Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
Hogy volt?

VV4 - 4X55

2011. február 08. 15:30 - Hódos Hajnalka

Elnézést a késlekedésért, kimentem a vi

Szívem szerint úgy kivágnám az igazmondó hintát a villából, hogy csak úgy nyekken, arra jó, ha nem történik semmi, veszekedést lehet vele szítani, vége az iskolahétnek, új feladatnak híre-hamva sincs, jöhet a balhé. Illetve először Lilu. A pólóján befestették a fehér feliratot feketére és ráadtak egy kardigányt, mamámnak is van ilyen, bordó és a nájlonotthunka fölött hordja, a gomblyukba nyolc-tíz ziherájsztűt fűzve, sose lehet tudni. Ébredezünk, Gigi táncol és táncolva mos fogat, ez csak nekem tűnik erőltetettnek, vagy tényleg az? Lacit ketten segítik fel az ágyból, szegény, úgy megy, mint aki betojt, Gombi segít neki fürdeni, elöl meg tud egyedül is. Gombi hajat töröl neki, segít alsógatyit húzni, Laci fújtat szegény, húzd fel a slicced, még a végén valaki rákap! Anikó nem sír többet, elég volt. Hiszem, ha látom. Segíts nekem, kéri Olivér. Mindenben segítek, számíthatsz rám. Bármi legyen, melletted vagyok. Ha ma is ez a nyűglődés lesz, inkább elkísérném Lacit orvoshoz. Lacit lefektetik, ide feküdj, onnan ki kell kecmeregni. Levél érkezik, Lacit orvoshoz viszik. Riadalom, nincs tragikomédia, holnap edzünk, nyugtatja Laci Anikót. Olivér szerint ennek a fele se tréfa, szeretné, ha Don Octavio visszatérne hozzájuk. Laci is megijedt, attól, hogy műtik és emiatt kiesik a játékból.

Újabb levél érkezik, az alkoholtilalomról. Éva felcsattan, engem büntetnek! Nem elég, hogy a szülinapján nem beszélhet Ádámmal, még egy pezsgőt se kap koccintani! Olivér se örül, ha szombaton van a párbajom, nem tudunk egy utolsót bulizni! Na, jön az igazmondó hintázás. Gigi keménykedik, na én itt nem fogok senkinek semmit mondani, főleg ennyi szem között, ha valakivel valami bajom van, majd elmondom neki. Kérdés? Alekosznak van kérdése, mi motivált, hogy Anikóra tedd a jelet? Azt hiszem, ezt tegnap már kifejtettem. De én most szeretném hallani. Tegnap már elmondtam. És ezt majd Anikónak szeretném elmondani. Hát, miért nem figyeltél oda? A hintában mindig az igazat kell mondani! Nem hazudtam és nem vagyok köteles válaszolni gongszóra. Nem semmi, amit Gigi levágott, nekem kissé tenyérbemászó, de lehet, hogy az összefoglalók miatt erősen lecsökkent a tűréshatárom.

Béci hintázik. Azt vettem észre, hogy nemcsak azért raktátok az Olira a jelet, hogy kimenjen és felfrissüljön, hanem ellenem is, mert nagyon jól tudtátok, hogy engem fog kivinni és ennyi erővel rám is rakhattátok volna. Szerintem nem fog visszajönni a barátotok, mert kinn fogom hagyni. Három, amíg az Ani az Olivérrel bandázgatott mostanában, annyira jól éreztem magam veletek, tökre meg tudtunk egymás fele nyílni. És annyira látszik, hogy egy ember vezérkedik felettetek! Ti meg ide mentek, oda mentek, amoda mentek, nem lehet ebbe a burokba beférkőzni! Béci, te mondtad, hogy nem akarsz barátkozni senkivel, vág közbe Olivér, neked igmert te nyerni jöttél ide és nincs helye érzelmeknek, tesó. Ez így is van, de így is lehet játszani, meg úgy is. Amennyire nagy taktikus az Olivér, honnan veszitek, hogy engem fog kivinni? Lehet, hogy téged visz ki. Vagy téged. Azért ne nézzél már ekkora lárvának, Béci! Nem tudok neked már hinni! Mert én játszom a játékot! Nekem nem ismeretlen dolog a barátság, de látom,neked igen. Béci feláll, ennyi én nem azért ültem ide, hogy vitatéma legyen, csak én így látom a dolgokat. Nem titok, hogy veled akarok párbajozni. De most te vagy ideges, tesó! Miket nem nézel ki belőlem? A szeretteiddel viccelődsz! Itt sírtál nekem a kibaszott konyhában! Azt mondtad, hogy vissza se akarsz jönni! Ki a legnagyobb taktikus? Honnan tudod, hogy mi zajlik le bennem? Szarok rá, hogy mit érzel, megmondom őszintén, mert már nem tudok benned hinni. Hát akkor ne higgyél, nem az a dolgod! Te meg ne legyél idegbeteg, mert nem azért hoztam fel az egész dolgot. De azért! Jó, akkor azért. Remélem, Hofi Rúzsa Sándor paródiája mindenkinek beugrott. Azé? Azé! Azé? Azé! Én kimutatom, mit érzek, te meg nem! Ühüm, hidd el, én is kimutatom, csak teljesen másképp! Az óbégatás befejeződik, Olivér hintázik.

A véleményét mondja a kiválasztásról. Mindennél jobban örül, ezt a pillanatot várta, hogy rajta legyen a zöld kendő. Semmit nem akart még jobban, minthogy ismét itt figyeljen rajtam. Két embert tart a legerősebbnek, Alekosz az egyik, vele soha a büdös életben nem párbajozna. A másik a Béci. Meg szeretném tudni, hogy van-e itt keresnivalóm. Leírhatatlanul hiányzik a családom, én egy ilyen típus vagyok, akinek nem tetszik, bekaphatja. Megtörténik a kihívás és megyünk szépen Bécivel párbajozni. Vissza akarok jönni, nem becsülöm le a Bécit, nem teszek nagyképű megjegyzéseket, ahogy azt te teszed, Béla. Nem vagyok nagyképű, céltudatos vagyok! És magabiztos! Én meg ideges. Anikó nem gondolta volna, hogy ilyen rövid és vékony hajszál választja el a szeretetet a gyűlölettől. Nincs túl a tegnapi napon és egyszer sem fordult meg a fejében, hogy Béciékre rakja a jelet. Szerinted, ha olyan nagyon ki akar menni a szerelméhez, azt az egy hetet úgy tölti el, ahogy veled? Mindenki egy felnőtt férfi és el tudja dönteni, hogy mi fér bele a kapcsolatába. Béci, azért mert őt utálod, most engem is. Hát, ha te így érzed, akkor. Béci bárkivel szívesen bandázik, de azt nem szereti, hogy Olivér mindenkit elszed, például tőle. Olivér felcsattan, Béci az Enikős esettel is azért jön, hogy ezt is az arcába tudja dörgölni, aztán ezen még rugóznak, nyugodtan ragozd tovább, Béla, mert érdekel. Béla nem ragozza, hálistennek.

A Nagy Párbeszédek összefoglalója van, Szandika vonja felelősségre Olivért. Álljál ide, neked tetszik az Anikó, érzel valamit? Nem. És ezt ő istudja, megint jön a szöveg, hogy neki Enikő a szerelme. Olivér vágyott Anikó társaságára, jólesett az ölelése, de megmondta neki. Azt is megmondta, hogy gyönyörű. Tudtam Olivér. Mit tudtál? Hát ezt, amit mondtál. És, ez baj? Nekem nem. Nem szexeltem, nem szerelmeskedtem, nem aláztam meg Enit, értetlenkedik Olivér. Szandi azt hitte, hogy. Infarktus és agyvérzés keveréke. Egy barátságba mit számít az, hogy valaki gyönyörű? Olivér magyarázkodik, kábé az a lényege, hogy jólesett neki Anikó. Én szeretlek téged Szandika. Komolyan. Nagyon. Anikó belép a szobába, csönd, aztán Olivérnek takaríthatnékja támad. Szandi is felkel az ágyból, megyek Olivér, beszélgetek a Bélával, mert jobb pasi, mint te. Nézek hülyén, nem tudom, mikor veszítettem el a fonalat, azt végképp nem, mikor fogom felvenni, sürgősen kéne nekem egy Ariadné.

Szandi a nyugiban Bécivel beszélget. Figyelj Béla, megkérdeztem Olivértól, hogy tetszik-e neki Anikó. Azt mondta, hogy neki ott van az Enikő, amit én el is hiszek. Eddig lányok közül a problémáját velem beszélte meg, eddig lányok közül velem röhögött. Itt van az Anikó, a szép, intelligens, aki kitúr engem a helyemből. Anikó el volt foglalva eddig, ha ló nincs, jó a szamár is, a szamár vágóhídra került, és jött az arab nő. Eddig hatvan-negyven százalékban úgy látta, Olivér jön vissza, de ha behunyja a szemét, most már Bélát látja. Percekig ülök meredten, némán magam elé bambulva, mi van az arab nővel? Egyáltalán, mi van?? Szandinak keményen változnak az érzései Olivérrel kapcsolatban. Fejezd be, mert te hozol engem kellemetlen helyzetbe! Úgy érzem magam, mint egy Simson, akit sztenderre tettek, mert elmúlt a nyár. Ezen röhögök, Szandi folytatja Évának. Alig várom, hogy eltakarodjon az Olivér. Szar lesz nektek egy-két napig, majd kiheveritek. Miért, neked nem lesz szar? Nem.

Betotyog a Ruszki Válogatott, na mi van? Kapott szurit. A popijába is. Mi a megoldás? Semmi, elmúlik. Anikó olyan szinten kivan, hogy az hihetetlen, nem érti, miért gyűlöli a Béci. Szandit sem érti. Szandi féltékeny, tudod, milyen rapszodikus. Nekem is volt ilyen érzésem az Alekosszal. Jó, de ti barátok vagytok, de ő többet érez az Olival kapcsolatban. Menj a faszomba! Nem tudtad? Nem. Éva arcán döbbenettel vegyes hitetlenkedés, az enyémen kín és véres izzadság. Éva el, Laci érkezik, Anikó most neki sír. Nem gondolta volna, hogy ennyire árulónak tartják. Önzőek vagyunk érted? Átgyalogolok mások érzelmein lelkifurdalás nélkül. Meg kell tanulnom, hogy nem azért jöttem ide, hogy barátokat szerezzek. Jó reggelt kívánok Anikó! Szandika idegbeteg. Jó, ebben eddig semmi újdonság. A Bélának van igaza, ez egy kibaszott játék. Elkezdesz kötődni valakihez érzelmileg, nézd meg, képes befolyásolni, félreteszed az érdekeid, hogy az ő érdekeit nézd. Anikó szerint ezt hívják barátságnak. Olivér egy féreg és Bécit fogja visszavárni. Ne mondj butaságokat! Szandika részletesen visszamondja Anikónak, mit mondott Olivér. Anikó nagyon szeretne elmondani valamit Szandikának, de azzal sok embert megbántana. Szerelmes vagy Olivérbe? Csak bólintsál. Anikó valószínűleg bólint, én magnézium után kutatok. Ez már régóta tart. Mióta megismerte, csak nem akarta faszságokkal traktálni. Na most már végképp nem értek semmit.

A következő Nagy Párbeszéd Alekosz és Olivér között zajlik, de ezt már nincs türelmem végighallgatni. Aztán mégis. Alekosz szerint a legveszélyesebb rizikófaktor Olivér számára Anikó. Felőrli a kapcsolataidat és a leggyengébb láncszem bukott ki, Szandika. De csak beszélgetünk, Alekosz. Te csak azt hiszed! Anikó odavan érted, szerelmes beléd. Ha visszautasítod, akkor fog elindulni a lavina. Ne tudd meg, hogy a Szandi milyen pályán van! Anikó is ilyen pályán lesz, csak idő kérdése. Aki szívni fogja, az meg te vagy. Ott követted el a hibát, hogy teret adtál ennek a dolognak. Olivér szerint Béci adott neki teret, hogy itt kialakulóban van valami. Miért, nem volt? Nem. Megszólalt belőled a férfiúi hiúság. Igen. Az, hogy beszélgetek valakivel, még semmit nem jelent. Miért nézel ilyen cinikusan? Mi a baj? Egy emberre haragudhatsz, saját magadra, ennyi. Történelmi pillanat, Alekosz minden szavával egyet értek. Szandika még mindig Olivéren rugózik, hallom, ahogy csomókban hullani kezd a hajam. Ne jöjjön vissza! Ne jöjjön vissza! Ne akkor jöjjön oda, mikor kampány! Mi vagyok én, a köcsöge? A Bélának fogok kampányolni. Imádlak, szeretlek, de a Béláékkal fogok lenni. Éva jézusomozik. A nyugiban Anikó és Olivér, Anikónak tegnap kicsit elgurult a gyógyszere. Olivér örült, hogy megvigasztalhatta, aztán mond pár dolgot. Rajta leszek, hogy én jöjjek vissza. De ha nem jövök vissza, azt akarom hogy a Szandikával ilyen maradjon a kapcsolatod. De mi lesz veled? Anikó inkább szenved, de azt akarja, hogy Olivér itt legyen. Vissza szeretnék jönni, nagyon. Ani, cigizek, mindjárt jövök, nem haragszol? Nem.

Nem is cigizik, bemegy a szaunába, ahova valami rejtélyes oknál fogva a Négyes többi tagja beágyazott. Szandika nem féltékeny Anikóra, de valamit nagyon lecserélt és az a valami ő! Bécit fogja visszavárni, Olivér meg, amit főzött meg fogja zabálni! Olivér elkapja a felét. Bementem a nyugiba, ez a baj? Dehogyis. Leraktál, mint egy Simsont! Ilyenkor közeledsz, mikor jön a párbaj? Milyen párbaj, azért mert beszélgetek az Anikóval? Ki vagy te? Unom már, hogy mindenen megsértődsz, így taszítasz el! Nem érdekel, el vagy taszítva, a Bélát fogom visszavárni! Nem érdekel, Szandika. Kíváncsi vagyok, Enikő mit fog szólni, ha kimész. Mihez? Ahhoz, hogy amikor te bejöttél, én nem nézek nőre, nem ölelgetek nőt, nem puszilgatok nőt. Miért, kit ölelgetek meg puszilgatok? Anikót! Jólesett az ölelése, mert kurva jól éreztem magam! Mit csináltam? Mit csináltam? Éva felpattan, köszönöm, hogy a szülinapomon veszekedtek. Köszönd az uraságnak. Nem, mindkettőtöknek köszönöm, kimegyek, elszívok egy cigit. Én ötöt. Egyszerre. Aki azt állítja, hogy inkább ezt nézi, mint Gombi szivecskéit, az nem a barátom többé!

A képeket a valóvilág.hu oldalról válogatjuk. 

Köszi, S. :)

Címkék: vv4
1172 komment

Facebook kommentek

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:48:41

Tehát csak a történelmi hitelesség kedvéért:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
Pötyi---Villakutya

Traitor General 2011.02.08. 15:50:07

hogy nekem mennyire igazam volt megint....

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 15:50:14

Basszam, kétszer ment el, mind1, a Vajkrém az első, a második és a harmadik is!!! :D:D:D

tomii 2011.02.08. 15:50:15

A leveleket hol lehet elolvasni?

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:50:39

video.mon.hu/onok-kuldtek/vv-oliver-balerina-ruhaban?autoPlay=true#ve_video_player_a

invalidfrequency 2011.02.08. 15:50:47

Hála sixxnek kissé megkésve de én eljutottam a hogyvoltra. Köszi Hajnalka a részletes beszámolókat és hogy magamat is promózzam kicsit :

invalidfrequency.blog.hu

Mert a VV minden érzőszívű tévénézőt megihlet :)

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:51:23

Hajni... .ne bánts :-(
ne vágj ki...

Zabkása 2011.02.08. 15:52:32

jaj végre Hajni, 11óta frissítgetek :D puszi érte :)

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 15:53:00

Laci fújtat szegény, húzd fel a slicced, még a végén valaki rákap! ....és még azt is mondta, hogy LEHET AKKOR RENDBE JÖNNÉK :-)

gidabiga 2011.02.08. 15:54:17

jó volt Hajni, továbbra sem irigyellek :D
sokkal jobban járok, ha téged olvaslak, mint ezt nézem :D

Flood 2011.02.08. 15:55:30

Hála Ist'nnek! Hajni, már attól féltem, h belefáradtál, és besokalltál ettől az állatkerttől :)

Amúgy ennek a mondatnak hol a vége? :)
Elnézést a késlekedésért, kimentem a vi

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 15:55:59

Hajni, bírd még ideggel,lécci!

gibson 2011.02.08. 15:57:09

@Flood: kivágták a szerkesztők!

gidabiga 2011.02.08. 15:57:18

@Flood:

nem tudni.
egyszer Laci mondta az élő műsorban és a vi után megszakították a közvetítést.

K Tomoceusz 2011.02.08. 15:58:58

A ziherájsztű nem az , amit fecskés Alekosz tuti hoz nekünk a dzsakuba ?

joszif 2011.02.08. 15:59:11

Az utóbbi időben nagyon átcsapott a HV a párbeszédek idézésbe. :(

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 15:59:38

@Flood: @canzone: muszáj volt a két hete halogatott dolgokat megügyintézni, na.

Traitor General 2011.02.08. 16:00:06

azért amit Éva művel az nagyon nagyon gáz....

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.08. 16:00:30

Huh, nekem meg annyi dolgom volt, hogy majdnem elfelejtettem a Hogyvoltot. Többet nem fordul elő. A munka nem mehet a Hogyvolt rovására. :)))

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 16:00:33

@joszif: a tegnapi összefogaló erről szólt, hozott anyagból dolgozom :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:02:21

@Hódos Hajnalka: Üdv, Királynő! Kissé megszaporodott az udvar népe :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.08. 16:02:33

vééééééééééégreeeeeeeeeeeee

Traitor General 2011.02.08. 16:03:03

@Hódos Hajnalka: köszi Hajni tényleg. Nem irigyellek...

genevieve 2011.02.08. 16:03:24

én meg keresem a másikban a szerelmem , oszt itt van:-)

Szaffi B. 2011.02.08. 16:03:27

@Traitor General: Kűttem képet lécci azt is tedd fel!

joszif 2011.02.08. 16:04:39

@Hódos Hajnalka: tudom, meg azt is hogy nagyon nehéz lehet nap mint nap újat kitalálni de a saját véleményedet(vagy csak ahogy körülírod a szitut) sokkal szivesebben olvasom, mint a konkrét párbeszéd.

van-e szándék 2011.02.08. 16:05:06

kéne ám valaki Ariadné szerepére.. :)))

van-e szándék 2011.02.08. 16:06:09

@Hódos Hajnalka: köszi, Hajni, nagyon teccett ez is :)

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 16:07:42

@Möff CAT: látom :D

@joszif: nem találom meg a balanszt. néha úgy érzem, hogy sok vagyok. :)

Szaffi B. 2011.02.08. 16:08:01

Hajni ne foglakozz senkivel, IstnNő vagy!

joszif 2011.02.08. 16:10:42

@Hódos Hajnalka: legalább nem zárkoztál el és nem húztál falat, bástyás falat magad köré.
Én azért nem raklak majd sztenderre ;)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:11:31

@Hódos Hajnalka: SSKK NEM VAGY SOK!!!
Ezt Minden Vajkrémek Nevében mondom!

Virágék 2011.02.08. 16:11:35

Jaj, Eni, ha kimegyek feleségül veszlek!
Hurrá, szombaton esküvő!!!

gidabiga 2011.02.08. 16:17:25

@van-e szándék:

az én nem lehetek, mert szétszórtságom okán sosem találom a fonal végét :D

@Traitor General:

még eldöntöm, hogy a Béla tetszik-e jobban, vagy a gépember :DDD

2011.02.08. 16:18:00

Ezt már kommenteltem máshol is, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is:
Szandika beszél a barátságról Olivérnek, csak azt nem veszi észre, hogy most ő b*szta el ezt az egészet. Hát mégis milyen barát Szandika? Oli belezúg egy csajba (teszem hozzá, hogy teljesen megértem, Anikó nagyon szép nő) és rögtön megy Bélának s*gget nyalni. Nagyon szép barát, mondhatom. Nem bírja elviselni, hogy Olivér nem őt akarja. Ez a véleményem. Még az általam rettenetesen utált Éva is Szandál ellen fordul. Majd ha Rácz úr szépen kint marad, akkor koppan egyet és mehet puncsolni Giginek...

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:19:05

Avval mi lett, hogy Gombit szavazták meg állítólag a nézők tisztaságfelelősnek?.. én ebből semmit ne mvágtam le... vagy még így sem tudott annyit kihozni magából, hogy legalább 1 percre benn legyen sz öf-ben?

Traitor General 2011.02.08. 16:19:47

@gidabiga: gépember? ez a kép marad döntöttem, párbajozni csak így mehetek!!!!

hidewatch 2011.02.08. 16:21:05

Köszönjük az összefoglalót, és megértjük a posztolót :) Én is inkább Lacit kísértem volna a kórházba :)

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:21:25

@Olika69:
1. olivér suttyó, bárhonnan nézzük is
2. szanidika primitív és féltékeny
3. itt sosem volt barátság csak érdek és intrika.

végül de nem utolsó sorban a célratörő és magabiztos rácz úr fog visszamenni. Oliver esküvőre megy.

gidabiga 2011.02.08. 16:21:51

@Traitor General:

hát műveletlen vagyok transformers téren, nem tudom, mi volt az avatarodon :D
nem baj, amíg bontod a falamat, bármi lehetsz :D

Traitor General 2011.02.08. 16:22:05

@genevieve: ki az a Bréla???? laza 80 napja nem vagyok otthon és máris másfelé tekingetől?:-)

.lll. 2011.02.08. 16:22:40

effektív egyre közelebb álltok tőlem

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 16:22:41

Jaj, hát köszönöm, akkor most királynői elvonulást tervezek és elmegyek gombapörköltet főzni nokedlivel, mert ezekre a cselédekre semmit nem lehet rábízni. :D

Trevlovics 2011.02.08. 16:23:26

nagyon sok a posztban az értetlenkedés vagy hogy mondják, ezen meg én értetlenkedem. szerintem elég érdekes összefoglaló volt, kicsit megkavarodott mindenki valóban, de követhetően és pont ettől a kavarodástól lett érdekesebb, mint gombi szívei :) szandika féltékeny valóban, és mint ilyen túlzásba is esett, de az érzelmi kihasználást szerintem elég jól látta. az a rész gáz volt mikor olivér magyarázkodott, mentette az irháját és bélát próbálta áztatni azzal, hogy ő fújta fel ezt a semmi kis dolgot, ezt az anikóval való kis ölelkezését, mer ez egyébként semmi, csak béla most teret ad neki és ettől eteti. bahh! kíváncsi vagyok mi lesz ebből, félő hogy az egészet elyomja a kihívás meg a párbajra készülés aktusa, pedig nagyon érdekes átrendeződések indultak meg.

Traitor General 2011.02.08. 16:23:27

@gidabiga: Warhammer 400000-es Ultramariner:-) de mindegy:-) bontom a falat:-)

Traitor General 2011.02.08. 16:24:41

el kell mennem egy kicsit melózni! Este leszek MMKK. sziasztok:-)

gidabiga 2011.02.08. 16:25:33

@Traitor General:

bocsánat.:)
ha kész vagy, szólj :D

@hidewatch:

no meg a hátát is mostad volna, nem? :D

Szaffi B. 2011.02.08. 16:25:39

@Virágék: Éljen, szombaton esküvő! Te ki vagy? Mert Eni én.

Traitor General 2011.02.08. 16:25:48

@Trollseprű 9: nem használom az Indiát, fogggalmam sincs hogy kell!:-) bolter555@gmail.com-ra küld el légyszi :-)

gibson 2011.02.08. 16:26:07

@invalidfrequency: teccenek az elemzéseid, tesó!

gibson 2011.02.08. 16:27:14

@Traitor General: van már négyszázezres vórhemmör is, vagy csak elírás történt, kolléga? :)

K Tomoceusz 2011.02.08. 16:28:32

@ez a név jelenik meg:
a célratörő és magabiztos rácz úr fog visszamenni.

Akkor nem fog Szandika Gigivel puncsolni . Meg akarsz minket fosztani a legjobb jelenetektől ?

Fizetett hírdetés :
315 ft-os bruttó áron már lehet kapni nálam Gigitől az éééééééééééééés tesssééééék csengőhangot valamennyi telefonra .

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:28:49

@Traitor General: Amúgy az űrgárdisták hatalmas királyok!!! Biff Tundrish 4 President! :)

Patria 2011.02.08. 16:30:24

tényleg, Éva mekkora arc volt! Azzal, hogy megvonták a piát tőlük, azzal személyesen őt támadják. És még merje azt mondani, hogy nem alkoholista. Múltkor is kemény volt, mikor mindenki kint volt, ő meg bement és az össze pohárból beleöntötte a pezsgőt a sajátjába. Többiek meg keresték a pezsgőjüket, ő meg sunyított. nevetséges ez a nő.

mézescsók 2011.02.08. 16:31:47

Eddig az volt a baj, hogy Béci nem csinál semmit, xanaxos állapotban döglik naphosszat. Most elmondta a véleményét, többé-kevésbé kerek összetett mondatokban és minden szava ült. Miért ne tudna más is műsort csinálni Olivéren kívül, ha akar?

Engem Hajnalka már a sorozat elején Gigi-fanná tett. Hogy Ő utálja, az a magánügye, bár közzéteszi mindennap, dehát ez a dolga. Az viszont nem világos, hogy most konkrétan miért is volt tenyérbemászó? Az irás azzal kezdődik, hogy legszivesebben kivágná az igazmondó hintát. Hát Gigi kivágta helyette. Képletesen ugyan, de határozottan.

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:33:41

@Trollseprű 9:
de ugye manófiúnak és manólánynak öltöztök és a cicák is ott lesznek???

Szaffi B. 2011.02.08. 16:34:24

@mézescsók: Nem döglött soha, csak kicsit lassan beszélt :)

genevieve 2011.02.08. 16:34:58

@Traitor General: csak megbotolt a nyelvem:-)
Béla drágám....

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:35:54

@mézescsók: Hát Béci tegnap rendesen leoltotta a patkányt, az meg egyre mélyebbre ásta magát a nyálas magyarázkodásával, sőt, Szandika és Alekosz is kiosztotta, úgyhogy Anikó akarva-akaratlanul megkeverte bent a dolgokat elég rendesen :)
Béci rulez!

mufuvecske 2011.02.08. 16:35:56

@Möff CAT: lécci léccci szeretnék műfű lenni...:)))

Hajni emelem a kalapom, köszönjük hogy szenvedsz miattunk MMKK...:)

gibson 2011.02.08. 16:36:10

@mézescsók: Gigi-fan??? Atyaég, nem gondoltam volna, hogy létezhet ilyen... :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:38:00

@Möff CAT:

szerintem csak azért akarod, hogy bekenjem magam veled, mert látni akarod a csúnyám.:D

-Sarq- 2011.02.08. 16:38:21

Akarom látni a vörös képit, ahogy megérkezik a stúdióba és egyre idegesebben keresi a nézőtéren nem helyet foglaló Manólányt, akarom, akarom!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:39:07

@babyloveyou: Megest intézem! :)
@Lotyó Bridzsida: Én ennél éteribb szellemű vajkrém vagyok, de ha úgy sikerül, hát úgy sikerül...:D:D:D

joszif 2011.02.08. 16:40:04

@gibson: ééééééééééééééééééééésssssssssss tessssssssssssssssssssssséééééééééééééék

:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:40:22

Frissült a hahóvillalakólista:

Hajni---királynő MMKK
Lotyó Bridzsida---anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
babyloveyou--műfű
Pötyi---Villakutya

Szaffi B. 2011.02.08. 16:40:55

@-Sarq-: Nem megyek ne aggódj! ;)

redhaven 2011.02.08. 16:41:20

@Olika69: sandy még nem tudta földolgozni,hogy emberként bánnak vele,kedvelik.
valszeg nem ehhez van szokva.
pár jellembéli vonásban pedig el van maradva.
egy babszem csíráztatásán,fejlődésén kitűnően lehetne modellezni őt is.

bévé 2011.02.08. 16:41:35

@Hódos Hajnalka: arab=roma
csak h legalább az egyik témában lámpát gyújtsak. :)

gidabiga 2011.02.08. 16:41:50

@bévé:

tán Alekosz érez barátságot Olivérrel, lehet, túl jóhiszemű, nem tudom

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:42:00

@-Sarq-: Ahogy néztem ma reggel az újságok címlapját, erre komoly esély van :D

mufuvecske 2011.02.08. 16:42:01

@Möff CAT: köszi, imádok benned mindent...:)))

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:42:26

@-Sarq-:
ez még 315 plusz áfát is megérne :-)
sanszos nagyon..szerencsére

gidabiga 2011.02.08. 16:43:11

@Möff CAT:

eszembe jutott rólad, hogy lehet, hogy éhes vagyok :D
mit szeretnél, visszakerülni a hűtőbe, vagy kivigyelek és kint hagyjalak? :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:43:27

@Trollseprű 9:

De most akkor pipás vagy rám is, vagy csak az olivérre?

Fogunk iszapbírkózni a fiúért?:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:44:02

@bévé: Szerintem arab telivért akart mondani, ellentétbe állítva a csacsival, csak érezte, hogy hülyén hangzana, hogy Anikó egy telivér, ezért ferdítette el a kifejezést :)

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:44:09

@Möff CAT: Ani nagy macijanak szerepére még nincs jelentkező?

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:44:10

@Möff CAT:

óóóóó, akkor lécci fejtsd ki a lényegedet.:D

haruka 2011.02.08. 16:44:50

@Trevlovics: én azt nem értettem, amikor Olivér elkezdte oszatni Bécit, hogy ezt is csak azért hozza fel, hogy beletörölhesse a képébe, meg hogy ezt az egészet ő szította. Olivér maga mászott bele a szarba, és most próbál hárítani, hogy őt valójában belelökték. vagy hogy is van?

Szaffi B. 2011.02.08. 16:45:02

@invalidfrequency: Nem rossz, de Alekoszt, Anikót, Szandikád sztem túlértékeled. ;) Peace

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:45:03

@ez a név jelenik meg:

fiú legyen, mer' lányt nem akarok ölelgetni.

Szaffi B. 2011.02.08. 16:46:13

@Lotyó Bridzsida: Nem haragszom rád, te kis ribi. :D

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:46:24

@haruka:

arra várok, amiko az Oli belenéz valaki szemébe és azt mondja:
Ja, tesó, ezt elbasztam, vállalom, és sajnálom.

:)))

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:46:47

Különben szerintem Alek az elmúlt 2 adásban rulez volt.. nagyon igazakat mondott a vörös majomnak. Aki - míly meglepő- cseppet sem bírja a kritikát.
Bécinknek ha kicsit jobban peregne a nyelve tegnap nagyon nagy mélységekre süllyeszthette volna....

mazon - kóchenger 2011.02.08. 16:46:54

de ha kimegy telivér, akkor ezt az unalmas balf. béla lesz, akin nevetgélünk. majd azon, hogy milyen akarással akar nyerni, meg órákig kell várnunk, amíg kinyög egy mondatot. Meg valaki mondta, hogy ha béla elmegy, akkor nem lesz rap a villában: miért eddig volt?

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 16:48:07

@mézescsók: nem emlékszem, hogy az elmúlt másfél hétben megemlítettem volna Gigi nevét, lehet, azért, mert nem volt mit.
Flegma volt, pofákat vágott, mindezt lekezelő stílusban. Ez volt a tenyérbemászó.
Gyáva is volt, nem merte felvállalni a saját döntését. Annyit kellett volna mondania 1.) azért tettem Anikóra a jelet, mert megbeszéltük Bécivel. Észre akartuk téríteni mert elegünk lett, hogy elfordult tőlünk és a Négyeshez húz 2.) azért raktuk Anikóra a jelet, mert Olivérre nem akartuk, láttuk mi készül, de ezzel is közvetve keresztbe tettünk Olivérnek.
Oszt jó napot.

Trevlovics 2011.02.08. 16:48:14

@haruka: az azért van, mert van neki is lelkiismeretfurdalása és tudja, hogy hibázott, de közben mégis reméli, hogy a tévében nem jött ez át úgy, mintha, meg hát anikóval csak haverok, persze szép meg minden de amúgy semmi (holott átjött a tévében, hogy ennél jóval többről van szó), ezért azt gondolja, hogy megúszhatja, elsumákolhatja a dolgot, és mindenkire ráüvölt, aki szóba hozza a dolgot, hogy ti csináltok belőle ügyet, mer amúgy ez nem ügy. bélára is meg szandikára is kifakadt, mivel az, hogy szóba hozzák, keresztbever az elsumákolási szándékának.

gibson 2011.02.08. 16:49:13

@joszif: :)
Mi ez az és tessék egyébként, ez nekem valahogy kimaradt, pedig Tomoceusz kolléga is említette ma már. Van róla videónk?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 16:49:26

@gidabiga: Én nagyon szeretnék visszamenni, nekem dolgom van még ott, de ha kint hagysz, annak is örülök, mert odakint vár engem az én vajkrémmanóm...
@ez a név jelenik meg: még üres a poszt :)
@Lotyó Bridzsida: Ezt ennyi ember előtt nem lehet, vigyél be a nyugiba, vagy a dzsakuba, hozz egy irsait, aztán majd megtudod, érted, akkor majd szeretni fogsz...:D

Szaffi B. 2011.02.08. 16:49:51

@mazon: Ha kimegy Telivér, megváltozik a benti hierarchia. Lesz műsor akkor is, ha a vörösképű kint marad, nem kell befosni.

Trevlovics 2011.02.08. 16:50:18

@Hódos Hajnalka: miért hazudott volna arról, hogy feldobott egy kétszázast? manipulált kétszázas volt? nem csak ő alkalmazkodhatott bécihez, hanem béci is hozzá, mikor kijött anikó, mondhatta azt ő is, hogy akkor én is őrá, nem feltétlen gigi dobált addig míg végre kijött a fej (vagy írás)

-Sarq- 2011.02.08. 16:50:33

@ez a név jelenik meg: És utána nyerje meg a párbajt, hogy vissza kelljen mennie. Na az lenne a legcikibb melodráma, ott minden méltóságát elveszítené :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:51:16

@Möff CAT:

most komolyan egy vajkrémbe leszek hamarosan szerelmes????:D

gibson 2011.02.08. 16:51:19

@Möff CAT: @bévé: szerintem is arab telivért akart mondani, csak nem jutott eszébe a 'telivér' szó, így maradt simán az, hogy arab! :)

mazon - kóchenger 2011.02.08. 16:51:32

ha nem lenne ez a kis áffér telivér és anikó között, mit láttunk volna? gombi bambulását? jerzy fetrengését? laci nyöszörgését? élőben néztük volna a tejet miközben szépen alszik béla szájában.

0511 2011.02.08. 16:51:41

@bévé: ez is lehet egy magyarázat. A szamár hasonlat után én az arab telivérre gondoltam "Lenyűgöző a kecsessége és az eleganciája. Sokszor tüzes vérmérsékletéhez érzékeny természet járul" Szandikához viszonyítva Anikó ilyen

BGy · http://babosi.blog.hu 2011.02.08. 16:51:41

Gombi és J.Erzsi hol vannak? Napok óta nem látom őket. Véletlenül kivitték őket a táblával együtt és ott rakosgatják egymásra a jeleket?

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:52:09

@Trevlovics:
mondjuk biztos kattog rajta ezerrel, hogy vajon mik kerülhettek adásba...
én mint igazmondó hinta azt kérdezném olivértől, hogy fordított helyzetben ( Enikő a villában lamúrozik valakivel ő meg otthon nézni egy házassági ajánlat után) hogyan érezné magát, és a viselkedése beleférne e a kapcsolatba?

bévé 2011.02.08. 16:52:31

@gidabiga: szerintem ő is tudja, h nem illenek össze.

invalidfrequency 2011.02.08. 16:52:58

@Trollseprű 9: találgatok ahogyan mindenki más. Azt vettem észre, hogy egy ilyen műsornál nagyjából teljesen kiszámíthatatlan minden..azért jó szórakozás elemezgetni :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:54:08

@Hódos Hajnalka:

:)) Hát hogyne, az egész villanépség arról híres, hogy olyan baromira egyenesek egymással.:D

egyébként szerintem levették a Ráczok, hogy Anikóka, márminthogy ÉÉÉN :), szépen erősödik, mert körülötte mindig történik valami.

mazon - kóchenger 2011.02.08. 16:54:17

@Trollseprű 9: milyen műsor? eddig semmit sem láttam bélától. ja, majd nézzük, ahogy koncentrált figyelemmel nyerni akar. A suliban felelt egyáltalán? valszeg azért nem vágták be, mert még az rtlklubbos szerkesztőszsenik sem tudtak vele mit kezdeni.

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 16:54:46

@bévé: javagyúúúgy! én a ló nincs jó a szamár is alapján azon a vonalon indultam el, hogy szandika azt akarja mondani, a szamár ment a vágóhídra és megjelent az arab csődör, csak közben rájött, hogy a csődör fiú ló és elvetette a hasonlatot :D

MadelineBasset 2011.02.08. 16:54:52

Hahó Bloglakók!

A listához lenne egy ötletem:
Lilu sztájlisztja
Aki sosincs jelen, viszont a retinánkat rendszeresen izgatja! :)

redhaven 2011.02.08. 16:55:07

@mazon: leszmég bonyodalom,páran látványosan parkolnak.
ők valszeg most tanulják a drámát.
bajor gizit+major tamást néznek.
utóbbitól sandra elharapná a világvastag ajakait.

-Sarq- 2011.02.08. 16:55:19

@ez a név jelenik meg:
Alek 100%-os lojalitásában sem hiszek. Savanyú a szőlő, Olivér lenyúlta Anikót. Pedig mikor először hozta szóba O., hogy lehet egy kis pityputy, Alek majdhogynem azt mondta, gyerünk haver, csináld meg!

Maximálisan igaza van abban, hogy O. ezzel csúnyán bekavart magának, de nem biztos, hogy ezt teljesen a tiszta helyzetértékelés mondatja vele.

viola narvilly 2011.02.08. 16:55:57

Mi ez a hahóvillalakólista? :)))
És én miért nem vagyok a toszba' se? :D

Amúgy jólvagyooook...
Meló szar plusz tegnap itthon megbotlottam a telefon töltőkábelében, átestem az ágyon, térddel ráestem a szőnyegpadlóra és valami irdatlan módon lefejeltem a szekrényt.

haruka 2011.02.08. 16:56:01

@Lotyó Bridzsida: arra szerintem várhatsz. :)

@Trevlovics: én is valahogy így gondoltam. de hogy lehet ennyire idióta, hogy azt hiszi, ez semminek tűnik így kintről nézve? mikor mi olyanokat is láttunk, hallottunk, amit a többi lakó nem? Olivér amúgy is egy modoros pöcs, szóval imádom nézni, ahogy vörös fejjel ordítozik! :D mondjuk amikor Szandival beszélgettek a biciklinél, komolyan mondom, olyan volt, mint aki mindjárt lekever egyet a lánynak, ha nem bólogat neki azonnal.

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:56:52

@Trevlovics:

apropó..hogyan is dobálják fel azt a kétszázast?? állítólag nincs pénzük.. a dellájuk is papírbankó volt...hogy is van ez?

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:57:42

@viola narvilly:

lehetsz műfű!:D
vagy olyanunk má van?:D

Trevlovics 2011.02.08. 16:58:07

@mazon: ez már meg, és tényleg ne haragudj, úgy hülyeség ahogy van. van egy ilyen ölég komplex rendszer, mint 10 együtt, egymással élő ember, gondolod, ha egyet kiveszel belőle a többi ugyanolyan marad? hogy egyébként minden változatlanul marad? káosz-elmélet, pillangó effektus, stb... ha egy nagyon kicsi kezdeti feltételt megváltoztatunk, már akkor sem tudjuk megjósolni az események kimenetelét, az emberi élet és együttélés pont ilyen.
ha egy sakkjátszmát lejátszol, és utána elkezded megint azt, csak kiveszel egy gyalogot (olivér esetében legyen mondjuk paraszt :) ) akkor ugyanúgy fog lezajlani, kivéve hogy a kivett figura lépései nem lesznek benne? fenét. egész más játszma lesz és a szereplők is egész máshogy fognak viselkedni. tegnap esti/éjszakai játékban pl látszott is, hogy béla milyen faszán ellenne szandikával, ha nem lenne olivér. nem, az ilyen kijelentéseknek, miszerint ha nem lenne ez vagy az, akkor nézhetnénk ugyanazt, csak nélküle, egyáltalán nincs alapja.

haruka 2011.02.08. 16:58:07

@viola narvilly: helló! szép mutatvány lehetett! azért remélem nyoma nem maradt.

Szaffi B. 2011.02.08. 16:58:22

@invalidfrequency: Azért mondtam hogy nem rossz. Nekem szinte az ellentéte a véleményem, de a tiéd is logikus. Biztos a híres ffi-női gondolkodás teszi :)

mazon - kóchenger 2011.02.08. 16:58:41

@Trollseprű 9: az is van?:) miért mit csinálnak? Nem úgy van, hogy teljesen más a biorítmusuk és a bála nem bagolyozodik be? Tehát alszanak és így is a telivéréket nézhetem, még lehet, hogy hegesztenének is.:)

gibson 2011.02.08. 16:58:46

@viola narvilly: pont tegnap gondoltam rád, hogy amióta dolgozol, felénk se baszol! :) Gyorsan válassz magadnak egy karaktert (javaslom a nyugiszobát), cseréld le az avatárodat, aztán hadd szóljon!

viola narvilly 2011.02.08. 16:58:52

@Lotyó Bridzsida:
Hát de rohadt nagyvonalú vagy baszki :D

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 16:58:59

@Trevlovics: a táblánál nemcsak azt mondta, hogy feldobott egy kétszázast, volt valami zavaros indoklása is.
nekem úgy tűnt, kínban van, menekülni akar a szituációból és a kínját flegmasággal leplezte.

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 16:59:00

@-Sarq-:
egyetértek veled. szétb...ssza a féltékenység :-)
valószínűleg még Alekinnyó cimbora is meglovagolja a kialakult mélyrepülését a haversrácnak.... a maga módján persze.

mama ottmarad 2011.02.08. 16:59:25

@Trollseprű 9: A műsor félidejében már éppen aktuális lesz, hogy változzon valami. Nem mondom, szórakoztunk Oli turpisságain, de már unalmas. Ezt az Anikó dolgot túlspilázta, ebből már nehéz kijönnie.
Szandit pedig vérig sértette azzal az indoklással, hogy Anikó szép, azért érzi jól vele ... na csak ez kellett a virsliszájú sebzett lelkének!
Tényleg érdekelne, hogy alakul az élet, ha új hangadó van.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 16:59:58

@ez a név jelenik meg:

meg fog az eni bocsátani, az a rossz hírem van.
mert majd az olivér elmagyarázza neki, hogy az egész nem jelentett semmit, és hát a kifordított helyzet, blablabla

invalidfrequency 2011.02.08. 17:00:02

@Trollseprű 9: Azért riasztó, hogy értelmes emberek ezeket valóban elemezgetik :D

antiszociális taho_kismama 2011.02.08. 17:00:23

sziasztok,
nem úgy van, hogy a kihívásról nem lehet beszélni? csakmerhogy, ésmintha konkrét személyt is megnevezett volna a kiválasztott.

(bocs, ha ezt már Máskor Másik Körülmények Között körberagoztátok)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 17:00:32

@Lotyó Bridzsida: Mondjuk nem akármilyen vajkrém... :D
És komolyan, ki tudna finomabban simulni az elefántcsont bőrödre? :D:D:D

viola narvilly 2011.02.08. 17:00:40

@haruka:
A fejem annyira bevertem, hogy egy szemráncolástól is fáj az ütés helye, a térdemen meg nincs bőr. Ahol épp van, ott kék :D

@gibson:
Voltam itt valamelyik nap, csak faszkivan mostanában.
Pont én legyek a nyugiszoba, mikor egész nap anyázok? :DDD

invalidfrequency 2011.02.08. 17:01:01

@Lotyó Bridzsida: azért nem lennék Eni helyében, mikor ezeket nézi a tévében.

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 17:02:03

@viola narvilly:
lehetsz még kiválasztó jel és dobálhatod bárkire magad :-)

mufuvecske 2011.02.08. 17:02:53

@Lotyó Bridzsida: az előbb lettem műfű, de szívesen osztozom, én azzal is megelégszem, ha csak egy kis műfűszál lehetek...:)))

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 17:03:11

@invalidfrequency:
mondom én: nyilatkozzon Olivér ő hogy értékelné ha Eni csinálná ezt...
a nagy műmacsó egója biztos nem viselné el...

haruka 2011.02.08. 17:03:46

@viola narvilly: gyerekkoromból felrémlett most a szőnyegpadlóval ledörzsölt térd érzése! :D jobbulást!

mazon - kóchenger 2011.02.08. 17:04:23

@Trevlovics: szép érvelés, de ez sem igaz:) káosz elmélet ide, Higgs-bozon oda, de 2 hónapp alatt nem láttam semmit a rácz tezsvírektől. Persze, hogy megváltoznának a feltételek, de nem biztos, hogy nekem, mint nézőknek, jó irányba. Majd nézhetjük a gokartversenyeket, meg a borsófőzelékes játékokat, mert nem lesz bent olyan ember aki generálja a hülyeséget. Adallasba is kellett ehy jockey, meg miki a bariba. ez kell, hogy elvezhető legyen.

Szaffi B. 2011.02.08. 17:04:26

@invalidfrequency: dehogy az, elemezni jóóó :DD

mufuvecske 2011.02.08. 17:05:05

@invalidfrequency: nem tudhatjuk mit beszéltek meg a műsor előtt, lehet ez nekik még a belefér kategória...mondjuk attól még szar lehet látni, hogy a pasija olvadozik Anikótól...

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 17:05:12

@viola narvilly: óteszegény, jobbulást.
nagyon halkan, remegő hangon mondom, hogy esetleg Lilu?

viola narvilly 2011.02.08. 17:05:17

@ez a név jelenik meg:
Egyáltalán honnan a búbánatból szedtétek a képeket?

Amúgy végigolvastam, baszki melyikőtök volt ilyen elmerozzant? :DDD

.lll. 2011.02.08. 17:06:13

szegény fatökű oli tényleg nem csinált semmit avval a luvnyával,de bár kettyintette volna meg rendesen,ó témporá,ó mórész

gidabiga 2011.02.08. 17:06:40

@redhaven:

azért ne túlozz :)
messze van ez az igazi drámához(tól).

@viola narvilly:

azért ugye jól vagy?
szia!

mufuvecske 2011.02.08. 17:06:48

@antiszociális taho_kismama: imádom a neved...:)))

egyébként igen úgy van, hogy konkrétan nem mondhatja meg kit hív ki, de a hintában ezt a szabályt megszegte a kedves Oli...

Albino Vernyul 2011.02.08. 17:06:55

@Hódos Hajnalka: Szerintem ezt Aniko vegig tobbes szamban mondta...:

"Önzőek vagyunk érted? Átgyalogolok mások érzelmein lelkifurdalás nélkül."

A 4-es meg azert volt a szaunaban, mert Eva azt a buntetest huzta a mai osszefoglaloban lathato Laci fele nyomozas kovetkezteben, hogy ott aludjon.. Csak az RTL keveri az idorendet..

Démétér 2011.02.08. 17:07:20

Én csak olyan ritkán írok ide, hogy a villában biztos én lennék a Betartott Szabályok.

Mindenkivel egyetértek, aki azt írta: Hajnit kell olvasni, mert ezt a nyígást nézni fárasztó. pedig elméletileg érdekes ám, persze, ahogy változnak a viszonyok-szimpátiák, csak a gyakorlatban ez rettentő sok ostoba és fájdalmasan sírdogáló párbeszédbe torkollik.

Szaffi B. 2011.02.08. 17:07:25

@ez a név jelenik meg: Olivér egy "control freak". Most elvesztette az irányítást, borul is kifele. Lehetett tudni, ilyen személyiség, azért kavart egész nap, hogy tudja mindenki véleményét, irányítson. Amikor ez nem így volt, akkor Enikőhőhőhő-zött egy sort és rossz passzba került + picsogott.
Most kiváncsi vagyok ebből hogy szeretne majd kimászni.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 17:07:26

@invalidfrequency:

Most nem az Olivér védelmében, de:

nagy álszentség azt gondolni(vagy hangoztatni), hogy hosszútávú kapcsolatban/házasságban nem fordul elő, hogy megkíván az ember mást is a férjecskéjén, feleségecskéjén kívül.
hát dehogynem kíván meg!
sőt még többet is képes érezni az ember, de ha van egy kis EQ-ja, akkor le tudja magát kattintani a delikvensről, mert eszébe jut, hogy már elkötelezte magát másnak.
ilyen megközelítésből az oli nem csinált semmi rosszat.
ani (mármint éééén!:))) képtelen magát lekattintani az oliról, és inkább drámázik tovább. és ebbe jóóóó sokáig bele lehet ám ragadni, ha nincs az emberlánya észnél.

invalidfrequency 2011.02.08. 17:07:36

@mazon: alap :)
@babyloveyou: hát nem tudom, maricék olyan jól összevágták, hogy a titanic ehhez képest lófasz :)

bévé 2011.02.08. 17:07:56

@Möff CAT: @0511: szamarat is mondott? az nem is tűnt fel. nekem egyből ez jött le, simán kinézem Szandiból a cigányozást...

viola narvilly 2011.02.08. 17:08:08

@haruka:
Carpet burning :D
Bekentem neogranormonnal, hátha egyszer lesz rajta bőr. A másik térdemnél (épp felette) a sütőajtóra égett rá a bőr, mostmár igazán szekszik a térdeim :D

@Hódos Hajnalka:
Köszi, most sem tudom, hogy csináltam. Röhögök magamon, bár röhögés közben fáj az ütés helye :D
Lilu már van. Mingyá keresek valamit magamnak, ami még nincs.

Trevlovics 2011.02.08. 17:08:20

@mazon: ez akkor igaz, ha forgatókönyv alapján megy. :)

viola narvilly 2011.02.08. 17:10:28

@gidabiga:
Igen, köszi :)
Már megszoktam, hogy ilyen béna vagyok, csak ez most tényleg óriási esés volt... néhány pillanatig baszókutyapózban térdeltem, mire fel tudtam fogni, hogy mi is történt :D
Jaaa, hétvégén fürdőzni akartunk menni, kedves pénteken úgy elmetélte a kezét mosogatás közben, hogy az ügyeletre kellett menni.
Megy ez nekünk :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 17:11:18

@bévé: Igen, tegnap pont azért nőtt a szememben egy fél métert, mert tök aranyosan nyomta a nagy megfigyeléseket a Bécinek, persze a saját szóhasználatával, ami vicces, de attól függetlenül nagyon ráérzett a patkány sunyiságára

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 17:11:56

@Möff CAT:

hogy te milyen kis huncut vajkrém vagy!:D

na majd ha kidrámáztam magam az olival, akkor utána drámázok egyet veled is.:D

mufuvecske 2011.02.08. 17:12:11

@viola narvilly: jajj te szegény...van egy tippem, ha nem kelsz ki az ágyból nem eshet bajod...:)))

Jobbulást az összes sérülésednek!

Cro166 2011.02.08. 17:12:15

Nem kellene Olit megbüntetni, mert kimondta a hintában, hogy Bécit viszi párbajra??

Trevlovics 2011.02.08. 17:12:24

@Démétér: én szívesen olvasom a posztokat, szórakoztatóak szoktak lenni, de azért mégis ember írja őket, saját szubjektív kontaktlencséjén keresztül. ezért jobban szeretem látni is, meg mert, hát igen, engem maga a műsor is szórakoztat, nem csak a posztok :) és ha látom, akkor eggyel kevesebb szűrő alapján alakul ki saját véleményem (épp elég, hogy a csatorna befolyásol). egyébként a posztok még nem léptek át határt, nem éreztem még határozottan, hogy be kell szólnom, hogy ez szerintem nem úgy volt, vagy csúsztatás vagy ilyesmi, de azért van, ami nekem másképp jön le az adásból, mint ahogy az itteni megfogalmazásban.

invalidfrequency 2011.02.08. 17:12:27

@Lotyó Bridzsida: na oké de mi a való élet dolgairól beszélünk...de ez itt egy verseny ahol ez nem fér be a taktikába. Nem kéne hogy beleférjen. Persze ők is emberek. Ezért lett ez az egész műsor kitalálva. Csak itt nem szabad minden esetben az élet szabályaira apellálni

Szaffi B. 2011.02.08. 17:12:38

@Lotyó Bridzsida: Megkívánhat mást, persze, de ölelgetni, puszilgati, dörgölőzni, simogatni nem kell. Nekem nem férne bele. (Nem mint Eni, hanem mint Seprűcske)

mazon - kóchenger 2011.02.08. 17:12:38

@Trevlovics: ez is igaz, de mélyen legbelül van egy olyan sejtésem, hogy az alapján megy:( Amúgy ki emlékszik az első pár hétre? senki? Kb. hasonlóan érdekes lenne, ha telivér kipattanna. DE már abbahagyom, mert még kiderül, hogy családtag vagyok és már elindult a kampány:)

-Sarq- 2011.02.08. 17:12:41

@Lotyó Bridzsida:
Csak az a büdös nagy helyzet, hogy Oli részéről kevesebb volt ebben a tényleges érzelmi kavarodás meg farokmerevedés, mint az "előadom az önmagával viaskodó, hatalmas jellemű férfit" című ripacskodás :). Túljátszotta az epizódot, na.

gidabiga 2011.02.08. 17:12:44

@Lotyó Bridzsida:

és ne feledjük, elvileg sok pénzért ment be, és ha az érdekei úgy kívánják, akkor mindent megtesz azért, hogy játékban maradjon.
tudták ezt a reteknél jól.
és ha az én elméletem ül, hogy Enikő fake?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 17:12:57

@Lotyó Bridzsida: Ne drámázzál, Rámázzál! :D:D:D

Ez de szar volt, elnézést mindenkitől...:D

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 17:13:13

lehetne valaki gerincsérv is, most jut eszembe.

Kata Marán 2011.02.08. 17:13:52

Hajni köszi, nem hiába vártam. Elvonási tüneteim vannak, ha nem olvasom a hv-t. Nehezen mondom ki, de a Tojásnak most maximálisan igaza volt. Rókaképű rágerjedt az Anira, ő is tudja, hogy átlépték a Rubicont. Utólag már kicsinyítené a dolgokat, ez már az Ananásznak szól, valószínű könnyebb lesz kimagyarázni. Ez az a szerencsétlen hapi, aki sosem a fejével gondolkodik, hanem a .... .

Szaffi B. 2011.02.08. 17:13:58

@Trevlovics: "de azért van, ami nekem másképp jön le az adásból, mint ahogy az itteni megfogalmazásban."

Szerintem épp ez a jó benne :))))

invalidfrequency 2011.02.08. 17:14:04

ja és még annyi..Oli nagyon látványosan örülődik de azért be ül a jakuzziba a csajszival és csak szerelemről kérdezgeti, kvázi húzza a csajszit.

antiszociális taho_kismama 2011.02.08. 17:14:12

@babyloveyou:
:) köszi. és a választ is :)

eh, ezek szerint oli vagy nem a bélát fogja kivinni, vagy bünti lesz, de akkor gondolom keményebb, mint amit mondjuk az alkoholt, alkoholt...című kantátáért kaptak.

Trevlovics 2011.02.08. 17:14:39

@mazon: szerintem befolyásolás van bőven, de forgatókönyv (talán) nincs. csak impulzusok. az ellen továbbra is tiltakozom, hogy bárki képes lenne látni egy alternatív valóságot :)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 17:14:56

@gidabiga:

szerintem csak simán imponál neki, hogy egy ilyen szép lány rágyorsult. nem tudott nemet mondani ott és akkor, oszt ennyi.
msot meg menti a mundért.

mufuvecske 2011.02.08. 17:14:56

@Cro166: lehetne az a büntetés, hogy nem viheti Bécit..:)))

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 17:14:58

@Hódos Hajnalka: bocsika, csak azért írtam, mert láthatólag szenvedősen bírtad az esti öf-et.

Albino Vernyul 2011.02.08. 17:15:29

@Hódos Hajnalka: Igen, Gigi elegge megroggyant, mikor visszault a jel Anikora pakolasa utan... Lehetet latni rajta, hogy lelkiismeretfurdalasa van, es rajott, hogy hulyeseg vot....

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 17:15:43

@Möff CAT:

:DD
te kis huncit!:D
megcsaljam veled az olit?:D

Trevlovics 2011.02.08. 17:15:55

@Trollseprű 9: én nem mondtam, hogy ez rossz, sőt, pont azt mondtam, hogy szerintem a műsor is kell, és érdekes, és a kettő együtt jó. nem csak önmagában a poszt (sok ilyen hang volt/van, hogy de jó hogy nem kell neki nézni mer itt elolvashatja)

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 17:16:42

@invalidfrequency:

persze, mert élvezi a csődör szerepet.
nem sok ilyen juthatott neki eddig az életben, tök lejön.

mazon - kóchenger 2011.02.08. 17:16:47

Szerintem vajazná enikőt tuti, csak még nem tudja, hogy hogyan jöhetne ki jól belőle. Az tuti, hogy eni pozítivabban hat bárkinek a szexuális rendszerére mint szegény eni.

viola narvilly 2011.02.08. 17:16:49

@babyloveyou:
Jaa, köszi, a térdemet nem most sütöttem hozzá a sütőajtóhoz, annak már csak a nyoma van meg.

Na, döntöttem, nyugiszoba leszek... Váháhááá, pont én. Honnan szedjek képet hozzá?

Démétér 2011.02.08. 17:18:13

@Trevlovics: Elméletben teljesen egyetértek, gyakorlatban azonban tényleg kellemetlen nézni időnként. Zavar, hogy nem tudják kifejezni magukat. (Persze, az ő vívódásaikat nem Shakespeare írta meg előre.) Zavar, hogy ügyetlenül hazudnak, és a másik mégis bedől, elhiszi, vagy velem akarják elhitetni. Olyan... gagyi sokszor. Pedig az érzelmeik (egy része) valódi, a kapcsolatok, szimpátiák is azok, de irodalmi stílusban fogyaszthatóbb :)

tattila 2011.02.08. 17:18:29

@bévé:
"arab=roma, csak h legalább az egyik témában lámpát gyújtsak. :)"
A "nincs ló, szamár is jó" világban ugye Szandi a szamár, Ani meg a ló, abból is a legnemesebb, egy arab telivér. Szandi ért a lovakhoz. Csak hát nem akarta Anit lelovazni, ha már épp feldicséri. Az arabot meg pozitív jelzőként hagyta ott.

Hannibal22 2011.02.08. 17:18:34

@viola narvilly: legyél békün,könnyebb hozzá képet találnod.

viola narvilly 2011.02.08. 17:18:45

@viola narvilly:
Várjá' nemjó... nem a nyugiszoba az, aminek lila és rózsaszín pinamintás a tapétája?
SSKK nem vállalom magamra ezt a két színt.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 17:19:10

@Möff CAT:

dehogynem kellek, csak nem a nyilvánosság előtt.
neked kellek a nyílvánosság előtt is?
lehetek Vajrémné?
Esetleg Mrs Vajkrém? Vagy Vajkrém Anikó?

joszif 2011.02.08. 17:19:22

@gibson: online egy időben elég sűrű szavajárása volt a művésznőnek.
videót konkrétan nem tudok ajnánlani.

invalidfrequency 2011.02.08. 17:19:34

@Lotyó Bridzsida: na ezt pont nem hiszem el. Tetkós jóképű értelmes srác. A vivás időkben még szépen ki is volt gyúrva. POnt az az arc aki sokat élt és megállapodott egy tök átlagos lánynál ahol végre nyugalmat talált. az "átlagos" szó véletlenül sem pejoratív a részemről. Ez egy elég szokványos alakulása az életnek az ilyen rosszfiúk esetében.

viola narvilly 2011.02.08. 17:20:05

@Hannibal22(Tribunus):
Meeeekkkkora jófej vagy, köszi :)
Békün leszek :D

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.08. 17:20:15

@0511: én is azt gondolom, hogy a lóra gondolt, bár inkább olyan megfontolásból jutottam erre a következtetésre, hogy szerintem Szandálnak igenis van annyi esze, hogy nem kezdi el épp Rácz Úrnak cigányozni Anikót..

-Sarq- 2011.02.08. 17:20:49

Ezennel bejelentkezem a PÁCSÓ szerepére.

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 17:21:09

@invalidfrequency:

jártál már rockerszórakozó helyen?
láttál már rockerlányokat ott?
hidd el, hogy anikó fényévekre van tőlük.:)

viola narvilly 2011.02.08. 17:21:16

@babyloveyou:
Öh, bocs és egyben köszi, de a békünnél maradok, sosem hordanék olyan színt, amivel engem vallatni lehet. Ráadásul a pinaminta sem az én stílusom, kövérít :D

gidabiga 2011.02.08. 17:22:16

@babyloveyou:

én meg nyugiszoba néven kerestem, de csak olyat találtam, amin fotoboltolni kellett volna :D

és megettem egy tábla csokit.
mire rájöttem, hogy sok lesz, addigra el is fogyott :D

bévé 2011.02.08. 17:23:31

jójó, hát nekem is a háttérben megy az öf., ez a szamaras cucc teljesen kimaradt. akor ezennel ,egkövetem Szandit, minden bizonnyal nem cigányozta le Anit. bár hát az arab, mint pozitív jelző.. nem is tudom :)

invalidfrequency 2011.02.08. 17:24:12

@Lotyó Bridzsida: szerződéses zenész voltam..a numetal irányzat óta elég nagyot fordult a világ..2000-től már nem azok a lányok járnak metál bulikra mint régen :)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 17:24:13

Gyomirtózzatok le, de én szerintem a Béla egyáltalán nem unalmas.
Olivér ellenben nem csak egy sunyi geci, de ráadásul idióta is, aki saját magának is hazudik. Ez pedig gyengeség, amit a nézők, vagyis mi nem szimpatizálunk.
Ellenben az überfasza lenne, ha Telivér kiesne valóban, és Béla-Alek döntő lenne, Anikó meg kiverné Évát és befutna harmadiknak!

-Sarq- 2011.02.08. 17:24:31

@invalidfrequency: eddigi szerény tapasztalataim szerint az ilyen kis termetű, átlagos lányok simán megszégyenítenek egy búvárszivattyút :)

redhaven 2011.02.08. 17:26:21

@viola narvilly: bekapcsolt sütőn nem szerencsés áldozni ámornak:)))

mazon - kóchenger 2011.02.08. 17:26:28

@invalidfrequency: én is zenéltem, csak azt nem tudom, hogy akkor, vagy most voltak kívánatosabbak a rokkerlányok aka koncertpicsák.

invalidfrequency 2011.02.08. 17:27:23

@-Sarq-: házas emberként csak helyeselni tudok :)

viola narvilly 2011.02.08. 17:27:36

Hogy a fenébe kell lecserélni a moominom békünre?

bévé 2011.02.08. 17:28:39

@viola narvilly: te hol a vérben voltál?
szar az új meló?? :( neee..

-Sarq- 2011.02.08. 17:29:24

Ki kér egy kis pácsót a vajkrémes kenyerére? Szigorúan kenyérvágó késsel kenve.

viola narvilly 2011.02.08. 17:29:27

@redhaven:
Még ha arról lett volna szó... de sokszor (igen, rossz szokás) nadrág nélkül flangálok, térddel támasztottam guggolva a sütőajtót. Megbillentem, az ráesett a lábamra, de akkor már a tepsivel foglalkoztam, és közben a lábam ráégett... igen, a sütőajtóra :DDD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 17:29:29

@antiszociális taho_kismama: Jóóó, büntetésnek kitűnő!!!
@Lotyó Bridzsida: Ezennel Mrs. Vajkrém anikó leszel :D
@invalidfrequency: Hát igen, a régi szép idők, Sex Action koncert, miegymás...:D:D:D

Albino Vernyul 2011.02.08. 17:29:54

@Lotyó Bridzsida: Az a gubanc, hogy Oli tudatosan jatszott mint Szandi, mint Aniko erzelmeivel, foleg az utobbival Zsofi parbajatol datalhatoan.. Csak tulszaladtak rajta a dolgok.. Es nem vette eszre.. Raadasul miutan kibukott a dolog, meg akkor is probalta Anikot felhasznalni a celjaira, amivel megjobban belekeveredett a dologba.. Viszont, mostmar neha az az erzesem, hogy feltamadt benne egy nyulfarknyi lelkifurdalas, es neha mar ezert babusgatja Anikot, mikozben mar reg le kellett volna zarnia a temat..

gibson 2011.02.08. 17:30:13

@viola narvilly: a szövegdoboz felett kattints a profilra, ott keresd meg az 'adatlap megtekintése' opciót, kattints az indás linkedre, ott találsz egy olyat, hogy 'képeim', na oda tölts föl egy békünös képet, majd kattints a bal alsó sarkában látható kis ikonra.

viola narvilly 2011.02.08. 17:31:12

@bévé:
Még ha csak szar volna... de egy hatalommániás b.szatlan vén kurva a "főnök". Szóval nem ő az, de ő hiszi magát annak... a nagyfőnök (aki valóban nagyfőnök) ezt és ezt mondta. Mi ezt és ezt csináltuk is. Most ezen megy a fesztivál, hogy mi megkerüljük a vén kurvát. Hát verekedjék le.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 17:31:16

És a frissített lista immáron:

Hajni---Királynő MMKK
Lotyó Bridzsida--- Mrs. Vajkrém anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul---plusssss nyuszi
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
viola narvilly---Békün
-Sarq- ---PÁCSÓ
Pötyi---Villakutya

redhaven 2011.02.08. 17:31:47

@viola narvilly: beleéltem magam.leégett a szempillám nem elhanyagolható része:))

redhaven 2011.02.08. 17:33:31

@viola narvilly: én anyaszült iszom a hajnali bögre kávémat.
mostantól nagyon figyelek a szívcsakrámra.D.D.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 17:34:40

@Albino vernyul: Szerintem meg egyszerűen megszédült attól, hogy egy nagyon rendben lévő kiscsaj full felkínálta magát és nem úgy, mint a "csacsi", hanem láthatóan érzelmektől fűtve, s nem tudta megtenni, hogy lepattintja, hanem elkezdett sodródni az árral, néha feleszmélve, hogy ezt Eni is látja odakint, akkor jöttek a mosakodós részek.

mufuvecske 2011.02.08. 17:36:16

@gidabiga: bakker gida nem találtam műfűről jobb képet, de ígérem keresek és akkor lecserélem az avatarom...:)

viola narvilly 2011.02.08. 17:36:18

@redhaven:
Vigyázzál, nagyon tudnak forrázni, sütni a meleg dolgok :DDD
Múlkor kolléganő adott vizet a 3.1-es kávémhoz. Vízforralóból. A duplafalú fémbögrémbe. 1 perc múlva beleittam. Kb. 5 napig lógott cafatokban a szájpadlásom és a nyelvem :DDD

viola narvilly 2011.02.08. 17:37:06

@gibson:
Békün lettem :))
Hálás köszönet a segítségért!

Szaffi B. 2011.02.08. 17:37:08

@Albino vernyul: Tanulság (ősi dakota közmondás egyben): Aki a fasza irányít, az ne taktikázzon. :)

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 17:37:43

@invalidfrequency:
a testbeszéd és a nézés ( amint azt Bucink is megmondta) mindennél többet elárul...
valamelyik nap valaki írta: oliver nem eni miatt nem dugta meg a Zanit hanem a kamerák miatt

Lone Starr (törölt) 2011.02.08. 17:40:45

@Trevlovics: A két tesóból Béci a domináns, nem a Gigi.

viola narvilly 2011.02.08. 17:41:21

@bévé:
Az... ma kolléganő elkottyintott valamit (a nagyfőnök adott nekünk számot, ahol segítséget kaphatunk)... mint a rajzfilmekben, úgy láttam, hogy szalad fel a vörös szín a vén kurva arcán - merthogy megkerültük.
X nyomtatvány fejlécét átirattatta velünk. Visszaszóltak kolléganőnek a központból, hogy baszottul tudnák értékelni, ha nem írnánk át a nyomtatványok fejlécét. Nesze.

redhaven 2011.02.08. 17:41:25

@viola narvilly: mióta volt szerencsém befőttke 100 fokos nézéséhez,azóta rőzsémet védendőa gépelé is kendőben ülök.

Trevlovics 2011.02.08. 17:41:36

szerintem enikő egyáltalán nem haragudott meg ezért. a jobb hangulat kedvéért azért a párbajra szíves-bécis pólóban megy, és leonidásszal fog csókolózni a nézőtéren, dehát ezek csak amolyan apró csínytevések, gyerekes, szórakoztató tréfák, nemigaz? :)

ez a név jelenik meg 2011.02.08. 17:41:42

Sziasztok mindenki, mennem kell sajna..és mivel 3 napig külföldön vagyok ne mlesz öf nézés, úgyhogy Hajni tesó csapjál oda majd a posztnak holnap!!!
nyugodalmas jóccakát mindenkinek, hintácska

mazon - kóchenger 2011.02.08. 17:42:03

Lehetek laci narancssárga kapucnisa?

viola narvilly 2011.02.08. 17:42:03

@gibson:
Magamtól nem jöttem volna rá. Ostoba nő vagyok, úgyhogy köszi tényleg :)

Trevlovics 2011.02.08. 17:42:46

@Lone Starr: az lehet, de ez nem csak dominancia kérdése, hanem alkalmazkodóképességé meg stratégiai érzéké.

redhaven 2011.02.08. 17:43:12

ezeket a himbecsúf vénasszonyokat honnan kutatja föl a retek?

gidabiga 2011.02.08. 17:43:24

@babyloveyou:

miattam maradhatsz ez is, az ellenség megtévesztésére tökéletes :D

vagy:

www.dailybest.hu/wp-content/2008/02/mufu-kenyelem.jpg

www.aprobank.hu/imaget.php?id=178843

de mondom, nem zavar :D

viola narvilly 2011.02.08. 17:45:15

@redhaven:
Nálam az a baj, hogy nagyon figyelmetlen vagyok. Ezt a tetves töltőkábelt is kb. 2 perccel azelőtt raktam oda, hogy átbuktam rajta, csak elfelejtettem, hogy ott van. Ahol amúgy mindig van.

Albino Vernyul 2011.02.08. 17:45:46

@Möff CAT: Te vajkrem, legyszi eszkozolj javitast a szerepdivanyodon a nevemet illetoen.. En -> Aniko plussss nyuszikaja vagyok... Nem csak egy tre hetkoznapi jateknyul...:)

viola narvilly 2011.02.08. 17:46:17

Tesók, ezt a kivénhedt Piroskát én hol láttam már?

gidabiga 2011.02.08. 17:48:13

@viola narvilly:

ez ismerős.
nem egyszer botlottam meg a táp zsinórjában, amikor felkelek a gép mellől, pedig ugyanott van hónapok óta :D
sajnálnám a gépemet ha leesne, az az igazság :)

Horizont 2011.02.08. 17:49:28

Nem értem, hogy ott benn ők nem tudják, hogy mindent látunk hallunk?Ennyire azért nem lehet hozzászokni a kamerákhoz!Vagy mégis?
Oli tesó megbukott! Ne szépítsük.Ha nem lenne kamera már elkapta volna Anikót, na ennyit a "kint vár rám a szerelem" szövegről.Arra hivatkozik mindig, hogy ő így taktikázik, játszik. Az lehet, de nem biztos, hogy ez szimpatikus.Olyan fokon önző, hogy jelzőt se találok. Bedőlnek neki a többiek, és állandóan elfelejtik, hogy csak egy maradhat. Csak egy. Tehát mindenki ellenfele mindenkinek.Ha nyerni akarnak.Mintha ezt is elfejtenék a nagy bezártságban.Tegnap a Bélának teljes mértékben igaza volt a hintában.
Az RTL pedig a bejátszásokkal olyan szinten manipulálja az embereket, hogy az már szégyen!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 17:49:59

Hajni---Királynő MMKK
Lotyó Bridzsida--- Mrs. Vajkrém anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/az ÉLET egy nagy g...mágus---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul--- Anikó plussss nyuszikaja
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
viola narvilly---Békün
-Sarq- ---PÁCSÓ
mazon---laci narancssárga kapucnisa
Pötyi---Villakutya

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 17:50:32

@viola narvilly: szerintem a cool tévén, ott volt szexológus a kúlnájtban.

mazon - kóchenger 2011.02.08. 17:52:41

@Horizont: kell neki a korpa, meg a kecó. Így játszik, lehet nem szimpi a szitu, de inkább őt nézem, mint robotbélát. Szerintem eni bukott meg mert hegesztés lesz. Mert telivérnek kell eni ani:) ( ez szar volt, tudom)

gidabiga 2011.02.08. 17:53:19

@Horizont:

szia Horizont!
jöttél egy kicsit lazítani? :D

viola narvilly 2011.02.08. 17:53:49

@Möff CAT:
Én Cool tv-t még életemben nem láttam.
Meg szexológust se.

viola narvilly 2011.02.08. 17:54:46

@viola narvilly:
Baszki, most jövök rá, ez nem a C. Molnár Emma?

gidabiga 2011.02.08. 17:55:04

@viola narvilly:

én meg a laptopot csak leteszem magam elé.
elég kehes már szegény, én meg hálátlanul botladozom mellette :D

viola narvilly 2011.02.08. 17:56:27

@gidabiga:
A laptoppal, amin most is vagyok, vigyázok, mert az ősöké.. :)

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.08. 17:57:41

Hajni, kedves, meg ne bolondulj ettől a szeméttől.
Röviden annyi, hogy Oli úr egy bexari kis pöcs, aki bár odáig van Enciért, élvezi Anikó vonzalmát, illetve fürdik a tudattól, hogy ez bosszantja Szandikát, és várja, hogy mikor fog a 2 némber egymásnak esni MIATTA.

UI: Karajról hiányzol. :(

redhaven 2011.02.08. 17:57:49

@viola narvilly: csides-lux páros remekül magyarázza az orgazmushegyeket.
elnézve őket...

avatarvadász 2011.02.08. 17:59:08

Sziasztok
Sokan voltak,akik gratuláltak gondoltam én is leírom, h minden tiszteletem Hajnié amiért erről a sok nyígásról folyamatosan újabbnál újabb hogyvoltokkal szórakoztat bennünket. Nekem személyszerint lassan kezd sok lenni ez az egész, de persze nézem rendületlenül, mert a kíváncsiságom azért még mindig erősebb az idegességemnél, amit egy két lakó viselkedése ki tud váltani belőlem. Azért rem hogy Oli lassan kiesik az Rtl kegyeiből és nem kell tovább néznem a vörös képét!

viola narvilly 2011.02.08. 18:02:01

Óh, Nessun Dorma... Paul Potts ezzel lett világhírű

redhaven 2011.02.08. 18:02:43

ezen a nessun dormán behalok:))

mama ottmarad 2011.02.08. 18:04:08

@Trevlovics: avagy talpig feketében, lefátyolozva - ha van humora :)

redhaven 2011.02.08. 18:04:57

@redhaven: azért a vincerot már nem kockáztatta a retek:))

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 18:06:38

Baszki, most nézem Ádám köszöntöjét, ez a csávó egy ufó, az most már biztos!
Vagy egy AK47-sel vették fel a jelenetet, mást nem tudok elképzelni!

Apropos, Ádámunk sincs még! ;))

joszif 2011.02.08. 18:07:17

Infos végzettséggel is megszenvedtem ezzel a k...... avatarral de sikerült.

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.02.08. 18:08:48

Oli dugd meg Alifantoszt, úgy is köcsögök vagytok!

Narancsködösöknek: a rátok szavazó kb. 2,5 millió ember a kisebb - egyharmad - része a választóknak. A valós kétharmad kb. 5,5 millió nem szavazott orbánra, nem akarta ezt a diktatúrát. Így nincs is és nem is lehet ezekkel nemzeti egység. Amíg orbán és gyurcsány képben van nem is lesz. Ezeknek el kell takarodniuk. A sok vereség után kiböjtölte és az ölébe hullott a hatalom. A populista, álszent, műmagyar, sumák jellemével nem is tud vele mit kezdeni. Nem véletlen ez a már már világméretű ellenállás, elítélés, kiközösítés, unszimpátia a gonosz törpével szemben.
Nem fogja kihúzni a 4 évet, szart cseréltünk fosra!

viola narvilly 2011.02.08. 18:09:17

@redhaven:
Ja, Lux = Lux Elvira? A másikat nemtomki. Ezt is csak tippelem.

Basztikuri, tökre fáj a fejemen az ütés helye... pedig hajat kéne mosnom. De mire ezt a néhány (kb. 60) centiméternyi hajat kifésülöm, sírni fogok.

-Sarq- 2011.02.08. 18:15:10

@LadyCarambole:
Frankón úgy hangzott, mintha egy tálibok által túszul ejtett amerikai katona üzenete lett volna Afganisztánból. Lehet, hogy azóta már le is fejezték.

redhaven 2011.02.08. 18:15:53

@viola narvilly: olyan hosszú?
ez övön aluli volt...
gyengém.

gidabiga 2011.02.08. 18:17:28

@-Sarq-:

Ádám helyében lehet, hogy a lefejezést választanám :D
vagy elmennék jetinek Afganisztánba :)

gibson 2011.02.08. 18:18:06

Anikónak milyen csúnya anyukája van...

viola narvilly 2011.02.08. 18:18:51

@redhaven:
Lux Elvira hosszú-e? Nem tudom, csak képen láttam, az alapján meg öregebb, mint hosszú.

Ja, hogy a hajam? Igen, az olyan hosszú.
Most a kedvedért kitéptem egy szálat és lemértem. 65 centi. És utálom.

haruka 2011.02.08. 18:20:15

Ez mi a lófütty a nekedvalóban?

-Sarq- 2011.02.08. 18:22:01

@haruka: Nem tudom, valami Alekosz vs. lányok paródia lehet. De a parókás Éva-imitátor meg a törpe, erős negyvenes Szandika nagyot ütött :). A barna hajú viszont (Gigi-klón akart lenni?) verte az összes villalibát.

Szaffi B. 2011.02.08. 18:22:08

@LadyCarambole: milyen monoton hangon tolja, mi?

Ááááádááám hoool vaaagy?

Horizont 2011.02.08. 18:22:43

@gidabiga: Ja telítődik az ember a politikával:))))Kell egy kis sima emberi görcs:))

gidabiga 2011.02.08. 18:23:41

@Horizont:

már rég jártam arra, kicsit sok volt :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 18:23:45

@viola narvilly: 65 centi??? Az rideg! :)
Szoktad rázni a vad zenére? :D

haruka 2011.02.08. 18:25:51

@-Sarq-: a zene a Chicago-ból volt, de hogy mi értelme volt, azt szerintem ők maguk sem tudnák megmondani. az erősen telt Szandika-imitátor odabaszott viszont.

Horizont 2011.02.08. 18:28:16

@gidabiga: sokkoló:DDDD

@mazon: Tudod 28 évesen még én is másképp láttam sok mindent!Rég volt.Nagyon érdekes követni, hogy mit hoz ki az emberekből a bezártság.Lehet nem szimpi a Béla neked, de eddig (!!) emberi oldalról jobban vizsgázott mint Oli mester.
Ja azt mondta Olikánk, hogy nem akarja megalázni a szerelmét ország - világ előtt. Már megtette.

Szólj, ha kell 2011.02.08. 18:29:02

@invalidfrequency:
jó lett! Gratula!
Majdnem mindennel egyetértek?

invalidfrequency 2011.02.08. 18:31:32

@Szólj, ha kell: ezt kérdezed? :D Igyekszem minden nap adás után valamit kanyarítani. Megtisztelő ha követitek majd.

viola narvilly 2011.02.08. 18:32:20

@Möff CAT:
Rázni? Ezt a szart? Pusztán már attól, hogy van, olyan szinten "összerasztásodik" az alja (a nyakamhoz közelebbi rész), hogy alig bírom kifésülni. Naponta 2-3x kéne kifésülnöm ahhoz, hogy sima legyen. Nem is tudom, bátyám hogy bírja a sajátját. Neki hosszabb baszki.

gastro vazze 2011.02.08. 18:32:25

@Möff CAT: faszom, már minden foglalt! lehetek én a nyeremény, mittudomén, mondjuk egy Aeroviva phuketi szálloda, vagy Corvinsétányos ingatlan, esetleg Anikó macija! Igen, Anikó Macija (Teddy Ani)szeretnék lenni, az mindig ott van, legyen az imádott éppen szarCocker, Béci, vagy Olivár!:)

mufuvecske 2011.02.08. 18:32:46

@viola narvilly: @haruka: @gibson: kösz a műfűt mindenkinek...:)))

Közben megpróbált bekebelezni a makroökonómia, de nem hagytam magam, mert úristn imádok bennetek mindent, és nem bír a nyomorult monetáris politika meghatni...:)))

Viszont kikerültem a frissített listából...műfűre nincs szükség többet? Biztos a locsolós ember intézte el...:)))

bévé 2011.02.08. 18:35:21

@gibson: amúgy roma? csak kivi vagyok..

viola narvilly 2011.02.08. 18:36:23

@babyloveyou:
Hát nagyon szívesen és őszinte részvényem a makroökonómia miatt.

viola narvilly 2011.02.08. 18:37:22

Nae... most mondják, hogy a volt főnököm fiát őrizetbevették... mik vannak.

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 18:38:00

@Möff CAT: Én MMKK a legfelsőbb szinteken szeretnék a "nyugiszoba" lenni.

csicserierika 2011.02.08. 18:40:03

@viola narvilly: fejtetőtől méred? Mert én most megtettem az enyém 70 cm kb.
És bejelentkeznék Alek valamilyen ruhadarabjára. Mit javasoltok?

gibson 2011.02.08. 18:40:09

@bévé: úgy érted, hogy arab, igaz, szí... HÉ, MI EZ AZ ÚJ AVATÁR?!?

redhaven 2011.02.08. 18:42:56

@viola narvilly: lux biztosan nem olyan hosszú,mint amilyen csúnya.
de jó fej!!!
hajaddal nem ér izgatni!!!

karolinabeszarova 2011.02.08. 18:43:08

@Trollseprű 9: ja és ott azt írják Születésnap November 30
Azért ezis érdekes,de én má csak röhögök

bévé 2011.02.08. 18:43:45

@gibson: bocs, de inkognitóba vonultam, a bu.. izé tudod ki bármikor megláthat minket, és akkor felvágná az ereit online. felső utasítás.

viola narvilly 2011.02.08. 18:44:35

@csicserierika:
Kitépve mértem 65-öt.
Aleknek a trikója már foglalt. Marad a fecske.

@redhaven:
Nem izgatlak na! Hát ekkora :)
Le akarom vágatni. Bár az enyém bármilyen hosszú/rövid lehet, mindig utáltam.

ne most 2011.02.08. 18:45:05

Bélát a jövőben egy kép helyettesíti a villában. Várhatóan a nézők nem veszik észre a különbséget.

Szandálka új stratégiája, hogy azt támogatja, aki tesz rá.

Anikó ahhoz is tudna alkalmazkodni, ha minden más szereplő lecserélődne, mert 24 órán belül ismét szerelmes lenne, de előtte sírna.

A legbiztosabb tagja a villának Gigi, aki komolyabb fennakadások nélkül cserélné Erzsit Évára vagy Szandálra.

Szaffi B. 2011.02.08. 18:46:17

@karolinabeszarova: Én most épp édesanyám-szinkrontolmács-édesapám-agrármérnök topless táncoson röhögök teleszájjal :DD

én apám csillagász, anyám meg agysebész, én meg csak egy fos 9-es vagyok

csicserierika 2011.02.08. 18:47:07

@viola narvilly: titokban reméltem, hogy még nem foglalt. :)

gibson 2011.02.08. 18:47:51

@bévé: nem örülök, különösen annak nem, ami a pólódra van írva!

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.08. 18:48:08

Kicsit kiteszem a lábam , és már ki is beszéltek a hátam mögött brühühhü
azonnal innom kell sokat:)

karolinabeszarova 2011.02.08. 18:49:16

Na most már rákerestem tudatosan FB :)))
Párja Kemény Kristóf Dávid na akkor az Ádám az meg kija fasz?

redhaven 2011.02.08. 18:49:38

@viola narvilly: nyugi,a zenyémet csak balzsamosan tudom kefélni.
és nem lehet szárítani.
csak magától szeret.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.08. 18:49:39

jajj, de macerás ez a két nick:)
szóval még egyszer:D

Kicsit kiteszem a lábam , és már ki is beszéltek a hátam mögött brühühhü
azonnal innom kell sokat:)

viola narvilly 2011.02.08. 18:49:47

@csicserierika:
Már elvitték sajnos. A fecske valóban hálátlanabb feladat, de az még szabad :)

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:
Iszom neked egy jägert, igyál nekem egy irsait :D

bévé 2011.02.08. 18:50:33

@gibson: jajjmár, de finnyásak vagyunk. :)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.08. 18:52:23

@viola narvilly:
OK a jégert úgysem szeretem:)
beszélek hülyeséget, minden alkoholt szeretek:D
rossz alkohol nincs csak kevés:)

rmr 2011.02.08. 18:52:24

Szegény Anikót most már igazán sajnálom, ő tényleg ez az artikulálatlan szerelmetes fajta, azt hittem ilyen csak a mesében van. Alekosznak sztem igaza lesz, Olivér visszautasítja, és gyűlöletbe fordulnak Anikó érzései, amilyen kis ösztönlény nőállat szegényke.

Szaffi B. 2011.02.08. 18:53:19

Baszki, rájöttem kire hasonlít Telivér

K Tomoceusz 2011.02.08. 18:54:33

@gastro vazze: már minden foglalt!

Dehogy foglalt .
Legyél ananász . Ha rossz vagy , akkor valami ananászból készült valami . Legyél pécs tetova . Találsz Recska Olivér névjegyet is a guglin . Találsz pár ruszki válogatottat is uo .
Ha kell még ötlet mondom a reklám után .

viola narvilly 2011.02.08. 18:54:53

@nida./gattmacska/pedignemis:
Kicsit zavaró baszki, hogy Éva néz rám rólad :DDD

Ja, én sem szeretem a jägert. Azért pusztítom :D

viola narvilly 2011.02.08. 18:56:24

@redhaven:
Az is hosszú?
Én is ilyen fújkálós szart teszek rá, mert különben egy darab rasztában szárad az egész.

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.08. 18:57:16

@viola narvilly:
nem kicsit, nagyon, minden alkalommal megrettenek mikor megjelenik a kommentem:DDDD

mufuvecske 2011.02.08. 18:57:29

@gibson: te meg Ernő lettél? :)))duuurva...:)))odaadod Picúúúúúúrt?:)))

invalidfrequency 2011.02.08. 18:57:38

na még 5 perc..én még várok egy fél órát, hogy el tudjam tekerni a reklámokat. Mivel nincs pia szerintem Éva már epilepsziás rohamot produkál a földön pár órája.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 18:58:21

Frissítve a lista, babyloveyoutól elnézést, a rendezőasszisztens ráült a listára és leszakadt az alja... :(

Hajni---Királynő MMKK
Lotyó Bridzsida--- Mrs. Vajkrém anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/gattmacska/pedignemis---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul--- Anikó plussss nyuszikaja
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
babyloveyou---műfű
viola narvilly---Békün
-Sarq- ---PÁCSÓ
mazon---laci narancssárga kapucnisa
gastro vazze---Anikó Macija (TeddyAni)
villanat---nyugiszoba
Pötyi---Villakutya

viola narvilly 2011.02.08. 18:58:35

@nida./gattmacska/pedignemis:
:DDD
faszér' kellett neked a legszarabb karaktert választani

gibson 2011.02.08. 18:58:54

@Trollseprű 9: kire? Engem első napjaiban, tehát tavaly november végefelé Vin Dieselre emlékeztetett. Hámosmá' nem :)

karolinabeszarova 2011.02.08. 18:59:06

@invalidfrequency: de ő kapott mert megszavaztuk, hogy ne legyen, aztán olyan hülyék voltunk, hogy azt is hogy mégis legyen
:D:D:D

viola narvilly 2011.02.08. 18:59:10

sarq nekem olyan ismerős... bár lehet, hogy csak másvalaki ugyanolyan névvel...

mama ottmarad 2011.02.08. 18:59:30

@gidabiga: a villa hangulata /egy olyan hullámvasút, amire sskk nem ülnék fel/

invalidfrequency 2011.02.08. 19:00:37

@nida./gattmacska/pedignemis: na azért megvárom a mai adást
@karolinabeszarova: pedig hogy szurkoltam hogy ne :)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.08. 19:01:37

@viola narvilly:
nem tudom:))
nem gondoltam, hogy ennyire fura lesz:))

invalidfrequency 2011.02.08. 19:01:37

@karolinabeszarova: ja, amúgy fogadok hogy dikával fog mindent beverni és részegen osztja majd a többieket.

gibson 2011.02.08. 19:01:45

@babyloveyou: bévé az, normál esetben nem adnám oda SSKK, de most pont összevesztünk, úgyhogy viheted!

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 19:02:44

@-Sarq-: @Trollseprű 9:
Nekem megfordult azért a fejemben, hogyha mindezt őszintén tolta, akkor hogy a bánatba nem került be a vellába?! Már eleve a tény, hogy Éva meg minden! Nagyon elsiklottak felette a szerkesztők, ez a csávó egy csiszolatlan gyémánt!

mufuvecske 2011.02.08. 19:03:08

@gibson: áh köszi:)))inkább kihagyom...én szegény műfű mit is kezdenék egy Picúúrral...esetleg megvárhatnám, mást nem nagyon...:)))

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:03:38

Na az avatarom is stimmel mosmá:-)

mama ottmarad 2011.02.08. 19:03:50

@invalidfrequency: mi is a késleltetettet szoktuk alkalmazni :)

viola narvilly 2011.02.08. 19:05:23

@nida./gattmacska/pedignemis:
Pedig az. Olyan, mintha vele beszélgetnék... :D

gibson 2011.02.08. 19:05:35

@bévé: te kezdted! :(

@babyloveyou: azért próbáld ki, isteni keze van, nagyon jól tud simogatni vele! Az én térdem, vagy a te műfüved, szerintem mindegy.

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 19:06:10

HahóVillaLakók, ma este m1 21.40 Indul a bakterház

Ottakísértetaganénáááá! :D

invalidfrequency 2011.02.08. 19:06:33

@mama ottmarad: engem senki se idegesítsen reklámmal ha kultúráról van szó :)

karolinabeszarova 2011.02.08. 19:07:30

@Trollseprű 9: télleg van benne valami,vagy a pakliban?,má nem tom megzavarodtam, vagy megzeberedtem

bévé 2011.02.08. 19:07:55

@gibson: én nem is csináltam semmit, lecseréltem csak az avatáááárom! ne idegesíts, mer' bebaszlak egy szatyorba!

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:08:07

@Hódos Hajnalka: Má kiszúrtam, úgyhogy lemondok a cool tv-s Dr. Csontról:-) Sanyíííííí:-)

viola narvilly 2011.02.08. 19:08:07

@bévé: @gibson:
Szétcsapok!

@Hódos Hajnalka:
Bakker, kb. akkor kell lefeküdnöm, hogy reggel fel tudjak kelni.... pedig úgy megnézném sokadszor is.

bévé 2011.02.08. 19:09:11

@Hódos Hajnalka: há' hunvanmégkarácsony, Hajnikám :D

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:10:22

Na a retek megen következetes. Kazal kap videóüzit:-S Nem arról volt szó, h nuki Ádám?

Flood 2011.02.08. 19:10:54

Ez csalááás! Buci, már látta a mai összefoglalót!

bévé 2011.02.08. 19:11:10

jézusom ezt a gügyögős gyerek-szülő fasság fog lenni ma, nem akarooooooooooom :(

mama ottmarad 2011.02.08. 19:11:28

ááá szerecsenmosdatááás... nem azt mondta, hogy minden valószínűség szerint, egy hanem azt mondta, a Bécivel megy (határozott névelő ált. isk. 4. osztály. Buciii)

bévé 2011.02.08. 19:11:49

@villanat: arról volt szó, h csak videóüzit kaphat, látogatás nincs.

Szólj, ha kell 2011.02.08. 19:12:38

nem kis ÖNIRÓNIA Buci felkonfja!
DDDDDD

infusion 2011.02.08. 19:13:25

www.valovilag.hu/video/117451

02:15-nál érdekes jelenség látható

Anikó bevarázsolja magát a komód elé, a szobába.

Érdekes...

Szaffi B. 2011.02.08. 19:13:29

@karolinabeszarova: nemtom, nem értek hozzá, fos 9-es vok

Flood 2011.02.08. 19:14:03

@bévé: Hú, Picúúúúr, de jó nő lettél :DDD
Megadod a számod? :)

bévé 2011.02.08. 19:14:10

@mama ottmarad: jaja, és közben ilyeneket mond, h de hát ugye Olinál nem lehet tudni, hát ez akár taktika is lehet, ugye.. faszom.

Lone Starr (törölt) 2011.02.08. 19:14:11

"Ahogy ezt egy rendőr mondta már nekem: Hát büntesse meg magát!"

Ez szép volt Buci, legalább egy kis önirónia van itt azért, az alkohollal való visszaélés ügyében. Azért Buci vazze, ne vedd lazára ennyire - inkább ne témázgass ennyit ezen személyeskedve, se pro, se kontra.

fran7 2011.02.08. 19:14:40

Laci ezzel a kalappal, se nem Gazsi, se nem Kohn, de se nem Jani bácsi,hanem inkább Jakubko.

bévé 2011.02.08. 19:15:00

@Szólj, ha kell: "Andris, büntesd meg magad!" :D

Flood 2011.02.08. 19:17:05

Uhh, Gömbi még Szanálnál is idegesítőbben röhög

redhaven 2011.02.08. 19:17:23

@viola narvilly - a békün: olyan 25cm.
nem láccik annyinak mert göndör.

haruka 2011.02.08. 19:17:33

@Lone Starr: nem azt mondta, hogy rendező? vagy én nem figyeltem eléggé.

bévé 2011.02.08. 19:18:02

@Flood: :) ja, most dobott EMIATT a köcsög Ernő. kavarunk?

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:18:05

@bévé: Ok, akkor visszavonva, de akkir is szar retek:-)

Faszom a visíííításbaaa

bévé 2011.02.08. 19:18:40

Gombi mér sikít???????????????

Flood 2011.02.08. 19:21:11

Csajok!

Szandinak minden nap le kell borotválnia és újra kell festenie a szemöldökét, vagy hogy működik az ilyen szemöldök?

haruka 2011.02.08. 19:23:12

@Flood: nem vagyok annyira hozzáértő, de a szemöldök hamar kikopik, ha gyakran gyantázzák, a tetoválás meg nem jön le.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 19:23:54

@Trollseprű 9: de de! :D

"mindig a köpésem alá állok"??? hát ha Éva lenne az anyám, nem épp ezt mondanám, ennél durvábbat :)

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.08. 19:23:58

@Flood:
az nem tetovált szemöldök?
de nő létemre nem tudom, nekem nincs olyanom mint Szandinak, az enyém nem is látszik mert tejföl szőke:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 19:24:43

@Flood: sztem tetoválva van és akkor csak borotválnia kell

Szólj, ha kell 2011.02.08. 19:25:26

gombi kaphatna egy-nagyon-pici szerepet Almodóvártól.

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:26:08

@infusion: Hát ez megen egy méretes bukta!!!

Augur 2011.02.08. 19:26:29

Basszus, az első összefoglaló, ami tetszik és röhögtet. itt a vég.

bévé 2011.02.08. 19:26:31

@Szólj, ha kell: szerintem inkább csehovi figura..

nida./az ÉLET egy nagy ge.i mágus 2011.02.08. 19:28:01

@viola narvilly - a békün:
hát kiabálni azt én is tudok, nem vagyok egy nyuszi, de azért hozzá képest még tanuló:)

én meg éhes leszek ahogy rád nézek:)

Flood 2011.02.08. 19:28:48

@infusion: 2:10-nél már ott van, vagy legalábbis egy fekete vmi mocorog a bal alsó sarokban. Viszont a cinikusos párbeszéd elején még nincs (2 perc környékén).
Jól összefaragták, ha csak a párbeszédet hallanám, azt hinném, ez vágás nélkül így zajlott le. Közben meg lehet, hogy napok teltek el közben...

Hannibal22 2011.02.08. 19:30:04

hány születésnapja van ennek a picsának?!

bévé 2011.02.08. 19:32:20

@Möff CAT: igen de elég halovány már, ez reggel mindig látszik is, ki van kopva, ráhúz cerkával szerintem.

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:32:25

Ezt jól megosztotta:-) Dombon ülő vadászkutya legyek ha nem komplett alkoholista ez a kazal.

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 19:32:36

@Flood:
Trixi édes, ki van neki lézerezve! Ha te is médijaszemélyiség akarsz lenni, mindenképp keress egy jó plasztikásorvost, nem bántásiból mondom, de néha engem is formára nyírnak, és olyankor bizony jobban jönnek a kis pollenek!

Pacman 2011.02.08. 19:32:46

Volt bent nyílt láng! Most kellett volna Éva haját belobbantani!

Flood 2011.02.08. 19:33:21

@haruka: @nida./gattmacska/pedignemis: @Möff CAT: Hát vmennyi tetoválás van, de csak a skicc (amikor nincs kisminkelve, látszódik), és néha még kisatírozza sötéttel.

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 19:33:38

szeretnék jelentkezni villaoperatőrnek (íccakai műszak) :)

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:33:50

Kész vagyok, már azt is utálom ahogy örül...

bévé 2011.02.08. 19:34:07

bazmeg ez a torta mekkora szocreál, napsugár presszó, balmazújváros, alkotás út 63.

redhaven 2011.02.08. 19:34:12

@haruka: mi az a tetovált szemüldök?

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 19:34:37

@bévé:
Valahogy sose sikerül neki egyformára...

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:35:21

Kicsit gyorsan pörög a súgógép az Ádámkának! Ilyen egy sótlan pöcsköszörűt..

Flood 2011.02.08. 19:35:36

Sztem ez az Ádám is Xanaxon él.
MEg még más tudatmódosítót is használhat, különben nem tetszhet neki ez a némber.

bévé 2011.02.08. 19:36:01

Ádám szerint is a farmerkantárosban és a csíkos pólóban a legcsinibb Éva? + rózsaszín öv, fekete tűsarkú?

Pacman 2011.02.08. 19:36:46

Ez az Ádám nem nagyon juthat szóhoz Évike mellett. :)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 19:37:28

Gombinak egy férfi kellene végre... :D

bévé 2011.02.08. 19:37:53

Gombi Jokernek sminkeli magát.
why so serious??

fran7 2011.02.08. 19:37:59

Gombi Heath Ledger szerepére ácsingózik.

Flood 2011.02.08. 19:38:49

Uhh, Gombi de szexxi! (fúj!)

zoxó 2011.02.08. 19:38:59

@Möff CAT: Nekem? Nekem igen, na de nem akárki!

gidabiga 2011.02.08. 19:39:23

Ariadne hol vagy? :D

meséljetek mi történik, légyszíííí! :D
@bévé:

ez most komoly?

MegLepke 2011.02.08. 19:39:58

Ennek a Gombinak is kijárna már egy-két pofon.
Jó estéket!:)

fran7 2011.02.08. 19:39:59

Van egy olyan érzésem, hogy eredetileg nem Gombi ötlete volt ez a VV szereplés, s amikor ez tudatosul benne, akkor vannak ez a mélypontjai.

zoxó 2011.02.08. 19:40:49

@MegLepke: micsináátam mámegin???

gibson 2011.02.08. 19:41:04

Egy kurva nagyot le kéne baszni ilyenkor ennek a hímringyó öcsémnek, attól helyrejönne lelkileg :)

bévé 2011.02.08. 19:41:17

@MegLepke: egy kőkemény seggbekúrás kéne neki, nem pofon, b+.

Flood 2011.02.08. 19:41:20

Na erre a Gombi gyerekre tényleg ráfért volna min. 1 év sorkatonaság

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 19:41:30

Mi a faszom ez az ömlengés Subaruandristól???

villanat- nyugiszoba 2011.02.08. 19:41:56

@gidabiga: Nem vagy tv előtt??? Mit csámborogsz főműsoridőben?:-))

mocskosmacska 2011.02.08. 19:42:24

Meg vagyok győződve, hogy a nagy Gombi nyígásra hivatkozva Olivér Gombit fogja kihívni párbajra.

Szólj, ha kell 2011.02.08. 19:42:35

folyamatosan ÁTHALLOM Buci!! DDDD azta..

haruka 2011.02.08. 19:43:10

@Flood: ja, igen, azt én is láttam már. nem elég erős, gondolom. ezek a kozmetikai tetkók szerintem irgalmatlanok.

@redhaven: ömm, hát hogy tetoválva van neki egy szemöldökszerűség? kozmetikai tetoválás megvan?

prof. Perselus Piton 2011.02.08. 19:43:33

Kedves kispajtások és óvónéni :-)

Le kell mondanom Szandibandi szerepéről, mert kicsitnagyonkurvára beteg lettem és csak ritkán leszek megtalálható errefelé...olvasni azért fogok és időnként talán bele is kotnyeleskedek, de Szandikához nem leszek eleget...

Szívesen elvállalom viszont a dohányzó rész műkő burkolatának szerepét, ahhoz talán elég aktív leszek :-)))

bévé 2011.02.08. 19:43:39

@gidabiga: hát a saját büntijét húzta ki, miszerint egész nap sminkben kell lennie (csábító, női sminkben, ő maga fogalmazta) de annyira kész van, h jokerszájat rittyentett magának a fürdőben. Béci meg szólt neki, h nem így szól a bünti.

Flood 2011.02.08. 19:43:39

@fran7: Sztem az Ernő 5lete lehetett (meg Picúúúúré), és most kezd neki összeállni a puzzle

MegLepke 2011.02.08. 19:44:08

@zoxó: :D De jó a zavatárod! Téged SSKK nem pofoználak, zoxó!:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 19:44:23

@prof. Perselus Piton: Szó se lehet róla!!! :)
Jobbulást, szandibandi!

gibson 2011.02.08. 19:44:40

@fran7: persze hogy nem, bévé ötlete volt, és én maximálisan támogattam benne :)

gidabiga 2011.02.08. 19:45:19

@villanat:

nem csámborgok sehol sem, a ház tévéjének a távirányítója nem nálam van és a tévé sem ott, ahol én :D
én utólag szoktam megnézni, ha, no meg Hajni MMKK :D

Flood 2011.02.08. 19:45:24

@haruka: Hát nekem is fél6-ba áll tőle a zászló :D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 19:45:29

Nyöhh, kell írni levelet, állítólag tutira odaadják nekik!

joszif 2011.02.08. 19:45:31

hát ez eddig nagyon unalmas összefoglaló.
Éva azért aranyos volt az elején.

MegLepke 2011.02.08. 19:45:43

Egyébként meg mi folyik itt. Mindenki választott kedvencet, vagy hogy vagy mi? Nem értek semmit, pedig csak egy napig nem jöttem.

mocskosmacska 2011.02.08. 19:46:03

"Izgalmas lesz a holnapi kihívás." Persze, amilyen izgalmas volt az eddigiek. Mindig borítékolható Most is volt a választás. Most is megvan, Gombi. Ha tévedek,akkor holnapután nyilvánosan beismerem.

Flood 2011.02.08. 19:47:04

A faszomat má a Retekbe, hogy 2 reklámblokkot is beleszuszakolnak ebbe az alig 1 órás adásba!!!!!

zoxó 2011.02.08. 19:47:18

Szerinetm Gombinak az elején leesett, hogy ez nem lesz olyan jó móka, mint ahogy ő elképzelte (valaki írta is még akkor, hogy az első nagy balhéknál ezt ki is fejtette), s azóta meghúzza magát, próbál túlélni.

Traitor General 2011.02.08. 19:47:21

@MegLepke: nem választottam kiosztották:-) de nem gáz:-)

gidabiga 2011.02.08. 19:47:31

@mocskosmacska:

nem beszélve arról, hogy a nézők savazata alapján a héten több Gombit mutat a retek.
:)

.lll. 2011.02.08. 19:47:39

Gombin jól látszott,hogy már nem először sminkel:D

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 19:47:59

@Szólj, ha kell: ugyanez jutott eszembe, fel is írtam a jegyzetek közé, hogy Gombi smink - Mindent anyámról :DDD

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 19:48:02

@MegLepke: A VV5 szereplőit láthatod a listában, ha kicsit visszalapozol :D
Válassz, mi akarsz lenni és beteszlek a vi

bévé 2011.02.08. 19:48:10

@Flood: jaja, eggyel kezdtek, ami kb. félidőnél volt. úgy tűnik, nő a nézettség. jéééé. szerintem Hajninak köszönhető. :)

gidabiga 2011.02.08. 19:48:24

@prof. Perselus Piton:

jobbulást neked, pihend ki magad és gyere, mihelyt tudsz :D

zoxó 2011.02.08. 19:48:27

@MegLepke: szerepjáték. Én vagyok Gombi, a biodíszlet:)).

Traitor General 2011.02.08. 19:48:36

@Flood: a végén 3 óra reklám, 10 perc naggggggyon izgalmas összefoglaló várható.....

fran7 2011.02.08. 19:49:22

@Flood: Ha nem is igaz a sztori, de attól még lehetnek Gombinak kétségei. S a kétség érdekes gondolatokat indíthatott el benne.

Traitor General 2011.02.08. 19:49:33

@gidabiga: szia!! Bontom folyamat:-) lászik?:-)

redhaven 2011.02.08. 19:49:53

@bévé: hát olyanok vagytok.
mingyá kipirul az szemem.

gibson 2011.02.08. 19:50:09

@Traitor General: hát, ha már csak két ember lesz bent, lehet, hogy a 10 perc is sok lesz

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 19:50:31

nos én nem szoktam nézni az össszefoglalókat, mert zavar ez a sok nyígás, picsogás. Most teljesen véletlen, h itt esz a fene. Hajnit olvasni jó. Öröm, h felvállalja helyettem, s már most tudom, h egy nagy adag magnéziumot valahogy juttatnom kell neki. :) Ellenben az éjszakai élő adást szeretem lesni (ha van), sok olyan dolog akad, amit Hajni írásaiban nem lelek fel.

Traitor General 2011.02.08. 19:50:33

@zoxó: baszki, most értettem meg az avatárod.... nagyon jó:-D

joszif 2011.02.08. 19:50:45

Amúgy miért hagyták ki az Öf-ból a Gombi ajtóbetörését?? Ezt vártam tegnap óta

viola narvilly 2011.02.08. 19:51:27

@redhaven:
Akkor azért az sem rövid.

@nida./gattmacska/pedignemis:
Egyél tojást békünnel :)

gidabiga 2011.02.08. 19:51:31

@Traitor General:

micsoda MÁCSÓ avatar! :D
vagy MÁC-SÓ? :DDD

ez jó lesz a párbajra :)

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 19:51:41

Gombi elkezdett úgy viselkedni a macival, mint Pötyi.
Ez a macik sorsa.

fran7 2011.02.08. 19:52:06

@mocskosmacska: Ezt kb. már akkor sejteni lehetett, amikor Olit kiválasztották, sőt előbb is. Ezért hangsúlyozzák a mellékműsorok a Béci-Oli párharcot és majd azt hiszik az emberek, hogy mekkora meglepetés, mikor Gombit válassza.

MegLepke 2011.02.08. 19:52:11

@Traitor General: :)))

@Möff CAT: oks, később visszaolvasok akkor. köszi:)

@zoxó: hehe, jól áll!:)

zoxó 2011.02.08. 19:52:25

@joszif: én is. De már tegnap megmondtam, hogy nem lesz benne:((

mocskosmacska 2011.02.08. 19:53:00

@Möff CAT: Én Alekosz anyukája akarok lenni. Mindenkinek jól megmondani, hogy az én fiam mindig ilyen volt, ilyen udvarias, nőkhöz értő, intelligens smárőr.

zoxó 2011.02.08. 19:53:35

@Traitor General: találtam egy szép kis pánikgombot is, de azt akkorra tartogatom, ha kiválasztják:).

haruka 2011.02.08. 19:53:38

Most jutott eszembe, hogy hétfőn Valentin nap lesz, már várom, hogy mennyi picsogás meg nyálaskodás, szívrajzolás lesz, blööeee.

redhaven 2011.02.08. 19:54:12

@Flood: akkor égjen ki a szemök.
ezt a jó gombit beküldték,hogy nyugodt legyen a ketymetyütyü.
ráse basszál gombi.

Traitor General 2011.02.08. 19:55:06

@gidabiga: köszke!!! Trollseprűűű nagyasszony ajánlotta!!! Sőt küldte áldassék a neve:-)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 19:55:38

Újabb lista:

Hajni---Királynő MMKK
Lotyó Bridzsida--- Mrs. Vajkrém anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/gattmacska/pedignemis---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul--- Anikó plussss nyuszikaja
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---Trixi
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
babyloveyou---műfű
viola narvilly---Békün
-Sarq- ---PÁCSÓ
mazon---laci narancssárga kapucnisa
gastro vazze---Anikó Macija (TeddyAni)
villanat---nyugiszoba
mocskosmacska---Alekosz Anyukája
Pötyi---Villakutya

gibson 2011.02.08. 19:55:49

Megnézném Bucit, szülőként, ahogy felhajt két pohár viszkit, két üveg vörösbort, rászív egy gramm kokaint, majd felkapja a slusszkulcsot az asztalról és elviharzik egy night clubba.

gidabiga 2011.02.08. 19:55:56

@Traitor General:

belülről még nem.
kívülről? :)

Flood 2011.02.08. 19:55:56

Béciből jó apa lesz :DDD

Traitor General 2011.02.08. 19:56:31

@zoxó: nagykirály vagy gombhalmaz tesó:-) fel a fejjel én Veled vagyok.... :-D

Hannibal22 2011.02.08. 19:56:36

hülyékvagytok,én picur helyében belerágnám magam a földbe szégyenemben.

csajok.ti is hasonlóan dolgoznátok fel?

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 19:57:34

@Hannibal22(Tribunus): Picurt feldolgozza most Ernő, nincs ideje a gombit figyelni!

gibson 2011.02.08. 19:57:52

@haruka: mindegyik hülye punci bőgni fog, hogy hiányzik a szerelme.

Traitor General 2011.02.08. 19:58:13

@gidabiga: én küzdök:-) de mi lesz a csini ingemmel? Nem számít! Bontom a falat, de félek a kínai Nagyfalnak álltam neki! Hosszában.........

gidabiga 2011.02.08. 19:59:09

@Traitor General:

az eddigi legjobb :D

@zoxó:

olyan naaagy, piros gombod nincs véletlenül? :)

Traitor General 2011.02.08. 19:59:36

Éva brávóóóóóóó! Érthető a sok fusztrált zakkant gyerköc ha a nevelési stílustalanságod nézem. broáfffff

gibson 2011.02.08. 19:59:46

@Hannibal22(Tribunus): meg is változtatta az avatárját szegény :(

Bévé, szerelmem, ha ezért csináltad, tehát szégyenedben, akkor minden világos, mindent megbocsájtok, gyere vissza hozzám, szeretlek!!!

fran7 2011.02.08. 19:59:49

@gibson: Az a baj, hogy ezt csak az igaz történetek sorozatban lehetne leadni a tv-ben.

Flood 2011.02.08. 19:59:54

Uhh, Anikó de szép ebben a kislány ruhában!

Augur 2011.02.08. 20:00:04

szerintem aranyosak.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 20:00:39

Éva nagyon keményen tolta az elhagyott anyukát...:D:D:D Gigi hogy röhögött már! :D

MegLepke 2011.02.08. 20:01:01

@Möff CAT: úgy látom, igazmondó hinta még nincs. Az lehetek?

gibson 2011.02.08. 20:01:08

Ez a hülye pont akkor cirkuszol, amikor egész héten őt fogják mutatni...

gidabiga 2011.02.08. 20:01:20

@Traitor General:

a fenébe, lebuktam :D

kicsit nyitok feléd aztán már csak olyan vastag fal lesz, mint a Nagy fal keresztben, jó? :D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.08. 20:01:40

Szandika a legjobb ebben a játékban:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 20:02:30

Anya, átmehetek a Gigihez aludni? :D:D:D

bévé 2011.02.08. 20:02:55

@gibson: ja bazmeg. irritáló puhapöcs.

Flood 2011.02.08. 20:03:35

Alekosz át akarja érezni Gombi energiáját :DDD
Van neki egyáltalán most?

bévé 2011.02.08. 20:04:01

@gibson: a lófaszt most már, ez nem így megy, hékás.

ritus_ 2011.02.08. 20:04:06

Jóestét!

Valami megtört bennem... vagy lehet, hogy fényt kaptam?? LOL

Flood 2011.02.08. 20:04:08

@Flood: Anikóból meg aranyos kislány :)

gibson 2011.02.08. 20:04:15

Anikó kifejezetten irritáló a gyerek szerepében. Mondjuk Gigi is.

zoxó 2011.02.08. 20:04:29

@Flood: háhogyna lenne!!! Most is azzal megy a laptop!

Traitor General 2011.02.08. 20:04:37

@gidabiga: oké! nem adom fel! Én nyertes tííípus vagyok tudom. Fellálítom az alagutfurás rekordját!!!!!

ritus_ 2011.02.08. 20:04:46

@Flood: igen, ez is jó volt:)

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 20:05:09

@gibson: Szerintem Gigi aranyos volt :)
Anikó olyan semmilyen, Erzsi viszont nagyon komolyan tolta :D

gidabiga 2011.02.08. 20:05:27

@zoxó:

lehet, ezt kellett volna megnyomni, mielőtt becsapod az ajtót :D
vagy szívet rágsz rá :)

Traitor General 2011.02.08. 20:06:17

@Flood: persze... armageddont sugároz az urigyerek:-)

MegLepke 2011.02.08. 20:06:22

Olivért kiejtik most asszem, Bucó szólt egyet...

Szólj, ha kell 2011.02.08. 20:06:24

@Hódos Hajnalka: akkor holnap is jó posztra számíthatunk ))
Hajrá Hajni!

Hannibal22 2011.02.08. 20:07:11

@bévé: az első dolog ami felidegesített a vv-ben,hallod:)
mér' nem megy el akkor a kóchengeresbe? vagy mér' nem basszák ki?
"be vagyok zárva" az bazmeg,be vagy zárva..hülye. Buci,ő majd be lesz zárva,de te nem.

gidabiga 2011.02.08. 20:07:36

@Traitor General:

én hiszek benned :D
@Flood:

már Gombiét is?
@gibson:
@Möff CAT:

én éjjel néztem egy darabig, nekem Szandál tetszett, meg Dzsörzé :)

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 20:08:05

aranyos ez a gyerek-szülő játék, Jerzsi tolja a legjobban :) Éva - mint mindig - unszimpi anyuka

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 20:08:40

gidabiga, Gem121, holnap főszereplők lesztek! :D

Traitor General 2011.02.08. 20:08:46

stohl: hatalmas bulit csapunk...... aha felszív egy kis anyagot (budapest-vlagyivosztok távolságot)

Flood 2011.02.08. 20:08:57

@Möff CAT: De jó, most látom, hogy már pácsónk is van :DDD

Én viszont lehet, hogy inkább bútorozott kordia-lakás szeretnék lenni, Trixi szerepében kicsit kényelmetlenül érzem magam :/

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.08. 20:09:14

@gibson: Anikó aranyos volt pedig, érdekes volt ezt most itt látni. A tegnapi online streamben tök jól elszerepjátszottak, elbeszélgettek Alekkel.

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 20:09:33

@Szólj, ha kell: úgy röhögtem Éván, mint elhagyott, egyedülálló anyán, hogy holnap meg kell néznem újra, percekig nem hallottam magamtól semmit :D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 20:09:56

amúgy fényt kaptam. szóval Zsuzskát átadom bárkinek, aki igényt tart a szerepre.

Traitor General 2011.02.08. 20:10:11

@gidabiga: kösz! küldesz sms-t is a párbajra, muszály bennmaradnom!!!:-D

Trevlovics 2011.02.08. 20:11:35

atyaég (vagy asztakúrva, tetszés szerint) mi volt ez az előzetes? évát simán megölném, az esküdtek meg simán felmentenének

Flood 2011.02.08. 20:12:05

Nekem már fizikai fájdalmaim vannak Éva rikácsolásától. Könyörgöm, menjen már haza!!!

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 20:12:53

@Trevlovics: végre neki való feladatot kapott: a boszorkányt.

antiszociális taho_kismama 2011.02.08. 20:13:17

@Möff CAT:

éva hajában a dauer jáccik még? :)

K Tomoceusz 2011.02.08. 20:13:30

Megvan Évánk következő büntetése . Egy fotó a szülinapi tortájáról , háttal a gyertyáknak , úgy ahogy az adásba került . Azt a 85-öst kell nézegetnie egy hétig .

haruka 2011.02.08. 20:13:31

@Trevlovics: :D eljátszották a Jancsi és Juliskát, ő meg autentikus vén boszorkány volt. :D

christaylor 2011.02.08. 20:14:20

@canzone: ezért járta ki anyád a visszakerülésed?

gidabiga 2011.02.08. 20:14:25

@Traitor General:

még sosem küldtem, de neked MMKK bent kell maradnod, úgyhogy sms hegyek mennek :)

( a zöld állatka tud sms-t küldeni vagy kérjek meg valakit? :D )

venszivar 2011.02.08. 20:15:08

@Flood: Esküszöm,hogy ezért"jöttem"ide,hogy én is ezt mondjam!Úgy belevernék a pofájába,mikor visít.Máskor is,bármikor.

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.08. 20:16:14

Na, most végeztem, basszus, miről maradtam le? ;D

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 20:17:19

@christaylor: azóta összejöttem RubinK-val, kiderült, hogy nem a villába akart visszatenni :D

Traitor General 2011.02.08. 20:18:34

@gidabiga: hát a kis mancsait (izé meg ne sértödj patácskáit) elnézve nehezen, de a szándék a lényeg! ahogy az én alagútfurásomnál is, de bontom:-D

K Tomoceusz 2011.02.08. 20:18:38

@canzone: Éva - mint mindig - unszimpi anyuka

Nem tetszett , ahogy a képzeletbeli volt férje anyjáról beszélt ? Mocskos jó volt . Alig várom , hogy feltegyék a videót , ezt a részt szóról szóra bevágom .

Traitor General 2011.02.08. 20:20:31

őszintén mi történt Gombár Úrral? Se Picur se Tesó? szóltak neki, hogy most neked kell megzakkani? vagy mi?

K Tomoceusz 2011.02.08. 20:23:45

@Traitor General:

Gombinak van vagy két témája . A riportban beszóltak neki , hogy ezeket hanyagolja , találjon ki mást . Amíg ez nem sikerül , zakkant lesz .

Albino Vernyul 2011.02.08. 20:24:37

A gyerekes jatekhoz.. Elegge megvagtak.. Es sokkal jobb reszek is voltak eloben.. Aniko jo nyomja a 4 evest, Alekosz is a hibbant apat, az elejen akadozott, de belejott.. Jerzy meglepoen jo a rosszcsont gyerek szerepben, Eva se ennyire bunko.. Beci kemenyen atment apaba, nyugisan terelgeti a kicsi Szandit, es jol osszejatszanak, poenkodnak kozben.. Oli link, mint mindig, Gigi amit tud kihoz.. Laci kimaradt, mert Gombi agya elszallt..

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 20:24:39

@Traitor General: azzal nem volt bajom, jót röhögtem rajta, pedig (lekopogom) nekem mindig szerencsém volt az anyósokkal :) a gyerekkel való ordítozás unfrankó

redhaven 2011.02.08. 20:26:08

@Traitor General: ezt a nagyon mű oli-béla szituációt valszeg csúcsálni kell még.
majd leszen katarzis.

Traitor General 2011.02.08. 20:26:46

@canzone: egyetértek! hm... akkor Zsuzsi feladta?:-)

Traitor General 2011.02.08. 20:28:06

@gidabiga: elhiszem! aki nekem mozdony lépegetőt linkel be, az az ember mindent megold:-)

Traitor General 2011.02.08. 20:29:25

@K.Tomoceusz: addig megy az arcpakolás, s a sirdogálás..... bár a Zolivérből kinézem, hogy kiviszi

gidabiga 2011.02.08. 20:29:53

@canzone:

tegnap megállapítottam, hogy Éva nemcsak anyósnak, anyának sem kéne :D

Flood 2011.02.08. 20:30:28

@Albino vernyul: Jah, tegnap az élőben lényegesen poénosabb volt ez a játék
Bénák a szerkesztők!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 20:31:11

@Flood: @antiszociális taho_kismama: frissítem a listát!

@gidabiga: Holnapi előzetesben mindkét Zöld Állatka bent volt a villában! :D

Albino Vernyul 2011.02.08. 20:31:18

@Traitor General: Ha mar gonosz modon elraboltad tolem a fel Beci szerepet, akkor tessek autentikusan jatszani... Azaz minden mondatban legalabb egy tragarsag legyen kotoszokent...:) Illusztracio...: "Baszod, legyel mar kemenyebb, ez igy tul nyulbelas, faszomba..."

Traitor General 2011.02.08. 20:31:48

@redhaven: katarzis? valószinűleg egy zolivér gombár ÚR párbaj lesz, majd a retek megmagyarázza, kell még a feszkó a műsornak, túl korai, műsorpolitikailag, hogy valamelyik kiessen......

gidabiga 2011.02.08. 20:31:50

olyan rózsaszínű tündérkés ágynemű kell nekem, mint Szandálnak volt tegnap :D

@Traitor General:

:DDD

gastro vazze 2011.02.08. 20:32:05

na végre, hadd öleljem magamhoz a drága kis kilencesemet!:)

Szólj, ha kell 2011.02.08. 20:32:06

@K.Tomoceusz: DDD Éva zseniálisan nyomta! Maga az önbeteljesítő jóslat.

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 20:32:29

@Traitor General: meguntam a játékot. énénén egyéniség vagyok :)

redhaven 2011.02.08. 20:33:10

@gidabiga: egyetértek.
katasztrófa az állandó magas c-n való visítás.
szeretem az operát,de ott is elég 5-6 belőle.

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 20:33:13

Hajni---Királynő MMKK
Lotyó Bridzsida--- Mrs. Vajkrém anikó
Holabög Rém---olivér
vörös áfonya---ananász
Mme Chauchat---laci
van-e szándék---Sanyi
Hannibal22(Tribunus)---locsolóember
gangesz76---Tündi a teknős
christaylor---Villanővér
tizenot---alekosz
LadyCarambole---tuja
canzone ---habszivacsos zsuzsi
nida/gattmacska/pedignemis---éva
kovácszsuzsi ---gigi
gidabiga--- EGYIK Zöld Állatka
BioritmuS---Oki, de ezt majd Mme Chauchat eldönti :D:D:D
prof. Perselus Piton---szandibandi
zoxó---gombi, a biodíszlet
Lanois---Balázs
lófő---Zsörszé az unnaturális
redhaven---a rózsaszín papucs
sixx---Rubin K.
gibson---Ernő, a Báty
penna---Subaru Andris
Maude Lebowski---ildikó, a zárt falakba ütköző
Albino vernyul--- Anikó plussss nyuszikaja
Möff CAT---Vajkrém
Gem121---MÁSIK Zöld Állatka, aki gondolatban lila
Flood---bútorozott kordia-lakás
bévé---Picúúúr a combsimiző
szédült nőszemély - forza---Lilu
Friedmann Juci---Piroskörmű Néző
Szirénke---Béci szívpárnája
Bogi és Burkó---irsais és/ vagy pezsgős üveg
Lasombra---a villalakók kollektív gondolatvilága
Trollseprű 9---Enikő
Patria Trikoszosz---Alekosz trikója
ez a név jelenik meg---igazmondó hinta
Traitor General---Béci
Darcylla---dzsakuzzi
hidewatch---Szandika feltételes szája
haruka---Olivérirtó Ásványvíz
babyloveyou---műfű
viola narvilly---Békün
-Sarq- ---PÁCSÓ
mazon---laci narancssárga kapucnisa
gastro vazze---Anikó Macija (TeddyAni)
villanat---nyugiszoba
mocskosmacska---Alekosz Anyukája
antiszociális taho_kismama---éva hajában a dauer
Pötyi---Villakutya

Trixink már nincs, hahóvillalakók!

Traitor General 2011.02.08. 20:34:49

@Albino vernyul: tisztelt nyúl! Baszod... Nem loptam kivételesen!!!! Adták! ... Vágod? :-) így jó?

Lotyó Bridzsida 2011.02.08. 20:36:59

na, szasztok!

valaki foglaljon össze, mert sportolni voltam!:)

redhaven 2011.02.08. 20:37:41

@Traitor General: persze,errúl van szó.
szegény befőttkét felbontották,hmmm...tettünk már el jobbat is.
menjen.

gidabiga 2011.02.08. 20:38:11

@Traitor General:

egyetértek.

és a mondatok végéről a tesó le ne maradjon, hogy hiteles légy :D

@redhaven:

még ha opera lenne...

redhaven 2011.02.08. 20:40:19

@gidabiga: eklatáns akartam lenni,nnna!

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 20:40:58

@Lotyó Bridzsida: Anikót rajtakapták éjjel, ahogy a vajkrémet kenegette magára...:D:D:D:D:D:D:D

Albino Vernyul 2011.02.08. 20:41:20

@Traitor General: Jolvan tatyo, ez mar ott van... Nyusssz, nyusszzzz....:)

gastro vazze 2011.02.08. 20:41:24

@Lotyó Bridzsida: gyere bújj hozzám, megsúgom mi volt:) (fingomsincs)

gidabiga 2011.02.08. 20:41:39

most nézem az összefoglalót, a visítás miatt szívem szerint lehalkítanám, de akkor meg azt nem hallom, amit beszélnek.

beacska 2011.02.08. 20:41:40

@Flood: szerintem kozmetikai tetkó

Traitor General 2011.02.08. 20:41:46

@redhaven: látom hasonlóan gondolkodunk:-)
@gidabiga: el kell mennem egy hiteles Béci gyorstalpalóra:-)

mocskosmacska 2011.02.08. 20:42:45

@gidabiga: Én viszont szeretném, ha a mennyem lenne, legalábbis ezt már lenyilatkoztam a Bestnek. De most már Anikót szeretném.

beacska 2011.02.08. 20:43:09

@Szólj, ha kell: mármint arra gondolsz, hogy nála a szereplők nők?;)

K Tomoceusz 2011.02.08. 20:43:52

@canzone: Sok itt a Jean Reno rajongó , így gyermeknevelés témakörben megpróbáltam megkeresni a Pofa be filmből a nem vagyunk rendőrök a kiskorúak kaphatják be jelenetet , sajna nem találtam .
Jó lett volna , mert ebben alapmű .

gidabiga 2011.02.08. 20:44:23

@redhaven:

értem én, ma egészen összeszedett vagyok :D

Traitor General 2011.02.08. 20:45:00

@Albino vernyul: szerencséd, nem félek semmitől:-) főleg egy nyúúúltól! Vágod?:-)

mocskosmacska 2011.02.08. 20:45:30

antiszociális taho_kismama igazán kijöhetnél már Éva hajából, mert rettenetes a fizurája.

aardwark 2011.02.08. 20:46:09

szép estét mindenkinek MINDÍÍG MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT, ismétlem. MINDÍÍÍG ( a hangsúly az í-n van MMKK)
Hajni, kéztsókom, nélküled le lennék maradva, no meg a komment bagázsnak is köszönöm, így legalább képben vagyok.
A hölgyeknek kézcsók, uraknak meg kalaplengetés jár.

mocskosmacska 2011.02.08. 20:46:43

@antiszociális taho_kismama: Hu, mikor jössz ki Éva hajából, mert rettenetes a fizurája.

genevieve 2011.02.08. 20:47:12

@K.Tomoceusz: Reno megmutatta a gyereknevelést, a Leon a profiban is:-)

redhaven 2011.02.08. 20:47:26

@gidabiga: ezt örömmel olvasom:-))
(nem is gondoltam semmi huncutra!!!)

gidabiga 2011.02.08. 20:47:34

@Traitor General:

éjjel néztem kicsit az élőt, amikor vigasztalta Gombit, akkor mondta minden mondat végén, onnan tudom :D
nem vagyok én nagy Béciszakértő :D

Traitor General 2011.02.08. 20:47:44

@canzone: okéoké! zsuzsi ugyse volt a szívem csücske! Mindig rárakom a jelet, ha nincs benn akkor is:-)
@redhaven: gombi megy a levesbe......

Albino Vernyul 2011.02.08. 20:48:19

@aardwark: Te mintha ismeros lennel.. Te vagy a ubernaturalis sexmanias klonja...:)

K Tomoceusz 2011.02.08. 20:48:39

@gidabiga:
lehalkítanám, de akkor meg azt nem hallom, amit beszélnek.

A teletext 333 . oldalán süketek és nagyothallók részére felirarozzák a műsor . Gigi visít , most Éva visít , baromi jó olvasva .

bévé 2011.02.08. 20:48:56

@Hódos Hajnalka: továbbra is tartom, h inkább 'Asszonyok a teljes idegösszeomlás szélén', képet is találtam www.port.hu/pls/me/media.print_media_popup?i_area_id=6&i_object_id=65971&i_is_picture=4&i_topic_id=&i_is_video=15&i_org_id=&i_media_id=102193
kéretik ezt is jegyzőkönyvbe venni. na. :)

Darcylla 2011.02.08. 20:49:47

valaki csúnyán kibabrált velem, és a csoffadt Zsófi habüstje voltam:(

gidabiga 2011.02.08. 20:50:15

@redhaven:

ez azért még nem garancia arra, hogy mindig így lesz :D

Albino Vernyul 2011.02.08. 20:50:48

@gidabiga: Ja, Becink fel orat Dr. Csernuskent pszichologizalta Gombit, eredmeny nelkul.. Turelmes a ficko az fix, en belevertem volna a fejet az egyik szekrenybe, hatha felebred...

Traitor General 2011.02.08. 20:51:00

@gidabiga: oké hiteles leszek!!! Svájci frank, euró, forint, vagy japán yenbe nyomjam?:-D

gidabiga 2011.02.08. 20:52:29

@K.Tomoceusz:

kérek a teletexhez egy linket :D

@Albino vernyul:

aardwark jobb fej ( eddig legalábbis :D )

redhaven 2011.02.08. 20:52:31

@Traitor General: a jó öreg gyümölcslevesbe.
teljesítette a szerződésében foglaltakat.
az ország szívét még megrajzolja.
aztán kimenve meg keressen valakit(mindegy milyen felállást,oszt jónapot).
nem volt rosszindulatú kurva.

Hódos Hajnalka 2011.02.08. 20:55:30

@bévé: :D jkv-be vettem. Szeretem ezt a színésznőt, az utóbbi időben mindig a Tökös, a török... c. film jut róla eszembe.

aardwark 2011.02.08. 20:55:46

@Albino vernyul: akár az is lehetnék, de sajna kevés vagyok ehhez..., de meg próbálok felnőni a feladathoz... :D

gidabiga 2011.02.08. 20:55:51

@Albino vernyul:

eléggé depis szegény.

@Traitor General:

ahogy neked a legkedvezőbb :D
akkor írjam azt, hogy autentikus? :D

ne most 2011.02.08. 20:57:20

Gombi magára tette a jelet.

Traitor General 2011.02.08. 20:57:27

@redhaven: nem nem volt az. sőt! Nem tudom eldönteni, hogy egyszerű, mint az 1*1, vagy jószívű az arc, de kitartása a bányászbéka ülepénél keresendő..... Majd odamegy a Zolivérhez és könyörög, hogy őt vigye ki, merrr nem bírja már! Jószívű Olivér meg is teszi neki.... Valamelyik nagytudásu műsorvezető meg bevédi a beépített embert....

gidabiga 2011.02.08. 20:58:01

@redhaven:

a gyümölcslevesbe neee! :D
azt szeretem.

zöldséglevesbe nem lehet küldeni? :)

aardwark 2011.02.08. 20:58:50

valakinek át akarom érezni az energijáját most, nem akarok beszélgetni... valamikor majd még ennek hasznát veszem :D

Darcylla 2011.02.08. 20:59:13

@Möff CAT: ha dzsakuzi, hát legyen kövér:)
pucsíthat egyet Anikó a perememen:D

Möff CAT a Torcsvúdos gyerek 2011.02.08. 20:59:14

Senhorítas y Senhores

Sajnos mára vissza kell vonulnom, mert zárják a villában a hűtőt, legkésőbb holnapután leszek és frissítem a listát!

Traitor General 2011.02.08. 20:59:40

@gidabiga: nekem már mindegy...... :-D de a Rácz Bélának lehet, hogy nem:-) irány a yen! a japán korán kel, melózik nem úgy mint a villalakók nagy része:-)

genevieve 2011.02.08. 20:59:43

Gombinak már csak egyet kell aludnia, hogy vége legyen a szenvedésének,, megkapja a zöld kendőt és pikk-pakk már otthon is van:-)
Ha önként menne ki, jól seggbe rugná a családja mikor annyi drága forintot áldoztak azért, hogy bekerülhessen...de igy legalább emeltebb fővel távozhat és oli is tetszeleghet a rendes csávó szerepkörében...mert ő ugye akarta bécit kivinni, de megesett a szive gombin.
az rtl biztosan nem enged még egy játékost idő előtt elmenni.

Trevlovics 2011.02.08. 21:00:30

na én most nézem vissza a mait, mer nem láttam. bazmeeeeeg, ez mekkora jelenet már. gombi fején a törölköző, alekosz mellette ül kalapban. én nem akarok beszélgetni. csak ideültem. :D annyira vártam, hogy gombi megmozdul és 60 centiről erőből belevágja alekosz fejébe a neszteát! :D

Szólj, ha kell 2011.02.08. 21:01:15

@beacska: hát azt kell, h. mondjam, nem érdemtelenül.

ne most 2011.02.08. 21:01:18

@Albino vernyul: Béci sok mindenre képes a szavazatokért.

bévé 2011.02.08. 21:01:29

@Hódos Hajnalka: zseniális, én mondjuk Almodóvar összes színésznőjét bírom. nem semmi bagázs. :)

Traitor General 2011.02.08. 21:02:01

@genevieve: egyetértek, teljesen Olivért menti a retek, még korai a távozása......

gidabiga 2011.02.08. 21:02:57

@Traitor General:

nem csak a villalakók, szerintem a japán munkaidőt és mennyiséget csak a japók bírják.
aztán szabadidejükben meg állattá válnak :D

@genevieve:

ez így, ahogy leírtad, elképzelhető.
szerintem is korai lenne még két erős karakternek kiesni.

Darcylla 2011.02.08. 21:03:20

@ne most: abbiztos, Szandálkával is mily negédes mostanában:P

Traitor General 2011.02.08. 21:04:23

@genevieve: huha... most vettem észre, hogy írtál! Van mentség! A gyűrűvel beszélgettem. Vágod?:-)

gidabiga 2011.02.08. 21:04:53

@Albino vernyul:

én nem vagyok agresszív, szerintem hagytam volna főni a saját levében egy idő után :)

Darcylla 2011.02.08. 21:05:16

@genevieve: ki tudja, mi lesz itt holnap estig, az öf. előttig az volt az elméletem, hogy Szandikával olyannyira elmélyül a szakadék, hogy megszánja szegény paplanszájút...

gastro vazze 2011.02.08. 21:05:35

@genevieve: mi történt? kérnék egy kis öf-t:)

beacska 2011.02.08. 21:06:00

ma Béci aranyos volt, de nem tehetek róla az jutott eszembe, hogy a különdíjra hajt. Meg az, hogy későn (vagy mégsem) ocsúdott, hogy nem árt mégis barátkozni néha (Szandika). Valahogy úgy látom, a játékokban végre leköti magát, amúgy meg egy nagy nulla. Csak ül és unatkozik, vagy kínjában pakol. Nincs egy önálló gondolata (láttátok már jacuzzizni, vagy szaunázni?) valószínűleg anno is csak unalomból bontott törvényt.

jut eszembe, ezeknek nem adnak papírt-ceruzát, csak ha "meló" van? Én tutira rajzolgatnék, vagy naplót írnék unalmamban. (ha már olvasni nem lehet-bár Giginek mintha lett volna vmi jóga-könyve, nem?

Traitor General 2011.02.08. 21:06:04

@gidabiga: úgy úgy! ások egy kicsit, mer' sose adok fel semmit4 Hisz nyertes típus vagyok asszem!

genevieve 2011.02.08. 21:07:21

@Traitor General: hát nem is tudom...(nagyon duzzog és égre emeli a szemét)...kezdtem már azt hinni, hogy téged is meghülyített a villa és más csajok felé kacsingatsz.....
de annyira cuki vagy ebben a fekete cuccban, hogy nem tudok rád haragudni:-)

.lll. 2011.02.08. 21:07:36

meddig is tart ez a f os?

Darcylla 2011.02.08. 21:07:56

@beacska: Bélánk az Úrban csak a párbaj miatt kapta össze magát, egyébként jól elvolt a kis Nirvánájában.

Trevlovics 2011.02.08. 21:08:00

@beacska: na látod, neked tök mindegy lenne mit csinálna :)

redhaven 2011.02.08. 21:08:17

@gidabiga: ha csinál egy spárgát egyefene.

Traitor General 2011.02.08. 21:08:35

@beacska: lehet, hogy rajzolgatnak, írogatnak, de azt ugyse mutatják az összefoglalókban.

beacska 2011.02.08. 21:10:31

@gidabiga: áruljátok már el nekem, Béci miért "erős" karakter? Csak mert nekem kb. a Jerzy szintjén van. Sőt, J. szimpibb is, meg nyitottabb is. Béci zárkózott, ill. csak 1-2 embert enged a saját közelébe. Nem tartom erősnek. Nagyon meglepődtem a belső hierarchián.

Trevlovics 2011.02.08. 21:10:56

nem hiszem, hogy kapnak papírt, ildike is úgy könyörgött valami feladatmaradék papírért és tollért, mikor a lábmasszázsszalont szervezte. nem lenne célszerű a kezükbe adni egy kommunikációra alkalmas eszközt, amivel meg lehet kerülni a kamerákat.

genevieve 2011.02.08. 21:11:02

@gastro vazze: gombival kapcsolatban kérdezed?

gombinak kicsit eleget lett és átment passzív-agresszívbe
nem csinál semmit, nem vesz részt a feladatokban (mondjuk már ezért bünti járna, de lehet nem merik meglépni), nem akar beszélni senkivel, se tesóval, se PICURRAL!!!!!!!
elpakolt minden családjára emlékeztető tárgyat .... a MACIT (nemtom kitől kapta, de sanszos,, hogy PICURTOL) földhözvágta...
és csak ücsörög a nappaliban törölközővel a fején (szandika-taktika), ha ő nem lát senkit , őt sem látják:-)
ja és nem akar senkivel beszélni....

dióhéjban ennyi

gidabiga 2011.02.08. 21:11:48

@redhaven:

tud olyat?

@lófő:

májusig, kedves Lófő :D

@Darcylla:

szerintem még Laci is esélyes, de inkább Gombi.
vagy tökmindegy :D

Szólj, ha kell 2011.02.08. 21:13:02

ezt csak a lányoknak, de főleg Hajninak a posztokért:
www.youtube.com/watch?v=tBVndV3CaZg

Trevlovics 2011.02.08. 21:13:37

@beacska: szerintem azért lehet erős, mert egyrészt sokan őt tartják bent a legjobb faszinak, másrészt meg nem sunyi, olyan értelemben, hogy tőle olyant nem látsz, hogy egyiknek ugyanarról a dologról ezt mondja, utána meg másikat, illetve minden mondását felvállalja mindenki előtt.

redhaven 2011.02.08. 21:13:40

@bévé: a rossz nevelés megfogott.

genevieve 2011.02.08. 21:13:41

@beacska: ez nem igaz Bélám igenis aranyos és jófej:-)
csak sose mutatják, ma pl. kifejezetten sziporkázott szerintem:-)
tud ő hangulatot csinálni amikor nem az áskálódás és gyűlölködés megy, abból akar kimaradni...

Darcylla 2011.02.08. 21:14:29

@gidabiga: jah, Laci úgyis a keselyűké már a sérvével, ha eddig nem indított salsa-tanfolyamot, eztán sem remélhet a rötölö nagy piruettet tőle:)

.lll. 2011.02.08. 21:14:54

@gidabiga:

nabazmeg:D

@beacska:

nekem herótom van ettől a nagyképű,beképzelt fasztól,úgyhogy nagy felindulásomban eszek egy whopper menüt nagy kiszerelésben

redhaven 2011.02.08. 21:15:00

@gidabiga: nemtom,onlányt sose néztem,ezt a szarrá vagdosottat is keveset.

Zuzimama 2011.02.08. 21:16:01

A Jerzy, a Gombi, a .... a maradék már nincs is bent, csak az Olivér, az Anikó, a Szandika és az Alekosz?

Vagy ha igen, akkor azok csinálnak valamit?

Trevlovics 2011.02.08. 21:16:47

gombit szerintem nem kéne basztatni, inkább hagyni kéne szegényt, látta lacit meztelenül közelről, illetve ki kellett festenie magát, most formálódik a nemi identitása.

Traitor General 2011.02.08. 21:17:28

@genevieve: kcsk Te jársz a fejembe, de ott van gombi, meg agyerek asszem Szandi nem tudom pontosan:-) meg mikor írtál a mosókonyhában ültem kapucni az orrom hegyéig és a GYŰRŰ! tudod.. csak téged, meg a GYŰRŰT :-)

gidabiga 2011.02.08. 21:17:40

@beacska:

mert nem befőtt.
ha kell, akkor úgy működik, mintha az lenne, ha kell, akkor harcol.

ha Évát meg Alkeszt erős karakternek mondjuk, akkor ő is belefér.
az egész azon múlik, hogy mit vágnak össze.
én többször nézem onlájn, egész más mindenki, mint amit az összefoglalóban mutatnak.

de nekem tökmindegy, hogy ki marad, ki megy, egyik sem szimpatikus.

beacska 2011.02.08. 21:17:45

@Trevlovics: egyrészt láttam már nem egyszer, hogy az Olivérnek a szemébe hazudott, amikor számonkérte rajta vmelyik mondatát, másrészt, NINCS VMI SOK MONDÁSA, amit fel kéne vállalnia...az meg, hogy jó pasi-e. Nos, nálam a jó pasi nem a bicepsznél kezdődik, hanem (lehet, hogy köszhej), de a szeménél. Ha értelem csillog benne, méghozzá nem is kevés, ha engem túl akar szárnyalni ;)))

beacska 2011.02.08. 21:18:31

@genevieve: igen, ma tényleg aranyos volt, de csak mert volt vmi "játék"

Traitor General 2011.02.08. 21:18:38

@Zuzimama: néznek ki a fejükből kb. ennyi, Gombi pedig felvette az antiszociális figurát....

genevieve 2011.02.08. 21:18:46

@Trevlovics: egyébként látszik szegényen, hogy tényleg meg van kattanva, az ágyon is csak feküdt rezzenéstelen tekintettel...nem a kameráknak játszott.

Trevlovics 2011.02.08. 21:19:27

@beacska: na, tudhattam volna, én vagyok a hülye, hogy belementem. mindegy, kérdeztél, én válaszoltam, csak nem jutott eszembe akkor, hogy igazából nem is vagy rá kíváncsi

beacska 2011.02.08. 21:19:30

@Trevlovics: :D igen nagy hatással lehet rá, most dolgozza fel :))

gastro vazze 2011.02.08. 21:19:49

@beacska: miért erős? erre nem igazán lehet válaszolni... nyugodt erőt sugároz? nem pofázik fölöslegesen? kimért is tud lenni? szóval ilyenek...
és jóképű - ez azért fontos, mert kik szavaznának, ha nem a kispicsák:)
@genevieve: köszi:) akkor Gombi üjjön le! egyes! (faszt kilences...)

beacska 2011.02.08. 21:20:36

@Trevlovics: jó, akkor úgy mondom, hogy ne bántódj meg: lehet, hogy bent a sármja (?) számít, de itt kint???

gidabiga 2011.02.08. 21:21:32

@redhaven:

én a vagdosottat ritkán, a neten, az onlájnt meg akkor, amikor nincs más dolgom, nem vagyok álmos és itt ülök a gép előtt :D
de ha nem látnám, sem érne trauma :)

@lófő:

már most unod?
te voltál az első, aki rákattant, most nézd csak végig büntiből, mert másokat is magaddal rántottál :DDD

genevieve 2011.02.08. 21:21:51

@Traitor General: először azt olvastam, hogy kecske:-D

tudom drágaszágom a gyűrű:-)
te vagy minden gyűrűk ura:-D

beacska 2011.02.08. 21:22:11

nyelvtanosok: közhej, v. közhely? sosem tudom...(fejcsóva)tán a második?

Trevlovics 2011.02.08. 21:22:33

@beacska: nem bántódtam meg, csak nem látom értelmét elfogult embert érvekkel "meggyőzni".

Traitor General 2011.02.08. 21:23:07

@genevieve: :-) kcsk fogalmam sincs mit jelent :-) de jól hangzik :-) ja ja Gollam:-)

genevieve 2011.02.08. 21:24:40

@beacska: nekem viszont bejövős, ha egy pasinak szép bicepsze van:-)
éd bécinek nagyon szép meleg, barna szemei vannak:-)

beacska 2011.02.08. 21:25:18

@Trevlovics: hát igen, elfogult vagyok: nem bírom a Bécit. De attól még lehet véleményem, nem? pláne, ha tényszerű. (ha megerőltetném magam, még konkretizálni is tudnám, mikor hazudott Olivér, és mások szemébe. De bocs, most vár Castle :DDD)

Trevlovics 2011.02.08. 21:25:38

@beacska: vagy közhely, vagy közröhej

genevieve 2011.02.08. 21:26:37

@beacska: legalább 3 konkrét példát kérek:-D

Szaffi B. 2011.02.08. 21:27:13

Gombi elég durván mutat depressziós jegyeket magán, valami pszichomókus nincs aki ilyenkor kizavarja őket mielőtt nekiállna eret vagdosni?
Elég szar ezt nézni, nem azért mert önző vagyok (de!)

beacska 2011.02.08. 21:27:19

@Trevlovics: :D kösz, már én is rájöttem, csak le kellett írnom :D

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:27:50

A zöld villakutyák bolhája foglalt már?

Hajni! Pötyiről egy képet lszi! Az állatok MMKK a gyengéim.

genevieve 2011.02.08. 21:28:09

ha így haladok megint ott leszek a VV döntőn, mint a Béci fanok vezérszurkolója mint anno a VV3-ban:-)

Traitor General 2011.02.08. 21:29:01

@Trollseprű 9: Olivér kiviszi!!! Kösz a képet:-)

beacska 2011.02.08. 21:29:58

@genevieve: az első: szidta Olivért, hogy nyüszít a könyökfájása miatt (mint később kiderült, ő volt az okosabb, Bécinek begyulladt, annyira faszagyerek volt), Éva hallotta, mondta Olinak, aki beviharzott. Gigi és Béci ártatlan, naaaagy barna szemekkel: "Én ilyet nem mondtam" "akkor Éva hazudott?" "igen, nem tudom miért mondta"

a többit Castle szünetében

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:30:28

A Gombi miért nézett úgy ki ma, mint egy travi?

Lone Starr (törölt) 2011.02.08. 21:30:39

@haruka: Lehet, de asszem nem - saját tapasztalatként mondta a rendőri jó tanácsot, nekem ez rémlik. Nem tuti.

naezjó... 2011.02.08. 21:31:14

hát, tordasi fájdalommal konstatálom, h megindult a NyúlBéla hadjárat. Szevasz Oli, pedig nem volt rossz. Legalább is jobb volt, Mint a Rácz 1-2.

genevieve 2011.02.08. 21:33:14

@beacska: persze, hogy nyüszít mivel Ő végicsinálta a go-kart verseny oli meg nem
és amit éva beárult olinak azt alekosz mondta, béci csak helyeselt:-)
a Dr. Csontban most van szünet, így most irtam:-)

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:33:21

@Darcylla: köszi, de lehetne, hogy a Zsófikához ne legyen köze? :) Alek agyát szeretném!! :))

Lone Starr (törölt) 2011.02.08. 21:33:47

@Dudálj, ha műkörmöd van!: az a jelenet a fiúk kötelező kisminkelése feladat után készülhetett, így a macit kisminkelve dobálta. Ez volt a feladat (lányok no smink, fiúk smink), lehet, hogy mai jelenetet is vágtak a mai összefoglalóba.

genevieve 2011.02.08. 21:34:28

@Dudálj, ha műkörmöd van!: ez volt a rászabott büntetés (amit ráadásul Ő talált ki) a nyugiszoba betöréséért

krumplicukor 2011.02.08. 21:35:04

@naezjó?: Ne zaklass már fel, nem akarom Béci önelégült fejét látni a TV-ben szombaton, nagyon rosszat tenne az idegrendszeremnek.

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:35:29

@Lone Starr: nem mondod, hogy keverik a napokat az összefogl-ban??

Flood 2011.02.08. 21:35:35

@Möff CAT: Juhéjj, köszi! Így végre kiteljesedhetek :D

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:36:28

@genevieve: köszi! basszus, mennyi mindenről le vagyok maradva.

naezjó... 2011.02.08. 21:37:47

@krumplicukor:
Azt még valahogy elviselném, mert legalább a karámba visszaengedés érdekes lenne. Na de AZUTÁN?

Szaffi B. 2011.02.08. 21:38:32

@Traitor General: szívesen, nagyon dögös vagy vele :)))

gidabiga 2011.02.08. 21:38:41

@genevieve:

már akkor is Béci fan voltál? :DDD
@Flood:

ez mi? :)

Lone Starr (törölt) 2011.02.08. 21:38:45

@Lone Starr: Vagy komolyan kérdezted? Akkor bocs, tényleg keverik, néha. Egyszer már olyan is volt, hogy full aznapot adtak le, mert "aaakkora dráma volt!"
Sorry.

genevieve 2011.02.08. 21:39:07

@Dudálj, ha műkörmöd van!: holnap majd elolvashatod Hajni sokkal jobb tolmácsolásában:-)

Traitor General 2011.02.08. 21:39:47

huha forrnak az indulatok..... Szerintem nem a Rácz gyereket viszi ki. ennyi....

genevieve 2011.02.08. 21:39:59

@gidabiga: majdnem:-)
csak nem akarom leleplezni magam azzal, hogy kinek drukkoltam:-)

Albino Vernyul 2011.02.08. 21:40:14

Na gyerkocok... Ezt is kivagtak, pedig jo volt.. Mikor Alekosz bent doglott a szaunaban a 2 lannyal, Oli meg Anikot boldogitotta a nyugiban, pszicho baratunk elkezdte elemezni a Beci-Oli vitat lebontva szemelyekre (all in), ki hogy reagalt, stb.. Szerinte Oli nyerte meg, de csak azert, mert kommunikacioban jobb mint Bela.. Szerinta Beci egyenes, es jo gyerek, nagyon sokszor igaza van, de letorkoljak, mert egyszerubb mint pl. Oli... Ezt ugy fejtette ki, hogy Oli verbalisan nagyon jo, es folyamatosan agyal, taktikazik, es elemez, mindent atgondol, es kidumal.. Belanak ami a sziven, az a szajan.. Neki, mint sakkozonak, ez tetszik jelenleg Oliban, mert O is szeret elemezni, de Becivel sincs igazabol baja... Nagyjabol valami ilyesmit adott elo hosszas kormondatokban.... Es Oli leszurta, hogy nem segitet neki a vitaba, erre mondta a csajoknak, hogy 2 egy ellen rosszul vette volna ki magat, inkabb megfigyelt...

krumplicukor 2011.02.08. 21:40:21

@naezjó?: Nem szeretnék belegondolni. Illetve... hirtelen támadna egy csomó szabadidőm ;) :)

De szvsz a karámba visszaengedés jelen pillanatban Olivér esetében még érdekesebb lenne, mint Béci esetében. Imádnám Gigi arcát. Meg Szandikáét ;)

Traitor General 2011.02.08. 21:41:37

@Trollseprű 9: ja:-) nagyon, csak kissé skizo a helyzet, mert nem akedvencem, de igazából senki sem az a lakók közül:-) talán a fözőlapban nem csalódtam még:-)

Darcylla 2011.02.08. 21:41:54

@Dudálj, ha műkörmöd van!: olyan pöppenet avatarral itt nem tudsz májerkedni:P
Alekosz havannája?

Szaffi B. 2011.02.08. 21:42:48

@beacska: Bocs beácska, de Alekosz fikázta Olivért a keze miatt, nem Béci. Így nem is hazudhatott róla.

naezjó... 2011.02.08. 21:42:54

@krumplicukor:
''Illetve... hirtelen támadna egy csomó szabadidőm''

:) főleg ha Szandál tényleg bemondaná, h Bélát várja vissza.

www.konyvline.hu · http://konyvline.hu 2011.02.08. 21:42:54

Reméljük, kivágják Olivért mint a taknyot !

MegLepke 2011.02.08. 21:42:57

Ha valakit érdekel M1-en most kezdődött az Indul a bakterház!:)

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:43:06

@Lone Starr: igen, komolyan kérdeztem, de most összekuporodtam, és inkább csak csendben szikkadok. :) Asszem, maradok a bolha a zöld kutyán.

Traitor General 2011.02.08. 21:43:29

@Albino vernyul: na ja, de ezt se merné a Zolivér képébe mondani, pedig jól látja. Nagyon

Trevlovics 2011.02.08. 21:43:40

@naezjó?: nem tudom, engem olivér fáraszt, párszor láttam csak online-t, általában az összefoglalót nézem, de amikor láttam az online-t, meg kellett állapítanom, hogy azért elég sok érdekes esemény történik, ami az összefoglalóból valamiért kimarad. olivér meg csinálja ezt a pár (mű)balhét, az meg bekerül, az érdekesebb (értékesebb) események meg emiatt gyakran lemaradnak. ami még rosszabb, hogy rengeteget rinyál, tán anikóra is ráver, ha összrinyát nézünk. de ami nálam legtöbbet nyom, hogy egy sunyi geciláda. nem azért mert taktikázik, stratégiát lehet úgy is játszani, hogy az embernek van gerince, neki nincs. úgyhogy tőlem mehet. (úgyis fel kell töltődnie, mert sok energiát éget, ha mogyorkrémet ken a vécédeszkára bazer)

Szaffi B. 2011.02.08. 21:44:27

@Traitor General: Azért a kedvemért még kicsit maradsz ő? Nagyon is jól nyomod tesó :D

gidabiga 2011.02.08. 21:45:03

@genevieve:

a VV 3-ban azt sem tudom, kik voltak :D

@Traitor General:

ezek szerint a zöld állatkában már csalódtál?
mindjárt visszaveszem a gonosz tűz avataromat, ha igen :D

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:45:37

@Traitor General: kihasználja Gombi állapotát, és kiviszi, hogy "segítsen neki" hazajutni. Így együttérző lesz, és nem kell aggódnia Béci ereje miatt sem.

szellemnyulszellem (törölt) 2011.02.08. 21:46:07

fornit1 válasz | megnéz | könyvjelző 2011.02.08 21:21:01 © (56565)
Nem tudom vki észrevételezte e már :Öf végén Buci mondta amikor a nyereményt mutatták h ennek megnyerésére az is esélyes aki visszajön a párbajról Olivér ellen :))
Aztán helyesbített... :-)

forum.index.hu/Article/addBookmark?a=107273075&t=9205795

beacska 2011.02.08. 21:46:31

@Trollseprű 9: nem, nem ő is kontrázott, hogy mennyire elege van a nyafogásból erre KONKRÉTAN emlékszem

krumplicukor 2011.02.08. 21:46:59

@Trollseprű 9: Béci is fikázta. A pontos megfogalmazás az lenne, h közösen fikázták. És Béci simán letagadta, amikor Olivér rákérdezett.

Traitor General 2011.02.08. 21:47:10

@Trollseprű 9: simán maradok:-)@gidabiga: egy kicsit..... kaparja az a drága jószág a falat? Őszintén :-D

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:47:34

@szellemnyulszellem: hoppá. Lehet, h mégis levágja az rtl a szent tehenét?

Traitor General 2011.02.08. 21:48:26

@Dudálj, ha műkörmöd van!: így is van...... erre már többen s többször gondoltunk... majd meglátjuk

Trevlovics 2011.02.08. 21:48:28

@Dudálj, ha műkörmöd van!: áá, ne jelent semmit, a buci nagyon sokat hibázik élőben, néha hebeg-habog.

Darcylla 2011.02.08. 21:48:50

@Trollseprű 9: óhajodnak megfelelően jakuzzi:)
fejetlen tyúkoknak:)

MegLepke 2011.02.08. 21:49:07

@szellemnyulszellem: észrevettem, be is írtam ide, hogy Buci elszólta magát. Szerintem Olit most kiteszi a retek.

Szaffi B. 2011.02.08. 21:49:28

@krumplicukor: Ez nem igaz :DD Alekosz fikázta, Éva beárulta őket, Oli berontott, hogy ki sajnáltatja magát a fájós keze miatt, erre Béci: én!
Kurva nagy poém volt emlékszem, hogy felröhögtem. Béci és Gigi simán ráadhadta volna az utat Alekre, de nem mószerolták be. ...és ez így volt!

genevieve 2011.02.08. 21:49:33

@beacska: konkrázott:-)

de éva nem ezt mondta:-)

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:49:37

@Darcylla: Alekosz havannája? Bőrszivarra gondolsz? Ne ízetlenkedj, egy brével kitiltanak innen engem. :))

gidabiga 2011.02.08. 21:49:42

@genevieve:

annyira nem érdekel :D

@Traitor General:

kaparja, kaparja, de vastagabb, mint gondolta. :)

Albino Vernyul 2011.02.08. 21:50:00

@Trollseprű 9: Igen.. Alekosz nyomta a szoveget, hogy Oli mindig rinyal, Beci/Gigi helyeselt, Eva hallgatozott, aztan kirohant arulkodni, de mar azt mondta, hogy Beci, meg Gigi mondta.. Akkor ment Oli kerdorevonni, oket, de egy se vallalta fel, Alekosz is melyen besulyedt a pamlagba...:)

redhaven 2011.02.08. 21:50:39

@Dudálj, ha műkörmöd van!: dehogy vágja.
beárazták már 14-szer az összes játékost.
sanyi siratása....ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Szaffi B. 2011.02.08. 21:51:02

@Darcylla: Óóó, megmártózhatom benned?

mama ottmarad 2011.02.08. 21:51:23

Szolgáéati közlemény: a Sanyi ló összeesett. Kinél van bicska?

Trevlovics 2011.02.08. 21:51:56

ezt az egyet sikerült összeszedni béci ellenében, ami még ráadásul vita tárgyát is képezi, hogy egyáltalán úgy volt-e? akkor olivér nagyon tiszta jellem kell legyen, ha béci még így is a sunyi :D

Traitor General 2011.02.08. 21:52:05

@gidabiga: akkor elsősorban a kis zöld állatkában, és csakis másodsorban a fözőlapban! kb 10 mm-t halladtam, vissza van még 5000 km. megy ez:-)

beacska 2011.02.08. 21:52:20

@genevieve: második: gyorsan, pár szóval (ezt nem tudnám szó szerint):Anikó-Zsófi konfliktusban közvetítőként nem egészen azt mondta, amit a csajok üzengettek egymásnak, kicsit élezte a helyzetet (Anikó rovására)
remélem, vki emlékszik rá szó szerint, és kisegít...

naezjó... 2011.02.08. 21:52:59

@Trevlovics:
:)
nézd, az azért 1értelmű, h az RTL-nek nem a magasröptű mondanivaló bemutatása számít. Meg is zavarodnának, ha ezt profin kéne csinálni. szerintem sokkal több a 'kolosikurvaannyát!!' típusú néző, mint aki legalább érzi, h sokkal többet is ki lehetne hozni 1 ilyen emberkísérletből. Nem ez a célcsoport. Valamint az emberanyag sem erre lett összeszedve.

Szaffi B. 2011.02.08. 21:53:09

@beacska: @krumplicukor: ALEKOSZ FIKÁZTA Béciék egyetértettek vele. ALekosz azt is mondta, hogy Olinak ha folyik az orra orvosért kiállt és egész napra ágynak dől, stb.
Hadd ne keressem meg a videjóját, lécciléccci!

gidabiga 2011.02.08. 21:54:05

@mama ottmarad:

nálam mindig van :D
de a bőre nem kell, ha megnyúztad add a Patásnak :D

@Traitor General:

én már 10 centit is :D
rágom, ahol nem tudom kaparni :D

genevieve 2011.02.08. 21:54:25

@beacska: a szemét geci:-)

még ilyet, nem szóról-szóra adta át az üzenetet, ilyet nem is történik meg általában mikor hülye a postás:-)

Darcylla 2011.02.08. 21:54:28

@Dudálj, ha műkörmöd van!: :D
jámbor az én lelkem, uram se vót, az is meghótt, csak a füstölnivalója járt az eszemben:)

Darcylla 2011.02.08. 21:55:57

@Trollseprű 9: csak figyelmeztetlek, hogy Oli már ruhástul belémfetrengett, egy-két galambot a vízbe eresztett, meg Anit is erős izgalommal nézte, gusztus dolga:)

MegLepke 2011.02.08. 21:56:28

@Traitor General: mikor felsorolták a nyereményeket, közölte, hogy megnyerheti aki legyőzi a párbajban Olivért, aztán helyesbített, hogy: Olivér, vagy XY.:)

redhaven 2011.02.08. 21:56:39

@MegLepke: hogyne...
itt jó volt a szereplúválogatás,mindenki a helyén.

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.08. 21:58:15

@Darcylla: akkor Alkeszosz szivarja leszek, uff. :)

Nekem ez a szülő-gyerek szerepjáték nagyon bejött ma! Helyesen játszottak (kivéve Évát, agyfaszt kapok tőle), sokat röhögtem rajtuk. :)

krumplicukor 2011.02.08. 21:58:20

@Trollseprű 9: De lécci, keresd ki, mert úgy emlékszem, h Béci nemcsak helyeselt, hanem mondta is, h és most itt rinyál a karja miatt, szóval nemcsak annyi volt, h bólogatott, és Gigi is igen aktívan szidta Olivért.

Flood 2011.02.08. 22:00:01

@gidabiga: Hogy hogy mi?!
Hát ez egy bútorozott kordia-lakás, a főnyeremény! :)

krumplicukor 2011.02.08. 22:01:19

@MegLepke: Ja, jót röhögtem rajta :)) Nyilván egyébként azt akarta mondani, h Olivért kell most legyőzni ehhez, tekintve, h ő a kiválasztott, de valóban viccesen jött ki :)

Buci azért nem mindig van a helyzet magaslatán.

És szeretnék megismerkedni azzal, aki a kisvideók közötti felkonferáló szövegeket írja...

gidabiga 2011.02.08. 22:01:24

@Traitor General:

még azt kell kitalálnom, hogy mit csináljak, hogy a kirágott fal helyébe ne kétszer olyan vastag épüljön :D
biztos van arra is megoldás, én tudok egyszerre rágni is, kaparni is, gondolkodni is, majd rájövök :D
ha ma nem, majd egyszer :)

@Darcylla:

mostantól nem akarok a dzskuzziban irsait inni :D

Darcylla 2011.02.08. 22:02:09

Gombit csiklandozni fogják, ez a legbiztosabb módszer a depresszióra.

MegLepke 2011.02.08. 22:02:11

@redhaven: igen.:) Olivér tán azt képzeli, hogy ű Regős Bendegúz, oszt teszi a csínyeket.:D

Darcylla 2011.02.08. 22:03:21

@gidabiga: ezt valóban csak a házibarack tudná elviselhetővé tenni.

naezjó... 2011.02.08. 22:03:47

@krumplicukor:
engem az készít ki, h minden este MÉRHETETLEN szeretettel köszöntenek. Aha. Majd pont ők nem tudják mérni, mi?

MegLepke 2011.02.08. 22:04:09

@Flood: csak vigyázz, hogy meg ne üssenek (ha már főnyeremény vagy):)

Traitor General 2011.02.08. 22:04:15

@gidabiga: egyszerű, harapjon bele a zöld állatka köműves bokájába :-D kétszer :-D

Flood 2011.02.08. 22:04:25

@Trevlovics: Hú, ezt a "tán anikóra is ráver"-t először másképp értelmeztem :DDD

gidabiga 2011.02.08. 22:05:13

@Flood:

bocsánat, nem ismertem fel

@Darcylla:

vagy még az sem :D

Szaffi B. 2011.02.08. 22:06:50

@krumplicukor: e-mailt kérnek (WTF??????) úgyhogy nem keresem.
Viszont várom, hogy fizetős legyen, ezek után :SSSS

gidabiga 2011.02.08. 22:07:18

@Traitor General:

hogy erre nem gondoltam!
az lesz :D

Traitor General 2011.02.08. 22:07:49

jó éjt mindenkinek! Korán fekszem,reggel majd dobolok, vágod?:-)

gidabiga 2011.02.08. 22:08:18

@MegLepke:

Olivér SSKK nem lehet Regős Bendegúz :D
meg sem közelíti :)

naezjó... 2011.02.08. 22:09:05

@Traitor General:
ritmikus rappelést kívánok!

gidabiga 2011.02.08. 22:09:25

@Traitor General:

ha 6 előtt dobolsz, kérlek halkan tedd :D
utána már lehet hangosan, sőt, énekelhetsz is hozzá :D

beacska 2011.02.08. 22:09:29

@Trevlovics: óóó, bocs, hogy a netezésen, és VV-n kívül van magánéletem, és nem válaszolok egyből. most szólok, nem ülök itt egész nap, előfordulhat, hogy lassú a reakció-időm. tudoood, 2 gyerek+ férj+kutya+macska+teknőc+háztartás

mama ottmarad 2011.02.08. 22:10:35

@MegLepke: szerintem meg mi is be vagyunk kamerázva, oszt figyelik ,hogy figyelünk-e :)

gidabiga 2011.02.08. 22:11:13

van élő, de megint visítanak :(

MegLepke 2011.02.08. 22:12:11

@Traitor General: Jó éjt!

@gidabiga: ezt csak ő nem tudja.:)

piszok alfréd 2011.02.08. 22:13:21

@krumplicukor:

ott alekosz vitte a prímet és amit mondott, azt évike (a jellem) béci szájába adta. a ráczok meg rendesek voltak és nem nyomták fel alekoszt.nekem inkább az a jelenet rémlik, amikor oli lenyúlja a barátja pezsgőjét és alekosznál ráfogja a bécire, hogy ő nyitotta ki. talán ez zavart meg hazudozás témában vagy amikor letagadta az iskolai tombolását laci szemébe...

Virágék 2011.02.08. 22:13:40

Na úgy látom Gombár úr depije elmúlt, vidáman csikizi a fiúkat! Kötsög!

naezjó... 2011.02.08. 22:14:07

Gombár úr mosolyog!

MegLepke 2011.02.08. 22:14:19

@mama ottmarad: lehet! és mi a főnyeremény nekünk? Nem kell egymást kiszavazni meg ilyenek?:)

Szaffi B. 2011.02.08. 22:15:17

Gombi depressziójának annyi. Még egyszer nem basz át, nem fogom sajnálni ha nyíg.

mama ottmarad 2011.02.08. 22:16:28

@MegLepke: mivel 492x láttam, most csak fél szemmel - nem lehet nem nézni :)

mama ottmarad 2011.02.08. 22:18:29

@MegLepke: annyit nyíghatunk, amennyit akarunk, nekünk nem hoznak kényszerzubonyt. Legalábbis, ebben reménykedem. :D

krumplicukor 2011.02.08. 22:19:35

@piszok alfréd: Nincs fenn sajnos a kisvideó, az egész részt meg nem fogom emiatt újranézni ;) :)

mama ottmarad 2011.02.08. 22:21:05

Csámpás rozi a Zsuzsi, mindjárt gombócokkal fognak domálózni. A banya az Éva. Oli a vasutas (meg is küldi mindjárt a kismenyasszonyt :)

Virágék 2011.02.08. 22:21:49

Az megvan Ha sírni látod a bohócot (Pierrot)? Na nekem MMKK ez jut eszembe Gombár úrról, ha nem depis, akkor is.

MegLepke 2011.02.08. 22:22:23

@mama ottmarad: szereti a tik a meggyeeeeet!:D
Na ez az, ha lehet nyígni, már nem is akarunk.:D

piszok alfréd 2011.02.08. 22:24:25

@krumplicukor:

én emlékszem a jelenetre, évike szaladt, mint a nyúl olihoz árulkodni, csak kicsit ferdítette el a valóságot, mire az a sapkában alvó, pólóban fürdő buzi berohant tombolva. ha valaki hazudozik bent, akkor nála jobb helyen jársz...nekem sem szimpi a béla, de itt nem ő volt a főkolompos, csak helyeselt...

Albino Vernyul 2011.02.08. 22:25:37

@Trollseprű 9: Beneztetek, kb. ugy jatszott, mintha fogorvosnal lenne.. Most is megborult...

mama ottmarad 2011.02.08. 22:26:53

Micsoda párhuzam! A patás (Alekosz)begerjedt, most megy rá a banyára, az kárál, mint Éva az apácafigurában.

Lehet, hogy már tényleg be vagyok dilizve ebbe?

piszok alfréd 2011.02.08. 22:29:16

amúgy tegnap láttam egy nagyformátumú politikust a tévében és rájöttem, hogy tök úgy viselkedik, mint oli és pont olyan értelmesen és l a s s a n beszél, mint alekosz. csak a neve nem ugrik be...

piszok alfréd 2011.02.08. 22:30:27

@genevieve:

neked is bejön a micisapka, zokni, boxeralsó összeállítás ? :)

gidabiga 2011.02.08. 22:31:21

@mama ottmarad:

még tán nem késő orvoshoz fordulni :DDD

MegLepke 2011.02.08. 22:32:27

@mama ottmarad: :DDDD Éééés Gombi a gombóc.:)

MegLepke 2011.02.08. 22:34:43

Béci meg a piócás ember.:)

beacska 2011.02.08. 22:34:46

@piszok alfréd: nem is az volt a kérdés, hanem az, hogy letagadta az egészet. Szemrebbenés nélkül az Éva hazudozásának titulálta. Akár magát, akár Alekoszt védte hazudott és kész.

piszok alfréd 2011.02.08. 22:35:29

@genevieve:
mondjuk, a zöld tetkói is tetszenek. úgy néz ki, mintha mohás lenne a válla...
azt hiszem ő az ország legpuhányabb vagánya.minden feladatban utolsó férfi(?) létére.

Virágék 2011.02.08. 22:36:25

@piszok alfréd: Csak nem arra gondolsz, aki hamarosan úgy jár, mint Mubarak?

genevieve 2011.02.08. 22:37:04

@piszok alfréd: nem is tudom mit esznek rajta a csajok????

piszok alfréd 2011.02.08. 22:37:21

@beacska:
én nem így emlékszem, ha elmondja a sztorit, akkor alekoszt mártja be. azt hiszem rajtad kívül szinte mindenki így emlékszik rá, pedig nem vagyunk béci fanok...

csigakukacblog · http://csigakukac.blog.hu 2011.02.08. 22:37:37

Jó estéket kívánok!

Felpiszkáltatok ezzel az Éva-szülinap dologgal...A VV honlapján az van,hogy horoszkópja Bak (www.valovilag.hu/versenyzok/853)...ami tudtommal DECEMBER 22 - JANUÁR 20...vagy tévedek?

Pezsgőspohár szeretnék lenni ha szabad :)))

Szaffi B. 2011.02.08. 22:38:10

@beacska: Jóvan beácska, akkor letagadta, hazug geci egy ember. Így jó?

beacska 2011.02.08. 22:38:17

Mindegy, a lényeg: én nem bírom Bécit, megkérdeztem, mitől számít erősnek, és olyan indokokat kaptam, amit nem tudok elfogadni, és kész. Bocs, de nekem nem a becsületesség megtestesítője, aki pisztollyal pózol, rendőrök elől menekül, mások előtt pedig vizet prédikál. Ezen kívül nem is találom sármosnak, mert nincs egy szemernyi értelem sem a szemében.

Ti nem fogadjátok el az én indokaimat, számomra nem elfogadhatók a tieitek, de ettől még fikázhatjuk a többieket vígan ;)))

piszok alfréd 2011.02.08. 22:38:47

@Virágék:
remélem...felőlem mehet vissza grazba az ideg és elmére élete végéig...

genevieve 2011.02.08. 22:38:53

@piszok alfréd: én igen:-)
olyan nagy a nyomás, hogy már kénytelen lettem azzá válni:-)

redhaven 2011.02.08. 22:39:04

@MegLepke: én senkinek sem adnám a nyereményt,vagy elosztanám az utolsó 3között.
olit sajnálnám ha kiesne,én befőttkét,vagy gigőkét küldeném.
de,csak akkor,ha vévára tesznek hangtompítót.
ha nem menjen az ótvar rikácsolásával a picsbe.

beacska 2011.02.08. 22:39:07

@Trollseprű 9: ha neked ez a véleményed, én nem szólok egy szót sem. te mondtad.

Szaffi B. 2011.02.08. 22:39:27

@csigakukacblog: HAHAHA Egész évben szülinapja van.

Virágék 2011.02.08. 22:39:30

@genevieve: Mire gondolsz manólány?

mama ottmarad 2011.02.08. 22:40:29

@piszok alfréd: nem a külső alapján ítélek, de azt megmondom, a tetkótól undorodom.
Aki tetkót csináltat, fizet egy csomót, majd mikor már ciki és szánalmas, akkor még többet az eltüntetéséért-
Közben meg a látvány (néhány igggen ritka kivételtől eltekintve) kész környezetszennyezés.
Ez a véleményem a tetkóról.Olit szeretem is, meg nem is. Szerintem túljátssza a figurát.

redhaven 2011.02.08. 22:41:28

@beacska: egyetértek veled.
nekem megjátszásnak tűnt a nagy visszafogottság.
rejtve van még a személyisége jó része.

genevieve 2011.02.08. 22:41:29

@Virágék: azt irtad, hamarosan úgy jár:-)
az a pontos idő után érdeklődtem:-)

piszok alfréd 2011.02.08. 22:41:40

@beacska:
ha mindenkinek a múltjából indulsz ki, akkor mind köcsög vagy kurva, vagy sima gyökér ,mint a vörösfejű beépített álvagány...megpróbálunk objektívek maradni egy adott jelenetnél.

naezjó... 2011.02.08. 22:41:51

@redhaven:
Azért nálam Éva még mindig vezeti a top beszólást a Ráczokkal kapcsolatban:
''Nem fogják ezek betakarítani magukat a döntőbe!!!'' :)

genevieve 2011.02.08. 22:42:51

@redhaven: édes, hogy ennyire beléje akartok látni dolgokat:-)

Virágék 2011.02.08. 22:42:52

Ja!!! Remélem tegnapelőtt!

mézescsók 2011.02.08. 22:43:19

@Möff CAT: egyetértek.
@gibson: pszichés zavar okán általában azok keltik fel az érdeklődésemet, akiket támadnak. Megpróbálom megérteni őket, aztán vagy sikerül, vagy nem. Most igen.
@Hódos Hajnalka: az elmúlt másfél héttel kapcsolatban igazad van. A flegmaságról: provokatív kérdésre provokatív módon válaszolt. A kiválasztásnál a többiek sem voltak őszinték.
Oszt ennyi.

Virágék 2011.02.08. 22:44:07

@genevieve: JA!!! remélem tegnapelőtt!:_)

piszok alfréd 2011.02.08. 22:44:15

@mama ottmarad:
a csávó olyan, mint egy kopott hirdetőoszlop... és a nyálas buzi fazonjához végképp nem megy a tetkó...

gidabiga 2011.02.08. 22:44:43

@MegLepke:

Szabó bakter van már? :D

mama ottmarad 2011.02.08. 22:44:44

@piszok alfréd: ugyeugye, mégis csak a való világban élünk?

naezjó... 2011.02.08. 22:45:16

@piszok alfréd:
az adott jelenetben tényleg nem mártott, meglepődtem bevallom. Viszont ez a gyerekkori, meg múlt szöveg nem állja meg a helyét, pedig sokadszorra írjátok. Az a cuki fegyveres fotó nem olyan régi..

beacska 2011.02.08. 22:45:30

@piszok alfréd: igen, de úgy látszik a szubjektivitást nem lehet kizárni, mert egy-egy jelenetet másképpen értelmezhet 2 vagy 3 vagy több ember. Elég, ha elkalandozik a szemed a képen egy pillanatra, és máris más lesz a fontos, a mondanivaló.

redhaven 2011.02.08. 22:45:34

@naezjó?::-)
attól sem tartok,hogy vévának is nyerő lesz a károgása.
talán egy alek-ani döntőben kiegyeznék.

mama ottmarad 2011.02.08. 22:46:14

Könyörögve kérem, Lacinak ne vetítsék le a bakterházat, mert ettől a gombócdobálástólő is befordulna.

genevieve 2011.02.08. 22:48:26

@piszok alfréd: nekem egyébként abszolúte nem szimpatikus mikor egy férfi bömböl a szerelme után....ettől nem az érzékeny férfi képe merül fel bennem, ha meg aztán egy egyébként vagányként beállított pasi teszi az végképp biztosíték kiverős....

(ez gombira is vonatkozik)
elég égő lesz ha kimegy a villából és megint sztrippelni fog, kicsit sem lesz nevetséges:-)

MegLepke 2011.02.08. 22:48:53

@Trollseprű 9: és csodálkozunk, hogy alkesz. Hát mi mást tehetne, ha egész évben szülinapja van?:D

@gidabiga: én már nem tudom, mama ottmarad osztotta ki a szerepeket.:)

naezjó... 2011.02.08. 22:49:50

@redhaven:
hasonlóan látom. Szerintem az RTL-nek is tetszene.

Peter_Cs · http://peter-cs.blog.hu/ 2011.02.08. 22:49:53

@Hódos Hajnalka: Rossy de Palma óriási színésznő,egyik kedvencem,Pedro Almodóvar filmjeit is szeretem.

beacska 2011.02.08. 22:49:57

@piszok alfréd: és, bocs, hogy visszatérek, de sajna, nem lehet a múltat figyelmen kívül hagyni. Az, hogy hogyan reagál vki az élete egy bizonyos szakaszán egy bizonyos szituációban, az nagyon jellemző. Nem hiszek a megváltozásban. Sokan vannak, aki anélkül nőnek fel, hogy rossz útra lépnének, vagy az útkeresés közben butaságot csinálnának.

genevieve 2011.02.08. 22:50:46

@naezjó?: én meg inkább csak az alapján itélek amit most látok.....

gidabiga 2011.02.08. 22:51:50

visszatértem a tűzhöz :D
unatkoztam zöld állatkaként :)

szerintem meg legyen dzsakuzzi-szauna döntő, a nyereményt meg adják nekem :D
így igazságos :D

genevieve 2011.02.08. 22:51:51

@beacska: és mi van béci múltjában és mi van oli múltjában?

redhaven 2011.02.08. 22:52:18

@genevieve: óóóó,dehogy...
ám a területemen gyűltek azért tapasztalatok erről a típusról,amelyet ő képvisel.

mama ottmarad 2011.02.08. 22:52:20

@piszok alfréd: belőlem egyik szereplő sem vált ki ekkora indulatot, az nem lenne jó.
Zsófi idióta gyerekessége zavart, Éva egoizmusa kicsit idegesít, mert ezeket a tipusokat nem szoNpatizálom. Jobban nem szeretném elragadtatni magam, és neked se tanácsolnám. Árt a bioritmusunknak :)

Virágék 2011.02.08. 22:52:34

Na lépek, mert reggel ügyeletes vagyok.:-(
Jó éjt!

genevieve 2011.02.08. 22:52:52

@Virágék: azért ez az avatar eléggé gyomorremegtetős:-)

genevieve 2011.02.08. 22:53:30

@redhaven: vagyis, a dolgos, rendes, őszinte emberekről?:-)

piszok alfréd 2011.02.08. 22:54:01

@naezjó?:
én nem mondtam, hogy régi fotó, nem is tudom miről van szó és nem is dícsértem a fiút. egy jelenetről beszéltem. a múltjukról meg általánosságban. egyik sem szűz...

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 22:54:08

@beacska:
Mellesleg kurva nagy szám elvinni a haverral a haver faterjának autóját, akik rájuk szirénáztatta a zsarukat, pisztollyal meg minden normális ember szeret pózolni, gyönyörűségesek és az a fegyverolajszag!
De biztos nem is így volt, és mégis csak alja egy ember, aki mindenkinek a háta mögött szervezkedik, folyamatosan megríkat és kikészít embereket, és a saját, fel nem ismert pitiánerségétől hajtva hazudik ha kell, ha nem.

beacska 2011.02.08. 22:54:29

@genevieve: a bömbölős pasik nekem sem jönnek be, de én nem bánom, ha van benne spiritusz. Másik fórumon, mikor nagyon kellett a Vámpír-Vérfarkas vitában én a vérfarkasokra voksoltam. Legyen a férfiember egy kicsit állat, forrjon a vére, ne csak lessen, mint a gomba...vagy Gombi? :)

beacska 2011.02.08. 22:55:44

@LadyCarambole: nem emlékszem, ilyet mondtam volna??? Szegényre a nagy védelemben, már igen csúnyákat írtok! :DD ejnye!

piszok alfréd 2011.02.08. 22:57:21

@genevieve:
a csávó egy jellemtelen féreg és aki a seggét nyalja azok után, hogy lekurvázza egy ország előtt az meg a másik szánalomra sem méltó ember...minden seggnyalóját megalázta már ez a jófej, igazi barát...

naezjó... 2011.02.08. 22:58:12

@genevieve:
engem pont azért zavar, mert az azért lejött, h neki az életben igencsak bejön a gettószökevény fuxrap vonal. Amit pedig a villában mutat, az kb. anyuci szabályszerető kicsi fia. és üti egymást a kettő. ha valami HC vonalat nyomna, még talán. Ha nagy nehezen kijön belőle, amit gondol, az kb. 1 merő síp. Látom én, hogy képviselne értékeket, csak még nem tudja, mit :)

beacska 2011.02.08. 22:59:12

@genevieve: én egy szóval sem mondtam, hogy az Olivér bezzeg...ne adjatok már minden baromságot a számba!
Csak azt kérdeztem mitől olyan "isteni" a Béci.

redhaven 2011.02.08. 22:59:12

@naezjó?: aleknek nagy kár volt ilyen balfaszul udvarolni,mert értelmes,és ami nekem bejövős,hogy nem rosszindulatú fickó.
bizony tisztán lát át kényesebb szituációkat is.
és még egy:az elejétől figyelem a tekinteteket.
azok mindent elmondanak...
ezért hoznám el a döntőbe az említett két embert.

naezjó... 2011.02.08. 23:00:43

@piszok alfréd:
hát járj utána, mert aki kíváncsi, az nem öregszik meg hamar by Alekinnyó :)

gidabiga 2011.02.08. 23:01:04

@LadyCarambole:

rólam is van egy kép, amikor egy airsoft fegyverrel lövök, igaz nem letolt gatyában, de attól még nem vagyok gonosztevő :D
igaz, senki autóját nem kötöttem még el, játszótéren sem gazemberkedtem, rendőrök elől sem futottam.

az intrikát, rosszindulatot, ki nem állhatom, meg azt sem, ha valaki másnak mutatja magát, mint amilyen valójában.

nekem sem Oli sem Béci, sőt a többi sem szimpi, ha nem lenne ez a blog, szerintem bele sem néznék a műsorba :D

piszok alfréd 2011.02.08. 23:01:06

@beacska:

igazad van, de nem látom az összefüggést az adott jelenettel...
egyébként meg egyesek megjavulnak, mások meg később térnek rossz útra. számomra a gerinctelenség legalább akkora bűn, mint egy bolti lopás, csak azt nem bünteti a törvény. béci bűnöző, oli meg egy féreg...

genevieve 2011.02.08. 23:01:37

@piszok alfréd: SSKK nem birom ha valaki jellemtelen ember...

naezjó... 2011.02.08. 23:01:54

@LadyCarambole:
pisztollyal meg minden normális ember szeret pózolni, gyönyörűségesek és az a fegyverolajszag!

hát ezzel vitatkoznék, de inkább nem.

genevieve 2011.02.08. 23:03:08

@naezjó?: nem tudom mennyi az igaz belőle, de orvos családból jött, és jelenleg még se tud semmit felmutatni 32 éves korára.... a börönd pénzt nézve, hogy annak kéne megkapnia aki rá van szorulva (magára gondolt)

mama ottmarad 2011.02.08. 23:04:08

@gidabiga: nekem csak a jakuzzit, használtan is érdekel.

genevieve 2011.02.08. 23:04:42

@beacska: persze, hogy nem te mondtál mindent, csak itt röpködnek a vélemények általában...csak most mi vagyunk éppen itt, igy egymás között pörögnek a beszélgetések.

naezjó... 2011.02.08. 23:06:02

@redhaven:
én az elején nagyon meglepődtem Alek pár mondatán, most már gyakorlatilag csak a helyzetértékelésit várom. Meglepő, h abszolút benne él a szituban (és imádja), és mennyire képes kívülről látni.
mínusz ha magáról van szó. :)

gidabiga 2011.02.08. 23:07:02

@mama ottmarad:

végülis ki lehet fertőtleníteni :D
meghívsz majd dzsakizzizni?
a nyereményemből veszek sok pezsgőt meg irsait és viszem :D

Hannibal22 2011.02.08. 23:08:05

Enikőnek nem esett jól oli viselkedése,de a szerelmük erősebb:))
forrás: oli barátja

redhaven 2011.02.08. 23:08:10

@naezjó?: igen!!!
nem rossz csóka.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:08:47

és miután nem akarok elfogult lenni:
béci- bűnöző
gigi- kurva
gombi- buzi
anikó- buta kurva
alekosz- félművelt , vagy még annyira se
szandi- markecolós kurva
jerzy- buzigyanús
éva- hajtós kurva
laci- labilis, lassan rohama lesz
oli- gerinctelen manipulátor gyökér
van még valaki?
na elfogult vagyok?

genevieve 2011.02.08. 23:09:05

most már nem tudom ki, mire is válaszol:-)

genevieve 2011.02.08. 23:09:46

@naezjó?: ugy gondolom, ha nem oli állna alek mellett, egy egészen szerethető bohóc lenne:-)

Trevlovics 2011.02.08. 23:09:48

tessék ráébredni, nem szabad beácskának bedőlni béci ügyben :)
ami még érdekes többek részéről, hogy az az indok, hogy majd figyeljétek meg, majd nézzétek meg, majd amikor előjön az igazi énje, stb... tehát vélelmezésekről, feltételezésekről van szó, ezzel szemben meg ott áll olivér mostani és eddigi valós, tényszerű viselkedése.
ettől függetlenül megértem, hogy valaki elfogult, de akkor vele másról érdemes beszélgetni, mert elfogult embert meggyőzni olyan, mint évának beadni, hogy milyen előnyösek a táskái :)

Trevlovics 2011.02.08. 23:10:52

@Hannibal22(Tribunus): a szerelmük erősebb, mint enikő szeme :)

piszok alfréd 2011.02.08. 23:11:32

@Trevlovics:

erről beszélek. arról vitatkozhatunk, amit látunk...

naezjó... 2011.02.08. 23:11:39

@redhaven:
Anikó nálam RTL-es szempontból jön képbe. Viszonylag a legeladhatóbb. Bár az előző nyertesekkel sem kezdtek nagyon semmit. De ha van 1 kis humora azoknak, akik pénzt költenek ilyenekre, a jelen állás szerint Alek mindent visz.

redhaven 2011.02.08. 23:13:07

@piszok alfréd: :-)ok!
páran legalább magukat adják!

genevieve 2011.02.08. 23:13:08

@Trevlovics: nem baj, Ő is mondja a magáét , meg Én/Mi is:)

Úgyse az a cél, hogy saját meggyőződését feladja:)

Hannibal22 2011.02.08. 23:13:15

Na,Valentin napra be akarják szervezni gombinak picurt.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:13:39

állítólag az enikő már lefeküdt a bucival a múlt héten és a stohl fanszőréből csinált bajuszt az oli fényképére. előre bosszút állt...

mama ottmarad 2011.02.08. 23:14:14

@naezjó?: ő lesz a csatorna ffi Emeséje :D

genevieve 2011.02.08. 23:14:34

@piszok alfréd: bécit jó és rendes pasinak látom:-D

piszok alfréd 2011.02.08. 23:15:37

@naezjó?:
nem, a többséget frankón így látom, a maradék meg a múltja miatt... :)

redhaven 2011.02.08. 23:16:03

@piszok alfréd: stólka világvége arcáról nem az sugárzik,hogy orrbaszájba hegedülne mostanság.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 23:16:56

Halló halló, Lilu vagyok! sziasztok villalakók. gyertek gyorsan ide mindannyian a tévé elé!
:)

genevieve 2011.02.08. 23:17:03

@piszok alfréd: kavarja kend, vagy nem kavarja?:-)

gidabiga 2011.02.08. 23:17:04

@naezjó?:

na de Aleknak milyen szerep juthatna a reteknél?
nem tudom elképzelni, hogy bármelyik fos 9-es nyereményjátékot vagy bármi mást tudna vezetni.
bár, ahogy Győzike is műsort vezet, semmi sem lehetetlen :D

naezjó... 2011.02.08. 23:17:44

@redhaven:
pedig simán. Csak tisztán más.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:17:58

@genevieve:

engem sem idegesít kifejezetten, ő látja át leginkább oli taktikáját, ezért zavarja a micisapkást, de a múltja aggodalomra ad okot...:)

naezjó... 2011.02.08. 23:18:56

@szédült nőszemély - forza:
Hello Dzsidzsi! pont a bátyádról próbáltuk lerántani a leplet, de már megint nem sikerült Tezsó!

redhaven 2011.02.08. 23:19:01

@naezjó?: egyetértek.
lehet,hogy ani fejéből sem folyik ki a fölös szürke,de,legalább él a csaj arca.
jó rénézni.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 23:19:47

@naezjó?: mi van már Bécivel? megvédem, mert ő az én vérem. :)

piszok alfréd 2011.02.08. 23:20:22

@redhaven: @genevieve:

a buci itt lakik a közelemben, az enikő már ide is költözött...

naezjó... 2011.02.08. 23:20:37

@gidabiga:
a legkeményebb, h Győzike meg nem erősített információk szerint képes a magyar nyelv tökéletes használatára, főleg ha üzleti tárgyaláson van.

Hannibal22 2011.02.08. 23:20:42

@Trevlovics: de kár,hogy nem akkor lesz a szülinapja,az lett volna az igazi:)

genevieve 2011.02.08. 23:20:58

@gidabiga: alekosz nőt(feleséget) keres:-D

genevieve 2011.02.08. 23:22:00

@piszok alfréd: csak azért az egyért szeretném ha oli bent maradna, mikor alekosszal kellene párbajoznia:-)

piszok alfréd 2011.02.08. 23:22:04

@gidabiga:

azért alek iq- ja szigorúan egyszámjegyű, csak a kedvenc filmjeiből idézget, nincsenek gondolatai...

MegLepke 2011.02.08. 23:22:42

@Hannibal22(Tribunus): hallodhülyevagy? Neki minimum 2 hetente szülinapja van.:)

redhaven 2011.02.08. 23:22:44

@gidabiga: annak a hótbuta csirikavának a sunyi fejét nem lehet senkihez hasonlítani.
sztem a retek legnagyobb szégyene.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:23:40

@genevieve:

inkább látnám, hogy lángszóróval párbajoznának fél méterről...

naezjó... 2011.02.08. 23:23:46

@genevieve:
:DDDD fú, elképzeltem, hatalmas! Viszlát Benkő, ez már nem az a kor!

redhaven 2011.02.08. 23:24:06

@piszok alfréd: D.D.D.
lassan több asszonya lesz,mint egy maharadzsának.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 23:25:08

@MegLepke: szia Lepke!:) te viszont semmit nem változtál! jól nézel ki:)

piszok alfréd 2011.02.08. 23:25:34

csak kiváncsiságból írjatok egy nevet az oli- béci párbajra. kinek szurkolnátok?
magam részéről:

rácz béla

naezjó... 2011.02.08. 23:25:41

@piszok alfréd:
nem tudom, elég sok filmet láttam, nekem ez 'nem jön át' annyira. Meg ez csak a felszín. Kérem Nyisssa meg az elméjét!

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 23:26:02

@genevieve: király lenne az a műsor. és esküszöm kinézem a csatornából, hogy megrendezik. remélem, hogy Ildi is indul a csajok között majd :D

Trevlovics 2011.02.08. 23:26:11

a belevalóban is meglepődtek, hogy éva nem tudta szandika indíttatását olivér felé.
szandika nem egy nagyon okos lány, de némi gyakorlati érzéke azért van, nyilván tudta, hogy ha évával beszélgetni kezd erről, még aznap az első három széria lakói is tudták volna amiről becsszótitokban beszélgetnek :)

piszok alfréd 2011.02.08. 23:26:23

@redhaven:
majd odabent ő lesz a háremhölgy... :)

Szaffi B. 2011.02.08. 23:26:47

Olivér még mindig Bécit akarja vinni (onlájn)

gidabiga 2011.02.08. 23:26:56

@redhaven:

na de akkor mért vezet műsort?
nem hiszem, hogy növeli a nézettséget.
vagy naiv vagyok?

@piszok alfréd:

épp ezért nem tudom, hogy mi a szándéka vele a reteknek.
jóindulatú, tanulatlan pasi, nem rossz gondolatokkal, de az kevés.

szerintem egyik szereplő sem alkalmas a médiában semmilyen szerepre, ha az volt a cél rossz volt a casting.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:27:32

@Trevlovics:
mintha kiírná a hátára...

Trevlovics 2011.02.08. 23:28:10

@piszok alfréd: én olivér ellen. ha béci, akkor béci :)

gidabiga 2011.02.08. 23:28:16

@genevieve:

jogos. :)

ez nem jutott eszembe :D

redhaven 2011.02.08. 23:28:58

@piszok alfréd: háááát...a fegyverek éllapotát figyelve lehet,hogy visszagyógyul a szűzhártyája.

naezjó... 2011.02.08. 23:29:37

@gidabiga:
miért Miloval mi lett? Majka is a konkurenciánál őrül meg éppen.

Hannibal22 2011.02.08. 23:29:39

@MegLepke: szia!:)@canzone: jajdejó,rossz hatással volt az idegrendszeremre a másik avatar

genevieve 2011.02.08. 23:29:58

@naezjó?: igazság szerint én sem tudtam még tetten érni egy filmet sem, pedig elég sokat láttam:-)

redhaven 2011.02.08. 23:30:06

@gidabiga: olyannyira egyetértünk,hogy mingyá belédszeretek:)))))

piszok alfréd 2011.02.08. 23:30:25

eddig béci 4 - oli 0
tessék szavazni

piszok alfréd 2011.02.08. 23:31:56

4 - 1
többre, többre !!!

Kaviárevő felsőezer 2011.02.08. 23:32:02

@Hannibal22(Tribunus): nekem is, hallod, tiszta idegbeteg lettem tőle :) nem mintha így nem... :)

piszok alfréd 2011.02.08. 23:32:52

4-2
oli vagy béci, béci vagy oli?

Trevlovics 2011.02.08. 23:33:11

@piszok alfréd: azért ha megjelenik beacska1, ... , beacska10 nikkeken 10 db olivér szavazat, légy résen :)

mama ottmarad 2011.02.08. 23:33:13

@piszok alfréd: Olivért már unom, Bélát még nem

Hannibal22 2011.02.08. 23:33:38

@canzone: remélem,hogy csak attól

piszok alfréd 2011.02.08. 23:34:34

@Trevlovics: :)))))

5 - 2 bécinek
szavazzunk ápoltak! ez nem emeltdíjas!

Trevlovics 2011.02.08. 23:34:46

azért az itteni megoszlásokból is látszik majd szerintem, hogy komoly meccs lesz :)

redhaven 2011.02.08. 23:34:48

@mama ottmarad: mama:én mindkettőt.
kibaszottul.

gidabiga 2011.02.08. 23:35:44

@redhaven:

hát, ha a bioritmusod az egyetértésre van állva, máskor is írhatok olyat, hogy egyetérts :DDD

redhaven 2011.02.08. 23:35:50

@piszok alfréd: aszittem ettéd az onlány díj fele.

mama ottmarad 2011.02.08. 23:36:43

@naezjó?: nem ééér, nem mondtátok hogy rá is lehet szavazni :(
Akkor én is, de csak Travoltával együtt.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 23:37:02

@piszok alfréd: ha az a kérdés, hogy kit szeretnék vissza, akkor Béci.
ha az, hogy ki jön vissza, akkor Oli.

naezjó... 2011.02.08. 23:37:07

@piszok alfréd:
kérem a savazást fenntartani a nappali műszakos egyedek számára is.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:37:14

5-4 feljött oli a műmájer. húzzatok bele

genevieve 2011.02.08. 23:37:19

@piszok alfréd: akkor én Bécire szavazok:-D

piszok alfréd 2011.02.08. 23:38:10

6-4 bélának
van még valaki?

genevieve 2011.02.08. 23:38:16

@szédült nőszemély - forza: ha azuram huga vagy, akkor ki vagyok én neked?:-)

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 23:38:17

@beacska:
Bocsánat, a vámpíros-vérfarkasos komment után már érzem, hogy mindenképp elnéztem a házszámot, akkor maradnék tisztelettel...

@gidabiga:
Engem konrétan szétidegel ez a sok ostobenkó, de közben mégis van valami megejtő, emberi bájuk.

Hannibal22 2011.02.08. 23:38:21

@piszok alfréd: holnap 19h körül szavaztass!

jörgömös 2011.02.08. 23:38:44

Most már megkérdezem: mi ez a tribunusozás?

genevieve 2011.02.08. 23:39:01

@piszok alfréd: nyomok akkor egyet bécire is:-D

LadyCarambole · http://kigondoltam.blog.hu 2011.02.08. 23:39:09

BÉci!!!

(Itt nem lehet háromszor szavazni, mint az RTL-en?!)

piszok alfréd 2011.02.08. 23:39:21

@genevieve:
téged már számoltalak.figyelek!!!
gondoltam, hogy az uradra szavaztál...

-Sarq- 2011.02.08. 23:39:51

Bééééélaaaaaa!

redhaven 2011.02.08. 23:40:59

@genevieve: te adri...ennyit nyomni...:))

gidabiga 2011.02.08. 23:41:07

@LadyCarambole:

különben nem lennénk itt :D
igazából az egész csak akkor jön le, amikor onlájn nézem.
kár, hogy ma az idegredszerem nem volt a visításra berendezkedve, így kikapcsoltam 5 perc után

piszok alfréd 2011.02.08. 23:41:21

6-5 szoros a meccs...
bennem furkál a kisgonosz:

vajon melyik kisebbségé a többség? természetesen ezért én kérek elnézést!

genevieve 2011.02.08. 23:41:31

@LadyCarambole: én már próbálkoztam, de ez a piszok alfréd nagyon résen van:-)

mama ottmarad 2011.02.08. 23:41:34

Arra MMKK vigyázzunk, hogy a végén szavazategyenlóség legyen, mint a kedélyes néwshorban.
Ez itt egy pozitív közösség, szavalni is tudunk, nyitunk Tordas felé, szóval értitek...

piszok alfréd 2011.02.08. 23:41:54

7 - 5 bécinek
senki többet?

gangesz76 2011.02.08. 23:42:01

Jó estét!
Én Bécit várnám vissza, érdekes lenne a viszonyok átrendeződése. Na meg Oli már idegesít.

naezjó... 2011.02.08. 23:42:33

@piszok alfréd:
mármint KIZÁRÁSOS alapon? :)

redhaven 2011.02.08. 23:43:05

@piszok alfréd: ezt a lehellet burkolást:))

genevieve 2011.02.08. 23:43:47

@piszok alfréd:
szintiszta magyar vagyok kérem szépen, etelközből jövék

piszok alfréd 2011.02.08. 23:43:47

@naezjó?:
próbálok nem a zsuzsira asszociálni...:)

Diktatúra Pécsett, új céget foglalt el a Fidesz! 2011.02.08. 23:43:58

Szandika, fejcserét!

Éhséglázadás, keserűség: a megújulás éve, ahogy Orbán még nem látta!!

Borsod-Abaúj-Zemplén megye az összeomlás szélén áll, az encsi kistérség településvezetői éhséglázadásoktól félnek. A kivéreztetett környéknek az utolsó lökést az új közmunkaprogram adhatja meg, amely a helyiek szerint nem biztosítja a létminimumot sem és köze sincs a beígért "értékteremtő munkához".

ORBÁN "ITT AZ IDŐ" TAKARODJ BÉKÉSEN!

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 23:44:05

@genevieve: Picur? ja nem. akkor majdnem a sógornőm vagy

naezjó... 2011.02.08. 23:44:41

@piszok alfréd: mert dobálózol a szavakkal...

genevieve 2011.02.08. 23:44:51

@piszok alfréd: mit teccik itt feltételezni rólam??? nem csalok SSKK

ui: hogy lehet egyszerre két névvel fent lenni?:-D

piszok alfréd 2011.02.08. 23:44:57

@genevieve:
akkor regisztrálj köz etel néven is...

piszok alfréd 2011.02.08. 23:46:27

@naezjó?:
már elnézést kértem helyből!
melyik irányból vagy érintett? :)))))))

mama ottmarad 2011.02.08. 23:46:45

@Tiltakozz : sztem te eltévedtél .. itt a sarkon foldulj jobbra, vagy balra.

szédült nőszemély - forza 2011.02.08. 23:47:03

héjja kislány, neked identitászavarod van? azt se tudod szinte, h fiú vagy, vagy lány:)

gidabiga 2011.02.08. 23:47:12

eladható a szavazat?
ha igen, az enyémet licitre ajánlanám, én nem szavazok, mert feldobtam egy kétszázast és az élére esett és azóta sem mozdul :D

naezjó... 2011.02.08. 23:47:46

hát ki palackkal, ki szavakkal. Így értettem.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:48:08

béci 8 - oli 5

nincs több szavazat? akkor most összeérintem a kezem a papírral és lezárom lassan a szavazást...

naezjó... 2011.02.08. 23:48:35

@gidabiga:
:) gongszóra csak eldől.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:49:15

@gidabiga: én a kétszázasodra licitálnék.
egy huszas?

naezjó... 2011.02.08. 23:49:55

@piszok alfréd:
most nem azért, de amúgy hogy könnyebb bent maradni? persze nem azért...

gangesz76 2011.02.08. 23:50:31

Erzsi könyvet akar...

piszok alfréd 2011.02.08. 23:51:41

@naezjó?: ha én azt tudnám, mi vagyok én etnográfus? persze ebből még vallásháború is lehet. na már megint mit mondtam...

naezjó... 2011.02.08. 23:51:44

@genevieve:
uh, én megtettem, nincs visszaút, hisz István mára harcra készül... ah, ezt meg Alekinnyó nem ismeri.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:52:30

@genevieve:
nyugi lefizettem béci ügyben...

gangesz76 2011.02.08. 23:53:26

@genevieve: Táblázatokkal hogy Szandált tudományosan lefogyassza.

piszok alfréd 2011.02.08. 23:53:29

@genevieve:
az rtl meg rámígért az oli miatt...

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.08. 23:53:52

@piszok alfréd:
akkor már nem is nézem, ha a Béci maradt:)
az összes nickemmel kellett volna szavaznom, csak nem akartam csalni:)

genevieve 2011.02.08. 23:54:07

ma én be lettem folyásolva, reggel még szingliként ébredtem, estére meg már uram lett:-)

el is megyek a nyugi szobába lepihenni, holnap nehéz napunk lesz:-)

Jó éjt mindenkinek!

gangesz76 2011.02.08. 23:54:17

@naezjó?: neeeem,óóóóóóvasni:)

MegLepke 2011.02.08. 23:54:21

@Hannibal22(Tribunus): Igen, Béla nekem szimpi - már benti viszonylatban. Most csalódtál tesó?

gangesz76 2011.02.08. 23:54:57

Erzsinek frísztájlkajái vannak:)

piszok alfréd 2011.02.08. 23:55:06

@nida /az ÉLET egy nagy g..i mágus:

én vezetem a szavazást, csak én csalhatok...

naezjó... 2011.02.08. 23:55:29

@genevieve:
-1 Béci rokon! :)
jóéjt

Kazatel 2011.02.08. 23:55:34

idézek a tegnapi beírásomból:

"Az megy vissza akit az RTL akar, de ehhez még csak csalni se kell.
Két dolog kell mindössze:
1, a megfelelően összevágott összefoglalók, a szatelitműsorokban a megfelelő irányelv szerinti műsorösszeállítás, hypolás, szarral bekenés, stb.
ezekben semmi ördöngősség nincs, ez egy szakma, tévéműsorszerkesztés.
mondjuk az Oli - Béci párbaj esetében az a produkció érdeke, és így döntése, hogy Oli menjen vissza, ezt tartják műsorérdeknek.
tehát megtesznek mindent annak érdekében, hogy ezt megalapozzák az RTL megannyi médiafelületén, hogy Oli kapjon több szavazatot.
de ha nem kap többet, akkor sincs gond, mert
2, egy átlagos párbajra pár ezer szavazat érkezik, mondjuk 3500 vs 3200.
ha a vége elött 10 perccel mondjuk Béci vezetne ebben az arányban, akkor beüzemelik az ún. "szerkesztőségi mobilokat". pikk pakk rámegy Olira 800 legális szavazat, és már meg is fordul az állás.
ez kerül a produkciónak kb 800x300, vagyis kb 240ezer forintjába. (aminek a fele visszaszármazik hozzájuk, így megy ez emeltdíjas sms-eknél.)
vagyis 120ezer forintba kerül csalás nélkül, legálisan, hogy Oli menjen vissza. (az erkölcsi minősítéseket, hogy mi csalás, mi nem az most hagyjuk, csak tájékoztatok, nem állást foglalok)
tehát ez a 120ezer forint-még egyszer hangsúlyozom- a több száz milliós költségvetéshez képest elenyésző összeg. ezrelékben mérhető. többe kerül egy hétre a villa közüzeme."

nem akarom senkinek se elvenni a hitét, reményét, de tudtommal Olivér megy vissza.
én úgy hallottam, hogy "kitesszük a romagyereket, úgyse nyerhetné meg, nem csinál semmit, ennyi volt benne"

piszok alfréd 2011.02.08. 23:59:02

akkor vége: béci 61 %, oli 39 %

jó éjt mindenkinek !

Flood 2011.02.08. 23:59:55

Az online-ban miafasz van? :o

piszok alfréd 2011.02.09. 00:00:12

@Flood:
ok beleveszlek
9-5, így béci 64 %, oli 36 %

gidabiga 2011.02.09. 00:00:26

@piszok alfréd:

ezernél indul, ötszázanként meg felfelé :D

pleb 2011.02.09. 00:00:48

@Flood: én is azt nézem...mézga géza főcím, szandika jakuzziból táncol rá..mi ez?

naezjó... 2011.02.09. 00:00:49

@Kazatel:
teljesen logikus és elfogadható amit írsz, szerintem sem csak úgy átírják oszt kész. (lásd Tölgyessy), viszont csak a megasztárból kiindulva, nekem nem áll meg a kitesszük a romagyereket gondolatmenet. Bár ha Utasi Árpi jut eszembe, akkor MMKK Jerzsinek kell nyerni :)

Pacman 2011.02.09. 00:02:05

@Flood:

Valaki kintről dudált, vagy kiabált, vagy zenélt, erre bent berakták a Mézgazenét. Gondolom, amíg elhajtották a kintieket. :)

jörgömös 2011.02.09. 00:02:15

@pleb: kintről szólt a jól vagyok, azt akarták elnyomni

gidabiga 2011.02.09. 00:02:25

@Kazatel:

ilyet bármikor írok, arra hivatkozva, akire akarok :D

gangesz76 2011.02.09. 00:04:14

@Pacman: Béci meg Szandál szerint Gombóc bátyja kiabált be.

Flood 2011.02.09. 00:05:21

@pleb: Aztán leesett, sztem kintről vki zenét játszott be nekik (Béciék aszonták, h Gömbi bátyjáék nyomatták a Jólvagyok-ot) és erre gyorsan benyomtak nekik vmi zenét jó hangosan, h ne hallják a kinti hangokat

MegLepke 2011.02.09. 00:05:38

@Hannibal22(Tribunus): faszom, rögtön lopok egy üveg pezsgőt és egyedül megiszom a bánatomban a dzsakkuban.:D

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.09. 00:06:12

@piszok alfréd:
ja, akkor azért végzett ilyen jó helyen a Béci:)

gidabiga 2011.02.09. 00:09:34

kit keneget az Erzsi?

gangesz76 2011.02.09. 00:10:11

Béci:"Kislányom, milyen szépen fent maradtál a vízen, ezt anyádtól tanultad?Ilyen szép úszógumikkal."
Szandál:"Anyától örököltem, ő ilyen dagadt,coca és mivel fekete ezért egy kis csüngőhasú disznócska"

Kazatel 2011.02.09. 00:13:50

érdekességképpen elmondom mi a produkció készítőinek, vezetőinek legnagyobb parája kivülről jövő beavatkozás témában.
az, hogy vadidegenek ordibálnak, meg zenélnek, dudálgatnak, az belefér, nem hajthatják el azokat, akik ezt teszik, hiszen közterületen csinálják, és nem követnek el ezzel bűncselekményt, olyan jogszabály nincs, hogy "tévéműsor történéseinek megzavarása, befolyásolása". valójában még az RTL-es biztonsági őr se küldhet el senkit, aki odamegy zajongani.
a második legnagyobb para az, hogy valaki rendesen kihangosítva - nem sima kézibeszélővel, hanem mondjuk egy kisbusszal, agregátorral, rendes hangládákkal felszerelkezve odamegy, és elkezd külső infókat nyomatni befele full hangerőn, mondjuk, hogy xy pornózott, amit még bent nem tudnak, vagy, hogy zw-t elhagyta a barátja/barátnője, meghalt a kecskéje, stb.
de a legnagyobb para, hogy valaki egy sima távirányíthatós kis modellrepülővel bemanőverezik, és infót, bulvárlapot, kompromitáló fotót, stb bejuttat a kertbe, a villába.
ha egy érdemi infó bejut, azt már nem lehet nem megtörténté tenni.

naezjó... 2011.02.09. 00:14:21

ahogy ebben a pillanatban mondták a médiumban:
Jóéjt Alison, holnap folytatjuk.

v'li 2011.02.09. 00:14:44

Olivér VV előtti munkássága:
videa.hu/videok/tudomany-technika/netezz-biztonsagosan-biztonsagos-bongeszes-internet-IcCA5tAgfGOT7sVO

Nem fogom emiatt végignézni a sokezer korábbi kommentet, szóval ha belinkelte más is, akkor én kérek elnézést.

gangesz76 2011.02.09. 00:16:40

@Kazatel: Az eddigi tapasztalatok szerint mindent meg nem történtté lehet tenni, legalábbis a rötölö szerint:)

Kazatel 2011.02.09. 00:25:14

@gangesz76: Az eddigi tapasztalatok szerint mindent meg nem történtté lehet tenni, legalábbis a rötölö szerint:)

lehet félreérthetően fogalmaztam.
ha adásba nem is kerül, de ha mondjuk xy-ról minden villalakó megtudja, hogy mi van a múltjában, amit a nézők, műsorkészítők már tudnak, de a játékostársak meg nem, tehát ha ilyeténképp kiderül, akkor nem lehet kiszedni a többiek agyából valami fényvillanással, ez nem a Men In Black.
vagy ha zw megtudja, hogy mondjuk félrekúrt a pasija, az már ott dolgozik benne, mégha nem is kommunikálja esetleg túl, ott van azért az.

gangesz76 2011.02.09. 00:26:35

@Kazatel: Értelek no, csak vicceltem:) Amúgy igazad van.

Holabög Rém 2011.02.09. 00:35:01

@piszok alfréd: hallodhülyevagy??? Naná, hogy Olivér! Béci egy tenyérbemászó kis pöcs.

joszif 2011.02.09. 00:37:53

@Kazatel: ezen én is törtem a fej de se helyi lakos nem vagyok se technikám nincs :D

Pacman 2011.02.09. 00:38:07

Szavazás vége? Mindegy. Prolivér menjen vissza. :)

joszif 2011.02.09. 00:39:10

mármint a modell repcsin :D

Holabög Rém 2011.02.09. 00:40:21

@MegLepke: Viccet félretéve. Ha Olivér kimegy, megdöglik a villa. Mégis ki fog ott bármit csinálni? Laci? Gombi? Erzsi? Béci? Ugyanmááá. Olivér kell oda, különben unalomba fullad az egész.

nida/az ÉLET egy nagy g..i mágus 2011.02.09. 00:43:12

@Holabög Rém:
@Pacman:
jó, hogy felébredtetek:))
csak sajnos késő, a szavazás lezárva:)

viszont én beszavazom magamat az ágyba
jóéjt !

MegLepke 2011.02.09. 00:48:33

@Holabög Rém: Okés, nézd: engem Olivér "csínytevései" és manipulációi nem szórakoztatnak. Viszont honnan tudjuk, hogy akkor mi lesz, ha kint marad? Túl sok dudás van ebben a csárdában és ha egy kiesne, még az is lehet, hogy mások is tudnának érvényesülni.

gangesz76 2011.02.09. 00:49:11

Hihetetlen!Nem térek magamhoz órák óta, simán megy az online, egyszer sem szakították meg. Lehet hogy elaludtak a szerkesztők?

gangesz76 2011.02.09. 00:50:47

@MegLepke: Ráadásul az élő adásokban jól látszik hogy a többiek is szórakoztatóak tudnak lenni, csak azokat nem vágják be az estibe.

Pacman 2011.02.09. 00:52:48

@gangesz76:

Így van, úgyhogy akkor pssszzzt! Fel ne ébredjenek! :)

gangesz76 2011.02.09. 00:56:14

@Pacman: Mégsincs így, de csak kicsit vették el a képet, Szandi tesztelte a kamerát hogy követik-e, erre rögtön elvették a képet.Lehet féltek hogy szét akarja verni:)

gangesz76 2011.02.09. 00:59:53

Na én is elteszem magam, félő hogy akkora bőröndjeim lesznek reggelre mint Évának. Jó éjt!

MegLepke 2011.02.09. 01:02:10

@gangesz76: na igen (ezt csak innen néhány kedves kolléga éjjeli közvetítéséből tudom. Sajna nálam valahogy nem megy az online soha).

gangesz76 2011.02.09. 01:06:10

@MegLepke: Talán jobb is, erős függőséget okoz az online mert olyan mintha nem is azok a lakók lennének bent mint akiket az öf-ekben mutatnak. Ezt sokkal jobb nézni mint az estieket. Na de tényleg megyek már, jó éjt!:)

Pacman 2011.02.09. 01:12:34

@gangesz76:

Mit mutogatott? Ha jól láttam azt a levelet tartotta oda, amiben azt írják, hogy Őli őt vigye ki. :)

Pacman 2011.02.09. 01:14:00

Alekosz nyúlkál már megint Anikóhoz, amíg nem kap egy pofont.:)

Flood 2011.02.09. 01:17:52

@Pacman: Jah, ennek a perverz állatnak még a saját lánya se szent! :DD

Pacman 2011.02.09. 01:19:52

@Flood:

Egy pedofil állat. :D

joszif 2011.02.09. 01:20:19

hu de utálom ezt a kib.... sugdolózást, nah meg ezt a rohadt búgást ami alatta van...

MegLepke 2011.02.09. 01:21:27

@Pacman: :D Ez a hülye csaj SSKK nem pofozza fel...

@Flood: gusztustalan pedo!:D

Pacman 2011.02.09. 01:22:20

Azért a cicit már nem hagyta Anikó. " A gyereked vagyok!" :DDD

Flood 2011.02.09. 01:23:29

@joszif: De tényleg, ki a faszom sutyorog folyamatosan?

Pacman 2011.02.09. 01:24:20

@Flood:

Szerintem Szandika Bécivel.

Pacman 2011.02.09. 01:26:42

Alekosz legalább a faszvakarós kezével simogatta Anikót? :D

47pcc63 2011.02.09. 01:27:02

@Pacman: Nem Béci Szandikával?

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 02:02:21

nos, nincs alkohol, erre tessék, kettőkor már alszik a teljes brancs. mégilyet? :O

47pcc63 2011.02.09. 02:06:10

@Kacat: Pedig ott van a Brut energiaital,ha nem is alkoholos,de azért feldob egy kicsit:

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 02:26:49

Nem is értem. Ekkora alkoholvággyal simán eszükbe juthatna, h a gyümölcsöket erjesszék. Minden megvan hozzá odabent :)

Albino Vernyul 2011.02.09. 03:55:07

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 03:56:10

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 03:57:51

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 03:59:35

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga, ellentetben Evaval, akinel latszott, hogy szokoevenkent megy be a konyhaba..

Albino Vernyul 2011.02.09. 04:00:27

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 04:01:29

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Albino Vernyul 2011.02.09. 04:04:20

Bekukkantottam.. Mindenki alszik, kiveve Bela, aki csirkemellet keszitett elo... Lehet kamuzni a sracot, de ahogy a csirkemellbol szepen szelet hust szelt, ahogy levagdosta a kis zsirfecniket, hartyakat, amiket a csajok nem szeretnek rajta, aztan egybol lemosta a vagodeszkat, a hust, kezmosasok, mielott folytatta volna a munkat, aztan nekiallt tojast feltorni es panirozni, lehet latni, hogy nem most csinalja eloszor.. Volt, amit en mashogy csinaltam volna, de osszesegeben konyhai gyakorlatra utalt az osszefogottsaga..

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.09. 06:18:05

a házi szavazáshoz: Béci!!
Annyira hányingerem van már az Olivértől. Gusztustalan a viselkedése, dermesztően ronda, és nem tudom, ki találta ki, hogy vicces (azt az embert nem irigylem a humorérzéke miatt), de a vicc nem ott kezdődik, hogy összeken mindent mindennel. Ez alsós szint általánosban.
Érdekes, a rokonok, ismerősök nyilatkoznak erről a csúszómászóról Anikót illetően - Enikőt nem látom sehol. Épp felmossák vajon?

A Bélában sokkal több lehetőség van. A külsejét leszámítva, - hogy szalonképesebb egy sárga fogú, szőrös orrú, vörös fejű faszkalaptól - sokkal intelligensebbek a megnyilvánulásai, a humora sem merül ki a pisikakiban, és sokkal fegyelmezettebb, mint a legtöbb. Rajta érezni az erőt, hogy ő MMKK férfi.

beacska 2011.02.09. 07:46:54

jesszus vernyul, bugos vagy??? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz? mindent hétszer mondasz?

beacska 2011.02.09. 07:48:02

árulja már el vki, minek a rövidítése az MMKK?

van-e szándék 2011.02.09. 08:16:19

@beacska: jujj.. akarsz egy jelet??? :)) Mindég Minden Körülmények Között
holnap kikérdezem :))

nyuszómuszó · http://benedekblog.hu 2011.02.09. 08:23:47

@beacska: MIN-DÍG, MIN-DEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT ;)

hidewatch 2011.02.09. 08:26:29

Úgy érzem túl van dramatizálva az ügy, túlkapás van.

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 08:38:24

Gútenmorgen!

Mindenről lemaradtam tegnap, mert elébb sportoltam, utóbb nem akart a netem életrekelni.

Kérdéseim:
1. Szeret-e még az Olivér?
2. Hol a vajkrémem?
3. HOl a macim?

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 08:42:42

@genevieve: Hajrá Béla! Üljél belém jó sokat :-)

Basszus ne írjatok ( dehogynem!!!) ilyen sok kommentet mert már 1 órája az irodában vagyok és csak ezt olvasom :-)
Rohadt labancok meg letiltottak itt az irodában bármilyen nemű video nézést...
tehát a tegnapi öf is lemaradt, és a mai is...
Hajniiiiiiiiiiii epekedem a posztért...
de amint olvasagtom jó sok minden történt!
Ja, és szép jó reggelt minden szereplő társamnak :-)

Lotyó Bridzsida 2011.02.09. 08:46:33

Kellene egy update-elt szereposztás.:)

Hol a huncunt vajkrém?

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 08:52:49

Kiválasztó jel szerepére még nem jelentkezett senki?

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 08:53:15

@mocskosmacska:
"Hu, mikor jössz ki Éva hajából, mert rettenetes a fizurája. "

egy ideig biztos nem, hiszen most még társat is kaptam, a rég vágyott hajsütővas személyében :)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 08:53:43

@beacska:
Mindiiiiiig Minden körülmények között

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 08:56:07

@antiszociális taho_kismama:
sajnos ha nem kezelném a hajam nekem is olyan kóc fejem lenne mint Évának...ezért bizton állíthatom, hogy az nem dauer...természetes.. és mivel szőkíti, attól még inkább száraz lesz a haja és szalmakazal szerű.
Valaki 1x kérdezte miért basztatja annyit a haját... SSKK nem hasonlítok évára, viszont amikor göndören hagyom a hajam akkor bennem is kényszer van hogy állandóan piszkáljam, ujjam köré tekergessem. Megoldás: vasalás. nem vagyok kényszeres hajtekergető és nincs szalmakazal fejem.

genevieve 2011.02.09. 08:56:49

@ez a név jelenik meg: huhh, hirtelen nem tudtam hova tenni ezt az ülj belém, jó sokat:-D

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 09:09:19

@genevieve:
csak teljesen beleéltem magam a szerepembe :-) (különben lány hinta vagyok..tehát....:-)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 09:13:57

@Dudálj, ha műkörmöd van!:
sajnos az a legnagyobb gááááz, hogy a mai magyar társadalom zömének Olivér igenis jó fej, vicces... ergo a zemberek többsége ugyanolyan sutyerák :-(

pl. nálam élből kizáró ok a tetováltság..nem beszélve ennyiről..olyan gyönyörűen fog kinézni minden most "menő" ribancrendszámos kurva és tetovált MÁC-SÓ öregkorában... főleg mikor a faszik a összeesett anno szteroidoktól felfújt aszott testén felismerhetetlenségik torzulnak a grafikák...
ja, az agyon szolizástól még szép mély árokszerű ráncaik is lesznek

na én akkor (is) tisztességes, méltoságteljes öregségemben olyan jókat fogok nevetni rajtuk.

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 09:14:21

@ez a név jelenik meg:
az én hintám meg nem igazmondó :)))

közben meg mit olvasok olivérről a velveten? ezt itt:
velvet.hu/blogok/gumicukor/2011/02/09/olivert_varjak_a_hitelezoi/

genevieve 2011.02.09. 09:15:42

@ez a név jelenik meg: tudom:-) csak első olvasára:-D

Bélámnak is van két tetkója:-)
de azt szeresssük:-)

hidewatch 2011.02.09. 09:22:03

Na, a tegnapi összefoglalót látva egyébként Gombi remek lehetőség Telivérnek, hogy mégse Bécit vigye ki magával párbajozni, lehet indokolni azzal, hogy szegény Gombi. Ehhez mondjuk oda kéne mennie Gombihoz dumálni, hogy ne tűnjön köcsögnek (köcsögebbnek, mint amilyen:)), sőt, hogy esetleg kimondatlanul Gombi megkérje erre. Persze csak ha az RTL is úgy akarja :)

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 09:25:24

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:

és remek lehetőség az rtl-nek, hogy olivért ne kelljen megbüntetni azért, mert idő előtt kimondta a kihívandó nevét. mert valahogy erről nagyon hallgatnak

hidewatch 2011.02.09. 09:29:51

@antiszociális taho_kismama: na igen. Meg arról is, hogy a dohányzásról való leszokás kinyilatkoztatása után egy nappal már Olivér is füstölt, mint a gyárkémény :)

van-e szándék 2011.02.09. 09:33:51

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: az alattad linkelt felvételen éppen vele beszél, Gombi győzködi, de Olivér azt mondta, nem akar vele párbajozni, mert a barátja, de négy jelet beígért neki, ha ő jön vissza

Albino Vernyul 2011.02.09. 09:37:32

Bocsiiiiiiii, ahanyszor el akartam kuldeni az uzit, server hibat jelzett, es nem jelent meg... Ezek szerint elkuldte, csak valami megakadt a rendszerbe.....

piszok alfréd 2011.02.09. 09:40:23

látom, jöttek még szavazatok.
még mindig béci vezet, de már csak szűken.
most dolgozom, majd este számlálok újra...
mindenkinek szép napot!

Mourinho már nem a király 2011.02.09. 09:41:09

@ez a név jelenik meg: hát haver, ezek baszott jó érvek :DDD
Főleg, mi biztosítja, hogy te a hab testeddel megéred az öregkort, lehet kiájulsz 50 évesen, akkor meg nem mindegy?

Meg nem mindegy, hogy mondjuk 70 évesen hogy néz ki a tested? Akkor már senkit sem igazán érdekel :D Meg nem is sokan fogják látni.

De fő az előítélet, akinek tetoválása van nem is ember..

szédült nőszemély - forza 2011.02.09. 09:46:33

@Albino vernyul: Floodolunk Bécikém, floodolunk?:))
ma nyúlidentitásod van, vagy leszel a bátyám?

hidewatch 2011.02.09. 09:52:44

@van-e szándék: már elkezdtem nézni, de még nem tartok ott :) úgy látszik vátesz vér csörgedezik ereimben :D

naezjó... 2011.02.09. 09:53:16

@ez a név jelenik meg:
''pl. nálam élből kizáró ok a tetováltság''
mire? akin tetkó van azzal nem állsz szóba? vagy mi?

bévé 2011.02.09. 09:54:34

@redhaven: jujj, azt is nagyon szeretem. :)
a 'Mit vétettem, hogy ezt érdemlem?' viszont nagyon vicces is, nézd meg, ha esetleg kimaradt!

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 09:55:02

@genevieve:
egen...
huszonévesen a Béla típusú srácokért rajongtam..most inkább már a matektanár :-)
Béla típus mínusz bűnözés, úgy értem :-)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 09:57:28

@naezjó?:
akin Olivér szintű tetkó van avval biztos hogy nem keveredek szerelmi viszonyba, mert taszít..
szóba azért állok tetovált emberekkel és a barátaim közt is van pár diszkrét tetkós.. szóval nem diszkriminálom őket.
Persze soha ne mond hogy soha :-) talán elkaphat akkor LOVE hogy nem veszem észre a tetkót :-)

naezjó... 2011.02.09. 09:59:06

@ez a név jelenik meg:
tehát nem örülnél, ha a szerelmed hátán gót betűkkel ez állna:
Ez a név jelenik meg :)

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 10:00:40

@Anthony-Mourinho a király-:
ne mmondtam hogy az nem ember, mindenki azt tehet a testével amit szeretne.
nekem nem tetszik, ennyi.
mind fentebb is írtam egy kommentre válaszolva: ne mdiszkriminálom őket, és attól még valaki lehet szuper jó fej stb.

remélem nem halok meg 50 évesen, de sosem tudhatom.
engem személyszerint 70 évesen is érdekelni fog hogy néz ki a testem, hajam, arcom stb. persze sosem akarok majd 20 évvel fiatalabbnak kinézni.

na, hagyjuk ezt az OFF-ot.

ez a név jelenik meg 2011.02.09. 10:02:23

@naezjó?:
na talán inkább a rendesen nevem a nick-em helyett :-)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 10:13:28

Nincs az a hinta, amiben én igazat mondanék. : ))
Béci dög unalom.
Olivér egyszerűen, csak nagy dumás csávó.
Ráadásul, megrendelésre, megy ez a szerelmi három szög. Villa, hol le, anyó megrendelésére.Oli ki is viszi Bécit, remélem kint is hagya.
Gombi,fúl zárt osztály,remélem orvos látta.

naezjó... 2011.02.09. 10:23:48

és Ildi BK szerepléséből lett valami? mert az még megérne 1 misét, de ez csak fél füllel jutott el hozzám (pedig nem is én vagyok a tordasi félfülű láma)

www.youtube.com/watch?v=rozGG-5sTd8

amúgy szép napot mindenkinek!

Traitor General 2011.02.09. 10:25:08

sziasztok! Csak bekukkantottam, történt valami édekes? Csak hiteles infók kellenek!

gastro vazze 2011.02.09. 10:29:36

@Lotyó Bridzsida: itt a macid Anika:)

egyébként Bécinek húzzatok be egy strigulát tőlem is:)

gastro vazze 2011.02.09. 10:31:43

@Lotyó Bridzsida: itt a macid Anika:)

egyébként Bécinek húzzatok be egy strigulát tőlem is:)

Traitor General 2011.02.09. 10:33:01

@Trollseprű 9: nekem már mindegy... Teljesen ellenem fordult a közvélemény (amit ÉN nem bánok). Egyszerre az egész villát megverem a párbajon. Nem vagyok beképzelve, csk önbizalmam van..... :-D

gastro vazze 2011.02.09. 10:33:53

@Lotyó Bridzsida: itt a macid Anika:)

egyébként Bécinek húzzatok be egy strigulát tőlem is:)

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 10:35:39

Ildi BK szereplése, meg volt.
"Halkabban, ha kérhetném, ez egy kórház".
Ennyi, volt az álom szerep, csak, hogy ne maradj le semmiről : ))))))))
Legközelebb, az Oszkár gálán látható, ahogy ezért a szerepért. Meg köszöni, a retek tv-nek, Tordas egész lakósságának, hogy el jutott idáig.

Patria 2011.02.09. 10:38:13

Gombi vajon mitől borult meg ennyire? Pláne a bátyjára és Pirurra... Valami infót kapott róluk, vagy mi a fene lehet?

naezjó... 2011.02.09. 10:38:26

@Ari11:
köszönöm a választ, ennek akkor utána járok :)

beacska 2011.02.09. 10:38:35

@Ari11: az egy régebbi felvétel volt. a BK időeltolásban van!

naezjó... 2011.02.09. 10:41:01

@Ari11:
1szerűbb volt mint gondoltam.
megtalálni, és a szerep egyaránt. :)

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 10:41:23

@Ari11:
ildi időközben árulja is magát,
olvastam valahol, hogy 15 perc szambázásért 120 ezret kér.
persze, ha nem ütközik közben zárt falakba :)

naezjó... 2011.02.09. 10:44:30

@Traitor General:
tudjuk, rólad még Buci is lepattanna terepjáróstul :)

Holabög Rém 2011.02.09. 10:44:44

@Lotyó Bridzsida: Mondtam már, hogy gyönyörű vagy, imádnivaló. Teccel. Jössz egy kicsit kapirgálni?

hidewatch 2011.02.09. 10:47:55

@Ari11: + a végén még volt egy szó, miután elkussoltak a fiatalok: "Leköteleznek." Na az úgy hangzott, mintha a házit mondta volna fel :))

Trevlovics 2011.02.09. 10:49:25

@antiszociális taho_kismama: ezt nem értem. még nem volt meg a kihívás. hova büntessenek? előre? :)

beacska 2011.02.09. 10:50:29

@antiszociális taho_kismama: 15 percért 30-at, egy órára jut 120. de mindegy ám...

-Sarq- 2011.02.09. 10:50:58

@hidewatch - Szandika feltételezett szája:
Ez is mutatja Tordas színészi értékeit. Minden egyes szavát megjegyezte, aki látta :).

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 10:51:24

ha megvan a kihívás akkor meg miért nemondhatná ki, hiszen azért kihívás, szal ide most télleg járna abünti, mert nem szabadna kimondania a kiválasztás utántó a nevet. MMKK a kihívás lehet az első ilyen eset.

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 10:52:14

@antiszociális taho_kismama:
Ne haragudj, teeee hol élsz !!!
Ilyen alakításért,Oszkár gála, előtt !!!
Nem is akarta vállalni,Magyarországi fellépést.Csak Hajni kedvéért, tett kivételt. : ))
Hogy ki jöjjön Tordasról. Ez igazán majdnem ingyen van.Mikor annyi a felkérése, a focipálya szélén. Nem is értem, mi is meghívhatnánk .

Kacat · http://portal.qonqr.com/recruit/home/ddy 2011.02.09. 10:52:30

@Kacat: Trevlovicsnak ment én meg majd ha felébredtem, talán az íráskészségem is visszatér :)

BioritmuS 2011.02.09. 10:53:51

@antiszociális taho_kismama: 120-ért egy egész órát kapsz nem csak 15 percet. Azért ő is tudja mennyi az a pénz amit még kifizet érte a piac!:)

genevieve 2011.02.09. 10:56:49

@Traitor General: kitartás szerelmem:-)

Te vezetsz:-)

Trevlovics 2011.02.09. 10:57:00

@Kacat: és akkor hogy, ha kiválasztott vagy egyáltalán nem mondhatsz ki nevet? te gombi, jjaaa, nem úgy értem ám!... :) arra akartam utalni, hogy mondhat ő bárhogyan bármit amíg nincs kihívás, minden csak feltételezés, arra meg nem lehet büntetni. akkor válik tehát csak biztossá, amikor megtörténik. akkor lehet megállapítani, hogy igen, előtte kimondta. mer mi van ha most olivért megbüntetik, mert kimondta bécinek, hogy őt viszi ki, erre nyugodtan mondhatja hogy hova büntettek barmok, én lacit fogom mondani, bécit csak basztattam.
olyan, mintha azt mondanám, hogy én ezt a bankot holnap kirabolom, és erre bevinnének és úgy kezelnének, mintha elkövettem volna

hidewatch 2011.02.09. 10:57:12

@-Sarq-: rám nagy hatással volt, el is gondolkodtam, hogy példaképemnek kezdem tekinteni őt, már megvettem a nővérruhát is, de aztán zárt falakba ütköztem.

Traitor General 2011.02.09. 11:01:20

@genevieve: köszönöm Te adsz erőt, pedig már csak én nem láttam, skypoltam, beszéltem a kedvesemmel, bezzeg egyesek, nagyon unom ezt már bazzmeg:-)

Albino Vernyul 2011.02.09. 11:06:50

@szédült nőszemély - forza:
Nyussz, nyussz, ugrandozni yooo,
nyul lanyokkal enyelegni yooo...
De, ha jon a vadasz es kes, ne kess,
huzz nyulcipot, es semmi vesz...
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

Beci vagyok a nyulfiu, kedvem yooo,
a szerszamom elsorangu, odaadom yooo..?!
Oliban mar nem hiszek, a nyelve porog,
de lelke halott, csak az agya kattog..
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

Kamu duma, kamu teso, ez igy nem yooo...
Ma hivj ki faszom, ez igy lesz yooo..
Szombaton kiviszel, Eninek pitizel,
de bebuksz, es csak hisztizel..
Baszod vadasz baszod,
hurokba log a ****od...

Ari11 · https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/993743967324468/ 2011.02.09. 11:09:17

@hidewatch - Szandika feltételezett szája: Jár mááááán végig a rang létrát. Tááán először, nyiss láb masszázs szalont.
Maszirozd le Buci, és Lilu retek lábát. Aztán taláááááán, fel veheted azt a nővér köpenyt.
Jaaa, és eszedbe ne jusson, bár milyen tananyag, ami az iskolában bár mikor elhangzott : ))

Dudálj, ha műkörmöd van! 2011.02.09. 11:44:43

@ez a név jelenik meg: válaszolva még a reggeli bejegyzésedre: a tetoválásos részt én sem értettem. Nem azért nem bírom a veresfejűt, hanem a viselkedése miatt. A tetoválás nem bír befolyással az ember viselkedésére. Általában fordítva szok történni. :)
Off: nálam egy pasi ott kezdődik ,hogy tetovált, és a férjemben végződik. :))

Hódos Hajnalka 2011.02.09. 11:58:59

@Szólj, ha kell: köszönöm, nagyon tetszett, mondhatni fellettébb jól veszi ki nálam magát az efféle muzsika.

antiszociális taho_kismama 2011.02.09. 12:16:56

@beacska:
"5 percért 30-at, egy órára jut 120. de mindegy ám... "

tényleg mindegy. :)) zéró a hír. vagy kamu. mert nem hiszem, hogy bárki egy fillért is fizetne ildikóért, ildikónak.

kérődzőgiliszta 2011.02.09. 12:53:08

Drága addictológiai betegtársaim!
Napok óta nem voltam net és tv közelben. Nem látom az összefoglalóban sem a hozzászólások közt Jersey említését. Csak nem felszippantotta Gigi szűz vulvája? Lécci, világosítsátok meg elboruló elmémet, mi van a kiskötsöggel!

Lone Starr (törölt) 2011.02.09. 13:21:13

@genevieve: "Ich schwöre Dir, Hajni Hódos..."

neccharisnyás útonálló (törölt) 2011.02.09. 22:10:31

Fú, b+, milyen avatárokat szereztetek be! 1-2től rendesen ráz a hideg! :DDD
süti beállítások módosítása