont, hogy csakis a Zolivér Laci nevű barátjával szerepelek egy műsorban. Szépen lealázom, aztán meg szaladok világgá.:D

Ancilla 2011.02.10. 17:48:53

@Hódos Hajnalka: @MegLepke: Aranyosak vagytok!

Mostanában nagyon leterhelt vagyok, de azért mindig elolvaslak Titeket. Csak írni nincs mindig időm.

A szexuális felvilágosítás meg kb. olyan volt, mint a valóságban: a gyerek többet tud és kevésbé van zavarban, mint a szülő...

vörös áfonya 2011.02.10. 17:49:31

@MegLepke: Emlékszel arra a műsorra,mikor egy nagy rózsaszín busszal mentek az országban )nem tudom hányan)fiatalok és mindenféle baromságot csináltak?Abban volt ez a srác.Olivér barátja.

inga tag 2011.02.10. 17:49:46

még egy próbát megér. Minden elismerésem Hajnalkának. Ennyit kihozni az oduból, ez már valami. Én forgatókönyv lennék, ha nem ingadöznék zárt falakba. Csak annyit szerettem volna mondani, hogy Oli mint régi vv és bb elemző, tökös fickónak akarta mutatni magát és kihivta Bécit. De mint nagy taktikus pát nappal a kihivás előtt explicit kimondta a Béci nevet. Mert a nagy kóchengeres taktikája szerint, úgy gondolta ezért büntit fog, kapni, meg ejnye-bejnyézik és RTL megtiltja Béci kihivását. Ezen rinyált volna néhány napot és hivta volna Gombit pl. A reteknél azonban megcserélték a sorrendet, előbb kihivás aztán bünti, biztos Balázs megint benézett valamit. Igy járt Oli. És ez igy fog lenni

MegLepke 2011.02.10. 17:55:15

@vörös áfonya: igen, emlékszem, a múltkor ezt beszéltük már valakivel.:)

Albino Vernyul 2011.02.10. 17:55:18

Ejszaki dolgok... Ami eszembe jut, es nem neztem full vegig, kozben aludtam is.. A hihivas utan Oli kivonult a kertbe, megnezte a kert osszes sarkat, neha belecsapott a falba, es szidta magat a buntetes miatt, aztan Eniko miatt, aztan mikor behorpadt a fal, akkor sarkot valtott.. Kesobbi info, hogy veresre utotte a kezet..
Aztan bement, es bent nyekergett, hogy a vezerloben bizos besokaltak tole, elengedik, es meg ilyesmik, ekkor kikapcsoltak.. Mikor visszajott Laci, meg Bela is vigasztalta.. Beci-t amugy alig mutattak ejjel, egyszer volt egy beszolasa, hogy ha visszajon, megnyeri a jatekot, erre Laci vezetesevel elkezdtek szivni a veret...:)
Kesobb jott a CKM level.. Az osszes csaj vad futkarozasba, maga lekoverezesebe, leszorozesebe, es Aniko vezetesevel hasgyakorlatokba kezdett.. Aztan elkezdtek fejtegetni, mennyi penzt kapnak 50k, es 200k kozott tippeltek, Laci ismeri a stabot, nemreg a cegenel voltak fotozni a kikepzokozpontot.. Oli is ismeri a fodrasz, meg sminkes csajokat.. Szandi bepanikolt, hogy O ronda, ne csinaljanak rola kepeket.. Jerzy az tanacsolta, hogy amilyen allapotban vannak, ne fotozkodjanak..
Ezutan folytatodott az Oli saga, most a jakuzziba.. Folytatta sirast, kozben Alekosz ontotte bele a lelket es elemezett... Szo kerut arrol, Evi megbizhatatlan, Szandika idozitett bomba, Jerzy hulye, es igy tovabb.. Arra jutottak, ha Oli kinnmaradt, Becivel kell Alekosznak baratkoznia, es itt elhangzott egy csomo pozitiv jelzo.. Oli azt is felvetette, ha O kikerulne, lehet hogy elvezetesebb lenne a musor, mert az egyik szarkevero kiesne, lenne tere a tobbieknek is, es erdekes lenne, milyen mozgasok indulnak el.. Aztan meg Alekosz a legjobb manipulator, Alek lerondazta Gigit, mikor Szandi ott volt, aztan rohogve mondta Olinak, hogy csak azert, hogy Szandika jonbban erezze magat, ha mar ennyire ronda.. A szo szerinti idezet a tegnapi blogban, mar nem emlekszem..
Ez a Oli rinyanap ugy 4 orat tartott..
A vegen a lanyokkal beszelgetett meg, akkor mar poenkodott is, vegul lefekudtek.. Ja, kozben Gigi szortelenitett, meg kicsipte magat reggelre, mikor bement a tobbi lany meg elkezdett irigykedni, hogy milyen jol nez ki, bezzeg ok..:) Aniko es Szandi sugdoloztak az agyban, ezert szerintem lesz bunti, aztan kimentek cigizni.... Itt elaludtam.. Mikor masfel ora mulva kb. beneztem, a nappaliban beszelgettek, Aniko probalta ravenni Szandikat, hogy ne operaltassa magat Geronazzo Mariara, fogadja el magat, szo esett rola, hogy mikortol van ez a baja, a belso is szamit, higyje el, hogy szep, de ha tovabb vagdaltatja magat nem lesz az, es menje el pszichologushoz, az tud segiteni.. Vegul abban egyeztek meg, hogy reggel megcsinaltatjak a fotokat, a profi stab majd segit Szandikanak, es ha akkor se tetszenek neki a kepei, akkor nem engedik lehozni.. Aniko meg tett egy megjegyzest Evara, hogy az O taskait is meg kell csinalni reggel.. Ezutan lefekudtek, es kifli pozban csicsika..
Meg volt jo par dolog, de nem mind jon elo.. Aki tudja egeszitse ki...

vörös áfonya 2011.02.10. 17:56:55

@MegLepke: Ja,akkor biztos kimentem a vi

van-e szándék 2011.02.10. 17:59:30

@Albino vernyul: bazz, képes voltál azt a másfél órát átaludni? nem bírtad volna ki?? :DDD

mocskosmacska 2011.02.10. 17:59:56

A két nappal ezelőtti hv-ben azt írtam, hgoy O. tuti Gombit fogja kihívni, mert nem meri Bécit, de ha tévedek, akkor nyilvánosan beismerem. Na, szóval: Nyilvánosan beismerem, hogy tévedtem Olivér mégiscsak Bécit hívta ki és nem Gombit.

van-e szándék 2011.02.10. 18:01:48

@mocskosmacska: hallodülyevagy! egy magára valamit is adó férfi nem párbajozik növénnyel.. max. ha kardvirág.. :)

MegLepke 2011.02.10. 18:02:06

@Albino vernyul: hallod tesó ezekért BBB számíthatsz rám!:)

mocskosmacska 2011.02.10. 18:02:42

@van-e szándék: Pont ezért hittem, hogy Olivér nem férfit fog kihívni, hanem egy olyat, mint ő.

gidabiga 2011.02.10. 18:05:54

@Albino vernyul:

ez kimerítő volt, istenség vagy! :D
@van-e szándék:

hallodhülyevagy, hangosan felvihogtam :D

Caprica99 2011.02.10. 18:11:01

@Peter Blau:
nekem most már vannak kétségeim efelől. :)
Buci a keddi összefoglalóban (már megint) elszólta magát, de észrevette és korrigált.
Nem emlékszem pontosan, de amikor a nyereményeket kezdték sorolgatni, Buci valami olyasmit mondott, hogy mindezeket még megnyerheti Olivér párbajellenfele - azaz, izé... aki a párbajt megnyeri.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.10. 18:14:37

Az a szobor mindent visz, wazz... :D:D:D

mufuvecske 2011.02.10. 18:17:07

@tomszójer: Ugye te is azt akartad mondani, hogy Hajni köszönöm!

@christaylor: nekem első büntinek az jutott eszembe, hogy nem viheti ki a Bécit, válasszon mást...:)))

@gangesz76: az mekkora lenne, Béci arcképes pólóban virítana Encike a párbajon...:)))

@Ancilla: nekem is nagyon tetszett Szandika kislányként és Béci apaként...:)))Ha nem lenne férjem akkor most szerelmes lennék Bécibe...:)))

@Lasombra: :))) Alekosz félelmetes...

@Trevlovics:tudom már miért lett főszerkesztőcsere a pléhbojnál...:))) a múltkor mikor Ildivel riszaverseny volt és Évike lekapta a melltartóját egy kicsit megálltam a fejlődésben...jó nőnek még női szemmel sem nevezném...

@MegLepke: méghogy takarítónők, de múltkor egy tök cuki nagymama volt benne...az értelmesebb fajtából...hogy ő hogy került oda máig rejtély...

mufuvecske 2011.02.10. 18:21:18

@Albino vernyul: köszi, köszi...egy hős vagy...:)))én Oli nyígásást nem bírtam, hamar ki is kapcsoltam...

Caprica99 2011.02.10. 18:21:50

@Peter_Cs:
"Azért az erotikus horrorvideók és a Playboyfotók között vannak minőségbeli különbségek:..."

Gondolom, ez Gigi benyafintására, meg Béci hősködésére utal, miszerint a Gigi aztán ilyet soha, meztelen fotók?
Pfuuuujj...
Csakhogy azok a videók nem éppen erotikusak, hanem kifejezetten szado-mazo leszbi pornóvideók - legalábbis amit én azon a vmelyik posztban belinkelt orosz oldalon láttam!

Gigike meg Bécike ezerrel játsszák bent a jókislányt és jófiút, miközben mindkét aljadéknak eléggé pöttyös a múltja.!

Caprica99 2011.02.10. 18:28:59

@Olika69:
"...Oli büntetése az lesz, ha visszajön nem élvez védettséget...."

Ez azért sántít, mert elvileg nem biztos, hogy ő megy vissza - és akkor elmaradna a bünti?
Annak, hogy mi lesz a bünti, mindenképpen a párbaj előtt kéne kiderülnie, különben megint elharapózik a kétely, miszerint előre le van zsírozva a párbaj kimenetele!

christaylor 2011.02.10. 18:30:57

@műfű-babyloveyou: részemről ennek örülnék a legjobban,ha ez lenne. :)

piszok alfréd 2011.02.10. 18:33:21

én még mindig azon töprengek, miért mondta este oli, hogy pénzbüntetésre is számít.
mióta van ilyen bent és milyen pénzből vonják le majd? mégis fizetett beépített ember?

bévé 2011.02.10. 18:35:55

@inga tag: szerintem itt most egy kicsit többet képzelsz a dolgok mögé, mint ami valójában van. ennyire tuti nem gondolkozott furmányosan. szerintem.

redhaven 2011.02.10. 18:40:22

@piszok alfréd: így van az amikor manipulálva van még a fingásuk is.
véva szokott a legfeltűnőbben ki-ki nézni oldalra.

Kivlov 2011.02.10. 18:41:09

hajrá Olinnyó! nyomd ki bélukát a vérbe!

redhaven 2011.02.10. 18:42:36

milyen életszerű amikor ani felapázik olyan hangon,ami ébredés után kózvetlenül emberből még nem jött ki?

piszok alfréd 2011.02.10. 18:43:43

@redhaven:

nem beszélve arról, hogy minden lehetőséget megkapott az enikővel való kapcsolattartásra. többször személyesen és levélben is. a többiek meg nem.(kivéve gombás...)

inga tag 2011.02.10. 18:43:50

@bévé: persze lehet. Nektektek azonban nem úgy tünt, hogy kóchengeresünk tiszta ideg volt tegnap mikor Balázs beszólt az oduba? valami ujabb hibát vélek felfedezni a gépezetben. Nem igy volt ez megbeszélve. De lehet, nem igy fog lenni. Ingatag vagyok

bévé 2011.02.10. 18:44:00

@Caprica99: de Oli nem?? vagy most ezt nem értem.

mufuvecske 2011.02.10. 18:46:54

@inga tag: imádom az összeesküvés elméleteket...:)))

Na megyek lefektetem a kölyköt, remélem el is alszik mire kezdődik az öf...:))

inga tag 2011.02.10. 18:47:35

és kedvenc szinem a fekete. vagy mégsem? és van diplomám és értékeim is vannak. Sokan.

inga tag 2011.02.10. 18:49:17

@műfű-babyloveyou: akkor neked is van értéked. nem esküszöm össze, esküszöm. Szétcseszett forgatókönyv vagyok

bévé 2011.02.10. 18:49:54

@inga tag: hát gondolom amiatt, amiért később 4 órát hisztizett. látta, h jött le ("lett beállítva" szerinte) kifelé ez az Ani-sztori, meg Balázs is eléggé feszegette a témát. utána el is kezdett azon háborogni, h ez azért igazságtalan, mert Bécinek is volt vmije Zsófival, arról bezzeg nem esett szó.

Caprica99 2011.02.10. 18:50:35

@bévé: hát, ha Buci már tudja, hogy Olivér ellenfele fog visszamenni a villába a párbaj után, akkor nyilván ő (mármint az ellenfél, vagyis Első Béla király) lehet még esélyes a nyereményre, Oli meg akkor már nyilván nem.

bévé 2011.02.10. 18:55:32

@Caprica99: Buci amilyen "tehetséges" műsorvezető.. simán kinézem, h csak belekavarodott, leginkább amúgy is össze-vissza beszél.

Caprica99 2011.02.10. 18:56:05

@piszok alfréd:
Nekem úgy rémlik, hogy az előző VV-k szereplői havi fizetést kaptak a retekklubtól.
(Végülis rezsit, ezt-azt fizetni kell - már akinek esetleg saját kecója van- akkor is, ha ők egy tévéműsorban "statisztáskodnak".)
Miért lenne ez most másképp?

Van erről konkrét infó?
Valaki?

inga tag 2011.02.10. 18:56:27

@bévé: a 4 óra érthető az össze nem esküvős elméletem szerint is. De én nyitni akarok tőletek, mert közel álltok felém, igy ha nem nem. Leszel a barátom? ha nem kiviszel és jól kint hagysz

Caprica99 2011.02.10. 18:58:02

@bévé: elképzelhető, csak azzal vált gyanússá, hogy olyan nagyon gyorsan igyekezett makogva korrigálni.
Amúgy fel sem figyeltem volna rá, mit is mondott.

redhaven 2011.02.10. 18:58:26

@piszok alfréd: sztem előre megírt karakterekre válogattak szereplőket,lásd plasztikkurva,árvagyerek,tetkóscsávó (volt régen az indián nevű förtelem,valaki szólhatott volna neki,hogy 150centihez nem vág félméteres háré,mert a setlandi póni kineveti),okvetlenül kellett sportcsávó(aki nagyapóvá vált),zizegő nyafka,kinek anyapöttyei lettek,a legnagyobb durranásnak még tordasi üvegszem bizonyult,aki olyan elszántsággal hasít azóta is a honi média egén,hogy ha a szovjetek tudnak róla,akkor basznak 10000 traktort venni,vele ásatják föl a kazah szűzföldeket.

pocokpocok 2011.02.10. 19:00:10

Már írta, valaki, de azzal büntessék, hogy a család, és a nője ne lehessen a párbajon: ez egy görényhajlamú ürge!

Caprica99 2011.02.10. 19:01:46

@redhaven:
"...legnagyobb durranásnak még tordasi üvegszem bizonyult,aki olyan elszántsággal hasít azóta is a honi média egén,..."
Jééé, nem hallottam/olvastam felőle semmit!
Tán csak nem énekel és cédét adott ki?
:)

mufuvecske 2011.02.10. 19:02:18

@inga tag: én meg csak egy szerencsétlen műfű...:))de legalább a gyerek már alszik...:)))

gidabiga 2011.02.10. 19:02:25

kezdődik már? :D
közvetítetek, ugye?

még elintézek egy telefont és jövök :D

@műfű-babyloveyou:

annyira elmerültem a műfűben, hogy azt olvastam a kommentedben, hogy lefekteted a műkölyköt :DDD

bévé 2011.02.10. 19:03:27

egyébként azoknak, akik itt néha videókért nyígnak:
indavideo.hu/profile/tom1976
ő általában szépen felteszi az online-okat ált. egynapos késéssel.

mufuvecske 2011.02.10. 19:04:23

@gidabiga: a kölyök egyáltalán nem mű...nagyon is valóságos másfél éves ördögfióka...:)))

Nálam még nem kezdődik...de közvetítünk

bévé 2011.02.10. 19:04:40

@Caprica99: ez mikor is volt? visszanézném.

csicserierika 2011.02.10. 19:06:20

@Caprica99: most készül egy klipp Alekosz himnusz. Leonidasz és Ildi benne fog lenni, mert így kell lenni. Leonidasz buzukizik benne.

bévé 2011.02.10. 19:06:21

@redhaven: az okostojást kihagytad, aki végül csupán egy okoskodó kis fasznak bizonyult..

Kazatel 2011.02.10. 19:08:00

@Caprica99:

Természetesen kapnak fizetést, mivel szerződésük van a csatornával.
A jelenlegi össze eléggé jelképes, havi 60ezer nettó-t kapnak fél évre mindenképpen, de ezért nem csak a műsorban kell szerződésszerűen résztvenniük, hanem ezt követően a szatelitműsorokban (nekedvaló, belevaló, fókusz, reggeli, stb), valamint az egyéb médiumok, napilapok, magazinok, stb rendelkezésére is kell állniuk, vagyis nem tűnhetnek el, nem ignorálhatják kiesésük után a produkció kérését, ez szerződésszegésnek minősülne.

Flood 2011.02.10. 19:08:10

Helló evribádi! Na akkor kezdődjön a mai agybomlasztás! :)

Anikó de aranyos, egyem meg! :D

gastro vazze 2011.02.10. 19:08:15

@Caprica99: van . a régiek 80-120ezer körül kaptak a "senyvedésükért", gondolom ezek 200 körül akkor... Oliúrnak mindenestre szüksége lesz rá:)

gastro vazze 2011.02.10. 19:09:24

@Kazatel: natessék, a sejtésem akkor nem vált be.. ennyért ki sem kelnék a villaágybó':)

redhaven 2011.02.10. 19:09:35

@Caprica99: a retek beküldte aztán mindenhová,lehetett 2 ramszeszhez hasonlatos rendkívüli mimikai készséggel
megáldott orcáját csodálni.

gidabiga 2011.02.10. 19:09:37

@műfű-babyloveyou:

félreolvasásban jó vagyok :D
Freud mester sem tudna kibogozni :D

bévé 2011.02.10. 19:09:55

mit köszörülgeti a torkát ez meg? csak nem szomjas?

Flood 2011.02.10. 19:10:02

Buci miért göthöl, ezzel vmiféle titkos jeleket próbál küldeni, vagymi? :)

inga tag 2011.02.10. 19:11:11

@bévé: most már a fehér
@műfű-babyloveyou: nagyon gyorsan elaludt, gyanus. van egy elméletem

genevieve 2011.02.10. 19:12:10

na gyűlünk, gyűlünk?

mindenki itt van aki számít?:-)

Bogi és Burkó 2011.02.10. 19:12:12

sorsom meg lett pecsételve. áááááááááááááá

gastro vazze 2011.02.10. 19:12:19

@műfű-babyloveyou: most miért? olyan primán jártak le-föl a kis kuytafülei Évának, ahogy próbált táncolni :D

Caprica99 2011.02.10. 19:12:28

@bévé: nem emlékszem pontosan, tán a hétfői vagy a keddi összefoglalót vezette a Buci.

Flood 2011.02.10. 19:13:24

Oli mit összepicsog ezen a bűntetésen, szánalmas.

Én kemény lennék, megmondanám a Reteknek, h Büntetés?! Basszátok meg! Állok elébe! Engem nem szívathattok a szaros kis szabályaitokkal! :DD

Bogi és Burkó 2011.02.10. 19:14:13

@genevieve: jelen. csatába szólítottam magam.

bévé 2011.02.10. 19:14:25

@Caprica99: ok, köszi. majd megkeresem adás után.

Flood 2011.02.10. 19:14:56

@genevieve: Én itt vagyok, szal igen :D

bévé 2011.02.10. 19:16:08

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): na jó, de te faszagyerek vagy, ő meg csak vagány.

Caprica99 2011.02.10. 19:16:11

Köszi az infókat! :)
Tehát van pénz, lesz miből levonni, ha ilyen büntetést kapna Olibácsi.

MegLepke 2011.02.10. 19:16:14

@genevieve: Én is itt vagyok! Jujj, most mutizzák mindjárt, ahogy Oli rárak engem Bécire.:)

Bogi és Burkó 2011.02.10. 19:17:03

kövezzetek meg, de én egyre jobban bírom Bécit.

Flood 2011.02.10. 19:17:13

A Szandi-Béci páros óriási! :DDDD

Caprica99 2011.02.10. 19:18:16

@redhaven: :DDDD
Szerencsére sikerült kikerülnöm eme csodás látványt!

redhaven 2011.02.10. 19:19:01

@Caprica99: táncol még.
oly vérforraló salsát dobott a kiesése után,hogy a régen látott spontán erekciómmal is tanáxtam.

MegLepke 2011.02.10. 19:19:25

@Bogi és Burkó: nem kövezlek, mert én is.:)

bévé 2011.02.10. 19:19:25

vki, aki itt korábban vmit megnyilvánult, azonnal szívja vissza, aki megkezdte a párbajt, az nem más, mint Gigi!! haha. :D

Flood 2011.02.10. 19:19:44

@Bogi és Burkó: Dehogy kövezünk, én ettől csak még jobban szimpatizállak, tesó ;)

mufuvecske 2011.02.10. 19:20:33

@inga tag: mi az? hogy álmos volt?:D

@gastro vazze: nemár most ettem, nem akarok hányni...:)))

Szandi-Béci nagyon királyul hozzák a figurát...:)))

Caprica99 2011.02.10. 19:20:56

@csicserierika: már hallottam hírét a himnusznak, de azt nem tudtam, hogy a
"tordasi üvegszemű" is nyomul benne.

Flood 2011.02.10. 19:21:46

Alek és Éva leendő gyerekeit már most őszintén sajnálom...

Traitor General 2011.02.10. 19:21:59

@Bogi és Burkó: semmi baj veled vagyok ne szégyeld az érzéseid Tesó:-)

bévé 2011.02.10. 19:23:18

Ani a riportban a mai CKM-fotózás után nyilatkozik. a sminkből ítélve.

Traitor General 2011.02.10. 19:23:25

Alekosz elmehetne pszichopata családgyilkosnak:-)

Flood 2011.02.10. 19:23:31

Alek, ha ffi vagy, légy férfi! :)

Mme Chauchat 2011.02.10. 19:23:55

@piszok alfréd: nyilván maradt még villa-delta

Caprica99 2011.02.10. 19:24:16

@redhaven: :DD
Hát az van, hogy nekem rossz hatással van az idegrendszeremre és inkább a szőr áll fel a hátamon tőle, mint más....

Lone Starr (törölt) 2011.02.10. 19:25:22

Alekosz kvázi képtelen önmagát értelmesen kifejezni bizonyos, nem is olyan bonyolult vagy drámai körülmények között sem. Ez hülye.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.10. 19:25:29

Amúgy Alekosz apa-alakításától kivert a víz, Nabukov zokogó Lolitája jutott eszembe Anikóról, amikor mondta, hogy "a gyereked vagyok!"...
Wháááá, machetét ide!!!!!!!! Grrrrr

van-e szándék 2011.02.10. 19:25:31

@Traitor General: sztem már volt pár ilyen állásinterjún :)

haruka 2011.02.10. 19:25:36

azé Whitney Houstonra táncoltatni szegényt mekkora kicseszés már! :D

genevieve 2011.02.10. 19:25:41

de édes béci, ahogy drukkol:-)

Flood 2011.02.10. 19:25:42

Béci, istenkirály apukaként! :DDDDD
Na mondja még 1x vki, hogy nincs humora!

gidabiga 2011.02.10. 19:26:01

@redhaven:

még mindig ezen vinnyogok, persze vizuális típus vagyok, tudod :)

Traitor General 2011.02.10. 19:26:02

na Éliás junior ingyen reklámja... broáff

mufuvecske 2011.02.10. 19:26:30

Vetkőzz Gombi!:))))))))))))

van-e szándék 2011.02.10. 19:26:31

bazz, Gombit meglocsolták? nem kellett volna

gastro vazze 2011.02.10. 19:27:22

@műfű-babyloveyou: hát, ha ettél akkor gondolj a kocsonyából kikandikáló disznófülre :D

Hajrá Béci! :)
(és Anikám persze:))

Flood 2011.02.10. 19:27:27

@bévé: Tényleg Éva is eléggé ki van nyalva!
De az nem ma reggel volt?

haruka 2011.02.10. 19:27:45

Évának sikerült valamit kohizni a kazalból, váó, grat a ckm-es fodrászoknak! :)

redhaven 2011.02.10. 19:27:53

@csicserierika: jajjne,,,itt növöget a parlagfűhöz hasonlatosan szívós lányka a jövő kiszeltüncije
ő
öntözze csak a retek...
én szóltam.

Flood 2011.02.10. 19:28:45

CSak én látom úgy, mintha Alek lexívesebben elbújna szégyenében? :)

MegLepke 2011.02.10. 19:29:14

Anikó gyönyörűen mondta a verset. Most megint feljött nálam 2 plusz ponttal.

christaylor 2011.02.10. 19:29:46

Csak szólok,hogy holnap lesz félidőnél a műsor,tehát,ha holnap beadják nekik a levelünket,akkor elvileg a szombati vagy vasárnapi öf-ban láthatjuk/hallhatjuk is.

Flood 2011.02.10. 19:29:46

@Traitor General: De milyen gáz, h Gömbi nem tudta a szöveget! :D

bévé 2011.02.10. 19:30:17

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): mindig keverednek időrendben. a riportos nyilatkozatok általában az előző napi eseményekről szólnak.

Traitor General 2011.02.10. 19:30:29

Alekosz milyen sunyin vigyorog az Olivéren:-)

MegLepke 2011.02.10. 19:30:35

Aszongya Bucó: egy nagyon híres férfimagazinnak állhatnak modellképeket.:D

Caprica99 2011.02.10. 19:30:56

Buci beszél:
(a lányok) Híres férfimagazinnak állhatnak modellképeket!

LOL!

Lone Starr (törölt) 2011.02.10. 19:31:09

@bévé: Igen, Éván is látszott, de rajta az is, hogy már a ckm-ben érzi magát. Nem is rossz így kipakolva.

bévé 2011.02.10. 19:32:20

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): nem véletlen, h nem tetszik neki a vers.

Traitor General 2011.02.10. 19:32:42

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): elfelejtte szegény.. Lehet, hogy emiatt fordult be? Összetört a szíve, hogy a kedvenc dalát már nem tudja, vagy retteg emiatt Daon Éliástól:-)

van-e szándék 2011.02.10. 19:33:42

@bévé: persze, mert az nem volt benne, hogy az a férfi, aki tajrészegen hülyeségeket beszél

Flood 2011.02.10. 19:33:45

@bévé: Ez igaz, lehet nekem is be kellett volna neveznem a VV-be :D

Caprica99 2011.02.10. 19:34:38

@MegLepke: látom, neked is tetszett! :DD

van-e szándék 2011.02.10. 19:34:46

hülye Petőfi.. nem csoda, hogy a sínekre fektették :))

genevieve 2011.02.10. 19:35:12

na, alig győztem visszaolvasni:-)

Caprica99 2011.02.10. 19:37:07

@bévé: naja! :D
Csak azért figyeltem fel az egészre, mert jópár napja a szokottnál százszor többet mutogatják a Bélát.

csicserierika 2011.02.10. 19:37:23

Gombiról Aradszky Laci bácsira asszociáltam, aki már negyven év jól meg él a nemcsakahúszévesekéavilág-ból

Traitor General 2011.02.10. 19:37:28

Buci krokodilllll könnyeket ejt

genevieve 2011.02.10. 19:37:35

@Traitor General: jajj szerelmem neked meg nem is köszöntem:-)

van-e szándék 2011.02.10. 19:38:28

amennyi esze van Rubinnak meg az ertéelnek, a párbaj után adnak büntit O-nak

MegLepke 2011.02.10. 19:39:01

@Caprica99: igen, jó volt, bekerül a VV szlengszótáramba.:)

Traitor General 2011.02.10. 19:40:00

alekosz mióta dohányzik?

redhaven 2011.02.10. 19:40:55

@Caprica99: köbö olyan direkten promotálják mint azt a hervadt kólát.

avato 2011.02.10. 19:41:00

sziasztok, lécci, nekem látszik kép a nevem mellett? szerintem nem, de jó lenne.

genevieve 2011.02.10. 19:41:46

@Traitor General: te még nem gyújtottál rá ugye?:-)

reccs 2011.02.10. 19:41:46

Oli bácsinak mér nem tetszik a vakolaaaat?

Caprica99 2011.02.10. 19:42:07

@Traitor General: saját bevallása szerint minden nap elszív egy szivart.

van-e szándék 2011.02.10. 19:42:35

mindenkiben egy nagy kérdőjelet akarok okozni :)))

Traitor General 2011.02.10. 19:42:42

@genevieve: nem eszembe sincs:-) én erőős vagyok.....

bévé 2011.02.10. 19:43:20

@avato: inda > beállítások > indás nickek bekötése > pipa

bévé 2011.02.10. 19:43:58

@bévé: már ha oda raktál már profilképet

MegLepke 2011.02.10. 19:44:19

@christaylor: hát kivi vagyok, hogy beolvassák-e a műsorba? Hátha az éjjeli közvetítő gárda elcsíp valamit belőle.:)

Lasombra 2011.02.10. 19:45:54

Olinak még a dühöngése is szánalmas. Úgy üt, mint egy lány.

Egyébként meg csak magát okolhatja. De képtelen viselni a tettei következményeit. És még nem is tudja, mi lesz a bünti. Az RTL-nek csinálja a csikágót. (Ez szar mondás, mondjuk. El is határolódok magamtól.)

Flood 2011.02.10. 19:46:02

Anikót jól pofáncsapnám, hát térjen már észhez! Prolivér ennyire megborította az elméjét?

Caprica99 2011.02.10. 19:46:41

Bömbi is egy napraforgó!
Úgy érzi Béla megy vissza, ezért most egyszerre nyalja a seggét és az ő nevét fogja mondani, kit vár majd vissza.

christaylor 2011.02.10. 19:46:52

@MegLepke: szeretlek Lepi! :D
mondjuk,jobban örülnék,ha látnám is,mikor olvassák és nem csak közvetítés útján értesülnék róla.

vörös áfonya 2011.02.10. 19:46:56

@MegLepke: Ha nem olvassák fel,beküldünk egy szénsavmentes kólát nekik:)

bévé 2011.02.10. 19:46:58

@Lasombra: én is ezt mondtam éjjel. a szerkesztőknek ment a műsor.

Caprica99 2011.02.10. 19:47:24

@Traitor General: biztos elfogyott a szivar. :)

genevieve 2011.02.10. 19:47:34

na olinak most legalább van önkritikája:-)

Flood 2011.02.10. 19:47:34

@avato: Vagy lenn asszem a hsz mező környékén van az avatar hozzáadása, ha jól emléxem

Bogi és Burkó 2011.02.10. 19:48:33

lamaradtam, mi a bünti ?
mé' kell testvérezni állandóan ????
úgy érzem magam a sok testvér között, mint valami harlemi fekete rap-banda gyűlésén

Traitor General 2011.02.10. 19:49:18

@Bogi és Burkó: baj? remélem nem gond tesó:-) nem mondták a büntit még:-)

avato 2011.02.10. 19:49:31

mindenkinek köszönöm!!!!! mindentimádokbennetek!!!!

Bogi és Burkó 2011.02.10. 19:50:16

jujjjj, hát az már majdnem szexis volt. még a végén beletanulnak

gastro vazze 2011.02.10. 19:50:43

@avato: miez? szandikán lóg a fán? :)

haruka 2011.02.10. 19:50:43

@christaylor: de amúgy valaki leírta gyöngybetűkkel, és az lett beküldve? mert itten emailcímet szajkóznak már mióta.

gangesz76 2011.02.10. 19:50:54

@Lasombra: Éjjel azt beszélték hogy Oli keze véres, mert ütötte a falat. Oli azt mondta hogy azért nem ütötte tovább mert kezdett betörni a fal...

Lasombra 2011.02.10. 19:50:54

@bévé: Ja Buci már kampányol is: Anikónak igazsága vagyon, hogy Olivér nélkül üres lenne a villa.
Hja újra kell oktatni a szerkesztő-vágókat, hogy felülírják a "vegyétek mindig a vöröst" parancsot.

Flood 2011.02.10. 19:51:07

@genevieve: Pedig sokat nem is vágtak be a tegnap esti onlájnból, 3 órán keresztül csak nyígott (illetve én eddig bírtam nézni), sztem mosmá fosik a párbajtól rendesen

mufuvecske 2011.02.10. 19:51:54

@vörös áfonya: szénsavmentes kólát imádom...:)))küldjetek nekem is...:)))

Én egyébként ez után a gyerek-szülő játék után úgy gondolom, hogy nem lenne unalmas Olivér nélkül a játék...Béci simán százszor jobban hozta a figurát...mondjuk ehhez kellett egy Szandibandi is...

gastro vazze 2011.02.10. 19:52:42

@műfű-babyloveyou: hát kiváncsi is leszek ezekután Szándiká kit vár majd vissza:)

MegLepke 2011.02.10. 19:52:43

@christaylor: kölcsönös tesó!:D na igen, valamennyit biztosan beolvasnak belőle. A mienket azért is tartom valószínűnek, mert ugye ez mégiscsak a hv blog.:)

@vörös áfonya: vagy a locsolóembert!:D

Flood 2011.02.10. 19:52:44

@avato: Óóóó, de hát ez meg ki a répa? Ha ezt tudom, nem is segítek :)

mufuvecske 2011.02.10. 19:52:50

@haruka: biztos azért, mert bármennyire is szuper a Magyar Posta nem érne már oda holnapra...:)))

Bogi és Burkó 2011.02.10. 19:52:57

@Traitor General: figyelj testvérem, én csak azt nem brom, ha bennt "testvéreznek". itt kinnt ez nem unnaturális,tesókám. oké, tesvér? :)

Lasombra 2011.02.10. 19:53:05

@gangesz76: a vér a horzsolástól jön ki. ahhoz igazából ütni sem kell. a falat meg azért át ne üsse. annyira nem híró. de ha mégis átütötte, akkor +1 bünti rongálásért. :)

christaylor 2011.02.10. 19:53:21

@haruka: igen,valaki leírta és beküldte.az egyik poszt alatt látható is.

genevieve 2011.02.10. 19:54:20

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): ez a nyígás szó is klasszikus lett:-)

nem hiszem el, hogy a nézőknek ez tetszik, ez lenne az miért visszavárnák olit a villába...humora meg a fasorban sincs....

mert szerintem a büffögős, fingós hányós poénok nem viccesek

inga tag 2011.02.10. 19:54:53

@műfű-babyloveyou: lehet azt tudni?@Bútorozott kordia-lakás
(Flood): Ani a legokosabb. Vagy nem. de a verse, amit a forgatkönyv küldött, szólt ám.

haruka 2011.02.10. 19:55:07

@christaylor: azt tudom, csak hogy úgy lett-e beküldve, vagy végül emailben, erre voltam kíváncsi.

gidabiga 2011.02.10. 19:55:07

@christaylor:

kedves retekklub, a szombati összefoglalóban kérem a levelünket felolvasni, mert az az egyetlen, amit kis szerencsével nézni tudok.
köszönöm! :D

közben lelket ápoltam, az most fontosabb volt, nem is találom a fonal végét, de majd belenézek az összefoglalóba, ha azt mondjátok, hogy érdemes :d

bévé 2011.02.10. 19:55:16

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): ez kérlek Kabir Bedi, ha minden igaz. :)

Lasombra 2011.02.10. 19:55:41

de beszéljünk fontosabb dolgokról.
kijaza szőke maca az asztalon az Alekosz videóklipben, amit az imént reklámoltak?!?!? <3 <3
hirtelen szeretethiányom lett.

gangesz76 2011.02.10. 19:56:05

@Lasombra: Már éjszaka amikor ezt beszélték írtam hogy vajon ez benne lesz-e az öf-ben mert büntivel járna.Persze hogy nem tették bele.

Traitor General 2011.02.10. 19:57:13

miért visííííííííííííííííííít????

gidabiga 2011.02.10. 19:57:31

@Traitor General:

kösz :D
nyertem egy órát :)

avato 2011.02.10. 19:57:35

@gastro vazze: a te macid meg egy fos kilences, jól látom ;) ?

van-e szándék 2011.02.10. 19:57:42

ezt a vernyákolós sikoltozást be kellene tiltani.. főleg a csoportosan elkövetettet..

Flood 2011.02.10. 19:57:43

De amúgy Szandika magát barmolta szét, és mégse tetszik neki? (Bár megértem :D - mekkora geci vagyok :)

Amúgy ezt még vissza lehet csinálni?

avato 2011.02.10. 19:58:13

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): És.... ? Vannak neki értékei, vágod
, tesókám;)?

Friedmann Juci 2011.02.10. 19:58:47

anikó kövér, és most ült fel.

christaylor 2011.02.10. 19:59:08

@vörös áfonya: köszi,neked mindig tetszik,amit felteszek,mert MMKK megdicséred. téged is szerizlek! :)

@gidabiga: Oli kiborult a bünti miatt,ami még mindig ismeretlen,kicsit dühöngött,most meg a lányokat fotózza a villában a CKM és ettől kikészült Szandi,mert ő csúnya meg minden.

gastro vazze 2011.02.10. 19:59:24

@avato: faszt 6-os! hiszen ez Ani mocija :)

MegLepke 2011.02.10. 19:59:58

@gidabiga: csatlakozom! Már a kéréshez.:)

Ennyi komplexusos picsát...

bévé 2011.02.10. 20:00:07

szegény Szandi. :(

genevieve 2011.02.10. 20:00:07

de geci ez az alek......

gidabiga 2011.02.10. 20:00:09

@Traitor General:

ezt a visítást nem értem, de mostanában a tinilányok is folyamatosan visítanak, mintha nyúznák őket, pedig állítólag örülnek.
ha találkoznak, visítás.
az az érzésem, hogy nem tudják hogy kell nevetni, önfeledten kacagni, röhögni, helyette visítanak.

Traitor General 2011.02.10. 20:00:12

baszki ez az alekosz egy állat:-)

haruka 2011.02.10. 20:00:13

Alekoszt most annyira megütöttem volna. Bár igazából csak sajnálom.

mufuvecske 2011.02.10. 20:00:17

Ó a tökéletes Alekosz...:))))

Szandibandiiiii ne sííírj!:(

Flood 2011.02.10. 20:00:21

Azt nem vágták be, amikor Alek később bevallotta, h csak azért mondta ezt Szandinak, h ne érezze magát olyan rusnyának, amilyen :DDD

Hannibal22 2011.02.10. 20:00:30

Ilyenkor szandikával együtt kell érezni: igen,valóban kövér vagy kicsit..stb.

gangesz76 2011.02.10. 20:00:45

nagyon remélem hogy Alek riportos szövegét a csajokról beadják a következő kiválasztás előtt a többieknek:)

Friedmann Juci 2011.02.10. 20:01:04

anikónak nagy a hasa? :DDDDDDDDDDDD

van-e szándék 2011.02.10. 20:01:08

"gyönyörű a belsőd" - húha, megint horrorpornó lesz :)

vörös áfonya 2011.02.10. 20:01:09

@christaylor: Szeretem ezeket a képeket.Pacsi:)

Bogi és Burkó 2011.02.10. 20:01:24

hát kész vagyok Alekoszon. addig ütném egy szívlapáttal amíg ki nem egyenesedne a háta és le nem esne a pömpölőkéje.
a kritizálás az megy.

Lone Starr (törölt) 2011.02.10. 20:01:31

Ani végre szembesíti Szandidit a személyiségzavarával.

Traitor General 2011.02.10. 20:01:40

@gidabiga: vagy beszélni :-) nagyon gáz ez az állandó a visítás..... de örüljünk hogy ezt kapjuk:-)

gangesz76 2011.02.10. 20:01:46

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): tényleg azt mondta, de akkor a riportban miért mondta ugyanezt? Ott kinek az önbizalmát akarta növelni?:)

gidabiga 2011.02.10. 20:02:32

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

a parizer méretű mellbimbót?
nem hiszem :)
de nem vagyok otthon plasztikai sebészet témában, akár lehet is.
de hogy a kinyúlt ajkakból hogy lehet újra normálisat, el sem tudom képzelni.

gastro vazze 2011.02.10. 20:02:57

@haruka: mi volt? én nem tudom most nézni...:(

genevieve 2011.02.10. 20:03:01

na, még azt mondjátok nem igazi ez a vonzódás gigi és erzsi között:-D

Traitor General 2011.02.10. 20:03:02

@gangesz76: megérdemelné ez a fusztrált pö....

bévé 2011.02.10. 20:03:03

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): a szája leapad, nem vészes. a melle egyelőre szintén nem gáz, természetesnek tűnik. a bemutatkozó kisfilmjében viszont épp azt mondta, h ennél természetellenesebbet, kerekebbet akar.
azt hiszi a plasztikától lesz szebb. vannak ilyenek.

Flood 2011.02.10. 20:03:09

@Traitor General: Most igazi férfi volt, egy nő sosem elég szép, de egy ffi, ha már az ördögnél jobban néz ki 1 fokkal, akkor már tökéletes :D

Lone Starr (törölt) 2011.02.10. 20:03:37

Namár!!! A karika 12-t mutat, 18-ast azonnal!!!

gidabiga 2011.02.10. 20:03:38

@Traitor General:
vagy beszélni.
és észre sem veszik.
azt hiszem, jobb, hogy nincs lányom :D
na nem mintha a fiúkkal nem lenne gond.

genevieve 2011.02.10. 20:04:11

ez a buci mekkora már:-D

haruka 2011.02.10. 20:04:47

@gastro vazze: minden csajt agyonfikázott, ő, miszter tökéletes. szerinte egyik se való a ckm-be.

Lone Starr (törölt) 2011.02.10. 20:04:53

Alek védett Buci, ne kóstolgasd mostan!

mufuvecske 2011.02.10. 20:05:19

@genevieve: hát én nem mondom...minnyá haza is rendelem az uramat a melóból...:)))

Traitor General 2011.02.10. 20:05:19

@gidabiga: legalább nem visít:-)

A Stohl mikor felejtett el beszélni???

christaylor 2011.02.10. 20:05:32

@vörös áfonya: hallodhülyevagy? neked MMKK adok kölcsön belőlük,csak szólj!

Lasombra 2011.02.10. 20:05:39

Anikó saját meglátása szerint csúnya. Eszem a zuzáját a kis hazudósnak.

Jobban belegondolva Gigi is s+.
Igénytelen-e vagyok?

Úristen, Anikónak is így kezdődött! Nemsokára én is rámennék a tujára is!!!

bévé 2011.02.10. 20:06:21

@Lone Starr: ez egy 25 millás cédula lesz Annamaritól.

Bogi és Burkó 2011.02.10. 20:06:29

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): ne mondd, hogy ilyen az igazi férfi. ilyen az igazi tapló.

haruka 2011.02.10. 20:07:00

@genevieve: hát nekem így hirtelen szeretethiányra lett szükségem tőlük! :D

bévé 2011.02.10. 20:07:33

@Traitor General: amikor a színészi pályát műsorvezetőire váltotta.

MegLepke 2011.02.10. 20:07:40

Bucó, nem tuCC engem manipulálni, Bécinek szurkolok, és engem Oli SSKK nem szórakoztat!:P

bévé 2011.02.10. 20:08:05

nem mondják a büntit, bazmeeeeeeeeeeg

Flood 2011.02.10. 20:09:38

Na már meg se tudják mutatni a szavazás eredményét, már a hitelesség utolsó látszatára se adnak :))

gidabiga 2011.02.10. 20:09:46

@Traitor General:

azt nem :)

@MegLepke:

biztos vígszínház, valamivel fel kell kelteni a figyelmet :D

mufuvecske 2011.02.10. 20:10:03

Bééélaaaa imádok benned mindent...:)))

Traitor General 2011.02.10. 20:10:12

@bévé: én az utóbbi hetekben vettem észre ezt a rohamos butulást:-)@MegLepke: Lepketesóm még sose volt! Vágod?

genevieve 2011.02.10. 20:10:49

azért igy szépen "megcsinálva" a csajok elég dögösek voltak:-)

gangesz76 2011.02.10. 20:11:06

"Megmondalak Anyunak!" Haha Bécikém, ha tudnád anyátok miket látott már Gigikéről...

redhaven 2011.02.10. 20:12:43

@Bogi és Burkó: eddig olyan szelíd voltál...:)))

gastro vazze 2011.02.10. 20:12:50

@haruka: háháhá:) Mondjuk ő csak azt várja, hogy felkérik az új S Merci reklámjába statisztának:)

redhaven 2011.02.10. 20:13:53

@gangesz76: megy a népek hülyítése minden oldalról.

MegLepke 2011.02.10. 20:14:04

@Traitor General: :)

@gidabiga: Buci nekem ne színházazzon már!:D

reccs 2011.02.10. 20:14:21

Az létezik, hogy Béci nem tud a Gigi-féle filmről?

avanivi 2011.02.10. 20:14:24

Hol a bögrém? Hiányzik.

Lanois 2011.02.10. 20:14:41

@MegLepke: Szombaton Oli jön vissza. Jobb, ha rákészülsz lelkileg. Béci csak a legjobb háromban tudna nyerni. Félúton még az kerül tovább aki tolja show-t.

Traitor General 2011.02.10. 20:14:42

@gangesz76: miért mondod? a mami volt a producer:-)

gidabiga 2011.02.10. 20:14:44

@Traitor General:

lehet, hogy más szerre állt át :D
ma olvastam valami legális rettenetekről a subbán :)

Bogi és Burkó 2011.02.10. 20:14:53

tény és való, nagyon szépek voltak a lányok. magához képest még szandika is, de most látszott igazán, hogy az ártetlan mennyire közönségessé műtette magát. De Anikó és Gigi előtt le a kalappal.

haruka 2011.02.10. 20:14:57

@gastro vazze: Alekosz, der neuer S-Klasse, jetzt im Handel! :D (németül nem tudóknak: az új S-osztály, most az üzletekben) vinnék, mint a cukrot! :D

gastro vazze 2011.02.10. 20:15:37

@gangesz76: na miket? Engem is látott már anyám fényképen, ami a Kamionosok és Kurvák bulin készült! ...és nem kamionosnak öltöztem :D
cickót SEM mutatott Gigi abban a videóban, ha jól láttam... Szopnék.hu pólót felvenni sem gáz annyira, míg nem sprickolják teli szerintem:)
mondjuk én elég liberális vagyok:)

gangesz76 2011.02.10. 20:15:54

@redhaven: csak azt nem tudom hogy Béci elől eltitkolta Gigi a videóit mert tudta hogy kiakadna, vagy ennyire naiv a két tesó hogy azt hiszik nem derül ki mit csináltak.

gidabiga 2011.02.10. 20:15:56

@MegLepke:

vígszínházat meg végképp ne :D
azt hagyjuk meg Eninek meg Olinak :D

Traitor General 2011.02.10. 20:16:02

@Lanois: te az asztroshow-ból jöttél? :-D

Caprica99 2011.02.10. 20:16:32

Na az (ál)szent Gigike elfelejtette, hogy a minap még hogy forgatta a szemeit Zsuzsi meztelen fotóira és sipítozott, hogy ő aztán ilyet soha....

Ahogy fotóst látott, azonnal ledobta a melltartőját!
Bécike drága, a másik kis ártatlanság, meg mit puffogott össze.
Nem is tudom hirtelen, hogy szánalmas vagy röhelyes volt a jelenet!

Bogi és Burkó 2011.02.10. 20:16:44

@redhaven: alekosz ilyen hatással van rám. képzeld mi lenne , ha egy léktérben elnnék vele :)

Hannibal22 2011.02.10. 20:16:44

@Lanois: Igen,és nincs is ezzel semmi baj:)

Flood 2011.02.10. 20:16:59

@bévé: Ha szájából kimegy a gumi és újra szájformája lesz, növeszt magának egy normális szemöldököt, csináltat vmi szolidabb frizkót és ledob pár kilót (plusz elfelejti ezt az útszéli Q viselkedést), még akár jó nő is lehet belőle

Traitor General 2011.02.10. 20:17:08

@gidabiga: és nehezen megy az átállás:-D de szorítok neki, hisz oly hiteles személyiség....

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.10. 20:17:44

Alekosz és Olivér elvonulása a riportszobába - mint Šurda és Bob!

Trevlovics 2011.02.10. 20:18:01

holnap tihanyi a nekedvalóban megműti laci gerincét és utána kész, mindenki széjje lesz csapva!

gidabiga 2011.02.10. 20:18:03

@gangesz76:

szerintem fél Bécitől.
gondolom, ő a férfiember a családban.

gangesz76 2011.02.10. 20:18:19

@gastro vazze: Nem azt mondom hogy baj van azzal hogy a Gigi mikben szerepelt, csak vállalja fel, ne játsszák hogy na én nem engedném a húgomat a Pb-ba meg nem volt szó letakart csupasz mellekről...mert ez így elég hiteltelen. Pedig bírom Bécit, csak vállalják fel amit csináltak.

MegLepke 2011.02.10. 20:18:24

@Lanois: igen, sejtem, de nekem erre nincs beépítve az idegrendszerem. Itt fogok sírni és ellopom mindenki irsaiját!:D

Lanois 2011.02.10. 20:18:25

@Traitor General: dehogy. a kész átverésből.:)

gidabiga 2011.02.10. 20:19:04

@Traitor General:

főleg, amikor a legszigorúbb büntetést kéri alkoholmegvonás ügyben :D

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.10. 20:19:04

@gangesz76: @reccs:

Gigi és Béla arról beszéltek, h azért nincs cicimutogatás, mert ha Gigi kijön jóval többet tud kérni a fotókért, mint most. S valljuk be ebben igazuk is van. Na ezért figyélmeztette a bátyó a hugit, h kapjon má a fejéhez, s ne aprópízé tékozoljon.

Ellenben én nem láttam olyan videót, ahol Gigi meztelen lett vón. Van ilyen?

ne most 2011.02.10. 20:19:36

Ha Béci nyeri, akkor biztos sokkal aktivabb lesz, lehet azt is elmeséli mire költené a nyereményt. A körmömet le fogom rágni.

gangesz76 2011.02.10. 20:20:24

@gidabiga: nekem kezd gyanús lenni hogy Béci nem tud Gigi videóiról..de lehet hogy tévedek, majd egyszer kijönnek és kiderül.Vagy nem:)

Lanois 2011.02.10. 20:20:31

@Hannibal22(Tribunus): ugye:)

@MegLepke: azt azért megnézném. még sose láttam kendőt fogyasztani...

van-e szándék 2011.02.10. 20:21:16

Béci vagy tényleg nem tudja a horrorpornót, vagy Nemzeti Színház :)

mazon - kóchenger 2011.02.10. 20:21:41

vannak jegyeim a kiszavazóra, telivér szektorába! eni és a nagydarab kopaszok mögött!

Traitor General 2011.02.10. 20:21:50

@gidabiga: mondom én hogy hiteles:-) ebből is látszik

Trevlovics 2011.02.10. 20:22:22

@gangesz76: de tényleg vannak mezítelen videók? egyszer linkeltek valami vicceset, de az ferdőruhás volt

Traitor General 2011.02.10. 20:22:44

valaki meg tudja magyarázni mi volt ez a "megpecsételődőtt a sorsom" tesó szöveg?

gangesz76 2011.02.10. 20:23:27

@Kacat: Na jó de a PB kapcsán konkrétan azt mondta hogy nem engedné a Gigi abban való szereplését. Gigi egyik nap is beszélt Erzsinek valami 4-es fogatról amiben 3 lány volt és 1 pasi, szóval lehet hogy ők egymásnak már bevallották a dolgaikat csak nekünk nem mutatják ezt.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.10. 20:23:39

@mazon - kóchenger: Küldtél levelet a reteknek, hogy neked is tartozik? :D

Trevlovics 2011.02.10. 20:24:02

olivér tojásos-nutellás dolgai tényleg olyan viccesek és érdekesek? ha kiesne, legalább rákényszerülne a stáb, hogy érdekes feladatokat adjon, bár mostanában azért már jobban igyekeznek

gastro vazze 2011.02.10. 20:24:21

@Kacat: ezt mondom én is: az egy fétis film volt. vannak beteg emberek akik erre gerjednek, más meg a harisnyás lábakra...

redhaven 2011.02.10. 20:24:56

@gangesz76: ugyammá...
az első kasztingkérdés az lehetett,hogy
pirnóztáemá
ölég risnyére tuningoltad e magadot
tetkó mindenhol vane
vane lehelletnyi személyiségzavarod
fegyvert foktáe(cerka nem jáccik,csakha 30centi fölött van,akkor a fődíjat is viheted
kópes vagye hízni 2hónap alatt 30kilát
és vót egy
egy speciális
egynek
képes lennél e dirk gerkens székébe ülni te rezzenéstelen arcú salsaepigon?

MegLepke 2011.02.10. 20:25:03

@Lanois: remélem, most se látod meg, bár Olit tényleg nem most fogják kiejteni sajna...

gidabiga 2011.02.10. 20:25:10

@Kacat:
@gangesz76:
@van-e szándék:
@Trevlovics:

állítólag sosem vetkőzött meztelenre, mindig volt rajta pár háromszögnyi ruhadarab.
a velvet szerint :D
de ne kérjétek, hogy keressem meg :)))

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.10. 20:25:30

@van-e szándék: ha egy videóról beszélünk, akkor az nem horrorpornó. A pornó nem ez. Max erotikus anyámtyúkja. Alig veszi le a felsőt, s akkor sem látni semmit. Nincs kicsit túlspilázva ez a dolog?

redhaven 2011.02.10. 20:26:16

@Trevlovics: ezt csak gyurcsok tudja orvosolni.

Caprica99 2011.02.10. 20:26:28

@Kacat: van hát!
Annyira nem kötött le, hogy megjegyezzem a linket.
Az eredeti, vágatlan verziót valami orosz oldalon lehetett látni és minden kétséget kizáróan a VV Gigi szerepelt benne.
Valamelyik posztban szerepelt a link, meg nem mondom hol, ezermillió helyen vannak VV-s posztok.

Senki más nem látta ezt a videót?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.10. 20:27:35

@Caprica99: nekiláttam guglizni, h pont legyen ennek a végén, de nem találok olyat amiről beszéltek.

Ettől még lehet, szal ha valaki tudja, ossza meg.

mufuvecske 2011.02.10. 20:27:48

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): A Mambo Night Club oldalán nem néz ki ilyen szerencsétlenül...szerintem ott kifejezetten jó nő...

ne most 2011.02.10. 20:28:37

Béci szereti a feladatokat. Szandikának is milyen jó apja volt pedig egyébként bottal sem nyúlna hozzá.
Olivér a nagy stratéga, hogy összeomlott a homokvár. A hű barátok Erzsi és Gombi 5 perc múlva Bécit támogatják.
Alek nem jön ki Anikóval. Ez lány teljesen szétvágta, amit hetekig építettek. Azt javasolja neki énekelje a "Hull a szilva" népdalt. Mi is ennek a második sora?

gidabiga 2011.02.10. 20:28:43

@Kacat:

jaj már, bikiniben van, be van kenve kecsappal, ami vérnek látszik, meg mintha szúrnának bele valamit, tán kést?
ez nem pornó, szerintem :)
attól még a fejét törölközővel le lehetne takarni, de egészen csinosra tudják fotóboltolni :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.10. 20:28:52

@redhaven: A tetkó meg a puska megvan, a többit negálom, nincs esélyem se, baszki, max tényleg a hűtőbe vajkrémnek...:D

gangesz76 2011.02.10. 20:29:16

@Traitor General: Jaaaaaaaa, hogy Te miket tudsz?!:)

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Na azt el tudom képzelni...szerintem csak előjött benne hogy ő senkinek sem kell ezért inkább fikázza őket.

@Trevlovics: Meztelenek szerintem nincsenek, vagy csak még nem kerültek elő.

Amúgy simán el tudom képzelni hogy Gigi amikor elment otthonról azt mondta hogy pl. táncolni megy vagy ilyesmi és titkolta hogy valójában hol volt. Még Béci elől is, Béci meg nem tud állandóan a nyomában lenni mert megvannak a saját dolgai. Gondolom Erzsi sem dicsekedett el otthon a melegpornós képeivel, a lényeg az volt hogy lóvé legyen.

gastro vazze 2011.02.10. 20:29:27

@műfű-babyloveyou: mondjuk a kifejezett erős túlzás, de szódával elment:)

gidabiga 2011.02.10. 20:30:29

@Caprica99:

ezek szerint én nem :D
velvetről tájékozódom :D

Traitor General 2011.02.10. 20:31:09

valaki meg tudja magyarázni mi volt ez a "megpecsételődőtt a sorsom" tesó szöveg az Olivértől?

Trevlovics 2011.02.10. 20:31:15

igen, az látszott, hogy alekosz haragszik anikóra, amiért az szétkúrta az olivérrel felépített dolgainak egy részét, illetve a kapcsolatait, gyengítette őket, stb... mintha erről kifejezetten csak anikó tehetne :)

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.10. 20:31:28

@gidabiga: jaj már? pont azt próbálom megkeresni, h mitől pornó az amit a fél ország szövegel. Mert az nem az.

mufuvecske 2011.02.10. 20:31:31

@gastro vazze: na jó ahhoz képest amilyen most kifejezett...:))) így jó?:)))

Caprica99 2011.02.10. 20:31:36

@Kacat: guglival én sem találtam meg.
A jutyubon sem volt így fent, csak az a lájtos, amiről itt többen írnak.

Trevlovics 2011.02.10. 20:32:11

@gangesz76: nabakker, erzsi melegpornózott? ott is csak standalone pózolásról hallottam.

ne most 2011.02.10. 20:32:23

Alek szerint nem elég nívósak a lányok. Igaza van, de a magazin olvasói sem azok, akkor veszik a lapot, ha valaki ismerős van benne az sem baj ha az a buszvezető.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.10. 20:32:50

Bazz, ahányszor frissítem az oldalt, egy pillantara mindig felvillan az a "gyereked vagyok" kép, és újra felbaszom magam... :S

Flood 2011.02.10. 20:32:58

@gastro vazze: Ja, végülis ha jól rémlik, Dzsidzsi még nem sokat mutatott magából nyilvánosan.
Mondjuk annak a gyiloksoftpornónak nem tudom mi értelme volt, igazából nem mutatott lófaszt se, de a renoméját mégis hazavágta vele

genevieve 2011.02.10. 20:33:01

a pornó az amikor mindent mutatnak naturálisan és nem takarják ki a részeket vagy nem immitálják amit csinálnak:-)

a g

redhaven 2011.02.10. 20:33:39

@gidabiga: kikérem magamnak:-))
egyszerű munkásember vagyok!

genevieve 2011.02.10. 20:33:54

a gugliban olvastam:-D

gidabiga 2011.02.10. 20:34:00

@Traitor General:

én sok mindent meg tudok magyarázni, ezt speciel nem. :)
bocs. :)

@Kacat:

nem mélyedtem bele gigus durvus pornófelvételeinek keresésébe, én elhiszem, amit más mond :D
naiv-e vagyok? :D

gangesz76 2011.02.10. 20:34:33

@Trevlovics: Melegpornós képeket írtam, tudtommal nem szerepelt filmben csak valami olyan videót láttam amiben egy tükörre verte ki miközben fotózták.

Trevlovics 2011.02.10. 20:35:04

@gidabiga: hát attól függ, mondjuk egy prűd embernek amit ma összefoglaló végén a zuhany alatt mutattak már az is pornó :)

Albino Vernyul 2011.02.10. 20:35:30

@Kacat: Nem lattam.. Meg a gyerek fetis porno izekbe is max. fehernemuig vetkozott le.. Igaz nem neztem vegig az osszes kepet.. Allitolag meg egy jo kis aktus se volt bennuk.. Marpedig, ha nincs papas-mamas, mit er az egesz...:)

gidabiga 2011.02.10. 20:35:32

@redhaven:

és a kettő kizárja egymást? :D

Traitor General 2011.02.10. 20:35:37

@gidabiga: akkor maradnak a lexikonok! További jó fórumozást:-) Jó éjt!!!

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.10. 20:36:04

@gidabiga: hű ezesetben elég ha azt mondom, h megvan a patak és a dzsakuzzi? :) :P

gidabiga 2011.02.10. 20:36:12

@Trevlovics:

nem láttam :(
mi volt? :D

Trevlovics 2011.02.10. 20:36:24

@gangesz76: azt értem, de ezek szerint ha egyedül megcsinálod magadnak akkor az melegpornó? mert akkor nekem is át kell értékelnem a tinédzser éveimet :)

Flood 2011.02.10. 20:37:17

@MegLepke: "Gigi a fétisfilmben is otthon van a konyhában"
lol! :DDDD

gidabiga 2011.02.10. 20:38:31

@Traitor General:

jó éjt! :D

@Kacat:

:P
annak kézzelfoghatónak kell lennie, de ha van egy patak és mellette dzsakuzzi, mégha nem is a tied, de azt mondod, azt elhiszem. így jó? :DDD

MegLepke 2011.02.10. 20:39:15

@Trevlovics: :DDD

Jujj, ÉrtékesIldi a Kókuszban!:)

haruka 2011.02.10. 20:39:49

nézi valaki a Fókuszt? ki az a Sunny fedőnevű fószer? olyan ismerős feje van.

vörös áfonya 2011.02.10. 20:40:20

Ez az Alekosz bábú elég gáz.

vörös áfonya 2011.02.10. 20:40:57

@MegLepke: Neccharisnya,szandál,nájsz:)

gidabiga 2011.02.10. 20:42:26

@haruka:

a Sanyi művésznevet vett fel? :D

@redhaven:

úgyis mindig meggyőzöl, hogy higgyek neked, üsse kavics, ma ilyen naiv napom van :D
majd reggelre kialszom :D

Hannibal22 2011.02.10. 20:42:28

@Trevlovics: Téged egyre jobban szimpatizállak:)

gastro vazze 2011.02.10. 20:42:37

@Trevlovics: akkor a playgirlben is mind melegpornósok vannak a hölgyek örömére:)

Caprica99 2011.02.10. 20:43:18

Ezt most konkrétan a kuruc.info-n olvastam, de ők nem írják a linket:

"Korábban írtuk: Újabb részletekre derült fény a cigány VV Gigi állatias, pornóskurva múltjából. "A bizarr izgalmakra gerjedők gyűjtőoldalán látni, ahogy 'kolléganői' Gigit felakasztják" (így fogalmaz a Velvet, pedig valójában csak büdöskurvákról van szó és elmebeteg emberekről, akik erre gerjednek). A Való Világ "sztárjára" ezután fegyvert fognak és összekötözik. Sajnos Gigi túlélte az akasztásos produkciót, így a fekete retek most az RTL képernyőjén züllesztheti és hülyítheti a népet.
"Nemcsak a szenvedő szerepben tündököl Rácz Ildikó, van, hogy ő maga fog fegyvert nőtársaira, hogy ő kötözi meg valamelyik lányt. Erőszak, akasztás, vér, fegyver és leszbizés – ezek a jellemzői a játékerőszak pornónak, amit a 8mm című filmben gyilokpornónak neveznek. Az orosz oldalon szemezgetve szerkesztőségünk egyes tagjai játékból lefejezős gyilokpornót is találtak" - írja a Velvet.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.10. 20:43:41

@gidabiga: tökéletes :) de ne aggódj nem fogok taktikázni. :)

gastro vazze 2011.02.10. 20:44:00

nálam a pornó különben is Rocco mester filmjeinél kezdődik:) a sima one-on-one-ra már fel sem izgulok :DDDDD

Flood 2011.02.10. 20:44:06

@ne most: Ha Olivér nyerné, az is nagyon sok izgalmat vetítene előre: ha a Retek megcsinálja, h Enikő nem lesz ott a párbajon (szvsz most ez lenne a legkomolyabb bünti), akkor nézhetnénk még hetekig a szenvedését, és versenyezhetnének Gombár úrral, melyikőjük tud mélyebb depresszióba zuhanni...

Szólj, ha kell 2011.02.10. 20:44:55

@haruka: én láttam és pont ezen gondolkodtam, ki a fasz ez?
durván hányinger a csávó

van-e szándék 2011.02.10. 20:45:05

@Caprica99: mifaszokat olvasol te, anyám..

0511 2011.02.10. 20:45:29

@mazon - kóchenger: hány villadellát hoz a bértapsolás?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.10. 20:46:44

@Caprica99: na ez, na ez... nem jutok szóhoz :) ezzel nem tudok vitatkozni, szerintem most fejezd te is abba a keresgélést :)

van-e szándék 2011.02.10. 20:46:51

@Trevlovics: :D
de ha akarnál se akarj róla beszélni, oké, tesó? :))

gidabiga 2011.02.10. 20:47:12

@Pacman:

ebben mi a pornó? :D

@Kacat:

:DDD
ezt örömmel hallom :D

Trevlovics 2011.02.10. 20:47:44

@Caprica99: a szerkesztőség egyes tagjai elég alpári módon gyűlölködnek, nemhogy írnának egy köszönőlevelet giginek, hogy miatta ilyen melójuk van :)

Trevlovics 2011.02.10. 20:48:23

@van-e szándék: oké, de ami van azt a blikk informátorai úgyis megtalálják :)

gastro vazze 2011.02.10. 20:48:29

@Caprica99: hát mit várunk Novák Elődtől és drágalátos D(k)úró Dórájától?! :D
ők már csak úgy dörzsiznek otthon, hogy a nagymagyarország matrica van közöttük:)
mellé Elődke hírhedt dobszólója (gyk: erzsébethidi "csata":)) adja hangulatot:)

gidabiga 2011.02.10. 20:49:11

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

nemár, 2 búvalbaszott egy villában?
mondjuk Gombóc legalább nem beszél :D

Hannibal22 2011.02.10. 20:49:22

@Caprica99: állatok ezek..bármelyik kurucos családi fényképalbumának megtekintése után olyan zsidózós-cigányozós leleplező cikket írnék róluk,hogy a Dunába lőnék saját magukat.
Undorító férgek!

Flood 2011.02.10. 20:49:44

@Caprica99: ha-ha, azért ez a kuruc.info is az álszntség csimborasszója :)

mufuvecske 2011.02.10. 20:49:54

@Caprica99: nekem ettől az írástól hirtelen halálfélelmem keletkezett:(

haruka 2011.02.10. 20:50:00

@Szólj, ha kell: fú bazmeg
www.sunnylovesyou.com/banda.html

"Gyakran előfordul, hogy három méteres karikás ostorral pattint a belvárosban." :D

Albino Vernyul 2011.02.10. 20:50:08

@Trevlovics: Jelentem Alekosz ejjel dicserte Anikot a jakuzzyban, hogy jol fogadta, es viseli az Oli viszautasitasat.. Meg is lepodott, hogy mennyire intelligensen kezeli..
Alekosz a feladattol kattant meg.. Nem egy apa figura..
Azt meg mar irtam, Jerzynek viszont van rendes csoportos sex videoja.. 3 ferfi abajgat egy not mindenfele modszerrel, ahol res van, annak annyi... Koztuk hosunk.. Amugy a sracnak nincs olyan, hogy otthon, mint tudjuk..

Caprica99 2011.02.10. 20:50:31

@bévé: nem olvasom, csak egy keresésre ez az oldal és cikk jött be.
De láthatjátok zi is, hogy az a bizonyos orosz oldal létezik és nem csak álmodtam. :D

Flood 2011.02.10. 20:51:40

@mazon - kóchenger: VV1,2vagy3 Anett ott lesz? Mert akkor én mellé kérek 1 jegyet :D

Caprica99 2011.02.10. 20:52:17

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): @Hannibal22(Tribunus):
@műfű-babyloveyou:

Ismétlem:
Nem olvasom a kurucot, csak egy keresésre ez az oldal és cikk jött be.
De láthatjátok ti is, hogy az a bizonyos orosz oldal létezik és nem csak álmodtam.

csicserierika 2011.02.10. 20:52:39

@haruka: jó, jó, de PötttömPanna hogy került ide . Nem csak a mesében létezik?

Szólj, ha kell 2011.02.10. 20:53:04

@haruka:
Aaaztaaa kur.a!!

Már itt kész voltam:
"Ösztönösen és vígan keveri a magyar és cigány népzenét a modern pop hangzásával, az újra felfedezett bölcsességek tanításait a klasszikus szimfónikus zenekarok magasztosságával."
Fenyő Miki a mentora DD

gangesz76 2011.02.10. 20:53:58

@Trevlovics: Oké, pontosítok: Melegpornós oldalon fellelhető Erzsi-féle csupasz képek:) Ne kötözködjél már mert rád teszem a jelemet:)

Albino Vernyul 2011.02.10. 20:54:44

@Caprica99: A kuruc maga a horror porno, inkabb nezz igazi porno oldalakat...:)

haruka 2011.02.10. 20:54:53

@csicserierika: tessék?

@Szólj, ha kell: nagyon komolyan tolja a srác. nemzeti kincs.

csicserierika 2011.02.10. 20:56:14

@haruka: Sunnyval énekelt a fókuszban.

Pacman 2011.02.10. 20:56:50

@gidabiga:

Pornó??? :D Nemtom nem láttam a filmet, csak Dzsidzsiről volt szó. :)

bévé 2011.02.10. 20:56:57

@Trevlovics: annyi volt, h tudta, h melegoldalra megy a videó meg a képek.. hát istenem, ők fizetnek, na és?
innentől kezdték lebuzizni.

haruka 2011.02.10. 20:57:05

@csicserierika: ja, rájöttem közben. ez is egy gyöngyszem.
www.pottompanni.hu/

@Szólj, ha kell: ajánlom neked is figyelmedbe :D

gastro vazze 2011.02.10. 20:57:16

@Vajkrém - Möff CAT: aláfestőzenének kicsit durva lenne :D (masztör-masztör!)

Caprica99 2011.02.10. 20:57:35

@Albino vernyul: na ja, hát a Gigi-set akartam megtalálni, úgy keveredtem oda. :D

bévé 2011.02.10. 20:58:46

@Trevlovics: Ron Jeremy meg leszopta magát live. na az mi akkor? :)

gastro vazze 2011.02.10. 20:59:17

ezt az oldalt melyik villalakónak ajánlanátok? azt is lehetne, hogy megcsinálnák a villafiúk a "sajátjukat" és a csajoknak ki kéne találni melyik kié :DDDDD
www.himbilimbi.hu

csicserierika 2011.02.10. 21:00:12

@haruka: köszi. Ez tényleg létezik?

gastro vazze 2011.02.10. 21:00:23

@bévé: na azért nem live, hanem a Miss Big Tits-ben , vagy mi volt a film cime...:)

mufuvecske 2011.02.10. 21:00:51

@Caprica99: jah nem azért írtam, nem téged akartalak támadni...písz, láv, hármóní:)

@Hannibal22(Tribunus): na végre vki, Gigi meg Dzsörzi úgyis úgy felborzolták a műfűszálaimat, jót fog tenni egy kis locsolás...:))))

haruka 2011.02.10. 21:03:11

@csicserierika: ezek szerint igen. de úgy látom, az Alekosz-himnuszon kívül inkább gyerekdalokban utazik a kiscsaj.

gastro vazze 2011.02.10. 21:03:17

@csicserierika: hát jóban van a BKV-sekkel a csaj az tuti:)

bévé 2011.02.10. 21:03:37

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): neeem. csak gyűlölik a buzikat, de otthon erről megfeledkeznek, amikor olyan pornóra verik, h lányok dildókat meg öklöket dugdosnak egymás seggébe meg puncijába.
nagyon szimpi.
(a dildót aláhúzta, a műfaszt nem. :))

Szólj, ha kell 2011.02.10. 21:05:36

@haruka:
Köszi! Asszem tudom, mit csinálok ezeken a napokon: DDDD

2010. augusztus 20.
BKV - 100 éves a libegő és a gyermekvasút

2010. június 12.
BKV - családi nap

2010. május 29.
BKV gyermeknapi rendezvény

2010. október 9.
BKV óbudai buszgarázs jubileumi ünnepség

Zuzimama 2011.02.10. 21:09:05

Pötyiról képet! :D

gastro vazze 2011.02.10. 21:12:03

@bévé: Tarrbélában (mert élvezhetetlen) nem vagyok otthon, de ebben igen :D

bévé 2011.02.10. 21:15:19

@gastro vazze: én úgy tudom, ez többször is előfordult, nem filmes keretek közt szintén. de hát ha te mondod, te vagy a szakember. :)

gastro vazze 2011.02.10. 21:17:48

@bévé: jó, hát az lehet, azokon a rendezvényeken nem voltam ott, de 30x centivel, quasimodó háttal meg lehet csinálni!
ha Alekosznak nem 10 centis lenne (Szandi mondta nem én), ő is meg tudná csinálni, félig meg van az adottsága hozzá :DDD

bévé 2011.02.10. 21:17:49

@gastro vazze: ráadásul ez a legkirályabb kép róla :)

Trevlovics 2011.02.10. 21:19:24

@bévé: attól függ, ha csak úgy simán, akkor cirkuszi mutatvány, ha sálban, akkor művészet

Trevlovics 2011.02.10. 21:27:06

@gastro vazze: sajnos át kell gondolni a titulusát, egy ennyire értelmes élőlénynek nem biztos, hogy helye van a villában. :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.10. 21:27:44

Jó estét hogyvoltozók!
Jelentem, a locsolóember még mindig nem locsolt meg, skandallum!

@gastro vazze:
Nem akarnálak tribulálni, hiszen tudod fater, hogy MMKK bírlak, de ezzel a külsővel Pötyi elintézne villámgyorsan! Pont az ilyen ingerkedő gombszemek a gyengéi! :)))

mufuvecske 2011.02.10. 21:34:05

@LadyCarambole: azért nem locsolt meg, mert ma én voltam soron...:)))

K Tomoceusz 2011.02.10. 21:37:01

Béci taktikája nem jött be . Hiába hízlalta fel a Szandikát , az nem fejelte le a tükröt és nem zárták ki a játékból . Ettől függetlenül jó apa volt , a gyerek depijével foglalkozzon az asszony .
A másik terve remélem bejön és odakint a Gigi - Adri duóért több pénzt fog kapni . Erre a céltudatos kifejezésre az én koromban még más szót használtak .

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.10. 21:45:15

@K.Tomoceusz:
Nem tudjuk miről beszélsz, Bécinek nincs is taktikája! :))

K Tomoceusz 2011.02.10. 21:59:52

@LadyCarambole: Megvallom , az egészet nem értem , amit a többiek összeírkáltak jó apákról , rossz apákról . Alekosz megint megmondta a tutit . Az óvodába menő gyermeknek a legfontosabb bemagolni mit dolgozik a hülye apja . Az óvónéni úgyis csak erre lesz kiváncsi .

gangesz76 2011.02.10. 22:16:28

Na vajon mi mehet odabent hogy nincs közvetítés?

jörgömös 2011.02.10. 22:19:39

Erős kezdés lehetett tízkor, mert már most nincs közvetítés.

gidabiga 2011.02.10. 22:23:43

megint Alek tart kiselőadást a dzsakuban a lányoknak.
azt nem látom, hogy ő is bent ül-e

jörgömös 2011.02.10. 22:25:57

@gidabiga: ja, csak nem, sokat értek belőle a csobogástól.

jörgömös 2011.02.10. 22:28:15

Alekosz belehugyozott a dzsakuba.

gidabiga 2011.02.10. 22:28:17

@jörgömös:

szerintem ma nem is nézem, egyszer időben elvonulok a nyugiszobába :D

gidabiga 2011.02.10. 22:31:41

Éva egész tűrhetően néz ki feltűzött hajjal.
sőt, még helyesnek is mondanám :)

gangesz76 2011.02.10. 22:31:42

"10000 fokon vulkánlott a kémia" Alek és a sminkes csaj között

Trevlovics 2011.02.10. 22:33:03

valószínűleg az van, hogy olivér megkapta a büntetését, enikő nem lehet ott a párbajon, alekosz vigasztalni próbálta, próbáld a jó oldalát nézni apukám, nem jutott a végére mert olivér felemelte és nekibaszta a jakuzi falának, laci kirontott, te voltál? te voltál? és lerúgta olivér fejét, ami begurult és panaszkodott bécinek, nézd meg mit csinált velem lacus, béci hűvös maradt és tovább vakargatta az odaégett olajat a sütőről, már nem tudok hinni neked tesó, olivérfej tovább gurult, éva hisztériás rohamot kapott, merhogy olivér és alekosz és a ckm fotókon előnytelen lett a dereka, szandika elkerekedett szemekkel röhög, jerzsi kettőt dekázik olivér fejével, aki röptében könyörög, gombitesó, legalább te segíts, gombi az olivérfejre húzza a csíkos-bojtos sapkát és beteszi maga mellé az ágyba a maci helyett, gigi forgatja a szemét, durvus, levél érkezik, a villában eluralkodott a fejetlenség, olivér gyere ki a riportszobába és vedd ki a mikroportból az elemeket, a közvetítés hamarosan folytatódik.

Friedmann Juci 2011.02.10. 22:33:10

@gidabiga: azért drukkolokmár mióta, hogy kösse össze a haját! (nem látom egyébként)

gangesz76 2011.02.10. 22:35:05

@Trevlovics: :))))ez szép történet, főleg hogy vizuális típus vagyok

Eznemsemmi 2011.02.10. 22:35:19

Kurvajó, Olivér éppen azt ecsetelte a jakuban, hogy legszívesebben pofánbaszta volna a Bécit, mert ő odakint milyen kemény legény. Aztán hozzátette, hogy abból milyen holokauszt lenne.... ekkor megszakadt a közvetítés.

gidabiga 2011.02.10. 22:35:39

@Trevlovics:

tetszik :D

@Friedmann Juci:

öten ülnek a habban :)

MegLepke 2011.02.10. 22:37:58

@Trevlovics: :DDDDDDDDDDD Lájkollak!:)

gidabiga 2011.02.10. 22:38:49

@Friedmann Juci:

azt nem mondanám :D

Trevlovics forgatókönyve jobban tetszik :D

Trevlovics 2011.02.10. 22:40:28

@gidabiga: ma én se nézem, mer aludni kell, de még egy darabig olvasom a közvetítéseket, hálás köszönet értük.

gidabiga 2011.02.10. 22:40:54

mik ezek a pöttyök? ( asszem Jerzsi )
kijött belőled a bioenergetika ( Szandál )

Trevlovics 2011.02.10. 22:41:40

@MegLepke: gyanús, szerintem ma már a második, ez már egy rosszabb kapcsolat :)

haruka 2011.02.10. 22:42:21

Alekosz powerade-et iszik a dzskuban, mer biztos olyan sok sót veszített a kimerítő tespedés közben.

Flood 2011.02.10. 22:43:23

@gidabiga: Jah, meg a bőröndöket is egész jól eltűntették a szemei alól. tényleg így egészen vállalható (míg meg nem szólal)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.10. 22:43:40

@Trevlovics: Vigyázz, mert lehet, hogy akarnak folyásolni be! :D

Friedmann Juci 2011.02.10. 22:43:42

@gidabiga: na belenéztem. évike csak azért néz ki "jól", mert magán hagyta a reggeli SMINKES által készített mékápot, aki valszeg tehetségesebben alapozott, mint ő:D

zsolyo 2011.02.10. 22:45:38

Szerintetek most miért nincs adás. Végre tudnám nézni:-(

gidabiga 2011.02.10. 22:46:17

@Friedmann Juci:

akkor ez még az arcán lesz holnap reggel is :D

MegLepke 2011.02.10. 22:46:18

@gidabiga: :DDD Szép aranyakat köpnek.:)

@Trevlovics: én nem számolom, csak kifejezem tetszésemet. Ami jó, az jó.;) ha sok lesz, majd visszafogom magam, hogy ne ötpercenként éltesselek.:D

Trevlovics 2011.02.10. 22:46:40

@zsolyo: türelem, gyakran megy el, de általában gyorsan vissza is jön

MegLepke 2011.02.10. 22:49:16

@Friedmann Juci: én nem értek az alapozáshoz (sminkelni is ritkán szoktam), de ahogy Évikénk alapoz, háááát! Csapkodja a bőrét és ott is minden mozdulata durva és idegből történik. Semmi finomság nincs abban a nőben.

gidabiga 2011.02.10. 22:49:57

Szandál az előbb a leendő tetkóit mesélte a többieknek.

haruka 2011.02.10. 22:50:01

egyfolytában Olivért mutatják, unalmas.

zsolyo 2011.02.10. 22:51:04

Másik kérdés.
Mit kell tennem, hogy a hsz-m mellet látható legyen az avatárom?

Friedmann Juci 2011.02.10. 22:51:08

@MegLepke: hát nem tenyérből kell rápacsmagolni a pofádra egy fél tubussal, mert az nem nyerő:DDD

gidabiga 2011.02.10. 22:51:23

@MegLepke:

jóanyám még a krémet is hasonló módon keni az arcára, igaz, valahova sok jut, valahova semmi, de a stílus ugyanez :)

gibson 2011.02.10. 22:51:26

@gidabiga: giga, jól emlékszem, hogy te követed az eseményeket moszkvából? Vagy valaki más g-betűs? :)

(Véletlenül az előbb az eggyel előbbi posztba írtam be ezt a kérdést, és megdöbbentem, amikor két perc múlva a radaron nézve, még nem érkezett újabb üzenet. Megijedtem, szó szerint. Leírhatatlan, dermesztő érzés volt :D)

zsolyo 2011.02.10. 22:51:40

@Trevlovics:
Köszi, már nem tűnik olyan rövid időnek:-))

redhaven 2011.02.10. 22:52:29

@gidabiga: ezt a sminket a kieséséig fogja fennhagyni.

Trevlovics 2011.02.10. 22:53:16

@zsolyo: hát így már nem, a saját tapasztalatom volt ez, most nem próbáltam.

Flood 2011.02.10. 22:53:36

@gidabiga: Úúú, de idegesít, h Anikó is ott jópofizik. :(
Tökre elkezdtem bírni minden téren az utóbbi 1-2 hónapban, erre ő meg ezekkel a taplókkal lóg mostanában, meg a vörösképűbe van belezúgva. 2 hete még ők voltak a legnagyobb ellenségei...

Ha Béci kiesik szombaton, nekem ennyi volt ez a műsor.

Friedmann Juci 2011.02.10. 22:55:18

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): te kb ugyanannyiszor ígéred meg, mint én, hogy sohatöbbé vv:) jól bírjuk... :*

Albino Vernyul 2011.02.10. 22:56:00

1. Betiltanam a jakuzzit, nem jol erteni a szoveget..
2. Kint Oli vermesebb, es ihaj-csuhaj, mar verekedett volna.. Ennyit arrol, ki sunnyog..:)
3. A tobbiek nincsenek bent a hazban, hogy allandoan oket mutatjak..? Unalmas...

gibson 2011.02.10. 22:56:41

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):
"Ha Béci kiesik szombaton, nekem ennyi volt ez a műsor."

Ugyanmár, kérem! :)

redhaven 2011.02.10. 22:57:30

@gidabiga: az alkotmányba kellett volna belefoglalni,hogy nők 3cm-től nagyobbat sskk.
férfiként magamon nem tudnám elviselni.

MegLepke 2011.02.10. 22:57:51

@Albino vernyul: miért mondasz ilyet? Bucó is megmondta, hogy Oli igenis szórakoztató.:D

redhaven 2011.02.10. 23:01:16

@Albino vernyul: aki 6métert szobabiciklizik az ne verekedjen.
inkább tekerjen még 6métert

gidabiga 2011.02.10. 23:02:05

@gibson:

asszem gastro vazze, vagy mi a nickje, nem én :D
ha már Oroszország, inkább Szentpétervárról követném szívesen :D

@redhaven:

én sem tudnám magamon elképzelni, de láttam már olyat, amivel nem volt bajom.
igaz, az sem volt nagy.

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

attól még velünk maradsz, ugye? :D

Hannibal22 2011.02.10. 23:02:19

@gibson: gastro vazze a moszkvai emberünk

zsolyo 2011.02.10. 23:02:21

Na, még egyszer.
Mit kell tennem, hogy a hsz-m mellet látható legyen az avatárom?

Köszi előre is:-)

gidabiga 2011.02.10. 23:03:24

@gidabiga:
ja és pasin láttam nem nőn :D

Flood 2011.02.10. 23:03:42

@Friedmann Juci: De ez most tényleg komoly! :)

redhaven 2011.02.10. 23:05:41

@gidabiga: ahhoz férfi kell,és nem olyan aki attól remél az lenni:)))
nekem a családi körben senkinek nincsen.

zsolyo 2011.02.10. 23:05:43

@redhaven:
Valami olyasmit olvastam, hogy súlyosan megsérült egy késelésben, a bordája fogta fel a szúrást, amit el is kellett távolítani. talán azért olyan gyér a kerékpározós tudása.
Nem tudom igaz e a történet.

gidabiga 2011.02.10. 23:05:44

@MegLepke:

találok köztük hasonlóságot, többet is :D
még jó, hogy én inkább apámra hasonlítok :)

gibson 2011.02.10. 23:06:02

@Hannibal22(Tribunus): @gidabiga: köszi, ő most nincs itt úgy látom :(

@zsolyo: szövegdoboz fölött katt a Profilra, ott Adatlap megtekintése, ott katt az indás linkedre (reméljük már van ilyened), indás oldalon katt a képekre, ott kép feltöltése, feltöltöd, amit szeretnél, majd a kép bal alsó srakán van egy kis ikon, katt arra, és kész! Elvileg :)

jörgömös 2011.02.10. 23:07:52

Azért Alekosz csak rákucorodott Szandika melleire.

MegLepke 2011.02.10. 23:08:41

@gibson: plusz be kell pipálni az indás nick bekötését.

Albino Vernyul 2011.02.10. 23:09:24

Alek, meg Szandyka osszegerjed..

gibson 2011.02.10. 23:12:02

@MegLepke: úgy gondoltam, ne zavarjuk össze elsőre :) Így már sikerült jó pár embernek, ha így nem megy, akkor kell mindenféle bekötés, meg engedélyezés, meg ilyesmik. Kibaszott bonyolult ez a rohadt indaSzar egyébként, nem is tudom ki írta a múltkor, hogy informatikus a végzettsége, és így is több órán át tartott, mire behozott egy avatárt magának... Vagy nem is az, hogy bonyolult, inkább körülményes, átláthatatlan. De mindenesetre S Z A R.

Hannibal22 2011.02.10. 23:13:09

kurva dzsakuzi,faszom,nem hallani semmit

MegLepke 2011.02.10. 23:14:40

@gibson: értem, de most vagy informáljuk vagy nem. Ha igen, akkor csináljuk rendesen!:D (és nem, nem vagyok maximalista)

haruka 2011.02.10. 23:14:41

@Hannibal22(Tribunus): hát ja. a többiek amúgy most kint vannak a vi, vagy miért nem mutatják őket?

redhaven 2011.02.10. 23:14:48

@zsolyo: érdekes,hogy nincsen olyan ember benn,aki a saját kisugárzása miatt tett be a kasztingcsapat...
mindenki felvett valami ma divatos attitűdöt.

zsolyo 2011.02.10. 23:15:13

@gibson: Köszi, majd próbálom.

MegLepke 2011.02.10. 23:16:21

@Hannibal22(Tribunus): küldjek egy magnéziumot, tesó?:)

Albino Vernyul 2011.02.10. 23:16:31

Most meg Oli/Szandi fogja egymas kezet, es Sandika csabosan mosolyog... Na jo, mondjuk ra...

redhaven 2011.02.10. 23:16:57

@jörgömös: csak-csak jó a korábban lenézett pömpölő is....
ezek a nőőőőők...

gibson 2011.02.10. 23:17:02

@MegLepke: ok de a múltkor nekem is gondom volt ezzel, megkértelek titeket, hogy segítsetek, és tíz ember tízféle dolgot javasolt :) Az inda bekötést is említette valaki -lehet ám, hogy pont te-, azt se tudtam, miről van szó, aztán a végén nem is kellett semmi ilyesmi.

Flood 2011.02.10. 23:17:39

@haruka: De tényleg! Ma is az lesz a program stream-en hajnalig, h Oli dzsakuzik?
Így mondjuk tényleg unalmas(nak tűnik) a Béla, bár én Oliékon se rágom le a köröm

gidabiga 2011.02.10. 23:18:41

@gibson:

az első nekem is küzdés volt, a többi már nem.

@redhaven:

gondolom, az volt a cél, hogy könnyen irányíthatók legyenek, kisugárzás minek?

zsolyo 2011.02.10. 23:19:58

@redhaven: Én nem találom édekesnek, szerintem kétségbeejtő:-)
Érdekes a pszichológusuk lehet, akinek nagy része volt a döntésekben.

gibson 2011.02.10. 23:20:16

Lemaradtam a ma esti összefoglalóról, és a Retek oldalán is nézhetetlenül lassú :(
Elmondták Olivérnek, mi lesz a büntetése???

gidabiga 2011.02.10. 23:21:03

énekelnek vazz :D
népdalokat, picit átköltve :)

Hannibal22 2011.02.10. 23:21:04

@MegLepke: hallod,csak a felajánlásod elég volt,hogy lenyugodjak:)

Trevlovics 2011.02.10. 23:22:01

bakker, mégis belenéztem. hullaszilva a fáról, marosszéki kerek erdő, ezek mennek. jakuziban népdalt énekelni legalább olyan eklektikus, mint egy kalocsai mintás pendrive

Hannibal22 2011.02.10. 23:22:10

@gibson: nem,a sógornőd fel is baszta rajta az agyát

haruka 2011.02.10. 23:22:57

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): na, most megjelentek a háttérben, lehet hogy eddig a szaunában ültek. de ez a dzskuzzizás kábé annyira érdekes, mint a köldökszösz-szedegetés.

MegLepke 2011.02.10. 23:23:09

@gibson: jah, értem. Én azért emlegettem, mert nálam ezért nem jelent meg, ez volt az egyedüli probléma, pedig ott volt a profilképem, csak van egy pár nickem, és hozzá kellett ehhez kötni:) Segíteni akartam na, és azért ketten csak nem tudunk összezavarni senkit, nézzük ki belőle, hogy ha nem érti, továbbra is kérdez.:)

redhaven 2011.02.10. 23:23:28

@gidabiga: hogy legyen mit nézni fél éven át:))
künnyen irányítani birka típusu embereket lehet,velük nincs só,
ab
vagy intelligenseket,akik megértik,hogymi a helyzet
akkor érted,hogymiért csorog a veríték a műsorból...(ezé a zutolsó mondatért bocs.)))

jörgömös 2011.02.10. 23:23:42

Toljanak már be valami feladatot, mert második napja Olivért kell(ene) nézni a dzsakuban.

Holabög Rém 2011.02.10. 23:24:45

Hát a mai szavalat után, ANIKÓ FOREVER! (De azért most szombaton hajrá Telivér)

MegLepke 2011.02.10. 23:24:50

@Hannibal22(Tribunus): mindjárt küldök egy mélt, hogy nevess is.:)

@Trevlovics: abba lehet fejezni mára a poénokat!:D (lájk persze)

redhaven 2011.02.10. 23:25:01

@zsolyo: őt valszeg kivágták már régen:))

gidabiga 2011.02.10. 23:26:25

@redhaven:

nem hinném, hogy intelligens emberek jelentkeznének ebbe a műsorba, de ma naiv napom van, akár lehet is :)
de ezek közül egyik sem az.

redhaven 2011.02.10. 23:27:19

@Trevlovics: kozsó lakását láttam valami lapban...

gidabiga 2011.02.10. 23:27:41

nem bírtam tovább, kikapcsoltam :)

Albino Vernyul 2011.02.10. 23:28:04

Most van az a projekt, hogy utaljuk meg Olivert, annyit latjuk... De en amugy se szeretem...:)

Flood 2011.02.10. 23:28:09

@haruka: Kurvaunalmas! Legalább körkapcsolás lenne, vagy több kamera (na jó, már 2 is elég lenne), hogy mi választhassunk, h mit akarunk nézni.
F*szszopó köcsögládák ezek!

Pacman 2011.02.10. 23:29:08

Ha ezek az érdekesebbek, mit csinálhatnak a többiek?

haruka 2011.02.10. 23:29:08

na jó, nálam kibaszta a biztosítékot az angol-magyar dalszövegfordítás, inkább alszok.
szép álmokat, rózsás csókokat! (by Sipos János)

reccs 2011.02.10. 23:29:24

És ha kiesik a Zolivér a szombaton, ez a sok izgalom, ami most van, miiiind nem lesz :(

haruka 2011.02.10. 23:30:08

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): nyugodj meg, kapcsold ki, feküdj le aludni! :)

Pacman 2011.02.10. 23:30:18

Megjött a blikk, vagy csak levél?

Albino Vernyul 2011.02.10. 23:30:54

Anikoooooooooooo, nyomkodhatom a melledbol a vizeeeeet...?!:)))

Pacman 2011.02.10. 23:31:22

Éva! Mikroport! :)

redhaven 2011.02.10. 23:31:32

@gidabiga:az érzelmi intelligenciát hiányolom
sokkal könnyebben kezelnék a konfliktusokat
mondjuk a másik is ott tanyázik valahol a fogalmazási szintjük mellett

Holabög Rém 2011.02.10. 23:32:47

Esküdj, hogy Alek tógának használja a törölközőt :)

MegLepke 2011.02.10. 23:32:50

@gibson:tesó <3 :)

Ti meg olyan hülyék vagytok, csak röhögök negyed órája a kommenteken.:D

gidabiga 2011.02.10. 23:33:26

@redhaven:

akinek magas az EQ-ja, nem hiszem, hogy kibírna bent ennyi időt.

zsolyo 2011.02.10. 23:33:26

@redhaven:
A szakma szégyene:-)
Nem várok tovább az "adásra".
Jó éjt mindenkinek.

Holabög Rém 2011.02.10. 23:33:45

hűűűű de izgi lesz. Két percig zsinórban kell egymás faszát szopkodni??? :)

jörgömös 2011.02.10. 23:34:27

Nem tudok másra gondolni, van egy buzi a vezérlőben és miatta kell nézni Olivért. Kijön a posványból, bemegy a fürdőbe és rögtön mutatják, hogy szárítja magát.

Pacman 2011.02.10. 23:34:41

@Holabög Rém:

Utána meg két percig fikázni. :D

Trevlovics 2011.02.10. 23:35:08

na, itt az új feladat, folyamatos beszéd, nem is részrehajló.... :) lesz majd még szombatig gondolom, hogy ki tud több helyre nutellát kenni, meg nagyobb kóchengeres faszt rajzolni.

Holabög Rém 2011.02.10. 23:35:24

Dzsörzi az oooookos: "legyen már fél perc, a két perc az nagyon sok." Hát az ő szókincsével a negyed perc is az.

Trevlovics 2011.02.10. 23:36:44

@Holabög Rém: hát ez az, hogy éva, olivér meg alekosz könnyen nyomja majd, de két percig beszéltesd bécit meg gigit meg lacit.... :)

Holabög Rém 2011.02.10. 23:36:52

@Trevlovics: Béci már nyígik is a feladat miatt. Nem érti. Gondolom a "pozitív dolgokat mondani" kifejezés okozott nála üzemzavart :)

Albino Vernyul 2011.02.10. 23:42:00

@Holabög Rém: Az uzemzavar oka az, hogy aztan Beci, meg Oli dontson egyutt... Ket ellenerdeku fel fonoke... Erdekes lesz, ezen akadt meg...

gibson 2011.02.10. 23:42:55

@gidabiga: @redhaven: azért megnéznék egy hasonló műsort full intelligens, diplomás, komoly emberekkel, mittomén, egy génsebész, egy rakétatudós, egy szociológus, egy elméleti fizikus, egy társadalomtudós, egy történész, stb... :)
És, hogy az egész még valóságosabb legyen, nem egy "luxusvillába", hanem egy durva, szocreál, igénytelen panelba zárnám őket. Nem tudom, lehet, hogy pár hét után visszasírnánk Jerzsyt meg Gombit meg Olivért meg a dzsakut... :D

gibson 2011.02.10. 23:44:56

@Holabög Rém: két percig kell folyamatosan beszélni? Béci rapper, úgyhogy neki nem kéne, hogy ez gondot okozzon, még rímekbe szedve sem. Jerzsy meg beszélhetne lengyelül, hátha az könnyebben megy neki :)

gidabiga 2011.02.10. 23:46:25

@gibson:

hosszú távon nem lenne érdekes, de redhaven érzelmi intelligenciáról beszélt.

azt hiszem, hogy könyv, zene, net, tévé és értelmes tennivalók nélkül tán egy hetet kibírnék számomra szimpatikus emberekkel.
ellenszenvesekkel 3 napot.
de nagyon sok pénzért :)

Futó Lada 2011.02.10. 23:47:34

..mint dolmányos veréb , úgy cicereg az ágon...

gidabiga 2011.02.10. 23:47:52

viszont én ma korán akartam lefeküdni, megint nem sikerült, de most kikapcsollak benneteket, nem akarok itt ragadni, mint tegnap. :)
jóéjt mindenkinek!

gibson 2011.02.10. 23:49:15

@gidabiga: asszem az ilyen műsoroknak pont az a lényege, hogy a bent lévő eegyedek érzelmi intelligenciája minél alacsonyabb legyen. Ha mindenkinek átlag feletti lenne, nem, hogy nem lenne konfliktus, de saját magukra pakolgatnák a jeleket a játékosok, nehogy megbántsák a másikat :)

MegLepke 2011.02.10. 23:50:07

@gidabiga: én semennyit. Már azt hiszem, pár hete elmondtam, hogy ezekkel kb. öt perc alatt összevesznék, aztán a mosókonyhában laknék, mígnem kimásznék a kupolán.:D

reccs 2011.02.10. 23:58:44

Olivér nem árult el zsákbamacskát :)

Albino Vernyul 2011.02.11. 00:00:28

Erzelmi intelligenciaban Aniko viszi a palmat minden osszehasonlitasban, Eva meg a negativ polusa...

Pacman 2011.02.11. 00:00:57

Ez a Jerzy bakker! :DDD

Trevlovics 2011.02.11. 00:00:59

olivér dicséri jerzsit: az, hogy nem tudtok itt benn szerelmeskedni gigivel, egy akkora szöget rakott beléd amit nem fogsz tudni kiokádni :)
jerzsi dicséri évát, éva drága, mit is mondjak rólad, nagyon jó a hajad :)

Futó Lada 2011.02.11. 00:01:23

"Éva, jó a hajad"....Jerzy pozitivuma Éváról...priceless

Futó Lada 2011.02.11. 00:02:51

Anikó mi a kóchengeresért kalimpál össze-vissza ?? .. kérem fogják már le..

jörgömös 2011.02.11. 00:03:07

Szegény Jerzy, tényleg nem túl okos.

Trevlovics 2011.02.11. 00:06:25

@Futó Lada: nem tudom, én se értem. ez volt az utolsó csepp, teljesen kiábrándultam. ez a feladat úgy lenne érdekes, hogy teljesen be vannak rúgva. kicsit kínos néha inkább, mint érdekes. az a tapasztalat, hogy amikor be vannak baszva, a dülöngélés miatt szerintem azt hiszik, hogy az igazmondó hintában ülnek és olyankor valahogy őszintébbek. :)

jörgömös 2011.02.11. 00:06:54

Anikónak ez a "itt bent a kamerák előtt nem tudtok egymáséi lenni" duma egy kicsit magas labda volt.

Albino Vernyul 2011.02.11. 00:12:30

@Trevlovics: Nyomatekositotta mondanivalojat.. Ugy erezte szovegben nem olyan jo, ezert adott neki egy fizikalis raerositest...

MegLepke 2011.02.11. 00:13:36

Még mindig a 2 perces folyamatos értelmes beszédről beszéltek, vagy ez már egy másik feladat és én fonalat vesztettem?

jörgömös 2011.02.11. 00:16:20

Rájöttem, ezek azt hiszik hogy ez a kiválasztás előtti beszéd, csak azt kell indokolni, hogy miért nem tesznek valakire jelet.

Albino Vernyul 2011.02.11. 00:18:37

Beci de geciiii... Dicserve fikazott...:)

Trevlovics 2011.02.11. 00:19:19

alekosz félreértette a feladatot :)

Trevlovics 2011.02.11. 00:22:21

alekoszé röhögésbe fulladt amikor arról kezdett beszélni, hogy milyen paradoxonokat vél gigi testében felfedezni és hogy felső tízezer :)

MegLepke 2011.02.11. 00:25:07

Nem is azért kérdeztem, hogy válaszoljatok. Elvagyok a tudatlanságomban.:D

jörgömös 2011.02.11. 00:27:09

@MegLepke: nem, ez még az a feladat :)

Pacman 2011.02.11. 00:29:46

Én Jerzyt már sajnálom.

Trevlovics 2011.02.11. 00:30:36

jerzsi kész, olivér, talán túl sokat recskázol a vécében :)

gangesz76 2011.02.11. 00:30:57

Hányok ettől a feladattól, de kíváncsi leszek hogy mit vagdalnak belőle össze.

gangesz76 2011.02.11. 00:33:31

Oscart Anikónak! Kicsit túljátssza magát.

gangesz76 2011.02.11. 00:34:33

Legalább a végét viccesre vette:)

Flood 2011.02.11. 00:35:16

Nagyon nehéz lenne néha 1-2 pillanatig mutatni azt is, akihez épp beszél az illető? Bealudt az összes operatőr vagy mi a fuck?

Lanois 2011.02.11. 00:35:32

@MegLepke: ez nem is két perc. összevissza van hogy 4 és fél van hogy 2 és fél. fel vagyok háborodva.

gangesz76 2011.02.11. 00:36:21

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Azt majd holnap összevágják, mondjuk nem biztos hogy mindegyiket ahhoz amelyikhez tartozik:)

MegLepke 2011.02.11. 00:36:53

@Trevlovics: nem figyelsz rám, tesó.:(

@jörgömös: kössze!:)

gangesz76 2011.02.11. 00:37:07

@Lanois: rugalmas mint a szabályok értelmezése

Pacman 2011.02.11. 00:37:07

Gigi: nekem az nem fér bele, hogy gondolkozzak. :)

Lanois 2011.02.11. 00:39:54

@gangesz76: ja. vagy a gongosnak se adtak órát.

gangesz76 2011.02.11. 00:40:55

Mi vaaan??? Szandika baszogatja Erzsit hogy néha rosszul érzi magát pedig tudta hogy hova jött és értékelje már???Meg vegyen példát róla:)

gangesz76 2011.02.11. 00:41:32

@Lanois: pedig órájuk a lakóknak is van

Albino Vernyul 2011.02.11. 00:41:42

@gangesz76: Jo feladat, masik megismerese, onmaguk megismerese...

Trevlovics 2011.02.11. 00:42:06

@MegLepke: elnézést, nem láttam a kérdést, igen, még mindig a két percesek, 10-en vannak, jót is meg rosszat is 2 percig, az 40 perces program, még tart, de mindjárt vége.

gangesz76 2011.02.11. 00:45:04

@Albino vernyul: kettő jó ebben a feladatban: az egyik hogy nem dumálhatnak bele a másik szövegébe és ezáltal nem veszekednek, a másik hogy majd ha vége van ennek a játéknak meg fogják beszélni bővebben és az tényleg az lesz amit mondasz, egymás és maguk megismerése.

Lanois 2011.02.11. 00:45:51

@gangesz76: nincs órájuk. szoktak tippelni is, és akkor látszik, hogy nincsenek képben. csak egy ember kap órát, aki mindent visz.

Flood 2011.02.11. 00:46:46

@gangesz76: Ja tényleg, akkor már előre is gondolkoznak a szerkesztők, bocsi :)

MegLepke 2011.02.11. 00:47:25

@Trevlovics: :) köcc! Nekem sose megy az online - vagyis a Kapcsolódás folyamatban adás az van folyton -, ezért követem töretlen figyelemmel a közvetítéseiteket.:)

gangesz76 2011.02.11. 00:49:56

@Lanois: Amikor még Zsófi bent volt, egyszer ment az onlájn és valaki megkérdezte hogy hány óra, mire Zsófi PONTOSAN megmondta hogy hány óra. Valaki megkérdezte hogy honnan tudja és azt mondta hogy megnézte.Időmérésre meg ott van nekik a tojásfőző óra, azt használta Laci amikor Anikónak négykézláb kellett mászkálnia. Szerintem most azért nem nekik kell mérni az időt, hogy akinek a szövege érdekesebb, azt tovább tudják beszéltetni.

Pacman 2011.02.11. 00:51:54

Alekosz Évát osztja, saját csapattársa. :DDD

jörgömös 2011.02.11. 00:51:56

Alekosz kész, azt sem tudja milyen rendezvényen van :)

gangesz76 2011.02.11. 00:52:37

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):így szokták...

Aleknek csak sikerült kikészítenie Évát:)

Trevlovics 2011.02.11. 00:52:47

hú alekosz bekeményített. a másik csapatról kell negatívot mondania, de letámadta évát, hogy megbízhatatlan, stb.... ebből még nagy cirkusz lesz

Albino Vernyul 2011.02.11. 00:52:52

Hummm.. Alekosz belegyalogol a mocsarba...:)

Pacman 2011.02.11. 00:54:03

Amúgy ezt Alek miért mondta Évának?

Trevlovics 2011.02.11. 00:55:08

éva robbanásveszély, bioveszély, tűzveszély, stb... :)

Albino Vernyul 2011.02.11. 00:55:24

Ket legjobb, Gigi, Aniko...

Lanois 2011.02.11. 00:56:32

@gangesz76: Zsófi magával vitte az órát a párbajra és mivel nem ment vissza, ezért már nincs bent óra.

Trevlovics 2011.02.11. 00:57:04

@Pacman: ezt már többször panaszolta olivérnek, hogy nem lehet benne bízni ha úgy adódik átgázol a barátain is, stb... szerintem valamilyen szinten még mindig fontos neki és megbántva érzi magát emiatt és figyelmeztetni akarta, illetve kihasználni,hogy nem beszélhet vissza :) persze visszabeszélt :)

Flood 2011.02.11. 00:57:16

@Pacman: @Trevlovics: Ja hogy itt is csapatokra voltak osztva?
Aszittem 2 perc fika mindenkinek majd 2 perc nyalás

jörgömös 2011.02.11. 00:57:25

Évának mennyi lehet a vérnyomása? :)

gangesz76 2011.02.11. 00:58:09

Erzsi a nyertes..

Kíváncsi vagyok Éva mikor veszi elő Aleket:)

gangesz76 2011.02.11. 00:58:52

@jörgömös: 300 legalább, már közben lehülyézte Alekot

Trevlovics 2011.02.11. 00:59:19

éva szerintem tök jól érezte magát, a másik csapat nagyon nagyvonalúan bánt vele, egész addig míg alekosz elő nem lépett. ez viszont még kemény lehet :)

jörgömös 2011.02.11. 00:59:19

Azért az megállapítható, hogy a fikázás szinte mindenkinek jobban ment.

Trevlovics 2011.02.11. 01:00:15

@jörgömös: igen, de néhányan kaptak nagyon hasznos, megfogadandó tanácsokat is

Albino Vernyul 2011.02.11. 01:00:35

Eva mikor robbanik fel...?

Pacman 2011.02.11. 01:00:38

@Trevlovics: Ja, azt hittem volt mostanában valami konkrét dolog.

Trevlovics 2011.02.11. 01:01:10

operatőr is várja nagyon éva kitörését. egy kis szikra kéne csak :)

Pacman 2011.02.11. 01:02:09

Hát abban a sajtkibontásban nincs sok köszönet.

gangesz76 2011.02.11. 01:04:27

Aha, akkor most volt a második alkalom hogy Éva elmondott valami, ezen húzta fel magát Alek.

gangesz76 2011.02.11. 01:05:35

Ol marha biztos tényként beszél arról hogy kimegy, el is vették a képet

Flood 2011.02.11. 01:05:40

Bazz, Gombi Olivér kezét simogatja! Há buzi-e???

MegLepke 2011.02.11. 01:06:28

Hogy basszameg, hogy nálam sose megy az élő! Valaki fogjon le, hogy ne menjek el felrobbantani a villát! Na jó, vicc volt persze.

jörgömös 2011.02.11. 01:07:36

@gangesz76: vagy Éva most kaparja ki Alekosz szemét

gangesz76 2011.02.11. 01:07:54

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Hálás hogy Oli beszélni fog az Ernővel ha kimegy.

Pacman 2011.02.11. 01:08:22

Miért nem mutatják ahogy egymás lelkét balzsamozzák?

gangesz76 2011.02.11. 01:08:52

@jörgömös: Anitól kölcsönkért műkarmokkal:)

jörgömös 2011.02.11. 01:12:02

@gangesz76: nem kell akkora karom, Éva jelen állapotában tövig rágott körömmel is kikapná Alekosz szemét :)

Flood 2011.02.11. 01:17:28

Mi van, reggel Alekról is csináltak fotókat? :D

Albino Vernyul 2011.02.11. 01:21:24

Megallapitottak a fotokrol, hogy Alekosz pszichopata, tomeggyilkos, es maga a Baranyok Hallgatnak...:)

jörgömös 2011.02.11. 01:21:32

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): nagyon úgy hangzik, hogy a fiúkról is vannak képek, bár gondolom azok a Jerzy féle magazinban fognak megjelenni

Albino Vernyul 2011.02.11. 01:23:00

Tobbirol is.. Laci a nagy macko, aki aranyos.. Oli adjatok mar egy csocsot beallas... Meg ilyesmiket mondanak..:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.11. 01:23:29

@Pacman: @gangesz76: Alekosz a leleplezett bűnös haragjával támadt Évára. A frankót mmkk ki kell mondani!

Albino Vernyul 2011.02.11. 01:25:16

Az jo volt, hogy Laci benyogte Alek 200 forntos problema, 2 golyo...:)

MegLepke 2011.02.11. 01:27:24

@jörgömös: az baj, ugyanis a velveten valszleg viszont látom őket ilyen formán.:D

jörgömös 2011.02.11. 01:28:14

Évának a Blikk is betett rendesen, garantált az agyvérzés :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.11. 01:32:07

@Albino vernyul: @jörgömös: Beadhattak volna neki is pozitív üzeneteket!

Flood 2011.02.11. 01:33:31

@Albino vernyul: @jörgömös: Ez a nő totál be fog kattanni, kijön és utána 2 hónapig a pszichiátrián fogják kezelni :D

jörgömös 2011.02.11. 01:41:02

Léptem aludni, további jó szórakozást mindenkinek!

Amennyiben Éva megölné Alekoszt ébresszetek fel!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.11. 01:42:04

@jörgömös: pl.: Mondd ki továbbra is a frankót, állj ki magadért, nehéz lehet, ha nyilvánvalóan neked van igazad és hátba támadnak, csak harcolj tovább, bízz önmagadban!

gangesz76 2011.02.11. 01:43:28

Egy kis összefoglaló az onlájnról:

A négyek a jacuzziban élvezkedtek, Alek vagy Olit nemesebb szerveit zaklatta a víz alatt vagy orgiát akart a csajokkal,alkoholizálnának de nincs pia.Ezért cigit és üdítőt kérnek Erzsitől és Gigitől.Oli megbánta pár tetkóját, mindenkit lebeszél róla de Aleknek akar egy playboy nyuszit. Szandika combtól bokáig akar majd egy talán spanyol szöveget, a jelentése: göröngyös úton a csillagok felé.
Alek sarkát egy "gonosz kis pók kirágta mert olyan mint a Hold felszíne", szerinte csak kiázott.Éva valamelyik rokona (talán a tesója) pikkelysömöréről kezd beszélni, majd reméli hogy nem nézi az adást mert megígérte hogy nem árulja el.
Aleknak "túlteng az orrváladéka"
Szandi Alek fülét, majd a fejét nyalogatja.Éva lába gennyes, ezt mindenkinek megmutatja, közben megtudjuk hogy 21-22 éves korában bepiálva járt szaunázni.
Eléneklik a Hull a szilvát az énektanárnak ajánlva,majd további népdalok és egyéb slágerek következnek, köztük az "Erdő, erdő, erdő, Gombi bátyja Gombár Ernő".
Oli vezetésével össznépi neocitránozást szavaznak meg, levél jön. Feladat, folyamatosan kell beszélni 2 percig fejenként, a két csapat embereinek egymásról, először pozitív majd negatív dolgokat.A játékra készülődvén Oli megkérdezi Szandit hogy nehéz napja volt-e, a válasz igen. Akkor ezek szerint Szandinak ez egy nehéz nap éjszakája lesz. A fürdőben Alek azt mondja Olinak, hogy "Úgy csiripel a Gigike reggelente az udvaron mint egy dolmányos veréb". Ornitológus sem lesz belőle ezek szerint:)
A feladat végeredménye vegyes,ha akarnak tanulhatnak a válaszokból,Alek pl.megtudhatta hogy Gigi "szereti a kis kiálló hasát, az elálló fülét és azt hogy olyan mint egy lajhár, de szeretnivaló lajhár", a végén Alek felbassza Éva agyát azzal hogy savazza amiatt hogy megint rábízott valamit amit nem szabadott volna elmondani de mégis kibeszélte.
A feladatot Erzsi nyeri, az ő szövege volt a legjobb. Szerintem max. kikerülő manőver kategóriában nyerhetne...
A játék után szétszélednek, beszélgetnek, esznek, Alek és Gombi megbeszélik Gombi gondjait, Alek elpuffogtatja szokásos frázisait.

Az adást csak kettőig tudom nézni, úgyhogy arra kérem azt aki még itt van hogy közvetítse a nappali műszaknak a többi történést:)

gangesz76 2011.02.11. 01:44:22

@jörgömös: mondta is Erzsinek hogy felbaszták az agyát:)

gangesz76 2011.02.11. 01:46:31

@Peter_Cs: még ha a feladatban leírtakat baromira nem veszi is figyelembe:)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.11. 01:47:42

@gangesz76: Alekosz öngólt lőtt hímsovinizmusából fakadóan, nem kellett volna mást a háta mögött kibeszélnie! Éva csak borított.

gangesz76 2011.02.11. 01:50:27

@Peter_Cs: Éva mindig borít, a jacuzziban a családját is kibeszélte, el is vették a képet.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.11. 01:53:17

@gangesz76: Éva pontosan úgy borít, mint az Ibsen-drámákban a szerző hangja.

Flood 2011.02.11. 02:00:43

Erre a táblára miért kell mindig felírkálniuk milyen kajákat akarnak? Gondolom nem azzal mennek bevásárolni a Retkes asszisztensek. Miért nem jó egy papíron? Amúgy kurvára el vannak kapatva ezek ott benn

Flood 2011.02.11. 02:04:48

@gangesz76: "Oli megbánta pár tetkóját, mindenkit lebeszél róla de Aleknek akar egy playboy nyuszit." Hát azokat én is megbántam volna.
Amúgy iylen PB nyuszikat nem csak csajok szoktak magukra tetováltatni?

Flood 2011.02.11. 02:09:39

Váááá, Szandika olvasott vmit a blikkben, majd Anikónak: - "Ezt sose hallottam, ki az a március idusa?"

Na ez a kemény, nem a faszom! :DDD

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.11. 02:13:10

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Ekkora kultúrbarbárok! Az idus a hónap közepét jelenti, ami március esetében 15-e.

MegLepke 2011.02.11. 02:24:08

Basszátok meg, majdnem kiköptem az irsaimat!:D

0511 2011.02.11. 03:41:27

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Már csak azért is el vannak kapatva, mert mostanság csak hébe-hóba föznek. Jönnek be nekik kintröl a kész kaják. 1-2 nappal ezelött Alekosz egy méretes hidegtából falatozott.Láttam pizzas éd tortás dobozokat is a konyhájukban

Albino Vernyul 2011.02.11. 05:01:00

@gangesz76: Osszesegeben szerintem Gigi, meg Aniko oldotta meg a feladatot a legjobban, Gigi eleg sok ertekelhetot mondott egyenre lebontva, Aniko meg az egesz csapatra.. Jerzy perc kitoltest jatszott, es Alekosz se mondott igazan tartalmasat, csak szoviragokat, kiveve Eva lebaltazasat, mert elkotyogta, hogy mit hallott Alek Gigi, meg a fodrasz kozotti beszelgetesbol..
Anikonak ugytunik betett amit az Oli altali kihasznalasarol, aztan eldobasarol irtak a Blikk-ben, mert kijkelentette, hogy osszeszedi magat, es valtoztatni fog, es Szandinak rabokott az ujsagban egy sms-re, hogy ezert... Amugy ugytunik Gigi szavaibol, hogy Aniko az utobbi napokban nyugtatokkal tomi magat, es javasolta, hogy alljon le vele, Aniko valami olyasmit picsogott neki, hogy jaj, most ezt megtudja az anyukaja...
Ennyit fuznek hozza...

Zelefánt 2011.02.11. 06:53:19

Az azért eszméletlen, hogy a papás/kisgyerekes játékból is ízléstelen eredményt sikerült kihozni.
Azt hiszem, ezek a szereplők csak holmi robotok, amelyek által a perverz féreg műsorkészítők kiélhetik ocsmány ábrándjaikat -- és minden kockázat nélkül még jól is kereshetnek hozzá.
(Mi meg kukkolhatjuk, na ja.)

hidewatch 2011.02.11. 07:42:11

Jó reggelt mindenkinek :)

Köszönjük az éjszakai közvetítéseket! :)

gidabiga 2011.02.11. 08:47:43

jóreggelt! :D

kösz az éjszakai közvetítést, úgy tűnik, az érdekesebb részek azután történnek mindig, miután elmegyek aludni

Traitor General 2011.02.11. 08:53:09

üdv.. Egész érdekes lehetett az éjszaka, érdekesebb, mint a tegnapi összefoglaló

genevieve 2011.02.11. 08:53:48

Jó reggelt mindenkinek:-)

gidabiga 2011.02.11. 08:55:41

@Traitor General:

én csak a dzsakuzzizásnál voltam ébren, de kikapcsoltam, mert nem történt semmi.
utána persze igen.
viszont kialudtam magam :D

Traitor General 2011.02.11. 08:56:59

@genevieve: jó regg:-)
@gidabiga: én egy laza 9-t aludtam:-) mint egy csecsemő:-) egy szar kilences vagyok:-D

gidabiga 2011.02.11. 09:03:32

@Traitor General:

fos 9-es, klasszikust csak pontosan :)))

nem is tudom, mikor aludtam utoljára egyben 9 órát :D

van-e szándék 2011.02.11. 09:04:48

@gidabiga: hát, én valamikor 1972-ben :D

gidabiga 2011.02.11. 09:08:13

@van-e szándék:

én később is, tudnék most is, ha nem kéne korán kelni.

genevieve 2011.02.11. 09:08:25

a párbaj az most szombaton lesz?

van-e szándék 2011.02.11. 09:09:33

@gidabiga: én is tudnék, azzal nincs baj :)

genevieve 2011.02.11. 09:21:37

látom ma mindenki be van lassulva rendesen:-)

Traitor General 2011.02.11. 09:22:02

@gidabiga: okok:-) túlauladtam magam..... ez lehet az oka pontatlanságnak, meg a xanax elvonó:-D

hidewatch 2011.02.11. 09:25:35

@genevieve: még nicns rajtunk a gyújtás :)

genevieve 2011.02.11. 09:27:55

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: ahhoz képest, hogy 10kor már aludtam, most nem látok ki a fejemből

hidewatch 2011.02.11. 09:29:30

@genevieve: hehe, ezt én is láttam. azon gondolkoztam, hogy vajon irányított reklám-e :)

gidabiga 2011.02.11. 09:30:38

@Traitor General:

megbocsájtható :D
legalább kialudtad a torokfájást? :)

@van-e szándék:

mindig ezek a hülye külső körülmények, amik közbeszólnak :D

hidewatch 2011.02.11. 09:31:17

@genevieve: én is fáradt vagyok, igaz, tegnap a vv rovására koriztam, és így csak utána néztem meg a videókat. De én már nem bírok magammal, meg kell tudnom, hogy mi lesz Oli büntije. Szerintem ha ma nem derül ki, akkor az Enimegvonás lesz az. Vagy az, hogy az RTL előzetes tervei ellenére mégiscsak az Olit teszi ki a villából, és mégcsak műsort sem kap :D

Nándusz 2011.02.11. 09:33:41

Szép napot mindenkinek!
Köszi az éjszakai összefoglalót.

genevieve 2011.02.11. 09:34:34

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: szerintem nem lesz semmi nagy durranás, most csak szivatják olit és a jónépet, hogy legyen addig valami gumicsont

hidewatch 2011.02.11. 09:36:18

@gidabiga: mármint kap műsort? Vagy bent marad?

2011.02.11. 09:36:18

@Vajkrém - Möff CAT: Sziasztok. Kiválasztótáblának lehet-e lenni?

Trevlovics 2011.02.11. 09:36:37

az, hogy jerzsi nyerte a feladatot, szerintem egyrészt egy megelőlegezett dolog volt neki, egy gesztus, hogy merjen jobban megnyílni, másrészt meg ezzel el lehetett ütni a dolgot, mivel annyira nyilvánvalóan nem jerzsi volt a legjobb, hogy nem volt értelme vitatkozni vele senkinek, hogy mér ő, mér nem én :) aki nekem meglepő volt az a gigi, mivel az összefoglalókban általában teljesen kuka, itt viszont mondott összeszedett dolgokat is. anikó drámával nyitott, viszont a végére vagy érezte, hogy nincs benne több és nem elég, vagy el akarta venni az élét, de átment egy nem túl erős tréfálkozásba. ahhoz képest, hogy az elején jajongtak páran, hogy milyen sok a két perc, nagyon sokaknál nem jutott mindenkire idő, persze nem azért mert annyit beszéltek, hanem mert nehéz volt összeszedni a gondolatokat, elvileg lett volna rá idő előtte. éva egy önző, undok, pletykás vén satrafa, ez megint bebizonyosodott. alekosz a feladattól eltérőn elsősorban őt osztotta ki, csodálom is, hogy éva nem kért rá büntetést szabályszegés miatt :) olivér és gombi annyira szeretik egymást, hogy mindketten úgy érezték, hogy nyomatékosítani kell közben, hogy de nem buzik.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.11. 09:38:16

Köszi, az éjszakai közvetítést.Egy ideig néztem, de ami lemaradt, az itt van. Sokkal jobb, vv-sek lennénk, mint ezek, ottan bent.Valahogy, jobban bírjuk egymás bioritmusát. Jaaa, és mi egy csapat vagyunk, nem osztódunk, mint ők. Ha nem adnak nekik, valamivel normálisabb feladatot, az ilyen hülye gyerek, vagyok helyett. Nézhetetlenné válik, Kár, hogy kurvára olcsón akarja a Retek megúszni.
Még jó, hogy ti itt vagytok.

hidewatch 2011.02.11. 09:40:14

@Ari11: ráadásul a jelmezkölcsönző szponzorálja a műsort, azért öltöztetik őket mindig bohócnak :)

hidewatch 2011.02.11. 09:41:07

@Olika69: szerintem simán lehetsz a tábla :) legalább tudjuk, hogy ki mellé kell állnunk a kiválasztáson :)

haruka 2011.02.11. 09:41:19

Jó reggelt! Naná, hogy akkor lett izgalmas az élő, amikor elmentem aludni! :D Kösz a közvetítést a bagolyoknak!

hidewatch 2011.02.11. 09:47:25

@genevieve: lehetséges. Én örülnék neki, ha bent maradna Oli is, és Béci is. Vagy csak Béci :) De Olit is bírom, enm azért, csak szerintem innen nehéz lesz szintrehoznia magát, akik bírják, azok közül 2 dugna vele, azokkal már vigyáznia kell, a maradék meg Alek, és Évi, de Éviben nem bíznék a helyében, és Éva helyében sem bíznák Oliban, plussz még ot van Gombi, akinél még a halak is aktívabbak az akváriumban, szóval szerintem szar helyzetből indul, ha visszamegy, kíváncsi leszek.

genevieve 2011.02.11. 09:48:16

@Trevlovics: lehetek a barátod?:-)
olyan nekem tetsző dolgokat írsz mindig:-)
úgy érzem te állsz hozzám a legközelebb gondolatvilágilag:-)

hidewatch 2011.02.11. 09:48:36

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: bíznák, hehe, ja, bíznék, hulla szilva a fárul, most jöttem a tanyárul :D

genevieve 2011.02.11. 09:50:34

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: ezen gondolkoztam tegnap én is. Nem véletlenül hangsúlyozta ki Buci, hogy kétszeresen kár Béci kiválasztása.
Egyrészt ugye a szabálysértés miatt, másrészt meg mert két erős egyéniség megy párbajozni, és lehet az rtl szerette volna, ha erre később kerül sor.
Biztak benne, hogy oli mégse bécit hívja ki.

hidewatch 2011.02.11. 09:50:35

ÚristN, ma reggel elfelejtettem írni, minden helyesírási hibámért elnézést kérek, én egy ilyen ember vagyok

beacska 2011.02.11. 09:51:30

köszi az éjszakai tudósítást!!!
A tegnapi összefoglaló alapján úgy gondolom, a Béci fogja megnyerni a párbajt. Nem azért, mert olyan szimpi, hanem, mert az Olivér feladta. Eddig mindig lehetett látni, ki a tuti nyerő. Nem csak mert olyan nagyon szimpi volt, hanem a hozzáállás miatt. Olivér "tábora" teljesen szétesett. Ideje volna már elkezdeni a párbajra koncentrálni, nem sebeget nyalogatni, meg egymást cseszegetni. Neki satu, ha nem kapják össze magukat. Ezért kár volt annyit kombinálni.

genevieve 2011.02.11. 09:55:10

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: ha rosszul írsz le egy szót, piros hullámos vonallal jelzi a rendszer:-)

genevieve 2011.02.11. 09:56:15

@beacska: ááá ez szerintem nála csak átmeneti állapot, még azt is meg merem kockáztatni, hogy csak egy kis vígszínház:-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.11. 09:56:38

Oli jobb lenne, nekünk, ha adnának normális, feladatokat, meg ki vinnék őket néha.Olit nem is értem, mért nem öltöztetik fel rendesen, mindig olyan szakadt, rendezetlen pasinak látszik. A fogmosásán, kívül,semmit nem tesz, hogy jobban nézzen ki. A szerkeztők, adhatnának rá, jobb göncöket, hogy legalább hihető legyen, hogy belezúgnak, ezek a libák. Humora, tök jó, Az Istenért, Öltöztessék már fel, lehet, sőt biztos jobb pasi lenne.
Ha Béci megy vissza, dög unalom, Laci már ott van, hit, becsület, hírdetésére.Talán még hitelesebb is, mint fegyveres Béci.

gidabiga 2011.02.11. 09:57:43

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:

ugyan, a nyelvtannácik csak trollkodni jönnek, azokkal ne foglalkozz.

-Sarq- 2011.02.11. 09:58:13

@genevieve:
Sztenderre vanna állítva, mint egy Simson.

Jó reggelt! Az kiderült már valamikor egyértelműeen, hogy Oli miért volt síkideg már akkor, amikor elkezdődött az élő kihívás?

genevieve 2011.02.11. 09:58:52

@Ari11: mindenkit a saját stílusa szerint öltöztetnek:-)
azt adják be neki ruhaként amit szeret:-)
hát....ő ilyen szakadt, rendezetlen pasi:-)

hidewatch 2011.02.11. 09:59:11

@beacska: szerintem a szálakat (legalábbis Olivér madzagjait) néha meghúzgálta az RTL, és kapott iránymutatást, és szerintem azért fosott be most, mert beparált, hogy az RTL elengedi a kezét. Azért volt olyan magabiztos eddig a Béci ellen, mert tudta, hogy az RTL dönti el, hogy ki megy vissza, és valszeg azt gondolta, hogy ha az RTL sodoprta őt bele egy ilyen kiválasztásba, akkor majd valahogy ki is menti onnan. Azzal is tisztában kell lennie, hogy ha az RTL nem manipulálja meg a szavazást, akkor valszeg Béci megy vissza, és lehet, hogy most ettől van berosálva, mert azok, akiknek bejön az Oli viselkedése, azok pont nem azok, akik pénzt költenek sms-ekre, Bécit viszont valszeg lájkolják a nagyik, szóval az RTL-nek szerintem nem kell mást csinálnia, mint passzívan hagyni a szavazást menni a maga lábán, és ez az, amitől tart szerintem.

genevieve 2011.02.11. 10:01:49

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: szerintem igen:-)
kivéve a nagy/kisbetű cserét

hidewatch 2011.02.11. 10:02:06

@gidabiga: pedig számítottam rájuk :) Igaz, én csak egy 9-es vagyok, nem a posztoló, úgyhogy lehet, hogy engem nem savaznának annyira :)

Trevlovics 2011.02.11. 10:02:45

@beacska: én nem érzem azt, hogy olivér feladta volna. sőt, a kétperces feladatban is egyrészt béciről nem mondott rosszat, azt mondta neki, hogy ne itt lőjék el a puskaport, majd a párbajon, másrészt alekosszal is beszélgetett, hogy nagyon le fogja osztani bécit a párbajon, alekosz mondta neki, hogy dumában ő (mármint olivér) jobb is bécinél, ebben bizony valószínűleg igaza van. szóval nem a párbajt adta fel, a büntetés az ami elsősorban kikészíti, illetve ott is a bizonytalanság, kétségek közt tartják. ennél szerintem még az is jobb lenne ha megmondanák neki, hogy enikő nem lehet ott a párbajon, legalább biztos lenne. bizonytalanságban a legrosszabb. hamarosan eldől kit favorizál az ertéel, buci tegnap esti konfjaiból volt egy olyan halvány érzésem, mintha még ők sem döntötték volna el teljesen, hogy kit akarnak.

Trevlovics 2011.02.11. 10:03:36

@genevieve: hát köszönöm, nem tehetek róla, jó, legyünk barik. :)

gastro vazze 2011.02.11. 10:04:40

@gibson: még nem, de MÁR igen:)
az a baj, hogy itt két órával többet mutat az óra és reggel kelnem kell(ett), de szerencsére ma már kotródom hazafelé - asszonyt megbiztam, hogy rögzitse az esti eseményeket.:)
(az durva, hogy apámmal együtt néztük a kihívást?! és reméli, hogy Enikő nem lehet ott a párbajon? :DDD - ő Szandál fan:)

gastro vazze 2011.02.11. 10:06:14

@Trevlovics: az lenne az igazán vicces, ha azt mondaná Olinak a retek, hogy a barátai nem lehetnek ott, Eni ott lehetne, de nem akart eljönni:D

-Sarq- 2011.02.11. 10:06:49

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: Az RTL sodorta bele egy ilyen kiválasztásba? Nem ő volt az, aki egész héten jártatta a pofáját és Bécit emlegette? Innen meg már nem visszakozhatott, mert azt még az ő fals ideológiáival sem lehetett volna védhetően kimagyarázni.

Még mindig nem tudom, mi történhetett a kihívás előtt, amiért olyan ideges volt. Utána sem a belebegtetett büntetés miatt volt kibukva, az hótziher.

genevieve 2011.02.11. 10:08:19

@-Sarq-: ezt mondom én is, hogy az rtl is remélte, nem bécit fogja mondani...

Trevlovics 2011.02.11. 10:10:00

@gastro vazze: engem egyébként a fordítottja érdekelne, és valahol ezért is vannak kétségeim azzal kapcsolatban, hogy ez lenne a büntetés. arra gondolok, hogy az ertéel azt mondja, hogy enikő nem lehet ott a párbajon. elvileg enikővel (gondolom) nincs szerződés, egy független ember, ha van jegye (vagy nemtom mi kell ehhez), akkor milyen alapon tarthatják kinn, ha ő mindenáron ott akar lenni?

Holabög Rém 2011.02.11. 10:11:35

Tegnap Bélla bemutatta, hogy fog belépni a stúdióba a párbajon. Ez volt az a pont, amikor életemben először szavaztam. Olivérre!

gastro vazze 2011.02.11. 10:11:36

@Ari11: erre ne tegyél nagy összeget:)
az ember gyarló, főleg, ha be van zárva, vagy egymásra vannak utalva. Mindig van olyan , aki vezérürü akar lenni, és minnél nagyobb a társaság, annál nagyobb esély van rá, hogy más is vezérürü akarna lenni: voila kész a konfliktushelyzet és a klikkesedés...

genevieve 2011.02.11. 10:11:50

@Trevlovics: nos én voltam 2 párbajon az előző VV-ben,ott nem voltak jegyek, hanem fel volt írva a nevünk egy listára és a beengedős fiúk beengedtek...
igaz az egyik párbajozó ismerőse voltam:-)
tehát ha eni menni akar és nincs az rtl tiltó listáján akkor beengedik:-)

hidewatch 2011.02.11. 10:11:55

@-Sarq-: én arra gondolok, hogy ez a taktika, a Béci elleni viselkedés az RTL-lel megvitatott közöt taktika eredménye is lehet.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.11. 10:12:11

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: Hát ez nagyon érdekes amit írsz. De Ha a Retek, hagyja Olivért veszni, bele bukhat, a nézettségbe. Lehet, hogy Béci hoz még egy kis pénzt szavazásnál, de , nagyon kevés ez a gyerek ahhoz, hogy tovább gördítse a Villa, második részét.
Nem elég intelligens, ahhoz, hogy őt beépítsék,kicsit, mint Olit.Remélem ezt tudja a Retek tv, hogy Béci, elszólná magát, lépten nyomon. Aztán akkor, lenne a nagy cirkusz a nézők részéről, hogy eddig is tudták, hogy csalnak, de nagyon ki lógna a ló láb. Miután buta, a viselkedésén is, rögtön meglátszana, hogy infókat kap, bentről. Olivér, tapasztaltabb, érett, és intelligens, Retek rábaszik,később, nagyon ha lecseréli, buta Bécire

-Sarq- 2011.02.11. 10:12:20

@genevieve: Esetleg a kihívás előtt a riportban elmondták neki, hogy nem kellene Bécit erőltetni? Csak akkor már nem tudott kifarolni a maga által kreált szituból O. Ez magyarázat lenne a feltűnő idegességre, amire egyébként Balázs többször is rákérdezett.

beacska 2011.02.11. 10:12:36

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: nnna, erről beszéltem én is. De nem csak a magabiztosság elvesztése miatt mondtam, hanem én nem látom, hogy állnának mögötte (ahogy Olivér is mondta), pedig az neki nagyon kell. Na, nem mondom, hogy a Béci mellett kiállnak, mert Laci, mondjuk 1, Gigi 1, de a Gombi és Jerzy kényszeres, "najó, mondjuk legyél te", az azért nem ad túl nagy lelkierőt.

Én úgy nézem, a beharangozott baromi nagy párbajból lófing lesz. (az azért nem vmi nagy fogás, hogy a Béci a fején pörög. Inkább vicces :D)

gastro vazze 2011.02.11. 10:13:21

@genevieve: tanult ember, így megnyugodtam, hogy nem is vagyok akkora proli, hogy a VV-t nézem :DDDDDDD

-Sarq- 2011.02.11. 10:14:01

@Holabög Rém: Ja, az nagyon gáz volt. Amúgy Bécivel nem lenne gond, ha kinőtte volna már ezt a pózolós hülyegyerek attitűdöt.

genevieve 2011.02.11. 10:14:59

@Ari11: ez mekkora hülyeség, hogy csak oli az aki nézettséget csinálhat:-)

gidabiga 2011.02.11. 10:15:49

viszlát mindenki, majd este jövök és kérek összefoglalót az összefoglalóról :)

sziasztok!

hidewatch 2011.02.11. 10:16:00

@Ari11: ebben is lehet valami, de akkor visont az a büntije, hogy az RTL szivatja, és vaészeg enm kommunikálnak vele :)

genevieve 2011.02.11. 10:16:00

@-Sarq-: 25 éves:-) és táncos, és táncfigurát mutatott be:-)

oli 32 éves és kb. ovis szintű poénjai vannak:-)

hidewatch 2011.02.11. 10:16:33

@beacska: én már alig várom, hogy mit hoz ki ebből a tehetséges RTL klub :)

gastro vazze 2011.02.11. 10:17:23

@Ari11: namost akkor Béci szerepet játszik, vagy őszintén ilyen dolgos, szabálybetartó ember?
Ha az előbbi, akkor bizony nem buta, mert nem zökken ki a szerepéből, ha az utóbbi, akkor meg simán csak szimpatikus figura. Szarok a showra, kit érdekel, mennyire lesz unalmas a műsor ettől (akkor majd mutatnak mást, mint Gombár esetében) - én szimpátia alapján választottam ki a kedvencemet...ott meg Oliúrnak nagy hendikeppje van már...

hidewatch 2011.02.11. 10:17:48

@-Sarq-: pontosan erre gondoltam. Hogy az RTL klb most jött rá, hogy még talán mégiscsak van egy kis szereplési potenciál a Béciben, de az Olinak annál nagyobba pofája, hogy ekkora segget csináljon a szájából.

-Sarq- 2011.02.11. 10:19:38

@genevieve: Igen, önjelölt médiaszakértőként ezt állítja szinte mindenki. Pedig szerintem az eddigi nyavalygásoknál sokkal látványosabb és élvezetesebb lenne, hogy borul fel az egész csoport eddigi rendszere O. nélkül.

gastro vazze 2011.02.11. 10:19:48

@-Sarq-: mondjuk, ha valóban megcsinálja, akkor, bár kicsit ripacs jelenet lesz, de többet mutat vele, mint Olikánk - és legalább eggyel több dologban van tehetsége:D
mondjuk Oli választékosan tud káromkodni, az is valami:)

Trevlovics 2011.02.11. 10:20:49

@Ari11: nem hinném, hogy szó lenne lecserélésről. ha egyáltalán olivér beépített ember, akkor sem gondolom,hog játék közben építenének be bárki mást, az tényleg nagyon kockázatos. én azt látom, ahogy korábban is írtam, hogy mintha még nem döntötték el, hogy ki mögé álljanak oda. azt érzik szerintem, hogy béci erős, és olivér a sunyiságai a gerinctelen dolgai miatt sok ellenszavazat is lehet, ezért egálban akarják még tartani őket kb. ezért van az, hogy béciről az összefoglalóban muszáj volt nekik levetíteni amikor arról beszél, hogy neki kell a ház, kell a pénz, kell az autó, ez sokakban visszatetszést kelthet, ha nyíltan beszél róla (pedig melyik bentinek nem kell ugye), másrészt amióta megy a dohányzásellenes dolog, semmiféle anyagot nem láttam ezzel kapcsolatban, se pro, se kontra (azaz, hogy béci bírja, többen meg nem). pedig ez se lehet egy kis stressz, a leszokás, ismerek olyan embereket akik amikor megpróbálnak leszokni, pár nap után nem lehet mellettük megmaradni :) olivér részéről meg jól jött ez a büntetés, ha az ő fejükkel gondolkodok, mert a hisztiző és műsorozó éva nagyon simán visszajött a két párbajáról, tehát ez lehet, hogy eredményes, most olivér hisztizik és műsorozik. ezzel szerintem kb most egálban tartják őket aztán valamikor úgyis odaállnak valamelyik mellé. gondolom füstölnek most odabenn az "agyak". :)

Trevlovics 2011.02.11. 10:21:48

@genevieve: értem. és személyit kellett mutatni? :)

-Sarq- 2011.02.11. 10:22:36

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: Na nem mintha nem tette voolna meg eddig számtalanszor :), de ekkora blamázst már nem mert bevállalni.

genevieve 2011.02.11. 10:23:17

@-Sarq-: azért elgondolkodtató, hogy ez lenne a mai magyar valóság, az emberek az Oli féle műsorozás a nyerő?

Szólj, ha kell 2011.02.11. 10:25:07

Jó reggelt (napot) Mindenki!
Sztem is csak arról szól a feszkó, h. olivér érzi a bizonytalanságot a rtl részéről. rtl meg tényleg bizonytalan (nem értem mire amúgy, mert igazából mindegy, h. ki megy vissza, ha a kreatívok megfelelő feladatokat találnak ki), inkább hagyja a maga medrében folyni a dolgokat. Lehet, h. emiatt nem szól bele a párbaj eredményébe...

bévé 2011.02.11. 10:25:17

@gastro vazze: jófej akkor az öreg, én még mindig titkolom otthon, h nézem. :)

zoxó 2011.02.11. 10:26:42

@Ari11: légy szíves, spórolj a vesszőkkel! Kétszer kell minden mondatodat elolvasnom,mire kiszűröm, hogy melyik vesszőt nem kell figyelembe venni. Több, mint a felét.

Szólj, ha kell 2011.02.11. 10:26:53

@Trevlovics:
igen! nagyon kíváncsi lennék egy vv-s szerkesztői értekezletre :))

genevieve 2011.02.11. 10:27:11

@bévé: tegnap elmondtam a lányomnak, hogy nem csak nézem, hanem már kommentelek is:-)
azt mondta, ezt most fel kell dolgoznia lelkileg, jobb ha pár napig nem beszélgetünk:-)

Trevlovics 2011.02.11. 10:29:06

@genevieve: gondolom még mindig jobb így, mintha nézné és olivérnek drukkolna :)

bévé 2011.02.11. 10:29:12

@Ari11: te miért központozol ilyen rengeteget?

Szólj, ha kell 2011.02.11. 10:29:35

@gastro vazze:
anyám is szandál fan. pedig ő is tanult..
))

genevieve 2011.02.11. 10:29:52

@Trevlovics: én nézem, Ő nem:-)

szerinte ez agysorvasztó tevékenység:-)

zoxó 2011.02.11. 10:30:03

@zoxó: na jó, most én is tettem egy feleslegeset:)).

genevieve 2011.02.11. 10:31:27

@zoxó: 18 éves:-)
tehát elvileg lehetne célközönség:-)

van-e szándék 2011.02.11. 10:31:58

@genevieve: :))) távol kerültetek egymáshoz? mondd, hogy neked azért vannak értékeid is :)

genevieve 2011.02.11. 10:33:26

@van-e szándék: na igen, sürgősen el kellene olvasnom pár Dovsztojeszkij könyvet:-)

gibson 2011.02.11. 10:34:32

@gastro vazze: szia gasztro, jól emlékszem, hogy te panaszkodtál, hogy Moszkvából néznéd a netes összefoglalókat, de nézhetetlenül lassú a dolog? Most én is hasonló cipőben járok, a Retek oldalán a sztrím használhatatlan, letölteni nem lehet ezt a kurva silverlight videót semmilyen letöltési seggéddel, tanácstalan vagyok, összefoglalót akarok nézni :( Nem lehet ezeket letölteni valahonnan, torrentről pl.?

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.11. 10:35:28

@Trevlovics:
Igazad van, most szerintem, lesik, Hajni posztját is, mert ez jó anyag nekik, hogy eldöntsék mi legyen. Most is úgy gondolom, ha megspékelik, a feladatokat, meg ki hordják őket, Olival, jobban járnak.Már ami a nézettséget illeti. Meg a Reklám időt.Bécivel is el lesznek, de az egy másik korosztályt fog vonzani, ami nem éppen fizetőképes.Yerzsivel, már rábasztak. Csávokám, fillért nem ér, tegnap is, az a kreált, filmből lopott zuhanyzós jelenet. Nagyon művi volt.
Gigi is ostoba, szóval, a fizetőképes nézők, ugranak, ha ki teszik Olivért.
Ha marad, a Retek kezében maradnak a nézők, meg a reklám, megrendelések.
Az egész párbaj, ezért lesz izgalmas.

genevieve 2011.02.11. 10:35:51

@Szólj, ha kell: nem tudom milyen a kreatív csapat, de visszaküldeném őket az iskolába, ha egyáltalán van ilyen végzettségük.
Simán lehetne alapozni játékokat a bent lévőkre.
Pl. adjanak elő egy színdarabot (Anikó brillirozna).
Vagy egyérintő bajnokságot csinálhatnának, vagy sakkversenyt...ááá rengeteg dolog lehetne.

bévé 2011.02.11. 10:36:10

@genevieve: nekem anyu felé volt nemrég egy elejtett célzásom, de a zord tekintetettel kísért "jéééézusom"-os sopánkodás következtében elkezdtem szépíteni, h csak ritkán és amúgy is csak vicceltem, aztán nagyon gyorsan témát váltottam. :D

Trevlovics 2011.02.11. 10:36:30

@genevieve: nem gondolnám, hogy agysorvasztó :) az igaz, hogy sok időt tud elvinni, de ez egy szórakoztató műsor, nem egy egyetemi szemeszter. viszont ha valaki nyitott, akkor akár az érzelmi intelligenciája is fejlődhet, vagy átgondolhat dolgokat a körülötte levő társas kapcsolatokra vonatkozóan. nem gondolnám pl hogy a vv-ről beszélgetni értéktelenebb dolog lenne, mint mondjuk politikáról beszélgetni, csak ennek nincs akkora tétje az életünkben.

Holabög Rém 2011.02.11. 10:37:09

Nem láttátok Anit? Legyen már vele valaki mindig. Tudjátok, hogy sokat kell törődni vele meg mindig mellette lenni.

genevieve 2011.02.11. 10:37:27

@Ari11: nehogy azt hidd, hogy a sms-ekből van az rtl-nek a nagy bevétele:-D

reklámidő!!!! az hozza a nagy lóvét:-)

zoxó 2011.02.11. 10:37:31

@Ari11: fizetőképes nézők nem néznek VV-t. Vagy nem fizetnek miatta:))

gastro vazze 2011.02.11. 10:38:04

@bévé: mert ő nemtanult és nem tanult:)

@genevieve: én meg azt hittem itt én vagyok a legidősebb, mindenki más huszonéves :DDDDD

@Szólj, ha kell: erre egy magyarázat lehet: apámnak tetszik, hogy ilyen őszintén a képébe mondja a másiknak, amit gondol róla...

Szólj, ha kell 2011.02.11. 10:38:08

@genevieve:
igen, igazából a kreatív csapat helyett elég lenne néhány óvónéni pár éves szakmai tapasztalattal.
Amúgy nagyon okos lányod van!

zoxó 2011.02.11. 10:38:09

@bévé: nálunk anyu nézi, én meg olvasom:))).

genevieve 2011.02.11. 10:38:27

@Trevlovics: én is ezzel mentegetem a mundér becsületét:-)

Holabög Rém 2011.02.11. 10:39:02

@genevieve: nem hiszem, hogy a műsor készítőinek legfőbb jellemzője a gondolkodás lenne.

van-e szándék 2011.02.11. 10:39:39

@genevieve: nézd diafilmen, hamarabb végzel :)

genevieve 2011.02.11. 10:40:06

@gastro vazze: nem tudom te mennyi, de én nem vagyok már mai csírke:-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.11. 10:40:22

@zoxó: Bocs, a hallásom miatt, vannak gondjaim, de hámozd ki. A nyelvtan tanár, nem engem választott volna ki okoskának, a sulis héten : (((.Sajnos, nem vagyok egy jó helyes író.

van-e szándék 2011.02.11. 10:40:42

@bévé: engem simán megvet a környezetem :D

gastro vazze 2011.02.11. 10:40:47

@genevieve: emlékeztek még a nagy Majka - Lorenzo párbajra? valami 875 000 - 650 000 körüli sms számok voltak kiírva....és állitólag nem volt kamu, amire mondjuk nem vennék mérget, de, ha az 1/10-e volt, már az is durva pénz:)

Igazából most már szerintem elengedheti az rtl a műsor kezét, innentől már maradnak a nézők. Elérték a kritikus tömeget:)

Szólj, ha kell 2011.02.11. 10:43:26

@gastro vazze:
anyám is ezzel indokolta, még akkor, amikor én nem követtem )

gastro vazze 2011.02.11. 10:44:05

@genevieve: hát, ha az első szerelmemmel nem csak gyilkoltuk volna egymást 5 évig, hanem gyereket is gyártottunk volna, akkor majdnem ennyi idős lehetne az én fiam/lányom is :D

genevieve 2011.02.11. 10:44:44

@gastro vazze: az az első VV volt, ha jól emlékszem:-)
azóta sok minden történt, az emberek már szkeptikusak lettek, rosszabbul is élünk mint 4 éve, stb.

szóval szerintem manapság már kevesen sms-nek, főleg mert már mindenhol ezt nyomatják...

gastro vazze 2011.02.11. 10:45:26

@van-e szándék: én a kommenteket tagadom a feleségem előtt - már a szakitósblog is kiverte nála a biztositékot:D

hidewatch 2011.02.11. 10:45:43

@gastro vazze: szerintem is, menne már magától is a műsor akkor is ha Oli kimenne, max több Bécit vágnának be, mert szerintem igen keveset tettek be Béciből, és szerintem nem véletlenül. Simán lehetne showt csinálni most már Oli nélkül is (az elején kellett felszopónak), de szerintem alapból nem kellett volna ez a párbaj most, mert mindenképpen kicsit ront a helyzeten, de mindent meg lehet szokni :)

genevieve 2011.02.11. 10:46:29

@gastro vazze: azt még nem mertem megemlíteni, hogy lehet a kemény mag együtt nézi a döntőt:-)

genevieve 2011.02.11. 10:47:16

@gastro vazze: pffff...szemtelenül fiatal vagy:-D

gibson 2011.02.11. 10:47:18

@gastro vazze: na közben látom, hogy válaszoltál az esti megkeresésemre, köszi, de a lényeget nem írtad le, le lehet-e szedni az össszefoglalókat valahonnan, vagy nem? :)
Sejtem egyébként, hogy a válasz NEM, de a remény hal meg utoljára...
Torrenten egy videót találtam összesen VV4 kategóriában, "Szandika szopja Alekoszt" címmel, ez nem az, amit én keresek :)

van-e szándék 2011.02.11. 10:48:05

@gastro vazze: én már lebuktam.. rám is tette a jelet :))

haruka 2011.02.11. 10:51:03

@gibson: egyik torrentoldalon se vagy regisztrálva? mert fel szokták rakni az összefoglalókat.

gastro vazze 2011.02.11. 10:51:22

@gibson: nyitott torrentoldalakról nem nagyon hiszem (sem iso, sem pirate, sem torrentfly), csak zárt meghívós oldalakról.
Tipp: ha van tag rangú ismerősöd ncore-on, vagy newinsane-en, esetleg bithu-n, akkor le fogod tudni tölteni. Ncore a legjobb szerintem.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 10:51:28

Az RTL mindenképp jobban jár, ha Oli kint marad, sokkal izgalmasabb lenne bent a helyzet, mivel teljesen átrajzolódnának az erőviszonyok. Ellenben ha Bécit ejtik ki, na akkor fulladna dögunalomba a műsor, mivel maradna a papírforma, és ez egy idő után már senkit nem érdekelne. A néplélek így működik, de ezt már mondtam párszor, hogy soha nem a deviánsoknak adja meg a lehetőséget, hanem azoknak, akikkel azonosulni tud, ehhez elég megnézni a korábbi nyerteseket.

Albino Vernyul 2011.02.11. 10:52:56

@Ari11: Gigi nem ostoba... Tegnap O volt a legosszeszedetebb, es a legjobb velemenyeket mondta a tobbiekrol a pozitiv/negativ jatekban, jol kifejezve magat.. Ha ostobat akarsz keresni, az az Eva...

gastro vazze 2011.02.11. 10:53:39

@LadyCarambole: igen, bár Bécinek (és mmkk Anikónak ) drukkolok, de simán nyerheti a Szandál is, vagy Laci, ha nem rokkan bele:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 10:54:05

@genevieve:
Pedig igen kitűnő ötlet!
Pia, pogácsa, ropi és pattogatott kukorica MMKK kellesz, de hol férünk el ennyien?

bévé 2011.02.11. 10:54:10

@gibson: de milyen neted van neked? nem értem. nekem otthon teljesen zökkenőmentesen megy az öf. meg minden, csak itt bent olyan, h 5 percet bufferel, aztán 20 mp megy. azt sem értem, h még hogy nem tiltották le, mert az összes streaming mediás oldalt tiltja a surf control.

Holabög Rém 2011.02.11. 10:54:23

vááááze ez a zuhanyzós smárolós jelenet mekkora vígszínház má!!!!

Trevlovics 2011.02.11. 10:54:29

én nem szégyellem, hogy nézem, és nem azért mert nincs jobb, hanem mert érdekel. ettől nem érzem magam értéktelenebbnek, mint amilyen enélkül lennék :) az a fura nekem, hogy akik szidják, eltalában egy magas szintű elvárást fogalmaznak és ahhoz képest lehordják a sárga földig. ez egy tipikus tévedés szerintem, ne keverjük a műfajokat. ez a műsor ösztönökről, érzelmekről, lelki teher és nyomás alatti viselkedésről szól, és igen, nem nagyon beszélnek benne latinul. egy füstös kis pinceklubban, kannásbor ivása közben kezdő rockzenekar koncertjén ne várjunk már mindentudás egyetemét, urbi et orbi áldást meg a végén ostyaosztást. a kritikusok nagy része pedig ezzel jön, legalábbis ahogy én látom. szerintem semmi baj nincs azzal, ha valakit nem érdekel, de azzal se, ha igen ,csak tegyük már tisztába miről van szó.

gibson 2011.02.11. 10:54:37

@bévé: nekem anyám minden este megnézi az Ezek megőrültek c., végtelenül színvonalas és tartalmas kultúrális műsort,majd utána a hihetelenül izgalmas és igényes Jóban-rosszban aktuális epizódját, mégis, amikor megtudta, hogy nézem a VV4-et, elszörnyedt :) Azóta sem sikerült megértetnem vele, hogy én nem AZÉRT nézem, mert tetszik, hanem, mert röhögök rajtuk...

haruka 2011.02.11. 10:54:58

@LadyCarambole: egyetértek. attól függetlenül, hogy nekem Béci szimpatikus, én is szívesebben nézném, hogy mi történne a maradék hármassal, ha Oli nem menne vissza. hogyan reagálnának, kihez csapódnának, csapódnának-e egyáltalán, vagy összetartanának továbbra is?

genevieve 2011.02.11. 10:55:11

@LadyCarambole: ha oli jön vissza milyen műsor lesz majd? a saját táborával fog balhézni?
bár végül is az is érdekes lehet, ha szembe megy egymással oli és alek

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 10:55:24

@genevieve:
ne félj.. én sem..
sajnos tutti én vagyok a legidősebb maca :-(

genevieve 2011.02.11. 10:56:47

@LadyCarambole: hmm, lehet naiv voltam és csak poénkodás volt a Tordasi buli?:-)

de én simán benne lennék (nem először fordulna velem elő), jó buli lenne együtt nézni a döntőt szerintem:-)

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 10:56:52

@haruka:
szerintem SZandál és Éva nagyon jól kijönne Bécivel...

nem is tudom ki írta, de én is úgy gondolom, hogy arra, hoyg Béci még mindig bírja a leszokást a bagóról, jobban kellene hangsúlyozni...ez nem kis érdem... nálam még szimpibb lett a srác.

Holabög Rém 2011.02.11. 10:57:07

Az a szomorú, hogy most nem arról folyik országszerte a vita, hogy a nézőknek vajon ki a szimpatikusabb, hanem arról, hogy az RTL-nek melyiket éri meg jobban benntartani.

genevieve 2011.02.11. 10:57:26

@Holabög Rém: aha, te is eljátszanád benne a férfi szerepet azért:-)

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 10:57:43

@gibson:
muhhahah
ugyanez.. a barátnőm cinkel a vv-vel, mikor ő meg megaszánalom celeb szivatást nézi..

hidewatch 2011.02.11. 10:58:18

@ez a név jelenik meg: összességében Béci sokkal kitartóbb Olinál, szerintem bármiben.

gibson 2011.02.11. 10:58:28

@haruka: @gastro vazze: köszi, megpróbálom az Ncore-t akkor!

@bévé: Svájcban vagyok, a húgomnál, eszméletlenül gyors itt a net, de a magyar sztrímek nézhetetlenül akadoznak, nem csak a VV, de az indavideo is például. Mivel gastro is panaszkodott, hogy külföldön lassú a sztrím, ezéret gondolom, hogy itt van a kutya elásva. Gondolom, túl sok csomóponton jön keresztül, míg ideér, vagy a fasz tudja, mindenesetre nézhetetlen.

bévé 2011.02.11. 10:59:04

@LadyCarambole: hallod, a kemény mag, aki el is menne, azért annyira nem sok. múltkor elmentem egy kávézó mellett, ahol ki volt írva, h Való Világ közvetítés!!! :)
amúgy múltkor megnyitottam a táblázatot, és anonymous user 9776 is épp akkor nézegette. szerinted? jó, h IP-ket számol a rendszer, és én már megnyitottam otthonról is, tehát dupláztam, de akkor is.. mennyien lapíthatnak itt úgy, h nem írnak?? 10000 körül ezek szerint. az kemény.

genevieve 2011.02.11. 10:59:43

@ez a név jelenik meg: ezt mondta tegnap oli is aleknak...
ha nem ő jönne vissza, az egyedül csak aleknak lenne szar, éva, szandi, de még anikó is 2-3 nap alatt kiheverné..

mellesleg amennyit nyígott ani zsófi kiesése estéjén, másnap már rajta volt az oli-féle szerelmi láz:-)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:02:09

@bévé: tyűűűvazze. Akkor ez olyan, mintha mi a virtuális VV szereplői lennénk és mindenki minket kukkolna.
Lassan elkezdek taktikázni :)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:03:07

@naezjó?: pont ez ne lett volna? pont itt? :)

genevieve 2011.02.11. 11:04:36

@bévé: én is csak egy hete kommentelek, addig csak olvastam:-)

de simán meg lehetne szervezni

haruka 2011.02.11. 11:04:51

@gibson: én Borsod megyében nézném, de itt is szaggat a stream, az indavideó meg egy rakás fos, szóval az ne legyen mérce. :)

egyébként a VV semmi mondjuk a Jersey shore-hoz képest, az igazi trash, és mégis nézem, sőt, telipofával röhögök rajta. :)

bévé 2011.02.11. 11:05:07

@gibson: miafaszomat csinálsz te ott? megmondalak Gombócnak!
de akkor hozzál már nekem tonhalas tommy majonézt, köszi, egy raklappal ha lehet. :)
amúgy akkor szerintem semmi, mert youtube-on sincsenek. :/ sry, nincs ötletem. :(

bévé 2011.02.11. 11:06:18

@Holabög Rém: nyugi, elég ha megdugsz vkit.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 11:07:53

@genevieve:
Nem biztos, hogy erre sor kerülne, mivel a négyesből Alek és Éva jóval erősebbek, de még Anikó is talán, mint Oli, egy párbajon akár a lányok is simán kint hagynák, és ez meg is történhet. Szandál egy kicsit gyengébb most, de még simán erősödhet (pl. ha Béci megy vissza.)

Gondolom a papírforma szerint kiejtenék a gyengéket, aztán jönne a nagy sírás, hogy jaj kire tegyem a jelet. Viszont
a néző, aki nem tud azonosulni, nem is dobálja az sms-ket. Márpedig az gáz, és talán van bennük annyi gógyi, hogy bent hagynak olyan karaktert is, aki miatt lehet szent háborút vívni a nép egyszerű fiának.

naezjó... 2011.02.11. 11:08:01

@Holabög Rém:
Jól van na, hozzám most jutott el :)
Amúgy te a kezdetek óta taktikázol, ez is csak 1 taktika, h azt mondod, most állsz neki. Én hinnék benned, de sajnos repülsz, még 2 nap fainság. Buci is megmondta, amikor az emberekkel beszélget az utcán... Ez mondjuk nagyon előttem van.

Holabög Rém 2011.02.11. 11:09:36

@genevieve: anikóanikóanikó! Gigi a fasorba' sincs hozzá képet!

genevieve 2011.02.11. 11:10:41

@LadyCarambole: igen, csak két hetente egyel kevesebben lesznek mindig, tehát elkerülhetetlen, hogy osztódjon a társaság:-)

naezjó... 2011.02.11. 11:10:44

@genevieve:
Akkor külön gratulálok, hogy ennyi idő alatt a legnagyobb Tezsó babájává váltál. :) Gondolom, nem a korpa miatt.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 11:10:56

@Holabög Rém:
Inkább csak reális.
Minden banánt nem lehet megetetni, egy-kettő biztosan lecsúszik, de az összes, na az nem fog menni! :)))

Holabög Rém 2011.02.11. 11:11:37

@naezjó?: miért? Szokott a Buci beszélgetni az emberekkel. Például ilyeneket:
- Mondja már azt a rendőröknek, hogy nem én vezettem, jó?

genevieve 2011.02.11. 11:12:24

@Holabög Rém: hát, ha testileg nézzük ez nem teljesen igaz:-)

de tény, hogy anikóban meg van az a szükséges plussz, ami a pasikat meg tudja örjíteni:-)
nem véletlenül a rosszkislány kategóriában indult:-)

gigi meg naturálisan jó test:)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:12:52

@LadyCarambole: Én simán egyetértek azzal, hogy ha Oli kint marad, dögunalomba fullad a műsor.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 11:13:23

@bévé:
Ne izélj már, az RTL kibérli nekünk a PeCsát, azt jól van!
Végül is, tevékenyen hozzájárultunk a kreatív munkához! :DD

van-e szándék 2011.02.11. 11:13:36

@genevieve: és a 2-3 napban már a másnaposság is benne lenne :)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:13:59

@genevieve: uggggyan honnan is tudhatná egy nő ezeket a dolgokat? :)

naezjó... 2011.02.11. 11:14:29

@Holabög Rém:
nekem csak annyi ugrott be: Művész úr, csak így gyalog? avagy: maga nem csak a gázba taposott, hanem a lelkembe is, há mé nem tud olyan kedves lenni, mint az a Béla gyerek?

Holabög Rém 2011.02.11. 11:14:53

@LadyCarambole: Hát mondjuk akadt néhány ötlet, ami innen emelődött át a műsorba, az igaz... :)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:16:46

@naezjó?: És az milyen szép lesz, amikor majd a bíró azt mondja:
- András!
- Igen!
- Jól vagy?
- Jobban.
- És hogy döntöttél?
- Gondolkoztam, meg beszéltem a Sanyival is, és úgy döntöttem, hogy maradok. Nem megyek be.
- Rendben. De ez az utolsó esélyed.

genevieve 2011.02.11. 11:17:01

@naezjó?: nem:-)
korpásodás elleni sampont használok:-)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 11:17:59

@Holabög Rém:
Én meg inkább Bélának adok igazat abban, hogy jobban tudnának érvényesülni a többiek is, ha Oli nem motoszkálna a háttérben folyamatosan. Ráadásul nem is annyira erős karakter, plusz megosztó személyiség, ráadásul soha nem mossa le már magáról, hogy beépített ember. Előbb-utóbb ki kell esnie, a kérdés csak az, hogy meddig hagyják bent.

Holabög Rém 2011.02.11. 11:19:33

@LadyCarambole: Ha én akarnám uralni az illető három illetőt, akkor én is azt harsognám, hogy azolivezérkedik. Oli kimegy és szabad a pálya! Vezérkedhetek én. Bár ha így lesz, azért őszintén remélem, hogy Alekbe simán beletörik Bélla bicskája.

gibson 2011.02.11. 11:19:48

@haruka: mondjuk a Jersey shore, az tényleg a legalja :DDD Én azután kezdtem el nézni, hog a South Parkban leadták az azt kifigurázó epizódot, és gondoltam, megnézem már magamnak, mi ez a fos. Hát ledöbbentem :)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:20:09

@genevieve: Anikónak is. De még milyen! :)

van-e szándék 2011.02.11. 11:20:31

@Holabög Rém: ha O. menne, szerintem igazán izgalmas lenne, mit csinálnának a mostani barátai.. hogyan helyezkednének az erősebb kutya mellé és hogyan marnák meg egymást

genevieve 2011.02.11. 11:21:32

@Holabög Rém: nem kell harsogni, hiszen nyilvánvaló, hogy oli vezérkedik:-)

hidewatch 2011.02.11. 11:22:04

@gibson: ez melyik évad melyik epizódja az SP-ban? :)

naezjó... 2011.02.11. 11:22:41

@Holabög Rém:
miért, nem mondta ki a dealer nevét, nem szegett szabályt :)
@genevieve:
Hát tőled mindent kétszer kell megkérdeznem, h egyenes választ kapjak, ügyes, miért nem mondod, szerintem ez nem baj, ha valaki így játszik... :)

gibson 2011.02.11. 11:24:17

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: mindjárt utánanézek neked, csak eszem valamit!

haruka 2011.02.11. 11:25:14

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: S14 E09 :)

@gibson: :D na, hát én ilyen igénytelen vagyok ám. mondjuk az első évad az igazi belőle. a mostani már nem annyira jó, mert már mindenki ismeri őket, és a háttérben állandóan tömegek nézik őket, meg fotóznak, testőrök is vannak már velük. szóval nem az igazi.

genevieve 2011.02.11. 11:25:21

ha már vezérkedés és taktikázás....

béci is megtehette volna, hogy rábeszéli a többieket, tegyék rá a jelüket, hiszen ő is párbajozni akart olival....még sem tette, és nem azért mert nem volt hozzá elég esze...hanem mert nem tartja magát vezérnek, nem akar irányítani senkit
ha olyan sunyi lenne ahogyan sokan gondolják, kavarná ő is rendesen a szart, mint oli

gibson 2011.02.11. 11:35:19

@haruka: én azért imádom, mert van pár kazincbarcikai ismerősöm, akik régebben hétvégénként fejártak Pestre csapatni a hajógyárira, na azok egy az egyben úgy néztek ki anno (valószínűleg még most is), mint a csávók a Jersey Shore-ban, nem csak fejre, hajra, ruhára, de viselkedésre is szinte, mindig hangosan röhögök, amikor nézem :))

janos.vitez 2011.02.11. 11:40:17

@genevieve:
kavarja is, csak rosszul. a legutobbi kiválasztásnál is taktikáztak a ráczék, csak nem jött össze nekik. ők ugye Anikóra rakták, az kettő. ugy gondolták h Jerzy is Anira tesz mert idáig dobott rá, és még Alekosz is, mert idáig ő is Anira tette a jelet.Így össze jött volna 4 jel Anikóra, és ezzel megakadályozták volna h ne a ő (Béci) legyen a kiválasztott! Csak hát ez nem jött össze! Nehogy azt higgye valaki h a testvérek nem beszélik egymással meg kire dobjank duplát! Mennyire szánalmas volt Gigi részéről, h pénz feldobással kellett eldöntenie, h az utált Éva és Anikó közül kire tesz jelet!
Méghogy a Ráczék nem taktikáznak! muhaha!
Max nem annyira látványos!

haruka 2011.02.11. 11:44:08

@gibson: :DD hát igen, nem kell messzire menni a hasonló hülyékért. amúgy ha nem sikerül letölteni, szólj, és megbizniszeljük.

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 11:45:35

@genevieve:
Én azért is Bécinek drukkolok mert szerintem ő tényleg normális életet élne a nyereményből.
Prolivér elbaszná hipp-hopp az egészet..csakúgy mint Vitkó Laci vagy mi volt a neve...
élné a cölöp életet, lubickolna benne, mígnem egy "has been" lenne belőle...
de Bélán kívül még talán Laciról és Gombiról tudnám elhinni, hogy nem szórnák szét, élnék fel még a lakást is a fejük felöl..
Szandál csúszna szét a leghamarabb, az biztos... Évikénk totál drog-gyógyszer-és alkohol függő lenne...olyasmi BB Évi szindróma

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 11:47:20

@gibson:
én ha ilyen műsorokat látok egyből arra gondolok, ha ilyen lenne a saját gyerekem szívlapáttal ütném amíg mozog...kb...

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 11:50:03

@genevieve:
Igeeeeeeeen
addigra jó idő lesz.... lehet valami szabadtéri összeröffenés...mint foci vb nézéskor.. vagy valami ilyesmi

gibson 2011.02.11. 11:55:49

@haruka: köszi! Egy barátom elvileg megígérte, hogy segít, de ha délutánig nem lesz belőle semmi - amire láotk esélyt :D -, akkor írok privátot!
süti beállítások módosítása