Hogy volt?

VV4 - 4X56

2011. február 09. 10:45 - Hódos Hajnalka

Stohl Andrásnak még azt is elnézem, hogy úgy néz ki, mint a falusi sógor a városi körösztölőn, úgy kezdeni a műsort, „nekem mondta már rendőr, hogy büntesse meg magát, András” ütős és szívből felröhögök, sőt! Felugrom és megpuszilgatom a tévét, pedig ilyet csak erősen felindult állapotban és csak focimeccseken csinálok. Köpni is akkor szoktam, bár ez még csak kétszer fordult elő. Na jó, egyszer akkor is, mikor a kocsit kellett otthagynom a szervizben szervízben. A lakóknak a silent partyn elgurult a gyógyszere, agresszív viselkedést tanúsítottak, ordítoztak, feltörték a riportszoba ajtaját és alkoholt követeltek a stábtól, ezért büntetés jár. Laci, aki azon az éjszakán aludt, nyomozó lesz és ki kell derítenie ki vagy kik követtel el szabálysértéseket. Az irodáját a nyugiszobában rendezték be. Ha befejeződött a nyomozás, aki bűnösnek találtatott, húz a saját maguk által kiszabott büntetésekből.

A kihallgatás nem kezdődik véresen, mert Gigi Laci puszta látványától röhögőgörcsöt kap. Aztán összeszedi magát, hát kiruccantunk a tesómmal és egyre jobb volt a kedélyállapot. Anikó kisminkelte magát, mindenki benne volt. Olivér beismeri, kicsit elszabadult a pokol. Éva elismeri, hogy ő is benne volt, Alekosz akkor a konyhapultot támasztotta, onnan szemlélte az eseményeket. Anikó, csoportosan be lehet menni a riportszobába? Nem tudok róla, hogy nem. Tehát nem olvasta el a VillaSzabályzatot sem! Éva feldobja Bécit és Gombit, ők voltak a főkolomposok. Szandi szerint túlkapás van, szeretne beszélni Laci felettesével. Laci mindenkit bűnösnek talál, Olivér büntetése, hogy két hétig kézzel mossa a saját ruháit. Alekosznak öt kilométert kell biciklizni, Éva a szaunában alszik. Anikónak húsz percig négykézláb kell közlekedni. Szandika három napig takarít. Három, azaz három teljes napig. Ettől rettegett. Béci két hétig nem ihat alkoholt. Gombi, a másik felbujtó, a saját büntetését húzza, sminkben kell lennie egész nap. Nagy a vidámság az Odúban. Anikó megkezdi a büntetést, négykézláb van a dohányzásom. Alekosz a tőle megszokott tata stílusban teker a szobabiciklin, hú, Anikó, elképesztő vagy! Főleg ezzel a kalappal. El-ké-pesz-tő! Éva hahotázik, nem elég, hogy a szaunában alszom, de száz fokos! Olivér megnézi, tényleg, de hülye vagy te, ezen röhög!

András meglepő kijelentést tesz, a szülinapos egész nap rendkívül helyes volt. Éváról beszélünk, úgyhogy ezt fenntartással fogadom. Énekléssel ébresztik Évát, aki elérzékenyül. Hú, de vén lettem! Puszi, puszi, puszi. Olivér kifli szemekkel, eltorzult arccal ébred, jobbra nézett és ott volt egy szivecske. Az egyik dudrában Szandika arcképe, a másik dudorban az ő arcképe és oda volt írva, hogy szeretlek, barátom. Megölelgetik egymást, Szandi azért csinálta ezt neki, hogy ne távolodjon el tőle, de el fog, mert ez a folyamat már elindult. Éva megkapja a levelet az alkoholmegvonás büntetés feloldásáról, nagylelkű, persze hogy megosztja a pezsgőt a többiekkel! Neki kell három deci, a többin megosztozhatnak. Kap csicsatortát is, marcipánrúzsákkal, hát szép, valóban. Összerezzenek, mert Szandikától hajsütővasat kapott ajándékba. Nabasszus, azzal még nagyobb kazlat tud csinálni magának, kegyelem! Alekosztól garbót kap ajándékba, a tesvérpártól virágcsokrot és bonbont. Milyen kreatív és ötletes ajándék. Jaj, Ádám! Mutogatja a képet, levelet is kapott, a családjától. És videoüzenetet. Eldöntheti, hogy egyedül nézi-e meg. Szeretném, ha itt lennétek. Mindenki, ha. Gombi? Ádám örül, nagyon szereti és nagyon hiányzik neki. Bízhatsz bennem, állandóan nézlek és rád gondolok. Anyukádéknak is hiányzol. Éva nagyon szép a tévében, mindig nagyon csinos és nagyon várja, hogy átölelhesse. Éva nem nyugodt, miért volt ilyen furcsa a szeme? Olyan jól néz ki mindig. Nem azért volt furcsa a szeme, mert már nem szeret? A többiek lehurrogják, jajmáááá, most mondta.

Nem ünnepel mindenki önfeledten, Gombi szarik rá. Mindjárt telebaszok valamit és megyek haza. Egyelőre nem haza, hanem a mosdóba indul. Béci utána megy, kivagy? Nem akarok beszélni róla, szarok a beszédre. Senkivel nem akarok beszélni. Béci némán nézi, ahogy Gombi egy vörös rúzzsal Joker mosolyt rajzol magának. Hallod, nem akarok beleszólni, de az van a levélben, hogy csábító női smink. Jó, akkor csábító lesz. Nem lett az, nekem konkrétan Almodóvar Mindent anyámról c. filmje jutott eszembe. Ma reggel meg az Őrült nők ketrece. Gombi katatón állapotban fekszik az ágyon, Szandika vigasztalni próbálja, a kezébe adja a maciját, Gombi elvágja, mint a szart. Elszomorodok, kivel fogok most Pötyinek példálózni, ha már Gombi is úgy bánik a macijával, mint ő? De dili vagy, a mackót dobálod? Szegény maci! Gombi legalább nem belezi ki és nem tépkedi le az orrát. Gombi nem bírja már, elfogyott az ereje. Mesélj, mi van, fekszik mellé Béci. Nem szeretnék beszélni, azt szeretném, ha levegőnek néznétek. Már a saját szeretteim sem érdekelnek. Gombi összepakolja a személyes tárgyait egy csillogós ajándékszatyorba, de túl drámai a helyzet ahhoz, hogy ezen fennakadjak. Nem tudnak már a kintiek se segíteni rajta. Még a bátyjával sem akar beszélni. Azt kérték, hogy tartsak ki a végsőkig és úgy érzem, hogy nem megy. Úgy látom, Gombi leért a gödör aljára.

Tudom, hogy perverz, de szerintem van abban valami őrülten szexi, ha egy férfi a lavórban áztatja a lábát pedikűrözéshez, most éppen Béci. Mondod a beszédem, Laci? Hát várjuk meg, hogy kit választ. Béci félti Gombit. Laci meglepődne, ha Olivér nem tartaná magát az igazmondó hintában elhangzottakhoz. Jaj, a Blikkben is üzentek neki, hogy ne engem vigyen, mert kétesélyes, erre ő, jó, majd átgondolom! Nem tudok már hinni neki. Nem tudok hinni neki semmilyen körülmények között. Béci kifelejtette, hogy soha. A lakók új feladatot kapnak, szülőkre és gyerekekre osztják a csapatot. Alekosz felnőtt, akinek Anikó a gyereke. Béci felnőtt, Szandika a gyereke, Évié Jerzsi, Olivéré Gigi, Lacinak Gombi jut. Szandika úgy érezte, hogy atyaúristen. Megint bohócot kell csinálni magából és maga előtt fogja rosszul érezni. Magát. De nem. Béci gondoskodó apuka, rögtön átöltözteti Szandit. Így jó? Ez az eleje? Apa, ne legyél már ostoba. Ez csípőszoknya, visít Szandika, aztán az apjával akar aludni. Alekosz igazi passzív apa, Anikó próbálja kizökkenteni, egyelőre nem sok sikerrel. Béci vacsoráztatja a kislányát. Az mi? Ez villa, megfogod így marokra. Apa, te se tudsz vele enni! Na, egyed szépen! Vacsora után Szandika egy séfkéssel rohangál, apa nincs pénzünk! Mit csinálsz, az nem játék! Elkapja a kis gézengúzt és elfenekeli. Olivér lófarokba próbálja fogni Gigi haját, ismerős a jelenet, nekem például emiatt vágták le a hajamat, csak nem apu szerencsétlenkedett vele, hanem anyám öccse. Körülbelül úgy is néztem ki, mint szegény Gigi most, igaz, nekem nem böfögtek a fejemre.

Laci odalép Gombihoz, aki az ágyban mozdulatlanul fekszik az ágyban. Nem akarlak csesztetni, csak mennyire akarjuk ezt a játékot játszani, vagy most mi legyen? Szarok rá. Jól van, ez korrekt válasz volt. Úgy fogok csinálni, ahogy mindenki, szarok mindenre, kel fel Gombi kimegy és belevág a mosdó ajtajába. Jerzsi, a rosszcsont láthatatlant játszik és egy paplannal betakarva jár-kel. Fiam, mi a fenét csinálsz már megint, ripakodik rá Éva. Láthatatlan vagyok. Anyát nem hagyod, egy perc nyugtom sincs! Vedd le, mert elfenekellek! Üljél oda a sarokba, fél órád van, hogy elgondolkozz. Ja, még az időt se tudod. Anya nézi az időt, hogy mikor kelhetsz föl. Éva elfordul, Oli szól neki, nézd már, megint hülye a gyerek! Jerzsi fekszik és az ég felé köpködi a rágóját. Büdös kölke, mi a fenét csinálsz már megint, takarítod össze? Rágózok. Meg sajnálom, hogy a gyereked vagyok, ezért a köpésem alá állok! Befejezted, mert olyan pofont kapsz, hogy nyulat fogsz! Az irodalom tanárhoz csatlakozva, nekem nemcsak anyósnak nem kéne Éva, de anyának, sőt szomszédasszonynak se. Gombi azt akarja, hogy megutálják, mert akkor rárakják a jelet. Senkivel nem akar beszélni. Laci hitetlenkedik, Gombi erősködik. Pár hét és utálni fogtok. Majd kinn barátkozunk. Anikónak nincs könnyű dolga az apjával, de Alekosz próbálja megnyugtatni, néha a szülőknek vannak megoldandó dolgai. Nincsen semmi baj. 

A konyhában Gigi figyeli Évát, annak a néninek van férje? Nem, de már szemet vetettem rá, feleli az apuka. Nekem volt férjem, egyébként, ha kíváncsi, csak az a retkes tetű elhagyott egy fiatalabbért. Hogy dögölne meg, ott, ahol megszülte az a vén kurva anyja. Hangosan röhögök percekig, ez annyira jó és életszagú volt, drága Évám, már nem is sajnálom tőled azt a három deci pezsgőt! Gig belefullad az ásványvizébe, Olivér röhög. Szandi teljesen beleragadt a szerepébe, vékonyka kis hangon énekelgeti Gombinak a Jól vagyok átírt változatát, diznilend, igen, diznilend, csak ez számít Gombi, ho-o-o-ó. Gombi meg se moccan. A gyerekek lefekvéshez készülődnek, Olivér gondos apuka, betakargatja Gigit, úgy, ahogy az apukák szokták, lobogtatva a takarót. Gigi kap a homlokára puszit is, holnap megyünk óvodába, jó? Anikó kakaót kér lefekvés előtt, aztán nem, mégiscsak tejet mert nem szereti a kakaót. Kis cukorral, langyosan. Alekosz hoz neki, kicsit meleg lett. Juj, ez nagyon meleg lett. Mert különleges eljárással készült. Mintha apámat hallottam volna. Anikónak kétségei vannak, holnap sminkelje ki magát az óvodába, vagy ne? Persze, egy lány mégiscsak lány. Nagyon szép a szemed, kár lenne eltakarni. Tőled örököltem, hihi. Örülj neki, hogy azt, és nem az eszét. Jerzsi kérleli az anyját, anya, átmehetek a Gigihez aludni? Nem, majd este nem. Majd ha jókisfiú leszel. Válaszolul a beste kölke megdobálja az anyját.

Gombi mégis megmozdult, a nappaliban ül, az asztalra borulva, fején törölköző. Én nem akarok beszélgetni. Csak ideültem. Mert néha nincs szükség a szavakra. Még visszajövök, áll fel mellőle Alekosz. Mi van vele, kérdi Olivér? Semmi. Beszélt? Nem, de az a legrosszabb, faggatni. Alekosz át akarja érezni Gombi energiáit. Ott kell lenni, mellette. A nap végén Szandiban valami megtört, de lehet hogy csak fényt kapott, megvilágosodott. Az apját várja vissza a párbajról. Meddig? 

Nagyon-nagyon jók a képek, köszi S.!

Címkék: vv4
2029 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Albino Vernyul 2011.02.09. 11:14:06

Naaaaa, mire Giginek atlenyegultem Belaba a nyulbol, elszaladt a poszt mashova.. Ime ujra, az uj rap szamom...:)

Nyussz, nyussz, ugrandozni yooo,
nyul lanyokkal enyelegni yooo...
De, ha jon a vadasz es kes, ne kess,
huzz nyulcipot, es semmi vesz...
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

Beci vagyok a nyulfiu, kedvem yooo,
a szerszamom elsorangu, odaadom yooo..?!
Oliban mar nem hiszek, a nyelve porog,
de lelke halott, csak az agya kattog..
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

Kamu duma, kamu teso, ez igy nem yooo...
Ma hivj ki faszom, ez igy lesz yooo..
Szombaton kiviszel, Eninek pitizel,
de bebuksz, es csak hisztizel..
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

gibson 2011.02.09. 11:14:13

@christaylor: @bévé: igen, ez furcsa volt nekem is, hogy Anikó az ertéeltől kapott ajándékokat, Éva pedig a többiektől. De nyilván nem tudatosan készültek a többiek, hanem a riportszobában megkérdezte tőlük christaylor, hogy mit akarnak ajándékba adni Évának. Ugye, krisz? :)

Jimbo75 2011.02.09. 11:14:28

@Trevlovics:

Ja, ez is igaz:)
Lehet, hogy csak annak vesznek, akit szimpatizálnak.

Rigghead 2011.02.09. 11:15:48

lenne egy javaslatom: az előző esti online szavazásokat szavaztassuk meg itt a blogon is. arra gondolok, h az agyatlan tömeget kiszűrve nem jönne e ki más eredmény. pl.:

- mikor választani kellett, h ki legyen a fő kassza felelős, taktikából Zsófit kellett volna választani, h reméljen a kiszavazásig, de így mikor megtudta, h alekoszra szavaztak, már tudta, h a párbajt is el fogja veszíteni..

- 1 hét alkohol nélkül? minimum 3

- 200 km biciklizés? minimum 900

- Olivér telcsit vagy levelet kapjon? hát leginkáb bsemmit, de akkormár levelet

- folytatódik e Oli és Ani románca?
na erre bazmeg mi mást szavazna a jónép? és közben a válasz nem

a napi postba Hajni rakhatna szavazógépet uaazzal a kérdéssel és hajrá. hmm?

Albino Vernyul 2011.02.09. 11:16:30

@naezjó?: Aniko anyja Nemetorszagban dolgozik, nem volt itthon akkor..

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 11:16:39

@Trevlovics: @gibson:

az összefoglalókat nem szeressem nézni, tök más embereket kapunk akkor, mint ami a streamek alatt látszik.
Még az elején valamellik kiválasztás után Buci nyomatékosan felhívta az illető figyelmét, h nem mondhat nevet, csak akkor ha kendőzik. Amit mondasz az ennek tényleg ellentmond, s most azt nem tudom, h én emlékszem rosszul, avagy csak a szokásos gumiszabály-jelleg van.

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 11:17:45

@Rigghead: Szuper ötlet!

első poszt amit úgy olvasok hogy nem láttam öf-t. teljesen átjött :-) köszi Hajni királynő

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 11:17:55

@Trevlovics:
jogos a felvetésed, ezen már én is dilemmáztam.
olivér kijelentette bécinek hogy őt fogja kivinni, ha kiviszi jön a büntetés a korai megnevezésért,
ha nem őt viszi ki, akkor pedig amellett, hogy hangemberkedett ugye, kire is gondolhatott, amikor azt mondta:
"a legfinomabb jelző az lesz a választottamra, hogy öntelt, nagyképű"? ha jobban belegondolok, majdnem bárkire :)

naezjó... 2011.02.09. 11:18:08

@Albino vernyul:

figyelj Béla
ez most nem tréfa:
Ha elfogy majd a xanax,
meglásd otthon maradsz! :)

Lasombra 2011.02.09. 11:18:33

@Trevlovics: "és mondott ki nevet is, vagy csak ráutalt?"

mondott.
nincs linkem videóhoz - majd a heti villafelelős ad - konkrétan az volt a szitu, hogy előadta az komolyannézős erkölcsbajnokos darabot, hogy ő akkora jófej, hogy csak erős játékosokkal akar küzdeni (mint pl Kristóf anno, akit ippen behúzott), mert tudni akarja, hogy van-e helye a villában (van hát: vasvillában), és ilyen játékos kettő van: Alekinnyó, akit a büdöséletben nem hívna ki (meg egyébként Szandált se meg Pszichoévát se, szóval ha netán négyen maradnak, akkor felteszem, Olivér a jakuzziba öli magát a morális válságban), ergo marad Béla.

egy főre szűkített, azaz megnevezett. lehet, hogy meggondolja magát, lehet hogy hazudott, de ez mindegy, ui a szabályok szerint nem nevezhet meg kihívás előtt senkit. sem komolyan, sem komolytalanul.
apróbetűs rész gondolom vmi ilyesmi, hogy kivéve a csatornaközeli haverok esetében, nekik ezt is szabad.

azt meséltem már, hogy mennyire nem szeretem Olivért? :)

naezjó... 2011.02.09. 11:19:23

@Albino vernyul:
úristN miket tudsz, pedig lepattintottad a kiscsajt...

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 11:20:31

@Rigghead:

3 hét alkohol nélkül
900 km biciklizés de leginkább folyamatosan amíg bennt vannak a villában
Oliver semmit ne kapjon max. szívgödörre egyet
Folytatódjon csak Oli és Ani románca

haruka 2011.02.09. 11:21:43

Alekosz nem apuka volt, hanem inkább valami perverz pedofil nagybácsi. Brrr.
Jerzy köpés alá állós mondásán meg besírtam.

gibson 2011.02.09. 11:22:32

@Lasombra: ennél konkrétabban is elhangzott a dolog, egyrészt a Kiválasztás alatt, ezt már nem tudom szó szerint idézni, másrészt a tegnapi összefoglalóban is mondta Olivér, hogy "eljön a párbaj napja, és mi majd szépen kimegyünk kettesben a Bécivel" .

Trevlovics 2011.02.09. 11:22:37

kiválasztottnak lenni nem csak azért jobb, mert úgy te választasz ellenfelet, hanem azér a gongos 3 percért is, amikor mindenki rád figyel, senki nem szólhat közbe és szépen megtervezetten azt mondhatsz amit kitaláltál. pl pont olivért mennyire be lehetne alázni 3 percben.

BioritmuS 2011.02.09. 11:22:41

@ez a név jelenik meg: Szerintem adjanak alkoholt dögivel. Gombi ha ilyen
hangulatban elkezd italozni akkor lehet feldarabol valakit a konyhakéssel! Az lenne csak a só!

van-e szándék 2011.02.09. 11:22:56

@Trevlovics: úgy emlékszem, mondott.. nem is egyszer

van-e szándék 2011.02.09. 11:24:24

@Lasombra: a villaszabályzat olyan, mint a világegyetem.. folyamatosan tágul

mufuvecske 2011.02.09. 11:24:32

Hajni köszi, köszi, legalább vmi jó ebben a mai napban...:)))

Alekosz nekem kicsit egy pszichopata, pedofil apa képét mutatta...

Rigghead 2011.02.09. 11:25:49

Alekosz csajozik, nem játszik

bévé 2011.02.09. 11:26:28

@gibson: ja ,pedig a hintában is kijelentette, h kimegyünk Bécivel párbajozna, azt' kész. és ezt nem először mondta így ki már.

naezjó... 2011.02.09. 11:26:33

Már írták asszem, amennyiben a játék nem bunda, meg hasonlók, akkor szerintem teljesen igaza van Olinak, ha kiviszi Bélát. Bent valamiért erősnek tűnik (el is mondja Bélánk minden alkalommal mitegyünkvacsoráraénfogokvisszajönni) sajnos kint is, ha most nem veri meg, később sem fogja, akkor teljesen felesleges lehúzni még negyed évet a semmiért.

BioritmuS 2011.02.09. 11:26:33

@babyloveyou: Alekosz apának szerintem olyan lehet mint Josef Fritzl.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 11:27:16

@Rigghead: bocs de ez sértés mindazon emberek számára, akik valaha csajoztak már. Inkább játszik, jó? :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 11:27:55

@naezjó?: ez konkrétan tök jó volt. imádlak MMKK. :)

sélli_ 2011.02.09. 11:27:59

SZAROK RÁ! SZAROK MINDENRE!
Asszem nemcsak Szandika kapott fényt... de hogy Gombinak a maradék gyógyszere is elgurult az fix. Vagy valaki megette! Mind1, szarok rá.

Nekem nagyontetszik ez a szülő-gyerek feladat. Ami igazán meglepő volt, az Alekosz és Olivér... ki sem néztem volna belőlük. Egy fél pirospont jár nekik, főleg a lebegtetett takaróért :)
Éva tippppppikus: rikácsoló hisztérika... a jóisten mentsen meg az ilyen embereketől.!

pappirtigrincs 2011.02.09. 11:28:32

Valamelyik fikázós oldalon láttam képeket az éjszakai internetes adásból, ahogy Alek nyomul Anikóra. Pedó apuka? Vajon Olivér mihez kezd ezzel?

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 11:29:10

@Albino vernyul: ez már Béla volt, te.... nyúl! csak azért nem nyuszikámozlak, mert az vérfertőzés lenne szinte:)

Trevlovics 2011.02.09. 11:29:17

gombi viselkedése kicsit éretlennek tűnik. vagy talán inkább logikátlannak? amennyit én látok belőle, kivonja magát, kukát játszik, meg sem próbálja jól érezni magát, aztán csodálkozik, hogy kiakad, nem bírja a bezártságot, stb... lehet egész nap ezen gondolkodik, vajon bírni fogom? bírni fogom, nem, nem fogom bírni vagy igen...stb...? rá kéne jönnie, hogyha eltereli saját gondolatait valamivel, akkor könnyebb lenne/lett volna

naezjó... 2011.02.09. 11:29:55

@szédült nőszemély - forza:
pedig tudom ki voltál tegnap. bár ez az igazi győzelem :)

BioritmuS 2011.02.09. 11:30:05

@naezjó?: Azért nem felesleges még benn lenni mert többet lesz képernyőn így nagyobb eséllyel kap majd valamilyen médiamelót a villa után és sztem mindegyik emiatt ment be.

Jimbo75 2011.02.09. 11:31:07

@Kacat:

Ott a pont. Ha azt nevezzük csajozásnak, amit Alek csinál, akkor már vágom miért nem jön össze neki soha...
Ennél még Hasfelmetsző Jack is jobban csinálta.

mufuvecske 2011.02.09. 11:32:33

@BioritmuS: akkor nem éreztem rosszul...nagyon durván pedofil benyomást keltett mikor mondta neki, hogy szép a szemed...:)))

Trevlovics 2011.02.09. 11:32:56

@naezjó?: ez nem így van, mert egyrészt a kinti bizalmi index nem konstans, hanem időben változó, másrészt meg nem feltétlen kell mindenkivel megküzdeni a győzelemhez. pont ez lenne a taktika két sarkalatos pontja, egyrészt, hogy akkor hívni ki a másikat, amikor őt gyengének ,vagy magunkat erősnek gondoljuk, és a kétes kimenetelű párharcoktól lehetőleg tartózkodjunk és adjunk esélyt annak, hogy más vívja meg helyettünk. persze pont olivér és béci esetében annyira kiélezett a konfliktus, hogy nehéz elképzelni, hogy mással rendeztetik le, viszont azon lehetne dolgozni, hogy olyan időszakban legyen meg a harc amikorra valaki felgyúrta magát, vagy legyengítette a másikat.

genevieve 2011.02.09. 11:33:19

@pappirtigrincs: mihez kezdene? hiszen ő nem akar semmit anikótól:-D
neki kint van a boldogságos szerelmetes mátkája:-)

gibson 2011.02.09. 11:33:54

@Trevlovics: nekem az is megfordult a fejemben, hogy az egész hisztéria a smink miatt volt. A saját poénját húzta, tehát nyilván rohadt cikinek tartotta a dolgot, mondta is elsőre, hogy ő ezt nem csinálja végig. Aztán még is végig kellett, ugye, erre lehet, hogy úgy döntött, hogy akkor bassza meg mindenki, ő ezt a napot az ágyban fogja tölteni, duzzogva . Így ahelyett, hogy a többiek sírva röhögnek rajta, meg buzizzák egész nap, aggódhatnak meg sajnálhatják inkább...

naezjó... 2011.02.09. 11:34:20

@BioritmuS:
Szerintem ezt a kategóriát már rég elérte.
@Jimbo75:
Na ne már! az egyik csak tenyérbemászó, míg a másik valóban szívbemarkoló...

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 11:35:15

@naezjó?: és te voltál valaki tegnap? vagy csak én nem emlékszem?

akarom mondani: kivagyhonnanjöttélmiakedvencszíned?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 11:35:30

@babyloveyou: ugyan már! Majd mindenkinek mondta már szülője, de leginkább nagyszülője, h szépszemű. Az meg akkor mi? Gerontopedofilía? :)

Nem ez volt a gáz tegnap, hanem a simogatás milyensége. Azért már vártam, h Anikó mikor kever le egyet Aleknak.

pappirtigrincs 2011.02.09. 11:36:02

@genevieve: Épp ezért nem értem a viselkedését.

Lasombra 2011.02.09. 11:36:28

@van-e szándék:
inkább olyan, mint Anikó punettije: egészen biztosan van, de még senki nem látta. ... ööö, bár lehet, hogy billeg ez a hasonlat. :)

szerintem ha én csináltam volna ezt meg, akkor egy hétig a mosógépben kellene aludnom. centrifuga program alatt!

Gildor Inglorion · http://gildorblog.blogspot.com 2011.02.09. 11:37:55

véletlen épp láttam a majdnemélőben alek kakaópótlóját. vagy negyed óráig készítette, két lábos és három áthelyezés a sütőlapokon kellett hozzá. az összefoglalóban egy villanás volt csak - érthető. ha a zanikósimogatást is ennyire rövidítették, akkor az már fajtalankodásgyanús :D

naezjó... 2011.02.09. 11:38:09

@Trevlovics:
Amennyire emlékszem, az 1 szériában volt valami hasonló pálfordulás, a többiben nem nagyon. én itt ezt nem tartom valószínűnek, eléggé kötöttek a karakterek, a szimpátia meg adott. Valamint, bármennyire is szarnak tartjátok Olit, annyira nem hülye, h ne lássa be, h innen nincs visszaút. Ha igen, akkor alap bukta.

Trevlovics 2011.02.09. 11:38:57

@gibson: lehet, igen. felmerült korábban a buzizás lehetősége és azon is kiakadt, lehet, hogy ez egy egész életét végigkísérő nagy probléma.
bár ha ilyen büntetést eszel ki, akkor megint felmerül a nem zörög a haraszt gyanúja, vajon melyik csávót akarta megnézni sminkben? :)

BioritmuS 2011.02.09. 11:39:14

@gibson: Most, hogy írod tényleg lehet benne valami. Mert amíg kapták a büntetéseket ott vinnyogott meg heherészett a boldogságtól egészen addig amíg meg nem kapta a saját büntetését.

naezjó... 2011.02.09. 11:40:04

@szédült nőszemély - forza:
Én 1 őszinte fal vagyok, akibe most beleütköztél... :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 11:42:48

@naezjó?: zárt fal? huh, elkezdett futkosni a szőr a hátamon a kifejezéstől.

Trevlovics 2011.02.09. 11:43:06

@naezjó?: szerintem pedig van mozgás erősen, főleg, ha valaki nem állandó karaktert "játszik". 2-3 hétnél korábbra visszamenőleg szerintem erősen halványulnak az emlékek, úggyhogy olyan másfél-két párbajonként szerintem van valamiféle átrendeződés sok játékos esetében. elég lenne szerintem visszanézni az itteni hozzászólásokat hetes bontásban, sokan változnak szerintem, pl anikó, akinek volt egy eléggé felfelé ívelő szakasza, most szerintem völgymenetben van, vagy szandika, aki volt fent is lent, is most talán megint felfele megy, vagy jerzsi, amikor gigi románc volt erőteljesen, többen fikázták, most kevesebben mert most az jön ki inkább, hogy egy nem túl okos de azért jóindulatú gyerek

Traitor General 2011.02.09. 11:43:26

köszi Hajni, ismét jót derültem! Kalapos Alekosz a törölközőgombival nagyon LOl

bévé 2011.02.09. 11:45:54

nektek nem fura, h két napja megszavazzák a "nézők", h Gombit akarják még többet látni? értitek? Gombit! ahogy ül a kanapén és néz maga elé. ahogy ül a pultnál és néz maga elé. ahogy ül az ágyon és néz maga elé.
erre 1 napra rá pont bakattan, vele van tele az öf. és szétbasz az ideg ahányszor róla van szó, és a szenvedő pofája betölti a képernyőt.
vajon kifizeti az rtl a sonymat, ha hozzábaszok vmit egyszer most már tényleg?????

naezjó... 2011.02.09. 11:46:02

@szédült nőszemély - forza:
hát, ennél azért pozitívabb eredményre számítottam :)

gibson 2011.02.09. 11:46:55

Éva különösen idegesítő ebben a piros ruhában, ha épp nem a haját, akkor a mellét igazgatja állandóan - a fent látható képen is.

naezjó... 2011.02.09. 11:46:57

@szédült nőszemély - forza:
és nem is írtam, h zárt, ez már paranoia.

gibson 2011.02.09. 11:48:01

@bévé: és vajon a Sony kifizeti neked az ingyenreklámot? :)

Holabög Rém 2011.02.09. 11:48:18

@Tiltakozz a fidesz Alkotmány ellen, népszavazást!: Túl azon, hogy tökigazad van, itten nincsen politizálás. Van itt épp elég gonosz kis törpe Viktor nélkül is :D

Traitor General 2011.02.09. 11:48:38

@bévé: ne bazzd hozzá, gombit kirakják így úgy de megy

Holabög Rém 2011.02.09. 11:49:09

Egyébként Anit nem láttátok? Itt ülök pólóban a dzsakuzziban és baromira viszket a hátam. Valakinek meg kellene kapirgálni

naezjó... 2011.02.09. 11:50:04

@Trevlovics:
amit írsz, eléggé kötött a személyes szimpátiához, maximum közvetve (értsd: az oldalakhoz kapcsolódóan írtad az egyének megítélését. Szerintem, bár simán lehetne, nincs nagyon átjáróház, max. a love vonal tud borítani, de ez nem erősségük, pedig az RTL mindent megtesz ez ügyben.

hidewatch 2011.02.09. 11:50:32

Bennem valami megtört, de lehet, hogy csak fényt kaptam. Megerősödött bennem a gyanú, miszerint Olit nyomja az RTL. ugyanis az indára feltett tegnapi online-ban az Oli azt mondta, hogy a Gombi szerinte döntőesélyes (wtf?), és hogy ellene nem biztos, hogy visszajönne. Szerintem ez csak egy ürügy volt, amivel le tudta szerelni a Gombit, mert valszeg az RTL már előbb megebszélte vele, hogy Béci ellen kell dolgozni, mert ki kell őt tenni, és emellett ki kell tartania, különben segget csinálna a szájából. Viszont. Ha ő komolyan mondta a Gombinak, amit mondott (amit kizártnak tartok, mert nem hiszem el, hogy erősebbnek gondolja a Gombit magánál, annál azért nagyobb az arca), akkor viszont nem lehet annyira hülye, hogy a Bécit meg gyengébbnek tartja magánál, vagyis, hoyg a Béci ellen esélyesebbnek érzi a visszatérését, ez egy faszság, szóval az indoklását nem tudom elfogadni, szerintem a Bécinek ki kell mennie, így döntött az RTL, ez van, én sem örülök neki, mert mehetne helyette az uncsi Gombi is (akivel amúgy nincs semmi bajom). Persze az RTL dönthet még máshogy is, ma estig van idejük meetingelni, de akkor az már nagyon kummantós lenne, szóval szerintem sajnos a Béci lesz az, de kíváncsian várom a kiválasztást :)

naezjó... 2011.02.09. 11:51:06

@Traitor General:
Béla, te meg mindig csak kifakadsz :)

Lasombra 2011.02.09. 11:53:17

@Holabög Rém: Anikó úgy döntött, hogy inkább mégis a tuja. Állítólag már beköltözés óta nagyon tetszett neki, de még nem merte mondani, mert nem akart köcsög lenni, meg félt, hogy túl gyors lenne.
De szólok Bélának.

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 11:54:09

@Tiltakozz a fidesz Alkotmány ellen, népszavazást!:
figyu tesó.. mi nem ezért lógunk ezen a blogon...léci csapassad máshol a témát
ez egy politika mentes övezet

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 11:54:23

Hogy tudtak egy ilyen puhapöcsűt, mint ez a Gombi gyerek beválogatni?

Az, meg,hogy "megszavaztatták",hogy lesz-e folytatása Oli és Ani románcának, és egész "véletlenül" magasan az "igen" válasz nyert, az abszolúte Olivér párbajgyőzelmének a manipulatív előkészítése... (lesz folytatás, szex, és botrány, tehát küldjétek vissza)

-Sarq- 2011.02.09. 11:54:46

@Rigghead: Jahh, és a rovatnak adhatnánk azt a nevet, hogy RTL hazugságdetektor.

Szólj, ha kell 2011.02.09. 11:55:12

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:
igazad lehet.
tényleg lehet, h. gombit kiviszi olivér, hiszen mi nézők akartuk(LOL), h. gomb többet szerepeljen, azaz megadják a párbajszereplés lehetőségét

naezjó... 2011.02.09. 11:57:02

@Lady Alfonzina:
hát nem tudom. Az a sátáni vigyor, amivel Béla minden alkalommal előadja,h ő jön vissza,nekem előrevetít 1 Gombár beszavazó effektet. Rokonok, rapkatonák, nagyon bízik bennük.

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 11:58:03

@Holabög Rém: maga csak áztassa Egérke:)
Ani elment sírni a sarokba. majd mindjárt jön, csak vissza kell tennie sminkjét. és mivel négykézláb közlekedik, kicsit lassan ér ide.

Szólj, ha kell 2011.02.09. 11:59:09

anikónak vissza kellene játszani a kb. 3 héttel ezelőtti véleményét olivérről (holott elvben a játék kezdete óta szerelmes a vöribe). Akko' még azt mondta, h. képtelen egy légtérbe tartózkodni vele, manipulatív stb. Az sokkal életszerűbb volt, mint a mostani SZERELEMKIVEREM

hidewatch 2011.02.09. 11:59:56

@naezjó?: nem kell ehhez még pénz sem, elég egy jól megírt program, és 1-2 ügyes infós :)

Holabög Rém 2011.02.09. 12:00:52

@szédült nőszemély - forza: annyira imádnivaló így, négykézláb. Mindjárt jön ide mellém a dzsakuhoz, és akkor rá tudom tenni a hátára a sörömet :)

Holabög Rém 2011.02.09. 12:01:56

@Szólj, ha kell: és ha már akkor is azért mondta, hogy nem tud vele egy légtérben lenni, mert szerelmes volt és fájt neki nagyon?

invalidfrequency 2011.02.09. 12:02:19

kemény rész volt, egyes motívumait nem is tudtam hova tenni :D

naezjó... 2011.02.09. 12:02:21

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:

NA, mondjuk az informatikus ismerősöket pont nem nézem ki belőlük :)

hidewatch 2011.02.09. 12:03:20

@Holabög Rém: bazzeg Oli, ezért csináltam neked a papírmasé szívet?

K Tomoceusz 2011.02.09. 12:03:56

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:

Már megint ez az RTL bekavar . Ha ez így lenne , Alekosz megtalálta volna a bekészített búgatóport a konyhában , amivel megbolondítja fogadott lánya kakaóját .

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 12:04:33

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:
nagyon sajnálom hogy nem fair a telefonos szavazás... én pl nagyon kíváncsi lennék, hogy a zemberek kit küldenének vissza.

naezjó... 2011.02.09. 12:04:35

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:
jaja, de azért este már megint aput vártad vissza. Szóval Pukkadj ki! :)

tizenot 2011.02.09. 12:04:46

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: Simán az lesz hogy megmondják neki, hogy ha a bécit viszi ki akkor súlyosan szabályt szeg (mer' bemondta előre) és kizárják a játékból. Így benntartját mindkét olyan embert akik köré a két pólus csoportosul még legalább két hétig.

Persze ezt csak közvetlen előtte mondják el neki, hogy izgi legyen.
Én simán így csinálnám.

Holabög Rém 2011.02.09. 12:04:51

@Szólj, ha kell: és ha már akkor is azért mondta, hogy nem tud vele egy légtérben lenni, mert szerelmes volt és fájt neki nagyon?

hidewatch 2011.02.09. 12:05:00

@naezjó?: nem kell infós végzettség hackeléshez, feltöréshez, és hasonló hasznos, de nem legális dolgokhoz :) az élet és a szükség kineveli ezeket, hidd el :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 12:05:13

@naezjó?: mer' itt mindig ez van. mindenki gonosz kis törpe, ezért alapból zárt falakat látok.

legyünk barátok jó? megölelgethetsz, én meg kaparászom a hegyes körmömmel a hátadat. de semmi több:))

Traitor General 2011.02.09. 12:05:20

@naezjó?: ez a dolgom! sddzem vagy nem?:-)

-Sarq- 2011.02.09. 12:06:17

Lacit infúziókúrára ítélte az orvos. Nitrites pácsó oldatot fog kapni.

tizenot 2011.02.09. 12:06:25

@tizenot: Vagy még az is lehet, hogy a mai hírek alapján a laci kiesik, azt jövő héten lesz csak kiválasztás.

Vagy gombit is kizárhatják, és szintén csúszhat a kiválasztás.

Szóval sokminden lehetséges.

hidewatch 2011.02.09. 12:06:31

@tizenot: tetszik az elméleted, de tényleg, erre nem is gondoltam :) nem véletlenül vagy okostojás :)

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 12:06:50

@Holabög Rém: milyen kis gyakorlatias ember vagy te. ha már idehívod, szólj már, hogy hozzon nekem meg egy neszteát. de nehogy kilötyögjön nekem útközben.

hidewatch 2011.02.09. 12:08:15

@naezjó?: nem, maximum a szám, de az is csak szénsav hatására, ezért is rázom ki alaposan mindig a light kólából.

hidewatch 2011.02.09. 12:09:55

Ez a Mézga család zenéjével való "Jól vagyok" zene elnyomás az online-ban meg mennyire szánalmas már... Talán attól féltek, hogy bekiabálás is lesz, nem csak zene.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 12:10:44

@naezjó?:
A sókészítőknek valamiért Olit áll érdekükben visszaküldeni, ez egyértelmű.

Amilyen rugalmasan fostak a saját maguk által felállított szabályokra eddig is, nem hiszem,hogy most különösebben zavarná őket a kiszavazás végeredményének megbundázása sem.
Hozzányomnak Olika eredményéhez pár százalékot, ha az szükségeltetik, oszt jóvan.

Olika csinálja benn a matinét folyamatosan. Először a nőgyalázó szitkozódásai, aztán a faszverése naponta húszszor a budiban, majd nyafogás a lófejű nője után, a geciskedő, kiröhögős kitárgyalása mindenkinek, a tegyétek rám a jelet taktika és végül miss macskaszemű-vöröskarom levarrása.

Ezzel szemben Béla csak unalmas lehet, habár értékrendileg és felfogásilag -tök független a kinti előéletétől- magasan Olivér, és jó pár egyéb villatárs felett áll.

A jó emberek viszont nem hoznak nézettséget és Coca Colát a műsornak.

Arról nem beszélve,hogy a negatív, kavarós figurák körül mindig zajlik az élet és a sok panelproli a saját frusztrációját éli ki a faszságok követésén keresztül.
(Már a Dallasban is a többség Dzsokinak drukkolt..)

Traitor General 2011.02.09. 12:10:54

lassan már mindenki akkor hagyja el az odút amikor uri kedves dikktálja, azért ez kissé sok már.....

naezjó... 2011.02.09. 12:10:59

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:
Hát ők max a Reason-t ismerik szerintem. mármint ami a youtube-on átjött.
@szédült nőszemély - forza:
Alap, rajzolhatsz rám.
@Traitor General: Csak 1 kérdés: amikor mondtad Szandálnak, h neked kell visszajönnöd, mert neked dolgod van itt..
MIRE GONDOLTÁL???? :)

Traitor General 2011.02.09. 12:12:00

@Lady Alfonzina: ja:-) csakhogy Jockey intelligens volt!!!!

Albino Vernyul 2011.02.09. 12:13:02

@Szólj, ha kell: Hehe, azt ugye nem ismered, mikor utalat vonzalom valtakozik, foleg, ha benned megvan az erzes, de titkolod, illetve megprobalod valahogy megszuntetni is.. Az erzelmek elegge irracionalis dolgok, raadasul Aniko elegge erzelemvezerelt, kepes orbitalis bakugrasokra minden logika nelkul, csak mert valaki csunyan nez ra, stb..

K Tomoceusz 2011.02.09. 12:13:31

@Lady Alfonzina: Már a Dallasban is a többség Dzsokinak drukkolt..

Mert ő dolgozott egyedül . A vén kurva házvezetőnője népszerűbb lehetett volna , de a görény dallastv keveset mutatta .

naezjó... 2011.02.09. 12:14:40

@Lady Alfonzina:
ember, te most lepanelproliztál?
mondjuk pont az vagyok. :)

Rigghead 2011.02.09. 12:16:16

@Lady Alfonzina: az utolsó vv-t is az a málészájú szépfiú nyerte, elég béci karakter az is, arra sem emlékszem, h hívták...

Szólj, ha kell 2011.02.09. 12:16:20

@Holabög Rém:
akkor ismét anikó fan leszek!
..mert valamelyik állapotát nagyon jól adta elő. SZVSZ a csaj sík ideg volt tőle és nem a "szerelem" miatt, hanem mert nagyképű fax-nak tartotta. De azóta Helsinki-szindrómás lett...((

Szólj, ha kell 2011.02.09. 12:17:49

@Albino vernyul:
na, pont most írtam le h. Helsinki-szind.
)))
szval valamit hallottam már erről ))

Lasombra 2011.02.09. 12:19:12

@tizenot: ó, nekem ezzel egy álmom válna valóra.
Olivér fiam válassz:

a. ha a "Béci" szó szökken ki fogad kerítésin, ki vagy zárva, mert csalol!

b. ha mást mondol, akkor segget csinálsz a szádból, és még azok is szarkavaró hangembernek fognak tartani, akik eddig nem ismertek. azt meg vágod, ezzel az imiddzsel a büdöséletben nem nyersz több párbajt még a zöld állatkák ellen sem. viszont nyertél három hetet.

ennél valami időtállóbb megoldás kéne. pl hogy Oli kiesik a rákba, elveszi Enit, lubickol a Blikk-Story figyelemben, kap 15-20 percnyi műsoridőt valami Cool TV-s éjjeli blokkban, és vígan elvan, mint cölöp.

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.09. 12:19:57

Eddig is éreztem, de most már biztos vagyok benne, hogy Éva az igazi antinő. Feleségnek és anyának is teljesen alkalmatlan. Az ország házisárkánya címre viszont a legjobb választás lenne. Egy előző VV-ben volt Indián, aki fejbe rúgott egy csajt. Csak Éva lehetett az.

Zabkása 2011.02.09. 12:20:27

Gombi miért nem akar beszélni Picúrral meg a tesójával, sőt látni se akarja? Megtudta h valóban hegesztik egymást? :D

naezjó... 2011.02.09. 12:21:05

@Lady Alfonzina:
és még valami. nekem úgy jön le, h Bélánknak ez nem az előélete. Ő azt fogja tovább nyomni ha kijön, akármikor is lesz. Nehogy már beadjátok, h a villában változott meg. Az a felvett póz, én csak ezért nem szeretem, mert nem szórakoztat, hanem irritál. Ha másfélszer gyorsabban beszélne, talán javíthatna 1 picit.

naezjó... 2011.02.09. 12:22:37

@Lasombra:
én az utolsó bekezdésedet tartom a legvalószínűbbnek.

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 12:22:57

@ez a név jelenik meg:
"nagyon sajnálom hogy nem fair a telefonos szavazás... én pl nagyon kíváncsi lennék, hogy a zemberek kit küldenének vissza. "

az rtl-nél bármit megtehetnek MMKK, a commentcomon már leírták: akár a végeredményt is befolyásolhatják (gombi bekerülését alapul véve) majd legfeljebb azt mondják, hogy az esemesek csak néhány telefonról érkeztek, úgyhogy az eredmény majd az lesz, amit ők akarnak.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 12:23:28

@Rigghead: mér? szerinted egy Oli félére jobban fogsz emlékezni?

@naezjó?: akinek inge magára vette, akinek meg nem, az úgyse fogja..:))

@K.Tomoceusz: ja..dolgozott.
ahogy emlékszem végigkavarta, dugta, és vedelte a nemtomhányszáz részt..:))

@Traitor General: igen, ez nagy különbség.
Oli csak játszik egy szerepet kifelé, és hozzá választékos dumája van, (igazi nagyvárosi tetovált vagány rocker arc, széles ismeretségi körrel) de nagyjából itt ki is fullad.

gidabiga 2011.02.09. 12:24:10

a pasiknak sokkal könnyebb választani, hogy a lányok közül kit hagynának bent :)
de nekünk?
legalább egy jópasi lenne a villában, ha már a fiúknak jutott egy jónő :D

sziasztok! :D

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 12:24:20

@Rigghead:
"az utolsó vv-t is az a málészájú szépfiú nyerte, elég béci karakter az is, arra sem emlékszem, h hívták..."

miló, édes fiam :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 12:24:40

@naezjó?: próbálj te szerepet játszani hónapokon keresztül úgy, hogy fél percre sem hullik le az álarc...

tizenot 2011.02.09. 12:25:35

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: lol :D

Szerintem a villában csak oli meg béci között van csak komoly ellentét, de ez se igazi vérre menő dolog, inkább csak olyan két dudás egy csárdában.

Mivel őket kvázi vezetőnek tekintik, köréjük csoportosulnak az emberek, így van meg a két pólus. A második vonal elég stabil, bécinél laci, gigi, olinál meg éva és alek, a többiek a két pólus között mozognak.

Ha valamelyik csoportot lefejezik, megszűnnek a nagy ellentétek, mert a másodvonalbeli emberek (akiknek tulajdonképpen nincs is igazi konfliktusuk a másik csoport tagjaival és már most is odamennek suttyomban spannoskodni) simán beszocializálódnak a másik csoportba - egyelőre béci meg oli jelenléte és szembenállása nem engedi ezt.

Talán új ellentétek alakulnának ki, de ezek csak személyes ellentétek lennének (pl. erzsó-éva) amik nem mozgatnának meg több embert.

Nem hiszem hogy ez jó lenne a műsornak, ezért gondolom azt hogy a rtl valamit tenni fog.

Traitor General 2011.02.09. 12:25:59

@Lasombra: szevasz a nicked a Vampire Sabbat klánra utal?

naezjó... 2011.02.09. 12:26:08

@Lady Alfonzina:
na figyu. ha nézted az előzőket: ki az az Oki, ki az a Marcsi? nem ér utánanézni...

Flood 2011.02.09. 12:26:39

@-Sarq-: Hallod, imádok az avatarodban mindent! :DDD

mazon - kóchenger 2011.02.09. 12:28:13

H@Lady Alfonzina: Valahogy nem tudok függetleníteni a kinti életétől. Az, hogy megbújok és nem szólok semmit, még emberileg egy szardarab. majd, amikor elbugázza az autódat mondd ezt:)

tizenot 2011.02.09. 12:28:52

Ja és nekem teccik ez a pszicho-gombi, kurva jól áll neki, főleg igy depeche-modeosan kisminkelve, simán eljátszhatna egy lázadó figurát tetszőleges művészfilmben :D

naezjó... 2011.02.09. 12:29:49

@Lady Alfonzina:
lehullik az időnként, tudod, akkor sípolnak sokat.

mazon - kóchenger 2011.02.09. 12:30:27

A szülő-gyerek is egy tipikus szociálpszichológiai játék, ezért jön be:) Minden adás egy "Kísérlet"..

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 12:30:37

@mazon: ugyan miért bugázná el az autómat?
konkrétan tudod,hogy lopott autókat?

@naezjó?: a Marcsi az, aki nagyon sikeresen vezet éjszakai betelefonálós kvízeket.:)) Milo megdugta, vagy mi.

Oki az egy szétvarrt igénytelen pöcs volt, aki a bélgázaival forrósította bent a hangulatot. Kb. csak botrányai voltak és teljesen eltűnt a süllyesztőben.

Egyéb kérdés?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 12:31:24

@naezjó?: nehogymá egy bazdmegért legyen valaki rossz ember, és színjátékos.

valami mással érvelj, mert ez így nagyon gyenge.

==T== 2011.02.09. 12:31:26

"Nekem volt férjem, egyébként, ha kíváncsi, csak az a retkes tetű elhagyott egy fiatalabbért. Hogy dögölne meg, ott, ahol megszülte az a vén kurva anyja."

Ez hatalmas volt :D

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 12:32:07

@Lady Alfonzina:
Arról nem beszélve,hogy a negatív, kavarós figurák körül mindig zajlik az élet és a sok panelproli a saját frusztrációját éli ki a faszságok követésén keresztül.

ITT A PONT

naezjó... 2011.02.09. 12:33:13

@Lady Alfonzina:
látom nem érted. De ez már akkora ló, hogy Szandál sem tudna megmaradni rajta.

gidabiga 2011.02.09. 12:33:58

@tizenot:

én megijedtem a kisminkelt Gombi fotótól a posztban

mazon - kóchenger 2011.02.09. 12:34:28

@Lady Alfonzina: bevallottan bűnözősködött a bűnözősködő haverjaival és járkált a rendőrségre. Az autólopás még egy finomabb dolog, ott van még a testi sértés, vagy rablás, mittomén. Bármi lehet.. Abszurd, hogy egy ilyen gyerek testesíti meg az erkölcsösséget, azzal, hogy nem csinál semmit..

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 12:34:52

@antiszociális taho_kismama:
na megvan egy ismerős aki az egyik mobilos cégnél az emelt díjas sms-ekkel foglalkozik. azt meg tudja mondani majd nekünk hogy abból az egy hálózatból hány-hány szavazat ment a párbajozókra.
szerintem abból azért egy kicsit le tudunk vonni valamit...vagy be tudunk folyásolni??
majd szállítom az infót.

hidewatch 2011.02.09. 12:35:59

@naezjó?: gyerekkorom óta lovagolok, lovon nőttem fel, engem nem dob le a ló.

tizenot 2011.02.09. 12:36:27

@gidabiga: Ja, parás, dark smink, totál befordulva, semmire nem reagál.
Simán benne van hogy felvágja az ereit, vagy egyik éjjel kibelez mindenkit :D

De szerintem ez simán jobban áll neki mint az állandó picúúúúúúr.

mazon - kóchenger 2011.02.09. 12:37:31

ezzel szemben ott van oligyerek, aki kavargat meg hazudozik, hogy esetleg ezzel a taktikával megnyerje (nemfogja) a játékot. Számomra azért nem kérdés, hogy melyik ember erkölcsösebb.

Trevlovics 2011.02.09. 12:37:44

@Lady Alfonzina: béci elleni érveket én se nagyon látok. nagy nyögvenyelősen sikerül néha összeszedni olyan kis érvkezdeményeket, amik a másik félnél gyakorlatilag szabadon burjánzanak. én kimondom most, valószínűleg az van sokaknál, hogy van egy ilyen sztereotip kép, hogy cigány és lopik és bandázik és rabol és munkát kerül és stb... az csak megtévesztés, hogy benn dolgozik. ilyen szemléletre van igény, csak néhányan ezt nem merik kimondani, ők valószínűleg eltartott kisujjal fogják a faszt is. elnézést, akinek nem inge...

naezjó... 2011.02.09. 12:37:55

@Lady Alfonzina:
kíváncsian várom Mazon írására adott válaszodat.

Szólj, ha kell 2011.02.09. 12:38:21

@Albino vernyul:
ja köszi DD
csak amióta hallottam a Die hardban kavarodásban vagyok DDD :
- ...már bizonyára átestek a Stockholm-szindrómán.
- Stockholm? Az Finnország fővárosa!
DDD

Lasombra 2011.02.09. 12:38:53

@Traitor General: ööö... ezen az oldalon hivatalosan a villalakók összesített gondolatvilágát testesítem meg.
(amúgy igen. :D)

Albino Vernyul 2011.02.09. 12:39:54

@mazon: Jeleznem, Becirol egyetlen rendorsegi ugy kering a net-en, mindenfele klonozva, es ugy talalva, mintha valami kereszapa lenne.. Egyik este dumalt errol bent, megpedig 13-14 evesen elvitte a sajat apja kocsijat, kimentek vele a Duna partra, az egyik haver szerzett sort, meg sutemenyt, es buliztak volna.. Itt jott kepbe a rendorseg, de ezt mar nem tudtuk meg, mikent, mert kihivtak a riportszobaba, es MEGTILTOTTAK neki, hogy errol beszeljen a tobbieknek, illetve nekuk.... Ez az RTL-nek hatalom, hogy manipulalhat vele kifele, ha nem tudom mi tortent, ugy allitjak be, ahogy akarjak...

naezjó... 2011.02.09. 12:41:09

@Trevlovics:
ja, szóval elértünk ide. Rasszista. aha.
Lopott autót? menekült rendőr elől? Bandázik a LTP-vel? dolgozik? mármint hogy takarít? ne már...

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 12:41:33

@gidabiga:
ennyi... Laci ki, párbaj elmarad...

Trevlovics 2011.02.09. 12:43:09

@naezjó?: igen, sokakról ezt gondolom. tényeket nem tudnak, de mindenféle bizonytalan infók jól illenek az általauk alkotott képbe, ezért arra hivatkoznak

mazon - kóchenger 2011.02.09. 12:44:43

@Trevlovics: Szerintem senki nem cigányozott. Ezeket mind ő mesélte (mutatja intelligenciáját) bent az odúban. És ez a kép is beszédes: mosaictv.hu/upload/files/b%C3%A9cibuzi.jpg

hidewatch 2011.02.09. 12:45:50

@ez a név jelenik meg: érdekes lehetőség, bár sajnálnám, ha Laci kimenne..
Kapitáááány!!!...

Trevlovics 2011.02.09. 12:46:13

@mazon: dehát én is azt mondom, hogy senki nem csinálta! :) csak még hozzátettem azt, hogy lehet, hogy egyenesebb lenne felvállalni inkább, bizonyos esetekben :)

tizenot 2011.02.09. 12:46:56

@ez a név jelenik meg: Azér' kissé ironkus lenne hogy a "legkeményebbtúlélőcsávó" így esik ki.
Úgy láccik mégiscsak' bejött alkeszosz taktikája, amikor fellökte, tutira attól az eséstől jött ez ki lacin :D

Lasombra 2011.02.09. 12:47:50

@ez a név jelenik meg: ebből konkrétan nem derül ki semmi, ui. ha a Retek szorgos technikusai feccintenek oda pár(ezer) sms-t akkor azt fogják látni, hogy tényleg annyi jött.
az sem mindegy, hogy honnét jönnek ugyibár.

@mazon: bent mondjuk nehéz lenni kocsit lopni. :)
a lopás témakörben meg ajánlom figyelmedbe sok szeretettel Alekinnyó (aka. "Legnagyobb Cimborám") üveg pezsgőjét, amit a gokartozáson nyert.

mazon - kóchenger 2011.02.09. 12:50:02

@Lasombra: gyerekes csínytevés:) Kövezzük meg! Ha lopni nem tudott, most nyerni akar:)

reccs 2011.02.09. 12:50:42

Sziasztok!

Olivér erkölcseiről jut eszembe, ez volt már?

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/02/09/olivert_varjak_a_hitelezoi/

gidabiga 2011.02.09. 12:51:06

@tizenot:

főleg a micisapkában néz úgy ki, mint egy pszichodebil :DDD

@Traitor General:

kösz :)
már unatkoztam zöld állatkaként :)

@ez a név jelenik meg:

szerintem megvárják a párbajt, az pont 4 nap

hidewatch 2011.02.09. 12:51:22

@tizenot: De Lacin nem jöhet ki egy ilyen egy olyantól :)
Amikor volt a villa delláért lábbal deszkán tálat tartós feladat, akkor azt mondta, hogy olyan deszkák kellenek neki törőnek, őt nem lehet hatástalanítani egy székes fellökéssel, vigyázz mit beszélsz, mert lekaratéz :)

Lasombra 2011.02.09. 12:52:52

@mazon: így van. Olivér egyből bevallotta, és jót nevettek együtt Alekkal az egészen.

vagy várj, rosszul emlékszem. az egy másik műsor volt. :)

Traitor General 2011.02.09. 12:53:39

@Lasombra: oké elnézést ha kérdésem túl személyes volt:-)

Traitor General 2011.02.09. 12:54:22

@gidabiga: röpcsigidának már nem okoz gondot a zártfal:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 12:55:15

@mazon: mint korábban írtam, eltekintve az előéletétől!
És tudjuk,hogy fegyverrel pózolt egy közösségi oldalon. jujjj!
szörnyű!

én az előéletüket leszarom. a játék szempontjából irreleváns, de ha már így felhoztad, akkor olvastál már hírportálokat ma? Olink tartozik igen keményen itt és ott. jajj!

Azt megmá hadd ne soroljam,hogy ki,hol lengette a csöcseit korábban, vagy melyik melegoldalon rázta a brét a kamerába.

Nem számít. Leszarom. A villalétet nézem.
És az alapján akármilyen surmó is a Béla kint, ő az egyik legnormálisabb, legemberibb arc.
És a legkeményebb akaratú is. (lsd. cigisztori, vagy hűség a barátnőjéhez)
Ez az Anikó nevű ropiseggű meg sem merte környékezni, mert eleve úgy állt hozzá,hogy nem alázza le a nőjét bent. Szal riszpekt!

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 12:56:31

@gidabiga:
és akkor ismét villatörténelmi pillanat lesz.. Stohlbuci drámai hangon bejelenti hogy mivel akaratán kívül Lacinak eü állapota miatt el kell hagynia a villát a mai párbaj ELMARAD.

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 12:56:37

@ez a név jelenik meg:
"na megvan egy ismerős aki az egyik mobilos cégnél az emelt díjas sms-ekkel foglalkozik."

dejó, dejó! várjuk az infót. én is és "min-den-ki." :))

Albino Vernyul 2011.02.09. 12:56:59

@mazon: Juj, egy kamu pisztollyal pozol, mint gangszter raper.. Huuuuha, de megijedtem...

Lasombra 2011.02.09. 12:57:52

@Traitor General: ja, nem volt. csak nem szívesen offolok, mert még Stohl Buci rám tolat... izé pirít.
(tényleg, őt elvállalta valaki? mármint nem "úgy". :D)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 12:58:13

@Trevlovics: vonatkoztassunk mán el végre valahára a kinti életüktől basszus!
A játék szempontjából irreleváns, de kurvára!

Az számít,hogy bent mit hoznak.
Kit érdekel,hogy ki kurva, cigány, zsidó, vagy görög?

Trevlovics 2011.02.09. 12:59:36

@Lady Alfonzina: te, ezt most nekem írtad? :)

mazon - kóchenger 2011.02.09. 12:59:47

@Lady Alfonzina: és ráadásul jól is néz ki:) Bárki fel tud venni egy olyan szerepet, amivel elnyeri azemberek szimpátiáját, de ezt sunyibb dolognak tartom, mint ha ugyanazt hozod a villán belül, mint amilyen kint vagy, vállalva, hogy sokan megutálnak. Igaz a kép az tényleg nevetséges, nem is értem miért hoztam fel:)

Traitor General 2011.02.09. 12:59:48

@Lasombra: eszembe sincs off-olni:-) csak kérdeztem:-) spongyát rá:-) ha jól emlékszem van Stohl:-)

tizenot 2011.02.09. 13:00:35

@Lady Alfonzina: Biztos kő gazdag a csaj :D

gidabiga 2011.02.09. 13:00:47

@Traitor General:

úgy döntöttem, hogy kár a fáradságért, majd leomlik, amikor itt az ideje :D

Lasombra 2011.02.09. 13:01:36

@Lady Alfonzina: már figyellek, amióta beköltöztél, csak nem mertem szólni, de nekünk hasonló a szuvenír értékrendünk.
mit is mondtál, mi a kedvenc színed?

kérődzőgiliszta 2011.02.09. 13:02:30

Drága addictológiai betegtársaim!
Napok óta nem voltam net és tv közelben. Nem látom az összefoglalóban sem a hozzászólások közt Jersey említését. Csak nem felszippantotta Gigi szűz vulvája? Lécci, világosítsátok meg elboruló elmémet, mi van a kiskötsöggel!

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:02:46

@Albino vernyul: majd pár spanja lehúz a nyolcban, összekakilnád magad:)És még egyszer jelzem nem az identitásával van a gondom, hanem mert ismerem a társaságát:)

gibson 2011.02.09. 13:04:08

@kérődzőgiliszta: az égegyadta világon semmi nem történt Erzsyvel az elmúlt pár napban, meg sem szólalt, nem is láttuk szinte. A tegnapi feladatban vicces volt, mint Éva gyereke, de ennyi. Nem maradtál le semmiről.

Trevlovics 2011.02.09. 13:05:32

@mazon: de honnan tudod, hogy szerep? pont erről van szó, hogy van egy előítéletes kép amit sokan kialakítanak maguknak, na ez a csávó csak ilyen lehet. úgyhogy akkor ami meg bent látszik az biztos hazugság. az előfeltétellel vannak némi gondok a következtetésben, nem? :)
rólad meg lehetne jelentetni egy cikket pl a blikkben, hogy közösségi oldalon iszlám szabadságharcosként pózolsz, még gyorsan kerítünk egy gyerekkori osztálytársat, aki határozottan visszaemlékszik, hogy hittanórán mindig a körzővel játszottál idegesen, pont pont pont, és máris jöhet, hogy az életben most meg tetteted, hogy normális vagy, ez visszataszító, szerintem még nemsokára robbantani is fogsz :)

hidewatch 2011.02.09. 13:06:44

@kérődzőgiliszta: Dzsörzét mostanában nem nagyon akarja szerepeltetni az RTL, lehet, hogy a bíróságra kellett mennie :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 13:07:38

@Trevlovics: a te hsz-odra reagáltam, de alapvetően nem neked szántam.:)
az üzenet inkább kifelé szólt, habár visszapattant. szinte éreztem.

az emberi intolerancia és a bunkó sztereotípiák fala igen vastag és magas..:)

@mazon: jó, rendben, akkor hidd azt,hogy Béci szerepet játszik, ha így könnyebb..*buksisimi* :))
és Oli meg nem. (ananász, házioltár, álflört Anikóval, stb.)

@Lasombra: a hányásszín. répafőzelék után..:)

gibson 2011.02.09. 13:09:11

@Trevlovics:
"hogy közösségi oldalon iszlám szabadságharcosként pózolsz"

Nekem gyanús ez a mazon már az elejétől fogva! :)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 13:09:27

@mazon: Figyi. TE szerepelsz az avatárodon?

Sztereotipizálhatok?:)

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 13:11:05

@reccs:
az előző posztnál már be volt linkelve, hogy olivért kint a hitelezői várják.

nem is értem, laci miért nem terrorhárította el a bűnözőt. lehet, nem elég gerinces :)

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:11:08

@Trevlovics: :):) De én akkor ugyanúgy vállalom a nézeteimet(dzsihád, mint ő a pisztollyal:)

(és kedves Nagy testvér! Az avatarom és az, hogy a kommentemben elhangzott a dzsihaád szó, nem jelenti azt, hogy bármi közöm lenne az iszlám szélsőségesekhez!)

gidabiga 2011.02.09. 13:12:32

@mazon:

ebből most már jól nem jössz ki :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 13:13:54

@Holabög Rém:

Csáó szerelmem!:))
egy ölelésnek álcázott tapizás???:D

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:14:19

Nem!@gidabiga: Nem, ezt elbaxtam rendesen. De értsétek, meg hogy nem szeretem bélát, na. És a kampány is elkezdődött.

Trevlovics 2011.02.09. 13:16:09

@mazon: oké, nem szereted. én elmondtam, hogy mit gondolok néhány hozzászólóról aki látványosan nem szereti, de nem kellett volna magadra venned akkor, ha nem érzed magadra igaznak.

gidabiga 2011.02.09. 13:18:08

@mazon:

szuvenír jogod :D

most viszont el, mert ha itt ülök, nem haladok a dolgaimmal.
viszlát később :D

reccs 2011.02.09. 13:18:09

@mazon: Nem bírod a gyaur kutyákat, mi?

@antiszociális taho_kismama:
Bocs, nem láttam.

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:18:12

A kiesik a fő szarkavaró, akkor már nem fogom élvezni az intrikákat. Így a műsor is ugrott számomra, ami bevallomk ellazít munka után. Bélával az élen jöhet vissza a gokartverseny, meg a zölborsófőzelékes ügyességi verseny. Ha meg Gombi is kitör, vége lesz az egész szarnak, na!Értsétek már meg!

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:19:39

@reccs: Unnaturális nem hinni Istenben, na!:)

Albino Vernyul 2011.02.09. 13:20:41

@mazon: Nem tudsz felvenni ilyen hosszu ideig... Oli, Eva, egy percig nem tudja elhitetni magarol, hogy a pillanaton kivul mas erdekelne oket, vagy lenne bennunk rendszeresseg, munkabiras, precizitas.. Nem megy, a gyerek jatekban sem tudnak bennemaradni sokaig a szerepben, egyik sem..

reccs 2011.02.09. 13:22:09

@mazon: Már úgy érted, Allahban.

beacska 2011.02.09. 13:23:11

@Trevlovics: nem akarom újra kezdeni a tegnapit, légyszi, ne tegyél ilyen kijelentéseket. Maradjunk annyiban, titeket nem érdekelnek a mi érveink, mi pedig nem vesszük tudomásul a tieiteket.

Egyezzünk ki döntetlenbe, jó, és hagyjuk végre a "Béci egy félisten" témát!!!légyszi, légyszi, légysziii

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:24:14

@Albino vernyul: Pedig, ha benne maradnának a szerepben érdekes dolgok derülhetnének ki. (összeolvadnának a csávók:)

kérődzőgiliszta 2011.02.09. 13:25:47

Köszönöm a szíves felvilágosítást!
Most bekapom a bogyócskákat, oszt meghajtom a nővérkéket! Leporolom a mókusbundát! Megbeszéltem a fődokival, hogy a xanaxot kicseréli viagrára!
Ha netán Olibaba Bécibébit hívná ki, érdekes mentális háborúnak nézünk elibe. Kérdés: lesz-e elegendő vér Olibaba szétrecskázott farkába, hogy belemenjen egy ilyen csínybe!
Tudat alatt az birizgál, hogy esélyesebb egy gyógykűr pl. Lacimacival. Neki már amúgy is tepsi! Jobb, ha még saját lábán indul el a krema felé, mint ha vinni kéne!

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:25:49

@antiszociális taho_kismama: Engem is várnának kint a hitelezők:) Sajnos a negyed lakásom a banké:(

reccs 2011.02.09. 13:26:51

@mazon: Nem, nektek, iszlán szélsőségeseknek nem szokott mindegy lenni :). Vallásháborúban elég ritka, hogy mindegy lenne :)

-Sarq- 2011.02.09. 13:26:55

@Trevlovics:
Igazi bulvárújságírói vénád van :).
Mondjuk bennem is mocoroghat valami dramaturg, mert én a következő heteket így képzelem: Olivér kimegy párbajozni (mindegy kivel). A stúdióban először vörös, aztán falfehér arccal konstatálja, hogy Enikő helyett 2 marcona hitelező ül az első sorban. A párbajon zavarában egy értelmes mondatot nem tud elhebegni, de megnyeri. Belépve a villaajtón irgalmatlanul orrba bassza az üdvözlésére siető Alekot, a vígasztalni próbáló Anikót elküldi a halál retkes büdös kóchengeres faszára és a következő 3 hetet az étkezőasztalnál tölti, Gombival megalakítva az Anonim Inhalálók Klubját.

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:28:43

@reccs: provokálsz, hogy kimondjam, aztán majd rám húzzák a vizes lepedőt, mi?

hidewatch 2011.02.09. 13:30:47

@mazon: zöld törölközőt az ebédlőasztalnál

beacska 2011.02.09. 13:30:52

@-Sarq-: Anonim Inhalálók Klubja...gratula!!:D

reccs 2011.02.09. 13:31:50

@mazon: Naná! Bár így is egyértelmű :)

Holabög Rém 2011.02.09. 13:32:53

@Lasombra: c: Stohlbuci: Olivér! Felkészültél? Mivel a Villaszabályzat kimondja, hogy a kihívásig nem mondhatod el, kit viszel párbajozni, és te ezt a szabályt megszegted, úgy döntöttünk, hogy Bécit nem mondhatod!

Na? Ez milyen opció?

gibson 2011.02.09. 13:37:11

@Holabög Rém: bazdmeg, Holabög, az előbb lementem a konyhába teát csinálni, és nem találtam a kurva bögrémet, és csak most esett le, hetek óta először, hogy mit jelent a neved, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.09. 13:38:43

@==T==: Az adás legjobb beszólása volt! Éva nagyot alakított, jókedvre derített.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 13:38:51

@Holabög Rém:

se puszi, se pá?:((((
*szomorú kiskutyaszemekkel néz*

BioritmuS 2011.02.09. 13:39:31

@Holabög Rém: Jó lenne ha így lenne. S akkor jövő héten ha Kazalfej lesz a kiválasztott akkor ő sem viheti ki Dzsörzét mert megmondta neki, hogy kiviszlek oszt kinn is hagylak. S mindenki mondta már mindenkinek, hogy kiviszi a picsába. A végén pedig senki nem hívhat ki senkit s örökké tart majd a műsor. Csak Hajni bírja majd a kommentelést évtizedekig!

hidewatch 2011.02.09. 13:42:01

@gibson: :DDD ez nekem sem esett le eddig, köszi :DDDD

Holabög Rém 2011.02.09. 13:42:12

@Lotyó Bridzsida: szia gyönyörűvagyszépvagyimádnivalóvagy! Ne mozogj, mert leesik a hátadról a söröm! *lopott seggsimi*

mazon - kóchenger 2011.02.09. 13:43:05

@Holabög Rém: erre n is gondoltam, de az is lehet, hogy megkérdezi bélát, hogy mi lenne, ha csupán jóságból gombit vinné ki, béla meg beleegyezne.

hidewatch 2011.02.09. 13:44:05

@Lotyó Bridzsida: Ne légy szomorú Ani, a következő lerészegedésednél szeress bele mondjuk Alkeszoszba, ott a kereslet és a kínálat kb. fedésbe is kerülne :)

vörös áfonya 2011.02.09. 13:44:36

@gibson: Ez múlt héten nekem is nagy felismerés volt:)

Trevlovics 2011.02.09. 13:48:03

@beacska: félreérted, én nem konkrétan béci személye mellett érveltem, hanem az ellen az előítéleten alapuló, hamis logikára épülő valami ellen, amit megpróbálnak érvelésnek beállítani.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 13:48:59

@Holabög Rém:

szia, édesem! bármit megteszek érted, mindig számíthatsz rám!:)
*lopott seggodadörgölés és mellel megérintés*:D

Holabög Rém 2011.02.09. 13:51:00

@Lotyó Bridzsida: nem jössz be ide mellém? Ha már úgyis rajtad van a vörös fürdőruci? Dobtam két olyan izét a vízbe, bekapcsolom és akkor olyan Ultrás érzés lesz, mintha egy mosógépben ülnénk. A hab meg sok mindent eltakar:)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 13:57:21

@gibson:
basszus... nekem sem tűnt.. A Holabög-ön gondolkoztam vajon honnan jöhet..oszt annyibban hagytam :-)

Trevlovics 2011.02.09. 14:04:29

@gibson: ezt nem mondod komolyan! nem akarod átvenni jerzsit? :)

JanCsi 2011.02.09. 14:06:41

Sorry, hogy csak egy kis ejnyebejnyére ugrok be, de meg kell írnom:

a szerviz MMKK rövid i... Köszönöm!

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 14:07:23

Párbajra nézőnek hogy lehet bejutni? Csak retekklub meghívással?

gibson 2011.02.09. 14:09:17

@Trevlovics: hát a reakciókból ítélve nekem úgy tűnik, nem én voltam az egyetlen, akinek nem esett le! :)
Most épp azon gondolkodom, a Trevlovics vajon milyen rejtett jelentéssel bírhat...

Holabög Rém 2011.02.09. 14:09:58

@ez a név jelenik meg: mondd azt, hogy Olivér hitelezője vagy :)

Lasombra 2011.02.09. 14:09:59

@Holabög Rém: ez olyan opció, hogy Olivér furmányos ember - és köztudottan összedolgozik a csatornával :D - tehát ezt előre tudta, csak csinálta a feszkót a szavazásra.
innét meg GOTO b.) pont

de ennek a szcenáriónak annyi az esélye, mint hogy Alekosz egy tucat nimfomániás bikinimodellel összezárva csak sakk megnyitásokról lenne hajlandó témázni bubimentes ásványvíz mellett.

K Tomoceusz 2011.02.09. 14:10:14

@ez a név jelenik meg:

Két már jeggyel rendelkező ajánlásával juthatsz be , ha a kapuban sikeresen világítodsz át .

Holabög Rém 2011.02.09. 14:10:33

@gibson: de basszus, most, hogy megfejtettétek a nevem, kereshetek újat :)

Trevlovics 2011.02.09. 14:11:36

@gibson: igen, látom, nem gondoltam volna :) nincs neki semmi ilyesmi

gastro vazze 2011.02.09. 14:13:57

@tizenot: erre én is gondoltam már, hogy AZ lesz Oli ürügye , miért nem a Bécit viszi, mert akkor megbüntetnék tiltott névelárulás miatt...

gibson 2011.02.09. 14:14:00

@Holabög Rém: hát igen, ez innentől kezdve inkább ciki, mint jópofa :)

naezjó... 2011.02.09. 14:16:09

@Lady Alfonzina:
Kedves Lady Alfonzina!
nem bújok más mögé, pusztán csak olyan magas lóról osztod az észt, amit innen panelproliként az ötödikről sem érek fel.
Sajnálom, megpróbáltam. Ignore.

K Tomoceusz 2011.02.09. 14:16:25

@gastro vazze:

Már az igazmondó hintában se bízol ?

Hódos Hajnalka 2011.02.09. 14:19:30

@JanCsi: valóban, a szervíroz mindig bezavar. Köszi, javítom.

gastro vazze 2011.02.09. 14:20:07

Na az a durva, hogy itt kint már legalább 4 éve megy a DOM Dva (gyk: A Ház/otthon 2 )és van olyan játékos, aki már több, mint 1 éve bent van :S
Mondjuk ezek itt kijárogatnak bőven, és bár folyamatosan megy, de jönnek-mennek az emberek.
Nem igazán értem a koncepciót, mert nem néztem annyit és amikor kijöttem, akkor még nem tudtam oroszul, de valami ilyesmi van... Mondjuk itt teljesen a párkapcsolatok keletkezése és szétbomlása a fő irány.
dom2.tnt-online.ru/

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 14:20:50

@Holabög Rém:
:-))))))
vagy esetleg..
- Enikő vagyok
- Picúr vagyok és én is Olivérbe vagyok szerelmes
- az egyik cica vagyok

K Tomoceusz 2011.02.09. 14:20:51

@naezjó?:

Ötödiken laksz ? Szánalalmas . Nem tudsz észt osztani a legmagasabb szinteken .

gastro vazze 2011.02.09. 14:22:00

@K.Tomoceusz: de bízom, főleg, ha Béci ül bele, de ez akkor is jó ürügy lesz! az ürügyön a hangsúly. (vagyis inkább az egyik ü betűn, de ez nem ide tartozik:D)

naezjó... 2011.02.09. 14:22:12

@K.Tomoceusz:
gondoltam, h para lesz, ha leírom, de én már csak így játszom ezt a játékot :)

Holabög Rém 2011.02.09. 14:22:59

@gibson: hát ezzel most te kerültél hozzám a legtávolabb

MegLepke 2011.02.09. 14:23:28

Jó reggelt! Nekem Gombi még Boy George-ra is hasonlított sminkben, az jutott róla eszembe először.:)

Már alig várom, hogy mutassák Éva boszorkányos alakítását. Testhez álló szerep és ügyes volt - úgy tűnt az előzetesből.

Holabög Rém 2011.02.09. 14:24:23

@K.Tomoceusz: Figyellek Viktor! Megint panelprolizol :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 14:24:34

@Holabög Rém:

jó, de majd tapizz a víz alatt, lécci!:D

K Tomoceusz 2011.02.09. 14:25:26

@naezjó?:

Itt jól kell fogalmazni . Lementem teáért a konyhába . Tökéletes . Így is íthatta volna a kollega : a házmesternek van csak bögréje a házban . Ez hibás bejegyzés .

naezjó... 2011.02.09. 14:26:19

@Holabög Rém:
elnézést, meg kell védenem, bár képes erre önállóan is, neki szabad, listája is van.

gastro vazze 2011.02.09. 14:26:21

Egyébként tegnap letöltöttem a 6.-ai belevalót , mert kiváncsi voltam Picuuuuuuurra és Ádrienre, hogy milyenek, nos:
Adri: ő is bördíszműves lehet, mint Éva, mert hasonló Brando retikült hord a két szeme alatt, még smink (erős smink) ellenére is látszik.. Nem lehet túl okos lány, vagy csak izgult, de mindenestre nem jött össze neki az összeszedett fogalmazás:) Nekem nem annyira jön be a külseje, kifejezetten durva vonásai vannak (na nem annyira, mint a neurotikusan kinéző Encipuncinak)

Viszont Picuuuuuur kifejezetten kellemes csalódás volt: az a nő imádnivaló lehet és teljesen jól fogalmazott, jó meglátásai voltak, és tündéri kiscsajnak tünt. Hogy mit keres Gombi (vagy a báty) mellett elképzelni sem tudom:)

Holabög Rém 2011.02.09. 14:30:12

@Lotyó Bridzsida: Hát hogy a viharba ne tapiználak. Mégis mit gondolsz, mi a retkes, büdös, kóchengeres megmeredt fasznak csináltam ekkora habot?? NE MOZOGJ! A SÖRÖM!!!!!

K Tomoceusz 2011.02.09. 14:30:52

@Holabög Rém:

Már megint kötekedsz . Nem én találtam ki ezt a vv-s avatar játékot . Valakinek titulusnak is lennie kell .

Szólj, ha kell 2011.02.09. 14:31:02

@gastro vazze:
és picuuuuurnak volt-é ádámcsutkája?
Mintha valaki említette volna egyszer.

naezjó... 2011.02.09. 14:31:10

@Lady Alfonzina:
mellé. A buksisimi rakott be, pedig nem is nekem írtad. panelban lakom, nincs min megsértődnöm.

Holabög Rém 2011.02.09. 14:31:46

@K.Tomoceusz: Pedig úgy reménykedtem, hogy beszállsz te is, és lecseréled a rusnya avatarod :D

mazon - kóchenger 2011.02.09. 14:32:14

Nektek nin az az érzésetek, hogy Ádám meleg? Meghogy kitalált alak? Vagy túlspilázom?

Holabög Rém 2011.02.09. 14:33:23

@mazon: nekem olyan érzésem volt, mintha felolvasott volna, egy előre megírt szöveget

Szólj, ha kell 2011.02.09. 14:33:46

@mazon:
sztem egy kőegyszerű aszexuális modellfiú.
brooa...

Trevlovics 2011.02.09. 14:34:18

@mazon: egyszer láttam belevalóban, nem gondolnám, hogy kitalált, az rövid időre bennem is felmerült,hogy esetleg meleg, de valószínűbbnek tartom, hogy már jó ideje nagy mennyiségű nyugatón él éva miatt :)

naezjó... 2011.02.09. 14:34:27

@Holabög Rém:
miért, a szülinapján mondja meg, h már rég az országban sincs? de hát a SZEME!!!

gastro vazze 2011.02.09. 14:36:22

@mazon: kérdezd Péter_Cs-t, csak ő lehet Ádám:D
@Szólj, ha kell: dehogyis, tök csini kiscsaj, a Gombi-telefonálós videon, szarabbul nézett ki, ezért is lepődtem meg.
@Holabög Rém: nekem tezsenek Oli káromkodásai, sajnos nem utdok ilyen választékosan qrvanyázni, de igazából ez az egy dolog, ami szimpi Oliúrban...

Trevlovics 2011.02.09. 14:37:10

valószínűleg ahogy trixi a szereplésre megcsináltatta a haját, (és milyen jó lett neki!) úgy ádám is a szemét.

naezjó... 2011.02.09. 14:37:33

@Lady Alfonzina:
mint már írtam, én így játszom ezt a játékot. De te nagy taktikus vagy, amikor a kurva jelekről van szó, akkor jó vagyok, de a folyamat elindult, nem téged várlak vissza. :)

K Tomoceusz 2011.02.09. 14:38:26

Nem figyeltem az elmúlt két percben . Megszavaztuk már , hogy Ádám meleg vagy nem ?

Holabög Rém 2011.02.09. 14:39:08

@gastro vazze: Én bírom a Telivért. Talán azért, mert pont olyan széltoló tróger, mint én voltam (*vagyok?*) egykoron... :)

naezjó... 2011.02.09. 14:40:56

@K.Tomoceusz:
nem-nem. Ádám vitte haza azokat a nyugtatókat, amiket Éva nem tudott becsempészni a bugyijában. És unatkozik. Nagyon.

K Tomoceusz 2011.02.09. 14:41:40

@Holabög Rém:

Most már tudjuk , hova jársz naponta ötször , míg mi szavazunk ezerrel .

Trevlovics 2011.02.09. 14:42:26

@Holabög Rém: bocsánat, nem tudom kihagyni, de olivért széltoló trógernek nevezni olyan szintű eufémizmus, mint évára azt mondani, hogy egy aranyos, vadóc kis macska akinek néha eszébe jut saját maga :)

naezjó... 2011.02.09. 14:43:10

@Lady Alfonzina:
figyelj, most már teljesen elbizonytalanítasz. Nem tudok már hinni benned Tezsó. Bár gondolom, nem is az a dolgom...

K Tomoceusz 2011.02.09. 14:43:31

@naezjó?: Most gondolkodóba ejtettél . Mit csempésznék be a bugyimban mint villalakó ?

Holabög Rém 2011.02.09. 14:43:47

@Lady Alfonzina: nekem Anim van vazze. Itt négykézlábazik mellettem, hátán a sörömmel :)
Szépvagygyönyörűvagyimádnivalóvagy! NEM MOZOG!

Holabög Rém 2011.02.09. 14:45:55

@Trevlovics: mégis mit vártál PONT TŐLEM? :)

MegLepke 2011.02.09. 14:47:44

@Trevlovics: :DDDD

Én még mindig azon gondolkozom, hogy göndör hajúnak minek hajsütővas?????

naezjó... 2011.02.09. 14:47:48

@K.Tomoceusz:
várom a választ. Ha már pár tabit sem sikerült, ne hagyj cserben..

Traitor General 2011.02.09. 14:49:24

kész a csirkemell vagyok váágod?

mazon - kóchenger 2011.02.09. 14:51:25

Akkor jelentsük ki, hogy Ádám nem létezik. (vagyis ebben a formában)Amúgy is olyan furcsa volt a szeme! Szerintem, ha létezne is, tuti meleg lenne.

genevieve 2011.02.09. 14:54:54

Jó napot!

A nappalos műszaknál hogyan áll a Béci vagy Oli vissza a vissza a villába szavazás?
Éjjel még Béci volt a nyerő:)

Traitor General 2011.02.09. 14:55:06

@mazon: ki bírná ki hosszútávon ezt a visítozó szénakazlat????

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 14:55:12

@K.Tomoceusz:
kb 2 hete az igen nívós és megbízható forrás story magazinban volt róla egy cikk.
azt nyilatkozta, hogy Éva egy az egyben olyan az életben is mint a villában és sajnos az alkoholt szereti, pedig jobb lenne ha nem, mert igen rossz hatással van rá, a rossz oldalát hozza ki belőle.
kapcsolatukra jellemző a sok veszekedés, és igen, ordibálás is hozzá, de másodpercek alatt kibékülnek és utána órákig ki sem kelnek az ágyból.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 14:56:41

@Holabög Rém:

hmmmm.....:D:D:D finííí...:DD:D

Trevlovics 2011.02.09. 14:57:28

@ez a név jelenik meg: valószínűleg már megtanulta kezelni a megfelelő mondatokkal (pl. "tudtad, hogy sz.pás közben egészen kisimulnak a táskáid?")

naezjó... 2011.02.09. 14:57:30

@genevieve:
tudtam én, hogy találkozgattok a mosókonyhában a törölköző alatt!!

Traitor General 2011.02.09. 14:57:43

@genevieve: szevasz drága.... dolgoznom is kell néha:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 14:58:40

@Holabög Rém: vigyázz, mert a karmai beleakadhatnak a padlószőnyegbe és akkor system error lesz.(értsd sikítós hiszti)

@naezjó?: akkó ne higgyé, szarok rá. én mindig minden körülmények között magamat adom.:)

gastro vazze 2011.02.09. 15:00:13

@ez a név jelenik meg: ezt a fajta pcsát hívják energiavámpírnak, meg a Tordast:)

mazon - kóchenger 2011.02.09. 15:01:59

Mindent tudni akarok Ádámról! Ő is iszik, Katólikus? Jobb faszi, mint Alek?

naezjó... 2011.02.09. 15:05:24

@Lady Alfonzina:
egyem az érzékeny lelkedet..:)

genevieve 2011.02.09. 15:10:12

@mazon: jobb:-D

szélső jobb:-)

genevieve 2011.02.09. 15:10:58

@Traitor General: majd megnyered a főnyereményt és már nem kell:-)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 15:11:26

@Trevlovics: www.life.hu/legykepben/napifriss/20110204-vv-eva-es-baratja-adam-botranyos-kapcsolat.html

egy pár érdekes rész belőle:
Párja többször elhagyta, hiszen nem vette jó néven, hogy Éva állandóan bulizik, és minden lehetőséget megragad arra, hogy olyan emberekkel ismerkedjen, akik előrébb viszik a "pályán". A legutóbbi vitájuk odáig fajult, hogy Ádám az erkélyről szórta ki a ruháit az utcára, és Évának ezután egy barátnőjéhez kellett költöznie a belvárosba"

Szórakozóhelyekre pedig rendszerint nulla forinttal érkezik, hogy mulatozásait gavallér fiatalemberek finanszírozzák" - árulta el a szókimondó lány ismerőse, aki diszkréciónkat kérte.

"Ha nem is függő, de alkalmanként szed drogot."

Traitor General 2011.02.09. 15:12:34

@genevieve: oké meglesz tejben vajban fürösztelek:-)

naezjó... 2011.02.09. 15:13:24

@ez a név jelenik meg:
engem szórakoztat Éva a villában. Annyira szörnyű, hogy már vicces. De hogy ne lenne függő? Abban igazán jó, nem a suliban.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.09. 15:13:34

@gastro vazze: Nincs szerencséd,nem én vagyok a keresett személy.

Traitor General 2011.02.09. 15:15:51

@ez a név jelenik meg: broáf az Évának!

Holabög Rém 2011.02.09. 15:16:54

@Lady Alfonzina: a dzsaku mellett nincs padlószőnyeg. Itt műfű van :)
Én inkább attól félek, hogy a víz alatt rámarkol a kóchengeresre a körmeivel, az meg olyan érzés lehet, mintha smirglivel csattogtatnék a retyóban.

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 15:16:55

@naezjó?: :)))))))

talált, süllyedt.
de ne örűjjé. Alfi jön, és visszavág.:)

gastro vazze 2011.02.09. 15:17:35

@ez a név jelenik meg: ezt már én is írtam itt, van 3 közös ismerősünk, akik nagyon nincsenek jó véleménnyel róla...konkrétan undoritó nőszemélynek hívták - és mind a 3 fiú...

Egyébként Éva védelmében: ez a szórakozóhelyi (és párkapcsolati) fiúkopasztás tipikus magyar probléma (innen keletre is igaz ez). Nem kevés barátnőm volt (nem nagyképű vagyok, csak magabiztos:D) hosszabb-rövidebb ideig, de a mostani volt az első (!!!), aki minden 3. randin kierőszakolta, hogy fizessen, ajándékokat vesz minden alkalom nélkül (jó ezt nem hetente kel érteni), szó nélkül elvitt otthonról csekket befizetni, stb...
Lehet, hogy ezért (is) veszem el 2 hónapon belül feleségül?! :D

gastro vazze 2011.02.09. 15:18:37

@Peter_Cs: vicceltem, azért is van ott a :D
Mondjuk más nem védelmezi azt a nőt, így nyugodtan felveheted Ádi avatarját:)))

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 15:19:08

@Holabög Rém: most az jutott eszembe,hogy amikor izé, mikrofonpróbát tart:), akkor hogy markol rá a brére azokkal a körmökkel?:)

anno, mikor nekem volt egy lényegesen rövidebb, szögletes alakú műkarmom, még a vécépapír használat is mókás volt, a gatya begombolásáról nem is beszélve..:)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.09. 15:20:39

@beacska:
na, de miért kéne érvelni, nehogy már magyarázkodni kelljen, hogy pl. gizike pénztáros nekem szimpatikus, másnak nem, én is nagyon sokaknak szimpatikus vagyok másoknak nem, ennyi, nem vagyunk egyformák, mindenkinek szuvenír joga kit szimpatizál, én nem akarok senkit meggyőzni, meg nem is patkányozok, meg bűnözőzök, hihetetlen.
Nehogy már lehajtott fejjel kelljen járnom, mert nekem nincs bajom Olivérrel, de Béci nem szimpatikus, sőt még Évával sincsen már bajom, míg Anikó sosem volt a szívem csücske, viszont ezért cserébe senkit nem basztatok, hogy neki miért Béci, vagy miért Anikó, azért mert csak, sztem ennyi, kár ezt túlragozni.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.09. 15:23:10

@Holabög Rém:
éjjenek a trógerok:)

@ez a név jelenik meg:
ilyen cikkeket én is tudok írni kb. tudjuk milyen a bulvár sajtó

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 15:25:01

@Holabög Rém:

csak a nyelvemmel markolok rá a brácsádra, szivi, ne aggódj!:D

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 15:25:26

@gastro vazze:
sok boldogságot!
nő vagyok, de egyetértek veled...soha nem kopasztottam senkit, és utálom az olyan nőtársaimat akiknél ez default..

naezjó... 2011.02.09. 15:27:03

@Lady Alfonzina:
:)
Rendben, az esti rész után várlak gongszóra. Addig is jó szórakozást mindenkinek.
U.i.: ha Oli nem Bélát mondja, akkor szar az egész, és nagyon csalódott leszek, összeesküvés ide, mérhetetlen szeretet oda.

@K.Tomoceusz:
én ha nő lennék, simán csak LSDbe áztatnám. Surprise for Alekinnyó.

Holabög Rém 2011.02.09. 15:27:39

@Lotyó Bridzsida: Az zsír, mert közben tudsz szomorúkutyaszemmel nézni :)

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.09. 15:28:07

@MegLepke:
azzal lehet szép loknikat csinálni, és nem áll így ezerfelé gondolom, de sajnos tapasztalatom saját nincsen, mert az enyém olyan egyenes mint a szög, sajnos, bezzeg a bátyámé szép hullámos:(

avanivi 2011.02.09. 15:28:17

Az Éva egy Szörnyella de Frász, aki még iszik is.Kár érte mert szép nő.

genevieve 2011.02.09. 15:28:58

@gastro vazze: akkor ez most tipikus lánykoppasztás?:-)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 15:30:34

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
egyértelmű..ez nem újságírás hanem szenzáció hajhászás....
olyan szempontból sajnálom a számomra nem szimpi játékosokat is , hogy most iszonyú sok mocskot össze fognak hordani róluk újságírók, barátok, ismerősők...és nehéz az ilyenekből, vagy inkább gyakorlatilag lehetetlen kimosakodni.
de feltételezem (?) gondoltak erre mikor vállalkoztak a szereplésre.

@naezjó?:
engem is szórakoztat Éva.. mikor látom ezt mantrázom: úúúúúristen csak ilyen ne legyek soha, ilyen nő ne legyen a közelemben soha mert az tettlegeséggé fajulna :-)

kérődzőgiliszta 2011.02.09. 15:30:45

velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/02/09/olivert_varjak_a_hitelezoi/
Itt olvasható valami arról, mivel tarthatják pórázon Olibabát.
Szar lehet neki! Hát ha még megtudná, hogy Enikőt én (is) hegedülöm! Azt mondja, sokkal jobb vagyok, mint Oli volt valaha is!

Traitor General 2011.02.09. 15:32:15

@bévé: őt fogja és majd megmagyarázza frankón...

kérődzőgiliszta 2011.02.09. 15:32:51

Na látom, más is olvasta már Olika szennyeskéit!
Elnézve Éva anyai szereplését, előremenőleg feloldozást adok minden anyagyilkosnak! Nagyon megértem őket.

genevieve 2011.02.09. 15:33:21

tud adni valaki egy linket arról a táblázatról ami az itteni kommentelőkről készült?:-)

van-e szándék 2011.02.09. 15:33:59

@Traitor General: tegnap este a nyugiszobába hívott mindenkit egyenként.. Gombi könyörgött neki, hogy őt hívja ki, de Olivér mondta, hogy nem.. elintézi, hogy ha visszajön,kapjon négy jelet, de nem párbajozik vele.. bár ez semmit se jelent :)

genevieve 2011.02.09. 15:36:07

@van-e szándék: ahelyett, hogy pofánvágta volna az olit és akkor ma már otthon aludna:-)

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 15:37:10

@naezjó?: én nem látom az esti részt, mert inkább elmegyek izzadni az edzőterembe.
nézzed helyettem is, ott a panelban :), bonts egy sört, meg minden.

aztán majd megvitatjuk.:D
(vagyis szétaprítalak)

Kozi73 2011.02.09. 15:37:53

@Traitor General:
Miért vinné? Gombit egy lefosott kilométerkő is 90-10 arányban verné, abban semmi pláne nincs.

kérődzőgiliszta 2011.02.09. 15:39:05

@van-e szándék:
Ajjaj!
Gombikának Jerseyvel van elszámolni valója! Ha netán kihívja, szvsz kinn is hagyja! Akkor mehet vissza az odúba és kezdődik minden előröl! A végén még megnyeri a kis picsogós!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.09. 15:40:17

@ez a név jelenik meg:
Gondolom valamennyire számoltak, csak szembesülni vele, gondolom más lesz majd, mint amit elképzeltek.

@genevieve:
most eszembe jutott, mikor még daueroltattuk a hajunkat mert az volt a divat, és az enyém még akkor sem lett olyan, vagy egyenes maradt, vagy szétégették és állt ezerfelé mint akibe beleállt a 220, na olyankor kellett rövid frizurát vágatni utána:))

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 15:42:16

@Lady Alfonzina:

pont ezt mondta Ádám is abban a bizonyos cikkben: még sosem volt ilyen jó kondiban mint most, mivel amikor az öf van a tv-ben elmegy a konditerembe..

kérődzőgiliszta 2011.02.09. 15:43:38

A Gombifamili egyszer már sms-vásárlásban lenyomta retekéket!

bévé 2011.02.09. 15:44:24

@Kozi73: nem a plánéra hajt, hanem a nyereményre.

Holabög Rém 2011.02.09. 15:44:33

@Lotyó Bridzsida: Ez az! Ne hagyd magad gyönyörűvagyszépvagyimádnivalóvagy!

Kozi73 2011.02.09. 15:48:08

@bévé:
A meccset a Bécivel előbb-utóbb le kell játszania; más nem tudja kiütni a azt a szimpátiabajnokot. Akkor meg minek húzná? Ha nyer, nyugi van a Béci nélkül. Ha veszit, mehet haza megcsinálni az imádott Enikőt. Mit veszíthet?

A Manci, akiben nincs szilikon, se hyaluron 2011.02.09. 15:49:29

@ez a név jelenik meg: nekem van bérnézőm.:))
ammilyenmá?

@Lotyó Bridzsida: aztán nem letépni a félszeműt véletlenül!:)

genevieve 2011.02.09. 15:50:53

@Kozi73: mert oli is szeret bent lenni, akármit is mond:-)

Kozi73 2011.02.09. 15:53:47

@genevieve:
És mivel valószínűleg még jobban szeretne Béci nélkül bent lenni, mint anélkül a nyomorék Gombi nélkül, ezért itt a remek alkalom, hogy Bécit kihajítsa. Még mindig nem értem, miért ne a Bécit vinné.

bévé 2011.02.09. 15:54:19

@Kozi73: @bévé: ebben a kommentemben találod a választ. ez egy élősködő gennyedék. addig is ingyen elvan a villában. hidd el, neki ez rengeteget számít.

reccs 2011.02.09. 15:54:50

@Kozi73:
Kivéve, ha komolyan gondolja, hogy pl. Alekosz nyerhet Béci ellen. Sőt. Egy ilyen párbajból Troli csak jól jöhet ki.

Rigghead 2011.02.09. 15:57:38

úristen! ma kiválasztás!!!

genevieve 2011.02.09. 15:59:01

@reccs: főleg, ha úgy gondolja alekosz az aki megnyerheti az egészet, akkor miért is akar bent maradni? :-)

genevieve 2011.02.09. 15:59:48

@Rigghead: upsz, én meg fodrászhoz vagyok bejelentve 6-ra....asszem lemondom:-D

bévé 2011.02.09. 16:00:56

@Rigghead: ja, és nekem sörözni kell menni. de szerintem otthagyom őket, és hazaérek. :)

MegLepke 2011.02.09. 16:01:43

@genevieve: áhh, még daueroltathaCC is! Míg leadják a sok kisfilmet - amit már milliószor láttunk -, simán hazaérsz a lényegre.:D

Kozi73 2011.02.09. 16:02:31

@bévé:
Szerintem ha kikerül, ő fogja legjobban meglovagolni az ismertséget, ami lehet, hogy többet fog érni neki, mint napi 5 ingyenkóla, meg egy feltöltött frigó.

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 16:04:27

@kérődzőgiliszta:
kár volt ennyi lóvét belefeccölni a srácba

genevieve 2011.02.09. 16:04:39

@MegLepke: azt szerencsére nem köll, mivel szép természetes hullámos a hajam:-)
nem is olyan boglya mint azévinek:-)

Kozi73 2011.02.09. 16:05:07

@reccs:
Ha komolyan gondolná, hidd el, hogy rádumálta volna Alekot, hogy a múltkor Zsófi helyett Bécit vigye. Sőt, ő és kazalhajú beszélte le Alekot, hogy nekimenjen a ráczoknak.

.lll. 2011.02.09. 16:05:23

Oli egy délelőttje Manóval
/megjegyzem,hogy MMKK Olit várom vissza,na/

7:30 ébredés,első menet kanálpóz
7:41 pisi-kula-kávé-cigi
8:00 reggeli,második menet az asztalon,háftúról
8:30 hurutos köhögés
9:20 heverészés,harmadik menet,lovaglópóz
12:00-ig szunya
12:20 ebéd:bableves,palacsinta,negyedik menet az asztal alatt,misszionáriusban

Traitor General 2011.02.09. 16:06:01

@Kozi73: mert szerintem a retek még nem akar Béci-Olivér párbajt
@bévé: az ám:-)
@van-e szándék: pontosan semmit sem jelent! A retek majd megmondja a Zolivérnek és kész

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 16:06:11

@Rigghead:
nem kihívás? a kiválasztás a szombat, nem?
csak azért gondolom, mert én művésznek készültem. :))
egyébként meg nemisnézem ;))

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 16:06:47

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

OFF: hogy tudok beleírni? felvinném magam :-)
bocs, már biztos le volt írva... csak ne mszeretnék több ezer kommentet visszaolvasni
köszi

MegLepke 2011.02.09. 16:07:27

@genevieve: irigyellek, utállak, ezért teszek rád egy jelet. Az enyém meg tök egyenes - egy fél hullám nem sok, annyi nem jutott bele.:)

reccs 2011.02.09. 16:08:37

@Kozi73: Vagy van még az a variáció, hogy segít Alekosznak nyerni és kinn meg már jól kölcsönkér tőle :))

Rigghead 2011.02.09. 16:09:01

@genevieve: fodrásznál nincs tv? annál jobbat elképzelni sem tudnék...

Kozi73 2011.02.09. 16:12:34

@Traitor General:
A mostani állapot szerint tényleg kettőjük között van a legnagyobb feszültség, de ne felejtsd el, hogy az emberek fogyásával óhatatlanul egymással szembe fog fordulni a négyes is, úgyhogy a bruszt Béci nélkül is meglesz, ráadásul hangosabban és szarkavarással, meg picsogásaal. (Abban nem sok pláne van, hogy az ellenséget kell szivatni - majd ha sorra kerülnek a "haverok"!)

gidabiga 2011.02.09. 16:15:01

@Rigghead:

az veszélyes.
mi van, ha a fodrász bambulva nézi a bamba Gombit és belevág a frizurába, rosszabb esetben a fülbe? :D

Hódos Hajnalka 2011.02.09. 16:15:02

@ez a név jelenik meg: írd le a válaszokat és küldd el üzenetben violának, csak ő tudja módosítani a táblázatot.

genevieve 2011.02.09. 16:15:05

@MegLepke: én meg mindig egyenes hajat szerettem volna:-)

Kozi73 2011.02.09. 16:15:46

@reccs:
Igen, ha igaz a mai friss hír, akkor benne van a pakliban.
Bár akkor már jobban járna, ha Anikót elkezdené hegesztgetni, és dupla eséllyel mehetnének az első helyért; családban maradna.

Trevlovics 2011.02.09. 16:16:33

mér gondolja egyébiránt mindenki, hogy gombiék tolták össze azt a ménkű sok esemest pár számról?
volt itt egy elmélet a szerkesztőségi mobilokról, ha kicsit megforgatjuk, pont beleillik a képbe.
eszerint jerzsi akarták betolni, de valami félreértés volt, vagy egy nem túl okos alkalmazott, és arról az 1-2 mobilról mind gombira toltak. mikor a "döntéshozók" látták az eredményt, a szívükhöz kaptak, gyorsan megtalálták a felelőst és léptek. simán bemondták, hogy hát itt valami csalásgyanú van, pár számról jött esemes (nyilván, ti. ők maguk küldték, csak elbaszták :) ) és ezért bemehet jerzsi is (akit eredetileg akartak) :)

Traitor General 2011.02.09. 16:19:18

@Kozi73: jogos, de ha a Béci kimegy akkor ki marad? Gigi? vicc, László Úr? ő még nagyobb vicc...
@Trevlovics: jogos az összeesküvés elméleted....

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.09. 16:20:53

@ez a név jelenik meg:
válaszolsz a kérdésekre, elküldöd violának privátban, és ha lesz ideje beírja táblázatba, legalábbis így volt, csak azóta violának több dolga lett, úgyhogy lehet ez már változott.

bévé 2011.02.09. 16:20:55

@Kozi73: gondolom ezek a hitelezők nem barátságos emberek. befut előlük a Frizbi stúdiójába vagy mi? ja, és igaz a gumicukros hír, azt viszont a családjától tudom, még mielőtt..

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 16:21:45

@Trevlovics:
vagy Kolosi Petya mindkettőt kívánta kukkolni

fran7 2011.02.09. 16:23:03

@Trevlovics: Szerintem is túl sokan hitték el kételkedés nélkül a retek magyarázatát a Gombi-ügyről. Mégha így is történt volna, valami oka kellett, hogy legyen annak, hogy jerzsy bekerült szavazás nélkül a showba.

Holabög Rém 2011.02.09. 16:23:16

@bévé: gumicukros? erről lemaradtam. Mesélj!

gidabiga 2011.02.09. 16:24:01

az a jó, hogy itt százféle összeesküvés elméletet lehet gyártani és mindegyik ül :)
de valószínűleg ez a cél és ezért nem bízzák a forgatókönyvírók a dolgot a véletlenre.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.09. 16:24:34

@lófő:
lehet újra kell gondolnom a napirendem, a tied jobbnak tűnik az enyémnél:DD

Trevlovics 2011.02.09. 16:24:40

@fran7: hát igen. ha már csaltak, akkor ők csaltak, csak elcseszték. gombit nem szánták be, legalábbis a benti szerepléséről ez jön le, nem olyan típus és nem is bírja igazán.

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 16:25:26

@reccs:
egyszer mintha valami olyat is bőgött volna Olivér, hogy ő kint sok pénzt fog csinálni Alkoszból... vagy rosszul emlékezem?

gidabiga 2011.02.09. 16:25:42

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

nekem is gyanús, hogy ez a saját napirendje :D

MegLepke 2011.02.09. 16:26:22

@genevieve: akkor dobjuk össze és felezzünk testvériesen.:)

mufuvecske 2011.02.09. 16:29:00

@ez a név jelenik meg: jah igen volt ilyen, sőt vmelyik online adásban Gombi, Laci, Olivér meg Alekosz épp azt tárgyalták hogy kellene befuttatni...azt hiszem abban volt szó arról is, hogy két éves szerződésük van a csatornával...

Alekosz nagy dumát nyomott le, kérhetnék egy fellépésért harmincezret is...:)))

Holabög Rém 2011.02.09. 16:29:04

@bévé: vazze! A gumicukor rovat?? Aszittem volt valami édességbiznisze az olinak :) A hitelezős cikket olvastam már.

genevieve 2011.02.09. 16:30:27

@MegLepke: oksa, megbeszéltük:-)

van egy új olasz cucc, az aréna plázában árulják, kerámia sütővas, 10 perc alatt kész a frizura és tartós....szögegyenes hajból is:-)

fran7 2011.02.09. 16:31:21

@Trevlovics: Meg hát retrospektríven vissza tekintve sok érthetetlen esemény elnyer valami érdekes értelmet. S mivel egyre inkább egy megírt történetnek tűnik az egész VV néhol felsejlik a forgatókönyvírók eredeti elképzelése és az, amivel nem tudnak mit kezdeni.

mufuvecske 2011.02.09. 16:31:25

@Trevlovics: hú ez nagyon jó, erre én még nem gondoltam...:) simán lehetett így...:))

Mondjuk én továbbra is tartom, hogy a végén Gombóc meg Dzsörzi simán kéz a kézben mennek a döntőbe..:)

bévé 2011.02.09. 16:32:59

@genevieve: és 20K-ba kerül. ugyanolyat vettem remingtonban 9ért, media markt. az auchanban viszon csak 8. :)

genevieve 2011.02.09. 16:33:59

@bévé: én 15.000.- ért vettem:)
de nagyon bevált:-)

bévé 2011.02.09. 16:35:32

@Holabög Rém: jaja, kirabolta a gumicukor standot az arénában a tesco előtt. 40 kiló színeset zsákmányolt!

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.09. 16:35:35

@fran7: Meg ezért sincsen valósidejű állandó online közvetítés.

bévé 2011.02.09. 16:37:04

@genevieve: nekem 20ért akarták adni kari előtt, szemetek! egyébként nekem is! :) imádom!

MegLepke 2011.02.09. 16:37:25

@genevieve: köszi!:) Ám megvárnám, míg Gombi kijön, ő fodrász, nem? Majd ő besüti!:D

gidabiga 2011.02.09. 16:37:27

@babyloveyou:

az egyikben majdnem biztos vagyok :)

Holabög Rém 2011.02.09. 16:38:43

@genevieve: @bévé@: MegLepke: lassan elkezdhettek beszélgetni a hüvelygombáról is :D

Holabög Rém 2011.02.09. 16:40:14

@bévé: az nem a Béci volt, az üres pisztolyával?

Kozi73 2011.02.09. 16:40:20

@Traitor General:
Gigi Béci nélkül:
1. kikészülne, viselkedésével perifériára kerülne (még inkább)
2. Béci által diktált stratégia (lásd állandó "véletlen" együttszavazás) híján következetlen döntéseket hozna (barátságok, jelölések) az ő kevés eszével,
3. ha kicsit is értelmes, akkor esetleg rájönne, hogy idekint nincs a Rácsságnak akkora ázsiója, ugyhogy jebb, ha meghúzza magát
4. az első párbajában kiesne (kivéve persze, ha ez a pöcs Gombi addig bentmarad, és őt vinné ki).

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.09. 16:42:53

@Kozi73: Szerintem Gigi ennél erősebb nő, van, amikor szórakoztató is.

bévé 2011.02.09. 16:42:57

@Holabög Rém:
olyanom nincs a sütővassal ellentétben. :)

bévé 2011.02.09. 16:44:27

@Holabög Rém: rendőrségi ügyekért Olinak sem kell a szomszédba menni, maradjunk annyiban.

genevieve 2011.02.09. 16:45:28

@bévé: ami igazából kerámia sütő:-)

de mi tudjuk is használni:-)
lehet évinek kell pár nap mire rájön:-)

MegLepke 2011.02.09. 16:46:09

@Holabög Rém: arról, amit a dzsakuban elkapsz attól a nőszemélyzettől, akinek a hátán tárolod a sörödet?:)

Traitor General 2011.02.09. 16:47:04

na a Zolivér is lassan játékgépező maffiozó lesz....

Holabög Rém 2011.02.09. 16:48:17

@MegLepke: na le lehet szállni a gyönyörűimádnivalóról!

Kozi73 2011.02.09. 16:50:06

@Peter_Cs:
Egyetértek azzal, hogy erős, csak szerintem ez konokságban, indokolatlan keméykedés képében jönne elő.
Fel kell majd ismernie, hogy az ősellenség négyeséből a többivel kell keresnie a kapcsolatot, mert ha Oli visszamegy, akkor beanikózik, tehát arra nem vezet út. Ha ezt nem beszi észre, akkor neki vége.

bévé 2011.02.09. 16:50:50

@Traitor General: jajbocs, te irgalmas nővérnek nézted? :)

fran7 2011.02.09. 16:52:01

@Traitor General: Nem a helyes igeidőt használod.:)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 16:52:19

Enikő köszöni szépen, jól van.

Mint arról korábban beszámoltunk, a ValóVilág Vagányának menyasszonya elzárkózott a külvilágtól, napok óta nem veszi fel a telefonját, és senkinek sem hajlandó nyilatkozni. Az egyetemista lányt valószínűleg nagyon megviselte a luxusbörtön falain belül zajló szerelmi évődés kedvese, Olivér és Anikó között, és ezért döntött inkább a hallgatás mellett.

Pár nappal ezelőtt azonban Enikő megtörte a csendet, és a BelaValóVilág műsorában Olivér egyik barátjával üzent – írja a NapiÁsz Online. A valóságshow késő esti adásában Győzike arról faggatta a férfit, hogy szerinte idővel kialakulhat-e a Vagány és a Rosszkislány között komolyabb dolog is annál, mint ami most a Villában zajlik. A jó barát elmondta, kizártnak tartja, hogy Olivér átlépné azt a bizonyos határt, és szerelmi kapcsolatba bonyolódna Anikóval. Hozzátette: Enikővel a mai napig szoktak beszélni, és – bár többet nem kívánt elárulni – annyit elmondott, a lány a történtek ellenére nagyon jól van

na asszem mára a sajtófigyelést befejeztem :-)

genevieve 2011.02.09. 16:52:22

úúúúúgy izgulok, már csak 2 óra:-D
de ha azuramat hívja ki én megütöm:-)

genevieve 2011.02.09. 16:55:11

@ez a név jelenik meg: már nem azért, ha egy pasinak/nőnek a fejében megfordul, hogy de jó lenne a "szerelemén" kivül konkrétan megdugni valakit az már régen rossz, akkor is ha fizikailag nem teszi meg...

bévé 2011.02.09. 16:59:30

@genevieve: haza kell érnem 9re, akkor gyorsan végignézem az öf.-t, áttekerve lilu/buci/balázs összes manipulációs agymosását, pont befejezem fél 10-re. :)

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.09. 17:00:44

@Kozi73: Szerintem az összes női játékos közül Gigi a legerősebb személyiség, várjuk ki a végét. Lehet, hogy nyit Éva és Alekosz felé.

Traitor General 2011.02.09. 17:02:37

@bévé: reméltem csak én vagyok az:-) na mindegy.....
@fran7: bentről irányítja a családot:-)
@genevieve: bíztam benned :-)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 17:04:59

@genevieve:
ennyi.
valamint a testbeszéd és pillantások ( ahogy azt Buci is jól meglátta) többet elmondtak, mint a szavak.

Én nem lennék jól.

gidabiga 2011.02.09. 17:05:10

ma kell izgulni, hogy kit hív ki Olivér?

már most az egekben a vérnyomásom, van vagy 100/70 :D

majd közvetítetek, ugye?

Kozi73 2011.02.09. 17:06:51

@Peter_Cs:
Gigi legnagyobb húzása az lenne, ha -miután Béci szinte mindegy milyen arányban kintmarad- felismerné, hogy idekint a Béciség, és a vele való együttműködés nem szült szimpátiát, és valami nagymonológban előadná mindenkinek, hogy mennyire örül annak, hogy a tesója nem befolyásolja mostantól az ő játékát és kapcsolatait. 1-2 embert ezzel megnyerhetne a másik táborból is.

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 17:07:34

@Peter_Cs:
én is úgy gondolom, hogy Gigiben több van ( annak ellenére, hogy annyira nem csípem) őt Béla elégge kényszerpályára küldi...kérdés mi lesz ha
1) prOli kinn marad és Béci kapcsolata megváltozik a hármakkal
2) bátyus marad kinn

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 17:09:15

Buta, seg Béci, nem hogy fogadta volna, Anikó közeledését. Most tuti helye lenne, így viszont, a tátott szájával, kint marad. Gigiről kiderül, ki is ő valójában. Érdekes lesz ez így...

Traitor General 2011.02.09. 17:09:32

@gidabiga: én majd megálmodom, kuvára fáj a torokom:-)

gidabiga 2011.02.09. 17:09:54

@Kozi73:

és mi van, ha Gigit hívja ki?
nagyon készpénznek veszitek ezt a Béci dolgot.
nem tudom, van-e annyi vér a pucájában, hogy megtegye.
ha igen, változik róla a véleményem egy kicsit.
vagy teljesen más van a forgatókönyvben és Laci lesz a kihívott.
vagy a többiek közül valaki :DDD

gidabiga 2011.02.09. 17:12:34

@Traitor General:

kiizzadtál tegnap a faltörésben, utána meg hideget ittál?
nekem meg ne legyen lelkiismeret furdalásom? :)
a fül-orr gégészünk azt mondta a torokfájásra, hogy forralt bor + aszpirin :D

de most dolgom van, a nagy kihívásra MMKK itt vagyok :)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 17:12:39

@gidabiga:
én váltig állítom hogy nőt fog kihivni...már többször írtam de szerinte még Aniko is esélyes...hogy mentse a renoméját O...

bévé 2011.02.09. 17:19:54

@gibson: nekem meg csak most. :D:D:D

Flood 2011.02.09. 17:21:53

Balekinnyó felvilágosító óráját láttatok már? Nem idéznék belőle, sztem priceless az egész :DDD
valovilag.hu/video/117649

A mai összefoglaló elég ütősnek ígérkezik :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 17:24:48

@ez a név jelenik meg:

Mikó lesz a párbaj?
Le vagyok maradva.
Egyébként elég szánin jönni ki, ha ezekután az Oli nem a Bécit vinné.
Végülis csak 2 hónapot kellett kibekkelni, hogy izgi legyen a játék...:D

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 17:30:46

@Lotyó Bridzsida:
ma kihívás.. Oli felköt ia zöld kendőt valakire

szombaton párbaj

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 17:32:03

az online adást miért csak magyarországi címről lehet nézni?????????

bakker :-(

Flood 2011.02.09. 17:32:56

Anyám borogass, ez a Nekedvaló még rosszabb, mint a Belevaló, pedig aszittem annál lejjebb nincs :)
Most érkezett éppen Benkő Dániel (aka faszlantos) sofőrje, hogy ő is megszakértse a párbajt :D
Úgy látom a Reteknek sikerült pótolni a Mónika show-t :(

Flood 2011.02.09. 17:38:57

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Ássssztakurva, ez nagyon hárd!!! Nézitek? :DDD

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 17:40:09

@ez a név jelenik meg:

Már most szombaton párbaj?????
Lehet, hogy elmegy a cejejmem???
Nem bírom ezt a tempót!:))

Akkor kell keresnem egy másik reménytelen szerelmet, mert az nem lehet, hogy ne szenvedjek valaki miatt.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 17:45:22

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

Dehogy frusztráljuk magunkat ilyen baromságokkal!:D
Stinget hallgatunk nyugiba'.:))))

mufuvecske 2011.02.09. 17:46:10

@gidabiga: jajj gida nehogy nekem agyvérzést kapj ekkora vérnyomással...:)))

Kazatel 2011.02.09. 17:48:39

hidewatch - Szandika feltételezett szája-nak:

sajnálatos, hogy ti csak írtok ezen a blogon, nem olvastok.
már korábban leírtam, hogy Bélát viszi ki, és kint is hagyja, mivel ez a műsorérdek, ez a produkció, és így Olivér döntése is.
a párbajok végkimenetelében soha nincs véletlen, mivel -ezt is leírtam- ez nem egy pókerverseny, hanem az RTL többszázmilliós saját gyártású műsorfolyama, amit hülyék lennének ha 15 agyhalott-ra bíznának. nem is teszik.
olyan érzésem van olvasgatva a "latolgatásokat", mintha az oscardíj-ak esélyeit latolgatnák egyesek a díjak kiosztása után, de a díjátadó adásba kerülése elött.
persze ez mindenkinek szíve joga, de egyszerűbb utánanézni, hogy mi a valóság, mint fikciókon pörögni.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 17:49:29

@ez a név jelenik meg:

nemtom, lehet, hogy a műfű jobban bejön most.
vagy a tuja is lett itt valaki közülünk?

mufuvecske 2011.02.09. 17:52:24

@Kazatel: tényleg? na ne mondd...:)))

@Lotyó Bridzsida: óh kedves...bár műfűként is inkább bírom elviselni ha férfiak fetrengenek rajtam...:)))

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 17:53:17

@Kazatel:

de, olvastuk, amit már 2x leírtál, de mégis mit vártál, már megbocsáss?:))

babérkoszorút a véleményedért?:))

miért ne fecseghetnénk itt jobbra-balra, ha úgy tetszik?
vagy aszitted elmondod a véleményed, és kihal a poszt, mert megtudtuk a tutit?:D

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 17:55:45

@babyloveyou:

nah! nézzenek oda!!!!
Már a műfű is visszautasít?????D:D::DD

Ezt már téééééhééényleeeeheeeg nem lehet elviselniiiiiihíííííí!brühühűűűűűűűűűűűű!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:D

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.09. 17:56:05

NekedvalóVi: egyik vendég szerint Olivér

"túlment a húron" Anikóval. o.O Valaki

ezt nekem dekódolná?

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 17:56:18

@Lotyó Bridzsida: a trollok már a spájzban vannak tesó :)
kitartás!

mufuvecske 2011.02.09. 17:57:10

@Lotyó Bridzsida: tudod nekem ott a tuja...:D nem szeretném megalázni...:)))

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 17:58:08

@Sin' Dorei: ez olyan, mint a futkos a szőr a hátamon c. szólás.:)

Flood 2011.02.09. 17:58:08

@Lotyó Bridzsida: Ááááhh, nem tudjátok ti mi a jó! Nem tudtok ti semmit! Pedig ez már a legfölsőbb szint. De úgy látom, ti még éretlenek vagytok ehhez :DD

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.09. 17:59:42

@szédült nőszemély - forza: Ja! Meg a zárt falakba ütközés : ) Vágom :)

Mióta a vvit nézem, hihetetlenül kitágult a pupillám.

.lll. 2011.02.09. 18:02:04

Olivérnek Oscar díjat,Béczinek pedig Nobel díjat!

lájk

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 18:03:12

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

:D:D:D
Jó, akkor mivel pontosan le van kottázva itt a téma, szeretnék mindenkit felszólítani, hogy napról-napra legyen kevesbb komment.

Szeretném, ha máricus végére elérnénk a napi 5-öt.
(azt mégse várhatom, hogy máról holnapra mindenki szokjon le a hogyvoltozásról)

Úgyhogy lesztek szivesen nem latolgatni meg szenvelegni itten jobbra-balra, hanem csak a tényeket írjátok minden na egyre rövidebben!!!

fran7 2011.02.09. 18:03:17

Picit végiggondolva az Olivér-Anikó szituációt, ha Enikő nem akarja megtépni az Anikót, akkor a kapcsolatuk soha nem is volt az igazi. Nem nagyon tudok olyan nőt elképzelni, aki nem ezt tenné.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.09. 18:05:55

@fran7: Elsősorban olivért kéne megtépnie, szerintem.

mézescsók 2011.02.09. 18:06:51

@Kozi73: @gastro vazze: ha vicc volt, akkor bölcsen döntöttél, bár közöm nincs hozzá.
@alfonZINA: és akkor a tampon felhelyezését már nem is említettük!
@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus: erről kellene szólnia a posztnak, nem pedig a fikázásról. A vélemények bizony különbözőek, de hát nem ettől élvezetes az egész?
Muszáj Bécit kihívnia, mert annyiszor mondta már. Ha nem tenné, a maradék hitelét is elvesztené. Legfeljebb úgy tarthatná meg, ha kijelentené, hogy taktikai szempontból - mert biztosan vissza akar jönni - mást választ. De nem teszi, mert annyira nem gerinces, bár ki tudja, hogy milyen szerepet osztottak ki rá.
Kozi73: ez egyáltalán nem biztos. Béci szerintem gyakran elnyomja Őt. E tűrőképessége, az alkalmazkodó képessége - kaméleon? - nem kevés, ez ebben a játékban kell.
Béci, ha kiesik, amire remélem, nem kerül sor, kintről sokat segíthet neki. Viszont gyanítom, hogy az eddigi Vv-khez hasonlóan olyasvalaki lesz a befutó, aki először nem tünt annak.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 18:09:16

@fran7:

én tudok olyat elképzelni.
ha van egy csöpp érzelmi intelligenciája, akkor felméri és megérti, hogy ilyen a legjobb családban is előfordul egy hosszú kapcsolatban.
igen, vonzódni fogunk más ellenkező neműhöz is, bizony.
nagyon naívnak és álszentnek kell lenni, ahhoz, hogy ezt valaki ne lássa be.
a kérdés csak az, hogy hol állítjuk meg a vonzódást. mármint hol kattintjuk le magunkat róla.

fran7 2011.02.09. 18:09:32

@Sin' Dorei: Szerintem ott durvább büntiben gondolkozik.

Albino Vernyul 2011.02.09. 18:10:22

@Sin' Dorei: Csatlakozom, Oli pompolojet kene eloso vonalban letepni nekije.. Anikot akkor lenne joga osszekarmolni, ha leitatna Olivert, es megeroszakolna szegenyt ejjel, mint ahogy Szandika tervezte..:)

fran7 2011.02.09. 18:13:18

@Lotyó Bridzsida: Ismersz olyan nőt konkrétan. A férfiak csak hitegetik magukat, hogy ilyesmit belátnak a nők. Legfeljebb nem most azonnal vagdossa Olivér fejéhez a dolgokat, hanem később. S teljesen igazuk van a nőknek. Én akkor ijednék meg, ha egy nőt nem dühítene fel az ilyesmi, akkor még jobban meghúznám magam.

fran7 2011.02.09. 18:20:27

@Albino vernyul: Ez nem a jogról szól. Anikó a villabeli viselkedésével elérte, hogy túl sok lány barátnője nem lesz.

ritus_ 2011.02.09. 18:35:39

Jóestét!

@fran7: nem ebből kell leszűrni, hogy egy kapcsolat igazi-e vagy sem. Attól, hogy az egyik megtépné a másikat, semmi sem rendeződik. Az ilyen megtépés meg egyéb jelenetek inkább a birtoklási vágyról szólnak, másról szvsz nem.

beacska 2011.02.09. 18:36:02

@Sin' Dorei: látszik, hogy pasi vagy. ;)

beacska 2011.02.09. 18:39:20

@Lotyó Bridzsida: misem könnyebb, mint kísértések nélkül hűségesnek lenni! Nade kísértések közben...

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 18:42:00

@fran7:

Igen ismerek ilyet, és én is hajlamos vagyok ilyen lenni.:)
Lehet ámítani magunkat azzal, hogy a drágánk nem néz rá senkire, de azért tegyük a szívünkre a kezünket: én is ránézek másra. Nem vagyok se vak, se nyomorék.
Bizony előfordul, hogy az élet úgy hozza, hogy akár egy baráthoz/kollégához is lekezdünk vonzódni, ha tetszik, ha nem.

De attól vagyok felnőtt, tudatos ember, hogy nem fogom megerőszakolni a delikvenst, hanem szépen helyéreteszem magamban a dolgokat és továbbsétálok.
Nem azért mert ekkora fasza csaj vagyok, hogy én csak úgy simán lekattintom magam bárkiről, hanem mert már elköteleződtem másnak.

van-e szándék 2011.02.09. 18:44:30

@Lotyó Bridzsida: azt az opciót sem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy esetleg előre átgondolták, milyen fordulatok jöhetnek, arra milyen (taktikai) reakciókat adhat O., és ezt hogyan kezelje kint E.

beacska 2011.02.09. 18:46:23

@Lotyó Bridzsida: arról nem is beszélve, hogy könnyű a többi fiúnak hűségesnek lenni, ha nekik nem jön be az Anikó. Amúgy nekem az a sandám, hogy Béci már megbánta, hogy annó olyan gyorsan leszerelte az Anit, és most "megcsalva" érzi magát, azért olyan durva vele

tizenot 2011.02.09. 18:47:45

@Lotyó Bridzsida: Ha valaki nagyon odavan valakiért az kábé úgy viselkedik a többiekkel mint a béci. Sehogy. Megközelíthetetlen.

Oli itt egyrészt legyezgette az önbizalmát, valszeg nem volt olyan helyzetben eddig hogy több jó nő nyomult rá eccerre, másrészt meg anikó is teccett neki, oszt' nem tudta mit akar.

gidabiga 2011.02.09. 18:47:53

jóestét!

legyetek szívesek izzítani a tévéket, hogy egyenesben tudjátok közvetíteni az összefoglalót :D

köszönöm :D

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.09. 18:52:23

@ez a név jelenik meg: Giginek jót tenne a testvérétől való önállósodás.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 18:54:11

@beacska:

lehet benne valami.:)
nekem nem kell, de másé se legyen!:)))
olyan tipikus ovis gondolkodás lenne.:)

egyébként tipikusan álomvilágban élőknek még annyit, hogy gondolkodjanak el azon, hogy tudnak-e egy embert birtokolni teljesen?:)) ugye nem?:))
és azon is, hogy van-e értelme mégis kikényszeríteni, hogy "akkor is csak engem szeressé', mer' kapol'!!"-t?:)))

persze az egonak nagyon bejön, ha a választottja vakot játszik, süketet és bénát 35 éven keresztül.:)))
magunkról meg mélyen hallgatunk, pedig a szomszéd srác is hát izé, fú de szép fiú...de, pszt!! jön a férj!:D::D

fran7 2011.02.09. 18:55:34

@Lotyó Bridzsida: Az, hogy észreveszed, a kapcsolat közben, hogy valaki szép és vonzó, ez természetes, de a vonzódás az más, mert abban te is benne vagy érzelmileg. S itt Anikó és Olivér között, legalábbis a műsor ezt akarta sugallni, volt vonzalom. S szerintem egy nő tudja ki lehet veszélyes a kapcsolatára. S itt az a kérdés, hogy Enikő ezt érzi vagy képes jelentéktelennek értékelni az eseményeket. Nem egy megcsalt nő mondta utólag, hogy egyszerűen nem is akarta elhinni, ami történt, s más helyzetben azonnal felismerte volna. S utána már sokkal élesebben és keserűbben fogja értékelni a helyzeteit vagy mások helyzeteit.
Én őszintén csodálkoztam, hogy a hv nő olvasói nem voltak teljes mértékben felháborodva Oli és Ani kapcsolatán.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 18:58:08

@tizenot:

igen, persze.:)
nagyon egyéni az is, hogy ösztönből hogyan kezeljük a kísértést.
látszott az olin, hogy kurvára tetszik neki a helyzet.
és ha ki lehetett volna hangosítani a gondolait, akkor kiderülhetett volna, hogy őszinte volt-e visszautasítás, vagy csak a kameráknak és a játéknak szólt.
de ezt már sosem tudjuk meg.:)

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.09. 18:59:01

@beacska: Francba :/ Pedig cukimuki tündérmanó vagyok.

Albino Vernyul 2011.02.09. 19:00:14

@tizenot: Az a baj, en nagyjabol vegigneztem eloben, hogy basztatta vegig Oli a villan Anikot, hogy bokje ki mit erez.. Aztan mikor a kisse beivott Anikobol sokadik probalkozasra kisajtolta, marha elegedetten rohant Alekoszhoz pavaskodni.. Ezutan meg 2 napig olelgette, meg jatszott vele, aztan ugy hatarozott nagy kegyesen, hogy akkor marad Enikonel.. Ferfi szemmel nezve ez egy paraszt...

gibson 2011.02.09. 19:03:54

Fél tízkor lesz csak a kiválasztás? Rohaggyanakki!

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 19:03:55

@fran7:

Miért mit tud tenni az ember, ha elcsábul a párja?:))
Semmit.
Lehet rajta hisztizni, de minek?:))
MINDIG benne van a pakliban, hogy azzal jön haza az embör, hogy bocs asszony, szerelmes vagyok és megyek.
nem lehet birtokolni a másikat, ezt kell megérteni.
örülni kell, ha minden reggel mellettem ébred, de sosem tudhatod, hogy holnap mi lesz.
ezért baromság azt is kijelenteni, hogy "mindig szeretni foglak".
honnan a náthásból tudnám már MOST megmondani, hogy mit fogok érezni HOLNAP???
csak azt tudom megmondani, hogy most mit érzek. azt csak remélem, hogy holnap is így lesz, és csak magamnak tudom megígérni, hogy igyekszem azon lenni, hogy így is maradjon.
de akkor még mindig csak magamról beszéltem.
a másikról szó sincs.:))

Pacman 2011.02.09. 19:04:03

@gidabiga:

Helló gidus!

Mámeg bakkecske lettél? :)))

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.09. 19:05:19

@fran7: Mit kéne felháborodni? Olivér naaaagy "nem lesz itt hegesztés, mert a szerelmemért élek-halok" megnyilvánulása már előre vetítette, hogy lesz baszás (=dráma).
Aki komolyan szereti a csaját/társát (nem szerelmes, hanem szereti titta szívvő), az nem hangsúlyozza, nem ricsog, nem depis. benn van a viben, teszi a dolgát.

olika egy kurva nagy ripacs, ez a nagy kóchengeres helyzet.

gibson 2011.02.09. 19:08:56

Na most kiderül, hogy Gombi a smink miatt rinyált annyit, vagy tényleg lelkibeteg!

fran7 2011.02.09. 19:09:45

@Lotyó Bridzsida: Amiről beszélsz messzire vezet. Elvárható-e az örök érzelem? Természetesen nem. De ha egy kapcsolat kizárólag érzelmeken alapul. Néha rákérdezek arra, hogy miért is van együtt valaki a másikkal, hát sok értelmes választ nem kapok. Sajnos.
Egyszer hallottam a rádióban társterapeutát, aki azt mondta, hogy egy válságba került kapcsolat jövője azon múlik, milyen tanácsot kapnak. Ezért bölcsnek kell enni, hogy mit mondasz másoknak, ilyen helyzetben.

Sin' Dorei (törölt) 2011.02.09. 19:10:31

Szerintem a sztájlerek direkt provokálják Hajnalkát :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 19:11:55

kész. Anikó nyünnyögésétől már hányok...:S

Alek meg tiszta pedofil nagybácsi az előzetes alapján :)

gidabiga 2011.02.09. 19:12:27

@Pacman:

szia Pac!

nem bak, te :D
azok a fiúk :)

végülis a nickemhez ez való, nem?
( de a gonosz tűzmanó előbb-utóbb visszajön :D )

fran7 2011.02.09. 19:12:45

@fran7: Kimaradt a csak érzelmi alapú kapcsolat nem biztos, hogy tartós lesz.

gibson 2011.02.09. 19:13:02

Na, Balázs olvassa a hogyvoltot, ez most kiderült!
És ráadásul nekem meg Trevlovicsnak adott igazat! :D

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 19:13:49

@Sin' Dorei: :) meg a LÁTÓSZÖGED is gondolom:

van értelme itt lopni a napot, mert az ember mindig tanul itt valami új nyelvészeti finomságot a villalakóktól:D

gidabiga 2011.02.09. 19:14:59

@gibson:

milyen jókat röhöghet :D

van-e szándék 2011.02.09. 19:15:32

na, Béciből Sanyi lett :))

Flood 2011.02.09. 19:15:52

Jézus, Alekosz a sötétben infrával még félelmetesebb! :o
Amúgy ez a jelenet nem is 4:39-kor volt, én még láttam élőben, szal vmikor 2 előtt volt

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 19:16:27

@fran7:

Igen. Ezért nem szabad kérdezgetni másokat, mert SENKI nem tudja megmondani, hogy NEKEM mi a jó.
CSAK ÉN.
:)) De ezt is az élettapasztalat hozza. Éééés akkor még mindig tévedhetek.:))

ritus_ 2011.02.09. 19:16:37

@fran7: a kapcsolat jövőjének nem egy harmadik vagy negyedik ember által mondott tanácson/véleményen kellene múlnia. Egy ilyen esetben a kapcsolatban lévőknek kell meghozni a döntést. Nagyon veszélyes ilyenkor tanácsot adni, és nagyon veszélyes ilyenkor más tanácsára hallgatni. Olyan döntést kell hozni, ami mindenki számára a legjobb (hosszútávon). Ez igazi művészet, és egy ilyen helyzetben rohadt nehéz dönteni.

gibson 2011.02.09. 19:18:30

Jól értettem - csak a végét kaptam el -, hogy Anikó szerint a kenyér hizlal, a kifli viszont nem???

Flood 2011.02.09. 19:18:32

Huh, Alekből nagyaon szar apa lesz, ellentétben Bétzyvel :)

ritus_ 2011.02.09. 19:20:10

@Lotyó Bridzsida: pontosan.

A másik, amit nem szabad csinálni, az, hogy a másiktól várunk választ, hogy miért alakult ki az adott helyzet. Sajnos én is benne voltam egyszer hasonló szituban. Én voltam a harmadik. Amikor megkérdeztem a szerelmemet, hogy miért alakult ki közöttünk, az ami kialakult, nem tudott rá válaszolni. Azt mondta, nem tudom. Aztán én is jártam terapeutához. Ő azt mondta a legelső alkalommal: miért tőle vársz választ, hogy miért alakult ki köztetek az, ami kialakult? Magadban tedd fel a kérdést, mert erre a kérdésre a választ csak te tudod. Rohadt igaza van. Gondolom ezt annak ellenére, hogy a mai napig nem tudom a választ.

De megtörtént, és kész. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen szituba keveredek. De sajnos az érzelmeimnek én sem tudtam megálljt parancsolni. És a másik fél sem. Viszont miattam nem borult semmi, és nem is kértem, hogy rúgja fel az addigi kapcsolatát.

De tanulságos volt, az biztos. Mindannyiunk számára.

gidabiga 2011.02.09. 19:20:18

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

szerintem Alek még nem jutott el a filmekben az apás történetekig, azért nem tudja, mit kell csinálni :D

Flood 2011.02.09. 19:20:23

Prolivér edz!!! :o
Ilyet se láttam még

van-e szándék 2011.02.09. 19:20:33

művezető-igazgató ... én is mmkk az akartam lenni :))

Flood 2011.02.09. 19:22:05

@gibson: Olyasmi, viszont a kenyér táplálóbb :)

forexfelix 2011.02.09. 19:22:10

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Aleknek a törvénynel meggyűlik a baja ha a kislányát matatja esténként :)

Flood 2011.02.09. 19:22:55

@van-e szándék: Te is a csapágygyárban? :D

Szirénke 2011.02.09. 19:23:58

@gibson: nekem is azonnal feltűnt! Ezzel nagy felelősséget raktak ránk, érzem :)

Flood 2011.02.09. 19:25:13

@Lotyó Bridzsida: Amúgy ez a 1,5-2 liter folyadékszükséglet egy 6 évesnek ugye nem komoly? Sok felnőtt nem iszik annyit

van-e szándék 2011.02.09. 19:25:26

@Szirénke: kezdünk a legközelebb állni a szerkesztőktől :))

fran7 2011.02.09. 19:26:20

@ritus_: Ugyanazt mondjuk, nagyon óvatosan kell tanácsolni, mert az ugyan csak megerősítés, de amikor nem tudod mit akarsz, akkor sokat számíthat, az is, ami addig nem számított.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 19:26:49

@ritus_:

én úgy jártam terapeutához, hogy éppen nem volt senkim.
de kíváncsi voltam magamra.:)
meg a kapcsolataimra. olyan szemmel nézetett magamra a terapeuta, ahogy még sosem tettem.:)
életem legjobb döntése volt odamennem és végigcsinálnom.
annak ellenére, hogy nem mindig volt fájdalom és könnymentes, maradjunk annyiban.
egyénként csak egy mondat: biztosan tudod a választ, maxiumum magadnak sem mered bevallani. remekül át tudjuk magunkat is vágni, ha érzelmekről és nőiességről van szó.

Szirénke 2011.02.09. 19:27:38

@van-e szándék: hallodhülyevagy? mindent imádnak bennünk :)

Szirénke 2011.02.09. 19:28:34

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): Én úgy tudom, hogy 10 testsúly kg-ént fél liter

ritus_ 2011.02.09. 19:28:35

@fran7: inkább azt mondanám, hogy véleményt lehet mondani, de ahhoz hozzá kell tenni, hogy ez kizárólag a privát véleményem, de tanácsolni... max. szakembernek.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 19:28:47

@Bútorozott kordia-lakás (Flood):

én tuti nem iszom annyit.:D
ha 1 liter vizet megiszom, akkor már örülök.
ebből is látszik, hogy alek hótt sötét, csak puffogtatja azt a két infot, ami a fejében van.:D

van-e szándék 2011.02.09. 19:29:19

Gombi nincs jól.. Laci nincs jól.. lassan olyan, mint egy nagyvizit

gibson 2011.02.09. 19:29:36

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): a kenyér táplálóbb ráadásul??? :)

gidabiga 2011.02.09. 19:30:16

@Szirénke:

az nekem soknak tűnik
én minimum másfél litert tudok, de inkább 2, és ha valaki sportol vagy olyan helyen dolgozik, hogy nagyon izzad, 4 liter.

Szirénke 2011.02.09. 19:30:44

Lacinak kukazsákba pakolták a cuccát? :))))

Szirénke 2011.02.09. 19:31:56

@gidabiga: én 50 kg vagyok, tehát 2,0 liter. Lazán megiszom annyit, ha sportolok többet is. Mondjuk ha 70 kg lennék, már érdekesebb lenne...

gibson 2011.02.09. 19:32:15

Szegény Lacit most már sajnálom. Ex-kommandós, harcművész üzletember-alfahímből pár hét alatt letornázta magát egy hátfájásokkal küszködő, senki által komolyan nem vett, kövér öregemberré. Remélem azért nem kell majd feladnia.

Ezt a Gombit viszont annyira, de annyira szábab*sznám most már, édes istenem...

van-e szándék 2011.02.09. 19:32:23

Gombit reggelente ki kellene rakni a kert közepébe napórának, aztán este bevinni

ritus_ 2011.02.09. 19:32:29

szegény Laci. nagyon együtt tudok vele érezni. Akkor műtét, ha kiszakadt a sérv. Ha nem, akkor megússza.

ritus_ 2011.02.09. 19:33:04

@gibson: senkinek nem kívánom ezt. Brutális fájdalom ez. Komolyan mondom.

Flood 2011.02.09. 19:33:08

Könyörgöm, Gömbit segítse már vki öngyilkosságba! Már nekem lesz rossz kedvem, ha mutatják

Szirénke 2011.02.09. 19:33:51

@van-e szándék: szobanövény. Mondjuk enni sem látom, lehet, hogy fotoszintetizál

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 19:33:55

SZERELMES VAGYOK A BÉCIBEEEEE!!!!:))

van-e szándék 2011.02.09. 19:34:18

@ritus_: nekem volt, nem embernek való

Flood 2011.02.09. 19:34:20

Jujjj, megint ez a tök jó zene, mi ez???

gibson 2011.02.09. 19:34:31

Bazmeg, akkor kopogjon be a riportszobába, és szóljon, hogy ki akar menni, azt menjen isten hírével, hülye idióta kis köcsög. Ezt a szenvedést rossz nézni.

Szirénke 2011.02.09. 19:34:54

Na kit visz ki Oli? Mibe, hogy nem Bécit??

ritus_ 2011.02.09. 19:35:02

@Lotyó Bridzsida: maximális riszpekt, hogy magadtól elmentél. Úgy értem, hogy nem volt egy kiváltó ok, amikor úgy érezted, hogy nem megy már így tovább. Én a szakítás után mentem. Sok mindenre rávilágítottak nálam is. De ami a legdurvább: olyan szinten hazudok önmagamnak, és átvágom magam, hogy az már művészet. Ezzel szembesülni, na az volt nagyon durva. És a egóval is óriási harcban voltam, sőt vagyok jelenleg is.

van-e szándék 2011.02.09. 19:35:29

@Szirénke: ha beraknák egy sarokba porfogónak, simán és észrevétlen döntős lehetne :)

ritus_ 2011.02.09. 19:36:17

@van-e szándék: nekem is. Nekem hála Istennek nem szakadt ki, de brutális. Rajtam egy természetgyógyász/csontkovács segített. Olyan szinten megcsinálta, hogy már csak nagyon ritkán fáj. Persze nagyon kell vigyáznom magamra, de sportolhatok vele, persze nem versenyszerűen. Szóval van segítség. Ezek az injekciók viszont többet ártanak mint használnak:(((

mocskosmacska 2011.02.09. 19:36:45

@Szirénke: Gombit fogja. MÁr győzködni a srácot, hgoy neki egy párbaj tenne a legjobbat. Én sem hiszem, hogy ki meri vinni Bécit.

Flood 2011.02.09. 19:36:49

Anikó milyen aranyos már, rohadjon meg! :DDD

ritus_ 2011.02.09. 19:36:56

@Szirénke: biztos, hogy nem:) már szóltak retekék, hogy akkó' bünti lesz:D

Szirénke 2011.02.09. 19:38:41

Szandikának frissen van tetoválva a szemöldöke???

van-e szándék 2011.02.09. 19:38:47

@mocskosmacska: éjjel is győzködte a nyugiban, de O. nemet mondott

Flood 2011.02.09. 19:38:58

Bazz, ez elég kegyetlen, 2,5 hónapja nem láttak pinát, és bedobnak nekik 1 plébojt :DD

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 19:39:06

@ritus_:

:) Nem baj, ne legyél ilyen szigorú magaddal. Erre én is hajlamos vagyok, azért mondom.:))
Az a dolgunk itt, hogy tanuljunk.
Anyám nem tanította meg, hogy hogyan kell normálisan viselkedni nőként, és érezni. Hát kénytelen vagyok a saját bőrömön megtapasztalni. Bizony elég béna voltam mostanáig, és az a gyanum, hogy fogok még kardozni a pasikkal bőven.:D Dehát úgy szép az élet, hogy zajlik.
Az már hatalmas lépés, hogy nyitva tartod a szemed magadra, hidd el.:))

Yooha · http://indafoto.hu/yooha/lego_architecture 2011.02.09. 19:39:10

Alekosz le fogja tudni tenni az újságot? :)

gibson 2011.02.09. 19:39:30

Milyen büszkék a csajok a Zsuzsira bazzeg! :))))))))

van-e szándék 2011.02.09. 19:39:51

Gigi: nem biztos, hogy Playboyt bevállalnék

:DDDDDDDDD

gibson 2011.02.09. 19:40:48

@van-e szándék: ezen én is röhögtem, miért, az túl szoft neki? :)))

ritus_ 2011.02.09. 19:40:56

De Éva már gyors közölte, hogy őt is megkereste a Pléhboj szerkesztője.:)))

Flood 2011.02.09. 19:41:15

Húha, Évát már megkereste a PB főszerkesztője.

Picsába, épp akartam írni, hogy egyedül Anit nézném meg, erre benyögi, h nem vetkőzne le semmi pénzért :( Nah, szép!

mocskosmacska 2011.02.09. 19:41:17

Szépmellű Évát meg már megkereste a pléjboj. Bár Liptai és Zalatnay után már semmin nem csodálkozom.

ritus_ 2011.02.09. 19:41:43

Akkor az nincs kiszakadva, ha nem kell műteni. Csak nagyon előboltosult lehet, és az rendesen nyomja az idegeket. Csontkovács kéne Lacinak.

van-e szándék 2011.02.09. 19:41:47

@gibson: hallodhülyevagy!! az nem horrorpornó :)

fran7 2011.02.09. 19:41:52

@van-e szándék: Csak a helyi plébánia lapjában vállalja, hogy közöljék az érettségi fotóját. Más szóba se jöhet.

Szirénke 2011.02.09. 19:41:56

@gibson: Miért, hívta valaki? :)

ritus_ 2011.02.09. 19:42:19

@mocskosmacska: LOL. Photoshoppal minden kivitelezhető:D

van-e szándék 2011.02.09. 19:43:28

Laci visszajön a vi
aztán ott kell állnia a szoba közepén.. alternatív gyógymód :))

gibson 2011.02.09. 19:43:50

@Bútorozott kordia-lakás (Flood): egyedül Anit nézném meg én is, őt viszont legszívesebben egy Kovi-produkcióban látnám viszont! :)

ritus_ 2011.02.09. 19:43:58

@Lotyó Bridzsida: Tudom. A türelemmel is hadilábon állok egyébként:)))

Nálam is ugyanez... én is a saját bőrömön tanulok.

Remélem... :))))

Szirénke 2011.02.09. 19:44:28

@mocskosmacska: A Playboy főszerkesztője nem Radnai? Megkereste na és? Az nem azt jelenti, hogy címlapra akarta tenni. Lehet hogy hirdetésszervezői állást kínált neki :)

ritus_ 2011.02.09. 19:44:39

Alekosz tényleg nem szexelt még sohasem.

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 19:45:21

@Szirénke: vagy személyi asszisztensit. :)
ez megint annyira tipikusan Évás visszaszólás volt egyébként.

gibson 2011.02.09. 19:45:29

@Szirénke: Radnai pár hónapja lemondott.

van-e szándék 2011.02.09. 19:45:31

@Szirénke: vagy csak kikiáltott az irodájából: hol a picsában van a takarítónő??? :)

ritus_ 2011.02.09. 19:45:40

@van-e szándék: ilyenkor nem tud ülni az ember. Feküdni is alig. Legalábbis nekem nem ment, amíg tartott:(

Flood 2011.02.09. 19:45:42

"az intimszféra kóstolgatása" baszki :DDDD

gidabiga 2011.02.09. 19:45:57

@Lotyó Bridzsida:

lelkitárs :D
de én még szigorú vagyok magammal.

@Szirénke:

egyik éjjel látszott, hogy nem, valószínűleg magának rajzolja.
elég randa :D

ritus_ 2011.02.09. 19:46:17

@van-e szándék: Hahahahhaha:))))

@gibson: lehet, hogy azért, mert megkereste Évát, erre lemondatták:)))

gibson 2011.02.09. 19:46:36

@gibson: vagyishogy felmondott, na :)

van-e szándék 2011.02.09. 19:47:19

@ritus_: egyszer 10 perc volt, amíg ELKÚSZTAM a fürdőszobáig.. aztán ott gyakorlatilag elájultam

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.09. 19:47:48

Hellobello, történt valami, amíg nem voltam?
Alekosz felvilágosító szövege annyira kegyetlen, hogy meg kell néznem még egyszer! :))))

ritus_ 2011.02.09. 19:48:10

@van-e szándék: ja... ezt a kúszás dolgot is ismerem... a legdurvább: leülni a klotyóra. Uramisten, az volt a legszörnyűbb...