Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X57

2011. február 10. 15:30 - Hódos Hajnalka

Esküdni mertem volna, hogy Olivér nem Bécit, hanem Gigit hívja párbajra tegnap este, kénytelen vagyok belátni, hogy annyi eszem van, mint Szandikának. Balázs felsőjéről akkor sem lennék hajlandó egy szót sem írni, ha kényszerítenének rá, úgyhogy térjünk a lényegre. Éjszaka van, a hold a földre ásít, Anikó nyöszörög álmában. Apa, apa. Alekosz felébred, simogatni kezdi, először a haját, mint apuka. Aztán már nem úgy. Alekosz, aludjál, én a gyereked vagyok! A lakók még alszanak, Béci egy akkora adag reggelivel érkezik, mintha nem Szandika, hanem Fekete László lenne a gyereke. Hát hogy vagy, jól aludtál? Hoztam neked reggelit! Jót főzött apád? Jót. A szülők reggeliztetik a gyerekeket, Anikó magányosan üldögél az ágyban. Az én apám nem kell fel hozzám! Olivérrel cigiznek a kertben, Olivér nagyon rosszul aludt. Anikó is. Olivér már nem tud egyedül aludni. Úgy, hogy nincs közelség, tudod.

Nagy a baj, Szandika éjjel kihízta a szoknyáját. Hát hogy lehet? A gének, apa! Hát mivel álmodtál, makkal? Igen, éhes disznó vagyok. Anikó végre kap reggelit. Sajtot, szalámit, sonkát fogunk reggelizni, mert az nagyon jót tesz. A kiflit szereteted jobban vagy a kenyeret? A kiflit. Jó, kenyeret kapsz. A kenyér tápláló. Most kenyeret egyek? Kenyeret. Miért kérdezted meg, hogy mit kérek? Kíváncsi voltam., mit szoktál enni, amikor én nem vagyok itthon. A kenyér sokkal táplálóbb mint a kifli, igen, hizlalóbb is. Növésben vagy, fejlődésben levő szervezet, kenyér kell neked, nem kifli. Na gyere! Az asztalnál eszegetnek, Anikó nem lelkes. Hány éves vagy? Hat. Egy hatéves lánynak mennyi a napi folyadékszükséglete? Meg tudod mondani? Nem. Másfél, illetve kettő liter. Másfelet kötelező. Milyen az új ágyad? Nem aludtam jól. Szandikának, akinek nem a Manson banda egyik kiugrott tagja jutott apának, a Piroska és a farkas című mesét hallgatja az ágyban, felröhögök, mikor kiváló érzékkel Alekoszt mutatják, ahogy Anikót bámulja, mikor Béci azt olvassa, a farkas azt gondolta magában, ez a zsenge, fiatal lányka finom falat. Anikó menekül, most ki kell mennem az udvarra. Miért is? Ki fogunk menni. Dohányozni is akarsz? Furcsa szokásaid lettek. Mi a neved? Nagy Anikó. Hova jársz óvodába? A Kisfenyvesbe. Helyes. Apád hol dolgozik? Diósdon, a Csapágygyárban művezető-igazgató. Mi a feladata? Felügyelje a munkavécést. Helyes. Apa és lánya kisétálnak a napsütötte udvarra. Ti is felkeltetek a kiabálásra? Milyen kiabálás, teszi le a seprűnyelet Olivér, amivel edzést imitál. Hát sírt az Ani. Jól néztek ki. Igen. Szép lányom van. Büszke vagyok rá.

Laci betegsége kiújult, megint ketten segítik fel az ágyból. Borotvát, habot ne tegyél Gigi. Ne balhézzatok, majd jövök. Kapok pár injekciót. Egy óra múlva itt vagyok. Hát, hallottuk már ezt Láng Vincétől is, úgyhogy nem vagyok nyugodt. Az árván maradt Gombi csíkos sapkában szomorkodik, nézzetek levegőnek. Béci próbálja kizökkenteni a depiből. Nyílj ki. Megmutattad már hányszor, hogy erős vagy! Ha kell, majomkodj, csússzál-kússzál a földön, felejtsd el a gondjaidat. Sokkal nehezebb nekik kint, hogy így látnak. Tétje van a játéknak! Gombi nem akar beszélni és nem tart ki a végsőkig. Béci nem adja fel könnyen, mondd már el bazmeg, itt vagyok neked! Táplálkozz akkor az én erőmből! Gyere ki, leterítünk valamit, napozunk, hülyéskedünk, ökörködünk! Nem akarok, húzza az arcára Gombi a sapkát, ami négyévesen oké, de itt és most aggodalomra ad okot. Béci sajnálja, hogy nem tudja lerombolni a falakat. Olivér veszi át tőle a stafétabotot, neked a legnagyobb töltést nem a Valentin nap adná, hanem egy párbaj. Gombi nem érzi, hogy esélyes lenne. Eljutnék a fináléig úgy, hogy lavírozok? Az nem az én stílusom. Megnyerheted ezt a játszmát! Olyan messze érzem magam tőle, mint Makó Jeruzsálemtől. De feladni nem akarom a játékot. Olivér nemcsak szomorúságot lát Gombiban, hanem dühöt és haragot is, emiatt aggódik.

A Lakók levelet kapnak, az árván maradt Gombit fogadja valaki örökbe. Anikó szeretné, ha a tesója lenne, mert majd barbiznak, teljesen beleéli magát, de Pszichoapu lehűti a kedélyeket, nincs berendezkedve kettő gyerek nevelésébe. Béciék fogadják örökbe Gombócot, elmagyarázza a kislányának, hogy nem szabad féltékenynek lenni, ettől ugyanúgy szereti. A gyerekek bemutatkoznak egymásnak, most már te vagy a tesóm. Gyere ide, Gáborka, mindig is szerettem volna egy fiút, hogy a vérem tovább menjen. Apád hagyott itt neked egy ajándékot. Nem szeretem a rózsaszínt. A Lakók különleges ajándékot kapnak, a Nyuszis Magazint, amiben Narancsos Zsuzsi pózol és most nem a bőrére gondoltam. Sajnos egyik lány fejére sem ül ki a sárga irigység, az öröm őszintének tűnik, Szandika óbégat a kamerába, Zsuzsi, istenkirály vagy! Gondolom, Éva az éj leple alatt azért kilopózik és kiszurkálja Zsuzsi szemét kisollóval meg ördögszarvat és hitlerbajuszt is rajzol neki. Alekosz az üröm az örömben. Nekem nem tetszik ez a lány. Na, ez a felsőbb kategória, Alek, vihog Szandika. Nekem nem tetszik. Béci nem engedné, hogy a húga szerepeljen a Pléhbojban. Gigi se vállalná be, itt elfojtok egy mosolyt. Megy a vita, le kell-e vetkőzni meztelenre, vagy lehet fehérneműben maradni. Éva csak úgy mondja, hogy őt már megkereste a Playboy főszerkesztője, csodáltam volna, ha kibírja szó nélkül. Egyébként engem meg felkértek MTA rendes tagságába.

Laci érkezik, nagy az öröm. Ezt nézd, mink van? A Zsuzsi van a Playboyban? Na mi van? Sérvem van. Megbeszéltük az orvosommal, infúziós kezelést fogok kapni öt napig. Rendbe fogok jönni. Úgy legyen. Az apukák kegyetlen feladatot kapnak, felvilágosítás. Laci bácsi kezd, hogyan különböztetjük meg a fiúkat és a lányokat? Szandika apukája azt mondta, hogy neki kukija van. Nem hiszem, hogy ilyet mondott volna. Laci nem igazán tudja megindokolni, ki miért fiú vagy lány. Laci bácsi, miért van az, hogy a lányok ülve pisilek, a fiúk meg állva? Na látod, ez is megkülönbözteti a fiúkat, meg a lányokat! Mert a lányoknak le kell ülni! Laci bácsi, meg szeretném kérdezni, hogy nekem ez micsoda, apa azt mondta, hogy lökhárító, mutat rá a melleire. Hány éves is vagy? Hét. Akkor neked olyanod még nincs. De mégis van, alig látok ki mögülle! Laci bácsi, rosszul mondtam, ez az ütköző! Alekosz bácsi következik, az első csókról fog beszélni. Mi az a csók? Én láttam ilyet a tévébe, kotnyeleskedik Anikó. Az első csók az egy olyan dolog, amit talán már most is éreztek, csak még, még, még nem lépett gyakorlati síkra a dolog. Akkor tudjátok beazonosítani, mikor úgy érzitek, hogy egy barátotokat a kelleténél jobban szeretitek. És mit kell csinálni? Olyankor feküdni kell, simogatni kell a másikat. És, átdugom a másik szájába a nyelvem? Nem feltétlenül kell átdugni, egy két-három órás simogatás mindenféle nyelvdugogatás nélkül az is ki tudja elégíteni a másikat. Ezt hívják intim szférának, amikor belelépsz a másik intim szférájába. Szemléltető példaként hadd mutassam be. Szandi ráfekszik Anikóra, vihogás. Na ez már az intim szféra. Az intim szféra kóstolgatása. Na, hát nagyjából ilyen az első együttlét. Aztán lehet tovább is menni, fel lehet fedezni a másik bőrbőrbőrfelületeit. Átadom a szót az Olivér bácsinak.

Az ártatlanság elvesztése. Na hát beszélgettünk már arról….a punciról, kiabál bele Anikó. Olivér belezavarodik, kinek van puncija, kinek van kukija, aztán kivágja magát, hogy hogy néz ki, kit érdekel, de ha valaki odamegy hozzád egy lángossal, hogy ez a kuki, ne hidd el. Az ártatlanság az, mikor először alakítunk ki nemi kontaktust életünkben. Közben ilyen hangokat adjunk ki. Hát ez a hang engem öklendezésre emlékeztet, de hát ki hogyan. Próbáljuk szavakban és tettekben kinyílvánítani, hogy a partnerünk mennyire tetszik nekünk. És amikor elindul egy érzés, elkezdünk zsibongani, akkor bizony abból a gólya helyett egy baba születik, de ez már Béci témája. Az a kérdés, hogy a gólya hozza-e? Kislányom, mit hoz a gólya? A puját! Így van. Az mi az a gulya? Nem gulya, puja. Mondok egy másik hasonlatot nektek. Van egy kisegér, ami beszalad a lyukba. És kihozza magával a sajtot. Apa, nem értem, mit vakersz, hiába. Béci feladja, úgy érzem, fel vagytok világosítva kellőképpen és az a gáz, hogy nektek kéne zavarba jönni, de én jövök tőletek zavarba! Nos, akkor összefoglalom. Mikor simogatom a Pötyi hátát, akkor smárolok vele és belelépek az intim szférájába. Mikor elindul az érzés és zsibongani kezd a fejem akkor meg nemsokára szülni fogok. Egy egeret, aki kékpenészes sajtot tart a szájában.

Közeledik a pillanat, a Lakók feladatot kapnak, mindenki menjen oda Olivérhez. Jajnekem. Na nézzük. Éva nemcsak Bécit, Lacit is javasolja. Gigi szerint még nem jött el az Olivér-Béci csata ideje, ő elgondolkodna a Lacin meg a Gombin. Olivér nem akar olyannal párbajozni, aki kinn akar maradni. Gombi nem akarja és nem is bírja tovább csinálni. Én magamat mondom, tesó és tudod az indokaimat! Béci az javasolja, vigye ő ki, legalább látja a barátnőjét. Nem azért vagyok ilyen, mert beképzelt vagyok, hanem azért, mert muszáj visszajönnöm. De azt tudod, hogy gonosz köcsög voltál? Tudja. Szandi a Bélát nem javasolja, mert most megint komálja meg nagyon lutri. Olivér helyében Gigit vagy Octaviót vinné. Arról témáztunk, hogy két Rácz van. Ha kiviszed Gigit, egy lesz. Alekosz Béci mellett teszi le a voksot, mert nincs más név. Ő most a te ellenfeled! Más jelöltnek itt helye nincs. El kell dönteni, ki az igazi tribunus. Gyere vissza, pihenj két-három napot, aztán elemzünk. Anikó saját magát javasolja. Persze, hát hogyne! A verzió: visszajössz, én is itt vagyok, nem jó. B verzió: nem jössz vissza, itt vagyok, nem jó. C verzió, kinn maradok, kintről nézlek, majd jössz! De kuka vagy! Nem tudsz olyat tenni, hogy téged vigyek párbajra! Na majd csak figyelj. Olivér hálás Anikónak, mert ami történt, azok tiszta, sallangmentes dolgok voltak. Arra döbbentette rá, hogy itt is jól érezhetik magukat. Anikó viszont a dolgok óta van ki. Már kifogyott az összes könnye is. Nincs veled semmi baj Ani. Ez a nyűglődés még folytatódik vagy öt percig, de nem érdekelt, kimentem és kerestem egy kis csokit. Sajnos, találtam.

Balázs és Alekosz összeöltöztek, Jerzsi elindult a másik irányba, jól látom? Vágjunk bele, gondolom, sejtitek. Olivér, szeretnél visszatérni? Persze, hát hogyne! Azért akar visszajönni, hogy nyerjen. Szandi jól van, vagyogat. Most jól érezte magát, mert volt ez az apja-lánya, ez most véget ért, jönnek a problémák. Ilyen nehéz benn? Hát akár hiszed, akár nem, igen. Olivér kimegy a riportszobába. Feszültnek tűnsz. Igen, mert azt hitte, nem ma lesz a kihívás. Kurvára lemerültek az elemei. Az elmúlt napok megerősítették abban, hogy vissza kell jönnie, nincs kecmec. Hülyét kapott volna, ha a barátai nem rá tesznek és be kell fejeznie a küldetését. Mi van az Enikővel. Pont ez az ami meghülyíti, hogy nem lát semmit. Az, hogy valakinek szeretethiányra van szüksége, az az ő dolga és az ő játéka. Ő szerelmes Enikőbe. Kint vár engem a szerelmem, ő tudja, hogy mi az ábra. Menj vissza a többiekhez, köszi, csáó. Szabályok ismertetése, kisfilmek, ki rakott Olivérre? Szandi nem bánta meg, hogy Olivérre rakta, majd meglátja, hogy alakul. Alekosz tudja, ki az illető és próbálja elhelyezni magában, mi lesz, ha nem Olivér jön vissza. Béci szerint úgy taktikázik mindenki, ahogy akar. Akik rá raktak, olyan, mintha rám raktak volna. Bécit nem zavarja ez a taktika, aztán Balázs kihúzza belőle azt is, hogy ellenkező esetben lehet, hogy ő is megcsinálná.

Mi történt Gombival? Mi ennek a mélypontnak az oka? Hát a bezártság. Meg a szerettei hiánya. A bátyja ki tudna tartani a végsőkig, de a kisujjuk sem egyforma. Igen, Gombi úgy érzi, hogy itt vannak nála erősebb karakterek és örülne, ha Olivér az ő nevét mondaná. Visszajönnél? Igen. Jön a legizgalmasabb pillanat. Én ezeket unom a legjobban. Vannak sejtések, de Olivérnél sosem lehet tudni, helóvillalakók. Kisfilm, Olivér és Szandi veszekedései. Hihihi, ami történt, megtörtént. Szandi eldobva érezte magát, nem először. Féltékeny voltál? Igen. Na de ne akard ezt kiforgatni! Anikó vegetálgat. Elmúlt? Mi? Valaminek el kellett múlnia? Nem. Bécinek baja van azzal, hogy ez az egy hét tök jó volt, közös témái vannak Dikával és Évával. Olivér és Anikó viszonyról azért mondta, mert a mimikájuk mást jelentett és őt tartja a legnagyobb taktikusnak a Villában. Kezdjünk, három perc, gegv. Hát eljött az idő, lehet, hogy meglepetést okozok, lehet hogy nem. Múltkor volt egy kiválasztás, felkelt és egyből támadott. Megkérdőjelezte a szeretteim iránt érzett érzelmeim, majd nem rám rakta a jelet. Ez kinyitotta Olivérnél a bicskát. Nálad nagyképűbb és önteltebb embert még nem láttam. Eljött az idő, hogy kiderüljön, mennyire vagyok taktikai játékos, mert ezt a zöld kendőt most rád rakom. Béci, mi van most veled? Szét fogjuk szedni a stúdiót. Hát nem futott végig csalódott moraj a Lakókon, az biztos. A kihívásnak vége, Olivér büntetést kap, mert a szabály az szabály. Hogy mikor, azt Balázs nem árulja el. Kis titokzatos.

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

S. küldi, én örülök. 

Címkék: vv4
1066 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Holabög Rém 2011.02.11. 10:39:02

@genevieve: nem hiszem, hogy a műsor készítőinek legfőbb jellemzője a gondolkodás lenne.

van-e szándék 2011.02.11. 10:39:39

@genevieve: nézd diafilmen, hamarabb végzel :)

genevieve 2011.02.11. 10:40:06

@gastro vazze: nem tudom te mennyi, de én nem vagyok már mai csírke:-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.11. 10:40:22

@zoxó: Bocs, a hallásom miatt, vannak gondjaim, de hámozd ki. A nyelvtan tanár, nem engem választott volna ki okoskának, a sulis héten : (((.Sajnos, nem vagyok egy jó helyes író.

van-e szándék 2011.02.11. 10:40:42

@bévé: engem simán megvet a környezetem :D

gastro vazze 2011.02.11. 10:40:47

@genevieve: emlékeztek még a nagy Majka - Lorenzo párbajra? valami 875 000 - 650 000 körüli sms számok voltak kiírva....és állitólag nem volt kamu, amire mondjuk nem vennék mérget, de, ha az 1/10-e volt, már az is durva pénz:)

Igazából most már szerintem elengedheti az rtl a műsor kezét, innentől már maradnak a nézők. Elérték a kritikus tömeget:)

Szólj, ha kell 2011.02.11. 10:43:26

@gastro vazze:
anyám is ezzel indokolta, még akkor, amikor én nem követtem )

gastro vazze 2011.02.11. 10:44:05

@genevieve: hát, ha az első szerelmemmel nem csak gyilkoltuk volna egymást 5 évig, hanem gyereket is gyártottunk volna, akkor majdnem ennyi idős lehetne az én fiam/lányom is :D

genevieve 2011.02.11. 10:44:44

@gastro vazze: az az első VV volt, ha jól emlékszem:-)
azóta sok minden történt, az emberek már szkeptikusak lettek, rosszabbul is élünk mint 4 éve, stb.

szóval szerintem manapság már kevesen sms-nek, főleg mert már mindenhol ezt nyomatják...

gastro vazze 2011.02.11. 10:45:26

@van-e szándék: én a kommenteket tagadom a feleségem előtt - már a szakitósblog is kiverte nála a biztositékot:D

hidewatch 2011.02.11. 10:45:43

@gastro vazze: szerintem is, menne már magától is a műsor akkor is ha Oli kimenne, max több Bécit vágnának be, mert szerintem igen keveset tettek be Béciből, és szerintem nem véletlenül. Simán lehetne showt csinálni most már Oli nélkül is (az elején kellett felszopónak), de szerintem alapból nem kellett volna ez a párbaj most, mert mindenképpen kicsit ront a helyzeten, de mindent meg lehet szokni :)

genevieve 2011.02.11. 10:46:29

@gastro vazze: azt még nem mertem megemlíteni, hogy lehet a kemény mag együtt nézi a döntőt:-)

genevieve 2011.02.11. 10:47:16

@gastro vazze: pffff...szemtelenül fiatal vagy:-D

gibson 2011.02.11. 10:47:18

@gastro vazze: na közben látom, hogy válaszoltál az esti megkeresésemre, köszi, de a lényeget nem írtad le, le lehet-e szedni az össszefoglalókat valahonnan, vagy nem? :)
Sejtem egyébként, hogy a válasz NEM, de a remény hal meg utoljára...
Torrenten egy videót találtam összesen VV4 kategóriában, "Szandika szopja Alekoszt" címmel, ez nem az, amit én keresek :)

van-e szándék 2011.02.11. 10:48:05

@gastro vazze: én már lebuktam.. rám is tette a jelet :))

haruka 2011.02.11. 10:51:03

@gibson: egyik torrentoldalon se vagy regisztrálva? mert fel szokták rakni az összefoglalókat.

gastro vazze 2011.02.11. 10:51:22

@gibson: nyitott torrentoldalakról nem nagyon hiszem (sem iso, sem pirate, sem torrentfly), csak zárt meghívós oldalakról.
Tipp: ha van tag rangú ismerősöd ncore-on, vagy newinsane-en, esetleg bithu-n, akkor le fogod tudni tölteni. Ncore a legjobb szerintem.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 10:51:28

Az RTL mindenképp jobban jár, ha Oli kint marad, sokkal izgalmasabb lenne bent a helyzet, mivel teljesen átrajzolódnának az erőviszonyok. Ellenben ha Bécit ejtik ki, na akkor fulladna dögunalomba a műsor, mivel maradna a papírforma, és ez egy idő után már senkit nem érdekelne. A néplélek így működik, de ezt már mondtam párszor, hogy soha nem a deviánsoknak adja meg a lehetőséget, hanem azoknak, akikkel azonosulni tud, ehhez elég megnézni a korábbi nyerteseket.

Albino Vernyul 2011.02.11. 10:52:56

@Ari11: Gigi nem ostoba... Tegnap O volt a legosszeszedetebb, es a legjobb velemenyeket mondta a tobbiekrol a pozitiv/negativ jatekban, jol kifejezve magat.. Ha ostobat akarsz keresni, az az Eva...

gastro vazze 2011.02.11. 10:53:39

@LadyCarambole: igen, bár Bécinek (és mmkk Anikónak ) drukkolok, de simán nyerheti a Szandál is, vagy Laci, ha nem rokkan bele:)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 10:54:05

@genevieve:
Pedig igen kitűnő ötlet!
Pia, pogácsa, ropi és pattogatott kukorica MMKK kellesz, de hol férünk el ennyien?

bévé 2011.02.11. 10:54:10

@gibson: de milyen neted van neked? nem értem. nekem otthon teljesen zökkenőmentesen megy az öf. meg minden, csak itt bent olyan, h 5 percet bufferel, aztán 20 mp megy. azt sem értem, h még hogy nem tiltották le, mert az összes streaming mediás oldalt tiltja a surf control.

Holabög Rém 2011.02.11. 10:54:23

vááááze ez a zuhanyzós smárolós jelenet mekkora vígszínház má!!!!

Trevlovics 2011.02.11. 10:54:29

én nem szégyellem, hogy nézem, és nem azért mert nincs jobb, hanem mert érdekel. ettől nem érzem magam értéktelenebbnek, mint amilyen enélkül lennék :) az a fura nekem, hogy akik szidják, eltalában egy magas szintű elvárást fogalmaznak és ahhoz képest lehordják a sárga földig. ez egy tipikus tévedés szerintem, ne keverjük a műfajokat. ez a műsor ösztönökről, érzelmekről, lelki teher és nyomás alatti viselkedésről szól, és igen, nem nagyon beszélnek benne latinul. egy füstös kis pinceklubban, kannásbor ivása közben kezdő rockzenekar koncertjén ne várjunk már mindentudás egyetemét, urbi et orbi áldást meg a végén ostyaosztást. a kritikusok nagy része pedig ezzel jön, legalábbis ahogy én látom. szerintem semmi baj nincs azzal, ha valakit nem érdekel, de azzal se, ha igen ,csak tegyük már tisztába miről van szó.

gibson 2011.02.11. 10:54:37

@bévé: nekem anyám minden este megnézi az Ezek megőrültek c., végtelenül színvonalas és tartalmas kultúrális műsort,majd utána a hihetelenül izgalmas és igényes Jóban-rosszban aktuális epizódját, mégis, amikor megtudta, hogy nézem a VV4-et, elszörnyedt :) Azóta sem sikerült megértetnem vele, hogy én nem AZÉRT nézem, mert tetszik, hanem, mert röhögök rajtuk...

haruka 2011.02.11. 10:54:58

@LadyCarambole: egyetértek. attól függetlenül, hogy nekem Béci szimpatikus, én is szívesebben nézném, hogy mi történne a maradék hármassal, ha Oli nem menne vissza. hogyan reagálnának, kihez csapódnának, csapódnának-e egyáltalán, vagy összetartanának továbbra is?

genevieve 2011.02.11. 10:55:11

@LadyCarambole: ha oli jön vissza milyen műsor lesz majd? a saját táborával fog balhézni?
bár végül is az is érdekes lehet, ha szembe megy egymással oli és alek

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 10:55:24

@genevieve:
ne félj.. én sem..
sajnos tutti én vagyok a legidősebb maca :-(

genevieve 2011.02.11. 10:56:47

@LadyCarambole: hmm, lehet naiv voltam és csak poénkodás volt a Tordasi buli?:-)

de én simán benne lennék (nem először fordulna velem elő), jó buli lenne együtt nézni a döntőt szerintem:-)

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 10:56:52

@haruka:
szerintem SZandál és Éva nagyon jól kijönne Bécivel...

nem is tudom ki írta, de én is úgy gondolom, hogy arra, hoyg Béci még mindig bírja a leszokást a bagóról, jobban kellene hangsúlyozni...ez nem kis érdem... nálam még szimpibb lett a srác.

Holabög Rém 2011.02.11. 10:57:07

Az a szomorú, hogy most nem arról folyik országszerte a vita, hogy a nézőknek vajon ki a szimpatikusabb, hanem arról, hogy az RTL-nek melyiket éri meg jobban benntartani.

genevieve 2011.02.11. 10:57:26

@Holabög Rém: aha, te is eljátszanád benne a férfi szerepet azért:-)

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 10:57:43

@gibson:
muhhahah
ugyanez.. a barátnőm cinkel a vv-vel, mikor ő meg megaszánalom celeb szivatást nézi..

hidewatch 2011.02.11. 10:58:18

@ez a név jelenik meg: összességében Béci sokkal kitartóbb Olinál, szerintem bármiben.

gibson 2011.02.11. 10:58:28

@haruka: @gastro vazze: köszi, megpróbálom az Ncore-t akkor!

@bévé: Svájcban vagyok, a húgomnál, eszméletlenül gyors itt a net, de a magyar sztrímek nézhetetlenül akadoznak, nem csak a VV, de az indavideo is például. Mivel gastro is panaszkodott, hogy külföldön lassú a sztrím, ezéret gondolom, hogy itt van a kutya elásva. Gondolom, túl sok csomóponton jön keresztül, míg ideér, vagy a fasz tudja, mindenesetre nézhetetlen.

bévé 2011.02.11. 10:59:04

@LadyCarambole: hallod, a kemény mag, aki el is menne, azért annyira nem sok. múltkor elmentem egy kávézó mellett, ahol ki volt írva, h Való Világ közvetítés!!! :)
amúgy múltkor megnyitottam a táblázatot, és anonymous user 9776 is épp akkor nézegette. szerinted? jó, h IP-ket számol a rendszer, és én már megnyitottam otthonról is, tehát dupláztam, de akkor is.. mennyien lapíthatnak itt úgy, h nem írnak?? 10000 körül ezek szerint. az kemény.

genevieve 2011.02.11. 10:59:43

@ez a név jelenik meg: ezt mondta tegnap oli is aleknak...
ha nem ő jönne vissza, az egyedül csak aleknak lenne szar, éva, szandi, de még anikó is 2-3 nap alatt kiheverné..

mellesleg amennyit nyígott ani zsófi kiesése estéjén, másnap már rajta volt az oli-féle szerelmi láz:-)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:02:09

@bévé: tyűűűvazze. Akkor ez olyan, mintha mi a virtuális VV szereplői lennénk és mindenki minket kukkolna.
Lassan elkezdek taktikázni :)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:03:07

@naezjó?: pont ez ne lett volna? pont itt? :)

genevieve 2011.02.11. 11:04:36

@bévé: én is csak egy hete kommentelek, addig csak olvastam:-)

de simán meg lehetne szervezni

haruka 2011.02.11. 11:04:51

@gibson: én Borsod megyében nézném, de itt is szaggat a stream, az indavideó meg egy rakás fos, szóval az ne legyen mérce. :)

egyébként a VV semmi mondjuk a Jersey shore-hoz képest, az igazi trash, és mégis nézem, sőt, telipofával röhögök rajta. :)

bévé 2011.02.11. 11:05:07

@gibson: miafaszomat csinálsz te ott? megmondalak Gombócnak!
de akkor hozzál már nekem tonhalas tommy majonézt, köszi, egy raklappal ha lehet. :)
amúgy akkor szerintem semmi, mert youtube-on sincsenek. :/ sry, nincs ötletem. :(

bévé 2011.02.11. 11:06:18

@Holabög Rém: nyugi, elég ha megdugsz vkit.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 11:07:53

@genevieve:
Nem biztos, hogy erre sor kerülne, mivel a négyesből Alek és Éva jóval erősebbek, de még Anikó is talán, mint Oli, egy párbajon akár a lányok is simán kint hagynák, és ez meg is történhet. Szandál egy kicsit gyengébb most, de még simán erősödhet (pl. ha Béci megy vissza.)

Gondolom a papírforma szerint kiejtenék a gyengéket, aztán jönne a nagy sírás, hogy jaj kire tegyem a jelet. Viszont
a néző, aki nem tud azonosulni, nem is dobálja az sms-ket. Márpedig az gáz, és talán van bennük annyi gógyi, hogy bent hagynak olyan karaktert is, aki miatt lehet szent háborút vívni a nép egyszerű fiának.

naezjó... 2011.02.11. 11:08:01

@Holabög Rém:
Jól van na, hozzám most jutott el :)
Amúgy te a kezdetek óta taktikázol, ez is csak 1 taktika, h azt mondod, most állsz neki. Én hinnék benned, de sajnos repülsz, még 2 nap fainság. Buci is megmondta, amikor az emberekkel beszélget az utcán... Ez mondjuk nagyon előttem van.

Holabög Rém 2011.02.11. 11:09:36

@genevieve: anikóanikóanikó! Gigi a fasorba' sincs hozzá képet!

genevieve 2011.02.11. 11:10:41

@LadyCarambole: igen, csak két hetente egyel kevesebben lesznek mindig, tehát elkerülhetetlen, hogy osztódjon a társaság:-)

naezjó... 2011.02.11. 11:10:44

@genevieve:
Akkor külön gratulálok, hogy ennyi idő alatt a legnagyobb Tezsó babájává váltál. :) Gondolom, nem a korpa miatt.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 11:10:56

@Holabög Rém:
Inkább csak reális.
Minden banánt nem lehet megetetni, egy-kettő biztosan lecsúszik, de az összes, na az nem fog menni! :)))

Holabög Rém 2011.02.11. 11:11:37

@naezjó?: miért? Szokott a Buci beszélgetni az emberekkel. Például ilyeneket:
- Mondja már azt a rendőröknek, hogy nem én vezettem, jó?

genevieve 2011.02.11. 11:12:24

@Holabög Rém: hát, ha testileg nézzük ez nem teljesen igaz:-)

de tény, hogy anikóban meg van az a szükséges plussz, ami a pasikat meg tudja örjíteni:-)
nem véletlenül a rosszkislány kategóriában indult:-)

gigi meg naturálisan jó test:)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:12:52

@LadyCarambole: Én simán egyetértek azzal, hogy ha Oli kint marad, dögunalomba fullad a műsor.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 11:13:23

@bévé:
Ne izélj már, az RTL kibérli nekünk a PeCsát, azt jól van!
Végül is, tevékenyen hozzájárultunk a kreatív munkához! :DD

van-e szándék 2011.02.11. 11:13:36

@genevieve: és a 2-3 napban már a másnaposság is benne lenne :)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:13:59

@genevieve: uggggyan honnan is tudhatná egy nő ezeket a dolgokat? :)

naezjó... 2011.02.11. 11:14:29

@Holabög Rém:
nekem csak annyi ugrott be: Művész úr, csak így gyalog? avagy: maga nem csak a gázba taposott, hanem a lelkembe is, há mé nem tud olyan kedves lenni, mint az a Béla gyerek?

Holabög Rém 2011.02.11. 11:14:53

@LadyCarambole: Hát mondjuk akadt néhány ötlet, ami innen emelődött át a műsorba, az igaz... :)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:16:46

@naezjó?: És az milyen szép lesz, amikor majd a bíró azt mondja:
- András!
- Igen!
- Jól vagy?
- Jobban.
- És hogy döntöttél?
- Gondolkoztam, meg beszéltem a Sanyival is, és úgy döntöttem, hogy maradok. Nem megyek be.
- Rendben. De ez az utolsó esélyed.

genevieve 2011.02.11. 11:17:01

@naezjó?: nem:-)
korpásodás elleni sampont használok:-)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.11. 11:17:59

@Holabög Rém:
Én meg inkább Bélának adok igazat abban, hogy jobban tudnának érvényesülni a többiek is, ha Oli nem motoszkálna a háttérben folyamatosan. Ráadásul nem is annyira erős karakter, plusz megosztó személyiség, ráadásul soha nem mossa le már magáról, hogy beépített ember. Előbb-utóbb ki kell esnie, a kérdés csak az, hogy meddig hagyják bent.

Holabög Rém 2011.02.11. 11:19:33

@LadyCarambole: Ha én akarnám uralni az illető három illetőt, akkor én is azt harsognám, hogy azolivezérkedik. Oli kimegy és szabad a pálya! Vezérkedhetek én. Bár ha így lesz, azért őszintén remélem, hogy Alekbe simán beletörik Bélla bicskája.

gibson 2011.02.11. 11:19:48

@haruka: mondjuk a Jersey shore, az tényleg a legalja :DDD Én azután kezdtem el nézni, hog a South Parkban leadták az azt kifigurázó epizódot, és gondoltam, megnézem már magamnak, mi ez a fos. Hát ledöbbentem :)

Holabög Rém 2011.02.11. 11:20:09

@genevieve: Anikónak is. De még milyen! :)

van-e szándék 2011.02.11. 11:20:31

@Holabög Rém: ha O. menne, szerintem igazán izgalmas lenne, mit csinálnának a mostani barátai.. hogyan helyezkednének az erősebb kutya mellé és hogyan marnák meg egymást

genevieve 2011.02.11. 11:21:32

@Holabög Rém: nem kell harsogni, hiszen nyilvánvaló, hogy oli vezérkedik:-)

hidewatch 2011.02.11. 11:22:04

@gibson: ez melyik évad melyik epizódja az SP-ban? :)

naezjó... 2011.02.11. 11:22:41

@Holabög Rém:
miért, nem mondta ki a dealer nevét, nem szegett szabályt :)
@genevieve:
Hát tőled mindent kétszer kell megkérdeznem, h egyenes választ kapjak, ügyes, miért nem mondod, szerintem ez nem baj, ha valaki így játszik... :)

gibson 2011.02.11. 11:24:17

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: mindjárt utánanézek neked, csak eszem valamit!

haruka 2011.02.11. 11:25:14

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: S14 E09 :)

@gibson: :D na, hát én ilyen igénytelen vagyok ám. mondjuk az első évad az igazi belőle. a mostani már nem annyira jó, mert már mindenki ismeri őket, és a háttérben állandóan tömegek nézik őket, meg fotóznak, testőrök is vannak már velük. szóval nem az igazi.

genevieve 2011.02.11. 11:25:21

ha már vezérkedés és taktikázás....

béci is megtehette volna, hogy rábeszéli a többieket, tegyék rá a jelüket, hiszen ő is párbajozni akart olival....még sem tette, és nem azért mert nem volt hozzá elég esze...hanem mert nem tartja magát vezérnek, nem akar irányítani senkit
ha olyan sunyi lenne ahogyan sokan gondolják, kavarná ő is rendesen a szart, mint oli

gibson 2011.02.11. 11:35:19

@haruka: én azért imádom, mert van pár kazincbarcikai ismerősöm, akik régebben hétvégénként fejártak Pestre csapatni a hajógyárira, na azok egy az egyben úgy néztek ki anno (valószínűleg még most is), mint a csávók a Jersey Shore-ban, nem csak fejre, hajra, ruhára, de viselkedésre is szinte, mindig hangosan röhögök, amikor nézem :))

janos.vitez 2011.02.11. 11:40:17

@genevieve:
kavarja is, csak rosszul. a legutobbi kiválasztásnál is taktikáztak a ráczék, csak nem jött össze nekik. ők ugye Anikóra rakták, az kettő. ugy gondolták h Jerzy is Anira tesz mert idáig dobott rá, és még Alekosz is, mert idáig ő is Anira tette a jelet.Így össze jött volna 4 jel Anikóra, és ezzel megakadályozták volna h ne a ő (Béci) legyen a kiválasztott! Csak hát ez nem jött össze! Nehogy azt higgye valaki h a testvérek nem beszélik egymással meg kire dobjank duplát! Mennyire szánalmas volt Gigi részéről, h pénz feldobással kellett eldöntenie, h az utált Éva és Anikó közül kire tesz jelet!
Méghogy a Ráczék nem taktikáznak! muhaha!
Max nem annyira látványos!

haruka 2011.02.11. 11:44:08

@gibson: :DD hát igen, nem kell messzire menni a hasonló hülyékért. amúgy ha nem sikerül letölteni, szólj, és megbizniszeljük.

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 11:45:35

@genevieve:
Én azért is Bécinek drukkolok mert szerintem ő tényleg normális életet élne a nyereményből.
Prolivér elbaszná hipp-hopp az egészet..csakúgy mint Vitkó Laci vagy mi volt a neve...
élné a cölöp életet, lubickolna benne, mígnem egy "has been" lenne belőle...
de Bélán kívül még talán Laciról és Gombiról tudnám elhinni, hogy nem szórnák szét, élnék fel még a lakást is a fejük felöl..
Szandál csúszna szét a leghamarabb, az biztos... Évikénk totál drog-gyógyszer-és alkohol függő lenne...olyasmi BB Évi szindróma

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 11:47:20

@gibson:
én ha ilyen műsorokat látok egyből arra gondolok, ha ilyen lenne a saját gyerekem szívlapáttal ütném amíg mozog...kb...

ez a név jelenik meg 2011.02.11. 11:50:03

@genevieve:
Igeeeeeeeen
addigra jó idő lesz.... lehet valami szabadtéri összeröffenés...mint foci vb nézéskor.. vagy valami ilyesmi

gibson 2011.02.11. 11:55:49

@haruka: köszi! Egy barátom elvileg megígérte, hogy segít, de ha délutánig nem lesz belőle semmi - amire láotk esélyt :D -, akkor írok privátot!
süti beállítások módosítása